ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Gregar
21-06-2014, 23:20
امیدوارم بچه ها روحیه شون رو از دست ندن فقط . خیلی واسه بازی بعدی لازمه . یه جورایی الان فکر میکنم شانس اول صعود از گروه بعد از ارژانتین هستیم . خیلی باید امیدوار باشیم .

و همچنین خیلی هم خوشحال . بابا بعد از این همه سال با یکی از بهترین تیم های دنیا که بهترین بازیکن جهان توش بازی میکنه بازی کردیم . جدا از اون همچین بازی ای هم کردیم که واقعا سزاوار برد بودیم . این باخت حتی از باخت 3-2 تیم والیبال جلوی ایتالیا هم شیرین تر بود .

در مورد بازی کاش کی روش یه کاری میکرد . تعویض اول درست . تعویض دوم هم درست . اما کاش تعویض سوم حقیقی رو به جای نکونام میاورد .
ولی دوستان اینقدر هم نکونام رو خورد نکنین . درسته نکونام اشتباه کوچیکی انجام داد که منجر به گل شد اما ما که تو زمین نیستیم . شاید حضور نکونام خیلی بهتر از نبودش باشه . به هر حال کاپیتانه تیمه . شاید اون رهبری ای که تو تیم داره خیلی تاثیر زیادی میزاره . ما چه میدونیم . همونطور که علیرضا حقیقی رو نابود میکردیم .

mojtaba007
21-06-2014, 23:20
تبریک سرمربی آرژانتین به کی روش/ عجب تیمی درست کردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوهوریزونته - برزیل - ایرنا - سرمربی تیم ملی آرژانتین پس از برتری خفیف تیمش مقابل ایران خطاب به کارلوس کی روش، گفت: تبریک می گم، عجب تیمی درست کرده اید
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، تیم ملی فوتبال آرژانتین امشب به سختی و با تک گل لحظاتی پایانی لیونل مسی، تیم ملی ایران را با نتیجه یک بر صفر با شکست روبرو کرد.

در پایان این دیدار آلخاندرو سابیا به سوی کی روش رفت و ضمن خسته نباشید به او گفت: واقعا تیم خوبی دارید و امیدوارم در دیدار آینده موفق باشید.

Lord-Voldemort
21-06-2014, 23:22
تعویضای خوبی نبود همون سمتی که حاج صفی رفت بیرون فضا برای جولان دادن مسی باز شد با همه تعویضا مخالفم عامل باخت تعویض

:n04:
-
یه 5 دقیقه تیم شل شد ، مسی هم کاری که از اول بازی، شاید از روز قبلش یا از چند ماه قبل بعد از اون اتفاقی که توی پیجش افتاد آرزو داشت انجام بده رو انجام داد ، مهم این بود برد تیم ما توی نیمه دوم حصرت بازیکنان آرژانتین بود که با این گل کل اعضای ذخیره و کادر فنی اومدن پیش مسی ، من یه دفعه فکر کردم فینال جامه و ما قهرمان نشدیم :دی

mohammad varaste
21-06-2014, 23:23
مقصر اصلی باخت کسی نیست جز نکونام. حتی اگه داور اون پنالتی رو میگرفت، مشخص نبود بعدش چی میشد ولی اشتباه نکونام فوق العاده بچه گانه بود. با 35 سال سن و کاپیتانی تیم، چنین اشتباهی رو کردن نشانه حماقت یک بازیکنه.
دقیقا نقش جرارد رو بازی کرد :n21:

بانو . ./
21-06-2014, 23:23
.

آمار دوندگی بازیکنان ایران برابر آرژانتین

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - تیم ملی فوتبال کشورمان دوندگی بالایی مقابل آرژانتین داشت که در این بین آندرانیک تیموریان دونده‌ترین بازیکن تیم کی‌روش بود.

به گزارش بیست چهارده، تیم ملی فوتبال کشورمان نمایشی فوق‌العاده مقابل آرژانتین داشت اما با گل دقیقه ۹۰ مسی یک بر صفر به یکی از مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۴ باخت. شاگردان کارلوس کی‌روش در این دیدار که چندین موقعیت گلزنی هم داشتند، با دوندگی بالا اجازه درخشش به ستاره‌های میلیون دلاری نماینده آمریکای جنوبی ندادند. در زیر آمار دوندگی بالای ملی‌پوشان کشورمان را می‌بینید:

۱- علیرضا حقیقی: ۴۱۴۲ متر

۲- سیدجلال حسینی: ۸۷۶۰ متر

۳- امیرحسین صادقی: ۸۸۴۴ متر

۴- مهرداد پولادی: ۹۰۶۵ متر

۵- پژمان منتظری: ۹۶۳۶ متر

۶- جواد نکونام: ۱۰۳۵۱ متر

۷- آندرانیک تیموریان: ۱۰۹۴۲ متر

۸- اشکان دژاگه: ۹۵۵۱ متر

۹- مسعود شجاعی: ۹۱۷۸ متر

۱۰- احسان حاج‌صفی: ۱۰۱۳۱ متر

۱۱- رضا قوچان‌نژاد: ۱۰۱۹۵ متر

۱۲- خسرو حیدری: ۱۸۶۹ متر

۱۳- رضا حقیقی: ۸۶۶ متر

۱۴- علیرضا جهانبخش: ۱۳۸۱ متر

mojtaba007
21-06-2014, 23:24
سایت AFC: ایران برای همه تیم‌های آسیایی خط و نشان کشید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی با تمجید از تیم ملی ایران نوشت، این تیم با درخشش در بازی برابر آرژانتین برای همه تیم‌های آسیایی خط و نشان کشید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی ایران در دومین دیدار خود برابر آرژانتین با یک گل شکست خورد. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از پایان این مسابقه با تمجید از تیم ملی ایران نوشت: "ایران تنها چند ثانیه برای متوقف کردن آرژانتین زمان نیاز داشت اما گل دقایق پایانی لیونل مسی باعث شد تا ایران در این دیدار شکست بخورد. تیم ملی ایران در این دیدار نمایش خوبی داشت و برای همه تیم‌های آسیایی در فاصله چند ماه تا آغاز جام ملت‌های آسیا خط و نشان کشید.

Masoud King
21-06-2014, 23:25
بعد بازی یه سر رفتم بیرون و همه ریخته بودن تو خیابون:دی
اگه می بردیم دیگه معلوم نبود چی بشه، همه خیلی خوشحال
+

مسعود این حرفت یعنی المان = ایران :n02:
نه عزیزم
یعنی اینکه مسی و رونالدو = تبلیغات و بزرگنمایی
البته بخوای اونطوری هم حساب کنی پرتغال میشه در حد افغانستان(4-0) :n09:

saeed_cpu_full
21-06-2014, 23:28
تعویضای خوبی نبود همون سمتی که حاج صفی رفت بیرون فضا برای جولان دادن مسی باز شد با همه تعویضا مخالفم عامل باخت تعویض

با تشکر از شما دوست عزیز، منتظرِ جواب رسمیِ کیروش هستیم ... :|

Hatek
21-06-2014, 23:28
یه بنده خدایی میگفت اگه فحش دادن آدمو آروم میکرد الان ایرانیا آروم ترین مردم دنیا بودن :n09:

A.N.A.P
21-06-2014, 23:29
خوشم اومد هیچکس سمت مسی نرفت که پیرهنش رو بگیره . هیچ کس پیرن مسی رو نگرفت :

یوزپلنگ‌ها پیراهن خود را با مسی عوض کردند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SHAKERDOOST
21-06-2014, 23:31
خوشم اومد هیچکس سمت مسی نرفت که پیرهنش رو بگیره . هیچ کس پیرن مسی رو نگرفت :

یوزپلنگ‌ها پیراهن خود را با مسی عوض کردند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین کارو کردن. اون لیاقت پیرن تیم ما رو نداره.

karimz
21-06-2014, 23:31
فیسبوک رضا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EngineeR EhsaN
21-06-2014, 23:34
این عکس هم باحاله:

senaps
21-06-2014, 23:36
یه 5 دقیقه تیم شل شد ، مسی هم کاری که از اول بازی، شاید از روز قبلش یا از چند ماه قبل بعد از اون اتفاقی که توی پیجش افتاد آرزو داشت انجام بده رو انجام داد ، مهم این بود برد تیم ما توی نیمه دوم حصرت بازیکنان آرژانتین بود که با این گل کل اعضای ذخیره و کادر فنی اومدن پیش مسی ، من یه دفعه فکر کردم فینال جامه و ما قهرمان نشدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی به اندازه اون چند لحظه بعد از گل زور نداشت.... موقع تعوضی، مسی به یارو گفت اروم برو و طرف اروم اروم میرفت بیرون...
بدبختا ما به شماها نباختیم که پوستتون رو غلفطی کندیم!!! ما فقط به جواد نکونام باختیم....
بازیکنی که از تیم قبلیش انداختنش بیرون و الکی چند میلیارد پول خورد که بگن اره خریدیمش و اومد توی استقلال....
یه عوضی به تمام معنا که تمام بازی برای ارژانتین توپ زد مثل بازی قبل که برا نیجریه توپ میزد....

قشنگ معلومه سرش با بعضی ها تو اخوره و حالا کارش اینه که تیم ببازه تا کیروش بره... :(

B3HZ@D
21-06-2014, 23:36
دوستان خواهشن سراغ صفحه های شخصی مسی و داور نرین . بازیکنان این همه تلاش کردن و یک وجه ی خوب و بین المللی و دوست داشتنی از ایران ساختن که تقدیر همگان رو به دنبال داشته .
با این کارها زحمات اونا رو به باد میدیم و از بین میبریم . واقعن حیفه .
بذارین همین دیدگاه خوبی که نسبت به تیم ملی و ایران ایجاد شده همچنان پابرجا بمونه .

PSYCHO_MAN
21-06-2014, 23:40
من نیمه دوم رو از شبکه اسکای ضبط کرده بودم والان نشستم نگاه کردم واقعاً اشتباه بدی کرد نکونام هزار تا تصمیم بهتر میتونست بگیره . گوچی و جهانبخش از دو طرفش حرکت کرده بودن و وقتی پاس نداد اعتراضشون رفت هوا حتی بعدشم میتونست پاس به عقب بده و یک دو کنه
انصافآً کم مقصر نبود . الان که دوباره نگاه کردم میبینیم این تیموریان عجب بازی کرد هرجا رو تونست پوشش داد گزارشگر اسکای از اون و پولادی خیلی تعریف میکرد .سر یه صحنه هم گفت حسینی فوق العادس (extraordinary) به ایتالیایی
البته سر گل مسی یه فریادی کشید که حتی سر بازیای ایتالیام اونطوری فریاد نمیزد

Gilopa
21-06-2014, 23:42
یه شبه ایران رفت تو صدر اخبار ..

اینم عکس توییتر مایکل اوون دوست داشتنی ...

گفته :

وقتی شما مسی رو در اختیار دارید، همیشه یک شانس برای موفقیت دارید. امشب راضی کننده نبود، ولی آرژانتین هنوز به نظرم شانس فتح جام جهانی رو داره. ناراحت کننده است، برای ایران متأسفم، آن‌ها بازی زیبایی رو انجام دادند. "

...................................

صحبتهای مسی هم جالبه :
به گزارش وب سایت فیفا، لیونل مسی زننده تک گل دیر هنگام تیم ملی آرژانتین برابر شاگردان کارلوس کیروش در تیم ملی کشورمان پس از مسابقه در صحبت هایی کوتاه با خبرنگاران به تمجید از عملکرد خط دفاعی تیم ملی کشورمان پرداخت.
"آن ها فوق العاده دفاع کردند و پیدا کردن فضا در چنین شرایطی بسیار دشوار است. اما با این حال ما توانستیم شانس هایی را برای گلزنی ایجاد کنیم و به مرحله یک هشتم نهایی راه یابیم."در تمام بازی من و بازیکنای تیم کاملا مهار شده بودیم

"وقتی توپ را گرفتم تنها به دروازه نگاه کردم و پس از آن لذت و خوشحالی نصبیم شد که غیر قابل توصیف است. واقعا خوشحالم. برای مردم آرژآنیتن ، هواداران مان و برای صعود به مرحله بعدی رقابت ها."

*Batman*
21-06-2014, 23:46
دوستان خواهشن سراغ صفحه های شخصی مسی و داور نرین . بازیکنان این همه تلاش کردن و یک وجه ی خوب و بین المللی و دوست داشتنی از ایران ساختن که تقدیر همگان رو به دنبال داشته .
بذارین همین دیدگاهی خوبی که نسبت به تیم ملی و ایران ایجاد شده همچنان پابرجا بمونه .

صد در صد تایید میشه. مسی شماره یک جهانه و باید بهش احترام گذاشت.
درست نیست خودمون رو انگشت نمای عام و خاص کنیم. اونم بعد از یه بازی رویایی که همه دنیا ازمون تقدیر کردن.
خدایی وقتی بازیکنامون باهاش Man to Man میشدن تو پوست خودم نمیگنجیدم. خیلی لذتبخش بود:n19:

اون داور رو هم در قالب چهره های ناشناس تو برزیل برید سراغش! ( دست خودم نیست. خیلی ازش شاکیم.ببخشید دیگه)

بانو . ./
21-06-2014, 23:48
.

کی‌روش خطاب به داور: مرد! چطور توانستی این کار را با ما انجام بدهی؟! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به انتقاد از داور بازی با آرژانتین پرداخت و گفت: امیدوارم او بتواند به جهانیان، کمیته داوران و خودش جواب بدهد که چطور پنالتی ما را نگرفت.
به گزارش بیست چهارده، کارلوس کی‌روش پس از دیدار ایران و آرژانتین گفت: به بازیکنان تیمم افتخار می‌کنم. آنها خیلی خوب کار کردند و عملکردشان مثبت بود. وی افزود: همیشه باید اینطور بازی کنیم و نتایج خوبی داشته باشیم. باید روی قوای ذهنی خودمان کنترل بیشتری داشته باشیم و آن را پرورش دهیم. سرمربی تیم ملی ایران گفت: اتفاقی نیفتاده و تنها باید بازیکنان‌مان را دوباره از زمین بلند کنیم. کی‌روش تصریح کرد: فقط یک بازیکن بزرگ می‌تواند در دقیقه ۹۲ آن ضربه را به توپ بزند و گلزنی کند. من، هم ناراحت هستم و هم عصبی، چون در این مدت بسیار کار کرده بودیم اما جالب نیست که داور چنین نقش بزرگی را در شکست یک تیم ایفا کند.

وی اظهار داشت: حرکت روی دژاگه صددرصد پنالتی بود و حتی کارت قرمز هم داشت. به خاطر همین هیچ توجیهی نمی‌تواند داشته باشد که چرا داور پنالتی ما را نگرفت. امیدوارم او بتواند به جهانیان، کمیته داوران و خودش جواب بدهد که چطور پنالتی ما را نگرفت. من اگر جای مغز و وجدان داور بودم امشب خوابم نمی‌برد چون باعث شرم خودم شده بودم.

کی‌روش ادامه داد: با کمال احترام می‌خواهم از داور بپرسم، مرد! چطور توانستی این کار را با ما انجام بدهی؟! واقعا دیگر کاری نمی‌توانم انجام بدهم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا آرژانتین با مسی می‌تواند قهرمانی در جهان را تجربه کند، خاطرنشان کرد: دوندگی ما نسبت به آرژانتینی‌ها بیشتر بود اما هم در سرعت بازیکن و هم در سرعت گردش توپ آنها از ما بهتر بودند و می‌توانستید کاملا تغییر را احساس کنید.

وی تصریح کرد: باید تمرکز خودمان را حفظ کنیم هرچند فعلا کمی عصبی هستیم چون هیچ‌کس نمی‌تواند ما را درک کند که داور چطور توانست یک پنالتی شفاف را مقابل چشمان صدها میلیون بیننده نبیند. کی‌روش افزود: من از عملکرد بازیکنانم راضی و خوشحال هستم و همانطور که قبلا گفته بودم به برزیل نیامدیم که نقش بازنده‌های خوشحال را بازی کنیم بلکه به جام جهانی آمدیم تا برنده باشیم. فکر می‌کنم استحقاق بازیکنانم کمی بیشتر از نتیجه بازی بود.

سرمربی تیم ملی در خصوص عملکرد لیونل مسی گفت: مسی ضربه فوق‌العاده‌ای به توپ زد و فقط یک استعداد ناب می‌تواند چنین ضربه‌ای به توپ بزند. واقعا چیزی غیر از این از مسی انتظار نمی‌رفت اما با وجود تمام این صحبت‌ها ما باید تمرکز‌مان را روی بازی بعدی مقابل بوسنی و هرزگوین بگذاریم چون هنوز شانس داریم که به مرحله بعدی جام جهانی صعود کنیم. کی‌روش در واکنش به این مسئله که گفته بود برخی از رسانه‌های دنیا اعلام کردند ۳ تیم در گروه ایران حضور دارد و تیم ملی کشورمان شانسی در جام جهانی ندارد، تاکید کرد: وظیفه ما این بود که به برزیل بیاییم و خودمان را ثابت کنیم. حالا هم اینجا هستیم تا کارمان را انجام دهیم.

Arash4484
21-06-2014, 23:50
از کارهای قشنگی که میشه کرد:

این کمپین حتما باید در فیسبوک و شبکه های اجتماعی تشکیل بشه :
کمپین تلاش برای ماندن کی روش در تیم ملی

فیسبوک رضا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا یادمون نیست به بازیکنامون تبریک بگیم، چرا کسی دنبال تشکر از مرد پرتغالی نیست، چرا فقط بدنبال پیج حریفان و ناداوران؟

Sh-Meteor
رفتار جوانمردانه یک ایرانی در جام جهانی

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در جام جهانی ۱۸ هزار دلار پول و اشیا قیمتی یک خارجی را به او بازگرداند.

محمد پنجعلی کاپیتان سابق تیم‌ملی فوتبال ایران که اکنون در برزیل حضور دارد
در جریان دیدار ایران و نیجریه کیف یکی از تماشاگران خارجی را که حالش به هم خورده بود پیدا کرد
و نزد خود نگه داشت و پس از بهبود حال این تماشاگر این کیف را به صاحبش بازگرداند.

در این کیف ۱۸ هزار دلار آمریکا و ۳۰ هزار رئال برزیل و یک ساعت طلا و یک گوشی تلفن همراه گرانقیمت بود
که سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در رفتاری جوانمردانه این کیف را به صاحبش بازگرداند.

منبع: افکار نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dizgah
ایران تو این بازی چیزی رو بدست آورد که خیلی بیشتر از یک امتیاز می ارزید
هرکسی که فرق بازی نیمه اول و دومه ایرانو دید میدونه ایران تو 90 دقیقه چقد بزرگتر و باتجربه تر شد
ایران جلوی بوسنی یه بشکه باروته!

Ahmad
21-06-2014, 23:52

A tense, grinding match. Both sides stuck to their strategies -- with Argentina possessing and attacking, and Iran sitting back and defending -- but the arc of the game was still plenty surprising.
Who would have expected that Iran would manage to hold off their powerful opponents until the first minute of stoppage time? It took a brilliant bit of play from Lionel Messi to get Argentina their three points.
There is joy in Buenos Aires, maybe not so much in Tehran. But Iran was brilliant, really. A team of players from the Iranian league (plus Fulham's Dejagah) didn't just shut down such world-class stars as Aguero and Higuain, but they looked at moments like they might come away with three points. They didn't quite have the quality to finish, but they came very close to playing the spoiler.
And Argentina? Not impressive. They may be through to the knockout stage, but their days are numbered if their strategy is simply to wait for Messi to create a little magic in the final minutes. The ability is there, for sure, but they're going to need to play with more intensity, and do a much better job at adjusting to different defenses.

The New York Times
By JONATHAN MAHLER

neon_91
21-06-2014, 23:54
یه چیزی که برای من جالبه این بود که همه بعد باخت تلخ ایران ریختن تو خیابونا یعنی اگه ایران مساوی میکرد ببین چه غوغایی میشد مردم فقط دنبال فرصتن برای شادی حتی اگه بعد باخت تلخ و اون گل دقیقه 91 مسی مقابل ایران باشه.
به نظر من بهترین نتیجه اینه گه نیجریه و بوسنی مساوی کنن

چون در این حالت بوسنی برای برد مقابل ما بازی خواهد کرد و با توجه به سبک بازی ما این می تونه فرصتی برای ما باشه که

این بازی رو با برد به پایان برسونیم ولی اگه بوسنی ببره دیگه این ماییم که باید حمله کنیم و عملا دفاع کردن مقابل این تیم معنایی نخواهد داشت اگه نیجریه هم ببره که ما در آستانه حذف قرار میگیریم.پس مساوی بهترین نتیجه می تونه باشه.

پ.ن : فکر کنم این آواتاری که 4 ساله هست رو باید عوضش کنم.

Sh-Meteor
21-06-2014, 23:57
There is joy in Buenos Aires, maybe not so much in Tehran. But Iran was brilliant, really. A team of players from the Iranian league (plus Fulham's Dejagah) didn't just shut down such world-class stars as Aguero and Higuain, but they looked at moments like they might come away with three points.

این تیکه فوق العاده بود...
خدائیش همه دیدن حق ما بود...
.
.
.
.
.
بیاینو نرین پیج این داوره...
نرین پیج مسی...
.
من که فیس ندارم ولی برین پیج دژاگه، قوچان نژاد، کارلوس کیروش و ... از اینا تشکر کنید...

M . Sayid
21-06-2014, 23:58
بذارین همین دیدگاهی خوبی که نسبت به تیم ملی و ایران ایجاد شده همچنان پابرجا بمونه .

حرف شما درسته ولی مشکل اینه همه ی اون جماعت که اینجا نیستن

البته نکته دردناک اینه که یه عده فکر می کنن این لشکرکشی به پیج ها باعث میشه Cool به نظر بیان ! یه جورایی جزو افتخارات و رزومه شخصیشون می دونن ....

Mahziar-7
22-06-2014, 00:03
حرف شما درسته ولی مشکل اینه همه ی اون جماعت که اینجا نیستن

البته نکته دردناک اینه که یه عده فکر می کنن این لشکرکشی به پیج ها باعث میشه Cool به نظر بیان ! یه جورایی جزو افتخارات و رزومه شخصیشون می دونن ....

خب حاضران به غایبان برسانند. اصن هر کی حمله کرد به پیج داور و مسی به پیجش حمله کنیم!:n02:

Farhad
22-06-2014, 00:13
دوستان من این پیجو راه انداختم
لطفا حمایت کنید و به ادلیستاتون هم معرفی کنید
بعضی از پستهای اینجا رو هم شیر کردم با اجازه
مرسی. (فاصله رو از آدرس بردارید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/hemayat.queiroz

Mr.Pooya
22-06-2014, 00:13
دیگه میشه گفت این جمله واقعیت نداره : " کسی که بازی رو برده قطعا برندست " :n02:

نمونش همین بازی ایران با آرژانتین که آرژانتین برد ولی واقعا برنده واقعی نبود. یا باید ایران می برد یا نهایتش مساوی.

karimz
22-06-2014, 00:14
ترجمه دستوپاشکسته از گوگل
زمان، بازی سنگ زنی. هر دو طرف به استراتژی های خود را گیر - با آرژانتین در اختیار داشتن و حمله، و ایران عقب نشسته و دفاع - اما قوس الکتریکی از این بازی هنوز هم مقدار زیادی تعجب آور بود.
چه کسی می توانست انتظار می رود که ایران موفق به نگه کردن حریف قدرتمند خود را تا دقیقه اول از زمان توقف؟ این بیت درخشان از بازی از لیونل مسی برای رسیدن به آرژانتین سه امتیاز خود را.
است شادی در بوئنوس آیرس، شاید نه آنقدر در تهران وجود دارد. اما ایران درخشان بود، واقعا. یک تیم از بازیکنان از لیگ ایران (به همراه دایی فولهام) نه تنها تعطیل مانند ستاره در سطح جهانی به عنوان آگوئرو و ایگواین، اما آنها در لحظات شبیه آنها ممکن است دور با سه نقطه آمده است. آنها کاملا نیست که کیفیت را به پایان برساند، اما آنها بسیار نزدیک به بازی ضربه آمد.
و آرژانتین؟ قابل توجه نیست. آنها ممکن است از طریق به مرحله حذفی بود، اما روز خود را به شماره اگر استراتژی خود را به سادگی به صبر کردن برای مسی برای ایجاد سحر و جادو کمی در دقیقه آخر. توانایی وجود دارد، برای اطمینان حاصل کنید، اما آنها در حال رفتن به نیاز به بازی با شدت بیشتر، و انجام یک کار خیلی بهتر در تنظیم به دفاع متفاوت است.

نیویورک تایمز
جاناتان مالر

mojtaba007
22-06-2014, 00:18

A tense, grinding match. Both sides stuck to their strategies -- with Argentina possessing and attacking, and Iran sitting back and defending -- but the arc of the game was still plenty surprising.
Who would have expected that Iran would manage to hold off their powerful opponents until the first minute of stoppage time? It took a brilliant bit of play from Lionel Messi to get Argentina their three points.
There is joy in Buenos Aires, maybe not so much in Tehran. But Iran was brilliant, really. A team of players from the Iranian league (plus Fulham's Dejagah) didn't just shut down such world-class stars as Aguero and Higuain, but they looked at moments like they might come away with three points. They didn't quite have the quality to finish, but they came very close to playing the spoiler.
And Argentina? Not impressive. They may be through to the knockout stage, but their days are numbered if their strategy is simply to wait for Messi to create a little magic in the final minutes. The ability is there, for sure, but they're going to need to play with more intensity, and do a much better job at adjusting to different defenses.

The New York Times
By JONATHAN MAHLER

ترجمه لطفا

Farhad
22-06-2014, 00:18
دوستان من این پیجو راه انداختم
لطفا حمایت کنید و به ادلیستاتون هم معرفی کنید
بعضی از پستهای اینجا رو هم شیر کردم با اجازه
مرسی. (فاصله رو از آدرس بردارید)
مخلصیم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/hemayat.queiroz

karimz
22-06-2014, 00:22
علیرضا حقیقی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان در صفحه شخصی‌اش پس از باخت تیم ملی به آرژانتین و اینکه گفته می‌شود به صفحه شخصی این بازیکن و داور بازی از سوی هواداران ایرانی حمله مجازی صورت گرفته، نوشت: دوستان عزیز، دلیل نمی‌شود اگر مسی به تیم ملی ایران گل زده به صفحه شخصی او برویم و به او توهین کنیم چرا که با این کار فرهنگ خودمان را زیر سئوال می‌بریم.

گفتنی است تیم ملی فوتبال کشورمان با یک گل مقابل تیم ملی آرژانتین شکست خورد.

منبع خبر: خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid_diablo
22-06-2014, 00:23
بازنده ای که شادمان است بازنده نیست.

Ramin khuzestan
22-06-2014, 00:42
خب حاضران به غایبان برسانند. اصن هر کی حمله کرد به پیج داور و مسی به پیجش حمله کنیم!:n02:
نمیشه با این جماعت بی فرهنگ در افتاد. اصلأ فکر نمیکردم اینقدر زیاد باشن! یک لحظه تو اینستاگرام کامنت گذاشتم ولی سریع پاکش کردم گفتم الان میان منو هم فحش کش میکنن! اینا که ترسی از بی آبرویی ندارن
ولی واقعأ شرم آوره وقتی بعضی از کامنت ها رو میخونم. قلب آدم به درد میاد.

Mohammad
22-06-2014, 00:46
فردوسی پور هم ترکونده ! چپ و راست از تیم ملی میگه و مثل همیشه حرفهاش رو با طعنه و کنایه های خاص خودش میگه !
و انصافا باید قرارداد کیروش تمدید بشه. فردوسی پور حرف دل خیلی از ما ها رو زد. در نهایت امیدوارم سناریویی که آقایون تنظیم کردن (در آب نمک نگه داشتن فرکی برای تیم ملی !) هیچوقت تبدیل به واقعیت نشه !

ما باید حقمون رو از این جام جهانی بگیریم ! خیلی امیدوارم که بتونیم با همین روحیه و تلاش در بازی آخر هم نتیجه دلخواه رو بگیریم و از گروه بالا بریم. اونوقت یه بازی بزرگ دیگه با فرانسه خواهیم داشت !
شاید رویا پردازی باشه ولی این رویا بیشتر از هر زمان دیگه به واقعیت نزدیکه ! خیلی نزدیک !
45 دقیقه تا بازی بوسنی - نیجریه ...

ایران برای تیم های آسیایی هم داره آبرو داری می کنه

Milad4171
22-06-2014, 00:49
بازی رو تا آخر دیدم.
جدا از نتیجه بازی ، ایران بهترین بازی رو در انجام داد.
و واقعا ایران مستحق صعوده. من امیدوارم بازی امشب و بازیهای بعدی طوری رقم بخوره که ایران موقعیت صعودش به مرحله بعد بهتر بشه!
بازی امشب بازی غیرت بود. بازی جوانمردی بود.
لازم به ذکره علیرضا جهان بخش یکی از نوابغ تازه متولد شده دنیای فوتبال ایرانه که تو هر دو بازی بهترین نمایش رو در کمترین زمان نشان داد
و همینطور دروازبان که به نظر من بهترین نقش رو در این بازی داشت .

نباید بذارن کیروش از ایران بره. کیروش تیم ایران رو متحول کرد. کیروش با این کارش نشون داد تیم ما آنچنان هم ضعیف نیست و میتونه در مقابل قدرت های بزرگ فوتبال هم مقاومت کنه و بهترین بازی رو به نمایش بگذاره.

A.N.A.P
22-06-2014, 00:50
فردوسی پور هم ترکونده ! چپ و راست از تیم ملی میگه و مثل همیشه حرفهاش رو با طعنه و کنایه های خاص خودش میگه !
و انصافا باید قرارداد کیروش تمدید بشه. فردوسی پور حرف دل خیلی از ما ها رو زد. در نهایت امیدوارم سناریویی که آقایون تنظیم کردن (در آب نمک نگه داشتن فرکی برای تیم ملی !) هیچوقت تبدیل به واقعیت نشه !

ما باید حقمون رو از این جام جهانی بگیریم ! خیلی امیدوارم که بتونیم با همین روحیه و تلاش در بازی آخر هم نتیجه دلخواه رو بگیریم و از گروه بالا بریم. اونوقت یه بازی بزرگ دیگه با فرانسه خواهیم داشت !
شاید رویا پردازی باشه ولی این رویا بیشتر از هر زمان دیگه به واقعیت نزدیکه ! خیلی نزدیک !
45 دقیقه تا بازی بوسنی - نیجریه ...

ایران برای تیم های آسیایی هم داره آبرو داری می کنه

فــــــرکی ؟:n21:

Sh-Meteor
22-06-2014, 00:51
الان یه سوالی برای من پیش اومده؟
نیمه اول رو مزدک گزارش کرد...
ولی نیمه دوم رو به دلیل کیفیت پایین صدای مزدک عادل گزارش کرد...
کلا صدای مزدک چند ثانیه جلو بود.
.
ولی سوال من: مزدک نیمه دوم رو همون طوری داشت بازی رو گزارش می کرد واسه خودش؟:n02: میدونست عادل داره به جاش گزارش می کنه؟:n02: یا همون طوری گزارش می کرد، منتهش صداشو بسته بودن؟

Mohammad
22-06-2014, 00:55

اوهوم .. خیلی وقته بحثش هست ! خیلی جدی !
فردوسی پور هم در لفافه دقیقا به همین موضوع اشاره کرد ! وقتی میگه "بهترین مربی ایرانی رو هم بیاریم به دژاگه چی می خواد بگه؟" دقیقا اشارش به همین جریان هست.
اگه قرار داد کیروش به هر دلیلی (سلیقش خوب نبود ! پول زیاد می خواست ! قدش کوتاه بود ! ... از این دلایل که یواش یواش شروع میشه !!) تمدید نشه، از مربیان حال حاضر فقط فرکی بیرون گود هست.

اما موضوعی که هست فشار بسیار زیادی برای موندن کیروش وجود داره. این فشار می تونه در نهایت منجر به این بشه که پولش رو تهیه و نگهش دارن.
کیروش بارها گفته من رو نمی خوان ! یا بر خلاف اینکه میگن با من مذاکره نکردن ... معلوم نیست پشت پرده چه خبره ..

یادم رفت این رو بگم ، به موارد بالا همون بحث لقمه گنده تیم ملی برای مربیان ایرانی رو هم اضافه کنید ! جایی که اکثر مربیان ایرانی دوست دارن کیروش بره تا جا برای خودشون باز بشه !

Milad4171
22-06-2014, 00:57
الان یه سوالی برای من پیش اومده؟
نیمه اول رو مزدک گزارش کرد...
ولی نیمه دوم رو به دلیل کیفیت پایین صدای مزدک عادل گزارش کرد...
کلا صدای مزدک چند ثانیه جلو بود.
.
ولی سوال من: مزدک نیمه دوم رو همون طوری داشت بازی رو گزارش می کرد واسه خودش؟:n02: میدونست عادل داره به جاش گزارش می کنه؟:n02: یا همون طوری گزارش می کرد، منتهش صداشو بسته بودن؟
مزدک داشت با اسکایپ بازی رو گذارش میکرد. بازی هم 5 ثانیه دیلی داشت.
خیلی کار غیر حرفه ای انجام دادن. به نظرم دلیل نداشت مزرک میرزایی بره واسه بازی اینطوری گزارش کنه. گزارش در کشور های دیگه اونم در این فصل گرم و اینا :n09: با توجه به فاصله چند ثانیه پخش در ایران ، به نظرم غیر قابل اجرا بود! اینو فکر کنم خیلی ها میدونستن.:n15:
مگه اینکه مزدک میرزایی از تو هتلش شبکه 3 رو میگرفت و با اون بازی رو گزارش میکرد:n02:

Mohammad
22-06-2014, 00:59
مزدک داشت با اسکایپ بازی رو گذارش میکرد. بازی هم 5 سانیه دیلی داشت.
خیلی کار غیر حرفه ای انجام دادن. به نظرم دلیل نداشت مزرک میرزایی بره واسه بازی اینطوری گزارش کنه. گزارش در کشور های دیگه اونم در این فصل گرم و اینا :n09: با توجه به فاصله چند ثانیه پخش در ایران ، به نظرم غیر قابل اجرا بود! اینو فکر کنم خیلی ها میدونستن.:n15:
مگه اینکه مزدک میرزایی از تو هتلش شبکه 3 رو میگرفت و با اون بازی رو گزارش میکرد:n02:

چند روز صبر کنیم عکس های با شلوارک مزدک هم میاد :n02: گزارش و اینا بهونست ! :n09:

Mr.Pooya
22-06-2014, 01:01
مزدک داشت با اسکایپ بازی رو گذارش میکرد. بازی هم 5 ثانیه دیلی داشت.

آره چند ثانیه اول اول های گزارش زودتر بود ولی فکر کنم بعدش که صدا چند ثانیه قطع شد صدا و تصویر یکی شده بود با هم. حداقل من اینطوری حس کردم که قشنگ داشت رو تصویر گزارش می کرد.

شاید وسط بازی دید چند ثانیه جلوتر هست زد شبکه سه و بازی رو از اونجا گزارش کرد :n02:

Sh-Meteor
22-06-2014, 01:04
درسته... فرکی...
.
فرکی فولاد رو پس از هفت- هشت سال دوباره قهرمان کرده،
مسئولین فولاد چرا باید باهاش تمدید نمی کردن؟؟؟؟
.
تابلوئه که از بالا گفته بودن: کیروش بعده جام جهانی میره و فرکی باید هدایت تیم ملی رو بگیره دستش...

malkemid
22-06-2014, 01:53
واقعا خوب بازی کردیم. آرژانتینی ها داشتن دیوانه می شدن...حداقل یه گل باید می زدیم...
برخلاف بازی نیجریه که همش بکش زیرش بود، تو این بازی هم خوب دفاع کردیم هم خوب ضد حمله داشتیم.

شاید اگه اون ضربه آخر به پای گوچی نمی خورد و کمونه نمی کرد، حقیقی می گرفتش....بد شانس بودیم.

rozbeh85
22-06-2014, 02:03
به نظر من اگه ایران تو این گروه آخر هم بشه، بازم کلی چیز بدست آوردیم فقط امیدوارم آن بالایی ها ببینند که یه آدم درست و حسابی و حرفه ای، باعث میشه همین بازیکن ها برن تیم های اروپایی و لیگ داخلی هم قوی بشه.
کلاً کلاس بازی تیم ملی با تیم های باشگاهی زمین تا آسمان فرق داشت، ما بخواهیم پیشرفت کنیم باید کیروش رو هر طوری شده نگه داریم.

aryna
22-06-2014, 02:04
من فقط میتونم بگم این کی روش بود که توانست تا دقیقه90+1 دوام بیاره

مطمئن باشید هر کسی دیگه جای کی روش می بود اوضاع خیلی خراب تر از اینها میشد

واقعا باید بمونه والله...

Abdolreza2012
22-06-2014, 02:05
درسته باختیم ولی این بازی جای تبریک گفتن داره
واقعا خوب بودیم ، میتونستیم خیلی راحت ببریم که شانس و داور با ما یار نبودن
به هر حال همه چیز بستگی به بازی الان نیجریه و بوسنی داره ، که تکلیف رو برای ما روشن میکنه
بهترین نتیجه هم برد بوسنی با مساوی هستش
که فعلا نیجریه جلو هست متاسفانه

mohammad varaste
22-06-2014, 02:05
نیجریه ببره به نظرم بهتره چون در اون صورت ما مقابل بوسنی قرار میگیریم که از پیش حذف شده
و نیجریه هم احتمالش خیلی کمه که به آرژانتین نبازه !

kandishmk
22-06-2014, 02:11
نیجریه ببره به نظرم بهتره چون در اون صورت ما مقابل بوسنی قرار میگیریم که از پیش حذف شده
و نیجریه هم احتمالش خیلی کمه که به آرژانتین نبازه !

ولی اگه نیجریه ببره باز ما سوم میشم به خاطر تفاضل گل و ... درسته؟ :n13:

mohammad varaste
22-06-2014, 02:14
در صورتى كه بتونن بيشتر از ما به بوسنى گل بزنن و بيشتر از يك گل از آرژانتين نخورن(البته در صورت برد ما مقابل بوسنى و باخت نيجريه مقابل آرژانتين)

eman619rv
22-06-2014, 02:14
90 دقیقه در ابر ها

اصلا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت!واقعا نمی دونم...

باور کردنی نبود،انگار شوماخر بودم و تازه به این دنیا برگشته بودم! ...این ایرانه؟ ایرانه خودمون؟!... اینم آرژانتینه؟ ...هیچکدوم اونی نبودن که من از قبل میشناختم...
با فاصله زیاد بهترین نمایش تاریخ تیم ملی ایران در جام جهانی بود که من دیده بودم و به عمرم قد میداد. اتخاذ تصمیم درست توسط سرمربی ، اجرای خوب از طرف بازیکنان .

قبل بازی ها هم گفته بودم بعد شروع جام هم گفته بودم، ایران تنها چیزی که نیاز داره اعتماد به نفس تا بتونه راحت بازی کنه.
خوبی های بازی رو که همه دیدیم همه هم اشاره کردن دبگه نیاز نیس من بگم.

15-20 دقیقه اول پر استرس،پر اشتباه بودیم، انتظار دیگه ای هم نبود آرژانتین حریفمون بود.عجیب بود که با مرز های مشخصی میشه بازی رو دسته بندی کرد به ایران بدون اعتماد به نفس و ایران با اعتماد به نفس.
نقطه شروع این تغییر کمی دیر بود اما از اهمیتش در روند بازی چیزی کم نمیشه. این نقط اولین ضد حمله درست ایران بود. حرکت مسعود شجاعی دو دریبلش و ادامه ماجرا...
این خود باوری در همین نقطه شکل گرفت که اره ما هم میتونیم.بعد از اون بود که ایران متحول شده ای رو دیدیم، یادمه که قبلش یه بار امار رو نشون داد و فاحعه بودیم ،ارژانتین بالای 100 پاس و ایران 17-19 پاس!!

اعتماد به نفس در حدی بالا رفت که ایران ضد حملات رو حالا به راحتی شکل میداد ، بازیکنا حالا میتونستن قدرت حمل توپشون رو نمایش بدن و با کیفیت بهتری پاس کاری کنن وحداقل، پاس هایی رو بدن که به مقصد برسه. یه صحنه تاریخی داشت این بازی اونم دریبل حاج صفی بود که مسی و زابلتا رو پشت سر هم دریبل کرد.بازیکنی که شاید تو لیگ برتر هم شاید همچین کاری رو خیلی کم انجام داده باشه.

سیو های خوب حقیقی
دفاع عالی پولادی و جلال
تکل های بی نظیر اندو
کاورینک خوب منتظری
همگی بسیار فرا تر از انتظار بودن.

اما یه مورد رو اضافه کنم که این دید ما به عنوان یک ایرانی به این بازی بود و مسلما دیدمون با افراد بی طرف متفاوت هست. به هر حال درصد مالکیت ، تعداد پاس ها ، تعداد موقعیت ها و در کل بازی دست آرژانتین بود و اون ها موفق تر از ما بودن اما مسئله اونجایی واسه ما مهم میشه که برای "ما" عملکرد تیم با توجه به شرایط، پتانسیل، حریف ، و خیلی چیزهای دیگه خوب و حتی شگفت انگیز یاد میشه. وگرنه واسه خیلی از خارجی ها ما هم یه تیم دفاعی حوصله سر بر بودیم و شبیه یونان معروف هر چند که خیلی ها هم نظرشون متفاوت بود و از بازی ایران و تیم ایران بسیار خوششون اومده بود.

یکی دو جا بحث شد که ما زیر توپ نزدیم که من مخالفم .. ما زیر توپ کم نزدیم و در واقع خیلی کم پیش اومد که بعد ضربه دروازه بتونیم حفظ توپ کنیم و حمله رو منظم شکل بدیم. بیشتر حملات مون روی ضدحملات بود.

و اه از اون پنالتی ... و وای به حال اون داور..ولی این همه فوتبال دیدن بهم ثابت کرده که دیگه بپذیرم این اشتباهات غیر قابل بخشش رو که واسه هر تیمی و هر طرفداری پیش میاد. فکر اینکه به چه چیزی میرسیدم بعد پنالتی هم دیوونه ام میکنه.:n27:

ایران 90 دقیقه فرار تر از حد خودش بازی کرد کم اشتباه و نه بدون اشتباه، توپ لو دادن ها و زیر توپ کشیدن ها کم نبودن ولی چیزی که مهم ایستادگی و جبرانش بود که قابل ستایشه.
حرف های میثاقی بعد بازی رو باید بار ها و بار ها گوش داد و به این تیم و بازی افتخار کرد ، اره اونا واقعا افتخار پارس بودن رو به معنای واقعی کلمه ادا کردن.

ما اشتباه کردیم و باید بپذیریم که اشتباه کردیم ، گل دقیقه 91 میتونست سرنوشتش مسی باقی حملات ارژانتین باشه اما ما تعلل کردیم، کاپیتانمون هم این اتفاق رو رقم زد در حالی که میتونست توپ رو مثه ده ها توپ دیگه دور کنه در اون شرایط سخت و حساس توپ رو لو داد.یه اشتباه نابخشودنی از یه بازیکن با تجربه ولی فقط اون نبود.
گل رو چند بار نگاه کنین ...مثه توپ رو میگیره یه سر توپ و گل . بازیکنه جلوش کیه؟ قوچان نژاد!! یه مهاجم که نه توانایی بلاک کردن داره نه دفاع خوبی داره و نه قدرت تکل زنی و بازی درگیرانه!
تیم در اون دقیقه با 3 هافبک دفاعی بازی میکرد ، پس اون ها کجا بودن؟ مامور پوشش مسی پس کجا بود؟
ری اکشن گوچی رو ببینین تا متوجه بشین جلو او بازیکنی مثه اندو باید می بود تا اجازه شوت زنی رو بهش نده.

اینا رو گفتم که بدونین میشد اینجور نشه، اما خب یادمون نرفته که ماه ها چقدر این بازی رو جور دیگه ای و شکلی دیگه تصور میکردیم ، تنها نکته دردناک اینه که ما که تا اینجاش اومدیم میشد بقیه اش رو هم سر کنیم.:n28:

و در اخر بگم از اون جمله معروف و تکراری که امروز ذره ذره برامون معنا شد که "باختیم ولی چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیشه":n12:
لذت این بازی جانانه قد یه جام جهانی می ارزید..

Mohammad
22-06-2014, 02:16
درسته... فرکی...
.
فرکی فولاد رو پس از هفت- هشت سال دوباره قهرمان کرده،
مسئولین فولاد چرا باید باهاش تمدید نمی کردن؟؟؟؟
.
تابلوئه که از بالا گفته بودن: کیروش بعده جام جهانی میره و فرکی باید هدایت تیم ملی رو بگیره دستش...

بخاطر عمل زانوهاش. ایشالا که کیروش بمونه

ولی اگه نیجریه ببره باز ما سوم میشم به خاطر تفاضل گل و ... درسته؟

نیجریه ببره ما باید بازی آخر بوسنی رو ببریم ، نیجریه هم از آرژانتین ببازه، تازه اونوقت کار به تفاضل می کشه. یه کم این حالت بعیده.

Mohammad
22-06-2014, 02:19
یه نیمه از نیجریه - بوسنی تموم شد
عجب گیری کردیم با این داوری ها !! مستقیم و غیر مستقیم به ضرر ما هستن !
گل سالم بوسنی به اشتباه آفساید گرفته شد ! همین یه گل چقدر می تونه تویه سرنوشت ما هم تاثیر گذار باشه ..
از اونور نیجریه رفت یه گل کاملا مشکوک به خطا زد !! نیمه اول 1-0 نیجریه !
این نتیجه باقی بمونه امیدهامون واسه صعود خیلی کمرنگ میشه.

MORINIO
22-06-2014, 02:24
آرژانتین همیشه جلوی نیجریه مشکل داشته اگه نیجریه بوسنی رو ببره احتمالآ بازی آخر یه مساوی میکنن با آرژانتین و جفتشون میرن بالا :n27:

امیدوارم نیجریه نبره امشب

mohammad varaste
22-06-2014, 02:40
اتفاقا آرژانتين به راحتى ميتونه نيجريه رو ببره.
احتمال اينكه آرژانتين نيجريه روببره خيلى بيشتر از اينه كه ما بوسنى رو كه برا صعود ميجنگه بتونيم شكست بديم

clau
22-06-2014, 02:55
آرژانتین با یکی از بهترین تیماش در سال 2002 خودش کشت تا با گل باتیستوتا 0-1 تونست نیجریه شکست بده

آرژانتین که صعودش قطعی شده اگه بازیکنای اصلیش جلوی نیجریه استراحت بده که بدجور اوضاع خرابه

تیم اصلیش چیز مالی نیست چه برسه به اینکه بخواد چند تا بازیکنش استراحت هم بده:n02:

لعنتی تمام اشتباه های داوری این گروه هم داره به ضرر ما اتفاق میفته:n29:

SA3EDLORD
22-06-2014, 02:56
چقدر بده این بوسنی..........بدتر از اون ژکو!

powerslave
22-06-2014, 02:58
واقعا خوب بازی کردیم. آرژانتینی ها داشتن دیوانه می شدن...حداقل یه گل باید می زدیم...برخلاف بازی نیجریه که همش بکش زیرش بود، تو این بازی هم خوب دفاع کردیم هم خوب ضد حمله داشتیم.شاید اگه اون ضربه آخر به پای گوچی نمی خورد و کمونه نمی کرد، حقیقی می گرفتش....بد شانس بودیم.خدا پدرتو بیامرزه. من هی منتظرم ببینم کسی میگه اون شوت خیلی وسط تر میرفت اگگر به پای رضا نمیخورد؟ قشنگ نقطۀ فرودش 1-1.5 متر عوض شد. باز یه عده از نبوغ مسی میگن بابا نبوغ نبود تو بوق بود!! شانس آوردن و البته موقعیت هایی که ما از دست دادیم مخصوصاً ضربۀ سر اشکان و اون پنالتی لعنتی. قشنگ پنالتی و اخراج بود و بعدش هم مشخص نبود چی میشه.
هنوز که هنوزه قدیمیا از بازی ایران با هلند میگن که خوب بازی کرده بودن و 3 تا هم خوردن. ایکاش میشد بعد ها من بتونم برای بچم تعریف کنم که ما خوب بازی کردیم و اینبار بردیم.
حیف!

clau
22-06-2014, 03:21
بوسنی هم حذف شد چقد بدشانس هم بود بازی اول که گل به خودی زدن دقیقه 2بازی

این بازی هم که یک گل سالمشون داور نگرفت یک گل خوردن که خطا بود بهترین موقعیت گلشون در دقیقه 93 هم خورد به تیر دروازه:n29:

نیجریه اصلن حقش 4 امتیازه شدن در این گروه نبود:n27:

SA3EDLORD
22-06-2014, 03:23
کاش ازین شانسا ما هم بیاریم.......نیجریه 5 تایی شه جلو آرژانتین...........مام با یه تک گل ببریم بریم بالا:n27:

Blue_Ray
22-06-2014, 03:25
چقدر بدشانسیم...:n29:

persian365
22-06-2014, 03:30
بوسنی اصلا خوب بازی نکرد
من نگران بازی نیجریه آرژانتین هستم
روحیه نیجریه خیلی زیاد شده

نادر1368
22-06-2014, 03:37
عجب گروهي درش گرفتار شديم! علنا سر بوسني بي نوا رو بريدن! حالا هم داورا مانع تيمايي ميشن كه با هزار اميد و ارزو پا به مسابقات گذاشتن:n15: شرمندگي
و روسياهي اش بماند براي فيفا و داوران احمق اين دو ديدار كه روزگار ايراني و بوسنيايي رو تيره و تار كردند!

به اميد گلباران نيجريه توسط ارژانتين و صعود ايران به دور بعد. انصافا حق هركي باشه حق اين نيجريه اي ها نيست!

MORINIO
22-06-2014, 03:42
عجب جامی شده ! تیمها بسیار پرنوسان عمل میکنن

بوسنی که جلوی آرژانتین فوق العاده بود امروز یه چیزی از افتضاح هم اونورتر بود :n21: نیجریه هم خیلی عالی بود ( قابل توجه اونایی که میگفتن نیجریه تیم نبود و باید میبردیمش :n27: )

فقط امیدوارم بوسنی نیاد واسه ما شاخ بشه روز آخر

persian365
22-06-2014, 03:42
حالا مسی اگه گل بزنه به نیجریه به سود ماست
چقدر همه چی زود عوض میشه
حالا دعا کنید که گل بزنه به نیجریه

slim_shady71
22-06-2014, 03:49
با توجه به اینکه تیم دوم باید با فرانسه بازی کنه(به احتمال زیاد) فکر نکنم بازی بعدی نیجریه با ارانتین راحت باشه امیدوارم ایران بوسنی رو بزنه

Arash4484
22-06-2014, 03:52
خیلی بد به بازی بوسنی-نیجریه ناامید بودم و انگار همون شد که نباید میشد...

گذشت و رفت و امیدوارم یک بازی زیبا و دلاورانه رو از بچه ها در مقابل بوسنی شاهد باشیم، فارغ از احتمال صعود و...(صد و چهل پنجاه نفر اون بالا رای دادیم به ایران، ولی خداییش کی فکر میکرد به این اندازه خوب از کار دربیاد تیم ملی و زمانی برسه که ما ناراحت نبردن آرژانتین باشیم... و با ادامه همین روند در بازی بعد شاید در مجموع بهترین نتایج تاریخ ایران در جام های جهانی رقم بخوره)

صفحه 81 این تاپیک هم یکی از بیاد موندنیها شد برام...با دیدن این پستها یاد نبض اون لحظات می افتم همیشه...

نادر1368
22-06-2014, 03:57
هر وقت مسي هوو ميشه (حالا بماند اين عمل چقدر منصفانه هست!)فورا گل مي زنه:)) دوتا بازي كه اين شكلي بوده! تماشاگراي ايراني برن باز اخر هي
فقط مسي رو هوو كنند قطعا موتور مسي خيلي زودتر به كار ميافته:n02:

IRAN_KING
22-06-2014, 07:18
حالا باید بازی حجومی رو تو جام به نمایش بزاریم تا بوسنی ببریم با اختلاف 2 گل و نیجریه هم باخت بده تا بریم دور بعد انشالله:n12:

تکرار گلی که از مسی خوردیم دوباره نگاه کنید جاگیری بد حقیقی و پرش زود هنگامی داشت! که اگه درست انجام میداد می تونست توپ بگیره مسی 1.5 متر به سمت چپ حرکت کرد و شوت ....دروازبان باید حرکت میکرد به سمت راست تا بتونه بگیره که درجا شیرجه زد وگل خوردیم !!!

mohammadirani
22-06-2014, 07:54
برد نیجریه اصلا به ضرر ما نیست
کلا مثل اینکه رو بد بودن آرژانتین زیادیی حساب کردین که میگین ایکاش نیجریه نمیبرد
آرژانتین فکر کنم راحت نیجریه رو ببره.اون وقت ما با هر بردی میتونیم بریم مرحله بعد
الان تفاضل ما -1 و نیجریه +1 هستش.ما بوسنی رو ببریم حداثل میشیم 0 و اون وقت اگه نیجریه هم ببازه میشه 0
اگه ما 1.0 ببریم و نیجریه 1.0 ببازه همه شرایط ما و نیجریه مساوی میشه.هم امتیاز هم تفاضل و هم تعداد گل های زده و خورده و بعد شرایطی چون تعداد کارت های زرد و قرمز میاد وسط!!!
شاید بعد 10 ها سال دوباره این اتفاق بیفته:n02:

vissoto
22-06-2014, 08:06
خب دوستان بیایید دعا کنیم نتیجه بازی ارژانتین -نیجریه مثل بازی ایتالیا -کاستاریکا نشه!

Amin4All
22-06-2014, 08:13
نیجریه - بوسنی بازی کردن ؟ چند چند شد ؟

vissoto
22-06-2014, 08:15
نیجریه - بوسنی بازی کردن ؟ چند چند شد ؟

نیجریه با 1گل بوسنی را حذف کرد!

albertxx
22-06-2014, 08:22
احتمالا بازی آخر آرژانتین پس فطرت به نیجیریه میبازه !! :n23:

بیچاره ها دیشب عقده ای شدن !!
کار خاصی نتونستن بکنن !!

انتقام بازی دیشب رو تو بازی نیجریه با باخت جلوش ازمون میگیرن !!!:n02:

alireza-1991
22-06-2014, 08:25
ماکه گفتیم بوسنی بازی آخرش تشریفاتی میشه :n10:

کلا بوسنی شخصیت نداشت. مربیش با این همه ادعا که ما از همه تو این گروه بهتریم وفلان وبهمان کارش همینجا تمام شد .

بازی آخر رو دیگه باید به آب و آتش بزنیم وبا سه مهاجم بازی کنیم . انصاری فرد و جهانبخش رو باید از همون ابتدا بازی بده

Hamid Hamid
22-06-2014, 08:25
بوسنی جدی باخته؟ :n02:

بابا باز دم تیم ملی خودمون گرم که جلو این نیجریه ای های بی تکنیک وا ندادن. نیجریه الان یکی از بی تکنیک ترین تیم های تاریخ خودش رو داره و فقط کافیه یه نگاه به دفاع راست و چپ این تیم داشته باشید. فکر کنم تو بازی ایران در مجموع 3 تا دریبل نزده باشن.

+

در بازی بوسنی من فکر می کنم ما می تونیم صعود کنیم ... این بوسنی تیمی نیست که ما ازش بترسیم و بهشون ببازیم. ما قبلا هم بوسنی رو بردیم و با این 2 تا بازی که از ایران و بوسنی دیدم ما همینجوری بازی کنیم ایشالا برای اولین بار از گروهمون صعود می کنیم. این جام جهانی به قول دکتر صدر می تونه دستاورد های زیادی برای ما داشته باشه که مهمترینش به نظرم رسیدن به این خود باوری برای صعود از مرحله ی گروهی هستش ، تیم ما اگه صعود هم نکنه واقعا گل کاشته و نسبت به انگلیس / اسپانیا و ... خیلی خیلی خیلی بهتر بازی کرده تو این جام.

Thor God
22-06-2014, 08:36
در وصف بازی دیشب :

Khan gholi
22-06-2014, 09:11
گفتم برم سایت های خارجی ببینم باقی دنیا چی گفتن
اولین سایت .mlssoccer یک خانمی نظر دادن گفته وقتی ایران گل خورده من گفتم نههههههه ولی برای ایران پنالتی نگرفتن و گفته بازیکن های ایرانی مثل تیم مانکن ها مرد هستند
ایران با دل جرات بازی کرد و حقش یک امتیاز بود
واقعا حوصلم سر رفت کسل اورترین بازی ها ماله ایرانی هاست
ایرانی ها اگر با یونان هم گروه میشد واقعا فاجعه بود بازی از این فاجعه تر نمیشد.بعد یکی جواب داده امریکا هم مثل ایران بازی می کنه.امریکا ببره مشکلی نیست مشکل ایرانه؟
ایران نمی تونه با این دفاعی بازی کردن بازی رو ببره ولی احساسم میگه باید پنالتی رو می گرفتند.موقعیت های ایران توی نمیه دوم از ارژانتین بهتر بود

سایت دوم telegraph
ایرانی ها هیچ وقت به خودشون باور نداشتند که می تونند جلوی بزرگ ها در صحنه جهانی بایستند و این رو به خودشون امشب ثابت کردند که می تونند.افرین بر ایران
مدافع ارژانتین خطا پنالتی انجام داد حالا می خواد به تن بازیکن ایرانی خورده باشه یا نه.ارژانتین مثل انگلیس تو بازی هاش هیچ چی خاصی رو نشون نداده و هیچ حق امتیاز در این بازی رو نداشت
ارژانتین قبلا از دست گاد(خدا )ماردونا استفاده کرد و این سری از پای الله مسی استفاده کرد
چند نفر ایرانی با اواتار پرچم ایران قبل از انق.لاب اومدن و نظر دادن و طرف جوابش گفته ایران بجای اینکه با دل و جراتش بازی کنه بهتره با کفش هاش بازی کنه
یک نفر ایرانی به انگلیسی خیلی ساده از ایران به غرور صحبت کرده و در جواب یک نفر گفته و حالا به (زبان)انگلیسی چی میگی؟در جواب این شخص ,شخصی اومده گفته بس کنید این نژاد پرستی چرا اینقدر انگلسیس سفید پوست نژاد پرستندو....
یک مقدار بحث دیگه نژاد پرستی شده گفته نیجریه ایی ها قهوهایی اند و ایرانی ها قهوه ایی روشن و در جواب باز خود یک از انگلیسی ها از خجالت طرف حسابی در اومده گفته انگار کسی نیست دور بزنه تو دهنت و برو قهوه بخور و اینقدر عوضی نباش
ایرانی با مقداری اعتما به نفس و یک مربی نجیب استوار شدند در پاسخ یکی گفته شاید مربی بعدی انگلیس بشه؟

Mohammad
22-06-2014, 09:21
از بین سه نتیجه ی ممکن برد نیجریه برای ما بدترین نتیجه بود اما به هر حال ما همچنان شانس صعود داریم.
چون تیم اول به فرانسه می خوره، آرژانتین نمی تونه ریسک کنه و بازی رو جدی نگیره چون احتمالا اونوقت تویه 1/16 حذف میشه !
این نیجریه واقعا تیم نیست ! کلا تیم نچسبی هست ! ترجیح می دادم اگه قرار ما بالا نریم حداقل بوسنی بره بالا !
اگه آرژانتین یه ذره خودش باشه راحت می تونه نیجریه رو ببره، از اونور کار ما مقابل بوسنی راحت نیست ولی می تونیم بوسنی رو شکست بدیم.

صعود کنیم یا نه امیدوارم بازی آخرمون با برد همراه باشه. منتظر خلق یه حماسه دیگه ..

30vil
22-06-2014, 09:33
با این نتیجه ای که نیجریه گرفت ما اگه با آرژانتین مساوی هم میکردیم باید بوسنی را می بردیم تا صعود کنیم پس زیاد به حالمون فرقی نمیکرد

امروز صحنه گل مسی را چند بار دیگه نگاه کردم واقعا تو یک لحظه تمرکز بچه ها کلا از بین رفت دلیل این امر را من اشتباه کی روش در تعویض ها میدونم و آوردن حقیقی یک جورایی تمرکز نکونام و آندو را تو اون منطقه

کم کرد به نظرم یکی از اشتباهات کی روش آوردن حقیقی بود که اصلا توپ هم به پاش نخورد

از طرفی من تا حالا یادم نمیاد نکونام اقدام به دریبل زنی کرده باشه و اون حرکتش خیلی برام عجیب بود که شاید ناشی از این بشه که با حضور حقیقی خیالش از جای خالیش راحت بود !

در صحنه گل قوچان نژاد فقط محو توپ شده بود و پرسی روی پای مسی نداشت اگر سریعا پرس میکرد شاید مسی نمیتونست انقدر راحت گل بزنه

حقیقی هم میتونست به جای درجا شیرجه زدن یک قدم برداره و بعد شیرجه بزنه در اونصورت امکان دفع توپ وجود داشت

در هر صورت این اما و اگرها وجود داره و زیبایی های فوتبال به همینه من که خیلی از نحوه بازی تیم لذت بردم

امید رض
22-06-2014, 09:33
گاوبندی کردن بازی کنان بوسنی اون بازی با ارژانتین بهترین بازی کردم اونوقت بانیجریه مثل سوسک بازی کردن
حالا اومدیم ایران اصلا 1000تازد به بوسنی ولی بازی نیجریه مساوی شه چی اونوقت دیگه بارفتن کی روش ایران دیگه کی میخوادازاین بازی ها انجام بده فرکی !!!خیلی جالبه اون تولیگ ما که اشغال ترین لیگ دنیاست قهرمان شده اونحتی انقدر حقیر بود که فولاد تیم به اون خوبی رو تا 1چهارم باشگاه اسیا نرفت چرا سرمربی قهرمان لیگ انگلستان یا قهرمانان اروپا یااصلا ژاپن رونمیارن اونا میدونن لیگ ایران مفت نمی ارزه نمیان ولی ای کاش کیروش میبود

ایران دربازی اول مساوی
ایران دربازی دوم باخت
ایران دربازی اخر ایشالا میبره بااقتدار

Mohammad
22-06-2014, 09:47
در شرایطی که ما بوسنی رو با اختلاف یک گل ببریم و آرژانتین هم نیجریه رو با اختلاف یک گل، امتیاز و تفاضل ایران و نیجریه برابر میشه. البته در رده بندی گروهی اول امتیاز، دوم تفاضل و سوم گل زده هست.
تویه قوانین فیفا که نگاه کردم در حالتی که 2 تیم از نظر امتیاز و تفاضل و گل زده برابر بشن، ابتدا بازی مستقیم (تویه این هم با نیجریه برابریم) و سپس قرعه کشی تیم صعود کننده رو مشخص می کنه !

اینم یه خبر در مورد تمدید قرار داد کیروش :

رقمي که کي‌روش مي‌خواهد در توان وزارت نيست
اميررضا خادم درباره شکست تيم ملي ايران مقابل آرژانتين با وجود ارائه بازي زيبا و جذاب، گفت: تفکر سرمربي تيم ملي مانند بازي قبل بسيار قابل احترام و تحسين‌برانگيز است. بازيکنان ما هم در اين مسابقه با اعتماد به نفس و منطقي بازي کردند و به همه آنها خداقوت مي‌گويم.

به نقل از فارس، وي در پاسخ به اين سوال که شما به تفکر کي‌روش اشاره کرديد او در مصاحبه‌اي اعلام کرده تمايل دارد در ايران بماند اما مسئولان ايران او را نمي‌خواهند، اظهار داشت: کي‌روش انتظاراتي دارد که نمي‌توان گفت که حق نيست. اعداد و ارقامي که در فوتبال وجود دارد متفاوت است و در حد توان مالي وزارت ورزش نيست. شايد با رايزني‌ها و کمکي که از دولت بگيريم بتوانيم او را نگه داريم که اميدوارم به اين شکل اتفاق بيفتد اما موضوع اصلي اين است که ما نبايد کار گلخانه‌اي انجام دهيم. حضور کي‌روش در ايران يک کار گلخانه‌اي است.

معاون پارلماني وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اينکه پتانسيل بازي خوب در همه بازيکنان و باشگاه‌ها وجود دارد، تصريح کرد: نبايد تيم بزرگسالان ما محدود شود. اگر ما منطقي کار کنيم شايد به امثال کي‌روش نياز نباشد. ممکن است حضور چنين مربياني در کوتاه مدت نتيجه بدهد اما در درازمدت نياز به کار اصولي و يک برنامه‌ريزي مناسب داريم.

خادم در پاسخ به اين سوال که رئيس‌جمهور اعلام کرده به ملي‌پوشان پاداشي برابر برد داده شود، وزارت چه برنامه‌اي دارد، گفت: البته اين موضوع به حوزه کاري من مربوط نمي‌شود اما اميدوارم تشويق خوبي انجام شود. ما به حمايت دولت نياز داريم.

کار گلخانه ای ؟!! آهان ، حتما فرکی بیاد میشه کار پایه ای و عالی و غیر گلخانه ای میشه !! این از همون دست بهانه هایی هست که دیروز گفتم !!
جالبه ! واسه یه موضوع به این مهمی هی میگن پول نداریم پول نداریم ! اصلا معلوم نیست این همه پول خرج چی میشه !
البته حق هم دارن ! رقمی که فرکی می خواد اینا رو وسوسه کرده !! با خودشون میگن چرا این همه پول بدیم به کیروش ؟! همین فرکی خوبه !! خودمون بیشتر می خوریم !

robert
22-06-2014, 09:59
یه خبر جالب اینکه بازی آخر گروه F در مرحله مقدماتی یعنی بازی (( آرژانتین- نیجریه )) و (( بوسنی _ ایران)) همزمان و در یک ساعت برگزار میشه...این یعنی علاوه بر استرس خودمون استرس بازی نیجریه آرژانتین رو هم باید تحمل کنیم...البته صد در صد نیجریه از آرژانتین میبازه....ما هم باید با اختلاف دو گل این بدبخت های بوسنیایی رو ببریم...

Farhad
22-06-2014, 09:59
حالا باید یا ایران با اختلاف دو گل ببره و آرژانتین با اختلاف 1 گل
یا اینکه آرژا با اختلاف 2 و ایران 1

خیلی هم دور از انتظار نیست

امیدوارم میسر بشه صعود این شکلی:n16:

البته دیشب بوسنی هم 1 گل صحیح زد که آفساید اعلام شد
و از طرفی گل نیرجیه هم مشکوک بود (قبل از گل روی بازیکن بوسنی خطا کرده بودند)

امیدوارم روحانی دخالت کنه و کفاشیانو بندازه بیرون ، اونیکه باید بره رییس نالایق فدراسیونه نه کی روش...

Spaniuly
22-06-2014, 10:08
یه خبر جالب اینکه بازی آخر گروه F در مرحله مقدماتی یعنی بازی (( آرژانتین- نیجریه )) و (( بوسنی _ ایران)) همزمان و در یک ساعت برگزار میشه...این یعنی علاوه بر استرس خودمون استرس بازی نیجریه آرژانتین رو هم باید تحمل کنیم...البته صد در صد نیجریه از آرژانتین میبازه....ما هم باید با اختلاف دو گل این بدبخت های بوسنیایی رو ببریم...

البته خدا از دهنت بشنوه ولی این صددرصدر رو چه جوری محاسبه کردی؟ نیجریه به همراه مکر=زیک تا این لحظه تنها دو تیمی هستند که هنوز دروازشون باز نشده ها! احتمال مساوی خیلی بالاتر هست توی بازی آرجن و نیجریه

+

قصد ندارم ایران رو تضعیف کنم ولی دو بازی خوب ایران دلیل بر برد پرگل ایران مقابل بوسنی نیست! اولا ایران خوب دفاع می کنه بنابراین بازم احتمال صفر صفر شدن بازی آخر مقابل بوسنی زیاده چون ایران روش خاصی برای زدن گل نداره مگه اینکه یه ترکیب خیلی هجومی ببینیم از ایران در بازی آخر حضور همزمان جهانبخش و انصاری فرد و مسعود و ... و این یعنی یه ریسک بزرگ البته معتقدم این ترکیب خوبی می تونه باشه چون چیزی برای از دست دادن نداریم و حتی اگه به خاطر ترکیب هجومی باخت بدی بدیم کسی سرزنشمون نمی کنه البته بوسنی هم مال این حرفا نیست که هر موقعیتی که گیرش اومد از دم همه رو گل کنه شاید ببازیم ولی در حالیکه سرپا هستیم می بازیم... شخصا ترجیح می دم بازی آخر ایران یک ترکیب هجومی رو شاهد باشیم.چون آرژانتین احمق بازی در میاره و جلوی نیجریه گند میزنه دلایل خوبی هم برای این مسئله هست... آرژانتین توی این جام خیلی |سه تا نقطه گشاد| داره بازی می کنه و این توی بازی آخر که صعود هم کردن تاثیر بدی خواهد گذاشت نیجریه می ره توی لاک دفاعی اونا به یه امتیاز نیاز دارن که می تونن بگیرنش و بدون توجه به بازی ایران صعود کنن... ما اگه دیشب نمی باختیم نیجریه خیالش اینقدر راحت نمیشد... در ضمن اونقدر توی فضای مجازی گند زدیم که آرجن صعود کرده واسه ایران مایه نمیذاره... به عقیده من آرجن کاری می کنه که بازیش با نیجریه مساوی بشه...
در ضمن بازی آخر برای بوسنی حیثیتیه فکر می کنم نتونیم نتیجه جالبی بدست بیاریم برابر بوسنی... گروه بدی بود بیشتر گروه ها توی این جام یه کتک خور داشتن ولی توی گروه ما هیچ تیمی این نقشو ایفا نکرد. صعود ایران به دور بعد واقعا با شرایط رقم خورده بعیده بعید هر دو نتیجه دیشب به ضرر ایران بود... بدترین حالات ممکن

alireza-1991
22-06-2014, 10:11
چطور ما میخوایم میزبان جام ملتها 2019 بشیم ولی پول نداریم قرارداد مربیمون رو تمدید کنیم :n09:

دروغ

دروغ

دروغ

Kurosh
22-06-2014, 10:11
بازي درخشان تيم ملي ايران در مقابل آرژانتين و باخت ناباورانه ايران، واکنش‌هاي زيادي را در فضاي مجازي و به‌ويژه توييتر برانيگخت.

به نقل از «انتخاب»، توييت‌هاي رسانه‌ها و شخصيت‌هاي ورزشي و سياسي جهان در واکنش به بازي ايران و آرژانتين در ادامه مي‌آيد:

ايوان مک کنا خبرنگار برگزيده ورزشي جهان در سال 2012: ما همگي ديگر طرفدار ايرانيم.

راديو لايو آمريکا: داور بازي ايران و آرژانتين زير بمباران انتقاد ايراني‌ها قرار گرفته است.

فاکس ساکر آمريکا: ليونل مسي قلب ايران را شکست.

پائول جانسون معاون سردبير گاردين انگليس: ايران فوق‌العاده بود اما بدشانس هم بود.

ولي نصر مشاور سابق اوباما و رئيس دانشکده مطالعات بين‌المللي دانشگاه جان هاپپکينز آمريکا: ايران مي‌توانست از شر آرژانتين و يک داور بد جان سالم به در ببرد اما نمي‌توانست از مسي مصون باشد.

کتال کلي ستون‌نويس ورزشي روزنامه گلوب اند ميل کانادا: در دو ساعت بازي ايران و آرژانتين همه ما عاشق اين تيم و جادوي جام جهاني شديم.

مليسا اتحاد خبرنگار شبکه الجزيره انگليسي: ايران باخت اما عالي بازي کرد.

گري لوئيس نماينده سازمان ملل در ايران: باورکردني نيست. صداي بوق‌ها داره هي بلندتر ميشه: انگار بازي رو برده باشيم! حس عاليِ بودن در تهران. چه خوب مي شد اگر کسي به بچه‌هاي تيم ملي درباره عکس‌العمل پرهيجان در تهران نسبت به عملکرد تاريخي‌شون خبر مي‌داد!

سي ان ان: مسي در لحظه‌هاي پاياني قلب ايرانيان را شکست. حيف شد.

الکس توماس مجري ورزشي شبکه سي ان ان: باوجود باخت ايران اما بايد گفت که همچنان اين کشور اعتبار و احترام زيادي براي خود به دست آورد.

چاينا ديلي: مسي آرژانتين را از تساوي در برابر ايران جسور نجات داد.

آناپ کافل سردبير واشنگتن‌پست: ممکن است آرژانتين بازي را برده باشد اما ايراني‌ها دل‌هاي ما را ربودند. بازي ايران عالي بود.

مايکل اوون مهاجم سابق تيم ملي انگليس: براي ايران خيلي متأسف شدم. آنها فوق‌العاده بودند.

albertxx
22-06-2014, 10:15

ربطی به گروه ایران نداره !!

طبق قوانین فیفا بازی های مرحله آخر تو همه گروه ها همزمان برگذار میشه !!!

3Dmajid
22-06-2014, 10:15
خداییش بازی دیشب،نظر،منو در مورد تیم ملی عوض کرد!! اونا ثابت کردن اگه بخوان میتونن، من از تیم ملی توقع دارم صعود کنه به دوره ی بعد، خدا کنه ارژانتین نیجریه رو سوراخ سوراخ کنه تا تفاضل گلش بیاد پایین ما هم بوسنیو ببریم، میتونیم خداییش.

Sent from my RM-998_apac_vietnam_915 using Tapatalk

ei8ht
22-06-2014, 10:21
منبع: سایت فیفا
اگه هر دوبازی روز آخر 1-0 بشه ، همه چی به شانس برمیگرده ، خیلی خیلی نامردیه اونجوری حذف شی :n03:

hossein blak
22-06-2014, 10:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Farhad
22-06-2014, 10:29
بازی دیشب برای من (و ظاهرا برای خیلی از مردم دنیا) دقیقا شبیه فینال94 بود... شبی که ایتالیا باخت، روبرتو باجو پنالتیشو از دست داد اما میلیونها نفر رو از سراسر دنیا عاشق خودش و تیم کشورش کرد!! محبوبیتی که برزیل با وجود قهرمانی هرگز به اون نرسید...

وقتی پست کوروش رو خوندم و نظر اون فردیکه گفته بود آرژانتین بازیو برد اما ایران دلها رو فتح کرد ، احساس غرور کردم :) .

:n12:

alireza-1991
22-06-2014, 10:42
جام بیستم – ۲۰۱۴ برزیل
دیلی‌میل خبر داد: درخواست کاپیتان ایران برای معاوضه پیراهن با مسی+ عکس
یک روزنامه انگلیسی نوشت کاپیتان تیم ملی ایران قبل از شروع مسابقه با آلبی‌سلسته درخواست معاوضه پیراهن با لیونل مسی را داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، روزنامه دیلی میل نوشت تصاویر تلویزیونی نشان می داد به هنگام آغاز مسابقه و رد و بدل کردن پرچم و یادبود‌ها ،‌کاپیتان ایران به مسی گفته پس از بازی پیراهن‌های خود را با هم عوض کنند.
این سایت با انتشار این تصاویر به درخواست کاپیتان ایران اشاره کرده است.
در ادامه این گزارش عنوان شده برنده چهار دوره مرد سال فوتبال جهان موافقت خود را برای این منظور اعلام کرده است.
رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل از پنج‌شنبه 23 خرداد شروع شد و تا تاریخ 22 تیر ادامه خواهد یافت.

arisa
22-06-2014, 10:42
درسته در تاریخ نتایج ثبت میشه ولی این بازی حداقل چیزی که برای ما داشت یک پله در اعتماد به نفس تیم ما را برای همیشه به جلو برد.
و احترامی که برای تیم در این جام به همراه آورد.
موندن کی روش حتی اگر برای حفظ تنها این " اعتماد به نفس " و نهادینه کردنش در تیم ایران باشه باز هم واجبه. تیم های ملی ما ایرانی های احساساتی یکی از گمشده هاشون همیشه همین اعتماد به نفس بوده!

پ ن : به نظر من نکونام داشت اشاره میکرد به هدیه ای که برای مسی در نظر گرفته بودند و قرار بود بهش بدن.

Gilopa
22-06-2014, 10:43
چقدر راحت با ناداوری سر بوسنی رو بریدند !!!! خداییش این حق بوسنی نبود اصلا ... کلا دیشب داورا غش کرده بودن به سمت آرژانتین و نیجیریه .. اگه قراره یه تیم اینطوری بره مرحله بعد چه لذتی داره ؟؟؟ الان مثلا نیجیریه به چیش میخواد افتخار کنه .

befermatooo
22-06-2014, 10:45
تبریک توئیتری کریستیانو رونالدو به ایرانی‌ها

کریستیانو رونالدو در صفحه توئیتر خود شب گذشته به ایرانی‌ها برای بازی خوبشان برابر آرژانتین تبریک گفت.

Mohammad
22-06-2014, 10:48
البته خدا از دهنت بشنوه ولی این صددرصدر رو چه جوری محاسبه کردی؟ نیجریه به همراه مکر=زیک تا این لحظه تنها دو تیمی هستند که هنوز دروازشون باز نشده ها! احتمال مساوی خیلی بالاتر هست توی بازی آرجن و نیجریه

+

قصد ندارم ایران رو تضعیف کنم ولی دو بازی خوب ایران دلیل بر برد پرگل ایران مقابل بوسنی نیست! اولا ایران خوب دفاع می کنه بنابراین بازم احتمال صفر صفر شدن بازی آخر مقابل بوسنی زیاده چون ایران روش خاصی برای زدن گل نداره مگه اینکه یه ترکیب خیلی هجومی ببینیم از ایران در بازی آخر حضور همزمان جهانبخش و انصاری فرد و مسعود و ... و این یعنی یه ریسک بزرگ البته معتقدم این ترکیب خوبی می تونه باشه چون چیزی برای از دست دادن نداریم و حتی اگه به خاطر ترکیب هجومی باخت بدی بدیم کسی سرزنشمون نمی کنه البته بوسنی هم مال این حرفا نیست که هر موقعیتی که گیرش اومد از دم همه رو گل کنه شاید ببازیم ولی در حالیکه سرپا هستیم می بازیم... شخصا ترجیح می دم بازی آخر ایران یک ترکیب هجومی رو شاهد باشیم.چون آرژانتین احمق بازی در میاره و جلوی نیجریه گند میزنه دلایل خوبی هم برای این مسئله هست... آرژانتین توی این جام خیلی |سه تا نقطه گشاد| داره بازی می کنه و این توی بازی آخر که صعود هم کردن تاثیر بدی خواهد گذاشت نیجریه می ره توی لاک دفاعی اونا به یه امتیاز نیاز دارن که می تونن بگیرنش و بدون توجه به بازی ایران صعود کنن... ما اگه دیشب نمی باختیم نیجریه خیالش اینقدر راحت نمیشد... در ضمن اونقدر توی فضای مجازی گند زدیم که آرجن صعود کرده واسه ایران مایه نمیذاره... به عقیده من آرجن کاری می کنه که بازیش با نیجریه مساوی بشه...
در ضمن بازی آخر برای بوسنی حیثیتیه فکر می کنم نتونیم نتیجه جالبی بدست بیاریم برابر بوسنی... گروه بدی بود بیشتر گروه ها توی این جام یه کتک خور داشتن ولی توی گروه ما هیچ تیمی این نقشو ایفا نکرد. صعود ایران به دور بعد واقعا با شرایط رقم خورده بعیده بعید هر دو نتیجه دیشب به ضرر ایران بود... بدترین حالات ممکن

همونطور که قبلا هم اشاره شد ما برای تک تک بازی ها برنامه داریم ، بازی بوسنی هم از این قاعده که مستثنی نیست. هدف از بازی نیجریه نباختن بود، در بازی آرژانتین هم نیمه اول با هدف گل نخوردن و نیمه دوم با هدف بردن بازی کردیم ! اینکه بگیم روش خاصی برای گل زدن نداریم دیگه بی انصافیه !!
قطعا تضمینی برای بردن بوسنی وجود نداره، شاید اینقدر که دو بازی اول خوب بودیم بازی آخر بد بازی کردیم، خدا می دونه ! اما اگه منطقی نگاه کنیم ایران ساختار دفاعی بی نظیری داره، در فاز حمله هم می بینیم که دژاگه و قوچان نژاد بازی به بازی دارن بهتر میشن. بعلاوه ما در بازی آرژانتین تویه فاز حمله هم خیلی خوب بودیم، مواقعی بود که با چند دریبل و پاس های حساب شده موقعیت ایجاد کردیم، اصلا مگه مقابل آرژانتین شانسی میشه موقعیت ایجاد کرد ؟! بنابراین اگه ما صرفا بازی خودمون رو مقابل بوسنی انجام بدیم فارغ از نتیجه همه راضی خواهیم بود، حتی اگه حذف بشیم !

گذاشتن یه ترکیب هجومی راهکار مناسبی برای بردن نیست. آرژانتین با سیستم محبوب خودش 4-3-3 و اون همه بازیکن (!) چیکار کرد ؟ در ثانی برای بردن، باید تیم یکدست باشه، چه در فاز دفاعی و چه در فاز حمله؛ چیزی که آرژانتین به دلیل نداشتنش به این حال و روز افتاده.

در مورد بازی آرژانتین و نیجریه هم دو حالت وجود داره؛ یا آرژانتین به همین روند ضعیفش ادامه میده که در این حالت محتمل ترین نتیجه مساوی یا باخت آرژانتین هست؛ یا با درک شرایط خودش و بهبود روندش نیجریه رو راحت می بره، (درک شرابط = اگه آرژانتین ببازه، می خوره به فرانسه)
نیجریه در اصل تیمی نیست که بتونه آرژانتین رو ببره ولی اگه اینقدر راحت از بردش مقابل آرژانتین حرف می زنیم بدلیل سبک بازی آرژانتین و شرایط کلی جام هست.

امیدوارم در روز آخر حداقل شانس با ما یار باشه.

Iloveu-ALL
22-06-2014, 10:54
توييت‌هاي خواندني از بازي ايران - آرژانتين

بازي درخشان تيم ملي ايران در مقابل آرژانتين و باخت ناباورانه ايران، واکنش‌هاي زيادي را در فضاي مجازي و به‌ويژه توييتر برانيگخت.

به نقل از «انتخاب»، توييت‌هاي رسانه‌ها و شخصيت‌هاي ورزشي و سياسي جهان در واکنش به بازي ايران و آرژانتين در ادامه مي‌آيد:

ايوان مک کنا خبرنگار برگزيده ورزشي جهان در سال 2012: ما همگي ديگر طرفدار ايرانيم.

راديو لايو آمريکا: داور بازي ايران و آرژانتين زير بمباران انتقاد ايراني‌ها قرار گرفته است.

فاکس ساکر آمريکا: ليونل مسي قلب ايران را شکست.

پائول جانسون معاون سردبير گاردين انگليس: ايران فوق‌العاده بود اما بدشانس هم بود.

ولي نصر مشاور سابق اوباما و رئيس دانشکده مطالعات بين‌المللي دانشگاه جان هاپپکينز آمريکا: ايران مي‌توانست از شر آرژانتين و يک داور بد جان سالم به در ببرد اما نمي‌توانست از مسي مصون باشد.

کتال کلي ستون‌نويس ورزشي روزنامه گلوب اند ميل کانادا: در دو ساعت بازي ايران و آرژانتين همه ما عاشق اين تيم و جادوي جام جهاني شديم.

مليسا اتحاد خبرنگار شبکه الجزيره انگليسي: ايران باخت اما عالي بازي کرد.

گري لوئيس نماينده سازمان ملل در ايران: باورکردني نيست. صداي بوق‌ها داره هي بلندتر ميشه: انگار بازي رو برده باشيم! حس عاليِ بودن در تهران. چه خوب مي شد اگر کسي به بچه‌هاي تيم ملي درباره عکس‌العمل پرهيجان در تهران نسبت به عملکرد تاريخي‌شون خبر مي‌داد!

سي ان ان: مسي در لحظه‌هاي پاياني قلب ايرانيان را شکست. حيف شد.

الکس توماس مجري ورزشي شبکه سي ان ان: باوجود باخت ايران اما بايد گفت که همچنان اين کشور اعتبار و احترام زيادي براي خود به دست آورد.

چاينا ديلي: مسي آرژانتين را از تساوي در برابر ايران جسور نجات داد.

آناپ کافل سردبير واشنگتن‌پست: ممکن است آرژانتين بازي را برده باشد اما ايراني‌ها دل‌هاي ما را ربودند. بازي ايران عالي بود.

مايکل اوون مهاجم سابق تيم ملي انگليس: براي ايران خيلي متأسف شدم. آنها فوق‌العاده بودند. /ورزش3

وین رونی
22-06-2014, 11:08
اگه آرژانتین 1 به 0 نیجریه رو بزنه و ما هم 1 به 0 بوسنی رو ببریم همه چیز با نیجریه مساوی میشه که فکر کنم در اینجا رتبه تیمها در رنکینگ فیفا را مد نظر قرار میدن که ما بالاتریم

ویرایش:البته اینو تازه دیدم :n03:

منبع: سایت فیفا
اگه هر دوبازی روز آخر 1-0 بشه ، همه چی به شانس برمیگرده ، خیلی خیلی نامردیه اونجوری حذف شی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karimz
22-06-2014, 11:09
شاید مسی که باعث ناراحتی ما شده باعث خوشحالی ما هم بشه با 3گلی که به نیجریه بزنه راه برای صعود ما هموار میشه این ارژانتین زیادی به مسی متکی شده فقط کافیه مسی مهار بشه دیگه کاری نمیتونه بکنه اما بازیکنای نیجریه بعیده بتونن مسیو کنترل کنن فقط کافیه یه گل به بوسنی بزنیم این بوسنی تیمی نیست دور مقدماتیشون چندتا تیم پفکی رو شکست دادن بازی بوسنی نیجریه خیلی ملال آور و خواب آور بود و بوسنی چه گل مفتضحانه خورد اگر تیم صنعت نفت مسجدسلیمان با این بوسنی بازی میکرد حداقل سه گل میزد و اینکه اشتباهات داوری تاثیر داشته اما یک تیم با بازی خوب میتونه داور رو مجاب کنه تا اشتباه نکنه کلا داورای این جام بجز چندتاشون خواب تشریف دارن و بطور فجیعانه ای دارن کیفیت بازیا رو میارن پایین بقول استاد نصیرزاده که گقت میلارد مازیچ صربستانی یک داور شلخته بود که پنالتی ایران را هم ندید.

SHAKERDOOST
22-06-2014, 11:11
شاید مسی که باعث ناراحتی ما شده باعث خوشحالی ما هم بشه با 3گلی که به نیجریه بزنه راه برای صعود ما هموار میشه و فقط کافیه یه گل به بوسنی بزنیم این بوسنی تیمی نیست دور مقدماتیشون چندتا تیم پفکی رو شکست دادن بازی بوسنی نیجریه خیلی ملال آور و خواب آور بود و بوسنی چه گل مفتضحانه خورد اگر تیم صنعت نفت مسجدسلیمان با این بوسنی بازی میکرد حداقل سه گل میزد
هیچ احتاجی به مسی نیست:n21:
به امید خدای بزرگ, با یه بازی خوب و منسجم دفاع میکنیم و با ضد حمله گل میزنیم میریم بالا:n12:
اگه صعودم نکردیم فدای سرمون:n01:
چون میدونیم که چقدر خوب ظاهر شدیم و کاری کردیم که آرژانتین جلوی ما وقت کشی کنه واسه پیروزی!:n09:

Soroush HD
22-06-2014, 11:17
چیزی که من تو بازی دیشب از بوسنی ددم اینه که خط دفاعشون خیلی پر اشتباه ظاهر میشد.پاس هایی که به خط دفاع میدادن بعضیاش دقت کمی داشت و این میتونه برای بازیکنای سرعتی ما یک شانس بزرگ باشه تا با قاپیدن توپ بتونن موقعیت خطرناکی رو دروازه بوسنی ایجاد کنن.تیم به دلیل این همه تقدیری که از طرف رسانه های مختلف جهانی ازشون شد بسیار روحیه بالایی داره.امیدوارم بتونن مثل همین بازی با آرژانتین حساب شده و با برنامه کار کنن و استرس نداشته باشند.احتمال صعودمون بالاست.دیشب دیدیم که دفاع نیجریه خیلی راحت روی پاس های توی عمق جا میموند.این میتونه فرصت مناسبی برای آرژانتینی ها باشه...بازم هر نتیجه ای که به دست بیاد من یکی به تیم ملی و بازیکنان با غیرت و با تعصبش افتخار میکنم........:n12:دمتون گرم.

Gregar
22-06-2014, 11:18
بد شانسی اوردیم که نیجریه هم حالا بوسنی رو البته به نظرم به ناحق برد . فقط دیگه باید ببریم بوسنی رو .

حالا این یک امتیاز از دست رفته جلوی ارژانتین میتونه حرصمون رو توی بازی اخر در بیاره . این یک امتیاز باعث میشد تو بازی اخر هم ارژانتین و هم نیجریه به برد نیاز داشته باشن و هیچکدوم به تساوی راضی نباشن اما حالا هر دوشون فقط تساوی میخوان . خیلی بده . خیلی .
از طرفی بوسنی هم از پیش حذف شده و جلوی تیم ما خیلی علاقه ای به حمله نداره . تاکتیک ما خوراک تیمهاییه که حمله زیادی انجام میدن به سمت دروازه ما . باید تو بازی اخر این تاکتیک تا حدودی تغییر کنه .

ناامید شدم از بازی دیشب . کاش واقعا بوسنی امتیاز رو میگرفت . تیم ما نشون داده هر وقت که صعودش به یک بازی دیگه وابسته باشه اتفاق خوبی رقم نمیخوره . مخصوصا تو اسیا . مخصوصا بازی ایران کره که قطر با ازبک تبانی کرده بود . احتمال میدم نیجریه با ارژانتین مساوی کنه .

در کل هر نتیجه ای بدست بیاد همون جمله ی کلیشه ای که هیچی از ارزش بچه های ما کم نمیشه . کی روش باید به هر قیمتی بمونه . به هر قیمتی .
گفتم به هر قیمتی یاد یه چیزی افتادم . اگه ایران صعود کنه به مرحله بعد فکر کنم جایزه ای که فیفا در نظر گرفته واسه ایران و تیمهای صعود کننده اونقدری هست که باهاش بتونن کی روش رو نگه دارن . اونوقت دیگه هیچ بهانه ای ندارن اگه ایران صعود کنه . هر چند همه ما میدونیم اینا بهونه است .
به قول دوستان اگه صندوق خالیه چطور میخوان میزبانی جام ملتهای اسیا رو بگیرن .

sansa
22-06-2014, 11:20
امید دارم بازی بوسنی را با اختلاف گل بالا میبرم .

بازی نیجریه و ارژانتین .

اگه نیجریه مساوی کنه و یا ببره صعودش قطعی هست . البته به نظرم آرژانتین میبره

چون اولا آرژانتین این ریسک رو نمیکنه که مساوی بشه و مثل بازی ایران دقیقه 90 گل بخوره :n29:

دوما حتما باید بازی رو ببره تا به عنوان تیم اول صعود کنه و نخوره به فرانسه .چون بازی سختی میشه آرژانتین بخوره به فرانسه .

(تیم اول صعود کننده گروه F میخوره به تیم دوم صعود کننده گروه E یعنی اکوادور (که احتمالا صعود میکنه) و تیم دوم صعود کننده گروه F میخوره به تیم اول گروه E یعنی فرانسه!)

پس آرژانتین ترجیح میده به عنوان تیم اول صعود کنه و به اکوادور بخوره تا فرانسه !!!!

مسی هم تمایلی زیادی با اقای گلی داره و تشنه گل زدنه تو اون بازی

از طرفی هم ایران انگیزه زیادی داره . بوسنی هم که حذف شد و امید ندارن . ایران میتونه از این موقعیت استفاده کنه .

فقط دعا کنید دعا کنید نیجریه از ازژانتین مساوری نگیره .

befermatooo
22-06-2014, 11:30
داعش به مسي پيام داد (عکس)
توييتر منتسب به گروهک تروريستي داعش، پيام تبريکي خطاب به ليونل مسي منتشر کرد.

سايت «جهان‌نيوز» نوشت: اين پيام تبريک پس از برد تيم ملي آرژانتين برابر تيم ملي کشورمان صادر شده است.

داعش در اين پيام، لقب «ابومهداف آرژانتيني» را به ليونل مسي داده و از وي خواسته تا به صف جهادگران داعش (!) بپيوندد.

همچنين داعش در بخش ديگري از اين پيام، ليونل مسي را به عنوان امير داعش در آمريکاي جنوبي منصوب کرده است!

velas01
22-06-2014, 11:32
با توجه به باختی که دیشب تیم بوسنی در مقابل نیجریه داشت، ایران باید با قدرت تمام در مقابل بوسنی بازی بکنه، گرچه بازیکنا باید متعهد به وظایفی که سرمربی کی روش مشخص می کنه باشند و تک به تک راهنمایی ها و وظایفشون رو به درستی انجام بدن.

arming900
22-06-2014, 11:38
در اینکه حق ایران برد بود و حداقل مساوی شکی نیست

حالا دور از موضوع،دیروز یه تبلیغی بود از نوشیدنی عالیس مثلا دارن فوتبال بازی میکنن به صورت انیمیشن اولش داور سوت میزنه گزارشگره میگه قطعا کسی که سوت میزنه داوره :n02::n09:

Mohammad
22-06-2014, 11:40
از طرفی بوسنی هم از پیش حذف شده و جلوی تیم ما خیلی علاقه ای به حمله نداره . تاکتیک ما خوراک تیمهاییه که حمله زیادی انجام میدن به سمت دروازه ما . باید تو بازی اخر این تاکتیک تا حدودی تغییر کنه

نه خب چون حذف شده و چیزی برای از دست دادن نداره به نظر من راحت تر بازی می کنه، البته نه دفاعی.
چنین تیمی اتفاقا بیشتر میل به حمله داره تا دفاع؛ اما به نظر من ما اکه بتونیم نیمه اول یه گل بهش بزنیم، می تونیم بازی رو راحت ببریم؛ البته به شرطی که پس از گل به لاک دفاعی مطلق نریم.

یه آمار هم از تقابل آرژانتین و نیجریه بدم؛
در جام جهانی 1994، 2002 و 2010 با هم بازی کردن که هر سه تا رو آرژانتین به ترتیب با نتایج 2-1، 1-0 و 1-0 برده. تویه بقیه بازیهاشونم 1 مساوی، 1 برد دیگه برای آرژانتین و 1 برد برای نیجریه دیده میشه.

Pejvak61
22-06-2014, 11:47
من خيلي از بازي هاي مسي را ديدم ولي هيج وقت اينقدر به چهره اش دقت نكرده بودم.

فكرشو بكنيد يك نفر اينقدر در كانون توجه باشه و در لحظه ورود به زمين تقريباً همه تماشاچي ها دارن به اون اشاره ميكنن ولي اون خيلي خونسرد فقط به زمين نگاه ميكنه. يك آن پيش خودم فكر كردم شهرت زياد واقعاً بعضي از انگيزه ها را از آدم ميگيره و انصافاً ظرفيت بالايي نياز داره تا شخص صاحب شهرت بتونه سطح بالاي خودشو حفظ كنه يا بهبود ببخشه. به نوعي ميشه گفت اونها هم زندگي سختي دارن. يك لحظه خودمو جاش تصور كردم. ديپرس شدم.

senaps
22-06-2014, 11:47
ارژانتین قطعا در مقابل نیجریه ریسک حمله نمیکنه و بازیکن های اصلیش رو هم میذاره بیرون چون هرچی بشه اونا اول هستن... یعنی ارژانتین برای مساوی میاد تو زمین....
نیجریه هم ریسک نمیکنه که گل بخوره و بازی رو ببازه و کارش به اما و اگر با ایران بکشه....

شخصا فکر میکنم ما با اقتدار حذف شدیم...

چون بردن بوسنی با حداقل دو گل! از اینور باخت نیجریه! :)....
یه جورایی اما و اگرش خیلی زیاده.... :(

فكرشو بكنيد يك نفر اينقدر در كانون توجه باشه و در لحظه ورود به زمين تقريباً همه تماشاچي ها دارن به اون اشاره ميكنن ولي اون خيلي خونسرد فقط به زمين نگاه ميكنه. يك آن پيش خودم فكر كردم شهرت زياد واقعاً بعضي از انگيزه ها را از آدم ميگيره و انصافاً ظرفيت بالايي نياز داره تا شخص صاحب شهرت بتونه سطح بالاي خودشو حفظ كنه يا بهبود ببخشه. به نوعي ميشه گفت اونها هم زندگي سختي دارن. يك لحظه خودمو جاش تصور كردم. ديپرس شدم.
حالا ورزشکار نمی‌دونم! ولی کلی سلبرتی هستن که با معروفیت، ظرفیتشون ته میکشه و میرن تو کار مواد و جن سی و این صحبت ها و داغون میشن! :)))))

Fusi0n
22-06-2014, 11:51
باید بوسنی با دو گل ببریم این آرژانتین واقعا دفاع ماست دارن احتمال هست با نیجریه مساوی کنن

Sent from my LG-E440 using Tapatalk

amin_947
22-06-2014, 11:52
دوما حتما باید بازی رو ببره تا به عنوان تیم اول صعود کنه و نخوره به فرانسه .چون بازی سختی میشه آرژانتین بخوره به فرانسه .

نه عزیز. مساوی هم کنن باز آرژانتین 7 امتیازی و نیجریه 5 امتیازی میشه. یعنی آرژانتین با مساوی هم می تونه سرگروه بشه :n28:

aliano
22-06-2014, 11:53
کسی ویدئوی گل مسی رو از اونجایی که نکونام توپ رو از دست داد داره؟

Farhad
22-06-2014, 11:57
امید دارم بازی بوسنی را با اختلاف گل بالا میبرم .

بازی نیجریه و ارژانتین .

اگه نیجریه مساوی کنه و یا ببره صعودش قطعی هست . البته به نظرم آرژانتین میبره

چون اولا آرژانتین این ریسک رو نمیکنه که مساوی بشه و مثل بازی ایران دقیقه 90 گل بخوره :n29:

(تیم اول صعود کننده گروه F میخوره به تیم دوم صعود کننده گروه E یعنی اکوادور (که احتمالا صعود میکنه) و تیم دوم صعود کننده گروه F میخوره به تیم اول گروه E یعنی فرانسه!)

پس آرژانتین ترجیح میده به عنوان تیم اول صعود کنه و به اکوادور بخوره تا فرانسه !!!!

مسی هم تمایلی زیادی با اقای گلی داره و تشنه گل زدنه تو اون بازی

از طرفی هم ایران انگیزه زیادی داره . بوسنی هم که حذف شد و امید ندارن . ایران میتونه از این موقعیت استفاده کنه .

فقط دعا کنید دعا کنید نیجریه از ازژانتین مساوری نگیره .

اکوادور؟؟؟:n29:
چطور اکوادور رو تیم دوم گروه E کردید ؟
سوئیس یک بازی آسون با هندوراس داره و اکوادور باید به مصاف فرانسه بره که کمتر شانسی برای گرفتن 3 امتیاز داره !!!

داعش به مسي پيام داد (عکس)
توييتر منتسب به گروهک تروريستي داعش، پيام تبريکي خطاب به ليونل مسي منتشر کرد.

سايت «جهان‌نيوز» نوشت: اين پيام تبريک پس از برد تيم ملي آرژانتين برابر تيم ملي کشورمان صادر شده است.

داعش در اين پيام، لقب «ابومهداف آرژانتيني» را به ليونل مسي داده و از وي خواسته تا به صف جهادگران داعش (!) بپيوندد.

همچنين داعش در بخش ديگري از اين پيام، ليونل مسي را به عنوان امير داعش در آمريکاي جنوبي منصوب کرده است!

داعش ؟؟؟
در مورد گروه اطلاعی دارید ؟

senaps
22-06-2014, 12:15
در مورد گروه اطلاعی دارید ؟

واقعا؟ :|

یه مشت وحشی! که برای جهاد در مقابل شوروی رفتن افغانستان.... بعدش با کلی تجربه از اونجا اومدن عراق تا اردن رو بزنن و دولت اسلامی توی اردن تشکیل بدن ولی امریکا حمله کرد به افغانستان و برادرها ریختن اونجا و پوست امریکایی ها رو کندن.... امریکا اومد به عراق و اونها هم اومدن به عراق و حماسه! :| های رمادی رو تشکیل دادن.... (در رمادی، حدود 2000 نیروی امریکایی به مدت 2 ماه توی 3 شهر هر شهر 2-3 هزار نیرو گیر افتاده بودن و در نهایت، با هزار بدبختی و شخم زدن کل شهرها با توپخونه نیروها اومدن بیرون.... اون سالهایی که ایران میگفت امریکا از ادمای دیوونه برای کشتن مردم تو ارتشش استفاده میکنه، همین بدبختای امریکایی بودن که توی عملیات های معروف به جنگ الانبار گیر افتاده بودن و نزدیک چند هزار نفر نیروی ویژه و غیره و ذلک از ارتش استعفا دادن و کنار رفتن....)

بعدش با مهیا شدن اوضاع، رفتن به جنگ سوریه و در اونجا با کوله بار چند ده سال جنگ با ارتش های منظم غربی، با کمک نیروهای چچنی( چچن ها با روسیه مشکل دارن و یه مشت ادم‌خور به معنای واقعی کلمه هستن!!! یعنی شما 10 تا چچنی رو بذاری، همون رفتاری رو ازشون می‌بینی که از زامبی ها توی فیلم ها می‌بینی!!! این برادر های چچن متخصص زدن نیروهای روس هستن و کلی فیلم از بریدن سر نیروهای روس توی اینترنت دارن) اومدن و ارتش سوریه رو له کردن... بعدش به فکرشون زد که خوب، چرا یه کشور نزنیم؟؟؟؟ واسه احداث کردن کشور اسلامی، اونها به یه مشکل خوردن و اون هم رافضیون کافر هستش( ایران!) و اقایون سه سال پیش که دم کاخ بشار اسد بودن، اعلام کردن که بعد از سوریه به ایران میان و اون رو از شیعه های کافر پاکسازی میکنن!!!!..... ایران هم هرچی گروه رزمی از افغانستان و پاکستان و یمن و لبنان و عراق داشت ریخت اونجا....!:)....
ولی متاسفانه رسیدن تا 15 کیلومتری مرز های غربیمون ( 5 استان عراق رو توی 2 روز فتح کردن و نزدیک به 15000 افسر ارتش عراق بهشون تسلیم شد که دارن تقریبا هفته‌ای 100-150 نفرشون رو میزنن....)

داعش، سازمانی به شدت مذهبی متحجر( همه‌ی ادم‌ها بدن، مگر با اونها باشن!)، دشمن اصلی شیعه، علوی، مسیحی و یهودی که اصلا خونشون پاکه! بی‌خدا و بودا و این صحبتا هم که.....

به لطف حمایت های عربستان و برخی کشورهای دیگه، از نظر تجهیزات نظامی کوچیکترین کم و کساتیی ندارن.....

کلی نیروی صرب( دیشب عرض کردم که صرب ها هم با ایران سر جنگ صربستان مشکل دارن! و داور هم صرب بود....) هم بینشون هست.....

پس:
داعش یا دولت اسلامی عراق و شام، گروهی متشکل از مجموعه‌ای از فرماندهان جنگی القائده و سایر گروه‌های تروریستی که در طول 20 سال گذشته با تمام کشورهای دینا در تمام دنیا جنگیدن و بزرگ‌ترین استفاده کننده گان از عملیات های وحشت( بریدن سر ادما به صورت دسته جمعی) و اجرای مجازات های وحشتناک( مثلا جریمه‌ی سرعت غیر مجاز تیرباران هستش! که تا حالا 4 بار اجرا شده!) هستن.... فرماندهانشون ادمهای به شدت وحشتناکی هستن و الان هم کل منطقه و غرب نگران این اراذل هستن ولی متاسفانه با تحولات کنونی خبری( جام جهانی) خبری از کشتارهاشون بیرون نمیاد.....

لینکی که خدمتتون میدم، به صفحه‌ی معرفی معاون فرمانده یکی از دسته های رزمی این گروه در سوریه هستش.... توجه کنین، به شدت +18 هستش و پر از ادم های با سرهای بریده... +18 +18 با مسئولیت خودتون لینک رو باز کنین...

این هم مجموعه‌ی عکس این معاون دوم!( درجه‌ی افراد، خیلی عادی و بر اساس تعداد افرادی هستش که میکشن!!!! ایشون معاون دوم یکی از جدید ترین گروه‌های زیرمجموعه‌ی داعش هستن و خودتون تا تهش رو برید که بقیه چی هستن و کجای کار هستن....

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--------------------------------------------

البته عکسی که شما قرار دادی جعلی هستش و مربوط به خبردراری های داخلی! :)

karimz
22-06-2014, 12:38
داعش یه گروهک وحشیه افراطی که ادعای اسلامی بودن دارن و به اسم اسلام جنایت های زیادی انجام میدن چهره اسلام رو در جهان خدشه دار کردن خیلی بیخود کردن به مسی لقب دادن مسی کجا داعش کجا هه

H A M A S
22-06-2014, 13:06
همین مونده بود داعش برای لیونل مسی و آرژانتین سینه چاک بده!
این جوونورها توی سوریه از بشار اسد شکست خوردن سر ایران عقده کردن!

Pejvak61
22-06-2014, 13:11
کسی ویدئوی گل مسی رو از اونجایی که نکونام توپ رو از دست داد داره؟

آقا جان! چه فرقي ميكنه كي توپو از دست داد؟ درسته همه مون ناراحتيم ولي هر كسي ميتونست اون اشتباهو بكنه. تلاششون واقعاً عالي بود به حدي كه ديگه ناي دويدن نداشتن. لباساشون كاملاً خيس عرق بود.
تازه از كجا معلوم كه اگر نكونام اون توپو لو نميداد باز هم مسي در چنان موقعيتي صاحب توپ نميشد؟ ماشالله بازيكنان ما به دليل فشار شديد آرژانتيني ها در لحظات پاياني توانايي رد و بدل كردن 5 پاس سالم را نداشتن و مدام زير توپ ميزدن بنابراين بيشتر زمان بازي در اون لحظات توپ در اختيار آرژانتين بود.

AMIR REZAs
22-06-2014, 13:18
سایت فیفا اعلام کرد تا به این لحظه بهترین دفاع برای ایران

Mr Online
22-06-2014, 13:26
عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:

arash59b
22-06-2014, 13:28
عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:

بوسنی حذف شد ارژان صعود کرد

ماباید حتما بازی رو ببریم نیجریه حتما باید ببازه

Sent from my iPhone using Tapatalk

alireza-1991
22-06-2014, 13:33
آقا جان! چه فرقي ميكنه كي توپو از دست داد؟ درسته همه مون ناراحتيم ولي هر كسي ميتونست اون اشتباهو بكنه. تلاششون واقعاً عالي بود به حدي كه ديگه ناي دويدن نداشتن. لباساشون كاملاً خيس عرق بود.
تازه از كجا معلوم كه اگر نكونام اون توپو لو نميداد باز هم مسي در چنان موقعيتي صاحب توپ نميشد؟ ماشالله بازيكنان ما به دليل فشار شديد آرژانتيني ها در لحظات پاياني توانايي رد و بدل كردن 5 پاس سالم را نداشتن و مدام زير توپ ميزدن بنابراين بيشتر زمان بازي در اون لحظات توپ در اختيار آرژانتين بود.

هرچی میکشیم از دست این نکونام سینه چاک مسی وبارسلوناست . امیدواریم بعد جام جهانی بره از شرش خلاص بشیم .

قبل بازی به مسی میگفته پیرهنت رو فقط باید به من بدی آخر بازی :n08:

arash59b
22-06-2014, 13:37
واقعا کی نکونام رو بعنوان کاپیتان قبول داره؟ بعد از عابدزاده هیچ کاپیتان خوبی نداشتیم

نادر1368
22-06-2014, 13:38
ارژانتين ميزنه پدر نيجريه اي ها رو درمياره اصلا هيچ جاي نگراني نيست چون گل افسايدشون افسايد گرفته نمي شه خطا روي بازيكناي ارژانتيني اگر

پنالتي هم نباشه داور پنالتي ميگيره!:n21:

albertxx
22-06-2014, 13:38
آخر بازی فکر کنم رفت به مسی گفت حال کردی بهت پاس گل دادم ؟؟ :n09:
حالا پیراهن رو بده !!

بدبخت عقده ای شد
از اول بازی داشت منت میکشید جااااااااان مادرت پیراهنت رو بده مسی !!:n02:

arash59b
22-06-2014, 13:43
ارژانتين ميزنه پدر نيجريه اي ها رو درمياره اصلا هيچ جاي نگراني نيست چون گل افسايدشون افسايد گرفته نمي شه خطا روي بازيكناي ارژانتيني اگر

پنالتي هم نباشه داور پنالتي ميگيره!:n21:

بشرطی که دستهای فیفا نخواد نیجریه هم صعود کنه

باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود

EngineeR EhsaN
22-06-2014, 13:51
واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
همیشه باید دنبال مقصر باشیم تا کاسه کوزه ها رو سرش بشکونیم!

senaps
22-06-2014, 13:52
باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود

دوست من دقیقا به خاطر همون کمک های زمان جنگ، مسلمون های بوسنی ازمون متنفرن! چون بعد از جنگ دیگه ولشون کردیم به حال خودشون! و عربستان کمکشون کرد و همشون از دم سلفی شدن از اون وحشی های 2 اتیشه شیعه کش هم هستن! :)....

کلا متاسفانه بوسنی جلوی ما بیشتر از بازی اول و دومش انگیزه داره :(

واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
دوست من، شما بازی رو تماشا کردین؟
میشه بگید کدوم بازیکن ارژانتین به اندازه نکونام توپ داد به مهاجم های ارژانتین؟؟؟؟؟
این فلان فلان شده جلو خط دروازه خودمون وایساده بود، هر توپی می‌اومد سریع یا میداد دست مهاجمای اونا یا میداد دست هافبک هاشون.... نمیشه که اینجوری و بعد اخرش هم بگیم اره توپش ده دست چرخید... توپی که از دست داد مستقیم شوت شد رو دروازه و برگشت خورد تو دست مسی.... اگر زده بود زیر توپ، اصلا توپ تو اون موقعیت به دست مسی نمی‌رسید....

K!ng of th3 K!ngs
22-06-2014, 14:03
بچه امید رو از دست ندید احتمال صعودمون کم نیست...
در ضمن فراموش نکنید که از یه تیم معمولی گل نخوردیم... درسته نکونام اشتباه کرد ولی فراموش نکنید 91 دقیقه ی طاقت فرسا در مقابل بهترین بازیکن دنیا و یه تیم بسیار عالی تونستیم مقاومت کنیم.... همین از نظر من یه برد بزرگ هست.
ایشاللا که بوسنی رو با نتیجه ی خوب میبریم و نیجریه هم از آرژانتین میبازه ...

sansa
22-06-2014, 14:10
از نکونام ایراد نگیرید . با باترجبه هایی امثال نکونام و تیموریان به اینجا رسیدم ....

نکونام عالی بازی کرد . ر بازیکینی حتی مسی هم اشتباه میکنه .

mojtaba007
22-06-2014, 14:15
فيفا:
ايران - آرژانتين؛ هجومي‌ترين ديدار جام جهاني
ديدار شب گذشته تيم‌ ملي با حريف آمريکاي جنوبي خود، هجومي‌ترين ديدار جام جهاني بود.

تيم ملي ايران فوتبال ايران در حالي شب گذشته مقابل آرژانتين کار را با شکست يک بر صفر به پايان رساند که هرگز شاگردان کي‌روش مستحق اين شکست نبودند، اما نکته قابل توجه در پايان اين ديدار آماري بود که از سوي فيفا ارائه شد.

بر همين اساس تا پايان 29 بازي برگزار شده جام جهاني 2014 برزيل که آخرين آن بامداد امروز بين بوسني و نيجريه برگزار شد، ديدار تيم ملي ايران و آرژانتين با وجود اينکه تنها يک گل در آن رد و بدل شد، به عنوان هجومي‌ترين ديدار جام جهاني از سوي فيفا معرفي شده است.

با اعلام فيفا در اين ديدار بازيکنان دو تيم 107 بار به سمت دروازه‌هاي يکديگر حمله کردند که در بين اين تعداد، 4 حمله انفرادي به سمت دروازه‌ها صورت گرفت. همچنين در اين مسابقه بازيکنان دو تيم تنها يک بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند.

پس از اين ديدار، مسابقه تيم‌‌هاي نيجريه و بوسني در رده دوم هجومي‌ترين ديدارهاي جام قرار گرفت و ديدار ايتاليا و انگليس نيز در جايگاه سوم.

در بين 29 بازي برگزار شده، همچنين ديدار ايران و نيجريه در جايگاه بيست و چهارم اين جدول قرار گرفت و بازي دو تيم بلژيک و الجزار در رده آخر ايستاد.

پيش از اين ديدار ايران و نيجريه در پايان دور اول گروهي به عنوان دفاعي‌ترين ديدار جام جهاني معرفي شده بود.

نادر1368
22-06-2014, 14:17
بشرطی که دستهای فیفا نخواد نیجریه هم صعود کنه

:| البته كمك به بوسني و شيوه اون و كمك كنندگان نتايج و اهداف و.. .! جاش اينجا نيست صحبت بشه ضمنا جام جهاني هم محل اداي دين كه نيست:n02: فكر هم نكنم بوسني مقابل ما اين كمك ها و نيكو كاري ها رو ملاك عمل قرار بده:)) البته بوسني اگر مساوي ميگرفت يا مي برد قطعا

محتاطانه بازي مي كرد و كارمون سخت ميشد ولي الان خيالش راحت هست(!) سراپا حمله خواهد بود ما هم بايد از فضاها خوب استفاده كنيم سخت ترين بازي ما همين بازي هست اگر ببريم قطعا صعود مي كنيم.:n11:

BestDev
22-06-2014, 14:42
كلا تجربه نشون داده ايران به هر كشوري كمك كرده بعدا اون كشور هر جا تونسته ايرانو گاز گرفته! نمونش فلسطين و لبنان. حالا احتمالا نوبت بوسني رسيده!

Farhad
22-06-2014, 14:49
این پیج رو الان پیدا کردم

منم به خیال خودم از دیشب یک پیج راه انداختم و من حرکتشو زدم با 80تا لایک:n02:! که دیدم این یکی 16000 تا لایک داره:n01: به هر حال مهم نیست که کی کمپینش رو راه اندازی کنه... مهم اینه که ما حمایت خودمونو از این قضیه نشون بدیم ... پس حمایت کنید ...

وین رونی
22-06-2014, 14:55
كلا تجربه نشون داده ايران به هر كشوري كمك كرده بعدا اون كشور هر جا تونسته ايرانو گاز گرفته! نمونش فلسطين و لبنان. حالا احتمالا نوبت بوسني رسيده!

من درک نمی کنم
یعنی بوسنی بازی رو وا بده؟شل بگیره؟اینجوری لذت بخشه؟!خوب طرفدارای اونا آدم نیستن؟فقط ما...
چطور تو بازی های لیگ همه هفته آخر می گفتن ای وای نکنه تبانی بشه؟خداکنه فلان تیم شل نگیره و ...
چرا دو تا چیز رو قاطی هم میکنیم که اصلاً به هم ربطی ندارن.جنگ...فوتبال...
ببینم شما حاضر بودید در شرایط مشابه اگه بوسنی شانس صعود داشت تیم ملی می باخت؟شل می گرفتیم
یا نه در شرایط مساوی اگه هم ما شانس داشتیم هم بوسنی اون وقت چی؟

parsicola
22-06-2014, 15:01
این ملت همیشه در صحنه پس از حمله به صفحه اجتماعی داور بازی ایران و آرژانتین بالاخره ظاهرا طرف رو عصبانی کردند و یارو شروع به توهین کردن به ایرانی ها کرده!
نقل قول از روزنامه های داخلی

قشنگترین کامنتی که بعد بازی دیدم همون کامنتی بود که تو صفحه آقای ظریف نوشته بودند : لطفا تو مذاکرات هسته ای یه 10 تا سانتریفیوژ بده، جاش داور رو بگیر بیار ایران.

Pejvak61
22-06-2014, 15:02
وب سايت 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85):
درخشان: خوب بازی کردیم اما نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85#)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85#)سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - کارشناس فوتبال کشورمان گفت: اگر برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم.

به گزارش بیست چهارده، حمید درخشان در خصوص دیدار آرژانتین - ایران که با شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان همراه بود، عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و شاید اگر نمایش بازی با آرژانتین را در بازی اول داشتیم، می‌توانستیم سه امتیاز دیدار با نیجریه را بگیریم. در این صورت با شکست برابر آرژانتین هم به این اندازه ناراحت نمی‌شدیم اما با این حال باید به بازیکنان خدا قوت و خسته نباشید بگوییم.

وی با تمجید از عملکرد بازیکنان ایران افزود: برابر آرژانتین شانس هم با ما یار نبود. در این بازی حرفه‌ای بودن، لیونل مسی و فاصله فوتبال دو کشور عواملی شد برای آرژانتین تا پیروز شود.

کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به این سؤال که «در این بازی بین فوتبال ایران و آرژانتین فاصله‌ای مشاهده کردید؟»، اظهار داشت: ایران در این مسابقه بسته بازی کرد و اجازه نداد که آرژانتینی‌ها کاری از پیش ببرند. شاید اگر کمی بازتر عمل می‌کردیم و تاکتیکی‌تر بودیم، آرژانتین فرصت بیشتری پیدا می‌کرد و فاصله اصلی دو تیم مشخص می‌شد.

وی نمایش ایران برابر آرژانتین را راضی‌کننده خواند و گفت: برابر تیم بزرگی چون آرژانتین به خوبی بازی کردیم و حق‌مان باخت نبود. اگر شانس داشتیم، می‌توانستیم از این بازی امتیاز بگیریم.

درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمی‌آید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابه‌پای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.

--------------------------

با تمام احترامي كه براي ايشون قائلم ولي معتقدم وقتي كه اظهاراتشون نقض ميشه توجيهات بني اسرائيلي ميارن. مثلاً انتظار داشت ايران مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه؟

clau
22-06-2014, 15:11
چی شد درخشان تو این مصاحبش حرفی از اون پنالتی به باد رفته ایران نزد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسین فرکی هم اظهار فضل فرموده گفته تیم ملی با کیروش فقط نتیجه میگیره
میشه هم نتیجه گرفت هم بازی زیبا از تیم نشون داد حتما ایشون سرمربی ایرانبشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کره جنوبی که به ادعای کارشناسای نخبه وطنی خیلی وقته خودش از آسیا جدا کرده 4سال قبل از همین تیم آرژانتین 4تا خورد

ae2009
22-06-2014, 15:16
وب سايت 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85):
درخشان: خوب بازی کردیم اما نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85#)

کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به این سؤال که «در این بازی بین فوتبال ایران و آرژانتین فاصله‌ای مشاهده کردید؟»، اظهار داشت: ایران در این مسابقه بسته بازی کرد و اجازه نداد که آرژانتینی‌ها کاری از پیش ببرند. شاید اگر کمی بازتر عمل می‌کردیم و تاکتیکی‌تر بودیم، آرژانتین فرصت بیشتری پیدا می‌کرد و فاصله اصلی دو تیم مشخص می‌شد.

وی نمایش ایران برابر آرژانتین را راضی‌کننده خواند و گفت: برابر تیم بزرگی چون آرژانتین به خوبی بازی کردیم و حق‌مان باخت نبود. اگر شانس داشتیم، می‌توانستیم از این بازی امتیاز بگیریم.

درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمی‌آید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابه‌پای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.

با تمام احترامي كه براي ايشون قائلم ولي معتقدم وقتي كه اظهاراتشون نقض ميشه توجيهات بني اسرائيلي ميارن. مثلاً انتظار داشت ايران مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه؟

ایشون چرند گفته! حتما انتظار داشته مثل یک بچه حرف گوش کن وایسیم گل هامون رو بخوریم و بگیم این سطح فوتبال ماست! اصلا فوتبال با گل زدن معنی پیدا میکنه هر کسی گل بزنه برنده است نه کسیکه اسمش گنده تره! حتما ایشون فکر کرده 3 امتیاز رو باید به اسم آرژانتین میدن. این قانون دنیاست برای خوب بودن لازم نیست مثل آرژانتین باشی بلکه فقط کافیه خودت باشی! فقط هم فوتبال اینطور نیست سایر عرصه ها هم همینطوریه مثلا در عرصه نظامی میبینی یک گروه چریکی پدر کماندوهای آموزش دیده با سلاحهای پیشرفته و مجهز به ماهواره رو در میاره! ختم کلام به معنی واقعی کلمه چرت گفته:n24:

parsicola
22-06-2014, 15:19
معلومه این یارو درحشان اصلا بازی رو هم ندیده که میگه تا دقیقه 35 حتی وارد زمین آرژانتین نشدیم!! مردک خوب چشاتو باز می کردی میدیدی که اولین کرنر بازی حدود دقیقه 16 برای ایران گرفته شد!

Lord-Voldemort
22-06-2014, 15:23

ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم :n02::n09:
ایران :n12:

Sh-Meteor
22-06-2014, 15:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85#)سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - کارشناس فوتبال کشورمان گفت: اگر برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم.

به گزارش بیست چهارده، حمید درخشان در خصوص دیدار آرژانتین - ایران که با شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان همراه بود، عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و شاید اگر نمایش بازی با آرژانتین را در بازی اول داشتیم، می‌توانستیم سه امتیاز دیدار با نیجریه را بگیریم. در این صورت با شکست برابر آرژانتین هم به این اندازه ناراحت نمی‌شدیم اما با این حال باید به بازیکنان خدا قوت و خسته نباشید بگوییم.

وی با تمجید از عملکرد بازیکنان ایران افزود: برابر آرژانتین شانس هم با ما یار نبود. در این بازی حرفه‌ای بودن، لیونل مسی و فاصله فوتبال دو کشور عواملی شد برای آرژانتین تا پیروز شود.

اینجاست که باید گفت:

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

شما هر وقت تونستی باسه مردم زیر و رو نکشی و حرف اصلی تو عین یه مرد جلوی تلویزیون بگی، بیا صحبت کن. (( هم ایشون، هم حسن خان روشن و هم پرویز مظلومی ))
حیف اسم کارشناس که ما به اینا می دیم...
.
من نمی دونم هرکس پنج شش سال فوتبال بازی کرد و یه مدت تو تیم ملی بود و یا ... باید بهش بگیم کارشناس؟؟؟
به خدا تو همین انجمن بچه هایی هستن که فوتبال از یه عده بیشتر می فهمن...

hossein_0907
22-06-2014, 15:29
سلام دوستان
یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....

فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟

نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده

در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند

پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید

واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد

خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید

فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!

خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید

parsicola
22-06-2014, 15:36
این تیپ هموطنهای همیشه در صحنه! که میرن صفحه نکونام بهش فحش میدن شایسته همین امثال درخشان و کفاشیان و ... هستند که دارند از عرض و طول این مافیای فوتبال داخلی میخورن.
هرجند من هیچوقت از سبک بازی نکونام خوشم نیومده و نخواهد اومد اما اصلا باورم نمیشه یه عده واسه یه اشتباه فهش بارونش کننند. خاک بر سر تون.

Sh-Meteor
22-06-2014, 15:51

ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم :n02::n09:
ایران :n12:
تصویر بالا؛
دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...:n02:

SA3EDLORD
22-06-2014, 15:51
نمدونم داروین بود یا کی بود یه نظریه ای داشت به نام "حلقه ی گمشده"....ینی افرادی که حیوونن ولی شبیه انسان هان و بینمون دارن زندگی میکنن.......و نمیتونیم ببینیم کیان! فک کنم این دسته از افراد همونان! پیدا شدن.......داروینو خبر کنین!

SNOW PATROL
22-06-2014, 15:56
سلام دوستان
یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....

فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟

نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده

در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند

پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید

واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد

خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید

فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!

خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید

من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم

3Dmajid
22-06-2014, 16:04
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم

من معنی این حرکتو نمیدونم ... یعنی چی پیرنشو میخواس عوض کنه ؟

Lord-Voldemort
22-06-2014, 16:06
تصویر بالا؛
دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...:n02:
این می خواسته بگه ما مشت محکمی به دهان آمریکاه ..عه عه ببخشید آژآنتین می زنیم :n07::n09::n02:

کاپیتان تیم میدونم
منم تایید می کنم ، روی اون گل واقعه نمیشه گفت صد درصد او مقصر بوده ، لامصب جوری زد:n02: گوشه که حقیقی با اون پرش و قد بلندش نرسید.

Arash4484
22-06-2014, 16:07

زبانم قاصر است جناب درخشان و شرکا، یک قصه بگم

سال 90-91 بود، جنگ خلیج فارس و عملیات توفان صحرا و.. ارتش ایالات متحده و متحدان، پوست سر دست پرورده شان(رژیم بعث) را در کویت و جنوب عراق کنده بود، بمبهای پنجاه تنی بود که میترکید و ارتش عراق دسته دسته تسلیم میشدند و فقط بخاطر معادلات سیاسی مطلوبشان صدام از سوراخهای بغداد بیرون کشیده نشد، اما در پایان صدام گفت: ما در این جنگ ارتش های هفتاد کشور دنیا را شکست دادیم:n02:
هفته نامه گل آقا یک کاریکاتور منتشر کرد که سنگ پای قزوین داشت لنگ مینداخت جلوی پای صدام... من که هنر کاریکاتوریستهای طنازمون رو ندارم(فکر میکنم اجرای اون کارتون (کاریکاتور) از آقای عربانی بود) پس خشکه تقدیمتون میکنم:

SA3EDLORD
22-06-2014, 16:08
کاپیتان تیم میدونم

والا همه بازیکنا پیراهن عوض میکنن با بزرگای دنیا (درسته بزرگترین رونالدوئه اما مسیم خوبه دیگه :دی ) یه حرکت معمولی و طبیعیه...... وجدانا اگه نمیباختیم الان انقدر مانور میدادن رو این حرکت؟

عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم درست نباشه این اخبار
آها من نمیدونستم اینو.......البته نکونام قبلا نشون داده یکی از ذوب شده های مسی هست اما خب چی بگم...........خوب نیست اگه اینطور بوده!

SNOW PATROL
22-06-2014, 16:11
والا همه بازیکنا پیراهن عوض میکنن با بزرگای دنیا (درسته بزرگترین رونالدوئه اما مسیم خوبه دیگه :دی ) یه حرکت معمولی و طبیعیه...... وجدانا اگه نمیباختیم الان انقدر مانور میدادن رو این حرکت؟

عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..:n04:

ali+7
22-06-2014, 16:11
سلام دوست عزیز ...ازنقطه نظر خوب شما در مورد نکونام متشکرم دقیقا" همینطور که گفتید باید به با زیکنان روحیه داد و از بازی خوبشان تمجید کرد.:n16:

hossein_0907
22-06-2014, 16:13
عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..:n04:

والا نمیدونم

یه سری میگن اول بازی اشاره کرده به هدیه ای که براش در نظر گرفتن (یک فرش ابریشمی دستباف ) و یک سری هم میگن درخواست پیراهنشو کرده!!!!

clau
22-06-2014, 16:19
نکونام قبلن که در اوساسونا هم بازی میکرد بارها در مصاحبه هاش علاقه خودش به بارسلونا و شخص مسی نشون داده بود

حتی تو اون سالی که رئال با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد اختلاف امتیازش با بارسا زیاد بود قبل بازی رئال- اوساسونا یک مصاحبه کرده بود که رئال متوقف میکنیم یا میبریم که 6-7 تا گل خوردن و نشستن سر جاشون:n09:

حالا هم که قضیه عوض کردن پیراهن پیش اومده:n23:
پیراهن مسی حق مسلم جواد هستش با پاس گلی که بهش داد:n09:

arash59b
22-06-2014, 16:40
بالاخره از هرکسی باید به اندازه سطح فرهنگش انتظار داشت

یکی مثل نکونام 33 سالش میشه هنوز عقده داره یکی هم مثل قوچان نژاد ۲۰ سالشه ولی فکرش فقط کشورش هست و بعد از بازی باید برن از تو زمین بزور بیارنش بیرون

احتمالی که میدم اینه که نکونام سعی داشته چند دقیقه اخر بازی نزدیک مسی باشه تا بلافاصله بعد از سوت داور اولین کسی باشه که پیراهن مسی رو بگیره همین عقده اش هم باعث شد که
مسی توپ رو ازش بگیره و اون اتفاق بیافته
حالا این پیرهن رو گرفته واقعا چه ارزشی واسش داره؟ حتما بوش میکنه میگه بوی عرق مسی رو میده [emoji51]

Sent from my iPad using Tapatalk

Pejvak61
22-06-2014, 16:48
با اين بازي هاي خوب تيم ملي انتظارم اين بود كه تعداد زيادي از بازيكنان به تيم هاي معتير اروپايي منتقل بشن و بتونيم از اون طريق براي دوره بعد دوباره جون تازه بگيريم و با تجربه تر و آبديده تر بشيم ولي متأسفانه ميانگين سني مون بالاست.

به نظر شما كدوم بازيكنهاي فعلي ما از نظر سني قابليت پيشرفت و حضور در جام جهاني بعدي را دارن؟

+ali
22-06-2014, 16:48
داوری رسما دیشب بوسنی و ایرانو حذف کرد
اون از آرژانتین از اون بدتر بازی بوسنی نیجریه که هم گل مردود نیجریه پذیرفته شد هم گل سالم بوسنی رو قبول نکردن
من توی بازیهای بین المللی اصلا درمورد داوری حرف نمیزنم اما دیشب دیگه انصافا داوری توی این گروه گند زد
شاید شاید به خاطر مسلمون بودن ایران و بوسنیه
آخه کلا این روزا همه آدمن جز مسلمونا
بیچاره بازیکنای بوسنی چقد اعتراض کردن به گل نیجریه

IRAN_KING
22-06-2014, 16:52
هر جوری شده میخواین نکونامو سرویس کنیدا اول توپ دادن بعد لباس بعد ...:n02: از نظر من یک سهل انگاری کوچیک داشت ولی نه در حد این همه انتقاد.توپ لو داد ولی خط دفاع کجا بود مسی رو بگیره ؟ قوچان نژاد باید دفاع کنه ! و تنها جلو مسی باشه دفاع شل بود اقا دفاع.

30vil
22-06-2014, 17:00
یک سری از دوستان سر بازوبند آبی از نکونام کینه دارند گیر دادند به پیراهن گرفتن اولا من شک دارم که این قضیه درست باشه و فکر میکنم میخواست درمورد اون فرش نفیس که عکسش در رختکن ایران هم موجوده صحبت کنه

در غیر اینصورت اگر درخواست پیراهنم کرده باشه کار بدی نکرده یک کار روتین هستش بالاخره خود جواد چند سال در اروپا توپ زده و انسان چیپی هم نیست شخصیت قابل قبولی داره پس کار اشتباهی نکرده

+

فيفا:
ايران - آرژانتين؛ هجومي‌ترين ديدار جام جهاني

ديدار شب گذشته تيم‌ ملي با حريف آمريکاي جنوبي خود، هجومي‌ترين ديدار جام جهاني بود.

تيم ملي ايران فوتبال ايران در حالي شب گذشته مقابل آرژانتين کار را با شکست يک بر صفر به پايان رساند که هرگز شاگردان کي‌روش مستحق اين شکست نبودند، اما نکته قابل توجه در پايان اين ديدار آماري بود که از سوي فيفا ارائه شد.

بر همين اساس تا پايان 29 بازي برگزار شده جام جهاني 2014 برزيل که آخرين آن بامداد امروز بين بوسني و نيجريه برگزار شد، ديدار تيم ملي ايران و آرژانتين با وجود اينکه تنها يک گل در آن رد و بدل شد، به عنوان هجومي‌ترين ديدار جام جهاني از سوي فيفا معرفي شده است.

با اعلام فيفا در اين ديدار بازيکنان دو تيم 107 بار به سمت دروازه‌هاي يکديگر حمله کردند که در بين اين تعداد، 4 حمله انفرادي به سمت دروازه‌ها صورت گرفت. همچنين در اين مسابقه بازيکنان دو تيم تنها يک بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند.

پس از اين ديدار، مسابقه تيم‌‌هاي نيجريه و بوسني در رده دوم هجومي‌ترين ديدارهاي جام قرار گرفت و ديدار ايتاليا و انگليس نيز در جايگاه سوم.

در بين 29 بازي برگزار شده، همچنين ديدار ايران و نيجريه در جايگاه بيست و چهارم اين جدول قرار گرفت و بازي دو تيم بلژيک و الجزار در رده آخر ايستاد.

پيش از اين ديدار ايران و نيجريه در پايان دور اول گروهي به عنوان دفاعي‌ترين ديدار جام جهاني معرفي شده بود.

پ . ن : برای اون دسته از عزیزانی که میگفتند ایران سطح جام جهانی را به سطح جام ولایت رسونده !!!

hossein_0907
22-06-2014, 17:09
غیر از اون تابلو فرش که تو همه بازیا به حریفامون میدیم قرار بوده یه فرش فقط به مسی بدن و فک کنم صحبت نکونام هم در همین مورد بوده

mohsen_gh1991
22-06-2014, 17:14
دوستان اگه ایران و ارژانتین حریفاشونو با نتیجه مساوی یک صفر ببرن تکلیف تیم دوم چی میشه؟ ایران یا نیجریه
و اگه ارژانتین با اختلاف یک گل مث دو یک ببره و ایران یک صفر اونوقت تیم دوم کی میشه؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

arash59b
22-06-2014, 17:23
دوستان اگه ایران و ارژانتین حریفاشونو با نتیجه مساوی یک صفر ببرن تکلیف تیم دوم چی میشه؟ ایران یا نیجریه
و اگه ارژانتین با اختلاف یک گل مث دو یک ببره و ایران یک صفر اونوقت تیم دوم کی میشه؟

شیرو خط می ندازن

mohsen_gh1991
22-06-2014, 17:24
شیرو خط می ندازن

یعنی بازی مقابل و این چیزا بی اثره؟

albertxx
22-06-2014, 17:27
قشنگترین پستی که تو این تاپیک دیدم این بود !!

لطفا تو مذاکرات هسته ای یه 10 تا سانتریفیوژ بده، جاش داور رو بگیر بیار ایران.

:n08::n08::n08::n08::n08:

Farhad
22-06-2014, 17:30
بنظر من بهترین ترکیب برای بازی با بوسنی اینه :

حقیقی
حاجی صفی ، پولادی ، حسینی ، منتظری
نکونام، آندو
جهانبخش، شجاعی، دژاگه
قوچان نژاد

تعویض ها هم رضا حقیقی و کریم انصاریفرد باشند بد نیست
البته نکونام رو به این خاطر که کاپیتان تیم هست گذاشتم و الا اصلا نباید توی ترکیب باشه (شاید توی تیم خوب رهبری میکنه و کی روش به این خاطره که ازش استفاده میکنه ، نباید فقط با توجه به بازی ای که ما میبینیم در موردش قضاوت کنیم ! )
فکر میکنم پولادی و سید جلال میتونند زوج خوبی توی دفاع باشند
ما چون از اون بازی 3 امتیاز و شاید اختلاف گل 2تا میخوایم (تازه باید شانس بیاریم آرژانتین هم به نیجریه رحم نکنه !) باید ترکیب هجومی تری از دو بازی قبلی داشته باشیم بخاطر همین حاجی صفی رو دفاع چپ گذاشتم که توی کارای هجومی از پولادی بهتره و از مثلث شجاعی ، جهانبخش و دژاگه هم نتونستم بگذرم ! دیگه اینطوری شد که امیرحسینو آوردم بیرون .

نظر دوستان؟!

robert
22-06-2014, 17:58
بنظر من بهترین ترکیب برای بازی با بوسنی اینه :

حقیقی
حاجی صفی ، پولادی ، حسینی ، منتظری
نکونام، آندو
جهانبخش، شجاعی، دژاگه
قوچان نژاد

تعویض ها هم رضا حقیقی و کریم انصاریفرد باشند بد نیست
البته نکونام رو به این خاطر که کاپیتان تیم هست گذاشتم و الا اصلا نباید توی ترکیب باشه (شاید توی تیم خوب رهبری میکنه و کی روش به این خاطره که ازش استفاده میکنه ، نباید فقط با توجه به بازی ای که ما میبینیم در موردش قضاوت کنیم ! )
فکر میکنم پولادی و سید جلال میتونند زوج خوبی توی دفاع باشند
ما چون از اون بازی 3 امتیاز و شاید اختلاف گل 2تا میخوایم (تازه باید شانس بیاریم آرژانتین هم به نیجریه رحم نکنه !) باید ترکیب هجومی تری از دو بازی قبلی داشته باشیم بخاطر همین حاجی صفی رو دفاع چپ گذاشتم که توی کارای هجومی از پولادی بهتره و از مثلث شجاعی ، جهانبخش و دژاگه هم نتونستم بگذرم ! دیگه اینطوری شد که امیرحسینو آوردم بیرون .

نظر دوستان؟!

نه....قوچان نژاد تو تک به تک شدن ممکنه کم بیاره ...باید یه نفر کنارش باشه...سیستمی که شما گفتی 4231 هست...ولی بهتره یکی تیز و فرز و باهوش مثل جهانبخش کنار بشه و بشه 442...یادمون نره بیشتر از برد (( اختلاف گل بیشتر )) اهمیت داره...

Farhad
22-06-2014, 18:07
نه....قوچان نژاد تو تک به تک شدن ممکنه کم بیاره ...باید یه نفر کنارش باشه...سیستمی که شما گفتی 4231 هست...ولی بهتره یکی تیز و فرز و باهوش مثل جهانبخش کنار بشه و بشه 442...یادمون نره بیشتر از برد (( اختلاف گل بیشتر )) اهمیت داره...

آره اما سیستم مورد نظر کی روش هم همین 4231 هست
اما میشه شجاعی رو برد کنار و جهانبخش رو کاملا نزدیک گوچی آورد و توی حملات بهش این آزادی عمل رو داد که خودشو از هافبک جدا کنه و همراه با گوچی دو فروارد تیم باشند .

robert
22-06-2014, 18:21
آره اما سیستم مورد نظر کی روش هم همین 4231 هست
اما میشه شجاعی رو برد کنار و جهانبخش رو کاملا نزدیک گوچی آورد و توی حملات بهش این آزادی عمل رو داد که خودشو از هافبک جدا کنه و همراه با گوچی دو فروارد تیم باشند .

قطعا کیروش در این بازی مثل دو بازی قبل فکر نخواهد کرد...اگر تیمش گل نزنه تمام زحماتش به باد میره...کل ایران ترجیح میدن تیم ملی بره دور دوم و جلوی فرانسه شکست بخوره تا اینکه صعود نکنه...باید تیم گل بزنه...یا اینکه دست از پا دراز تر برگردند تهران...

برای همین ترکیب چینش بازیکنان تهاجمی تر میشه...قطعا باید جهانبخش فیکس بشه...دیگه نمیدونم میشه از کریم انصاری فرد به عنوان هافبک تهاجمی بجای شجاعی استفاده کرد یا نه...کریم خوب گل میزنه....در ضمن همواره بهترین دفاع حمله بوده و هست...وقتی ما در یه نیمه ده بار حمله کنیم فشار از روی خط دفاعی ما هم خیلی کمتر میشه...شاید یه نفر از دفاع هم بتونه حتی با یه پاس در عمق بلند به شاد شدن ملت در چهارشنبه شب کمک کنه...:n02:

یه چیزی هم همین الان یادم اومد...

طفلک دژاگه...موقع حمله خیلی تنهاست...هیچکس نیست که بهش پاس بده...قوچان نژاد هم اینفدر در عمق نفوذ میکنه که اصلا نمیشه پیداش کرد...دژاگه هم زیاد روی پاسهای بلند کار نکرده و بیشتر نفوذ به عمق و سرعت بالا رو کار کرده ...باید موقع حمله یکی کنارش باشه....تو بازی نیجریه طفلک خیلی زحمت کشید...

نادر1368
22-06-2014, 18:41
با قاطعيت ميشه گفت تاكتيكي ترين تيم گروه هستيم بعد از ما برادران بوسنيايي ميان:n02: نيجريه و ارژانتين بازيكن رو با بازيكن مقايسه مي كنيم! ارژانتين
به شدت سرتر هست نتيجتا خيلي اسون بازي رو مي بره:n01:

IRAN_KING
22-06-2014, 19:33
:34:

Mohammad
22-06-2014, 20:00
متاسفانه مصاحبه های جهت دار مربیان ایرانی شروع شده ! تا یه کم تیم ملی جون می گیره 1000 تا صاحب پیدا می کنه ! کاش قرار داد کیروش تمدید بشه تا یه نفس راحت بکشیم.
در مورد ترکیب بازی بوسنی هم بعید می دونم ساختار دفاعی ایران دست بخوره، شاید بجای مسعود در بازی قبل جهانبخش از ابتدا بازی کنه. همچنین در نیمه دوم در صورت نیاز می تونیم رویه کریم انصاریفرد هم حساب کنیم. باید دید سورپرایز کیروش برای بازی بوسنی چیه !:n01:

City 17
22-06-2014, 20:21
تبریک میگم بهترین نمایش تاریخ تیم ملی فوتبالمون رو!
یک تبریک جانانه هم باید به کیروش و بازیکنان تیم ملی گفت...
اعتراف می کنم برای من که بازی های باشگاهی داخل رو چند سالی هست دنبال نمی کنم، دیدن همچین نمایشی واقعا مایه غرور بود.

حقیقتا ایران تیم با برنامه بازی بود و آرژانتین تیم بی برنامه بازی که مشخصا به ضعف سرمربی این تیم بر می گرده که به اعتقاد من به هیچ وجه شخصیت سرمربی گری تیمی در این سطح رو نداره، البته آرژانتین تقریبا بعد از پکرمن سرمربی خوبی نداشته و سال هاست که با این مشکل روبرو هست. مربی که اینقدر مستاصل شده که در صحبت آخر بازی خودش فقط می تونه بگه "با مسی هر چیزی ممکنه" و راجع به صحنه پنالتی میگه "زابالتا به من گفت نیست!" یعنی از نظر تاکتیکی مغلوب شده. در طرف دیگه از بازیکنان این تیم بخوایم بگیم وقتی مسی به عنوان یکی از دو بازیکن برتر جهان اون گل زیبا رو به ثمر می رسونه اما بعد از یک نمایش ضعیف در طول نود دقیقه مقابل تیم گمنامی مثل ایران این گونه خوشحالی می کنه که انگار مقابل تیمی در عیار برزیل نود دقیقه درخشیده و گلزنی کرده (مقایسه بشه با نمایش های زیدان در جام های جهانی 98 و 2006)، وقتی که دی ماریا به عنوان یکی از بازیکنان تاثیرگذار در قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان موقع تعویض خودش اینقدر در طول مسیر وقت تلف می کنه یعنی آرژانتین عملا شکست خورده.

بعضی جاها از رویکرد تدافعی ایران انتقاد شده که به نظرم صحبت های بسیار بی جایی هست، انتقادهایی به رویکرد بیش از حد تدافعی ایران در بازی با نیجریه وارد هست اما در بازی با آرژانتین ایران با توجه به ابزاری که داشت و اختلاف سطح محسوسی که بین کیفیت بازیکنان، به خصوص در خط حمله وجود داشت، برنامه کاملا درست و بجایی رو داشت و کاملا هوشمندانه بازی کرد، هم در دفاع، به طوری که خستگی و استیصال رو میشد در چهره آگوئرو و بقیه بازیکنان آرژانتین دید وهم در حمله، به شکلی که موقعیت های خطرناک بازی رو ایران خلق کرد. در نیمه دوم که بدون تعارف ایران تیم برتر زمین بود و نهایتا پنالتی که با تصمیم اشتباه داور نتیجه بازی رو رقم زد.

راجع به پنالتی واضحی که گرفته نشد به قدر کافی صحبت شده، واقعا منم مثل خیلی های دیگه فکر می کنم اگه پنالتی گرفته میشد و تبدیل به گل میشد تیم ملی به پیروزی می رسید و گلزنی این آرژانتین بی برنامه توی اون شرایط خیلی دور از ذهن بود. علاوه بر پنالتی، داوری تصمیم های اشتباه دیگه ای رو هم داشت، حداقل دو مورد دایو بازیکنان آرژانتین که داور خطا اعلام کرد و چند مورد در مسیر توپ بازیکنان تیم ملی قرار گرفت، کاری که داور در بازی اول خودش یعنی بازی آلمان و پرتغال هم مکررا انجام داد. متاسفانه در این جام داوری های خیلی ضعیفی رو دیدیم، داوری هایی که اغلب به ضرر تیم های کوچکتر و کم نام و نشان تر در مقابل تیم های بزرگ بوده، از کرواسی مقابل برزیل میزبان گرفته تا کاستاریکا مقابل ایتالیا (که البته کاستاریکا بعدا شخصیت تیمی خودش رو نشون داد و با وجود پنالتی گرفته نشده تونست به پیروزی برسه تا این تصمیم به چشم نیاد) تا حالا تیم ملی مقابل آرژانتین. البته اشتباه داور بازی بوسنی و نیجریه هم تاثیر مستقیمی روی نتیجه اون بازی داشت و شاید شانس صعود تیم ملی رو کمتر کرد.

از نتیجه که بگذریم هایلایت بازی برای من دو مورد بود، یکی تکل زیبای آندو در نیمه اول، آندو که در کنار اشکان جنگنده ترین چهره های تیم ملی بودند و یکی صحنه ای که پولادی در یک فاصله کوتاه به ترتیب مسی و هیگواین رو به زیبایی جا گذاشت، پولادی که در بازی اول هم به عنوان دومین بازیکن برتر دور اول انتخاب شده بود.

سایت های انگلیسی زبان رو چک می کردم، تیتر Iran Robbed یا ایران مورد سرقت قرار گرفت و امثال اون زیاد به چشم میاد که حداقل نشون میده این اتفاق منعکس شده.

باید ببینیم در بازی بعدی تیم که اولین بازی هست که تیم ملی نیاز به هر سه امتیاز داره و باید هجومی کار کنه، چه عملکردی داره. به شرطی که در اون سمت و در بازی همزمان نیجریه شکست بخوره.
البته من به شخصه انتظار پیروزی رو ندارم، با اینکه امیدوارم تیم ملی نتیجه مناسبی بگیره که ارزش این کار بزرگ کمرنگ نشه.

FOURTH RETURN
22-06-2014, 20:51
دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه اما چی میشه اگه صعود کنیم و با فرانسه بازی کنیم:n20:

persian365
22-06-2014, 20:57
دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه اما چی میشه اگه صعود کنیم و با فرانسه بازی کنیم:n20:

بازی با فرانسه چقدر زیبا میشه اگه بشه :sq_8:

Gregar
22-06-2014, 21:12

ولی من هنوز از یه چیزی ارضا نشدم . یعنی با این بازی بچه ها خیلی دوست دارم یه اتفاق خاصی بیفته .
اگه خدا خواست و صعود کردیم که با فرانسه میفتیم . اونوقت خیلی دلم میخواد دفاعمون رو جلوی فرانسه ببینم . تا حالا بهترین خط حمله رو داشته . ارژانتین که انصافا روزهای خوبش نیست و حتی طرفدارهاش هم ازش ناامید شدن .
اما بازی با فرانسه میتونه بازی خیلی بزرگتری برای ما باشه . از نظر خودم ما بهترین خط دفاع رو داریم توی جام . حالا بهترین خط حمله در برابر بهترین خط دفاع چه بازی ای شود توی یک هشتم . بی صبرانه منتظر صعود تیم ملی هستم .

:n02: یه دعای من درآوردی :
خدایا امسال هم خرداد به ما روی خوش نشون داد . خواهشا سهمیه خرداد سال بعد رو بنداز تو تیر امسال . هم واسه بچه های والیبال هم فوتبال .

karimz
22-06-2014, 21:44
گزارشگر آرژانتین بعد از گل مسی خودشو نابود کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad
22-06-2014, 21:59
این ... بختیاری زاده از کی تا حالا کارشناس شده که ما خبر نداریم ؟! خیلی جالبه ! این همون صندلی هست که دکتر صدر یا حاج رضایی روش نشسته بودن ؟!!
اراجیفی داره به عنوان کارشناس تحویل میده که فکر کنم الان دیگه هم می دونن حرفاش کاملا جهت دار هست ! و جالبه چندین و چندین بار با جملات خودش حرفای خودش رو هم نقض کرده ! 5 دقیقه نگاه کردم، تلویزیون رو خاموش کردم !!
میگه تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !! و بعد از این حرفاش هم فردوسی پور و هم جاودانی سکوت معناداری کردن !
اون سناریو حذف کیروش همچنان ادامه داره !

Ali_softcenter
22-06-2014, 22:05
این ... بختیاری زاده از کی تا حالا کارشناس شده که ما خبر نداریم ؟! خیلی جالبه ! این همون صندلی هست که دکتر صدر یا حاج رضایی روش نشسته بودن ؟!!
اراجیفی داره به عنوان کارشناس تحویل میده که فکر کنم الان دیگه هم می دونن حرفاش کاملا جهت دار هست ! و جالبه چندین و چندین بار با جملات خودش حرفای خودش رو هم نقض کرده ! 5 دقیقه نگاه کردم، تلویزیون رو خاموش کردم !!
میگه تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !! و بعد از این حرفاش هم فردوسی پور و هم جاودانی سکوت معناداری کردن !

نیست که آقای حاج رضایی خیلی کارشناس هستند؟؟؟

هنوز اراجیفی که قبل بازی اول هلند در مورد اینکه هلند به هیچ عنوان مثل یک مدعی ظاهر نخواهد شد رو یادمه! ایشون فقط موهاشون قشنگه و قشنگ حرف میزنن! همین!

در ضمن آقای فردوسی پور فکر کرده الان چون اینجوری با آرژانتین بازی کردیم...جلوی آلمان و فرانسه و هلند هم میتونیم دقیقا اینطوری بازی کنیم....

حرف سهراب اینه که باید این بازی تداوم داشته باشه نه اینکه فکر کنیم همه بازی ها مثل آرژانتین خواهد بود....موقعی که شما تی وی رو خاموش کردی هم بارها گفت که موافق کیروش هست!

persian365
22-06-2014, 22:05
از حرف های آقای سهراب بختیاری زاده واقعا ناراحت شدم
شاید منظوری از حرفاش نداشته باشه
ولی الان وقت این حرف ها نیست

Mohammad
22-06-2014, 22:08
نیست که آقای حاج رضایی خیلی کارشناس هستند؟؟؟

هنوز اراجیفی که قبل بازی اول هلند در مورد اینکه هلند به هیچ عنوان مثل یک مدعی ظاهر نخواهد شد رو یادمه! ایشون فقط موهاشون قشنگه و قشنگ حرف میزنن! همین!

در ضمن آقای فردوسی پور فکر کرده الان چون اینجوری با آرژانتین بازی کردیم...جلوی آلمان و فرانسه و هلند هم میتونیم دقیقا اینطوری بازی کنیم....

حرف سهراب اینه که باید این بازی تداوم داشته باشه نه اینکه فکر کنیم همه بازی ها مثل آرژانتین خواهد بود....موقعی که شما تی وی رو خاموش کردی هم بارها گفت که موافق کیروش هست!

خیلی یا کم اصلا شما بختیاری زاده رو با حاج رضایی می تونی مقایسه کنی ؟! اگه آره که بشینید پای صحبت های امثال بختیاری زاده !
همین دیگه، چندین بار حرفای خودش رو نقض می کنه ! معلوم نیست با خودش چند چند ه !
تداوم ؟ چه کسی هم از تداوم و ثبات حرف می زنه ! کسی که اعتقاد داره تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !

ali_agha1981
22-06-2014, 22:14

کیروش هم عاشق چشم و ابرو ایرانی ها نیست...
اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه
و بگه گفته بودم نمی مونم چون منو نمیخوان..!!

befermatooo
22-06-2014, 22:14
گزارشگر آرژانتین بعد از گل مسی خودشو نابود کرد

عجب چیزی !

داره خودشو پاره میکنه و این یعنی ما نقره داغشون کردیم !

دوستان دیگه هم ببینن که گزارشگر داره چیکار میکنه !

Ali_softcenter
22-06-2014, 22:15
خیلی یا کم اصلا شما بختیاری زاده رو با حاج رضایی می تونی مقایسه کنی ؟! اگه آره که بشینید پای صحبت های امثال بختیاری زاده !
همین دیگه، چندین بار حرفای خودش رو نقض می کنه ! معلوم نیست با خودش چند چند ه !
تداوم ؟ چه کسی هم از تداوم و ثبات حرف می زنه ! کسی که اعتقاد داره تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !

گفتم که!

کارشناس مو قشنگی که میاد میگه هلند رو اصلا در حد و اندازه ها ی مدعی نمیدونم و هلند میاد اسپانیا رو همون شب نابود میکنه کارشناس نیست!

من صدر رو قبول دارم ولی حاج رضایی رو اصلا! صدر قبل بازی کاستاریکا کاملا مشخص بود راجع به این تیم اطلاعات داره که میگفت بازی رو می بره!

سهراب هم کارشناس نیست! بازیکن ملی بوده....منظورش رو هم نمیتونه درست برسونه! ولی منظورش این نبود که کیروش رو بذاریم کنار!

Переклад не
22-06-2014, 22:15
بچه ها حالا اوضاع چجوریاس؟ الان قراره چی بشه؟ برنامه چیه؟ نیجریه بوسنی رو برد حالا چه تاثیری رو تیم ما داره؟

Ali_softcenter
22-06-2014, 22:18
بچه ها حالا اوضاع چجوریاس؟ الان قراره چی بشه؟ برنامه چیه؟ نیجریه بوسنی رو برد حالا چه تاثیری رو تیم ما داره؟

نیجریه از آرژانتین امتیاز بگیره ما ده تا هم به بوسنی بزنیم حذفیم

بانو . ./
22-06-2014, 22:19

هیچی دیگه ما باید بوسنی رو بزنیم از اون طرف هم ارزانتین نیجریه رو بزنه
حالا یکی از دو تیم باید با تفاضل گل 2 بازی و ببره

Mohammad
22-06-2014, 22:21
اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه

کیروش مربی حرفه ای هست ! قرار نیست بخاطر چشم و آبرو ما ها مربی تیم ملی بمونه. پولش رو هم تمام و کمال می گیره.
بحث گسترده تر از این حرفاست که بگیم تنها کیروش داره بستر سازی می کنه !
مصاحبه های ضد و نقیض فدراسیون نشین ها و همینطور مصاحبه های جهت دار مربیان گویای این موضوع هست در حالی که کاملا واضح هست که اکثریت خواهان موندن کیروش هستن؛ اکثریت رو هم بذاریم کنار اگه یه کوچولو برنامه ریزی داشته باشیم باید کیروش رو نگه داریم !

بانو . ./
22-06-2014, 22:45

ببینید الان وقت این حرف ها نیست من پارسال داشتم تو تاپیک تیم ملی تا جام جهانی با یکی از کاربر ها بحث سرمربی رو میکردم ایشون سرسختانه طرفدار برانکو بود اما
علنی همه ما دیدیم که تو جام 2006 ایران هیچ برنامه ای نداشت و اون تصویری که دوربین المانی از برانکو گرفت که تو لحظات حساس بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد
و متوجه که شد دوربین روش زوم کرد فوری بلند شد رفت لب خط دستورات تاکتیکی به بچه ها داد حالا این تصویر رو مقایسه کنید با تصاویری که تو بازی با ارزانتین از کیروش گرفته
میشد مربی صاحب سبک مطمینا برای خاطر اعتبار خودش هم که شده تیم رو خوب ارنج میکنه و اگه ما به فکر اینده فوتبالمون هستیم باید امثال کیروش رو نگه داریم به عنوان
سرمربی تیم ملی و ازش برای اموزش مربیان پایه و و و.. استفاده کنیم کاری که کره ای ها با گاس هیدینگ معروف کردند و خوب نتیجه اش رو هم تو جام 2002 دیدند اگر میخوایم
بین المللی باشیم باید یک مربی تو سطح بین المللی داشته باشیم و نکته ای که کیروش رو با مربیان هم کلاسش متمایز میکنه اون دیسیپلینش هست اون انضباط رو برای تیم
ملی ما به ارمغان اورد و به پیراهن تیم ملی ارزش داد نباید اجازه بدیم این ادم ها از فوتبال ما برند تا امثال رحمتی باز واسه ما کلاس بزارند مسلما کیروش هم یک مربی حرفه ای
هست سال ها تو سطح اول فوتبال دنیا کار کرده تو منچستر مامور مهار مسی بوده تک تک حرکات مسی انالیز کرده جوری که هر تیمی روبه روی بارسلون بازی داشت به کیروش
زنگ میزد حالا این مربی چندین ساله تو فوتبال ماست کاملا الان با فوتبال ما اشنا شده خودمون هم به عینه داریم میبینیم که تیم ملی بدون وجود بازی تدارکاتی تو جام جهانی و
حتی تو مقدماتی جام جهانی چقذر قشنگ بازی کرد الان کیروش با روحیات ما چم و خم فوتبال ما اشناست هر مربی سطح بالای دیگه ای رو هم بیاریم باید حداقل یک سال کار
کنه بازیکن ها با روحیاتش با تاکتیکش اخت بگیرند تازه الان داریم میبینیم بازیکنان ما تکنیک انفرادی رو کنار گذاشتند و تاکتیک پذیر شدند و هزاران پوین مثبت دیگه ای که این مربی
حرفه ای وارد فوتبال ما کرد میخواهیم کیروش رو از دست بدیم کی رو بیاریم ؟!
تازه من الان دارم از یک سرمربی خارجی صحبت میکنم سرمربی ایرانی رو که حرفش رو نزن به نظر هر مربی ایرانی که قبول کنه هدایت تیم ملی رو قبول کنه که البته فرکی گرامی
و بقیه دوستان گرامی پرتمایل هستند برای این کار کاری شبیه خودکشی کرده چون اولا سطح توقعات از تیم ملی و تاکتیک های تیم ملی بالا رفته مسلما دستیار برانکو چیزی برای
عرضه به تیم ملی ایران در سطح جهانی و حتی اسیایی نداره برانکو خوب بود اون هم برای اسیا و نه فراتر از اسیا الان دستیار برانکو چی کار میخواد برای ما بکنه ؟ و دوم اینکه الان
انتظار بازیکنان رفته بالا مسلما اون ها از یک مربی وطنی حرف شنوی نداشتند چون پشتش کیروش رو خواهند دید و باز بازیکن سالاری و بی نظمی غوغا خواهد کرد

+ حالا حرف زیاده بعد از جام جهانی مفصل این بحث باید باز بشه

sansa
22-06-2014, 22:56
مربی های داخلی همه برای جایگزینی کی روش دندون تتتتتتتتتتتتتتتیز کردن !!!!!! مخصوصا فرکی !

به نظر من اگر با کی روش قرار داد ببندن به نفع ایران هست . جام جهانی بعدی دیگه کمتر تیمی میتونه رقیبمون شه ./

karimz
22-06-2014, 22:59
تحلیل یه بیننده خارجی از بازی ایران و ارژانتین
صحنه پناتی که داور نگرفت

Gregar
22-06-2014, 23:03
بانو خانم امضاتون خیلی عالیه :12:

مگه امثال اینها بیان و یه تحولی انجام بدن . به خدا من اونها رو ایرونی تر و مسلمونتر از بعضی ها میدونم .

به عنوان یک مثال کوچیک همین شبکه IRIB HD اگه فشار FIVB نبود عمرا راه نمیفتاد .

mojtaba007
22-06-2014, 23:04
کره جنوبی داره ابروریزی میکنه

xmehr
22-06-2014, 23:04
(مقایسه بشه با نمایش های زیدان در جام های جهانی 98 و 2006)، وقتی که دی ماریا به عنوان یکی از بازیکنان تاثیرگذار در قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان موقع تعویض خودش اینقدر در طول مسیر وقت تلف می کنه یعنی آرژانتین عملا شکست خورده.

سلام

اول بگم که جوابم هیچ ربطی به بازی ایران نداره و خود من سر همین بازی برای اولین بار از ته دل از گل ناراحت شدم

مقایسه شما هیچ ربطی نداشته و نداره ! فعلا مسی تونسته تو دو بازی تیمش رو پیروز کنه و شاید این حالت برای شما خوشایند نبوده . اصلا شما نمیتونی تیم آرژانتین رو با فرانسه مقایسه کنی چه برسه مسی با زیدان, اون تیم فرانسه 98 کلی ستاره تو تمام خطوط داشت در حدی که هانری ذخیره بود و ژینولا و کانتونا هم اصلا دعوت نشدن (حالا آرژانتین نه هافبک بازیساز داره و نه دفاع و دروازه بان خوبی ) و مسئله بعدی اون موقع اصلا دفاع اتوبوسی رو هم جلوی فرانسه شاهد نبودیم ولی الان بیشتر تیمهای ضعیف این سیستم رو پیاده میکنند .
در مورد سال 98 هم اگر درست یادم باشه بازی با کرواسی تورام تیم رو نجات داد بازی با ایتالیا هم که ضربات پنالتی بود . زیدان کجا بود ؟:دی بقیه بازیکنان فرانسه اون موقع رو براتون لیست کنم ؟
همون فوق ستاره تو سال 2002 چیکار کرد ؟
+
توقع شما از سوپر استارها چیه دقیقا ؟ یک دوستی دیروز مسی رو مسخره میکرد یکی بهش بگه آخه عزیز من بهترین بازیکن تاریخ فرضا مارادونا بوده و هست حالا این مارادونا تو همه بازیها 10 تا گل میزده ؟ تو بارسا چرا ناموفق بود ؟ همچین میان تز میدن که انگار باید از اول تا آخر بازی کلی گل بزنن و پاس گل بدن !:دی

حالا بیشتر کارشناسهای دنیا گفتن که مسی عالی بود شما مخالفی خب نظر شماست نه نظر کارشناسهای بزرگ و با احترام نظر شما هم زیاد مهم نیست . همین آگرو و دیماریا و ... غیره خودشون جزو بهترین بازیکنا هستند ولی چرا اونها مثل مسی نبودن ؟ جوابش ساده هست چون مسی هنوزم بهترینه و با حسادت و کوبیدنش هم کوچیک نمیشه .

Sh-Meteor
22-06-2014, 23:06
بچه ها یه نکته ای!!!

بازی ایران و نیجریه دفاعی ترین بازی جام جهانی بود، اون وقت این بازی تهاجمی ترین؟؟؟؟
فیفا فازش چیه؟؟؟
.
.
کامنت یکی از دوستان رو ببینید....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0f5.jpg

mojtaba007
22-06-2014, 23:19
احتمال توقف مسابقات جام جهانی در برزیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"روژریو پی‌‌نیرو" قاضی دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتی‌گراد در برزیل برگزاری بازی‌ها به طور موقت متوقف شود.

این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیست‌ها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کویی‌آبا و فورتاتنرا اعلام شده‌اند.

Fusi0n
22-06-2014, 23:37
کره جنوبی داره ابروریزی میکنه

چه بازی افتضاحی میکنن واقعا الجزیره تیم نیست که اینجوری وا دادن واقعا باید قدر تیم فوتبال خودمون بدونیم

هیچی کارلوس کی‌روش نمیشه :n12: :n12:

Gilopa
22-06-2014, 23:38
در اینکه دیشب همه بازیکنا عالی بودند هیچ شکی نیست ..
علیرضا حقیقی در دو صحنه فوق العاده بود اما انصافا دفاع تیم اصلا نذاشت حقیقی به دردسر خاصی بیفته و یکم دیگه زیادی دارند نقش حقیقی رو پر رنگ میکنند در رسانه ها . انصافا کل تیم عالی بود و حقیقی به نظرم متوسط بود چون توپهایی هم به سمتش اومد جز تک به تک دقیقا در مسیر مستقیمش قرار داشت که دفعش بسیار سادست برای دروازه بانها .
لطفا دوستان به حرفهام نپرید فقط قصد گفتن واقعیتی که از بازی دیشب دیدم رو داشتم

persian365
22-06-2014, 23:49
کره جنوبی چرا اینجوری بازی میکنه !!!:n04:

Mohammad
23-06-2014, 00:12
احتمال توقف مسابقات جام جهانی در برزیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"روژریو پی‌‌نیرو" قاضی دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتی‌گراد در برزیل برگزاری بازی‌ها به طور موقت متوقف شود.

این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیست‌ها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کویی‌آبا و فورتاتنرا اعلام شده‌اند.

دو تا جام جهانی در پیش داریم، یکی تویه روسیه، یکی هم قطر ! یکی اینور بام یکی اونور بام ! برزیل در مقابل اونا احتمالا بهشته :n02:

کره تویه فاز حمله خیلی خوب کار می کنه، ولی تویه دفاع کاملا برعکس. باید دفاع رو از ایران یاد بگیره.

yuseph
23-06-2014, 00:23

این قاضی اگه میدونست بچه های پا برهنه اهوازی توی دمای بالای49درجه با خنده و شادی فوتبال بازی میکنن چی میگفت؟!:n29:

Gregar
23-06-2014, 00:58
دو تا جام جهانی در پیش داریم، یکی تویه روسیه، یکی هم قطر ! یکی اینور بام یکی اونور بام ! برزیل در مقابل اونا احتمالا بهشته :n02:

کره تویه فاز حمله خیلی خوب کار می کنه، ولی تویه دفاع کاملا برعکس. باید دفاع رو از ایران یاد بگیره.

گفتی دو تا جام جهانی دیگه . دقت کردین که هر دو تا جام جهانی دیگه توی کشورهای همسایه ی ایران رخ میده . این یه فرصت طلایی واسه ایرانی هاست که هم از لحاظ زمانی فرق زیادی ندارن هم به دلیل مسافت واسه تماشاچی های ایرانی مشکلی نیست .

ولی حیف که فدراسیون از همین الان با بیرون کردن کی روش داره نشون میده هیچ برنامه ای واسه جام جهانی بعدی ندارن و عملا من میگم کی روش نباشه جام جهانی روسیه هم ما نیستیم . دوباره مثل همیشه داریم تو باد این بازی های زیبامون تو جام جهانی میخوابیم .

City 17
23-06-2014, 01:03
سلام

اول بگم که جوابم هیچ ربطی به بازی ایران نداره و خود من سر همین بازی برای اولین بار از ته دل از گل ناراحت شدم

مقایسه شما هیچ ربطی نداشته و نداره ! فعلا مسی تونسته تو دو بازی تیمش رو پیروز کنه و شاید این حالت برای شما خوشایند نبوده . اصلا شما نمیتونی تیم آرژانتین رو با فرانسه مقایسه کنی چه برسه مسی با زیدان, اون تیم فرانسه 98 کلی ستاره تو تمام خطوط داشت در حدی که هانری ذخیره بود و ژینولا و کانتونا هم اصلا دعوت نشدن (حالا آرژانتین نه هافبک بازیساز داره و نه دفاع و دروازه بان خوبی ) و مسئله بعدی اون موقع اصلا دفاع اتوبوسی رو هم جلوی فرانسه شاهد نبودیم ولی الان بیشتر تیمهای ضعیف این سیستم رو پیاده میکنند .
در مورد سال 98 هم اگر درست یادم باشه بازی با کرواسی تورام تیم رو نجات داد بازی با ایتالیا هم که ضربات پنالتی بود . زیدان کجا بود ؟:دی بقیه بازیکنان فرانسه اون موقع رو براتون لیست کنم ؟
همون فوق ستاره تو سال 2002 چیکار کرد ؟
+
توقع شما از سوپر استارها چیه دقیقا ؟ یک دوستی دیروز مسی رو مسخره میکرد یکی بهش بگه آخه عزیز من بهترین بازیکن تاریخ فرضا مارادونا بوده و هست حالا این مارادونا تو همه بازیها 10 تا گل میزده ؟ تو بارسا چرا ناموفق بود ؟ همچین میان تز میدن که انگار باید از اول تا آخر بازی کلی گل بزنن و پاس گل بدن !:دی

حالا بیشتر کارشناسهای دنیا گفتن که مسی عالی بود شما مخالفی خب نظر شماست نه نظر کارشناسهای بزرگ و با احترام نظر شما هم زیاد مهم نیست . همین آگرو و دیماریا و ... غیره خودشون جزو بهترین بازیکنا هستند ولی چرا اونها مثل مسی نبودن ؟ جوابش ساده هست چون مسی هنوزم بهترینه و با حسادت و کوبیدنش هم کوچیک نمیشه .
از اونجا که این بحث ارتباطی با این تاپیک نداره بهتره توی تاپیک "بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" ادامه بدیم.

تنها قسمت مرتبط مسئله دفاع اتوبوسی هست، که به طوری کلی توی صحبت ها و حتی ترول ها زیاد دیدیم و من نظرم رو کلی میدم:

اولا ترکیب "دفاع اتوبوسی" به نظرم ترکیب عامیانه و معمولا توجیه گرایانه ای هست که موقع عدم موفقیت یک تیم در خلق موقعیت و ضعف تاکتیکی اون تیم به کار میره و ثانیا اگر قرار باشه همچین اصطلاحی رو به کار ببریم، در مورد تیمی به کار میره که چشم به حمله نداشته و فقط به دنبال یک دفاع صرف بوده، نه تیمی که نسبت به حریف خودش موقعیت های خطرناک بیشتری خلق کرده و صرفا داوری باعث امتیاز نگرفتن اون تیم شده، بنابراین در مورد بازی ایران در مقابل آرژانتین مصداق نداره./

persian365
23-06-2014, 01:10
امیدوارم بازی دقایق دیگه پرتغال رونالدو خیلی خوب کار کنه و گل بزنه
تا مسی بازی بعدی بیشتر انگیزه گل زدن داشته باشه
تا از رقابت با رونالدو عقب نمونه

:n02::n02::n02:

Zeitgeist
23-06-2014, 01:14
از بررسی ویدئوها مشخصاً میشه مشاهده کرد که در آن صحنه ی مشکوک به پنالتی در بازی آرجانتین و ایران، تصمیم داور در نگرفتن پنالتی صحیح بوده.

پای بازیکن آرجنتینی قبل از برخورد به پای بازیکن ایرانی به توپ خورد و مسیر توپ رو منحرف کرد و بعد پای ایرانی به آرجنتینی خورده و میخوره زمین...

Zeitgeist
23-06-2014, 01:24
من اهل فوتبال نیستم ولی اینطور که نظر متخصصین رو میخونم، طبق قوانین فوتبال، در چنین صحنه ای، با توجه به اینکه پای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و قبل از برخورد ایرانی به او و به زمین خوردنش، پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد کرده، پنالتی گرفته نمیشه...

Farhad
23-06-2014, 01:55
از بررسی ویدئوها مشخصاً میشه مشاهده کرد که در آن صحنه ی مشکوک به پنالتی در بازی آرجانتین و ایران، تصمیم داور در نگرفتن پنالتی صحیح بوده.

پای بازیکن آرجنتینی قبل از برخورد به پای بازیکن ایرانی به توپ خورد و مسیر توپ رو منحرف کرد و بعد پای ایرانی به آرجنتینی خورده و میخوره زمین...

من اهل فوتبال نیستم ولی اینطور که نظر متخصصین رو میخونم، طبق قوانین فوتبال، در چنین صحنه ای، با توجه به اینکه پای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و قبل از برخورد ایرانی به او و به زمین خوردنش، پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد کرده، پنالتی گرفته نمیشه...

شما الان به این نتیجه رسیدی که ایرانیها جوگیر شدند و کلید کردند روی اون پنالتی داور ؟
از اون پنالتی هم اگه بگذریم ، داور کلا خیلی به آرژانتین حال داد !!
چندبار که توپ و بازی در اختیار بازیکنای ما بود داوره میومد خودشو درگیر توپ میکرد و توپ رو از بازیکن ما میگرفت!!! شما برای این چه توجیحی داری ؟
یک شاهکار دیگش هم اونجا بود که بازیکن گستاخ آرژانتین رفت پرچم کرنر رو با عصبانیت کند و پرت کرد اما این عاغا بجای اینکه بره بهش کارت زرد بده (حالا کارت زرد هم نه ، یک تذکر حد اقل) خودشو از اون بر زمین رسوند و خودش پرچمو درست کرد!
ضمنا اون پنالتی هم از خیلی از پنالتی هایی که تا حالا توی این جام گرفته شده پنالتی تر بود... یکیش همون پنالتی برزیل!!!

:n16:

skull_avatar
23-06-2014, 02:12
داور کرنر اعلام نکرد پس نظرش این بوده که پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد نکرده!

Zeitgeist
23-06-2014, 02:15
شما الان به این نتیجه رسیدی که ایرانیها جوگیر شدند و کلید کردند روی اون پنالتی داور ؟
از اون پنالتی هم اگه بگذریم ، داور کلا خیلی به آرژانتین حال داد !!
چندبار که توپ و بازی در اختیار بازیکنای ما بود داوره میومد خودشو درگیر توپ میکرد و توپ رو از بازیکن ما میگرفت!!! شما برای این چه توجیحی داری ؟
یک شاهکار دیگش هم اونجا بود که بازیکن گستاخ آرژانتین رفت پرچم کرنر رو با عصبانیت کند و پرت کرد اما این عاغا بجای اینکه بره بهش کارت زرد بده (حالا کارت زرد هم نه ، یک تذکر حد اقل) خودشو از اون بر زمین رسوند و خودش پرچمو درست کرد!
ضمنا اون پنالتی هم از خیلی از پنالتی هایی که تا حالا توی این جام گرفته شده پنالتی تر بود... یکیش همون پنالتی برزیل!!!

:n16:

برای بنده، تعصبات فکری شما اهمیتی نداره، فقط چیزی که مطالعه کردم و مشاهده نمودم رو اینجا بازگو کردم. من نه طرفدار تیم و کشوری هستم و نه علاقه ای به فوتبال دارم عزیز دل.

من هم تمام مسابقه را مشاهده نمودم و نظرم بر این بود که صحنه پنالتی بوده. ولی الان با خواندن بررسی ها و مشاهده ی مجدد صحنه از زوایای متفاوت، مشاهده میکنم که نظر داور درواقع صحیح بوده!

مسلماً داور بایستی فردی بی طرف، درستکار، حرفه ای، و با سالها سابقه ی کار باشه که به این مرحله برسه؛ چون به هر حال فیفا دلش نمیخواد اینهمه خرجش مورد تمسخر واقع بشه!

قابل تصور نیست که اتهامات شما به داوری صحیح باشه و به هر حال داور یک انسانه و با توجه به بی نظمی زیادی که بخصوص از سوی ایرانی ها در بازی وجود داشت، به هر حال احتمال گیج شدن یک "انسان" در بین 20 نفر کم نیست و رخ میده. فقط یک بار وی به توپ برخورد کرد و اتفاق مهمی نیفتاد...

در هر حال، تعصبات شما چیزی رو عوض نمیکنه و این رفتارهای زشت ایرانیان در صفحات افراد و سازمان های خارجی هم چیزی جز فرهنگ والای ایرانی رو به رخ جهانیان نمیکشه.

قوانین قرار نیست همیشه چیزی باشند که شما میپسندید و به هر حال چه بپسندید، چه خیر، داور اشتباهی در تصمیمگیری در آن صحنه ی بخصوص به نظر میاد که نداشته. حالا اینکه داور در بازی برزیل چه تصمیم صحیح یا غلطی گرفته فکر نکنم اصولاً ارتباطی داشته باشه و موضع صحیحی برای قضاوت باشد!

Zeitgeist
23-06-2014, 02:30
داور کرنر اعلام نکرد پس نظرش این بوده که پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد نکرده!

من بعدش رو به خاطر ندارم که چه چیزی اعلام کرده ولی اگر کرنر اعلام نکرده باشه یعنی به نظرش اومده که در کل "قصد" بازیکن آرژانتینی، "خطا" کردن نبوده.

اگر ویدئوها رو مشاهده کنید، بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف میره و نه پاهای بازیکن ایرانی و احتمالاً داور به این موضوع دقت بیشتری کرده.

در هر صورت، با توجه به اینکه بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف رفته و قبل از سرنگون شدن بازیکن ایرانی، پاش به توپ هم "خورده"، تصمیم داور درباره ی "خطا نبودن" آن صحنه رو میشه صحیح دونست و ادعاها در این رابطه قابل پذیرش به نظرم نخواهند بود.

ولی شاید بشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده؛ شاید به خاطر پیچیدگی موقعیت و زجه زدن های فراوان بازیکنان ایرانی، حواسش پرت شده فراموش کرده! یا شاید هم متوجه اینکه پای آرژانتینی به توپ خورده نشده و بیشتر توجه ـش به سوی نحوه ی عملکرد بازیکن آرژانتینی و هدف پاهاش بوده و نه ادامه ی راه توپ.

در هر صورت به نظرم ارزش این حجم از رفتارهای ناشایست از سوی ایرانیان رو نداره. نهایتش میشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده و باقی مسائل رو نمیشه روشون دست گذاشت.

powerslave
23-06-2014, 03:53
در اینکه دیشب همه بازیکنا عالی بودند هیچ شکی نیست ..
علیرضا حقیقی در دو صحنه فوق العاده بود اما انصافا دفاع تیم اصلا نذاشت حقیقی به دردسر خاصی بیفته و یکم دیگه زیادی دارند نقش حقیقی رو پر رنگ میکنند در رسانه ها . انصافا کل تیم عالی بود و حقیقی به نظرم متوسط بود چون توپهایی هم به سمتش اومد جز تک به تک دقیقا در مسیر مستقیمش قرار داشت که دفعش بسیار سادست برای دروازه بانها .
لطفا دوستان به حرفهام نپرید فقط قصد گفتن واقعیتی که از بازی دیشب دیدم رو داشتم

اوه اوه میلاد جان انصافاً با این حرفت کاملاً موافق نیستم.
شما برو نیمۀ اول رو نگاه کن. در چند مورد (شاید 5-6 بار) دفاع وسط ها و یکی دوبار هم نکونام نتونستن ضربۀ سر رو بزنن و در حقیقت بازیکنهای آرژانتین بدون مزاحم و کاملاً آزاد ضربه زدن که البته خوشبختانه 3-4 تاش از بالای دروازه بیرون رفت و یدونش هم یادمه از سمت چپ حقیقی با ارتفاع کم رفت بیرون. و اون تک به تک که از هیگواین گرفت در نیمۀ اول و اون ضربۀ آگرو که دست مخالف گرفت هم فراموش نکنیم.
تو نیمۀ دوم و مخصوصاً آخرای بازی دفاع ما بهتر کار کرد و با وجود چند واکنش خوب، حقیقی رو به نمایش آورد و چند تا توپ رو بیجهت با یه ژست خاص و پای باز رو هوا مشت کرد (از اینا که من سوپر منم و فلان :n02:). در واقع من موافقم که نباید دیگه خیلی اونو بزرگ کنیم ولی مخالفم که دفاع های ما تمام توپ ها رو زدن.

++

در مورد دوستی هم که میگه "اون صحنه پنالتی نبود چون توپ رو زد" باید بگم دوست عزیز اینطوری نیست که چون دفاع توپ رو زده خطا نباشه. در واقع اگر مسیر تکل و حرکت دفاع و زاویه قرار گیری توپ، مهاجم و مدافع طوری باشه که عملاً در راه زدن توپ برخورد با بازیکن اجتناب ناپذیر باشه یا به عبارت دیگه هزینۀ زدن توپ، قطعاً زدن بازیکن هم باشه این صحنه خطاست. یعنی زدن توپ بدون زدن بازیکن میسر نباشه. و این اصلاً به اون معنی نیست که هر دفاعی که پس از زدن توپ در شرایط عادی خورد به فوروارد اون صحنه خطا باشه. حتی اگه قبول کنیم که در مرحلۀ اول زابالتا با نک پاش توپ رو زده، دژاگه هنوز اجازه داره که با توپ بازی کنه (و همین قصد رو هم داشت چون توپ در یک متریش بود و ضربۀ وارد شده به توپ اون رو خیلی دور نکرد) در اون صحنه زابالتا با هردو پا پاهای دژاگه رو قفل میکنه و شانس بازی رو ازش میگیره که بی تردید پنالتیست. این ماجراش دقیقاً مثل ماجرای هند میمونه که گاهی میبینم دوستان میگن فلانی تعادل نداشت پس هند نیست در حالی که وزن عمد بودن از تعادل نداشتن بیشتره یعنی در هر شرایطی (فاصله کم یا زیاد، بسته بودن یا باز بودن دست، داشتن یا نداشتن تعادل و ... ) اگر عمد باشه 100% هند هست. در واقع این رابطۀ تناسبیش میشه "زدن توپ به قیمت برخورد قطعی با بازیکن/ صحنۀ مشکوک به پنالتی" مساویست با "عمد در هند/ صحنۀ مشکوک به هند". و نمونه های دیگه از قوانین دیگه. این البته دو نکته داره. یک اینکه داور باید صحنه رو ببینه تا بتونه قانون رو اجرا کنه. دوم اینکه وقتی دید تفسیر درست از قانون بکنه. داور صرب صحنه رو دیده ولی حالا خواسته یا ناخواسته (که نمونه های فراوان نادیده گرفتن خطاهای آرژانتینی ها و برخورد دوگانه در کارت دادن وزن ناخواسته رو بیبشتر میکنه) تفیر اشتباهی کرده.

جدا از این مسائل من از نوشتۀ ایشون اینطور برداشت کردن که رفتن قوانین رو جایی خوندن ولی مصداقش رو درک نکردن و البته باید برن و نظر این همه سایت ورزشی، خبرنگاران و کارشناسان زبده در سراسر دنیا که هیچ تعصبی هم رو تیم ما ندارن رو بخونن که 100% پنالتی دونستن قضیه رو.
توصیه دوستانۀ من به دوستمون اینه که قصد نداشته باشن در هر شرایطی و به هر قیمتی مخالف جریان آب شنا کنن (هر چند بعضی جاها واقعاً لازمه لازمه). در واقع من به جملۀ توی امضای ایشون اعتقاد دارم ولی این نباید به یه عادت و پیش فرض عملکرد ما تبدیل بشه.

befermatooo
23-06-2014, 07:48
واکنش زشت داور صربستانی به اعتراضات کاربران ایرانی در فیسبوک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“میلوراد مازیچ” داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه فیس‌بوک خود درج کرده است. وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی‌اش که در صفحه فیس‌بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه شماها.

به گزارش انتخاب، وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید، کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود. این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است که قول می‌دهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید دربیاورم.

IRAN_KING
23-06-2014, 07:58
واکنش زشت داور صربستانی به اعتراضات کاربران ایرانی در فیسبوک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

“میلوراد مازیچ” داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه فیس‌بوک خود درج کرده است. وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی‌اش که در صفحه فیس‌بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه شماها.

به گزارش انتخاب، وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید، کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود. این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است که قول می‌دهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید دربیاورم.
میگن اون صفحه فیسبوک خودش نیست! بعدم خودش هیچ وقت همچین حرفی نمی زنه ! داور کورمکوری :n02:

امید رض
23-06-2014, 08:35

برو عمو اون هیچ غلطی نمی تواند بکند بیاداینجا تا بترکونمش اثلا برزیل ازقبل هم میخوان قهرمانش کونن اینوهمه می دونستن اگه راست میگه قدرت داره اسپانیا روقهرمان کنه کور کور چلاق ذلیل دورود برهمه ایرانیان اصلا این داورلیاقت عبارات زشت هم نداره

parsicola
23-06-2014, 09:04
من بعدش رو به خاطر ندارم که چه چیزی اعلام کرده ولی اگر کرنر اعلام نکرده باشه یعنی به نظرش اومده که در کل "قصد" بازیکن آرژانتینی، "خطا" کردن نبوده.

اگر ویدئوها رو مشاهده کنید، بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف میره و نه پاهای بازیکن ایرانی و احتمالاً داور به این موضوع دقت بیشتری کرده.

در هر صورت، با توجه به اینکه بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف رفته و قبل از سرنگون شدن بازیکن ایرانی، پاش به توپ هم "خورده"، تصمیم داور درباره ی "خطا نبودن" آن صحنه رو میشه صحیح دونست و ادعاها در این رابطه قابل پذیرش به نظرم نخواهند بود.

ولی شاید بشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده؛ شاید به خاطر پیچیدگی موقعیت و زجه زدن های فراوان بازیکنان ایرانی، حواسش پرت شده فراموش کرده! یا شاید هم متوجه اینکه پای آرژانتینی به توپ خورده نشده و بیشتر توجه ـش به سوی نحوه ی عملکرد بازیکن آرژانتینی و هدف پاهاش بوده و نه ادامه ی راه توپ.

در هر صورت به نظرم ارزش این حجم از رفتارهای ناشایست از سوی ایرانیان رو نداره. نهایتش میشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده و باقی مسائل رو نمیشه روشون دست گذاشت.

آقا خدائیش میفهمی چی داری میگی؟ میگی اول توپ رو زد بعدش بازکن مارو. ( مثل تراکتور پاشو شخم زد ). بعد یهو یکی میگه اگه راست میگی پس چرا کرنر نگرفت؟ میگی بچم استرس داشت یادش رفت کرنر بگیره!
طبق قوانین داوری اگر تعادل بازیکن مهاجم پا به توپ رو در محوطه جریمه بهم بزنی پنالتی هستش و اگر توپ رو هم اول نزده باشی و فقط پای مهاجم رو بزنی کارت قرمز هم داره. دیگه چرا صغرا کبری میچینیم!
کاملا در تصاویر مشخصه که هم توپ رو نزد و هم جفت پای اشکان رو زد پس هم پنالتی بود و هم کارت قرمز داشت. مساله این بود که داور بی انصاف جرات نداشت همچین کاری رو بر علیه آرژانتین انجام بده و اگه کاستاریکا بود بابای مدافع رو هم اخراج میکرد.

sansa
23-06-2014, 09:24
به نظرم کی روش بهترین گزینه برای مربیگری که پایه فوتبال ما رو میسازه و کشورمون رو سربلند میکنه .

این همه اختلاص و فساد سه هزارملیارد تومنی میکنن حال بیان 1/100000000000000000000 رو بدن به کی روش که کشورمون رو به این مرحله رسونده .

با تمدید قرار داد او و ماندن او در ایران سطح لیگ های باشگاهی مون هم بالا میره !!!!!!!

حتی با تمدید قرار داد او جام جهانی بعدی شکست ناپذیر میشیم ...

Mohammad
23-06-2014, 09:39
یکی از تیترهای امروز روزنامه گل :

ارجمند: اگر از گاز و نفت پول کرش را ندهند، همت عالی جمع می کنیم

senaps
23-06-2014, 10:17
میگن اون صفحه فیسبوک خودش نیست! بعدم خودش هیچ وقت همچین حرفی نمی زنه ! داور کورمکوری :n02:

من صفحه‌ی داور رو وقتی هنوز ۵۰۰ تا لایک داشت دیدم....
اخرین استاتوسش این بود که:
من اهل پرتغال و طرفدار تیم ملی پرتغال هستم و این صفحه رو درست کردم تا نفرت خودم به داور رو نشون بدم...!! :)....

ولی ایرانی ها رفتن و فحش بارون کردن(تو یکساعت ۷۰۰۰ تا لایک گرفت صفحه! :)....
و اون یارو هم دید ماها فحش های بهتری میدیم، همینجوری داستان رو شارژ کرد که بیشتر فحش داده بشه به جناب داور! :)....

persian365
23-06-2014, 10:34
من صفحه‌ی داور رو وقتی هنوز ۵۰۰ تا لایک داشت دیدم....
اخرین استاتوسش این بود که:
من اهل پرتغال و طرفدار تیم ملی پرتغال هستم و این صفحه رو درست کردم تا نفرت خودم به داور رو نشون بدم...!! :)....

ولی ایرانی ها رفتن و فحش بارون کردن(تو یکساعت ۷۰۰۰ تا لایک گرفت صفحه! :)....
و اون یارو هم دید ماها فحش های بهتری میدیم، همینجوری داستان رو شارژ کرد که بیشتر فحش داده بشه به جناب داور! :)....

درسته این صفحه برای داور نیست

befermatooo
23-06-2014, 10:41
یکی از تیترهای امروز روزنامه گل :

ارجمند: اگر از گاز و نفت پول کرش را ندهند، همت عالی جمع می کنیم

persian365
23-06-2014, 10:44
خدا کنه روحیه تیم برای بازی با بوسنی خوب باشه
مثل بوسنی نباشه که در مقابل نیجریه خیلی کم روحیه و بی انگیزه بودن

Gilopa
23-06-2014, 10:46
کفاشیان در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی فارس به برزیل:
تمام بازیکنان ایران مقابل آرژانتین، مسی بودند/ کی‌روش بعد از جام جهانی به ایران می‌‌آید‏، با او فعلاً کار داریم
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: تمام بازیکنان ایران در جام جهانی و دیدار با آرژانتین برای خود یک پا مسی بودند.

علی کفاشیان در گفت و گو با خبرنگار اعزامی فارس به برزیل در خصوص مسائل مربوط به تیم ملی پاسخگوی سؤالات وی شد.
فارس: از آخرین شرایط تیم ملی چه خبر؟
بعد از بازی به سرعت به سائوپائولو بازگشتیم، بازیکنان روز گذشته یک تمرین سبک را پشت سر گذاشتند. امروز نیز پس از تمرین راهی سالوادور می‌شویم تا چهارشنبه به مصاف بوسنی برویم. در مجموع شرایط خوب است و ملی‌پوشان با روحیه بالایی که دارند ما را امیدوار کرده‌اند تا بتوانیم از بازی سوم هم با سربلندی بیرون بیاییم.
فارس: در خصوص بازی با آرژانتین چه نظری دارید؟ کی‌روش با نمایش زیبای تیم ملی مقابل حریف مطرح خود به خوبی توانست پاسخ انتقادات اخیر را بدهد.
مقابل آرژانتین بازی خوبی انجام دادیم و این بازی باعث شد تا فوتبال دنیا، فوتبال ایران را به عنوان یک فوتبال مطرح و صاحب سبک و صاحب نام بشناسد. ما نشان دادیم حتی می‌توانیم با تیم‌های بزرگ هم رقابت کنیم. ارائه چنین فوتبالی حاصل زحمات کی‌روش بود و ما هم از همان ابتدا تأیید کرده بودیم که کی‌روش مربی بسیار خوبی است. در حال حاضر هم ما تمایل داریم که با او مذاکره کرده و بتوانیم او را به عنوان سرمربی تیم ملی همچنان نگه داریم.
فارس: مشکلات مالی که همواره از آنها صحبت می‌کردید چه می‌شود؟
باید مشکلات حل شود تا بتوانیم برای قرارداد جدید، پاسخ انتظارات این مربی را به نوعی بدهیم. این انتظارات می‌تواند از امکانات گرفته تا دستمزدی که باید آن را تا پیش از عقد قرارداد تمدید کنیم، باشد.
در هر صورت مشکلات این چنینی باعث شده تا با او به توافق نرسیم، در غیر این صورت کی‌روش مربی بسیار موفق و خوبی است و ما هم از کار او رضایت داریم، ضمن اینکه کی‌روش موفق شده است کلاس فوتبال ایران را تا حد زیادی بالا ببرد.
فارس: با این حال کی‌روش بعد از بازی نیجریه صراحتاً اعلام کرد که کارش با فوتبال ایران تمام شده و این صحبت حتی بازتاب‌های زیادی در رسانه‌های بین‌المللی داشت.
درست است که کی‌روش این صحبت را مطرح کرده اما او همچنان به ایران و بچه‌های تیم ملی علاقمند است و ملی پوشان نیز او را خیلی دوست دارند. اگر مشکلات مالی ما حل شود حاضریم با او مذاکره کنیم و او را نگه داریم.
فارس: در یکی دو روز اخیر و بعد از بازی با آرژانتین در این خصوص بحثی از سوی مسئولان مطرح نشده است؟
فعلا خبری نبوده تا ببینیم در آینده چه اتفاقی می‌افتد.
فارس: پس خود شما علاقه دارید که کی‌روش بماند؟
همین طور است. او مربی توانمندی است و تیم خوبی ساخته، ضمن اینکه کی‌روش به ایران عادت کرده و خودش هم دوست دارد بماند. بنابراین در صورتی که بتوانیم توقعات این مربی را برآورده کنیم، به طور حتم او خواهد ماند.
فارس: با این حساب دیدار با بوسنی، دیدار خداحافظی کی‌روش از فوتبال ملی ایران نخواهد بود؟
خیر به هیچ وجه. با او مذاکره می‌کنیم. کی‌روش بعد از جام جهانی به ایران می‌آید و همچنان با او کار داریم.
فارس: از اردوی تیم ملی در برزیل شنیده شد که مشکلات آل‌اشپورت با کی‌روش منجر به ناراحتی شما شده و حتی شایعه قهر شما با سرمربی تیم ملی نیز پیش آمد.
آل‌اشپورت و کی‌روش یک اختلاف خصوصی داشتند و من هم از این موضوع دلخور نیستم چون دلیلی برای دلخوری وجود ندارد. کی‌روش از لباس تیم ملی دفاع کرد و ال‌اشپورت هم از کیفیت لباس‌هایش دفاع کرد. در نهایت یک تفاهم بین آنها بوجود آمد. پس دلیلی برای دلخوری من وجود ندارد. کی‌روش حق داشت تا تیم ملی هم لباس خوب بپوشد.
فارس: به بازی با آرژانتین برگردیم. واقعا حیف شد این دیدار را باختیم.
همین طور است. اما همین که خوب بازی کردیم، قابل قبول بود، ضمن اینکه آرژانتینی‌ها واقعا ناامید شده بودند. وقتی که در آن دقایق مسی گل زد، هواداران این تیم که در جایگاه بودند هم گریه کردند. به نظرم فوتبال جهان بعد از بازی با آرژانتین و نیجریه یک حساب دیگری روی فوتبال ایران باز کرد و این موضوع برای فوتبال ایران ارزشمند است.
فوتبال ایران دیگر جایگاهش بالا رفته و تیم‌های بزرگ دنیا حاضر هستند تا با ما بازی کنند، چون کلاس فوتبال ایران دیگر بالا رفته است. برد و باخت هم مهم است اما به نظرم شکست مقابل آرژانتین خیلی تأثیری در بالا رفتن کلاس کاری فوتبال ایران در جهان نداشت.
فارس:‌ گل دقیقه پایانی مسی، حسرت ایرانی‌ها را بیشتر کرد.
به نظرم کار بچه‌ها خیلی ارزشمند بود. ما یک تیم خوب داشتیم. ما مثل آرژانتین فقط یک بازیکن خوب مثل مسی نداشتیم و به نظر من تمام بازیکنان ایران در جام جهانی و دیدار با آرژانتین برای خود یک پا مسی بودند.

فارس: از قبل فکر می کردید این طور بازی کنیم؟
انتظار داشتم خوب بازی کنیم و این امکان را می‌دادیم اما واقعا تغییر زیادی را در تیم ملی مشاهده کرده و کار بزرگی از ملی‌پوشان دیدم، البته بعد از بازی با نیجریه به تیم ملی امیدوار شده بودیم.
فارس: بعد از گل مسی چه احساسی داشتید؟
طبیعتا ناراحت شدم، اما من بیشتر از بازی خوب بازیکنان تیم ملی خوشحال بودم. ما در ورزشگاهی بازی کردیم که تمام ورزشگاه آرژانتینی بودند اما با نمایشی که تیم ملی ارائه کرد، تمام ورزشگاه پس از بازی، یکپارچه تیم ملی را تشویق می‌کردند. سر دادن شعار ایران در چنین فضایی برای من بیشتر از هر چیزی لذت بخش بود.
فارس: البته بیشتر به ناداوری باختیم تا مسی و آرژانتین.
دنیا فوتبال ما را دید و همه طرفداران فوتبال دیدند که چگونه یک داور، حق فوتبال ایران را خورد. ما پرافتخار بازی کردیم و این برای ما ارزشمند است. برخی وقت‌ها ارزش یک باخت از یک پیروزی کمتر نیست. شکست از آرژانتین هم از آن دسته باخت‌ها بود، اما حق ما در این دیدار خورده شد.
داور در این دیدار اشتباه کرد، البته نمی‌توان گفت این اشتباهات عمدی بود چراکه داور هم انسان است و انسان هم اشتباه می‌کند.
فارس: به فیفا هم اعتراض کردید؟
همین طور است. در شب بازی هم تمام شبکه‌های تلویزیونی برزیل صحنه‌های این دیدار را نشان می‌داد که کارشناسان داوری همه اعتقاد داشتند، خطا روی دژاگه پنالتی بود و پنالتی حق ایران بود که گرفته نشد و تفسیرهای مختلفی در شبکه‌های مختلف برزیل در این خصوص صورت گرفت، حتی فردوسی‌پور برزیل هم اعتقاد داشت باید داور یک پنالتی به سود ایران می‌گرفت.
فارس: اعتراض کتبی هم به فیفا کرده‌اید؟
ما اعتراضمان را کرده‌ایم، البته نتیجه دیگر تغییر نمی‌کند اما وظیفه داشتیم این کار را انجام دهیم، البته ناظران بازی هم گزارش خود را به طور حتم ارائه کرده‌اند.
فارس: داوری بازی بوسنی و نیجریه هم مورددار بود.
درست است. یک نیمه از این دیدار را دیدم و به نظرم داوران در این دیدار هم اشتباه کردند.
فارس: اخبار مربوط به تبانی احتمالی در دیدار نیجریه و آرژانتین را شنیده‌اید؟
بعید می‌دانم بین دو تیم تبانی شود، چراکه انگیزه‌ای برای انجام تبانی بین دو کشور وجود ندارد. به نظرم اصلا این بحث مطرح نیست و آرژانتین برای اینکه حیثیت خودش را مقابل طرفدارانش نشان دهد 100 درصد به دنبال برد است.
فارس: می‌توانیم از گروهمان صعود کنیم؟
ان شاالله. دعا می‌کنیم و توکلمان به خداست.
فارس: وزیر ورزش گفته بود به بازیکنان تیم ملی پاداش برد بدهید.
در این مورد چیزی نشنیده‌ام و باید این صحبت را پیگیری کنم.
فارس: ‌پاداش ویژه‌ای در کار است؟
فعلا که خیر حالا تا ببینیم بازی با بوسنی چه می‌شود. فعلا پاداش خاصی نداریم.
فارس: سوال آخر. قرار بود در دیدار با آرژانتین از مسی دلجویی شود، این کار انجام شد؟
مسی جلوی ایران بازی کرد و ایران را خیلی خوب شناخت. امیدوارم دیگر حرف الکی نزنند تا کار به دلجویی نکشد! (با خنده)
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].wOMqsIA4.dpu f

persian365
23-06-2014, 10:49
سایت برنامه 2014 زده مهردا پولادی بهترین مدافع جهان تا این لحظه
ولی تو سایت فیفا رتبه دیگه ای داره

parsicola
23-06-2014, 10:54
مهرداد پولادی بهترین مدافع جهان
در رده بندی سایت فیفا

هم بهترین مدافع جام و هم دومین بازیکن ارزشمند جام به صورت کلی بعد از مولر آلمانی.
پولادی از بازی جلوی نیجریه به بعد کلی فدائی داری. یکیش همین فیفا :n11:یکی دیگش همین مسی که یه پا دو پا بهش زدی اساسی

persian365
23-06-2014, 10:56
اگر امکان داره لینک صفحه بهترین مدافع جهان در سایت فیفا رو بدید
ممنون

Gregar
23-06-2014, 11:08
هم بهترین مدافع جام و هم دومین بازیکن ارزشمند جام به صورت کلی بعد از مولر آلمانی.
پولادی از بازی جلوی نیجریه به بعد کلی فدائی داری. یکیش همین فیفا :n11:یکی دیگش همین مسی که یه پا دو پا بهش زدی اساسی

خدایا این کی روش چی به سر بازیکنای ما اورده که اینطوری شدن . یعنی اینا همونان که تو لیگ خودمون اینقدر داغون بازی میکردن ؟

پولادی که اینقدر همه ازش ناامید بودن که میگفتن کی میخواد دفاع چپ بشه .
یا حقیقی که دروازه بان سوم پرسپولیس بوده زمانی و الان تو لیگ دسته دو پرتغال هم خوب بازی نمیکنه چطوری اینطوری بازی کرد این دو بازی . همه میگفتن کی روش ر..ده با این انتخابش .
یا حتی مسعود شجاعی که تو نیمه دوم بازی با ارژانتین چه حرکاتی میرفت . انگار برگشته بود به چند سال پیشش .
به نظرم همه اینا سه دلیل داشت . کی روش ، انگیزه ، اعتماد به نفس . دو مورد دوم تو بازی با ارژانتین به دست اومد .

parsicola
23-06-2014, 11:13
ممنون

FOURTH RETURN
23-06-2014, 11:13
ممنون

FOURTH RETURN
23-06-2014, 11:15
چه جالب دوتامون با هم نقل قول کردیم اما شما چند صدم ثانیه جلوتر از من:n02::n02::n02:

Milad4171
23-06-2014, 11:27
کلا ایران تو این جام بهترین خط دفاعی رو داشته

Mohammad
23-06-2014, 11:28
خدایا این کی روش چی به سر بازیکنای ما اورده که اینطوری شدن . یعنی اینا همونان که تو لیگ خودمون اینقدر داغون بازی میکردن ؟

پولادی که اینقدر همه ازش ناامید بودن که میگفتن کی میخواد دفاع چپ بشه .
یا حقیقی که دروازه بان سوم پرسپولیس بوده زمانی و الان تو لیگ دسته دو پرتغال هم خوب بازی نمیکنه چطوری اینطوری بازی کرد این دو بازی . همه میگفتن کی روش ر..ده با این انتخابش .
یا حتی مسعود شجاعی که تو نیمه دوم بازی با ارژانتین چه حرکاتی میرفت . انگار برگشته بود به چند سال پیشش .
به نظرم همه اینا سه دلیل داشت . کی روش ، انگیزه ، اعتماد به نفس . دو مورد دوم تو بازی با ارژانتین به دست اومد .

نکته ظریفی بود ! دقیقا ! زمانی که پولادی به تیم ملی "دعوت" میشد می گفتن این که بابا مصدوم بوده !! چرا دعوت شده ؟! کیروش داره چیکار می کنه ؟! اما اون تجربه، شناخت و باور کیروش کار خودش رو کرد ! یعنی انتخاب هاش کاملا حساب شده، دقیق و در یک کلمه بی نظیر بودن ! میگم بی نظیر به این دلیل که کیروش دقیقا می دونست برای جام جهانی بر اساس سیستم بازیش چه بازیکنانی رو می خواست. این تکه های پازل رو خیلی قشنگ جور کرد که ما تا اینجا تونستیم این بازی ها را انجام بدیم.
دقیقا این نکته در مورد مسعود شجاعی و حقیقی هم صادقه.

یکی از جملات فرگوسن در مورد کیروش :

کی روش جرات انجام هرکاری را داشت و قادر بود بدون انجام کارهای اضافه به هرکاری دست یابد.

parsicola
23-06-2014, 11:48
چه جالب دوتامون با هم نقل قول کردیم اما شما چند صدم ثانیه جلوتر از من:n02::n02::n02:

هردومون هم اشتباه کردیم. لینک من مریوط به بهترین دفاع از لحاظ کشورهای شرکت کننده بود نه بازیکنان.
در لینک زیر تیم منتخب جام جهانی متشکل از بهترین بازیکنان جام تا به این لحظه نمایش داده شده و رتبه هر کدام هم نشانه ارزش این بازیکنها در تیم منتخبه. یعنی بر این اساس فولادی دومین بازیکن ارزشمند تیم منتخب، و با توجه به پست بازیش، بهترین مدافع جام هم میشه. کافیه روی عکس فولادی داخل زمین کلیک کنید

robert
23-06-2014, 11:49
کلا ایران تو این جام بهترین خط دفاعی رو داشته

نکته بسار جالبتر اینکه (( فرانسه )) بدترین دفاع رو داشته...اگه بزنه و بریم مرحله بعد که صد در صد هم میریم و بعد به فرانسه بخوریم از این ضعف خط دفاع فرانسه که بین 32 تیم ضعیفترین هست میشه عالی استفاده کرد ...حسابشو بکنید ...فرانسه رو ببریم...ای خدا...!!:n04::n04:

albertxx
23-06-2014, 11:53
نکته بسار جالبتر اینکه (( فرانسه )) بدترین دفاع رو داشته...اگه بزنه و بریم مرحله بعد که صد در صد هم میریم و بعد به فرانسه بخوریم از این ضعف خط دفاع فرانسه که بین 32 تیم ضعیفترین هست میشه عالی استفاده کرد ...حسابشو بکنید ...فرانسه رو ببریم...ای خدا...!!:n04::n04:

با این وضعیت داوری دیگه فکر نکنم بتونیم به مرحله بعد بریم !!:n23:

Layken
23-06-2014, 11:59
دلم به حال بوسنی سوخت
اخه این اشتباهات داوری تا کی می خواد ادامه داشته باشه اونم در این سطح، یک متر از حط افساید فاصله داشتن مهاجم بوسنی اما کمک داور خراب کرد.

mehrdadb3
23-06-2014, 12:05
اونوقت چجوری میخوایم بریم مرحله بعد فقط باید شانس بیاریم که آرژانتین نیجریه رو بزنه ما هم 100 البته بتوانیم بوسنی رو ببریم
حتی تساوی ارژانتین نیجریه هم ما رو حذف میکنه

CV30
23-06-2014, 12:18
باشگاه های ما هیچ خروجی نداشتن و اصلا چندین ساله که در باشگاه ها مربی ها به دنبال نتیجه گرایی مطلق رفتن و اصلا هیچ کار استعداد یابی در باشگاه های ما انجام نمیشه و کلا در لیگ سطح دوندگی بازیکنا شش کیلومتر بیشتر نیست و با این حال کیروش این تیم قدرتمند رو ساخته و به نظر من تا زمانی که یه مربی تو یه تیم جواب میده باید اونو نگه داشت پس از دست دادن کیروش یه اشتباه محضه. در زمان فعلی آوردن هر مربی دیگه ای یه نوع درجا زدنه

persian365
23-06-2014, 12:18
این تصویر در سایت

با عنوان مهرداد پولادی بهترین مدافع حال حاضر جام جهانی

لینک این تصویرو می خواستم

در دور اول 2 بود
در تیم منتخب بود
تیم ایران بهترین مدافع هست

ولی این خبر میگه تا الان ایشون بهترین هستند

Pejvak61
23-06-2014, 12:27
ببینید الان وقت این حرف ها نیست من پارسال داشتم تو تاپیک تیم ملی تا جام جهانی با یکی از کاربر ها بحث سرمربی رو میکردم ایشون سرسختانه طرفدار برانکو بود اما
علنی همه ما دیدیم که تو جام 2006 ایران هیچ برنامه ای نداشت و اون تصویری که دوربین المانی از برانکو گرفت که تو لحظات حساس بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد
و متوجه که شد دوربین روش زوم کرد فوری بلند شد رفت لب خط دستورات تاکتیکی به بچه ها داد حالا این تصویر رو مقایسه کنید با تصاویری که تو بازی با ارزانتین از کیروش گرفته
میشد مربی صاحب سبک مطمینا برای خاطر اعتبار خودش هم که شده تیم رو خوب ارنج میکنه و اگه ما به فکر اینده فوتبالمون هستیم باید امثال کیروش رو نگه داریم به عنوان
سرمربی تیم ملی و ازش برای اموزش مربیان پایه و و و.. استفاده کنیم کاری که کره ای ها با گاس هیدینگ معروف کردند و خوب نتیجه اش رو هم تو جام 2002 دیدند اگر میخوایم
بین المللی باشیم باید یک مربی تو سطح بین المللی داشته باشیم و نکته ای که کیروش رو با مربیان هم کلاسش متمایز میکنه اون دیسیپلینش هست اون انضباط رو برای تیم
ملی ما به ارمغان اورد و به پیراهن تیم ملی ارزش داد نباید اجازه بدیم این ادم ها از فوتبال ما برند تا امثال رحمتی باز واسه ما کلاس بزارند مسلما کیروش هم یک مربی حرفه ای
هست سال ها تو سطح اول فوتبال دنیا کار کرده تو منچستر مامور مهار مسی بوده تک تک حرکات مسی انالیز کرده جوری که هر تیمی روبه روی بارسلون بازی داشت به کیروش
زنگ میزد حالا این مربی چندین ساله تو فوتبال ماست کاملا الان با فوتبال ما اشنا شده خودمون هم به عینه داریم میبینیم که تیم ملی بدون وجود بازی تدارکاتی تو جام جهانی و
حتی تو مقدماتی جام جهانی چقذر قشنگ بازی کرد الان کیروش با روحیات ما چم و خم فوتبال ما اشناست هر مربی سطح بالای دیگه ای رو هم بیاریم باید حداقل یک سال کار
کنه بازیکن ها با روحیاتش با تاکتیکش اخت بگیرند تازه الان داریم میبینیم بازیکنان ما تکنیک انفرادی رو کنار گذاشتند و تاکتیک پذیر شدند و هزاران پوین مثبت دیگه ای که این مربی
حرفه ای وارد فوتبال ما کرد میخواهیم کیروش رو از دست بدیم کی رو بیاریم ؟!
تازه من الان دارم از یک سرمربی خارجی صحبت میکنم سرمربی ایرانی رو که حرفش رو نزن به نظر هر مربی ایرانی که قبول کنه هدایت تیم ملی رو قبول کنه که البته فرکی گرامی
و بقیه دوستان گرامی پرتمایل هستند برای این کار کاری شبیه خودکشی کرده چون اولا سطح توقعات از تیم ملی و تاکتیک های تیم ملی بالا رفته مسلما دستیار برانکو چیزی برای
عرضه به تیم ملی ایران در سطح جهانی و حتی اسیایی نداره برانکو خوب بود اون هم برای اسیا و نه فراتر از اسیا الان دستیار برانکو چی کار میخواد برای ما بکنه ؟ و دوم اینکه الان
انتظار بازیکنان رفته بالا مسلما اون ها از یک مربی وطنی حرف شنوی نداشتند چون پشتش کیروش رو خواهند دید و باز بازیکن سالاری و بی نظمی غوغا خواهد کرد

+ حالا حرف زیاده بعد از جام جهانی مفصل این بحث باید باز بشه

تعارف كه نداريم. سرمربي ايراني خوب و در سطح بالاي بين المللي كه بتونه مثل كي روش بازي هاي تيم هاي مقابل را تحليل كنه و براي لحظه به لحظه بازي برنامه داشته باشه وجود نداره يا ما نميشناسيم.

يه افشين قطبي داشتيم كه اونو هم در بدترين شرايط آورديم و رفت پي كارش و تبديل شد به مهره سوخته. همون موقع هم مربي هاي وطني بهش گير ميدادن كه چرا گفتي ما حتماً به جام جهاني صعود ميكنيم؟! اما افشين قطبي كه در ايران تربيت نشده بود براش اين همه هجمه انتقادات به دليل اعتقادش به صعود به جام جهاني تعجب آور بود. اين نشون ميده كه فرهنگ بازي مربي هاي ايراني محافظه كاريه كه به نوعي از وضعيت اجتماعي ايران نشأت ميگيره.

ذات فوتبال امروز اينه كه به موقع ريسك كني و نتيجه بگيري يا شكست بخوري و متأسفانه مربيان ايراني خيلي دل شير ندارن و البته به علم روز مربيگري فوتبال هم اشراف ندارن. مثل واليبال به نظرم لازمه كه در فوتبال هم تلنگري زده بشه تا غول خفته بيدار بشه (البته معتقدم ضربه اي خيلي شديد تر از تلنگر نيازه). متأسفانه معتقدم مربي ايراني اين قدرت را نداره كه غول خفته را بيدار كنه و نهايتاً با چند نتيجه معمولي كارش را تموم ميكنه و ميره پي كارش.

وقتي به صحبت هاي مظلومي، درخشان، حسن روشن و امثال اين عزيزان گوش ميدادم متوجه قديمي بودن تفكراتشون شدم و اينكه اونها هنوز به روشهاي قديمي فوتبال اعتقاد دارن البته اينو مستقيم نميگن ولي اينطوري هستن و مطمئن باشيد اگر روزي سكان هدايت تيم ملي به دست يكي از اين عزيزان بيفته به يك تيم معمولي يعني چيزي كه قبل از كي روش بوديم تبديل ميشيم كه بايد تا ابد افسوس فرصت هاي از دست رفته را بخوريم.

اينها ميگن يه مربي ايراني بذاريم كنار كي روش تا ازش مربيگري را ياد بگيره!!!!! :n04::n04::n04::n04: فكر كردن رانندگيه:n02: اين عزيزان ميگن فركي از كاركردن كنار برانكو مربيگري را ياد گرفت و حالا شده سرمربي تيم قهرمان ايران ! البته من معتقدم فركي به تنهايي تواناييش بالاتر از برانكو بوده و برانكو چيزي براي ياد دادن به اينها نداشته.

اينها مثلاً دارن اداي جانشيني تيتو ويلانواي مرحوم به جاي پپ را در ميارن. غافل از اينكه مربي ايراني تنها در صورتي در كنار سرمربي مثل كي روش ميتونه چيز ياد بگيره كه الفباي مربيگيري حرفه اي را درك كنه.

Iloveu-ALL
23-06-2014, 12:40
این تصویر در سایت

با عنوان مهرداد پولادی بهترین مدافع حال حاضر جام جهانی

لینک این تصویرو می خواستم

در دور اول 2 بود
در تیم منتخب بود
تیم ایران بهترین مدافع هست

ولی این خبر میگه تا الان ایشون بهترین هستند

دومین بازیکن (چه مهاجم چه هافبک چه مدافع چه دروازه بان) و بهترین مدافع در دور اول

بانو . ./
23-06-2014, 12:46
.

رویای امروز، واقعیت فردا
«بزرگ ترین فاجعه آن روزی به سراغ بشریت می آید كه خیال پردازان ناپدید گردند».
- فردریش نیچه
علیرضا حقیقی، سال ۱۳۸۱:
۱۰ سال دیگر عابدزاده می‌شوم.
منبع: توانا

.

CV30
23-06-2014, 12:55
با همه احترامی که برای همه مربی های ایرانی قایل هستم ولی باید بگم که تیم ملی شده دوکونه مربی های ایرانی تا هر چند وقت یه بار بیان تو تیم ملی یه پول قولومبه به جیب بزنن و بعدش اگر تیم ملی نتیجه نگرفت میان میگن افشاگری میکنیم ال میکنیم که یه عده نمی خواستن تیم ملی نتیجه بگیره.

parsicola
23-06-2014, 13:27

Farhad
23-06-2014, 13:35
بازیکنان برتر دور دوم بازیهای گروهی اعلام نشده؟!

Lord007
23-06-2014, 13:39
توی مقاله زیر بازی کاملا تجزیه تحلیل شده.از ایران خیلی تعریف کرده و گفته اتوبوسو درست و به خوبی پارک کرده بودن! گفته بازی پایا پای بوده و حتی ایران می تونسته بازی رو ببره.جای دیگه گفته انتخاب بهترین بازیکن زمین سخته چون ایران نشون داد عملکرد یه تیم واحد از عملکرد فردی بالاتره و اونا برای این عملکرد باید سرشونو بالا بگیرن.

Lord007
23-06-2014, 13:40
...................................

parsicola
23-06-2014, 13:46
یه توضیحی در خصوص رتبه بندی بهترین بازیکنان جام بدم:
بنا بر اعلام رسمی وبسایت فیفا، رتبه بندی (که فعلا شرکت کاسترول اسپانسرشه،) بر اساس آنالیز حرکت تک تک بازیکنان جام در تمام لحضات بازی های قبلی انجام میشه و با استفاده از نرم افزارهای ویژه تحلیلی شامل fifa tracking technology و همجنین تیمی متشکل از گروهی از تحلیلگران هر حرکت دفاعی ، هجومی ، پاس ، دوندگی، تکل ، شوت و ... که در ادامه باعث تاثیر مثبت یا منفی در روند نتیجه گیری یک تیم میشه رو امتیازدهی میکنند و لذا پس از هر بازی جدید، نتایج و رتبه بندی ها مدام میتونه تغییر بکنه.

فعلا تا اینحا مولر آلمانی بهترین و پولادی دومین بازیکن ارزشمند جام هستند بر اساس امتیازی که جلوی اسمشون ثبت شده. به همین دلیل یه مدافع میتونه بر اساس امتیازش بهترین بازکن جام هم انتخاب بشه و پولادی فعلا بهترین مدافع ولی دومین بازیکن ارزشمند جام هستش. این سیستم در چند دوره از تورنمنهای فیفا استفاده شده.
امیدوارم ایران به مرحله بعد هم صعود کنه و پولادی هم به روند مثبت خودش ادامه بده تا از امتیازهای بعدی جا نمونه.

Mohammad
23-06-2014, 13:57
تعارف كه نداريم. سرمربي ايراني خوب و در سطح بالاي بين المللي كه بتونه مثل كي روش بازي هاي تيم هاي مقابل را تحليل كنه و براي لحظه به لحظه بازي برنامه داشته باشه وجود نداره يا ما نميشناسيم.

يه افشين قطبي داشتيم كه اونو هم در بدترين شرايط آورديم و رفت پي كارش و تبديل شد به مهره سوخته. همون موقع هم مربي هاي وطني بهش گير ميدادن كه چرا گفتي ما حتماً به جام جهاني صعود ميكنيم؟! اما افشين قطبي كه در ايران تربيت نشده بود براش اين همه هجمه انتقادات به دليل اعتقادش به صعود به جام جهاني تعجب آور بود. اين نشون ميده كه فرهنگ بازي مربي هاي ايراني محافظه كاريه كه به نوعي از وضعيت اجتماعي ايران نشأت ميگيره.

ذات فوتبال امروز اينه كه به موقع ريسك كني و نتيجه بگيري يا شكست بخوري و متأسفانه مربيان ايراني خيلي دل شير ندارن و البته به علم روز مربيگري فوتبال هم اشراف ندارن. مثل واليبال به نظرم لازمه كه در فوتبال هم تلنگري زده بشه تا غول خفته بيدار بشه (البته معتقدم ضربه اي خيلي شديد تر از تلنگر نيازه). متأسفانه معتقدم مربي ايراني اين قدرت را نداره كه غول خفته را بيدار كنه و نهايتاً با چند نتيجه معمولي كارش را تموم ميكنه و ميره پي كارش.

وقتي به صحبت هاي مظلومي، درخشان، حسن روشن و امثال اين عزيزان گوش ميدادم متوجه قديمي بودن تفكراتشون شدم و اينكه اونها هنوز به روشهاي قديمي فوتبال اعتقاد دارن البته اينو مستقيم نميگن ولي اينطوري هستن و مطمئن باشيد اگر روزي سكان هدايت تيم ملي به دست يكي از اين عزيزان بيفته به يك تيم معمولي يعني چيزي كه قبل از كي روش بوديم تبديل ميشيم كه بايد تا ابد افسوس فرصت هاي از دست رفته را بخوريم.

اينها ميگن يه مربي ايراني بذاريم كنار كي روش تا ازش مربيگري را ياد بگيره!!!!! :n04::n04::n04::n04: فكر كردن رانندگيه:n02: اين عزيزان ميگن فركي از كاركردن كنار برانكو مربيگري را ياد گرفت و حالا شده سرمربي تيم قهرمان ايران ! البته من معتقدم فركي به تنهايي تواناييش بالاتر از برانكو بوده و برانكو چيزي براي ياد دادن به اينها نداشته.

اينها مثلاً دارن اداي جانشيني تيتو ويلانواي مرحوم به جاي پپ را در ميارن. غافل از اينكه مربي ايراني تنها در صورتي در كنار سرمربي مثل كي روش ميتونه چيز ياد بگيره كه الفباي مربيگيري حرفه اي را درك كنه.

مشکل باند بازی و مافیایی رو هم اگه اضافه کنیم متاسفانه هیچ فضایی برای رشد مربیان جوان وجود نداره. تا من یاد دارم یاوری، غلام پیروانی، فرهاد کاظمی، میثاقیان و ... دارن مربیگری می کنن ! اصلا فرهنگ خداحافظی یه مربی تویه ایران وجود نداره !
البته شاید در آینده ای نزدیک افرادی مثل هاشمیان یا مجیدی که اصولی تر از سایرین دارن وارد عرصه مربیگری میشن بتونن در این زمینه هم به فوتبال ما کمک کنن.

Zeitgeist
23-06-2014, 14:36
آقا خدائیش میفهمی چی داری میگی؟ میگی اول توپ رو زد بعدش بازکن مارو. ( مثل تراکتور پاشو شخم زد ). بعد یهو یکی میگه اگه راست میگی پس چرا کرنر نگرفت؟ میگی بچم استرس داشت یادش رفت کرنر بگیره!
طبق قوانین داوری اگر تعادل بازیکن مهاجم پا به توپ رو در محوطه جریمه بهم بزنی پنالتی هستش و اگر توپ رو هم اول نزده باشی و فقط پای مهاجم رو بزنی کارت قرمز هم داره. دیگه چرا صغرا کبری میچینیم!
کاملا در تصاویر مشخصه که هم توپ رو نزد و هم جفت پای اشکان رو زد پس هم پنالتی بود و هم کارت قرمز داشت. مساله این بود که داور بی انصاف جرات نداشت همچین کاری رو بر علیه آرژانتین انجام بده و اگه کاستاریکا بود بابای مدافع رو هم اخراج میکرد.

ببخشید که بنده مثل شما متعصب فکری نیستم و نظرات حرفه ای رو با مشاهده ی چندین باره ی صحنه، مطالعه و تماشا نمودم!

عزیزم شما حتی به خودت زحمت ندادی چند بار دوباره صحنه رو تماشا کنی و همینطوری جوزده یه چیزی میگی...

به هر حال برای من اهمیتی نداره! :/