ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Gregar
17-06-2014, 15:00
به نظر من از تیم ما فقط 45 دقیقه بازی تهاجمی توی جام جهانی خواهیم دید

این بازی که گذشت و فقط دفاع کردیم . بازی با ارژانتین هم همینکار رو خواهیم کرد . حتی اگه از ارژانتین هم گل بخوریم . چرا ؟ به دلیل تفاضل گل .

اما در صورت باخت جلوی ارژانتین که به احتمال زیاد همینطور خواهد شد ، باید بازی اخر رو ببریم . اما تیم ما از اول یه پارچه حمله نمیشه . حتی تو اون بازی هم ما شیوه دفاعی مون رو حفظ میکنیم .
توجه کنین که هر تیمی بتونه از نقطه قوتش به خوبی بهره ببره سود میکنه و تیم ما هم نقطه قوتش دفاعشه و خیلی غیر منطقیه که فکر کنیم تو بازی اخر هم با سیستم کاملا هجومی میاد تو بازی .
دقیقا مثل بازی با کره که ما به برد احتیاج داشتیم واسه صعود اما باز هم دفاعی بازی میکردیم .

من مطمئنم تو بازی با بوسنی حداقلش 45 دقیقه دفاع میکنیم و بعد از اون میریم سراغ حمله . دفاع ما و بازی تخریبیمون میتونه بوسنی رو تا اون موقع ها خسته تر کنه و اونجاست که مهاجمهای ما بهتر میتونن توی ضدحمله عمل کنن .

aryna
17-06-2014, 15:01
ایران با این بازی که دیشب کرد اصلا نمیتونه با این جور بازی کردن مقابل ارژنتین یا بوسنی نتیجه بگیره
چون ایران وقتی از گوشه های دو طرف حریف پا به توپ میشد خیلی زیاد داخل محوطه جریمه قاطی میکردند (اگه یک ذره فشار بیشتر بشه کار تیم ایران تمام میشه دورازه باز میشه به همین راحتی)

اما از اون طرف مهاجم های ایران اصلا برنامه ایی برای ضد حمله انچنانی نداشتند

اگر دقت کرده باشید دیشب ایران حدودا از دقایق شصت به بعد از نظر نیروی بدنی به انزوا رفتند طوری که با کوچکترین برخورد با حریف روی زمین میافتادن (ایران از نظر قدرت بدنی خیلی خیلی ضعیف است)

A.N.A.P
17-06-2014, 15:02
یکی به من بگه ایشون که همیشه دم از اسلام و مسلمونی میزنه اون وقت اونجا زنهای .... برزیلی رو ببینن مشکل شرعی پیش نمیاد ؟؟؟

چه ربطی داره ؟:n04:

امید رض
17-06-2014, 15:03
باید حریفانی که بازی میکنن با ایران دربازه بانانشون باخودشون پتو دشک وبالش بیارن مثل دربازبان نیجریه دوساعت الکی واینسن جلودربازه تا سالی یه دفه موقیعت گیربیاد ارژانتین دفاش هم بای باخودش دشک بیاره تخمه بشکونن

blue2006
17-06-2014, 15:08
به نظر من از تیم ما فقط 45 دقیقه بازی تهاجمی توی جام جهانی خواهیم دید

این بازی که گذشت و فقط دفاع کردیم . بازی با ارژانتین هم همینکار رو خواهیم کرد . حتی اگه از ارژانتین هم گل بخوریم . چرا ؟ به دلیل تفاضل گل .

اما در صورت باخت جلوی ارژانتین که به احتمال زیاد همینطور خواهد شد ، باید بازی اخر رو ببریم . اما تیم ما از اول یه پارچه حمله نمیشه . حتی تو اون بازی هم ما شیوه دفاعی مون رو حفظ میکنیم .
توجه کنین که هر تیمی بتونه از نقطه قوتش به خوبی بهره ببره سود میکنه و تیم ما هم نقطه قوتش دفاعشه و خیلی غیر منطقیه که فکر کنیم تو بازی اخر هم با سیستم کاملا هجومی میاد تو بازی .
دقیقا مثل بازی با کره که ما به برد احتیاج داشتیم واسه صعود اما باز هم دفاعی بازی میکردیم .

من مطمئنم تو بازی با بوسنی حداقلش 45 دقیقه دفاع میکنیم و بعد از اون میریم سراغ حمله . دفاع ما و بازی تخریبیمون میتونه بوسنی رو تا اون موقع ها خسته تر کنه و اونجاست که مهاجمهای ما بهتر میتونن توی ضدحمله عمل کنن .

مشکل اینه که بازی بوسنی با نیجریه قابل مقایسه نیست .
نیجریه انتظار دفاع به این شکل از ایران نداشت و اگه دقت کرده بودید اصلا هنگ بودن که چطور همه فقط و فقط تو تیم ایران دارن دفاع می کنن .
دوم این که نیجریه مهره هایی که بتونه از این دفاع رد بشه رو نداشت . فقط به سانتر های بلند رو اورده بودن ولی بسنی شرایط فرق می کنه . هم آشنایی کافی از تیم ایران بدست اوردن هم بازیشون رو که مقابل ارژانتین دیدم خیلی سر تر از نیجریه بازی کردن . البته باید بگم شرایط هر بازی فرق می کنه .
نظر من اینه که اگه کی روش فقط به این سیستم دفاعی اکتفا کنه و تاکتیک خاصی نداشته باشه تیم ما صعود نمی کنه .

THe DARk NighT .98
17-06-2014, 15:09
چه ربطی داره ؟:n04:

آقا من عکسو اشتباهی نقل قول کردم منظورم اون جواد هاشمی و شریفی نیا بود !!!:n02:

Pejvak61
17-06-2014, 15:13
من شنيدم در بعضي شهر هاي ايران به خاطر تساوي با نيجريه از خوشحالي يه عده ريختن تو خيابونها و بوق و كف و سوت زدن.

به نظر شما آيا اين حركات با اين نتيجه معمولي ضرورتي داره؟

Sh-Meteor
17-06-2014, 15:15
متوجه خندیدن آندو اول بازی هنگام سرود شدین؟؟:n02: فکر کنم اون چلوکبابه رو دید!:n09:

احمدی در حین گزارش:
" وجه مشترک دو تیم، اینه که هر دو شون سه بار قهرمان قاره شون شدن"

آخه یکی نیست بگه، نیجریه همین پارسال (2013) قهرمان شد.
ایران آخرین قهرمانیش ماله حدودا 34 یا 35 ساله پیشه...

میثاقیان آخر بازی یه چیز گفت من هنوز تو کفم:

الان امتیاز ایران از اسپانیا، پرتغال، اروگوئه و ... بیشتره...:n04::n19:

درصد گردش توپ در سه منطقه زمین ( ایران سمت چپ )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حضور بازیکنان در زمین (ایران آبی رنگ)

درصد پاس های ایران و نیجریه

نمره هر بازیکن از 10 نمره

به دلیل اینکه ایران به هدفش ( گل نخوردن و کسب امتیاز ) در این بازی رسید ولی نیجریه نه، ایران با نمره 6.90 نمره بهتری نسبت به نیجریه گرفت.

دوستان عزیز:
زمانی که امروز به این تاپیک سر زدم، آخرین صفحه ای که توی این تاپیک خونده بودم، ص 37 بود و الان صفحه 50 هستیم
و همه ی این چند صفحه همش نظرات دوستان در مورد بازی بود. ( همه رو خوندم )

بعضی هاش واقعا درست و معقولانه بود ولی بضی هاش نه...:n29:

فقط خواستم یه چیزی بگم، به نظر من حد و توان ایران همین قدره و همین که الان توی جام جهانی هستیم شاهکاره...
هم خودمون، هم کیروش، هم بازیکنا، هم مردم و هم همه ی دنیا میدونن که هیچ انتظاری نسبت به ایران نیست.
.
.
خوب بود مثله جام جهانی 2010 فقط جام جهانی رو نگاه می کردیم؟؟؟

پس از بازی ها لذت ببریم!:n12:
.
موفق باشید.:n16:

Gilopa
17-06-2014, 15:28
اصولا تو جام جهانی نقل و انتقالات با یه بازی خوب به راحتی صورت میگیره ..
الان مهرداد پولادی با بازی خوبی ک داشت احتمالا به یه تیم اروپایی ترانسفر میشه . حالا نه اینکه بگیم مهرداد شانسی بازیش دیروز گرفته بودا اما خدایی چطوری زندگی آدم میتونه به راحتی تغییر کنه آدم در شگفت میمونه

arash59b
17-06-2014, 15:31
میثاقیان آخر بازی یه چیز گفت من هنوز تو کفم:

الان امتیاز ایران از اسپانیا، پرتغال، اروگوئه و ... بیشتره...:n04::n19:

[/SPOILER]

درسته با تساوی فقط 1 امتیاز گرفتیم ولی مهمتر از اون اینه که 3 امتیاز بازی تو گروه خودمون موند

Sh-Meteor
17-06-2014, 15:42
گیر دادن، نشریه معتبر گاردین ( Guardian ) به مول موی حقیقی روز بازی با نیجریه

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

THe DARk NighT .98
17-06-2014, 15:50
جالبه وقتی که تیمهای عربی ضد فوتبال بازی میکنن اونها رو به باد انتقاد می گیریم و وقتی خودمون همون کاررو میکنیم دم از تاکتیک و سورپرایز و نتیجه گیری می زنیم .... امریکا که توی فوتبال عددی نبود یکی از تیمهای صعود کننده خواهد بود
ولی ما مثل دوره های قبل برای کسب تجربه اومدیم ..

Iloveu-ALL
17-06-2014, 16:15

گیر داده یا تعریف کرده؟

A.N.A.P
17-06-2014, 16:36

جالب بود . نوشته :

بازی دوشنبه ایران و نیجریه که یکی از خسته کننده ترین بازی ها تا الان بود ، دروازه بان ایران ، علیرضا حقیقی با مو های قابل توجه خودش ما رو شیفته کرد ( :n02: ) . چجوری یک ورزشکار میتونه مو های خودشو در طول 90 دقیقه ثابت نگه داره ؟ شاید ( این شخص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) که شبیه اوست ، مقداری بهش روغن پماد قرض داده :n02:

danielo
17-06-2014, 16:48
یکی در توئیتر نوشت با مقدار ژلی که دربازه بان ایران استفاده کرده میشد جلوی یک قطار را گرفت

Milad4171
17-06-2014, 17:06
به نظر منم ظاهر نمایی های بعضی از بازیکن ها زیاد بود
از مدل موی حقیقی گرفته تا تتوی دژاگه

s_paliz
17-06-2014, 17:20
واقعا آدم با بعضی از هموطن ها خیلی حال میکنه... قبل بازی میگن 3 هیچ میبازیم سوراخ سوراخ میشیم.... بعد بازی هم میگن همش زیر توپ زدیم 13 نفری دفاع کردیم .... نمیدونم انتظار اینا از تیم ملی چیه ....

Yi Yi
17-06-2014, 17:29
ده ها میلیارد تومن از بودجه ی مملکت هر سال ریخته میشه تو جیب این فوتبالیست ها که هنرشون فقط اینه که بزنن زیر توپ.
فدراسیون ایده و راهکار نداره واسه ارتقای فوتبال.
هشت سال دیگه هم تو جام جهانی همه میگیم انتظارات رو ییارید پایین. بیست سال دیگه هم همین طور.

اون کفاشیان اگه عقل و شعور داشت از خودش میپرسید باید چه غلطی کنم که فوتبالیست های بهتری تولید کنم؟ نه فقط برای جام جهانی های بعد بلکه برای لیگ خودمون. برای لذت خودمون.

amin_947
17-06-2014, 17:35
من میگم از سال بعد دیگه پول خرج مربی نکنیم. همون اول بهشون بگیم توپ اومد دستتون بکشید زیرش و تمام !!!

powerslave
17-06-2014, 17:39
یه نکته که دیدم بعضی از دوستان اشاره کردن و من یادم رفته بود بگم اینه که هممون میدونیم با چه وضعی رسیدیم به جام جهانی. بابا ما تو تهرانم جلوی کره دفاع کرده بودیم! کلاً همینطوری اومدیم بالا. بازی قشنگی انجام ندادیم ولی وقتی رو کاغذ دربارش میخونیم، میگه 3 بازی آخر (تو انتخابی) 10 تا گل زده بدون گل خورده (یا یه همچین چیزی). بدون هیچ بازی تدارکاتی و ... نکتۀ قابل توجه قدرت بدنی تیم بود که درسته مثلاً خسرو حیدری رو که تو بازی میدیدی گریت میگرفت از دویدنش ولی نسبت به گذشتۀ خودمون خیلی بهتر شده بودن.
ولی الان که سبک بازی تیم مشخص شد یه نکته مبهم باقی میمونه اونم اینه که وقتی میخوای دفاع کنی و ضد حمله بزنی چطور انصاریفر رو نگه میدارن ولی خلعتبری رو خط میزنن؟ اونکه تو ضد حمله خیلی کارایی بیشتری داشت؟

FOURTH RETURN
17-06-2014, 17:44
اگه فدراسیون به حرفهای کیروش گوش میکرد و بازیهای دوستانه زیادی ترتیب میداد بدون شک کیروش هم دستش باز بود برای چیدن ترکیب هجومی تر

clau
17-06-2014, 17:54
کیروش در کارهای دفاعی محشره

جام جهانی 2010 هم پرتغال با سرمربیگری کیروش فقط با دریافت یک گل خورده اونم مقابل اسپانیا از جام کنار رفت

از لیگی که اقای گلش با 12- 13 گل انتخاب میشه و تیمهاش با خرجهای میلیاردی نمیتونن از مرحله گروهی جام باشگاهای آسیا بیان بالا

بهترین گلزن لیگ هم بعد این همه سال رضا عنایتی 38 سالست انتظار شق القمر دارین:n02:

karimz
17-06-2014, 17:55
توی فوتبال هرچه بازیکنا قیافه های عجیب غریبتر داشته باشن بهتره باعث ترس گمراهی بازیکنای حریف میشن قیافه دژاگه با ریش سه متری ترسناکتر میشد و این یک برگ برنده برای ایران حساب میگردید اما در مورد ژل خیلی هم خوب کاری کرد ژل زد چون ژل اعتماد به نفس میاره چیز بدی نیست به فضولاش مثل گاردین و بازیکنایی که دوپینگی بودن حالا کارشناس فوتبال بی بی سی شدن... هیچ ارتباطی نداره
پیش بینی های این تایپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید بعد از بازی دلم خنک شد اینا روشون کم شد

سایت ای اف سی/... تیم ملی فوتبال ایران توانست قهرمان آفریقا را با بازی تدافعی مصمم خود نا امید کند و اولین امتیاز را برای آسیایی ها در برزیل کسب کند
Curitiba: Iran and Nigeria played out the first goalless match of the 2014 FIFA World Cup on Monday as Team Melli put in a resolute defensive display to frustrate the reigning African champions and pick up the first point for an Asian side at Brazil 2014.

FOURTH RETURN
17-06-2014, 17:58
درسته با تساوی فقط 1 امتیاز گرفتیم ولی مهمتر از اون اینه که 3 امتیاز بازی تو گروه خودمون موند

متوجه نشدم منظورتون چیه؟

Mr.Pooya
17-06-2014, 17:59
ولی انصافا چنان گفته میشه نتیجه خوبی نبود مساوی کرد انگار داریم در مورد تیم آلمان صحبت می کنیم که بگیم نتیجه خوبی نبود مساوی.

تیم ما با تمام توانش دفاع کرد و خیلی هم عالی جواب داد همون هم بود که گل نخوردیم. درسته دو تا ضد حمله داشتند نیجریه ولی مهم این هست که گل نخوردیم مهم این نیست که اگر اون دو تا ضد حمله گل می شدند الان باخته بودیم.

ایران اگر بره مرحله بعدی که واقعا کار خیلی بزرگی انجام داده ولی اگر نره هم امیدوارم تمام تلاش شون رو بکنند که مثل بازی دیشب دیدیم تلاش کردند. ولی برای گل زدن وقتی نکونام میره تو خط دفاع تمام حمله ها هم میرن تو خط دفاع نباید انتظار داشت که گل بزنیم. استراتژی تیم ما دفاع کردن بود و نه ضد فوتبال بازی کرد نه بد بازی کرد خیلی هم عالی بود

FOURTH RETURN
17-06-2014, 18:09
ولی انصافا چنان گفته میشه نتیجه خوبی نبود مساوی کرد انگار داریم در مورد تیم آلمان صحبت می کنیم که بگیم نتیجه خوبی نبود مساوی.

چی؟ آلمان که هزار بار از نیجریه قویتره چه ربطی داشت؟ شاید منظورتون اینه که اگر آلمان با نیجریه بازی میکرد آره؟

pcforlife
17-06-2014, 18:10
متاسفانه بعضی از ماها منتظریم تیم ملی سه بازیش تموم بشه و دو تا بازی بد انجام بده تا شروع کنن به مطرح کردن خودشون، همین آقایون فردوسی پور، جاودانی و بعضی مربی ها مثل مایلی کهن و... بعد از 2006 چی کار کردن؟ باعث خروج برانکو شدن و شروع کردن به این حرفا که این همه مربی خوب داخلی داریم، چی کار داریم با ایچ ها و هویج ها!! سال بعدش در گیرو گور تعلیق فدراسیون و دخالت های دولت وقت، جام ملت ها رو با مربی داخلی از دست دادیم... جام جهانی 2010 رو با کلکسیونی از مربیان داخلی از دست دادیم. و 2011 هم در قطر همین داستان تکرار شد.
والا با یه نتیجه بد مربی جام جهانی رو شوتش نمیکنن کشور خودش. ما تو 2006 این کار رو کردیم و الان هم منتظریم که این بلا رو سر کیروش و علی دایی ها و علی کریمی های وقت تیم ملی بیاریم.

نه عزیزم
ببین کل حرف من اینه
هرچی بیشتر بری بالا موقع افتادن بیشتر درد داره

حالا هرچی می خواهی جبهه گیری کن . واقعیت که عوض نمی شه داداش .
مگه ما جام جهانی 2006 همین کار ها رو نکردیم . نتیجه اش رو هم دیدیم
دوست من، شما 2006 رو با الان مقایسه نکن. همون 2006 بعد از مشخص شدن گروه بندی، تعبیر جاودانی از گروهمون، "گروه بسیار بسیار عالی" بود! مردم و بازیکنا چنان تو ذوق زدگی رده بندی فبفا بودن که یادشون رفته بود چه ستاره هایی تو تیم های حریف هست. رسانه ملی هم مثل الان نبود که قبل بازی تیم ملی مردم رو متقاعد کنن که ممکنه ببازیم. اون موقع تیم ملی اینقدر ستاره ها مطرح بودن که قبل جام جهانی انواع نظرات (نظر مردم تا خود صدا سیما) پخش میشد که با 5 یا 7 امتیاز صعود میکنیم!! نتیجش چی شد؟ کلا دو مدافع ما دو گل زدن و در بازی تشریفاتی آخر چهارم شدیم و آغاز شد سناریو مقصر پیدا کردن و آروم کردن جو دوگانه پیش اومده که چرا تیم 16 ام جهان به زحمت با آنگولا مساوی کرد. درد افتادن رو که میگی 2006 داشتیم که یا قبل از بازی توقعات محال داشتیم یا حین بازی منتظر معجزه بودیم.
اما چیزی که ما تو سال 2014 داریم و 2006 نداشتیم، این جو واقع گرایانه هست حتی با وجود اینکه تیم ملی به عنوان تیم اول گروهش از آسیا صعود کرده، هممون میدونیم که کار خیلی خیلی سختی پیش رومونه. تو این بین مربی تیم ملی با حداقل امکانات و توقع کمتر مردم نسبت به 2006 و 98، اومده ادعا کرده که تلاش میکنه ایران زنگ تفریح تیمی نباشه و برای اولین بار صعود کنه. تو بازی اول هم کیروش معلوم بود به هدفش مقابل نیجریه رسیده.
.

جالبه وقتی که تیمهای عربی ضد فوتبال بازی میکنن اونها رو به باد انتقاد می گیریم و وقتی خودمون همون کاررو میکنیم دم از تاکتیک و سورپرایز و نتیجه گیری می زنیم ....
اگه تعبیر شما از ضد فوتبال دفاع کردن در فوتباله، پس قهرمانی چلسی، اینتر، یونان، بازی دفاعی تیم های ایتالیایی و مورینیو، وجود 4 بازیکن در خط دفاع و ... همه ضد فوتباله؟؟
ضد فوتبال و فوتبال ناجوانمردانه ای که کشور های عربی حاشیه خلیج فارس توش تخصص دارن، وقت تلف کردن هست نه جانانه دفاع کردن. شما grass rolling اعراب رو با دفاع تیم ملی از گل نخوردن مقایسه میکنید؟

این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم

ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره

دادا تفاضل گل خیلی مهمه... ما اگه فرض کنیم تو بازی آخر همه توانمون رو بزاریم و بوسنی رو ببریم، باید به این توجه داشته باشیم که تفاضل گلمون در قیاس با تیم نیجریه به چه شکله.
.
.
حالا دوستان به نظر شما بهترین نتیجه برای ایران در بازی نیجریه - بوسنی چیه؟
.
اگر ما بازی دوممون رو به آرژانتین ببازیم، در پایان دور دوم 1 امتیازه میمونیم با تفاضل گل منفی:
.
>> اگر بوسنی به نیجریه ببازه، نیجریه میشه شانس اصلی صعود و بوسنی رسما حذف میشه از جام و نیجریه در روز آخر با آرژانتینی بازی میکنه که صعودش قطعی شده و نیجریه با یه مساوی میره مرحله بع. تو این حالت ما به مصاف یه بوسنی بی انگیزه میریم، ولی احتمال صعودمون بسته به بازی نیجریه - آرژانتینه.
.
>> اگر بوستی نیجریه رو ببره، تقریبا حذف نیجریه قطعی میشه. چون بوسنی و ایران تو بازی آخر باید مساوی کنن و نیجریه هم باید آرژانتین رو ببره که خیلی احتمال بعیدیه. با این نتیجه بوسنی میدونه با مساوی گرفتن از ایران هم صعود میکنه و بازی برای ما مرگ و زندکی هست که حتما ببریم.
.
>> و تساوی این دو تیم هم تقریبا به ضرر نیجریه هست به خاطر بازی سخت آخرش و همچنین بازی پایانی ایران - بوسنی هم حکم مرگ و زندگی برای هر دو تیم رو داره.

aliano
17-06-2014, 18:19
یه نکته که دیدم بعضی از دوستان اشاره کردن و من یادم رفته بود بگم اینه که هممون میدونیم با چه وضعی رسیدیم به جام جهانی. بابا ما تو تهرانم جلوی کره دفاع کرده بودیم! کلاً همینطوری اومدیم بالا. بازی قشنگی انجام ندادیم ولی وقتی رو کاغذ دربارش میخونیم، میگه 3 بازی آخر (تو انتخابی) 10 تا گل زده بدون گل خورده (یا یه همچین چیزی). بدون هیچ بازی تدارکاتی و ... نکتۀ قابل توجه قدرت بدنی تیم بود که درسته مثلاً خسرو حیدری رو که تو بازی میدیدی گریت میگرفت از دویدنش ولی نسبت به گذشتۀ خودمون خیلی بهتر شده بودن.
ولی الان که سبک بازی تیم مشخص شد یه نکته مبهم باقی میمونه اونم اینه که وقتی میخوای دفاع کنی و ضد حمله بزنی چطور انصاریفر رو نگه میدارن ولی خلعتبری رو خط میزنن؟ اونکه تو ضد حمله خیلی کارایی بیشتری داشت؟

من هم دقیقاً دیشب همین فکرو می کردم!بازیکنی مثل خلعتبری یا حتی شریفات و سروش رفیعی خیلی به کار میومدن دیشب.نکته ی دیگه ای هم که خیلی عجیب بود اینه که جهانبخش چرا اینقدر دیر اومد تو بازی؟!

B.Russell
17-06-2014, 19:10
به نظر من تیم ایران سطح مسابقات جام جهانی رو تاسطح مسابقات جام ولایت پایین آورد !! :n26:

این سیستمی که بازی میکنه اصلا سیستم دفاعی نیست، یک سیستم تخریبی هست که فقط دفع توپ میکنن، اگر چندتا پاس سالم میدادن میشد گفت سیستم دفاعی خوبی مثل چلسی و یونان 2000 و ... داشته.

نادر1368
17-06-2014, 19:12
ميشه با يك تقريب خيلي خوبي نيجريه رو پس زد و گفت فينال ايران و بوسني در پيش هست تو اين گروه! حتي من به امتياز گرفتن از ارژانتين هم خيلي
اميدوارم تيمي نمي تونه از اين دژي كه ساختيم عبور كنه:n01:

Mohammad
17-06-2014, 19:16
متاسفانه در ایران، مربیان ایرانی بجای اینکه قلبا آرزوی موفقیت تیم ملی رو داشته باشن، دوست دارن خودشون در تیم ملی باشن ! تیم ملی رو یه لقمه گنده و حق خودشون می دونن ! در حالی که خیلی خوب می دونیم واسه پیشرفت و موفقیت، تنها نمیشه به مربیان ایرانی اتکا کرد؛ دلایلشم خیلی زیاد و مشخصه. ما اگه قرارداد کیروش رو تمدید نکنیم یعنی هیچکاری نکردیم ! و دوباره شدیدا به عقب بر می گردیم. به وضوح میشه دید که خیلی از مربیان با جبهه گیری علیه کیروش علاقه ای به تمدید قراردادش ندارن تا جای واسه خودشون باز بشه !! در حالی که هرکس دیگه ای جای کیروش بود یقین بدونید تیم ملی تا اینجا همین یک امتیاز رو هم نمی تونست بگیره ! کیروش کسی بود که جلوی خیلی از مربیان ، تیم ها و حتی بازیکنان قاطع ایستاد و حرف خودش رو زد. تیم ملی جایی برای ناز کشیدن و باند بازی نبود ! به جای اینکه در باد صعود تیم ملی به جام جهانی بخوابه خیلی منطقی و واقع بینانه بارها و بارها حرفش رو زد، دیدگاهش رو گفت و این ذهنیت رو خیلی خوب برای بازیکنان جا انداخت که از جام جهانی چی می خوان ! همه این پروسه ها طی شد تا ما تونستیم بازی دیشب رو انجام بدیم. نمی دونم دوستانی که میان و انتقاد می کنن قبل از جام جهانی هم همین حرف ها رو می زدن ؟ و فکر می کنم با دیدن بازی های هلند و آلمان و برزیل یه کم دچار توهم شدن که ما هم بیایم با این بازیکنان نیجریه رو ببریم ؛ تماشاگر پسند بازی کنیم و دفاع هم نکنیم ! خوشبختانه کیروش مثل مربیان ایرانی دچار این توهم نبود !

اما حسین جان، در مورد وضعیت گروه:

معادلات یه کم پیچیده هست.
در حالتی که نیجریه - بوسنی مساوی بشن، آرژانتین اول شدنش قطعی میشه، یا بازی آخر رو جدی نمی گیره یا بازی خودش رو می کنه که من حالت اول رو محتمل تر می دونم، یعنی با همه بازیکنان اصلیش بازی نمی کنه اما با این وجود باز هم شانس ما برای صعود بیشتره چون با این شرایط نیجریه در بهترین حالت می تونه یه مساوی از آرژانتین بگیره و در بازی آخر اگه بوسنی رو ببریم می تونیم صعود کنیم.
در حالتی که بوسنی بتونه نیجریه رو ببره، بازی آخر برای ما مقابل این تیم با انگیزه خیلی سخت خواهد بود و البته با یه حماسه می تونیم راحت تر از حالت قبل صعود کنیم چون با تیمی بازی می کنیم که شانس قطعی صعود به عنوان تیم دوم هست.
در حالتی که نیجریه بوسنی رو ببره، در بهترین حالت هم امتیاز با نیجریه میشیم که احتمالا با توجه به تفاضل حذف خواهیم شد.
اگه بخوام جمع بندی کنم من فقط آرزو می کنم نیجریه، بوسنی رو نبره تا برای بازی آخر شانس بیشتری داشته باشیم.

موضوع دیگه ای که مطرح هست اینه که با توجه به روند جام احتمال مساوی شدن بازی بوسنی و نیجریه خیلی کم هست و با توجه به بازی های این دو تیم، من شانس بوسنی رو بیشتر می دونم.
از طرفی مقاومت دفاعی ایران معمولا تا قبل از دریافت گل اول خوبه و بلافاصله بعد از خوردن گل اون انسجام از بین میره. امیدوارم بازیکنان از لحاظ روحی برای چنین شرایطی آماده باشن تا بعد از خوردن گل احتمالی اول مقابل آرژانتین نظم تیمی از بین نره ( که اگه از بین بره یه فاجعه رخ میده !)

در بازی با آرژانتین ما باید بیش از بازی با نیجریه به فکر ضد حمله و استفاده از این موقعیت ها باشیم. در قدرت آرژانتین که هیچ شکی نیست اما همونطور که می دونیم این تیم در دفاع آسیب پذیر هست و من فکر می کنم می تونیم اگه هشیار باشیم از این ضعف به خوبی استفاده کنیم. همچنین اگه ما بتونیم نیمه اول رو به سلامت رد کنیم، کار برای آرژانتین خیلی سخت خواهد شد. آرژانتین به خوبی ابزار شکستن دفاع چند لایه ما رو در اختیار داره، ما در بازی با آرژانتین علاوه بر یه بازی کاملا بدون اشتباه به چاشنی شانس هم نیاز داریم.

fa_shinobi
17-06-2014, 19:18
حالا این بازی اول بود و منطقی بود کیروش یه مقدار محتاط عمل کنه. پس اول گل نخوردن رو مد نظر قرار داد. اما انصافا زیبا بازی هم نکرد. تیم نیجریه بهتر از ما بود، پاسای بهتری میدادن و معلوم بود برنامه دارن واسه حمله. الان همه دنیا به فوتبال زیبا اهمیت میدن. اگه تیم ملی نخواد خوب بازی کنه کل دنیا یه دیدی پیدا میکنن نسبت به تیم ما مث یونانی که تو جام ملتها اول شد. اگه دقت کنید الان خود ماها اکثرا از این تیم خوشمون نمیاد. دو حریف بعدی ما مهاجمای قویتری دارن و بعیده که مدافعا بتونن 90 دیقه دوام بیارن. ایران باید هجومی تر بازی کنه تا بتونه گلای خورده رو جبران کنه. حداقل از دیقه 60- 70 باید تعویضای هجومی انجام بده. من خودم فکر میکنم بازیهای بعد بهتر بازی میکنیم.

Gregar
17-06-2014, 19:21
ده ها میلیارد تومن از بودجه ی مملکت هر سال ریخته میشه تو جیب این فوتبالیست ها که هنرشون فقط اینه که بزنن زیر توپ.
فدراسیون ایده و راهکار نداره واسه ارتقای فوتبال.
هشت سال دیگه هم تو جام جهانی همه میگیم انتظارات رو ییارید پایین. بیست سال دیگه هم همین طور.

اون کفاشیان اگه عقل و شعور داشت از خودش میپرسید باید چه غلطی کنم که فوتبالیست های بهتری تولید کنم؟ نه فقط برای جام جهانی های بعد بلکه برای لیگ خودمون. برای لذت خودمون.

این حرفا مال قبل از جام جهانیه نه الان . فدراسیون باید برنامه ریزی چندساله بکنه تا در اینده تیم ملی خوبی داشته باشیم . اما حالا که به زور اومدیم جام جهانی باید هر طور شده حتی با زیر توپ زدن هم توی جام بمونیم .

من هم دقیقاً دیشب همین فکرو می کردم!بازیکنی مثل خلعتبری یا حتی شریفات و سروش رفیعی خیلی به کار میومدن دیشب.نکته ی دیگه ای هم که خیلی عجیب بود اینه که جهانبخش چرا اینقدر دیر اومد تو بازی؟!

تاکتیک کی روش دفاع تیمیه دیگه . اما اونطور که میگن بعضی بازیکنها مثل خلعتبری خیلی علاقه ای به دفاع تیمی نداشتن واسه همین خطشون زده . همین که اینا تو تیم ملی نیستن معلوم میشه کی روش برنامه خاصی واسه حمله نداره .

h-blade
17-06-2014, 19:26
کل ایران از خدا میخواستم که ایران بازی اولشو مساوی کنه... خب که چی بشه حالا اومدیمو اصلا هر 3 تا بازیو مساوی کردیم آیا با موفق میشیم بریم بالا یا باز حذف میشیم......

پس مهم بردنه و مساوی کردن موقعی با باختن فرق داره که شما بدونی ممکنه در بازی بعد برنده بشی نه اینکه دوباره مسائی کردی باز کلی حال کنی.....

persian365
17-06-2014, 19:31
به نظر شما
بهترین حالت تساوی بوسنی و نیجریه نیست ؟

در بهترین حالت این دو چه نتیجه ای بگیرن بهتره

Gregar
17-06-2014, 19:38
دوستانی که از بازی تیم ملی انتقاد دارن . یه سوال میپرسم هر چند کمی تخیلیه .

اگه ما با همین شیوه جلوی ارژانتین بازی کنیم (یعنی شیوه بزن زیرش یا همون بازی کسل کننده) و اخر بتونیم از ارژانتین هم مساوی بگیریم باز هم این روند این انتقادها همچنان برقراره دیگه نه ؟ :n02:

Khazuk
17-06-2014, 19:38
وقتی هدف فقط رسیدن به جام جهانی باشه میشه بازی دیشب سیستم ملقه (ملاقه) بزن زیرش نمیدنم دقیقه چند بود درصد پاسها نیجریه 170 در برابر 60 پاس ایران :n28: بنظر من اگه قرار اینجوری بازی کنیم نریم جام جهانی سنگینتره

persian365
17-06-2014, 19:49
ولی من برای بازی جلو آرژانتین امیدوارم
حداقل آمار پاس کاریمون بهتر میشه و کلا پیشرفت می کنیم
اگر جلو آرژانتین هم یک مساوی بگیرم بسیار عالی هست

ایرانی.
17-06-2014, 20:03
وقتی هدف فقط رسیدن به جام جهانی باشه میشه بازی دیشب سیستم ملقه (ملاقه) بزن زیرش نمیدنم دقیقه چند بود درصد پاسها نیجریه 170 در برابر 60 پاس ایران :n28: بنظر من اگه قرار اینجوری بازی کنیم نریم جام جهانی سنگینتره

منم با شما موافقم. سطح فوتبال فعلی ایران در حد جام جهانی نیست.

sansa
17-06-2014, 20:05
ایا کارت زرد تیموریان در بازی بعد بخشیده میشه ؟ اصلا کارت زردش کی بخشیده میشه ؟

persian365
17-06-2014, 20:11
ایا کارت زرد تیموریان در بازی بعد بخشیده میشه ؟ اصلا کارت زردش کی بخشیده میشه ؟

برای بازی بعد هم هست اگر بازی با آرزانتین کارت زرد بگیره بازی با بوسنی رو از دست میده
اگه بازی دوم کارت نگیره احتمال دو کارته شدن در دو بازی پیاپی از بین میره

persian365
17-06-2014, 20:13
از کجا می تونم آمار کامل بازی و بازیکنان رو ببینم
مقدار دوندگی ، پاس ( صحیح و اشتباه ) مالکیت توپ و بقیه موارد ؟
اولین جایی که قرار میگیره لینک کنید ( سایت رسمی )

karimz
17-06-2014, 20:15
تاریخچه بازی ایران و آرژانتین
تیم فوتبال ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با آرزانتین فقط یک بار دیدار داشته که آن هم مربوط به سال 1356 در ورزشگاه سانتياگو برنابئو و مربوط به جشنواره رئال مادريد می شود

تیم آرژانتین با گل برتونی (ضربه پنالتی) در دقیقه چهاردهم از تیم ایران جلو می افتد اما محمد صادقی بازیکن ارزشمند ایران در دقیقه هقتادونه توپ را با تور دروازه آرژانتین آشنا ساخت تا نتیجه 1 به 1 مساوی به پایایان برسد.

بازی به ضربات پنالتی رسید و ایران در پنالتی ها ناکام ماند تا به دیدار رده‌بندی رقابت ها برود و با تیم مولودیه الجزایر رقابت کند و در پنالتی‌ها به برتری دست یابد.

یاران ایران در این بازی بهرام مودت، حسن روشن، حسین کارزانی، نصرالله عبداللهی،آندرانیک اسکندریان، علی پروین، ابراهیم قاسم‌پور، محمد صادقی، غفور جهانی، رضا عادلخانی و حسن نظری بودند. ناصر نبوی در جریان بازی با مودت تعویض شد. حشمت مهاجرانی به عنوان سرمربی بودند.

h-blade
17-06-2014, 20:53
مشکل ما همینه که هیچ وقت بهتر نمیشیم فقط میریم جام جهانی و نهایت انتظارمون اینه که مساوی بگیریم یا گل نخوریم و تصورمون هم اینه اگه گل زیاد بخوریم ضایع میشیم و به صورت خفت باری باید از جام خداحافظی کنیم خب وقتی خودمون بیشتر از این نمیخوایم و هی به کرات میایم به بازکنامون میگیم اگه بتونیم مساوی بگیریم خوبه هیچ وقت هیچ وقت در این فوتبال پیشرفت نمیکنیم...

الان اسپانیا 5 تا خورده اونوقت نصف بازیکن هاشون اومدن گفتن ما امید داریم بازی های بعدی رو ببریم و این باخت برای ما سکوی پرتابه و میلیون ها نفر از هوادارن اسپانیا هم ازشون همایت میکنن که و بهشون امید میدن که چیزی از شما کم نشده و ما انتظار برد در بازی بعدو داریم......

حالا فکر کنید ایران اگر حتی 3 گا میخورد تو بازی اول دوباره شروع میشد که اره فلانی ابرومون تو جام جهانی رفت ضایع شدیم 3 تا گل خوردیم ما در حد جام نبودیم شدیم کیسه گل فلان شد بهمان و نه تنها مردم ایران بلکه مربی و بازیکن ها هم ارزو میکننن که بازی بعد رو با مساوی از زمین خارج شن.....

ما دوتا چیزو یادمون رفته :

1: این بازی اسمش فوتباله و هر کسی که باخت آبروش نرفته و ضایع نشده و بی احترام نمیشه و ارزش خودشو داره حالا میخواد ایران باشه میخواد برزیل باشه

2: هر تیمی وارد زمین میشه با تفکر برد میاد داخل زمین و همین باعث میشه که اون تیم بازی رو ببره ولی تیم ما وقتی وارد زمین میشه با تفکر نباختن وارد زمین میشه پس مشکل تفکر ماست...

albertxx
17-06-2014, 21:02
تیمی که اوج آرزوهاش صعود به جام جهانی هست چه انتظاری ازش دارین ؟؟

قبل بازی کره همه داشتن حساب کتاب میکردن که میریم جام جهانی یا نه ؟؟
و فقط آرزوهامون رفتن به جام جهانی بود
بازیکنای تیم ملی وقتی به کره گل زدن چنان خوشحالی کردن که انگار جام جهانی رو بردن !! (( خوشحالی کیروش هم فراموش نشدنی هست ))
الان آرزوهای دوستان سر به فلک کشیده ! :n02:
تا چند روز دیگه فکر کنم انتظار برد آرژانتین رو دارن !!! ! :n02:

واقعا این تیم چیکار کرده که مردم ازش انتظار دارن ؟؟
چنتا بازی تدارکاتی داشتیم ؟؟
اصلا چه بازیکنانی داریم که بتونیم باهاش ادعا داشته باشیم ؟؟

همین نیجریه باهاش بازی کردیم 3 تا بازی دوستان با مکزیک - آمریکا و یونان داشته !!

همون مکزیک اگه باهاش بازی دوستان برگذار میکردیم کمتر از 3 تا نمیخوردیم چه برسه بازی رسمی !!

سطح توقعاتمون خیلی بالا رفته !!

h-blade
17-06-2014, 21:07
تیمی که اوج آرزوهاش صعود به جام جهانی هست چه انتظاری ازش دارین ؟؟

قبل بازی کره همه داشتن حساب کتاب میکردن که میریم جام جهانی یا نه ؟؟
و فقط آرزوهامون رفتن به جام جهانی بود

الان آرزوهای دوستان سر به فلک کشیده ! :n02:
تا چند روز دیگه فکر کنم انتظار برد آرژانتین رو دارن !!! ! :n02:

واقعا این تیم چیکار کرده که مردم ازش انتظار دارن ؟؟
چنتا بازی تدارکاتی داشتیم ؟؟
اصلا چه بازیکنانی داریم که بتونیم باهاش ادعا داشته باشیم ؟؟

همین نیجریه باهاش بازی کردیم 3 تا بازی دوستان با مکزیک - آمریکا و یونان داشته !!

همون مکزیک اگه باهاش بازی دوستان برگذار میکردیم کمتر از 3 تا نمیخوردیم چه برسه بازی رسمی !!

سطح توقعاتمون خیلی بالا رفته !!

دوست آیا مشکلی داره ما در بازی با آرزانتین به فکر برد باشیم.... مگه کاستاریکا رو یادتون رفته مگه کسی فکر مکرد ارگوئه رو ببره یا ساحل آج ولی مطمئنا اونا تفکرشون باعث بردشون شده چون با تفر برد رفتن داخل زمین نه باخت ولی ما با هر تیمی بازی کنیم با تفکر باخت یا نهایت مساوی میریم نه برد .......

مهم اون تفکر و اعتماد به نفسه که ما نداریم......

befermatooo
17-06-2014, 21:20
خانومی بنام درسا در سایت بی بی سی فارسی یه نظری رو یه مطلب داده که جالب بود :

همکار من اهل نیجریه هستش, امروز وقتی آمد سر کار اولین چیزی که به من گفت این بود : واقعا ایران خوب بازی کرد. ما فکر میکردیم خیلی بدجور سوراختون میکنیم, ولی توی نیمه ی دوم ترکوندین. دمتون گرم.

خوده این جمله برای من یه برد محسوب میشه!!!

albertxx
17-06-2014, 21:22
دوست آیا مشکلی داره ما در بازی با آرزانتین به فکر برد باشیم.... مگه کاستاریکا رو یادتون رفته مگه کسی فکر مکرد ارگوئه رو ببره یا ساحل آج ولی مطمئنا اونا تفکرشون باعث بردشون شده چون با تفر برد رفتن داخل زمین نه باخت ولی ما با هر تیمی بازی کنیم با تفکر باخت یا نهایت مساوی میریم نه برد .......

مهم اون تفکر و اعتماد به نفسه که ما نداریم......

موافقم
اعتماد به نفس نداریم

ولی
ولی دوست عزیز تیمی که سقف آرزوهاش رفتن به جام جهانی باشه نمیشه انتظار بیشتری ازش داشت
بازیکن های تیم ملی همون بازی با کره سقف آرزوهاشون بود که ببرن !!
بیشتر از این از خودشون انتظار ندارن

البته یه نکته دیگه هم هست
اونم آمادگی هست
شما هرچه اعتماد به نفس داشته باشی ولی آمادگی نداشته باشی اون اعتماد به نفس میشه کشک !!

حالا رسیده به اینجا
خودمون چیکار کردیم که انتظار تو جام جهانی داریم ؟؟

همون کاستاریکا هم قبلش با ایرلند - ژاپن - مکزیک - پاراگوئه - شیلی - استرالیا بازی دوستانه داشته !!
حداقل یه چنتا بازی خوب داشتن و با اعتماد به نفس اومدن تو زمین
یه پیش زمینه ای داشتن

ولی تیم ایران هیچی !!
2 تا تیم خوب باهاش بازی نداشتیم که بخوایم بگیم جلوی آرژانتین اعتماد به نفس داشته باشیم !!

تو همون بازی نیجیریه اکثر بازیکن ها تحت تاثیر بازی تو جام جهانی بودن چه برسه برد آرژانتین که کاملا با اعتماد به نفس و یه پیشینه خوب میاد و صد در صد تجربه بالاتری نسیت به ایران دارن !!

Mohammad
17-06-2014, 21:31
زمانی میشه از سقف آرزو صحبت کرد که با یه برنامه بلند مدت، بتونیم جایگاه خودمون رو ارتقاء بدیم نه اینکه یه مربی مثل کیروش بیاد بعد چند سال دوباره بگیم بای بای، حالا جناب فرکی جناب قلعه نویی شما بیا مربی تیم ملی شو !
تیم ملی والیبال خیلی مثال خوبیه ! ببینید چطوری پله پله اومدن بالا ! ولی فوتبال ؟ چه آشفته بازاریه ! خودتون بهتر می دونید. زمانی که ما صعود به جام جهانی برامون معجزه نبود ، اونوقت میشه در مورد تفکر برد و صعود به مراحل بالاتر صحبت کرد ، نه با این شرایط ! تا زمانی که این شرایط حاکم باشه صعود به جام جهانی و یه کلین شیت و یه مساوی هم واسمون افتخاره ! عین واقعیت !

مشکل ما اینه که هیچوقت و هیچوقت از گذشته خودمون درس نمی گیریم و نمی تونیم یه برنامه ریزی خوب و بلند مدت واسه فوتبالمون داشته باشیم. تا بخوان این مسایل رو یاد بگیرن عمر ما تموم شده ! اینجا هر کسی به فکر منافع خودشه و کسی هم که در راستای این برنامه ریزی و اهداف قدم برداره خیلی زود زیر آبش رو می زنن ! چرا ؟ چون منافعشون رو به خطر می اندازه !!

Layken
17-06-2014, 21:42
من خیلی وقته که دفتر دستک فوتبال کشورمون رو بستم گذاشتم گوشه زیرزمین یک جورایی از همون سال 2006 قیدشون رو زدم.
چه باشگاهی و چه ملی هیچ کدوم هیج اهمیتی برام نداره می خوان قهرمان جهان بشن و می خوان اخرین تیم جدول رده بندی دنیا بشن، ورزشی که پاک نباشه و مملو باشه از حاشیه و سیاست بازی ها و میلیارد ها پول براش صرف بکنن اخرش ادم وسط بازی های باشگاهی و ملیش خوابش بگیره و اسطوره هاشو یکی پشت سر هم داخل همین حاشیه ها له کنن، همون بهتر که اصلا وجودشو از ذهنش پاک کنه. بیشتر هم دوست داشتم تا نیجریه ببره تا بلکه 3 امتیاز به دست بیارن.

هر تک تک ابشار سعید معروف برام ارزشمند تر از کل فوتبال ما هستش.

Mohammad
17-06-2014, 21:47
این بی تفاوتی خیلی خوبه ! اما برای مایی که یه عمر آلوده فوتبال بودیم، از بازی تویه کوچه ها و دوران بچگی تا زمین چمن و فوتبال حرفه ای، خیلی سخته. من آرزو داشتم میشد مثل شما بود اما باز هم بر می گردم سر پله اول ! گرچه خیلی وقت ها به همین دلایلی که گفتی و همه هم حفظیم، موقت می ذارمش کنار، ولی همیشگی؟ غیر ممکن ..

IRAN_KING
17-06-2014, 21:52
دفاع اتوبوسیمون خوبه... بازی با ارژانتین میترسم مسی باز خر بشه بزنه اتوبوسمون رو بفرسته ته دره :n02:

albertxx
17-06-2014, 21:56
این بی تفاوتی خیلی خوبه ! اما برای مایی که یه عمر آلوده فوتبال بودیم، از بازی تویه کوچه ها و دوران بچگی تا زمین چمن و فوتبال حرفه ای، خیلی سخته. من آرزو داشتم میشد مثل شما بود اما باز هم بر می گردم سر پله اول ! گرچه خیلی وقت ها به همین دلایلی که گفتی و همه هم حفظیم، موقت می ذارمش کنار، ولی همیشگی؟ غیر ممکن ..

اتفاقا کاری نداره !!
شما یه مدت نگاه نکن عادت میکنی !!

بازی تیم ملی به دلیل حمایت و .... باید دیده بشه
ولی بازی های باشگاهی ارزش 1 ثانیه وقت تلف کردن رو هم نداره !!!
همینجوری بخواد ادامه پیدا کنه تا چند سال دیگه همین اخبار تیم ملی رو هم پیگیر نمیشم !!

فوتبال اروپایی رو واقعا آدم کیف میکنه میبینه
1 بازی از لیگ جزیره واسه 2 تیم وسط جدول رو نگاه میکنم چنان هیجانش بالاست که واقعا ارزش دیدن داره !!

ولی تو ایران چی ؟:n23:

banii
17-06-2014, 22:22
من با دیدن بازی دیشب به این نتیجه رسیدم که کی روش به فوتبال این کشور خیانت کرده !
البته شاید بشه گفت مقصر خود کی روش نیست ... بلکه با توجه به بضاعت تیم و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تنها روشی که میتونسته انتخاب کنه روشیه که شاهدش هستیم ....
توی زمانه ای که برغم پیش بینی کارشناسان ، تیمها میان و جام رو تا به اینجای کار به یکی از جامهای پر گل تبدیل میکنند
اونوقت تیم ما با سبکی که میشه گفت سبک کارگری میاد و جون میکنه تا 0-0 کنه ...
درحالیکه تیم هیچگونه خلاقیت و شور و نشاطی نداره ... به شدت رخوت انگیزه بازیش.... هیچ علمی برای رسیدن به گل و در پی اون پیروزی نداره...
شاید حتی با این سبکش و غنمیت شمردن 1 امتیاز ها تیمو حتی بتونه به راند 2 هم ببره (که این دستاورد خوبی برای فوتبال ایران به حساب میاد)
اما با این کارا پیکره و سبک و سیاق تیم تا مدتها همین شکلی میمونه ... و فکر نکنم به این زودیا این تیم انرژیک و اکتیو بشه ... کما اینکه بعد از رفتن کی روش همین سبک دفاعی هم شیرازه اش از هم بپاشه و بد از بدتر بشه...

Mr.Pooya
17-06-2014, 22:26
چی؟ آلمان که هزار بار از نیجریه قویتره چه ربطی داشت؟ شاید منظورتون اینه که اگر آلمان با نیجریه بازی میکرد آره؟

بله منظورم این بود انگار تیم مارو بخواید در سطح آلمان بدونیم یا اینکه آلمان اومده با نیجریه مساوی کرده !

befermatooo
17-06-2014, 22:39
جواد خیابانی :

تماشاگرانی که لباس زرد دارند مسلماً طرفدار برزیل هستند . :n08:

ورزشگاه 26 متر از سطح دریا بالاتره و میشه گفت هم سطح هستند !

یعنی کس دیگه ای نست بازی رو گزارش کنه ؟

PSYCHO_MAN
17-06-2014, 22:43
زیاد غصه فوتبال این مملکت رو نخورید که اگرم بخواد نمیتونه دیگه اصلاح بشه
مشکل این فوتبال پول بی حساب کتابشه .پول بی حسابی که که تو گوشت و پوست و استخون همشون فرو رفته
هرکسی از وزیر و وکیل و نماینده بگیر تا مربی و بازیکن درجه 4 میخواد خودشو بچسبونه به بدنه اصلی فوتبال و یه عمر یا حداقل چندسال خودشو تامین کنه
اگه رو پولای که تو این فوتبال ریخته بود مدیریت میشد و دم اونایی که ربطی نداشتن تو قضیه رو میچیدن الان فوتبالمون خیلی زودتر از والیبالمون جلو زده بود
منتها یه سفره ای پهنه و همه مشغولن و اینقدری هم ریخته توش که کفاف گردن کلفتا رو بده . تو این سیستم اگه آدمی که بخواد خلاف جهت آب شنا کنه زود غرق میشه
نه فقط فوتبال هرجا تو این مملکت پول ریختن اونجا نابود شده و باندبازی بیداد میکنه. این خودش شده یه جور سیستم و منتظرم نباشید از پایه درست بشه

banii
17-06-2014, 22:45
جواد خیابانی :

تماشاگرانی که لباس زرد دارند مسلماً طرفدار برزیل هستند . :n08:

ورزشگاه 26 متر از سطح دریا بالاتره و میشه گفت هم سطح هستند !

یعنی کس دیگه ای نست بازی رو گزارش کنه ؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر سنجي: سوتي هاي گزارش گران، مجريان و كارشناسان در برنامه هاي جام جهانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع شده توسط ragbar12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
17-06-2014, 23:00
من با دیدن بازی دیشب به این نتیجه رسیدم که کی روش به فوتبال این کشور خیانت کرده !
البته شاید بشه گفت مقصر خود کی روش نیست ... بلکه با توجه به بضاعت تیم و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تنها روشی که میتونسته انتخاب کنه روشیه که شاهدش هستیم ....
توی زمانه ای که برغم پیش بینی کارشناسان ، تیمها میان و جام رو تا به اینجای کار به یکی از جامهای پر گل تبدیل میکنند
درحالیکه تیم هیچگونه خلاقیت و شور و نشاطی نداره ... به شدت رخوت انگیزه بازیش.... هیچ علمی برای رسیدن به گل و در پی اون پیروزی نداره...
شاید حتی با این سبکش و غنمیت شمردن 1 امتیاز ها تیمو حتی بتونه به راند 2 هم ببره (که این دستاورد خوبی برای فوتبال ایران به حساب میاد)
اما با این کارا پیکره و سبک و سیاق تیم تا مدتها همین شکلی میمونه ... و فکر نکنم به این زودیا این تیم انرژیک و اکتیو بشه ... کما اینکه بعد از رفتن کی روش همین سبک دفاعی هم شیرازه اش از هم بپاشه و بد از بدتر بشه...

تمام تقصیرها کاملا مربوط به فدراسیونه . ریشه تمام اینا میرسه به اینکه بازیکن درست حسابی پرورش داده نمیشه .
کی روش مربی خوبیه . اما انصافا واسه ایران زیادیه . چون ابزاری که یه مربی بزرگ باهاش کار میکنه تو ایران پیدا نمیشه . یعنی همون بازیکن .
تا جایی هم که تونست رفت بازیکن دو ملیتی جمع کرد که الان انصافا فقط دوتاشون تو تیم ثابت هستن و دقیقا همونایی هستن که بهشون امید زیادی داریم .

به هر حال کی روش به نظرم مربی خیلی خوبیه . چرا ؟ چون داره دقیقا به وظیفه اش عمل میکنه . وظیفه اش چیه ؟ این نیست که بازی خوبی ارائه بده و ملت کیف کنن از اون بازی ها . وظیفه یک مربی دقیقا نتیجه گرفتن هست و کی روش دقیقا با این ابزار و بازیکنها تنها روشی که میتونه نتیجه بگیره همینه .
بازیکنها حفظ توپ نمیتونن بکنن . پاس درست یاد ندارن . سر زنی یاد ندارن . شوت زدن یاد ندارن . دریبل یاد ندارن . دروازه بانی یاد ندارن . اما فقط بازی فیزیکی یاد دارن که هر کسی هم یاد داره . پس همین روش بهترین روش واسه ایرانه .

وقتی تیم های باشگاهیمون نمیتونن حتی از گروه خودشون توی جام باشگاه های اسیا صعود کنن ، تیم ملیمون به عنوان تیم اول گروه میره جام جهانی و فعلا توی بازی اولش یک امتیاز گرفته .
کی روش واقعا حرف خوبی گفت که از نتیجه راضیم . چون بازیکنی ندارم که توی چلسی و ارسنال و لیورپول بازی کنه .

مقایسه بازیکنای ایران با نیجریه در بازی فیفا :

الکی نمیگن که ضعیفترین تیم جام هستیم . حالا ضعیف ترین تیم جام یک امتیاز داره که شاید حتی بتونه با ارژانتین مساوی کنه و بوسنی رو هم شکست بده .

Mohammad
17-06-2014, 23:29

دلیل و راهکار ؟
یا جواب گفته خودتون رو از خط دوم دادین ؟

banii
17-06-2014, 23:30
بنظر شما اگه چند دوره پشت سر هم ایران به جام جهانی بره
در دراز مدت میتونه پیشرفت کنه ؟

آیا در این صورت فقط میره و بازیها رو میبازه یا کم کم صعود از گروه هم براش میسر میشه ؟

banii
17-06-2014, 23:42
دلیل و راهکار ؟
یا جواب گفته خودتون رو از خط دوم دادین ؟
من یک تماشاگر معمولی فوتبال ام .
و در حدی نیستم که برای این فوتبال بیمار راه درمان پیدا کنم ...

اما مطمئنا" مشگلمون پایه ایه ...
استعداد های زیادی در نطفه خفه میشند...
با توجه به فقر و خفقان و سایر مشگلات کشور خیلی از استعداد ها نمیتونند بیان وارد گود بشن و اماکاناتی برای اونها در نظر گرفته نمیشه ...

لیگ قدرتمند ، منسجم و منظمی نداریم .
یک آدم شارلاتانی مثل قلعه نوئی توی لیگ ایران میاد موفق میشه اما یک آدمی مثل جلالی (نظر شخصی) به هیچ جا نمیتونه برسه...

مربی فوق العاده و با علمی مثل افشین قطبی داریم که نه اون میتونه با این فسادی که هست توی این سیستم بمونه و نه سیستم اونو قبول میکنه...

یک آدم واقعا معلوم الحال به اسم کفاشیان همه رو فیلم کرده چند سال ...

مشگل فرار مغزها هم در فوتبال داریم مثل سایر زمینه ها...
بازیکنی مثل بهرنگ صفری برای تیم عالی سوئد فیکس بازی میکنه (هافبک چپ ، پستی که همیشه ما نداریمش معمولا ! )

بعد یک مشگل بنظر من بزرگ اینه که فوتبال ایران در اصل هیچ سبکی نداره ...

مثلا شما همین تیمای آسیایی رو در نظر بگیرید ...

ژاپن و یک لول پایین تر کره نقریبا دارند فوتبال رو علمی دنبال میکنند ...
استرالیا تا حدودی تاثیر گرفته از انگلستان
و ازبکستان که فوتبالش تاثیر گرفته از شوروی سابق هست ....

فوتبال ایران قبل از انقلاب بعنوان فوتبال تکنیکی شناخته میشد در آسیا

که آخرین نسل اون بازیکنهای تکنیکی تقریبا علی کریمی بود که بعد از انقلاب ظهور کرد
و بعد از او از نظر تکنیک فردی هم حرفی رو برای گفتن نداشتیم شاید ....

پ ن : فکر میکنم بخاطر حرفم ، دوستان شاید ناراحت باشند ...
درسته کی روش چند کلاس از مربی های قبلی مون بالاتر بوده ...
اما دیگه خیلی هم ایشونو نباید بزرگ کرد ...
در حدی نیست که مثلا با گاس هیدینگ یا فن خال بشه مقایسه اش کرد...

banii
17-06-2014, 23:44
در مورد نتایج بازیهای دوم گروه
مسلما بهترین نتیجه برای ما همونیه که به ذهنمون خطور نمیکنه !
پیروی ایران بر آرژانتین !!!
اونوقت دیگه فرقی نمیکنه که بوسنی و نیجریه میخوان چه نتیجه ای بگیرند !

اما این حرف با واقعیت چقدر فاصله داره ؟
ایران توانایی برد آرژانتینو داره ؟

من که بازی آرژانتینو دیدم و واقعا خیلی بد بازی کرد
چرا نشه ؟!
ضمنا انیما دروازبان خوبی بود و در اصل ستاره تیمشون هم هست ؛
اما ما میتونیم به سوتی های دروازبان آرژانتین امیدوار باشیم !!

اما مشگل اینجاست که ایران تیمی نیست که دست به چنین کار بزرگی بزنه ! (حد اقل از نظر منطقی)

با این حال شدیدا معتقدم که نیجریه از دستمون در رفت ...
از تیمهای سطح اول آسیا یک کلاس پایین تر بود
و جون میداد برای گرفتن 3 امتیاز شیرین ازش ...
ما بخاطر اینکه این 3 امتیاز رو نگرفتیم و در عین حال 1 امتیاز بهش دادیم بعدا باید حسرت بخوریم .

احتمال زیاد هر2 بازی دیگه ی خودشو میبازه نیجریه...

در حالت دیگه هم نتایج این شکلی باشه خوبه :
نیجریه و بوسنی مساوی
برد آرژانتین برابر نیجریه
مساوی ایران و بوسنی

اما معلوم نیست تفاضل گل ایران از نیجریه بیشتر بشه یا نه ،
که البته اگر بتونند یک مساوی ارزشمند از آرژانتین هم بگیرند اونوقته که خیالمون راحته چون 1 امتیاز از نیجر بیشتر داریم .

malkemid
17-06-2014, 23:48
بازی برزیل و مکزیک از نظر بی مزگی بازی ما رو روسفید کرد!

banii
17-06-2014, 23:54
با این بازیهایی که از برزیل دیدیم
اصلا به هیچ وجه در حد اندازه های مدعی بودن نیست چه برسه به قهرمانی
تا الان ایتالیا و هلند برای قهرمانی مانور دادند
و بعد از اونها آلمان و فرانسه ...

fa_shinobi
17-06-2014, 23:55
از کجا می تونم آمار کامل بازی و بازیکنان رو ببینم
مقدار دوندگی ، پاس ( صحیح و اشتباه ) مالکیت توپ و بقیه موارد ؟
اولین جایی که قرار میگیره لینک کنید ( سایت رسمی )
من توسایت varzesh3 دیدم آمار رو

SHAKERDOOST
18-06-2014, 00:38
برزیل نیمار داشت نتونست گل بزنه ما که نیمار نداشتیم چیکار میکردیم ؟؟!!
لطفا دوستانی که از 0-0 ناراضی بودن پاسخ بدن!!
تنکیو..

Gregar
18-06-2014, 00:45

بازی به اون قشنگی رو میگی بی مزه ؟ نکنه نیمه اول رو دیدی بعد زدی اون کانال ؟:n02:

malkemid
18-06-2014, 00:47
بازی به اون قشنگی رو میگی بی مزه ؟ نکنه نیمه اول رو دیدی بعد زدی اون کانال ؟:n02:

پست رو دقیقه 60 گذاشتم، بعدش بهتر شد. ولی بازم 0-0 دیگه

karimz
18-06-2014, 02:39
جانوآریو: می‌توانید آرژانتین را با مسی متوقف کنید/ خودم را بخشی از ایران می‌دانم

خبرگزاری مهر: هافبک برزیلی پیشین تیم فوتبال استقلال و سپاهان که از نزدیک دیدار تیم‌های ملی ایران و نیجریه را تماشا کرده بود، گفت: با شناختی که از بازیکنان و فوتبالیست‌های ایرانی دارم، می‌دانم آنها می‌توانند با نمایشی خوب و قابل قبول تیم ملی آرژانتین با مسی و همه ستاره‌هایش را هم متوقف کند...
متن کاملشو اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
18-06-2014, 09:06
من یک تماشاگر معمولی فوتبال ام .
و در حدی نیستم که برای این فوتبال بیمار راه درمان پیدا کنم ...

اما مطمئنا" مشگلمون پایه ایه ...
استعداد های زیادی در نطفه خفه میشند...
با توجه به فقر و خفقان و سایر مشگلات کشور خیلی از استعداد ها نمیتونند بیان وارد گود بشن و اماکاناتی برای اونها در نظر گرفته نمیشه ...

لیگ قدرتمند ، منسجم و منظمی نداریم .
یک آدم شارلاتانی مثل قلعه نوئی توی لیگ ایران میاد موفق میشه اما یک آدمی مثل جلالی (نظر شخصی) به هیچ جا نمیتونه برسه...

مربی فوق العاده و با علمی مثل افشین قطبی داریم که نه اون میتونه با این فسادی که هست توی این سیستم بمونه و نه سیستم اونو قبول میکنه...

یک آدم واقعا معلوم الحال به اسم کفاشیان همه رو فیلم کرده چند سال ...

مشگل فرار مغزها هم در فوتبال داریم مثل سایر زمینه ها...
بازیکنی مثل بهرنگ صفری برای تیم عالی سوئد فیکس بازی میکنه (هافبک چپ ، پستی که همیشه ما نداریمش معمولا ! )

بعد یک مشگل بنظر من بزرگ اینه که فوتبال ایران در اصل هیچ سبکی نداره ...

مثلا شما همین تیمای آسیایی رو در نظر بگیرید ...

ژاپن و یک لول پایین تر کره نقریبا دارند فوتبال رو علمی دنبال میکنند ...
استرالیا تا حدودی تاثیر گرفته از انگلستان
و ازبکستان که فوتبالش تاثیر گرفته از شوروی سابق هست ....

فوتبال ایران قبل از انقلاب بعنوان فوتبال تکنیکی شناخته میشد در آسیا

که آخرین نسل اون بازیکنهای تکنیکی تقریبا علی کریمی بود که بعد از انقلاب ظهور کرد
و بعد از او از نظر تکنیک فردی هم حرفی رو برای گفتن نداشتیم شاید ....

پ ن : فکر میکنم بخاطر حرفم ، دوستان شاید ناراحت باشند ...
درسته کی روش چند کلاس از مربی های قبلی مون بالاتر بوده ...
اما دیگه خیلی هم ایشونو نباید بزرگ کرد ...
در حدی نیست که مثلا با گاس هیدینگ یا فن خال بشه مقایسه اش کرد...

بله ، حرفای شما کاملا درسته. اشاره من بیشتر به جمله خیانت کیروش بود که چرا و چگونه.
در هر صورت باید قبول کنیم که کیروش حداقل اعتباری رو به فوتبال ما داده. اگه کیروش نبود همین چندتا بازی دوستانه با تیم های سطح پائین رو هم نمی تونستیم انجام بدیم ! بعلاوه نمی دونم چرا ما قدرشناس نیستیم. تا قبل از اینکه کیروش مربی ما بشه ازش به عنوان مربی رئال و دستیار فرگوسن یاد می کردیم، حالا که اینجاست اینقدر راحت و ساده به باد انتقاد می گیریمش !!
من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.

senaps
18-06-2014, 09:45
من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.

اوائل نیمه‌ی اول هیچی....

بازیکن های اضافی که چاره‌ای نبود و باید بازی میکردن هم هیچی.....

باقیش، صرفا بازی مطلقا منطقی و عالی ما بود.... این بازی، ازمایش تمرین ها توی میدون جام جهانی بود و اجرای این تکنیک ها در مقابل ارژانتین اصل کاری....
قشنگ بازی رو قفل کرده بودیم....

اگر کمی هم شانس باهامون یار بود، میتونستیم بازی قبل رو ببریم حتی و بالا هم بریم! :)....

امیدوارم که اما و اگر های دور دوم بازی های گروه به سود ما تموم بشن و ما بتونیم یه جورایی به عنوان غیر از چهارمی از جام بیایم بیرون! :)...

تقریبا همه انتظارمون باخت هر سه بازی و یا نهایتا دو باخت و یه مساوی بود تقریبا! :)...

Amir M.ohAma.D
18-06-2014, 11:04
کی‌روش: از فیفا اجازه می‌خواهم با ۱۴ بازیکن مقابل آرژانتین بازی کنیم

بهتر نیست به بازیکنا روحیه بده به جای اینکه انقدر داغونو سطح پایین نشونمون بده؟
برای من شخصا این چیزا تحقیر امیزه اصلا این جور حرف زدنو نمیپسندم
حتی اون خوشحالیو....بازیکنا و کادر فنی بعد از مساوی مقابل نیجریه هم برای من تحقیر امیز بود

من فکر میکنم کی روش داره اینطوری میگه تا اگه جلو ارژانتین خدایی نکرده بد باختیم بهونه داشته باشه و بگه من که از قبل گفتم ما بازیکنامون به درد نمیخورن...یه جورایی به اعتبار خودش لطمه ای وارد نشه و همه چیزها نوشته بشه پای ضعیف بودن بازیکنای ما....یا شاید هم میخواد روی ارژانتینیا فشار بیاره که اونا خودشونو از پیش برنده بدونند...هرچی باشه امیدوارم به بازیکنا اینطوری القا شده باشه که واسه فشار اوردن روی اونا این حرفارو زده نه برای چیز دیگه...

خداوکیلی انقدر مارو پایین فرض نکنید ما تیم کمی نیستیم حداقل اینطوری که دارند نشونمون میدن نیستیم.....

مگه بار اولمونه که با یک تیم بزرگ داریم بازی میکنیم؟درسته شکست خوردیم از تیمهای بزرگ ولی اونقدرها هم دستو پا بسته نبودیم
با همین ارژانتین یک بار مساوی کردیم
یه بار با یه بازی که میگن خیلی هم سرتر از فرانشه بودیم 2-1 از فرانسه با ناداوری باختیم زمان میشل پلاتینی
جام جهانی 98 و 2006 هم درسته از مکزیکو المانو پرتغال باختیم ولی انصافا خوب بودیم و موقعیتهای خوبیو از دست دادیم....مثلا جلو همون پرتغال اگه میرزاپور گلر نبودو از 40 متری گل نمیخورد یا خطیبی اون تک به تکو خراب نمیکرد شاید قضیه خیلی فرق میکرد.....98 هم به المان بد نباختیم....
اخیرا هم که با برزیلو روسیه بازی کردیم که روسیرو بردیم و از برزیل هم 3 تا گل خوردیم....مقابل برزیل به گل هم رسیدیم که داور به اشتباه مردود اعلامش کرد گل غلامی کاملا سالم بود

اونور اسکولاری میاد حس میهن پرستی بازیکناش تحریک میکنه شیرشون میکنه بهشون روحیه میده از اینور ما میزنیم تو سر بازیکنامون که بابا شما چیزی نیستید 15 تا دیگه مثل شما میخوایم تا بتونیم ابروریزی نکنیم

امیدوارم بازیکنا فراموش نکنند ما ایرانیم و در مواقع سخت و در این شرایط خیلی بهتر خودمونو نشون میدیم از اسم بزرگ بازیکنا نمیترسیم همینطوری که قبلا میتونستیم
حیف که بخور بخورو دزدیو مسخره بازیو و .... جلوی پیشرفت فوتبالمونو گرفت وگرنه الان نباید اینطوری در موردمون حرف میزدند...

وقتی سرمربی تیم اینطوری میگه معلومه یه مجری اتریشی بیاد به تمسخر بگه من حتی 1 یورو هم رو ایران شرط نمیبندمو همش با تمسخر از ایران یاد کنه...یکی نیست ب اون مجریه بگه حالا تو تیمت بیاد جام جهانی بعد در مورد ایران حرف بزن

SHAKERDOOST
18-06-2014, 11:13

کیروش استاد جنگ روانی. خیلی حال کردم با این جملش. :n12::n12:

30vil
18-06-2014, 11:14

به نظر من حرف جالبی زده و عملا این یک حربه ای هست که مورینیو هم خیلی زیاد ازش بهره برده

فکر میکنم کی روش هم با این جملات سعی داره تیم خودشو ضعیف و تیم آرژانتین را قوی نشان بده خب دلیل این حرف چیه؟

قبل از بازی با نیجریه هم صحبت های اینچنینی از کی روش دیدیم که نه تنها روی بازیکنان ما تاثیری نداشت بلکه باعث شد خیلی راحت تر به میدان پا بگذارند

از اون طرف بازیکنان نیجریه با این حرفها گویا ایرانی ها را دست کم گرفته بودند و بعد از 15 دقیقه که به در بسته خوردند تقریبا تمرکزش از بین رفت و خیلی ضعیف ظاهر شدند!!

به شخصه با دیدن بازی همه تیمها در این جام دیشب به این نتیجه رسیدم که تیم ملی ایران ضعیف ترین بازی را در بین این 32 تیم ارائه کرد درسته نتیجه گرفت و امتیاز به دست آورد اما خیلی ضعیف ظاهر شد

دیشب بازی کره جنوبی را میدیدم خیلی بهتر از ما بودند - ژاپن همینطور - حتی هندوراس هم از ما بهتر و تیم تر بود پس نمیشه زیاد از کی روش ایراد گرفت.

Mohammad
18-06-2014, 11:38
به نظر من اون ایرانی رو که دوستان مد نظر دارن باید تویه بازی سوم ببینیم؛
بازی اول با نیجریه "نباختن" مد نظر بود و فشار زیادی رویه تیم برای رسیدن به این هدف بود.
در بازی با آرژانتین عملا باید تیم با فشار کمتری بازی کنه و امیدوارم از لحاظ روحی برای این مهم آماده بشه.
اما در بازی سوم ما تحت هر شرایطی به برد نیاز داریم و نیازی به یه بازی دفاعی مطلق نداریم. اون بازی جایی هست که باید از توان تهاجمی فردی و تیمی استفاده بشه تا جام رو با برد به پایان برسونیم؛ فارغ از اینکه صعود می کنیم یا نه.

چیزی که در اکثر تحلیل ها هم اشاره میشه و خود کیروش هم بارها عنوان کرده اینکه ما بازی به بازی پیش میریم، برای هر بازی برنامه ریزی می کنیم و در نهایت امیدوارم در بازی آخر بتونیم همه رو سورپرایز کنیم ! قطعا بازی با نیجریه تمام توان تیم ما نبود.

V E S T A
18-06-2014, 11:39
بی‌محلی مسی به کودک طرفدارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهاجم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بی‌توجهی کرد و بی‌تفاوت از کنارش رد شد.
به گزارش بیست چهارده ،بامداد امرور (دوشنبه) تیم ملی آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنی‌وهرزگوین رفت و حریف اروپایی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.
پیش از این بازی و در تونل منتهی به زمین بازی ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو در حالی که بازیکنان و داوران خود را برای رفتن به میدان آماده می‌کردند،
کودکی برزیلی از میان کودکانی که برای خوشامدگویی به اعضای دو تیم صف کشیده بودند جدا شد، نزد مسی آمد و دست خود را دراز کرد تا به مهاجم بارسلونا دست بدهد،
اما مسی بی تفاوت از کنار او گذر کرد.

پ.ن: ای کاش صدا و سیما ایران هم صحنه ورود رو نشون میداد...:n27:

مسی جبران کرد/ اهدای پیراهن امضا شده به خاطر دست ندادن با یک کودک

پس از پایان دیدار آرژانتین و بوسنی و هرزگوین، لیونل مسی به خاطر نادیده گرفتن کودکی که برای دست دادن با او پیش آمده بود به تیتر نخست بسیاری از رسانه‌ها بدل شد.

قبل از دیدار تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و بوسنی و هرزگووین بود که یکی از کودکان حاضر در تونل ورزشگاه قصد داشت با لیونل مسی دست بدهد. به همین دلیل این کودک دستش را به سمت مسی بلند کرد ولی با بی توجهی مهاجم آرژانتین مواجه شد.

این اتفاق بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت و مهاجم آرژانتین بابت این بی توجهی مورد سرزنش قرار گرفت. با این حال مسی در گفتگو با یکی از روزنامه‌های آرژانتینی، ضمن عذرخواهی از این اتفاق رخ داده،

گفت: من از این اتفاق شگفت زده هستم. من این کودک را ندیدم. چطور می‌شود من این کودک را ببینم و با او دست ندهم"؟

اکنون مسی برای آنکه دل آن کودک را به دست بیاورد او را دعوت کرد و با او عکس گرفت و یک پیراهن امضا شده خودش را نیز به او هدیه کرد تا به او دلگرمی‌ داده باشد.

aliano
18-06-2014, 11:43
یک دور از مسابقات گذشت و فکر می کنم همه ای که بازی ها رو دقیق دنبال کردن اذعان دارن که از بین 4 سهمیه آسیا از نظر کیفیت بازی ما ضعیف ترین نمایش رو داشتیم.

کره دیشب جلوی روسیه عالی بود.با سرعتشون روسها رو سردرگم کردن حقیقتاً.توپ رو عالی هافبکاشون به چرخش در میاوردن.و شوتهای قدرتمندشون هم بدجوری آکینفیف که یکی از دروازه بانهای خوب اروپا محسوب می شه رو اذیت کرد که حتی روی گل اون اشتباه عجیب رو انجام داد.

ژاپن باخت ولی جلوی بهترین تیم آفریقا تا الان.در کل انتظار بیبشتری ازشون بود ولی با این حال تونستن به بهترین تیم آفریقا از نظر کیفیت بازیکنها یه گل بزنن و یکی دوتا موقعیت خوب رو هم از دست دادن.

استرالیا هم بازی جانانه ای جلوی شیلی که حتی تیمهای بزرگ هم ازش وحشت دارن انجام داد.یه گل زد و دو سه تا موقعیت عالی دیگه هم داشت.

بنابراین ما تنها تیم آسیایی هستیم که تا الان گل نزدیم.
با این اوصاف بیش از پیش به مضحکی رنکینگ فیفا که ما توش اولیم در آسیا پی ببرید!

karimz
18-06-2014, 11:52
تابلو بود مسی دست بچه رو ندیده بود اولش دیدش ولی وقتی بچهه دستشو دراز کرد ندیدش به داور دست داد
و کی روش بار دومشه توی جام جهانی اومده اگر حرفی بزنه درسته سیستم ایران تدافعی نشون میده اما در حقیقت اینطور نیست و داره زیرکانه نبض بازیا رو میگیره احتمال تساوی با آرجن زیاده بخصوص الان این بازی رنگ سیاسی هم گرفته و صهیونیستا دارن از آرجن حمایت میکنند این باعث میشه بازیکنا تعصبیتر بازی کنن
همین که کی روش بازیکنایی که فسیل شده بودن و توی تیم لنگر انداخته بودن رو از ترکیب خط زد و چندتا بازیکن باانگیزه و حرفه ای که در سطح اول اروپا توپ میزنن رو به ترکیب اضاف کرد خودش یه موهبت بزرگ برای فوتبال ایرانه

مقایسه کارنامه سرمربی ایران و آرژانتین
کی روش:

باشگاه‌های حرفه‌ای

سال‌ها

باشگاه‌ها

بازی (گل)

۱۹۷۴-۱۹۷۸

باشگاه فرویاریو نامپولا

دوران مربیگری

۱۹۸۹-۱۹۹۱
۱۹۹۱-۱۹۹۳
۱۹۹۴-۱۹۹۶
۱۹۹۶
۱۹۹۶-۱۹۹۷
۱۹۹۸-۱۹۹۹
۲۰۰۰-۲۰۰۲
۲۰۰۲-۲۰۰۳
۲۰۰۳-۲۰۰۴
۲۰۰۴-۲۰۰۸
۲۰۰۸-۲۰۱۰
۲۰۱۱-تاکنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تیم زیر ۲۰ سال پرتغال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B2%DB %8C%D8%B1_%DB%B2%DB%B0_%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D 8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gal.svg?uselang=fa) پرتغال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA% D8%A7%D9%84)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_de_Portugal.png) اسپورتینگ پرتغال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%88%D 8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF_%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8 %BA%D8%A7%D9%84)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD%D8%AF%D9%87_%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D 8%A7) نیویورک رد بولز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%86%DB%8C%D9%88%DB%8C%D 9%88%D8%B1%DA%A9_%D8%B1%D8%AF_%D8%A8%D9%88%D9%84%D 8%B2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.png) ناگویا گرامپوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%88%D B%8C%D8%A7_%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8 %B3)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nited_Arab_Emirates.svg?uselang=fa) امارات متحده عربی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1% D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%D9%85%D8%AA% D8%AD%D8%AF%D9%87)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _Africa.svg?uselang=fa) آفریقای جنوبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C% D9%82%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ited_FC_crest.png) منچستر یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF) (کمک مربی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rid.svg) رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%AF)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ited_FC_crest.png) منچستر یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF) (کمک مربی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gal.svg?uselang=fa) پرتغال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA% D8%A7%D9%84)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] svg?uselang=fa) ایران

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86)

آلخاندرو سابه‌یا:

باشگاه‌های حرفه‌ای*

سال‌ها

باشگاه‌ها

بازی†

(گل)†

1974–1978

ریور پلاته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B1_% D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%87)

117

(11)

1978–1980

شفیلد یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B4%D9%81%DB%8C%D9%84%D 8%AF_%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)

76

(8)

1980–1981

لیدز یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B2_% DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)

23

(2)

1982–1987

استودیانتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D 8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B3)

149

(10)

1985

→ Grêmio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js) (قرضی)

10

(0)

1987–1988

Ferro Carril Oeste ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js)

27

(2)

۱۹۸۸–۱۹۸۹

Irapuato ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js)

31

(۰)

مجموع

433

(۳۳)

تیم ملی

۱۹۸۳

آرژانتین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7% D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86)

8

(۰)

دوران مربیگری

2009–2011

استودیانتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D 8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B3)

2011–

آرژانتین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7% D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86)

Yi Yi
18-06-2014, 12:40

albertxx
18-06-2014, 14:09

سمت چپی چقدر آشناست !!! :n13:

karimz
18-06-2014, 15:00
پس از بازی با نیجریه فیفا پیراهن حقیقی را برای موزه گرفت
اگر نمی گرفتن عجیب بود اولین بازی بود که ایران تو جام جهانی گل نخورد

A.N.A.P
18-06-2014, 16:28
شانس‌های فتح جام جهانی معرفی شدند/ برزیل اول، ایران بیست و پنجم

بعد از اینکه تیم‌های حاضر در جام بیستم یک بار در این مسابقات به میدان رفتند تا شناخت نسبی از آخرین وضعیت این تیم‌ها به وچود آید شرایط برای شانس‌های قهرمانی این مسابقات تا حدی تغییر کرده است.به گزارش اسکای اسپورتس، تیم فوتبال برزیل بعد از تساوی برابر مکزیک در دومین بازی خود در جام جهانی با کاهش شانس خود برای قهرمانی مواجه شد. بر این اساس میزبان جام جهانی با 23.72 درصد شانس قهرمانی در صدر تیم‌های شانس تصاحب جام قرار دارد.تیم‌های آرژانتین و آلمان بعد برتری مقابل بوسنی و پرتغال شانس خود را در این باره افزایش داده‌اند. آرژانتین با 15.33 درصد و آلمان هم با 13.78 درصد در رده‌های بعدی قرار دارند. نکته جالب اینکه تیم ایران در رده بیست و پنجم تیم‌های صاحب شانس قهرمانی جام جهانی قرار گرفته است.
رده‌بندی تیم‌های حاضر در جام جهانی بر اساس درصد شانس قهرمانی به شرح زیر است:1- برزیل 23.72
2- آرژانتین 15.33
3- آلمان 13.78
4- اسپانیا 9.26
5-هلند 6.38
6- کلمبیا 4.79
7- فرانسه 3.60
8- شیلی 2.74
9- آمریکا 2.40
10- انگلیس 2.04
11- ایتالیا 2.03
12- سوئیس 2.01
13- مکزیک 1.38
14- بلژیک 1.68
15- پرتغال 1.60
16- ساحل عاج 1.32
17- روسیه 1.19
18- اروگوئه 1.08
19- کرواسی 0.58
20- ژاپن 0.54
21- نیجریه 0.54
22- یونان 0.50
23- کاستاریکا 0.31
24- بوسنی و هرزگوین 0.18
25- ایران 0.16
26- کره جنوبی 0.13
27- اکوادور 0.10
28- الجزایر 0.08
29- غنا 0.07
30- هندوراس 0.03
31- استرالیا 0.01
32- کامرون 0.00

nwsm.ir/absS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amo.reza
18-06-2014, 16:36
سمت چپی چقدر آشناست !!! :n13:

تو فیلم شرایط بازی نمیکرد:n13:

teraktor2003
18-06-2014, 17:20

بعد از اینکه تیم‌های حاضر در جام بیستم یک بار در این مسابقات به میدان رفتند تا شناخت نسبی از آخرین وضعیت این تیم‌ها به وچود آید شرایط برای شانس‌های قهرمانی این مسابقات تا حدی تغییر کرده است.به گزارش اسکای اسپورتس، تیم فوتبال برزیل بعد از تساوی برابر مکزیک در دومین بازی خود در جام جهانی با کاهش شانس خود برای قهرمانی مواجه شد. بر این اساس میزبان جام جهانی با 23.72 درصد شانس قهرمانی در صدر تیم‌های شانس تصاحب جام قرار دارد.تیم‌های آرژانتین و آلمان بعد برتری مقابل بوسنی و پرتغال شانس خود را در این باره افزایش داده‌اند. آرژانتین با 15.33 درصد و آلمان هم با 13.78 درصد در رده‌های بعدی قرار دارند. نکته جالب اینکه تیم ایران در رده بیست و پنجم تیم‌های صاحب شانس قهرمانی جام جهانی قرار گرفته است.
رده‌بندی تیم‌های حاضر در جام جهانی بر اساس درصد شانس قهرمانی به شرح زیر است:1- برزیل 23.72
2- آرژانتین 15.33
3- آلمان 13.78
4- اسپانیا 9.26
5-هلند 6.38
6- کلمبیا 4.79
7- فرانسه 3.60
8- شیلی 2.74
9- آمریکا 2.40
10- انگلیس 2.04
11- ایتالیا 2.03
12- سوئیس 2.01
13- مکزیک 1.38
14- بلژیک 1.68
15- پرتغال 1.60
16- ساحل عاج 1.32
17- روسیه 1.19
18- اروگوئه 1.08
19- کرواسی 0.58
20- ژاپن 0.54
21- نیجریه 0.54
22- یونان 0.50
23- کاستاریکا 0.31
24- بوسنی و هرزگوین 0.18
25- ایران 0.16
26- کره جنوبی 0.13
27- اکوادور 0.10
28- الجزایر 0.08
29- غنا 0.07
30- هندوراس 0.03
31- استرالیا 0.01
32- کامرون 0.00

nwsm.ir/absS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فک کنم طرف حالش خوب نبوده...
انگلیسی که از ایتالیا باهته بالاتر از این تیمه
هلند هم شانسش کمتر از اسپانیا کیسه گل!!!

albertxx
18-06-2014, 17:27

2- آرژانتین 15.33
3- آلمان 13.78
4- اسپانیا 9.26
5-هلند 6.38
6- کلمبیا 4.79
7- فرانسه 3.60
8- شیلی 2.74
9- آمریکا 2.40
10- انگلیس 2.04
11- ایتالیا 2.03
12- سوئیس 2.01
13- مکزیک 1.38
14- بلژیک 1.68
15- پرتغال 1.60
16- ساحل عاج 1.32
17- روسیه 1.19
18- اروگوئه 1.08
19- کرواسی 0.58
20- ژاپن 0.54
21- نیجریه 0.54
22- یونان 0.50
23- کاستاریکا 0.31
24- بوسنی و هرزگوین 0.18
25- ایران 0.16
26- کره جنوبی 0.13
27- اکوادور 0.10
28- الجزایر 0.08
29- غنا 0.07
30- هندوراس 0.03
31- استرالیا 0.01
32- کامرون 0.00

مذخرفترین رده بندی که دیدم !!

برزیل بازی اول رو به زور داور برد
دیشب هم خودشو کشت نتونست ببره
بعدش شانس اول قهرمانی هست ؟؟؟

هلند یه بازی فوق العاده به نمایش گذاشت !! و اسپانیا رو نابود کرد بعد از اسپانیا پایینتره ؟؟؟

آلمان عالی بازی کرد و واقعا تیم فوق العاده ای نشون داده بعدش از آرژانتین و برزیل پایینتر هست ؟؟ (( برزیل که هیچی -- آرژانتین هم آنچنان زهر دار نشون نداد ))

فرانسه بازی رو 3-0 برد بعدش از اسپانیا که 5 تا خورده پایینتره ؟ (( نکته جالب اینجاست اسپانیا 3 برابر فرانسه شانس داره !! :n13: ))

...

malkemid
18-06-2014, 17:38
این درصد ها بر مبنای تغییر درصدهای اولیه هست. مثلا فرض کنید برزیل قبل از شروع بازی ها شانس اول قهرمانی بوده با مثلا 30 درصد...الان بازیها که انجام شده شده 25 درصد. هلند شاید مثلا بوده 3 درصد الان شده 6 درصد

باز هم اینا هیچی رو نشون نمیده. نتیجه ها تو زمین مشخص میشه.

banii
18-06-2014, 17:43
بنده هم با دوستان موافقم ، تحلیل آب دوغ خیاری ای بنظر میرسه .
بیشتر با توجه به رنکینگ فیفا رتبه بندی شده تا لیاقت و شایستگی ای که تیمها توی بازیهای اول نشون دادند .

بنظر من تا الان مدعیان اصلی بترتیب اینها بودند :

1 ایتالیا (بدون هیچ تعصبی میگم ، ایتالیا انگلیس آماده و احیا شده رو در یک بازی کاملا هوشمندانه برد ، اما بردهای قاطع هلند و آلمان برابر تیمهای رو به اضمحلالی که فقط یک اسم پرآوازه یدک میکشند بوده...)
2 هلند (با مربی نابغه ای که داره و جوونای جویای نام و خط حمله ی ویرانگر با دوتا از بهترین و آماده ترین مهاجمای حال حاضر دنیا ، میتونه هر تیمی رو به زانو بیاندازه....)
3 آلمان (بازی خیلی منظم و اصولی ای رو ازش شاهد بودیم ، خیلی بیشتر هم میتونست گل بزنه ، انگار میخواست مدارا کنه و همه چیزی که داشت رو نخواست رو کنه)
4 فرانسه (خیلی جوندار بود بازیشون ، فوتبال با اقتدار ، با ابهت و با صلابتی رو به نمایش گذاشتند ، اگه پاسهای دقیقتری داشتند و چارچوب رو هم بهتر میدیدند میتونستند وحشتناکترین نتیجه ی بازیهای اول رو رقم بزنند ... 7-0 یا 8-0 ، با این همه هندوراس محک خوبی نبوده و باید دید فرانسه برابر با تیمهای بهتر چیکار میکنه! )

Sh-Meteor
18-06-2014, 18:21
بنده هم با دوستان موافقم ، تحلیل آب دوغ خیاری ای بنظر میرسه .
بیشتر با توجه به رنکینگ فیفا رتبه بندی شده تا لیاقت و شایستگی ای که تیمها توی بازیهای اول نشون دادند .

بنظر من تا الان مدعیان اصلی بترتیب اینها بودند :

1 ایتالیا (بدون هیچ تعصبی میگم ، ایتالیا انگلیس آماده و احیا شده رو در یک بازی کاملا هوشمندانه برد ، اما بردهای قاطع هلند و آلمان برابر تیمهای رو به اضمحلالی که فقط یک اسم پرآوازه یدک میکشند بوده...)
2 هلند (با مربی نابغه ای که داره و جوونای جویای نام و خط حمله ی ویرانگر با دوتا از بهترین و آماده ترین مهاجمای حال حاضر دنیا ، میتونه هر تیمی رو به زانو بیاندازه....)
3 آلمان (بازی خیلی منظم و اصولی ای رو ازش شاهد بودیم ، خیلی بیشتر هم میتونست گل بزنه ، انگار میخواست مدارا کنه و همه چیزی که داشت رو نخواست رو کنه)
4 فرانسه (خیلی جوندار بود بازیشون ، فوتبال با اقتدار ، با ابهت و با صلابتی رو به نمایش گذاشتند ، اگه پاسهای دقیقتری داشتند و چارچوب رو هم بهتر میدیدند میتونستند وحشتناکترین نتیجه ی بازیهای اول رو رقم بزنند ... 7-0 یا 8-0 ، با این همه هندوراس محک خوبی نبوده و باید دید فرانسه برابر با تیمهای بهتر چیکار میکنه! )

با فرانسه موافق نیستم...
این تیم تو یک دوره ی افول قرار داره...
.
نهایته نهایتش یک چهارم رو براشون متصورم...
نظر شما هم محترم...

sansa
18-06-2014, 19:10

A.N.A.P
18-06-2014, 19:12
پولادی دومین بازیکن برتر دور اول مرحله گروهی جام جهانی شد

سایت فیفا در گزارشی اسامی 10 بازیکن برتر اولین بازی مرحله گروهی جام جهانی را اعلام کرد که بر این اساس توماس مولر از آلمان با کسب 9.75 امتیاز در جایگاه نخست قرار گرفت. مولر در بازی با پرتغال با به ثمررساندن 3 گل توانست عملکرد خیره‌کننده از خود به نمایش گذاشت.
مهرداد پولادی، بازیکن تیم ملی ایران نیز که در بازی مقابل نیجریه با عملکرد خوب خود در دفاع، موفق شد فرصت‌های گلزنی را از مهاجمان حریف بگیرد با 9.7 امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.
سایت فیفا در این باره نوشت: پولادی در بازی مقابل نیجریه 6 تکل موفق انجام داد و یک بار نیز با ضربه سر مانع از به گل رسیدن ضربه شولا آمئوبی، بازیکن نیجریه شد و عملکرد موفقی در یک سوم دفاعی ایران داشت.
فهرست 10 بازیکن برتر اولین بازی مرحله گروهی جام جهانی به شرح زیر است:
1- توماس مولر از آلمان: 9.75 امتیاز
2- مهرداد پولادی از ایران: 9.7 امتیاز
3- کامرون از آمریکا: 9.64 امتیاز
4- دیوید لوئیز از برزیل: 9.6 امتیاز
5- جاگیلکا از انگلیس: 9.56 امتیاز
6- فن‌پرسی از هلند: 9.52 امتیاز
7- آرین روبن از هلند: 9.48 امتیاز
8- جان بویه از غنا: 9.45 امتیاز
9- الکسیس سانچز از شیلی: 9.42 امتیاز
10- تیم کاهیل از استرالیا: 9.39 امتیاز

منبع : nwsm.ir/I79mH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kurosh
18-06-2014, 19:26
خبر خوبی بود، فکرش رو می‌کردم از نگاه کارشناسا دور نمونه ...
مهرداد واقعاً عالی بود، اما کمتر کسی دیده بودش ...
این جوری خیلیا متوجه بازیش میشن

Pejvak61
18-06-2014, 20:21
با وجود استقلالي بودن بهش تبريك ميگم. خوشحال شدم. اميدوارم موفقيت هاش تداوم داشته باشه.

ESTEGHLAL 67
18-06-2014, 20:31
یه نگاه به بازی استرالیا بندازیم میفهمیم که خیلی از اسیا هم عقبیم نه مربیشون گفته کاش میشد 14 تا بازیکن فرستاد تو بازی نه از نداشتن بازیکن تو ارسنال و لیورپول و تیمای مطرح گلایه داشته فقط اومدن دارن شجاعانه بازی میکنن اینجوری حتی اگه شکستم بخورن همه دنیا بهشون احترام میزارن
ولی ما چی......

Iloveu-ALL
18-06-2014, 20:37
احتمالا مهرداد پولادی رو تیم های اروپایی میخرن :n02:

با وجود استقلالي بودن بهش تبريك ميگم. خوشحال شدم. اميدوارم موفقيت هاش تداوم داشته باشه.

پرسپولیسیه!

پ.ن: آندو هم خیلی خوب بازی کرد!

banii
18-06-2014, 20:43
یه نگاه به بازی استرالیا بندازیم میفهمیم که خیلی از اسیا هم عقبیم نه مربیشون گفته کاش میشد 14 تا بازیکن فرستاد تو بازی نه از نداشتن بازیکن تو ارسنال و لیورپول و تیمای مطرح گلایه داشته فقط اومدن دارن شجاعانه بازی میکنن اینجوری حتی اگه شکستم بخورن همه دنیا بهشون احترام میزارن
ولی ما چی......

استرالیا کلا کلاسش خیلی بالاتر از تیمای آسیاییه...
حیف این تیم که باید توی afc باشه !

Sh-Meteor
18-06-2014, 21:24
10 هزار دلار پاداش پيروزي ايران مقابل آرژانتين
بازيکنان ايران در صورت پيروزي مقابل آرژانتين 10 هزار دلار پاداش مي‌گيرند.

نصرالله سجادي معاون وزير ورزش که به همراه تيم ملي در برزيل حضور دارد از اختصاص پاداش 10 هزار دلاري به بازيکنان در صورت پيروزي مقابل آرژانتين خبر داد.

به گزارش فارس، وي گفت: در صورت تساوي مقابل اين تيم بازيکنان 6 هزار دلار پاداش خواهند گرفت.

پ.ن: خوب نمی خواین جایزه بدین از اول بگین دیگه! :n02::n02:

Gregar
18-06-2014, 22:08
ولی ما چی......

ولی ما چی ؟ ما هنوز امید به صعود داریم . حتی اگه ببازیم از ارژانتین .
خداییش استرالیا خیلی قشنگ بازی کرد . اما اخرش چی ؟ حذف شد اون هم با صفر امتیاز . چون نه دفاع درست درمونی داشت نه حمله خیلی کوبنده ای . هلند هم همینطور بود واسه همین اون دوتا گل رو خورد .

این حرفایی هم که کی روش زده فقط یه ادم ساده لوح فکر میکنه منظورش خودزنی بوده .

استرالیا کلا کلاسش خیلی بالاتر از تیمای آسیاییه...
حیف این تیم که باید توی afc باشه !

بازیش با ازبکستان رو هم دیدیم تو مقدماتی . وقتی میشه گفت کلاسش بالاتره که به طور ثابت خوب بازی کنه . این بازی های استرالیا فقط حاصل بازی های تدارکاتی قویه که داشتن . ما حتی یه بازی درست درمون نداشتیم اما بهتر نتیجه گرفتیم .

ali_agha1981
18-06-2014, 22:13
کیا بازی استرلیا - هلند رو دیدن ؟؟؟ یا بازی کره - روسیه ؟؟
تا قبل این بازی ها فکر میکردم...واقعا سطح آسیا پایینه و توقعی نیست...
ولی الان باید بگم افتضاح ترین و بی کیفیت ترین کننده ترین بازی جام حهانی همین بازی ایران -نیجریه بود...

بجز یه ضربه سر قوچان نژاد هییییییییچی این بازی برای ما نداشت...
نه یه شوت تو چارچوب داشتیم...
نه یه حرکت تاکتیکی تمرین شده...
حتی دو تا پاس درست حسابی نتونستیم بدیم که حداقل وسطش لو نره..
فقط هم میزدیم زیر توپ....حتی بازی نیجریه هم خراب کرده بودیم..
بعد از اتمام بازی تماشاگرای بومی هر دو تا تیم رو هووووووو کردن...:n15:

یونان هم با دفاع قهرمان یورو 2004 شد....ولی اون بازی و اون دفاع کجا و بازی تیم ایران کجا ؟
حداقل یونان یه هارمونی و نظمی در گردش و به جریان در آوردن توپ و ایجاد موقعیت داشت..

به نظرم اگه قرار باشه اینجوری بازی کنیم و امتیاز بگیریم اصلا جام حهانی نریم سنگین تره...!

THe DARk NighT .98
18-06-2014, 22:22
خدایی این باخت استرالیا بهتر بود یا تساوی ما؟ جلو هلند اونجوری بازی کردن خیلی هنره....

Sh-Meteor
18-06-2014, 22:41
تیم ایران به تنهایی، سطح جام جهانی رو تا سطح جام ولایت آورده پایین...!

این جمله توی این دو روزه این قدر شنیدم دیگه حالم داره بهم میخوره...:n21:
.
.
.
جام جهانی 2010 یکی از بدترین جام های جهانی باسه من بود.
در عین این که از دیدن فوتبال ها لذت میبردم، ولی از این که ایران نبود، خیلی خیلی ناراحت بودم.
دوست داشتم ببازه، ولی باشه!:n28:
.
پس با خیال راحت جام رو نگاه کنین و از بازی ها سعی کنین لذت ببرین!:n12:
.
همین که ما الان اینجاییم خیلیه!
همین که بازیکنامون از پشت تلویزیون این بازی ها رو نمی بینن بعدش تز بدن خیلیه...
...
.
خودمونم میدونیم، سطح مون همینه، اگه می خوایم به سطح استرالیا، ژاپن و کره برسیم، کاره یکی دو سال نیست... ( اصلا بحثش هم ماله اینا جا نیست )

موفق باشید.:n16:

ali_agha1981
18-06-2014, 23:08
به قول یکی ما بین بد و بدتر ، به بد راضی هستیم، خب معلومه که این مساوی بزدلانه رو به باخت ترجیح میدیم.
ایرانیا جای این که مثل شیر بازی کنن و بهاش رو هم حتی به قیمت باختشون بدن، مثل موش بازی کردن تا یه مساوی بدتر از باخت بگیرن.
ملت ترسو و محافظه‌کار تیمش هم مثه خودشه.:n15:

Gregar
19-06-2014, 01:07
شجاعت در نقطه ی ماکزیمم؛
به بهانه ی تساوی شیرین برابر نیجریه

1 - اتفاقا بازی برابر مکزیک در جام 2006 یکی از زیبا ترین بازی های دور گروهی بود. بازیکنان ما در نیم ساعت اول بازی به معنای واقعی کلمه دروازه ی مکزیکی که از تیم فعلی اش بسیار آماده تر بود را به توپ بستند. مهدوی کیا راست می گوید، اگر کمی خوش شانس بودیم می توانستیم 3-1 یا 4-1 به رختکن برویم. سرانجام آن نمایش و آن تیم چه شد؟ علی دایی دست کم 3 ماه به شکلی باور نکردنی از روی کره ی خاکی محو شده بود. کادر فنی تیم نیز ترجیح داد از همان آلمان مستقیم راهی کرواسی شود. چه قدر ملت فراموش کاری هستیم، فراموش کار ترین ملت همه ی دوران ها. با آن تیم که «ایستاده» در برابر مکزیک مرد و تنها تاوان بازی با پای فاجعه ی میرزاپور و شرکا را داده بود، چه کردیم؟ کداممان برایش بلند شدیم و تشویقش کردیم؟ تازه این که فوتبال است، ما ملتی هستیم که از فوتبال واجب تر را نیز فراموش می کنیم.

2- ایتالیا در نیمه ی دوم بازی برابر انگلیس حداکثر به اندازه ی انگشتان یک دست در حوالی محوطه ی جریمه ی حریف آفتابی می شود. پراندلی ترجیح می دهد بازی را مدیریت کند، آن هم با 4 ستاره روی پیراهن. به جای آنکه چرچی و اینسینیه را وارد زمین کند ترجیح می دهد از بازیکنانی در نیمه ی دوم استفاده کند که توان مدیریتی بیشتری داشته باشند. ایتالیا بازی را می برد و هیچ فردی در ایتالیا از «اتوبوس» سخنی به میان نمی آورد. ژوزه مورینیو در آنفیلد حداکثر 5 بار در حوالی محوطه ی حریف پیدایش می شود، در مورد خودمان چه فکری کرده ایم؟ نکند بازیکنانی بهتر از هازارد و اسکار در اختیار داریم؟ یا شاید فکر می کنیم که کی روش بزرگ تر از مورینیو است؟

3- مهدوی کیا و جلالی راست می گویند. اگر طرح های بهتری در حملات می داشتیم پیروزی دور از دسترس نبود. اما ما چه تیمی هستیم؟ آیا آن قدر تجربه داریم که بتوانیم در برابر قهرمان آفریقا هم به خوبی 90 دقیقه دفاع کنیم و هم استادانه ترین ضد حملات را طراحی کنیم؟ چند بار چنین طرحی را در بازی با تیم های بزرگ استفاده کرده ایم؟ بازیکنان ما چند بار در چنین جو و فشاری به میدان رفته اند؟ خسرو حیدری، مهرداد پولادی، احسان حاج صفی و امیر حسین صادقی حداکثر تجربه ی ورزشیشان به بازی در جام باشگاه های آسیا ختم می شود. در لیگ برتر ما بازیکنانمان با چه سبکی رشد پیدا می کنند؟ بهترین و پر افتخار ترین مربی ایران چه سبکی از فوتبال را ارائه می دهد؟

4- نیجریه «مالی» نبود؟ نمی دانم با کدام «مال سنج» می شود قدرت نیجریه را اندازه گرفت اما به سادگی می شود با یک سرچ ساده سابقه ی این تیم و بازیکنانش را به دست آورد. پارسال در همین زمان آن ها در جام کنفدراسیون ها شانه به شانه ی اسپانیا و اروگوئه مصاف می کردند در حالی که ما مشغول بازی با تیم های آفریقایی بودیم که همین نیجریه زیر 5 تا به هیچ کدامشان نمی زند. ژاپن با همه ی ستاره های پر سر و صدای یونایتد و میلانش در برابر ساحل عاجی شکست خورد که در جام ملت های آفریقا به توفیقی دست پیدا نکرد، همان جام ملت هایی که نیجریه قهرمانش شده بود. راستی می دانید ما اولین امتیاز قاره ی آسیا را در جام جهانی 2014 به دست آورده ایم؟

5-مهم نیست با چه لفظی از کی روش و شاگردانش یاد می کنیم. از ما ملت فراموش کار هیچ لفظی بعید نیست. اما آن چیزی که مشخص است پیشرفت غیر قابل باور تیمی است که با کمترین امکانات ممکن به این پیشرفت دست پیدا کرده. کارلوس کی روش تاکتیکی ترین بازی تمام تاریخ فوتبال ایران را به نمایش گذاشت. بازی که 11 مرد در آن 90 دقیقه بدون اشتباه «دفاع» و «مدیریت» کردند. آن هم در بزرگ ترین رقابت ورزشی دنیا و در برابر تیمی آفریقایی. راستی می دانید میانگین دوندگی ما چه قدر بود؟

6- این تیم یکی از شجاع ترین تیم های تمام تاریخ ورزش ایران است. علیرضا حقیقی که به سختی می شود در فصل گذشته فیلم های بازی هایش را پیدا کرد، ناگهان در بزرگ ترین رقابت ورزشی دنیا دروازه بان فیکس ما می شود. همین ما بودیم که قصد داشتیم قبل از بازی با ماشین حساب تعداد گل های خورده ی او را محاسبه کنیم. اما علیرضا شجاعانه ایستاد و ایستادگی کرد. احسان حاج صفی حداکثر افتخار ورزشی اش بازی در ورزشگاه ملک فهد محسوب می شود، اما شجاعانه 90 دقیقه تنه به تنه ی بازیکنانی جنگید که دست کم 3 برابر او توانایی بدنی داشتند. مهرداد پولادی 2 سالی می شود که درگیر مصدومیت است اما ناگهان وارد جام جهانی می شود و چپ تیم ملی را مقابل قهرمان آفریقا بیمه می کند. گوچی تک و تنها در زمین حریف با مدافعان نیجریه می جنگد بدون اینکه ذره ای پا پس بکشد. نمایش شبانه ی تیم ملی ایران «استادانه» بود. شجاعانه ترین و تاکتیکی ترین نمایش تاریخ. مهم نیست چند گل از مسی و ژکو دریافت خواهیم کرد.همین نمایش 90 دقیقه برابر نیجریه بسیارفراتر از بضاعت فوتبال ما بود. ممنون آقای کی روش، ممنون شجاعان ایرانی...

منبع : طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

karimz
19-06-2014, 01:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QYHCYeFxkkGhQUHy8gJCcpLCwsFR4xNTAqNSYrLCkBCQoKDgwO Gg8PGiwkHyQpLCksKSwsLCksLCwpLC0sKSksKSwpKSwsKSksLC wsKSwsKSksLCksLCkpKSwsLCwsKf/AABEIALIBGgMBIgACEQEDEQH/xAAbAAACAgMBAAAAAAAAAAAAAAAFBgMEAAIHAf/EAEEQAAEDAgQDBgMGAwcEAwEAAAEAAhEDIQQFEjEGQVETImFxg ZEyobEHQlLB0fAUcuEjYoKSssLxFSQzc0Njgwj/xAAbAQACAwEBAQAAAAAAAAAAAAACAwABBAUGB//EADURAAICAQMCBAQDBgcAAAAAAAABAgMRBBIhBTETQVFhIjJx0 YGxwQYUIzORoRUkNEJi4fD/2gAMAwEAAhEDEQA/AEHD0QrzKAhCadWFbZjEzIho0xlEITVYilarKo1QhLSK7GqVrF FqVjCmXAIMcjM8HtPL3O2WtfKnt5J2yfKw4BHKmQAjZNwK3HJW gg3BRzJK8OTNjeGR0QKplvZukKsBZTOgZJibBHKlWyUMhrWCP1 MRZWimUcxqoBj8RdX80xEXJgcz0SXjOIS8kU27yJ3tN/eyzWwyzdp71CPJBm2GLnTzEmN5ggfmT6eKL8P6mEBzS3mJBCAd i/Yn8/n7LYtqNEioZ53P5G+6JLAt2ZbZ2nJ6sgI2NlzngLijtT2NT/yBpIN++GxqPnBB9/XoVJ6ahD7kWJVKs9EMQULxCJglXEvkKGjUhSPCrBRFsvduvaV1 UBVvDKMhPosoy1WgLKBwVFkcLIXpC8hQh4QvIWxWQoQ0IshOYI w5CMwCFlgE7qSLKIs7ytMpLOu5MlSrsodCt1mLXslbRSE11Gyh 2Rk4Wyq1cIjjM021eaKOtbYXCOqvDG+ZJ2a0buceQ/UDcrWsyFZwuJNOkRzqCTa5AMNki8WJjxHobMyXJbLaFENinrdy LwCXH+QyBYz1FlPSz0tMBjdJ5Bjbxa21kObVFW97C8yfEgRtN/2JRPB5I94JiCRzM25eSBvC5GJZeEGsu4op6gHANEm4EDy8Oqds LVD2yLpAy7hWTFR/d5gXPmJ5p4yvL20GaGElsyCdzKOEsg2Q29yXFUAQlDOcLdOdXZ K2cCCmiDMipWRTFWCF5LWEInirhCmWLXENA1KTg1rnGQQ1u7oN x5QT7LzKOCQKc1SGvcJ0NAOkcmk9TzRnDMhwc6zW3cejRdx9pV fF8TVHFnZ0YpP+CqBra/12beRPVZL3JPCNlEU1yAcbgAHQARFovYqi7BEkBoMkWgTeJj2X QTQc+ke1bpmO6YlUsFl7Rra7m4XgXbYXkGwgnzQq1pB+FliPld R2GxVN8Rpe0EbS1xh3yPku0UKi5txdgg59KoB98NJP3hIIO3i5 PWExMrTXLcjPbHbLATrushtZylrYqyEVcZdNYonJVc7rZlaVo7 dRFm7SrmGVIK7hVbIXmqFynaLKB4QlkT6kLUVQUPzDEaZQhmd3 iVCDUsQ7B43UERaoQ1eheNaizmofimHoqZYBFLvK4xijLO9spU pFMrVm3UehSv3W2kKMiAIbZaPw69pP6qw1IwKjrH2YFxeDVR+V PhrjJBA0Nb8ToJbpA3Mn69Uw1KUoLjc301wWtJax9/BjbHSPEG3SEakzRCcZnmGy8tcTHoLgeEiQf3umvCktb3rRvNvT 0WmCwRBFWQW70wz4QADB2iTp28VLUxBJJNyTJlKlbmJsrpxIqV uK2tfpp03vH4vhbPhO4TZlGJqOaTUDWtnuAXdFy4uPSSIHgUA7 VoIcWDVYCACQBuQPAKelnrSYAc29tQ09QbG+4+qZTJbsAaiL2c jPUqiEqZ5XF1fdmYhK2f4+62nOCOR1LpiIkJLyjGwmJuZCEAWQ rhxDgpKuNpsLaFJkECY7NzWCSS4hzgGxqJ26qhhscJCnzrCvrU 2upuq6qZJ7Kk8M7UGJYSSDytB9DaE2xcomjTyUZcnrp5yPCZCj r12gcifRUGV+ypt1OFwDp1EuB6STPzQ+g9z3F1j5Gw8/Fc9M3tB4UW1GFjoEkEH8LhcHwEqHCYssJa6xFiOhHJeYWoREyR 8wts90BgqyRcNMD4gdjHUR7eS1VWbVyLlR4slFd2b4jMfFB34w 6lWq4xp2dym9t+XmpMLRm5NusiPdavFixM9DdW/ii1+AVw+I8Vda+UPwTWao1tPkRfy6q9i8fTpi5GyuMkxNlUq3i SwTBXcKhmCrioLIrhqcJgkvNFlGWKZjDC3ZQQMtgXH5fqS5XyA h0hdAdQCrVMO0lDy0UmxZy7DOaRuUzYZhI2XjWNHRWG4sbBRJo ZkjexVKrfBQ5vjHMGoIZT4h/ErKLzqQnZaVKA6KL/rTSpWY9rgphEAeY0IuEO/ivFMeMoNcCEKORsVAlF+TuAlVHUy1SZhxM6S3aNwRBHmDdRYLF mqYjzPQLJGEmMlVDHJvT2LnWaLT1MTpb1O09JHUSBzPH63OaQ0 gEubEtILt/OIsUVzTGy5rAbNFh0EzPqST4zKpZlQjD0hze99Rpi+n4L9R+q3 eGopJ92KorXxOPksl3CUadJjX05NpkuJ+IXIHL63UuHzDXvaEm jNX0u6LDaDdvpzAUhx+oag4tabEbw7p8rLFKh5OhG9NIcqmt1w XC0d0NJPhfZL+Z451PFODpGkUxBINjTY4G1r6p9UKGe1WCGvIn dUKuIc5xc4kk7k+w+QCdVW4dxFtimsIdKeciN5Q3HY3UUHwz0S w2Cc5PyZsYNsLiiCjWFxLjCjweSxcozQwIHJU2V37FjDsgTeyP 4StU091pPkhNPSAJKI4vihtClFNsvNg4/C3xE/Efl9EDnGPLNen0duoltrX/QAzbKqWsh9MU3PmIe+QXbENDtLb+EKlgaVSiAyxa2TImTJm45r epNQOc8kuedRcTJnb6QPRU6mKqtPxtPmAT/Vc2ye58I9X/g0q60oyy/PP6DBTx0jUYAG88vNBc1zc1iGt/wDG0zf7zojV4CJhDsRinvgOMjoLCepWwY7wHlcocs1aLp6plvn y/L2Pbk+H791YNbx22HTyCr9l1KlZhyRZpjqVO51LLYVx3TaS9+D 3+KIII3Bkeakfmc/EA7zF/cXUf8NG6qVWd8o/ijycqvX6TXWuiGJYWc44/AZshzZgOm7RyJIPp4I9WzfRBMgES2QRqHIgnceISrwQWPx+HZU +A1R5OcJLGnwLg0eq7Jl9YYgvc6H0rCmwtGnv6HUxBG2gUXx1r un4QBtok5Lk851fTU6e1Rq4ys+wgHjhrYG5V+nxY1wtdV8z4ew 1SrUcKTWgvdHZk0wGgkNhre6LAcvqoWcP0hYF/wDmafnpVu6Jy/CkXMRxKBvZQN4pYQbrY8N0S2DrM/32/kxDn8HUwe6X+TtLvmIVeNEvwpFzDcSse4iURbmTZF0FZw+G7R9 Pqq+YZZW+60nyLf1TFNPzAcJLyDecY1jmRKBOp9Fvl2QVnRrDx HVpTBhckP69PUqZKwxdbgnHkrhylzTEyRGqJ7pInSfESEYx1UU RDAC42Bjaeg6fVQ4fMsPSaGlxbzl5Eu6uJB3QeIsjvDeCk3LX9 SpP+mO6orh80ovsx7CekifZWNSYmn2FOLXcDZzWw3ZxiWtqtEN aXA9q5wHfLHAgtA84segSlmuHZhQDT1dnUbrYHEOcTsWOcN4t6 O6ohjaGt4LnEltmybAHcDoLn2WnF9DtcMNJBNAhxAMnQW6Xx7M J8kii340PugnHgSadUy4m7nGSevREeIKgFQM5U2NZ7CT9UOwLZ qMHVzR6SFmdV9Veof75+VvyW1v40JgsUSfq0vzf2B2MoBwQ2kH NdYSOYiQR0IRnC0i94aIk9TA2m6Y3cPtawhsTuXH73l08kjUWq H1NvT+nWavLXEV5/oKeGy01xqpsIAMEE6rwCYMC21r+at0+Fah3sul/Z3w0BgWlwualUn0foHyYrPEFFrLDdEnlZOfOLg2n5HPMt4bg96 6YsPl4Gymp0CrDWEKmylHPcxuGhRVawC1rYg7BZSwTnXKHHqMX oiN+J0jxN56DoOnmqFarNzM9d1vi3y53nbyFlrRolxgD99fBc2 UnJn0bTUw01KSwsLl/qROxTYiSPQj6Lxrmnb6H9ETw2W6ryI68vfY+kqZ+DY3qfP8AQK 1W2czU/tDoqeFLc/8Ais/37AU0QTYX+fsFKMMeZj5n0ARE1bQAAP3yVdrgD4pqrXmec1P7S am3ipKC/q/t/YnyzAU9RLwYAkC5JMgXjz2HvzBLEYNzKbS9rQ2tAYZp6hyktEu F3AxqtBmdKoUqkEF1xs4dWuEOHsSreIzTRTa2pVaxjTqAADtLn gyGNDZfd2zjzd5osJHKr1D1GfFe6Xv+gErmBHMzA+vsg2Nq6bn aL+MIpWrGSS0zUk3BYNE7NnlO8eXJT8O5MzEPc+qNTaZADDOlx dJl17gAC3iq4n8J0OnafU6JvUyjiOMc93n2+or4DNS14eDBZ3g eh5ey6ZX+0CphqFLsNBmtVLi4FwjVU0WDheNIHg1LWP8As6h00 Kga07tqaiW/ykfEPOPMpgynKW0qTKZDXaAROgXJLjsZ6wnwi45SGau9X7Zt5a BeF40AgOuYANxeLSUw5fnjKg3aOsuHt4lJvF+Ia2wDQSeTWj6B BsDiCBLXEHw5+aFaaTWUzJ46zho663GtAgX8TZe/xbNy702C5fgcdVn4yPGAruYYiq1urtyfAtj80nZLOB25YyPzs0 p9V63MaY6LlWEzt7zDnkfyxPzCbcqyNlQanmof/wBHD5NhM/d7O7F+NEZame0wPH0Q2pxM6DpDr85AHoFNhOF8MTelq/mfVd8i+Fbfw1htuxa3+QvYfdjhKngS9QlcvQV6va1hJlomwm5U lDLH7huqBE9mK8m092QR6BMlLhugPuuI6Oq1SPbV9Vu7IqQ+AO pxtoe6OvwuJb8lFQy1ckDMFLC1rHUtY2bVpdk6T+EgH5NCYxHP 5beiXs4zrsGgElxHMxPyAHsl88ZP/CU6K28CpS3lrMcc9mMbRDdRLCdFgS4Q4BpPMsDoHMwqL8mxmKr Q9wo0abzDmt0agCW6gydRJb+IwJUPE+Zas3NVmzcSGt/lpRTPyYT6p/rUSZ6fvZJsXh2LC7oqL3p5OSZdhyzEhjt6bnavNoKFVaupxd1J PuZTtxXl/ZVX1xs+k4H/ANghs+oj2KRJWyEtzySxbaox9W3+SJ6VUtc0jcOBHmCm/AY0uYdcRf8AykiB57+6SP4gtuACZtPKVZpY6oY75Hlb0EJF9Ur ZLB0+mdQr0dclLLbfZdv/ADOyZFmooYIA7a6hp3uQ55dBG4IJd6Qg7y6q7U70CCcKAvpaSZ DXk7z8QaSm5lEAI9u1YOZbZ41srMd22UeyhU8VX5BXMdWDQh2H pFxkqJANlrAYCblX6xDWnwB+QW1AwENzTF2IHT62QyeEzRp4b7 Ix9WvzFzE1tImJJP8Ayta2dMZTMx3Wz2ewqVCQG6zuW3kjwWYv YIBm2GJbvYey59fDPY9Z0i1On2+nKOj5dUo9nqrPqOqhx/s2ANY5sN0EP2YBDpgE39VFjcbrtAa3k1ogesyXHxcT6JQwmdEN AgvIAkzAsPJbOzp7tu6PDf3T3YkeKq6Jq7X/ALYr1z9shrEkASXaR8z5LbD5XXezXSw1Z7AJ1NpviBz1Ed70lB cHUfrbUBgscHBxv3mkOb8wF0bgbi3G47MWCpWPZMbUe9rWtawg DSBETGp7Lkk23UhPc8HRn0FaaHiTe/Cy8tpfRJc/3ERuZkkapDOegjWbWhzhAvHJEsNjsNQl+nt6rhzbIaCD3WvqXB 2lwbfw5DMzrCpXrPaIY6tUc2Noc8lsehVemyT5LPLLfLPSU9O0 6gtkdqx2X6vuT5rj31XFzydT+ri7S0bxP7ko1wziW0qTp+88n0 AaAlkHU6eX+0be5+ikq1TZvIX902niRm6vFR0yjHtlD7TzBrl5 ia4a0lKeW4iCLqXiHMCKRg3hbIzyeRlHCyKvE2O11T0CqYCuVU rOkph4fyA1W6oMJreEDTXvlguZcQQszd40kSrbuHXsmLQhJwj6 jyCLDdJqw5Gq+qVcefMhyfCaqgC6nleG00x5JQ4eyjS4E8yn1g hseC0TllmKKwe4U3VklU6LrqcuVFkzStiFC1yla5Qgk8VUO+Ok qgKLeiY+J6ILUp/xIWWxcmmprB0/P/svwtV/bMJoPEudoANNxuS5zDsd7tI8ioqjbRyMfROVUhzTO0XPKOfoka vjGwY2uBNtrfRef0GpnbLbN5S7BbUlwK3HVCcLUI+6Wn01AO+S 5fC6xmx7SjWb+KlU+TSR9AuTgyvT0vgy2+RFXdt139B9d1Ngqm q1pHzVSu4F1/IH9+K3p7gncEQ78j+qanyKHrhDFGKoHJ4n1n9ExVMyIStwp3XV rgh2gj01SfK4RfEVlUlyWnwb1axeVuKxbZaUHwFhqIcBIndmBA VXTrBlzWjq4wPda1HSpH4UvaGtOk8jAcJ8Ql2L4WadLNRujJvG H37gzMqGmIc10/hMx5wgWZglhHgnk8KU479V8+DWD8ihNXIqQrAXc1o1XIuZEAwB be3gufCOZJI9Zd1Krwmm23j0wL2ApTTaOUCfHzV4Um2kQBsOQ8 SBuVNjsIGVXAbHvAfzXI95UJchmsSaOlo3GdMZL0Rs+tG23yTp 9nzjRweYYsi7aXZUv5nAmB5udSSPIPkLlejEuDHXMONmydOqIn TtIEXVwlteSauh3w2Zxys/RM2nkNm29eZ/JZWdDYG7v9PMqKm7kP2OZXgdrd4bDwaP1Qmj2N6dmk8zAHlsPl Klrt28h+q0qOu0chLj6CB8yibcsL6AqNvBLSPK4+RCdSsvBxus r+CvZr8mVcGRKzPMOXMWpwL2wYMKXEHuwVoXwPMjyyrdvwwFzJ ckdXqRFgbrsXDuTNo0wCNgkrhFwpuOrmZT27GattkduohsxE1a XQWxnmawWcXhWlpS7issYwl0bo499kv51iZIA5LPTZmZp11f8H 6G2VU5dPRHOSGZXTho8US5LacEgpTKlLisoNutyy6IowOU2Cfq Kgxh0sUPDVNxcSdpVRyyMH8YYZ8d1Jn8I/8ACV2DH4IOF0K/6I3oilXuCjLaQZ3xWcNhBrNn1Gsn+4QXEDrOkehKXncSUq3/AI3DV01D9Vz/AIjxD6dR2He5xFCpUptYXOIbpe4d0Hb+qDF8rj6Xpyprxuy85+ wbv54R0rEZ7RoA9o7US1w0NIJMgiPDdc4NXTHX9FjnQFBqM3XU rhsWBMpbjbTYnfzUlF+mxu36KRthO/7uPZS1sMIlu28fvkm4AyEMqxJY4EGYuPEfeb7J1OGl1rjl5clz bCVyHQum8N1O0ptd0Gk+bbfSFJPKIu5P/AKOtgoEoy5ipY02SwmD8HhJKK4TAQ6en52/VRYGnARPCfFHh+iXc8RY2lZkinmAMgCfBDcHhC97yRBkN9AJ/NHcU289P+FBlbL1Dy1D6f8ACyULEjZb8jFnibAdnVpH8bHD1YQ fo75Ic7Ajdzo8AmPirENcG9WO1D1BaR8x7JXx2KGm33ufM+nJV esTPVdGs3aVZ8m0VartbtLBAB9z1cVq9wJtdrbN/vHmfUr2NDdP337/AN1v6n6ea3nQAeezB/uSDqmrxHd5/f8ADo39VLTEADmbnwHio209Ik3J+ZWz5Aj7zt/0Vlr1ZqHS6epA/wALbn5wnPgk6+0p9HA+4j8glCk39B+vumv7P6kY3T+OmT6tIP0 lP0/zo5fVq92ln7c/0G2pw63aLEJM4ryzsnNAFjP5Lr2JpgCfBc547eHBvUFbNXHNTP KdLm43r3FjA/EE54Id0JOy9vfCc8K3uhcKs9bc+CSoLJazYw71TM9LmaU++Fpo y7Uc3WNfu8sl3L8TsEYabIDgGQUepfCuyeVPKBupHFZhG3Vp9F UQH4p0wiGWQ1ohD8yEMnotMizAVAR0TK/NASDtXELTUFBV5BTBqYRHGPtXyc0c2r7kVSK7Z6VBJ9nh49EqU mSZ5BdX/wD6Bwumtha0fHSqUyZ/A8PA9qjvdcnpnXaIaPn6rnaSe+qL9i5rDNXVA4xMDqrYbaVqKI G1vO61J0mY9W7HzC1oA8rVY2Hn0VjDVoaAfTwULa7SOngtqbZH j8kSISYjDyJG43H5hPX2c4rVSqNO7XNP+YEH/QEjtJFxYjknL7N2TVrECAabZHKdfLpsVJdiR7jvoQ3Ftl0I5pE IUaUvS0Mlz2JaNKApKDoqN8Q75QpjShQub32HxI9xP+1Ju5gxt PE0TYsIT/GaKRPVzvyH5InmNfuu8voEPdk7y1o6CT5m5+qVQviH2/LgWM6rEsLvFv1QepUh2oj4QAB1O8JxzzI2tw7nONmlpPiA4W80 rUcNqdqd5hvSbyfFL1Pznpehp+A0vX7EeHoWNSp5nx6ALyneaj vIDw5NClqf2rtIsxu5+pWtTECe6LCzfDxWY9BtPJvqdv06eC0A +8dzZv5lbU6c77bkrZveM8hYDwVl4N2MsmLgp3/e0PHtG+7HOH0QnDZe+oCRpAG5e9rR7EyfQFEeFDpxlEHdtQeV5 Zv/AIk+qLUk36nN1tldlVlcXlqLyvwOxV6ctXOuM8LpaT4/mumM+Fc/4/8AhIHUfVdO2O6DR4XSz2WxfuKmUUpdKbsObQl7I6UG6ZGsXnYx we0sllEjhZLuYt74TG99ku4499atKv4hyde8UP6mYd0Ith8TZB 6as0XwuqebDGEfdW6laAhmEfzVTOM2DWm6FyQ1VyxnAP4l4jax pEqrwLj9RJ6lJWc1jUeXH0ThwHl5DQU2t5FSWB9qP2VkOQys+I U7cRZPARQ+3nBh2ApVIns8Q32qMe0j3DfZcLLncgAF2f7VOLcL iMAynQq9q6rUa9rg12nTSJDyXEATJiN1yA0/Erj9NhONCU1hh2PkgaXDkCfL85WOc7wHiptA/ZKIcPYdrsQxrmhwdqEOuPhJBv5Le/hWSVQ8Sah6vAGqNA3g+Ox9IWjXt/ER5j9Fc0i4gW8F5UwTXCYRYAfDweUXt5OnkRuPnsupcGZIcPQl wipVIc4fhAnS3zuSfOOSUeAcFS7R8tmppDqZcAQ0NPe0zs67b9 AV02mLBU35FpeZ642VbC/Gp3lV8I7vISZ5CdRiqYimYBjZzfrH5ojTZqU+Y4L+wMGCC0+Y1 CR859EqazFmiONyBJwnaVqbeReCf5W953yBRHOcU2kCVBRfoeH cxNvMEH5FAOIMcX1I5BVpcNF6rKx6AriLMnVKWk/D2jTHlqifUhL5eSIHP6Itj2ksd5IQ9umADLvDZo6k9fBI1axP8 D1PQJ/5fHuzyqbdm3/EfyWNocgt6VKBa3j08/FXsBktavaix7hsXNEj1eYaPeVmUW+x6CdkK1um0vqD337o2+8e vgpmNTzkv2R1ntDqtRlNv4Wg1H+RHda0+6asD9mWDp/EH1nf/Y6Gj/AyGn1lPjp5s5N3W9NX2e5+33OPMplxgAknkJJ8O6253Pui+CyL FM01Rhqwawhwd2T47pmYiYtyC7bgsjo0m6WU2tHQNA9bbqWrhA WuGwII8AeRWhaf1ZxbeuOTeytLPfPLf5FDD19dJrwCNbWugggj UA6CDcESknjGnIcekJ4r1LeJ3HQ8wkfi98McVtfY8/CWJZFKlj9JsjGDzcHmlvEU5EhVKWKc0rm2dPk1vgz0NXV6/ksQ9nEyEIxN3FD8NmTiB4q7BiUOmolU25itdqIXxUaiWipBUhV aElWdC2nGcWuSZmNACU+IsQdVj3VdzisWXapMHlXbATzul2QXD OhprW4ODQqNwpfcBdD4GaWsAIQ+tlApNnor/D+cUwSAR5K9PPM3EXq9P4dcZ57jLjsPIsh4KJvxAc2xVXswt+D mI4i1xgNJMNB0g7C8uj1utXBXOFsko1qFR9SXva4tLRXbR7Kno Lu2Ood4ardAtss4aoPwWJqGs3tpqHCgv0F7MMO0qu7MjvamEgS RBYd9lmyFtBsK/kNbTiaR/vR/mBb+azjbB4OjVFPCmXsqPbU0uqOZoGnRLqgE1J7SdMtjTBVXC1 9FRjrw1zSYiYBBMSqlzFoZU9lkZejRDXEVHjo5w9nELek9T5zR IxFSSbu1d7eHQ7lbmiXC2EY8vDmte4mm1pdphpeXCe8DAkC8f0 pSxHJLIYtcPdmnCboxlIAxLjPlocXD1AK6i16UMryCcyaGNDez pPc7TGmWzSkQ0WOscv1T6zKyrfxcgY28A9z1rRpybIk/KCVZy3KNJkqYKyVqeplyocTm+ppabf0M/kiGeY5rGkWXP8VinFxM81HBtNBKeGmxjzGtqbTe2w1T3iRYWLb cyCVHVY0nUQQDEEizrcihVXN2OYKbjpa4aiQb03gxqLebOp8VI 7C1WsALy5m7YdLb/eaPEH5rNTHn0Zqulx7Fqtl/ag06Y1Pf3WtlrZJPUmAi2W/ZBImvXgm5bSaDB/nfv/lQThasf47Dif8A5QPcFdhpFPlVFvMiUa66mDhW8ZefcXsu4Awd Go1wp6y0R/antAT+Ih3dB8gExswbWiGtDROwtfafZegLcOnnBR7Uuwidk7Hm bb+pA4OEEb/XzWzMb+Jp8wJVoNt6LR1NQWatqNd8MT8/ZeVG8ivXMB3WpPr9VEQHVW94+f8AWUDz7KBVaWxujOYVwx48R9 DH5j2S1n3FLaLZ38k+CyBLgA4rg1w+HZBcx4Oqski4hOmVcb0a m5g9Cj1bG0n05tsmYceMAt7uTjWCBDocIIsQjT6ndQrOcU04p+ jaY8yFNTqEhY5xyzXVbtiy/hwpCVHh9ls5AlhlyeYgfOWyQmHIHhrR5IBmXxBX8Ni4Z6LJq5O LTR2ekwjKEkyXijMBogea5a7MHsqlzHEXlMXFGYk26pTqo9Km1 vfdmfqs0pKqPZDtlPHZgB+/NMQ4vZ1C5IvO3d1W/wARo42CqvRsVixKCPGbjzCN/wBVixWin3QQ4lP/AHDvJn+kKzws6DVi3dHyDyPmB7LxYlv+Wab/APUS+p0TgOoXYnEFxJOgXJk3qajc9SSfMp1prFiOPymefzMmCy ue6V6sRACHxG46kv1VixMXYFm2FpB2sOAI0mxAP1RjKqYGHMAC 42EclixKfzjY/wAsq5Ef++o/+xq7NT2WLEyQMSYKviFixUyy5hTv++ZUzlixB5lkajq7rFiJFC jxi8/2dz9//auc8SONrrFi01Cpi+34k0YWs7sfiO3UrFi0W9hUBWJ7480eo/CsWLCaEXsNsvXLFiU+43yA2cKtTcdCxYsmp8js9K7MA5+Nkv1t/wB+CxYtFXyI52t/nyNCtFixGzGf/9k= ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9DuSkCZJNlYqR2bjX4s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malkemid
19-06-2014, 07:52
همیشه یا از اینور بوم می افتیم، یا از اون طرفش!
یکی میاد میگه در حد جام ولایت بودیم، یکی دیگه میگه حماسه بود...
فکر می کنم با توجه به داشته هامون بد نبودیم، فقط زیر توپ زدن هامون یکم بیش از حد بود.. بد نبودیم

IRAN_KING
19-06-2014, 09:12
بیک زاده جایگزین حاج صفی شد و با ترکیب اصلی تنیس فوتبال بازی کرد !

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - هاشم بیک‌زاده در جریان تمرین امروز (چهارشنبه) تیم ملی با نفرات ترکیب اصلی تنیس فوتبال بازی کرد.
به گزارش بیست چهارده ،تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان در شرایطی پیگیری شد که بازیکنان ترکیب اصلی تیم ملی کشورمان به جز احسان حاج صفی که مقابل نیجریه بازی کرده بودند به تمرین تنیس فوتبال پرداختند. سایر بازیکنان به سالن بدنسازی رفته و تمرینات بدنی انجام دادند.*در تمرین تنیس فوتبال تیم ملی کشورمان هاشم بیک‌زاده جایگزین حاج صفی شده بود. به نظرمی‌رسد تیمی که تنیس فوتبال بازی می‌کرد، مقابل نیجریه به میدان برود.*در تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران، علیرضا حقیقی به صورت جداگانه از سایر دروازبانان تمرین کرد. شواهد حاکی از آن است که او سنگربان ایران در بازی مقابل آرژانتین خواهد بود.

Spaniuly
19-06-2014, 10:20
این دوگانگی فکری که داریم به خاطر سلایق هست... برخی دوست دارن فوتبال زیبا ببینن برخی دوست دارن یه شبه ره صدساله برن برخی می خوان آبروی ایران حفظ بشه... چه می دونم هرچی! بازی اول ما مقابل نیجریه از هر بعد قابل بررسی هست میشه گفت شجاعانه میشه گفت ترسو اما من شخصا نمی تونم اسم شجاعانه بذارم روش با سیاست میشه گذاشت زیرکانه میشه گذاشت اما تنها کلمه ای که نمیشه براش استفاده کرد واژه شجاعانه بود... اما باید قبول کنیم واژه شجاعانه خیلی وقته از تیم ما رخت بربسته من تنها بازیهای شجاعانه ایران رو در زمان برانکو می دیدم و لذت هم می بردم حتی موقعی که می باختیم هم با ارائه یه فوتبال حرفه ای می باختیم نتیجه اش هم شد رسیدن به رتبه 17 رنکینگ فیفا بازی فراموش نشدنی مقابل کره در جام ملت های 2004 بازیهای طلایی که یادمه مقابل بوسنی انجام میدادیم یه بار نمی دونم 4-1 بردیمشون یه بار رفتیم توی قلب اسلواکی این تیم رو توی خونش 4-3 بدیم یا 3-2 بردیک دقیق یادم نمونده ولی اول جلو افتایم بعد عقب افتایم بعدش باز بردیم بازی رو... بازیهای پویا و عامه پسندی داشتیم که همه کیف می کردن همون موقع بود که کم کم بازیکنان به لیگای دنیا معرفی می شدن و اگه پول دوستی فوتبالیستامون نبود هرکدوم به جای رفتن به تیمای عربی در تیمای درجه دوی اروپایی می تونستن شاغل بشن و سطح کیفی فوتبالشون بهتر بشه... البته من شخصا کارلوس که-روس رو دوست دارم چون توی این فقر فوتبالی خوب تونسته با این کارت های غیر آس و کاپا دست بگیره تساوی بدون گل به هرکی ضدحال زد برای ایران یه نتیجه تاریخی بود چون برای اولین بار ایران در یک بازی جام جهانی گل نخورد در هر 9 بازی قبلی یک گل خورده بودیم حداقل... ولی بهتره به جای غرور به فکر این باشیم که فوتبال هم در سرازیری افول قرار داره چون حکمش رو قبلا صادر کردن افرادی مثل برانکو و که-روس هم که میان دست این فوتبال رو بگیرن از پشت یکی می زنه به شونه شون میگه مشدی بیخیال شو بذار بره ته دره اینا حکمشون صادر شده تو هم بخوای بچسبی بهشون باهم هل می دیمتون برین ته دره...

mmf66
19-06-2014, 10:39
یک مزیت که برای بازی با آرژانتین داریم اینه که بازی زیر تابش نور خورشید انجام میشه و تجربه ثابت کرده که تیمهای بزرگ تو اون شرایط نمیتونن کارشون رو به درستی انجام بدن و این به نفع ایران هست

Gilopa
19-06-2014, 11:19
یه مساله مثبت الان وجود داره و اون عدم اعتماد مردم آرژانتین به تیم فعلیشونه . مخصوصا بعد بازی با بوسنی مردم این کشور خیلی از تیمشون نا امید شدند .الان تو بازی با ایران فشار زیادی رو بازیکناشون هست .اگر ایران بتونه یه نیمه دووم بیاره خیلی امید دارم به تساوی (البته میدونم خیلی خوشبینانست )اما فوتباله دیگه گاهی وقتا رو حساب کتاب پیش نمیره .

Mohammad
19-06-2014, 11:34
به نظر من همه چیز به 20 25 دقیقه اول بستگی داره. اگه بتونیم این بازه رو رد کنیم، میشه با ادامه بازی بسیار امیدوار بود. این فشار بر روی آرژانتین کاملا مشهود هست، حتی درخواست مسی برای تغییر سیستم بازی و استفاده از 3 مهاجم هم همین رو نشون میده.
اعتقاد دارم دفاع آرژانتین تویه ضد حملات می تونه شدیدا آسیب پذیر باشه ! آرژانتین یه تیم قدرتی مثل نیجریه نیست و ما بهتر می تونیم باهاش بازی کنیم. باید باهوش بازی کنیم.

Pejvak61
19-06-2014, 11:39
من از جمله كساني بودم كه از كيفيت بازي تيم ملي ابراز ناراحتي كردم ولي فرداي اون روز كه دوبار بازي را بي استرس تماشا كردم متوجه شدم فرصت هاي گلزني جدي ما حداقل سه فرصت بود كه استفاده نكرديم. يكي ضربه سر قوچان نژاد، ديگري ضربه سر دژاگه و آخري هم ضربه از راه دور بي دقت آندو.

از اين جهت ميگم فرصت جدي كه در موقعيت هاي بدست اومده بدون مزاحمت مدافع حريف تونستن به توپ ضربه بزنن كه اگر هوشياري به خرج ميدادن ميتونستن حداقل دو تا شونو گل كنن ولي به هر حال نشد.

در ضمن من فكر نميكنم هيچكدوم از دو تيم آرژانتين و بوسني قدرت بدني نيجريه را داشته باشن و بازيكنان ما ميتونن كمي راحت تر تو زمين حركت كنن و اينطور نيست كه با قدرت بدني بتونن توپو از ما بگيرن.

دفاعمون كه خوب بود و در بازي اول هم استرس اوليه را پشت سر گذاشتيم اميدوارم در بازي پس فردا اين بار مهاجمانمون بادقت عمل كنن تا ضمن دفع قدرت تهاجمي آرژانتين (كه كاري بسيار مشكل به نظر ميرسه ولي به نظرم شدنيه) نيم نگاهي هم به ضد حملات داشته باشيم و شگفتي آفرين بشيم.

engineer2046
19-06-2014, 11:41
جام ،جام شگفتی هاست و از ایران هم بعید نیست.ایرانی وقتی جوگیر بشه مسی و آرژانتین هم جلو دارش نیست...

V E S T A
19-06-2014, 12:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کی‌روش: به دام انداختن پسر کوچولویی مثل مسی سخت است

طرفداری - سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من دوست دارم کارم را با ایران ادامه بدهم اما وقتی فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش نمی‌خواهند کاری از دست من بر نمی‌آید.

کارلوس کی‌روش ابتدا از تاخیر به وجود آمده در کنفرانس از خبرنگاران عذرخواهی کرد و اظهار داشت: در پشت پرده موضوع حائز اهمیتی برای تیم ملی وجود دارد که باید در این خصوص با هم گفت‌وگو کنیم.‎ منتظر مشخص شدن آخرین آزمایشات پزشکی بودم که در نهایت ساعت 4:30 (به وقت برزیل) این کار صورت گرفت.

خوشبختانه بعد از جلسه با کادر پزشکی مشخص شد مشکلی وجود ندارد و مصدومی در تیم نداریم.‬

وی با بیان اینکه بابت نداشتن مصدوم در تیم ملی خدا را شکر می‌کند، ادامه داد: خیلی خوشحالم که تمام پزشکان و فیزیوتراپ‌های تیم به ما اعلام کردند که شرایط تیم ملی بسیار ایده‌آل است و برای ما این یعنی کارهایی که در 2 اردوی قبل انجام داده‌ایم، برای تیم مثبت و سودآور بوده است.

به نقل از تسنیم،سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به تساوی بدون گل ایران در بازی اول خود در جام جهانی 2014 برزیل برابر نیجریه، خاطرنشان کرد: برابر نیجریه بازی را با قدرت به پایان رساندیم و از روند تاکتیکی تیم در این بازی خوشحالم.‬

وی همچنین یادآور شد: بعد از 3 سال حضور در ایران شرایط رسانه‌ای در این کشور را به خوبی می‌شناسم. می‌دانستم که دیر یا زود یک سری شایعات در رسانه‌ها مطرح خواهد شد. من اینجا هستم که به هرگونه شایعه و شک‌ و شبهه‌ای پاسخ دهم به همین دلیل بار دیگر می‌خواهم به این موضوع قاطعیت ببخشم که یک سری جلسات صورت گرفته راجع‌ به برخی مسائل که باید قبلاً انجام می‌شد.‬

کی‌روش افزود: باید همین جا به مردم و رسانه‌ها ضمانت بدهم که جلساتی که انجام شده هیچ تاثیری در عملکرد تیم ملی نخواهد داشت. هر آنچه از دستم بر بیاید انجام می‌دهم که این صحبت‌ها درون تیمی حل شود و به کارایی بیشتر منجر شود.‬

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه هرگونه صحبت و شایعه‌ای که بعداً مطرح شود، من در تیم خواهم بود و به آن پاسخ می‌دهم، تاکید کرد: من اینجا هستم تا پاسخگوی شایعات باشم و باید بگویم شایعات قبلی هیچ‌کدام اعتبار ندارد.

وی در پاسخ به این سؤال که صحبت‌هایش با روزنامه پرتغالی مبنی بر جدایی‌اش از تیم ملی بعد از جام جهانی صحت دارد یا نه؟ گفت: این یک مصاحبه قدیمی است و با بحث‌های قبلی که در اردوی آفریقا صورت گرفت تفاوتی ندارد. من دوست دارم کارم را با ایران ادامه بدهم اما وقتی فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش نمی‌خواهند کاری از دست من بر نمی‌آید. البته باید بگویم این موضوعی نیست که بخواهیم اکنون درباره آن صحبت کنیم.‬
کی‌روش در واکنش به این موضوع که در تهران برای ماندن او صحبت‌های مثبتی مطرح شده است، عنوان کرد: اینکه بالاترین مقام اجرایی کشور حامی ماندن من است، برایم افتخار بزرگی محسوب می‌شود. در اردوی اتریش اعلام کردم که ایران و ایرانی همیشه در قلب من خواهند ماند اما اکنون بحث ما تمرکز روی بازی با آرژانتین است.‬

وی با تاکید بر حفظ آرامش تیم پیش از دیدار حساس با آرژانتین، افزود: باید فضای اردوی تیم را ساکت نگه دارم تا با همان تمرکز بازی برابر نیجریه مقابل آرژانتین هم قرار بگیریم. بازی با آرژانتین مسلماً مهمترین بازی تاریخ فوتبال ایران خواهد بود، اما آیا در فاصله 2 روز مانده به این بازی زمان مناسبی است که فدارسیون فوتبال در مورد قرارداد من یا مسائل دیگر صحبت کند؟

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام بازیکنان من، دستیاران و کادر فنی تیم ملی با تمرکز پیش می‌روند و با این تمرکز باید روحیه بالای تیمی را حفظ کنیم و روحیه جنگندگی را افزایش دهیم تا به تمرکز کامل به مصاف آرژانتین برویم.

کی‌روش با اشاره به دیدار شنبه آینده تیم ملی برابر آرژانتین، گفت: قول می‌دهم همان طور که بازیکنانم در بازی اول نشان دادند با روحیه هستند، در بازی دوم هم با همین روحیه به میدان می‌روند و خدا هم به ما کمک می‌کند.
وی در پاسخ به این سؤال که خبر رفتن شما از تیم ملی بعد از جام جهانی روی روحیه بازیکنان تیم ملی تاثیر می‌گذارد یا نه، عنوان کرد:‌ مسئله جدیدی در این مصاحبه وجود دارد که شما ندانید؟ دیگر همه این موضوع را می‌دانند و چگونه می‌خواهد روی بازیکنان تاثیر بگذارد؟ من در مصاحبه با واحد مرکزی خبر در اتریش گفتم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد اما آن موقع صحبت‌های من مورد علاقه کسی نبود. من 5 روز پیش هم این را گفتم و نمی‌خواهم تکرار مکررات کنم.‬

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: شما می‌دانید باعث و بانی این مسائل چه کسی است. به خاطر چه کسانی این اتفاق افتاده و در جریان همه چیز هستید اما اگر فکر می‌کنید کارایی من و بازیکنانم یک درصد کمتر شده، سخت در اشتباه هستید.‬
کارلوس کی‌روش در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه صحبت‌های کِشی در نشست خبری نشان می‌داد که نیجریه در دام شما افتاده و آیا چنین نقشه‌ای برای سابیا و آرژانتین هم دارید یا نه، گفت: مطمئناً سعی خواهیم کرد اما به دام انداختن پسر کوچولویی مثل مسی سخت است. اگر او را هم محاصره کنیم با آمدن آگرو و دی‌ماریا کار سخت خواهد شد.

وی ادامه داد: البته بارها این را تکرار کرده‌ام که پیش زمینه ایران و ایرانی و بازی با آرژانتین چقدر می‌تواند برای ایران هزینه‌بردار باشد. اگر خارج از جام جهانی بخواهیم با آرژانتین بازی کنیم یا این تیم را به ایران دعوت کنیم، امری شبیه به محال است.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه اکنون خوشبختی به خانه ما آمده است، اظهار داشت: ما این کیک شیرین را که می‌توانیم با آرژانتین بازی کنیم، هیچ‌وقت از دست نخواهیم داد. این فرصت تنها یک بار برای بازیکنان من رخ می‌دهد و آنها در کل زندگی خود آرزو داشتند یک بار مقابل آرژانتین بازی کنند.‬‎

‫کی‌روش خاطرنشان کرد: مطلب بسیار ساده است، هر چقدر هم بخواهند پول پرداخت کنند که ما بازی با آرژانتین را از دست بدهیم به هیچ وجه این شانس را از دست نخواهیم داد. بعضی از همین بازیکنان در آینده کنار شومینه خواهند نشست و به نوه‌های خود خواهند گفت که با مسی بازی کردیم و هواداران ایران از این بازی لذت بردند.

Fusi0n
19-06-2014, 13:38
من از جمله كساني بودم كه از كيفيت بازي تيم ملي ابراز ناراحتي كردم ولي فرداي اون روز كه دوبار بازي را بي استرس تماشا كردم متوجه شدم فرصت هاي گلزني جدي ما حداقل سه فرصت بود كه استفاده نكرديم. يكي ضربه سر قوچان نژاد، ديگري ضربه سر دژاگه و آخري هم ضربه از راه دور بي دقت آندو.

از اين جهت ميگم فرصت جدي كه در موقعيت هاي بدست اومده بدون مزاحمت مدافع حريف تونستن به توپ ضربه بزنن كه اگر هوشياري به خرج ميدادن ميتونستن حداقل دو تا شونو گل كنن ولي به هر حال نشد.

در ضمن من فكر نميكنم هيچكدوم از دو تيم آرژانتين و بوسني قدرت بدني نيجريه را داشته باشن و بازيكنان ما ميتونن كمي راحت تر تو زمين حركت كنن و اينطور نيست كه با قدرت بدني بتونن توپو از ما بگيرن.

دفاعمون كه خوب بود و در بازي اول هم استرس اوليه را پشت سر گذاشتيم اميدوارم در بازي پس فردا اين بار مهاجمانمون بادقت عمل كنن تا ضمن دفع قدرت تهاجمي آرژانتين (كه كاري بسيار مشكل به نظر ميرسه ولي به نظرم شدنيه) نيم نگاهي هم به ضد حملات داشته باشيم و شگفتي آفرين بشيم.

تو اخبار که چک میکردم کیروش یک سری تمرین خاص برای تیم تجویز کرده بعد بازی نیجریه که بیشتر برای افزایش تمرکز تیم بود کاملا تو بازی نیجریه مشخص بود کمی بازی کنن خلق موقیت تمرکز ندارن برای همین موقیت به خوبی استفاده نکردیم

به گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم به برزیل، تمرین امروز تیم ملی فوتبال از ساعت 12:30 در کمپ خواکیم گرووا آغاز شد. در ابتدای تمرین سرمربی تیم ملی مدتی با بازیکنان صحبت کرد و در ادامه بازیکنان به 5 گروه تقسیم شده و به تمرین پاسکاری و استارت‌های سرعتی پرداختند.

در تمرین امروز دروازه‌بان‌های تیم ملی باید با زدن توپ به دیواره کنار زمین تمرین توپ را در جهت‌های مختلف دریافت می‌کردند. این کار مدت زمان طولانی ادامه داشت و بازیکنان هم در ادامه تمرین به تمرینی مشابه با بازی تنیس فوتبال پرداختند.

مشخص بود که کی‌روش محور اصلی تمرینات امروز تیم ملی را روی افزایش تمرکز و قدرت تصمیم‌گیری بازیکنان قرار داده است. در بخش‌هایی از تمرین اوسیانو دآکروز دستیار کی‌روش هم پا به توپ شد و هم‌پای بازیکنان به تمرینات پاسکاری پرداخت.

در ادامه با رفتن بازیکنان به سالن بدنسازی 10 بازیکن حاضر در ترکیب ایران مقابل نیجریه تنها با یک تغییر که حضور هاشم بیک زاده بود به تمرین تنیس فوتبال پرداختند و بعد از 70 دقیقه این تمرین خاتمه یافت.

این اوسیانو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7_%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B2) در تمرینات شرکت داشت

Mr Online
19-06-2014, 13:54
پاداش 30 میلیونی برای برد آرژانتین و 18 میلیونی برای مساوی در نظر گرفته شده از طرف وزارت ورزش !

Y@var
19-06-2014, 14:45
سلام به همگی

اگه استرسشون رو بچه ها بتونن کنترل کنن میتونن امیدوار به صعود باشن / تیم بوسنی و نیجریه بهتر از ما هستند ولی همیشه تیم بهتر برنده نمیشه :n06:

Y@var
19-06-2014, 14:51
پاک شود
د
د
د
....

aluminum
19-06-2014, 16:50
در رده‌بندي بهترين بازيکنان جام جهاني 2014 و در بين بازيکنان ايران،‌ مهرداد پولادي بيشترين امتياز را کسب کرده و دژاگه، شجاعي و جهانبخش در رده‌هاي پاييني اين جدول قرار گرفته‌اند.
پس از اينکه دور اول بازي‌هاي مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل به اتمام رسيد سايت فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) اقدام به انتشار رده‌بندي بهترين بازيکنان کرد که در اين فهرست مهرداد پولادي که نامش در تيم منتخب دور اول مرحله گروهي هم بود با کسب 9.7 امتياز پس از توماس مولر در مکان دوم قرار دارد.

جايگاه بازيکنان تيم ملي ايران در اين رده‌بندي به شرح زير است:

رده دوم: مهرداد پولادي 9.7 امتياز

رده پنجاه ‌و‌يکم: سيدجلال حسيني 8.55 امتياز

رده پنجاه ‌و‌ چهارم: عليرضا حقيقي 8.51 امتياز

رده شصت ‌و پنجم: جواد نکونام 8.34 امتياز

رده هفتاد ‌و سوم: پژمان منتظري 8.23 امتياز

رده هشتاد ‌و‌ دوم: احسان حاج‌صفي 8.11 امتياز

رده صد و بيست و هشتم: رضا قوچان‌نژاد 7.53 امتياز

رده صدو پنجاه و چهارم: آندرانيک تيموريان 7.23 امتياز

رده صد و نود و نه: اميرحسين صادقي 6.74 امتياز

رده دويست و پنج: خسرو حيدري 6.67 امتياز

رده دويست و شصت و چهار: اشکان دژاگه 6.03 امتياز

رده سيصد و هشتاد و چهار (مشترک): عليرضا جهانبخش 4.55 امتياز

رده سيصد و هشتاد و چهار (مشترک): مسعود شجاعي 4.55 امتياز

Khazuk
19-06-2014, 17:25
والا بازی استرالیا روبروی هلند که دیدم دیگه میخاست گریم بگیره هلند پیچونده بود و هلند شانس آورد ... اگر ایران اون بازی کرده بود فکر کنم 1 ماه مملکت تعطیل میشد نمیدونم مساوی با هر قیمتی چه لذتی داره :n28: با این فوتبال که میگیم خوب بودیم و مربیان لیگ میگن ما هم بودیم همین تاکتیک پیش میگرفتیم مشخص که ایران یکی درمیون به جام جهانی میره و 20 سال دیگه هم فوتبالمون همین جای امروزش خواهد بود

Sh-Meteor
19-06-2014, 17:56
حضور پولادی در تیم منتخب مرحله اول گروهی

دروازه بان: وینسنت انیاما (نیجریه)

مدافعان: مهرداد پولادي (ايران)، ژئوف کامرون (آمريکا)، داويد لوئيز (برزيل) و فيل جاگيلکا (انگليس)

هافبک ها: هکتور هررا (مکزيک)، ژردان شاقيري (سوئيس)، جيمز رودريگس (کلمبيا) و آندره آيو (غنا)

مهاجمان: توماس مولر (آلمان) و روبين فن‌پرسي (هلند)

SA3EDLORD
19-06-2014, 18:08
اگه فرضو بر این بگیریم که بوسنی و نیجریه مساوی کنن...... ما با 2 تا مساوی به مرحله بعد صعود خواهیم کرد. (آرژانتینم نیجریه رو ببره )
یه اتوبوس تمیز پارک کنن جلو دروازه.... مسی هم ازین اتوبوسا خاطره خوشی نداره :دی

B3HZ@D
19-06-2014, 18:12
دروازه بان انیاما ؟!
ایشون که فقط یک ضربه سر رو در کل 90 دقیقه مهار کرد و هیچ صحنه خاص دیگه پیش نیومد که بخواد توی تیم منتخب قرار بگیره !
احتمالا ملاک این انتخاب گل نخوردن بوده وگرنه هیچ جوره نمیشه انیاما رو در مقایسه با دروازه بانان دیگر بازی ها توی تیم منتخب قرار داد .
اون از رده بندی های فیفا ... اینم از تیم منتخبش :n02:

SA3EDLORD
19-06-2014, 18:15
اون از رده بندی های فیفا ... اینم از تیم منتخبش :n02:
دقیقا!.....میتونستن سیریگو دروازبان ایتالیا رو هم انتخاب کنن..... یا بهتر از اون دروازبان کاستاریکا.... اسمش یادم نمیاد:n13:

Sh-Meteor
19-06-2014, 18:16
علت انتخاب انیاما رو منم نمی دونم..:n02: به قول معروف فیفا است دیگر...
.
.
ولی بدون شک بهترین دروازه بان مرحله دوم گروهی، اوچوا، دروازه مکزیک باید باشه...:n23:

Sh-Meteor
19-06-2014, 18:41
اگه فرضو بر این بگیریم که بوسنی و نیجریه مساوی کنن...... ما با 2 تا مساوی به مرحله بعد صعود خواهیم کرد. (آرژانتینم نیجریه رو ببره )
یه اتوبوس تمیز پارک کنن جلو دروازه.... مسی هم ازین اتوبوسا خاطره خوشی نداره :دی

چون می دونن قراره اتوبوس پارک کنیم ( اتوبوس که چه عرض کنم، از این BRT بزرگا :n02: )...
مسی به سر مربی شون گفته: از دفاع کم کن، به مهاجم ها اضافه کن، قول میدیم ببریم.

Aryana_b
19-06-2014, 18:51
اگه از بوسنی ببریم و بوسنی هم از نیجریه ببره با 4 امتیاز میتونیم بریم مرحله بعد :n19:
یعنی میشه :n27:

aluminum
19-06-2014, 19:17
چون می دونن قراره اتوبوس پارک کنیم ( اتوبوس که چه عرض کنم، از این BRT بزرگا :n02: )...
مسی به سر مربی شون گفته: از دفاع کم کن، به مهاجم ها اضافه کن، قول میدیم ببریم.

البته قراره در طول بازی یکی دو تا مترو هم از جلوی دروازه رد بشه:n02:
جدا از شوخی غیر از این تاکتیک کار دیگه ای نمیشه کرد...این کم کردن دفاع شاید به ضررشون بشه.نه اینکه ما گل بزنیم ولی هافبکها استرس خواهند داشت

Gregar
19-06-2014, 20:04
بازی با ارژانتین هم باید فقط دفاع کنیم که فقط نبازیم . اگه نباختیم اولا شگفتی میشه دوما بازی اخر در صورت تساوی بوسنی و نیجریه ما با یک مساوی صعود کردیم و حتی اگه بوسنی یا نیجریه مساوی نکنن ما تو بازی اخر اگه بتونیم ببریم با کسی هم امتیاز نمیشیم و بدون تفاضل گل میریم بالا .

ولی عجب تیم نفرت انگیزی تا اون موقع بسازیم ها :n02:
دقت کردین اگه یه قوت صعود کنیم این تاکتیک چقدر تو حذفی به کارمون میاد ؟ :n10: یه وقت دیدی تا بالا ها رفتم :n02: حتی فینال :n20: کلا زیادی خوشحالم :n19: ignore me :n27:

persian365
19-06-2014, 20:11
سئوالی داشتم در مورد بازی نیجریه - بونسی

اگر این بازی مساوی بشه فکر کنم بهترین حالت ممکن باشه

در غیر این صورت به نظر شما برد نیجریه برای ما بهتر خواهد بود یا بوسنی ؟

Kurosh
19-06-2014, 20:18

برد نیجریه نتیجه بهتریه ...
چون اون وقت بوسنی از رقابت ها حذف شده و بازی آخرش تشریفاتیه جلوی ایران، شاید بشه راحت تر شکستش داد
اگه بوسنی برنده بشه، 3 امتیازی میشه، نیجریه و ایران هم یه امتیازی‌ان ... بازی آخر بوسنی با یه تساوی صعود می کنه و اون وقت کار ایران خیلی سخت تر خواهد بود

با این حال بهترین نتیجه همون تساوی نیجریه بوسنیه ...

kotlet110
19-06-2014, 20:37
بازی با ارژانتین هم باید فقط دفاع کنیم که فقط نبازیم . اگه نباختیم اولا شگفتی میشه دوما بازی اخر در صورت تساوی بوسنی و نیجریه ما با یک مساوی صعود کردیم و حتی اگه بوسنی یا نیجریه مساوی نکنن ما تو بازی اخر اگه بتونیم ببریم با کسی هم امتیاز نمیشیم و بدون تفاضل گل میریم بالا .

ولی عجب تیم نفرت انگیزی تا اون موقع بسازیم ها :n02:
دقت کردین اگه یه قوت صعود کنیم این تاکتیک چقدر تو حذفی به کارمون میاد ؟ :n10: یه وقت دیدی تا بالا ها رفتم :n02: حتی فینال :n20: کلا زیادی خوشحالم :n19: ignore me :n27:
خیلیا فک میکنن ایران با این بازی کردنش میتونه مثل اون یونان نتیجه بگیره اما خودمون هم میدونیم که این تیم تا الان جلوی هیچ تیم درست و حسابی این تاکتیک رو پیاده نکرده که ببینیم چند مرده حلاجه. جلوی نیجریه شاید جواب داده باشه این کار اما جلوی تیم های بزرگ قطعا هیچ کارایی نداره. اون تیم یونان اون موقع خیلی فاکتور های دیگه هم داشت که از اونها در این تیم هیچ خبری نیست!
از طرفی این تاکتیک بزرگترین ضعفش اینه ،علی الخصوص برای این تیم ایران، که نباید هیچ گلی بخوره حتی یک دونه چون ار یه دونه هم بخوریم امکان جبرانش اصلا برامون وجود نداره عملا.

Mohammad
19-06-2014, 21:20

برد نیجریه نتیجه بهتریه ...
چون اون وقت بوسنی از رقابت ها حذف شده و بازی آخرش تشریفاتیه جلوی ایران، شاید بشه راحت تر شکستش داد
اگه بوسنی برنده بشه، 3 امتیازی میشه، نیجریه و ایران هم یه امتیازی‌ان ... بازی آخر بوسنی با یه تساوی صعود می کنه و اون وقت کار ایران خیلی سخت تر خواهد بود

با این حال بهترین نتیجه همون تساوی نیجریه بوسنیه ...

البته چند صفحه قبل مفصل این موارد رو بررسی کردم.
کوروش جان، اگه نیجریه بوسنی رو ببره 4 امتیازی میشه و ما در بهترین حالت (یعنی برد مقابل بوسنی و باخت نیجریه) با نیجریه هم امتیاز میشیم که احتمالا در اون حالت به دلیل تفاضل گل حذف میشیم. به نظر من بهترین حالت "نبردن" نیجریه هست، چه بوسنی ببره و چه مساوی بشن به نفع ماست. اگه این نکته رو هم اضافه کنیم که کمتر بازی تویه این جام مساوی شده بهترین حالت میشه همون برد بوسنی، جایی که ما در بازی آخر با یه برد حماسی می تونیم صعود کنیم. قرار نیست که همش دفاع کنیم، بازی آخر باید همون بازی باشه که ما یه ایران تهاجمی رو می بینیم، جایی که با خیالی آسوده می تونیم یه بازی خوب انجام بدیم.

Mohammad
19-06-2014, 21:27
خیلیا فک میکنن ایران با این بازی کردنش میتونه مثل اون یونان نتیجه بگیره اما خودمون هم میدونیم که این تیم تا الان جلوی هیچ تیم درست و حسابی این تاکتیک رو پیاده نکرده که ببینیم چند مرده حلاجه. جلوی نیجریه شاید جواب داده باشه این کار اما جلوی تیم های بزرگ قطعا هیچ کارایی نداره. اون تیم یونان اون موقع خیلی فاکتور های دیگه هم داشت که از اونها در این تیم هیچ خبری نیست!
از طرفی این تاکتیک بزرگترین ضعفش اینه ،علی الخصوص برای این تیم ایران، که نباید هیچ گلی بخوره حتی یک دونه چون ار یه دونه هم بخوریم امکان جبرانش اصلا برامون وجود نداره عملا.

درسته؛
همونطور که قبلا هم اشاره کردم ما قرار نیست همه بازی ها با همین سبک بازی کنیم (شاید هم قرار)؛ ولی اهمیت نباختن در بازی اول خیلی زیاد بود، چون اگه می باختیم به سرنوشت اسپانیا و کامرون تا بدین جا دچار میشدیم (توقع نداشتین که از نیجریه ببازیم ولی از آرژانتین امتیاز بگیریم ؟!! )؛ بنابراین بازی با نیجریه یه شرایط ویژه داشت که خوشبختانه با موفقیت گذشت.
برای بازی با آرژانتین همونطور که از مصاحبه ها هم بر میاد دیگه اون فشار رویه تیم نیست، قطعا آسوده تر بازی می کنیم؛ و در نهایت در بازی آخر قطعا باید برای برد بازی کنیم (این بدین معنی نیست که اگه دفاع کنیم تفکرمون برد نیست)
باید منتظر باشیم تا ایران رو در بازی با آرژانتین ببینیم. به شخصه انتظار دارم حداقل 3 یا بیشتر گل بخوریم اما نوع بازی تیم برام اهمیت داره.

farshidmm
19-06-2014, 22:19
وقتی حوصله دروازه بان نیجریه سر میره

robert
19-06-2014, 22:29
وقتی حوصله دروازه بان نیجریه سر میره

این عکس مال بازی ما با نیجریه نیست...در بازی ما با نیجریه دروازه بان نیجریه ( امنیکه )) قرمز پوشیده بود..

جوزف یوبو کاپیتان تیم ملی نیجریه از بازی قوی ایران تقدیر کرده....اونوقت یه عده هم وطن فقط دارن تیم ملی رو میکوبن...

3Dmajid
19-06-2014, 22:56
والا با این نتیجه های عجیب غریبی که تو این جام داریم میبینیم بعید نیس ایران از آرژانتین ببره :n08:

من که کم کم دارم امیدوار میشم :n08:

Gregar
19-06-2014, 23:47
کوروش جان، اگه نیجریه بوسنی رو ببره 4 امتیازی میشه و ما در بهترین حالت (یعنی برد مقابل بوسنی و باخت نیجریه) با نیجریه هم امتیاز میشیم که احتمالا در اون حالت به دلیل تفاضل گل حذف میشیم. به نظر من بهترین حالت "نبردن" نیجریه هست، چه بوسنی ببره و چه مساوی بشن به نفع ماست. اگه این نکته رو هم اضافه کنیم که کمتر بازی تویه این جام مساوی شده بهترین حالت میشه همون برد بوسنی، جایی که ما در بازی آخر با یه برد حماسی می تونیم صعود کنیم. قرار نیست که همش دفاع کنیم، بازی آخر باید همون بازی باشه که ما یه ایران تهاجمی رو می بینیم، جایی که با خیالی آسوده می تونیم یه بازی خوب انجام بدیم.

کی روش به نظرم ادمیه که هیچ وقت کاری که قراره بکنه قابل پیش بینی نیست . یعنی در واقع همون کاری رو میکنه که ما فکر میکنیم نمیکنه .
الان ما فکر میکنیم خیلی با ترکیب دفاعی میایم جلوی ارژانتین . اما کی روش در اصل میخواد فقط غافلگیر کنه . خودش گفته سوپرایزهای زیادی داریم . شاید سوپرایزش توی این بازی هجومی بودن ایرانه .
شما دقت که ارژانتین جلوی ایران با سیستم هجومی بازی میکنه . چون ما تا الان بازی دفاعی از خودمون نشون دادیم . و احتمالا بدون plan B وارد بازی میشه .
اگه ما به حمله بچسبیم و تا حدودی هم دفاع رو محکم بگیریم . حتی شاید بشه با نتیجه پر گلی مثل 3-2 ارژانتین رو شکست بدیم . هیچ چی دور از دسترس نیست .

malkemid
19-06-2014, 23:50
کی روش به نظرم ادمیه که هیچ وقت کاری که قراره بکنه قابل پیش بینی نیست . یعنی در واقع همون کاری رو میکنه که ما فکر میکنیم نمیکنه .
الان ما فکر میکنیم خیلی با ترکیب دفاعی میایم جلوی ارژانتین . اما کی روش در اصل میخواد فقط غافلگیر کنه . خودش گفته سوپرایزهای زیادی داریم . شاید سوپرایزش توی این بازی هجومی بودن ایرانه .
شما دقت که ارژانتین جلوی ایران با سیستم هجومی بازی میکنه . چون ما تا الان بازی دفاعی از خودمون نشون دادیم . و احتمالا بدون plan B وارد بازی میشه .
اگه ما به حمله بچسبیم و تا حدودی هم دفاع رو محکم بگیریم . حتی شاید بشه با نتیجه پر گلی مثل 3-2 ارژانتین رو شکست بدیم . هیچ چی دور از دسترس نیست .

جدی میگی برادر؟ یعنی ما تو مقدماتی تو 10-12 تا بازی با لبنان و اینا 7-8 تا گل زدیم، الان تو یه بازی به آرژانتین 3 تا میزنیم؟!!

arash59b
20-06-2014, 00:09

اصلا تیم ما درچنین حدی نیست اگه از اینکارا بلد بودیم اونوقت در سطح بقیه تیم های جام بودیم که نیستیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

K!ng of th3 K!ngs
20-06-2014, 00:17
به احتمال خیلی زیاد نمیبازیم ...
چون مربی تیم رو حالت دفاعی شدید تمرین داده ...
تنها چیزی که نیاز داریم یه پنالتی یا یه گل به خودی آرژانتین هست....
ولی فرض کنید از آرژانیتن ببریمممممم وایی یعنی چی میشه

Mohammad
20-06-2014, 00:31

تا حدی با صحبت های شما موافقم. ما می تونیم آرژانتین رو غافلگیر کنیم ولی نه به این شکل.
زمانی ما می تونیم به قول شما به حمله بچسبیم که ابزارهاش رو اونم در سطحی بالا داشته باشیم که متاسفانه نداریم؛ عناصر هجومی با قابلیت دریبل زنی بالا، یک بازیساز تمام عیار، باهوش و خلاق + کار تیمی با هماهنگی بالا و ضریب اشتباه پائین.
موردی که هست اینه که بازیکنان آرژانتین در بازی اول در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن، همچنین دفاع این تیم به اندازه حمله این تیم قوی نیست. این تنها دو نکته ای هست که ما در مورد آرژانتین می تونیم بهش تکیه کنیم.
تیمی در سطح آرژانتین قطعا نه Plan B بلکه بسیار بیشتر از 2 نقشه برای بازی خواهد داشت؛ از نظر من هر بازیکنش می تونه خودش یه Plan B باشه !

Mohammad
20-06-2014, 00:36
اصلا تیم ما درچنین حدی نیست اگه از اینکارا بلد بودیم اونوقت در سطح بقیه تیم های جام بودیم که نیستیم

البته امیدوارم منظورتون برزیل و هلند و آلمان و ایتالیا نبوده باشه !
ما در حد خودمون خوبیم، اگرم "از اینکارا" بلد نبودیم اصلا به جام جهانی صعود نمی کردیم.
بازی با آرژانتین یه محک تمام عیار برای تیم کیروش هست.

Gregar
20-06-2014, 00:52
جدی میگی برادر؟ یعنی ما تو مقدماتی تو 10-12 تا بازی با لبنان و اینا 7-8 تا گل زدیم، الان تو یه بازی به آرژانتین 3 تا میزنیم؟!!

شما حالا چه جدی گرفتی . کلا باید جلوی هر پستی که در مورد تیم ایران میدیم یک اسمایلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نشونه شوخی بزاریم .
من خودمم میگم 2-0 میبازیم . اما من خوشبینانه ترین حالت رو در نظر گرفتم . چون میدونیم با این نتایجی که تو جام تا حالا بدست اومده میشه 1% هم قائل شد واسه برد ایران اون هم با 3 گل .

تا حدی با صحبت های شما موافقم. ما می تونیم آرژانتین رو غافلگیر کنیم ولی نه به این شکل.
زمانی ما می تونیم به قول شما به حمله بچسبیم که ابزارهاش رو اونم در سطحی بالا داشته باشیم که متاسفانه نداریم؛ عناصر هجومی با قابلیت دریبل زنی بالا، یک بازیساز تمام عیار، باهوش و خلاق + کار تیمی با هماهنگی بالا و ضریب اشتباه پائین.
موردی که هست اینه که بازیکنان آرژانتین در بازی اول در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن، همچنین دفاع این تیم به اندازه حمله این تیم قوی نیست. این تنها دو نکته ای هست که ما در مورد آرژانتین می تونیم بهش تکیه کنیم.
تیمی در سطح آرژانتین قطعا نه Plan B بلکه بسیار بیشتر از 2 نقشه برای بازی خواهد داشت؛ از نظر من هر بازیکنش می تونه خودش یه Plan B باشه !

اره دیگه همون ابزار :n03:
بازی اروگوئه رو دیدی . اکثرشون بزن زیرش بودن و فقط به مهاجماشون دل بسته بودن . اگه ما هم دو تا مهاجم اینطوری داشتیم دقیقا قدرتمون اندازه اروگوئه بود . چون به لحاظ تاکتیکی چیزی کم نداریم .

arash59b
20-06-2014, 01:01
البته امیدوارم منظورتون برزیل و هلند و آلمان و ایتالیا نبوده باشه !
ما در حد خودمون خوبیم، اگرم "از اینکارا" بلد نبودیم اصلا به جام جهانی صعود نمی کردیم.
بازی با آرژانتین یه محک تمام عیار برای تیم کیروش هست.

اونا که صدورصد نیست درحد همین تیمهای اسیایی و افریقایی هم نیستیم کافیه به امار ساده رو مقایسه کنی و به نوع وکلاس بازی کردنشون نگاه.
درسته الان تو جام جهانی هستین ولی بالاخره خودمون که میدونیم چطوری اومدیم و تو یکسال گذشته چطور تدارک دیدیم

clau
20-06-2014, 01:04
نباید نامید بود بخصوص با وجود کیروش که درکارهای دفاعی تبحر خاصی داره:n12:

+

اگه قضیه روی کار اومدن فرکی صحت داشته باشه خیلی مسخره میشه قضیه

برانکو که تیم سوم آسیا کرد و بدون دغدغه تیم به جام جهانی برد با اون وضع بد خون به جگر کردن
بعد الان قراره تیم ملی بدن دست دستیار برانکو حسین خان فرکی:n09:

arash59b
20-06-2014, 01:06
بازی اروگوئه رو دیدی . اکثرشون بزن زیرش بودن و فقط به مهاجماشون دل بسته بودن . اگه ما هم دو تا مهاجم اینطوری داشتیم دقیقا قدرتمون اندازه اروگوئه بود . چون به لحاظ تاکتیکی چیزی کم نداریم .

البته حتما دوندگی و سطح درگیری فیزیکیشون و نحوه بازشدن تو ضد حمله هارو هم توجه کردید

بعد از گل دوم داشتم فکر میکردم اگه بازیکنای ما بودن میتونستن به این قشنگی گل بزنن یا توپ رو شوت میکردن تو تماشاچی ها و خودشون با کله میرفتن تو دروازه

نادر1368
20-06-2014, 01:08
من با ملاك قرار دادن بازي ارژانتين با بوسني و ما با نيجريه فقط نتيجه رو اين ميتونم ببينم 0-0! حتي اون نيمچه ريسكي كه در بازي با نيجريه كرديم هم فكر كنم نبينيم به قولي حتي يه كرنرم نتونيم بگيريم!

درآوردن يك امتياز مقابل آرژانتين به هر طريق ممكن يعني كار شاق يعني بهترين نتيجه ممكن با مربي مثل كيروش هم فكر نكن بازيكنامون جوگير بشن!

*Batman*
20-06-2014, 04:36
ما در بازی با نیجریه بیشتر دویدیم برای دفاع. اگر بازی به جای 90 دقیقه 900 دقیقه هم بود بازیکنای نیجریه باز هم میدویدن!
این یعنی استقامت و پایداری تیم ما در حد مطلوبه.
1-آرژانتین درسته از هر نظر از ما بالاتره ولی استقامتِ سیاهپوست ها رو ندارن. پس ما میتونیم روان تر در مقابلشون بازی کنیم
2-آرژانتین فکر میکنه ما یک دفاع اتوبوسی رو به نمایش میگذاریم.بنابراین فرصت غافل گیر کردن وجود داره.

کلا آسیایی ها احساسی هستن و ما هم از این قاعده مستثناء نیستیم. بنابراین:
اگر تو 20 دقیقه اول یک گل بخوریم باید منتظر فستیوال گل از جانب آرژانتین باشیم.
اگر یک نیمه دوام بیاریم روحیه بچه ها میره بالا و میتونیم مساوی تموم کنیم بازی رو.

B3HZ@D
20-06-2014, 05:02
البته این رو هم باید مد نظر قرار بدیم که با یک تیم پرستاره طرف هستیم . مسی - دی ماریا - آگرو - زابالتا - ایگواین - ماسکرانو - لاوتزی و ...
از طرف دیگه این تیم بازیکنانش سرعتی هستن و از همه مهمتر توی مصاف های نفر به نفر خیلی راحت کار میکنن و میتونن بازیکن مقابل رو جا بذارن .
آرژانتین هیچ جوره با نیجریه قابل مقایسه نیست و ازن ظر کیفی یک سر و گردن بالاتر از این تیم قرار میگیرن . برای همین پیش بینی شیوه بازی و نتجیه بازی , اون هم در شرایطی که حریفش تیمی مثل ایرانه کار خیلی سختی میشه .
درسته ایرانی ها آدمهای احساساتی هستن ولی هیچ تضمینی نیست که در صورت تساوی در نیمه اول در نیمه دوم هم همین روند ادامه داشته باشه .

البته غیر ممکن نیست ولی تمرکز و انرژی خیلی زیادی رو طلب میکنه . شرایط روانی بازیکنان قبل از بازی هم ملاکه و میتونه تاثیر زیادی در شروعی خوب یا بد برای تیم داشته باشه .
هر چی هست امیدوارم نتیجه خوبی در این بازی بگیریم و از همه مهمتر با کسب امتیاز زمین بازی رو ترک کنیم .

kenzu
20-06-2014, 07:00
مسي گفته من مقابل ايران تو زمين نميام از تو همون هتل محل اقامتم گل ميزنم :n02:

Mohammad
20-06-2014, 08:36
بازتاب جدايي کي روش در رسانه‌هاي اروپايي

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار برابر آرژانتين به خبرهايي که طي ماه‌هاي گذشته پيرامون جدايي‌اش از فوتبال ايران مطرح شده بود مهر تاييد زد و اعلام کرد در پايان رقابت‌هاي جام‌جهاني از ايران خواهد رفت.
روزنامه سان در مطلبي عنوان کرده کي روش پيشنهاد ادامه همکاري با فدراسيون فوتبال ايران را رد کرده و بعد از سه سال ايران را ترک خواهد کرد. اين روزنامه انگليسي نيمکت تيم ملي آفريقاي جنوبي را مقصد بعدي اين سرمربي پرتغالي عنوان کرد.

وب سايت اسکاي اسپورتس انگليس نيز با انتشار مطلبي از قطع همکاري کي روش با تيم ملي ايران بعد از جام جهاني خبر داد. اسکاي اسپورتس عدم حمايت هاي لازم دولت و مشکلات مالي را مانع ادامه همکاري اش با تيم ملي ايران عنوان کرد.

رسانه هاي زيادي به قطع همکاري کي روش بعد از جام جهاني با تيم ملي ايران اشاره کردند و دليل اصلي را مشکلات مالي عنوان کرده و مقصد بعدي او را يک تيم ملي در قاره آفريقا دانسته بودند.

اگه جدایی کیروش در نهایت به واقعیت تبدیل بشه و احتمالا فرکی جایگزینش بشه از همین الان باید فاتحه فوتبال ملی رو هم خوند !!

اره دیگه همون ابزار
:n03:

اونا که صدورصد نیست درحد همین تیمهای اسیایی و افریقایی هم نیستیم کافیه به امار ساده رو مقایسه کنی و به نوع وکلاس بازی کردنشون نگاه.
درسته الان تو جام جهانی هستین ولی بالاخره خودمون که میدونیم چطوری اومدیم و تو یکسال گذشته چطور تدارک دیدیم

البته به عقیده من ما اینقدر ها هم ضعیف نیستیم و همینطور نباید خودمون رو اینقدر دست کم بگیریم.
از طرفی با توجه به شرایطی که داریم (مشکلات اقتصادی، تحریم ها، لطف های مربیان داخلی و باشگاه ها به تیم ملی ! و ...) نمیشه براحتی خودمون رو با تیم و کشور دیگه ای مقایسه کنیم.
با تمام این مشکلات، تیم با برنامه ریزی و تلاش کادر فنی و بازیکنان برای جام جهانی خوب آماده شد؛ حالا سبک و نوع بازی موضوعی هست که محل اختلاف بین سلایق دوستان هست.

Lord007
20-06-2014, 10:09
بازی مقابل نیجریه در کل قابل قبول و خوب بود.حداقل توی این بازی نمیشه از کی روش ایراد گرفت.چرا ؟ شما استرس و روحیه پایین بازیکنان مارو توی یه ربع بیست دقیقه اول ببینید.حتی بازیکن پرادعایی مثل نکونام که لیگ ایرانو برای خودش پایین می دونه حتی جرات یه لحظه حفظ توپ و نگاه کردن اطرافو نداشت.در مورد بازی آرژانتین زیاد امیدوار نیستم و در مورد بوسنی اصلا! کی روش بازم میخواد حقیقی رو بذاره توو دروازه.دروازه بانی که اگه روز خوب پولادی نبود توی همون بازی با نیجریه به راحتی دو سه بار دروازش باز شده بود.حقیقی برای بازی نیجریه به خاطر قد بلندش انتخاب خوبی بود ولی برای بازی آرژانتین رحمان احمدی یا حتی داوری خیلی بهتر از حقیقی اند ولی متاسفانه کی روش روی دروازه بانایی که همشون به خاطر رحمتی سالها پشت خط مونده بودن شناخت زیادی نداره و این کار دست تیم میده.
در مورد بونسی هم هرجور فک می کنم احتمال اینکه بتونیم ببریمشون خیلی کمه.بازیشون با آرژانتین نشون داد که متاسفانه تیمشون از ما خیلی منسجم تر بازی می کنه.حتی اگه مساوی هم بگیریم ازشون به خاطر اینکه اونا گل هم بلد بودن بزنن ولی ما نه! حذف میشیم.پیش بینی من صعود بوسنی به عنوان تیم دومه و ما هم در بهترین حالت با دو امتیاز پوچ و بدون گل زده برمیگردیم.

Lord007
20-06-2014, 10:10
----------------

Kurosh
20-06-2014, 10:16
موافق نیستم :دی
تو تفاضل گل می تونیم شانس بیشتری داشته باشیم، چون دفاع ما از نیجریه بهتره و امکان اینکه نیجریه بیشتر از ما از آرژانتین گل بخوره وجود داره : دی
اگه بالفرض آرژانتین ایران رو 1-0 ببره، نیجریه ممکنه 2-0 ببازه از آرژانتین ...
اون وقت با فرض برد نیجریه مقابل بوسنی با حداقل اختلاف، ایران هم می تونه بوسنی حذف شده رو با حداقل اختلاف ببره و دوم بشه :دی

ولی اگه بوسنی نیجریه رو ببره،‌ با 3 امتیاز میاد جلوی ایران و به شدت برای صعود می جنگه ... اون وقته که دیگه ایران به لاک دفاعی فرو میره و حتی ممکنه گل هم بخوره ...

Gregar
20-06-2014, 10:24

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار برابر آرژانتين به خبرهايي که طي ماه‌هاي گذشته پيرامون جدايي‌اش از فوتبال ايران مطرح شده بود مهر تاييد زد و اعلام کرد در پايان رقابت‌هاي جام‌جهاني از ايران خواهد رفت.
روزنامه سان در مطلبي عنوان کرده کي روش پيشنهاد ادامه همکاري با فدراسيون فوتبال ايران را رد کرده و بعد از سه سال ايران را ترک خواهد کرد. اين روزنامه انگليسي نيمکت تيم ملي آفريقاي جنوبي را مقصد بعدي اين سرمربي پرتغالي عنوان کرد.

وب سايت اسکاي اسپورتس انگليس نيز با انتشار مطلبي از قطع همکاري کي روش با تيم ملي ايران بعد از جام جهاني خبر داد. اسکاي اسپورتس عدم حمايت هاي لازم دولت و مشکلات مالي را مانع ادامه همکاري اش با تيم ملي ايران عنوان کرد.

رسانه هاي زيادي به قطع همکاري کي روش بعد از جام جهاني با تيم ملي ايران اشاره کردند و دليل اصلي را مشکلات مالي عنوان کرده و مقصد بعدي او را يک تيم ملي در قاره آفريقا دانسته بودند.

اگه جدایی کیروش در نهایت به واقعیت تبدیل بشه و احتمالا فرکی جایگزینش بشه از همین الان باید فاتحه فوتبال ملی رو هم خوند !!

البته به عقیده من ما اینقدر ها هم ضعیف نیستیم و همینطور نباید خودمون رو اینقدر دست کم بگیریم.
از طرفی با توجه به شرایطی که داریم (مشکلات اقتصادی، تحریم ها، لطف های مربیان داخلی و باشگاه ها به تیم ملی ! و ...) نمیشه براحتی خودمون رو با تیم و کشور دیگه ای مقایسه کنیم.
با تمام این مشکلات، تیم با برنامه ریزی و تلاش کادر فنی و بازیکنان برای جام جهانی خوب آماده شد؛ حالا سبک و نوع بازی موضوعی هست که محل اختلاف بین سلایق دوستان هست.

هنوز امیدی هست واسه موندن کی روش .
اگه کی روش بتونه برای اولین بار ایران رو به دور دوم ببره سیل انتقادات از فدراسیون راه میفته و با هجمه خفنی رو به رو میشه تا جایی که دولت مجبور میشه هر طور شده پول کی روش رو جور کنه . مگه اینکه دیگه اینا واقعا ادمیت رو رد کرد باشن وگرنه هیچ کس همچین مربی ای رو ول نمیکنه .

persian365
20-06-2014, 10:39
بهترین راه صعود ایران به مرحله بعد
مساوی نیجریه و بوسنی هست

من خیلی به این مساوی امیدوارم

3Dmajid
20-06-2014, 10:47
مساوی نیجریه و بوسنی هست

بوسنی ای که به آرژانتین گل زده با نیجریه مساوی کنه ؟
بوسنی خیلی تیم خوب و قوی ایه دست کمش نگیر :n01:

OMiD.1080p
20-06-2014, 10:51

زیر توپ زدن واسه گرفتن یک امتیاز اونم از یک تیم آفریقایی هم همچنین افتخــــار بزرگــی نیست .

3Dmajid
20-06-2014, 10:54
مساوی نیجریه و بوسنی هست

بوسنی ای که به آرژانتین گل زده با نیجریه مساوی کنه ؟
بوسنی خیلی تیم خوب و قوی ایه دست کمش نگیر :n01:

persian365
20-06-2014, 11:01
نیجریه هم بازی دوم خیلی بهتر بازی خواهد کرد
نیجریه هم تیم ضعیفی نیست
جلوی ایران با دفاع سنگین نتونست خوب بازی کنه

persian365
20-06-2014, 11:03
نیجریه هم بازی دوم خیلی بهتر بازی خواهد کرد
نیجریه هم تیم ضعیفی نیست
جلوی ایران با دفاع سنگین نتونست خوب بازی کنه

Mohammad
20-06-2014, 11:04
موافق نیستم :دی
تو تفاضل گل می تونیم شانس بیشتری داشته باشیم، چون دفاع ما از نیجریه بهتره و امکان اینکه نیجریه بیشتر از ما از آرژانتین گل بخوره وجود داره : دی
اگه بالفرض آرژانتین ایران رو 1-0 ببره، نیجریه ممکنه 2-0 ببازه از آرژانتین ...
اون وقت با فرض برد نیجریه مقابل بوسنی با حداقل اختلاف، ایران هم می تونه بوسنی حذف شده رو با حداقل اختلاف ببره و دوم بشه :دی

ولی اگه بوسنی نیجریه رو ببره،‌ با 3 امتیاز میاد جلوی ایران و به شدت برای صعود می جنگه ... اون وقته که دیگه ایران به لاک دفاعی فرو میره و حتی ممکنه گل هم بخوره ...

یه فرض رو در نظر نگرفتی کوروش جان. در حالتی که ما از آرژانتین ببازیم و نیجریه بوسنی رو ببره، صعود آرژانتین قطعی شده و نیجریه با یه مساوی هم میره بالا. شرایط چنین بازی (روحیه بالای نیجریه و صعود قطعی آرژانتین و استراحت دادن به چند ستاره احتمالا) باخت با اختلاف نیجریه رو نمی طلبه.
اما در حالتی که بوسنی نیجریه رو ببره، نیجریه با تفاضل منفی میره سراغ آرژانتین و ما با بوسنی برای صعود به عنوان تیم دوم می جنگیم، رقیب مستقیم؛

در حالت دوم یعنی برد بوسنی اما و اگرها کمتر و سرنوشت ما دست خودمونه. البته این نظر شخصی منه :n01:

Mohammad
20-06-2014, 11:06
هنوز امیدی هست واسه موندن کی روش .
اگه کی روش بتونه برای اولین بار ایران رو به دور دوم ببره سیل انتقادات از فدراسیون راه میفته و با هجمه خفنی رو به رو میشه تا جایی که دولت مجبور میشه هر طور شده پول کی روش رو جور کنه . مگه اینکه دیگه اینا واقعا ادمیت رو رد کرد باشن وگرنه هیچ کس همچین مربی ای رو ول نمیکنه .

تمدید قراداد کیروش نباید به این فاکتورها بستگی داشته باشه. اگه یه کم برنامه ریزی، منطق و ثبات باشه باید قراردادش تمدید بشه.

Mohammad
20-06-2014, 11:16
زیر توپ زدن واسه گرفتن یک امتیاز اونم از یک تیم آفریقایی هم همچنین افتخــــار بزرگــی نیست .

تیم آفریقایی ؟ این تعبیر مناسبی برای نیجریه نیست ! چون بورکینافاسو هم یه تیم آفریقایی به حساب میاد !
این تیم آفریقایی(نیجریه) قهرمان جام ملت های آفریقا 2013 شده و تا قبل از اینکه با ایران بازی کنه و 2 امتیاز از دست بده برای خودش عقابی بود ! حالا چون نتونست ایران رو ببره شده موش ؟
احتمالا اگه آرژانتین هم نتونه ایران رو ببره باید از تمام افتخاراتش فاکتور گرفت.

در ثانی، در عجبم چطور موقعیت گل برای قوچان نژاد، دژاگه یا تیموریان ایجاد شد اکه فقط زیر توپ زدیم !
در نیمه اول تاکتیک ما کاملا مشخص بود و اگه دژاگه بازی همیشگی خودش رو کرده بود چندین و چند موقعیت گل دیگه هم ایجاد کرده بودیم.

arash59b
20-06-2014, 11:36
چرا این دوره هیچ خبری از اردوی تیم ملی نیست؟ بخاطر بایکوت خبری کیروشه یا عدم فرستادن خبرنگار

arash59b
20-06-2014, 11:45
علامت سوال‌های «قرارداد کی‌روش» پیش‌از بازی ایران و آرژانتین

بی‌شک رفتن یا ماندن کارلوس کی‌روش اتفاق مهمی برای فوتبال ایران در یکی دو سال پیش‌رو خواهد بود، اما مطرح شدن این موضوع و دامن‌زدن به آن از سوی فدراسیون و اتخاذ نکردن یک موضع قاطع در‌خصوص ماندن یا رفتن او ممکن است در روحیه تیم ملی در آستانه مهم‌ترین بازی تاریخ جام‌های جهانی ایران

یک روزنامه پرتغالی در آستانه دیدار ایران و آرژانتین گفت‌وگویی با کارلوس کی‌روش منتشر کرده که در آن مربی پرتغالی تیم ملی ایران مدعی شده بعد از رقابت‌های جام‌جهانی ایران را به مقصد آفریقا ترک خواهد کرد و به این‌ترتیب این روزها آخرین روزهای حضور کارلوس‌کی‌روش روی نیمکت تیم ملی ایران است.
به گزارش تابناک، روزنامه پوبلیکوی پرتغال گفت‌وگویی با کی‌روش منتشر کرده که در آن سرمربی تیم ملی ایران اعلام کرده «هر‌چند مسئولان فدراسیون فوتبال ایران پیشنهاداتی را به او ارائه کرده‌اند؛ اما با‌توجه‌به اینکه حمایتی از‌سوی مسئولان صورت نمی‌گیرد، ترجیح داده است بعد از جام جهانی به همکاری‌اش با فدراسیون فوتبال ایران پایان دهد.»

کارلوس کی‌روش البته خیلی زود و بعد از انتشار این گفت‌وگو به خبرنگاران می‌گوید که زمان این گفت‌وگو به اردوی اتریش تیم ملی بر‌می‌گردد و این روزنامه تازه آن را منتشر کرده؛ اما حرف‌های او الان هم همان حرف‌های یک ماه قبل است و چون حمایتی از تمدید قرارداد او صورت نمی‌گیرد، بعد از جام‌جهانی ایران را ترک خواهد کرد.

واکنش‌ها اما به سخنان کی‌روش از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال در نوع خود قابل پیش‌بینی بود. موضع‌گیری‌هایی ساده و که به‌هیچ‌وجه قاطعیتی در آن دیده نمی‌شد. علی کفاشیان می‌گوید فدراسیون فوتبال تا پایان بازی‌های جام جهانی برنامه ویژه‌ای برای شروع مذاکرات جدید برای تمدید قرارداد با سرمربی تیم ملی ندارد و در جای دیگری هم می‌گوید که اگر بخواهیم قرارداد را تمدید کنیم به کمک‌های دولتی نیازداریم و در مقابل نصرالله سجادی که به‌عنوان نماینده وزارت ورزش و جوانان در برزیل حاضر است در پاسخ به سوال خبرنگاران در‌خصوص حمایت‌های دولت از تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش می‌گوید: « کی‌روش تا پایان جام جهانی قرارداد دارد و برای ادامه آن فدراسیون فوتبال با‌توجه‌به ارزیابی‌ها تصمیم می‌گیرد. قطعاً اگر ضرورت داشته باشد قرارداد کی‌روش تمدید شود، دولت همان‌طور که از سایر فدراسیون‌ها حمایت می‌کند، به فدراسیون فوتبال نیز کمک می‌کند.»

از ماه‌ها قبل که اختلاف‌نظرهایی میان کی‌روش و فدراسیون در‌خصوص شرایط آماده‌سازی تیم ملی، اردوها تدارکاتی، حمایت از سرمربی تیم ملی و در‌نهایت ماجرای آل‌اشپورت ایجاد شده بود به نظر می‌رسید که چندان نمی‌توان روی ماندن بلند‌مدت کارلوس کی‌روش حساب کرد. این ماجرا در ماه‌های بعد با آه و ناله‌های رئیس فدراسیون در‌خصوص مبلغ قرار داد کی‌روش برای تمدید جنبه‌های تازه‌تری گرفت و کفاشیان گفت که بدون حمایت‌های دولتی نمی‌تواند کی‌روش را در ایران نگه دارد. جالب اینجاست که این حرف‌ها در حالی زده می‌شد که کی‌روش با تیم ملی در اردوی تدارکاتی بود و از همان‌جا جواب آقای رئیس را داد که ما هنوز مذاکره نکرده‌ایم که شما می‌گویید قیمت من بالاست. او در روزهای بعد منتهی به جام‌جهانی همچنان از عدم مذاکره مسئولان فدراسیون برای تمدید قراردادش خبر داد و در مقابل این خبرهای مختلف بود که از مقصد بعدی آقای سرمربی خبر می‌داد. خودش الان تأیید می‌کند که از دو باشگاه انگلیسی و برزیلی پیشنهاد دارد، اما مقصد بعدی‌اش یک تیم ملی در قاره آفریقاست.

با این حساب، باید کار کی‌روش و کفاشیان را تمام‌شده دانست. چه اینکه در صحبت‌های کفاشیان هیچ علاقه‌ای برای تمدید قرارداد با کارلوس کی‌روش دیده نمی‌شود و گویا این مربی پرتغالی کارکرد خود را برای فدراسیون کفاشیان داشته است. چه اینکه تیم او در دوران ریاست کفاشیان بود که توانست برای چهارمین بار راهی جام‌جهانی شود و حالا هم یکی از بهترین نتایج ایران در جام‌های جهان را گرفته است و همین برگ زرینی در کارنامه کفاشیان برای خاموش کردن مخالفان و منتقدان خواهد بود.

اما برخلاف نظرهای منفعت‌طلبانه رئیس فدراسیون فوتبال، این روزها یکی دو کمپین مردمی برای حمایت از کی‌روش و باقی‌ماندنش در تیم ملی ایجاد شده است. خیلی‌ها معتقدند تیمی که کی‌روش برای جام‌جهانی ۲۰۱۴ ساخته یک ستاره دارد و آن هم خود «کارلوس کی‌روش» است و همین هم موجب شده تا تیم درگیر بازیکن‌سالاری و حاشیه‌های همیشگی نشود و بهتر از قبل نتیجه بگیرد. اعضای این کمپین‌ها حتی از آقای رئیس‌جمهور که این روزها با انتشار تصویری از او که با پیراهن تیم ملی به تماشای بازی ایران نشسته و حمایتش را از تیم ملی هم اعلام کرده، درخواست کرده‌اند تا نگذارد کارلوس کی‌روش از ایران برود.

بی‌شک رفتن یا ماندن کارلوس کی‌روش اتفاق مهمی برای فوتبال ایران در یکی دو سال پیش‌رو خواهد بود، اما مطرح شدن این موضوع و دامن‌زدن به آن از سوی فدراسیون و اتخاذ نکردن یک موضع قاطع در‌خصوص ماندن یا رفتن او ممکن است در روحیه تیم ملی در آستانه مهم‌ترین بازی تاریخ جام‌های جهانی ایران تأثیرگذار باشد.
ه

persian365
20-06-2014, 11:50
بعضی ها کلا عادت دارن ایراد بگیرن در همه حالت
نقد کردن خوبه ولی با حساب نه هر چیزی که خودمون دوست داریم بگیم یا از فلان بازی کن بدمون میاد وقتی خوب هم بازی کرد بگیم بد بود یا برعکس

هروقت تیمی که ایران ازش امتیاز بگیره تیم مقابل ضعیفه! این حرف درستی نیست

این که تیم ایران یکی از تیم های ضعیف این دوره هست شکی نیست ولی نباید در همه حالت بد بدونیم این تیمو
باید دید برنامه مربی چی بوده و نتیجه چی بدست اومده
مساوی در مقابل نیجریه یعنی برد کادر فنی تیم که به هدفشون رسیدن .
شاید بعد ها با برسی بازی بشه گفت حتی این تیم رو میشد برد ولی باید شرایط بازی اول ، استرس تیم ، آماده نبودن تیم و بازی نکردن با تیم های بزرگ رو هم در نظر گرفت

به جای این که بگیم ایران خوب کار کرد همش می گیم تیم مقابل ضعیف بوده تیمی که تا قبل از بازی همه میگفتند چند تا می خوریم
و در واقعیت هم این تیم قهرمان آفریقا بوده و قدرت بدنی بالای داشته و بازیکن های خوبی هم داشته

بازی زیبا خوبه وهمه بازی زیبا دوست دارن ولی نه برای تیمی که در تاریخ فوتبالش هنوز صعود به جام جهانی بالاترین هدف فوتبالی و رفتن به مرحله بعد آرزو
الان باید تنها هدف صعود به مرحله بعد باشه . نباید در این مرحله از بازی این حرفو زد که زیبا بازی کنیم هر تعداد گل بخوریم ،
الان نگاه کنید همه در امار ها جهانی امار از تعداد حضور ایران و امتیاز ها در جام جهانی یاد می کنند . کمتر کسی در خبر های جهانی میگه 98 ایران در بازی ... خوب بازی کرد یک نیمه و بعد باخت

پس بهتره با هدف بازی کنیم نه با احساس

بهتره در نقدها واقعیت رو ببینیم

OMiD.1080p
20-06-2014, 12:24
من کاری ندارم که ایران مساوری کرده و باید خوشحال بود یا باید ناراحت ( گرفتن یک امتیاز یا نگرفتن سه امتیاز )
بلکه حـــرف من اینه که اون بازی ایی که بچه ها انجام دادن و اون تاتیک مسخره زیر توپ زدن که که نشد بازی .
پاس ها هم 70 درصدش اشتباه و بلاک میشد و همون پاس های سالم هم همش اونایی بود که قبلش مدافعان میزدن زیرش و شانسی میرسید به هافبک ها و مهاجمان .

بعد شما به خودتون انتقاد پذیز ؟
تا قبل از شروع جام هی میگفتید که فقط بچه ها خوب و تماشاگرپسند بازی کنن نتیجه مهم نیست .
حالا اون بازی ایی رو که ایران انجام کرد ایا قشنگ بود ؟ آیا تاکتیکی بود ؟

بله تاکتیک اون روز فقـــط زیر توپ کشیدن بودن ------> شاید یک توپ اتفاقی رسید به مهاجمان .

اون قدر بچه ها رو از تحریک کردن که به خوبی میشد فهمید دلیل بد بازی کردن ایران رو توی اون بازی چــی بود . استرس دلیل اصلیش بود .
همین جوری سرپایین بازی میکردن . میترسیدن 2 ثانیه با توپ پیشروی کنن .
هم توپ میرسید بهشون یا سریع پاس میدادن ( پاس بی دقت ) یا هم کی رد میکردن توی زمین حریف.

در کل امیدی نیست .
ایران مقایل بوســنی آبکش میشه .
دلیلش هم اینکه هدف بوسنی با هدفی که تیم ما داره خیلی فرق داره .

alireza-1991
20-06-2014, 12:28
بوسنی از نیجریه میخوره و بازی آخرش تشریفاتی میشه

fa_shinobi
20-06-2014, 12:28
اینکه کیروش میخواد بره یه جورایی نشون میده تیم اهمیت آنچنانی واسش نداره.مثل افشین قطبی که وقتی پرسپولیس گل میزد میپرید هوا، اما وقتی سرمربی تیم ملی شد خبری ازین حرکات نشد. تیم ایران و بازیکنا رو ضعیف وانمود میکنه تا خودش رو بالا بگیره و بگه اگه تیم نتیجه نمیگیره مشکل از بازیکناست نه من. بهرحال من اولش پشت تمام حرفای کیروش یه منطق میدیدم اما الان امیدی به کاراش ندارم.
در ضمن همانطورم که دوستان اشاره کردن جام جهانی یه جاییه که بازیکنا خودشونو نشون بدن، با این وضع فوتبال بازی کردن هیچکدوم از بازیکنا آینده ای ندارن.حتی دژاگه هم که همه اتفاق نظر دارن بازیکن خوبیه با این سبک بازی چیزی ازش نخواهیم دید. فوتبال زیبا فقط زیباییش نیست، چیزای دیگه هم پشت سرش هست. پولادی هم بازیای دیگه که فشار بیشتر روش میاد بعیده که بتونه مثل دور اول عنوانی کسب کنه. کافیه ایران یه گل بخوره، دفاع کلا بهم میریزه

Mohammad
20-06-2014, 12:31
به یاد قدیما و به سبک قدیم (یادش بخیر!) جدول زیر رو برای بررسی شرایط گروه تهیه کردم :

توضیح اینکه باخت احتمالی ایران برابر آرژانتین 1-0 فرض شده و برد نیجریه برابر بوسنی یا برد بوسنی برابر نیجریه هم 1-0 فرض شده.
پر واضح هست که هر نتیجه ای غیر از باخت ایران مقابل آرژانتین رقم بخوره شرایط ایران رو برای صعود بسیار بهتر می کنه.

شرایط صعود در حالت اول :
1- باخت یا تساوی نیجریه برابر آرژانتین - برد ایران برابر بوسنی با هر نتیجه ای
2- باخت نیجریه برابر آرژانتین - تساوی ایران برابر بوسنی (وابسته به تفاضل گل)

شرایط صعود در حالت دوم :
1- باخت نیجریه برابر آرژانتین - برد ایران برابر بوسنی (وابسته به تفاضل گل)

شرایط صعود در حالت سوم :
1- باخت یا تساوی نیجریه برابر آرژانتین - برد ایران برابر بوسنی با هر نتیجه ای
2- برد نیجریه برابر آرژانتین - برد ایران برابر بوسنی (وابسته به تفاضل گل)

به نظر من حالت ایده آل ، حالت سوم (برد بوسنی) هست چون چه نیجریه آرژانتین رو ببره (می بره؟) ، چه مساوی کنه و چه ببازه (که قطعا تساوی و باختش محتمل تره) ما می تونیم با برد بوسنی امیدوار به صعود باشیم.
همچنین تنها حالتی که ما با مساوی برابر بوسنی شانس صعود داریم تساوی نیجریه و بوسنی هست که البته بدلیل وابستگی زیادش به تفاضل گل یه کم بعیده.

نکته آخر اینکه اینا همش احتمالات هست ! هیچ تضمینی برای بردن بوسنی از الان وجود نداره ! ولی این پتانسیل وجود داره که بتونیم با یه روحیه خوب در بازی آخر بوسنی رو ببریم.

OMiD.1080p
20-06-2014, 12:39
در ضمن همانطورم که دوستان اشاره کردن جام جهانی یه جاییه که بازیکنا خودشونو نشون بدن، با این وضع فوتبال بازی کردن هیچکدوم از بازیکنا آینده ای ندارن.حتی دژاگه هم که همه اتفاق نظر دارن بازیکن خوبیه با این سبک بازی چیزی ازش نخواهیم دید. فوتبال زیبا فقط زیباییش نیست، چیزای دیگه هم پشت سرش هست. پولادی هم بازیای دیگه که فشار بیشتر روش میاد بعیده که بتونه مثل دور اول عنوانی کسب کنه. کافیه ایران یه گل بخوره، دفاع کلا بهم میریزه

دقیقا .
اینکه بخوایم بتــرسیم و به خاطر همین بازی اصلیمون رو انجام ندیدم مطمئنا نتیجه ایی نمیتوان گرفت .
به نظرم بازیکن ها میتونن کار خودشون رو انجام بدن اگـــــــر کیروش تاکتیک درست درمون بده بهشون .
نه اینکه بهشون بگه فقط بکشید زیر توپ و دفاع کنید .

Mohammad
20-06-2014, 12:41
بله تاکتیک اون روز فقـــط زیر توپ کشیدن بودن ------>
شاید یک توپ اتفاقی رسید به مهاجمان .

من از آمار بازی ایران - نیجریه تعبیری که شما دارید رو ندارم، نظر شما قابل احترام؛ ولی به شخصه باهاش موافق نیستم. اگه این آماده سازی (چه از لحاظ بدنی چه روحی) نبود، سرنوشت ما میشد مثل دوره های قبل، یه نیمه خوب بازی می کردیم، نیمه دوم کم میاوردیم، تمرکز از دست می دادیم و والسلام؛
در ضمن در جام جهانی بحث فرد مطرح نیست !! بحث تیم ملی و یک ملت مطرح هست ! نمیشه هر کی هر کی باشه ، شجاعی توپ رو برداره بره همه رو دریبل بزنه که ایشالا رئال مادرید بیاد بخرتش ! فراموش نکنیم ما، ایران در زمینه فوتبال (از هر بعدش) کجائیم !

آمار بازی ایرن - نیجریه :

مالکيت توپ: 63 درصد نيجريه و 37 درصد ايران

ايجاد موقعيت: نيجريه 10 ، ايران 7

ضربه آزاد: نيجريه يک ، ايران يک

سانتر: نيجريه 29 ، ايران 15

کرنر: نيجريه 7، ايران 2

آفسايد: نيجريه صفر ، ايران صفر

مهار توپ توسط دروازه‌بان: نيجريه يک، ايران 4

دفع توپ: نيجريه 9، ايران 26

توپ‌هاي برگشتي: نيجريه 37 ، ايران 45

از دست دادن توپ: نيجريه 78، ايران 75

تکل: نيجريه 19، ايران 30

خطا: نيجريه 16، ايران 18

کارت زرد: نيجريه صفر، ايران يک

مسافت طي شده: نيجريه 96 کيلومتر و 544 متر (ميانگين هر بازيکن 8.72 کيلومتر) ، ايران 104 کيلومتر و 939 متر (ميانگين 9.4 کيلومتر)

تعداد پاس‌ها: نيجريه 590 پاس (77% پاس سالم)، ايران 300 پاس (62% پاس سالم)

بهترين بازيکن زمين: جان اوبي ميکل (90 دقيقه در زمين، 93 پاس، يک شوت به سمت دروازه)

robert
20-06-2014, 13:06
آمار بازی ایرن - نیجریه :

مالکيت توپ: 63 درصد نيجريه و 37 درصد ايران

این همون چیزی بود که کی روش میخواست...توپ رو به حریف بدیم و زمین رو بدست بیاریم...

مهار توپ توسط دروازه‌بان: نيجريه يک، ايران 4
دفع توپ: نيجريه 9، ايران 26
توپ‌هاي برگشتي: نيجريه 37 ، ايران 45

آفرین به دروازه بان و خط دفاع ایران :n16::n12:

از دست دادن توپ: نيجريه 78، ايران 75

تکل: نيجريه 19، ايران 30

خطا: نيجريه 16، ايران 18

این یعنی هر دو تیم به شدت استرس داشتند....نیجریه ای ها از ما میترسیدند و ما هم از اونها ولی هیچکدوم به روی خود نمیاوردند...

مسافت طي شده: نيجريه 96 کيلومتر و 544 متر
(ميانگين هر بازيکن 8.72 کيلومتر) ، ايران 104 کيلومتر و 939 متر (ميانگين 9.4 کيلومتر)

این یعنی کی روش چنان بدنسازی سنگینی تحمیل تیم کرده که از قوی ترین تیم آفریقا که نشونه اصلی شون قدرت بدنی بود هم جلو زدیم...خوبیش اینه که آرژانتین یه مشت سوسول هستند که فقط سریع و فرز هستند ولی قدرت بدنی زیادی ندارند میشه از این نکته مثبت بهره گرفت

mohammad.asghari
20-06-2014, 13:40
شاهنامه مسي و هاشم بيك زاده: نبرد لیونل و هاشُم
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست
چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین
شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست
چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو
نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس
بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام
مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد
که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید
ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد
لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت
مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم"
جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر
کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص
"رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است
بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ
رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی

sansa
20-06-2014, 13:48
به نظر من در بازی ارژانتین - ایران
ارژانتین ایران رو با ضربه پنارتی میبره و یک گل مسی میبره

SHAKERDOOST
20-06-2014, 14:09
پنارتی

پنالتی penalty :n01:

persian365
20-06-2014, 14:53
یک سئوال هنوز تو ذهنم هست
با این که بازی اول دو تیم بوسنی و نیجریه شاید به این سئوال بشه پاسخ داد ولی بازم نمیشه گفت بوسنی قوی تره یا نیجریه؟
شاید بوسنی جلوی نیجریه از نظر بدنی کم بیاره

persian365
20-06-2014, 15:03
میشه آمار دقیق بازی بوسنی آرژانتین رو قرار بدید
تعداد پاس . مقدار دوندگی و همه موارد

Gregar
20-06-2014, 15:13
اینکه کیروش میخواد بره یه جورایی نشون میده تیم اهمیت آنچنانی واسش نداره.مثل افشین قطبی که وقتی پرسپولیس گل میزد میپرید هوا، اما وقتی سرمربی تیم ملی شد خبری ازین حرکات نشد. تیم ایران و بازیکنا رو ضعیف وانمود میکنه تا خودش رو بالا بگیره و بگه اگه تیم نتیجه نمیگیره مشکل از بازیکناست نه من. بهرحال من اولش پشت تمام حرفای کیروش یه منطق میدیدم اما الان امیدی به کاراش ندارم.

این دیگه از اون حرفا بود :n04:

شاید بشه واسه بازیکن جوون زیر 23 سال که هنوز ناشناخته است و توی لیگ محلی بازی میکنه این رو گفت نه واسه بازیکنی که داره پا به سن میزاره و دیگه جای پیشرفتی نداره .
شما از کدوم بازیکن انتظار داری ترنسفر بشه اروپا و بازیش پیشرفت کنه . سید جلال ؟ دژاگه ؟ قوچان نژاد ؟ نکونام ؟ تیموریان ؟ خسرو ؟
تمام تیما میان جام جهانی که نتیجه کسب کنن ما باید به فکر ترنسفر شدن بازیکنامون باشیم ؟ این وسط باشگاه ها چه وظیفه ای دارن اونوقت ؟ فکر کنم فقط تو ایران به جام جهانی به چشم یک سکوی پرتاب نگاه میکنن .
بازیکنی مثل نیمار یا مسی یا رونالدو مگه با بازی تو تیم ملیشون اینقدر معروف شدن .

درسته تیم ملی و جام جهانی میتونه سکوی پرشی باشه واسه ترنسفر شدن بازیکنهای جوون . اما نباید این رو به عنوان وظیفه اصلیش بگیریم .
در کل الان وقت این کارها نیست . ما با این تیم پیر و داغونمون فقط و فقط باید به نتیجه فکر کنیم . این کارها رو باید از چند سال قبل انجام میدادیم یا بعد از جام جهانی به فکرش باشیم . که نتیجه اش رو توی جام جهانی ببینیم .

ali_agha1981
20-06-2014, 16:50
من مطمئنم ایران مقابل آرژانتین بهتر بازی میکنه...
و مطمئنم بازی مساوی میشه >>> 0 - 0 یا 1 - 1

همین آرژانتین به زور دو تا گل به بوسنی زد اونم یکیش گل به خودی بود و تازه یک گل هم آرژانتین خورد...
به نظرم کیروش میخواست به هر شکلی شده بازی اول یک امتیاز رو بگیره تا ترس بچه ها بریزه و برای اولین بار ایران تو اولین بازی نبازه...و این خودش شروع موفقیته...و اعتماد به نفسشون رو بالا میبره..
البته هنوز روی حرف خودم هستم که بازی ایران نیجریه بی کیفیت ترین بازی جام بود ولی خوب سبک سنگین کنیم میبینم راهی جز این نبود...:n17:

Sh-Meteor
20-06-2014, 17:02
من مطمئنم ایران مقابل آرژانتین بهتر بازی میکنه...
و مطمئنم بازی مساوی میشه >>> 0 - 0 یا 1 - 1

همین آرژانتین به زور دو تا گل به بوسنی زد اونم یکیش گل به خودی بود و تازه یک گل هم آرژانتین خورد...
به نظرم کیروش میخواست به هر شکلی شده بازی اول یک امتیاز رو بگیره تا ترس بچه ها بریزه و برای اولین بار ایران تو اولین بازی نبازه...و این خودش شروع موفقیته...و اعتماد به نفسشون رو بالا میبره..
البته هنوز روی حرف خودم هستم که بازی ایران نیجریه بی کیفیت ترین بازی جام بود ولی خوب سبک سنگین کنیم میبینم راهی جز این نبود...:n17:

من چنین نتیجه ای رو پیش بینی نمی کنم.
راه حل این دفاع تیم ما، داشتن تکنیکه که اونم آرژانتینی ها دارن...
.
بازی با نیجریه اون بازیکن تعویضیه ( اسمشو نمی دونم ) اومد تو بازی، یه کم تکنیکش خوب بود و به راحتی از دفاع و هافبک های ما رد می شد دیگه چه برسه به آرژانتین...
.
در ضمن الان آرژانتین از طرف مردم کشورش خیلی فشار روشه، مطمئنا برای برد خوب میاد.
.
.
در ضمن اون طوری که من توی بعضی خبرگزاری ها و سایت ها میبینم، ایران با همون تاکتیکی که جلوی نیجریه بازی کرده، قراره جلوی آرژانتین بازی کنه... ( حتی دقیقا با همون ترکیب )
پس یعنی این یه تاکتیک لو رفته محسوب میشه...
بعد از اونورم مطمئنم آبکش نمیشیم... (( تهه تهش 3 تا گل می خوریم. ))
.
اگه نیم ساعت اول گل نخوریم، میتونیم دووم بیاریم.

#پیش بینی من باخت دو هیچ

IRAN_KING
20-06-2014, 17:05
به نظر منم دوندگی و قدرت بدنی ارژانتین به اندازه نیجریه نیست یعنی مثل بازی قبل تا توپ میومد دست ما با تمام قدرت هجوم نمیارن تا توپ بگیرن ایران با همون دفاع کمی فشرده تر امکان مساوی داره ولی میترسم با شوت از پشت محوطه جریمه گل بخوریم !

Mohammad
20-06-2014, 19:28
میشه آمار دقیق بازی بوسنی آرژانتین رو قرار بدید
تعداد پاس . مقدار دوندگی و همه موارد

درصد مالکیت توپ
آرژانتین: 57 درصد
بوسنی‌وهرزگوین: 43 درصد

موقعیت‌های گلزنی
آرژانتین: 11
بوسنی‌وهرزگوین: 15

موقعیت‌‌های داخل محوطه
آرژانتین: 10
بوسنی‌وهرزگوین: 5

پاس سالم
آرژانتین: 483
بوسنی‌وهرزگوین: 328

شوت داخل چارچوب
آرژانتین: 5
بوسنی‌وهرزگوین: 10

شوت خارج از چارچوب
آرژانتین: 6

توپ بلوکه شده
آرژانتین: یک

سانتر
بوسنی‌وهرزگوین: 20

مهار توسط دروازه‌بان
آرژانتین: 3

ضربه به تیر دروازه
آرژانتین: صفر
بوسنی‌وهرزگوین: صفر

کرنر
آرژانتین: 2
بوسنی‌وهرزگوین: 6

آفساید
بوسنی‌وهرزگوین: 3

توپ لو رفته
آرژانتین: 71
بوسنی‌وهرزگوین: 63

تکل
آرژانتین: 13
بوسنی‌وهرزگوین: 14

کارت زرد
آرژانتین: یک
بوسنی‌وهرزگوین: یک

کارت قرمز
بوسنی‌وهرزگوین: صفر

مسافت پیموده شده توسط بازیکنان
آرژانتین: 100379 متر
بوسنی‌وهرزگوین: 110378 متر

خطا
بوسنی‌وهرزگوین: 14

تعداد کل پاس‌ها‌
آرژانتین: 569
بوسنی‌وهرزگوین: 422

fa_shinobi
20-06-2014, 19:30
درسته تیم ملی و جام جهانی میتونه سکوی پرشی باشه واسه ترنسفر شدن بازیکنهای جوون . اما نباید این رو به عنوان وظیفه اصلیش بگیریم .
در کل الان وقت این کارها نیست . ما با این تیم پیر و داغونمون فقط و فقط باید به نتیجه فکر کنیم . این کارها رو باید از چند سال قبل انجام میدادیم یا بعد از جام جهانی به فکرش باشیم . که نتیجه اش رو توی جام جهانی ببینیم .
بهر حال این سبک بازی هم بعیده دستاوردی داشته باشه. تیم ایران در حد یونان (یورو) نیست که بخواد با دفاع کردن برسه فینال. همونطور که گفتم ایران یه گل بخوره از هم میپاشه. ضمن اینکه حریفای بعد مهاجمان قوی تری دارن و مثل نیجریه دیگه با سبک بازی ما قافل گیر نمیشن

Mohammad
20-06-2014, 19:32
این احتمال وجود داره که بازیکنان ما مقابل آرژانتین دو اخطاره بشن و مقابل بوسنی با یکی دو تا محروم بازی کنیم. به خصوص آندو که مهره مهمی به حساب میاد.

این اظهار نظر مربی بوسنی هم جالبه !

سوشيچ: تساوي مقابل نيجريه براي ما بد نيست

سرمربي تيم بوسني معتقد است تساوي مقابل نيجريه نمي‌تواند نتيجه بدي براي تيمش باشد.
سوشيچ: تساوي مقابل نيجريه براي ما بد نيست
سرمربي تيم ملي بوسني در نشست خبري پيش از بازي مقابل نيجريه اظهار کرد: واقعيت اين است که اگر ما مقابل نيجريه مساوي کنيم، اتفاق بدي رخ نداده است و من خوشحال هم مي‌شوم. اما نه در ديداري که هر دو تيم براي تساوي بدون گل بازي کنند. در عين حال ما نمي‌توانيم مقابل نيجريه سراپا حمله شويم چرا که آن‌ها در دفاع محکم هستند و در ضد حمله‌ها خطرناک.

به گزارش ايسنا، او ادامه داد: باخت مقابل نيجريه به معناي حذف زودهنگام از جام است. در صورتي که يک مساوي مي‌تواند شانس بالايي براي صعود به ما بدهد.

بعضي از مطبوعات بوسني پس از بازي اول اين تيم مقابل برزيل از عدم استفاده همزمان از ايبيسويچ و ژکو انتقاد کردند. سوشيچ سرمربي بوسني درباره اين انتقادها به گفتن يک جمله بسنده کرد و اين گونه پاسخ داد که ما نمي‌توانيم تلاش کنيم نشان دهيم که ساده‌لوح هستيم.

سرمربي بوسني درباره احتمال بازي کردن ساليهوويچ هافبک ملي‌پوش هوفنهايم در بازي مقابل نيجريه هم گفت:‌اگر او از نظر بدني آماده باشد و در تمرين آخر براي به دست آوردن جايگاهي در تيم تلاش کند مي‌تواند در ترکيب قرار بگيرد.

تيم‌هاي ملي فوتبال بوسني و نيجريه ساعت 2:30 بامداد يکشنبه در ورزشگاه پانتانال شهر کيوآبا به مصاف هم مي‌روند.

persian365
20-06-2014, 20:29
جدیدا احساس میکنم بوسنی قوی تر از آرژانتین هست در این گروه
آمار هم دیدم که دیگه مطمئن شدم

نباید به برد به بازی آخر خیلی راحت فکر کرد بازی سخت تر از آرژانتین خواهیم داشت
اگر به صعود می خواهیم امیدوار باشیم باید از آرژانتین امتیاز بگیریم

Ramin khuzestan
20-06-2014, 21:41
هرچی بیشتر شگفتی ساز هایی مثل کاستاریکا رو میبینم بیشتر متوجه میشیم که ایران برای مساوی با نیجریه شق القمر نکرده
خدا کنه تو دو بازی آینده یه تحولی تو روند بازی ایران ببینیم

FOURTH RETURN
20-06-2014, 21:58
هنگامی که کاستاریکا میتونه ایتالیا رو ببره ما چرا نتونیم آرژانتین پیروپاتال رو ببریم؟
به دیده من اگه هجومی بازی نکنیم آرژانتین از دستمون در رفته:n19:

robert
20-06-2014, 22:30
آلخاندرو سابیا سرمربی آرژانتین صحبتهایی از شکست تیم ملی ارژانتین مقابل ایران زده و گفته این اتفاق بدترین اتفاقی است که در طول تاریخ برای تیم ملی آرژانتین میتونه بیفته و هرگز هم محال نیست...ممکنه ایران ارژانتین رو ببره...

گفته ایرانی ها دفاع رو از جنگ با عراق یاد گرفتند...

albertxx
20-06-2014, 22:36
امروز داشتم والیبال ایران و ایتالیا رو نگاه میکردم
بعدش نه تنها من بلکه کسایی که داشتن با من هم والیبال نگاه میکردن 100 بار از خودمون پرسیدیم واقعا حیف نیست این همه پولی که واسه فوتبال داره خرج میشه ؟؟

خداوکیلی دم بازیکنای تیم ملی والیبال گرم
با غیرت و با تمام وجود بازی کردن
هرچقدر هم بگیرن نوش جونشون (( 10 میلیارد حتی اگه شده ))

ولی بر عکس
بازیکن های تیم ملی فوتبالمون 1 ریال هم واسه سرشون زیادیه !!
پول میگیرن میلیاردی
بعدش زبونشون هم 2 متر درازه !!! :n23:

آقایون ماهی 50 میلیون خرج میکنن ( حدودا 1.5 میلیون در روز ) بعدش کلی ادعا دارن که هیچی نمیگرن
100 میلیون هم واسشون پول خرده !!
تو زمین هم میرن فقط بهانه به زمین و آسمون میگیرن که نشد ببریم

واقعا هیف این پولی که میدن به این لاشخورا بخورن !!!
از گلوشون پایین نره !!

کاستاریکا میاد با غیرت و با جرءات بازی میکنه و ایتالیا و اروگوئه رو میزنه چون به خودشا ایمان دارن و خودشونو باور دارن
ولی ایران چی ؟؟
سرمربی ایران روز تا شب میاد میکوبه تو سر بازیکن ها و فوتبال مملکت
آخرش هم پولشو میلیاردی میگیره برو که رفتیم!!!!!!
بازیکن ها هم بلانصبت یکی از یکی مفت خور تر (( به استثنای بعضیا ))

1 بازی والیبال ایران رو میبینیم کلی لذت میبریم !!
1 بازی فوتبال رو میبینیم حالمون از هرچی فوتباله بهم میخوره (( بازی کاستاریکا با اون توانش کلی قشنگتره ))

فوتبالمون فقط شده دلالی و مفت خوری و لاشخوری

جایی که فقط بازیکن ها با کلی ادعا و پول های میلیاردی میان ولی هیچی به هیچی
جایی که یکسری لاشخور واسه باند بازی هاشون هر غلطی دلشون میخواد میکنن
جایی که یکسری دلال گند زدن بهش
جایی که رئیس فدراسیونش یه آدمی که هیچی حالیس نیست و هر سال هم پسرفت داشتیم باهاش

هیچی به هیچی !!

واقعا تاسف تاسف تاسف و بازهم تاسف !!!!:n15:

Samba
20-06-2014, 22:47
امروز داشتم والیبال ایران و ایتالیا رو نگاه میکردم
بعدش نه تنها من بلکه کسایی که داشتن با من هم والیبال نگاه میکردن 100 بار از خودمون پرسیدیم واقعا حیف نیست این همه پولی که واسه فوتبال داره خرج میشه ؟؟

خداوکیلی دم بازیکنای تیم ملی والیبال گرم
با غیرت و با تمام وجود بازی کردن
هرچقدر هم بگیرن نوش جونشون (( 10 میلیارد حتی اگه شده ))

ولی بر عکس
بازیکن های تیم ملی فوتبالمون 1 ریال هم واسه سرشون زیادیه !!
پول میگیرن میلیاردی
بعدش زبونشون هم 2 متر درازه !!! :n23:

آقایون ماهی 50 میلیون خرج میکنن ( حدودا 1.5 میلیون در روز ) بعدش کلی ادعا دارن که هیچی نمیگرن
100 میلیون هم واسشون پول خرده !!
تو زمین هم میرن فقط بهانه به زمین و آسمون میگیرن که نشد ببریم

واقعا هیف این پولی که میدن به این لاشخورا بخورن !!!
از گلوشون پایین نره !!

کاستاریکا میاد با غیرت و با جرءات بازی میکنه و ایتالیا و اروگوئه رو میزنه چون به خودشا ایمان دارن و خودشونو باور دارن
ولی ایران چی ؟؟
سرمربی ایران روز تا شب میاد میکوبه تو سر بازیکن ها و فوتبال مملکت
آخرش هم پولشو میلیاردی میگیره برو که رفتیم!!!!!!
بازیکن ها هم بلانصبت یکی از یکی مفت خور تر (( به استثنای بعضیا ))

1 بازی والیبال ایران رو میبینیم کلی لذت میبریم !!
1 بازی فوتبال رو میبینیم حالمون از هرچی فوتباله بهم میخوره (( بازی کاستاریکا با اون توانش کلی قشنگتره ))

فوتبالمون فقط شده دلالی و مفت خوری و لاشخوری

جایی که فقط بازیکن ها با کلی ادعا و پول های میلیاردی میان ولی هیچی به هیچی
جایی که یکسری لاشخور واسه باند بازی هاشون هر غلطی دلشون میخواد میکنن
جایی که یکسری دلال گند زدن بهش
جایی که رئیس فدراسیونش یه آدمی که هیچی حالیس نیست و هر سال هم پسرفت داشتیم باهاش

هیچی به هیچی !!

واقعا تاسف تاسف تاسف و بازهم تاسف !!!!:n15:

دوست عزیز

درسته که همه ما از برد تیم والیبالمون خوشحال میشیم ولی این درست نیست که همش فوتبال رو تخریب کنیم

اینکه فوتبال ما غیر حرفه ایه، اینکه دلالا زیادن توش رو کاملا قبول دارم. ولی دیگه به چشم یه ورزش به فوتبال نگاه نمی کنن بلکه فوتبال یه اقتصاد شده !

و اینکه پولای زیادی رد و بدل میشه تو فوتبالمون به نظرم تا حدودیش منطقیه (حق پخش تلویزیونی- پول بلیط بازی ها و .. رو به تیم ها نمیدن) تیم ها عموما دولتی اداره میشن که ناشی از ضعف مدیریتیه فوتبال کشوره

Iloveu-ALL
20-06-2014, 22:51
کاستاریکا از گروه مرگ صعود کرد (و از سه تیم مدعی و قهرمان فقط یکی باید بیاد!!) چرا ما نتونیم صعود کنه؟ البته باید تلاش کنیم!
خوب میشه 2تا بازی فردا مساوی بشه بازی آخر هم مساوی کنیم آرژانتین ببره با 3 امتیاز صعود کنیم !
آرژانتین 7
ایران 3
بوسنی 2
نیجریه 2

albertxx
20-06-2014, 23:02
دوست عزیز

درسته که همه ما از برد تیم والیبالمون خوشحال میشیم ولی این درست نیست که همش فوتبال رو تخریب کنیم

اینکه فوتبال ما غیر حرفه ایه، اینکه دلالا زیادن توش رو کاملا قبول دارم. ولی دیگه به چشم یه ورزش به فوتبال نگاه نمی کنن بلکه فوتبال یه اقتصاد شده !

و اینکه پولای زیادی رد و بدل میشه تو فوتبالمون به نظرم تا حدودیش منطقیه (حق پخش تلویزیونی- پول بلیط بازی ها و .. رو به تیم ها نمیدن) تیم ها عموما دولتی اداره میشن که ناشی از ضعف مدیریتیه فوتبال کشوره

بله دوست عزیز
درسته
کل دنیا به فوتبال به چشم یه اقتصاد نگاه میکنن

ولی یه سوال
کیفیت فوتبال اونا مثل ایرانه ؟؟
بازیکن هاشون مثل ایران قهر میکنن ؟؟؟
هروقت میبازن زمین و زمان رو مقصر میدونن ؟؟؟

ما این همه پول داریم خرج میکنیم آخرش چی ؟؟
یه فوتبال درست و حسابی نمیبینم

به قول کارشناس فوتبال که تو نود گقت بازیکن های ما پول میلیاردی میگیرن ولی بازیشون ریالی !!!!!!!!!!!

منم موافقم با درآمد زایی از فوتبال و خرج تو فوتبال

ولی کدوم فوتبال ؟؟
فوتبالی که با این همه درآمدزایی و خرج آخرش بازیکن هاشون هیچ تعصبی رو پیراهشنون ندارن ؟؟
فوتبالی که بازیکن هاشون هیچ ارزشی واسه تماشاگر و هوادار قائل نمیشه ؟؟؟؟

تو این فوتبال میلیاردی که هیچی بلکه هزاری هم خرج کنی باز هم زیاده !!

بالای 90 درصد بازیکن های فوتبال ارزش 1 ریال هم ندارن !!
کیفیت فوتبال ایران کجا اروپا کجا ؟؟؟؟؟؟؟
بازی تیم ملی رو آدم میبینه خوابش میگیره !!:n29: (( حالا من یه چند سالی میشه لیگ خودمون رو نگاه نمیکنم چون دیگه اوج مذخرفیاته ))

این فوتبال با این کیفیت آشغالش جمع بشه بهتره !!!

clau
21-06-2014, 00:14
ماموريت ما سخت‌کردن کار براي آرژانتين است
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان اعلام کرد ماموريت تيمش اين است که کار را بر آرژانتيني‌ها سخت کند.

کي‌روش با بيان علت تأخير در نشست خبري گفت: من را از جايي به جاي ديگر بردند و از اين بابت عذرخواهي مي‌کنم که دير آمديم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا در بازي فرداشب ايران، آرژانتين را متعجب خواهد کرد گفت: اولين ماموريت ما اين است که به بهترين شکل بازي کنيم. ما با تيمي مواجه هستيم که به يک جام جهاني باز مي گردد اما ما اينطور نيستيم. ما اينجا هستيم که بازي را ببريم و با احترام رقابت کنيم و بتوانيم در سطح آرژانتين باشيم. مي‌خواهيم رقيب ازرشمندي باشيم چرا که اين بازي در تاريخ فوتبال ايران خواهد ماند. ما هرگز مقابل چنين تيم برجسته‌اي بازي نکرده‌ايم و بازيکنانم حاضر نيستند چنين ديداري را با دنيا عوض کنند.

سرمربي تيم ملي در مورد اينکه آيا از نتيجه ديدار آلمان و پرتغال متعجب شده است گفت:‌ پرسيدن اين سوال از ما براي من خجالت آور است اما اينجا من روي تيم ملي ايران متمرکز هستم. براي اينکه بتوانيم مقابل سه تيم برتر جهان در گروه مان بازي کنيم. اين نکته اي است که برايم مهم است.

وي افزود: سفر ما به اينجا خيلي سخت بود و اينکه بتوانيم در آسيا به نتيجه برسيم و صعود کنيم به جام جهاني کار راحتي نداشتيم، اما اين کار را کرديم حالا مي توانيم مقابل ستاره هاي آرژانتين بازي کنيم، آنها بازيکنان مصممي دارند و تيمي هستند که براي بردن جام جهاني تلاش مي کنند و تيم هاي ديگر هم مي خواهند جام خودشان را ببرند.

کي‌روش در خصوص اينکه آيا از نتيجه ديدار ديدار کاستاريکا با ايتاليا مطلع شده است و آيا اين موضوع به تيم ملي انگيزه نمي‌دهد، گفت:‌ بله همين طور است، خيلي چيزها هست که بايد در فوتبال به اثبات برسد، يکي اين است که هيچ بازي قبل از انجامش، برنده‌اش مشخص نيست و اين زيبايي فوتبال است. در ورزش‌هاي ديگر شايد راحت بتوان برنده را پيش‌بيني کرد اما در فوتبال مشخص نيست و نمي‌توان برنده را از پيش تعيين کرد.

وي ادامه داد: يک قانون ديگر فوتبال دارد و آن اينکه هميشه بهترين‌ها نمي‌برند و هميشه بدها نمي‌بازند و اين فرصت الان براي ما وجود دارد. الان بايد متواضع هم باشيم که مقابل يک تيم برجسته بازي مي‌کنيم و بايد بدانيم چگونه دفاع کنيم و چگونه به گل برسيم و نشان دهيم که چرا ايران به جام جهاني صعود کرده است. در بازي اول هم موفق شديم و حالا مي‌توانيم قدرت‌مان را نشان دهيم.

سرمربي تيم ملي در خصوص اينکه آيا بعد از تماشاي بازي اول آرژانتين و بوسني، اميدواري بيشتري به دست نياورده است و اينکه بازي مقابل مسي برايش چه معنايي دارد گفت: آرژانتين هميشه سطح بالا بازي مي‌کند و ما محتاط خواهيم بود و توجه زيادي به اين موضوع خواهيم داشت. بنابراين نبايد باور داشت که آرژانتين کار خودش را مي کند با اين حال آنها تيمي دارند که پر از نابغه است، ما هم مي‌دانيم که فقط با ستاره‌ها بازي نمي‌کنيم و نفرات ديگر هم هستند. اين وضعيت ايران است و ما به فداکاري مي پردازيم و غيرت نشان مي دهيم.

وي عنوان کرد:‌ يک هدف داريم و شما مي‌دانيد که نمي‌توانيد معجزه‌هاي زيادي را در فوتبال ايجاد کنيد اما تلاش‌تان را مي‌کنيد.

کي‌روش در پاسخ به اين سؤال که با توجه به حمايت روحاني، رئيس جمهور ايران از تيم ملي اين کشور، صحبتش براي مردم ايران چيست گفت: طبيعتاً اين افتخاري بوده براي من که بدانم رئيس جموور ايران و مردم قدردان هستند اما زمان اين رسيده که بيشتر بتوانيم خودمان را نشان دهيم و بتوانيم کاري را به نتيجه برسانيم. کلمات رئيس جمهور کاري کرده که فقط مسئوليت ما بيشتر شود کلمات او را براي جشن تلقي نمي کنيم بلکه براي تلاش بيشتر است.

سرمربي تيم ملي ايران ادامه داد: اميدوارم فردا هم بازي خوبي انجام دهيم. مهم نيست نتيجه چه باشد و مقابل چه تيمي بازي کنيم بلکه بايد خوب از ميدان خارج شويم و براي ايراني‌ها و از جمله رئيس جمهور ايران خوب کار کنيم.

وي در خصوص حذف انگليس گفت:‌ اين بخشي از جام جهاني و از زيبايي‌هاي آن است، هر بار که شما به يک در مي‌زنيد ممکن است که شيطان پشت در باشد. کاستاريکا نيز همه را متعجب کرد اما اولين چيز مهم اين است که بايد به اميدهاي مردم پاسخگو باشيم.

وي گفت:‌ فصل طولاني سفرها و آمدن به اين بخش از دنيا سخت است، وقتي که به گذشته برمي‌گرديد، به کره جنوبي و ژاپن و آفريقاي جنوبي، مي‌بينيد که کنترل اين سفر چقدر سخت است و گاهي چنين اتفاق‌هايي رخ مي‌دهد. انگليس احتمالا حذف شد اما بدان معنا نيست که کيفيت کارشان کم بوده است، اسپانيا هم باخت اما نمي‌توانيد بازي‌هاي خوب آنها را تحسين نکنيد اما تيم‌هاي مثل کاستاريکا، ايران، ژاپن تلاش مي‌کنند تا به نتيجه برسند.

وي افزود: دنيا هم چنين انتظاري دارد، هيچ چيز قطعي نيست و اين زيبايي اين جام‌جهاني است. ما حتي بازي‌‌هاي آرژانتين را پيگيري کرده و من تلاش کرده‌ام تا ذهن مربيان را بخوانم. فکر مي‌کنيم و افکار آنها را دنبال مي کنيم و به همين دليل مي‌توانيم بازي‌هاي آنها را پيش‌بيني کنيم. در مجموع اينکه تيم ملي ما اينجاست تا خوب بازي کند. مقابل آرژانتين هم خوب بازي خواهيم کرد. اينجا آمده‌ايم به بهترين شکل بازي کنيم و طبق آموزش‌مان پيش برويم و به همين منظور، نود دقيقه بايد بجنگيم. از بچه ها مي‌خواهم که وقتي توپ را پيدا کرديد مستقيم به سمت تور بروند و از فرصت‌ها استفاده کنند تا پيروز شويم.

کي‌روش درباره کيفيت زمين چمن ورزشگاه محل مسابقه فردا شب گفت:‌ فکر مي‌کنم که فوتبال بازي ساده‌اي است. من مربي هستم که اعتقاد ندارد به اينکه امور را بايد پيچيده کرد. بالاخره فوتبال بازي ساده‌اي است و من تلاش دارم به بازيکنانم بگويم امور را ساده بگيرند. اينکه استاديوم چقدر زيباست، محيط متفاوتي است اما اتفاقي که فردا رخ خواهد داد اين است که فردا در همين زمين بازي خواهيم کرد. به همين منظور به بازيکنانم اشاره کرده‌ام که آنچه که در اينجا رخ مي‌دهد خيلي با آنچه که در ايران رخ مي‌دهد متفاوت نيست.

وي ادامه داد:‌ هواداران آرژانتيني بيشتر از ما هستند اگر چه به حمايت برزيلي‌ها اتکا مي کنيم و فکر مي‌کنم برزيلي‌ها بيشتر از ايران حمايت مي‌کنند. اگر بازيکنان ما متوجه شوند که آنچه که در بازي مقابل نيجريه صورت گرفت، در زمين کوچک‌تري مقابل آرژانتين صورت خواهد گرفت؛ با اين تفکر راحت‌تر به نتيجه خواهند رسيد و مي‌توانند نود دقيقه از بازي با حريف لذت ببرند.

کي‌روش گفت: ايراني‌ها مي‌دانند که از لحاظ سياسي و اقتصادي در شرايطي قرار دارند که فرصت‌هاي برابر به آنها داده شد تا آماده جام جهاني شوند. ما فقط بازي‌هاي دوستانه کم هزينه برگزار کرديم و وقتي قرعه‌کشي شد، تصور نمي‌کرديم که مقابل آرژانتين بازي کنيم، ما حتي نمي‌توانستيم اين بازي را با هيچ چيز عوض کنيم چون اين فرصت است براي بازيکنانم تا مقابل آنها فردا بازي کنند. با اين تفاسير مي‌خواهيم خوش بگذرانيم و نود دقيقه بازي کنيم. ماموريت ما اين است که کاري کنيم که زندگي براي آرژانتيني‌ها سخت شود.

سرمربي تيم ملي در نشست خبري گفت:‌ بايد تلاش زيادي براي مهار مسي کرد، هرچند که او در آرژانتين متفاوت از سطح باشگاهي است. آرژانتين هم تيمي است که در هر لحظه از زمان فقط دنبال بازي خوب نيست چرا که رسانه‌ها را خواندم که نوشته بودند اين تيم خوب بازي نکرد.

کي‌روش ادامه داد: من در جام کنفدراسيون‌ها اينجا بودم و گفتم که جام جهاني عالي خواهد بود و و در واقع اين جام، جشني در فوتبال است. هر کسي که فوتبال را دوست دارد مسابقات جام جهاني را هم دوست دارد. برزيل در حال نشان دادن اين امر است و خوب است که مي‌بينيم همه مردم در تمام شهرها صلح‌آميز حرکت مي‌کنند چون فوتبال بايد صلح را به ارمغان بياورد. سه سال پيش در برزيل بودم و پيش خودم گفتم خداي من! مي‌خواهيم در يک جام جهاني ديگر در برزيل بازي کنيم و اطمينان داشتم که اين جام جهاني يک جام جهاني براي علاقمندان خواهد بود.

از کي‌روش پرسيده شد: پس از بازي اول گفتيد که تيم ملي را رها خواهيد کرد؛ آيا علاقه اي داريد در برزيل مربي شويد؟ وي در پاسخ به اين سوال گفت: آنچه که بعد از جام جهاني رخ خواهد داد، الان مهم نيست. نمي‌خواهم الان در موردش حرف بزنم، ما هنوز مسير طولاني در پيش داريم و 12 روز باقي مانده و اين از لحاظ مسئوليت، برايم يک مسئوليت ابدي است و در کل خوشحالم که اينجا هستم.

کي‌روش با بيان مشکلات تيم ملي در برزيل گفت:‌ ما در يک محل تمرين کرديم و براي نشست يک جاي ديگري آمديم و اين موضوع زمان زيادي از ما گرفت، پس خيلي خوب نيست در خصوص اين موارد صحبت کنيم مخصوصاً اينکه ما فردا با آرژانتين بازي داريم.

کي‌روش در خصوص اينکه چطور شاگردانش مي‌توانند مسي را کنترل کنند گفت:‌ مسي اثبات کرده فوتبال يک بازي ساده است، ما نيز تلاش مي کنيم با توپ بدويم ولي در مقابل مسي که نمي‌خواهيم بازي کنيم بلکه مي‌خواهيم با او بازي کنيم، پس از طريق تمرکز و نظم مي‌توانيم مقابل او بازي کنيم. بايد بدانيم ويژگي او چيست و بايد با واکنش تيمي به مقابل او واکنش نشان دهيم، بايد فضاها را کنترل کنيم. اگر مسي در موقعيت خاصي قرار گرفت بايد خوب واکنش نشان دهيم. ما نود دقيقه بايد متمرکز باشيم. خيلي از مربيان مي‌گويند چگونه مسي را مهار کنيم اما سوال اصلي اين است که بايد چگونه آرژانتين را کنترل کنيم.

کي‌روش افزود: مسي براي بارسلونا بازي مي‌کند اما هميشه بارسا نمي‌برد، لازم است زمان بگذاريم و يک قدم هم از آنها جلوتر باشيم. اگر بازيکنان فضا پيدا کنند شايد هم بتوانيم ببريم. پس ما مقابل فرد بازي نمي‌کنيم بلکه مقابل تيم ملي آرژانتين بازي مي‌کنيم.

**اگر مي‌توانستيد ده شرط براي بازي‌هاي جام جهاني ببنديد، چند شرط براي ايران مي‌بستيد؟ کي‌روش در اين مورد گفت: من همه شرط‌هايم را براي ايران مي‌بستم. يا همه چيز را مي‌بريد يا مي‌بازيد. چرا بايد روي چيزي شرط ببندم که همه روي آن مي‌بندند؟ پس پاسخ من اين است؛ يا همه چيز يا هيچ چيز. ما در زمين اصلي تمرين نکرديم، با اين حال زمين خوب است و فردا نمايش روي همين زمين اجرا مي‌شود، فکر مي کنم که تصميم خوبي است که زمين اصلي را براي بازي حفظ کنند.

سرمربي تيم ملي ايران در خصوص اينکه چه فداکاري‌هاي براي تيم ملي کرده است گفت:‌ دو جور فداکاري هست؛ يکي بازي‌هايي که در زمين انجام مي‌شود و يکي هم بيرون زمين. شما دو ملت فوتبال داريد ملتي که بازي باشگاهي دوست دارند و ملتي که تيم ملي را، ايران ملتي است که بازيکنانش را براي بازي‌هاي باشگاهي آماده مي‌کند در حالي که کشورهاي که استاندارهاي انگليس، آلمان فرانسه و ايتاليا را ندارند بايد آمادگي لازم را داشته باشند تا به جام جهاني بيايند. روي زمين بايد به توان بازيکنان هر تيم توجه داشت.

لازم است که بازيکنان با شخصيت قوي باشند و دنبال اين باشند که خوب بازي کنند. ما هر زمان که فرصت توپ را داشته باشيم بايد خوب بازي کنيم و حمله کنيم و ببريم.

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%D8%A7_%D8%B3%D8%AE%D8%AA%E2%80%8C%DA%A9%D8%B 1%D8%AF%D9%86_%DA%A9%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%D9%8A_%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%8A %D9%86_%D8%A7%D8%B3%D8%AA)

Farhad
21-06-2014, 00:28
ایران اگه تیم دوم بشه و صعود کنه به فرانسه ای میخوره که غوغا کرد امشب!!
حالا 00000000000.1 % فکرشو هم بکنید ایران ببره !! فقط محض خنده.... :n02:

امید رض
21-06-2014, 00:39
ترکیب احتمالی ارژانتین برابرایران کیسه بوکس پیدا کردن
سرخيو رومرو، فرناندو گاگو (ماکسي رودروگوئز)، پابلو زابالتا، فدريکو فرناندز، ازکوئل گاراي، خاوير ماسکرانو، آنخل دي ماريا، ليونل مسي، گونزالو هيگوايين، سرجيو آگوئرو و مارکوس روخو.

persian365
21-06-2014, 03:13
اگر ایران و نیجریه هر دو در دو بازی پیش رو با حریفان خود 0-0 شوند
کدوم تیم به عنوان تیم دوم میره مرحله بعد ؟
هر دو سه امتیاز -تفاضل هر دو برابر هست گل زده که نداره . گل خورده نداره . بازی رو در و همه چیز برابر هست

امید رض
21-06-2014, 08:20
ارژانتین همه ستاره هاشومیاره که یه نیمه ترتیب ایرانوبدن وبرن

befermatooo
21-06-2014, 08:43
دوستان به نظرتون ، ایران امروز هجومی بازی میکنه ؟

به نظرم کار دفاعی نتیجه نمیده . با توجه به شگفتی هایی که تو جام رغم خورد به نظر من باید تو این مسابقه هجومی بازی کنه .

البته از 1 امتیاز این مسابقه هم نمیشه گذشت وقتی ما بتونیم بوسنی رو ببریم !

Sh-Meteor
21-06-2014, 08:53
دوستان به نظرتون ، ایران امروز هجومی بازی میکنه ؟

به نظرم کار دفاعی نتیجه نمیده . با توجه به شگفتی هایی که تو جام رغم خورد به نظر من باید تو این مسابقه هجومی بازی کنه .

البته از 1 امتیاز این مسابقه هم نمیشه گذشت وقتی ما بتونیم بوسنی رو ببریم !
شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟

befermatooo
21-06-2014, 08:56
شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟

اما کیروش گفته بود واسه آرژانتین سوپرایز داره و میگفت احتمالا تغییراتی در تاکتیک بزنه .

ما بدون حمله سخته امتیاز بگیریم و خوشبینانه ترین حالت همون 1 امتیازه .

خوشبختانه جو ورزشگاه به نفع ما هست !

30vil
21-06-2014, 09:10
خوشبختانه جو ورزشگاه به نفع ما هست !

جو ورزشگاه که اصلا به نفع ما نیست چون آرژانتینی های زیادی بلیط این بازی را خریدند و مثل بازی با بوسنی مطمئنا تعدادشون بیشتره

parsicola
21-06-2014, 09:14
اگر ایران و نیجریه هر دو در دو بازی پیش رو با حریفان خود 0-0 شوند
کدوم تیم به عنوان تیم دوم میره مرحله بعد ؟
هر دو سه امتیاز -تفاضل هر دو برابر هست گل زده که نداره . گل خورده نداره . بازی رو در و همه چیز برابر هست

فکر کنم در اونصورت برای اینکه دعوا نشه تیم آرژانتین رو حدف کنند که مسبب همه این مشکلات بوده.
واقعا چی میشه؟! احتمالا تنها چیزائی که باقی میمونه رتبه هر تیم در فیفا هست که ایران 41 و نیجریه 43 ، یا سابقه بازی های قبلی هر دو تیم با هم که نیجریه بهتره. :n13:

parsicola
21-06-2014, 09:30
ترکیب ایران دچار یک تغییر شده: حاج صفی از میانه خارج و بجاش هاشم بیگ زاده بازی خواهد کرد. معنیش اینه که تیم دفاعی تر و خشن تر بازی خواهد کرد اما نه متراکم بلکه کمی جلوتر خواهند اومد تا خطای محوطه جریمه و یا پشت جریمه نکنند. آرژانتین هم میخواد از ضربات ایستگاهی برای باز کردن دروازه و حذف لایه های متراکم خط دفاع استفاده کنه واسه همین تلاش خواهند کرد با تکیه بر تکنیک بالای فردی، خودشون رو از قلب دفاع به دروازه ایران نزدیکتر کنند و خطا و ضربه ایستگاهی بگیرند.
کیروش گفته که اما اینبار زیر توپ نخواهند زد و در ضد حمله ها با توجه به بازتر بودن نسبی کل تیم ایران، به سمت گل حریف و دفاع ضربه پذیر آرژانتین حرکت خواهند کرد. اینکار بر عهده دژاگه و گوچی خواهد بود.

فکر کنم تاکتیک خطرناکی هم برای ایران و هم برای آرژانتینه. خدا رحم کنه

30vil
21-06-2014, 09:33
واقعا چی میشه؟! احتمالا تنها چیزائی که باقی میمونه رتبه هر تیم در فیفا هست که ایران 41 و نیجریه 43 ، یا سابقه بازی های قبلی هر دو تیم با هم که نیجریه بهتره. :n13:

در این جور مواقع بین دو تیم قرعه کشی انجام میشه

Sh-Meteor
21-06-2014, 10:32
در این جور مواقع بین دو تیم قرعه کشی انجام میشه
قرعه کشی؟؟
.
به نظر من خیلی نامردیه که یه قرعه بخواد زحمات چندین و چند ساله ی یه فوتبال یا مملکتو تعیین کنه...

رتبه هر تیم در فیفا هست که ایران 41 و نیجریه 43 ، یا سابقه بازی های قبلی هر دو تیم با هم که نیجریه بهتره. :n13:
ایران 43 و نیجریه 44

Sh-Meteor
21-06-2014, 10:35
بازیکنان آرژانتین قبل از بازی با ایران. (( این عکسو مسی گذاشته تو پیجش ))

Mr.Pooya
21-06-2014, 10:45
جو ورزشگاه که اصلا به نفع ما نیست چون آرژانتینی های زیادی بلیط این بازی را خریدند و مثل بازی با بوسنی مطمئنا تعدادشون بیشتره

البته فکر کنم جو ورزشگاه به نفع ایران باشه ! سر بازی با نیجریه که انفدر صدای تشویق تماشاچی ها میومد اگر کسی نمی دونست جام جهانی فکر می کرد بازی تو آزادی داره برگزار میشه :n02:

دقیقا حس ورزشگاه آزادی رو می داد انقدر صدای تماشاچی ها بلند بود :n02:

FOURTH RETURN
21-06-2014, 10:57

برزیلیها هم ایران رو تشویق میکنن

Sh-Meteor
21-06-2014, 10:58
سی و شش سال پیش / مجله جوانان

Y@var
21-06-2014, 11:19
سلام دوستان

بعضی از دوستان کلا نا امیدن و فازشون منفیه / بزارین بازی تموم شه بعد بیاین بگین دیدی گفتیم میبازیم!:n06:

در کل الآن وقت حمایته... اگه میخواین انتقاد کنین وقتش بعد از بازی های جام جهانیه :n01:

آرژانتین هم به نظرم اگه دروازه بانمون سوتی زیاد نده نمیتونه با اختلاف ببره و اگه هم عالی بازی کنیم حتی شاید نبره!

در کل آرزوی موفقت دارم واسه تیم ملی و امیدوارم یه روزی کلا ورزش فوتبال رو از کشورمون جمعش کنن چون پول بیت المال واقعا به هدر میره و در کشور های دیگه هم که فوتبال رو جزئی از اقتصادشون میدونن دلیلش اینه که هر باشگاهی به تنهایی به اندازه یه شرکت بزرگ درآمد داره و نه تنها هزینه هاش رو خودش جبران میکنه بلکه سود آور هم هست واسشون / ولی در کشور ما کلا هزینس به غیر یه ذره پولی که از فروش بلیط به دست میاد.

موفق باشید:n16:

ali_agha1981
21-06-2014, 11:49
سلام یه چیزی میخوام عرض گفتم شاید مهم باشه..

دوستانی که گیرنده دیجیتال دارند...با جستجو میتونن شبکه 23 رو اضافه کنند که بازی های جام جهانی و والیبال رو با کیفیت 1080p full hd بخش میکنه.
علتش این هست که فدراسیون جهانی والیبال کشورها رو ملزم کرده که حتما بازی های لیگ جهانی رو با کیفیت full hd بخش بکنند..

اسمش شبکه IRIB HD TEST هست و فعلا به صورت آزمایشی فعالیت میکنه...روی ماهـــ...واره عــــ..رب ست هم میتونین دریافتش کنید..

خواستم بگم که میتونید بازی امشب ایران رو با کیفیت عالی از این شبکه ببینید...
البته ممکنه این شبکه در گیرنده دیجیتال در بعضی شهرها هنوز قابل دریافت نباشه...

Khazuk
21-06-2014, 11:59
کاستاریکا از گروه مرگ صعود کرد (و از سه تیم مدعی و قهرمان فقط یکی باید بیاد!!) چرا ما نتونیم صعود کنه؟ البته باید تلاش کنیم!
خوب میشه 2تا بازی فردا مساوی بشه بازی آخر هم مساوی کنیم آرژانتین ببره با 3 امتیاز صعود کنیم !
آرژانتین 7
ایران 3
بوسنی 2
نیجریه 2
سعود کنه که چی بشه ؟ بدون گل زده سعود کنه ؟ با لاک دفایی سعود کنه ؟سعود کنه بعد چیکار کنه دوباره بچپه دفاع کنه تا فینال و بازم دفاع ... بنظرتون لذت داره اینجور بازی کردن
بنظر من یک بازی نرمال بازی کنه بموقع دفاع کنه و بعد با نفرات حمله کنه مثل استرالیا حتی اگه دوتا بازی با دو سه گل ببازه ارزشش بیشتره تا اون بازی با نیجریه

parsicola
21-06-2014, 12:42
سعود کنه که چی بشه ؟ بدون گل زده سعود کنه ؟ با لاک دفایی سعود کنه ؟سعود کنه بعد چیکار کنه دوباره بچپه دفاع کنه تا فینال و بازم دفاع ... بنظرتون لذت داره اینجور بازی کردن
بنظر من یک بازی نرمال بازی کنه بموقع دفاع کنه و بعد با نفرات حمله کنه مثل استرالیا حتی اگه دوتا بازی با دو سه گل ببازه ارزشش بیشتره تا اون بازی با نیجریه

من خیلی موافق نیستم. مهم نتیجه ست و اگه به هر شکلی صعود کنیم افتخار بزرگی کسب خواهیم کرد و همه دنیا هم به این تیم احترام خواهند گذاشت. به هرحال دفاع خوب و مستحکم هم در توان هر تیمی نیست.
علاوه بر اون بازی نرمال یعنی چی؟ ما با این بازیکنها جلوی کره جنوبی هم نمیتونیم نرمال بازی کنیم حالا جلوی آرژانتین اینکارو بکنیم؟ اصلا اگر هم بخوایم نمیتونیم و این ما نیستیم که تصمیم میگیریم بلکه اونها روش بازی رو به ما دیکته میکنند. هرچند فکر کنم امروز خیلی بیشتر از بازی قبلی حمل توپ و پاسکاری خواهیم داشت.

stealer
21-06-2014, 12:52
داداش من این حرفا دیگه قدیمی شده
الان مهم نتیجس فقط و بازی زیبا هم نظر شما با نظر خلی های دیگه متفاوته
همین الانم تو سطح اول اروپا بازی دفاعی و به قول بعضیا اتوبوسی انجام میدن که طرفدارای خاص خودش رو هم داره
هر تیمی باید نسبت به توان خودش و ابزار هاش تیمو بچینه
شما انگار هدف از فوتبالو فراموش کردین؟
هدف فقط و فقط گرفتن نتیجس و نتیجه هست که باقی میمونه در یادها
تیمی رو به خاطر فوتبال به قول شما زیبا برنده اعلام نمیکنن!!!

SHAKERDOOST
21-06-2014, 13:22
اگه مسی رو نداشتن 6 تاییشون میکردیم :n19::n27:

Sh-Meteor
21-06-2014, 13:41
پوستر بازی امشب

دژاگه و دی ماریا (به جای نکونام و مسی)

عکس پیش نمایش بازی امشب ( سایت فیفا )

کارلوس کیروش (سرمربی ایران) _ جواد نکونام (بیشترین بازی ملی - ایران) _ کامپانیارو (مسن ترین بازیکن - آرژانتین) _ علیرضا جهانبخش _ (جوان ترین بازیکن - ایران) _ آلخاندرو سابیا (سرمربی آرژانتین)

EngineeR EhsaN
21-06-2014, 13:49
من بازی ایران و آرژانتینو برد 2-1 پیش‌بینی میکنم اونم به نفع ایران!! خیلی به کیروش اعتماد دارم این سرمربی واسه هر دقیقه بازی برنامه داره و مطمئنا واسه این بازی برنامه‌های خیلی خوبی خواهد داشت. مطمئن باشید اگه بازی رو هم نبریم مطمئنم حداقل یه بازی خوب و منظقی از تیم میبینیم :n06:

Ali_softcenter
21-06-2014, 14:06
یه جا دیدم نوشته بود قراره این تابلو فرش رو به خاطر دلجویی از مسی بدن بهش قبل بازی!!

امیدوارم صحت نداشته باشه.....خیلی طرح ضایعی هست!! آخه اون حرم اون وسط چی میگه؟؟؟؟ آرم شهرداری ؟؟؟

:n27:

senaps
21-06-2014, 14:14
امیدوارم صحت نداشته باشه.....خیلی طرح ضایعی هست!! آخه اون حرم اون وسط چی میگه؟؟؟؟ آرم شهرداری ؟؟؟

فوتوشاپ میاد به نظرم....
حتی اگر واقعی هم باشه، اینکه چی میدی و چی میگیری اصلا مهم نیست! :)....
شما میتونی بند کفش بدی! :))))))))) مهم اینه که داری به عنوان حسن نیت یه هدیه از طرف ملتت و کشورت میدی به شخص مقابل....
و این چیزیه که ارزش داره.... به هر صورت طرف این رو لول! میکنه و میذاره تو کمدی چیزی و ممکنه دویست سال دیگه بیاره نشون بده توی موزه‌ای چیزی که بعله! یه روزی تو بازیهای 2014 مسی از طرف ایران این رو گرفت...

Ali_softcenter
21-06-2014, 14:22
فوتوشاپ میاد به نظرم....
حتی اگر واقعی هم باشه، اینکه چی میدی و چی میگیری اصلا مهم نیست! :)....
شما میتونی بند کفش بدی! :))))))))) مهم اینه که داری به عنوان حسن نیت یه هدیه از طرف ملتت و کشورت میدی به شخص مقابل....
و این چیزیه که ارزش داره.... به هر صورت طرف این رو لول! میکنه و میذاره تو کمدی چیزی و ممکنه دویست سال دیگه بیاره نشون بده توی موزه‌ای چیزی که بعله! یه روزی تو بازیهای 2014 مسی از طرف ایران این رو گرفت...

اتفاقا به نظر من مهمه!!

چرا اگه قراره چیزی بدیم....مثلا همین تابلو فرش.....یه تابلو فرش بسیار زیبا و نفیس با طراحی فوق العاده ندیم تا به جای به قول شما به جای لوله کردن و گذاشتن توی کمد مسی اونو بزنه به دیوار خونه ش؟؟ همه دنیا میدونن صنعت فرش و تابلو فرش ایران چقدر درجه یک هست.....بنا بر این به جای این کج سلیقگی ها بهتر هست که یه تابلو فرش زیبا و نفیس با طراحی زیبا و ارزش بالا میدادن بهش تا یه چیز زشت که حتی ممکنه طرف بگیره ببره توی رختکن و با بقیه مسخره ش کنه!

بند کفش؟؟ موزه؟؟ کامان!!

Ahmad
21-06-2014, 14:44
تا چند ساعت دیگه مهم‌ترین بازی کشورمون از لحاظ روبارویی با یک تیم قوی انجام میشه
مسابقه‌ای که با توجه به اینکه همه‌جا صحبت از این بازی شده، سطح توقعی است که بوجود اومده
سطح توقعی که یک بازی آبرومندانه و باخت با کمترین گل شده حد بالای اون

تیم‌هایی مثل انگلیس و بخصوص اسپانیا قهرمان چهار سال پیش وقتی حذف شدند
می‌تونه بهترین بهانه باشه برای بعد از بازی امشب و آخر، تا حذفمون با توجیه‌هایی اینگونه همراه بشه.

هر چه هست فقط امیدوارم امشب وقتی بازی تموم شد‌، این رو تمام دنیا با بازی بچه‌ها احساس کنند:

برو بالاتر همه ببیننت
حق ما بالاتر از این قصه‌هاست

برو بالاتر ببینن اینو که
جایگاه سرزمین من کجاست

نه اینکه نهایت این تراژدی رخ بده:

پاتو که می‌ذاری تو میدون ببین
مردمت برای تو چه می‌کنن

این همون مردمین که عمریه
از نبردن تو گریه می‌کنن

اما:

من شکستتم به جونم میخرم
این که می‌جنگی برای من بسه

عشق مردم - سعید عرب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

karimz
21-06-2014, 15:13
مسی داره خوشتیپ میشه برای بازی امروز

Sh-Meteor
21-06-2014, 15:13
یه تابلو فرش قراربود از طرف فدراسیون قرار داده بشه که کنسل شد رفت...
پس مطمئنا چیزی بهش داده نمیشه...

Ezel
21-06-2014, 15:19
شوخی : 98 اون همه عابدزاده تابلو فرش و هدیه داد به کلینزمن ، چی شد آخرش ؟ آقا اومد گل زد و داشت تور دروازه رو پاره میکرد ببره با خودش :دی

حالا این یکی که دیگه مسیه و زیر 2-3 تا گل کار نمیکنه ( این یکی هم شوخی بود :n09: )

ولی خب خیلی امیدواریم به بازی امشب ( این دیگه شوخی نیست :n05: )

Pejvak61
21-06-2014, 15:33
تنها 4 ساعت ديگه باقي مونده :n12:

به اميد موفقيت :33:

خداوندا ! كاري كن امشب تو كوچه فوتبالمون عروسي بشه:42:

Sh-Meteor
21-06-2014, 15:35
من به ضرص قاطع (زرث قاتع - زرس غاطع و :n02:) میگم آرژانتین، نیجریه رو گل بارون می کنه...
می دونین چرا؟؟
.
دلیل من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ff7.jpg

پر گل ترین دیدار های جام توی این ورزشگاه برگزار شده!!! ( فونته نووا )
.
و جالبه بدونید که:
هر 12 ورزشگاه برزیل در مرحله گروهی، باید میزبان 4 بازی باشند، میدونید بازی چهارم بین چه تیم هایی قراره بر گزار بشه؟؟

آرژانتین - نیجریه
:n19::n20:

karimz
21-06-2014, 15:38
آرژانتین سومین تیم پر ادعا که توسط شیرمردان تیم ایران از جام جهانی2014 حذف خواهد شد بزن لایکو به افتخار بروبچ تیم ملی

Y@var
21-06-2014, 15:59
آرژانتین سومین تیم پر ادعا که توسط شیرمردان تیم ایران از جام جهانی2014 حذف خواهد شد بزن لایکو به افتخار بروبچ تیم ملی

اینجا لایکی نیست تشکریه:n02:

فقط امیدوارم تیموریان کارت زرد نگیره :n06:

V E S T A
21-06-2014, 16:02
به نظرم ایران می تونه خیلی خوب بازی کنه مثل بازی که مقابل نیجریه داشت اگر روحیه داشته باشن و تحت تاثیر اسم یک تیم قدرتمند قرار نگیرن .

من همیشه طرفدار آرژانتین بودم و دوست دارم امشب بازی قشنگ و درنهایت قدرت رو ازین تیم ببینم . (حالا با هر نتیجه ای) و به عنوان یک ایرانی هم

خوشحال میشم بازی راضی کننده ای رو از ایران شاهد باشیم(مساوی یا پیروزی و یا باخت) این جام تا الان نتایج عجیب و غیر قابل پیش بینی رو داشته

به نظرم ایران هم میتونه شگفتی ساز بشه اگر بتونن روحیه خودشـون رو تحت هر شرایطی حفظ کنه . اینطور که از مصاحبه ها مشخص هست آمادگی

لازم برای این بازی رو هم دارن پس میشه به بازی خوب و راضی کننده امیدوار بود

arash59b
21-06-2014, 16:04
می بینم که باز توقعات از تیم ملی چسبیده به سقف :n13:

تلویزیون هم شروع کرده. بازی با نیجریه هیچکس ادعای چیزی رو نداشت حالا برای ازژانتین همه توقع دارند

این وسط دیگران تلاش کردن برنامه ریزی داشتن ایتالیا و اسپانیا رو شکست دادن ما هم می خوایم خودمون رو بچسبونیم بهشون

karimz
21-06-2014, 16:16
...سابه‌یا: نتیجه بازی با ایران را خیلی نمی شود پیش بینی کرد | باخت به ایران بدترین اتفاقی است که ممکن است رخ بدهد | برد پرگل مقابل ایران آرزوی من هم هست اما باید احتیاط کنیم ...ما تلاش می کنیم ببریم .ضمنا فراتر از نتیجه باید شیوه بازی مان را بهتر کنیم . ما در نیمه اول شاید مساوی باشیم و در نیمه دوم گل بزنیم ، مشخص نیست . فوتیال یک ورزش منطقی نیست ... ادامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FOURTH RETURN
21-06-2014, 16:49
...سابه‌یا: نتیجه بازی با ایران را خیلی نمی شود پیش بینی کرد | باخت به ایران بدترین اتفاقی است که ممکن است رخ بدهد | برد پرگل مقابل ایران آرزوی من هم هست اما باید احتیاط کنیم ...ما تلاش می کنیم ببریم .ضمنا فراتر از نتیجه باید شیوه بازی مان را بهتر کنیم . ما در نیمه اول شاید مساوی باشیم و در نیمه دوم گل بزنیم ، مشخص نیست . فوتیال یک ورزش منطقی نیست ... ادامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جنگ روانیه تا مارو فریب بده ما باید بازی خودمون رو بکنیم

alireza-1991
21-06-2014, 17:02
نيايش قبل از بازي ايران و آرژانتين:
الهي به گلهاي دايي قسم
به انگشت شیث رضایی قسم
الهی به اخلاق منشوریان
به موی پریشان منصوریان
به اصرار بر کارتیمی قسم
به جادو به ساق کریمی قسم
به گلهای شانسی از راه دور
خصوصن همان ضربه ی خاکپور
به دشواری و سخت و صعبی قسم
به فیگو به کفشای کعبی قسم
به روز قیامت به شیپورو سور
به "چه میکنه"های فردوسی پور
به فلفل به تندی و تیزی قسم
تو رابه فرار عزیزی قسم
به سیمینی ساعد ساقیان
به شوک برج میلاد میثاقیان
به اسطوره ی سرفرازی قسم
به دروازه ی بی حجازی قسم
به مرحوم مغفور بی آشیان
به حرص و به لبخند کفاشیان
خودت روی پای مسی زوم کن
مسی رو دوساعت تو مصدوم کن

a.g g.a
21-06-2014, 17:07
من به ضرص قاطع (زرث قاتع - زرس غاطع و :n02:) میگم آرژانتین، نیجریه رو گل بارون می کنه...
می دونین چرا؟؟
.
دلیل من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ff7.jpg

پر گل ترین دیدار های جام توی این ورزشگاه برگزار شده!!! ( فونته نووا )
.
و جالبه بدونید که:
هر 12 ورزشگاه برزیل در مرحله گروهی، باید میزبان 4 بازی باشند، میدونید بازی چهارم بین چه تیم هایی قراره بر گزار بشه؟؟

آرژانتین - نیجریه
:n19::n20:

فکر می کنم این حرفتون شوخی باشه، اگه 999 بار هم توی یک ورزشگاه دقیقا یک نتیجه تکرار بشه اصلا نمیشه گفت که دفعه 1000ـزارم هم همون اتفاق می افته !

EngineeR EhsaN
21-06-2014, 17:19
سیستم پیشنهادی احسان گنجی واسه بازی با آرژانتین ..... سیستم همدلی :n12:

karimz
21-06-2014, 17:25
امسال آرژاتین حرفی برای گفتن نداره مدافع بوسنی و تیرک دروازه برای آرژانتین گلزنی کردن اون از گل لایی که خوردن اگر گلر مالدیو تو بازی بود اونطور فجیع گل نمیخورد مربیشون هم زیاد معروف و باتجربه نیست منکه میگم حداقل بازی امروز مساویه واقعا بچه های تیم ملی میتونن برنده هم باشن

albertxx
21-06-2014, 17:28
نيايش قبل از بازي ايران و آرژانتين:
الهي به گلهاي دايي قسم
به انگشت شیث رضایی قسم
الهی به اخلاق منشوریان
به موی پریشان منصوریان
به اصرار بر کارتیمی قسم
به جادو به ساق کریمی قسم
به گلهای شانسی از راه دور
خصوصن همان ضربه ی خاکپور
به دشواری و سخت و صعبی قسم
به فیگو به کفشای کعبی قسم
به روز قیامت به شیپورو سور
به "چه میکنه"های فردوسی پور
به فلفل به تندی و تیزی قسم
تو رابه فرار عزیزی قسم
به سیمینی ساعد ساقیان
به شوک برج میلاد میثاقیان
به اسطوره ی سرفرازی قسم
به دروازه ی بی حجازی قسم
به مرحوم مغفور بی آشیان
به حرص و به لبخند کفاشیان
خودت روی پای مسی زوم کن
مسی رو دوساعت تو مصدوم کن

خب مسی مصدوم بشه که چی بشه ؟؟؟
آرژانتین مگه فقط مسی هست ؟؟؟ :n02:

آگرو
دیماریا
رودزیگز
هیگواین

اینا همشون جلوی ایران 1 تیم هستن !!! :n02:

دیماریا این فصل رو استثنایی به اتمام رسوند و اگه امشب بخواد آماده باشه کارمون تمومه !:n02:

Arad olfati
21-06-2014, 17:36
الان خبر رسيد اتوبوس آرژانتين در يك حمله محرم انه توسط ايراني ها منفجر شد و بازي از طرف فيفا به صود ايران به پايان رسيد.
به اميد حمله هاي ديگر...:n08:

Arad olfati
21-06-2014, 17:39

Mr.Pooya
21-06-2014, 17:40
سلام

امیدوارم ایران امروز خیلی خوب بازی کنه و روز روز ایران باشه. آرژانتین تیم خیلی قوی ای هست ولی نمیشه گفت چون قوی هست 100% ما رو می بره. ایتالیا هم تیم خیلی قوی هست ولی کاستا ریکا تا قبل از جام جهانی مطرح نبوده ولی الان حتی ایتالیا رو هم شکست داد !

حتی اگر تیم مون هم ببازه مهم اینه که بچه ها تلاش می کنند و زحمت می کشند. من که واقعا امیدوارم و فکر می کنم امشب مساوی بشه یا شاید هم ایران ببره. ولی اول مساوی بعد هم برد آرژانتین با اختلاف یک گل بعید می دونم آرژانتین بتونه ایران رو گل بارون کنه همچین خبری نیست. ولی اگر آرژانتین زیاد گل بزنه به ایران مسی باید بدونه که سالم بر نمی گرده آرزانتین :n02:

به امید خوشحالی برد ایران بعد از بازی :n12:

fa_shinobi
21-06-2014, 17:40
من که فکر میکنم حمله هم نکنیم اونا از تیم ما ترس دارن. کافیه بعد دیریبل مسی یکی بزنیم زیر پاهاش.:n02: اگه کسی جرات کرد بیاد طرف دروازه. آقا شبکه HD رو گیرنده دیجیتالهای کرجم میگیره؟ دلم میخواد بچه های تیم ملی رو اچ دی ببینم:n01:

Mohammad
21-06-2014, 18:00
اگه بازیکن های تیم ملی هم روحیه بر و بچ این تاپیک رو داشتن قطعا آرژانتین رو می بردیم : دی
اینقدر تحلیل و تفسیر واسه این بازی خوندم که الان واقعا نمی دونم قرار چی بشه ! ولی بعید می دونم بعد بازی هم اینقدر شاد و خندون باشیم : دی (امیدوارم حداقل این یه جمله درست از آب در نیاد !)
جدا از شوخی ؛ به شخصه شدیدا می خوام ببینم کیروش واسه این بازی چیکار کرده ! شاید با همین بازی (فارغ از نتیجه) جای خیلی از منتقدان و طرفداران کیروش عوض بشه !
نمی دونم چرا این بازی من رو یاد بازی فوتسال ایران - برزیل میندازه، همون بازی که با دفاع جانانه 1-0 باختیم !

دوستانی که کلیپ گروه کرکره رو ندیدن، حتما ببینن :

Gilopa
21-06-2014, 18:05
احتمال زیاد داره مسعود خان شجاعی امروز جای حیدریو بگیره ..
به امید موفقیت ایران .:n12:

Mohammad
21-06-2014, 18:05
ترکيب ايران براي بازي با آرژانتين مشخص شد

يازده بازيکن اصلي تيم ملي فوتبال کشورمان براي بازي با آرژانتين مشخص شدند.
ترکيب ايران براي بازي با آرژانتين مشخص شد
کارلوس کي‌روش براي بازي تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل آرژانتين يازده بازيکن اصلي‌اش را معرفي کرد.

عليرضا حقيقي، سيدجلال حسيني، مهرداد پولادي، پژمان منتظري، مسعود شجاعي (خسرو حيدري) ، احسان حاج صفي، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، رضا قوچان نژاد، اميرحسين صادقي و اشکان دژاگه يازده بازيکن اصلي کي‌روش براي بازي با آرژانتين است.

ظاهرا کي روش در اين ديدار تصميم گرفته به جاي حيدري از مسعود شجاعي استفاده کند. اين مسئله از آخرين تمرينات تيم ملي مشخص شده ولي هنوز صددرصدي نيست.

تيم‌هاي ملي ايران و آرژانتين امشب و از ساعت 20:30 به مصاف يکديگر مي‌روند.

kamran987456
21-06-2014, 18:18
پست های این 10 صفحه اخر رو میخوندم یه لحظه فکر کردم قراره به جای ارژانتین با کره یا ازبکستان بازی داریم که همه توقع مساوی یا (برد ایران :n13: )رو دارن :n29:

SHAKERDOOST
21-06-2014, 18:31
RESPECT

constant_boy23
21-06-2014, 18:45
ما هممون امیدواریم ولی خب در عین حال خودتونو واس این جمله گزارشگر هم آماده کنید دیگه : درسته که باختیم ولی چیزی ارزش های بچه های ما کم نشد ! :n02:

نادر1368
21-06-2014, 18:46
برگرديم به حال و هواي قبل بازي با نيجريه بهتره! چون با تيم حرفه اي با بازيكناي استثنايي طرف هستيم كه هر كدومشون ميتونن يك تيم رو

بگردونن.:n15: كاش بوسني و نيجريه قبل ما بازي مي كردن حداقل سرنخي دستمون ميومد و ميشد فهميد كي دست و پاي نيجريه رو بسته بود يا
خودش دست و پا بسته بود!