مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp سری Probook مدل 450
Kaveh619
14-12-2013, 09:44
کلوپ Hp سری Probook مدل 450
سلام به همه ی دوستان...
من حدود یه دو ماهی هست این لبتاب رو خریدم،همش منتظر بودم که یه نفر تاپیک کلوپ این لبتاب رو بزنه که دیدم اینطور نشد...توفیق اجباری شد واسه من ...!!
اول از همه بگم هیچ لبتابی کامل نیست،من خودم اگه بخوام به لبتاب خودم یه نمره از 10 بدم یا 9 میدم یا 8.5...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا به کانفیگ این مدل یه نگاهی بندازیم (واسه همه این بخش مهمتره!:n19:)
Cpu:Core i5:3230-2.6up to 3.2 GHz
Ram:6GB - Bus Speed:1600 MHz
Graphic Card:
1.Intel 4000 HD
2.AMD Radeon 8750M DDR3 - 2GB Dedicated (up to 4 shared)
Monitor:15.6'
Connectivity:
2X USB3 - 2X USB2 - 1Lan - MIC&Headphone Jack - DVD RW - 1HDMI - FingerPrint - Bluetooth - Wi-fi
HDD:750 GB (5400 rpm)
Weight:2.3KG
قیمت خود لبتاب:800 یورو
قیمتی که پای من در اومد:2.050.000 تومن
قیمت امروز:1.950.000 تومن
گارانتی لبتاب های Hp معمولا سریر هست...
سریر به جز لبتاب خود باتری و همچنین شارژر رو هم گارانتی میکنه...
====----====----====----====
از امکانات دستگاه واستون بگم که با توجه به وزن خوبی که بین لبتاب های 15 اینچ داره سخت افزار قوی ای هم داره...
کیبرد و تاچ پدش احساسی رو که به آدم موقع تایپ میده ، واسه ی یه لبتاب از نوع Office واقعا خوبه....
=====
====
====
=====
عکس هایی از نماهای کناری دستگاه و همچنین درگاه های ورودی
====
====
باتری دستگاه از نوع 6 سلولی هست و اگه با دستگاه بازی نکنید تو کار های عادی ویندوز واقعا خوب جواب میده/.
حدود 5 ساعت راحت بتون کار میده...(در حالت PowerSaver)
فینگر پرینت دستگاه به خوبی کار میکنه و برنامه ی HP Security Tools که از سایت خود Hp قابل دانلود هست امکانات قابل قبولی به کاربر درخصوص استفاده از فینگرپرینت میده...
گرافیک دستگاه یه گرافیک کاملا منعطف هم برای کار های گرافیکی هم برای بازی هست ... منتها خب مخصوص خود بازی نیست...هر چند که با گرافیک Geforce 740 GT تقریبا برابری میکنه و تو بازی های معمولی کاملا مساوی هستند منتها فرقشون یکم در بازی های جدیدتر و چند فریم ناقابل هست...
اسپیکر های دستگاه رو با لبتاب دوستم(Lenovo z500 داره) میخواستیم مقایسه کنیم همون آهنگ اول رو که گذاشتیم خودش قبول کرد جربان چیه!!:n02:دیگه من ادامه نمیدم...
وبکم دستگاه هم به خوبی کار میکنه...کیفیت HD و اونطوری که توی معرفی های زدن فیلمبرداری 720p انجام میده (اما............بگذریم.....)
صفحه نمایش Anti - Glare این لبتاب تصویر خوب و واضحی به کاربر میده (چه در آفتاب چه در فضای بسته خونه)
دیگه نمیگم فرق یه صفحه نمایش Anti-glare با یه نمایشگر معمولی رو...
به نظر من اگه نهایت هزینه ای که میتونید بکنید 2 میلیون تومان هست این لبتاب بهترین گزینه ی موجود میباشد...
شما الان ببینید فرق این لبتاب با Z500 هیچی نیست،منتها تفاوت قیمت 200 تومنی دارن...
من آمادم اینجا هر کسی سوالی مشکلی ابهامی در مورد این لبتاب داره جواب بدم...
vahid.global
14-12-2013, 19:28
عالیه بود عزیزم
منم بعد از کلی جستجو با سرمایه دو تومن به همین رسیدم
البه اولش انتخابم 4540 بود که بعد فهمیدم گرافیکش از 450 ضعیف تره
Kaveh619
15-12-2013, 13:49
عالیه بود عزیزم
منم بعد از کلی جستجو با سرمایه دو تومن به همین رسیدم
البه اولش انتخابم 4540 بود که بعد فهمیدم گرافیکش از 450 ضعیف تره
بله منم به قصد 4540 رفته بودم شانسم خورد به یه مغازه ای که برای اولین بار تو اهواز داشت مدل 450 رو وارد میکرد...
به خودشون هم گفتم ، گفتم که تو این بازار بزرگ کامپیوتر هیچ مغازه ای نداشت فقط شما داشتین،گفت بله سری اولشونه ما داریم وارد میکنیم...
در مورد خود لبتاب همونطور که گفتم با توجه به این که قیمتش با 4540 یکی هست تقریبا،انتخاب عاقلانه خرید 450 هست نه 4540...تازه به قول شما کارت گرافیکش ضعیفتره و هم اینکه سی پی یو 4540 ها معمولا 3210 هست،ولی برای 450 ها 3230...
البته ممکنه 4540 با کانفیگ سی پی یوی 3230 هم پیدا بشه...منتها دیگه آک خود کارخونه نیست...ریف شده...
در کل الان دیگه بهترین انتخاب بین Hp ها سری Probook همین 450 هست...تا اینکه ببینیم Hp چه چیز جدیدی واسه کاربراش میده...
من یک 4540 دارم که سه ماهی میشه خریدم. ارزش داره بفروشمش این مدل رو بگیرم؟
تفاوت این دو مدل فقط در کارت گرافیکشون هست یا تفاوت محسوس دیگه ای هم دارن؟
farshad kazemi
19-12-2013, 15:01
سلام دوست عزیز. مدتهاست منتظر این تاپیک بودم :n12:
میشه بفرمایید جنس بدنه این لپ تاپ چیه؟
کیفیت ساختتش خوبه؟
میشه بهش رم اضافه کرد؟
مثل 4540 که مشکل سویچ نشدن گرافیک نداره که؟؟
تاچ پدش قابلیت مالتی تاچ داره؟؟؟
من میخوام این کانفیگشو بخرم
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلیمتر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2048 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD - با روکش مات
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam Finger Print LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
ممنون
Kaveh619
20-12-2013, 04:34
من یک 4540 دارم که سه ماهی میشه خریدم. ارزش داره بفروشمش این مدل رو بگیرم؟
تفاوت این دو مدل فقط در کارت گرافیکشون هست یا تفاوت محسوس دیگه ای هم دارن؟
باید مشخصات کامل و دقیق لبتاب فعلیتون رو بذارید ببینیم ارزش تعویض داره لبتابتون یا نه!!
ما یه مدل 4540 که نداریم...ماشالله انتها نداره این 4540 ...هر چند وقت یه کانفیگ جدید باش میاد بیرون...
در کل مشخصات فنی رو با مال خودتون مقایسه کنید خودتون تصمیم بگیرید...تفاوت ها کم و جزیی اما مهم هستند...
مثلا باس رم های 450 ، 1600 مگاهرتز هست،درصورتی که ممکنه مال شما همین 1600 یا کمتر باشه،مثلا در حد 1333 مگاهرتز...
یا مثلا تعداد دور هارد معمولا 5400 دوردر دقیقه اما خب بالاخره ممکنه فرق کنن/...
در فرق بین گرافیک هاشون که شکی نیست،8750 سرتر از 7670 هستت...
سی پی یویی که در لبتاب شما به کار رفته ممکنه 3230 باشه ممکنه 3210 باشه...باید کامل بگید کانفیگ لبتابتون رو...
موفق باشید..
سلام دوست عزیز. مدتهاست منتظر این تاپیک بودم :n12:
میشه بفرمایید جنس بدنه این لپ تاپ چیه؟
کیفیت ساختتش خوبه؟
میشه بهش رم اضافه کرد؟
مثل 4540 که مشکل سویچ نشدن گرافیک نداره که؟؟
تاچ پدش قابلیت مالتی تاچ داره؟؟؟
من میخوام این کانفیگشو بخرم
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلیمتر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2048 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD - با روکش مات
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam Finger Print LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
ممنون
بله جای این تاپیک خالی بود...
جنس بدنه اش آلومینیوم مات هست و جنس بسیار خوبی داره...اما جای انگشت روش میمونه،ولی وقتی تمیزش میکنید خیلی قشنگ و شیک هست...
کیفیتش خوبه...من که راضیم...
سوالتون در مورد رم:
والا من که دستگاه روباز نکردم،منتها با توجه به سایت notebook check و بررسی هایی که کردن و عکس های باز شده ی پشت لبتاب رو
ذاشتن، بله جای اضافه کردن رم های دیگه هم هست،سند:عکس زیر:
اون کانفیگی هم که قراره بگیرید(پیشاپیش مبارک باشه) بسیار خوب و قوی هست،منتها اگه بتونید یکم بیشتر در حدود 100 تومن بیشتر هزینه کنید شاید بتونید با رم 6 و یا حتی 8ش رو بگیرید که کاملا سیستم رو قوی میکنه...چون شما الان با این رم 4 گیگ که به سیستمتون نمیخوره و بالانس نیست تو اجرای بازی هایی مث کال آف گوست و یا بتل 4 مشکل دارید....
سی پی یوی 3632 هم قوی و خوبه...خدا رو شکر که از سری U نیست.....
در مورد ویندوزش والا ما از جایی که خریدیم گفت شرکت رو خودشون ویندوز نصب کرده،ما که از کارتن در آوردیم دیدیم فقط یه لینوکس داره،بعد خود مغازه دار واسمون 8 نصب کرد...
farshad kazemi
20-12-2013, 12:20
باید مشخصات کامل و دقیق لبتاب فعلیتون رو بذارید ببینیم ارزش تعویض داره لبتابتون یا نه!!
ما یه مدل 4540 که نداریم...ماشالله انتها نداره این 4540 ...هر چند وقت یه کانفیگ جدید باش میاد بیرون...
در کل مشخصات فنی رو با مال خودتون مقایسه کنید خودتون تصمیم بگیرید...تفاوت ها کم و جزیی اما مهم هستند...
مثلا باس رم های 450 ، 1600 مگاهرتز هست،درصورتی که ممکنه مال شما همین 1600 یا کمتر باشه،مثلا در حد 1333 مگاهرتز...
یا مثلا تعداد دور هارد معمولا 5400 دوردر دقیقه اما خب بالاخره ممکنه فرق کنن/...
در فرق بین گرافیک هاشون که شکی نیست،8750 سرتر از 7670 هستت...
سی پی یویی که در لبتاب شما به کار رفته ممکنه 3230 باشه ممکنه 3210 باشه...باید کامل بگید کانفیگ لبتابتون رو...
موفق باشید..
بله جای این تاپیک خالی بود...
جنس بدنه اش آلومینیوم مات هست و جنس بسیار خوبی داره...اما جای انگشت روش میمونه،ولی وقتی تمیزش میکنید خیلی قشنگ و شیک هست...
کیفیتش خوبه...من که راضیم...
سوالتون در مورد رم:
والا من که دستگاه روباز نکردم،منتها با توجه به سایت notebook check و بررسی هایی که کردن و عکس های باز شده ی پشت لبتاب رو
ذاشتن، بله جای اضافه کردن رم های دیگه هم هست،سند:عکس زیر:
اون کانفیگی هم که قراره بگیرید(پیشاپیش مبارک باشه) بسیار خوب و قوی هست،منتها اگه بتونید یکم بیشتر در حدود 100 تومن بیشتر هزینه کنید شاید بتونید با رم 6 و یا حتی 8ش رو بگیرید که کاملا سیستم رو قوی میکنه...چون شما الان با این رم 4 گیگ که به سیستمتون نمیخوره و بالانس نیست تو اجرای بازی هایی مث کال آف گوست و یا بتل 4 مشکل دارید....
سی پی یوی 3632 هم قوی و خوبه...خدا رو شکر که از سری U نیست.....
در مورد ویندوزش والا ما از جایی که خریدیم گفت شرکت رو خودشون ویندوز نصب کرده،ما که از کارتن در آوردیم دیدیم فقط یه لینوکس داره،بعد خود مغازه دار واسمون 8 نصب کرد...
ممنون دوست عزیز برای پاسخت
تاچ پدش چی؟ قابلیت مالتی تاچ داره؟
مشکل سوویچ نشدن گرافیک و یا اسلیپ نشدن (مثل 4540) نداره؟
رمش هم که با کانفیگ core i7 فقط چهارگیگش موجوده! واسه همین در مورد اضافه کردن رم پرسیدم! چون میخوام تا 8 ارتقاش بدم
ویندوز این کانفیگ هم ارجینال هست
راستی درایورهاش با ویندوز 8 و 8.1 سازگاری کامل داره؟ مشکلی نداره درایورهاش که اذیت بکنه؟؟؟چون می خوام حتما روش 8.1 نصب کنم خودم؟
ممنون
starpars
20-12-2013, 13:33
لپ تاپ خوبیه چند وقت پیش واسه یکی گرفتم یه ایرادی که این لپ تاپ داره بدنشه که بالاش یه حالت نرمی داره که به شدت جای اثر انگشت میمونه روش باید هی پارچه مرطوب بکشی تمیز بشه
4540 رو از نظر کیفیت ساخت خیلی بیشتر میپسندم
Kaveh619
20-12-2013, 18:20
لپ تاپ خوبیه چند وقت پیش واسه یکی گرفتم یه ایرادی که این لپ تاپ داره بدنشه که بالاش یه حالت نرمی داره که به شدت جای اثر انگشت میمونه روش باید هی پارچه مرطوب بکشی تمیز بشه
4540 رو از نظر کیفیت ساخت خیلی بیشتر میپسندم
بله ...
در دو پست قبل هم همینو اشاره کردم...جای انگشت روی بدنه میمونه...
Kaveh619
20-12-2013, 18:21
ممنون دوست عزیز برای پاسخت
تاچ پدش چی؟ قابلیت مالتی تاچ داره؟
مشکل سوویچ نشدن گرافیک و یا اسلیپ نشدن (مثل 4540) نداره؟
رمش هم که با کانفیگ core i7 فقط چهارگیگش موجوده! واسه همین در مورد اضافه کردن رم پرسیدم! چون میخوام تا 8 ارتقاش بدم
ویندوز این کانفیگ هم ارجینال هست
راستی درایورهاش با ویندوز 8 و 8.1 سازگاری کامل داره؟ مشکلی نداره درایورهاش که اذیت بکنه؟؟؟چون می خوام حتما روش 8.1 نصب کنم خودم؟
ممنون
بله داره،منتها باید برنامه ی Synaptics Touchpad رو از سایت Hp دانلود کنید و نصب کنید...منتها من این برنامه رو یه بار نصب کردم ولی پاکش کردم...این برنامه که نصب میشه یکم ایجاد مشکل میکنه،مثلا الان در حالت عادی برای تپ کردن و یا همون کلیک کردن هر جای تاچ پد رو تپ کنی عمل میکنه،اما وقتی Synaptics رو نصب کنید فقط میتونید حوالی وسط تاچ پد رو برای کلیک کردن تپ کنید یعنی یه نواری دور تاچ پد درست میکنه که خارج از اون عمل نمیکنه...من یکی قابلیت استفاده از تمام تاچ پد رو با مولتی تاچ و ... عوض نمیکنم...
به هیچ عنوان همچین مشکلی نداره و گرافیک روی Amd8750 شما سوییچ میشه ،منتها باید از تنظیمات کارت گرافیک Catalyst Control Panel اون Application ی که میخواید با گرافیک Amd اجرا بشه بذاریدش روی حالت High Performance....بقیش حله....مشکل اسلیپ که در 4540 بوده رو من اصلا باش برخورد نکردم و اصلا نمیدونم چی هست! چون باش کار نکردم...اما Sleep لبتاب من هیچ مشکلی نداره...تاکید میکنم هیچ مشکلی...
ورژن کارت گرافیک من 13.9 و ویندوز 8 نصب کردم...
حالا شما یه جستجویی بکنید شاید با رم بالاتر پیدا کردید...یا اینکه یه خورده صبر کنید با کانفیگ بالاتر عرضه بشه...
ببنید شما وقتی وارد سایت Hp میشید و قسمت Download Drivers رو میارید بهتون میگه اسم لبتاب رو وارد کنید،حالا که اسم لبتاب رو وارد کردید میگه برای چه ویندوزی میخواید درایور هاشو دانلود کنید؟!
7؟
8؟
یا 8.1؟
من که ویندوز 8.1 تا حالا نصب نکردم،8Enterprise نصب کردم خیلی راضیم...
قاعدتا نباید مشکلی با 8.1 داشته باشه،چون تا الان با 8 نداشته...فکر نمیکنم خیلی فرق باشه بین 8 و 8.1
دوستانی که 8.1 ریختن یه آمار بدن ببینیم مشکلی چیزی نداره کسی؟!
sinadeath
25-12-2013, 21:35
سلام دوست عزیز لطف میکنی یه عکس از صفحه نمایش لپتاپ با برایتنس متوسط بزاری؟ تو نوتبوک چک گفته بود صفحه نمایش تعریفی نیست
Kaveh619
26-12-2013, 23:33
سلام دوست عزیز لطف میکنی یه عکس از صفحه نمایش لپتاپ با برایتنس متوسط بزاری؟ تو نوتبوک چک گفته بود صفحه نمایش تعریفی نیست
دوست عزیز توی عکسی که با موبایل از صفحه نمایش گرفتم،من یکی تفاوتی نمیبینم...
شما نمیدونم چطوری میخوای روش قضاوت کنی!
تو عکس هیچی معلوم نیست،باید حضوری ببینی...
نکته:میزان برایتنس صفحه نمایش پایین سمت راست تصاویر مشخص هست...:
=======
oOomid.M
27-12-2013, 13:14
با سلام
دوستانی که این مدل لپ تاپ رو دارن یعنی اچ پی 450
به نظرتون اگر معایب و یا کم و کاستی هایی داره لطف کنید بنویسید
Last Night
27-12-2013, 17:33
منم ب تازگی این مدل گرفتم با کانفیگ:
Ram:8GB
GPU:2GB Amd Radeon HD 8750M
Cpu:Core i5 3230 2.6GHZ
Hard:750GB
oOomid.M
27-12-2013, 19:05
منم ب تازگی این مدل گرفتم با کانفیگ:
Ram:8GB
GPU:2GB Amd Radeon HD 8750M
Cpu:Core i5 3230 2.6GHZ
Hard:750GB
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه
چند خریدی ؟ از کجا ؟
Last Night
27-12-2013, 21:22
ممنون سلامت باشی
برام 1.990 در اومد از مشهد
farshad kazemi
28-12-2013, 10:38
سلام
کسی از لحاظ گیمینگ تستش کرده؟؟؟؟؟
بازیای روزو می کشه؟؟ مثل call of duty: ghost و .................?
Kaveh619
29-12-2013, 13:46
سلام
کسی از لحاظ گیمینگ تستش کرده؟؟؟؟؟
بازیای روزو می کشه؟؟ مثل call of duty: ghost و .................?
هنوز وقت نکردم این دو بازی که میگید رو تست کنم...
اما یه توضیح کلی بتون میدم...
دقت کنید که شما لبتاب گیم نخریدید...یه لبتاب همه کاره و بیشتر لبتابی برای کار های اداری خریداری کردید،درکنارش بازی هم میتونید بکنید اما انتظار فریم ریت در حد گرافیک های انحصاری شرکت Nvidia برای گیم رو نداشته باشید...
من بازی های مختلفی رو روی لبتاب خودم که گرافیکش AMD8750 بوده و روی لبتاب دوستم که گرافیک GT740 داره تست کردم...در کل بگم گرافیک 8750 راضی کننده ست،خیلی از 7670 که روی 4540 پروبوک استفاده شده بهتره...اما واقعیت رو بخوایم بگیم تنها گرافیکی که الان از 8750 بهتره(فقط توی گیم) توی لبتاب های روز همین GT740 هست...750 و 760 و 780 هم داره میاد،منتها از سری جدید Amd خبر ندارم...
در مورد گیم هایی که من تست کردم...
Fifa 13 و Fifa 14 با Wait For V-sync روی 60 فریم بر ثانیه قفل هست و هیچ افت فریمی نداشتم...
بتلفید 3 و MW3 رو هم تست کردم،با گرافیک GT740 دوستم برابری میکنه...و روی دتسگاه هایی که گرافیک های 710 , 720 و 610 داشتن تماما ضعیف تر از 8750 هستند...
ضمنا همه ی بازیا رو تا الان روی رزولوشن 1366 * 768 امتحان کردم...و برای افزایش سرعت بازیا فقط لازمه Quality بازی دستکاری بشه نه رزولوشن
بازی Rivals هم که اصلا بحثش جداست...
افت فریم برای همه وجود داره و به نظرم این بازی فقط برای PC های قدرتمند جواب میده نه لبتاب...
منتها گرافیک بازی رو گذاشتم روی Low خیلی سرعت بازی رفته بالا و الان من راضیم...این بازی رو هنوز روی دستگاه های دیگه تست نکردم،اما خیلی بخواد بالا پایین بشه 8-9 فریم بالاتر بدن...درکل من راضی و قانعم به این گرافیک...چون Fifa 14 برام به خوبی اجرا میشه،بازی های دیگه هم باشن تفاوتش چند فریم ناقابل هست،بازم میگم فقط 740 بهتر از این گرافیک 8750 Amd هست....فیلم بخوام میکس کنم یا اینکه کانورت کنم گرافیکم خوب ساپورت میکنه...
3dmax برای برو بچه های عمران رو به خوبی میاره...
و....
بازی های 2012 و 2011 و ... و خیلی از 2013ها روهم به خوبی و با بهترین کیفیت و فریم تا الان اجرا کرده واسه ی من...
گفتم که برای گیم این لبتاب رو نخرید...اما راضی نگهتون میداره...
دقت کنید گرافیکتون 8750 باشه نه 8670،چون اینو جدیدا دارن غالب ملت میکنن،گرافیک بسیار ضعیفی هست...
متاسفانه امکان اسکرین شات گرفتن نداشتم...طی روز های آتی با اسکرین شات بازی های مختلف رو تست میکنم...
موفق باشید
Kaveh619
29-12-2013, 13:57
یه توصیه ی کلی بکنم به همه ی اونایی که 450 دارن...
به شدت مراقب صفحه نمایش دستگاهتون باشید...خیلی خیلی زیاد...
حتما یه کیف بسیار عالی و محکم براش بگیرید که خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد...
LED این دستگاه از نوع TFT هست اما با سایر 15.6 اینچ ها تفاوت هایی داره،هم اینکه مات هست هم این که Slim هست...
صفحه نمایش های Slim به راحتی ممکنه آسیب ببینن،
این چیز هایی که میگم رو جدی بگیرید،صفحه نمایش Slim میتونه با یه ضربه بشکنه در حالی که همون ضربه میتونه به یه صفحه ی دیگه آسیب نزنه...
برای همین میگم کیف خوب واسش بگیرید...
اگه تا الان دقت کرده باشید روی Boarder دور نمایشگرتون اگه یه دست خیلی ساده بزنید،خیلی خیلی معمولی اصلا لازم نیست فشار بیارید،میبینید که سریعا رنگش عوض میشه...
پس روی صفحه نمایش این دستگاه خیلی حساس باشید و مواظب...
بدنه ی دستگاه قوی هست...اما صفحه نمایشش به مراقبت نیاز داره...
خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد واستون باید بگردید دنبال LED ماتی که Slim باشه و Anti Glare که عمرا تو جایی به جز تهران گیر بیاد(اگه تو تهران گیر بیاد)
خیلی صفحه نمایش کمیابی داره...
oOomid.M
03-01-2014, 11:02
سلام بین همین مدل یعنی 450 و Pavilion 15-e053se کدوم بهتره ؟
فرقشون تو چیه ؟:n15:
HP Pavilion 15-e053se ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لپ تاپ اچ پی پاویلیون 15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 31.8 × 246 × 380 میلیمتر - وزن : 2.35 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت - مشخصات : 5400rpm SATA
پردازشگر گرافیکی : AMD Radeon HD 8670M 2048 MB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD
امکانات : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
Last Night
03-01-2014, 11:41
سلا م
دمای لپتاپ شما چه جوریه ؟
من موقع وب گردی حدوده ٥٣ درجه والی گاهی پیش میاد که ساعت ها روشنه و کار میکنم دما از ٤٨ بالاتر نمیاد و دور فن خیلی پائینه !
Last Night
03-01-2014, 11:54
من نمیتونم عکس بگیرم.یعنی کلید پرینت ا سکرین کار نمیکنه!
چی کار کنم؟
Kaveh619
05-01-2014, 18:54
من نمیتونم عکس بگیرم.یعنی کلید پرینت ا سکرین کار نمیکنه!
چی کار کنم؟
شما اولا که باید دکمه ی FN رو اول بگیری بعد Printscreen رو بزنی...
اگه کار نکرد درایور FN Hotkey Support رو از سایت HP دانلود کنید دوباره نصب کنید...
Kaveh619
05-01-2014, 18:57
سلام بین همین مدل یعنی 450 و Pavilion 15-e053se کدوم بهتره ؟
فرقشون تو چیه ؟:n15:
HP Pavilion 15-e053se ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپ تاپ اچ پی پاویلیون 15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 31.8 × 246 × 380 میلیمتر - وزن : 2.35 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت - مشخصات : 5400rpm SATA
پردازشگر گرافیکی : AMD Radeon HD 8670M 2048 MB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD
امکانات : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
تفاوت هاش با مدل 450:
1.مانیتور Anti-glare
2.فینگر پرینت
3.سایز هارد
4.گرافیک 8670 با 8750 فرق داره و ضعیف تره...قبلا یه بار گفته بودم حواستون باشه به شماره ی گرافیکتون...
5.وبکم اچدی
Last Night
05-01-2014, 21:36
اره مشکل print screen حل کردم.اینم چند تا عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
koroush_rahimi
08-01-2014, 22:33
سلام . اول از زحمات شما و دوستانتان متشکرم. سئوالی داشتم
1- چه رنگ های موجود است؟
2- چه نوع سیستم عاملی نصب شود؟ چون من با xp کار میکنم ( کار تخصصی مخابرات سیستم که نرم افزار ها با xp کار میکنند)
با تشکر
:n13::n16::n16:
سلام دوستان.بچه ها من میخام این لپ تاپ رو بخرم.از نزدیک این لپ تاپ رو ندیدم میشه مزایا و معایبشو بگین؟چه ایراداتی داره؟گرافیکش قوی هست واسه بازی وو کارا گرافیکی؟
arman405
09-01-2014, 20:30
سلام دوستان
منم شنبه میخوام این مدل رو بخرم.دوتا سوال دارم. آیا گارانتی داره hp در ایران؟ اگه هست کدوم شرکت بهتره؟
آیا مشکل داغ کردن داره این مدل؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
کسی نبود جواب بده عایا؟به نظر من کیقیت بدنه و ظاهر 4540 از 450 بهتره . علاوه بر این سرعت هارد 4540 از 450 بیشتره.4540 هاردش SATAII هست اما 450 از نوع SATA.کسی نبود مزایا معایبشو بگه؟
oOomid.M
14-01-2014, 09:14
سلام دوستان
منم این مدل رو دارم.. چطور میشه فینگرش رو راه بندازم ؟
misagh8900
15-01-2014, 20:16
آقا این مدل میتونه pes و fifa رو اجرا کنه؟؟
oOomid.M
15-01-2014, 22:24
آقا این مدل میتونه pes و fifa رو اجرا کنه؟؟
آره داش همین الان داشتم pes 2014 بازی میکردم دو نفره با داداشم:n02:
fifa رو هم فکر میکنم بدون مشکل اجرا بکنه .. فارکرای رو هم گذاشتم تمیز و روون بالا آورد
parisa.z
16-01-2014, 14:42
سلام . من میخام این لپ تاپ رو بخرم.تو این مدت که با این لپ تاپ کار کردین راضی بودین؟این لپ تاپ بهتره یا لنوو z510 ؟
koroush_rahimi
16-01-2014, 15:15
من این لپ تاپ را خریدم ازش راضیم . سرعت خوب و وزن مناسب و گرافیک مناسب . من core i5 را خریدم و همان جا 4 گیگ رم اضافه کرد که قیمتش شد 2 میلیون . من z510 را دیدم . فراموش نکن این لپ تاپ ویندوز نداره و هزینه با ویندوز اورجینال در حدود 250 تا 300 هزار بیشتر است. پس هرجا خواستی بخری یک نمونه که ویندوز نصب داره ببین . من از کیفیت تصویر z510 خوشم نیومد .گول هاراد یک ترابایت را نخور . با 220 تومان میتونی یک هارد 1 ترابایت اکسترنال بخری. در محدوده قیمت 2 میلیون مناسب هستش . اگر خریدی اپلیکشن خود hp را از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
oOomid.M
16-01-2014, 16:57
من این لپ تاپ را خریدم ازش راضیم . سرعت خوب و وزن مناسب و گرافیک مناسب . من core i5 را خریدم و همان جا 4 گیگ رم اضافه کرد که قیمتش شد 2 میلیون . من z510 را دیدم . فراموش نکن این لپ تاپ ویندوز نداره و هزینه با ویندوز اورجینال در حدود 250 تا 300 هزار بیشتر است. پس هرجا خواستی بخری یک نمونه که ویندوز نصب داره ببین . من از کیفیت تصویر z510 خوشم نیومد .گول هاراد یک ترابایت را نخور . با 220 تومان میتونی یک هارد 1 ترابایت اکسترنال بخری. در محدوده قیمت 2 میلیون مناسب هستش . اگر خریدی اپلیکشن خود hp را از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
داداش همه لپ تاپ ها صفحه نمایششون اینطوریه ؟ یا بخاطر مات بودنشه از روبرو خیلی خوبه اما از زاویه که نگاه میکنی زیاد چنگی به دل نمیزنه من تا بحال لپ تاپ نداشتم نمیدونم :n15:
در ضمن اگر میدونی لطف کن بگو فینگر پرینتش رو چطور راه بندازم ویندوزم 8.1 هست:n06:
koroush_rahimi
16-01-2014, 17:25
خوب من تا رنج 2 میلیون به شما قیمت دادم اگر بیشتر هزینه میخواهی کنی باید بری سراغ سونی . من شاید 15 یا 16 بار در سال لپ تاپ میخرم برای دوستان و همکارانم . بستگی به کاربر داره که بخواهد جه استفاده کنه. من نمیدانم شغل شما و رشته کاری شما چیه ؟ ولی این ایراد مات بودن صفحه نمایش که شما مطرح کردی برای من یگی از اولویت هاست . من در اداره سونی دارم 3.5 میلیون پولش شفاف بودنش خیلی من اذیت میکنه . 1 - چشم را زود خسته میکنه 2- در نور محیط که آفتاب هستش نمیتوانم کار کنم البته نه خیلی مات حالت black light منظور م هستش. در مورد فینگر پرینتش من استفاده نمیکنم . ولی شما میتوانی استفاده کنی بد نیست ولی اگر پسورد بذاری بهتره . نرم افزار HP Support Assistant را نصب کن تا سخت افزار را آپدیت کنی. اگر مورد استفادت بگی میتونم بهتر راهنمایت کنم
jahan654
17-01-2014, 18:19
خوب من تا رنج 2 میلیون به شما قیمت دادم اگر بیشتر هزینه میخواهی کنی باید بری سراغ سونی . من شاید 15 یا 16 بار در سال لپ تاپ میخرم برای دوستان و همکارانم . بستگی به کاربر داره که بخواهد جه استفاده کنه. من نمیدانم شغل شما و رشته کاری شما چیه ؟ ولی این ایراد مات بودن صفحه نمایش که شما مطرح کردی برای من یگی از اولویت هاست . من در اداره سونی دارم 3.5 میلیون پولش شفاف بودنش خیلی من اذیت میکنه . 1 - چشم را زود خسته میکنه 2- در نور محیط که آفتاب هستش نمیتوانم کار کنم البته نه خیلی مات حالت black light منظور م هستش. در مورد فینگر پرینتش من استفاده نمیکنم . ولی شما میتوانی استفاده کنی بد نیست ولی اگر پسورد بذاری بهتره . نرم افزار HP Support Assistant را نصب کن تا سخت افزار را آپدیت کنی. اگر مورد استفادت بگی میتونم بهتر راهنمایت کنم
آقای رحیمی دوستان که خیلی از مدل 4540HP ناراضی هستند به خصوص در این تایپیک
مشکلات 4540 را این لپ تاپ نداره؟
باطری این لپ تاپ چقدر شارژ نگه می داره؟
مشکل خاصی اگه داره بفرمایید
koroush_rahimi
17-01-2014, 19:40
1- hp 4540 از hp 450 سنگین تر است2-اصفحه نمایش آن گیفیت پایین تری داره3- کارت گرافیکش هم از hp 450 پایین تر است . تمامی لپ تاپ ها معمولا باطری 4 سل یا 6 سل . hp 450 6 سل هستش و hp4540 4 سل هستش . درمورد hp 450 من خودم 3.5 با هاش کار کردم ولی هنوز شارژ داشتم. تنها مشکلی که من دیدم در hp 450 رنگش که اثر انگشت روی آن میمونه که با یک دستمال مرطوب و یک فرچه ملایم اثر انگشت از بین میره . در این محدوده قیمت خوبه . اگر لپ ناپ های مدلهای ACER را ببینی نظرت عوض میشه
sAeEd_kHaAn
18-01-2014, 20:49
1- hp 4540 از hp 450 سنگین تر است2-اصفحه نمایش آن گیفیت پایین تری داره3- کارت گرافیکش هم از hp 450 پایین تر است . تمامی لپ تاپ ها معمولا باطری 4 سل یا 6 سل . hp 450 6 سل هستش و hp4540 4 سل هستش . درمورد hp 450 من خودم 3.5 با هاش کار کردم ولی هنوز شارژ داشتم. تنها مشکلی که من دیدم در hp 450 رنگش که اثر انگشت روی آن میمونه که با یک دستمال مرطوب و یک فرچه ملایم اثر انگشت از بین میره . در این محدوده قیمت خوبه . اگر لپ ناپ های مدلهای ACER را ببینی نظرت عوض میشه
ببخشیدا داداش ولی اطلاعات اشتباه دارین میدین
4540 فقط 4 گرم سنگینتره
باطری 4540 هم 6 سل هست
کیفیت ساخت و مقاومت بدنه 4540 بالاتره
1- hp 4540 از hp 450 سنگین تر است2-اصفحه نمایش آن گیفیت پایین تری داره3- کارت گرافیکش هم از hp 450 پایین تر است . تمامی لپ تاپ ها معمولا باطری 4 سل یا 6 سل . hp 450 6 سل هستش و hp4540 4 سل هستش . درمورد hp 450 من خودم 3.5 با هاش کار کردم ولی هنوز شارژ داشتم. تنها مشکلی که من دیدم در hp 450 رنگش که اثر انگشت روی آن میمونه که با یک دستمال مرطوب و یک فرچه ملایم اثر انگشت از بین میره . در این محدوده قیمت خوبه . اگر لپ ناپ های مدلهای ACER را ببینی نظرت عوض میشهمن خودم 4540 داشتم باتریش 6 سلولی هست کیفیت ساختش فوق العاده خوبه ،اثر انگشت جذب نمیکنه.خیلی خوشگله.تنها مشکلش از لحاظ گرافیکشه وگرنه مشکله دیگه ای نداره اگه گیم براتون مهمه 450 بخرین
koroush_rahimi
18-01-2014, 21:59
من 4540 CORE I7 یکی از دوستان آورده بود ویندوز 7 و بعد 8 ریختم . در مورد کیفیت ساخت بله 4540 روکش آلومینیومی داره باطریش 4 سل بود و بعد از 4 ماه 1.5 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداشت , وزن آن 2.47 کیلو نه 2.350 به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید. درایورهاش هم از سایت HP دانلود کردم بعضی اوقات در سوییچ کردن گرافیک اذیت میشدیم ولی در مجموع بد نبود. خدمت شما بگم که قیمتcore i7 450 از 4540 core i7 ارزنتر است. در مورد کارت گرافیک هم این مشخصات hp 4540 AMD Radeon HD 7650M 1 GB and 2 GB dedicated DDR3 و hp 450 AMD Radeon HD 8750M هستش. بهر حال انتخاب حق شماست
oOomid.M
18-01-2014, 23:58
450 میزان اثر انگشتش اونقدری نیست که بشه بگیم نقطه ضعفشه زیاد معلوم نیس و به چشم نمیاد
بنظرم باطریشم خیلی قوی هست و خوب شارژ نگه میداره
نظر شخصی من این هست که نقطه ضعف این لپ تاپ فقط صفحه نمایششه و پایین بودن سرعت هارد که البته این اولین لپ تاپ منه و تا بحال لپ تاپ نداشتم و تا بحال با هیچ لپ تاپ دیگه ای هم کار نکردم و از نزدیک هم ندیدم بالاخره شهرستان هستیم و این دردسر ها رو داریم
koroush_rahimi
19-01-2014, 00:16
oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر خریدی همان ابتدا 4 گیگ رم اضافه کن سرعتش خیلی خوب میشه و اگر ویندوز 8 64 بیتی بریزی خیلی بهتره درایور ها را از ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ین سایت بگیر . ram های آن 1666 هستش قیمت آن 120 هزار تومان هستش
oOomid.M
19-01-2014, 00:22
oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر خریدی همان ابتدا 4 گیگ رم اضافه کن سرعتش خیلی خوب میشه و اگر ویندوز 8 64 بیتی بریزی خیلی بهتره درایور ها را از ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ین سایت بگیر . ram های آن 1666 هستش قیمت آن 120 هزار تومان هستش
آقای رحیمی واسه من i5 هست با رم 4 ... ویندوز 8.1 هم روش نصبیدم و همه درایور هام به راحتی نصب شدن و هیچ مشکلی هم ندارم
از کجا باید بفهمم که خودش گرافیک رو سوئیچ میکنه ؟ وقتی pes 2014 نصب کردم رفتم تو قسمت Configure switchable graphic دیدم خودش pes 2014 رو نوشته High Peformance بازی هم که روون اجرا میشه
آقای رحیمی واسه من i5 هست با رم 4 ... ویندوز 8.1 هم روش نصبیدم و همه درایور هام به راحتی نصب شدن و هیچ مشکلی هم ندارم
از کجا باید بفهمم که خودش گرافیک رو سوئیچ میکنه ؟ وقتی pes 2014 نصب کردم رفتم تو قسمت Configure switchable graphic دیدم خودش pes 2014 رو نوشته High Peformance بازی هم که روون اجرا میشه
خودش به صورت اتومات بازی ها و برنامه هایی که احتیاج به گرافیک بالا داشته باشن با گرافیک amd اجرا میکنه مگه اینگه خودت بزاریش رو power saver.وگرنه خودش تشخیص میده چه برنامه ای گرافیک بالا میخاد و میزاره رو high performance
Kaveh619
19-01-2014, 14:43
دوستان میخواستم تو این پست یه چند تا نکته رو گوشزد کنم...
1 اینکه در مورد سوییچ شدن یا نشدن گرافیکتون هست!!همونطور که تو پست اول این تاپیک همچنین پست های بعدش تاکید کردم این دستگاه به هیچ عنوان مشکل سوییچ نشدن گرافیک رو نداره...فیفا و سوکر و ... رو مثل آب خوردن اجرا میکنه...اگه دیدید سرعتتون در هنگام اجرای بازی کمه(بعید میدونم اینطوری باشه)بازی رو حتما باید با Compatibilty With Windows 7 اجرا کنید تا هر چی لگ و ... الکی هست از بین بره...به Configure Switchable Graphics هم برید بازی هایی که میخواید با Amd8750 اجرا بشن رو بذارید رو High Performance اگه نبود....
این هم به این دلیل هست که بیشتر کرک های بازی های امروزی برای ویندوز سون ساخته و پرداخته شدن و با 8 یه خورده ناسازگاری دارن،واسه همین شما بازی ها رو با Compatibilty Win7 امتحان کنید...
2.اینجا تاپیک معرفی و کلوب Hp 450 هست نه رقابتش با Lenovo یا 4540 یا ...
3.برای فینگر پرینتش هم دو تا کار باید انجام بدید،وارد قسمت دانلود درایور های سایت اچ پی شده و مدل دستگاهتون رو وارد کنید حالا باید دنبال دو برنامه به نام های Validity FingerPrint و Hp Client Security Manager باشید که اولی حدود 20 مگ و اون بعدی هم حول و حوش 130-140 مگ باید باشه...این دو رو نصب کنید و از فینگر پرینت استفاده کنید(لذت ببرید:n02:)
4.نمیدونم تو پست اول گفتم یا نه:ولی معمولا دستگاه های اچ پی توسط شرکت سریر گارانتی میشه...
5.مشکل داغ کردن دستگاه های اچ پی که نمیدونم اولین بار کدوم بی همه چیزی انداخته سر زبون مردم هم در این مدل وجود نداره...(نیاید بگید بتلفیلد رو اجرا کردم داغ کرد ها!:n02:)
در انجام کار های معمولی ویندوز کاملا مشابه مدل های Asus,Dell,Lenovo ای بوده که من تست کردم و داغ نمیشه
6.اون دوست عزیزمون که اشاره کردن اولین لبتابشون هست و از صفحه نمایشش ناراضی هست،شما اگه صفحه نمایشی که Anti-glare نباشه ببینی چی میگی؟!
زاویه دید این لبتاب خیلی بهتر از لبتابایی که مانیتور معمولی دارن...امتحانش مجانیه...
اگه بازم سوالی هست در خدمتم....
oOomid.M
19-01-2014, 14:57
من همیشه لپ تاپم رو به برق میزنم باهاش کار میکنم و همیشه رو 100 % هست آیا راهی داره که مثلا نزارم از 80 % بیشتر شارژ کنه باتری رو ؟
راستی برای رایت dvd چه برنامه ای روش بریزم ؟ نرو دانلود کردم نصب نشد !! این ویندوز 8.1 هم برای ما دردسر شده ها !!
koroush_rahimi
19-01-2014, 18:15
Nero 12 Platinum یا 12 Ashampoo Burning Studio را نصب کن من Ashampoo Burning Studio 12 نصب کردم عالی بود
koroush_rahimi
19-01-2014, 18:22
حرفهای آقای Kaveh619 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاملا درست است برای من گارانتی خلیج فارس است 15 ماه و ماه اول گارانتی تعویض
یچه ها اسپیکر این مدل صداش خوبه عابا؟
oOomid.M
19-01-2014, 22:51
صداش آره خیلی بلنده و با کیفیت:n20:
Kaveh619
19-01-2014, 23:09
من همیشه لپ تاپم رو به برق میزنم باهاش کار میکنم و همیشه رو 100 % هست آیا راهی داره که مثلا نزارم از 80 % بیشتر شارژ کنه باتری رو ؟
راستی برای رایت dvd چه برنامه ای روش بریزم ؟ نرو دانلود کردم نصب نشد !! این ویندوز 8.1 هم برای ما دردسر شده ها !!
این دستگاه باتریش در میاد ...
دستگاه لنوو z500 برای اینکه باتریش درنمیاد واسش همچین برنامه ای دادن و به گفته ی سازندگانش در عمر باتری تاثیر داره...
شما که دستگاهتون قابلیت خارج کردن باتری رو داره تنها راهتون حداقل فعلا خارج کردن باتری هست...
من تا الان در این 3-4 ماه حتی یه بار هم باتریش رو در نیاوردم...
Kaveh619
19-01-2014, 23:11
اسپیکر های فوق العاده ی Dts روش نصب هست...صدا با کیفیت و بسیار بلند...
Nero 12 Platinum یا 12 Ashampoo Burning Studio را نصب کن من Ashampoo Burning Studio 12 نصب کردم عالی بود
من هم Nero را پیشنهاد میکنم....مخصوصا همین ورژن 12 با پلیر Kwik Media فوق العاده اش...
oOomid.M
20-01-2014, 00:00
این دستگاه باتریش در میاد ...
دستگاه لنوو z500 برای اینکه باتریش درنمیاد واسش همچین برنامه ای دادن و به گفته ی سازندگانش در عمر باتری تاثیر داره...
شما که دستگاهتون قابلیت خارج کردن باتری رو داره تنها راهتون حداقل فعلا خارج کردن باتری هست...
من تا الان در این 3-4 ماه حتی یه بار هم باتریش رو در نیاوردم...
در آوردن باطری به ریکسش نمی ارزه:n09:
باتریش اونقدری قوی هست که حالا حالا ها داغون نشه :n02:
Kaveh619
20-01-2014, 20:45
یادمه یکی از دوستان در مورد تاچ پد دستگاه سوالی کرده بودن و مولتی تاچ بودنش رو سوال کرده بودن،من در جواب گفته بودم بله مولتی تاچ هست ولی عملکرد تاچ پد دچار مشکل میشه...الان دوباره اون برنامه رو نصب کردم و مشکلش رو فهمیدم،الان دارم از تاچ پدش استفاده میکنم خیلی عالی هست بدون مشکل...
درضمن اگه دقت کرده باشید بالا سمت چپ تاچ پد یه نقطه ی سفید رنگ هست...
الان که من برنامه Synaptics TouchPad Driver رو از اچ پی گرفتم و نصب کردم اون دکمه ی سفید رنگ روی تاچ پد رو که دوبار روش کلیک میکنم تاچ پد غیر فعال میشه و رنگش تغییر میکنه و چراغ نارنجی رنگ زیرش روشن میشه...درست مثل دکمه های Wi-fi و صدا...
عملیات های چرخش تصاویر،رد کردن عکس با کشیدن سه انگشت،اسکرول کردن دو انگشتی و اسکرول با استفاده از طرف راست تاچ پد و ... رو داره و خوب و قابل قبول کار میکنن...
گفتم که تصحیح کرده باشم...
oOomid.M
20-01-2014, 21:38
آره تاچ پدش خیلی باحاله مال من با 3 انگشت اسکرول میکنه !
من اول فکر میکردم که اون نقطه سفید رنگ رنگ پریدگی یا لکه هست اما همون شب درایورشو نصبیدم دیدم چراغش روشن شد فهمیدم در اشتباه بودم
کلا این لپ تاپ چراغ زیاد داره num lock & caps Lock & microphon & wireless & sound & ...
450 اثر انگشت جذب میکنه یا نه؟بدنه بیرونیش مثل 4540 از جنس فلز و پلاستیکه؟
koroush_rahimi
20-01-2014, 23:43
اثر انگشت جذب میکنه ولی با یک دستمال مرطوب میتونی اثر انگشت راببری.4540 از جنس آلومینیوم هستش. چیزی که برای من hp 450 جالب بود کیفیت خوب صدا هستش که در 4540 یا لپ تاپ های دیگه ندیدم
اثر انگشت جذب میکنه ولی با یک دستمال مرطوب میتونی اثر انگشت راببری.4540 از جنس آلومینیوم هستش. چیزی که برای من hp 450 جالب بود کیفیت خوب صدا هستش که در 4540 یا لپ تاپ های دیگه ندیدم
یعنی صداش از 4540 هم بیشتره؟من خودم 4540 داشتم صداش فوق العاده بود اگه از 4540 هم بیشتر باشه دیگه عالیه واقعا:n04:1 هفتش دارم تحقیق میکنم z510 بخرم یا probook 450 هنوزم به نتیجه نرسیدم:n03:
koroush_rahimi
21-01-2014, 15:35
دارای بلندگوهای استریو با تکنولوژی DTS Sound میباشد که من تو هیچ لپ تاپی ندیدم حتی سونی
oOomid.M
21-01-2014, 17:59
سلام
بچه ها من روزای اول که خریده بودم و درایوراشو هنوز نصب نکرده بودم لپ تاپ بعد از چند دقیقه بیکار موندن صفحه نمایش رو خاموش میکرد اما الان دیگه خاموش نمیکنه همه تنظیمات رو هم درست اعمال کردم ویندوزم هم 8.1 هست:n23:
اونموقع حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب نکرده بودم ها
Kaveh619
21-01-2014, 19:04
سلام
بچه ها من روزای اول که خریده بودم و درایوراشو هنوز نصب نکرده بودم لپ تاپ بعد از چند دقیقه بیکار موندن صفحه نمایش رو خاموش میکرد اما الان دیگه خاموش نمیکنه همه تنظیمات رو هم درست اعمال کردم ویندوزم هم 8.1 هست:n23:
اونموقع حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب نکرده بودم ها
کنار ساعت ویندوز،یه علامت باتری هست،روش کلیک کن گزینه ی More Power Options رو بزن،حالا Change Plan رو بزن،اینجا تنظیمات مربوط به خاموش شدن مانیتور و یا اسلیپ شدن و ... رو میبینی...
oOomid.M
21-01-2014, 19:15
کنار ساعت ویندوز،یه علامت باتری هست،روش کلیک کن گزینه ی More Power Options رو بزن،حالا Change Plan رو بزن،اینجا تنظیمات مربوط به خاموش شدن مانیتور و یا اسلیپ شدن و ... رو میبینی...
آره داداش روز اول کار میکرد الان دیگه کار نمیکنه روی 1 دقیقه گذاشتم 2 دقیقه هم واستادم کار نکرد !!
هم روی برق هم روی باتری فکر کنم از فینگر پرینتش باشه
Kaveh619
21-01-2014, 19:18
آره داداش روز اول کار میکرد الان دیگه کار نمیکنه روی 1 دقیقه گذاشتم 2 دقیقه هم واستادم کار نکرد !!
هم روی برق هم روی باتری فکر کنم از فینگر پرینتش باشه
والا من 8.1 نصب کردم ولی کرک نداشت مجبور شدم دوباره برش گردونم...نمیدونم !ولی فکر نمیکنم از ویندوز باشه...اما میتونه از گرافیک هات و درایور هاشون باشه...تا الان این مورد واسه ی من پیش نیومده که بتونم کمکی بکنم...
oOomid.M
21-01-2014, 19:26
والا من 8.1 نصب کردم ولی کرک نداشت مجبور شدم دوباره برش گردونم...نمیدونم !ولی فکر نمیکنم از ویندوز باشه...اما میتونه از گرافیک هات و درایور هاشون باشه...تا الان این مورد واسه ی من پیش نیومده که بتونم کمکی بکنم...
داش 8.1 که اکتیورش توی نت هست
البته من چون دی وی دی گردو داشتم خودش داخلش اکتیور داشت 3 سوت اکتیوش کردم
oOomid.M
21-01-2014, 19:32
راستی برای فیلم دیدن از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟ potplayer خوبه یا KMPlayer ?
Kaveh619
21-01-2014, 21:12
داش 8.1 که اکتیورش توی نت هست
البته من چون دی وی دی گردو داشتم خودش داخلش اکتیور داشت 3 سوت اکتیوش کردم
والا من یه خریتی کردم تو شهرستان که درس میخونم یه روز رفتم بازار چشمم خورد به این ویندوز 8.1، گفتم بگیرم ببینم چطوره...نصب کردم ، اکتیویتور هم داشت ولی کار نکرد برای من،از توی نت هم 4-5 تا کرک گرفتم ولی هیچکدوم کار نکردند...
راستی برای فیلم دیدن از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟ potplayer خوبه یا KMPlayer ?
PotPlayer از هر نظر خیلی بهتر از KM هست،منتها من یه بار فیلم کنسرت یانی رو با Kwik Media باز کردم کف کردم!!:n28::n04:یعنی فوق العادست این پلیر،هم صداش بلنده،هم کیفیت خوب،هم فریم خوبی به کاربر میده،تفاوتش واسه هر کسی مشهوده،فقط کافیه امتحان بشه...
بقیه ی پلیر ها به جز KwikMedia در کیفیت پخش و فریم یکسان اند،در امکانات متفاوت،اما KwikMedia کیفیتش عالیه...ولی تا الان نتونستم توش زیر نویس رو اضافه کنم،اما PotPlayer رو دارم خیلی راضیم...خیلی سبکه....امکاناتش هم عالیه.....من پلیر های زیادی امتحان کردم،بهتر از PotPlayer و KwikMedia ندیدم تا الان...
WindowsMedia Player هم که معلوم الحاله...
oOomid.M
21-01-2014, 22:28
آقا شرمنده ما انقدر سوال میکنیم ها
از کجا بفهمیم که usb 3 نصبه ؟ بعد این usb 3 کدوم سمت لپ تاپه ؟
koroush_rahimi
21-01-2014, 22:34
سلام oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) usb3 در سمت چپ قرار داره . اگر usb3 استفاده کنی موقعی که فلش ادر حالت نرم افزاری دیسیبل کنی چراغ فلش خاموش میشه ولی فلش را سمت راست باشه این اتفاق نمی افتد
oOomid.M
21-01-2014, 22:48
سلام oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) usb3 در سمت چپ قرار داره . اگر usb3 استفاده کنی موقعی که فلش ادر حالت نرم افزاری دیسیبل کنی چراغ فلش خاموش میشه ولی فلش را سمت راست باشه این اتفاق نمی افتد
این فلش های معمولی رو اگه با usb 3 استفاده کنم سرعتش بالاتر میاد یا فرقی نمیکنه ؟
koroush_rahimi
21-01-2014, 22:57
فرقی نمی کنه. usb3 با usb2 توی فلش زیاد فرق نداره فقط در هاردهای اکسترنال تاثیر داره در کپی کردن
Kaveh619
25-01-2014, 15:14
این ریتیه که ویندوز 8 به لبتاب من میده:
oOomid.M
25-01-2014, 15:42
این ریتیه که ویندوز 8 به لبتاب من میده:
با سلام
من ویندوز 8.1 دارم
نتونستم توش ریت بگیرم یعنی فکر کنم مایکروسافت از 8.1 برداشته باشه ریت گرفتن رو
فقط به هارد دیسک نمره پایین داده که بنظرم منطقی هست
oOomid.M
26-01-2014, 13:18
سلام
آپدیتی برای کارت گرافیک این لپ تاپ اومده ؟:n09:
Kaveh619
30-01-2014, 12:14
سلام
آپدیتی برای کارت گرافیک این لپ تاپ اومده ؟:n09:
آخریش 13.12 هست...
همچین قدیمی هم نیست،ماله برج 12 سال 2013 هست!دو ماه پیش...
وقتی مشکلی رو کسی گزارش نکرده آبدیت دادن الکی بیخود هست...
البته خب خودشون همیشه در حال تست هستند و مواقع نیاز آبدیت میدن...
oOomid.M
30-01-2014, 15:02
آخریش 13.12 هست...
همچین قدیمی هم نیست،ماله برج 12 سال 2013 هست!دو ماه پیش...
وقتی مشکلی رو کسی گزارش نکرده آبدیت دادن الکی بیخود هست...
البته خب خودشون همیشه در حال تست هستند و مواقع نیاز آبدیت میدن...
آقا ما که سر در نیاوردیم الان برای ما آپدیتش اومده یا نه ؟ ورژنی که میگی با تاریخش نمیخونه آخه !!
البته ویندوز من 8.1 هست ها
Kaveh619
01-02-2014, 00:49
آقا ما که سر در نیاوردیم الان برای ما آپدیتش اومده یا نه ؟ ورژنی که میگی با تاریخش نمیخونه آخه !!
البته ویندوز من 8.1 هست ها
تاریخو ول کن ، اینجا رو نگاه بنداز:
حداکثر تا نیمساعت دیگه عکسی میذارم با گرافیک آبدیت شده...ببینیم چه تغییری میکنه...
این آبدیت آخر یکم منوی کاتالیست رو تغییر داد،حالا ببینیم 13.12 چه میکنه!!
Kaveh619
01-02-2014, 02:01
آپدیت کردم به ورژن جدیدد:
تغییراتشو نمیدونم هنوز اما اگه نکته ای بود اطلاع میدم...!!
oOomid.M
01-02-2014, 10:07
سلام
برای من ردیفی تحت عنوان Catalyst Version نداره !! البته توی سایت اچ پی هم که دیدم تاریخش برای اکتبر 2013 هست و معلومه که از ورژن شما قدیمی تر هست و باید آپدیتش اومده باشه
اما توی سایت amd برای ویندوز 8 که میزنم ورژن جدید رو برای دانلود میاره اما وقتی 8.1 انتخاب میکنم چیزی برای دانلود نمیاره !!
نمیدونم چیکارش کنم!! میخوام Rivals بازی کنم باهاش.. الان Rivals نصبیدم وسط بازی میپره بیرون :n14:
Kaveh619
01-02-2014, 13:26
سلام
برای من ردیفی تحت عنوان Catalyst Version نداره !! البته توی سایت اچ پی هم که دیدم تاریخش برای اکتبر 2013 هست و معلومه که از ورژن شما قدیمی تر هست و باید آپدیتش اومده باشه
اما توی سایت amd برای ویندوز 8 که میزنم ورژن جدید رو برای دانلود میاره اما وقتی 8.1 انتخاب میکنم چیزی برای دانلود نمیاره !!
نمیدونم چیکارش کنم!! میخوام Rivals بازی کنم باهاش.. الان Rivals نصبیدم وسط بازی میپره بیرون :n14:
نمیدونم تبلغیه یا نه!منتها شما میتونی آبدیت گرافیکت رو از سایت های دانلود نرم افزار فارسی زبان دانلود کنی...مثل سافتگذر....
oOomid.M
01-02-2014, 14:03
اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
oOomid.M
01-02-2014, 20:06
آقا گرافیکو آپدیت کردیم مشکل NFS Rivals تقریبا داره حل میشه
حالا بازی صدا نداره نمیدونم چیکار کنم!!
Kaveh619
03-02-2014, 02:05
دوستانی که ویندوز زیاد عوض میکنند،حتما با مشکل نارنجی نشدن دکمه ی وایرلس بعد از خاموش شدن مواجه شدن!
یه نفر در تاپیک 4540 این مشکل رو داشت که کار داشت به زیر سوال بردن ویندوز میکشید:n09::n10: که وارد عمل شدم!:n02:
من دقیقا اون پست رو نقل قول میکنم!
چون دقیقا اون قضیه واسه 450 هم صدق میکنه!
نوشته شده توسط sajad_samavi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما از وقتی که ویندوز رو چند باری عوض کردیم این دکمه دیگه تغییر رنگ نمیده ، لامپش سوخته فک کنم ..
الانم ویندوز 8.1 دارم این درایور HP Wireless Button هم نصب کردم .. دکمه درست کار میکنه و air plane رو روشن و خاموش میکنه اما رنگش دیگه عوض نمیشه در صورتی که قبلا میشد
نه لامپش نسوخته...
شما برای خل این مشکلتون که من چند روزی درگیرش بودم تا حلش کنم،لازم دارید که درایور Bluetoothتون رو از سایت Hp دانلود و نصب کنید تا هم مشکلات مربوط به Led دکمه ی وایرلس حل بشه هم بلوتوثتون بدون مشکل کار کنه....
اون برنامه ی HP Wireless Button فقط دکمه ی Wireless رو برای ویندوز تعریف میکنه که وقتی بزنیش عمل خاموش روشن کردنش رو انجام بده،ولی Led رو ست نمیکنه....
اگه حرفم رو باور ندارید توجهتون رو به عکس زیر جلب میکنم:
عکس بالا مربوط به درایور بلوتوثم هست که بعد از نصبش الان مشکل Led حل شده،که تو عکس بالا مشخص کردم که تغییرات و رفع مشکلات برنامه مربوط به چه قسمت هایی هست...
نه ویندوز 8 مشکل داره،نه لامپش سوخته...یکم قضیه قلق داره و راه حل ....
خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال....
Kaveh619
03-02-2014, 02:09
اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
خودشه!!
آقا گرافیکو آپدیت کردیم مشکل NFS Rivals تقریبا داره حل میشه
حالا بازی صدا نداره نمیدونم چیکار کنم!!
از کرکه...
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
oOomid.M
03-02-2014, 09:40
از کرکه...
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
آره فکر میکنم از کرک باید باشه چون برنامه Open AL نصبیدم درست شد صداش بعد از چند ساعت دوباره اومدم بازی کنم دیدم صداش باز خراب شده !!
کلا این بازی خیلی دردسر داره الان وقتی بازی میکنم با توجه به اینکه افت فریم داره و خوب اجرا نمیشه لپ تاپ اصلا داغ نمیکنه و فکر میکنم لپ تاپ از تمام توانش برای بازی کردن استفاده نمیکنه !!
مثلا وقتی Far Cry 3 نصب کردم وقتی بازی میکردم روی حالت High حتی تا 70 درصد هم دما میومد بالا اما این NFS Rival دمای سی پی یو دیگه بالاتر از 50 نمیاد !!
mahdi69-veiron
04-02-2014, 14:41
سلام به همگی
من این مدل با مشخصات
Cpu:Core i7:3230-2.6up to 3.2 GHz
Ram:4GB - Bus Speed:1600 MHz
Graphic Card:
1.Intel 4000 HD
Connectivity:
2X USB3 - 2X USB2 - 1Lan - MIC&Headphone Jack - DVD RW - 1HDMI - FingerPrint - Bluetooth - Wi-fi
رو رفتم بگیرم منتها برای افزایش رم هرچی پرسجو کردم رم 4 مشابه خودش، با مارک hp رو گیر نیاوردم
حالا موندم چیکار کنم.میشه پیدا کرد اینو یا کلا باید بیخیالش بشم؟
:n29:
farshad kazemi
05-02-2014, 00:50
سلام
منم امروز خریدم ان لپ تا پو
میزان رم برای من 3.85 هست. برای شما 4 کامل هست یا مثل مال منه؟؟
HP Client Security Manager (International ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کردم و فینگر پرینترش رو راه انداختم. ولی الان حتی می خوای بری تو بایوس هم ازت اثر انگشت می خواد و سوالای امنیتی می پرسه! مال شما هم همینجوریه؟ یا من تنظیمات اثر انگشت رو زیاد کردم؟؟؟
ممنون
oOomid.M
05-02-2014, 10:20
سلام
منم امروز خریدم ان لپ تا پو
میزان رم برای من 3.85 هست. برای شما 4 کامل هست یا مثل مال منه؟؟
HP Client Security Manager (International ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کردم و فینگر پرینترش رو راه انداختم. ولی الان حتی می خوای بری تو بایوس هم ازت اثر انگشت می خواد و سوالای امنیتی می پرسه! مال شما هم همینجوریه؟ یا من تنظیمات اثر انگشت رو زیاد کردم؟؟؟
ممنون
سلام آقای کاظمی
مبارکت باشه داداش ایشالا فنش برات بچرخه !! :n06:
برای من core i5 هست و Usable رم رو میزنه 3.85 و درست هست:n10:
حقیقتش من Client security manager رو نصبیدم برام کار نکرد مجبود شدم Hp Protect tools لپ تاپ 4540 رو نصب کنم تا فینگرم راه بیفته اما نمیدونم خیلی وقته تو بایوس نرفت ببینم میخواد یا نه !!
اگر همه برنامه های قسمت Software - Security تو صفحه درایور ها رو دانلود و نصب کردی فکر کنم طبیعیه من همشو نصب نکردم
در ضمن اگر از سایت اج پی هم درایور ها رو دانلود کردی برای AMD رو نگیر و از تو نت سرچ کن درایور ورژن جدید تر رو دانلود کن چون بهتره
farshad kazemi
05-02-2014, 12:02
سلام آقای کاظمی
مبارکت باشه داداش ایشالا فنش برات بچرخه !! :n06:
برای من core i5 هست و Usable رم رو میزنه 3.85 و درست هست:n10:
حقیقتش من Client security manager رو نصبیدم برام کار نکرد مجبود شدم Hp Protect tools لپ تاپ 4540 رو نصب کنم تا فینگرم راه بیفته اما نمیدونم خیلی وقته تو بایوس نرفت ببینم میخواد یا نه !!
اگر همه برنامه های قسمت Software - Security تو صفحه درایور ها رو دانلود و نصب کردی فکر کنم طبیعیه من همشو نصب نکردم
در ضمن اگر از سایت اج پی هم درایور ها رو دانلود کردی برای AMD رو نگیر و از تو نت سرچ کن درایور ورژن جدید تر رو دانلود کن چون بهتره
ممنون دوست عزیز
نصب Client security manager قلق داره! چون وقتی درایور رو از سایت اچ پی می گیری و نصب میکنی درست نصب نمیشه!!! چون اون ست آپ اصلیش به اشتباه نسخه 32 بیت رو نصب می کنه! درحالیکه ویندوز 64 بیتی هست!
برای نصبش باید پس از اینکه درایور در آدرس c:\SwSetup اکسترکت شد بری به آدرس c:\SwSetup\x64\SP64399\x64 و از داخل پوشه x64 فایل setup رو اجرا کنی تا برنامه به درستی نصب بشه. بعد برنامه Validity Fingerprint Sensor Driver رو نصب کنی و از فینگر پرینتش استفاده کنی
Kaveh619
05-02-2014, 16:17
سلام به همگی
من این مدل با مشخصات
Cpu:Core i7:3230-2.6up to 3.2 GHz
Ram:4GB - Bus Speed:1600 MHz
Graphic Card:
1.Intel 4000 HD
Connectivity:
رو رفتم بگیرم منتها برای افزایش رم هرچی پرسجو کردم رم 4 مشابه خودش، با مارک hp رو گیر نیاوردم
حالا موندم چیکار کنم.میشه پیدا کرد اینو یا کلا باید بیخیالش بشم؟
:n29:
دوست عزيز ، اين کانفگيي که شما ميگي تو بخش سي پي يوش يه اشکال داره،اون سي پي يو 3230 فقط Core i5 هست،اگه Core i7 ش رو ميخوايد گير بياريد مدل ديگه اي از سي پي يو بايد پيدا کنيد مثلا 3632QM يا مثلا 4700MQو ...
Core i5 و Core i7 مدل هاي خاص خودشونو دارن...
در مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
Last Night
05-02-2014, 22:15
نرم افزاری هست که باهاش بتونیم باتری رو تا سطح خاصی مثلن 60% شارژ کنیم؟
oOomid.M
05-02-2014, 22:33
نرم افزاری هست که باهاش بتونیم باتری رو تا سطح خاصی مثلن 60% شارژ کنیم؟
نه من خیلی گشتم چیزی یافت نکردم
فقط لنوو ها دارن که اون هم بخاطر این هست که باتری شون خارج نمیشه
Last Night
05-02-2014, 23:31
در مورد دکمه وایرلس من Driver Reviver رو نصب کردم خودش گشت و الان دکمه وایر لس تغیر رنگ میده
oOomid.M
05-02-2014, 23:54
در مورد دکمه وایرلس من Driver Reviver رو نصب کردم خودش گشت و الان دکمه وایر لس تغیر رنگ میده
برای وایرلس همون Wireless Button هست دیگه باید نصب کنی . چراغ صدا هم باید درایور IDT Audio HD رو بریزی خودش چراغش سفید و نارنجی میشه
خدارو شکر این لپ تاپ همه چیزش ردیفه و لنگ نمیزنه مثل 4540
همه چراغاش و دکمه هاش و درایور هاش سه سوته نصب میشه و کار میکنه
Last Night
06-02-2014, 00:18
اره خوبه تا حالا اذیت نکرده(win 8)
فقط در مورد دما مثلا الان در حالت وبگردی 57 درجست؟نرماله؟
oOomid.M
06-02-2014, 09:49
اره خوبه تا حالا اذیت نکرده(win 8)
فقط در مورد دما مثلا الان در حالت وبگردی 57 درجست؟نرماله؟
اگه قبلش بازی کرده باشی آره طبیعیه !!
احتمالا برای شما باید Core i7 باشه برای من که که الان یک ربعه روشنه تو وبگردی 35-36 درجس !! وقتی Pes بازی میکنم دیگه میرسه به 49 یا 50 درجه !
FarCry بازی میکردم تو High می شد 70 درجه
فکر میکنم یکی از مریت های این لپ تاپ خنک بودنشه
من با برامه CPUID HWMonitorPro چک میکنم
mahdi69-veiron
07-02-2014, 13:54
سلام.ممنون از جوابتون
اون عدد سی پی یو رو اشتباه وارد کردم .همون 3600 بود که شما گفتین
در مورد رم خب اطلاعات من زیاد در مورد سخت افزار خوب نیست،اینی که گفتم خود فروشنده که قراره از تهران سیستمو براش بفرستن بهم گفت.
الانم که سفارش داده،قراره که کنار رم خودش یه رم کینگستون 4 با bus رم خودش بندازن و بفرستن
حالا بنظر شما این رم جدید مثل رم اصلی خود سیستم(مارکشو نمیدونم) میتونه کار کنه،یعنی سرعت سیستم کم نمیشه؟:n29:
oOomid.M
07-02-2014, 14:11
سلام.ممنون از جوابتون
اون عدد سی پی یو رو اشتباه وارد کردم .همون 3600 بود که شما گفتین
در مورد رم خب اطلاعات من زیاد در مورد سخت افزار خوب نیست،اینی که گفتم خود فروشنده که قراره از تهران سیستمو براش بفرستن بهم گفت.
الانم که سفارش داده،قراره که کنار رم خودش یه رم کینگستون 4 با bus رم خودش بندازن و بفرستن
حالا بنظر شما این رم جدید مثل رم اصلی خود سیستم(مارکشو نمیدونم) میتونه کار کنه،یعنی سرعت سیستم کم نمیشه؟:n29:
سلام
آره داش خیالت راحت باشه ، مطمئن باش کم نمیشه زیادتر هم میشه
farshad kazemi
08-02-2014, 00:48
دوستانی که رم سیستم رو اضافه کردن با توجه به اینکه شرکت گارانتی کننده(سریر) درب پشت دستگاه رو برچسب زده که باز نشه و با باز شدنش گارانتیش میپره یعنی ازخیر گارانتیش گذشتن دیگه؟؟؟؟؟
چون منم می خوام رم رو اضافه کنم؟؟؟
oOomid.M
08-02-2014, 09:11
دوستانی که رم سیستم رو اضافه کردن با توجه به اینکه شرکت گارانتی کننده(سریر) درب پشت دستگاه رو برچسب زده که باز نشه و با باز شدنش گارانتیش میپره یعنی ازخیر گارانتیش گذشتن دیگه؟؟؟؟؟
چون منم می خوام رم رو اضافه کنم؟؟؟
اگر ببری بدی خودشون بزارن مشکلی نیست دیگه
برای من هم رمش 4 هست وایمیستم که گارانتی اش تموم شه بعدش رمش رو ارتقا میدم
تو سایت خود سریر سرویس که برید یه جایی هس نوشته ارتقاء رم
راستی برای بررسی اصالت کالای گارانتی سریر چیکار باید بکنم کدی که روی لییل هست رو باید وارد سایت بکنم ؟ همون که با sp شروع میشه ؟ برای من رو نمیشناسه سایت !!!
mahdi69-veiron
08-02-2014, 11:27
در مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
سلام
این مارک رمی که رو خودشه رو نمی دونی شما؟
mahdi69-veiron
08-02-2014, 11:36
]من این لپ تاپ را خریدم ازش راضیم . سرعت خوب و وزن مناسب و گرافیک مناسب . من core i5 را خریدم و همان جا 4 گیگ رم اضافه کرد که قیمتش شد 2 میلیون .
سلام
اون رمی که اضافه کردین مارکشو میدونین؟ آخه منم میخوام موقع خرید رمشو اضافه کنم منتها فروشنده میگه که رم اصل روشو نداریم:n29:
Kaveh619
08-02-2014, 12:08
دوستان توجه کنید که مدل 450HP جدیدا به جای سی پی یو مدل 3230m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])داره با 3320m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عرضه میشه...
هدف از گفتن این جمله فقط اطلاع رسانی بود و اینکه یه موقع رفتید برای خرید تعجب نکنید....
در کل 3320 از 3230 یه ذره قوی تره ولی اصلا محسوس نیست...
hamidcivil
08-02-2014, 14:09
بین z510- hp4540 -hp450 کدوم را پیشنهاد می کنید؟
New-P30world
08-02-2014, 14:38
لنوو Z510 سخت افزار جدیدتر و بالاتری داره خیلی بالاتر! دیزاین! بهتری هم داره..
Kaveh619
08-02-2014, 14:40
4540 با چه کانفیگی؟!
اگه با گرافیک 7670 باشه که اصلا پیشنهاد نمیشه...
کلا تا وقتی 450 هست 4540 نخرید بهتره...
450 با Z510 کاملا میشه با هم مقایسه شون کرد...
فقط گرافیک هاشون با هم فرق میکنه...:
گرافیک 450 از نوع Amd و مدل 8750هست،ولی گرافیک Z510 از نوع Nvidia مدل 740 هست...
اگه استفاده صرفا بازی دارید Z510 ، درغیر اینصورت 450 ، چون کیبرد بهتر،باتری با قابلیت باز شدن و ... داره...
Kaveh619
08-02-2014, 14:41
لنوو Z510 سخت افزار جدیدتر و بالاتری داره خیلی بالاتر! دیزاین! بهتری هم داره..
دیزاین که سلیقه ای هست،اما میتونم بپرسم منظور دقیقتون از سخت افزار جدید تر و بالاتر و خیلی بالاتر دقیقا چیه؟!
New-P30world
08-02-2014, 14:52
سلام اون رمی که اضافه کردین مارکشو میدونین؟ آخه منم میخوام موقع خرید رمشو اضافه کنم منتها فروشنده میگه که رم اصل روشو نداریم:n29:
تفاوت نداره ها چه نوع مارکی روش سوار کنی! البته اگه بین مدل های خوب و موجود انتخاب کنی
مثلا ADATA ، کینگستون خوبن ، 4 گیگ باس 1333 یا 1600 هم بین 100 تا 130 قیمت دارن
afshin b
08-02-2014, 15:05
دیزاین که سلیقه ای هست،اما میتونم بپرسم منظور دقیقتون از سخت افزار جدید تر و بالاتر و خیلی بالاتر دقیقا چیه؟!
پردازنده نسل بالاتر داره. گرافیک قویتری داره. هاردش هم یه ترا هست و البته میشه با هارد هیبریدی هم تهیه کرد که خودش 500 قیمتشه.
oOomid.M
08-02-2014, 15:34
پردازنده نسل بالاتر داره. گرافیک قویتری داره. هاردش هم یه ترا هست و البته میشه با هارد هیبریدی هم تهیه کرد که خودش 500 قیمتشه.
بعله گفته های شما کاملا درسته ولی خوب قیمت z510 هم از 450 بالاتره
cpu اش فقط کمی از 450 قوی تره
از نظر گرافیک هم درسته z510 قوی تره اما فقط قوی تره... وگرنه AMD 8750M و GT 740M هردوتاشون در سطح متوسط هستن
New-P30world
08-02-2014, 16:05
لنوو Z510 با کانفیگ i5 4200M - 6DDR3 - 1GB HDD - VGA 2GB 740
با گارانتی سازگار/مادیران/سریر یا 2 سال گارانتی هماهنگ+بیمه نامه بدنه بیمه ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 50 هزار تومن!
همانند! HP 450 هم صفحه نمایش مات و البته کیبورد واقعاً عالی به همراه نور پس زمینه و..!
یعنی 200 هزار تومن بیشتر ارزش این سخت افزار رو نداره!؟؟ سرچ کنید ببینید لپتاپ هایی با این سخت افزار چه قیمتی اند!
من چند ماه پیش برای یکی از اقوام 4540s گرفتم واقعاً عالیه و مطمئناً 450 هم عالی هست
ولی این Z510 جای بحث نمی گذارد! لامصب!
ضمن تشکر!
oOomid.M
08-02-2014, 16:58
لنوو Z510 با کانفیگ i5 4200M - 6DDR3 - 1GB HDD - VGA 2GB 740
با گارانتی سازگار/مادیران/سریر یا 2 سال گارانتی هماهنگ+بیمه نامه بدنه بیمه ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 50 هزار تومن!
همانند! HP 450 هم صفحه نمایش مات و البته کیبورد واقعاً عالی به همراه نور پس زمینه و..!
یعنی 200 هزار تومن بیشتر ارزش این سخت افزار رو نداره!؟؟ سرچ کنید ببینید لپتاپ هایی با این سخت افزار چه قیمتی اند!
من چند ماه پیش برای یکی از اقوام 4540s گرفتم واقعاً عالیه و مطمئناً 450 هم عالی هست
ولی این Z510 جای بحث نمی گذارد! لامصب!
ضمن تشکر!
داش دمت گرم دیگه همین 200 تومن 200 تونم روی هم جمع میشه میشه چند میلیون دیگه آخه:n02:
همینطوری 200-200 برو بالا برس به Y510 :n09:
البته این قیمتی که شما دادی لا اقل بیش از 300 هزارتومان فرقشه با Hp Probook 450
بظر شما 300 تومن کم پولیه ؟
New-P30world
08-02-2014, 17:33
داش دمت گرم دیگه همین 200 تومن 200 تونم روی هم جمع میشه میشه چند میلیون دیگه آخه:n02: همینطوری 200-200 برو بالا برس به Y510 :n09: البته این قیمتی که شما دادی لا اقل بیش از 300 هزارتومان فرقشه با Hp Probook 450 بظر شما 300 تومن کم پولیه ؟
به نظرم الان بهترین قیمت البته رنگ نوک مدادی ( واسه کمتر لک و لوک شدن بهتره! ) با گارانتی 2ساله هماهنگ 2.030.000 هست
من خودم الان یک و نیم ، یک و شیصد بیشتر ندارم! و الباقی رو! دارم قرض میگیرم که پولم بهش برسه!!
چون واسه کار میخوامش رای منو نسبت 450 زد! چون این cpu واقعاً در دراز مدت رو قبض برق (حداقل برای من) خودشو نشون میده
حالا شاید بگید خیلی محسوسه این مصرف اندک یا بهینه مصرف کردن انرژی در cpuهای نسل چهارمی و...
مسلمانان! از 9،8 صبح تا حداقل 12،11:30 شب مشغولم و باید به برق باشه! _ کلا ً بگذریم نه!
در کل کسی تا 2میلیون میخواد هزینه کنه و کمی هم مسه من میخواد آینده نگری!! کنه Z510 انتخاب مناسبی هست
نا گفته نماند طریقه استفاده از لپتاپ هم شرطه چون ممکنه Z510 بگیرن و بترکوننش! بعد بگن کیفیتش از 450 پائینتره و...!
ضمن تشکر!
hamidcivil
08-02-2014, 21:19
به نظرم الان بهترین قیمت البته رنگ نوک مدادی ( واسه کمتر لک و لوک شدن بهتره! ) با گارانتی 2ساله هماهنگ 2.030.000 هست
من خودم الان یک و نیم ، یک و شیصد بیشتر ندارم! و الباقی رو! دارم قرض میگیرم که پولم بهش برسه!!
چون واسه کار میخوامش رای منو نسبت 450 زد! چون این cpu واقعاً در دراز مدت رو قبض برق (حداقل برای من) خودشو نشون میده
حالا شاید بگید خیلی محسوسه این مصرف اندک یا بهینه مصرف کردن انرژی در cpuهای نسل چهارمی و...
مسلمانان! از 9،8 صبح تا حداقل 12،11:30 شب مشغولم و باید به برق باشه! _ کلا ً بگذریم نه!
در کل کسی تا 2میلیون میخواد هزینه کنه و کمی هم مسه من میخواد آینده نگری!! کنه Z510 انتخاب مناسبی هست
نا گفته نماند طریقه استفاده از لپتاپ هم شرطه چون ممکنه Z510 بگیرن و بترکوننش! بعد بگن کیفیتش از 450 پائینتره و...!
ضمن تشکر!
وقتی z510 کنتراست و وضوح خوبی نداره
حالا هر نوع cpu , ram ,....میخاد داشته باشه ...بنظر شما می ارزه؟
New-P30world
08-02-2014, 22:09
وقتی z510 کنتراست و وضوح خوبی نداره حالا هر نوع cpu , ram ,....میخاد داشته باشه ...بنظر شما می ارزه؟
نه هر نوع cpu , ram ,....که میخاد داشته باشه ...بنظر من نمی ارزد!
من قبلا Z500 رو حداقل بخاطر صفحه نمایش براقش نپسندیدم و در نهایت 4540s رو برای اقوام تهیه کردم
وقتی Z510 همانند! 4540s و 450 صفحه نمایش مات استاندارد با دقت 1366x768 گذاشت! چشمم رو گرفت و رفتم سراغ کانفیگش
که در کمال تعجب دیدم برعکس خیلی از لپتاپ ها که cpu 4200U هست تو این مدل cpu 4200M استاندارد کار شده
بعد هم داستان همیشگی: در کل بازی ها با کارت جی فورس بهتر اجرا میشن!!
من گیمر نیستم، گه گاه! افتر افکتی می زنیم! ولی خب گرافیک 740 آدمو وسوسه می کنه کمی برای گیم وقت بزاره!!
شما تاکید روی کنتراست و وضوح داشتید ، آیا 450 کنتراست و وضوح تصویر بالاتری داره ؟
امیدوارم فول اچ دی Z510 هم وارد کنن که خوشبحال متقاضیان خواهد شد..
kaivanika
09-02-2014, 13:57
Lenovo IdeaPad Z510 i7 6GB 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مدل خوبه ؟
قیمت زده 2320
cpu core i 7
oOomid.M
09-02-2014, 14:05
Lenovo IdeaPad Z510 i7 6GB 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدل خوبه ؟
قیمت زده 2320
cpu core i 7
با سلام
باید این پست رو اینجا بفرستی :
کلـوپ Lenovo Z510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امید جان الان داشتم درایورا رو دانلود میکردم، واسه وایرلس کدوم درایور رو دانلود کردی؟ mediatek یا athrous ؟
درضمن این برچسب لینوکس که کنار برچسب core i5 هست یعنی چی؟
Sent from my LG-E455 using Tapatalk
oOomid.M
09-02-2014, 21:32
امید جان الان داشتم درایورا رو دانلود میکردم، واسه وایرلس کدوم درایور رو دانلود کردی؟ mediatek یا athrous ؟
درضمن این برچسب لینوکس که کنار برچسب core i5 هست یعنی چی؟
والا من همون اولش که گرفتمش روش لینوکس نصب بود ( این برچسب هم برای همونه ) چند تا درایو هم خودش روش ساخته بود برای لینوکس ریکاوری و اینطور چیزها ساخته بودش همشو از بیخ و بن پاکشون کردم
بعدش روش ویندوز 8.1 نصبیدم وایرلسم کار میکرد و سالم بود اما باز گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه چون نمیدونستم کدوم رو باید بگیرم مجبور شدم همشو دان کنم
سعی کن همه درایور ها رو از همون صفحه دانلود درایورهای سایت اچ پی دانلود کنی فقط درایور گرافیک AMD رو از اونجا نگیر جون ورژنش قدیمی تره الان جدیدترش اومده
من که اصلا نزاشتم لپتاپ روشن بشه ! همون اول ۸.۱ نصبیدم،
یعنی همه درایورای وایرلس رو نصب کنم !!!!!!
وایرلس من ماله همسایه ها رو مبشناسه الان ولی ماله خودمو نه !
گرافیک رو هم از سایت خود amd ورژن 13.12 رو گرفتم،
راستی نمیشه کاری کرد کلا همیشه گرافیک amd فعال باشه ؟ اینتل غیر فعال بشه،
oOomid.M
09-02-2014, 21:42
من هرچی که اچ پی گذاشته روی سایت رو دانلود کردم و نصبشون کردم
همه چیم هم کار میکنه بدون مشکل - فینگر پرینت - سوییج گرافیک - وبکم - بلوتوث - وایرلس و .... دکمه های وایرلس و قطع صدا ی روی لپ تاپ هم بدرستی کار میکنن و چراغشون تغییر رنگ میدن ( سفید و نارنجی)
تاچ پد هم همینطور ، دوبار ضربه بزنی گوشه چپ سمت بالا چراغ نارنجی روشن میشه و قفل میکنه تاچ پد رو
oOomid.M
09-02-2014, 21:46
من که اصلا نزاشتم لپتاپ روشن بشه ! همون اول ۸.۱ نصبیدم،
یعنی همه درایورای وایرلس رو نصب کنم !!!!!!
وایرلس من ماله همسایه ها رو مبشناسه الان ولی ماله خودمو نه !
گرافیک رو هم از سایت خود amd ورژن 13.12 رو گرفتم،
راستی نمیشه کاری کرد کلا همیشه گرافیک amd فعال باشه ؟ اینتل غیر فعال بشه،
من که بدون نصب هیچ درایوری همینطوری خشک خشک آوردمش خونه با ویندوز 8.1 وایرلس خودمو میشناخت و کانکت میشد
ولی خوب برای اینکه بلوتوث و وایرلس بتونن با هم روی لپ تاپ کار کنن باید درایورهاشونو کامل نصب کنی
نه گراف اینتل همیشه فعاله
میشه برنامه هایی که دوستشون داری رو بگی با گرافیک قوی تر اجرا بکنه اما خوب اولا که احتیاجی نیست به این کار همون گرافیک آنبرد اینتل به اندازه کافی قوی هست
در ثانی مصرف گراف AMD بالاتر هست و دمای لپ تاپ بالاتر میره و همچنین به باتری فشار میاره
داش امید ی کمکی بکن
وقتی دارم بلوتوث رو نصب میکنم صفحه آبی ویندوز ۸ میاد و ریستارت میشه،
شما کدوم درایور رو نصب کردی؟ من مدیاتک رو نصبیدم اینجوری شد،
واسه فینگرپرینت درایور خودشو نصبیدم ولی مثل اینکه ی برنامه دیگه هم نیاز داره واسه کاربردی شدن فینگرپرینت، چند جا خوندم hp protect tools رو باید نصب کنیم ولی توی سایت پیدا نکردم، ی برنامه به اسم اچ پی سکوریتی بود، همونه یا نه ؟
چون حجم اینترنتم داره تموم میشه نمیتونم دانلود کنم واسه امتحان، اگه لینک بدی ممنون میشم
oOomid.M
10-02-2014, 10:46
داش امید ی کمکی بکن
وقتی دارم بلوتوث رو نصب میکنم صفحه آبی ویندوز ۸ میاد و ریستارت میشه،
شما کدوم درایور رو نصب کردی؟ من مدیاتک رو نصبیدم اینجوری شد،
واسه فینگرپرینت درایور خودشو نصبیدم ولی مثل اینکه ی برنامه دیگه هم نیاز داره واسه کاربردی شدن فینگرپرینت، چند جا خوندم hp protect tools رو باید نصب کنیم ولی توی سایت پیدا نکردم، ی برنامه به اسم اچ پی سکوریتی بود، همونه یا نه ؟
چون حجم اینترنتم داره تموم میشه نمیتونم دانلود کنم واسه امتحان، اگه لینک بدی ممنون میشم
والا من که گفتم من همشون رو که حدود 600 مگابایت بودن دان کردم و نصب کردم اصلا این صفحه آبی چی هست م تابحال ندیمش !!
تو دیوایس منیجر که رفتم درایور بلوتوثم رو این نوشته : Ralink Bluetooth Adapter
برای فینگر پرینت هم من Validity Finger Print و HP Protect Tools رو نصبیدم البته این برنامه دومی که نوشتم رو از لپ تاپ 4540 نصب کردم.
مگه دانلود شبانه ندارین ؟ شب ها دانلود کن دیگه:n09:
در مجموع فینگر و بلوتوث زیاد واجب نیستن و زیاد استفاده نمیشن اگر واجب نیس دانلود نکن بزار حجمت که پر شد دانلودشون کن
اصل کاری همون گرافیک و کارت صدا و وایرلس هستن و تاچ پد
دیشب گذاشتم حدود یک گیگ دانلود شد، ولی درایورای بلوتوت رو کامل دانلود نکردم، گفتم که لابد یکیش بسه، ولی نشد،
پس منم میرم از درایور hp protect لپ تاپ 4540s استفاده میکنم
oOomid.M
10-02-2014, 12:23
دیشب گذاشتم حدود یک گیگ دانلود شد، ولی درایورای بلوتوت رو کامل دانلود نکردم، گفتم که لابد یکیش بسه، ولی نشد،
پس منم میرم از درایور hp protect لپ تاپ 4540s استفاده میکنم
اگه دقت کنی برای لپ تاپ ما تو درایور ها HP Client Security Manager رو گذاشته حقیقتش من دانلودش کردم اما نصب نشد روی سیستم!! البته چند صفحه پیش یکی از بچه ها گفته بود نصبش کرده اما گفت قلق داره
من از درایور های 4540 درایور HP Protect Tools ر دانلود کردم راحت نصب شد و داره کار میکنه
من همه برنامه های اچ پی رو دانلود کردم.. حتی PDF Complete برنامه ایه برای مشاهده فایل های PDF و همینطور به پرینترها یه PDF هم اضافه میکنه یعنی تو هربرنامه ای که بخوای میتونی بصورت PDF پرینت بگیری
POWER2GO هم برای رایت سی دی و دی وی دی هست من ازش استفاده میکنم
HP Help & Support بدرد نمیخوره دانلودش نکن
پس منم امشب hp security لپتاب خودمون رو دانلود میکنم ی تستی میزنم ببینم چی میشه،
بلوتوث رو هم الان دوباره زدم نصب بشه دیدم درست نصب شد ! فقط چرا توی send to کلیک راست نیومده؟ فقط کنار ساعت اومده، از اونجا باید send رو بزنم که یکم مشکله،
oOomid.M
10-02-2014, 12:47
خوب خدارو شکر بلوتوث راه افتاد
آره فقط تو تسکبار میاد ایکونش از اونجا باید سند فایل رو بزنی
فکر کنم اگه برنامه Blue Soleil رو نصب کنی هروقت برنامه رو باز کنی توی send to هم میاد
oOomid.M
10-02-2014, 21:42
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کیبوردشون مثل مال من فقط انگلیسی هست یا حروف عربی یا فارسی هم داره ؟؟ :n13:
دوستان کسی میدونه این لپ تاپ وارد ایران شده یا نه؟
سی پی یو هاسول گرافیک 8750 GDDR5 مثل 450 هست ظاهرش
من واسه این مدل همه جا رو زیر و رو کردم، گفتن تا 2 ماه دیگه زودتر وارد نمیشه این دستگاه، وقتی هم بیاد خریدش به خاطر قیمت اولش به صرفه نیست، اگه میخوای اینو بگیری الان لنوو z510 بگیری به نفعت هست،
قیمتا هم که اصلا حساب کتاب نداره،
من واسه این مدل همه جا رو زیر و رو کردم، گفتن تا 2 ماه دیگه زودتر وارد نمیشه این دستگاه، وقتی هم بیاد خریدش به خاطر قیمت اولش به صرفه نیست، اگه میخوای اینو بگیری الان لنوو z510 بگیری به نفعت هست،
قیمتا هم که اصلا حساب کتاب نداره،
اره قصد خودمم z510 هست:n02:ولی دارم کم کمک پولارو زیادتر میکنم تا شاید n550 بگیرم.البته طبق محاسبات خودم با این قیمتی که n550 داره و سرعت جم کردن پولام تقریبا 50 سال دیگه مبتونم بخرم:n02::n28:
Kaveh619
11-02-2014, 02:02
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کیبوردشون مثل مال من فقط انگلیسی هست یا حروف عربی یا فارسی هم داره ؟؟ :n13:
لبتاب ها جدیدا ترانزیت امارات هستن و اکثرا کیبرد عربی هم دارند....
من که این دستگاه رو دارم کیبردم عربی هست،دو تا از دوستام هم لنوو z500 گرفتن از اهواز و اصفهان اونا هم کیبردشون عربی هست...
Kaveh619
11-02-2014, 02:15
دوستان در اینکه لنوو لبتاب های خوبی میزنه شکی نیست،من خودم از طرفدارای HP مخصوصا سری پروبوک هستم،اما عقیده دارم لنوو با تنوعی که در مدل هاش داره بازار رو غبضه کرده و به سرعت داره کارشو توسعه میده...
اما HP هم لبتاب های بسیار خوبی میزنه...همین لبتاب 450 بسیار لبتاب خوبی هست....
یه سری فاکتور های مثبت لنوو ها دارن،یه سری دیگه هم Hp داره...
در کل هر شخص بسته به نیاز های خودش باید بره سراغ خرید لبتاب...
مثلا یکی از بحث هایی که مطرح میشه همین بحث گرافیک های این دو دستگاه هست...
یکی 740 جیفورس،دیگری 8750...
یه عده میگن برتری با 740 هست،ولی تو چی؟!تو گیم!!!
خب 8750 هم برتری های خودشو داره...حالا خریدار باید ببینه کدوم به کارش میاد؟!!
همه میدونن سی پی یو های Amd و اینتل تفاوت قیمت محسوسی دارن،همچنین گرافیک های Amd و Geforce...
باید دید اون خریدار چه استفاده ای داره...
یه چیز مطلق وجود نداره بگیم کدوم بهتره....
من خودم با علم به اینکه میدونستم گرافیک 740 اندکی قوی تره اما رفتم و Hp رو با 8750 گرفتم...چون استفاده ی من خیلی فرق میکرد...
برای یه نفر بک لایت زیر کیبرد مهمه،برای یکی بلندگو های DTS فوق العاده ای که روی Hp450 موجود هست...برای یه نفر زیبایی دستگاه مهمه،یکی لبتاب اداری مثل 450 میپسنده ،یکی دلش فینگر پرینت میخواد،یکی دلش نرم افزار Energy Management........
اینو بدونید تفاوت های لبتاب ها تو همین چیز های جزئی هست...
مهمترین چیز هم اینه که شما از لبتابتون چی میخواید....
هر کی از من میپرسه لنوو z510 بگیرم یا 450 سوالشو با سوال جواب میدم!!چی از لبتابت میخوای؟؟!!
اگه نظرشخصیم رو بخوام بدم 450 لبتاب همه فن حریف تر و کامل تریه...
حالا اینکه پردازنده ی نسل چهار رو روی z510 گذاشتن چیزی رو نشون نمیده،چون ممکنه 10 روز بعد Hp هم با همین سی پی یو مدل 450 رو بده بیرون ...کما اینکه همین الان سی پی یوی 3230 رو برداشته و داره با 3320 میزنه...
چیزی که هست لبتاب z510 حدود 150 تا 200 تومن گرونتر از 450 هست...
شاید بگید 200 تومن ارزش نداره کی از خیر lenovo بگذریم....اما ببینید این 200 تومن قراره روی 2.000.000 تومن داده بشه و اگه یه نفر سقف دو تومن رو برای خودش در نظر بگیره سراغ Lenovo Z510 شاید نره...
اینو گفتم تا شاید این بحث های چیپ و تعصب روی برند ها به پایان برسه....
موفق باشید
oOomid.M
11-02-2014, 09:17
برای من کیبورد عربی نداره همش انگلیسیه !!
فرقش چیه ؟؟
خب ماله منم عربی نداره،
اتفاقا چند مدل با کیبورد عربی دیدم خیلی زشت بود کیبوردش، روی کلید شیفت نوشته بود عربی، من که تقریبا جای حروف فارسی رو حفظ هستم مشکلی ندارم با کیبورد انگلیسی، فروشنده ی برچسب فارسی بهم داد ولی هنوز استفاده نکردم،
داش امید این سایت HP چقدر کند سرعت دانلودش، مجبور شدم همه درایورا رو آپلود کنم توی ی سایت دیگه از اونجا دانلود کنم ....
oOomid.M
11-02-2014, 10:33
خب ماله منم عربی نداره،
اتفاقا چند مدل با کیبورد عربی دیدم خیلی زشت بود کیبوردش، روی کلید شیفت نوشته بود عربی، من که تقریبا جای حروف فارسی رو حفظ هستم مشکلی ندارم با کیبورد انگلیسی، فروشنده ی برچسب فارسی بهم داد ولی هنوز استفاده نکردم،
داش امید این سایت HP چقدر کند سرعت دانلودش، مجبور شدم همه درایورا رو آپلود کنم توی ی سایت دیگه از اونجا دانلود کنم ....
آره موافقم باهات عربی زیاد قشنگ نیست کیبورد خیلی درهم برهم و شلوغ بنظر میاد انگلیسی یک دست زیباتر هست
منم مشکلی ندارم با فارسی تایپ کردن حتی با اینکه کیبوردش بک لایت نداره اما چون شب ها هم تو تاریکی زیاد کار میکنم راحت کار میکنم باهاش:n02:
اچ پی سرعتش که خوبه !! من راحت دانلود میکردم.. چند روزه داری دانلود میکنی تموم نشد ؟؟؟
همه چی رو راه انداختی ؟ مشکلی نداری ؟
oOomid.M
11-02-2014, 10:35
راستی عجب وای فای تمیزی داره خداییش
من مودم رو با لن وصل کردم با pc
وای فای لپ تاپ هم بهش وصل کردم
سرعت اینترنت لپ تاپم بیشتره تا PC
همین الان سکوریتی لپ تاپ خودمون رو نصب کردم،
اگه به حالت عادی نصب کنی آخر نصب error 1001 میده،
یکم سرچ کردم راه حلشو پیدا کردم، باید بری فایل نصبی رو از اینجا اجرا کنی،
C: swsetup/sp64399/x64/setup.exe
oOomid.M
11-02-2014, 10:51
یعنی HP Client Security Manager رو نصبیدی ؟
من روی سیستمم دارمش بنظرت HP Protect tools رو بپاکم اینو نصب کنم ؟
آره امید جان،
خیلی معرکه هست،
راستش من hp protect رو ندیدم، ولی قائدتا چون واسه دستگاه ما این برنامه ارائه شده بهتره، فقط دقت کن تمام برنامه های مربوط به سکوریتی رو باید به همین روشی که گفتم نصب کنی، در حالت عادی ورژن 32 بیتی نصب میشه که error میده، فقط حواست باشه اسم پوشه با اسم فایل نصبی یکی باشه،
مثلا اگه اسم فایل sp12345 هست آدرسی فایل نصبی هست اینجوری میشه:
C: swsetup/sp12345/x64
همه نصب شد فقط hp peak power manager نصب نمیشه، فک کنم واسه مدیریت باتری باشه، بدرد بخوره، راه حلی واسه نصبش نداری؟
oOomid.M
11-02-2014, 11:20
همه نصب شد فقط hp peak power manager نصب نمیشه، فک کنم واسه مدیریت باتری باشه، بدرد بخوره، راه حلی واسه نصبش نداری؟
من چند بار دانلودش کردم این رو کار نمیده .. واسه لپ تاپ 4540 رو هم دانلود کردم باز هم نصب نشد
آقا HP Client Security Manager رو نصبیدم فقط ظاهرش با HP Protect Tools فرق میکنه کاراییش یکی هست
البته این 2 تا انگشت بیشتر نمیگیره اما HP Protect Tools میتونستی تا 10 تا اثر انگشت رو بهش بدی
oOomid.M
11-02-2014, 11:26
راستی این Intel Rapid Storage و HP 3D Drive Gard برای چیه کار میکنه ؟ من نصبشون کردم
Rapid storage مربوط به مدیریت ساتا اینتل میشه،
3D guard هم برنامه اختصاصی اچ پی برای حفاظت از هارد در اثر ضربه های ناگهانی هست، البته چون حفاظت به صورت نرمافزاری انجام میشه نباید ازش زیاد انتظار داشت ولی خب واسه استفاده روزمره مناسبه،
واسه مشکل حذف شدن بلوتوث از منوی کلیک راست این دستور رو توی سرچ وارد کن
shell:sendto
بعد توی صفحه ای که باز میشه بلوتوث رو از حالت Hidden در بیار
oOomid.M
11-02-2014, 19:46
واسه مشکل حذف شدن بلوتوث از منوی کلیک راست این دستور رو توی سرچ وارد کن
shell:sendto
بعد توی صفحه ای که باز میشه بلوتوث رو از حالت Hidden در بیار
عجب !!! آقا دمت گرم خدا خیرت بده فک نمیکردم همچی چیزیم باشه:n16:
میخواستم بخاطر این کار برنامه بنصبم روش:n02:
oOomid.M
12-02-2014, 09:52
آقا کسی میدونه این Windown Location Provider برا چیه ؟؟
دوستان probook 450 هم sata 2 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oOomid.M
13-02-2014, 22:46
تو اینو با برنامه Support Assistant از سایت HP آوردی ؟ از جای دیگه نمیشه دیدش ؟
چه جالبه واسه تو ساتا2 هست واسه من فکر نکنم ساتا2 باشه :n03:
اصلا اسم هارد من توشیبا نیست
با برنامه AIDA64 Extreme در آوردم،
oOomid.M
13-02-2014, 23:23
با برنامه AIDA64 Extreme در آوردم،
مدل هارد لپ تاپ تو toshiba mq01abd075 هست و برای لپ تاپ من hgst hts541075a9e680
من هرچی اینارو مقایسه کردم زیاد با هم فرقی ندارن
این داستانش چیه ؟ من که زیاد سر در نمیارم از این چیزا:n28:
oOomid.M
13-02-2014, 23:38
توی سایت نوت بوک چک هم مقایسه شون کردم : واس من 276 واس تو 292 :n13:
نمیدونم شاید جایی رو اشتباه کرده باشم!!!
خدا بهمون رحم کنه با این رتبه هایی که به هاردمون داده:n03:
امید خان این رتبه های هارد ها رو از کجای نوتبوک چک آوردی؟:n13:من لینکشو ندیدم هرچه گشتم:n03:لینکشو میدی عایا؟:n16:
oOomid.M
14-02-2014, 00:04
امید خان این رتبه های هارد ها رو از کجای نوتبوک چک آوردی؟:n13:من لینکشو ندیدم هرچه گشتم:n03:لینکشو میدی عایا؟:n16:
داداش این صفحه رو باز کن :
بعد یه صفحه بلندبالا هست که همه نوع هارد توش هست !! هیبریدی با SSD یا HDD همه جی توش هست فقط هواست باشه اشتباه انتخاب نکنی مثلا برای من فکر کنم 2 تا یا 3 تا بود توش بعضی هاش هیبرید بود
خب اینکه خوبه !!!!!!
آخه تقریبا 200 تا هارد اول مربوط به ssd هست. بعدش هم 7200 و Raid0.
فک کنم خیلی خوب باشه واسه هارد 5400 ما !!!!!!
من که از سرعت هاردم نسبت به هارد لپتاب قبلیم(Asus N61JQ) خیلی راضی هستم.
داداش این صفحه رو باز کن :
بعد یه صفحه بلندبالا هست که همه نوع هارد توش هست !! هیبریدی با SSD یا HDD همه جی توش هست فقط هواست باشه اشتباه انتخاب نکنی مثلا برای من فکر کنم 2 تا یا 3 تا بود توش بعضی هاش هیبرید بود
اوه اوه چقد هارد:n04:مغزم هنگ کرد:n04:
به نظر من از بین این همه هارد اینکه 450 رتبه 270 داره خوبه :n04:این 200 تایی که جلوشن اکثرا ssd هستن خوب بیچاره حق داره 270 باشه:n02::n03:
oOomid.M
14-02-2014, 00:17
خب اینکه خوبه !!!!!!
آخه تقریبا 200 تا هارد اول مربوط به ssd هست. بعدش هم 7200 و Raid0.
فک کنم خیلی خوب باشه واسه هارد 5400 ما !!!!!!
من که از سرعت هاردم نسبت به هارد لپتاب قبلیم(Asus N61JQ) خیلی راضی هستم.
آره اولاش که همش SSD هستن بعدشم هیبرید ها هستن که همشون با قیمت های نجومی هستن
آره اولاش که همش SSD هستن بعدشم هیبرید ها هستن که همشون با قیمت های نجومی هستن
تاره اون هاردها رده بالا حجمشون اکثرا 128و 256 هستن:n21:
oOomid.M
14-02-2014, 00:39
آقا منم برنامه AIDA64 Extreme رو نصبیدم
برای من نوشته SATA III
فکر میکنم این ساتا ماتا ها یه چیز سرکاری هست .. اختلاف هارد من و اون یکی فقط 20 تا رتبش فرق میکنه!!!
داش امید بی زحمت مدل LCD رو هم با همین برنامه ی نگاهی بنداز.
oOomid.M
14-02-2014, 09:34
داش امید بی زحمت مدل LCD رو هم با همین برنامه ی نگاهی بنداز.
داداش بقیه چیزامون فکر نکنم فرقی داشته باشه فقط شاید هارد و رم با هم فرق بکنه
این هم عکس :
oOomid.M
14-02-2014, 10:37
داداش مثل اینکه تاریخ بایوس لپ تاپ تو از مال من جدید تره ، خودت آپدیتش کردی یا از اول روش بود ؟
آهخ الان یه بایوس رو سایت اچ پی هست اما من آپدیتش نکردم ، حقیقتش هم بلد نیستم یه خورده هم میترسم آپدیتش کنم خراب شه!!!
بنظرت فرقیم میکنه یا نه بیخیالش شم
داداش مثل اینکه تاریخ بایوس لپ تاپ تو از مال من جدید تره ، خودت آپدیتش کردی یا از اول روش بود ؟
آهخ الان یه بایوس رو سایت اچ پی هست اما من آپدیتش نکردم ، حقیقتش هم بلد نیستم یه خورده هم میترسم آپدیتش کنم خراب شه!!!
سخت نیست اجراش که می کنی تا موقعی که کارش تموم نشده نباید لپ تاپت خاموش یا ریسیت بشه وگرنه....:n02:کل مدت زمان پروسه 2.3مین طول میکشه:n01:
mahdi69-veiron
14-02-2014, 11:43
من واسه خرید این لب تاپ با سی پی یو i7 قیمت گرفتم منتها تفاوت قیمتش تا 120تومنم رسید:n04:.از 2،380قیمت دادن تا 2،500
کسی هست که قیمت این مدلو گرفته باشه این اواخر؟
چیزی که واسه خودم جالب بود اینکه قیمت رشت 100تومن از قیمت تهران پایین تر بود:n01:
من واسه خرید این لب تاپ با سی پی یو i7 قیمت گرفتم منتها تفاوت قیمتش تا 120تومنم رسید:n04:.از 2،380قیمت دادن تا 2،500
چیزی که واسه خودم جالب بود اینکه قیمت رشت 100تومن از قیمت تهران پایین تر بود:n01:
من هفته پیش مدل i5 با 6 گیگ رم رو 1830 گرفتم.
مدل i7 به جز cpu چه فرقه دیگه ای داره ؟ آخه اگه فقط cpu باشه نمیصرفه 400 500 تومن پول بیشتر بدی
نه از اول روش همین بود.
من هفته پیش خریدم.فروشنده گفت بار جدیده لابد توی کارخونه همین بایوس رو ریختن
نوع گارانتی هم تاثیر داره رو قیمت . بعضی فروشندها ها هم گرون میدنقیمت معمولش 2350 تا 2400 هست
oOomid.M
14-02-2014, 12:11
اون که i7 هست هیچیش فرقی نداره الا اینکه ویندوز اوریجینال داره البته فقط با رم 4 برای فروش هست که باید خودتون ارتقاش بدین
البته این i5 هایی که رمش بیشتر از 4 هست هم خودشون اینجا باز میکنن و ارتقاش میدن
اصلا یکی از دلایلی که من با رم 4 خریدم همین بود
oOomid.M
14-02-2014, 12:12
قیمت تهران با شهرستان نباید زیاد فرق کنه اگر فروشنده گرون فروش نباشه
نهایتش 10 یا 20 تومن بیشتر باشه
من هفته پیش مدل i5 با 6 گیگ رم رو 1830 گرفتم.
مدل i7 به جز cpu چه فرقه دیگه ای داره ؟ آخه اگه فقط cpu باشه نمیصرفه 400 500 تومن پول بیشتر بدی
اختلاف قیمتش با i5 به خاطر ویندوز اورجینالش هم هست 100 تا 150 تومنش به خاطر ویندوزشه
oOomid.M
15-02-2014, 13:11
دوستان probook 450 هم sata 2 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اونطوری که تو عکس معلومه باتری رو در آوردی !!!
من یه روز تو فکر این بودم که باتری رو دربیارمش یا نه !! یه دفعه دیدم یه دفعه بچه فامیلمون داشت راه میرفت یه دفعه پاش خورد به سیم شارژر و از پریز در اومد ! با خورم گفتم خوب شد درش نیاوردم
الان لپ تاپ من که بیش از 40 روزه خریدمش روزی هم بیش از 10 ساعت روشنه و تو برقه wear level باتریش هنوز صفر هست
یه جایی میخوندم که اگر دمای لپ تاپ حدود 50 درجه و کمتر هست احتیاجی نیس که باتری رو در بیاری اما اگر بالای 50 درجه برسه به باتری آسیب میزنه و استهلاکش رو بالا میبره
Kaveh619
16-02-2014, 11:01
دوستان من واقعا دلیل اینهمه تفاوت رو بین مدلهای لبتاب ها نمیدونم برای چی هست!!
مثلا یه عکس بود تو همین انجمن که هارد طرف که 450 داشت از نوع مدل Toshiba بود،یه مورد دیگه دیدم،A-Data یه مورد دیگه هیتاچی و و و و و ....
برای من هم که از نوع Western Digital هست،من که نظر خاصی روی برند های مختلف هارد دیسک ندارم،اما تا اونجایی که پرسیدم میگن A-Data - Seegate - Western Digital بهترین های هارد ها هستند،اما من خودم اعتقادی به این قضیه ندارم...همشون یکین...
مثلا مارک رم ها هم مختلف بوده،یکی Kingmax،یکی دیگه A-data......حالا نمیدونم این دلیلش استراتژی کارخونه هاست یا مثلا دلایل تجاری داره یا دزدی هایی که تو ایران میشه یا هر چیز دیگه...
به هر حال اینم عکس از لبتاب من که ابهامی که در مورد هارد 450 ایجاد شده رو کامل از بین ببره...
هارد 450 هم SataII هستش...
oOomid.M
16-02-2014, 11:58
عجب !! پس فقط برای 450 من SATA III هست :n13:
البته که خوب هارد که یه چیز مهمی نیست اصلا تو کانفیگ یا کاتالوگی که خود HP هم رو سایت میزاره هیچوقت نمیگه که میخوام هاردشو فلون مدل و رمشو بهمون چیز بزارم ! خوب هارد seegate تموم شده توشیبا میندازه روش
واسش مهم اینه که 750 گیگ باشه
Last Night
16-02-2014, 13:27
عجب !! پس فقط برای 450 من SATA III هست :n13:
البته که خوب هارد که یه چیز مهمی نیست اصلا تو کانفیگ یا کاتالوگی که خود HP هم رو سایت میزاره هیچوقت نمیگه که میخوام هاردشو فلون مدل و رمشو بهمون چیز بزارم ! خوب هارد seegate تموم شده توشیبا میندازه روش
واسش مهم اینه که 750 گیگ باشه
هارد 450 منم مثل شماست.
رم هم سامسونگ
oOomid.M
16-02-2014, 14:00
هارد 450 منم مثل شماست.
رم هم سامسونگ
بله رم لپ تاپ بنده هم 4 گیگ سامسونگ هست:n11:
بچه ها این مدل رو کسی داره
450go
i5(4200m)/8 ram/1t hdd/2gb (8750)/ قیمت هم 2050
قیمتش خوبه؟
oOomid.M
16-02-2014, 17:04
450go
قیمتش خوبه؟
سلام
مطمئنی مدلش 450 هست ؟از کجا این کانفیگ رو بهت دادن ؟ من جایی ندیدم این لپ تاپ پردازنده هازول و هارد 1 ترا داشته باشه !!
اینا مشخصات لپ تاپ z510 هست!!!
البته پردازنده 4200M با 3230M زیاد تفاوت پردازشی با هم ندارن فقط 42000 یه خورده از 3230 قوی تره اما مهمترین مزیتش اینه که پردازنده نسل جدید هست. و بنظرم هم قیمتش خوبه
450go
قیمتش خوبه؟
450 با پردازنده هازول؟:n04:450 همه سی پی یو هاش آیوی بریج نسل 3 هستن.:n04:البته hp probook 650 هست قیافش دقیقا شبیه 450 هست پردازندش هازوله گرافیک 8750 .450 هازول نیست
oOomid.M
16-02-2014, 19:28
البته دیجیکالا الان جند مدل جدید 450 هم آورده اما نوشته به زودی ، مدلشون هم HP ProBook 450 G1 هست :n14:!!
مال ما ها G0 هست:n10:
البته دیجیکالا الان جند مدل جدید 450 هم آورده اما نوشته به زودی ، مدلشون هم HP ProBook 450 G1 هست :n14:!!
مال ما ها G0 هست:n10:
این مدل ها که قراره جدید بیاد خیلی خوبه ها:n04:cpu 4702MQ هارد 1 ترا رم 8 گرافیکم 2:n04:از 450 go هم بهتره:n01:
سلام
من این لپ تاپ را ساری قیمت گرفتم یه بن تخفیف 10 درصدیم از این فروشگاه دارم :n10:احتمالا همین مدل رو می خرم
این دوتا کانفیگ هم موجود بود
i7(4700mq)/8ram/1t hdd/2gb (8750) قیمت 2610
و
i7 (3632)/4 ram/750 hdd/2gb (87500/ win 8 قیمت 2400
سلام
من این لپ تاپ را ساری قیمت گرفتم یه بن تخفیف 10 درصدیم از این فروشگاه دارم :n10:احتمالا همین مدل رو می خرم
این دوتا کانفیگ هم موجود بود
i7(4700mq)/8ram/1t hdd/2gb (8750) قیمت 2610
و
i7 (3632)/4 ram/750 hdd/2gb (87500/ win 8 قیمت 2400
اولی رو بخر پردازندش هازول گرافیک اینتلش 4600 ــه هاردش 1ترا رم 8 .خیلی بهتره نسبت به پایینی.یه نگاهی هم به lenovo z510 بنداز:n01:
داداش اونطوری که تو عکس معلومه باتری رو در آوردی !!!
من یه روز تو فکر این بودم که باتری رو دربیارمش یا نه !! یه دفعه دیدم یه دفعه بچه فامیلمون داشت راه میرفت یه دفعه پاش خورد به سیم شارژر و از پریز در اومد ! با خورم گفتم خوب شد درش نیاوردم
الان لپ تاپ من که بیش از 40 روزه خریدمش روزی هم بیش از 10 ساعت روشنه و تو برقه wear level باتریش هنوز صفر هست
یه جایی میخوندم که اگر دمای لپ تاپ حدود 50 درجه و کمتر هست احتیاجی نیس که باتری رو در بیاری اما اگر بالای 50 درجه برسه به باتری آسیب میزنه و استهلاکش رو بالا میبره
منم قبلا همین فکر رو میکردم. ولی بعد ی سال ی دفعه wear level بانریم شد 40 بعد در عرض 3 ماه شد 80 و دیگه غیر قابل استفاه یود.
من تا جایی که دلت بخواد لپتاپ قبلیم ناگهانی از برق در اومده بود ولی هیچیش نشد.
واسه سالم موندن باتری فقط کافیه نزاری به 0 یا 100 برسه. منم به خاطر 100 نشدن باتری رو درمیارم.
دوستان کسی تا حالا واسش پیش اومده وقتی میخواد خاموش کنه لپتاب رو صفحه و هارد خاموش بشه ولی چراغای روی صفحه کلید روشن بمونه؟ واسه من تا حالا دوبار اینطوری شده که مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه،
oOomid.M
18-02-2014, 09:31
برا من یک دفعه و اون هم چند روز پیش اینطوری شد !!
فکر میکنم به ویندوز ربط داشته باشه
Kaveh619
18-02-2014, 17:19
دوستان کسی تا حالا واسش پیش اومده وقتی میخواد خاموش کنه لپتاب رو صفحه و هارد خاموش بشه ولی چراغای روی صفحه کلید روشن بمونه؟ واسه من تا حالا دوبار اینطوری شده که مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه،
برا من یک دفعه و اون هم چند روز پیش اینطوری شد !!
فکر میکنم به ویندوز ربط داشته باشه
بله یه بار برای من هم اینطوری شد،حتی یه مشکل جالب تر که پیش میومد این بود که دستگاه رو اسلیپ که میکردم یه ثانیه اسلیپ میشد دوباره روشن میشد،چند بار هم امتحانش کردم همونطوری بود تا اینکه ریستارت کردم درست شد
از اون روز به بعد هر بار که دستگاه رو خاموش میکنم صبر میکنم کامل چراغ هاش خاموش بشه بعد در لبتاب رو میبندم...
البته اینم بگم این مشکل از وقتی برام پیش اومد که درایور های اینتل و Amd مربوط به گرافیکم رو دستکاری کردم یه چند باری کامل پاکشون کردم دوباره نصب کردم و... کلا الان هم با کارت گرافیکم یه ذره مشکل داره،رو بازی ها ارور میده،فکر میکنم برای DirectX باشه ، ولی فعلا نتونستم حلش کنم ،به یه دلایلی هم نمیتونم ویندوزم رو دوباره عوض کنم!
oOomid.M
18-02-2014, 18:13
بله یه بار برای من هم اینطوری شد،حتی یه مشکل جالب تر که پیش میومد این بود که دستگاه رو اسلیپ که میکردم یه ثانیه اسلیپ میشد دوباره روشن میشد،چند بار هم امتحانش کردم همونطوری بود تا اینکه ریستارت کردم درست شد
از اون روز به بعد هر بار که دستگاه رو خاموش میکنم صبر میکنم کامل چراغ هاش خاموش بشه بعد در لبتاب رو میبندم...
البته اینم بگم این مشکل از وقتی برام پیش اومد که درایور های اینتل و Amd مربوط به گرافیکم رو دستکاری کردم یه چند باری کامل پاکشون کردم دوباره نصب کردم و... کلا الان هم با کارت گرافیکم یه ذره مشکل داره،رو بازی ها ارور میده،فکر میکنم برای DirectX باشه ، ولی فعلا نتونستم حلش کنم ،به یه دلایلی هم نمیتونم ویندوزم رو دوباره عوض کنم!
آره برای منم فقط یه بار اینطوری شد!! من تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی موس از طریق usb وصل باشه خودش خودکار ال سی دی رو خاموش نمیکنه!!! اما وقتی موس رو میکنم هموطوری که تنظیم کردم سر 1 دقیقه صفحه نمایش خاموش میشه
وگرنه با همه چیش حال میکنم مخصوصا گرافیکش ، نیدفور اسپید ریوالز بازی میکنم هر روز:n02:
داداش nfs rivals که با کارت صدا idt صدا نمیده !
چجوری بازی میکنی؟
ماله من صدا نداشت هرکاری هم کردم درست نشد، خلاصه آخر پاکش کردم،
اگه راه حلی واسش بلدی مارو بی نصیب نزار ....
oOomid.M
18-02-2014, 20:08
داداش nfs rivals که با کارت صدا idt صدا نمیده !
چجوری بازی میکنی؟
ماله من صدا نداشت هرکاری هم کردم درست نشد، خلاصه آخر پاکش کردم،
اگه راه حلی واسش بلدی مارو بی نصیب نزار ....
اول openAL رو بنصب بعد وقتی داخل بازی هستی با هر دکمه میانبری که بلدی بیای رو دسکتاپ
بعد برو روی آیکن بلندگویی که کنار ساعت هست راست کلیک کن Playback Device رو بزن بعد روی آیکن لپ تاپ وسط صفحه که نوشته Speakers /HP راست کلیک کن Propertise رو بزن بعد برو روی تب Advanced اونجا تو قسمت Default Formats بزارش روی اولی یعنی 16bit 44100 HZ بعد همه پنجره ها رو OK کن و بعش برو تو بازی و صفا سیتی ..
اگر مشکل صدا برطرف نشد همون 16 bit که گذاشتی رو یه خورده دستکاری کن 100% درست میشه من خودم هم همینطوری میکنم همیشه صداش برمیگرده
داداش همه تنظیمات رو هم بیار پایین رزولوشن رو هم بزار روی پایین ترین
من اول مشکل بیرون اومدن از بازی رو داشتم که با نصب کردن آخرین آپدیت گرافیک و همچنین آپدیت ورژن 1.3 خود بازی مشکلم برطرف شد.. الان هم سیو آماده بازی رو گرفتم همه ماشینارو باز کردم یه ترینر هم براش گرفتم که دیگه ماشینم خراب نمیشه!!
من موس usb سیمی و وایرلس رو امتحان کردم، مشکلی توی خاموش شدن صفحه نداره،
oOomid.M
18-02-2014, 20:22
من موس usb سیمی و وایرلس رو امتحان کردم، مشکلی توی خاموش شدن صفحه نداره،
فکر کنم ایراد از موس هست چون از این موس ارزون ها هست 7 هزارتومن خریدمش
oOomid.M
18-02-2014, 20:31
داداش اون ریوالز رو هم اگر تونستی نصبش کن و اینی که گفتم رو امتحان کن ببین برای تو هم درست میشه یا نه اگه راه حل بهتری هم پیدا کردی بهم بگو
دادا دمت گرم.
آره واسه منم درست شد.
فک نکنم راهی بهتر از این باشه. کلی فروم خارجی خوندم هیچکی راهی پیدا نکرده بود.
فقط نمیدونم بازی واسه چی بعضی وقتا افت فریم شدید میگیره !!!
oOomid.M
18-02-2014, 22:00
دادا دمت گرم.
آره واسه منم درست شد.
فک نکنم راهی بهتر از این باشه. کلی فروم خارجی خوندم هیچکی راهی پیدا نکرده بود.
فقط نمیدونم بازی واسه چی بعضی وقتا افت فریم شدید میگیره !!!
این روش رو خودم کشفش کردم هیچکی نمیدونه:n09: همینطوری از رو بیکاری تنظیمات رو دسکاری کردم دیدم درست شد:n10:
من قبلا از پاور آپشن پردازنده رو محدود کرده بودم رو 50% خیلی لگ داشت ، دیروز یادم اومد رفتم گذاشتمیش روی 100% تقریبا درست شد فقط وسط بازی بعضی وقت ها ویندوز ارور میده میگه کل رم پر شده باید برنامه رو ببندی من بیخیالش میشم دوباره میام توی بازی :n02:( رمم 4 گیگ هست )
یکی اینکه بعضی وقتا سر پیچ ها موقعی که دریفت میکنه یه خورده لگ داره و اسلوموشن میشه ( اونموقع سی پی یو میره روی 100% ) :n10:
اگه آپدیت بازی رو نصب نکردی حتما بگیر نصبش کن فکر کنم حدود 70 مگابایت هست
داداش من این open al رو که نصب کردم کلا فریم اومده پایین. هرکاری کردم دیگه درست نشد.
قبلا فریم خیلی بالا بود ولی صدا نداشتو
کلا بیخیال این بازی شدم.:n15:
یادمه قبلا هم open al رو نصب کردم همینطوری شده بود. ولی وقتی پاک کردمش درست شد فریم. ولی این سری دیگه نشد.
oOomid.M
19-02-2014, 17:20
داداش من این open al رو که نصب کردم کلا فریم اومده پایین. هرکاری کردم دیگه درست نشد.
قبلا فریم خیلی بالا بود ولی صدا نداشتو
کلا بیخیال این بازی شدم.:n15:
یادمه قبلا هم open al رو نصب کردم همینطوری شده بود. ولی وقتی پاک کردمش درست شد فریم. ولی این سری دیگه نشد.
داش این OpenAL برای صدای بازی ها هست اصلا ربطی به گرافیک نداره که:n13:
oOomid.M
20-02-2014, 14:12
آقا کسی میدونه این برای چیه تو صفحه درایور های اچ پی هست!!
HP Universal Port Replicator Driver
This package contains HP Universal Port Replicator driver and also provides the video, audio, and network drivers. This package is available for supported notebook models running a supported operating system.
اونموقع که لپ تاپ رو خریدم اینو نذاشته بودش ، الان فکر کنم چند هفتس که اضافه کرده:n13:
بچه ها من امروز ی چیز عجیب پیدا کردم.
الان دو روز هست سیستم رو ریستارت نکردم و فقط Shutdown & Sleep میکنم.
ولی حتی وقتی سیستم رو Shutdown میکنم انگار hibernate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه.
واسه شما هم اینطوری هست ؟
من میخوام مثل بچه آدم Shutdown بشه. کسی راه حلی نداره ؟؟
راه حلشو پیدا کردم :n01:
oOomid.M
21-02-2014, 22:04
آقا اینو یه توضیح روان بده با بفهمیم چیه ؟
من همین الان روشنش کردم زده 5 ساعت و 20 دقیقه :n04:
توی ویندوز ۸ قابلیتی هست که باعث میشه ویندوز خیلی سریع بالا بیاد، اسم این قابلیت فست بوت هست،
وقتی فست بوت روشن باشه موقعی که سیستم رو خاموش میکنی ی فایل از تنظیمات فعلی روی هارد کپی میشه که سری بعد موقع بوت به جای اینکه تمام درایورا و برنامه های سیستمی دوباره لود بشه فقط همون فایل لود بشه،
این قابلیت باید توسط مادربورد پشتیبانی بشه،
مثلا لپ تاپ قبلیم asus n61jq اصلا فرقی نمیکرد این قابلیت روشن باشه یا نه، کلا پشتیبانی نمیکرد،
حالا دستگاه ما این قابلیت رو پشتیبانی میکنه، اگه تیک فست بوت رو بردارین فایل تنظیمات ذخیره نخواهد شد و حدود 30 ثانیه به زمان بوت اضافه خواهد شد،
اگه هم فعال باشه هر چند روز ی بار سیستم رو ریستارت کنی بهتره،
انتخاب با خودتون هست،
من خودم ترجیح میدم سیستم سریع بالا بیاد، هر وقت هم دیدم قاطی کرده ی ریستارت میکنم حالش خوب بشه !
oOomid.M
21-02-2014, 23:14
میگم چرا انقدر سریع ویندوز میاد بالا ها !! حدود 8 ثانیه ای ویندوز میاد بالا :n02:
البته طبق اون لینکی که دادی اگر روی استارت راست کلیک کنی و از اونجا خاموشش کنی این قضیه کار نمیکنه فقط درصورتی که روی گوشه راست تصویر وایستی و از اونجا خاموشش کنی کار میکنه:n10:
والا من که هر جور Shutdown میکنم کار میکنه :n13:
فقط باید تیک رو برداری
حالا شما هم ی تستی بزن.
oOomid.M
21-02-2014, 23:43
من نمیدونم تیک کجا رو میگی من که جایی رو دستکاری نکردم !!
من که امتحان کردم وقتی روی استارت منو راست کلیک کردم یا همون Win +X و خاموشش کردم بعد روشنش کردم اون تایمر از اول شروع شد
اما وقتی از Charms یعنی همون گوشه تصویر روی ساعت وامیستی از اونجا خاموش کردم اون فست بوت فعال میشد و تایمر تو تسک منجر صفر نمیشد :n13:
این تیک رو میگم
من هر جور Shutdown کنم تایمر صفر نمیشه تا وقتی این تیک باشه.
گرچه من میخوام همیشه فعال باشه.
oOomid.M
22-02-2014, 00:22
برای من اون تیک خورده و فعال هست اما خوب گفتم که فرق میکنه از کجا خاموشش کنی:n13:
واسه من ویندوزم 8.1 Enterprise هست
Kaveh619
22-02-2014, 11:36
من هر جور Shutdown کنم تایمر صفر نمیشه تا وقتی این تیک باشه.
گرچه من میخوام همیشه فعال باشه.
به نظرم تنها راه شما اینه که با دکمه ی پاور بالا سمت چپ دستگاه رو خاموش کنید...منتها شنیدم به دستگاه آسیب میزنه!
به نظرم تنها راه شما اینه که با دکمه ی پاور بالا سمت چپ دستگاه رو خاموش کنید...منتها شنیدم به دستگاه آسیب میزنه!
اینم امتحان کردم نشد:n02:
من کلا از زمان زدن کلید پاور تا وارد شدن به محیط مترو همش 6 ثانیه طول میکشه.
شاید یه خاطر اینه که من UEFI رو نصب کردم. ی جا خوندم اگه UEFI مادربورد رو نصب کنی سرعت بوت دو برابر میشه.
ولی واقعا خیلی خویه Fast Startup.:n01:
بچه ها ی سوال این جوری که شما می گید سرعت بوت خیلی بالا هست من می خوام موقع خرید یه اس اس دی 128 بندازم روش بنظرتون تو سرعت کلی دستگاه تاثیر داره تصمیم دارم به جای i7 یه اس اس دی بندازم روش و رمشو تبدیل به 12 کنم
آخه چقدر پیش میاد که سیستم از هر 8 تا پردازنده استفاده کنه؟
اما اکثر برنامه ها رم زیاد می کشی و سرعت پایین خوندن هارد رنج می برن
بنظرتون این کار درسته/ یا خرید i7 بهتره؟
به نظر من خیلی فکر خوبیه،
اگه با نرمافزارهای رندر گیری کاری نداری و پردازش خیلی زیاد به کارت نمیاد همین کارو بکن،
فک کنم اگه اس اس دی بزاری لپتاپت مثل تلویزیون روشن خاموش میشه !
ولی به نظرم ی هارد هیبریدی بگیری خیلی به نفعت هست،
چون اس اس دی حجم پایین هست«البته حجم بالا هست ولی قیمتش...»،
ی هیبریدی بگیر ویندوز رو روی درایور اس اس دی نصب کن،
oOomid.M
22-02-2014, 22:25
سلام
آقا لپ تاپ شما هم وقتی فلش وصل میکنی درایو نوری چراغش چشمک میزن و صدا میده ؟
این دیگه خیلی جدید بود امید خان !
تا حالا همچین موردی رو ندیده بودم،
چون مربوط به سخت افزار هست به احتمال ۹۹% با آپدیت بایوس حل بشه،
شاید هم نرمافزاری باشه، اگه حوصله عوض کردن ویندوز رو داری ی تستی بزن
oOomid.M
22-02-2014, 22:40
این دیگه خیلی جدید بود امید خان !
تا حالا همچین موردی رو ندیده بودم،
چون مربوط به سخت افزار هست به احتمال ۹۹% با آپدیت بایوس حل بشه،
شاید هم نرمافزاری باشه، اگه حوصله عوض کردن ویندوز رو داری ی تستی بزن
برای من خیلی وقته ایطوریه فکر میکردم طبیعیه:n07:
تا دیدم تو یه تاپیکی یه بنده خدایی که لپ تاپ ASUS داره هم میگه لپ تاپم اینطوری میشه :n13:
حاجی کی حوصله داره ویندوز عوض کنه :n30:
بایوس چطوری آپدیت کنم ؟ همون فایل رو از سایت اچ پی بگیرم خودش اپدیت میکنه ؟
من لپتاپ رو که خریدم بایوسش آپدیت بود، نمیدونم از کدوم روش«از بوت یا ویندوز » بهتره آپدیت کنی، کلا آپدیت بایوس ی کم ریسک داره،
آره با همون نرمافزار که توی سایت هست باید آپدیت کنی،
به نظر من خیلی فکر خوبیه،
اگه با نرمافزارهای رندر گیری کاری نداری و پردازش خیلی زیاد به کارت نمیاد همین کارو بکن،
فک کنم اگه اس اس دی بزاری لپتاپت مثل تلویزیون روشن خاموش میشه !
ولی به نظرم ی هارد هیبریدی بگیری خیلی به نفعت هست،
چون اس اس دی حجم پایین هست«البته حجم بالا هست ولی قیمتش...»،
ی هیبریدی بگیر ویندوز رو روی درایور اس اس دی نصب کن،
والا رندر گیری ندارم فعلا
اهل گیم هم نیستم
فقط می خوام باهاش کارای روزانه خودمو انجام بدم نرم افزار کتیا و سالیدورک و فلوئنت نصب کنم و شروع به یادگیری کنم
حتما هم بعد سه سال لپ تاپ رو تعویض می کنم
برای کم بود جا هم می خوام هارد اصلی خودشو تو قاب هارد اکسترنال بذارم و اگه فیل یا آهنگ چیزی دارم بریزم توش باشه و همیشه همراه لپ تاپ باشه
128 گیگ برای نصب سه چهارتا نرم افزار و نصب ویندوز کافیه، درسته؟
این مدل 450 هم سی پی یو هازول داره و هاردش یه ترا هست
والا رندر گیری ندارم فعلا
اهل گیم هم نیستم
فقط می خوام باهاش کارای روزانه خودمو انجام بدم نرم افزار کتیا و سالیدورک و فلوئنت نصب کنم و شروع به یادگیری کنم
حتما هم بعد سه سال لپ تاپ رو تعویض می کنم
برای کم بود جا هم می خوام هارد اصلی خودشو تو قاب هارد اکسترنال بذارم و اگه فیل یا آهنگ چیزی دارم بریزم توش باشه و همیشه همراه لپ تاپ باشه
128 گیگ برای نصب سه چهارتا نرم افزار و نصب ویندوز کافیه، درسته؟
این مدل 450 هم سی پی یو هازول داره و هاردش یه ترا هست
مدل 450 با Core i5 هازول نیست, هاردشم 750 هست. مدل Core i7 هازول هست.
والا واسه هارد خودت باید تصمیم بگیری. واسه ویندوز و چنتا برنامه کافیه 128 ولی من هیچ وقت اینکارو نمیکنم. البته نطر شخصیم هست.
من این دوتا هارد رو پیشنهاد میکنم :
oOomid.M
23-02-2014, 12:37
والا واسه هارد خودت باید تصمیم بگیری. واسه ویندوز و چنتا برنامه کافیه 128 ولی من هیچ وقت اینکارو نمیکنم. البته نطر شخصیم هست.
فکر کنم دیجیکالا i5 هاسول آورده مدل G1 اما سری U هستش
راستی لپ تاپ تو وقتی روشن میکنی لپ تاپ رو درایو نوریت چشمک میزنه ؟ در ضمن من وقتی دی وی دی ویندوزم رو میزارم بعدش روشن میکنمش از طریق دی وی دی بوت میشه اینو چطوری برش دارم ؟
آره سری u توی پردازش در حد core i3 هست، واسه که کسی عمر طولانی باتری رو به قدرت ترجیح میده مناسبه،
از طریق منوی setup میتونی گزینه اول بوت رو بزاری روی هارد، پیشفرض روی درایور نوری هست،
آره چشمک میزنه، خب تمام کامپیوترها چشمک میزنه !
ممنون از راهنمایی
قیمت هارد های هیبرید چ جوریاست؟
اصلا با اس اس دی ها فکر نکنم قابل مقایسه باشن درسته؟
اینجور که یه نظر دیدم سرعت نوشتن و خوندنشون خیلی کمه
من چند صفحه پیش عرض کردم مدل های جدید 450 وارد شده که i5 هازول هم هست با کد 4200m قیمتشم 2050 هاردشم یه ترا هست
ساری هم کوجوده خواستین آدرس و شماره جایی که من قیمت گرفتم رو بدم
باز هم تشکر
صد در صد سرعتش از ssd کمتره، معمولا 8 گیگ ssd داره واسه نصب ویندوز،
حدود 300 هست یک ترا،
با این قیمت خب برو z510 بگیر، هم هاردش هیبرید هست هم هازول هم یک ترا هم گرافیک قویتر ...
afshin b
23-02-2014, 20:08
صد در صد سرعتش از ssd کمتره، معمولا 8 گیگ ssd داره واسه نصب ویندوز،
حدود 300 هست یک ترا،
با این قیمت خب برو z510 بگیر، هم هاردش هیبرید هست هم هازول هم یک ترا هم گرافیک قویتر ...
فرمایشات شما تایید میشه. فقط قیمت هارد هایبرید لپتاپی حدود ۵۰۰ هست و اونی که شما دیدید برای دسکتاپ هست که ارزون تره.
موفق باشید.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
oOomid.M
24-02-2014, 19:59
آقا من جایی رو تو بایوس پیدا نکردم که از روی DVD بوت نشه :n13:
سلام دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده .
سلام دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده .
من این پست رو اشتباه گذاشتم در این قسمت
از مدیر این بخش درخواست حذف پست رو دارم
Kaveh619
25-02-2014, 16:30
آقا من جایی رو تو بایوس پیدا نکردم که از روی DVD بوت نشه :n13:
یعنی منظورت اینه که اولویت بوت دستگات به این شکل بشه که اول هارد دیسک بوت شه نه DVD؟؟؟
oOomid.M
25-02-2014, 18:36
یعنی منظورت اینه که اولویت بوت دستگات به این شکل بشه که اول هارد دیسک بوت شه نه DVD؟؟؟
الان وقتی یه دی وی دی بوتیبل میزارم از روی اون بوت میشه:n25:
البته برام زیاد مهم نیست چون زیاد از درایو نوریش استفاده نمیکنم شاید هفته ای یکبار هم استفاده نشه:n24:
اما اینکه وقتی فلش وصل میکنم چراغ درایو نوری روشن میشه و صدا میده که میخواد چیزی بخونه اذیتم میکنه:n21:
الان وقتی یه دی وی دی بوتیبل میزارم از روی اون بوت میشه:n25:
البته برام زیاد مهم نیست چون زیاد از درایو نوریش استفاده نمیکنم شاید هفته ای یکبار هم استفاده نشه:n24:
اما اینکه وقتی فلش وصل میکنم چراغ درایو نوری روشن میشه و صدا میده که میخواد چیزی بخونه اذیتم میکنه:n21:
داداش خیلی ساده هست. مراحل رو واست تصویری توضیح میدم:
بعد هم ذخیره تنظیمات و تمام . . .
و اما واسه مشکل چشمک زدن درایو نوری موقع اتصال فلش اینو امتحان کن :
موقعی که درایو نوری بیرون هست فلش رو وصل کن و جدا کن . . .
باید درست بشه.
خبرشو بده
oOomid.M
26-02-2014, 15:12
داداش خیلی ساده هست. مراحل رو واست تصویری توضیح میدم:
بعد هم ذخیره تنظیمات و تمام . . .
و اما واسه مشکل چشمک زدن درایو نوری موقع اتصال فلش اینو امتحان کن :
موقعی که درایو نوری بیرون هست فلش رو وصل کن و جدا کن . . .
باید درست بشه.
خبرشو بده
سلام
دستت طلا گل پسر دمت گرم درستش کردم :n11:
فقط مشکل از این بود که وقتی میخوای وارد تنظیمات بایوس شی اولش میگه Login As Guest
وقتی میزنم No از اثر انگشت میخواد !! انگشت میکشم لاگین میکنه اما تنظیمات بوت رو کامل نشون نمیده یعنی اون صفحه آخر اسکرول فقط تا نصفه پایین میاد:n04:
اما وقتی از همون اولش بصورت مهمان لاگین میکنم تنظیماتش بازه و راحت طبق آموزشی که گذاشتی دی وی دی رو از بوت برداشتمش
در مورد اینکه درایو نوری باز باشه بعد فلش وصل کنم هم انجامش دادم اما درست نشد.. فقط وقتی بیرون بود دیگه چراغش روشن نشد:n26:
البته همش روشم نمیشه چراغش ها یه بار که چشمک زد اگه فلش رو بکنم دوباره وصل کنم روشن نمیشه چراغش باید حدود 5 دقیقه بگذره:n28:
mahdi69-veiron
28-02-2014, 00:54
سلام به همگی
بالاخره بعد کلی انتظار از دی جی کالا خریدمش:n01:
-راستی دانلود و نصب درایوراش دردسر نداره که؟
مبارک باشه،
نه دوست عزیز هیچ دردسری نداره،
همون مدلی که پیشنهاد شگفت انگیز گذاشته بود خریدی؟
فرستاده شده از LG-E455ِ من با Tapatalk
mahdi69-veiron
28-02-2014, 09:08
ممنون:n18:
آره،i7 4700
mahdi69-veiron
28-02-2014, 09:20
تو سایت hp سه مدل از g1 برا دانلود درایور گذاشتن ولی نمی دونم کدوم مدلو باید دانلود کنم.آخه کانفیگش نیستکه از روش مدل لپو بشناسم ! لطفا راهنماییم کنین...
oOomid.M
28-02-2014, 09:31
تو سایت hp سه مدل از g1 برا دانلود درایور گذاشتن ولی نمی دونم کدوم مدلو باید دانلود کنم.آخه کانفیگش نیستکه از روش مدل لپو بشناسم ! لطفا راهنماییم کنین...
سلام برار مبارکت باشه
یه قسمتی هست میتونی سریال نامبر لپ تاپت رو توش وارد کنی خودش میگه لپ تاپت دقیقا چه مدلی هست
یا از تو همین صفحه :
بنویس : probook 450
6 تا مدل میاره 3 تا G0 و 3 تا G1
شما که G1 هستی اینو انتخاب کن : HP ProBook 450 G1 Base Model Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم برای G0 ام همین Base Model Notebook PC رو میزدم
از انیجاش به بعد میره تو فاز انتخاب ویندوز
oOomid.M
28-02-2014, 09:38
البته درایورهای G0 و G1 یکی هستن کاش اینجا بودی بهت روی دی وی دی همشو میدادم الکی 2 گیگ دانلود نمیگردی:n02:
فقط حواست باشه درایور AMD رو از جای دیگه بگیری چون اونیکه رو سایت هست ورژنش پایین تره تو صفحهات قبل لینک جدیدش هست
مشکل از Fast Startup ویندوز 8 هست.
oOomid.M
28-02-2014, 12:01
مشکل از Fast Startup ویندوز 8 هست.
حدس میزدم از این باشه اما تا بحال برای من یک بار این اتفاق افتاده
راستی تا حالا از رم ریدر لپ تاپ استفاده کردی ؟
حدس میزدم از این باشه اما تا بحال برای من یک بار این اتفاق افتاده
راستی تا حالا از رم ریدر لپ تاپ استفاده کردی ؟
آره. خیلی زیاد استفاده میکنم ...
oOomid.M
28-02-2014, 12:08
آره. خیلی زیاد استفاده میکنم ...
درایور براش چی نصبیدی ؟
البته اصلا به کارم نمیاد این رم ریدر اما بعد 2 ماه گفتیم ببینیم چطور چیزی هست دیدم اصلا هیچی تو کامپیوتر نشون نمیده
رم رو توش میزارم قشنگ میخورش میره تو
من اینو نصب کردم،
oOomid.M
28-02-2014, 12:43
من اینو نصب کردم،
منم اینو نصب کردم اما کار نمیکنه ، البته فکر میکنم ایراد از رم موبایلم باشه :n05:
mahdi69-veiron
28-02-2014, 13:43
سلام برار مبارکت باشه
یه قسمتی هست میتونی سریال نامبر لپ تاپت رو توش وارد کنی خودش میگه لپ تاپت دقیقا چه مدلی هست
یا از تو همین صفحه :
بنویس : probook 450
6 تا مدل میاره 3 تا G0 و 3 تا G1
شما که G1 هستی اینو انتخاب کن : HP ProBook 450 G1 Base Model Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم برای G0 ام همین Base Model Notebook PC رو میزدم
از انیجاش به بعد میره تو فاز انتخاب ویندوز
ممنون:n01:
مدل دقیقشو وارد کردم اینو آورد HP ProBook 450 G1 Notebook PC همینو دانلود کنم چی؟
حالا ویندوز چی باشه خوبه؟ یخورده که چرخیدم تو سایتا بیشتر تعریف از سرعت ویندوز8 مخصوصا بوت شدنش بود ولی میگن ممکنه تو نصب نرم افزار مشکل درست شه و از این حرفا...
الان موندم چیرو بنصبم!8.1 یا 7؟
oOomid.M
28-02-2014, 13:56
ممنون:n01:
مدل دقیقشو وارد کردم اینو آورد HP ProBook 450 G1 Notebook PC همینو دانلود کنم چی؟
حالا ویندوز چی باشه خوبه؟ یخورده که چرخیدم تو سایتا بیشتر تعریف از سرعت ویندوز8 مخصوصا بوت شدنش بود ولی میگن ممکنه تو نصب نرم افزار مشکل درست شه و از این حرفا...
الان موندم چیرو بنصبم!8.1 یا 7؟
آره مدل لپ تاپت درسته
همون اولش میخواستم بهت بگم اما گفتم شاید بگی این چقدر فضوله:n02:
ویندوز 8.1 نصب کن با خیال راحت همه درایورها هم راحت نصب میشن
بلوتوث و اثر انگشت اینارو سه سوته نصب میکنی خیالت راحت باشه
هر برنامه ای هم میخوای راحت بنصب روش هیچ مشکلی با ویندوز 8.1 نباید داشته باشن
من که تا حالا با 8.1 به مشکلی نخوردم
mahdi69-veiron
28-02-2014, 14:32
آره مدل لپ تاپت درسته
همون اولش میخواستم بهت بگم اما گفتم شاید بگی این چقدر فضوله:n02:
ویندوز 8.1 نصب کن با خیال راحت همه درایورها هم راحت نصب میشن
بلوتوث و اثر انگشت اینارو سه سوته نصب میکنی خیالت راحت باشه
هر برنامه ای هم میخوای راحت بنصب روش هیچ مشکلی با ویندوز 8.1 نباید داشته باشن
من که تا حالا با 8.1 به مشکلی نخوردم
:n06:
منم دوست داشتم 8.1 بنصبم.فقط رو این قضیه گیر بودن نصب نرم افزاراش مونده بودم که ظاهرا جدی نیست
مرسی از راهنماییت:n18:
:n06:
منم دوست داشتم 8.1 بنصبم.فقط رو این قضیه گیر بودن نصب نرم افزاراش مونده بودم که ظاهرا جدی نیست
مرسی از راهنماییت:n18:
منم تا حالا روی نصب هیچ برنامه ای به مشکل نخوردم، خیلی ویندوز خوبیه، حتی برخی از برنامه هام که روی 7 اجرا نمیشد روی 8.1 اجرا شد،
oOomid.M
28-02-2014, 14:40
میخوام بعد از 2 ماه استفاده یه بار باتری رو تا آخرش خالی کنم فعلا که 11 درصد شارژ داره
لا مصب عجب باتری ای داره خیلی قوی هست و شارژ زیاد نگه میداره
mahdi69-veiron
28-02-2014, 14:44
من تا حالا ویندوز و در ایور رو لب تاپ نریختم واسه همین یخورده زیادی گیج میزنم:n13:
الان همه ی این درایورا که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken ستو دانلود کنم و بنصبم دیگه!؟:n02:
mahdi69-veiron
28-02-2014, 15:00
میخوام بعد از 2 ماه استفاده یه بار باتری رو تا آخرش خالی کنم فعلا که 11 درصد شارژ داره
لا مصب عجب باتری ای داره خیلی قوی هست و شارژ زیاد نگه میداره
من یجا خوندم که خالی کردن کامل باطری باعٍٍث صدمه شدید به اون میشه....
oOomid.M
28-02-2014, 15:12
آره داش تقریبا میشه گفت همه رو باید نصب کنی:n02:
من از قسمت security فقط Client Security Manager رو نصبیدم
آپدیت بایوس رو هم نمیخواد دانلود کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.