ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Hp سری Probook مدل 450

صفحه ها : 1 2 3 [4]

oOomid.M
01-02-2015, 19:38
سلام
نور صفحه نمایشو میشه با صفحه کلید کم و زیاد کرد؟

سلام
بله با دکمه های ترکیبی fn+f9 و fn+f10 میشه نور رو کم و زیاد کرد

Last Night
01-02-2015, 23:33
من فقط میتونم صدا رو کم و زیاد کنم.چه طور حلش کنم؟

oOomid.M
02-02-2015, 12:41
من فقط میتونم صدا رو کم و زیاد کنم.چه طور حلش کنم؟

سلام مجدد
بله همونطور که روی دکمه ها هم عکسشون مشخص هست با f6 و f7 میشه صدا رو کم و زیاد کرد دکمه f8 برای قطع و وصل کردن میکروفون هست و f9 و f10 هم برای کم و زیاد کردن نور صفحه نمایشه
از صفحه درایور ها درایور HP HotKey Support رو دانلود و نصب کنید اگر درست نشد هم درایور گرافیک اینتل رو آپدیت کنید.

vahidbaq
03-02-2015, 07:30
من 2 هفته هست 450 G1 رو خریدم فقط بیشتر روی میز به برق وصل هست ایا لازم هست باتری رو در بیارم؟
یعنی شنیدم این کارو میکنن ولی واقعا لازمه این کار بعد توی راهنمای انگلیسیش چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
توی کتابچه تعمیر و نگهداریش نوشته که اگه خواستید طولانی مدت از باطری استفاده نکنید، شارژ اون رو به حدود 50% برسونید، بعد درش بیارید و بذارید یه جای خشک و خنک. منم همین کارو کردم. اگه باطری همیشه طولانی مدت کاملاً خالی یا کاملا شارژ باشه عمرش کمی! کم میشه.

vahidbaq
03-02-2015, 07:35
سلام
میخاستم ببینم ک چطور بوت سیستمو بیارم رو فلش،میخام سیستم ک بالا میاد بره رو بوت فلش؟؟؟؟؟

سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید USB Hard Drive رو بیاریم اول دیگه. درسته؟

oOomid.M
03-02-2015, 13:46
باید USB Hard Drive رو بیاریم اول دیگه. درسته؟

سلام
داداش نمیدونم تا حالا از این کارها نکردم اما ظاهرا همونی که شما میگین صحیح هست.. امتحان کن ببین جواب میده یا نه ، اگر نشد واسه این هست که فلش شما بوتیبل نشده با برنامه باید این کار رو بکنی

vahidbaq
08-02-2015, 13:30
بالاخره من فرصت کردم ویندوز 8.1 رو نصب کنم. با فلش نصب کردم. چندتابرنامه بر ریختن فایل ها روی فلش بود که بعضی هاشون خیلی کند بودن، بعضی هاشون هم تهدید می کردن که اگر فلان کنی چنان کنی کل هارت رو پاک میکنیم! خلاصه یه برنامه خوب پیدا کردم که اسمش الان یادم نیست. حتما بعدا میام مینویسم اسمشو :n02:

همه درایور های hp رو هم از سایتشون گرفته بودم. نشستم تک تک همه رو نصب کردم. اما بعضی هاشون آخرش پیغام میداد که نشد.
چند تا نکته:
1- گرچه سخت به نظر میرسه، اما بعد از هر درایوری که نصب می کنید، ری استارت کنید. چون بعضی درایور هایی که نصب نمی شد، بعد از ری استارت میشد!.
2- هر درایوری که نصب نشد، بعد از این که بقیه دراویر ها رو نصب کردید دوباره امتحان کنید، شاید نصب بشه.
3- در مورد درایور های Security، اول از همه hp client security رو نصب کنید تابشه بقیه رو نصب کرد.
4- اگر نخواستید hp support assistant رو نصب نکنید.
5- هر درایوری که نصب می کنید، توی یه فولدر تو درایو C فایل بازشده اش کپی میشه. اگر شک کردید که چیزی نصب نشده از اونجا می تونید دوباره نصب کنید.

vahidbaq
08-02-2015, 13:44
اما مشکلاتی که بعد از تعویض ویندوز بهش برخوردم 2 تا بود.
1- اثر انگشتهایی که توی ویندوز 7 ذخیره کرده بودم، باوجود این که درایو C رو کلا فرمت کرده بودم، توی ویندوز 8.1 میگفت قبلا ثبت شده، اما قبولشون نمی کرد و مجبور شدم دوتا انگشت دیگه بهش معرفی کنم.

2- مشکل مسخره دیگه ای که به وجود اومد و توی سایت ساپورت hp هم دیدم بقیه هم همین مشکل رو داشتن این بود که وقتی ویندوز میومد بالا فقط درایو C قابل دسترسی بود و بقیه درایو ها باید اثر انگشت میزدی تا باز بشن، تا اینجاش چیز بدی نیست اما مشکل اینجا بود که هر 15 دقیقه دوباره باید اثر انگشت میزدم وگرنه دوباره درایوها قفل می شد!
راه حلی که ملت توی سایت hp گفته بودن این بود که از توی hp client security برید قسمت Device permissions و این قضیه رو غیر فعال کنید یا زمانش رو طولانی کنید اما مشکل دیگه این بود که Device permissions رو که میزدم، یه ارور طولانی میداد و hp client security بسته می شد!
خلاصه راه حلی که یکی از دوستان توی سایت hp گفت رو انجام دادم و مشکل رو حل کردم (البته در واقع صورت مسئله رو پاک کردم) یعنی hp device manager رو توی add/remove programs آن-اینستال :n31: کردم. مشکل حل (پاک) شد. دیگه نه از اون مشکل خبری بود و نه از Device permissions !
ظاهرا این قابلیت رو گذاشته بودن برای این که اگر کسی بدون اجازه شما فلش خودش رو به لپتاپ شما زد نتونه ازش استفاده کنه اما مشکل اینجا بود که برنامه بجای فلش، درایو های هارد رو قفل می کرد! شاید اون بنده خدایی که برنامه رو نوشته فکر کرده کسی هاردش رو پارتیشن بندی نمی کنه.
ببخشید طولانی شد. (قصه حسین کرد شبستری رو براتون نوشتم.)

oOomid.M
08-02-2015, 19:31
اما مشکلاتی که بعد از تعویض ویندوز بهش برخوردم 2 تا بود.
1- اثر انگشتهایی که توی ویندوز 7 ذخیره کرده بودم، باوجود این که درایو C رو کلا فرمت کرده بودم، توی ویندوز 8.1 میگفت قبلا ثبت شده، اما قبولشون نمی کرد و مجبور شدم دوتا انگشت دیگه بهش معرفی کنم.

2- مشکل مسخره دیگه ای که به وجود اومد و توی سایت ساپورت hp هم دیدم بقیه هم همین مشکل رو داشتن این بود که وقتی ویندوز میومد بالا فقط درایو C قابل دسترسی بود و بقیه درایو ها باید اثر انگشت میزدی تا باز بشن، تا اینجاش چیز بدی نیست اما مشکل اینجا بود که هر 15 دقیقه دوباره باید اثر انگشت میزدم وگرنه دوباره درایوها قفل می شد!
راه حلی که ملت توی سایت hp گفته بودن این بود که از توی hp client security برید قسمت Device permissions و این قضیه رو غیر فعال کنید یا زمانش رو طولانی کنید اما مشکل دیگه این بود که Device permissions رو که میزدم، یه ارور طولانی میداد و hp client security بسته می شد!
خلاصه راه حلی که یکی از دوستان توی سایت hp گفت رو انجام دادم و مشکل رو حل کردم (البته در واقع صورت مسئله رو پاک کردم) یعنی hp device manager رو توی add/remove programs آن-اینستال :n31: کردم. مشکل حل (پاک) شد. دیگه نه از اون مشکل خبری بود و نه از Device permissions !
ظاهرا این قابلیت رو گذاشته بودن برای این که اگر کسی بدون اجازه شما فلش خودش رو به لپتاپ شما زد نتونه ازش استفاده کنه اما مشکل اینجا بود که برنامه بجای فلش، درایو های هارد رو قفل می کرد! شاید اون بنده خدایی که برنامه رو نوشته فکر کرده کسی هاردش رو پارتیشن بندی نمی کنه.
ببخشید طولانی شد. (قصه حسین کرد شبستری رو براتون نوشتم.)

سلام
اثر انگشت ها تو ویندوز ذخیره نمیشن داخل بایوس ذخیره میشن:n24:
در مورد فقل شدن درایو ها هم اشتباه شما این بوده که همه برنامه های قسمت security رو نصب کردین ، اصلا احتیاجی به نصب همشون نیست
این لپ تاپ امنیتش خیلی بالاس :n09::n10::n25:

vahidbaq
11-02-2015, 00:22
اسم اون برنامه Rufus بود که باهاش ایمیج ویندوز bootable روی فل ریختم. بقیه برماه هایی که امتحان کردم خیلی کند بودن.

oOomid.M
16-02-2015, 19:16
سلام
آقا به راحتی بایوس رو آپدیت کردیم به ورژن جدید

Shelem
26-02-2015, 04:02
با سلام و عرض ادب
من چند ماهي هست كه اين مدل probook 450 g1 رو خريدم!
متاسفانه مشكلي كه دارم نميتونم اثر انگشتش رو فعال و ازش استفاده كنم !
اگه ميتونيد راهنمايي و يا اموزش نصبش رو بهم بگيد . سپاسگذارم

oOomid.M
27-02-2015, 00:17
با سلام و عرض ادب
من چند ماهي هست كه اين مدل probook 450 g1 رو خريدم!
متاسفانه مشكلي كه دارم نميتونم اثر انگشتش رو فعال و ازش استفاده كنم !
اگه ميتونيد راهنمايي و يا اموزش نصبش رو بهم بگيد . سپاسگذارم

سلام
اصلا سخت نیست!
من برای لپ تاپ خودم اول Validity Fingerprint Sensor Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصبیدم بعدش HP Client Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کردم ، تمام :n26:

Arash725
27-02-2015, 09:37
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من حدود دو ماهی میشه که این مدل رو گرفتم و مشکل جدی در اون مشاهده نکردم و تا الانم راضی هستم فقط هر وقت که میخام چند ساعتی با لپ تاپ کار کنم باطری اونو در میارم و وقتی ک کارم تموم میشه باطری رو دوباره روش میزارم،مشکل این جاست ک وقتی دوباره روشنش میکنم با باطری ی چند دقیقه ای طول میکشه که ویندوز بالا بیاد(حدود 3-4 دقیقه یا بیشتر ) ولی وقتی ک باطری رو روش نمیزارم و دوباره مستقیم به برق میزنم این مشکل نیست فست استارت قشنگ کار میکنه،،،به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟:n27::n13:

oOomid.M
27-02-2015, 12:02
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من حدود دو ماهی میشه که این مدل رو گرفتم و مشکل جدی در اون مشاهده نکردم و تا الانم راضی هستم فقط هر وقت که میخام چند ساعتی با لپ تاپ کار کنم باطری اونو در میارم و وقتی ک کارم تموم میشه باطری رو دوباره روش میزارم،مشکل این جاست ک وقتی دوباره روشنش میکنم با باطری ی چند دقیقه ای طول میکشه که ویندوز بالا بیاد(حدود 3-4 دقیقه یا بیشتر ) ولی وقتی ک باطری رو روش نمیزارم و دوباره مستقیم به برق میزنم این مشکل نیست فست استارت قشنگ کار میکنه،،،به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟:n27::n13:

سلام
نمیدونم من که همچین مشکلی تا بحال ( 14 ماهه این لپ تاپ رو دارم ) نداشتم !!
اصلا چه کاریه که باتری رو دوباره بزاری روش ؟ وقتی در اوردی بزار یه گوشه که خاک نخوره الکی :n02:

Arash725
28-02-2015, 11:15
خب وقتی ک بخام جایی ببرمش باید باطری روش بزارم اونوقتم ک همین مشکلو که عرض کردم دارم باهاش...

oOomid.M
28-02-2015, 14:35
خب وقتی ک بخام جایی ببرمش باید باطری روش بزارم اونوقتم ک همین مشکلو که عرض کردم دارم باهاش...

سلام
اگر وقتی باتری رو میزاری روش فست استارتاپ می پره ، برو رو سایت اچ پی ببین برای بایوس آپدیتی اومده یا نه و اگر درست نشد به نظرم از ویندوزی که نصبیدی هست ویندوز رو عوض کن!

Arash725
28-02-2015, 16:25
سلام
گزینه Fast start تو تنظیمات BIOS غیر فعاله مشکل به خاطر این نیست؟؟؟؟
نوشته:Enabling driver lock password or enrolling bios user/protect tools users will disable fast boot

oOomid.M
28-02-2015, 18:43
سلام
گزینه Fast start تو تنظیمات BIOS غیر فعاله مشکل به خاطر این نیست؟؟؟؟
نوشته:Enabling driver lock password or enrolling bios user/protect tools users will disable fast boot

داداش از اینی که گفتی سر در نمیارم و تو بایوس لپ تاپ خودم چنین چیزی ندیدم!
من فقط فست استارتاپ که تو خود ویندوز هست رو فعال کردم و داخل بایوس چیزی رو دستکاری نکردم.

vahidbaq
30-03-2015, 22:18
از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم، بلوتوثش یه خط در میون کار میکرد. الان که کلاً ناپدید شده! درایور هاش رو هم مجدد نصب کردم اما افاقه نکرد. توی device manager هم نه بلوتوث شناخته شده ای هست و نه device ناشناخته ای.

oOomid.M
31-03-2015, 06:51
از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم، بلوتوثش یه خط در میون کار میکرد. الان که کلاً ناپدید شده! درایور هاش رو هم مجدد نصب کردم اما افاقه نکرد. توی device manager هم نه شناخته شده ای هست و نه ناشناخته ای.

سلام
حتما درایور رو درست نصب نکردی
البته حواست باشه که بلوتوث و وای فای همزمان روشن نباشن احتمال اینکه تو کار همدیگه اختلال ایجاد کنن هست.

vahidbaq
31-03-2015, 13:54
آره مشکل از درایور ها بود. سایت hp برای 450g1 برای ویندور 8.1 چهار - پنج تا درایور بلوتوث گذاشته که معلوم نیست کدوماش لازمه :n13:.
ظاهرا 2 تاش لازمه! اما معلوم نیست کدوم دوتا!! :n04:
چند بار با آزمون و خطا 2تا 2تا نصب کردم و پاک کردم تا آخر درست شد.

vahidbaq
05-04-2015, 22:56
البته هنوز هم بلوتوث یه خط در میون کار میکنه. hp از سخت افزارش راضی ام اما امان از نرم افزارهاش!

vahidbaq
16-06-2015, 06:58
آخرین ورژن درایور گرافیک رو از کجا می تونیم بگیریم؟ amd که فعلا تحریمیم.

oOomid.M
16-06-2015, 16:10
آخرین ورژن درایور گرافیک رو از کجا می تونیم بگیریم؟ amd که فعلا تحریمیم.

سلام
از سایت سافت گذر

farshad kazemi
03-08-2015, 02:56
سلام
کسی ویندوز 10 نصب کرده؟ برای درایورهاش باید چیکار کنیم؟؟

vahidbaq
08-10-2015, 09:05
سلام
کسی ویندوز 10 نصب کرده؟ برای درایورهاش باید چیکار کنیم؟؟
خود سایت hp درایور های ویندوز 10 رو برای probook 450 منتشر کرده. از همونجا می تونید بگیرید.

ahmadi479
17-10-2015, 14:11
دوستان من اخیرا یه PORBOOK 450 G2 گرفتم و ویندوز 10 روش نصب کردم ولی به هیچ عنوان علیرغم نصب تمام درایور و یه برنامه برنامه حسگر انگشت فعال نمیشه در ضمن توی سایت اچ پی هم برای وبندوز 10 SOFTWARE SECURITY قرار نداده ]چکار کنم کسی از دوستان با این مدل و با ای ویندوز تونسته فعال کنه؟

- - - Updated - - -

vahidbaq
19-10-2015, 18:07
درسته هنوز برنامه های security رو نذاشتن اما چون مدل جدیدی هست احتمالا به تدریج میذارن. می تونید تو سایت hp بهشون پیام بدید مشکل رو بگید چون هنوز warranty لپتاپتون تموم نشده خوب رسیدگی می کنن.
البته من با ویندوز 8.1 همین مشکل رو داشتم که مشکل از hp client security بود. باید کامل نصب کرده باشید چون اگر فقط داریور finger print رو نصب کنید کار نمی کنه.

hady1364
10-11-2015, 21:09
دوستان من اخیرا یه PORBOOK 450 G2 گرفتم و ویندوز 10 روش نصب کردم ولی به هیچ عنوان علیرغم نصب تمام درایور و یه برنامه برنامه حسگر انگشت فعال نمیشه در ضمن توی سایت اچ پی هم برای وبندوز 10 SOFTWARE SECURITY قرار نداده ]چکار کنم کسی از دوستان با این مدل و با ای ویندوز تونسته فعال کنه؟

- - - Updated - - -
دوست عزیز، لپ تاپ hp خودم حسگر اثرانگشت نداره ولی توی لپ تاپ Lenovoیی که دارم دیدم ویندوز 10 خودش از حسگر اثر انگشت پشتیبانی می‎کنه، کافیه درایور مربوطه رو نصب کنین. از قسمت Settings گزینه Accounts رو بزنین. بعد Sign-in options رو انتخاب کنین. بعدش از قسمت Windows Hello گزینه Setup مربوط به Fingerprint رو کلیک کنین. ازتون می‎خواد اول یه کد PIN برای خودتون درست کنین بعد انگشتتون رو اسکن می‎کنه.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اطلاعات تصویری بهتری داره

oOomid.M
21-11-2015, 00:02
با سلام
منم روی لپ تاپم ویندوز 10 ریختم ، مشکلی نداره خودش فینگرپرینت رو شناسایی میکنه بدون نصب درایور
از همین روشی که دوستمون hady1364 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودن

m_y_68
02-12-2015, 21:55
سلام
آقا من امروز اومدم ویندوز 10 رو نصب کردم، همه چی اوکی هست فقط درایورای گرافیک بدجور رفته روی مخم !!! هر کار میکنم درست نصب نمیشن، میشه دوستانی که ویندوز 10 رو نصب کردن ی راهنمایی بکنن ...
ممنون

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

محمد7966
02-12-2015, 22:20
سلام
آقا من امروز اومدم ویندوز 10 رو نصب کردم، همه چی اوکی هست فقط درایورای گرافیک بدجور رفته روی مخم !!! هر کار میکنم درست نصب نمیشن، میشه دوستانی که ویندوز 10 رو نصب کردن ی راهنمایی بکنن ...
ممنون

شما ببینید شرکت کارت گرافیکتون درایوراشو آپدبت نکرده
اونو دانلود کنبد اگر درایور آپدیت کرده

m_y_68
02-12-2015, 22:37
شما ببینید شرکت کارت گرافیکتون درایوراشو آپدبت نکرده
اونو دانلود کنبد اگر درایور آپدیت کرده
هم از درایورای سایت HP هم از سایت AMD استفاده کردم، اصلا نتونستم درایور amd رو نصب کنم، یعنی سوییچ نمیشه

oOomid.M
05-12-2015, 00:10
هم از درایورای سایت HP هم از سایت AMD استفاده کردم، اصلا نتونستم درایور amd رو نصب کنم، یعنی سوییچ نمیشه

سلام دوست قدیمی
میشه بگی درایور AMD کدوم ورژن رو ریختی ؟
البته من خودم فقط درایور اینتل رو نصبیدم (برای همون ویندوز 8.1 رو روی 10 ریختم جواب داده)
چون بازی نمیکنم همون اینتل جواب کارامو میده

m_y_68
05-12-2015, 00:29
سلام دوست قدیمی
میشه بگی درایور AMD کدوم ورژن رو ریختی ؟
البته من خودم فقط درایور اینتل رو نصبیدم (برای همون ویندوز 8.1 رو روی 10 ریختم جواب داده)
چون بازی نمیکنم همون اینتل جواب کارامو میده
سلام ....
خوبی؟ دیگه کم پیدایی ...
مشکل گرافیک رو با هزار بدبختی حل کردم، درایور اینتل رو باید از خود سایت اینتل بگیری درایور amd رو هم ازسایت اچ پی،
واسه hp client security manager هم باید از درایور hp probook g3 استفاده کنیم،
خلاصه که همه چی رو روی ویندوز 10 راه انداختم،
فقط ی مدته به مشکل عجیبی خوردم ....
حدود ی ماهه از هاردم صدای کلیک یا دقیقتر چیلیک چیلیک میاد، انگار هی خاموش روشن میشه،حتی توی بایوس هم که هستم این صدا میاد، جالبتر اینکه وقتی ویندوز عوض میکنم تا یکی دو روز حالش خوبه بعد دوباره هی خاموش روشن میشه، اعصابمو بهم ریخته، وقتی دارم ی فایل پی دی اف میخونم این صدای خاموش روشن شدن هارد میره روی اعصاب ...
اینم بگم که به دلیل همین صدا بعد دو سال مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم تا این مشکل خاموش روشن هارد برطرف بشه، ولی انگار مشکل از جایی دیگست ...

oOomid.M
05-12-2015, 12:22
سلام ....
خوبی؟ دیگه کم پیدایی ...
مشکل گرافیک رو با هزار بدبختی حل کردم، درایور اینتل رو باید از خود سایت اینتل بگیری درایور amd رو هم ازسایت اچ پی،
واسه hp client security manager هم باید از درایور hp probook g3 استفاده کنیم،
خلاصه که همه چی رو روی ویندوز 10 راه انداختم،
فقط ی مدته به مشکل عجیبی خوردم ....
حدود ی ماهه از هاردم صدای کلیک یا دقیقتر چیلیک چیلیک میاد، انگار هی خاموش روشن میشه،حتی توی بایوس هم که هستم این صدا میاد، جالبتر اینکه وقتی ویندوز عوض میکنم تا یکی دو روز حالش خوبه بعد دوباره هی خاموش روشن میشه، اعصابمو بهم ریخته، وقتی دارم ی فایل پی دی اف میخونم این صدای خاموش روشن شدن هارد میره روی اعصاب ...
اینم بگم که به دلیل همین صدا بعد دو سال مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم تا این مشکل خاموش روشن هارد برطرف بشه، ولی انگار مشکل از جایی دیگست ...

سلام چاکریم قربانت
من خیلی سرم شلوغه هنوز وقت نکردم گرافیک AMD رو بریزم
اما من چیزی برای اثر انگشت نصب نکردم خود ویندوز 10 شناسایی میکنه خیلی هم خوشگلتر از برنامه خود HP هست
وای فای هم چیزی نصب نکردم خودش ردیف کار میکنه
فقط بلوتوث رو نتونستم فعال کنم که زیاد هم برام مهم نیس فعلا استفاده نمیکنم ازش
صدای هارد هم برای من از همون اول صدا میداد، زیاد جدی نگیر ، فقط ببین تو HD Tune ارور نداشته باشه حله ، یا هم اگر پول داری یه هارد SSD خوب بنداز دیگه باهاش پرواز کن ، با همین هارد درب و داغون هم سرعت خیلی از ویندوز 8 بالاتر شده

m_y_68
05-12-2015, 15:33
سلام چاکریم قربانت
من خیلی سرم شلوغه هنوز وقت نکردم گرافیک AMD رو بریزم
اما من چیزی برای اثر انگشت نصب نکردم خود ویندوز 10 شناسایی میکنه خیلی هم خوشگلتر از برنامه خود HP هست
وای فای هم چیزی نصب نکردم خودش ردیف کار میکنه
فقط بلوتوث رو نتونستم فعال کنم که زیاد هم برام مهم نیس فعلا استفاده نمیکنم ازش
صدای هارد هم برای من از همون اول صدا میداد، زیاد جدی نگیر ، فقط ببین تو HD Tune ارور نداشته باشه حله ، یا هم اگر پول داری یه هارد SSD خوب بنداز دیگه باهاش پرواز کن ، با همین هارد درب و داغون هم سرعت خیلی از ویندوز 8 بالاتر شده
والا من همه چیشو راه انداختم، حتی اثر انگشت خود اچ پی و بلوتوث، فقط این صدای هارد تازگیا خیلی عجیب شده، مثل صدای خاموش روشن شدن هارد،
فک کنم همین روزاست که خلاص بشه !!!
همه اطلاعاتمو کپی کردم روی هارد اکسترنال تا ی موقع بدبخت نشم...
بازم دمت گرم امیدجان ...

ramin vao
15-12-2015, 11:29
من 1 سال میشه مدل G1 رو خریدم نصبت به قیمتش خوبه همه چیش فقط هارد کندی داره
کندتر هم شده .. این مدل میشه یه SSD گذاشت براش ؟ یعنی هم هارد خودش باشه
هم یه SSD روش جای اضافه براش هست ؟
البته بد نیست یه SSD 500GB بگیره ولی بالای 600 تومن فعلا خیلی گرونه چون این هاردا قیمتش میاد پایین کم کم.
الان میخوام یه 128 بگیرم با همین هارد خودش البته اگه بشه. حالا کسی اطلاعی داره ؟ مرسی.

hamedp13
23-12-2015, 14:30
سلام کسی مدل hp 450 g2 رو داره.چند تا سوال داشتم
1_باتریش چند ساعت نگه میداره
2_موقع بازی یا کار گرافیکی سنگین بدنش داغ میکنه؟
3_بدنش فلزه یا پلاستیک
کلا هر مشکلی پیش اومده براتون بگید.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

oOomid.M
23-12-2015, 17:02
سلام کسی مدل hp 450 g2 رو داره.چند تا سوال داشتم
1_باتریش چند ساعت نگه میداره
2_موقع بازی یا کار گرافیکی سنگین بدنش داغ میکنه؟
3_بدنش فلزه یا پلاستیک
کلا هر مشکلی پیش اومده براتون بگید.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

سلام من 2 ساله که مدل G0 رو دارم و مشکلی هم نداره خداروشکر
باتریش هم برای من فرقی نکرده ، اما الان حدود 1 ماهه که ویندوز 10 نصب کردم احساس میکنم مصرف باتری تو ویندوز 10 بالاتر رفته
بدنه اش هم پلاستیکه اما با دوامه
موقع بازی هم باید داغ کنه و طبیعیه

za_ra
31-01-2016, 03:09
سلام

من یه لپ تاپ با این شرایط می خوام. ممنون میشم راهنماییم کنید:

(شرایط بند الف برام اولویت هستن و شرایط بند ب جزء ترجیحات که اگه باشن بهتره)

الف)
1. وزن تا 2 کیلو گرم
2. Port VGA داشته باشه
3. DVD_RW داشته باشه
4. webcam داشته باشه
5. قیمت تا 2 نهایتا 2/5 میلیون
6. CPU مناسب برای کار همزمان با نرم افزار های آماری و چند برنامه معمولی آفیس و پخش موسیقی

ب)
7. صفحه نمایش مات (مناسب دید در نور آفتاب)
8. هارد بالای 750 گیگ
9. رم بالای 4 گیگ

البته تو سرچ خودم وزن HP ProBook 450 G3-A , G24S97EA رو 2.06 kg زده بود؟!

اگه ممکنه با HP ProBook 430 G1 مقایسه اش کنید. این وزنش 1.5 kg و cpu core i5 و hard 500 GB و 13.3" هست.

نظرتون راجع به Lenovo E 4080-A , E 4070-F چیه؟
وزن اینها 2.1 kg و hard core i5 , core i7 دارند.
Hard E4070-F: 1TB + 8 GB SSD

moon334566789
01-06-2016, 12:08
باتریش هم برای من فرقی نکرده ، اما الان حدود 1 ماهه که ویندوز 10 نصب کردم احساس میکنم مصرف باتری تو ویندوز 10 بالاتر رفته

سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟

- - - Updated - - -

سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟

oOomid.M
01-06-2016, 19:18

- - - Updated - - -

سلام
مشکل خاصی نداره به اون صورت ، قبول دارم که جنس مناسبی برای تمیز نگه داشتن نیست و سریع کثیف میشه
یه دستمال از این که میگن نانو هست خیس کن قشنگ بکش روش ، راحت تمیز میشه
برای صفحه نمایش هم تو بازار محلول های خاص هست که خیلی هم ارزونن یا حتی همین دستمال نانو خیس رو بکش من که همین کارو میکنم.

MRz72
06-06-2016, 11:30
سلام خسته نباشید.
من میخاستم ی هارد ssd بگیرم ولی میخام قبلش بدونم که ایا این مدل(Hp probook 450 G1) از sata3 پشتیبانی میکنه؟
:n12:

MRz72
08-06-2016, 22:18
دمتون گرم ک جواب میدید.....
:n14::n22::n19::n25: