PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Hp سری Probook مدل 450

صفحه ها : 1 [2] 3 4

oOomid.M
28-02-2014, 15:16
اول از همه Chipset رو نصب کن
بعد کارت صدا و کارت گرافیکت رو راه بنداز بعد برو سراغ چیزای دیگه

oOomid.M
28-02-2014, 15:18
آقا شارژ روی 4 یا 5 درصد بود که خودش هایبرنیت شد !
بعد وقتی دکمه پاور میزدم فقط چراغ شارژ چندبار با رنگ نارنجی چشمک میزد و روشن نمیشد :n13:
زدمش به برق روشنش کردم دیدم 6 درصد شارژ داره !

m_y_68
28-02-2014, 15:58
اما اینکه وقتی فلش وصل میکنم چراغ درایو نوری روشن میشه و صدا میده که میخواد چیزی بخونه اذیتم میکنه:n21:

دادا از نرم افزار خاصی واسه جدا کردن فلش استفاده میکنی ؟؟ مثلا Zentimo xStorage Manager !!!!

oOomid.M
28-02-2014, 16:13
نه عزیز اکثر مواقع از خود ویندوز همون پایین تسکبار Safely Remove می کنم.
نمیدونی چرا وقتی حتی 4 - 5 درصد شارژ داره روشن نمیکنه لپ تاپ رو ؟ از بایوسه ؟ بخاطر این هست که باتری آسیب نبینه ؟

m_y_68
28-02-2014, 16:18
خب هیچ لپتاپی روشن نمیشه با این درصد شارژ !
زیر 5 درصد روشن نمیشه به هیچ عنوان،
من اومدم همون برنامه که گفتم واسه جدا کردن فلش نصبیدم مثل تو شد !
بعضی وقتا که فلش رو میزنم چشمک میزنه درایو نوری،

oOomid.M
28-02-2014, 16:25
خب هیچ لپتاپی روشن نمیشه با این درصد شارژ !
زیر 5 درصد روشن نمیشه به هیچ عنوان،
من اومدم همون برنامه که گفتم واسه جدا کردن فلش نصبیدم مثل تو شد !
بعضی وقتا که فلش رو میزنم چشمک میزنه درایو نوری،

عه نمیدونستم که دگ روشن نمیشه!!
حقیقتش من به چند نفر گفتم این مشکل رو دارم گفتن که مشکل نیست و طبیعیه:n06:

saberpf
28-02-2014, 17:38
بچه ها سلام
این هفته خواستم برم بگیرم که وقت نشد
برا آخر هفته بلیت گرفتم برم تهران برا خرید (چند قلم وسیله دیگه هم می خوام)
نمی خوام اونجا برام چیزی نصب کنن
فقط می خوام برا تست روشن کنم (اولین باره لپ تاپ می خرم)
برا اولین بار چیزی رو دستگاه نصب هست که برا تست بشه استفاده کرد؟
ویندوز 7 live بریزم تو فلش ببرم برا تست که سیستم بالا بیاد
چه چیزایی رو بیشتر دقت کنم؟
چطوری بفهمم که ریفر نباشه؟ سریالشو کجا باید چک کنم اگه می شه لینک بدید
انشالله جمعه هفته بعد براتون یه فیلم از بوت شدنش می ذارم با هارد اس اس دی
بی زحمت بفرمایید در حالت عادی چقدر طول می که بوت بشه

بچه ها دم آخری نصیحتی چیزی ندارید

دیشب رفتم بلیت گرفتم (نرفتم نشستم پشت سیستم بلیت گرفتم خدا پدر ایدیسون و باقیه دانشمندا رو بیامرزه که زحمت رفتن تا ایستگاه قطار رو کم کردن) رفتم بلیت گرفتم مجبور بشم برم از بس تنبلم

دوستان اگه اطلاع دارید بفرمایید ایسوس رو چطوری چک کنم یه s200 هم دارم بر می دارم اون چطور بفهمم ریفر نباشه؟

مرسییییییییییییی

saberpf
28-02-2014, 17:43
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید ریفر بودن رو تشخیص داد؟

راستی یه چیزی پایه خنک کننده هم بخرم؟

oOomid.M
28-02-2014, 18:25
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید ریفر بودن رو تشخیص داد؟

راستی یه چیزی پایه خنک کننده هم بخرم؟

سلام لپ تاپ نو پیشاپیش مبارک :n01:
لپ تاپ من که core i5 هست خیلی خنکه خداییش اصلا احتیاجی به خنک کننده نداره
اما فکر میکنم i7 ها گرمای بیشتری تولید کنن

خود لپ تاپ روش لینوکس نصبه ، منکه همون اولش تو مغازه روشنش کردیم درجا ویندوز8.1 انداختیم و نصب کردیم حتی رنگ لینوکسم ندیدیم:n02: حتی درایو بکاپ لینوکس داشت اونارو هم پاک کردیم دوباره پارتیشن بندی کرد برام
در مورد ریفر بودن من خودم که خریدم اولش خیلی حساس بودم و خیلی دنبالش گشتم
کلی جا رفتم سریال لپ تاپ رو وارد کردم همه جا مشخصاتش درست بود
تو این تاپیک نمیدونم کدوم صفحاتش بود توضیح داده بود برای HP باید چیکار کنی البته توضیحاتش قدیمی شده .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نگران نباش
تو اینجام میتونی دستگاه رو رجیستر کنی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زیاد خاطرم نیس یه جا دیگه هم بود که حتی سریال قطعات لپ تاپ رو هم مینوشت:n18:

oOomid.M
01-03-2014, 23:39
آقا این WWAHost.exe چیه دیگه ؟ مگه چیه که روی High Performance هست و به گرافیک 2 گیگ احتیاج داره ؟ قبلا نبود تازه اینطوری شده و میاد رو گراف AMD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroushpooyan
02-03-2014, 15:47
سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم :):n06:

hojat.n
02-03-2014, 19:50
سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم :):n06:
دوست عزیز من خودم 4540 داشتم 450 هم از نزدیک دیدم.4540 از 450 خیلی خوشگلتره،کیفیت ساختش بهتر و مقاوم تره.قدرت صدا شون مثل همه خوبه.کیفیت صفحه نمایششون راضی کنندست.از لحاظ گرافیک برتری با 450 هست .گرافیک 450 خیلی قوی تره.به نظر من 450 بگیر.اگه میتونی با پردازنده نسل 4 core i7 بگیر .هم گرافیک آن برده 4600ش از 4000 خیلی قوی تره هم قدرت پردازش سی پی یوش .اگه core i5 میخای بگیری که همون نسل 3 بگیر.

soroushpooyan
02-03-2014, 19:53
مرسی :) مغازه دارها میگفتن که سی پی یوی 450 هزوله ولی من تحقیق کردم دیدم کلاً همه نسل سوم اند بجز یه مدل که نسل دوم هم هست

hojat.n
02-03-2014, 19:54
ولی به نظر من لنوو z510 بگیری خیلی بهتره.از همه لحاظ از این دو مدل قوی تر و بهتره

soroushpooyan
02-03-2014, 19:59
لنوو z510 قوی تره بله ولی باتریش قابل تعویض نیست و 4 سلولیه از طرفی کیفیت ساختش مطمئناً از hp کمتره . من بیشتر کار و نت استفاده میکنم . و از بسیاری از مغازه دار ها شنیدم که میگفتن اچ پی سگ جونه و خرابیش خیلی کمه . توی همین مغازه های تعمیراتی که رد میشدم واقعاً همه چی خصوصاً ایسوس و وایو دیدم ولی لنوو کمتر و خصوصاً اچ پی ندیدم

چون میخوام قسطی بگیرم واسه همین اگه 450 نشد به 4540 راضی میشم خیلی فرقی میدونم نمیکنن (بجر گرافیک) ولی وقتی جدید تر و قوی تر هست چرا ادم اونو نگیره

hojat.n
02-03-2014, 20:18
لنوو z510 قوی تره بله ولی باتریش قابل تعویض نیست و 4 سلولیه از طرفی کیفیت ساختش مطمئناً از hp کمتره . من بیشتر کار و نت استفاده میکنم . و از بسیاری از مغازه دار ها شنیدم که میگفتن اچ پی سگ جونه و خرابیش خیلی کمه . توی همین مغازه های تعمیراتی که رد میشدم واقعاً همه چی خصوصاً ایسوس و وایو دیدم ولی لنوو کمتر و خصوصاً اچ پی ندیدم

چون میخوام قسطی بگیرم واسه همین اگه 450 نشد به 4540 راضی میشم خیلی فرقی میدونم نمیکنن (بجر گرافیک) ولی وقتی جدید تر و قوی تر هست چرا ادم اونو نگیره
4540 نگیر .اشتباه نکن

soroushpooyan
02-03-2014, 20:29
پس اگه 450 نبود شما میگی چی بگیرم؟

hojat.n
02-03-2014, 20:35
پس اگه 450 نبود شما میگی چی بگیرم؟
z510 بهتر از 450ــه.از ما گفتن بود.پردازندش نسله 4ـــه گرافیکش GT740mــه اسپیکراش قویه کیبردش بک لایت داره.ظاهرش قشنگتره.همه چیش بهتره.من خودمم شرایط شما رو دارم میخام لپ تاپ بخرم یک ماهه دارم تحقیق میکنم به z510 رسیدم.اگه 450 دوست دارین بخرین.اگه 450 نخاستین z510 بگیر

soroushpooyan
02-03-2014, 20:38
نظرتون درباره ی عمر این دو لپ تاپ چیه؟ hp یا لنوو ؟ خب تو این موضوع فک کنم hp حرف اول رو بزنه درست میگم؟

oOomid.M
02-03-2014, 20:53

سلام
داش از وقتی که 450 اومده دیگه فکر نمیکنم کسی سراغ 4540 بره
اگر رویوو که دیجیکالا گذاشته رو بخونی همون خط دومش نوشته که :
سری ProBook 450 را در حقیقت می‌توان جایگزین مدل های ProBook 4540s دانست
مزایای 450 نسبت به 4540 هم معلومه همه جا گفتن :
سبک تره ، با جدیدترین ویندوز یعنی 8.1 سازگارتره ، پردازندش قوی تره ، گرافیکش قوی تره ، کانفیگ جدیدش سری G1 پردازندش هاسوله و . . .
من 4540 رو از نزدیک ندیدم که بخوام چیزی درموردش بگم ، حتی وقتی که 450 سفارش دادم از تهران برام بفرستن اشتباهی 4540 فرستادن در کارتونش رو باز نکردم ، گفتم نمیخوامش و پس فرستادمش
در مورد باتری 450 نمیدونم کی بهت چی گفته اما بنظرم باتریش خیلی قوی هست و با کارای معمولی حدود 5.5 ساعت شارژ نگه میداره
در مورد صدای هارد هم بستگی داره مدل هارد چی باشه ، طبق مقایسه ای که چند صفحه پیش کردیم هارد من و چند نفر دیگه از مارک های مختلف بود اما فکر میکنم مال من هم از همون هایی هست که صدا میده ، اما همیشه صدا نمیده و صداش فقط وقتی هیچ صدای دیگه ای نباشه و همه جا ساکت باشه شنیده میشه ، اما در عوض هاردش ساتا3 هست !
صفحه نمایش هم مات هست و پنلش TN هست ، خوب این نوع صفحه نمیاش ها زاویه دید محدودی دارن
در مورد رنگ خوردگی هم واسه من که بسیار تر و تمیز هست و هیچ مشکلی نداره
در مورد z510 هم باید بگم که با هارد هیبریدی و کیبورد بکلایت دار پیدا کنی ،که البته اون از 450 گرونتره و با هم قابل مقایسه نیستن
اما کلا روی هم رفته پردازنده و گرافیک z510 در حد چند درصد از 450 قوی تر هست و تو کارا و بازیای معمولی اصلا متوجه فرقشون نیمشید

soroushpooyan
02-03-2014, 21:27
مرسی کمک بسیار خوبی بود باتوجه به حرف های آقا نوید عزیز فکر کنم باتوجه به نیاز شخصی خودم تا حدودی انتخابم رو کردم . برای من بیشتر از هرچیز کارایی و عمر دستگاه فاکتوری مهمه . که توی این موضوع اچ پی وجه ی مناسب تری داره . بعدی درمورد بحث باتری و همچنین قابلیت های کاری دستگاه است . عمر باتری های اچ پی بعلت 6 سلولی بودن کارایی بیشتری هم دارند هرچند باتری های لنوو بعلت کیفیت بالاتر به هیچ وجه بد نیستند ولی برای مصارف روزانه بیشتر از 2 و نیم ساعت جواب گو نیستند و تعویض نمیشند . همچنین اچ پی خصوصیات امنیتی بسیار بهتری داشته و علاوه بر حسگر اثر انگشت مقاومت بیشتر و همچنین برنامه های امنیتی بالاتری دارد که برای من بسیار مهم است . ازین ها که بگذریم بحث کانفیگ دستگاه اهمیت پیدا می کند . در این مورد هرچند اختلاف لنوو و اچ پی در هر قطعه کم است اما در مجموع لنوو قدرت بالاتر و کاملاً محسوسی داره . برخلاف تصور عامه 450 سی پی یوی هازول نیست اما لنوو هزول بوده و در عین حال کارت گرافیک قوی تری دارد و علاوه بر این هارد اس.اس.دی آن بشدت بر سرعتش تاثیر دارد. درمورد رم که توی هر سه گزینه بعد از خرید حتماً رم رو باتوجه باس اون ارتقا میدم. 4540 توی این بخش در کنار کیفیت بالا . جنس آلومینیومی و مقاومت بالاتر قدرت پایین تری دارد. در نهایت توی این رنج قیمتی و نیاز شخصی ام نگاه من به 450 ، z510 و درنهایت 4540s دوخته میشه :) نظر شما در این مورد این نتیجه گیری چیه؟

oOomid.M
02-03-2014, 21:53
مرسی کمک بسیار خوبی بود باتوجه به حرف های آقا نوید عزیز فکر کنم باتوجه به نیاز شخصی خودم تا حدودی انتخابم رو کردم . برای من بیشتر از هرچیز کارایی و عمر دستگاه فاکتوری مهمه . که توی این موضوع اچ پی وجه ی مناسب تری داره . بعدی درمورد بحث باتری و همچنین قابلیت های کاری دستگاه است . عمر باتری های اچ پی بعلت 6 سلولی بودن کارایی بیشتری هم دارند هرچند باتری های لنوو بعلت کیفیت بالاتر به هیچ وجه بد نیستند ولی برای مصارف روزانه بیشتر از 2 و نیم ساعت جواب گو نیستند و تعویض نمیشند . همچنین اچ پی خصوصیات امنیتی بسیار بهتری داشته و علاوه بر حسگر اثر انگشت مقاومت بیشتر و همچنین برنامه های امنیتی بالاتری دارد که برای من بسیار مهم است . ازین ها که بگذریم بحث کانفیگ دستگاه اهمیت پیدا می کند . در این مورد هرچند اختلاف لنوو و اچ پی در هر قطعه کم است اما در مجموع لنوو قدرت بالاتر و کاملاً محسوسی داره . برخلاف تصور عامه 450 سی پی یوی هازول نیست اما لنوو هزول بوده و در عین حال کارت گرافیک قوی تری دارد و علاوه بر این هارد اس.اس.دی آن بشدت بر سرعتش تاثیر دارد. درمورد رم که توی هر سه گزینه بعد از خرید حتماً رم رو باتوجه باس اون ارتقا میدم. 4540 توی این بخش در کنار کیفیت بالا . جنس آلومینیومی و مقاومت بالاتر قدرت پایین تری دارد. در نهایت توی این رنج قیمتی و نیاز شخصی ام نگاه من به 450 ، z510 و درنهایت 4540s دوخته میشه :) نظر شما در این مورد این نتیجه گیری چیه؟

اگر زیاد بازی میکنی z510 بگیر ( بخاطر گرافیک NVidia ) ، هرچند خودم با لپ تاپ 450 ام روزی حدود 4 یا 5 ساعت بازی میکنم:n02: معمولا Pes و یا Need For Speed Rivals
در مجموع بقیه موارد سلیقه ای هست و هرکدوم رو که خودت دوست داری و میپسندی رو بخر
در مورد پردازنده هاسول هم روی دیجیکالا برای سری جدید 450 آورده من دقیق روشون زوم نشدم البته که ببینم از چه قرار هستن

soroushpooyan
02-03-2014, 22:49
خوبیش اینه که کلاً روی برند و تیم و اینا تعصب ندارم . و میگم که اختلاف های این مدل ها یعنی لنوو و این دو تا hp خیلی کمه بجز اینکه 4540 اختلافش از لحاظ کارایی با z510 زیاده . در بقیه موارد نزدیکن و به نوید جان هم 450 رو توصیه میکنم . با این حال اگر باتوجه به نظرات کاربر ها یه مقدار کفه لنوو سنگینی کنه حتماً اون رو میگیرم.
من بازی میکردم خیلی . کلاً کارم از کامپیوتر بازی بود . :n02:وقتی اینترنت پر سرعت اومد استفادم از بازی ها روز به روز کمتر شد . این یک ساله هم که کار خبرنگاریم زیاد شده دیگه خیلی کم بازی میکنم
بازی های اکشن چطور؟

oOomid.M
03-03-2014, 10:41
خوبیش اینه که کلاً روی برند و تیم و اینا تعصب ندارم . و میگم که اختلاف های این مدل ها یعنی لنوو و این دو تا hp خیلی کمه بجز اینکه 4540 اختلافش از لحاظ کارایی با z510 زیاده . در بقیه موارد نزدیکن و به نوید جان هم 450 رو توصیه میکنم . با این حال اگر باتوجه به نظرات کاربر ها یه مقدار کفه لنوو سنگینی کنه حتماً اون رو میگیرم.
من بازی میکردم خیلی . کلاً کارم از کامپیوتر بازی بود . :n02:وقتی اینترنت پر سرعت اومد استفادم از بازی ها روز به روز کمتر شد . این یک ساله هم که کار خبرنگاریم زیاد شده دیگه خیلی کم بازی میکنم
بازی های اکشن چطور؟

حاجی من 24 سالمه سنم بالاس اعصابم نمیکشه بازی اکشن:n02: وقتش هم ندارم مرحله مرحله برم جلو
یه بار FarCry 3 نصبیدم یه یک ساعتی توش بودم همون مرحله اولش رو حدود 10 - 15 بار بازی کردم همون اولش میمردم :n02: نفهمیدم چطور باید فرار کنم متوجه نشن میزدن میکشتنم
دیگه قاطی کردم کلا آنیستالش کردم خیالم راحت شد:n09: اما خوب اجرا میشد روی High

soroushpooyan
03-03-2014, 12:15
یکم صبر اگه کنی لپ تاپ بگیرم باهات تو کل میندازم تو بازی های racing :n25:

hojat.n
03-03-2014, 12:19
اگه قدرت و زیبایی مد نظرته z510 بگیر.لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی میسازه.اگه خوب نبودن رتبه فروشش دوم نبود.رتبه اول اپله بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.به این هم دقت کن پردازنده z510 هازول هست.آِی وی بریج دیگه داره منسوخ میشه مثل سندی بریج:n02:بهترین انتخاب تا دو میلیون z510 هست.450 هم لپ تاپ خیلی خوبیه ولی خب z510 بهتره

oOomid.M
03-03-2014, 12:40
اگه قدرت و زیبایی مد نظرته z510 بگیر.لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی میسازه.اگه خوب نبودن رتبه فروشش دوم نبود.رتبه اول اپله بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.به این هم دقت کن پردازنده z510 هازول هست.آِی وی بریج دیگه داره منسوخ میشه مثل سندی بریج:n02:بهترین انتخاب تا دو میلیون z510 هست.450 هم لپ تاپ خیلی خوبیه ولی خب z510 بهتره

داش منبع این خبر که میگی کجاس ؟ لنوو تو ایران دومه ؟ یا تو آسیا ؟ یا تو جهان ؟
در مورد فروش نمیدونم اما برترین برند مطمئن باش لنوو نیس

برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دو ماهه اول 2014
وبسايت معتبر "Laptop Mag" برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دوماهه نسخه 2014 را معرفي كرد.در اين بررسي تمام شركت‌هاي صاحب نام حضور داشتند.چندين فاكتور در بررسي لپ‌تاپ ها منظور شده‌اند كه شامل بررسي سخت افزاري،نرم‌افزاري،طراحي، دنه و امكانات صوتي و تصويري، و حتي زيبايي مي باشند.

پس از بررسي ها،شركت‌هاي زير به ترتيب توانستند در جمع برترين سازندگان رايانه هاي قابل حمل در دوماهه نخست سال 2014 حضور پيدا كنند :

Acer
Apple
ASUS
Dell
HP
Lenovo
Samsung
Sony
Toshiba

در مجموع نباید زیاد به آمارها دقت کنی !

soroushpooyan
03-03-2014, 13:46
اتفاقً همین هازول بودنش باعث مشکلات اتصالات usb 3 شده . تازه باتریش خیلی کمتره و کیفیت ساختش از hp کمتره. بازم میگم من تعصبی ندارم ممکنه نظرم عوض شه لنوو بگیرم . این سه لپ تاپ هیچکدوم بد نیستن و اختلافاتشون خیلی کمه باهم.

hojat.n
03-03-2014, 14:03

وبسايت معتبر "Laptop Mag" برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دوماهه نسخه 2014 را معرفي كرد.در اين بررسي تمام شركت‌هاي صاحب نام حضور داشتند.چندين فاكتور در بررسي لپ‌تاپ ها منظور شده‌اند كه شامل بررسي سخت افزاري،نرم‌افزاري،طراحي، دنه و امكانات صوتي و تصويري، و حتي زيبايي مي باشند.

پس از بررسي ها،شركت‌هاي زير به ترتيب توانستند در جمع برترين سازندگان رايانه هاي قابل حمل در دوماهه نخست سال 2014 حضور پيدا كنند :

Acer
Apple
ASUS
Dell
HP
Lenovo
Samsung
Sony
Toshiba

دقیقا یادم نیست تو کدوم سایت خارجی دیدم اما مطمئنم زده بود پرفروشترین مارک لپ تاپ دنیا اول اپل بود بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.من تعصب رو مارک ندارم بخصوص لنوو که تا الان هیچ محصولیش رو نخریدم.ولی نباید منکر این شد که لپ تاپ هاش نسبت به قیمتشون فوق العادن.بخصوص z510

hojat.n
03-03-2014, 14:04
اتفاقً همین هازول بودنش باعث مشکلات اتصالات usb 3 شده . تازه باتریش خیلی کمتره و کیفیت ساختش از hp کمتره. بازم میگم من تعصبی ندارم ممکنه نظرم عوض شه لنوو بگیرم . این سه لپ تاپ هیچکدوم بد نیستن و اختلافاتشون خیلی کمه باهم.
سری اول پردازنده های هارول با usb3 مشکل داشتن که بعدش اینتل این مشکل رو برطرف کرد

hojat.n
03-03-2014, 14:08

Acer
Apple
ASUS
Dell
HP
Lenovo
Samsung
Sony
Toshiba

دوست عزیز درضمن همین سایتی که فرمودین زده لنوو دومینه.
این قسمت بهترین و بدترین برند های لپ تاپ رو زده.سایت laptopmag
دقیقا همون آماری هست که من از اول گفتم:n02:عرض کردم که لنوو دومین برند معتبر لپ تاپه و اچ پی چهارم

soroushpooyan
03-03-2014, 14:11
از 4540 تون راضی بودین؟ مشکل سخت افزاری گرما و غیره چیا داشت؟

hojat.n
03-03-2014, 14:18
4540 با ویندوز 8.1 ناسازگاره.نه خیلی هم ناسازگار فقط اسلیپ کار نمیکنه و بلوتوث به زحمت نصب میشه.اگه انتخابتون بین 4540 و 450 هست پیشنهاد میکنم 450 بخر.چون 450 خیلی از 4540 بهتره

soroushpooyan
03-03-2014, 14:21
بله مرسی نتیحه گیریم این شد باتوجه به کاربری من :. اول 450 ، بعد z510 و بعد 4540s

m_y_68
03-03-2014, 14:57
بله مرسی نتیحه گیریم این شد باتوجه به کاربری من :. اول 450 ، بعد z510 و بعد 4540s

انتخاب درستی کردین،
4540 وقتی با جدیدترین ویندوز ناسازگار هست دلیلی واسه خریدش نمیمونه !
بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...

soroushpooyan
03-03-2014, 15:09
انتخاب درستی کردین،
4540 وقتی با جدیدترین ویندوز ناسازگار هست دلیلی واسه خریدش نمیمونه !
بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...

حرف شما دقیقاً حرف من بود ::n18: :) مرسی از توضیح کاملتون . شما که 450 دارید یکم در مورد دستگاه بگید درمورد همین تجربتون از استفاده از 450 و مقایس با دیگر لپ تاپ هایی که داشتید :)

m_y_68
03-03-2014, 17:12
حرف شما دقیقاً حرف من بود ::n18: :) مرسی از توضیح کاملتون . شما که 450 دارید یکم در مورد دستگاه بگید درمورد همین تجربتون از استفاده از 450 و مقایس با دیگر لپ تاپ هایی که داشتید :)

خواهش میکنم،
والا ببین لپتاپ هایی که داشتم «dell 5010 , asus n61jq , fujitsu, probook 450» ایسوس رو خیلی خیلی دوس داشتم، ولی خب ٤ سال پیش اگه خاطرتون باشه ایسوس خیلی ارزون بود، یعنی تقریبا هم قیمت ایسر بود،
من اون زمان گرونترین لپتاپ سری مالتی مدیا ایسوس رو خریدم، توی ٤ سالی که ازش استفاده کردم آخ نگفت، با اینکه مدل ٤ سال پیش بود ولی پشتیبانی ایسوس واسه ویندوز 8.1 روی این دستگاه وجود داشت که واقعا تحسین برانگیز بود، در حالی که اچ پی واسه 4540 خیلی کم لطفی کرده، انشاالله که واسه 450 پشتیبانی ویندوز 9 رو داشته باشه،
من شخصا ایسوس رو به همه برندا حتی اپل ترجیح میدم، الانم به خاطر قیمتهای نجومی ایسوس نتونستم از مدل سری N دوباره بخرم، با تحقیقاتی که کردم اچ پی رو نسبت به سایر برندا بهتر دیدم، لنوو رو هم دوس داشتم خداییش ولی همونطور که گفتم سلیقه خیلی تاثیر داره، منم از ظاهر z510 زیاد خوشم نیومد، آخه همجاش ی رنگ بود، از دور قاب صفحه نمایش و بدنه و کیبورد و پشت همه نقره ای بود، با قضیه باتری هم زیاد حال نکردم، ولی بین 450 و لنوو e530 خیلی گیر کرده بودم،
خلاصه رفتم فروشگاه با خودم گفتم همونجا یکی رو انتخاب میکنم، بنده خدا فروشنده هم کم نذاشت واسم، اومد دستگاه هایی رو که توی خرید مونده بودم واسم روشن کرد کیفیت صفحه لنوو 530 خیلی خوب بود، بعدش اچ پی بود بعد هم لنوو 510، میخواستم 530 رو بخرم ولی تا اومدم باهاش کار کنم دیدم تاچ پدش لقه !!! فروشنده گفت این سری همش اینطوریه، همونجا بود که از لنوو زده شدم، خیر سرش مدل حرفه ایش بود مثلا ... ولی 510 هم صفحه نمایشش ی جوری بود، خلاصه اینجوری شد که با چشمان خیره ب ایسوس n550 اچ پی 450 رو خریدم،«به خاطر کم داشتن یک میلیون ناقابل»
توی این ی ماهی که دارم راضیم نگه داشته، اینم بگم وقتی ی چیزی رو دوس داری هیچی نمیتونه جاشو واست پر کنه، یعنی اصلا تعصب ندارم روی اچ پی، از شکل مارکشم خیلی بدم میاد !!!
ولی دمش گرم، منو خوب راضی نگه داشته...
واست خودمونی نظرم رو گفتم، ولی بازم میگم به نوع کاربرد خودت نگا کن،

soroushpooyan
03-03-2014, 17:44
من کاربردم خیلی شبیه شماست . به نظر شما با این حرفاتون نظرم رو کاملاً نسبت به اچ پی مطمئن کردید . برخلاف شما من لوگوی اچ پی رو خیلی دوست دارم :)) از طرفی فینگرپرینتش ، عمر و نوع باتریش ، کیفیت صدای بالاتر ، کیفیت ساخت بهتر و علاقه شخصی خودم (همونی که گفتید) روی اچ پیه. البته تعصب ندارم روش :)

soroushpooyan
04-03-2014, 00:47
شما و بقیه عزیزان 450 یه سوال هم داشتم . سیستم نصب درایور ها چجوریه؟ من خودم عاشق اینکارم و تو پی سی استادش ولی لپ تاپ رو نمیدونم . مثلا از بین این لیست بلند بالای اچ پی کدوم ها رو نصب می کنید ؟ و ترتیب نصبش مهمه؟ به چه ترتیب نصب می کنید؟

oOomid.M
04-03-2014, 09:01
شما و بقیه عزیزان 450 یه سوال هم داشتم . سیستم نصب درایور ها چجوریه؟ من خودم عاشق اینکارم و تو پی سی استادش ولی لپ تاپ رو نمیدونم . مثلا از بین این لیست بلند بالای اچ پی کدوم ها رو نصب می کنید ؟ و ترتیب نصبش مهمه؟ به چه ترتیب نصب می کنید؟

داداش لپ تاپ رو خریدی یا نه ؟:n06:

soroushpooyan
04-03-2014, 09:52
نه بزودی میگیرم . منتظر یارو رفیقمم که با مغازه لپ تاپی دوسته میخوام با اون لینک کنم که مطمئن و ارزونت تر بگیرم . وقتی گرفتم اینجارو میترکونم و همه خبردار می شن :)))

pooryab
06-03-2014, 02:09
سلام دوستان
من چند روز پیش این لپ تاپ رو کانفیگ زیر خریداری کردم:
cpu: core i7 4702MQ
ram: 8G
graphic: atm 87502g
hard: 1T
با گارانتی سریر شد 2.500.000
همه چیش خوبه فقط بعضی اوقات از ناحیه زیر فینگر پرینت (همون اطراف) یه صدایی مثل قیژ قیژ میاد ! به نظرتون طبیعیه؟

oOomid.M
06-03-2014, 08:57
سلام دوستان
همه چیش خوبه فقط بعضی اوقات از ناحیه زیر فینگر پرینت (همون اطراف) یه صدایی مثل قیژ قیژ میاد ! به نظرتون طبیعیه؟

سلام
مبارکت باشه داداش
فکر میکنم اون صدای هاردش باشه
اگر میتونی مدل دقیق هاردش رو بگو

ndanda
06-03-2014, 09:24
سلام دوستان
همه چیش خوبه فقط بعضی اوقات از ناحیه زیر فینگر پرینت (همون اطراف) یه صدایی مثل قیژ قیژ میاد ! به نظرتون طبیعیه؟.
سلام دوست عزیز منم همین مدل خریدم برای منم همین صدا رو میدم خودمم موندم چرا اینطوریه امروز میخوام ببرم پیش فروشنده ببینم چی میگه

pooryab
06-03-2014, 11:55
من هم حدس زدم از هارد دیسک باشه چون تو لپ تاپ قبلیم هاردم که تعطیل شد مثل این صدای رو با شدت بیشتر داشت:n13:
مدل هارد دیسک HGST HTS541010A9E680

oOomid.M
06-03-2014, 12:08
من هم حدس زدم از هارد دیسک باشه چون تو لپ تاپ قبلیم هاردم که تعطیل شد مثل این صدای رو با شدت بیشتر داشت:n13:
مدل هارد دیسک HGST HTS541010A9E680

بله از هارد هست
برای من هم مدل hgst hts541075a9e680 هست ، هارد هامون مشابه هم هستن فقط برای من 750 گیگ هست برای شما 1 ترا
البته برای من همیشه صدا نمیده و زیاد هم صداش بلند نیس اکثر مواقع باید گوشم رو ببرم 3 سانتی کیبورد تا بشنوم:n06: ولی فکر میکنم که خصلت این هارد ها همین هست و صدا میده

oOomid.M
06-03-2014, 12:13
داش هارد HTS541010A9E680 دقیقا همون هاردی هست که روی اسوس N550 هست
لپ تاپ های اسوس هم همین صدا رو میدن ، هیچی ایراد نداره ، این هارد هیتاچی هست و مدلش همینه:n02:

saberpf
07-03-2014, 14:08
سلام دیروز تهران بودم -خواستم لپ تاپ بخرم عین طلا کم یاب بود چند جاهم داشتن کانفیک i5 رم 4 رو می گفتن 2050 منم نخریدم نمی دونم کار درستی کردم یا نه فردا می رم شهر خودم می خرم (از اون کارت ده درصد تخفیف باید استفاده کنم شاید ارزون تر در بیاد) آخه این چه وضعشه دلار 100 تومن رفت بالا ویسله خداتون آقای تدبیر کجاست حالاااااااااااااااااا؟ هه

m_y_68
07-03-2014, 14:27
سلام دیروز تهران بودم -خواستم لپ تاپ بخرم عین طلا کم یاب بود چند جاهم داشتن کانفیک i5 رم 4 رو می گفتن 2050 منم نخریدم نمی دونم کار درستی کردم یا نه فردا می رم شهر خودم می خرم (از اون کارت ده درصد تخفیف باید استفاده کنم شاید ارزون تر در بیاد) آخه این چه وضعشه دلار 100 تومن رفت بالا ویسله خداتون آقای تدبیر کجاست حالاااااااااااااااااا؟ هه

اگه قصد خرید داری همین امروز از دیجیکلا بخر، مدل 4 گیگ توی مشهد هم دیگه پیدا نمیشه، قیمت دیجیکالا خیلی خوبه،
دیجیکالا مدل 4 گیگ رو دیروز موجود کرده.

oOomid.M
07-03-2014, 15:31

داداش از شهر خودتون خبر
قیمت تهران تا شهرستان فرقش بیشتر از 10 یا 20 هزارتومن نمیشه ( البته اگر فروشنده منصف باشه )

saberpf
07-03-2014, 16:10
دیروز مدل 14 اینچی 450 هم موجود بود کیفیت صفحه نمایشش واقعا بود بود یعنی 15.6 هم کیقیت صفحه اش اینقدر بی روح و پزمرده است؟ یکم دودلم سر ال سی دیش خیلی دروز خورد تو ذوقم فردا صبح تا ظهر خرید می کنم اگه نشد قبل ظهراز دی جی کالا خرید می کنم که پس فردا برسه به دستم

hojat.n
07-03-2014, 16:25
دیروز مدل 14 اینچی 450 هم موجود بود کیفیت صفحه نمایشش واقعا بود بود یعنی 15.6 هم کیقیت صفحه اش اینقدر بی روح و پزمرده است؟ یکم دودلم سر ال سی دیش خیلی دروز خورد تو ذوقم فردا صبح تا ظهر خرید می کنم اگه نشد قبل ظهراز دی جی کالا خرید می کنم که پس فردا برسه به دستم
صفحه نمایش های مات اکثرا اینجورین دیگه.ولی اونقدر هم بد نیست راضی کنندس

m_y_68
07-03-2014, 16:27
آره کیفیت صفحه نمایش تعریفی نداره ولی نسبت به صفحه مات بسنج، کلا اگه صفحه مات میخوای رنگها یکم بیروح و پژمرده میشن،
صفحه براق رنگهاش زنده تر و شفافتر هست ولی خب معایب خودش رو هم داره ...

oOomid.M
07-03-2014, 16:30

450 که آخه 14 اینچ نداره ! :n13:
اما خوب صفحه نمایش این لپ تاپ پنلش TN هست
تو این رنج قیمت صفحات نمایش اکثر لپ تاپ ها همین هستن معمولا
فکر نمیکنم دیگه صفحه نمایشش از z510 بدتر باشه دیگه:n02:

saberpf
07-03-2014, 16:30
ببخشید هی سوال می پرسم من الان دو تا السی دی تو اتاقم دارم یکی مارک ایسر مات یکی سامسونگ مات از هردو راضیم از سامسونگ بیشتر حدود 6-7 سال پیش خریدم ولی ال سی دی اچ پی خیلی بی روح بود نسبت به ال سی دی های خودمراستی شکل 450 ها عوض شده اصلا خوشم نیومد از مدل جدید پشتش نقره ایی تیره و اچ پی پشتش کوچیک و معمولی شده

oOomid.M
07-03-2014, 16:35
ببخشید هی سوال می پرسم من الان دو تا السی دی تو اتاقم دارم یکی مارک ایسر مات یکی سامسونگ مات از هردو راضیم از سامسونگ بیشتر حدود 6-7 سال پیش خریدم ولی ال سی دی اچ پی خیلی بی روح بود نسبت به ال سی دی های خودمراستی شکل 450 ها عوض شده اصلا خوشم نیومد از مدل جدید پشتش نقره ایی تیره و اچ پی پشتش کوچیک و معمولی شده

یعنی ظاهرش با اونیکه تو دیجیکالا عکس گذاشته فرق داره ؟ نقره ای تیره یعنی چی ؟

m_y_68
07-03-2014, 16:52

دوست عزیز چقدر مقایسه های عجیب غریب میکنی !
خب معلومه lcd توی خونتون کیفیتش خیلی بالاتره ! چون سیستم نوردهی اونا کلا متفاوت هست، اگه قرار بود مثل اون روی لپتاپ باشه هم نیم کیلو به خاطر پنل به وزن لپتاپ اضافه میشد هم باتری توی نیم ساعت خالی میشد،
من موقع خرید بین چند لپتاپ صفحه نمایشها رو خیلی مقایسه کردم، بهتر از همه e530 لنوو بود«البته نه به خوبی مانیتور خونتون» بعد هم اچ پی بعد هم لنوو z510،
اگه صفحه نمایش واست خیلی مهمه برو سراغ پنل ips،
پنل ips , حدود 500 هزار تومن به قیمت لپتاپ اضافه میکنه ولی خب کیفیتش از مانیتور خونتون هم بیشتر هست !!!
دیجیکالا چند مدل ایسر با پنل ips آورده. ی نگاهی بنداز ...
توی دیجیکالا اینو سرچ کن :
Acer Aspire V3-571G-53236G1TMaii

m_y_68
07-03-2014, 17:23
عکس اول صفحه نمایش HP Probook 450 با پنلTN HD
دومی Acer V3 با پنل FullHD IPS
سومی Lenovo Z510 با پنل TN FullHD . . .
و آخر هم Lenovo e530 با پنل TN HD
همه صفحه مات هستن.

oOomid.M
07-03-2014, 17:29
عکس اول صفحه نمایش HP Probook 450 با پنلTN HD
دومی Acer V3 با پنل FullHD IPS
سومی Lenovo Z510 با پنل TN FullHD . . .
و آخر هم Lenovo e530 با پنل TN HD
همه صفحه مات هستن.

z510 اگه فول اچ دیش این باشه دیگه اچ دیش چی میشه:n08:

saberpf
07-03-2014, 18:37
دوست عزیز چقدر مقایسه های عجیب غریب میکنی !
خب معلومه lcd توی خونتون کیفیتش خیلی بالاتره ! چون سیستم نوردهی اونا کلا متفاوت هست، اگه قرار بود مثل اون روی لپتاپ باشه هم نیم کیلو به خاطر پنل به وزن لپتاپ اضافه میشد هم باتری توی نیم ساعت خالی میشد،
من موقع خرید بین چند لپتاپ صفحه نمایشها رو خیلی مقایسه کردم، بهتر از همه e530 لنوو بود«البته نه به خوبی مانیتور خونتون» بعد هم اچ پی بعد هم لنوو z510،
اگه صفحه نمایش واست خیلی مهمه برو سراغ پنل ips،
پنل ips , حدود 500 هزار تومن به قیمت لپتاپ اضافه میکنه ولی خب کیفیتش از مانیتور خونتون هم بیشتر هست !!!
دیجیکالا چند مدل ایسر با پنل ips آورده. ی نگاهی بنداز ...
توی دیجیکالا اینو سرچ کن :
Acer Aspire V3-571G-53236G1TMaii

مرسی مقایسه عجیب غریب نیست یکم دل به بده به حرفم -گفتم ال سی دی (مانیتور پی سی رو عرض می کنم) برا 7 ساله پیش خب! من با توجه به پیشرفت تو این 7 سال عرض کردم خدمت شما

saberpf
07-03-2014, 18:42
یعنی ظاهرش با اونیکه تو دیجیکالا عکس گذاشته فرق داره ؟ نقره ای تیره یعنی چی ؟
شاید بهتره بگم نک مدادی روشن - 14 اینچ موس پد کوچیکی داشت زیاد حال نکردم کنار سمت راست پاین ال سی دی هم نوشته بود 450

m_y_68
07-03-2014, 19:02
مرسی مقایسه عجیب غریب نیست یکم دل به بده به حرفم -گفتم ال سی دی (مانیتور پی سی رو عرض می کنم) برا 7 ساله پیش خب! من با توجه به پیشرفت تو این 7 سال عرض کردم خدمت شما

منم منظورم همین بود عزیز،
سیستم نوردهی مانیتورهای قدیم از پشت صفحه هست، یعنی پیکسل نوردهی جداگانه داره و مصرف فوق العاده بالا و در عین حال کیفیت بالا، اگه از گرافیست ها بپرسی خیلیا هنوز از مانیتور crt استفاده میکنن چون تفکیک پذیری فوق العاده ای داره،
اما پنل های جدید از کنار نوردهی انجام میدن که باعث ایجاد کاهش دید از زاویه میشه و کنتراست و روشنایی پایین تر، ولی بهترین گزینه واسه دستگاه های موبایلی این نوع صفحه هست، چون مصرف خیلی پایینی داره،
احتمالا تا چند سال دیگه همین پنل ها هم کلا منسوخ بشه و ips رایج بشه، صفحه های ips حتی از مانیتور crt هم قدرت تفکیک پذیری بالاتری داره . . .

oOomid.M
07-03-2014, 19:54
شاید بهتره بگم نک مدادی روشن - 14 اینچ موس پد کوچیکی داشت زیاد حال نکردم کنار سمت راست پاین ال سی دی هم نوشته بود 450

داداش اونیکه شما دیدی سری پروبوک نبوده احتمالا
شما اینو دیدی :
لپ تاپ اچ پی 450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات فیزیکی : ابعاد : 342 × 231 × 35.5 میلی‌متر - وزن : 2.0 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3210M 2.5GHz UpTo 3.1 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3

حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت - مشخصات : 5400RPM
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 7450M DDR3 1GB
صفحه نمایش : 14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات

امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
عکسش رو هم روی دیجیکالا دیدم مشخصاتش همونی هست که گفتی که کنار سمت راست پایین ال سی دی نوشته HP 450
اما برای من بالای ال سی دی سمت راست فقط نوشته 450 و پایین کیبورد هم سمت چپ نوشته ProBook

HP دو مدل 450 داره ، یکیش پروبوک نیست که مشخصاتش رو بالا گذاشتم
اما اونیکه ما داریم پروبوک 450 هست

saberpf
07-03-2014, 20:56
داداش اونیکه شما دیدی سری پروبوک نبوده احتمالا
شما اینو دیدی :
لپ تاپ اچ پی 450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات فیزیکی : ابعاد : 342 × 231 × 35.5 میلی‌متر - وزن : 2.0 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3210M 2.5GHz UpTo 3.1 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3

حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت - مشخصات : 5400RPM
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 7450M DDR3 1GB
صفحه نمایش : 14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات

امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
عکسش رو هم روی دیجیکالا دیدم مشخصاتش همونی هست که گفتی که کنار سمت راست پایین ال سی دی نوشته HP 450
اما برای من بالای ال سی دی سمت راست فقط نوشته 450 و پایین کیبورد هم سمت چپ نوشته ProBook

HP دو مدل 450 داره ، یکیش پروبوک نیست که مشخصاتش رو بالا گذاشتم
اما اونیکه ما داریم پروبوک 450 هست
حتما همینطوره امید جان خیلی خوشگل داشت می رفت تو پاچم بعد این همه جست و جو اصا نباید به فروشنده ها اطمینان کرد فقط رمش 6 بود و گراف 2 (من نمی دونم چرا نمی تونم با اینتر بیام سر خط) m_y_68 جان ممنون از اطلاعات مفید شما

oOomid.M
07-03-2014, 21:13
حتما همینطوره امید جان خیلی خوشگل داشت می رفت تو پاچم بعد این همه جست و جو اصا نباید به فروشنده ها اطمینان کرد فقط رمش 6 بود و گراف 2 (من نمی دونم چرا نمی تونم با اینتر بیام سر خط) m_y_68 جان ممنون از اطلاعات مفید شما

آره حاجی منم اینجا رفتم مغازه رفیقم و جلوی خودم زنگ زد تهران سفارش داد
کلی تاکید کردم که حتما پروبوک 450 باشه ، حتی مشخصاتش رو هم روی کاغذ نوشتم برای مثال تاکید کردم که گرافش 8750 باشه یه وقت چیز دیگه نندازن بهمون:n02: حتی فینگر پرینتش هم گفتم باید داشته باشه چون چیزی که رو سایت اچ پی هست همینه اگه هرچیش تغییری بکنه حداقلش این هست که لپ تاپ باز شده
یه یه چند تا مغازه رفته بودم تا میگفتم 450 میگفتن اشتباه میکنی اون 4540 هست ! منم گفتم داش شما اشتباه میکنید 4540 دیگه قدیمی شده این جدید اومده
حتی همین دوستم هم که لپ تاپ رو سفارش داد تیپاکس کردن وقتی آورد چون حدس میزدم اشتباه فرستاده باشن و میخواس پلمپ کارتون رو پاره کنه دیدم رو کارتون نوشته 4540 !!
گفتم ای دل غافل اشتباه فرستادن ، زنگ زد و گفت فرداش یه 450 فرستادن برام:n02:

saberpf
08-03-2014, 16:31
سلام - من م لپ تاپو سفارش دادم به شرکت لوتوس مشخصاتم اینه - I5 4200m/ ram 8 GB/ HDD 1 T/ VGA 2 GB قیمتشم شد 2100 یه هارد اس اس دی هم سفارش دادم 400 تومن انشالله فردا پست کنن پس فردا دستم می رسه امیدوارم پشیمون نشم و از همه برو بچ مهم ممنون - ولی مغازه دار بدجور گرایش به لنوو دارن تو ساری - تو تهران این قدر این جوری نبود و زیا لنوو مطرح نبود حداقل به من که پیشنهاد ندادن لنوو بخرم - بچه ها چیزی احتیاجه از الان بذارم برا دانلود؟ (شبانه رایگان منظورمه) یه سوال یه ایسوس S200E هم سفارش دادم روش ویندور 8 هست چطوری باید نصب نم و ازش بک آپ بگیرم که مجبور نشم ببرم بیرون کاراشو انجام بدن؟ مرسی:n16:

oOomid.M
08-03-2014, 16:39
سلام - من م لپ تاپو سفارش دادم به شرکت لوتوس مشخصاتم اینه - I5 4200m/ ram 8 GB/ HDD 1 T/ VGA 2 GB قیمتشم شد 2100 یه هارد اس اس دی هم سفارش دادم 400 تومن انشالله فردا پست کنن پس فردا دستم می رسه امیدوارم پشیمون نشم و از همه برو بچ مهم ممنون - ولی مغازه دار بدجور گرایش به لنوو دارن تو ساری - تو تهران این قدر این جوری نبود و زیا لنوو مطرح نبود حداقل به من که پیشنهاد ندادن لنوو بخرم - بچه ها چیزی احتیاجه از الان بذارم برا دانلود؟ (شبانه رایگان منظورمه) یه سوال یه ایسوس S200E هم سفارش دادم روش ویندور 8 هست چطوری باید نصب نم و ازش بک آپ بگیرم که مجبور نشم ببرم بیرون کاراشو انجام بدن؟ مرسی:n16:

سلام
مبارکت باشه داش
والا روش که ویندوز نداره ، باید یه دی وی دی ویندوز داشته باشی
درایور هم برای اچ پی میتونی بری سایت اچ پی حدود 2 گیگ هست دانلود کنی خیالت راحت میشه
اول از همه Chipset و درایو کارت صدا و گرافیک رو بگیر جون اینا خیلی حیاتی هستن
بعد برو سر وقت بلوتوث و وبکم و تاچ پد و و فینگر پرینت و ...
اون اسوس هم من زیاد اطلاع ندارم وقتی روش ویندوز 8 هست خودش درایو ریکاوری داره صد در صد

oOomid.M
08-03-2014, 16:42
راستی یادم رفت برای گرافیک AMD لپ تاپ 450 باید درایور گرافیک جدیدتر رو بگیری اونیکه رو سایت اچ پی هست ورژنیش قدیمی هست اگر میخوای بازی کنی ورژن جدید بهتره
از سایت سافتگذر دانلود کن

saberpf
08-03-2014, 22:16
امید دادا لطف می کنی لین دانلود ها رو برام بذاری؟ الان برا من g0 هست یا g1؟ مسئله این است:n12: cpu 4200 M

oOomid.M
08-03-2014, 22:27
امید دادا لطف می کنی لین دانلود ها رو برام بذاری؟ الان برا من g0 هست یا g1؟ مسئله این است:n12: cpu 4200 M

نوکرتم داش ، برای تو G1 هست ، فکر میکنم این کانفیگی که تو خریدی تازه اومده باشه چون نه تو سایت لوتوس هست و نه دیجیکالا ، اما تو سایت های خارجی هست
مدل G1 کلا تازه اومده
ببین فرق لپ تاپ من با تو فقط تو CPU هست ، یعنی همه درایور های G0 و G1 به هم میخورن بغیر از گرافیک اینتل
ولی خوب تو از صفحه درایور های G1 دانلود کنی بهتره
اگر الان لپ تاپ دستت بود سریالش رو تو سایت وارد میکردی دقیقا مدل لپ تابت رو میاورد ، اما حالا که دستت نیس باید برای این لپ تاپ رو دانلود کنی : HP ProBook 450 G1 Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعدی ویندوز رو انتخاب کن ، که فکر میکنم 8.1 رو نصب میکنی دیگه:n02:

saberpf
08-03-2014, 22:57
فدای داداش امید- ویندز 8.1 ندارم یه 8 دارم که خودم دانلودش کردم فوق العاده ازش راضیم- امشب ببینم می تونم 8.1 دان کنم- 8.1 خودتو دان کردی؟ اگه راضی هستی لینکشو بده منم دان کنم - خدا کنه فردا برسه غروبی زنگ زدم لوتوس گفتن ایسوس ظهر ارسال شده اینو چون با چند ساعت تاخیر سفارش دادم گفتن احتمالا امروز می فرستن حالا نمی دونم کی برسه راستی هاردی که سفارش دادم قراره فردا صبح پست بشه پس لپ تاپ همون پس فردا برسه بهتره دی: -امید خیلی گلی:n16:

oOomid.M
08-03-2014, 23:09
فدای داداش امید- ویندز 8.1 ندارم یه 8 دارم که خودم دانلودش کردم فوق العاده ازش راضیم- امشب ببینم می تونم 8.1 دان کنم- 8.1 خودتو دان کردی؟ اگه راضی هستی لینکشو بده منم دان کنم - خدا کنه فردا برسه غروبی زنگ زدم لوتوس گفتن ایسوس ظهر ارسال شده اینو چون با چند ساعت تاخیر سفارش دادم گفتن احتمالا امروز می فرستن حالا نمی دونم کی برسه راستی هاردی که سفارش دادم قراره فردا صبح پست بشه پس لپ تاپ همون پس فردا برسه بهتره دی: -امید خیلی گلی:n16:

داداش بنظرم 8.1 نصب کنی بهتره - مطمئن باش 8.1 از 8 بهتره
من ویندوز 8.1 دی وی دی شو از بازار خریدم ، ویندوز 8.1 گردو رو خریدم
راحت هم بصورت آفلاین از خود دی وی دی اکتیوش کردم
اگر میخوای میتونی دانلودش کنی اما من نمیدونم کجا هست که گذاشته باشه که مشکلی نداشته باشه ، از سافت98 یا سافتگذر بگیر ، آپدیت شده هست و بهتره
درکت میکنم شب هم خوابت نمیبره تا لپ تاپت برسه دستت ، وقتی رسید دیگه هم نمیتونی بخوابی چون باید روش درایور بریزی:n02:
من خودم شب اول نخوابیدم ، فکر کردم درایور AMD رو بریزم حل میشه مشکلاتش ، درایور AMD رو نصبیدم اما اصلا انگار نه انگار حتی کارت گرافیک AMD رو شناسایی هم نکرد و همچنان نور صفحه نمایش رو نمیشد کم و زیادش کرد ، تنظیمات نورش هم روی بالاترین حد بود داشتم کور میشدم :n02:
تا اینکه درایور گرافیک اینتل رو نصبیدم و نور صفحه هم کمش کردم:n02:

saberpf
09-03-2014, 19:12
دستگاه من صبح رسید تازه وقت کردم بازش کنم چرا هیچ جای دستگاه کانفیکش نوشته نیست دارم با ویندوز قابل هم می یارمش بالا تا مشخصاتو چک کنم لامذهب استرس دارم نکنه اشتباه فرستاده باشن

saberpf
09-03-2014, 19:15
خدارو شکر درسته مشخصاتش آخی

oOomid.M
09-03-2014, 19:19
داش مبارک باشه ایشالا فنش برات بچرخه از تو بایوس میتونستی مشخصات رو ببینی

saberpf
09-03-2014, 19:23
امید دادا شارژ اولیه بزنم؟ چند ساعت؟

oOomid.M
09-03-2014, 19:25
امید دادا شارژ اولیه بزنم؟ چند ساعت؟ داداش فکر نمیکنم احتیاجی به این قرتی بازیا باشه اما خوب ضرر که نداره کار از محکم کاری عیب نمیکنه ، هرطور که راحتی ازش استفده کن الان بزنش به برق روشنش کن روش ویندوز بریز نترس

oOomid.M
09-03-2014, 19:31
لپ تاپ من ظهر رسید دستمون تو مغازه طرف بودم ، قرار شد که غروب برم مغازش ویندوز بریزیم روش
نمیدونم که گذاشته بود تو شارژ بمونه یا نه
چونکه ظهر گذاشته بودش تو شارژ ، بهش گفتم که نمیخواد شارژ اولیه بزاریمش اونم گفت آره شارژ اولیه احتیاجی نیس فقط میخوام ببینم باتری رو از مدار خارج میکنه یا نه ، فکر میکنم اگر باتری از مدار خارج نشه داغ میشه

jahan654
09-03-2014, 20:00
تفاوت صفحه مات این لپ تاپ با صفحه براق های سایر لپ تاپ ها خیلی زیاده؟

درسته که با صفحه براق نمی شه زیر نور آفتاب کار کرد؟
ممنون می شوم که یک توضیحی کاملی بهم بدهید چون می خواهم یک مدل ایسوس بگیرم ولی مثل این مدل لپ تاپ صفحه مات نداره
شک دارم کدوم را بخرم

oOomid.M
09-03-2014, 20:43
تفاوت صفحه مات این لپ تاپ با صفحه براق های سایر لپ تاپ ها خیلی زیاده؟

درسته که با صفحه براق نمی شه زیر نور آفتاب کار کرد؟
ممنون می شوم که یک توضیحی کاملی بهم بدهید چون می خواهم یک مدل ایسوس بگیرم ولی مثل این مدل لپ تاپ صفحه مات نداره
شک دارم کدوم را بخرم

داداش صفحه نمایش های مات درسته که بیرون از خونه راحت میتونی استفادشون کنی اما باید حواست باشه که اکثر صفحه نمایش های مات تو این رنج قیمت معمولا کنتراست پایین و زاویه دید محدودی دارن
این عکس ProBook 450 در بیرون از خونه :

این هم یک نمونه صفحه نمایش براق :

griefcottage
10-03-2014, 08:52
با این لپ تاپ کار کردم؛نسبت به 4540 خیلی بهتره..واقعاً دیزاین عالی داره..

saberpf
10-03-2014, 15:18
سلام هارد ssd من رسید می دونید چطوری با هارد اصلی عوض کنم؟ راستی رم دستگاه من ی 8 گیگ هست خیلی خوشحال شدم که دوتا 4 نیست الان راحت می تونم به 16 ارتقاع بدمش راستی بعد از تعویض هارد زمان لود ویندوز را براتون می ذارم.

jahan654
10-03-2014, 15:31
داداش صفحه نمایش های مات درسته که بیرون از خونه راحت میتونی استفادشون کنی اما باید حواست باشه که اکثر صفحه نمایش های مات تو این رنج قیمت معمولا کنتراست پایین و زاویه دید محدودی دارن
این عکس ProBook 450 در بیرون از خونه :

این هم یک نمونه صفحه نمایش براق :

ممنون
این صفحه اگه صفحه براق بگیرم خیلی مشکل ساز می شود برای استفاده در بیرون از خونه
یا بیرون از خونه هم می شه باهاشون کار کرد
چون می خواهم یک مدل ایسوس بگیرم ولی چون صفحه براق دارخ می ترسم برام مشکل ساز بشه

oOomid.M
10-03-2014, 15:31
سلام هارد ssd من رسید می دونید چطوری با هارد اصلی عوض کنم؟ راستی رم دستگاه من ی 8 گیگ هست خیلی خوشحال شدم که دوتا 4 نیست الان راحت می تونم به 16 ارتقاع بدمش راستی بعد از تعویض هارد زمان لود ویندوز را براتون می ذارم.

سلام داش
آره خیلی خوبه اینطوری که یه 8 هست ، برای من یه دونه 4 هست ، گارانتی اش تموم بشه میرم یه 4 دیگه میزارم بغلش:n02:
لپ تاپت گارانتی نداره ؟ اگر باز کنی که گارانتی اش میپره :n13:

oOomid.M
10-03-2014, 15:33
ممنون
این صفحه اگه صفحه براق بگیرم خیلی مشکل ساز می شود برای استفاده در بیرون از خونه
یا بیرون از خونه هم می شه باهاشون کار کرد
چون می خواهم یک مدل ایسوس بگیرم ولی چون صفحه براق داره می ترسم برام مشکل ساز بشه

داش فقط مشکل تو بیرون از خونه نیست تو محیط های روشن مثل آینه میمونه بغیر از خودت دوروبرتم توش میبینی
بهتر هست که جند نمونه صفحه براق ببینی تو مغازه ها وقتی روشنه تا ببینی میتونی باهاش کار کنی یا نه

saberpf
10-03-2014, 15:34
واقعا؟ گارانتیش باطل می شه؟ اونا از کجا می فهمن من باز کردم هاردو؟ یعنی الکی پول هارد دادم؟

oOomid.M
10-03-2014, 15:35
واقعا؟ گارانتیش باطل می شه؟ اونا از کجا می فهمن من باز کردم هاردو؟ یعنی الکی پول هارد دادم؟

خوب اگر زیر لپ تاپ رو باز کنی باید لیبل رو بکنیش دیگه:n02: گارانتیت چیه ؟ سریر ؟

saberpf
10-03-2014, 15:37
زیر لپ تاپ لیبل نداره!!! باز کردم که دیدم یه رم هست اونجا لپ تاپ گارانتی لوتوس هست عکس بذارم ؟

m_y_68
10-03-2014, 15:46
زیر لپ تاپ لیبل نداره!!! باز کردم که دیدم یه رم هست اونجا لپ تاپ گارانتی لوتوس هست عکس بذارم ؟

من که بدون گارانتی گرفتم خیال خودمو راحت کردم،
هر وقت دلم میخواد پشتشو باز میکنم، هیچی لیبل نداره ...

oOomid.M
10-03-2014, 15:47

خوب گارانتی با گارانتی فرق میکنه
واسه من گارانتی سریر هست ، روی شارژر ، رو باتری و ... لیبل داره
دو تا شاسی هست نزدیک هم میکنی باتری میپره بیرون اون هیچی -- زیر لپ تاپ سمتی که درایو نوری هست اون تیکه ای که باز میشه روش لیبل داره
من زیاد سرم نمیشه این چیزا و نمیدونم واقعا از کجا باز میشه کرد لپ تاپ رو :n02:

saberpf
10-03-2014, 15:53
خدارو شکر مال من سریر نیست کلا از لوتوس خوشم آمده حالا عوض کردم فیلم بالا آمدن ویندوزو می ذارم براتون فعلا

m_y_68
10-03-2014, 15:53
خوب گارانتی با گارانتی فرق میکنه
واسه من گارانتی سریر هست ، روی شارژر ، رو باتری و ... لیبل داره
دو تا شاسی هست نزدیک هم میکنی باتری میپره بیرون اون هیچی -- زیر لپ تاپ سمتی که درایو نوری هست اون تیکه ای که باز میشه روش لیبل داره
من زیاد سرم نمیشه این چیزا و نمیدونم واقعا از کجا باز میشه کرد لپ تاپ رو :n02:

وقتی باتری دراومد اگه دوباره شاسی ها رو فشار بدی قاب پشت درمیاد به همین راحتی ....

m_y_68
10-03-2014, 15:59
خدارو شکر مال من سریر نیست کلا از لوتوس خوشم آمده حالا عوض کردم فیلم بالا آمدن ویندوزو می ذارم براتون فعلا

داداش اگه میشه ی تست باتری هم انجام بده با ssd
اگه عمر باتری دوبرابر بشه ارزش داره، منم میرم ی 256 ssd میگیرم،

oOomid.M
10-03-2014, 16:00
وقتی باتری دراومد اگه دوباره شاسی ها رو فشار بدی قاب پشت درمیاد به همین راحتی ....

خوب الان من اگه باز کنم اون لیبل کنده میشه دیگه ؟ :n02:

m_y_68
10-03-2014, 16:03
بله :n02::n02::n02:

saberpf
10-03-2014, 18:54
برا تست باتری چی کار کنم- از اون موقع که رفتم خوابم برد تازه بیدار شدم وای الان کلاس زبان دارم هیچی هم نخوندم خدا به دادم برسه آمدم هاردا رو تعویض می کنم فقط تست باتری رو بگید چطوریه فعلا

m_y_68
10-03-2014, 19:13
برا تست باتری چی کار کنم- از اون موقع که رفتم خوابم برد تازه بیدار شدم وای الان کلاس زبان دارم هیچی هم نخوندم خدا به دادم برسه آمدم هاردا رو تعویض می کنم فقط تست باتری رو بگید چطوریه فعلا

مثلا ببین چند ساعت میتونی فیلم نگا کنی، آخه هارد خیلی باتری مصرف میکنه، ssd خیلی کم مصرفه، واسه اینکه اذیت نشی ی فیلم بزار ببین توی نیم ساعت با روشنایی حداکثر چند درصد از باتری مصرف میشه،
الان واسه من هر ساعت 20% باتری مصرف میکنه، حدود ُ5 ساعت واسه پخش فیلم دووم میاره باتری، البته با نور 60%

oOomid.M
11-03-2014, 09:21
مثلا ببین چند ساعت میتونی فیلم نگا کنی، آخه هارد خیلی باتری مصرف میکنه، ssd خیلی کم مصرفه، واسه اینکه اذیت نشی ی فیلم بزار ببین توی نیم ساعت با روشنایی حداکثر چند درصد از باتری مصرف میشه،
الان واسه من هر ساعت 20% باتری مصرف میکنه، حدود ُ5 ساعت واسه پخش فیلم دووم میاره باتری، البته با نور 60%

داداش فکر میکنم که کیفیت فیلم هم توی مصرف باتری اثر میگذاره ها :n13:
فیلم فول اچ دی باشه فکر نکنم بیشتر از 1.5 یا 2 ساعت بشه نگاه کرد
موقعی که لپ تاپ از باتری تغذیه میشه یه چیزی تو باتری هست به نام Discharge Rate
یعنی چی ؟ یعنی نرخ مصرف باتری :n02:لپ تاپ از روی همین و هم از روی Current Capacity باتری لپ تاپ حساب میکنه که چقدر از زمانی که میتونی از باتریت کار بکشی مونده
مثال من وقتی نور صفحه رو روی کم ترین میزارم و وای فای رو خاموش میکنم اون time remaining میزنه 7 ساعت:n02:اما وقتی نور رو بیشتر میکنم مثلا میزنه 5 ساعت

Kaveh619
11-03-2014, 12:55
PotPlayer پاور سیور داره برای فیلم دیدن مناسبه!

saberpf
11-03-2014, 17:56
سلام بوت ويندوز 5 ثانيه خاموش شدن 3 ثانيه حالا فيلمشم مي ذارم - كيبورد عددى كار نمي كنه جرا؟ فقط عددا كار نمي كنه بجه راهنمايي كنيد نكنه خرابه؟؟؟

oOomid.M
11-03-2014, 18:17
سلام بوت ويندوز 5 ثانيه خاموش شدن 3 ثانيه حالا فيلمشم مي ذارم - كيبورد عددى كار نمي كنه جرا؟ فقط عددا كار نمي كنه بجه راهنمايي كنيد نكنه خرابه؟؟؟

سلام
زمان بوت نصف شده تقریبا :n02:
چراغ نام لوک روشن میشه ؟ در ضمن وقتی نام لوک روشنه عدد میزنن وقتی که خاموش باشه نقش کلید های جهت رو دارن ( بالا پایین چپ راست )
تو بایوس هم این کلید ها رو بزنی بین تب ها جابه جا میشن
اگر تو بایوس هم کار نکرد یه جای کار ایراد داره

saberpf
11-03-2014, 18:33
ايول اميد دادا درستش كردي - -جيه ؟ HP Client Security -ني دونم جرا نوار منوي اسارت رنكش ماته و شفاف نشده انكار كرافش نصب باشه بعد نصب ىرايورا حس مي كن نور صفحه خودش كمو زياد ميشه

oOomid.M
11-03-2014, 18:43
ايول اميد دادا درستش كردي - -جيه ؟ HP Client Security -ني دونم جرا نوار منوي اسارت رنكش ماته و شفاف نشده انكار كرافش نصب باشه بعد نصب ىرايورا حس مي كن نور صفحه خودش كمو زياد ميشه

HP Client Security برای همون فینگر پرینت هست دیگه.. باید Validity Finger Print رو هم بنصبیش
تسکبار ما که از اول شفاف بود :n13:
فقط وقتی درایور گرافیک اینتل و AMD رو داری نصب میکنی باید چندباری صفحه خاموش و روشن شه - همین

saberpf
11-03-2014, 18:51
شايد برا ويندوز باشه حالا 8.1 نصي كردم مي كم نتيجه رو - اون برنامه اؤ ن رمز ويندوز مي خواد

oOomid.M
11-03-2014, 18:52
شايد برا ويندوز باشه حالا 8.1 نصي كردم مي كم نتيجه رو - اون برنامه اؤ ن رمز ويندوز مي خواد

آره دیگه دفعه اول رمز ویندوز رو میخواد بعدش میگه انگشت بکش:n02:
حتما ویندوز 8.1 نصب کن:n09:
در ضمن مدل هاردت رو هم بگو چیه

saberpf
11-03-2014, 18:59
هارد نمي دونم مدلشو اما يكم ويز ويز ي كرد الان سامسونك ايو كذاشتم عاليه

oOomid.M
11-03-2014, 19:06
هارد نمي دونم مدلشو اما يكم ويز ويز ي كرد الان سامسونك ايو كذاشتم عاليه

آها حواسم نبود که عوضش کردی:n02:
آرا هاردی که روش هست هیتاچی هست یه ذره سروصدا داره

oOomid.M
12-03-2014, 09:50
آقا رو لپ تاپم خیلی کثیف شده جای انگشت مونده روش درست حسابی هم نمیره ، کسی راه حلی داره ؟
صفحه نمایش هم همینطور:n02:

saberpf
13-03-2014, 23:43
آقا رو لپ تاپم خیلی کثیف شده جای انگشت مونده روش درست حسابی هم نمیره ، کسی راه حلی داره ؟
صفحه نمایش هم همینطور:n02: امید دادا یه دستمالی هست که مخصوص ال سی دی هست جنسش از پارچه با تکنلوژی نانو هست یکم هم گرونه من دو سال پیش 10 تومن خریدم این دستمالو مارک najeh سایتم .najehclean.com هست فقط یکم آب بزن بهش عین چی تمیز می کنه عالیه

saberpf
15-03-2014, 01:03
متاسفانه روی وسایلم خیلی حساسم الان داشتم موزیک گوش می کردم متوجه یه صدایی شدم و لپ تاپ مثل خخخخخ خخخخخ از اسپسکرش میاد البته زمانی که صدا کمه نمی دونم صدای فن هست یا اسپیکر مشکل داره بدجور رفته رو عصابم نصف شبی چطوری بفهمم مشکل هست یا طبیعیه؟ صدای موزیک که کم هست فقط شنیده می شه الانم که حساس شدم که هیچی انگار یه سره شنیده می شه چه کنم؟ :n28:

m_y_68
15-03-2014, 01:07
متاسفانه روی وسایلم خیلی حساسم الان داشتم موزیک گوش می کردم متوجه یه صدایی شدم و لپ تاپ مثل خخخخخ خخخخخ از اسپسکرش میاد البته زمانی که صدا کمه نمی دونم صدای فن هست یا اسپیکر مشکل داره بدجور رفته رو عصابم نصف شبی چطوری بفهمم مشکل هست یا طبیعیه؟ صدای موزیک که کم هست فقط شنیده می شه الانم که حساس شدم که هیچی انگار یه سره شنیده می شه چه کنم؟ :n28:

احتمالا با ی ریست حل بشه،
فک نکنم مشکله خاصی باشه،

saberpf
15-03-2014, 01:36
تست کردم الان هرچی گوش میدم دیگه صدایی نمیاد احتمالا مشکلا نرم افزاری بوده مرسی دادا

oOomid.M
15-03-2014, 09:05
تست کردم الان هرچی گوش میدم دیگه صدایی نمیاد احتمالا مشکلا نرم افزاری بوده مرسی دادا

داداش حتما با اکولایزر ور رفتی اینطوری شده :n02:

saberpf
22-03-2014, 09:33
سلام سال نو مبارک
ی سوال
با وایرلس که وصل می شم هر چند دقیق وایرلس قطع میشه با توجه که مودم وصله
مشکل از چیه دوستان

oOomid.M
22-03-2014, 09:42
سلام سال نو مبارک
ی سوال
مشکل از چیه دوستان

منم اوایل باهاش مشکل داشتم میدیدم که روی وایرلس یه ستاره میاد
بعد میرفتم میدیدم مودم هم چراغ ADSl اش چراغش خاموش شده و دوباره کانکت میشد
البته وقتی ایطوری میشد که مودم همزمان با Lan به PC وصل بود و موبایل هم با وای فای بهش وصل بود
الان دیگه این مشکل رو ندارم
به نظر مشکل از مودمت هست

saberpf
22-03-2014, 09:44
امید چی کار کردی خوب شد؟
مودمو ریست کنم؟

oOomid.M
22-03-2014, 10:35
امید چی کار کردی خوب شد؟
مودمو ریست کنم؟

داداش برای تو هم مثل مال من میشه ؟ یعنی چراغ ADSL مودم هم خاموش میشه و دوباره کانکت میشه ؟
نه کار خاصی نکردم ریست نکردمش

Kaveh619
22-03-2014, 18:14
سلام سال نو مبارک
ی سوال
مشکل از چیه دوستان
منم این مشکل اذیت کننده رو با مودم وایمکس ایرانسل دارم...درحالی که با لبتاب بابام هیچ مشکلی نداره....
تا مودم رو از برق نکشم دوباره بزنم هم درست نمیشه...!

oOomid.M
22-03-2014, 23:40
سلام
آقا آپدیت بایوس ورژن F27 اومد... کسی آپدیت کرده ؟

saberpf
24-03-2014, 11:45
سلام امید من دیشب بروز رسانی کردم

آقا برا باا ایسوس اس 200 گرفتم اصلا با مودم مشکل ندره
من فکر کنم مشکل از ویندوز باشه
الان می خوام ویندوز 7 نصب کنم امیدوارم درست بشه
چظور باید فینگربرینت رو راه انداخت
اون چراغ تاچ بد روش نمیه؟
ب کم رو چطور راه بندازم؟

** هنوز نتونستم با کیبورد عربی کنار بیام**

mahdi69-veiron
24-03-2014, 16:12
سلام
آقا آپدیت بایوس ورژن F27 اومد... کسی آپدیت کرده ؟
سلام.سال نو مبارک:n01:
این بایوس همونه که میگن نباید آپدیت شه!؟

oOomid.M
24-03-2014, 17:42
سلام امید من دیشب بروز رسانی کردم

ب کم رو چطور راه بندازم؟

سلام داش اینجا همه بچه ها ویندوز 8.1 نصبیدن و همه درایور ها درست داره کار میده نمیدونم شاید با 7 به مشکل بخوری ها
برای فینگر پرینت باید Validity Finger Print رو اول نصب کنی بعدش Hp Client Security Manager یا Hp Proetct tools رو نصب کنی از این 2 تا که اخر گفتم رو یکیش رو نصب کن جفتش یکی هست
برای وبکم هم همون درایوری که روی سایت هست نو نصب کن راحت نصب میشه
چراغ تاچپد هم درایورش رو باید نصب کنی به همین راحتی ، بعدش دوبار تپ بزنی روی چراغ خاموش و روشن میشه
راستی بایوس همین F 27 رو نصبیدی ؟ مشکلی نداره ؟

سلام.سال نو مبارک:n01:
این بایوس همونه که میگن نباید آپدیت شه!؟

سلام سال نو شما هم مبارک
نه کی میگه نباید آپدیت بشه ؟ فقط یه خورده حساسیتش بالاست :n26:

m_y_68
26-03-2014, 23:15
ح
سلام

ب کم رو چطور راه بندازم؟

سلام، ساله نو مبارک ...
منم اوایل یکم با مودم مشکل داشتم، وقتی درایور خود اچ پی رو نصبیدم بعضی وقتا مودم رو پیدا نمیکرد، رفتم از سایت خود Ralink درایور رو دانلود کردم،
کاملا مشکلم حل شد،

واسه چی کیبورد عربی گرفتی آخه !
خیلی شلوغ پلوغه ...
برو ی برچسب حروف فارسی بگیر روی کیبوردت بچسبون بهتر بشه،

بهتره ویندوز 7 رو نصب نکنی، اگه هم میخوای نصب کنی برو درایورای ویندوز 7 رو از سایت اچ پی دانلود کن، همه درایورا واسه ویندوز 7 هم اوکی هست،

oOomid.M
27-03-2014, 09:50
ح

سلام، ساله نو مبارک ...
منم اوایل یکم با مودم مشکل داشتم، وقتی درایور خود اچ پی رو نصبیدم بعضی وقتا مودم رو پیدا نمیکرد، رفتم از سایت خود Ralink درایور رو دانلود کردم،
کاملا مشکلم حل شد،

واسه چی کیبورد عربی گرفتی آخه !
خیلی شلوغ پلوغه ...
برو ی برچسب حروف فارسی بگیر روی کیبوردت بچسبون بهتر بشه،

بهتره ویندوز 7 رو نصب نکنی، اگه هم میخوای نصب کنی برو درایورای ویندوز 7 رو از سایت اچ پی دانلود کن، همه درایورا واسه ویندوز 7 هم اوکی هست،

سلام
برادر بایوس رو آپدیت نکردی ؟:n05:

m_y_68
27-03-2014, 13:34
چرا من همون روزی که اومد آپدیت کردم، الان شده F27
خواستی آپدیت کنی از پای لپتاپ پاشو برو ! آخه اولش هنگ میکنه بعد یهو خاموش میشه بعد هم ی چند تا حرکت خطرناک دیگه میکنه که قلب آدم از جاش درمیاد ...
ولی مشکلی پیش نمیاد،

oOomid.M
27-03-2014, 14:02
چرا من همون روزی که اومد آپدیت کردم، الان شده F27
خواستی آپدیت کنی از پای لپتاپ پاشو برو ! آخه اولش هنگ میکنه بعد یهو خاموش میشه بعد هم ی چند تا حرکت خطرناک دیگه میکنه که قلب آدم از جاش درمیاد ...
ولی مشکلی پیش نمیاد،

هوووووورااااااا:n20: منم آپدیت کردم :n02: :n25:
اونقدرها هم ترسناک نبود - اما من موندم واقعا به چه دردی میخوره و جه فرقی میکنه آخه !!:n10:

saberpf
27-03-2014, 21:14
آقا این لپ تاپ دهن منو سرویس کرد-اعصابمو بهم ریخت - مخابرات هم خدا لعنت کنه کلی پول می گیره هم ساعات رایگتان رو حذف کرد هم سرعت رو به 120 رسوند بیشترم نمی شه درایور دانلود کردن واقعا لج در آر شده- آقا موقع نصب داریور ها هی ارورر می ده- رفتم پک کامل گردو خریدم ویندوز 8.1 نصبیدم بازم اروو می ده فینگیر پرینتم اصلا شناسایی نمی شه هی ازم فایل سیکروتی مسنجر 8.2 بالا تر می خواد این چی هست لطفا کمک کنید کلافه شدم:n28:

m_y_68
27-03-2014, 21:35
آقا این لپ تاپ دهن منو سرویس کرد-اعصابمو بهم ریخت - مخابرات هم خدا لعنت کنه کلی پول می گیره هم ساعات رایگتان رو حذف کرد هم سرعت رو به 120 رسوند بیشترم نمی شه درایور دانلود کردن واقعا لج در آر شده- آقا موقع نصب داریور ها هی ارورر می ده- رفتم پک کامل گردو خریدم ویندوز 8.1 نصبیدم بازم اروو می ده فینگیر پرینتم اصلا شناسایی نمی شه هی ازم فایل سیکروتی مسنجر 8.2 بالا تر می خواد این چی هست لطفا کمک کنید کلافه شدم:n28:

داداش چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟ یکم دقت کنی به حرف بقیه دوستان خیلی راحت میتونی درایورها رو نصب کنی،
شما تا hp protect یا security Clint رو نصب نکنی نمیتونی فینگر پرینت رو راه اندازی کنی،
پیشنهاد میکنم تمام برنامه ها و درایورهای توی سایت رو نصب کنی، منو داش امید واسه نصب security Clint یکم مشکل داشتیم، به صفحه های اول ی نگاهی بنداز تا راه حل نصب رو یاد بگیری،
اگه هم ارور خاصی میده متن ارور رو بزار یا عکس بگیر تا بتونیم کمکت کنیم،

oOomid.M
27-03-2014, 22:43

آقا قبلا گفتم بازم میگم
برای فینگر پرینت من اول Validity Finger Print رو نصبیدم
Validity Fingerprint Sensor Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 839_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

بعدش هم HP Client Security Manager (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کردم همین
این Client Security اگر موقع نصب ارور داد برو از داخل پوشه ای که اکسترکت کرده دوباره بزن نصب میشه

برای تاچ پد اینو نصبش کن :
Synaptics TouchPad Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 682_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

برای وبکم :
HP Universal Camera Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 267_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

این لینک ها همش برای ویندوز 8.1 هست اما روی ویندوز 7 و 8 هم کار میکنه

mahdi69-veiron
01-04-2014, 01:59
سلام
تو این چند روز گذشته دوبار شده که وقتی سیستمو روشن میکنم همون اول که ویندوز شروع میکنه به لود شدن یهو سیستم خاموش میشه.منتها بعد یه چند ثانیه که دوباره دکمه پاورو میزنم بدون هیچ مشکلی ویندوز بالا میاد.کسی میدونه که مشکلش چیه؟:n13:

oOomid.M
01-04-2014, 23:25
سلام
تو این چند روز گذشته دوبار شده که وقتی سیستمو روشن میکنم همون اول که ویندوز شروع میکنه به لود شدن یهو سیستم خاموش میشه.منتها بعد یه چند ثانیه که دوباره دکمه پاورو میزنم بدون هیچ مشکلی ویندوز بالا میاد.کسی میدونه که مشکلش چیه؟:n13:

سلام
رو باتری اینطوری میشه یا وقتی به برق وصل میکنی ؟
نمیدونم من اطلاعات زیادی ندارم ان شاءالله که مشکلی نیست

saberpf
02-04-2014, 09:49
آقا قبلا گفتم بازم میگم
برای فینگر پرینت من اول Validity Finger Print رو نصبیدم
Validity Fingerprint Sensor Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 839_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

بعدش هم HP Client Security Manager (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کردم همین
این Client Security اگر موقع نصب ارور داد برو از داخل پوشه ای که اکسترکت کرده دوباره بزن نصب میشه

برای تاچ پد اینو نصبش کن :
Synaptics TouchPad Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 682_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

برای وبکم :
HP Universal Camera Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 267_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)

این لینک ها همش برای ویندوز 8.1 هست اما روی ویندوز 7 و 8 هم کار میکنه
سلام امید عزیز
من همه اینا رو دان کردم
اما مشکلی که دارم اینه یا نصب نمی شن یا یعد نصب فینگر پریت هنوز شناخته نشده
همشونم ازم سیکروتی منیجر 8.2 به بالا می خوان من نمی دونم این چی هست اصلا
فقط بهم بگید بعد نصب ویندز (پک کامل گردو خریدم 2014) چیز دیگه ایی نصب کردید بعد درایورها رو نصب کردی یا نه
فدای تو داداش گلم
به قول ببر مازندران تو فیلم پایتخت فدایی داریی داداش دی:

oOomid.M
02-04-2014, 17:25
سلام داش
من اولش رفتم از بازار یه دی وی دی گردو خریدم ، بعدش ویندوز رو نصب کردیم:n02:
بعدش آوردمش خونه اول درایور چیپست رو نصب کردم
بعدش هم رفتم سراغ گرافیک و بعدش کارت صدا
همین !! کار خاصی انجام ندادیم.
ویندوزت اکتیو شده هست ؟

saberpf
02-04-2014, 23:29
بلی امید جانم ویندوز اکتیو شده
کلافه ام کرده

البته مشکلی با لپ تاپ ندارم
فقط بلوتوث و فینگر پریت غیر فعال هستن اینا رو می دونم بقیه ک فعال نیستن رو نمی ونم
آقا چرا صدای این لپ تاپ اینقدر کمه
خونه رفیقم بودم یه دل داشت خریده بود 800 تومن دو سه سال پیش صدای لپ تاپش قشنگ لپ تاپ منو له کرد دی:

oOomid.M
03-04-2014, 09:36
بلی امید جانم ویندوز اکتیو شده
کلافه ام کرده

البته مشکلی با لپ تاپ ندارم
فقط بلوتوث و فینگر پریت غیر فعال هستن اینا رو می دونم بقیه ک فعال نیستن رو نمی ونم
آقا چرا صدای این لپ تاپ اینقدر کمه
خونه رفیقم بودم یه دل داشت خریده بود 800 تومن دو سه سال پیش صدای لپ تاپش قشنگ لپ تاپ منو له کرد دی:

سلام
خداروشکر من همه چیارو راحت و 3 سوته نصبیدم بلوتوث و فینگر رو هم راخت نصبیدم:n05:
صداش که خوبه :n13: برای کارت صدا درایور رو دانلود کردی ؟
این برنامه رو داری تو ام ؟

mahdi69-veiron
03-04-2014, 11:27
سلام
رو باتری اینطوری میشه یا وقتی به برق وصل میکنی ؟
نمیدونم من اطلاعات زیادی ندارم ان شاءالله که مشکلی نیست
فرقی نمیکنه.فقط وقتی که سیستم بیشتر از 10 ساعت خاموش بوده این اتفاق میافته.وگرنه در طول روز که تایم خاموشیش کمتر 2 ساعته,نشده که یهو خاموش شه!

oOomid.M
03-04-2014, 11:43
فرقی نمیکنه.فقط وقتی که سیستم بیشتر از 10 ساعت خاموش بوده این اتفاق میافته.وگرنه در طول روز که تایم خاموشیش کمتر 2 ساعته,نشده که یهو خاموش شه!

اگر مشکلش نرم افزاری نباشه ، مثل ایراد از ویندوز و یا بایوس
بهتر هست که زودتر ببری پیش یه متخصص و یا گارانتی چون اگر ایراد سخت افزاری داشته باشه الان زیاد اذیتت نمیکنه به مرور زمان مشکلش حاد تر میشه و دفعات خاموش شدنش بالاتر میره

hojat.n
04-04-2014, 20:54
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و لنوو z510 شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟معایبش چین؟مرسی

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

soroushpooyan
19-04-2014, 20:21
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید و بقیه بچه های قدیمی اینجا. من بلاخره این لپتاپ رو گرفتم البته مدل g1 اش رو که سی‌پی‌یو هزولِ 4200m i5 با رم 8 روشه و گرفیک که همون 8750 عزیزه و هاردش هم یک ترابایته . قیمتش برای من شد دو میلیون و دویست با یک سال گارانتی . فقط چندتا سوال داشتم . یک اینکه شما کدوم درایور هارو به چه ترتیبی میریزید تا همه چیز خصوصا فینگرپرینت نصب شه؟ سوال بعد اینکه علامت های روی کلید های f3 و f4 چی هستن؟ بعد اینکه چه نکاتی لازمه تا دستگاه عمر بیشتری بکنه؟ مرسی دوستان

oOomid.M
19-04-2014, 20:30
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید و بقیه بچه های قدیمی اینجا. من بلاخره این لپتاپ رو گرفتم البته مدل g1 اش رو که سی‌پی‌یو هزولِ 4200m i5 با رم 8 روشه و گرفیک که همون 8750 عزیزه و هاردش هم یک ترابایته . قیمتش برای من شد دو میلیون و دویست با یک سال گارانتی . فقط چندتا سوال داشتم . یک اینکه شما کدوم درایور هارو به چه ترتیبی میریزید تا همه چیز خصوصا فینگرپرینت نصب شه؟ سوال بعد اینکه علامت های روی کلید های f3 و f4 چی هستن؟ بعد اینکه چه نکاتی لازمه تا دستگاه عمر بیشتری بکنه؟ مرسی دوستان

سلام داش مبارکت باشه ایشالا که همیشه برات خنک کار بده
من که خودم همه درایور ها رو هردمبیلی میریختم به هیچ مشکلی هم نخوردم اصلا
اگر فقط مشکلت فینگر پرینت هست ، قبلانم چندین بار گفتیم تو صفحات قبل هم هست ببین اگه مشکلی داشتی بگو ، فعلا آستین ها رو بالا بزن و برو تو کار دانلود
دکمه هایی هم که گفتی روشون عکسش هست دیگه ، اگه fn رو نگه داری و F3 رو بزنی میره رو اسلیپ و اگه fn رو نگه داری و F4 رو بزنی تنظیمات این هست که تصویر رو روی یه نمایشگر دیگه ببینی مثل وقتی که HDMI وصل میکنی.. من جندبار HDMI وصل کردم بهش خیلی حال میده همزمان صدا و تصویر رو انتقال میده
تو تلویزیون 50 اینچ PES بازی کردیم:n02:

soroushpooyan
19-04-2014, 23:34
قربونت امید جان ممنون . اتفاقا تا الان که فنش خوب کارکرده . یه بازیه نسبتا سنگین هم روش اجرا کردم . یکم بیشتر گرم نشد. ولی یه چیزی که تا الان و البته قبلا هم بهم ثابت شده بود اینه که خیلی از مردم سر مسایل کوچیک حساسیت بیخود بخرج میدن و بامبول درست میکنن . مثلا میگفتن هاردش صدا میده و نمیشه صدای موزیک رو شنید و ... !!! من یه برای تست کلی از هارد کار کشیم اصلا صدا نمیده مگه اینکه گوشت رو بچسبونی به بدنه . حالا این که خوبه . مثلا میگفتن بدنش اثر انگشت رو خیلی جذب میکنه وایــــــی خیلیی بده حالا چیکار کنیم و این حرفا . درصورتی که دستت خشک و تمیز باشه اصلا جذب نمیکنه . احتمالا اون دسته از دوستان یه شام چرب چیلی خوردن بعدم با دست چرب با لپتاپ کار کردن که خوب معلومه جذب میکنه . که حتی دراون صورت هم با دستمال به راحتی پاک میشه . بنظرم نقاط ضعق این لپ تاپ یکی نبوده بک لایت و این کیبرد عربیشه و دیگری هم قیمتشه که بعد از عید زیاد شد و قبل از عید خییل مناسب تر بود . سوال اینجاست که شما اولا چجوری توربو بوست رو فعال میکنید و دوم اینکه دمای لپ تاپ رو از کجا و کدوم برنامه تشخیص میدادید.؟؟؟؟

jahan654
20-04-2014, 00:58
سلام
زاویه دید این لپ تاپ حدودا چقدره
می شه چند نفره راحت باهاش بازی کرد؟

و سوال دومم اینه که باطری اش برای وب گردی با وای فای روشن چقدر شارژ نگه می داره
برای بازی هایی مثل pes حدودا چقدر؟

oOomid.M
20-04-2014, 09:13
قربونت امید جان ممنون . اتفاقا تا الان که فنش خوب کارکرده . یه بازیه نسبتا سنگین هم روش اجرا کردم . یکم بیشتر گرم نشد. ولی یه چیزی که تا الان و البته قبلا هم بهم ثابت شده بود اینه که خیلی از مردم سر مسایل کوچیک حساسیت بیخود بخرج میدن و بامبول درست میکنن . مثلا میگفتن هاردش صدا میده و نمیشه صدای موزیک رو شنید و ... !!! من یه برای تست کلی از هارد کار کشیم اصلا صدا نمیده مگه اینکه گوشت رو بچسبونی به بدنه . حالا این که خوبه . مثلا میگفتن بدنش اثر انگشت رو خیلی جذب میکنه وایــــــی خیلیی بده حالا چیکار کنیم و این حرفا . درصورتی که دستت خشک و تمیز باشه اصلا جذب نمیکنه . احتمالا اون دسته از دوستان یه شام چرب چیلی خوردن بعدم با دست چرب با لپتاپ کار کردن که خوب معلومه جذب میکنه . که حتی دراون صورت هم با دستمال به راحتی پاک میشه . بنظرم نقاط ضعق این لپ تاپ یکی نبوده بک لایت و این کیبرد عربیشه و دیگری هم قیمتشه که بعد از عید زیاد شد و قبل از عید خییل مناسب تر بود . سوال اینجاست که شما اولا چجوری توربو بوست رو فعال میکنید و دوم اینکه دمای لپ تاپ رو از کجا و کدوم برنامه تشخیص میدادید.؟؟؟؟

بعله حق با شماس ، این لپ تاپ خیلی خنک هست موقع بازی کردن ، اونم باعث یه اشتباه میشه ، که چی ؟ آدم فکر میکنه چون زیاد داغ نمیشه یعنی اینکه از حداکثر توان گرافیکی استفاده نمیکنه:n02: کلا ما ها عادت کردم که همه وسایلمون داغ کنن
هاردش هم صداش آزار دهنده نیست .. روی این لپ تاپ طبق مقایسه ای که با بقیه کاربرها کردیم هارد های مون با هم مدلش فرق داشت ، از قضا برای من همون مدلی هست که صدا میده:n02: اما برای بنده سرعتش بالاتر هست چون SATA III هست -برا منم صدا میده بعضی وقت ها اما اصلا آزار دهنده نیست
نبود بک لایت رو قبول دارم اما من شب ها هم تو چراغ خاموش باهاش کار کردم مشکلی نداشتم یه چند وقت دیگه دستت روون میشه راه میفتی چشم بسته تایپ میکنی ، در مورد کیبورد عربی هم برای من اصلا عربی نداره حروفش انگلیسی هست
علت گرون بودن لپ تاپ شما هم بخاطر پردازندش هست که هاسوله ، بعدش هم هاردش هست که ظرفیتش بیشتره
در مورد تربو بوست هم من متوجه منظورت نشدم من که به چیزی دست نزدم همه تنظیماتش مثل اول هست فقط از پاور آپشن میزان ماکزیمم استفاده از پردازنده رو گذاشتم رو 50 درصد
برای مشاهده دما هم برنامه زیاده مثل CPUID HW Motnitor

سلام
زاویه دید این لپ تاپ حدودا چقدره
می شه چند نفره راحت باهاش بازی کرد؟

و سوال دومم اینه که باطری اش برای وب گردی با وای فای روشن چقدر شارژ نگه می داره
برای بازی هایی مثل pes حدودا چقدر؟

سلام
زاویه دید که خوب باید قبول کرد بخاطر مات بودن و TN بود پنل صفحه نمایش محدود هست اما منظورت رو از بازی چند نفره نفهمیدم ، خوب 2 نفر میخوان با هم بازی کنن دیگه مگه بازی هم داریم که بیش از 2 نفر بازی کنن
در ضمن هرکاری که کنی خوب صفحه 15.6 اینچ جواب اینو نمیده که چند نفر بخوان ازش استفاده کنن اینطور مواقع بهتر هست که تصویر لپ تاپ رو روی یه نمایشگر بزرگتر نمایش بدید
واسه باتری هم حقیقتش من اکثر مواقع از برق استفاده میکنم نمیتونم بگم که آقا فلان قدر ساعت نگه میداره اما جندباری که استفاده کردم از باتری راحت بالای 5.5 ساعت ازش استفاده کردم

soroushpooyan
20-04-2014, 09:20
منظورم اینه که توی لپ تاپ های چندسال پیش برای فعال کردن توربو بوست (که سیپیو رو اورکلاک میکنه و تنها برای اینتله) یه دکمه ای وجود داشت. میخوام بدونم چجوری این توربو بوست رو باید فعال کنیم. درمورد صفحه نمایش هم امید عزیز درست میگه . خیلی بشه ازش استفاده کرد دو نفری بشه . باترییش رو هم من چون تازه گرفتم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی برای من که هزوله همه میگن شارژ رو خیلی خوب نگه میداره.

oOomid.M
20-04-2014, 09:35
منظورم اینه که توی لپ تاپ های چندسال پیش برای فعال کردن توربو بوست (که سیپیو رو اورکلاک میکنه و تنها برای اینتله) یه دکمه ای وجود داشت. میخوام بدونم چجوری این توربو بوست رو باید فعال کنیم. درمورد صفحه نمایش هم امید عزیز درست میگه . خیلی بشه ازش استفاده کرد دو نفری بشه . باترییش رو هم من چون تازه گرفتم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی برای من که هزوله همه میگن شارژ رو خیلی خوب نگه میداره.

داش اونا قدیمی بودن الان خودش دیگه اورکلاک میکنه:n13: بله برای شما چون هاسول هست فکر میکنم که بیشتر شارژ نگه داره

soroushpooyan
21-04-2014, 13:29
امید جان یه سوال دمای مدل شما رو چنده درحالت عادی؟ من احساس میکنم از دیشب بکم گرمه در حالت کلی . یعنی دست میزنم گرمه بنظرم . شاید حساسیت الکیه و حس میکنم . شما همینظوریه یا خنک و سرده ؟

oOomid.M
21-04-2014, 13:54
امید جان یه سوال دمای مدل شما رو چنده درحالت عادی؟ من احساس میکنم از دیشب بکم گرمه در حالت کلی . یعنی دست میزنم گرمه بنظرم . شاید حساسیت الکیه و حس میکنم . شما همینظوریه یا خنک و سرده ؟

بیا دادش تو حالت عادی برای من اینه : همین الان عکس گرفتم داشتم با وای فای روشن با فایرفاکس وبگردی میکردم + اینکه یه فایل PDF هم بازه داشتم مطالعه اش میکردن
دست که میزارم سمت چپ یه باد ملایم و خنکی داره می وزه :دی
معمولا دمای لپ تاپم همینقدره شاید هم کمتر دور و بر 35 یا 36 درجه

soroushpooyan
21-04-2014, 14:18
آها اولا که ماله تو همه اطلاعات و بهت داده ماله وقت دو سه تا سطر بیشتر نیست. دمای من روی 48 درجس . ببینم روی کول پد شاید تو گذاشتی من کول پد نگرفتم هنوز. وقتی دست میزنی روی بخش تاچ پد و اینا گرماش رو چجوری حس میکنی ؟ .

oOomid.M
21-04-2014, 14:22
آها اولا که ماله تو همه اطلاعات و بهت داده ماله وقت دو سه تا سطر بیشتر نیست. دمای من روی 48 درجس . ببینم روی کول پد شاید تو گذاشتی من کول پد نگرفتم هنوز. وقتی دست میزنی روی بخش تاچ پد و اینا گرماش رو چجوری حس میکنی ؟ .

با برنامه های دیگه مثل AIDA64 هم نگاه کردم همین مقدار رو نشون میده
نه از هیچ کول پدی استفاده نمیکنم معمولی گذاشتمش روی میز - کول پد بزارم هم فکر نکنم از این پایین تر بیاد:n02:
48 برای شما اونقدر ها هم زیاد نیست چون برای شما هاسول هست و من اطلاعات زیادی ندارم شاید اینها گرمای بیشتری تولید میکنن
بعد شاید برنامه سنگین در حال اجرا داری ؟ تسک منجر نگاه کن ببین کدوم برنامه زیاد از منابع سیستم استفاده می کنه ؟ شاید هم برنامه ای رو با کارت گرافیک دومت اجرا کردی چون معمولا گرافیک دوم دما رو میبره بالاتر

soroushpooyan
21-04-2014, 14:27
اصلا از موقعی که روش بازی ریختم اینم داره بازی درمیاره . امروز برم خونه دانلود درایور ها رو کامل میکنم و بعد 8.1 میریزم (الان 8ئه) شاید شما بایوس رو آپدیت کردی بهتر شده .

oOomid.M
21-04-2014, 14:31
اصلا از موقعی که روش بازی ریختم اینم داره بازی درمیاره . امروز برم خونه دانلود درایور ها رو کامل میکنم و بعد 8.1 میریزم (الان 8ئه) شاید شما بایوس رو آپدیت کردی بهتر شده .

به بازی که نصب کردی ربطی نداره آخه:n13: برای منم روش نیدفوراسپید ریوالز نصبه ، فارکرای نصب بود آنیستال کردم ، Kombat نصبه ، فوتبال PES نصبه ، بازی Euro Truck Simulator هم روش نصبه روزی چند ساعت بازی میکنم :n02:
ویندوزم 8.1 انترپرایزه
بایوس هم قبلا F20 بود دما همینقدر بود چند وقت پیش آپدیتش کردم به F27 اما چیزی فرقی نکرده

soroushpooyan
21-04-2014, 14:34
پس باید یه فکری بخ حالش بکنم
قاعدتا باید گرمای کمتری از ایوی بریج تولید کنه اخه

oOomid.M
21-04-2014, 14:40
پس باید یه فکری بخ حالش بکنم
قاعدتا باید گرمای کمتری از ایوی بریج تولید کنه اخه

نسل چهارم یا همون هاسول فقط سری های U هستن که هم مصرفشون پایین تره و بالطبع گرمای کمتری تولید میکنن وگرنه سری هاسول فکر نمیکنم مزایای زیادی نسبت به آی وی بریج داشته باشه حتی توی مصرف و تولید گرما
تو کارای پردازشی نهایتش بتونه 10% سریعتر باشه مهمترین مزیتش گرافیک HD 4600 هست که حداقل 30% قوی تره نسبت به HD 4000

soroushpooyan
21-04-2014, 14:51
الان اصلا این هارو کاری ندارم الان این گرم شدن

oOomid.M
21-04-2014, 14:56
الان اصلا این هارو کاری ندارم الان این گرم شدن

آخه خود به خود که نباید گرم بشه اونم این همه دمای 48 درجه زیاده
حتما برنامه ای چیزی هست که زیادی داره استفاده میکنه از پردازنده
مطمئنی ویروس نداره لپ تاپت ؟
دیگه تو کارای معمولی خیلی بشه باید بشه 40 درجه

soroushpooyan
21-04-2014, 15:03
اصلاً زیاده نمیدونم نزدیکه برم ببینم چه میشه کرد

oOomid.M
21-04-2014, 15:09
اصلاً زیاده نمیدونم نزدیکه برم ببینم چه میشه کرد

ویندوزت رو عوض کن و 8.1 نصب کن مشکلت برطرف میشه ان شاء الله

m_y_68
21-04-2014, 15:41
دوستان هیچوقت دمای لپ تاپ رو اینجوری مقایسه نکنین،
همیشه کنار دمای لپتاپ دمای اتاقتون رو هم ذکر کنین،
مثلا همین الان دمای مشهد 28 درجه هست، دمای اتاق منم همین حدود، دمای cpu دستگاه من بین 39 تا 48 متغیره، ولی هفته پیش که دمای اتاقم 20 درجه بود دمای دستگاه من بین 30 تا 40 متغیر بود،
درضمن دمای قابل تحمل cpu intel 109 درجه هست، و بهترین دمای کارایی cpu بدون کاهش عمر مفید 58 هست،«طبق اعلام خود اینتل».
باور کنین لپتاپ قبلی من «cpu i7 نسل اول» موقع بازی کردن معمولا بین 95 تا 100 بود، هیچوقت پائینتر نیومد، چهار سال هم آخ نگفت، زیاد نگران این چند درجه اختلاف درجه حرارت نباشین، مطمئنا به خاطر تفاوت دمای اطرافتون هست،

Last Night
21-04-2014, 20:21
salam.bad az 2 saat film didan!

damaye laptape man dar heyne webgardi beyne 42 ta 48 dar navasane

win 8
shahr :mashad

Last Night
21-04-2014, 20:25
بیا دادش تو حالت عادی برای من اینه : همین الان عکس گرفتم داشتم با وای فای روشن با فایرفاکس وبگردی میکردم + اینکه یه فایل PDF هم بازه داشتم مطالعه اش میکردن
دست که میزارم سمت چپ یه باد ملایم و خنکی داره می وزه :دی
معمولا دمای لپ تاپم همینقدره شاید هم کمتر دور و بر 35 یا 36 درجه

mashala kheyli khonak kar mikone

oOomid.M
21-04-2014, 20:39
دوستان هیچوقت دمای لپ تاپ رو اینجوری مقایسه نکنین،
همیشه کنار دمای لپتاپ دمای اتاقتون رو هم ذکر کنین،
مثلا همین الان دمای مشهد 28 درجه هست، دمای اتاق منم همین حدود، دمای cpu دستگاه من بین 39 تا 48 متغیره، ولی هفته پیش که دمای اتاقم 20 درجه بود دمای دستگاه من بین 30 تا 40 متغیر بود،
درضمن دمای قابل تحمل cpu intel 109 درجه هست، و بهترین دمای کارایی cpu بدون کاهش عمر مفید 58 هست،«طبق اعلام خود اینتل».
باور کنین لپتاپ قبلی من «cpu i7 نسل اول» موقع بازی کردن معمولا بین 95 تا 100 بود، هیچوقت پائینتر نیومد، چهار سال هم آخ نگفت، زیاد نگران این چند درجه اختلاف درجه حرارت نباشین، مطمئنا به خاطر تفاوت دمای اطرافتون هست،

سلام
داداش مشکل اینجاس که بالا بودن دما ( مخصوصا بالای 50 درجه ) به قطعات دیگه مخصوصا باتری لپ تاپ آسیب میزنه
در مورد دمای اتاق هم نمیدونم تا بحال گنبد اومدی یا نه اما اینجا خود جهنم هست ،
الان انقدر گرمه که تو اتاقم لباس ها مو در آوردم نشستم پای لپ تاپ

oOomid.M
21-04-2014, 20:43
salam.bad az 2 saat film didan!

damaye laptape man dar heyne webgardi beyne 42 ta 48 dar navasane

win 8
shahr :mashad

داداش اینطوری که تو عکسی که گذاشتی کارت گرافیک دومت فکر کنم داره کار میکنه ، معمولا وقتی کارت گرافیک دوم توی کار باشه دما بالاتر میره
دمای لپ تاپم دوباره در حال حاضر :
من این کاری که تو این تاپیک رو گفته انجام دادم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last Night
21-04-2014, 20:56
khob chi kar konam karte grafic dovom kharej bshe?

hamin karaii k tu in tapik k gofti anjam dadam
.
kare dg hast k anjam bdam?

m_y_68
21-04-2014, 21:20
سلام
داداش مشکل اینجاس که بالا بودن دما ( مخصوصا بالای 50 درجه ) به قطعات دیگه مخصوصا باتری لپ تاپ آسیب میزنه
در مورد دمای اتاق هم نمیدونم تا بحال گنبد اومدی یا نه اما اینجا خود جهنم هست ،
الان انقدر گرمه که تو اتاقم لباس ها مو در آوردم نشستم پای لپ تاپ

داداش با این حساب لپ تاپت هم مثل خودت کارش درسته !!!;):D

oOomid.M
21-04-2014, 21:21
khob chi kar konam karte grafic dovom kharej bshe?

hamin karaii k tu in tapik k gofti anjam dadam
.
kare dg hast k anjam bdam?

اون عدد که ماکزیمم استفاده از پردازنده رو کم کرده فقط حواست باشه موقعی که کارای سنگین مخصوصا بازی میخوای انجام بدی امکان داره یه خورده اذیت کنه ، مثلا من موقعی که میخوام نیدفور اسپید ریوالز بازی کنم دوباره میزارمش روی 100%:n02:
واسه کارت گرافیک دوم هم برو تو تنظیکات کارت گرافیک میزنه که کدوم برنامه ها دارن ازش استفاده میکنن
البته من که خودمم درست و حسابی نفهمیدم این قضیش چیه و فکر میکنم از ضعف کارت گرافیک های AMD هست که درست و حسابی نشون نمیده
من نفهمیدم که وقتی مینویسه Power Saving یعنی اینکه از کارت گرافیک دوم استفاده نمیشه یا نه !:n13:

Last Night
21-04-2014, 21:26
اون عدد که ماکزیمم استفاده از پردازنده رو کم کرده فقط حواست باشه موقعی که کارای سنگین مخصوصا بازی میخوای انجام بدی امکان داره یه خورده اذیت کنه ، مثلا من موقعی که میخوام نیدفور اسپید ریوالز بازی کنم دوباره میزارمش روی 100%:n02:
واسه کارت گرافیک دوم هم برو تو تنظیکات کارت گرافیک میزنه که کدوم برنامه ها دارن ازش استفاده میکنن
البته من که خودمم درست و حسابی نفهمیدم این قضیش چیه و فکر میکنم از ضعف کارت گرافیک های AMD هست که درست و حسابی نشون نمیده
من نفهمیدم که وقتی مینویسه Power Saving یعنی اینکه از کارت گرافیک دوم استفاده نمیشه یا نه !:n13:

dadash in vase man nasb nis

esmesh chie va az koja download konam?

omidvaram btunam dama ro paiin biaram

oOomid.M
21-04-2014, 21:30

وا این حرفا چیه داش نوکرتم :n16:
همینکه گرم نمیشه احساس میکنم از تموم ظرفیتش استفاده نمیشه :n13: باور میکنی هرکاری کردم نتونستم دما رو از 70 بالاتر ببرم ؟ ریوالز هم بازی میکنم اصلا بالاتر نمیره ، انتظار دارم بیشتر داغ بشه اما بازی رو روون تر اجرا کنه :n02:

oOomid.M
21-04-2014, 21:31
dadash in vase man nasb nis

esmesh chie va az koja download konam?

omidvaram btunam dama ro paiin biaram

حاجی مگه درایور کارت گرافیک AMD رو نصب نکردی ؟

Last Night
21-04-2014, 21:38
e!!!

drivere in??

pas nasb nakardam !!!az koja dl konam .

man tu site HP gij misham.

oOomid.M
21-04-2014, 21:44
e!!!

drivere in??

pas nasb nakardam !!!az koja dl konam .

man tu site HP gij misham.

یعنی واقعا درایور گرافیک AMD رو نصب نکردی ؟ مطمئنی ؟ این همه پول دادی بابتش تا حالا ازش استفاده نکردی ؟ بازی هم میکنی ؟
برو تو دیوایس منیجر تو قسمت Display Adapter ببین غیر از Intel HD Graphics 4000 چیز دیگه ای هم هست ؟ مثل مال من

m_y_68
21-04-2014, 21:47
وا این حرفا چیه داش نوکرتم :n16:
همینکه گرم نمیشه احساس میکنم از تموم ظرفیتش استفاده نمیشه :n13: باور میکنی هرکاری کردم نتونستم دما رو از 70 بالاتر ببرم ؟ ریوالز هم بازی میکنم اصلا بالاتر نمیره ، انتظار دارم بیشتر داغ بشه اما بازی رو روون تر اجرا کنه :n02:

راستش منم چند وقت پیش Rivals رو که اجرا میکردم انگار نمیتونست از cpu درست استفاده کنه، واسه منم بیشتر از 75 نشد،
ولی وقتی بتلفید 4 رو ی ساعتی بازی کردم دماش به 87 رسید،

Last Night
21-04-2014, 21:50
are .nasbe baba .

vali mohite narm afzari k gozashti nadaram.

bazi b nodrat .bishtar abzare karame

oOomid.M
21-04-2014, 21:56
راستش منم چند وقت پیش Rivals رو که اجرا میکردم انگار نمیتونست از cpu درست استفاده کنه، واسه منم بیشتر از 75 نشد،
ولی وقتی بتلفید 4 رو ی ساعتی بازی کردم دماش به 87 رسید،

Rivals همین چیزاشه که ادمو داغون میکنه

are .nasbe baba .

vali mohite narm afzari k gozashti nadaram.

bazi b nodrat .bishtar abzare karame

میگم بابا مگه میشه نصب نباشه
برای دیدن اون صفحه رو قسمت خالی دسکتاپ راست کلیک کن و بعدش اولین گزینه یعنی Graphic Propertise رو بزن
بعدش از قسمت Power باید روی Switchable Graphics Application Monitor کلیک کن
بعدش با زدن Start Monitoring میزنه که جه برنامه هایی دارن از GPu استفاده میکنن . بعد که کارت تموم شد Stop Monitoring رو بزن

Last Night
21-04-2014, 22:04
vaghti ras klik mikonam :

agha in adrese site HP k driver dl mikonan chie?

oOomid.M
21-04-2014, 22:09
vaghti ras klik mikonam :

agha in adrese site HP k driver dl mikonan chie?

عه !! مال تو چرا اینطوریه ؟
برای من این شکلیه

عیبی نداره تو منوی استارت بنویس AMD خودش AMD Catlyst Control Center رو پیدا میکنه اونو باز کن

oOomid.M
21-04-2014, 22:10
آدرس دانلود درایور های برای مدل G0 و ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4158%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5359407&ac.admitted=1398105439450.876444892.199480143

Last Night
21-04-2014, 22:11
hamichin chizi nmiad.asan nasb nis!!1:n03:

oOomid.M
21-04-2014, 22:16
hamichin chizi nmiad.asan nasb nis!!1:n03:

مگه نگفتی تو دیوایس منیجر نوشته بوده اسمش رو ؟ پس نصبه دیگه
کی برات لپ تاپ رو راه اندازی کرده ؟ خودت یا فروشنده ؟ احتمالا ورژن پایین تری رو برات نصبیده :n13:
تو کنترل پنل قسمتی که برنامه ها رو آنیستال میکنی ببین برنامه AMD Catalyst هست یا نه ؟

Last Night
21-04-2014, 22:16
آدرس دانلود درایور های برای مدل G0 و ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4158%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5359407&ac.admitted=1398105439450.876444892.199480143

damet garm dadash man emshab ba akharin drivera ro dl konam farda natijasho migam.

dastet tala a a

Last Night
21-04-2014, 22:18
مگه نگفتی تو دیوایس منیجر نوشته بوده اسمش رو ؟ پس نصبه دیگه
کی برات لپ تاپ رو راه اندازی کرده ؟ خودت یا فروشنده ؟ احتمالا ورژن پایین تری رو برات نصبیده :n13:
تو کنترل پنل قسمتی که برنامه ها رو آنیستال میکنی ببین برنامه AMD Catalyst هست یا نه ؟

are nasbe

forushande nasb kard.

na tu uninstallam nis.

emshab dl mikonam akharin versiono bbinam chi mishe.
ehtemal midam version paeen nasb bashe.

oOomid.M
21-04-2014, 22:20
damet garm dadash man emshab ba akharin drivera ro dl konam farda natijasho migam.

dastet tala a a

داداش اونی که رو سایت اچ پی هست آخرین ورژن نیست ها :n02:
برای آخرین ورژن میتونی از اینجا دانلود کنی من خودم هم همین رو دانلود کردم و نصبیدم روش :
soft gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=246&Title=AMD-%28ATI%29-Radeon-Desktop-/-Mobility-Video-Card-Drivers-13.12

اون رو که نوشته نسخه‌ی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپ‌تاپ)
اگه 32 بیتی و اگه 64 بیتی هستی درستش رو خودت انتخاب کن

Last Night
21-04-2014, 22:22
eee

khub shod gofti.

tnx:n16:

soroushpooyan
21-04-2014, 22:24
آره امید :)) خیلی خنک کار میکنه . باتوجه به اینکه من و این دوست عزیز last night ویندوز 8 داریم میشه گفت که دما تو این ویندوز کمی بالاتر از 8.1 ئه مخصوصا که خود سازنده 8.1 رو بصورت دیفالت برای این مدل در نظر گرفته . من لپ تاپ رو به چند نفر نشون دادم همه گفتن واقعاً این داغه بعد من گفتم بابا ما توی کلوپی هستیم یکی از بچه عکس از دمای دستگاهش گذاشته بود . یه چیزی تو این مایه ها بود. بعد یکم سرچ کردم دیدم کلاً اکثر لپ تاگاشون تو این دما میچرخه

oOomid.M
21-04-2014, 22:25
eee

khub shod gofti.

tnx:n16:

اونیکه اچ پی گذاشته نسخه 13.9 هست ، اما در حال حاضر آخرین ورژن 13.12 هست
نسخه بتا که 14 باشه ( یعنی سال 2014 ) هست اومده بیرون اما چون بتا هست هنوز رسمی معرفی نشده

soroushpooyan
21-04-2014, 22:27

آره بابا خیلی اوکی کار میکنه دستگاهش :))))

oOomid.M
21-04-2014, 22:27
آره امید :)) خیلی خنک کار میکنه . باتوجه به اینکه من و این دوست عزیز last night ویندوز 8 داریم میشه گفت که دما تو این ویندوز کمی بالاتر از 8.1 ئه مخصوصا که خود سازنده 8.1 رو بصورت دیفالت برای این مدل در نظر گرفته . من لپ تاپ رو به چند نفر نشون دادم همه گفتن واقعاً این داغه بعد من گفتم بابا ما توی کلوپی هستیم یکی از بچه عکس از دمای دستگاهش گذاشته بود . یه چیزی تو این مایه ها بود. بعد یکم سرچ کردم دیدم کلاً اکثر لپ تاگاشون تو این دما میچرخه

بعله فرمایش شما متینه
من که منتظرم مایکروسافت ویندوز 9 رو بده بیرون برای این لپ تاپ 8.1 هم کمه :n09:

Last Night
21-04-2014, 22:29
bache ha b nazaretun 8.1 nasb konam?

oOomid.M
21-04-2014, 22:31
bache ha b nazaretun 8.1 nasb konam?

داداش اینکه پرسیدن نداره حتما 8.1 نصب کن
مخصوصا الان که آپدیت جدید و رسمیش اومده ، برای من 8.1 ام قدیمیه و برای ماه اکتبر هست

soroushpooyan
21-04-2014, 22:32
آقا من برای اینکه این مسائل کلاً تموم بشه یه راه حل دارم میگم آقا امید اون تنظیمات رو برگردونه به حالت اول بعد یک ساعت کار کنه اون وقت بگه دماش چنده :)))))

Last Night
21-04-2014, 22:34
vali khodaeesh kheyli zur dare win avaz kardan!

vali hatman dar barname migonjanam:d

oOomid.M
21-04-2014, 23:01
آقا من برای اینکه این مسائل کلاً تموم بشه یه راه حل دارم میگم آقا امید اون تنظیمات رو برگردونه به حالت اول بعد یک ساعت کار کنه اون وقت بگه دماش چنده :)))))

آقا مثل اینکه دمای لپ تاپ ما هم شده داستانی ها برای خودش
آخه من یه صفحه چوبی دارم که U شکل هست و لپ تاپم رو میزارم روش نمیدونم فهمیدی منظورم چه شکلی هست ؟ یه صفحه چوبی هست به ضخامت 1 سانتی متر که U شکل هست و باعث میشه که زیر لپ تاپ روی میز نچسبه و از میز فاصله داشته باشه ( یه مستطیل تو خالی هست که یه ضلع کمتر داره ) خودم هم نفهمیدم چی گفتم :n02:
شاید این هم تاثیر داشته باشه ولی فکر نکنم زیاد بخواد کم کنه از دما

آقا اون تنظیمات که گفتی هم برش داشتم مثل حالت قبل کردم یه چند درجه ای اومد بالاتر روی 40 و 41 درجه :دی :دی

vali khodaeesh kheyli zur dare win avaz kardan!

vali hatman dar barname migonjanam:d

عیبی نداره خیالی نیست ، اما از اول اونی که برات ویندوز نصب کرده بهت خیانت کرده باید 8.1 نصب میکرد

soroushpooyan
21-04-2014, 23:23
امید جان واقعا دمت گرم . این تاپیک رو اجرا کردم و لپ تاپ دماش درست و تقریباً مثل تو شد اونم تو وین8. احتمالا با 8.1 پایین تر هم بیاد . اما دو تا موضوع یک اینکه من صبح اینهمه عز و جز میزدم که سیستم داغه یکم زودتر میگفتی که از روش خاصی استفاده کردی من انقدر حرص نمیخوردم از دسنگاه :)))) . نکته دوم اینکه در بازی هم رو همین تنظیمات کار میکنی و گرماش چقدر میشه در اون حالت؟

oOomid.M
21-04-2014, 23:28
امید جان واقعا دمت گرم . این تاپیک رو اجرا کردم و لپ تاپ دماش درست و تقریباً مثل تو شد اونم تو وین8. احتمالا با 8.1 پایین تر هم بیاد . اما دو تا موضوع یک اینکه من صبح اینهمه عز و جز میزدم که سیستم داغه یکم زودتر میگفتی که از روش خاصی استفاده کردی من انقدر حرص نمیخوردم از دسنگاه :)))) . نکته دوم اینکه در بازی هم رو همین تنظیمات کار میکنی و گرماش چقدر میشه در اون حالت؟

داداشی زیاد عز و جز نزن به خودت فشار نیار وگرنه مثل من تو سن 24 سالگی نصف موهات سفید میشه :n15:
بستگی به بازیش داره و اینکه اون بازی بخواد چقدر از منابع سیستم استفاده کنه..
مثلا Pes رو میشه راحت با 30 درصد هم بازی کرد
اما وقتی می خوام بازی مثل Need For Speed Rivals بازی کنم میزارمش روی 100%
پروفایل High Performance رو آمادش کردم فقط واسه بازی Rivals :دی
الان همیشه روی 50% استفاده میکنم :دی

oOomid.M
21-04-2014, 23:30
الان من همیشه روی حالت 50% استفاده میکنم :

oOomid.M
21-04-2014, 23:32
راستی یادم رفت بگم برای بازی Pes دماش تو بالاترین تنظیمات گرافیکی میاد بین 49 تا 51 درجه که فکر میکنم عالی باشه
برم بخوابم چشام از کاسه در اومد ، لپ تاپم هم به غر غر کردن افتاد :دی

soroushpooyan
21-04-2014, 23:33
نه دیگه عز و جز نمیزنم :)) البته خب من کلا لپ تاپ نداشتم که حالا خیلی بفمم چی نرماله و چی نیست . اما خواستم تشکر کنم خیلی اوکی شد با این روش :))))

oOomid.M
21-04-2014, 23:34
نه دیگه عز و جز نمیزنم :)) البته خب من کلا لپ تاپ نداشتم که حالا خیلی بفمم چی نرماله و چی نیست . اما خواستم تشکر کنم خیلی اوکی شد با این روش :))))

چاکرتم .. اون که گفتم یه چی بزاری زیر لپ تاپ تا بیاد بالاتر اما توش خالی باشه که هوا هم بره و بیاد رو هم حتما مدنظر داشته باش عالی میشه

soroushpooyan
22-04-2014, 08:18
آره . توی دفتر نمیتونم چیزی بزارم براش ولی کلاً تو خونه خیلی خنکه یکی از دلایلش اینه که ذمای محیط خیلی تاثیر داره . درضمن یه نگای به این لینک داشته باش درمورد همون کاریه که ما داریم میکنیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

oOomid.M
22-04-2014, 09:17
آره . توی دفتر نمیتونم چیزی بزارم براش ولی کلاً تو خونه خیلی خنکه یکی از دلایلش اینه که ذمای محیط خیلی تاثیر داره . درضمن یه نگای به این لینک داشته باش درمورد همون کاریه که ما داریم میکنیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعله داداش خودم هم قبلا کلی با این قضیه ور رفتم
اونطوری که تو اون صفحه ای که لینک دادی هم نوشته هر پردازنده ای نمیتونه با کم یا زیاد کردن این عدد خودش رو وقف بده و مثلا میتونه فقط 10 تا وضعیت داشته باشه
مثلا من وقتی عدد رو میزارم 50 با وقتی که میزارمش رو 35 هیچ تفاوتی تو فعالیت پردازنده نمیبینم.
یه سری یادمه گذاشتم با برنامه AIDA 64 از سیستم بنچمارک بگیره تو تسک منجر دیدم که CPU از 50% بالاتر نمیره ، رفتم دیدم که این عدد ماکزیمم رو کمش کرده بودمش
تغییرش دادم به 100% دیدم تسک منجر هم رفت روی 100%

m_y_68
22-04-2014, 10:10
ی اتفاق عجیب واسم افتاد...
دیشب داشتم توی لپتاپ ی فایل pdf میخوندم که خوابم برد، لپ تاپ هم روشن مونده بود، یعنی از صبح روز قبل یکسره روشن بود،
الان که پا شدم روشنش کنم هر چی کلید پاور رو زدم روشن نشد،
جاتون خالی سکته رو ناقص زدم،
من باتری رو بیشتر وقتا در میارم، گفتم شاید مشکل از پاور هست، اومدم باتری رو گذاشتم روشن شد،
ولی پاور رو که میزدم شارژ نمیکرد، با خودم گفتم ازبس روشن بود پاورش تعطیل شد،
ی نیم ساعت بعد در کمال نا امیدی اومدم پاور رو وصل کردم دیدم درست شده !!!
اینم بگم دیشب نه برق قطع و وصل شده بود نه هیچی، اگه میشد تایمر برق خونه ریست میشد که نشده بود،

oOomid.M
22-04-2014, 10:45
ی اتفاق عجیب واسم افتاد...
دیشب داشتم توی لپتاپ ی فایل pdf میخوندم که خوابم برد، لپ تاپ هم روشن مونده بود، یعنی از صبح روز قبل یکسره روشن بود،
الان که پا شدم روشنش کنم هر چی کلید پاور رو زدم روشن نشد،
جاتون خالی سکته رو ناقص زدم،
من باتری رو بیشتر وقتا در میارم، گفتم شاید مشکل از پاور هست، اومدم باتری رو گذاشتم روشن شد،
ولی پاور رو که میزدم شارژ نمیکرد، با خودم گفتم ازبس روشن بود پاورش تعطیل شد،
ی نیم ساعت بعد در کمال نا امیدی اومدم پاور رو وصل کردم دیدم درست شده !!!
اینم بگم دیشب نه برق قطع و وصل شده بود نه هیچی، اگه میشد تایمر برق خونه ریست میشد که نشده بود،

عه !! مگه خودش روی اسلیپ نمیره ؟ یا اینکه هارد رو خاموش نمیکنه ؟

soroushpooyan
22-04-2014, 10:45
این موضوع برای من هم سواله اتفاقا ً چون من کلاً دانلود دوست دارم :))) واسه همین دارم فکر میکنم شاید دیگه نامحدود نگیرم و دانلود رو بخوام بزارم توی ساعت رایگان بعد داشتم فکر میکردم آیا لپ تاپ میتونه اتقدر روشن بمونه ؟ آیا در طولانی مدت و تکرار این حرکت چقدر از عمرش کم میشه ؟

oOomid.M
22-04-2014, 10:49
این موضوع برای من هم سواله اتفاقا ً چون من کلاً دانلود دوست دارم :))) واسه همین دارم فکر میکنم شاید دیگه نامحدود نگیرم و دانلود رو بخوام بزارم توی ساعت رایگان بعد داشتم فکر میکردم آیا لپ تاپ میتونه اتقدر روشن بمونه ؟ آیا در طولانی مدت و تکرار این حرکت چقدر از عمرش کم میشه ؟

داداش اگه میخوای لپ تاپ رو بزاری برای دانلود شبانه ، مگه آخه چقدر میخاد روشن بمونه ؟ بیشتر از 6 یا 7 ساعت که نیست
باید یه سری تنظیمات رو دستکاری کنی
کار خاصی نداره ، باید روی اسلیپ رفتن و همینطور خاموش کردن هارد دیسک رو غیر فعال کنی و فقط بزاری که صفحه نمایش رو خاموش کنه

oOomid.M
22-04-2014, 10:53
خداوکیلی باتری این لپ تاپ خوب هست ، الان 3 و نیم ساعته دارم با وای فای کار میکنم هنوز 31 درصد شارژ داره باتری

m_y_68
22-04-2014, 11:23
داداش اگه میخوای لپ تاپ رو بزاری برای دانلود شبانه ، مگه آخه چقدر میخاد روشن بمونه ؟ بیشتر از 6 یا 7 ساعت که نیست
باید یه سری تنظیمات رو دستکاری کنی
کار خاصی نداره ، باید روی اسلیپ رفتن و همینطور خاموش کردن هارد دیسک رو غیر فعال کنی و فقط بزاری که صفحه نمایش رو خاموش کنه

من که کلا گذاشتم هیچوقت خاموش نشه،
دیشب هم خودش خاموش نشده بود، مشخص بود ی دفعه خاموش شده، چون برق پاور قطع شده بود،
والا من همیشه لینکای دانلود رو میفرستم به گوشیم شب با گوشی میزارم دانلود،
آره باتریش واقعا معرکه هست،
با potplayer فیلم اچ دی رو راحت سه و نیم ساعت جواب میده، واسه خوندن فایل پی دی فی با وایرلس خاموش 6 ساعت دووم آورد،

oOomid.M
22-04-2014, 11:33
من که کلا گذاشتم هیچوقت خاموش نشه،
دیشب هم خودش خاموش نشده بود، مشخص بود ی دفعه خاموش شده، چون برق پاور قطع شده بود،
والا من همیشه لینکای دانلود رو میفرستم به گوشیم شب با گوشی میزارم دانلود،
آره باتریش واقعا معرکه هست،
با potplayer فیلم اچ دی رو راحت سه و نیم ساعت جواب میده، واسه خوندن فایل پی دی فی با وایرلس خاموش 6 ساعت دووم آورد،

من تا بحال ازش استفاده مداوم نداشتم چندین ساعت تا ببینم به مشکل خوردم یا نه
نهایتش 5 یا 6 ساعت روشن بوده مداوم و من که به مشکلی نخوردم تا بحال
به هر حال شما خواب بودی و معلوم نیست که چه اتفاقی افتاده در اون لحظه
شاید نوسان شدید برقی رخ داده باشه اصلا :n18:

soroushpooyan
22-04-2014, 15:48
(حالا که بحثه باتریه بزارید من یکم پز g1 ام رو بدم :)))))) ) میدونید بچه ها ما هزول بازا باتریمون 7 ساعت کار میکنه :)))))))))
البته دور از شوخی هنوز رو باتری باهاش کار نکردم ببینم چقدر جواب میده ولی یارو فروشندهه میگفت بخاطر هزول بودنش بیشتر جواب میده

oOomid.M
22-04-2014, 16:07
(حالا که بحثه باتریه بزارید من یکم پز g1 ام رو بدم :)))))) ) میدونید بچه ها ما هزول بازا باتریمون 7 ساعت کار میکنه :)))))))))
البته دور از شوخی هنوز رو باتری باهاش کار نکردم ببینم چقدر جواب میده ولی یارو فروشندهه میگفت بخاطر هزول بودنش بیشتر جواب میده

آره معمولا برای هاسول ها باتری 4 سلولی میزارن ( مثل همین z510 ) اما برای تو که هاسول هست 6 سلولی گذاشتن دیکه میترکونه
من خودم صبح حساب کردم با وای فای حدود 4.5 ساعت شایدم بیشتر استفاده کردم از باتری
واسه کارای معمولی هم مثل مرور فایل PDF البته با نور کم میدونم بیش از 6 ساعت شارژ میده

Last Night
22-04-2014, 21:37
من هر کاری کردم دما همون حدودای 42- 43 در نوسانه . فعلم بیخیال شدم تا بعد ویندوز عوض کنم.

یه سوال.با فینگر پرینت میشه وارد فروم شد؟یا فقط مخصوص نرم افزاره.؟

oOomid.M
22-04-2014, 22:26
من هر کاری کردم دما همون حدودای 42- 43 در نوسانه . فعلم بیخیال شدم تا بعد ویندوز عوض کنم.

یه سوال.با فینگر پرینت میشه وارد فروم شد؟یا فقط مخصوص نرم افزاره.؟

میشه از فینگر برای اینترنت هم استفاده کرد
یعنی چی فقط مخصوص نرم افزاره ؟ تو ویندوز هرجا ازت پسورد بخواد میتونی از فینگر پرینت استفاده کنی
برای بالا اومدن ویندوز ، برنامه وین رر ، یاهو مسنجر و .. و .. و ..
باید افزونه اش رو تو مرورگر فعال کنی تا تو صفحات لاگین سایت ها هم کار کنه

hp450
23-04-2014, 00:57
با سلام خدمت oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).من این لپ تاپ HP ProBook 450 G1 امروز خریدم و ویندوز سون 32 بیت هم نصب کردم.ولی درایورهاشو نمیدونم چطور بگیرم.میشه لینک بذارید؟لطفابگیدکدون از لینک ها رو دانلود کنم.آخه شنیدم لازم نیست همه درایورها رو دانلود کرد.

Last Night
23-04-2014, 09:12
میشه از فینگر برای اینترنت هم استفاده کرد
یعنی چی فقط مخصوص نرم افزاره ؟ تو ویندوز هرجا ازت پسورد بخواد میتونی از فینگر پرینت استفاده کنی
برای بالا اومدن ویندوز ، برنامه وین رر ، یاهو مسنجر و .. و .. و ..
باید افزونه اش رو تو مرورگر فعال کنی تا تو صفحات لاگین سایت ها هم کار کنه

منظورم همون یاهو مسنجر و ... ایناست

اسم افزونش واسه فایر فاکس چیه؟

Last Night
23-04-2014, 09:18
با سلام خدمت oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).من این لپ تاپ HP ProBook 450 G1 امروز خریدم و ویندوز سون 32 بیت هم نصب کردم.ولی درایورهاشو نمیدونم چطور بگیرم.میشه لینک بذارید؟لطفابگیدکدون از لینک ها رو دانلود کنم.آخه شنیدم لازم نیست همه درایورها رو دانلود کرد.

شما به نظر من 8.1 64 بیتی نصب کن تا از همه قابلیتای لپتاپت استفاده کنی

oOomid.M
23-04-2014, 09:45

سلام
از این صفحه نوع ویندوز رو انتخاب کن :

تو صفحه دانلود درایور ها هم اول از همه Chipset ها رو دانلود کنید و نصب کنید
بعدش هم برو سراغ گرافیک و کارت صدا
بقیه چیز ها هم مثل بلوتوث و وبکم و فینگر پرینت رو میشه راه اندازی کرد مهمترین چیز ها همونی بود که اول گفتم
در مورد اینکه شنیدی همه چیز ها رو لازم نیست نصب کنم باید بگم که خوب بستگی به استفادت از لپ تاپ داره
اگر فینگر پرینت به دردت نمیخوره پس احتیاجی نیست نصبش کنی ، در مورد وبکم و بلوتوث هم همینطور
فقط تو بخش Security چند تا برنامه هست که به درد نمیخوره و بهتر هست که نصبش نکنی
همینطور چند تا برنامه گذاشته برای رایت کردن یا باز کردم فایل های PDF و یا ویرایش عکس که میتونی اونارو هم نصب نکنی
اما پیشنهاد من هم مثل دوست عزیزم Last Night ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هست که ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنید

oOomid.M
23-04-2014, 09:51
منظورم همون یاهو مسنجر و ... ایناست

اسم افزونش واسه فایر فاکس چیه؟

داداش تو مرورگز IE که اصلا افزونش نصب هست و همیشه فعاله هرجا لوگین میبینه خودش میاد تو کار :n02:
تو فایر فاکس هم نمیخواد کاری کنی خودش نصبش میکنه فقط باید فعالش کنی :

من خودم تا بحال فعالش نکرده بودم ببینم چطوری کار میکنه بخاطر روی ماه تو فعالش کردم ، این هم یه شات دیگه موقع ورود به انجمن P30World خودش لوگون اسکرینش میاد بالا :

Last Night
23-04-2014, 10:31
مرسی داداش اقایی

تو IE الان امتحان کردم .اره درسته خودش نصب بود. ولی تو فایر فاکس اصن نصب نبود که فعالش کنم.

باید یگردم پیداش کنم

hp450
23-04-2014, 10:36
سلام
از این صفحه نوع ویندوز رو انتخاب کن :

تو صفحه دانلود درایور ها هم اول از همه Chipset ها رو دانلود کنید و نصب کنید
بعدش هم برو سراغ گرافیک و کارت صدا
بقیه چیز ها هم مثل بلوتوث و وبکم و فینگر پرینت رو میشه راه اندازی کرد مهمترین چیز ها همونی بود که اول گفتم
در مورد اینکه شنیدی همه چیز ها رو لازم نیست نصب کنم باید بگم که خوب بستگی به استفادت از لپ تاپ داره
اگر فینگر پرینت به دردت نمیخوره پس احتیاجی نیست نصبش کنی ، در مورد وبکم و بلوتوث هم همینطور
فقط تو بخش Security چند تا برنامه هست که به درد نمیخوره و بهتر هست که نصبش نکنی
همینطور چند تا برنامه گذاشته برای رایت کردن یا باز کردم فایل های PDF و یا ویرایش عکس که میتونی اونارو هم نصب نکنی
اما پیشنهاد من هم مثل دوست عزیزم Last Night ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هست که ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنید

سلام و صبح بخیر.واقعا ممنون از شما به خاطر راهنمایی های خوبتون.
یه سوال داشتم.من رفتم توی همین لینکی که شما قرار دادید.ولی مثلا واسه گرافیک 2تا فایل برای دانلود گذاشته نمیدونم باید کدومش رودانلود کنم برای چیپست 3 تا فایل هست.میشه کمک کنید.

oOomid.M
23-04-2014, 10:56
سلام و صبح بخیر.واقعا ممنون از شما به خاطر راهنمایی های خوبتون.
یه سوال داشتم.من رفتم توی همین لینکی که شما قرار دادید.ولی مثلا واسه گرافیک 2تا فایل برای دانلود گذاشته نمیدونم باید کدومش رودانلود کنم برای چیپست 3 تا فایل هست.میشه کمک کنید.

سلام ممنون
والا برای ویندوز 8.1 که من دانلود کردم برای چیپست فقط یه فایل بود
اما برای ویندز 7 تو قسمت چیپست 3 تا فایل هست که فکر میکنم باید هر 3 تاش رو دانلود و نصب کنید

در مورد گرافیک هم درسته چون خود لپ تاپ 2 تا کارت گراف داره یکیش Intel هست که آنبورده و دیگری هم گرافیک AMD 8750 یا همون ATI که رو سایت نوشته هست باید هردوشو نصب کنید .. تا وقتی که گراف اینتل رو نصب نکنی گرافیک دومت کار نمیکنه و نمیتونی بازی یا کارای گرافیکی سنگین انجام بدی

oOomid.M
23-04-2014, 11:02
مرسی داداش اقایی

تو IE الان امتحان کردم .اره درسته خودش نصب بود. ولی تو فایر فاکس اصن نصب نبود که فعالش کنم.

باید یگردم پیداش کنم

ورژن فایر فاکست چیه ؟ چون من چیزی نصب نکردم خودش اومده !!
تو برای فینگر پرینت Smart Security رو نصب کردی یا HP Protect tools ??

hp450
23-04-2014, 11:46
سلام ممنون
والا برای ویندوز 8.1 که من دانلود کردم برای چیپست فقط یه فایل بود
اما برای ویندز 7 تو قسمت چیپست 3 تا فایل هست که فکر میکنم باید هر 3 تاش رو دانلود و نصب کنید

در مورد گرافیک هم درسته چون خود لپ تاپ 2 تا کارت گراف داره یکیش Intel هست که آنبورده و دیگری هم گرافیک AMD 8750 یا همون ATI که رو سایت نوشته هست باید هردوشو نصب کنید .. تا وقتی که گراف اینتل رو نصب نکنی گرافیک دومت کار نمیکنه و نمیتونی بازی یا کارای گرافیکی سنگین انجام بدی

درود برشما.مثل اینکه ویندوز 8.1نصب کنم بهتره طبق توصیه شما.اوکی پس همه فایلا رو دانلودمیکنم.ممنون از پاسخ مناسبتون.

Last Night
23-04-2014, 14:13
ورژن فایر فاکست چیه ؟ چون من چیزی نصب نکردم خودش اومده !!
تو برای فینگر پرینت Smart Security رو نصب کردی یا HP Protect tools ??

version 18 :fire fox

HP Protect tools

farghi dare ba ham?

dobare nasb kardam mige ba version firefoxet nasazegare.bayad fire foxo update konam

Last Night
23-04-2014, 14:20
درود برشما.مثل اینکه ویندوز 8.1نصب کنم بهتره طبق توصیه شما.اوکی پس همه فایلا رو دانلودمیکنم.ممنون از پاسخ مناسبتون.

duste aziz laptapetun mobarak bashe .chand vastun darumad?

oOomid.M
23-04-2014, 14:58
version 18 :fire fox

HP Protect tools

farghi dare ba ham?

dobare nasb kardam mige ba version firefoxet nasazegare.bayad fire foxo update konam

من اول HP Protect Tools نصبیده بودم بعدش پاکش کردم Client Security Manager نصب کردم
از نظر کارایی هیچ فرقی با هم ندارن یکی هستن
فایرفاکس من ورژنش 28 هست ، شاید با ورژن فایرفاکست سازگار نباشه فینگر پرینت

oOomid.M
23-04-2014, 15:01

آخه من کسی رو ندیدم که با این لپ تاپ ویندوز 7 ریخته باشه ، واسه همین میگم که 8.1 بریز چون من و همه کاربرای اینجا ویندوز 8.1 یا 8 ریختیم و همه درایور ها رو راحت و بی دردسر نصب کردیم و هیچ مشکلی هم باهاش نداریم
شاید با 7 یه چیزهایی ناسازگار باشه که باید تست کنید
اکثر درایور ها هم با ویندوز 8 سازگاره هم با 7

soroushpooyan
24-04-2014, 00:03
درضمن یکی از دوستان اشاره کرد که 8 32 بیت ریخته . توجه کنید که hp کلا برای ویندوز های8 8.1 درایور 32 بیت ارائه نداده

حالا منم یه سوال درمورد درایور ها دارم و اون اینه که بین این درایور هایی که تو بخش نت ورک وجود داره شما کدوم ها رو برای نصب پیشنهاد می کنید؟؟؟؟

oOomid.M
24-04-2014, 09:11
درضمن یکی از دوستان اشاره کرد که 8 32 بیت ریخته . توجه کنید که hp کلا برای ویندوز های8 8.1 درایور 32 بیت ارائه نداده

حالا منم یه سوال درمورد درایور ها دارم و اون اینه که بین این درایور هایی که تو بخش نت ورک وجود داره شما کدوم ها رو برای نصب پیشنهاد می کنید؟؟؟؟

داداش برای مدل G1 که بری برای 8 و 8.1 فقط 64 بیتی رو ارائه کرده ، برای مدل G0 که بری برای 8 و 8.1 هم 32 بیتی هست هم 64 بیتی
البته درایور های G0 و G1 اکثرشون یکی هست به غیر از درایور گرافیک اینتل
در مورد اون عکسی هم که گذاشتی هم من یادمه که ویندوز رو نصب کردم هم وای فایم کار میکرد باهاش وصل شدم اینترنت و هم کابل LAN وصل کردن رفتم باهاش اینترنت اما همه اون درایور ها رو دانلود و نصب کردم

hp450
25-04-2014, 21:24
duste aziz laptapetun mobarak bashe .chand vastun darumad?

سلام جناب.شب بخیر.بنده هفته گذشته خریدم باگارانتی 1 ساله به قیمت 2100000
خصوصیاتش:
cpu 4200m
ram 6gig
graphic 2 amd
hdd 750 gig

oOomid.M
25-04-2014, 23:20
سلام
ورژن جدید 14.4 کارت گرافیک AMD هم اومد
میتونید از سایت خود AMD و یا سایت های دانلود ایرانی دانلود کنید

oOomid.M
25-04-2014, 23:22
خصوصیاتش:
cpu 4200m
ram 6gig
graphic 2 amd
hdd 750 gig

داداش مبارکت باشه
مطمئنی هاردت 750 هست ؟ جون اونطور که من دیدم سری های G1 همشون هاردشون 1 ترا هست ها :n13:

m_y_68
25-04-2014, 23:28
داداش مبارکت باشه
مطمئنی هاردت 750 هست ؟ جون اونطور که من دیدم سری های G1 همشون هاردشون 1 ترا هست ها :n13:

داش امید من وقتی خواستم بخرم روش هارد 500 بود، رمش هم 4،
فروشنده گفت میخوای هارد و رمش رو ارتقا بدم صد تومن ؟
منم گفتم آره،
ی حرکتی کرد که فکم افتاد،
ی 450 دیگه رو باز کرد ی رم 2 از روش برداشت و هارد 750 بعد هم گذاشت روی لپتاپم،
لپ تاپ رو بهم 1730 قیمت داده بود که با این حرکت 1830 ازم گرفت، البته واسه من گارانتی نداشت راحت پشتشو باز کرد، ولی ماله این دوستون گارانتی داره، مطمئنا فابریک کارخونه هست،

soroushpooyan
26-04-2014, 00:13
خصوصیاتش:
cpu 4200m
ram 6gig
graphic 2 amd
hdd 750 gig

دوست عزیز مبارک باشه ایشالاه فنش عالی بچرخه برات :) . نکته بعدی اینکه کلاً لپ تاپ ها خصوصا 450 و 4540s مدل های بسیار مختلفی دارند مثلا برای 450 چهار نوع هارد ارائه شده : 500 . 750 . 1tb ، و یه ssd 128 . یا مثلا دو نوع نمایشگر یکی همین معمولی و یکی لمسی براش ارائه شده که ضد خش هم هست . حتی بعضی از مدل ها بک لایت داره یا بعضی مدل ها باتری های 9 سلولی دارن. رم هاشونم 4 ، 6 و 8 ارائه شده . در کل درمورد اینکه کانفیگت با بقبه فرق داره نگران نباش مدل های بسیاری ارائه شده . شما اگه بخوای مطمئن بشی درمورد اصل بودن سیستمت سریال نامبرت رو توی بخش ساپورت hp بزن. اگه باشه زیر عکس و اسم مدلت میزنه Active و مدت زمان گارانتی رو نشون میده .

داداش برای مدل G1 که بری برای 8 و 8.1 فقط 64 بیتی رو ارائه کرده ، برای مدل G0 که بری برای 8 و 8.1 هم 32 بیتی هست هم 64 بیتی
البته درایور های G0 و G1 اکثرشون یکی هست به غیر از درایور گرافیک اینتل
در مورد اون عکسی هم که گذاشتی هم من یادمه که ویندوز رو نصب کردم هم وای فایم کار میکرد باهاش وصل شدم اینترنت و هم کابل LAN وصل کردن رفتم باهاش اینترنت اما همه اون درایور ها رو دانلود و نصب کردم

مرسی امید جان . من هم گفتم وقتی میشناسه دیگه شاید نیازی نباشه اما شاید اگر خواستم نصب کنم چیز اشتباهی نصب نشه روی سیستم

m_y_68
26-04-2014, 00:36
درایور جدید AMD ورژن 14.4 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک نمیشد بزارم. خط فاصله های وسط سافتگذرو در اول و آخر لینک پاک کنید...

برای اولین بار AMD برنامه ای برای اجرای بهتر بازیها توی درایورش قرار داد ...
این عکس رو خودم موقع نصب گرفتم:

Highlights of AMD Catalyst™ 14.4 Windows Driver

Support for the AMD Radeon R9 295X
CrossFire fixes enhancements:
Crysis 3 – frame pacing improvements
Far Cry 3 – 3 and 4 GPU performance improvements at high quality settings, high resolution settings
Anno 2070 – Improved CrossFire scaling up to 34%
Titanfall – Resolved in game flickering with CrossFire enabled
Metro Last Light – Improved Crossfire scaling up to 10%
Eyefinity 3x1 (with three 4K panels) no longer cuts off portions of the application
Stuttering has been improved in certain applications when selecting mid-Eyefinity resolutions with V-sync Enabled
Full support for OpenGL 4.4
OpenGL 4.4 supports the following extensions:
ARB_buffer_storage
ARB_enhanced_layouts
ARB_query_buffer_object
ARB_clear_texture
ARB_texture_mirror_clamp_to_edge
ARB_texture_stencil8
ARB_vertex_type_10f_11f_11f_rev
ARB_multi_bind
ARB_bindless_texture
ARB_spare_texture
ARB_seamless_cubemap_per_texture
ARB_indirect_parameters
ARB_shader_group_vote
Mantle beta driver improvements:
BattleField 4: Performance slowdown is no longer seen when performing a task switch/Alt-tab
BattleField 4: Fuzzy images when playing in rotated SLS resolution with an A10 Kaveri system

hp450
26-04-2014, 09:27
دوست عزیز مبارک باشه ایشالاه فنش عالی بچرخه برات :) . نکته بعدی اینکه کلاً لپ تاپ ها خصوصا 450 و 4540s مدل های بسیار مختلفی دارند مثلا برای 450 چهار نوع هارد ارائه شده : 500 . 750 . 1tb ، و یه ssd 128 . یا مثلا دو نوع نمایشگر یکی همین معمولی و یکی لمسی براش ارائه شده که ضد خش هم هست . حتی بعضی از مدل ها بک لایت داره یا بعضی مدل ها باتری های 9 سلولی دارن. رم هاشونم 4 ، 6 و 8 ارائه شده . در کل درمورد اینکه کانفیگت با بقبه فرق داره نگران نباش مدل های بسیاری ارائه شده . شما اگه بخوای مطمئن بشی درمورد اصل بودن سیستمت سریال نامبرت رو توی بخش ساپورت hp بزن. اگه باشه زیر عکس و اسم مدلت میزنه Active و مدت زمان گارانتی رو نشون میده .

مرسی امید جان . من هم گفتم وقتی میشناسه دیگه شاید نیازی نباشه اما شاید اگر خواستم نصب کنم چیز اشتباهی نصب نشه روی سیستم

سلام دوست گرامی.ممنون.ولی هیچکدوم از این موارد رو که فرمودید نداره.
یه سوال داشتم.توی قسمت properties مای کامپیوتر که میرم نوشته ram 6 gig(usable 2.14)g نمیدونم یعنی چی.میشه راهنمایی کنید؟

soroushpooyan
26-04-2014, 09:40
یه سوال داشتم.توی قسمت properties مای کامپیوتر که میرم نوشته ram 6 gig(usable 2.14)g نمیدونم یعنی چی.میشه راهنمایی کنید؟
شما متوجه منظور من نشدید . گفتم اگر میبینید که لپ تاپتون مشخصاتش با بقیه فرق میکنه (مثلا به جای هارد 1 ترابایت) هاردش 750 نگران نشید چون این برای 450 مدل های مخنلفی ارائه شده . وقتی که درکنار مقدار رم سیستم عبارت usable میاد منظور مقدار واقعی و قابل استفاده رم‌تونه مثلا برای من زده : 8.00gb (usable 7.88GB

حالا من نمیدونم برای چی مقدار usable شما 2.14gb چون یکم کمه .

soroushpooyan
26-04-2014, 09:41
کسی از دوستان این درایور جدید amd رو نصب کرده ؟ آیا راضی بوده از عملکردش؟

oOomid.M
26-04-2014, 12:41

داداش ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی ؟

oOomid.M
26-04-2014, 12:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Highlights of AMD Catalyst™ 14.4 Windows Driver

Support for the AMD Radeon R9 295X
CrossFire fixes enhancements:
Crysis 3 – frame pacing improvements
Far Cry 3 – 3 and 4 GPU performance improvements at high quality settings, high resolution settings
Anno 2070 – Improved CrossFire scaling up to 34%
Titanfall – Resolved in game flickering with CrossFire enabled
Metro Last Light – Improved Crossfire scaling up to 10%
Eyefinity 3x1 (with three 4K panels) no longer cuts off portions of the application
Stuttering has been improved in certain applications when selecting mid-Eyefinity resolutions with V-sync Enabled
Full support for OpenGL 4.4
OpenGL 4.4 supports the following extensions:
ARB_buffer_storage
ARB_enhanced_layouts
ARB_query_buffer_object
ARB_clear_texture
ARB_texture_mirror_clamp_to_edge
ARB_texture_stencil8
ARB_vertex_type_10f_11f_11f_rev
ARB_multi_bind
ARB_bindless_texture
ARB_spare_texture
ARB_seamless_cubemap_per_texture
ARB_indirect_parameters
ARB_shader_group_vote
Mantle beta driver improvements:
BattleField 4: Performance slowdown is no longer seen when performing a task switch/Alt-tab
BattleField 4: Fuzzy images when playing in rotated SLS resolution with an A10 Kaveri system

داداش دمت گرم پس دانلود کردیش
من باید ببینم حجمم کفاف میده دانلود کنم یا نه:n13:

soroushpooyan
26-04-2014, 14:23

فکر کنم ویندوزشون 32 بیتیه چون مقدار usable رم خیلی کمه . حدودا باید روی 5.7gb اینا باشه
0

hp450
26-04-2014, 15:23

سلام جناب oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
ویندوز قبلی 32 بیت بود واسه همین کم نشون میداد.الان ویندوز 8.1 اینترپرایز نصب کردم.همه چیز رو شناخته به جز گرافیک.گرافیک intel 4600 رو شناخته ولی اون یکی هنوز نشناخته.چندتا زحمت داشتمبراتون.لینک دانلود درایورهاشو برام بذارید.

oOomid.M
26-04-2014, 16:41
سلام جناب oOomid.M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
ویندوز قبلی 32 بیت بود واسه همین کم نشون میداد.الان ویندوز 8.1 اینترپرایز نصب کردم.همه چیز رو شناخته به جز گرافیک.گرافیک intel 4600 رو شناخته ولی اون یکی هنوز نشناخته.چندتا زحمت داشتمبراتون.لینک دانلود درایورهاشو برام بذارید.

سلام
خوب خدارو شکر که بالاخره ویندوزتون رو عوض کردین
به ویندوز 8 خوش اومدین :دی
خودش اگر درایور Intel HD 4600 رو شناخته خوب که چه بهتر اما من نمیدونم که شما درایورش رو نصبیدین یا نه

وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنید Graphic Properties مربوط به اینتل رو دارین یا نه ؟ و یا اینکه مشکلی با کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش دارید یا نه ؟ مخصوصا با دکمه های کیبورد و FN ها
چون اگر درایور گرافیک اول رو درست و کامل نکنید گرافیک دومتون کار نخواهد کرد
گرافیک AMD رو هم جدیدترین ورژنش رو که چندروز پیش بصورت رسمی منتشر شده دوستان چند تا پست بالاتر گذاشتن

hp450
26-04-2014, 17:43
سلام
خوب خدارو شکر که بالاخره ویندوزتون رو عوض کردین
به ویندوز 8 خوش اومدین :دی
خودش اگر درایور Intel HD 4600 رو شناخته خوب که چه بهتر اما من نمیدونم که شما درایورش رو نصبیدین یا نه

وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنید Graphic Properties مربوط به اینتل رو دارین یا نه ؟ و یا اینکه مشکلی با کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش دارید یا نه ؟ مخصوصا با دکمه های کیبورد و FN ها
چون اگر درایور گرافیک اول رو درست و کامل نکنید گرافیک دومتون کار نخواهد کرد
گرافیک AMD رو هم جدیدترین ورژنش رو که چندروز پیش بصورت رسمی منتشر شده دوستان چند تا پست بالاتر گذاشتن

ممنون.توی قسمت manage که میرم میبینم دو تا گزینه برای گرافیک هست که یکیش شناخته شده ولی دومی نشده.وقتی روی دستکتاپ هم راست کلیک میکنم دو تا گزینه اضافه شده.نوشتهintel! ولی چیزی در مورد گرافیک دوم نمیدونم که مدلش چیه.

oOomid.M
26-04-2014, 19:43
ممنون.توی قسمت manage که میرم میبینم دو تا گزینه برای گرافیک هست که یکیش شناخته شده ولی دومی نشده.وقتی روی دستکتاپ هم راست کلیک میکنم دو تا گزینه اضافه شده.نوشتهintel! ولی چیزی در مورد گرافیک دوم نمیدونم که مدلش چیه.

خوب پس حله
آخه برای من که Intel HD 4000 هست رو باید درایورش رو خودم نصب میکردم برای همین نور صفحه رو نمیشد کم و زیاد کزد :دی
برای شما که درایور گرافیک اولتون نصب هست دیگه مشکلی نیست باید حالا درایور گرافیک AMD رو نصب کنید
الان جدید ترین درایور AMD ورژن 14.4 هست که یا میتونید از خود سایت AMD دانلودش کنید که اصلا بهتون پیشنهاد نمیشه چون سرعتش پایینه
بهتر هست که از سایت های ایرانی که برای دانلود قرارش دادن استفاده کنید مثل سایت سافت گذر :
وارد این صفحه شو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=246&Title=AMD-%28ATI%29-Radeon-Desktop-/-Mobility-Video-Card-Drivers-14.4
علامت ستاره ( * ) رو از لینک پاک کن تا صفحه باز بشه
بعدش اگر ویندوزت 64 بیتی هست این رو دانلود کن :

نسخه‌ی 14.4 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپ‌تاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 278 مگابایت - (به‌روزشده)

m_y_68
27-04-2014, 12:14
تا حالا کسی virtualization رو از توی بایوس فعال کرده ؟
من واسه ویژوال بیسیک بهش نیاز داشتم رفتم فعالش کردم وقتی اومدم توی دیدم بلوتوثم کلا غیب شده، انگار که اصلا بلوتوثی درکار نبوده، رفتم غیر فعال کردم virtualization رو بازم بلوتوث پیدا نشد، درایورهاشو هم پاک کردم و دوباره نصبیدم بازم هیچی ...
بلوتوث خیلی لازم دارم،:confused:

hp450
27-04-2014, 13:31
سلام دوستان.برای تنظیم نور صفحه از چه کلیدی استفاده میکنید؟

oOomid.M
27-04-2014, 19:34
تا حالا کسی virtualization رو از توی بایوس فعال کرده ؟
من واسه ویژوال بیسیک بهش نیاز داشتم رفتم فعالش کردم وقتی اومدم توی دیدم بلوتوثم کلا غیب شده، انگار که اصلا بلوتوثی درکار نبوده، رفتم غیر فعال کردم virtualization رو بازم بلوتوث پیدا نشد، درایورهاشو هم پاک کردم و دوباره نصبیدم بازم هیچی ...
بلوتوث خیلی لازم دارم،:confused:

این که گفتی چی هست اخه !! اصلا چه ربطی به دندون آبی داره !!؟

سلام دوستان.برای تنظیم نور صفحه از چه کلیدی استفاده میکنید؟

سلام
باو رو صفحه کلید که هست تابلویه !!
دکمه fn رو نگه داری بعدش با f9 و f10 میشه کم و زیادش بکنی
از پاور آپشن هم میشه کم و زیادش بکنی
اگر اینایی که گفتم کار نمیکنن باید درایور گرافیک intel رو دوباره نصب کنی از سایت خود HP
دیروز که بهت گفتم تا درایور اینتل رو درست و کامل نصب نکنی نمیتونی نور صفحه رو کم و زیاد بکنی

m_y_68
27-04-2014, 19:37
این که گفتی چی هست اخه !! اصلا چه ربطی به دندون آبی داره !!؟

سلام
اگر اینایی که گفتم کار نمیکنن باید درایور گرافیک intel رو دوباره نصب کنی از سایت خود HP
دیروز که بهت گفتم تا درایور اینتل رو درست و کامل نصب نکنی نمیتونی نور صفحه رو کم و زیاد بکنی

مربوط به سیستم مجازی سازی اینتل میشه، واسه کارای برنامه نویسیم لازم دارم،
والا منم نمیدونم چه ربطی به بلوتوث داشت، ولی باهم دیگه سازگار نیستن...

oOomid.M
27-04-2014, 20:09
داداش برای انیستال کردم درایور قبلی گرافیک AMD از برنامه ای که رو سایت گذاشته استفاده کردی یا خودت از کنترل پنل پاکش کردی ؟

m_y_68
27-04-2014, 20:12
نه، قبلی رو پاک نکنی،
روی همون نصب کن،
خودش آپدیت میکنه،

hp450
27-04-2014, 22:18
سلام

سلام.روش دوم میشه ولی از روی کیبورد نمیشه.

oOomid.M
27-04-2014, 22:30
سلام.روش دوم میشه ولی از روی کیبورد نمیشه.

داداش شما فکر کنم HP HotKey Support رو نصب نکردین
از صفحه دانلود درایور ها بگردین پیدا میکنید

دکمه fn رو که نگهداری اگر esc رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو بصورت خلاصه نمایش میده
دکمه f3 برای اسلیپ کردن هست
f4 برای پروجکت کردن صفحه نمایش هست
f5 برای قفل کردن هست
f6 برای کم کردن صدا هست
f7 صدا رو زیاد میکنه
f8 میکروفون رو خاموش و روشن میکنه ( روش چراغ داره )
f9 و f10 هم نور صفحه رو کم و زیاد میکنه

برای انجام کارای دیگه هم بعضی دکمه ها با fn کارای دیگه انجام میدن
مثلا اگر fn رو نگهداری و بعدش home رو بزنی همون کار Print Screen ر وانجام میده

نه، قبلی رو پاک نکنی،
روی همون نصب کن،
خودش آپدیت میکنه،

مگه میشه ؟ یعنی این فایل که دانلود کردی فایل آپدیت بود ؟ یا فایل نصب اصلی بود ؟ پس این برنامه که رو سایت AMD گذاشته Uninstall Tool برای چیه ؟