ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Hp سری Probook مدل 450

صفحه ها : 1 2 [3] 4

m_y_68
27-04-2014, 23:30
داداش شما فکر کنم HP HotKey Support رو نصب نکردین
از صفحه دانلود درایور ها بگردین پیدا میکنید

دکمه fn رو که نگهداری اگر esc رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو بصورت خلاصه نمایش میده
دکمه f3 برای اسلیپ کردن هست
f4 برای پروجکت کردن صفحه نمایش هست
f5 برای قفل کردن هست
f6 برای کم کردن صدا هست
f7 صدا رو زیاد میکنه
f8 میکروفون رو خاموش و روشن میکنه ( روش چراغ داره )
f9 و f10 هم نور صفحه رو کم و زیاد میکنه

برای انجام کارای دیگه هم بعضی دکمه ها با fn کارای دیگه انجام میدن
مثلا اگر fn رو نگهداری و بعدش home رو بزنی همون کار Print Screen ر وانجام میده

مگه میشه ؟ یعنی این فایل که دانلود کردی فایل آپدیت بود ؟ یا فایل نصب اصلی بود ؟ پس این برنامه که رو سایت AMD گذاشته Uninstall Tool برای چیه ؟

میتونی هم پاک کنی،
ولی من هیچ وقت پاک نمیکنم، چون کامپوننت های قبلی هم پاک میشن، مخصوصا hp subvender,
آپدیت کنی بهتره،
ولی آنیستال هم کنی میشه،

oOomid.M
28-04-2014, 09:00
میتونی هم پاک کنی،
ولی من هیچ وقت پاک نمیکنم، چون کامپوننت های قبلی هم پاک میشن، مخصوصا hp subvender,
آپدیت کنی بهتره،
ولی آنیستال هم کنی میشه،

داداش کامپوننت چهی دیگه آخه !1
خود AMD رو سایتش نوشته باید پاکش کنید
من قبلا ورژن 13.9 داشتم ، بعدش 13.12 اومد رو سایت نوشته بود که از کنترل پنل آنیستالش کنید

How-To Uninstall AMD Catalyst™ Drivers From A Windows® Based System

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم ورژن 14.4 اومده ، این برنامه جدید گذاشته برای آنیستال کردن درایور

AMD Clean Uninstall Utility

البته رو سایت نوشته این برنامه میزنه کنفیکون میکنه یعنی هرچی درایور AMD هست رو می پاکه ( البته ما مشکلی نداریم ) منظورش اونایی هستن که درایور های یو اس بی و صدا شون برای AMD هست یا پردازندشون AMD هست

m_y_68
28-04-2014, 13:29
داداش کلین اینستال خیلی خوبه ولی بیشتر واسه موقع هایی هست که درایور قبلی مشکل داره، شما کلین اینستال کن، ولی من روی همون قبلی نصب کردم، الانم فریم بتلفید 4 حدود شش فریم زیاد شده،
راستی این کیت وایرلس لپتاپمون خیلی خیلی مزخرفه، اومدن با بلوتوث کمبو کردن هزار تا بدبختی واسم درست شده،
از دیروز فک کنم صد بار کلین آنیستال کردم ی ورژن دیگه نصب کردم و صد تا فروم خارجی هم سر زدم، ملت همه مشکل داشتن،
درضمن توی این جستجوهایی که کردم مشکل اون دوستانی که وایرلس شون قطع و وصل میشه رو فهمیدم چیه، هر کانفیگی ی راه حل داره، هر کی مشکل داشت کانفیک دقیق دستگاهشو بگه تا راهنماییش کنم،
من که به سرم زده برم وایرلسش رو عوض کنم، کیتشو درآوردم، لامصب از نوع مینی هم هست پیدا نمیشه اینجوری ....

oOomid.M
28-04-2014, 16:39
داداش کلین اینستال خیلی خوبه ولی بیشتر واسه موقع هایی هست که درایور قبلی مشکل داره، شما کلین اینستال کن، ولی من روی همون قبلی نصب کردم، الانم فریم بتلفید 4 حدود شش فریم زیاد شده،
راستی این کیت وایرلس لپتاپمون خیلی خیلی مزخرفه، اومدن با بلوتوث کمبو کردن هزار تا بدبختی واسم درست شده،
از دیروز فک کنم صد بار کلین آنیستال کردم ی ورژن دیگه نصب کردم و صد تا فروم خارجی هم سر زدم، ملت همه مشکل داشتن،
درضمن توی این جستجوهایی که کردم مشکل اون دوستانی که وایرلس شون قطع و وصل میشه رو فهمیدم چیه، هر کانفیگی ی راه حل داره، هر کی مشکل داشت کانفیک دقیق دستگاهشو بگه تا راهنماییش کنم،
من که به سرم زده برم وایرلسش رو عوض کنم، کیتشو درآوردم، لامصب از نوع مینی هم هست پیدا نمیشه اینجوری ....

خوب همه لپ تاپ ها وایرلس و بلوتوثشون همینطوری هستن دیگه
برای منم بعضی وقتا اونطوری قطع میکنه البته نه زیاد شاید هر یه روز در میون یه بار قطع بشه

m_y_68
28-04-2014, 16:47
خوب همه لپ تاپ ها وایرلس و بلوتوثشون همینطوری هستن دیگه
برای منم بعضی وقتا اونطوری قطع میکنه البته نه زیاد شاید هر یه روز در میون یه بار قطع بشه

نه همه که اینجوری نیستن !
اکثرا جدا هست، اچ پی همه رو کومبو استفاده میکنه،
حالا هر وقت به ی نتیجه قطعی رسیدم واسه حله مشکل قطع شدن و virtualization بهت میگم،
از دیروز فک کنم ی پنجاه بار مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم، از بس درایورای مختلف رو دارم امتحان میکنم...
خودمم دلم به حال لپتاپم میسوزه دیگه ...

oOomid.M
29-04-2014, 21:35
سلام
آقا منم بالاخره درایور AMD رو آپدیت کردم به 14.4
انصافا کاراییش رفته بالاتر ارزشش رو داره
بازی ریوالز رو راحت تر و روون تر اجرا میکنه روی Ultra هم بازی کردم باهاش :دی

m_y_68
30-04-2014, 00:44
سلام.
دوستانی که مشکل قطعی وایرلس دارن مراحل زیر رو با دقت انجام بدن :
1 - دانلود درایورهای مورد نیاز از لینک های زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فرم پایین صفحه رو پر کنید تا دانلود شروع بشه)

2 - نصب درایوری که از مدیاتک دانلود کردین به صورت Clean Install.
3 - یعد از ریست شدن نصب درایوری که از لینک دومی دانلود کردین به صورت Clean Install.
4 - ریست دستگاه.

دقت کنید حتما حتما به صورت Clean Install نصب کنین. برای این کار وقتی فایل نصبی رو اجرا کردین ابتدا گزینه Remove رو انتخاب کنین تا درایور قبلی کامل پاک بشه.
درضمن یلوتوث رو فقط موقعی که نیاز دارین روشن کنین.
بعد اتمام نصب مشخصات باید دقیقا مشابه تصویر زیر باشه :

oOomid.M
30-04-2014, 08:54
مجتبی من نفهمیدم قضیه چیه
این mediatek چیه یا این Ralink چیه ؟
من فکر میکردم اچ پی دو مدل رو این لپ تاپ بلوتوث گذاشته و بعضیا با هم فرق میکنن :دی

DragonVsPhoenix
30-04-2014, 09:20
مجتبی من نفهمیدم قضیه چیه
این mediatek چیه یا این Ralink چیه ؟
من فکر میکردم اچ پی دو مدل رو این لپ تاپ بلوتوث گذاشته و بعضیا با هم فرق میکنن :دی

شرکت ralink سه سال پیش توسط mediatek خريده شده. الان اين دوتا يه شركت حساب ميشن.

soroushpooyan
30-04-2014, 11:19
سلام
آقا منم بالاخره درایور AMD رو آپدیت کردم به 14.4
انصافا کاراییش رفته بالاتر ارزشش رو داره
بازی ریوالز رو راحت تر و روون تر اجرا میکنه روی Ultra هم بازی کردم باهاش :دی

شما الان ریوالس رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟

oOomid.M
30-04-2014, 11:46
شما الان ریوالس رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟

من ریوالز رو در حالت عادی روی پایین ترین تنظیمات قرار دادم - یعنی رزولوشن رو پایین ترین و تنظیمات گرافش رو هم گذاشتم روی Low
اما بالاتر هم اوردم راحت بازی میکنه زیاد گیر و گور نداره :دی ولی خوب عادت کرم به پایین ترین تنظیمات
میارم بالا برگ میاد تو تصویر ، خاک بلند میشه :دی نمیتونم رانندگی کنم
به نظرم حتی اگر لپ تاپت کشش داره که روی Ultra هم هر بازی رو اجرا کنه نباید بزاری روی بالاترین تنظیمات چون اونطوری دمای لپ تاپ میره بالا و در دراز مدت برای قطعاتش ضرر داره
من بازی های دیگه ای هم دارم که روی Ultra مثل کره اجرا میشه اما من خودم میزارم روی Medium

soroushpooyan
30-04-2014, 11:59
من ریوالز رو در حالت عادی روی پایین ترین تنظیمات قرار دادم - یعنی رزولوشن رو پایین ترین و تنظیمات گرافش رو هم گذاشتم روی Low
اما بالاتر هم اوردم راحت بازی میکنه زیاد گیر و گور نداره :دی ولی خوب عادت کرم به پایین ترین تنظیمات
میارم بالا برگ میاد تو تصویر ، خاک بلند میشه :دی نمیتونم رانندگی کنم
به نظرم حتی اگر لپ تاپت کشش داره که روی Ultra هم هر بازی رو اجرا کنه نباید بزاری روی بالاترین تنظیمات چون اونطوری دمای لپ تاپ میره بالا و در دراز مدت برای قطعاتش ضرر داره
من بازی های دیگه ای هم دارم که روی Ultra مثل کره اجرا میشه اما من خودم میزارم روی Medium

حالا من دیگه رزولوشن رو پایین نیاوردم . و موشن بلور رو هم روشن کردم. هنوز انتظار دارم از دستگاه :))) ولی خیلی داغ کرد درحدی که سکته داشتم میزدم . کلن نمیدونم چرا خیلی حساسم نسبت بهش . شاید چون اولین لپ تاپمه اینجوریم . ولی آره پایین میارم من ازین به بعد . البته فکر میکنم این درایور جدید AMD با اینکه کلی تاثیر خوب روی بازی هتامون داشته ولی فک کنم از لحاظ خنک کنندگی یکم ضعف داره .

oOomid.M
30-04-2014, 12:05
حالا من دیگه رزولوشن رو پایین نیاوردم . و موشن بلور رو هم روشن کردم. هنوز انتظار دارم از دستگاه :))) ولی خیلی داغ کرد درحدی که سکته داشتم میزدم . کلن نمیدونم چرا خیلی حساسم نسبت بهش . شاید چون اولین لپ تاپمه اینجوریم . ولی آره پایین میارم من ازین به بعد . البته فکر میکنم این درایور جدید AMD با اینکه کلی تاثیر خوب روی بازی هتامون داشته ولی فک کنم از لحاظ خنک کنندگی یکم ضعف داره .

منم گذاشتم روی رزولوشن اصلی لپ تاپ و موشن رو هم روشن کردم و همه رو گذاشتم روی High و یا Ultra بازی میکردم راحت باهاش و مشکلی نداشتم
اما خوب گفتم که من اینو برای بازی کردن نگرفتم و پولش رو با زحمت جور کردم و خریدمش
در مورد درایور جدید هم حق با تو هست اما این دلیل دیگه ای هم داره ، درایور های قبلی روی ویندوز 8 نمیتونستن از حداکثر کارایی گرافیک استفاده کنن واسه همین هم کمتر کار میکرد و کمتر فریم میداد و خوب بالطبع کمتر هم داغ میکرد ، اما الان کارایی اش بالاتر رفته و به همون نسبت هم دماش میره بالا تر
در مورد دما زیاد نگران نباش تا حدود 110 درجه جا داره بره بالا

soroushpooyan
30-04-2014, 16:40
منم گذاشتم روی رزولوشن اصلی لپ تاپ و موشن رو هم روشن کردم و همه رو گذاشتم روی High و یا Ultra بازی میکردم راحت باهاش و مشکلی نداشتم
اما خوب گفتم که من اینو برای بازی کردن نگرفتم و پولش رو با زحمت جور کردم و خریدمش
در مورد درایور جدید هم حق با تو هست اما این دلیل دیگه ای هم داره ، درایور های قبلی روی ویندوز 8 نمیتونستن از حداکثر کارایی گرافیک استفاده کنن واسه همین هم کمتر کار میکرد و کمتر فریم میداد و خوب بالطبع کمتر هم داغ میکرد ، اما الان کارایی اش بالاتر رفته و به همون نسبت هم دماش میره بالا تر
در مورد دما زیاد نگران نباش تا حدود 110 درجه جا داره بره بالا

نمیدونم والا خیلی داغ شده بود یعنی اگه چند ثانیه نگر میداشتی دستتو زیر فن واقعاً داغ و سوازن میشد :))) درمرود اینکه از حداکثر استفاده میکنه، بله منم موقعی که میخواستم اونو بنویسم دقیقا به همون فکر میکردم اما موضوع اینه که چون خود hp اون رو توی سایتش ارائه نداده پس شاید خیلی با سیستممون مچ نیست وگرنه درست میگید واقعا استفادش بالاست

delde1l
15-05-2014, 20:40
سلام دوستان
من تازگی یک لب تاپ 450G1 خریدم . چند تا سوال در مورد این لب تاپ داشتم که خوشحال میشم راهنماییم کنید.
اول اینکه کیفیت وبکم این مدل واقعا اینقدر ضعیفه یا فقط مال من اینطوریه. تصویر رو خیلی مات نشون میده من درایورش رو از خود سایت اچ پی دانلود کردم و با برنامه camera ویندوز 8.1 تصویرش رو چک کردم و به طور ناامید کننده ای کیفیت پایین بود.
برای اینکه باطری زود خراب نشه په جوری باید ازش استفاده کرد. من قبلا یک 4520 اچ پی داشتم تو کمتر از سه ماه باطریش خراب شد. نمی خوام این دفعه مشکل بی باطری بودن رو تحمل کنم:n02:

من همون اول درایور تاچ پد رو از سایت دانلود و نصب کردم ولی به نظرم کند کار می کرد و با تاچ 4520 قابل مقایسه نبود درایور رو پاک کردم و با درایوری که خود 8.1 نصب می کنه کار کردم خیلی خیلی بهتر شد و لی باز هم با 4520 فاصله داشت. درایور خاصی برای تاچ باید دانلود کنم یا دیگه با همین باید کنار بیام.

در کل لب تاپ خیلی خوبیه فقط یه سری مشکلات ریز از همین قبیل داره که امیدوارم اونا رو هم با راهنمایی شما دوستان بتونم حل کنم.
خیلی ممنون

koroush_rahimi
15-05-2014, 20:59
سلام دوستان من یکسالی هست برای خواهرم خریدم . چند نکته بگم که بدنیست بدونید. تمام این لپ تاپ ها فاقد ویندوز هستند و وقتی شما میخرید ویندوز برای شما نصب میکنند و ان به صورت کپی کردن ایمیج از هارد اکسترنال که معمولا مشکلات زیادی دارند. خودتان ویندوز نصب کنید. من اول ویندوز 8 نصب کردم که 64 بیتی بود ولی کم و بیش اذیت میکرد و درایورها را نیز دانلود کردم یک مقدار بهتر بود بعد از ان ویندوز 7 نصب کردم . یک ماهی هست که ویندوز 8.1 نصب کردم البته از سافت گذار دانلود کردم سرعت ان خیلی بهتر شد وخیلی خوب شد. ویندوز 8.1 خیلی بهتر از ویندوز 8 است بعد هم 1.5 گیگ آپگرید کردم که عالی شد. اینم بگم ویندوز 8 قبلی قابل آپگرید نبود . الان هم روی ان نرم افزار تخصص برق مثل مطلب نصب هست . درایور وایرلس را خود ویندوز شناخت که درایور خود ش هم بهتر بود

oOomid.M
16-05-2014, 00:11
سلام دوستان
من تازگی یک لب تاپ 450G1 خریدم . چند تا سوال در مورد این لب تاپ داشتم که خوشحال میشم راهنماییم کنید.
اول اینکه کیفیت وبکم این مدل واقعا اینقدر ضعیفه یا فقط مال من اینطوریه. تصویر رو خیلی مات نشون میده من درایورش رو از خود سایت اچ پی دانلود کردم و با برنامه camera ویندوز 8.1 تصویرش رو چک کردم و به طور ناامید کننده ای کیفیت پایین بود.
برای اینکه باطری زود خراب نشه په جوری باید ازش استفاده کرد. من قبلا یک 4520 اچ پی داشتم تو کمتر از سه ماه باطریش خراب شد. نمی خوام این دفعه مشکل بی باطری بودن رو تحمل کنم:n02:

من همون اول درایور تاچ پد رو از سایت دانلود و نصب کردم ولی به نظرم کند کار می کرد و با تاچ 4520 قابل مقایسه نبود درایور رو پاک کردم و با درایوری که خود 8.1 نصب می کنه کار کردم خیلی خیلی بهتر شد و لی باز هم با 4520 فاصله داشت. درایور خاصی برای تاچ باید دانلود کنم یا دیگه با همین باید کنار بیام.

در کل لب تاپ خیلی خوبیه فقط یه سری مشکلات ریز از همین قبیل داره که امیدوارم اونا رو هم با راهنمایی شما دوستان بتونم حل کنم.
خیلی ممنون

سلام

لپ تاپ نو مبارک باشه ایشالا همیشه برات خنک و کم صدا کار بده
در مورد وبکم باید بگم که والا من زیاد ازش استفاده نکردم و تا بحال هم با وبکم لپ تاپ های دیگه مقایسه اش نکردم که بخوام در موردش نظر بدم
از داخل مسیری که درایور رو نصبیدی وبکم رو باز کن ظاهرا کیفیت بالاتر و تصویر روشن تری داره برای من مسیرش اینه :
C:\Program Files (x86)\Realtek\Realtek PC Camera

در مورد تاچ پد هم خوب تنظیمات داره باید اونا رو طبق دلخواهتون تنظیم کنید ، من که درایورش رو نصب کردم چون تا درایورش رو نصب نکنی نمیتونی تاچ پد رو غیر فعال کنی ( وقتی غیر فعال میشه چراغ نارنجی بالا سمت چپ روشن میشه )
در مورد باتری هم باید بگم که با توجه با اینکه پردازنده لپ تاپ شما نسل چهارم هست و همینکه باتری 6 سلولی داره از بابت باتری خیالتون راحته خیلی ، بسیار بیشتر از لپ تاپ های هم رده خودش شارژ نگه میداره
من خودم الان نزدیک 4 ماه هست که این لپ تاپ رو دارم همیشه هم به برق وصله و استفاده میکنم تا الان که Wear Level باتری صفر بوده

oOomid.M
16-05-2014, 00:18
سلام دوستان من یکسالی هست برای خواهرم خریدم . چند نکته بگم که بدنیست بدونید. تمام این لپ تاپ ها فاقد ویندوز هستند و وقتی شما میخرید ویندوز برای شما نصب میکنند و ان به صورت کپی کردن ایمیج از هارد اکسترنال که معمولا مشکلات زیادی دارند. خودتان ویندوز نصب کنید. من اول ویندوز 8 نصب کردم که 64 بیتی بود ولی کم و بیش اذیت میکرد و درایورها را نیز دانلود کردم یک مقدار بهتر بود بعد از ان ویندوز 7 نصب کردم . یک ماهی هست که ویندوز 8.1 نصب کردم البته از سافت گذار دانلود کردم سرعت ان خیلی بهتر شد وخیلی خوب شد. ویندوز 8.1 خیلی بهتر از ویندوز 8 است بعد هم 1.5 گیگ آپگرید کردم که عالی شد. اینم بگم ویندوز 8 قبلی قابل آپگرید نبود . الان هم روی ان نرم افزار تخصص برق مثل مطلب نصب هست . درایور وایرلس را خود ویندوز شناخت که درایور خود ش هم بهتر بود

سلام
اوو نزدیک 1 ساله که این لپ تاپ رو دارین ؟ یعنی 1 ساله این لپ تاپ اومده بازار ؟ مطمئنید همین مدله ؟
در مورد نصب ویندوز متوجه نشدم منظورتون چیه ؟ اکثر لپ تاپ ها ویندوز اورجینال ندارن و باید دی وی دی بندازین و راحت یه ویندوز 8.1 نصب کنید

koroush_rahimi
16-05-2014, 08:48
بله نزدیک به یک سال هست خریدم 120 هزار تومان اضافه دادم رم آن شد 8 گیگ . آن زمان تازه امده بود موقع خریدن core i 7 نیز با ویندوز اورجینال داشت که از مدل core i 5 زیبا تر بود قیمت core i 7 دو میلیون ششصدو پنجاه هزار تومن بود

hamidcivil
16-05-2014, 15:51
قیمت این مدل الان چنده؟

koroush_rahimi
16-05-2014, 18:43
الان قیمت ندارم ولی این شکلی بود و ولقعا زیبا بود

amirazimy
17-06-2014, 12:48
سلام دوستان شما هم در ویندوز 8.1 مشکل sleep دارید من لبتابم 4540 اس هست که در حالت اسلیپ نمیره:n04:
ممنون

oOomid.M
17-06-2014, 13:16
سلام دوستان شما هم در ویندوز 8.1 مشکل sleep دارید من لبتابم 4540 اس هست که در حالت اسلیپ نمیره:n04:
ممنون

سلام
لپ تاپ 4540 آره مشکل اسلیپ و سوییچ داره
اما من خودم 450 دارم لپ تاپ 450 این مشکلات رو اصلا نداره
تاپیک لپ تاپ 4540 اینه آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a_bayan
03-07-2014, 16:30
سلام دوستان.
من مدتیه که میخوام لپتاپ بگیرم.اولش نظرم روی z510 بود ولی با یک مهندس توی یکی از مراکز دولتی-نظامی صحبت کردم گفت لنوو کلا قطعاتش همچین بگی نگی خوب نیست.البته نه اینکه بد باشه ولی گفت تعدادی از بچه ها که خریدن همچین خرکار و جون دار نیست.خودش گفت که سعی کن ایسوس بگیری نشد اچ پی.ما یه لپتاپ اچ پی تو خونه داریم که تا حالا ازش راضی بودیم.خیلی خرکاره.حالا بهخاطر قیمت های افسانه ایه ایسوس همون میخوام اچ پی بخرم چون واسه ما که جوابشو پس داده....
خوب حالا من برای کار3دی مکس میخوام و نمیخوام y510 بخرم بخاطره مشکلی که کلا با مارک لنوو دارم.....
بودجه هم تا 2700.با قابلیت افزایش 100 الی200.
حالا بنظر خودم یا این مدلو بخرم و قید گرافیک رو بزنم یا پاویلیون 15 n240tx بخرم و گرافیک خوب داشته باشمو قید سی پی یو رو بزنم.البته n240tx تفاوتش با بقیه مدل هاش اینه که تا 16 گیگ قابل ارتقاست رمش و این لپتاپ و دیگر پاویلیون 15 ها این قابلیت رو ندارن.حالا میخوام نظر شما رو بدونم.در ضمن اهل بازی هم نیستم.نهایتا pes بازی کنم اونم2012 چون تجربه نشون داده من چند ماه توی یکی از مرحله های مدرن وارفار گیر کردم پس کلا دور بازی رو خط میکشم....
حالا شما دوستان اگر نظری دارید بگید .اینو بخرم یا پاویلیون15.بعدش کلا گارانتی های اچ پی بترتیب جوابگویی و رفع مشکل چیان؟؟؟؟ برای کاری مث چت کردن باتری چقد دووم میاره......؟؟
قبل از دادن نطراتتون هم بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و متنم رو خوندید.راهنمایی شما باعث دلگرمی ماست....:n02::n02::n12:

a_bayan
03-07-2014, 16:33
سلام دوستان.
من مدتیه که میخوام لپتاپ بگیرم.اولش نظرم روی z510 بود ولی با یک مهندس توی یکی از مراکز دولتی-نظامی صحبت کردم گفت لنوو کلا قطعاتش همچین بگی نگی خوب نیست.البته نه اینکه بد باشه ولی گفت تعدادی از بچه ها که خریدن همچین خرکار و جون دار نیست.خودش گفت که سعی کن ایسوس بگیری نشد اچ پی.ما یه لپتاپ اچ پی تو خونه داریم که تا حالا ازش راضی بودیم.خیلی خرکاره.حالا بهخاطر قیمت های افسانه ایه ایسوس همون میخوام اچ پی بخرم چون واسه ما که جوابشو پس داده....
خوب حالا من برای کار3دی مکس میخوام و نمیخوام y510 بخرم بخاطره مشکلی که کلا با مارک لنوو دارم.....
حالا بنظر خودم یا این مدلو بخرم و قید گرافیک رو بزنم یا پاویلیون 15 n240tx بخرم و گرافیک خوب داشته باشمو قید سی پی یو رو بزنم.البته n240tx تفاوتش با بقیه مدل هاش اینه که تا 16 گیگ قابل ارتقاست رمش و این لپتاپ و دیگر پاویلیون 15 ها این قابلیت رو ندارن.حالا میخوام نظر شما رو بدونم.در ضمن اهل بازی هم نیستم.نهایتا pes بازی کنم اونم2012 چون تجربه نشون داده من چند ماه توی یکی از مرحله های مدرن وارفار گیر کردم پس کلا دور بازی رو خط میکشم....
حالا شما دوستان اگر نظری دارید بگید .اینو بخرم یا پاویلیون15.بعدش کلا گارانتی های اچ پی بترتیب جوابگویی و رفع مشکل چیان؟؟؟؟ برای کاری مث چت کردن باتری چقد دووم میاره......؟؟
قبل از دادن نطراتتون هم بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و متنم رو خوندید.راهنمایی شما باعث دلگرمی ماست....:n02::n02::n12:

oOomid.M
03-07-2014, 17:29
سلام دوستان.

سلام
منم با خود شما هم عقیده هستم و زیاد طرف لنوو نمیرم اما خوب به اونصورت فکر نمیکنم که باشه الان دیگه اکثر برند ها رقابتی کار میکنن و خوب سری های ضعیف تو همه برند ها شاید مشاهده بشه ، در مورد Lenovo Y510 هم بنظرم گرافیک قوی ای داره و از گرافیک GT 750 اش نمیشه گذشت:n02:

لپ تاپ HP Pavilion 15-n240tx با گرافیک GT 740M زیاد گرافیکش از HP ProBook 450 قوی تر نیست ( در حد چند درصد قوی تره) اما خوب گرافیک های انویدیا بهتر از گرافیک AMD هست
لپ تاپ HP Pavilion 15-n240tx پردازندش سری کم مصرف هست اما برای پروبوک 450 کانفیگ های دیگه اش هستن که Intel Core i7 4702MQ هست و بسیار قوی تره پردازندش
حتی لپ تاپ 450 خودم با پردازنده Core i5 3230M هم قوی تر از Core i7 4500U هست
در مورد افزایش رم هم مشکلی نداره این لپ تاپ هم تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه
مورد بسیار مهمی که هست صفحه نمایش هست ، صفحه نمایش پروبوک 450 مات هست ، اما من که روی دیجیکالا دیدم صفحه نمایش Pavilion 15-n240tx رو زده براق و همونطور که خودتون میدونی این مورد بسیار مهم هست و تفاوت بسیاری دارن با هم

hasanoooooooo
03-07-2014, 18:03
سلام دوستان.
داداش من کاری ندارم که شما از lenovo بگیری یا hp یا Asus یا اینکه این رفیقت چی گفته! منتها لنوو پرفروشترین برند فروش کامپیوتر های شخصی توی دنیاست! و این امر خودش نشون میده وضعین چجوریاست!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رده بندي لپ تاپ ها در سال 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%20%D9%8 4%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE%20%D8%AF%D8%B1%202014&source=web&cd=5&ved=0CD4QFjAE&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سال 2013!

2012

این امار هم خودش گویای همه چیز هست که میبینید چندین سال متوالی پشت سر اپل بوده! الان رکود فروش این اپل رو در سه ماهه اول سال زده.... حالا اگه کسی این برند رو دوست نداره دلیلی بر این نیست که لنوو بی کیفیت هست!

بجز مادربرد در لپتاپها همه چیز لپتاپها ساخت یک کارخانه دیگست! هارد-رم - تاچ پد - صفحه - صدا-بلندگو. وای فای- بلوتوث و........ خلاصه اینکه لنوو توی دنیا خیلی ازش استقبال میشه و دلیل ارزانتر بودن برند لنوو در ایران بخاطر نام اشنا نبودن این برند در بازار ما هست! و شک نکنید که این وضعیت اینجور نمیمونه... انتخاب با خودتون هست

دیگه دوره به جایی رسیده که برند نباید با برند مقایسه بشه... مدل با مدل باید مقایسه بشه... ادم باید ببینه تو رنج قیمتی که میخواد بخره چه انتخابهایی داره ... با توجه به نیازش انتخاب کنه...

ممکنه مثلا تو رنج 3 تومن انتخاب هم بالای 7 8 تا نباشه... که یکیش مشکل لولا داشته باشه... از یکیش خوشت نیاد... یکیش باطری ضعیف... یکی کانفیگ ضعیف.. یکی گارانتی نداره یا بدرد نخوره....

a_bayan
03-07-2014, 19:56
شما درست میگی.اگه اشتباه نکنم از 2012 تا حالا لنوو دومین برند لپتاپ گفته شده توی آمار و ارقام ها.ولی بالاخره هرکس یه سلیقه ای داره دیگه.بعدشم من نگفتم بی کیفیته گفتم خرکار نیست مدلای معمولیش.اگه شما خرکار به سری تینک پدش میگید درسته چون اصلا سری تینک پد رو همه به جونداریش میشناسنش.ولی ما داریم تو بازه ی 2ونیم تا 3 تومن بحث میکنیم و گرنه هرچی پول بدی همون قد هم آش میخوری....

بنظر من لنوو در لپتاپ مثل هواوی در تلفن های همراه هست.یعنی فلسفه وجودشون یکیه.....
خودتون منظورمو خوب میدونید....

hasanoooooooo
03-07-2014, 20:03
شما درست میگی.اگه اشتباه نکنم از 2012 تا حالا لنوو دومین برند لپتاپ گفته شده توی آمار و ارقام ها.ولی بالاخره هرکس یه سلیقه ای داره دیگه.بعدشم من نگفتم بی کیفیته گفتم خرکار نیست مدلای معمولیش.اگه شما خرکار به سری تینک پدش میگید درسته چون اصلا سری تینک پد رو همه به جونداریش میشناسنش.ولی ما داریم تو بازه ی 2ونیم تا 3 تومن بحث میکنیم و گرنه هرچی پول بدی همون قد هم آش میخوری....

بنظر من لنوو در لپتاپ مثل هواوی در تلفن های همراه هست.یعنی فلسفه وجودشون یکیه.....
خودتون منظورمو خوب میدونید....

والا هووایی کجا و لنوو کجا! پیشینه لنوو ibm هست!

a_bayan
03-07-2014, 20:39
البته من رده بندی هارو عادلانه نمیدونم ولی حداقل 2014 اش عاقلانه تره با اینکه در حق کمپانی مث سونی اجهاف شده.چطور شد؟ حالا ما بگیم لنوو از ایسوس بهتره!!!!لنوو از اچ پی بهتره.......حالا عاقلانه است که لنوو از سونی هم بهتر باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!! یه جاهایی بهتره بیخیال آمار و ارقام بشیم و با بهره گیری از عقل به نتیجه برسیم......( خودم رو دار عرض میکنم )

hasanoooooooo
03-07-2014, 20:59
این علامتهای تعجب خیلی چیزها رو میگه... شما کلا به همه برندها اعتقاد داری بجز لنوو .. و این بدون دلیل خاصی هست... امیدوارم مدل مورد علاقتو گیر بیاری

a_bayan
05-07-2014, 17:45
سلام دوستان.سلام امید جان
آقا من پول این لپتاپ رو الان دارم یکم بیشترم دارم.حدودای 2700 دارم.حالا یکی از دوستان لنوو y510 رو معرفی کرد.بنظرتون می ارزه که 300 جمع کنم.با مساعدت پدر میشه توی 1ونیم ماه جمش کرد.نطرتون در مورد وای510 چیه.کانفیگ core I 7 رم 8 گراف 2 اچ دی.کارم هم خیلی سنگین نیست.یعنی دد حد رندر گرفتن های سبک.همون طور هم که قبلا گفتم واسه بازی نهایتا pes یا ریوالز بازی کنم.مهمترین فاکتور خرکار بودنشه برام یعنی من میخوام تا حدود 10 سال این لپتاپ رو داشته باشم.در حد 6 سال میخوام 3دی مکس کار کنم و بعد از اون هم فقط میخوام به عنوان ارشیو اطلاعات و وبگردی و کارای آموزشی و این بحثا ازش استفاده کنم.......

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگین......:n21::n19:

a_bayan
05-07-2014, 17:46
آقا من پول این لپتاپ رو الان دارم یکم بیشترم دارم.حدودای 2700 دارم.حالا یکی از دوستان لنوو y510 رو معرفی کرد.بنظرتون می ارزه که 300 جمع کنم.با مساعدت پدر میشه توی 1ونیم ماه جمش کرد.نطرتون در مورد وای510 چیه.کانفیگ core I 7 رم 8 گراف 2 اچ دی.کارم هم خیلی سنگین نیست.یعنی دد حد رندر گرفتن های سبک.همون طور هم که قبلا گفتم واسه بازی نهایتا pes یا ریوالز بازی کنم.مهمترین فاکتور خرکار بودنشه برام یعنی من میخوام تا حدود 10 سال این لپتاپ رو داشته باشم.در حد 6 سال میخوام 3دی مکس کار کنم و بعد از اون هم فقط میخوام به عنوان ارشیو اطلاعات و وبگردی و کارای آموزشی و این بحثا ازش استفاده کنم.......

oOomid.M
05-07-2014, 22:04

سلام
لپ تاپ بدی فکر نکنم باشه ، همه چیزش روی کاغذ عالی هست و بدرد کارهای رندرگیری هم واقعا میخوره و فکر میکنم عالی جواب بده
اما برای گرفتن توضیحات تکمیلی و همچنین جمع آوری بیشتر اطلاعات بهتره از طریق تاپیک خود لپ تاپ پیگیری کنی :
کلوپ لنوو y510p : lenovo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما روی سایت نوت بوک چک هم برو و بررسی اونجا رو هم نگاه کن

a_bayan
06-07-2014, 21:50
حاجی من همه ی سایتارو خوندم.فقط خیلی از گرما میترسم.چون لپتاپ داداشم کار سنگین باهاش شد زد هارد رو ترکون.الانم باتریش مشکل داره که داره با برق مستقیم کار میکنه.
منم میترسم که این بلا سر خودمم بیاد.چون خیلیا گفتن گرماش زیاده......

a_bayan
06-07-2014, 21:54
حاجی من همه ی سایتارو خوندم.فقط خیلی از گرما میترسم.چون لپتاپ داداشم کار سنگین باهاش شد زد هارد رو ترکون.الانم باتریش مشکل داره که داره با برق مستقیم کار میکنه.

hasanoooooooo
06-07-2014, 23:00

داداش تو لپتاپهای i7 کلا دنبال خنک بودن لپتاپ نگرد و i7 های هسول بسته به مدل دمایی بین 50 تا 60 درجه رو دارن... در صورتی که زیرشون کول پد بزاری تا از سطح زمین بالاتر بیاد و دما درست از زیر مکش بشه دما کمتر و متعادل تر هست...

اگه دنبال خنکی هستی و گرما خیلی کم باشه باید دنبال i5 و cpu های کم مصرف باشی که قدرت بعضی ها نصف و بیشترشون خیلی کمتر از نصف i7 باشه.... در کل خدا و خرما رو نمیشه با هم داشت . یا دمای بالا و قدرت بالا . یا دمای پایین و قدرت به نسب پایینتر....

کل لپتاپهای بازار بجز یکی دو مورد از یک فن استفاده میکنن که کلا معماری هاشون هم تو یه حد هست معمولا.... کلا شما تو این رنج قیمت بهترین لپتاپ ممکن رو انتخاب کردید... الان تاپیک اسوس رو که ببینید لپتاپ 4 ملیونی و 2 فن هست ولی بازم کاربرا از دمای بالا مینالن.....

a_bayan
09-07-2014, 11:40
سلام به دوستان.
به خصوص آقا امید و آقا حسن.آقا من یه سوال واسم پیش اومد.این پروبوک 450 تهویش چطوریه؟؟؟به چه صورت تهویه شکل میگیره؟چون عکساشو توی نوت بوک چک نگا کردم زیر دستگا هیچ راه نفوذی نداره که هوا بیاد از اونجا تو دستگا بچرخه.خیلی واسم سوال شده هوا از کجا میاد.بعدش تو کارای سبک دما چطوره.من با لپتاپای زیادی کار نکردم کلا با 4یا5 مدل مدت طولانی کار کردم.اگه میشه دما رو به نحوی بگین مثلا نسبت به سری دل5010 core i7 دمای این توی کارای سبک چطوره.بیشتره یا کمتره؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از دوستان.چون بغیر از قضیه خرید کلا واسم سوال شد که تهویه لپتاپی بیزینسی چطوریاس.....راستی باید کول پد گذاش؟ این که هیچ راه نفوذی هوایی نداره.....

oOomid.M
09-07-2014, 17:34
سلام به دوستان.
به خصوص آقا امید و آقا حسن.آقا من یه سوال واسم پیش اومد.این پروبوک 450 تهویش چطوریه؟؟؟به چه صورت تهویه شکل میگیره؟چون عکساشو توی نوت بوک چک نگا کردم زیر دستگا هیچ راه نفوذی نداره که هوا بیاد از اونجا تو دستگا بچرخه.خیلی واسم سوال شده هوا از کجا میاد.بعدش تو کارای سبک دما چطوره.من با لپتاپای زیادی کار نکردم کلا با 4یا5 مدل مدت طولانی کار کردم.اگه میشه دما رو به نحوی بگین مثلا نسبت به سری دل5010 core i7 دمای این توی کارای سبک چطوره.بیشتره یا کمتره؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از دوستان.چون بغیر از قضیه خرید کلا واسم سوال شد که تهویه لپتاپی بیزینسی چطوریاس.....راستی باید کول پد گذاش؟ این که هیچ راه نفوذی هوایی نداره.....

سلام
در فصل زمستان و اوایل بهار دمای لپ تاپم موقع کارای عادی اینطوری بود - بالا تر هم میومد اما دیگه از 40 بالاتر نمیزد

در مورد دمای لپ تاپم تو همین تاپیک بگردی زیاد پست کذاشتم و توضیح دادم ، اینم نمونه هاش :

الان که دیگه تو وسط تابستون هستیم ، شهری که توش ساکن هم هستم بسیار بسیار هوا گرمه ( خود جهنمه ) و منطقه گرمسیر هست و من تو اتاق خودم که یه پینکه پیزوری داره از لپ تام استفاده میکنم هوا انقدر گرمه که همه لباس هامو در میارم بازم شُر شُر عرق میریزم :n02:
در حال حاضر دمای لپ تاپ تا بین 43 و 44 و 45 بالا و پایین میشه :n26:
در مورد این که از زیر فن نداره هم برای بعضی ها میتونه مفید باشه و برای بعضی ها نه ، فن این دستگاه هم در بغلش هست و گرما رو از بقل دستگاه بیرون میده و مشکلی هم نداره و خیلی از لپ تاپ ها اینطوری هستن
طبق گفته بعضی ها فن اگر از بغل دستگاه باشه خیلی بهتره چون اگه گرما بخواد از پایین بره بیرون از وسط قطعات میگذره و عمرشون رو بسیار بیشتر میاره پایین ( حرفاشون مال خودشون )
اما اگر فن زیر دستگاه باشه تهویه نمیتونه به درستی انجام بشه و شما حتما باید از کول پد استفاده کنید ، چون لپ تاپ روی میز هست و زیاد نمیتونه هوا رو وارد کنه و یا خارج کنه ، یا حتی ممکنه شما لپ تاپتون رو برده باشید روی رخت خوابتون بخواید ازش استفاده کنید و یا اینکه روی فرش بگذارید
با این اوصاف شک نکن که فن لپ تاپ از کنار دستگاه باشه بهتره و خیالتون راحت هست که همیشه راهش بازه و جلوش گرفته نمیشه و اینکه راحت همه جا میتونید ازش استفاده کنید ، چه روی فرش یا حتی در رخت خواب:n02:
و اینی که میگم الکی نیست چون روی لپ تاپ خودم به وضوح دیدم ، لپ تاپ من پردازندش Core i5 3230M هست یعنی نسل سوم هست و سری M و نسبت به پردازنده های نسل 4 و یا سری U دمای بالاتری خواهد داشت
به نظرم نه این لپ تاپ بلکه فکر نکنم لپ تاپ دیگه ای هم احتیاج به کولپد داشته باشه

hamidcivil
09-07-2014, 17:52
دو تا usb کار نمی کنه؟ چکار باید کرد؟ مگه usb هم درایور داره؟

لپ تاپ hp 45 40

oOomid.M
09-07-2014, 17:59
دو تا usb کار نمی کنه؟ چکار باید کرد؟ مگه usb هم درایور داره؟

لپ تاپ hp 45 40

سلام
منظورت اینه که دو تا از پورت های USB لپ تاپت کار نمیکنه ؟ از اول که روش ویندوز نصبیدی همینطوری بود ؟ یا تازه از کار افتاده ؟
البته برای لپ تاپ 4540 بهتره تو تاپیک خودش سوالت رو بپرسی :
کلوپ Hp ProBook 4540s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a_bayan
10-07-2014, 02:21
سلام
در فصل زمستان و اوایل بهار دمای لپ تاپم موقع کارای عادی اینطوری بود - بالا تر هم میومد اما دیگه از 40 بالاتر نمیزد

در مورد دمای لپ تاپم تو همین تاپیک بگردی زیاد پست کذاشتم و توضیح دادم ، اینم نمونه هاش :

الان که دیگه تو وسط تابستون هستیم ، شهری که توش ساکن هم هستم بسیار بسیار هوا گرمه ( خود جهنمه ) و منطقه گرمسیر هست و من تو اتاق خودم که یه پینکه پیزوری داره از لپ تام استفاده میکنم هوا انقدر گرمه که همه لباس هامو در میارم بازم شُر شُر عرق میریزم :n02:
در حال حاضر دمای لپ تاپ تا بین 43 و 44 و 45 بالا و پایین میشه :n26:
در مورد این که از زیر فن نداره هم برای بعضی ها میتونه مفید باشه و برای بعضی ها نه ، فن این دستگاه هم در بغلش هست و گرما رو از بقل دستگاه بیرون میده و مشکلی هم نداره و خیلی از لپ تاپ ها اینطوری هستن
طبق گفته بعضی ها فن اگر از بغل دستگاه باشه خیلی بهتره چون اگه گرما بخواد از پایین بره بیرون از وسط قطعات میگذره و عمرشون رو بسیار بیشتر میاره پایین ( حرفاشون مال خودشون )
اما اگر فن زیر دستگاه باشه تهویه نمیتونه به درستی انجام بشه و شما حتما باید از کول پد استفاده کنید ، چون لپ تاپ روی میز هست و زیاد نمیتونه هوا رو وارد کنه و یا خارج کنه ، یا حتی ممکنه شما لپ تاپتون رو برده باشید روی رخت خوابتون بخواید ازش استفاده کنید و یا اینکه روی فرش بگذارید
با این اوصاف شک نکن که فن لپ تاپ از کنار دستگاه باشه بهتره و خیالتون راحت هست که همیشه راهش بازه و جلوش گرفته نمیشه و اینکه راحت همه جا میتونید ازش استفاده کنید ، چه روی فرش یا حتی در رخت خواب:n02:
و اینی که میگم الکی نیست چون روی لپ تاپ خودم به وضوح دیدم ، لپ تاپ من پردازندش Core i5 3230M هست یعنی نسل سوم هست و سری M و نسبت به پردازنده های نسل 4 و یا سری U دمای بالاتری خواهد داشت
به نظرم نه این لپ تاپ بلکه فکر نکنم لپ تاپ دیگه ای هم احتیاج به کولپد داشته باشه

سلام دوست عزیز.ممنونم که جواب دادی.مث اینکه منظورمو خوب مطرح نکردم.من که میدونم هوای خروجی بهتره از بقل یا پشت باشه چون تو همه لپتاپا اینطوریه.من سوالم در مورد هوای ورودیه.مثلا لپتاپایی که من دیدم هوا از زیر وارد لپتاپ میشه و از بقل سمت چپ خارج میشه....من میخوام بدونم هوا کلا از کجا وارد لپتاپ میشه و جریان پیدا میکنه.لپتاپایی که من دیدم این طوری بودن مث:pavilion dv6
Inspiron 5010
1558 studio
Asus k55vd
تو همه اینا بدین صورته که از زیر هوا وارد لپتاپ میشه و از بقل خارج میشه.
بعدش این لپتاپ که زیرش هیچ راه نفوذی نداره دیگه چه نیازی به کول پد داره.اصولا کول پد برا لپتاپیه که زیرش هوا وارد لپتاپ میشه......حالا نمیدونم منظورم شما چی بود.!!!! متوجه منطورتون نشدم.....

a_bayan
10-07-2014, 04:51
پورت ام ساتا داره? من شاید بتونم اس اس دی بگیرم.اس اس دی چقدر تاثیر داره غیر از بوتیبل ویندوز? چجوری میشه روش اس اس دی سوار کرد???

oOomid.M
10-07-2014, 09:59
سلام دوست عزیز.ممنونم که جواب دادی.مث اینکه منظورمو خوب مطرح نکردم.من که میدونم هوای خروجی بهتره از بقل یا پشت باشه چون تو همه لپتاپا اینطوریه.من سوالم در مورد هوای ورودیه.مثلا لپتاپایی که من دیدم هوا از زیر وارد لپتاپ میشه و از بقل سمت چپ خارج میشه....من میخوام بدونم هوا کلا از کجا وارد لپتاپ میشه و جریان پیدا میکنه.لپتاپایی که من دیدم این طوری بودن مث:pavilion dv6
Inspiron 5010
1558 studio
Asus k55vd
تو همه اینا بدین صورته که از زیر هوا وارد لپتاپ میشه و از بقل خارج میشه.
بعدش این لپتاپ که زیرش هیچ راه نفوذی نداره دیگه چه نیازی به کول پد داره.اصولا کول پد برا لپتاپیه که زیرش هوا وارد لپتاپ میشه......حالا نمیدونم منظورم شما چی بود.!!!! متوجه منطورتون نشدم.....

سلام
برای تهویه که از زیر هم تهویه داره میتونی تو سایت نوت بوک چک ببینی
Vents are on the underside to provide the laptop with air.

پورت ام ساتا داره? من شاید بتونم اس اس دی بگیرم.اس اس دی چقدر تاثیر داره غیر از بوتیبل ویندوز? چجوری میشه روش اس اس دی سوار کرد???

برای هارد SSD یکی از بچه ها تو همین فروم روی این لپ تاپ گذاشته بود فکر کنم جای هارد خود لپ تاپ گذاشته بود

a_bayan
10-07-2014, 20:50
خیلی ممنون امید جان.من که توی نوت بوک چک نیگا کردم چیزی نبود انگار.خیلی ممنون عکس گذاشتی.

a_bayan
14-07-2014, 01:22
سلتم امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟
Hp probook 450 g1 corei7 8g haswell dos

Hp probook 450 g0 core i7 ivy breage windows8

hp envy dv6 7356 i7 ivybreage windows8

حاجی من موندم بین این 3تا
بنظرت می ارزه پول بدم بری انوی؟ چون گرون تره.در ضمن هر کاری کردم دلم رضا نشد لنوو بگیرم.
یا می ارزه پروبوک450 هزولشو بگیرم؟ اابته هزولش حدود 250 تا 300 گرونتره و اینکه آیوی بریجش ویندوز داره.از خواهر برادر که لپتاپ خواهرم وین اورجیناله و لپتاپه برادرم اورجینال نیست ویندوزش پرسیدم کدوم بهتره.گفتن اورجینال خوبیش اینه که نیازی به زرت و زرت ویندوز عوض کردن نیست.الان بعد از 5سال خواهرم هنوز ویندوز عوض نکرده (dell 1558) ولی داداشم فک کنم بالای 20 الی 30 بار ویندوز عوض کردهdell 5010 i7

حالا خواستم ببینم نظر اساتیدی مثل شما چیه؟

a_bayan
14-07-2014, 01:23
سلتم امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟

بنظرت می ارزه پول بدم بری انوی؟ چون گرون تره.در ضمن هر کاری کردم دلم رضا نشد لنوو بگیرم.
یا می ارزه پروبوک450 هزولشو بگیرم؟ اابته هزولش حدود 250 تا 300 گرونتره و اینکه آیوی بریجش ویندوز داره.از خواهر برادر که لپتاپ خواهرم وین اورجیناله و لپتاپه برادرم اورجینال نیست ویندوزش پرسیدم کدوم بهتره.گفتن اورجینال خوبیش اینه که نیازی به زرت و زرت ویندوز عوض کردن نیست.الان بعد از 5سال خواهرم هنوز ویندوز عوض نکرده (dell 1558) ولی داداشم فک کنم بالای 20 الی 30 بار ویندوز عوض کردهdell 5010 i7

oOomid.M
14-07-2014, 11:17
سلام امید جان.حاجی این مدل لپتاپ که میگم خوبه؟

سلام
اول در مورد ویندوز اورجینال بودن یا نبودن باید بگم که اونطوری هم نیست خوب شما باید یه پول اضافه ای رو بابت ویندوز اورجینال پول بپردازین درصورتی که نرم افزارهای دیگه ای که استفاده میکنید همه کرک شده هستن ، مثل آفیس ، اتوکد و .....
من خودمم روش ویندوز کرک شده نصبیدم الان حدود 5 ماه هست که دارم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم ، در ضمن فکر میکنم اینا ویندوز 8 روشون نصب هست و شما اگر بگیری باید خودت به 8.1 آپگریدش کنی که مشکلات خاص خودش رو داره ( دردسرهای خاص خودش رو داره)
تازه اینکه احتمالا پاییز ویندوز 9 میاد و شاید بخوایم به ویندوز 9 مهاجرت کنیم دسته جمعی:n02:
اینکه لپ تاپ خواهرت تابحال ویندوز روش نریخته این هست که خانوم ها معمولا محافظه کار هستن هرچی گیر بیارن نصب نمیکنن و یا نمیریزن روی سیستم اما پسرهای اینطوری نیستن ، در ضمن شاید لپ تاپ خواهرت که ویندوز اورجینال داره ویندوز اصل رو ریکاوری میکنه خیلی راحت...

خوب تا اینجای کار به نظرم انتخابت رو محدود به اینکه باید ویندوز اصل روش باشه محدود نکن
در مورد این لپ تاپ هایی که نوشتی کارت گرافیک AMD 8750M که رو Probook 450 هست مقداری قوی تر از GT 635 انوی هست

من باشم میرم سراغ پردازنده هسول - هم جدیدتره و هم گرافیک قوی تری داره گرافیک نسل سوم 4000 هست اما برای نسل چهارم 4600

رو سایت نوت بوک چک بری ببینی همین گرافیک Intel HD 4600 اینتل قدرت قابل قبولی داره و میشه باهاش بازی هم کرد

فرق انوی با پروبوک 450 اینه که انوی کیبوردش بکلایت داره و اینکه صفحه نمایشش براق هست
اما پروبوک 450 بکلایت نداره و صفحه نمایشش مات هست
صفحه نمایش های مات معمولا رنگ ها رو با کیفیت پایین تری نشون میدن و زاویه دید محدودی دارن اما مزیت این رو دارن که جاهایی که میزان روشنایی بالا باشه راحت میتونی از صفحه نمایش استفاده کنی

a_bayan
14-07-2014, 15:35
ممنون استاد.ببخشید دیگه این چن روز خیلی سوال پیچت کردم.اصولا توی خرید خیلی همه جوانب رو می سنجم.
حلالمون کن......

oOomid.M
14-07-2014, 17:52
ممنون استاد.ببخشید دیگه این چن روز خیلی سوال پیچت کردم.اصولا توی خرید خیلی همه جوانب رو می سنجم.
حلالمون کن......

حاجی خجالت نده استاد چیه دیگه :n02: ما شاگرد هستیم هنوز
همیشه موقع خرید همجین چیزهای گرون قیمتی خوب تحقیقات کن ، اما تصمیم گیرنده نهایی خودت باش
چون اگر جنس بد هم گیرت بیاد خودت رو مقصر میدونی نه کس دیگه ای رو

REZAHOSEYNGANI
18-07-2014, 10:34
سلام دوستان.من یک ماهی هست لپ تاپ رو خریدم.واقعا عالیه.

فقط میخوام بدونم چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟ممنون

oOomid.M
18-07-2014, 11:12
سلام دوستان.من یک ماهی هست لپ تاپ رو خریدم.واقعا عالیه.

فقط میخوام بدونم چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟ممنون

سلام برار
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بی سر و صدا بچرخه
من که روی کیبوردم کاور میکشم و کیبوردم تمیزه اما صفحه نمایش کثیف هست تا حدودی
چند روزی هست میخوام برم بازار محلول مخصوص صفحه نمایش بخرم
تو سایت دیجیکالا بری اگر کیت تمیز کننده جستجو کنی چند نمونه داره قیمتش هم از 7 یا 8 هزار تومن شروع میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/Product/DKP-15547/Tonb-TCK-890/%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A2%DB%8C-%D9%BE%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%86%D8%A8-Tonb-TCK-890

mahdi69-veiron
02-08-2014, 16:13
آقا امید سلام،خدا خیرت بده که یه ملتو از آمپاز در آوردی تو این تاپیک:n01:
یه سوال تخصصی:راستیتش یه مشکلی پیدا کردم با وای فای win8.1،این زبون بسته نم دونم چرا با وای فای کانکت نمیشه؟مشکل از مودم نیست چون با گوشی وصل میشم بهش ولی با لب تاپ که کانکت میشه یه مثلث زرد رو علامت آنتنه و مینویسه limited. نم دونم چیکار کنم:n13:
میتونی کمک کنی؟:n11:

oOomid.M
02-08-2014, 19:03
آقا امید سلام،خدا خیرت بده که یه ملتو از آمپاز در آوردی تو این تاپیک:n01:
یه سوال تخصصی:راستیتش یه مشکلی پیدا کردم با وای فای win8.1،این زبون بسته نم دونم چرا با وای فای کانکت نمیشه؟مشکل از مودم نیست چون با گوشی وصل میشم بهش ولی با لب تاپ که کانکت میشه یه مثلث زرد رو علامت آنتنه و مینویسه limited. نم دونم چیکار کنم:n13:
میتونی کمک کنی؟:n11:

سلام حاج مهدی
از لپ تاپت راضی هستی ؟ تو این چند ماهی که داری باهاش کار میکنی و ازش استفاده میکنی اگر نقطه ضعف و یا مشکل داره بگو..

اول اینکه اگه بلوتوثت روشنه خاموشش کن... بعد :
برای این مشکلت فکر کنم باید درایورش رو عوض کنی ، چند صفحه قبل یکی از بچه ها لینک دانلود درایور جدید رو گذاشته بود دانلودش کردی ؟ اگه نگردی عیبی نداره خودم لینکش رو برات میزارم :
حجمش 22 مگابایته

درایور قبلی رو از کنترل پنل آنیستال کن اینو جاش نصب کن ، من خودمم همینو نصبیدم دیگه با وای فای مشکلی ندارم بعضی وقت ها مثل مال تو Limited میشد..

mahdi69-veiron
05-08-2014, 13:37
رو چشم داداش
من تجربه ی چند ماهمو از این مدل G1 cori7 ram8 g2 خلاصه بگم شاید بدرد بخوره،البته بگم که اینا نظر شخصیمه و شاید بقیه با من موافق نباشن
اول از بدنه و ظاهرش شروع کنم که در مجموع قشنگه منتها پشت صفحش به خاطر جنس و رنگش، هم اثر انگشت و چربی دستو نشون میده هم خیلی زود نیاز به گردگیری پیدا میکنه
ولی آلومینیوم دور صفحه کلیدو تاچ پدش اصلا چربی و کثیفی رو نشون نمیده و راحتین بابت تمیزکاریش
از نظر مقاوت بدنه هم که قبلا بچه ها گفتن ، بر عکس آسیب پذیر بودن صفحه نمایش و قاب دورش، بدنش محکمه و با ضربه های معمولی چیزیش نمیشه
از بدنه که بگذریم یه سری معایب کوچولو داره :یکیش تاچ پدشه که واسه من خیلی زود گرم میشه و زیاد خوشایند نیست برعکس بدنش که دیر گرم میشه
یه ایراد دیگه هم به نظرم تو کیفیت ورودی های لب تاپ مثل پورت lan و شارژرو یو اس بیشه که یخورده مشکل دار شدن جدیدا
از اینا که بگزریم مشکل خاصی نداشتم باهاش و راضی ام.کیفیت صداش خوبه ولی با ولوم بالا یکم خش خش دار میشه ولی تصویرشم خوبه و به نسبت صفحه hdهای ماتی که دیدم ، عالیه.
راستی اینم بگم که من باهاش بازی نمیکنم و فقط اینترنت و یه سری نرم افزارای مهندسی و دیدن فیلم و از این جور کارا که زیاد به سیستم فشار نمیاد رو انجام میدم واسه همین نظری در مورد گرافیک و سی پی یو و رم اینا نمیدم چون معمولا با زیر 30 درصد توانش کار میکنه:n01:

oOomid.M
05-08-2014, 14:48
رو چشم داداش
من تجربه ی چند ماهمو از این مدل G1 cori7 ram8 g2 خلاصه بگم شاید بدرد بخوره،البته بگم که اینا نظر شخصیمه و شاید بقیه با من موافق نباشن
اول از بدنه و ظاهرش شروع کنم که در مجموع قشنگه منتها پشت صفحش به خاطر جنس و رنگش، هم اثر انگشت و چربی دستو نشون میده هم خیلی زود نیاز به گردگیری پیدا میکنه
ولی آلومینیوم دور صفحه کلیدو تاچ پدش اصلا چربی و کثیفی رو نشون نمیده و راحتین بابت تمیزکاریش
از نظر مقاوت بدنه هم که قبلا بچه ها گفتن ، بر عکس آسیب پذیر بودن صفحه نمایش و قاب دورش، بدنش محکمه و با ضربه های معمولی چیزیش نمیشه
از بدنه که بگذریم یه سری معایب کوچولو داره :یکیش تاچ پدشه که واسه من خیلی زود گرم میشه و زیاد خوشایند نیست برعکس بدنش که دیر گرم میشه
یه ایراد دیگه هم به نظرم تو کیفیت ورودی های لب تاپ مثل پورت lan و شارژرو یو اس بیشه که یخورده مشکل دار شدن جدیدا
از اینا که بگزریم مشکل خاصی نداشتم باهاش و راضی ام.کیفیت صداش خوبه ولی با ولوم بالا یکم خش خش دار میشه ولی تصویرشم خوبه و به نسبت صفحه hdهای ماتی که دیدم ، عالیه.
راستی اینم بگم که من باهاش بازی نمیکنم و فقط اینترنت و یه سری نرم افزارای مهندسی و دیدن فیلم و از این جور کارا که زیاد به سیستم فشار نمیاد رو انجام میدم واسه همین نظری در مورد گرافیک و سی پی یو و رم اینا نمیدم چون معمولا با زیر 30 درصد توانش کار میکنه:n01:

داداش جالبه که استفاده های من و تو مثل هم نیست زیاد
این تاچ پدش که گرم میشه فکر کنم از هاردش باشه ، هارد داغ میشه اونجا هم گرم میشه
در مورد ورودی ها هم من که تاحالا از Lan استفاده نکردم ، فقط یه موس usb وصل میکنم همیشه و مشکلی ندیدم تا حالا در مورد شارژر هم همینطور مشکلی ندیدم و ندارم
در مورد صدا هم همینطور من خش خش ندارم اصلا ، فقط میمونه صفحه نمایشش که ای کاش یه چیز با کیفیت تری میزاشتن و زاویه دیدش بیشتر بود
من بازی زیاد میکردم باهاش که البته از الان تا زمستون که امتحان ارشد و نظام مهندسی دارم گذاشتمش کنار بازی کردن رو
راستی این برنامه Bluestacks هم روش نصبیدم خیلی حال میده برنامه های اندروید رو هم اجرا میکنم!!
ای کاش میگفتی که مشکل مودم وایرلست که Limited میشد حل شد یا نه..

mahdi69-veiron
07-08-2014, 06:38
داداش جالبه که استفاده های من و تو مثل هم نیست زیاد
این تاچ پدش که گرم میشه فکر کنم از هاردش باشه ، هارد داغ میشه اونجا هم گرم میشه
در مورد ورودی ها هم من که تاحالا از Lan استفاده نکردم ، فقط یه موس usb وصل میکنم همیشه و مشکلی ندیدم تا حالا در مورد شارژر هم همینطور مشکلی ندیدم و ندارم
در مورد صدا هم همینطور من خش خش ندارم اصلا ، فقط میمونه صفحه نمایشش که ای کاش یه چیز با کیفیت تری میزاشتن و زاویه دیدش بیشتر بود
من بازی زیاد میکردم باهاش که البته از الان تا زمستون که امتحان ارشد و نظام مهندسی دارم گذاشتمش کنار بازی کردن رو
راستی این برنامه Bluestacks هم روش نصبیدم خیلی حال میده برنامه های اندروید رو هم اجرا میکنم!!
در مورد ورودی ها حقیقتش از وقتی که یکی از همخونه ایهام با خشونت شارژرشو در آورد یخورده لق میزنه ولی اون lan و یو اس بی رو در مقایسه با یه لب تاپ دیگه که تو خونه هست و باهاش کار میکنم میگم که زیاد از کیفیتش راضی نیستم
در مورد صفحشم گفتم که در مقایسه با صفحه hd های مات دیگه عالیه،مثلا z510...
اون خش صداشم همیشه نیست خب،بیشتر اگه صدای قوی تو ولوم زیاد پخش بشه اتفاق میافته که فکر کنم زیاد غیرطبیعی نباشه:n13:

منم نصبیدم اینو ولی نمدونم چرا میپره بیرون:n29:

من نتونستم دانلود کنم اون فایلو،خبرت میکنم داداش:n01:

u53r
15-08-2014, 19:25
سلام ** 1. ميشه لطف كنيد عكس از پلمپ جعبه آكبند hp450 بذاريد. چسبش چطوريه ميشه لپتاپ كاركرده يا برگشتي رو مثل آكبندش كرد؟ ** 2. دماي hp450 core-i7 4702mq در حالت رندرگيري و بازيهاي سنگين بدون كولپد يا پايه خنك كننده نهايتش دما به چند درجه ميرسه (آخرش ديگه) و آيا انقدري داغ ميكنه كه بدنه كمي در بعضي قسمتها تغيير شكل بده ؟ ** 3. مشكلات هنگ كردن و صفحه آبي به هيچ عنوان نداره ؟ ** 4. ويندوز 8.1 از لحظه زدن دكمه پاور تا آمدن دسكتاپ ويندوز چند ثانيه طول ميكشه؟ ( در حالت غير هايبرنت و غير اسليپ) ** 5.صداي hp450 بلندتره يا z510 ؟ و صداي hp450 با كيفيت تره يا z510؟ ** 6. hp450 در حالت بيصدا و سكوت اگر هدفون توي گوش باشه صداي نويز خفيف داره يا نه ؟ ** 7. در حالت كار كشيدن زياد از cpu و gpu صداي فن لپتاپ چقدر بلند ميشه؟ ** 8- گرافيك اين لپتاپ چند درصد از z510 ضعيفتر هست؟ ** 9- صفحه نمايش hp450 در برابر ضربه ضعيفتره يا z510 ؟ ** 10- اينترنت وايرلس hp450 تا فاصله چند متري لپتاپ از مودم بدون افت سرعت كار ميكنه؟ ** با تشكر

pooryab
16-08-2014, 00:31
سلام
من بعد از نصب ویندوز 8.1 بعد از چند روز زمانی که میخواهم ویندوز رو sleep یا hibernate کنم تصویر میره ولی لپ تاپ در این دو حالت مورد نظر نمیره فقط Shutdown هست که عمل میکنه :n04:
ممنون میشم ببینم ایا سایر دوستان این مشکل براشون پیش اومده و ایا راهکاری دارن؟

oOomid.M
16-08-2014, 14:00
سلام ** 1. ميشه لطف كنيد عكس از پلمپ جعبه آكبند hp450 بذاريد. چسبش چطوريه ميشه لپتاپ كاركرده يا برگشتي رو مثل آكبندش كرد؟ ** 2. دماي hp450 core-i7 4702mq در حالت رندرگيري و بازيهاي سنگين بدون كولپد يا پايه خنك كننده نهايتش دما به چند درجه ميرسه (آخرش ديگه) و آيا انقدري داغ ميكنه كه بدنه كمي در بعضي قسمتها تغيير شكل بده ؟ ** 3. مشكلات هنگ كردن و صفحه آبي به هيچ عنوان نداره ؟ ** 4. ويندوز 8.1 از لحظه زدن دكمه پاور تا آمدن دسكتاپ ويندوز چند ثانيه طول ميكشه؟ ( در حالت غير هايبرنت و غير اسليپ) ** 5.صداي hp450 بلندتره يا z510 ؟ و صداي hp450 با كيفيت تره يا z510؟ ** 6. hp450 در حالت بيصدا و سكوت اگر هدفون توي گوش باشه صداي نويز خفيف داره يا نه ؟ ** 7. در حالت كار كشيدن زياد از cpu و gpu صداي فن لپتاپ چقدر بلند ميشه؟ ** 8- گرافيك اين لپتاپ چند درصد از z510 ضعيفتر هست؟ ** 9- صفحه نمايش hp450 در برابر ضربه ضعيفتره يا z510 ؟ ** 10- اينترنت وايرلس hp450 تا فاصله چند متري لپتاپ از مودم بدون افت سرعت كار ميكنه؟ ** با تشكر

سلام
برای بررسی تخصصی این لپ تاپ با پردازنده Core i7 4702 mq بهتره که به صفحه اش توی سایت نوت بوک چک بری :

در مورد آکبند بودن جعبه خوب بستگی به شرکتی که گارانتی میکنه داره ،در مورد اینکه بخوای ببینی قبلا لپ تاپ استفاده شده هم راه حل هایی هست که قبلا تو تاپیک های دیگه دوستان گفتن
در مورد دما هم چون لپ تاپ من این پردازنده رو نداره و core i5 هست چیز قطعی نمیتونم بگم ام مطمئنم که لپ تاپ Hp Probook 450 خنک تر از Lenovo z510 هست ، بصورت مقایسه ای که کردم و تو تاپیک خود لپ تاپ z510 دیدم
و مطمئن باشید اونقدری داغ نمیشه که بخواد تغییر شکل بده
مشکل صفحه ابی که من تاحالا تو این 6 - 7 ماهی که این لپ تاپ دستم هست نداشتم
گرافیک z510 هم از hp 450 قوی تره ، البته قوی تر بودنش زیاد محسوس نیست در حد چند دردرصد هست اما خوب بهرحال چون Nvidia هست برای بازی ها به نظرم z510 مناسب تره
صفحه نمایش هردوشون هم میشه گفت در یه سطح هستن
با توجه به اینکه سوالات شما همش بصورت مقایسه ای هست با لپ تاپ z510 در انجمن های فارسی چیز زیادی دست گیرت نمیشه چون تو ایران همه از جنسی که خودشون خریدن همش تعریف میکنن ، بهتر هست که تو انجمن های خارجی زبان نظرات کاربران رو بخونید و هم اینکه خودتون هر دو تا لپ تاپ رو بصورت حضوری مقایسه بفرمایید

oOomid.M
16-08-2014, 14:03
سلام
من بعد از نصب ویندوز 8.1 بعد از چند روز زمانی که میخواهم ویندوز رو sleep یا hibernate کنم تصویر میره ولی لپ تاپ در این دو حالت مورد نظر نمیره فقط Shutdown هست که عمل میکنه :n04:
ممنون میشم ببینم ایا سایر دوستان این مشکل براشون پیش اومده و ایا راهکاری دارن؟

سلام
یعنی چه تصویر میره ؟ چه اتفاقی می افته ؟
من 7 ماه پیش که خریدم همونجا برام ویندوز 8.1 نصب کردن تا حالا هم ویندوز عوض نکردم و به مشکل نخوردم
شاید ایراد از درایور گرافیکت باشه ، چون لپ تاپ HP 4540 ( برادر این لپ تاپ ) هم من اکثر جاها خوندم که ایرادش از گرافیکش هست که روی اسلیپ نمیره

bahar1400
19-08-2014, 09:57
سلام خدمت شما دوستان
من تصمیم دارم hp450 g1 روبا مشخصات زیر بخرم
cpu:i5 4200m
ram:4 gig
hard"750
vga:8750 4gig
البته خوب مدنظرم z510 با مشخصات بالاتر وقیمت 300 بیشتر هم هست اما سوالم اینه که در شهر سکونتم این مدل hpوجود نداره وتنها مدل با cpu 4200u هست وقیمت اون هم 1.880 هست حالا در سایت دیجیکالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-اچ-پی-پروبوک-450) دیدم که مدل فوق (cpu m) با قیمت حدود 1.800 برای فروش هست که برام جای سواله چه طور اینها این قیمتو گذاشتن به نظرم یکم عجیبه ،آیا این مدل مشکل خاصی داره، آخه مغازه دارها به من گفتن اگر بخوام سفارش میدن برام حدود2.100 حالابه نظر شما ارزش داره که بنده از این سایت بااین قیمت اینترنتی خرید کنم یا بهتره که خودم از بازار مدل دیگری روبخرم
پیشاپیش از همه عزیزانی که راهنمایی می کنن ممنون

oOomid.M
19-08-2014, 12:38
سلام خدمت شما دوستان
من تصمیم دارم hp450 g1 روبا مشخصات زیر بخرم
cpu:i5 4200m
ram:4 gig
hard"750
vga:8750 4gig
البته خوب مدنظرم z510 با مشخصات بالاتر وقیمت 300 بیشتر هم هست اما سوالم اینه که در شهر سکونتم این مدل hpوجود نداره وتنها مدل با cpu 4200u هست وقیمت اون هم 1.880 هست حالا در سایت دیجیکالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-اچ-پی-پروبوک-450) دیدم که مدل فوق (cpu m) با قیمت حدود 1.800 برای فروش هست که برام جای سواله چه طور اینها این قیمتو گذاشتن به نظرم یکم عجیبه ،آیا این مدل مشکل خاصی داره، آخه مغازه دارها به من گفتن اگر بخوام سفارش میدن برام حدود2.100 حالابه نظر شما ارزش داره که بنده از این سایت بااین قیمت اینترنتی خرید کنم یا بهتره که خودم از بازار مدل دیگری روبخرم
پیشاپیش از همه عزیزانی که راهنمایی می کنن ممنون

سلام
اگر واقعا مد نظرت z510 هست و از اون بیشتر خوشت میاد بنظرم همون رو بخری بهتره چون هر چقدر هم که این از z510 بهتر باشه و بیشتر برات کار بده بازم بعدا میمونه سر دلت و هی میگی کاش اون رو میخریدم و فلان و بهمان ...
در مورد قیمت این لپ تاپ هم خودم تعجب کردم که چرا قیمتش یه دفعه تو دیجیکالا انقدر اومد پایین.. البته قیمت لپ تاپ رو میتونی از سایت لوتوس لپ تاپ هم چک کنی سایت خوبیه

bahar1400
19-08-2014, 13:01
سلام
اگر واقعا مد نظرت z510 هست و از اون بیشتر خوشت میاد بنظرم همون رو بخری بهتره چون هر چقدر هم که این از z510 بهتر باشه و بیشتر برات کار بده بازم بعدا میمونه سر دلت و هی میگی کاش اون رو میخریدم و فلان و بهمان ...
در مورد قیمت این لپ تاپ هم خودم تعجب کردم که چرا قیمتش یه دفعه تو دیجیکالا انقدر اومد پایین.. البته قیمت لپ تاپ رو میتونی از سایت لوتوس لپ تاپ هم چک کنی سایت خوبیه
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
حقیقتش من رشتم عمرانه برای نرم افزارهای ژئوتکنیک می خوام مثل plaxis وبرنامه نویسی متلب ، سی پی یو برام خیلی مهمه ونمی خوام u باشه، حالا گرافیکم از اونجا که برای plaxis 3d یک حداقل هایی نیاز هست می خوام دیگه ضعیف تر از گرافیک آنبورد 4600 نباشه (مثل مدل 8670 نباشه) واقعا تعصب خاصی روی برندها ندارم اما از اینکه باتری z510 جدانمیشه یکم نگرانم به خصوص که می دونید هنگام محاسبات سنگین علاوه بر مادربورد وسی پیو خود باتری هم خیلی داغ می کنه واین در بلند مدت ممکه آسیب بزنه ، درباره اون قیمت دیجی هم بنده حدس میزنم سی پی 4200u باشه واشتباها نوشتن ، البته علاوه بر 450 و ظ510 مدتی هم هست به g510 هم علاقه مند شدم خوبیش اینه که باتریش جدامیشه وگرافیکشم مثل 450 هست ، ولی حقیقتش توهمین انجمن دیدم که بعضیا می گن جنس بدنش خوب نیست یا dvd rom ضعیفی داره ، واقعا گیج شدم ممنون میشم بازهم منو راهنمایی کنید

oOomid.M
19-08-2014, 13:45
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
حقیقتش من رشتم عمرانه برای نرم افزارهای ژئوتکنیک می خوام مثل plaxis وبرنامه نویسی متلب ، سی پی یو برام خیلی مهمه ونمی خوام u باشه، حالا گرافیکم از اونجا که برای plaxis 3d یک حداقل هایی نیاز هست می خوام دیگه ضعیف تر از گرافیک آنبورد 4600 نباشه (مثل مدل 8670 نباشه) واقعا تعصب خاصی روی برندها ندارم اما از اینکه باتری z510 جدانمیشه یکم نگرانم به خصوص که می دونید هنگام محاسبات سنگین علاوه بر مادربورد وسی پیو خود باتری هم خیلی داغ می کنه واین در بلند مدت ممکه آسیب بزنه ، درباره اون قیمت دیجی هم بنده حدس میزنم سی پی 4200u باشه واشتباها نوشتن ، البته علاوه بر 450 و ظ510 مدتی هم هست به g510 هم علاقه مند شدم خوبیش اینه که باتریش جدامیشه وگرافیکشم مثل 450 هست ، ولی حقیقتش توهمین انجمن دیدم که بعضیا می گن جنس بدنش خوب نیست یا dvd rom ضعیفی داره ، واقعا گیج شدم ممنون میشم بازهم منو راهنمایی کنید

بسیار جالب تحصیلات من هم لیسانس عمران هست اما خوب برنامه هایی که استفاده میکنم اتوکد و ایتبس و سیف هست
به نظرم برای کارهای مهندسی لپ تاپ HP ProBook 450 و یا Lenovo G510 بسیار مناسب تر و بهتر از Z510 هستند

bahar1400
19-08-2014, 14:10
بسیار جالب تحصیلات من هم لیسانس عمران هست اما خوب برنامه هایی که استفاده میکنم اتوکد و ایتبس و سیف هست
به نظرم برای کارهای مهندسی لپ تاپ HP ProBook 450 و یا Lenovo G510 بسیار مناسب تر و بهتر از Z510 هستند
خیلی ممنون از محبتتون ، خیلی خوبه که هم رشته ای هستیم البته بنده دانشجوی ارشد ژئوتکنیک هستم ، برنامه ایتبس وسیف زیاد احتیاج به سی پی یو نداره شما ساختمان 10 طبقه رو هم می تونید با لپ تاپای قدیمی کمتر از 1 دقیقه آنالیز کنید ولی وقتی از نرم افزارهایی مثل اباکوس یا پلاکسیس استفاده میشه واقعا سخت افزار خوبی می خواد ، جالبه که گفتین g510 از z510 بهتره ، میشه بفرمایید به غیر از مسئله باتری که عرض کردم چه مزیت هایی داره (هرچند که با کانفیک مناسب تا 1.700 هم پیدامیشه)، ضمنا این درسته که میگن لوازم وقطعات یدکی مثل باتری برای لنوو بیشتر وارزون تر از hp هست البته من اینو از فروشنده ها شنیدم که خوب صحتشو نمیدونم
خیلی ممنون

oOomid.M
19-08-2014, 14:26
خیلی ممنون از محبتتون ، خیلی خوبه که هم رشته ای هستیم البته بنده دانشجوی ارشد ژئوتکنیک هستم ، برنامه ایتبس وسیف زیاد احتیاج به سی پی یو نداره شما ساختمان 10 طبقه رو هم می تونید با لپ تاپای قدیمی کمتر از 1 دقیقه آنالیز کنید ولی وقتی از نرم افزارهایی مثل اباکوس یا پلاکسیس استفاده میشه واقعا سخت افزار خوبی می خواد ، جالبه که گفتین g510 از z510 بهتره ، میشه بفرمایید به غیر از مسئله باتری که عرض کردم چه مزیت هایی داره (هرچند که با کانفیک مناسب تا 1.700 هم پیدامیشه)، ضمنا این درسته که میگن لوازم وقطعات یدکی مثل باتری برای لنوو بیشتر وارزون تر از hp هست البته من اینو از فروشنده ها شنیدم که خوب صحتشو نمیدونم
خیلی ممنون

مهندس جان این نظر شخصی من هست و شما مختاری که هر انتخابی داشته باشی ، به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شخص خودت هستی
اگر بازی میکنی با لپ تاپت بهتر هست که Z510 بگیری ، اما اگر لپ تاپت رو جابه جا میکنی و بیرون از خونه زیاد میبری به نظرم HP بگیری بهتر هست
یکی از کاربرها هم قبلا متن خوبی در مقایسه لپ تاپ 450 و z510 نوشته بود اینجا میزارم واست :

بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...

bahar1400
19-08-2014, 14:38
مهندس جان این نظر شخصی من هست و شما مختاری که هر انتخابی داشته باشی ، به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شخص خودت هستی
اگر بازی میکنی با لپ تاپت بهتر هست که Z510 بگیری ، اما اگر لپ تاپت رو جابه جا میکنی و بیرون از خونه زیاد میبری به نظرم HP بگیری بهتر هست
یکی از کاربرها هم قبلا متن خوبی در مقایسه لپ تاپ 450 و z510 نوشته بود اینجا میزارم واست :
من واقعا از توصیه هاتون استفاده کردم البته خودم بیشتر نظرم روی 450 هست ولی خوب همانطور که عرض کردم متاسفانه سی پیو سری m قیمتش خیلی بالاست دیگه زندگی دانشجوییه :n26: خرید اینترنتی روهم نمیدونم چقدر قابل اطمینان هست ومطمئن نیستم باهمون قیمت امکانات سری m رو داشته باشه به نظر شما در همین حدود قیمت 1.800 لپ تاپ g510 کیفیت ساخت مشابه وحتی کمی کمتر از 450 رو داره یا اختلافه کیفیشون زیاده ضمنا ممنون میشم اون سوالی رو که درباره لوازم یدکی لنوو و اچ پی پرسیدم پاسخ بدید.
بازم ممنون:n16:

m_y_68
19-08-2014, 15:30
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی دیجیکالا اول واست تست میکنن اگه همونی بود که میخواستی بعد میفرستن، سفارش رو قطعی کن ولی پول رو واریز نکن، خودشون باهات تماس میگیرن، خیالت راحت
توی مشهد با سی پی یو m دقیقا همین کانفیگ دیجیکالا ولی بدون گارانتی 1780 هست، درضمن پیشنهاد منم پروبوک هست، اگه قصدت بازی نیست دور لنوو رو کلا خط بکش، مطمئن باش پشیمون نمیشی ...

bahar1400
19-08-2014, 16:22
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی دیجیکالا اول واست تست میکنن اگه همونی بود که میخواستی بعد میفرستن، سفارش رو قطعی کن ولی پول رو واریز نکن، خودشون باهات تماس میگیرن، خیالت راحت
توی مشهد با سی پی یو m دقیقا همین کانفیگ دیجیکالا ولی بدون گارانتی 1780 هست، درضمن پیشنهاد منم پروبوک هست، اگه قصدت بازی نیست دور لنوو رو کلا خط بکش، مطمئن باش پشیمون نمیشی ...
ممنون از پاسخ شما ، من تواینترنت درباره 4540 می خوندم خیلی ها از مشکل داغ کردن و همچنین نرخ خرابی اون گله داشتن از اونجا که اونچنان تفاوت ظاهری بین این مدل و450 نیست حالا برام جای سواله که ایا ممکنه این مشکلات دوباره تکرار بشه، میشه بفرمایید اینکه دور لنوو رو خط بکشم از چه جهته؟
خیلی ممنون از شما وبچه های تاپیک 450 که واقعا راهنمایهاتون مفیده

m_y_68
19-08-2014, 16:36
واسه کار با برنامه هات صفحه پروبوک کمی بهتره، باتری قابل تعویض هست{دوسال دیگه اگه لپتاپ رو نخوای عوض کنی قدرشو میفهمی}، حسگر انگشت داره که مهندسی تر میشه ! روی هر سطحی با خیال راحت با etabs , catia , matlab ... کار میکنی، طول عمر باتریت بیشتر هست که بدرد دانشگاه خیلی میخوره و ...
منو داش امید و بقیه دوستان که تا حالا هیچ مشکلی توی لپتاپ ندیدیم که نشون از کیفیتش هست،
البته لنوو هم مزایای خودشو داره مثل نور کیبورد و گرافیک ی خورده قویتر، به هر حال به نظر من کفه ترازو به نفع پروبوک هست، باز هم مصرف کننده شما هستید، نیازسنجی کن ببین کدوم بدردت میخوره

bahar1400
20-08-2014, 19:57
دوستان سلام
من قصد دارم این لپ تاپو بخرم اما الان یک مشکلی برام پیش اومده یک فروشنده پیدا کردم میگه که گرافیک8750 این لپ تاپ دومدله 2gig و 4 gig حتی میگه ظاهرا مدل 6gig این گرافیک هم هست ولی روی 450 وجود نداره البته من خودم تواینترنت چیزی دراین باره ندیدم فقط توی مدلای دیگه مثلا لنوو جی 510 دیدم که اونجا زده 8750 2 gig حالا سوالم اینه که اینها چه تفاوتی باهم دارن آیا سرعت بیشتری داره مثل رم یا تاثیرخاصی نداره،
درضمن دوستان قیمت روز این دستگاه با سی پیو 4200M ,4gig ram وهارد 750 چقدره
خیلی ممنون از همه شما

oOomid.M
20-08-2014, 21:52
دوستان سلام
من قصد دارم این لپ تاپو بخرم اما الان یک مشکلی برام پیش اومده یک فروشنده پیدا کردم میگه که گرافیک8750 این لپ تاپ دومدله 2gig و 4 gig حتی میگه ظاهرا مدل 6gig این گرافیک هم هست ولی روی 450 وجود نداره البته من خودم تواینترنت چیزی دراین باره ندیدم فقط توی مدلای دیگه مثلا لنوو جی 510 دیدم که اونجا زده 8750 2 gig حالا سوالم اینه که اینها چه تفاوتی باهم دارن آیا سرعت بیشتری داره مثل رم یا تاثیرخاصی نداره،
درضمن دوستان قیمت روز این دستگاه با سی پیو 4200M ,4gig ram وهارد 750 چقدره
خیلی ممنون از همه شما

سلام
گرافیک این لپ تاپ بعید میدونم 4 گیگش باشه چه برسه به 6 گیگ . احتمالا منظورشون با شیر کردن از رم بوده
گرافیکی که روی لپ تاپ g510 هست هم همین 8750 2G هست اگه 4 گیگ باشه مدل گرافیکش R7 هست
زیاد در بند حافظه اختصاصی گرافیک نباش چون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و مهم ترین چیز تو کارکرد کارت گرافیک عوامل دیگه ای مثل سرعتش و سایه زنی و چیزهای دیگه هست نه حافظه اختصاصی ، چه بسا یه کارت گرافیک با حافظه 1 گیگ از کارت گرافیک دیگه ای با حافظه 2 گیگ قوی تر باشه
در این مورد تو سایت های تخصصی فارسی یه جستجو معمولی کنی همه چیز دست گیرت میشه

bahar1400
21-08-2014, 08:31
سلام
گرافیک این لپ تاپ بعید میدونم 4 گیگش باشه چه برسه به 6 گیگ . احتمالا منظورشون با شیر کردن از رم بوده
گرافیکی که روی لپ تاپ g510 هست هم همین 8750 2G هست اگه 4 گیگ باشه مدل گرافیکش R7 هست
زیاد در بند حافظه اختصاصی گرافیک نباش چون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و مهم ترین چیز تو کارکرد کارت گرافیک عوامل دیگه ای مثل سرعتش و سایه زنی و چیزهای دیگه هست نه حافظه اختصاصی ، چه بسا یه کارت گرافیک با حافظه 1 گیگ از کارت گرافیک دیگه ای با حافظه 2 گیگ قوی تر باشه
در این مورد تو سایت های تخصصی فارسی یه جستجو معمولی کنی همه چیز دست گیرت میشه
lممنون از شما دوست عزیز
واقعا نمیدونم هر فروشنده ای یک چیزی میگه (مثلا میگن 4gig 8750 از 740gt ظ 510 بهتره !؟)من دقیقا اطلاعاتی که روی این لیست قیمتها نوشتن میزارم ، خواهشا شما بفرمایید
2GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
و
4GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
این لپ تاپ با کانفیگ های مختلفی وجود داره حتی یک مدلی دیدم با سی پی یو4200u و گرافیک 8670 که خیلی ضعیفه
درآخر به نظرتون اگر خرید اینترنتی کنم از سایتای مثل دیجی بهتره یا از این آشفته بازار بخرم؟!
خیلی ممنون:n16:

oOomid.M
21-08-2014, 12:13
lممنون از شما دوست عزیز
واقعا نمیدونم هر فروشنده ای یک چیزی میگه (مثلا میگن 4gig 8750 از 740gt ظ 510 بهتره !؟)من دقیقا اطلاعاتی که روی این لیست قیمتها نوشتن میزارم ، خواهشا شما بفرمایید
2GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
و
4GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
این لپ تاپ با کانفیگ های مختلفی وجود داره حتی یک مدلی دیدم با سی پی یو4200u و گرافیک 8670 که خیلی ضعیفه
درآخر به نظرتون اگر خرید اینترنتی کنم از سایتای مثل دیجی بهتره یا از این آشفته بازار بخرم؟!
خیلی ممنون:n16:

مشکلی نداره از هرجایی که خرید بکنی با فروشنده طی میکنی که با این کانفیگ میخوام دیگه

خودم هم 200 هزارتومن به فروشنده دادم که برام این لپ تاپ رو بیاره ، اشتباهی یه مدل دیگه رو فرستاده بودن منم قبول نکردم گفتم همونی که خودم میخوام باید باشه
از دیجیکالا هم سفارش بدی فرقی نداره تماس که بگیرن باهات چک میکنن دیگه چه کانفیگی مد نظرتونه

ببین در مورد حافظه گرافیک هم بالاتر گفتم ، حتی اگه 8750 حافظه اش 10 گیگ هم باشه بازم چند درصدی از gt 740 ضعیف تره
چون عملا 8750 نمیتونه این همه اطلاعات رو با هم پردازش کنه
میتونی به این آدرسی که پایی گذاشتم بری همه چی رو توضیح داده ( علامت های ستاره رو پاک کن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*sakht*afzar.com/fa/articles-guides/graphic-card/923-which-are-better-2-or-4-gb-vram

m45
22-08-2014, 04:24
سلام+ 1- چرا شركتهاي معتبر لپتاپهاي hp رو گارانتي نميكنن؟+ 2- لپتاپهاي 450 g1 مثل 4540 زياد داغ ميكنه ؟+ 3- از نظر تامين قطعات يدكي براي لپتاپهاي hp مشكلي وجود نداره؟

NOR-1
23-08-2014, 07:35
سلام+ 1- چرا شركتهاي معتبر لپتاپهاي hp رو گارانتي نميكنن؟+ 2- لپتاپهاي 450 g1 مثل 4540 زياد داغ ميكنه ؟+ 3- از نظر تامين قطعات يدكي براي لپتاپهاي hp مشكلي وجود نداره؟+ 4- اگر درمشهد جاي ميشناسيد كه hp450 g1 cpu=corei7-4702mq ram=8G hard=1T vga=amd radeon 8750 2G با قيمت مناسب داره آدرس و قيمتشو پخ خصوصي كنيد

اگه منظورت از گارانتی معتبر مثل سازگار و الماس و غیره هست بله اچ پی هم داره ولی همشون یکین و طبق ضوابط خاصی گارانتی میکنن مثل فالنیک ( ایران اچ پی) و مای اچ پی
داغ کردن برمیگرده به جنس بدنه و قطعات چون پردازنده قوی و کارت گرافیک amd داره نسبت به nvidea بیشتر داغ میکنه این طبیعیه
چون اچ پی از برند های قدیمی هست تو ایران هم خوب جا افتاده اگه با گارانتی بخرید فکر نمیکنم مشکل قطعات یدکی داشته باشه چون شرکتی که گارانتی میکنه قطعا قطعاتش هم تهیه میکنه
در صورت نیاز میتونین از سایت های معتبر هم خرید کنین

a_bayan
23-08-2014, 10:45
سلام دوست عزیز.جایی شنیدم که این لپتاپ کانفیگی با 8گیگ اس اس دی داره........آیا میشه پیدا کرد با این کانفیگ?????

NOR-1
24-08-2014, 06:36
سلام دوست عزیز.جایی شنیدم که این لپتاپ کانفیگی با 8گیگ اس اس دی داره........آیا میشه پیدا کرد با این کانفیگ?????

اینجا ایرانه هر مغازه یه چیز دیگه داره
تا جایی که دیدم این مدل ssd نداره ولی راحته عوض کردنش میشه به جای هارد اصلی یا dvd گذاشت

u53r
25-08-2014, 10:29
سلام** چجوري موقع خريد لپتاپ hp450 g1 مشخصاتشو از تو بايوس بفهمم؟ با زدن چه كليدي وارد بايوس ميشه و در كدام قسمت بايوس مشخصات cpu و گرافيك و مقدار رم و هارد رو نوشته ؟ ( لپتاپ بدون نصب ويندوز ميخام بخرم و ميخام مشخصات سيستم رو موقع خريد بدونم)

oOomid.M
25-08-2014, 22:01
سلام** چجوري موقع خريد لپتاپ hp450 g1 مشخصاتشو از تو بايوس بفهمم؟ با زدن چه كليدي وارد بايوس ميشه و در كدام قسمت بايوس مشخصات cpu و گرافيك و مقدار رم و هارد رو نوشته ؟ ( لپتاپ بدون نصب ويندوز ميخام بخرم و ميخام مشخصات سيستم رو موقع خريد بدونم)

سلام
وقتی لوگو HP اومد سریع دکمه esc رو برن ، خودش اون پایین مینویسه که دکمه esc رو بزنی
بعدش یه منو میاد که از اونجا خودش نوشته برای هرکاری مثل ورود به بایوس یا بوت کردن چه دکمه ای رو بزنی ، برای اینکه وارد System Information بشی باید اونجا دکمه F1 رو بزنی

u53r
26-08-2014, 07:14
سلام وقتی لوگو HP اومد سریع دکمه esc رو برن ، خودش اون پایین مینویسه که دکمه esc رو بزنی بعدش یه منو میاد که از اونجا خودش نوشته برای هرکاری مثل ورود به بایوس یا بوت کردن چه دکمه ای رو بزنی ، برای اینکه وارد System Information بشی باید اونجا دکمه F1 رو بزنی از راهنمايي شما خيلي ممنونم. بعد از زدن دكمه f1 مشخصات cpu كه 4702mq و گرافيك كه 8750 هست و 2 گيگ رم داره يا ظرفيت هارد و رم اصلي رو هم نمايش ميده؟ روي جعبه لپتاپ و زير خود اين لپتاپ هم تمام اين مشخصات بصورت كامل نوشته شده ؟ با تشكر

oOomid.M
26-08-2014, 10:23
از راهنمايي شما خيلي ممنونم. بعد از زدن دكمه f1 مشخصات cpu كه 4702mq و گرافيك كه 8750 هست و 2 گيگ رم داره يا ظرفيت هارد و رم اصلي رو هم نمايش ميده؟ روي جعبه لپتاپ و زير خود اين لپتاپ هم تمام اين مشخصات بصورت كامل نوشته شده ؟ با تشكر

خواهش میکنم
من که دیدم مدل دستگاه و سریال نامبر دستگاه رو میزنه ، مدل cpu رو هم میزنه ، میزان Ram و فکر کنم هارد رو هم مینویسه
گرافیک رو یادم نمیاد فکر نکنم بنویسه
روی خود لپ تاپ که نه نمینویسه ( حداقل برای من که برچسبی روی بدنه لپ تاپ در این مورد نداره ) روی جعبه هم آره یه برچسب بزرگ هست که مشخصاتش رو نوشته اما زیاد نمیشه ازش سر در آورد انگاری با کد مخصوص نوشته شده
بهتر هست که از هرجایی این لپ تاپ رو میخرین اجازه بدین که خودشون براتون ویندوز رو نصب کنن و هموجا تستش کنید
گرافیک مخصوص این لپ تاپ اونطور که من همه جا دیدم همون 8750 هست با 2 گیگ حافظه

u53r
30-08-2014, 12:48
خواهش میکنم من که دیدم مدل دستگاه و سریال نامبر دستگاه رو میزنه ، مدل cpu رو هم میزنه ، میزان Ram و فکر کنم هارد رو هم مینویسه گرافیک رو یادم نمیاد فکر نکنم بنویسه روی خود لپ تاپ که نه نمینویسه ( حداقل برای من که برچسبی روی بدنه لپ تاپ در این مورد نداره ) روی جعبه هم آره یه برچسب بزرگ هست که مشخصاتش رو نوشته اما زیاد نمیشه ازش سر در آورد انگاری با کد مخصوص نوشته شده بهتر هست که از هرجایی این لپ تاپ رو میخرین اجازه بدین که خودشون براتون ویندوز رو نصب کنن و هموجا تستش کنید گرافیک مخصوص این لپ تاپ اونطور که من همه جا دیدم همون 8750 هست با 2 گیگ حافظه اميدخان لطفا اگه ميشه عكس از مشخصات روي جعبه و system information بايوس بذاريد يا اگه ميشه مشخصات روي جعبه و بايوس رو بنويسيد . با تشكر

oOomid.M
30-08-2014, 17:50
اميدخان لطفا اگه ميشه عكس از مشخصات روي جعبه و system information بايوس بذاريد يا اگه ميشه مشخصات روي جعبه و بايوس رو بنويسيد . با تشكر

سلام
متاسفانه جعبه اش دم دستم نیست
این عکس برای System Information بایوس هست :

saeidscorp
31-08-2014, 09:18
سلام دوستان
بله درسته... حتی یه جای خالی تو دستگاه هست که میتونی ssd بذاری. نیازی به برداشتن هارد یا درایو نوری نیست

فرستاده شده از GT-S7562ِ من با Tapatalk

saeidscorp
31-08-2014, 10:49
من یه دغدغه پیدا کردم...
هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
هر جای کرمان همین مساله هس
یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده

من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟

oOomid.M
31-08-2014, 14:59
من یه دغدغه پیدا کردم...
هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
هر جای کرمان همین مساله هس
یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده

من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟

سلام
داداش هیچ لپ تاپی آشغال نیست
اصلا به حرف فروشنده ها توجه نکن
یه زمانی اچ پی پرفروش ترین لپ تاپ ایران بوده ، به همون نسبت هم خرابیش زیادتر بوده ، ملت هم فکر میکنن که دیگه اچ پی به درد نمیخوره
اگر بخوای اچ پی و لنوو رو خرابیش رو مقایسه کنی برو تو تاپیک لنوو z510 ببین چند نفر گفتن که لپ تاپشون مشکل داره و یا پس دادن یکی دیگه گرفتن یه سری هاشون هم مشکلات فضایی داشتن .. خوب حالا میتونیم بگیم لنوو آشغاله وبدرد نمیخوره ؟ نه فقط یه این خاطر هست که فروش این لپ تاپ بالا بوده و خوب به طبع خرابیش هم بیشتره ( هرکه بامش بیش برفش بیشتر )

volvox500
31-08-2014, 22:27
سلام
دوستان من این لپ تاپ رو خریداری کردم با مشخصات زیر

Core i5 4200M 2.50 Ghz
Ram: 4
AMD Radeon HD 8600/8700M
Hard: 750

این کارت گرافیکش چرا ننوشته 8750؟
از کجا اسم و مشخصات کامل سخت افزارش رو بفهمم؟

1800 خریدمش با گارانتی ایران رهجو گستر از فروشگاه نمایندگی ایران رهجو گستر رشت یعنی ایران گیت. 2 سال گارانتی داره و یک سال هم بیمه بدنه ایران

چطور هست؟

دمای لپ تاپ رو که عکس گذاشتید از CPU رو چطور باید فهمید؟

راستی این صفحه کلیدش حروف فارسی نداره برچسبی وجود داره که ضایع نباشه و فقط حرف رو مثل همین حروف انگلیسی بچسبونه روش؟

CPU و سایر مشخصاتش چطور هست؟
مخصوصاً کارت گرافیکش

هارد این سیستم ها از چه نوعی هست؟ از کجا بفهمیم چی هست؟

دوشاخه لپ تاپ ، سه شاخه کارتی هست (اروپایی). یه تبدیل گرفتم از الکتریکی. بعضی ها میگن تبدیل به دوشاخه ایرانگیر یعنی همینی که وصل میشه به سه شاخه کارتی و میکندش دو شاخه یارانی میزنیم به پریز. میگن این باعث میشه نوسانات برق ایجاد بشه و لپ تاپ رو به مرور داغون میکنه. درسته؟ میگن باید کابل اصلی دوشاخه بخری که نیاز به تبدیل نباشه.

ممنون

saeidscorp
01-09-2014, 08:32
سلام
داداش هیچ لپ تاپی آشغال نیست
اصلا به حرف فروشنده ها توجه نکن
یه زمانی اچ پی پرفروش ترین لپ تاپ ایران بوده ، به همون نسبت هم خرابیش زیادتر بوده ، ملت هم فکر میکنن که دیگه اچ پی به درد نمیخوره
اگر بخوای اچ پی و لنوو رو خرابیش رو مقایسه کنی برو تو تاپیک لنوو z510 ببین چند نفر گفتن که لپ تاپشون مشکل داره و یا پس دادن یکی دیگه گرفتن یه سری هاشون هم مشکلات فضایی داشتن .. خوب حالا میتونیم بگیم لنوو آشغاله وبدرد نمیخوره ؟ نه فقط یه این خاطر هست که فروش این لپ تاپ بالا بوده و خوب به طبع خرابیش هم بیشتره ( هرکه بامش بیش برفش بیشتر )

آره ها... راست میگی تو اون کلوپ خیلی ها مشکل داشتن
ولی مثلا با کلوپ 4540s مقایسه اش کنیم چی؟
اونجا هم همه مینالن ولی این دلیل نمیشه لپ تاپ پرفروشی باشه!
شوخی کردم دادا منظورتو رو گرفتم!!!

saeidscorp
01-09-2014, 08:35
صفحه نمایش slim مشکل درست نمیکنه؟
ینی ضعیف تر از بدنه دستگاه هست؟

oOomid.M
01-09-2014, 08:58
سلام
دوستان من این لپ تاپ رو خریداری کردم با مشخصات زیر

Core i5 4200M 2.50 Ghz
Ram: 4
AMD Radeon HD 8600/8700M
Hard: 750

این کارت گرافیکش چرا ننوشته 8750؟
از کجا اسم و مشخصات کامل سخت افزارش رو بفهمم؟

1800 خریدمش با گارانتی ایران رهجو گستر از فروشگاه نمایندگی ایران رهجو گستر رشت یعنی ایران گیت. 2 سال گارانتی داره و یک سال هم بیمه بدنه ایران

چطور هست؟

دمای لپ تاپ رو که عکس گذاشتید از CPU رو چطور باید فهمید؟

راستی این صفحه کلیدش حروف فارسی نداره برچسبی وجود داره که ضایع نباشه و فقط حرف رو مثل همین حروف انگلیسی بچسبونه روش؟

CPU و سایر مشخصاتش چطور هست؟
مخصوصاً کارت گرافیکش

هارد این سیستم ها از چه نوعی هست؟ از کجا بفهمیم چی هست؟

دوشاخه لپ تاپ ، سه شاخه کارتی هست (اروپایی). یه تبدیل گرفتم از الکتریکی. بعضی ها میگن تبدیل به دوشاخه ایرانگیر یعنی همینی که وصل میشه به سه شاخه کارتی و میکندش دو شاخه یارانی میزنیم به پریز. میگن این باعث میشه نوسانات برق ایجاد بشه و لپ تاپ رو به مرور داغون میکنه. درسته؟ میگن باید کابل اصلی دوشاخه بخری که نیاز به تبدیل نباشه.

ممنون

سلام
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه و از استفاده کردنش لذت ببری
اون که کارت گرافیکت رو مدل دقیق رو تو دیوایس منجر ننوشته و نوشته AMD Radeon HD 8600/8700M کاملا درسته ، به خاطر درایوری هست که نصبیدی و مشکلی نداره برای خودمم همینطوریه
اگر میخوای یه برنامه بهت معرفی میکنم اینو نصب کنی همه مشخصات سیستمت رو مینویسه با خیال راحت چک کن
اسمش هست HWiNFO اینم صفحه دانلودش : ( علامت ستاره رو از لینک پاک کن ، سایت سافت98 )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*98.ir/software/660-hwinfo.html

تو برنامه میتونی مشخصات پردازنده ، مدل هارد ، مقدار رم ، مدل کارت گرافیک و همه چی حتی دمای قطعات رو هم ببینی
دمای پردازنده رو همین برنامه که بالا گفتم مینویسه اما اون عکسی که من تو صفحات قبلی گذاشتم رو از برنامه CPUID HWMonitorPro استفاده کردم ، فرقی نمیکنه این برنامه ها همشون قابلیتشون یکی هست
در مورد کابل برق هم آره همه دستگاه ها همینطوری هستن ، الان موبایل ها هم همه اینطورین ، باید تبدیل براش بگیری ، من یه دونه خونه داشتم مال چندسال پیش بود از همون استفاده کردم برای تبدیل
در مورد این حرفی که زدی تا حالا چیزی نشنیدم و فکر نکنم هم صحت داشته باشه!!!
در مورد کیبورد هم برای خودم هم تمام انگلیسی هست ، و بنظرم اینطوری زیباتر هست ، به شما هم پیشنهاد میکنم که برچسب نزنی

oOomid.M
01-09-2014, 09:02
آره ها... راست میگی تو اون کلوپ خیلی ها مشکل داشتن
ولی مثلا با کلوپ 4540s مقایسه اش کنیم چی؟
اونجا هم همه مینالن ولی این دلیل نمیشه لپ تاپ پرفروشی باشه!
شوخی کردم دادا منظورتو رو گرفتم!!!

برادر من معلومه که 4540 جزو لپ تاپ های پرفروش بوده ، هنوزم اگه بری ببینی تاپیک 4540 هم بازدیدش از z510 بیشتره و هم تعداد پست هاش ، اصلا z510 با 4540 قابل مقایسه نیست در فروش:n26:
من خودم هم 7 ماه پیش هرجایی میرفتم میگفتم لپ تاپ 450 میخوام میگفتن همچین مدلی نداریم اشتباه میکنم مدلش 4540 هست :دی
من خودم هم میخواستم 4540 بگیرم ، مشکل خاصی هم نداره همش از درایور مینالن که اسلیپ نمیره و یا سوییچ نمیشه
اما دیدم لپ تاپ خودم یعنی 450 هم پردازندش از 4540 قوی تره و هم گرافیکش و مشکلات اون لپ تاپ رو هم نداره
در مورد صفحه نمایش هم خوب تو این رنج قیمت با توجه به مات بودن صفحه باید یه جورایی باهاش کنار بیایی دیگه:n25:

saeidscorp
01-09-2014, 09:05
برادر من معلومه که 4540 جزو لپ تاپ های پرفروش بوده ، هنوزم اگه بری ببینی تاپیک 4540 هم بازدیدش از z510 بیشتره و هم تعداد پست هاش ، اصلا z510 با 4540 قابل مقایسه نیست در فروش:n26:
من خودم هم 7 ماه پیش هرجایی میرفتم میگفتم لپ تاپ 450 میخوام میگفتن همچین مدلی نداریم اشتباه میکنم مدلش 4540 هست :دی
من خودم هم میخواستم 4540 بگیرم ، مشکل خاصی هم نداره همش از درایور مینالن که اسلیپ نمیره و یا سوییچ نمیشه
اما دیدم لپ تاپ خودم یعنی 450 هم پردازندش از 4540 قوی تره و هم گرافیکش و مشکلات اون لپ تاپ رو هم نداره
در مورد صفحه نمایش هم خوب تو این رنج قیمت با توجه به مات بودن صفحه باید یه جورایی باهاش کنار بیایی دیگه:n25:

اتفاقا منم صفحه مات رو بیشتر میپسندم چون زجر کافی از براق ها کشیدم
ولی صفحه slim منظورم نازک بودنش هس که میگن نسبت به بدنه اش استحکام کمتری داره

oOomid.M
01-09-2014, 09:13
اتفاقا منم صفحه مات رو بیشتر میپسندم چون زجر کافی از براق ها کشیدم
ولی صفحه slim منظورم نازک بودنش هس که میگن نسبت به بدنه اش استحکام کمتری داره

آره صفحه نمایشش خیلی ظریف هست اما من که تا حالا مشکل نداشتم..

dr.nima20
06-09-2014, 09:15
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه درایو های ویندوز 8 رو به 8.1 نصب کرد؟ آخه توی سایتش همه درایو های این دو ویندوز یکی هستن حتی با حجم برابر

و آیا ویندوز 8.1 بازی هایی مثل watch dogs و gta iv رو خوب باز میکنه؟

این لپتاپ در اجرای watch dogs مشکل داره؟ (افت فریم و ...)

ممنون

intel core i 7 4702MQ 2.2 GHz
ram : 8 gb
hdd: 1t
amd radeon HD 8750M
اینه لپ تاپ من

oOomid.M
06-09-2014, 09:33
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه درایو های ویندوز 8 رو به 8.1 نصب کرد؟ آخه توی سایتش همه درایو های این دو ویندوز یکی هستن حتی با حجم برابر

و آیا ویندوز 8.1 بازی هایی مثل watch dogs و gta iv رو خوب باز میکنه؟

این لپتاپ در اجرای watch dogs مشکل داره؟ (افت فریم و ...)

ممنون

intel core i 7 4702MQ 2.2 GHz
ram : 8 gb
hdd: 1t
amd radeon HD 8750M
اینه لپ تاپ من

سلام
آره 8 با 8.1 چندان فرقی نداره
حقیقتش بازی هایی که گفتی رو من امتحان نکردم اما بعید میدونم که به مشکل بخوره تو این بازی ها
واچ داگز رو حداقل تو medium باید بازی کنه

dr.nima20
06-09-2014, 09:42
میشه چند تا از بازی هایی که امتحان کردید بگید؟

شما کاملا راضی هستید؟
به نظر شما مشکلاتش چیا هستن؟

oOomid.M
06-09-2014, 09:57
میشه چند تا از بازی هایی که امتحان کردید بگید؟

شما کاملا راضی هستید؟
به نظر شما مشکلاتش چیا هستن؟

حقیقتش بازی خور نیستم الان هم دیگه بازی رو گذاشتم کنار چون کنکور ارشد دارم
بازی هایی که نصبیدم و بازی کردم اینا بودن ( بازی های زیاد قوی نیستن غیر از 1 موردش ) :
pes 2013
Fifa 14
Euro Truck Simulator 2
Mortal Kombat Komplete Edition
Need For Speed Rivals

میخوای ببینی چه بازی هایی رو میکشه بهتره اینجا رو ببنی :
اونجا گرافیک ها رو از قوی ترین تا ضعیف ترین طبقه بندی کرده

من که از لپ تاپ خودم کاملا راضی هستم ، و بنظرم چیز دیگه ای هم نبود که بخوام بخرم ،
مشکلش هم به نظرم یکی صفحه نمایش هست که زاویه دیدش محدوده ( مثل بقیه لپ تاپ های تو همین رنج قیمت و شاید از این لپ تاپ ضعیف تر هم باشن تو این مورد )
یکی هم اینکه پشتش روش لکه و چربی زیاد میگیره که اگر وسواس نداشته باشی مشکلی برات ایجاد نمیکنه

dr.nima20
06-09-2014, 10:09
لکه و اینا هیچ مشکلی نداره
صفحه نمایش که از z510 بهتره؟

باتری چطوره
wear level باتری شما چنده؟ چه مدتی که خریدین؟

oOomid.M
06-09-2014, 10:23
لکه و اینا هیچ مشکلی نداره
صفحه نمایش که از z510 بهتره؟

باتری چطوره
wear level باتری شما چنده؟ چه مدتی که خریدین؟

خودم از نزدیک z510 رو ندیدم اما همه کاربرا میگن که صفحه نمایشش از z510 بهتره
تو سایت نوت بوک چک هم میتونید برید مقایسه کنید
من حقیقتش چند ماهی باتری روی خود دستگاه بود و همیشه هم به برق وصلش میکردم تا اون موقع که wear level صفر بود
الان هم باتری رو در آوردم هفته ای یکبار استفاده میکنم ازش هنوزم بعد از حدود 7 ماه صفره
به نظرم یکی از نقطه قوت های این لپ تاپ باتریشه
اگر بخوای با z510 مقایسه کنی بهت بگم که لا اقل 1 ساعت ( شایدم بیشتر ) از اون بیشتر شارژ نگه میداره

m_y_68
09-09-2014, 00:43
آپدیت جدید بایوس رو من بدون مشکل نصب کردم. ورژن F50
دوستانی که میخوان با خیال راحت آپدیت رو انجام بدن. اینم لینک :

oOomid.M
09-09-2014, 08:22
آپدیت جدید بایوس رو من بدون مشکل نصب کردم. ورژن F50
دوستانی که میخوان با خیال راحت آپدیت رو انجام بدن. اینم لینک :

سلام
ایول داداش
منم چند روز پیش دیدم اومده ولی دیدم جلوش نوشته American, International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 968_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) گفتم شاید ایراد داشته باشه
منتظر بودم تو بیایی بگی آپدیت کردی

oOomid.M
09-09-2014, 08:46
آقا منم بایوس رو آپدیت کردم ، واقعا عملیات طاقت فرسا و نفس گیری هست

dr.nima20
09-09-2014, 10:41

سلام آیا cpu لپتاپ شما نسل سوم هست؟

oOomid.M
09-09-2014, 12:21
سلام آیا cpu لپتاپ شما نسل سوم هست؟

سلام
اگر دقت کنی مدل لپ تاپ بنده Hp ProBook 450 G0 هست ، اونموقع که من خریدم هنوز مدل G1 نیومده بود بازار
مدل های G1 پردازندشون هاسول هست

saberpf
10-09-2014, 07:03
اقا من ی چند وقتی نبودم خواستم ب بروبچ 450 ی سلامی عرض کنم:n18:
منم الان می خوام بایوسو آپدیت کنم؟
یعنی از پسش بر میام امید؟:n15:

saberpf
10-09-2014, 07:12
اقا ی سال این فینگر پرینت من همه انگشت های دستمو تشخیص نمیده مشکل از چیه؟
قبلا تشخیص می داد الان ویندوز عوض کردم فقط دئتا انگشت که نمیشه زیاد برا فینگر استفاده کرد رو تشخیص میده
بارها تست کردم

جوابش کشف کردم می نویسم شاید دوستان دیگه استفاده کنن
قبلا فینگر پرینت رو قبل از بالا امدن ویندوز فعال کرده بودم و ظاهرا تو تنظیمات (بایوس) سیستم ثبت بود برا همین مجدد قبول نمی کرد
تمام اطلاعات رو از ادمین ستینگ پاک کردم درست شد

می دونستم اینقد زود جواب می گیرم زودتر می پرسیدم دی:

oOomid.M
10-09-2014, 07:57
اقا من ی چند وقتی نبودم خواستم ب بروبچ 450 ی سلامی عرض کنم:n18:
منم الان می خوام بایوسو آپدیت کنم؟
یعنی از پسش بر میام امید؟:n15:

سلام
آره کاری نداره
فایل رو دانلود کن ، لپ تاپت حتما باتری روش باشه ، بزنش به برق ، بزار باتری پر باشه ( بالای 90 درصد ) بعد پاور آپشن رو بزار روی High Performance اگر دستکاریش کردی تنظیماتش رو حتما سی پی یو روی 100 درصد باشه ، آنتی ویروس رو غیر فعال کن و بسم الله...
باید صبور باشی ، خودش همه کار میکنه اصلا لازم نیست دست به چیزی بزنی.. تا اینکه سیستم رستارت میشه ، بعدش میره تو بایوس اونجا هم یه کارایی میکنه و یه دفعه تق صدا میده :n02: دوباره رستارت میشه و ویندوز میاد بالا :n26:

اقا ی سال این فینگر پرینت من همه انگشت های دستمو تشخیص نمیده مشکل از چیه؟
قبلا تشخیص می داد الان ویندوز عوض کردم فقط دئتا انگشت که نمیشه زیاد برا فینگر استفاده کرد رو تشخیص میده
بارها تست کردم

جوابش کشف کردم می نویسم شاید دوستان دیگه استفاده کنن
قبلا فینگر پرینت رو قبل از بالا امدن ویندوز فعال کرده بودم و ظاهرا تو تنظیمات (بایوس) سیستم ثبت بود برا همین مجدد قبول نمی کرد
تمام اطلاعات رو از ادمین ستینگ پاک کردم درست شد

می دونستم اینقد زود جواب می گیرم زودتر می پرسیدم دی:
والا ما که 2 تا انگشتمون رو دادیم بهش ، تا حالا هم مشکلی نداشتیم ، اما آره خود بایوس هم اثر انگشت رو میگیره

saberpf
10-09-2014, 12:16
سلام امید
بایوسو نصب کردم اما اصلا این مراحلو نرفت یه چیز عادی نصبش شبیه همه نرم افزارا
می گم چطور می شه سی پی یو رو کنترل کرد چند درصد کار کنه؟

oOomid.M
10-09-2014, 15:54
سلام امید
بایوسو نصب کردم اما اصلا این مراحلو نرفت یه چیز عادی نصبش شبیه همه نرم افزارا
می گم چطور می شه سی پی یو رو کنترل کرد چند درصد کار کنه؟

سلام
اگر اون مراحلی که من گفتم رو نرفته فکر کنم آپدیت نکرده باشه ، و یا اینکه بایوس شما از قبل آپدیت بوده:n13:
ببین ورژن بایوست چنده ؟
Fn + esc رو بزنی HP System Information میاد اونجا مینویسه
زیاد از تنظیمات پاور آپشن نمیشه کنترل کرد درصد سی پی یو رو منظورم این بود که این اعداد روی 100% باشن :

چون من وقتی این اعداد رو میارم پایین دیگه اورکلاک نمیکنه و یا خیلی پایین بیارمش دیگه پردازنده بیشتر از 50% نمیشه:n26:

saberpf
10-09-2014, 17:49
سلام
ممنون امید برا راهنماییت

چرا مال من آبدیت نشد پس
آبدیت بایوس چه تاثیر مثبتی داره؟

saberpf
10-09-2014, 17:59
الان تو سایت اچ پی چک کردم آپدیت نیومد برا جی وان

oOomid.M
10-09-2014, 18:15
الان تو سایت اچ پی چک کردم آپدیت نیومد برا جی وان

یعنی تو واسه G0 رو دانلود کرده بودی ؟
تو قسمت توضیحاتش بری مینویسه که چه تغییراتی داره و چی ها رو اصلاح میکنه

saberpf
10-09-2014, 20:57
من فکر کردم یکیه
همونی که لینکش تو فرم بود رو دان کردم

balmer
10-09-2014, 22:13
سلام دوستان،خواهش میکنم راهنمایی کنید.من بین خرید چند مدل موندم یکیhp 450 g1و acer e1 572 و acer e5-571 و asus x450 وasus x552 که البته همشون تقربیا با یه کانفیگ و رنج قیمتی هستن.اما برای خرید اچ پی شک دارم مخصوصا همین مدل با کانفیگ i5 به چندتا تعمیرکار گفتم هموشون میگفتن که بیش از حد داغ میکنه.لطفا راهنماییم کنید
ممنون

oOomid.M
11-09-2014, 07:04
سلام دوستان،خواهش میکنم راهنمایی کنید.من بین خرید چند مدل موندم یکیhp 450 g1و acer e1 572 و acer e5-571 و asus x450 وasus x552 که البته همشون تقربیا با یه کانفیگ و رنج قیمتی هستن.اما برای خرید اچ پی شک دارم مخصوصا همین مدل با کانفیگ i5 به چندتا تعمیرکار گفتم هموشون میگفتن که بیش از حد داغ میکنه.لطفا راهنماییم کنید
ممنون

سلام
داداش چیو راهنماییت کنیم ؟ یعتی الان مشکلت اینه که بهت گفتن اچ پی داغ میکنه اما ایسر و ایسوس همیشه خنک هستن ؟ :n09:

Last Night
16-09-2014, 06:52
سلام . این کارت ریدر جلو لپتاپو چطوری باید فعال کرد؟
.
.
حل شد

saeidscorp
16-09-2014, 14:30
سلام دوستان:n12:
چرا تو سایت اچ پی درایورهای شبکه این لپ تاپ این قد زیاده؟ :n27:
ینی ممکنه پروبوک 450 با چند مدل مختلف کارت ها و ماژول های شبکه وجود داره؟ :n13:
شما کدوم ها رو نصب کردین؟

saeidscorp
16-09-2014, 15:30
آقا کسی میدونه این برای چیه تو صفحه درایور های اچ پی هست!!
HP Universal Port Replicator Driver

This package contains HP Universal Port Replicator driver and also provides the video, audio, and network drivers. This package is available for supported notebook models running a supported operating system.

اونموقع که لپ تاپ رو خریدم اینو نذاشته بودش ، الان فکر کنم چند هفتس که اضافه کرده:n13:

امید خان اون یه پایه هست که لپ تاپ رو میذاری روش میشه مثل پی سی برش داری دوباره میشه لپ تاپ :n02:
تو خودش پورت های تصویر و شبکه و غیره داره
مث این:

oOomid.M
16-09-2014, 15:52
سلام دوستان:n12:
چرا تو سایت اچ پی درایورهای شبکه این لپ تاپ این قد زیاده؟ :n27:
ینی ممکنه پروبوک 450 با چند مدل مختلف کارت ها و ماژول های شبکه وجود داره؟ :n13:
شما کدوم ها رو نصب کردین؟

سلام
یادمه اون موقع من همشو دانلود کردم ، البته اونموقع تعدادشون کمتر بود :n02:
تازه فکر کنم درایورش هم ایراد داشت چون مودم وای فای رو دچار مشکل میکرد همش اینترنش رو قطع و وصل میکردم پاکش کردم دوستان در صفحات قبل یه لینک دیگه دادن درایور رو از اونجا دانلود کردم درست شد.

امید خان اون یه پایه هست که لپ تاپ رو میذاری روش میشه مثل پی سی برش داری دوباره میشه لپ تاپ :n02:
تو خودش پورت های تصویر و شبکه و غیره داره
مث این:

عجب !! چیز جالبی به نظر میرسه:n26:

saeidscorp
16-09-2014, 15:55
البته پروبوک ما Docking Station پشتیبانی نمیکنه
ینی اون پورت پهن (شبیه پورت پرینتر) رو نداره
اچ پی سری Envy دارن

bahar1400
17-09-2014, 22:08
سلام دوستان
یک سوال فوری ، آیا همراه این لپ تاپ ودر جعبه اون سی دی درایور های ویندوز 8 وجود داره یا باید به طور جداگانه از خود سایت بعدا دانلود کنیم
خیلی ممنون

oOomid.M
18-09-2014, 09:10
سلام دوستان
یک سوال فوری ، آیا همراه این لپ تاپ ودر جعبه اون سی دی درایور های ویندوز 8 وجود داره یا باید به طور جداگانه از خود سایت بعدا دانلود کنیم
خیلی ممنون

سلام
نه روش درایورها رو نمیدن ، باید خودتون دانلود کنید

morteza_jamaseb
23-09-2014, 19:33
خیلی ممنون هر چا هر درایوری رو نصب میکردم باز یکدفعه وای فای و بلوتوث از کار می افتاد . دیگه اعصابمو خرد کرده بود . اما با این درایور دیگه مشکل برطرف شد .:n16:

realcore
27-09-2014, 13:28
آقا سلام، بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم این مدلو بخرم : HP probook 450 g1 e9y39ea
با مشخصات :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلی‌متر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
چطوریاس؟؟ خوبه؟؟ مگه 450 g1 نباید فینگرپرینت داشته باشه؟؟ تو این سایت که زده نداره. لطفا زود تر جواب بدین امشب دارم میرم بخرم.

oOomid.M
27-09-2014, 19:25
آقا سلام، بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم این مدلو بخرم : HP probook 450 g1 e9y39ea
با مشخصات :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلی‌متر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
چطوریاس؟؟ خوبه؟؟ مگه 450 g1 نباید فینگرپرینت داشته باشه؟؟ تو این سایت که زده نداره. لطفا زود تر جواب بدین امشب دارم میرم بخرم.

سلام
لپ تاپ خوبی هست و قیمتش هم مقرون به صرفه است
فینگر پرینت داره ، یعنی اکثر مدل ها دارن
اگر براتون مهمه حتما به فروشنده بگید که فینگرپرینت باید داشته باشه

ebrahimjan
27-09-2014, 19:40
دوستان یه سوال داشتم آیا راهی برای دور زدن فینگر پرینت هست یا نه؟ یعنی میشه بهش صددرصد اطمینان کرد؟

oOomid.M
28-09-2014, 11:40
دوستان یه سوال داشتم آیا راهی برای دور زدن فینگر پرینت هست یا نه؟ یعنی میشه بهش صددرصد اطمینان کرد؟

سلام
من زیاد تو برش نرفتم ، اگر پسورد رو هم داشته باشن میتونن لاگین کنن

ebrahimjan
28-09-2014, 22:52
خب کلا دارم میپرسم آیا راهی برای دور زدنش وجود داره یا نه؟ چون بین دو راهی دوتا لپ تاپ قرار گرفتم که امتیاز این لپ تاب از نظر من به این فینگر پرینتش هست حالا میخوام بدونم واقعا تا چه حد قابل قبول هست و میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟
از دوستانی که اطلاعات کامل دارند بیشتر توضیح بدند
ب تشکر

ebrahimjan
02-10-2014, 21:23
کسی نبود بعد از این مدت جواب ما رو بده؟

saberpf
05-10-2014, 21:17
وجود فینگر خوبه اما نبودش هم مشکلی نیست
برا فینگر فعال بشه حتما باید پسورد فعال بشه
پس اگه کسی بتونه پسورد رو باز کنه فینگر کاری نمی تونه بکنه

فقط زمانی ک از بایوس فعال باشه قابل اعتماده
ولی دقتش فوق العاده بالاست تو شناسایی

Sh-Meteor
09-10-2014, 03:59
سلام

من قصد دارم لپ تاپ همین مدل رو بگیرم با این کانفیگ:

مشخصات فیزیکی: ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلی‌متر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی: Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM: ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی: ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی: AMD Radeon HD 8750M 2GB
صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات: DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

کسی این کانفیگ رو داره؟؟؟ مشکلی ندارن؟
باتری برای من مهمه؛ باتری در حالت عادی (بدون بازی و فیلم و ... ) چند ساعت دووم میاره؟

ممنون :n16:

alp13
09-10-2014, 11:54
دوستان عزیز کسایی که لب تاپ رو دارن میتونن در مورد صفحه نمایشش منو راهنمایی کنن

همین کانفیگ که دوست عزیز پست بالا اشاره کردن مدنظرمه فقط از صفحش مطمئن نیستم

بین این مدل و z510 از لحاظ صفحه نمایش چقدر اختلاف هست ؟؟؟ اگه با عکس نشون بدین خیلی عالی میشه

اگه صفحه نمایششون مشابه هست پس z510 بهتره چون گرافیکش که تو سایت نوتبوکچک نوشته بهتر از 8750 هست
البته باطری این 6 سلولی و جداشدنی هست ولی لنوو 4 سلولی
---------------------
البته نیم نگاهی هم به lenovo flex دارم درسته سی پی یوش از این دو مدل اچ پی و ز510 ضعیفتره عوضش صفحش IPS-FHD هست و همچنین لمسی که لذت استفاده از وین8 رو دوچندان میکنه
والبته گرافیکش هم خیلی بهتر از 740 و 8750 هست

نوع مصرف من معمولی تماشای فیلم و وب گردی و بازی متوسط در حد فیفا و پیس - اونم روزی یکی دوساعت

oOomid.M
09-10-2014, 18:13
سلام

من قصد دارم لپ تاپ همین مدل رو بگیرم با این کانفیگ:

مشخصات فیزیکی: ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلی‌متر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی: Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM: ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی: ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی: AMD Radeon HD 8750M 2GB
صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات: DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

کسی این کانفیگ رو داره؟؟؟ مشکلی ندارن؟
باتری برای من مهمه؛ باتری در حالت عادی (بدون بازی و فیلم و ... ) چند ساعت دووم میاره؟

ممنون :n16:

سلام
منظورتون رو ازمشکل نفهمیدم اما نخیر مشکلی ندارن !
باتریش 6 سلولی هست و خیلی راحت در حال عادی بالای 5 ساعت شاید 6 ساعت هم دووم بیاره:

oOomid.M
09-10-2014, 18:17
دوستان عزیز کسایی که لب تاپ رو دارن میتونن در مورد صفحه نمایشش منو راهنمایی کنن

همین کانفیگ که دوست عزیز پست بالا اشاره کردن مدنظرمه فقط از صفحش مطمئن نیستم

بین این مدل و z510 از لحاظ صفحه نمایش چقدر اختلاف هست ؟؟؟ اگه با عکس نشون بدین خیلی عالی میشه

اگه صفحه نمایششون مشابه هست پس z510 بهتره چون گرافیکش که تو سایت نوتبوکچک نوشته بهتر از 8750 هست
البته باطری این 6 سلولی و جداشدنی هست ولی لنوو 4 سلولی
---------------------
البته نیم نگاهی هم به lenovo flex دارم درسته سی پی یوش از این دو مدل اچ پی و ز510 ضعیفتره عوضش صفحش IPS-FHD هست و همچنین لمسی که لذت استفاده از وین8 رو دوچندان میکنه
والبته گرافیکش هم خیلی بهتر از 740 و 8750 هست

نوع مصرف من معمولی تماشای فیلم و وب گردی و بازی متوسط در حد فیفا و پیس - اونم روزی یکی دوساعت

سلام
اگر شما فقط بازی در حد فیفا و Pes میخوای پس چرا داری گرافیک 8750 و GT 740 رو مقایسه میکنی اینا فقط در حد چند درصد اختلاف دارن
من چون از نزدیک مدل z510 رو ندیدم نمیتونم مقایسه ای بکنم و بگم کدوم بهتر هست ، تو همون سایت نوت بوک چک میتونی مقایسه اشون کنی خودش همه جوره عکس گذاشته و زاویه دیدشون رو هم نشون داده! فقط حواست باشه برای z510 مدل فول اچ دی اش رو هم گذاشته ( چنگی به دل نمیزنه)

alp13
09-10-2014, 18:50
سلام
اگر شما فقط بازی در حد فیفا و Pes میخوای پس چرا داری گرافیک 8750 و GT 740 رو مقایسه میکنی اینا فقط در حد چند درصد اختلاف دارن
من چون از نزدیک مدل z510 رو ندیدم نمیتونم مقایسه ای بکنم و بگم کدوم بهتر هست ، تو همون سایت نوت بوک چک میتونی مقایسه اشون کنی خودش همه جوره عکس گذاشته و زاویه دیدشون رو هم نشون داده! فقط حواست باشه برای z510 مدل فول اچ دی اش رو هم گذاشته ( چنگی به دل نمیزنه)

دوست عزیز من لبتاپی میخوام که علاوه بر مقاومت بتونه چد سال این بازیهای فیفا و pes رو اجرا کنه واسه همین به کرات گرافیک هم توجه دارم همچنین عمر باطری

در مورد صفحه نمایش این لنوو فلکس خیلی وسوسم میکنه
بنظرتون قدرت سی پی یو سری m-U چقدر در واقعیت با هم تفاوت دارن
تو سایت مقایسه پردازشا -دیدم 40 درصد ضعیفتره

ولی با توجه به اینکه فلکس گرافیکش 840 هست و تو سایت نوتچک رتبش بالاتر از 8750 و 740 انودیا هست
تو اجرای بازی چقدر این سی پی یو سری u تاثیر میذاره ؟؟؟

اگه زیاد فرقی ندارن با توجه به نوع مصرف من که زیاد کار سنگینی ندارم همین سی پی یو فلکس کارم رو راه میندازه

هیچ جوره نمیشه از صفحه فلکس گذشت ( با توجه به ویدیوهای یوتیوب :n02:

oOomid.M
09-10-2014, 19:08
دوست عزیز من لبتاپی میخوام که علاوه بر مقاومت بتونه چد سال این بازیهای فیفا و pes رو اجرا کنه واسه همین به کرات گرافیک هم توجه دارم همچنین عمر باطری

در مورد صفحه نمایش این لنوو فلکس خیلی وسوسم میکنه
بنظرتون قدرت سی پی یو سری m-U چقدر در واقعیت با هم تفاوت دارن
تو سایت مقایسه پردازشا -دیدم 40 درصد ضعیفتره

ولی با توجه به اینکه فلکس گرافیکش 840 هست و تو سایت نوتچک رتبش بالاتر از 8750 و 740 انودیا هست
تو اجرای بازی چقدر این سی پی یو سری u تاثیر میذاره ؟؟؟

اگه زیاد فرقی ندارن با توجه به نوع مصرف من که زیاد کار سنگینی ندارم همین سی پی یو فلکس کارم رو راه میندازه

هیچ جوره نمیشه از صفحه فلکس گذشت ( با توجه به ویدیوهای یوتیوب :n02:

بله گرافیک 840 قابل قبوله اما خوب هر بازی که گرافیک 840 بکشه گرافیک های 740 و 8750 هم میکشن ، با چند فریم پایین تر
صفحه نمایشش هم بسیار آدم رو شیفته خودش میکنه اما از لحاظ لمسی بودن برای من که چندان مطلوب و مورد پسند و کاربردی نیست ، همین الان فقط خواستم یه ثانیه حس لمسی بودن بگیرم دستم رو آوردم بالا تا بزارم روی مانیتور زورم اومد ، حال فکر کن تو میتونی فقط 10 دقیقه دستت رو بیاری بالا و بخوای روی یه مانیتور 15 اینچی اینور و اونورش کنی ؟؟؟؟؟ اصلا خسته کننده هست
تازه با توجه به اینکه تبلت نیست که راحت بتونی مثل عروسک تو دستت بازیش بدی
در مورد پردازنده هم حق با شماس ، فرکانسش پایینه ، و اگر بخوای کارای پردازنده محور انجام بدی و یا اینکه بازیهایی رو انجام بدی که احتیاج به پردازش سنگینی داشته باشه با لگ و افت فریم مواجه میشی با توجه به اینکه داری برای چند سال آینده ات برنامه ریزی میکنی
تازه علاوه بر اینهایی که نوشتم و سرت رو درد آوردم نکته اخر هم باید اضافه کنم و اون هم اختلاف قیمتی هست که باید در قبال خرید مدل لنوو فلکس پرداخت کنی..

Sh-Meteor
09-10-2014, 19:39
سلام
منظورتون رو ازمشکل نفهمیدم اما نخیر مشکلی ندارن !
باتریش 6 سلولی هست و خیلی راحت در حال عادی بالای 5 ساعت شاید 6 ساعت هم دووم بیاره:

سلام
من هم بین این مدل و Z510 مونده بودم که تصمیم گرفتم اینو بگیرم.

منظورم از مشکل این بود که من شنیده بودم یه سری از Z510 ها
که وارد ایران شده، هارد شون مشکل داره و میگم خدای نکرده اینم از این سری مشکلات در واردات و ... نداشته باشه.
.
.
.
یه سوال خیلی مهم:
امروز رفتم بازار کامپیوتر رضا و پاساژ ایران که قیمت بگیرم و ...
که یه نفر از فروشنده ها می گفت از این مدل مدنظر من، فقط کانفیگ ( i5 و رم 4 ) اصله و بقیه شون (رم 6 و رم 8) همش کاستوم شده. می خواستم بدونم درسته؟؟
از کجا بفهمم لپتاپی که دارم می خرم، کاستوم شده یا نه؟

صرفا جهت اطلاع:
قیمت (i5 و رم 8): 2 میلیون و 50 هزار تومان

oOomid.M
09-10-2014, 20:07
سلام
من هم بین این مدل و Z510 مونده بودم که تصمیم گرفتم اینو بگیرم.

منظورم از مشکل این بود که من شنیده بودم یه سری از Z510 ها
که وارد ایران شده، هارد شون مشکل داره و میگم خدای نکرده اینم از این سری مشکلات در واردات و ... نداشته باشه.
.
.
.
یه سوال خیلی مهم:
امروز رفتم بازار کامپیوتر رضا و پاساژ ایران که قیمت بگیرم و ...
که یه نفر از فروشنده ها می گفت از این مدل مدنظر من، فقط کانفیگ ( i5 و رم 4 ) اصله و بقیه شون (رم 6 و رم 8) همش کاستوم شده. می خواستم بدونم درسته؟؟
از کجا بفهمم لپتاپی که دارم می خرم، کاستوم شده یا نه؟

صرفا جهت اطلاع:
قیمت (i5 و رم 8): 2 میلیون و 50 هزار تومان

z510 ها آره تو فروم دیدم بعضی ها هاردشون مشکل داشته و ارور میداده
این قضیه که شما میگی کاستوم شدن رو من هم شنیدم و فکر میکنم هم تقریبا صحت داشته باشه یعنی یک چیز عادی باید باشه
یعنی اکثر لپ تاپ ها همینطوری هستن ، در مورد رم و هارد خیلی زیاد هست ، هارد 750 رو برمیدارن یک ترا میزارن یا با میزان رم بازی میکنن
از نظر سود هم خوب براشون سود بیشتری داره چون الان دیگه پایه رم لپ تاپ ها همه 4 گیگ هست ، اینا با 4 گیگ رم وارد میکنن و خودشون میزان رم رو بالا میبرن ، سود بیشتر میبرن
زیاد سخت نگیر

Sh-Meteor
09-10-2014, 20:25
z510 ها آره تو فروم دیدم بعضی ها هاردشون مشکل داشته و ارور میداده
این قضیه که شما میگی کاستوم شدن رو من هم شنیدم و فکر میکنم هم تقریبا صحت داشته باشه یعنی یک چیز عادی باید باشه
یعنی اکثر لپ تاپ ها همینطوری هستن ، در مورد رم و هارد خیلی زیاد هست ، هارد 750 رو برمیدارن یک ترا میزارن یا با میزان رم بازی میکنن
از نظر سود هم خوب براشون سود بیشتری داره چون الان دیگه پایه رم لپ تاپ ها همه 4 گیگ هست ، اینا با 4 گیگ رم وارد میکنن و خودشون میزان رم رو بالا میبرن ، سود بیشتر میبرن
زیاد سخت نگیر
من شنیدم رم 4 اصل رو برمیدارن و رم 4 تقلبی میندازن.

حالا به نظرت من ریسک کنم رم 8 بگیرم یا همون رم 4 رو بگیرم؟

گارانتی مادیران یا ایران رهجو خوبن؟ با این دو گارانتی تو بازار بود!

alp13
09-10-2014, 20:33
بله گرافیک 840 قابل قبوله اما خوب هر بازی که گرافیک 840 بکشه گرافیک های 740 و 8750 هم میکشن ، با چند فریم پایین تر
صفحه نمایشش هم بسیار آدم رو شیفته خودش میکنه اما از لحاظ لمسی بودن برای من که چندان مطلوب و مورد پسند و کاربردی نیست ، همین الان فقط خواستم یه ثانیه حس لمسی بودن بگیرم دستم رو آوردم بالا تا بزارم روی مانیتور زورم اومد ، حال فکر کن تو میتونی فقط 10 دقیقه دستت رو بیاری بالا و بخوای روی یه مانیتور 15 اینچی اینور و اونورش کنی ؟؟؟؟؟ اصلا خسته کننده هست
تازه با توجه به اینکه تبلت نیست که راحت بتونی مثل عروسک تو دستت بازیش بدی
در مورد پردازنده هم حق با شماس ، فرکانسش پایینه ، و اگر بخوای کارای پردازنده محور انجام بدی و یا اینکه بازیهایی رو انجام بدی که احتیاج به پردازش سنگینی داشته باشه با لگ و افت فریم مواجه میشی با توجه به اینکه داری برای چند سال آینده ات برنامه ریزی میکنی
تازه علاوه بر اینهایی که نوشتم و سرت رو درد آوردم نکته اخر هم باید اضافه کنم و اون هم اختلاف قیمتی هست که باید در قبال خرید مدل لنوو فلکس پرداخت کنی..

دوست عزیز خیلی ممنون که راهنمایی می کنید بسیار سپاسگذارم
منم زیاد تو بحر لمسی بودن فلکس نیستم همین رزولشن فول اچ دی +IPS بنظرم خیلی با ارزشه فقط حیف مات نیست ( لمسی بودنش لذتش تو وین 8 خوبه ولی زیاد مهم نیست )
بنظرم در کنار امکانات سخت افزاری باید صفحه نمایش هم به همون نسبت خوب باشه
شما از صفحه نمایش اچ پی چقدر راضی هستید مثلا یکی از کاربردای من بازی دونفره فیفا با دوستان هست
چقدر جواب میده ؟؟؟ منظور زاویه دید افقی هست ...

امشب بازم چندتا فیلم از یوتیوب برمیدارم در مورد صفحش ولی آدم تا خودش کار نکنه متوجه نمیشه
واسه همین نظر شمایی که با اچ پی کارکردید میپرسم

اولویت اولم همین اچ پی هست هم قیمتش مناسبه هم کانفیگش واسه چند سال مناسبه هم باطریش 6 سلولیه
فقط از صفحه نمایش میترسم

ببخشید که مزاحم میشم :n12:

oOomid.M
09-10-2014, 20:58
من شنیدم رم 4 اصل رو برمیدارن و رم 4 تقلبی میندازن.

حالا به نظرت من ریسک کنم رم 8 بگیرم یا همون رم 4 رو بگیرم؟

گارانتی مادیران یا ایران رهجو خوبن؟ با این دو گارانتی تو بازار بود!

اگر از نظر مالی مشکلی نداری همون 8 گیگ رو بگیر ( اصلا ریسک نیست )
متاسفانه زیاد درگیر گارانتی ها نبودم و اطلاع خاصی ندارم

oOomid.M
09-10-2014, 21:01
دوست عزیز خیلی ممنون که راهنمایی می کنید بسیار سپاسگذارم
منم زیاد تو بحر لمسی بودن فلکس نیستم همین رزولشن فول اچ دی +IPS بنظرم خیلی با ارزشه فقط حیف مات نیست ( لمسی بودنش لذتش تو وین 8 خوبه ولی زیاد مهم نیست )
بنظرم در کنار امکانات سخت افزاری باید صفحه نمایش هم به همون نسبت خوب باشه
شما از صفحه نمایش اچ پی چقدر راضی هستید مثلا یکی از کاربردای من بازی دونفره فیفا با دوستان هست
چقدر جواب میده ؟؟؟ منظور زاویه دید افقی هست ...

امشب بازم چندتا فیلم از یوتیوب برمیدارم در مورد صفحش ولی آدم تا خودش کار نکنه متوجه نمیشه
واسه همین نظر شمایی که با اچ پی کارکردید میپرسم

اولویت اولم همین اچ پی هست هم قیمتش مناسبه هم کانفیگش واسه چند سال مناسبه هم باطریش 6 سلولیه
فقط از صفحه نمایش میترسم

ببخشید که مزاحم میشم :n12:

خواهش میکنم
در مورد صفحه نمایش بله با شما موافقم اما خوب این لپ تاپ در رنج قیمتی خودش و در مقایسه با لپ تاپ های دیگه به نظرم عملکرد خوبی داره
برای بازی 2 نفره که مشکلی نداره من خودم زیاد توش فوتبال 2 نفره بازی کردم ، یا فیلم هم دیدم:n02:
زاویه دیدش پایین هست و بیشتر در گوشه ها مخصوصا در رنگ های تیره به مشکل بر میخورین
بیشتر بستگی به پسند خودت داره
بهتر هست که شما از نزدیک این موارد رو با هم مقایسه کنید

alp13
09-10-2014, 21:10
دوستان عزیز همین که داشتم تو نوتبوکچک می گشتم با این مدل مواجه شدم بنظرتون تو ایران میشه پیدا کرد اصلا میاد ایران یا نه

HP ProBook 650 G1

Notebook: HP ProBook 650 G1 )
Processor: Intel Core i5 4200M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Graphics Adapter: AMD Radeon HD 8750M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Display: 15.6 inch, 16:9, 1920x1080 pixels, glossy: yes
Weight: 2.3kg

همون امکاناتی که من میخواستم + صفحه فول اچ دی

یکی از سایتای همسایه همین مدل رو با کورآی 7 :n04: زده 2100 تعجب کردم یکم مشکوک نمیزنه ؟؟؟ البته دست دوم

اگه این مدل ایران باشه هرطور شده همین رو میگیرم تو نوتبوک چکر فقط هاردش 320 هست که واسه من زیاد مورد نیست فوقش یک اکسترنال میگریم

Sh-Meteor
11-10-2014, 21:08
اگر از نظر مالی مشکلی نداری همون 8 گیگ رو بگیر ( اصلا ریسک نیست )
متاسفانه زیاد درگیر گارانتی ها نبودم و اطلاع خاصی ندارم

سلام

اگه خدا بخواد، فردا قصد دارم برم بخرم!

می خواستم بپرسم چه کول پدی بگیرم؟

متاسفانه برند های خوب و معتبر رو نمیشناسم!

شما خودت از مدلی استفاده می کنی؟

oOomid.M
12-10-2014, 09:52
سلام

اگه خدا بخواد، فردا قصد دارم برم بخرم!

می خواستم بپرسم چه کول پدی بگیرم؟

متاسفانه برند های خوب و معتبر رو نمیشناسم!

شما خودت از مدلی استفاده می کنی؟

سلام
پیشاپیش مبارکه
من که از کول پد استفاده نمیکنم ، به شما هم پیشنهاد میکنم که کول پد نخرین چون اصلا احتیاجی نیست

alp13
12-10-2014, 14:37
سلام
پیشاپیش مبارکه
من که از کول پد استفاده نمیکنم ، به شما هم پیشنهاد میکنم که کول پد نخرین چون اصلا احتیاجی نیست

کول پد نه ولی یک مدلی هست پارچه ای که انگار یخ داخلشه ( اسمش یادم نیست ) بنظرم اون بتونه مقداری از داغی کم کنه

saberpf
12-10-2014, 20:14
سلام
امید خوبی؟
اقا ی مشکل دارم
امروز بعد 8 ماه فهمیدم اصلا نمی تونم رو گرافیک ها سویچ کنم
پطور باید این کارو کنم؟
فقط دستگاه گراف 128 رو مس شناسه
تا حالا گیم بازی نکردم امروز رفیقم چک کرد دید نمی شه گراف رو سویچ کرد
لطفا یادم بدید
ویندوز 8.1
و گراف ای ام دی نصب نمیشه اصلا

oOomid.M
12-10-2014, 22:44
سلام
امید خوبی؟
اقا ی مشکل دارم
پطور باید این کارو کنم؟
لطفا یادم بدید
ویندوز 8.1

سلام
مشتی روش تا بحال بازی نریختی امتحان کنی !!!
تنظیمات خاصی نداره سوییچ کردن ، اگر درایور رو درست نصب کرده باشی ، خودش همه کار میکنه تو تنظیماتش خودش برنامه ها و بازی هایی که باید با گرافیک دوم اجرا بشن رو داره
این رفیق شما چطوری چک کرد دید نمیشه ؟
درایور نصب نمیشه ؟ چه اخطاری میده ؟

Sh-Meteor
12-10-2014, 22:50
سلام
پیشاپیش مبارکه

کول پد نه ولی یک مدلی هست پارچه ای که انگار یخ داخلشه ( اسمش یادم نیست ) بنظرم اون بتونه مقداری از داغی کم کنه

ممنون! :n16:

من هم نگرفتم! خوده فروشنده هم پیشنهادش بود که نگیرم! [عجیبه :دی]

همین یه ساعت پیش از بازار برگشتم!

الانم دارم ویندوز نصب می کنم!

نرم افزار خاصی که مخصوص لپتاپ HP باشه نیست که باید نصب کنم؟ (جز درایور ها)

oOomid.M
12-10-2014, 23:03
ممنون! :n16:

من هم نگرفتم! خوده فروشنده هم پیشنهادش بود که نگیرم! [عجیبه :دی]

همین یه ساعت پیش از بازار برگشتم!

الانم دارم ویندوز نصب می کنم!

نرم افزار خاصی که مخصوص لپتاپ HP باشه نیست که باید نصب کنم؟ (جز درایور ها)

سلام
مبارک باشه
نرم افزار که هست ، مثل HP Support & Assistant و یا HP Soft paq که نصب نکنی بهتره :n02:
برای درایور گرافیک هم اگر از جایی گیر آوردی که چه بهتر اما اگر میخوای دانلود کنی بهتر هست که جدیدترین ورژنشون رو دانلود کنی
برای گرافیک اینتل از خود سایت اینتل و برای گرافیک AMD هم از اینترنت بگردی پیدا میکنی.

saberpf
13-10-2014, 09:09
سلام امید ی عکس مثل چیزی ک من گذاشتم بذار
گراف رفیقم تو این قسمت نوشته بود 5000 ولی مال من 1800 اون 3600 شیر رم داشت
اون لپ تاپش 4540 بود
برا من شر رو رم نمی کنه اما مال رفیقم می کرد
ی خبر بهم بده

دیشت موسوانتد 2 نصب کردم عالی اجرا می کنه اما فن ی سره روشنه
تا حالا صدای فن نشنیده بودم خخخخخخ

oOomid.M
13-10-2014, 10:14
اون لپ تاپش 4540 بود
ی خبر بهم بده

سلام
حاجی جا قحط بود عکستو آپلود کنی !!! آنتی ویروس نمیذاشت باز بشه:n26:
این مشکلت به خاطر این هست که گرافیک AMD رو نصب نکردی
برای من :

برنامه Speecy هم بریزی اونجا هم نشون میدا :

این که برای من Intel HD 4000 هست اما برا شما 4600 بخاطر این هم که پردازنده من IVyBridge هست

saberpf
13-10-2014, 10:18
خب امید انتی ویروس خودمم ارور میداد مجبور شدم چون عضو بودم اونجا

خب گراف نصب میشه
اخرشم میزنه فینیش اما خبری نمیشه

saberpf
13-10-2014, 10:19
نکنه چون اول گراف اینتل نصب شده این طوریه؟

oOomid.M
13-10-2014, 10:26
نکنه چون اول گراف اینتل نصب شده این طوریه؟

اون بالای همین سایت نوشته آپلود عکس اونجا آپلود کنی بهتره
حاجی من موندم شما اگر گرافیکت نصب نیست چطور Need For Speed بازی کردی..
داداش بازی رو روی چه تنظیماتی بازی کردی ؟
اگر روی Low بازی کردی منطقی هست :
از کجا میدونی که AMD نصب نشده !
روی دسکتاپ راست کلیک میکنی این گزینه ها میان :

saberpf
14-10-2014, 00:04
امید می گم چرا مال من از رم شیر نمی گیره
بازی روی HIGH اجرا کردم خیلیم رونه

oOomid.M
14-10-2014, 10:29
امید می گم چرا مال من از رم شیر نمی گیره
بازی روی HIGH اجرا کردم خیلیم رونه

پس گرافیکت نصبه و مشکلی نداره
این که چرا share نمیکنه نمیدونم چی بگم :n26:
درایور گرافیک اینتل جدیدترینش رو نصب کن شاید درست شد ، AMD هم همینطور

Sh-Meteor
15-10-2014, 23:25
سلام

به دلیل مشغله هام تازه دیشب تونستم ویندوز رو لپ تاپم نصب کنم!

اکثر درایور هاشم نصب کردم، ولی درایور گرافیکم نصب نمیشه!

مثلا تو همین عکسی که خودتون گذاشتین:

تموم گزینه ها هست، ولی وقتی رو هر کدوم کلیک می کنم ارور میده و تهش پیغام Close Program میده! ( مثلا Catalyst و نرم افزار وبکم و ... اصلا اجرا نمیشن )

بعدش گرافیک Intel HD Graphic 4600 رو آن اینستال کردم بقیه درست شد! ( همون گزینه آبی ها )

توی Device Manager هم میگه اصلا درایور AMD نصب نیست!
ویندوز من 8.1 نسخه Enterprise هستش!

مشکل کجاست؟

oOomid.M
16-10-2014, 09:00
سلام

به دلیل مشغله هام تازه دیشب تونستم ویندوز رو لپ تاپم نصب کنم!

اکثر درایور هاشم نصب کردم، ولی درایور گرافیکم نصب نمیشه!

مثلا تو همین عکسی که خودتون گذاشتین:

تموم گزینه ها هست، ولی وقتی رو هر کدوم کلیک می کنم ارور میده و تهش پیغام Close Program میده! ( مثلا Catalyst و نرم افزار وبکم و ... اصلا اجرا نمیشن )

بعدش گرافیک Intel HD Graphic 4600 رو آن اینستال کردم بقیه درست شد! ( همون گزینه آبی ها )

توی Device Manager هم میگه اصلا درایور AMD نصب نیست!
ویندوز من 8.1 نسخه Enterprise هستش!

مشکل کجاست؟

سلام
شما درایورهای گرافیک ( اینتل و AMD ) رو از کجا آوردین و نصب کردین ؟ از سایت HP گرفتین ؟ کدوم ورژنشون رو نصب کردین ؟

Sh-Meteor
16-10-2014, 15:00
سلام
شما درایورهای گرافیک ( اینتل و AMD ) رو از کجا آوردین و نصب کردین ؟ از سایت HP گرفتین ؟ کدوم ورژنشون رو نصب کردین ؟
سلام
توی یه DVD از همون جایی که خریدم بهم دادن!

همون جا یه DVD رایت کردن بعد با ماژیک روش نوشتن "HP Probook 450 گرافیک"، بعد داخلش اصلا معلوم نیست چی به چیه ... همه ی فایل ها هم اسمش driver 1، driver2 و ...

راستی از نسخه ویندوزم نیست؟ (ویندوز 8.1)

oOomid.M
16-10-2014, 16:46
سلام
توی یه DVD از همون جایی که خریدم بهم دادن!

همون جا یه DVD رایت کردن بعد با ماژیک روش نوشتن "HP Probook 450 گرافیک"، بعد داخلش اصلا معلوم نیست چی به چیه ... همه ی فایل ها هم اسمش driver 1، driver2 و ...

راستی از نسخه ویندوزم نیست؟ (ویندوز 8.1)

سلام
نه از ویندوز نیست خود من هم ویندوز 8.1 enterprise نصبیدم

فکر میکنم که درایورهایی که بهت دادن اشتباه باشه
چون که ProBook 450 چند سری مختلف داره G0 و G1 و G2 هم که تازه اومده و گرافیک های اینها با هم فرق داره
مثلا لپ تاپ من که G0 هست ، چون پردازندش نسل سوم هست گرافیک آنبوردش Intel HD 4000 هست اما چون سری G1 نسل چهار هست گرافیک Intel HD 4600 شده
شاید طرف اشتباه داده باشه درایورها رو و یا اینکه خواسته از سر رد بکنه
حالا شما 2 راه پیش رو داری ::
یا اینکه بری پیش همونی که ازش لپ تاپ خریدی و اون درایور ها رو ازش گرفتی و بگی که کار نمیکنه و یا اینکه خودت درایور ها رو از اینترنت دانلود کنی و ببینی مشکلت حل میشه یا نه..
من برای لپ تاپ خودم هیچی درایور بهم ندادن و همه رو دانلود کردم ، برای گرافیک اینتل رو از سایت اینتل گرفتم ( جدیدترین نسخه درایور Intel HD 4000 ) و برای AMD هم الان نسخه 14.4 رو دارم و راحت با هم سازگار هستن و کار میکنه

Sh-Meteor
16-10-2014, 16:51
سلام
نه از ویندوز نیست خود من هم ویندوز 8.1 enterprise نصبیدم

فکر میکنم که درایورهایی که بهت دادن اشتباه باشه
چون که ProBook 450 چند سری مختلف داره G0 و G1 و G2 هم که تازه اومده و گرافیک های اینها با هم فرق داره
مثلا لپ تاپ من که G0 هست ، چون پردازندش نسل سوم هست گرافیک آنبوردش Intel HD 4000 هست اما چون سری G1 نسل چهار هست گرافیک Intel HD 4600 شده
شاید طرف اشتباه داده باشه درایورها رو و یا اینکه خواسته از سر رد بکنه
حالا شما 2 راه پیش رو داری ::
یا اینکه بری پیش همونی که ازش لپ تاپ خریدی و اون درایور ها رو ازش گرفتی و بگی که کار نمیکنه و یا اینکه خودت درایور ها رو از اینترنت دانلود کنی و ببینی مشکلت حل میشه یا نه..
من برای لپ تاپ خودم هیچی درایور بهم ندادن و همه رو دانلود کردم ، برای گرافیک اینتل رو از سایت اینتل گرفتم ( جدیدترین نسخه درایور Intel HD 4000 ) و برای AMD هم الان نسخه 14.4 رو دارم و راحت با هم سازگار هستن و کار میکنه
احتمالا میرم پیشش میگم اشتباه دادی

چون یه پوشه توش هست نوشته (Probook 450 G02) که احتمالا همون G2 باشه!

با All Driver نمیشه کاری کرد که فعلا کارم راه بیفته؟

oOomid.M
16-10-2014, 16:57
احتمالا میرم پیشش میگم اشتباه دادی

چون یه پوشه توش هست نوشته (Probook 450 G02) که احتمالا همون G2 باشه!

با All Driver نمیشه کاری کرد که فعلا کارم راه بیفته؟

اگر برنامه ای داری برای نصب درایور امتحان کن ضرر نداره
اگر هم بری پیش طرف احتمالا خودش سریع ردیف میکنه کارت رو
چون چیز خاصی نیست که بگیم قلق داره و این حرف ها ، مثل برنامه عادی نصب میکنی و تمام.
الان شما نور صفحه نمایش رو میتونی کم و زیاد بکنی ؟ چون من یادمه تا وقتی درایور اینتل رو نصب نکرده بودم نمیشد کم و زیاد بکنم

Sh-Meteor
16-10-2014, 17:04
اگر برنامه ای داری برای نصب درایور امتحان کن ضرر نداره
اگر هم بری پیش طرف احتمالا خودش سریع ردیف میکنه کارت رو
چون چیز خاصی نیست که بگیم قلق داره و این حرف ها ، مثل برنامه عادی نصب میکنی و تمام.
الان شما نور صفحه نمایش رو میتونی کم و زیاد بکنی ؟ چون من یادمه تا وقتی درایور اینتل رو نصب نکرده بودم نمیشد کم و زیاد بکنم
نه، نور صفحه نمایش هم کم نمیشه!

oOomid.M
16-10-2014, 17:08
نه، نور صفحه نمایش هم کم نمیشه!

پس درسته گرافیک اینتل نصب نیست و یا اگر نصب کردین با سخت افزار سازگار نیست و یا اینکه تو انتخاب نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی اشتباه کردی
حجمش زیاد نیست به نظرم جدید ترین ورژن رو دانلود کنی بهتره حجمش هم فکر نمیکنم به 130 مگ برسه

Sh-Meteor
16-10-2014, 17:25
پس درسته گرافیک اینتل نصب نیست و یا اگر نصب کردین با سخت افزار سازگار نیست و یا اینکه تو انتخاب نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی اشتباه کردی
حجمش زیاد نیست به نظرم جدید ترین ورژن رو دانلود کنی بهتره حجمش هم فکر نمیکنم به 130 مگ برسه
دستت درد نکنه، از سایت intel دانلود می کنم!
سایز آخرین ورژنش 72.5 مگ هستش!

oOomid.M
16-10-2014, 17:30
دستت درد نکنه، از سایت intel دانلود می کنم!
سایز آخرین ورژنش 72.5 مگ هستش!

احسنت!
فقط نمیدونم چرا ویندوز 32 بیتی نصب کردی چون الان دیگه هرکسی رم 4 به بالا داره ویندوز 64 بیتی میریزه

Sh-Meteor
16-10-2014, 17:39
احسنت!
فقط نمیدونم چرا ویندوز 32 بیتی نصب کردی چون الان دیگه هرکسی رم 4 به بالا داره ویندوز 64 بیتی میریزه

یه سری نرم افزار دارم که فقط تو سیستم های 32 بیتی کار میکنه!

البته خودم تست نکردم ولی رفیقم رو 64 بیتی نصب کرد، مشکل داشت!

Epelem
20-10-2014, 19:58
سلام
امید خوبی؟
اقا ی مشکل دارم
پطور باید این کارو کنم؟
لطفا یادم بدید
ویندوز 8.1

سلام .آقا تونستی رو گرافیک amd سویچ کنی ؟ اگه نتونستی من به یه جاهایی رسیدم می تونم اگه خواستی اطلاعاتی در اختیارت بگذارم.اگر شک داری سویچ انجام میشه یا نه از برنامه ی 3D Mark 11 استفاده کنید.نظرتون برام خیلی مهم است. در ضمن در catalyst control برنامه ی مورد نظرتون رو رو یHigh performance قرار میدید یا نه ؟با تشکر.

saberpf
21-10-2014, 18:08
سلام ممنون از توجه شما
الان می خوام وین عوض کنم بعد مجدد تست می کنم

مرسی

Epelem
22-10-2014, 11:30
سلام ممنون از توجه شما
الان می خوام وین عوض کنم بعد مجدد تست می کنم

مرسی

خوب چه کردید؟

oOomid.M
22-10-2014, 11:36
خوب چه کردید؟

سلام دوست من
من خودم هم این لپ تاپ رو دارم یعنی Hp ProBook 450
من که در نصب درایورهای گرافیک هیچ مشکلی بر نخوردم ، و درایور هایی که نصب کردم برای گرافیک رو هم از سایت HP نگرفتم ، برای اینتل رو از خود سایت اینتل دانلود کردم و برای AMD هم از سایت سافت گذر

Epelem
22-10-2014, 13:45
سلام دوست من
من خودم هم این لپ تاپ رو دارم یعنی Hp ProBook 450
من که در نصب درایورهای گرافیک هیچ مشکلی بر نخوردم ، و درایور هایی که نصب کردم برای گرافیک رو هم از سایت HP نگرفتم ، برای اینتل رو از خود سایت اینتل دانلود کردم و برای AMD هم از سایت سافت گذر
خوب باید ببینیم چی میشه!آقا باور بفرمایید لپ تاپ داریم تا لپ تاپ!

saberpf
22-10-2014, 15:14
سلام بچه ها
من همچنان مشکلم باقیست
ویندوزم عوض کردم اما نمی شه
اصلا انگار گراف ای ام دی رو نمی شناسه
فقط شیر نمی کنه؟:n28:

oOomid.M
22-10-2014, 16:36
سلام بچه ها
من همچنان مشکلم باقیست

سلام
درایور ها رو از کجا دانلود کردی ؟ مطمئنی که درایور اینتل رو درست نصب کردی ؟

Epelem
23-10-2014, 11:51
سلام بچه ها
من همچنان مشکلم باقیست

هر دو درایور رو از سایت HP دانلود بفرمایید بعدش یعنی چه طور گرافیک رو نمیشناسه؟در دیوایس منیجر در قسمت دیس پلی آیا نام اینتل و ای ام دی مشاهده می شود یا نه؟ ناراحت هم نباشید بالا خره یه راهی براش پیدا می کنیم!!

oOomid.M
23-10-2014, 12:48
هر دو درایور رو از سایت HP دانلود بفرمایید بعدش یعنی چه طور گرافیک رو نمیشناسه؟در دیوایس منیجر در قسمت دیس پلی آیا نام اینتل و ای ام دی مشاهده می شود یا نه؟ ناراحت هم نباشید بالا خره یه راهی براش پیدا می کنیم!!

سلام
این بنده خدا گرافیکش نصب میشه اما مثل اینکه شیر نمیکنه ، مشکلش اینه :

Epelem
23-10-2014, 19:46
سلام
این بنده خدا گرافیکش نصب میشه اما مثل اینکه شیر نمیکنه ، مشکلش اینه :

آقا راستش تا حالا چنین چیزی ندیدم.اگر لپ تاپتون رو تازه خریدید برید تو سایت اچ پی و با وارد کردن سریال نامبر لپ تاپ تون از اصالتش آگاه شوید اگر سریال نامبر تایید شد می توانید در اچ پی چت ساپورت با کارشناس اچ پی رودر رو در آمریکا ی شمالی چت کنید و مشکلتون رو بهش بگید. او از شما خواهد پرسید اهل کجایید ْهرگز به او نگویید که اهل ایرانید چون ما تحریم هستیم و اون ها که لعنت برشان باد مکالمه رو قطع می کنند!

Y@var
24-10-2014, 13:36
اون لپ تاپش 4540 بود
ی خبر بهم بده

سلام دوست عزیز

به پست زیر سر بزنید و قسمت تنظیمات Biosش رو انجام بدین ان شاءالله مشکلتون حل میشه

پست زیر:n02: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تذکر: اگر میخواین Biosتون رو آپدیت کنید برید صفحه ی درایورهای لپ تاپ خودتون تو سایت HP و دانلودش کنید و اونی که من گذاشتم بایوس Hp probook 4540s هستش

موفق باشید.:n16:

A M ! N
05-11-2014, 02:32
سلام بچه ها
من همچنان مشکلم باقیست

آقا این مشکل رو دوست ما هم داره همین دیروز خریده، ولی بازی موقع اجرا و نصب ارور میده میگه گرافیکت کمه :n02:.
سوییچ نمیکنه روی گرافیک AMD خودش چرا؟ راهش چیه؟ البته دست خودم نبوده تستش کنم.

توی بایوز شنیدم تنظیماتی داره درسته ؟ که جناب یاور هم مث اینکه گذاشتن :)

البته گرافیک های NVIDIA رو میشد مثلن بازی رو دستی از طریق پنلش ران کرد.

به هرحال این سوییچ نکردن HP از مسخره ترین مشکلاتیه که توی عصر تکنولوژی میشه نام برد.. :n15:

oOomid.M
05-11-2014, 14:17
آقا این مشکل رو دوست ما هم داره همین دیروز خریده، ولی بازی موقع اجرا و نصب ارور میده میگه گرافیکت کمه :n02:.
سوییچ نمیکنه روی گرافیک AMD خودش چرا؟ راهش چیه؟ البته دست خودم نبوده تستش کنم.

توی بایوز شنیدم تنظیماتی داره درسته ؟ که جناب یاور هم مث اینکه گذاشتن :)

البته گرافیک های NVIDIA رو میشد مثلن بازی رو دستی از طریق پنلش ران کرد.

به هرحال این سوییچ نکردن HP از مسخره ترین مشکلاتیه که توی عصر تکنولوژی میشه نام برد.. :n15:

سلام
از تو بایوس شما میتونی سوییچ رو فعال کنی که بطور پیشفرض فعال هست و احتیاجی نیس دستکاری بشه مگر اینکه کلا بایوس مشکل داشته باشه و بعدا براش آپدیت بیاد و اصلاح کنه که تا حالا اچ پی خودش همچین چیزی نگفته .. این دوست ما که مشکل داره مدلش G1 هست اما من که خودم G0 دارم و کسای دیگه ای که تو همین تاپیک بودن تا حالا نگفتن که با گرافیک این لپ تاپ مشکلی داشتن و یا سوییچ نمیشه

من هم تاحالا به شخصه هیچ مشکلی با گرافیک این لپ تاپ نداشتم و تا حالا چندین بار درایور گرافیک رو آپدیت کردم هم اینتل و هم AMD و هر دوشو هم از سایت های دیگه دانلود میکنم ..
خود برنامه کاتالیست هم تنظیمات خاصی نداره و بازی هایی که باید با گرافیک بالا یعنی روی High Performance اجرا بشن رو خودش میشناسه ( یعنی تو حافظه اش قرار داره ) مثلا بازی Watch Dogs که من نسخه دلوکسش رو ریختم با توجه به اینکه نصبی نیست و فقط از فایل فشرده استخراج میشه رو خودش میشناسه و راحت سوییچ میکنه!!

خودت بصورت دستی هم میتونی انتخاب کنی که کدوم برنامه ها با کدوم گرافیک ران بشن :

A M ! N
11-11-2014, 13:05
مشکل گرافیک ما هم مرتفع شد. HP Probook 450 G1 / i5 2.5ghz / 8gb / 2gb / 1tb | ویندوز اولی 8 بود، 7 ریختم روش. یکم درایورهاش بد گیر اومد، بیشتر درایورهاش برای ویندوز 8 طراحی شده.
درایور هارو هم از سایتهای اصلیشون دانلود کردم.

انصافن عجب performance خوبی داره این لپتاپ، نسبت به رنج قیمتیش واقعن محشره... تنها و تنها مشکلی که میشه نام برد کیفیت صفحه نمایشش هست که به مرور باهاش کنار میاین. (البته خیلی هم اوضاعش بد نیست ولی خوب هم نیست)

oOomid.M
11-11-2014, 13:23
مشکل گرافیک ما هم مرتفع شد. HP Probook 450 G1 / i5 2.5ghz / 8gb / 2gb / 1tb | ویندوز اولی 8 بود، 7 ریختم روش. یکم درایورهاش بد گیر اومد، بیشتر درایورهاش برای ویندوز 8 طراحی شده.
درایور هارو هم از سایتهای اصلیشون دانلود کردم.

انصافن عجب performance خوبی داره این لپتاپ، نسبت به رنج قیمتیش واقعن محشره... تنها و تنها مشکلی که میشه نام برد کیفیت صفحه نمایشش هست که به مرور باهاش کنار میاین. (البته خیلی هم اوضاعش بد نیست ولی خوب هم نیست)

سلام
خدارو شکر ، البته ویندوز 8.1 بهتر از 7 هست
آره لپ تاپ مناسبیه و تنها ضعفش همون صفحه نمایش هست که خوب البته در این رنج قیمت بقیه لپ تاپ ها هم در همین حد هستن

AliSub
11-11-2014, 21:53
من برای یکی از رفیقام این لب تاپو گرفتم. ولی هاردش صدا میده!!!!!

A M ! N
12-11-2014, 01:09

یه صداهایی منم به گوشم خورده، ولی اونقدر بلند نیست جلب توجه کنه، کمم نیست گرچه :n02:

من ازین میترسم چون هاردهای ظرفیت بالا مث 1 ترا معمولن پایداریشون کمتره توی جنسهای معمولی

oOomid.M
12-11-2014, 10:47

سلام
از هارد هست برای خودم هم همینطوریه!
ربطی به مدل لپ تاپ نداره دقیقا همین هارد که روی لپ تاپ های اسوس هست هم همین صدا رو میده کافیه یه سرچ تو گوگل بزنید.

mehrdad.66
21-11-2014, 23:53
سلام بر همگی.
من hp 4530 probook دارم و با آفیس 2013 و البته مرورگر chrome Google مشکل اساسی داره. چند نفر هم همین مارک رو داشتن که با آفیس 2013 اشکال پیدا کردن:
هنگام باز کردن صفحه ورد یا دیگر محصولات آفیس 2013، صفحه فریز میشه و انگار قفلههههههههههه وکلا به هیچ ترفندی درست نشد. روی دوتا گرافیک لبتاپ امتحان کردم. بازم نشد. با نرم افزار packet solution 14 هم درایورهاشو آپدیت کردم. بازم مشکلش حل نشده.
ویندوزم 7 هست و روی ویندوز 8 امتحان نکردم تا حالا!
خیلی عجیبه. چندین نسخه آفیس 13 رو امتحان کردم ولی باز این مشکل پابرجاست. مجبور شدم به آفیس 2010 کوچ کنم :n14:
کسی از دوستان اطلاعاتی در این مورد نداره؟؟؟
با تشکر.

Sh-Meteor
22-11-2014, 00:12
سلام بر همگی.
من hp 4530 probook دارم و با آفیس 2013 و البته مرورگر chrome Google مشکل اساسی داره. چند نفر هم همین مارک رو داشتن که با آفیس 2013 اشکال پیدا کردن:
هنگام باز کردن صفحه ورد یا دیگر محصولات آفیس 2013، صفحه فریز میشه و انگار قفلههههههههههه وکلا به هیچ ترفندی درست نشد. روی دوتا گرافیک لبتاپ امتحان کردم. بازم نشد. با نرم افزار packet solution 14 هم درایورهاشو آپدیت کردم. بازم مشکلش حل نشده.
ویندوزم 7 هست و روی ویندوز 8 امتحان نکردم تا حالا!
خیلی عجیبه. چندین نسخه آفیس 13 رو امتحان کردم ولی باز این مشکل پابرجاست. مجبور شدم به آفیس 2010 کوچ کنم :n14:
کسی از دوستان اطلاعاتی در این مورد نداره؟؟؟
با تشکر.

سلام دوست عزیز!

من خودم الان آفیس 2013 نصب دارم و با مرورگر Google Chrome هم کار می کنم!
تا به الان هم هیچ مشکلی نداشتم. البته ویندوز من 8.1 هست.

کلا این سری از مشکلات سخت افزاری نیستن!!!

ERF4N.
22-11-2014, 12:07
دوستان از روزی کع دراوراشو نصب کردم با تاج پدش مشکل دارم فقط باید وسطش تپ کنی وگرنه نمیشه

vahidbaq
26-11-2014, 12:19
سلام دوستان.
من تازگی یه لپتاپ probook 450 g1 core-i5 گرفتم با گارنتی مادایران. 2 تا DVD روش بود که یکیش یه ویندوز 7-64bit بود و اونیکی درایور های لپتاپ. مشکلی که من دارم با حسگر اثر انگشتش هست. یه برنامه به اسم "Validity..." روی dvd درایور ها بود که این برنامه وقتی درایور خود hp رو برای حسگر اثر انگشت نصب می کنم خطا میده.
وقتی درایورش رو پاک می کنم و میذارم خود ویندوز براش درایور پیدا کنه، اون برنامه کار می کنه اما موقع معرفی اثر انگشت هنگ میکنه. هر دو تا درایور هم توی device manager به نظر میاد که OK هستند. به نظرتون مشکل از کجاست؟ باید برنامه Client security... رو نصب کنم؟ یا Simple pass ؟

oOomid.M
26-11-2014, 15:10
سلام دوستان.
من تازگی یه لپتاپ probook 450 g1 core-i5 گرفتم با گارنتی مادایران. 2 تا DVD روش بود که یکیش یه ویندوز 7-64bit بود و اونیکی درایور های لپتاپ. مشکلی که من دارم با حسگر اثر انگشتش هست. یه برنامه به اسم "Validity..." روی dvd درایور ها بود که این برنامه وقتی درایور خود hp رو برای حسگر اثر انگشت نصب می کنم خطا میده.
وقتی درایورش رو پاک می کنم و میذارم خود ویندوز براش درایور پیدا کنه، اون برنامه کار می کنه اما موقع معرفی اثر انگشت هنگ میکنه. هر دو تا درایور هم توی device manager به نظر میاد که OK هستند. به نظرتون مشکل از کجاست؟ باید برنامه Client security... رو نصب کنم؟ یا Simple pass ؟

سلام
لپ تاپ جدید مبارک باشه
درسته باید validity fingerprint sensor رو نصب کنی بعدش هم باید HP Client Security رو نصب کنی
من نمیدونم simple pass چی هست نصب هم نکردمش
من تمام درایور ها رو از سایت خود HP دانلود کردم و سالم هستن همه روی ویندوز 8.1 کار میکنن

vahidbaq
27-11-2014, 11:34
امید جان ممنون که جواب دادی. مشکلم حل شد. مشکل از سمبل کاری مادایران بود و البته فروشنده نامرد!

بذارید داستانش رو از اول تا آخر تعریف کنم.
اول خواستم HP Client Security رو نصب کنم ارور داد که باید microsoft.net framework 4.5 نصب باشه.
مادایران خواسته بود لطف کنه یه ویندوز7-64 بیت نصب شده همراه بادرایور های hp نصب شده روش رو image گرفته بود به صورت dvd گذاشته بود روش. اما (ببخشید من اهل بی ادبی نستم، گلاب به روتون) خاک برسرشون! :n23: (شکلک عصبانی تر از این نبود). نسخه ویندوزی که گذاشته بودن آپدیت نبود و microsoft.net framework 4.5 روش نصب نبود. در نتیجه HP Client Security رو هم نتونسته بودن روش نصب کنن (و شاید یه سری درایور دیگه ) اما برای سمبل کاری همینجوری ازش image گرفته بودن و dvdرو گذاشته بودن رو محصولاتشون.
من دوست داشتم ویندوز و برنامه ها رو خودم از روش نصب کنم چون از قدیم (زمان ویندوز 3.1 و 95 و...) به این کار علاقه داشتم. اما فروشنده نامرد که روز قبل از خرید کلی وعده تخفیف و نصب ویندوز 8 و انتی ویروس اریجنال 1 ساله و هزارجور نرم افزار اضافی می داد. پولش رو گرفت و تخفیف هم نداد و همه اون نرم افزار ها رو گفت ندارم!! :n24: من هم که از شانسم این مدل رو با گارنتی معتبر نتونستم جای دیگه پیدا کنم مجبور شدم ازش بخرم (خود نامردش هم چون می دونست توی بازار نیست حسابی نامردی کرد) بخاطر همین گفتم بذار حداقل یکم ازش کار بکشم بدم ویندوز و درایور ها رو خودش نصب کنه (اون موقع نمی دونستم قضیه dvd هایی که رو لپتاپه دقیقا چیه).
نمی خواستم بیشتر از این از دروغ و دغل بازی های فروشنده براتون بگم اما دیدم نمیشه مثلا بهش گفتم آنتی ویروس نصب کردی گفت آره بعد نگاه کردم دیدم نصب نکرده!! بعد همونجا یه نسخه قدیمی trial! برام نصب کرد گفت بیا اینم ویروس کش، در مورد بقیه نرم افزار ها هم یا می گفت ندارم یا می گفت نصب کردم بعد میدیدم نصب نکرده...:n34: بگذریم... (آدم خشنی نیستم وگرنه همونجا لپتاپو تو سرش خورد می کردم :n24: حیف که پولشو داده بودم)
وقتی رفتم خونه دیدم ایکون قرمز هست برای یه برنامه به اسم validity fingerprint... اجراش کردم و مشکلات پست قبلی پیش اومد. وقتی هم که به فروشنده زنگ زدم گفت حتما شما بلد نیستی! بیار بدم فلانی نگاش کنه... (حالا یه نفر داشت بهم این حرف رو میزد که اندازه سنش تجربه کار با کامپیوتر دارم :n23:)
خلاصه سرتون رو درد نیارم. یه ویندوز7-64 بیت به روز که microsoft.net framework 4.5.1 رو داشت، علی الحساب نصب کردم و درایور ها رو هم که مادایران تو یه dvd دیگه گذاشته بود نصب کردم و همه چی درست شد. اصلا اون نرم افزار validity fingerprint رو لازم نشد نصب کنم فقط درایورشو نصب کردم.
اولین فرصت هم ویندوز 8.1 رو نصب می کنم.

vahidbaq
27-11-2014, 11:51
امیدجان یه سوال این عکسی گذاشتی برنامه خاصی داره؟ (hp system information)
توی dvd درایور ها یکی از درایور های chipset مال بایوس بود. منم اجراش کردم یه پنجره dos باز شد پرسید می خوایید بایوستون رو downgrade کنید!!؟ منم گفتم لابد ورژنش از اینی که الان هست پایین تره زدم No. الان آخرین ورژن بایوس 50 هست؟

oOomid.M
27-11-2014, 13:26
توی dvd درایور ها یکی از درایور های chipset مال بایوس بود. منم اجراش کردم یه پنجره dos باز شد پرسید می خوایید بایوستون رو downgrade کنید!!؟ منم گفتم لابد ورژنش از اینی که الان هست پایین تره زدم No. الان آخرین ورژن بایوس 50 هست؟

سلام
زیاد سخت نگیر فروشنده ها اکثرا همینطور هستند ، البته تقصیر چندانی هم ندارن چون واقعا از فروش خود لپ تاپ چندان سودی نمی برن ( اگر منصف باشند ) و بیشتر درآمدشون از همین راه نصب کردن ویندوز و آپگرید کردن و نصب درایور ها هست
یه سری از فروشنده ها هم فقط فروشنده هستن و چندان سر در نمیارن ، چون لپ تاپ مثل کامپیوتر رومیزی نیست و هر لپ تاپ با هر برندی قلق خاص خودش رو داره
ببین از من به تو یه نصیحت هر درایوری که خواستی نصب کنی مخصوصا اونایی که مخصوص خود HP هست مثل بایوس ، فینگر پرینت و ... حتما یه سر به خود سایت HP بزن ببین اگر جدیدترش اومده اون رو بگیر نصب کن
چون خود HP روی این لپ تاپ ها اصلا درایورها رو نمیده و این DVD هایی هم که گرفتی خود شرکت گارانتی کننده در اختیار شما قرار داده شاید داخلش یه درایور قدیمی و ناسازگار وجود داشته باشه ، به من که اصلا هیچی روش ندادن و همرو خودم دانلود کردم
برای مشاهده پنجره hp system information فقط کافیه دکمه Fn+Esc رو بزنی بعد از چند ثانیه خودش میاد بالا
در مورد ورژن بایوس هم لپ تاپ من بنده مدل G0 هست که با لپ تاپ شما که G1 هست فرق میکنه بهتره که برید تو سایت خود اچ پی قسمت دانلود درایورهای لپ تاپ 450 مدل G1 ببینید که براش آپدیتی اومده یا نه
آپدیت هم تو صفحه داس بالا نمیاد یه برنامه سبک هست که میاد بالا و خودش همه کارها رو انجام میده و شما فقط نظاره گر عملیات آپدیت هستید
باز هم اگر مشکل خاصی داشتی میتونی همینجا بگی تا من و بقیه دوستان اگر در توانمون بود راهنمایی کنیم ( هرچند که خودت استادی )

Epelem
28-11-2014, 22:21

آقا کار درستی نفرمودید این عکس رو اینجا گذاشتید لطفا پاکش بفرمایید.به این علت که افراد ممکن است استفاده های نابجایی از این ارقام کنند.مثل بنده ی حقیر که خیلی وسوسه می شم.:n02:

vahidbaq
29-11-2014, 11:44
ممنون امیرجان. امروز رفتم درایور های ویندوز 8.1 رو برای g1 توی سایت hp نگاه کردم ماشالا 3.5 گیگ بود!! حالا باید بشینم یکی یکی دانلود کنم (حداقل مال چیپست و گرافیک و صدا و وایرلس) بعد برم دنبال ویندوز 8.1.

oOomid.M
29-11-2014, 12:10
آقا کار درستی نفرمودید این عکس رو اینجا گذاشتید لطفا پاکش بفرمایید.به این علت که افراد ممکن است استفاده های نابجایی از این ارقام کنند.مثل بنده ی حقیر که خیلی وسوسه می شم.:n02:

شما از کجا میدونی این برای لپ تاپ منه ؟ :n02:
اصلا من کی ام شما کی هستی ؟ :n02: اینجا کجاس ؟ :n13: شما ساکن کجایی ؟ :n17:

oOomid.M
29-11-2014, 12:11
ممنون امیرجان. امروز رفتم درایور های ویندوز 8.1 رو برای g1 توی سایت hp نگاه کردم ماشالا 3.5 گیگ بود!! حالا باید بشینم یکی یکی دانلود کنم (حداقل مال چیپست و گرافیک و صدا و وایرلس) بعد برم دنبال ویندوز 8.1.

حاجی احتیاجی نیس همه رو دانلود کنی
حواست به گرافیک باشه که شاید خود HP قدیمی تر باشه برو از سایت خودشون ورژن جدیدترشون رو دانلود کن مخصوصا درایور AMD

vahidbaq
29-11-2014, 12:14
دوستان این دوتا کتابچه سرویس مدل 450 هست. دیدنش خالی از لطف نیست (البته اگر تاحالا ندیدینش). مثلا آنتن وایرلسش بالای صفحه نمایش هست (من که اینو نمیدونستم)
مدل G0:

مدل G1:

vahidbaq
03-12-2014, 08:33
من همچنان فرصت نکردم ویندوز 8.1 نصب کنم. دارم خورد خورد درایور هاشو میگیرم. دیروز دیدم توی آپدیت های optional ویندوز 7 یه درایوری از Advanced Micro Devices یا همون AMD خودمون رو گذاشته بود 62 مگ. من هم گفتم امتحانش کنم ببینم چیه. موقع نصبش هم چند بار صفحه خاموش و روشن شد و نصب شد. بعد از ری استارت دیدم دیگه کنترل پنل AMD باز نمیشه :n02: آپدیت رو بیخیال شدم و restore کردم. تا بعد برم درایور کاملشو بگیرم.
حالا یه سوال: دیگه بازی کردن (اونم با گرافیک سنگین) از من گذشته! آیا ارزشش رو داره درایور جدید AMD رو بگیرم و نصب کنم یا با همینی که خود hp داده بسازم؟

oOomid.M
03-12-2014, 10:44
من همچنان فرصت نکردم ویندوز 8.1 نصب کنم. دارم خورد خورد درایور هاشو میگیرم. دیروز دیدم توی آپدیت های optional ویندوز 7 یه درایوری از Advanced Micro Devices یا همون AMD خودمون رو گذاشته بود 62 مگ. من هم گفتم امتحانش کنم ببینم چیه. موقع نصبش هم چند بار صفحه خاموش و روشن شد و نصب شد. بعد از ری استارت دیدم دیگه کنترل پنل AMD باز نمیشه :n02: آپدیت رو بیخیال شدم و restore کردم. تا بعد برم درایور کاملشو بگیرم.
حالا یه سوال: دیگه بازی کردن (اونم با گرافیک سنگین) از من گذشته! آیا ارزشش رو داره درایور جدید AMD رو بگیرم و نصب کنم یا با همینی که خود hp داده بسازم؟

سلام
اگر بازی نمیکنی که خوب ارزشی نداره چون موقع کارهای معمولی اصلا AMD خاموشه و همه کارها با گرافیک اینتل انجام میشه
اما خوب گرافیک دوم همیشه برای بازی نیست ، نرم افرارهای زیادی هستن که میتونن با گرافیک AMD پرقدرت تر اجرا بشن - مثلا میتونه یه پلیر فیلم باشه ، نرم افزارهای ترسیم مثل اتوکد و یا سه بعدی ساز ها مثل 3dmax یا maya و یا برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ
در ضمن برای گرافیک AMD از سایت اچ پی دانلود نکن از خود سایت AMD باید بگیری ورژن 14.9
( که البته برای ایران تحریم کردن) پس از سایت های دیگه میتونی دانلود کنی ( من خودم از سافتگذر دانلود میکنم هیمشه )
البته ورژن 14.9 درایور AMD حجمش 280 مگابایته نه 62 مگابایت برای همین خراب شده

Epelem
03-12-2014, 13:22
شما از کجا میدونی این برای لپ تاپ منه ؟ :n02:
اصلا من کی ام شما کی هستی ؟ :n02: اینجا کجاس ؟ :n13: شما ساکن کجایی ؟ :n17:

سلام بر شما.خوب بنده می توانم با استفاده از سریال نامبر ایشون که تازه لپ تاپشون رو خریدند در سایت اچ پی عضو و از خدمات گارانتی ایشون استفاده کنم.مثلا می تونم هر چه قدر خواستم در اچ پی چت ساپورت با کارشناس اچ پی رو در رو و به صورت زنده چت کنم.به همین سادگی!خدمات گارانتی اچ پی معمولا یک الی دو ساله هست که برای بنده دو ماه پیش به اتمام رسید .با تشکر از شما .

vahidbaq
03-12-2014, 14:14
دوستان اینم منوال (دفترچه راهنما) مدل 450:
چندتا نکته توش جالب بود. یکی این که تاچ پد کلی قابلیت های متنوع داره که هیچ mouseی نداره! می تونید ازش استفاده کنید (در حد صفحه تاچ موبایل یا تبلت!).
دوم این که گفته بود اگر می خواید از باطری استفاده نکنید و بذاریدش کنار (تو یخچال :n06:) حداقل 50% شارژ داشته باشه، در حالی که فروشنده (...) می گفت بذار کامل خالی بشه!!
تازه hp گفته بود هر از گاهی هم چک کنید اگر کمتر از 50% شده بود دوباره شارژ کنید. منطقی هم هست وقتی شما لپ تاپ نو می خرید باطریش هیچ وقت خالی نیست و همین حدود شارژ داره، اگه بد بود برای لپتاپی که ممکنه بعد از تولید ماه ها تو کارتن بمونه چنین کاری نمی کردن.
یه نکته دیگه که برام سوال پیش اومد اینه که گفته بود اگر یک ماه یا بشتر از باطری استفاده نکردید، قبل از استفاده کالیبره اش کنید. کسی می دونه چجوریاس؟
نکته سوم هم که توی کتابچه های مختلف مربوط به این مدل دیده میشه همونه که سایر دوستان توی صفحه های قبل اشاره کرده بودن که این مدل برای ویندوز 8 طراحی شده و خیلی از قابلیت هاش براساس ویندوز 8 هست.

vahidbaq
03-12-2014, 14:22
راستی امید جان ممنون که جواب سوالم رو دادی. هنوز دکمه تشکر برای من فعال نشده. حالا شما که تو کار گیم هستی، این آپدیت های AMD خیلی تفاوت ایجاد کرده؟

oOomid.M
03-12-2014, 14:50
راستی امید جان ممنون که جواب سوالم رو دادی. هنوز دکمه تشکر برای من فعال نشده. حالا شما که تو کار گیم هستی، این آپدیت های AMD خیلی تفاوت ایجاد کرده؟

آره برای بازی کردن باید حتما آپدیت کنی
یادمه بازی ریوالز همش ارور میداد وسطش میپرید یبرون درایور جدید رو دانلود کردم درست شد
همین الان هم هر بازی جدید و خفنی میاد درجا AMD و Nvidia برای این بازی ها درایورها رو آپدیت میکنن
واسه بازی watch dogs هم همین اتفاق افتاد

Arash7214
05-12-2014, 11:57
سلام خدمت شما و همه دوستان...از این ک این فرام رو گزاشتید واقعا مچکرم.
من تازه این مدل رو گرفتم(core i5 4200m......ram6.....hard1T...)گرافیک هم ک مدل 8750هست...
میخاستم بگم ک من چ ویندوزی نصب کنم بهتر جواب میده.ویندوز سون بیشتر کارمو راه میندازه.میخاستم ببینم نظر شما چی هست؟

oOomid.M
05-12-2014, 12:19
من تازه این مدل رو گرفتم(core i5 4200m......ram6.....hard1T...)گرافیک هم ک مدل 8750هست...
میخاستم بگم ک من چ ویندوزی نصب کنم بهتر جواب میده.ویندوز سون بیشتر کارمو راه میندازه.میخاستم ببینم نظر شما چی هست؟

با سلام
خوش اومدین ، لپ تاپ نو هم مبارک باشه
من که روی لپ تاپم ویندوز 8.1 نصب کردم ، مشکلی هم تا حالا نداشتم ، و این رو نمیدونم که آیا ویندوز 7 روی این لپ تاپ مشکلی ایجاد میکنه یا نه
اما خوب اونطور که تو سایت خود اچ پی هم نوشته و حتی کاتالوگ هایی که داخل جعبه لپ تاپ هست ویندوز پیشنهادی HP ویندوز 8.1 هست
در مورد برنامه ها هم من تا حالا هر برنامه ای داشتم نصب کردم و همه چی اوکی هست

Sh-Meteor
05-12-2014, 13:01

لپ تاپ نو مبارک باشه. انشاالله به خوشی استفاده کنی.
+
بنده هم پیشنهاد می کنم ویندوز 8.1 نصب کنید.
تمام برنامه ها رو بدون مشکل اجرا می کنه و کاملا هماهنگه!

Mr.H.A
05-12-2014, 22:53
درود
دوست عزیز بنده برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر و ...
عمر مفید لپ تاپ ؟
چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟
هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟
دیسک سی دیش صدا میدهد ؟
داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟
بازم اگه سوالی بود میپرسم مرسی :n12:

Sh-Meteor
05-12-2014, 23:13
درود
عمر مفید لپ تاپ ؟
هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟
دیسک سی دیش صدا میدهد ؟

سلام
خودم تازه یک ماهه این لپ تاپ رو گرفتم و به بعضی سوالات نمیتونیم جواب بدم
بهتره بقیه دوستانی که تجربه بیشتری دارن، پاسخگو باشن.

هنگ می کنه یا ن؟ خیر دوست عزیز، برای من تا الان هنگ نکرده.
در مورد سرعت بالا اومدن هم بگم که من ویندوز 8.1 روش ریختم و نهایتا 5 ثانیه بعد از فشردن دکمه پاور میاد بالا

دیسک سی دیش صدا میدهد ؟ زمانیکه سیدی داخلش باشه گاهی اوقات صدا میده ولی باید بگم که طبیعیه.
برای لپتاپ های دیگه که من دیدم، از اینم بیشتر صدا می داد.

داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟ نکته قوتش اینه که اصلا داغ نمیکنه.
گاهی شده 5 یا 6 پشت سر هم باهاش کار کردم حتی یه ذره هم داغی روی ناحیه تاچ پد و یا اطرافش احساس نکردم.

:n16:

Mr.H.A
05-12-2014, 23:27
سلام
خودم تازه یک ماهه این لپ تاپ رو گرفتم و به بعضی سوالات نمیتونیم جواب بدم
بهتره بقیه دوستانی که تجربه بیشتری دارن، پاسخگو باشن.

هنگ می کنه یا ن؟ خیر دوست عزیز، برای من تا الان هنگ نکرده.
در مورد سرعت بالا اومدن هم بگم که من ویندوز 8.1 روش ریختم و نهایتا 5 ثانیه بعد از فشردن دکمه پاور میاد بالا

دیسک سی دیش صدا میدهد ؟ زمانیکه سیدی داخلش باشه گاهی اوقات صدا میده ولی باید بگم که طبیعیه.
برای لپتاپ های دیگه که من دیدم، از اینم بیشتر صدا می داد.

داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟ نکته قوتش اینه که اصلا داغ نمیکنه.
گاهی شده 5 یا 6 پشت سر هم باهاش کار کردم حتی یه ذره هم داغی روی ناحیه تاچ پد و یا اطرافش احساس نکردم.

:n16:

از لحاظ گرافیک هم توضیع میدید ؟

Sh-Meteor
05-12-2014, 23:43
از لحاظ گرافیک هم توضیع میدید ؟
حقیقتش من تا الان بازی گرافیکی روش نصب نکردم تا بخوام تست کنم ببینم چطوریه ...

amir1300
06-12-2014, 15:52
HP ProBook 450 G1 - F7Y15ES-ABVدوستان کیفیت صفحه نمایش این بهتره یا زد 510a
اجرای بازی چطوره؟؟

oOomid.M
06-12-2014, 16:04
HP ProBook 450 G1 - F7Y15ES-ABV

دوستان کیفیت صفحه نمایش این بهتره یا زد 510a
اجرای بازی چطوره؟؟

سلام
اگر میتونید z510 رو فول اچ دی بگیرید وگرنه probook 450 صفحه اش بهتره:n26:
البته روی هم رفته هر 2 مورد چنگی به دل نمیزنن:n34:
صرف برای بازی بخوایم در نظر بگیریم چون گرافیک z510 کمی قوی تر هست برای بازی مناسب تره اما خوب گرافیک probook 450 هم دست کم از اون نداره شاید در هر بازی چند فریم کمتر بده

vahidbaq
07-12-2014, 09:38

مبارک باشه. ایشالا فنش براتون بچرخه. منم چند هفته پیش همین مدل رو گرفتم. فعلا ویندوز 7 نصب کردم اما به به نظرم خیلی کنده و در اولین فرصت 8.1 نصب می کنم. راستی چند گرفتین؟ من 2.050.000 گرفتم. گارانتی هم داره؟

vahidbaq
07-12-2014, 10:08
درود
عمر مفید لپ تاپ ؟
دیسک سی دیش صدا میدهد ؟

"برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر":
- این لپتاپ یه دونه کارت گرافیک اضافه داره! فقط برای همین چیزا. برای کارهای عادی از گرافیک اینتل استفاده می کنه. برای کارهای سنگین از گرافیک AMD، البته خودتون هم می تونید اینکه چه موقع از کدوم استفاده کنه رو مدیریت کنید.

"عمر مفید لپ تاپ ؟" چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟"":
- hp مخصوصا مدل probook که تاحالا خوب جواب خودش رو پس داده. حتی از مدل های probook دیدم که هر روز از صبح تا شب روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده. به خاطر همین هم probook hp انتخاب اول و آخر من بوده.

"هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟":
- احیانا ویندوز دوستتون 7 نبوده؟ به نظر من ویندوز 7 دیگه بدرد نمی خوره و اگر همه آپدیت های لازم رو روش نصب کنید خیلی سنگین میشه. به همین دلیل خودمم در فکرم که اولین فرصت 8.1 نصب کنم. چون همونطور که دوستان گفتن و توی کتابچه اش هم هست، این مدل برای ویندوز 8 (به بالا :n02:) طراحی شده و حتی خیلی از قابلیت هاش برای ویندوز 8 هست (مثل بعضی از قابلیت های تاچ پدش).

"دیسک سی دیش صدا میدهد ؟":
- مهمترین عاملی که باعث میشه درایو CD/DVD صدا بده، خود CD/DVD هست! اگر CD/DVD بالانس نباشه (که اکثر مارک های ارزون تو بازار اینطورین) خود چرخش دیسک توی درایو صدا و لرزش ایجاد می کنه. مخصوصا اگر با سرعت بالا رایت شده باشه. بنابراین میتونم بگم درایو CD/DVD خودش صدایی نداره!

"داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟"
- راستش از وقتی این مدل رو خریدم هروقت باهاش کار میکنم توی دلم اونهایی رو که میگن hp داغ میکنه رو مورد خشونت لفظی قرار میدم! :n05: چون تاحالا ندیدم حتی یک ذره داغ که. چون این لپتاپ یه سیستم هیت سینک مسی داره (توی کتابچه تعمیراتش هم هست) که حرارت CPU رو به شبکه فلزی کنار فن انتقال میده و این کا رو اونقدر خوب انجام میده که اگر دمای محیط پایین باشه، فن سیستم خاموش میشه! توی کتابچه اش هم تأکید کرده که روشن و خاموش شدن فن طبیعیه و یه موقع فکر نکیند خراب شده. البته بازم یه موقع فکر نکنید روشن و خاموش شدن فن رو راحت متوجه میشید چون کاملا بی صداست. تنها ممکنه زمانی که بازی ها با گرافیک سنگین انجام میدین یکم گرم بشه که اونموقع هم فنش به خوبی جواب میده.
گاهی دلم می خواد اول کولپدی رو که فروشنده بجای تخفیف، به زور بهم اشانتیون داد رو ببرم تو سرش... :n24:

ببخشید طولانی شد. البته بازم انتخاب با خودتونه. این مدل یه مدل صنعتی و کاریه. اگه یه چیز ظریف با زرق و برق با صفحه نمایش براق می خواید ممکنه ظاهرش رو نپسندید (مخصوصا خانوم ها!) ولی باطنش عالیه.

Mr.H.A
07-12-2014, 15:21
"برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر":
- این لپتاپ یه دونه کارت گرافیک اضافه داره! فقط برای همین چیزا. برای کارهای عادی از گرافیک اینتل استفاده می کنه. برای کارهای سنگین از گرافیک AMD، البته خودتون هم می تونید اینکه چه موقع از کدوم استفاده کنه رو مدیریت کنید.

"عمر مفید لپ تاپ ؟" چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟"":
- hp مخصوصا مدل probook که تاحالا خوب جواب خودش رو پس داده. حتی از مدل های probook دیدم که هر روز از صبح تا شب روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده. به خاطر همین هم probook hp انتخاب اول و آخر من بوده.

"هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟":
- احیانا ویندوز دوستتون 7 نبوده؟ به نظر من ویندوز 7 دیگه بدرد نمی خوره و اگر همه آپدیت های لازم رو روش نصب کنید خیلی سنگین میشه. به همین دلیل خودمم در فکرم که اولین فرصت 8.1 نصب کنم. چون همونطور که دوستان گفتن و توی کتابچه اش هم هست، این مدل برای ویندوز 8 (به بالا :n02:) طراحی شده و حتی خیلی از قابلیت هاش برای ویندوز 8 هست (مثل بعضی از قابلیت های تاچ پدش).

"دیسک سی دیش صدا میدهد ؟":
- مهمترین عاملی که باعث میشه درایو CD/DVD صدا بده، خود CD/DVD هست! اگر CD/DVD بالانس نباشه (که اکثر مارک های ارزون تو بازار اینطورین) خود چرخش دیسک توی درایو صدا و لرزش ایجاد می کنه. مخصوصا اگر با سرعت بالا رایت شده باشه. بنابراین میتونم بگم درایو CD/DVD خودش صدایی نداره!

"داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟"
- راستش از وقتی این مدل رو خریدم هروقت باهاش کار میکنم توی دلم اونهایی رو که میگن hp داغ میکنه رو مورد خشونت لفظی قرار میدم! :n05: چون تاحالا ندیدم حتی یک ذره داغ که. چون این لپتاپ یه سیستم هیت سینک مسی داره (توی کتابچه تعمیراتش هم هست) که حرارت CPU رو به شبکه فلزی کنار فن انتقال میده و این کا رو اونقدر خوب انجام میده که اگر دمای محیط پایین باشه، فن سیستم خاموش میشه! توی کتابچه اش هم تأکید کرده که روشن و خاموش شدن فن طبیعیه و یه موقع فکر نکیند خراب شده. البته بازم یه موقع فکر نکنید روشن و خاموش شدن فن رو راحت متوجه میشید چون کاملا بی صداست. تنها ممکنه زمانی که بازی ها با گرافیک سنگین انجام میدین یکم گرم بشه که اونموقع هم فنش به خوبی جواب میده.
گاهی دلم می خواد اول کولپدی رو که فروشنده بجای تخفیف، به زور بهم اشانتیون داد رو ببرم تو سرش... :n24:

ببخشید طولانی شد. البته بازم انتخاب با خودتونه. این مدل یه مدل صنعتی و کاریه. اگه یه چیز ظریف با زرق و برق با صفحه نمایش براق می خواید ممکنه ظاهرش رو نپسندید (مخصوصا خانوم ها!) ولی باطنش عالیه.
خیلی ممنون عزیز
اره ویندوز 7 بود . یعنی رو این لپ تاپ 7 بریزیم اینطوری میشه ؟؟:n13:
ببخشید تو مدل های مختلف Hp Probook 450 بهترین مدل کدام است ؟
در مورد اینکه میگن قطعاتش پیدا نمیشه و اگه خراب بشه دیگه کارت تمومه :n27:
معایب هم داره این لپ تاپ ؟

vahidbaq
10-12-2014, 07:23
نه دوست عزیز گفتم ویندوز 7 مخصوصا وقتی همه آپدیت های مهم میکروسافت رو روش نصب کنید خیلی سنگین و کند میشه.
450 probook مدل های i5 و i7 با کانفیگ های مختلف داره، هرچی پول بیشتر بخواید خرج کنید می تونید مدل بالاتری بگیرید. همش خوبه :n02:

درمورد خرابی برای من که هنوز زوده بخوام قضاوت کنم. دوستان دیگه می تونن نظر بدن اما توی دوستان و آشنایان چند نفر رو سراغ دارم که مدل های قبلی probook رو 2-3 ساله دارن، زیاد هم ازش کار میکشن، تاحالا مشکلی نداشته.
در مورد قطعات باید بگم این مدل با چندتا گارانتی معتبر توی بازار هست (من حودم با گارانتی مادایران گرفتم) و از اونجا که تقریبا همه لپتاپ های توی بازار ساخت کشور دوست و برادر (چین :n06:) هست، میزان دسترسی به قطعاتشون خیلی فرق نمی کنه.

Arash7214
11-12-2014, 12:50
سلام خدمت شما
میگم درایورهاشو برای ویندوز 8.1 کدوماشو بگیرم نصب کنم،ی راهنمایی بکنید:n37:
cpu 4200m

oOomid.M
11-12-2014, 15:03
سلام خدمت شما
میگم درایورهاشو برای ویندوز 8.1 کدوماشو بگیرم نصب کنم،ی راهنمایی بکنید:n37:
cpu 4200m

سلام
خوب معلومه دیگه
Chipset

برای گرافیک باید هم اینتل رو دانلود کنی و هم AMD رو که البته فکر میکنم از سایت خودشون دانلود کنی بهتر باشه ورژنشون جدیدتره
برای صدا هم همون درایوری که HP گذاشته رو دانلود کن ـ توجه کن که خود لپ تاپ صدا داره اما کیفیت نداره باید اون رو دانلود کنی حتما
بقیه چیز ها هم معلومه دیگه ، وبکم ، تاچ پد ، وایرلس ، فینگر پرینت و ...

Arash7214
11-12-2014, 19:03
آقا امید خسته نباشی
توی سایت hp دانلود درایورهاش دو تا گزینه داره(American international) با (international) این دوتا چه فرقی با هم دارند،کدومشو باید دانلود کنم:n36:

oOomid.M
11-12-2014, 21:33
آقا امید خسته نباشی
توی سایت hp دانلود درایورهاش دو تا گزینه داره(American international) با (international) این دوتا چه فرقی با هم دارند،کدومشو باید دانلود کنم:n36:

متشکرم آقا:n26:
برای کدوم درایور ها این گزینه رو داره ؟ چون من که همچین چیزی ندیدم :n24: ( البته فقط برای بایوس همچین چیزی بود )
فرقی نمیکنه دانلود کن

Arash7214
12-12-2014, 11:50
سلام خدمت اقا امید عزیز
میگم این درایورهاشو همشونو نصب کنم یا ن،اخه یسریهاشو نمیدونم برا چی هست؟ :n27:

oOomid.M
12-12-2014, 12:14
سلام خدمت اقا امید عزیز
میگم این درایورهاشو همشونو نصب کنم یا ن،اخه یسریهاشو نمیدونم برا چی هست؟ :n27:

سلام
اسم همه درایور ها رو بالاش نوشته دیگه خیلی ساده هست این قضیه :n09:
فقط اونایی که نیاز داری رو نصب کن
مثلا اگر میخوای از حسگر اثر انگشت استفاده کنی نصبش کن
وبکم و تاچ پد و درایور وایرلس و بلوتوث و ... هم همینطور
اصلی ترین چیز ها همون چیپست و کارت صدا و کارت گرافیک هست
بقیه چیز ها یه جورایی فعال کردن آپشن لپ تاپ هست
مثلا :
تاچ پد همینطوری هم کار میکنه اما اگر درایورش رو نصب کنی میتونی راحت غیرفعالش کنی و یه سری حرکات و تنظیمات هم بهش اضاف میشه ( اگر دقت کنی یه چراغ بالای تاچ پد سمت چپ هست )
وایرلس هم همینطوری بخوای کار میکنه اما اگر درایورش رو نصب کنی یه سری مشکلاتی که شاید براش پیش بیاد رفع میشه
بقیه چیز ها هم همینطور

vahidbaq
12-12-2014, 17:31
به نظر من از درایور ها غیر از HP Support Assistant Software بقیه اش رو نصب کنید.

Last Night
12-12-2014, 22:24
میخوام لپتاپو سیف مود بالا بیارم هرچی f8 نگه میدارم چرا عمل نمیکنه؟

oOomid.M
13-12-2014, 09:43
میخوام لپتاپو سیف مود بالا بیارم هرچی f8 نگه میدارم چرا عمل نمیکنه؟

سلام
تو سایت اچ پی که اینطوری نوشته :

shutdown your computer. Power on your computer and repeatedly press the esc key until the Startup Menu opens. Begin a System Recovery by pressing F11, and then use the following steps to open Windows in safe mode.

Arash7214
17-12-2014, 11:40
سلام و خسته نباشید
اقا من ویندوز 8.1 نصب کردم با درایوراش هیچ مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا یه کم کند کار میکنه،بوت ویندوز هم خیلی طول میکشه بالا بیاد،مشکل از کجاست؟

oOomid.M
17-12-2014, 12:38
سلام و خسته نباشید
اقا من ویندوز 8.1 نصب کردم با درایوراش هیچ مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا یه کم کند کار میکنه،بوت ویندوز هم خیلی طول میکشه بالا بیاد،مشکل از کجاست؟

سلام
شما باید قابلیت fast startup در ویندوز 8.1 رو فعال کنید
البته فکر میکنم که مشکل اصلی از پایین بودن سرعت هارد هست

Arash7214
17-12-2014, 13:11
آقا امید تیک fast startup رو هم زدم ولی باز فرقی نمیکنه،یعنی مشکل از هارد هست،از شما هم اینطوریه؟
ی سوال دیگه،این دکمه mute کنار وایرلس چراغش مثل وایرلس نور پس زمینه داره؟ اگه داره چطور درست میشه؟از من ک نداره؟؟؟؟؟؟؟:n13:

oOomid.M
17-12-2014, 13:27
آقا امید تیک fast startup رو هم زدم ولی باز فرقی نمیکنه،یعنی مشکل از هارد هست،از شما هم اینطوریه؟
ی سوال دیگه،این دکمه mute کنار وایرلس چراغش مثل وایرلس نور پس زمینه داره؟ اگه داره چطور درست میشه؟از من ک نداره؟؟؟؟؟؟؟:n13:

داداش اگر قابلیت فست استارت آپ فعال باشه و کار کنه لپ تاپ رو که خاموش و روشن میکنی اون ساعتی که داخل task manager میزنه نباید صفر بشه ها
بعد یه چیز دیگه ، وقتی که روی منوی استارت راست کلیک کنی و خاموش کنی فست استارت آپ کار نمیکنه باید از طریق منوی چارم بار لپ تاپ رو خاموش و روشن کنی تا فست استارت آپ کار کنه
در ضمن موقع رستارت کردن هم فست استارت آپ کار نمیکنه و موقع بالا اومدن کند تر بالا میاد
در مورد هارد هم هارد ایرادی نداره فقط سرعتش پایینه
در مورد دکمه صدا هم مثل همون وایر لس هست دیگه وقتی نارنجی هست یعنی صدا قطعه وقتی سفید هست یعنی صدا وصله
منظورت رو از نور پس زمینه نفهمیدم چیه :n02:

Arash7214
17-12-2014, 13:40
اقا امید منظورم از نور پس زمینه اینه ک از من اصلا چراغش روشن نمیشه،کار میکنه ولی چراغ نداره.........؟؟؟؟

oOomid.M
17-12-2014, 14:21
اقا امید منظورم از نور پس زمینه اینه ک از من اصلا چراغش روشن نمیشه،کار میکنه ولی چراغ نداره.........؟؟؟؟

همه درایور ها رو درست نصب کردی ؟ درایور کارت صدا رو نصب کردی ؟
موقعی که میکروفون رو mute میکنی چراغش روی دکمه f8 نارنجی میشه ؟

Arash7214
17-12-2014, 14:33
اره اقا امید درایورهاشو همه رو نصب کردم،کارت صدا هم نصبه
چراغ میکروفون هم ک Mute میکنم نارنجی میشه......:n01:
یعنی مشکل از کجاست؟؟؟:n13:از همون اولم ک روشنش کردم روشن نشد ولی وایرلس روشن شد چراغش......:n03:

oOomid.M
17-12-2014, 14:42
اره اقا امید درایورهاشو همه رو نصب کردم،کارت صدا هم نصبه
چراغ میکروفون هم ک Mute میکنم نارنجی میشه......:n01:
یعنی مشکل از کجاست؟؟؟:n13:از همون اولم ک روشنش کردم روشن نشد ولی وایرلس روشن شد چراغش......:n03:

من یادمه که درایور صدا رو نصب کردم این چراغ خودش روشن شد !
شاید لامپش سوخته باشه :n30:
تنها چیزی که به عقلم مبرسه اینه : HP Hotkey support رو نصب کردی ؟
البته حتی اگر کار هم نکنه باید همینطوری نارنجی رنگ باشه ، اگر چراغش کلا خاموشه فکر کنم لامپش سوخته

Arash7214
17-12-2014, 15:01
آقا امید ن اونم نصبه.......کار میکنه ولی چراغش روشن نمیشه....
یعنی لامپش تعطیل شده....؟؟؟:n14:
ببرمش گارانتی یا ن مشکلی نیست؟؟

oOomid.M
17-12-2014, 17:06
آقا امید ن اونم نصبه.......کار میکنه ولی چراغش روشن نمیشه....
یعنی لامپش تعطیل شده....؟؟؟:n14:
ببرمش گارانتی یا ن مشکلی نیست؟؟

آره دیگه فکر میکنم که لامپش تعطیل باشه ، چون این قضیه اصلا ربطی به ویندوز هم نداره دکمه پاور رو که میزنی باید ای چراغ ها روشن بشن

Arash7214
19-12-2014, 15:42
سلام
میخاستم ببینم ک چطور بوت سیستمو بیارم رو فلش،میخام سیستم ک بالا میاد بره رو بوت فلش؟؟؟؟؟

oOomid.M
19-12-2014, 16:31
سلام
میخاستم ببینم ک چطور بوت سیستمو بیارم رو فلش،میخام سیستم ک بالا میاد بره رو بوت فلش؟؟؟؟؟

سلام

Arash7214
23-12-2014, 18:15
سلام اقا امید
میخاستم بوت UEFI رو فعال کنم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

oOomid.M
23-12-2014, 19:48
سلام اقا امید
میخاستم بوت UEFI رو فعال کنم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آقا آرش ، برای اینکه وارد تنظیمات بوت بشی مراحل زیر رو برو :
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی موقعی که لوگوی HP میاد همون گوشه مینویسه که دکمه esc رو بزنید ، پس برای ورود به تنظیمات دکمه Esc رو بزن ، وارد یه صفحه دیگه میشی برای رفتن تو تنظیمات بایوس دکمه f10 رو باید بزنی
( Bois Option )
اونجا هم برو تو تب سومی یعنی System Configuration
بعد از اونجا هم Boot Option
همه تنظیمات بوت اونجا هست

Amin_0913
31-12-2014, 12:56
دوستان من قصد خرید اینو دارم
نظرتون چیه؟

oOomid.M
31-12-2014, 15:49
دوستان من قصد خرید اینو دارم
نظرتون چیه؟

سلام
به نظرم تو بازار این لپ تاپ جزو بهترین ها و بصرفه ترین هاست ، پردازنده قوی نسل 4 سری M که الان اکثرا سری U هستن و این لپ تاپ قدرت پردازشش از اونا بالاتر هست ، وزن پایین تری به نسبت داره و همینطور باتری بسیار قوی ای داره

ramin vao
23-01-2015, 21:25
من 2 هفته هست 450 G1 رو خریدم فقط بیشتر روی میز به برق وصل هست ایا لازم هست باتری رو در بیارم؟
یعنی شنیدم این کارو میکنن ولی واقعا لازمه این کار بعد توی راهنمای انگلیسیش چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

oOomid.M
23-01-2015, 22:10
من 2 هفته هست 450 G1 رو خریدم فقط بیشتر روی میز به برق وصل هست ایا لازم هست باتری رو در بیارم؟
یعنی شنیدم این کارو میکنن ولی واقعا لازمه این کار بعد توی راهنمای انگلیسیش چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

سلام
من خودم هم باتری رو در میارم ، اما بعید میدونم باتری رو لپ تاپ باشه هم مشکلی براش پیش بیاد
به نظرم اگر بازی میکنی و یا کارایی انجام میدی که دمای لپ تاپ بره بالا بهتره که باتری رو در بیاری چون دمای بالا یکی از دشمنان اصلی باتری هست

Last Night
25-01-2015, 14:04
به نظر من باتری در نیاریم بهتره.خدایی نکرده برق بره ممکنه به مادربرد اسیب برسونه که خرجش همخرج یه لپتایه.

oOomid.M
25-01-2015, 19:52
به نظر من باتری در نیاریم بهتره.خدایی نکرده برق بره ممکنه به مادربرد اسیب برسونه که خرجش همخرج یه لپتایه.

سلام
برای من زیاد پیش اومده که برق بره و یا اینکه اینجا تابستون برق زیاد نوسان داره ( تا حدی که نور صفحه نمایش کم و زیاد میشه ) خدارو شکر تا حالا بلایی سرش نیومده :n02::n26:

Last Night
01-02-2015, 18:33
سلام
نور صفحه نمایشو میشه با صفحه کلید کم و زیاد کرد؟