ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات بچه هاي مشهد

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

navid_mansour
28-12-2006, 11:11
سلام دوستان......چطورین؟ بابا باز که ترکوندین........داره جنگ و درگیری پیش میاد سره عکسها.....بزارین من یه روز میدونم چکارتون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی امروز اولین امتحانم بود این یکی به خیر گذشت. 1خان از 10 خان رستم رو گذروندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی یه حالی داره بعد از 1--2 ماه همو ببینیم ها...همه دلها تنگیده واسه هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا بعد......

Braveheart
28-12-2006, 23:00
خب انگار هیچکی دوست نداره درباره قرار فردا که از طریق sms به اطلاع من رسیده چیزی بگه ؛ پس در نتیجه خودم میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار این هفته از زبان sms جناب طرقه : جمعه (فردا) ساعت 7 صبح در ابتدای معلم ؛ به صرف کله پاچه بهمراه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
29-12-2006, 06:36
خوش به حالتون ! توی این برف چه میچسبه !
من که میلاد در جریانه ، تا دیشب حالم برای این قضیه خوب بود ، اما با اومدن برف مجوز بیرون اومدنم باطل شد !!!
متاسفانه تنهایی باید بخورید !
الهی ... تون بشه !

Braveheart
29-12-2006, 10:14
آاااااااااااااااااااااااا اااااخ من باز خواب موندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
29-12-2006, 10:54
آقا همه خواب موندیم من و میلاد که دیشب رو به خاطر یه مساله ای تا 2 صبح آنلاین بودیم صبح هم که بیدار شدم ساعت 7 بود و لی مثل ... خوابم میومد بعدش هم که برف میومد دیگه نشد که نشد

ميلاد پوررجب
30-12-2006, 12:24
قرار این هفته رو واسه پنج شنبه یا جمعه عصر ردیف کنین من با دونفر کاربر جدید میام و خیلی حیاتیه واسه من

yousofnejad
30-12-2006, 13:41
خذمت دوستان عزيز عرض وكنم كه:
اين هفته برو بچس كله صبح قراره كله پاچه به تصويب جمعي دوستان ريسيد؟؟؟
پايه هستن؟؟؟
موگم مچسبه ها!!!! راستي از پذيرش دوستان سوسول -معذورم-"mazoorem dar halate jame maealgheyr. e yeki ba mazoorom ke mofrade maalgheyre fargh mokone ".چون بايس كله رو بزنن.
هاي نون تيليت كنم هاي كله بزنم
شل تنبون جان كجايي يره ؟مو گوم نميي ؟جات خاليه ها.

yare e meiti gir dade be mo farsi binvis
nega nemeshe dege mo har chi mohkham esalateme hefz konom nemezari
kho yare farsi ke harf nedere

EhsanHF
30-12-2006, 14:41
من که مامانم اجازه نمیده از این چیزها بخورم ! میگه مریض میشم ! :puke:
:laughing: :laughing: :laughing:

ميلاد پوررجب
30-12-2006, 20:34
منم پایه ام خیلی بد جور به نظر من قرار رو اینجوری بذاریم :
پنج شنبه ساعت 2 عصر (به خاطر اینکه دوستانی که نمیتونن بیاین حتما بیان ) و جمعه ساعت 7 صبح هم کلپچ قرار پنج شنبه رو شماها تنظیم کنید ولی جمعه قرارش مشخصه و تییری هم نمیکنه ولی چه شود هوای سرد بناگوش با ابلیمو و نون سنگک خشخاشی با روغن مغز وایییییییییی از الان دهنم اب افتاد من که نمیتونم تحمل کنم فردا صبح خودم میرم هر کی خواست بیاد تلفن کنه

piishii
30-12-2006, 22:55
سلام.
من یک کله کامل رو میخورم نامردید منم نبرید !
------
میلاد حیف پول ندارم فعلا وگرنه باهات میومدم :(

EhsanHF
30-12-2006, 23:35
کی حرف پول زد پیشی جان ! همگی مهمون میلاد هستیم !!! فقط بیا تا زودتر پشیمون نشده !!!

navid_mansour
30-12-2006, 23:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
30-12-2006, 23:41
کی حرف پول زد پیشی جان ! همگی مهمون میلاد هستیم !!! فقط بیا تا زودتر پشیمون نشده !!!

سلام.
شما که هله هوله نمیخوری در نتیجه سهم تو مال من :d
میلاد باید 2 تا کله بدی به من . کله پاچه منظورم بی ادب فکر دیگه نکنید .:d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
چی شده نوید جون ؟
غصه نخور عزیز دل احسان . به جون میلاد همیشه بهترم پیدا میشه :d

Braveheart
31-12-2006, 00:07
نوید جان مطمئن باش هرکجا بره از تو بهتر براش پیدا نمیشه ؛ هم خوش تیپی هم خوشگل ؛ دیگه چی میخواد از این بیشتر (چشم پیشی کور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دوست دارت شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
31-12-2006, 00:39
سلام.
من یک کله کامل رو میخورم نامردید منم نبرید !
------
میلاد حیف پول ندارم فعلا وگرنه باهات میومدم :(
پول چیه پیشی جون شما جون بخواه بعدشم این 2-3 هزار تومن که چیزی نمیشه انقدر جلز ولز میزنی پول یه ترم دانشگات میشه ولی خداوکیلی قرار جمعه رو استاد کنید میریم کله پاچه ی چ معلم خیلی معرکه س من فردا خودم میرم یه عکس هم میگیرم گزارش رو هم مینویسم حالشو ببرین تا ساعت 2-3 شب وخت دارین تا بهم زنگ بزنین

piishii
31-12-2006, 00:43
یلام.
فردا عید نامرد من نمیتونم بیام مشهد.
2 3 هزار تومن فقط ؟
مگه کله کامل چند اونجا ؟
من کله کامل میخورم :d

ميلاد پوررجب
31-12-2006, 01:14
خب مهدی فکر کنم خوب باشه واست "در مورد کله و ..." حالا فکرات رو بکن اگه خواستی بگو جمعه مهدی هم بیاد بریم یه کله کامل بخور

torgheh
31-12-2006, 02:18
منظورت از مهدی که گفتی من بودم ؟

Braveheart
31-12-2006, 17:13
نوید من دوباره اومدم تو این تاپیک و این اسمایل های تو رو دیدم یه جوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل *** کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

EhsanHF
31-12-2006, 19:05
شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل *** کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

جون هر کی که دوست دارید از این حرفها نزنید !!! مثل بابای نازی میشم ! :puke:
آدم فکر میکنه دچار شکست عشقی شدی !!!

Braveheart
31-12-2006, 19:36
ج
آدم فکر میکنه دچار شکست عشقی شدی !!!

ای بابا احسان جان درکت میکنم(البته راستش قبلنا درکت میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ ولی اگه تو هم به ساحل برسی میفهمی یعنی چی حرفای نوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
31-12-2006, 19:41
خب ، اول بگو چرا الان دیگه درکم نمیکنی !؟
بعدشم این روزها نوید درسش زیاد شده ، نباید دنبال بعضی کارها بره !!! فهمیدی نوید جان !
خداییش من هم سن و سال نوید بودم اصلا نمیدونستم عشق چیه ؟ عشق کیه !؟ اما حالا ... ای روزگار ! پیر شدیم رفت !

piishii
31-12-2006, 22:49
ای بابا احسان جان درکت میکنم(البته راستش قبلنا درکت میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ ولی اگه تو هم به ساحل برسی میفهمی یعنی چی حرفای نوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .
من به کی برسم ؟:d

خب ، اول بگو چرا الان دیگه درکم نمیکنی !؟
بعدشم این روزها نوید درسش زیاد شده ، نباید دنبال بعضی کارها بره !!! فهمیدی نوید جان !
خداییش من هم سن و سال نوید بودم اصلا نمیدونستم عشق چیه ؟ عشق کیه !؟ اما حالا ... ای روزگار ! پیر شدیم رفت !
سلام.
پیر شدی که شدی تازه شدی مثل من :d
چیزت جوون باشه :d

EhsanHF
31-12-2006, 23:28
:laughing:
خدا بگم چیکارت کنه . یک ساعت داشتم میخندیدم .

بهنام کوچولو
01-01-2007, 10:56
سلام .
آقایون عشقولک ...
اسم تاپیک و عوض کنین بذارین عشق لولک بهتره ها ...
باز چشم منو دور دیدین بحث بردین تو خاکی .
حواستون باشه من حواسم بهتون هستا ....
آقا کلپاچه و ردیف کنین ما هم پایه ایم ...
فعلا با اجازه ...

torgheh
01-01-2007, 14:31
سلام
به مناسبت پستی که بهنام جان داده من حال کردم یه پست بدم
آقا بهنام خوشحالم که می بینم هنوز سر میزنی
آقا ولی خب می بینم که وقتی صحبت خوردن میشه خوب سر و کله ات پیدا میشه ها !!!

یه توصیه دارم به بچه ها آقایون حواسشون جمع باشه یه وقت اگه کنار بهنام نشستن دیگه در امان نیست
برین از میلاد بپرسین اوندفعه سر قضیه حلیم خوردن چه بلایی سرش اومد !!!

علی آقا نامدار کجایی پس چرا ازت خبری نیست
بدون شما نمی چسبه والله
چه کله پاچه با بقوا میلاد کلپچ
و چه قرار رفتن
آقا نامدار افتخار بده بابا

شل تنبون2
01-01-2007, 21:49
اوه اوه اوه اوه اوه
خوشمان امد ( به قول ای یرگه مهران مدیری)
اول بوگوم که اعصابوم خیلی خفن داغون رفته مخام همه چی ره بهم بیریزوم رفته بودوم پلو یکی از رفیقام چن وخت بد امدوم اینجه بیبینوم چه خبره واز دیدوم ای یرگه ی بی رگ و پیمون همویی که هی پستا ره پاک موکونه امده خلاصه واز پست مو ره پاک کرده خیلی اعصابوم خورده خاب اخه نمتنی با ما بیگیری بره چی به پستمان جسارت موکونی حاله میگیروم خداویکیلی

ولی از چی خوشوم امه ؟
میبینوم که مخن برن کله پاچه بزنن خیلی باحالن صفای همه ی مشتیای جفات جفات دوست جفات پرور چفات زاده ی چفات دوست - ای چفات دوست چون خیلی مهمه ره دوو بار نیویشتوم چون خیلی مهوم بود .
بیبینن ریفیقا ای مسئله ی مهوم کله پاچه خیلی موهومه چرا که خیلی مقبیه و پور اینرژی و بیتامینه ینی تا یک ماه پور پور مرن کله پاچه غذای تازه دامادا هم هست هر کدومتان تازه دامادن حتما بخورن مخصن 5 شنبه صب

نمتنوم زیاد براتان بینویسوم ممد سیبیل دوواره با بچه های طبرسی دعوا گذشته ضاییه نروم جاتان خالیه یک حالی بد چن وخت مخم بوکونم راستی قرارتان ره بگن کجیه مو هم بیام بیهترین کله پاچه های دنیا ره اسدالا کله پز که تو گاز ه مپزه بین همتان برم اونجه یک صفایی به ای دل لامصب بدم

صفای هر چی با مرام چفات دوست چفات پروره مشدیه
بر خرمگس معرکه هم لعنت که اگه ای دفه ای پستوم پاک ره دگه نه مو و نه ای سایت بره همیشه با همتان خدافیظی موکونوم

torgheh
02-01-2007, 02:06
اولا که خیلی خوشحالم یشیم بیای
دوما تو رو حدا یه شماره ای چیزی به ما بده که باهات در تماس باشیم همه بچه ها به فول خودت تو کف موندن که که ببیننت

خیلی با حالی

دوستت هم درم بای

EhsanHF
02-01-2007, 12:35
همونطوری که طرقه جان گفت اگه شماره ای چیزی داری بده تا باهات در تماس باشیم . یا حداقل آی دی یکی از ماهارو اد کن . آی دی من همیشه اینه : EhsanHF
خوشحال میشیم ببینیمت .

navid_mansour
02-01-2007, 12:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(80% حل شد).باید راه درازیو بپیمایم

navid_mansour
02-01-2007, 12:58
خب سلام و عرض ادب خدمت همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبید؟؟؟/ با درسها چه میکنید؟؟؟؟؟؟مدرسه,دانشگاه و ........... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خیلی وقته همتونو ندیدم دلم به شدت تنگیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی اینه که وقتی من امتحاناتم شروع میشه مال شما دانشگاهیا سروع میشه یا در حال برگزاریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی:من امروز اومدم یه خواب راحت بکنم که ساعت 9:15 یه بنده خدایی اس ام اس زد و مارو پروند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیگم که یه بنده خدایی بود که اول اسم کاربریش طرقـ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا تا بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
02-01-2007, 14:34
همونطوری که طرقه جان گفت اگه شماره ای چیزی داری بده تا باهات در تماس باشیم . یا حداقل آی دی یکی از ماهارو اد کن . آی دی من همیشه اینه : EhsanHF
خوشحال میشیم ببینیمت .

آیدی منو میلاد رو که اد کرده ولی خب هیچ وقت آن نیست

آقایون برنامه کله پاچه رو بریزین 3 شنبه شده ها ولی هیچ خبری نیست از برنامه تون

ببینین میخاین چکار کنین

بچه ها همه بیاین اگه میتونین

در مورد اون اس ام اس هم حتما می نویسم

منتطر باشین

موفق هم باشین

ميلاد پوررجب
02-01-2007, 18:27
به به میبینم که تاپیک رنگ وبوی دیگه ای گرفته با ورود آقا بهنام و شل تنبون عزیز واقعا خوش اومدید بعد از چند وقت قرار کله پاچه رو بیاین شب جمعه ردیف کنیم شب جمعه ساعت 4-5 عصر قرار رو تو پارکی جایی ردیف کنیم بعد در مورد فردا صبحش صحبت میکنیم من و مهدی مهمون جدید داریم که حتما باید قرار شب جمعه رو ردیف کنیم

یا علی

EhsanHF
02-01-2007, 19:08
ایول !
بعد یک مدت این برنامه جالب میشه . امیدوارم بچه سوسول های گرامی و بچه درسخون های عزیز هم توی این برنامه شرکت کنن !!!

navid_mansour
02-01-2007, 19:18
خب من کله پاچه دوست ندارم...................

torgheh
02-01-2007, 20:41
خب من کله پاچه دوست ندارم...................

خب برات یه چیز دیگه میگیرم تو 5 شنبه عصر رو بیا

آقایون من همین جا برنامه رو اعلام می کنم

قرار این هفته بچه های مشهد 5 شنبه عصر

ساعت قرار قابل رای گیری و بحث بین ساعتهای 4 تا 8 بعد از ظهر نظر بدین

محل قرار هم که طبق معمول همیشه

در ضمن توی قرار 2 تا مهمون جدید داریم از اون بچه های خوب مثل خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای فرداش هم میخایم برنامه رو ردیف کنیم کله پاچه بزنیم تو رگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم برای بچه سوسول هایی که کله پاچه رو با قاشق چنگال میل می فرمایند

و یه امر غیر عادی اینکه من عکس های این قرار رو قبل از قرار میذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببنین

اولیش من و امین یوسفنژاد هستیم کنار هم نشستیم داریم نوشابه می خوریم

دومیش باز هم من و همون امین هستیم داریم بعد از کله پاچه چایی دارچین می خوریم

این هم دعوای بعضی بچه شکموها هستش سر غذا خوردن

این هم بعضی بچه سوسول ها هستن که بعد از خوردن کله پاچه حالشون بد شده ( نمی گم کی هستن) آخه خودشون گفتن نمیخام کسی منو بشناسه
قابل توجه امیر شیر دل

این هم عکس یه عنکبوت که توی دیگ کله پاچه بود!!!

majjidd
02-01-2007, 21:37
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از سفر برگشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم خیلی شلوغ کردین ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به من آقا مهدی خبر داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در باره قرار نظر بدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نظر من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شبه یا هر روز هفته که میگین به غیر از صبحها حتی جمعه من موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعتم 5 فکنم بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من ساعت 3.5 از سر کار میام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ناهار بخورم دیر میشه و نمیرسم ساعت 4 بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاچه گفتی دهنم آب افتاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم اگه قرار بعداز ظهر است که کله پاچه حال نمیده سیلابی بیشتر میچسبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاچه مال صبح است نه شب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بغیه نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اینم عکس آخری برای تکمیل کردن عکسهای مهدی جان که با دوربین خودم گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پول کله پاچه ها رو ندادم صاحب مغازه دنبال منه

navid_mansour
02-01-2007, 22:03
اگه بچه ها بیان 5شنبه منم میام.........بچه های حالها+جدیدها
حالا 5شنبه کیا میان؟؟؟؟؟

ميلاد پوررجب
02-01-2007, 22:35
میبینم که همتون پایه این خفن قابل توجه دوستانی که به اشتباه تصور کرده ند شب جمعه قصد خوردن کله پاچه داریم بگم که نه عزیزان ما شب جمعه یه قرار داریم همینجوری همدیگه رو ببینیم که تو این آوانس امتحانا یه حالی برده باشیم و همچنین دوستای جدید رو دیده باشیم و بعدش هم در مورد قرار صبح جمه و کله پاچه به بحث و گفتمان بپردازیم در ضمن هر چی به این آقای شل تنبون که از وقتی آمده شده شمع محفل های قرار ملاقاتامون پی ام زدم خبری نیست ازش من که خیلی دوست دارم بیاد و از نزدیک ببینمش یعنی همه اینطوری هستن
اما با اجازه از بزرگان محفل و ریش سفیدای تاپیک قرار رو 100% کنم تا جای هیچ گله گذاری واسه قور قورو ها نباشه (منظورم با محمود نبود ها اینجوری نیگام نکنین ) امین شما با علی نامدار تماس بگیر و شرایطش رو بپرس و تا جایی که میتونی بیارش
ساعت 5 عصر روز پنج شنبه جلوی درب سجاد پارک ملت
کسانی که اومدنشون حتمی هست

مهدی ، مجید ، محمود ، خودم ، امین یوسفنژاد ، بهنام (50-50) احسان و کسایی هم کهمیخوان بیان و اسمشون تو لیست نیست بگن خودشون
افراد جدیدمون :
صادق (دانشجوی پزشکی مشهد) ، محمد (دانشجوی برق مشهد ) ، دوست مهدی که نمیشناسمش دقیقا و خود مهدی باید معرفیش کنه

piishii
02-01-2007, 22:58
سلام.
من 5 شنبه نمیام :d
جمعه هم که کلاس .
نامردا خب شنبه صبح بذارین از کجاتون کم میشه ؟

Braveheart
02-01-2007, 23:36
(80% حل شد).باید راه درازیو بپیمایم
خدایا همه را یه عشقشان برسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
02-01-2007, 23:38
آقا راستی یک قرار درست و حسابی بعد از امتحانات بگزاریم بزنیم به کوه و کمند ؛ باغ دایی من تو آخرای زشکه ؛ اگه خواستین برای بعد از امتحانات ردیفش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ در ضمن این پیست اسکی مشهد هم بدک نیست ها بازم برا بعد از امتحانات (البته بگم که لاستیک تراکتور بجای اسکی استفاده میشه اونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

-------------------------------------------
آهان راستی در مورد این اس ام اس ها و آف هایی که میگیم چراغا را روشن کنیم باید بگم ؛ باور کنید من امتحانام شروع شده و کلا کم میام پای نت ؛ پس به بزرگی خودتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
03-01-2007, 00:34
آقا راستی یک قرار درست و حسابی بعد از امتحانات بگزاریم بزنیم به کوه و کمند ؛ باغ دایی من تو آخرای زشکه ؛ اگه خواستین برای بعد از امتحانات ردیفش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ در ضمن این پیست اسکی مشهد هم بدک نیست ها بازم برا بعد از امتحانات (البته بگم که لاستیک تراکتور بجای اسکی استفاده میشه اونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

-------------------------------------------
آهان راستی در مورد این اس ام اس ها و آف هایی که میگیم چراغا را روشن کنیم باید بگم ؛ باور کنید من امتحانام شروع شده و کلا کم میام پای نت ؛ پس به بزرگی خودتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر جان کمند معنی دیگه ای میده درستش کوه و کمره !

سلام.
من 5 شنبه نمیام :d
جمعه هم که کلاس .
نامردا خب شنبه صبح بذارین از کجاتون کم میشه ؟

تا جایی که یادم میاد تو همیشه یه جوری باید مخالفت خودتو اعلام کنی

خب اینم یه جورشه

در کل بچه ها اگه پایه باشن بد نیست ولی خب بهترین زمان همن جمعه هستش

گفتم که قرار برای 5 شنبه و بخور بخور جمعه صبح که توی قرار در مورش تصمیم می گیریم

torgheh
03-01-2007, 10:23
خب برات یه چیز دیگه میگیرم تو 5 شنبه عصر رو بیا

آقایون من همین جا برنامه رو اعلام می کنم

قرار این هفته بچه های مشهد 5 شنبه عصر

ساعت قرار قابل رای گیری و بحث بین ساعتهای 4 تا 8 بعد از ظهر نظر بدین

محل قرار هم که طبق معمول همیشه

در ضمن توی قرار 2 تا مهمون جدید داریم از اون بچه های خوب مثل خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای فرداش هم میخایم برنامه رو ردیف کنیم کله پاچه بزنیم تو رگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم برای بچه سوسول هایی که کله پاچه رو با قاشق چنگال میل می فرمایند

و یه امر غیر عادی اینکه من عکس های این قرار رو قبل از قرار میذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببنین

اولیش من و امین یوسفنژاد هستیم کنار هم نشستیم داریم نوشابه می خوریم

دومیش باز هم من و همون امین هستیم داریم بعد از کله پاچه چایی دارچین می خوریم

این هم دعوای بعضی بچه شکموها هستش سر غذا خوردن

این هم بعضی بچه سوسول ها هستن که بعد از خوردن کله پاچه حالشون بد شده ( نمی گم کی هستن) آخه خودشون گفتن نمیخام کسی منو بشناسه
قابل توجه امیر شیر دل

این هم عکس یه عنکبوت که توی دیگ کله پاچه بود!!!

آقایون محترم این متنی بود که نوشته بودم و قرار رو آقا میلاد گذاشتن و دقیقا اعلام کردن بخونین

همگی دقت کنین
5 شنبه هم دیگه رو می بینیم
و برای جمعه هم که هر کس میخاد بیاد قرارش رو میذاریم بریم کله پاچه ای
بابا پیشی تو هم ناز نکن بیا دیگه
آقای نامدار منتظر شما هم هستیم

این هم متن میلاد

میبینم که همتون پایه این خفن قابل توجه دوستانی که به اشتباه تصور کرده ند شب جمعه قصد خوردن کله پاچه داریم بگم که نه عزیزان ما شب جمعه یه قرار داریم همینجوری همدیگه رو ببینیم که تو این آوانس امتحانا یه حالی برده باشیم و همچنین دوستای جدید رو دیده باشیم و بعدش هم در مورد قرار صبح جمه و کله پاچه به بحث و گفتمان بپردازیم در ضمن هر چی به این آقای شل تنبون که از وقتی آمده شده شمع محفل های قرار ملاقاتامون پی ام زدم خبری نیست ازش من که خیلی دوست دارم بیاد و از نزدیک ببینمش یعنی همه اینطوری هستن
اما با اجازه از بزرگان محفل و ریش سفیدای تاپیک قرار رو 100% کنم تا جای هیچ گله گذاری واسه قور قورو ها نباشه (منظورم با محمود نبود ها اینجوری نیگام نکنین ) امین شما با علی نامدار تماس بگیر و شرایطش رو بپرس و تا جایی که میتونی بیارش
ساعت 5 عصر روز پنج شنبه جلوی درب سجاد پارک ملت
کسانی که اومدنشون حتمی هست

مهدی ، مجید ، محمود ، خودم ، امین یوسفنژاد ، بهنام (50-50) احسان و کسایی هم کهمیخوان بیان و اسمشون تو لیست نیست بگن خودشون
افراد جدیدمون :
صادق (دانشجوی پزشکی مشهد) ، محمد (دانشجوی برق مشهد ) ، دوست مهدی که نمیشناسمش دقیقا و خود مهدی باید معرفیش کنه

navid_mansour
03-01-2007, 11:35
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
الان که اینو مینویسم از ساعت 8:30 تا 10 دقیقه پیش داشتم شیمی میخوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چون قرار شده بچه ها باحال و قدیم بیان من 5شنبه میام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه خبرهای خوشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد آفهایی میاد که چرا اینویز هستین باید بگم که من واسه همه ارسال میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یه عده بنده خدا هایی اینویز میان بالا(نمیگم احسان هم هست,البته جدیدا روشن میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پنجشنبه منتظر همگی هستم...جدید هم بیاین.علی آقا شما هم بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
03-01-2007, 11:59
جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــونم ! ( حال کردین چه نفسی دارم ! فقط به خاطر کله پاچه بود ! )
پس 5 شنبه ردیفه دیگه ؟ باز نیام نیم ساعت منتظر طرقه و میلاد بشینم !
نوید نامرد ! من کی اینویز اومدم !؟ کی نیومدم !؟

torgheh
03-01-2007, 12:22
جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــونم ! ( حال کردین چه نفسی دارم ! فقط به خاطر کله پاچه بود ! )
پس 5 شنبه ردیفه دیگه ؟ باز نیام نیم ساعت منتظر طرقه و میلاد بشینم !
نوید نامرد ! من کی اینویز اومدم !؟ کی نیومدم !؟

آقایی که همیشه خودش دیر میاد ببین چی میگه !!

navid_mansour
03-01-2007, 15:41
راسی دوستان برای 5شنبه به فکر خوردن و شکم باشین ها......فکر کنین 5شنبه میریزیم رو هم فکرارو

MasterData
03-01-2007, 21:20
درمورد آفهایی میاد که چرا اینویز هستین باید بگم که من واسه همه ارسال میکنم
برو آقا نويد خودت رو بذار سر كار . من خودم تو لوله بخاري بزرگ شدم حالا اومدي ما رو سياه كني. مي دونم اين Send To Al رو واسه كي ميفرستي. عزيزم طبيعيه يه خورده الافي بكشي:evil:

بابا من از هر چي سيرابي و كله پاچه اي كه هست حالم دگرگون ميشه . از جلوي مغازه طباحي كه رد ميشم تا نيم ساعت گيج ميزنم حالا بيام كله پاچه و سيرابي :puke:
حالا ان شالله 5 شنبه ميبينمتون صحبت ميكنيم
فعلا كه عين خر تو گل گير كردم با اين درسا. هيچي حاليم نيست

navid_mansour
04-01-2007, 12:12
امیدوارم امروز همه بیان...........دوستان جدید اگه خواستن بیان هنوز دیر نیست به من پیغام خصوصی یا تو یاهو پیغام بدن هماهنگ کنیم.البته افراد جدید باحال که داریم,بازم بیاین

EhsanHF
04-01-2007, 12:46
بابا من از هر چي سيرابي و كله پاچه اي كه هست حالم دگرگون ميشه . از جلوي مغازه طباحي كه رد ميشم تا نيم ساعت گيج ميزنم حالا بيام كله پاچه و سيرابي :puke:

اولین سوسول جمع پیدا شد ! :laughing:

Satrikon
04-01-2007, 13:03
منم هستم...ولي ميخوام ببينم كي خونشون نزديك ملك آباد هست(فلسطين) كه با همسايمون قرار بزاريم...
خلاصه اگه بود بگه...

EhsanHF
04-01-2007, 13:11
فکر نکنم کسی اون طرفها باشه .
حالا این بار رو شما تنهایی بیا ، از سری بعد یکی رو برای شما پیدا میکنیم !

torgheh
04-01-2007, 13:22
81 در 81
هر کی تونست بگه این چیه
جایزه بهش میدم !!!

آقا امروز عصر می بینمتون
با وجود اینکه سرما خوردم ولی خب میام
در ضمن فصل امتحانات هست و ما شا ا... بزنم به تخته درس و مشق رو بی خیال شدیم
بی صبرانه منتظرم بیاین و ببینمتون

Satrikon
04-01-2007, 13:25
فکر نکنم کسی اون طرفها باشه .
حالا این بار رو شما تنهایی بیا ، از سری بعد یکی رو برای شما پیدا میکنیم !

مرسي!!!
..........

navid_mansour
04-01-2007, 14:18
من میخواستم شما رو به اینجا دعوت کنم که اصلا گیر نمیاوردمتون!چون از قدیم و پشتهایی که میدادید یادم بود که مشهدی هستی! حالا بیا اینقد حال میده که نگو.........Baradabs

EhsanHF
05-01-2007, 09:54
کسانی که بعد از خوردن کله پاچه امروز زنده موندن ، اعلام وجود کنن !!!
جای همگی خالی ! حالی داد عجـــــــــــــــــــــــ یب !

torgheh
05-01-2007, 10:34
من زنده ام

آقا عکسا چی شد ؟

جای همه خالی بود
شرمنده دوستانی شدیم که برنامه هاشون یه جوری بود که امکان همتاهنگی برای اون نبود

شرمنده دیگه جور کردن برنامه 10-12 نفر کار سختیه
ولی خب دیشب خیلی خوب بود بچه های قرار شده بود 11 نفر که البته اگه افراد غایب مثل بهنام و مجید و پپیشی میومدن می شدیم 14 نفر

در ضمن من یه سوال پرسیده بودم هر کس جوابش رو بگه جایزه داره

EhsanHF
05-01-2007, 10:40
عکسها دست امین مونده .
بهش گفتم برام ایمیل کنه تا گزینش بشه و بعد بذاریم توی سایت برای عبرت گرفتن باقی بچه ها !!!
( وقتی یک قرار میذاریم که توش برنامه بخور و بخوره باید هر جوری که هست بیاین ! )
البته من از اینکه مجید جان نتونست بیاد خیلی ناراحت شدم . ایشالله سری بعد . پیشی هم که اون موقع صبح تازه میره سراغ پادشاه سوم !

برنامه شب هم خیلی باحال بود . بعد مدتها تقریبا همگی جمع شدیم و کلی خندیدیم ! جای اونهایی که نیومدن خالی !

piishii
05-01-2007, 14:11
سلام.
نه احسان جون من خواب پادشاه 3 رو نمیدیدم !
من دیشب تازه 5.45 خوابیدم ! :d
نپرس چیکار میکردی :d
بعد 8 هم کلاس داشتم تا همین الان که از مشهد اومدم.
اما دیشب تا اون موقع یعنی دم صبح دیگه !
من توی سایت بودم یکیتون نیومد بگه که قرار کله کجاست و ساعت چند .
شاید میخواستم حداقل یکی از ساعتهای درس رو 2در کنم بیام.
اما میگم که خبر نداشتم بی معرفتهاااا.

torgheh
05-01-2007, 18:46
آقای پیشی !!!

ما که از روز 3 شنبه اعلام کرده بودیم شما خودت گفتی نه 5 شنبه می تونی بیای نه جمعه

ما هم به خیال اینکه نمیای صحبتی نکردیم

باز هم اگه مقصر ما بودیم عذر میخوایم (به قول یکی از بچه ها شدیداّ)

ظاهرا باید خودم گزارش رو بنویسم
پست بعدی بنده رو بخونین

torgheh
05-01-2007, 19:19
خب سلام
همونجور که گفتم ظاهرا باید خودم گزارش رو بنویسم
خب پس بسم ا...
از دیشب شروع می کنم
ساعت 5 عصر قرار درب سجاد یا همون ظلع غربی پارک ملت ساعت 5 عصر (شب، نصفه شب ؟)

از خونه که اومدم بیرون امیر شیردل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من اس ام اس داده میگه شما کجایین براش فرستادم 5 فکر می کنم طفلک از ساعت 4 توی سرما مونده بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار هم که اومد اینقدر زود اومد که فکر کنم دفعه آخرش باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد باز توی راه بودم به من زنگ زد گفت من میرم (...)بعدش میام می بینمتون
خلاصه من اولین نفر بودم رسیدم به میلاد زنگ زدم گفتم آقا مجایی اون هم طبق معمول گفت 5 دقیقه دیگه می رسم

ولی اولین نفری که رسید نوید بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نوید یه خورده گپ زدیم و گرم صحبت بودیم و همچنین منتظر بچه ها که خیلی اتفاقی جلال رو دیدیم که داری به طرف ما میاد و بی خبر از همه جا بوده که ما رو اونجا دیده بود و از تو خیابون اومد به طرف ما من هم سلام و اوال پرسی و به نوید معرفیش کردم و قرار شد بمونه بچه ها رو ببینه

آقا میلاد هم نفری بعدی بود که بعد از 5 دقیقه ( شما بخونین 55 دقیقه ! ) رسید

و همینجور یکی یکی آقایون اومد محمود و امیر
از محمود بگم براتون که به من ساعت 4 و 55 دقیق اس ام اس داده که قرار کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این دو نفر هم احسان اومد این آقا احسان ما هم طبق معمول اولین نفری بود که میاد سر قرار و از اون دور قیافه خوشحالش مشخص بود میدونم چقدر از دیدن من خوشحال میشه بش که منو دوست داره ولی اصلا با من روبوسی نمی کنه نمی دونم چرا هیچ کس دوست نداره با من روبوسی کنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون قرار بود علی نامدار و امین هم بیان به امین زنگ زدم که گفت دارم میرم دنبال علی آقا و ما هم گفتیم ما میریم کافی شاپ پارک و بچه ها میان خودشون
توی راه همه با هم با صمیمیت تمام برخورد میکردن و از گل هم نازک تر به هم دیکه نمی گفتن و چون همدیگه رو 2 هفته ای بود ندیده بود (بعضی ها هم بیشتر) خیلی با هم مهربون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن این هم نتیجه اش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخص بود که قبلش خیلی تمرین کرده بودن که با هم دیگه حرفای عاشقانه بزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم که داشتم با جلال جونم صحبت می کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خب من از اون دسته بچه هایی هستم که خیلی دلم میخاد بچه ها با هم مهربون باشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من نصیحتشون می کنم همیشه و میگم با هم برخوردتون خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره رسیدیم لب رود تو جاجرود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اه ببخشین دارم عباس قادری گوش میدم اشتباه شد) رسیدیم به کافی شاپ و رفتیم توی برای یه جمع 7 نفری البته تا اون موقع میزی نبود و مجبور شدیم اون جا رو بهم بریزیم و صندلی ها رو جابجا کنیم (قابل توجه عزیزان پی سی ورلی شهرهای دیگه که جمع ما در نهایت به 11 نفر رسید !) اینو گفتم که همیجوری یه حالی به همه بچه های پی سی داده باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم آقا امین و علی آقا نامدار هم اومدن البته بعد از اینکه به من زنگ زدن گفتن کجایی و همجنین بعد از اینکه بچه ها دو تا قوری چای رو به سرعت هر چه تمام تر نوش جووووووون فرمودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خب خوردن چای دو دلیل داشت یه دلیل مهم و یه دلیل بی اهمیت دلیل بی اهمیت اینکه هوا خیلی سرد بود و می خواستیم گرم بشیم و دلیل دوم که خیلی هم مهم بود اینکه ما اصلا سوسول نیستم که بخوایم از این نوشیدنی های غیر اخلاقی نوش جان کنیم و گرنه چیزای دیگه ای هم برای گرم کردن بدن هامون موجود بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر کنم فرا در کافی شاپ پارک تخته بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بعد از اون هم بچه ها چیپس خریدن که با زهم سر من مثل همیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلاه رفت من نتونستم چیپس بخورم به دلیل سرما خوردگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا میلاد هم دوتا مهمون جدید خیلی خفن داشتن که اسم یکی سون رو یادم میاد بود صادق و اون یکی رو نمی دونم پیریه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید بگم که این دو تا دوست جدیدمون خیلی کارشون درست بود یکیشون رتبه 7 کنکور نمی دونم چی
و اون یکی هم دانشجوی پزشکی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هم باز این دوتا زود تر از همه رفتن و من به دلیل طولانی شدن متن خیلی از مسادل رو نمی نویسم
البته بماند که خیلی چیزا هم جاش نیست و گرنه بچه ها خفه ام می کنن
آقایون تقریبا ساعت 7 بود که از هم جدا شدیم و قرار فردا رو درضمن گذاشتیم برای 7 صبح یکی از کله پزی های اینور شهر
خسته شدم دیگه
یکی جمعه رو یا خودم می نویسم یا یکی دیگه بنویسه
این بود انشای من

EhsanHF
05-01-2007, 23:00
کلی خندیدم !
فقط میتونم بگم ایـــــــــــــول ! البته بعضی وقتها گفتن همون مسائل پشت پرده ، لذت خاصی داره ! ( البته اگه قبلش وصیت نامه و کارهای مربوط به دفن و کفن رو انجام داده باشیم ! )
-------------
خب . شاگرد بعدی بیاد و انشاء با موضوع : صبح جمعه ( هوای یخ ! ) ، کله پاچه و چند تا بچه سوسول رو بنویسه !!!

Braveheart
05-01-2007, 23:09
81 در 81
هر کی تونست بگه این چیه
جایزه بهش میدم !!!

خب طرقه جان راهنمایی هم باید بکنی :happy: ؛ ولی فکر میکنم هرچی هست مربوط به سال 81 باشه
در ضمن بگو موضع شخصی است و یا موضوعی بوده که حدس زدنش برا ما ممکنه
------------------------------------
راستی بقیه بچه های پی سی هم میتونند شرکت کنند و یا اینکه فقط مربوط به مشهدیها است

torgheh
06-01-2007, 00:22
موضوع عمومیت داره بین بچه های تاپیک مشهد

torgheh
06-01-2007, 12:03
سلام
اولین عکس مربوط میشه به یه شخص نا شناس که من هم هرچی فکر کردم نشناختمش نمی دونم شبهه روحه نمی دونم چیه
شما ها فکر کنین ببنین می شناسینش

این هم عکس اعضای جدید

آقا بهنام ببخشین که فضولی کردم و پا توی کفش شما کردم
می بینی که به پای شما نمی رسم

دومین عکس دوستهای میلاد هستن که اسماشونو میلاد فراموش کرد به من بگه متاسفانه عکس واضح تری نداشتیم ازشون چون زود رفتن و فرصت نشد برای عکس گرفتن

این هم آقا جلال که هنوز به عضویت پی سی در نیومده

torgheh
06-01-2007, 14:20
سلام
برای قرار ملاقات بچه های مشهد قسمت کله پاچه هم مثل اینکه خودم باید دست به کار بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه بیکار تر از من پیدا نمیشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خب قبلش باید اعلام کنم که وقتی قرارها میشه قرار های عجیب و غریب اسمایلی های qsmile هم کم میارن و نمی تونن وصف حال ما رو بگن ولی خب من سعی خودم رو می کنم که به بهترین نحو از اینا استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب هونطور که همه میدونی قرار بود 7 صبح جمعه یکی از کله پزی های اینور شهر—چرا من اسمش رو نمی گم
چون این کله پزی هزینه تبلیغاتش رو پرداخت نکرده و خب تبلیغات هم که توی پی سی ممنونعه و امکان بسته شدن تاپیک وجود داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افراد حاضربه ترتیب حضور: میلاد – مهدی – جلال – ( امین- احسان – محمود و بهنام) این 4 تا با هم رسیدن

خب آقا میلاد که از هم زودتر رسیده بود (به گفته خودش ساعت 6.5) به بدبختی شب قیل امیر شیردل دچار شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هم که من از دوردستها رسدم دیدم دو سه نفر در کله پزی تجمع فرمودن و یکی از بچه ها داره سیگار می کشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با خودم گفتم ما که سیگاری نداشتیم توی جمعمون (برای اولین بار توی عمرم راست گفتم) خلاصه نزدیک که شدم خیالم راحت شد آخه دیدم یکی دیگه از مشتریهای جناب آقا کله پز هست که داره سیگار می کشه
با میلاد رفتیم توی نشستیم وجناب آقای کله پز واسمون دو عدد کاسه و مقداری نان بیاوردند و ما هم تذکرمان را خدمت ایشان ابلغ فرمودیم که بچه ها هستن و قراره که بیان و مشغول به عمل بسیار سخت نان ریز کردن شدیم
نان ریز کردن ما تمام شد ولی خب بچه ها هنوز نیامده بودن که سرمان گرم شد به مسائل متفرقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اگه گفتین این مایل متفرقه چیه جایزه دارین

بعد هم که جلال اومد و یه خورده باهاش صحبت کردیم و بچه ها 4 نفر باقی مونده سر رسیدن و از شانس خوب ما یه میز 6 نفره خالی شد وگرنه مجبور می شدیم جدا بشینیم بعدش امین یه صندلی آورد و نشست پیش ما
این امین همیشه از همه مظلوم تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا کاسه های بقیه رو هم که آورد بچه ها نون ریز کردن توی کاسه ها و بعد هم باقی ماجرای خوردن کله پاچه که اولا به دلیل اینکه دهنتون آب نیفاه نمی گم دوما اینکه دلتون بشوزه که چرا نیومدین فقط تنها اتفاق قابل ذکر این بود که گاهی اوقات توی کاسه یا ظرف بعضی از بچه ها مقدار زیادی فلفل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده می شد که فکر کنم کار آقا بهنام بود

بعد هم که تموم شد و بچه ها به دلیل اینکه معده هاشون سنگین شده بود اصلا رقبت نمی کردن یه قدم پیاده راه برن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و همه از تنبلشون سر جاشون ایتاده بودن و با هم خداحافظی کردیم و رفتیم خونه مون
مثل بچه های خوب

این رو هم یادم نره که مجید به همه ما ساعت 6 صبح اس ام اس داد که پاشین برین کله پاچه تموم میشه
وگرنه شاید همه ما خواب می موندیم و دیگه چیزی نبود برای گفتن و دل شما رو سوزوندن که ما هم با بیشتر خوردن کله پاچه جاشو حسابی خالی کردیم

EhsanHF
06-01-2007, 23:12
بابا گزارش !
فقط میتونم بگم اگه همیشه اینجوری باشی ، شاید مدرک گزارش نویش رو بهت بدیم !
در ضمن ، دوستان در جریان باشن که جناب طرقه خان ! از این به بعد 24 ساعته آنلاین هستند ! حالا چطوریش بماند !

برای اون سوالت هم احتمالا اولیش سال نامزدیته و دومی سن نامزدت !!!
من از فردا به علت کشته شدن ( به قتل رسیدن به دست طرقه ) نمیام !

majjidd
07-01-2007, 04:40
مهدی جان گزارش قشنگی بود منکه خودمو تو کله پزی احساس کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
07-01-2007, 04:41
ویرایش شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
07-01-2007, 09:08
ویرایش شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
07-01-2007, 10:59
بابا گزارش !
فقط میتونم بگم اگه همیشه اینجوری باشی ، شاید مدرک گزارش نویش رو بهت بدیم !
در ضمن ، دوستان در جریان باشن که جناب طرقه خان ! از این به بعد 24 ساعته آنلاین هستند ! حالا چطوریش بماند !

برای اون سوالت هم احتمالا اولیش سال نامزدیته و دومی سن نامزدت !!!
من از فردا به علت کشته شدن ( به قتل رسیدن به دست طرقه ) نمیام !

سلام
مسابقه رو میخام به دو دلیل تعطیل کنم

1- به انحراف کشیده شدن تاپیک

و 2

البته آقا احسان به موضع خوبی اشاره کرد ولی خب اگه سال نامزدی من 81 باشه پس باید حدودا توی سن 12 سالگی نامزد کرده باشم

سن نامزد من هم اگه 21 باشه خب خیلی خوبه ولی هیچ دختری با سن 21 سال نمیاد نامزد من بشه به این دلیل که اینقدر عاقل شده که دیگه بد رو از خوب تشخیص بده و به من جواب رد بده

مدرک گزارش نویسی هم که نصیب آقای نوید خان شده و باشه ارزونی خودش که فکر می کنم چند وقتی هست کارش رو خوب انجام نمیده
من همون مشق هامو بتونم بنویسم بدم معلمم خط بزنه خودش خیلیه

EhsanHF
07-01-2007, 12:30
ولی نه ، از شوخی گذشته .
مسابقه رو بذار باشه . هر چند خودم تندروی کردم ، اما بذار یک موضوع برای تفکر داشته باشیم !
در ضمن ، یک راهنمایی خشک و خالی هم بد نیستا . حاظرم قول بدم که اگه کمی راهنمایی کنی ، خود من جوابش رو بهت بدم .
مثلا بگو در چه زمینه ای هست ؟ تو جیب جا میگیره ؟ و ...

torgheh
07-01-2007, 18:10
سلام
به تمام بچه هایی که دلشون میخاد جواب مسابقه رو بدن
باید بگم فقط یه راهنمایی می تونم بکنم
و به نظر خودم بهترین راهنماییه

البته قبل از این هم راهنمایی کرده بودم گفته بودم فقط مربوط میشه به تاپیک بچه های مشهد

حالا راهنمایی :

باید جواب رو توی همون پست پیدا کنین !!!

جایزه هم جایزه بدی نیست شما بگین ولی خب بچه های مشهد منو دعوا نکنن که چرا موضوع تاپیک رو عوض کردی شاید برای ایام امتجانات بد نباشه چون ما که حالا نمی تونیم بیام سر قرار به جاش سرمون به این مسابقه گرم باشه

در ضمن من فردا شب یعنی 2 شنبه شب دارم میرم بیرجند از 20 امتحاناتم شروع میشن تا 4 بچه های دیگه هم بگن تا کی امتحان دارن
تا بدونیم قرار بعدی کی باشه
خدا نگهدار

Braveheart
07-01-2007, 18:49
اون 81 امین پست اسپام وارت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در روز 81 ام ورودت در این تاپیک بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
07-01-2007, 21:11
سلام.
اول از همه تاریخ امتحانات من از 25 تا 7 بهمن.
------------------------------------
دوم اینکه امیر میکشمت ! چرا گفتی اونجا عکس من اینجا موجود هان ؟

ميلاد پوررجب
08-01-2007, 12:45
خب مبیبنم که خیلی ترکوندین اینجا رو من خیلی کم مییام اینور و جدیدامتاسفانه یا خوشبختانه همه ی وقتم به چت کردن بادوستان انجمن یا ... و یا چک کردن ایمیل و پیغام خصوصی ها میگذره وقتم تو دانشگاه هم خیلی گرفته شده و واسه همین کمتر مییام رو نت هم اومدم که این دو موضوع رو بگم بهتون من امتحاناتم از 24 م شروع میشه تا 1 م و از 1 م به بعد 24 ساعته آن هستم و خیلی هم کار دارم چند تا سای بروبچ دارن که باید یه حال اساس بهشون بدم و همچنین کارهای خودم
تا اون موقع بای بای همتون باشه ایشالله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
08-01-2007, 12:58
امیر جان نزدیک شدی ولی این هم نیست

81 مین پست اسپم وار یعنی چی یعنی من فقط پست هام اسپم هستن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
08-01-2007, 16:51
سلام دوستان
من شاید تا یک ماه دیگه دسترسی به نت نداشته باشم (امتحانای دانشگاه شروع شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ البته جسته گریخته احتمالا بیام ولی خیلی کم ؛ پس اگه هرکی منو کار داشت لطفا با همراهم تماس بگیره

با تشکر از همه دوستان گلم ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

n_yaghmaei
09-01-2007, 00:53
اقا من اومدم حالا قرار بذارين

EhsanHF
09-01-2007, 11:19
n_yaghmaei جان ، آمدی جانم به قربانت ، ولی حالا چرا !!!؟؟؟
احتمالا دو هفته الی سه هفته دیگه یک قرار میذاریم . چون فعلا فصل امتحانات و ... هست . اگه یک شماره ای از خودت بدی ، حتما برای قرارها هماهنگ میکنیم .

Braveheart
10-01-2007, 21:32
حالا ببین 2 روز ما نبودیم که نباید تاپیک بره صفحه 2 :-o
ولی جدا اونایی که امتحاناتی ندارم هوای تاپیک را داشته باشن :d

شیردل (چون از کافی نت هسستم پس از اسمیل گل خبری نیست :d)

yousofnejad
11-01-2007, 01:01
بسی محظوظ گشتیم از دیدار دور دوستان.خوش باشید که من کمتر همی آیم.
ما را همین بس که زنده بمانیم با روزی 7ساعت موبایلیدن.دعای خیرتان پیشه ی راهمان
yare khoshom nimie bazia ........i..

yare doa konen bernameham ridif bere hamatan re moborom kharej behetan kharej polo modom
har ki kharej polo mekhe roozi 1 saat bayad bara mo doa kone

Ali Namdar
12-01-2007, 05:07
سلام به همگی!;)
فوف العاده فوق العاده!!!
من بدلیل امتحانات دانشکده نمیتونم روی ماهتون رو ببینم! (خوب این چی شد؟! این که خوش خبری نبود که هوار راه انداختی!)
ضمنا بدجوری هم مریضیم شدید !:puke: این حیف نان کجاست؟!:sad:
ما را از دعای خیرتان بینصیب نزارید.:blush:
این امین هم اصالتا بچه مشهدیه خودش تاپیکو راه انداخته خودش هم باید ...! (نه خدا اون روزو نیاره! دلمون واستون تنگ میشه!):biggrin:

فعلا بای بای!:tongue:

وبلاگ کمیته علمی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

majjidd
13-01-2007, 20:37
سلام
بچه ها من روز 2شنبه میرم نمایشگاه هرکی میتونه بیاد به من خبر بده تا منتظرش باشم
من حدود ساعت 5 تا 6 میرم :biggrin:

حتما میدونین نمایشگاه چیه:)
بله درسته :rolleye:
3ومین نمایشگاه شهر الکترونیکی :blink:
شماره من هم 09155199937 تاجایی که میتونین به من sms بزنید ;)

EhsanHF
13-01-2007, 22:20
من هم میام .
با باقی بچه ها هماهنگ میکنم و یک قراری میذاریم که همگی بتونیم بیایم .
راستی ! نوید گفت که به همه بگم که مادر بوردش سوخته ! اگه چند روزی نیومد ، نگرانش نشید !!!
بفرما نوید جان .

smahdis
14-01-2007, 06:22
سلام. من كه اصلا اهل قرار و مرار نيستم. ولكن من هم روز دوشنبه ساعت 5 رو به روي درب نمايشگاه بين المللي مشهد هستم. ميخوام يك چند نفر از اين اهالي انجمن رو هم با چشم ببينم.

EhsanHF
14-01-2007, 07:32
سلام. من كه اصلا اهل قرار و مرار نيستم. ولكن من هم روز دوشنبه ساعت 5 رو به روي درب نمايشگاه بين المللي مشهد هستم. ميخوام يك چند نفر از اين اهالي انجمن رو هم با چشم ببينم.

یک جور عجیبی گفتین با چشم ببینم ! :blink:
اما چشم ، شماره همراه یا تماس خودتون رو برامون بفرستید تا بیشتر هماهنگی کنیم .

EhsanHF
14-01-2007, 14:04
همگی به گوش !
برنامه نمایشگاه شهر الکترونیک مشهد - 2 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر . حتما بیاین .

ميلاد پوررجب
14-01-2007, 20:50
بنده با احسان راس ساعت 5 عصر جلوی در نمایشگاه خواهیم بود دوستانی که میتونند بیان اعلام کنند

Braveheart
15-01-2007, 13:37
آقا اگه نمایشگاه کامپیوتره ؛ منم میام d:

rezamn22
16-01-2007, 01:31
سلام من قراره امروز سه شنبه برم نمایشگاه تعریف کنین ببینم چه جوری بود ؟؟؟ ارزش داره این همه راه برم تا اونجا ممنون

EhsanHF
16-01-2007, 09:44
سلام دوست عزیز .
پیشنهاد میکنم که نرید . عملا هیچ چیز تازه ای ندارن . به جرات میتونم بگم واقعا افتضاح بود . خیابون راهنمایی بگردید با صرفه تره !

majjidd
16-01-2007, 22:19
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پیشنهاد میکنم که نرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقت تلف کردنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ چیز نداشت که تعریفشو بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیابون راهنمایی که احسان جان گفت وتو مجتمع تک خیلی بهتر از نمایشگاه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
16-01-2007, 22:36
smahdis جان . شما کجا بودی ؟ محض اطلاع بگم که ما 3 نفر بودیم که با یک ماشین اومدیم . ( من و میلاد و نوید )
حال کنید ! چه دقیق مشخصات رو گفتم !

Ali_Moradi
16-01-2007, 23:31
دوستان گرامی نمایشگاه السیت امسال فوق العاده مزخرف بود!!!
ارزش رفتن نداره...

nestor
16-01-2007, 23:48
با سلام به بر و بچ گل مشهد:)

اقا دمتون گرم نزدیک اما رضا (قربونش برم) هستید واسه ما هم دعا کنید
اگه رفتید حرم امام رضا نایب زیاره ما هم باشید و سلام ما رو هم برسونید

rezamn22
17-01-2007, 00:52
من از همه دوستانی که راهنماییم کردن که نرم به نمایشگاه ممنونم ولی چون قرار دسته جمعی بود نتونبم بزنم زیرش... واقعا آشغال بود افتضاح بود فکر میکنم سالای پیش خیلی بهتر بود . هر سال دریغ از پارسال به هر حال ممنون

ميلاد پوررجب
17-01-2007, 00:55
با سلام به بر و بچ گل مشهد:)

اقا دمتون گرم نزدیک اما رضا (قربونش برم) هستید واسه ما هم دعا کنید
اگه رفتید حرم امام رضا نایب زیاره ما هم باشید و سلام ما رو هم برسونید
نایب الزیاره شما هستیم دوست من
اما چگونگی نمایشگاه :

روز دوشنبه 10/25 روز افتتاحیه ی سومین دوره ی شهر الکترونیک "السیت" مشهد بود و برای شرکت در همایش این نمایشگاه که با حضور شهردار مشهد و استاندار و معاون وزیر فناوری اطلاعات کشور بود با دوستان به محل نمایشگاه بین المللی مشهد رفتیم و یه سری عکس از این نمایشگاه گرفتیم که میتونید ببینید .
متاسفانه به جای اینکه در این نمایشگاه به بحث فناوری اطلاعات و مکانیزه کردن سیستم های قدیمی و کهنه ی شهری بپردازند به بحث های اقتصادی و خرید و فروش قطعات کامپیوتری و خدمات اینترنت و ... پرداخته شده بود تنها چیز جذاب و واقعا غریبی که در این نمایشگاه به چشم ما خورد طرح یک نوجوان 18 ساله بود که شاهکاری بود و طرح ایشون به شکلی بود که برای مناطقی که سیل و زلزله و ... اتفاق میافتاد یک پل متحرک طراحی و ساخته بود که در عرض 40 دقیقه برپامیشد و وزنی تا 40 تن رو متحمل بود و تمامی محاسبات اعم از طراحی پمپ های هیدرولیک ، سازه ها ، تحمل نیرو و توان سازه و ... با خود ایشون و به تنهایی بود ایشون چند تا جایزه ی داخلی داشت و تا آخر همین سال هم عازم روسیه بود جالب اینجا بود که تو نمایشگاه برای لیست قیمت گرفتن و کاتالوگ گرفتن از شرکت های بازرگانی صف بسته بودن ولی طرحی به این جالبی غریب یه گوشه از نمایشگاه قرار داشت تا زمانی که فلان شهرار بالای تریبون از فلان استاندار و فلان استاندار از فلان وزیر تعریف و تمجید کند و طرح و برنامه ای برای شکوفایی این پروژه ها نداشه باشند وضعیت ما تغییری نمیکند آخرین نکته رو هم بگم که جناب آقای شهردار انقدر از این برنامه ها و علم فناوری اطلاعات ، اطلاعات داشتند که حتی نمیتونستند متنی رو که براشون نوشتن که اون شب تو همایش برای ما قرائت کنن و انقدر برای این مسئولین دلسوز این مسئله مهم بود که حتی یه بار هم قبل از همایش متن رو نخونده بودند .
دیگه سرتونو درد نمیارم که خیلی از این چیزا زیاده و متاسفانه جامعه طوری شده که همیشه به یاد شعر فردوسی میوفتم

"پیاده شوند مردم رزم جوی
سوار آنکه لاف آرد و گفتگو"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Braveheart
17-01-2007, 13:42
آقا راستشو بخواین منم اون روز اومدم ؛ ولی دم در , با پارکینگیه دعوام شد سر یه موضوع الکی ؛ بعدش کلا بیخیال نمایشگاه شدم :-"
ولی از صحبتا معلومه که نمایشگاه همیچی هم مالی نمیرفته d:

شیرررررررررررررررررررررر دل

Ali_Moradi
17-01-2007, 21:46
قابل توجه دوستانی که رفتند نمایشگاه مشهد !
کسی از این شبکه Kcg اطلاعاتی داره؟؟ از کارت اینترنتهاش چطور؟؟

majjidd
17-01-2007, 22:18
قابل توجه دوستانی که رفتند نمایشگاه مشهد !
کسی از این شبکه Kcg اطلاعاتی داره؟؟ از کارت اینترنتهاش چطور؟؟

سلام دوست جون
از شبکه kcg من خبر ندارم ولی کارت اینترنت 2 ؛3 تا شرکت اومده بودن که هی بد نبود ساعتی 100تومان میشود
من یک کارت 30 ساعته شبانه روزی خریدم یارو 2 تا 15 ساعت دیگه جایزه داد که از اون 15 ساعت 12ساعتش شبانه یعنی من یک کارت 36ساعته شبانه روزی + یک کارت 24ساعته شبانه خریدم 3هزار تومن

Ali_Moradi
17-01-2007, 22:36
سلام دوست جون
از شبکه kcg من خبر ندارم ولی کارت اینترنت 2 ؛3 تا شرکت اومده بودن که هی بد نبود ساعتی 100تومان میشود
من یک کارت 30 ساعته شبانه روزی خریدم یارو 2 تا 15 ساعت دیگه جایزه داد که از اون 15 ساعت 12ساعتش شبانه یعنی من یک کارت 36ساعته شبانه روزی + یک کارت 24ساعته شبانه خریدم 3هزار تومن
خب پس بزار من بگم....
من رفتم از اون KCG کارت اینترنت گرفتم نه یکی .. نه دوتا.. بلکه 15 تا
حالا هرچی کارتشو میزم وصل نمیشه!!!
پشتیبانی هم گوشی بر نمیدارن!!!

البته دیشب هم اینطوری بود و من گفتم شاید امشب درست شه!!

وقت هم ندارم که دوباره برم نمایشگاه

یه خواهش دارم از اونایی که قصد دارند فردا برن نمایشگاه ... اگه رفتین ازشون بپرسید که این داستانش چیه؟
اگه هم خواستین یه پیغام خصوصی بیدن تا با هم هماهنگ کنیم...ممنون

prance3
18-01-2007, 12:09
من ديروز رفتم از كارت هاي جايزه دار گرفتم
كارت جايزش هم كانكت ميشه سرعتشم خوبه

torgheh
18-01-2007, 13:17
اعضای محترم
پرنس و علی مرادی نستر و رضا ام ان که به تازگی توی این تاپیک پست دادن
بابا شماها که مشهدی هستین چرا افتخار نمیدین تشریف بیادین قرار ها رو
به خدا هیچ کدوم از ماها بچه های بدی نیستیم ها
مطمئن باشین خوش میگذره
اگه خواستین بیاین شماره تون رو به یکی از ما بچه ها پیغام خصوصی بدین

میلاد پوررجب برای این کار بهتره چون بیشتر هماهنگی ها با ایشونه

امیدوارم که بیاین

درضمن بچه های عزیز من ان شا ا... واسه پنجم میام مشهد

خدانگهدار

prance3
18-01-2007, 22:32
قرار كجاست من اگه شد ميتونم بيام

rezamn22
19-01-2007, 01:50
اعضای محترم
پرنس و علی مرادی نستر و رضا ام ان که به تازگی توی این تاپیک پست دادن
بابا شماها که مشهدی هستین چرا افتخار نمیدین تشریف بیادین قرار ها رو
به خدا هیچ کدوم از ماها بچه های بدی نیستیم ها
مطمئن باشین خوش میگذره
اگه خواستین بیاین شماره تون رو به یکی از ما بچه ها پیغام خصوصی بدین

میلاد پوررجب برای این کار بهتره چون بیشتر هماهنگی ها با ایشونه

امیدوارم که بیاین

درضمن بچه های عزیز من ان شا ا... واسه پنجم میام مشهد

خدانگهدار

من خودم اینجا رو تازه پیدا کردم خبر هم نداشتم که قرار میذارین دوره هم جمع میشین باشه من خودم واسه قرار خیلیم پا هستم مرسی

ميلاد پوررجب
19-01-2007, 14:07
همونطوری که دوست خوبم مهدی جان گفت منتظر همه ی عزیزانی که جدید هستن و میتونن بیان هستیم دیشب جای همه ی دوستان مخصوصا مهدی عزیز خیلی خالی بود هممون حرم بودیم و خیلی هم خوش گذشت .
اتفاقا ذکر خیر آقای مرادی هم شد که چرا نمیان تو قرارها و همچنین پرنس لطفا تمامی دوستان عزیز شماره تماسشون رو به یکی از ماها پیغام خصوصی بدن

ممنون

majjidd
19-01-2007, 18:32
ببینین آقا مهدی با ما چه کار کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا شرمندم کرده بخدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این به بعد آواتور من این میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
20-01-2007, 22:19
سلام
عجب هوای سردیه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif میگم حالا که آقا مهدی 5جم میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواد یک قرار بزاریم روز جمعه که یک کم از فشار امتحانات بیان بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن دیگه نبینم بریم تو صفحه دوم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما همیشه باید اول باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

کوچک همه مجید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salar2010
21-01-2007, 12:42
مشهدی های عزیز و گل کمک کنید تا منم همشهریتون بشم

جون هر کی دوست دارین کمک { فکری } کنید تا بتونم بیام مشهد

بهنام کوچولو
21-01-2007, 13:04
سلام بچه ها . دلم واسه همتون تنگ شده یک عالمه .
منتظرتون هستم ...

EhsanHF
21-01-2007, 14:17
برو بچس !
با برنامه کوه پایه اید !؟
خب خب خب ! چرا میزنید بابا ! همون پارک میریم !
برنامه این هفته شد : 5 شنبه ساعت 5 همون جای همیشگی ( درب سجاد پارک ملت )
همگی برنامه هاتون رو ردیف کنین .

prance3
21-01-2007, 18:00
من كه نميتونم بيام

torgheh
22-01-2007, 09:43
آقا من احتمال داره بنا به دلایلی زودتر از موعد مقرر بیام

حالا حضورا خدمت همه عرض می کنم که دلیلش چیه

تا شب تصمیم میگیرم که چه کار کنم

باز خبرش رو میدم
در ضمن آقااحسان به دلیل اینکه من بعد از امتحانا کمتر می تون بیام قرار قرار ها رو لطفا جوری تنظیم کنین که وقت کمتری بگیره

خودتون میدونین که باید وقتم رو به مساله مهمی اختصاص بدم

torgheh
22-01-2007, 12:22
آقا من تصميم خودم رو گرفتم

امشب ميام به سلامتي ان شا ا...

EhsanHF
22-01-2007, 13:34
آقا من تصميم خودم رو گرفتم

امشب ميام به سلامتي ان شا ا...

تصمیم کبری ! ( نه کبری خانوم ! )
5 شنبه میبینمتون .

torgheh
22-01-2007, 17:41
ممنونم ار توجه آقا احسان
و همچنین اسم جدیدی که برای من انتخاب کردن

آقا فعلا خدانگهدار

elyas54
22-01-2007, 18:24
:) :) :) :) :) :)
سلام به همه ی بچه های خوب مشهدی

امیدوارم اینجور دوستی ها بیشتر بشه .

وهمیشه سلامت باشین

یا علی .

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

ميلاد پوررجب
22-01-2007, 20:06
با تصمیماتی که با احسان گرفتیم ، قرار شد که جمعه هم برنامه کوه بذاریم . حالا هر کی پایه هست زود اعلام کنه .
قابل توجه اونهایی که توی قرار قبلی کوه بودند ، محل برنامه همون کوه اون روزی هست و محل اتراق همونجا که احسان کبریتش ( ترقه ها ) رو گم کرد .
آره قربونش .

ميلاد پوررجب
22-01-2007, 20:07
اشتباه شد !

majjidd
22-01-2007, 22:39
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
یک موضوع بی ربط با همه چیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یک اس ام اس به بعضی از دوستان زدم راجب میدان ضد که چه بلایی سرش در آوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که خیلی خیلی ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
هیچی نمیتونم راجبش بگم به جز اینکه خیلی نامردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

اینم چنتا عکس از این واقعه تلخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

فقط ببخشید که اینجا مطرح کردم گفتم چون مربوط به شهرمونه گفته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

rezamn22
23-01-2007, 00:34
ای بابا آخه چرا شاید چون از زمان شاه بوده خرابش کردن

Braveheart
23-01-2007, 00:40
ای بابا آخه چرا شاید چون از زمان شاه بوده خرابش کردن
حالا تو رو خدا بحثو سیاسی نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب براینکه شهر روان تر بشه باید بعضی چیزها فدا بشوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیردل

torgheh
23-01-2007, 07:16
آقا مجید سلام ناراحت نباش من هم با امیر موافقم

آقایون گل مشهدی من قبلا هم گفته بودم اگه بخاد قرار طوری باشه که زمانش طولانی باشه من شرمنده همه شما هستم

مساله ای هم که به خاطرش اومدم مشهد رو آقا محمود میدونه اون رو هم بهش به این خاطر گفتم که بنا به دلایلی میخواستم مشورت کنم باهاش

موضوع از این قراره که حدود ساعت 22و 45 روز 1 بهمن 85 یعنی همین دو شب پیش یه حادثه برام اتفاق افتاد که باعث شد دقیقا روی ابروی راستم به اندازه 4 و نیم سانتیمتر چاک برداره و بعد از اینکه رفتم بیمارستان 6 تا بخیه نثارش کردن
من هم هر چه زودتر اومدم مشهد تا اگه میخاد از نظر ظاهری مشکل پیدا کنه به دادش برسم که خوشبختانه مشکلی نیست و با جوش خوردن زخم همه چی حله

آقایون عذر میخام اگه ناراحتتون کردم

عرضی نسیت

خدانگهدار

MasterData
23-01-2007, 13:22
با تصمیماتی که با احسان گرفتیم ، قرار شد که جمعه هم برنامه کوه بذاریم . حالا هر کی پایه هست زود اعلام کنه .
قابل توجه اونهایی که توی قرار قبلی کوه بودند ، محل برنامه همون کوه اون روزی هست و محل اتراق همونجا که احسان کبریتش ( ترقه ها ) رو گم کرد .

بابا من تا هفتم امتحان دارم . يعني شنبه . حالا جمعه پاشم بيام كوه

EhsanHF
23-01-2007, 13:29
بیشین بینیم بابا ! هر وقت که ما یک برنامه توپ گذاشتیم ، شما امتحان داری ؟
میای ها !
در ضمن ، قرار روز 5 شنبه پابرجاست

piishii
23-01-2007, 22:17
بابا من تا هفتم امتحان دارم . يعني شنبه . حالا جمعه پاشم بيام كوه

سلام.
چرا تو شبیه منی ؟:دی

بیشین بینیم بابا ! هر وقت که ما یک برنامه توپ گذاشتیم ، شما امتحان داری ؟
میای ها !
در ضمن ، قرار روز 5 شنبه پابرجاست

سلام.
قرار رو بنداز اونور بابا .:d
من اگه درس خوندم 5 شنبه میام اگه هم نخوندم که نمیام.:d
اما جمعه رو منم مثل محمود.
----------
راستی داداش مهدی خدا بد نده ؟؟؟
دعوا کردی ؟ کسی نبود پیش مرگت بشه :d

majjidd
23-01-2007, 22:18
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش شود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
23-01-2007, 22:54
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش شود ... چون آقا مهدی گفته بود (بابابزرگ جمع ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا عکس یک اتفاق دیگه که برای یکی از بچه ها پیش اومده بود میزارم

رفت یک شهر دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درس خاندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کاری کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
اینم عاقبتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومد به شهرش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
منظورم که . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif . . نبود ها فکر صحیح نکنین ایندفه اشتباه فکر کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

EhsanHF
23-01-2007, 23:25
مجید جان . من دیوونه این شکلکهاتم ! خداییش خیلی باهالی ! میتونه یک داستان مصور باهاشون بسازی :biggrin:
در ضمن ، قرار 5 شنبه قطعی شده . برای برنامه فرداش ( کوه ) هم اونجا صحبت میکنیم .
اگه روز دیگه ای جز جمعه باشه ، باید سرپرستی برنامه رو بدیم به یکی دیگه ، چون روز 1 شنبه به بعد من نمیتونم بیام کوه :sad:

در ضمن چه عجب چشمون به جمال پستهای پیشی جون روشن شد ! کجاییی بابا !؟ خیلی ... معرفتی :blush:
پاشو بیا دیگه ، حتما ما باید بیایم طرقبه تا شما رو زیارت کنیم !؟

rezamn22
24-01-2007, 00:38
قرار 5 شنبه کجاست بگین ما هم بیایم

Ali Namdar
24-01-2007, 07:56
سلام به همگی!:)
حالتون چطوره؟ خوبید؟ مشتاق دیدار همتون هستم! من 5 شنبه ساعت 15 به وقت ایران امتحان دارم واقع در دانشکده علوم انسانی قاسم آباد روبروی آتش نشانی خیابان شاهد! هرکی دوست داشت ما را زیارت کنه بیاد دنبالم! واسه قراری که گذاشتین!
بهرحال خوشحال میشیم با شما بگپیم! این حیف نان کجاست؟!
:biggrin:

torgheh
24-01-2007, 08:14
آقا احتمالا من بینایی ام ضعیف شده هر چی میگردم پیدا نمی کنم شما ها واسه کی قرار گذاشتین
منظورم ساعت چند ؟

EhsanHF
24-01-2007, 10:10
rezamn22 جان ، قرار 5 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر جلوی درب سجاد پارک ملت هست .
----------
چاکر علی آقا ! پس برای قرار ایشالله می رسید . با یکی هماهنگ میکنیم که بیان دنبالتون .
----------
طرقه جان ! خیلی نگرانتم ! ساعت 5 بود .

Braveheart
24-01-2007, 10:43
ببخشید یک اصلاحیه برا دوستان ؛ احسان جون که میگه 5 ؛ خودش عمرا اگه 5:30 زودتر بیاد , بعد تازه اینم زود بیاد بقیه دیر میان , پس در نتیجه قرار در حالت ایده آل ساعت 5 و در حالت معمولی از 5:30 بگیر شاید تا 6 هم مجبور شی وایسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (میگی نه ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
-----------------------------------
دوستان جای ما رو هم خالی کنید ؛ شنبه امتحان داشته بیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
24-01-2007, 16:10
دیگ به دگ میگه قابلمه حلا خوبه احسان نیم ساعت دیر مییاد بعضی ها که حداقل 1 ساعت دیر مییان گرچه یه بار هممون رو شرمنده کردی و زودتر از همه اومدی که ا یه هفته خوابمون از تعجب نمیبرد

EhsanHF
24-01-2007, 18:19
اون نیم ساعت تاخیر به خاطر کلاس گذاشتنه بابا !

Braveheart
24-01-2007, 19:03
اون نیم ساعت تاخیر به خاطر کلاس گذاشتنه بابا !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشمان آمد
قرار این دفعه میخوام من دیگه تو کلاس گزاشتن بترکونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتین قرار ساعت 10 بود دیگه آره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza_naeemy
24-01-2007, 21:25
با سلام خدمت آقايون و خانومها
اگر كه قرار ملاقات ديگه اي هست (جديد) يكي يه جوري به من اطلاع بده
البته به نظر من در تاپيك اول ويرايش بشه بهتر از چيزه
يعني در تاپيك اول قرار ملاقات رو بزارين
الان كه پست دادم 4 بهمن 85
خوش باشيد
alireza_naeemy:)

EhsanHF
24-01-2007, 22:12
علیرضا جان ، سلام عرض شد .
شما در اولین فرصت شماره تلفن تماس خودتون رو میلاد بدید . توی پیغام خصوصی . با شما حتما هماهنگ میکنیم .

Braveheart
25-01-2007, 18:12
جون احسان خالی نبندید ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ میخوام ببینم واقعا امروز قرار ساعت چند تشکیل شدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذارید من یه حدسی بزنم ؛ تا این ساعت هنوز عده ای نرسیدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیردل

torgheh
25-01-2007, 20:23
سلام من Adsl هستم !!!

اینو فقط مخصوص احسان گفتم

alireza_naeemy
25-01-2007, 20:36
َآقاي نعيمي خيلي تبريك ميگم
مباركت باشه Adsl

EhsanHF
26-01-2007, 00:39
میلاد میدونه نفرین من چه زود عمل میکنه ! فقط لازمه بگم :

چه مودم قشنگی داری !!!

بووووووووووووووووووم !

طرقه الان روی هواست !

الهی که ... شی طرقه که فقط بلدی آدم رو حرص بدی !

راستی شیر دل جان . این سری همگی سر وقت اومدن ! هر چند باورش کمی سخته ، اما 15 دقیقه تاخیر کاملا طبیعیه :D

torgheh
26-01-2007, 00:51

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] torgheh <<<<

naeemy jan mer30

yousofnejad
26-01-2007, 03:01
khoshom mie hamatan mefahmen dametan ghiizh
marame hamatane eshghe
e chinia bi....ke nemzeran mo biom topic sar bezenom
elahi hamashan ......bi.....khol kardan more

meiti joon amin bemire barat chikaret kardan namarda
ey khoda
hala man chikar konam???

Ali Namdar
26-01-2007, 06:25
آی خدا مردم از خنده این امین ما رو کشت با این لهجه اش!!!:laughing: :laughing: :laughing:
ما بالاخره رفتیم و آخرین امتحانات رو هم دادیم! به سلامتی! بعد به این حیف نانمان گفتیم اندکی صبر می نموماییم تا کسی بیاید به پیشوازمان! اما انگار این رعیت جماعت هیچ چیز حالیشون نمیشود!!!
احسان جان! خیلی دمت گرم! (ما بیشتر!) مهدی جان(طرقه) سایتت ایشالا بره روی هوا! خودت چطوری؟ ADSL نو مبارک!
آقا قرار بزاریم تو این هفته آینده اگه صبح بزارید که خیلی عالیه!
مشتاق دیدار همتان هستم شدید!!!
:)

EhsanHF
26-01-2007, 06:30
روی چشم علی جان .
حتما .

torgheh
28-01-2007, 11:13
آقایون گزارش قرار ها رو بنویسید
در ضمن تاپیک اومد صفحه دوم
مواظب باشین

EhsanHF
28-01-2007, 13:06
سلام علیک !
عکسها پیش میلاد هست ، گزارش رو هم قاعدتا اون باید بنویسه !
اما اگه تا 2 روز دیگه ننوشت ، خودم مینویسم .

torgheh
28-01-2007, 13:20
همونطور که می دونی میلاد سرش شلوغه و فعلا نمی تونه بیاد

rezamn22
28-01-2007, 23:46
قرار بعدی کی هستش؟

torgheh
29-01-2007, 00:26
felan gharari nazashtim !!!

torgheh
30-01-2007, 01:02
نکنه امتحاناتون هنوز تموم نشده

خب بابا کجایین یکی نیست بیاد احوال اون یکی رو بپرسه

این تاپیک همش باید بره صفحه دوم ؟

خیلی بی معرفتیه به خدا

بای

EhsanHF
30-01-2007, 06:35
ای بابا !
تا دیروز که دایل آپ داشتی که دو هفته یک بار بیشتر سر نمیزدی ! حالا که Adsl داری و 24 ساعته آنلاینی ، ما بی معرفتیم !!!؟
البته من هم نمیدونم بقیه بچه ها کجان !؟

EhsanHF
30-01-2007, 07:26
دیدم میلاد نیومد عکسها رو بذاره ، من گذاشتم !

خب . همونطور که خبر داشتید ، قرار هفته گذشته برنامه کوه داشتیم ( قله چمن - زشک ) ، جای هر کی نیومد خالی . فوق العاده بود . همه چی عالی ، از هوا گرفته تا ... ! هر چی که دوست دارین جای این 3 نقطه بذارین :laughing:

این اوایل مسیر بود ، به ترتیب از راست به چپ : محمد رضایی ( از بچه های سایت دانشجو ) - میلاد - علیرضا نعیمی ( عضو جدید بچه های مشهد ) و خودم :) امین عکاس بود .

امین یوسف نژاد در حال پوست کندن سوسیس نهار ! ( که به خاطر نیاوردن کره و مربا صبحونه توسط یک نفر ! محبور شدیم به جای صبحونه بخوریم ! :laughing: ) در ضمن به کفشهاش هم توجه کنید . خوب شد میدونست داریم میریم کوه !

این همونی بود که صبحونه رو نیاورد ! ;) محمد رضایی

حال کنید ! خودم رو میگم ! توی برف با تی شرت نشستم :blink: آخر بدن ! :laughing:

اینم همیشه خندون گروه ! در حال آتیش به پا کردن :happy:

اینجا هم گفتیم یک عکس با ماشین پراید مردم بگیریم !!! اما نه ، میلاد منو اغفال کرد گفت وایستا ازت عکس بگیریم ! ما هم ... شدیم !

50 متر تا پایان مسیر ! این خوشحالی میلاد به این خاطره که دیگه مطمئن شده با بازی فوتبالش میرسه !

بدون شرح !

امین و میلاد ( یاد عکسهای مدرسه ای افتادم )

این هم سرسره بازی در مسیر برگشت . یک حالی داد که نگو !

خلاصه ، عکس از این برنامه زیاد بود ، اما به علتی که همه میدونید چیه ، نذاشتم !
خیلی هم خوش گذشت .
تا بعد ...

torgheh
30-01-2007, 16:44
احسان چه لباس سبز قشنگی پوشیدی خب به جای اینکه اینقدر ولخرجی کنی هر دفعه با یه لباس بیای برو اینترنتت رو درست کن م ا ف ی ا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
30-01-2007, 16:50
:laughing: :laughing: :laughing:
چشات سبز میبینه ! قابل شما رو نداره !

torgheh
30-01-2007, 16:53
در ضمن یه چیزی رو یادم رفت بگم این میلاد هم خوب بلده دروغ بگه ها
ازش پرسیدم کیا بودین چند نفر بودین میگه یه دوازده سیزده نفری بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خب اگه بخایم هر نفر رو 3 نفر حساب کنیم میشین 12-13 نفر ولی خب یکی به من بگه میلاد رو من چه جوری 3 نفر حساب کنم آخه این میلاد به اندازه ابسیولون نفر هم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
30-01-2007, 22:54
اول یکم بخندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

ابسیولون

دوم به بچه های جدیدی که به جمع ما پیوستن خوشامد بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

سوم مگه مهدی نیومد بود کوه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چهارم چه عجب آقا احسان عکسهای خودشو گذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا نمی گزاشت که کسی عکسشو بزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنجم بازم یکم بخندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ابسیولون
ششم دیگه نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
31-01-2007, 08:15
قربونت مجید جان .
فقط میتونم بگم اغفال شدم ! در ضمن ، این برنامه Smile ها رو برام ایمیل میکنی !؟
دستت درد نکنه .

MasterData
31-01-2007, 19:21
احسان چه لباس سبز قشنگی پوشیدی خب به جای اینکه اینقدر ولخرجی کنی هر دفعه با یه لباس بیای برو اینترنتت رو درست کن م ا ف ی ا
این تیکه رو حا کردم
تادیگه تنهایی نرین کوه

EhsanHF
31-01-2007, 19:49
بر عکس منو بیشتر تشویق کردین .
مرسی طرقــــــــه جان !!!
میبینم که ضایع شدی مستر دیتا جان !

Braveheart
31-01-2007, 20:12
اینجا چه خبره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که بیکارها کاری ندارند به هم گیر میدن , خب بیاین یه بحثی راه بندازیم ؛
خب چند تا موضوع پیشنهادی :
1-ایران و چشم انداز ایران 1400 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدون شرح بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- قرن 14 میلادی راهکارها و پیشامدها
و..........

شیر شجاع ؛ شیر تاپیک ؛ شیر پی سی ؛ شیرررررررررررررررر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yousofnejad
31-01-2007, 20:23
hal mokonen aksame?ham faghat aksaye khodom.ham yak zarre silighe nedere
هنر نزد یوسف نژاد است و بس

yousofnejad
31-01-2007, 20:33
اصلا برا اینکه اوقات فراغت جوانان پر بشه و معتاد نشن کل کل عکس
به عکس ها نمره بدین از 1تا10
از اولی شروع کنین

torgheh
31-01-2007, 22:06
اینجا چه خبره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که بیکارها کاری ندارند به هم گیر میدن , خب بیاین یه بحثی راه بندازیم ؛
خب چند تا موضوع پیشنهادی :
1-ایران و چشم انداز ایران 1400 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدون شرح بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- قرن 14 میلادی راهکارها و پیشامدها
و..........

شیر شجاع ؛ شیر تاپیک ؛ شیر پی سی ؛ شیرررررررررررررررر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا برا اینکه اوقات فراغت جوانان پر بشه و معتاد نشن کل کل عکس
به عکس ها نمره بدین از 1تا10
از اولی شروع کنین

نه آقا به نظر من یه قرار بذارین همدیگه رو ببینیم

این امر که همش دنبال کل کله
این امین هم که همش خودشو لوش میکنه مشهدی می نویسه اونم فینگلیش
خب اگه مویم باخام فینگلیش بلغور کنوم اویم مشهدی که دهن همه تا سرویس مره خودتا که مدنن مو اند غلکسوم حالا همتا میگم آیدی شل تنبون مال تویه ولی خب تا بقیه دوستا هستن مو انگوشت کوچیکشایم نمرم

ولی یادتا بشه اصلا نه مشهدی بینویسن نه فینگلیش که مو خودم بهتا گیر 3 پیچ و کغ و نارس و از ای حرفا مدوم
حال مکنن یا نه

حالا این امین رو یه بار که گزارش فینگلیش نوشتنش رو بدم خودش می فهمه که دیگه این کار رو نکنه

تنبل خان یک کلیک کردن و زبون رو تبدیل کردن انقدر کار دره

آخرشم به همتا غیر از بهنام جان مگم برو یره یا جمعش مشه برن یره ها

EhsanHF
01-02-2007, 08:22
آقایون ! یک خبر .
قراره طی این چند روز یک مهمون از بچه های تهران پاشه بیاد مشهد .
گفتم خبردار باشین که اگه یک قرار فوق العاده گذاشتم ، همه در جریان باشین .

Braveheart
01-02-2007, 10:00
آقایون ! یک خبر .

torgheh
01-02-2007, 14:34
آقایون ! یک خبر .

چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟

piishii
01-02-2007, 21:40
چرا ما یه تهرانی که می بینیم یادمون میاد عوض بشیم ؟

سلام.
کافر همه رو به کیش خود پندارد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :d

hal mokonen aksame?ham faghat aksaye khodom.ham yak zarre silighe nedere
هنر نزد یوسف نژاد است و بس

آره . هنر بی هنری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقایون ! یک خبر .

آخ جون . بچه تهرونی :d
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما . توی امتحانا یا قبلش خوب قرار میذارین حالا که همه تعطیل شدند چمباته زدید تو خونه ها ؟
ای خدا کاش منم ای دی اس ال داشتم اینجوری ازش دل نمیکندم :sad:
مهدی کوفتت شه چند گرفتی ها ؟ سرعت ؟
دانلود هم بدیم میکنی ؟
این امیر هم که بره به همون قرن 14 که یک لیست از اون چیزهایی که خودش میدونی میخواست به من بده !:angry:

ميلاد پوررجب
01-02-2007, 22:22
سلام به تمامی دوسان خوبم میبینم که سخت در حال کل کل هستید نه زبونوم لال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است
با توجه به اینکه ما یه مراسم عزاداری داشتیم واسه (که همه ی دوستان به شکل های گوناگون دعوت شده بودند ) همین کمتر تونستم بیانم و دوستان و داداش های گلم " مهدی ، محمود و احسان جان" قدم رنجه کردند و من رو شرمنده کردند و تشریف آوردند که خیلی ممنونم ازشون .
فردا صبح هم مراسم دعای ندبه منزل احسان جان هست که همه مون ساعت 7:15 جلوی اقبال قرار داریم که هر کی میخواد بیاد مشکلی نیست و جلوی اقبال راس این ساعت حضور داشته باشه تا اینجا کسایی که اکی دادند :
مهدی ، امین ، علی نامدار ، محمود ، خودم که منتظر بقیه هم هستیم...

در مورد عکسا ممنون احسان جان ولی راستش خیلی سرم شلوغ بود و شرمندتون که نتونستم عکسا رو بذارم همینجا بگم که واقعا جای همه ی عزیزانی که حضور نداشتند واقعا خالی بود به شکلی که سوسیسی به عنوان یادبود که به صورت بسیار هنرمندانه شکل دهی شده بود و نمادی از دوستان حضور نیافته بود به دامان طبیعت سپارده شده و یادی از دوستان کردیم .
موفق باشید و یا علی

Braveheart
01-02-2007, 22:34
این امیر هم که بره به همون قرن 14 که یک لیست از اون چیزهایی که خودش میدونی میخواست به من بده !

امین جون واقعا شرمنده :blush: باور کن اصلا حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یکی دو روز آینده ایشالا لیستشو همونجا که قرار شد برات میزارم :happy:

mahdi bg
01-02-2007, 22:42
سلام
خیلی وقت پیش می خواستم این پست رو بدم
اما نشد.
حالا اگه اجازه بدین و شرایط ش آماده بود
تو قراری بعدبتون بیام
البته فقط Master Date رو می شناسم که
از رقفای خوبم توی انجمن دلفیه.

torgheh
01-02-2007, 22:57
حتما منتظرتیم آقا مهدی

به قول امین جونم همون امین یوسفنژاد نه اون امین دیگه که نمی دونم چرا اینقدر خودشو صمیمی گرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داشتم می گفتم به قول امین یوسفنژاد ما از دوستان جدید شدیدا استقبال می کنیم

چقدر حال میکنم هم فامیلم که اومد توی قرار هامون حالا هم میخاد هم اسمم بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم اسمایلی محبوب امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقایون امیر خان و نوید خان غیبتتون غیر موجه شده ها

majjidd
01-02-2007, 23:28
سلام
من خیلی دوست دارم بیام ولی نمیتونم شرمنده

torgheh
02-02-2007, 11:40
آقا دست بابای احسان درد نکنه
خیلی خوب بود و خوشمزه

---
راستی احسان جان قرار هفته بعد کجا بود ؟ من یادم رفت (حلیم رو میگم) آخه بده مردای بزرگتر از ما میرن سر قرار ما نریم

تازه اونا توی خونه قرار میذارن ما باید بریم پارک

اونا توی کدوم بخش پی سی فعالیت می کنن ؟

EhsanHF
02-02-2007, 18:40

اولا که دوست عزیزمون که قراره بیاد مشهد رو معرفی میکنم . احتمالا باید بشناسیدش .
سورنا
هنوز روز دقیق رو نمیدونم . اما سعی میکنم قرار رو ردیف کنم .

راستی ، ممنون مجید جان . یک برنامه برای اسمیل گرفتم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ، طرقه جان ، آقا مستر دیتا ، علی جان و امین جون . نوش جونتون ! برنامه بعدی رو بعدا اعلام میکنم .

mahdi bg
03-02-2007, 19:08
سلام
قضیه دادن شماره تلفن به صورت پست خصوصی
به آقای میلاد پور رجب چیه

EhsanHF
03-02-2007, 20:04
شماره بده !
چی کار به بقیه اش داری !!! ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
04-02-2007, 23:24
آقا یک قرار برای جمعه عصر بزارین دلم پکید دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

torgheh
05-02-2007, 00:40
آقایون با قرار ملاقات برای زیارت حرم امام رضا (ع) موافقین درسته که تکراریه ولی خب اون سری من نبودم

دلم هم لک زده واسه حرم اونم با دوستای خوبم

EhsanHF
05-02-2007, 08:31
فقط برنامه بذارین ، حالا هر جایی که میخواد باشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
کسی با 5 شنبه عصر مشکل داره ؟ همون ساعت 5 ؟
مثلا آقا میلاد میخواست برنامه بذاره . یک حالی ازش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، خود من جمعه نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس اگه برنامه جمعه شد ، جای منو خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
05-02-2007, 09:59
احسان جان شما پس برنامه رو قطعی اش کن واسه حرم امام رضا (ع)

روز و ساعت و همه چی رو اعلام کنین من پایه ام

mahdi bg
05-02-2007, 10:18
سلام

جمعه ساعت 5:30 بعد ظهر
خوبه

EhsanHF
05-02-2007, 10:42
5 شنبه شب .
ساعت 10 به بعد . حرم امام رضا .
کسانی که میتونن بیان ، زودتر اعلام آمادگی کنن تا برای رفتن برنامه ریزی کنیم .
( حداکثر تا شب چهار شنبه برای اومدن اسمتون رو بنویسید )

mahdi bg
05-02-2007, 16:34
سلام

5 شنبه شب .
ساعت 10 به بعد . حرم امام رضا .
کسانی که میتونن بیان ، زودتر اعلام آمادگی کنن تا برای رفتن برنامه ریزی کنیم .
( حداکثر تا شب چهار شنبه برای اومدن اسمتون رو بنویسید )

مشکلم حل شد مي تونم بيام.ساعت 4 بعداز ظهر به بعد
اگه اجازه بدين
يه سوال از آقاي master data
شمامي تونيد يبايد.
اگه بياين که خيلي عالي ميشه.

MasterData
05-02-2007, 17:31
سلام مجدد خدمت دوستان
به به اقا مهدی چه عجب تشریف آوردین
خدمت دوستان بگم این مهدی آقا صبح که از خواب پا میشه صبحانه رو با دلفی میخوره
عین من یکسره با دلفی سروکله میزنه
در ضمن من 5 شنبه عصر فقط برا دیدنتون میتونم بیام
حرم نمی تونم بیام
فعلا بای

piishii
05-02-2007, 21:23
سلام.
اول بگم 5 شنبه قرار هست ؟ همون ساعت 5.30 یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم حرم نمیتونم.
اما 5 شنبه اگه عصر باشه 99% میام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
نکته ی بعدی خطاب به امیر :
پسر خوب تو چرا پیغام خصوصیتو بستی ؟؟؟
بعد منتظر جواب منی ها !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
05-02-2007, 21:46
----------
نکته ی بعدی خطاب به امیر :
پسر خوب ( قرمساق !! ) تو چرا پیغام خصوصیتو بستی ؟؟؟
بعد منتظر جواب منی ها !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام امین جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرمساق حالا یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، راستش یه چند روزه رفتم دارم پاچه خواری مدیریت دانشگاه را میکنم که یه ترم دیگه بهم اجازه تحصیل بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستی پنج شنبه بیا یکم صحبت کنیم
-----------------
دوستان من یه چند وقتی آیدیمو (نام کاربریم منظورمه ) را بصورت غیر فعالش میکنم که کمتر پست بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرقه جان خوشم اومد ازت که اسمایل محبوب من را با ذکر منبع استفاده کردی :happy: در ضمن قرار حرم امشبه یا پنج شنبه :blink:

شیر پی سی ؛ شیر تاپیک ؛ شیر شجاع ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi bg
05-02-2007, 22:05
سلام

سلام مجدد خدمت دوستان
....
در ضمن من 5 شنبه عصر فقط برا دیدنتون میتونم بیام
حرم نمی تونم بیام
فعلا بای

گفتم که:

سلام
خیلی وقت پیش می خواستم این پست رو بدم
اما نشد.
حالا اگه اجازه بدین و شرایط ش آماده بود
تو قراری بعدبتون بیام
البته فقط Master Date رو می شناسم که
از رقفای خوبم توی انجمن دلفیه.

در ضمن لازم نیست که حتما بیاین.

torgheh
06-02-2007, 19:54
امین جون قرار نبود بی ادبب بشی لطفا پستت رو ویرایش کن

piishii
06-02-2007, 21:41
سلام.
معذرت مهدی جان چشم.
اما دیوانم کرده این امیر .
امیر................... پیغام خصوصیتو باز کن بشر ! کارت دارم به مولا فوری !

piishii
06-02-2007, 22:47
سلام به همه .
نمیدونم بگم با نگم.
میخواستم با این امیر خصوصی مطرح کنم .
اما اینم که پیغامش بسته ی منم نمیتونم صبر کنم.
بچه ها من یک مشکلی دارم .
100 تومن پول نیاز دارم .
نمیدونم بخدا دارم میمیرم از خجالت .
یک جوری بتونید هر کدوم روی هم بذارید بهم بدید .
یا اینکه کسی که داره کلی بهم بده .
به جان مادرم بر میگردونم.
مرده و زنده شدم تا این پست رو دادم.

majjidd
06-02-2007, 22:54
سلام
جا همتون خالی اونایی که نیومدن حرم
من میمیرم برای این قرارهای یه حویی
برای حمتون دعا کردم چه مشهدی چه غیر مشهدی

torgheh
06-02-2007, 23:18
دستت درد نکنه خیلی منتظر بودم عکسا رو بذاری

آقایونی که نیومدن جاشون خیلی خالی بود

از همه بهتر این بود که به طرز عجیبی حرم خلوت بود و خیلی خوب میشد زیارت کنیم

من یکی که بعد از سالها حرم رو اینقدر خلوت میدیدم
باز هم از مجید جان ممنونم

piishii
06-02-2007, 23:23
دستتون درد نکنه پست منو ندیدید .

torgheh
06-02-2007, 23:25
دستتون درد نکنه پست منو ندیدید .

دیدیم چشم
من به فکرم
جدی میگم

khoda2006
06-02-2007, 23:57
دوستان من خیلی خیلی دوس دارم بیام ولی یه کم خجالت میکشم

MasterData
07-02-2007, 11:33
دوستان من خیلی خیلی دوس دارم بیام ولی یه کم خجالت میکشم

الهی بیا بغل مامان :blush:
بیا بابا بچه ها همه خودی هستن :cool:

در ضمن قرار پنج شنبه چی شد؟ همون ساعت 5 ؟
این میلاد وقتی که باید باشه سروکلش پیدا نیست
خدایی این دفعه گیرم بیفته حالش رو میگیرم:evil:

mahdi bg
07-02-2007, 14:07
سلام
قرار فردا هست یا لغو شده.(امروز 4 شبنه)

اگه هست ساعت چنده؟
دقیقا کجا باید بیایم(آدرس دقیق محل قرار)

MasterData
07-02-2007, 18:08
فردا یعنی پنج شنبه ساعت 5 بعد از ظهر درب ورودی پارک ملت روبروی بلوار سجاد( پل هوایی عابر پیاده)

torgheh
07-02-2007, 18:46
بچه های مشهد سلام

قرار این هفته رو محمود جان اعلام کرد من هم دوباره میگم

مثل همیشه 5 بعد از ظهر یا عصر درب سجاد پارک ملت

این کسی هم که گفته خجالت میکشم بیام ، بابا بیا خودمون که هستیم هیچی همه مون هم بچه مثبت و گل هستیم بیا تو خودتو بسپار دست محمود هواتو داره

آقا مهدی شما هم افتخار بده بیا

در ضمن بچه ها به فکر پیشی هم باشین

فکر می کنم بچه ها مایل باشن بعد از قرار بریم حرم

حالا اونجا بحث می کنیم در موردش

با اجازه همگی

بای

mahdi bg
08-02-2007, 15:20
سلام
با این وضع هوا قرار لغو یا نه.
اگه لغو شده که نیام و اونجا قندیل ببندم.

torgheh
08-02-2007, 16:49
همه میایم شما هم بیا قرار نیست همونجا وایستیم که اونجا همو می بینیم فقط
منو باش ساعت 10 دقیقه 5 شده هنوز خونه ام

mahdi bg
08-02-2007, 21:24
سلام
برای فردا شرمنده نمی تونم بیام
ساعت 8:30 رسیدم خونه اخبار بیست و سی رو دیدم
بعدش یکی از بچه های دانشگاه زنگ زد و گفت که استاد ....
گفته اونای که باهاش پروژه پایان ترم دارن فردا باید بیان
دانشگاه برای تحویل پروژه.{پروژه پایان دوره کادانی یه ، وگرنه نمی رفتم}
این استاد تازه وارد و خیلی هم حساسه. مثلا یه بار ما رو ساعت 7
صبح روز جمعه وسط زمستون کشوند
دانشگاه برای امتحان میان ترم. (همین ترم)
تازه توی نمره پایانی هم تاثیر نداد.
حالا هم گفته الا و بلا فردا ساعت 9بیاین پروژه تحویل بدین.....

مخوصا از آقا میلاد که واقعا خیلی جوش قرار فردا رو می زدن
خیلی شرمنده شدم.امیدوارم بهتون خوش بگذره.
انشاء ا... از دفعه بعد بتونم بیام.

ميلاد پوررجب
08-02-2007, 22:07
خدا رو شکر ک خودت کنسل ش کردی
قبل از همه چیز بگم که دلم لک زده واسه یه خط نوشتن تاپیک نمیدونی این چند وخته از بس سرم شلوغ بوده از اینجا و کارای شخصی خودم یادم رفته ، باید بگم که به علت سردی هوا لزندگی سطح معابر و جاده ها اداره ی کل برقراری قرار های ملاقات حضوری بروبچ مشهد در اعلامیه ای اعلام کرد که قرار کوه فردا کنسل شده و همتون بشینین خونههاتون عشق دنی رو بکنین ، در ضمن کسایی که برای قرار مسافرت (لطفا محلش عنوان نشه اینجا) میخوان هماهنگ کنن حداکثر تا فردا ساعت 5 عصر اعلام کنند به من .
مجید جان اگه لطف کنی و اون عکسی که من هم هسم رو برام پیغام خصوصی کنی ممنون میشم
برای مسافرت هم اگه هر کدوم از دوستان میوان اکی بدن و یا اینکه از شرایط ش اگاه شن به احسان پیغام خصوصی بدن لطفا به من پیغام خصوصی ندید چون یه مقار کارام فشرده س از بابت زمان پاسخگویی شرمنده تون میشم .

یا علی

piishii
08-02-2007, 23:30
سلام.
راستی بچه ها برا این امیر هم دعا کنید ؛ هرچی بهش میگم که نمیگه ولی فکر کنم شکست عشقی خورده باشه (امان از تجربه )
بنظر من باید تو این مواقع چند تا آدامس تو جیبت داشته باشی که برات مشکلی پیش نیاد ؛ نه مثل امیر که بنظرم فقط یکی رو داشت :دی

Braveheart
09-02-2007, 00:14
بنظر من باید تو این مواقع چند تا آدامس تو جیبت داشته باشی که برات مشکلی پیش نیاد ؛ نه مثل امیر که بنظرم فقط یکی رو داشت :دی

ببین بنظر من آدم یکی مثل اونی که فکر کردم من دارمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته باشه بهتر از صد هزار تا چیز دیگس ، بعدش هم که فعلا ..... فقط بنظرم این شعره راه گشاست :

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد *** طلب عشق زهر بی سر وپایی نکنیم

torgheh
09-02-2007, 08:46
کم کم باید در این تاپیک رو تخته کنیم
داره به مسائل عشقی کشیده می شه !!!!!!!!

mahdi bg
09-02-2007, 19:33
سلام

من برای صفحه اصلی persiangige م یه
صفحه می خوام درست کنم
که خیلی خوشگل و ... باشه
هر چی زور زدم نتونستم اون چیزی رو که می خوام در
بیارم سلیقه صفر (شاید هم سلیقه<<0).
می خواستم ببینم شما template خوشگل دارین
یکی به ما بدین
چون توی طراحی سایت هستین این پست رو دادم

ممنون

ميلاد پوررجب
09-02-2007, 21:46
دوسان حلالمون کنین من و احسان فردا ساعت 1 عازم سرزمین سرسبز شما هستیم تو رو خدا زحمت نکشین این همه راه راضی به زحمت برای بدرقه نیستیم کرای این حرفا رو نمیکنه 2 روزه میریم و بر میگردیم جای همتون رو هم خالی میکنیم .

torgheh
10-02-2007, 15:26
سلام

من برای صفحه اصلی persiangige م یه
صفحه می خوام درست کنم
که خیلی خوشگل و ... باشه
هر چی زور زدم نتونستم اون چیزی رو که می خوام در
بیارم سلیقه صفر (شاید هم سلیقه<<0).
می خواستم ببینم شما template خوشگل دارین
یکی به ما بدین
چون توی طراحی سایت هستین این پست رو دادم

ممنون

آقا مهدی عزیز این تمپلیت ها رو احسان داره
خودش گفت به من چه

دعوام نکنی احسان

خلاصه مهدی جان برو از احسان بگیر

MasterData
10-02-2007, 17:20
دوسان حلالمون کنین من و احسان فردا ساعت 1 عازم سرزمین سرسبز شما هستیم تو رو خدا زحمت نکشین این همه راه راضی به زحمت برای بدرقه نیستیم کرای این حرفا رو نمیکنه 2 روزه میریم و بر میگردیم جای همتون رو هم خالی میکنیم
الهی کوفت دوتاییتون بشه
همش بارون سیل آسا بیاد نتونین پاتون رو از خونه بیرون بذارین

torgheh
10-02-2007, 19:59
بی تربیت برای من هم یه اس ام اس فرستاد که اگه رو کنم آبروش میره

حالا رو کنم یا نه ؟

yousofnejad
12-02-2007, 01:22
mehdi jan man template daram 3ta dvd monster toooppe
09153180224
ketabkhoonam felan
ashghal mashghale webdesign ziad daram
amin man adams mikham age dai yeki bara man bezar kenar akhe shtebahi adamsam ro ghoort dadam

torgheh
12-02-2007, 08:37
09153180224
ketabkhoonam felan
amin man adams mikham age dai yeki bara man bezar kenar akhe shtebahi adamsam ro ghoort dadam
بخدا دفعه بعد فینگلیش بنویسی گزارش می کنم

majjidd
12-02-2007, 22:14
سلام
من یک چند روزی نبودم یک اتفاق برام پیش اومد که مجبور بودم برم شهرستان
اون موقه ای که مهدی برام اس ام اس زد تو اوج اون گرفتاری بودم
بازم میگم شرمنده نشود بیام سر قرار
اسمایل هم حسش نیست بزارم

mahdi bg
13-02-2007, 13:47
سلام
عکس های روز 5 شنبه رو برام می فرستین

mahdi bg
13-02-2007, 13:51
سلام

09153180224
ketabkhoonam felan

3 تا DVD بابا ایول تازه از نوع monster toooppe

توش آموزش هم اگه داره بگو تا DVD برات بیارم
برام یکی بزنی.اگه می خواهی ها.وگرنه اصلا اصراری ندارم
و اصلا مهم نیست.
فقط
7 -6 تاش (tempalte) برام کافیه اگه یه جا آپلود کنی که ممنون میشم
فقط یه خورده خوشگل باشن عالی میشه

mahdi bg
13-02-2007, 16:33
سلام

اینو یه نگاه می ندازین
گیر کردم اساسی

مشکل با فونت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3 پست پشت سر هم ایول خودم بابا

ممنون

torgheh
13-02-2007, 16:52
جوابتو نوشتم ؟

دزر ضمن عکسا دست امیره اونم که ما شا ا... همیشه invise میاد توی یاهو
ببنمش من
پدرشو در میارم

torgheh
13-02-2007, 16:53
یه حالی به تاپیک بدین کم کم داریم به صفحه 100 نزدیک میشیم بیاین پست بدین بابا
این کار فوایدی داره از قبیل :
زودتر رسیدن به مرز 100 صفحه
نرفتن تاپیک به صفحه دوم
اسمی شدن بچه های مشهد
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

مثل این بسکتبالیست ها کم کم باید بگیم داره 3 رقمی می شه

بای

mahdi bg
13-02-2007, 19:35
سلام

سلام

اینو یه نگاه می ندازین
گیر کردم اساسی

مشکل با فونت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

....

ممنون

خودمم این حدسو مس زنم چطوری میشه درستش کرد.

EhsanHF
13-02-2007, 21:43
ســـــــــــــــــلــــــ ـــــــــــــــام !
نمیدونم چرا این چند روز هیچی ایمیل از سایت بهم نمیرسید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب ، کی بود که گفت مسافرت کوفت منو میلاد شه !؟
ایشالله چشمش در بیاد ! یک هوای توپی بود که توی سال شاید فقط یکی دو روز اون جوری باشه ، این هم شانس ما بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش برای اثبات قضیه : ( اینجا روبروی پارک جنگلی سی سنگان ، حدود 10 کیلومتری محمود آباد هست )

خداییش حال کردین !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه ( به قول یکی از بچه ها : اون ور آب روسیه هست !!! )

وقتی که اونجا داشتیم برنزه میکردیم ، شما داشتین اینجا به خودتون میلرزیدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای هرکی نیومد خیلی خالی بود . دست دوست عزیزمون هم که اونجا از ما به بهترین وجه ممکن پذیرایی کرد درد نکنه . خداییش سنگ تموم گذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالله جبران میکنیم .
برای امروز بسه دیگه

torgheh
14-02-2007, 09:06
سلام بالاخره رسیدین
خبر ....
خوش گذشت ؟
آخه وقتی آدم میره مسافرت یه خورده با ادب میشه نه اینکه بی ادب بشه
حالا میگی ادب چه ربطی به مسافرت داره ؟
بعدا بهت میگم
آقا ما که حصود نیستیم ولی از حسودی داریم می ترکیم
خوش به حالتون البته مخاطب تو هستی و دوستاتون میلاد رو فاکتور بگیر : دی
حالا یه قرار بذارین واسه این هفته

در ضمن بچه ها یادم نبود بهتون بگم

یه اتفاقی افتاده که بهتون تلفنی خبر میدم اتفاق مهمیه باید مرامتون و رفاقتون رو به یکی از دوستاتون نشون بدین
خودش گفته اینجا چیزی نگم و تلفنی اعلام کنم
فعلا
خدانگهدار

EhsanHF
14-02-2007, 11:21
منو بی ادبی !؟
به قول میلاد : بیشین یره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
برای اون قضیه هم پایه ام .

torgheh
14-02-2007, 16:04
ویرایش رفت !

torgheh
14-02-2007, 16:05
تو که جیگری من هم همون میلاد رو میگم

آقایون قرار ملاقات این هفته هم مثل هفته های قبل ساعت 5 عصر درب سجاد پارک ملت روز 5 شنبه

MasterData
14-02-2007, 17:08
ما که پایه هستیم
از هرمدل دوست داشته باشین

EhsanHF
14-02-2007, 17:13
بابا 3 پایه ! نه ، همون پایه !
همگی این لینک رو برای دوستاشون برفستن !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B1%D8%AE%D9%87%20%DA%A9%D9%88%D9%87%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%86%20%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8%A7%DB%8 C%20%D8%B7%D8%B1%D8%AD%20%D8%AC%DB%8C%D8%A7%D9%86% D8%AA&id=314
هر کی تونست مشتری براش پیدا کنه 50 تومن بهش میدم .
ای ول !

ميلاد پوررجب
14-02-2007, 18:32
خداوندا تو را سپاس که به بهانه هايي به ما در شاخت دوستان کمک ميکني ...

باید خدمتتون عرض کنم که شمال از نظر هوا و نوع سفر و همه چیز فوق العاده بود به خصوص که بهترین همسفر رو داشتم نمیدونید چقدرررررررر خوش گذشت این جوری بهتون بگم که یه اتوبوس بود و یه احسان و میلاد دا رو شکر تو راه اومدن یه اتفاقی افتاد که من و احسان یکی از دوسای مشترکمونو خیییییییلی خوب شناختیم بگذریم ...
فردا هم ان دوستمون که زحمت زیادی براش داشتیم میرسه مشهد و براش این چند روزه برنامه داریم که انشالله بتونیم گوشه ی کوچکی از زحماتش رو جبران کنیم ...

Braveheart
14-02-2007, 19:12
در ضمن عکسا دست امیره اونم که ما شا ا... همیشه invise میاد توی یاهو

باز میخواین دوباره عکس بزارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی هر هفته عکس بزاریم :laughing:
نظرتون چیه که آلبوم های عکسمون را هم بزاریم تو تاپیک :laughing: ؛ بسته بابا زشته ، هی عکس هی عکس ؛ خب هرکی بخواد شما رو ببینه میره عکسای قدیمتون را میبینه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه شما ظرف یک دو هفته چقدر تغییر میکنید ، حالا اگه مکان تفریحی بوده باشه خب یه چیزی نه اینکه هی تکی به توکی میخوره ==> عکس
اینا نظرات من بود ؛ من برا آپ کردن عکسای دفعه پیشتان مشکلی ندارم :happy: ولی اینا رو برای خودتون میگم
-----------------------------------
راستی طرقه جان باور کن چند وقته اصلا حالش نیست بیام یاهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه باورش سخته میتونی از بقیه دوستان چه تو این تاپیک چه تو خود پی سی بپرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیر پی سی ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
15-02-2007, 09:18
امیر جان موش دل من برای خودم نگفتم عکسا رو بذار خودت که با جفت چشمای غرنده شیری ات دید که 3 نفر عضو جدید توی قرار مون بود ( عضو جدید پی سی نه ها ) عضو جدید قرار ها

واسه همون گفتم جیگر

جیگر آقا موشه از تو بیشتره و گرنه نمی گفتی عکسای منو پاک کنین : دی

Braveheart
15-02-2007, 15:49
از بعضی از حرفات خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چشمهای غرنده شیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد موش و این حرفا هم که .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل عکسایی که از اون آقایون گرفتم بنظر جالب نیومد(کیفیتش منظورمه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دیگه در مورد شیر شوخی نکنی که موضوع سیبیلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آره دیگه فکر کنم یادت اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامی مظلومان ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
15-02-2007, 23:40
خداوندا تو را سپاس که به بهانه هايي به ما در شاخت دوستان کمک ميکني ...

از بعضی از حرفات خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چشمهای غرنده شیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد موش و این حرفا هم که .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل عکسایی که از اون آقایون گرفتم بنظر جالب نیومد(کیفیتش منظورمه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دیگه در مورد شیر شوخی نکنی که موضوع سیبیلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آره دیگه فکر کنم یادت اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامی مظلومان ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک اصطلاح غنی مشهدی که در مورد هر دو نفر شما صدق می کنه می قرماید

بکن یره .... ( سه نقطه رو خودتون می دونین چیه ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hidden-H
15-02-2007, 23:49
از پذیرایی شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله اومدین شمال بتونیم جبران کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به نمایندگی از تمامی اعضا اهل شمال این سایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
16-02-2007, 06:43
از پذیرایی شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله اومدین شمال بتونیم جبران کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به نمایندگی از تمامی اعضا اهل شمال این سایت) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط یک کلمه میتونم بگم :
نوکرتم :happy:

torgheh
16-02-2007, 09:36
نوکرتم آقا (بچه ها میدونن من اینو چه جوری میگم ) : دی

SadeghCom
17-02-2007, 10:35
سلام و فراوان سلام

منو Mahdi bg این جا معرفی کرده
همسایه دیوار به دیوار ماست.
اگه اجازه بدین من هم با Mahdi bg توی قرار بعدی تون بیام.

EhsanHF
17-02-2007, 10:51
خوش اومدی عزیز .
حتما توی قرار ملاقات ما شرکت کن . حتما بهت خوش میگذره .
------------------
طرقه جان ، بالاخره به صفحه 100 رسید . حالا کی پست شماره 1000 رو میزنه !؟

torgheh
17-02-2007, 13:07
سلام و فراوان سلام

منو Mahdi bg این جا معرفی کرده
همسایه دیوار به دیوار ماست.
اگه اجازه بدین من هم با Mahdi bg توی قرار بعدی تون بیام.

سلام خوش اومدی

به قول یکی از بچه ها ما از بچه های جدید شدیدا استقبال می کنیم

بیا قدمت رو چشم

torgheh
17-02-2007, 13:08
خوش اومدی عزیز .
حتما توی قرار ملاقات ما شرکت کن . حتما بهت خوش میگذره .
------------------
طرقه جان ، بالاخره به صفحه 100 رسید . حالا کی پست شماره 1000 رو میزنه !؟

ان شا ا... یکی از همین بچه ها :happy:

ميلاد پوررجب
17-02-2007, 17:26
کسی که باید میفهمید فکر کنم فهمید و انشالله قضیه ی کبک هم رفع شده مگه دیگه طرف خیلی ....

یا علی

majjidd
17-02-2007, 22:22
حالا کی پست شماره 1000 رو میزنه !؟

هرکی زد ناز شستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم هرکی پست 1000 رو نوشت یک مطلب خوب بنویسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif یعنی خلاصه ای از کل قرار ها و گلچین عکسها و معرفی دوباره بچه ها برای افراد تازه وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

torgheh
17-02-2007, 23:35
ویرایش شد !!!

خوشبختانه کسی که میخواست پست 1000 رو بنویسه نوشت و خیال همه رو راحت کرد

Braveheart
17-02-2007, 23:59
تاپیک مشهدی ها محلی برای دعوا و آشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا هروقت منو پیشی میایم یکم حرفای عاشقانه در وکنیم تاپیک عشقولانه بشه ضایمون میکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------
جدا از شوخی اولا که ایشالا بحث خاصی بین این دو دوست خوبمون نیست ؛ دوما بهتره این موضوع ها از طریق پیغام خصوصی یا یاهو پیگیری بشه تا جوری نشه که هرکی میاد داخل این تاپیک فکرای عجیب بزنه به سرش
------------------------------
درضمن پست 1000 ام را یکم حرفای عارفانه مینویسم که جالب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیردل

Braveheart
18-02-2007, 00:06
خداوندا ! دستانم خالی اند و دلم غرق در آمال. یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن.

اگر می خواهی از بهار لذت ببری مثل بهار باش "شکسپیر"

عشق از دوستي پرسيد:
تفاوت من و تو در چيست؟
دوستي گفت : من ديگران را به سلامي با هم آشنا مي كنم تو به نگاهي.
من به دروغي ديگران را از هم جدا
مي كنم تو با مرگ

سازنده ترين کلمه " گذشت " است...... آن را تمرين کن. پرمعني ترين کلمه " ما " است.....آن را به کار ببر. عميق ترين کلمه " عشق" است ....... به آن ارج بنه. بي رحم ترين کلمه " تنفر" است......از بين ببرش. سرکش ترين کلمه " هوس " است.....با آن بازي نکن. خودخواهانه ترين کلمه " من " است..... ازآن حذر کن. ناپايدارترين کلمه " خشم " است......آن را فرو ببر. بازدارنده ترين کلمه " ترس " است...... با آن مقابله کن. با نشاط ترين کلمه " کار " است......به آن بپرداز

غلط است اينکه گويند که به دل ره است دل را --------- دل من ز غصه خون شد ، دل تو خبر ندارد :sad:

MasterData
18-02-2007, 00:08
اميدوارم كه اين پست 1000 باشه
به افتخار اين پست بايد يه سري كاراي كوچولو بكنين
اونم كنار گذاشتن يه سري مسائل كوچيك