ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات بچه هاي مشهد

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

majjidd
20-02-2007, 23:53
چیه مثل اینکه فقط میخواستیم تا پست 1000 بنویسیم که دیگه کسی پیزی نمینویسه
بابا یکم امیدوار باشید حالا تو پست 1100 هرکی میخواد مطلب بنویسه جا بگیره

torgheh
21-02-2007, 08:20
چیه مثل اینکه فقط میخواستیم تا پست 1000 بنویسیم که دیگه کسی پیزی نمینویسه
بابا یکم امیدوار باشید حالا تو پست 1100 هرکی میخواد مطلب بنویسه جا بگیره

نه مجید جان مساله این نیست
خودت که میدونی بچه ها یه خورده گرفتارن
چشم
ادامه میدیم

البته با مهربونی !!!

torgheh
22-02-2007, 00:28
دوستان برنامه 5 شنبه یا جمعه رو ردیف نمی کنین ؟؟

majjidd
24-02-2007, 21:56
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی مثل اینکه بچه ها تو پس لرزه این امتحانات گیر کردن که از شون خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو امتحانات بیشتر سر میزدن ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
24-02-2007, 22:04
سلام
آره منم موافقم که ادامه بدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛بنظر من لازم هم نیست فقط بحث درباره قرارها باشه میتونیم درباره خیلی چیزای دیگه هم بحث کنیم تا تاپیک یکم جذاب تر بشه و نیز فعال تر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بازم بقیه نظرشون چی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د ر ضمن پدر بزرگ (طرقه) کجایی دلمون برات پکید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشی هم مشکوک میزنه اساسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیر تاپیک ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
24-02-2007, 22:09
امیر جان سلام لطف داری

راستش باید به بچه ها اعلام کنم که قرار ها رو معذورم دیگه نمیام ولی هر غیر از قرار دسته جمعی بچه ها رو می بینم همه تون رو هم دوست دارم
با همتون خاطره های خوبی دارم
ولی خب آدم باید جایی بره که راحت باشه
من به همه راحتم ولی خب بعضی ها با من راحت نیستن
نه دلیلش رو میگن نه اینکه کاری می کنن که مشخص بشه چه خطایی از من سر زده
به هر حال موفق باشین
در ضمن امیر جان اینقدر اینوایز نیا تو یاهو !!

Braveheart
24-02-2007, 23:03
راستش باید به بچه ها اعلام کنم که قرار ها رو معذورم دیگه نمیام ولی هر غیر از قرار دسته جمعی بچه ها رو می بینم

بدون تو که حال نمیده :sad:

mahdi bg
25-02-2007, 08:52
سلام

راستش باید به بچه ها اعلام کنم که قرار ها رو معذورم
چرا؟

بدون تو که حال نمیده
موافقم؟

بگم ها فقط یه بار اومدم

mahdi bg
25-02-2007, 08:56
سلام

راستش باید به بچه ها اعلام کنم که قرار ها رو معذورم
چرا؟

بدون تو که حال نمیده
موافقم

بگم ها فقط یه بار اومدم

torgheh
25-02-2007, 16:47
از بچه ها ممنونم به من لطف دارین

باشه قرار بذارین همه میان ما هم در خدمتیم

needle_killer
26-02-2007, 02:50

torgheh
26-02-2007, 11:47

منظورت چیه ؟

Braveheart
26-02-2007, 16:10

majjidd
27-02-2007, 23:12
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی دیگه تو تاپیک نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک قرار بزارین همدیگرو ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم خیلی های حرم رو کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif یک قرار تو حرم بزاریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ساعتشو روزشو خودتون بگین من هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
فقط دیر تر از 10 شب نباشه که من 11 باید برم خونه بخوابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7vtasoud
28-02-2007, 01:01
حالا این قرار ملاقات کی هست !؟ من تازه اینجارو پیدا کردم . در هر صورت خوشحال میشیم دوستان رو از نزدیک زیارت کنیم.

مــــــلاقـــــــــــــــ ــــــــــــــــــات میـــــــــــــکــــــــن ــــــــیــــــــــــــــ ــــــــــــــــم!!!!!!!!!!!!!!!! !11:cool:

mahdi bg
28-02-2007, 07:30
سلام

حالا این قرار ملاقات کی هست !؟ من تازه اینجارو پیدا کردم . در هر صورت خوشحال میشیم دوستان رو از نزدیک زیارت کنیم.

مــــــلاقـــــــــــــــ ــــــــــــــــــات میـــــــــــــکــــــــن ــــــــیــــــــــــــــ ــــــــــــــــم!!!!!!!!!!!!!!!! !11:cool:

موافقم

Braveheart
02-03-2007, 21:33
سلام دوستان
بیاین برای این هفته یه قرار ملاقات راه بندازیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif چند هفتس همدیگرو ندیدیم ؛ بعدش هم دیگه خب دلتنگ همم شدیم (البته احتمالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif )
خب برا تعیین روز قرار ؛ دوستان بیان پیشنهاد هاشونو بدن تا به یه توافقی برسیم

ممنون ؛ شیرتاپیک ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
03-03-2007, 19:43

adamhesaby
03-03-2007, 21:59
منم مشهدی ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجشنبه ی همین هفته (17 اسفند فکر کنم) چطوره؟
بعد از ظهر طرفای ساعتای 5-6 تا 9-10 مثلا

navid_mansour
03-03-2007, 23:35
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم
من برگشتم..................به خدا دلم یه ذره شده............بگین بینم کیا جدیدن

navid_mansour
04-03-2007, 00:03
در ضمن قرارا شل شده چرا؟؟؟؟؟؟؟باز من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// راستی ایمر شماره جدیدتو بهم بده شیردل:دی

Braveheart
06-03-2007, 00:37
در ضمن قرارا شل شده چرا؟؟؟؟؟؟؟باز من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// راستی ایمر شماره جدیدتو بهم بده شیردل:دی
سلام نوید جان ؛ اومدن مجددت را بهت تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
راستی قضیه اون تاپیک هم نام این چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خب ما که تاپیک داریم اون یکی دیگه برا چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
06-03-2007, 17:52
کلیه قرارها از امروز تو این تاپیک با قوانین جدید

torgheh
08-03-2007, 13:18
کلیه قرارها از امروز تو این تاپیک با قوانین جدید

نه آقا من و چند تا دیگه از بچه ها مخالفیم

دلیل :
1-اگه میخاد قراری گذاشته بشه و قوانونی باشه توی همین تاپیک اعلام میشه که همه اینجا رو به عنوان تاپیک رسمی قرار ملاقات بچه های مشهد میشناسن
2-اگه جواب دادن به پستی که مهمان یکی از بچه حساب میشه اینجا رو تبدیل می کنه به چت روم خب بذار تبدیل بشه ولی مساله مهم برای کسانی که جواب دادن این بوده که اصل مهمان نوازی باید رعایت بشه

3-در ضمن اگه قراره اینجا به قرار های بچه های مشهد پرداخته بشه و فقط در این مورد بحث بشه خب پس میشه این کار رو از طریق اس ام اس و یا اعلام از طریق یاهو مسنجر هم انجام داد

ما اگه قرار از قرار گذاشتن و آشنایی مون با هم دیگه هدفمون این باشه که فقط توی قرار ها همدیگه رو ببینیم که دیگه چه فایده داره این آشنایی

مگر نه اینکه آقا میلاد بعد از آشنایی با دوستان مشهدی شون با اونها شورع به همکاری کردن

خب هر کسی هم از بچه ها مشکلی داره می تونه توی این تاپیک یعنی تاپیک اصلی قرار ملاقات بچه های مشهد مطرح کنه تا بچه به دادش برسن :)

yousofnejad
08-03-2007, 14:11
واقعا برای بعضی دوستان متاسفم که برای خود خواهی خودشون همه چیز رو دارن به هم میریزن
امیدوارم هرچه زودتر برنامه ها درست شه
من همونطور که میدونید فعلن درگیر درسم و اصلن نمیتونم بیام

Braveheart
08-03-2007, 23:18
نه آقا من و چند تا دیگه از بچه ها مخالفیم

دلیل :
1-اگه میخاد قراری گذاشته بشه و قوانونی باشه توی همین تاپیک اعلام میشه که همه اینجا رو به عنوان تاپیک رسمی قرار ملاقات بچه های مشهد میشناسن
2-اگه جواب دادن به پستی که مهمان یکی از بچه حساب میشه اینجا رو تبدیل می کنه به چت روم خب بذار تبدیل بشه ولی مساله مهم برای کسانی که جواب دادن این بوده که اصل مهمان نوازی باید رعایت بشه

3-در ضمن اگه قراره اینجا به قرار های بچه های مشهد پرداخته بشه و فقط در این مورد بحث بشه خب پس میشه این کار رو از طریق اس ام اس و یا اعلام از طریق یاهو مسنجر هم انجام داد

ما اگه قرار از قرار گذاشتن و آشنایی مون با هم دیگه هدفمون این باشه که فقط توی قرار ها همدیگه رو ببینیم که دیگه چه فایده داره این آشنایی

مگر نه اینکه آقا میلاد بعد از آشنایی با دوستان مشهدی شون با اونها شورع به همکاری کردن

خب هر کسی هم از بچه ها مشکلی داره می تونه توی این تاپیک یعنی تاپیک اصلی قرار ملاقات بچه های مشهد مطرح کنه تا بچه به دادش برسن :)
من شدیدا با این صحبتها موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد 3 اش موردی کاملا منطقی است
اما در مورد 2 اش باید بگم ؛ اگه توی تاپیک شهرهای مختلف بروید میبینید واقعا وقتی کسی سوالی درباره شهر خاصی داشته باشه ؛ میتونه به راحتی همانجا مطرح کنه . اما این تاپیک که متعلق به مشهدیهاست و بیشترین مسافر در کشور هم بسوی مشهد است ؛ ملت باید برای پاسخ سوالاهایش یه تاپیک جداگانه بزنند (مثل چند موردی که قبلنا توی فروم شاهدش بودیم ) . و در ادامه ؛ ما با پاسخ گفتن به سوالاهای دیگران و رفع مشکلات آنها میتوانیم علاوه بر سنت مهمان نوازی ، خون گرم بودن خود را نیز به دیگران نشان دهیم .
----------------------------------------
دوستان بنظر من این حرفا را بزاریم کنار بهتره ؛ و مثل گذشته همینجا در محیطی آکنده از صفا , محبت , خون گرمی و با کل کل های قشنگ همیشگی در مورد قرارها و یا بحثای زیبای دیگر در مورد شهرمان ، محیطی فراهم کنیم که نه تنها خودمان از وجود در این تاپیک لذت ببریم ؛ بلکه دوستان غیر مشهدی نیز مقهور زیبایی و صفا و محبت موجود در این تاپیک بشوند

با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
09-03-2007, 00:37
خب تو که شماره تو واگذار کردی چرا خبر نمیدی
امروز قرار بود طرف ما رو بزنه
تازه یه اتفاق دیگه هم برای یکی دیگه از بچه ها افتاده بود که از زبون خودش بشنوی بهتره

majjidd
09-03-2007, 09:06
سلام
ببینین همه چیز بر میگرده به پست 1000
تا او پست همه چیز خوب پیش میرفت که بعضی ها که از یک دو هفته قبل جا رزرو کرده بودن میخواستن تو اون پست چیزی بنویسند بعد از اون پست به بعضی ها بر خوردو از قرارها کنار کشیدن و اعلام انصراف کردن و از اون تاریخ حدود 1ماه میگذره ولی حتی یک قرار هم جور نشد که نشانه دا سردی بعضی ها میشود
حتی چند عضو جدید هم اومدن که اعلام آمادگی در شرکت در قرارها کردن ولی کسی ار اونا استقبال نکرد من چند با ر از طریق یاهو گفتم ولی با شنیدن اینکه گفتن خیلی خوش آمدن ما دیگه تو قرارها نمیایم منم راستش دل سرد شدم . و...
تو پستهای قبل هم چندین بار اعلام شد که از دادن پستهای الکی خوداری کنید ولی کو گوش شنوا
برای همین میلاد و من تصمیم گرفتیم که یک جای دیگه درست کنیم و قوانینش هم همون اول بنویسیم که دیگه جای گله نباشه
برای میثم هم پیغام خصوصی دادم که این پست رو قفل کنه با هماهنگی اوناییکه اون شب آن بدن و همه موافقت کردن ولی مثل اینکه هنوز میثم پیغام خصوصی شو باز نکرده
این شود داستان اون جای دیگه برای قرارها

یا حق

torgheh
09-03-2007, 10:51
مخافم !
:)
گفتم که اگه قراره قانون جدیدی وضع بشه توی همین تاپیک باید وضع بشه

MasterData
09-03-2007, 11:00
بینین همه چیز بر میگرده به پست 1000
ربطي به پست 1000 نداشت چون همتون ميدونيد لازم به گفتم نيست
منم همين تاپيك رو بيشتر دوست دارم

برای همین میلاد و من تصمیم گرفتیم که یک جای دیگه درست کنیم و قوانینش هم همون اول بنویسیم که دیگه جای گله نباشه برای میثم هم پیغام خصوصی دادم که این پست رو قفل کنه با هماهنگی اوناییکه اون شب آن بدن و همه موافقت کردن ولی مثل اینکه هنوز میثم پیغام خصوصی شو باز نکرده
نبايد دو نفري به جاي همه تصميم ميگرفتيد
اون شب كيا آنلاين بودن؟
مگه ميشه تاپيك ديگران رو هم قفل كرد؟

در ضمن چرا 5 شنبه نيومديد؟
حالا كي دل سرد شده؟ كي بدقول شده؟

Braveheart
09-03-2007, 12:04
حالا كي دل سرد شده؟ كي بدقول شده؟

سلام محمود جان ، خوبی ؟
ببین در مورد پنج شنبه خداییش من طرفای ساعت 10-11 پنج شنبه شب بود که قرار را تازه فهمیدم ، باور کن اگه میدونستم این دفعه را به احتمال فراوان میومدم . اگه ببینی هم احسان قرار را خیلی دیر نوشته بود و منم اون موقع دسترسی به نت نداشتم ؛ البته اینو هم میدونم که منظورت تو این پست با من نبود ولی من برا محکم کاری یکم توضیح دادم .

Braveheart
09-03-2007, 12:10
خب تو که شماره تو واگذار کردی چرا خبر نمیدی
امروز قرار بود طرف ما رو بزنه
تازه یه اتفاق دیگه هم برای یکی دیگه از بچه ها افتاده بود که از زبون خودش بشنوی بهتره
سلام
اولا برای روشن شدن موضوع ؛ مراجعه شود به پیغام خصوصی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------
در ضمن من الان adsl ام بازم قطع شده و الان با اینترنت ایرانسل اومدم تو نت :cool: ایرانسل هم یاهو مسنجرو نمیتونه براحتی باز کنه ، درست شد میام اونجا تا بیشتر در مورد قرار ها بحث کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
09-03-2007, 12:20
بابا ایرانسل

حالا برای 4 شنبه سوری قرار رو بذارین بابا

navid_mansour
09-03-2007, 13:02
دوستان برای اون تاپیک منم بودم ,تاون شب ولی:
اون تاپیک مبناش بر این بود که این تاپک شلوغ شده,و تو اون تاپیک دقیقا عین همین تاپیک باشه با حضور همه فقط واسه اینکه خلوت بشه!

نمیدونم من تنها با دلیل بالا با تاپیک موافق بودم(خواهشا زود تصمیم نگیرید متن بولد شده رو بخونبنپ)

majjidd
09-03-2007, 14:27
پنجشنبه ساعت 5:30بود که میلاد درمورد قرار به من زنگ زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من هم در موقعیتی نبودم که بیایم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یک ساعت قبل خبر می دادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما می آمدم چون با مهدی خیلی کار داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

majjidd
09-03-2007, 14:44
ربطي به پست 1000 نداشت چون همتون ميدونيد لازم به گفتم نيست

اگه نداشت پس چرا بعد از یک ماه که از اون تاریخ .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولش کن بیخیال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
09-03-2007, 14:47
گفتم که اگه قراره قانون جدیدی وضع بشه توی همین تاپیک باید وضع بشه

جواب رو قبلا گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو پستهای قبل هم چندین بار اعلام شد که از دادن پستهای الکی خوداری کنید ولی کو گوش شنوا

EhsanHF
09-03-2007, 14:54
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا مجید جان ، کجایی که ما دلمون واست یه ذره شد .
راستش من که یه چند وقتی واقعا گرفتار بودم . یه عذر خواهی خیلی بزرگ هم به مجید جان بدهکارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در کل ، به جای این حرفها بیاین و برنامه 4 شنبه سوری رو ردیف کنین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که از الان رفتیم و لباس جنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مینی کاتیوشا اجاره کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زود پیشنهاد هاتون رو بدین .
در ضمن ، دوستان جدیدی که توی سایت اومدن هم بیان و پست بدن تا ما بدونیم که قهر نکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
10-03-2007, 11:29
خب از آخر قرار کی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
10-03-2007, 11:47
شما یه جایی جور کنین
امیر خان شما می تونی باغ رو ردیف کنی ؟

ما بیشترین مشکلمون مشکل جا هاستش
و گرنه کاتیوشا و رگبار و تانک و اینا رو احسان آماده کرده

navid_mansour
10-03-2007, 11:59
سلام رفقا..............حیف که 4شنبه سوری جایی قول دادم باید برم.حیف.........خوش بگذره

majjidd
10-03-2007, 19:46
برنامه 4 شنبه سوری رو ردیف کنین ! ما که از الان رفتیم و لباس جنگ و مینی کاتیوشا اجاره کردیم
سلام به همه و احسان جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دلم برای همه تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
لطفا قرارها رو دو سه روز زودتر علام کنید که بتونم ببینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif بابا من که ایدی اس ال ندارم که 24 ساعته آن لاین باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
این امیر هم خطشو واگذار کرده نمیتونم باهاش در ارتباط باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز برای اومدن در قرار ها آماده هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقا مهدی هم بیاد که حسابی کارش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

torgheh
10-03-2007, 21:19
ما بشدت منتظریم تا یکی بیاد و یه مکان مناسب و بدون درد سر برای یکی دو سه چهار پنج ساعت آتیش بازی پیشنهاد کنه

mahdi bg
12-03-2007, 07:24
سلام

واقعا بهتون خوش بگذره

torgheh
12-03-2007, 09:39
آقا من نظرم اینه که فعلا که جایی به ذهن کسی نمیرسه و نمی تونیم جایی باشیم که مشکلی برامون پیش نیاد

بریم جایی که همیشه قرار میذاریم و اونجا با توجه به موقعیت اونروز و آماری که از محل های برگزاری این جشن با شکوهمند داریم یه برنامه بریزیم فوقش اینه که ما هم میریم با بچه های قله ساختمون جشن می گیریم دیگه تازه کیفش هم بیشتر
رقاص های جمعمون هم مثل پیشی اینا بیشتر بلدن اون مدلی برقصن تا این مدلی :دی

Braveheart
12-03-2007, 19:41
سلام
درباره قرار 4 شنبه سوری که فردا هستش من یه پیشنهاد میدم بعد روش فکر کنید و تا امشب نظرات را بگید (از امشب بگذره دیگه نظرات قابل قبول نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif )
راستش من نتونستم باغ را ردیف کنم ( گفتم که خواهرم با این مراسم کلا مشکل داره و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اما درباره قرار :

فردا شب مصادف با شب سه شنبه (4شنبه سوریه خودمون)

مکان : سه راه راهنمایی ، وروردی به طرف فلکه راهنمایی
زمان : ساعت 7:30 ( توضیح اینکه هرکی دیر کنه یه نارنجک تو پاچشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
12-03-2007, 22:16
فکر کنم بهتر باشه ساعت 7 قرارو بزارین همون جای همیشگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا ساعت 7:30 همه بیان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل توجه بعضیها که میخوان کلاس بزارن ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif بعد از سمت سجاد بریم به سمت راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاببینیم نظر بقیه چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
12-03-2007, 23:26
دوستان اون دور و برا رفتین هواستون باشه.مامور زیاده..........خلاصه شبای عید نرین بازداشتگاه :d

majjidd
14-03-2007, 06:53
ماکه رفتیم سر قرار ولی کسی نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب مامور بازار بود ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
یک ماشین هم جلو چشمام ترکوندن جاتون خالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

torgheh
14-03-2007, 09:50
سلام
من ديروز خدمت مجيد جان گفتم
نشد که بيام يعني يه کار خارج از برنامه شده که اينجوري شد
اين از مطلب اول
-------------------------------------
مطلب دوم

يادمونه از اول بچه هايي بودن که قرار رو ميومدن و يا يه دفعه ميومدن ديگه نميومدن که نمونه اش رو زياد داشتيم
يا اينکه بنا به مسائلي موقتي تعطيل ميرکدن همه چي رو
خب اين نيومدن ها هم گاهي اوقات ميتونه دائمي باشه

والا چي بگم
فقط ميگم
هر کي ميخاد بياد قدمش روي چشم همه ازش استقبال مي کنن
هر کي هم نمياد حتما مشکلاتي داره که براش نيومدن به قرار ها رو موجه مي کنه
خب اگه براي خودش موجه هست ديگه لزومي نداره با يه پيام سند تو آل گريه کنان بگه من نميام !!!
اين قرار اگر شده دو نفري هم برگزار ميشه همونطور که 5 شنبه گذشته هم 4 نفري برگزار شد.

اگر هم کسي مخالفتي با هر کدوم از روش هاي قرار گذاشتن و اعلام اون توي تاپيک داشته و داره همين جا مي تونه اعلام کنه به جاي اينکه با يه بار و دو بار گفتن به يکي دو نفر يه تصميمي بگيره و بعد هم توقع داشته باشه که همه با تصميم ايشون موافقت کنن اين اشتباه محضه
هر کسي براي خودش نظري داره و نظر هر کسي هم براي خودش محترمه
پس ما نمي تونيم با يه پيام يا يه کنايه بچگانه اون متهم کنيم به ....

ببينيد دوستاناين جمع نزديک به 6 ماه ميشه که بهترين جمع بوده پي سي بوده و هست

حالا اگر چند هفته اي هستش که بنا به دلايلي و مسائلي که اشتباها پيش اومده و يا بنا به مشکلات شخصي بچه ها نشده قرار بذاريم همديگه رو ببينيم قضيه فرق مي کنه

خب حالا درسته که از رفتن دوستان بنا به دلايل خودشون مغموم هستيم ولي خب نمي تونيم جمع صميمي و گرممون رو که با هم ديگه خاطرات زياد و خوبي داريم به هم بزنيم به هيچ وجه

همه بچه هايي که توي اين قرار با هم آشنا شدن از هم خاطرات خوبي دارن از هم خيلي چيزا ياد گرفتن
شايد توي بعضي مواقع تونستن مشکلات همديگه رو حل کنن
گاهي مواقع يکي براي اون يکي از داداش هم نزديک تر ميشده
و .....

پس فقط مي تونيم در جواب دوستاني که قرار رو ترک مي کنن اعلام کنيم

به اميد ديدار

ميلاد پوررجب
14-03-2007, 18:13
این پست رو قبل از پست نوید جان میخواستم بدم اما خب ...

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

خب دیدم نمیشه ساکت موند و همه حرفاشونو هم اینجا ، و هم به بقیه به صورت خصوصی گفتن و بقیه رو سر یکی چند نفر خراب کردن و جو سازی کردن و هر کی ندونه و بیاد اینجا من و چند نفر دیگه رو یه سری ادمای به خود مغرور و خود خواه تلقی میکنه اما خب مشک ان است که خود ببوید نه انکه ....
خیلی خوب یادمه روز اولی که اومدم قرارتون واقعا از همه ی دوستان خوشم اومد و با خودم گفتم که این روند رو ادامه بدم برای بهتر شدن روابط هم هر کاری از دستم میومد انجام دادم و سعی میکردم کاری کنم که ساعات کمی که با هم هستیم ساعت خوب و خوشی برای بقیه باشه نه اینکه با به تمسخر گرفتن دیگران خودم و یه تعداد محدودی از اطرافیانم رو بخندونم یا اینکه وقتی شوخی میکردم با دوستی ، جنبه ش رو داشتم که وقتی دوستم هم با من شوخی میکنه ازش ناراحت نشم ، قرار ها با همکاری و صمیمیت همه ی دوستان خیلی دوستانه تر از قبل شد و یه سری قرار های خاطره ساز با هم بودیم اما خب قضا و قدر الهی باعث شد با ورود یه سری افراد و ایجاد تفرقه و صفحه گذاری و کارهایی که بیشتر از بچه های دوران دبستان میشه دید این جو کم کم حالت صمیمیت خودش رو از دست داد و حتی جالبه که بدونید قرارهایی که میشد بریم بیرون شب بمونیم یا حتی قرار شمال و سفر بین ترم و ... بود با توجه به مشکل ایشون ( شب باید حتما خونه باشن با این سن) و یه سری جو سازی ها و ... که ماشالله استادش هستن قرارا محدود میشد و نمیشد که همه باشن حالا هر فکری میخواین بکنین ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که الان من حدود یکی دوماهه که شناختم این دوست یا دوستامونو تقریبا رابطه م رو کمتر کردم اما همه ی شما میدونین که من ادمی بودم و هستم که از هیچ کمک و خدمتی نسبت به دوستام دریغ نمیکنم و با وجود اینکه ایشون رو هنوز ندیده بودم و نمیشناختمشون 2 روز شبانه روزی براشون روی یک پروژه کار میکردم و حتی اگه دقت کرده باشید مرحله ای از کار که ایشون داشت از من برای یادگیری یک کار استفاده میکرد من مشکلی برام به وجود اومده بود و نمیومدم به اینجا که ایشون چطور از تکنیک هندونه برای به اصطلاح جذب بیشتر من استفاده کردن که ما این تکنیک ها رو سالیان خیلی دراز هست کهنه و قدیمی کردیم اما بعداز عبور خر محترم ایشون از پل نه میلادی بود و ....
مطمئنم هویت همه ی این عزیزان رو خواهد شد ، اما من از عزیزانی که با صفحه گذاری های انجام شده حالا به هر نحوی یه جور دیگه روی من قضاوت کردند بیشتر ناراحتم چرا که از دیگران در همون حد و اندازه شون انتظار بود اما از ان عزیزان بیشتر از اینا انتظار داشتم ...

برام اصلا مهم نیست که هر کدوم از شما با خوندن این پست چه فکری نسبت به من میکنین و چی میگین در باره ی من چون من اون چیزی که با ورود به جمعتون میخواستم و اون هم دوستانی از همه نظر دوست بود رو پیدا کردم و دیگه نیازی به اینجا بودن نمیبینم ، حتی میتونین به مدیران پی سی هم گزارش بدید این پست رو پاک کنن ....
اگه بدی ، خوبی از ما دیدید حلالمون کنین قراراتون پایدار ، لطفتون مستدام ، علی یار و یاورتان ...

میخواستم عینا پی امی که ایشون برای من فرستادند توی مسنجر رو براتون بفرستم اما دیدم بی احترامی به قوانین اینجاس ولی جواب رو اینجا میدم اقای مثلا فرهنگی و با شعور یه خورده دور و برت رو نگاه کن و اگه میتونی با خودت حلاجی کن و ببین ایا من این جو رو خراب کردم یا شما ؟
من اون سند تو آل (از نظر شما بچه گانه چون دوران بچگی ، یه بچه همه چی رو مث خودش میبینه ) رو کردم که اینا رو ننویسم ولی دیدم که نه انگار این قصه ادامه داره دیگه نتونستم ساکت بشینم ، ببینیم چی کار میکنی اغای به اصطلاح بزرگ جمع و هماهنگ کننده ...

Braveheart
14-03-2007, 18:36
ایکاش این حرفا در اینجا زده نمیشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خویش تن داری خیلی چیز خوبیه ...

از طرقه عزیز هم میخوام این بحث را ادامه نده و بذاره تا همینجا که رفته بیشتر از این دیگه نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش از دوستانی که با دادن پستای خارج از موضوع ؛ در جهت حفظ تاپیک میکوشند واقعا سپاسگذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

azh
14-03-2007, 23:47
"پیشاپیش از دوستانی که با دادن پستای خارج از موضوع ؛ در جهت حفظ تاپیک میکوشند واقعا سپاسگذارم "

ما هم سپاس گزاریم...

mahdi bg
16-03-2007, 05:42
سلام
چهار شنبه سوری امبدوارم که بهتون خوش گذشته باشه
جای ما که خالی بود (نه اصلا بهترم شد که نیومدی)

این مورد برام خیلی خیلی خیلی خیلی ... خیلی ضروریه

برو بچه های مشهدی های دانشجو بخوانند

کسی هست درس فارسی رو با آقای تقی زاده
گذزونده باشه یا این استاد توی دانشگاهشون درس
داشته باشه توی دانشگاه خودمون 3 شنبه درس داره که 29
میشه و من باید این استاد رو حتما حتما حتما حتما ... حتما
قبل از تعطیلات عید ببینمش
اگه این استاد تو دانشگاهتون روز شنبه یا دو شنبه درس داره
(یک شنبه تعطیله) یک ایمیل برام بزنه چون اصلا نمی رسم بیام
P 30 برای همین ایمیل برام بزنید .
خیلی خیلی برام حیاتی

همه برو بچه های مشهدی های بخوانند

راستی این استاد با کسی قومی ، خیشی ، دوستی ، همسایه ای و ...
نیست کارم گیر این استاد اساسی برای نمره
نه برای افتادن (نمی خوام از خودم تعریف کنم)
معدل 18ها می تونه بدون کنکور کاردانی به کارشناسی
توی دانشگا همون بمون
منم یه 20 صدم ناقابل معدلم کم داره می خوام یه جوری از این استاد
بخوام که نمره فارسی منو یه خورده تغییر بده تا این 20 صدم درست بشه
منم که حال و حوصله خوندم برای کنکور ندارم.
("بچه خر خون" همه با هم: 1 2 3 بچه خر خون ، آهای بچه خر خون ، بچه خر خون)

موقع دعا مرا فراموش نکنید.دعا کنید این قضیه حل بشه.

اگه خبرشو هر چی زودتر بدین ممنون میشم
Mahdi_new2012@yahoo.com
ممنون

mahdi bg
16-03-2007, 09:06
سلام
من دقیقا نمی دونم دعوا سر چیه
و به من هم ربطی نداره
اما می خواستم بگم با این که فقط یه بار اومدم قرار ملاقات
خیلی با این جمع حال کردم
امبدوارم این قرار ها ادامه دار باشه و مثل قبل قرار بذارین
مخوصا آقا میلاد که توی اون قرار شاهد زحمات شون توی اون قرار بودم

خیلی خوب یادمه روز اولی که اومدم قرارتون واقعا از همه ی دوستان خوشم اومد و با خودم گفتم که این روند رو ادامه بدم برای بهتر شدن روابط هم هر کاری از دستم میومد انجام دادم و سعی میکردم کاری کنم که ساعات کمی که با هم هستیم ساعت خوب و خوشی برای بقیه باشه
تایید می شود به شدت

برام اصلا مهم نیست که هر کدوم از شما با خوندن این پست چه فکری نسبت به من میکنین و چی میگین در باره ی من چون من اون چیزی که با ورود به جمعتون میخواستم و اون هم دوستانی از همه نظر دوست بود رو پیدا کردم و دیگه نیازی به اینجا بودن نمیبینم ، حتی میتونین به مدیران پی سی هم گزارش بدید این پست رو پاک کنن ....
اگه بدی ، خوبی از ما دیدید حلالمون کنین قراراتون پایدار ، لطفتون مستدام ، علی یار و یاورتان ...

آقا بی خیال این قدر ناراحت و در دناک
راستیتش من توی اون قرار بیشتر از همه با شما ، Mater Data و torghe
راحت بودم (بقیه دوستان هم محترمند) امیدوارم که این پست رو با حالت ناراحتی
داده باشین و نظرتون عوض بشه

آقای طرقه

همه بچه هايي که توي اين قرار با هم آشنا شدن از هم خاطرات خوبي دارن از هم خيلي چيزا ياد گرفتن
شايد توي بعضي مواقع تونستن مشکلات همديگه رو حل کنن
گاهي مواقع يکي براي اون يکي از داداش هم نزديک تر ميشده
و .....
حتی منی که یکبار آومدم

حالا اگر چند هفته اي هستش که بنا به دلايلي و مسائلي که اشتباها پيش اومده و يا بنا به مشکلات شخصي بچه ها نشده قرار بذاريم همديگه رو ببينيم

شمکلات ممکن است همیشه پیش بیاد
مهم مشکل نیست مهمتر طریقه حل مشکل

امیدوارم مسایلی که ذکر کردین حل بشه و قرار ها پا برجا بشه
قربان تمام بر و بچه های مشهدی

majjidd
18-03-2007, 22:58

سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بابا بیخیال شین دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif من هر چی میخوام موضوع رو عوض کنم واض شما ها هی کشش میدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بابا دم عیدی باهم خوب باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif بخدا من ناراهت میشم که کسی از کسی برای یک حرف از هم ناراحت بشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار آدم با حرف کسی یا پیشنهاد کسی زود قات بزنه و هرچی دلش خواست بزنه و انجام بده ، تا الان یک نفر هم نباید رو زمین زنده بمونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واما کلام آخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

از کلیه دوستان دعوت میشود در روز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif سه شنبه 29 اسفند ساعت 11 صبح در حرم مطهر صحن گوهر شاد کنار حوض آب حضور داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif که در روز آخر سال آخرین قرار در سال 85 رو هم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

یاحق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سال نو رو هم همون روز به همه تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

torgheh
19-03-2007, 11:59
سلام
من میام
خدانگهدار

majjidd
19-03-2007, 22:52
تاپیک مشهدی ها محلی برای دعوا و آشتی
این حرف امیر رو باید قاب کرد ، چسبوند سر در پی 30 ورد

mahdi bg
20-03-2007, 05:39
سلام

سلام
من میام

منم میام

majjidd
20-03-2007, 22:43
سلام
سال نو به تمام بچه های مشهد مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
امیدوارم سال خوبی داشته باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از من تو سال 85 دل خور یا ناراحت شدید همینجا از همه معذرت خواهی میکنم منو حلال کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

EhsanHF
20-03-2007, 23:38
من هم فرا رسیدن این عید رو به همه دوستان گلم تبریک میگم . امیدوارم سال خوبی برای همه باشه

navid_mansour
20-03-2007, 23:43
منم به سهم خودم تبریک میگم........امیدوارم تاپیک همون تاپیک قدیم بشه........همه کدورتها بره کنار......

yousofnejad
21-03-2007, 02:09
سال 86 مهمترین سال زندگی شخصی من خواهد بود با چگالی بسیار زیاد
به شدت امیدوارم هر کدوم از دوستان و خودم بهترین حالت های ممکن رو در برنامه ی جمعی و مخصوصا فردیمون در این سال بگذرونیم

حقیقت اینه که بالاخره یک روز ازین برنامه و این تاپیک فقط یک خاطره بر جا میمونه
به نظر من نوستا لژی یکی از نیاز های بشره.سعی کنیم یک خاطره زیبا بر جای بزاریم

زیبا بیاییم.....زیبا بمانیم.....زیبا برویم

Braveheart
21-03-2007, 11:26
سلام

اولا عید همگیتون مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه :....دوستان از همین الان قراری برای 4-5 عید را قطعی کنیم ؛ من با پیشی و طرقه در این مورد صحبت داشتم ، دوستان دیگر هم که میتونند شرکت کنند لطفا به سرعت پست بدن تا بتونیم راحت تر درباره زمان و مکان قرار بحث بکنیم

با تشکر شیر خفته ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
21-03-2007, 12:39
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید گفتن این حرف در اینجا درست نباشه اما راستش من مودم ADSL ام فکر کنم سوخته باشه ؛ الان هم با دایل آپ اومدم ؛ از دوستان کسی مودم adsl بلا استفاده نداره به من یه چند روزی قرض بده ؟

ممنون ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
21-03-2007, 22:00
سلام.
منم عیدو میخوام تبریک بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همه ی بچه ها سال خوبی داشته باشید .
باز هم دور هم باشید کینه هاتونم بندازید توی جیب امیر که از بس این بچه حساس با مهربونیاش آبشون میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز دیگه قرار شده امیر به همه ناهار بده .
به جون ابی راس میگم .
خودش به من گفت .
پس بچه ها یادتون باشه قرار بعدی همون 3 یا 4 عید ناهار به خرج امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر ناهار بده منم براتون حاضرم یک دست برقصم به شرط اینکه یکی دیگه هم با من همراهی کنه ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
21-03-2007, 22:13
اول از همه این مال پیشی => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم الان ناهارا اینو اونور تلپ میشم حالا از کجااااااا ناهار بدم بهتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل دوستان پایه اید روزای 4-5 عید یه قرار باغ بزاریم ؟ آشپزی هم با پیشی چون اسم کاربریش میخوره که کدبانوی خوبی باشه بعدشم یه رقص بازم پیشی (> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و باز هم پیشی ؛ در کل چه میکند اون روز پیشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
21-03-2007, 22:21
سلام.
اینو پایه هستم .
قرار باغ رو منم میام .
به شرط که مثل آدم بذارید .
آشپزی منم خوبه : دی
به همتون چیز پلو میدم بخورید : دی
به امیر فقط چیز میدم تا گنده تر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقصم من پایه هستم فقط به شرط اینکه پایه داشته باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا آدمی نیستم که بخوام شادی نکنم به شرط اینکه جنبه داشته باشید جدی میگم.
میلادم من میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی هم باید بیاد وگرنه من دلخور میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
21-03-2007, 22:44
میلادم من میارم

ایول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سعی میکنم مهدی را حتما بیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
حالا که این قرار را من و پیشی قطعی کردیم هرکی نیاد دیگه ....

----------------------
دوستان هرکی این پستو میخونه اگه براش زحمتی نیست یه صلوات برا روح تازه از دست رفته ای که از وابستگان نزدیک یکی از عزیزترین دوستانم است بفرستد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به امید اومدن تعداد زیادی از بچه ها ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

elyas54
22-03-2007, 02:07
سال نو رو به تموم همشهریهای عزیز تبریک میگم. انشا الله که سال خوبی رو داشته باشند.

mahdi bg
22-03-2007, 05:15
سلام
قبلش عید رو به همه بر و بچه های مشهدی تبریک می گم و
امیدوارم برای همتون یه سال همراه با موفقیت باشه

راستیتش اومدوم یر قرار 3 شنبه ولی تو اون شلوغی هر چی گشتم نتونستم
شما رو پیدا کنم
زیارتون قبول

mahdi bg
22-03-2007, 06:08
سلام
خیلی دوست داشتم بیام
اما فردا دارم مسافرت
دارم می رم ولایتمون (روستا مون)
یه یک هفته ای هم اونجام
امیدوارم بهتون خوش بگذره

majjidd
22-03-2007, 07:31
سلام
قبلش عید رو به همه بر و بچه های مشهدی تبریک می گم و
امیدوارم برای همتون یه سال همراه با موفقیت باشه

راستیتش اومدوم یر قرار 3 شنبه ولی تو اون شلوغی هر چی گشتم نتونستم
شما رو پیدا کنم
زیارتون قبول

سلام مهدی جان
منم برای شما و همه ایرانیهای خوب سالی شاد آرزو میکنم
منم اومدم وتا ساعت 11:30 صبر کردم ولی چون تاحالا شما رو زیارت نکرده بودم شما رو نشناختم
اون روز هم متاسفانه کسی از بچه ها نیومد
در مورد قرار باغ هم من تا روز پنج شنبه تعطیلم و از روز جمعه باید برم سر کار پس وضعیت من شود مثل قبل (همون بعد از ظهر ها )

torgheh
22-03-2007, 17:39
آقایون سلام selam

منم پایه هستم برای مواردی از قبیل :

باغ
رقص
آشپزی
که در مورد سوم باید بهتون اطمینان خاطر بدم که اگه دست پختم رو بخورین همه تون از دست من راحت میشین

برای تاریخ قرار هم اعلام می کنم 5 بیتره beytare

خلاصه من پایه هستم خفنگ --- ردیف --- روندی

از پیشی ( امین -- همه کاره جمع !!!) و امیر هم ممنونم
و همه برو بچه هایی که میان
نه اینکه من دارم دعوتتون می کنم من هم دارم تشکر می کنم

در آخر هم باید حرف اول رو بزنم
سال نو مبارک
ان شا الله همگی روحتون هم مثل چهره هاتون شاد باشه

در ضمن اگه کسی میخاد با من در تماس باشه من مجددا گوشی ندارم در ادامه همون اتفاق نا گوار پیش آمده !!!

piishii
22-03-2007, 22:00
سلام.
ایول مهدی جون .
---
خطاب به اون مهدی آقای دیگه بابا سفر رو بنداز به عقب من توی عمرم همین یکبار میخوام برقصم که اونم امیر منو اغوا کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقا مجید هم که نشده من یکبار ببینمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اون میاد من نیسم یا من میام اون نیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکجوری بیاین که 4 نفر بشیم حداقل بشه حکم بازی کرد ( ورق میگم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
23-03-2007, 10:19
پاورقی مربوط به ارسال قبل
جایی که اعلام کردم پیشی همه کاره جمع منظورم همه فن حریف بودن ایشون بود
آقایون بچه های مشهدی سعی کنین یه قرار بذارین اول سالی چون به احتمال زیاد ممکنه از این به بعد خیلی کم بتونم بیام قرار
هم به این خاطر که میرم بیرجینیا
و هم مشغله هایی که بعد از اون خواهم داشت یعنی بعد از فراغت از تحصیل بلافاصله کار و بعد از اون هم خدمت مقدددددددددددددددددددس سربازی
خوشحال میشم توی این قرار های آخر همه همدیگه رو ببینیم

Ali Namdar
26-03-2007, 07:59
سلام به همگی!:5:
حضور همه بچه های خوب مشهدی این سال نو و زیبا را تبریک میگویم و امیدوارم که سالی سرشار از موفقیت و شادی داشته باشید.
به به! میبینم که کسی نیست یادی از ما بکنه! نکنه فراموشم کردین؟! من خیلی کم سر میزنم و علتش هم اینه که تو پست دادن خیلی محتاط و جدی ام.اگه واقعا سوالی یا مطلب جالبی بود پست میکنم.دوستان! خواهشی ازتون دارم اینه که وقتتون رو بیشتر قدر بدونین و پستهای مفیدتر بگذارید.
بهرحال که سال خوبی داشته باشید.:40:

وبلاگ کمیته علمی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد مشهد

Braveheart
26-03-2007, 19:00
پیشی و مهدی و بقیه دوستان عزیز ؛ بیان سریع تر پیشنهاد بدید دیگه ؛ من میگم 4 شنبه ؛ نظرتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
-----------------
راستی امشب حدودای ساعت 10 اگه دوستان میتونند تو یاهو آن باشن که یک جلسه تشکیل دهیم و یه برنامه ریزی درست و حسابی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
26-03-2007, 22:36
اطلاعیه : بعلت عدم هماهنگی قبلی در مورد جلسه امشب در یاهو و پکیدن مخابرات طرقبه :دی (اینجا منظورم فقط پیشی هست >>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بدینوسیله اعلام میگردد جلسه لغو گردیده و به نزدیکترین زمان ممکن پس از پیشنهادات دوستان و بهبود وضعیت آی آس پی های طرقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موکول میگردد .

با تشکر: شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

piishii
27-03-2007, 23:57
سلام.
نظرتون رو راجع به 5 شنبه یا جمعه بگید .
میگم احسان کجاست ؟
نوید ؟
محمود ؟
به جز من و امیر و مهدی کس دیگه نیست بگه میاد نمیاد ما 3 نفری بریم ؟
--
امیر از توی یاهو یهو دی سی شدم از همین جا خداحافظ .

navid_mansour
28-03-2007, 00:12
سلام,من مخلصم]حتما قرار بزارید که یه مهمونم از بچه های پی سی قدیم هم هست..........

navid_mansour
28-03-2007, 00:17
راسی من اگه نبودم مسافرت بودم...احسان هم شاهد.............جون من قرار رو قطعی کنید..........همه هم بیان.........یه قراره مشت دیگه

majjidd
28-03-2007, 04:16
سلام
مخلص تمام برو بچ مشهدی
من که گفتم یک قرار بعد از ظهر بزارید منم بیام همونجا راجب بقیش صحبت کنیم

piishii
28-03-2007, 21:51
سلام.
مجید جان بخدا تقصیر من نیست اینایی که الان میخوام بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همش تصمیم امیر چون ایشون افسرده هست یک مدتی نمیاد توی یاهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بجاش میام میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آخرین رای گیری که بین امیر و خودش انجام شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار شد جمعه ساعت 6 صبح سر 3 راه نقندر طرقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعدش بریم به سمت کوه های نیشابور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه هرکی پایه ی یادش نره .
صبحانه هم قرار شده با خرج امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار خرج محمود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصرانه هم خرج نوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و مهدی هم میشیم فرمانده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مجید هم که بیاد میکنیمش مادر خرج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کی موند ؟ آها احسان هم بیاد کفش و اینا بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
29-03-2007, 00:10
آقا تو این خر سرما کوه چیه؟پس باغ چی؟

torgheh
29-03-2007, 00:25
سلام
روز جمعه خیلی خیطه

با تشکر از همه شما ها البته که قرار رو جور کردین
بابا ما مهمون داریم و جمعه ها رو هم همونجور که گفتم مال خودم نیستم یعنی نمی تونم باشم یه جمعه رو با بچه ها رفتیم کوه یادش بخیر خب بعدش از دماغمون در اومد همه جوره

شرمنده ولی اینو به بزرگی خودتون ببخشین
شما ها برین خوش باشین جای ما رو هم خالی کنین
بچه ها من دوباره گوشی ندارم آیدیم رو هم توی یاهو باز نمی کنم فعلا

گفتم که برای 18 فروردین هم میرم بیرجند ان شا الله قبلش سعی می کنم همه بچه ها رو از ریز و درشت و سیبیل کلفت و بی سیبیل و از شل تنبون تا .... هر کی فکرشو بکنین ببینم البته میگم سعی می کنم

همونطور که قبلا هم گفته بودم قراره بعد از فراغت از تحصیل بچسبم به کارم تا قبل از سربازی و بعد از آموزشی هم که همه تون در جریان هستین اگه خدا خواست اومدم مشهد ..........

خلاصه ما رو حلال کنین اگه باعث شدم یه مدتی این تاپیک رنگ و بوی نا جوری به خودش بگیره و به زعم یکی از دوستان موجب بشم بین بچه ها احتلاف بیفته خدایی نکرده

دوستان سعی می کنم حتما با همه تماس بگیرم و تک تکتون رو ببینم و روی ماهتون رو ببوسم البته بی منظور

از اولین کسی که از بچه های مشهد دیدمش ( امین یوسفنژاد) تا آخرین دوست خوبم که هم اسم خودم هست (mahdi bg )

همگی موفق باشین خدانگهدار

torgheh
29-03-2007, 00:30
راستی یادم رفت

:sad::sad::sad::sad::sad:

navid_mansour
29-03-2007, 00:34
به خدا دلمون تنگ میشه برات...........................هیییییی یییی..........چه کوهی رفتیم یادته:d

majjidd
30-03-2007, 21:06
سلام
میبینم که قرار به علت بدی آب وهوا لغو شوده (بله دیگه خدا هم هوای مارو داره ، تنهایی میخواین برین کوه ها )
درضمن تاپیک تو صفه دوم چه کار میکرد
بابا یکم ...

piishii
30-03-2007, 22:39
سلام.
کی گفته لغو شده مجید جون.
جای همه خالیییییییییییییییییییییی ییییی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و امیر رفتیم اما نه ساعت 6 امیر نامرد 6.45 اومد و منو توی این هوا کاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کوه نرفتیم امیر سردش بید ترسو هم که هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوضش رفتیم یک جای سبز توی طرقبه نون داغ هم گرفتیم با ماست محلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 9 صبح اینجوری بود بعد هم جاتون خالی زنگ زدیم نوید اما خواب بید نامرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم به سمت باغ امیرشون 11 اونجا بیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار هم از طرقبه جوجه گرفتیم با اجازه همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم تا عصر اونجا ورق بازی میکردیم 2 نفری و درد دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس هم گرفتیم توی موبایل امیر بیاد خودش بذاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
31-03-2007, 18:42
سلام
دوستان
بدی خوبی دیدین حلالم کنین
گرچه میدونم همش بدی بوده

ما رفتیم دنبال زندگی

کاری باری امری فرمایشی

به امضا توجه کنین خدانگهدار

navid_mansour
01-04-2007, 02:08
باشه حالا بدون ما برين...........عمرمو گذاشتم تو اين تاپيک....زندگيمو.......درسمو

راسي طرقه جون رفتنت ما رو دلتنگ ميکنه......برا شوخيات.........حالا بري عمرا يه سر نميزني به ما؟

mahdi bg
01-04-2007, 06:36
سلام خدمت تمام بر و بچه های مشهدی
قبلش دوباره عید رو بهتون تبریک می گم

همون طور که گفته بودم

یه 9 روز رفته بودم جاتون خالی

امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه هنوز پست ها رو نخوندم
و نمی دونم قرار سوم چهرم عید رو رفتین یا نه و یا قرار دیگه ای
گذاشتین یا نه ، به هر حال امیدوارم به همتون
خوش گذشته باشه
"ادامه در پست بعدی"

mahdi bg
01-04-2007, 06:37
سلام دوباره
گفتم حالا که رفتم یه چند تا عکس براتون بگیرم
البته توی این 9 روز فقط 2 روز هوا خوب بود بقیش
بارونی و برفی و نتونستم بیرون برم
روستا که می دونین همش گل(با کسره گ)
دفعه بعد که رفتم انشاءا... براتون از امامزاده های
روستامون ، مناطق دیدنیش ، باغ ها ،
مراسم و بازی های محلی و ..... براتون عکس خوشگل می ارم
الان فعلا 5 تا شو می ذارم توی پست های بعدی هم چند تا می ذارم

1-

بر اثر بارون وبرف تمام دیوار ها و سقف ها ریخته بود
با چه بدبختی باید درست شون کرد

2-

سادگی روستا
البته "سادگی در عین زیبایی"

3-

بدون شرح

4-

گفتم که همش بارون و برف می بارید
بیرون که می رفتم تا اینجا (اشاره تا سر زانو)
می رفتیم تو گل

5-

اینم خودم
مثلا رومانتیک ها

navid_mansour
01-04-2007, 06:42
سلام ايول حاجي...عکسا باحال بود

majjidd
01-04-2007, 17:56
سلام
دوستان
بدی خوبی دیدین حلالم کنین
گرچه میدونم همش بدی بوده

ما رفتیم دنبال زندگی

کاری باری امری فرمایشی

به امضا توجه کنین خدانگهدار

سلام مهدی جان
خیلی بیمرفتی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif یک زندگی، دونگی گوشیتم که همیشه خاموشه که باهات تماس بگیرم
بدون خداحافظی ....
من اینجوری قبول نمیکنم
شیرینی دامادیتم که ندادی رفتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
01-04-2007, 18:26
سلام مهدی جان
خیلی بیمرفتی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک زندگی، دونگی گوشیتم که همیشه خاموشه که باهات تماس بگیرم
بدون خداحافظی ....
من اینجوری قبول نمیکنم
شیرینی دامادیتم که ندادی رفتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
بی معرفتی رو که نگو
گوشی هم بخدا مشکل دارم فعلا گوشی ندارم
همه از دستم گله دارن به خاطر این قضیه

من هم گفتم همه رو می بینم از یک کنار و با همه خداحافظی می کنم تا 17 فروردین مشهدم

دامادی کجا بود جیگر

همه خبر دارن هنوز خبری نیست

موفق باشی خدانگهدار

torgheh
01-04-2007, 18:29
راسي طرقه جون رفتنت ما رو دلتنگ ميکنه......برا شوخيات.........حالا بري عمرا يه سر نميزني به ما؟

این هم جواب نوید جان :

ممنونم لطف داری ان شا الله موفق باشی میگم که همه شما ها رو می بینم

شوخی ها هم قابل شما رو نداشت امروز داشتم صفحه های 70 تا 80 تاپیک رو دوباره دید می زدم رسیدم به پست میلاد که یه عکس از استخر رفتن شماها گذاشته بود و اشاره کرده به من که اینو مخصوص من گذاشته : دی

سر زدن که چه عرض کنم شرایطم شاید طوری بشه که فقط جمعه ها بیکار باشم

اون هم تا مدتی که قاطی مرغا نشدم !!!

mahdi bg
02-04-2007, 05:02
سلام
چه پست ها نارحت کننده ای زدین
خیلی ها دیگه نمی آن
محمود – میلاد و ....
آقا مهدی هم که قراره بره
حالم گرفته شد

قول داده بودم چند تا عکس بذازم
اینم بقیه عکس ها
چند تا عکس فقط منظره

اینم گل دسته های مسجد روستا

mahdi bg
02-04-2007, 05:04
سلام

اینم هم بهترین عکسی که گرفتم
منظره رو کیف می کنید والپیپر ویندوزم کردمش
روستامون پر از این مناظر زیباست (حتی از این قشنگتر)
دفعه بعد که رفتم وهوا خوب بود عکس های قشنگتری
از مناظر زیبا براتون می آرم

mahdi bg
03-04-2007, 15:20
سلام

یاد آوری

از بچه های مشهد کسی که تو دانشگاهشون استاد
ادبیاتی فارسی به نام آقای تقی زاده درس میده لطف می کنه
بگه توی چه روز های درس داره کارم گیر این استاده
ممنون

piishii
05-04-2007, 21:29
سلام.
مهدی جان من که نمیشناسم ایشون رو ایشالا که کارت راه بیافته.
-------
خطاب به اون آقا مهدی دیگه که داره میره.
اول از همه بگم که بهترین تصمیم رو گرفتی !
برات سبد سبد آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه اگه داماد شدی ایشالا مبارکت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدتی هم که باهم آشنا بودیم امیدوارم از من یکی کینه ای به دل نگرفتی باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همیشه و همه جا موفق باشی عزیز .
امین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
05-04-2007, 22:26
سلام.
مهدی جان من که نمیشناسم ایشون رو ایشالا که کارت راه بیافته.
-------
خطاب به اون آقا مهدی دیگه که داره میره.
اول از همه بگم که بهترین تصمیم رو گرفتی !
برات سبد سبد آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه اگه داماد شدی ایشالا مبارکت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدتی هم که باهم آشنا بودیم امیدوارم از من یکی کینه ای به دل نگرفتی باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همیشه و همه جا موفق باشی عزیز .
امین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا کینه ؟

من کجام شبیه شتره ؟ :27:

این هم یه جور شوخی بود

شما دوستی خوبی بودی برام مثل همه دوستان من میام می بینمتون فقط قرار ها رو بذارین جون خودتون

نذارین اینجوری بمونه حیفه

من هربار بیام تو نت جتما میام اینجا سر میزنم

این هم تصمیمی هست که همه باید بگیرن و این سخت گیری و ها و این جدیت باید باشه تا بتونم زود تر به خواسته خودم برسم همین جوری هم 2 سال از برنامه عقبم :18:

ممنون خدانگهدار

majjidd
05-04-2007, 22:31
سلام به همگی
دیشب جا اونایی که نیومدن حرم خالی ...
من امیر رو دیدم نمیدونم بلاخره میلاد و احسان ، محمود و .. . که میخواستن بیان اومدن ؟
مهدی جان بابا 17 هم شود پس کی ببینمت ؟

torgheh
05-04-2007, 23:56
شما کی قرار گذاشتین پس چرا توی تاپیک اعلام نکردین ؟

majjidd
06-04-2007, 15:18

سلام
بله دیگه گوشی نداشتنم این مشکلات رو داره ...
.
.

با اس ام اس قرار گزاشتیم

piishii
06-04-2007, 15:44
سلام.
بگین که قرار گذاشتنتون هم برای حرم بوده و یهویی بوده و در عرض چند ساعت پیش اومده که برای مهدی جان سوتفاهم پیش نیاد .

Braveheart
06-04-2007, 18:03
راستش من خودم طرفای راهنمایی بودم که یهو بهم زنگ زدن و گفتن که امشب قراره تو حرم ؛ منم اتفاقا اون شب حرم میخواستم برم بخاطر همین همونجا منتظر دوستان واستودم(منظورم تو حرمه) ؛ اما جز مجید که دیدمش بقیه انگار ماشین گیرشون نیمد که بیان . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
راستی از آخر حرم اومدین یا نه ؟ ...... من تا ساعت 10:30 هم بودم اما چون نبودین ... رفتم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

easterner17
07-04-2007, 17:40
آقا ببخشید بیربطه... ولی بهتره یک تاپیک فقط برای حرم درست کنید از تنظیم زمان رفتن تا.....

torgheh
07-04-2007, 18:49
من رفتم خداحافظ !!!!

:40::40::40:

برای همه بچه های مشهد

torgheh
07-04-2007, 18:50
شرمنده دو بار پست شد !!!

majjidd
07-04-2007, 21:15
آقا ببخشید بیربطه... ولی بهتره یک تاپیک فقط برای حرم درست کنید از تنظیم زمان رفتن تا.....

سلام دوست عزیز
احتیاج به تاپیک دیگه نیست !!!
اگه به موضوع تاپیک یک نگاه کرده باشی میفهمی موضوع چیه
اینجا محلی برای قرار ملاقات بچه های مشهدیه و بعد از هر ملاقات گزارش در اینجا نوشته میشه
حالا یک روز حرم ه ، یک روز کو ، یک روز پارک و ... که اونم با رای گیری و موافقت اکثریت صورت میگیره
اگه شما مشهدی هستی میتونی به ما بپیوندی تا بیشتر از این قرار ها استفاده کنی

من رفتم خداحافظ !!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

قول بده هر وقت اومدی یا تلفنت درست شد یک خبر به ما بدی

یکی از بچه هایی که با اون راحت تر بودم شما بودین

امید وارم هر کجا که هستی خدا نگهدارت باشه
درساتم خوب بخون تا همین ترم درست تموم بشه آقا مهندس

این گل هم از طرف تمام بچه های مشهد تقدیم میکنم به شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).jpg

hamid_zebel82
08-04-2007, 10:00
سلام به بچه های همشهری عزیزم شرمنده دیر متوجه شدم چنین تایپیکی هست

majjidd
11-04-2007, 21:45
سلام
یک قرار برای فردا بزارین دیگه !!!
نظرتون ساعت 5 همون جای همیشگی (جلو درب پارک ملت روبرو سجاد ) چیه ؟؟؟

navid_mansour
11-04-2007, 22:33
سلام به بچه های همشهری عزیزم شرمنده دیر متوجه شدم چنین تایپیکی هست

سلام.........چاکرم.خوش اومدي:10: :40:

amirf
11-04-2007, 22:44
سلام برو بچ این110 صفحه رو چه طوری بخونم؟ :d

navid_mansour
11-04-2007, 22:48
سلام برو بچ این110 صفحه رو چه طوری بخونم؟ :d

نيازي نيت جناب.......امري داشتي تو ياهو به من ژي‌ام بده روشنت کنم:40: :20:

کیوان سلیمی
16-04-2007, 10:11
سلام
من کیوانم کیوان آویزووون
خوشحالم که عضو شدم و امیدوارم بچه های مشهد یه تکونی به خودشون بدن چون عده شونم کم نیست و میشه بساط دوستی های جدید رو ردیف کرد

earnofnet
16-04-2007, 13:27
ایول بابا .چه همه مشهدی اینجان :20:

navid_mansour
16-04-2007, 18:57
ایول بابا .چه همه مشهدی اینجان :20:
سلام مخلصم خيلي خوش اومدي
:40:

امري داشتي ما در خدمتيم:11:

navid_mansour
16-04-2007, 19:00
سلام
من کیوانم کیوان آویزووون
خوشحالم که عضو شدم و امیدوارم بچه های مشهد یه تکونی به خودشون بدن چون عده شونم کم نیست و میشه بساط دوستی های جدید رو ردیف کرد

سلام داش کيوان:10:
چند وقته به دليله کاراي دوستان تاپيک از رونق افتاده..ايسالا نابستون دوباره ميترکونيم:8: :40:

امري بود ما در خدمتيبم:31:

majjidd
16-04-2007, 22:28
سلام به همه دوستان مشهدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوش اومدین به جمع ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
نوید درست میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم قرار ها از رونق افتاده اونم بخاطره نزدیکی به کنکور و درس بچه ها است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قرار حرم هنوز سرجاش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر چند هفته یک بار تو حرم قرار میزاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
اگه مایلین شرکت کنید اعلام آمادگی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

earnofnet
17-04-2007, 08:49
سلام مخلصم خيلي خوش اومدي
:40:

امري داشتي ما در خدمتيم:11:
قربانت . کوچیکتم :20:

earnofnet
17-04-2007, 08:55
سلام راستش من فعلا گنابادم . ولی گاهگداری میام مشهد .چون فعلا 3 شنبه هام خالیه( درسو دانشگاه :20: ) اگه قراری بزارید میتونم بیام .

majjidd
20-04-2007, 22:48
سلام
بابا یک قراری ؛ چیزی بزارین ...
دیگه داره شکل بچه ها یادم میره

EhsanHF
24-04-2007, 23:24
سلام به همگی !
خوبین ؟
------------
آها ، راستی : توجه - توجه !
برنامه نمایشگاه کتاب تهران و قرار ملاقات بچه ها .
طبق یک برنامه ریزی دقیق ! برنامه ای برای نمایشگاه کتاب تهران ریختیم . حالا هرکی که میتونه برای روز 3 شنبه مورخ 86/2/18 بیاد ، به این شماره تیلیف بزنه و اعلام آمادگی کنه : 09352515974
ضمنا ، با قطار میریم و برمیگردیم ، پس تقریبا زمانی هدر نمیره .
حالا هرکی جرات داره بگه نمیام !!!

Braveheart
24-04-2007, 23:30
من احتمالا تهران هستم اون موقع .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا نمیدون تا سه شنبه هستیم یا نه ...
---------
راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

navid_mansour
24-04-2007, 23:31
سلام احسان جان.................آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز...............حيف اين درسو مدرسه نميزاره بيام...........اگه رفتين يادي از هم از رفقاي ما بکن ها :d

EhsanHF
24-04-2007, 23:40
راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست
نوکرتم ، اون پات رو بردار ، اون پا نه ، اون پای دیگه !!! دیدی منو !؟

آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز
چطوری !؟
بحث من با تو فرق داره ! من کیو دارم بهم زنگ بزنه !؟ میلاد و محمود و بچه های خودمون ! اما تو ... وای وای وای !

navid_mansour
24-04-2007, 23:45
آخه بعضي از دوستان با جنبه شماررو ور مي دارن اذيتت ميکنن:d
راسي جديدا بي وفا شدي جواب اس ام اس نميدي؟؟؟؟؟/
البته ايران خل از اين بهتر نميشه :d

piishii
24-04-2007, 23:45
سلام به همگی !
خوبین ؟
------------
آها ، راستی : توجه - توجه !
برنامه نمایشگاه کتاب تهران و قرار ملاقات بچه ها .
طبق یک برنامه ریزی دقیق ! برنامه ای برای نمایشگاه کتاب تهران ریختیم . حالا هرکی که میتونه برای روز 3 شنبه مورخ 86/2/18 بیاد ، به این شماره تیلیف بزنه و اعلام آمادگی کنه : 09352515974
ضمنا ، با قطار میریم و برمیگردیم ، پس تقریبا زمانی هدر نمیره .
حالا هرکی جرات داره بگه نمیام !!!

سلام.
من خبرش رو میدم.
چون امتحانهای میان ترمم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه بیام اونجا فقط میتونم برای خواب بیام جاتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر میدونه چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شنبه هم که باید دوباره مشهد باشم چون فرداش امتحان دارم.
خلاصه روی منم یک درصدی حساب کنید میگم اگه برنامه ی امتحانیم و کلاسیم بذاره . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
24-04-2007, 23:48
نوکرتم ، اون پات رو بردار ، اون پا نه ، اون پای دیگه !!! دیدی منو !؟

چطوری !؟
بحث من با تو فرق داره ! من کیو دارم بهم زنگ بزنه !؟ میلاد و محمود و بچه های خودمون ! اما تو ... وای وای وای !

سلام.
مث اینکه پست من و تو همزمان شده .
تنظیم کرده بیدی همزمان با من پست بدی :27::27:
میگم تو ای دی اس ال گرفتی :27:
من رفتم بخوابم و فوتبال ببینم :20:

EhsanHF
25-04-2007, 00:17
چطوری پیشی !؟
بذار من تو رو ببینم ! تو اون تاپیک میای و منو خراب میکنی !؟ موکوشوم توره !
ضمنا ، حداقل حدود 10 نفر باید برنامه نمایشگاه بشیم ، وگرنه اصلا نمیشه قطار رو به گند کشید !!!

piishii
25-04-2007, 16:17
سلام.
بیا اول بگو که کی ها میخواین بیان :دی
دوم اینکه بکن یره مال ایی حرفا نیسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم به امیر با یک حرکت آپچیدو شوتت کنه از همین جا به تهران تو نمیخواد با قطار بیای . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر بدو بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
25-04-2007, 20:03
این احسان پیداش نبود حالا هم که اومده چه گرد و خاکی راه انداخته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این نمایشگاه تهران حالا کی شروع میشه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هم حالا واقعا کودموتون اهل کتاب بودید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پیشی ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میخوره که با کتاب سر رشته ای داشته باشه ... از طرفدرای فریدون مشیری :دی ، راستی اون ضربه ای که گفتی یعنی چه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوید هم که احتمالا میخواد بره کتابای کمکی دبیرستانشو بخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میلاد هم یه کتاب در مورد تولد کوروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احسان هم " خاطرات صعود زنان ایرانی به اورست " :دی

جواب سوال اول فراموش نشه لطفا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

EhsanHF
25-04-2007, 20:35
حالا تند تند بیاین و متلک بارمون کنین !
یک حالی از تک تکتون بگیرم ! شما قراره با من توی یک کوپه باشین :d

majjidd
26-04-2007, 18:13
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی عجب بابا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا احسان جان یکم دقیق تر میگفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی حرکته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی برگشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند روزی تهرونیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من از تهرونیها دل خوشی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تهران هم خیلی خیلی بدم میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا حالا با اینکه عموم و چنتا از اقوام تو تهران هستن تا حالا فقط 3 بار رفتم تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه بشه ببینم چند روز هستیم احتمال 70% بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
26-04-2007, 18:20
سلام

من خدمت مشهد بودم . قدر امام رضا رو بدونيد . رفتين زيارت سلام منو بهش برسونيد . التماس دعا

Braveheart
26-04-2007, 22:33
سلام

من خدمت مشهد بودم . قدر امام رضا رو بدونيد . رفتين زيارت سلام منو بهش برسونيد . التماس دعا
سلام ؛ خب چرا نمیای دوباره مشهد خودت زیارت ...
از نظر ما هم باشه میریم زیارت میگیم آقا بهروز پی سی ورلدی سلام رسوندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
26-04-2007, 22:38
راستش من از تهرونیها دل خوشی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ؛ مجید جان این چه حرفی بود جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همه جا خوب و بد پیدا میشه ... حالا مگه تو همین مشهد ؛ مشهدیا خیلی خوبن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشی کجایی که الان اینا حمله شخصیتی میکنند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
26-04-2007, 22:40
سلام ؛ خب چرا نمیای دوباره مشهد خودت زیارت ...
از نظر ما هم باشه میریم زیارت میگیم آقا بهروز پی سی ورلدی سلام رسوندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست دارم بيام ولي نميشه . فعلا شما جور منو بكش . با تشكر . بهروز

piishii
26-04-2007, 22:44
سلام ؛ مجید جان این چه حرفی بود جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همه جا خوب و بد پیدا میشه ... حالا مگه تو همین مشهد ؛ مشهدیا خیلی خوبن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشی کجایی که الان اینا حمله شخصیتی میکنند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
مجید جان این چه حرفی بید عزیز .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خانوم ما اگه اونجایی باشه آدم نبیده :41:
نکنه این امیر که تهرونی آدم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
26-04-2007, 23:04
سلام.
مجید جان این چه حرفی بید عزیز .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خانوم ما اگه اونجایی باشه آدم نبیده :41:
نکنه این امیر که تهرونی آدم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مثلا گفتم تو که خانوم آیندت احتمالا تهرانیه ، هوا را داشته باش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن همه میدونن که من مهربونم... راستی من یه چند روزی نیستم نامردی نکنید پشت سرم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....

پیشی اگه یه بار دیگه اسمایل های منو استفاده کنی ؛ میگیرم اون حرفای بالای یاهوی اون روزتو مینویسم اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشی ایندفعه دیگه واقعا هوا را داشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
26-04-2007, 23:13
بابا بیاین به جای ... گفتن به همدیگه ، برنامه هاتون برای نمایشگاه ردیف کنین ! ( فقط برای پیشی گفتم ! )
برنامه یک روزه هست . صبح اونجا هستیم ، نهار هم هستیم ، ( حیف شام نیستیم ! ) شب هم برمیگردیم .
تمام رفت و برگست با قطاره .
دیگه چی بگم !؟

Braveheart
29-04-2007, 14:12
بابا بیاین به جای ... گفتن به همدیگه ، برنامه هاتون برای نمایشگاه ردیف کنین ! ( فقط برای پیشی گفتم ! )
برنامه یک روزه هست . صبح اونجا هستیم ، نهار هم هستیم ، ( حیف شام نیستیم ! ) شب هم برمیگردیم .
تمام رفت و برگست با قطاره .
دیگه چی بگم !؟
سلام به همگی
شماها کی میخواین بیاین ؛ یعنی منظورم اینه که نمایشگاه کتاب کی شروع میشه ... راستی نمایشگاه کامپیوتر فکر کنم که 24 تا 30 اردیبهشت برگزار میشه ...خلاصه برنامه را یه جوری کنید که اگه خواستین بیاید به هر دوتا نمایشگاه برخورد بشه

EhsanHF
29-04-2007, 14:22
فعلا یک آماری بدین ببینیم کیا هستن .
چون داریم به مشکل میخوریم . سریعا هر کی آمادگی داره بیاد و بگه .
تاریخش هم همون روزه . 18 اردیبهشت / 3 شنبه . امکان تغییرش هم فعلا نیست . چون از اون طرف هم باید Ok بگیریم .

Ali Namdar
01-05-2007, 07:35
سلام به همگی !
بچه ها واسه این هفته چه قراری دارین؟
آقا طرقه! خوبین؟ یادی از ما نمیکنین ها؟! :5:
میبینم آقا احسان هم اینجا حضور دارند!

torgheh
01-05-2007, 18:27
سلام
ارادتمند تمام دوستان گلم

دلم برای مشهد و شما ها خیلی تنگ شده

از بعد از غید که اومدم اینحا دیگه نتونستم بیام مشهد
یه بار هم میخواستم بیام ولی دم دمای اومدن نشد

الان هم برنامه های کلاس ها و همچنین کلاسهای عملی اش خیلی فشرده شده

در ضمن یه سری کارهای عقب افتاده رو هم دارم انجام میدم تا دیر نشده ( گواهینامه) این شنبه که بیاد باید برم امتحان بدم

خلاصه برای اومدن عجله دارم ولی مرخصی نمیدن بهم این اساتید گرامی

برای هفته دیگه یه ÷نجشنبه جمعه میام مشهد اون هم با کلی درد سر تونستم برنامه ام رو ردیف کنم

تازه نصف روز از 5 شنبه رو باید برم فریمان یه کار اداری انحام بدم

خلاصه اگه شد و قابل دونستین یه قرار بذارین بچه ها بعد از مدتها همدیگه رو ببینیم

دلم برای همه تنگ شده

البته شماها قراره برین نمایشگاه و اگه اومده باشین این قرار رو بذارین بچه ها همه باشین همه

امری فرمایشی ندارین با اجازتون

خدانگهدار

navid_mansour
01-05-2007, 19:53
سلام خدمت همگي دوستان.......................دوستان خواهشا برام دعا کنيد اوضا خيته

EhsanHF
02-05-2007, 01:12
بازم سلام .
قرار برای جمعه شد . همه گوش به زنگ باشین که کی خبرتون میکنم .
نوید ، باز چه دسته گلی به آب دادی !؟
زدی تو خط فروش هاست ! ای ول ، ای ول ! داش نویدو ای ول !

torabi
02-05-2007, 12:03
برای یه مشهدی مقیم چابهار دعا کنید

piishii
02-05-2007, 22:10
بازم سلام .
قرار برای جمعه شد . همه گوش به زنگ باشین که کی خبرتون میکنم .
نوید ، باز چه دسته گلی به آب دادی !؟
زدی تو خط فروش هاست ! ای ول ، ای ول ! داش نویدو ای ول !

سلام.
کدوم جمعه ؟
من میام اما به این صورت من 3 شنبه میخوام بلیط بگیرم تا جمعه هم هستم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امیر چی بگم هم که معلوم نیست کجاست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی بعدی اینکه طرقه جون تو میای اینجا من نیستم خوشحال میشدم ببینمت هرجا باشی موفق باشی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه اینکه همینا !

EhsanHF
03-05-2007, 21:17
برای یه مشهدی مقیم چابهار دعا کنید
داریمت عزیز ، خوش بگذره اونجا !

کدوم جمعه ؟
احتمال 99% جمعه 21 اردیبهشت . من و میلاد قرار شد 5 شنبه حرکت کنیم و جمعه عصر هم برمیگردیم .
حالا کی با ما میاد !؟

piishii
03-05-2007, 21:23
احتمال 99% جمعه 21 اردیبهشت . من و میلاد قرار شد 5 شنبه حرکت کنیم و جمعه عصر هم برمیگردیم .
حالا کی با ما میاد !؟

سلام.
آخه دختر خوب :دی
نمایشگاه من شنیدم تا 20 بیشتر نیست .:27:
نه من اون موقع نمیتونم من 4 & 5 شنبه ها کلاس ندارم کلاس 3 شنبه هم زودتر میرم برای همین 3 شنبه حرکت میکنم.
اما فعلا که تنهایی تا بینم این امیر فلان فلان شده کجاست که نیست قرار بید زود بیاد ها :41:

EhsanHF
03-05-2007, 21:28
نمایشگاه من شنیدم تا 20 بیشتر نیست
قشنگ ! ما هم برای نمایشگاه نمیریم ! موضوع دیگه ای در میونه !!! :d
ولی نه ، بدون شوخی . نمایشکاه تا اونجایی که من شنیدم تا روز 22 ماه هست . ما هم 21 اونجاییم .
در ضمن ، اینقدر ایویز بالا نیا !

majjidd
03-05-2007, 21:56
سلام به همگی
منم دلم برای همه تنگ شده
با قرار موافقم
درمورد تهران هم بگم که از 70% به 0% تبدیل شود و نمیام ...

piishii
06-05-2007, 21:42
سلام.
از اونجایی که کسی با من نیومد و این امیر هم قضیش اونجوری شد که ایشالا خر بیاد بشینه روش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا شب بلیط دارم خودم دارم میرم تنهایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم کسی میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا همین امشب بگه تا فردا براش بلیط جور کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم کسی نمیاد ایشالا امیر رو گاو بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
06-05-2007, 22:54
پیشی جان ، شماره تلفنی همراهی ، یه چیزی بهمون بده تا بتونیم باهات تماس بگیریم .
همینجوری اگه بری ما چطوری پیدات کنیم !؟

piishii
06-05-2007, 23:14
پیشی جان ، شماره تلفنی همراهی ، یه چیزی بهمون بده تا بتونیم باهات تماس بگیریم .
همینجوری اگه بری ما چطوری پیدات کنیم !؟

سلام.
چی رو پیدام کنید ؟
کجا پیدام کنید شما که بعد از من میان که .
من تا جمعه برمیگردم.

alfex
07-05-2007, 23:20
دوستان سلام منم مشهدیم ولی دانشجوام تو یه شهر دیگه!!
منم امضا می زنم عضو تاپیک شم!:46:
من کلا از اول ترم تا اخر ترم یه بار یا حداکثر 2 بار میام مشهد!اگه بتونم تو قرارای عمومی شرکت کنم خوشحال میشم:40:

EhsanHF
08-05-2007, 00:23
چاکر alfex عزیز هم هستیم دربست !
خوش اومدی . هروقت اومدی مشهد ، خبرمون کن تا یه برنامه بچینیم .

alfex
09-05-2007, 15:17
چاکر alfex عزیز هم هستیم دربست !
خوش اومدی . هروقت اومدی مشهد ، خبرمون کن تا یه برنامه بچینیم .

ما بیشتر!:11: مخلصم داش احسان دمت گرم دادا!:46:

majjidd
12-05-2007, 04:50
باسلام
جاتون خالی بود دیروز عصر یک قرار گزاشتیم تو پارک
که فقط آقا مهدی زحمت اومدن رو به خودشون دادن ، که ممنونم
این آقای امیر با این خط ایران سلش که قرار بود بیاد ، هرچی زنگ زدیم که ببینیم کجاست
به علت شلوغی شبکه ایران سل همش مشغولی میزد
به هر حال یک عکس از آقا مهدی گرفتم که میزارم
البته دو تا عکس دیگه هم هست که اونا رو سر فورصت میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

mahdi bg
12-05-2007, 09:21
سلام

باسلام
جاتون خالی بود دیروز عصر یک قرار گزاشتیم تو پارک
که فقط آقا مهدی زحمت اومدن رو به خودشون دادن ، که ممنونم
این آقای امیر با این خط ایران سلش که قرار بود بیاد ، هرچی زنگ زدیم که ببینیم کجاست
به علت شلوغی شبکه ایران سل همش مشغولی میزد
به هر حال یک عکس از آقا مهدی گرفتم که میزارم
البته دو تا عکس دیگه هم هست که اونا رو سر فورصت میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

چه عجب!!!!!!!!!!!!!

torgheh
12-05-2007, 20:53
با سلام به بچه های گل مشهد

آقا مجید لطف دارن
یه سری از بچه ها رفته بودن تهران برای نمایشگاه و خب به دلیل مشغله بعضی دیگه از بچه ها مجبور شدیم از اصل تک پری استفاده کنیم و یه قرار دو نفر بداریم که البته آقا مجید زحمت اس ام اس رو بقیه کشیده بودن که متاسفانه چشممون به جمال کس دیگه ای غیر از آقا مجید روشن نشد

این عکسایی رو هم که مجید جان میگه ببینین خالی از لطف نیست
موفق باشید
خدانگهدار

majjidd
12-05-2007, 22:20
سلام به همگی :46:

اون عکسها یی که قولشو دادم اومدم که بزارم البته با اجازه آقا مهدی .:10: :31: :31: :31:

:31:

فقط حیف شود بقیه نیودن ببینیم چه جو ری میشن مخصوصا امیر و احسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
13-05-2007, 18:37
این هم یه جورشه

خنده دار بودم خنده دار تر شدم

: دی

پیشی رو یادت رفت بگی باید ببنینم این پیشی با این نرم افزار که اینجوری عکس می گیره چه جوری میشه
اگه میشد یه کاری برای موهاش می کردیم خوب میشد !!!

Dash Ashki
20-05-2007, 06:14
سلام:20:

دوستان مشهدی ، کسی اطلاعی از Piishii نداره:46:
چند روزیه خبری ازش نیست.

دوستان اگه اطلاعی ازش دارند یه ندائی بدن.

مرسی:)

Braveheart
20-05-2007, 14:14

چند روزیه خبری ازش نیست.

امروز امتحان ریاضی داشت فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه دیدمش میگم شب بیاد تو نت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
21-05-2007, 22:25
این هم یه جورشه

خنده دار بودم خنده دار تر شدم

: دی

پیشی رو یادت رفت بگی باید ببنینم این پیشی با این نرم افزار که اینجوری عکس می گیره چه جوری میشه
اگه میشد یه کاری برای موهاش می کردیم خوب میشد !!!

سلام.
دستت نقره.
قلوه تو رو بخورم من .
مگه من موهام چشه هانننننننن :19:

چند روزیه خبری ازش نیست.

گم شدم سیر دل پیدام کرد بهش جایزه بده : دی
بهت پیغامیدم .:10:

navid_mansour
21-05-2007, 22:37
سلام همه دوستان...........امتحانا من شروع شده دعا کنين رفتين حرم خدايي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيشي شما ميخواي بن شي؟ اين چه جمله قبيحيه تو امضات؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست فیلم هام کسی خواست برای چی میگن : دی
آها ... خرید پیغام بده . به روز کردمشون

adamhesaby
21-05-2007, 23:23
دوستان منم مشهدیم
هر وقت قراری بود به منم اطلاع بدین خوشحال میشم بیام
چاکر همه ی بروبچ باحال پی سی ورلد مخصوصا مشهدیاش

navid_mansour
21-05-2007, 23:29
دوستان منم مشهدیم
هر وقت قراری بود به منم اطلاع بدین خوشحال میشم بیام
چاکر همه ی بروبچ باحال پی سی ورلد مخصوصا مشهدیاش

سلام دوست عزيز......خوش اومدي:40: :10:
خودمونيم بچگيا عجب لپايي داشتيا:31:
ايشالا قرارا اعلام ميشه به زودي ولي فعلا فکر نکمک خبري باشه امتحاناست ديگه
فعلا تا بعد....:11:

piishii
21-05-2007, 23:38
سلام همه دوستان...........امتحانا من شروع شده دعا کنين رفتين حرم خدايي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيشي شما ميخواي بن شي؟ اين چه جمله قبيحيه تو امضات؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
اگه 2 تا مدیر دم بلوغ مثل تو پیدا شه به آیدی منم گیر میدن که پیشی نرم نمیدونم پشم داره این چیه اینا : دی
شما فکر کن اون up date پسرم .

navid_mansour
21-05-2007, 23:42
سلام.
اگه 2 تا مدیر دم بلوغ مثل تو پیدا شه به آیدی منم گیر میدن که پیشی نرم نمیدونم پشم داره این چیه اینا : دی
شما فکر کن اون up date پسرم .

من اگه مدير بودم شما رو مدير کل ميکردم استاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
21-05-2007, 23:51
پیشی نرم نمیدونم پشم داره این چیه اینا : دی

پشماش که سر یه موضوعی ریخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره نر بودنش هم همین بس که پشم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط اولی هم با دومی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
21-05-2007, 23:56
پشماش که سر یه موضوعی ریخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره نر بودنش هم همین بس که پشم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط اولی هم با دومی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
باز اومدی تو.
کدوم موضوع هندونه ها ؟
در مورد نر بودن شک داری جدای پشم که فردا بهت بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
ممنون نوید جون این سیر دل هم میکنیم مستراح شور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
22-05-2007, 00:03
سیردل

چی میگی پیسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نسبتت با اسم این فروم چیه > پیسی ورلد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پیسی برای جاهای دیگه ای هم بکار میره که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... که چون فردا میبینمت خوب نیست از شب قبلش بحثا رو شروع کنیم : دی

بقیه بحث هم باشه برا فردا > شب بخیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
22-05-2007, 00:10

چی میگی پیسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نسبتت با اسم این فروم چیه > پیسی ورلد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پیسی برای جاهای دیگه ای هم بکار میره که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... که چون فردا میبینمت خوب نیست از شب قبلش بحثا رو شروع کنیم : دی

بقیه بحث هم باشه برا فردا > شب بخیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه مگه تو شیری که من به تو بگم شیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم شیری شیر سیرکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
22-05-2007, 00:17
آخه مگه تو شیری که من به تو بگم شیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم شیری شیر سیرکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 12 گذشته ؛ درسته ؟ دیدی بهت گفتم شبا از ساعت 12 به بعد دیگه مخت کار نمیکنه باورت نمیشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اونم برا خودش حق داره ؛ بهرحال ظرفیتش محدوده دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیشتین که نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adamhesaby
25-05-2007, 03:23
سلام دوست عزيز......خوش اومدي:40: :10:
خودمونيم بچگيا عجب لپايي داشتيا:31:
ايشالا قرارا اعلام ميشه به زودي ولي فعلا فکر نکمک خبري باشه امتحاناست ديگه
فعلا تا بعد....:11:
ممنون
آره بچگیا لپام کپلی بوده ولی الان دیگه کپلی نیستم:31:
اشالله بعد امتحانا خوشحال میشم ببینمتون

majjidd
27-05-2007, 04:51
سلام
من نمیتونم تا چند وقت بیام تو نت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
31-05-2007, 17:00
سلام دوستان

ببخشید.. داشتم تو نت می چرخیدم .. این مطلب را دیدم.... گفتم شوما سعادت نصیبتون و همجوار اقایید.. اشنایی کامل با حرم اقا دارید...

ممنون که تاپیکمونو کشیدی بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواستم بگم عوارضی ؛ دیدم نوشته محل سکونت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بهر حال همین که برای مطالبت پول نمیخوای برامون بسه :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad amir bazrafshaN
31-05-2007, 17:08
به نام خدا
جالب بود

Asalbanoo
31-05-2007, 18:47
ممنون که تاپیکمونو کشیدی بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواستم بگم عوارضی ؛ دیدم نوشته محل سکونت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بهر حال همین که برای مطالبت پول نمیخوای برامون بسه :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیاد مطمئن نباش شیردل جون........چون از بچه های مشهدی فقط تو را می شناختم منتظر بودیم بیایی بهت پیغام خصوصی بدم.. یه چند بسته زعفران سفارش بدم:31: :31: :31: :31:

Braveheart
31-05-2007, 19:41
زیاد مطمئن نباش شیردل جون........چون از بچه های مشهدی فقط تو را می شناختم منتظر بودیم بیایی بهت پیغام خصوصی بدم.. یه چند بسته زعفران سفارش بدم:31: :31: :31: :31:
الانه که دوباره یاد عوارضی زنده شد :دی ، اگه هر کلمه رو حساب کنیم یک کیلو گز ... ها راستی محل سکونت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بجای همه کلمات یه دونه گز هم بدی ... نه انگار بازم زیاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فقط یه بسته خالی ... فقط یه پلاستیک جلد ... مقداری از پلاستیک جلد ... یه اپسیلون از اون پلاستیک ... یه اتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
31-05-2007, 19:44
الانه که دوباره یاد عوارضی زنده شد :دی ، اگه هر کلمه رو حساب کنیم یک کیلو گز ... ها راستی محل سکونت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بجای همه کلمات یه دونه گز هم بدی ... نه انگار بازم زیاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فقط یه بسته خالی ... فقط یه پلاستیک جلد ... مقداری از پلاستیک جلد ... یه اپسیلون از اون پلاستیک ... یه اتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک:کلی خندیدم....

دو: عوارضی را با هزینه مطلب تاخت می زنم.....

چند تا بسته زعفران در برار یک بسته گز

(البته اگه بعدش سکته کردم خونم پای تو)

piishii
31-05-2007, 22:34
یک:کلی خندیدم....

دو: عوارضی را با هزینه مطلب تاخت می زنم.....

(البته اگه بعدش سکته کردم خونم پای تو)

سلام.
از کی زعفرون میخواین شما :دی
از این ؟
نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی

Braveheart
31-05-2007, 22:44

واقعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه اصفهانی سخاوت مندی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... گرچند که احتمالا زعفرانو رو میگیری ؛ جعبه خالی گزو + دو تا پاره آجر (تازه همون اگه بدی بازم خوبه :دی )

----------------

نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی
تابلو موضوع قارچو که نباید همه جا بگی :دی ، راستی چه خبر از استاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
31-05-2007, 23:34
سلاممممممممممممممممممممم به همگي.............دلم يه ذره شده واسه همگس مخصوصا پيشي :دي

راس يهرکي حرمي جايي رفتين منم دعا کنين امتحانامو خوب بدم

فعلا باي

adamhesaby
13-06-2007, 01:51
تابستون داره شروع میشه
قرار ملاقات جدیدی نمیزارین؟

navid_mansour
13-06-2007, 01:55
تابستون داره شروع میشه
قرار ملاقات جدیدی نمیزارین؟

سلـــــام
والا چون بيشتر بچه‌ةا اينجا دانشگاهين بايد صبر کنيم تا امتحانات دانشگاهيا تموم شه بعد
فعلا خداحافظ

BKM_MAHDI
16-06-2007, 11:18
اگه قرار گذاشتين مارو هم خبر كنين

navid_mansour
16-06-2007, 12:14
اگه قرار گذاشتين مارو هم خبر كنين

چشم حتما دوست عزيز،اين امتحانا دانشگاهيا تومو شه حتما در خدمتيم........مال ما دبيرستاني‌ها که تموميد:20:

yousofnejad
16-06-2007, 16:56
salam khedmate hameye doostane parishan va majmooe
pas az chandi rah gom kardim goftim ezhare eradati benamaeem
inshallah tabestoon hadde aghal ye gharar bezarim ye bar dige hamdige ro bebinim
khoshbakhtane ye moteassefane az tabestoon tehranam

farandesing
18-06-2007, 20:43
سلام با تشكر از دوستي كه از من خواستن به اينجا سر بزنم
عجب كامنتهايي گذاشتين بابا ايول ..........
ببينم بين شماها كسي هست كه با نرم افزار zbrush به صورت حرفه اي كار كرده باشه و سربازي هم رفته باشه.؟؟
به من خبر بده . اين ايميل منه info@tebco.ir

torgheh
22-06-2007, 01:59
بچه های مشهد سلام

آقا خیلی سوت کور شده اینجا حالا که دیگه داریم به کنکور نزدیک میشیم برای بعد کنکور یادتون باشه ما رو فراموش نکنین

یه عده ان شا ا... میرن دانشگاه

من هم که باید تا چند وقت دبگه برم اش خوری

navid_mansour
22-06-2007, 02:03
بچه های مشهد سلام

آقا خیلی سوت کور شده اینجا حالا که دیگه داریم به کنکور نزدیک میشیم برای بعد کنکور یادتون باشه ما رو فراموش نکنین

یه عده ان شا ا... میرن دانشگاه

من هم که باید تا چند وقت دبگه برم اش خوری

سلاممممممممممم طرقه:10:
چطوري؟؟؟؟؟نيستي؟؟؟؟/ خدايي دلمون تنگيده برات:27:
رفتي خدا به همرات،الهي آموزشي بيفتي خاش
:21:

torgheh
24-06-2007, 21:29
نه به کوری جشم خودم و به کچلی کله پیشی که الهی کچل تر بشه
هنوز نرفتم سربازی الان هم بیرجندم تا 12 تیر اینجا هستم بعدش هم که میام فقط جمعه ها رو میتونم بتون افتخار بدم
حالا دیگه من هم مثل داداش مجیدمون باید کلاس بذارم و فقط جمعه ها رو میتونم بیام
که فقط جمعه ها رو بیکارم

البته خبر دارم خیلیا دارن زیر ابی میرن و به حای اینکه اینجا قرار رو اعلام کنن به صورت تلفنی اعلام میکنن ولی باید اعلام کنم اینکار نامردیه !

دلم برای همه تنگیده نخ سوزن پیشی که یه خورده سر به سر کچلش بذارم

من برم که الان این پیشی میاد هرچی به دهنش میرسه به من میگه

easterner17
24-06-2007, 21:47
آقا سلام علیکم

سلام بر همه بچه مشهدی های گل

امیدوارم همه امتحانات رو خوب بدهید و آرزوی شادی اندر پس امتحانات را برای شما دارم

ما چند نفر بچه مشهدی داریم در این سایت؟...راجع به قرار برای ملاقات یا رفتن به جائی به ما هم پست خصوصی بدهید

یا علی

torgheh
25-06-2007, 14:00
سلام خوش اومدی جمال بچه مشهدی رو عشق است

آقا ممنون

قرارا اینجا اعلام میشه
البته بعد از امتحانات
شما اینجا سر بزن همه چی دستگیرت میشه

c0rd3r
25-06-2007, 14:47
سلام به همه مشهدی های گل .

خوبین ؟

چه خبرا ؟

آقایون همشهری . من یه چند تا سوال دارم .

1 - سن بچه هایی که میان قرار چقدره ؟

2 - کمترین و بیشترین سنی که تا حالا اومدن چقدره ؟

ممنون میشم .

منم احتمالا قرار بعدی میام .

بای .

BKM_MAHDI
25-06-2007, 14:56
مگه رده ي سني داره ؟

پس اسم منو توي پيشكسوتها بنويسيد

navid_mansour
25-06-2007, 15:04
سلام به همه مشهدی های گل .

خوبین ؟

چه خبرا ؟

آقایون همشهری . من یه چند تا سوال دارم .

1 - سن بچه هایی که میان قرار چقدره ؟

2 - کمترین و بیشترین سنی که تا حالا اومدن چقدره ؟

ممنون میشم .

منم احتمالا قرار بعدی میام .

بای .

سلام دوست عزيز:40:
خبر سلامتي

خب اينم از جوابا:
1.بستگي داره خب ولي خدايي دل همه جوونه مثله خودشون
2.کمتريم منم که از تابستون پيش که 14.5ساله بودم ميومدم تا آلان که 15.5 و بيشترينم 26 پدر بزرگ که همه ميشناسنش:27:

بيا خوشحال ميشيم،کاري داشتي به من پيغام بده:10:
باي باي

navid_mansour
25-06-2007, 15:05
مگه رده ي سني داره ؟

پس اسم منو توي پيشكسوتها بنويسيد

نه بابا ،خدايي اينقدر جمع باحاله که نگو اصلا ان حرفا نيستش

BKM_MAHDI
25-06-2007, 15:08
ما پايه ايم فقط نويد جان من سرم شلوغه و كم ميام توي سايت اگه ممكنه واسه قرار برام پيام خصوصي بفرست.
راستي هنوز كه قرار نذاشتين نه ؟

navid_mansour
25-06-2007, 15:38
ما پايه ايم فقط نويد جان من سرم شلوغه و كم ميام توي سايت اگه ممكنه واسه قرار برام پيام خصوصي بفرست.
راستي هنوز كه قرار نذاشتين نه ؟

براي پيغام خصوصي چشم.......

قرارهم فعلا نه که امتحاناي بچه‌ها تموم شه در اولين فرصت ميزاريم

c0rd3r
25-06-2007, 19:07
سلام دوست عزيز:40:
خبر سلامتي

خب اينم از جوابا:
1.بستگي داره خب ولي خدايي دل همه جوونه مثله خودشون
2.کمتريم منم که از تابستون پيش که 14.5ساله بودم ميومدم تا آلان که 15.5 و بيشترينم 26 پدر بزرگ که همه ميشناسنش:27:

بيا خوشحال ميشيم،کاري داشتي به من پيغام بده:10:
باي باي

خوب پس خوبه .:46:

منم میام .:27:

فقط بگم من هم سن تو بیدم ها ...:46:

باید با ما باشی پسر .:10:

بای .

navid_mansour
26-06-2007, 05:45
خوب پس خوبه .:46:

منم میام .:27:

فقط بگم من هم سن تو بیدم ها ...:46:

باید با ما باشی پسر .:10:

بای .

در خدمتميم دوست عزيز:11:
خوبه که يه همسن گير آوردم:27:

Amir_5693
26-06-2007, 10:26
اگه وقتی قرار گذاشتین به من با پیام خصوصی خبر بدین که منم بدونم منم می یام!:11:

irankingworld
27-06-2007, 01:22
چه تايپيك جالبي تمام كاربران مشهدي پي سي ورد گويي در اين تايپيك گرد هم امده اند
خوب اساتيد اگر ممكن است كمي هم مرا در جريان چون و چند اين تايپيك قرار بدهند ....

navid_mansour
27-06-2007, 01:26
چه تايپيك جالبي تمام كاربران مشهدي پي سي ورد گويي در اين تايپيك گرد هم امده اند
خوب اساتيد اگر ممكن است كمي هم مرا در جريان چون و چند اين تايپيك قرار بدهند ....

سلام خيلي ممنون که اومدي اينجا

والا اينجا اينطوريه که بچه‌ها با هم هماهنگي ميکنن و يه روز مشخص تو يه جاي مشخص قرار ميزارن و همو ميبيننو و خلاصه کلي کارا تو قرارها ميکنن.سوال ديگه‌اي بود درخدمتيم
:10:

Ali Namdar
29-06-2007, 08:03
نوید چطوری ؟ یادی از ما نمیکنی؟!
بابا جمعتون که جمعه !
خوش بحالتون!
امین موکوشمت!
این مهندس طرقه کجا رفته؟؟!!

Ali Namdar
29-06-2007, 08:05
نوید ! ریش سبیل هم که گذاشتی؟! بیام قیچی کنم ؟!

BKM_MAHDI
01-07-2007, 20:05
كنكور اگه تموم شده قرار بزاريد

navid_mansour
01-07-2007, 20:10
خب بچه‌ها نظراتونو راجع به روزا بگين که يک روز که همه ميتونستن بيان قرار بزاريم:
منتظر ياري شبزتون هستم!

BKM_MAHDI
01-07-2007, 20:15
خوب فكر كنم بايد يكي ازصبح هاي جمعه هارو انتخاب كنيم.

navid_mansour
02-07-2007, 14:58
خب سلام بچه‌ها من از اکمروز عهد کردم نذارم اين تاپيک بره صفحه دوم............شماهام منو کمک کنين.......

خب در مورد قرار،با جمعه همين هفته يعني 15م ماه موافقيد؟اگه پايين که هماهنگ کنم همرو و علني اعلام کنم تو تاپيک؟

BKM_MAHDI
02-07-2007, 14:59
من با اين هفته موافقم

navid_mansour
02-07-2007, 15:09
به نقل از شيردل_(Breaveheart):
سلام به دوستان مشهدي گلم ، همينطور که احتمالا مطلع باشيد يک کاربري از پي سي با ساختن يک ايدي دخترانه و فرستادن پيام به من قصد تخريب چهره من را داشت ، که البته بي اطلاعي اينجانب مزيد بر علت شده و منجر شد که جواب پيام اين فرد را بصورت منطقي بدهم و ابن کاربر در يک حرکت تخريب کارانه پيام خصوصي ها رو در يک تاپيک عمومي قرار داد و حتي در اين امر هيچ ملاحظه اي روا نداشت که ميتوان به جا به جا کردن ترتيب پيام ها و ... اشاره نمود (طوري که به هر کس اين موضوع تلقين ميشد که شيردل گرفته براي اون خانوم پيام فرستاده و ... ).

برام جالب بود حتي دوستاني بهم پيام زدن که براي شخصي مثل من که حتي نسبت به اينکه اسم دختري در اد ليست ياهو ام باشد حساس بوده و ... چرا اين اتفاق افتاده است . لذا اين پيام رو براي روشن شدن موضوع به شما دوستان گرامي تقديم مينمايم .
در اخر با اينکه هويت اون فرد برايم تا حدي روشن شده بازم هم سکوت اختيار ميکنم ، و موضوع را در قرار ملاقات بعدي به اطلاعتان ميرسانم.
موفق باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اينم يه نقل قول براي دوستان مشهديمون که يکم کنجکاو شده بودن...توجه داشته باشين فقط براي اطلاع رساني نه بحث و اين حرفا:10:

navid_mansour
02-07-2007, 15:10
من با اين هفته موافقم

خب پس تا الآن 2نفر موافق.........منتظر بقيه هم هستيم:10:

Mohammad amir bazrafshaN
02-07-2007, 15:47
حيف من نيستم.براي اولين بار دلم ميخواست ببينمتون
من دقيقا پنجشنبه ميرم

navid_mansour
02-07-2007, 15:54
حيف من نيستم.براي اولين بار دلم ميخواست ببينمتون
من دقيقا پنجشنبه ميرم

اه حيف شد...........کي برمي گردين؟

c0rd3r
02-07-2007, 17:23
خب سلام بچه‌ها من از اکمروز عهد کردم نذارم اين تاپيک بره صفحه دوم............شماهام منو کمک کنين.......

خب در مورد قرار،با جمعه همين هفته يعني 15م ماه موافقيد؟اگه پايين که هماهنگ کنم همرو و علني اعلام کنم تو تاپيک؟

منم که این دفعه میخوام بیام .

با اینم موافقم :46:

منتظرم ببینم تاییدش میکنین یا نه .:20:

فعلا بای .

navid_mansour
03-07-2007, 00:06
منم که این دفعه میخوام بیام .

با اینم موافقم :46:

منتظرم ببینم تاییدش میکنین یا نه .:20:

فعلا بای .

خب خوبه؛
بچه‌‌ها آماده باشين احتمالا اين جمعه رو قطعي ميکنيم

Mohammad amir bazrafshaN
03-07-2007, 14:30
احتمالا ترم تابستونه بردارم.ديگه شايد مرداد هم ديگه رو بتونيم ببينيم!

BKM_MAHDI
04-07-2007, 10:57
اگه اين هفته قرار ميزارين خبرشو زود بدين .من جمع ها ميرم واليبال اگه قرار ميذاريد كنسلش كنم.البته فكر كنم 3 نفر بيشتر نباشيم.نويد جان به مشهديا خصوصي بفرست

c0rd3r
04-07-2007, 12:37
اگه اين هفته قرار ميزارين خبرشو زود بدين .من جمع ها ميرم واليبال اگه قرار ميذاريد كنسلش كنم.البته فكر كنم 3 نفر بيشتر نباشيم.نويد جان به مشهديا خصوصي بفرست

آره .

من که زیاد با مشهدیای اینجا سر و کار ندارم . :13:

اگر نه اینکارو خودم میکردم .

اما امیدوارم این جمعهقطعی بشه چون بره من خیلی خوبه . :27:

اما نشد هم من خودم هماهنگ میکنم با جمع .:46:

بای .

BKM_MAHDI
04-07-2007, 15:13
نويد فكر ميكنم مشهديها رو بشناسه

c0rd3r
04-07-2007, 18:35
از زدن این پست فقط 1 هدف دارم :

تاپیک نره صفحه دوم .

منتظر نتیجه هستم . اما الآن دارم میرم .

بای .

bahdar
05-07-2007, 01:58
منم مشهدیم ولی نمیتونم بیام!!!!!!!!!(چه بهتر)

c0rd3r
05-07-2007, 02:24
منم مشهدیم ولی نمیتونم بیام!!!!!!!!!(چه بهتر)

اونوقت چرا چه بهتر ؟

navid_mansour
05-07-2007, 03:05
خب مرسي بچه‌ها....................
قرار اين هفته:

جمعه ساعت 6 بعد از ظهر مکان هميشگيمون يعني درب بلوار سجاد پارک ملت
اولين قرار تابستانه بچه‌هاي مشهد پي سي ورلد:10:

c0rd3r
05-07-2007, 03:54
قرار اين هفته:

هستیم خدمتتون .

بای.

torgheh
05-07-2007, 09:36
سلام نوید جان موفق باشی
ظاهرا داری حال میدی به این تایک کاشکی مشهد بودم میومدم
سعی کن بچه ها قدیمی رو هم خبر کنی

امضا: بابا بزرگ

c0rd3r
05-07-2007, 10:08
قرار اين هفته:

آقا یه سوال .

تا چه ساعتی طول میگشه ؟؟؟میشه بگین .

بعد راستی بی - کی -ام تو چند سالته ؟

ممنون .

بای .

BKM_MAHDI
05-07-2007, 10:50
آقا یه سوال .

ممنون .

بای .

شرمندتونم سنم از شماها خيلي بيشتره .شايد 10 سال بزرگتر باشم .ببينيد اگه رده سنيم نميخوره مزاحمتون نشم.

c0rd3r
05-07-2007, 11:07
:8:
شرمندتونم سنم از شماها خيلي بيشتره .شايد 10 سال بزرگتر باشم .ببينيد اگه رده سنيم نميخوره مزاحمتون نشم.

نه دادا .

این حرفا چشه .
فقط یه سوال پرسیدم :46:

خوش میگذره . بیا با هم باشیم .

بای .

BKM_MAHDI
05-07-2007, 11:09
قرارو معمولا كجا ميزاريد ؟ چون من جمعه ها توي پارك ملت پلاسم

navid_mansour
05-07-2007, 13:09
قرارو معمولا كجا ميزاريد ؟ چون من جمعه ها توي پارك ملت پلاسم

ببين اون در پارک ملت که روبرو سجاده و پارکينگ هم معمولا اونجاس

navid_mansour
05-07-2007, 13:12
سلام نوید جان موفق باشی
ظاهرا داری حال میدی به این تایک کاشکی مشهد بودم میومدم
سعی کن بچه ها قدیمی رو هم خبر کنی

امضا: بابا بزرگ

به به سلام.................والا من همين قصد رو دارم که بجه‌ها رو جمع کنم باز......دلمون ميتنگه براي طرقه:40:

آقا یه سوال .

ممنون .

بای .

معمولا بين 1.5 تا 2 ساعت که فکر نکنم از 1.5 بيشتر بشه:10:

BKM_MAHDI
05-07-2007, 15:30
من پايم نويدجان.به هر حال يك بزرگتر بايد بالا سرتون باشه .توي اون پارك بااون ... هاش . ولي فكر كنم 3 نفر بيشتر نيستيم درسته ؟

torgheh
05-07-2007, 20:22
مویم میام

مو امشب درم میام مشهد

ه تونستم بچه ها ره خبر موکنم

خودم که قطعا میام هم نوید ره بیبینم هم بر و بچه های جدید ره

به محمود و محید خبر مودم امیر ره هم که ازش شماره ندرم

Braveheart
06-07-2007, 00:25
به محمود و محید خبر مودم امیر ره هم که ازش شماره ندرم

سلام بابا بزرگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چند بار بهت شماره بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

c0rd3r
06-07-2007, 00:33
میبینم بچه ها جمع شدن .

حالا قرار تو پارک چیکار کنیم ؟

ورزش شبانگاهی :دی

navid_mansour
06-07-2007, 01:20
خب پس طرقه تو بچه‌ها رو همانهنگ کن ماشالا بزرگ جمعي رو حرفت حساب ميکنن........

navid_mansour
06-07-2007, 01:21
راستي بچه‌ها من عمم از تهران و عموم از ماهشهر ميريزم بايد يه نقشه حسابي بريزم 2در کنم

MasterData
06-07-2007, 03:00
خيله خوب بابا
اي همه صر و سدا راه انداختن بره چي
ماهم اگه نمردم هستم
جاي شل تنبون خاليه بيه يك گردوخاك حسابي بكنه

MasterData
06-07-2007, 03:06
اين حاجي رو باش فكر كرده مثلا من الان 18 سال دارم و بابا بزرگ هم تازه رفته تو 17

majjidd
06-07-2007, 04:08
سلام به همگی
من نم میام
دلم یک ذره شوده
یادش بخیر مهدی - امیر -محمود - میلاد - امین - نوید - احسان - بهنام- اون مهدی دیگه - امین (پیشی) و بغیه دوستانی که الان اسمشون یادم نیست
فلان از اسمیل خبری نیست (قابل توجه برو بچی که با پوست دادن من آشنا هستن)