مشاهده نسخه کامل
: قرار ملاقات بچه هاي مشهد
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
آقا نوید واقعا دوماد شدی یا شایعه است
آخه اگه واقعی باشه باید اولا بهت تبربک گفت و دوما به جرئتت تو غبطه خورد که با این سن و سال ازدواج کردی اگر هم که قضیه جی اف هست که بازم مبارک باشه
سلام.
طرقه جان میگم دوماد شده میگی فلان !؟
بابا وقتی پول هست همین دیگه.
منم اگه پول داشتم 10 سالگی دوماد میشدم.
نوید نامرد این خانومت خواهر نداره :d
آقا نمیشه یه کار کنی منم دوماد شم
به نفع خیلی ها میشه
حداقلش اینه که امین جونم ! از دست من راحت میشه :d
سلام.
چرا که میشه مثل من اوقات بیکاری برو گدایی ( کار عیب نیست بچه ها ) پولاتو جمع کن بریز تو قلکت جمع میشه دوماد میشی.
البته من 5 سال اینکارم هنوز کار دارم.
اما تو هم الان شروع کن ضرری نداره :d
Braveheart
15-11-2006, 23:51
باز حرف ازدواج اومد من اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید ببین اگه زنت خواهر بزرگتر داره ، ما در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی طرقه تو دیگه چرا میخوای ازدواج کنی (فکر کردم تو عاقلی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی راست میگی تو دیگه باید ازدواج کنی چون داری حروم میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر پی سی ، شیر تاپیک ، شیر شجاع : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از وقتی گیر این امین افتادم و بهش دل دادم حروم شدم آخه آدم قطع بود نوید هم که دیگه دوماد شده نمیشه بهش چشم داشت !
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من چند روز سرم حسابی شلوق بود نتونستم با اینتر نت کار کنم الان هم به صورت قاچاقی اومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قرار هم بگم که به خاطر گرفتاری من تنها روزی و زمانی که وقت آزاد دارم فقط و فقط جمعه ها اونم عصر است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این هفته هم شرمنده شودم نمیتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قابل توجه طرقه (بابابزرگ جمع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک ویشکون از همه از طرف من بگیر از امیر هم دوتا بگیر که مارو سرکار نظاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا بهنام جواب پیغام خصوصی ما رو هم که ندادی موضوع کرک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نوید تبریک
یک دست به سر طرقه و بقیه بچه های جمع بکش که زودتر داماد بشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهمیه منو از شیرینی دامادی نوید رو تقسیم کنید بدین به همه بخورن نوش جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چن مودل رقص برای آقا نوید
برره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متفرقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"این مطالب مخصوص خانم کارول می باشد"
خانم کارول ، طبق تحقیقاتی که کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلاسهایی در مشهد به نام کلاسهای رقص می باشد که در آنجا انواع رقصها (عربی، ترکی ، ایرانی و......) به صورت کامل آموزش داده میشود و فقط هم مخصوص خانم ها می باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کاملا براساس متد روز می باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته تعداد این باشگاهها چون در ابتدا می باشد بسیار کم و انگشت شمار می باشد (فکر کنم کمتر از 10 باشه)
بازم اگه سووالی بود در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل
خيلي ممنون از تحقيقاتتون ولي منظور من اين كلاس ها نبود منظور من آموزش هاي ايروبيك حرفه اي (تكنو) بود يعني باشگاهش فقط مال تكنو هست اگه خبر درست باشه احتمالا فقط يكي دوتا باشند و فقط هم مال پسرها باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال خيلي ممنون كه زحمت كشيديد و وقت گذاشتيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از بقيه عذر ميخوام
Braveheart
16-11-2006, 10:18
باشگاهش فقط مال تكنو هست اگه خبر درست باشه احتمالا فقط يكي دوتا باشند و فقط هم مال پسرها باشه
به هرحال خيلي ممنون كه زحمت كشيديد و وقت گذاشتيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد تکنو هم من فقط تو پارکها دیدم ، راستی مگه تکنو فقط مال آقایون نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب آقا مجید من بابا بزرگ مهربونی هستم دلم نمیاد بچه ها رو ویشکون بگیرم در ضمن می ترسم بریزن سرم یه بلایی سرم بیارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد تکنو هم من فقط تو پارکها دیدم ، راستی مگه تکنو فقط مال آقایون نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي خبر نگفته بود مال آقايانه ولي هر كاري رو اول براي آقايان انجام ميدهند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد براي ما خانم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثل باشگاه هاي بيليارد كه اول فقط مال آقايان بود
نه . این باشگاه ها فقط مخصوص خانومها هست .
یکی از آشناهای من هم میره . اما آدرسی ازش ندارم ( یک جورایی زیر زمینیه ! )
ميلاد پوررجب
16-11-2006, 14:51
این چه تاپیکیه دوستان راه انداختین
نا سلامتی اینجا فقط بحث قرار ملاقاتامونه نه چیز دیگه ای شما تو این اپیک 4-5 تا انجمن راه انداختین
از این به بعد تمامی پست هایی که در این تاپیک زده میشود باید در موضوع قرار هامون ، زمان اونا ، موضوعشون ، مکانشون ، گزارش و عکس اون قرارا باشه و نه چیز دیگه ای هر گونه شوخی و ... هم فقط و فقط در همون گزارشات باید ختم بشه
بهنام کوچولو
16-11-2006, 14:53
دقيقا حرفهاي ميلاد را تاييد مي كنم
چرا اینقدر عصبانی !!!!!!!!
navid_mansour
16-11-2006, 16:01
بابا هرکی ندونه فکر میکنه من داماد شدم .................
جهت اطلاع هیچ خبری نیت
تا وقتی بابا بزرگ هست من چه کاره ام............
راسی امروز حال هتونو میگیرم :rolleye:
نوید جان گزارش رو بنویس لطفا
در ضمن جای آقا مجید و امین جونم خیلی خالی بود
تا چند دقيقه ديگه تولد منه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26 آبان
براي اين روز بزرك يك روز تعطيل عمومي اعلام ميكنم برين خوش باشين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك ماچ از همه ميگيرم لپتونو بچسبونين به مونيتور
1 2 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
16-11-2006, 23:58
ویرایش شد
من وقتي صحبت هاي بچه هاي اين تاپيك رو ديدم اول ميخواستم اين پست رو ننويسم ولي ديدم نميتونم
فكر ميكنم من اول همه ي صحبت هام معذرت خواهي كردم حتي نه يه بار ، در مورد كش پيداكردن جواب سوالم هم تقصير از من بوده دوستان فقط خواستند راهنمايي كنند ، ضمنا فكر نميكردم با اينكار بچه هاي تاپيك ناراحت بشند اگه مي دونستم اصلا سوالم رو مطرح نميكردم چون ارزش ناراحت كردن ديگران رو نداشت
از همه عذر خواهي ميكنم و اينكه من نمي خواستم تاپيكتون رو منحرف كنم و وحدت بين بچه هاي تاپيك رو از بين ببرم
براي آخرين بار از همه معذرت ميخوام
بابا بزرگ اولا به مجید تبریک میگه
دوما به این کارا کاری نداره
فقط من تا حدی حق رو به امیر میدم
تا حدی هم به میلاد
ولی خب من فکر می کنم دیگه هر چی بوده بسه دیگه ادامه ندین لطفا
آقا یه حالی به جمع بدین گزارش امشب رو بنویسین که خب بد نبود و خوش گذشت
navid_mansour
17-11-2006, 01:31
امیدوارم این کدورت ها کنار بره و مسایل دوباره مثله گذشته خوب بشه
راسی امیدوارم کسی از من کینه اینا نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ویرایش شد)
Braveheart
17-11-2006, 01:44
امیدوارم این کدورت ها کنار بره و مسایل دوباره مثله گذشته خوب بشه
"ویرایش شد"
منم همینطور
با تشکر شیر پی سی : شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
17-11-2006, 03:16
راستی یه عکس هم امشب از قرارمون رو میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی هم خواست نظری بده ، لطفا برام پیغام خصوصی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخه میلاد ناراحت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی هرکی بتونه اسم عکسا رو حدس بزنه یه جایزه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر پی سی : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی هرکی بتونه اسم عکسا رو حدس بزنه یه جایزه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر پی سی : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اجازه هست بگم؟ :happy:
البته فقط 2 تا رو ميشناسم... اون آخري كه آقا نويده . اولي هم خودتونين.
حالا جايزه لطفا :biggrin:
سلام صبح جمعه بخیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سمت راست میگم کی هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: امیر جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ نتمیدو نم آخه من دوهفته نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هدس میزنم محمود باشه اگه اشتباه کردم خودشو معرفی کنه بشناسیمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 : نوید جون خودمونه که داماد شده وبرای فرار از دادن شیرینی همش تکذیب میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali Namdar
17-11-2006, 07:06
سلام به همگی!
من بدلیل بدی هوا نتونستم بیام و گرنه به امین آقا هم گفته بودم که با او بیام.بهرحال از هفته دیگه جمعه ها یا پنجشنبه ها صبح میزاریم.راس ساعت 10
نظرتون رو بگین.
mashhadkhafan
17-11-2006, 10:28
منم مشهدی هستم حالا باید چی کار کنم
Braveheart
17-11-2006, 10:52
منم مشهدی هستم حالا باید چی کار کنم
سلام جیگر جان
به تاپیک مشهدی ها خوش اومدی ، ما هفته ای یه قرار ملاقات بسیار جذاب دایم ، که شما هم میتونی شرکت کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم دوست داری با بچه ها بیشتر آشنا شوی با ای دی من در یاهو که ، ***** می باشد پی ام بذار تا با هم بیشتر آشنا شیم
دوستدار همه بر و بچه های تاپیک مشهدیها : شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که من توش نباشم عکس نیست !!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد پوررجب
17-11-2006, 16:04
فعلا زود بود ...
ويرايش شد !!!
توسط خودم
----------------
در ضمن اين بيت شعر الكي و بيخود توي امضاي مشتركمون نيومده
خوش است خلوت اگر یار یار من باشد
نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد
MasterData
17-11-2006, 17:08
از سمت راست میگم کی هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: امیر جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ نتمیدو نم آخه من دوهفته نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هدس میزنم محمود باشه اگه اشتباه کردم خودشو معرفی کنه بشناسیمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اون من نيستم اگه من باشم خودكشي مي كنم :evil:
اون پيشي (امين) هست كه بعد از هزار باز ناز و قر ايندفعه اومد
Braveheart
17-11-2006, 20:34
نه بابا اون من نيستم اگه من باشم خودكشي مي كنم :evil:
اون پيشي (امين) هست كه بعد از هزار باز ناز و قر ايندفعه اومد
خیلی خوشت هم بیاد جای امین جونم باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yousofnejad
17-11-2006, 21:08
bia dorostesh kon hala ma ye chand vaght naboodim bebin chikara mikonan?
hazarate dooostan ye khahesh
بهتره برای جلو گیری از هر گونه مشکل به قوانین توجه کنید.من خودم با این کارا مخالف بودم و فرضم این بود که هرکس باید خودش بهترین کار رو بکنه ولی به نظر میرسه که واقعا چاره ای نیست.
کسی نباید در این تاپیک پست های اضافی بده و در کل بهتره دوستان با تدبیر خودشون به بحث های متفرقه بپردازن مثلن به جای بحث کردن تو تاپیک با این خانم میتونستن پیغام خصوصی بدن یا با یاهو با هاش چت کنن.
Braveheart
17-11-2006, 22:02
اشتباه شد
سلام
و اما قرار بعدی رو اینبار من میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه بعدازظهر (عصر ) درب روبرو سجاد ساعت 4 یا 5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو
18-11-2006, 00:02
سلام .
از آقا امير ممنونم واسه ويرايش پست قبليش.
خب آقا امين هم كه مديريت اين تاپيك هستن . از ايشون هم براي تمام شدن تمام بحثها و حاشيه ها خواهش مي كنم كه تيكه آخر پستشون و كه در رابطه با اميره ويرايش كنن.
ببينين بچه ها ما اينجا جمع شديم تا قبل از هر چيز با هم دوست بشيم . تا الان هم الحمدالله همه چيز خوب پيش رفته .
اين موضوعات اخير هم دوست دارم همه فراموش كنن. همه هم قول بدين كه پستهاي قبلي خودتون و ويرايش كنين. تا حداقل كساني كه براي اولين بار به اين تاپيك ميان فكر بد نكنن.
اين پست هم تا دو يا سه روز ديگه ويرايش ميشه تا هيچ اثري از اين ناملايمات باقي نمونه .
يادتون نره كه ما همه مشهدي هستيم و بايد هميشه پشت هم باشيم در هر شرايطي .
بيشتر ازاين ديگه چيزي نميگم هرچند دلم خيلي پره ...
yousofnejad
18-11-2006, 09:43
همه ی دوستان پست ها شون رو تا شب یکشنبه ویرایش کنن
امید وارم هیچ بحثی باقی نمونده باشه
به امین جان چشم من و بچه ها روشن
-------------------------
آقا به این بیت شعر که توی امضای مشترکمون هست توجه کنین
و دیگه بسه
خوش است خلوت اگر یار یار من باشد
نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد
بهنام کوچولو
18-11-2006, 15:51
دوباره سلام .
تقريبا تمام پستها ويرايش شده فقط چند تا پست مونده كه فكر كنم 2 تاش مال اميره يكيش مال ميلاده .يكي هم نويد و يكي هم احسان . من از طرف ميلاد قول ميدم كه تا شب پستش ويرايش بشه اميدوارم اميرم پستاش و ويرايش كنه .
راستي احسان جان امين هم پستش و ويرايش كرد بهتره شما هم ويرايش كني .
اليته ببينين تو بعض از پستها كه من ميگم ويرايش كنين هيچ مطلب خاصي نيست ولي مي خوام هيچ رد پايي از اين موضوع و بحث تو تاپيك باقي نمونه .
انشاالله تا فردا شب موضوع به كل تموم ميشه و هيچ اثر و رد پايي باقي نمونده باشه .
پيشاپيش از تمام دوستان كه همكاري مي كنن تشكر مي كنم .
به اميد پايداري تمام دوستيها .
به قول يكي از بچه ها :
خدايا چنان كن سر انجام كار
كه تو خوشنود گردي و ما رستگار .
سلام.
تنبلا كي گزارش رو مينويسه ؟
نشستين با چماغ ميزنيد تو سر هم .
يكي گزارش رو بنويسه .
داداش مهدي تو بنويس كه توي ماشين بودي منم يك صدا نزدي كه توي اون هواي سرد داشتم سگ لرز ميزدم.
نميگم ميلاد بنويسه چون اون حساب نميكنم :d
yousofnejad
18-11-2006, 18:26
بچه ها ما آخرش لیست data هامون رو واسه هم رو نکردیم
زود تر باید بریم تو کارش. هر چی لفتش بدیم ضرر کردیم.مکن تازه فهمیدم این امین ناقلا عجب مجموعه ای داره
من لیست آهنگامو براتون زود ردیف می کنم به فکرش باشین
navid_mansour
18-11-2006, 21:16
گزارش قرار
حاضرین: میلاد پوررجب,مهدی(طرقه),امیر(شیرد ),نوید(نوید_منصور),امین(پیشی ),محمود(مستردیتا),رضا(یکی از عضئهای پیسی و دوست من),احسان,بهنام
طبق قرار ما رفتیم سر قرار.کم کم تمام بچه ها اضافه شدند و پیشی(امین) بعد از مدت ها افتخار اومدن دادن.....میلاد و مهدی هم با ماشین میلاد در سر قرار حاضر شدند.....و تازه فهمیدیم که پیشی 2 قدمی اونا بوده و اونها هم پیشیو نشناختن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدش هم امیر و احسان جدا جدا اومندن و محمود هم اومد........وایسادیم به حرف زدن و وقتی کسی نیومد رفتیم به قدم زدن.......هوا خیلی سرد و بود و بچه ها داشت سگ لرز میزدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .رفتیم و گفتیم زمینا که خیسه نمیشه جایی نشست ,بریم رو یه نیمکتی چیزی.........که من ایده ی خوردن چای رو دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدش هم میلاد پیشنهاد داد که یک چیپس هم بخریم باهاش بخوریم......خلاصه دنگها رو گذاشتیم و یک نفر میخواست دو در کنه که شناخته شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .آقا سر این چیپسها برنامه یی داشتیم ما......قرار بود که هر دو نفر یک چیپس داشته باشن.
این پیشی که چیپس سرکه داشت خودشو رده بود به اون راه و داشت میخورد و به هیچکس هم نمیداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خلاصه به ما که چیپسی نرسید به اون صورت,به جاش دو تا لیوان چایی خوردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعد سر میز که بودیم آقا چه سوتی هایی که ندادن بچه ها و قرار شد که محفوظ بمونه بین بچه های مشهد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام زنگ زد و نیم ساعت آخر قرار اومد و بعد هم براش یه چایی گرفتیم و نشستیم به هرزه گویی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
جای همه کسایی که نیومدند خالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
از این به بعد به طور جدی اعلام می کنم شوخی با سیبلای من و صحبت در مورد اونا اکیدا ممنوعه
اینو جدی میگم
البته این محدودیت فقط مربوط به تاپیک میشه
و از نوید گل دوست داشتنی هم خواهش می کنم این قسمت گزارش رو ویرایش کنه
با تشکر
گزارش خوبی بود فقط خیلی خلاصه اش کرده بودی
باز هم ممنونم
بای
گزارش قرار
خلاصه دنگها رو گذاشتیم و یک نفر میخواست دو در کنه که شناخته شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نوید ! اون کی بود :laughing:
اون منم رضا 16 سالمه
مرسی نوید
اون منم رضا 16 سالمه
طورقه جون ناراحت نشو
مرسی نوید
navid_mansour
19-11-2006, 22:38
اون منم رضا 16 سالمه
مرسی نوید
سلام رضا جون..........خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali Namdar
20-11-2006, 06:08
سلام!
دوستان از این به بعد هر برنامه ملاقات که میزاریم صبح بزارید.
به امید دیدار! :)
yousofnejad
20-11-2006, 21:32
بچه ها با پنج شنبه عصر ساعت 2.5 چطورین؟
Braveheart
20-11-2006, 22:12
بچه ها با پنج شنبه عصر ساعت 2.5 چطورین؟
5 شنبه عصر ساعت 2/5 خیلی حال گیریه ، هم دانشگاه کلاس دارم ، همم واقعا خیلی زوده
بهنام کوچولو
20-11-2006, 22:22
از این به بعد به طور جدی اعلام می کنم شوخی با سیبلای من و صحبت در مورد اونا اکیدا ممنوعه
اینو جدی میگم
البته این محدودیت فقط مربوط به تاپیک میشه
و از نوید گل دوست داشتنی هم خواهش می کنم این قسمت گزارش رو ویرایش کنه
بای
سلام .
من از طرف خودم از طرقه عزيز عذر خواهي مي كنم . اميدوارم منو بخشيه باشي .
نويد گزارش و ويرايش كن . (لطفا) ;)
در رابطه با قرار ملاقت هم امين جان من فقط جمعه ها مي تونم بيام . عجيب سرم شلوغ شده تو هفته گذشته و اين هفته سه بار كلاس و طبيعي كردم .
من جمعه و پيشنهاد مي كنم .
بازم راي با اكثريته هرچي جمع بگن .
فعلا
يا حق ...
;)
جمعه کی میاد کوه !؟ :laughing:
ببخشید من سرم خیلی شلوغ است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نمیتونم کانک بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد ویرایش مطالب بهنام جان اجرا شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرد قرار هم گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه 85/9/3 * پارک ملت * درب روبروی سجاد * ساعت 5
مثل همیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان من صبح ها نمیتنم بیام درضمن فکر نمیکنی برای کوه رفتن هوا سرد باشه
Braveheart
20-11-2006, 23:12
چرا همه میگین جمعه ، البته برا من که فرقی نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی خوب نه نوید میتونه بیاد نه احتمالا پیشی
سلام.
چرا احتمالا امیر جان ؟
100% نمیتونم.
روزهای جمعه خانواده ما هم مهمونی ( صبح ها داداشمو خانمش میاد شب هم که خودمون میریم خونه بابا بزرگم ! )
Ali Namdar
21-11-2006, 06:01
سلام!
آقایون یه بار دیگه میگم فکر بعدازظهر و شب را از سر در وکنین.همون صبح.حالا 5 شنبه یا 6 شنبه!
وگرنه دیگه میرم ها !!!
فقط 5 شنبه . ترجیحا ظهر . ( برای علی آقا )
فکر جمعه رو از سرتون بیرون کنید !
ولی خب حیف شد نشد برای جمعه ردیف کنیم بریم کوه
فرصت رو مناسب میدونم به همه بچه های مشهد اعلام کنم که من دعوتشون می کنم به بیرجند بیان و خونه من بیان
البته چون فرصتی مناسب تر از بین دو ترم وجود نداره به این زودی ها نمیشه و دلتون رو صابون نزنین
ولی این یه دعوته ونه یه تعارف
با کمال میل (برای همه) و با آغوش باز (امین جونم) !!! منتظر همه هستم
سلام .
قرار شد این هفته قرارهامون یکم متفاوت باشه . برای همین من با صحبت با میلاد جان و طرقه (مهدی ) جان تصمیم گرفتیم قرار این هفته رو ببریم بیرون شهر، یعنی کوه ( قله چمن – زشک )
طبق اطلاعاتی که من گرفتم هوا اون روز آفتابی هست . دمای هوا حداکثر 11 درجه و حداقل منفی 2 درجه هست . باد غربی رو هم کمی داریم ( باد نسبتا بد و سوزناکیه ! )
حالا ! برنامه ریزیهایی که من کردم از این قراره :
حرکت ما صبح جمعه ساعت 8 از فلکه پارک هست . حدودا 2 ساعت مسیر با ماشین طول میکشه . از اونجایی که ظاهرا کسی ماشین نداره ، باید ماشین کرایه کنیم . 2 تا ماشین میگیریم ، کرایه هر ماشین تقریبا 2 هزار تومن میشه ( فقط رفت ) . ساعت 10 ( پای قله ) یک چیزی میخوریم ( تقریبا صبحونه سبک ) . حالا اینجا 2 تا کار میشه کرد که اینها بستگی به نظر بچه ها و هوای اونجا داره . میشه رفت سمت قله و یک ساعتی رو اونجا بود و دوباره برگشت و هم میشه خود دره رو تا یک جاهایی بریم ( مثلا استخر پرورش ماهی ) .
کلا در هر دو راه ما باید کارمون رو تا ساعت 2:30 یا 3:00 تموم کنیم ( به خاطر کوتاه بودن طول روز و نخوردن به تاریکی )
اگه طبق برنامه پیش بریم و مشکلی پیش نیاد ، ما حدودا ساعت 4 یا 5 عصر به شهر میرسیم . برگشت هم میتونه با اتوبوس باشه و هم تاکسی . بستگی به جیب خودتون داره !
نکات مهم :
اگه این برنامه ردیف شد باید یک سری نکات رو حتما رعایت کنید .
- برداشتن لباسهای گرم و ضد آب ( روی این شدیدا تاکید میکنم )
- برداشتن حداقل 2 جفت جوراب ( برای جلوگیری از سرمازدگی پا )
- برداشتن دستکش و کلاه
- غذا و مواد مورد نیاز صبحونه و نهار
- برای راحتی خودمون بهتره اونهایی که کوله پشتی دارن حتما با خودشون بیارن
- لوازم امداد و نجات ( شامل : کفن ، کافور برای شستن جنازه و غسل میت ، بیل برای کندن گور ، کیسه بیواک برای حمل جنازه و ... ) و لوازم آتیش بازی و اضطراری دیگه رو خودم میارم
- مهمترین چیز کفش مناسبه . اون هم فراموش نشه ( سوراخ نباشه ! )
یادتون باشه ، این برنامه هرچند یکم سنگینه ، اما اگه اجرا بشه فوق العاده جالبه و به همگی خوش میگذره . پس حتما بیاین .
کسانی که میتونن بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن تا برنامه ، لوازم مورد نیاز ، خرید و تقسیم کارها و جبران کمبودها رو انجام بدیم .
اگه چیزی یاد رفت دوباره اعلام میکنم .
فعلا من و طرقه ( مهدی جان ) و میلاد اوکی دادیم ، نوید هم 99 درصد اعلام آمادگی کرد . حداکثر تا 4 شنبه شب خبر قطعی خودتون یا پیشنهاد های دیگه رو اعلام کنید .
ممنونم .
سلام .
قرار شد این هفته قرارهامون یکم متفاوت باشه . برای همین من با صحبت با میلاد جان و طرقه (مهدی ) جان تصمیم گرفتیم قرار این هفته رو ببریم بیرون شهر، یعنی کوه ( قله چمن – زشک )
طبق اطلاعاتی که من گرفتم هوا اون روز آفتابی هست . دمای هوا حداکثر 11 درجه و حداقل منفی 2 درجه هست . باد غربی رو هم کمی داریم ( باد نسبتا بد و سوزناکیه ! )
حالا ! برنامه ریزیهایی که من کردم از این قراره :
حرکت ما صبح جمعه ساعت 8 از فلکه پارک هست . حدودا 2 ساعت مسیر با ماشین طول میکشه . از اونجایی که ظاهرا کسی ماشین نداره ، باید ماشین کرایه کنیم . 2 تا ماشین میگیریم ، کرایه هر ماشین تقریبا 2 هزار تومن میشه ( فقط رفت ) . ساعت 10 ( پای قله ) یک چیزی میخوریم ( تقریبا صبحونه سبک ) . حالا اینجا 2 تا کار میشه کرد که اینها بستگی به نظر بچه ها و هوای اونجا داره . میشه رفت سمت قله و یک ساعتی رو اونجا بود و دوباره برگشت و هم میشه خود دره رو تا یک جاهایی بریم ( مثلا استخر پرورش ماهی ) .
کلا در هر دو راه ما باید کارمون رو تا ساعت 2:30 یا 3:00 تموم کنیم ( به خاطر کوتاه بودن طول روز و نخوردن به تاریکی )
اگه طبق برنامه پیش بریم و مشکلی پیش نیاد ، ما حدودا ساعت 4 یا 5 عصر به شهر میرسیم . برگشت هم میتونه با اتوبوس باشه و هم تاکسی . بستگی به جیب خودتون داره !
نکات مهم :
اگه این برنامه ردیف شد باید یک سری نکات رو حتما رعایت کنید .
- برداشتن لباسهای گرم و ضد آب ( روی این شدیدا تاکید میکنم )
- برداشتن حداقل 2 جفت جوراب ( برای جلوگیری از سرمازدگی پا )
- برداشتن دستکش و کلاه
- غذا و مواد مورد نیاز صبحونه و نهار
- برای راحتی خودمون بهتره اونهایی که کوله پشتی دارن حتما با خودشون بیارن
- لوازم امداد و نجات ( شامل : کفن ، کافور برای شستن جنازه و غسل میت ، بیل برای کندن گور ، کیسه بیواک برای حمل جنازه و ... ) و لوازم آتیش بازی و اضطراری دیگه رو خودم میارم
- مهمترین چیز کفش مناسبه . اون هم فراموش نشه ( سوراخ نباشه ! )
یادتون باشه ، این برنامه هرچند یکم سنگینه ، اما اگه اجرا بشه فوق العاده جالبه و به همگی خوش میگذره . پس حتما بیاین .
کسانی که میتونن بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن تا برنامه ، لوازم مورد نیاز ، خرید و تقسیم کارها و جبران کمبودها رو انجام بدیم .
اگه چیزی یاد رفت دوباره اعلام میکنم .
فعلا من و طرقه ( مهدی جان ) و میلاد اوکی دادیم ، نوید هم 99 درصد اعلام آمادگی کرد . حداکثر تا 4 شنبه شب خبر قطعی خودتون یا پیشنهاد های دیگه رو اعلام کنید .
ممنونم .
yousofnejad
22-11-2006, 16:36
ehsan jan bia bendazesh bara hafte dige?????
برای من فرقی نمکینه . چون این هفته تقریبا همه هستند و هوا هم مساعد هست .
بازم نظر شماست ، بقیه بچه ها هم بیان و نظر بدن .
MasterData
22-11-2006, 17:20
من نمي دونم چي بگم
هم اره هم نه
جون اين روزا خيلي كارام عقب افتا ده
ميلاد پوررجب
22-11-2006, 17:29
من روز جمعه هستم هر کی میخواد بیاد اعلام کنه
یا علی
سلام.
من که اصلا جمعه ها نمیتونم دلیلشم گفتم.
روی منم حساب باز نکنید _ حساب بانکی باز کنید :d )
منم جمعه ها صبح يا بهتر بگم كل ايام سال صبحها نميتونم بيام حتي عاشورا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فقط از ساعت 3 به بعد روزهاي جمعه بيكام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببينم چه گلي به سرتون ميزنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير اينم يك معادله ديگه مثل هفته پيش ببيمن اين معادله رو كي حل ميكنه كه علي نامدار و من و چند تا ديگه از دوستان كه نميتونن بيانو مشكل وقت و زمان رو دارن بتونن بيان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه .
پس به این ترتیب خودم شدم ، میلاد ، طرقه ( مهدی ) ، نوید ، بهنام ، امیر و شاید امین و محمود .
برنامه اجرا میشه . به همون ترتیبی که گفتم .
باشه .
پس به این ترتیب خودم شدم ، میلاد ، طرقه ( مهدی ) ، نوید ، بهنام ، امیر و شاید امین و محمود .
برنامه اجرا میشه . به همون ترتیبی که گفتم .
آقا با وجود اینکه خودم پیشنهاد کوه دادم و احسان و میلاد هم برنامه ریزی هاشو کردن
ولی متاسفانه باید بگم جمعه رو نمی تونم بیام
آخه بابام از مسافرت بر میگرده
میگین نه از میلاد بپرسین
بازم تا 5 شنبه شب خبر قطعی رو میدم
یک خبر مهم !
با صحبتهایی که با میلاد کردیم و برآورد هزینه ها ، قرار شد نظر سنجی راه بندازیم !!!
اگه قراره کوه رو پایه اید باید یکم از هزینه ها کم کنیم . وگرنه به همه فشار میاد . طبق برآورد هزینه هر نفر برای صبحونه ، ناهار و کرایه ماشین ( فقط رفت ) میشه چیزی حدود 3 هزار تومن . هر چند 3 تومن زیاد نیست ، اما برای یک برنامه نصفه روزه کمی بدجوره . البته بگم که ناهارمون خیلی توپه ! ( بچه هایی که باغ اومدن میدونن چیه ! )
حالا اگه کسی بتونه ماشین بیاره که چه بهتر ، کمی از خرج کم میشه .
بازم نظراتتون رو زود اعلام کنید که اگه قرار به رفتن شد ، زود برم وسایل رو بگیرم .
حالا بگو ماشین داری یا نه !
اگه نداری نظرت رو در مورد تغییر برنامه یا ادامه اون هم بگو .
Braveheart
23-11-2006, 12:05
آقا سلام
من ماشین بابام را ازش برا جمعه گرفته بودم ، که یهو دیدم شنبه امتحان میان ترم ریاضی کاربردی دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شرمنده من این هفته نمیتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالا خوش بگذره
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yousofnejad
23-11-2006, 19:15
HI
it seems if every thing is going well
سلام
اي بابا ما خودمونو كشتيم كه جمعه عصر باشه كه نشد
بهر حال به همه خوش بگذره
منم نميتونم بيام
جاي مارو هم خالي كنيد
عكس يادتون نره
مثل داستان باغ نكنيد ها عكس ها رو -س-ا-ن-س-و-ر- كنيد
MasterData
24-11-2006, 21:25
خوب براي اولين بار اين دفعه هم من ميخوام گزارش قرار ملاقات رو بنويسم
زمان: روز جمعه 03/09/1385
مكان: زشك ( يكي از مناطق ييلاقي مشهد)
حاضرين : محمود ،ميلاد ، نويد ، مهدي ، احسان و امين
بهتره اول از نحوه هماهنگي بگم ؛ من خودم كه درست روز پنج شنبه به من اعلام شد كه اين دفعه ميخوان قرار ملاقات بيشتر جنبه تفريحي داشته باشه و بريم بيرون شهر . اقا بهنام هم كه به علت بيماري نتونستن بيان و جناب امير هم كه امتحان رياضي داشتن.
يكي از شاهكارهاي آقا ميلاد رو بگم كه تازه ساعت 11 شب با من تماس گرفتن و تازه يادشون افتاده كه بگن قرار بوده با من تماس بگيرن كه تدارك نهار فردا رو آماده كنيم كه آقا امين زحمت كشيدن و مواد غذايي رو آماده كردند.
فقط همين رو بگم آلان كه دارم اين متن رو تايپ ميكنم فقط دلم ميخواست يه بالش بذارم و همين جا بخوابم ، اين قدر كه اين احسان ما رو توي كوه و دره پياده راه برد. طبق محاسبه اي كه كرديم فقط چيزي حدود 6 ساعت پياده راه رفتيم اونم توي مسيرهايي كه يا برف نشسته بود يا يخ زده بودن و منم با كفشاي معمولي اومده بودم و فقط انگار دارم روي يخها رقص تكنو ميرم و در نهايت هم زمين خوردم.
صبح ساعت 7 طبق معمول هميشه قرار ما ميدون پارك ملت بود وقتي من رسيدم مهدي اومده بود بعد ار 10 دقيقه هم ميلاد اومد و رفتيم به طرف امين و نويد و احسان و از اونجا به محل مورد نظر رسيديم.
خوشبختانه چون احسان به مسير مسلط بود پيش بيني همه چيز رو كرده بود و يه كوله پر از وسايل آورده بود.
خلاصه بعد از تقريبا يه ساعت پياده روي و تو سر و كله هم زدن بچه ها كنار يه چشمه براي صبحانه توقف كرديم. خواستيم برا چايي آتيش روشن كنيم كه با نهايت شرمندگي تمام چون همه چوبها خيس شده بودند موفق نشديم و آب رو روي آتيش يكي از همسايه ها جوش اوديم و خلاصه صبحونه رو جاتون خالي نوش جون كرديم. توي راه هم كه اين بچه ها از اينترنت و چت و وبلاگ و فروم اينقدر گفتن كه من يكي ديگه حو صلم سر رفته بود.
نمي دونستم كه تازه اول راهيم و بايد چند ساعت ديگه هم راهيپمايي داشته باشيم . دقيقا نمي دونم چقدر تو راه بوديم كه يه جاي مناسب براي اتراق پيدا كرديم ، ( تازه تو راه هم كلي ماشين يه بنده خدايي رو هل داديم كه توي يخها گير كرده بود اميدوارم كه احسان عكسش رو بذاره يخورده بخنديد، يه سگه هم عاشق لواشكهاي مهدي شده بود و نبالش مي اومد كه بهش لواشك بده)
بعد از تمام اين ماجراها شروع كرديم به پخت و پز ، و آماده كردن ناهار ظهر . بعد از كلي آتيش بازي و دود خوردن تقريبا ساعات 3 بعد از ظهر بود كه ناهار خورديم ولي همون آتيش بازي كلي حال داد.
ديگه وقت برگشتن رسيده بود و بايد كلي راه رو كه امده بوديم بر گرديم . خدايي برگشتن خيلي سخت بود چون هم زمين يخ زده بود و راه رفتن راحت نبود و هم تقريبا به تاريكي خورده بوديم. من يكي كه خودم حال نداشتم اون همه راه كه اومده بودم رو برگردم. فقط تقريبا اخراي مسير بود كه يه ماشين ما رو تا يه مسيري برگردوند و گرنه بايد نيم ساعت بيشتر پياده روي ميكرديم كه من از حال ميرفتم . همين الان هم هنوز پاهام يخ زده و نميتونم راحت راه برم و تمام ماهيچه هاي پام گرفته.
در نهايت بگم كه خيلي خيلي خوش گذشت جاي همتون خالي و هر كي هم كه نيومد كلي ضرر كرد.
احسان هم عكسها رو بذاره تا همه حال كنن
سلام
ممنون از محمود عزیز
ولی یه قسمت خنده دار رو که محمود یادش رفت بگه و حتما باید بگیم من تعریف می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا توی ماجرای هل دادن اون وانته
بعد از اینکه بنده خدا تونست از مسیری که یخ زده بود عبور کنه ما رو سوار کرد و یه مسیری ما رو برد ولی خیلی زود راه افتاد و امین جونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ماشین جا موند و طفلک یه مسیر دویست سیصد متری رو دنبال ماشین دوید تا تونتیم به صاحب ماشن حالی کنیم که یکی از دوستامون سوار نشده و از همه قشنگتر دویدن امین جونم بود که ما هم تشویقش می کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی دلمون هم بهش می خندیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که اینقدر خسته شدم مجبور شدم از رفتن به بیرجند منصرف بشم و فردا شب برم بیرجند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد پوررجب
25-11-2006, 07:18
واقعا برنامه ی جالبی بود و خیلی خوش گذشت
این رو هم یادشون رفته بود دوستان اضافه کنند که اونجا با توجه به یخ زدگی جاده و ... اما هوای خیلی معرکه ای صبح تا عصر داشت همچنین مناظر و آبشارهای کوچکی که یخ زده بودن و قندیل بسته بودن هم جالب بود (عکس از این مناظر داریم)
از عواقب بعدی این ماجرا اینکه من امروز نتونستم برم کار آموزی (به علت تورم انشگتان و ....) و خونه نشین شدم
اقا یه برنامه قرار ملاقات دیگه فقط برای اونایی که تو این قرار اومدن دارم :
محل: یه درمونگاهی ،چیزی
موضوع : مراسم امپول زنون
زمان : نمیدونم اما با توجه به حاد شدن مسئله ی سرما خوردگی هر چی زودتر بهتر
باز هم میگم جای همه مخصوصا و مخصوصا بهنام عزیز و دوباره مخصوصا و مخصوصا موقع اتیش روشن کردن خالی
شل تنبون2
25-11-2006, 07:43
يره واقعا كه
نمدنوم كدوم شير ناپاك خورده اي بود گزارش مو ره داد به اي مديرا و مو ره بنيدن
ميبينوم كه مرن كوه و مو ره خبر نمكنن
واقعا كه مرامم مرام بروبچ پنزرا خودمان كه هر وخت حال موكنم يك سوت اسكيپي تو كوچه مزنم همه ميريزن بيرون يا مرم عباسقلي خان يا 17 شهريور پلاسم خيلي حال مده جون دداش شما هم تونستن بين اخر صفايه
جون ما يك قرار درست حسابي همي پايين مايينا بذرن ما بيم خدايي شعن كلاس دره بري مو با كفش ورلد كاپ بيام پارك ملت ته سوسول بازيه اگه يكي از بچه هاي پنژرا بيبينم چي مگه خب اخه مو تو پنژرا كلي بروبيا درم خلاصه دربست هستوم باهاتان
عكساتانه بيبينوم يك وقت سوسول نبشن كه مو اصلا حال نمكونوم و هر چي سمت جواد بيشتر بزنن بهتره
دنبال او يره گه راپورتي ره هم دروم مگردم بيبينوم كيه حالشه بيگيروم كه باعث رف مو بن شوم
گذرتان به پنژرا افتاد سراغ مو ره از هر كي بيگيرن نشونتان مده مو ره به همي اسم "شل تنبون" معروفوم اونجه
صفاي همه ي بروبچ جواد دوست جواد پرور مشهدي گرم
به اميد او روزي كه مشهد بشه مهد جواداي ايران
yousofnejad
25-11-2006, 12:42
یه قسمت باحالو نگفتین:آخر کار که همه از خستگی زمین میخوردن یه وانت پر وسایل وفرغون و.... اومد ما رو نجات بده.همه بچه ها مثه .... پریدیم بالا رو هم .
به علت مسایل اخلاقی نمیشه همه چیو کامل توصیف کرد
با اینکه هوا سرد بود ولی حسابی حالیدیم-هر جوری هم که گزارش بدیم بازم نمیشه به واقعیت نزدیکش کرد مگه اینکه عکسا کمک کنن
تنها بچه مدرسه ای جمع باید از مدرسه اومده باشه : نوید منتظریم احسان عکس بده
علی آقای نامدار عزیز به جون خودم برنامه خیلی دیر قطعی شد و فرصت هماهنگی پیش نیومد .البته زنگ زدم ولی یکم دیر بود .باید خودت پیگیر باشی.در هر صورت این داستان ادامه دارد.
شل تنبون جان کسی گزارش نداده = مدیرا حساسن=چیزی ننویس بن کنن
سلام . اومدم با عکسها !
راستی ، اگه همگی زنده به خونه رسیدن یه پیغام اینجا بذارن ! ( اگه بعد از 2 روز زبونم لال یک کاریتون شد به من ربطی نداره )
هر چند متاسفانه آسیب دیدگی پای خود من دوباره عود کرد و درد شدید زانوم دوباره شروع شد ...
حالا بریم سراغ عکسها !
اولی مربوط میشه به اول مسیر ( روستای زشک )
افراد به ترتیب از راست به چپ : محمود ( Master Data ) - میلاد - نوید - خودم - مهدی ( طرقه ) - عکاس : امین ( از فوکوس نکردن عکس معلومه که عکاس نیستی امین جان ! )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دومی هم تقریبا وسطهای مسیر بود . کنار اون رودخونه و آبشار قشنگ !
افراد به ترتیب از راست به چپ : نوید - مهدی ( طرقه ) - امین - میلاد - محمود ( Master Data )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سوم هم از منطقه گرفتیم ( البته اگه گوشه سمت چپ تصویر رو نیگاه کنید چند تا آدم بیکار که خیلی هم آشنا هستند رو میبینین ! )
عکس چهارم ( عکس جنجالی ! ) دقیقا 5 دقیقه قبل از دوی استقامت روی یخ امین به دنبال ما و وانت !!!
عکس پنجم هم توی مینی بوس در راه برگشت ( به خاطر کم نور بودن محیط و تکانهای شدید مینی بوس عکس این شکلی شد ! )
افراد به ترتیب از راست به چپ : میلاد - امین - مهدی ( طرقه ) - محمود ( Master Data ) - نوید .
عکسهای من تموم شد ( چند تا هم منظره هست که نمیذارم ) . حالا نوبت نوید هست که بیاد و عکسها ناهار رو بذاره .
در ضمن ، از همینجا جای بهنام جان و تمام کسانی که نیومدن رو خالی میکنم و میگم که اونجا به یادتون بودیم ( مخصوصا زمان هل دادن وانت ! )
Braveheart
25-11-2006, 23:26
ایول دمتون گرم ؛ چه مناطق دبشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خداییش خیلی حال کردم ؛ ای کاش امتحان نداشتم ، و میتونستم بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی عکاسی خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو
25-11-2006, 23:56
سلام .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنها چيزي كه الان مي تونم بگم اينه كه خيلي جاي من خالي بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر گزارش تصويري من باشين . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شل تنبون2
26-11-2006, 19:54
يره خب خدا ويكيل چي بوگوم مو عكسا ره كه ديدوم هم حال كردوم و صفا هم ضد حال خوردومو و به قول سوسولا افسرده رفتوم
اي چي وضشه همتان سوسولن كه مخصوصا او يرگه ميلاد و او نويد با او تيپاي سوسولي
خييييلي حال كردوم با تيژ مهتي و ممود خيلي باحالن روي هر چي جفاته ره سفيد كردن مرام شما دو تا جفات پروررره عشق است
يره ببخشن خدايي اي طوري موگوم ولي ... ره با لانچيكا بزني بره اينجيي كه شماها رفتن نمره اووخت ....به همي قبله ي هشتم بي كارن مو بودوم با بچه ها قرار مگذاشتوم يك سيراب شيردون يا يك لبوي توپ كه كلي صفايه جون دداش
جون ممد سيبيل (يكي از رفيقاي اسومه كه خيلي باحاله و ميرومش با خودوم در ضمن تازگيا يك هوندا تميز مامله كرده ) بين و قرار ره يك جاي با صفا تو همي پايين مايينا بگذرن تيپا هم يك طوري بشن كه بخورم به هم سوسولا نين مو كه خيلي دوست دروم بيبينومتان مخصن : مهتي و ممود و امين و بهنام طلا وامير و مجيد اي خاهر و مادر يادوم رف از اي مجيد بوگوم مجيد جان برار با همه چيت حال كردوم خدا ويكيل از ما قماشي اند هر چي جفات و جفات پروري اسمت و عكست و او عكس زير اسمت تو سايت و همه چيت موخوره كه از خودماني يك حساب بيژه روت وا كردوم
قربون هر چي مشهدي شلوار پارچيي ، کبش ورلدکاپ ، کافشن چرمه اصلیتتانه حفظ کنن که خیلی می ارزه
ميلاد پوررجب
26-11-2006, 20:00
جناب اقای شل تنبون اخه چرا من ؟؟؟ :sad:
گنادارم باور کنین من سوسول نیستم لباسام اونجورین وگرنه منم یاد دارم مثل شما حرف بزنم میگی نه قرار بعدی رو بیا نشونت بدم :biggrin:
در ضمن از اينكه من رو تو ياهو اد كردي ممنونم من موافقت كردم منتظرم تا بيشتر با هم آشنا شيم ;)
آقای شل تنبون ممنون
داداش جوادی از خودتایه ای که قابل تو رو ندره داداش
ولی خب فکر مکردم به نظرت سوسول باشم
ولی خب یک دفعه که بیام سر قرار می بینی که واقعا اوجور هم که فکر مکنی از بچه جوادا نیستم
البته خودم هم ناراحتوم ولی خب مجبورم
آقا ما که منتظرتم بیا قرار بی بی نمت
کار ندری داداش یا علی
خدافظ
yousofnejad
28-11-2006, 10:46
یره مو کم آوردوم-
قراره ای هفته ر چی کا ر کنم؟؟؟؟
امین جان منتظر باش
یه قرار با حال داریم واسه این هفته
ان شا ا... یا امشب یا فردا صبح می نویسیمش
البته اگه فکر کنی یادت میاد چی بوده
سلام. به همه قرار اين هفته مشخص شد !
طبق آخرين اطلاعات امروز تولد داداش احسان همه بهش بگين دست دست پاشو برقص :ى بجنبونش بلرزونش :ی
خب احسان جون توی کدوم رستوران میخوای بچه ها رو به شام تولدت دعوت کنی ها ؟
---------------
جناب آقای یوس نژاد بگو ببینم اون هاردی که دادی به من توی جفت درایو هاش ویندوز نصب چیکار کنم من اونارووو ؟؟؟؟
وااااااااا !
خدا نکنه یک اتفاقی توی انجمن بیفته !
خب ، اول از همه یک سری چیز ها رو باید اعلام کنم . اول از همه ، برنامه احتمالا 4 شنبه شب هست . پس همگی برنامه خودتون رو ردیف کنید تا از دستش ندید .
بعدش خود من شب 4 شنبه ساعت 6 یک آزمون مهم دارم ! اگه نیومدم خودتون جشن بگیرید !!! ( شوخی کردم ، احتمالا میام )
در ضمن ، به خودتون گرسنگی و نشنگی ندین ، به دلتون هم صابون نزنین ! همچین خبرهای خوبی هم نیست !!!
هنوز برای مکان ! جایی رو در نظر نگرفتم . اما جاش رو بعدا همینجا اعلام میکنم .
پیشی جان ، تا شما هستی من چرا برقصم !؟ تو و نوید ، دست تو دست هم پایکوبی کنید !!! ما هم لذت میبیریم !
خبرهای بعدی رو بعدا اعلام میکنم .
آقا من که از میلاد شنیدم قراره جمعه باشه
بابا دقیقا بکین چه جوریه برنامه
Braveheart
28-11-2006, 16:35
ا چه خبره ، تولد احسانه : ایول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HAPPY BIRTHDAY [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردم ؛ راستی قابل توجه دوستان : الکی نیاین فقط شام بخورید ؛ کادو یادتون نره ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیکه رو احسان خودت بخون
"""""کاری میکنم بچه ها اینقدر کادو بیارن که علاوه بر پول شام پول ناهار فردا هم دربیاد """"
ميلاد پوررجب
28-11-2006, 17:38
احسان جان داداش گلم تولدتمبارك شرمندت عزيزم كه دير شد تبريك راستش از صبح يه ريز كلاس داشتم و نتونستم سر وقت تبريك رو خدمتت عرض كنم انشالله تولد 120 سالگيت رو تبريك بگيم بهت
به نظر من يه مراسم خيلي كوچيك و خودموني و يه روزي كه همه باشن بگيريم خيلي خوب ميشه و يه جايي هم باشه كه آزاد باشيم معركه س
Hectorist
28-11-2006, 21:48
با عرض سلام خدمت تمام بچه های مشهدی :thumbsup:
من یه چند وقتی بود که دنبال همچین تایپیکی می گشتم که به بهانه ای ، آخرش پیداش کردم .
دوستان گرافیست ، 5 آذر اولين سالروز درگذشت يگانه مرد گرافيك ايران مرتصي مميز بود. به همين بهانه روز 9 آذر يعني پنجشنبه ساعت 17 بعدازظهر مراسمي در نمايشگاه بين المللي ( چاپ و بسته بندي ) به مناسبت یاد و خاطره مرتضی ممیز برگزار ميشه. در ضمن در یکی از تالارها کارهای استاد ممیز به نمایش گذاشته میشه.
می خواستم به اطلاعتون برسونم . ( هر چند شايد بدونين ) فقط ميخواستم بگم لطف كنيد و حتما بيايد .
اميدوارم توي نمايشگاه ببينمتون و منتظرتون هستم :blush:
احسان جان مجددا تبریک می گم
قابل توجه بقیه دوستان قبلش تلفنی تبریک گفتم بهش
Hectorist عزیز برنامه این هفته از قبل مشخص شده شرمنده ولی خب شما بیا توی قرار ما خوشحال میشیم
احسان جان شرمنده سر خود مهمون دعوت کردم
بای
از همه شما ممنونم .
خداییش فکر همچین چیزی رو هم نمیکردم ! دست همگی درد نکنه .
در ضمن ، یک تغییر کوچولو توی برنامه ایجاد شد . برای راحتی بچه ها و ... !
خبر جدید رو 4 شنبه صبح همینجا اعلام میکنم .
بازم از همگی تشکر میکنم .
دوباره سلام .
قرار بزرگ و ویژه این هفته :
جمعه شب ، حدودا ساعت 8:30 به صرف ( ... ) ! میزبانان هم من هستم و امین یوسف نژاد عزیز .
البته هنوز ممکنه یک تغییرات کوچولو توی برنامه ایجاد بشه . پس گوش به زنگ باشید !
سلام.
تورو خدا اگه قرار شام ايناست بياين طرقبه :ى
آخه من اون موقع شب نميتونم بيام مشهد اگه هم بيام برگشتش اونم روز جمعه.........
به هر حال اگه من نيومدم احسان جان تبريك ايشالا تا فردا بيشتر عمر نكني :ی
امین تو هم ایشالا شام بدی بعد دیگه عمر نکنی :ی
چه زود قرار شام گذاشتی پیشی جان !
اون صفحه هم گفتم ، دلتون رو صابون نزنید !!!
باشه پیشی جان . حالا تا فردا بیشتر زنده نمونم ! البته تو اولین نفری هستی که همچین دعای جالبی کرده ! ولی نوبت من هم میرسه . به جاش همچین حالی ازت بگیرم که ... !
yousofnejad
29-11-2006, 12:06
پنج شنبه شب هم مشکلی نداره
نظرتون چیه؟
روزش رو انتخاب کنید؟؟؟؟
خب من قرار بود هفته پیش برم بیرجند ولی نشد
قرار جمعه شب برم
در ضمن خبر های بدی از بیرجند رسیده مبنی بر این که اساتید گرامی گیر دادن و حتما باید برم
اگر قرار برای 5 شنبه باشه از هر لحاظ مطمئن تره (البته برای من)
اینا رو گفتم که اگه می خاین منم توی برنامه تون باشم، برای من هم خوب باشه
زیاده عرضی نیست
سلام.
احسان خب تو هم دعا كن من الان بميرم :ى اما به دعاي گربه سياهه كه برف نمياد :ى
من 5 شنبه ميتونم بيام اما ساعتش آخه ديره .
يك جوري باشه كه من مثلا 9 اينا خونه باشم .
بازم ميگم اگه همه ميگن همون ساعت مشكلي نيست تونستم ميام نتونستم هم 2 تا شام طلب من يكي از احسان 2 تا از امين :ى
راستي يادم رفت به فكر داداش علي هم باشيد .
yousofnejad
29-11-2006, 12:22
اتفاقا من هم فکر میکنم 5شنبه بهتره
haj mehdi kojaee yare???? karet derom
zang bezan
پیشنهاد اول : 5 شنبه شب ساعت 8:30 . خوبه ؟
پیشنهاد دوم : جمعه شب ساعت 8:30 . این چی ؟
نظر خود من بیشتر با 5 شنبه هست . اگه مشکلی نیست و همگی میتونن باشن تائیدش کنیم و به بقیه خبر قطعی رو بدیم .
Hectorist
29-11-2006, 13:21
خیلی خوب ، خیالی نیست
احسان جان تولدت مبارک ، امیدوارم تا 100 سال دیگه زنده باشی .
اگه جشنتون افتاد یه روز دیگه ، حتما بیاین .
بهنام کوچولو
29-11-2006, 14:43
سلام . احسان جان تولدت مبارك . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم خيلي دير تبريك گفتم . خودم از دلش در ميارم شما فضولي نكنين .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
اما قرار ملاقات . من با پنجشنبه موافقم به شرط اينكه برنامه ساعت 8 تموم بشه اينجوري هم من ميتونم بيام هم پيشي كه البته اومدن پيشي خيلي مهم نيست ولي اومدن من كه مهمه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن امين از علي نامدار يادت نره هر جور شده برو دنبالش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
29-11-2006, 15:42
می بینم که احسان داره میترکونه برا تولد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم بگن : تولدت مبارک ....صد سال زنده باشی .......بی رنج و با مروت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این تیکه آخرش شعر ناهمگون شد مجبور شدم یه چیزی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی این نوید هنوز سیم های تلفن خونشون درست نشده که چند وقته پست نمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین طور بقیه بچه ها که ازشون خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی احسان جان تولدت واقعا مبارک باشه ها ؛ کلک کجا میخوای ببری ما رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بنظر من که 5 شنبه بهتره ، هرچند جمعه هم بیکارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر تاپیک ، شیر شجاع : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو
29-11-2006, 15:57
اينم عكس پيشي . واسه اونايي كه فكر مي كنن پيشي .... :rolleye:
اينم عكسهاي قديمي:
البته امير يوزرش و عوض كرده و الان با يوزر Braveheart فعاليت ميكنه . ;)
ميلاد پوررجب
29-11-2006, 19:18
قرار رو 100% كنيد ديگه اقا همه ي بچه ها روز پنج شنبه عصر بياين تا بزرگترين قرار ملاقات سايت رو رديف كنيم
يا علي
yousofnejad
29-11-2006, 19:23
من نمیتونم قبل 8 بیام
بهنام جان شما یه کاریش بکن-امین هم با من
سلام
من كه گفتم به غير از جمعه ها شرمنده
ميلاد پوررجب
30-11-2006, 18:14
احسان جان پس كوشي داداش
قرار شد كه امروز ساعت دقيق قرار رو بگي كه
ميلاد پوررجب
30-11-2006, 18:59
با صحبتي كه با احسان جان كردم قرار شد فردا ساعت حدود 3 عصر اون دوستايي كه شمارشونو دارم كه هيچي با تلفن محل دقيق (80%يكي از كافي شاژاي دور و برمونه) رو ميگم اونايي كه ميخوان بيان حتما اطلاع بدن تو همين تاپيك
كسايي كه اومدنشون حتميه تا الان
مهدي ، امین ، خودم ، امیر ، بهنام ، احسان ، علی نامدار، نوید ، محمود
غیر از این افراد بقیه ی دوستانی که میخوان بیان حتما تا حداکثر فردا ساعت 12 خبرش رو همین جا بدن
یا علی
منم میام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره قرار جمعه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارمو داری که میلاد جون اگه ندری برات پیغام خصوصی میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یک مسیج اولش بزن که گوشیمو از دایورت در بیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان ، دستت دردنکنه .
خبر مکانش رو تلفنی به دوستان میگم .
الان چند ساعتي هست که از قرار گذشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم گذارش قرار ملاقات 85/9/10 ساعت 3 براي کساني که نتونستن بيان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من مثل قرارهاي قبلي رفتم جلو درب سجاد ديدم کسي نيست زنگ زدم به ميلاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد گفت ما کافيشاپيم بيا کافي شاپ پارک ملت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم که ياد نداشتم کافي شاپ کجاست ميلاد گفت بيا جلو درب من ميام دنبالت
من رفتم جلو درب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم هنوز ميلاد نيومده با خودم گفتم ميرم تو پارک پيداش ميکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم و کافي شاپ رو پيدا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم تو احسان رو ديدم داشت ميز ها رو درست ميکرد که همه يک جا باشن
امين و علي هم بود ولي ميلاد نبود باخودم گفتم بنده خدا تو سرما اومده دنبال من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از امين پرسيدم ميلاد اومده دنبال من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت ميلاد اصلا هنوز نيومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
نشستيم يکم درمورد قرار قبلي صحبت کرديم که چه بلاي سره دوستان افتاده که رفتن کوه نوردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سزاي ورزش نکردن همينه ديگه)
بلاخره ميلاد اومد اونم درمورد حليم هفته قبل گفت که بهنام چيکار کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در بعضي جاها که نميگم کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهنام رو زياد ياد ميکنه
**
**
**
مهدي هم اومد يکم چهرش تغيير کرده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوش تيب ترو جوان ترشده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ديگه نميشود بهش گفت بابا بزرگ
**
**
**
تا الان شديم 6 نفر
بهنام و امير هم اومدن اما يکم دير [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالاديگه شديم 8 نفر
**
**
**
همون طور که ميدونستيد امروز تولد احسان و امين بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک کيک گرفته بودن به اين بزرگي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط جا شمعش خالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاتون خالي با نسکافه نشستيم و خورديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا عکس هم گرفتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و امير [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که براتون ميزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
قرار شد که بريم طرقبه با ماشين امير اما من جايي دعوت بودم بايد ميرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با بچه ها خداحافظي کردو و رفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
**
اين بود گذارش من که بقيه دوستان کاملش ميکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اينو بگم جاي اونايي که نيومدن خالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكسها
عكس 1
دنبالش نگردين پاكش كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس 2
عكس 3
عكس 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg
بقيه عكسها رو هركي با كيفيت بالا ميخواد به امير پيغام خصوصي بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yousofnejad
02-12-2006, 09:19
طرقبه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
طرقبه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
چون نويد زير 18 سال سن داره و مسايل پيش اومده توي طرقبه براي افراد بالاي 18 .
گزارش قابل بيان نيست :D
Braveheart
02-12-2006, 19:38
سلام.
چون نويد زير 18 سال سن داره و مسايل پيش اومده توي طرقبه براي افراد بالاي 18 .
گزارش قابل بيان نيست :D
همین طور که امین جون گفت ؛ هم مسایل قابل بیان نیست ، هم عکسایی که دسته منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی افراد بالای 18 سال میتونند پیغام خصوصی بزنند تا عکسا رو بهشون بدم :happy: )
حال میکنید لایه های حفاظتی رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا گناه داره نوید
حالا نمیخاین بگین چرا نوید رو اذیت می کنین
خودم بهت میگم نوید جون
بچه های بد فکر نکینی دارم با نوید اینجوری صحبت می کنم خبریه
آقا قرار شد عکسای طرقبه محفوط بمونن
اگه لو برن دیگه دیگه
n_yaghmaei
03-12-2006, 02:59
اقا منم مشهديم موضوع چيه ما هم بازي هستيم تازه 18 سالمم هست
Braveheart
03-12-2006, 11:45
اقا منم مشهديم موضوع چيه ما هم بازي هستيم تازه 18 سالمم هست
سلام
ایول که مشهدی هستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پستت که تو تاپیک اصفهانیها خیلی جنجالی بود ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
ولی در کل اگه خودتو معرفی کنی خیلی خوبه ، ما هم هفته ای یه بار یک قرار ملاقات داریم ، که البته از تمام قرار ملاقات های بچه های پی سی در شهرهای دیگر جذاب تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n_yaghmaei جان خوش اومدی .
شما اگه توی قرار ملاقاتها شرکت کنی همه چیز دستت میاد !
MasterData
03-12-2006, 16:10
الهي همتون جيز جيگر بيگيرين
چه جوري تونستين روز جمعه بدون من تولئ جشن بگيرين
خجالت نكشيدين
يه پايه ثابت تمام قرار ها من بودم تا به حال نشده بود كه هيچ قراري ميام
تو رو هفت جد آبادتون درست برنامه ريزي كنين درست شب قبل از قرار به من بدبخت خبر ندين كه فردا ميخوام فلان كار رو بكنيم
همش تقصصير همين ميلاده
الهي همتون جيز جيگر بيگيرين
چه جوري تونستين روز جمعه بدون من تولئ جشن بگيرين
خجالت نكشيدين
يه پايه ثابت تمام قرار ها من بودم تا به حال نشده بود كه هيچ قراري ميام
تو رو هفت جد آبادتون درست برنامه ريزي كنين درست شب قبل از قرار به من بدبخت خبر ندين كه فردا ميخوام فلان كار رو بكنيم
همش تقصصير همين ميلاده
والله من که خیلی دلم میخواست ببینمت
ولی بچه ها گفتن محمود نمیاد
برنامه ریزی ها هم با میلاد نبود با احسان و امین بود
هر کاری میخوای بکنی با اون دو تا بکن
از طرف من اجازه داری
سلام.
مگه به من نگفتين محمود سر جشن تولد بوده ؟؟؟؟؟؟
محمود جون الهي خر بشينه روشون.
از طرف منم مختاري هر كار ميخواي با اون دوتا بكني .
----------
راستي بچه ها كسي هارد 20 يا 40 براي فروش داره ؟
يكي ميخوام في الفور .
همتون نامردین ! به این زودی جا زدین !؟
یک حالی از تک تکتون بگیرم ! مخصوصا پیشی و طرقه !
محمود جان . به خدا تقصیر امین بود . آخره برنامه ریزیه ! من این وسط هیچ کاره بودم !
پیشی جان ! کی گفته محمود هم سر تولد بوده !؟ چرا از خودت حرف در میاری ؟ ( بیام بزنمت !!! )
سلام ...
با اجازه ی دوستان تاپیک رو ویرایش کردم و پست هایی که به خاکی زده بود رو حذف کردم
اگر احیانا پستی از دوستی به اشتباه حذف شده من ازش معذرت میخوام :blush:
ممـنــون :)
مـیـثــم
n_yaghmaei
05-12-2006, 00:15
بچه ها من سعيد هستم فيكس 18 سال دارم اهل تهران هم نيستم بچه خيابون دانشگاه درس مي خونم اوقات بيكاريم جمعه ها 10 تا 12 شنبه ها و سه شنبه ها 16 تا 20
ديگه چي بگم
jak_1300
05-12-2006, 09:32
بچه ها سلام
من اومدم كه بگم از همه تون معذرت ميخوام اگه ناراحت شدين شرمنده من قصد ناراحتيتون رو نداشتم اميدوارمكه به دل نگيرين
و خيلي خوشحالم كه غيرت دارين باريكلا به همتون درست كه كلي فحش و بد بيراه خوردم و لي ارزشش رو داشت تا رگه غيرت خيلي هاتون رو كه خوابه بيدار كردم و مطمئن باشين ديگه مزاحمتون نميشم اميدوارم كه خوش و خرم باشين هميشه استوار و پايدار و هميشه ايراني باقي بمونيد باريكلا به همتون باريكلا خيالم از مشهد راحت شد
در پايان باز هم معذرت ميخوام از همه تون باي خوش باشين
احسان جان من به شما احترام ميزارم و از اونجايي كه ميشناسمت اميدوارم ديگه دلخور نباشي دوسته من ديگه مزاحم نميشم باي تا هيچ وقت دراين تايپيك.
Braveheart
05-12-2006, 10:46
سلام
آقای عرفان پی سی شما اگه مشهدی هستین (بنظرم البته نباشین ) هنوز چایی نخورده و حتی با بچه های این قسمت سلام هم نکرده اومدین پست طرفداری از شخص خاصی را میدین
اما یه چیز جالب اینکه : تو نام کاربریت عرفای پی سی هست و همچینین ای دی اون آقا جک -130 در یاهو هم عرفای ال سی دی هست ؛ بنظر تو ما نباید شک کنیم ؛ تازه شک از آنجا بیشتر میشه که تو خواصتی به نوعی معذرت خواهی هم بکنی
فقط اینو بدون بچه های مشهدی خیلی باهوش تر از آنند که این نوع کلک های مسخره را بخوای بزنی
من همینجا یک گله کوچیک از میثم جون هم بکنم ؛ یادمه دفعه پیش که این آقا اینجا پست داد با اینکه حتی پستش ملایم تر هم بود جناب مافیا 10 روز بنش کرد ولی شما دریغ از حتی بن یک روزه ؛ البته من دوست ندارم کسی اذیت شه ولی بنظر شما اگه حداقل یه روز بن میشد بازم میتونست بیاد فرداش پست بده همینجا
erfan.p30 جان . جدی جدی بچه مشهدی ؟ چون حداقل تاریخ عوضیتت میگه که تازه یکی دو روزه بازش کردی و همچنین آی پی پستت مال یک جای دیگه اس !!! یکم شبیه پست بالا سرته ! خدا به همه ... بده ! ( حداقل آی پی رو عوض میکردی ناشی ! ) :laughing:
در ضمن ، منظور نیت خیر رو هم فهمیدیم ! ای ول ! اصلا من نمیدونم بچه 7 حوض رو چه به تاپیک مشهدیا ! برو بچه تو تاپیک خودت بازی کن ! :tongue:
خوش باشی .
دیگه چند تا اکانت باز کردی jak_1300 ؟ :blush:
خداییش اگه این جور آدمها نبودن دنیا گلستان میشد ! ولی حالا که هستن :biggrin:
سلام.
بچه ها تمومش كنيد .
ديگه هيچ كس ادامه نده لطفا.
آقايون به مناسبت اقتدار بي مثال بچه هاي مشهد كه خداييش توي اين قضيه كاملا به همه ثابت شد يه قرار ملاقات توپ بذارين جاي من رو هم حسابي خالي كنين كه دلك براي همه تون تنگ ميشه
ميلاد
امين
بهنام
احسان
امير
نويد
محمود
مجيد
امين پيشي
علي آقا نامدار
و خودم !
حتما میذاریم !
و جای شما رو هم حتما تر خالی میکنیم !!!
راستی ، یک سری به اون جایی که اچ تی ام ال رو نوشته بودم بزن . قسمت آخر رو گذاشتم . مخصوصا به اون تیکه آخرش دقت کن !!!
راستي امروز 3شنبه است
براي جمعه كي و چه قراري ميخوان بزارين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي امين يك ليست و قيمت از نوت بوك ميخواست به من بده اگه كسي با امين در ارتباط است بهش بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو
05-12-2006, 22:56
سلام .
ميبينم كه باز اينجا گرد و خاك كردين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قرار اين هفته و كي مي ذاره ؟؟؟
قرار اين هفته با محمود . هر چي محمود جون بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس منتظر آقا محمود هستيم ببينيم واسه اين هفته چه گلي به سر ما ميزنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيد آقا هم يكم برنامه ريزي كنن كه غيير از جمعه ها هم بتونن بيان(لطفا)
از آقا ميثم هم بابت ويرايش پستها ممنونم . (البته من پستهايي و كه ويريش شدن و اصلا نديدم ).
MasterData
06-12-2006, 23:12
يه عالم نوشتم ولي نمي دونم چرا پست نكرد
به خيليها گير داده بودم ولي مثل اينكه نمي خواست پست بشه
عرض به حضورتون قرار روز جمعه بعد از ظهر ساعت 4 تا اكثر بچه ها بتونن بيان
هر كسي هم كه مشكل داره بگه تا ببينيم چي كار ميكنيم
اين شل تنبون هم اگه كش شلوارش رو محكم ببنده مي تونه بياد
navid_mansour
06-12-2006, 23:54
سلام............گل روی همه
مرسی از مدیران که باز هوای تاپیکو داشتن.......و عرفان خیلی سیاست ناشیانه ای که تو امه خودتو دوباره بسازی بیای طرفداری بکنی.................
راسی بچه در مورد قرارها من دیگه تا مدت ها گم و گورم............دیگه امتحانات ترم داره شروع میشه و درسها به شدت داره رو من فشار میاره..............واقعا فکر نمیکردم منی که اینقدر تو قرارها فعال بودم دیگه نتونم بیانم....خلاصه دیگه جای من رو تا 2--3 ماهی خالی کنید
دلم تنگ میشه
اینجا پست میدم................فعلا خداحافظ
..............
Braveheart
07-12-2006, 00:13
اینجا پست میدم................فعلا خداحافظ
..............
خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این اسمایل آخریه برا اینه که محیط خیلی هم غم ناک نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نويد جون كجا ؟
بچه ها منم امتحانام هي داره شروع ميشه كم كم فشار هم روم هست.
جمعه ها هم كه همه بايد بدونند مشكل دارم .
خلاصه منم يك جوري معذور بداريد .
---------
و اينكه من كل كامپوتر و هرچي دارم داره منتقل ميشه به خانه ي داداشم و اينكه شايد ديگه براي هميشه با كامپوترم و همه چيزش خداحافظي كنم . ( زندگي سخت شده ! ) ( همه فيلم ها آهنگ ها همه چيز........ )
براي همين من هم شايد نتونم زياد بيايم چي توي اينترنت چي سر قرار ها . جاي منم خالي كنيد .
يك جورايي همتون رو دوست دارم اين مدت هم كه با هم آشنا بوديم اوقات شادي رو براي هم فراهم كرديم .
دوستاي خوبي هستيم و خواهيم بود.
چيزي از ما ديديد حلال كنيد .
Ali Namdar
07-12-2006, 07:50
سلام به همگی!
آقا اگر چه دیر شده واسه نوشتن ولی دست همتون درد نکنه! عجب جشنی بود! خداییش خیلی با شما خوش گذشت! :laughing:
دوستان! من بدلیل امتحانات و کنفراسها و مقالات نمیتونم چند روزی بیام.خیلی دوست دارم ببینمتون! ولی چه میشه کرد! اگر بار گران بودیم رفتیم......! :sad:
نترسین! هستم با شما ولی فعلا چند روزی نه! ;)
قربون همتون! به امید دیدار! :)
Braveheart
08-12-2006, 22:20
سلام.
نويد جون كجا ؟
بچه ها منم امتحانام هي داره شروع ميشه كم كم فشار هم روم هست.
جمعه ها هم كه همه بايد بدونند مشكل دارم .
خلاصه منم يك جوري معذور بداريد .
---------
و اينكه من كل كامپوتر و هرچي دارم داره منتقل ميشه به خانه ي داداشم و اينكه شايد ديگه براي هميشه با كامپوترم و همه چيزش خداحافظي كنم . ( زندگي سخت شده ! ) ( همه فيلم ها آهنگ ها همه چيز........ )
براي همين من هم شايد نتونم زياد بيايم چي توي اينترنت چي سر قرار ها . جاي منم خالي كنيد .
يك جورايي همتون رو دوست دارم اين مدت هم كه با هم آشنا بوديم اوقات شادي رو براي هم فراهم كرديم .
دوستاي خوبي هستيم و خواهيم بود.
چيزي از ما ديديد حلال كنيد .
آخ منم امتحانام شروع شده اساسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یکم بنظرم موقتا تعداد قرار ها رو کمتر کنیم ؛ البته اگه بچه ها پایه اند که برید و جای ما رو هم خالی کنید
با تشکر شیری که دارد کم فروغ میشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n_yaghmaei
08-12-2006, 23:21
يه عالم نوشتم ولي نمي دونم چرا پست نكرد
به خيليها گير داده بودم ولي مثل اينكه نمي خواست پست بشه
عرض به حضورتون قرار روز جمعه بعد از ظهر ساعت 4 تا اكثر بچه ها بتونن بيان
هر كسي هم كه مشكل داره بگه تا ببينيم چي كار ميكنيم
اين شل تنبون هم اگه كش شلوارش رو محكم ببنده مي تونه بياد
بچه ها ببخشيد من ديروز (پنجشنبه ) هر كاري كردم نتونستم وارد پي سي ورد بشم ببخشيد اگه نشد پاي قرار بيام راستي يك سوالي قرار ها رو معمولا كجا ها مي ذارين
منم هركاري كردم نتونستم بيام تو سايت وارد نميشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بدشامسي كارتم هم تمام شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان موقع امتحانات هستش و فكر كنم بيشتر بچه ها درس و مشق دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كم كردن قرار ها تا بعد از تمام شدن امتحانات من كه حرفي ندارم تا ببينم بقيه دوستان چي ميگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد زمان من كه بهنام جان گفت بگم كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هماهنگي هايي كه انجام دادم قرار شد كه از تاريخ 25-9-85 بعد از ظهرها كلا از شنبه تا جمعه از ساعت 5 به بعد بيكار باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ديگه مشكل بعد از ظهر نداشته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي فقط جمعه ها صبح هنوز شرمنده نشود كاريش بكنم
از شلتنبون هم خيلي خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست دارم تو قرار ها ببينمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميكم تو قرار ها يكم مثل خودت صحبت كنيم (مشهدي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي آقايي به مولا اگه بيي ببينومت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
navid_mansour
09-12-2006, 00:08
خب پس همه مشغولن.......راسی شل تنبون سریع به من پی ام بده تو یاهو
والا موندم چی بگم به شما !
این سوسول بازیها چیه ! درس و مشق و ترم و ... !
نمیدونم لو بدم یا نه ، اما میگم . عصر جعمه جای همتون خالی بود . تک تکتون . من با میلاد و یکی از دوستان خودم رفتیم دوچرخه سواری توی ارتفاعات غربی مشهد . وااااااااای ! یک حالی داد که تا آخر هفته شارژ شدم !
حالا یکی دو تا عکس از اون شب میذارم تا شما هم در لذت ما شریک باشید !!!
کلام آخر ( نوید و پیشی گوش کنند ) : قرار ها پابرجا هستند . اما فاصله های بین قرار بیشتر میشه . هر کی هم که نیاد ، سری بعد باید شام بده ! اونم طرقبه !
حالا خود دانید ...
yousofnejad
09-12-2006, 11:02
سلام
یه مدتی به علل مختلف از جمله قطعی adsl باز نشدن پی سی و ...نتونستم بیام .وبخشید
به نظر میاد بهتره قرار ها هر 2هفته یکبار یا 3هفته ای باشه فعلن
من یه مدتی احتما لا برنامه تهران و شیراز دارم شاید کمتر باشم.....
از الان برنامه هفته دگه رو بزارن=جمعه همون ساعت4 ؟؟؟
H A M A S
09-12-2006, 13:34
سلام به مشتی ها
از اینکه نمیتونم تو ملاقات ها شرکت کنم (بعلت بچه ننگی!!!)ببخشید
بابا مشتی یه تاپیک ابومسلم بزنید
مشکی مشکی مشکی مشکی
فعلا برای آخر این هفته ( 5 شنبه ) برنامه هاتون رو ردیف کنین تا ساعت دقیقش رو بعدا اعلام کنیم .
sooshiyanet
09-12-2006, 13:46
منم هستم اما وقت نميكنم
ويرايش : آقا موضوع بچه ننگي نيست از سن من يكي ترم و اين چيزا هم گذشته اما جدي وقت نميكنم ;)
sooshiyanet جان . مسئله سن و سال نیست . قصد ما از قرار ملاقاتها استفاده از معلومات و تجربیات همدیگه هست .
اگه بتونید توی ملاقاتها شرکت کنید ، خوشحال میشیم .
MasterData
09-12-2006, 19:49
نمیدونم لو بدم یا نه ، اما میگم . عصر جعمه جای همتون خالی بود . تک تکتون . من با میلاد و یکی از دوستان خودم رفتیم دوچرخه سواری توی ارتفاعات غربی مشهد .
چشمم روشن
خدایی من دیگه نمیام . خیلی نامرد شدین . من شب جمعه به میلاد sms دادم که قرار رو هماهنگ کن ؛ خودش رفته عشق و صفا
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
آقا من 5 شنبه رو هستم
انشا ا.. اگه سالم برسم مشهد
محمود جان خوئتو ناراحت نكن
اين روزاي ديگه رفاقت ها بوي ... عطر و گلاب ميده
شوخي ميكنم ولي خب راست ميگه من بهش گفتم با ميلاد در ميون بذاره ولي ميلاد تنها رفته صفا
نشون به اون نشون كه من صبح به ميلاد اس ام اس دادم كه اي نامردا بعد از ظهر هم كه فكر مي كردم با هم قرار گذاشتين زنگ زدم ميلاد ميگه با احسان رفته بيرون
آقا من رو هم حساب كنين واسه 5 شنبه
دلم براي همه تون تنگ شده
بهنام کوچولو
09-12-2006, 22:46
چشمم روشن
خدایی من دیگه نمیام . خیلی نامرد شدین . من شب جمعه به میلاد sms دادم که قرار رو هماهنگ کن ؛ خودش رفته عشق و صفا
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
سلام .
محمود جون بابا كجاي كاري اين ميلاد منم دور زده . حالا مشكلي نداره اينارو مي ذارم لاي نون گرم . باشه تو يك فرصت مناسب جبران مي كنيم . (تو كه مي فهمي ديگه چي ميگم :cool: )
اما در رابطه با قرار ملاقاتها :
منم با دو هفته يك بار موافقم چون خداييش منم خيلي سرم شلوغ شده اصلا وقت نميكنم بيام قرار ها و بخونم .
و اما تازه واردها :
آقايون سوسول بازي رو بزارن كنار و حداقل يك بار در قرارهاي ما شركت كنند تا با هم بيشترآشنا بشيم . البته از آقايون جواد (شلتنبون2) عذرخواهي ميكنم كه واژه سوسول و به كار بردم . (ايشاالله قرار بعدي و تو پيچ تلگرد مي ذاريم تا شلتنبون 2 هم بياد . )
سلامتي شلتنبون 2 يك صلوات كفتري
بيه بيه بيه بيه .... :biggrin:
من اومدم برای دفاع !
اولا اینکه تا حالا هیچکدومتون برای برنامه دوچرخه اعلام آمادگی نکردین .
دوما برنامه ما ساعت 11:30 ظهر روز جمعه تازه ردیف شد .
سوما حالا که چیزی نشده ، برنامه های بعدی رو اگه با دوچرخه پایه اید ، میذاریم بینالود !!!
استاد ترفند
10-12-2006, 11:00
سلام منم از مشهد هستم . آمادگي دارم سر قرار حاضر شوم .
اما كدام سه شنبه و چه تاريخي ؟ در ضمن روبروي در كدام استخر ؟ پارك ملت 3 تا استخر دارد !
[quote]
استاد جان ، خوش اومدی .
هنوز سر مکان و زمانش جای خاصی رو تعیین نکردیم . اما اگه به پیغام های تاپیک توجه کنید متوجه میشید .
ميلاد پوررجب
12-12-2006, 14:22
یه ساعت براتون ماجرا رو تعریف کردم چرااینجا پست نمیشه داد عجب ها
خب ! بالاخره فروم باز شد . ( چه عجب ! )
قرار این هفته 5 شنبه ساعت Pm 8 .
در ضمن . هر کی نیاد ایشالله سوسک شه !
MasterData
12-12-2006, 18:36
میخواستم قرار این هفته رو نیام تا تلافی بشه
ولی دیدم مهدی جون و بهنام خان قراره بیان دیگه جرات نکردم قرار رو کنسل کنم
ميلاد پوررجب
12-12-2006, 20:27
اقا من چند تا عضو جدیدبا خودم میارم ساعت دقیق رو اعلام کنید من با پنج شنبه ساعت 8 موافقم
منم فکر کنم بتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ها 80% امکانش هست بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیومدم دعا کنید سوسک نشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نگفتین کجا بیایم
همون پارکه ؟ کجاش ؟ روبرو درب سجاد؟
ویرایش کردم ...
دو بار نوشته شود
میخواستم قرار این هفته رو نیام تا تلافی بشه
ولی دیدم مهدی جون و بهنام خان قراره بیان دیگه جرات نکردم قرار رو کنسل کنم
پس که اینطور . فقط به خاطر مهدی و بهنام میای :jealous:
ولی عیبی نداره . به خاطر هر کی که دوست داری بیا . فقط بیا !
Braveheart
13-12-2006, 00:20
آقا برید و جای ما رو هم پر کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ من شرمنده که نمیتونم تو قرار این هفته بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال چرا قرار را اینقدر دیر وقت اونم در روز پنج شنبه انداختین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی کردم میدونم که همه بچه مثبتید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر تاپیک : شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمود مرسی از اینکه به من و بهنام لطف داری
آقا احسان دلگیر نشو خب میری تنها تنها خوش گذرونی محمود هم اینجوری میگه
به هر حال من به این کارا کار ندارم خلاصه که این پست رو که دارم می نویسم تازه رسیدم مشهد
این هفته قرار هر جا و هر وقت باشه پایه هستم
ميلاد پوررجب
13-12-2006, 11:11
آقا محمود مرسی از اینکه به من و بهنام لطف داری
آقا احسان دلگیر نشو خب میری تنها تنها خوش گذرونی محمود هم اینجوری میگه
به هر حال من به این کارا کار ندارم خلاصه که این پست رو که دارم می نویسم تازه رسیدم مشهد
این هفته قرار هر جا و هر وقت باشه پایه هستم
خوبه پس من با قرار تو بیرجند پایه ام بقیه ی بچه ها هم مشکلی ندارن حالا میای بیا بریم (شوخی بود)
اقا قرار رو قطعی میکنیم ولیاینطور که معلومه قرارمون 4-5 نفر بیشتر نمیشه فردا شب ساعت 8 شب جلوی درب سجاد پارک ملت بعدشم میبینم که اینجامیشهتو امضا عکس گذاشت همه جو گیر شدن تبلیغات کردن ما هم روش فردا شب کامل براتون توضیح میدوم که جریان چی بود که ما رفتیم بااحسان اغا
همون ساعت 8 ردیف شد .
کسانی که دیدن به ندیده ها برسونن !!!
با این وضعیت که دلگیر شدی من خیلی ناراحتم بابا این میلاد میگه حالا ما یه بار رفتیم بیرون چرا اینقدر گیر میدین
نازش ریاده خب نازش هم خریدار داره
نازشو بکشین چون من از طرف همه میگم همه دوستت دارن
خودتو هم لــــــــــــــــــوس نکن باشه
اصلا بچه ها چون دوستت دارن میگن ما هم دلمون میخاشته باشیم
کاری ندارین
بای
tanhaye konjkav
13-12-2006, 12:34
salam be bar bach man tazeh az emroz ba goroh shoma ashen ashodam sale sevom mahandesi sakht afzar mikhonam mikhastam bebinam kasi az shoma ha to in reshte nist dar mored arshad meemare kapputer ettelaat mikhastam
ميلاد پوررجب
13-12-2006, 12:35
با این وضعیت که دلگیر شدی من خیلی ناراحتم بابا این میلاد میگه حالا ما یه بار رفتیم بیرون چرا اینقدر گیر میدین
نازش ریاده خب نازش هم خریدار داره
نازشو بکشین چون من از طرف همه میگم همه دوستت دارن
خودتو هم لــــــــــــــــــوس نکن باشه
اصلا بچه ها چون دوستت دارن میگن ما هم دلمون میخاشته باشیم
کاری ندارین
بای
مهدی جان این حرفا چیه داداش من ارادتمند همه ی بچه های مشهدی عزیز هستم انشالله فردا شب مفصل صحبت خواهیم کرد
باز هم ممنونم و بای
salam be bar bach man tazeh az emroz ba goroh shoma ashen ashodam sale sevom mahandesi sakht afzar mikhonam mikhastam bebinam kasi az shoma ha to in reshte nist dar mored arshad meemare kapputer ettelaat mikhastam
آقا شما بیا سر قرار بچه ها همه مخ هستن الا من :sad:
شما بیا هسن کسانی که کمکت کنن
چه افرادی که به صورت تجربی یاد گرفتن و چه کسانی که اصولی یاد گرفتن و در اصل درسشو خوندن
فقط بیا باشه
hesabdar_xt
14-12-2006, 08:18
سلام به روي ماه همه برو بچز مشهد اقا من حميد هستم از برو بچز مشهد از دوستاي آقاي مهندس پوررجب(اگه پر رو نشه) فعلا ما رو پذيرا باشين تا بعد در قرارها نيز شركت كنم. فداي همه شما حميد
yousofnejad
14-12-2006, 12:01
به شدت به دوستان جذیذ خوش آمد میگیم
سلام
من یوسف
آقای پوررجب از سایت centralclubs.com منو دعوت کرد
آقا حالا قرارهاتون کی و کجا هست؟ و در چه مورد صحبت میکنین؟
خوش اومدی یوسف خان .
قرار هامون معمولا پارک ملت هست ( کافی شاپ پارک )
تقریبا هر 2 هفته یک بار ( شبهای 5 شنبه ) و در مورد همه چیز ( به لطف وجود همه نوع تخصص ! ) حرف میزنیم .
سلام
بلاخره هرکار کردم نشود از دست اون 20% نجات پیدا کنم و نتونستم بیام
خدا کنه دعا تون نگیره و سوسک نشم
n_yaghmaei
15-12-2006, 00:20
ببخشید منو چون اومدم بیام یکی از دوستام اومد باهام کار داشت منم خونه موندم وقتی ساعتو نگاه کردم دیدم ساعت 9 است دیگه از خیرش گذشتم انشاالله هفته های دیگه می یام
بهنام کوچولو
16-12-2006, 13:36
سلام.
قبل از هر چیز به تمام دوستان تازه وارد تبریک عرض می کنم ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا واسه چی هنوز خودم نفهمیدم ؟؟!!)
خب قبل از اون قبل بالا باید از تمام برو بچز عزیز که دعا کردن من سوسک بشم هم تشکر کنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما ظاهرا دعاشون اشتباهی بوده و در حال حاظر بنده خروس شدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پنجشنبه شبها نمی تونم سر قرارها بیام . دلیلشم کسایی که باید بدونن می دونن . پس لطفا قرار بعدی و پنجشنبه نذارین .
اصلا قرار بعدی و خودوم می ذارم .
منتظر اعالم قرار بعدی توسط همین یوزر باشید .
تا پست بعدی خدا نگهدار .
منم موافقم با جمعه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
navid_mansour
17-12-2006, 19:34
سلام بچه ها............جای منم خالی کنید هر روزی که بود..........دلم تنگیده اساسی.......هم امتحانات ترم اول تموم شه من میدو ام میام
لازم شد یک حال درست و حسابی از تک تک شماها بگیرم !!! ( البته نه همگی ، بعضیها ! )
این عکسها مال جمعه این هفته هست . جای همگی خالی .
این عکس از شام اون شبه . حالا حدس بزنید اون ورقهای آلومینیومی اون وسط چیه !؟
این کیه !؟
بازم 5 شنیه ها نیاین !!!
سلام احسان جان اگه میخای حال ما رو بگیری که نیومدیم خب گرفته شد !!!!
اینا هم سیب زمینیه
اون هم که همون جعفر پوراصغر خودمون هست دیگه چقدر من باهوشم نه ؟
از کلاهش شناختمش
وای ، پسر ! حتما خودت رو به سازمان منسا معرفی کن !!! تو داری حروم میشی !!!
آخه کدوم آدم عاقلی سیب زمینی رو لای آلومینیم می پیچه !؟
MasterData
17-12-2006, 22:57
لازم شد یک حال درست و حسابی از تک تک شماها بگیرم !!! ( البته نه همگی ، بعضیها ! )
برو به قول مهدي همون سيب زميني رو بخور
واسه من چند تا فويل انداخته تو عكس كه چي!!!!!!!!!!!!!!!11
ته همه ادماي نامردين
واستا بهنام بياد ميدم يكي يكيتون رو از چرخ گوشت رد كنه
اي نامردا
محمود ! شما دیگه چرا !!!
الهی گردنم بشکنه که همون شب دوچرخه برات پیدا کردم ! ای تنبل !!! نذار دستت رو رو کنم ...
بابا من قلبم ضعیفه از این عکسا نزارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک وقت دیدین پاهام سیخ شود ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه مجید جان . این عکسها رو گذاشتم فقط برای اونهایی که برای سر قرار اومدن تنبلی میکنن !
MasterData
18-12-2006, 17:30
اخه اون برنامه کجا جزء قرار بود؟
از قبل شما خائنین با میلاد هماهنگی کرده بودین برین صفا که دستتون رو شد
قبول ! اصلا ما نامرد ! منتظر بهانه بودین که کتک بزنین !؟
از این به بعد مکان قرار ملاقاتها به جنب قله بینالود تغییر مکان کرد !
Braveheart
18-12-2006, 23:00
اینجا چه خبره ؛ بابا این حرفا چیه میزنید ؛ زشته بخدا ؛ اگه کسی بیاد ببینه چی میگه الان ؛ لطفا در صورت ممکن کامل این بحثا رو ویرایش کنید
راستی داشتم آرشیو چند روز گذشته را نگاه مینداختم یه نکته ای توجهمو جلب کرد :
خب پس همه مشغولن.......راسی شل تنبون سریع به من پی ام بده تو یاهو
نوید موضوع چیه کلک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تو مدرسه دعوات شده میخوای با شل تنبون بچتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n_yaghmaei
18-12-2006, 23:37
قرار رو صبح ها بذارین بهتر نیست صبحهای جمعه بیان چند تا آدم هم ببینیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gifمویم می یوم بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gif
Braveheart
19-12-2006, 00:32
منم اگه صبح جمعه باشه شاید بتونم خودمو مجاب کنم که بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید .
Braveheart
19-12-2006, 10:29
من با جمعه صبح موافقم ؛ چون قرار خیلی پر بار میشه اون طوری ؛ یه توپ هم میاریم یه دست والیبال میزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ در مورد پنچ شنبه ها هم واقعا برا من که سخته بتونم بیام
وای ، پسر ! حتما خودت رو به سازمان منسا معرفی کن !!! تو داری حروم میشی !!!
آخه کدوم آدم عاقلی سیب زمینی رو لای آلومینیم می پیچه !؟
حالا ما یه حرفی زدیم ولی این سازمان منسا رو نمی دونم چیه
خوبی اش اینه که جعفر پور اصغر رو خوب شناختم اون هم از روی کلاهش :biggrin:
hesabdar_xt
19-12-2006, 20:36
سلام به همه ابرار و ابچاچ مشهدي چه خبر راستي از شما كسي رشته حسابداري نيست؟
MasterData
19-12-2006, 20:44
سلام به همه ابرار و ابچاچ مشهدي چه خبر راستي از شما كسي رشته حسابداري نيست؟
حالا اگه حسابداري نداشتيم يعني ديگه بدرد نميخوريم؟:cool:
مویم می یوم بچه ها
تو هم بيا و لي مدنم كه الكيميگي;)
خب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید
من كه پنج شنبه عصر نمي تونم بيام
ميدونم كه ميلاد هم نمي تونه بياد
پس ميشه جمعه
اونم جمعه بعد زظهر كه مجيد هم بتونه بياد
آقا یک خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای جمعه برنامه ریختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا جمعه از صبح ساعت 5 تا ساعت 12 بیکارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط بعد از ظهر سرم حسابی شلوغ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه دامادی پسر دایمه
وباید مجلس رو بگردونیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که به فکر من بودی جعفر جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با جمعه صبح موافقم یک والیوال بزنیم تو گوشش توپ دیگه بترکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل توپ داشتین من دارم یک زنگ بزنین میارمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رسیدم مشهد
ورودم رو به خود تبریک میگم
بر خلاف همیشه که با همه زمانهایی که اعلام می کردین موافق بودم
ایندفعه با جمعه موافقم
آقا بهنام شما رو هم ببینیم خوشحال میشیم
نوید جون دلمون برای تو هم تنگ شده
موفق باشین
خدانگهدار
navid_mansour
20-12-2006, 18:54
سلام دوستان..............چطورین........کا شکی 5شنبه جور میشد........ستعت 5.30 عالی بود..ولی منم تابع جمع هستم.........جمعه رو شرمنده همتون هستم..........دیگه 1 هفته به روز موعود مونده......جمعه هم سرم شلوغه................
راسی 5شنبه یه تبریک یلدا توپ میگم بهتون
ميلاد پوررجب
20-12-2006, 20:26
اقا من با جمعه موافقم ساعت رو مشخص کنید ی 2 ساعتی ولیبال بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط برای جا و تور برنامه ریزی کنید برنامه ش هم با امیر و مجید با هم اکی کنین یک کدوم توپ و یکی دیگه هم تور بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط زودتربیاین که جا ها پر نشه در ضمن مراسم خداحاظی یکی از بهترین دوستام دوست که نه داداشم هم روز جمعه با شکوه باید برگزار می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما رو هم تو غمم شریک میدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیتونم به اینکه میخواد یه چند ماهی ازم جدا شه فکر کنم دیشب که دیدمش وقتی موضوع رو گفت 1 لیتر گریه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیگم کیه تا روز جمعه بفهمین اونایی هم که میدونن کیه نگن تا جمعه مشخص شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
20-12-2006, 21:41
اقا من با جمعه موافقم ساعت رو مشخص کنید ی 2 ساعتی ولیبال بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط برای جا و تور برنامه ریزی کنید برنامه ش هم با **** و مجید با هم اکی کنین یک کدوم توپ و یکی دیگه هم تور بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده تماما برو بچ مشهد ؛ من حتی توپ پلاستیکی ندارم چه برسه به توپ والیبال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا هر کس این مواردی که گفته شده را داره اعلام آمادگی کنه :tongue:
hesabdar_xt
21-12-2006, 08:49
سلام عليكم به همه مشهدي ها بابا ما رو هم ادم محاسبه كنين يكي جواب پست هاي ما رو بده
Braveheart
21-12-2006, 10:03
سلام عليكم به همه مشهدي ها بابا ما رو هم ادم محاسبه كنين يكي جواب پست هاي ما رو بده
سلام عزیز دل ؛ اینجا خونه خودته اصلا احساس غریبی نکنی ها که ناراحت میشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا اگه دوست داشتی خودتو معرفی کن تا دوستان بیشتر باهات آشنا بشن
برنامه جمعه شد !؟
ساعت چند ؟
هر چند با هوای توپی که این روزها هست دلم نمیاد بیرون نرم ، اما خدا کنه جمعه اغفال نشم و نرم کوه !
ميلاد پوررجب
21-12-2006, 14:13
جمعه از ساعت 8 به بعد خوبه حالا اگه برنامه ی والیبال دارید که همون 8 همه پارک ولی اگه برنامه خالیه که هیچی فکر کنم ساعت 10 خوب باشه حالا باهاتون تماس میگیرم
ميلاد پوررجب
21-12-2006, 20:51
قرار قطعی و نفراتی که به طور حتم در قرار حضور خواهندداشت :
ساعت 10 صبح روز جمعه 1/10/85 درب سجاد پارک ملت
افراد:(ازبزرگ به کوچک)
مجید ، مهدی ، محمود ، احسان ، بهنام ، خودم، امیر ،امین
کسانی هم که میخوان بیان ، سر قرار فردا حاضر باشن
این رو هم بگم که یه مراسم ویژه ترتیب دادیم برای یکی از دوستامون که خیلی وقته نمیاد و تا چننننند ماه دیگه هم خبری نیست ازش
Braveheart
22-12-2006, 12:52
دوستان واقعا شرمنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز صبح خواب موندم نتونستم به قرار برسم (نکه دیشب هم شب یلدا بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ ایشالا که خوش گذشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار قطعی و نفراتی که به طور حتم در قرار حضور خواهندداشت :
ساعت 10 صبح روز جمعه 1/10/85 درب سجاد پارک ملت
افراد:(ازبزرگ به کوچک)
مجید ، مهدی ، محمود ، احسان ، بهنام ، خودم، امیر ،امین
کسانی هم که میخوان بیان ، سر قرار فردا حاضر باشن
این رو هم بگم که یه مراسم ویژه ترتیب دادیم برای یکی از دوستامون که خیلی وقته نمیاد و تا چننننند ماه دیگه هم خبری نیست ازش
در این که من کوچیک همه تون هستم شکی نیست ولی خب احتمال میدم ترتیب از بزرگ به کوچیک (از نظر سنی) از این قرار باشه چون خود مجید جان اینجوری گفتن قبلا
باز هم اگه اشتباه می کنم
بیاین بزنین تو سرم :biggrin:
مهدی ،مجید ، محمود ، احسان ، بهنام ، خودم، امیر ،امین
در ضمن امیر جان خیلی هم خوش گذشت
جات هم اصلا خالی نبود
اصلا هم دلمون برات تنگ نشده بود
حالا همه اینا رو که گفتم ور چُپه
بابا کی گفته ما بزرگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفشتونو بلند کنید ما اونجاییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سنی هم من بزرگ نیستم کی گفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش هفتگي قرار هاي بچه هاي مشهد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه :1/ دي/ 85
خوب امروز هم يکي از اون روزهايي بود که بچه هاي مشهدي p30 باهم قرار ملاقات داشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اين قرار يکم با بقيه قرارها فرق ميکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ميگين چه فرقي؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ميگم
تو قرار هاي قبلي هر هفته يک نفر به ما اضافه ميشود اما امروز يکي از دوستان ما ميخواست خداحافظي کنه و از جمع ما بره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ميگين کي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نفر کسي نبود جز يکي از بزرگ ترين گرافيست هاي ايران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست حدس نزديد من نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو بود که ميخواست از ما جدا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون براي درس خواندن و قبولي در کنکور مجبور بود که اينترنت رو کنار بگذارد و شروع به درس خواندن بکند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بعد از کنکور قول داد که دوباره به جمع ما برگردد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اين عزيز و بقيه دوستان که هميشه در درسها و کارهاي زندگي موفق باشن دعا ميکنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا اصل ماجرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 10همه جلوي درب پارک روبروي سجاد قرار داشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ، امين ، محمود و مهدي منتظر بقيه بچه ها بوديم که بيان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ميلاد و بهنام با يک ماشين اومدن ، احسان هم خودشو رسوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، 7 نفري سوار ماشين بهنام شو ديم و رفتيم طرقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مسير زنگ زديم به امير و نويد و يک کارايي همگي پشت تلفن کرديم که نميگم آخه بد آموزي داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب رسيديم طرقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جا شما خالي عجب هوايي بود ديگه از اين بهتر نميشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتيم يک کافه پيدا کرديم و چايي خورديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ چن تا عکس باحال هم احسان از محمود گرفت که اگه محمود ok بده احسان ميزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک بنده خداي اومد فال مهدي رو گرفت که از تمام حرفاش 110% اشتباهي بود چقدر طرف اُس شود فقط تو يک مورد درست گفت اونم سبيل طرقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک کادو هم ميلاد آماده کرده بود که ميخواست بده به بهنام و يک جوري از زحمتهايي که بهنام کشيده بود را جبران کرده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کا دوش هم نميگم چه چيز با ارزشي بود که شماها باشيد که دفعه بعد تو قرارها نيايند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک سري چيزهاي ديگه هم اتفاق افتاد که اونا رو م نميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوشحال ميشويم (تمام بچه هاي تا پيک ) که افرادي که به اين جا ميان و اعلام ميکنن که مشهدي هستن هم به جمع ما بپيوندد مثل اين شل تنبان که خيلي دوست دارم ببينمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم که تو قرار بعدي بياد و ببينمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جاي اونايي که نيو مدن خالي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم دوتا عکس از طرقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
عکس دوم
این عکسها امکان پاک شودن ندارن
اولا ممنونم از این گزارش توپت !
دوما : وااااااااااا ! جون هر کی که دوست داری اون عکسها رو پاک کن ! نه که عکسها زشت باشن . نه بابا . یکی خیلی بدجوری تابلو افتاده ! ( خودت میدونی کیه ! )
( جون هر کی که دوست داری ! ) عکسهای رو حذف کن تا من اون عکسهای جنجالی رو بذارم !!!
شرمنده احسان جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه گفته بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسها امکان پاک شودن ندارن
از دادن پیغام خصوصی و تلفن هم جدا خداری کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا خسته شودم با این سرعت درپیتی عکس آبلود میکنم بعد میگین پاک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تنها نیستی تو گزارش قبلی هم چند نفر که یکیش همین دیشب بود گفت پاک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشم نمیگم کیبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم سوسک کشته، مگس کشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم داره چکار میکنه هر روز یک فکریه تو سرش حالادارن دنبالش میگردن نمیخواد هیچ عکسی از اون تو سایت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جون احسان قسمم نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ راحی ندار جز مدارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کلام آخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه عکسی که من کمیزارم ویرایش نمیکنم
ميلاد پوررجب
23-12-2006, 22:17
عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
واقعا که ای چه وضعشه عکس خوشگلا رو با هماهنگی میگیرین عکسای یهویی رو هم از مای بدبخت اقا ماجرای این عکس خیلی جالبه رفتیم کافه اولی تعطیل بود من تا رفتم اون کافه بغلی که ببینم بازه یا نه این نامردا عکاسیشون گل گرفت احسان جان زود عکسای دیگه رو بذار
عکس دوم
این عکسها امکان پاک شودن ندارن [/QUOTE]
اون ناقبلی هم که من برای داداش گلم بهنام گرفتم فقط خواستم به نمایندگی از همه بگم که تو هر شرایطی به یادش هستیم و واقعا زحماتی که بهنام برای سایتمون کشید خیلی خیلی بیشتر از این حرفا ارزش داره و ی پایه ی موفقیت آینده ی سایت شخص آقا بهنامه و انشالله اون وقت زحماتش جبران خواهد شد
سلام.
من كلاس داشتم آقا.
داره امتحان ها هم شروع ميشه نافرم.
قرار بعديتون رو ميخواين چجوري و كجا بذاريد .
يك نكته اينكه من همه بچه ها رو ديدم جز داداش مجيد .
اين همه گذشته ايشون هنوز منو زيارت نكرده:d
توي عكسم نيست كه .
بهنام هم هرجا باشه دسته ياري كنندش پشتش :d
-------------------
راستي ميلاد اون آهنگ هايده رو كه برات گذاشتند اما من داشتمش كه :d
پيدا نميشد لامصب .
تقصير خودت بهت گفتم بيا همه آهنگاشو ببر ناز آوردي :d
بهتم نميدادم :d
MasterData
23-12-2006, 23:44
يك نكته اينكه من همه بچه ها رو ديدم جز داداش مجيد .
اين همه گذشته ايشون هنوز منو زيارت نكرده
بابا شب چله گذشت
چقدر واسه خودت هندونه قاچ ميكني بابا
بابا شب چله گذشت
چقدر واسه خودت هندونه قاچ ميكني بابا
سلام.
شب چله توي طرقبه با مشهد آخه فرق داره :d
navid_mansour
24-12-2006, 14:45
سلام دوستان..........خوبین؟؟؟؟؟؟؟
بابا حسابی خوش گذروندین ها...............من که از صبح که پاشودم درگیر بودم تا ساعت 2شب...........هیچی.............احسانم که رفت...........حیف........ایشالا بازم به بچه ها اضافه بشن......منم از 5شنبه امتحانا شروع میشه تا وقتی خدا میدونه........فعلا تا بعد
آخ جون می بینم که آقا با کلاسه که خیلی هم پولداره
( همونی که بچه ها میگن دوچرخه اش یه ملیون می ارزه !!!!!!! )
چییییییییی این آقا با کلاسه لجش گرفته :laughing: :biggrin: :evil:
مگه من چه هیزم تری بهتون فروختم !؟
طرقه ! این تهدیده * عکسهای ناجور و غیر اخلاقی بدی ازت دارم ! کسی با من شوخی نکنه !!!
* توضیح : حالا این حرفم یا بلوف بود یا که نه . کسی نخواد که چیزی رو کنم !
-----------
نوید جان . من هستم . یعنی هنوز هستم . کسی که دیگه کمتر میتونه بیاد بهنام جان بود .
در ضمن . به دلیل شروع شدن فصل امتحانات ، قرار بعدی حدود 3 شایدم 4 هفته دیگه برگزار میشه . پس پیشنهاد هاتون رو برای قرار های بعدی بذارید .
خب خب خب ! اومدم با عکسها .
شیرینی به مناسبت ( چه مناسبتی داشت !؟ ) که مجید آقا زحمت خریدنش رو متقبل شدن
اینم خود مجید آقا
بهــــــــــــــنام ! ولی نه . فکرهای بد بد نکنید ! این شاهکار خود بهنام و محمود هست !
اینم کادوها که میلاد جان زحمتش رو کشیده
و این رو هم مخصوصا گرفتم که مارک Cons دیده بشه !!!
و آخرین عکس که بهنام رو در لباس جدید و کاملا روی بورسش می بینید ( به یقه هاش توجه کنید . این جدیدترین مدل بازار است )
سلام.
احسان نه تو به من شیرینی تولد داری بابت روز تولد نه امین داد نه میلاد بابت خداحافظی بهنام .
یادتون باشه این شد 3 بار .
مجید جون دفعه بعد من خواستم بیام خبرت میکنم تو هم بیا چون من میام برای اومدن من شیرینی بیار :d
آخه قربونت برم شما کی اومدی که ما بهت شیرینی بدیم ؟؟؟
کلا روی هم رفته فکر نکنم بیشتر از 5 بار اومده باشی ! دروغ میگم بگو دروغ میگی !
اما باشه . من Xl هستم . هر وقت که همگی بودیم و جمعمون جمع بود ، شیرینی که سهله ، جون میدیم !
آقا احسان عكساي غير اخلاقي رو چه رو كني چه نكني چه داشته باشي چه نداشته باشي من بهم بر نمي خوره اين شمايي كه مورچه گازت گرفته !!!:biggrin:
اولا كه اگه جواب هاي هوي باشه كه خب اون عكس كه از شما گذاشته شده فقط توي يه فيگور جديد هست كه خيلي هم رو بورسه:blush: اصلا هم غير اخلاقي نيست
دوما كه قرار به تهديد و اين حرفا نبوده
سوما من كه دعوا ندارم اينو ميگم براي همه بچه ها كه فكر نكنين اين حرفا رو با عصبانيت گفتم بلكه با همون حالت هميشگي خودم كه همه حرفامو با شوخي و خنده ميزنم اين ها رو هم به همون نحو گفتم
MasterData
25-12-2006, 18:23
:puke: احسان حال میکنی یه دوتا از اون عکس های خلاف بذاریم :evil:
راستی عکسای منو بفرست بابا دلم واسه خودم تنگ شده
ميلاد پوررجب
25-12-2006, 19:02
دوستایی که میخوان به بهنام جان پیام بدن به لینک زیر مراجعه کنن
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میبینم یکم گرد خاک کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول : پیشی ( امین ) جان منم هنوز موفق به زیارت شما نشودم امیدوارم که تو قرار های بعدی همدیگر را ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم : احسان جان مهدی رو تحدید میکنی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بزار من بگم من از تمام بچه ها یک عالمه عکس مخفی گرفتم فقط حال میده برای سوژه کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما هم یک 4 ،5 تایی دارم میخوای بزارم همه بینن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگو 3سوت کارداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا شوخی کردم اگه تمام آدم وعالم جمع شن بگن بزار ، نمیزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آي يكي منو بگيره دارهم مي ميرم از عصبانيت
پس چرا هيچكي منو دوست نداره؟
هیچی ندارم که بگم !
فقط محمود جان ، مطمئنی که میخوای عکسهاتو ببینی !؟ یعنی توی همین تاپیک بذارم !؟ تابلو نباشه ما رو از توی انجمن بن کنن !!!
اگه جوابت مثبت بود ، من فرداش عکسهاتو میذارم .
مجید جان ، ما که مخلصیت خودمون رو اعلام کرده بودیم :)
میبینم که طرقه از اونجاش داره دود میزنه بیرون !!! شماره آتیش خاموش کنی کدومه : 110 - 118 - 1880 - 125 - 180 - 360 - ... !؟؟
hesabdar_xt
27-12-2006, 11:49
سلام به همگی همون طور که می دونید من حمید هستم رشته حسابداری و دارای یک سری افتخارات که از ذکر آن معذورم:laughing: (از میلاد بپرسید) امیدوارم همه بچه های مشهد در همه کارها موفق باشند برای میلاد نیز آرزوی عدم مشروطی می نمایم:tongue: امیدوارم شرایطی پیش بیاید که من نیز در قرارها شرکت کنم به امید دیدار
MasterData
27-12-2006, 15:51
:whistle:
فقط محمود جان ، مطمئنی که میخوای عکسهاتو ببینی !؟ یعنی توی همین تاپیک بذارم !؟ تابلو نباشه ما رو از توی انجمن بن کنن !!!
اگه جوابت مثبت بود ، من فرداش عکسهاتو میذارم
اگه دوست داری از سایت بندازنمون بیرون اون عکسا رو بذار همه ببینن:evil: :puke:
آي يكي منو بگيره دارهم مي ميرم از عصبانيت
پس چرا هيچكي منو دوست نداره؟
مگه من مردم مهدی جون
من تو رو مهدی جون آی لاو یو
برای میلاد نیز آرزوی عدم مشروطی می نمایم
برای منم آرزوی عدم اخراج نمایید:whistle:
سلام.
براي من آرزوي چي ميكنيد :d
عكس ها هم براي من اول بفرستيد رخصت دادم بذاريد :d
yousofnejad
27-12-2006, 19:08
بسه ديگه بيش از حد **** نگين :d
ولي موقشه كه با كمتر شدن قرارا براي اينكه دلمون واسه خودمون تنگ نشه هر چي عكس و فيلم بوده كم كم رو كنيم
هر چي عكس و فيلم بوده كم كم رو كنيم
اینو خوب اومدی امین جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد پوررجب
27-12-2006, 23:40
با این پست میخوام بترکونم دیگه یه عکسایی میخوام بذارم که قطعا اشک خیلی ها در میاد من که خودم خیلی دلم گرفت واسه اون روزا یعنی از الان لحظه شماریمیکنم که امتحانا تموم شه یه قرار توپ مثلاین قرار با هم بریم
مکان باغ امیر اینا افراد هم من و محمود و بهنام در حال درست کردن شام (جگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بهنام هم در حال تست و کنترل کیفیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره همون باغ امیراینا ولی این دفه جلو منقل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باز هم من و محمود جون در حال گذراندن مرحله ی کنترل کیفیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این عکس شما شاهد اشک ریختن همه ی ما هستد چرا که این اتیش تا پا گرفت اشک همه ی ما رو در اورد مخصوصا امیر بدبخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنر نمایی بهنام و شکار دو زنبور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یک تیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به قسمت تهتانی زنبور بخت برگشته کاملا دقت فرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این عکس از دید نامحرم ها محفوظ بماند لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مهدی جون اختصاصی واسه تو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یاد باد آن روزگاران یاد باد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید منم خودمو برای گزاشتن عکسها آماده کنم
بااین عکس آخری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد پوررجب
28-12-2006, 00:03
یه چند تا عکس دیگه هم هست اما قبلش یه چیزی بگم :
هیچ کدوم از عکس هایی که گذاشتم قابلیت ویرایش و حذف و... نخواهند داشت
صبح که از خواب بیدار شدیم (خواب که نه چرت) از همه یه عکس گرفتم ولی نمیدونم چی شد که هیچ کدومشون نیست اخر خنده س فعلا این رو داشته باشید
بعد از کلی بدمینتون و تو سر و کله ی هم زدن و ... یادمون اومد که ناهار هم باید بخوریم که اینجا میتونید ببینید که چه کردیم
اغا جلوی اتیشی که قراره روش جوجه ،کباب کنی عکس گرفتن هم صفایی داره ها
این یکی دیگه بدون شرحه ...
جای همتون خالی بود سر سفره ولی با توجه به اینکه ممکنه یه وقتی اینا رو ببینید که گرسنه باشید نذاشتمشون اون عکسا رو
خواب بعد از فوتبالی که منجر به شکستن یه لامپ بوده هم یه دنیایی داشت ...
و اومدن و بچه های با ادب و با کلاس و چشم وگوش بسته ی روستا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
28-12-2006, 00:12
ببخشید اینجوری مینویسم : من یه بار یه جند تا از دوستان گفتم که برام مشکلی پیش اومده ؛ و دوست ندارم عکسهام به هر نحوی در نت قرار بگیره ؛ من کاری به دعواهای شما درباره ویرایش ندارم ولی لطفا عکسهای من را سریعا پاک نمایید
با تشکر
:sad: :sad: :sad:
میلاد جان . با دیدن این عکسها فقط محزون شدم !
یادش به خیر
MasterData
28-12-2006, 09:38
من یه بار یه جند تا از دوستان گفتم که برام مشکلی پیش اومده ؛ و دوست ندارم عکسهام به هر نحوی در نت قرار بگیره
میخوای امیر جان بیام واسطه بین تو و GF بشم:evil: :evil: :evil:
ميلاد پوررجب
28-12-2006, 09:53
انقدر این امیر اصرار و تمنا که بالاخره عکسا شو با توجه به مخالفت خیلی ها " امین ، احسان ، مجید ، مهدی ، محمود و... ویرایش کردم ولی خب نا سلامتی امیر جان به قول خودت شما شیر پی سی هستی و ... پس چرا از یه عکست اینقدر میترسی
Braveheart
28-12-2006, 10:52
انقدر این امیر اصرار و تمنا که بالاخره عکسا شو با توجه به مخالفت خیلی ها " امین ، احسان ، مجید ، مهدی ، محمود و... ویرایش کردم ولی خب نا سلامتی امیر جان به قول خودت شما شیر پی سی هستی و ... پس چرا از یه عکست اینقدر میترسی
ممنون که ویرایش کردی ؛ و همچینین جناب محمود خان (masterdate) اصلا موضوع ربطی به جی اف و این چیزا نداره ؛ من دارم تمام عکسام را از تو نت (چه پی سی چه جاهای دیگه) برمیدارم ؛ اینجا هم لازم بود برداشته بشه ؛ که میلاد جون زحمتشو کشید ؛
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.