PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات بچه هاي مشهد

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

prance3
10-10-2006, 18:33
پنجشنبه ساعت 2 بعداز ظهر درب روبه روي دانشگاه فردوسي پارك ملت خوبه :cool:

EhsanHF
11-10-2006, 04:49
ساعت 3 شد پرنس جان .
درب اصلی پارک . نه درب سجاد و نه درب پایانه آزادی .

بهنام کوچولو
11-10-2006, 10:46
اولا که دست شما درد نکنه چهار روز که از ما خبری نیست کسی نمیگه که این مرده ؟ یا زنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما دست شما درد نکنه آقا امین حالا تو روم قرار میزارین ما رو خبر نمی کنین.
سوما دستت ... میشد یک آف بزاری.
چهارما آقا جان من پنجشنبه کلاس دارم چرا نوفهمین .
پنجما من یک باشگاه مشهدی دیگه هم پیدا کردم یک سر اینجا برین باشگاه هواداران پرشين بلاگ مشهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شیشما خیلی مخلصیم :rolleye:

Braveheart
12-10-2006, 14:35
آقا شرمنده من خيلي دوست داشتم بيام:sad:
اما چون امشب احيا است ومن بايد ظهربخوابم تا شب بتونم بيدار باشم
پس در نتيجه شرمنده:blush:
اما سعي مي كنم قرار بعدي حتما بيام

Esi2260
13-10-2006, 07:33
سلام

والا من بعد از مدتها برگشتم به پی سی ورلد و وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی حض وافر بردم.

آقا از این بعد شاید منم باشم.

شاید ها.

راستی یک لطف بکنین چون من یکم زیادی تنبلم تاریخ روز قرار رو هم مشخص کنید (ترجیحا هجری شمسی) :biggrin:
:tongue:
;)

خب منتظر قرارتون هستم ها؟

راستی آی دی من هم اینه
esi2260

بهنام کوچولو
13-10-2006, 13:02
سلام
خب منتظر قرارتون هستم ها؟

خوش اومدي Esi2260 عزيز .
ما معمولا هفته اي يك بار قرار مي ذاريم و بچه ها ميان و با هم صحبت مي كنيم .
برنامه هاي ما هم تقريبا شامل هر چيزي كه شما دوست داشته باشي ميشه از جمله رد و بدل اطلاعات به شكل سي دي هارد و ... هركي هرچي ياد داره قراره به بقيه ياد بده . خلاصه خوش ميگذره . :biggrin:
در رابطه با قرار بعدي هم هنوز 100% نشده ولي احتمال زياد پنجشنبه 27/7/85 قراره بعد از افطار با بچه ها بريم سنا . ;)
اگه صد در صد شد حتما تو ي پست ديگه اعلام ميشه . ولي فعلا برو بچ مايوهاشون و دم دست بزارن . :thumbsup:

MasterData
13-10-2006, 22:50
اقا من مايو ندارم. امين قرار شده برام بياره ديگه
احتمالا بريم سوناي هتل ميثاق .
اگه كسي جاي بهتر سراغ داره بگه

Esi2260
13-10-2006, 23:23
سلام

آقا من متاسفانه انگار اصلا شانس ندارم!!
این هفته باید برم تهران اونهم توی ماه مبارک و دهن ماه رمضون!!
میخواید اونجا قرار بذاریم :biggrin:

تا بعد

yousofnejad
13-10-2006, 23:38
pangshanbe hatman gharare estakhr darim doostan amade bashand

navid_mansour
14-10-2006, 01:21
گزارش قرار
زمان: پنجشنبه 20 مهر
حضار: امین یوسف نژاد,نوید منصور,میلاد پور رجب,احسان اچ اف,محمود(مستر دیتا),علی نامدار,بهنام کوچولو(با تاخیر اومد بدون ولی)
توضیحات:
قرار ساعت 3 بود که همه با هم جمع شدیم یک جایی و حلقه زدیم و محمود کیفش گذاشت وسط و بچه ها کم کم اضافه شدند...و احسان با چرخ اومد و با هزار ترفند گذاشتن که چرخشو بیاره تو پارک.بعد رفتیم نشستیم تو چمن ها و امین شروع کرد به حرف زدن و همه گفتیم و بهنام هم زنگ زد و ما بهش گفتیم بابا پاشو بیا کجایی؟؟؟؟
خلا صه کلی حرف زدیم و گشتیم دنبال یک برنامه که تعیین کنیم از دفعه های بعد بی کار نباشیم و هرکس یک چیزی میگفت..امین گیر داده بود به امواج الکترو مغناطیسی! بعد ما گفتیم بابا بیخیال و اینا.....بعدش شروع کردیم به بحث و تبادل نظر.....حالا شکل و حالت هر نفر موقع قرار:
امین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هی دستش رو دهنش میخندید!
محمود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فرد ناشناسی که عضو سایت نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خلاصه بچه شروع کردن در مورد سایت حرف زئن ه من از متفرقه حمایت میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعد یکی از بچه(همون ناشناسه میخواست بره) همه بلند شدیک که مثلا خداحافظی کنیم
بعد توجه کردیم که 15 داریم وایساده صحبت میکنیم و دو سه بار این عمل تکرار شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد عکسو اینا گرفتیم وقتی تموم شد گشت اومد به چرخ گیر داد,خلاصه رفتیم دعوا و محمود قاطی زد و منم از روز لج چرخ احسانو نذاشتم رو زمین و تو دستم گرفتم.باز رفتیم اونور پارک و دو ساعت به حرف زدن که دیدیم افطاره و رفتیم.....بعد حالا قرارهای بعدی تو استخره که فکر نکنم بشه عکس تهیه کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمیمه ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 01:51
بنده بعداز حدود 4 ماه دوري از اين سايت بالاخره براي فقط شركت در جلسات دوستان برگشتم جز اين هيچ كار ديگه اي اينجا ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاييد سخنان گرانبهاي اغا نويد بايد عرض كنم كه ايشون واقعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن و براي صحت اين موضوع ميتوانيد به عكس هامراجعه فرماييد كه چگونه دوربين از حيبت دندان هاي ايشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكس رو تار انداخته

خب يه سري از توضيحات رو نويد عزيز زحمت كشيدن و دادن اما يه سري مونده كه بايد خدمت دوستان همشهري عزيزم بگم

از اين به بعد جلسات منظم و با راندماني خواهيم داشت و قرار بر اين شد تا در هر جلسه هر نفر موضوع يا موضوعاتي كه از قبل براي او تعيين شده است رو مطرح كنه
حالا اين موضوعات چيه

اموزش يعني اينكه هر كسي در هر رشته اي تبحر داره ميتونه تو اين جلسات اون ها رو به بقيه انتقال بده
گزارشي از تحقيقات افراد كه ميتونن تحقيقاتشونو تو اين جلسات براي افراد تشريح كنن
و ....

تفريحي
مثل همين برنامه ي سونا و يا برنامه هاي اردويي كه حتما خواهيم داشت

حالا براي اينكه اين برنامه ها بهتر و با نتيجه گيري مطلوبي جلو بره بايد همه ي دوستان يه جا و رو يه سايت واحد جمع شن و اونجا قرار ها و مطالب و زمان قرار ها هماهنگ شه
براي اين كار هم تا اواسط هفته ي اينده يك باشگاه راه اندازي خواهيم كرد كه در آن بتونيم قرار ها رو هماهنگ كنيم و همه از چگونگي برگزاري اون آگاه شن

اميدوارم كه قرار هاي ملاقات بچه هاي مشهد بهترين نتيجه رو بگيره

در پايان هم با اين شعر معروف پستم رو تموم ميكنم
خدايا چنان كن سرانجام كار
تو خشنود باشي و ما رستگار

oxygen_77297
14-10-2006, 06:20
سلام به همه ي بر و بچه با حاله مشهد :tongue: قدر همو بدونيد ;) ما كه از شماها دوريم ولي هيج كجاي اين خاك , خاك وطن نميشه.يا حق

halizadeh
14-10-2006, 07:55
آقا نويد منصور از اين به بعد عكس كه مي گذاري معرفي هم بكن

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 08:50
لطفا قرارتونو آخر هفته بزارین و یک ساعتی بزارین که برای بعضی ها در آخر شب مشکل به وجود نیاره
اینم آدی من در صورتی که خواستین قرار بزارین خبر بدین

hamed_rafat1900
بهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه
بچه ها همه بدونين كسي كه من رو به اين فلاكت كشوند و به پي سي و فروم بازي و .... معرفي كرد همين پسره
حامد جان شب جمعه قرار سونا داريم حتما بايد بياي

halizadeh
14-10-2006, 09:00
ميلاد چرا اينقدر دلت پره؟؟؟؟؟؟

piishii
14-10-2006, 09:13
سلام.
نامردا رو نگاه تو رو خدا .
2 دفعه عكس گرفتيد من نبودم.كوفتتون شه.
خيلي نامرديد .
دليل نيومدن هم اينجا نميگم تا اون ..... استغفرال......
بعدا به احسان ميگم.

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 09:48
گفته بودي كه چرا بروبچ رو معرفي نكرده بودنتوي عكس اينم اسامي همون عكسي كه تو لينك اول گذاشتن :
از سمت چپ و نشسته ها اغايي كه عينكي هستند علي اغامونن
بغل دستيشون هم بنده هستم (خوشبختم) يه پسر مظلوم و ساكت و + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هر كي ازم تعريف كنه شيريني ش محفوظه)
اون اغايي هم كه لطف كردند و رو سر مهمونمون يه سري اشكال با انگشتاشون در اوردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمود محمدي عزيز مستر ديتا
بهنام كوشولو رو هم كه ديگه نيازي نيست معرفي كنم براي دفه اول ببينيش ميگي وايييييييييي بابا مثبت ولي بعدش ميبيني نه بابا آتيش زير خاكستره
اونايي كه دراز كشيدن بازم از سمت چپ
پيرهن ابيه امينه كه راستش اينجا داره تبليغات خمير دندون اورال بي رو انجام ميده البته تبليغات ضده ها ميخواد بگه نتيجه ي استفاده از اين خمير دندون داشتن يه همچين دندوناييه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا شايدم با اين كارش داشته دهنش رو يه خورده خنك ميكرده كه ديگه به قول بچه ها دوباره استارت
دوستي كه كنار ايشونه مهمونمون بودن كه تو مسير هم كه ميومديم تا بشينيم رو چمن ها از اب و هواي موجود در پارك كمال استفاده رو بردند معلوم بود از اون انسانهاي اب و هوا دوسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كناريش هم اغا احسانمونه ديگه خب ، اخه چطور نشناختيش اغا از همين جا به نمايندگي از همه ي بچه هايي كه تو جلسه بودن اعلام ميكنم يه خيري چيزي پيدا شه اين چرخ احسان رو بخره كه كار نداشت ديروز به خاطرش بريم حبس و ... قيمتش هم ارزونه ميگه 800000تومن چرخش هم بد نيست رنگ هم نداره مال يه خانوم دكتره بوده كه شبا ميرفته خونشون صبحها هم برميگشته مطب يه بار هم موتور پياده كرده

خب تنها كسي كه موند و بايد همه براي مظلوميتش گريه كنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين نويد طفلكي فكرش رو بكنين كه دوربين از خودت باشه خودت گزارش رو بنويسي خودت عكسا رو اپ كني ولي تو عكسا نباشي يه عكس هم كه خودش هست اينقدر تار افتاده كه هيچي معلوم نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه اگه ادامه بدم واسه قرا بعديمون كه بدجايي هم هست واسم خيلي خطرناك ميشه پس بهتره همين جا تمومش كنم كه تا همين جا هم كلي دشمن رو سرم خراب شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 09:55
ميلاد چرا اينقدر دلت پره؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا گیر ندین من فقط برای همین تا÷یک اومدم تو پی سی هیچ کار دیگه ای هم به هیچ کس و هیچ جا ندارم یه کاری هم نکنین که از همین جا هم برم

Braveheart
14-10-2006, 10:27
یکی به منم pm بده
آی دیم تو یاهو amir7323

بهنام کوچولو
14-10-2006, 10:27
بهنام كوشولو رو هم كه ديگه نيازي نيست معرفي كنم براي دفه اول ببينيش ميگي وايييييييييي بابا مثبت ولي بعدش ميبيني نه بابا آتيش زير خاكستره
smiles/68.gif[/IMG]
خب میلاد جان با این کارت با دست خودت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا من بهنام کوشولو نیستم و بهنام کوچولو هستم .
دوما منتظر جواب من تو سنا باش .
نوید جان دستت درد نکنه ولی عکسها خیلی تاره . من سعی میکنم با فتوشاپ یک دستی به سر و روش بکشم . ببینم چی میشه . :cool:

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 10:56
خب میلاد جان با این کارت با دست خودت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جان دستت درد نکنه ولی عکسها خیلی تاره . من سعی میکنم با فتوشاپ یک دستی به سر و روش بکشم . ببینم چی میشه . :cool:
به تعدادی بادیگارد مطمئن با حقوق بسیار بسیار عالی نیازمندیم
لطفا با ای دی بنده تماس بگیرید

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 12:04
در ضمن فتو شاپ هم یاد داره
خدایی یه وخت تو صورتا و ... دست نبری
از ما گفتن بود به فکر اخر هفه ت هم باش که قراره بدجایی همدیگه رو ملاقات کنیم

EhsanHF
14-10-2006, 13:46
یک روز جمعه خونه نبودم ! 2 صفحه پست دادن .
اولا از نوید به خاطر اون گزارش توپش تشکر میکنم .
دوما به پیشی پیشنهاد میکنم از این به بعد حتما بیاد ! خداییش ضرر میکنی .
سوما میلاد جان . شما با اومدنت کلا حال میدی . نظراتتون که دیگه کاتریناست !
چهارما سونا خوش بگذره !

ميلاد پوررجب
14-10-2006, 23:44
یک روز جمعه خونه نبودم ! 2 صفحه پست دادن .
اولا از نوید به خاطر اون گزارش توپش تشکر میکنم .
دوما به پیشی پیشنهاد میکنم از این به بعد حتما بیاد ! خداییش ضرر میکنی .
سوما میلاد جان . شما با اومدنت کلا حال میدی . نظراتتون که دیگه کاتریناست !
چهارما سونا خوش بگذره !
اخه چرا نمياي ؟؟؟
تو كه قبول كردي قرار رو

EhsanHF
15-10-2006, 02:08
بله میلاد جان .
اما دیدم سر قرار اول یک جورایی ضد حال خوردید ، دلم نیومد توی جمع بگم که من نیستم . گفتم حداقل این برنامه ردیف بشه .
من هم امین جان میدونن . پنجشنبه ها و جمعه ها دربست در اختیار کوه هستم . برای همین نیستم که با هم حالی ببریم !
در هر حال به همگی خوش بگذره .
دست نوید رو هم بگیرید که غرق نشه !!!

Ali Namdar
15-10-2006, 07:59
سلام به همگی دوستان!
ماشاالله به این همه اظهار صداقت و دوستی! آقا عجب موجودات نازنینی هستید ها!!! مریخی ها به شما حسودیشون شد! :laughing:
از گزارش آقا نوید گل خیلی خوشم اومد :happy: و از مطالب گرانبار میلاد عزیز بهره ها بردی :cool: م و از فرمایشات بینظیر بهنام کوچولو (ببخشید ها!) هم همینطور...! ;)
امیدوارم استخر و جکوزی و سونا و چه میدونم هرچی که مربوط به آب گرمه بهتون خوش بگذره!
جدا مواظب آقا نوید باشید! :tongue:
ترکوندین با این افاضاتتون! پی سی ورلد رو!
از همه دوستان میخوام طبق دستورات مقام فرماندهی کل جناب امین و معاون ایشان جناب میلاد به قرار ملاقاتها اهمیت بدهید! من اگه مریخ هم باشم میام! فقط این استخر رو از من یکی بیخیال شید!
:biggrin:

ميلاد پوررجب
15-10-2006, 10:56
سلام به همگی دوستان!
ماشاالله به این همه اظهار صداقت و دوستی! آقا عجب موجودات نازنینی هستید ها!!! مریخی ها به شما حسودیشون شد! :laughing:
از گزارش آقا نوید گل خیلی خوشم اومد :happy: و از مطالب گرانبار میلاد عزیز بهره ها بردی :cool: م و از فرمایشات بینظیر بهنام کوچولو (ببخشید ها!) هم همینطور...! ;)
امیدوارم استخر و جکوزی و سونا و چه میدونم هرچی که مربوط به آب گرمه بهتون خوش بگذره!
جدا مواظب آقا نوید باشید! :tongue:
ترکوندین با این افاضاتتون! پی سی ورلد رو!
از همه دوستان میخوام طبق دستورات مقام فرماندهی کل جناب امین و معاون ایشان جناب میلاد به قرار ملاقاتها اهمیت بدهید! من اگه مریخ هم باشم میام! فقط این استخر رو از من یکی بیخیال شید!
:biggrin:
علي جان ما همه جا دربست درخدمتيم داداش انشالله قرارهاي بعد حتما شما حضور خواهي داشت
تو رو خدا از اين حرفهاي رييس و .... اينجا نزن كه واز بهنام قاط ميزنه و هيچي ديگه بيا و درستش كن هوينجوريش اين دو تا با هم مثل خروس جنگي هان بعد شما ميگي ....
حالا جواب اين اغا احسان رو هم بدم حساب كار دستش بياد
اغا كل بروبچ پي سي رو جمع كنين بيان اينجا نظر بدن كي تا حالا شب كوه رفته ؟؟؟
خب اخه پسر جان مشهد هم كوهي داره كه بري توش شب بموني ؟؟؟
پاشو بيا بابا اين ادا ها چيه خب بگو شنا ياد ندارم خودتو راحت كن ما كه با هم رودروايسي نداريم فوقش ميري تو قسمت كودكان اب بازي ميكني از اينكه بالاتر نيست ما هم قول ميديم به كسي اين موضوع رو نگيم (خدايي من كه نميتونم و همين جا اين موضوع رو تو امضام ميذارم كه فلاني ....)
اين ها همه بحث شوخي بود اميدوارم كه هر طوري شده بتوني برنامه ات رو واسه شب جمعه اماده كني

navid_mansour
15-10-2006, 11:11
آقا من دیگه میخوام به این تاپیک یه حال اساسی بدم........

ميلاد پوررجب
15-10-2006, 13:33
آقا من دیگه میخوام به این تاپیک یه حال اساسی بدم........
باور كن كسي جلوت رو نگرفته بود

ميلاد پوررجب
15-10-2006, 15:30
اينجا يه چيزايي بود كه يكي از بهترين دوستام گفت پاكش كن من هم فقط به خاطر اون اين كار رو كردم

اغا همونجوري كه گفتم اينم اونجايي كه قراره ادامه بديم يه باشگاه اختصاصي
club.danesju.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهنام کوچولو
15-10-2006, 23:46
سلام حيف الان وقت ندارم ميلاد جوابت و بدم . ولي دارم واست لاي نون گرم گذاشتم . :rambo:
الان فقط اومد اين عكسها رو بذارم . خداييش خيلي زحمت كشيدم . تازه با اينا فلش هم درست كردم اما حجمش خيلي شد انشاالله حجمش و اگه تونستم كم كنم حتما ميذارم فعلا عكسارو داشته باشين تا بعد ... :cool:

WooKMaN
15-10-2006, 23:49
خداييش با طرز معرفي دوستان مشهدي حال كردم ايول بهنام جان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

Kolang
15-10-2006, 23:56
ایول بهنام
کارت خیلی قشنگه
من بیشتر از رامبد هم حال کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

halizadeh
16-10-2006, 03:13
سلام

از آشنايي با همتون خوشبختم

EhsanHF
16-10-2006, 11:20
:blink:
ایول به بهنام !
تو این کار ها رو از کی یاد گرفتی !؟ خیلی خارجی بود ها ! :happy:

Braveheart
16-10-2006, 14:40
آقا دمت گرم خیلی حال کردم
به امید ادامه این کارهای مثبت :wac:

yousofnejad
16-10-2006, 19:36
بابا خفن باحال هلو كار درس ....
ببينم header سايت رو چي كار مي كني

snow chem
17-10-2006, 02:20
كارت خيلى جالب بود بهنام جون
كلى فسفر سوزوندى ها ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali Namdar
17-10-2006, 06:17
سلام به همگی!
میلاد جان خیلی ممنونم از لطفت راستی تو منو دربست میبری دانشگاه؟! اگه سرراه مسافر سوار نمیکنی عالیه! حالا زیاد سربه سر آقا بهنام نزار خداییش خیلی پسر خوبیه! (بزنم به تخته!)
بهنام جان بابا ایول به این کارهای قشنگت زدی رو دست همه فتوکارا ! جوری عکس گرفته شده که انگار آقا نوید در حال دوی سرعت بودند و عکس گرفتند از عکس خودم حسابی خنده ام گرفت! راستی آقا نوید! اگه میخوای حال اساسی بدی مواظب باش زلزله 12 ریشتری درست نکنی ها! بجاش به اونایی که خیلی لطف دارن در حق پی سی ورلد نشون بده! (امین میدونه منظورم چیه؟!)
احسان جان خیلی مخلصیم!
اینو بگم که شنا و ورزش خیلی اثر داره روی مغز که کارشو درست انجام بدهد و هنگ نکند! ما که توی مریخ هستیم سعی میکنیم همه چیزو درست و به موقع انجام بدیم که با این کار سرعت کارها خیلی بالا میره! (Time management)
FIREFOX=Fastest Browser in the world because it is work truly!

منتظر قرار ملاقات آینده هستم! البته غیر از استخر! (چون از جلبک و کوسه و این جور چیزها وای...!)

EhsanHF
17-10-2006, 13:04
لازم شد از خودم دفاع کنم !
حالا یک شنا بلد نیستیم ! ببین چه طوری آدم رو له میکنن !
عوضش یک عالمه افتخارات ورزشی ( و غیر ورزشی !!! )دیگه دارم . متاسفانه هر جور که برنامه ریزی میکنم نمیتونم خودم رو برسونم . باشه سری یعد .
علی جون . ما بیشتر .

بهنام کوچولو
17-10-2006, 18:08
سلام .
میلاد جان لطف دارن .
و اما jak_1300 نمیدونم مشهدیها با شما چیکار کردن... که ناگهان آسمون سولاخ شد و شما افتادی تو این تاپیک . ولی ...
بماند .
از تمام بچه ها که نسبت به من لطف داشتن ممنونم .
اینم تقدیم به آقا نوید گل . ببخشید یکم دیر شد. :wub:

yousofnejad
17-10-2006, 21:54
دوستان عزيز قرار استخر اين هفته: پنج شنبه - ساعت7 همه اول دانشجوي 15 باشين
يك استخر و سونا كاملا توپ و مناسب - هزينه:2000 تومان
بچه ها رو پيدا كنين بهشون بگين . همه بيان هر كي نياد ضرر ميكنه

به شدت منتظر دوستان جديد هستيم

ميلاد پوررجب
19-10-2006, 01:53
سلام اين تاپيك دوباره باز شد ...
بايد خدمت دوستان عرض كنم كه براي محل دقيق و ساعت دقيق قرار بياين تو لينكي كه تو امضام گذاشتم

جا و ساعتي كه امين عزيز گفته تغيير كرده بياين اونجا اعلام امادگي هم بكنين

MaFia
19-10-2006, 05:05
سلام اين تاپيك دوباره باز شد ...
بايد خدمت دوستان عرض كنم كه براي محل دقيق و ساعت دقيق قرار بياين تو لينكي كه تو امضام گذاشتم

جا و ساعتي كه امين عزيز گفته تغيير كرده بياين اونجا اعلام امادگي هم بكنين
میلاد(ميلاد پوررجب) جان شما یه موضوع ساده و منحصر به سایت و انجمن رو که نقش اصلی گردهم آمدن همه بچه های مشهدی مقیمp30world هست رو در انجمن شخصی داری پیگیری می کنی و این اصلا درست نیست گردهمایی هست قراری هست فقط در این تاپیک فقط هم توسط اعضا این انجمن !!!

masoud49
19-10-2006, 05:48
سلام برو بچه هاي مشهد

ببنم تو شماها كسي sudreamer و vbulletin بلد هست...... يك لطفي كنه با من يا آي دي يا ايميل يه جوري تماس بگيره

آي دي من farhang95 هستش masoud49@gmail.com اگه طرفاي هنرستان هم ميشينه كه همسايه ايم..... دمتون گرم.

:..:galiver:..:
19-10-2006, 06:01
سلام بروبچس مشهد...!!
من تازه اين تاپك رو پيدا كردم
منم يه بچه مشديم
اسم : حجي
شهرت : حجي چش قشنگه
محل سكونت : عدل سيتي (همون عدل خميني خودمون بابا)
راستي من تمام صفحه ها رو نخوندم ولي از صفحه اول معلوم بود با هم يه برنامه هايي دارين ...
اگه اشكالي نداره به منم بگين ممنون ..GaliVer..

EhsanHF
19-10-2006, 06:09
خوش اومدی حجي چش قشنگه یا همون GaliVer
آره بابا . یک عالمه برنامه داریم ! اگه توی قرارها شرکت کنی ( مخصوصا امروز رو ) بهت بد نمیگذره !

19-10-2006, 06:20
خوب بگو :
1-چه خبره؟
2-چند نفرين؟
3-گروه سني؟
4- بروبچ چه كاره اند (شغل نه , طراح سايته ......)؟
چند تا ديلم ردي داريم ؟
و ......

EhsanHF
19-10-2006, 06:24
برنامه امروز که احتمالا 5 یا 6 نفری باید باشن . ( برنامه سونا هست )
تقریبا سن ها تو یک رده هست . میخوری به ما !
همه کاره هم داریم .
دیپلم ردی !؟ نه بابا . اینجا همه مخن ! زیرphd نداریم !!!

19-10-2006, 06:32
برنامه سونا !! نه بابا كار دارم اگر هم نداشتم اصلا تو اين مايه ها نيستم ....
ديگه چي همه برنامه هاتوون تفريحيه

19-10-2006, 06:41
راستي من الالن بايد برم
باي

EhsanHF
19-10-2006, 06:42
برنامه زیاد هست .
هم تفریحی . هم آموزشی .
همه چیز بستگی به همت بچه ها داره . اگه باقیه بچه های فروم هم بیان که دیگه هیچی کم نداریم . چون تقریبا همه جوره تکمیل هستیم .
اگه شما هم کسی رو میشناسید خبرش کنید .

torgheh
19-10-2006, 09:24
سلام میلاد جون
می بینم که مافیا بهت گیر داده چند تا از پست های ما رو هم که پاک کرده
نکنه تو هم بن بشی
ولی خب خوبه بن بشی یه خورده می خندیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا امین بیا اینم تاپیکت دیدی دیروز اینقدر داغ کرده بودی که چرا تاپیک منو بستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ببینم حالا میخای چکار کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
19-10-2006, 10:06
میلاد(ميلاد پوررجب) جان شما یه موضوع ساده و منحصر به سایت و انجمن رو که نقش اصلی گردهم آمدن همه بچه های مشهدی مقیمp30world هست رو در انجمن شخصی داری پیگیری می کنی و این اصلا درست نیست گردهمایی هست قراری هست فقط در این تاپیک فقط هم توسط اعضا این انجمن !!!
دوست من " مافيا " ي عزيز
بنده ديدم زمان كمي به قرارمون داريم و تاپيك هم بسته شده پس بهترين كاري كه ميشد انجام داد كشوندن بچه ها به اونطرف بود و چون ما از بچه هاي خارج از سايت هم دعوت ميكنيم پس جالب نبود ادرس يه تاپيك قفل شده كه خودمونم هيچ تقصيري در رابطه ي باقفل شدن نداشتيم و بچه ها از خودشون دفاع كرده بودن رو ببينن
يه گله هم از شما دارم كه خيلي جلوي اون بنده خدا كه توهين كرده بود كوتاه اومدي

مطمئن باشيد بنده هيچ قصدي از اين كار ندارم و نداشتم و پس از اين قرار باتوجه به تصميمي كه بچه ها گرفتند براي هماهنگي عمل ميكنيم

زنده باشيد

بهنام کوچولو
19-10-2006, 17:16
خب منم چون الان شکمم خالی هیچی نمیگم فقط آقایون امروز اگه نیاین از جیبتون و .... رفته

بهنام کوچولو
19-10-2006, 17:41
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

MaFia
20-10-2006, 00:51
دوست من " مافيا " ي عزيز
بنده ديدم زمان كمي به قرارمون داريم و تاپيك هم بسته شده پس بهترين كاري كه ميشد انجام داد كشوندن بچه ها به اونطرف بود و چون ما از بچه هاي خارج از سايت هم دعوت ميكنيم پس جالب نبود ادرس يه تاپيك قفل شده كه خودمونم هيچ تقصيري در رابطه ي باقفل شدن نداشتيم و بچه ها از خودشون دفاع كرده بودن رو ببينن
يه گله هم از شما دارم كه خيلي جلوي اون بنده خدا كه توهين كرده بود كوتاه اومدي

مطمئن باشيد بنده هيچ قصدي از اين كار ندارم و نداشتم و پس از اين قرار باتوجه به تصميمي كه بچه ها گرفتند براي هماهنگي عمل ميكنيم

زنده باشيد
با سپاس از توضیحات خوب و جامع شما میلاد جان

ميلاد پوررجب
20-10-2006, 15:04
با سپاس از توضیحات خوب و جامع شما میلاد جان
خواهش ميكنم مافيا جان خوشحالم كه يه ذره سوئ تفاهمي كه بوده برطرف شده

ميلاد پوررجب
20-10-2006, 15:25
خواستم به سمع و نظر دوستان عزيز برسونم كه با توجه به بن بودن نويد نشد گزارش رو اون بنويسه ومنتظريم تا سريع بياد و بنويسه

بايد بگم كه اونايي كه نيومدن خيييييييييييلي ضرر كردن واقعا يه شب به ياد موندني و خاطراتي بود خيلي خوش گذشت

امير جان رو هممون براي اولين بار ملاقات ميكرديم و يه ماجرايي هم براي ژيدا كردن ايشون به وجود اومد كه شنيدنش خالي از لطف نيست

استخر و سوناش هم خوب بود (يه كتكي هم كار نداشت به خاطر امين از غريق نجاته بخوريم)
عكس هم از استخر داريم كه ممكنه يه كدومش رو كه مناسب باشه بذاريم
جاتون خالي بعدشم هم تريپ طرقبه رو استاد كرديم ولي نويد عزيز به خاطر اينكه بايد خوشنون ميبود نتونست بياد ولي جاش رو خييييييلي خالي كرديم

جاتون خالي تو راه كلي با رانندگي اغا بهنام حال كرديم :ohno: :blink: (خدا نصيب هيچ گرگ بيابوني نكنه تو ماشين اين بشر بشينه)
ما كه عقب بوديم و زياد چيزي نميفهميديم ولي طفلك امين چه ها كشيده بود اون جلو كه زبونش بند اومده بود و اصلا هيچي برعكس قبل حرف نميزد

به دليل مسائل امنيتي و ... به تصويب رسيد كه قضایا و مسائلی هم که تو طرقبه به ما گذشت گفته نشه وگرنه تمامي دوستاني كه در قرار بودند به مدت نامعلومي از خانه ها اخراج میشدند

yousofnejad
20-10-2006, 21:56
ali bood doostan
be ellate kamboode vaght nemitoonam ziad tozih bedam vali be sheddat omidvaram ke rooz be rooz behtar beshe
az dast nadin bacheha

hazrate mafia az shoma shaki hastam az kheili chiza
bahs kheili kollie av besiar vali koo......

navid_mansour
21-10-2006, 00:49
گزارش قرار
حاضران:یوسف نژاد(امین),میلاد پوررجب,نوید_منصور,مستر دیتا(محمود),بهنام کوچولو,امیر
سلام به همگی.... :rolleye:
این قرار یکی از بهترین قرارهای بچه های سایت بود که بر اساس ایده میلاد تو اسخر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .
قصه از اونجایی شروع شد که قرار رو ساعت 7 یک جای معین گذاشتیم که همه بیان و مستقیم از اونجا بریم استخر.خلاصه من یکم زودتر رفتم و با ایم وایسادیم به صحبت کردن و غیبت کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد محمود(مستر دیتا) از راه و رسید و شروع کردیم راجع به تاپیک صحبت کردن و مسئله قفل شدن تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعد زنگ زدیم که بابا میلاد کجایی؟؟؟گفت من با بهنامم داریم میایم.خلاصه یکم وایسادیم دیدیم صدای بوق میاد ...بیب بیب بیب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .فکر کردیم عروس کشونه دیدیم نه بابا....بهنام و میلاد تو ماشین در اند کیف . حال بودن رسیدن و یلام و علیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خلاصه سوار ماشین شدیم که فهمیدیم یه تازه وارد داریم و اون "امیر بود" بود.یه جا وایساده بود بریم دنبالش......آقا سوتیو بچسب.رسیدم سر چهاراه میلاد زنگ زد به امیر و دیدیم یکی اونور داره با مبایلش ور میره.....یعد بهنام(راننده)سرشو کرد بیرون با آخر مسخرگی گفت 3لام امیـــــر!یارو هم اونور که نمیدونست چی بگه یه دستس تکون داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....بعد نگو امیر یکی دیگه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خلاصه امیر رو هم سوار کریدم و رفتیم استخر لباسو کندیم و یه دوش گرفتیم رفتیم تو استخر..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش که یکم تو آب بودیم رفتیم سونا بخار....آقا اینا بر مسداشتن تو سونا آب یخ میریختن رو هم......بعد گفتم کاسه رو پر آب کن من ببرم جای ترموستات بخار بیشتر شه.از قضا لامپی که اونجا بود سیماش بیرون بود و منم که چند بار رفته بودم آبو گرفتم.اینا همه ترسیده بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....منم یک تکونی دادم فکر کردن برق گرفته...هیچی بعدش پریدیم تو آب یخ و بعدشم جکوزی.....خلاصه.رفتیم تو استخر به فکرمون رسید که امینو بندازیم تو آب.یارو نجات غریق 1000 بار سوت زد هیچی به هیچی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......بعد که انداختیمش یارو اومد داد و قال...من که کشیدم کنار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....اونا هم خودشونو مظلوم کردن.
بعد رفتیم دوربین اوردیم تو استخر به عکس گرفتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعدم که ساعت تموم شد لباس پوشیدیم که دیدیم چی؟؟؟؟امیر کلید کمدو معلوم نیست کجا چپونده...خلاصه پیدا کرد به خیر گذشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعدم دیدیم امین آبمیوه و شکلات آورده و همه حال کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یعدم پوستا و آشغالاشو گذاشتیم جای برف پاککن ماشین بهنام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعدم من ازشون جدا شدم و رفتن طرقبه نامردا...بعدم هی زنگ میزدن میگفتن:هو هو هو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا تا گزارش بعدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
21-10-2006, 01:17
تو مشهد خوش بگذرونین
من که بیرجند دارم می پوسم اون هم با این مشکل جدید
از امین یا میلاد بپرسین خبر دارن چی شده

ميلاد پوررجب
21-10-2006, 02:48
دوستان شرمنده ي همه نتونستم طاقت بيارم گفتم يه حالي هم ما بديم

این قرار یکی از بهترین قرارهای بچه های سایت بود که بر اساس ایده میلاد تو اسخر بود .
اين موضوع به نظر من واقعا بهترين قرار ملاقات سايت ژي سي بود عمرن هيچ شهري همچين قراري داشته باشن واقعا خوش گذشت و يه خاطره اي بود كه به راحي از ذهن هيچ كدوممون نميره بيرون ولي خب تازه كجش رو ديدين هنوز كه دانشگاهها خبري نيست ميتركونيم يه كاري ميكنيم بروبچ شهراي ديگه بيان قرارامون

امين وایسادیم به صحبت کردن و غیبت کردن
چشم و گوشمون روشن كه غيبت ها ايشالله قرار بعدي جبران ميكنيم

آقا سوتیو بچسب.رسیدم سر چهاراه میلاد زنگ زد به امیر و دیدیم یکی اونور داره با مبایلش ور میره.....یعد بهنام(راننده)سرشو کرد بیرون با آخر مسخرگی گفت 3لام امیـــــر!یارو هم اونور که نمیدونست چی بگه یه دستس تکون داد .....بعد نگو امیر یکی دیگه بود
اقا اين واقعا يه سوتي خيلي توپ بود به شكلي كه پس از چند لحظه سكوت محض تو ماشين كه هممون منتظر جواب پسره بوديم كه بگه اره منم امير ولي چيزي نشنيديم يهويي ماشين تركيد پسره از ترس دستش رو تكون داد طفلكي

کاسه رو پر آب کن من ببرم جای ترموستات بخار بیشتر شه.از قضا لامپی که اونجا بود سیماش بیرون بود و منم که چند بار رفته بودم آبو گرفتم.اینا همه ترسیده بود
نميدونم والا ما رو كه ديگه نويد جان لو داد اما هر كي ديگه هم بود از نرس جيغ كه هيچي فرار هم ميكرد اخه كيه كه يه سيم لخت از ديوار اومده بيرون رو به جاي ترموستات اشتباه بگيره و بره كاسه ي اب رو بگيره توش

رفتیم تو استخر به فکرمون رسید که امینو بندازیم تو آب.یارو نجات غریق 1000 بار سوت زد هیچی به هیچی بعد که انداختیمش یارو اومد داد و قال...من که کشیدم کنار

اين فكر از امير بوده و اجرا با همكاري اينجانب بود اما نميدونم چرا يارو اومدسمت من ولي باز هم امير بعضيا خوبه خودشونم اعتراف ميكنن كه فرار كردن و رفتن اون پشتا قايم شدن جالب اينجاس كه هممون امين رو ول كرديم چسبيديم به اون يارو بعد نيم ساعت امين از تو اب با چشماي قرمز اومده بيرون كه چي شده چي شده (به كسي نگين كه تو اب از ترس غرق شدن گريه كرده بود)

بعد رفتیم دوربین اوردیم تو استخر به عکس گرفتن
عكس ها همه موجوده و يكيش كه اسلامي تره رو ته تاپيك ميذارم

بعدم من ازشون جدا شدم و رفتن طرقبه نامردا...بعدم هی زنگ میزدن میگفتن:هو هو هو
بله دقيقا اينطور بود اما جواب هاي نويد عزيز كه به صورت اس ام اس براي ما ارسال ميفرمودند روي گوشي هممون موجوده خدا رو شكر خواستيد بگين براتون فوروارد كنم

اقا طرقبه هم جاي همتون خالي از سونا طرقبه بيشتر حال داد خيلي خوش گذشت اما متاسفانه نميتونيم تشريح كنيم برنامه ها رو

اين هم عكس ها راستش عكس زيادگرفتيم اما اين دو تا از همه بهتره
عکسی از سونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکسی از طرقبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اقا برنامه ی هفته ی دیگه مون خیلی معرکه تره فعلا نمیگم کجاست تا 100 % به توافق برسیم

یا علی

EhsanHF
21-10-2006, 04:22
خییییییییییییییییییییلییی ییییییییییییییییییی نامردین !
چی بگم . البته تقصیر خودمه . ولی اگه به شما خوش بگذره ، انگار به من خوش گذشته .
قرار این هفته هر جا که باشه ، پایه ام !

Ali Namdar
21-10-2006, 04:39
به به ! میبینم که خیلی بهتون خوش گذشته ! بابا یکی نبود جامونو خالی کنه؟! :biggrin:
وای من کشته مرده ملاقات با روسا و مقاماتم ! حالا الان میلاد منو میکشه! :laughing:
امیدوارم بزودی ببینمتون!
فعلا یا حق!

ميلاد پوررجب
21-10-2006, 08:06
خییییییییییییییییییییلییی ییییییییییییییییییی نامردین !
چی بگم . البته تقصیر خودمه . ولی اگه به شما خوش بگذره ، انگار به من خوش گذشته .
قرار این هفته هر جا که باشه ، پایه ام !
حتما اون رو يه طوري تنظيم ميكنيم بيشتر بچه ها بيان

اجازه بده باز هم با 2-3 تا ديگه از بچه ها هماهنگ باشيم

piishii
21-10-2006, 11:30
سلام.
اومدین طرقبه خونه ی ما اینجا بود یک زنگ هم به من نزنید ؟
جاغرق هم رفتین ؟؟
دستتون درد نکنه................

EhsanHF
21-10-2006, 13:53
پیشی جون . اگه نیای اینها همه کار میکنن !
بهتره که هر جوری که هست خودت رو به قرارها برسونی . هرچند سخته . اما همونجور که توی امضا نوشتن : اگه نیای ضرر میکنی !

ميلاد پوررجب
21-10-2006, 23:57
سلام.
اومدین طرقبه خونه ی ما اینجا بود یک زنگ هم به من نزنید ؟
جاغرق هم رفتین ؟؟
دستتون درد نکنه................
پيشي عزيز (اسمتونو فراموش كردم) باور كنبن تو طرقبه كه بوديم نميدونم چي شد كه يكي از بچه ها هم بحث خونتونو كرد گفتيم يه زنگ بزنيم ايشون هم بياد اما تلفنت رو نداشتيم
همه ي دوستاني كه ميخوان تشريف بيارن تو قرار ها شمارشونو به من ميل ، پیغام خصوصی یا ... کنند تا باهاشون در ارتباط باشیم
این رو هم بگم که احتمال 80 % این هفته هم سمت ییلاقات مشهد خواهیم بود و این خوش خبری رو هم بدم که مدت زمان قرارمون هم خیلی بیشتر خواهد بود تقریبا یه اردویه تا قرار ملاقات

این نکته رو هم به دوستانی که ممکنه بگن با خودشون این قرار ها بازدهیی نداره بگم که به هیچ وجه اینطوری نیست و در طول همین مدت زمان کلی صحبتها در بین خودمون پیش مییاد که واقعا جالبه اما تا وقتیکه هوا هنوز گرمه قرار ها رو تفریحی میذاریم

یا علی

Braveheart
22-10-2006, 01:19
سلام خدمت همه دوستان
طبق صحبت هایی که قبلا شده بود برای این هفته کلید باغ خواهرم را ازش گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط درباره ی اینکه شب قبل (همون پنج شنبه شب منظورمه ) اونجا بخوابیم یا اینکه از صبح جمعه بریم دیگه تصمیمش با خود بچه هاست یا اصلا اگه بعضی ها برا شب مشکل دارند 2 دسته می شیم یک عده شب قبل می ریم یک عده دیگم روزش به ما ملحق شوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خواستم بگم از لحاظ باغ من اوکی شو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
22-10-2006, 04:15
ای ول !
باغ و ماشین که جور شد . فقط مونده ... !
نه نه نه ! فکر های بد نکنین :happy: ;)
مرسی امیر جان . داری حال میدی :)

ali-sh
22-10-2006, 13:24
سلام به همه بروبچ با صفاي مشهدي منم بچه مشهدم تازه اين تاپيكو ديدم مارم تو خودتون راه ميدين يا نه؟

EhsanHF
22-10-2006, 13:27
کی جرات میکنه راه نده !؟
خوش اومدی .

Braveheart
22-10-2006, 15:13
سلام به همه بروبچ با صفاي مشهدي منم بچه مشهدم تازه اين تاپيكو ديدم مارم تو خودتون راه ميدين يا نه؟
عزیز دل به انجمن مشهدیها خوش اومدی اینجه درش برا همه بچه مشهدیهای باحال بازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنام کوچولو
22-10-2006, 20:26
سلام . :biggrin:
ali-sh عزيز به جمع بچه هاي مشهد خوش اومدي. :wub:
دست آقايون بابات گزارشات درد نكنه . خدا رو شكر همشو تعريف نكردن ... :rolleye:
نميدونم دعا كنين برنامه منم جور بشه منم بتونم جمعه بيام :sad:
منتظر عكسهاي دستكاري شده منم از قرار قبلي باشين :thumbsup:

torgheh
22-10-2006, 21:09
مگه قرار برای جمعه است
شما ها با من لجین بعد میگیم چرا نمیاین
من واسه عید فطر میام تا 5 شنبه هستم
ببینین یه کاری می کنین من نیام

navid_mansour
22-10-2006, 21:11
آقا به هر حال ما چه اونججا بریم نریم 5 شنبه یه قرار میزاریم تو استخری جایی.که شما رو هم ببینم

بهنام کوچولو
22-10-2006, 21:35
به علت اينكه اكثر عكسها غيير قابل اكران عمومي بودن فقط به همين سه عكس اكتفا مي كنم .
اينم آقا امير گل . بقيه برو بچ و هم كه ميشناسين .

Ali Namdar
23-10-2006, 07:23
سلام به همگی!
چطورین با هوای پاییزی؟! خوش میگذره بهتون؟!
من واسه 5 شنبه و جمعه آماده ام.فقط تورو خدا شب نباشه که باز زحمت امین جان بشم!
میلاد جان من شمارمو بهت دادم خبرم کن.
مرسی دم همتون گرم خصوصا آقا بهنام گل با این عکس ترکوندن!
:)

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 10:28
سلام به همگی!
چطورین با هوای پاییزی؟! خوش میگذره بهتون؟!
من واسه 5 شنبه و جمعه آماده ام.فقط تورو خدا شب نباشه که باز زحمت امین جان بشم!
میلاد جان من شمارمو بهت دادم خبرم کن.
مرسی دم همتون گرم خصوصا آقا بهنام گل با این عکس ترکوندن!
اقا پست من پاك شده چرا ؟؟؟
ما در خدمتيم شماره ات رو هم نديدم دوباره با پيغام خصوصي بفرست اقا با اجازه من شرح ميدم كه قراره چي كار كنيم واسه هفته ي ديگه
شب جمعه حركت به سمت باغ امير اينا (باغ ميوه س ها ) شام رو هم خودمون درست ميكنيم راستي محل باغ هم طرقبه س براي اينكه مشكلي به وجود نياد يه ماشين كرايه ميكنيم (من كه جرات ندارم ديگه تو ماشين اين پسر بشينم)
تا صبح مراسم هاي مختلفي برگزار ميكنيم (مراسم ها همه تو تريپ دانشجويي و ... هستن ها پس فكراي بد نكنين ها )
صبح هم به نظرم ديگه تا قبل از ناهار برگرديم باز هم اون دست خودمونه خب با اين برنامه فكر كنم هيچ كس مشكلي نداشته باشه فقط بايد گروه بندي شيم براي ماشين كه همه مون تو يه ماشين جانميشيم مهدي جان (طرقه) شما حتما بايد بياي و ميتوني بياي چون قرارمون قبل از جمعه س و تا جمعه عصر هم شما اونجايي كه ميخواي باشي هستي

اغا نظر بديد زودتر هر چيزي من جاانداختم رو كامل كنيد و يا علي

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 10:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقا همه كد هاي امضا رو به اين تغيير بديد

Braveheart
23-10-2006, 10:56
آقا من با برنامه موافقم فقط نظر من اینکه روز جمعه ناهار هم اونجا واستادیم بیشتر حال میده
راستی بهنام این چه حرکتی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که منو لو دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
23-10-2006, 11:25
من که با این برنامه خیلی حال کردم ! احتمالا برنامه فوق العاده ای میشه .
اما باز منم و همون مشکل کوچولو !

piishii
23-10-2006, 13:03
سلام.
من ميتونم بيام اما شب موندن اينا نميشه .
ميتونم 2 ساعتي در خدمتتون باشم .
اگه كسي هم ورق و تخته نرد هم داره بياره :d

EhsanHF
23-10-2006, 13:59
پیشی جان .
از این بچه مثبت بازیها در نیار ! تا صبح قراره مثل بچه دانشجو ها باشیم !!!
تازه یک شب که هزار شب نمیشه . یک جوری ردیف کن که بتونی باشی .

piishii
23-10-2006, 14:44
سلام احسان جان.
بچه مثبت بازی در آوردم دیگه :d
در مورد شب موندنم نمیتونم دلایلم رو توضیح بدم.
تا 10 اینا میتونم باهاتون باشم اما به بعد من معذورم.
مخصوصا این هفته !
من تا حالا نشده شب بیروز از خونه باشم حالا هم نمیشه.
اما مگم که اگه مثلا قرار ساعت 4 باشه تا 9 10 هستم دیگه. وای یادم رفت تا 6 کلاس دارم پس از 7 در خدمتم.
یا منم میشم جزور اون افرادی که صبح میپیوندم بهتون.
آره اینجوری برای من بهتره.

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 17:55
خب تا حدودي افراد و محل ها مشخصه به نظر من اينطورب براي رفتن برنامه ريزي بكنيم بهتره :

افرادي كه از ازادشهر به پايين هستند (فرامرز - بلوار فردوسي - شهدا - پنجراه - قله ساختمون- قله مهراباد - خاژ ربه و ... ) با يه ماشين بين چون تعداد به 5 نفر هم نميرسه

بچه هاي بلوار وكيل اباد هم با يه ماشين چون تقريبا عداد بالايي هستيم حالا باز هم تا 4 شنبه وقته كه ببينيم دقيق چند نفر ميشيم كسايي كه 100% هستند اعلام كنن و شماره تماسهم بدن

ممنون

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 18:00
راستي يادم رفت بگم اغا امين عزيز(پيشي ) اين حرفا چيه (ورق - تخته ) ما براي كارهاي تحقيقاتي ميريم اونجا (واي به حال كسي كه ورق با خودش نياره) پس از اين كارا نميكنين ها(حكم شرطي ميبندم )

navid_mansour
23-10-2006, 18:08
دوستان من تو قرار این هفته به دلایل متفاوت نمیتونم بیام.خوش بگذره جای من رو هم خالی کنید

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 18:32
من که با این برنامه خیلی حال کردم ! احتمالا برنامه فوق العاده ای میشه .
اما باز منم و همون مشکل کوچولو !
نكنه باز ميخواي نياي هاهاها ؟؟؟
بابا تو رو خدا يكي پيدا شه چرخ اينو بخره از ِِشرش راحت شيم به قول خودت يه شب كه هزار شب نميشه ذي نكن و هر جوري هست برنامه هات رو كنسل كن و بيا

بابا اشپز و ظرف شور نداريم بيا خلاصه يه كارايي بكن
راستي امير نگفتي باغ تون يا باغ هاي اطراف مرغي خروسي كفتري چيزي نداره ديگه واسه شام يا ناهرا تو زحمت و خرج نيوفتيم
اگه هم كسي تفنگ داره بياره اخر صفاست

piishii
23-10-2006, 18:50
(واي به حال كسي كه ورق با خودش نياره) (حكم شرطي ميبندم )

سلام.
نه این میلادم میگم جونش میخاره.
باشه میلاد جون حالا که گفتی هرکس نیاره وای به حالش .ورقش با من :d

بهنام کوچولو
23-10-2006, 20:49
سلام .
تو این پست فقط میخوام تبریک بگم .
پس تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییک!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنام کوچولو
23-10-2006, 20:55
راستی بهنام این چه حرکتی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که منو لو دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان این حرفا چیه . اینجا همه معرفی میشن . حالا بازم اگه ناراحتی به من بگو تا عکس و حذف کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
23-10-2006, 21:06
agha mokhaam yak tebrike mashadiye baa haal be hamataan bogom haal konen
ishalaa taa beshe eyd

ya ali

Braveheart
24-10-2006, 01:35
راستي امير نگفتي باغ تون يا باغ هاي اطراف مرغي خروسي كفتري چيزي نداره ديگه واسه شام يا ناهرا تو زحمت و خرج نيوفتيم
اگه هم كسي تفنگ داره بياره اخر صفاست
باغه که خروس کفتر زیاد داره ولی مشکلش اینه که یه سگه خیلی خفن هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تفنگ ،کلتو از این قبیل سلاحهای ممنوعه نیارید که اصلا لازم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا فقط مار و موش صحرایی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
24-10-2006, 01:36
راستی خطاب به همه دوستان :
میلاد میلاد مبارک (عمرا اگه کسی بفهمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

navid_mansour
24-10-2006, 02:08
راست میگه:
میلاد میلاد مبارک.........

EhsanHF
24-10-2006, 02:29
فکر کردین من نمیدونم !
در ضمن یکی بیاد و یه فکری برای نوید داشته باشیم . بنده خدا داره برا این هفته ضد حال میخوره .

ميلاد پوررجب
24-10-2006, 02:47
فکر کردین من نمیدونم !
در ضمن یکی بیاد و یه فکری برای نوید داشته باشیم . بنده خدا داره برا این هفته ضد حال میخوره .
که میلاد ، میلاد مبارک ها حالا ما هی خواستیم مخفی بمونه ها امیر خدا بگم چی کارت نکنه
خیلی خوب اغا بیاین یه کار بکنیم فردا ساعت 4 همه پارک ملت تشزیف بیارین دور هم باشیم بعد ماه رمضونی خوبه خوش میگذره خلاصه یه جشن کوچیکی بگیریم

اغا هر کی مییاداعلام کنه

ميلاد پوررجب
24-10-2006, 02:50
من اما ده ام اینجوری نوید عزیز هم هست همچنین یه سری از دوستانی که شب جمعه نمیتونن شرکت کنن
این وسط فقط ما متضرع میشیم

EhsanHF
24-10-2006, 02:59
میلاد جان . شرمنده . اما یک پیشنهاد دیگه .
چون فردا ( امروز ) عید هست و معمولا میریم خونه بزرگترها ، من و شاید بعضی از بچه های دیگه نتونیم بیایم . اگه بشه پس فردا ( 4 شنبه رو ردیف کنید . تعطیل هم هست .

ميلاد پوررجب
24-10-2006, 03:15
میلاد جان . شرمنده . اما یک پیشنهاد دیگه .
چون فردا ( امروز ) عید هست و معمولا میریم خونه بزرگترها ، من و شاید بعضی از بچه های دیگه نتونیم بیایم . اگه بشه پس فردا ( 4 شنبه رو ردیف کنید . تعطیل هم هست .
باشه منم قبول دارم
اغا پس فرا قرار رو ردیف کنین ساعت 4 پارک ملت خدایی همه بیاین ها هیچ کس عذری نمیتونه بیاره

اومدن کسایی هم که قراره شب جمعه باشن الزامیه چون باید گروه بندی کنیم و ساعت و ... رو هماهنگ کنیم

EhsanHF
24-10-2006, 03:18
من و نوید که ردیفه . ( نوید ، وای به حالت اگه نه بیاری !!! )
بقیه اگه جونشون رو دوست دارن بیان !

Ali Namdar
24-10-2006, 07:10
سلام به همگی!
آقا من خیلی خوشحال میشم ببینمتون! ولی اینی که میگم بهانه نیست واقعیته.من شبها نمیتونم جایی بروم بخاطر چشمم که تسلط نداره به شب.
برای همین من تو قرارای شب یا منتهی به شب مشکل دارم مگر اینکه کسی همرام باشه!
به امید دیدار!

torgheh
24-10-2006, 09:49
میلاد میلاد مبارک
آقا من اومدم مشهد
ولی خب شما ها باز قرارتون رو واسه یه وقتی گذاشتین که من نیستم
توی پست قبلی ام توی همین تاپیک گفتم که نمی تونم جمعه باشم
ولی خب هیچکی اهمیت نداد
بعد میگین چرا نمیای
به همین خاطر هم از امین ومیلاد گله مندم

بهنام کوچولو
24-10-2006, 10:19
سلام .
قبل از هر چيز ميلاد جان تولدت مبارك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما اين تاپيك بيچاره! : بابا چيكار ميكنين ؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه اينجا اتاق چته كه مياين دو نفري با هم بحث ميكنين؟ آقايون لطف كنن از دادن پستهاي بيهوده خودداري فرمايند (قابل توجه آقا ميلاد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما قرار ملاقات :
من با فردا ساعت 4 مشكلي ندارم . ولي يك پيشنهاد هم دارم . بياين حالا كه چهارشنبه و پنجشنبه هم تعطيل شد قرار باغ و يكم جلو بندازيم . مثلا فردا شب بريم تا ظهر پنجشنبه .
رو اين پيشنهاد هم فكر كنين . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما آقاي طرقه عزيز :
شما فردا تو قرار ملاقات ژارك شركت كن . من از طرف بچه ها قول ميدم كه قرار باغ و يك روز جلو بندازيم كه شما (و من ) هم باشيم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
24-10-2006, 11:13
من كه خداييش گيج شودم از بس جا وساعتو عوض كردين :angry:
هروقت كه 100% شود به من يك پيام خصوصي بدين درضمن من شاغلم و تعطيلي هم سرش گرد است (براي من )
اگه هم قرار گذاشتيد من فقط بعد از ظهرها پايم ;)

MasterData
24-10-2006, 13:23
خدایی تا به حال از من مظلوم تر کسی رو دیدین
توی 10 صفحه یه دونه تاپیک هم ندارم
این میلاد هم که حق منو خورد ،عکس منو حذف کرد:sad:

ميلاد پوررجب
24-10-2006, 14:01
با سلام و تبريك عيد به همه ي دوستان
همچنين تشكر براي تبريكاتون ايشالله نوبت شما هم ميشه

بريم سر اصل مطلب :
با توجه به اينكه يه سري از دوستان در قرار اصلي (باغ) نميتونستن بيان و همچنين قضيه ي تولد بنده هم نتونست مخفي بمونه گفتم كه يه قرار قبل از باغ بزاريم همه بيان و هيچ مشكلي نداشته باشيم هم دور هم باشيم هم يه جشن كوچولو بگيريم
امروز در كنفرانسي كه با همه ي بچه ها برگزار كرديم قرار بر اين شد كه قرار باغ رو به فردا شب موكول كنيم تا همه بتونن در قرار اصلي بدون هيچ مشكلي حضور داشته باشن جشن رو هم اونجا راحتتر برگزار ميكنيم ( تمامي تجهيزات فضا گردي موجود است (قرص و ...))

اقا شرايط كلي قرار:
روز حركت چهار شنبه 3/8/85
مكان باغ امير واقع در بين جاده ي شانديز و مشهد
ساعت 6 عصر حتما جلوي درب اصلي پارك ملت حضور داشته باشيد
زمان حركت : راس ساعت 7 شب در فلكه ي پارك
بازگشت (نامعلوم شايد ناهار هم باشيم)
شام رو خودمون بايد درست كنيم
كليه ي هزينه ها به شكل دنگي دونگي تقسيم ميشوند

با خودتونم ميتونين وسايل تفريحي بيارين (ميز بيلياردي چيزي ) از اوردن بازي هايي كه حرام و يا مكروه هستند هم جدا خودداري فرماييد (ورق - تخته و حتي شطرنج )

navid_mansour
24-10-2006, 16:23
آقا من باغو که نمیتونم بیام,ولی میام یه سری بهتون میزنم

ArAP30
24-10-2006, 20:52
سلام دوستان :)
منم هستم ...كارتون خيلي قشنگه...البته من چون سرباز و شاغل هم هستم كمي مشكل دارم...حالا قرار رو نهايي كنيد..دوست دارم منم در اين ديدار شركت داشته باشم... :rolleye:

ميلاد پوررجب
24-10-2006, 23:23
كساني كه اومدنشون رو قطعي كردن :

امين يوسفنژاد - بهنام - خودم - محمود محمدي (مستر ديتا) - امير - مهدي (طرقه ) - احسان

كاني كه فقط اعلام امادگي كردن اما هنوز قطعي نكردن :
امين (پيشي) - مجيييد - ArAP30 -
اين دوستان در صورتيكه قصد اومدن رو دارن براي يه سري هماهنگي ها حتما با بنده تماس بگيرند
شماره ي بنده براي اين دوستان و يا دوستاني كه ميخوان بيان :
09153080648

ميلاد پوررجب
25-10-2006, 02:32
با توجه به اينكه هوا سرده حتما با خودتون لباس گرم بيارين
لوازم سرگرمي هم بيارين (توپ - ورق - ديسك من و ... )

navid_mansour
25-10-2006, 02:42
دوستان وسایل دفاعی از جمله قمه,تفنگ و غیره برای مقابله با حیوانات وحشی بردارین......

Braveheart
25-10-2006, 02:52
میگم اون عده ای که می خوان شب نمونند بهتره صبح ملحق شوند تا اینکه عصر بیان و شب برن
اینجوری خطرش برا اونا کمتره
در ضمن اینم بگم که انجا شبها روباه و گرگ زیاد پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خودتونو برا هر چی از جمله گرگ گرسنه و سگ حار و کلا این چیزا آماده کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
25-10-2006, 14:37
دوستاني كه در اين قرار هستند :
امين يوسف نژاد - مسترديتا - بهنام - امير - طرقه - احسان و خودم

با توجه به اينكه بايد براي غذا و ... برنامه ريزي ميكرديم پس ليست رو بستيم دوستاني كه ميخواستن بيان بايد زودتر اعلام ميكردن و اين قرار رو همين 7 نفر هستيم انشالله قراراي بعدي در خدمت دوستان ديگه خواهيم بود

تا فردا عصر يا علي

majjidd
25-10-2006, 18:07
منم باغ نميتونم (شاغلم وتعطيلي هم ندارم )
وليييي
سرقرار ميام تا با بچه ها آشنا بشم
فقط نگفتين كجاي فلكه پارك وايستيم؟

torgheh
26-10-2006, 00:47
سلام
مخام توی کار نوید فضولی کنم
برای اولین بار بو که به قرار می رفتم و خب برام یه خورده عجیب بود که من چه جوری شده دارم میرم قرار بچه ها
اولش که فلکه پارک رسیدم و رفتم توی پارک هیچکس نیومده بود ولی به خورده توی تاریکی کشیک کشیدم تا اینکه میلاد و بهنام رو دیدم با هم دارن صحبت می کنن من هم رفتم جلو و اونها هم منو از دور دیدن و بلافاصله بعد از اینکه من رسیدم امین جونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم رسید همین یوسفنژاد رو میگم دیگه
بعد از اون هم منتظر شدیم تا امیر بیاد و آقا مجید هم قرار بود بیان و ببینمیشون
یه خورده غیبت کردیم و کلی هم امین جون حونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دست انداختیم
نمی دونم چرا من اینقدر به این امین علاقه دارم البته بقیه بچه ها هم همینو میگن
من که اینو بهش گفتم گفت تو با من شوخی می کنم من هم باهات شوخی می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یه خورده منتظر شدیم آقا مجید هم اومد و با گوشی با کلاس از ما بهترونش 2 - 3 تا عکس انداختیم و بعدش هم که امیر رسید البته من یادم نمی اومد که امیر کیه که به من گفتن همونی که بن شده که کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون هم ما از بچه ها جدا شدیم ( من و مجید) اونا هم رفتن که دو تا دیگه از بچه ها رو ببینن و برن طرقبه نمی دونم یا شاندیز
ولی خب من خیلی تاکید کردم که هوای امین جونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشته باشن که من خیلی دوستش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بود انشای من (آقا امین)

piishii
26-10-2006, 00:52
سلام.
آها منظور torgheh عزیز از امین جون منم . :D
اونجا هم که گفته اون یوسف نژاد اشتباه تایچی بوده که برای همین حرجی بهش نیست :D

majjidd
26-10-2006, 17:18
سلام torgheh جون
خودمونیما همون چند دقیقه ای که پیش بچه ها بودیم به من که خوش گذشت
جای اونایی که نیومدن خالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون عکسا که گرفتم خوب از کار نیومد چه کار کنم ؟ میخوای برات بفرستم؟ یا بزارم همینجا تا همه ببینن ؟

Braveheart
26-10-2006, 17:21
با سلام خدمت دوستان
ما حدود 1 ،2 ساعتی هست که از اردو آمده ایم ، اردو واقعا مفرح بود دوستانی هم که نیومدند ضرر کردند ،بعضی ها هم قرار بود به ما صبح ملحق شوند اما نمیدونم چرا نیومدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال گزارش کامل اردو تا ساعاتی دیگر به انضمام چند عکس نمونه (اگه شد فیلم هم میزاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )در سایت منتشر می شود
فعلا بای

Ali Namdar
27-10-2006, 04:40
سلام به همگی!
من عروسی دعوت بودم جاتون هم حسابی خالییییییییییییی!
ایشالا میبینمتون اگه منو فراموش نکرده باشین!

torgheh
27-10-2006, 07:59
اینجا بیرجند است من هم بیرجندم
صدای طرقه !

بهنام کوچولو
28-10-2006, 16:21
سلام ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ميبينم كه هيچكس حال نوشتن گزارش نداده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم همين آقا نويد خودمون گرم بابا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم خودم دست به كار بشم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه ساعت 7عصر پارك ملت :
من با ميلاد طبق سنوات گذشته نفر اول رسيديدم . همون موقع ميلا آقا مهدي و ديد (طرقه) رفتيم جلو و احوالپرسي . منم دفعه اول بود كه آقا مهدي و مي ديدم . الان هر چي فكر ميكنم از آقا مهدي فقط سيبيلاش يادم مونده . آخه خداييش سيبيل بود !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تقريبا 15 دقيقه امين سر و كلش پيدا شد . ولي اينجوري كه از ظاهرش معلوم بود كلاه يك بيچاره ايي و برداشته بود . تغيير شكل داده بود به شكلي كه من در نگاه اول نشناختمش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينجور كه نشسته بوديم منتظر بچه ها موبايل ميلاد زنگ زد . مجيد بود گفت وايستين دارم ميام (البته من تو دلم بهش گفتم برو يره) آخه ساعت هنوز 7:15 دقيقه بود و اون گفت من 7:45 دقيقه ميام . خلاصه با همه دوري ره خداييش خوب خودش و رسوند . (دمت گرم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما يك نفر اينجا خيلي دير اومد اونم كسي نبود جز همين امير خودمون . يك آدمه فيلميه كه نگو از نيم ساعت قبل اومدنش مسيج زد گفت 3 مين ديگه من اونجام خلاصه 10 دقيقه بعد مسيج زد گفت 2 مين ديگه من اونجام باز 10 دقيقه بعد مسيج زد گفت 1 مين ديگه من اونجام خلاصه بعد از اينهمه فيلم و سيانس آقا زنگ زده كجايين من نيم ساعت جلو درب سجاد منتظر شمايم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرتون و درد نيارم تا ساعت 8:30 خلاصه الاف شديم تا راه افتاديم .
كلا 7 نفر شديم 2 نفر ديگه هم ميلاد و محمود بودن كه اضافه شدن .
يك پيكان دربست گرفتيم (آخه جا نداشت ديگه مسافر بزنه) 7 نفر مثل ... ريختيم توش . من كه جلو بودم ولينميدونم اينا عقب چي جوري بالا هم نشسته بودن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر جون كندني بود رسيديم در باغ . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز از در ماشين پياده نشده بوديم ديدم در باغ باز شد فكر كرديم در اتوماته يك دفعه ديديدم كارگر باغشونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امين پول ماشين و حساب كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داشتيم ميرفتيم تو كه يكدفعه چشم بچه ها به سگ باغ افتاد درج ميخ شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سگ نبود كه خر بود انگار نه انگار كه امير و ميشناسه نزديك بود خلاصه امير ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي ديگه خيلي معدبانه رفتيم از در پشت وارد باغ شديم .
تا همينجاش داشته باشين تا بعد ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
28-10-2006, 23:10
ساعتو را چرا 1 ساعت تغییر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همشونو یک ساعت کشوندی عقب)

راستی یه اشتباه لپی دیگه هم کردی ما 6 نفر بودیم نه 7 نفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
29-10-2006, 02:29
خب . اول از همه از امیر جان به خاطر باغ تشکر میکنم . بعد هم از بهنام عزیز که اومد و گزارش همه رو داد .
حالا رسیدیم سر جاهای خوب و باحال قرار اون هفته ! دوست دارید از کجاش بگم !؟ فعلا این عکس رو داشته باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن . انواع و اقسام عکسهای باحال از بچه ها هست . مثلا چند نمونه از فوق العاده از میلاد دارم که اگه بذارم مطمئن باشید دیگه بیشتر از 5 دقیقه زنده نمیمونم !!! :laughing:

torgheh
29-10-2006, 10:42
الان هر چي فكر ميكنم از آقا مهدي فقط سيبيلاش يادم مونده . آخه خداييش سيبيل بود !!!
با اين تيكه خيلي حال كردم :thumbsup:
ولي هر كي ندونه فكر مي كنه چه خبره

ميلاد پوررجب
29-10-2006, 18:06
خب . اول از همه از امیر جان به خاطر باغ تشکر میکنم . بعد هم از بهنام عزیز که اومد و گزارش همه رو داد .
حالا رسیدیم سر جاهای خوب و باحال قرار اون هفته ! دوست دارید از کجاش بگم !؟ فعلا این عکس رو داشته باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن . انواع و اقسام عکسهای باحال از بچه ها هست . مثلا چند نمونه از فوق العاده از میلاد دارم که اگه بذارم مطمئن باشید دیگه بیشتر از 5 دقیقه زنده نمیمونم !!! :laughing:
متاسفانه بنده تو اين هفته فوق لعاده سرم شلوغ بوده و واسه همين تازه به اين تاژيك سر زدم بهنام جان منتظر ادامه ي گزارش و همچنين عكس ها هستم

احسان جان احتياط شرط عقله كه .......

majjidd
29-10-2006, 19:54
سلام
منم اون عكسهايي كه گفته بودم ميزارم :happy:
فقط گفته باشم كه به علت تاريكي هوا و لرزش دست بعضيها ;) و آشغال بودن گوشيه من كه نميتونه مثل يك دوربين ديجيتال 7 پيكسلي عكس بندازه از كيفيت خوبي برخوردار نيست
اينو گفتم كه نگين چرا كيفيتش كمه ها

عکس اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

torgheh
30-10-2006, 09:42
آقا محید دستت درد نکنه
من میگم آقا بهنام یه حالی به عکسا بده تا همون شیوه معرفی بچه ها ادامه پیدا کنه با وجود اینکه عکسا تار هستن

در ضمن بچه ها قرار بود تاپیک رو بترکونن ولی خب فعلا که خبری نیست

morteza_k
30-10-2006, 16:08
سلام به دوستان همشهري خودم.
اقا شرمنده من تازه فهميدم همچين تاپيكي هم هست وگرنه خيلي خيلي زودتر خدمت مي رسيدم.(البته اينو بگم به لطف احسان جان).
اقا من همجوره در خدمت هستم.
دارم مي رم كه امضامم تغيير بدم.

بهنام کوچولو
30-10-2006, 21:46
من میگم آقا بهنام یه حالی به عکسا بده تا همون شیوه معرفی بچه ها ادامه پیدا کنه با وجود اینکه عکسا تار هستن

در ضمن بچه ها قرار بود تاپیک رو بترکونن ولی خب فعلا که خبری نیست
سلام مهدي جان .
چشم در اولين فرصت . ولي الان خداييش سرم خيي شلوغه به شكلي كه آرزوي يك ساعت خواب با آرامش به دلم مونده. دعا كنين يكم كارهاي سايت دانشجو رديف بشه در بست در خدمت شما بر و بچ گل هستم .

yousofnejad
31-10-2006, 13:03
khoobe mibinam ke hame......

Braveheart
31-10-2006, 14:53
سلام به دوستان همشهري خودم.
اقا شرمنده من تازه فهميدم همچين تاپيكي هم هست وگرنه خيلي خيلي زودتر خدمت مي رسيدم.(البته اينو بگم به لطف احسان جان).
اقا من همجوره در خدمت هستم.
دارم مي رم كه امضامم تغيير بدم.
سلام دوست عزیز
ورودت را به کلوپ مشهدیا تبریک میگوییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه لطفی کن و خودت را کامل معرفی کن تا با بچه ها بیشتر آشنا شی

EhsanHF
31-10-2006, 16:43
با اجازه بهنام عزیز
گزارش قسمت دوم و پایانی !!! ( باغ ) :)
اول که وارد باغ و خونه شدیم یکم به خودمون نگاه کردیم ! یکم به وسایلی که آوردیم !!! :blink:
خداییش آخر برنامه ریزی بود !
گفتیم که اول بریم یکم برای پخت شام شب چوب جمع کنیم . من و امیر و امین رهسپار بیابون شدیم .
از توی روستا رد شدیم تا رسیدیم به جاده . اما دریغ از یک دونه سیخ چوب ! یکم عقل هامون رو روی هم ریختیم و تصمیم گرفتیم بریم از مغازه داخل پمپ بنزین کنار جاده ذغال بگیریم . اما متاسفانه مغازه بسته بود .
البته چند تیکه چوب از کنار جاده پیدا کردیم !!! اما موقع برگشتن جلوی در باغ چشمتون روز بد نبینه . کاش گرگ میدیدیم . یک کوته چوب دیدیم ! اونها رو جمع کردیم و وارد باغ شدیم و بساط شام رو به پا کردیم . جاتون خالی ! چی هم بود ! ( البته اینم بگم که بعد اون همه گشتن به دنبال چوب با کمال پر رویی گفتن چه کم چوب آوردین !!! :angry: ) و رفتن خودشون هم چند تیکه آوردن .
بعد اون غذا ، یکم احساس مستی کردیم و زد به سرمون !!! گفتیم بیایم فوتبال !!! :laughing:
نصفه شب همانا و فوتبال همانا ! اسمش همه چی بود جز فوتبال ( کونگ فو – بوکس تایلندی – ژیمناستیک – اسب سواری و ... !!! ) فیلمهاش توی آرشیو موبایل جهت تحقیقات پژوهشگران موجود میباشد ! :blink:
بعد که خسته شدیم چند مدل بازی هم اختراع کردیم و چند ساعتی هم مثل بچه ها بازی کردیم . بالاخره ما آدمیم و خسته میشیم دیگه . نشستیم و انواع بحثهای دینی – علمی – ماوراء طبیعی – ورزشی – فضایی و .. کردیم تا ساعت حدودا 4 صبح !
تازه اون موقع بعد از نماز شد وقت خواب !!! سر خواب هم یک عالمه فیلم داشتیم ! بالاخره من که ساعت 5:20 خوابیدم .
صبح هم با سر و صدای بچه ها پا شدم . چند دقیقه ای روی سرو کله هم میزدیم و از اون طرف هم امین اومد و بساط صبحونه رو ردیف کرد . ( دمش گرم ! ) بعد صبحونه هم کمی شیطونی و بازی و ... داشتیم تا موقع ناهار . ناهار رو هم خوردیم و دیگه شکم ها سیر ! باز بیا و فوتبال !!! :laughing:
حدودا ساعت 3:30 هم شروع کردیم به جمع و جور کردن خرابکاریها که دیگه بریم .
رفتیم سر جاده و یک پراید دربستی گرفتیم ( همگی اجماعا کمپرس شدیم ) توی شهر هم بهنام و میلاد با هم رفتن ، بعد امیر ، من و محمود هم با هم و امین هم در آخر .
نمیدونم چی نوشتم . هر جا که لازمه اصلاح شه بگید تا اصلاح کنم .
خوش باشین . :)

torgheh
31-10-2006, 16:47
آقا سلام
اول از آقا بهنام تشكر مي كنم
دوما از امين جونم :biggrin: تشكر ميكنم كه فينگيليش مي نويسه !

بعدش هم بايد بگم كه من امشب دارم بر مي گردم مشهد براي همكاري با داداشم و تا جمعه مشهد هستم و به ميلاد گفتم كه قرار چه وقتيه كه گفت فعلا خبري نيست و همين شد كه گفتيم تا من مشهد هستم بچه ها رو ببينم و يه ديداري تازه بشه
ضمن مشورتي كه با آقا ميلاد داشتم قرار بر اين شد كه قرار رو بذاريم براي ساعت 3 بعد ازظهر 5 شنبه درب اصلي پارك ملت

فعلا عرضي ندارم تا بعد

ميلاد پوررجب
31-10-2006, 17:15
با اجازه بهنام عزیز
گزارش قسمت دوم و پایانی !!! ( باغ ) :)
اول که وارد باغ و خونه شدیم یکم به خودمون نگاه کردیم ! یکم به وسایلی که آوردیم !!! :blink:
خداییش آخر برنامه ریزی بود !
گفتیم که اول بریم یکم برای پخت شام شب چوب جمع کنیم . من و امیر و امین رهسپار بیابون شدیم .
از توی روستا رد شدیم تا رسیدیم به جاده . اما دریغ از یک دونه سیخ چوب ! یکم عقل هامون رو روی هم ریختیم و تصمیم گرفتیم بریم از مغازه داخل پمپ بنزین کنار جاده ذغال بگیریم . اما متاسفانه مغازه بسته بود .
البته چند تیکه چوب از کنار جاده پیدا کردیم !!! اما موقع برگشتن جلوی در باغ چشمتون روز بد نبینه . کاش گرگ میدیدیم . یک کوته چوب دیدیم ! اونها رو جمع کردیم و وارد باغ شدیم و بساط شام رو به پا کردیم . جاتون خالی ! چی هم بود ! ( البته اینم بگم که بعد اون همه گشتن به دنبال چوب با کمال پر رویی گفتن چه کم چوب آوردین !!! :angry: ) و رفتن خودشون هم چند تیکه آوردن .
بعد اون غذا ، یکم احساس مستی کردیم و زد به سرمون !!! گفتیم بیایم فوتبال !!! :laughing:
نصفه شب همانا و فوتبال همانا ! اسمش همه چی بود جز فوتبال ( کونگ فو – بوکس تایلندی – ژیمناستیک – اسب سواری و ... !!! ) فیلمهاش توی آرشیو موبایل جهت تحقیقات پژوهشگران موجود میباشد ! :blink:
بعد که خسته شدیم چند مدل بازی هم اختراع کردیم و چند ساعتی هم مثل بچه ها بازی کردیم . بالاخره ما آدمیم و خسته میشیم دیگه . نشستیم و انواع بحثهای دینی – علمی – ماوراء طبیعی – ورزشی – فضایی و .. کردیم تا ساعت حدودا 4 صبح !
تازه اون موقع بعد از نماز شد وقت خواب !!! سر خواب هم یک عالمه فیلم داشتیم ! بالاخره من که ساعت 5:20 خوابیدم .
صبح هم با سر و صدای بچه ها پا شدم . چند دقیقه ای روی سرو کله هم میزدیم و از اون طرف هم امین اومد و بساط صبحونه رو ردیف کرد . ( دمش گرم ! ) بعد صبحونه هم کمی شیطونی و بازی و ... داشتیم تا موقع ناهار . ناهار رو هم خوردیم و دیگه شکم ها سیر ! باز بیا و فوتبال !!! :laughing:
حدودا ساعت 3:30 هم شروع کردیم به جمع و جور کردن خرابکاریها که دیگه بریم .
رفتیم سر جاده و یک پراید دربستی گرفتیم ( همگی اجماعا کمپرس شدیم ) توی شهر هم بهنام و میلاد با هم رفتن ، بعد امیر ، من و محمود هم با هم و امین هم در آخر .
نمیدونم چی نوشتم . هر جا که لازمه اصلاح شه بگید تا اصلاح کنم .
خوش باشین . :)
جای تمام دوستان عزیزی که به هر دلیلی نتونسته بودن بیان واقعا خالی بود خیییلی خیلی خوش گذشت و لحظه به لحظه ش خاطره بود
اینجا از امیر عزیز به خاطر هماهنگ کردن باغ و جور کردن محل تشکر میکنم
از محمود و امین به خاطر کارای اشپزی و شست و شو و نظافت تشکر میکنم
از احسان جان به خاطر عکاسی
از بهنام عزیز به خاطر خدمات مشت و مال و ... و همچنین خدمات اتیش روشن کردن (در هر محفلی)

انشالله قرار های بعد

قرار روز پنج شنبه رو هم اکی کنیم همه استاد شیم این قرار باید بالای 15 نفر بیان چون هم تعدادی افراد جدید تو جمعمون داریم و هم خیلی از دوستامون که قرار های قبل رو نیومدن خواهند امد
این رو به همه بگم که این قرار ها کم کم اخرین قرار هامون در محیط باز خواهد بود چون هوا هم سرد میشه و نمیشه بیرون رفت پس تا جایی که میتونین برنامه هاتونو برای پنج شنبه ساعت 3 عصر اکی کنین

Braveheart
31-10-2006, 23:43
آقا ساعت 3 اولا بچه ها کلاس دارن(من جمله خودم)
ثانیا ساعت 3 سگ رو بزنی هاب هاب نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا ما بزنیم بیایم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 5 فکر کنم خوب باشه (بازم باید کلاس را دو در کنم )
بقیه هم نظراتشون را بدن

Braveheart
31-10-2006, 23:50
از بهنام عزیز به خاطر خدمات مشت و مال و ... و همچنین خدمات اتیش روشن کردن (در هر محفلی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
31-10-2006, 23:58
دوستان منم با ساعت 5 موافقم.یریع اعلام کنید که قرارو رسمی کنیم

majjidd
01-11-2006, 04:46
منم 5 موافقم

EhsanHF
01-11-2006, 06:25
برای من ساعتش فرقی نمیکنه .
مهم اینه که اون روز باشم !

torgheh
01-11-2006, 12:48
آقا با ساعت 5 موافقین یا ساعت 3

مشخص کنین تا به بچه ها اعلام بشه چیزی نمونده
قرار برای فرداست ولی هنوز ساعتش تصویب نشده

ممنون

Braveheart
01-11-2006, 18:05
به علت ازدیاد آرا تصویب شد :
قرار ساعت 5 پارک ملت درب سجاد
اگه کسی اعتراضی داره حداکثر تا امشب می تونه اعتراض بده و در غیر اینصورت قرار رسمیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
01-11-2006, 23:26
با نهایت تشکر از امیر عزیز که قرار رو قطعی کرد

دوستان عزیزی که میخوان بیان
ساعت 5 عصر جلوی درب سجاد پارک ملت منتظرشونیم

ميلاد پوررجب
01-11-2006, 23:31
با نهایت تشکر از امیر عزیز که قرار رو قطعی کرد

دوستان عزیزی که میخوان بیان
ساعت 5 عصر جلوی درب سجاد پارک ملت منتظرشونیم

torgheh
02-11-2006, 00:40
خب کسانی که تا الان یعنی 0:39 بامداد 5 شنبه اعلام آمادگی کردن اینا هستن

میلاد،امیر،نوید،مجید،احسا ن و خودم ( مهدی )

انشالله افراد بیشتر بشن
مخصوصا افرادی که تا بحال سعادت زیارتشون برامون پیش نیومده

فعلا خدانگهدار

ميلاد پوررجب
02-11-2006, 02:34
مهدی جان عزیزم اومدن یه سری از دوستان صد در صده مگه چی بشه که نیان مثل امین یوسفنژاد و محمود محمدی و بهنام و ... اما ممکنه اینجا هنوز نتونسته باشن اعلام آمادگی کنن

با توجه به مشفله ی خیلی زیاد اقا بهنام روی کارای فنی سایت دانشجو ایشون این هفته از یه سری کاراشون عقب افتادن و عذر خواهی کردند و نمیتونن بیان قرار فردا رو

من تا اینجا این عزیز رو خبر دارم منتظر دیگر دوستان هم هستیم

در ضمن سایت دانشجومون تا شنبه تعطیل شده و داریم با بهنام روش کار میکنیم واقعا تااینجای کار که 80% اون تمام شده خیلی قشنگ و جذاب شده و واقعا از نظر شکل ظاهری میتونیم بابزرگترین فروم ها به رقابت بپردازیم اینجاهم از داداش بزرگم بهنام جان تشکر ویژه ای دو باره میکنم که خیلی خیلی زحمت کشید ...

EhsanHF
02-11-2006, 11:16
منم احتمالا ردیفم . ( یعنی هستم ! )

02-11-2006, 12:48
سلام
خوفين
چه خبر منم هستم بابا

ميلاد پوررجب
02-11-2006, 21:43
ازت خبری نیست
یه شماره تماس از خودت برام بفرست یا با همرام تماس بگیر
یا علی و بای بای

torgheh
03-11-2006, 10:42
سلام
بابا بزرگ جمع دیشب طرقه صحبت می کنه
بچه هایی که دیشب بودین و کسانی که نبودین
یه زحمت بکشین و برای اینکه امین رو از ناراحتی در بیارین بهش کمک فکری بدین برای اینکه بتونه درست تصمیم گیری کنه
بچه های دیشب می دونن و برای اونایی می گم که نبودن
امین بین سربازی رفتن و دانشگاه رفتن مونده سر دو راهی و با وجود قانون جدید نظام وظیفه مجبوره که زودتر تصمیم گیری کنه
من که بهش گفتم فعلا رشته ای رو که قبول شده بره و دوباره بخونه برای رشته مورد علاقه اش
هر چند که رشته ای هم که قبول شده بد نیست
سخت افزار آزاد مشهد
فقط بچه ها بهش کمک کنین
امین جون :biggrin: :wub: :wub: هم یکی از دوستاتونه

شل تنبون
03-11-2006, 10:51
یره مو امدوم ثبت نام کردم فقط بره همی قراراتان از هفته ی دگهحتمامو رم خبر کنن خیلی حال مکنوم بیام
خانمان هم پنجراهه به پارک خدا وکیلی دوره قرار بعدی ره تو عباسقلی خانی جایی بگذرن اخر صفایه
صفای همه ی مشدیای با حال

torgheh
03-11-2006, 10:56
قرار بعدی ره تو عباسقلی خانی جایی بگذرن اخر صفایه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
03-11-2006, 18:37
سلام
چرا كسي گزارش ديشب رو نميگه
فقط torgheh جان يك حالي داده
ميدونم آقا ميلاد و آقا بهيام حسابي مشغول سايت دانشجو هستن (اونجوري كه ديشب ميلاد تعريف ميكرد بايد كار جالبي باشه)
من فقط از قرار ديشب بگم كه بازم مثل هميشه نشستيم غيبت كردن
درباره بهنام ميگفتن يك گرافيست حرفه ايه, توكار با فوتوشاب از موس استفاده نميكنه و موقه كار هركي كه نگاش كنه انگار داره تايپ ميكنه
خداييش كارش درسته ها
منم كه از همون اول با آقا امير رفتيم تو كار بلتوس بازي , ولي اجب كليپ هاي توپس داشت ها
امير جان بابت كليپها ممنون امضا هم رديفه

شل تنبون
03-11-2006, 20:37
يره بره چي اينجا با لهجهي مشدي صبت نمكنن خدايي خيطه سوسول بازياتان برن تو تريپ باصفاي مشدي خودمان
اي يرگه بهنام كيه ؟؟؟
دمش گرم حتما خداييه بره خودش به حق پنژ تن تو قرار بعدي بيبينومش يك خورده حال كنم باهاش

از همي الان حال هر كي كه تهرووني حرف بزنه ره ميگيروم

شل تنبون
03-11-2006, 20:40
شرمنده همه بروبچ باصفاي مشدي يك ذره تبليغ هم بد نيست راه بندزم خلاصه همه جوره در خذمتتان هستم (همه ي حرفام ره با لهجه ي مشدي بوخونن ها )

كافشن چرم

فقط با روزي صد تومان صاحب شيك ترين و گشاد ترين كاپشنهاي كمر تنگ شويد.

كاپشن چرم خزان خز را از كليه نمايندگي هاي ما در سطح شهر تهيه فرماييد.

ويديو كلوپ گلها

عرضه كننده انواع نوار، سيدي و پوستر از سلاطين موسيقي اصيل ايراني: جواد يساري، عباس قادري، آغاسي و عكسهاي هنرمندان مطرح ايراني، هندي، تركي.(بره بروبچ با صفاي رفيق فيلم ... م عرضه مكنم

عرق از توليد به مصرف

عرضه بهترين انواع عرق هاي درگزي. فقط با يك تلفن درب منزل تحويل بگيريد و بازاي هر 12 ليتر يك جهارليتري رايگان هديه بگيريد.

شركت تعاوني توليدي و توزيعي عرق سازان درگز گرما بخش مجالس شما.

Braveheart
04-11-2006, 01:28
يره بره چي اينجا با لهجهي مشدي صبت نمكنن
بخاطر اینکه جیگر جان اصلیت هممون تقریبا غیرمشهدیه

اي يرگه بهنام كيه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamzehjoon
04-11-2006, 02:26
سلام به همه بروبچ با صفاي مشهدي منم بچه مشهدم تازه اينجا رو ديدم مارم تو خودتون راه مدن يا نه؟
17 شهريورم

Braveheart
04-11-2006, 02:34
سلام ورودت را به این انجمن تبریک میگم (حال میکنی5 دقیقه نشده باهات تبریک میگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی خودتو معرفی کن تا بقیه بیشتر باهات آشنا بشن

EhsanHF
04-11-2006, 12:56
شل تنبون جان !
شما بازاریاب سایت جوادها دات کام نیستید !؟

yousofnejad
04-11-2006, 13:55
eival....baba khafan
yare mo yeki ke kam avordom yeki mo re bigire
haji sholtonboon shoma beche kodoom terefayee?
yekam latiftar kar kon
amiragha az pishe khodet be jaye hame harf nazan dafe akharet bashe

بهنام کوچولو
04-11-2006, 15:34
سلام . اينجا چه خبره . ميبينم كه پشت سر من كلي خبرهاست . بابا يك روز نبوديم ببين چه چيزهايي پشت سر من گفتن . من هر گونه صحبتي كه در پارك ملت توسط ... شده را تكذيب مي كنم همش خالي بندي !!!
خب حالا واسه اين كه اينو ثابت كنم يك عكس باحال از دوتا آدم باحال واستون ميذارم برين حالشو ببرين .

EhsanHF
05-11-2006, 11:15
ایول بهنام !
میبینم که هر جا که میری طوفان به پا میکنی !!!

majjidd
05-11-2006, 22:53
بابا نگفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداييش كارت درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه دستام از ذوق كار نميكنه
فقط ميتونم بگم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
05-11-2006, 23:02
ميگم حالا كه امضاها يكيه بياين آواتور هامونم يكي بشه با اين نوشنه در روي عكس (آواتور مشترك بچه مشهديها ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك عكس باحال با راي اكثريت انتخواب ميكنيم و ميزاريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از آواتور من كه تو سايت زياد تقليد كردن خودم خودمو گم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
05-11-2006, 23:16
الان من يكي ميزارم نظر بدين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم يك نمونه بزارين

البته من ميدونم كه كار بهنام جون از همه بايد بهتر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
06-11-2006, 01:29
مجید جان سلام (ببخشید اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ایده ی امضای مشترک ایده جالبی بود اما اگه عکس آواتارمون هم مثل هم بشه که دیگه نمیتونیم همدیگه را براحتی تشخیص بدیم ولی در کل مجید جان من همه جوره پایتم

بهنام کوچولو
06-11-2006, 01:43
ایول بهنام !
میبینم که هر جا که میری طوفان به پا میکنی !!!
خيلي ممنون احسان جان شما لطف دارين .

بابا نگفتم خداييش كارت درسته
ديگه دستام از ذوق كار نميكنه
فقط ميتونم بگم ممنون
شما هم لطف دارين مجيد جان . فقط بابت كيفيت عكسا شرمنده ديگه از اين بهتر نشد ;)

ميگم حالا كه امضاها يكيه بياين آواتور هامونم يكي بشه با اين نوشنه در روي عكس (آواتور مشترك بچه مشهديها )
يك عكس باحال با راي اكثريت انتخواب ميكنيم و ميزاريم
نظرتون چيه

از آواتور من كه تو سايت زياد تقليد كردن خودم خودمو گم ميكنم
نه ديگه خداييش يك جورايي لوس ميشه .من مخالفم . :rambo:

torgheh
06-11-2006, 09:52
آقا بهنام دستت درد نکنه گل کاشتی مثل همیشه

نیومدی وقتی هم اومدی حال دادی اساس

دمت گرم

بچه مشهدی بابا قرار این هفته رو بذارین جای ما رو هم خالی کنین

مرسی از همه ممنون

خدانگهدار

kian2
06-11-2006, 18:31
قرار اين هفته كي اعلام ميشه
منم مي خوام شركت كنم

بهنام کوچولو
06-11-2006, 22:44
قرار اين هفته كي اعلام ميشه
منم مي خوام شركت كنم
سلام كيان جان .
به جمع بچه هاي مشهد خوش اومدي .
معمولا ما اينجا هفته اي يك بار قرار مي ذاريم . و بچه ها دور هم جمع ميشن .
برنامه هامون هم مشخص . مثلا اگه تفريحي باشه اعلام ميكنيم يا اگه علمي باشه به همين شكل .
شما براي اينكه از قرار ملاقاتها با خبر بشي بايد به اين تاپيك سر بزني و خبر بگيري .
بازم اگه مشكلي داشتي به آي دي من پي ام بده من در خدمتم .
ID= BEH2002NAM

Wili
07-11-2006, 09:51
سلام بچه ها
راستش اين تاپيك رو كه ديدم كلي حال كردم كه اينقدر صميميت بين بچه هاي مشهد وجود داره
راستي مي شه يك كم در باره قراراتون توضيح بدين.
كوچيك همه شما

Braveheart
07-11-2006, 10:13
سلام ویلی جان
ما بروبچ مشهد معمولا هفته ای یه مرتبه با هم قرار ملاقات میزاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م ،قرار ملاقات هامون هم معمولا جذابه ،گه گاهی هم با هم به دشت و بیابون میزنیم ، گه گاهی به آب و کلا جذابه
من باهات توصیه میکنم سعی کنی در قرار هامون تو هم شرکت کنی چون احتمالا برا تو هم جذاب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شرکت در قرار ها میتونی به "میلاد پور رجب" پیغام خصوصی بزنی اما چون هنوز پیغام خصوصیت راه اندازی نشده توصیه من اینه که با بهنام کوچولو از طریق یاهم مسنجر تماس بگیری راستی اینم ای دیش: ID= BEH2002NAM
اگه ای دی من رو هم خواستی اینه : amir7323
با تشکر امیر

torgheh
07-11-2006, 11:15
چقدر با حالین پس کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــو قرار ملاقاتتون

مثل اینکه باید حتما بابا بزگ جمعتون باشه تا بیاین

امین جونم کجاست ؟

EhsanHF
07-11-2006, 13:23
طرقه جان . شما که نباشین امین هم نیست !!!
یکی بیاد و برنامه این هفته رو ردیف کنه دیگه ! در ضمن . اگه پایه هستین من جمعه ظهر زشک هستم . شما هم بیاین .

بهنام کوچولو
07-11-2006, 13:38
سلام .
خيلي خوش اومدي Wili عزيز.
خب اميرجان زحمت كشيدن و توضيحات لازم و دادن.
در رابطه با قرار هم من جمعه پيشنهاد مي كنم . طرفهاي عصر هم باشه ديگه بهتر.
احسان جان زشك خوش بگذره جاي ما رو هم خالي كني يادت نره .
خب ساعت قرار و ميذارم به عهده خودتون با هم كنار بيايين ديگه !!!

yousofnejad
07-11-2006, 13:56
salamon alaikom va rahm ......khedmate hazarate doostan
nazaretoon ba jome chie?ehsan gharare jome chejoorias?az sobh mirin?
rasti in mahmood kojas ?
yeki behesh zang bezane beine barnameye database va ...chi shod

torgheh
07-11-2006, 21:51
سلام
بابا بزرگ جمع دیشب طرقه صحبت می کنه
بچه هایی که دیشب بودین و کسانی که نبودین
یه زحمت بکشین و برای اینکه امین رو از ناراحتی در بیارین بهش کمک فکری بدین برای اینکه بتونه درست تصمیم گیری کنه
بچه های دیشب می دونن و برای اونایی می گم که نبودن
امین بین سربازی رفتن و دانشگاه رفتن مونده سر دو راهی و با وجود قانون جدید نظام وظیفه مجبوره که زودتر تصمیم گیری کنه
من که بهش گفتم فعلا رشته ای رو که قبول شده بره و دوباره بخونه برای رشته مورد علاقه اش
هر چند که رشته ای هم که قبول شده بد نیست
سخت افزار آزاد مشهد
فقط بچه ها بهش کمک کنین
امین جون :biggrin: :wub: :wub: هم یکی از دوستاتونه

من بدخت بیچاره فلک زده از شما یه خواهشی کرده بودم!!!!!

در شمن بچه ها خوش بگذرونین
نامردا من هم زشک دوست دارم
چرا آخه هر وقت من نیستم

:weird:

Braveheart
07-11-2006, 23:38
آقایون برا ساعت 8 صبح می تونید اینترنت آن باشد (البته منظورم 5 شنبه هست ها )
اگه نه خودتون ساعاتی را که می تونید بنوسید تا یه ساعت همه بیان تو روم تصمیم بگیریم
با تشکر امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
08-11-2006, 07:47
خب . برنامه من از این قراره .
با دوستم طرفهای ظهر میریم زشک ( با دوچرخه هستیم ) اما تا بعد از ظهر هستیم . اگه همه موافق زشک هستین زودتر اعلام کنید که منم برنامم رو تنظیم کنم .
بهنام جان . کجایی ؟ چند وقته نیستی ! بیا بابا ببینیمت . دلمون واست یک ذره شده .

بهنام کوچولو
08-11-2006, 21:11
سلام .
احسان جان منم دلم واسه شما تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نفر پيدا نشد قرار ملاقات و بنويسه؟؟؟؟
خب مجبورم خودم دست به كار بشم .
تا اينجاش كه معلوم بود قرار اين هفته جمعه .
اما ساعت ...
قرار ملاقات اين هفته جمعه ساعت 5 عصر .
هيچ عذري پذيرفته نمي شود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
08-11-2006, 23:18
قرار ملاقات اين هفته جمعه ساعت 5 عصر
ماکه هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیم بقیه چی میگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
08-11-2006, 23:27
راستی از میلاد خبری نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی مشغول سایته نه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
08-11-2006, 23:34
مهدی جان گفتی امین رو راهنمایی کنید : چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جان
1: سربازی یک جوریه که اگه بری میگی کاش زودتر میرفتم
2: اگه هم نری باز بلاخره موقعیت ایجاب میکنه که بری
اما در بار درس بگم که اگه واقعا رشته ای که قبول شدی دوست داری بهتره درستو بخونی اما اگه دوست نداری و اینو در خودت میبینی که تو خدمت میتونی درس بخونی برو سربازی و سال بعد تو کنکور شرکت کن
تو خدمت اگه دانشگاه قبول شدی میتونی بری دانشگاه و ادامه سربازیتو بعد از پایان درست ادامه بدی
اینم بگم که
بامدرک دیپلم تو ارتش 80% سرجوخه میشی (یکی از درجه های سربازی ) که هیچ فرقی باسرباز صفر نداره 20% هم ممکنه که دوره کد بخوری و گروهبان بشی مثل من که بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سپاه هم همین جوری البته با داشتن بسیجی فعال امتیازت بیشتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نیرو انتظامی که سرباز معولی هستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه با مدرک فوق دیپلوم بری تو ارتش گروهبان 2 یا 1 میشی و میتونی بعد از ظهر ها بیای خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سپاه و نیروی انتظامی استوار میشی اونم میتونی بیای خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیسانس هم میشی ستوان و همون مظایای فوق دیپلوم رو داره فقط یکمی بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن یادم رفت بگم تو سپاه اگه باشی اونم مشهد با مدرک دیپلم :بعد از ظهر ها شوتت میکنن میگن برو خونتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دیگه باید خودت تصمیم بگیری کدومو انتخاب کنی جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماکه سربازی رو 2سال پیش تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم بتونی تصمیم خوبی بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جمعه اومدی بیشتر در مورد سربازی میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yousofnejad
09-11-2006, 01:12
azat mamnoon vali in mehdi alaki bozorgesh kardo azatoon komak khas
hich ehtiaji be komak nabood dar har soorat mamnoon

hazrate ehsan begoo bibinom barnamt chie man yeki ke mikham biam hatman
hala barnamey jome ke hamoon saati ke behnam goft

Braveheart
09-11-2006, 02:56
منم با عصر جمعه موافقم
فقط یه چیزی ایندفعه بقیه بچه ها هم بیان تا باهاشون بیشتر اشنا شیم(منظورم پیشی ، علی نامدار و ....)

ميلاد پوررجب
09-11-2006, 03:25
سلام به همه ي دوستاي عزيزم

شرمندتون بيشترتون برنامه هاي من رو ميدونين و حالا كه كاراي سايت تقريبا تموم شده كاراي دانشگاه و ارائه پروژه و حقيقاو از همه بدتر كاراموزي شرو شده و 24 ساعتم رو پر كرده اگه كسي وقا اضافه داره خريداريم فقط 5 ساعت در روز كه اونم به دانشجو بتونم برسم

من جمعه مييام همون ساعت 5 عصر خدايي همه 5 در سجاد باشين ها هر كي هم تازه به جمعمون اضافه شده منتظرشيم

در ضمن يه مشهدي 2 اتيشه باحال هم بود اون هم بياد براي خنده خوبه يادمنيست اسمش رو شل نميدونم چي چي خلاصه اون رو هم دنبالش باشين بياريدش

در ضمن دانشجو رو يه ديد بزنينو نظاتونو بدين
اغا ياعلي

EhsanHF
09-11-2006, 06:56
پس با این حساب برنامه من کمی باید عوض شه . سعی میکنم تا ساعت 5 برگردم .
در ضمن ، علی آقا ( علی نامدار ) خیلی از دستتون متشاکی بود ! آخه چرا شب میذارین ؟ اون بنده خدا هم مشکل داره . از طرفی دوست هم داره بیاد .
یک جوری خودتون ردیفش کنید .

torgheh
09-11-2006, 10:14
امین خودتی
اصلا دلم خواست بنویسم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleye:
آخه دوستت دارم جیـــــــــــگر :rolleye: :wub:

ميلاد پوررجب
09-11-2006, 13:13
علي جان(نامدار) داداشم چون امين يوسفنژاد ميياد شما ميوني بياي و با امين برگردي

راستش اين هفته ديگه نميتونيم ساعت رو عوض كنيم اما هفته ي ديگه يه جوري برنامه ميريزيم شما هم باشي اگه نتونستي اين هفته بياي

بهنام کوچولو
09-11-2006, 13:23
سلام .
خب ميبينم كه تقريبا همه موافقا .
همه چيز رديفه پس.
يك بار ديگه قرار ملاقات و مي نويسم كه جاي هيچ گونه بهانه اي نباشه :
قرار ملاقات اين هفته جمعه 19/8/85 ساعت 5 عصر درب روبه روي سجاد .
حضور همه اعضا اختياري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هركي نياد با من طرفه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
09-11-2006, 21:57
بچه ها سلام
خواستم بگم قرار جمعه ساعت 5 می باشد ، پی خواهشن کسی مثل دفعه پیش دیر نکنه
یادمه دفعه پیش من برام یه مشکلی پیش اومد بخاطر همین 30 دقیقه زودت سر قرار آمدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بجز چند نفر ، همه دیر اومدن
راستی به محمود کسی درباره قرار چیزی گفته ، لطفا اونایی که چند جلسه هست نمیان این دفعه رو حتما بیان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
09-11-2006, 22:32
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون من یک مشکلی الان برام پیش اومد که جمعه کلا گرفتار شودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من نمیتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله هفته بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش رو بنویسید ها وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vafa offline
10-11-2006, 02:00
بروبچس مشهدي از عكس ارسالي ممنون با تشكر (( رفيق امين ))

بهنام کوچولو
10-11-2006, 23:08
سلام به همه برو بچ مشهدي باحال كه امروز اومدن و همه برو بچ مشهدي بي معرفت كه امروز نيومدند .
حاضرين در قرار امروز
ميلاد - امير - محمود - بهنام
خدايش خجالت نمي كشين ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه اگه از اين بيشتر بخوام بنويسم ممكنه كار به جاهاي باريك برسه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره واسه نيومدنتون دليل قانع كننده اي داشته باشين . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اميييييييييييين !!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Braveheart
10-11-2006, 23:57
سلام دوستان
از موقعی که این طرقه رفته نمیدونم چرا امین هم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بهنام توجه کردی این اسمیلات خیلی ضایعه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
11-11-2006, 01:25
منم واقعا از كسايي كه نيومدن شاكيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين رو هم بگم كه يهدوست جديد امشب بين مون داشتيم كه فقط من و محموداونو ديديم و چون عجله داشت زود رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كيان عزيز اومد ايشون سربازه و حدود 23 سال سن داره خييييييييييلي پسر توپي بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايشالله تو قراراي بعدي بهتر ميبينيمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
11-11-2006, 11:19
من از همه عذر میخوام .
زودتر از ساعت 10 نمیشد برگشت . متاسفانه به دلیل هوای خراب به تاریکی خوردیم . تمام دره زشک رو هم توی تاریکی و با هزار تا دعا و صلوات اومدیم !!!
ولی جاتون خالی . 4 تا ماهی قرل آلا گرفتیم و یک شکم سیر خوردیم !!!
شرمنده که نیومدم . ایشالا دفعه دیگه ...

navid_mansour
11-11-2006, 13:37
آخه بابا با چه عقلی قرارهارو میزارین جمعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها وقتی که واسه همه آزاد و خوبه 5شنبه هستش...........امیدوارم دیگه این موقعها قرار نزارین و یه وقتی بزارین واسه همه آزاد باشه

Braveheart
11-11-2006, 14:49
آقا قرار هفته بعد رو یه جوری بزاریم که پیشی هم بتونه بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشی جان تو هم بیا یه پیشنهادی بده دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل قرار جمعه فقط برای محمود خوبه :blink:

piishii
11-11-2006, 15:44
سلام امیر جان من چی بگم آخه ؟
3 شنبه ساعت 6 کی موافقه ؟
من تا 5.30 کلاس دارم بعد میام اونجا هر کی موافقه اعلام کنه.
البته این پیشنهاد من 100% نیست چون کارهای من حساب کتاب نداره اما توی این ساعت به احتمال 99.99% میتونم بیام.
خوب شد داداش امیر ؟

torgheh
11-11-2006, 16:07
آقا سلام من دارم واسه 4 شنبه میام مشهد انشاالله
آگه خواستین قرا بذارین فکر من هم باشین ممنون از همه شما
بهتون قول میدم امين رو هم بیارم !!!

majjidd
11-11-2006, 19:20
سلام
ميگم جمعه صبح با يك بازي واليبال تو پارك نظرتون چيه ؟ ساعت 7 يا 8

Braveheart
11-11-2006, 19:20
آقا سلام من دارم واسه 4 شنبه میام مشهد انشاالله
آگه خواستین قرا بذارین فکر من هم باشین ممنون از همه شما
بهتون قول میدم امين رو هم بیارم !!!
مهدی جان فکر کنم هنوز 2 هفته نشده که رفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب چیکار میشه پیر جمعی دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا چقدر الان معادله مشکل شد : امین (پیشی) با 3 شنبه موافقه ، مهدی(طرقه) تازه 4 شنبه میرسه ، نوید (نوید منصور)فقط 5 شنبه ها میتونه بیاد و برایه محمود(مستر دیتا) هم جمعه ها از همه بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برا حل شدن این مشکلات یکم به تجربه رجوع میکنیم : جمعه اصلا حال نمیده ، هم سوت و کوره ،هم یه جورایی حال گیری
4 شنبه که اصلا روز قرار نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونده بین 3 شنبه و 5 شنبه البته اگه 4 شنبه هم بشه بد نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما که گیج شدیم بقیه هم بیان نظر بدن

Ali Namdar
12-11-2006, 09:16
سلام به همگی!
میلاد جان دمت گرم ! بابا خدا رو شکر یکی اقلا به فکر ما بود!!! :) چشم ایشالا میام و آقا امین رو زحمت میدم ;) .
بچه ها واقعا خوشحالم از این همه مهر و صمیمیت! :biggrin:
به امید دیدار!

torgheh
12-11-2006, 12:02
من با هر روزي غير از جمعه موافقم !

navid_mansour
12-11-2006, 14:22
من با هر روزی غیر از 5 شنبه مخالفم

Braveheart
12-11-2006, 14:51
و همین طور معادله پیچیده و پیچیده تر میشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
12-11-2006, 15:01
سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .

piishii
12-11-2006, 15:02
سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .
در ضمن منم همون 3 شنبه فقط برام بهترین .
روزهای دیگه احتمال اومدنم 1 درصد هم نمیشه اما 5 شنبه هم میتونم بیام اگه قرارتون 4.30 یا 5 باشه .

Braveheart
12-11-2006, 18:44
و پیشی معادله را حل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جون (پیشی)من تو پست 455 به صحبتات اشاره کردم : پس ببین سیخ بیابون کجا و تو کجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----@@@@@@@@@-----------&&&&&&&&& [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معادله حل شد قرار 5 شنبه ساعت 5 درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
12-11-2006, 21:10

این چه حرکتیه ؟ :puke: :blush: :biggrin: :rolleye:

آقا من موافقم ولی خب ظاهرا نوید جان نمی تونه بیاد

خودش گفت

majjidd
12-11-2006, 23:41
سلام
كسي نظر مارو هم
سیخ بیابون ندونست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ميلاد ميخواست يك قرار بزاره كه علي نامدار بتونه بياد منم گفتم چه بهتر از صبح جمعه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال براي من كه بعد از ظهر ها بهتره چون صبح ها سر كار ميرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع شد مهم نيست فقط بعد از ظهر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نكته داخل پرانتز فقط آقا امير بخونه ها
((((((((((((دستت درد نكنه آقا امير مگه نگفتي من موافقم بگو خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي طلب ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))))))))))

Braveheart
12-11-2006, 23:53
((((((((((((دستت درد نكنه آقا امير مگه نگفتي من موافقم بگو خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي طلب ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))))))))))
ببخشید انقدر معادله پیچیده شده بود که واقعا حواسم نبود :blush: ، ولی بنظر من هم 5 شنبه بیایم قرار هم جمعه ، ورزش صبحگاهی رو مهمون پی سی باشیم :happy:
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
12-11-2006, 23:54
آقا من موافقم ولی خب ظاهرا نوید جان نمی تونه بیاد

خودش گفت
چرا حرف میزاری تو دهنم ..... (سانسور,تو قرار بهت میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برادر من گفتم که با هر روزی غیر 5 شنبه مخالفم,یعنی اینکه من فقط با 5شنبه ها موافقم.........خب برا همینه که انجمنت به اون وضع در اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو قرار میبینمت........قربانت نوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
13-11-2006, 00:23
ولی بنظر من هم 5 شنبه بیایم قرار هم جمعه ، ورزش صبحگاهی رو مهمون پی سی باشیم :happy:
سلام
نوش دارو بعد از مرگ سهراب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه لوس بازي ميشه حالا كه اكثريت با 5شنبه موافقن همون خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله سال ديگه كه هوا گرم تر شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
13-11-2006, 01:02
سلام.
پس شد قرار 5 شنبه ساعت 5 دم در دانشگاه ما :d

Braveheart
13-11-2006, 01:26
سلام.
پس شد قرار 5 شنبه ساعت 5 دم در دانشگاه ما :d
امین جون (پیشی) باز داری کلک بازی در میاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار که شد دم درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برا من فرقی نداری اگه داش پیشی بگه حاضرم بیام دم در دانشگاه (فقط به خاطر تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی از این جهت میگم درب سجاد که محل قرار ها ثابت بشه
بازم مخلص همه برو بچ مهربون مشهد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر امیر(شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Ali Namdar
13-11-2006, 09:14
سلام به همگی!
آقا من اون موقع که جواب قبلی رو میدادم وقت کم داشتم ندیدم صفحاتو !!! حالا که میبینم بابا عجب شیر تو شیری شده ! هنوز نوتونین یه قرار درست و حسابی بزارین ؟! چرا سر و کله همو میشکونین؟! :sad:
آقا احسان خیلی ممنونم از اینکه گله ام رو مطرح کردی. :rolleye: از میلاد عزیز هم ممنونم.خداییش خیلی شماها و بقیه رو دوست دارم.آقا بهنام و آقا مجید دستتون درد نکنه با این نمک ریختنتون ! عجب آیکونهایی میارین ها ! (ما که نفهمیدیم اینها از کجا میان! ) :laughing:
بهرحال خوشحال میشم عصر 5 شنبه بیام البته قبلش به امین یوسف نژاد میگم و هماهنگ میکنم.اگه صبح جمعه میزاشتین بهتر بود. :happy:
به امید دیدار! :)

EhsanHF
13-11-2006, 11:29
من هنوز هیچی نمیگم !
میترسم بگم میام ، اما سر از کلات در بیارم !!!

torgheh
13-11-2006, 11:41
آقا قرار بالاخره چی شده درست بگین و گرنه بابا بزرگ نمیاد !!!!

Braveheart
13-11-2006, 13:22
آقا قرار بالاخره چی شده درست بگین و گرنه بابا بزرگ نمیاد !!!!
قابل توجه پدر بزرگ (طرقه) و دیگر عزیزان (حال کردین لفظ لغتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):
قرار شد 5 شنبه ساعت 5 دم درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مهلت اعتراض به قرار هم تا 24 ساعت قبل از قرار می باشد و بعد از آن هیچ اعتراضی پذیرفته نمی باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که موافقن حتما اعلان کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر امیر

navid_mansour
13-11-2006, 18:35

Braveheart
13-11-2006, 19:33
ایول نوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید اون موضوع قدردانی دیگه چیه ؟

ميلاد پوررجب
13-11-2006, 20:22
من پنج شبه شرمنتونم نمیونم بیام من یه روز وقتم خالیه اونم جمعه س [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جور شد جای من رو خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگر کارم تا ساعت 4 تموم شد سعی میکنم بیام وگرنه دیگه شرمندتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی امیر جون برای اون کاری که قرار بود انجام بدی چی کار کردی نتیجه رو تو دانشجو برام پیغام خصوصی بزن

یا علی و بای بای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
13-11-2006, 21:20
سلام.
من میام میلاد نمیاد.
میلاد میاد من نمیام.
میلاد تو با من مشکل داری یا من با تو :d ?
قدر دانی هم میگه نمیدونید دیگه از من میخواد بشه .
چون این نوید یکبار به من گفت جمیله !
یادته نوید !!؟؟؟
توی اون تاپیک رقص !؟
میبینیم همو !

بهنام کوچولو
13-11-2006, 22:08
سلام . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي جان اين شكلكها اصلا قابل شما و نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم كه همتونميدونستين پنجشنبه نميتونم بيام ولي باز هم قرار و واسه پنجشنبه گذاشتين . پس نتيجه مي گيريم كه دوست ندارين من بيام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بدون من بهتون خوش بگذره .
راستي احسان جان تو حتما بيا اون سي دي عكسها هم بيار اگه ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه يادت موند و آوردي بده به امير .
خباميدوارم قرار اين هفته به همتون خوش بگذره .
راستي تا يادم نرفته...
من كه نميام ولي قابل توجه كساني كه ميرن :
هركي اين امين و ديد از طرف من يك مشت و مال حسابي بهش بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدا با هم حساب مي كنيم . با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
14-11-2006, 00:26
سلام .
د بيا ! نشد که قرار رو من تنظيم کردم مثل اينکه اين درس تنظيم خانواده رو استاد غلط کرده منو پاس کرده اينجوري نشد که همه نميان ! پس کي موند ؟ احسان پر ميلاد و بهنام پر پر داداش علي هم نيم پر ! عجبا

Ali Namdar
14-11-2006, 06:40
سلام به همگی!
بابا این چه وضعیه ؟! مگه میشه پدربزرگ نیاد؟! (میلاد رو میگم!) :) آقا بهنام خیلی ناراحت شدم نمیای.ایشالا به زودی میبینمت ;) .همینطور بقیه رو.این امین آقا کجا غیبش زده؟! خودش شروع کرده حالا نیست! :sad:
بهرحال این هفته که هیچی! ولی از هفته دیگه صبحها میزاریم که هم روشنه هم گرمه هم همدیگر رو میبینیم! (چون تو تاریکی دیده نمیشیم!) حالا فکراتونو بکنین! آقا نوید چی میخوای بیاری ها ؟! :blink:
به امید دیدار! ;)

Braveheart
14-11-2006, 10:20
بابا این چه وضعیه ؟! مگه میشه پدربزرگ نیاد؟! آقا نوید چی میخوای بیاری ها ؟! :blink:
به امید دیدار! ;)
پدر بزرگ که طرقه بود :blink:
کسانی که تا حالا برای جلسه اعلام آمادگی کردند : امین (پیشی) ، مهدی (طرقه) ، نوید (نوید منصور) ، خودم (شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، مجید) ،علی ، وکسانی که احتمال اومدنش زیاده : بازم امین البته از نوع یوسفنژاد :happy: میلاد (احتمالا کاراشو تا ساعت 5 ردیف میشه ، اگه ردیف نشد نمیاد :sad: ) و صد البته احسان :happy: و تا یادم نرفته محمود (محمود جمعه ها راحت تره ولی احتمال اومدنش هرچند ضعیف اما هست)
کسانی هم احتمالا نمی آیند : بهنام (که 5 شنبه ها کلاس داره وگرنه اونم میومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پس شرکت کنندگان احتمالی جلسه بین 7 تا 11 نفر می باشد که بنظرم حتی تو قرار های پی سی در تهران اینقدر جمعیت نمی آید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این چیزای که بالا گفتم اشتباهه یکی متذکر شه منم ویرایش می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر روزگار ،شیر دل پی سی ، امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

EhsanHF
14-11-2006, 13:15
مخلص برو بچ هستیم . مخصوصا امیر جان :happy:

navid_mansour
14-11-2006, 14:05
ایول امیدوارم این هفته دوستان جدید هم به جمعمون اضافه بشن.........
قدردانی هم به عمل میاد به خوبی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميلاد پوررجب
14-11-2006, 18:52
سلام.
من میام میلاد نمیاد.
میلاد میاد من نمیام.
میلاد تو با من مشکل داری یا من با تو :d ?

من پنشنبه مييام فقط به خاطر تو و علي نامدار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا از همتونم شرمندم كه خيلي كم مييام اينجا راستش خيلي وقتم پره حالا پنشنبه ميگم ديگه فقط يه نفر ديگه هم حتما بايد باشه اونم مهدي جونمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](با اجازه از جناب اغاي يوسفنژاد كه پيش دستي عاشقانه كرديم ) خيلي هم ناراحتم كه داداش بهنامم نميياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه 7 روزي ميشه داداشيم رو نديدم
سي دي هاي باغ هم اماده س و در فروشگاه انلاين پي سي اماده ي دريافت است
همين الان سفارش بدين دم در خانتان با نيم كيلو ماهي تحويل بگيرن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر كي ميخواد بگه براش بيارم سي دي ها رو وگرنه امين يا هر كي كه لب تاب داره بياره لب تابشو تا همه ببينن (هر سي دي 7000 تومن به انضمام يه سري فيلم ها و عكس هاي متفرقه ... )

ميلاد پوررجب
14-11-2006, 18:57
این پست خصوص اغا شیر دله
عزیزم شما بهتره این اسم رو برای خودت بذاری " امیر تونتی فور آورس آنلاین)amir 24 hours online(
يا amir ADSL ghashange
يا
amir DOWNLOAD bazar
خدايي اينا خيلي بهتر بهت ميياد تا شير دل

با باز کردن این موضوع چند موضوع خییییییلی مهم و حیاتی برای 5 شنبه رو باید به سمع و نظر دوستان برسونم
امیر ای دی اس ال دار شده و شیرینی نداده یادتون باشه واسه 5 شنبه
احسان هم تو هفته ی دیگه تولدشه اینم یادتون باشه پیش پیش شیرینی میخوایم
خلاصه 5 شنبه کی صفاست
یالاااااااا
یالاااااااا
ما شیرینی میخوایم یالاااااااا

Braveheart
14-11-2006, 20:26
میلاد جون من این آقا هستم نه این آغا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بروبچ مشهد چون من تو تاپیک داستانهای ترسناک عضو هیئت امنا هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر همین اسمم شده شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برو بچ مشهد منو همون امیر صدا کنند بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
14-11-2006, 21:00
آقا ما که نفهمیدیم این قدردانی ویژه چیه
کلک میخای چکار کنی؟

Braveheart
14-11-2006, 21:08
فقط خدا کنه این قدر دانی زیادی خفن نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا کنه دامنه این قدردانی به نوید و پیشی محدود بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
14-11-2006, 21:11
عمرا.........به همه میرسه اگه کیسم از اون دورو ورا رد بشه هم هستش

piishii
14-11-2006, 21:31
سلام.
آره دیگه مگه نمیدونید نوید دوماد شده میخواد شیرینی بده.
ای وای ! نوید گفته بید به کسی نگم . :d

Ali Namdar
15-11-2006, 06:23
سلام به همگی!
آقا امیر و آقا طرقه معذرت ! نودونستم بابا بزرگ کیه؟! حالا چه فرقی میکنه؟! :happy: میلاد جان ممنونم که میای.خیلی خوشحال میشم ببینمتون.ولی کاش آقا بهنام هم میومدن. :sad: بهر حال جاشون خالی میشه.
آقا احسان لوگوی جدید مبارک! عجب نینجایی هستی! ببینم تا چند تا دان را در کاراته گرفتی؟! نکنه یوقت ما رو لت و پار کنی! :laughing:
آقا نوید پیشی جان راست میگه؟! :blink: :rolleye:
میبینمتان!

EhsanHF
15-11-2006, 06:38
اول : میلاد ، تا 5 شنبه خوب از گردنت استفاده کن !
دوم : بهنام جان ، دودره کردن رو از میلاد یاد بگیر و بیا ، جمعمون بی تو جمع نمیشه .
سوم : نوید ! پیشی راست میگه !!! پس تو هم رفتی قاطی زی زی ها !!!
چهارم : پیشی جان ! خودت هم دست کمی از نوید نداری ! نذار آمارت رو به همه بدم !
پنجم : کوچیک علی آقا هم هستیم همچنان ، دربست . نینجا کیه ؟ کاراته چیه ؟ ( آواتارم قابل شما رو نداره )
شیشم : هیچی !

carol
15-11-2006, 10:22
بچه ها واقعا معذرت ميخوام من مشهدي نيستم ولي يه سوال داشتم كه ديدم اينجا كه همي مشهدي ها جمعند بپرسم زودتر به جوابم ميرسم
بازم واقعا واقعا معذرت ميخوام
من تابستون تو يه وبلاگي خوندم كلاس هاي رقص تكنو با عنوان ايروبيك حرفه اي مجوز گرفته البته فقط تو مشهد و قراره از اواسط مهر شروع به كار كنند ميخواستم بدونم واقعا همچين چيزي هست
چون اگه باشه تو شهرهاي ديگه هم ممكنه همچين اتفاقي بيفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خيلي معذرت ميخوام كه وسط حرفاتون پريدم

Braveheart
15-11-2006, 10:29
بچه ها واقعا معذرت ميخوام من مشهدي نيستم ولي يه سوال داشتم كه ديدم اينجا كه همي مشهدي ها جمعند بپرسم زودتر به جوابم ميرسم
بازم واقعا واقعا معذرت ميخوام
من تابستون تو يه وبلاگي خوندم كلاس هاي رقص تكنو با عنوان ايروبيك حرفه اي مجوز گرفته البته فقط تو مشهد و قراره از اواسط مهر شروع به كار كنند ميخواستم بدونم واقعا همچين چيزي هست
چون اگه باشه تو شهرهاي ديگه هم ممكنه همچين اتفاقي بيفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خيلي معذرت ميخوام كه وسط حرفاتون پريدم
ببخشید ، ایشالا کنکور دانشگاه فردوشی قبول شین بیاین کلاسای رقص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهرهای دیگه فکر نکنم راه بیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون مطمئن نیستم که تو مشهد هم راه افتاده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چشم الان زنگ میزنم رفقا جوابشو تا عصر بهتون میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل

carol
15-11-2006, 10:30
ببخشید ، ایشالا کنکور دانشگاه فردوشی قبول شین بیاین کلاسای رقص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهرهای دیگه فکر نکنم راه بیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون مطمئن نیستم که تو مشهد هم راه افتاده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چشم الان زنگ میزنم رفقا جوابشو تا عصر بهتون میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل
خيلي ممنون از زحمتتون جناب شيردل

Braveheart
15-11-2006, 18:07
خيلي ممنون از زحمتتون جناب شيردل
"این مطالب مخصوص خانم کارول می باشد"
خانم کارول ، طبق تحقیقاتی که کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلاسهایی در مشهد به نام کلاسهای رقص می باشد که در آنجا انواع رقصها (عربی، ترکی ، ایرانی و......) به صورت کامل آموزش داده میشود و فقط هم مخصوص خانم ها می باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کاملا براساس متد روز می باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته تعداد این باشگاهها چون در ابتدا می باشد بسیار کم و انگشت شمار می باشد (فکر کنم کمتر از 10 باشه)
بازم اگه سووالی بود در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل

navid_mansour
15-11-2006, 18:40
سلام.
آره دیگه مگه نمیدونید نوید دوماد شده میخواد شیرینی بده.
ای وای ! نوید گفته بید به کسی نگم . :d
آره گل گفتی............اتفاقا با عیال نشستیم گفتیم یه رقاص کمه........که یاد تو و قر دادنات تو قرار افتادم........ایشالا در خدمت باشیم و بیای جمیله ای برقصی(این کلاسهای رقصم برو متد جدید به قول امیر که اونجا به روز باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ميلاد پوررجب
15-11-2006, 19:48
اين كلاسا هست يكيش هم نزديك خونه ي ماست

Braveheart
15-11-2006, 20:13
اين كلاسا هست يكيش هم نزديك خونه ي ماست
میبینم این میلاد کمرش یکم بارک تر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس بگو ، میلاد از تو بعیده

Braveheart
15-11-2006, 21:28
در مورد قرار 5 شنبه : برایه اینکه قرارها یکم جذاب تر بشه از دوستان تقاضا میشه تخته ، ورق یا وسایل تفریحی دیگر همراه بیارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [مخصوصا امین جون(پیشی) که داره آموزش حکم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر پی سی :شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]