مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a
samuraii40
27-07-2013, 10:28
با سلام خدمت دوستان بنده مدل 47w800a را به تازگی از بانه به قیمت 4000000 تهیه کردم البته در تهران توسط شرکت بازرگانی ایران هنوز نیومده و قرار هست تا یکماه دیگه عرضه بشه.قیمتش با 46hx925 در بانه 500 هزار تومان ارزانتر و با hx750 برابر بود که من جدای از قیمت به دلایل زیر این تلویزیون را انتخاب کردم وبسیار راضی هستم.
1-از لحاط دیزاین و طراحی بسیار زیبا هستش و قابل مقایسه با مدلهای 2011 و 2012 سونی نیستش که برای بنده مهم بود.البته منوی دستگاه هم تغییر کرده وبسیار زیباتر و راحت تر شده است.البته دارای یک کنترل بلوتوث اپشن هم میباشد که میتونید جداگانه تهیه کنید.
2-قابلیت پخش تمامی فرمتهای ویدئویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، البته با زیرنویس فارسی هنوزمشگل داره.
3-قابلیت passive 3d و همراه داشتن 4 عدد عینک که دیدن فیلمهای 3d را بسیار لذت بخش تر میکنه و همچنین simulview ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای بازیهای 3d پلی استیشن3
4-قابلیتهای ارتباطی زیاد مانند mhl و nfc و همچنین wifi direct که چه در حال و چه در اینده بسیار کاربردی خواهند بود.
5-درست هست که در این سری از پنل IPS LG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده شده ولی باور کنید کیفیت تصویر با سیستم frame dimming سونی فوق العاده هستش و زاویه دید نیز عالی بوده و تا خودتون از نزدیک نبینید باور نمیکنید.
6-این مدل پایینترین lag time را در بین تمامی تلویزیونهای پلاسما و lcd در دنیا داره یعنی 6ms که برای بازیهای کامپیوتری عالی میباشد.
7-سرعت بسیار بالای دستگاه در حین کار به دلیل چیپ دو هسته ای sony reality pro در این دستگاه.
در ضمن دوستان w800-w801-w802-w804-w805-w807-w809 همگی یک مدل بوده و این تلویزیون در کشورهای مختلف بصورت مدلهای مختلف عرضه میشود.
این هم چند review از این دستگاه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز مبارک باشه من قصد خریدw904دارم آیا می ارزه ونکته دیگه که مرو پشیمون کرد تو عکس زده made in china آیا واقعا" چینی هستند وآیا این سری کنترل هوشمند دارد باتشکر
bahram202
28-07-2013, 01:29
با سلام
دوست عزیز مبارکت باشه
چنتا سوال داشتم
1.ایا سایز 42 هم داره اگه داره قیمت چنده
2.ایا خودتون رفتیدبانه یا براتون فرستادن (کدوم به صرفه تره)
3.تو تهران بدون گارانتی هست وقیمت
4.من قصد داشتم nx720 بگیرم ولی با این پست شما دودل شدم نظرتون چیه
5.گویا سایز بندی سونی تغییر کرده وبجای 40و46 (42و47) میزنه درسته
با تشکر
2.
Soroush-S
28-07-2013, 02:07
مثل اینکه سونی هم از تکنولوژی الجی داره استفاده میکنه ( 3 بعدی)
6-این مدل پایینترین lag time را در بین تمامی تلویزیونهای پلاسما و lcd در دنیا داره یعنی 6ms که برای بازیهای کامپیوتری عالی میباشد.
الان ال سی دی صنام من 5ms هستش:n09: . ضمنا تکنولوژی پلاسما چیزی بنام زمان پاسخدهی تصویر نداره:n02:
سلام دوست عزیز مبارک باشه من قصد خریدw904دارم آیا می ارزه ونکته دیگه که مرو پشیمون کرد تو عکس زده made in china آیا واقعا" چینی هستند وآیا این سری کنترل هوشمند دارد باتشکر
عینکها ساخت چین هستند . تلویزیون ساخت مالزی هست .
یه عکس هم از روبرو میزاشتی بد نبود .
در کل مبارکت باشه :n02:
samuraii40
28-07-2013, 10:39
ممنونم.دوست عزیز w900 و w800 ساخت مالزی هستند و فقط در مدل w900 یک عدد کنترل هوشمنداضافی از نوع nfc وجود دارد.w900 یکی از بهترین تلویزیونهای سال 2013 میباشد.در ضمن 3d در w900 از نوع اکتیو میباشد.
samuraii40
28-07-2013, 10:48
با سلام
دوست عزیز مبارکت باشه
چنتا سوال داشتم
1.ایا سایز 42 هم داره اگه داره قیمت چنده
2.ایا خودتون رفتیدبانه یا براتون فرستادن (کدوم به صرفه تره)
3.تو تهران بدون گارانتی هست وقیمت
4.من قصد داشتم nx720 بگیرم ولی با این پست شما دودل شدم نظرتون چیه
5.گویا سایز بندی سونی تغییر کرده وبجای 40و46 (42و47) میزنه درسته
با تشکر
2.
سلام ممنونم دوست عزیز
1-بله 42 هم داره ولی نمیدونم در بانه موجود باشه.
2-بنده از تهران بیعانه دادم و فروشنده برام درب منزل فرستاد و تست کرد و بقیه پول را گرفت.تهران تحویل بگیرید راحتتر و مطمين تر هست..
3-امین حضور هم بدون گارانتی پیدا میشه ولی قیمتش 100-200 بیشتر از تحویل تهران بانه هستش.
4-دوست عزیز nx720 قدیمی بوده و از لحاظ تصویر و امکانات به این مدل نمیرسه.بنده از خیر hx925 گذشتم nx720 که جای خود داره.
5-تلویزیونهایی که از پنل ips استفاده میکنند در سایزهای 42-47 عرضه میشن و اگر پنل s-pva باشه سایز 40 و 46 هست.
samuraii40
28-07-2013, 10:53
مثل اینکه سونی هم از تکنولوژی الجی داره استفاده میکنه ( 3 بعدی)
الان ال سی دی صنام من 5ms هستش:n09: . ضمنا تکنولوژی پلاسما چیزی بنام زمان پاسخدهی تصویر نداره:n02:
عینکها ساخت چین هستند . تلویزیون ساخت مالزی هست .
یه عکس هم از روبرو میزاشتی بد نبود .
در کل مبارکت باشه :n02:
ممنونم دوست عزیز
دوست عزیز پلاسما هم lag time داره و فقط تلویزیونهای crt بدون لگ میباشند.(lag free)
از روبرو عکس تو نت زیاد بود من دیدم فقط از پشت دستگاه بگدارم کافیه.
اینجا رو ببینید.
سلام ممنونم دوست عزیز
1-بله 42 هم داره ولی نمیدونم در بانه موجود باشه.
2-بنده از تهران بیعانه دادم و فروشنده برام درب منزل فرستاد و تست کرد و بقیه پول را گرفت.تهران تحویل بگیرید راحتتر و مطمين تر هست..
3-امین حضور هم بدون گارانتی پیدا میشه ولی قیمتش 100-200 بیشتر از تحویل تهران بانه هستش.
4-دوست عزیز nx720 قدیمی بوده و از لحاظ تصویر و امکانات به این مدل نمیرسه.بنده از خیر hx925 گذشتم nx720 که جای خود داره.
5-تلویزیونهایی که از پنل ips استفاده میکنند در سایزهای 42-47 عرضه میشن و اگر پنل s-pva باشه سایز 40 و 46 هست.
سلام دوست عزيز w900ازكدام پنل استفاده ميكنه وكيفيت كدام پنل بهتره باتشكر
samuraii40
28-07-2013, 13:54
سلام دوست عزيز w900ازكدام پنل استفاده ميكنه وكيفيت كدام پنل بهتره باتشكر
w900 از پنل s-pva استفاده میکنه و 100٪ کیفیت بهتری داره و همچنین قیمت بمراتب بالاتری.
samuraii40
29-07-2013, 15:14
دوستان امروز متوجه شدم که این Tv قابلیت usb recording هم داره که بروی مدلهای سفارش اروپا فعال هستش.دوستان کسی میدونه میشه فیرمور اروپا را روی مدلهای اسیا ریخت؟
در ضمن یکی دیگر از قابلیتهاش simulview mode هستش که بازی های دونفره ps3 را میتوان بدون نصف کردن صفحه تلویزیون و با عینک 3d به صورت تمام صفحه بازی نمود.لینک بازیها در زیر اومده.
البته این Tv بلوتوث هم داره و فقط میتوان موس بلوتوث برای وب گردی به ان متصل نمود.در ضمن پورت vga در این سری از تلویزیونها حذف شده است.
samuraii40
29-07-2013, 15:32
دوستان یک ورژن نرم افزاری جدید به شماره PKG3.504GAA و تاریخ 9 جولای برای سری w اومده.
DREAD KING
29-07-2013, 21:46
سلام مبارک باشه .
دوتا سوال :
1. عمق رنگ مشکیش از نظر شما چطوریه ؟
2. سایز 42 چند در میاد ؟
اگر یک عکس هم بذارید ممنون میشم .
hamid268
30-07-2013, 06:19
آقا مبارکت باشه!
تست کردی ببینی زیرنویس فارسی میاره یا نه یا راهی هست براش؟!
اقا می شه بگین از چه فروشگاهی در بانه خریدین؟
samuraii40
30-07-2013, 13:17
سلام مبارک باشه .
دوتا سوال :
1. عمق رنگ مشکیش از نظر شما چطوریه ؟
2. سایز 42 چند در میاد ؟
اگر یک عکس هم بذارید ممنون میشم .
۱-عمق رنگش خیلی خوبه ولی از مدل w900 ضعیفتر هستش.به نظر من با advanced contrast enhancer میتونید عمق مشگی را به w900 برسونید.
۲-الان قیمتها کمی شل کرده میتونید ۴۷ را تا ۳۷۵۰ در بانه تهیه کنید قیمت ۴۲ را ندارم ولی بین ۳ تا ۳۲۰۰ بیشتر نیست.
Sent from my iPhone 4s
samuraii40
30-07-2013, 13:21
آقا مبارکت باشه!
تست کردی ببینی زیرنویس فارسی میاره یا نه یا راهی هست براش؟!
اقا می شه بگین از چه فروشگاهی در بانه خریدین؟
با زیرنویس فارسی مشگل داره یعنی arabic را ساپورت نمیکنه ولی utf8 و utf 16 را ساپورت میکنه.
بنده از یکی از دوستان خرید کردم که قیمتش بسیار مناسب هست اول بیعانه میگره و در تهران تحویل میده و پس از تست در منزل شما بقیه پول را میگیره.
Sent from my iPhone 4s
Roy Jackson
31-07-2013, 16:56
سلام دوستان
سونی دو مدل W900 و W950 رو هم زده می خواستم ببینم این دو مدل در بازار ایران هستن یا خیر؟ ظاهرا اونطور که دوستان اشاره کردن هنوز بصورت رسمی توسط نمایندگی وارد نشده و تو بازارهای مرزی هستش فقط،
حالا W950 تو بازارهای مرزی هست؟ فرقش با W900 تو چیه؟
samuraii40
01-08-2013, 10:05
دوستان پنل زیر در w800 بکار رفته است.
samuraii40
01-08-2013, 10:10
سلام دوستان
سونی دو مدل W900 و W950 رو هم زده می خواستم ببینم این دو مدل در بازار ایران هستن یا خیر؟ ظاهرا اونطور که دوستان اشاره کردن هنوز بصورت رسمی توسط نمایندگی وارد نشده و تو بازارهای مرزی هستش فقط،
حالا W950 تو بازارهای مرزی هست؟ فرقش با W900 تو چیه؟
تفاوت این دو در پنل w950 هستش که از نوع OptiContrast Panel میباشد و تفاوت دیگری ندارند.البته,w950 مخصوص اسیا هست و در اروپا و امریکا w950 وجود نداره.
reza6966
01-08-2013, 15:05
دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم خرید کنیم ؟ آیا مطمئن هست ؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
سپاس فراوان
من بین مدل های 46ex650 و 46w700 و 47w800 و w900 نمیدونم کدم انتخاب کنم :n13:
DREAD KING
01-08-2013, 20:15
سلام . من نقد این تلویزیونو توی سایت CNET خوندم . نکاتی که نقد داشت :
1. عمق رنگ مشکی متوسط هست . ولی با فعال کردن "Adv. Contrast Enhancer" خیلی وضعیت بهتر میشه . این قابلیت باعث فعال شدن frame dimming feature میشه ( که نمیدونم چیه دقیقا ؟! احتمالا توی هر فریم نور و کنتراستو خودش تنظیم می کنه ) . البته نویسنده اضافه می کنه که معمولا این جور قابلیت ها که اکثر تلویزیون ها اونا رو دارن فعال نمی کنن چون معمولا آثار نامطلوبی دارن ولی اینجا اینطوری نیست . هم عمق رنگ مشکی به شکل قابل ملاحظه ای بهتر میشه و هم جزئیات سایه ها که حتی در این مورد از W900 هم بهتره .
2.دقت در رنگ ها متوسط هست . Color is one area where the W802A can't compete
3. در زمینه ی INPUT LAG بهترین هست !
4.با وجود ویژگی frame dimming feature بازهم یکپارچگی در رنگ مشکی دیده نمیشه . طوری که در گوشه های تلویزیون spotlights/leaking دیده نمیشه .
5.نمایشگر این مدل دومین نمایشگر براق بین تلویزیون های امساله ( البته تا به اینجا ) که طبیعتا مشکلات مربوط به انعکاسو داره .
6.صدای تولیدی تلویزیون معمولی هست .
7.دررابطه با 3D فقط گفته بود که عمقش خیلی زیاد هست که از طریق تنظیمات میشه کمش کرد که البته بهتر میشه .
reza6966
01-08-2013, 20:51
یه سوال : فرق بین 46w800 یا 46w802 یا 46w804 چیه ؟
مربوط به کشور سازنده میباشید یا آپشن هاشونم باهم فرق داره ؟
matinpour
01-08-2013, 21:17
یه سوال : فرق بین 46w800 یا 46w802 یا 46w804 چیه ؟
مربوط به کشور سازنده میباشید یا آپشن هاشونم باهم فرق داره ؟
دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DREAD KING
01-08-2013, 23:17
الان فرمت mkv به راحتی پخش میشه توی این تلویزیون ؟
samuraii40
02-08-2013, 13:01
w800=middleeast
w801=latin america
w802=usa,japan
w804=asia pacific
w805=europe
w807=europe
w808=europe
w809=europe
فقط سریهای اروپا دارای سوکت اسکارت و دارای قابلیت رکورد بروی usb میباشند.از لحاظ کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با هم ندارند
از لحاظ تیونر داخلی هم این سریها با هم تفاوت دارند.
samuraii40
02-08-2013, 13:14
الان فرمت mkv به راحتی پخش میشه توی این تلویزیون ؟
بله دوست عزیز پخش میکنه ولی با تمام فایلهای mkv سازگاری نداره.
در مورد خرید مدلهای w ابتدا من w900 را به دوستان توصیه میکنم ولی اگر مشگل بودجه دارید w800 را شدیدا توصیه میکنم.من هم مانند شما چون فکر میکردم پنل ips هست کیفیت خوبی نداره ولی تا از نزدیک تصویر اون را نبینید به کیفیت تصویر اون پی نمیبرید. الان در فرومهای خارجی تصویر اون را بهتر از سری F7000 سامسونگ میدونند.w700 را هم به دلیل نداشتن 3d زیاد توصیه نمیکنم.
سلام دوستان چند سوال داشتم 1)مدلw900/w904/w950چه تفاوت های با هم دارن2) آیا پنل مدلهای ذکر شده را شرکت ال جی میزنه در یکی از تاپیکهای همین سایت زده بود3) از بین مدلهای سونیw900وپاناسونیک مدیwt60کدام را برای خرید سفارش می کنید4)آیا مدلهی ذکرشده سونی وپاناسونیک مدل اروپایی در ایران یا دبی قابل دسترسی هست ؟ باتشکر
samuraii40
02-08-2013, 13:57
w900 در بازار بانه موجود هستش و بغیر از w950 بقیه با هم تفاوتی ندارند.پنل را هم lg نمیزنه.w900 یکی از 6 تلویزیون برتر 2013 سایت cnet هستش.
Roy Jackson
03-08-2013, 09:15
w900 در بازار بانه موجود هستش و بغیر از w950 بقیه با هم تفاوتی ندارند.پنل را هم lg نمیزنه.w900 یکی از 6 تلویزیون برتر 2013 سایت cnet هستش.
W950 رو هم من با W900 نگاه کردم فرقشون تو سیستم صوتیشونه با یکی دو تا امکان جانبی بقیه چیزا عین همن
samuraii40
03-08-2013, 10:28
W950 رو هم من با W900 نگاه کردم فرقشون تو سیستم صوتیشونه با یکی دو تا امکان جانبی بقیه چیزا عین همن
در کل w950 فقط برای بازار اسیا هستش و بنطرم تفاوت تصویری خاصی بغیر از نوع پنلش(opticontrast panel) نباید با w900 داشته باشه چون اگر تصویر بهتری داشت در امریکا و اروپا هم عرضه میشد.
تو این چند روزه اکثر ریویوهایی که میخوندم همگی قبول داشتند که w800 از hx750 از لحاظ تصویری بهتر هستش.چند تا ریویو دیگه از این تلویزیون میذارم.
samuraii40
03-08-2013, 10:44
کالبد شکافی w800.چیزی که جالبه این هست که cpu اون dual core هستش.
samuraii40
03-08-2013, 10:45
لیست فرمتهای صوتی و تصویری که این تلویزیون ساپورت میکنه.
Roy Jackson
03-08-2013, 11:04
در کل w950 فقط برای بازار اسیا هستش و بنطرم تفاوت تصویری خاصی بغیر از نوع پنلش(opticontrast panel) نباید با w900 داشته باشه چون اگر تصویر بهتری داشت در امریکا و اروپا هم عرضه میشد.
تو این چند روزه اکثر ریویوهایی که میخوندم همگی قبول داشتند که w800 از hx750 از لحاظ تصویری بهتر هستش.چند تا ریویو دیگه از این تلویزیون میذارم.
علاوه بر موردی که اشاره کردید W950 تعداد اسپیکر بیشتری هم داره 2 تا توییتر با 2 تا ووفر ، یه سری چیزای جانبی هم بیشتر داره مثل پورت MHL ولی فرق اساسیشون تو همون opticontrast panel هستش که بهش اشاره کردید.
reza6966
03-08-2013, 13:36
دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم از این شخص خرید کنیم ؟ آیا مطمئن هست ؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
سپاس فراوان
جواب ما رو ندادی دوست عزیز
samuraii40
03-08-2013, 14:22
جواب ما رو ندادی دوست عزیز
جواب شما را در پیغام خصوصی دادم.
DREAD KING
03-08-2013, 17:50
بله دوست عزیز پخش میکنه ولی با تمام فایلهای mkv سازگاری نداره.
در مورد خرید مدلهای w ابتدا من w900 را به دوستان توصیه میکنم ولی اگر مشگل بودجه دارید w800 را شدیدا توصیه میکنم.من هم مانند شما چون فکر میکردم پنل ips هست کیفیت خوبی نداره ولی تا از نزدیک تصویر اون را نبینید به کیفیت تصویر اون پی نمیبرید. الان در فرومهای خارجی تصویر اون را بهتر از سری F7000 سامسونگ میدونند.w700 را هم به دلیل نداشتن 3d زیاد توصیه نمیکنم.
آقا این لیست فرمت ها که گذاشتید من هیچی نفهمیدم ازش . من فقط میخوام بدونم همین فایل های mkv که از سایت های دانلود فیلم فارسی میگریم توی این تلویزیون قابل اجرا هست ؟ اگر لطف کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . چون من هم به خرید این تلویزیون فکر می کنم ولی متاسفانه هیچ کدون از سایت های بانه ای این تلویزیونو توی لیستشون ندارن . فقط یک سایت سایز بزرگشو داشت
اگر واقعا از f7000 بهتر باشه ( که من بعید میدونم ) واقعا خیلی عالی خواهد بود . چون سری 7 قیمت بیشتری هم داره .
DREAD KING
03-08-2013, 17:55
سایت banehonline سایز 47 ـو با قیمت 4500 گذاشته :n03:
matinpour
03-08-2013, 18:02
آقا این لیست فرمت ها که گذاشتید من هیچی نفهمیدم ازش . من فقط میخوام بدونم همین فایل های mkv که از سایت های دانلود فیلم فارسی میگریم توی این تلویزیون قابل اجرا هست ؟ اگر لطف کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . چون من هم به خرید این تلویزیون فکر می کنم ولی متاسفانه هیچ کدون از سایت های بانه ای این تلویزیونو توی لیستشون ندارن . فقط یک سایت سایز بزرگشو داشت
اگر واقعا از f7000 بهتر باشه ( که من بعید میدونم ) واقعا خیلی عالی خواهد بود . چون سری 7 قیمت بیشتری هم داره .
دوست عزیز
حتی اگر تمام آن فرمتهای که در لیست است را پشتیبانی بکند تازه با امکانات ابتدایی سامسونگ برابر شده است و اصلا قابل قیاس با سری 7 سامسونگ نیست چون سامسونگ تنها برندی در جهان است که از سری 7 به بعد آن قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری دارد و امکاتات قویتری هم دارد
samuraii40
03-08-2013, 21:06
دوست عزیز wmv mkv-avi-3gp-mpeg-mpeg2در این تلویزیون قابل پخش هستند. البته با یکسری از این فرمتها بعضا ناسازگاری داره.
بانه مارکت پایینترین قیمت را داره میتونید از اونجا تهیه کنید.
reza6966
03-08-2013, 21:44
من میخوام بین hx750 و w804 یکی رو انتخاب کنم , قیمت که به من دادن hx750 هزار 300 تومان بیشتر بود
به نظر شما hx750 بهتر است یا w804 ؟؟؟
سپاس
Roy Jackson
04-08-2013, 10:33
این Opticontrast Panel رو که در موردش خوندم نوشته بود که یک لایه روی پنل LCD بکار بردن که باعث میشه مشکی عمیق تر نشون داده بشه همچنین رنگها غنی تر، فکر کنم امتیاز حوبی باشه برای سری W950
من میخوام بین hx750 و w804 یکی رو انتخاب کنم , قیمت که به من دادن hx750 هزار 300 تومان بیشتر بود
به نظر شما hx750 بهتر است یا w804 ؟؟؟
سپاس
خب مسلما W804 جدیدتره و بهتر هم هست. چه نرم افزاری، چه سخت افزاری
samuraii40
04-08-2013, 12:37
این Opticontrast Panel رو که در موردش خوندم نوشته بود که یک لایه روی پنل LCD بکار بردن که باعث میشه مشکی عمیق تر نشون داده بشه همچنین رنگها غنی تر، فکر کنم امتیاز حوبی باشه برای سری W950
خب مسلما W804 جدیدتره و بهتر هم هست. چه نرم افزاری، چه سخت افزاری
در فروم hifivision بین w900 و w950 سه عدد تفاوت وجود داره.
1-opticontrast panel
2-سیستم صوتی بهتر
3-پایه براق w950
در کل در عمل کیفیت تصویری w950 نسبت به w900 زیاد بالانیست و قابل اغماض هستش.در ضمن پنل w900 ساخت شرکت young lighting taiwan میباشد.
bahram202
06-08-2013, 01:13
جواب شما را در پیغام خصوصی دادم.
میشه نحوه خرید رو برای من هم پیام کنید
با سلام خدمت دوستان بنده مدل 47w800a را به تازگی از بانه به قیمت 4000000 تهیه کردم البته در تهران توسط شرکت بازرگانی ایران هنوز نیومده و قرار هست تا یکماه دیگه عرضه بشه.قیمتش با 46hx925 در بانه 500 هزار تومان ارزانتر بود که من جدای از قیمت به دلایل زیر این تلویزیون را انتخاب کردم وبسیار راضی هستم.
1-از لحاط دیزاین و طراحی بسیار زیبا هستش و قابل مقایسه با مدلهای 2011 و 2012 سونی نیستش که برای بنده مهم بود.البته منوی دستگاه هم تغیر کرده وبسیار زیباتر و راحت تر شده است.
2-قابلیت پخش تمامی فرمتهای ویدئویی، البته با زیرنویس فارسی هنوزمشگل داره.
3-قابلیت passive 3d و همراه داشتن 4 عدد عینک که دیدن فیلمهای 3d را بسیار لذت بخش تر میکنه.
4-قابلیتهای ارتباطی زیاد مانند mhl و nfc و همچنین wifi direct که چه در حال و چه در اینده بسیار کاربردی خواهند بود.
5-درست هست که در این سری از پنلهای ips استفاده شده ولی باور کنید کیفیت تصویر فوق العاده هستش و تا خودتون از نزدیک نبینید باور نمیکنید.
7-سرعت بسیار بالای دستگاه در حین کار به دلیل چیپ reality pro در این دستگاه.
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما بین خرید 47w800a و 46hx925 شک دارم. در مورد کیفیت پنل و تصویر شما تصویر hx925 رو تونستید ببینید و مقاسیه کنید؟ چون hx925 از Intelligent Peak LED استفاده میکنه ولی w800 از Frame Dimming و به نظر میاد کیفیت اولی خیلی بهتر باشه
در مورد ضبط کردن از طریق usb الان تلویزیون شما ضبط میکنه؟
3D رو بین این مدل و مدل های Active مقایسه کردید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
samuraii40
07-08-2013, 13:24
دوست عزیز hx925 دارای مشگی عمیقتری نسبت به w800 هست و این را همه قبول دارند ولی بنده درکل با ارزیابی عملکرد هریک از این دو به w800 رای دادم که در بالا دلایلش را نوشتم.
3d در w800 بسیار بهتر از 925 میباشد.
این مدل قابلیت ضبط نداره فقط سفارشهای اروپا این قابلیت را دارند شاید در فیرمور بعدی این قابلیت اضافه بشه.
در کل w800 هم تصویر خیلی عالی و هم دیزاین و امکانات عالی داره و شما را راضی میکنه.در ضمن فراموش نکنید که 925 محصول سال 2011 هستش.
reza6966
08-08-2013, 23:10
مرسی دوست من , ممنون بابت راهنمایی های شما
دو سوال :
سوال اول : برای حل مشکل زیر نویس فارسی راه حلی وجود نداره ؟؟؟:n13:
و سوال دوم : آیا اون عینک شارژی های قدیمی سونی بهتر از این عینک های 3D دبلیو 800 هست ؟
ممنونم
samuraii40
09-08-2013, 12:54
دوست عزیز خیر راهی فعلا برای زیرنویس فارسی وجود نداره شاید با اپدیت فیرمور مشگل حل بشه و اینکه عینکهای جدید بسیار سبک و ارزان هستند و نیاز به باطری و شارژ و سینک با تی وی ندارند و هر لحظه اماده بکار هستند و اینکه ۴ عدد هستند که از این لحاظ بر اکتیوها برتری دارند.
Sent from my iPhone 5
matinpour
09-08-2013, 13:57
مرسی دوست من , ممنون بابت راهنمایی های شما
دو سوال :
سوال اول : برای حل مشکل زیر نویس فارسی راه حلی وجود نداره ؟؟؟:n13:
و سوال دوم : آیا اون عینک شارژی های قدیمی سونی بهتر از این عینک های 3D دبلیو 800 هست ؟
ممنونم
دوست عزیز
برای رفع مشگل زیر نویس بنظر من باید از روش قدیم استفاده کنید یعنی فیلم و زیر نویس را به هم بچسبانید بعد آن را روی سی دی رایت کنید
jahanjir
12-08-2013, 08:50
دوست عزیز برای استفاده از قابلیت ضبط usb باید ظرفیت فلش یا هارد شما حداقل 32گیگ باشه
این چیزیه که توی دفترچه راهنمای آنلاین w800 و 804 ذکر شده
حالا درس یا غلطش پای سایت سونی هس :n13:
DREAD KING
13-08-2013, 22:03
سایت بانه مارکت w800a رو باقیمت 3640000 تومان به فروش گذاشته . کلا قیمتش خیلی خوبه
من خودم خیلی علاقه دارم این تلویزیونو سفارش بدم ولی هنوز میترسم تلویزیون ایده آلی نباشه که فقط دو راه برای کسب اطمینان وجود داره . یکی این که تلویزیونو از نزدیک ببینم که بعید میدونم به این زودی ها میسر باشه یا این که بقیه ی دوستان هم این مدلو بگیرن تا ازشون پرسش کنیم .
بالاخره موفق شدم w804 رو از نزدیک ببینم
واقعا ناامیدم کرد................
کیفیت تصویر واقعا پایین بود حتی با دمو های فول اچ دی که مغازه ها میزارن
توصیه میکنم کسی بدون دیدن تلویزیون از نردیک اون رو از جایی سفارش نده و نخره
کنارش پاناسونیک et5 بود که خیلی بهتر بود
رفتم توی فکر پاناسونیک و شایدم فیلیپس ...
jahanjir
14-08-2013, 10:01
دوست عزیز نمایندگی هالکو و دنیای سونی(فروشگاه مرکزی سونی) این تی وی رو گذاشتن و قیمتشم با گارانتی 4800000
اگه کنار مدلای قدیمی ترش مثل hx750 که همگی روشن هستن و یه تصویرو پخش میکنن ببینی دیگه به کیفیت تصویرش ایمان میاری که برتره..
GOLESTAN2010
17-08-2013, 12:01
با سلام اگر ممکنه ادرس فروشنده را برای من هم پ.خ بفرمایید با تشکر
Roy Jackson
18-08-2013, 10:43
دوستان یه سوال، من توی یه مغازه ای یه مدل دیدم نوشته بود W80، این مال کجاست؟ من W800 و ٌ804 دیده بودم ولی W80 نه
matinpour
18-08-2013, 16:02
دوستان یه سوال، من توی یه مغازه ای یه مدل دیدم نوشته بود W80، این مال کجاست؟ من W800 و ٌ804 دیده بودم ولی W80 نه
دوست عزیز
این مدل آسیا یی است
organ1361
18-08-2013, 22:08
سلام ..لطفا شماره تماس و نام فروشگاه رو هم برای من بفرستید ....باتشکر:n01:
samuraii40
18-08-2013, 22:26
دوستان عزیز چون این تلویزیونها فقط بر اساس منطقه کد گذاری میشن بنابراین بروی تمامی کارتنهای اونها w80 خالی درج میشه و ربطی به اسیا یا امریکا نداره
Sent from my iPhone 5
jahanjir
19-08-2013, 09:47
فروشگاه اصلی سونی (فروش با گارانتی) 66755261-66755262
فروشگاه سیمای تهران (فروش بدون گارانتی) 66701286-66735748
من خودم w804 رو بدون گارانتی گرفتم
misam5526
19-08-2013, 10:32
فروشگاه اصلی سونی (فروش با گارانتی) 66755261-66755262
فروشگاه سیمای تهران (فروش بدون گارانتی) 66701286-66735748
من خودم w804 رو بدون گارانتی گرفتم
دوست خوبم ازش راضی هستید؟ کیفیتش تصویرش بعد از خرید و در استفاده های مختلف هم خوبه؟
بدون گارانتی چند گرفتید؟
راستی در مورد این قضیه که احتمال داره چینی باشه پنل 47 اینچ 804 (یکی از کاربرا نوشت در تاپیکی) چیزی متوجه شدید؟
jahanjir
19-08-2013, 10:45
کیفیت تصویرشو من با hx750 مقایسه کردم توی فروشگاه اصلی سونی که w804 واقعا برتر بود چون کنار هم بودن و یک تصویرو پخش میکردن
55w804 رو گرفتم 6380000 که خب از بانه هم بهتر بود! والبته طرف مطمئنه چون فامیلو دوستان هم قبلا ازش خرید کردن
درمورد پانل چینی هم بگم که والا خبر ندارم! ولی خب منم دیدم که زده بود ساخت ال جیه و چینی.. برای من مهم کیفیتشه که خب واقعا بالاس
jahanjir
19-08-2013, 10:47
بازم اگه نکته ای دیدم میگم چون تازه دیروز خریدم!
01110362
19-08-2013, 22:59
دوستانی که سری جدید W رو تهیه کردن یه سر به سایت سونی بزنن چون برا اکثراشون ممکنه آپدیت اومده باشه .
برا من W670 هست که تا به حال دو تا آپدیت اومده که دومیش مربوط به آگوست هست .
ولی همچنان مشکل زیرنویس لعنتی پابرجاست ! کی میخوان دست از سر ا یران بردارند :n23:
organ1361
21-08-2013, 21:24
سلام منم مدتیه تو فکر خرید اینم...اگه ممکنه شماره تماس اونجایی رو خرید کردید به منم بدید...
ممنون:n01:
سلام. من امروز رفتم فروشگاه سونی تو شریعتی. فروشنده گفت 47W804 رو میاره تست میکنه همه چیزشو و وقتی مطمئن شدید دستگاه سالمه برمیداریش. قیمت هم بدون گارانتی 4 تومن میگه. با گارانتی 5 تومن.
به نظرتون صلاحه که بدون گارانتی بخرم؟ 1 تومن واسه گارانتی واقعا زیاده.
misam5526
21-08-2013, 23:03
سلام. من امروز رفتم فروشگاه سونی تو شریعتی. فروشنده گفت 47W804 رو میاره تست میکنه همه چیزشو و وقتی مطمئن شدید دستگاه سالمه برمیداریش. قیمت هم بدون گارانتی 4 تومن میگه. با گارانتی 5 تومن.
به نظرتون صلاحه که بدون گارانتی بخرم؟ 1 تومن واسه گارانتی واقعا زیاده.
دوست خوبم
فکر میکنم این مدل رو بدون گارانتی با 3800 یا 3850 هم بتونید پیدا کنید و کمی زیاد گفته فروشنده ..... البته چون تازه داره وارد میشه (توسط عزیزان غیروارد کننده در مرز) و فروشگاههای کمی در سطح شهرها دارن هنوز برای همین قیمتا یه چند صدتومنی بالا تر از اونیه که باید ولی انشاءالله یه مدت کوتاه دیگه درست میشه
مشکل 100 -200 تومن نیست. می خوام مشکلی واسم بوجود نیاد. حالا 4 تومن پول بدیم بعدش دستگاه مشکل دار از آب در بیاد. کلا چه باید کرد و قتی می خوای بدون گارانتی بخری؟
organ1361
25-08-2013, 13:37
معمولا سونی کمتر مشکل پیدا می کنه...فقط می خواد لحظه تست دقت کنی به پنلت...
ضمنا از گازنتی چی می خوای؟
چون گارانتی تو ایران اون معنی واقعی رو نمیده..
toorajjj
01-09-2013, 11:08
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000
سامسونگ F 6400
سامسونگ F7100
arashkhan56
04-09-2013, 00:26
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000
سامسونگ F 6400
سامسونگ F7100
با سلام
تلویزیون سونی مدل w900، سایز 46 داره نه 47
طبق تحقیقات من تو مدلهای 2013 سونی، اول سری w900 و بعد از اون w800 از لحاظ کیفیت برتر هستن(البته به غیر از تلویزیونهایی که 4k پخش میکنن)
من خودم تصویر 47w804a رو دیدم و از لحاظ کیفیت تصویر به نظرم کیفیت خوبی داشت حتی کیفیتش از 46hx750 هم بهتر بود(این دوتا تلویزیون رو کنار هم دیدم و داشتن یک تصویرو پخش میکردن)
در مورد سامسونگ و الجی به نظرم باید از نزدیک تصاویرشون رو دید تا بشه نظر داد.
ولی طبق قاعده کلی کیفیت محصولات سونی از سامسونگ و الجی بالاتره و واقعا تصاویر تلویزیونهای سونی با بقیه قابل مقایسه نیستند(البته تلویزیونهایی که از لحاظ مدل و رنج قیمت تقریبا برابر هستند.مثلا:سال 2011 سونی تلویزیون hx925 رو داشت و سامسونگ d8000 که d8880 هم بهش میگفتن که سونی کیفیتش بمراتب بالاتر بود.سال 2012 سونی مدل hx855 رو داشت و سامسونگ مدل es8000 که باز هم سونی از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود.)
toorajjj
04-09-2013, 11:43
با سلام
تلویزیون سونی مدل w900، سایز 46 داره نه 47
طبق تحقیقات من تو مدلهای 2013 سونی، اول سری w900 و بعد از اون w800 از لحاظ کیفیت برتر هستن(البته به غیر از تلویزیونهایی که 4k پخش میکنن)
من خودم تصویر 47w804a رو دیدم و از لحاظ کیفیت تصویر به نظرم کیفیت خوبی داشت حتی کیفیتش از 46hx750 هم بهتر بود(این دوتا تلویزیون رو کنار هم دیدم و داشتن یک تصویرو پخش میکردن)
در مورد سامسونگ و الجی به نظرم باید از نزدیک تصاویرشون رو دید تا بشه نظر داد.
ولی طبق قاعده کلی کیفیت محصولات سونی از سامسونگ و الجی بالاتره و واقعا تصاویر تلویزیونهای سونی با بقیه قابل مقایسه نیستند(البته تلویزیونهایی که از لحاظ مدل و رنج قیمت تقریبا برابر هستند.مثلا:سال 2011 سونی تلویزیون hx925 رو داشت و سامسونگ d8000 که d8880 هم بهش میگفتن که سونی کیفیتش بمراتب بالاتر بود.سال 2012 سونی مدل hx855 رو داشت و سامسونگ مدل es8000 که باز هم سونی از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود.)
دوستای عزیز خودم تا یه حدی با تحقیقاتی که کردم مساله را کمی ساده تر کردم ولی بازم انتخاب سخته. ال جی 86000 را گذاشتن کنار چون نسبت به 74000 هیچ مزیت بخصوصی نداره که پول اضافی بدم. سامسونگ 6400 هم چون رفریش ریت پایین تر از 240 واقعی دارد برای من که یک گیمر هستم کم است و بنابراین اون هم کنار.
حلا من موندم سری 7000 سامسونگ هنوز نیومده پس نمیشه نظر داد. در مورد ال جی 74000 جزء سه تلویزیون خوب توصیه شده برای گیمه در حالی که w804 و w 904 رده های اول و دوم را دارند. اما از طرفی من با پول مساوی میتونم 55 اینچ ال جی را بگیرم در حالی که برای سونی w804 با این پول باید سایز 47 انتخاب کنم. پس من یا باید سایز بالا را فذای یک کمی کیفیت بالا بکنم یا یک کمی کیفیت بالا را فذای سایز پایینتر؟؟؟!!!:n13: اگر شمت نظری داردید که میتونه کمک کنه ممنون میشم کمک کنید.
arashkhan56
04-09-2013, 16:38
دوستای عزیز خودم تا یه حدی با تحقیقاتی که کردم مساله را کمی ساده تر کردم ولی بازم انتخاب سخته. ال جی 86000 را گذاشتن کنار چون نسبت به 74000 هیچ مزیت بخصوصی نداره که پول اضافی بدم. سامسونگ 6400 هم چون رفریش ریت پایین تر از 240 واقعی دارد برای من که یک گیمر هستم کم است و بنابراین اون هم کنار.
حلا من موندم سری 7000 سامسونگ هنوز نیومده پس نمیشه نظر داد. در مورد ال جی 74000 جزء سه تلویزیون خوب توصیه شده برای گیمه در حالی که w804 و w 904 رده های اول و دوم را دارند. اما از طرفی من با پول مساوی میتونم 55 اینچ ال جی را بگیرم در حالی که برای سونی w804 با این پول باید سایز 47 انتخاب کنم. پس من یا باید سایز بالا را فذای یک کمی کیفیت بالا بکنم یا یک کمی کیفیت بالا را فذای سایز پایینتر؟؟؟!!!:n13: اگر شمت نظری داردید که میتونه کمک کنه ممنون میشم کمک کنید.
من همین امروز سفارش 47w804a رو دادم و قراره اگه خدا بخواد تا امشب از بانه برام بیارن.
من خودم به شخصه به محصولات سونی علاقه دارم و حاضر هم نیستم بخاطر سایز بیشتر کیفیت رو فدا کنم.(اگه میتونستم 46w904a رو میخریدم چون از لحاظ کیفیت تصویر بالاتره ولی امان از بی پولی)
فکر کنم با همین پول بتونید SONY 50W700A رو بخرید که 50 اینچه ولی فکر کنم سیستم 3d نداره و البته رفریش ریتش هم پایینتره.
در هر صورت امیدوارم تلویزیون خوبی بخرید.
من همین امروز سفارش 47w804a رو دادم و قراره اگه خدا بخواد تا امشب از بانه برام بیارن.
من خودم به شخصه به محصولات سونی علاقه دارم و حاضر هم نیستم بخاطر سایز بیشتر کیفیت رو فدا کنم.(اگه میتونستم 46w904a رو میخریدم چون از لحاظ کیفیت تصویر بالاتره ولی امان از بی پولی)
فکر کنم با همین پول بتونید SONY 50W700A رو بخرید که 50 اینچه ولی فکر کنم سیستم 3d نداره و البته رفریش ریتش هم پایینتره.
سلام دوست عزیز
چطوری واز چه طریقی سفارش دادید آیا 42 آن هم موجود بود به چه قیمتی ؟ میتوانید در پ خ من را بیشتر راهنمایی کنید .
ممنون
arashkhan56
04-09-2013, 19:58
سلام
براتون پ.خ کردم.
موفق باشید
ارش خان
مدل 904 42 اینچ هم داره و اگر داره قیمتش حدودا چند هست؟
امروز مدل 804 و 42 اینچش رو قیمت گرفتم با گارانتی حدود 3.800 بود
البته بدون گارانتی رو نمیدونم
arashkhan56
05-09-2013, 00:30
ارش خان
مدل 904 42 اینچ هم داره و اگر داره قیمتش حدودا چند هست؟
امروز مدل 804 و 42 اینچش رو قیمت گرفتم با گارانتی حدود 3.800 بود
البته بدون گارانتی رو نمیدونم
سلام دوست عزیز
مدل w904 فکر کنم فقط ۴۶ و ۵۵ اینچ داره
مدل w804a سایز ۴۲ داره۰
toorajjj
05-09-2013, 12:41
ممنونم دوست عزیز میشه بگید شما چند قیمت سفارش دادید؟ و اینکه شما خودتون از نزدیک 804 و 904 را کنار هم تست کردید ؟ چقدر تفاوت کیفیت هست ؟ به اندازه 2 میلیون اختلاف کیفیت دارند؟
arashkhan56
06-09-2013, 09:26
ممنونم دوست عزیز میشه بگید شما چند قیمت سفارش دادید؟ و اینکه شما خودتون از نزدیک 804 و 904 را کنار هم تست کردید ؟ چقدر تفاوت کیفیت هست ؟ به اندازه 2 میلیون اختلاف کیفیت دارند؟
با سلام
من 3 میلیون و هشتصد گرفتم
من تصویر دوتاشون رو دیدم ولی کنار هم ندیدم تا بتونم مقایسه کنم
فکر کنم اختلاف قیمتشون کمتر از 2 میلیون باشه(البته تو بانه)
Roy Jackson
06-09-2013, 15:56
این w904 مدلیه که برای اروپا میره؟
چون چیری که برای بازار اینجا هست w900 هستش
arashkhan56
06-09-2013, 23:08
این w904 مدلیه که برای اروپا میره؟
چون چیری که برای بازار اینجا هست w900 هستش
سلام
این مدل w904 روی سایت سونی ایرانه
فکر کنم برای خاورمیانه این مدل رو میزنه.
Roy Jackson
06-09-2013, 23:23
سلام
این مدل w904 روی سایت سونی ایرانه
فکر کنم برای خاورمیانه این مدل رو میزنه.
ممنون که پاسخ دادین، پس W900 که الانم تو بازار هست جریانش چیه؟ این برای کدوم بازاره؟
سلام ..لطفا شماره تماس و نام فروشگاه رو هم برای من بفرستید ....
قیمت نمایندگی سونی برای مدل w80 سه میلیون و هشتصد بود
من بودجه م 3 هست
بنظرتون ارزونتر میشه
باتشکر
toorajjj
09-09-2013, 08:05
من بودجه م 3 هست
بنظرتون ارزونتر میشه
باتشکر
دوست عزیز میشه بگید شما از کدام نمایندگی یا سایت قیمت کردید؟ چون من رفتم نمایندگی قیمت 4900 بود
mohammadsony
09-09-2013, 15:46
سلام دوستان بنده به عنوان نصاب و فروشنده محصولات سونی و سامسونگ خدمت شما دوستان عرض میکنم که بنده همین تلوزیون 804 را چندین بار نصب کردم واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا خیلی عالی هستش قابلیت پخش فرمت ها زیادی با usb در نظر گرفته شده 4 عدد عینک بدون باطری و سب داره که دیگه مشکالات گذشته را نداره، پایه و قاب خیلی زییایی هم داره قسمت بدون گارانتی سایز 46 حدود 3 میلیون و 700 هستش و با گارانتی 4 میلیون و نهصد سوالات بیشتری داشتید من در خدمتم.
سلام دوستان بنده به عنوان نصاب و فروشنده محصولات سونی و سامسونگ خدمت شما دوستان عرض میکنم که بنده همین تلوزیون 804 را چندین بار نصب کردم واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا خیلی عالی هستش قابلیت پخش فرمت ها زیادی با usb در نظر گرفته شده 4 عدد عینک بدون باطری و سب داره که دیگه مشکالات گذشته را نداره، پایه و قاب خیلی زییایی هم داره قسمت بدون گارانتی سایز 46 حدود 3 میلیون و 700 هستش و با گارانتی 4 میلیون و نهصد سوالات بیشتری داشتید من در خدمتم.
سلام دوست عزیز اگه میشه یه مقایسه بین مدل904سونی وf8880سامسونگ بزارید من این دو مدل را دوست دارم کدام بهتر است باتشکر
arashkhan56
10-09-2013, 00:54
من بودجه م 3 هست
بنظرتون ارزونتر میشه
باتشکر
سلام دوست عزیز
من از این سایت خریدم و شماره های تماس روی سایت هست:
قیمت 47w804a تو نمایندگی ها(خیابان جمهوری) قبل از بحث حمله احتمالی آمریکا به سوریه 4 میلیون و هشتصد بود(با گارانتی) و بدون گارانتی 3 میلیون و هشتصد
بعد از این سر و صداها قیمت یک مقدار بالاتر رفته و احتمالا باز پایین میاد.
mohammadsony
10-09-2013, 08:20
مقایسه بین دو مدل سونی w904 و سامسونگ F8880
امسال سونی و سامسونگ رقابت بیشتری با هم دارند و خصوصیات سامسونگ نسبت به سونی اسمارت بودنش است که برنامه های اندروید را می توان نصب کرد. حسگر های هوشمند صوتی، دوربین و ... که در نظر گرفته شده است. سرعت تصویر که من خیلی معتقد نیستم به این ارقام در سامسونگ 1200 هرتز و در سونی 800 هرتز است.
از نظر ورودی و خروجی ها تقریبا یکسان هستند و 3 ورودی Usb دارند، چهار عینک سبک همراه تلوزیون است. قاب و طراحی هر دو بسیار زیبا هستند. به نظر من در کیفیت صدا قدرت و وضوح اول سونی کیفیت تصویر شفافیت و کیفیت پنل سونی، گارانتی 24 ماه سونی، در امکانات جانبی، زیبایی، هوشمند بودن سامسونگ بحث قیمت و سایز هم مطرح است که سونی 47 و 55 دارد و سامسونگ 46 و 55
در کل هر دو عالی هستند ولی من سونی را ترجیح می دهم چون سینما های حرفه ای و خوبی هم دارد.
matinpour
10-09-2013, 08:37
مقایسه بین دو مدل سونی w904 و سامسونگ F8880
امسال سونی و سامسونگ رقابت بیشتری با هم دارند و خصوصیات سامسونگ نسبت به سونی اسمارت بودنش است که برنامه های اندروید را می توان نصب کرد. حسگر های هوشمند صوتی، دوربین و ... که در نظر گرفته شده است. سرعت تصویر که من خیلی معتقد نیستم به این ارقام در سامسونگ 1200 هرتز و در سونی 800 هرتز است.
از نظر ورودی و خروجی ها تقریبا یکسان هستند و 3 ورودی Usb دارند، چهار عینک سبک همراه تلوزیون است. قاب و طراحی هر دو بسیار زیبا هستند. به نظر من در کیفیت صدا قدرت و وضوح اول سونی کیفیت تصویر شفافیت و کیفیت پنل سونی، گارانتی 24 ماه سونی، در امکانات جانبی، زیبایی، هوشمند بودن سامسونگ بحث قیمت و سایز هم مطرح است که سونی 47 و 55 دارد و سامسونگ 46 و 55
در کل هر دو عالی هستند ولی من سونی را ترجیح می دهم چون سینما های حرفه ای و خوبی هم دارد.
دوست عزیز
زمانی که شما دو تلویزیون را مقایسه می کنید سعی کنید تمام مشخصات و امکانات آنها را ریز کنید تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند که برای استفاده بهتر از چه برندی استفاده کنند مثلا خیلی از دوستان اهل فیلم نگاه کردن با زیر نویس فارسی هستند که متاسفانه سونی این امکان را ندارد و یا اینکه و قتی که تلویزیونی به این قیمت بالا می خرند در سالهای آینده که ویژ گی ها و امکانات و یا قدرت پردازش تصویر وکیفیت آن بیشتر می شود نمی توانند تلویزیون شان را بفروشند تا آن مدل جدید را بخرند که سامسونگ این امکان را دارد که شما را از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند که سونی نمی تواند و غیره....
mohammadsony
10-09-2013, 09:08
حتما چشم. از راهنمایی شما ممنون و سپاس گذارم
toorajjj
10-09-2013, 10:38
دوست عزیزم ممنون از راهنمایی شما. من چند تا سوال اساسی دارم که فکر کنم فقط شما بتونید جواب بدید ممنون میشم. یکی اینکه بنظرتون من با گارانتی بخرم یا با گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی ؟ سوال دوم اینکه شما خدتون از نزدیک w804 و w904 را مقایسه کردید ؟ به نظرتون خرید کدام صلاحه آیا واقعا کیفیت تصویر به اندازه 1/5 میلیون اختلاف دارند؟ ممنون از شما
mohammadsony
10-09-2013, 14:06
عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
mohammadsony
10-09-2013, 14:07
دوست عزیزم ممنون از راهنمایی شما. من چند تا سوال اساسی دارم که فکر کنم فقط شما بتونید جواب بدید ممنون میشم. یکی اینکه بنظرتون من با گارانتی بخرم یا با گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی ؟ سوال دوم اینکه شما خدتون از نزدیک w804 و w904 را مقایسه کردید ؟ به نظرتون خرید کدام صلاحه آیا واقعا کیفیت تصویر به اندازه 1/5 میلیون اختلاف دارند؟ ممنون از شما
عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
toorajjj
11-09-2013, 09:30
ممنون دوست عزیز من مشکلم بودجه نیست اما متنفرم از اینکه پول بابت اختلاف نامامحسوس و جزیی بدم اگز بدونم واقعا اختلاف اندک است همون w804 را میگیرم. کاش کسی بود که دوتا شو از نزدیک مقایسه کرده بود:n13:
سامسونگ چطوری قابلیت بروز رسانی دارد. یعنی این کیت آپگرید ساز دقیقا چکار می کند؟
matinpour
15-09-2013, 00:26
سامسونگ چطوری قابلیت بروز رسانی دارد. یعنی این کیت آپگرید ساز دقیقا چکار می کند؟
دوست عزیز
کیت ارتقاء ال ای دی های سامسونگ آیا تا به حال تصور اینکه تلویزیون خود را به روز و جدید کنید به ذهن تان خطور کرده است؟
تلویزیون هوشمند سامسونگ، تنها تلویزیونی در جهان است که امکان به روز رسانی آن به کمک یک کیت ارتقاء وجود دارد.
توضیح کیت ارتقاء:
تنها با متصل ساختن کیت ارتقاء به تلویزیون هوشمند سامسونگ (مدل پشتیبانی کننده سال گذشته)، از ویژگی های تلویزیون هوشمند جدید 2013 برخوردار خواهید شد و نیازی به خرید تلویزیون جدید نخواهید داشت.
توضیح مزایای کیت ارتقاء:
کار با اسمارت هاب تلویزیون های مدل 2013 بسیار آسان تر شده است.
تعامل هوشمند(کنترل حرکتی،کنترل صوتی) در مدل های 2013
سرعت عملکرد، کارایی و مرورگر وب در مدل های 2013 که مجهز به پردازنده 4 هسته ای هستند بسیار بیشتر از مدل های سال گذشته که 2 هسته ای بودند می باشد. با اتصال کیت ارتقاء به مدل های پشتیبانی کننده سال گذشته( ES7770 و ES8880)، پردازنده این تلویزیون ها هم به 4 هسته ای ارتقاء خواهد یافت و از همان مزایای پردازنده تلویزیون های 2013 برخوردار خواهند شد.
فقط و فقط تلویزیون های هوشمند سامسونگ امکان بروز شدن دارند. کیت ارتقا برای تلویزیون های UHD سامسونگ نیز قابل استفاده بوده و این مهمترین مزیت این تلویزیون نسبت به نمونه های مشابه شرکت های رقیب می باشد. ولی نوع کیت ارتقا برای این تلویزیون با سایر تلویزیون های سامسونگ تفاوت دارد.
نکات کلیدی در خصوص کیت ارتقاء تلویزیون های هوشمند سامسونگ
دونوع تلویزیون در جهان وجود دارد: تلویزیون قابل ارتقاء و تلویزیون غیر قابل ارتقاء
تنها، تلویزیون هوشمند سامسونگ تلویزیونی قابل ارتقاست
با استفاده از کیت ارتقا، از خرید تلویزیون جدید بی نیاز شوید
کیت ارتقاء به صورت مجزا به فروش می رسد
با اتصال کیت ارتقاء به مدل های ES7770 و ES8880، از ویژگی های مدل های هوشمند F برخوردار شوید
با اتصال کیت ارتقا، کار با صفحه اسمارت هاب جدید، آسان تر است
جستجو و دسترسی آسان به محتوا یا اسمارت هاب جدید سال 2013
تعامل هوشمند پیشرفته سال 2013:
دستورات طبیعی بیشتر در کنترل حرکتی(مانند ورق زدن، چرخش عکس و بزرگنمایی) در اختیار خواهید داشت
دستورات صوتی بیشتر در کنترل صوتی
عملکرد بهتر تلویزیون با پردازنده 4 هسته ای:
با اتصال کیت ارتقاء به مدل های 7770 و 8880 سری E، پردازنده 2 هسته ای این مدل ها 4 هسته ای می شود
سرعت بیشتر مرورگر وب با پردازنده 4 هسته ای
پردازنده مدل های E دو هسته ای و 1 گیگاهرتزی بوده درحالیکه پردازنده مدل هایF چهار هسته ای و 1.4 گیگاهرتزی می باشد
می توان کیت ارتقاء را به تلویزیون دیگری نیز وصل کرد ولی تنظیمات تلویزیون قبلی، به حالت اول بر میگردد
می توان از برنامه های کاربردی که قبل از اتصال کیت ارتقاء نصب شده اند نیز بدون مشکل استفاده کرد
می توان کیت ارتقاء را حتی در حالت براکت روی دیوار نیز به تلویزیون وصل کرد
سلام دوست عزیز
من از این سایت خریدم و شماره های تماس روی سایت هست:
قیمت 47w804a تو نمایندگی ها(خیابان جمهوری) قبل از بحث حمله احتمالی آمریکا به سوریه 4 میلیون و هشتصد بود(با گارانتی) و بدون گارانتی 3 میلیون و هشتصد
بعد از این سر و صداها قیمت یک مقدار بالاتر رفته و احتمالا باز پایین میاد.
با تشکر از راهنمایی
منظورم مدل 40 اینچی بود
اینجا :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 2950 هم قیمت دادن
من 47w804a دارم دو تا آپدیت جدیدترش اومده تو سایت ایرانش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که خبری از آپدیت نیست تو سایت مالزیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست بگیرم بریزم فارسیش میپره؟
کسی تا حالا این مدلو آپدیت نکرده؟
----------------------------------------------
آپدیت کردم نه تغییری حس کردم نه مشکلی پیش اومد :دی
padina65
30-09-2013, 07:53
سلام درمورد کیفیت w804 47 با nx720 40 کدوم بهتره؟بعد w804 2عدد کنترل داره؟در کل کدوم مدل کیفیتش بهتره.مالزی اصل هست؟لطفا زود بهم بگسن میخوام بخرم
DREAD KING
09-10-2013, 13:38
سلام دوستان .
بالاخره دیشب w800 من هم رسید . سایز 42 .
هنوز خیلی با تلویزیون ور نرفتم . اولین کارم این بود که مطابق با پیشنهاد سی نت اومدم تلویزیونو کالیبره کردم و بعد چند تا فیلم و بازی توش نگاه کردم . جاتون هالی دیشب فیلم گذشته ی اصغرجونو باهاش دیدم که واقعا هم لذت بردم . هم از فیلم و هم از تلویزیون !
اولین نگرانیم عمق رنگ مشکی بود . که اتفاقا من از عمق رنگ مشکیش راضی بودم . شاید از بهترین ها نباشه ولی واقعا خوب بود .
چند تا عکس :
اگر عکس های بیشتری هم خواستید در خدمتم .
سلام درمورد کیفیت w804 47 با nx720 40 کدوم بهتره؟بعد w804 2عدد کنترل داره؟در کل کدوم مدل کیفیتش بهتره.مالزی اصل هست؟لطفا زود بهم بگسن میخوام بخرم
مدل 804 که 1 کنترل تو کارتون خرید داره رو جعبش هم که زده مالزی دیگه اصل و غیر اصلشو نمی دونم. کیفیتش هم نسبت به nx720 نمی دونم ولی من و هرکس داشته راضی بوده
انطباق تصویر nx720 هم 200 هست و w804 هم 400 هست و کلا مدل nx قدیمی تره و موتور x-reality هم برای w804 Pro هست و بهنظر بهتر شده
و به نظرم مشخصه که w804 انتخاب بهتریه!
amokhosro
16-10-2013, 08:20
با زیرنویس فارسی مشگل داره یعنی arabic را ساپورت نمیکنه ولی utf8 و utf 16 را ساپورت میکنه.
بنده از یکی از دوستان خرید کردم که قیمتش بسیار مناسب هست اول بیعانه میگره و در تهران تحویل میده و پس از تست در منزل شما بقیه پول را میگیره.
Sent from my iPhone 4s
دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم خرید کنیم آیا مطمئن هست؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
سپاس فراوان
دیروز آپدیت جدید سری w یعنی Version PKG3.803GAA تاریخ 16 اکتبر 2013 اومد
آپدیت کردم ولی نه تغییری حس کردم و نه زیرنویس فارسی درست شده. (البته زیرنویس با این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اوکی شده)
کسی تغییری مشاهده کرده لطفا اعلام کنه
مثل اینکه بعضی تلویزیون ها رو که ریبوت کردن اینترنتش از کار افتاده که امروز تو سایتش نوشته و معذرت خواهی کرده!
Razavi Parsa
25-10-2013, 14:19
سلام
دوستان ما يك تي وي اك w670a سايز 42 داريم كه كنترلش اصلا كار نمي كنه. يعني كار مي كنه اما اينجوريه وقتي ميگريش جلوي حسگر تي وي ؛ بدون هيچ كليدي رو فشار بدم تي وي رو خاموش مي كنه! و وقتي دوباره ميگريمش بدون فشردن هيچ كليدي تي وي رو روشن مي كنه
مشكل از كجاست؟
سلام
دوستان ما يك تي وي اك w670a سايز 42 داريم كه كنترلش اصلا كار نمي كنه. يعني كار مي كنه اما اينجوريه وقتي ميگريش جلوي حسگر تي وي ؛ بدون هيچ كليدي رو فشار بدم تي وي رو خاموش مي كنه! و وقتي دوباره ميگريمش بدون فشردن هيچ كليدي تي وي رو روشن مي كنه
مشكل از كجاست؟
اگر مشکل از کنترل نباشه پیشنهاد می کنم آپدیت کنید فیرمور تلویزیون رو
Razavi Parsa
28-10-2013, 19:56
سلام
فايل آپديت w670a رو گرفتم ريختم تو فلش. فلش رو كه به تي وي ميزنم بايد 3 گزينه عكس ؛ موسيقي يا ويديو انتخاب كنم كه با انتخاب هر يك از اين حالات فايل با پسوندbin كه همون برنامه به روز رساني است نمايش داده نميشه. تو پوشه مجزا هم ريختم بازم نشون نميده
چيكار بايد بكنم؟
سلام
فايل آپديت w670a رو گرفتم ريختم تو فلش. فلش رو كه به تي وي ميزنم بايد 3 گزينه عكس ؛ موسيقي يا ويديو انتخاب كنم كه با انتخاب هر يك از اين حالات فايل با پسوندbin كه همون برنامه به روز رساني است نمايش داده نميشه. تو پوشه مجزا هم ريختم بازم نشون نميده
چيكار بايد بكنم؟
آموزش کاملش فارسی اینجا هست(فقط فایلو از اون سایت که قبلا دادم بگیرید جای این)
فلش رو با fat32 فرمت کن بعد تو فلش فقط 1 فولدر با نام شبیه sony_dtv0FA30A05A0A5_00002201 این باید باشه بعد وصل کنی آپدیت باید آغاز بشه
(تو تنظیماتش آپدیت خودکار روشن باید باشه)
Razavi Parsa
28-10-2013, 22:29
w670a واي فاي داخلي داره؟
w670a واي فاي داخلي داره؟
بله داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...
Razavi Parsa
28-10-2013, 22:44
ميشه راهنمايي كنين تا از طريق تنظيمات خود تي وي به بهترين حالت و با كيفيت ترين حالت تصوير و صدا تنظيمش كنم؟
ali.reihani
01-11-2013, 12:57
ميشه راهنمايي كنين تا از طريق تنظيمات خود تي وي به بهترين حالت و با كيفيت ترين حالت تصوير و صدا تنظيمش كنم؟
برید تو تنظیمات تصویر یا هم میتونید بازدن دکمه options هم به تنظیمات تصویر دست پیدا کنی و هم به انتخاب نوع صفحه در سرایط گوناگون!
آپدیت جدید هم اومد 3.901 :)
shervin206
05-11-2013, 10:16
دوستان پنل w904a مثل w804 هست یا فرق می کنه؟
بین w904a و hx925 در سایز 46 اینچ عمق رنگ مشکی در کدام بیشتر است؟
در مجموع بین w904a و hx925 کدام را توصیه می کنید؟
آیا کسی از دوستان این دو مدل رو در کنار هم دیده و تصاویر رو با هم مقایسه کرده؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.... با تشکر
shervin206
05-11-2013, 11:18
کسی اینجا نیست جواب مارو بده؟??????:n13:
shervin206
05-11-2013, 22:13
دوستان من عجله دارم و فردا می خوام خریدم رو انجام بدم لطفا یکی جواب مارو بده...با تشکر
samuraii40
07-11-2013, 15:28
نوع پنل 904 با 804 فرق دارد و هر دو از شرکتهای مختلف هستند.مشگی 925 بهتر از 904 هست ولی در کل 904 از 925 بهتر هستش بنده به شخصه 804 را به 925 هم به خاطر طراحی و هم به خاطر قابلیتهاش ترجیح میدم 904 که جای خود دارد.اگر مشگل مالی ندارید ابتدا 904 و سپس بین 925 و 804 از لحاظ تصویر 925 و از لحاظ امکانات 804 را انتخاب کنید.البته ناگفته نماند که تصویر 804 عالیست و اینکه 925 تولید 2011 میباشد.
Panel w804=LG Display passive 3d
Panel w904=YOUNGlighting taiwan active 3d
shervin206
11-11-2013, 18:39
W904 رو انتخاب کردم و از بانه سفارش دادم...امروز آوردن...در حال تست بودم که پیکسل سوخته پیدا کردم.
رنگ های سفید، مشکی، سبز، آبی، قرمز و زرد را با کیفیت فول اچ دی روی تصویر انداختم و یک نقطه بود که با تغییر رنگ تصویر تغییر رنگی نداشت و سیاه بود تقریبا...فروشنده (یا همون پیک) معتقد بود که پیکسل سوخته قرمز میشه ولی من بهش گفتم که چون این نقطه تغییر رنگ نداره پیکسل سوخته هست...گفتم باید تعویض بشه و اون هم تلویزیون رو برد (البته نیم ساعت تلاش کرد که من روقانع کنه ولی نتونست) ...دوستان به هیچ عنوان در تصاویر دیگه به جز این عکس های رنگی پیکسل سوخته مشخص نبود.
shervin206
12-11-2013, 23:22
منوی مخفی W904 رو که ساعت کارکرد دستگاه رو نوشون میده رو کسی می دونه؟
yavar-mac
17-11-2013, 00:41
سلام خسته نباشید میشه برنامه تست پیکسل که همان تصاویر سه رنگ اصلی با سفید مشکی با کیفیت ۱۰۸۰ هستش رو برام واسه دانلود بذارید ممنون میشم
یه سوال دیگه من میخوام واسه خونه ام (( تازه ازدواچ کردم:n20:)) ال سی دی بخرم بین این سه گزینه گیر کردم w670 .. w700 و w800 کدامش رو صلاح میدانید در مورد w800 سه بعدی پسیو روی تصاویر دو بعدی در سرعت های بالا تاثیر داره یا نه ؟؟؟ سوال بعدیم ایا با گارانتی بخرم یا بی گارانتی محصولاتی که از بانه میاد مطمن هستن از بانه بخرم یا از سنتر سونی لطفا توضیح عنایت کنید ... ممنون میشم
سلام خسته نباشید میشه برنامه تست پیکسل که همان تصاویر سه رنگ اصلی با سفید مشکی با کیفیت ۱۰۸۰ هستش رو برام واسه دانلود بذارید ممنون میشم
یه سوال دیگه من میخوام واسه خونه ام (( تازه ازدواچ کردم:n20:)) ال سی دی بخرم بین این سه گزینه گیر کردم w670 .. w700 و w800 کدامش رو صلاح میدانید در مورد w800 سه بعدی پسیو روی تصاویر دو بعدی در سرعت های بالا تاثیر داره یا نه ؟؟؟ سوال بعدیم ایا با گارانتی بخرم یا بی گارانتی محصولاتی که از بانه میاد مطمن هستن از بانه بخرم یا از سنتر سونی لطفا توضیح عنایت کنید ... ممنون میشم
تصاویر رنگی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت W800 بالاتر است. با گارانتی بخرید.
hamid268
18-11-2013, 20:42
دوستان
چه فرقی بین w800 با w804 هست؟
ممنون
سعید چریک
20-11-2013, 01:22
سلام به همه دوستان
من همین الان عضو شدم و اونهم به خاطر چند تا مشکل که با ال ای دی که خریدم داشتم تو اینترنت دنبال راه حل میگشتم که به این انجمن راهنمایی شدم
من یک W800 A سایز"42 خریدم به مبلغ 2،800،000 تومن از عسلویه
بدون گارانتی البته شاید دوستان تعجب کنید ولی نباید هزینه زیادی بابت گارانتی بدین شما میتونید با 10% هزینه گارانتی تلوزیونتون رو در یکی از شعبات بیمه های کشور ،بیمه کنید
بنده چند مشکل دارم که دوتاش مربوط به زیرنویس و ظبط برنامه دلخواه میباشد
دوستان در چند پست گذشته صحبت از آپدیت و اینجور چیزا کرده بودند آیا ممکنه برنامه ای بیاد که با نصب روی تلوزیون این دومشکل حل بشه یا نه کلا باید بیخیال این دو مورد بشم
من خودم چون آدم اهل فیلمی هستم شدیدا" با مشکل زیرنویس ، مسئله دارم دوستان خبره اگه بنده رو راهنمایی بکنید سپاسگذارتان هستم
با تشکر
پیروز و سربلند باشید
yavar-mac
20-11-2013, 03:22
سلام من هم دابلیو ۸۰۰ ای خریدم یه سوال دارم یا روی کنترل سایز ۴۲ اینج انتی اف اس وجود دارد یا نه؟؟؟ چون رو کنترل من که سایز ۴۲ هستش وچود ندارد
virgin_spring
22-11-2013, 13:11
سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین Sony 42 W670 بهتره یا Sony 42 R500?
کدومو بخرم؟
hamid1002
23-11-2013, 22:46
سلام
دوستان من قصد خرید تلویزیون ال ای دی سونی را دارم با پرس و جوهایی که کردم یک مدل از سونی رو به من پیشنهاد دادن ( 46w700a ) اما توی سایت سونی قسمت پشتیبانی چنین مدلی رو نشون نمیده میخواستم بدونم این مدل از دستگاه اصلی و ساخت مالزی است یا جنس تقلبی بازار سونی؟
و چجوری از روی شماره سریال دستگاه میشه به اصلی بودن یا قاچاق بودن دستگاه پی برد؟
با تشکر
matinpour
23-11-2013, 23:07
سلام
دوستان من قصد خرید تلویزیون ال ای دی سونی را دارم با پرس و جوهایی که کردم یک مدل از سونی رو به من پیشنهاد دادن ( 46w700a ) اما توی سایت سونی قسمت پشتیبانی چنین مدلی رو نشون نمیده میخواستم بدونم این مدل از دستگاه اصلی و ساخت مالزی است یا جنس تقلبی بازار سونی؟
و چجوری از روی شماره سریال دستگاه میشه به اصلی بودن یا قاچاق بودن دستگاه پی برد؟
با تشکر
دوست عزیز
این مدل سفارش هند است برای دیدن مشخصات و کارایی آن به این سایت بروید.
yavar-mac
23-11-2013, 23:28
سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین Sony 42 W670 بهتره یا Sony 42 R500?
کدومو بخرم؟
داداشم با خیال راحت برو w670 بخر حالش رو ببر سری ار از نظر تصویر به پای سری w نمیرسه چون موتور گرافیکی خیلی بهتری داره ایکس رایلیتی :n12:
من خودم دابلیو ۸۰۰ ای دارم خیلی راضی هستم
KATALONIA
27-11-2013, 21:46
سلام دوستان :n16:
چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 SONY چیه؟؟
با سلام
میخواستم از دوستان خواهش کنم کسی منوی مخفی سونی w800 را میدونه به من کمک کنه؟من خریدم از بانه و میخوام به اکبند بودنش و کار نکردن اون مطمئن بشم ممنون
shapooli57
28-11-2013, 00:00
سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز
KATALONIA
28-11-2013, 00:16
[QUOTE=shapooli57;7997862]سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز[/QUO
من راجع به HX850 تحقیق کردم ، به نظرم خیلی تلویزیون خوب و با کیفیتیه . فقط نمیدونم کسی اینجا تجربه کار باهاشو داره یا نه
فروشنده محصولات سونی هستین؟
من قصد خردید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من قصد خرید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.[/QUOTE]
دوستان تا حالا کسی تصویر تلویزون سونیw800 با ال جی la86000 رو مقایسه کرده کدوم سرتره؟؟؟میخوایم یه 47 بگریم .دوستانی که مدل سونی رو دارن میشه بگن کیفت تصویر دوبعدیش چجوریه؟؟منو فارسی داره یا نه؟
من قصد خرید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.[/QUOTE]
دوست عزیز اگه خودتون ماشین دارین که هیچ.. ولی اگه میخوای با حمل و نقل عمومی بری بهتره که همون تهران بخری..من خودم سنندج هستم .سال گذشته که میخواستیم یه مقدار شیشه دکور به اندازه یک تلویزیون 42 اینچ بفرستیم بانه 40 هزار تومان ازمون گرفتن اونم تازه با هزار منت..تازه ماشینی که وسیله رو قبول کرد یک اتوبوس قدیمی بود و به بار هم اسیب زده بود.در مورد خرید از بانه هم باید بگم که اگه به یک سایت بانه ای مراجعه کنی و به شماره تماسی که تو سایت هست تلفن بزنی، میتونی پایین ترین قیمت محصول رو بپرسی و اگه ارزش داشت بعدش بری بخریش..ومهم تر اینکه اون قیمت همکاره بود نه مشتری واسه همین هیچ وقت با اون قیمت به شما نمی دن. من تو سنندج دیروز قیمت کردم بهم گفتن4 میلیون.فروشنده تهرانی ، که خیلی با انصاف تر بوده.
دوست عزیز اگه خودتون ماشین دارین که هیچ.. ولی اگه میخوای با حمل و نقل عمومی بری بهتره که همون تهران بخری..من خودم سنندج هستم .سال گذشته که میخواستیم یه مقدار شیشه دکور به اندازه یک تلویزیون 42 اینچ بفرستیم بانه 40 هزار تومان ازمون گرفتن اونم تازه با هزار منت..تازه ماشینی که وسیله رو قبول کرد یک اتوبوس قدیمی بود و به بار هم اسیب زده بود.در مورد خرید از بانه هم باید بگم که اگه به یک سایت بانه ای مراجعه کنی و به شماره تماسی که تو سایت هست تلفن بزنی، میتونی پایین ترین قیمت محصول رو بپرسی و اگه ارزش داشت بعدش بری بخریش..ومهم تر اینکه اون قیمت همکاره بود نه مشتری واسه همین هیچ وقت با اون قیمت به شما نمی دن. من تو سنندج دیروز قیمت کردم بهم گفتن4 میلیون.فروشنده تهرانی ، که خیلی با انصاف تر بوده.
با تشکر از جوابتون ولی اگر حتی 100 هزار تومان هم کرایه بدهم و اگر مثلن تفاوت قیمت 1میلیون تومان باشد! همچنان مقرون بصرفه خواهد بود
با تشکر از جوابتون ولی اگر حتی 100 هزار تومان هم کرایه بدهم و اگر مثلن تفاوت قیمت 1میلیون تومان باشد! همچنان مقرون بصرفه خواهد بود
یک میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04::n04: دوست عزیز تفاوتش در نهایت میتونه 200هزار باشه اونم اگه بهت بدن.(به سایت میهن مارکت برو متوجه میشی که من چی میگم اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت جهانی w804 چیزی در حدود1100 دلاره.پس دلت رو خوش نکن. در ضمن باید بگم که من هم میخواستم یک 47 اینج این تلویزیون رو بخرم که حالا پشیمونم.به یه سایت خارجی مراجعه کردم کنتراستش 1000 بود(کنتراست واقعی نه داینامیک)در حالی که مدل ال جی 86000 کنتراستش 1130 بود.تازه عمق سطح مشکی سونی 0.20 کاندلابود که از سطح مشکی ال جی که 0.18 کاندلا هستش کمتره. اگه بخوام ال ای دی بگیرم مدل ال جی رو میگیرم. ولی تو اون سایت کمی گشتم و متوجه شدم کنتراست پلاسمای پانا st60 حدود5000 هزار بود و عمق مشکیش 0.03 کاندلا بود که این خیلی عالیه.واسه همین میخوام صبر کنم تا این مدل بیاد تو بانه.باید بدونی کنتراست f6400 سامی البته مدل پلاسماش تو اون سایت که اندازه گرفتن 3000 بوده. اگرم اون سایت رو خواستی ببینی بگو تا برات لینکش رو بزارم.
یک میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز تفاوتش در نهایت میتونه 200هزار باشه اونم اگه بهت بدن.(به سایت میهن مارکت برو متوجه میشی که من چی میگم اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت جهانی w804 چیزی در حدود1100 دلاره.پس دلت رو خوش نکن. در ضمن باید بگم که من هم میخواستم یک 47 اینج این تلویزیون رو بخرم که حالا پشیمونم.به یه سایت خارجی مراجعه کردم کنتراستش 1000 بود(کنتراست واقعی نه داینامیک)در حالی که مدل ال جی 86000 کنتراستش 1130 بود.تازه عمق سطح مشکی سونی 0.20 کاندلابود که از سطح مشکی ال جی که 0.18 کاندلا هستش کمتره. اگه بخوام ال ای دی بگیرم مدل ال جی رو میگیرم. ولی تو اون سایت کمی گشتم و متوجه شدم کنتراست پلاسمای پانا st60 حدود5000 هزار بود و عمق مشکیش 0.03 کاندلا بود که این خیلی عالیه.واسه همین میخوام صبر کنم تا این مدل بیاد تو بانه.باید بدونی کنتراست f6400 سامی البته مدل پلاسماش تو اون سایت که اندازه گرفتن 3000 بوده. اگرم اون سایت رو خواستی ببینی بگو تا برات لینکش رو بزارم.
ممنون از پاسختون + من خیلی از کلمات فنی که گفتین نمی شناسم...
نمیدونم چرا تعجب کردین ولی اگه مثلن کالا 6 تومن باشه حتمن 1 تومن تفاوت داره + من با شخصی صحبت کردم که یکماه-نیم پیش w804 42 از بانه 3100 گرفته بود و میگفت تهران 3800 بوده و میگفت مرز بسته بود و کالا کمیاب و اگه مرز باز بود حتی 2800 هم میشده که بخره... پس میبینی که براحتی 1 میلیون تفاوت داشته + منطق هم همینو میگه که وقتی تو خیابان جمهوری w804 47 میدن 3800 خب پس حتمن 800 تومنش سوده.
با تشکر
ممنون از پاسختون + من خیلی از کلمات فنی که گفتین نمی شناسم...
نمیدونم چرا تعجب کردین ولی اگه مثلن کالا 6 تومن باشه حتمن 1 تومن تفاوت داره + من با شخصی صحبت کردم که یکماه-نیم پیش w804 42 از بانه 3100 گرفته بود و میگفت تهران 3800 بوده و میگفت مرز بسته بود و کالا کمیاب و اگه مرز باز بود حتی 2800 هم میشده که بخره... پس میبینی که براحتی 1 میلیون تفاوت داشته + منطق هم همینو میگه که وقتی تو خیابان جمهوری w804 47 میدن 3800 خب پس حتمن 800 تومنش سوده.
با تشکر
اگه قیمتی که گفتی درست باشه که من میرم و یک 55 اینج میخرم ولی اینطوری نیست .یه دوستی دارم که تو بانه هستش اگه شانس بیارم و سر کار نباشه بهش زنگ میزنم و ازش میخوام یه پرسو جوی بکنه.در مورد کنتراست باید بگم که این عدد هر چقدر بیشتر باشه کیفیت تصویر دو بعدی بهتری خواهی داشت مثلا تو این سایت که لینکش رو میزارم کنتراست w800 رو 1000 بدست اوردن در حالی که کنتراست مدل ال جی رو 1130 بدست اورده.در مورد عمق ساهی هم باید بگم که این عدد هر چقدر کوچکتر باشه رنگ سیاهی که پخش میشه سیاه تر هستش که رو کل تصویر تاثیر میزاره.مثلا مدل سونی 0.20 هستش ولی مال ال جی 0.18.در ضمن یادت باشه که اگه یه مشگلی برای تلویزیون سونی پیش بیاد قطعه براش پیدا نمیشه و میره قاطی باقالی ها.
مدل ال جی 86000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
مدل سونی 800 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
راستی میخوای ازش برای ماه-واره استفاده کنی یا میخوای شبکه ملی رو ببینی؟این سوال خیلی مهمه...من با یه فروشنده ی بانه ی حرف زدم بهم مدل فیلیپس 8008 رو پیشنهاد داد و گفت ----- داخلی هم داره.
اگه قیمتی که گفتی درست باشه که من میرم و یک 55 اینج میخرم ولی اینطوری نیست .یه دوستی دارم که تو بانه هستش اگه شانس بیارم و سر کار نباشه بهش زنگ میزنم و ازش میخوام یه پرسو جوی بکنه.در مورد کنتراست باید بگم که این عدد هر چقدر بیشتر باشه کیفیت تصویر دو بعدی بهتری خواهی داشت مثلا تو این سایت که لینکش رو میزارم کنتراست w800 رو 1000 بدست اوردن در حالی که کنتراست مدل ال جی رو 1130 بدست اورده.در مورد عمق ساهی هم باید بگم که این عدد هر چقدر کوچکتر باشه رنگ سیاهی که پخش میشه سیاه تر هستش که رو کل تصویر تاثیر میزاره.مثلا مدل سونی 0.20 هستش ولی مال ال جی 0.18.در ضمن یادت باشه که اگه یه مشگلی برای تلویزیون سونی پیش بیاد قطعه براش پیدا نمیشه و میره قاطی باقالی ها.
مدل ال جی 86000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
مدل سونی 800 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review
راستی میخوای ازش برای ماه-واره استفاده کنی یا میخوای شبکه ملی رو ببینی؟این سوال خیلی مهمه...من با یه فروشنده ی بانه ی حرف زدم بهم مدل فیلیپس 8008 رو پیشنهاد داد و گفت ----- داخلی هم داره.
سلام
ممنون از جواب های شما...
نه یه گیرنده قدیمی sd دارم و اونقدرا وقت تماشاهم نیست + پ.ا.ر.ازیت هم که خیلی شدیده :( من بیشتر قصد تماشای فیلم توسط usb دارم.
طبق جستجویی که من کردم متوجه شدم بهترینهای تکنولوژی تولید صفحه نمایش درحال حاضر sony و samsung هستند. البته هنوز تصویر سونی w و یا الجی 8600 رو ندیدم و البته آنچنان هم متخصص نیستم که...
در مورد Phillips 8008 هم توی یکی از تالارها فردی پیشنهاد داده بود و تاجایی که یادمه حتی گفته بود که هم سامسونگ داشته هم سونی و برای پدرشون Phillips گرفته و از هردو بهتر بوده! حالا شما که سررشته دارین و ریزبین هستین Phillips 8008 چه مزیتهای فنی دیگه ای داره؟ ( من شماره تماسمو براتون پ.خ میکنم اگه مایل بودین sms بدین خودم تماس میگیرم+خدارو چه دیدی شاید قسمت شد باهم رفتیم :) )
باتشکر
کسی میدونه قیمت دوربین اسکایپ سونی برای w804 چنده(تهران یا بانه)
سعید چریک
07-12-2013, 20:11
سلام بچه ها
من چند روز پیش این پرسش رو پرسیدم ولی کسی کمکم نکرد و حالا دوباره میپرسم
آیا مشکل زیرنویس فارسی w800 a قابل حل شدن هست یانه؟
لطفا راهنمایی کنید
یاعلی مدد
matinpour
07-12-2013, 20:57
سلام بچه ها
لطفا راهنمایی کنید
یاعلی مدد
دوست عزیز
می توانید از این تایپیک استفاده کنید
سلام بچه ها
لطفا راهنمایی کنید
یاعلی مدد
نه متاسفانه زیرنویس فارسی رو نشون نمیده
rezaccna
10-12-2013, 10:54
دوستان بنده میخوام sony w804a رو بخرم
اول از همه اینکه قیمت 42 اینچ این مدل چقدره و 40 hx750 چنده؟ البته قیمت نمایندگی سونی رو میخوام نه قیمت بانه و اینکه ضمانت تلوزیون های سونی توسط نمایندگیش راضی کننده هست؟
دوم اینکه آیا سری w800 که با مدلای مختلف 802 ، 804 و ... هست تفاوت خاصی دارند؟ و کلا چه مدل هایی از سری w800 در ایران موجود هست؟
اصل این تلوزیون ساخت کجاست و از کجا مطمئن بشم که تی وی و پنلش اصل و درجه 1 هست ؟ آیا سری w800 در کشورهای مختلفی مونتاژ میشه یافقط ساخت یک کشور هست؟
آیا وقعا پنل این تلوزیون IPS هست؟
یه چیزی راجع به تاچ در این تلوزیون شنیدم ، چه جور تاچی داره ؟
و یک سوال تخصصی از تی وی باز ها ، اینکه تلوزیون 40 اینچ این مدل کیفیت تصویرش از 55 اینچ همین مدل بهتر نیست؟
چون در لپتاپ ها ، موبایل ها و تبلت ها هرچه تراکم پیکسل بیشتر باشه کیفیت بهتره و قاعدتا یک 40 اینچ fullhd از 55 اینچ fullhd تراکم پیکسلی بیشتری داره . نظر شما چیه؟
میدونم که بعضی سوالات شاید تکراری باشه ولی از اونجا که جواب های مختلفی دیدم میخوام مطئمن بشم . ممنون میشم اگر زودتر جواب بدید
amokhosro
14-12-2013, 18:27
سلام بچه ها
من چند روز پیش یه سونی مدل 42w804a رو با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم رو جعبه و روی بدنه تلویزیون نوشته 42w804 ولی داخل تلویزیون و قسمت اطلاعات سیستم نوشته 42w800a میخوام بدونم چرا اینجوریه?آیا برای همه همینجوریه یا به من یه مدل دیگه ای دادن که گارانتی نداره?
w900 از پنل s-pva استفاده میکنه و 100٪ کیفیت بهتری داره و همچنین قیمت بمراتب بالاتری.
پس اگه اینطور باشه مدل w704a پنلش بهتر از w804a میباشد چون نوع پنلش s-pva و در سایز 46 و 50 تولید میشه اما w800 نوع پنلش ips و سایز 42/47/55 تولید میشه
amokhosro
14-12-2013, 20:22
تو رو خدا یکی جواب منو بده چون میترسم گارانتیش قلابی باشه باید برم پیگیری کنم زودتر
سلام بچه ها
من چند روز پیش یه سونی مدل 42w804a رو با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم رو جعبه و روی بدنه تلویزیون نوشته 42w804 ولی داخل تلویزیون و قسمت اطلاعات سیستم نوشته 42w800a میخوام بدونم چرا اینجوریه?آیا برای همه همینجوریه یا به من یه مدل دیگه ای دادن که گارانتی نداره?
کدام قسمت تنظیمات رفتید که زده بود w800a ؟؟؟؟
amokhosro
15-12-2013, 00:53
منوی من فارسیه، زمانیکه دکمه option رو از روی کنترل میزنم، آخرین گزینه که نوشته اطلاعات سیستم (که فکر کنم به انگلیسی بشه System Information) مدل رو برای من نوشته 42w800a
همچنین شماره سریال که تو این قسمت نوشته با شماره سریال رو بدنه و هم جعبه دستگاه همخوانی نداره
کارت گارانتی روی جعبه هم به نظرم مشکل داره، بعد از مقایسه با نمونه اصلی کارت گارانتی سایت سونی متوجه این نا همخوانی ها شدم
مهمترین نا همخوانیش هلوگرامش هست که یه متصطیل طلایی رنگه روش به انگلیسی نوشته Original که فکر کنم این هلوگرام نقره ای رنگ هست و روشم یه چیزه دیگه نوشته
نا همخوانی بعدی قسمت زیر کارت اثری (زیر تاریخ) از شماره تلفن های شرکت نیست
و در آخر اینکه بیشتر که دقت کردم دیدم جعبه دو بار باز شده با توجه به اینکه قسمت در جعبه دو بار چسپ خورده
کارت گارانتی من
کارت گارانتی سایت سونی
amokhosro
15-12-2013, 00:54
لطفا راهنمایی بفرمایید
طبق گفته خودتون و نمونه کارت گارانتی شرکت به نظر میاد کارت گارانتی شما جعلی باشه و از این بانه ای ها باشه . تلوزیون الان نصب شده یا هنوز پلمب داخل کارتن؟؟؟ برای نصب مثل ال جی باید با نصاب شرکت هماهنگی بشه؟؟
amokhosro
15-12-2013, 17:35
نه نیازی به نصب توسط نمایندگی نداره، پس به نظرتون چیکار کنم؟ چطور پیگیری کنم؟
برو کارت گارانتی نشون نمایندگی خدمات پس از فروش بده ببین چی میگن؟
ramin_nersis
16-12-2013, 19:35
من هم از این مدل دارم استفاده می کنم کیفیت و امکانات بسیار خوبی داره فقط این که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمیکنه رو مخ آدمه:19::19:، فقط سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا شبکه های آنالوگو خوب نشون نمیده؟در حالی که درمورد شبکه های دیجیتال هیچ مشکلی نداره فقط موقع تعویض شبکه ها کند عمل میکنه، واسه شبکه های آنالوگ باید تنظیمات خاصی انجام داد؟ مشکل از آنتن مرکزی هم نیست چون شبکه های آنالوگ رو تو یه تلویزیون دیگه صاف نشون میده
jahanjir
22-12-2013, 19:50
برادر جان!! خودتم میبینی ک همه چی تقلبیه!! برو سراغ اون فروشنده نامرد!!
دوستان گویا سونی w804 قابلیت رکورد برروی یو اس بی داره و مدل 800 نداره میخواهید برروی سونی w 800 این گزینه فعال بشه یا بلد هستین که من توضیح ندم
دوستان گویا سونی w804 قابلیت رکورد برروی یو اس بی داره و مدل 800 نداره میخواهید برروی سونی w 800 این گزینه فعال بشه یا بلد هستین که من توضیح ندم
اگر برایتان مقدور میباشد لطفا توضیح بدین.باتشکر
KATALONIA
01-01-2014, 00:52
دوستان تا حالا کسی دو مدل زیر رو پیش هم دیده ؟ کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
SONY 40 HX850
SONY 42 W804
سلام به همگی
تا چند روز دیگه میخوام یه تی وی بخرم بین چندتا مدل موندم و چندتا سوال دارم اگر کسی پاسخی برای هر کدوم داشت جواب بده ممنون میشم. انتخاب اولم فیلیپس 8008 هست و انتخاب دومم W900 یا W904 سونی هر دو "46 میدونم هر دو با زیرنویس فارسی مشکل دارن
1-آیا مشکل زیرنویس با یک پلیری که یو اس بی خور باشه حل نمیشه که از طریق اون فیلم پخش بشه و اگر بله چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
2-این خیلی مهمه. کسی واقعا نمیدونه تفاوت W900 با W904 در چیه؟ یکی میگه 900 چینیه و 904 مالزی یکی برعکسشو یکی میگه هر دو چینیه یکی میگه هر دو مالزیه یکی میگه 900 بهتره یکی میگه 904 بهتره یکی میگه 904 فقط سفارش فیلیپینه و زبانشون اضافه شده یکی میگه.... واقعا تفاوتشون چیه؟
3-W900 با W904 تفاوت قیمت دارن؟
4-تفاوت قیمت بانه و تهران برای W900 یا 904 چقدره؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اگه تهران بدون گارانتی تفاوت قیمتش با بانه کم باشه از همون تهران میگیرم جایی هست که بدون گارانتی بده و قیمتش نزدیک بانه باشه؟
5-بهترین جایی که میتونم تو تهران W900 یا 904 بگیرم کدوم فروشگاست؟ تو بانه چطور
6-اگر در مورد PFL8008 نظری دارین بفرمایید البته تصویرش که عالیه
ممنون از همه ولی هر کسی جواب هر سوالی رو میدونست یا نظری داشت لطفا بگه
بازم ممنون و موفق باشید
دوستان تا حالا کسی دو مدل زیر رو پیش هم دیده ؟ کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
SONY 40 HX850
SONY 42 W804
من 850 رو ندیدم ولی اگه میخوای بین اون دوتا یکی رو انتخاب کنی حتما 850 رو بخر چون کیفیت تصویرش خیلی بالاتر از 804 هستش.این رو تمام ریویو ها تایید کردن.
دوستان منم تصمیم گرفتمw804 بخرم
کلی هم فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 با زیرنویس دارم روی هارد 500
چه پلیری باید بخرم که بتونم فیلمارو با زیرنویس ببینم
ارزونترین دستگاهی که باعث افت کیفیت نمیشه رو لطفا معرفی کنید
ممنون میشم
matinpour
03-01-2014, 17:52
ممنون میشم
دوست عزیز
شما که می دانید سونی با زیر نویس فارسی مشگل دارد بجای اینکه اینهمه خودتان را به دردسر بیاندازید و سیستمهای مختلف بخرید تا مثلا یک فیلم با زیر نویس نگاه کنید بروید یک تلویزیون سامسونگ سری F ورژن 8 و یا 7 بخرید و از تمامی امکاناتی که دلتان می خواهد استفاده کنید آن هم با کیفیت بالا لازم به ذکر است که تمامی سری های سامسونگ از زیرنویس فارسی پشتیبانی می کند
دوست عزیز
شما که می دانید سونی با زیر نویس فارسی مشگل دارد بجای اینکه اینهمه خودتان را به دردسر بیاندازید و سیستمهای مختلف بخرید تا مثلا یک فیلم با زیر نویس نگاه کنید بروید یک تلویزیون سامسونگ سری F ورژن 8 و یا 7 بخرید و از تمامی امکاناتی که دلتان می خواهد استفاده کنید آن هم با کیفیت بالا لازم به ذکر است که تمامی سری های سامسونگ از زیرنویس فارسی پشتیبانی می کند
دوست عزیز ممنون از راهنمای کاملا حرفه ایت :n02:
اولا به خاطر 3D سامسونگ رو کلا بیخیال و اینکه سری 7 و 8 خیلی گرونه از طرفی من بدون گارانتی میخوام بخرم که سامسونگ به صرفه نیست بین الجی و سونی اگه بتونم این مشکلو حل کنم قطعا سونی میگیرم
سلام به همگی
بچه ها سه تا سوال مهم دارم اگه اطلاعی دارین لطفا راهنمایی کنید
من رفتم جمهوری برای خرید تی وی سونی:
1------بالاخره نفهمیدم W904 اصله یا W900 یکی میگفت W900 چینیه یکی میگفت W904 چینیه فروشنده که میگفت W904 اصله ولی اسمبل ایرانه خلاصه قاطی کردم تو نت که کلا W905 رو معرفی کرده که مال بازار اروپاس انگار
2------من W904 رو کنار W804 دیدم واقعا تفاوت خاصی نداشتن تو کیفیت پخش تصویر تو بعضی تصویرا یکم این و تو بعضی یکم اون رنگاشون زیباتر به نظر میرسید ولی سفید 804 به نظرم یکم پرنورتر و شفاف تر از 904 بود که فروشنده میگفت بخاطر اینه که 904 تصویرش واقعی تره من الان میخوام به جای 46 اینچ 904 برم 55 اینچ 804 با همون قیمت بخرم نظرتون چیه؟
3------یه نفر HX925 سایز 55 دست دوم سالم داره بگیرم؟ تصویرش نسبت به W904 یا 804 چطوره؟ چه قیمت بده خوبه؟ راستی چرا این همه تفاوت بین 46 اینچش با 55 اینچش هست حدود 7 میلیون تومن چرا واقعا؟
ممنون از همه لطفا راهنمایی کنید
sanaz200
08-01-2014, 18:43
خیل مطلب مفیدی بود ممنون
سلام به همگی
1------بالاخره نفهمیدم W904 اصله یا W900 یکی میگفت W900 چینیه یکی میگفت W904 چینیه فروشنده که میگفت W904 اصله ولی اسمبل ایرانه خلاصه قاطی کردم تو نت که کلا W905 رو معرفی کرده که مال بازار اروپاس انگار
2------من W904 رو کنار W804 دیدم واقعا تفاوت خاصی نداشتن تو کیفیت پخش تصویر تو بعضی تصویرا یکم این و تو بعضی یکم اون رنگاشون زیباتر به نظر میرسید ولی سفید 804 به نظرم یکم پرنورتر و شفاف تر از 904 بود که فروشنده میگفت بخاطر اینه که 904 تصویرش واقعی تره من الان میخوام به جای 46 اینچ 904 برم 55 اینچ 804 با همون قیمت بخرم نظرتون چیه؟
3------یه نفر HX925 سایز 55 دست دوم سالم داره بگیرم؟ تصویرش نسبت به W904 یا 804 چطوره؟ چه قیمت بده خوبه؟ راستی چرا این همه تفاوت بین 46 اینچش با 55 اینچش هست حدود 7 میلیون تومن چرا واقعا؟
با سلام و سپاس
چند میگه قیمت رو ؟ چقدر کارکرده ؟ اگر حدود 20 تا 30 درصد زیر قیمت بده خوبه
تصویرش در حد همین 904 و ... ایناست
سلام به همگی
خواستم بگم یه بار دیگه w804 کنار W904 نگاه کردم بیشتر دموهاشو برام تست کردن و متوجه شدم که w904 بهتره رنگ آمیزی بهتر و زیباتری داره و تصویر واضح تره و لرزش کمتر یعنی اصلا لرزشی ندیدم ولی تو یه تصویر چند ثانیه ای یکم804 لرزش داشت اینو گفتم که یه وقت تاثی اشتباهی تو تصمصم گیری کسی نذاشته باشم این بار خیلی با دقت نگاه کردم و فروشنده بیشتر دموها رو تست کرد
ولی واقعا هنوز تفاوت واقعی 904 و 900 رو نفهمیدم هر کی یه چیزی میگه
ممنون میشم
یکی جواب منو هم بده لطفا:n19:
اگه دی وی دی پلیر سامسونگ یا فیلیپس بخرم میتونم mkv رو با زیر نویس ببینم
ممنون میشم زود جواب بدید
سلام دوسته عزیز . شرمنده درسته تاپیک اختصاصی w800a هست میخواستم یه سوال بپرسم . من به تازگی یدونه سونی w670a خریدم . مثل اینکه فروشنده تنضیمات نورش و رنگش رو قاطی کرده می خواستم کیفیت تصویر tv خودت رو کهخوبه با مال من مقایسه کن:نور زمینه 6- تصویر90-روشنایی 50- رنگ60-تمایل رنگ 0-دمای رنگ خنثی-وضوح 50- کاهش پارازیت هوشمند-وضوح حداکثر-درجه نرم کم-سینما درایو اتوماتیک
ممنون میشم-لطفا
ali.reihani
12-01-2014, 12:35
سلام دوسته عزیز . شرمنده درسته تاپیک اختصاصی w800a هست میخواستم یه سوال بپرسم . من به تازگی یدونه سونی w670a خریدم . مثل اینکه فروشنده تنضیمات نورش و رنگش رو قاطی کرده می خواستم کیفیت تصویر tv خودت رو کهخوبه با مال من مقایسه کن:نور زمینه 6- تصویر90-روشنایی 50- رنگ60-تمایل رنگ 0-دمای رنگ خنثی-وضوح 50- کاهش پارازیت هوشمند-وضوح حداکثر-درجه نرم کم-سینما درایو اتوماتیک
ممنون میشم-لطفا
برای اتوماتیک نور زمینه حد اکثر-تصویر حد اکثر-روشنایی45 یا 40{40 بهتره}-رنگ همون 60 یا 70-وضوح 100!{حال تصویر استاندارد یا روشن و برای تنظیمات پیشرفته:تقویت کننده سیاه:زیاد_کنترانس:زیاد_گاما 1-یا2-تقویت جز و کناره:زیاد , سفید شفاف زیاد و تقویت صورت روشن ,رنگ زنده زیاد}
بقیه همونا!
برای تماشای فیلم یا بقیه داخل انتخاب نوع صحنه برید و تنظیم کنید..... این ها برای نوع صحنه اوتوماتیک بود!
mosicr77
12-01-2014, 22:30
یکی جواب منو هم بده لطفا:n19:
اگه دی وی دی پلیر سامسونگ یا فیلیپس بخرم میتونم mkv رو با زیر نویس ببینم
ممنون میشم زود جواب بدید
داداش ی HD MEDIA PLAYER بخر هر فرمتی که دوست داری رو با زیر نویس ببین با بهترین کیفیت
اینجا بهترین جا واسه خرید و کسب اطلاعات راجع بهشون هست
engamir720
16-01-2014, 19:11
سلام من به تازگی w804 47 گرفتم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر و رنگ بسیار تلوزیون خوبیه حتی به نظر من از سری 8 سامسونگ هم که برای بابام گرفتم بهتره مخصوصا توی تصاویر با کیفیت پایین هم به خوبی عمل میکنه که این مساله در بیشتر تلوزیونهای بازار رعایت نشده در حالی که تصاویر توی ایران زیاد کیفیت خوبی ندارند که این مدل به لطف موتور X-Reality™ PRO از پسش به خوبی بر میاد. تیونر بسیار قوی داره از نطر پخش 3d هم قابل قبوله. طراحی زیبایی داره صدای خوبی داره استریو رو به خوبی حس میکنید از جهت پخش فایلهای تصویری از طریق usb مثل سامسونگ وال جی نیست از اونا ضعیف تره با بعضی فایلها سازگاری نداره زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی انگلیسی رو پخش میکنه اگه این مورد خیلی براتون مهمه سمت سونی نرید سامسونگ تو این مورد بهتر عمل میکنه ولی من که hard sub میکنم. فایلهای زیر رو من از طریق usb پخش کردم : mkv - mov - avi - mp4 - mpeg - mpeg 1 - wmv - avc
engamir720
16-01-2014, 22:16
سلام
من بدون گارانتی گرفتم 47 اینچ به قیمت 3450 کیفیت تصویر عالیه مخصوصا برای شبکه های ایران 3d پسیو داره من که راضیم ازش کیفیت تصویر از ال جی بهتره به نظر من. در مورد زیر نویس فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه شاید تو آپدیت های بعدی سونی این مشکل حل بشه نحوه نمایش زیرنویس هم به صورت utf-8 هست با انگلیسی مشکلی نداره. رکورد روی فلش یا هارد نداره. امکاناتش رو رو هم که من فکر کنم به راحتی توی سایتها پیدا کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
سلام
من بدون گارانتی گرفتم 47 اینچ به قیمت 3450 کیفیت تصویر عالیه مخصوصا برای شبکه های ایران 3d پسیو داره من که راضیم ازش کیفیت تصویر از ال جی بهتره به نظر من. در مورد زیر نویس فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه شاید تو آپدیت های بعدی سونی این مشکل حل بشه نحوه نمایش زیرنویس هم به صورت utf-8 هست با انگلیسی مشکلی نداره. رکورد روی فلش یا هارد نداره. امکاناتش رو رو هم که من فکر کنم به راحتی توی سایتها پیدا کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
دوست عزیز از کجا گرفی ؟
تهران یا بانه ؟
engamir720
17-01-2014, 23:51
من از تهران گرفتم. بانه همین قیمت بود به اضافه 150 کرایه بار.
میشه آدرس و شماره فروشنده رو برام پ خ کنی
ممنون
اگر لطف کنید برای من هم پخ کنید
ممنونم
اگه براي منم پخ كنيد ممنون ميشم
mohammad_55
19-01-2014, 01:02
اگه میشه آدرس و شماره فروشنده رو برام پ خ کنی
ممنون
mahmodgh
19-01-2014, 12:51
سلام آقا....منم بین خرید w800 و la8600 موندم...ضمنا نمیخوام با گارانتی بخرم .... قیمتشون توی یه رنجه...اما چیزی که فوق العاده برام اهمیت داره کیفیت تصویره...
توی سایتایی مث flatpanelhd وقتی مقایسه کردم تصویر la8600 درحد درجه یک های فیلیپس و سونی بود یعنی به نظر من (خودتونم ببینید) تصاویر الجی چیزی از w900 یا فیلیپس 8008 ..کم نداره ..شایدم شفافتر باشه....ولس متاسفانه ریویو برای w8 ندیدم....
با همه این حرفا اینو میدونم که حرف آخرو مصرف کننده میزنه...یعنی کسی که از نزدیک اینارو دیده و مقایسه کرده....با اینحال اگه شما تصاویرو مقایسه کردی و به نظرت کیفیت تصویر الجی و w8 برابره لطف کن آدرسو شماره فروشگاهی که ازش خریدی رو برا منم بفرست...یه دنیا ممنون...عیدتونم مبgha.trade@yahoo.com
سلام آقا....منم بین خرید w800 و la8600 موندم...ضمنا نمیخوام با گارانتی بخرم .... قیمتشون توی یه رنجه...اما چیزی که فوق العاده برام اهمیت داره کیفیت تصویره...
توی سایتایی مث flatpanelhd وقتی مقایسه کردم تصویر la8600 درحد درجه یک های فیلیپس و سونی بود یعنی به نظر من (خودتونم ببینید) تصاویر الجی چیزی از w900 یا فیلیپس 8008 ..کم نداره ..شایدم شفافتر باشه....ولس متاسفانه ریویو برای w8 ندیدم....
با همه این حرفا اینو میدونم که حرف آخرو مصرف کننده میزنه...یعنی کسی که از نزدیک اینارو دیده و مقایسه کرده....با اینحال اگه شما تصاویرو مقایسه کردی و به نظرت کیفیت تصویر الجی و w8 برابره لطف کن آدرسو شماره فروشگاهی که ازش خریدی رو برا منم بفرست...یه دنیا ممنون...عیدتونم مبgha.trade@yahoo.com
درسته تصاویر تو 86000 شفافتره ولی وقتی این 2 تا رو با هم میبینی متوجه میشی که تصویر سونی رنگها رو طبیعی تر نشون میده و متوجه تفاوتشون میشی
MOHSEN.1
19-01-2014, 13:23
دوستان در کل سری w خیلی خوبه.بنده حدود 5 سال پیش مدل SONY LCD KDL-46W5500 از بانه خریدم که منوی آن فقط زبان انگلیسی داره و سفارش کشور استرالیا هستش حتی برچسب مصرف پایین انرزی هم داره...واقعا این چند سال خیلی ازش راضیم.
دوستان اگه خواستید کیفیت تصویر این مدل ها رو بهتر تجربه کنید پیشنهاد میدم یک ----- فول HD خوب تهیه کنید و از دیدن کانال های HD لذت ببرید.
engamir720
19-01-2014, 13:49
از نظر تصویر از ال جی بهتره البته فکر کنم تکنولژی پنل 8600 بالاتره. اگه امکانات جانبی برات مهمتره lg یا سامسونگ بگیر . ولی اگه مثل من تصویر برات مهمه سونی بگیر یه چیز دیگست من از چند تعمیر کار پرسیدم گفتن قطعات سونی همه جا یکیه ولی ال جی یا سامسونگ بانه ای قطعاتش با اونی که تو ایرانه فرق میکنه و ممکنه روزی به مشکل بخوری سعی کن اینارو از اداخل تهیه کنی اختلاف قیمتش هم با بانه کمتر از سونیه.
دوستان این فروشگاه w804 رو 2570000 میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول هم میفرسته دم خونه بعد تست پولشو میگیره
چطوره بنظرتون؟
دوستان این فروشگاه w804 رو 2570000 میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول هم میفرسته دم خونه بعد تست پولشو میگیره
چطوره بنظرتون؟
اگه تهرانی از خود سونی مرکزی بگیر که فقط 200 تومان اختلاف دارن. اگر هم میخوای بانه ای بخری حتما بپرس که ضمانت همراش هست یا نه. به لینک زیر سر بزن دستت میاد چی میگم.
اگه تهرانی از خود سونی مرکزی بگیر که فقط 200 تومان اختلاف دارن. اگر هم میخوای بانه ای بخری حتما بپرس که ضمانت همراش هست یا نه. به لینک زیر سر بزن دستت میاد چی میگم.
متوجه نشدم داداشی
یعنی گارانتی اصلی سونی هستش؟
چطوریاست:n13:
امروز دلار خریدم 2890 میگفتن پایین تر هم میاد. فکر نمیکنید قیمت خیلی چیزا که یکیش همین تی وی هست بیاد پایین؟ راستی بانه مارکت و دیجی بانه قیمتاشون از بیشتر بانه ای ها بالاتره تو همین سایت بعضیا گفتن که قابل اطمینانن ولی چند مورد هم ناراضی بودن یکنفرم گفته بود تلویزیونش بعد از یکی دوماه کلا خراب شده یکنفر هم گفته بود تلویزیون رو دیر وقت تحویل دادن و حواسش به تصویر بوده بعدن دیده بدنش ایراد داره . این مدت با خیلی از بانه ای ها صحبت کردم. خوب حواستون رو جمع کنید نمیگم همشون چون نه همشون رو میشناسم نه کاملا میشناسمشون اما در حد همین صحبتایی که کردم به نظرم خیلی دروغگو و دغل کار توشون هست. اون اول فیلیپس 8008 میخواستم چندبار اینور اونور تماس گرفتم زود جوگیر شدن قیمتشو 1 تومن بردن بالا از 8 رسوندن به 9 فکر کردن دیگه همه دنبالشن نمیدونستن تهران خیلی ارزونتر در میاد. اینوسط بامزه تر از همه زنگ زدم بانه خرید قیمت 904 و 8008 رو پرسیدم فکر میکرد 904 میخوام 8008 رو قیمت داد 7.5 که مثلا بگه ما همه چی داریم و از همه جا ارزونت میدیم همون روز زنگ زدم گفتم 8008 رو میخوام همچین خودشو زده بود به اون راه.
بدیش اینه که کلا تلویزیون الکی گرونه البته درسته همه چی گرون شده. تو تهرانم که دیگه هیچی، بیخودی گرونه ایشا.. به زودی قیمتا شکسته میشه احتمالا دهه فجرم کلی جوایز و تخفیف ویژه و اینجور چیزا میدن. به نظرم اگر قصد خرید دارید این چند روز رو صبر کنید اگرم میتونید صبر کنید 2 ماه دیگه خرید کنید که عیدم بگذره دلارم به امید خدا افت حسابی بکنه بعد بخرید. نظرتون چیه؟
متوجه نشدم داداشی
یعنی گارانتی اصلی سونی هستش؟
چطوریاست:n13:
بله هست. مگه خبر رو نشنیدی که به تازگی جشن ورود تلویزیون های سونی 65 و 55 اینج فور کی رو به ایران گرفت.اسم نمایندگی بازرگانی ایران هستش. یک ماه ضمانت تعویض داره با 24 ماه خدمات و پشتیبانی. یعنی اگه خدای نکرده تی وی تون خراب بشه زودتر براش قطعه پیدا میشه چون خود نمایندگی پیگیر میشه.
راستی این لینک خبر ورود تلویزیون های جدید سونی حتما بخون.
در کل من معتقدم 200 هزار تومان ارزش ریسک نداره تازه با هزینه ارسال برای شما همون حدود قیمت در میاد یعنی 2500 بابت تی وی و 100تا150 تومن بابت ارسال وتست ازتون میگیرن پس بهتره از خود سونی بگیری عاقلانه تره.(البته منبع حرف هام هم همون لینکی هستش که در پست قبلی دادم هستش از رو هوا راهنمایتون نکردم)در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستین.
بله هست. مگه خبر رو نشنیدی که به تازگی جشن ورود تلویزیون های سونی 65 و 55 اینج فور کی رو به ایران گرفت.اسم نمایندگی بازرگانی ایران هستش. یک ماه ضمانت تعویض داره با 24 ماه خدمات و پشتیبانی. یعنی اگه خدای نکرده تی وی تون خراب بشه زودتر براش قطعه پیدا میشه چون خود نمایندگی پیگیر میشه.
راستی این لینک خبر ورود تلویزیون های جدید سونی حتما بخون.
در کل من معتقدم 200 هزار تومان ارزش ریسک نداره تازه با هزینه ارسال برای شما همون حدود قیمت در میاد یعنی 2500 بابت تی وی و 100تا150 تومن بابت ارسال وتست ازتون میگیرن پس بهتره از خود سونی بگیری عاقلانه تره.(البته منبع حرف هام هم همون لینکی هستش که در پست قبلی دادم هستش از رو هوا راهنمایتون نکردم)در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستین.
بله ، بنظر میاد که 200 تومن بالاتر ارزشش رو داره.
بعد اینکه هر موقع نیاز به خدمات گارانتی داشت هر جا نمایندگی سونی بود قبول میکنن؟ مثلا توی شهرمون؟
ایراد نمیگیرن که چون از ما نخریدن قبول نمیکنیم:n27:
ببخشید با ارسالش 2800 در میاد؟
بله ، بنظر میاد که 200 تومن بالاتر ارزشش رو داره.
بعد اینکه هر موقع نیاز به خدمات گارانتی داشت هر جا نمایندگی سونی بود قبول میکنن؟ مثلا توی شهرمون؟
ایراد نمیگیرن که چون از ما نخریدن قبول نمیکنیم:n27:
ببخشید با ارسالش 2800 در میاد؟
نه داداش
اون سونی مرکزی که نوشته توی اون لینک اسم فروشگاهه و گارانتی اصلی نیستش و خودش گارانتی میکنه
اگه مشکلی پیش بیاد به هزینه خودت برات تعمیر میکنه
من رفتم مغازش به نظر آدم خوبی میومد
farshidfx
21-01-2014, 16:40
w804 داخل کارتونش چند تا عینک 3 بعدی داره؟
w804 داخل کارتونش چند تا عینک 3 بعدی داره؟
طبق گفته سایتها 4 تا 3 بعدی داره و 2 تا Dual play
w804 چهارتا عینک پسیو داره و اصلا از بازی دو نفره پشتیبانی نمی کنه .
mahmodgh
24-01-2014, 12:34
وستان بازهم سلام....
امروز قیمت گرفتم w804 با گارانتی اصلی 3700 و الجی la86000 بانه با حمل و گرانتی خودشون که غیر اصلیه 3900 در میاد.... البته گلدیران 86000 رو میده 5560 با یه کارت تخفیف 400 تومنی یعنی با گرانتی اصلی درمیاد حدود 5160 ...حالا واقعا دو دل شدم چون قصد داشتم الجی رو از بانه بگیرم....به هرحال الان بین این دوتا موندم... لطفا نظرتونو مستدل بگین چون کیفیت تصویر و عملکرد تلویزیون هم برام مهمه..مثلا 8600 دو تیونره.. دارای ماشین زمان..8 گیگ حافظه داخلی وقابلیت پخش تصاویر 3d از روی هارد ..دوربین اسکایپ (که مهم نیستش )و امکانات اسمارت خوبی داره (هرچند به نظرم خیلیمهم نیست ..مثلا کنترل با حرکت دست به چه درد میخوره آخه؟؟؟)ضمنا دو هسته ای هستش.....ضمن اینکه فارسی رو کامل ساپورتمیکنه اما شنیدم سونی با این قضیه مشکل داره...
به هرحال حرف اول رو کیفیت تصویر میزنه چون میخای با تلویزیون فیلم تماشا کنی...راستی توی الجی دیدم موقع پخش فوتبال توپ در حال حرکت یه جورایی سایه و لگ داره توی سونی اینطوری نیست؟؟؟؟
حالا موندم بین الجی 86000 بدون گارانتی از بانه 3900 و سونی ص804 با گارانتی اصلی 3700
یه سوال دیگه.. سونی ساخت کجاست؟؟
وستان بازهم سلام....
امروز قیمت گرفتم w804 با گارانتی اصلی 3700 و الجی la86000 بانه با حمل و گرانتی خودشون که غیر اصلیه 3900 در میاد.... البته گلدیران 86000 رو میده 5560 با یه کارت تخفیف 400 تومنی یعنی با گرانتی اصلی درمیاد حدود 5160 ...حالا واقعا دو دل شدم چون قصد داشتم الجی رو از بانه بگیرم....به هرحال الان بین این دوتا موندم... لطفا نظرتونو مستدل بگین چون کیفیت تصویر و عملکرد تلویزیون هم برام مهمه..مثلا 8600 دو تیونره.. دارای ماشین زمان..8 گیگ حافظه داخلی وقابلیت پخش تصاویر 3d از روی هارد ..دوربین اسکایپ (که مهم نیستش )و امکانات اسمارت خوبی داره (هرچند به نظرم خیلیمهم نیست ..مثلا کنترل با حرکت دست به چه درد میخوره آخه؟؟؟)ضمنا دو هسته ای هستش.....ضمن اینکه فارسی رو کامل ساپورتمیکنه اما شنیدم سونی با این قضیه مشکل داره...
به هرحال حرف اول رو کیفیت تصویر میزنه چون میخای با تلویزیون فیلم تماشا کنی...راستی توی الجی دیدم موقع پخش فوتبال توپ در حال حرکت یه جورایی سایه و لگ داره توی سونی اینطوری نیست؟؟؟؟
حالا موندم بین الجی 86000 بدون گارانتی از بانه 3900 و سونی ص804 با گارانتی اصلی 3700
یه سوال دیگه.. سونی ساخت کجاست؟؟
دوست عزیز اگر تصویر براتون خیلی مهمه مطمئن باشید تصویر و رنگ آمیزی W804 بهتره اگر اسمارت بودن و کارائی مهمه و پخش زیرنویس فارسی خوب ال جی بهتره ولی اگر خواستید ال جی رو بخرید یه مطالعه ای روی F8880 سامسونگ بکنید تصویرش نسبتا خوبه و اسمارت کاملیه و با گارانتی اصلی در تهران 5 میلیونه سایز 46
موفق باشید
زنگ زدم به یکی از این فروشگاهای بانه برایخرید
w804 و 42 اینچ
قیمت تی وی 2600 و 300تومن هزینه ارسالش در اومد!!
فکر نمیکردم اینقدر بشه :n27:
موندیم از کجا بگیریم
یه عده میگن ارزونتر میشه
یه عده میگن ممکنه تا عید گرونتر بشه
این مملکت بی صاحبه و هرکی به هرکیه
واقعا خرتوخره
همش سردرگمی و اینده نامعلومه.
زنگ زدم به یکی از این فروشگاهای بانه برایخرید
w804 و 42 اینچ
قیمت تی وی 2600 و 300تومن هزینه ارسالش در اومد!!
فکر نمیکردم اینقدر بشه :n27:
موندیم از کجا بگیریم
یه عده میگن ارزونتر میشه
یه عده میگن ممکنه تا عید گرونتر بشه
این مملکت بی صاحبه و هرکی به هرکیه
واقعا خرتوخره
همش سردرگمی و اینده نامعلومه.
این فروشگاه شهر دیجی هم به نظر بد نیست
سایتش که خوب و تر تمیزه
اگه زنگ زدی و صحبت کردی اینجا هم بگو که چطور بود
مرسی
دوستان یه سوال درباره NX720 دارم همینجا میپرسم
چند وقته وقتی فلش رو میزنم به تلویزیون اجراش نمیکنه
و مینویسه که تنها یک دستگاه ذخیره سازی انبود پشتیبانی میشود
درحالی که وسیله ی دیگه ای بهش وصل نیست
بازگشت به کارخانه هم زدم اما درست نشد
بنظرتون مشکلش از کجاست ؟
این فروشگاه شهر دیجی هم به نظر بد نیست
سایتش که خوب و تر تمیزه
اگه زنگ زدی و صحبت کردی اینجا هم بگو که چطور بود
مرسی
همین فروشگاه زنگ زدم
جالبه تو سایت زدن 2580000 تومن
پا تلفن میگن 2600. بعد محاسبه که کردن 300 تومن هزینه ارسالش شد که کلا 3 میلیونی شد.
یه 70 تومن هم برا بیمه کردنش هم گفتن اگه میخای بده . اسم شرکت بیمه کننده هم نوین پارس
mahmodgh
24-01-2014, 23:33
سلام دوستان.منم زنگ زدم شهر دیجی به نظرم سایت خوبی میاد....
w804با گارانتی اصلی قیمت دقیقش چنده و دقیقا ساخت کجاس روش زده مالزی یا ایران مووتاژ میشه
چرا تفاوت قیمتش با بانه اینقدر کمه
دوستان W804 کنترل جادویی واسه وب گردی نداره ؟؟؟؟:n04::n04::n04: میشه واسش جدا تهیه کرد ؟
دوستان بین W804 و F6850 کدوم بهتره ؟؟؟ کیفیت تصویر و سه بعدی واسم مهمه !!!
دیگه خبری نشد؟
قیمتا نیومدن پایین؟
w804 - 42 3500000
47 5000000
w804 - 42 3500000
47 5000000
این قیمت های که شما دادین مربوط به واردات رسمی(سمی) هست نه بانه.
قیمت ها فعلا پایین نمیاد و در سایز 47 از این پایینتر نمیاد مگه 55 اینچش که تا 4500 چوب راه داره بیاد پایین(منظورم بانه هست).
از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه:n30::n21:
از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه:n30::n21:
این همه فحش های رکیک واسه ی یه پیکسل سوخته؟
محض اطلاعت بگم که هیچ گارانتی نمیاد یه پنل رو که هم قیمت دستگاه هستش واسه ی چند تا پیکسل سوخته عوض کنه چه برسه به یه پیکسل.
یکم ادب داشته باش و قبل از خرید یکم فکر و مشورت بگیر تا ضرر نکنی.
iiiamirrr
01-02-2014, 10:32
سلام دوستان ! کسی راجع به w700 میدونه ؟ فروشنده ها میگن دقیقا همون w804 هست ! فقط 3 بعدی نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنید
این همه فحش های رکیک واسه ی یه پیکسل سوخته؟
محض اطلاعت بگم که هیچ گارانتی نمیاد یه پنل رو که هم قیمت دستگاه هستش واسه ی چند تا پیکسل سوخته عوض کنه چه برسه به یه پیکسل.
یکم ادب داشته باش و قبل از خرید یکم فکر و مشورت بگیر تا ضرر نکنی.
اگه گارنتی داشت که تو خونه و بالای سره زن و بچش هم میشد میرفتم تا عوضش کنه و شما که این همه پول ندادی که زورت بگیره پس دم از ادب نزن و قبل از خرید هم کلی تحقیق کردم و بدتر بیشتر خامه حرفهای بقیه شدم وگرنه میخواستم اول LG با گارانتی بگیرم و اگه روی بدنه خط و خش داشت اصلا برام مهم نبود و برعکس روی پیکسل سوخته حساسم که اینم شانسه ما اینجوری شد و من به فروشنده هم گفتم یکماه گارانتیش کنه ولی قبول نکرد و این حرومیها میدونن چی میدن دسته ملت که زیره بار نمیرن و اگه مملکت صاحب داشت که ما مجبور نبودیم اینجوری جنس بنجل رو چند برابر قیمت و بدون گارانتی اصلی بخریم بخاطره اینکه یه میلیون فقط بخاطره گارانتی کردنش میخوان روش بخورن و در اصل تو همه کشورها اینا گارانتی اصلی سونی هستن بدون پول اضافه و مسخره بازیهایی که ما اینجا داریم.
toorajjj
01-02-2014, 14:14
اگه گارنتی داشت که تو خونه و بالای سره زن و بچش هم میشد میرفتم تا عوضش کنه و شما که این همه پول ندادی که زورت بگیره پس دم از ادب نزن و قبل از خرید هم کلی تحقیق کردم و بدتر بیشتر خامه حرفهای بقیه شدم وگرنه میخواستم اول LG با گارانتی بگیرم و اگه روی بدنه خط و خش داشت اصلا برام مهم نبود و برعکس روی پیکسل سوخته حساسم که اینم شانسه ما اینجوری شد و من به فروشنده هم گفتم یکماه گارانتیش کنه ولی قبول نکرد و این حرومیها میدونن چی میدن دسته ملت که زیره بار نمیرن و اگه مملکت صاحب داشت که ما مجبور نبودیم اینجوری جنس بنجل رو چند برابر قیمت و بدون گارانتی اصلی بخریم بخاطره اینکه یه میلیون فقط بخاطره گارانتی کردنش میخوان روش بخورن و در اصل تو همه کشورها اینا گارانتی اصلی سونی هستن بدون پول اضافه و مسخره بازیهایی که ما اینجا داریم.
دوست عزیز بانه ایی یا غیر بانه ایی ربطی به گارانتی نداره . من خودم به قیمت بانه ولی توی شهرمون با گارانتی خود مغازه دار که آدم معتبری هم هست و فاکتور معتبر هم داده خریدم به قیمت بانه با دو سال گارانتی تعویض.
دوست عزیز بانه ایی یا غیر بانه ایی ربطی به گارانتی نداره . من خودم به قیمت بانه ولی توی شهرمون با گارانتی خود مغازه دار که آدم معتبری هم هست و فاکتور معتبر هم داده خریدم به قیمت بانه با دو سال گارانتی تعویض.
یعنی شما به قیمت بانه خریدید با 2 سال گارانتی و اگه اینجوره پس ادرس بدید اگه خواستیم بخریم بیایم اونجا و تو شیراز که همه با گارانتی کلی میکشیدن روش و بدون گارانتی هم 2750 میدادن.
دوست عزیز دیگه حالا گرفتی اگر واقعا فکر میکنی راهی هست که عوضش کنی عوض کن یا یه تحقیقی بکن و با فروشنده صحبت کن ببین شاید پیشنهادی بده اگرم نشد دیگه اینقدر حرص نخور که حداقل حالشو ببری شما چون دقیق هستی و فقط به او یه دون پیکسل فکر میکنی دیگه از تی وی لذت نمیبری. اگر گارانتی هم داشت احتمالا بخاطر یک پیکسل سوخته هیچ کاری نمیکردن و بعضیا میگن حتی تا سه تا پیکسل سوخته خرابی به حساب نمیاد البته من خودم هم دوست ندارم یه پیکسل سوخته هم تو تی وی باشه
راستی از کدوم فروشگاه بانه گرفتی بگو که همه مطلع باشن اینجوری بقیه بیشتر دقت میکنن اون فروشنده هم شاید متوجه بشه که اگر کار نادرستی میکنه بقیه مطلع میشن شاید یه کاری هم برای شما بکنه که انقدرم حساسی
ولی نمیدونم چجوریه روز اول تحویل میدن پیکسل سوخته نداره بعد یکی دو روز یه دفعه پیکسل میسوزه؟ یا برای یه نفر تو دو ماه پنلش هی بدتر و بدتر شده بود بعدم سوخته بود. اگر این تی وی های بانه بخواد اینطوری باشه که بعد از یه مدت شرع کنه به خراب شدن از کجا میشه تشخیص داد؟ خودشون از کجا میتونن تشخیص بدن؟
از کجا میشه فهمید یه تی وی سونی ریفربیشد هست یا نه؟
حالا پیکسل رو بیخیال تصویرش چطوره راضی هستی از تصویرش؟
mohammadsony
01-02-2014, 21:58
سلام دوستان ! کسی راجع به w700 میدونه ؟ فروشنده ها میگن دقیقا همون w804 هست ! فقط 3 بعدی نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
سلام دوست عزیز
کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
دوست عزیز پنل 804 ای پی اس هست و پنل 700 از نوع VA.این دوتا فرق میکنن.
دوست عزیز دیگه حالا گرفتی اگر واقعا فکر میکنی راهی هست که عوضش کنی عوض کن یا یه تحقیقی بکن و با فروشنده صحبت کن ببین شاید پیشنهادی بده اگرم نشد دیگه اینقدر حرص نخور که حداقل حالشو ببری شما چون دقیق هستی و فقط به او یه دون پیکسل فکر میکنی دیگه از تی وی لذت نمیبری. اگر گارانتی هم داشت احتمالا بخاطر یک پیکسل سوخته هیچ کاری نمیکردن و بعضیا میگن حتی تا سه تا پیکسل سوخته خرابی به حساب نمیاد البته من خودم هم دوست ندارم یه پیکسل سوخته هم تو تی وی باشه
راستی از کدوم فروشگاه بانه گرفتی بگو که همه مطلع باشن اینجوری بقیه بیشتر دقت میکنن اون فروشنده هم شاید متوجه بشه که اگر کار نادرستی میکنه بقیه مطلع میشن شاید یه کاری هم برای شما بکنه که انقدرم حساسی
ولی نمیدونم چجوریه روز اول تحویل میدن پیکسل سوخته نداره بعد یکی دو روز یه دفعه پیکسل میسوزه؟ یا برای یه نفر تو دو ماه پنلش هی بدتر و بدتر شده بود بعدم سوخته بود. اگر این تی وی های بانه بخواد اینطوری باشه که بعد از یه مدت شرع کنه به خراب شدن از کجا میشه تشخیص داد؟ خودشون از کجا میتونن تشخیص بدن؟
از کجا میشه فهمید یه تی وی سونی ریفربیشد هست یا نه؟
حالا پیکسل رو بیخیال تصویرش چطوره راضی هستی از تصویرش؟
من از شیراز یکی از مغازه ها بنام چشم انداز زنگ زد برام از بانه اوردن و کدوم مغازه در بانه هست رو دیگه نمیدونم و حالا شاید با فروشنده حرف زدم یه چیزی سر دادم ردش کردم رفت و به گفته شما رفته رو مخم و منم بیشتر از این میترسم فردا یهو کلا خراب شه و روز اول دقیق چک کردم مشکلی نبود و کاره خاصی هم به غیر از وصل کردن ایکس باکس و ps3 نکردم و حتی برایتنس هم کم کرده بودم از اول ولی اینطوری شد و من پاناسونیک vt30 هم دارم که اکثره اونهایی که این تی وی رو دارن یه بلایی سرش اومده بخاطره طراحی بردش که معمولا میسوزه ولی از بس من مراقب بودم اخ نگفته تو چند ساله اخیر و این یکی حالا اینجوری شد:n27:
toorajjj
03-02-2014, 09:50
یعنی شما به قیمت بانه خریدید با 2 سال گارانتی و اگه اینجوره پس ادرس بدید اگه خواستیم بخریم بیایم اونجا و تو شیراز که همه با گارانتی کلی میکشیدن روش و بدون گارانتی هم 2750 میدادن.
قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.
دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟:n13:
در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی:n03:
شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم
امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
موفق باشی:n16::n16:
دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟:n13:
در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی:n03:
شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم
امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
موفق باشی:n16::n16:
ممنون دوست گرامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن:n10:) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون:n27:
ممنون دوست گرامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن:n10:) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون:n27:
سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟
اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه
واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان
سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟
اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه
واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان
سلام
اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sanaz200
06-02-2014, 01:09
سلام
اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و سپاس
من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
ممنون
iiiamirrr
07-02-2014, 11:24
سلام دوستان ! من w700 خریدم دیشب ! 50 اینچ ! سوالم اینه one touch mirroring به گوشی آیفون وصل نمیشه ؟ بلوتوثش هم وصل نمیشه به آیفون ! اما سینما خانگیم وصل میشه ! و اینکه برای آپدت هم به سرور سونی وصل نمیشه ! فکنم چیلتر هست ! کسی راه حلی داره واسه این موارد ؟
sanaz200
07-02-2014, 11:35
با سلام و سپاس
آخرین ورژن آپدیت چنده؟ الان ورژن این tv نوشته PKG3.901GAA
چیزی که توسایت سونی ایران هست PKG3.504GAA آپدیت کنم ؟
درضمن چطور به شبکه اینترنت وصل میشه ؟ مودم رو شناسایی میکنه اما چطور صفحات وب رو میشه باز کرد؟
بلوتوث را هیچی پیدا نمیکنه ممنون میشم اگر کسی استفاده کرده راهنمایی کنه
ممنون
iiiamirrr
07-02-2014, 11:36
یک سوال دیگه چطور میتونم محتویات pc رو بدون سیم روی TV نگاه کنم ؟ مودم 300+ موجود دارم
iiiamirrr
07-02-2014, 11:38
با سلام و سپاس
درضمن چطور به شبکه اینترنت وصل میشه ؟ مودم رو شناسایی میکنه اما چطور صفحات وب رو میشه باز کرد؟
ممنون
شما فکنم باید با usb آپدیت کنید ! منم مشکل بلوتوث رو دارم!
sanaz200
07-02-2014, 12:13
شما فکنم باید با usb آپدیت کنید ! منم مشکل بلوتوث رو دارم!
باسلام و سپاس
ممنون میدونم باید با usb آپدیت کرد منظورم ورژنش بود که این ورژن برای چه تاریخی هست ؟ ورژن آپدیت شما چیه ؟
ممنون
iiiamirrr
07-02-2014, 12:16
من الان دارم میرم بیرون . بعد از ظهر میزارم آپدیت بشه بهتون میگم
sanaz200
07-02-2014, 13:26
با سلام و سپاس
دوستان سوال :
الان سایت سونی مالزی رو دیدم ورژن بالاتر اومده( System Software Update (Version PKG4.101GAA) For Asia Pacific) به نظر شما آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
با سلام و سپاس
دوستان سوال :
الان سایت سونی مالزی رو دیدم ورژن بالاتر اومده( System Software Update (Version PKG4.101GAA) For Asia Pacific) به نظر شما آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
دوست عزیز من پشنهاد میدم نکن اینکارو
نجربه ثابت کرده همیشه آپدیت کردن مشکلی رو حل نمیکنه و ممکنه یه مشکل جدی رو برای شما بوجود بیاره
اول مطمین شو که واقعا به اون آپدیت نیاز داری بعد اقدام کن
sanaz200
07-02-2014, 19:00
دوست عزیز من پشنهاد میدم نکن اینکارو
نجربه ثابت کرده همیشه آپدیت کردن مشکلی رو حل نمیکنه و ممکنه یه مشکل جدی رو برای شما بوجود بیاره
اول مطمین شو که واقعا به اون آپدیت نیاز داری بعد اقدام کن
با سلام و سپاس
ممنون
مگه آپدیت چه کارخاصی میکنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
معمولا آپدیت نرم افزارهارو به روز میکنه
با سلام و سپاس
من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
ممنون
سلام
کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.
با سلام و سپاس
ممنون
مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.
در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
sanaz200
08-02-2014, 01:08
سلام
کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.
مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.
در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
شما که تجربه
و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟
آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(
Version
PKG4.101GAA
) For Asia Pacific)
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
شما که تجربه
و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟
آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(
Version
PKG4.101GAA
) For Asia Pacific)
ما هم نگفتیم سونی بده و گفتیم اپدیت محصولاتش اون شاخهاش مالی نیست دیگه این که یه تی وی معمولی بیشتر نیست و بحث من هم خرابی تی وی بوده از اولش وگرنه نه اون امکانات محدودش برام مهمه نه ساپورت نرم افزاری که فایده ای نداره و من هم اون اپدیت سایت ایران رو گفتم که بهش اشاره کرده بودی و از طریق اینترنت خود تی وی که من میزنم میگه هیچ اپدیت جدیدی در دسترس نیست و شما امتحان کن و اپدیت رو بریز اگه مشکلی برا تی ویت پیش اومد پای خودت و اگرم نیومد بیا بگو تا ما هم بریزیم!
با سلام و سپاس
ممنون
مگه آپدیت چه کارخاصی میکنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
معمولا آپدیت نرم افزارهارو به روز میکنه
دوست خوبم آپدیت، مشکلات نرم افزار و بعضا سخت افزاری ممکن توجه کنید ممکن بوجود بیاره
و این رو همین الان رو تلویزیون های سامسونگ که دارای ویس کنترل هستند مشاهده کرد. یعنی پس از آپدیت ویس کنترلشون از کار میوفته
باز هم تاکید میکنم من نمیگم آپدیت بده، حرف من اینه که قبل از آپدیت از مزایا و معایبش آگاهی داشته باشین
موفق باشید
آقایون از تلویزیون هایی بخرین که برادران قاچاقجی وارد می کنن که دچار این مشکلات نشین.تازه حلال زده هم هستن که این امر از پیکسل سوختگی جلوگیری می کنه.
:n05:
iiiamirrr
10-02-2014, 02:29
دوستان من الان w700 رو آپدیت کردم با usb ! اسکایپ وصل نمیشد که الان درست شد! فرقه دیگه ای حس نکرم! در ضمن با فایلی آپدیت کردم که چند روز پیش اومد و 180 مگ حجمش بود!
iiiamirrr
10-02-2014, 02:31
iiiamirrr
10-02-2014, 10:19
دوستان چند تا نکته بگم برای آپدیت :
زیر نویس با usb هنوز مشکل داره ! البته من با اپل تیوی میبینم مشکل ندارم !
هیچ مشکلی پیش نمی یاد ! فقط چند تا نکته اول اینکه فلشتون رو حتما فرمت کنید ! بعد حتما فرمتش رو روی fat32 بزار .
بعد فولدر آپدیت رو بریز روی فلش ! تا وصل کنی اتوماتیک میره توی آپدیت ! فقط چون حجمش بالاس یکم طول میکشه و فکر میکنی tv هنگ کرده ! اما هنگ نیست ! بزار کارشو انجام بده ! از من 15 دقیقه طول کشید !
iiiamirrr
10-02-2014, 10:49
دوستان چیزی که من فهمیدم این تلویزیون ها تکنولوژی miracast دارند ! که روی ویندوز 8 هست و همینطور روی بعضی گوشی ها آندروید ! خواستم ببینم کسی میدونه چطور روی ویندوز 7 هم میشه نصب کرد ؟ این تکنولوژی اجازه استریم دیوایس روی تلویزیون رو میده!
sanaz200
10-02-2014, 15:14
دوستان چیزی که من فهمیدم این تلویزیون ها تکنولوژی miracast دارند ! که روی ویندوز 8 هست و همینطور روی بعضی گوشی ها آندروید ! خواستم ببینم کسی میدونه چطور روی ویندوز 7 هم میشه نصب کرد ؟ این تکنولوژی اجازه استریم دیوایس روی تلویزیون رو میده!
با سلام و سپاس
من به صورت بیسیم با tv ارتباط برقرار کردم البته با برنامه Mezzmo و مودم وایرلس بدون اینترنت اگر کسی خواست توضیح بدم
در مورد اپل تیوی میشه توضیح بدید که چکار میکنه و قیمتش چنده ؟
برای این مدل tv کنترل جداگانه ای هم میفروشن که با بلوتوث کارمیکنه ؟
ممنون و سپاس
آقایون از تلویزیون هایی بخرین که برادران قاچاقجی وارد می کنن که دچار این مشکلات نشین.تازه حلال زده هم هستن که این امر از پیکسل سوختگی جلوگیری می کنه.
:n05:
حالا راستش رو بگو بانه ای هستی که زورت گرفته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیستی که نباید فشارت بره بالا و اصلا تو رو صنه نه و شما مجازی پولت رو تو هر مستراحی که خواستی بریزی و من تجربم رو گفتم بقیه حواسشون باشه حداقل با گارانتی بخرن حتی اگه گارانتی چند هفته ای باشه تا در صورت بروز مشکل پولشون حدر نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iiiamirrr
11-02-2014, 01:51
با سلام و سپاس
من به صورت بیسیم با tv ارتباط برقرار کردم البته با برنامه Mezzmo و مودم وایرلس بدون اینترنت اگر کسی خواست توضیح بدم
در مورد اپل تیوی میشه توضیح بدید که چکار میکنه و قیمتش چنده ؟
برای این مدل tv کنترل جداگانه ای هم میفروشن که با بلوتوث کارمیکنه ؟
ممنون و سپاس
سلام ! من با ویندوز 8.1 به صورت عالی کل دسکتاپ رو استریم کردم ! خیلییی خفنه ! فقط باید cpu تون سری ivy birdge باشه یا از تکنولوژی widi ساپرت کنه ! میتونید کل دسکتاپ رو استریم کنید نه فقط عکس و فیلم ها رو جدا جدا !
اپل تیوی هم دستگاهی هست که با hdmi به تلویزیون وصل میشه و گوشی آیفون یا آیپد یا مک بوک اگر داشته باشید خیلی راحت کلش استریم میشه رو تلویزیون ! بدون کوچکترین تیکی چیزی ! سری جدیدش هم داره میاد که خودش یک کنسول بازی محسوب میشه ! قیمت این سریش که الان توی بازار هست و سری سومشه حدود 300 هزار تومنه !
من شنیدم کنترل nfs هم داره ! اما توی EBAY پیداش کردم ! البته شما میتونید با گوشیتون چه ios چه آندروید خیلی راحت تلویزیون رو کنترل کنید!
sanaz200
11-02-2014, 03:01
با سلام و سپاس
ممکنه یه توضیحی بدید چطوری تی وی رو با گوشی کنترل کرد ؟ بلوتوث که اصلا گوشی رو نمیشناسه
درضمن این تکنولوژی هایی که گفتید رو از کجا میشه فهمید که لبتاپ داره یا نه ؟ فایلهای vob رو نمیخونه آپدیت کردید تست میکنید میخونه یا نه ؟
ممنون
iiiamirrr
11-02-2014, 12:37
شما مدل لپ تاپ رو بمن بگید براتون چک میکنم که میخونه یا نه !
برای کنترل tv هم کافیه برنامه TVsideView یا MediaRemote رو برای گوشی یا تبلتتون دانلود کنید!
در ضمن بلوتث هم تست کردم ! مخصوص هندزفری های بلوتوث دار هست !
sanaz200
11-02-2014, 18:43
با سلام و سپاس
مدل لب تاپم asus x5mjl است
برنامه مدیا ریموت رو نصب کردم ولی tv رو نمیشناسه میشه یه مقدار توضیح بدید چطوریه ؟
ممنون
iiiamirrr
11-02-2014, 18:59
TvSideView یکم بهتر هست ! ببنید شما باید اول از همه تلویزیون رو به مودم وایرلستون وصل کنید ! بعد از اون گوشی خودتون رو هم وصل می کنید به وایرلس . سپس وارد نرم افزار که بشید اتوماتیک تلویزیون پیغام کدی نشونتون میده ! کد را در برنامه وارد میکنید بعدش می تونید راحت با گوشی کنترلش کنید !
بازم سعی میکنم تا آخر شب توضیح با عکس بزارم !
sanaz200
11-02-2014, 19:35
TvSideView یکم بهتر هست ! ببنید شما باید اول از همه تلویزیون رو به مودم وایرلستون وصل کنید ! بعد از اون گوشی خودتون رو هم وصل می کنید به وایرلس . سپس وارد نرم افزار که بشید اتوماتیک تلویزیون پیغام کدی نشونتون میده ! کد را در برنامه وارد میکنید بعدش می تونید راحت با گوشی کنترلش کنید !
بازم سعی میکنم تا آخر شب توضیح با عکس بزارم !
با سلام و سپاس
ممنون محبت کنید عکس بگذارید
مدل لب تاپ رو چک نکردید ؟
ممنون
دوستان یه سوال ؟
اگه من دستگاه زیرو بخرم میتونم mkv رو (3 بعدی و 2 بعدی ) با زیرنویس فارسی از روی هارد تو تلوزیون سونی W804 نگاه کنم؟؟
دوستان یه سوال ؟
اگه من دستگاه زیرو بخرم میتونم mkv رو (3 بعدی و 2 بعدی ) با زیرنویس فارسی از روی هارد تو تلوزیون سونی W804 نگاه کنم؟؟
یکی جواب منو هم بده
ممنون میشم
شما بهتره یا hd player بخری ویا گیرنده دیجیتال بگیری که پلیرش تمام فایلهای ویدیوی رو پخش میکنه . ولی بهتره اچ دی پلیر بگیری
شما بهتره یا hd player بخری ویا گیرنده دیجیتال بگیری که پلیرش تمام فایلهای ویدیوی رو پخش میکنه . ولی بهتره اچ دی پلیر بگیری
یعنی این نشون نمیده ؟؟؟
چون من DVD پلیر ندارم
اگه این نشون میده هر 2 تا کارو برام میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.