با سلام خدمت دوستان بنده مدل 47w800a را به تازگی از بانه به قیمت 4000000 تهیه کردم البته در تهران توسط شرکت بازرگانی ایران هنوز نیومده و قرار هست تا یکماه دیگه عرضه بشه.قیمتش با 46hx925 در بانه 500 هزار تومان ارزانتر و با hx750 برابر بود که من جدای از قیمت به دلایل زیر این تلویزیون را انتخاب کردم وبسیار راضی هستم.
1-از لحاط دیزاین و طراحی بسیار زیبا هستش و قابل مقایسه با مدلهای 2011 و 2012 سونی نیستش که برای بنده مهم بود.البته منوی دستگاه هم تغییر کرده وبسیار زیباتر و راحت تر شده است.البته دارای یک کنترل بلوتوث اپشن هم میباشد که میتونید جداگانه تهیه کنید.
2-قابلیت پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته با زیرنویس فارسی هنوزمشگل داره.
3-قابلیت passive 3d و همراه داشتن 4 عدد عینک که دیدن فیلمهای 3d را بسیار لذت بخش تر میکنه و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بازیهای 3d پلی استیشن3
4-قابلیتهای ارتباطی زیاد مانند mhl و nfc و همچنین wifi direct که چه در حال و چه در اینده بسیار کاربردی خواهند بود.
5-درست هست که در این سری از پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده ولی باور کنید کیفیت تصویر با سیستم frame dimming سونی فوق العاده هستش و زاویه دید نیز عالی بوده و تا خودتون از نزدیک نبینید باور نمیکنید.
6-این مدل پایینترین lag time را در بین تمامی تلویزیونهای پلاسما و lcd در دنیا داره یعنی 6ms که برای بازیهای کامپیوتری عالی میباشد.
7-سرعت بسیار بالای دستگاه در حین کار به دلیل چیپ دو هسته ای sony reality pro در این دستگاه.
در ضمن دوستان w800-w801-w802-w804-w805-w807-w809 همگی یک مدل بوده و این تلویزیون در کشورهای مختلف بصورت مدلهای مختلف عرضه میشود.
این هم چند review از این دستگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]