مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a
سلام دوستان،
من به ورژن جدید
PKG4.491GAA آپدیت کردم.
تغییر زیادی نداشته. فقط تصویر یکم روشن تر شده.
Mercedes-Benz
03-01-2015, 19:05
منوی مخفی با این کلیدها میاد ولی من جای شما باشم واردش نمیشم
info+5+vol+power
میشه بیشتر توضیح بدین که منو مخفی چی هست و به چه کاری میاد؟
چرا نزنیم؟ :n02:
اگه بخوایم استفاده کنیم باید توو صفحه اصلی بزنیم و پشت سر هم؟
Mercedes-Benz
03-01-2015, 19:19
راستی دوستان کسی میتونه اعداد و مشخصات تنظیم تصویر رو واسه داشتن تصویر روشن و براق توو W804 بگه؟ :n01:
سلام خدمت اساتید
من یک تی وی سونی w800b 42 اینچ گرفتم که توش دو تا عینک اکتیو بود قبل از خرید به من گفتن عینک این دستگاه از نوع پسیو هست
متاسفانه نتونستم از عینک استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت اساتید
من یک تی وی سونی w800b 42 اینچ گرفتم که توش دو تا عینک اکتیو بود قبل از خرید به من گفتن عینک این دستگاه از نوع پسیو هست
عینکهای این مدل همگی پسیو هست. این عینکها مثل عینکهای اکتیو نیاز به کانکت شدن و شارژ ندارن (پولاریزه هستن) فقط روبروی تلویزیون بشینید (ماکزیمم 5 متر فاصله)
تلویزیون شما خودش فیلم سه بعدی رو تشخیص میده و سوئیچ میشه رو حالت سه بعدی اما اگه نشد با کنترل برید رو فیلم سه بعدی
عینکهای این مدل همگی پسیو هست. این عینکها مثل عینکهای اکتیو نیاز به کانکت شدن و شارژ ندارن (پولاریزه هستن) فقط روبروی تلویزیون بشینید (ماکزیمم 5 متر فاصله)
تلویزیون شما خودش فیلم سه بعدی رو تشخیص میده و سوئیچ میشه رو حالت سه بعدی اما اگه نشد با کنترل برید رو فیلم سه بعدی
ممنون از راهنماییتون
ولی روی هر دوتا عینک نوشته active 3d glasses و باتری هم توشون دارن
میشه با این تی وی از عینک اکتیو استفاده کرد؟
فکر میکنم عینک اشتباهی گذاشتن تو کارتنش
ممنون از راهنماییتون
ولی روی هر دوتا عینک نوشته active 3d glasses و باتری هم توشون دارن
فکر میکنم عینک اشتباهی گذاشتن تو کاتنش
بله اشتباه بهتون دادن
اینجا رو نگاه کنید: (قسمت specification در picture 3d)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتن باز شده تحویل گرفتین؟
موقع تحویلش خودم خونه نبودم وصل کردن و برگ گارانتی رو مهر کردن
روی کارتنش 4 تا چسب به صورت عمودی انداختن
این تی وی مثل گوشی موبایل لایف تایم داره؟
موقع تحویلش خودم خونه نبودم وصل کردن و برگ گارانتی رو مهر کردن
روی کارتنش 4 تا چسب به صورت عمودی انداختن
این تی وی مثل گوشی موبایل لایف تایم داره؟
من خودم از بانه 47w804a گرفتم.
به خاطر لایف تایم نگفتم. منظورم اینه که جعبه تلوبزبون تحویلی شما باید پلمب باشه و قبل ازنصب باز نشده باشه که مال شما اینطور به نظر نمیرسه چون عینکهای داخل جعبه هم عوض شده.
جهت اطمینان یه نگاه به شماره سریال پشت تلویزیون و جعبت هم ینداز یکی باشه. یه سری دکمه میزدن (الان یادم نیست کدوما) تا شماره سریال تلویزیون رو نشون بده. چک کنید 3 شماره یکی باشن. فردا صبح هم زنگ بزنید بهشون و دلیل باز شدن جعبه رو قبل تحویل بپرسید.
من برای برادرم از سامسونگ سفارش دادم کاملا آکبند تا خونه رسید و بعد اون نماینده شرکت تلویزیون رو نصب کرد.
سلام.یه سوال؟
یه هارد دارم که 2 تا درایو داره .. هارد رو به usb وقتی وصل میکنم فقط یکی از درایوارو نشون میده.. راهی داره که بشه درایو رو انتخاب کرد؟
پ.ن: ntfs , fat32 رو ساپورت میکنه.
padina65
28-03-2015, 18:27
با عرض سلام.میخواستم بدونم چه گونه محتویات اینترنتو اپدیت کنم.چون فیلتره نمیشه.کسی با تی وی رفته تو فیسبوک?ای پی ------ کع جواب بده کسی نداره?
با عرض سلام.میخواستم بدونم چه گونه محتویات اینترنتو اپدیت کنم.چون فیلتره نمیشه.کسی با تی وی رفته تو فیسبوک?ای پی ------ کع جواب بده کسی نداره?
درود
باید کریوو شر کنید،سرعت واقعی تون هم بعد از کریوو بالای 10 مگابیت واقعی باشه،برای فیس بوک میشه،ولی با TV جالب نیست.
XPERIA Z3
padina65
29-03-2015, 11:52
کریو از کجا شیر کنم?از گوشی میشه با نرم افزاری وایرلسو به تی وی انتقال بدم?یعنی هم گوشی وصل باشه به وایرلس هم شیر کنه به تی وی.اگه میشه نام برنامع لطف کنید چون وقتی از هات اسپات گوشی استفاده میکنی وای فای خاموش میشه.تشکر اگه جواب بدبن
کریو از کجا شیر کنم?از گوشی میشه با نرم افزاری وایرلسو به تی وی انتقال بدم?یعنی هم گوشی وصل باشه به وایرلس هم شیر کنه به تی وی.اگه میشه نام برنامع لطف کنید چون وقتی از هات اسپات گوشی استفاده میکنی وای فای خاموش میشه.تشکر اگه جواب بدبن
پ خ شد.
XPERIA Z3
پ خ شد.
XPERIA Z3
واسه منم لطفا بفرستید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
واسه منم لطفا بفرستید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
پ خ شد.
XPERIA Z3
amahdavi2004
21-04-2015, 10:03
سلام خدمت اساتید
عینک این مدل پسیو نیست، من 50 اینچ همین مدل را دارم و عینک آن هم اکتیو است و مشکلی هم با دیدن فیلم سه بعدی ندارم برای استفاده بعد از نمایش فیلم 3 بعدی دکمه سه بعدی روی ریموت را بزنید و ابتدا از فاصله نیم متری به تی وی نگاه کنید (عینک را با زدن دکمه بالای فریم روشن کرده باشید) تا عبارت عینک 3 بعدی ثبت شد بیاید و بعد می توانید فاصله بگیرید.
درود به همه میخواستم بپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
ایراد (2123)
یهو کسی نیست جواب بده
:n37:
درود به همه میخواستم بپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
ایراد (2123)
یهو کسی نیست جواب بده
:n37:
سلام. در رابطه با زیرنویس باید از dlna استفاده کنید. یعنی نیاز به روتر(اکثر همین مودم های وای فای هم میشه) و برای ایجاد سرور از برنامه wild media استفاده کنید. آموزشش یکم طولانیه ولی کاملش تو اینترنت هست بگردید پیدا میشه.
برای آپدیت هم باید مستقیم از سایت دانلود کنید و بریزید رو فلش و از فلش آپدیت کنید.
padina65
13-08-2015, 14:40
با سلام.من یه مشکلی با تلوزیون 47w804 دارم که واقعا آزار میده منو.موقع وصل شدن به وای فای و با زکردن مرورگر هنگ میکنه تی وی و ریست میشه.همه کار کردم ریست فکتوری آپدیت آخرین ورژن ولی درست نشده..... علت چیه واقعا درست شدنی هست؟؟؟؟راهنمایی کنید تشکر
سلام دوستان گرامی کسی از مدلهای w800و w804وw802سریaسراغ داره سایز 55 اینچ باشماره من تماس بگیرین 09123862045 ممنون میشم خبر بدین
pouya nik
24-08-2015, 22:24
سلا خدمت همه ی دوستان
بنده بعد از تحقیق برای خرید تلویزیون و با توجه به در نظر گرفتن سقف بودجه و اولویت دادن به وضوح تصویر به مدل های w600B-w800b-w828Bرسیدم
و در نهات با بررسی این سه اندازه ی 42 اینچیه مدل w828Bرو مناسب تر دونستم ...
حالا سوالی ک دارم ب اینه ک نظرتون در مورد این سه مدل چیه ؟؟؟ ب نظرت بین این سه تا بهترین گزینه کدومه ؟؟؟ معایب و بدی های 828 چیه ؟؟؟؟؟؟
در نهایت اگ ب جز این سه مدل پیشنهادهای دیگه ای دارید خواهشا بگید ... بودجم هم تقریبا 2500 هستش
از همه ممنونم
hassan abedi
17-10-2015, 15:46
باسلام به همه دوستان چرا نباید از منوی مخفی استفاده کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.