ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

صفحه ها : 1 [2] 3

Mercedes-Benz
14-02-2014, 22:14
دوستان عزیز سلام
من تازه این فروم رو پیدا کردم و خیلی وقت نکردم همه مطالب رو چک کنم.
منم میخواستم 47 اینچ W804 بگیرم. یعنی بین سامسونگ 46 اینچ F8880 و سونی 47 اینچ W804 و سونی 46 اینچ W904 گیر کردم. هرچی بخرم حتما از نماینده رسمی و با گارانتی معتبر میگیرم ولی خب قیمت و ارزش تلوزیون در مقابل پول پرداختی هم مهمه. در ضمن کیفیت تصویر تلوزیون و طول عمرش برام مهمه نه بازی و اینترنت و ...، چون با وصل کردن لپ تاپ و کامپیوتر با HDMI همه این مشکلات ریز حل میشه و بازم مهم بودن کیفیت تصویر خودشو ثابت میکنه
لطفا راهنمایی کنید که همین روزا تا بازار تخفیف نوروزی داغه اقدام کنم :laughing::12:

Mercedes-Benz
14-02-2014, 23:15
راستی سونی W804 47 اینچ که بیشتر مد نظرم هست برا خرید و خروجی ویدئو داره، میشه مثلا دو تا دوربین مدار بسته خیلی ساده در حد وب کم رو بهش وصل کرد و تصویرش رو از تی وی روی فلش یا هارد اکسترنال ضبط کرد؟ :n13:

jafeh
15-02-2014, 00:38
راستی سونی W804 46 اینچ که بیشتر مد نظرم هست برا خرید و خروجی ویدئو داره، میشه مثلا دو تا دوربین مدار بسته خیلی ساده در حد وب کم رو بهش وصل کرد و تصویرش رو از تی وی روی فلش یا هارد اکسترنال ضبط کرد؟ :n13:

دوست خوبم

میتونی ۲ تا دوربین رو بهش وصل کنی ولی امکان ضبط نداره و این نکته رو هم باید بگم که w804 سایز ۴۷ هستش نه ۴۶

sanaz200
15-02-2014, 09:34
راستی سونی W804 46 اینچ که بیشتر مد نظرم هست برا خرید و خروجی ویدئو داره، میشه مثلا دو تا دوربین مدار بسته خیلی ساده در حد وب کم رو بهش وصل کرد و تصویرش رو از تی وی روی فلش یا هارد اکسترنال ضبط کرد؟ :n13:
با سلام و سپاس
من حدود یک ماهه که این مدل رو خریدم تجربه استفاده توی این یکماه برای خرید بهتر شما :
تصویر خیلی خوب 2d ,3d
دیزاین و طراحی خوب
صدای خوب
امکانات کم و بد
عدم ساپورت بعضی فرمتهای رایج وعدم زیرنویس فارسی به هیچ عنوان با هیچ برنامه ای
اگر از تلویزیون فقط استفاده کانالهای تلویزیونی رو دارید خوبه ولی اگر امکانات بیشتری میخواهید به هیچ عنوان توصیه نمیشه
ممنون

Mercedes-Benz
15-02-2014, 17:29
با سلام و سپاس
من حدود یک ماهه که این مدل رو خریدم تجربه استفاده توی این یکماه برای خرید بهتر شما :
تصویر خیلی خوب 2d ,3d
دیزاین و طراحی خوب
صدای خوب
امکانات کم و بد
اگر از تلویزیون فقط استفاده کانالهای تلویزیونی رو دارید خوبه ولی اگر امکانات بیشتری میخواهید به هیچ عنوان توصیه نمیشه
ممنون

فقط از خود تی وی و تصویرش میخوام استفاده کنم. با وصل کردی PC یا لپ تاپ امکان استفاذه از تصویر بزرگ و با کیفیت و استفاده از چند برابر امکانات جانبی همه اسمارت تی وی ها ممکنه دیگه :n02: نه؟

دوست خوبم

میتونی ۲ تا دوربین رو بهش وصل کنی ولی امکان ضبط نداره و این نکته رو هم باید بگم که w804 سایز ۴۷ هستش نه ۴۶

آهان
پس این خروجی ویدئو به چه درد میخوره؟
تلوزیونی هست که بشه اینکارو کرد(مثلا سامسونگ F8880 یا سونی W904)؟

jafeh
15-02-2014, 19:38
فقط از خود تی وی و تصویرش میخوام استفاده کنم. با وصل کردی PC یا لپ تاپ امکان استفاذه از تصویر بزرگ و با کیفیت و استفاده از چند برابر امکانات جانبی همه اسمارت تی وی ها ممکنه دیگه :n02: نه؟

آهان
پس این خروجی ویدئو به چه درد میخوره؟
تلوزیونی هست که بشه اینکارو کرد(مثلا سامسونگ F8880 یا سونی W904)؟
هیچکدوم از تلویزیونهای سونی امکان ضبط را ندارند ولی الجی از سری ۶۶۰۰۰ به بالا این امکان براشون وجود داره

sanaz200
15-02-2014, 21:59
با سلام و سپاس
دوستان در صورت امکان کمک بفرمایید
بعد از آپدیت به ورژن بالاتر رنگ ال ای دی های زیر آرم سونی که آبی کم رنگ بود قرمز کم رنگ شده میدونید دلیلش چیه ؟ امکان برگشت بعد از آپدیت وجود داره ؟ با منوی سرویس چطور ؟ میشه درستش کرد ؟
امروز بعد از وصل آنتن برای اولین بار تصاویر تلویزیون رو دیدم که به لحاظ کیفیت افتضاح بود مثال ساده چهره افراد معلومه ولی تار و بی کیفیت میتونه از آنتن باشه ؟
ممنون و سپاس

iiiamirrr
15-02-2014, 23:39
با سلام و سپاس
تصویر خیلی خوب 2d ,3d
دیزاین و طراحی خوب
صدای خوب
امکانات کم و بد
ممنون

دوست عزیز برای مشکل پشتیبانی فرمت و زیرنویس کافیست برنامه meezmo رو دانلود کنی !

nob2003
16-02-2014, 00:10
با سلام و سپاس
دوستان در صورت امکان کمک بفرمایید
بعد از آپدیت به ورژن بالاتر رنگ ال ای دی های زیر آرم سونی که آبی کم رنگ بود قرمز کم رنگ شده میدونید دلیلش چیه ؟ امکان برگشت بعد از آپدیت وجود داره ؟ با منوی سرویس چطور ؟ میشه درستش کرد ؟
امروز بعد از وصل آنتن برای اولین بار تصاویر تلویزیون رو دیدم که به لحاظ کیفیت افتضاح بود مثال ساده چهره افراد معلومه ولی تار و بی کیفیت میتونه از آنتن باشه ؟
ممنون و سپاس
بالاخره اپدیت کردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم بشه اپدیت پایین تر رو ریخت و حالا یه تستی بکن
اون رنگ قرمز که مشکلی نیست و ابی بوده حالا برا تنوع شده قرمز و منو چه جوری شده و نمیتونی عکس بگیری بزاری و در مورد انتن هم شاید تنظیمات تصویر بهم ریخته بعد از اپدیت و یه دستی بهش بکش ولی من همچنان از خود تی وی با اینکه اینترنت بهش میرسه میگه اپدیت جدیدی نیست(البته ممکنه لینک اپدیتش فی.لتر باشه طبق معمول)

مشکله دیگه ای به وجود نیومده؟
امکانات مثل ساپورت زیرنویس پارسی یا برنامه جدید یا چیزه دیگه ای ندیدی؟

sanaz200
16-02-2014, 07:20
با سلام و سپاس
با آپدیت خیلی تغییر نکرده البته وبگردی روانتر و با سرعت بهتر انجام میشه بعضی از فرمتها رو نمیخوند که الان میخونه اون رنگ هم درست شد ولی اگر آپدیت کردید حتما ورژن 7 فوریه باشه که جدیدترینش هست
منوها تغییری نکرده در کل فعلا"خداراشکرخوبه
من از سایت سونی مالزی آپدیت جدید رو گرفتم
ممنون

nob2003
17-02-2014, 16:32
با سلام و سپاس
با آپدیت خیلی تغییر نکرده البته وبگردی روانتر و با سرعت بهتر انجام میشه بعضی از فرمتها رو نمیخوند که الان میخونه اون رنگ هم درست شد ولی اگر آپدیت کردید حتما ورژن 7 فوریه باشه که جدیدترینش هست
منوها تغییری نکرده در کل فعلا"خداراشکرخوبه
من از سایت سونی مالزی آپدیت جدید رو گرفتم
ممنون

مرسی منم اپدیت 7 فوریه رو ریختم و مشکلی پیش نیومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sanaz200
17-02-2014, 23:20
دوست عزیز برای مشکل پشتیبانی فرمت و زیرنویس کافیست برنامه meezmo رو دانلود کنی !
با سلام و سپاس
این برنامه رو دانلود کردم برنامه خوبیه ولی زیرنویس حل نمیشه یا لااقل من بلد نیستم میشه یه راهنمایی بفرمایید
ممنون

nob2003
18-02-2014, 02:15
با سلام و سپاس
این برنامه رو دانلود کردم برنامه خوبیه ولی زیرنویس حل نمیشه یا لااقل من بلد نیستم میشه یه راهنمایی بفرمایید
ممنون

باید زبان زیرنویس رو فارسی بزاری.

از قسمت Tools برنامه Options رو انتخاب کن و مثل عکس زیر دو قسمت فوق رو بزار رو فارسی و انگلیسی هم حذف کن و اگه تنظیمی مثل رنگ زیرنویس یا فونت هم هست همون قسمت تنظیم کن و بعد یه ریستارت هم برنامه رو بکن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sanaz200
21-02-2014, 11:04
با سلام و سپاس
این لوگوی سونی که زیرtv هست جدا میشه ؟ تو سایت دیجی کالا نوشته جدا میشه

Mercedes-Benz
21-02-2014, 19:03
با سلام و سپاس
این لوگوی سونی که زیرtv هست جدا میشه ؟ تو سایت دیجی کالا نوشته جدا میشه

جدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

sanaz200
21-02-2014, 19:56
با سلام و سپاس
ظاهرا" جدا میشه توی تبلیغاتش هم هست چطور نمیدونم

Mercedes-Benz
22-02-2014, 03:53
آره منم دیجی کالارو خوندم
قشنگ گفته که جدا میشه!!! :n13:

A3090
22-02-2014, 23:21
سلام.
آیا راهی هست که تلویزیون را به حالت قبل آپدیت برگرداند؟
من به ورژن 4.201 آپدیت کردم. الان به نظرم تصویر خیلی بد شده ! فکر میکنم که بهترین ورژن 4.101 باشه.
اگر کسی میدونه راهنمایی بفرماید.

roz.tabrizi
23-02-2014, 13:16
اگه مقدوره آدرس و شمره فروشنده رو برام بفرماید
ممنون

من از تهران گرفتم. بانه همین قیمت بود به اضافه 150 کرایه بار.

sanaz200
25-02-2014, 22:10
با سلام و سپاس
دوستان کسی قابلیت mirror یا همون آینه ای که با میراکست کارمیکنه تست کرده ؟
ممنون

bahram.
26-02-2014, 01:51
سلام
دوستان یه جایی نوشته بودند که عمق رنگ 804 خیلی خوبه ولی از مدل
w904
ضعیفتر هستش. بافعال کردن
advanced contrast enhancer
میتونید عمق مشگی را به
w904
برسونید
------
این گزینه advanced contrast enhancer
کجاس ؟؟؟؟

bahram.
26-02-2014, 02:30
سلام
دوستان یه جایی نوشته بودند که عمق رنگ 804 خیلی خوبه ولی از مدل
w904
ضعیفتر هستش. بافعال کردن
advanced contrast enhancer
میتونید عمق مشگی را به
w904
برسونید
------
این گزینه advanced contrast enhancer
کجاس ؟؟؟؟
دوباره سلام
پیداش کردم تنظیمات پیشرفته قسمت تصویر هستش
فقط تنظیمات پیشرفته فقط در حالت استاندارد فعال هستش ؟؟؟
اگه اینطوره در حالت روشن دیگه دسترسی به تنظیمات پیشرفته ممکن نیس
کلا بهترین تنظیمات به نظرتون چیه؟؟

omidrafeey
26-02-2014, 03:19
با سلام دوستان

من w804 را امروز گرفتم 42 اینچ ولی کیفیت تصویرش خیلی بد هست . حتی از ال سی دی که هفت سال قبل گرفتم کیفیتش پاینتره . البته از کابل 3 فیش استفاده کردم . شما از چه رسیوری استفاده کردید که میگید کیفیت تصویرش خوبه ؟

bahram.
26-02-2014, 11:09
با سلام دوستان

من w804 را امروز گرفتم 42 اینچ ولی کیفیت تصویرش خیلی بد هست . حتی از ال سی دی که هفت سال قبل گرفتم کیفیتش پاینتره . البته از کابل 3 فیش استفاده کردم . شما از چه رسیوری استفاده کردید که میگید کیفیت تصویرش خوبه ؟
سلام
دوست خوبم حتما از ریسیور اچدی و کابل اچ دی ام آی ورژن 1.4 استفاده کنید و در ریسیورتون اگه ممکنه حالت رزولیشین رو روی اتو قرار بدید

sanaz200
27-02-2014, 06:25
دوباره سلام
پیداش کردم تنظیمات پیشرفته قسمت تصویر هستش
فقط تنظیمات پیشرفته فقط در حالت استاندارد فعال هستش ؟؟؟
اگه اینطوره در حالت روشن دیگه دسترسی به تنظیمات پیشرفته ممکن نیس
کلا بهترین تنظیمات به نظرتون چیه؟؟.
با سلام و سپاس
با این تنظیمات بهتر میشه

ورودی مورد نظر -------------فعلی
حالت تصویر------------------روشن
نور ضمینه-------------------حداکثر
تصویر------------------------حداکثر
روشنایی------------------------50
رنگ------------------------------39
تمایل رنگ------------------------0
دمای رنگ--------------------سرد
وضوح-----------------------حداکثر
کاهش پارازریت----------اتوماتیک
کاهش نویز mpegا------اتوماتیک
کاهش صدای نقطه نقطه------اتوماتیک
خلق واقعیت---------------------اتوماتیک
ردیابی منطقه ودیو--------------خاموش
درجه بندی نرم------------------------کم
motion flow --------------------یکنواخت
سینما درایو----------------------خاموش

sanaz200
27-02-2014, 06:31
با سلام دوستان

با سلام و سپاس
مبارکه من با کیفیت تصویر سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته با قیمت برابر مقایسه کردم سونی خیلی بهتر بود اگر منظورتونم از کیفیت پخش تصاویر SD شبکه های ایرانیه که هرچی بالاتر و بهتر هم بگیری همینه تو تصاویر فول اچ دی و اچ دی عالیه چند و ازکجا خریدید؟ مدل ال سی دی قبلی شما چی بود ؟

bahram.
28-02-2014, 00:16
.
با سلام و سپاس
با این تنظیمات بهتر میشه

ورودی مورد نظر -------------فعلی
حالت تصویر------------------روشن
نور ضمینه-------------------حداکثر
تصویر------------------------حداکثر
روشنایی------------------------50
رنگ------------------------------39
تمایل رنگ------------------------0
دمای رنگ--------------------سرد
وضوح-----------------------حداکثر
کاهش پارازریت----------اتوماتیک
کاهش نویز mpegا------اتوماتیک
کاهش صدای نقطه نقطه------اتوماتیک
خلق واقعیت---------------------اتوماتیک
ردیابی منطقه ودیو--------------خاموش
درجه بندی نرم------------------------کم
motion flow --------------------یکنواخت
سینما درایو----------------------خاموش

درود
ممنونم دوست عزیز
اما حتما شما رنگ رو در ریسیور یا هر چی که به تلویزیون وصل کردید زیاد گذاشتین که در تیوی 39 راضیتون کرده وگرنه در حالت معمولی رنگ 39 خیلی غیر طبیعی هستش

nob2003
28-02-2014, 11:51
با سلام و سپاس
مبارکه من با کیفیت تصویر سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته با قیمت برابر مقایسه کردم سونی خیلی بهتر بود اگر منظورتونم از کیفیت پخش تصاویر SD شبکه های ایرانیه که هرچی بالاتر و بهتر هم بگیری همینه تو تصاویر فول اچ دی و اچ دی عالیه چند و ازکجا خریدید؟ مدل ال سی دی قبلی شما چی بود ؟

در مقایسه با vt30 پلاسمای پاناسونیک سایز 42 که دارم تصاویر کانالهای دیجیتال در w804 سونی بهتره.

درود
ممنونم دوست عزیز
اما حتما شما رنگ رو در ریسیور یا هر چی که به تلویزیون وصل کردید زیاد گذاشتین که در تیوی 39 راضیتون کرده وگرنه در حالت معمولی رنگ 39 خیلی غیر طبیعی هستش

اتفاقا رنگ طبیعی تصویر در همین حدوده و بین 40 تا 50 بستگی به سورس مورد استفاده و البته میزان رنگ کاملا به سلیقه افراد بستگی داره و یکی رنگ زیاد دوست داره و عادت کرده یکی هم با رنگ پایین.

sanaz200
28-02-2014, 12:17
با سلام و سپاس
با تشکر از نظرات دوستان
با راهنمایی یکی از دوستان به این تنظیمات رسیدم ریسیور ندارم برای کانالهای شبکه ایرانی به نظر من خیلی خوبه و همانطور که دوستان گفتند سلیقه ای است ولی در کل من راضی هستم

A3090
01-03-2014, 13:00
سلام دوستان.
برای دیدن شبکه های کیفیت پایین، تلویزیون سونی تان را به ورژن PKG4.101 GAA آپدیت کنید. بسیار عالی میشود.
برای دریافت فایل هم از سایت سونی مالزی استفاده کنید.
من ورژن 4.101 را استفاده میکردم که خیلی خوب بود. ولی حالا ورژن 4.201 را ریختم تصویر خوب نیست. لبه های تصاویر کیفیت پایین، دندونه اره ای شده و عمق رنگ سیاه هم زیاد شده
که باعث میشه جزییات تصویر دیده نشه.

msb88
01-03-2014, 19:49
سلام
من ميخوام گوشي رو با tv w900a از طريق بلوتوث ست كنم. اما پسورد ميخواد. پسورد رو از كجا بايد پيدا كنم.

bahram.
01-03-2014, 21:48
وقت بخیر
میخوام 804 رو آپدیت کنم نظر دوستان چیه ؟؟؟؟؟؟
ورژن آخر رو بزنم یا قبل اون رو (101 یا 201 )؟؟؟
ضمنا با یو اس بی بهتره یا مستقیم ؟؟؟
و نحوه آپدیت با یو اس بی ؟؟؟؟؟؟
ممنونم

nob2003
02-03-2014, 00:53
وقت بخیر
ممنونم

سلام
من اپدیت اخر رو از طریق usb ریختم و البته از طریق خود تی وی با اینکه اینترنت وصل بود میگفت اپدیت جدیدی نیست و احتمالا فی.لتر بوده یا شایدم برا من مشکلی در کار بوده و فایل رو که دانلود کردی از حالت فشرده در میاری و فولدری که حاوی فایل هست رو همونطور کپی میکنی در روت فلش دیسک و میزنی به تی وی و خودش اتوماتیک اپدیت رو میشناسه و اپدیت هم طول میکشه یه مقدار و منتظر میمونی تا خودش پیغام بده که اپدیت تموم شده و عجله هم نکنی زود فلش رو در حین اپدیت در بیاری یا تی وی رو خاموش کنی که اینجوری تی ویت ممکنه مشکلی براش پیش بیاد.
در مورد قابلیت اپدیت هیچ چیز جدیدی که کاربردی باشه اضاف نشده و به گفته یکی از دوستان در چند پست قبل تصویر بدتر شده با اینکه من چیزی احساس نکردم و کیفیت بنظرم مثل قبله و به هر حال ورژن جدید خاصیت چندانی نداره و اپدیت نکنی بهتره.

remis555
02-03-2014, 09:06
سلام
ساخت چین در تصویر مربوط به عینک 3d هست - من سونی w804 دارم و ساخت مالزی هست با همین مشخصات البته با قیمت کمی مناسب تر.

sanaz200
02-03-2014, 22:18
سلام
من ميخوام گوشي رو با tv w900a از طريق بلوتوث ست كنم. اما پسورد ميخواد. پسورد رو از كجا بايد پيدا كنم.
با سلام و سپاس
بعید میدونم با گوشی ست بشه چون یکی از دوستان گفته بود با هدست های بلوتوث ست میشه نه با هر دستگاهی ولی از طریق وای فای میشه کنترلش کرد

sanaz200
02-03-2014, 22:21
وقت بخیر
ممنونم
با سلام و سپاس
من با usb آپدیت کردم کیفیت تصاویر فرقی نکرده ولی وبگردی بهتر و روانتر شده و هنگ نمیکنه در کل خیلی فرقی نمیکنه

sanaz200
08-03-2014, 08:21
با سلام و سپاس
به نظرشما نوع آنتن تاثیری توی کیفیت تصاویر دیجیتال میتونه داشته باشه ؟
ممنون

bi poli
08-03-2014, 12:51
با سلام و سپاس
به نظرشما نوع آنتن تاثیری توی کیفیت تصاویر دیجیتال میتونه داشته باشه ؟
ممنون
قطعا داره. حتی اون کابلی که استفاده میکنی از جنس مس باشه باز هم خیلی تصویر بهتر میشه مخصوصا اگه کابلت طولانی باشه..این رو بر اساس تجربه خودم میگم که روی تصویر حساسم.

Mercedes-Benz
09-03-2014, 13:05
کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــــــــــــــــ ــــــک!!!
سلام :n02:
خوبین؟
دوستان عزیز به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم
رفتم تی وی 47 اینچ سونی W804 بگیرم، فروشنده خیلی رو مخم کار کرد
البته 10 روز پیش بود که رفته بودم
با گارانتی معتبر و رسمی رو 4550000 میداد، واسه تی وی بانه هم میگفت که امروز بیعانه میدی و فردا بهت تحویل میدم
قیمت بانه رو هم 3700000-3800000 اینا میگفت که فک کنم کمی گرون میگفته
گفت که تی وی رو برات کامل تست میکنم و تحویل میدم
با 7 تا رنگ تست میکنم که حتی یه دونه هم پیکسل سوخته نداشته باشه
کاملا ساخت مالزی هست
روش که مثلا نوشته مصرفش مثلا 110 وات هست، گفت من اون 110 وات رو نشونت میدم که بدونی سالمه. مثلا اگه 115 وات نشون بده یعنی مثلا یه مدارش ایراد داره که جریان زیاد میکشه
راجب گارانتی هم گفت که مهمترین و گرونترین بخش یه تی وی پنلش هست که اگه آب بریزه، ضربه بخوره و ... خراب میشه که این موارد جزو پوشش گارانتی هم نیست و فرقی به حالت نمیکنه. بعد اون هم اگه بر فرض مثال تی وی بورد بسوزونه هم فوقش 300 تومنه هزینه ش و تو الان داری نزدیک یه میلیون ارزونتر میگیری!!! :n29:
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ :n13:

sanaz200
09-03-2014, 17:57
خوبین؟
با گارانتی معتبر و رسمی رو 4550000 میداد، واسه تی وی بانه هم میگفت که امروز بیعانه میدی و فردا بهت تحویل میدم
کاملا ساخت مالزی هست
روش که مثلا نوشته مصرفش مثلا 110 وات هست، گفت من اون 110 وات رو نشونت میدم که بدونی سالمه. مثلا اگه 115 وات نشون بده یعنی مثلا یه مدارش ایراد داره که جریان زیاد میکشه
راجب گارانتی هم گفت که مهمترین و گرونترین بخش یه تی وی پنلش هست که اگه آب بریزه، ضربه بخوره و ... خراب میشه که این موارد جزو پوشش گارانتی هم نیست و فرقی به حالت نمیکنه. بعد اون هم اگه بر فرض مثال تی وی بورد بسوزونه هم فوقش 300 تومنه هزینه ش و تو الان داری نزدیک یه میلیون ارزونتر میگیری!!! :n29:
با سلام و سپاس
بدون گارانتی اگر تا 3500 بده خوبه بگیر ولی 3800 یکم گرونه یکی از دوستان ما الجی با گارانتی خریده بود پنلش سوخت شرکت هیچ جوری قبول نکرد که عوضش کنه قیدش رو زد الان سونی 804 بدون گارانتی خریده میگه خیالم راحته که گارانتی نداره ظاهرا" مجاب کردن شرکت گارانتی کننده خیلی سخته در هرصورت به لحاظ کیفیت این تی وی خوبه با توجه به قیمتش

msb88
10-03-2014, 10:29
دوستان اگه از کیفیت تصویرتون راضی هستید به هیچ عنوان اپدیت نکنید. قبل اپدیت کلی مات کیفیت این tv بودم اما بعدش.....
w900 رو اپدیت کردم گند زدم به کیفیت.
کانالهای معمولی که افتضاح. اون کانالهای fullhd رو مثلا کنار صورت ادمها خطوطی ظاهر شده و دید خوبی نداره .حتی Motionflow رو هم روی یکنواخت که بزاری تصاویر تیک داره.

jafeh
10-03-2014, 10:53
خوبین؟
کاملا ساخت مالزی هست

دوست خوبم
الان اون مدلی که شما میخوای بدون گارانتیش نزدیک ۴ میلیون شده و بنظر من پولت رو دور نریز ۵۵۰ تومان هم کمتر هزینه کنی به نفعت، هیچ کاری هم واسه شما گارانتی انجام نمیده

از نظر کیفیت و ساخت هم انصافا دستگاه خوبیه

به چندتا فروشگاه و سایت دیگه هم سر بزن همشون مدل فروششون همینطوریه که این فروشنده به شما توضیح داده

پیشنهاد من به شما جت خرید هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی بود در خدمتم ، موفق باشید

aron110
10-03-2014, 15:23
دوست خوبم
الان اون مدلی که شما میخوای بدون گارانتیش نزدیک ۴ میلیون شده و بنظر من پولت رو دور نریز ۵۵۰ تومان هم کمتر هزینه کنی به نفعت، هیچ کاری هم واسه شما گارانتی انجام نمیده

از نظر کیفیت و ساخت هم انصافا دستگاه خوبیه

به چندتا فروشگاه و سایت دیگه هم سر بزن همشون مدل فروششون همینطوریه که این فروشنده به شما توضیح داده

پیشنهاد من به شما جت خرید هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی بود در خدمتم ، موفق باشید
برو از سونی مرکزی بخر تو جمهوری از جت خرید بهتره
البه جت خرید هم قبلا یکی از همکارام خریده بود ازش خیلی راضی بودش
من از سونی مرکزی 42 اینچشو خریدم

Mercedes-Benz
11-03-2014, 23:13
دوستان دمتون گرم که راهنماییم کردین
تازگیا مثه اینکه این مدل کمیاب شده برا همین قیمتش رفته بالا
کمترین قیمتی که گیر آوردم 3950000 بود
من قبول کردم که بدون گارانتی خوبه ولی بابام میگه گارانتی دار بگیر...
فروشنده هم میگفت که برا من فرقی نداره من تو هر دو سود خودمو میبرم
بابام میگه تو 4 میلیون که 500 هزار به چشم نمیاد ولی جنس اصل میدن بهت
فروشنده سونی سنتر هم که تعمیرکار هم بود گفت حالا که انتخابتون اینه از بابت گارانتی نگران نباشین
فقط مواظب ریختن آب و نوسان برق باشین چون زود معلوم میکنه و تابلو میشه
ولی غیر این دو تا هر اتفاقی افتاد بیارین من جزو گارانتی حساب میکنم
(منظورش خود به خود سوختن تی وی بود که میگفت بستگی به شانس داره و توو هر چن هزارتا یکی اتفاق میفته
که اینم میبینی انقد نحس و بدشانسی که با گارانتی هم جور در نمیاد و نمیشه رفع و رجوع کرد)
واقعا شرایط سختیه. نمیدونم چیکار کنم :-(

sanaz200
13-03-2014, 22:00
دوستان دمتون گرم که راهنماییم کردین
تازگیا مثه اینکه این مدل کمیاب شده برا همین قیمتش رفته بالا
کمترین قیمتی که گیر آوردم 3950000 بود
من قبول کردم که بدون گارانتی خوبه ولی بابام میگه گارانتی دار بگیر...
فروشنده هم میگفت که برا من فرقی نداره من تو هر دو سود خودمو میبرم
بابام میگه تو 4 میلیون که 500 هزار به چشم نمیاد ولی جنس اصل میدن بهت
فروشنده سونی سنتر هم که تعمیرکار هم بود گفت حالا که انتخابتون اینه از بابت گارانتی نگران نباشین
فقط مواظب ریختن آب و نوسان برق باشین چون زود معلوم میکنه و تابلو میشه
ولی غیر این دو تا هر اتفاقی افتاد بیارین من جزو گارانتی حساب میکنم
(منظورش خود به خود سوختن تی وی بود که میگفت بستگی به شانس داره و توو هر چن هزارتا یکی اتفاق میفته
که اینم میبینی انقد نحس و بدشانسی که با گارانتی هم جور در نمیاد و نمیشه رفع و رجوع کرد)
واقعا شرایط سختیه. نمیدونم چیکار کنم :-(
با سلام و سپاس
یکم صبر کن بعد از عید دوباره قیمتها میاد پایین اونوقت بدون گارانتی بخر ولی قیمت بالای قطعات این تی وی ها برای شرکت گارانتی صرف نمیکنه در هرصورت اگه پنلش هم خود به خود بسوزه شرکت یه پولی از شما میگیره

sid.1375
16-03-2014, 16:43
سلام، من ی تلوزیون w804 گرفتم بدون گارانتی، ساخت مالزی.
میخواستم بدونم داخل جعبش چند کنترل هست؟
تلوزیون nfc داره یا کنترل یا اصلا نداره؟
لوازم همراه تلوزیون چیا هستن؟
ممنونم،
خداحافظ.

milad_gasemi
16-03-2014, 22:53
با سلام خدمت همه عزیزان w804....
دوستان من مدل 42 این تلویزیون و دیروز بدونه گارانتی حدود 3 تومن خریداری کردم..چیزایی که یکمی ناراحتم میکنه اینه که اول پیکسل هاش خیلی درشتن و واضح مشخصه و به خوبی دیده میشن!!دوم اینکه وقتی یه فیلمی از طریق usb یا شبکه های داخلی رو میبینم هر از گاهی احساس میکنم یه کوچولو لگ میزنه(سرعتش کمی آهسته میشه).و کیفیت شبکه های داخلی رو هم خیلی بد نشون میده.می خواستم بدونم واسه شماها هم همینطوریه؟؟مرسی دوستان

sanaz200
16-03-2014, 23:37
سلام، من ی تلوزیون w804 گرفتم بدون گارانتی، ساخت مالزی.
میخواستم بدونم داخل جعبش چند کنترل هست؟
تلوزیون nfc داره یا کنترل یا اصلا نداره؟
لوازم همراه تلوزیون چیا هستن؟
ممنونم،
خداحافظ.
با سلام و سپاس
یدونه کنترل بیشتر نداره
4 تا عینک پسیو و دیگر هیچ

sanaz200
16-03-2014, 23:43
با سلام خدمت همه عزیزان w804....
دوستان من مدل 42 این تلویزیون و دیروز بدونه گارانتی حدود 3 تومن خریداری کردم..چیزایی که یکمی ناراحتم میکنه اینه که اول پیکسل هاش خیلی درشتن و واضح مشخصه و به خوبی دیده میشن!!دوم اینکه وقتی یه فیلمی از طریق usb یا شبکه های داخلی رو میبینم هر از گاهی احساس میکنم یه کوچولو لگ میزنه(سرعتش کمی آهسته میشه).و کیفیت شبکه های داخلی رو هم خیلی بد نشون میده.می خواستم بدونم واسه شماها هم همینطوریه؟؟مرسی دوستان
با سلام و سپاس
پیکسل ؟ مگه با چی نگاه میکنی تلسکوپ ؟ همچین چیزی رو ندیدم
شبکه داخلی بستگی به مودم و کیفیت شبکه داره ممکنه ولی با usb نه همچین چیزی رو ندیدم
شبکه های داخلی رو به نسبت ال جی و سامسونگ بهتر نشون میده ولی در کل ال ای دی های جدید کیفیت sd رو خوب نشون نمیدن و برای فیلم های فول اچ دی خیلی مناسبند.

milad_gasemi
17-03-2014, 10:26
با سلام و سپاس
پیکسل ؟ مگه با چی نگاه میکنی تلسکوپ ؟ همچین چیزی رو ندیدم
شبکه داخلی بستگی به مودم و کیفیت شبکه داره ممکنه ولی با usb نه همچین چیزی رو ندیدم
شبکه های داخلی رو به نسبت ال جی و سامسونگ بهتر نشون میده ولی در کل ال ای دی های جدید کیفیت sd رو خوب نشون نمیدن و برای فیلم های فول اچ دی خیلی مناسبند.

مرسی دوست عزیز..بینین من از پیکسلاش عکس گرفتم اینم شاهدم..راستی یکی از سوالام این بود که کم شدن سرعت تی وی یا لگ زدن هم در تماشای شبکه های داخلی هم در مورد فیلم هایی که با usb نیگا میکنم بود..آیا واقعا یه همچین مشکلی وجود داره؟؟یا من وسواس به خرج میدم؟؟اگه وجود داره دلیلش چی میتونه باشه؟؟مرسی ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mercedes-Benz
17-03-2014, 21:51
بالاخره تی وی رو خریدیم ولی با گارانتی رسمی
بابام گفت که ارزش ریسک رو نداره
تی وی هم که فوق العاده س. از توو تی وی هم که نیگا کنی پیکسلاش معلوم نیس :n02:
کیفیتشم از هر لحاظ بهترینه و توو رنج خودش رقیب نداره به نظر من. کانالای اچ دی رو هم که دیگه با کیفیت خدا نشون میده
خلاصه خیلی خوشحالم که منم به جمع شما پیوستم :n09:
اگه مورد خاصی توو تنظیمات و نگهداری و اینا هست لطفا بهم بگید
بازم دم همتون گرم :n12:

1580
18-03-2014, 14:10
W904 رو انتخاب کردم و از بانه سفارش دادم...امروز آوردن...در حال تست بودم که پیکسل سوخته پیدا کردم.
رنگ های سفید، مشکی، سبز، آبی، قرمز و زرد را با کیفیت فول اچ دی روی تصویر انداختم و یک نقطه بود که با تغییر رنگ تصویر تغییر رنگی نداشت و سیاه بود تقریبا...فروشنده (یا همون پیک) معتقد بود که پیکسل سوخته قرمز میشه ولی من بهش گفتم که چون این نقطه تغییر رنگ نداره پیکسل سوخته هست...گفتم باید تعویض بشه و اون هم تلویزیون رو برد (البته نیم ساعت تلاش کرد که من روقانع کنه ولی نتونست) ...دوستان به هیچ عنوان در تصاویر دیگه به جز این عکس های رنگی پیکسل سوخته مشخص نبود.

سلام دوست عزیز این رنگ های فول اچ دی رو از کجا میشه پیدا کرد

milad_gasemi
18-03-2014, 14:31
سلام دوست عزیز این رنگ های فول اچ دی رو از کجا میشه پیدا کرد

دوست عزیز با استفاده از paint خودتون میتونین درست بکنین

1580
18-03-2014, 15:06
سلام من به تازگی w804 47 گرفتم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر و رنگ بسیار تلوزیون خوبیه حتی به نظر من از سری 8 سامسونگ هم که برای بابام گرفتم بهتره مخصوصا توی تصاویر با کیفیت پایین هم به خوبی عمل میکنه که این مساله در بیشتر تلوزیونهای بازار رعایت نشده در حالی که تصاویر توی ایران زیاد کیفیت خوبی ندارند که این مدل به لطف موتور X-Reality™ PRO از پسش به خوبی بر میاد. تیونر بسیار قوی داره از نطر پخش 3d هم قابل قبوله. طراحی زیبایی داره صدای خوبی داره استریو رو به خوبی حس میکنید از جهت پخش فایلهای تصویری از طریق usb مثل سامسونگ وال جی نیست از اونا ضعیف تره با بعضی فایلها سازگاری نداره زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی انگلیسی رو پخش میکنه اگه این مورد خیلی براتون مهمه سمت سونی نرید سامسونگ تو این مورد بهتر عمل میکنه ولی من که hard sub میکنم. فایلهای زیر رو من از طریق usb پخش کردم : mkv - mov - avi - mp4 - mpeg - mpeg 1 - wmv - avc

سلام دوست گرامی
سوالی داشتم میخواستم اگر ممکنه یه مسابقه فوتبال با تی ویتون تماشا کنید و ببینید که مواقعی بازیکنان توپ را بهم پاس میدن یا شوت میکنن توپ حالت کشیدگی دارد یا نه؟
چون من موقعی که تویه یه فروشگاه فوتبال پخش میکرد نگاه کردم دیدم که توپ یه حالت لرزش و کشیدگی دارد و اصلا واضح نبود که خیلی تو ذوق میزد ولی توی مدلهای سامسونگ و ال جی اینطور نبود و توپ کاملا واضح بود و کشیدگی هم نداشت. ممنون میشم ببینید توی تصاویر دیجیتال تی وی شما اینطور هست یا نه

1580
18-03-2014, 16:42
قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.
سلام دوست عزیز شماره تلفن مغازه رو داری زنگ بزنیم اینهمه راه الکی نریم

sanaz200
19-03-2014, 14:00
مرسی دوست عزیز..بینین من از پیکسلاش عکس گرفتم اینم شاهدم..راستی یکی از سوالام این بود که کم شدن سرعت تی وی یا لگ زدن هم در تماشای شبکه های داخلی هم در مورد فیلم هایی که با usb نیگا میکنم بود..آیا واقعا یه همچین مشکلی وجود داره؟؟یا من وسواس به خرج میدم؟؟اگه وجود داره دلیلش چی میتونه باشه؟؟مرسی ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و سپاس
این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم

milad_gasemi
19-03-2014, 14:24
با سلام و سپاس
این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم

مرسی ممنون..این عکس و وقتی tv روشنه انداختم از قسمت سیاهش..ولی من وقتی یه فیلم 1080 حدود 1 گیگ و نیگا میکنم احساس میکنم بعضی وقتا یه کوچولو میگیره که الیته کمتر کسی متوجه میشه هاا.خودم زیاد حساسم متوجه میشم..سوالم اینه که آیا اگه مشکل داشته باشه از چه چیزش میتونه باشه؟بازم لطف کردین که جواب دادین..مرسی..

magiteq1
19-03-2014, 15:08
مرسی ممنون..این عکس و وقتی tv روشنه انداختم از قسمت سیاهش..ولی من وقتی یه فیلم 1080 حدود 1 گیگ و نیگا میکنم احساس میکنم بعضی وقتا یه کوچولو میگیره که الیته کمتر کسی متوجه میشه هاا.خودم زیاد حساسم متوجه میشم..سوالم اینه که آیا اگه مشکل داشته باشه از چه چیزش میتونه باشه؟بازم لطف کردین که جواب دادین..مرسی..

دوست عزیز این مشکل حتی در 8880 هم هست ولی وقتی motion plus رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه کلا برای فیلم های 24 فریم باید تکنیک ها افزایش رفرش رو غیر فعال کرد مثلا clear motion rate که درواقع با دست کاری فریم
تصویر رو نرم میکنه از طریق motion plus در tv میشه غیر فعال اش کرد برای فقط دیدن فیلم توصیه میشه
فکر مکینم در سونی
motionflow هست که باید غیر فعال اش کنی البته شاید مشکل حل نشه

milad_gasemi
19-03-2014, 15:54
دوست عزیز این مشکل حتی در 8880 هم هست ولی وقتی motion plus رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه کلا برای فیلم های 24 فریم باید تکنیک ها افزایش رفرش رو غیر فعال کرد مثلا clear motion rate که درواقع با دست کاری فریم
تصویر رو نرم میکنه از طریق motion plus در tv میشه غیر فعال اش کرد برای فقط دیدن فیلم توصیه میشه
فکر مکینم در سونی
motionflow هست که باید غیر فعال اش کنی البته شاید مشکل حل نشه

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون...ولی وقتی motionflow رو خاموش میکنم فیلم حالت روان و خیلی سریع خودشو از دست میده..سرعتش در حده لپ تاپ میشه..در حالی که این گزینه روی یکنواخت سرعت فیلم و خیلی سریع میکنه فقط هر از چند گاهی اونم به طور خیلی جزئی افت سرعت پیدا میکنه که کمتر کسی متوجه میشه ولی من می خواستم کلا همچین موردی نباشه..بازم ممنون..

magiteq1
19-03-2014, 16:14
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون...ولی وقتی motionflow رو خاموش میکنم فیلم حالت روان و خیلی سریع خودشو از دست میده..سرعتش در حده لپ تاپ میشه..در حالی که این گزینه روی یکنواخت سرعت فیلم و خیلی سریع میکنه فقط هر از چند گاهی اونم به طور خیلی جزئی افت سرعت پیدا میکنه که کمتر کسی متوجه میشه ولی من می خواستم کلا همچین موردی نباشه..بازم ممنون..

دوست من برای فیلم motion flow و کلا هر تکنیک که فیلم رو سریع کنه مناسب نیست و احساس خوبی به ادم دست نمیده برای فیلم های 24 فریم
اگر شما rew های مختلف cnet رو ببنید مثلا برای f8000 'گفته شده تکنیک افزایش فریم رو باید در هنگام دیدن فیلم غیر فعال کرد ( و من هم مال خودم رو غیر فعال کردم)
و این تکنیک ها کلا مناسب برای دیدن برنامه های ورزشی و زنده و بازی هست و برای فیلم مناسب نیست
پس شما غیر فعال اش کن هیچ مشکلی هم پیش نماید
بهترین حالت برای دیدن فیلم غیر فعال بودن اش هست

mr_rayan
19-03-2014, 17:35
دوست عزیز این مشکلی که شما عنوان کردی به تنظیمات و قدرت تی وی شما ربطی نداره بلکه به کیفیت فیلم شما ربط داره.فیلمی که نسخه اصلیش در حدود 20 یا 30 گیگ هست تبدیل شده به یک گیگ پس مطمئنا باید شاهد همچین مشکلی باشی.

magiteq1
19-03-2014, 19:33
دوست عزیز این مشکلی که شما عنوان کردی به تنظیمات و قدرت تی وی شما ربطی نداره بلکه به کیفیت فیلم شما ربط داره.فیلمی که نسخه اصلیش در حدود 20 یا 30 گیگ هست تبدیل شده به یک گیگ پس مطمئنا باید شاهد همچین مشکلی باشی.

این مشکل با انکود های 10 گیگ هم هست

Cyber-Dude
19-03-2014, 22:26
وقتی به لپتاپ وصل میکنم یه مقدار از گوشه های تصویر انگار خارج از کادر میوفته
همه تنظیماشم امتحان کردم. توی سامسونگ یه حالتی برای انتقال بدون تغییر رزولوشن هست . توی سونی نیست؟

Mercedes-Benz
21-03-2014, 03:04
بچه ها آپدیت جدید رو از کچا بیارم؟
سایت سونی مالری که نتونستم چیری پیدا کنم
سایت ایران هم که قدیمیه قک کنم :n13:

sanaz200
21-03-2014, 06:20
بچه ها آپدیت جدید رو از کچا بیارم؟
سایت سونی مالری که نتونستم چیری پیدا کنم
سایت ایران هم که قدیمیه قک کنم :n13:
با سلام و سپاس
آپدیت رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mercedes-Benz
21-03-2014, 10:25
مررررررررررررررررررررسی
تشکرات فراوانات بسیارات :n02:
منم با تعریفای شما ورژن 4.101 رو دانلود کردم دیگه :n10:

Mercedes-Benz
21-03-2014, 16:17
آپدیت چقد طول میکشه؟؟؟؟!!!
الان بیشتر از 3 ساعته که USB رو زدم به تی وی و همینجوری مونده!!! :n03:

sanaz200
21-03-2014, 21:57
با سلام و سپاس
چرا اینقدر زیاد ؟ حدود 10 دقیقه usb رو فرمت fat باید باشه و خود فایل هم حجمش با اونی که دانلود میکنی یکی باشه بعدش هم اون آپدیت اولی رو دانلود کن جدید تره الان هم نگران نباش اولی رو دانلود کن System Software Update (Version PKG4.201GAA) For Asia Pacific با usb بزن به تی وی خودش میشناسه و آپدیت میشه PKG4.201GAA جدیدتره و بهتره 101 مشکل داره انشاءالله درست میشه

Mercedes-Benz
21-03-2014, 23:52
آخه شماها که آپدیت کرده بودین گفتین ورژن آخریه بده و تصویر رو خراب کرده و اینا منم دیگه قبلی رو دانلود کردم
همه چی درسته ولی نمیدونم چرا انقد طول کشید. آخر سر هم مجبور شدم از برق بکشمش :n27:
پس ورژن آخری رو دانلود کنم ببینم این چی میشه

msb88
22-03-2014, 10:51
آخه شماها که آپدیت کرده بودین گفتین ورژن آخریه بده و تصویر رو خراب کرده و اینا منم دیگه قبلی رو دانلود کردم
همه چی درسته ولی نمیدونم چرا انقد طول کشید. آخر سر هم مجبور شدم از برق بکشمش :n27:
پس ورژن آخری رو دانلود کنم ببینم این چی میشه
با اپدیت کیفیت بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه. tv من که فاتحه کیفیتش خونده شد.

magiteq1
22-03-2014, 11:36
با اپدیت نرم افزاری تصویر خراب نمیشه بلکه ممکنه بعضی تنظیمات بهم بریزه شما قبل ا ز اینکه اپدیت کنی از تنظیمات عکس بگیر و بعد از اپدیت چک کن
ببین کدومم تنظیمات بهم ریخته

mohammad varaste
22-03-2014, 16:07
نمیدونم برای کسی مشکل زیر نویس پیش اومده یا نه
اما من نمیتونم زیرنویس فارسی اجرا کنم به صورت مربعی در میادش زیرنویس
راه حلی وجود داره ؟

A3090
22-03-2014, 21:26
سلام دوستان.
من تلویزیون خودم را چند بار آپدیت زدم.
راستش بعد از آپدیت کردن تصویر به هم می ریزه. ولی بعد از گذشت 4 ، 5 روز از کار کردن تلویزیون تصویر بهتر میشه.
به قول معروف آب بندی میشه! خودتون امتهان کنید.

Mercedes-Benz
22-03-2014, 22:19
سلام دوستان.
راستش بعد از آپدیت کردن تصویر به هم می ریزه. ولی بعد از گذشت 4 ، 5 روز از کار کردن تلویزیون تصویر بهتر میشه.

یعنی بدون اینکه هیچ کار خاصی انجام بدین خود به خود خراب میشه تصویرش و بعدم درست میشه؟؟؟
تی وی من که آپدیت نمیشه!!!! :n13:

msb88
23-03-2014, 08:31
با اپدیت نرم افزاری تصویر خراب نمیشه بلکه ممکنه بعضی تنظیمات بهم بریزه شما قبل ا ز اینکه اپدیت کنی از تنظیمات عکس بگیر و بعد از اپدیت چک کن
ببین کدومم تنظیمات بهم ریخته

راستش یکی از بچه ها تو چند صفحه قبل گفته بود کیفیتش خراب شده بود. کنار تصاویر دندونه دندونه (اره ای) شده. برای منم همونجوری شده. به تنظیمات هم ربطی نداشت.

سلام دوستان.

مگه بعد از اپدیت کردن به اخرین ورژن دوباره اجازه اپدیت کردن رو میده؟
tv من 10 روز بیشتره که مشکل داره. نمیدونم کی میخواد سونی اپدیت جدید بزاره که این مشکل رو حل کنه

msb88
23-03-2014, 08:33
یعنی بدون اینکه هیچ کار خاصی انجام بدین خود به خود خراب میشه تصویرش و بعدم درست میشه؟؟؟
تی وی من که آپدیت نمیشه!!!! :n13:

چرا اپدیت نشه . چه پیغامی میده .
شاید اخرین نسخه رو نصب کردید.

Mercedes-Benz
23-03-2014, 12:06
چرا اپدیت نشه . چه پیغامی میده .
شاید اخرین نسخه رو نصب کردید.

نه آپدیت شد. بار اول 3 ساعت طول کشید و هیچ اتفاقی نیفتاد ولی بعدا که دوباره امتحان کردم، همین که USB رو زدم 2-3 دیقه طول نکشید که آپدیت شد و هیچ مشکلی هم توو تصویر و اینا به وجود نیومده. هیچی خراب نشده و بهم نریخته

bahram.
26-03-2014, 10:11
سلام
سال نو همگی مبارک
یه فیلم 3 بعدی از نت دان کردم
بنام
Planet Earth 3D SBS
فقط عکس تبلیغ سایت که اول فیلمه میاد و صدای فیلم (تصویر نیس)
یعنی این تلویزیون MP4 رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟
ورژن تلویزیون رو نگاه کردم 2 ورژن بالاتر براش توی نت بود با آپدیت اگه ساپورت میکنه آپدیت کنم؟
میتونه از سرعت پایین یو اس بی باشه؟؟؟؟(یو اس بی مال 4-5 سال پیشه)

magiteq1
26-03-2014, 13:18
سلام
سال نو همگی مبارک
بنام
Planet Earth 3D SBS
ورژن تلویزیون رو نگاه کردم 2 ورژن بالاتر براش توی نت بود با آپدیت اگه ساپورت میکنه آپدیت کنم؟

نه عزیز من ربطی به سرعت فلش نداره پلیر tv از این فرمت پشتیبانی نمیکنه
اپدیت کن فریمور رو شاید مشکل حل شه

mohammad varaste
26-03-2014, 13:38
دوستان ینی تو اینجا کسی مشکل زیرنویس نداشته ؟

Mercedes-Benz
26-03-2014, 14:54
دوستان ینی تو اینجا کسی مشکل زیرنویس نداشته ؟

چرا بابا. همه با زیرنویس مشکل دارن ولی دیگه بیخیال شدیم :n02:

bahram.
26-03-2014, 16:33
سلام
سال نو همگی مبارک
بنام
Planet Earth 3D SBS

نه عزیز من ربطی به سرعت فلش نداره پلیر tv از این فرمت پشتیبانی نمیکنه
اپدیت کن فریمور رو شاید مشکل حل شه
ممنون از جواب دوستمون
از دوستان عزیز که این مدل رو دارند فیلم سه بعدی (MP4)با یو اس بی نگا کردند؟
اگه کردند کدوم ورژن روی تلویزیونشون هست

mohammad varaste
26-03-2014, 20:03
واقعا یعنی هیچ راهی برای اجرای زیرنویس نیست ؟
3.500 دادیم tv . یه زیرنویس نمیتونه بخونه ؟ کیفیت صفحه نمایشش هم که خیلی خوب نیست.
واقعا پشیمونم از خرید این tv چون اصلا امکاناتش خوب نیست f7770 خیلی بهتر بود

magiteq1
27-03-2014, 00:39
3.500 دادیم tv . یه زیرنویس نمیتونه بخونه ؟ کیفیت صفحه نمایشش هم که خیلی خوب نیست.

شما این رو باید به کسانی گوشزد کنید بی منطق از برند سونی حمایت میکنن
w804 اصلا tv ای در حد نام سونی نیست.

Mercedes-Benz
27-03-2014, 00:45

Bebakhshid, keyboard e Farsi nadaram, majbur shodam injuri benevisam

Etefghan kheili kheili ham khub o ba keyfiyate
Doroste ke ba zirnevis moshkel dare vali khob keyfiate tasviresh ke harf nadare. Ma az tv tasvir mikhaym na play o game o web o ...
Bashe ina khube haaaaaaaa, kesi monkeresh nis vali khob vazifeye asliye tv eraeye tasvire khub o ba keyfiate

magiteq1
27-03-2014, 02:12
Bebakhshid, keyboard e Farsi nadaram, majbur shodam injuri benevisam

Etefghan kheili kheili ham khub o ba keyfiyate
Doroste ke ba zirnevis moshkel dare vali khob keyfiate tasviresh ke harf nadare. Ma az tv tasvir mikhaym na play o game o web o ...
Bashe ina khube haaaaaaaa, kesi monkeresh nis vali khob vazifeye asliye tv eraeye tasvire khub o ba keyfiate

این tv در بحث کیفیت تصویر در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره دوست من

Mercedes-Benz
27-03-2014, 10:20
این tv در بحث کیفیت تصویر در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره دوست من

خب رقباش کدوما هستن؟
من که چن وقته دارم استفاده میکنم و خیلی خیلی هم راضی هستم. به نظر من هم خیلی از ال جی و سامسونگ سر تره

sanaz200
27-03-2014, 11:49
با سلام و سپاس
تقریبا " 2 ماهه این تلویزیون رو دارم تو مقایسه ای که کردم به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره البته تصویرش امکاناتش هم در حد تلویزیون خوبه
توی بازدید های عید خیلی به تلویزیونهای فک و فامیل دقت میکردم اتفاقا" یکی از اقوام به تازگی سامسونگ سری 6 خریده بود دقیقا" با قیمت سونی 804 یکی بود من تصویرش رو دیدم خندم گرفت یه تصویر مات و مزخرف سرد و بی روح چهره ها مصنوعی رنگ ها غیر طبیعی و ....ملت دلشون خوشه تلویزیون خریدن - بحث ساپورت فارسی هم درسته الان فیلیپس با قیمت 6.5 میلیون حتی منو هاش هم فارسی نیست دلیل بر بد بودن نیست
در هر صورت هر برندی که شما دوست داشته باشید بهترینه اما تو قیمت و رنج یکسان سونی 804 عالیه در مقایسه با سامسونگ و الجی و ... مضاف بر اینکه سونی رو معمولا" با فیلیپس و شارپ مقایسه میکنند نه با سامسونگ و الجی و ... ضمن اینکه تلویزیون منتخب جام جهانی 2014 هم هست و این انتخاب رو احتمالا" ما انجام ندادیم
ممنون

magiteq1
27-03-2014, 11:57
خب رقباش کدوما هستن؟
من که چن وقته دارم استفاده میکنم و خیلی خیلی هم راضی هستم. به نظر من هم خیلی از ال جی و سامسونگ سر تره

f6850.......7770......la860........
lمعمولا افرادی که یک tv خریداری میکن هیچ جوره حاض نیستن تا مدت ها ضعف هاش رو بپذیرن و جالب اینجاست به همه هم همون مدل که خودشون دارن رو پیشنهاد میدن
عزیز w804 کنتراست پایین و عمق رنگ سیاه نامناسبی داره

sanaz200
27-03-2014, 15:15
lمعمولا افرادی که یک tv خریداری میکن هیچ جوره حاض نیستن تا مدت ها ضعف هاش رو بپذیرن و جالب اینجاست به همه هم همون مدل که خودشون دارن رو پیشنهاد میدن
با سلام و سپاس
خب شما سامسونگ یا الجی بگیر کسی شما رو مجبور نکرده یه نگاهی به تایپیک تلویزیون و سیستم های تصویری بندازید پر شده از مشکلات سامسونگ و الجی و متاسفانه روز به روز هم بیشتر میشه تبلیغاتی که این دو تا برند میکنند و به هر طریقی میخوان محصولاتشونا بفروشن و قابلیتهای رویایی و ....که هیچکودومش هم درست کار نمیکنه و مهمتر اینکه عمر محصولات این د و تا برند خیلی کم و کوتاه است
جالبه هر کسی هم میخواد بخره جواب توی اولین سوالش : نسبت به سونی تصویرش چطوریه ؟ من خودم کیفیت تصاویر رو مقایسه کردم و سونی رو انتخاب کردم مطمئن باشید اگر توی این رنج قیمت چیز بهتری رو ببینم و نظرم رو جلب کنه دلیلی نداره تعصب بیجا روی این مدل داشته باشم فروشنده نیستم که بخوام بازارگرمی برند خاصی رو داشته باشم
ممنون

magiteq1
27-03-2014, 16:27
با سلام و سپاس
خب شما سامسونگ یا الجی بگیر کسی شما رو مجبور نکرده یه نگاهی به تایپیک تلویزیون و سیستم های تصویری بندازید پر شده از مشکلات سامسونگ و الجی و متاسفانه روز به روز هم بیشتر میشه تبلیغاتی که این دو تا برند میکنند و به هر طریقی میخوان محصولاتشونا بفروشن و قابلیتهای رویایی و ....که هیچکودومش هم درست کار نمیکنه و مهمتر اینکه عمر محصولات این د و تا برند خیلی کم و کوتاه است
جالبه هر کسی هم میخواد بخره جواب توی اولین سوالش : نسبت به سونی تصویرش چطوریه ؟ من خودم کیفیت تصاویر رو مقایسه کردم و سونی رو انتخاب کردم مطمئن باشید اگر توی این رنج قیمت چیز بهتری رو ببینم و نظرم رو جلب کنه دلیلی نداره تعصب بیجا روی این مدل داشته باشم فروشنده نیستم که بخوام بازارگرمی برند خاصی رو داشته باشم
ممنون

دوست من سونی منتاز چین و مالزی هست مثل سامسونگ شما حتما فکر کردی از خود امریکای شمالی میارن!!
w804 مشکلات زیادی داره این حرف من نیست بلکه حرف و برسی ادیتورهای مطرح جهان هست
در تاپیک صوت و تصویر , tv های پاناسونیک هم فراوان هست مشکلات اش ایا معنی ایش اینکه برند مشکل داره
اتفاقا مشکلات سامسونگ در مقابل رقبا کمتر هم هست
سونی محصولات fhd 2013 در مقابل سامسونگ متاسفانه ضعیف عمل کرده بر خلاف شاهکارهای سری hx.
به عنوان مثال همین w804 تنها میتونه انتخاب بهتری نسبت به f6450 باشه که یه tv mid range هست
جالب اینجاست حتی x900 هم که 4k هست صعیف تر نسبت به f8000 عمل میکنه
شما حداقل دو تا برسی مطالعه کن بعد فکت صادر کنید جالب اینجاست افرادی مثل شما که نظر صادر میکنن هیچ دلیل مدرکی معتبری برای حرفاشون ندارن
شما دارید ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sanaz200
27-03-2014, 16:58
با سلام و سپاس
چه ادیتورهای احمقی که مشکل دارترین تلویزیون رو به عنوان برترین تلویزیون جام جهانی 2014 انتخاب کردند شما با مشورت همین ادیتورها هرچی که خوبه و اونها نظر میدن بخرید و لذتشو ببرید من کیفیت تصویر برام مهم بود اونهم sd نه فول اچ دی که در واقع بهترین انتخاب رو کردم
من هم اوایل که خریدم فکر میکردم تلویزیون خوبی نیست اما تاکید کردم در مقایسه با سامسونگ و ال جی با قیمت برابر سونی واقعا" از نظر کیفیت تصویر و ساخت بهتر است و خیلی هم مهم نیست که نظر ادیتورهای بیکار جهان و یا نظر سنجی نی نی سایت چی بوده شما هم با عقل بودجه و نهایتا" یه مقایسه خودتون تصمیم گیری کنید نتیجه بهتری میگیرید.
ممنون

mohammad varaste
27-03-2014, 19:08
نمیدونم چرا یه سری بهشون بر خورد اما واقعا W804 افتضاحه تو عمرم خرید به این بدی نداشتم
اصلا مگه میشه تو سال 2013 باشیم و تلویزیونی نتونه زیرنویس اجرا کنه ؟
من بیش از 70 درصد اوقات استفادم از تلویزیون دیدمن فیلم و سریال زیر نویس بوده .
اصلا فکرشو هم نمیکردم که اینقدر ضعیف باشه این تلویزیون
یکی از دوستان گفت کیفیتش خوبه
به خدا کیفیتش افتضاحه .ینی هرکی بره سمت این TV پولشو دور ریخته .

mohammad varaste
27-03-2014, 19:20
حالا واقعا استفاده از زیرنویس غیر ممکنه یا سخته ؟
تا حالا کسی زیرنویس فارسی اجرا کرده با این TV
واقعا من اون موقع که خریدمش و دیدم منو فارسی داره با خودم گفتم مگه میشه زیر نویس نخونه

قیمتشم که میگن تو این چند روز 700 تومن اومده پایین

mohammad varaste
27-03-2014, 19:22
با دکمه جهت هم شبکه ها بالا پایین نمیرن
نمیدونم فقط برا من اینطوریه یا برا همه هست
از دکمه های پایین کنترل استفاده میکنم

1580
27-03-2014, 20:39
سلام دوستان
من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون

magiteq1
27-03-2014, 21:40
سلام دوستان
من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون

hx850 که کیفیت فوق العاده ای داره ولی شما میتونی w904 رو بگیری که از هر جهت بهتره نسبت 850
سمت w804 نرو چون در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره
la960 هم که اصلا با گارانتی گیر نمیاد به نظرم شما همون w904 رو بگیر که فوق االعاده اس و اصلا قابل مقایسه با 804 نیست و کلا یک کلاس دیگه اس

با سلام و سپاس
چه ادیتورهای احمقی که مشکل دارترین تلویزیون رو به عنوان برترین تلویزیون جام جهانی 2014 انتخاب کردند شما با مشورت همین ادیتورها هرچی که خوبه و اونها نظر میدن بخرید و لذتشو ببرید من کیفیت تصویر برام مهم بود اونهم sd نه فول اچ دی که در واقع بهترین انتخاب رو کردم
من هم اوایل که خریدم فکر میکردم تلویزیون خوبی نیست اما تاکید کردم در مقایسه با سامسونگ و ال جی با قیمت برابر سونی واقعا" از نظر کیفیت تصویر و ساخت بهتر است و خیلی هم مهم نیست که نظر ادیتورهای بیکار جهان و یا نظر سنجی نی نی سایت چی بوده شما هم با عقل بودجه و نهایتا" یه مقایسه خودتون تصمیم گیری کنید نتیجه بهتری میگیرید.
ممنون

برترین tv جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! میشه معنی کنی یعنی چیه؟
شما 3.5 پول tv دادی فقط واسه دیدن سورس sd!!!!!!!!!
کدوم ادیتوری این چنین لقب مسخره ای به این tv داده

Mercedes-Benz
27-03-2014, 23:42
عجب بلبشوری سر این تی وی راه افتاده :))))))))
من این تی وی رو بعد کلی تحقیق و مقایسه انتخاب کردم و از خریدم هم کلی راضی و خوشحالم
قبل انتخاب این مدل هم میخواستم سری 8 سامسونگ بگیرم ولی دیدم که کیفیت تصویر این مدل بهتره
کلی هم فوتبال نیگا کردم و هیچ کشیدگی و مشکلی نداشت

Mehrdad092000
28-03-2014, 02:12
نمیدونم چرا یه سری بهشون بر خورد اما واقعا W804 افتضاحه تو عمرم خرید به این بدی نداشتم

منم توی یکی از انتخابام این هست ولی این زیرنویس و بعضی امکانات جانبیش ادمو اذیت میکنه کیفیتش بد نیست
ولی انتخابم la7400یا la8600 هستش احتمالا

bahram.
28-03-2014, 09:06
سلام
سال نو همگی مبارک
بنام
Planet Earth 3D SBS
وقت بخیر
دوستان گلم اعصاب کشی برا چی؟؟
هر کی دوس داره بخره نداره نخره منم شخصا چندین بار توی نمایندگیها تصاویرشون رو مقایسه کردم و اینوانتخاب کردم و همیشه صد درصد یه عده هستند که یه جنس رو نمیپسندند
------------
بگذریم
دوستان کسی تا بحال فیلم 3 بعدی(MP4) روی فلش با این تیوی نگا نکرده؟؟؟

nob2003
28-03-2014, 16:43
من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.

در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.

magiteq1
28-03-2014, 17:01
من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.

در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.

عزیز من کنراست پایین و مشکی نامناسب با تنظیمات درست بشو نیست با بهترین کالیبره هم مشکل داره باز. شما بر چه اصلی میگی همه lcd مشکل عدم مشکی عمیق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
w904....h853.....f8000.....h929.......و چند مدل دیگه مشکی بسیار عمقی دارن برای بار هزارم میگم کنتراست پایین و مشکی عمیقی نداره این tv.
خیلی جالب شما 804 رو با vt30 مقایسه کردی این پلاسما رفرش 600 داره ولی 804 رفرش120 که تفاوت فاحش هست به جز برایتنس بیشتر 804 در تمام زمینه های کیفی قابل مقایسه با vt30 نیست لطفا رو هوا نظر ندید.
lg و سامسونگ به هیچ وجه مشکل زیرنویس نداره لطفا اول امتحان کنید بعد با قاطعیت اظهار نظر کنید.
تقربیا تمام tv های دنیا تصاویر صدا و سیما رو افتضاح نشون میدن بدون شک.

Mercedes-Benz
28-03-2014, 18:00
عزیز من کنراست پایین و مشکی نامناسب با تنظیمات درست بشو نیست با بهترین کالیبره هم مشکل داره باز. شما بر چه اصلی میگی همه lcd مشکل عدم مشکی عمیق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
w904....h853.....f8000.....h929.......و چند مدل دیگه مشکی بسیار عمقی دارن برای بار هزارم میگم کنتراست پایین و مشکی عمیقی نداره این tv.
خیلی جالب شما 804 رو با vt30 مقایسه کردی این پلاسما رفرش 600 داره ولی 804 رفرش120 که تفاوت فاحش هست به جز برایتنس بیشتر 804 در تمام زمینه های کیفی قابل مقایسه با vt30 نیست لطفا رو هوا نظر ندید.
lg و سامسونگ به هیچ وجه مشکل زیرنویس نداره لطفا اول امتحان کنید بعد با قاطعیت اظهار نظر کنید.

عزیزم ما تلوزیونمونو از بالا بندازیم تو کوچه و تی وی رو که شما میگی بخریم، همه پی درست میشه؟
آقا اصن این مدل بدترین تی وی دنیاس. تمومش کن دیگه. شما بردید:n23:

nob2003
28-03-2014, 21:24

در مورد مشکی عمیق که منم گفتم مشکل داره ولی اونقدرا هم دیگه بد نیست و کنتراستش در حده قابل قبوله با اینکه ممکنه از بقیه هم رده هاش کمتر باشه به قول شما و و در مورد vt30 من این تی وی رو چندین ساله دارم و رو هوا هم نظر نمیدم و کانالهای ایران درسته کیفیتشون اشغاله ولی من نسبت به vt30 گفتم در w804 بهتره و البته که تصویر vt30 خصوصا در اچ ادی و گرمی رنگها و مشکی عمیق خیلی بهتره و در مورد نرمی تصویر هم در حالت موتیشن فلو یکنواخت واقعا تصاویر نرمتری نسبت به vt30 دیدم و در مورد مشکل زیرنویس هم منظورم تنظیمات اضافه ای هست که در دستگاه فوق هست مثل جابه جایی زیرنویس و تنظیم زمان زیرنویس در صورت ست نبودن و تعویض فونت و رنگ و بزرگی و کوچکی که این تنظیمات در کمتر تی وی هست یا حداقل من ندیدم.

mohammad varaste
28-03-2014, 23:22
اقا تا حالا کسی فیلم زیرنویس ندیده با این tv ؟

Armin383
29-03-2014, 14:45
اقا تا حالا کسی فیلم زیرنویس ندیده با این tv ؟

من با روش گفته شده در تاپیک زیر مشکل زیرنویس رو حل کردم.

فقط در ابتدا شبکه به صورت بی سیم بود که با لگ پخش میشد ولی با کابل شبکه این مشکل هم حل شد.

hitman51
30-03-2014, 12:06
سلام دوست عزیز
یه چند روزیه من سونی مدل w804 خریدم ومشکل در پخش زیرنویسو دارم تو فرومهای ذیگه هم نگاه کردم ولی هرکاری میکنم بازهم تلویزیون فونت فارسیو نمیشناسه به جاش علامت سوال میذاره آیا شما راهکاری برای این مسئله داری؟
با تشکر

sanaz200
30-03-2014, 13:00
سلام دوست عزیز
یه چند روزیه من سونی مدل w804 خریدم ومشکل در پخش زیرنویسو دارم تو فرومهای ذیگه هم نگاه کردم ولی هرکاری میکنم بازهم تلویزیون فونت فارسیو نمیشناسه به جاش علامت سوال میذاره آیا شما راهکاری برای این مسئله داری؟
با تشکر
با سلام و سپاس
از روی usb کلا" زیرنویس رو پخش نمیکنه البته فارسی رو
به صورت بیسیم اگر مودم وایرلس داشته باشید مشکلی نیست ولی بعضا" مکث داره با کابل شبکه درست میشه

1580
31-03-2014, 15:04
سلام دوستان
کسی میدونه بین تی وی پاناسونیک ET5 و سونی W700 کدام برای خرید بهتره ؟ در مورد Et5 کسی از دوستان review ای سراغ داره که بذاره؟ توی یه فروشگاه که ET5 رو با سونی R470 و R500 مقایسه میکردم جزئیات تصویر در ET5 خیلی بهتر بود ولی رنگ و روشنایی تصویر در مدلهای سونی ذکر شده بیشتر بود و یه جورایی پاناسونیکه تاریک تر بنظر میومد اما جزئیات تصویرش خیلی بهتر بود مثلا یه تصویر گل رو که در پاناسونیک دیدم گلبرگهاشو نشون میداد اما سونی ها اصلا گلبرگها رو واضح نشون نمیدادن و یه جورایی یه تصویر کلی از گل رو نشون میدادن یا چمن های ورزشگاه که تو پاناسونیکه واضح بود اما تو سونیها نه. حالا نمیدونم در مورد W700 هم همینطور باشه یا نه. ولی فکر نمیکنم بین W700 و R500 خیلی اختلاف کیفیتی در تصویر باشه . یه مورد هم این بود که فروشندهه خیلی اصرار داشت سونی رو ببرم و وقتی گفتم رنگهای پاناسونیک رو بیشتر کن گفت کنترلش رو ندارم و حاضر نبود اینکار رو بکنه. اولشم که اصلا حاضر نبود پاناسونیکه رو روشن کنه و همش میگفت تصویرش در مقابل این سونیها افتضاحه. بنظرم اومد سونیها خیلی بیشتر واسش سود دارن یا اینکه میترسن رو دستشون بمونه. یه مورد دیگه که خیلی مهمه اینکه این تی وی پاناسونیک که در موردش صحبت کردم اسم کاملش TH-L42ET5R بود که تو بعضی سایتها با TC یا TX شروع شده (TC-L42ET5B) و آخرش هم بجای R حرف B گذاشته شده البته میخواستم ببینم اینا چه تفاوتی باهم دارن چون یه جا نوشته بود TC و TX برای اروپا و آمریکا هست و اصلا از TH صحبتی نشده بود حالا میخوام بدونم مال کجاست و چه چیزایی نسبت به مدلهای مشابه کم داره.
با تشکر فراروان از همه دوستان ممنون میشم که راهنمایی کنید.

mohammad varaste
31-03-2014, 17:15
با سلام و سپاس
از روی usb کلا" زیرنویس رو پخش نمیکنه البته فارسی رو
به صورت بیسیم اگر مودم وایرلس داشته باشید مشکلی نیست ولی بعضا" مکث داره با کابل شبکه درست میشه
میشه بگین این روش شبکه چجوریه ؟

sanaz200
01-04-2014, 13:23
با سلام و سپاس
خیلی ساده است یه برنامه Mezzmo است که با یه سرچ ساده میتونید دانلودش کنید وقتی نصب کردید اگر مودم وایرلس روشن باشه و تی وی هم مودم رو بشناسه (در واقع از تی وی یکبار به اینترنت وصل شده باشید ) این برنامه تی وی رو میشناسه و هر فایلی رو بهش معرفی کنید اعم از موزیک فیلم یا عکس عینا" توی تی وی پخش میکنه
البته قبلش زیرنویس رو با برنامه mkvmerge GUI باید به فیلم بچسبونید که کمتر از 30 ثانیه طول میکشه
من با لب تاپ و مودم وایرلس به صورت بیسیم فیلم رو دیدم اینجا رو بخونید بد نیست حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sanaz200
01-04-2014, 13:24
میشه بگین این روش شبکه چجوریه ؟

با سلام و سپاس
خیلی ساده است یه برنامه Mezzmo است که با یه سرچ ساده میتونید دانلودش کنید وقتی نصب کردید اگر مودم وایرلس روشن باشه و تی وی هم مودم رو بشناسه (در واقع از تی وی یکبار به اینترنت وصل شده باشید ) این برنامه تی وی رو میشناسه و هر فایلی رو بهش معرفی کنید اعم از موزیک فیلم یا عکس عینا" توی تی وی پخش میکنه
البته قبلش زیرنویس رو با برنامه mkvmerge GUI باید به فیلم بچسبونید که کمتر از 30 ثانیه طول میکشه
من با لب تاپ و مودم وایرلس به صورت بیسیم فیلم رو دیدم اینجا رو بخونید بد نیست حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

toorajjj
01-04-2014, 14:49
دوست عزیز شما حتما بلد نبودید تنظیمات تصویر این تلویزیون را اعمال کنید وگرنه این تلویزیون از نظر تصویر یکی از بهترینهاست. الکی حرف در نیارید

toorajjj
01-04-2014, 14:54
دوست من سونی منتاز چین و مالزی هست مثل سامسونگ شما حتما فکر کردی از خود امریکای شمالی میارن!!
w804 مشکلات زیادی داره این حرف من نیست بلکه حرف و برسی ادیتورهای مطرح جهان هست
در تاپیک صوت و تصویر , tv های پاناسونیک هم فراوان هست مشکلات اش ایا معنی ایش اینکه برند مشکل داره
اتفاقا مشکلات سامسونگ در مقابل رقبا کمتر هم هست
سونی محصولات fhd 2013 در مقابل سامسونگ متاسفانه ضعیف عمل کرده بر خلاف شاهکارهای سری hx.
به عنوان مثال همین w804 تنها میتونه انتخاب بهتری نسبت به f6450 باشه که یه tv mid range هست
جالب اینجاست حتی x900 هم که 4k هست صعیف تر نسبت به f8000 عمل میکنه
شما حداقل دو تا برسی مطالعه کن بعد فکت صادر کنید جالب اینجاست افرادی مثل شما که نظر صادر میکنن هیچ دلیل مدرکی معتبری برای حرفاشون ندارن
شما دارید ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز قرار نیست 804 سونی با 8880 سامسونگ مقایسه بشه قیمت سونی کجا ا.ن کجا . 8880 با 904 سونی مقایسه میشه. در بررسیهایی 804 هم فقط اکثرا به اینمساله اشاره شده که قیمتش بالاست و از نظر اسمارت بودن یکم ضعیفه که بنظر من اصلا برای ما مصرف کنندگان ایرانی که کیفیت تصویر برامون مهم است این مسایل اصلا در اولویت نیست شک نکن 804 تلویزیون خوبیه در مقایسه با سری هفت ال جی و سری هفت سامسونگ.

toorajjj
01-04-2014, 14:58
5 ماه تحقیق کردم این تلویزیون خریدم و از کیفیتش کاملا راضی هستم . حتما تلویزیون شما مشکل داره

toorajjj
01-04-2014, 15:03
سلام دوستان
دوست عزیز علت اینکه شما به این تناقض در کیفیت تصویر رسیدید قطعا بر میگرده به نوع سورس و کدک تصویری که پخش میش . برای مقایسه دو تا تلویزیون باید دقیقا یک فایل تصوصری را روی هردو اجرا کرد بعد نظر داد. کدکها با فرمتهای مختلف و فشرده سازیهای مختلفی وجود داره که اصلا کیفیت خوبی ندارند. من خودم این تلویزیونرا دارم و از کیفیت تصویر اون کاملا راضی ام به شرطی که فرمت استاندارد تصویری بهش بدید و بعد کیفیت تصوصرشو ببینید. به عنوان مثال بهترین تلویزیون دنیا هم نمیتونه فرمت تصویری که فادرست فشرده شده و بیت ریت و رزولوشین اون پایین اومده را با کیفیت نشون بده حتی اگر هرتزشم 1000 باشه. موفق باشید.

toorajjj
01-04-2014, 15:06
hx850 که کیفیت فوق العاده ای داره ولی شما میتونی w904 رو بگیری که از هر جهت بهتره نسبت 850
سمت w804 نرو چون در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره
میشه بگید این حرفو از کجا در اوردید . میشه یک لینک یا منبع معتبر برای این حرفتون بگید ؟
la960 هم که اصلا با گارانتی گیر نمیاد به نظرم شما همون w904 رو بگیر که فوق االعاده اس و اصلا قابل مقایسه با 804 نیست و کلا یک کلاس دیگه اس

برترین tv جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! میشه معنی کنی یعنی چیه؟
شما 3.5 پول tv دادی فقط واسه دیدن سورس sd!!!!!!!!!
کدوم ادیتوری این چنین لقب مسخره ای به این tv داده
در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره
میشه بگید این حرفو از کجا در اوردید . میشه یک لینک یا منبع معتبر برای این حرفتون بگید ؟

msb88
03-04-2014, 19:33
اپدیت جدید اومد.
من اپدیت کردم و مشکل تصاویر که حالت اره ای بود رفع شد.

Armin383
04-04-2014, 10:30
با سلام و سپاس

با برنامه Ps3 Media Server فقط اگه فیلم سه بعدی با زیرنویس بخواهید ببینید لازم است که زیرنویس به فیلم چسبونده بشه ولی برای فیلمهای دو بعدی همین که فیلم و زیرنویس همنام و در یک پوشه باشند کفایت میکنه.

magiteq1
04-04-2014, 11:13
در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره

عزیز من تمام پنل های lcd در صحنه های متحرک مشکل sttuter و ghosting دارن به دلیل رفرش پایین که نهایت 240 هست
با یه سرچ ساده به این نتیجه میرسی شما.
w804 رفرش 120 هرتز هست.

sanaz200
04-04-2014, 12:47
با برنامه Ps3 Media Server فقط اگه فیلم سه بعدی با زیرنویس بخواهید ببینید لازم است که زیرنویس به فیلم چسبونده بشه ولی برای فیلمهای دو بعدی همین که فیلم و زیرنویس همنام و در یک پوشه باشند کفایت میکنه.
با سلام و سپاس
مطمئنید ؟ (
ولی برای فیلمهای دو بعدی همین که فیلم و زیرنویس همنام و در یک پوشه باشند کفایت میکنه. )
تو سونی فکر نکنم جواب بده

sanaz200
04-04-2014, 12:49
اپدیت جدید اومد.
من اپدیت کردم و مشکل تصاویر که حالت اره ای بود رفع شد.
با سلام و سپاس
با آپدیت جدید تغیرات دیگه ای هم داشتید ؟ ورژن قبلی تی وی شما چند بوده ؟
ممنون

Armin383
04-04-2014, 13:56
با سلام و سپاس
مطمئنید ؟ (
ولی برای فیلمهای دو بعدی همین که فیلم و زیرنویس همنام و در یک پوشه باشند کفایت میکنه. )

تو سونی فکر نکنم جواب بده

من شاید بیشتر از 30 تا فیلم رو با زیرنویسهای srt و sub/idx همین طوری در تلویزیون w804 دیدم. فکر کنم فقط برای زیرنویسهای ass لازمه

که به فیلم چسبونده بشن.

Mehrdad092000
04-04-2014, 21:15
من شاید بیشتر از 30 تا فیلم رو با زیرنویسهای srt و sub/idx همین طوری در تلویزیون w804 دیدم. فکر کنم فقط برای زیرنویسهای ass لازمه

که به فیلم چسبونده بشن.
دوست عزیز زینویس فارسی ها نه انگیلیسی

DJMOKHTAR
05-04-2014, 02:19
دوستان فردا قصد دارم LED فعلی خودمد که EX720 هست تعویض کنم با یه مدل بزرگتر

یا hx925 و یا از سری w مدل W950A مدل خوبیه کسی میدونه کجا میشه w950 تهیه کرد ؟

msb88
05-04-2014, 05:06
با سلام و سپاس
با آپدیت جدید تغیرات دیگه ای هم داشتید ؟ ورژن قبلی تی وی شما چند بوده ؟
ممنون

کیفیت تصویر خوب شد و توی منو که می رفتی یه مکثی داشت که اونم مشکلش رفع شد. ورژن قبلی ۲۰۱ بود الان ۴۰۱ هست.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

DJMOKHTAR
05-04-2014, 12:44
پنل w904 ها هم ساخت LG هست ؟

magiteq1
05-04-2014, 13:44
پنل w904 ها هم ساخت LG هست ؟

w804 و 955 پنل ips هست و 904 پنل va.

DJMOKHTAR
05-04-2014, 14:01
w904 و 955 پنل ips هست و 904 پنل va.

منظور شما متوجه نشدم

مگه دو مدل هستند ؟ w904 و 904 ؟

magiteq1
05-04-2014, 14:25
منظور شما متوجه نشدم

مگه دو مدل هستند ؟ w904 و 904 ؟

اصلاح شد دوست من

DJMOKHTAR
05-04-2014, 14:33
از لحاظ هرتز با توجه به 800 بودن و سرعت تصویر و کلا کیفیت برتر تصویر مدل W904A بهتره یا HX925 ؟

چون الان میخوام برم بخرم

magiteq1
05-04-2014, 20:26
از لحاظ هرتز با توجه به 800 بودن و سرعت تصویر و کلا کیفیت برتر تصویر مدل W904A بهتره یا HX925 ؟

چون الان میخوام برم بخرم

هر دو که 800 هست انطباق اش البته رفرش فکر میکنم 120 یا 240 باشه
hx925 سیاه عمیق تر و کنتراست بالاتر داره و البته نشت نور هم داره

A3090
07-04-2014, 22:52
من هم به ورژن PKG 4.401 اپدیت کردم . تصویر عالی شد .
حالا لبه های تصویر حالت دندونه اره ای ندارد. البته برای فیلم sd

javadlf
10-04-2014, 11:18
فیلم های FullHD رزلوشن 1920 در 1080 باید داشته باشند ولی اکثر فیلم هایی که من میگیرم با رزلوشن 1920 در 800 هستند

تا حالا با این رزلوشن فیلم اجرا کردید؟ بالا و پایین صفحه خالی میمونه. اگر هم روی حالت wide zoom یا zoom بزارید از دو سمت چپ و راست تصویر یکمی میزنه.

حالا می خوام ببینم راه حلی براش هست؟ باید با نرم افزار به 1920 در 1080 تبدیل کرد تا کامل تمام صفحه بشه؟

magiteq1
10-04-2014, 12:54
فیلم های FullHD رزلوشن 1920 در 1080 باید داشته باشند ولی اکثر فیلم هایی که من میگیرم با رزلوشن 1920 در 800 هستند

تا حالا با این رزلوشن فیلم اجرا کردید؟ بالا و پایین صفحه خالی میمونه. اگر هم روی حالت wide zoom یا zoom بزارید از دو سمت چپ و راست تصویر یکمی میزنه.

حالا می خوام ببینم راه حلی براش هست؟ باید با نرم افزار به 1920 در 1080 تبدیل کرد تا کامل تمام صفحه بشه؟

1920*800 با 1920*1080 هیچ تفاوتی نداره. 1920 800 ار روی نسخه 1080 1920 ریپ شده منتها کادر و بالا و پایین فیلم توسط انکودر بریده شده.

javadlf
10-04-2014, 13:27
1920*800 با 1920*1080 هیچ تفاوتی نداره. 1920 800 ار روی نسخه 1080 1920 ریپ شده منتها کادر و بالا و پایین فیلم توسط انکودر بریده شده.

میدونم که از نظر کیفیت فرقی نداره ولی روی تی وی که پلی میکنی تمام صفحه نیست دیگه.

حالا اگه بخوایم تمام صفحه ببینیم بدون اینکه چیزی از دو سمت تصویر حذف نشه چکار باید کرد؟

magiteq1
10-04-2014, 15:57
میدونم که از نظر کیفیت فرقی نداره ولی روی تی وی که پلی میکنی تمام صفحه نیست دیگه.

حالا اگه بخوایم تمام صفحه ببینیم بدون اینکه چیزی از دو سمت تصویر حذف نشه چکار باید کرد؟

من دقیقا نفهمیدم تمام صفحه نیست یعنی چی؟ میتونی یه عکس بزاری؟
نسبت تصویر رو روی 16:9 بزار

javadlf
10-04-2014, 17:41
من دقیقا نفهمیدم تمام صفحه نیست یعنی چی؟ میتونی یه عکس بزاری؟
نسبت تصویر رو روی 16:9 بزار

ببین چون رزلوشن 800 هست و 1080 نیست از بالا و پایین تصویر خالی میمونه دیگه و نوار سیاه هست. بعد هم برای فایلهایی که از usb اجرا میشه گزینه 16:9 نداره. Wide zoom و zoom داره که باعث کمتر شدن و از بین رفتن نوار سیاه میشه ولی به همون اندازه هم از دو گوش راست و چپ تصویر حذف میکنه.
اگه بازم منظورم رسا نبود بگید عکس بزارم.
راستی مال من w670 هست چون تاپیک نداشت اینجا پست زدم. این تنظیماتش که فرقی نباید داشته باشه.

magiteq1
10-04-2014, 19:31
ببین چون رزلوشن 800 هست و 1080 نیست از بالا و پایین تصویر خالی میمونه دیگه و نوار سیاه هست. بعد هم برای فایلهایی که از usb اجرا میشه گزینه 16:9 نداره. Wide zoom و zoom داره که باعث کمتر شدن و از بین رفتن نوار سیاه میشه ولی به همون اندازه هم از دو گوش راست و چپ تصویر حذف میکنه.
راستی مال من w670 هست چون تاپیک نداشت اینجا پست زدم. این تنظیماتش که فرقی نباید داشته باشه.

lاگر امکان داره یه عکس بزار

nob2003
10-04-2014, 19:57

داداش برای این منظور که شما میگی دوتا راه حل من دیدم در این تی وی و یکی با زدن دکمه ای که عکس جهت پیکان روشه در بالای کنترل تی وی (نزدیک دکمه سبز پاور) که تنظیماتی در اون هست و حالت دوم که پیشرفته تر هست ابتدا دکمه ابی Home رو بزنید و وارد منو بشید و بیایید تا اخر پایین در تب تنظیمات یا Setteng و در اینجا گزینه دوم که نمایش هست برید و بعد در اینجا گزینه صحفه رو انتخاب کنید و در اینجا گزینه های مختلفی برای تنظیم هست خصوصا گزینه اخر که اندازه عمودی هست مطمئنم مد نظر شماست.موفق باشید

javadlf
10-04-2014, 21:15
lاگر امکان داره یه عکس بزار

فردا میزارم

داداش برای این منظور که شما میگی دوتا راه حل من دیدم در این تی وی و یکی با زدن دکمه ای که عکس جهت پیکان روشه در بالای کنترل تی وی (نزدیک دکمه سبز پاور) که تنظیماتی در اون هست و حالت دوم که پیشرفته تر هست ابتدا دکمه ابی Home رو بزنید و وارد منو بشید و بیایید تا اخر پایین در تب تنظیمات یا Setteng و در اینجا گزینه دوم که نمایش هست برید و بعد در اینجا گزینه صحفه رو انتخاب کنید و در اینجا گزینه های مختلفی برای تنظیم هست خصوصا گزینه اخر که اندازه عمودی هست مطمئنم مد نظر شماست.موفق باشید

عزیز اتفاقا هر دو حالت رو انجام دادم. در راه اول گزینه زوم عریض دو باند سیاه رو کامل حذف نمیکنه و تو گزینه زوم تصویر رو تمام صفحه میکنه ولی یکمقدار از تصویر از دو سمت چپ و راست از کادر خارج میشه و دیده نمیشه.
در راه دوم هم اون تنظیمات خیلی خوبه ولی فقط توی کانال های تلویزیون تاثیر داره و در فایلهایی که با usb پخش میشه بی تاثیره. شاید من بلد نیستم. حالا چجوری باید کاری کنی که توی usb هم عمل کنه.
الان فیلم هابیت 2 که YIFY ریپ کرده گرفتم که میخام ببینم

nob2003
11-04-2014, 00:56
فردا میزارم

عزیز اتفاقا هر دو حالت رو انجام دادم. در راه اول گزینه زوم عریض دو باند سیاه رو کامل حذف نمیکنه و تو گزینه زوم تصویر رو تمام صفحه میکنه ولی یکمقدار از تصویر از دو سمت چپ و راست از کادر خارج میشه و دیده نمیشه.
در راه دوم هم اون تنظیمات خیلی خوبه ولی فقط توی کانال های تلویزیون تاثیر داره و در فایلهایی که با usb پخش میشه بی تاثیره. شاید من بلد نیستم. حالا چجوری باید کاری کنی که توی usb هم عمل کنه.

تنظیمات دیگه ای به غیر از این دوتا من ندیدیم و خودم بخاطر همین مشکلات زیرنویس و غیره رفتم دستگاه پخش فایل از هارد گرفتم و تو برنامه دستگاه برای چنین فیلمهایی که بالا و پایینش سیاه هست و با زدن یه تنظیم ساده از کنترل صحنه فول اسکرین میشه بصورتی که فقط همون دوتا نوار مشکی فقط محو میشه و مثل حالت zoom تی وی کل تصویر بزرگ نمیشه و حالا شما اگه چنین تنظیمی ندیدی در تی وی یا باید بشینی که یه اپدیت بیاد که این امکان رو اضاف کنه یا از یه دستگاه پخش فایل یا غیره استفاده کنی و در ps3 کپیخور شده که خودم دارم برنامه شوتایم این گزینه حذف نوار سیاه رو داره برای ایتجور فیلمها و اگه ps3 داری با اون نگاه کن.

sanaz200
14-04-2014, 23:28
با سلام و سپاس
آپدیت جدید عالیه کیفیت تصویر به شکل فوق العاده ای تغییر میکنه تو تصاویر sd کیفیت عالی میشه بقیه موارد تغییری نداشته
ممنون

msb88
15-04-2014, 08:23
دوستان tv من motion flow رو روی یکنواخت که میزارم با استاندارد هیچ فرقی نمیکنه. رو ورژن کارخونه ای خیلی فرق میکرد. روی تصاویری که دوربین درحرکته خیلی فرم فرم میشه. اگه امکان داره دوستان تست کنن و ببینن tv اونا هم همین طوریه یا نه. ممنون

magiteq1
15-04-2014, 10:42
دوستان tv من motion flow رو روی یکنواخت که میزارم با استاندارد هیچ فرقی نمیکنه. رو ورژن کارخونه ای خیلی فرق میکرد. روی تصاویری که دوربین درحرکته خیلی فرم فرم میشه. اگه امکان داره دوستان تست کنن و ببینن tv اونا هم همین طوریه یا نه. ممنون

چند تا مود داره؟
وقتی شما motion flow رو فعال میکنید تفاوت اش رو حتی زمانی که رو حالت حداکثر قرار میدید هم متوجه نخواهید شد در نسخه امریکا motion flow مقدار 240 هست و در نسخه اروپا یا همون (eu) مقدار 400 هست
حالا در نسخه ایران این میزان چقدر هست مشخص نیست.

msb88
16-04-2014, 15:48
چند تا مود داره؟
وقتی شما motion flow رو فعال میکنید تفاوت اش رو حتی زمانی که رو حالت حداکثر قرار میدید هم متوجه نخواهید شد در نسخه امریکا motion flow مقدار 240 هست و در نسخه اروپا یا همون (eu) مقدار 400 هست
حالا در نسخه ایران این میزان چقدر هست مشخص نیست.

یکنواخت. استاندارد. واضح. وضوح بیشتر. حرکت سریع قابها. سینمای واقعی. خاموش.
موقعی که خریدم روی یکنواخت که میزاشتی خیلی نرم نشون میداد بعد اپدیت کردم اینجوری شد. تازه تصویرشم خراب شده بود اما با این اپدیت جدید تصویر درست شد مونده همون مورد

ajnaa
17-04-2014, 11:35
من پیشنهاد میکنم یه کمپین اعتراض به سونی برای مشکل فونت فاسی و عربی در زیرنویس ایجاد کنیم
بلکه سونی به خودش بیاد و در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنه

sanaz200
17-04-2014, 20:01
من پیشنهاد میکنم یه کمپین اعتراض به سونی برای مشکل فونت فاسی و عربی در زیرنویس ایجاد کنیم
بلکه سونی به خودش بیاد و در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنه
با سلام و سپاس
چطور میشه این کارو کرد ؟
ممنون

kavasaki2008
18-04-2014, 17:17
99%این پست ها مربوط بود به زیر نویس یه چیز رو میلیاردها بار تکرار کردین اعصاب دارین حالا مشکل داره چیکار میخواین بکنین
من یه سوال دارم ال مدل تصاویر 2d رو به3d تبدیل میکنه کیفیت این نوع سه بعدی در این مدل چطوره

milad_gasemi
19-04-2014, 21:15
سلامی دوباره..
دوستان من وقتی یه هارد اکسترنال 500 گیگ بهtv وصل میکنم اکثر فرمتها رو نمیشناسه مخصوصا فایل های ویدیویی و موزیکی رو که خالی نشون میده و انگار هیچی توی پوشه ها نیستش!!!واسه بقیه هم اینطوریه؟؟ولی وقتی فلش و وصل میکنم بیشترش و میشناسه فقط چند تا از فرمت هایی ویدیویی رو نمیشناسه مخصوصا vob که مخصوصه دی وی دی هستش..ممنون میشم کمکم بکنین..

msb88
20-04-2014, 09:01
سلام
ورژن جدید اومده
Version PKG4.410GAA
از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه

aron110
21-04-2014, 10:43
سلامی دوباره..
دوستان من وقتی یه هارد اکسترنال 500 گیگ بهtv وصل میکنم اکثر فرمتها رو نمیشناسه مخصوصا فایل های ویدیویی و موزیکی رو که خالی نشون میده و انگار هیچی توی پوشه ها نیستش!!!واسه بقیه هم اینطوریه؟؟ولی وقتی فلش و وصل میکنم بیشترش و میشناسه فقط چند تا از فرمت هایی ویدیویی رو نمیشناسه مخصوصا vob که مخصوصه دی وی دی هستش..ممنون میشم کمکم بکنین..
من هم هارد 500 وصل میکنم فرمتامو میشناسه ولی vob رو پخش نمیکنه

milad_gasemi
22-04-2014, 11:19
پس مشکل من از چی می تونه باشه؟؟

jafeh
22-04-2014, 11:21
دوستان برای مشاهده تلویزیون های جدید سونی به تاپیک ساختم مراجعه کنید و از دستگاههای جدید سونی لذت ببرید

1580
22-04-2014, 12:37
سلام دوستان
این مدل w800B که شما میفرمایید از w800A یا همون W804A امکاناتش و هرتزش پایین تر هست تقریبا هم قیمتشون یکیه پس در مقابل w804A ارزش خرید نداره تازه همین W804A هم کیفیت ساختش پایینه کافیه یه نگاه به جنس پلاستیک پشت تلویزیون بندازید متوجه میشید که چه جنس بی کیفیتی داره. از همون عکس هم تا حدودی معلومه. من خودم تا چند وقت پیش طرفدار این تی وی بودم اما خوب که تحقیق کردم دیدم برندها و مدلهای بهتر دیگه ای هم پیدا میشه. یه دوست تعمیرکار tv دارم که میگفت همه تی وی ها رو داره چین میزنه و اگه هم میخوای چیزی بگیری یا پاناسونیک بگیر یا توشیبا. جدیدا یه مدل تی وی پاناسونیک دیدم که شاهکاره البته تو بازار کمه باید همه سفارش بدن تا فروشنده ها بیارن. مدلی که عرض میکنم LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E هست که کیفیتش فوق العاده و نگفتنیه. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدلی که با TH شروع میشه یا در ایران یا تایلند و یا سنگاپور مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدل w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HِDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. این مدل TX خوشبختانه در کشور چک مونتاژ میشه و از دست چینی ها دور مونده. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو رنج قیمتی خودش و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو تا فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن. قیمت واقعی این مدل که 42 اینچ هم هست با وجود کیفیت واقعا بالاش باید 3300 تا 3500 باشه. شاید بگید با این کیفیت قیمت 4 تومن هم خوبه ولی یه فروشنده میگفت اینا دارن حداقل یک و دویست، سیصد روش میخورن. چند تا عکس از این تی وی میذارم تا زیباییش رو ببینید. حتی پورتهایی هم که پشت تلویزیون بود با کیفیت تر از تی وی های دیگه بود نمیشه اینو دقیقا توضیح داد باید خودتون ببینید و مقایسه کنید. چندتا از فروشنده ها با وجودی که این مدل رو نداشتن میگفتن دست گذاشتی رو اصل تلویزیون ولی سخت گیرت میاد. من به خیلی جاها سفارش دادم بیارن.

magiteq1
22-04-2014, 14:22
دوست من w800b اصلا قابل مقایسه با w804a نیست
ندونسته لطفا نظر ندید
w800b یک انتخاب عالیه

1580
22-04-2014, 14:23
دوست من w800a اصلا قابل مقایسه با w804a نیست
ندونسته لطفا نظر ندید
w800a یک انتخاب عالیه
میشه بگید تفاوتشون چیه
w800a همون w804a هست. برای مناطق مختلف اسامی مختلفی زده شده. شما اگر به سایت سونی یه سری بزنید متوجه میشید که هیچ اختلافی ندارن فقط یک اسم برای خاورمیانه و اسمی دیگه برای آسیای شرقی و با یه اسم دیگه برای اروپا ساخته میشه. در ضمن انتخاب عالی که شما میفرمائید شاید در مقابل بعضی مدلها باشه اما در مقابل اون مدلی که گفتم به هیچ وجه. شما هم تا هر دو مدل رو ندیدید لطفا ندانسته نظر ندهید

magiteq1
22-04-2014, 16:36
دوست من پست رو اصلاح کردم منظورم w800b بود.

msb88
22-04-2014, 19:23
منوی محتویات اینترنت رو چطوری میشه تازه سازی کرد. اصلا امکانش هست یانه؟
Tv با وایرلس وصل میکنم اما ارور ۲۱۲۳ رو میده.

A3090
23-04-2014, 14:40
سلام
ورژن جدید اومده
Version PKG4.410GAA

از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه

من به
ورژن جدید آپدیت کردم.
مزخرف است. تصویر به هم می ریزه.
کسی میدونه چه جوری به حالت قبل آپ برگشت...؟

padina65
23-04-2014, 16:29
man version jadid zadam ali bood mano ham ghablan gir mikard alan ravoon shode

kavasaki2008
24-04-2014, 15:49
خواهشایکی درباره 3 بعدی این مدل یه توضیحی بده ایا 2 بعدی رو به 3بعدی تبدیل میکنه چطور میشه این کار رو کرد چطور عمق تصویر 3بعدی رو میشه کم و زیاد کرد مرسی که جواب دادین

frdusa
25-04-2014, 09:11
سلام من w804 دارم وقتی از product support می خوام software update کنم این پیغام را می ده:
there is no software update data available . the tv could not check for updates over the network. please check network connection and settings
در ضمن من reset factory هم کردم ولی باز هم مشکل وجود دارد. اینترنت هم هیچ مشکلی ندارد و سرعت ۱ mb است هم با کابل چک کردم هم وایرلس. کسی به این مشکل برخورده؟

sanaz200
25-04-2014, 11:03
سلام من w804 دارم وقتی از product support می خوام software update کنم این پیغام را می ده:
there is no software update data available . the tv could not check for updates over the network. please check network connection and settings
در ضمن من reset factory هم کردم ولی باز هم مشکل وجود دارد. اینترنت هم هیچ مشکلی ندارد و سرعت ۱ mb است هم با کابل چک کردم هم وایرلس. کسی به این مشکل برخورده؟
با سلام و سپاس
چرا با usb آپدیت نمیکنید ؟ خیلی راحتر و مطمئن تره فایلشو از سایت سونی مالزی بگیرید راحت آپدیت میشه

milad_dante
26-04-2014, 18:16
سلام من w804a دارم خواستم ببینم بهترین تنظیماتش چی هست که بشه بهترین کیفیت رو ازش گرفت.

frdusa
26-04-2014, 21:21
ممنون
با usb آپدیت کرده بودم و فکر می کردم این مشکل حل می شه ولی نشد به هر حال ممنون

kavasaki2008
27-04-2014, 21:11
اقا یکی نیست جواب مارا بده کسی نیست کمک کنه راهنمایی کنه ممنون میشم ازش این مدل از روی فلاش دیسک 3 بعدی پخش میکنه همیتطور هارد اکسترنال تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی داره مرسی اگه یه خییر پیداشه جواب مارا بده ممنون میشم:n29:

frdusa
28-04-2014, 00:00
بله ۲ بعدی به ۳ بعدی تبدیل می کنه
در مورد سوال دیگه اگر منظورتون پخش فیلمهای سه بعدی از روی فلش است، بله پخش می کنه

padina65
28-04-2014, 16:16
سلام.آقا یه سوال دارم من بعضی وقتا که با وای فای وصل میشم به تی وی یهو هنگ میکنه رسیت میشه.علت چیه؟آخرین آپدیت هم زدم بازم بعضی وقتا میشه.کسی میدونه؟؟؟؟؟

kavasaki2008
29-04-2014, 12:31
سلام من یه تصویر 3 بعدی ساید بای ساید ریختم تو فلاش زدم به w800 تصویر اتومات یکی میشه میزه 3 بعدی پیدا شد ولی برجسته گی نداره اصلا نمیدونم چرا باید بلوری پلیر باشه چه جوریه من که نفهمیدم

compi
03-05-2014, 13:18
با درود به همه دوستان
میخواستم بدونم منوی مخفی تلوزیون سونی w800a را چطوری میشه فعال کرد ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
در ضمن تلوزیون سونی 50 اینچ w800b چطوریه ؟ یعنی به 800 a میرسه یا نه

compi
05-05-2014, 12:36
آهایییییییییییییییییییییی ییییییی سلام کسی نیست جواب منو بده/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jafeh
05-05-2014, 12:51
با درود به همه دوستان
میخواستم بدونم منوی مخفی تلوزیون سونی w800a را چطوری میشه فعال کرد ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
در ضمن تلوزیون سونی 50 اینچ w800b چطوریه ؟ یعنی به 800 a میرسه یا نه

سلام دوست خوبم
منوی مخفی با این کلیدها میاد ولی من جای شما باشم واردش نمیشم
info+5+vol+power

تلویزیون ۵۰ w800b خیلی خیلی از w800a , w804a بهتره

kavasaki2008
05-05-2014, 20:18
سلام دوستان جواب نمیدن خواهشا w800 تصویر از فلش 3 بعدی پخش میکنه درست ولی چرا تصویر 3 بعدیش برجسته نمیشه چراااااااااااااااااا مشکل چیه تصویر 3 بعدی اصلا برجسته گی نداره اون وقت چطور تبلیغ الکی میکنن 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه خیلی اشتباه بزرگی کردم ال جی نخریدم گول کمپانی فریب کار سونی رو خوردم خواهشا یکی جواب منو هم بده ممنونتون میشم:n03:

sanaz200
05-05-2014, 21:27
سلام دوستان جواب نمیدن خواهشا w800 تصویر از فلش 3 بعدی پخش میکنه درست ولی چرا تصویر 3 بعدیش برجسته نمیشه چراااااااااااااااااا مشکل چیه تصویر 3 بعدی اصلا برجسته گی نداره اون وقت چطور تبلیغ الکی میکنن 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه خیلی اشتباه بزرگی کردم ال جی نخریدم گول کمپانی فریب کار سونی رو خوردم خواهشا یکی جواب منو هم بده ممنونتون میشم:n03:

با سلام و سپاس
دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه البته الجی هم همینه چیز ویژه و خاصی نیست درواقع یه عمق مجازی به تصویر میده خیلی براتون مهم نباشه مطمئن باش دیدن با عینک در کل زیاد راحت نیست و فقط فیلمهایی رو میبینی که ارزشش رو داشته باشه این قابلیتی که شما دنبالشی چندان بدردبخور نیست
دکمه 3d رو روی tv بزنید و 3d رو از حالت خاموش به روشن تغییر بدید تصویر به یک حالت دوتایی تبدیل میشه که با عینک سه بعدی دیده میشه همین

compi
07-05-2014, 06:45
با درود به همه
کسی قیمت الان این تلوزیون سونی w800b البته فکر کنم 50 اینچش باشه رو نداره؟؟؟
:question::sq_13:

jafeh
07-05-2014, 10:46
با درود به همه
کسی قیمت الان این تلوزیون سونی w800b البته فکر کنم 50 اینچش باشه رو نداره؟؟؟
:question::sq_13:

سلام دوست خوبم
اینجا موجود داره

compi
07-05-2014, 12:53
فقط یه چیزی این قیمتاش بانه ایه یا با گارانتیه
مرسی قربون نه هنو قیمتش بالاست .....

jafeh
07-05-2014, 13:05
فقط یه چیزی این قیمتاش بانه ایه یا با گارانتیه
مرسی قربون نه هنو قیمتش بالاست .....

قیمتاشون بدون گارانتی ولی میتونی گارانتی براش بخری

jafeh
07-05-2014, 15:09
عکسهایی از w600B سونی توضیحات در پست های بعدی خدمتتان ارایه میشود

jafeh
07-05-2014, 15:22
تلویزیون ال ای دی w600B سونی

تولید شده در کشور مالزی و ژاپن البته مونتاژ ایرانش هم هست

تولید شده در سایز های 32 . 40 . 48 . 60 اینچ

داری گیرنده دیجیتال نسخه ۲

دارای ۴ پورت HDMI و ۲ پورت USB
خروجی optical audio
ورودی شبکه LAN
شبکه بی سیم
و......

کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمایید.

compi
08-05-2014, 07:08
قیمتاشون بدون گارانتی ولی میتونی گارانتی براش بخری
با درود به شما میگم اگه بنا به 5250 تومن باشه پس برم همون 46 w900 رو بخرم بهتره نه؟؟:n13:
:45:
یا اینکه تلوزیون la9600 ال جی ؟؟:n13:

jafeh
08-05-2014, 10:27
با درود به شما میگم اگه بنا به 5250 تومن باشه پس برم همون 46 w900 رو بخرم بهتره نه؟؟:n13:
:45:
یا اینکه تلوزیون la9600 ال جی ؟؟:n13:

تلویزیون w900 انصافا خوبه ولی مگه جایی سراغ داری که موجود داشته باشه؟
تلویزیون la9600 هم تلویزیون خوب و با امکانات فراوانیه ولی سونی یه چیز دیگه است

jafeh
08-05-2014, 11:03
عکسهایی از w800b سایز ۵۰

jafeh
08-05-2014, 11:07
مشخصات w800b سایز ۵۰

ساخت کشور مالزی، ژاپن و مونتاژ ایران

دارای ۴ پورت HDMI و ۲ عدد USB

خروجی اپتیکال
شبکه کابلی و بی سیم
گیرنده دیجیتال نسخه ۲
سه بعدی اکتیو بهمراه ۲ عدد عینک
400 هرتز
پایه ۲ منظوره
و ....

اطلاعات بیشتر در آدرس

compi
08-05-2014, 12:07
مشخصات w800b سایز ۵۰

ساخت کشور مالزی، ژاپن و مونتاژ ایران

دارای ۴ پورت HDMI و ۲ عدد USB

خروجی اپتیکال

شبکه کابلی و بی سیم
گیرنده دیجیتال نسخه ۲
سه بعدی اکتیو بهمراه ۲ عدد عینک
400 هرتز
پایه ۲ منظوره
و ....

اطلاعات بیشتر در آدرس

با سپاس از شما
این تلوزیون سه بعدیش اکتیوه یا پسیو فک کنم پسیو باشه و یه سوال دیگه تکنولوژی ساخت پنلش چیه؟؟
در ضمن یه چیز دیگه این موشن فلاو که زده فیلیپین 480 منظورش چیه؟

Motionflow™
Motionflow XR 400 Hz (for Philippine Motionflow XR 480 Hz)
و این

Dimming Type
Frame Dimming
یعنی چی؟

jafeh
08-05-2014, 19:16
با سپاس از شما
این تلوزیون سه بعدیش اکتیوه یا پسیو فک کنم پسیو باشه و یه سوال دیگه تکنولوژی ساخت پنلش چیه؟؟
در ضمن یه چیز دیگه این موشن فلاو که زده فیلیپین 480 منظورش چیه؟

Motionflow™
Motionflow XR 400 Hz (for Philippine Motionflow XR 480 Hz)
و این

Dimming Type
Frame Dimming
یعنی چی؟

دوست خوب این سایز از تلویزیون w800b دارای سه بعدی اکتیو می باشد

و این مدل تلویزیون زمانی که برای کشور فیلیپین تولید می شود. با موشن فلو 480 Hz ساخته می شود

در مورد Frame Dimming لطفا این فیلم رو ببین سوالت حل میشه

در مورد پنلش زیاد مطمین نیستم که اطلاعاتم درست باشه ولی فکر کنم از تکنولوژی IPS استفاده میکنه

magiteq1
08-05-2014, 20:00
دوست خوب این سایز از تلویزیون w800b دارای سه بعدی اکتیو می باشد

و این مدل تلویزیون زمانی که برای کشور فیلیپین تولید می شود. با موشن فلو 480 Hz ساخته می شود

در مورد Frame Dimming لطفا این فیلم رو ببین سوالت حل میشه

در مورد پنلش زیاد مطمین نیستم که اطلاعاتم درست باشه ولی فکر کنم از تکنولوژی IPS استفاده میکنه

از پنل ips استفاده میکنه اونوقت به چه شکل 3d شاتر فعال هست؟:n02:
دوست عزیز که سوال کردی پنل این مدل بر خلاف نمونه w800a که ips بود در w800b از پنل va استفاده شده ساخت AU Optronics

compi
12-05-2014, 08:34
[QUOTE=magiteq1;8215258]از پنل ips استفاده میکنه اونوقت به چه شکل 3d شاتر فعال هست؟:n02:
دوست عزیز که سوال کردی پنل این مدل بر خلاف نمونه w800a که ips بود در w800b از پنل va استفاده شده ساخت AU Optronics[/QUO
با درود به شما
حالا بعد از این حرفا کدوم مدل و پنل بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

magiteq1
12-05-2014, 11:21
[QUOTE=magiteq1;8215258]از پنل ips استفاده میکنه اونوقت به چه شکل 3d شاتر فعال هست؟:n02:
دوست عزیز که سوال کردی پنل این مدل بر خلاف نمونه w800a که ips بود در w800b از پنل va استفاده شده ساخت AU Optronics[/QUO
با درود به شما
حالا بعد از این حرفا کدوم مدل و پنل بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قطعا w800b از خیلی جهات نسبت به w800a برتر هست

compi
14-05-2014, 06:35
[QUOTE=compi;8218999]

قطعا w800b از خیلی جهات نسبت به w800a برتر هست
مثلا از چه جهاتی برتره ؟؟؟/
آیا میشه قبل از اینکه امتحانش رو پس بده اقدام به خریدش کنیم؟

compi
18-05-2014, 11:16
بچه ها لطفا کمک کنید خیلی سریع نیاز به کمک دارم
بین این دو مدل موندم الان میخوام بخرم
sony w800b 50
sony w828b 42

jvani
18-05-2014, 18:28
بچه ها لطفا کمک کنید خیلی سریع نیاز به کمک دارم
بین این دو مدل موندم الان میخوام بخرم
sony w800b 50
sony w828b 42
اگر قيمتش براتون ملاك نيست 50w800bچون بزرگتر مي باشد

magiteq1
18-05-2014, 21:11
[QUOTE=magiteq1;8219124]
مثلا از چه جهاتی برتره ؟؟؟/
آیا میشه قبل از اینکه امتحانش رو پس بده اقدام به خریدش کنیم؟

صفحه یک دست تر
کنتراست بالاتر
سیاه عمیق تر
نشت نور کم تر

compi
19-05-2014, 06:34
اگر قيمتش براتون ملاك نيست 50w800bچون بزرگتر مي باشد
از چه لحاظی با هم تفاوت دارن تفاوتشون چیه؟؟

compi
19-05-2014, 10:17
آقا من خریدم سونی w800 b 50 اینچ 5100تومن

msb88
19-05-2014, 10:31
اقایون تو تنظیمات یه گزینه هست به نام
تازه سازی محتویات اینترنت. برا من ارور میده کسی تونسته راش بندازه

saasn
23-05-2014, 22:59
2روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ واسه خرید تی وی 40 اینچ 6850. ب متصدی فروش گفتم میخام تی وی رو روشن کنی کیفیتشو با مدل 6450 مقایسه کنم و یکیو بخرم
6450 قیمتش 2770
و
6850هم 3350 بعلاوه هدیه سامسونگ که یه دستگاه پخش بلوری هست.نظرم روی 6850 بود . فروشنده هم میگفت 6450 ندارم فقط همین 6850 هست.کیفیتش عالیه .بش گفتم من تو نظرم اول سونی w804 بود ولی چون قیمتش بالاست نخریدم. فروشنده هم گفتش سونی فقط نون اسمشو میخوره . سامسونگ کیفیتش بالاتره و سونی بیشتر خرابی داره واز این حرفا!!!!
بش گفتم عمو اینطور نگو سونی یه چی دیگه ست. دیدم همنطور داره شرور میگه از نمایندگی سامسونگه در اومدم.

چند کوچه بالاتر نمایندگی سونی بود .رفتم کیفیت W804 رو دیدم. واقعا کیفیتش بالاتر از سامسونگه بود. گفتم من اینو میخرم . بهر قیمتی ک شده. این تی وی ه نه اون سامسونگه.:n21:
ولی واقعا قیمت سامسونگه ادم وسوسه میکرد لامصب (قیمت اون پلیر بلو ریه تو بازار فقط 400 تومنه )

این سونیه هم عالیه ولی قیمتش. قیمتش . :n28:
بهرحال دیگه نیت کردم سونی رو بگیریم.

دوستان تا چند روز دیگه میخام W804 - ئ 42 اینچ بگیرم
کسی نکته ای
چیزی
توصیه ای داره بگه قبل خرید مدنظر بگیرم؟:n19:
از نمایندگی میخام بگیرم 3660000ت

matinpour
23-05-2014, 23:48
2روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ واسه خرید تی وی 40 اینچ 6850. ب متصدی فروش گفتم میخام تی وی رو روشن کنی کیفیتشو با مدل 6450 مقایسه کنم و یکیو بخرم
6450 قیمتش 2770
و
6850هم 3350 بعلاوه هدیه سامسونگ که یه دستگاه پخش بلوری هست.نظرم روی 6850 بود . فروشنده هم میگفت 6450 ندارم فقط همین 6850 هست.کیفیتش عالیه .بش گفتم من تو نظرم اول سونی w804 بود ولی چون قیمتش بالاست نخریدم. فروشنده هم گفتش سونی فقط نون اسمشو میخوره . سامسونگ کیفیتش بالاتره و سونی بیشتر خرابی داره واز این حرفا!!!!
بش گفتم عمو اینطور نگو سونی یه چی دیگه ست. بش گفتم یه دور میزنم میام.

چند کوچه بالاتر نمایندگی سونی بود .رفتم کیفیت W804 رو دیدم. واقعا کیفیتش بالاتر از سامسونگه بود. گفتم من اینو میخرم . بهر قیمتی ک شده. این تی وی ه نه اون سامسونگه.:n21:
ولی واقعا قیمت سامسونگه ادم وسوسه میکرد لامصب (قیمت اون پلیر بلو ریه تو بازار فقط 400 تومنه )

این سونیه هم عالیه ولی قیمتش. قیمتش . :n28:
بهرحال دیگه نیت کردم سونی رو بگیریم.

دوستان تا چند روز دیگه میخام W804 - ئ 42 اینچ بگیرم
کسی نکته ای
چیزی
توصیه ای داره بگه قبل خرید مدنظر بگیرم؟
از نمایندگی میخام بگیرم 3660000ت:n19:

دوست عزیز
وقتی که هر دستگاهی را که می خواهید بخرید اول نگاه کنید که خود شما از آن دستگاه چه انتظاری دارید یعنی چه چیزهای برایتان مهم است و کار برد دارد مثلا تصویر خوب - نمایش فیلم از فلش با زیر نویس و پشتیبانی از فرمتهای گوناگون - کاربرد های اسمارتی آن پشتیبانی و آبدیتهای فریمور برای رفع عیب و ارتقاء آن بطور مستمر و...... بعد برندهای که میخواهید انتخاب کنید را در مواردی که گفته شده مقایسه و چیزی را انتخاب کنید که بعدا پشیمان نشوید که کاش فلان برند را خریده بودم که آن کارایی را داشت .
در تصمیم گیری مشورت - دقت - نکته سنجی - قیمت و امکانات را در نظر گرفته بعد انتخاب تان را انجام دهید.

saasn
24-05-2014, 00:08
دوست عزیز
وقتی که هر دستگاهی را که می خواهید بخرید اول نگاه کنید که خود شما از آن دستگاه چه انتظاری دارید یعنی چه چیزهای برایتان مهم است و کار برد دارد مثلا تصویر خوب - نمایش فیلم از فلش با زیر نویس و پشتیبانی از فرمتهای گوناگون - کاربرد های اسمارتی آن پشتیبانی و آبدیتهای فریمور برای رفع عیب و ارتقاء آن بطور مستمر و...... بعد برندهای که میخواهید انتخاب کنید را در مواردی که گفته شده مقایسه و چیزی را انتخاب کنید که بعدا پشیمان نشوید که کاش فلان برند را خریده بودم که آن کارایی را داشت .
در تصمیم گیری مشورت - دقت - نکته سنجی - قیمت و امکانات را در نظر گرفته بعد انتخاب تان را انجام دهید.

درود
دوست عزیز برای من فقط کیفیت تصویر مهمه.
زیاد واسم مهم نیست که فیلم از USB پخش کنم. بدم نمیاد ولی خب تو اولویتم نیست.

magiteq1
24-05-2014, 12:49
درود
دوست عزیز برای من فقط کیفیت تصویر مهمه.
زیاد واسم مهم نیست که فیلم از USB پخش کنم. بدم نمیاد ولی خب تو اولویتم نیست.

دوست من 6850 در بسیاری فاکتورهای کیفی برتر هست نسبت به 804
فقط تاخیر پردازش در 804 کمتر هست که اون هم فقط به درد بازی میخوره
804: کنتراست پایین
عمق کم رنگ سیاه
نشت نور
بزرگترین معایب اش هست
من متعجب هستم شما چه جوری متوجه نشدیدو البته در تمام تلویزیون های موجود در فروشگاها برای جلب نظر مشتری علم تظنیمات کیفی بسیار بدی داره
یعنی برایتنس بر روی حداکثر قرار گرفته و تقریبا تمام رنگ های اشباع نمایش داده میشه.

saasn
24-05-2014, 13:37
دوست من 6850 در بسیاری فاکتورهای کیفی برتر هست نسبت به 804
فقط تاخیر پردازش در 804 کمتر هست که اون هم فقط به درد بازی میخوره
804: کنتراست پایین
عمق کم رنگ سیاه
نشت نور
بزرگترین معایب اش هست
من متعجب هستم شما چه جوری متوجه نشدیدو البته در تمام تلویزیون های موجود در فروشگاها برای جلب نظر مشتری علم تظنیمات کیفی بسیار بدی داره

یعنی برایتنس بر روی حداکثر قرار گرفته و تقریبا تمام رنگ های اشباع نمایش داده میشه.

والا من به چشام بیشتر از هر ریویو و نظری اعتماد دارم
اون چیزی که من دیدم کیفیت تی وی ه سونی از سامسونگ یه سروگردن بالاتر بود . رنگا زنده تر و شارپتر بودن.

کلا تعصب ندارم من. دنبال کیفیت میگردم حالا میخاد اون کیفیت تو ال جی باشه، سامسونگ باشه ، پانوسونیک باشهیا سونی یا هر برندی

compi
29-05-2014, 06:53
با درود به همه دوستان
میخواستم لطف کنید بگید طریقه کالیبره کردن تصویر در تلوزیون Sony w800 b چطوریه؟؟

sanaz200
29-05-2014, 22:43
والا من به چشام بیشتر از هر ریویو و نظری اعتماد دارم
اون چیزی که من دیدم کیفیت تی وی ه سونی از سامسونگ یه سروگردن بالاتر بود . رنگا زنده تر و شارپتر بودن.

کلا تعصب ندارم من. دنبال کیفیت میگردم حالا میخاد اون کیفیت تو ال جی باشه، سامسونگ باشه ، پانوسونیک باشهیا سونی یا هر برندی
با سلام و سپاس
من تلویزیون 804 سونی رو دارم در مقایسه با سامسونگ البته با قیمت برابر -تصویر سونی رو بهتر دیدم و امکانات سامسونگ
بررسی سایتها رو هم قبول دارم اما اونطوری فاحش نیست این اختلاف مثل اینه که شما بین پژو پارس و glx عنوان کنی شتاب صفر تا صد این یکی 2 ثانیه از اون کمتره خب خیلی مهم نیست این مواردی هم که جناب magiteq1 عنوان کردند ممکنه درست باشه اما واقعا" اونقدری محسوس نیست من از کیفیت تصویر سونی بیشتر خوشم میاد به این مواردش هم تا حالا نه فکر کردم نه مهم بوده انشاء الله بتونید گزینه خوبی رو انتخاب کنید

jvani
30-05-2014, 15:57
قيمت تلويزيون سوني 50w800 چند است ؟توجت خريد زده 4800 كسي قيمت ديگري نداره؟

magiteq1
30-05-2014, 19:08
قيمت تلويزيون سوني 50w800 چند است ؟توجت خريد زده 4800 كسي قيمت ديگري نداره؟

نه عزیزم قیمت بدون گارانتی همین هست

compi
31-05-2014, 06:34
نه عزیزم قیمت بدون گارانتی همین هست
من که چهارشنبه 5100 خریدم جت خرید و غیره همه کلاه برداریه

compi
31-05-2014, 06:37
با درود به همه دوستان
کسی از دوستان نیست جواب ما رو بده

rouzbeh_ziafati
31-05-2014, 07:19
می خوام برای اینکه تلویزیون محکم باشه از پشت تلویزیون به میز با سیم ، تلویزیون رو ببندم
سیم بخصوصی داره؟ از کجا میشه تهیه کردش؟

Yi Yi
31-05-2014, 08:28
با درود به همه دوستان

compi
31-05-2014, 19:08
داداش جواب میده دیگه نزنه تی وی رو به فاک بده

samad1agha
11-06-2014, 22:41
با درود
دوستان من یه مدل KDL_47W807A خریدم که ماهواره داره کسی با این مدل آشنایی داره ؟؟ جای ماژول کم هم داره

h_boghrati
14-06-2014, 11:27
اینجا
سیتی استار با اختلاف زیادی w804 رو از بقیه ارزون تر میده. چرا؟ آیا ممکنه مشکل داشته باشه. به چه مواردی باید موقع خرید دقت کرد؟
ممنون از هم فکری هاتون

compi
17-06-2014, 19:03
بچه ها درود میخوام از تجربه ام در مورد تی وی w800b بگم
من تمام تصاویر رو sd میگیرم و هنوز به ----- فول اچ دی وصل نکردم
تصویر در زمان پخش مستقیم فوتبال بسیار با کیفیت
در زمان پخش از شبکه های pmc --gm عالی
تو تصاویر سیاه کمی غیر واضح هست که اونم به خاطر اینه که هنوز کاملا تنظیم نکردم
صداش ضعیفه
فایل های mkv رو ازرو فلش پخش میکنه ولی avi رو ساپورت نمیکنه؟!
سه بعدی پهلو به پهلوش بسیار با کیفیته فقط عمقه کمی داره که نمیدونم علتش چیه
ولی در مجموع از خریدش راضیم از تمام دوستانی که سونی رو پیشنهاد دادن ممنون و سپاسگزارم
در ضمن میخواستم بدونم تاثیر این کالیبره کردن روی تی وی چیه

magiteq1
17-06-2014, 22:43
بچه ها درود میخوام از تجربه ام در مورد تی وی w800b بگم
من تمام تصاویر رو sd میگیرم و هنوز به ----- فول اچ دی وصل نکردم
تصویر در زمان پخش مستقیم فوتبال بسیار با کیفیت
در زمان پخش از شبکه های pmc --gm عالی
تو تصاویر سیاه کمی غیر واضح هست که اونم به خاطر اینه که هنوز کاملا تنظیم نکردم
صداش ضعیفه
فایل های mkv رو ازرو فلش پخش میکنه ولی avi رو ساپورت نمیکنه؟!

ولی در کل در پروسه کالبراسیون به هر حال برایتنس باید کاهش پیدا کنه.
سه بعدی پهلو به پهلوش بسیار با کیفیته فقط عمقه کمی داره که نمیدونم علتش چیه
ولی در مجموع از خریدش راضیم از تمام دوستانی که سونی رو پیشنهاد دادن ممنون و سپاسگزارم
در ضمن میخواستم بدونم تاثیر این کالیبره کردن روی تی وی چیه

بستگی داره هدف ات از کالبراسیون چی باشه.
افزایش عمق رنگ سیاه
افزایش جزییات در سایه ها
افزایش دقت رنگ

compi
18-06-2014, 08:21
[QUOTE=magiteq1;8265538]بستگی داره هدف ات از کالبراسیون چی باشه.
افزایش عمق رنگ سیاه
افزایش جزییات در سایه ها
افزایش دقت رنگ
افزایش عمق رنگ سیاه و افزایش جزئیات سایه ها رو بیشتر میخوام
میشه بگید چطوری و چیکار کنم

aron110
18-06-2014, 09:39
اینجا
سیتی استار با اختلاف زیادی w804 رو از بقیه ارزون تر میده. چرا؟ آیا ممکنه مشکل داشته باشه. به چه مواردی باید موقع خرید دقت کرد؟
ممنون از هم فکری هاتون

بهشون زنگم زدی بپرسی موجود دارن یا الکی قیمت زدن ؟
چون من 1 بار زنگ زردم گفتن که ندارن و قیمتشون الکی بود

h_boghrati
18-06-2014, 12:01
بهشون زنگم زدی بپرسی موجود دارن یا الکی قیمت زدن ؟
چون من 1 بار زنگ زردم گفتن که ندارن و قیمتشون الکی بود
ممنون از تذکرت
باز هم قیمت " فروشگاه سیتی استار" الکی و دروغ بود.

homayoon-b
28-06-2014, 15:20
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون "42 سری w دارم . ظاهرا مدل 42w804 42w800a دیگه موجود نیست و 800b جایگزین شده . الان که مشخصاتش رو میخونم . میبینم 42w800b کمبودهایی نسبت به سری ها قبل داره مثلا سرعت به جای 400 شده 200 و زاویه دید هم کم شده و رسیده به 89 درجه ؟ چرا این اتفاق افتاده ? به جای بهتر شدن پسرفت داشته ؟!

mobinazi
16-07-2014, 16:15
با سلام
آپدیت جدید w804 اومده. PKG4.430
اگه کسی از دوستان آپ کرده لطفا در باره ی تغییراتش اطلاع رسانی کنه .اینکه عملکرد تی وی بهتر شده یا نه.
شادو پیروز باشید.

sanaz200
20-07-2014, 13:34
با سلام و سپاس
محبت کنید اگر تو آپدیت چیز تازه ای اضافه شده آپدیت کنیم وگرنه تصویر الانش عالیه
ممنون

ice-man
20-07-2014, 23:58
با سلام و سپاس
محبت کنید اگر تو آپدیت چیز تازه ای اضافه شده آپدیت کنیم وگرنه تصویر الانش عالیه
ممنون
من آپدیت کردم.
میتونید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت رو دانلود کنید و راهنمای آپدیت هم تو همون صفحه هست.
اینم دلیل آپدیت طبق نوشته خود سایت سونی:

Improvements over earlier version:

[*=left]Improves the performance and stability of the Internet TV features.

اما راستش خودم هرچی گشتم متوجه فرق خاصی نشدم. در هر صورت بهتره همیشه دستگاههاتون رو آپدیت کنید. حتما دلیلی داشته که آپدیت ارائه دادن.

MAPNAZ
21-07-2014, 08:46
اگه قید تصویر سه بعدی را بزنم ( چون یک چیز واقعا پر کاربردی نیست) آیا مدل 48W600B واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا کمبودی نسبت به مدل W800 یا W804 دارد( بطور ملموس و واقعی می گویم نه عدد و رقم سایتها)

aron110
21-07-2014, 14:36
اگه قید تصویر سه بعدی را بزنم ( چون یک چیز واقعا پر کاربردی نیست)
درسته پر کاربرد نیست ولی همون کم کاربردشم خیلی حال میده
به اندازه کل دو بعدی ها

sanaz200
22-07-2014, 00:44
اگه قید تصویر سه بعدی را بزنم ( چون یک چیز واقعا پر کاربردی نیست) آیا مدل 48W600B واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا کمبودی نسبت به مدل W800 یا W804 دارد( بطور ملموس و واقعی می گویم نه عدد و رقم سایتها)
با سلام و سپاس
تلویزیونهای سه بعدی به نسبت دو بعدی از پنل با کیفیتری برخوردارن درواقع پنل باید طوری طراحی گردد که قدرت پخش سه بعدی را داشته باشد اختلاف قیمتش چنده ؟

MAPNAZ
22-07-2014, 07:41
اختلاف قیمت 48W600 با 50W800 حدود یک میلیون و دویست هزار تومان بدون گارانتی

mobinazi
22-07-2014, 17:55
سلام بر همه دوستان
من دنبال آپدیت
PKG4.101GAA هستم اما تو اینترنت پیدا نمیشه دیگه آخه آپ جدید اومده.
آگه کسی از دوستان اونو قبلا دانلود کرده و داره لینک رو واسه دانلود قرار بده.
شادو پیروز باشید.

sanaz200
24-07-2014, 19:18
سلام بر همه دوستان
من دنبال آپدیت
PKG4.101GAA هستم اما تو اینترنت پیدا نمیشه دیگه آخه آپ جدید اومده.
آگه کسی از دوستان اونو قبلا دانلود کرده و داره لینک رو واسه دانلود قرار بده.
شادو پیروز باشید.

با سلام و سپاس
مگه این آپدیت چه کار خاصی میکنه ؟ بعدش هم میشه به قبل برگردوند ؟ خیلی قدیمیه

ice-man
24-07-2014, 23:21
با سلام و سپاس
مگه این آپدیت چه کار خاصی میکنه ؟ بعدش هم میشه به قبل برگردوند ؟ خیلی قدیمیه
نه امکان برگردون به نسخه قدیمی نیست.
طبق سایت سونی:

Can I install an older version of Firmware?
Installation of older firmware is not supported to ensure your TV set remains at optimum performance.

ajnaa
26-07-2014, 10:12
این آپدیت آخری هم مشکل زیرنویس فارسی رو حل نکرده
کسی راه حل جدیدی نداره؟
چطور میشه به سونی اعتراض کرد که کدینگ زبان فارسی رو اضافه کنه؟

mobinazi
26-07-2014, 14:14
با سلام
کیفیت تصویر تو آپدیت 4.430 پایین اومده می خواستم برگردم به آپ قبلی اما مثله اینکه امکانش نیست.
تشکر ویژه از دوستان.
...به امید روزی که سونی یه فکری به حال زیر نویس فارسی بکنه...

MASTER OC 7
17-08-2014, 03:02
دوستان به نظرتون این تی وی در حال حاضر ارزش خرید داره ؟

تو این رنج قیمت تی وی بهتری امسال به بازار اومده یا نه؟

و یه سوال دیگه تو سایت ها که نگاه میکردم رنج قیمت بین 2.400ت تا 2.700ت بود ولی تو شهر ما قیمت این تی وی 3.400ت هست - دلیل این همه اختلاف برا چیه

sanaz200
17-08-2014, 07:23
دوستان به نظرتون این تی وی در حال حاضر ارزش خرید داره ؟

تو این رنج قیمت تی وی بهتری امسال به بازار اومده یا نه؟

و یه سوال دیگه تو سایت ها که نگاه میکردم رنج قیمت بین 2.400ت تا 2.700ت بود ولی تو شهر ما قیمت این تی وی 3.400ت هست - دلیل این همه اختلاف برا چیه
با سلام و سپاس
ارزش خرید داره
چه سایزی با این قیمت ؟
با گارانتی ؟

mobinazi
18-08-2014, 16:04
با سلام
دوستان آپدیت جدید مربوط به 18 آگوست روی سایت سونی قرار گرفته.(PKG4.451GAA)
در صورت تغییر محسوس اطلاع رساتی کنید.
شاد و پیروز باشید.

MASTER OC 7
18-08-2014, 21:55
با سلام و سپاس
ارزش خرید داره
چه سایزی با این قیمت ؟
با گارانتی ؟
فکر کنم 42 بود
بله با گارانتی بازرگانی ایران

sanaz200
18-08-2014, 23:29
با سلام و سپاس
من حدود 6 ماهه خریدم البته بدون گارانتی و سایز 47 قیمته 3450 شاید اونی که توشهر شما ؟؟؟؟؟ دارن سایزش 47 باشه
در کل تی وی خیلی باکیفیت و خوبیه ولی امکانات اون کمه البته نسبت به الجی و سامسونگ و ....
موفق باشید

active_277
24-08-2014, 07:52
سلام دوستان
میخوام یک۴۲اینچ سونی بخرم
ولی از این همه تنوع مدل و قیمت گیج شدم:n13:
تفاوت این مدها باهم چیه و کدومشون بصرفه تره؟؟
W800. 2420000
W800b. 2370000
W804. 2960000
W828b. 2460000

MASTER OC 7
24-08-2014, 13:52
سلام دوستان
W800. 2420000
W800b. 2370000
W804. 2960000
W828b. 2460000

فکر کنم این مدل ها به جز مورد آخری تفاوتی باهم ندارن و برای مناطق جداگانه عرضه میشن
مثلا آسیا شرقی w800 آسیای غربی w804 و...
در کل هیچ تفاوت سخت افزاری باهم ندارن

دوستان یه سوال تمام مدل های این تلویزیون اسمارت هستند ؟ من یه سری مدل تو اینترنت دیدم که KDL ذکر شده بود اینا اسمارت بودند به نظرم و قیمتشون 700.800 تومان بیشتر از مدل هایی بودند که این کلمه رو نداشت
حتی پایه ی تلویزیون ها باهم فرق داشتند
یکی میشه توضیح بده قضیه چیه ؟ سونی 2 تا مدل داده یا همشون اسمارت هستند ؟

magiteq1
24-08-2014, 16:36
سلام دوستان
W800. 2420000
W800b. 2370000
W804. 2960000
W828b. 2460000

دوست من در تاپیک مربوطه سوال رو مطرح کن. اینجا که بخش مشاوره نیست

اروند
24-08-2014, 22:27
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون "42 سری w دارم . ظاهرا مدل 42w804 42w800a دیگه موجود نیست و 800b جایگزین شده . الان که مشخصاتش رو میخونم . میبینم 42w800b کمبودهایی نسبت به سری ها قبل داره مثلا سرعت به جای 400 شده 200 و زاویه دید هم کم شده و رسیده به 89 درجه ؟ چرا این اتفاق افتاده ? به جای بهتر شدن پسرفت داشته ؟!

این سوال من هم هست ... کسی جواب شو نمیدونه؟ :(

اروند
26-08-2014, 04:21
فردا میزارم

دوست عزیز نسبت ابعاد این رزلوشن 800*1920 اصطلاحا بهش میگن سینما اسکپ که از قدیم هم این نسبت تصویر برای خیلی از فیلم های سینمایی استفاده میشده
این فرمت رو باید با همون نوار مشکی بالا و پایین تصویر تماشا کنید
اصلا اصلش همونه ... چون در غیر اینصورت اگه بخواید تصویر رو بکشید که اونا حذف شه، همه چیز رو قدبلند تر نشون میده! و تصویر اشیاء از ابعاد واقعی و استاندارد خارج میشه
همونطور که تلویزیون ایران رو فرمت تقریبا مربعی 3:4 پخش میشه و اینبار دو طرف تصویر جای خالی داره که اگه تصویر رو بکشی فول اسکرین کنی، افراد رو چاق و قدکوتاه تر از واقعیت نشون میده :D
در کل هر تصویری رو باید با ابعاد استاندارد خودش دید
اون نوار مشکی بالا و پایین تصویر رو کار نداشته باش ... چون صفحه نمایش تو سالنهای سینما عریض تر هست بعضی قیلم ها رو با این فرمت میسازن که دراز و باریک بشه و با اون صفحه نمایش سالن سینما سازگار بشه

mobinazi
06-09-2014, 12:27
با سلام
دوستان آپدیت جدید ماه سپتامبر هم اومد.Version PKG4.470GAAدر صورت تغییر محسوس اطلاع رسانی نمایید.

sanaz200
15-10-2014, 05:49
با سلام و سپاس
دوستان کسی از این آپدیت استفاده کرده ؟
.Version PKG4.470GAA
تغیراتی هم داشتید ؟
ممنون

msb88
15-10-2014, 07:45
با سلام و سپاس
دوستان کسی از این آپدیت استفاده کرده ؟
.Version PKG4.470GAA
تغیراتی هم داشتید ؟
ممنون

سلام
من اپدیت کردم. درورژن قبلی لبه های تصویرسایه داربود دراین نسخه بهترشده. تغییردیگه ای من ندیدم

padina65
11-11-2014, 11:10
با سلام .من یه سوال داشتم کسی نیست جواب منو بده؟من وقتی از وای فای مودم خونه وصل میشم به تی وی ، وقتی میرم سایت باز کنم تی وی هنگ میکنه ریست میشه.چی کار کنمممممممم خدایااااا.آپدیت 4.470 هم زدم فرقی نکرد.یعنی هیچ کس به اینتنرت وصل نمیشه جواب منو بده.کسی میتونه بره تو سایت با ایت تلوزیون؟؟؟KDL-47W804a

sanaz200
14-11-2014, 16:22
با سلام و سپاس
برای منم اوایل خیلی گیر میکرد ولی آپدیت کردم درست شد و تصویرش هم خیلی بهتر شد دیگه آپدیت نکردم الان که عالیه برای شما هم با یکی از این آپدیت ها درست میشه نگران نباش

padina65
15-11-2014, 15:02
با سلام.ریست فکتوری زدم درست شد.دیگه گیر نمیکنه

samuraii40
20-11-2014, 10:30
سلام ورژن جدید PKG4.491GAA برای سری w800 اومد.

mobinazi
20-11-2014, 11:02
سلام ورژن جدید PKG4.491GAA برای سری w800 اومد.

سلام.
لطفا اگه تغییراتی هم داشته عنوان کنید. باتشکر.

samuraii40
20-11-2014, 11:03
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید