مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014
arashsard
13-04-2014, 21:04
تبریک به دوستان بابت برد شیرین .. یه جورایی نتایج امشب به نفعمون شد .... به قول دوستان چه بازی بشه بازی لیورپول چلسی .... ینظرم این چلسی توانایی برد لیورپول توو آنفیلد رو داره ... واقعا ادامه فصل جالب و هیجان انگیز شده ...
vahidgame
13-04-2014, 21:17
خب این بازیو اگه نمی بردیم دیگه کلا باید قهرمانی رو فراموش می کردیم به خصوص توی بازیی که کلا فکر کنم 80 درصد بازی دست چلسی بوده!
بازی لیورپول و من سیتی رو که می دیدم اولش می گفتم مساوی بهتره ولی بعدش فهمیدم که برد لیورپول بهتره چون اولا اگه مثلا چلسی قهرمان نشه لیورپول تیم شایستری نسبت به من سیتیه دوما هم الان یکمی به نفع چلسی شد چون در صورتی که من سیتی یه امتیاز می گرفت و فرضا من سیتی بقیه بازی ها شو می برد و فقط یه مساوی می گرفت و ما هم همه بازی ها مون رو می بردیم باز من سیتی قهرمان میشد با امتیاز مساوی و تفاضل گل بهتر!
الان خیلی دیگه رقابت حساس شد
لیورپول رو که خیلی سخته توی آنفیلد ببریم ولی حالا فرضا اگه بردیم دیگه احتمال قهرمانی زیاده چون بازی های دیگه اون چنان سخت نیست
از اون طرف هم من سیتی از 6 تا بازی 4 تا بازیش توی خونست یکمی بعید می دونم از اونا امتیاز از دست بده و طبق آمارها من سیتی توی این فصل توی خونه همه بازی ها رو برده و فقط به چلسی باخته و کلا توی خونه امتیاز از دست نمیده!
باید بیشتر به اون دو تا بازی خارج از خونه اون امید داشت
در کل 4 تا بازی رو باید ببریم و امتیازی نباید از دست بدیم تا قهرمانی در دسترس باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"It's very tough," Terry told Sky Sports. "It's very important we keep winning our games, but it's out of our hands at the moment.
"We need City to lose or draw a game and we've still got to go to Anfield, so it's a massive end to the season for everyone.
"Looking at the result [at Anfield], it's probably the one we wanted really, even though Liverpool are flying.
"But the manager said before the game that, regardless of that result, if we don't win our games, it makes it very easy for them. We won our game and the pressure is still on the teams above and below us."
He added: "The manager won't let us run away with it. We've got a few days to prepare for the game against Sunderland and that's our big focus.
"They are fighting for relegation as well, so between relegation and fighting for the title, we have to be a lot hungrier than them."
تری در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "خیلی مشکل است. مهم است که همچنان بازی ها را ببریم اما در حال حاضر از دستان ما خارج است. نیاز داریم سیتی یک بازی را ببازد یا مساوی کند و همچنین باید به آنفیلد برویم، بنایراین برای همه پایان فصل عظیمی خواهد بود.
با توجه به نتیجه بازی آنفیلد، شاید این نتیجه ای بود که می خواستیم حتی با وجود اوج گرفتن لیورپول.
اما سرمربی قبل از بازی به ما گفت بدون در نظر گرفتن نتیجه آن بازی، اگر بازی خود را نبریم کار را برای آنها آسان می کنیم. بازی را بردیم و فشار همچنان روی تیم های بالاتر و پایین تر از ما وجود دارد."
او اضافه کرد: "مربی اجازه نخواهد داد با این احساس درگیر شویم. چند روز برای آمادگی بازی مقابل ساندرلند فرصت داریم و این بزرگترین تمرکز ما است. آنها برای سقوط می جنگند، بنابراین بین جنگیدن برای سقوط نکردن و برای کسب عنوان، ما باید بسیار تشنه تر از آنها باشیم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
soheilnouri
14-04-2014, 11:15
واقعا صلاح عاليه...از وقتي تو بازل بود عاشق بازيش بودم.ديشب هم بهترين بازيكن بود از ديد يه سايت معتبر مربيگري
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
تبریک میگم به همه عزیزان بازی را ندیدم و نظری نمیدم
گویا صلاح و دمبابا خوب کار کردند امیدوارم به این بازیکنان هم بیشتر بازی برسه
در مورد مصدومیت ازارد خبرهای زیادی وجود داره امیدوارم به بازی با اتلتیکو برسه چون خیلی بهش احتیاج داریم
مورينيو: کوچکترين لغزش قهرماني را از ما ميگيرد
مربي چلسي ميگويد کوچکترين لغزش باعث از دست دادن قهرماني در اين فصل ليگ برتر ميشود.
چلسي در هفته سي و چهارم ليگ برتر موفق شد با تک گل دمبا با سنگالي سه امتياز ارزشمند اين ديدار را به اندوخته خود اضافه کند.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي شب گذشته (يکشنبه) در نشست خبري شرکت نکرد و به جاي او استيو هالند در نشست خبري حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
مربي چلسي درباره شانس قهرماني اين تيم در رقابتهاي اين فصل از ليگ برتر، گفت: با نتايجي که امشب به دست آمد تغييري در شانس قهرماني تيمها در ليگ برتر رخ نداد. پنج امتياز از منچسترسيتي بيشتر داريم که اين تيم دو بازي کمتر از ما دارد. اگر آنها بتوانند هر دو بازي خود را ببرند آن وقت ما تيم سوم هستيم. ليورپوليها در اين فصل تيم خوبي هستند و بردشان برابر منچسترسيتي ثابت کرد که آنها در اين فصل شانس زيادي براي قهرماني دارند. بايد همه ديدارهاي باقي ماندهمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم. کوچکترين لغزشي در بازيهاي باقي مانده به معناي از دست دادن قهرماني است.
مربي چلسي در ادامه گفت: در حال حاضر غير از ادن هازارد همه بازيکنان ما آماده هستند و هيچ مصدومي نداريم. هازارد نيز خيلي زود به جمع ما اضافه ميشود، البته خيلي زود است که درباره مصدوميت او صحبت کنيم. با اين حال فکر ميکنم که او خيلي زود به جمع ما باز گردد.
دمبا با که هفته گذشته موفق شد گل سرنوشتسازي را برابر پاريسنژرمن به ثمر برساند و آبيهاي لندن را به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برساند شب گذشته (يکشنبه) نيز عملکرد موثري داشت و توانست گل سه امتيازي تيمش را برابر سوآنزي به ثمر برساند.
هالند درباره عملکرد دمبا با گفت: او شايسته است که مورد تمجيد قرار گيرد. دمبا با هميشه در تمرينات تيم با اعتماد به نفس زيادي شرکت ميکند. براي او خيلي خوشحالم. او در اين دو بازي دو گل تعيين کننده براي ما به ثمر رساند که هم براي خود و هم براي باشگاه بسيار مهم است.
چلسي شنبه هفته آينده در هفته سي و پنجم ليگ برتر در ورزشگاه استمفوردبريج پذيراي تيم ساندرلند است و سپس براي ديدار رفت با آتلتيکو مادريد در ليگ قهرمانان اروپا به اسپانيا سفر خواهد کرد.
vahidgame
14-04-2014, 20:00
Chelsea have reportedly agreed a £50m deal for Atletico Madrid striker Diego Costa, 25, to join them on 30 June
این متن بالای براساس روزنامه امروز Metro هستش
اگه همچین چیزی اتفاق بیافته واقعا مبلغش یکمی زیاده!
ولی کلا باید قبول کنیم که دیگه مبالغ توی فوتبال بالا رفته و روی هر مهاجمی دست بذاریم مبلغش حداقل 40-50 میلیون پونده!
تازه مبلغ آزادی بعضی بازیکنا 120 میلیون پونده :دی
ولی در کل کاستا مهاجم خیلی خوبیه که امیدوارم دیشب که مصدوم شده یکمی مصدومیتش طولانی بشه تا مقابل تیم احتمالی بعدیش دیگه بازی نکنه :دی
Sepehr SS
14-04-2014, 21:51
Metro یه روزنامه زرده و چرت و پرت زیاد می نویسه. ولی در اینکه دیگو کاستا به احتمال زیاد میاد چلسی شکی نیست، ولی من میگم که کورتوا رو میدن به اتلتیکو و کاستا رو میگیرن و خبری از پنجاه میلیون پوند نیست، کورتوا + ده تا بیست میلیون پوند = دیگو کاستا
توافق چلسي و آتلتيکو براي جذب ديگو کاستا
روزنامه مترو از توافق چلسي براي پرداخت 50 ميليون پوند در ازاي به خدمت گرفتن ديگو کاستا خبر داد.
چلسي در اين فصل با مشکل مهاجم روبهرو بوده است و مهاجمان اين تيم نتوانستند عملکرد خوبي از خود نشان دهند.
به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه مترو، باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي آتلتيکو مادريد با مبلغ 50 ميليون پوند با تيم اسپانيايي به توافق رسيده است و اين بازيکن پس از جام جهاني براي امضاي قرارداد خود به لندن خواهد آمد.
چلسي و آتلتيکو مادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ديدار خواهند کرد و ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي چند هفته پس از اين ديدار، بايد براي امضاي قرارداد خود به لندن برود.
چلسي در سال 2011 نيز با مبلغ 50 ميليون پوند، فرناندو تورس را از تيم آتلتيکو مادريد به خدمت گرفت که به گرانترين نقل و انتقال ليگ برتر انگليس تبديل شد. البته نمايش ضعيف "النينو" باعث شد تا اين مهاجم اسپانيايي نتواند انتظارات هواداران را از خود برآورده کند و تابستان سال جاري به احتمال زياد به اينتر خواهد پيوست.
لباس های فصل آینده:
قشنگن، خیلی خوشم اومد:n12:
arashsard
17-04-2014, 02:07
منچستر سیتی 2 امتیاز از دست ... تو زمین خودش 2 بر 2 مقابل ساندرلند متوقف شد ... حالا اگه همه بازی های آینده از جمله بازی مقابل لیورپول توو آنفیلد رو ببریم قهرمان میشیم ... :n16:
سیتی با ساندرلند رده بیستمی 2-2 مساوی کرد ... عجب لیگیه این لیگ جزیره :n04:
الان سرنوشت قهرمانیمون دست خودمونه .. 4 برد = قهرمانی لیگ
که البته اصلآ کار ساده ای نیست . سه تا از تیما دارن میفتن اون یکی بازی هم با لیورپول تو آنفیلد :n02:
اگه چلسی قهرمان نشد دوس دارم لیورپول بشه . این فصل عالی بودن
هیچ جوره با سیتی و مربیش نمیتونم ارتباط برقرار کنم :n22:
Sepehr SS
17-04-2014, 09:34
واقعا بردن لیورپول تو آنفیلد، کار سختیه مخصوصا اینکه این بازی بین دو بازی با اتلتیکو هستش و کار رو سخت تر هم میکنه. من هم دوست دارم اگه چلسی قهرمان نشد، لیورپول قهرمان بشه.
دوستان به نقل از روزنامه ایندیپندنت سیمئونه تورس رو در ازای کاستا میخواد
50 تا قیمت خود کاستا + 30 تا آزادسازی قراردادش، سرجمع 80 میل + تورس رو بدیم واسه کاستا؟
قیمتیست بد نجومی، امیدوارم ارزششو داشته باشه
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sepehr SS
17-04-2014, 11:27
80 میلیون نمیشه که، خود اون 50 میلیون شامل 30 میلیون آزادسازی قراردادش هستش. تورس رو که من حاضرم یه پولی هم بدم تا از چلسی بره، واقعا بدترین خرید تاریخ باشگاه چلسی بوده. امیدوارم مورینیو یه هافبک وسط خوب هم بگیره تا در کنار ماتیچ، یه زوج فوق العاده رو داشته باشیم. واقعا امسال مورینیو خریدهای خوبی کرد، ویلیان که عالیه، محمد صلاح رو هم که فکر نمیکردم زیاد خوب باشه هم خیلی خوب کار کرده تا الان، ماتیچ هم که فوق العادست برای هافبک دفاعی. دفاع چپ هم خریدش ضروریه. اشلی کول که به احتمال خیلی زیاد قراردادش تمدید نمیشه و برترند هم باید فروخته بشه. بازی های این Patrick Van Aanholt رو هم ندیدم، نمیدونم چطوره بازیش.
80 میلیون نمیشه که، خود اون 50 میلیون شامل 30 میلیون آزادسازی قراردادش هستش.
Blues prepared to pay £80m for Diego Costa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماریو پاسالیچ هم به نظر قرارداد بسته با چلسی و جولای به تیم میپیونده
نمیدونم اینم میخوایم قرضش بدیم یا نه
48 میلیونش حقوق کاستا هست تو 5 سال ! یعنی همون هفته ای 185000 پوند
32 میلیون هم پول خریدش از اتلتیکو خواهد بود
80 میلیون نمیشه که، خود اون 50 میلیون شامل 30 میلیون آزادسازی قراردادش هستش. تورس رو که من حاضرم یه پولی هم بدم تا از چلسی بره، واقعا بدترین خرید تاریخ باشگاه چلسی بوده. امیدوارم مورینیو یه هافبک وسط خوب هم بگیره تا در کنار ماتیچ، یه زوج فوق العاده رو داشته باشیم. واقعا امسال مورینیو خریدهای خوبی کرد، ویلیان که عالیه، محمد صلاح رو هم که فکر نمیکردم زیاد خوب باشه هم خیلی خوب کار کرده تا الان، ماتیچ هم که فوق العادست برای هافبک دفاعی. دفاع چپ هم خریدش ضروریه. اشلی کول که به احتمال خیلی زیاد قراردادش تمدید نمیشه و برترند هم باید فروخته بشه. بازی های این Patrick Van Aanholt رو هم ندیدم، نمیدونم چطوره بازیش.
قرار بود لوک شاو رو بخریم ولی یونایتد یه پیشنهاد نجومی داده واسه خریدش
vahidgame
18-04-2014, 19:07
از مساوی سیتی واقعا خوشحال شدم
فکر می کردم اگه سیتی امتیاز از دست بده توی خارج از خونست ولی همین بازی اول از 6 تا بازی باقی موندش رو امتیاز از دست داد که این خیلی عالیه
الان کلا شرایط جوری شد که احتمال اینکه چلسی یا لیورپول قهرمان بشن از من سیتی بیشتره
دو هفته پیشرو خیلی حساس و سرنوشت سازه
به نظر من این فصل از نظر مهره کامل نبودیم و اگه هیچ کدوم از این دو جام هم نگیریم نباید خیلی ناراحت باشیم
ولی اگه با برنامه پیش بریم شاید حداقل یه جام رو بتونیم بگیریم و حقمون هم هست و کلا باید از این فرصت استفاده کرد
توی لیگ با 4 برد قهرمان میشیم
توی لیگ قهرمانان هم 3 بازی تا قهرمانی فاصله ست که حتی با سه مساوی و یه ضربات پنالتی توی فینال هم میشه قهرمان شد :دی
حیفه تیم تا اینجای کار بیاد و کلا ناکام بمونه ولی خب در هر صورت بازی ها دیگه الان همگی سختن و اتفاقات کوچیک توی هر بازی می تونه سرنوشت ما رو تغییر بده
دوستان کسی نمیدونه وضعیت ازار واسه بازی با اتلتیکو چجوری هست؟
بازی های رفت و برگشت با اتلتیکو و همین جور بازی با لیورپول شدیدا بهش احتیاج داره تیم
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، به گفته خبرگزاری های مختلف چلسی پیشنهادی جدید برای تمدید قرارداد جان تری ارائه داده که حقوق آن نصف شده است.
استیو هلند در کنفرانس خبری به جای مورینیو شرکت کرده بود و در این مورد گفت: "جان فصل فوق العاده ای داشته، بهترین دفاع را در لیگ برتر داریم و تقریبا در همه بازی ها جان بازی کرده و بخش بزرگی از تیم بوده است."
"می دانم جان می خواهد در چلسی بماند و چلسی هم جان را می خواهد، پس امیدوارم که این وضعیت تمدید قرارداد به زودی تمام شود."
"وضعیت کول و لمپارد هم همینطور است، ما با بازیکنان معمولی مذاکره نمی کنیم، بلکه حرف از بازیکنانیست که خدمت کارانی بزرگ برای مدتی طولانی در چلسی بوده اند."
"پس نهایت احترام به این بازیکنان گذاشته خواهد شد."
قرارداد کول، لمپارد و جان تری در پایان این فصل به اتمام می رسد ولی چلسی مشتاق است که قرارداد آن ها را تمدید کند.
هازارد هنوز نتونسته با تیم تمرین کنه ... احتمالش ضعیفه که به بازی سه شنبه برسه
mohammad varaste
19-04-2014, 19:52
پیتر چک به دلیل ویروسی که گرفته نمیتونه امشب بازی کنه
امیدوارم به بازی با اتلتیکو برسه
Sepehr SS
19-04-2014, 20:23
چرا اشلی کول بازی نمیکنه امشب؟ چرا روی نیمکت هم نیست؟ جلوی اتلتیکو که ایوانویچ محرومه، چیکار میخواد بکنه مورینیو؟ نکنه لوییز قراره دفاع راست بازی کنه؟
شوارزر یک توپ رو دروازش اومد و اونم گل خورد این بازی حتما باید 3 امتیاز را بگیریم امیدوارم نیمه دوم به تنیجه دلخواهمون برسیم
brad pitt
19-04-2014, 21:43
لعنت به داوری های بدی که برای چلسی این فصل گرفتن
تفاوت بازیکن باتجربه اینجا پیدا میشه . چه اشتباهی کرد آزپیلیکوئتا . باید به اشلی کول بازی میداد
من موندم واقعن ؟ یونایتد و پاری سن ژرمن و لیورپول و سیتی و همه بزرگان و میبریم . با تیمای نیمه ی دوم چرا اینجور بازی میکنیم ؟
این محمد صلاح و ویلیان و ماتیچ واقعن عالی ان
Sepehr SS
19-04-2014, 21:45
واقعا متاسفم. نمیدونم چی باید بگم. بهترین فرصت برای صدرنشینی از بین رفت اونم جلوی تیم بیستم جدول. اینم نتیجه اعتماد بیش از حد به آزپیلی کوئتا. رکورد شکست نخوردن مورینیو تو بازی های خونگی با چلسی هم به همین راحتی از بین رفت. اگه چلسی، یک دهم بازی هایی که با تیم های بزرگ میکنه رو جلوی این تیمهای داغون انجام میداد الان با اختلاف ۱۰ امتیاز اول بود.
نمیدونم چی بگم هنوز نو شکم:n03:
همه چی دست به دست هم داد که امروز شکست بخوریم و قهرمانی را از دست بدیم
از داوری ضعیف و پنالتی مشکوک و نگرفتن پنالتی برای چلسی تا مصدومیت چک و تزلزل شوارزر و ...
ساندرلند کلا 2 تا رو دروازه آورد و 2 تا گل زد و چلسی بالای 30 موقعیت داشت اما دروازه بان حریف خیلی آماده و مهاجمان ما خیلی ضعیف بودند
در کل شکست عجیبی بود!!
SA3EDLORD
19-04-2014, 22:01
لیورپول اگه بازیشو ببره اختلافش با چلسی 5 امتیاز میرسه.
حالا اگه بازیش با لیورپول رو ببره تازه دوباره امیدوار میشه برا فتح لیگ اگه ببازه که کلا تمومه!
واقعا جای تاسف داره، فاصله زیادی با قهرمانی نداشتیم، حالا دیگه یه خورده غیر ممکن شد
رکورد مورینیو با چلسی هم بلاخره به پایان رسید:n03:
همه چی دست به دست هم داد که امروز شکست بخوریم و قهرمانی را از دست بدیم
از داوری ضعیف و پنالتی مشکوک و نگرفتن پنالتی برای چلسی تا مصدومیت چک و تزلزل شوارزر و ...
ساندرلند کلا 2 تا رو دروازه آورد و 2 تا گل زد و چلسی بالای 30 موقعیت داشت اما دروازه بان حریف خیلی آماده و مهاجمان ما خیلی ضعیف بودند
در کل شکست عجیبی بود!!
بای بای لیگ جزیره
قهرمانی مبارک اونی که اتحادیه دوسش داره
لبخند مورینیو بعد از پنالتی خیلی حرف توش بود
Sepehr SS
19-04-2014, 22:41
خواهشا دوباره همه چی رو گردن داوری نندازید، تا دقیقه ۸۵ چلسی خوب بازی کرده بود آخه؟ حالا میگیم پنالتی هم نگرفته بود، مساوی شده بود دیگه. تازه رامیرس هم نیمه اول باید اخراج میشد به خاطر ضربه به صورت بازیکن ساندرلند، اتحادیه انگلیس هم به احتمال زیاد، رامیرس رو محروم میکنه و به خاطر دو اخراجش تو این فصل، پنج بازی محروم میشه. واقعا رامیرس این فصل، خیلی ناامید کرد منو، فکر نمیکردم اینقدر وحشی باشه.
arashsard
19-04-2014, 23:06
سلام دوستان ... شکست واقعا غم انگیز و نا امید کننده ای بود ... داوری کلا مشکل داشت ... بنظر میرسید گل های ساندرلند جفتش مشکل داشت ... اولی که فکر کنم آفساید بود و دومی هم پنالتی بود .. از اون طرف رامیرس باید اخراج میشد .. یک یا دو پنالتی هم باید برا ما میگرفت .. کلا داوری واقعا ضعیف بود ... تیمی که سیتی گردن کلفتو به بند کشید خفت مارو هم گرفت ... :n27: ساندرلند هم که سه لایه دفاع میکرد ... 2 تا ولوو پارک کرده بودن جلو دروازه ( چیزی که عوض داره گله نداره ... خودمون هم بعضی تیم ها رو اینجوری به بند کشیدیم ) :n23: اما در مورد شانسمون واسه قهرمانی خیلی کار سخت شد .. فردا حتما باید نوریچ لیورپول رو بزنه که سخت بنظر میاد .. چون مساوی لیورپول هم به دردمون نمیخوره ... چون تفاضل لیورپول خیلی خوبه ... از اون طرف چه این بازیو میبردیم چه نمیبردیم حتما باید لیورپول رو توو آنفیلد میزدیم... فقط باید منتظر بمونیم لیورپول توو این سه بازی غیر از بازی با ما حتما یکیشو ببازه ... :n16:
مصاحبه کوتاه مورینیو پس از بازی با ساندرلند
مورینیو: " در چهار مطلب کوتاه میخواهم هرچیزی را که میخواهم بگویم. وقت را تلف نمیکنم چون هر سوالی که از من میخواهید بپرسید من مثل خودتان جوابش را میدهم.
مطلب اول اینکه میخواهم به بازیکنانم تبریک بگویم آنها هرکاری که از دستشان برمی آمد انجام دادند. آنها جنگیدند آنها از ثانیه اول تا ثانیه آخر بازی هرچه در توانشان بود گذاشتند و لیاقت ستایش شدن را دارند. وقتیکه میبریم آنها را ستایش میکنیم پس فکر میکنم منصفانه است که بعد از اینکه میبازیم آنها را ستایش کنم.
دوما به بازیکنان ساندرلند تبریک میگویم. مهم نیست که چگونه , چرا یا از چه راهی بردند مهم این است که بردند. این سه امتیاز فوق العاده برای آنها بود پس فکر میکنم منصفنه است که به آنها تبریک بگویم.
سوما میخواهم به مایک دین تبریک بگویم. فکر میکنم عملکردش باورنکردنی بود و فکر میکنم این منصفانه است که ما مربی ها وقتی داور عملکرد باورنکردنی ای دارد به آنها تبریک بگوییم. عملکرد عالی ای داشت. او تنها برای انجام یک هدف آمد. هدف اینکه یک عملکرد فوق العاده از خودش به جای بگذارد و او اینکار را انجام داد.
چهارم, همچنین فکر میکنم منصفانه باشد که به مایک رایلی تبریک بگویم زیرا او رئیس داوران است و کاری که آنها در طول فصل انجام میدهند فوق العاده است مخصوصا در این چند ماه آخر و مخصوصا در بازیهایی که تیم های مدعی جام انجام میدهند. قطعا این عالی است و من از این بابت به آنها تبریک میگویم."
کانون هواداران چلسی
پ . ن : امیدوارم با این مصاحبه محرومش نکنند هر چی بگید از اتحادیه فوتبال انگلیس بر میاد
محروم کنند مهم نیست .. دیگه آب از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب ... خیلی خوشحالم که مورینیو و روی فاریا حرفاشونو زدن
خدمت آقا سپهر عزیز : فوق العاده بازی نکرده بودیم ولی دو تا دروازه خالی هم نزده بودیم تا اون موقع .. موقعیت ها هم که فک کنم 30-6 بود آخر بازی یا در همین حدودا
بعدشم وقتی 1-1 بود هنوز 10 دقیقه فرصت زدن گل برتری رو داشتیم(کاری که این فصل بارها انجامش دادیم) ولی داور با گرفتن اون پنالتی مضحک کار ما رو تموم کرد
در مورد رامیرس قبول دارم باید اخراج میشد ولی 10 دقیقه قبلش آدام جانسن با اون حرکت خشن که با استوک رفت تو پهلوی آزپی , اونم باید اخراج میشد !
مگه وقتی به کریستال پالاس باختیم به داوری گیر دادم ؟؟؟؟ نه چون اون بازی حق ما باخت بود ولی این بازی مایک دین مارو بازوند
باید ببینیم کی داستان لجاجت اتحادیه با چلسی و خصوصآ مورینیو تموم میشه
arashsard
20-04-2014, 14:45
15 دیقه نشده لیورپول 2 تا زده به نوریچ ... :n04:
این اطلاعات ویکی پدیا در مورد مایک دین:
Dean was originally appointed to referee the 2006 FA Cup final ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) at the Millennium Stadium on 13 May 2006 but the Football Association ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) later replaced him with Alan Wiley ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) after concerns were raised about Dean's ability to be impartial towards Liverpool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), who are based near his hometown in Wirral
کلاً بازی های چند ماه اخیر نگاه کنیم کاملاً مشخصه یه عده دارن سعی می کنن لیوپول رو هر جور شده قهرمان کنن! این همه هوچیگری در مورد اینکه لیورپول بیشترین بازیکن انگلیسی رو داره با داشتن یه مربی انگلیسی و اینکه جرارد باید بهترین بازیکن این فصل انتخاب بشه!
رسانه های انگلیسی و اکثر کارشناسای فوتبال که اکثراً هم لیورپولی هستن و خودشون رو دارن میکشن که از جرارد یه سوپر اسطوره درست کنن و کاری کنن حالا که جرارد تو سالهای آخر بازیکنیش لیگ انگلیس رو هم حتماً ببره!
دوستان بیخیال این بحثای داوری بشید
باور کنید درباره مثلا فوتبال اسیا این بحثا توجیه داره اما در سطح اروپا اصلا بخصوص توی پریمیر
من توی سه تیمی که توی کورس قهرمانی هستن آخرین انتخابم لیورپوله هم به خاطر اینکه به منچستر نرسه در تعداد قهرمانی هم بخاطر رقابتیکه همیشه باهاشون داشتیم
سیتی رو هم واقعا دلم نمیخواد قهرمان بشه چون کلا توی 20 تیم لیگ برتر انتخاب بیستم منه:n02:
پس بهترین انتخاب برای من همون چلسی هستش اما چلسی توی بازیهای ساده اشتباهات زیادی داشت تو این فصل
اما بحث لیورپول یه چیز دیگه ست
اینا اگه میخواستن لیورپول رو قهرمان کنن یه بار توی این 24 سال این کارو میکردن
کسی نمیتونه منکر پیشرفت سالانه لیورپول در این چند سال بشه
هر سال از سال دیگه بهتر بودن
باور کنید توی هر دو بازی رفت و برگشت باید سیتی رو با اختلاف گل میبردن
امروز هم باید 5 یا 6 گل به نوریچ میزدن کلا توی اوج خودشونن
همین لیورپول مقابل سیتی و چلسی با اشتباهت داوری باخت
هفته پیش توی بازی با سیتی یه پنالتی واضح براشون نگرفتن
مقابل وستهام گل کارول خطای هزار درصد بود که 99 درصد داورا توی چنین مواقعی سوت میزنن اما اون داور گل رو قبول کرد
اشتباهات داوری در سطح اروپا واقعا اشتباه داوریه نه چیز دیگه ای بهتره از فوتبال اروپا فقط لذت ببریم بخصوص پریمیر که حقیقتا لذت بخشه
Sepehr SS
20-04-2014, 18:57
باور کنید درباره مثلا فوتبال اسیا این بحثا توجیه داره اما در سطح اروپا اصلا بخصوص توی پریمیر
من توی سه تیمی که توی کورس قهرمانی هستن آخرین انتخابم لیورپوله هم به خاطر اینکه به منچستر نرسه در تعداد قهرمانی هم بخاطر رقابتیکه همیشه باهاشون داشتیم
سیتی رو هم واقعا دلم نمیخواد قهرمان بشه چون کلا توی 20 تیم لیگ برتر انتخاب بیستم منه:n02:
پس بهترین انتخاب برای من همون چلسی هستش اما چلسی توی بازیهای ساده اشتباهات زیادی داشت تو این فصل
مقابل وستهام گل کارول خطای هزار درصد بود که 99 درصد داورا توی چنین مواقعی سوت میزنن اما اون داور گل رو قبول کرد
اشتباهات داوری در سطح اروپا واقعا اشتباه داوریه نه چیز دیگه ای بهتره از فوتبال اروپا فقط لذت ببریم بخصوص پریمیر که حقیقتا لذت بخشه
کاملا درسته، اشتباهات داوری برای همه تیمها هست، همین هفته پیش بازیکن سوانسی دقیقه 20 جلوی چلسی اخراج شد، چطور اونموقع اتحادیه با چلسی بد نبود ولی چون دیشب پنالتی گرفته داور، اتحادیه بده با چلسی؟!!!! اونجا که لیگ ایران نیست که این حرفهای بیخود زده میشه. یا بازی رفت چلسی-لیورپول، اتوئو باید دقیقه 2 اخراج میشد ولی نشد. تازه پنالتی دیشب رو خیلی ها اعتقاد دارن درست بوده، تو skysports که یه سری گفتن درست بوده.
اصلا هم از این حرفهای بعد از بازی دیشب مورینیو خوشم نیومد، باخت جزئی از فوتباله، میتونست بگه که ساندرلند بهتر بود و ما هم خوب بازی نکردیم. این حرفها چیه آخه که زده؟ مثل لیگ ایران شده که تا یه تیمی میبازه، مربیش میگه داوری بد بود و ما خوب بازی کردیم. یا اون حرکات روی فاریا واقعا زشت بود، چرا اشتباه مرگبار آزپیلی رو ازش چیزی نمیگن که اگه اشتباه نمیکرد، هیچ کدوم این بحث ها پیش نمی یومد.
mohammad varaste
20-04-2014, 19:43
یه منچستری داره از اشتباهات داوری دفاع میکنه:n08:
ما پارسالو یادمون هست هنوز:n10:
من بازی لیور - نوریچ رو متنی دنبال کردم و نمیدونم دقیقا تو زمین چه خبر بود، ولی آمار دو تیم که تقریبا برابره و تفاوت آنچنانی نداره، با یکی از رفقای لیورپولمم که بعد از بازی صحبت کردم گفت هنوز تنم داره از استرس میلرزه
پس همچین هم سوار بازی نبودن لیورپولیا
ولی قبول دارم که افتادن رو دور و دارن تو اوج خوش میگذرونن
راستی، بازی مقابل سیتی دفاع لیور هم یه هند خیلی تابلو توی محوطه انجام داد، فکر کنم اسکرتل بود، پس یه پنالتی هم واسه من سیتی نگرفتن
من بازی لیور - نوریچ رو متنی دنبال کردم و نمیدونم دقیقا تو زمین چه خبر بود، ولی آمار دو تیم که تقریبا برابره و تفاوت آنچنانی نداره، با یکی از رفقای لیورپولمم که بعد از بازی صحبت کردم گفت هنوز تنم داره از استرس میلرزه
پس همچین هم سوار بازی نبودن لیورپولیا
ولی قبول دارم که افتادن رو دور و دارن تو اوج خوش میگذرونن
راستی، بازی مقابل سیتی دفاع لیور هم یه هند خیلی تابلو توی محوطه انجام داد، فکر کنم اسکرتل بود، پس یه پنالتی هم واسه من سیتی نگرفتن
خواهش میکنم این حرفهارو نزنید.
یعنی چی؟
تو لیگی مثله لیگ انگلیس مگه میشه تیمی لیاقت نداشته باشه و صدر نشین باشه.
درسته که یه پنالتی نگرفت ولی یه خطا واضح هم روی سوارز تو محوطه جریمه شد که داور نگرفتش
والا من نمیدونم اون دوست لیورپولیتون کدوم بازی رو دیده
شاید به خاطر اینکه دقایق آخر لیورپول گل دوم رو خورد بازی براش حساس شده باشه
شما فقط کافیه برین بخش ویدئوی سایت ورزش3 و خلاصه بازی لیورپول نوریچ رو دانلود کنید
لیورپول فقط ده دقیقه آخر میتونست سه گل بزنه
من اصلا نیومدم اینجا از لیورپول دفاع کنم
حرفم اینه که اگر لیورپول قهرمان شد خیلی سریع نذاریدش به حساب اتحادیه و کمیته داوران
اینجوری ممکنه در اینده طرفدارای دیگه هم بیان قهرمانی چلسی رو زیر سوال ببرن
soheilnouri
20-04-2014, 20:37
لیورپول تو همون 20 دقیقه اول معمولا کار حریف رو تموم میکنه...با سه مهاجم حمله میکنن و امون نمیدن به حریف...البته امروز من یکم دیدم بازیو و 2-1-3-4 بازی کردن...استرینگ و سوارس عالین..حالا استوریج هم تازه نبود...
خوشم نمیاد بحث بازی سیتی- لیورپول رو کش بدم اونم تو این تاپیک ولی در مورد داوری اون بازی اگر حرفی زده میشه بهتره کامل زده بشه و به تک صحنه ها فقط پرداخته نشه
تو اون بازی واسه سیتی دو پنالتی گرفته نشد که یکیش دقیقه 95 بود . یه پنالتی روی سوارز گرفته نشد و در یک صحنه در اوایل نیمه دوم سوارز به خاطر تمارض کارت زرد دوم رو نگرفت از کلاتنبرگ
منم نمیخوام این بحث رو کش بدم اما چون سلامت پریمیر برام مهمه جواب میدم
اگر بحث داوری بازی سیتی و لیورپول هستش باید کامل و عادلانه حرف زد
بازی رفت هم سیتی دقیقا با اشتباهات داوری برنده شد
بازی برگشت هم اشتباهات داوری به ضرر هر دو تیم تقسیم شد
به نظر من پریمیر سالمترین لیگ دنیاست در این سر سوزنی تردید ندارم
لیگ که دیگه واسمون تموم شد ( 99 درصد )
بهتره بچسبیم به لیگ قهرمانان . موندم این تیم داغون از لحاظ روحی رو مورینیو چجوری میخواد جمعش کنه . باید بریم تو جهنم ویسنته کالدرون بازی کنیم جلوی اتلتیکوی سرشار از انگیزه که در چند قدمی فتح لالیگا هم قرار داره
ایوانوویچ محرومه . هازارد هم احتمالآ نمیرسه .. واقعآ حس خوبی ندارم نسبت به این بازی :n15:
لیست چلسی برای سفر به مادرید اعلام شد
چلسی 20 بازیکنی را که با تیم از انگلیس به لندن سفر کرده اند را اعلام کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، ساموئل اتوئو به دلیل مصدومیت از ناحیه با تیم سفر نکرده، ولی با وجود گزارشات مختلف مبنی بر عدم حضور ادن هازارد، این بازیکن جزو نفرات چلسی برای این بازی فوق العاده حساس است که می تواند بهترین خبر برای چلسی باشد.
پتر چک که بازی قبلی را به دلیل سرما خوردگی از دست داد نیز در لیست چلسی حضور دارد. ایوانویچ محروم است و محمد صلاح و ماتیچ نیز نمی توانند برای چلسی در لیگ قهرمانان بازی کنند.
لیست 20 نفره چلسی بدین شرح است: چک، مارک شوارز، هیلاریو، داوید لوئیز، کیهیل، تری، کول، ناتان آکی، سزار آزپیلیکوئتا، کالاس، مارکو ون خینکل، رامیرس، لمپارد، اسکار، جان اوبی میکل، ادن هازارد، ویلیان، آندره شورله، فرناندو تورس، دمبا با
صحبت هاى مورينيو درباره اتلتيکو مادريد و فرناندو تورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک با استعداد آبی ها عنوان کرد که قصد ترک چلسی را ندارد و در استمفورد بریج خوشحال است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، طی چند روز اخیر شایعات زیادی پیرامون اقدام پاریسن ژرمن فرانسه برای خرید اسکار برزیلی از چلسی منتشر شده است، با این حال این هافبک آینده دار آبی ها با مصاحبه ای که انجام داد به هر گونه احتمال خروجش از استمفورد بریج پایان داد و تمام شایعات را تکذیب کرد.
اسکار طی مصاحبه ای به برنامه تلویزیونی Telefoot فرانسه گفت:"از بابت این که پی اس جی به من فکر می کند خوشحالم، اما در چلسی راضی و خوشحال هستم. پاریس تیم بزرگیست، اما در اینجا خوشحالم."
هافبک 22 ساله آبی ها ادامه داد:"زمانی که در لیگ قهرمانان با پی اس جی دیدار کردیم کمی با لوکاس و تیاگو سیلوا صحبت کردم، اما چیز خاصی وجود ندارد. علاوه بر این بحث مبلغ انتقال نیز وجود دارد، آن ها می دانند که برای من ترک کردن اینجا سخت است."
Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Cesar Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Cole; David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Mikel, Lampard; Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Willian Oficial ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Subs: Schwarzer, Kalas, Ake, Van Ginkel, Oscar, Schurrle, Ba.
خوشبختانه چک به بازی رسیده و در ترکیب قرار داره
یک ترکیب متفاوت و دفاعی را میبینیم به امید موفقیت چلسی:n12:
Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Cesar Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Cole; David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Mikel, Lampard; Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Willian Oficial ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Subs: Schwarzer, Kalas, Ake, Van Ginkel, Oscar, Schurrle, Ba.
خوشبختانه چک به بازی رسیده و در ترکیب قرار داره
یک ترکیب متفاوت و دفاعی را میبینیم به امید موفقیت چلسی:n12:
ترکیب فوق دفاعی برای گرفتن یک تساوی
امیدوارم حداقل یک تساوی با گل رو داشته باشیم:دی
ترکیب فوق دفاعی برای گرفتن یک تساوی
امیدوارم حداقل یک تساوی با گل رو داشته باشیم:دی
ترکیب فوق دفاعی هم میشه اسمشو گذاشت اما برای این اتلتیکو قدرتی چنین ترکیبی باید در میدان باشه بازیکنان فانتزی مثل اسکار و شورله زیاد به کار نمیان
متاسفانه روی حرکت خش رائول گارسیا چک مصدوم شد و شوارزر جاشو گرفت
Sepehr SS
22-04-2014, 23:15
ترکیب چلسی رو دیدم یاد بازی چلسی-وستهم تو استمفوردبریج و جمله معروف مورینیو که گفته بود وستهم قرن نوزدهمی بازی میکنه، افتادم.
ترکیب چلسی رو دیدم یاد بازی چلسی-وستهم تو استمفوردبریج و جمله معروف مورینیو که گفته بود وستهم قرن نوزدهمی بازی میکنه، افتادم.
دوست عزیز تو اون بازی چلسی بالای 30تا موقعیت گل داشت ولی تو این بازی اتلتیکو فکر کنم یه موقعیتم نداشت(البته تو نیمه اول).به نظر فرقشون زیاده:n02:
خوشبختانه نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم ولی کلی محروم و مصدوم رو دستمون گذاشت.امیدوارم حداقل مصدومامون به بازی برگشت برسن.در ضمن ما اولین تیمی بودیم که تو خونه اتلتیکو تو این فصل نباختیم.:n02:
حالا هرچی مصیبت و بدبختی و مصدومیت و محرومیت هست باید تو نیمه نهایی CL سراغمون بیاد. یاد 2012 افتادم که با یه لشکر مصدوم و محروم رفتیم فینال
امیدوارم حداقل تری به بازی برگشت برسه که لوئیز بتونه در میانه میدان بازی کنه در غیاب میکل و لمپارد
در کل نتیجه بدی نگرفتیم
arashsard
23-04-2014, 00:26
سلام دوستان ... مورینیو کاملا میدونه داره چی کار میکنه ... کاملا معلوم بود مورینیو واسه تک تک دقایق برنامه داره و از نتیجه کاملا راضی بود و بنظر میرسه توو ایتنفوربریج شلیک نهایی به مغز اتلتیکو شلیک میشه ...:n16: شوارتزر هم چنتا توپ آروم اومد توو 4 چوبش که راحت مهارش کرد ... تا مورینیو رو داریم غمی نداریم و احتمال خیلی زیاد یه پای فینالیم ... :n12:
ترکیب بسیار هوشمندانه و خاصی بود و هیچکسی انتظار این ترکیب را نداشت
اما تقریبا در کل بازی اجازه موقعیت سازی و حمله به تیم حریف ندادیم که نشون میده ترکیب درستی روانه زمین شده
کسانی که به ترکیب ایراد میگیرند میتونند بازی اتلتیکو و بارسلونا را در مرحله قبل ببینند و بعد با این بازی مقایسه کنند متوجه میشن که چقدر این ترکیب هوشمندانه انتخاب شده بود
متاسفانه مصدومیت چک و تری و محرومیت میکل و لمپارد از نکات منفی این بازی بود و میتونه تو بازی برگشت حسابی مشکل ساز بشه
نیمکت چلسی در این بازی خیلی ضعیف بود تو این چنین بازی حساسی کالاس نیمکت نشین ما بود که نشان از محرومان و مصدومان زیادمون داره
شوارزر خیلی متزلزل نشون میده و اکثر خروجهاش اشتباه بود و غیر از اون کاشته که رد کرد عملکرد قابل قبولی نداشت و اگر مدافعان بی اشتباه نبودند حتما گل میخورد
امیدوارم چک به بازی بعد برسه اما با اون اشاره ای که به نیمکت کرد به نظر مصدومیتش طولانی باشه
پتر چک بازیهای باقیمانده فصل رو از دست داد . وضعیت جان تری هنوز مشخص نشده
دیگه انتظارات از تیم بهتره معقول باشه . تا همین اواخر هم که مدعی دو جام بودیم راضی کننده بود برای این فصل
ژوزه هم گفته احتمالآ به بیشتر بازیکنای اصلی جلوی لیورپول استراحت میده
Reza31001
23-04-2014, 06:54
نتیجه بسیار دو پهلوئه
برای من باخت 2-1 تو این بازی با همین نتیجه 0-0 هم ارزش می بود
گل نخوردیم ولی گل هم نزدیم که بسیار مهمه
پتر چک بازیهای باقیمانده فصل رو از دست داد ...
حیف، حیف و صد حیف
یه نگاه به خرج های رئال و مقایسه اون به چلسی خیلی چیزا رو نشون میده
نیمکتی که اونا دارن ما داریم
تیمی که باید رونالدوش مصدوم بشه تا فرصت به خودنمایی کسی مثل بیل و بازی رسیدن به امثال ایسکو برسه
مصدومیتها (به خصوص چک که گل نخوردن در بازی بعد برامون بسیار حیاتیه) کار رو خیلی سخت می کنه
حالا شوارز 41 ساله اگه جلوی لیورپول هم بازی کنه، برای بازی برگشت از کت و کول نمیفته؟:n02:
شوارز دومین بازیکن مسن لیگ قهرمانان شد در حالی که اون طرف کورتوآ با نصف سن اون جای بچش بود :n09:
Sepehr SS
23-04-2014, 10:12
من نمیخواستم از مورینیو انتقاد کنم ولی واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم و باید بگم که دلیل مصدومیت جان تری و ادن آزارد فقط و فقط خود مورینیو هستش، من خودم هزار بار گفتم که باید به جان تری جلوی تیمهایی مثل استوک و ساندرلند و سوانسی استراحت بده، جان تری 33 سالشه دیگه اون جوون ده سال پیش نیست که همه بازیها فیکس باشه، مصدومیت دیشب هم نتیجه همین چیزها بود، این همه بازی با تیمهای ضعیف تر رو مورینیو حاضر نشد به کسی استراحت بده اونوقت الان جلوی لیورپول میخواد استراحت بده، اشلی کول بیچاره دیشب مگه بد بازی کرد که حاضر نشد حتی جلوی ساندرلند هم بهش بازی بده که اگه اون بود اون اشتباه مسخره آزپیلی رو هم انجام نمیداد. خود آزپیلی الان چند ماهه تو همه بازیها هستش و خستگیش تو بازی ضعیفش جلوی ساندرلند مشخص بود. هیچ تیمی تو اروپا اینقدر به بازیکناش فشار نمی یاره که مورینیو فشار آورده. الان مثلا جلوی لیورپول به کی میخواد استراحت بده؟ شوارتزر که باید باشه، اشلی کول چپ، ایوانویچ هم که استراحتشو کرده و باید بازی کنه، وسط هم که تری نیست و کیهیل و لوییز رو میزاره مگه اینکه بخواد به توماس کالاس نگون بخت بازی بده، هافبک هم که ماتیچ هست کنارش لمپارد یا رامیرس، رامیرس که به اندازه کافی این چند وقت استراحت کرده سه بازی محروم بود به خاطر اون حرکت وحشیانه جلوی استون ویلا، اسکار هم دیشب بازی نکرد، شورله هم کم بازی کرد و وسط فصل هم چند ماهی اصلا بازی نمیکرد و خسته نیست، مهاجم نوک هم که اصلا بود و نبودش برای چلسی مهم نیست، فقط ویلیان احتیاج به استراحت داره و مورینیو میخواد برای شکست جلوی لیورپول، بهانه داشته باشه. واقعا این ظلمی که در حق اشلی کول شد رو من هیچ وقت فراموش نمیکنم.
داداش من مصدومیت تری فقط و فقط به خاطر وخشی گری دیگو کاستا بود
واقعا چقدر تیم مادریدی وحشی بود:n03:
خیلی خیلی فیزیکی بازی میکردن و نتیجش هم دو تا مصدومیت بد بود
نمیدونم خوشحال باشم واسه تساوی یا ناراحت باشم واسه مصدومیت چک
البته از حق نگذریم شوارتزر هم خوب دروازه بانی کرد
Sepehr SS
23-04-2014, 12:21
شما به من بگین که آیا اشلی کول دیشب بد بازی کرد؟
شما به من بگین که آیا اشلی کول دیشب بد بازی کرد؟
عزیزم چرا گیر الکی میدی :n02: دیشب همه خوب بودند اشلی کول هم خیلی خوب بود اما وقتی ایوا باشه به کول بازی نمیرسه چرا؟
چون مورینیو به آزپیلی و ایوا اعتقاد بیشتری داره
بحث استراحت دادن که شما مطرح کردی را قبول ندارم چون تا قبل از بازی با ساندرلند چلسی مدعی قهرمانی بود اما الان نیست
در اون مقطع اگر استراحت میداد و نتیجه نمیگرفت همه خرده میگرفتند که چرا به تری و چک استراحت دادی اولین نفر خود شما بودی که انتقاد میکردی
اما الان این بازی با لیورپول میشه به بازیکنان استراحت داد و منطقی به نظر میرسه
Sepehr SS
23-04-2014, 12:35
عزیزم چرا گیر الکی میدی :n02: دیشب همه خوب بودند اشلی کول هم خیلی خوب بود اما وقتی ایوا باشه به کول بازی نمیرسه چرا؟
چون مورینیو به آزپیلی و ایوا اعتقاد بیشتری داره
بحث استراحت دادن که شما مطرح کردی را قبول ندارم چون تا قبل از بازی با ساندرلند چلسی مدعی قهرمانی بود اما الان نیست
در اون مقطع اگر استراحت میداد و نتیجه نمیگرفت همه خرده میگرفتند که چرا به تری و چک استراحت دادی اولین نفر خود شما بودی که انتقاد میکردی
اما الان این بازی با لیورپول میشه به بازیکنان استراحت داد و منطقی به نظر میرسه
نمیگم که اشلی کول همه بازیها فیکس بود ولی میشد جلوی تیمهایی که برای دفاع جلوی چلسی میان مثل ساندرلند و استوک و سوانسی از کول استفاده کرد که تو کار هجومی خیلی خیلی از آزپیلی بهتره، البته آزپیلی تقصیری نداره تو این قضیه چون پست اصلیش دفاع راسته و برای یک راست پا، بازی کردن تو دفاع چپ خیلی سخته.
مگه همین اتلتیکو مادرید یا رئال، تو همه بازیها از یه ترکیب ثابت استفاده میکنن و استراحت نمیدن به بازیکناشون؟ تیمی که تو چند جام رقابت میکنه، باید از سیستم چرخشی استفاده کنه وگرنه همین بلایی که سر چلسی اومد، سرشون میاد. جلوی ساندرلند یا استوک که فقط برای دفاع جلوی چلسی بازی میکنن چه نیازی به حضور تری بود؟ چرا اشلی کول رو بازی نداد؟ چرا با وجود وینگرهای خوبی مثل صلاح و شورله، آزارد بیچاره تو همه بازیها 90 دقیقه بازی میکرد؟
ضمنا من بعید میدونم خیلی ترکیب رو برای بازی با لیورپول عوض کنه چون بازیکنی نداره که به جای اصلی ها بزاره. مثلا کی قراره بازی کنه که کیهیل یا ویلیان و اسکار استراحت کنن؟
arashsard
23-04-2014, 12:56
بنظرم فعلا کل کل فایده نداره تا بازی برگشت .... نتیجه بازگشت برگشت مشخص میکنه مورینیو اشتباه کرده یا نه .... ولی من مطمئنم مورینیو کاملا برنامه داره و میدونه داره چی کار میکنه ... مورینیو شرایط سخت زیاد تجربه کرده و گرگ بارون دیدس ... صعود به فینال میتونه به همه این انتقادا پایان بده ...
تساوی0-0 چلسی در مصاف با اتلتیکو مادرید در سه شنبه شب بهای سنگینی برای این تیم به همراه داشت. دروازه بان پیتر چک به دلیل مصدومیت شانه در نیمه اول فصل را از دست داد و کاپیتان جان تری نیز به دلیل مصدومیت پا در نیمه دوم سرنوشت مشابهی داشت و فرانک لمپارد و جان اوبی میکل به دلیل کارت زرد نمی توانند در بازی برگشت این تیم در لندن به میدان بروند.
مربی پرتغالی چلسی برای انتخاب بازیکنان در بازی مقابل لیورپول به دلیل نزدیکی به بازی برگشت لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید به تنهایی تصمیم نخواهد گرفت.
مورینیو گفت: "تنها تصمیم من نیست."
"به نظر من تصمیمی است که باید به باشگاه گوش کنم. من فقط عضوی از باشگاه هستم، فقط سرمربی و نه بیشتر.
"ما به فوتبال انگلیسی احترام می گذاریم و تنها تیم انگلیسی حاضر در رقابت های اروپایی هستیم. اسپانیا چهار تیم دارد و تمام شرایط دستیابی به موفقیت به آنها داده شده است.
"می دانم چه کاری باید انجام بدهم، اما من باشگاه نیستم. باید با باشگاه صحبت کنم.
"با بازیکنانی به میدان می روم که چهارشنبه قرار نیست بازی کنند."
چلسی رویکردی دفاعی مقابل اتلتیکو پیش گرفت و موفق شد میزبان خود را ناکام بگذارد.
مورینیو گفت: "بازی را با تفکر 0-0 شروع نکردیم، اما روند بازی به گونه ای خاصی پیش رفت که احساس می کردید باید حاشیه امنیت برای خود به وجود بیاورید، گل نخورید و تلاش کنید از چند موقعیتی که ایجاد می کنید یکی را تبدیل به گل کنید.
"اگر یکی از آن چند موقعیت را گل می کردیم نتیجه خیلی خوب بود. این کار را انجام ندادیم.با نتیجه ای بیرون آمدیم که همه چیز در استمفورد بریج رقم می خورد.
"قبل از بازی مشکل مصدومیت داشتیم، در طول بازی مشکل داشتیم، چهار بازیکن را از دست دادیم، دو بازیکن به دلیل مصدومیت و دو بازیکن با کارت زرد، اما مبارزه خواهیم کرد.
"ایوانوویچ برگشته است و شوارزر نشان داد قابل اعتماد است. کسانی که زیاد بازی نکرده بودند، به عنوان مثال اشلی کول عملکرد فوق العاده ای داشتند."
sky SPORTS
یه نگاه به خرج های رئال و مقایسه اون به چلسی خیلی چیزا رو نشون میده
نیمکتی که اونا دارن ما داریم
تیمی که باید رونالدوش مصدوم بشه تا فرصت به خودنمایی کسی مثل بیل و بازی رسیدن به امثال ایسکو برسه
مصدومیتها (به خصوص چک که گل نخوردن در بازی بعد برامون بسیار حیاتیه) کار رو خیلی سخت می کنه
حالا شوارز 41 ساله اگه جلوی لیورپول هم بازی کنه، برای بازی برگشت از کت و کول نمیفته؟:n02:
شوارز دومین بازیکن مسن لیگ قهرمانان شد در حالی که اون طرف کورتوآ با نصف سن اون جای بچش بود :n09:
وقتی بعضی از دوستان میان میگن شما دو تا تیم رو نیمکت دارین دلم میخواد با سر برم تو دیوار
با یه نگاه ساده به تیم میشه فهمید نصفشون ستاره های سال های دورن و دیگه کارایی دوران اوجشون رو ندارن
ایشالا فصل دیگه رو بهتر شروع کنیم
mohammad varaste
23-04-2014, 20:42
بدترین اتفاق برای میتونه گل خوردن زود هنگام باشه تو بازی برگشت:n21:
بدترین اتفاق برای میتونه گل خوردن زود هنگام باشه تو بازی برگشت:n21:
و بهترین اتفاق هم زدن گل زودهنگام :n02:
کلآ تو بازی برگشت هرکی گل اولو بخوره کارش زاره :n17:
فقط شانس بیاریم هازارد برسه به بازی برگشت :\
soheilnouri
23-04-2014, 21:54
واقعا مورينيو در بزرگيش شكي نيست.امسال هم فيناليسته اما واقعا بازي ديشب با سيستم دفاع اتوبوسي چلسي در حد زير گروه ليگ ازادگانم نبود.اينكه چون ازار نيست و..قبول نيست.همين چلسي دو تيم بازيكن داره.واقعا بازي هايي كه يه طرفش مو و حتي سيمئونه باشه يكيشون براي خرابي بازي كافين.چه رسد به حضور جفتشون.اما به هر حال مورينيو يكي از بهترين هاي تاريخه.ديگه ٥٠ سال بعد كسي يادش نيست كه تيماش چطور بازي ميكردن.همه يادشونه كه تو اينتر سه گانه كرد
arashsard
24-04-2014, 01:17
طرفدار تیم ما رو باش ... :n08: خخخ .. از پشت خنجر میزنن ... جون من اون آرم چلسی رو وردا رررر ... یه جوریم میشه ...:n21:
طرفدار تیم ما رو باش ... :n08: خخخ .. از پشت خنجر میزنن ... جون من اون آرم چلسی رو وردا رررر ... یه جوریم میشه ...:n21:
داداش این نظر سنجی کجاس؟:دی
بی خیال چی کارش داری:دی
دیشب هم بازی قشنگ بود ولی به نظرم اتلتیکو انسجام تیمیش و هماهنگیشون بهتر از رئال باشه
البته از فوق ستاره های رئال هم نمیشه گذشت:دی
دوستان کسی از وضعییت ازار واسه بازی برگشت خبر داره؟ تری میرسه به بازی؟
واقعا مورينيو در بزرگيش شكي نيست.امسال هم فيناليسته اما واقعا بازي ديشب با سيستم دفاع اتوبوسي چلسي در حد زير گروه ليگ ازادگانم نبود.اينكه چون ازار نيست و..قبول نيست.همين چلسي دو تيم بازيكن داره.واقعا بازي هايي كه يه طرفش مو و حتي سيمئونه باشه يكيشون براي خرابي بازي كافين.چه رسد به حضور جفتشون.اما به هر حال مورينيو يكي از بهترين هاي تاريخه.ديگه ٥٠ سال بعد كسي يادش نيست كه تيماش چطور بازي ميكردن.همه يادشونه كه تو اينتر سه گانه كرد
اولا که مهم نتیجس و مقدار موقعیت گل که همیشه تیم های مو چند تا مقعیت 100% دارن و از حریفا بیشترن
دفاع هم دفاع لایه ای بود نه اوتوبوسی و اگه توجه کرده باشی به هیچ عنوان نتونستن موقعیت جدی و 100% رو دروازه داشته باشن
کلا سبک بازی مورینیو اینجوریه که اول دفاع تیم رو سازمان دهی میکنه و مهم گل نخوردن از حریف هست و بعدش تیر خلاصو میزنه و کلا بازی منطقی میکنه نه احساسی:|
این بحث دفاع اتوبوسی رو هم اولین بار همون تیمایی که باختن و از مورینیو خاطره بد دارن
soheilnouri
24-04-2014, 12:14
عزيز من همه ي دنيا به اين قضيه اعتقاد دارن!يعني واقعا شما اختلاف زيبايي فوتبالي كه مثلا ليورپول و بروسيا ارايه ميدن يا حتي مادريد با چلسي درك نميكني؟"ديشيب هم مادريد نتيجه لازمه رو گرفت اما با يه بازي قابل قبول(از لحاظ زيبايي) و نه صرفا زير توپ...هنوز بازي هاي كسل كننده ليور چلسي در زماني كه بنيتس هم تو ليور بود يادم نرفته!
مالک باشگاه چلسی به خوزه مورینیو اجازه داد تا ترکیب بازی یک شنبه مقابل لیورپول را با استفاده از بازیکنان دوم بچیند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، به گفته خبرگزاری تلگراف آبراموویچ این اجازه را به خوزه مورینیو داد که تا بازیکنانی را که قرار است چهار شنبه هفته بعد مقابل اتلتیکو مادرید بازی کنند را مقابل لیورپول استراحت بدهد.
آبراموویچ و دیگر اعضای هیئت مدیره جلوی مورینیو را برای تغییر کلی ترکیب چلسی برای بازی مقابل لیورپول، نمی گیرند. با توجه به این که چلسی امیدوار است به فینال لیگ قهرمانان برسد.
مورینیو در کنفرانس خبری گفته بود که قصد دارد به بازیکنانی که چهارشنبه مقابل اتلتیکو بازی می کنند، مقابل لیورپول استراحت دهد ولی بر سر این موضوع باید با باشگاه مذاکره کند.
با توجه به این خبر، احتمال حضور چند بازیکن تیم زیر 21 ساله ها در ترکیب چلسی بسیار بالاست. بازیکنانی همچون لویس بیکر، مارکو ون خینکل، توماس کالاس و ناتان آکی این شانس را دارند که برای چلسی بازی کنند.
خبر خیلی خوبی هست و امیدوارم ججونا بتونن خودشونو خوب نشون بدن
سهیل جان رئال دیشب خونه خودش بازی داشت و همه هم میگن کاملا دفاعی بازی کرد
مالکیت توپ رو هم که دیدی نیمه اول 75 به 25 بود
بازی باید منطقی باشه و جلوی هر تیمی باید نسبت به شرایط و البته داشته هات بازی کنی
عزيز من همه ي دنيا به اين قضيه اعتقاد دارن!يعني واقعا شما اختلاف زيبايي فوتبالي كه مثلا ليورپول و بروسيا ارايه ميدن يا حتي مادريد با چلسي درك نميكني؟"ديشيب هم مادريد نتيجه لازمه رو گرفت اما با يه بازي قابل قبول(از لحاظ زيبايي) و نه صرفا زير توپ...هنوز بازي هاي كسل كننده ليور چلسي در زماني كه بنيتس هم تو ليور بود يادم نرفته!
دوست عزیز شما بازی چلسی پی اس جی را در استمفورد بریج دیدی یا نه؟ اگر ندیدی حتما اون بازی را نگاه کنید و متوجه زیبایی های بازی چلسی میشید یا بازی چلسی آرسنال
ما باید انقدر درک فوتبالی داشته باشیم که بفهمیم هر تیم با توجه به شرایط و ابزارهایی که در اختیار داره باید پای به میدان بگذاره بله چلسی در بازی با اتلتیکو دفاعی کار کرد اما دفاع اتوبوسی نه
چلسی ابزار حمله را نداشت و استراتژی مورینیو هم گل نخوردن و تساوی در این دیدار بود چه بسا بازی زیبایی ارائه میداد و مثل بازی با پی اس جی 3 گل میخورد
به نظر شما اگر چلسی زیبا بازی میکرد و 3 -1 از اتلتیکو شکست میخورد در استمفوردبریج میشد این تیم خشن اتلتیکو را 2 - 0 ببره و صعود کنه؟؟
پس استراتژی مربی و بازیکنانی که چلسی در این بازی در اختیار داشت مورینیو را مجبور به ارائه این نوع بازی کرد
شما که فوبال زیبا دورتموند را مثال میزنی در بازی با رئال 3 گل خورد و همین 3 گل عامل حدفش شد شاید اگر یک نیمه دفاعی کار میکردند و کمتر گل میخوردند الان دورتموند صعود کرده بود
پس از این پس درک فوتبالیمون را انقدر بالا ببریم که از واژه دفاع اتوبوسی استفاده نکنیم
Sepehr SS
24-04-2014, 13:09
من بر اساس واقعیت ها رای دادم نه بر اساس تعصب کورکورانه. واقعا شما فکر میکنی شانس چلسی با مصدومیت چک و جان تری، نبود لمپارد و میکل، آماده نبودن آزارد و اتوئو خیلی زیاده؟ خیلی دارین اتلتیکو رو دست کم میگیرین.
مورینیو رو هم همه میدونن که تو بازی های بزرگ و حساس، دفاع اتوبوسی میچینه، دیگه نیازی نیست یه سری بیان اینجا بخوان واقعیتها رو منحرف کنن. با پورتو همینجوری قهرمان شد، اینتر رو همینجوری قهرمان کرد، با چلسی هم که همیشه این کار رو انجام داده، مورینیو مربی بزرگیه ولی سبکش اینجوریه دیگه یعنی طرفدار دفاع اتوبوسی و فوتبال قرن نوزدهمی.
Sepehr SS
24-04-2014, 13:14
اولا که مهم نتیجس و مقدار موقعیت گل که همیشه تیم های مو چند تا مقعیت 100% دارن و از حریفا بیشترن
دفاع هم دفاع لایه ای بود نه اوتوبوسی و اگه توجه کرده باشی به هیچ عنوان نتونستن موقعیت جدی و 100% رو دروازه داشته باشن
کلا سبک بازی مورینیو اینجوریه که اول دفاع تیم رو سازمان دهی میکنه و مهم گل نخوردن از حریف هست و بعدش تیر خلاصو میزنه و کلا بازی منطقی میکنه نه احساسی:|
این بحث دفاع اتوبوسی رو هم اولین بار همون تیمایی که باختن و از مورینیو خاطره بد دارن
:n09: میشه شما تفاوت دفاع لایه ای و دفاع اتوبوسی رو برای ما توضیح بدهی تا ما از گمراهی در بیایم؟!! به نظر شما سیستم مدرن 8-1-1 که مورینیو استفاده کرد، جز دفاع اتوبوسی چه اسم دیگه ای داره؟
واقعا آدم بازی تیمهایی مثل دورتموند و لیورپول امسال رو میبینه، تازه میفهمه فوتبال یعنی چی. از دفاع اتوبوسی متنفرم.
Sepehr SS
24-04-2014, 13:20
آره، منم دقیقا اون بازی های چلسی لیور یادمه. دفعه اولش که بازی رفت صفر صفر شد تو استمفوردبریج، بازی برگشت لیورپول با همون گل معروف لوییز گارسیا برد. دفعه بعدش هم بازی رفت رو چلسی با گل جو کول برد، بازی برگشت دنیل اگر برای لیور گل زد و تو پنالتی لیور بردو همون بازی هم بود که شوچنکو رو تو لیست ۱۸ نفره هم نزاشته بود مورینیو. چهار تا ازکسل کننده ترین فوتبال های تاریخ بودن واقعا.
arashsard
24-04-2014, 13:38
من بر اساس واقعیت ها رای دادم نه بر اساس تعصب کورکورانه. واقعا شما فکر میکنی شانس چلسی با مصدومیت چک و جان تری، نبود لمپارد و میکل، آماده نبودن آزارد و اتوئو خیلی زیاده؟ خیلی دارین اتلتیکو رو دست کم میگیرین.
مورینیو رو هم همه میدونن که تو بازی های بزرگ و حساس، دفاع اتوبوسی میچینه، دیگه نیازی نیست یه سری بیان اینجا بخوان واقعیتها رو منحرف کنن. با پورتو همینجوری قهرمان شد، اینتر رو همینجوری قهرمان کرد، با چلسی هم که همیشه این کار رو انجام داده، مورینیو مربی بزرگیه ولی سبکش اینجوریه دیگه یعنی طرفدار دفاع اتوبوسی و فوتبال قرن نوزدهمی.
من جواب شما رو نمیدم .... جواب شمارو مورینیو توو بازی برگشت میده و میبینید که چلسی با اقتدار در فیناله ... اون وقت همین عکس میشه امضا که ببینید تعصب کرکورانه چیه ... :n09:
:n09:
واقعا آدم بازی تیمهایی مثل دورتموند و لیورپول امسال رو میبینه، تازه میفهمه فوتبال یعنی چی. از دفاع اتوبوسی متنفرم.
پس لطف کن از چلسی بکش بیرون و بشین بازیهای لیورپول و دورتموند رو ببین و حالشو ببر و بزار ما هم از دفاع اتوبوسیمون لذت ببریم :n23:
vahidgame
24-04-2014, 14:19
باز دوباره اینجا رو حاشیه فرا گرفت با پستای طرفدارنماها !
برای بازی با لیورپول لمپارد و میکل که بازی اتلتیکو رو محرومن احتمالا بازی می کنن و ماتیچ و صلاح هم هستن
اگه قراره به بازیکنا استراحت داده بشه فکر کنم همچین ترکیبی خوب باشه:
هیلاریو
کول - آکی - ایوانویچ - کالاس
ماتیچ - میکل
ون خینکل - لمپارد - صلاح
دمبابا
البته ون خینکل هم هافبک وسطه ولی دیگه بازیکنی نبود که بشه جاش گذاشت و مثلا میشه شورله یا ویلیان یا اسکار توی این پست بازی کنن ولی خب اونا توی ترکیب اصلی با اتلتیکو هستن
ایوانوویچ هم دیگه مجبوری توی این ترکیب اوردم چون دیگه دفاع وسط دیگه ای نبود و کیهیل و لوئیز اگه استراحت کنن خیلی بهتره
برای بازی با اتلتیکو هم این ترکیب احتمالا استفاده میشه:
شوارزر
کول - ایوانوویچ - کیهیل - آزپلیکوئتا
لوئیز - رمیرس
هازارد - ویلیان - شورله
تورس
البته با وجود نبود تری میشه لوئیز به پست اصلیش یعنی دفاع وسط بره ولی خب هافبک وسط دیگه ای چلسی توی این بازی نداره و دیگه محکوم به استفاده از این ترکیبه
توی این ترکیب بالا ممکنه جای شورله از اسکار استفاده بشه که به نظر من شورله کلا مفیدتر و تاثیرگذارتر می تونه باشه اونم مقابل یه تیمی فیزیکی و کلا همه جوره به کار تیم میاد
البته هازارد هم ممکنه مصدوم باشه که در اونصورت دیگه هر جفت شورله و اسکار بازی می کنن
soheilnouri
24-04-2014, 14:29
اما من مورينيو واقعا ثبات داره.هميشه تيماش حداقل تا نيمه نهايي ميرسن..ناكامي مطلق كم داره..يادم نمياد تاحالا تيمي رو از چهارم كمتر اورده باشه پايين...امسال در چلسي هم خيلي خوبً كار كردهz..همين كه در دو جام هنوز تو كورس هست يعني موفقيت!
Sepehr SS
24-04-2014, 14:33
اما من مورينيو واقعا ثبات داره.هميشه تيماش حداقل تا نيمه نهايي ميرسن..ناكامي مطلق كم داره..يادم نمياد تاحالا تيمي رو از چهارم كمتر اورده باشه پايين...امسال در چلسي هم خيلي خوبً كار كردهz..همين كه در دو جام هنوز تو كورس هست يعني موفقيت!
منم گفتم مربی بزرگیه و موفق هم هست، فقط سبک بازی مورد علاقش اینجوریه دیگه، کاریش نمیشه کرد. همونطور که سیمئونه هم تیمش اصلا قشنگ بازی نمیکنه ولی الان مدعی اصلی لالیگاست و تو اروپا هم که عالی کار کرده.
:n09: میشه شما تفاوت دفاع لایه ای و دفاع اتوبوسی رو برای ما توضیح بدهی تا ما از گمراهی در بیایم؟!! به نظر شما سیستم مدرن 8-1-1 که مورینیو استفاده کرد، جز دفاع اتوبوسی چه اسم دیگه ای داره؟
یعنی میشه از این به یعد شما رو تو تاپیک هواداران دورتموند و لیورپول ببینیم؟ یعنی واقعاً میشه؟
Reza31001
24-04-2014, 14:49
هیلاریو
ماتیچ - میکل
ون خینکل - لمپارد - صلاح
دمبابا
فکر کن، هیلاریو خوابشم نمیدید جلوی لیورپول شانس بازی داشته باشه :n02:
فقط تو این بازی جای با، تورس نوک حمله باشه بهتره چون برای بازی با اتلتیکو گل لازم داریم :n02:
Sepehr SS
24-04-2014, 14:52
یعنی میشه از این به یعد شما رو تو تاپیک هواداران دورتموند و لیورپول ببینیم؟ یعنی واقعاً میشه؟
نه نمیشه :n02:. من همیشه طرفدار چلسی بوده و خواهم بود و از شماها خیلی بیشتر این تیم رو میشناسم و یه طرفدار منطقی و واقعی چلسی هستم نه طرفدار احساسی.
نه نمیشه :n02:. من همیشه طرفدار چلسی بوده و خواهم بود و از شماها خیلی بیشتر این تیم رو میشناسم و یه طرفدار منطقی و واقعی چلسی هستم نه طرفدار احساسی.
اگه خواهش کنیم چی؟:n06:
یعنی این همه آدمی که میان تو این تاپیک متوجه نمیشن و احساساتی هستن و فقط شما درک درستی از فوتبال داری؟!
دوست عزیز اگه نمیدونستی بدون چلسی تنها تیمه که تونسته تو جام قهرمانان این فصل از اتلتیکو تو زمین خودش امتیاز بگیره.
در نظر داشته که بهترین مهاجم این فصل چلسی مصدومه (از بین همین مهاجم هایی داریم حالا مقایسه کن با مهاجمهایی که اتلتیکو داره فقط دیگو کاستا از مجموع کل مهاجمهای ما بیشتر گل زده!)! بهترین بازیکن خلاق تیم مصدومه، ایوانویچ که الان خیلی آمادس محروم بود به علاوه اینکه چک هم اوایل بازی مصدوم شد حالا تری میگیم اواخر بازی هیچی. فکر میکنی چندتا میتونن برن ویسنته کالدرون و اونجا امتیاز بگیرین؟ مورینیو 3 سال اونجا بود و با رئال بارها جلو اتلتکو بازی کرده و برده و هر کسی بهتر میشناسه اونجا رو.
اگه فکر میکنی بازی دفاعی آسونه بهتره دوباره فکر کنی نظم تاکتیکی و استحکام دفاعی که چلسی داره رو هیچ تیمی نمیتونه داشته باشه توجه کن نمیتونه داشته باشه.
فکر نکنم هیچکدوم از طرفدارای چلسی با توجه داشته های این قصلمون فکرشم میکردن که این فصل بتونیم تا این مرحله بالا بیام. منچستر سیتی با یه دوجین بازیکن بیشتر از ما تو همون مرحله اول حذفی حذف میشه.
نه دوسن عزیز شما طرفدار چلسی نیستی!
هیلاریو
ماتیچ - میکل
ون خینکل - لمپارد - صلاح
دمبابا[/CENTER]
خوب متاسفانه با مشکلاتی که اتحادیه انگلیس برامون ایجاد کرد در این مقطع باید به مصاف لیورپول بریم و با اجازه ای که هیئت مدیره به مورینیو داده آماده شکستی شاید دور از انتظار هستیم
واقعا در بد مخمصه ای گیر کردیم و لیورپول خیلی خوش شانسه که تو این مقطع به ما خورده اگر با تمام قوا بازی کنیم امکان پیروزی در آنفیلد وجود داره در اون صورت 78 امتیازی میشیم و لیورپول 80 و میشه به قهرمانی هم امیدوار بود
اما برنامه ریزی بد اتحادیه و مهم بودن دیدارهای CL باعث شده که با تیم جوانانمون در این بازی شرکت کنیم پس با این وضعیت ترجیح میدم هیچکدام از بازیکنانی که قراره جلو اتلتیکو فیکس باشند در برابر لیورپول در ترکیب نباشند
امیدوارم از ایوانوویچ هم در خط دفاعی استفاده نشه و همه بازیکنان از نظر ذهنی و بدنی آماده بازی چهارشنبه باشند و شاید هم این جوانان شگفتی ساز شوند :n02:
هیلاریو
کریستنسن- آکی -میکل - کالاس
ماتیچ -لمپارد
ون خینکل - شورله - صلاح
دمبابا
Sepehr SS
24-04-2014, 19:01
امیدوارم از ایوانوویچ هم در خط دفاعی استفاده نشه و همه بازیکنان از نظر ذهنی و بدنی آماده بازی چهارشنبه باشند و شاید هم این جوانان شگفتی ساز شوند :n02:
هیلاریو
کریستنسن- آکی -میکل - کالاس
ماتیچ -لمپارد
ون خینکل - شورله - صلاح
دمبابا
اگه قرار باشه چلسی با هیلاریو و این خط دفاعی شما بازی کنه که اصلا بعید نیست چلسی دو رقمی بشه. میکل از کی تا حالا دفاع وسط شده؟!!! شوارتزر الان مثلا برای چی خسته هستش که نباید بازی کنه؟ کل فصل رو نیمکت بوده، اتفاقا الان باید بازی کنه تا آماده بازی حساس با اتلتیکو باشه. من خیلی بعید میدونم که مورینیو، چنین خط دفاع داغونی رو بچینه، اشلی کول و ایوانویچ که به احتمال زیاد بازی میکنن. ون خینکل هافبک وسطه، چرا گذاشتیش وینگر؟!!
من خودم این ترکیبو پیش بینی میکنم:
شوارتزر
اشلی کول- کالاس- کیهیل-ایوانویچ
ماتیچ-میکل-لمپارد
شورله-صلاح
دمبا با
Sepehr SS
24-04-2014, 19:03
ضمنا من نمی فهمم شما چرا الکی به اتحادیه انگلیس ایراد بیخود میگیرین که برای چلسی روز یکشنبه بازی گذاشته. خود اتلتیکو مادرید هم یکشنبه شب یه بازی سخت خارج از خونه با والنسیا داره، تازه اتلتیکو نفرات محدودتری نسبت به چلسی داره و تو لیگشون هم مدعی اصلیه و خیلی بازی حساسیه براش. کلا شرایط برای چلسی و اتلتیکو کاملا یکسانه.
اگه قرار باشه چلسی با هیلاریو و این خط دفاعی شما بازی کنه که اصلا بعید نیست چلسی دو رقمی بشه. میکل از کی تا حالا دفاع وسط شده؟!!! شوارتزر الان مثلا برای چی خسته هستش که نباید بازی کنه؟ کل فصل رو نیمکت بوده، اتفاقا الان باید بازی کنه تا آماده بازی حساس با اتلتیکو باشه. من خیلی بعید میدونم که مورینیو، چنین خط دفاع داغونی رو بچینه، اشلی کول و ایوانویچ که به احتمال زیاد بازی میکنن. ون خینکل هافبک وسطه، چرا گذاشتیش وینگر؟!!
شوارتزر
ماتیچ-میکل-لمپارد
شورله-صلاح
دمبا با
به همین دلیل هم مورینیو اجازه چنین ترکیبی را گرفته و شاید از نظرش شکست سنگین دور از ذهن نباشه!
شوارزر نباشه چون در صورت شکست خوردن میتونه از نظر روحی شرایطشو سخت کنه
میکل دفاع وسط نیست اما میتونه تو اون پست بازی کنه البته این ترکیب چینش ذهن منه پس ممکنه خیلی تغییرات دیگه وجود داشته باشه
ضمنا من نمی فهمم شما چرا الکی به اتحادیه انگلیس ایراد بیخود میگیرین که برای چلسی روز یکشنبه بازی گذاشته. خود اتلتیکو مادرید هم یکشنبه شب یه بازی سخت خارج از خونه با والنسیا داره، تازه اتلتیکو نفرات محدودتری نسبت به چلسی داره و تو لیگشون هم مدعی اصلیه و خیلی بازی حساسیه براش. کلا شرایط برای چلسی و اتلتیکو کاملا یکسانه.
اتحادیه انگلیس مطمئنا در جهت ضرر چلسی کار میکنه و در اینکه دوس داره لیورپول قهرمان بشه شکی نیست
عزیزم والنسیا تیم هشتم لالیگا را با لیورپول که مدعی اصلی قهرمانیه مقایسه میکنی!!
اتلتیکو 4 امتیاز از تیم دوم جدول بیشتر داره و در صورت شکست باز هم صدر جدول میمونه و از نظر مهره ای با این شرایط مصدومیت ها و محرومیت های چلسی به مراتب نیمکت قوی تری داره
شرایط دو تیم اصلا یکسان نیست از خط دروازه بگیر به بالا :n02:
Sepehr SS
24-04-2014, 19:43
برنامه بازیها از اول فصل مشخص شده، یعنی دقیقا از روز اول مشخص بوده که چلسی و لیورپول روز یکشنبه با هم بازی باید کنن، مگه اتحادیه از اول فصل میدونسته که لیورپول تو هفته 35 صدر جدوله و مدعی اصلی قهرمانیه که بخواد بهش کمک کنه؟ این حرفها تو لیگ داغون ایران معنی داره نه تو بهترین لیگ دنیا.ضمنا این قرعه کشی ها کامپیوتری انجام میشه و اتحادیه هیچ دخالتی توش نداره.
ضمنا اگه چلسی جلوی لیورپول 6 تا گل بخوره، روحیه تیم داغون میشه برای بازی با اتلتیکو، هیچ وقت مورینیو این کارو نمیکنه که خط دفاع به اون داغونی رو جلوی بهترین مهاجم دنیا یعنی سوارز بچینه.
برنامه بازیها از اول فصل مشخص شده، یعنی دقیقا از روز اول مشخص بوده که چلسی و لیورپول روز یکشنبه با هم بازی باید کنن، مگه اتحادیه از اول فصل میدونسته که لیورپول تو هفته 35 صدر جدوله و مدعی اصلی قهرمانیه که بخواد بهش کمک کنه؟ این حرفها تو لیگ داغون ایران معنی داره نه تو بهترین لیگ دنیا.ضمنا این قرعه کشی ها کامپیوتری انجام میشه و اتحادیه هیچ دخالتی توش نداره.
ضمنا اگه چلسی جلوی لیورپول 6 تا گل بخوره، روحیه تیم داغون میشه برای بازی با اتلتیکو، هیچ وقت مورینیو این کارو نمیکنه که خط دفاع به اون داغونی رو جلوی بهترین مهاجم دنیا یعنی سوارز بچینه.
بله قرعه کشی شده اول فصل اما اتحادیه توان جا به جا کردن بازی ها را داره که این برنامه ریزی همش به نفع لیورپول شد
چلسی 6 تا بخوره هم تیم دومش خورده پس روی روحیه بازیکنان اصلی اثری نداره فعلا هیچ چیزی مشخص نیست شاید این هم یکی از حربه های مورینیو باشه و یکشنبه ترکیب اصلی چلسی را ببینیم
در هر صورت یادمه زمان دی متئو هم وقتی با بارسا بازی داشتیم بین دو بازی با ارسنال بازی داشتیم و دی متئو همه بازیکنان اصلی مقابل بارسا را استراحت داد و فقط چک بازی کرد و نتیجشم دید
Sepehr SS
24-04-2014, 21:37
رامیرس هم که چهار جلسه محروم شد. واقعا امسال ناامید کننده بود رامیرس، این ماهه آخر که همش تو استراحت بود، سه بازی به خاطر اخراج جلوی ویلا محروم بود، الانم که دوباره محروم شد. امیدوارم یه هافبک وسط خوب بگیره چلسی تا کنار ماتیچ بازی کنه و از دست وحشی بازیهای رامیرس راحت بشیم.
mohammad varaste
24-04-2014, 23:23
حاضرم اکه یا ون خینکل مقابل اتلتیکو بازیکنن این رامیرس بازی نکنه:n21:
mohammad varaste
24-04-2014, 23:28
الان هیلاریو تو رویای اینه که مثلا اگه مقابل لیورپول خوب دروازه بانی کنه ممکنه تو لیگ قهرمانان هم بازی کنه:n08:
Sepehr SS
24-04-2014, 23:46
واقعا عجیبه که دو دروازه بان ذخیره چلسی روی هم نزدیک 80 سال سن دارن!!!! امیدوارم فصل بعد یه دروازه بان با سن مناسب! رو به عنوان ذخیره داشته باشیم. این هیلاریو که بیچاره، ده سالی هست که دروازه بان سوم چلسیه!
واقعا عجیبه که دو دروازه بان ذخیره چلسی روی هم نزدیک 80 سال سن دارن!!!! امیدوارم فصل بعد یه دروازه بان با سن مناسب! رو به عنوان ذخیره داشته باشیم. این هیلاریو که بیچاره، ده سالی هست که دروازه بان سوم چلسیه!
البته جمال بلکمن هم هست که به قول یکی از بچه های فروم چلسی لندن داره کپک میزنه رو سکوها :n08:
ظاهرآ با توجه به مصدومیت شدید چک و دوری چندماهش زمزمه هایی مبنی بر بازگردوندن کورتوآ برای فصل آینده شنیده میشه !
راميرس 4 جلسه محروم شد
هافبک چلسي به خاطر ضربه زدن به صورت بازيکن حريف 4 جلسه از همراهي تيمش محروم شد.
در جريان ديدار تيمهاي چلسي و ساندرلند که به شکست دو بر يک آبيها انجاميد، راميرس با آرنج به صورت سباستين لارسن کوبيد اما از ديد داور پنهان ماند.
به نقل از فارس، پس از اين ديدار و بازبيني فيلمهاي مربوط به آن مشخص شد که راميرس به عمد چنين کاري را انجام داده است. از اين رو اتحاديه فوتبال انگليس وي را به خاطر اين عمل به تحمل چهار جلسه محروميت محکوم کرده است.
در بيانيهاي که در سايت اتحاديه فوتبال انگليس آمده اعلام شده راميرس انجام چنين کاري را پذيرفته و گفته که حرکت او بدون توپ بوده و پذيراي محروميت ناشي از آن است.
البته دیگه مهم نیست
ایشالا سال دیگه تیم کامل تری داشته باشیم:n16:
arashsard
25-04-2014, 11:52
دیگه از اون حرفا بوداااااا .... :n04: البته شما بدتم نمیاد تیم محبوبت 6 تا بخوره :n15: نه عزیز ... از این خبرا هم نیست ... نه لیورپول منتخب ستارگان دنیاس نه چلسی گهر دورود ... با همین جک و جوونا نتیجه خوب میگیریم .... :n16:
mohammad varaste
25-04-2014, 12:55
لمپارد و ماتیچ و میکل وصلاح که صد در صد هستن
اون بازیکن جوونا هم مطمن باشین دوست دارن یه خودی نشون بدن و قطعا چیزی کم نمیذارن
هفته گذشته زیر 21 ساله هامون 2-1 آرسنال رو شکست دادن.
گل زیبای لوئیز بیکر شماره هشت تو این بازی:
مورينيو 20 ميليون پوند براي ويدال ميپردازد
سرمربي چلسي قصد دارد براي خريد ويدال، ستاره يوونتوس 20 ميليون پوند بپردازد.
نشريه ساندي ميرر فاش کرده سران چلسي مبلغ 20 ميليون پوند براي خريد آرتورو ويدال از يوونتوس کنار گذاشتهاند.
استعداديابهاي ژوزه مورينيو مدتي است اين بازيکن شيليايي را زيرنظر گرفتهاند. ويدال که بازيکني پرتحرک است موردنظر تيمهاي زيادي از جمله رئال مادريد اسپانيا است اما مورينيو قصد دارد وي را جانشين فرانک لمپارد کهنهکار و پا به سن گذاشته کند.
بنا به خبرهاي منتشر شده در طول اين فصل، ويدال 25 ساله به احتمال زياد در تابستان جاري قهرمان دو فصل اخير سري A ايتاليا را ترک خواهد کرد.
به نقل از ايسنا
چلسي با دروازهبان سوم مقابل ليورپول
سرمربي چلسي تصميم گرفته تا دروازهبان سوم خود را در ديدار حساس با ليورپول مورد استفاده قرار دهد.
در حالي که ديدار حساس هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس بين تيمهاي ليورپول و چلسي از ساعت 17 و 35 دقيقه به وقت تهران آغاز ميشود، ژوزه مورينيو تصميم گرفت تا در اين ديدار از هنريک هيلاريو استفاده کند.
مورينيو که در کنفرانس مطبوعاتي هفته گذشته تيمش اعلام کرده بود در ديدار با ليورپول از تيم دوم خود استفاده خواهد کرد به نظر ميرسد پس از آسيب ديدگي پتر چک، دورازهبان اصلي اين تيم و به خاطر ترس از آسيب ديدگي مارک شوارتزر، تصميم گرفته تا از دروازهبان سوم خود استفاده کند.
مورينيو در اين مورد به سايت باشگاه گفت: با مشکل بزرگي روبهرو هستم. بازيکناني که همواره به دنبال گرفتن پنالتي هستند و خودشان را به سمتي ميبرند که با دروازهبانها برخورد کنند مشکل اصلي من هستند. نميخواهم شوارتزر هم آسيب ببيند. از هيلاريو استفاده ميکنم. او در سال 2006 نيز مقابل بارسلونا به ميدان رفت. خوب است که دروازهبانهاي دوم و سوم هم آماده حضور در هر ديداري باشند.
به نقل از فارس
خوب ترکیب اومد و ترکیب جالبی هم هست بر خلاف صحبت های مطبوعاتی مورینیو شوارزر در ترکیب اصلی هستش
Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle
Subs: Hilario, Ake, Cahill, Van Ginkel, Baker, Willian, Torres
SA3EDLORD
27-04-2014, 16:13
دقیقا ساعت چنده؟
mehdi_mz
27-04-2014, 16:15
کاش تورس نباشه!
Sepehr SS
27-04-2014, 16:23
شوارتزر
ماتیچ-میکل-لمپارد
شورله-صلاح
دمبا با
خوشحالم که ترکیبی که پیش بینی کرده بودم فقط با یک تغییر درست بوده و اونم آزپیلی کوئتا تو دفاع راست و ایوانویچ در دفاع وسطه. من همش میگم که مورینیو رو مثل کف دستم میشناسم ولی اینجا میان به من توهین میکنن! مورینیو هیچ وقت نمی یاد اون ترکیب های داغونی رو که یک سری تو این فروم گفته بودن بازی بده، ترکیب رو هم خوب چیده، ببینیم حالا بازی چطور میشه، از یک موضوع ناراحتم و اون اینه که اگه چلسی ببره امروز، سیتی شانس اول قهرمانی میشه و اصلا دوست ندارم سیتی قهرمان بشه.
دقیقا ساعت چنده؟
17:35
خوشحالم که ترکیبی که پیش بینی کرده بودم فقط با یک تغییر درست بوده و اونم آزپیلی کوئتا تو دفاع راست و ایوانویچ در دفاع وسطه. من همش میگم که مورینیو رو مثل کف دستم میشناسم ولی اینجا میان به من توهین میکنن! مورینیو هیچ وقت نمی یاد اون ترکیب های داغونی رو که یک سری تو این فروم گفته بودن بازی بده، ترکیب رو هم خوب چیده، ببینیم حالا بازی چطور میشه، از یک موضوع ناراحتم و اون اینه که اگه چلسی ببره امروز، سیتی شانس اول قهرمانی میشه و اصلا دوست ندارم سیتی قهرمان بشه.
دوست عزیز اینجا کسی به شما توهین نکرده در مورد ترکیب هم خدمتت عرض کردم که شاید حربه مورینیو باشه که دیدیم در کنفرانس قبل بازی گفت هیلاریو بازی میکنه اما شوارزر را در ترکیب قرار داد
=============
خوب نیمه اول با برتری چلسی به پایان رسید
برخلاف گزارش ضعیف و یکطرفه سیانکی لیورپول موقعیت خاصی نداشت و نتونست حتی یک شوت به دروازه چلسی بزنه و چلسی هم روی دفاع منطقی تونست کاملا بازی را کنترل کنه
اشتباه جرارد هم باعث گل ما شد در سال 2010 هم جرارد پاس گل به دروگبا داد و زمینه قهرمانی چلسی شد
Sepehr SS
27-04-2014, 18:33
واقعا دارم دیوونه میشم. این تیم لیورپول و منچستر سیتی رو دبل میکنه، از آرسنال و یونایتد و تاتنهام هر کدوم چهار امتیاز میگیره ولی به خاطر باخت به ساندرلند و استون ویلا و کریستال پالاس، نمیتونه قهرمان بشه!!!!!!!!:41:
وای چه بازی جالبی شد:دی
تبریک میگم به همه ی طرفدارای چلسی به خاطر برد لیورپول تو خونه حریف!!!
گزارشگر هم که فوق العاده زر!!! میزد واقعا رو مخ بود و مثل طرفدارای دو اتیشه لیورپول بازی رو گزارش میکرد
خوشم میاد با تیم دوممون هم تیمی حرفی واسه گفتن نداره
در کل امیدی به قهرمانی لیگ برتر نمونده تقریبا ولی این برد اندازه یک قهرمانی ارزش داشت:n12::n12:
تبریک به همه عزیزان همین که چلسی با تیم دوم و لشگری مصدوم و محروم لیورپول پر ادعا که اتحادیه و کل انگلیس برای قهرمانیش تلاش کردند شکست داد نشان از ارزشهاش داره
دو تیم مدعی قهرمانی را دبل کردیم و در نبود چک و تری و وجود بازیکنی مثل کالاس از بهترین خط حمله جزیره گل نخوردیم
خوشحالی بیشترم برای ضد حال خوردن سیانکی هستش واقعا یک گزارشگر چقدر میتونه یکطرفه گزارش کنه که این آقا این کار را انجام داد و با گزارش ضعیفش اعصاب همه و بیشتر از همه خودش را خورد کرد:n02:
شوارزر امروز عالی بود و چندتا سیو عالی داشت و این برد و 2 کلین شیت و گل نخوردن از لیورپول در انفیلد میتونه برای بازی 4شنبه هم براش خوب باشه
مورینیو هم دوباره ثابت کرد که تک و خاصه و هیچکش مثلش نیست:n16:
تبریک :n11: :n02:
این بار با داور هم حریفمون نشدن ( اشاره به خطای هند صد در صد لیورپول در نیمه اول )
این برد واسه قهرمانی که فک نکنم ولی واسه بستن دهن یه نفر به نام سیانکی خیلی ارزش داشت :n08:
mohammad varaste
27-04-2014, 18:44
گزارش امروز سیانکی یکطرفه ترین گزارشی بود که تو صدا و سیما دیده بودم
:n21:
منم این برد شیرینو در نبود خیلی از بازیکنامون تبریک میگم.همون طور که دو ستان گفتن شانس قهرمانی خیلی کمه و باید افسوس اون باختای مزخرفمونو بخوریم .دو تیم بالای جدولو رفت و برگشت بزنی ولی اخرش.............
Sepehr SS
27-04-2014, 18:46
گزارشگر بازی که خیابانی بود، سیانکی نبود!
گزارشگر بازی که خیابانی بود، سیانکی نبود!
شبکه ورزش هم بازی رو پخش میکرد با گزارش سیانکی
من اواخر نیمه اول فهمیدم شبکه سه هم داره بازی رو پخش میکنه و نیمه دو رو از سه دیدم
گزارش خیابانی کمتر رو اعصاب بود
واای مردم از استرس :n14: دم بچه ها گرم، دمشون واقعا گرم، خدا حفظشون کنه :n02:
تبریک میگم به همه دوستان، واقعا و واقعا برد ارزشمندی بود، اصلا دلم نمیخواست کیک قهرمانی لیورپول ما باشیم، بدترین توهین بود واسمون
خدایا شکرت...
لیورپول تو این بازی 12 نفره بود! نفر دوازدهم هم کسی نبود جز جناب خیابانی که سعی داشت با چشم زدنای پیاپی مارو به باخت یا تساوی بکشونه که خدا رو شکر موفق نشد:n02:
از شوخی که بگذریم بچه های انفیلد به صورت خیلی خارق العاده پر اشتباه بودن تو این بازی، یکی از تاریخی ترین لحظات این بازی واسه من اشتباه جرارد بود، نه به این دلیل که ما رو جلو انداخت، به این دلیل که به طرفدارانشون نشون داد پاس رو به عقبی که سال ها پیش به سمت دروازشون داد و دروگبا اونو دزدید و مارو باهاش قهرمان کرد پاس عمدی به دروگبا نبوده و یک " اشتباه کاملا اشتباه "(!) بوده، جرارد حتا تو بازی ای که خودشون یه پای قهرمانی اند هم اشتباه میکنه، چه برسه به بازی که جزو مدعیان هم نبودن... خوشحالم که این اتفاق افتاد
واقعا دم بچه ها گرم، تک تکشون، از شوارزر و کالاس و... بگیر که خیلی خوب و عالی کار کردن، اشلی کولی که نشون داد هنوز یه چپ تمام عیاره، جان میکلی که تو بعضی از صحنه ها منو یاد اسین هفت هشت سال پیش مینداخت و تورسی که مثل بازی با بارسا دقایق آخر حرکتی رویایی رو کرد و دل همه ماها رو شاد تر کرد:n02: خوشحالم که خودخواهی نکرد.
در آخر هم بگم که اگه مورینیو به این بچه ها از ابتدای فصل فرصت خودنمایی میداد شاید نبود مهاجم تاپ هم زیاد به چشم نمیومد، چقدر بچه های دفاعی عالی کار کردن، چقدر عالی...
تبریک:n20:
Abdolreza2012
27-04-2014, 18:54
تبریک میگم به طرفدارای چلسی :n16:
به نظرم قهرمانی چندان هم از چلسی دور نیست
البته سرنوشت قهرمانی دست منچستر سیتی و لیورپول هست ولی بازی های اون دوتا سخت تره تا بازی های چلسی
و احتمال از دست دادن امتیاز از اونا هست ، مخصوصا تو بازی منچستر سیتی با اورتون
چقدر این مرد خاصه امروز بیشتر از همه بهم ثابت شد واقعا کمتر هوادار چلسی فکر میکرد که بتونیم لیورپول را با کلین شیت ببریم اما هر کاری بگی از دست این مرد بر میاد
king of the kings
27-04-2014, 18:57
تبریک می گم به هوادارای چلسی
دفاع منطقی و اضافه کردن کیهیل خیلی خوب بود . سوارز از کار افتاد و اون سوارز همیشگی نبود . فردوسی پور امشب خوابش نمیبره :n02:
گزارش خیابانی هم جالب بود . اصلآ بازی های حساس رو همه رو باید بدن خیابانی گزارش کنه . من که خیلی باهاش حال می کنم
به شوارتزر می گفت پیر مرد . یه جا قشنگ گفت چه می کنه این پیرمرد درون دروازه
آزپلیکوءتا رو هم آزپلیکیتا تلفظ می کرد . بازیکن مورد علاقشم کوتینیو بود
دمش گرم :n12:
E.N.A.Y.A.T
27-04-2014, 18:59
تبریک به طرفداران چلسی. با ترکیب دوم تونستن لیورپول رو شکست بدن و دبل کنن.
پ.ن: البته از لیست بالا cahill و Wilian توی ترکیب بودن!
حتی موقه ایی که با تیم دوممون تو زمین حریف با این همه مصدوم و محروم بازی میکنیم بازی با نبوغ تاکتیکی خوزه بازی رو میبریم. واسه همه که خیلیا! آرزو می کنن مورینیو مربیشون بود!
Sepehr SS
27-04-2014, 19:51
این کریستال پالاس آشغال که اومد جلوی چلسی شاخ شد و چلسی رو برد، الان دو گل از سیتی خورده. خاک بر سر تونی پولیس!
Sepehr SS
27-04-2014, 19:55
امیدوارم برای بازی با اتلتیکو هم ایوانویچ دفاع وسط بازی کنه، آزپیلی راست و اشلی چپ. لوییز هم هافبک باشه کنار رامیرس. فقط خدا کنه این رامیرس، یکدفعه هم که شده این فصل مثل آدم بازی کنه و گند نزنه به بازی.
soheilnouri
27-04-2014, 19:56
واقعا مورينيو يكي از بهترين هاي تاريخه!
این کریستال پالاس آشغال که اومد جلوی چلسی شاخ شد و چلسی رو برد، الان دو گل از سیتی خورده. خاک بر سر تونی پولیس!
از کریستال پالاس نمیشه گله ای کرد ! اشتباه از خودمون بود که به همچین تیمایی باج دادیم این فصل
سیتی و لیورپول کار درستی که کردن این فصل جلوی تیمای کوچیک همون نیم ساعت اول کارشونو میسازن
Sh-Meteor
27-04-2014, 20:45
نجات از حبس ابد با عکس مورینیو!
یک فرد مافیایی با ارائه تصویری از خود در کنار ژوزه مورینیو از اتهام قتل و حکم حبس ابد نجات پیدا کرد.
به گزارش ایسنا، سزار باگانو یکی از سران مافیا به اتهام قتل «کارمن آموروزو» در پنجم مارس سال 2006 ، به گواهی شاهدان متهم شد و محکومیت حبس ابد در انتظار او بود.
به گزارش روزنامه گاردین، وکیل این رییس مافیا، تصویری از او یافت که این فرد مافیایی را در کنار مورینیو دقیقا در تاریخ وقوع جرم در شهر بارسلونای اسپانیا نشان داد؛
جایی که مربی پرتغالی به عنوان مدیر فنی چلسی پیش از انتقالش به اینتر حاضر بود.
ارائه این تصویر به دادگاه باعث تبرئه باگانو و دستگیری شاهدان شد.
vahidgame
27-04-2014, 20:57
تبریک میگم
واقعا از این بازی لذت بردم اونم تقریبا با تیم دوممون!
کسانی که از سیستم چلسی انتقاد می کنن واقعا تیمای دیگه با کلی ستاره می تونن با همین بازیکنا همچین نتایجی بگیرن؟!
اون چیزی که مشخصه خوب دفاع کردن و استفاده از ضد حملات هم خودش یه فوتبال و تاکتیکه که کار هر تیمی هم نیست
الان اینجا ست که باید گفت ف... دیس ورلد :دی
توی این فصل مقابل تیمای بزرگ هیچ باختی نداشتیم که هیچ و تازه من سیتی و لیورپول رو که دبل کردیم و منچستر و آرسنال هم که 4 امتیاز ازشون گرفتیم اونم با نتایج خوب
حالا توی همچین فصلی قهرمانیمون دست دو تیمیه که دبلشون کردیم!
با این نتایج دیگه همه چی به نفع من سیتی شد چون در صورت برد توی این سه بازیی که داره قهرمان میشه و تفاضل گلش هم از لیورپول بهتره
در هر صورت ما دو تا بازیمون رو باید ببریم و از اونور من سیتی و لیورپول هر کدوم یه باخت داشته باشن که ما قهرمان بشیم
ولی در کل بهتره زیاد به قهرمانی فکر نکنیم تا اعصابمون خرد نشه و به فکر فصل بعد باشیم با چند تا بازیکن جدید و تاپی که باید بگیریم
البته امیدوارم CL رو بریم فینال که در اونصورت توی تک بازی میشه قهرمان شد ولی بازی با اتلتیکو خیلی سخته چون اونا اگه گل بزنن سخت گل می خورن
+
سیانکی واقعا باید کلا از گزارشگری خداحافظی کنه :دی
باز خیابانی حداقل سوتی میده و توانش دیگه این قدره و خیلی جاها اطلاعاتش پایینه ولی با قصد و قرض و طرفداری گزارشگری کردن دیگه واقعا خجالت داره!
بعضی جاها انگار داشت به بازیکنای حریف دستور می داد! :دی
به چلسی هم خیلی جاها توهین کرد که البته این ناشی از اطلاعات پایین فوتبالی اونه وگرنه تیمی که 75 درصد مالکیت توپو داره دلیلی بر برتری اون نیست و این تیم فقط توپو در اختیار داشته نه تاکتیک بازیو
arashsard
27-04-2014, 21:03
سلام دوستان ... تبریک میگم برد دلچسب مقابل لیورپول ... من متاسفانه بازی رو ندیدم ... اما مثل اینکه بچه ها شاهکار کردن .. انتظار این برد رو هم داشتم ... مورینیو واقعا بزرگ و باهوشه ... الان باید امیدوار به اورتون باشیم ... همینطور کرستال پالاس ... اینکه اورتون بتونه از سیتی امتیاز بگیره خیلی زیاده چون خودشم واسه سهمیه میجنگه ... فقط ای کاش ای کاش میتونستیم از ساندرلند یه تساوی میگرفتیم ... اینکه لیورپول و کرستال پالاس مساوی کنن خیلی زیاده... باید منتظر آینده باشیم ... :n16:
کی میتونست از این جوون اینگونه بازی بگیره ؟ گویا چند ساله دفاع آخر چلسیه
به قول بعضی ها چه میکنه این پیرمرد
دمبا با برای چندومین بار ثابت کرد که میشه روش حساب کرد
دروازه خالی لیورپول با تور قرمز در آنفیلد و خنده تورس و ویلیان
و تعصب خاص این مرد :n12:
البته مساوی لیورپول و سیتی به کار ما نمیاد . واسه قهرمانی چلسی باید هم سیتی هم لیورپول یه بازیشونو ببازن که خب خیلی بعیده !
فقط این دو بازی باقیمونده لیگ رو هم ببریم من راضیم :n01:
بازی چلسی- اتلتیکو واقعآ هم پیش بینیش سخته.. باید فقط بشینیم و ببینیم چهارشنبه چه اتفاقاتی میفته
Reza31001
27-04-2014, 21:49
منم نرسیدم بازی رو ببینم
فقط چند دقیقه ای از نیمه دوم ر از رادیو ورزش شنیدم
جالب بود که طی 10 دقیقه یه بارم نگفت بازی چند چنده و کلا رو اعصاب بود:n27:
این بازیها و این نتایج همون دلیلی هست که من فوتبال رو دوست دارم، چلسی رو دوست دارم
لیورپول قبل این بازی همه رو برده بود یعنی شاید 12-13 تا بازی بود که همه رو درو کرده بود (بعد باخت تو استمفوربریج) حالا که به تیم نصفه نیمه ما رسیده بود اونم تو آنفیلد اونم با این پتانسیل مهاجم و از همه مهمتر شوق قهرمانی، به بن بست خورد
به نظر من زیبایی های فوتبال به همیناست
اصلا تعجب نکنید اگه همین چلسی قهرمان شد!
مورينيو: فقط پيروزي اهميت دارد
سرمربي چلسي پس از پيروزي برابر ليورپول با اعلام اين که خيليها انتظار داشتند با پنج گل برابر ليورپول شکست بخوريم ميگويد فقط پيروزي براي او اهميت دارد.
چلسي روز گذشته (يکشنبه) موفق شد در ديداري حساس با دو گل ليورپول را شکست دهد.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از برتري تيمش برابر ليورپول در نشست خبري، گفت: ما سه امتياز اين ديدار را کسب کرديم، اما اين سه امتياز هيچ معنا و مفهومي براي ما ندارد، زيرا ما مدعي قهرماني نيستيم و فقط توانستهايم سهميه ليگ قهرمانان اروپا را کسب کنيم. جام قهرماني فقط به يک تيم ميرسد که يا ليورپول است يا منچسترسيتي.
سرمربي چلسي درباره انتقاد به شيوه بازي او در بازي با ليورپول گفت: براي من فقط پيروزي اهميت دارد. شايسته برد بوديم و در اينباره شکي نيست. به همين سادگي.
آقاي "خاص" ادامه داد: گل نخست را در بهترين زمان ممکن به ثمر رسانديم. وقتي توانستيم از حريف پيش بيفتيم به رختکن رفتيم و توانستم با بازيکنانم صحبت کنم. من تيم خيلي خوبي در اين ديدار داشتم اما فراموش نکنيد که ليورپول تيم قدرتمندي است که مهاجمان بزرگي دارد و توانسته گلهاي زيادي به ثمر برساند، اما آنها نتوانستند برابر ما دست به کار مهمي بزنند. اکنون ميتوانيم سرمان را بالا بگيريم و بگوييم که در هر بازي رفت و برگشت ليورپول و منچسترسيتي را بردهايم. اگر ليورپول قهرمان شود هر دو بازي را از آنها بردهايم و اگر منچسترسيتي قهرمان شود نيز همين طور.
چلسي در بازي برابر ليورپول به هفت بازيکن اصلي خود استراحت داد تا براي بازي حساس چهارشنبه شب برابر آتلتيکو مادريد استراحت کنند. ژوزه مورينيو در ادامه گفت: خيليها انتظار داشتند که ما به آنفيلد بياييم و با چهار – پنج گل شکست بخوريم. درست مانند خيلي از تيمهايي که به اين ورزشگاه آمدند و شکستهاي سنگيني را متحمل شدند. همه ميدانند تمرکز تيم من روي بازي چهارشنبه شب با آتلتيکومادريد است و هيچ کس از من انتظار نداشت بتوانيم اين نتيجه خوب را برابر ليورپول به دست آوريم. اکنون بازي با ليورپول را در پيشرو داريم که حساسترين بازي فصل ماست. بازي در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا آن هم در ورزشگاه استمفوردبريج اتفاق بزرگي است.
varzesh3
Sepehr SS
28-04-2014, 11:52
خیلی خوشحالم که تو این دو بازی اخیر، اشلی کول نشون داد هنوز هم یک مدافع چپ مستحکم و متعصبه. هنوز یادم نرفته که اون موقع که کریس رونالدو منچستر بود، هیچکس مثل اشلی کول نمیتونست رونالدو رو مهار کنه. امیدوارم چهارشنبه هم فیکس باشه و تا آخر فصل هم بهش بازی برسه تا برای جام جهانی هم انتخاب بشه، واقعا حیفه نره جام جهانی. برای فصل بعد هم کاش قراردادش تمدید بشه چون تجربه ای که داره خیلی به درد تیم میخوره و میتونه الگویی باشه برای دفاع چپ بعدی تیم. یه دفاع چپ خوب هم پیدا کردم برای فصل بعد، ریکاردو رودریگز دفاع چپ ولفسبورگ که ۲۱ سالشه و سوییسی هستش، واقعا بازیکن خوبیه. این لوک شاو رو به نظرم زیادی گنده کردن.
هازارد بامداد دوشنبه به عنوان جوان سال فوتبال انگلیس انتخاب شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هازارد که برای جایزه اصلی یعنی بازیکن برتر سال نیز نامزد شده بود، جایزه اش را در هتل گراسونور هاوز لندن دریافت کرد، هتلی که میزبان برنامه انتخاب بازیکن سال بود.
بازیکن 23 ساله چلسی فصلی خارق العاده ای را در لیگ برتر سپری کرد و چندین عملکرد فردی بی نظیر از خود به نمایش گذاشت.
تا به امروز هازارد در 45 بازی موفق شده 17 گل به ثمر رساند. این بازیکن همچنین موفق شده بود گل های مهمی برابر لیورپول، آرسنال و تاتنهام به ثمر برساند.
دنیل استوریج، راس بارکلی، رحیم استرلینگ، لوک شاو و آرون رمسی رقبای هازارد برای کسب این جایزه بودند.
جایزه بازیکن جوان برتر سال به هازارد رسید و لوئیس سوارز که فصلی باور نکردنی با لیورپول داشته، به عنوان بازیکن سال انتخاب شد. هازارد نیز جزو 6 نامزد دریافت این جایزه بود. نکته قابل توجه این است که هازارد در میان نامزد های جایزه بازیکن برتر سال، بعد از هازارد نفر دوم شده بود و یحیی توره پس از او قرار داشت.
در تیم منتخب سال نیز نام سه آبی پوش به چشم می خورد. چک، کیهیل و هازارد موفق شدند خود را در بین 11 بازیکن برتر سال فوتبال انگلیس قرار دهند.
تیم کامل بدین شرح است: چک، کولمن، کیهیل، کومپانی، شاو، لالانا، جرارد، توره، هازارد، سوارز، استوریج
پيشنهاد بارسلونا براي خريد راميرس از چلسي
مطبوعات انگليسي از پيشنهاد جديد باشگاه بارسلونا براي خريد هافبک ملي پوش برزيلي تيم فوتبال چلسي خبر دادند.
روزنامه ديلي ميرر نوشت مسئولان بارسلونا در تلاش هستند تا راميرس سانتوس هافبک چلسي را در تابستان به خدمت بگيرند.
در همين رابطه آندوني زوبي زاره تا مديرفني بارسا مسئوليت مذاکرات را بر عهده خواهد داشت و اين در حاليست که گفته مي شود باشگاه بارسلونا در تابستان اجازه جدايي سسک فابرگاس و آلکساندر سونگ دو بازيکن خود را به فروش مي رساند و از طرفي نزول ژاوي در اين فصل موجب شده تا مسئولان باشگاه به فکر تغييراتي در خط مياني تيم خود بيافتند.
روزنامه ميرر رقم پيشنهادي باشگاه بارسلونا را 25 ميليون يورو اعلام کرد.ضمن اينکه مسئولان بارسا حاضر شدند يکي از بازيکنان مازاد خود را به صورت قطعي يا قرضي در اختيار چلسي قرار دهند.
varzesh3
Sepehr SS
29-04-2014, 10:36
با کمال میل، رامیرس رو تقدیم میکنم به بارسا. هیچ بازیکنی هم از بارسا به درد چلسی نمیخوره، همون پول نقد بدن خوبه. بعدش هم چلسی بره با پول فروشش، لارس بندر رو از لورکوزن بگیره.
با کمال میل، رامیرس رو تقدیم میکنم به بارسا. هیچ بازیکنی هم از بارسا به درد چلسی نمیخوره، همون پول نقد بدن خوبه. بعدش هم چلسی بره با پول فروشش، لارس بندر رو از لورکوزن بگیره.
ولی به نظرم سانگ یا فابرگاس 100% به درد تیم میخورن
چون هر دو تو لیگ انگلیس سابقه بازی دارن و فصل بعد هم تیم با فروش رامیرس به یه هافبک نیاز داره
لمپارد که پیر شده و اگرم تمدید کنه بیشتر بازیها تو ترکیب نیست
به نظرم فابرگاس میتونه یک بازی پخش کن خوب بشه برای تیم
Sepehr SS
29-04-2014, 11:42
ولی به نظرم سانگ یا فابرگاس 100% به درد تیم میخورن
چون هر دو تو لیگ انگلیس سابقه بازی دارن و فصل بعد هم تیم با فروش رامیرس به یه هافبک نیاز داره
لمپارد که پیر شده و اگرم تمدید کنه بیشتر بازیها تو ترکیب نیست
به نظرم فابرگاس میتونه یک بازی پخش کن خوب بشه برای تیم
درسته، فابرگاس عالیه. واقعا اشتباه وحشتناکی کرد که از آرسنال رفت بارسلونا و نیمکت نشین شد. سانگ ولی به درد نمیخوره، ماتیچ یک سر و گردن ازش بهتره. فابرگاس رو بتونن بگیرن، عالیه.
soheilnouri
29-04-2014, 14:10
لارس بندر كه خيلي معموليه..طرف تو تيم ملي المان ذخيره ي سومه...ماتيچ تو اون پست هست..سسك چلسي نميره.براي هافبك وسط ايوان راكيتيچ سويا خيلي خوبه!
دوستان تکلیف اشلی کول معلوم نشد؟ میره رئال یا نه؟
soheilnouri
29-04-2014, 14:37
كول؟رئال؟٦ سال قبل ميخواستنش!
vahidgame
29-04-2014, 15:02
رمیرس بازیکن خیلی خوبیه که توی این سال ها بهمون خیلی کمک کرده
اگه قراره بازیکنی جایی اون بیاد بازیکنای سطح پایینتر مثل بندر فایده ندارن
بازیکنی مثل ویدال خیلی عالیه که در کنار ماتیچ دیگه دو هافبک دفاعی کامل برای چلسی میشن
+
ظاهرا امید برای پیتر چک وجود داره که فصل براش تموم نشده باشه!!!
Champions League - Cech trains ahead of Chelsea-Atletico Madrid clash after remarkable recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كول؟رئال؟٦ سال قبل ميخواستنش!
والا نمیدونم، بعضی سایتا نوشتن رئال پیشنهاد 3.5 میلیونی یه ساله داده بهش، تابستونم که قراردادش تموم میشه و انگار خبری هم از تمدید نیست... بعید نیست بره
Sepehr SS
29-04-2014, 16:02
لارس بندر كه خيلي معموليه..طرف تو تيم ملي المان ذخيره ي سومه...ماتيچ تو اون پست هست..سسك چلسي نميره.براي هافبك وسط ايوان راكيتيچ سويا خيلي خوبه!
تو تیم ملی ذخیره هستش چون بازیکن هایی مثل شواین اشتایگر، تونی کروس، ایلکای و سامی خدیرا و جدیدا فیلیپ لام هافبک بازی میکنن وگرنه بازیکن خوبیه. ونگر هم دنبال خریدشه. البته نمیگم لارس بندر عالیه ولی با توجه به قیمتش که زیر ۲۰ میلیون پونده، خرید خوبی میتونه باشه وگرنه خودم هم میدونم که امثال ویدال و فابرگاس از بندر خیلی بهترن. خود من که تو Football Manager، لارس بندر رو خریدم و ازش راضیم :n02:! ایوان راکیتیچ هم بازیکن خوبیه و میتونه مکمل خیلی خوبی برای ماتیچ باشه.
soheilnouri
29-04-2014, 16:04
بندرها هر دو معمولين..راكيتيچ،پوگبا و حتي اسنايدر
soheilnouri
29-04-2014, 16:14
بندرها هر دو معمولين..راكيتيچ،پوگبا و حتي اسنايدر
Sepehr SS
29-04-2014, 16:23
پوگبا که محشره، آرزومه که تو چلسی بازی کنه.
John Terry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Samuel Eto'o ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) all trained at Cobham this morning ahead of the second leg of our Champions League semi-final with Atletico Madrid tomorrow.
Petr Cech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), meanwhile, warmed up with the rest of the squad before he and the other goalkeepers separated from the group of outfield players with goalkeeping coach Christophe Lollichon.
خوب خوشبختانه گویا کاپیتان و ازارد و اتوئو امروز صبح تمرین کردند و به بازی میرسند
پیتر چک هم برخلاف اخباری که شنیده میشد مصدومیتش در اون حد نیست و شاید در صورت فینالیست شدن چلسی بتونه گلر اول تیم باشه
brad pitt
29-04-2014, 18:28
چهارشنبه :
چلسی 1 - آتلتیکو 0
Sepehr SS
29-04-2014, 20:03
John Terry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Samuel Eto'o ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) all trained at Cobham this morning ahead of the second leg of our Champions League semi-final with Atletico Madrid tomorrow.
Petr Cech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), meanwhile, warmed up with the rest of the squad before he and the other goalkeepers separated from the group of outfield players with goalkeeping coach Christophe Lollichon.
خوب خوشبختانه گویا کاپیتان و ازارد و اتوئو امروز صبح تمرین کردند و به بازی میرسند
پیتر چک هم برخلاف اخباری که شنیده میشد مصدومیتش در اون حد نیست و شاید در صورت فینالیست شدن چلسی بتونه گلر اول تیم باشه
پیتر چک که مثل اینکه کلا خوب شده و امروز هم تمرین کرده و گفته برای بازی با اتلتیکو آماده هستش! جان تری که حضورش غنیمته، امیدوارم برسه به بازی.
mohammad varaste
30-04-2014, 13:34
حرف از هابک وسط شد به نظر من در حال حاضر بهترین هافبک وسط دنیا تونی کروس هست لامصب فک کنم دقت پاسش بالای95 درصد در هر بازی باشه
قدرت بدنیش هم عالیه و همینطور قدرت تخریب
به همراه ماتیچ میتونه یه خط هافبک رویایی رو تشکیل بده.
منو یاد روزای اوج لمپارد میندازه(البته هیچکی نمیتونه جای لمپاردو پر کنه ولی این شبیه ترین وبهترین گزینه هستش)
سرعتش هم نسبت به اکثر هافبکهای دنیا بیشتره
البته مشکل اینجاست که بایرن هیچوقت همچین غنیمتی رو به این آسونیها از دست نمیده
به نظر میاد چک توی ترکیب اصلی نیست و مورینیو گفته اماده نیست واسه این بازی
اینم ترکیب احتمالی من:
شوارتزر
ازپیلی-تری-کیهیل-ایوا
رامیرس-لوئیز
هازارد-اسکار-ویلیان(شورله)
اتوئو
به نظرم به احتمال خیلی زیاد این ترکیب رو بازی میکنه و در ادامه تورس یا با رو به جای اتوئو و همین طور ویلیان و شورله یا اسکار و شورله رو با هم تعویض میکنه
اگرم تیم احتیاج به گل داشت یکی از هافبک ها حجومی(اسکار یا ویلیان) رو بیرون میکشه و با دو مهاجم بازی میکنه
امیدوارم بازی خوبی رو مثل همیشه شاهدش باشیم از بزگترین مربی جهان و بهترین تیم دنیا:n02:
soheilnouri
30-04-2014, 18:58
چرا به شورله كم بازي ميرسه.خيلي خوبه.درگيريشم بالاس.هميشه هم موثره.به نظر من از اسكار ميتونه موثر تر باشه.چه بكش بكشي بشه امشب.
چرا به شورله كم بازي ميرسه.خيلي خوبه.درگيريشم بالاس.هميشه هم موثره.به نظر من از اسكار ميتونه موثر تر باشه.چه بكش بكشي بشه امشب.
خوب تیم به یک بازی ساز نیاز داره که قطعا اسکار بهتر از شورله هست
ولی در کل توانایی های فردی شورله خیلی بالاس و به نظرم بیشتر با ویلیان رقابت داره تا با بقیه
SA3EDLORD
30-04-2014, 19:57
مورینیو نگفته بود فصل برا تری و چک تموم شده:n13:
تري: هدفم ماندن در چلسي است
جان تري در مورد آينده خود گفت و اظهار داشت که دوست دارد دوران بازي خود را در استمفورد بريج به پايان برساند.
جان تري کسي که از سال 1998 پيراهن شيرهاي لندني را بر تن دارد قراردش در پايان اين فصل به پايان مي رسد.
با اين حال او در کنفرانس خبري آبي ها پيش از بازي در برابر اتلتيکو مادريد در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت:" به طور واضح بگويم؛ من مي خواهم در اين جا بمانم و فوتبال خود را در چلسي به پايان برسانم.
" در حال حاضر ما در حال مذاکره در مورد آينده ايم. من اميدوارم همه کارها به خوبي پيش برود. همه مي دانند که هدف من، ماندن در چلسي است."
ژوزه مورينيو که فصل نسبتا موفقي را با چلسي پشت سر گذاشته است در ادامه گفت:" کايپتان من در سطح بالايي بازي مي کند و از زماني که در سال 2007 من چلسي را ترک کردم هفت سال مي گذرد و او همچنان بهترين است. گفتن اين که او بهترين است عادلانه است."
تري نيز از مصدوميت زانو رنج مي برد در ادامه گفت:" مورينيو بسيار صادق است و همه چيز را بسيار شفاف به شما مي گويد. پس از بازي با يونايتد من به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شدم و پس از آن ما براي بازي با بايرن مونيخ در سوپر کاپ اروپا حاضر شديم و بازيکن ديگري به جاي من بازي کرد. او با دلايلي موجه من را نيمکت نشين کرد.
" زماني که اينگونه با شما برخورد مي شود شما حق قهر کردن را نداريد. شما بايد در تمرينات خود را نابود کنيد و به مربي ثابت کنيد که بهترين هستيد. او از دانش بالايي برخوردار است و بهترين ترکيب ها را مي چيند.
" ما عاشق او هستيم و کاملا به او باور داريم. او ( ژوزه) مي تواند نويد بخش روزهاي روشن باشگاه باشد."
ترکیب چلسی
شوارزر - ایوانویچ - تری -کیهیل - ازپیلیکئتا -کول -داوید لوییز - رامیرز- هازارد - ویلیان - تورس
ترکیب اتلتیکو مادرید
کورتوا -تورس -میراندا -گودین- فلیپه لوییس -کارداسو -ماریو سوارز -کوکه -اردا توران -ادریان - دیگو کاستا
brad pitt
30-04-2014, 21:56
ترکیب دفاعی هست . اما هافبکامون کمی تهاجمی تر از بازی رفت هستند
ایشالا ببریم . یا ابالفضل
اگر چلسی نبره امشب خیلی روحیه م میاد پایین
یا خدا . به دلم هست که ببریم
یعنی با 3 دفاع مرکزی بازی میکنیم؟:|
این ترکیبو از اقای خاص ندیده بود تا حالا:دی
امیدم اول به خداس بعد مورینیو بعدش هم ازار:n12:
brad pitt
30-04-2014, 22:34
اشلی کول فوق العاده ست
ترکیب عالیه
هم قابلیت تبدیل به هجومی داره و هم دفاعی
brad pitt
30-04-2014, 23:04
چه گل مسخره ای زد آتلتیکووو
شوارتزر باید موقع سانتر میومد بیرون زاویه بسته بشه
بد موقعی گل خوردیم حالا گل زدن به این تیم خیلی سخته
روی صحنه گل اتلتیکو اشلی کول چرا توپو ول کرد من نفهمیدم !!!!
SA3EDLORD
30-04-2014, 23:13
باورم نمیشه این دو تیم به این راحتی گل خوردن:n29:
کول توپ رو رها کرد تری با یه شارژ از طرف کاستا تعادلش بهم خورد کیهیل و شوارزر هم نگاه کردند
از چلسی همچین گلی خوردن بعید بود!!
brad pitt
30-04-2014, 23:14
0-0 در ویسنته کالدرون خوب نبود
مورینیو باید کم کم اون سیستم سه مهاجمه ای که در برابر پاریسی ها انجام داد و رو کنه
puya2010
30-04-2014, 23:31
این مادریدی ها چقدر خودشون رو تو محوطه جریمه زمین میندازن
puya2010
30-04-2014, 23:38
بابا اينا خیلی خشن بازی می کنن
رامیرس باید جلوشون لنگ بندازه
brad pitt
30-04-2014, 23:48
لعنت به اتوئو که تیمو از هم پاشوند
البته من از مورینیو راضی ام . بدون هیچ مهاجم درست درمونی حضور در 4 تیم لیگ قهرمانان و مدعی در لیگ برتر کافی هست
ایشالا فصل بعد
puya2010
30-04-2014, 23:49
تموم شد
حیف شد
ولی واقعا وحشیانه بازی می کنن
اون از آردا توران اونم از آدریان
خروج اشلی از نظر من اشتباه بود، مورینیو نباید واسه گل زدن عجله به خرج میداد، دفاعی که تو این بازی زیاد مستحکم به نظر نمیرسید رو ضعیف کرد و یه مهاجمی رو آورد که حتا بار تکنیکی هم نداشت واسه تیم.
راست میگن آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب، با مورینیو تو خونه نمیباختیم حالا چند تا چندتا گل میخوریم میبازیم.
ولی با این حال... خسته نباشند بچه ها، حضور توی چند تا جام کار آسونی نیست.
خوب خیلی راحت حذف شدیم و در این بازی بدشانس و نا آماده بودیم چلسی هیچوقت در نیمه نهایی ها در استمفوردبریج نباخته بود
اتوئو اومد و یک پنالتی داد و دیگر هیچ!!
مصدومانمون که به بازی رسیده بودند در شرایط ایده آل نبودند ایوانوویچ و آزپیلی خسته نشون میدادند کیهیل هم تمرکز لازم را نداشت و در دفاع خوب نبودیم
رامیرس مثل همیشه ضعیف کار کرد و اگر این بازی ماتیچ را داشتیم مطمئنا انقدر وسط زمین را به اتلتیکو نمیدادیم
شوارزر هم متزلزل نشون داد و اختلاف دو دروازه بان کاملا مشخص شد
در این بازی بدشانس هم بودیم توپ اونا به تیر خورد جلو پای بازیکن خودشون افتاد اما توپ ما به تیر خورد و به اوت رفت
در هر صورت به نظر من مورینیو اشتباه کرد و اتوئو نا آماده با اون پنالتی مسخره تیم را نابود کرد
و در آخر اصلا چشم دیدن کاستا را در استمفوردبریج ندارم و امیدوارم این بازیکن را اصلا در چلسی نبینیم
arashsard
01-05-2014, 01:05
متاسفانه نتیجه ای دیدیم که من خودم اصلا انتظارشو نداشتم ... بنظرم فصل دیگه تموم شد ... تبریک به دوستانی که میخواستن اتلتیکو بیاد بالا ... فوتبال همینه دیگه .. یه روز دقیقه 87 گی میزنی و کلی کیف میکنی .. یه روز هم اینجوری .... متاسفانه گل اول رو خیلی ساده و بد موقعی خوردیم ... توپ از جلو سه مدافعمون به راحتی رد شد ... اگه میتونستیم نیمه اول برنده بریم رخت کن .... مورینیو کلی برنامه داشت واسه نیمه دوم ... یه جورایی قسمت نبود بریم فینال ...
الان دیگه باید طوری بازیکن بگیریم که واقعا فصل بعد اینجوری به کمبود مهره برنخوریم ...
و غم انگیزترین لحظه بازی دیشب برای من و خیلی از هواداران گریه کاپیتان :n03:
درسته فروغ همیشگی را نداشت و تازه از مصدومیت رها شده بود اما باز هم مثل همیشه با تعصب و محکم و چندبار سرشو جلو استوک بازیکنان قرار داد اما...
سرمربی چلسی خوزه مورینیو پس از شکست 3-1 در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید در استمفورد بریج از تیم انتقاد نکرد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "به نظر من تا قبل ار پنالتی آنها تیم بهتر زمین نبودند."
"بازی را در دست داشتیم، مالکیت توپ بیشتری داشتیم، موقعیت های بیشتری داشتیم، گل فوق العاده ای به ثمر رساندیم، گل ضعیفی خوردیم، می دانستیم که روی ضربات ایستگاهی موقعیت هایی خواهیم داشت.
"تری موقعیت فوق العاده ای داشت اما سیو عالی بود و بعد از آن پنالتی بازی را از بین برد و تنها یک تیم در آن بازی می کرد. ما تلاش می کردیم و بازیکنان تلاش می کردند اما واقعیت این است که از آن لحظه به بعد می دانستیم که حذف می شویم."
"نیمه اول بیشتر در اختیار ما بود اما 1-1 تمام شد که یک نتیجه کاملا باز است. سپس در نیمه دوم، یک دقیقه سرنوشت همه چیز را تعیین کرد – دقیقه که دروازه بان اتلتیکو ضربه سر تری را با واکنشی غیرممکن سیو کرد و همان دقیقه که پنالتی اعلام شد و بازی را کشت. نمی دانم پنالتی بود یا نه – اما دقیقه سرنوشت سازی بود.
"در زمان نتیجه 1-2 مقابل اتلتیکو تقریبا غیرممکن بود و سپس فقط یک تیم با روحیه بالا در زمین بود که می دانست در نیم ساعت باقیمانده بازی را تحت کنترل خواهد داشت.
"نیمه نهایی ها و بازی های مهم از جزئیات تشکیل شده است و سیو و سپس پنالتی جزئیات بزرگی بود که آنها را شرایط فوق العاده ایی قرار داد. اما تبریک به آنها، تیم خیلی خوبی هستند و عملکردی که در لیگ اسپانیا دارند عالی است و به آنها تبریک می گویم."
سرمربی چلسی بازیکنان خود را تحسین کرد و افزود: "نمی توانم از بازیکنانی که از روز اول تمام تلاش خود را کردند انتقاد کنم.
"مصدوم داشتیم و بازیکنانی که محروم بودند و بازیکنانی که نمی توانستند در لیگ قهرمانان بازی کنند و با لحظات سختی که در لیگ برتر داشتیم این گروه روزهای سختی داشت اما من به آنها افتخار می کنم. واضح است که باخت در بازی برگشت نیمه نهایی به خصوص در خانه ناامید کننده است اما نمی توانم آنها را به خاطر یک اشتباه سرزنش کنم، هر کاری که ممکن بود انجام دادیم."
مورینیو اصرار دارد که از عملکرد چلسی در فصل جاری راضی است اما پیش بینی می کند فصل آینده بهتر خواهند بود.
"فصل بعد بهتر از این فصل خواهد بود.
"در حالی درباره لیگ برتر حرف می زنیم که دوبازی به پایان باقی مانده است و رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان پس از رد شدن در مرحله گروهی، یک پیشرفت نسبت به فصل گذشته محسوب می شود.
"خوشبختانه می توانیم چند بازیکن در جهت بهبود تیم، اضافه کنیم. اما من با همین بازیکن ها و آنچه انجام دادند خوشحالم، امروز روز شادی برای تیم ما نیست اما تا قبل از پنالتی آنها بهتر از ما نبودند ولی به آنها تبریک می گویم."
sky sports
vahidgame
02-05-2014, 00:36
با حدف از CL دیگه باید قبول کرد که فصل برامون تموم شد
این دو تا بازی باقی مونده لیگ هم باید یه سری اتفاق عجیب بیافته که قهرمان بشیم و بهتره الکی امیدوارم نباشیم
با توجه به مهره هایی که این فصل در اختیار داشتیم و مربی که تازه به تیم اومده میشه گفت خوب نتیجه گرفتیم
حالا اینکه هیچ جامی نیاوردیم رو نباید ناکامی حساب کرد و مثلا گرفتن جام اتحادیه و اینا موفقیت اون چنانی حساب نمیشه!
توی دو جام اصلی خیلی نزدیک با مدعی های قهرمانی پیش رفتیم و همین نتیجه خوبیه
باید قبول کرد توی این دو جام کلی تیم مدعی هستن که اونا هم سخت تلاش می کنن و به این راحتی ها نمیشه با بازیکنای نصفه و نیمه قهرمان شد و قهرمان توی این جام ها با مثلا یه لیگ تک بعدی که همه ستاره ها توی یه تیم جمع میشن و اون تیم به راحتی چند هفته زودتر قهرمان میشه فرق داره
فصل بعدی با توجه به اینکه مورینیو از این تیم فعلیش بیشتر شناخت داره و بازیکن جدید هم می گیره دیگه باید انتظارات رو بالا برد
اون موقع که اگه بین لیگ و CL یه دونه رو نگیریم میشه گفت تیم ناموفق بوده
در هر صورت امیدوارم آبراموویچ این دفعه بیشتر به مورینیو اعتماد کنه و مطمئنا اگه چندین سال اونو نگه داره از هر مربی دیگه ای توی چلسی بهتر نتیجه می گیره
kasra_khan2003
02-05-2014, 16:30
DONE DEAL: Diego Costa agrees to £35m Chelsea move ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از فصل دیگه، دیگو کوستا واسه چلسی بازی میکنه.
اخراجيها و خريدهاي آقاي خاص در فصل آينده
يک نشريه انگليس اسامي بازيکناني را که در تابستان از چلسي جدا خواهند شد و همچنين آنهايي که به اين تيم خواهند پيوست، اعلام کرد.
نشريه ديلي ميل چاپ لندن اعلام کرد به دنبال شکست چلسي در مصاف با اتلتيکومادريد و افزايش احتمال دست خالي ماندن اين تيم در پايان فصل جاري، ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي آبيپوشان لندن تصميم گرفته تغيير و تحولي بزرگ در تيمش ايجاد کند و براي محقق کردن برنامههايش چند بازيکن خود را خواهد فروخت و چند مهره ديگر به تيمش اضافه خواهد کرد.
مورينيو در طول فصل چندين بار از عملکرد خط حمله تيم خود انتقاد کرد و به همين دليل طبق ادعاي ديلي ميل بيشترين تغيير در ترکيب چلسي در اين خط رخ خواهد داد. طبق اعلام اين نشريه فرناندو تورس، دمبا با و ساموئل اتوئو سه مهاجمي که در حال حاضر براي چلسي بازي ميکند در تابستان اين تيم را ترک خواهند کرد و به جاي آنها ديهگو کاستا، مهاجم برزيليالاصل اتلتيکومادريد به استمفوردبريج خواهد رفت.
کاستا اما يکي از بازيکناني مورد نظر مورينيويي است که در يک سال گذشته مهرههايي مانند محمد صلاح، نمانيا ماتيچ و ويليان را به خدمت گرفته است. هاکان کالهانوغلو، هافبک ترکتبار تيم هامبورگ آلمان که از وي به عنوان اوزيل دوم ياد ميکنند، ديگر بازيکني است که آقاي خاص در نظر گرفته است.
مورينيو ظاهراً براي اشلي کول، مدافع چپ چلسي هم يک جانشين را در نظر گرفته است که اين مدافع، آلبرتو مورنو، مدافع اسپانيايي و خوشآتيه تيم سوياست. او يکي از مهرههاي کليدي آندلسيها در مسير رسيدن به فينال ليگ اروپا بوده است.
پائولينيو، هافبک هجومي برزيلي تاتنهام که تابستان سال گذشته به سفيدپوشان وايت هارت لين پيوست يکي ديگر از مهرههاي مورد نظرمورينيوست. آقاي خاص براي سمت ديگر خط مياني تيمش هم لازار مارکوويچ، بال تيم بنفيکاي پرتغالي را در نظر گرفته است، کسي که به قرمزپوشان ليسبون براي رسيدن به فينال اروپا کمک فراواني کرده است.
ديلي ميل در همين حال سه بازيکن ديگر از جمع اخراجيهاي مورينيو را نام برده است که يکي از آنها در کمال تعجب، داويد لوئيز، مدافع برزيلي آبيپوشان لندن است. به نوشته اين نشريه چلسي براي دريافت پيشنهاد مشتريان لوئيز به خصوص بارسلونا آماده شده است اما حاضر نيست او را به مبلغي کمتر از 30 ميليون پوند بفروشد.
روملو لوکاکو، مهاجم چلسي که به طور قرضي براي اورتون بازي ميکند هم در فهرست بازيکنان مازاد چلسي است و سران باشگاه در نظر دارند او را در ازاي 20 ميليون پوند بفروشند.
varzesh3
پاسخ مورينيو به انتقاد هازارد
سرمربي پرتغالي چلسي با شيوه خاص خود پاسخ انتقاد هافبک بلژيکي تيمش را داد.
چلسي در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه سه بر يک برابر آتلتيکو مادريد شکست خورد و از صعود به فينال باز ماند.
ادن هازارد، ستاره بلژيکي چلسي پس از شکست اين تيم برابر آتلتيکو مادريد از تاکتيک ژوزه مورينيو، سرمربي تيم انتقاد کرد.
ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن در نشست خبري قبل از ديدار تيمش برابر نوريچ سيتي پاسخ انتقاد تند هافبک بلژيکي خود را داد.
مورينيو گفت: هازارد بهتر است که به فکر بهتر کردن بازي خود باشد. او در کارهاي دفاعي ضعيف است. هازارد روي گل اول آتلتيکو مادريد اشتباه کرد. او بايد خوآن فران را تعقيب ميکرد و اجازه نميداد که اين بازيکن پايهگذار گل تيمش باشد. بايد بگويم که از عملکرد دفاعي هازارد اصلا راضي نيستم. او بايد عملکرد دفاعي خود را هم بالا ببرد و در کارهاي دفاعي به تيمش کمک کند.
آقاي "خاص" ادامه داد: به صحبتهاي هازارد گوش دادم. بايد بگويم که رسانهها حرفهاي او را تحريف کردهاند. او از کسي انتقاد نکرد و به کسي هم حمله نکرد. طبيعي نيست چنين حرفهايي را از بازيکني که مرتکب اشتباه شده است، بشنويم. هازارد از بازيکناني است که به پشت سر خود نگاه نميکند. او فداکاري را دوست ندارد و نميخواهد براي به دست آوردن توپ تلاش کند.
هازارد، ستاره بلژيکي چلسي پس از شکست تيمش برابر آتلتيکو مادريد اين گونه از ژوزه مورينيو انتقاد کرد: " چلسي براي فوتبال بازي کردن به زمين فرستاده نشد. ما براي ضد حمله به ميدان رفتيم."
چلسي در هفته سي و هفتم ليگ جزيره يکشنبه در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان نوريچ سيتي است.
شاگردان مورينيو در حالي پاي به اين ديدار ميگذراند که با تيم صدرنشين ليورپول تنها دو امتياز فاصله دارند. مورينيو درباره شانس تيمش براي قهرماني در اين فصل، گفت: فکر نميکنم چلسي بتواند قهرماني در اين فصل ليگ جزيره را به دست آورد. ما فقط يک ماموريت داريم و آن پيروزي در دو ديدار باقي مانده است. بازيهاي سختي پيشرو داريم، چرا که هر تيمي ميخواهد در اين هفتههاي پاياني امتياز جمعآوري کند.
varzesh3
پاسخ مورينيو به انتقاد هازارد
سرمربي پرتغالي چلسي با شيوه خاص خود پاسخ انتقاد هافبک بلژيکي تيمش را داد.
چلسي در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه سه بر يک برابر آتلتيکو مادريد شکست خورد و از صعود به فينال باز ماند.
ادن هازارد، ستاره بلژيکي چلسي پس از شکست اين تيم برابر آتلتيکو مادريد از تاکتيک ژوزه مورينيو، سرمربي تيم انتقاد کرد.
ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن در نشست خبري قبل از ديدار تيمش برابر نوريچ سيتي پاسخ انتقاد تند هافبک بلژيکي خود را داد.
مورينيو گفت: هازارد بهتر است که به فکر بهتر کردن بازي خود باشد. او در کارهاي دفاعي ضعيف است. هازارد روي گل اول آتلتيکو مادريد اشتباه کرد. او بايد خوآن فران را تعقيب ميکرد و اجازه نميداد که اين بازيکن پايهگذار گل تيمش باشد. بايد بگويم که از عملکرد دفاعي هازارد اصلا راضي نيستم. او بايد عملکرد دفاعي خود را هم بالا ببرد و در کارهاي دفاعي به تيمش کمک کند.
آقاي "خاص" ادامه داد: به صحبتهاي هازارد گوش دادم. بايد بگويم که رسانهها حرفهاي او را تحريف کردهاند. او از کسي انتقاد نکرد و به کسي هم حمله نکرد. طبيعي نيست چنين حرفهايي را از بازيکني که مرتکب اشتباه شده است، بشنويم. هازارد از بازيکناني است که به پشت سر خود نگاه نميکند. او فداکاري را دوست ندارد و نميخواهد براي به دست آوردن توپ تلاش کند.
هازارد، ستاره بلژيکي چلسي پس از شکست تيمش برابر آتلتيکو مادريد اين گونه از ژوزه مورينيو انتقاد کرد: " چلسي براي فوتبال بازي کردن به زمين فرستاده نشد. ما براي ضد حمله به ميدان رفتيم."
چلسي در هفته سي و هفتم ليگ جزيره يکشنبه در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان نوريچ سيتي است.
شاگردان مورينيو در حالي پاي به اين ديدار ميگذراند که با تيم صدرنشين ليورپول تنها دو امتياز فاصله دارند. مورينيو درباره شانس تيمش براي قهرماني در اين فصل، گفت: فکر نميکنم چلسي بتواند قهرماني در اين فصل ليگ جزيره را به دست آورد. ما فقط يک ماموريت داريم و آن پيروزي در دو ديدار باقي مانده است. بازيهاي سختي پيشرو داريم، چرا که هر تيمي ميخواهد در اين هفتههاي پاياني امتياز جمعآوري کند.
varzesh3
این مصاحبه صحت نداره
این ورزش سه هم هر جور دوست داشته باشه خبر رو میذاره و بعضی وقتا از خودش خبر درست میکنه!
در کنفرانس خبری امروز خوزه مورینیو، سرمربی چلسی تایید کرد که مصاحبه ادن هازارد با کانال فرانسوی بین اسپورت تغییر داده شده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از حذف چلسی از لیگ قهرمانان، کانال بین اسپورتس مصاحبه ای 2 دقیقه ای با ادن هازارد به زبان فرانسوی ترتیب داد. هازارد در این مصاحبه در واقع گفته بود که چلسی در ضد حملات قوی تر از از زمانیست که مالکیت توپ را دارد.
با این حال چند رسانه انگلیسی از جمله خبرگزاری معتبر اسکای اسپورتس، ترجمه این مصاحبه را به اشتباه انجام داده اند. آن ها ادعا کردند که هازارد گفته "چلسی برای فوتبال بازی کردن ساخته نشده"، در حالی که کاملا غلط است. از همین رو تمامی این خبرگزاری ها هم تیتر هایی با عناوین مختلف از جمله نارضایتی هازارد از تاکتیک های مورینیو، انتقاد هازارد از مورینیو و ... روی خروجی خود قرار دادند.
در صورتی که ادن هازارد به هیچ وجه چنین منظوری نداشته و در واقع ضدحملات چلسی را مورد ستایش قرار داده بود!
مورینیو امروز در کنفرانس خبری تمامی مطالب بالا را تایید کرد.
مورینیو گفت: "اول از همه، مصاحبه رو گوش دادم. کلماتی که هازارد استفاده کرد کاملا با چیزهایی که رسانه ها گفتند متفاوت بود. آن ها متن صحبت های هازارد را کاملا تغییر داده بودند، هیچ چیز منتقدانه ای در صحبت های ادن وجود نداشت."
مورینیو آقای خاص فوتبال
ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sepehr SS
03-05-2014, 14:00
این مصاحبه صحت نداره
این ورزش سه هم هر جور دوست داشته باشه خبر رو میذاره و بعضی وقتا از خودش خبر درست میکنه!
در کنفرانس خبری امروز خوزه مورینیو، سرمربی چلسی تایید کرد که مصاحبه ادن هازارد با کانال فرانسوی بین اسپورت تغییر داده شده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از حذف چلسی از لیگ قهرمانان، کانال بین اسپورتس مصاحبه ای 2 دقیقه ای با ادن هازارد به زبان فرانسوی ترتیب داد. هازارد در این مصاحبه در واقع گفته بود که چلسی در ضد حملات قوی تر از از زمانیست که مالکیت توپ را دارد.
با این حال چند رسانه انگلیسی از جمله خبرگزاری معتبر اسکای اسپورتس، ترجمه این مصاحبه را به اشتباه انجام داده اند. آن ها ادعا کردند که هازارد گفته "چلسی برای فوتبال بازی کردن ساخته نشده"، در حالی که کاملا غلط است. از همین رو تمامی این خبرگزاری ها هم تیتر هایی با عناوین مختلف از جمله نارضایتی هازارد از تاکتیک های مورینیو، انتقاد هازارد از مورینیو و ... روی خروجی خود قرار دادند.
در صورتی که ادن هازارد به هیچ وجه چنین منظوری نداشته و در واقع ضدحملات چلسی را مورد ستایش قرار داده بود!
مورینیو امروز در کنفرانس خبری تمامی مطالب بالا را تایید کرد.
مورینیو گفت: "اول از همه، مصاحبه رو گوش دادم. کلماتی که هازارد استفاده کرد کاملا با چیزهایی که رسانه ها گفتند متفاوت بود. آن ها متن صحبت های هازارد را کاملا تغییر داده بودند، هیچ چیز منتقدانه ای در صحبت های ادن وجود نداشت."
اتفاقا اون مصاحبه درسته، مورینیو دیروز از آزارد انتقاد کرده و گفته تو کار دفاعی شرکت نمیکنه. اینم متن اصلی مصاحبه:
فکر کنم بعد خوان ماتا، الان نوبت آزارد هستش که مورینیو از تیم بیرونش کنه.
متاسفانه گویا مصاحبه ازارد بدجور مورینیو را عصبانی کرده و خبرهایی مبنی بر جا به جای ازارد و کاوانی امروز مطرح شده:n03:
درسته ازارد بازیکن مغروریه اما باید هر طور شده در چلسی بمونه و فروختنش اشتباهه
Chelsea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])and Paris Saint Germain are in talks over a sensational swap deal involving Eden Hazard and Edinson Cavani, according to French newspaper L’Equipe. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SA3EDLORD
03-05-2014, 18:00
متاسفانه گویا مصاحبه ازارد بدجور مورینیو را عصبانی کرده
فکر نکنم ها...... من تو "گل" خوندم مورینیو گفتته بود : قبل از همه چیز اول مصاحبه رو تماشا کردم. چیزایی که آزارد گفته با چیزایی که مطبوعات منتشر کردن کاملا متفاوته و من چیز اننتقاد آمیزی توش ندیدم!
به نظرم اینا همش شایعه هست
brad pitt
03-05-2014, 19:00
اگر بشه کاوانی و کاستا بیاند خیلی عالی میشه
کاوانی . کاستا . هازارد جلو باشن
من به کاوانی خیلی معتقدترم تا مانزدوکیچ
اگر بشه کاوانی و کاستا بیاند خیلی عالی میشه
کاوانی . کاستا . هازارد جلو باشن
من به کاوانی خیلی معتقدترم تا مانزدوکیچ
داداش مگه ابراموویچ سر گنج نشسته؟:دی
فیرپلی مالی کجا رفته پس
به نظرم یا کاستا یا کاوانی بیان لوکاکو هم برگرده تغریبا حملمون درست میشه
واسه پر کردن جای لمپارد هم بارکلی الان گزنه در دسترس تری هست تا بقیه
البته مودریچ رو هم خیلی دوس دارم بیاد ولی تغریبا غیر ممکنه
دفاع چپ هم شاو خوبه ولی نه به هر قیمتی
در کل چارچوب نباید عوض بشه و فقط نقاط ضعف تیم باید پوشونده بشه
Sepehr SS
03-05-2014, 19:40
فیرپلی مالی کجا رفته پس
به نظرم یا کاستا یا کاوانی بیان لوکاکو هم برگرده تغریبا حملمون درست میشه
واسه پر کردن جای لمپارد هم بارکلی الان گزنه در دسترس تری هست تا بقیه
البته مودریچ رو هم خیلی دوس دارم بیاد ولی تغریبا غیر ممکنه
دفاع چپ هم شاو خوبه ولی نه به هر قیمتی
در کل چارچوب نباید عوض بشه و فقط نقاط ضعف تیم باید پوشونده بشه
لوکاکو که به احتمال خیلی زیاد فروخته میشه. مگه دیوانست که بیاد چلسی ذخیره بشه وقتی کلی تیم دیگه دنبالشن؟!!
بارکلی هم اصلا هم پست لمپارد نیست، بارکلی پشت مهاجم بازی میکنه و به درد هافبک وسط نمیخوره.
لوک شاو هم زیاد بازیکن فوق العاده ای نیست، ریکاردو رودریگز ولفسبورگ و آلبرتو مورنو سویا خیلی از شاو بهترن.
خرید همزمان کاوانی و کاستا هم توهمی بیش نیست. البته مورینیو که کمر همت بسته که همه بازیکن های جوون و تکنیکی که آبرامویچ تو تیم جمع کرده، از تیم بیرون کنه، اول ماتا بعد دی بروین الانم آزارد. مورینیو اومده از آبرامویچ به خاطر اینکه به اون شکل مفتضحانه اخراجش کرد، انتقام بگیره و هر چی آبرامویچ تو این مدت برای تیم کاشته داره شخم میزنه و نابودش میکنه. هدف شوم بعدی مورینیو هم فروش آزارد بعدش فروش لوکاکو و در نهایت فروش کورتوا هستش.
باز یه باخت دادیم این آقا سپهر دور برداشت :n02: :n08:
arashsard
03-05-2014, 19:58
فیرپلی مالی کجا رفته پسه
سر گنج که نشسته :n02:
اما بعید میدونم غیر از کاستا بازیکنه دیگه توو حمله بگیریم ... یکی از قرضیا باید برگردن .. م.زس داریم .. لوکاکو هم داریم ...
میشه خواهش کنم شما این عکس تو امضات رو عوض کنی، از چیه این آدم شما خوشتون میاد من نمیدونم! خوبه دو ساله هیچ جامی هم نبرده آقای Specialist in Failure !!!
داداش من لطف کن توهین نکن به سرمربی تیم که الان اکثر هوادارا قبولش دارن
رسانه ها الکی شلوغش کردن و اصلا بحث جدی نبوده بین ازار و مورینیو
از اواتارم معلومه خیلی ازار رو دوست دارم ولی به نظرم همیشه باید حرف مربی تیم رو پذیرفت و بهش احترام گذاشت وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشه تو تیم
من طرفدار رئال هم هستم و بودم و زمانی که کاسیاس رو نیمکت نشین کرد ناراحت شدم ولی بازم حق رو به مربی دادم چون میدونم تلاش مربی واسه موفقیت تیم هست و هیچکس به اندازه اون موفقیت تیم براش مهم نیست
مخصوصا اگه مربی مورینیو باشه
Sepehr SS
03-05-2014, 20:05
باز یه باخت دادیم این آقا سپهر دور برداشت :n02: :n08:
بحث یک باخت و دو باخت نیست. بحث اینه که امسال چلسی هیچ جامی رو نمیگیره و جلوی اتلتیکو تحقیر میشه تو خونه خودش. من مدام میگم این مورینیو عوض شده و مورینیو دوره اول نیست. شما برین مصاحبه های اون موقع مورینیو رو بخونین، همیشه مورینیو مثل کوه پشت بازیکن های تیمش بود اون موقع و حتی یکبار هم از بازیکناش تو رسانه ها انتقاد نکرد و برای همین بود که خیلی از بازیکن ها دوست داشتن زیر نظرش باشن ولی الان ۱۸۰ درجه عوض شده، اول فصل که ماتا رو تحقیر میکرد، بعدش مهاجمین تیم رو مسخره کرد، اشلی کول رو با کارهاش تحقیر کرد، الانم که بر علیه بهترین بازیکن تیم یعنی آزارد مصاحبه میکنه. حالا یه سری میان میگن که نه بابا، مورینیو بزرگه، با اینتر سه گانه برده، پورتو رو قهرمان کرده و از این چرندیات. اونا برای چندین سال پیشه، الان دو ساله که هیچی نبرده این مربی. فرناندو تورس هم چهار سال پیش، بهترین مهاجم جهان بود، این یعنی اینکه هر چقدر الان گند بزنه هیچی نباید بهش بگیم؟!!!!!
لوکاکو که به احتمال خیلی زیاد فروخته میشه. مگه دیوانست که بیاد چلسی ذخیره بشه وقتی کلی تیم دیگه دنبالشن؟!!
بارکلی هم اصلا هم پست لمپارد نیست، بارکلی پشت مهاجم بازی میکنه و به درد هافبک وسط نمیخوره.
لوک شاو هم زیاد بازیکن فوق العاده ای نیست، ریکاردو رودریگز ولفسبورگ و آلبرتو مورنو سویا خیلی از شاو بهترن.
خرید همزمان کاوانی و کاستا هم توهمی بیش نیست. البته مورینیو که کمر همت بسته که همه بازیکن های جوون و تکنیکی که آبرامویچ تو تیم جمع کرده، از تیم بیرون کنه، اول ماتا بعد دی بروین الانم آزارد. مورینیو اومده از آبرامویچ به خاطر اینکه به اون شکل مفتضحانه اخراجش کرد، انتقام بگیره و هر چی آبرامویچ تو این مدت برای تیم کاشته داره شخم میزنه و نابودش میکنه. هدف شوم بعدی مورینیو هم فروش آزارد بعدش فروش لوکاکو و در نهایت فروش کورتوا هستش.
توجه کن من میگم کاستا یا کاوانی
بارکلی هم میتونه جای لمپاد بازی کنه و بازی سازی خوبی داره تو اورتون هم چند بار عقب تر بازی کرده
mohammad varaste
03-05-2014, 20:17
خوزه مورینیو نام ماریو گوتزه را در لیست خریدهایش جا داده است، گفته می شود این ملی پوش المانی از حضور در مونیخ ناراضی است.منبع: Metro
Sepehr SS
03-05-2014, 20:19
توجه کن من میگم کاستا یا کاوانی
بارکلی هم میتونه جای لمپاد بازی کنه و بازی سازی خوبی داره تو اورتون هم چند بار عقب تر بازی کرده
میدونم شما گفتی کاستا یا کاوانی. منظورم به brad pitt بود که گفتم خرید دو تاشون توهمی بیش نیست.
بارکلی هر وقت برای اورتون هافبک وسط بازی کرده، اورتون باخته. من بازیش رو دیدم، اصلا به درد هافبک وسط نمیخوره. پستش مثل اسکار و ماتا و اوزیل هستش یعنی پشت مهاجم.
mohammad varaste
03-05-2014, 20:19
تیم ما یه بازیکنی که بتونه برای مهاجم موقعیت سازی کنه کم داره. نه اسکار و هازارد و نه شورله و ویلیان این قابلیت رو ندارن
واقعا اگه گوتزه بیاد چلسی خیلی عالی میشه هرچند که بعیده
Sepehr SS
03-05-2014, 20:20
خوزه مورینیو نام ماریو گوتزه را در لیست خریدهایش جا داده است، گفته می شود این ملی پوش المانی از حضور در مونیخ ناراضی است.منبع: Metro
metro یکی از چرت ترین روزنامه های انگلیسه، خبرهاشم همه زرد و بیخوده. اصلا گوتزه به چه درد چلسی میخوره با وجود آزارد، اسکار، ویلیان، شورله و ممد صلاح؟!!!!!
Sepehr SS
03-05-2014, 20:23
تیم ما یه بازیکنی که بتونه برای مهاجم موقعیت سازی کنه کم داره. نه اسکار و هازارد و نه شورله و ویلیان این قابلیت رو ندارن
واقعا اگه گوتزه بیاد چلسی خیلی عالی میشه هرچند که بعیده
یکی از بهترین بازی ساز های جهان رو داشت چلسی که خیلی از گوتزه هم بهتره یعنی خوان ماتا :n28:. مورینیو دنبال موقعیت سازی برای مهاجمانش نیست که، دنبال بازیکن های قلدره که بتونه اتوبوس قوی تری رو جلوی دروازه بچینه.
نگاهی به عملکرد مورینیو در فصل 2013-2014
تابستان در حالی برای هواداران چلسی شروع شد که هواداران شاهد بازگشت مرد محبوب استمفوردبریج، این بار در هیبت آقای شاد به چلسی بودند. مورینیو تیمی ناقص را تحویل گرفت و برای تکمیل این تیم تلاش کرد. شاید از چشم برخی تلاش های مورینیو بی ثمر بوده اما در واقع وی به طور کامل در کار خورد موفق عمل کرد.
چلسی از سال 2010 تا کنون از نبود یک هافبک میانی توانمند و میانه دار رنج می برد و سال 2012 پس از خروج دروگبا از چلسی این بار شاهد نقطه ضعف دیگری در چلسی در پست مهاجم نوک بودیم. در تابستان تلاش های مسئولین برای خرید یک مهاجم شش دانگ و یک هافبک میانه دار توانمند ثمری نداشت و تنها به خرید سامی اتوئو پا به سن گذاشته و مارکو فن خینکل جوان بسنده کرد، گرچه با خرید ویلیان و شورله توان هجومی بالایی به چلسی بخشید.
چلسی مورینیو، تیمی سرشار از بازیکنان جوان که نیاز به هماهنگ ساختن دارند، از همان ابتدا فراتر از انتظارات کارشناسان ورزشی نتیجه گرفت و این امر تا حدودی به ضرر چلسی بود. مورینیو از ابتدا فصل اعلام کرد که چلسی هنوز کامل نشده و انتظار جام نداشته باشید اما به دلیل نتایج درخشان این انتظارات بالا رفت.
آخر مگر می شود بودن داشتن یک هافبک میانه دار توانمند که نقش اساسی در کنترل بازی دارد در لیگی فرسایشی چون انگلیس فقط بر مبنای دفاع و ضد حمله قهرمان شد؟ مگر می شود بار گلزنی تنها بر روی دوش هافبک های تیم باشد و تیم در یک رقابت بلند مدت چون لیگ قهرمان شد؟ مگر می توان بدون داشتن مهاجکی شش دانگ با ضد حمله در بازی های حذفی روند پیروزی را یکنواخت نگاه داشت؟
منطقی نگاه کنیم با ابزاری که مورینیو در دست داشت بدون شک نتایجی فراتر از حد انتظار گرفت. شاید برخی خرده بگیرند که چلسی مهره های فراوانی داشت، بله درست است مهره های فراوان در خط دفاعی و در پست هافبک تهاجمی و وینگ، اما چه سود وقتی دو حفره بزرگ در خط میانی و قلب خط حمله تیم وجود داشت؟
چلسی چه در لیگ و چه در لیگ قهرمانان فراتر از حد انتظار بود. بردن تمام تیم های بزرگ انگلیس و حضور در جمع 4 تیم پایانی، برای تیمی که سال گذشته در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و در لیگ برای کسب سهمیه اروپا می جنگید. منصف باشید، فراتر از عالی است.
چلسی در خانه برابر اتلتیکو حذف شد، بیایید بهانه نیاوریم نه داوری در کار بود و نه بدشانسی، حتی به لحاظ قدرت تیمی چلسی قوی تر از مادریدی ها بود، اما مشکل کار کجا بود؟ چرا چلسی که در خانه حریف تیم های بزرگ را به زانو در آورده بود در خانه خود برابر تیمی در حد و اندازه های اتلتیکومادرید شکست خورد؟
بزرگترین عامل باخت چلسی بدون شک گل دقایق پایانی نیمه اول مادریدی ها بود روی اشتباه تعجب برانگیز اشلی کول بود که بازی را 1-1 کرد. این گل تمامی معادلات را بر هم زد. سخت است مقابل تیمی با توان فیزیکی بالا و فلسفه بسیار خشن اتلتیکو که خطا کردن عضوی از دی ان ای آنهاست به بازی بازگشت. آن هم با وجود دو حفره بزرگ در خط میانی و خط حمله تیم.
تیم چلسی اکنون یک اسکلت کامل است که تنها به مقداری دیوار برای کامل شدن نیاز دارد. چلسی اکنون توان دفاعی بالا و توان موقعیت سازی ترسناکی دارد و تنها به یک مهاجم نیاز دارد که بتواند این موقعیت ها را به گل تبدیل کند. سال آینده ماتیچ در اروپا هم می تواند بازی کند و بدون شک نیاز اصلی چلسی تنها یک مهاجم است.
منبع: سایت طرفداری
Sepehr SS
03-05-2014, 21:54
کی گفته چلسی دارای توان دفاعی بالا برای فصل بعد هستش؟ جان تری سال دیگه 34 ساله میشه و معلوم نیست بتونه تو سطح بالا همچنان ادامه بده، ذخیره درست حسابی هم که برای دفاع وسط نیست پس اتفاقا باید یک دفاع وسط مطمئن هم بگیرن.
در مورد مهاجم نوک هم کسی مورینیو رو مجبور نکرده بود بره اتوئو فسیل رو بگیره، خودش رفت دنبالش و لوکاکو رو به خاطرش رد کرد، در مورد هافبک هم چه تحلیل بیخودی داشته این سایته، مگه اتلتیکو که رفته فینال، هافبک هاش تونی کروس و ماتیچ و مودریچ بودن؟!!! نخیر، اتلتیکو هم با امثال گابی و تیاگو و ماریو سوارز تو هافبک وسط به این جا رسیده، اگه قرار باشه تو همه پست ها سوپر استار داشته باشه یک تیم که دیگه نیازی به مورینیو نیست، محمود یاوری هم میتونه باهاش نتیجه بگیره :n09:.
vahidgame
04-05-2014, 08:57
دیگه با نتیجه دیشب بازی من سیتی و اورتون میشه گفت سیتی بعیده قهرمان نشه
حیف شد دلم برای لیورپول می سوزه و باز قهرمانی اون بهتر از من سیتی بود :دی
حالا جالبه من سیتی با این همه بازیکن بیشتر فقط و فقط 2 امتیاز با ما اختلاف داشت توجه کنید فقط 2 امتیاز!
یعنی فقط خط حمله اونو نگاه کنیم همین یووتیچ که کلا نیمکت نشینه از کل مهاجمای ما بهتره دیگه آگوئرو و ژکو و نگردو که دیگه اصلا هیچی!
توی پستای دیگه هم حداقل دو تا بازیکن تاپ داره که یکی مصدوم بشه دیگری راحت جایگزین میشه
کلا همین خط حمله اون برای این این 2 امتیاز فکر می کنم کافی باشه!
با این اوصاف مطمئنا مورینیو اگه این فصل تیم رو تقویت کنه فصل بعد قهرمانیم...
مورینیو آقای خاص فوتبال
ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حرف نداشت
فردوسی پور کلا استاد این جور چیزاست
دلم برای فردوسی پور هم می سوزه واقعا نامردیه اینجوری جام رو از دست بدی :دی
جالبه کریستال پالاس دفاعش از لیورپول قوی تر بوده و از اون کمتر گل خورده!
برای قهرمانی به جز خط حمله خوب دفاع هم باید خوب باشه که این فصل چلسی فقط از لحاظ دفاعی خیلی خوب بود و به عنوان بهترین انتخاب میشه ولی خط حمله واقعا در حد ضعیف و نسبت به دو تا تیم بالای خودش اختلاف داره
خوزه مورینیو از تاکتیک های 2 ماه اخیر خود که روی این تیم چلسی پیاده کرده است، دفاع کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در چند ماه از فصل فوتبالی فوق العاده از خود به نمایش می گذاشتند، ولی به دلیل گل نکردن موقعیت های فراوان، نتوانستند نتایج لازم را بگیرند.
"در شرایطی آگاهانه احساس می کردم، می دانستم در آن لحظات مشخص در فصل چکار می کنم، تصمیم گرفتم که پیشرفت و تحول سبک بازی را متوقف کنم و به مسیری پا گذاشتم که با این بازیکنان بتوانیم نتیجه بگیریم."
"احساس کردم اگر سبک بازی را عوض نکنیم، نمی توانیم تا اینجا در لیگ قهرمانان بالا بیاییم. تیم بیشتر استراتیژیک شد چون نتیجه می خواستیم."
"لحظاتی بود که حس کردم این لیگ قهرمانان خیلی خطرناک شده و این ریسک وجود داشت که هریک از تیم های بزرگ از جمع 4 تیم برتر خارج شوند. واقعیت این است که این لیگ برتر خیلی ریسکی است و فصل بعد هم مشابه خواهد بود."
"منچستر یونایتد از جمع 4 تیم خارج شد، به نظرم آرسنال بین تاپ 4 قرار خواهد گرفت، ولی به دردسر افتاده بودند، اورتون یک تهدید است، تاتنهام تهدید است."
مورینیو در مورد ادن هازارد گفت: "فصل خوبی داشته، پیشرفت کرده. به یک سطح متفاوت رسیده و درکش از بازی بالا رفته."
"برای مثال عمکردش مقابل منچستر سیتی خیلی کامل بود. او مرد جوانسیت و پیشرفتش خوب بوده. هنوز اشتباه می کند؟ قطعا می کند. اولین باری بود که در نیمه نهایی چمپیونز لیگ بازی می کرد، این زندگی فوتبالی است که تازه برایش آغاز شده."
"وقتی در مورد بازیکن برتر سال صحبت می شود، همیشه مردم به سمت مهاجمان و بازیکنان خلاق می روند. من به آزپیلیکوئتا، کیهیل، تری و ایوانویچ نگاه می کنم، آن ها فصلی شگفت انگیز داشته اند."
"مهاجمان من خوبند و برای تیم خوب کار کرده اند. اگر فصل بعد اینجا باشند، خوشحال خواهم بود و احترام کامل مرا دارند."
"با وجود فوتبال خلاقانه ای که بازی می کردیم، مشخصات یک تیم کشنده را نداشتیم، حتی وینگر ها و شماره 10 تیم گلزن نبودند. بازی های زیادی داشتیم که فوق العاده بودیم، برای مثال مقابل اورتون، نیمه اول باید 5-0 میشد ولی 1-0 شد، به نفع اورتون!"
"بازی خلاقانه و زیبا وقتی به درد می خوردن که 7 شانس داشته باشید و 5 گل بزنید، در این صورت اگر 2 یا 3 گل بزنیم هنوز هم برنده اید. به تعداد گل های مهاجمان لیورپول نگاه کنید، آن ها مقابل چلسی گل نزدند، ببینید دیگو کوستا در این فصل چند گل زده، ولی در دو بازی مقابل چلسی فقط یک پنالتی گل کرد."
soheilnouri
04-05-2014, 14:20
مگه قراره هر تيمي هر سال جام نگيره مربيش اخراج بشه؟تيم تا اخرين هفته تو كورس ليگ برتر بوده و جز چهار تيم هم رفته در حاليكه خيلي از غولها حذف شدن..تيمي مثل مادريد با اين همه ادعا بعد ١٢ سال رفته فينال...امسال عملكرد مورينيو عالي بود!
دقیقآ
بعضیا جوری صحبت میکنن انگار مورینیو فاتح سه گانه تحویل گرفته و امسال دستش از جام کوتاه مونده :n27:
عزیز من برو جدول لیگ در سه فصل گذشته رو ببین که چند امتیاز گرفتیم و کجای جدول بودیم
این تیم پارسال از مرحله گروهی سی ال هم نیومد بالا و تو لیگ هم از نوامبر از کورس قهرمانی خارج شد
arashsard
04-05-2014, 15:53
منم با نظرات دوستان موافقم ... با توجه به داشته های مورینیو از نظر مهره این نتایج خیلی خوب بود ... هر چند اگه خوش شانس هم بودیم میتونستیم حداقل یه جام بگیریم .... مطمئنا مورینیو با توجه به شناختی که از تیم به دست آورده میدونه چی میخواد ... مهره های لازم رو از بازار میگیره ... مورینیو چندین بار هم توی مصاحبه هاش گفته بود این فصل انتظار جام نداشته باشید ... گفت من میخوام تیمی بسازم که که سال های آینده بهترین تیم جهان میشه ...:n16: من خیلی به این مرد اعتقاد دارم ... متاسفانه بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن هیچ وقت شرایط و موقعیت ها رو درک نمیکنن ... همش در حال مقایسه هستن ... هیچی هم در نظر نمیگیرن ...
Sepehr SS
04-05-2014, 16:23
منم با نظرات دوستان موافقم ...با توجه به داشته های مورینیو از نظر مهره این نتایج خیلی خوب بود ... هر چند اگه خوش شانس هم بودیم میتونستیم حداقل یه جام بگیریم .... مطمئنا مورینیو با توجه به شناختی که از تیم به دست آورده میدونه چی میخواد ... مهره های لازم رو از بازار میگیره ... مورینیو چندین بار هم توی مصاحبه هاش گفته بود این فصل انتظار جام نداشته باشید ... گفت من میخوام تیمی بسازم که که سال های آینده بهترین تیم جهان میشه ...:n16: من خیلی به این مرد اعتقاد دارم ... متاسفانه بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن هیچ وقت شرایط و موقعیت ها رو درک نمیکنن ... همش در حال مقایسه هستن ... هیچی هم در نظر نمیگیرن ...
اصلا حق با شماست، من دیگه نظری نمیدم اینجا تا عشاق مورینیو ناراحت نشن.
Good afternoon! Here's the team to play Norwich:
Schwarzer; Ivanovic, Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Cole; Lampard, Matic; Salah, Willian Oficial ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), André Schürrle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Ba.
Subs: Hilario, Kalas, David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Marco van Ginkel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Samuel Eto'o ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
mohammad varaste
04-05-2014, 18:20
بدون رامیرز خیالم از بابت برد توی این دو بازی راحته:n06:
brad pitt
04-05-2014, 20:26
سلام
صحنه ی خطا روی شورله پنالتی نبود ؟
هوادارو در لندن باید یه پول دستی جمع کنند بدند تورس از این تیم بره . 3 تا موقعیت عالی خراب کرد
ماتیچ باز هم عالی بود + شورله و ویلیان و هازارد و دفاع . شورله و ماتیچ مشهودتر بود
نیمه اول بازی اصلا خوب نبود
ولی نیمه دوم با اومدن ازار و لوئیز خیلی تیم بهتر کار کرد و میشه گفت ازار وظیفش رو به خوبی انجام داد
البته نتیجه میشه گفت هیچ تاثیری نداشت و در هر حال ما سوم میشدیم
دمبا با و ویلیان و صلاح و تورس خیلی خیلی بد بازی کردن و به نظرم فصل بعد بهترین کار ممکن رد کردن تورس و با و اتوئو هست
دوتا پنالتی هم نگرفت داور که البته دیگیه عادی شده واسمون:دی
بزرگترین اشتباه مورینیو توی عمش میتونه فروشه ازار باشه که البته به نظرم خیلی بعید هست
رسانه های فرانسوی دارن کاری میکنن که ازار با مورینیو رابطششون خراب بشه و ازار بره پاریس
mohammad varaste
04-05-2014, 20:36
خب خدا رو شکر تونستیم این امتیاز حساسو از نوریچ بگیریم:n02:
بازی مساوی شد و دیگه با قهرمانی کاملا خداحافظی کردیم
این چلسی در مقابل تیمهای دفاعی مشکلات زیادی داره و اصلا برای این نوع بازی ساخته نشده و ابزارشو نداره
در نیمه دوم بالای 20 موقعیت گل داشتیم اما با این مهاجمان هیچکدام از این موقعیت ها تبدیل به گل نمیشه چند تا تیر دروازه حداقل یک پنالتی هم برامون نگرفتن
در اینجور بازیها یکی مثل ماتا میتونه گره را باز کنه که متاسفانه خلاءش تو تیم احساس میشد و ویلیان اصلا در حد و انداره های ماتا نیست
امیدوارم مورینیو اشتباهشو دیگه تکرار نکنه و ازارد را هم رد نکنه که دیگه تیم کلا بدون بازیکن خلاق میشه
چلسی 2-2 وست برومویچ
استوک سیتی 3-2 چلسی
وست برومویچ 1-1 چلسی
چلسی 0-0 وستهم
ساندرلند 2-1 چلسی
چلسی 0-0 نوریچ سیتی
استون ویلا 1-0 چلسی
کریستال پالاس 1-0 چلسی
---
یعنی قهرمان میشدیم نامردی بود:n02: ... زشته این نتایج به خدا
هافبک هامون به جز هازارد اصن نمیتونن موقعیت بسازن برای مهاجمان و مهاجمانمون هم توی جایگیری افتضاح هستن ( اتوئو یه کم بهتره از دو تای دیگه )
غیر از خط حمله مورینیو باید فکری کنه به حال خط هافبک
این سیستم 1-3-2-4 هم به نظرم اصلآ به درد چلسی نمیخوره و از فصل دیگه باید دو مهاجمه بازی کنیم
چلسی 2-2 وست برومویچ
استوک سیتی 3-2 چلسی
وست برومویچ 1-1 چلسی
چلسی 0-0 وستهم
ساندرلند 2-1 چلسی
چلسی 0-0 نوریچ سیتی
استون ویلا 1-0 چلسی
کریستال پالاس 1-0 چلسی
---
یعنی قهرمان میشدیم نامردی بود:n02: ... زشته این نتایج به خدا
هافبک هامون به جز هازارد اصن نمیتونن موقعیت بسازن برای مهاجمان و مهاجمانمون هم توی جایگیری افتضاح هستن ( اتوئو یه کم بهتره از دو تای دیگه )
غیر از خط حمله مورینیو باید فکری کنه به حال خط هافبک
این سیستم 1-3-2-4 هم به نظرم اصلآ به درد چلسی نمیخوره و از فصل دیگه باید دو مهاجمه بازی کنیم
باکلیات حرفاتون موافقم به جز قسمت اخر:دی
اتفاقا به نظرم 1-3-2-4 خیلی خوب به درد چلسی میخوره با اون ترافیک هافبک های حجومی و وینگر ها
بازی کردن با دو مهاجم فکر میکنم دیگه منسوخ شده چون هافبک های حجومی و وینگر ها بهتر از مهاجم میتونن تو کارای دفاعی هم شرکت کنن و تیم انعطاف بیشتری داره
البته به شرط اینکه اون مهاجم نوک قدر فرصتارو بیشتر بدونه و از 3 تا موقعیت حداقل یکیشو گل کنه:n27:
soheilnouri
04-05-2014, 23:07
باکلیات حرفاتون موافقم به جز قسمت اخر:دی
اتفاقا به نظرم 1-3-2-4 خیلی خوب به درد چلسی میخوره با اون ترافیک هافبک های حجومی و وینگر ها
بازی کردن با دو مهاجم فکر میکنم دیگه منسوخ شده چون هافبک های حجومی و وینگر ها بهتر از مهاجم میتونن تو کارای دفاعی هم شرکت کنن و تیم انعطاف بیشتری داره
البته به شرط اینکه اون مهاجم نوک قدر فرصتارو بیشتر بدونه و از 3 تا موقعیت حداقل یکیشو گل کنه:n27:
منسوخ نشده.احيا شده.ليورپول با دو مهاجمً امسال كولاك كرد
گریه های اشلی کول بعد از بازی امروز واقعا ناراحت کننده بود ای کاش یکسال دیگه قراردادشو تمدید کنند :n03:
arashsard
05-05-2014, 01:43
اصلا حق با شماست، من دیگه نظری نمیدم اینجا تا عشاق مورینیو ناراحت نشن.
دوست عزیز من مطمئنم شما از تک تک ما بیشتر چلسی رو دوست داری و دلت میسوزه ... اما متاسفانه با مورینیو و برنامه هاش مشکل داری ... بنظرم بهترین مربی که به درد چلسی میخوره مورینیو هست .... شما خودت دوست داری کی مربی چلسی باشه ... برنامه هاش چی باشه ؟؟؟ آیا با یه فصل حضور میتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟؟ الان با این شرایط بنظرت کی به درد چلسی میخوره ؟؟
-----------------
اما بازی نوریچ هم مساوی صفر صفر... واقعا دیگه خرید مهاجم از نون شب هم واجبتره ... مهاجمای ما نقش جلبک رو دارن .... من خیلی میترسم ... میترسم از اینکه یه مهاجم در حد تورس با اون مبلغ بگیریم و به سرنوشت شوچنکو و تورس دچار بشه ... واقعا باید خیلی خیلی دقت در خرید مهاجم بکنیم ....
Sepehr SS
05-05-2014, 12:54
دوست عزیز من مطمئنم شما از تک تک ما بیشتر چلسی رو دوست داری و دلت میسوزه ... اما متاسفانه با مورینیو و برنامه هاش مشکل داری ... بنظرم بهترین مربی که به درد چلسی میخوره مورینیو هست .... شما خودت دوست داری کی مربی چلسی باشه ... برنامه هاش چی باشه ؟؟؟ آیا با یه فصل حضور میتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟؟ الان با این شرایط بنظرت کی به درد چلسی میخوره ؟؟
ممنونم که حداقل با منطق با این قضیه برخورد میکنی و مثل بقیه احساسی، از کسی حمایت نمیکنی. هر کس نظری برای خودش داره و به زور نمیشه کسی رو مجبور کرد اعتقادش رو عوض کنه. من اعتقاد دارم برگشت مورینیو به چلسی اشتباه بود، درسته تیم رو برد جزو چهار تیم CL و تو لیگ هم تا هفته های آخر شانس قهرمانی داشت ولی کیفیت بازی های تیم هم مهمه و اینکه برای تیمی به بزرگی چلسی، این نتایج افتخار حساب نمیشه. پارسال بنیتز مگه با چلسی بد نتیجه گرفت که همه میگن پارسال افتضاح بودیم، خب دی متئو اول فصل بود و اون خوب نتیجه نگرفت. مربی های قبلی چلسی هم من از اولش با انتخاب ویاش بواش مخالف بودم، اصلا در حد تیمهای بزرگ نیست یا اسکولاری که انتخابش برای چلسی خنده دار بود. چطور کسی نمی یاد نتایج مورینیو رو با نتایج آنجلوتی مقایسه کنه؟ یا حتی دوره کوتاه گاس هیدینک؟ امسال چلسی به نظر من به جز بازی با سیتی تو اتحاد و بازی 6-0 آرسنال بازی های خوبی انجام نداد، حالا اگه نتیجه میگرفت میگفتیم مهم نتیجه هستش نه نوع بازی، ولی الان نتیجه هم نگرفته. مگه تیمی مثل فولام که نوریچو میبره، مهاجمش سوارزه؟ دیگه چلسی با این همه بازیکن نتونه امثال ساندرلند و نوریچ رو ببره به هیچ عنوان شخصیت قهرمانی نداره. این جنگ های بیخودی هم که مورینیو با ادن آزارد راه انداخته، چه معنی داره آخه؟ نکنه میخواد آزاردم مثل ماتا بیرون کنه از چلسی؟ حالا مهم نیست که حرفهای منو جدی نمیگیرین ولی دقیقا یکسال دیگه به حرفهای من میرسین که دیگه دوره قهرمان شدن با دفاع اتوبوسی گذشته.
brad pitt
05-05-2014, 15:13
دوستان اشلی واقعن رفت ؟
یکی از بهترین مدافع چپ های دهه ی اخیر جهان
Sepehr SS
05-05-2014, 16:52
دوستان اشلی واقعن رفت ؟
یکی از بهترین مدافع چپ های دهه ی اخیر جهان
به احتمال بالای ۹۵ درصد اشلی کول از چلسی میره. خیلی ناراحت شدم عکس گریه هاش رو دیدم:n28:، انگار همین دیروز بود که اومد چلسی، دقیقا یادمه با چه جنجالی اومد چلسی. چقدر زود گذشت این دوران، در واقع باید بگیم عمر ما چه زود میگذره! هنوز بازی های فوق العاده اشلی جلوی رونالدو یادم نرفته. یکی از محبوب ترین بازیکن های چلسی بود برای من، حیف که این فصل خیلی در حقش اجحاف شد. امیدوارم هر جا میره موفق باشه و همچنین از صمیم قلب آرزو میکنم که برای جام جهانی انتخاب بشه. البته امیدوارم باشگاه به این راحتی اشلی رو از دست نده، میتونه یه الگوی فوق العاده برای دفاع چپ جوون بعدی تیم باشه و هنوز هم از لحاظ فنی بازیکن خوبیه.
جان تری که قطعا میمونه، لمپارد و کول ولی تکلیفشون مشخص نیست. به نظر من که قرارداد همشون باید تمدید بشه، لمپارد و کول هنوز هم میتونن برای تیم موثر باشن.
REZAHOSEYNGANI
05-05-2014, 18:07
به گفته مورینیو,لمپارد و تری و کول در باشگاه میمونن.
مورینیو پس از تساوی بدون گل مقابل نوریچ سیتی، بار دیگر از دست رفتن موقعیت ها را عامل عدم پیروزی تیمش دانست.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، گفته می شود دیگو کوستا و کاوانی به همراه ماریو ماندزوکیچ سه بازیکنی هستند که چلسی قصد جذب آن ها را دارد. چلسی در این فصل مقابل تیم های کوچک بارها موقعیت های فراوانی داشت ولی به در بسته خورد، این اتفاق شب گذشته مقابل نوریچ سیتی نیز اتفاق افتاد.
مورینیو به تلویزیون چلسی گفت: "مقابل تیم هایی که بیشتر تدافعی هستند، خشن بازی می کنند و می خواهند گل نخورند تا این که فوتبال بازی کنند، همیشه یک شکل بازی می کنیم."
"بازیکنان خوبی داریم ولی مهاجمی ندارم تا در فضاهای کوچک یک حرکت انجام دهد، گل بزند و دروازه را باز کند. در اینجور بازی ها فقط لازم است دروازه را باز کنید. وقتی دروازه باز شود، باز شده و سعی می کنید که بیشتر گل بزنید. قادر به انجام این کار نبودیم."
"باید تلاش کنیم تا به عنوان یک تیم برنده باشیم، به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم، ولی همچنین بازیکنان تهاجمی با غریزه تمام کنندگی اضافه کنیم تا با تعداد گل های بالای خود، تیم را به سطح متفاوتی برساند."
"این چیزیست که باشگاه قصد انجامش را دارند، البته این را هم باید در نظر گرفت که همین الان هم مهاجمان خوبی داریم."
Sepehr SS
05-05-2014, 20:07
به گفته مورینیو,لمپارد و تری و کول در باشگاه میمونن.
مورینیو حرف زیاد میزنه، ضمنا نگفته که قطعا میمونن، گفته که باید تو تابستون شرایط بررسی بشه و بعد تصمیم قطعی گرفته میشه براشون. اشلی کول که با این بی عدالتی که امسال مورینیو در حقش کرد، خیلی بعید میدونم بمونه.
arashsard
05-05-2014, 20:47
به احتمال بالای ۹۵ درصد اشلی کول از چلسی میره. خیلی ناراحت شدم عکس گریه هاش رو دیدم:n28:، انگار همین دیروز بود که اومد چلسی، دقیقا یادمه با چه جنجالی اومد چلسی. چقدر زود گذشت این دوران، در واقع باید بگیم عمر ما چه زود میگذره! هنوز بازی های فوق العاده اشلی جلوی رونالدو یادم نرفته. یکی از محبوب ترین بازیکن های چلسی بود برای من، حیف که این فصل خیلی در حقش اجحاف شد. امیدوارم هر جا میره موفق باشه و همچنین از صمیم قلب آرزو میکنم که برای جام جهانی انتخاب بشه. البته امیدوارم باشگاه به این راحتی اشلی رو از دست نده، میتونه یه الگوی فوق العاده برای دفاع چپ جوون بعدی تیم باشه و هنوز هم از لحاظ فنی بازیکن خوبیه.
جان تری که قطعا میمونه، لمپارد و کول ولی تکلیفشون مشخص نیست. به نظر من که قرارداد همشون باید تمدید بشه، لمپارد و کول هنوز هم میتونن برای تیم موثر باشن.
البته خیلی بازی های دیگه رو هم خوب بودیم ... برگشت با سن ژرمن ...برد 3 بر یک مقابل یونایتد ... بردن تاتنهام ... دبل کردن شالکه ... برگشت با گالا ... البته 2 بر صفر مقابل سیتی واقعا فوقو العاده بودیم .. حتی از 6 بر صفر آرسنال بهتر بودیم ... این نشون میده چلسی و مورینیو پتانسیل خوبی واسه خوب بازی کردن دارن ... البته بازی های بد هم داشتیم ... :n01: مورینیو گفته دلیل دفاعی بازی کردن بعضی بازی ها نبود مهاجم نبود مهاجم کامل هست ... من مصاحبه ازش خوندم که البته بچه ها توو تاپیک گذاشته بودن گفته بود دلیل دفاع صفر توو بعضی بازی ها این بوده که وقتی دیده تیم 17 18 موقعیت ایجاد میکنه ولی به نتیجه نرسیده و باخته ( بازی با اورتون ) تصمیم گرفته این سیستم رو جایگزین کنه .... مطمئن باشید فصل بعد با اضافه شدن کاستا به تیم بازی های که مورینیو دوست داره نمایش میزاریم ... :n16: مورینیو همون که توو سیستم های دفاعی فوق العادس ... همون قد هم توو سیستم های هجومی موفقه ... فقط مهره های لازمشو میخواد .. این فصل اتوئو و تورس و با اون چیزایی که میخواست نبودن ... این فصل که تموم شد ... مطمئن باشید فصل بعد خیلی بهتر بازی میکنیم ... من کاملا با حرفتون که توو بعضی بازی های این فصل حتی اونایی که بردیم خوب نبودیم ... اما واقعا حیفه که تازه مورینیو پروژشو شروع کرده بزنیم همه چیو خراب کنیم ... :n16:
Sepehr SS
05-05-2014, 21:37
البته خیلی بازی های دیگه رو هم خوب بودیم ... برگشت با سن ژرمن ...برد 3 بر یک مقابل یونایتد ... بردن تاتنهام ... دبل کردن شالکه ... برگشت با گالا ... البته 2 بر صفر مقابل سیتی واقعا فوقو العاده بودیم .. حتی از 6 بر صفر آرسنال بهتر بودیم ... این نشون میده چلسی و مورینیو پتانسیل خوبی واسه خوب بازی کردن دارن ... البته بازی های بد هم داشتیم ... :n01: مورینیو گفته دلیل دفاعی بازی کردن بعضی بازی ها نبود مهاجم نبود مهاجم کامل هست ... من مصاحبه ازش خوندم که البته بچه ها توو تاپیک گذاشته بودن گفته بود دلیل دفاع صفر توو بعضی بازی ها این بوده که وقتی دیده تیم 17 18 موقعیت ایجاد میکنه ولی به نتیجه نرسیده و باخته ( بازی با اورتون ) تصمیم گرفته این سیستم رو جایگزین کنه .... مطمئن باشید فصل بعد با اضافه شدن کاستا به تیم بازی های که مورینیو دوست داره نمایش میزاریم ... :n16: مورینیو همون که توو سیستم های دفاعی فوق العادس ... همون قد هم توو سیستم های هجومی موفقه ... فقط مهره های لازمشو میخواد .. این فصل اتوئو و تورس و با اون چیزایی که میخواست نبودن ... این فصل که تموم شد ... مطمئن باشید فصل بعد خیلی بهتر بازی میکنیم ... من کاملا با حرفتون که توو بعضی بازی های این فصل حتی اونایی که بردیم خوب نبودیم ... اما واقعا حیفه که تازه مورینیو پروژشو شروع کرده بزنیم همه چیو خراب کنیم ... :n16:
خوب بازی کردن جلوی شالکه و گالا که برای چلسی، افتخار بزرگی نیست در واقع اگه جلوی اینا نتیجه نگیره، جای تعجبه. بازی با تاتنهام هم که حتما یادته مدافعین تاتنهام چه پاس گل هایی میدادن به مهاجمین چلسی، بازی با یونایتد هم اتفاقا چلسی خوب بازی نکرد، نتیجه گرفت ولی خوب بازی نکرد.
حرف مورینیو هم خیلی غیر منطقیه، یعنی هر تیمی مهاجم گرون قیمت مثل کاستا نداشته باشه باید دفاعی بازی کنه اونم از نوع اتوبوسیش؟ اینا فقط برای توجیه کردنه. همون بازی با اورتون رو من دقیقا یادمه، والا من که موقعیت مسلم گلزنی زیادی ندیدم که چلسی داشته باشه، به این آمار تعداد atempt ها توجه نکنین، موقعیت مسلم گلزنی مهمه که من به جز دو سه موقعیت چیزی ندیدم. مورینیو فقط توی سیستم دفاعی تبحر داره و به هیچ وجه نمیتونه فوتبال هجومی رو خوب اجرا کنه کما اینکه همیشه جلوی تیمهای کوچک مشکل داشته چون نمیتونه دفاعشونو باز کنه و تاکتیک خاصی برای مقابله با تیمهای دفاعی نداره. خوشحالم که فصل بعد یه مهاجم بزرگ هم میاد چلسی و دیگه این بهونه های غیر منطقی برای مورینیو وجود نداره، اون موقع مشخص میشه من درست میگم یا نه.
arashsard
05-05-2014, 22:39
خوب بازی کردن جلوی شالکه و گالا که برای چلسی، افتخار بزرگی نیست در واقع اگه جلوی اینا نتیجه نگیره، جای تعجبه. بازی با تاتنهام هم که حتما یادته مدافعین تاتنهام چه پاس گل هایی میدادن به مهاجمین چلسی، بازی با یونایتد هم اتفاقا چلسی خوب بازی نکرد، نتیجه گرفت ولی خوب بازی نکرد.
حرف مورینیو هم خیلی غیر منطقیه، یعنی هر تیمی مهاجم گرون قیمت مثل کاستا نداشته باشه باید دفاعی بازی کنه اونم از نوع اتوبوسیش؟ اینا فقط برای توجیه کردنه. همون بازی با اورتون رو من دقیقا یادمه، والا من که موقعیت مسلم گلزنی زیادی ندیدم که چلسی داشته باشه، به این آمار تعداد atempt ها توجه نکنین، موقعیت مسلم گلزنی مهمه که من به جز دو سه موقعیت چیزی ندیدم. مورینیو فقط توی سیستم دفاعی تبحر داره و به هیچ وجه نمیتونه فوتبال هجومی رو خوب اجرا کنه کما اینکه همیشه جلوی تیمهای کوچک مشکل داشته چون نمیتونه دفاعشونو باز کنه و تاکتیک خاصی برای مقابله با تیمهای دفاعی نداره. خوشحالم که فصل بعد یه مهاجم بزرگ هم میاد چلسی و دیگه این بهونه های غیر منطقی برای مورینیو وجود نداره، اون موقع مشخص میشه من درست میگم یا نه.
'گالا یووه رو حذف کرد ... اصلا تیم کوچیکی نیست ... بازی با تاتنهام هم قبلا گفتم پرس قوی بازیکنا باعث اشتباهات مدافعای تاتنهام شد ...
ولی بنظرم حرف مورینیو منطقه ... تیم های که این فصل هجومی کار کردن مهاجمای خوبی دارن ... سن ژرمن ( کاوانی - ایبرا ) سیتی ( که n تا مهاجم تاپ داره ) لیورپول ( سوارز که خودش یه لشکریه ) فقط کافی بود یکی از این مهاجا با همین کیفیت توو تیم مورینیو بود .. اون وقت میددی آمار گلزنی تا چه حده.... مورینیو با رئال آمار بالای صد گل فکر کنم 121 توو یه فصل رو داره ... پس اگه مهره داشته باشه میتونه همچین آماریی هم داشته باشه...
به گفته بسیاری از رسانه های انگلیسی و اسپانیایی، خوزه مورینیو قصد دارد رافائل واران را به چلسی اضافه کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، گزارشات از اسپانیا خبر یم دهند که مورینیو می خواهد بار دیگر با شاگرد سابقش، رافائل واران کار کند.
واران برخلاف فصل گذشته، با درخشش پپه و راموس هرگز جزو گزینه های اصلی کارلو آنجلوتی در این فصل نبوده و با مصدومیت زانویی که داشت، کار برایش بسیار سخت شده است.
به گفته روزنامه اسپانیایی ال کانفیدنسیال واران به سران مادرید گفته که می خواهد بیش از این ها در ترکیب تیمش حضور داشته باشد.
تاک اسپورت از انگلیس نیز ادعا کرده که مورینیو قصد دارد که با ارائه پیشنهاد جانشینی جان تری در چلسی به رافائل واران، او را برای جدایی از رئال مادرید متقاعد کند.
چلسی در ژانویه کورت زوما، مدافع جوان فرانسوی را به خدمت گرفت و مورینیو احتمالا رویای داشتن زوجی کاملا فرانسوی را برای سال های آینده در سر می پروراند.
طرفداری یه مطلب گذاشته در مورد چلسی این فصل و عملکردش با مورینیو
دوستانی که فکر میکنن مورینیو کارش ضعیف بوده این فصل، این مطلبو اگه نخوندن بخونن شاید نظرشون عوض بشه
هرچند از طرفداری زیاد خوشم نمیاد ولی این مقالش مقاله خوبی بود
چلسی در آستانه رقم خوردن فصلی دیگر بدون جام قرار دارد و این قضیه اصلا به مذاق مسئولین و هواداران چلسی خوش نمی آید. اگر دقیق تر نگاه کنیم امسال سالی موفق بوده نه سالی سرشار از ناکامی. شاید بپرسید به چه دلیل؟
تابستان در حالی برای هواداران چلسی شروع شد که هواداران شاهد بازگشت مرد محبوب استمفوردبریج، این بار در هیبت آقای شاد به چلسی بودند. مورینیو تیمی ناقص را تحویل گرفت و برای تکمیل این تیم تلاش کرد. شاید از چشم برخی تلاش های مورینیو بی ثمر بوده اما در واقع وی به طور کامل در کار خود موفق عمل کرد.
چلسی از سال 2010 تا کنون از نبود یک هافبک میانی توانمند و میانه دار رنج می برد و سال 2012 پس از خروج دروگبا از چلسی این بار شاهد نقطه ضعف دیگری در چلسی در پست مهاجم نوک بودیم. در تابستان تلاش های مسئولین برای خرید یک مهاجم شش دانگ و یک هافبک میانه دار توانمند ثمری نداشت و تنها به خرید سامی اتوئو پا به سن گذاشته و مارکو فن خینکل جوان بسنده کرد، گرچه با خرید ویلیان و شورله توان هجومی بالایی به چلسی بخشید.
چلسی مورینیو، تیمی سرشار از بازیکنان جوان که نیاز به هماهنگ ساختن دارند، از همان ابتدا فراتر از انتظارات کارشناسان ورزشی نتیجه گرفت و این امر تا حدودی به ضرر چلسی بود. مورینیو از ابتدا فصل اعلام کرد که چلسی هنوز کامل نشده و انتظار جام نداشته باشید اما به دلیل نتایج درخشان این انتظارات بالا رفت.
آخر مگر می شود بدون داشتن یک هافبک میانه دار توانمند که نقش اساسی در کنترل بازی دارد در لیگی فرسایشی چون انگلیس فقط بر مبنای دفاع و ضد حمله قهرمان شد؟ مگر می شود بار گلزنی تنها بر روی دوش هافبک های تیم باشد و تیم در یک رقابت بلند مدت چون لیگ قهرمان شود؟ مگر می توان بدون داشتن مهاجمی شش دانگ با ضد حمله در بازی های حذفی روند پیروزی را یکنواخت نگاه داشت؟
منطقی نگاه کنیم با ابزاری که مورینیو در دست داشت بدون شک نتایجی فراتر از حد انتظار گرفت. شاید برخی خرده بگیرند که چلسی مهره های فراوانی داشت، بله درست است مهره های فراوان در خط دفاعی و در پست هافبک تهاجمی و وینگ، اما چه سود وقتی دو حفره بزرگ در خط میانی و قلب خط حمله تیم وجود داشت؟
چلسی چه در لیگ و چه در لیگ قهرمانان فراتر از حد انتظار بود. بردن تمام تیم های بزرگ انگلیس و حضور در جمع 4 تیم پایانی، برای تیمی که سال گذشته در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و در لیگ برای کسب سهمیه اروپا می جنگید. منصف باشید، فراتر از عالی است.
چلسی در خانه برابر اتلتیکو حذف شد، بیایید بهانه نیاوریم نه داوری در کار بود و نه بدشانسی، حتی به لحاظ قدرت تیمی چلسی قوی تر از مادریدی ها بود، اما مشکل کار کجا بود؟ چرا چلسی که در خانه حریف تیم های بزرگ را به زانو در آورده بود در خانه خود برابر تیمی در حد و اندازه های اتلتیکومادرید شکست خورد؟
بزرگترین عامل باخت چلسی بدون شک گل دقایق پایانی نیمه اول مادریدی ها بود روی اشتباه تعجب برانگیز اشلی کول که بازی را 1-1 کرد. این گل تمامی معادلات را بر هم زد. سخت است مقابل تیمی با توان فیزیکی بالا و فلسفه بسیار خشن اتلتیکو که خطا کردن عضوی از دی ان ای آنهاست به بازی بازگشت. آن هم با وجود دو حفره بزرگ در خط میانی و خط حمله تیم.
تیم چلسی اکنون یک اسکلت کامل است که تنها به مقداری دیوار برای کامل شدن نیاز دارد. چلسی اکنون توان دفاعی بالا و توان موقعیت سازی ترسناکی دارد و تنها به یک مهاجم نیاز دارد که بتواند این موقعیت ها را به گل تبدیل کند. سال آینده ماتیچ در اروپا هم می تواند بازی کند و بدون شک نیاز اصلی چلسی تنها یک مهاجم است.
گزینه اصلی چلسی برای خط حمله مهاجم برزیلی الاصل اتلتیکومادرید یعنی دیگو کوستا می باشد که برخی خبرگذاری ها از حتمی شدن این انتقال خبر داده اند اما باید تا روز نهایی شدن انتقال صبر کرد.
از سه مهاجم چلسی بدون شک دمبا با و سامی اتوئو را سال دیگر نخواهیم دید و تنها تورس به دلیل مسائل اقتصادی در چلسی ماندگار خواهد شد. بازگشت لوکاکو جوان از انتقال قرضی و حضور دیگو کوستا در خط حمله چلسی می تواند تا سال ها خط حمله این تیم را بیمه کند.
زمزمه های خروج بازیکنانی چون لوییز و رامیرس نیز به گوش می رسد و در صورت اتفاق این قضیه چلسی باید به دنبال خرید یک هافبک کلاس جهانی دیگر باشد یا به لمپارد پا به سن گذاشته که بیشتر هجومی است تا دفاعی و بازیکنان جوانی چون فن خینکل، آکه، رومئو، مک ایچران و حتی ساویله اعتماد کند.
در هرحال چیزی که سال آینده از چلسی خواهیم دید چهره همیشگی چلسی یعنی یک چهره مدعی در همه جام هاست. بازگشت لیورپول به بالای جدول، قدرت گرفتن آرسنال و منچسترسیتی، بازگشت احتمالی یونایتد به مدعیان و حتی پیشرفت های اورتون روبرتو مارتینز و تاتنهام، سال آینده نوید رقابتی بسیار جذاب تر از امسال در لیگ انگلیس را می دهد.
به نقل از طرفداری
پ.ن:
همیشه گفتم که از حاشیه های مورینیو متنفرم، ولی اگه نگیم بزرگترین، به عنوان یکی از بزرگترین مربی های جهان قبولش دارم. و بزرگترین مربی تاریخ باشگاه
brad pitt
07-05-2014, 21:31
سلام
دوستان امروز سالگرد اون بازی بارسلونا . چلسی سال 2009 هست که کثیف ترین داوری تاریخ که 6 پنالتی مسلم و برامون در اون بازی داور نروژی نگرفت هست
من که هروقت یاد اون بازی میوفتم حالم گرفته میشه چون تیم خیلی شایسته قهرمانی بود با گاس هیدینگ
کثیف ترین داوری که تاریخ هم فراموش نمیکنه
Sepehr SS
07-05-2014, 21:37
سلام
دوستان امروز سالگرد اون بازی بارسلونا . چلسی سال 2009 هست که کثیف ترین داوری تاریخ که 6 پنالتی مسلم و برامون در اون بازی داور نروژی نگرفت هست
من که هروقت یاد اون بازی میوفتم حالم گرفته میشه چون تیم خیلی شایسته قهرمانی بود با گاس هیدینگ
آره، منم یادمه، واقعا فاجعه بود داوری اون بازی، بدترین داوری یک بازی که تو عمرم دیدم. فکر کنم اگه اون موقع مورینیو مربی تیم بود، آخر بازی میرفت سر داور رو می برید!!! ولی واقعا یادش بخیر، عجب تیمی ساخته بود گاس هیدینک، اون تیم حقش بود با اقتدار قهرمان CL بشه.
arashsard
08-05-2014, 02:08
سلام
من هیچ وقت قدرت هافبک اون تیمو یادم نمیره ... اسین لمپارد و بالاک ... جلوشونم دروگبا و آنلکا ... واقعا فوق العاده بود .... تنها چیزی که میتونست جلو اون تیمو گرفت تام هیننگ بود ... لعنت بر اون کله کچلش :n03:
soheilnouri
08-05-2014, 02:16
از بالاكً راضي بودين؟بنظرم موفق بود تو تيم
arashsard
08-05-2014, 02:38
از بالاكً راضي بودين؟بنظرم موفق بود تو تيم
بالاک رو خیلی دوست داشتم .. بالاک خصوصیات خوب زیاد داشت ... قوی ، شوت زن ، سر زن ....
اون تیم سال 2009 یه خصوصیت منحصر به فرد داشت ... اینکه توو همه خطوط یه کاپیتان داشت ... چک توو دروازه کاپیتان جمهوری چک ... تری توو دفاع کاپیتان انگلیس ... بالاک توو میانه کاپیتان آلمان ... دروگبا هم توو حمله کاپیتان ساحل عاج ... یادش بخیر ...
soheilnouri
08-05-2014, 07:41
بالاك كاملترين هافبكي بود كه تاحالا ديده يودم
"Petr Cech successfully underwent surgery today (Wednesday) following his shoulder dislocation in the Champions League semi-final first leg against Atletico Madrid," read a statement on the club's official website.
"He will be out for approximately eight to 10 weeks."
"به دنبال مصدومیت دررفتگی شانه در بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید، امروز (چهارشنبه) پیتر چک با موفقیت عمل جراحی را پشت سر گذاشت."
"وی در حدود 8 تا 10 هفته در تیم حضور نخواهد داشت."
مورینیو در کنفرانس خبری امروز بعد از ظهر خود راجع به مسائل مختلفی صحبت کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در حالی که حالا دیگر هیچ شانسی برای قهرمانی ندارند، در آخرین بازی باید به مصاف کاردیف سیتی بروند.
مورینیو در کنفرانس خبری خود گفت: "فرانک لمپارد بیمار است و الان در تخت خواب به سر می برد. اگر امروز در رخت خواب باشد، فکر نمی کنم فردا شرایط سفر کردن با تیم را داشته باشد. ساموئل اتوئو امروز در تمرینات مصدوم شد و جان تری هم دیروز مشکل کوچکی برایش پیش آمد. آن ها هم نمی توانند بازی کنند."
خوزه مورینیو ادامه داد: "فصل مثبتی بود، تغییر و تحولی عظیم با نگرشی رقابتی داشتیم. سال قبل ماه نوامبر از کورس قهرمانی خارج شدیم، ولی منچستر یونایتد قهرمان شد فاصله 20 امتیاز بود. پس از آن فاصله را کم کردیم ولی همیشه فاصله زیادی با صدر داشتیم. این فصل تا لحظه ای که از نظر ریاضی قهرمانی غیر ممکن شد، جنگیدیم. تا دو هفته مانده به پایان لیگ."
"در اروپا فصل پیش از گروهی بالا نیامدیم، به لیگ اروپا سقوط کردیم ولی این فصل به نیمه نهایی رسیدیم. نمی گویم تا آخرین دقیقه بازی دوم جندگیدیم ولی در شروع نیمه دوم در وضعیت خوبی برای صعود به فینال قرار داشتیم، پس از نظر رقابتی تحول بزرگی در چلسی به وجود آمده."
"برخی از بازیکنان تجربه جنگیدن برای جام را برای اولین بار در لیگ قهرمانان حس می کردند، این تجربه با بازی در مراحل حذفی بدست می آید."
"این از آن فصل هایی نیست که بخواهیم برایش شادی کنیم. به خاطر این که در چنین فصل سختی در لیگ برتر توانستیم سوم شویم و به گروهی لیگ قهرمانان فصل بعد بدون نیاز به پلی آف صعود کنیم از خوش حالی نمی پریم، ولی وقتی فصل شروع شد می دانستیم ممکن است که این اتفاق رخ دهد."
"برای بعضی از تیم ها سوم شدن چیزیست که با خوشحالی به آن نگاه می کنند، ولی ما نه، من هم نه. به همین خاطر ترمکز ما آماده شدن برای فصل بعد است."
مورینیو در مورد نقل و انتقالات نیز گفت: "خرید یک مهاجم چیزیست که مدت زمان زیادیست رویش کار می کنیم. در دسامبر و ژانویه وقتی همه شما می پرسیدید و تلاش می کردید که بفهمید چرا مهاجم نمی خریم، گفتم این چیزیست که رویش کار می کنیم و برای آینده ای دراز مدت آماده می شویم، نه فقط یک راه حل فوری که به ما برای ادامه فصل کمک کند."
"طبیعی است که یک مهاجم بگیریم، طبیعی است که می خواهیم پیشرفت کنیم. مهاجمان خوبی داریم، بازیکنان خوبی هم داریم، ولی هر تیمی در تابستان می خواهد پیشرفت کند و منطقه ای که ما از ژانویه مشخص کرده ایم که قصد داریم آن را بهتر کنیم، پست مهاجم است.در حال حاضر سه مهاجم داریم، به طور معمول، یک بازیکن می آید و یکی می رود."
"با توجه به این که نقل و انتقالات تا 31 آگوست باز است، مردم صبر می کنند تا ببینید چه پیش می آید. خیلی سخت است که معامله ها را اول فصل نهایی کرد، خصوصا با وجود جام جهانی. حالا بازیکنان حضور ندارند و به جام جهانی می روند پس وقت بیشتری برای آنالیز جزئیات و انتخاب بازیکنان وجود دارد تا برای پروژه فصل بعد و نقل و انتقالات تصمیم گرفت."
مورینیو در پایان گفت: "دوست داشتم که برگردم و از اکثر اتفاقاتی که در فوتبال انگلیس افتاده لذت بردم. من از شکست لذت نمی برم، ولی باختن بازی، مثلا به کریستال پالاس، مفهوم فوتبال انگلیسی است. باختن به نیوکاسل، فوتبال انگلیسی است."
"باختن به نحوی که ما جلوی ساندرلند و استون ویلا باختیم، انگلیسی نیست، ولی این اتفاقات می افتند و خواهند افتاد. در فوتبال اگر خیلی به گذشته فکر کنید، چه به خاطرات خوب و بدش، راه درستی را جهت آماده شدن برای آینده انتخاب نکرده اید."
دروازهبان اتلتيکو به چلسي باز ميگردد
سرمربي چلسي، مورينيو قصد دارد سال آينده کورتواي جوان را به استمفوردبريج بازگرداند تا بر سر جايگاه خود با دروازه بان بزرگ چلسي، پتر چک رقابت کند.
اين دروازه بان توانمند بلژيکي سال 2011 از گنک بلژيک با قراردادي 5 ساله به چلسي پيوست و تاکنون به مدت سه سال به صورت قرضي در اتلتيکومادريد بازي کرده است.
کورتوا تنها يک بار براي چلسي به ميدان رفته است اما چلسي قصد دارد پس از بازي در فينال ليگ قهرمانان اروپا وي را از ويسنته کالدرون بازگرداند تا رقابتي سنگين ميان وي و پتر چک براي جايگاه ثابت در دروازه چلسي ايجاد شود.
همچنين مسئولين چلسي قصد دارند پس از فينال ليسبون با اين ملي پوش بلژيکي براي تمديد قرارداد خود مذاکره کنند.
به گزارش ديلي ميل
خوزه مورینیو در مصاحبه ای به تمجید از ادن هازارد و گری کیهیل پرداخت و از برنامه هایش برای فصل بعد سخن گفت.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو عنوان کرد که گزارش خود را از اتفاقات این فصل و تصمیماتش برای فصل آینده را آماده کرده است و آن را تا روز دوشنبه به باشگاه می دهد.
مورینیو در مصاحبه ای جالب گفت: "فردا فصل برای من تمام شده است. گزارشی را مدت طولانیست که آماده می کنم و آن را دوشنبه به باشگاه می دهم. پس از آن باشگاه گزارشم را آنالیز می کند. سپس ملاقات می کنیم، مذاکره می کنیم و مسیری را برای عمل کردن به همه موارد پیدا می کنیم."
"من باشگاه نیستیم، من مربیم. باشگاه را از نظراتم آگاه می کنم، نه فقط این که نظرم را در راهرو های باشگاه به مسئولان بگویم. دوست دارم به نوشته هایم پایبند باشم و اعتبارشان حفظ شود و من همیشه این کار را با نوشتن آن ها انجام می دهم."
"روملدو لوکاکو چیزیست که به آن یک انتقال قرضی موفق می گویم. بعضی وقت ها بازیکنان قرضی جدا می شوند و در پایان فصل نمی توان دلیل مثبتی برای آن انتقال قرضی پیدا کرد، ولی لوکاکو همیشه بازی کرد، پس تجربه خوبی در لیگ برتر به همراه تیمی خوب پیدا کرده، مربی خوبی بالای سرش بوده و گلزنی هم کرده است."
"همین را می توان در مورد تیبوت کورتوا گفت. موارد قرضی که آنالیزشان می کنیم، موارد موفق هستند. گزارشات نهایی من در جزئیات خود این موارد را دارند. کار من این است، مسائل را آنالیز کنم، نظر بدهم و تصمیم خودم را بگیرم. باید با باشگاه کار کنم و به تصمیماتش احترام بگذارم، ولی به وضوح می دانم که فصل بعد چه می خواهم."
مورینیو در بخش بعدی صحبت هایش گفت: "گری به وضوح فصل فوق العاده ای داشته است. دو سال و نیم در چلسی بوده و مطمئنا این فصل بهترین فصلش بوده است."
"بر این باورم که بدون هیچ شکی او گزینه شماره 1 تیم ملی انگلیس است. تجربه جام جهانی بخشی از کارنامه ورزشی یک بازیکن و تحول اوست."
"او واقعا در اوج قرار دارد. پس از آن شخصیتش مهم است، مردی فروتن است که می خواهد یاد بگیرد، انتقادات را می پذرید و در جوابشان مثبت عکس العمل نشان می دهد. چه به عنوان یک بازیکن چه به عنوان یک فرد، خیلی دوستش دارم."
"ادن تحول عظیمی در فوتبال و شخصیتش داشته است. او نقطه اوجی داشت که مدت طولانی حفظش کرد، ماه ها توانست در اوج باشد. نتوانست در اوج فصل را تمام کند چون در مهم ترین لحظات فصل مصدوم شد، بازی برگشت مقابل پاریس و بازی رفت مقابل اتلتیکو را از دست داد. مقابل اتلتیکو در بازی برگشت بازی کرد، ولی در شرایط خوبش قرار نداشت. چند بازی در لیگ برتر به خاطر مصدومیت حضور نداشت، ولی به وضوح او بازیکنی با پیشرفتی بزرگ بود و امیدوارانه فصل بعد حتی بهتر هم می شود."
تغریبا با این صحبتا اطمینان پیدا کردم ازار فصل بعد تو چلسی میمونه:n12:
Our team to face Cardiff today:
Mark Schwarzer; Cesar Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Branislav Ivanovic, Tomas Kalas, Ashley Cole; John Mikel Obi, Nemanja Matic; Mohamed Salah, Oscar dos Santos Emboaba Júnior ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Subs: Hilario, Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Nathan Ake, John Swift, André Schürrle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Demba Ba.
یک ترکیب متفاوت در آخرین بازی لیگ
mohammad varaste
11-05-2014, 21:04
آخرین بازی لیگ رو هم بردیم 2-1
گل های چلسی رو شورله و تورس زدن
بازی نسبتا خوبی بود هیچ کدوم تیما نگیزه خاصی نداشتن با این تفاوت که چلسی بیشتر حمله کرد
ازار و ماتیچ خیلی خوب بودن مخصوصا ماتیچ که الان یه هافبک شیش دنگ شده
اصلا دلیل این انتقادا از مورینیو رو نمیفهمم پیشرفت تو تیم کاملا قابل مشاهدس چند تا سرمربی بودن که تو سال اولشون تونستن جام بیارن؟
اون هم با این مهاجمای از رده خارج شده
ایشالا سال دیگه با حفط بازیکنای خوبمون و چند تا خرید خوب بتونیم جام بیاریم :n12:
مورينيو: کسب رتبه سوم يک درام نيست
سرمربي چلسي پس از کسب رتبه سوم در پايان فصل اعلام کرد به دست آوردن اين رتبه براي او يک درام به شمار نميرود.
چلسي در هفته سي و هشتم ليگ برتر انگليس موفق شد در خانه کارديف سيتي دو بر يک به پيروزي برسد.
در اين ديدار کريگ بلمي در دقيقه 15 براي کارديف گل زد اما آندره شورله 73 و فرناندو تورس 75 دو بار براي چلسي گلزني کردند تا تيمشان را به پيروزي برسانند. آبيهاي لندن با اين نتيجه 82 امتيازي شده و فصل را در جايگاه سوم به پايان رساندند. کارديف هم که هفته گذشته سقوطش به دسته پايينتر مسجل شده بود با 30 امتياز قعر جدول را از آن خود کرد.
ژوزه مورينيو در مورد اين ديدار گفت: کسب رتبه سوم جدول نميتواند يک درام باشد. در فصلي که همه چيز به يک باره عوض شد بايد اين رتبه را بپذيريم. مقابل کارديف هم خيلي خوب بوديم و شايسته پيروزي، به خصوص در نيم ساعت پاياني ديدار بايد گلهاي بيشتري هم ميزديم. همچنان بايد روند رو به رشدمان را حفظ کنيم. بازيکنان جوان را در پُستهاي حساس قرار دادم تا خلاقيت آنها را ببينم. از همهشان راضي هستم.
مورينيو افزود: بازيکناني با غريزه گلزني ميخواهم زيرا ميخواهم تيمي داشته باشم که از هر موقعيتش گل بسازد. باشگاه هم براي اينکه بتواند بازيکنان خوبي به تيم بياورد تلاش ميکند. فرناندو تورس هم در برنامههاي فصل آينده من قرار دارد. او بازيکن خوبي است. او زياد گل نميزند اما کارهايي که براي تيم انجام ميدهد را دوست دارم.
به نقل از فارس
+
مورينيو: اتوئو ميرود؛ کول،تورس ودمبابا ميمانند
آقاي خاص گفت بعيد ميداند مدافع چپ انگليسي چلسي از اين تيم جدا شود اما مهاجم کامروني آبيپوشان لندن استفوردبريج را ترک خواهد کرد.
اشلي کول، دفاع چپ انگليسي تيم فوتبال چلسي هفته گذشته در آخرين ديدار خانگي اين فصل تيمش برابر نوريچ با چشماني که اشک در آنها حلقه زده بود زمين بازي را ترک کرد که اين موضوع سبب به وجود آمدن شايعاتي درباره جدايي قريبالوقوع او از آبيپوشان لندن شده است.
کول همچنين شب گذشته (يکشنبه) پس از آخرين بازي اين فصل چلسي برابر کارديف در صفحه خود در يکي از شبکههاي اجتماعي از هواداران چلسي تشکر کرد و خطاب به آنها نوشت: «هر اتفاقي رخ دهد شما بدانيد که در حق من لطف داشتيد». اين اتفاق در حالي رخ داد که کول در بازي برابر کارديف بازوبند کاپيتاني چلسي را بر بازو داشت.
اين اتفاقات سبب شد بر شايعه رفتن مدافع پيشين آرسنال دامن زده شود. با اين حال ژوزه مورينيو گفت بعيد ميداند کول چلسي را ترک کند.
وي اظهار داشت: از برنامه کول خبري ندارم اما بعيد ميدانم که او از چلسي برود. دليل اينکه ما در بازي با کارديف بازوبند را به اشلي کول داديم اين نبود که براي او فرصتي جهت يک خداحافظي زيبا فراهم کنيم. ما بازوبند را به او داديم چون باسابقهترين بازيکن چلسي در ميدان بود. کول قبل از ايوانوويچ به چلسي آمده و به همين دليل بازوبند را به او داديم. دليل کاپيتان شدن کول اين بود نه خداحافظياش با چلسي.
مورينيو در طول فصل بارها از عملکرد مهاجمان خود ابراز نارضايتي کرد و اخيراً اعتراف کرد در پايان فصل يک مهاجم جديد جذب خواهد کرد. گفته ميشود آقاي خاص در پايان فصل عذر سه مهاجم فعلي خود از جمله فرناندو تورس را ميخواهد اما او گفت اين مهاجم اسپانيايي در استمفوردبريج ميماند.
آقاي خاص تصريح کرد: فکر ميکنم تورس در چلسي خواهد ماند. با اين حال من از چيزي مطمئن نيستيم. تابستان طولاني است. در پايان بازي با کارديف به دستيارانم گفتم باورم نميشود که سه ماه ديگر بايد براي يک بازي رسمي صبر کنم.
مورينيو درباره وضعيت ديگر مهاجمان چلسي هم گفت: قرارداد ساموئل اتوئو تمام شده است و بنابراين او از جمع ما جدا خواهد شد. ما ميخواهيم يک مهاجم بياوريم اما فرناندو (تورس) و دمبابا هنوز قرارداد دارند و من از اين موضوع خوشحالم. من به شخصه با ماندن آنها در چلسي مشکلي ندارم و از آن استقبال ميکنم.
سرمربي پيشين رئال مادريد فصل را بدون کسب حتي يک جام به پايان ميرساند. او در اين خصوص و همچنين جايگاه تيمش در اين فصل (رده سوم) خاطرنشان کرد: ما هنوز در اواسط فرايند پيشرفت خود قرار داريم. ما اين فصل در حالي بايد براي قهرماني بازي ميکرديم که تيم هنوز در حال تغيير وتحول است.
وي تصريح کرد: ليگ برتر ليگ خطرناکي است که در آن به همان اندازه که براي قهرماني شانس داريد ممکن است پنجم شويد و سهميه ليگ قهرمانان را از دست بدهيد. سوم شدن چلسي يک تراژدي نيست و ما بايد بپذيريم که هنوز در اواسط پروسه تغيير و پيشرفت خود قرار داريم.
به نقل از تسنيم
باشگاه های چلسی و اتلتیکو مادرید بر سر انتقال دیگو کوستا با مبلغ 32 میلیون پوند به توافق رسیدند .
Sky Sports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sepehr SS
13-05-2014, 00:04
دیگو کاستا هم اومدنش داره کم کم قطعی میشه. خوشحالم که فصل بعد مورینیو دیگه بهانه ای برای نتیجه گرفتن نداره البته اگه دوباره مایک رایلی رو مقصر نتیجه نگرفتن تیمش معرفی نکنه.
جان تری قراردادش رو با چلسی یک فصل دیگر تمدید کرد.
[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
:n12:
جان تري قراردادش را با چلسي تمديد کرد
باشگاه فوتبال چلسي انگليس روز سه شنبه اعلام کرد جان تري کاپيتان اين تيم قرارداد جديدي را به مدت يک سال با چلسي امضا کرده است.
مدافع 33 ساله چلسي که در سن 14 سالگي در سال 1991 به اين تيم پيوسته ، بيش از 500 بازي براي چلسي انجام داده است.
تري به همراه چلسي يک بار در ليگ قهرمانان اروپا ، يک بار در ليگ اروپا ، سه بار در ليگ برتر انگليس ، پنج بار در جام حذفي انگليس و دو بار در جام اتحاديه باشگاههاي انگليس به عنوان قهرماني دست پيدا کرده است.
وي که سپتامبر 2012 از تيم ملي فوتبال انگليس کناره گيري کرده ، 78 بازي در تيم ملي انگليس انجام داده است.
بر اساس گزارش رسانه هاي انگليس ، فرانک لمپارد بازيکن خط مياني چلسي نيز قراردادي جديد با اين تيم امضا خواهد کرد اما آينده اشلي کول هنوز مشخص نشده است.
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي چلسي هفته گذشته گفت اميدوار است اين سه بازيکن در چلسي بمانند.
تري به پايگاه اينترنتي اين باشگاه گفت :« از اينکه قراردادم را با چلسي تمديد مي کنم تا براي بيستمين سال با اين باشگاه باشم خوشحالم. از تماشاگران و سرمربي ژوزه مورينيو که نقشي موثر داشت تا من يک فصل ديگر بازي کنم به خاطر حمايتهايشان تشکر مي کنم.»
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.