PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

30vil
16-02-2014, 08:48
مورينيو: منچسترسيتي شايسته اين پيروزي بود
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي تيم فوتبال چلسي انگليس تاکيد کرد منچسترسيتي در ديدار برابر چلسي که در مرحله يک هشتم پاياني جام حذفي انگليس با پيروزي دو بر صفر سيتي به پايان رسيد تيم برتر ميدان و شايسته پيروزي بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورينيو پس از اين ديدار گفت: «نمي‌توانم بگويم تيم من شايسته شکست بود فقط مي گويم منچسترسيتي بهتر از ما بود و بسيار بيشتر از ما شايسته پيروزي بود. با وجود اينکه گل دوم سيتي آفسايد بود اما شايسته پيروزي بود.»

مورينيو افزود :« زماني که تيم برتر پيروز مي شود يعني فوتبال سالمي برگزار شده است. در ديدار قبلي ، ما تيم برتر بوديم اما امروز سيتي بهتر بود.»

به گزارش خبرگزاري آلمان از لندن ، مانوئل پلگريني سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي نيز گفت :« اين پيروزي انتقام از چلسي نبود ،‌ مطمئنا ما نمي خواستيم بار ديگر در ورزشگاه خانگي برابر چلسي ببازيم.»

چلسي اين ماه در رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه خانگي سيتي با يک گل اين تيم را شکست داده بود.

اين دومين جامي است که چلسي از آن حذف مي شود.

پيش از اين نيز چلسي از جام اتحاديه فوتبال انگليس حذف شده بود و درحال حاضر براي کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس و جام قهرمانان اروپا رقابت مي کند.

ورزش3

Sepehr SS
17-02-2014, 00:26
همه دارن این حرف های خیلی زشت مورینیو راجع به ونگر رو مایه شرم برای چلسی میدونن. واقعا هم راست میگن، اینا چیه این اومده میگه آخه؟!!!! پیگرینی از این کارها میکنه یا راجرز؟ دیگه دوره اینکه با جنگ روانی و این چرندیات بخواد نتیجه بگیره، گذشته و باید به فکر مسائل فنی باشه نه این اراجیف. حالا خوبه خودش دو ساله هیچ جامی نبرده و از دو جام حذفی امسال هم حذف شده. آرزومه که آبرامویچ تو تابستون یورگن کلوپ رو بیاره. یه مربی باشخصیت و کاریزماتیک و از لحاظ فنی هم فوق العاده.

hadishi
17-02-2014, 04:08
همه دارن این حرف های خیلی زشت مورینیو راجع به ونگر رو مایه شرم برای چلسی میدونن. واقعا هم راست میگن، اینا چیه این اومده میگه آخه؟!!!! پیگرینی از این کارها میکنه یا راجرز؟ دیگه دوره اینکه با جنگ روانی و این چرندیات بخواد نتیجه بگیره، گذشته و باید به فکر مسائل فنی باشه نه این اراجیف. حالا خوبه خودش دو ساله هیچ جامی نبرده و از دو جام حذفی امسال هم حذف شده. آرزومه که آبرامویچ تو تابستون یورگن کلوپ رو بیاره. یه مربی باشخصیت و کاریزماتیک و از لحاظ فنی هم فوق العاده.
دوست عزیز من هوادار چلسی نیستم اما شما کلا واقعیت ها رو نمی بینی سال قبل 75 امتیاز تو 38 بازی گرفتین و با 3 امتیاز کمتر از منچستر سیتی سوم شدین 7 باخت
9 مساوی 22 برد و فکر کنم 12 بازی دیگه تا اخر فصل مونده اگر اشتباه نکنم جز بازی لیورپول که یک بازی خارج از خانه هست بقیه بازی ها با تیم های بالا جدول شما
میزبان هستین مقابل تیم های ارسنال . تاتنهام , اورتون , واقعا نمیشه اینو نادیده گرفت و تیمتون واقعا شرایط خوبی داره و بازی قبلیتون تو لیگ که امتیاز از دست دادین
خیلی هم یک امر غیر طبیعی نبوده در لیگ برتر اکثر اوقات تیمی قهرمان میشه که بیشترین امتیاز رو از تیم های پایین و میانه جدول بگیره من به شما قول میدم در بدترین
شرایط شما از سال قبل بیشتر امتیاز میگیرین و خیلی منطقی نیست انتقاد شما از سرمربی فعلیتون که خیلی ها اونو بهترین سرمربی میدونن

wooooow
17-02-2014, 05:23

دیگه واقعا هم انتقاد حدی داره

1 بار
2 بار
نه صد بار

شما داری مورینیو رو زیر سوال میبری ؟؟
اگه نگیم بهترین سرمربی جهان هست میشه گفت جزو 3 سرمربی برتر دنیا هست (( اگرچه خیلی ها مورینیو رو بهترین سرمربی دنیا میدونن ))

من نمیدونم دیدگاه شما نسبت به فوتبال چیه
اصلا از فوتبال و چلسی چی میخوای ؟؟؟

چلسی با حضور غولی به اسم سیتی در حال حاضر صدر نشین لیگ برتر هست (( حتی با برد بازی عقب افتاده سیتی امتیاز ها برابر میشه ))
لیگ برتر در حال حاضر 4 مدعی قهرمانی داره که میشه گفت 3 تا از اونها (( آرسنال - سیتی - چلسی )) بیشترین شانس قهرمانی رو دارن -- حتی تا هفته 26 که امتیاز ها فقط 1 اختلاف دارن
سیتی بهترین خط حمله اروپا رو داره
آرسنال بهترین تیم در چند سال گذشته و همچنین لیورپول

چلسی تنها تیمی هست که تو لیگ تونسته سیتی رو ببره ((اگرچه تو حذفی شکست خورد ولی برد تو لیگ یه جورایی جلوی پیشروی سیتی رو گرفت ))

اگه چلسی تو لیگ میباخت الان 6 امتیاز از سیتی عقب بود (( با توجه به بازی عقب افتاده ))
و اگه اونوقت چلسی تو حذفی سیتی رو میبرد شما میگفتی مورینیو بی عقل هست و یه جام مذخرف رو برد و لیگ رو عقب افتاد

در همه حالات شما ایرادت رو میگرفتی
در حالی که الان با حذف چلسی خیلی به نفعش شده
چون فشار بازی های حذفی از چلسی برداشته شده و با تمرکز بیشتری میتونه به لیگ ادامه بده !!!
در حالی که سیتی همچنان باید تو 1 جام دیگه بازی کنه

شما برو ببین افتخاراتی که مورینیو داره رو کدوم مربی داره ؟؟؟
قهرمانی با چند تیم مختلف باشگاهی در اروپا و لیگ
و ........

همین طرفداران چلسی بعد از رفتن مورینیو اگه نگیم آرزو داشتن که مورینیو برگرده میشه گفت یکی از خواسته های کوچیکشون بود !!

البته این حرف ها فایده نداره
اگه مورینیو فردا یه مساوی بگیره شما راحت مربی میبری زیر سوال

کلا هم نفهمیدم از چلسی چی میخوای ؟؟

Sepehr SS
17-02-2014, 10:00
دوست عزیز من هوادار چلسی نیستم اما شما کلا واقعیت ها رو نمی بینی سال قبل 75 امتیاز تو 38 بازی گرفتین و با 3 امتیاز کمتر از منچستر سیتی سوم شدین 7 باخت
9 مساوی 22 برد و فکر کنم 12 بازی دیگه تا اخر فصل مونده اگر اشتباه نکنم جز بازی لیورپول که یک بازی خارج از خانه هست بقیه بازی ها با تیم های بالا جدول شما
میزبان هستین مقابل تیم های ارسنال . تاتنهام , اورتون , واقعا نمیشه اینو نادیده گرفت و تیمتون واقعا شرایط خوبی داره و بازی قبلیتون تو لیگ که امتیاز از دست دادین
خیلی هم یک امر غیر طبیعی نبوده در لیگ برتر اکثر اوقات تیمی قهرمان میشه که بیشترین امتیاز رو از تیم های پایین و میانه جدول بگیره من به شما قول میدم در بدترین
شرایط شما از سال قبل بیشتر امتیاز میگیرین و خیلی منطقی نیست انتقاد شما از سرمربی فعلیتون که خیلی ها اونو بهترین سرمربی میدونن
سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه. چطور کارلو آنجلوتی رو مثال نمی زنین که با چلسی هم قهرمان لیگ شد هم FA Cup ؟ اینجا یه طوری بعضی ها حرف میزنن انگار که مورینیو فقط برای چلسی جام برده، جالبه بدونین که مورینیو هیچ وقت نتونسته لیگ و FA cup رو همزمان تو یک فصل ببره در حالی که آنجلوتی این کار رو کرده یا دی متئو که قهرمان FA cupو CL شد. به نظر من که آنجلوتی کارنامه خیلی بهتره نسبت به مورینیو داشت تو چلسی و از دست دادنش یه اشتباه بود.

اگه نگیم بهترین سرمربی جهان هست میشه گفت جزو 3 سرمربی برتر دنیا هست (( اگرچه خیلی ها مورینیو رو بهترین سرمربی دنیا میدونن ))

چلسی با حضور غولی به اسم سیتی در حال حاضر صدر نشین لیگ برتر هست (( حتی با برد بازی عقب افتاده سیتی امتیاز ها برابر میشه ))
لیگ برتر در حال حاضر 4 مدعی قهرمانی داره که میشه گفت 3 تا از اونها (( آرسنال - سیتی - چلسی )) بیشترین شانس قهرمانی رو دارن -- حتی تا هفته 26 که امتیاز ها فقط 1 اختلاف دارن
سیتی بهترین خط حمله اروپا رو داره
اگه چلسی تو لیگ میباخت الان 6 امتیاز از سیتی عقب بود (( با توجه به بازی عقب افتاده ))
و اگه اونوقت چلسی تو حذفی سیتی رو میبرد شما میگفتی مورینیو بی عقل هست و یه جام مذخرف رو برد و لیگ رو عقب افتاد

در همه حالات شما ایرادت رو میگرفتی
در حالی که الان با حذف چلسی خیلی به نفعش شده
چون فشار بازی های حذفی از چلسی برداشته شده و با تمرکز بیشتری میتونه به لیگ ادامه بده !!!
در حالی که سیتی همچنان باید تو 1 جام دیگه بازی کنه

شما برو ببین افتخاراتی که مورینیو داره رو کدوم مربی داره ؟؟؟
قهرمانی با چند تیم مختلف باشگاهی در اروپا و لیگ

من یه سوال از خود شما که طرفدار رئالی دارم، شما الان از اینکه یه مربی فوق العاده با شخصیت مثل آنجلوتی مربی رئاله راضی ترین که تو همه جام ها هم عالی نتیجه گرفته و اتلتیکو را با اقتدار تو جام حذفی شکست داد یا سال قبل که مورینیو با زمین و زمان جنگ داشت و نتایج فوق العاده ضعیفی هم گرفت؟ کی گفته مورینیو بهترین مربی جهانه؟ مورینیو تو رئال به جز یک لیگ و یک جام حذفی، جام دیگه ای مگه برد تو سه سال؟
این حرفهای بی منطق که خوب شد از حذفی کنار رفتن تا بازی کمتر کنن هم چرته. الان شما ناراحتی که رئال هم تو جام حذفی فینالیسته هم تو لیگ وضعش خوبه هم تو CL ؟ مطمئن باش سیتی، دو جام حذفی رو که قطعا میبره تو لیگ هم بیشترین شانس رو داره. ضمنا چرا هیچکس از پیگرینی چیزی نمیگه؟ همین سیتی پارسال با اون مانچینی مزخرف، افتضاح نتیجه میگرفت ولی ببین پیگرینی چه تیمی ساخته که همه ازش میترسن بدون اینکه جار و جنجال درست کنه و با همه مربی ها درگیر بشه. ضمنا تو این فشردگی بازیها، یه مربی باید بدونه که باید از سیستم چرخشی هم استفاده کنه نه مثل مورینیو که همه بازیها یه ترکیب ثابت میچینه. الان چند وقته ویلیان و آزارد و اتوئو دارن همش بازی میکنن؟ اون شورله و دمبا با آدم نیستن که یکم بهشون بازی بده؟ یا انقدر به جان تری فشار آورد که اونم مصدوم شد دوباره، همینطور کیهیل. شما همین بازی دیشب آرسنال رو ببین که ونگر تو اوج فشار روی تیمش، به چند بازیکن استراحت داده بود ولی مورینیو، نیمکت تیم رو یه چیز زائد میدونه. من یه زمانی عاشق مورینیو بودم ولی الان دیگه از این کارهاش و حرفاش خسته شدم. چرا نمیتونه مثل پیگرینی و راجرز و ونگر، کار خودشو بکنه و با همه درگیر نشه؟

30vil
17-02-2014, 10:11
در دفاع از مورینیو فقط همین عکس را قرار میدم و هیچ وقت اونو با امثال بنیتز و پیگرینی مقایسه نمیکنم

Sepehr SS
17-02-2014, 10:23
این رکورد ها، به چه دردی میخوره اصلا؟ حالا مورینیو هشت سال قبل، کلی بازی برای چلسی برده، چه ربطی به الان داره؟ یعنی فرگوسن با اون همه افتخار، به خاطر این رکورد، از مورینیو پایین تره؟ من با این آمار و رکورد ها کاری ندارم، مهم نتایج تیم در حال حاضر و همچنین اخلاق و رفتار مربی تیم تو رسانه هاست که برای من مهمه. ضمنا خود پیگرینی، این رکورد مورینیو رو میشکنه. ضمنا چرا رکورد های بقیه مربی ها رو نمیگین و فقط هر چی به نفع مورینیو باشه، بهش اشاره میشه؟ همین من سیتی، تا اینجای فصل بیشتر از 100 گل زده که مورینیو تو خواب هم این آمار رو نمی تونه داشته باشه. کاش پیگرینی میومد چلسی.
ضمنا شما برو ببین که ونگر که اومد آرسنال، چه بازیکن هایی داشتن و چه جور تیمی بود بعد با چلسی مقایسه کنیدش که مورینیو، بودجه بی پایان برای خرید بازیکن داشت و کلی بازیکن جدید گرفت. اون تیمی که مورینیو تحویل گرفت+بودجه بی پایان آبرامویچ رو به هر مربی میدادن، میتونست تیمو قهرمان کنه. حالا من نمی خوام کارهای قبلی مورینیو رو زیر سوال ببرم ولی وقتی این آمار بیخود رو میزارین، باید اصل حقیقت پشتش رو هم بازگو کنم.

30vil
17-02-2014, 10:36
ضمنا شما برو ببین که ونگر که اومد آرسنال، چه بازیکن هایی داشتن و چه جور تیمی بود بعد با چلسی مقایسه کنیدش که مورینیو، بودجه بی پایان برای خرید بازیکن داشت و کلی بازیکن جدید گرفت. اون تیمی که مورینیو تحویل گرفت+بودجه بی پایان آبرامویچ رو به هر مربی میدادن، میتونست تیمو قهرمان کنه. حالا من نمی خوام کارهای قبلی مورینیو رو زیر سوال ببرم ولی وقتی این آمار بیخود رو میزارین، باید اصل حقیقت پشتش رو هم بازگو کنم.

پس چرا اسکولاری نتونست چرا ویاس بواس نتونست؟ چرا رانیری هیچ کاری نکرد!!

مورینیو اخلاقش همینه الکی نیست که آقای خاص لقب گرفته

رکورد 100 گل در لیگ برتر را چلسی داره که مربوط به فصل 2009 2010 هستش هنوز هم هیچ تیمی نتونسته رکوردشو بزنه

SA3EDLORD
17-02-2014, 11:05
من یه سوال از خود شما که طرفدار رئالی دارم، شما الان از اینکه یه مربی فوق العاده با شخصیت مثل آنجلوتی مربی رئاله راضی ترین که تو همه جام ها هم عالی نتیجه گرفته و اتلتیکو را با اقتدار تو جام حذفی شکست داد یا سال قبل که مورینیو با زمین و زمان جنگ داشت و نتایج فوق العاده ضعیفی هم گرفت؟ کی گفته مورینیو بهترین مربی جهانه؟ مورینیو تو رئال به جز یک لیگ و یک جام حذفی، جام دیگه ای مگه برد تو سه سال؟
این حرفهای بی منطق که خوب شد از حذفی کنار رفتن تا بازی کمتر کنن هم چرته. الان شما ناراحتی که رئال هم تو جام حذفی فینالیسته هم تو لیگ وضعش خوبه هم تو CL ؟ مطمئن باش سیتی، دو جام حذفی رو که قطعا میبره تو لیگ هم بیشترین شانس رو داره. ضمنا چرا هیچکس از پیگرینی چیزی نمیگه؟ همین سیتی پارسال با اون مانچینی مزخرف، افتضاح نتیجه میگرفت ولی ببین پیگرینی چه تیمی ساخته که همه ازش میترسن بدون اینکه جار و جنجال درست کنه و با همه مربی ها درگیر بشه. ضمنا تو این فشردگی بازیها، یه مربی باید بدونه که باید از سیستم چرخشی هم استفاده کنه نه مثل مورینیو که همه بازیها یه ترکیب ثابت میچینه. الان چند وقته ویلیان و آزارد و اتوئو دارن همش بازی میکنن؟ اون شورله و دمبا با آدم نیستن که یکم بهشون بازی بده؟ یا انقدر به جان تری فشار آورد که اونم مصدوم شد دوباره، همینطور کیهیل. شما همین بازی دیشب آرسنال رو ببین که ونگر تو اوج فشار روی تیمش، به چند بازیکن استراحت داده بود ولی مورینیو، نیمکت تیم رو یه چیز زائد میدونه. من یه زمانی عاشق مورینیو بودم ولی الان دیگه از این کارهاش و حرفاش خسته شدم. چرا نمیتونه مثل پیگرینی و راجرز و ونگر، کار خودشو بکنه و با همه درگیر نشه؟
من یکی از طرفدارای رئالم تا حدودی خیلی کم با حرف های شما موافقم. اما شما دیگه داری خیلی تند میری راجه به مورینیو!
مثلا اینکه زمان رئال با زمین و زمان جنگ داشت و تیم و تو حاشیه برد درست.....اینکه از یه سری بازیکن ثابت استفاده میکنه هم درست.
اما اینکه بگی برا رئال کاری نکرد و فقط به جام ها نگاه کنی کاملا غلطه!
مورینیو چه رئالی رو تحویل گرفت؟ یه رئال بحران زده .... اما چنان سرپاش کرد بعد 1 سال که 3 بار پشت هم اومد نیمه نهایی لیگ قهرمانان......لالیگای رکوردها......مهمتر از همه رئالو کرد یه تیمی که کل اروپا میترسن بهش بخورن.....حتی بایرن! کلا رسالت مورینیو همین بود که بیاد رئالو سرپا کنه یه جورایی.....
اما بله من الان با کارلو راضی ترم....هم نیمکت هم فیکسا بازی میکنن و اختلاف بینشون خیلی کمه...... تیم در آرامش کامله.... و تو همه جام ها عالی کار کرده.... اما اگه مورینیو قبل کارلو نیومده بود رئال معلوم نبود بتونه مثه مورینیو رئالو سرپا کنه.....

wooooow
17-02-2014, 11:45
سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه. چطور کارلو آنجلوتی رو مثال نمی زنین که با چلسی هم قهرمان لیگ شد هم FA Cup ؟ اینجا یه طوری بعضی ها حرف میزنن انگار که مورینیو فقط برای چلسی جام برده، جالبه بدونین که مورینیو هیچ وقت نتونسته لیگ و FA cup رو همزمان تو یک فصل ببره در حالی که آنجلوتی این کار رو کرده یا دی متئو که قهرمان FA cupو CL شد. به نظر من که آنجلوتی کارنامه خیلی بهتره نسبت به مورینیو داشت تو چلسی و از دست دادنش یه اشتباه بود.

بحث با شما فایده ای نداره
دید شما به فوتبال لحظه ای هست

مورینیو واسه رئال چیکار کرد ؟؟
فکر کنم فقط چند ماه هست فوتبال نگاه میکنی
عزیز جان مورینیو یه تیم کاملا نابود شده رئال رو تحویل گرفت و یه تیم کاملا یکدست و قوی رو تحویل آنچلونی داد

کلا هم با شما بحث ادامه دادن بیخوده

رکورد مورینیو به چه دردی میخوره ؟؟
برو ببین بزرگترین مربی ها هم نتونستن بعضی کارهای مورینیو رو انجام بدن

با همین آرزو خوش باش عزیز جان
به امید اینکه آخر فصل کلوپ بیاد چلسی :n18:

Sepehr SS
17-02-2014, 11:46
پس چرا اسکولاری نتونست چرا ویاس بواس نتونست؟ چرا رانیری هیچ کاری نکرد!!

مورینیو اخلاقش همینه الکی نیست که آقای خاص لقب گرفته

رکورد 100 گل در لیگ برتر را چلسی داره که مربوط به فصل 2009 2010 هستش هنوز هم هیچ تیمی نتونسته رکوردشو بزنه
خب درسته، منظور من از هر مربی، مربی های درجه یک مثل ونگر و فرگوسن بود نه مربی های درجه دو مثل اسکولاری و رانیری. درسته که من مورینیو رو زیاد قبول ندارم ولی از امثال رانیری و اسکولاری و ویاش بواش که متنفرم ازش بهتره. مثلا اگه آنجلوتی هم سال 2004 میومد چلسی، میتونست قهرمان کنه تیمو. همون فصل 2009-2010 هم آنجلوتی مربی بود که رکورد 100 گل رو ثبت کردن. واقعا به نظر من در حق آنجلوتی تو تاریخ چلسی داره اجحاف میشه، واقعا خوب کار کرد اون فصل کارلتو که هم لیگ و هم FA cup رو برد. تیم هم که خوب و قشنگ بازی میکرد.

من یکی از طرفدارای رئالم تا حدودی خیلی کم با حرف های شما موافقم. اما شما دیگه داری خیلی تند میری راجه به مورینیو!
مثلا اینکه زمان رئال با زمین و زمان جنگ داشت و تیم و تو حاشیه برد درست.....اینکه از یه سری بازیکن ثابت استفاده میکنه هم درست.
اما اینکه بگی برا رئال کاری نکرد و فقط به جام ها نگاه کنی کاملا غلطه!
مورینیو چه رئالی رو تحویل گرفت؟ یه رئال بحران زده .... اما چنان سرپاش کرد بعد 1 سال که 3 بار پشت هم اومد نیمه نهایی لیگ قهرمانان......لالیگای رکوردها......مهمتر از همه رئالو کرد یه تیمی که کل اروپا میترسن بهش بخورن.....حتی بایرن! کلا رسالت مورینیو همین بود که بیاد رئالو سرپا کنه یه جورایی.....
اما بله من الان با کارلو راضی ترم....هم نیمکت هم فیکسا بازی میکنن و اختلاف بینشون خیلی کمه...... تیم در آرامش کامله.... و تو همه جام ها عالی کار کرده.... اما اگه مورینیو قبل کارلو نیومده بود رئال معلوم نبود بتونه مثه مورینیو رئالو سرپا کنه.....
اگه آنجلوتی هم میومد بعد پیگرینی میتونست بحران رو از بین ببره. حتی خود پیگرینی هم میتونست، ولی اون موقع پرز فقط به فکر خرید ستاره ها بود و به نظر مربیش کاری نداشت وگرنه همین پیگرینی میتونست بهترین نتایج رو بگیره اگه پرز بهش اجازه میداد کارشو بکنه و نقل و انتقالات رو خود پیگرینی تصمیم گیرنده باشه. ضمنا رئال پارسال از لحاظ حاشیه و جنجال و بحران، از زمان پیگرینی هم اوضاعش بدتر بود ولی آنجلوتی اومد و همه مسائل رو به بهترین شکل، حل کرد. همین قضیه کاسیاس و لوپز رو خیلی فکر خوبی کرده که به هر دوشون بازی میده، حالا یادت هست که مورینیو، چجوری با این قضیه برخورد کرد؟ شما فکر میکنی اگه مورینیو بود، به امثال خسه بازی میداد اصلا؟ واقعا آنجلوتی یکی از بهترین مربی های تاریخ فوتبال جهانه، قدرشو بدونید.
ضمنا به نیمه نهایی رسیدن رئال تو CL پارسال، به خاطر شانس بود بیشتر وگرنه یادتون نرفته بازی برگشت با یونایتد که نانی الکی اخراج شد؟ یا دور بعدش هم که به گالاتاسرای خورد و بازی برگشت، تا آستانه حذف هم رفت رئال. کلا رئالی ها باید حسابی خوشحال باشن که آنجلوتی مربی شونه الان نه این آدمی که با زمین و زمان جنگ داره.

Sepehr SS
17-02-2014, 11:52
بحث با شما فایده ای نداره
دید شما به فوتبال لحظه ای هست

مورینیو واسه رئال چیکار کرد ؟؟
فکر کنم فقط چند ماه هست فوتبال نگاه میکنی
عزیز جان مورینیو یه تیم کاملا نابود شده رئال رو تحویل گرفت و یه تیم کاملا یکدست و قوی رو تحویل آنچلونی داد

کلا هم با شما بحث ادامه دادن بیخوده

رکورد مورینیو به چه دردی میخوره ؟؟
برو ببین بزرگترین مربی ها هم نتونستن بعضی کارهای مورینیو رو انجام بدن

با همین آرزو خوش باش عزیز جان
به امید اینکه آخر فصل کلوپ بیاد چلسی :n18:
کجا تیم یکدست و قوی رو تحویل آنجلوتی داد؟ اتفاقا رئال پر از حاشیه و جنجال بود پارسال. من نمی دونم چه اصراریه که مورینیو رو اینقدر گنده میکنین شما، قبول دارم مربی بزرگیه ولی در حد فرگوسن و ونگر و آنجلوتی نیست. شما هم حقت همونه که رئال با اختلاف 16 امتیاز از تیم اول، تو لیگ باشه مثل پارسال نه اینکه مربی بزرگی مثل آنجلوتی براتون عالی نتیجه بگیره.
به امید اینکه آخر فصل مورینیو برگرده رئال و تیم آنجلوتی رو نابود کنه:n18:

SA3EDLORD
17-02-2014, 12:14
اگه آنجلوتی هم میومد بعد پیگرینی میتونست بحران رو از بین ببره. حتی خود پیگرینی هم میتونست، ولی اون موقع پرز فقط به فکر خرید ستاره ها بود و به نظر مربیش کاری نداشت وگرنه همین پیگرینی میتونست بهترین نتایج رو بگیره اگه پرز بهش اجازه میداد کارشو بکنه و نقل و انتقالات رو خود پیگرینی تصمیم گیرنده باشه. ضمنا رئال پارسال از لحاظ حاشیه و جنجال و بحران، از زمان پیگرینی هم اوضاعش بدتر بود ولی آنجلوتی اومد و همه مسائل رو به بهترین شکل، حل کرد. همین قضیه کاسیاس و لوپز رو خیلی فکر خوبی کرده که به هر دوشون بازی میده، حالا یادت هست که مورینیو، چجوری با این قضیه برخورد کرد؟ شما فکر میکنی اگه مورینیو بود، به امثال خسه بازی میداد اصلا؟ واقعا آنجلوتی یکی از بهترین مربی های تاریخ فوتبال جهانه، قدرشو بدونید.
ضمنا به نیمه نهایی رسیدن رئال تو CL پارسال، به خاطر شانس بود بیشتر وگرنه یادتون نرفته بازی برگشت با یونایتد که نانی الکی اخراج شد؟ یا دور بعدش هم که به گالاتاسرای خورد و بازی برگشت، تا آستانه حذف هم رفت رئال. کلا رئالی ها باید حسابی خوشحال باشن که آنجلوتی مربی شونه الان نه این آدمی که با زمین و زمان جنگ داره.
ببین مورینیو این خصلتش ثابت شدست.....همیشه این کارو کرده.....همیشه یه تیم نابود رو سرپا کرده.....بار اولش نبود....اما پیگرینی هنوز ثابت نشده! مورینیو نه تنها رئال بلکه اینتر و پورتو و خود چلسی رو هم سرپا کرد....بعد رفتنش اما همه اون تیم ها غیر رئال از هم پاشیدن اونم به خاطر انجلوتیه....انجلوتی هیچ کمی از مورینیو نداره اما شما داری مورینیو رو بیخود میکوبی!
من به هیچ وجه قبول ندارم اینکه شانسی رفتیم نیمه نهایی.....اون اخراج هم کاملا درست بود.....
برعکس ما سه بار با بدشانسی نرتیم فینال....البته دوبار از بدشانسی یه بارش که با داوری! با بایرن که تو پنالتی با دورتموند هم بدشانسی.....
به هر حال فعلا مورینیو سرمربی چلسیه و فک میکنم حالا حالا ها هم بمونه.....خودش هم داره میگه امسال ما به جام زیاد فکر نمیکنیم! این حاشیه ها هم کم کم فروکش میکنه!

arashsard
17-02-2014, 13:37
سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه.

شما مثل اینکه اینتر مورینیو رو فراموش کردی ؟؟؟؟ اینتری که سه گانه فتح کرد ... اینتری که با موزینیو لرزه به اندام هر تیمی مینداخت ... مگه همون اینتر با همون بازکنا فصل بعد نرفت دست بنیتز ... چرا اون تیم با بنیتز نابود شد ؟؟؟؟ چه بر سره اون تبم رویای اومد ؟؟؟؟ بنیتز نابودش کرد و اون تیم دیگه جون نگرفت ... مورینیو فوق العادس .. مورینیو خیلی بزرگه .... مورینیو کسی هست که پورتو بی مهره رو قهرمان اروپا کرد ... مورینیو کسی هست که تمام بازیکنایی که باش کار کردن حسرت دوباره کار کردن باهاشو میخورن .... مورینیو خدای روحیس .... بهترین و بزرگترین مربی دنیاس ...

eman619rv
17-02-2014, 14:54
دوستان یه چیزی وجود داره به نام منطق فوتبالی و یه چیز دیگه هم وجود داره به نام درک فوتبالی.
درک فوتبالی هر کسی یه چیز متغیر واسه هر فردیه ، و توی مباحث فوتبال فقط اختلاف سلیقه رو به وجود میاره که مشکلی نیس ولی منطق فوتبالی یه چیز ثابت هست که مبناست، با کسی که مبناش بر اساس داده های معتبر و پذیرفته جامعه حرفه ای فوتبال نیس ، بحث نکنین چون به جایی نخواهد رسید. :n16:

بازی چلسی - سیتی رو ندیدم ، اما مطمئنم دو عامل بیش از همه چیز توی نتیجه بازی تاثیر گذار بودن ، یکی اولویت بندی های خوزه مورینیو بود و دیگری انگیزه بی حد بازیکنان و هوادارای سیتی واسه انتقام نتیجه باخت قبلی . انگیزه که میتونه از یه تیم متوسط به حد یه تیم خوب بهره عملکردی ببره چه برسه که حالا تیم مقابل غولی مثه من سیتی باشه.
مورد دیگه روند فکری هست که مورینیو این فصل پیش گرفته و چلسی رو داره همیشه پایین تر از حد واقعیش جلوه میده ، انقدر انتظار ها رو داره میاره پایین تا کسی از چلسی این فصل غول نسازه ، یکی از دوستای خوبم میگفت بعضی باخت ها در بازی های کم اهمیت یه جورایی اگه واسه مورینیو خود خواسته نبوده باشه لا اقل جلوش اتفاق افتادنش رو هم نگرفته.

بازی با اورتون هم فکر کنم یه بازی تاکتیکی در خواهد اومد با توجه به سازماندهی تدافعی مستحکم هر دو تیم ، به نظرم شاهد بازی پر برخوردی خواهیم بود.

arashsard
17-02-2014, 20:59
، قبول دارم مربی بزرگیه ولی در حد فرگوسن و ونگر و آنجلوتی نیست.

مگه همون اینتر مورنیو نبود که چلسی آنجلوتی رو رفت برگشت زد .... :n16:

Sepehr SS
18-02-2014, 20:02
مگه همون اینتر مورنیو نبود که چلسی آنجلوتی رو رفت برگشت زد .... :n16:
مگه مقایسه دو مربی فقط بر اساس یک بازی رو در رو شون هستش؟!!!!! اگه اینطور باشه پس مورینیو هم از مارک هیوز، گاس پویت، روبرتو مارتینز و آلن پاردو ضعیف تره چون امسال بهشون باخته. هر وقت مورینیو تونست افتخارات آنجلوتی رو تو چلسی کسب کنه، میتونه باهاش مقایسه بشه. آنجلوتی تو فصل 2009-2010 هم لیگ رو برد هم FA cup، در حالی که بهترین عملکرد مورینیو با چلسی تو یک فصل، قهرمانی لیگ و league cup بوده. ضمنا زمان آنجلوتی تو فصل اولش به خاطر قضیه کاکوتا، چلسی نتونست بازیکن بگیره و آنجلوتی با همون تیم قبلی اون قهرمانی ها رو گرفت. افتخارات آنجلوتی تو میلان و PSG هم که نیاز به گفتن نداره. آنجلوتی یه مربی کاملا قابل احترام تو بین همه فوتبالیستها و مربی های دنیای فوتباله و مورینیو نقطه کاملا مقابل این قضیست. تا حالا دیدی که آنجلوتی با مربی مقابلش درگیر بشه یا تو کنفرانس مطبوعاتی هاش به بقیه توهین کنه؟ واقعا ونگر راست گفته که این حرفهای اخیر مورینیو، مایه شرم مورینیو نیست بلکه مایه شرم چلسیه.

arashsard
18-02-2014, 22:25
مگه مقایسه دو مربی فقط بر اساس یک بازی رو در رو شون هستش؟!!!!!

ولی شما همش داری بر اساس یه بازی یه بازی نظر میدی ... وگرنه این همه سابقه درخشان آقای خاص رو نادیده نمیگرفتی ... مورینیو هم در مقابل فرگوسن هم در مقابل ونگر و پیگرینی کارنامه کاملا برتر داره .... ( بازی روو در روو )

----------

بعدشم هم شما همش داری مربیا رو مقابل هم قرار میدی .... بعد از هر تساوی یا شکست میای مربی های تیم های مختلف رو با مورینیو مقایسه میکنی .... دوست عزیز صبر چیزی بدی نیست .... عزیز دل برادر مورینیو کارشو بلده و میدونه چی کار میکنه ... انتقاد از ترکیب یا تعویض و یا سیستم بازی چیزی بدی نیست ولی دلیل نمیشه شما با هر شکست یا تساوی بیای مربی رو بکوبی ... مورینیو خودش گفته داره تیمی آماده میکنه که 2 3 سال آینده بهترین تیم دنیا میشه و شک هم نکن که اینطوره ... دوست عزیز قرار نیست که تیم همه بازی ها رو ببره ... الان شما به جدول هم نگاه کنی میفهی چقدر بازی ها سخته که تیمی مثل سیتی هم کلی شکست داره ... مورینیو مربی بزرگیه و از نظر من با برنامه ترین و بهترین مربی دنیاس :n16:

vahidgame
22-02-2014, 18:45
برد ارزشمند مقابل اورتون رو تبریک میگم
من سرکار بودم نتونستم بازیو درستو حسابی ببینم و همین جوری تقریبا بی صدا بازیو تماشا می کردم. اگه گزارشگر خیابانی بوده که همین بی صدا بهتر بوده :دی
چلسی موقعیت های خوبی تونست خلق کنه و در مجموع خوب بود ولی بازم بی دقتی بازیکنا توی ضربات آخر داشت کار دست تیم می داد
در نهایت گل دقایق آخر تری خیلی چسبید البته یه جورایی گل رو به نام لمپارد هم میشه ثبت کرد

30vil
22-02-2014, 18:48
خوب بالاخره تونستیم در دقیقه 90 قفل دروازه اورتون را باز کنیم و 3 امتیاز حساس را کسب کردیم

امروز کلا خوب بازی نکردیم و موقعیت زیادی نداشتیم البته دفاع و دروازه بان اورتون خیلی خوب ظاهر شدند و راههای نفوذ را بسته بودند طوری که مورینیو مجبور شد در نیمه دوم با آوردن شورله جای ازارد را عوض کنه اما این جابه جایی ها

و تعویض ها نتیجه ای نداشت کم کم داشتم از این 3 امتیاز نا امید میشدم که دقیقه 90 خطا روی رامیرس یک ضربه ایستگاهی به وجود اومد که روی سانتر زیبای لمپارد و موقعیت طلبی کاپیتان تری تونستیم به گل برسیم

بهترین بازیکن چلسی امروز رامیرس بود با وجود اینکه نیمه دوم به زمین اومد اما خیلی خوب بازی کرد و دوندگی خوبی داشت

Sepehr SS
22-02-2014, 18:59
واقعا چلسی با این وضع بازی، چهارم بشه هنر کرده. خوشم میاد از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افتضاح بوده جوری که بین نیمه تعویض میشه. شوت های تورس هم که فقط به درد خندیدن میخوره، چقدر این افتضاحه آخه!!!! با این وضع، بعید میدونم جلوی گالا هم نتیجه بگیره، دروگبا یه تنه کل چلسی رو حریفه.

stealer
22-02-2014, 20:02
واقعا چلسی با این وضع بازی، چهارم بشه هنر کرده. خوشم میاد از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افتضاح بوده جوری که بین نیمه تعویض میشه. شوت های تورس هم که فقط به درد خندیدن میخوره، چقدر این افتضاحه آخه!!!! با این وضع، بعید میدونم جلوی گالا هم نتیجه بگیره، دروگبا یه تنه کل چلسی رو حریفه.
شما تو فاز خودت باش!!
برد خیلی دلچسب بود با گل دقیقه 93:دی
کلا از ثبات تیمای مورینیو خیلی خوشم میاد

Sepehr SS
22-02-2014, 20:27
شما تو فاز خودت باش!!
برد خیلی دلچسب بود با گل دقیقه 93:دی
کلا از ثبات تیمای مورینیو خیلی خوشم میاد
:n08::n08:منظورت از ثبات چیه؟!!!! مساوی با وستهم و وست بروم و باخت به سیتی و برد دقیقه 93 رو میگی ثبات؟!!!! :n08:یا نکنه رئال مادرید پارسال رو میگی که خیلی ثبات داشته؟!!!! :n08:

stealer
22-02-2014, 20:34
:n08::n08:منظورت از ثبات چیه؟!!!! مساوی با وستهم و وست بروم و باخت به سیتی و برد دقیقه 93 رو میگی ثبات؟!!!! :n08:یا نکنه رئال مادرید پارسال رو میگی که خیلی ثبات داشته؟!!!! :n08:
ثبات اینه که مثل بعضی تیما 5-1 نبازی
اینه که تو ورزشگاه خونگی چند هفته باخت نداشته باشی
اینه که یکی از بهترین خط دفاع های لیگو داشته باشی
مهم اینه که یک ترکیب نسبتا ایده ال داشته باشی و تغریبا هوادارا از تیم خودشون اطمینان داشته باشن
اینه که بیشتر تیمای بزرگ لیگو تغریبا برده باشی(لیورپول من سیتی توی هر دو بازی لیگ و من یونایتد)
اگه بازم لازم دونستی بگم واست:n02:

brad pitt
22-02-2014, 22:15
دوستان خواهش میکنم جواب کاربر sepehr ss رو ندید

تبریک بابت برد چلسی و تشکر از اسطوره ی دفاع چلسی : جان تری

arashsard
23-02-2014, 12:21
تبریک به دوستان بابت این پیروزی دلچسب .... اورتون همیشه تیم چغر و گردن کلفتی بوده ... من موقعیت های حساس بازی رو دیدم ... هاوارد سیو های عالی داشت ... سخترین بازی باقیموندون بازی با لیورپول توو آنفیلد هست ... با آرزوی موفقیت تیم مقابل گالا :n16:

30vil
23-02-2014, 12:34
دروگبا به چلسي بر مي‌گردد؟

رسانه‌هاي انگليسي از بازگشت ديديه دروگبا به چلسي خبر دادند.

چلسي صدرنشين ليگ برتر انگليس در فصل جاري با کمبود مهاجم گلزن مواجه بوده است و به نظر مي‌رسد اولويت نخست ژوزه مورينيو آوردن يک مهاجم گلزن در تابستان به استمفوردبريج است.

رسانه‌هاي انگليسي از بازگشت ديديه دروگبا، مهاجم ساحل عاجي گالاتاسراي به چلسي خبر داد. دروگبا چهارشنبه اين هفته‌ در ليگ قهرمانان اروپا فرصت رويارويي با تيم سابق خودش را دارد. او در طول حضورش در چلسي افتخارات زيادي را با اين تيم کسب کرد که کسب ليگ قهرمانان اروپا در سال 2012 سرآمد اين افتخارات بوده است.

دروگبا دو سال پيش چلسي را به مقصد گالاتاسراي ترک کرد و توانست در اين تيم عملکرد خوبي داشته باشد، اما در صورتي که اين تيم نتواند در اروپا موفق باشد، احتمال جدايي دروگبا وجود دارد.

چلسي چهارشنبه اين هفته‌ در ليگ قهرمانان اروپا به مصاف گالاتاسراي خواهد رفت و سپس شنبه در هفته‌ بيست و هشتم ليگ برتر در ورزشگاه کروين کاتج به ديدار فولام قعرنشين مي‌رود.

varzesh3

swastika
23-02-2014, 17:44
ثبات اینه که مثل بعضی تیما 5-1 نبازی
اینه که تو ورزشگاه خونگی چند هفته باخت نداشته باشی
اینه که یکی از بهترین خط دفاع های لیگو داشته باشی
مهم اینه که یک ترکیب نسبتا ایده ال داشته باشی و تغریبا هوادارا از تیم خودشون اطمینان داشته باشن
اینه که بیشتر تیمای بزرگ لیگو تغریبا برده باشی(لیورپول من سیتی توی هر دو بازی لیگ و من یونایتد)
اگه بازم لازم دونستی بگم واست:n02:

البته تیم رال مادرید جناب خاص هم ازین نتیجه های 5-0داشت

wooooow
23-02-2014, 17:51
البته تیم رال مادرید جناب خاص هم ازین نتیجه های 5-0داشت

آره داشت
ولی 2 سال آخر فقط 1 باخت داشت

اولش باخت ولی بعدش بدجور جبران کرد !!! :n09:
آخرا که دیگه الکلاسیکو رو راحت میبرد !!

swastika
23-02-2014, 17:57
آره داشت
ولی 2 سال آخر فقط 1 باخت داشت

اولش باخت ولی بعدش بدجور جبران کرد !!! :n09:
آخرا که دیگه الکلاسیکو رو راحت میبرد !!

اون که بعله سه سال تو مادرید بود یه بار لالیگا رو برد و سال آخر هم با اختلاف 15 امتیاز با بارسلونای افت کرده دوم شد.واقعا ثبات خوبی داشتن ایشون.

در ضمن دو سال آخر شیش تا باخت داشت:-)

wooooow
23-02-2014, 18:29
اون که بعله سه سال تو مادرید بود یه بار لالیگا رو برد و سال آخر هم با اختلاف 15 امتیاز با بارسلونای افت کرده دوم شد.واقعا ثبات خوبی داشتن ایشون.

اینجا جاش نیست ولی
2 سال آخر تو الکلاسیکو رئال 6 تا باخت داشت ؟؟؟

2 سال الکلاسیکو. آخر مورینیو

Sat
02/03/13
PRD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 - 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Barcelona ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
View events ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
More info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tue
26/02/13
CDR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Barcelona ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 - 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
View events ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
More info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Wed
30/01/13
1 - 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sun
07/10/12
2 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thu
30/08/12
SUC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 - 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fri
24/08/12
SUC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sat
21/04/12
1 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thu
26/01/12
2 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thu
19/01/12
1 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4 برد رئال
3 مساوی
2 باخت رئال

5 بازی آخر که اصلا باخت نداشت :D
شرمنده دیگه اینجا جاش نبود !! :n16:

30vil
24-02-2014, 16:53
دروگبا فصل آينده دستيار مورينيو مي‌شود
طبق اعلام يک نشريه انگليسي، آقاي خاص قصد دارد شاگرد ساحل عاجي قديمي‌ خود را به کادر فني چلسي اضافه کند.

نشريه تايمز چاپ لندن مدعي شده است که ديديه دروگبا، مهاجم پيشين چلسي که اکنون براي تيم گالاتاسراي توپ مي‌زند، در پايان فصل جاري کف‌هايش را آويزان خواهد کرد و از فصل آينده به عنوان دستيار ژوزه مورينيو مشغول به کار مي‌شود.

طبق ادعاي تايمز دروگبا که در پايان فصل 12-2011 چلسي را به مقصد گالاتاسراي ترک کرد مي‌خواهد با حضور در کادر فني چلسي و کسب تجربه زير نظر آقاي خاص همان راهي را برود که آيتور کارانکا، دستيار پيشين مورينيو پيمود. کارانکا در 3 فصل مربيگري مورينيو در رئال مادريد (از 2010 تا 2013) به عنوان دست راست مورينيو ايفاي نقش کرد اما حاضر نشد با او به چلسي برود. او اکنون به عنوان سرمربي تيم ميدلزبورو در ليگ دسته اول فوتبال انگليس فعاليت مي‌کند.

از قرار معلوم رومن آبراموويچ، مالک روس باشگاه چلسي نيز به بازگشت دروگباي 35 ساله به استمفوردبريج چراغ سبز نشان داده و با پيوستن وي به کادر فني آبي‌پوشان لندن موافقت کرده است. قرارداد دروگبا با گالاتاسراي در پايان فصل جاري به پايان مي‌رسد و از آنجايي که خانواده او در لندن به سر مي‌برند، احتمال اينکه مهاجم تيم ملي ساحل عاج نيز به آنها ملحق شود، زياد است.

دروگبا در دوران 8 ساله بازيگري خود در چلسي 3 بار قهرماني در ليگ برتر، 4 بار قهرماني در جام حذفي انگليس، 2 قهرماني در جام اتحاديه اين کشور و يک بار قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد.

تورس در فهرست خريد والنسيا
مهاجم اسپانيايي چلسي يکي از بازيکناني است که تيم والنسيا براي تقويت خود در تابستان سال آينده زير نظر گرفته است.

به نقل از نشريه ميرر، رومن آبراموويچ، مالک روس باشگاه چلسي به تصميم کادر فني آبي ‌پوشان ‌لندن براي فروش فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي تيم چراغ سبز نشان داده است.

تورس که 3 سال پيش با قراردادي به ارزش 50 ميلون پوند از ليورپول به چلسي پيوست و به گران‌قيمت‌ترين بازيکن تاريخ ليگ برتر انگليس تبديل شد، نتوانسته آنچنان که بايد و شايد انتظارات را برآورده کند و امسال هم نمايش چندان پرفروغي نداشته است. اين مسئله سبب شده همچون فصل گذشته اخباري در خصوص برنامه چلسي براي فروش مهاجم پيشين اتلتيکومادريد مطرح شود که خبر نشريه ميرر انگليس هم يکي از آنها است.

براساس اين خبر، آبراموويچ با فروش تورس به قيمت 16 ميليون يورو، موافقت کرده است و والنسيا نخستين تيمي است که براي خريد اين مهاجم 29 ساله اعلام آمادگي کرده و خواهان برگرداندن او به لاليگا است. تورس 2 سال ديگر با چلسي قرارداد دارد که در پايان آن جزو بازيکنان پا به سن گذاشته محسوب مي‌شود. به همين دليل آبراموويچ ترجيح داده تورس را اکنون با يک سوم مبلغ خريدش بفروشد تا اينکه او را به عنوان بازيکن آزاد از دست بدهد.

علاوه بر اين ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي روز گذشته در اظهارنظري کنايه‌‌آميز اعلام کرد تيمش مهاجم ندارد و اينکه او خواهان جذب مهاجمي مانند فالکائو از موناکو است که اين موضوع نيز احتمال اضافه شدن تورس به فهرست بازيکنان مازاد چلسي را افزايش مي‌دهد.

به نقل از تسنيم

soheilnouri
26-02-2014, 21:31

مورینیو هنر خودش رو تو قهرمان کردن تیمها با اون سه گانه ی تاریخی اش با اینتر نشون داد...مربی نیست که برای ادم های بی طرف جالب باشه.اما مطمئنا برای تیمهایی که هوادارشون هستیم از لحاظ نتیجه گیری بهترین گزینه است.

30vil
27-02-2014, 10:25
خوب بازی در جهنم گالا مساوی شد و چلسی در این بازی دور از انتظار ظاهر شد و نمایش خیلی بدی داشت

نیمه اول 10 دقیقه اول خیلی خوب بودیم اما بعد از گل دیگه گالا بر بازی مسلط شد

کل نیمه دوم گالا تیم برتر بود و گل هم زد و بعد از گل با اومدن میکل میشد فهمید که تا آخر بازی میخواهیم دفاع کنیم و بازی را کنترل کنیم

نبود ماتیچ خیلی حس میشد و میکل و رامیرس اصلا در پست هافبک دفاعی خوب نبودند

حضور لوییز میتونست در این بازی میانه میدان را به نفع چلسی کنه اما ضعف لمپارد و رامیرس و بعدش میکل باعث شد نتونیم جلو گالا خوب باشیم

در اینجور بازی هاست که میشه به ارزش ماتا پی برد و فهمید که فروش ماتا واقعا اشتباه بود

arashsard
27-02-2014, 11:52
سلام دوستان .... من بازیو دیدم ... اونقدا هم بد نیودیم ... موو میخواست بازیو رو 1 بر 0 تموم کنه که روو کزنز گل خوردیم ... اگه 1 بر صفر میبردیم که عالی میشد اما تساوی با گل هم خوبه ... توو لندن فقط برای پیروزی پر گل بیایم و احساس میکنم 3 یا 4 بر صفر میبریم ... :n16: موو میدونست توو لندن میتونیم شلیک نهایی رو به مغز گالا کنیم ...

stealer
27-02-2014, 12:54
البته دوستان گالا رو دست کم نباید گرفت
این همون تیمی هست که یوونتوس رو حذف کرد:|
بازی خوب نبود ولی اونقدرا هم بد نبودیم هم شرایط زمین زیاد جالب نبود هم هوادارای گالا واقعا تاثیر داشتن رو روند بازی
نتیجه 1-1 نتیجه بدی نیست و به احتمال 90% میتونیم راحت صعود کنیم
مگر اینکه اتفاق بدی بیافته

mohammad varaste
27-02-2014, 13:23
رامیرس و میکل واقعا ضعیفن درسته من خودم عاشق لمپاردم اما انصافا نمیخوام متعصبانه باشم ولی تو بازی دیشب خیلی خوب بود 3 تا پاس تو عمق داد یکیشو تورس خراب کرد 2 تاش هم شورله یک قدم تو آفساید بود که هرکدوم از این 3تا دست مهاجمی مثل فالکائو افتاده بود گل میشد
چند تا تکل خوب هم زد ولی لمپارد اگه یه خط جلوتر باشه خیلی بهتره و یکی مثل لوییز هافبک دفاعی باشه
ولی در کل نتیجه بدی هم نبود
صدای ورزشگاه رو کم کرده بودن من خودم چند دقیقه از بازی رو از اینترنت دیدم صدای ورزشگاه وحشتناکتر از اونی بود که توی tv ایران نشون میدادن
ولی در هر صورت بعید گالا بتونه چلسی رو ببره تو استمفوربریچ.:n16:

SA3EDLORD
27-02-2014, 13:30
صدای ورزشگاه رو کم کرده بودن من خودم چند دقیقه از بازی رو از اینترنت دیدم صدای ورزشگاه وحشتناکتر از اونی بود که توی tv ایران نشون میدادن
یکی از ضعف های پخش بازیهاست....گزارشگر باید صداش زیر صدای ورزشگاه باشه اما اینا برعکس میکنن.
بازی رئال با شالکه هم همینطور تماشاگرا وحشتناک سر و صدا میکردن من از شبکه ZDF دیدم دیشب تماشاگرا تا دقیقه 90 مثه دقه ی 1 تشویق میکردن!

Sepehr SS
27-02-2014, 13:43
البته دوستان گالا رو دست کم نباید گرفت
این همون تیمی هست که یوونتوس رو حذف کرد:|
بازی خوب نبود ولی اونقدرا هم بد نبودیم هم شرایط زمین زیاد جالب نبود هم هوادارای گالا واقعا تاثیر داشتن رو روند بازی
نتیجه 1-1 نتیجه بدی نیست و به احتمال 90% میتونیم راحت صعود کنیم
مگر اینکه اتفاق بدی بیافته
این همون گالایی که از رئال تو همین زمین با همین طرفدارها، 6 تا گل خورد. واقعا مقایسه وضع الان رئال با فصل قبلش، خیلی چیزها رو مشخص میکنه. امیدوارم دور بعد اگه چلسی صعود کرد، به رئال بخوره.

Sepehr SS
27-02-2014, 14:21
مورینیو هنر خودش رو تو قهرمان کردن تیمها با اون سه گانه ی تاریخی اش با اینتر نشون داد...مربی نیست که برای ادم های بی طرف جالب باشه.اما مطمئنا برای تیمهایی که هوادارشون هستیم از لحاظ نتیجه گیری بهترین گزینه است.
ولی به نظر من، همیشه درست نیست که بگیم چون یک مربی قبلا خوب نتیجه گرفته، هنوز هم میتونه عالی باشه و نباید بهش انتقاد کرد. مثلا همون اسون گوران اریکسون، تو لاتزیو فوق العاده بود و لیگ و جام حذفی برد ولی بعدش چی شد؟ چه افتخاراتی کسب کرد؟ یا همین ویاش بواش که تو پورتو همه جام ها رو برد ولی تو چلسی و تاتنهام، با خفت و خواری انداختنش بیرون. به نظر من که تاکتیک های مورینیو دیگه جوابگو نیستن و باید یه تغییری تو خودش ایجاد کنه. تو همین قضیه انتقادش به مهاجم های چلسی، به نظر من که مقصر اصلی خودشه، مگه قبل فصل نمیدونست که اتوئو چند سالشه که الان اومده مسخرش میکنه؟ پس چرا خریدش؟ چرا همون موقع نرفت به جای شورله یا ویلیان، یه مهاجم بگیره؟ چرا کلی وقت رو به خاطر رونی تلف کرد؟ رونی که همه میدونستن که یونایتد اونو به چلسی نمیفروشه. یا همین ژانویه، با پول فروش ماتا و دی بروین، میتونست یه مهاجم خوب بخره ولی به جاش رفت صلاح رو گرفت که نیمکت نشین دائمی بشه. من نمیگم صلاح بده، ولی همه جهان میدونن نیاز اصلی چلسی مهاجم نوک هستش و اول اون مشکل رو باید حل میکرد.
بازی دیشب هم که به قدری ضعیف بازی کردن که نیازی نمی بینم دربارش حرفی بزنم، فقط شانس آورد که مانچینی، ترکیب اولیه اش رو فاجعه چیده بود و تونستن یه گل بزنن وگرنه اگه از اول، گالا با سه هافبک وسط بازی میکرد، چلسی همون یک گل رو هم نمیتونست بزنه.

puya2010
27-02-2014, 14:49
این همون گالایی که از رئال تو همین زمین با همین طرفدارها، 6 تا گل خورد. واقعا مقایسه وضع الان رئال با فصل قبلش، خیلی چیزها رو مشخص میکنه. امیدوارم دور بعد اگه چلسی صعود کرد، به رئال بخوره.

منم امیدوارم، بازی بسیار جالبی میشه

اما یه حسی به من میگه بازم چلسی به بارسا میخوره

vahidgame
28-02-2014, 11:33
گالاتاسرای فکر نکنم توی استمفوردبریج بتونه کار خاصی کنه
امیدوارم دور بعدی CL به تیم قدر بخوریم تا عیار تیم کاملا مشخص بشه
تا اینجا که مورینیو حداقل مقابل تیم های بزرگ خیلی خوب نتیجه گرفته و توی لیگ برتر مقابل اونا هیچ باختی نداشته و فقط به من سیتی توی جام حذفی باخته
چلسی شاید توی لیست تیم های مدعی CL باشه ولی کسی توقع نداره که این فصل حتما اون قهرمان بشه ، چیزی که مثلا از رئال و بایرن پرمهره و آماده توقعه
این فصل اگه لیگ برتر رو بگیریم و توی CL یه نتیجه خوب بگیریم برای فصل اول مورینیو نتیجه خیلی خوبی بوده

با توجه به اینکه دیگه از جام حذفی و جام اتحادیه خارج شدیم الان دیگه بازی هامون یکمی کمتر شده
جالبه سه بازیی که پیشرو داریم همگی با فاصله یک هفته و به ترتیب مقابل فولام ، تاتنهام و استون ویلا هستن که از بین اینا فقط تاتنهام رو میزبانیم که همچین چیزی کمتر پیش میاد
از این به بعد دیگه بازی ساده ای وجود ندارن و باید همه بازی ها رو جدی بگیریم و تا می تونیم امتیاز جمع کنیم
برای اینکه قهرمان بشیم از 11 بازی باقی مونده احتمالا باید حداقل 8 بازی رو ببریم چون جدول رده بندی سال های قبل رو ببینیم معمولا تیم های قهرمان بین 85-90 امتیاز رو گرفتن

30vil
28-02-2014, 12:30
مورينيو: پس از چلسي به اينتر مي‌روم
سرمربي چلسي اعتراف کرد که در صورت جدايي از اين تيم لندني به ايتاليا باز خواهد گشت تا هدايت اينتر را بر عهده گيرد.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي چهره محبوبي در بين هواداران اينتر است. او موفق شد اين تيم ايتاليايي را پس از مدت‌ها قهرمان ليگ قهرمانان اروپا کند.

هواداران اينتر که تيم‌شان پس از جدايي مورينيو در بحران فرو رفت، روياي بازگشت آقاي "خاص" به جوزپه مه‌آتسا را دارند. مورينيو درباره احتمال بازگشتش به اينتر گفت: در يک حالت به اينتر بر مي‌گردم و آن زماني است که آبراموويچ ، مالک چلسي تشخيص دهد که من به درد اين تيم نمي‌خورم. الان روزهاي خوبي را در چلسي پشت سر مي‌گذارم. اما اگر آبراموويچ تشخيص دهد ماجراجويي من در چلسي به پايان رسيده است و گزينه شايسته‌اي براي هدايت اين تيم نيستم، به ايتاليا بر مي‌گردم و هدايت اينتر را برعهده مي‌گيرم. بعد از چلسي گزينه اول من اينتر است. در ايتاليا به جز اينتر هدايت هيچ تيمي را برعهده نخواهم گرفت.

در چند روز اخير شايعه‌هايي درباره پيوستن خاوير زانتي، مدافع با تجربه اينتر به چلسي به گوش رسيده است. مورينيو خبر پيوستن زانتي به چلسي را کذب محض دانست و گفت: هيچ پيشنهادي به زانتي نداده‌ايم. ديدن زانتي با پيراهن چلسي غير ممکن است.

چلسي با هدايت ژوزه مورينيو نتايج خوبي در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس کسب کرده است و با 60 امتياز در صدر جدول رده‌نبدي قرار دارد البته در صورت پيروزي منچستر سيتي در بازي معوقه خود صدر جدول به اين تيم خواهد رسيد.

به نقل از ايسنا

Sepehr SS
28-02-2014, 14:21
مورينيو: پس از چلسي به اينتر مي‌روم

سرمربي چلسي اعتراف کرد که در صورت جدايي از اين تيم لندني به ايتاليا باز خواهد گشت تا هدايت اينتر را بر عهده گيرد.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي چهره محبوبي در بين هواداران اينتر است. او موفق شد اين تيم ايتاليايي را پس از مدت‌ها قهرمان ليگ قهرمانان اروپا کند.

هواداران اينتر که تيم‌شان پس از جدايي مورينيو در بحران فرو رفت، روياي بازگشت آقاي "خاص" به جوزپه مه‌آتسا را دارند. مورينيو درباره احتمال بازگشتش به اينتر گفت: در يک حالت به اينتر بر مي‌گردم و آن زماني است که آبراموويچ ، مالک چلسي تشخيص دهد که من به درد اين تيم نمي‌خورم. الان روزهاي خوبي را در چلسي پشت سر مي‌گذارم. اما اگر آبراموويچ تشخيص دهد ماجراجويي من در چلسي به پايان رسيده است و گزينه شايسته‌اي براي هدايت اين تيم نيستم، به ايتاليا بر مي‌گردم و هدايت اينتر را برعهده مي‌گيرم. بعد از چلسي گزينه اول من اينتر است. در ايتاليا به جز اينتر هدايت هيچ تيمي را برعهده نخواهم گرفت.

در چند روز اخير شايعه‌هايي درباره پيوستن خاوير زانتي، مدافع با تجربه اينتر به چلسي به گوش رسيده است. مورينيو خبر پيوستن زانتي به چلسي را کذب محض دانست و گفت: هيچ پيشنهادي به زانتي نداده‌ايم. ديدن زانتي با پيراهن چلسي غير ممکن است.

چلسي با هدايت ژوزه مورينيو نتايج خوبي در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس کسب کرده است و با 60 امتياز در صدر جدول رده‌نبدي قرار دارد البته در صورت پيروزي منچستر سيتي در بازي معوقه خود صدر جدول به اين تيم خواهد رسيد.

به نقل از ايسنا
امیدوارم زودتر بره ایتالیا و چلسی رو ول کنه. یورگن کلوپ هم بیاد چلسی. مورینیو بای بای!!!

Sepehr SS
28-02-2014, 14:26
گالاتاسرای فکر نکنم توی استمفوردبریج بتونه کار خاصی کنه
امیدوارم دور بعدی CL به تیم قدر بخوریم تا عیار تیم کاملا مشخص بشه
تا اینجا که مورینیو حداقل مقابل تیم های بزرگ خیلی خوب نتیجه گرفته و توی لیگ برتر مقابل اونا هیچ باختی نداشته و فقط به من سیتی توی جام حذفی باخته
چلسی شاید توی لیست تیم های مدعی CL باشه ولی کسی توقع نداره که این فصل حتما اون قهرمان بشه ، چیزی که مثلا از رئال و بایرن پرمهره و آماده توقعه
این فصل اگه لیگ برتر رو بگیریم و توی CL یه نتیجه خوب بگیریم برای فصل اول مورینیو نتیجه خیلی خوبی بوده

با توجه به اینکه دیگه از جام حذفی و جام اتحادیه خارج شدیم الان دیگه بازی هامون یکمی کمتر شده
جالبه سه بازیی که پیشرو داریم همگی با فاصله یک هفته و به ترتیب مقابل فولام ، تاتنهام و استون ویلا هستن که از بین اینا فقط تاتنهام رو میزبانیم که همچین چیزی کمتر پیش میاد
از این به بعد دیگه بازی ساده ای وجود ندارن و باید همه بازی ها رو جدی بگیریم و تا می تونیم امتیاز جمع کنیم
برای اینکه قهرمان بشیم از 11 بازی باقی مونده احتمالا باید حداقل 8 بازی رو ببریم چون جدول رده بندی سال های قبل رو ببینیم معمولا تیم های قهرمان بین 85-90 امتیاز رو گرفتن
گالاتاسرای رو به هیچ وجه دست کم نگیرین. همین چلسی امسال به بازل تو استمفوردبریج باخته، با وستهم و وست بروم هم مساوی کرده. خط هافبک و حمله خوبی هم که داره گالا بر عکس چلسی که عملا مهاجم نوک که نداره، هافبک ها هم که تعریفی ندارن. به نظر من که اگه مانچینی یک ذره عقل داشته باشه و ترکیب خوب بچینه، اصلا بعید نیست که گالا صعود کنه. من هنوز باور نمیکنم که با سیستم 4-2-4 بازی رو شروع کرده بود مانچینی، با اون خط دفاع داغونش، حداقل سه هافبک رو باید بزاره.
این چلسی تو لیگ هم قهرمان بشو نیست، الکی امید واهی نداشته باشین. همین فولام رو هم بعید میدونم بتونن شکست بدن.

soheilnouri
28-02-2014, 20:30
خوب بازی در جهنم گالا مساوی شد و چلسی در این بازی دور از انتظار ظاهر شد و نمایش خیلی بدی داشت

نیمه اول 10 دقیقه اول خیلی خوب بودیم اما بعد از گل دیگه گالا بر بازی مسلط شد

کل نیمه دوم گالا تیم برتر بود و گل هم زد و بعد از گل با اومدن میکل میشد فهمید که تا آخر بازی میخواهیم دفاع کنیم و بازی را کنترل کنیم

نبود ماتیچ خیلی حس میشد و میکل و رامیرس اصلا در پست هافبک دفاعی خوب نبودند

حضور لوییز میتونست در این بازی میانه میدان را به نفع چلسی کنه اما ضعف لمپارد و رامیرس و بعدش میکل باعث شد نتونیم جلو گالا خوب باشیم

در اینجور بازی هاست که میشه به ارزش ماتا پی برد و فهمید که فروش ماتا واقعا اشتباه بود

مورينيو به ماتا اعتقادي نداره..همين.خود ماتا هم الان تو يونايتد كار خاصي نكرده.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

30vil
01-03-2014, 08:43
مورينيو به ماتا اعتقادي نداره..همين.خود ماتا هم الان تو يونايتد كار خاصي نكرده.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مورینیو در این مورد اشتباه کرد چون ماتا بهترین بازیکن چلسی در دو فصل قبل بود

میبینیم که اسکار و ویلیان در حدی نیستند که ازشون به عنوان جانشین ماتا نام ببریم هر دو اینها که مورینیو بهشون خیلی اعتقاد داره پر فراز و نشیب هستند در حالی که ماتا معمولا در یک سطح بود

در مورد یونایتد هم خوب مشخصه 3 - 4 تا بازی بیشتر برای اونها انجام نداده و هنوز با تیم هماهنگ نیست اما تا جایی که میدونم در همین بازی ها هم 2 تا پاس گل داده که آمار خوبی میتونه باشه

stealer
01-03-2014, 15:33
مورینیو در این مورد اشتباه کرد چون ماتا بهترین بازیکن چلسی در دو فصل قبل بود

میبینیم که اسکار و ویلیان در حدی نیستند که ازشون به عنوان جانشین ماتا نام ببریم هر دو اینها که مورینیو بهشون خیلی اعتقاد داره پر فراز و نشیب هستند در حالی که ماتا معمولا در یک سطح بود

در مورد یونایتد هم خوب مشخصه 3 - 4 تا بازی بیشتر برای اونها انجام نداده و هنوز با تیم هماهنگ نیست اما تا جایی که میدونم در همین بازی ها هم 2 تا پاس گل داده که آمار خوبی میتونه باشه
ببینید خوب بودن یه بازیکن به تنهایی نمیتونه مربی رو متقائد کنه واسه بازی دادن بهش!!
امکان داره ماتا نمیتونسته با تاکتیک های مورینیو هماهنگ بشه و نوع بازی که مو میخواسته رو تو زمین اجرا کنه
ویلیلان هم امسال یکی از بهترین بازیکن های چلسی بوده و بعد از ازار خیلی امسال خوب بوده
در کل حرف من اینه وقتی یه تیم رو در اختیار یک مربی قرار میدیم که دارای کارنامه مشخص و بزرگ هست باید بهش فرصت بدیم تا بتونه تفکراتشو رو تیم پیاده کنه
جالبه تو فصل اول حضور یک مربی تو تیم با وجود اینکه تیم صدر جدوله بازم انتقاد های الکی از مربی میشه
منظورمو اون کسی که باید بگیره گرفت

30vil
01-03-2014, 18:17
ببینید خوب بودن یه بازیکن به تنهایی نمیتونه مربی رو متقائد کنه واسه بازی دادن بهش!!
امکان داره ماتا نمیتونسته با تاکتیک های مورینیو هماهنگ بشه و نوع بازی که مو میخواسته رو تو زمین اجرا کنه

منم به عنوان هوادار به تصمیم مو احترام میگذارم از تیم حمایت میکنم

اما هر طور فکر میکنم نمیدونم ویلیان یا اسکار چه گلی به سر چلسی زدند که ماتا نتونسته بود در اون 2 فصل حضور بزنه؟

در بازی گالا - چلسی کارشناس شبکه 3 اقای مازیار جواب این سوال منو اینگونه داد که مورینیو دنبال جوانگرایی در چلسی بود و به همین دلیل ماتا به تاکتیک تیمیش نمیخورد

اما اگر به سن این بازیکنان نگاه کنیم ویلیان و ماتا 25 سالشونه و اسکار هم 22 ، پس از لحاظ سنی هم ماتا مشکلی نداشته

ترکیب بازی با فولام هم اومد

Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres

Subs: Schwarzer, Cole, D Luiz, Mikel, Lampard, Willian, Ba...

امروز مورینیو به استراحت کم تیم اعتراض کرده بود میبینیم که به ویلیان و لمپارد استراحت داده

به امید پیروزی چلسی

Sepehr SS
01-03-2014, 18:51
اسکار و ویلیان از لحاظ خلاقیت و پلی میکر بودن، در مقابل ماتا هیچی نیستن. ویلیان که کلا بیشتر از کناره ها بهتر بازی میکنه و قدرت پلی میکری نداره، اسکار هم درسته تو کارهای دفاعی از ماتا بهتره ولی از لحاظ خلاقیت و هوش، از ماتا پایین تره. اصلا از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افت کرده چون دیگه رقیبی برای خودش تو تیم نمیبینه و همین روی بازیش اثر منفی گذاشته. قبلا رقابتش با ماتا، باعث میشد همیشه بهترین بازیشو انجام بده ولی الان دیگه بی خیال شده.
این مورینیو هم که به زمین و زمان اعتراض میکنه، این ترتیب بازیها از دو ماه قبل مشخص بوده و خیلی راحت با یه برنامه ریزی خوب و استفاده از کل نفرات تیم، میشه این بازیها رو هم با موفقیت تموم کرد نه اینکه همه بازیها از یه سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بعد بگه خستست تیم. جای آرسنال بود چی میگفت که کلی بازی سخت پشت سر هم داشتن. کاش به جای این همه اعتراض کردن، کمی هم فکر کارهای فنی تیم بود.

vahidgame
01-03-2014, 19:27
اسکار و ویلیان از لحاظ خلاقیت و پلی میکر بودن، در مقابل ماتا هیچی نیستن. ویلیان که کلا بیشتر از کناره ها بهتر بازی میکنه و قدرت پلی میکری نداره، اسکار هم درسته تو کارهای دفاعی از ماتا بهتره ولی از لحاظ خلاقیت و هوش، از ماتا پایین تره. اصلا از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افت کرده چون دیگه رقیبی برای خودش تو تیم نمیبینه و همین روی بازیش اثر منفی گذاشته. قبلا رقابتش با ماتا، باعث میشد همیشه بهترین بازیشو انجام بده ولی الان دیگه بی خیال شده.
این مورینیو هم که به زمین و زمان اعتراض میکنه، این ترتیب بازیها از دو ماه قبل مشخص بوده و خیلی راحت با یه برنامه ریزی خوب و استفاده از کل نفرات تیم، میشه این بازیها رو هم با موفقیت تموم کرد نه اینکه همه بازیها از یه سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بعد بگه خستست تیم. جای آرسنال بود چی میگفت که کلی بازی سخت پشت سر هم داشتن. کاش به جای این همه اعتراض کردن، کمی هم فکر کارهای فنی تیم بود.
من به این نتیجه رسیدم که مشکل مورینیو فقط در یه صورت رفع میشه اونم اینه که یه مدت از شما مشاوره بگیره :دی
اینو به خاطر این میگم که تا حالا من ندیدم منتقدی یا کلا کسی از یه مربی این همه انتقاد کنه و دائم ازش بد بگه!
من برای شما و کلا هر کاربری که هر جای این تاپیک پست میده احترام قائلم ولی وقتی شما دائما مورینیو رو اینجوری خطاب می کنی : این مورینیو دیگه تا آخر قصه مشخصه که چیه...
بازم میگم کلا همه جا نظرات هر کسی محترمه و هیچ کی با انتقاد شنیدن مشکل نداره ولی وقتی این نظرات و انتقادات به سمت منفی و قصد و قرض میرن دیگه مطمئنا همه می فهمن و کسی از این نوع دیدگاه که بیشتر حالت حاشیه ای داره خوشش نمیاد

خب فعلا نیمه اول بازی با فولام بدون گل تموم شدش
امیدوارم حتما این سه امتیاز مهم رو بگیریم
بازی دربی هم هست ولی بیشتر برای تداوم صدرنشینی مهمه

wooooow
01-03-2014, 19:59
گل اول چلسی رو دیدم یه لحظه یاد رئال مورینیو افتادم !!!
تیمی که تو نیمه زمین خودش هست در عرض چند ثانیه یه ضد حمله ترسناک میزنه و توپ تبدیل به گل میشه !!

واقعا در چند ثانیه منو برد دوران رئال مورینیو !!:n02:

/////

گزارشگر بازی هم نمیدونم کی بود
ولی فقط چرت و پرت میگفت !!

نمیدونم چرا اینقدر ادعا داره حالیشه !!!:n15:

soheilnouri
01-03-2014, 20:05
من نه هوادار چلسی ام نه مورینیو...اما مو کارشو تو نتیجه گیری بلده...الان دارم بازی ارسنال و استوک میبینم و چلسی فولام...تا دقیقه 80 ارسنال عقبه ولی شورله هت تریک کرده تو کراون کوتیج

MORINIO
01-03-2014, 20:30
عجب برد شیرینی بود :n02:

نیمه اول تو کارهای هجومی اصلآ خوب نبودیم ولی نیمه دوم تیم از این رو به اون رو شد

هازارد فوق العاده بود. شورله هم که گل کاشت

آرسنال هم باخت به استوک.

بازی بعدیمون شنبه هفته آینده با تاتنهام که میزبان هستیم :n01:

30vil
01-03-2014, 20:31
خوب با یک بازی عالی تونستیم فولام ته جدولی را با هت تریک شورله در خانه خودش شکست بدیم

در کل چلسی تیم برتر میدان بود و درصد مالکیت و موقعیت ها در نیمه اول و دوم به نفع چلسی بود

ماتیچ واقعا یکی از بهترین ها بود ای کاش میتونست تو لیگ قهرمانان هم برای چلسی بازی کنه

در فاز حمله اسکار خیلی ضعیف بود اما ازارد 2 پاس گل داد و خوب بازی کرد تورس هم مثل همیشه یک موقعیت عالی را در نیمه اول از دست داد

در فاز دفاعی هم همه خوب بودند اما یک گل تقریبا شبیه به گل بازی با گالا خوردیم که نشون میده روی ارسال ها مشکل داریم

آزپیلی واقعا داره خوب بازی میکنه و حتی یکبار هم اجازه عبور دژاگه را از اون سمت نداد

اشکان هم از خوب های فولام بود و ارسالهای خوبی هم داشت
گزارشگر بازی هم سرهنگ علیفر بود که بازی هم مسئله دفاع خطی و بلای جان تیمها را پیش کشید و به انتقاد از ماگات و مورینیو پرداخت :n02:
سرهنگ بر این باور بود که دژاگه باید در میانه میدان بازی کنه و رامیرس در گوش راست !! ایشون چلسی را هم تیم منتخب جهان نامید و لوییز را هم بهترین دفاع حال حاضر دنیا :n19:

آرسنال هم همانطور که پیش بینی میشد امتیازات حساسی را داره از دست میده و از کورس قهرمانی عقب افتاد فکر میکنم سیتی اصلی ترین رقیب ما برای قهرمانی باشه هرچند بازی های سختتری نسبت به ما داره

jack82
01-03-2014, 20:35
خوشبختانه این بازی خارج از خونه رو بردیم.نیمه اول میشه گفت بد بودیم ولی نیمه دوم تیم خوب بود و میتونستیم گلای بیشتری رو هم بزنیم.بدون شک یکی از بازیایی بود که شورله هیچ وقت فراموشش نمیکنه.انصافا گلای خوبی زد و هیچ کدوم با شانس و اقبال نبود.با تمام این حرفا تیم به نظر خسته میاد و امید وارم به خاطر این ضربه نخوریم.

brad pitt
01-03-2014, 20:36
سلامبه نظرم این بازی از سری بازی هوشمندانه ی چلسی بود
آزارد و شورله عالی بودند
دمبا با هم حتی نشون داد که از تورس بهتره .

تورس اون گل خالی و که نزد واقعا خود آزارد هم شوکه شده بود
به نظرم اوبی میکل و تور س باید در فصل بعد حتمن بفروش گذاشته بشند

ماتیچ واقعن وزنه ی خوبی برای میانه ی میدان هست. با دوباره روی فرم اومدن جان تری واقعن دفاع یه جان تازه ای گرفته

به نظرم این بازی نشون داد که مورینیو باید بیشتر از شورله استفاده کنه

به امید تثبیت صدرنشینی و قهرمانیگالا هم تیم خوبی هست اما در بازی برگشت مطمئن باشید با تفکرات آقای خاص تقریبن شانسش صفرهست

ببینید مورینیو سال اولش هست که این بازیکن ا و داره . یه درس و در نظر بگیرید وقتی بار اول میخونید تازه چجور خوندن اون و یاد میگیرید . مرتبه دوم و مرتبه ی سوم و مرتبه چهارم نکات . ریز نکته ها و .. میاد دستتون
برا ترکیب هم اول مربی نیاز داره به یک ثباتی برسه . بعد در همون ترکیب چینی ها هم یه قلق های خاص خودشو ببره
به نظرم امسال ایشالا قهرمانی لیگ جزیره و حضور در جمع 4 تیم لیگ قهرمانان واقعن برای هوادان راضی کننده ستالان 28 بازی 63 امتیاز داریم در صورتی که در فصل پیش با 28 بازی 51 امتیاز بودیم و نوسانات شدید داشت تیم و این روحیه و انگیزه رو نداشتپس به مورینیو اعتماد داشته باشید چون خودش میدونه چیکار کنه

آرسنال هم اونطرف شکست خورده تا رقابت بین چلسی و سیتی بمونه .

king of the kings
01-03-2014, 20:39
یادمه شورله قبلآ هم یه همچین هتریکی کرده بود .

تبریک به طرفداران چلسی

stealer
01-03-2014, 21:40
گل اول چلسی رو دیدم یه لحظه یاد رئال مورینیو افتادم !!!
تیمی که تو نیمه زمین خودش هست در عرض چند ثانیه یه ضد حمله ترسناک میزنه و توپ تبدیل به گل میشه !!

واقعا در چند ثانیه منو برد دوران رئال مورینیو !!:n02:

/////

گزارشگر بازی هم نمیدونم کی بود
ولی فقط چرت و پرت میگفت !!

نمیدونم چرا اینقدر ادعا داره حالیشه !!!:n15:
گزارشگر جناب علیفرد بود که ماشالا دست جواد خان رو از پشت بسته:دی
تو بازی سیتی و چلسی لیگ هم همین اقا گزارش میکرد
کلا تفکراتش یه جوری هست و از بازی هم فقط دفاع خطی رو یاد گرفته:دی
تو نیمه دوم بالای 5 بار گفت دفاع خطی
ولی در کل واسه چلسی خوش یومن بوده و بازی هارو بردیم

arashsard
01-03-2014, 23:33
سلام دوستان ... تبریک میگم .... بازیو متاسفانه هر چی تلاش کردم .. نرسیدم .. لعنت به ترافیک شیراز ... ولی صحنه های حساس رو دیدم ... گل اول شورله خیلی ناز بود ... عجب سرعتی داره ... خوب استارت زد ... با هتریکی که کرد نشون داد چقد باهوشه ... تحلیل بازیو رو خوندم مثل اینکه ماتیچ خیلی خوب بوده ....

اوه اوه ... مثل اینکه جناب علیفر افتخار گزارش بازیو پیدا کرده ... پس همون بهتر که نرسیدم :n02: دفاع خطی .. بلای جانشم گفت ؟؟؟؟ :n08: این فقط باید بازی یوونتوس که 3 5 2 بازی میکنه گزارش کنه ... یه بار اینقد از سیستم یووه تعریف کرد :n02: به قول فوتبال 120 علیفر از اسمش معلومه 6 هیچ عقبه ...

بازی میلان رو هم نباید بش بدن .. دوباره الشراوی رو میبینه جای گزارش فوتبال اخلاق اسلامی درس میده ...

بعله مثل اینکه برادرمون جناب آقای سپهر موقع پیروزی هم تیم رو مورد عنایت قرار میدن ... قبلا منصفتر بودیااا ... حداقل توو پیروزیامون شاد باش ... اینقد انتقاد نکن واسه پوستت خوب نیستااا :n07:

soheilnouri
02-03-2014, 10:27
ازار عالی بود...از دقیقه 55 به بعد چلسی یهو وحشی شد و نبض بازی رو در اختیار گرفت.آزار تا دو سه سال دیگه حرف اول رو میزنه تو دنیا...

Abdolreza2012
04-03-2014, 13:06
بالاتر از روسیچکی و داریدا
پتر چک برای هفتمین بار بازیکن سال چک شد

دروازه‌بان تیم فوتبال چلسی انگلیس برای هفتمین مرتبه به عنوان بازیکن سال جمهوری چک انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، «پتر چک» در انتخابات بهترین‌های سال گذشته میلادی کشورش در رای‌گیری ورزشی‌نویسان بیشترین رای را کسب کرد.

دروازه‌بان 31 ساله استمفوردبریجی که از سال 2004 تاکنون 320 بازی برای آبی‌پوشان لیگ‌ برتری انجام داده، بالاتر از «توماس روسیچکی» (آرسنال انگلیس) و ولادیمیر داریدا (فرایبورگ آلمان)‌ قرار گرفت.

وی قبلا در سال‌های 2005، 2008، 2009،‌ 2010، 2011 و 2012 این افتخار را کسب کرد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

brad pitt
07-03-2014, 12:19
سلام

ببخشید بازی چه روز و چه ساعتی هست ؟

ممنون

Abdolreza2012
07-03-2014, 14:28
سلام

ببخشید بازی چه روز و چه ساعتی هست ؟

ممنون

بازی بعدی :

stealer
07-03-2014, 15:29
بازی رو میذاره شبکه ورزش؟
بازی ارسنالو اورتون رو که حتما پخش میکنه ساعت 4:30
بازی مهم دیگه ای هم نیست ساعت 9
قاعدتا باید پخش کنه

stealer
08-03-2014, 15:48
خوب به سلامتی بازی هم از شبکه ورزش ساعت 9 پخش میشه
امیدوارم بتونیم تو ورزشگاه خونگی تاتنهام که تیم ضعییفی هم نیست رو شکست بدیم
:n16:

brad pitt
08-03-2014, 22:55
سلام

تبریک بابت این برد دلچسب

اتوئو و آزارد خیلی خوب بودند
تعویض ها هم بخصوص با و ویلیان عالی بود

دفاع و دروازه بان هم که مانند همیشه عالی + لمپارد و ماتیچ

تیم خیلی روند خوبی داره

ممنون از مردان چلسی و همچنین مورینیو

hadishi
08-03-2014, 22:58
تبریک به دوستداران چلسی این بازی گام بزرگی بود به سوی قهرمانی 2 بازی سرنوشت ساز دیگه دارین مقابل ارسنال
که میزبان هستین و لیورپول که میهمان هستین و 2 بازی نسبتا سخت دیگه دارین مقابل تیم های ساندرلند و استوک
که این دو تیم از اون تیم های سمج هستن و تو این 2 بازی هم میزبان هستین اگر 4 امتیاز از 2 بازی لیور و ارسنال
بگیرین شانس قهرمانی چلسی خیلی بالاتر میره و امسال بدون شک خیلی بهتر از پارسال هستین

30vil
08-03-2014, 23:00
خوب تونستیم با یک بازی عالی در نیمه دوم تاتنهام را 4 تایی کنیم :n02:

واقعا بازی جالبی بود اشتباهات مدافعان و دروازه بان تاتنهام در این بازی در حد لیگ برتر نبود

اتوئو نشان داد هنوز هم موقعیت طلب و مهاجم خوبیه، دمبا با هم وقتی جای اتوئو اومد با زدن 2 گل نشون داد که در چلسی خیلی کم بهش بازی میرسه

مدافعان و چک هم روز بی اشتباهی را پشت سر گذاشتند و مورینیو با بازی خوانی عالی تونست با تعویض لمپارد در بین دو نیمه چلسی را در نیمه دوم تیم برتر میدان کنه

از نکات جالب بازی هم خوشحالی بعد از گل اتوئو بود :n02:

Reza31001
08-03-2014, 23:01
این ثباته رو لازم داشتیم و داریم
اتوئو مهاجمی نیست که نامبر وان باشه با هم همین طور ولی همین که 3 امتیازها رو جمع میکنیم مهمترین نکته هست

دلم بدجور برای لوریس سوخت تو این بازی
بنده خدا سر گل چهارم دیگه میخواست زمین رو از عصبانیت گاز بگیره:n02:

30vil
09-03-2014, 00:35
چلسی خیلی معمولی بازی کرد. از ترکیب اولیه مورینیو هم میشد کاملا ترس رو دید

دربی لندن - برتری 4 بر صفر - کلین شیت چک - اختلاف زیاد با تیم دوم و 9 امتیازی با سیتی :n04:

arashsard
09-03-2014, 01:46
سلام دوستان ... تبریک بابت پیروزی و و بازی خوب در نیمه دوم ... ماتیچ خیلی خوب و موثر بازی کرد ... به قول دوستان علاوه بر بازی های مهم و سخت با آرسنال و لیورپول بازی های سختی هم مقابل استوک و ساندرلند داریم ... خیلی چغرن ...

با اشتباهات وحشتناک مدافعین تاتنهام، این نتیجه به دست اومد

همین که تیم مقابل رو وادار به اشتباه میکنی یعنی خوب بودی ... تحت فشار و پرس حریفو که وادار به اشتباه میکنی...

30vil
09-03-2014, 12:06
مورينيو: تاتنهام تلاشي براي گلزني نمي‌کرد
سرمربي چلسي پس از پيروزي پر گل مقابل تاتنهام تاکيد کرد حريف تلاشي براي رسيدن به دروازه‌ آنها نمي‌کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF#)X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF#) Share

Google Reader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)Stumble Upon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)Delicious ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF&title=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_ %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)Cloob ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF&title=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_ %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
Facebook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF&t=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_%D8% AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA%D9%8 4%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%DA%A F%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80 %8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)Twitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF&title=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_ %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)Digg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF&title=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_ %D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%AA% D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%D9%8A_%D9%86%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

چلسي در هفته بيست و هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس موفق شد با نتيجه پر گل چهار بر صفر مقابل تاتنهام به برتري برسد.

ساموئل اتوئو 56، ادن هازارد 60 (پنالتي) و دمبا با 88 و 90 براي چلسي گلزني کردند تا تيمشان را با 66 امتياز همچنان در صدر جدول رده‌بندي نگه دارند. از سوي ديگر تاتنهام نيز با همان 53 امتياز در رده پنجم قرار گرفته است.

ژوزه مورينيو در مورد اين ديدار گفت: ما خودمان را براي رويارويي با يک حريف سخت آماده کرده بوديم. به همين خاطر در نيمه نخست آرام بوده و در حال بررسي همه چيز بوديم. بدون هيچ ترس، فشار و هيچ‌گونه استرسي مي‌دانستيم که تاتنهام تيمي است که مي‌تواند به زمين خانگي ما بيايد و فوتبالي که دوست دارد را ارائه کند. واقعيت اين بود که ما کنترل بازي را در دست داشتيم و تاتنهام هم هيچ تلاشي براي رسيدن به دروازه ما نمي‌کرد. اگر آنها مي‌خواستند حمله‌اي را هم به سمت دروازه ما ترتيب دهند به اندازه‌اي نبود که ما را بترساند زيرا ما با آرامش کامل بازي مي‌کرديم.

مورينيو در ادامه گفت: شرايط را تحت امر خودمان درآورده بوديم و منتظر زماني بوديم که بتوانيم خودمان را به گلزني نزديک کنيم. براي نيمه دوم ساختار تيمي را تا حدودي تغيير دادم. مي‌خواستم فاصله بين مهاجمان و هافبک‌هاي تيمم را کم کنم. از اسکار براي انجام اين کار استفاده کردم. همه برنامه‌هايم جواب داد تا به اين پيروزي برسيم.

varzesh 3

Sepehr SS
09-03-2014, 14:28
این آزارد چه بد میزنه پنالتی هاشو. نه قدرت داره ضربه هاش نه زاویه داره فقط شانس میاره دروازه بان اشتباه میره جهتو. ولی تو یه بازی مهم با یه دروازه بان خوب که پنالتی خراب کنه، حالیش میشه که باید محکم و زاویه دار پنالتی بزنه نه اینکه مثل ماست بزنه. یه ذره بره فیلم پنالتی زدن کریس رونالدو رو ببینه، بفهمه پنالتی زدن یعنی چی.

E.N.A.Y.A.T
09-03-2014, 15:34
گووووود اتوئو، گووود!:n08:

vahidgame
09-03-2014, 23:44
شرایط خوبه و الان توی دور برد افتادیم
اگه این چند هفته هم خوب امتیاز جمع کنیم به قهرمانی خیلی نزدیک میشیم
یه جورایی توی کاغذ بازی های ما نسبت به سیتی راحتره چون تنها بازی خارج از خونه خیلی سختمون با لیورپوله ولی سیتی با لیورپول ، آرسنال و منچستر خارج از خونه بازی داره اونم توی چند هفته پشت سر هم و به خاطر همین می تونه خیلی امتیاز از دست بده ولی خب توی لیگ برتر هیج بازیی آسون نیست

حیف واقعا از ماتیچ نمیشه توی لیگ قهرمانان استفاده کرد. این چند تا بازی که ازش دیدم اصلا قابل مقایسه با هافبک دفاعی هایی مثل میکل نیست. خیلی باکلاس بازی می کنه یعنی توی کارای دفاعی و توپ گیری حرف نداره توی حمله هم نسبتا خوبه. می تونه در آینده حتی جزو بهترین بازیکنای پست خودش بشه...
از اونور شورله هم کم کم داره توی تیم جا می افته و توانایی های خودشو توی این چند تا بازی بیشتر نشون داده یعنی یه وینگریه که از همه لحاظ در حد خیلی خوبیه و نسبت به ویلیان هم به نظرم پرتلاش تر و مفیدتره یعنی شاید بهتره باشه شورله بیشتر بازی ها فیکس باشه به جاش اسکار و ویلیان یکیشون نیمکت باشن که به خصوص اسکار یکمی افت کرده

الان 9 تا بازی سرنوشت باقی مونده
از این 9 بازی 20 امتیاز بگیریم که میشه گفت قهرمانیم یعنی مثلا 6 برد و 2 مساوی و 1 باخت
4 تا بازی رو میزبانیم که حتما همه رو باید ببریم 5 تا هم میهمان
بازی هایی که میهمانیم بیشترش مقابل تیم های ته جدولی مثل کریستال پالاس و کاردیف و سوانسی هستش که این هم می تونه خوب باشه هم بد
در کل به قول امیر قلعه نویی توی لیگ 9 تا فینال برامون باقی مونده :دی

30vil
15-03-2014, 11:00
واکنش جالب آقاي خاص به اظهارات يحيي توره
سرمربي پرتغالي چلسي از خود برابر اتهامي که هافبک دفاعي تيم فوتبال منچسترسيتي به او نسبت داده بود دفاع کرد.

2 روز پيش يحيي توره، ستاره ساحل عاجي تيم فوتبال منچسترسيتي در گفت‌وگو با يکي از رسانه‌هاي اروپايي از ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم چلسي انتقاد و او را به بي‌احترامي نسبت به رقبايش متهم کرد. توره پس از شکست تيمش برابر بارسلونا در بازي برگشت 2 تيم در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا و حذف آن از گردونه رقابت‌ها، گفت: مورينيو شخصي پرحرف است که مي‌خواهد در مورد هر فرد و هر چيزي اظهارنظر کند، آن هم به شيوه‌اي نامناسب. به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا مي‌باخت! مورينيو بايد براي بقيه احترام بيشتري قائل باشد.

همانطور که انتظار مي‌رفت و البته زودتر از چيزي که تصور مي‌شد، آقاي خاص پاسخ ستاره پيشين بارسلونا را داد. مورينيو گفت: اگر اظهارات من پيش از بازي مونيخ (بايرن مونيخ - آرسنال) و نيوکمپ (بارسلونا - منچسترسيتي) که در آنها گفتم هنوز چيزي تمام نشده است و آرسنال و سيتي مي‌توانند صعود کنند و ورق را برگردانند و اگر حمايتم از تيم‌هاي کشوري که در آنها کار مي‌کنم بي‌احترامي است، اشکالي ندارد، شما مي‌توانيد آن را بي‌احترامي تلقي کنيد. اينطور که پيداست يحيي توره درک عجيبي از مفهوم بي‌احترامي دارد.

مورينيو افزود: من در هر 2 موردي که درباره تيم‌هاي انگليس حرف زدم سعي کردم در نهايت احترام درباره اين تيم‌ها صحبت کنم و حالا درباره منچستريونايتد هم مي‌خواهم همان چيزها را بگويم. به نظر من منچستريونايتد از المپياکوس (يونان) تيم بهتري است و فکر مي‌کنم که مي‌تواند به دور بعد صعود کند، در واقع اميدوارم که اين کار را انجام دهد. اگر وين روني، فن‌پرسي، کريک يا فرديناند هم بگويند مورينيو بي‌احترامي مي‌کند، مي‌گويم آنها هم در اشتباه هستند، چون من حامي تيم‌هاي انگليسي هستم و هرگز از شکست و ناکامي تيم‌هاي انگليسي در ليگ قهرمانان اروپا خوشحال نشده‌ام.

varzesh3

SA3EDLORD
15-03-2014, 14:08
به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا مي‌باخت
درک عجیبیم از برد و باخت داره!:n04:

wooooow
15-03-2014, 15:38
به همين خاطر بود که رئال مادريد تحت هدايت او هميشه به بارسلونا مي‌باخت!

یحیی توره ساکت باشه سنگین تره !!!! :n08::n08:

عجب جوک قشنگی !!:n08:

بدجوری از حضور مورینیو تو لیگ انگلیس داره میسوزه !!!

Sepehr SS
15-03-2014, 17:46
درود بر یحیی توره، حرف حق رو باید از زبون همین فوتبالیسیتها شنید که مجبورن با امثال مورینیو روبرو بشن. راست میگه دیگه، این مورینیو راجع به همه چی اظهار نظر میکنه، جالبیشم اینه که هیچ کس حرفاشو جدی نمیگیره :n09:. دوباره هم اومده راجع به برنامه ریزی لیگ حرف زده که هیچ کس کوچکترین توجهی هم به حرفاش نکرده:n09:

30vil
15-03-2014, 20:53
Our line-up today to face Aston Villa:
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schurrle, Salah, Ba

به امید پیروزی چلسی:n12:

Sepehr SS
15-03-2014, 22:04
بازی تورس فقط به درد این میخوره که بشینی به عنوان طنز نگاهش کنی و بخندی، استپ هاش که خیلی باحاله، استپ میکنه توپ 6 متر میره اونور :n08:. دلیل دشمنی مورینو با دمبا با رو نفهمیدیم آخر سر، تو یک دقیقه دو گل هم میزنه بهش بازی نمیده. از این لجبازی و دشمنی های مورینیو با بازیکناش متنفرم.

MORINIO
15-03-2014, 23:10
بازی رو ندیدم ولی از اونایی که دیدن شنیدم کریس فوی سنگ تموم گذاشته واسه چلسی

3 تا اخراجی گذاشته رو دستمون ( ویلیان - رامیرس - مورینیو ) .. یه گلمونو نپذیرفته و یه بازیکن ویلا رو اخراج نکرده نیمه اول

دیگه با این وضعیت توقع مساوی هم نمیشد داشت !

ایشالا بازیای بعدی جبران کنیم

Sepehr SS
15-03-2014, 23:11
:n08::n08:اینم از تیم قهرمان چلسی!!!!! استاد مورینیو هم که الان میاد طبق معمول داور رو مقصر میدونه، در حالی که کاملا تقصیر خودشه که به جای اینکه بازیکن اخطاریش رو تعویض کنه، اسکار رو عوض کرده. نیمه دوم چلسی یک شوت هم فکر کنم نداشت. یک قدم دیگه به یورگن کلوپ نزدیک شدیم:n19::n20:.

Sepehr SS
15-03-2014, 23:13
بازی رو ندیدم ولی از اونایی که دیدن شنیدم کریس فوی سنگ تموم گذاشته واسه چلسی

3 تا اخراجی گذاشته رو دستمون ( ویلیان - رامیرس - مورینیو ) .. یه گلمونو نپذیرفته و یه بازیکن ویلا رو اخراج نکرده نیمه اول

دیگه با این وضعیت توقع مساوی هم نمیشد داشت !

ایشالا بازیای بعدی جبران کنیم
اخراج رامیرس که صد در صد درست بود، ویلیان هم درست بود چون جلوی حمله اونا رو گرفت تو کارت دومش، کارت اولش هم که جای هیچ بحثی نداره که درست بود. مورینیو هم رفته وسط زمین، انتظار داری اخراج نشه؟

30vil
15-03-2014, 23:38
خوب یک گلاتنبرگ جدید هم برای چلسی معرفی شد کریس فوی همیشه به ضرر چلسی سوت زده امشب هم این کار را کرد واقعا اخراج ویلیان خنده دار بود

با سوت های بی مورد اعصاب همه را بهم ریخت و تیمی که نیمه اول به این خوبی بازی کرد را نیمه دوم متلاشی کرد

از طرفی برای بازی با آرسنال کارمونو حسابی سخت کرد

Sepehr SS
15-03-2014, 23:56
بسم الله رحمان رحیم
با عرض تسلیت به خاطر این باخت به عشاق مورینیو، خواستم یه عرضتون برسونم که منچستر سیتی هم امروز از دقیقه 10 با اخراج کمپانی ده نفره شد ولی بازی رو دو هیچ برد. یه مربی باید تیمشو برای همچین شرایطی آماده کنه، ضمنا چلسی قبل اخراج ویلیان هم خوب بازی نمیکرد. آخه چرا همیشه دنبال یه مقصرین شما برای باخت تیم؟ اصلا اخراج ویلیان اشتباه هم بوده باشه، تیم باید اینجوری از هم بپاشه؟!! اوونوقت نقش مربی تیم چیه؟ هویجه؟ رامیرس برای چی اونجوری وحشیانه خطا کرد که سه جلسه هم محروم بشه؟ هیچ کدومتون جوابی برای این حرفهای کاملا منطقی من ندارین و کورکورانه از این مربی مغرور جنگ طلب دفاع میکنین، دوره اینجور طرفداری ها دیگه گذشته.
با تشکر از همه دوستان، امیدوارم حقیقت بینی من باعث رنجش دوستان نشه

30vil
16-03-2014, 00:20
بسم الله رحمان رحیم
با عرض تسلیت به خاطر این باخت به عشاق مورینیو، خواستم یه عرضتون برسونم که منچستر سیتی هم امروز از دقیقه 10 با اخراج کمپانی ده نفره شد ولی بازی رو دو هیچ برد.

عزیز جون جمع کن این بساطو برو در تاپیک سیتی از این تیم دفاع کن با این همه بازیکن نتونست ویگانو تو اتحاد شکست بده جلو بارسا حرفی برای گفتن نداشت

چلسی ده نفره تو لیگ قهرمانان بارسا را تو نیوکمپ حذف کرده چی داری میگی اونم بارسا گواردیولا

هال سیتی را داری با استون ویلا مقایسه میکنی

سیتی خیلی مونده که به چلسی برسه عزیزم اگر تعریفی از مربی و تیمشون داری لطفا در تاپیک خودش بازگو کن

با تشکر

mohammad varaste
16-03-2014, 00:53
امروز واقعا بد بودیم چه 11 نفره چه 10 نفره حتی یک حمله درست حسابی نداشتیم
به جز آفساید اول بازی باقیه صحنه ها نمیشه زیاد بهش ایراد گرفت
کم کم دیگه حالم داره از بازی رامیرس و تورس به هم میخوره
واقعا این تورس افتضاح بود .رامیرس هم بد بود
اشلی رو باید بیشتر بازی بده خوزه .

MORINIO
16-03-2014, 01:02
گوشه ای از هنرنمایی های کریس فوی در بازیهای چلسی

در 4 بازی آخری که کریس فوی داوری کرده برای چلسی، ما 4 تا اخراجی دادیم! آیا اتفاقیه همه اینا ؟

امیدوارم دیگه تا آخر فصل بازیهای ما رو بهش ندن

Sepehr SS
16-03-2014, 01:14
عزیز جون جمع کن این بساطو برو در تاپیک سیتی از این تیم دفاع کن با این همه بازیکن نتونست ویگانو تو اتحاد شکست بده جلو بارسا حرفی برای گفتن نداشت

چلسی ده نفره تو لیگ قهرمانان بارسا را تو نیوکمپ حذف کرده چی داری میگی اونم بارسا گواردیولا

هال سیتی را داری با استون ویلا مقایسه میکنی

سیتی خیلی مونده که به چلسی برسه عزیزم اگر تعریفی از مربی و تیمشون داری لطفا در تاپیک خودش بازگو کن

با تشکر
چلسی ده نفره با کدوم مربی بارسا رو حذف کرد؟ دی متئو مگه نبود اون موقع؟ چه ربطی به مورینیو داره؟ من میگم وظیفه مربی تیمه که برای همچین شرایطی تیمشو آماده کنه.
هال سیتی و ویلا در یک سطحن، اتفاقا هال تیم بهتری هم داره نسبت به ویلا. ویلا به جز بنتکه هیچی نداره.
شما دقیقا نمونه یک طرفدار کورکورانه مورینیو هستی که نمی خوای واقعیتو قبول کنی و همه چی رو میندازی گردن داور. به من چه که سیتی خیلی مونده به چلسی برسه؟!!! من دارم از بازی ضعیف چلسی انتقاد میکنم.

Sepehr SS
16-03-2014, 01:17
امروز واقعا بد بودیم چه 11 نفره چه 10 نفره حتی یک حمله درست حسابی نداشتیم
به جز آفساید اول بازی باقیه صحنه ها نمیشه زیاد بهش ایراد گرفت
کم کم دیگه حالم داره از بازی رامیرس و تورس به هم میخوره
واقعا این تورس افتضاح بود .رامیرس هم بد بود
اشلی رو باید بیشتر بازی بده خوزه .
درود بر تو دوست عزیز که منطقی با قضیه برخورد میکنی. واقعا تورس فاجعه بود، استپ هایی که میکرد در حد بچه دبستانی ها هم نبود. رامیرس بعد بازی لیگ با سیتی تو منچستر، اصلا خوب بازی نکرده، معلوم نیست چشه. اشلی کول که دیگه بعیده تا آخر فصل بازی بهش بده، امان از دست لجبازی های مورینیو. بیچاره این ممد صلاح که معلوم نیست برای چی خریده شده.

mohammad varaste
16-03-2014, 02:55
نمیدونم این ماجرای پیشنهاد پی اس جی به اسکار راسته یا دروغ ولی خداییش ردش کنیم به جاش یکی مثل رویس یا تونی کروس رو بگیریم واقعا عالی میشه
ما این فصل یکی از مشکلاتمون این بوده که نمیتونستیم برا مهاجمامون موقعیت ایجاد کنیم که با توجه به سیستم 4231 این وضیفه مهاجم پوششی یعنی اسکار (و قبلش ماتا) هست
تورس ضعیفه درست اما اگر ابراهیموویچ رو هم بیاریم کارخاصی نمیتونه بکنه چون هافبک تهاجمی هامون پاس خوب نمیدن حتی هازارد .
هازارد هم روی شوت از راه دور و هم روی ضربه آزاد و هم پاس های عمقی خودش باید بیشتر کار کنه فوتبال فقط دریبل نیست که
در هر صورت بازی دادن به ولیان و شورله بهتر از اسکاره .
از وقتی سزار رفته سمت چپ اصلا نمیشه حمله کرد فقط تو کارهای دفاعی خوبه.
تیم یه سری مشکلات داره امیدوارم مورینیو بتونه رفعشون کنه واسه فصل بعدی.
این فصل رو هم امیدوارم جام ببریم
لیگ قهرمانان که بعیده(هرچند از 2012 بعیدتر نیست)
اما لیگ رو اگه شانس بیاریم میشه برد

MORINIO
16-03-2014, 03:16
اسکار این فصل رو خوب شروع کرد ولی الان در حد فاجعه داره بازی میکنه :|

رامیرس هم خیلی فاصله داره با اون رامیرسی که 2012 نقش پررنگی در رسیدنمون به فینالCL داشت

لوئیز و اشلی هم که مصدوم بودن واسه این بازی .. این اسکولاری واقعآ نمیدونم با خودش چه فکری کرد که لوئیز مصدوم رو بازی داد و دوباره باعث تشدید مصدومیتش شد :n03:

با همه این تفاسیر این فصل در کل خوب کار کردیم تا اینجا .... 8 تا بازی باقیمونده تو لیگ .. هنوز هم میشه قهرمان شد . سیتی قرار نیست هم آرسنال هم یونایتد هم لیورپولو تو زمینهای خودشون شکست بده ( البته اگه اینکارو بکنه پس سزاوار قهرمانیه و بحثی درش نیست ! )

آرسنال و لیورپولم که خودمون باهاشون بازی داریم و این دو تا بازی یه جورایی تعیین کننده رتبمون تو لیگ میتونه باشه

30vil
16-03-2014, 09:15
چلسی ده نفره با کدوم مربی بارسا رو حذف کرد؟ دی متئو مگه نبود اون موقع؟ چه ربطی به مورینیو داره؟ من میگم وظیفه مربی تیمه که برای همچین شرایطی تیمشو آماده کنه.
هال سیتی و ویلا در یک سطحن، اتفاقا هال تیم بهتری هم داره نسبت به ویلا. ویلا به جز بنتکه هیچی نداره.
شما دقیقا نمونه یک طرفدار کورکورانه مورینیو هستی که نمی خوای واقعیتو قبول کنی و همه چی رو میندازی گردن داور. به من چه که سیتی خیلی مونده به چلسی برسه؟!!! من دارم از بازی ضعیف چلسی انتقاد میکنم.

حتما منظورت اینه که دی متئو از مورینیو بهتر بوده !!

همین رامیرس و تورس که لقب فاجعه بهشون میدی بارسا را حذف کردند شما معلوم نیست با مورینیو مشکل داری یا با چلسی مشکل داری ؟ بعد هر مساوی و باخت میایی و شروع به انتقاد میکنی

یه مدت پیگرینی را با مورینیو مقایسه میکردی و برتر میدونستی حالا هم دی متئو کلا مشخص نیست فازت چیه :n02:

من طرفدار متعصب نیستم انتقاد هم میکنم اما انتقاد درست ، چطور زمانی که مورینیو تو دو بازی رفت و برگشت سیتی را شکست داد چلسی ضعیف بازی نمیکرد؟

مورينيو:‌ سکوت مي‌کنم تا متهم نشوم

سرمربي چلسي از عملکرد داوري در ديدار تيمش برابر آستون‌ويلا بسيار ناراحت است با اين حال ترجيح مي‌دهد سکوت کرده و درباره داور صحبت نکند.

چلسي در هفته سي‌ام رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با يک گل برابر آستون‌ويلا تن به شکست داد با اين حال با 66 امتياز در صدر جدول رده‌بندي باقي ماند.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي در نشست خبري بعد از بازي گفت: چلسي بازي خوبي را به نمايش گذاشت و استوار و محکم برابر حريف خود ظاهر شد. شاگردانم در اين ديدار فقط براي پيروزي به ميدان رفتند و براي رسيدن به اين هدف خود دست به هر کاري زدند اما اين طبيعي است که نمي‌توان در تمام ديدارها به پيروزي رسيد. چلسي گاهي اوقات پيروز مي‌شود و گاهي اوقات هم نمي‌تواند سه امتياز را به دست آورد و اين اصلا چيز عجيبي نيست.

در اين ديدار داور دو بازيکن چلسي و سرمربي اين تيم را از بازي اخراج کرد. ژوزه مورينيو از عملکرد داوري بسيار ناراحت به نظر مي‌رسيد با اين حال ترجيح داد سخنان تندي را درباره داور بر زبان نياورد. او گفت: بهتر است که درباره کارت‌هاي قرمزي که داور بازي به راميرس و ويليان داد، صحبت نکنم چرا که متهم به خراب کردن فوتبال مي‌شوم. داور پس از آن که وارد زمين بازي شدم من را اخراج کرد اين در حالي بود که آگبونلاهور مهاجم آستون‌ويلا هم بعد از اخراج راميرس وارد زمين شد اما داور او را اخراج نکرد و هيچ واکنشي نداشت. مي‌دانم که سخن گفتن درباره داور مشکلاتي را براي من به وجود مي‌آورد و اصلا دوست ندارم که با مشکلات جديدي مواجه شوم.

آقاي خاص افزود: اگر قرار باشد از آنچه در درونم است، صحبت کنم مشکلات زيادي برايم به وجود مي‌آيد. نمي‌خواهم درباره مسائل داوري صحبت کنم. نمي‌خواهم درباره هيچ چيزي توضيح دهم. فقط مي‌خواهم سکوت کنم تا همه چيز ختم به خير شود. داوران هر‌آن چه را بخواهند انجام مي‌دهند و در نهايت به خانه‌شان مي‌روند بدون آن که جوابگوي کسي باشند. آنها حتي با رسانه‌ها هم صحبت نمي‌کنند. داور بازي حتي قبول نکرد چند ثانيه با من صحبت کند. از او خواهش کردم تا پنج ثانيه با من صحبت کند اما جواب او منفي بود. چلسي مستحق اين شرايط نبود با اين حال ترجيح مي‌دهم که درباره داور صحبت نکنم تا پيش از اين ضرر نکنيم.

سرمربي چلسي در پايان سخنان خود گفت: ديدار با آستون‌ويلا يکي از سخت‌ترين بازي‌هاي چلسي بود. از عملکرد شاگردانم در اين ديدار راضي هستم. آنها فرصت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق کردند و مي‌توانستند سه امتياز اين ديدار را به دست آورند. متاسفانه در نهايت بازي را واگذار کرديم و سه امتياز حساس را از دست داديم. نتوانستيم از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده کنيم و طبيعي است تيمي که نمي‌تواند از فرصت‌هاي خود استفاده کند امتياز از دست دهد با اين حال مي‌توانيم در ديدارهاي آينده جبران کنيم. الان نوبت آن است که روي ديدار حساس خود برابر گالاتاسراي در ليگ قهرمان اروپا تمرکز کنيم.

شاگردان مورينيو در دور برگشت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه همين هفته در استمفوردبريج از گالاتاسراي پذيرايي مي‌کنند. ديدار رفت دو تيم که در ترکيه برگزار شد با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

چلسي در جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ جزيره با 66 امتياز صدرنشين است. منچسترسيتي هم با 60 امتياز دوم است. ليورپول با 59 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به آرسنال در جايگاه سوم ايستاده است. البته شاگردان پيگريني سه بازي کمتر نسبت به چلسي دارند و در صورت پيروزي در اين سه ديدار در صدر قرار خواهند گرفت.

varzesh3

پ . ن : مورینیو خیلی وقت پیش این داوری ها را پیش بینی کرده بود مطمئنا در شکست دیروز چلسی دست اتحادیه انگلیس هم در کار بوده و اتحادیه کم کم داره به سمت سیتی غش میکنه !

arashsard
16-03-2014, 14:29
سلام دوستان ...بازیو ندیدم اما اخراج ویلیان رو دیدم ... واقعا مسخره بود ... هیچ داوری اینو کارت زرد دوم نمیداد ... من مطمئنم سیتی ادامه فصل خیلی امتیاز از دست میده .... قهرمانی توومشت خودمونه ...

wooooow
16-03-2014, 14:40
سلام دوستان ...بازیو ندیدم اما اخراج ویلیان رو دیدم ... واقعا مسخره بود ... هیچ داوری اینو کارت زرد دوم نمیداد ... من مطمئنم سیتی ادامه فصل خیلی امتیاز از دست میده .... قهرمانی توومشت خودمونه ...

سیتی چه امتیاز از دست بده چه نده خطرناک هست

شما بازی های سیتی تو اتحاد رو ببین
داوری همش غش کرده !!! :n09:

مخصوصا بازی با لیورپول و آرسنال بود فکر کنم
داور کاملا غش کرده بود !!

سیتی نگران امتیاز از دست دادن نیست
چون یکسری اندوخته داوری داره به جای امتیاز !!:n09:

Sepehr SS
16-03-2014, 15:39
حتما منظورت اینه که دی متئو از مورینیو بهتر بوده !!

همین رامیرس و تورس که لقب فاجعه بهشون میدی بارسا را حذف کردند شما معلوم نیست با مورینیو مشکل داری یا با چلسی مشکل داری ؟ بعد هر مساوی و باخت میایی و شروع به انتقاد میکنی

یه مدت پیگرینی را با مورینیو مقایسه میکردی و برتر میدونستی حالا هم دی متئو کلا مشخص نیست فازت چیه :n02:

من طرفدار متعصب نیستم انتقاد هم میکنم اما انتقاد درست ، چطور زمانی که مورینیو تو دو بازی رفت و برگشت سیتی را شکست داد چلسی ضعیف بازی نمیکرد؟

پ . ن : مورینیو خیلی وقت پیش این داوری ها را پیش بینی کرده بود مطمئنا در شکست دیروز چلسی دست اتحادیه انگلیس هم در کار بوده و اتحادیه کم کم داره به سمت سیتی غش میکنه !
شما گفتی که چلسی ده نفره بارسا رو حذف کرده، منم گفتم اون موقع دی متئو بود و ربطی به الان نداره، این چه ربطی به مقایسه دی متئو و مورینیو داره؟!!!! اتفاقا دی متئو تنها کاری که اون موقع کرد این بود که روحیه جنگندگی رو تو بازیکن ها به وجود آورد طوری که ده نفره هم بارسا رو حذف کردن.
دیگه خواهشا از تورس دفاع نکن، دیگه متعصب ترین طرفدار چلسی هم قبول داره که تورس فاجعست. رامیرس رو هم نگفتم فاجعست، گفتم یک ماهه که خوب بازی نمیکنه، دلیل وحشی گری دیشبش هم باید توضیح بده، اون حرکت چه لزومی داشت دقیقه ۹۰؟!!!
بعد بازی با سیتی، چلسی خوب بازی نکرده و این یک حقیقت تلخه. اصلا چه دلیلی داره که بعد اخراج یک بازیکن، تیم اونجوری از هم بپاشه؟!!! کلا مورینیو هیچ وقت نتونسته تو این شرایط، تیم هاشو کنترل کنه و همیشه داور رو مقصر میدونه. هنوز اخراج دل هورنو تو اون بازی چلسی بارسای ۲۰۰۵ رو فراموش نکردم که چطور چلسی بعد اخراجش، از هم پاشید. تا وقتی تکنولوژی وارد داوری نشه، اشتباهات داوری هم وجود داره و یک مربی عاقل، باید تیمشو برای این جور شرایط هم آماده کنه. تو بازی دیشب قبل اخراج ویلیان، چلسی خوب داشت بازی میکرد اصلا؟ چند تا شوت کرده بودن به سمت دروازه استون ویلا؟ چرا همیشه دنبال بهانه برای شکستین شما؟ تیم خوب بازی نمیکنه و مورینیو هم هیچ کاری برای این رفع مشکل نمیکنه. همین اسکار از وقتی ماتا و دی بروین رفتن، یک بازی خوب نداشته. چرا دو بازیکن رقیبش رو فروخت که اونم دیگه هیچ رقیبی برای خودش نمیبینه الان و انگیزش کم شده؟!! فلسفه خرید ممد صلاح چی بود آخه؟!!!

سیتی چه امتیاز از دست بده چه نده خطرناک هست

شما بازی های سیتی تو اتحاد رو ببین
داوری همش غش کرده !!! :n09:

مخصوصا بازی با لیورپول و آرسنال بود فکر کنم
داور کاملا غش کرده بود !!

سیتی نگران امتیاز از دست دادن نیست
چون یکسری اندوخته داوری داره به جای امتیاز !!:n09:
شما برو بازی دیروز سیتی رو ببین که از دقیقه ۱۰، ده نفره شدن. بازی با لیورپول فقط داوری بیش از حد به نفع سیتی بود. این اصطلاح غش کردن رو هم خوبه که بعضی ها یاد گرفتن، اگه داوری به نفع سیتی بوده چرا برندون راجرز یا ونگر چیزی نمیگن؟ نکنه فقط استاد مورینیو متوجه میشه این چیزا رو؟!!!

Sepehr SS
17-03-2014, 15:47
داشتم فکر میکردم که به جز یورگن کلوپ که گزینه اصلی مربیگریه چلسی تو فصل بعده، چه مربی های دیگه ای هم به درد چلسی میخورن اگه کلوپ نشد که بیاد. روبرتو مارتینز اورتون به نظرم خیلی خوبه، برندون راجرز هم فوق العاده عالیه، به نظر من آبراموویچ بهش پیشنهاد حقوق سالیانه 20 میلیون پوند بکنه، شاید قبول کنه لیورپول رو رها کنه و بیاد چلسی. وقتی مربی ناموفق فعلی چلسی حدود 15 میلیون پوند حقوقشه، راجرز که تو لیورپول فراتر ار تصور کار کرده، بیشتر از 20 تا هم می ارزه.
با حضور راجرز یا کلوپ، یه تحول کامل هم باید تو بازیکن های تیم به وجود بیاد. پیتر چک، میکل، رامیرس، اسکار،شورله، تورس،لوییز، ممد صلاح و برترند باید فروخته بشن، اتوئو و لمپارد قراردادشون تمدید نشه، کورتوا برگرده به خونش، لوکاکو هم برگرده، کرت زوما هم بیاد، چند تا خرید خوب هم انجام بشه مثل مارکو رویس، ماریو مانژوکیچ، تونی کروس، لوک شاو. کوین دی بروین رو هم دوباره بخرن، مورینیو از سر دشمنی کوین رو رد کرد بره. ترکیب فصل بعد هم این باشه:
کورتوا
شاو-کیهیل-ایوانویچ-آزپیلی کوئتا
ماتیچ-کروس
آزارد-دی بروین-رویس
مانژوکیچ
نیمکت هم اینا باشن:
اشلی کول-جان تری- کرت زوما- لوکاکو-ویلیان-لوکاس پیازون- دمبا با

swastika
17-03-2014, 17:06
داشتم فکر میکردم که به جز یورگن کلوپ که گزینه اصلی مربیگریه چلسی تو فصل بعده، چه مربی های دیگه ای هم به درد چلسی میخورن اگه کلوپ نشد که بیاد. روبرتو مارتینز اورتون به نظرم خیلی خوبه، برندون راجرز هم فوق العاده عالیه، به نظر من آبراموویچ بهش پیشنهاد حقوق سالیانه 20 میلیون پوند بکنه، شاید قبول کنه لیورپول رو رها کنه و بیاد چلسی. وقتی مربی ناموفق فعلی چلسی حدود 15 میلیون پوند حقوقشه، راجرز که تو لیورپول فراتر ار تصور کار کرده، بیشتر از 20 تا هم می ارزه.
با حضور راجرز یا کلوپ، یه تحول کامل هم باید تو بازیکن های تیم به وجود بیاد. پیتر چک، میکل، رامیرس، اسکار،شورله، تورس،لوییز، ممد صلاح و برترند باید فروخته بشن، اتوئو و لمپارد قراردادشون تمدید نشه، کورتوا برگرده به خونش، لوکاکو هم برگرده، کرت زوما هم بیاد، چند تا خرید خوب هم انجام بشه مثل مارکو رویس، ماریو مانژوکیچ، تونی کروس، لوک شاو. کوین دی بروین رو هم دوباره بخرن، مورینیو از سر دشمنی کوین رو رد کرد بره. ترکیب فصل بعد هم این باشه:
کورتوا
ماتیچ-کروس
آزارد-دی بروین-رویس
مانژوکیچ
نیمکت هم اینا باشن:

بیچاره شورله که هروقت بهش بازی رسیده اکثرا. گل زنی کرده، همین هفته پیش بود هت تریک کرد

Sepehr SS
17-03-2014, 17:22
بیچاره شورله که هروقت بهش بازی رسیده اکثرا. گل زنی کرده، همین هفته پیش بود هت تریک کرد
شورله یه بازیکن معمولیه، ترجیح میدم رویس رو بگیرن به جاش. خرید شورله از اول اشتباه بود، وقتی میشه رویس رو خرید کسی سراغ شورله نمیره که. نمیگم شورله بده ها، ولی بیشتر به درد بازی تو همون بوندسلیگا میخوره.

stealer
17-03-2014, 19:51
شورله یه بازیکن معمولیه، ترجیح میدم رویس رو بگیرن به جاش. خرید شورله از اول اشتباه بود، وقتی میشه رویس رو خرید کسی سراغ شورله نمیره که. نمیگم شورله بده ها، ولی بیشتر به درد بازی تو همون بوندسلیگا میخوره.
عزیز من رویس کی خواسته از دورتموند بره؟
یه سوال بپرسم؟
شما دقیقا از چه چیز چلسی خوشت ومده که طرفدارش شدی؟

stealer
17-03-2014, 19:56
کورتوا
ماتیچ-کروس
آزارد-دی بروین-رویس
مانژوکیچ
نیمکت هم اینا باشن:
شما مثل اینکه زیادی فیفا یا فوتبال منیجر بازی میکنی:دی
داداش من شما یه مربی ساده هم نیستی !!
خدا وحکیلی درست از سر این تایپک بردار بذار ما با این تیم داغون و مربی بیخودمون بمونیم!:n23:

Sepehr SS
17-03-2014, 22:22
عزیز من رویس کی خواسته از دورتموند بره؟
یه سوال بپرسم؟
شما دقیقا از چه چیز چلسی خوشت ومده که طرفدارش شدی؟
رویس تو قراردادش، release clause داره یعنی با 30 میلیون یورو میشه خریدش مثل گوتزه، خودش هم فکر نکنم دوست داشته باشه تو تیمی بمونه که با اختلاف 30 امتیاز نسبت به بایرن دوم بشه.
من از خیلی وقت پیش حتی قبل آبرامویچ، چلسی رو دوست داشتم. هنوز بازی امثال زولا، جیمی فلوید هاسلبنک، توره آندره فلو، کارلو کودیچینی، مارسل دسایی و خیلی های دیگه رو یادمه، بعد آبراموویچ هم که بیشتر شد علاقم، هنوز اون بازی با موناکو که چلسی، به تیم ده نفره 3-1 باخت و بازی برگشت 2-2 شد دقیقا یادمه. اوضاع چلسی تو ده سال اخیر رو مثل کف دستم میتونم توضیح بدم، دلیل اینکه هم با این مربی فعلی مشکل دارم، اینه که داره وجهه باشگاه رو از بین میبره با این کاراش. یه دلخوری هم از رومن دارم و اون اینه که چرا اینو برگردوند، کدوم تیم دنیا یه مربی رو که قبلا اخراج کرده دوباره برمی گردونه آخه؟!!! اگه این آدم موفق بود که از رئال بیرونش نمیکردن.

jack82
19-03-2014, 01:31
تبریک بابت برد و صعود به جمع 8 تیم برتر.امشب تیم بازی خوب و قابل قبولیو به نمایش گذاشت و گالا هیچ حرفی برا گفتن نداشت.امیدوارم تو این مرحله به بایرن و ریال نخوریم:n02:

MORINIO
19-03-2014, 01:35
تبریک:n11:

یه بازی راحت .. همون نیمه اول کار تموم شد و نیمه دوم بازی رو اداره کردیم و خودمون خسته نکردیم واسه بازی حساس بعدی که داریم تو لیگ

دیگه از این مرحله بعد به هر تیمی بخوریم کار راحتی نداریم ( البته منهای المپیاکو که باید ببینیم فردا صعود میکنه یا نه )

:n01:

30vil
19-03-2014, 01:48
تبریک به دوستان در یک بازی خیلی راحت تونستیم به هدفمون که صعود بود دست پیدا کنیم

میتونستیم با گلهای بیتشری بازی را ببریم اما خوب بی دقتی بازیکنانباعث شد به همین دو گل بسنده کنیم

امیدوارم در مرحله بعد به بایرن و رئال نخوریم بقیه تیمها را میشه به راحتی پشت سر گذاشت

soheilnouri
19-03-2014, 03:54
تنها تیمی که میتونه بایرن و مادرید رو حذف کنه همین چلسی "مورینیو"هستش...واقعا دارم یاد اینتر اون دوران مورینیو میوفتم!

30vil
19-03-2014, 10:33
عکسهای دیشب:n16:

arashsard
19-03-2014, 12:10
سلام ... تبریک .... صعود به 8 تیم لذت بخشه ... نیمه اول کارو یکسره کرده :n12: نیمه دوم هم کنترل کردیم .... پیشیبینی درست بود ... بازی خیلی آسون بود ... گالا حرفی واسه گفتن نداشت ... کلی ترسیده بودن :n02: ... خب جمعه قرعه کشیه ... امیدوارم به برنده منچستر المپیاکو بخوریم ... از همش آسونتره :n16:.... استاد خیابانی هم بد جور روو اعصاب بود ... چرند میگفت ... آفساید زمانی هست که توپ زده میشه نه وقتی که توپ به بازیکن میرسه :n21: خخخخخخخخ :n02: یکی نیست بگه استاد لازم نیست از اول تا آخرشو باید فک بزنی ... که مجبور باشی بین بازی چرند بگی ...

arashsard
20-03-2014, 11:45
الان که یونایتد اومد بالا قرعه المپاکو پخ شد :n02: مثل اینکه توو این مرحله تیم های یه کشور هم به هم نمیخورن ... پونایتد هم پخ :n02: حیف شد ... به نظرم به این ترتیب روو به رو بشیم خوب هست ... از آسون به سخت ...

1 - دورتمند
2 - اتلتیکو
3 - پی اس جی
4 - بارسلونا
5 - رئال
6 - بایرن

خدایی همه گردن کلفتن ... قرعه آسون نیست ...

stealer
20-03-2014, 11:53
الان که یونایتد اومد بالا قرعه المپاکو پخ شد :n02: مثل اینکه توو این مرحله تیم های یه کشور هم به هم نمیخورن ... پونایتد هم پخ :n02: حیف شد ... به نظرم به این ترتیب روو به رو بشیم خوب هست ... از آسون به سخت ...

1 - دورتمند
2 - اتلتیکو
3 - پی اس جی
4 - بارسلونا
5 - رئال
6 - بایرن

به نظرم پی اس جی سخت تر از بارسا باشه
مخصوصا اینکه مورینیو با با سیستم بارسا خیلی بیشتر از پی اس جی اشناست
بایرن و رئال هم در یک سطح هستن ولی به نظرم حتی رئال از بایرن هم خطر ناک تره
کلا تیمایی که بازیشون حالت مستقیم و سریع داره و رو کار فردی بازیکناش توجه بیشتری داره برای چلسی خطرناک ترن
در کل من که اصلا به فکر قهرمانی چلسی امسال تو سی ال نیستم همین که از این مرحله بالا بره واسم یه نوع قهرمانی حساب میشه:دی

wooooow
20-03-2014, 12:17

1 - دورتمند
2 - اتلتیکو
3 - پی اس جی
4 - بارسلونا
5 - رئال
6 - بایرن

نه عزیز اینجوری نیست
فقط مرحله 16 تیمی هست که تیم ها از یه کشور به هم نمیخورن

مرحله بعد احتمالش هست تیم های یه کشور بهم بخورن !!:n02:

vahidgame
20-03-2014, 12:26
به نظر من قرعه این مرحله توی قهرمانی تاثیر زیادی داره
شاید الان همه فکرشون به این بره که حتما رئال یا بایرن قهرمان میشن ولی اگه مثلا چلسی یه قرعه خوب بخوره می تونه حتی قهرمان بشه
یه قرعه خیلی خوب به این صورته:
چلسی - اتلتیکو با برنده دورتموند - منچستر

اینجوری حداقلش تا فینال به تیم هایی مثل رئال ، بایرن ، بارسا و پی اس جی نمی خوریم

ولی در هر صورت فقط قرعه ای که به رئال بخوریم قرعه فوق العاده سختیه و من اصلا دوس ندارم همچین چیزی اتفاق بیافته وگرنه از قرعه های دیگه نباید ترس داشت حتی بارسا هم دیگه بارسای سابق نیست یا بایرن که الان خیلی آماده ست رو هم میشه برد و حداقل مورینیو این توانایی رو داره
ولی خب توی این دور با تیمی هایی مثل اتلتیکو یا دورتموند بخوریم باز یکمی بهتره و تا نیمه نهایی تیم آماده تر میشه
یه چیزی هم هست اینه که توی فینال دیگه هیچی قابل پیش بینی نیست چون تک بازیه و هر چیزی می تونه اتفاق بیافته ولی توی دورهای دیگه چون بازی ها رفت و برگشته کار سختره

Abdolreza2012
20-03-2014, 22:37
برای ادامه حضور ستاره بلژیکی در استمفوردبریج
دستمزد ادن ازارد از ۱۰ به ۱۲ میلیون یورو افزایش می‌یابد

یک منبع رسانه‌ای نوشت باشگاه فوتبال چلسی دستمزد ادن ازارد را افزایش خواهد داد که این بازیکن در استمفوردبریج ماندگار شود.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، روزنامه اکسپرس در گزارشی که پنج‌شنبه منتشر شد،‌ عنوان کرد گلزن بلژیکی اکنون سالانه 10 میلیون یورو دستمزد می‌گیرد اما تیم شهر لندن قصد دارد دستمزدش را به 12 میلیون افزایش دهد که به پیشنهاداتی که دریافت می‌کند،‌ پاسخ منفی دهد.

بر اساس این گزارش باشگاه فرانسوی پاری‌سن‌ژرمن خواهان جذب ستاره جوان بلژیکی است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soheilnouri
21-03-2014, 11:31
چلسي به بايرن ميخوزه فك كنم.جنگ مو و پپ عاليه

stealer
21-03-2014, 12:40
قرعه کشی ساعت چنده؟

REZAHOSEYNGANI
21-03-2014, 13:09
قرعه کشی ساعت چنده؟
14.30 به وقت ایران

soheilnouri
21-03-2014, 13:58
من از الجزيره ميبينم.ميخاين بيام گزارش زنده بدم؟

REZAHOSEYNGANI
21-03-2014, 14:03
من از الجزيره ميبينم.ميخاين بيام گزارش زنده بدم؟

الجزیره رایگان نشون میده.

30vil
21-03-2014, 14:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FRA)

v
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ENG)

خوب همانطور که حدس میزدم با پی اس جی افتادیم قرعه خوبیه به خصوص اینکه بازی اول هم اونا میزبان هستند

jack82
21-03-2014, 14:55
میتونست بهتر ازاین باشه.تو نیمه نهایی می خوریم به بایرن

30vil
21-03-2014, 14:57

زیاد فرقی نمیکنه اونطرف هم رئال یا بارسا هستند

soheilnouri
21-03-2014, 15:00
قرعه خوبيه از لحاظ مربي ها...بلان استراتژيست نيست!اما بازيكن خفن زياد دارن!

vahidgame
21-03-2014, 15:19
خب قرعه ای نسبتا خوبی خوردیم
کلا بین 3-4 تیم زیاد فرقی نمی کرد به کدوم بخوریم
پی اس جی از نظر مهره که فوق العاده ست و مطمئنا بردنش کار سختیه ولی اگه می خوایم به جایی برسیم باید از سد همه تیم ها بگذریم
اینکه توی بازی رفت میهمانیم هم خیلی خوبه
کلا از این به بعد دیگه همه بازی ها فشرده ست و جای هیچ اشتباهی هم نیست چه توی لیگ چه لیگ قهرمانان

نه دوباره برای دور بعد قرعه کشی میشه

soheilnouri
21-03-2014, 16:56
قرعه كشي ميشه واسه نيمه!

30vil
21-03-2014, 18:32
اعتراض مورينيو به تصميم اتحاديه فوتبال انگليس
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي اعلام کرد به اتهام رفتار نامناسب که اتحاديه فوتبال انگليس در پي اخراج در ديدار شنبه شب برابر آستون ويلا عليه وي مطرح کرد اعتراض خواهد کرد.

در اين ديدار پس از آنکه راميرس هافبک چلسي از داور کارت قرمز دريافت کرد مورينيو ضمن ترک محوطه فني براي اعترض وارد زمين شد و کريس فوي داور اين بازي او را از روي نيمکت مربيان اخراج کرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از‌ لندن،‌ مورينيو با اعلام اينکه اين اتهام را قبول ندارد گفت: «روز دوشنبه طي جلسه اي از خود دفاع خواهم کرد و اکنون قصد ندارم در اين خصوص چيزي بگويم.»

اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه اي اعلام کرد، وارد شدن مورينيو به زمين بازي در حدود دقيقه 90 بازي برابر آستون ويلا و نزديک شدن وي به داور رفتار نامناسبي بود.

بر اساس قوانين اتحاديه فوتبال انگليس مربيان اجازه ندارند در طول برگزاري مسابقه از محوطه فني مشخص شده خارج شوند.

با اين حال مورينيو پس از بازي با آستون ويلا اعلام کرد علاوه بر او چندين نفر ديگر نيز از محوطه هاي تعيين شده براي کادر فني خارج شده بودند.

سر مربي چلسي گفت: «من چند متر به داخل زمين رفته بودم اما به جز من حدود 10 نفر ديگر نيز آنجا بودند. علاوه بر من دو دستيار من به همراه پل لامبرت (سرمربي آستون ويلا) و دستياران او نيز وارد زمين شده بودند. اتفاق ديگر آن لحظات اين بود که گابريل آگبونلاهور از پشت به راميرس حمله کرد. »

مورينيو گفت: «اگر من به سبب حضور در زمين اخراج شدم چرا ديگران اخراج نشدند و چرا بازيکني که به بازيکن ديگر حمله کرد از زمين اخراج نشد؟»

مورينيو درخواست کرد فوي که ويليان مهاجم برزيلي چلسي را نيز اخراج کرد از اين پس نبايد بازي هاي اين تيم را قضاوت کند.

اين دومين بار است که مورينيو دراين فصل از رقابت هاي ليگ برتر انگليس از زمين اخراج مي شود. وي ماه اکتبر نيز در ديدار برابر کارديف سيتي از روي نيمکت اخراج و هشت هزار پوند جريمه شد.

varzesh3

stealer
21-03-2014, 21:43
به نظرم قرعه نسبتا سختیه
اگه ابرا یا کاوانی رو فرم باشن کارمون تمومه:|
دورتمند و منچستر و حتی بارسا رقبای ضعیف تری بودن نسبت بی پاریس
ولی ما شخصی به اسم مورینیو داریم که هر کاری از دستش بر میاد:n12:

Reza31001
21-03-2014, 21:46
صعود از این دور کاملا به خط دفاعی وابسته هست
اگه چک، ایوا و کیهیل رو فرم باشن صعود کردیم

arashsard
21-03-2014, 22:24
به نظرم قرعه متوسطی خورد بهمون ... رئال و بایرن سختر بودن ... بارسا توو یه سطحی بود و دورتمند و منچستر و اتلتیکو ضعیفتر ... بلان مربی باهوشی نیست اما تیم پر مهره ای در اختیار داره ... باهوشو با برنامه بازی کنیم نیمه نهایی توو چنگمونه ....:n16:

30vil
22-03-2014, 15:46
ترکیب اومد

Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, David Luiz; Schurrle, Oscar, Hazard; Eto'o
Subs: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Salah, Ba and Torres
...

خوشحالم که لوییز به شرایط بازی رسیده و جای رامیرس بازی میکنه

به امید برتری چلسی

طعنه جديد مورينيو به ونگر
هزارمين بازي آرسنال تحت هدايت آرسن ونگر سوژه جديدي براي آقاي خاص بود تا به همتاي فرانسوي‌‌ خود کنايه ديگري بزند.

در آستانه برگزاري هزارمين بازي آرسنال در ليگ برتر تحت هدايت آرسن ونگر، ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي چلسي به تمجيد از آرسنالي‌ها به خاطر اعتماد به سرمربي فرانسوي‌شان پرداخت.

تيم‌‌هاي آرسنال و چلسي عصر امروز (شنبه) در هفته سي‌ويکم ليگ برتر انگليس در ورزشگاه استمفوردبريج به مصاف هم مي‌روند که اين بازي هزارمين بازي آرسنال با مربيگري آرسن ونگر است. اين اتفاق هم بهانه ديگري به دست آقاي خاص داده است که به همتاي فرانسوي‌اش طعنه بزند.

مورينيو چه در دوره اول مربيگري‌اش در چلسي در فاصله سال‌هاي 2004 تا 2007، چه در دوره دوم مربيگري‌اش در اين تيم که از پايان فصل گذشته تا کنون بوده است، همواره يکي از دشمنان درجه يک ونگر بوده و بارها با جملات کنايه‌آميز و تمسخر‌آميزش همتاي فرانسوي خود را هدف قرار داده است. آخرين نمونه آن در فصل جاري بود که مورينيو، ونگر را متخصص شکست خوردن توصيف کرد. اين بار هم موضع مورينيو درباره سرمربي توپچي‌ها با دفعات قبل فرق چنداني نداشت و بار ديگر به او کنايه زد.

وي با اشاره غيرمستقيم به ناکامي 9 ساله آرسن ونگر براي کسب جام به همراه آرسنال اظهار داشت: من سران باشگاه آرسنال را به خاطر حمايت‌شان از آرسن ونگر تحسين مي‌کنم، چون کار آساني نيست که به مربي تيم اجازه دهيد در هزار بازي روي نيمکت تيم بنشيند آن هم در شرايطي که تيم نتايج فوق‌العاده‌ و عناوين کسب نمي‌کند و به اندازه کافي لحظات بد را تجربه کرده است.

مورينيو افزود: هر يک از ما مربيان دوست داريم از امتيازي که آرسن ونگر در آرسنال برخوردار است بهره‌مند باشيم.

شاگردان مورينيو در شرايطي خود را براي پذيرايي از مردان ونگر آماده مي‌کنند که با 4 امتياز اختلاف و يک بازي بيشتر نسبت به توپچي‌ها رده سومي در صدر جدول قرار دارند.

گزارش تسنيم

brad pitt
22-03-2014, 16:35
چلسی فعلن ترکونده

چه هنده ضایعی انجام داد چمبرلین ولی کارت قرمز و اشتباهی داد گیبز

امیدوارم فقط تیم مغرور نشه در بازی های بعدی و بتونیم از سد پاری سن ژرمن هم بگذریم

واقعن لیاقت چلسی امسال قهرمانی در لیگ جزیره و حصوز حداقل در جمع چهار تیم قهرمانان اروپا هست
فصل آینده هم یه 3 گانه ایشالا

arashsard
22-03-2014, 17:11
کمتر از 20 دیقه نسخه آرسنال رو پیچیدیم :n02: راحت میتیونیم 6 تایی کنیم ... فعلا 4 تا زدیم ...

E.N.A.Y.A.T
22-03-2014, 17:13
داور : "گیبز اخراجی!"
اوکس:"ولی، من بودم"
داور:" ولکات خفه، به بازیت ادامه بده!"
:n08:

به قول فامیل دور ، من دیگه حرفی ندارم :n02::n08:

نیمه دوم یه 3 تا دیگه باید بزنن!:n02:

brad pitt
22-03-2014, 18:34
6-0

تحقیر آرسنال یا تحقیر ونگر ؟؟

vahidgame
22-03-2014, 21:14
خب تبریک میگم که باز یه قدم دیگه به سمت قهرمانی رفتیم
البته من نمی دونم چرا کلا از آرسنال خوش میاد و دوس دارم اگه می خوایم برد پر گل داشته باشیم مقابل بیگ فور های دیگه لیگ برتر باشه! :دی
یه جورایی دیگه کلا آرسنال رو از جمع مدعی های خارج کردیم ولی به جاش لیورپول و من سیتی هر دو تاشون خیلی خطرین و شانس اونا هم زیاده

ترکیب اولیه امروز به نظرم یه جورایی ترکیب ایده آله
شورله هر وقت بازی می کنه عالیه و حداقل تو پست هافبک گوشه از ویلیان بهتره
اتوئو هم از تورس آماده تره و کلا گلزنتر از تورس نشون داده
لوئیز هم اگه آماده باشه توی پست هافبک دفاعی حتی از رمیرس هم بهتره
اسکار هم بعد از چند وقت دوباره داره به شرایط آرمانی بر می گرده که رمز موفقیت تیم همینه که توی پستای کلیدی بازیکنا آماده باشن
این ترکیب هم برای اروپا خوبه فقط ماتیج نمی تونه بازی کنه که جایگزین اون لمپارد یا رمیرس میشن
خلاصه این ترکیب بوی قهرمانی میده و حداقل باید یه جام بیاریم

stealer
22-03-2014, 21:55
به به منم تبریک میگم بابت این سوپر برد:دی
امیدوارم این 7 تا بازی باقیمونده رو هم ببریم و به حق امسالمون برسیم
یک چیز دیگه که خیلی هم خوشحالم کرد این بود که 6 بازیکن متفاوت گلزنی کردن و کار تیمی بود نه فردی
منتظر اقا سپهر هستیم که با تحلیل های فوق زیباشون اعصاب مارو مورد لطف خودشون قرار بدن:دی

Reza31001
22-03-2014, 22:19
امسال مشکل نگران کننده ای که داریم اینه که بازیهایی که کار گره میخوره سخت ازش بیرون میایم وگرنه توانایی تیم اون قدر هست که این طوری 6 به آرسنال بزنیم
دلیلش هم میتونه این باشه که مو تازه اومده

من سیتی فوق العاده خطرناکه و البته لیورپول؛ اینم باید در نظر داشته باشیم که تفاضل گل اونا بهتره

wooooow
22-03-2014, 23:19
منتظر اقا سپهر هستیم که با تحلیل های فوق زیباشون اعصاب مارو مورد لطف خودشون قرار بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مگه خبر نداری ؟؟؟ !!! :n04:

آب و هوا بد بود واسه همین آرسنال باخت

و ضمنا چلسی تا همین جاش هم شانسی صدر جدوله !! :n08:

30vil
23-03-2014, 16:18
مورينيو: آرسنال در همان 7 دقيقه اول باخت
سرمربي پرتغالي چلسي در واکنش به پيروزي پرگل تيمش در دربي لندن مدعي شد تيمش در همان 7 دقيقه اول بازي، پيروزي‌اش را قطعي کرد.

ژوزه مورينيو به دنبال پيروزي 6 بر صفر مردانش برابر آرسنال در ورزشگاه استمفوردبريج، اظهار داشت: فکر مي‌کنم چلسي بازي را فوق‌العاده شروع کرد و در عرض 7 دقيقه 2 گل جلو افتاد و بازي را همان موقع تمام کرد.

وي افزود: به نظرم استارت چلسي باورنکردني بود. ما مي‌خواستيم کاري کنيم تا آرسنال به هيچ عنوان در اين بازي احساس راحتي نکند. به محض اينکه آرسنالي‌ها صاحب توپ مي‌شدند آنها را تحت فشار قرار مي‌داديم و خيلي سريع توپ را پس مي‌گرفتيم. چلسي براي آرسنال بيش از اندازه قوي بود. بعد از 2 گل اول هم يک پنالتي به ما تعلق گرفت و آرسنال 10 نفره شد اما با اين حال فکر مي‌کنم تکليف بازي در همان 7 دقيقه اول مشخص شده بود.

مورينيو در خصوص اشتباه بزرگ آندره مارينر داور بازي براي تشخيص بازيکني که روي خط دروازه آرسنال ضربه ادن آزار را با دست دفع کرد و در نتيجه اخراج اشتباه کايران گيبس مدافع آرسنال به جاي مهاجم اين تيم الکس چمبرلين، گفت: بازيکنان زيادي در محوطه جريمه آرسنال بودند و فکر مي‌کنم که ادن شوت را زد.

او ادامه داد: ما از نيمکت ديديم که يکي از بازيکنان آرسنال مانند دروازه‌بان‌ها شيرجه زد و با دستش توپ را دور کرد اما نتوانستيم تشخيص دهيم که کدام بازيکن آن حرکت را انجام داد. دستيارم گفت ميکل آرتتا (هافبک آرسنال) بود اما بقيه گفتند که چمبرلين خطا کرده است. در اين بين کمک داور هم گفت که گيبس خطا کرده است. در کل تصميم سختي بود و اگر داور چهارم مي‌گويد گيبس بوده، پس بوده است. به هر حال پنالتي که پنالتي بود و کارت قرمز هم درست اما متاسفانه بازيکني به اشتباه اخراج شد.

آقاي خاص با ابراز اميدواري نسبت به اين موضوع که پيروزي قاطعانه چلسي برابر آرسنال تيمش را دوباره به قهرماني ليگ نزديک کند، تصريح کرد: تيم ما پارسال هم چنين شرايطي را تجربه کرد اما آن وضعيت تداوم نداشت. اين بار اما با پيروزي برابر گالاتاسراي در ليگ قهرمانان و حالا آرسنال روحيه گرفته‌ايم. آرسن ونگر (سرمربي آرسنال) گفت اين بازي مهم‌ترين بازي فصل بوده است. من چنين عقيده ندارم اما مي‌گويم بازي بسيار مهمي براي ما بود چون آرسنال هميشه يک حريف مهم است، ضمن اينکه اين تيم يکي از 4 تيمي است که براي صدرنشيني مي‌جنگد.

مورينيو در پايان به پاسخ به سوالي درباره شانس قهرماني تيمش به تبعيضي که اتحاديه فوتبال انگليس در مورد برخي تيم‌ها (از جمله تغيير زمان بازي‌هاي منچسترسيتي در ليگ برتر انگليس) قائل مي‌شود، کنايه زد. او در جواب اين سوال که آيا چلسي مي‌تواند قهرمان ليگ برتر شود گفت: اگر بگذارند، قهرمان هم مي‌شويم.

به نقل از تسنيم

arashsard
26-03-2014, 12:09
این بونایتد هم دیشب حالمونو گرفت ... 3 امتیاز هدیه کرد سیتی ... چی میکشن طرفدارای این یونایتد .... من که حرصم حسابی در اومد .... رووو یه امتیاز این مسابقه حساب کرده بودیم ولی همه امیدمونو نا امید کردن :n21:

MORINIO
26-03-2014, 22:12
سیتی فعلآ شانس اول قهرمانیه ..

هفته دیگه هم بعیده آرسنال بتونه جلوشون کاری بکنه

mohammad varaste
26-03-2014, 22:56
من انتظار نداشتم یونایتد ببره سیتیو
به نظرم اورتون و آرسنال و لیورپول بازی های سخت تری هستن برای سیتی
امیدوارم ما همه بازیهامونو ببریم سیتی هم حداقل یه 4 تا امتیاز از دست بده
هرچند همونطور که خوزه گفت سیتی شانس اول قهرمانیه.

mohammad varaste
29-03-2014, 02:03
فردا ساعت 7.30 با کریستال پالاس بازی داریم
کریستال پالاس الان وضعیتش خطرناکه و قطعا با تمام روحیه و نیروش بازی میکنه .
بازی رو هم هیچ کدوم از شبکه های ایران پخش نمیکنن

30vil
29-03-2014, 20:29
خوب متاسفانه بازی را با گل به خوبی کاپیتان به کریستال پالاس واگذار کردیم

کلا خوب بازی نکردیم موقعیت های گل بیشماری داشتیم اما با وجود امثال تورس معلومه که نمیتونیم به گل برسیم اگر امروز یک مهاجم در حد ژکو هم داشتیم مطمئنا بازی را با اختلاف گل برده بودیم

دو دفاع کناری چلسی امروز خیلی پراشتباه ظاهر شدند و فضای پشت آزپیلی و ایوا خیلی خالی بود و پالاسیها هر کاری که میخواستند در اون سمت انجام دادند

هازارد و شورله آمادگی همیشه را نداشتند و تعویضی ها که صلاح و دمبابا بودند هم بسیار ضعیف ظاهر شدند

در نهایت 3 امتیاز حساس را از دست دادیم وقتی سیتی را دبل کردیم فکر میکردم به راحتی قهرمان میشیم اما یک سری بازیهای راحت را داریم می بازیم و امتیاز از دست میدیم

با این باخت احتمالا از صدر جدول به رتبه سوم سقوط میکنیم و این شکست در آستانه بازی با پی اس جی اصلا جالب نبود

نکته جالب بازی هم تماشاگران کریستال پالاس بودند که 90 دقیه با شور اشتیاق زیاد تیمشونو تشویق کردند و اکثرا لباس تیم خودشونو پوشیده بودند

stealer
29-03-2014, 20:45
خوب متاسفانه بازی را با گل به خوبی کاپیتان به کریستال پالاس واگذار کردیم

کلا خوب بازی نکردیم موقعیت های گل بیشماری داشتیم اما با وجود امثال تورس معلومه که نمیتونیم به گل برسیم اگر امروز یک مهاجم در حد ژکو هم داشتیم مطمئنا بازی را با اختلاف گل برده بودیم

دو دفاع کناری چلسی امروز خیلی پراشتباه ظاهر شدند و فضای پشت آزپیلی و ایوا خیلی خالی بود و پالاسیها هر کاری که میخواستند در اون سمت انجام دادند

هازارد و شورله آمادگی همیشه را نداشتند و تعویضی ها که صلاح و دمبابا بودند هم بسیار ضعیف ظاهر شدند

در نهایت 3 امتیاز حساس را از دست دادیم وقتی سیتی را دبل کردیم فکر میکردم به راحتی قهرمان میشیم اما یک سری بازیهای راحت را داریم می بازیم و امتیاز از دست میدیم

با این باخت احتمالا از صدر جدول به رتبه سوم سقوط میکنیم و این شکست در آستانه بازی با پی اس جی اصلا جالب نبود

نکته جالب بازی هم تماشاگران کریستال پالاس بودند که 90 دقیه با شور اشتیاق زیاد تیمشونو تشویق کردند و اکثرا لباس تیم خودشونو پوشیده بودند
من تقریبا ایمیدمو به قهرمانی از دست دادم
مگی اینکه امشب ارسنال اقایی کنه و سیتی رو بزنه
خدا هیچ تیمی رو بی مهاجم نذاره:n28:

swastika
29-03-2014, 20:58
خدا هیچ تیمی رو بی مهاجم نذاره:n28:
آرسنال اگه می خواست آقایی کنی همین چلسی رو که پشت سر هم به تیمای ته جدولی می بازه رو می برد.

SA3EDLORD
29-03-2014, 20:58
خدا هیچ تیمی رو بی مهاجم نذاره
ببخشید بازیشون به وقت ایران ساعت چند میشه؟
الان ما باید همه ساعت ها رو به اضافه ی 4:30 بکنیم؟

Reza31001
29-03-2014, 21:00
ببخشید بازیشون به وقت ایران ساعت چند میشه؟
الان ما باید همه ساعت ها رو به اضافه ی 4:30 بکنیم؟
ساعت 10

arashsard
29-03-2014, 21:06
وای وای وای ... عجب سه امتیازی از دست دادیم .... آخ آخ آخ ... حیف شد .. . :n03: نتیجه رو دیدم شاخم برید ... هنوز وقت نکردم هایلات ها روببینم ... اما مثل اینکه نبود مهاجم حس شده ... خیلی نوسان داریم .. خیلی ....

MORINIO
29-03-2014, 23:31
کلآ تیم جوگیری داریم نمیدونم دقت کردین یا نه :n02:

آدم میمونه 6 تا زدن به آرسنال و دبل کردن سیتی رو ملاک قرار بده یا باختن به استوک و کریستال پالاس و استون ویلا و ....

همین تیمی که امروز با فضاحت باخت حالا یهو میره سه روز دیگه پاریسنت ژرمن رو تو پاریس میزنه :n04:

خلاصه بد اوضاعیه .... قهرمانی لیگ رو کلآ دیگه بهش فکر نمیکنم چون حس میکنم حقمون نیست وقتی جلوی یه سری تیم درپیت امتیاز میدیم

CL رو هم به نیمه نهایی برسیم برای من کفایت میکنه

این چند هفته هم امیدوارم سریع بگذره تا از شر یه سری بازیکنا راحت شیم فقط تو نقل وانتقالات :n28:

یه اتوئو بود که اومده بود رو فرم که اونم مصدوم شد

SA3EDLORD
30-03-2014, 13:13
به نظر من اگه امروز لیورپول بتونه تاتنهام رو ببره درصد قهرمانیش از همه تیم ها بیشتره به خصوص اینکه هر دو بازیش با من سیتی و چلسی تو آنفیلد برگذار میشه .
الان طرفدارای چلسی باید امیدوار باشن این بازی رو لیورپول ببازه ( که احتمالش کمه ) اگه نباخت باید امیدوار باشن که حتما بازی با سیتی رو مساوی کنن و چلسی حتما لیورپول رو ببره. اینطوری چلسی میتونه قهرمان بشه البته اگر دوباره به تیم های پایین جدول امتیاز نده

soheilnouri
31-03-2014, 11:10
درسته مورینیو مدام میگه ما از کورس عقب موندیم ولی قهرمانی دقیقا در هفته ی اخر مشخص میشه...سیتی و چلسی و لیورپول هم به ترتیب شانس های قهرمانی هستند...بی تجربگی لیورپول شاید کار دست این تیم بده هر چند شایسته ترین تیم هست.

Sepehr SS
31-03-2014, 11:46
سلام بر همه دوستان
متاسفانه یه مدتی در خدمتتون نبودم و نتونستم زودتر از این شاهکارهای استاد مورینیو رو تحلیل کنم. واقعا من تو عمرم، تیم به این پر نوسانی ندیده بودم، به آرسنال 6 تا میزنه ولی به کریستال پالاس میبازه!!!!! تیمهای مورینیو همیشه تو بازی های بیرون خونه جلوی تیمهای ضعیف و متوسط مشکل دارن و هیچ وقت هم فکری برای این مسئله نکرده این آقا. همیشه هم وقتی گل اول رو بخوره بیرون خونه، به احتمال 90 درصد اون بازی رو میبازه. متاسفانه امسال بعد از چندین سال، برای اولین بار چلسی هیچ جامی رو نمیبره که اینم از ثمرات بازگشت استاد مورینیو هستش. خدا رحم کنه به این تیم جلوی PSG، فقط امیدوارم آبروداری کنن و گلبارون نشن. قهرمان این فصل هم سیتی میشه متاسفانه با این که واقعا حق لیورپوله ولی همون بی تجربگی که سهیل هم بهش اشاره کرد، احتمالا مانع قهرمانی لیورپول بشه. آدم از دیدن بازی لیورپول، لذت میبره، کاش تیمهای مورینیو هم یک دهم لیورپول، قشنگ بازی میکردن. فصل بعد هم این آقا نتیجه نگیره و جام نیاره، آبراموویچ به احتمال خیلی زیاد بیرونش میکنه.

stealer
31-03-2014, 11:46
مورينيو: بازيکنانم به قدر کافي انگيزه دارند
آقاي خاص استمفوردبريجي‌ها معتقد است شاگردانش براي رويارويي با پاري سن‌ژرمن آماده و باانگيزه هستند.

ژوزه مورينيو معروف به آقاي خاص اعتقاد دارد شاگردانش براي رويارويي با پاري سن ژرمن در بازي رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به قدر کافي انگيزه داشته و ديگر نيازي نيست که به شاگردانش ميل جنگيدن ببخشد.

به نقل از فارس، وي در مصاحبه اي درباره بازي چهارشنبه شب در ورزشگاه پارک دوپرنس اظهار داشت: فکر نکنم لازم باشد براي آن بازي کار خيلي زيادي انجام دهم. خود همين رويارويي با پاريسي ها به قدر کافي انگيزه نبرد به چلسي مي دهد.

او ادامه داد: مسلما اين نبردي بزرگ است که در ورزشگاهي عظيم انجام مي شود و ميزبان نيز کيفيت بالايي دارد. ضمن آنکه داوري مامور قضاوت است که در شرايط عادي باعث نمي شود حاشيه وارد بازي شود.

مورينيو در مورد تيمش عنوان کرد: به گمانم تيم با شرايطي خوب وارد بازي خواهد شد. بازيکنانم در بهترين شرايط هستند و به همين خاطر تصور مي کنم مي توانند در آنجا بازي خوبي انجام دهند.

به باور اين مربي پرتغالي احتمال حضور ساموئل اتوئو در بازي چهارشنبه شب وجود دارد اما اشلي کول به بازي نخواهد رسيد.

30vil
01-04-2014, 17:31
اتوئو ديدار چلسي با پاري‌سن‌ژرمن را از دست داد
باشگاه فوتبال چلسي روز سه شنبه از غيبت ساموئل اتوتو مهاجم کامروني مقابل پاري سن ژرمن خبر داد.

آبي پوشان چلسي روز چهارشنبه در ديدار رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پاريس به مصاف پاري سن ژرمن مي روند.

اين مهاجم 33 ساله که اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا سه گل ( 11 گل در رقابت هاي مختلف ) به ثمر رسانده است و حدود 10 روز مقابل آرسنال ( 6 - 0 ) مصدوم شد، در فهرست 19 نفره چلسي براي سفر به پاريس قرار نداشت.

فرناندو تورس اسپانيايي که او نيز سه گل اروپايي در کارنامه خود دارد مي تواند جاي ساموئل اتوئو را پر کند.

اشلي کول هم که از ناحيه زانو مصدوم است، در اين ديدار غايب خواهد بود.

نمانيا ماتيچ صرب و محمد صالح ديگر غايبان چلسي را تشکيل مي دهند.

ورزش3

brad pitt
01-04-2014, 18:29
سلام

فردا بازی سختی برابر پاریسی ها داریم بخصوص خط حمله اش
چیزی که ضمن بازی خوب در بازیهای لیگ قهرمانان مهم هست تجربه هم هست
خط دفاع و هافبکمون خوبه و دروازه بان عالی مون پیتر چک
فقط امیدوارم حالا که اتوئو نیست از دمبا با به جای تورس استفاده کنه چون واقعن تورس غیرمفید بوده این فصل
تجربه ثابت کرده اگر بتونیم سریع گل بزنیم مثه حالت شوک به تیم رقیب هست و احتمال پیروزی مون هست
فقط باید مراقب شوت های کاوانی و زلاتان باشند
به امید پیروزی و صعود به جمع 4 تیم

Sepehr SS
02-04-2014, 10:52
این کورتوا واقعا عالیه. به همه توصیه میکنم برن بازی دیشب اتلتیکو - بارسا رو ببینن تا بفهمن کورتوا چه بازیکنیه. اگه مورینیو، کورتوا رو بفروشه، خودم هر جور شده میرم لندن و مورینیو رو ترور میکنم.

MORINIO
02-04-2014, 18:47
این کورتوا واقعا عالیه. به همه توصیه میکنم برن بازی دیشب اتلتیکو - بارسا رو ببینن تا بفهمن کورتوا چه بازیکنیه. اگه مورینیو، کورتوا رو بفروشه، خودم هر جور شده میرم لندن و مورینیو رو ترور میکنم.

کورتوآ گفته هفته دیگه تصمیمش در مورد تمدید با چلسی اعلام میکنه

اگه خودش نخواد تمدید کنه کاری از دست باشگاه بر نمیاد

Sepehr SS
02-04-2014, 20:30
کورتوآ گفته هفته دیگه تصمیمش در مورد تمدید با چلسی اعلام میکنه

اگه خودش نخواد تمدید کنه کاری از دست باشگاه بر نمیاد
تنها دلیلی که برای عدم تمدید قراردادش هست، اینه که میخواد تو چلسی دروازه بان اول باشه و نه ذخیره بشه برای چک. اگه تمدید نکنه یعنی باشگاه بهش گفته که حاضر نیستن کورتوا رو به جای چک بزارن یعنی موندن یا نموندن کورتوا کاملا به خود باشگاه بستگی داره. همونطور که چک، ده سال پیش اومد و کودیچینی رو که اون موقع یکی از بهترین دروازه بان های اروپا بود، ذخیره کرد الان هم کورتوا باید جانشین چک بشه و تا ده سال آینده، دروازه چلسی رو بیمه کنه. امیدوارم آبراموویچ خودش تو این قضیه دخالت کنه و نزاره مورینیو، آینده باشگاه رو نابود کنه.

30vil
02-04-2014, 21:59
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, David Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Schurrle
Subs: Schwarzer, Kalas, Ake, Mikel, Lampard, Torres, Ba

یک ترکیب دفاعی برای گرفتن حداقل یک تساوی

به امید برتری چلسی:n12:

stealer
02-04-2014, 22:06
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, David Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Schurrle
Subs: Schwarzer, Kalas, Ake, Mikel, Lampard, Torres, Ba

یک ترکیب دفاعی برای گرفتن حداقل یک تساوی

به امید برتری چلسی:n12:
نکته ای که واقعا منو خوشحال کرده نبودن تورس تو ترکیب هست
کلا وقتی این بشر بازی کرده انگار تیم 10 نفره بوده:|
به امید یک بازی خوب و البته برد چلسی

stealer
02-04-2014, 22:09
تنها دلیلی که برای عدم تمدید قراردادش هست، اینه که میخواد تو چلسی دروازه بان اول باشه و نه ذخیره بشه برای چک. اگه تمدید نکنه یعنی باشگاه بهش گفته که حاضر نیستن کورتوا رو به جای چک بزارن یعنی موندن یا نموندن کورتوا کاملا به خود باشگاه بستگی داره. همونطور که چک، ده سال پیش اومد و کودیچینی رو که اون موقع یکی از بهترین دروازه بان های اروپا بود، ذخیره کرد الان هم کورتوا باید جانشین چک بشه و تا ده سال آینده، دروازه چلسی رو بیمه کنه. امیدوارم آبراموویچ خودش تو این قضیه دخالت کنه و نزاره مورینیو، آینده باشگاه رو نابود کنه.
چک الان 32 سالشه فکر کنم و هنوزم خیلی بهتر از کورتوا هست
چک حداقل تا 5 سال دیگه میتونه دروازه بان اول چلسی باشه و تا 5 سال بعد خیلی چیزا فرق کرده

Sepehr SS
03-04-2014, 00:22
چک الان 32 سالشه فکر کنم و هنوزم خیلی بهتر از کورتوا هست
چک حداقل تا 5 سال دیگه میتونه دروازه بان اول چلسی باشه و تا 5 سال بعد خیلی چیزا فرق کرده
امشب که خیلی افتضاح بود چک، گل سوم رو دروازه بان آنگولا هم نمیخوره که این گل خورد از اون زاویه. چند تا بازی کورتوا رو دیدی که میگی چک بهتره؟!!!! کورتوا همین الانش به نظر من بهترین دروازه بان اروپاست، حالا شما تعصب الکی داری، اصلا برای من مهم نیست.

30vil
03-04-2014, 00:23
متاسفانه با ارائه یک بازی ضعیف در دقایق پایانی شانس صعودمون رو خیلی کم کردیم

این بازی را راحت میتونستیم با یک مساوی تموم کنیم اما گل به خودی لوییز و اشتباه تری و کلا ضعف و خستگی مدافعان باعث شد 3 گل مفت دریافت کنیم

رامیرس امروز بسیار ضعیف بازی کرد و نبود همانطور که حدس میزدیم نبود ماتیچ به ضرر چلسی تموم میشه

لوییز بسیار ضعیف و پر اشتباه و پر خطا بازی کرد و دائما دریبل میخورد و اصلا در حد و اندازه های خودش نبود

تری دو بازی هست که اشتباهات بچه گانه انجام میده و موجب گلزنی حریف میشه

مهاجم هم که خداروشکر نداریم و یکی از یکی ضعیفتر و بدتر چک هم امروز به هیچ توپی نه نگفت

در عوض بازیکنان تعویضی پی اس جی بسیار عالی و کارآمد بازی کردند و پاستوره با ورودش گل سوم را زد و لوکاس مورا هم خیلی عالی بود

حالا باید در استنفورد 2 -0 ببریم و گل هم نخوریم که با وجود این مدافعان پر اشتباه بعید به نظر میرسه

البته امروز زلاتان که مصدوم شد و کاوانی هم اصلا آماده نشون ندادند وگرنه با این مدافعان پر اشتباه معلوم نبود چه نتیجه ای رقم بخوره

arashsard
03-04-2014, 00:23
سلام دوستان ... خب بازی رو 3 بر 1 باختیم متاسفانه ... نیمه اول بد نبودیم ولی نیمه دوم خیلی بد بودیم ... نامنظم بازی کردیم .... نتیجه 2 بر 1 میتونست خوب باشه اما گل سوم کار رو سخت کرد ... هر چند اون یه گل خیلی به کارمون میاد ... psg تیمی نبود که نتونیم ببریمش .. واقعا حیف شد ... اومیدوارم موو توو بازی برگشت یه ترکیب هجومی بچینه ... دقایق اول بازی برگشت گل بزنیم میتونیم برگردیم ...:n16:

Sepehr SS
03-04-2014, 00:24
از CL هم که استاد مورینیو حذف شد. ببینیم امشب چه بهونه ای برای باخت داره.

brad pitt
03-04-2014, 00:37
پی اس جی نیمه ی دوم تغییر کرد . چلسی بازیکنای خوبی داره اما دست مورینیو در مهاجم نوک بسته س چون اتوئو مصدوم بود مجبور بود ترکیب و اینجوری بچینه . تورس هم ماشالله دیدید که ....... . 15 دقیقه میاد توی بازی 5 تا توپ گیرش اومد 5 تاشو لو داد
پی اس جی تیمه خوبی هست اما باور کنید اونقدرا هم خوب نیست . یک گل به خودی داشت چلسی و یه پاس گل به مهاجم

به نظرم چلسی تیم بازگشت پذیری هست و بتونه صعود کنه
البته چیزی که هست پاری سن ژرمن هم دفاع اتوبوسی و با توجه به تیاگو موتا و سیلوا و الکس خوب میتونه اجرا کنه
مانند نیمه اول همین بازی رفت . کاره چلسی خیلی سخته ولی امیده بالایی داره
حضور اتوئو در بازی برگشت . چون اتوئو با هازارد خیلی مچ هستن . شورله هم پشت اتوئو باشه خیلی خوبه
اسکار و رامیرس اصلن خوب نبودند . به جاش ویلیان خوب بود و در بازی برگشت اتوئو و هازارد و شورله و ویلیان باشند خوبه

منتظر یه نتیجه ی دراماتیک در بازی برگشت چلسی . پاری س و صعود چلسی باشید

30vil
03-04-2014, 00:39
از CL هم که استاد مورینیو حذف شد. ببینیم امشب چه بهونه ای برای باخت داره.

کی میگه حذف شدیم!؟ استادی که شما عکسشو گذاشتی از CL حذف شد:n02:

شرایط چلسی در استمفورد بریج کاملا متفاوت با این بازیه

اونجا 2 - 0 میشه این پی اس جی را شکست داد باید ببینیم طرح و برنامه استاد موو برای بازی بعدی چیه

Sepehr SS
03-04-2014, 00:46
کی میگه حذف شدیم!؟ استادی که شما عکسشو گذاشتی از CL حذف شد:n02:

شرایط چلسی در استمفورد بریج کاملا متفاوت با این بازیه

اونجا 2 - 0 میشه این پی اس جی را شکست داد باید ببینیم طرح و برنامه استاد موو برای بازی بعدی چیه
بیچاره یورگن کلوپ با اون همه مصدوم، همین که تیمو تا همین جا هم آورده، به اندازه قهرمانی ارزش داره.
احتمال اینکه PSG نتونه تو لندن گل بزنه، خیلی کمه، پس چلسی برای برد باید حداقل سه تا بزنه که بکشه وقت اضافه. مورینیو طرح و برنامه ای نداره، فقط قبل بازی میاد میگه که ما این فصل دنبال قهرمانی نیستیم و ضمنا PSG اوضاع بهتری داره چون لیگش آسون تره، یعنی همون حرفهای تکراری و چندش آور همیشگی رو تکرار میکنه.
واقعا من نمیدونم اگه نتایج سالهای قبل مورینیو نبود، چجوری از این مربی با این نتایجش دفاع میکردین! اگه دی متئو این نتایجو گرفته بود، همه کلی ازش انتقاد میکردن و فحش میدادن بهش ولی فکر میکنن مورینیو از یه سیاره دیگه اومده و نباید بهش چیزی گفت. مورینیو دو ساله هیچ جامی رو نبرده و تاکتیک هاش دیگه قدیمی شده، این تیم احتیاج به یک مربی مدرن، جوون گرا، طرفدار فوتبال هجومی و کاریزماتیک داره که همه اینها در یورگن کلوپ خلاصه شده!

brad pitt
03-04-2014, 00:48
در فیس بوک هم تمام نظرات که خوندم نشان از امید طرفدارا به برد و کلین شیت در بازی برگشت هست

چلسی میتونه این تیم و ببره . مطمئن باشید

هازارد با اتوئو خیلی مچ تر هستند و همچنین شورله پشت سر اتوئو بازی کنه

چلسی هر تیمی بیاد لندن و در جهنم استمفورد بریدج نابود میکنه

MORINIO
03-04-2014, 00:51
اون گل مسخره سوم رو نمیخوردیم خیلی امید بیشتری به صعود داشتیم

برخلاف دوستان به نظر من یه جورایی فصل واسمون تموم شد

mohammad varaste
03-04-2014, 00:59
روی گل اول و سوم صد درصد مقصر تری بود
روی گل دوم هم که لوییز گند زد
رامیرس طبق معمول این فصل افتضاح بود
تورس 4تا توپ بهش رسید چهارتاشو خراب کرد
ویلیان و اسکار بد نبودن
سزار و ایوا و شورله متوسط بودن و هازارد هم خوب بود

واقعا نباید به بازی 2سال پیش با ناپولی نگاه کرد و گفت قطعا میبریم.

شانسمون 20 درصده برای صعود

حرف دیگه ای نیست فقط تنها نقطه امیدواری برای بازی بعدی نبود رامیرس و برگشت اتوو هست .
امیدوارم صعود کنیم هرچند همونطور که گفتم واقعا کارمون بسیار سخته

arashsard
03-04-2014, 01:22
خیلی زور داره از تیمی مثل PSG شکست خوردن ... بنظرم تیم بلان فقط داره نون بازیکناشو میخوره .... PSG هیچ برنامه ای واسه رسیدن به گل نداشت .... گل اول اشتباه کاپیتان ... گل دوم هم که توپو انداختن توو شلوغی گل شد ... گل سوم هم حرکت انفرادی پاستوره بود .... شکست دادن این تیم کاره سختی نیست ... با برنامه و منظم و باهوش بازی کنیم راحت میتونیم ببریمشون ... آرسنال و لیورپول و من سیتی راحت میتنستن این تیمو ببرن اما ما واقعا نیمه دوم بد و بی نظم بازی کردیم ...

D3vil_A
03-04-2014, 05:04
بر خلاف نظر دوستان به نظر من چلسی هیچ شانسی در مقابل PSG آماده نداره !‌ خیلی از دوستان فکر میکنند PSG تیم دره پیت و.....! ولی کاملا در اشتباه هستید ُ در حال حاضر از لحاظ کیفیت بازیکن ها PSG قطعا نسبت به چلسی برتری داره و خیلی از کارشناس ها هم اعتقاد دارند PSG در کنار بایرن و ریال از بخت های اصلی قهرمانی CL ّست و شرط بندی ها هم حداقل تا فینال اینرو تایید میکنه....و توجه کنید این تیمی که الان و این فصل مقابل چلسی قرار گرفته تیم بلان نیست تیمیه که کارلو آنجلوتی پایه ریزی کرده

pcforlife
03-04-2014, 09:12
چلسی اگه بتونه تو بازی برگشت خیلی زود به گل برسه، به نظرم میتونه صعود کنه... درسته گل سوم psg کار رو سخت کرد، ولی گل در خانه حریف خیلی با ارزشه. جو استمفوردبریج میتونه کمک کنه که چلسی بیاد بالا./

30vil
03-04-2014, 10:53
مورينيو : گل هاي مسخره‌اي دريافت کرديم
سرمربي چلسي پس از شکست برابر پاري‌سن ژرمن به انتقاد از خط دفاع تيمش پرداخت.

چلسي در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در خانه پاري‌سن ژرمن با نتيجه 3 بر يک شکست خورد تا کارش براي صعود به مرحله بعد اين رقابت ها سخت شود . ژوزه مورينيو سرمربي چلسي پس از پايان مسابقه به انتقاد از مدافعان تيمش پرداخت.

ژوزه مورينيو پس از پايان مسابقه گفت: پاري‌سن ژرمن تيم خوب و بزرگي است. مي‌دانستيم که آنها مهاجمان خطرناکي دارند و آنها توانستند در اولين شانس خوب به گل برسند که نشان مي دهد مهاجمان آنها چه کيفيتي دارند. پس از آن توانستيم گل تساوي را به ثمر برسانيم و نيمه نخست را با تساوي به پايان ببريم که قطعا نتيجه خوبي براي پايان بازي بود اگر مي‌توانستيم آن را حفظ کنيم. تا زماني که نتيجه يک بر يک بود، بازي تحت کنترل ما بود تا اين که گل به خودي زديم و گل سوم هم واقعاً مضحک بود چرا که تمامي مدافعان همانند خبرنگاران نظاره کردند و توپ وارد دروازه شد. البته اين يک شوخي بود!" براي پاري‌سن ژرمن که مهاجمان بزرگي دارد توقع داشتم اگر قرار بود گل بخوريم، گل هاي زيبايي دريافت کنيم نه اين گل هاي مسخره که دريافت کرديم .

سرمربي چلسي ادامه داد: بازي کردن در مقابل يک تيم با بازيکنان فوق العاده به خصوص وقتي که شما مجبور به حمله کردن هستيد، سخت است اما غير ممکن نخواهد بود. در فوتبال هيچ چيز غيرممکن نيست. کار سختي در اين بازي داشتيم اما ما اشتباهات فردي زيادي داشتيم و با گل هايي که خورديم تاوانش را داديم. ما در برخوردهاي تن به تن مشکل داشتيم و به خصوص اگر شما در دفاع ضعيف کار کنيد، دردسرهاي زيادي برايتان پيش مي آيد.

سرمربي پرتغالي چلسي در ادامه درباره عملکرد مهاجمان تيمش گفت: شورله از ابتدا شروع کرد چون من از شرايط خط حمله راضي نبودم و سعي در تغيير آن داشتم. زماني که بازي يک بر يک شد من فکر کردم که تورس مي تواند در عمق بيشتر از شورله موقعيت سازي کند. تيم با آندره خوب کار مي کرد ولي من احساس کردم با آمدن تورس شرايط بهتر مي شود. آن ها بازيکناني دارند که مي توانند از هر جايي گل بزنند ولي در تيم ما بازيکنان زيادي با استعداد گلزني بالا وجود ندارند، اما اين فوتبال است و شما بايد در آن گل بزنيد حتي اگر مهاجماني مثل مهاجمان پي اس جي نداشته باشيد. فوتبال ورزش گل زدن است و نتيجه است که باقي مي ماند . براي موفقيتز نياز به گل زدن داريد و ابزار آن هم مهاجمان خوب و گلزن هستند.

گري کهيل، مدافع چلسي اعتراف مي‌کند که گل دقايق آخر خاوير پاستوره بدترين اتفاق ممکن براي آنها بود. مدافع چلسي درباره بازي با تيم فرانسوي گفت‌: بدترين زمان براي دريافت گل بود. يک گل شلخته که در آن دقايق خراب کننده بود. مشخصا آمدن به اينجا سخت بود. دو بر يک مي‌توانست خوب باشد اما ضربه نهايي‌ خراب کننده بود.

با اين حال کهيل هنوز براي صعود به نيمه نهايي‌ اميدوار است. او در ادامه گفت: سخت خواهد بود اما ما در خانه خواهيم بود که در آنجا خوب بازي مي‌کنيم. ما يک ماموريت بزرگ پيش رو داريم و نياز داريم که به بهترين شکل برخورد کنيم.

varzesh3

Sepehr SS
03-04-2014, 11:01
واقعا من نمیدونم این مورینیو چرا حاضر نیست به دمبا بای بدبخت هم یه فرصتی بده. این تورس که دیگه همه میدونن چقدر داغونه و از یه استپ ساده هم عاجزه، برای چی بهش بازی میده؟!!!! دمبا با تو این فصل تو همون دقایق فوق العاده کمی که بازی کرده، آمار گلزنی خوبی داره ولی مورینیو باهاش دشمنی میکنه. از اینکه شورله رو هم نوک میزاره، متنفرم، فکر میکنه داره false 9 استفاده میکنه و خیلی زرنگه در حالی که شورله به درد این کار نمیخوره و ضمنا نمیشه که کل فصل شورله وینگر بوده بعد یکدفعه میزارتش مهاجم نوک، البته بازی با منچستریونایتد اول فصل هم همین کارو کرد که اونجا هم نتیجه نداد این کارش ولی بازم اصرار بر اشتباهاتش میکنه. آخه تو که مهاجم درست حسابی نداشتی، چرا لوکاکو رو رد کردی بره؟!!!!!!!!!

30vil
03-04-2014, 11:58
ابراهيموويچ ديدار برگشت با چلسي را از دست داد

زلاتان ابراهيموويچ به دليل مصدوميت نمي‌تواند تيمش را در ديدار برگشت برابر چلسي همراهي کند.

پاري سن ژرمن سه‌شنبه آينده در دور برگشت ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي به ميدان خواهد رفت.

زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدي در دقيقه 66 ديدار مقابل چلسي که با برتري 3 بر يک تيمش پايان يافت دچار کشيدگي از ناحيه همسترينگ شد و از زمين بازي بيرون رفت.

ناصر الخليفي، رييس باشگاه پاري‌سن ژرمن پس از پايان مسابقه گفت: "زلاتان دچار مصدوميت شد و به همين دليل چند هفته از ميادين دور خواهد بود."

لورن بلان، سرمربي پاري‌سن ژرمن نيز گفت: "زلاتان در طول بازي احساس درد کرد. من مطمئن نيستم که اين مصدوميت مربوط به همسترينگ او مي شود يا از ناحيه ساق پا است. ما بايد ببينيم که او به چند روز استراحت براي بهبودي نياز دارد."

varzesh3

پ . ن : نمیدونم خبر خوبیه یا نه اما میتونه کمی بار روانی منفی روی پی اس جی داشته باشه

SA3EDLORD
03-04-2014, 12:11
من بازی رو ندیدم اما انگار خیلی بد دفاع کرده چلسی.
به نظر من چلسی نمیتونه رو کلین شیت حساب باز کنه.
شانس بیارید هازارد شبش باشه....

30vil
03-04-2014, 12:27
من بازی رو ندیدم اما انگار خیلی بد دفاع کرده چلسی.
به نظر من چلسی نمیتونه رو کلین شیت حساب باز کنه.
شانس بیارید هازارد شبش باشه....

چلسی بهترین دفاع را در لیگ برتر انگلستان داره پس از نظر دفاعی تیم قوی هستش اما در بازی دیشب مدافعان چلسی تمرکز لازم را نداشتند و خیلی پراشتباه بودند

مطمئنا در استمفوردبریج شرایط فرق میکن

MORINIO
03-04-2014, 13:16
این همه بازی چک نجاتمون داده ( همین فصل) حالا یه اشتباه در بازی دیشب کرد , فدای سرش !

واقعآ این شکلی که شما به اصطلاح هوادار تیم هستی , مثلش رو جایی ندیدم :n29:

Sepehr SS
03-04-2014, 13:27
این همه بازی چک نجاتمون داده ( همین فصل) حالا یه اشتباه در بازی دیشب کرد , فدای سرش !

واقعآ این شکلی که شما به اصطلاح هوادار تیم هستی , مثلش رو جایی ندیدم :n29:
چک این فصل نسبت به سالهای قبل افت کرده که با توجه به بالا رفتن سنش، طبیعیه. البته حرفمو اینجا تصحیح میکنم، دوره چک هنوز تموم نشده و میتونه حداقل سه سال دیگه تو سطح اول فوتبال اروپا باشه ولی وقتی کسی مثل کورتوا، تو تیمه و در صورتی که این فصل هم برنگرده، دیگه قطعی از چلسی میره، من ترجیح میدم که کورتوا دروازه بان تیم بشه همونطور که خود پیتر چک، جایگزین کودیچینی شد. چک هم میتونه چند سال بره یه تیم دیگه و بعدش برگرده به چلسی و مربی دروازه بان ها بشه.

arashsard
03-04-2014, 13:43
دوستان درست میگن .... کلین شیت کردن در مقابل مهاجم های PSG سخته ... تیمی که پاستوره و لوکاس و کابای رو میزاره نیمکت دیگه تا آخرشو بخونید .... موفقیت ما زدن گل زود هنگامه .... کاری که یونایتد با المپاکو کرد ....من گفتم PSG تیمی هست که نون بازیکناشو میخوره .... من خوب بازی PSG رو دیدم ..... شکست دادن PSG خیلی آسونتره از تیمی مثل دورتمند و اتلتیکو که با برنامه و تاکتیکی بازی میکنن... رئال و بایرن و بارسا که هم مهره دارن و هم با برنامه .... جای خود دارن .... با برنامه و هوشیار و هجومی بازی کنیم راحت 3 4 تا میزنیم ... یکی هم میخوریم .... به نظرم این ترکیب واسه برگشت خوبه ... لمپارد یه ذره جلوتر از لوییز بازی کنه و وظایف هجومیش بیشتر باشه .... نیاز شدید به تجربه لمپارد داریم ...

چک
سزار .... کیهیل ......تری.... ایوا
داوید لوییز
لمپارد
هازارد..... اسکار.........ویلیان ( شورله )
اتوئو

vahidgame
03-04-2014, 14:49
psg واقعا تیم بزرگیه و از نظر مهره بخوایم دونه دونه با بازیکنای چلسی مقایسه کنیم حتی تیم پر مهره تریه به خصوص توی خط حمله که خیلی برتری داره
ولی واقعا زور داره توی بازیی که تیم مقابل اون چنان برتری خاصی نداره نتیجه رو 3 بر 1 ببازی!
نتیجه عادلانه همون مساوی بود و حتی موقعی که بازی 2 بر 1 بود من همش ناراحت بودم که چرا گل دوم رو اینقدر مفت خوردیم
دیگه گل سوم رو خوردیم که واقعا دیگه اعصابم بهم ریخت آخه رونالدو و مسی و کلا تکنیکی ترین بازیکنای دنیا هم نمی تونستن این قدر راحت همه رو دریبل بزنن و توپو گل کنن!
توی گل سوم مقصر اصلی آزپلیکوئتا و لمپارد و ویلیان بودن که راحت اجازه دادن پاستوره همه کار کنه و چک کمتر مقصر بودش
اگه گل سوم رو نمی خوردیم صد در صد صعود می کردیم ولی الان دیگه 50-50 شدش
ممکنه توی بازی برگشت دو تا گل بزنیم ولی در مقابل گل هم بخوریم به خاطر همین باید روی سه تا گل حساب کنیم و خیلی هم هجومی بازی کنیم چون psg هم توی نیمه اول بعد از گلی که زد نشون داد بازی دفاعی و بسته رو خوب بلده

چک این فصل نسبت به سالهای قبل افت کرده که با توجه به بالا رفتن سنش، طبیعیه. البته حرفمو اینجا تصحیح میکنم، دوره چک هنوز تموم نشده و میتونه حداقل سه سال دیگه تو سطح اول فوتبال اروپا باشه ولی وقتی کسی مثل کورتوا، تو تیمه و در صورتی که این فصل هم برنگرده، دیگه قطعی از چلسی میره، من ترجیح میدم که کورتوا دروازه بان تیم بشه همونطور که خود پیتر چک، جایگزین کودیچینی شد. چک هم میتونه چند سال بره یه تیم دیگه و بعدش برگرده به چلسی و مربی دروازه بان ها بشه.
جالبه اون طور که من از پستای اخیر شما توی این یکی دو روز برداشت کردم کلا آینده باشگاه و تمام قهرمانی های ما به کورتوا و یورگن کلوپ بستگی داره! :دی

mohammad varaste
03-04-2014, 14:57
به نظرم رو گل سوم تری از همه بیشتر مقصر بود راحت میتونست توپو دور کنه ولی بی خیال بود نسبت به توپ
لمپارد هم باید یه خورده بهتر کار میکرد اما آزپیلی سوتی اصلی رو داد و لمپارد هم میدونست از پشت فشار بیاره ممکنه پنالتی بشه
درکل گل سوم واقعا الکی و مسخره بود.

stealer
03-04-2014, 19:11
من خیلی بیشتر از بعضی دوستان امید به پیروزی دارم:دی
خداوکیلی اگه با بازی سرتر تیم حریف باحته بودیم اصلا حرفی نبود و میگفتیم پ اس جی برتره ولی مخصوصا نیمه اول هیچی واسه گفتن نداشتن
3 تا گل خوردیم که هر یکیش شاید تو یه فصل اتفاق بیافته
گل اول که شاهکار تری بود که دفاع های مبتدی هم اونجوری توپو دور نمیکنن
گل دوم هم که اگه به پای لوییز نمیخورد بیرون بود
گل سوم هم پاستوره فکر کنم 4 نفرو جا گذاشت :|
بازی بعدی اگه اشتباه فردی نداشته باشیم و روز بدمون نباشه میتونیم ببریم

arashsard
03-04-2014, 20:58
دوستان درست میگن .... حتی خود مورینیو گفت واقعا مفت گل خوردیم ... خیلی زور داره تیم همچین گل هایی بخوره ... اگه گل با برنامه و تاکتیکی خورده بودیم هزمش آسون بود .... اگه خدایی نکرده حذف شیم این حذف از اون حذف مسخره مقابل بارسا برام سختره ...

...............

راستی گزارشگره بازی میگفت آبراموویچ گفته خودم میخوام سر مربی چلسی شم .. گفت توو سایتا خوندم ... شما هم شنیدید ؟؟؟ ....:n02: پولداریه دیگه :n08:بد آموزی هم داره ... از فردا هدایتی هم یاد میگیره میخواد سر مربی پرسپلیس شه :n09:

SA3EDLORD
03-04-2014, 21:11
راستی گزارشگره بازی میگفت آبراموویچ گفته خودم میخوام سر مربی چلسی شم .. گفت توو سایتا خوندم ... شما هم شنیدید ؟؟؟ ....:n02:
پولداریه دیگه :n08:
بد آموزی هم داره ... از فردا هدایتی هم یاد میگیره میخواد سر مربی پرسپلیس شه
این مثه که دروغ 13 بوده...... بعد این یارو اومده تو گزارشش استفاده کرده :n02:

eman619rv
04-04-2014, 20:48
باشگاه چلسي به دخالت در ليگ هلند متهم شد
باشگاه فوتبال چلسي انگليس که در ليگ هلند تيم فيتسه آرنهم را حمايت مي کند ، به تباني و اعمال نفوذ در اين مسابقات متهم شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لاهه ، روزنامه د تلگراف چاپ هلند نوشت ميراب يوردانيا مالک سابق باشگاه فيتسه اقرار کرده است باشگاه چلسي مايل نيست اين تيم هرگز به مقام قهرماني ليگ هلند برسد زيرا طبق قوانين يوفا دو تيم با يک مالکيت نمي توانند به طور همزمان در ليگ قهرمانان اروپا شرکت کنند.

تد فان ليوون مديرفني سابق باشگاه فيسته نيز به خبرگزاري هلند گفت :« در آرنهم بدون ترديد همه چيز در کنترل چلسي است.اين چلسي است که برخي از مخارج و بدهي هاي باشگاه فيتسه را مي پردازد و برخي بازيکنان تيم چلسي به صورت قرضي و براي کسب تجربه در اختيار فيتسه آرنهم قرار مي گيرند.اما اين انتقال ها براي کمک کردن به قهرماني تيم فيتسه نيست.»

اين فصل پاتريک فان آنهولت ، برتران ترائوره ، لوکاس پيازون و کريستين آتسو 4 بازيکن چلسي به صورت قرضي در اختيار فيتسه آرنهم قرار دارند و گائل کاکوتا و سم هاچينسون دو بازيکن ديگر چلسي نيز تا ماه ژانويه در فيتسه توپ مي زدند.

تيم فيتسه آرنهم که اين فصل يکي از رقباي آژاکس در بالاي جدول بوده است ، در 11 بازي اخير خود تنها 3 برد کسب کرده و اکنون 12 امتياز از تيم آژاکس عقب مانده است. بنابراين اين فصل نيز بختي براي قهرماني نخواهد داشت.

آلکساندر چيگرينسکي ميلياردر روس و سهام دار عمده باشگاه فيتسه آرنهم و دوست نزديک رومن آبراموويچ مالک چلسي اظهارات يوردانيا را دروغ و ناشي از حسادت وي خواند.
اين در حاليست که فدراسيون فوتبال هلند در بيانيه اي اعلام کرد مورد اظهارات يوردانيا تحقيق خواهد کرد.

________________________-

:n04:
بلاخره این روابط چلسی با فیتسه داره حاشیه ساز میشه، بعید نیس که این اتفاق افتاده باشه اما انچنان هم محتمل نیس.به هر حال مالکیت قانونی فیتسه به نام کس دیگری هست.

mohammad varaste
05-04-2014, 22:03
چلسی 3 استوک 0
گلها :صلاح لمپارد ویلیان
بازی خوبی بود صلاح خیلی خوب بازی کرد یک گل و یک پاس گل داد پنالی رو هم خودش گرفت
که پنالتی گل نشد و در برگشت خود لمپارد گلش کرد
امیدوارم همین نتیجه مقابل psg تکرار بشه.

arashsard
06-04-2014, 00:39
سلام دوستان .... تبریک بابت برد شیرین ... امیدوارم این نتایج و بازی های خوب تداوم داشته باشه .... صلاح قشنگ بازی کرد ... گل قشنگی زد ... کاش توو لیگ قهرمانان هم میتونستیم ازش استفاده کنیم ... میتونه تعویض طلایی باشه ...

brad pitt
06-04-2014, 14:09
سپهر کجاست ؟
20 تا بازی 1 بازی شو میبازیم فقط همونقع پیدات میشه ؟

Sepehr SS
06-04-2014, 17:43
سپهر کجاست ؟
20 تا بازی 1 بازی شو میبازیم فقط همونقع پیدات میشه ؟
من اینجام :n01:. فکر نکنم بردن استوک، خیلی خوشحالی و جشن گرفتن داشته باشه. در واقع با این همه بازیکن، اگه نتیجه نگیره جلوی این تیمها باید تعجب کرد. مهم بازی سه شنبه هستش که باید ببینیم جلوی PSG چه میکنن.
بازی دیشب هم نشون داد که اگه مورینیو تو بازی با پالاس یا ویلا هم اگه به امثال آزارد و اسکار استراحت میداد و از کسی مثل محمد صلاح استفاده میکرد و در واقع از سیستم چرخشی استفاده میکرد، وضع تیم بهتر از الان بود و 3 تا از PSG نیمخورد.

Majid393
08-04-2014, 00:13
کامنتی در سایت گل :
Euefa 2012 Napoli 3-1 Chelsea, Epl Chelsea 1-0 Stock Cty then Chelsea 4-1 Napoli
Euefa 2014 PSG 3-1 Chelsea, Epl Chelsea 3-0 Stock Cty and we are going to win on Tues

:دي

30vil
08-04-2014, 21:48
Good evening! Here's the team to face PSG (k/o 19.45 UK time):
Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Ivanovic, Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Cesar Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Lampard; Willian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Oscar, Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Samuel Eto'o ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Subs: Schwarzer, Cole, Kalas, Mikel, André Schürrle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Ba, Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ترکیب اومد امیدوارم صعود چلسی را امشب در این تاپیک به هم تبریک بگیم:n02:

نبود رامیرس و فیکس بودن لمپارد و رسیدن اتوئو میتونه خبر خوبی باشه

brad pitt
09-04-2014, 00:08
درود بر روان پاک مورینیوی کبیر
درود بر دمبا با . شورله . کیهیل . ویلیان و چک
درود بر عشق من چلسی
بد خواهای چلسی کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

درود بر مورینیووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو . آقای خاص دنیای فوتبال

Layken
09-04-2014, 00:09
سلام
من از مادرید اومدم اینجا :دیتبریک میگم به تمام ابی ها
هر دو تیم خوب بازی کردن ولی خب چلسی یک چیز دیگست
اون فرار مورینیو تا گوشه زمین رو که دیدم اشک تو چشام جمع شد :n28: دوست دارم این اقای خاص را :n12:

stealer
09-04-2014, 00:09
تبریک میگم به همه ی طرفدارای عزیز چلسی این برد فوق العاده شیرین رو
بازی واقعا نفس گیر بود و واقعا نفسارو تو سینه حبس میکرد
در کل خیلی خیلی خوشحالم:دی

jack82
09-04-2014, 00:10
تبریک به همه دوستان.در روزی که خیلی خوب نبودیم به خاطر تجربه بیشتر تونستیم صعود کنیم:n10:

Sara
09-04-2014, 00:11
تبریک میگم برد چلسی رو به عنوان نمایند لیگ جزیره :D

+ali
09-04-2014, 00:20
تبریک میگم به طرفدارای چلسی:n16:
مورینیو نشون داد موهاشو با چرخش توپ سفید کرده نه توی آسیاب

mohammad varaste
09-04-2014, 00:24
تبریک به همه دوستان.در روزی که خیلی خوب نبودیم به خاطر تجربه بیشتر تونستیم صعود کنیم:n10:
خوب نبودیم ؟
شوخی میکنی ؟

wooooow
09-04-2014, 00:25
من میگم چلسی مورینیو رو داره و از بابت صعود خیالتون راحت باشه میگید نه !!! :n02:

مهم نیست چلسی مهره داره یا نه
مهم اینه مورینیو هست !! :n02:

تبریک به دوستداران و هواداران چلسی ! :n16:

با حصور چلسی مرحله بعد جذاب تر خواهد شد (( جذابیتی که شاید با حضور psg حاصل نمیشد ))

30vil
09-04-2014, 00:30
تــــــــــــــــــــــبـ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرررررررررر ررررر​ررررررریــــــــــ ـــــــــــــــــــــک به همه :n20:

آقای خاص نشون داد که چقدر خاصههههه

پی اس جی پر ادعا که فقط برای دفاع کردن اومده بود تونستیم شکست بدیم واقعا برد شیرینی بود

همه خوب بودند اما شورله عالی بود بعد از مصدومیت ازارد فکر میکردم که دیگه نمیشه کاری کرد اما شورله نشون داد که چقدر میتونه موثر باشه

تغییر سیستم ها و تعویض ها همه منحصر به فرد بود و نشون میداد مورینیو برای تک تک لحظات این بازی برنامه داره

arashsard
09-04-2014, 00:32
سلام دوستان .... تبریک بابت پیروزی و صعود .... خیلی شیرین بود :n02: حسابی چسبید .... نترس دونده و باهوش بازی کردیم .... کف بر ، غیرت داوید لوییز شدم ..... واقعا جنگید .... ویلیان با اون جسش 3 برابره خودشو حریف بود ... psg هم بد جور پرس میکرد ... از اون برگشت های مورینویی بودااا ... الکی نیست که بزرگترین و بهترین مربی دنیاس .... دو تا هافبک کشید بیرون مهاجم کشید تووو ....:n16: بازم میگم PSG بازیکنای گردن کلفتی داره و 2 ساله با اختلاف 2 گل نباخته بود ... این استارت مورینیو سال ها توو ذهن همه دوستان باقی میمونه و همچنین این بازگشت رویایی همیشه توو دل هوادران میمونه :n12:

jack82
09-04-2014, 00:37
خوب نبودیم ؟
شوخی میکنی ؟
تیم تو نیمه اول قبل از گل واقعا بازی ضعیفی ارایه داد و تو نیمه دوم هم فقط تو دقایق ابتدایی بازی خوبی انجام داد.و علتشم به نظرم به خاطر فشار واسترس زیادی بود که کاملا احساس میشد روی تیم هست.خوشبختانه صعود از این مرحله مهم بود که این اتفاق افتاد.به امید باریای بهتر و انشاله قهرمانی:n02:

SA3EDLORD
09-04-2014, 00:44
من مورینیو وقتی تو رئال بود بارها ازش انتقاد کردم. دلیلم هم این نبود که ازش بدم میاد. خیلیم ازش خوشم میاد اما به درد رئال نمیخورد. تو دنیا فقط یه مربی هست که برای رئاله. اونم کسی نیست جز دلبوسکه بزرگ. {انچلوتی داره نزدیک میشه}
ه طرفدارای چلسی تبریک میگم برای صعود و البته برای داشتن همچین مربی ای.
این عکسم داشته باشید از اقای خاص و کسایی که امشب بدجور سیلی خوردن.

brad pitt
09-04-2014, 00:51
P=PARIS
S=SAY
G=GOODBYE

PSG=PARIS SAY GOODBYE

MORINIO
09-04-2014, 00:54
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه که بگم ... خیلی شب خوبی بود :n14:

خوشحالی مورینیو بعد از گل و سوپرسیو چک در دقیقه 94 از لحظه های به یاد ماندنی این بازی بود :n01:

30vil
09-04-2014, 00:57
این خوشحالی بعد از گل مورینیو هیچوقت فراموش نمیشه

Reza31001
09-04-2014, 06:00
270 دقیقه تا قهرمانی؟!

mohammad varaste
09-04-2014, 06:21
الان تقریبا ساعت 7.30 و من هنوز نخوابیدم واقعا بازی فشار روانی بالایی داشت.

اینم مصاحبه ترجمه شده خوزه برای دوستانی که نخوندن :

به گزارش اسکای اسپورتس، ژوزه مورینیو بعد از این بازی گفت:" بازیکنانم تمام تلاش خود را کردند. حتی در بعضی شرایط سخت تمام توانشان را به نمایش گذاشتند.

به شما قول می دهم که بازی کردن مقابل لوکاس کار آسانی نیست، بازی کردن مقابل کاوانی کار آسانی نیست، بازی کردن مقابل لاوتزی آسان نیست.

4 مدافع من مانند همیشه فوق العاده بودند اما خط هافبکمان بسیار عالی بود، داوید لوییز مانند یک هیولا بود!

بازیکنانم در حمله، بعضی از آن ها که موقعیت سازی کردند و بعضی از آن ها وقتی بازی فیزیکی بود ازقدرت بدنی خود استفاده کردند. فرناندو و دمبابا کمک زیادی به تیم کردند."

چلسی فاصله ای با حذف از لیگ قهرمانان نداشت و به دستور مورینیو با آوردن دمبا با و تورس به میدان رو به بازی مستقیم آورد. مورینیو در این رابطه گفت: "ما ریسک بزرگی کردیم. دمبا، فرناندو و اتوئو همگی در زمین بودند و رو به بازی مستقیم آوردیم، برای اینکه هافبک های ما خسته بودند و برای اینکه می دانستیم پاریس با این سبک بازی آشنا نیست.

در فرانسه تیم ها هیچ گاه رو به بازی مستقیم نمی آورند و این چیز جدیدی برای پی اس جی بود."

مورینیو در باره مصدومیت هازارد که تنها 18 دقیقه بعد از شروع بازی، زمین مسابقه را ترک کرد گفت: "او مشکلی در ساق پایش احساس کرد و به من گفت که نمی تواند بازی را ادامه دهد."

این سرمربی پرتغالی هم چنین درباره حریف احتمالی چلسی در نیمه نهایی و برخورد این تیم با رئال مادرید گفت: "حالا در نیمه نهایی هستیم و همه چیز ممکن است. بازی مقابل رئال مادرید در نیمه نهایی؟ برای ما فرقی نمی کند و مهم نیست!"

چلسی با این برد، به هشتمین نیمه نهایی اروپایی خود در در 11 سال اخیر رسید. (7 نیمه نهایی لیگ قهرمانان و 1 نیمه نهایی یورو لیگ)

vahidgame
09-04-2014, 08:00
تبریک
عجب بازیی بود یعنی از این بازی بعدها به عنوان یه بازی کلاسیک یاد میشه
توی این بازی تیمی که پر مهره تر بود و روی نیمکت هم دستش بازتر بود بازی رو واگذار کرد و اینجا فرق مربی با مربی مشخص میشه
مورینیو همیشه همین جوریه وقتی تیمش عقب می افته حتی دیدم یه دفعه دقیقه 60 میاد همزمان 3 تا تعویض می کنه و کلا از باخت متنفره!
توی این بازی مزد مربی درجه یک و همین طور تلاش زیاد بازیکنان رو گرفتیم که همگی عالی بودن به خصوص لوئیز ، کیهیل و شورله که تا آخر خیلی تلاش کردن
در نهایت به نظر من قهرمانی توی این جام درسته خیلی سخته ولی دور از دسترس نیست و با همین بازیکنا هم شاید بتونیم قهرمان بشیم

این خوشحالی بعد از گل مورینیو هیچوقت فراموش نمیشه

عاشقشم :دی :n12:

30vil
09-04-2014, 08:17

Sepehr SS
09-04-2014, 10:00
خود مورینیو گفته که اون دویدنش بعد گل، برای خوشحالی نبوده بلکه میخواسته به اتوئو و تورس و شورله، بگه که بیان عقب تر بازی کنن و در واقع میخواسته تغییر تاکتیکی بده. کاملا هم مشخص بود که برای این کار رفته نه برای خوشحالی، حالا یه سری اومدن اینجا میگن خوشحالی بعد گلش خیلی خوب بود :n09:.
مورینیو ریسک خیلی بزرگی کرد با آوردن سه مهاجم و یکم هم شانس آورد که پی اس جی، چند تا موقعیت خوب رو خراب کرد ولی در هر صورت منم خوشحالم که چلسی صعود کرد و از اون مهمتر از این خوشحالم که دمبا با اون گل رو زد، امیدوارم حداقل از این به بعد بیشتر بهش فرصت بده.
یه نکته دیگه هم اینکه من هیچ وقت فکر نمیکردم لوران بلان مربی به این ضعیفی باشه، با این همه بازیکن واقعا خجالت آوره اینقدر ضعیف بازی کردن. پی اس جی، اگه یه مربی معمولی هم داشت خیلی راحت صعود میکرد. حالا از دوستان میخوام که خیلی overjoy نشن، هنوز جامی کسب نشده فقط از یک چهارم رسیدن به نیمه نهایی، چلسی تیم کوچیکی نیست که به خاطر رسیدن به نیمه نهایی، طرفداراش از خود بیخود بشن.

wooooow
09-04-2014, 10:16
خود مورینیو گفته که اون دویدنش بعد گل، برای خوشحالی نبوده بلکه میخواسته به اتوئو و تورس و شورله، بگه که بیان عقب تر بازی کنن و در واقع میخواسته تغییر تاکتیکی بده. کاملا هم مشخص بود که برای این کار رفته نه برای خوشحالی، حالا یه سری اومدن اینجا میگن خوشحالی بعد گلش خیلی خوب بود :n09:.
مورینیو ریسک خیلی بزرگی کرد با آوردن سه مهاجم و یکم هم شانس آورد که پی اس جی، چند تا موقعیت خوب رو خراب کرد ولی در هر صورت منم خوشحالم که چلسی صعود کرد و از اون مهمتر از این خوشحالم که دمبا با اون گل رو زد، امیدوارم حداقل از این به بعد بیشتر بهش فرصت بده.
یه نکته دیگه هم اینکه من هیچ وقت فکر نمیکردم لوران بلان مربی به این ضعیفی باشه، با این همه بازیکن واقعا خجالت آوره اینقدر ضعیف بازی کردن. پی اس جی، اگه یه مربی معمولی هم داشت خیلی راحت صعود میکرد. حالا از دوستان میخوام که خیلی overjoy نشن، هنوز جامی کسب نشده فقط از یک چهارم رسیدن به نیمه نهایی، چلسی تیم کوچیکی نیست که به خاطر رسیدن به نیمه نهایی، طرفداراش از خود بیخود بشن.

شما مطعما هستی طرفدار چلسی هست ؟؟

اونجایی که پر رنگ شده واسم جالبه !

یعنی شما داری از مورینیو ایراد میگیری ؟؟؟ :n08:
به قول انگلیسیا

Are You Kidding me ?? :n02:

////

در مورد خوشحالی واسه صعود هم
طرفدار هر تیمی به خاطر صعود که هیچی فقط به خاطر 1 گل هم خوشحال میشه چه برسه به صعود به نیمه نهایی

اگه قرار باشه طرفدار یه تیم انتظار داشته باشه تیمش هر فصل قهرمان بشه که دیگه هیچی !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر فصل هم یه درس هست واسه فصل بعد
بالاخره همه تیما تو یه مرحله حذف میشن و فقط یکی قهرمان میشه !!

+++++++++++

تري: صعود چلسي به خاطر مورينيو بود
کاپيتان چلسي صعود تيمش به مرحله بعد را مديون سرمربي اين تيم دانست.

چلسي در ديدار برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با حساب دو بر صفر مقابل پاري سن ژرمن فرانسه به برتري رسيد.

اين تيم در مجموع دو ديدار به تساوي سه بر سه رسيد اما به دليل گل زده بيشتر در خانه حريف راهي نيمه نهايي شد.

جان تري پس از اين ديدار به تمجيد از ژوزه مورينيو، سرمربي تيمش پرداخت و گفت: پيش از اين ديدار همواره براي خودمان شانس بالايي قائل بوديم. در طول هفته تاکتيک‌هاي زيادي را تمرين کرديم. سرمربي براي اين ديدار برنامه ريخته بود. در واقع صعودمان به خاطر مورينيو بود. يک بار ديگر در مسير درستي قرار گرفتيم و در اجراي برنامه‌هايمان موفق عمل کرديم. شخصيت بالايي از خودمان به نمايش گذاشته و به پيروزي رسيديم. ادامه حضور در اين تورنمت معتبر براي ما ارزش بسيار بالايي دارد. مربي ما موفقيت‌هاي زيادي کسب کرده و ما نيز به عنوان يک باشگاه در همين مسير هستيم.

تري که فينال پيشين ليگ قهرمانان اروپا را به دليل محروميت از دست داده بود در ادامه گفت: اگر به فينال ليگ قهرمانان برسيم و در آن قهرمان شويم، بهترين حسي است که خواهم داشت. بازيکنان بزرگي داريم و همواره نمايش بسيار خوبي هم از خودمان ارائه مي‌کنيم. اين چيزي است که به خاطر آن زندگي مي‌کنيم.

ورزش3

Layken
09-04-2014, 10:49

در خوشحالی بعد از گل تو این صحنه گوشه پایین سمت چپ خوشحالی خیلی باحالی بود (یادم رفت کی بود :n09:)
دید که دیگه نمی تونه خودشو به گل زن برسونه همون جا دراز کشید دستاشو میکوبید رو زمین اصلا یه وضعی بود که نگو :n02:

Sepehr SS
09-04-2014, 11:02
شما مطعما هستی طرفدار چلسی هست ؟؟

اونجایی که پر رنگ شده واسم جالبه !

یعنی شما داری از مورینیو ایراد میگیری ؟؟؟ :n08:
به قول انگلیسیا

Are You Kidding me ?? :n02:

////

در مورد خوشحالی واسه صعود هم
طرفدار هر تیمی به خاطر صعود که هیچی فقط به خاطر 1 گل هم خوشحال میشه چه برسه به صعود به نیمه نهایی

اگه قرار باشه طرفدار یه تیم انتظار داشته باشه تیمش هر فصل قهرمان بشه که دیگه هیچی !!! :n02:

هر فصل هم یه درس هست واسه فصل بعد
بالاخره همه تیما تو یه مرحله حذف میشن و فقط یکی قهرمان میشه !!

ایراد نگرفتم از مورینیو، گفتم که ریسک بزرگی کرد که هافبک ها رو آورد بیرون و دو مهاجم نوک آورد. خودشم گفته که ریسک بزرگی کردم، چون پی اس جی بعد از اومدن دمبا با، تا دقیقه 80 وسط زمین رو کامل گرفته بود و از اون لحظه بود که فشار چلسی با توپ های بلند و مستقیم زیاد شد.
در مورد طرفداری هم حرف شما درسته، الان باید همه طرفدارهای چلسی خوشحال باشن، امیدوارم تو نیمه نهایی به رئال مادرید بخوره چلسی تا ببینیم شما اونجا طرفدار کدوم هستی و از برد کدوم خوشحال میشی.

wooooow
09-04-2014, 11:06

در خوشحالی بعد از گل تو این صحنه گوشه پایین سمت چپ خوشحالی خیلی باحالی بود (یادم رفت کی بود :n09:)
دید که دیگه نمی تونه خودشو به گل زن برسونه همون جا دراز کشید دستاشو میکوبید رو زمین اصلا یه وضعی بود که نگو :n02:

شماره 28 چلسی بود

تو گوگل سرچ گردم اسمشو سخت بود پس کپی میکنم !! :n02:

César Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
09-04-2014, 12:48
در مورد طرفداری هم حرف شما درسته، الان باید همه طرفدارهای چلسی خوشحال باشن، امیدوارم تو نیمه نهایی به رئال مادرید بخوره چلسی تا ببینیم شما اونجا طرفدار کدوم هستی و از برد کدوم خوشحال میشی.
با اجازه از دوستان طرفدار چلسی :

من اینجا زیاد پست نمیذارم ( بیشتر پست هام خبری بوده ) ولی همیشه دنبال میکنم این تاپیکو
من تمام پست های شمام تو این تاپیک خوندم
بعد اینکه چلسی می بازه میاین میگین مورینیو رو مقصر بوده و زیر سوال میبریدش و ....
بعد هر برد هم میان میگید شانسی بود ، تیم رقیب ضعیف بود ، چلسی اگه با این همه مهره نمیبرد دیگه هیچ و .....
شما به نظرم اول موضع خودتونو مشخص کن

منم دوست دارم رئال به چلسی بخوره ، دلیلشم فقط به خاطر مورینیو هست و اینکه چندین ساله که این دو به هم نخوردن تو یه تورنمت مهم
+
خیلیا هستن که هم طرفدار چلسی هستن و هم رئال
بعضی تیم اولشون چلسی هست و تیم دوم مورد علاقشون رئال
و بعضی ها هم برعکس

منم از چلسی خوشم میاد ولی گه به رئال بخوره چون تیم اولم رئاله دوست دارم رئال ببره
حداقلش اینه که هممون مشخصه طرفداریم و طرفدار چه تیمی ولی شما اصلا معلوم نیست دنباله چی هستید ؟؟؟؟؟!!!!!!

موفق باشید

soheilnouri
09-04-2014, 14:06
مورينيو واقعا مربي بزرگيه..بلان هم خوبً كار كرد.زلاتان رو نداشت.خط مياني اش وراتي و ناتويدي و موتاست كه فوق ستاره نيستنن..جز سيلوا و كاواني فوق ستاره نداشت.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

soheilnouri
09-04-2014, 14:09
شماره 28 چلسی بود

تو گوگل سرچ گردم اسمشو سخت بود پس کپی میکنم !! :n02:

César Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسپيليكوئتا خيلي متعصبه!خيليم عاليه

MOHAMMAD2010
09-04-2014, 15:20
تبریک جالب زلاتان به مورینیو پس از پیروزی چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Layken
10-04-2014, 15:09
خیلی دوست دارم نیمه نهایی چلسی و بایرن به هم بخورن
یک جورایی احساس میکنم مورینیو میتونه بایرن رو حذف کنه و این توانایی رو در چلسی میبینم.

Sara
10-04-2014, 16:21

بر اساس بیانیه FA (فدراسین فوتبال انگلیس)، مورینیو به دلیل رفتن به درون زمین به قصد صحبت با داور در بازی 15 مارچ مقابل استون ویلا، 8000 پوند جریمه و در مورد رفتار حرفه ای اش در آینده به او هشدار داده شد.

skySPORTS

wooooow
11-04-2014, 12:32
اتوئو با بشيکتاش وارد مذاکره شد

ستاره با تجربه خط حمله چلسي پس از يک فصل حضور در استمفوردبريج بازيکن شاغل در ليگ حرفه‌اي ترکيه مي‌شود.

به نظر مي‌رسد عمر دوران حضور «ساموئل اتوئو» در تيم تحت امر «ژوزه مورينيو»‌ حداکثر به يک سال منتهي خواهد شد. طبق گزارش يک روزنامه انگليسي، مهاجم کامروني از طريق مدير برنامه‌اش باب مذاکره با بشيکتاش‌اسپور ترکيه را گشوده و در حال رايزني جهت انتقال در فصل تابستان است.

به نقل از فارس، مديران بشيکتاش به ستاره 33 ساله اعلام کرده‌اند آمادگي همکاري گسترده را با وي دارند. اين در حاليست که وي تابستان گذشته به چلسي ملحق شد و اکنون علاوه بر ترک‌ها مورد توجه اينترميلان ايتاليا نيز قرار دارد.

اتوئو در گذشته در تيم‌هاي رئال مادريد، بارسلونا، مايورکا و اسپانول اسپانيا، اينترميلان ايتاليا و آنژي ماخاچکالا روسيه بازي کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D8%B4%D9%8A%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%B4_%D9%88% D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D 9%87_%D8%B4%D8%AF

آقای خاص در فکر خرید مهاجم !!!
حالا کی هست طرف ؟؟/ !!! :n02:

mohammad varaste
11-04-2014, 14:09
خوردیم به اتلتیکو:n13:
نماینده چلسی در این مراسم هم پائولو فریرا بود
بازی رفت هم میهمان هستیم.

MORINIO
11-04-2014, 14:10
عجب بازی ای بشه :n06:

mohammad varaste
11-04-2014, 14:11
خوبیش اینه که کورتوا هم جلوی ما نمیتونه بازی کنه

arashsard
11-04-2014, 14:15
به اتلیتکو خوردیم ... بهترین قرعه بود ... چون هم کورتواا نیستش و هم اینکه مورینیو راه شکست اتلتیکو رو خوب بلده .... فکر کنم بازی اول هم میهمانیم که این خودش یه مزیته ... :n16:

30vil
11-04-2014, 14:19
من دوست داشتم به اتلتیکو بخوریم اصولا چلسی با تیمهایی که فوتبال فیزیکی ارائه میدن بهتر کار میکنه

از طرفی کورتوا هم احتمالا نمیتونه جلو چلسی بازی کنه و مورینیو هم n بار اتلتیکو رو با رئال برده:n02:

اگر به رئال میخوردیم امثال رونالدو و کاسیاس مثل بازی پیش فصل انگیزه فینال جام جهانی را داشتند و کارمون سخت بود

بایرن هم قرعه خوبی نمیتونست باشه چون اونا هم جلو ما خیلی با انگیزه هستند

در کل قرعه خوبیه مخصوصا اینکه بازی اول در کالدرون برگزار میشه

یکبار هم در سال 2009 با اتلتیکو افتادیم که در استمفرد بریج 4 - 0 بردیم و در کالدرون 2-2 کردیم

Sepehr SS
11-04-2014, 14:20
خب بهترین قرعه نصیب چلسی شد و به اتلتیکو خورد. کورتوا هم که نمیتونه بازی کنه. بازی برگشت هم تو لندن هستش. امیدوارم چلسی بتونه از این مرحله هم بالا بیاد و تو فینال هم برنده بشه و قهرمان بشه. اصلا دوست ندارم بایرن قهرمان بشه. فقط امیدوارم تو بازیهای لیگ به جان تری و لمپارد و اتوئو و آزارد استراحت بده تا برای بازی جلوی اتلتیکو، کاملا آماده باشن چون احتمال قهرمانی لیگ دیگه خیلی کمه. حتی به پیتر چک هم استراحت بده یه بازی بد نیست.
از این لحظه تصمیم گرفتم تا آخر فصل دیگه از مورینیو انتقاد نکنم و امیدوارم تو CL هم قهرمان بشه چلسی، تو فینال هم چه به بایرن بخوره چه رئال، شکست دادن هر دو شون لذت بخشه.

Mohammad Yek110
11-04-2014, 15:25

کورتوا بازی میکنه ...

Reza31001
11-04-2014, 16:14

کورتوا بازی میکنه ...
ببینید قرارداد این بازیکن کاملا مشخصه و خیلی خوشحال میشم من بعد از این این بازیهای رسانه ای رو وارد نکنیم

اول اینکه خبری که طرفداری گذاشته منبع نداره
دوم اینکه به فرض درست بودن قانون مورد نظر، چلسی کورتوا رو از این دو مسابقه محروم نکرده
قضیه مالیه و مطمئنا اگه اتلتیکو بخواد بدون پرداخت این مبلغ با کورتوا بازی کنه احتمالا کار به دادگاه کشیده میشه و در اونجا اتلتیک محروم و مجبور به پرداخت 3 یا 6 میلیون میشه

ولی نکته مهم اینه که بازی کردن این دروازه بان کاملا به تصمیم خود مسئولین اتلتیک مربوطه و این وسط چلسی هیچ نقشی در رابطه با اجازه دادن یا محروم کردن این بازیکن نداره
که بعدش مثل این خبر بیان بنویسن یوفا به خاطر همچین کاری چلسی رو حذف میکنه!!!

30vil
11-04-2014, 16:27
وراتی را یادتونه در بازی رفت به مورینیو میخندید قیافش بعد از شکست در لندن دیدن داره :n08:

AVB
11-04-2014, 16:43
طبق قوانین یوفا هیچ تیمی نمیتونه تیم دیگه رو مجبور به بازی دادن یا ندادن بازیکن خاصی بکنه در نتیجه کوتوآ میتونه جلو چلسی بازی کنه فقط این وسط ممکنه شرط مالی بین طرفین وجود داشته باشه.

AVB
11-04-2014, 16:51
وراتی را یادتونه در بازی رفت به مورینیو میخندید قیافش بعد از شکست در لندن دیدن داره :n08:

soheilnouri
11-04-2014, 17:53
برخلاف نظر دوستان من فك ميكنم بهترين قرعه واسه چلسي مادريد بود.اتلتي خيلي وحشيه!

MORINIO
11-04-2014, 19:06
به هر حال اگه به اتلتیکو نمیخوردیم به رئال یا بایرن میخوردیم و هر کدوم سختی خودشو داشت ! :n17:

به نظر من این بازی هم مثل بازی با پی اس جی 50-50 خواهد بود و هیچکدوم از تیمها از قبل خودشونو برنده نمیدونن

اینکه بازی برگشت رو میزبانیم خوبه ! جو ویسنته کالدرون در بازی اتلتیکو-بارسا وحشتناک بود ...

ولی دیگه حق اشتباه کردن مثه بازی رفت با PSG رو نداریم .. اتلتیکو دفاعش بسیار سازمان یافته تر عمل میکنه با اینکه شاید مهره های دفاعی خوب PSG رو نداشته باشه

soheilnouri
11-04-2014, 19:13
بنظر من بدترين قرعه همين بود.مورينيو عليه سيمئونه.دو مربي نتيجه گرا و قفل كن بازي.

stealer
11-04-2014, 19:18
دو تیم فیزیکی بازی میکنن
خدا رحم کنه دست و پا شکسته نداشته باشیم
اگه تو بازی رفت گل بخوریم و بازی برگشت نیاز به گل داشته باشیم درست میشه مثل بازی اتلتیک بارسا که دفاع کاملا اتوبوسی رو جلومون قرار میدن
در کل به نظرم بهتر از بایرن و رئال بود قرئه گرچه رئال هم جلوی تیمای بزرگ امسال خوب نتیجه نگرفته

Sepehr SS
11-04-2014, 20:05
منم فکر میکنم بازی با رئال راحت تر بود برای چلسی. اتلتیکو دفاعش خیلی خوبه بر عکس رئال که داغونه دفاعش و اینکه مورینیو استاد بازی جلوی تیمهایی هستش که هجومی بازی میکنن و راحت میتونست رئال رو شکست بده و انتقام هم بگیره ازشون. یه نکته هم هستش و اون اینه که بین دو بازی رفت و برگشت، چلسی باید با لیورپول هم تو آنفیلد بازی کنه که شرایط رو خیلی سخت تر هم میکنه.

Reza31001
11-04-2014, 20:12
به نظر من کورتوا بازی میکنه
شرایط باشگاه اتلتیک رو نمیدونم ولی 6 میلیون یا حتی 3 میلیون برای بازی برگشت فکر نکنم واقعا از توانشون خارج باشه
این حاشیه سازی ها و یه جورایی مظلوم نمایی ها زیاد دور از انتظار نیست و فکر میکنم کورتوا بازی میکنه و از طرف دیگه هم باشگاه نهایت تلاشش رو میکنه که پول رو نده
در نهایت هم شاید مجور بشن پول رو بدن ولی چیزی که هست کورتوا بازی کرده

بنظر من بدترين قرعه همين بود.مورينيو عليه سيمئونه.دو مربي نتيجه گرا و قفل كن بازي.

اتفاقا برای من بهترین بود
دقیقا به خاطر همین دلیل که معلوم بشه این دو تیم (مشخصا چلسی) مستحق این حجم انتقادات هست یا نه

چلسی به خاطر چند بازی بدنام شده ولی هیچ وقت بقیه بازیهاش در نظر گرفته نمیشه و همیشه به اون 3 بازی اشاره میشه اونم در حالی که چلسی در اون بازیها مجبور بود دفاعی بازی کنه و راه دیگه ای برای برد نداشت و دست بر قضا در 3 بازی 4 گل هم زد!
حالا که این دو تیم به هم خوردن مشخص میشه که واقعا دوست دارن اتوبوس بچینن و نتیجه مشابه پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوستمون در تاپیک لیگ قهرمانان میشه یا نه، در مواقع لازم بهتره با یک دفاع مستحکم قدرت حمله تهاجمی ترین تیم های دنیا رو بسنجی!

MORINIO
11-04-2014, 21:18

البته واسه من به عنوان یه بیننده فوتبال مصاف این دو جالب هستش :n02:

30vil
11-04-2014, 23:59
يوفا: کورتوآ برابر چلسي مي‌تواند بازي کند
يوفا اعلام کرد دروازه‌بان بلژيکي چلسي که به صورت قرضي در آتلتيکو مادريد بازي‌ مي کند، مي‌تواند برابر تيم سابق به ميدان برود.

در قرار داد کورتوآ با آتلتيکو آمده است اين بازيکن نمي‌تواند در بازي برابر چلسي به ميدان برود مگر آنکه باشگاه اسپانيايي براي هر بازي 3 ميليون يورو به چلسي بپردازد.

يوفا با رد اين ادعا اعلام کرد اين اتحاديه قوانين خودش را دارد و کورتوآ مشکلي براي بازي کردن برابر چلسي نخواهد داشت.

متن بيانيه يوفا درباره وضعيت کورتوآ به شرح زير است:

"در قوانين ليگ قهرمانان اروپا و يوفا به صراحت آمده است که هيچ باشگاهي حق محروم کردن بازيکني را از بازي ندارد و اين عمل مغاير قوانين يوفا است. اگر بندي در قرارداد اين بازيکن وجود دارد اين بند براي يوفا غير قابل قبول و بي ارزش مي باشد و بازيکن مورد نظر توانايي بازي براي تيم خود را خواهد داشت."

هرگونه نقض قانون توسط تيم‌ها باعث مجازات آن ها و حذف آن ها از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا مي شود.

به گزارش ايسنا

jb.NY
13-04-2014, 20:08
با تاخیر عید همه دوستان مبارک :n02:
عجب بازی عجیب غریبی شده بازی با سوانسی، 18 تا شوت زدیم یه دونش آن تارگت بوده، خدا رو شکر همون یکی هم گل شد،دقیقه 68 بود داشتم نگران میشدم

MORINIO
13-04-2014, 20:37
بازی ای که میتونستیم دو رقمیشون کنیم رو با استرس و بدبختی 1-0 بردیم :|

سیتی هم باخت . حالا بازی لیورپول-چلسی دو هفته دیگه یه جورایی فینال لیگ خواهد بود

Sepehr SS
13-04-2014, 20:50
البته سیتی دو بازی عقب افتاده داره که اگه اونا رو ببره 76 امتیازی میشه و یک امتیاز بیشتر از چلسی میشه و یک امتیاز کمتر از لیورپول. چلسی باید همه بازیهاشو ببره و امیدوار باشه که سیتی حداقل یک بازی رو نبره و اصلی ترین بازی که میشه انتظار نبردن سیتی رو داشت، بازی با اورتون تو گودیسون پارک هستش وگرنه بقیه بازیهاش آسونه.
امروز هم دوباره دمبا با به کمک چلسی اومد و یک گل حساس دیگه زد، امیدوارم تا آخر فصل دیگه تورس بازی نکنه و اتوئو و دمبا با بازی کنن. فقط باید هفته دیگه جلوی ساندرلند، اشلی کول هم بازی کنه تا برای بازی با اتلتیکو، آماده بشه و آزپیلی هم دفاع راست بازی کنه چون ایوانویچ محرومه جلوی اتلتیکو.

brad pitt
13-04-2014, 20:53
تبریک بابت برد

چلسی . لیورپول 2 هفته ی آینده فینال لیگ برتر هست

امشب هم دمبا با گل خوبی زد . این ماتیچ واقعن مفید بازی میکنه
محمد صلاح هم خوب بود البته به قول مجری هم هنوز اعتماد بنفسش یکم کمه

تیم خیلی خوبی شده . کافیه با فصل پیش همین موقع مقایسه کنید
بنده هم امیدوارم فعلن تورس بازی نکنه . این سیستم 2 مهاجمی مورینیو داره خوب جواب میده باید بیشتر روش فکر کنه