مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014
دوست دارم انگليس مقابل پرتغال بازنده شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي چلسي با اعلام اينکه فوتبال انگليس برايش مهم است تاکيد کرد در تنها ديداري که دوست دارد اين تيم شکست بخورد مقابل پرتغال است.
ژوزه مورينيو پس از آنکه در پايان فصل گذشته از هدايت رئال مادريد اسپانيا کنار رفت براي بار دوم هدايت چلسي انگليس را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آقاي خاص پس از تعطيلي ديدارهاي ليگ و انجام بازيهاي ملي و مقدماتي راهيابي به جام جهاني، به تمجيد از تيم ملي فوتبال انگليس پرداخت و اعلام کرد ميخواهد به فوتبال اين کشور کمک کند.
زماني که از او سوال شد آيا به فوتبال انگليس اهميت ميدهد و نگران آن است، وي در پاسخ گفت: بله، دوست دارم بازيکنان تيم من براي بازيهاي تيم ملي انتخاب شوند و براي موفقيت تيمشان هر کاري که ميتوانند انجام دهند. به هيچ بازيکني به خاطر يک آسيب ديدگي کوچک نميگويم به تيم ملي نرو، بمان و به کشورت کمک نکن. زماني هم که فردي از اعضاي کادر تيم ملي انگليس با من تماس ميگيرد، بدون معطلي آن را جواب ميدهم. ميخواهم به آکادمي تيم کمک کرده و از آنها حمايت کنم. دوست دارم در رشد و پيشرفت بازيکنان جوان انگليسي مشارکت داشته باشم تا آنها بتوانند به بالاترين سطح فوتبال خود برسند. بله، فوتبال انگليس برايم مهم است.
مورينيو در ادامه گفت: تنها ديداري که دوست دارم انگليس در آن بازنده شود، ديدار اين تيم مقابل تيم ملي پرتغال است. در ديدارهاي ديگر همواره براي آنها آرزوي موفقيت ميکنم. اکنون از چلسي سه بازيکن در تيم ملي حضور دارند. دوست دارم اين تعداد به چهار، پنج يا 6 بازيکن برسد.
خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
هرچند به بازی ملاک نیست و باید دید بلند مدت چیکار میکنه
خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
هرچند به بازی ملاک نیست و باید دید بلند مدت چیکار میکنه
مساوی؟!!!
باختیم که:n03:
همینه دیگه تو یه روز که اینهمه موقیعت دروازه خالی و تک به تک و ... به دست میاریم باید ببازیم:n23:
من شدیدا با تعویضای مو مخالف بودم
مخصوصا بیرون کشیدن شورله و بعدشم اوردن تورس:n21:
به امید موفقیت در بازیای اینده:n16:
vahidgame
14-09-2013, 22:04
مساوی؟! :دی
یک بر صفر باختیم اونم در اوج بدشانسی
اورتون با اینکه چند تا بازیکن تکنیکی خیلی خوب مثل بارکلی و میرالس رو داشت ولی کلا بیشتر بازی رو دفاع می کرد و این وسط بازیکنای باتجربه دفاعیش به کارش اومد
چلسی توی این بازی خیلی عالی نبود ولی به نظرم در کل خوب بود و شاید حدود 15 موقعیت گل ایجاد کرد
اتوئو هم چیز خاصی نشون نداد و با اون اتوئوی چند سال پیش مسلما فاصله داره ولی توی موقعیت گل خوب قرار می گرفت و شاید بتونه در ادامه بهتر از تورس کار کنه و جای اونو بگیره
به نظرم توی این بازی تعویض های مورینیو زیاد خوب نبود
ماتا و شورله داشتن خوب بازی می کردن که حدودا دقیقه 58 تعویض شدن
بهتر بود لمپارد جای میکل میومد و اسکار هم جای اتوئو
تورس هم که جای اشلی کول اومد خیلی ناامید کننده بود!
کلا شورله و ماتا اگه توی بازی بودن و حتی فرضا توی خط حمله قرار می گرفتن به مراتب بهتر از زوج تورس و اتوئو بودن!
از شورله خوشم میاد از اون وینگرهای کناریه که برای مهاجم ها موقعیت های زیادی ایجاد می کنه
ماتا هم احساس می کنم مورینیو زیاد بهش اعتقاد نداره یا اینکه حداقل فعلا بازیکنای دیگه رو بیشتر به اون ترجیح میده
یه سوال:دی
از ویلیان خبری نیست؟
تو 18 تا بود؟
حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن
بابا اشتباه چاپی بود شما هم :n02:
vahidgame
14-09-2013, 22:31
یه سوال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ویلیان خبری نیست؟
تو 18 تا بود؟
حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن
نه ویلیان روی نیمکت هم نبود
توی خبرا هم جایی ندیدم که در مورد مصدومیت اون چیزی نوشته باشن و احتمالا مورینیو فعلا صلاح ندونسته که از اون استفاده کنه
در مورد مهاجم ها هم که اینجوری که من دارم می بینم به سمت سیستم 0-6-4 بریم خیلی بهتره!
هر سه مهاجم نوکی که داریم مهاجم های درجه یک و نرمالی نیستن! :دی
به نظرم فرضا شورله بره جای تورس یا اتوئو و جای اون از ویلیان به عنوان وینگر استفاده بشه ترکیب خیلی بهتریه
حالا بازی های زیادی مونده و باید دید مورینیو از چه ترکیب های دیگه ای استفاده می کنه...
king of the kings
14-09-2013, 22:42
این بازی حداقلش باید مساوی تموم میشد .
اورتون هم خوب تو ضد حمله ها ظاهر میشد . یه تیرک هم بینس کاشته زد اگر تو چارچوب بود فکر نمی کنم چک می تونست عکس و العمل نشون بده خیلی قشنگ زد .
به نظرم هازارد خیلی بد بازی کرد جز اینکه در حد انتظار نبود خطا هم زیاد کرد .
اتوئو هم می تونست رو دو صحنه گل بزنه یکی اون دروازه خالی و یکی هم می تونست با ضربه سر رو سانتر رامیرس بزنه که خیلی بد زد . من خودم ترجیح می دادم لوکاکو تو تیم بمونه تا اینکه
اتوئو رو بیارن .
عجب بازی اعصاب خورد کنی بود .. سرم داره میترکه از درد ! بازی با بایرن اینقدر اعصابم خورد نشد
وقتی این همه دروازه خالی و تک به تک رو خراب کنی حقته ببازی :|
تعویضای مو هم که شاهکار بود مخصوصآ شورله :(
هازارد هم نیمه دوم داشت واسه اورتون بازی میکرد .. رو لوئیز خطا میکرد :n02:
ژوزه تیمو درست میکنه ... حالا ما این چند فصل اخیر همه بازیهای ابتداییمونو میبردیم آخرش چی شدیم ؟؟ بزار این دفعه برعکس شروع کنیم:n10:
eman619rv
14-09-2013, 23:07
ماتا بازی خوبی رو داشت انجام میداد ، نمیدونم چرا مورینیو تعویضش کرد! شاید میخواد بهش بگه هنوز بیش از اینها ازت انتظار دارم.
در کل فصل سخت پر استرسی برای ماتا پیش بینی میکنم.
اتوئو هم واقعا خوب نبود ، به هر حال کیفیت این اتوئو با اتوئوی بارسا و حتی اینتر قابل مقایسه نیست ، کیفیت یه بازیکن به نظرم تا حدودی از لیگ و سطح بازی ها هم تاثیر پذیره، این مدت که توی ماخاچ قلعه بازی کرده روش تاثیر زیادی گذاشته..
با این اوضاع به نظرم تا 6-7 هفته طول بکشه که به حد کیفیت لیگ جزیره برسه ! شاید هم در گلزنی بتونه 2-3 گل بزنه اما اینجا مهاجم فقط تعریفش گل زدن نیست هر چند اصلی ترین کارشه، در حال حاضر من تورس رو بازیکن مناسب تری میدونم .
تورس ویژگی های خیلی خوبی واسه همکاری با هافبک های گلزن چلسی داره ، تورس واسه بقیه موقعیت میسازه ، چند بازیکن رو درگیر میکنه ، در بازی رو به عقب خوب کار میکنه ...که با توجه به هافبک های تو زن چلسی خیلی ترکیب بهتری هست فعلا .
متاسفانه بازی را از دقیقه 70 دیدم و زیاد هم جالب نبود امتیاز حساسی را از دست دادیم
ترکیب را که نگاه میکردم چند نکته به نظرم رسید یکی اینکه زوج کیهیل و تری امسال خوب جواب داده بود و مخصوصا در بازی با استون ویلا خیلی خوب کار کردند
لوییز هم جای میکل فکر میکنم خیلی بهتر کار کنه و فصل قبل نشون داد که تو این پست خیلی عالیه
در مورد اتوئو هم اظهارنظر زوده اما اتوئو یه مهاجمیه که کنارش حتما باید یک نفر باشه و تنهایی کاراییش پایینه
به نظر من هنوز مورینیو به ترکیب ایده آلش نرسیده و با اینهمه بازیکن واقعا ترکیب اصلی را پیدا کردن سخته
مثل اینکه هاوارد وب باز هم کار خودشو کرده :n02:
مورينيو: گلزن بالفطره نداريم
سرمربي چلسي پس از شکست مقابل اورتون تاکيد کرد شايد تيمش گلزن بالفطره در ترکيب خود ندارد.
چلسي در ديدار هفته چهارم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه يک بر صفر در خانه اورتون شکست خورد.
تنها گل اين ديدار را استيون ناياسميت در دقيقه 45 وارد دروازه چلسي کرد. اورتون با اين پيروزي و کسب 6 امتياز، خود را به رتبه نهم جدول رده بندي رساند اما چلسي هفت امتيازي ماند تا رده هفتم جدول را به خود اختصاص دهد.
در اين ديدار، ساموئل اتوئو و آندره شورله از ابتدا در ترکيب آبيهاي لندن قرار داشتند اما هر کدام فرصتهاي بسيار خوبي را براي گلزني از دست دادند تا اينکه اورتون با ضربه سر ناياسميت بازيکنان چلسي را به شدت تنبيه کند. چلسي در نيمه دوم هم براي گلزني تلاش کرد اما در نهايت موفق به انجام اين کار نشد تا ژوزه مورينيو پس از بازگشت به استمفورد بريج نخستين شکست را بپذيرد.
«شانسهاي بسياري داشتيم اما گل نزديم. اگر نتوانيد از موقعيتهايي که ايجاد ميکنيد استفاده کنيد، هيچ نتيجهاي هم نخواهيد گرفت اما اگر استفاده کنيد، به برتري رسيده و سه امتياز را هم به دست ميآوريد. شايد تيم من فاقد يک گلزن بالفطره است. شايد روزي در يک ديدار از سه موقعيتي که روي دروازه حريف داريم، سه گل بزنيم. بازيکنانم به زودي و در ادامه فصل بهتر خواهند شد تا از موقعيتهاي گلزنيمان بيشتر استفاده کنند. بايد در ديدارهاي آينده با قدرت بيشتري در ميدان حضور پيدا کنيم تا توپهايمان را وارد دروازه حريف کنيم.
مورينيو در نيمه دوم تاکيد داشت که سيلوين ديستين روي اسکار خطاي پنالتي انجام داده است اما هاوارد وب، داور اين ديدار دستور به ادامه کار داده است.
«براي يک داور بسيار خوب، که هاوارد يکي از داوران خوب است، پنالتي، پنالتي است. با اين پنالتي ما شانس خوبي براي گرفتن امتياز در اين ديدار داشتيم. اگر اين خطا روي بازيکن ما پنالتي نبود، پس پنالتياي که براي منچستريونايتد در ديدار با کريستال پالاس گرفته شد نيز پنالتي نبود.»
فارس
Abdolreza2012
16-09-2013, 23:15
مورینیو: چلسی مثل سال 2004 شکست ناپذیر نیستسرمربی آبی های لندنی احساس می کند که تیمش می بایست از فرصت هایی که در جریان بازی ایجاد می کند بهره بهتری ببرد
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی به شاگردانش هشدار داده کسب موفقیت با این تیم، به اندازه موفقیتی که او در فصل اول حضورش در چلسی در سال 2003 به دست آورده بود ساده نیست.
چلسی شنبه شب و در دیداری خارج از خانه با وجود موقعیت های فراوانی که برای گلزنی داشت، در نهایت با نتیجه 0-1 مغلوب اورتون شد .تک گل این بازی را استیون نایسمیث به ثمر رساند .
تیم مورینیو در اولین حضورش در اولین دوره اش در چلسی تنها 7 امتیاز از سیزده بازی ابتدایی در لیگ از دست داده بود و در طول تمام فصل تنها یک بار تن به شکست داده بود ولی درحال حاضر او یادآوری کرده که امسال شرایط متفاوت است.
مورینیو به خبرنگاران گفت:« نه، امسال مثل سال 2004 نیست. آن سال ما فقط در ماه اکتبر مقابل منچسترسیتی شکست خوردیم و این تنها باخت آن فصل ما بود ولی الان این طور نیست. ما دیگر شکست ناپذیری نیستیم و تیم متفاوتی داریم.»
مورینیو که دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده در ادامه به این نکته اشاره کرد که نتایج ضعیف را از تیمش نمی پذیرد و گفت که تیمش تنها در صورتی پیشرفت می کند که بتواند فرصت هایش را مبدل به گل کند:« ما تیمی نیستیم که با خونسردی از اتفاقاتی که رخ می دهد استقبال کنیم و به دنبال برد هستیم. من برای کار کردن به اینجا آمده ام و اولی نفری هستم که دوست ندارم که در کمال صلح و صفا و آرامش بیش از حد کار کنم. ولی باید با گذشت زمان کارمان را انجام دهیم و رشد و پیشرفت کنیم و بازیکنان را پرورش داده و بهترین بازی ممکن را از آنها بگیریم.»
آقای خاص ادامه داد:« ما باید راندمان بالایی داشته باشیم و با بلوغ کار کنیم و ساده لوح نباشیم. باید روی این قضیه کار کنیم. ما باید فوتبال زیبایی که بازی می کنیم را به گل مبدل کنیم. ابتدای فصل سخت است. یک بازی خارج از خانه مقابل منچستریونایتد، یک بازی خارج از خانه در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن ویک بازی خارج از خانه مقابل اورتون. ولی شنبه شب داستان تیم ما داستان تیمی بود که 21 شوت به دروازه زد ولی نتوانست به گل برسد. این هم زیبایی فوتبال است.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard
18-09-2013, 00:44
اورتون مثل همیشه دستو پا گیر بود ... لامصب بد چقره .. بد ... همیشه باشون مشکل داشتیم ولی میبردیمشون ... این دفه واقعا توپ خراب کردیم ... 2تا تک به تک ملس خراب کردیم ... لیگ برتر خیلی سخت شده ...
تاتنهام خوب شده .... لیورپول که داره برمیگرده ... آرسنال هم که داره میوفته روو دور .... یونایتد و سیتی و چلسی هم که توو کورسن ... 6 تا تیم واقعا خوب که مدعی قهرمانین ... ولی من مطمئنم مورینیو از پس کار بر میاد و تیمو قهرمان میکنه ...
فردا شب میزبان بازل هستیم .. امیدوارم موو جبران کنه و استارت لیگ قهرمانان رو محکم بزنه و موو بر تن حریفا سیخ کنه ...
Reza31001
19-09-2013, 00:29
وقتی اول فصل تیم کٌپ میکنه رو دوست دارم یعنی بهتر از آخر فصله دیگه:n02:
هر طور حساب کنی اگه یه مربی بتونه اِن تا ستاره رو هندل کنه اون مورینیو هست
ولی ترسم از اینه که یکی دو تا مهره لازم داشته باشه و جاشون تو تیم خالی باشه
قاقا دیشب چند جند شد؟
تا 1-0 رو فهمیدم بعد خوابیدم:دی
قاقا دیشب چند جند شد؟
تا 1-0 رو فهمیدم بعد خوابیدم:دی
جدی جدی نمیدونی ؟؟
چلسی 2-1 باخت
از لحاظ وینگ و هافبک تیممون واقعا کامله، اگه یه مهاجم درجه یک داشته باشیم به راحتی تغذیه میشه و میتونه گلهای زیادی بزنه، اما متاسفانه نداریم
تنها امیدمون میتونه این باشه که بچه ها اینقد واسه اتئو توپ بریزن که خودش از رو بره و هر بازی شیش تا گل بزنه:n02:
arashsard
19-09-2013, 12:15
گروه ضعیف هم بدیش اینکه بازی ها پخش زنده نمیشه ... من داشتم بازی ناپولی و دورتمند رو از شبکه ورزش میدیدم ( انصافا بازی خیلی قشنگی بود ... ناپولی خیلی خیلی خوبه ) ... نتیجه که میثاقی هی میگفت یک بر صفر انتظار داشتم بگه 1 1 ... بالاخره گفت :n03: ولی انتظار داشتم بگه 2 بر 1 برا چلسی اما یهو گفت 2 بر به سود بازل :n04: خودشم کپ کرد ... همون لحظه به این فکر بودم که تیم داره چه جوری بازی میکنه ... میدونستم توو ضربات آخر مشکل داریم ... هیگواین توو ناپل فالکائو توو موناکو کاوانی توو پی اس جی رونی توو منچستر زرتو زرتو دارن گل میزنن ... اما ما که این همه موقعیت ایجاد میکنیم این میشه نتیجش ... واقعا نیاز به یه فوروارد گلزن خیلی حس میشه ...
خلاصه بازی را دیدم تنها نکته ای که میشه اشاره کرد اینه که خیلی راحت گل میخوریم و خیلی سخت گل میزنیم
بازل 2 موقعیت داشت و 2تا زد اما ما از n تا موقعیت یکیشو گل کردیم!
همون مشکلی که همه دوستان هم بهش اشاره میکنند نمیدونم نمیشد به جای اینهمه هافبک بیشتر پول میدادیم و یک تمام کننده خوب میگرفتیم شاید از ترس یک تورس دیگر این کار را نکردیم!
دانلود خلاصه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مورينيو: تمام مسئوليت شکست را ميپذيرم
سرمربي پرتغالي چلسي پس از ثبت اولين شکست شاگردانش در رقابتهاي ليگ قهرمانان اين فصل، به عدم پختگي و نبود تجربه در مردانش براي مديريت شرايط سخت اذعان داشت و تاکيد کرد که مسئوليت اين باخت را کاملا ميپذيرد.
چلسي شب گذشته (چهارشنبه) در اولين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در خانه خود، ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن، با نتيجه 2 بر يک برابر بازل سوئيس تن به شکست داد.
ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به خبرنگاران گفت: 3 امتيازي را از دست داديم که حالا بايد آنها را در خانه بازل، شالکه يا استوابخارست يا همه آنها پس بگيريم. ما باختيم اما هدف صعود به مرحله يک هشتم نهايي به عنوان يکي از دو تيم صدر جدول هنوز از دسترسمان خارج نشده است و آنقدرها دور نيست؛ پس برايش خواهيم جنگيد. من واقعا باور دارم که ما به اين هدف خواهيم رسيد.
مورينيو با اشاره به اتفاقاتي که در جريان بازي رخ داد، افزود: در نيمه اول ما زمان بيشتري صاحب توپ بوديم. در يک مقطع کوتاه پشت سر هم کرنر ميزديم اما موقعيت چندان خطرناکي خلق نشد. بازل تيم يکدستي است و با تمام نفراتش دفاع ميکند. اين تيم تمام فضاها را بسته بود در حالي که ميدانيم در حالت عادي شيوه بازياش هجومي است. البته ما هم در نيمه اول هيچ حرکتي براي گلزني انجام نداديم. حتي زماني که گل زديم و با پيروزي يک بر صفر راهي رختکن شديم، هم فکر ميکردم که نتيجه بايد صفر _ صفر ميماند.
آقاي خاص تصريح کرد: در نيمه دوم، بهترين مقطعي که بازي کرديم زماني بود که فضاي بيشتري براي بازي کردن به دست آورديم. توپ را به تيرک زديم و دو موقعيت بسيار خطرناک روي دروازه بازل داشتيم اما اين تيم حريف بود که گل زد. گل دوم بازل اما واقعا غيرقابل قبول بود چون ما در سازماندهي و آرايش نفرات تيم به هنگام زدن ضربات شروع مجدد واقعا کار کرده بوديم و ضربه سر بازيکن حريف درست در منطقهاي زده شد که بازيکنان ما هميشه آن را پوشش ميدهند چون دفاع ما ترکيبي از دفاع منطقهاي و نفر به نفر است. ما علاوه بر 2 نفري که در آن منطقه دفاع ميکردند، بازيکني که استرلر، زننده گل را کنترل ميکرد، داشتيم اما هر 3 آنها مرتکب اشتباه شدند و ما تاوانش را داديم.
آقاي خاص اکنون که مردانش باختهاند، تمام مسئوليت شکست را بر عهده ميگيرد و به همين دليل تمايلي ندارد درباره اين موضوع که کدام بازيکن از ديگري بهتر يا بدتر بازي کرده است، سخني بگويد، با اين حال او جواب سوال خبرنگاراني که از وي درباره عملکرد دو بازيکن تازه وارد تيم يعني ويليان و ساموئل اتوئو را جويا شدند، داد.
مورينيو خاطرنشان کرد: به صورت خلاصه بگويم که ويليان بازي قابل قبولي داشت. فکر ميکنم که ساموئل تند و تيزي هميشگي خود را نداشت اما اين وضعيت براي او طبيعي است چون چند سال در جايي بازي کرده است که انگيزه زيادي در او ايجاد نميکرده و باعث شده از صحنه رقابتهاي بزرگ فاصله بگيرد. آن چند سال عطش و انگيزه را از او گرفته بود اما حالا که برگشته انگيزهاش هم دوباره احيا شده است و ميخواهد موفق باشد، بازي کند و از بازياش در اين سطح لذت ببرد.
مورينيو افزود: اتوئو در کار گروهي تيم نقش پررنگي دارد. براي اينکه او دوباره مانند قبل تند و تيز شود و گلزني کند بايد کمي صبر کنيم اما او به هر حال بازيکن بزرگي است و مطمئنا براي ما گل خواهد زد. از 3 مهاجمي که دارم براي بازيهاي ادامه فصل راضي هستم. هر 3 آنها بازيکنان حرفهاي و خوبي هستند و نشان دادهاند که با تمام وجودشان براي تيم کار ميکنند.
شکست چلسي برابر بازل 4 روز پس از ثبت اولين باخت اين تيم در ليگ برتر اين فصل در خانه اورتون رخ داد. مورينيو در اين باره هم گفت: تيم من هنوز به آن درجه از بلوغ و شخصيت نرسيده است که تاب تحمل لحظات مشکل را داشته باشد. اورتون در آخرين دقيقه نيمه اول گل زد و بعد از آن تيم ما به دردسر افتاد و اين در حالي بود که تا پيش از آن ما توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. امروز هم زماني که زماني که گل تساوي بازل زده شد، تيم لرزيد. تنها کاري که براي رفع اين مشکل ميتوان انجام داد تمرين است.
سرمربي پيشين رئال مادريد در خاتمه اظهار داشت: با ناراحتي به خانه ميرويم و ميدانيم که هواداران هم نارحت هستند اما فردا صبح، روز ديگري است و ما تمريناتمان را از سر ميگيريم. 2 روز براي آماده کردن خودمان براي بازي بعدي فرصت داريم. اينها تنها چيزهايي است که من از فوتبال ميدانم: «سختکوشي، باور داشتن به اينکه چه کارهايي از دست خود و همتيميهايتان برميآيد، انتقادپذيري در داخل گروه براي حل مشکلات و حفظ اتحاد.» اينها چيزهايي است که ما براي بازي بعدي برابر فولام بايد داشته باشيم. در بازي بعديمان در ليگ قهرمانان سعي ميکنيم سه امتيازي که در اين بازي از دست داده ايم را جبران کنيم.
به گزارش تسنيم،
Abdolreza2012
20-09-2013, 15:44
پیغام هواداران چلسی به مورینیو: ژوزه یادت باشه، ماتا باید باشه چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد
سایت گل- چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد. در جریان برگزاری این بازی که در شهر لندن و در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار می شد، یکی از هواداران پلاکاردی را به همراه داشت که به منزله پیغام یا هشداری برای ژوزه مورینیو سرمربی چلسی بود.
روی این پلاکارد نوشته شده بود:«ژوزه! ماتا به زمین چمن تعلق دارد و مال نیمکت نیست.»
vahidgame
20-09-2013, 21:17
چهارشنبه شب از عروسی برگشتم نتیجه بازی چلسی رو که فهمیدم کلا هنگ کردم!
هایلایت بازی رو که دیدم چلسی خیلی موقعیت از دست داد و نبود یه بازیکن گلزن درجه یک توی اون حس میشد
کلا من به این سه مهاجم نوکی که داریم زیاد امیدی ندارم و هر چه قدر هم خوب کار کنن دیگه مثلا در حد امثال کاوانی و ون پرسی نیستن
نکته مثبتی هم که دیدم بازی اسکار بودش که توی همین چند صحنه ای که دیدم عالی بودش و کلا اسکار این فصل پیشرفت خوبی داشته و یکی از مهره های تاثیرگذاره
به نظرم مورینیو کلا به یه شماره 10 اعتقاد داره و به خاطر همین بیشتر از اسکار استفاده می کنه و ماتا رو روی نیمکت می ذاره ولی می تونه از جفتشون هم همزمان استفاده کنه و ماتا توی کناره ها هم عالیه
+
کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
از این نظر فکر کنم آمار فوق العاده ای داشت
کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
یه 7-8 سالی کلا تو خونه نباخته بود،تو چلسی هم که کلا فکر نکنم تو خونه باخته باشه تا قبل این!!
مورينيو: تيم ما بحران زده نيست
سرمربي چلسي اعلام کرد به خاطر باختهاي پياپي، تيمش به هيچ وجه در بحران قرار ندارد.
با توجه به اينکه چلسي در سه ديدار اخير خود شکست خورده است، ژوزه مورينيو تاکيد کرد هيچ بحراني در اين باشگاه وجود ندارد.
به گزارش فارس، اين مربي پرتغالي پس از آنکه تيمش در ليگ قهرمانان اروپا در خانه خودي مقابل بازل سوئيس با نتيجه 2 بر يک شکست خورد مورد انتقادهاي فراواني قرار گرفته است. آنها هفته پيش نيز در ليگ انگليس يک بر صفر مغلوب اورتون شدند و ديدار سوپر جام باشگاههاي اروپا را نيز مقابل بايرن مونيخ در ضربههاي پنالتي با شکست به پايان رساندند.
مورينيو در اين زمينه گفت: اينکه همه عملکرد شما را به شکل موشکافانهاي مورد توجه قرار دهند به نظر من کار عجيبي نيست. مدت زيادي در فوتبال حضور داشتهام و اين کارها به هيچ وجه کاري خارج از عرف نيست. نگران هيچ چيز نيستم. گرفتن نتيجههاي اخير براي من يک بحران نيست. بله، ما در بحران نيستيم. شغل خوبي در اختيار دارم. ميدانم قرار است چه کارهايي انجام دهم و بايد از چه پلههايي بالا بروم. وقتي قرار است در يک تيم کاري متفاوت انجام دهيد و فلسفه سالهاي پيش که در چلسي پياده ميکردم را مد نظر خود قرار دهيد، ممکن است دچار مشکل شويد.
مورينيو در ادامه گفت: در طول سالهايي که در چلسي حضور نداشتم، شيوه بازي اين تيم را به هيچ وجه نميپسنديدم. ميدانم که باشگاه نيز اين مدل را دوست نداشت. بازيکنان بايد تغيير کنند. شيوه نمايش تيم بايد عوض شود.
چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس بايد با فولام روبهرو شود. اين ديدار از ساعت 20 امروز (شنبه) به وقت تهران در ورزشگاه استمفورد بريج لندن آغاز خواهد شد.
اقا امشب بازی رو کدوم کانالا میذارن؟
ورزش میذاره؟
arashsard
21-09-2013, 14:58
اقا امشب بازی رو کدوم کانالا میذارن؟
ورزش میذاره؟
توو لیست برنامه ها که نیست ... اما احتمال زیاد به خاطر دژاگه هم شده پخش میکنن .. برنامه های شبکه ورزش که پره ...
جدول پخش فوتبال از تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شنبه 30/06/1392 ساعت : 18:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : ليورپول - ساوتهمپتون
زنده از شبکه ورزش
شنبه 30/06/1392 ساعت : 22:30
هفته 5 لاليگا : رايو والكانو - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 17:00
هفته 5 ليگ برتر انگليس : آرسنال - استوك سيتي
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 19:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 23:15
هفته 4 سري آ : آث ميلان - ناپولي
زنده از شبکه ورزش
سهشنبه 02/07/1392 ساعت : 22:30
هفته 6 لاليگا : بارسلونا - رئال سوسيداد
زنده از شبکه سه
چهارشنبه 03/07/1392 ساعت : 14:00
نيمهنهايي ليگ قهرمانان آسيا : افسيسئول - استقلال
زنده از شبکه سه
پنجشنبه 04/07/1392 ساعت : 17:20
هفته 11 جام خليج فارس : پرسپوليس - فجر سپاسي
زنده از شبکه سه
یه 7-8 سالی کلا تو خونه نباخته بود،تو چلسی هم که کلا فکر نکنم تو خونه باخته باشه تا قبل این!!
رکورد 9 ساله مورینیو رو پرسیادو 3 سال پیش شکست .
بارسا هم تو زمین رئال تو لیگ قهرمانان و جام حذفی تیم مورینیو رو شکست داد .
حالا 7-8 سال ؟:n02:
مورينيو خواهان آلابا براي جانشيني کول
گزارشي چاپ شده در آلمان عنوان ميکند «آقاي خاص» چلسي به جذب مدافع اتريشي بايرنمونيخ علاقمند است.
روزنامه بيلد در شماره روز شنبه (امروز) از شروع تلاشهاي «ژوزه مورينيو» براي جذب يک مدافع چپ توانمند خبر داده است.
بنا به اين نوشته مورينيو معروف به آقاي خاص که تابستان سال جاري رئال مادريد را ترک کرد، به عملکرد اشلي کول، مدافع چپ تيمش چندان اعتقادي ندارد. از اين رو «ديويد آلابا» را زير نظر گرفته تا احتمالا وي را در نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) جذب کند.
آلابا تا سال 2015 با باواراييها قرارداد دارد. وي اواخر بهار همراه با مونيخيها قهرماني اروپا را در کنار فتح بوندسليگا و جام حذفي آلمان جشن گرفت.
به گزارش فارس
رکورد 9 ساله مورینیو رو پرسیادو 3 سال پیش شکست .
بارسا هم تو زمین رئال تو لیگ قهرمانان و جام حذفی تیم مورینیو رو شکست داد .
حالا 7-8 سال ؟:n02:
بطور دقیق تر:
Real Madrid 1 - 2 Barcelona, Copa del Rey, 18 January 2012
Real Madrid 1 - 3 Barcelona, La Liga, 10 December 2011
Real Madrid 2 - 3 Zaragoza, La Liga, 30 April 2011
Real Madrid 0 - 2 Barcelona, UCL, 27 April 2011
Real Madrid 0 - 1 Sporting Gijon, La Liga, 2 April 2011
Inter 0 - 1 Panathinaikos, UCL, 26 November 2008
Chelsea 1 - 2 Barcelona, UCL, 22 February 2006
Porto 1 - 3 Real Madrid, UCL, 1 October 2003
Porto 0 - 1 Panathinaikos, UEFA Cup, 13 March 2003
Porto 2 - 3 Beira-Mar, Primeira Liga, 23 February 2002
اون چیزی که به عنوان رکورد ازش عنوان میشد بین سال 2002 و 2011 بود که در لیگ باخت خانگی نداشت ولی در این بین در اروپا باخت های خانگی داشت.
مورينيو خواهان آلابا براي جانشيني کول
گزارشي چاپ شده در آلمان عنوان ميکند «آقاي خاص» چلسي به جذب مدافع اتريشي بايرنمونيخ علاقمند است.
روزنامه بيلد در شماره روز شنبه (امروز) از شروع تلاشهاي «ژوزه مورينيو» براي جذب يک مدافع چپ توانمند خبر داده است.
بنا به اين نوشته مورينيو معروف به آقاي خاص که تابستان سال جاري رئال مادريد را ترک کرد، به عملکرد اشلي کول، مدافع چپ تيمش چندان اعتقادي ندارد. از اين رو «ديويد آلابا» را زير نظر گرفته تا احتمالا وي را در نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) جذب کند.
آلابا تا سال 2015 با باواراييها قرارداد دارد. وي اواخر بهار همراه با مونيخيها قهرماني اروپا را در کنار فتح بوندسليگا و جام حذفي آلمان جشن گرفت.
به گزارش فارس
کول ییکی از بهترینای ما بوده تو این بازیا
الابا از کول بهتره؟
لول
Abdolreza2012
21-09-2013, 19:00
هشدار مورینیو به ماتا: یا خود را با شرایط وفق بده یا روی نیمکت بنشین سرمربی پرتغالی به بازی ساز 25 ساله هشدار داد که باید سبک بازیش را تغییر دهد. در غیر این صورت باید پشت سر اسکار دراولویت بعدی ورود به زمین باشد
سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، به خوان ماتا، بازیساز اسپانیایی تیمش گفته که تا موقعی که خود را با سبک بازی جدید تیم وفق ندهد، به عنوان بازیکن نیمکت نشین کارش را در استمفورد بریج ادامه خواهد داد.
بازیکن ملی پوش اسپانیایی که در دو فصل اخیر بهترین بازیکن باشگاه چلسی لقب گرفته بود، از زمان حضور مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی برای حضور در میان 11 بازیکن ترکیب اصلی چلسی تقلای زیادی کرده است.
این بازیکن 25 ساله به ندرت درترکیب اصلی چلسی مورینیو به میدان رفته ولی مورینیو به خاطر این تصمیم معذرت خواهی نکرده و گفته که ماتا باید تلاش کند تا بتواند به بازیکنی ثابت تبدیل شود و جایگاه اسکار را غصب کند.
روز جمعه مورینیو در جمع خبرنگاران گفت: "آنطوری که من وضعیت را می بینم و دلیل اینکه در حال حاضر ماتا در بازی ها زیاد شرکت نمی کند چیزی است که درباره ی آن با خود او صحبت می کنم و در ملاء عام درباره اش حرف نمی زنم. اما او در بازی با اورتون از اول در ترکیب اصلی حضور داشت و شما می توانید عملکرد او را بررسی کنید. در بازی با بازل هم وقتی که تیم ما 0-1 جلو بود، او به میدان فرستاده شد ( و مثل دمبا با یا جان اوبی میکل برای نجات تیم به میدان نیامد) و وظایف خاص وویژه ای داشت. البته این جزئی از پروسه پیشرفت اوست. از یک سو می توان با رامیرس و اسکار استفاده کرد و از ماتا به عنوان بازیکن شماره 10 و پشت سرمهاجم استفاده نمود؛ چون او استعداد فوق العاده ی دارد و پاسهای گل زیرکانه ای می دهد و درپاسکاری ها هوشمندان رفتار می کند وعملکرد فوق العاده ای دارد؛ چون درکل بازیکن بامهارتی است. اما از سوی دیگر، بحث تطبیق یابی با شیوه بازی تیم مطرح است و او باید خود را با سبکی که می خواهیم بازی کنیم وفق دهد. در حال حاضر اسکار بازیکن شماره ی 10 من است و اگر کسی بگوید که او بهترین بازیکن این فصل چلسی نبوده، مجبورم با او مخالفت کنم. من باید به طرفداران ثابت کنم که سرمربی خوبی هستم. الان ماتا نیز باید ثابت کند که بازیکن خوبیست."
فصل گذشته مثلث اسکار، ادن آزارد و ماتا موفق بود و مورینیو تأکید می کند که این مثلث هنوز هم می تواند مؤثر باشد؛ االبته به شرطی که بازیکن اسپانیایی بازی خود را به یک سیستم دفاعی تر تغییر دهد. البته بازهم بعید به نظر می رسد که ماتا بتواند با پیشی گرفتن از اسکار، بازیکن شماره 10 تیم مورینیو لقب بگیرد.
مورینیو در ادامه می گوید: "البته این فقط در شرایطی امکان پذیر است که ماتا خود را با آن چیزی که ما می خواهیم وفق دهد. من هنوز نمی توانم از اسکار بخواهم که رو در روی دفاع آخر تیم مقابل بازی کند. برزیل با استعدادترین بازیکنان را در قامت بازیکن شماره ی 10 در دنیا دارد و او درتیم ملی کشورش هم دراین پست بازی می کند. پس من می خواهم اسکار را به عنوان شماره ی 10 انتخاب کنم. من دو بازیکن دیگر می خواهم که از طرفین با این واقعیت کنار بیایند و یاد بگیرند چگونه کارهایی را که قبلا آمادگی انجام آن ها را نداشتند انجام دهند. بازیکنان آمادگی اش را داشته باشند تا برخی تغییرات را بپذیرند."
مورینیو در بخش پایانی صحبت هایش گفت:" اگر من مهاجم باشم، ترجیح می دهم که بدون پست و مسئولیت های خاص بازی کنم و بقیه مرا از پشت پوشش دهند و به این شکل دیگر نگران بازگشت به عقب نخواهم بود. مسئله تغییر ذهنیت است. این تغییر سبک بازی کمی زمان می برد اما قول می دهم به 5، 6 یا 7 سال نرسد."
vahidgame
21-09-2013, 19:49
بطور دقیق تر:
Real Madrid 1 - 2 Barcelona, Copa del Rey, 18 January 2012
Real Madrid 1 - 3 Barcelona, La Liga, 10 December 2011
Real Madrid 2 - 3 Zaragoza, La Liga, 30 April 2011
Real Madrid 0 - 2 Barcelona, UCL, 27 April 2011
Real Madrid 0 - 1 Sporting Gijon, La Liga, 2 April 2011
Inter 0 - 1 Panathinaikos, UCL, 26 November 2008
Chelsea 1 - 2 Barcelona, UCL, 22 February 2006
Porto 1 - 3 Real Madrid, UCL, 1 October 2003
Porto 0 - 1 Panathinaikos, UEFA Cup, 13 March 2003
Porto 2 - 3 Beira-Mar, Primeira Liga, 23 February 2002
اون چیزی که به عنوان رکورد ازش عنوان میشد بین سال 2002 و 2011 بود که در لیگ باخت خانگی نداشت ولی در این بین در اروپا باخت های خانگی داشت.
باز خوبه هنوز یه رکود داره اونم رکورد نباختن توی خونه توی لیگ برتره :دی
+
ترکیب چلسی مقابل فولام به این صورته:
چک - ایوانوویچ - تری - کیهیل - کول - میکل - رمیرس - شورله - اسکار - هازارد - اتوئو
نکت جالب اینه که ماتا و لوئیز حتی روی نیمکت هم نیستن!
حالا لوئیز شاید مصدوم باشه ولی ماتا رو بعید می دونم مصدوم باشه
میکل هم کم کم داره توی ترکیب اصلی جا پیدا می کنه که این اتفاق نافرخندیه :دی
لمپارد و اسین اگه آماده باشن نباید بذارن میکل به فکر فیکس بودن باشه
نکته دیگه هم اینه که به نظرم مورینیو در مورد اون سه تا هافبک هجومی فعلا بیشتر نظرش روی اسکار ، هازارد و شورله هستش که احتمالا به مرور ویلیان جای شورله رو می گیره و این سه تا هافبک هجومی دیگه توی اکثر بازی ها به خصوص بازی ها مهم هستن
باز خوبه هنوز یه رکود داره اونم رکورد نباختن توی خونه توی لیگ برتره :دی
+
ترکیب چلسی مقابل فولام به این صورته:
چک - ایوانوویچ - تری - کیهیل - کول - میکل - رمیرس - شورله - اسکار - هازارد - اتوئو
نکت جالب اینه که ماتا و لوئیز حتی روی نیمکت هم نیستن!
حالا لوئیز شاید مصدوم باشه ولی ماتا رو بعید می دونم مصدوم باشه
میکل هم کم کم داره توی ترکیب اصلی جا پیدا می کنه که این اتفاق نافرخندیه :دی
لمپارد و اسین اگه آماده باشن نباید بذارن میکل به فکر فیکس بودن باشه
نکته دیگه هم اینه که به نظرم مورینیو در مورد اون سه تا هافبک هجومی فعلا بیشتر نظرش روی اسکار ، هازارد و شورله هستش که احتمالا به مرور ویلیان جای شورله رو می گیره و این سه تا هافبک هجومی دیگه توی اکثر بازی ها به خصوص بازی ها مهم هستن
ماتا کم کم داشت استوره میشد:n29:
با اینکه مورینیو رو خیلی خیلی دوست دارم و قبولش دارم ولی بعضی کاراش کلافم میکنه:n23:
نمونش اوردن ویلیان بود در حالی که یه مهاجم دست اول اول نیاز داشتیم و رفت اتوو رو اورد
یا کنار گذاشتن ماتا یا کلا استفاده نکردن از ازپیلی
چه حکمتی داره خدا میدونه
نیمه اول 0-0 شد و یک بازی کسل کننده از چلسی دیدم که تو 45 دقیقه 1 شوت به دروازه داشتیم واقعا ناامیدکننده بود!
نمیدونم دلیل بازی کردن همزمان رامیرس و میکل و نبود ماتا و لمپارد و بازی کردن با یک مهاجم چیه!؟
افکار مورینیو خیلی دفاعی شده امیدوارم دوباره شاهد بازیهای پرگل و پرسرعت چلسی باشیم
به امید پیروزی در نیمه دوم
خب اولین گل رو اسکار به ثمر رسوند، منم از نبود ماتا ناراحتم ولی ما که سر تمرینات نیستیم ببینیم ماتا چیکار داره میکنه، شاید واقعا ژوزه یه چیزی تو اسکار دیده که تو ماتا ندیده، میبینید که بازی به بازی داره بهتر میشه این مهره کم سن و سال
خب اولین گل رو اسکار به ثمر رسوند، منم از نبود ماتا ناراحتم ولی ما که سر تمرینات نیستیم ببینیم ماتا چیکار داره میکنه، شاید واقعا ژوزه یه چیزی تو اسکار دیده که تو ماتا ندیده، میبینید که بازی به بازی داره بهتر میشه این مهره کم سن و سال
میدونم عزیزم ولی این که تو 18 تا هم نیست یکم ازاد دهندست
تبریک بابت گل حیف که ما نمیتونیم ببینیم:n28:
میدونم عزیزم ولی این که تو 18 تا هم نیست یکم ازاد دهندست
تبریک بابت گل حیف که ما نمیتونیم ببینیم:n28:
اون که دیگه واقعا یه چیز عجیبیه و واقعا نمیتونم هضمش کنم این موضوع رو، ولی به هر حال
منم که نمیتونم تصویری بازی رو ببینم میشینم متنی دنبال میکنم:n28:
خدارو شکر حداقل بازی رو بردیم، میکل گل دومو زد و بازی رو دو بر صفر بردیم
باور کنید دوستان با اینکه فولهام تیم در حدی نیست ولی بازم استرس باخت منو ول نمیکرد، اینقد که بحران داشتیم این چندوقت
پست دوتایی، حذف شود...........
arashsard
21-09-2013, 23:15
سلام ... تیبریک بابت برد ... هایلایت و گل ها رو دیدم ... کار به جایی رسیده که ابی میکل باید بیاد گل بزنه ... کلا روو شروع مجددا خیلی خوبیم ... ولی واقعا یه گلزن قهار نیاز داریم ... واقعا خرید ویلیان خیلی مسخره بود ... تیمی که اینقدر هافبک هجومی داره چه نیازی به ویلیان داریم که یه عمری توو لیگ اوکراین بازی کرده ... خدایی اگه تمرکزمون روو جذب میچو ( مهاج سوانسی ) هم گذاشته بودیم خیلی بهتر... به نظرم در حال حاضر حداقل ار اتوئو بهتره ... من خیلی خیلی نگران بازی های سخت آینده هستم ...
خوب بازی را نهایتا 2-0 بردیم و موقتا به صدر جدول رسیدیم
نیمه اول خیلی ضعیف بودیم و اصلا زیبا بازی نکردیم آمار 1 شوت درون چارچوب هم خیلی شوکه ام کرد
مورینیو خودش معلوم بود که ناراحته و از نحوه بازی تیم اصلا راضی نیست
نیمه اول آبراموویچ را نشون میداد خیلی ناراحت و دپرس به نظر میرسید اما بعد از گل دوم ، شده بود یک مردیخی خندان :n02:
eman619rv
22-09-2013, 03:47
من اصلا از بنیتز خوشم نمیاد و مربی مورد علاقه ام هم مورینیو هست ، اما کلا اون فوتبال بی پروا و تهاجمی رافا رو نباید انتظار داشته باشین که در تفکرات مورینیو بگنجه
اگه مو انقدر اصرار بر استفاده از دو هافبک دفاعی داشت بهتر بود یک هافبک دفاعی در حد کلاس جهانی میخرید ، هر چند به نظرم واقعا نیازی نیست که چلسی با دو هافبک دفاعی بازی کنه.
ویلیان بازیکن با کیفیتیه انصافا ولی خب بین این هم هافبک خوب اگه نبود هم مشکلی پیش نمی اومد
منم از نبود ماتا ناراحتم ولی ما که سر تمرینات نیستیم ببینیم ماتا چیکار داره میکنه، شاید واقعا ژوزه یه چیزی تو اسکار دیده که تو ماتا ندیده،
دقیقا همین جمله با همین کلمات توی فصل پیش بسیار بسیار از سوی مادریدی ها استفاده شد یکیشم خودم:دی کافیه فقط اسم ها رو محو کنین... یعنی جمله رو دیدم د ژاوو شد برام:دی
میکل، اوبی میکل!........ اولین گلش برای چلسی بعد از 6 سال بازی کردن برای چلسی:n19: پتانسیل گل زدن نویر هم حتی از میکل بیشتره :دی
Reza31001
22-09-2013, 12:07
میکل، اوبی میکل!........ اولین گلش برای چلسی بعد از 6 سال بازی کردن برای چلسی
:n19:
پتانسیل گل زدن نویر هم حتی از میکل بیشتره
اولین گل :n02:
یادمه پارسال یا سال قبلش یه دونه دروازه خالی رو زد تو اوت همون موقع گفتم به این میکل باید بگن کلا به 18 قدم حریف نزدیک نشه
اصلا استعداد گلزنی نداره!
arashsard
22-09-2013, 12:54
سایت ویکی پدیا نوشته 10 تا گل زده :n04: کی 10 تا زد ... آمارش از تورس بهتره :n08: من که فقط یه گلشو یادم میاد.... زمانو مکانشم یادم نمیاد ... البته توو جریان بازی که اصلا نمیشه روش حساب کرد .. روو ریباندی چیزی شاید توپ به پاش گیر کنه گل شه :n02:
هافبک دفاعی اسین .. عجب شوتایی میزد .. مخصوصا شوتش به بارسا ... ویوا اسین
Abdolreza2012
22-09-2013, 13:09
چلسی 2- فولام 0؛ یک برد شیرین بعد از روزهای سختشاگردان مورینیو موفق شدند تا بعد از 2باخت متوالی، در دیداری خانگی از سد فولام عبور کرده و به یک برد شیرین برسند
سایت گل- چلسی که در آخرین بازی برگزارشده اش، در دور اول رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در کمال تعجب همگان مغلوب بازل سوئیس شده بود، امشب موفق شد تا دردیداری خانگی مقابل میهمانش فولام به پیروزی برسد تا مرهمی باشد بر دل هواداران ناراحت آبی ها
ترکیب اصلی چلسی دراین بازی بدین ترتیب بود: پترچک، ایوانوویچ، کیهیل، تری، کول، رامیرس، میکل، شورله، اسکار ، آزارد و اتوئو
و فولام با این ترکیب به حریف آبی های لندن رفته بود: استاکدیل، ریتر، هانگلند، آموربیه تا، ریچاردسون، داف، سیدوول، گارکر، کاکانیکلیچ، کاسامی و بنت
این بازی در شرایطی آغاز شد که اولین شوت به سمت دروازه از سوی بازیکنان تیم میهمان زده شد که البته دردسر خاصی را برای پتر چک خلق نکرد
در جریان این بازی شاگردان مورینیو در اوج نبودند ودو گل اسکار و جان اوبی میکل در نیمه دوم سرنوشت بازی را رقم زد تا سه امتیاز بازی به حساب چلسی واریز شود.
فولام هم نسبت به بازی قبلی 3 تغییر داشت.لازم به ذکر است که نام اشکان دژاگه در لیست بازیکنان آماده این تیم قرار نداشت.
شاگردان مورینیو که 4شنبه شب و در اولین بازی شان در رقابتهای این فصل مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بازل با نتیجه 1-2 شکست خورده بودند، نسبت به آن بازی 4 تغییر را در ترکیب اصلی می دیند: خوان ماتا و داوید لوئیز در ترکیب اصلی نبودند و فرانک لمپارد هم بازی را از روی نیمکت ذخیره ها تماشا می کرد. جان تری، میکل ،رامیرس و شورله هم درترکیب اصلی قرار داشتند.
چلسی که در 4بازی اخیرش در تمامی تورنمنت ها به پیروزی نرسیده بود، با روحیه ای نه چندان ایده آل گام به زمین گذاشته بود و در دقایق ابتدایی بازی ضربه خطرناک دارن بنت، هشداری برای شاگردان مورینیو بود.بعد از آنکه نیمه اول بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید، اولین گل بازی در دقیقه 52 و توسط اسکار زده شد.پاس گل اسکار را شورله به او رساند.
بعد از گل اسکار، بازیکنان فولام که نگران بودند، تلاشهایشان را بیشتر کردند و سیدوول موقعیت خوبی برای گلزنی داشت ولی نتوانست ضربه سرش را به درون دروازه چک هدایت کند.
دقایقی بعد دروازه بان فولام ضربه سر فرناندو تورس را مهار کرد ولی درنهایت این جان اوبی میکل بود که دومین گل بازی را برای تیم مورینیو به ثمر رساند. این گل اولین گل اوبی میکل در رقابتهای لیگ برتر بود.او بعد 185 حضور در ترکیب چلسی در لیگ برتر به گل رسید.
با این برد، چلسی سه امتیاز دیگر مقابل نامش ثبت کرد و آنها رکورد شکست ناپذیری شان مقابل فولام در لیگ برتر را به 15 بازی افزایش دادند.
مورينيو: هنوز ترکيب ايدهآل چلسي را پيدا نکردهام
سرمربي چلسي تاکيد کرد هنوز نتوانسته ترکيب مورد علاقه خودش براي اين تيم را پيدا کند.
ژوزه مورينيو که براي بار دوم هدايت چلسي را به دست گرفته است اعلام کرده هنوز موفق نشده ترکيب ايدهآل خود براي اين تيم را بيابد. او از بازيکنان خود خواسته تا در اين زمينه به وي کمک کنند.
او که به سيستم چرخشي در ترکيب تيم خود اعتقاد دارد، در ديدار تيمش با سوييندن تاون در چارچوب رقابتهاي جام اتحاديه به برخي از بازيکناني که کمتر در ترکيب اصلي به ميدان ميروند ميدان خواهد داد. سزار آزپيليکتا و رايان برتراند به همراه خوان ماتا بازيکناني هستند که احتمال دارد در ديدار با سوييندن در ترکيب اصلي قرار بگيرند.
مورينيو در اين مورد گفت: بايد بگويم که هنوز ترکيب اصلي تيمم را نيافتهام. بازيکنان بايد در اين زمينه به من کمک کنند. نميتوانم بيش از حد فکرم را به اين کار مشغول کنم. اين بازيکنان تيم هستند که بايد خودشان را در ترکيب تيم نشان داده تا من نيز بتوانم بر همان اساس تصميم بگيرم.
وي در ادامه خاطر نشان کرد: در مورد حضور برخي از بازيکنان مانند برانيسلاو ايوانوويچ در ترکيب اصلي هيچ شکي ندارم. او در دفاع راست فوق العاده است. همه ميدانند که او در ترکيب تيم چطور بازي ميکند. بنابراين ميبينيد که ترکيب تيم بر اساس عملکرد بازيکنان شکل ميگيرد. اگر بازيکني منتظر نشسته تا به خاطر سابقه و بازيهايي که پيش از اين انجام داده به او بگويم که در ترکيب قرار بگيرد اشتباه کرده است. در برخي از پستها هنوز شک دارم که کدام بازيکن بهتر است. اين يک امر طبيعي است.
ورزش 3
Abdolreza2012
24-09-2013, 14:42
آورام گرانت: نمی فهمم چرا مورینیو، ماتا را از فهرست تیمش کنار گذاشته ماتا در رقابت های این فصل تنها سه بازی برای چلسی انجام داد و در دیدار این هفته آبی ها مقابل فولام، در فهرست تیمش هم نبود
سایت گل- آورام گرانت، سرمربی سابق چلسی، اعلام کرد که نمی تواند درک کند چرا مورینیو، ماتا را از ترکیب اصلی تیمش کنار گذاشته است.
ماتا در رقابت های این فصل تنها سه بازی برای چلسی انجام داد و در دیدار این هفته آبی ها مقابل فولام، در فهرست تیمش هم نبود. مورینیو هم به این ملی پوش اسپانیایی هشدار داده برای قرار گرفتن در ترکیب تیم، باید با سبک مورد نظر او تطبیق پیدا کند.
گرانت مطمئن است که آقای خاص برای کنار گذاشتن بهترین بازیکن دو فصل اخیر چلسی از ترکیب تیمش حتما دلیلی داشته اما به هر حال از این تصمیم او متعجب است.
او به خبرنگاران گفت:" شخصا درک نمی کنم چرا او ماتا را کنار گذاشت. البته در این پست، چلسی بازیکنان زیادی دارد اما اگر اسکار، آزارد یا ویلیان هم از ترکیب تیم خارج شوند، همه می پرسند چرا این اتفاق رخ داده است.
مربی باید تصمیم گیری کند و در این مورد، این تصمیم دشواری بوده است. البته ژوزه می داند که چطور همه چیز را به خوبی مدیریت کند."
او در پاسخ به این سوال که آیا ماتا آینده ای در استمفوردبریج دارد یا نه، گفت:" فکر می کنم بله. او بازیکن فوق العاده ای است. او می تواند گل بزند، پاس گل بدهد و سرنوشت بازی را به سود تیمش تغییر بدهد."
بسیاری معتقدند رومن آبراموویچ در کار مربیان چلسی دخالت می کند اما گرانت این مسئله را رد کرد.
" او در زمان من دخالتی در تیم نداشت و فکر نمی کنم در کار سایر مربیان هم دخالتی داشته باشد. این داستانی غیرواقعی است.
در نهایت این مربی است که تصمیم می گیرد و رومن هرگز نمی گوید که این یا آن کار را انجام بدهید.
من مدت هاست که او را می شناسم و او هرگز تصمیم برخلاف نظر من نگرفت. اگر مربی ای بگوید این بازیکن را نمی خواهم، او هم آن بازیکن را نمی خرد."
بازی امروزم نمیذارن این شبکه ها م.ل.ی؟:n27:
بازی امروزم نمیذارن این شبکه ها م.ل.ی؟:n27:
خیر
جام حذفی انگلستان
ساعت 22:15
سویندون تاون - چلسی
Al Jazeera Sport +10 / HD6
خب، نیمه اول تموم شد و دو صفر رفتیم رختکن، خوشحالم میبینم به ماتا و اسین و بقیه بچه ها بازی رسید
ولی واقعا امیدوارم اسین رو فرم باشه تا بتونه دوباره وسط زمینو مال خودش کنه، یه زمانی کنترل وسط زمین تو خونش بود
arashsard
25-09-2013, 01:22
خب دوستان تبریک میگم ... بازی رو 2 بر صفر بردیم .... هر چند تیم مقابلمون گم نام و کم نام نشون بود اما اینجور بردها روحیه تیم رو بالا میبره ... تورس خدایی چی کار کرد روو گل دوم ... یه حرکت مسی گون اورجینال انجام داد ... گل اول هم که خودش زد ... وای اگه این تورس بشه تورس لیورپول ... از این دعا ها فصل قبل زیاد کردیم ... بهتر شد ولی هنوز با تورس اورجینال فاصله داشت ... ببینیم این فصل چه میکنه ...
Abdolreza2012
25-09-2013, 12:30
سوییندون صفر – چلسی دو: صعود با بازگشت ماتا و لوییز تورس و رامیرس برای چلسی در نیمه اول گل زدند تا آنها صعود کنند.
سایت گل – چلسی توانست در دور چهارم جام اتحادیه (کپیتال وان کاپ) سوییندون تاون را ببرد و به مرحله بعدی برود. حریف چلسی از لیگ یک (دسته سه فوتبال انگلیس) میآمد.
خوان ماتا و داوید لوییز که نبود آنها در ترکیب مقابل فولام بحث فراوانی برانگیخته بود در این بازی در ترکیب قرار گرفتند. مارک شوارتزر هم اولین بازیاش را در دروازه چلسی انجام داد.
دو گل در فاصله شش دقیقه چلسی را به پیروزی رساند. تورس در دقیقه 29 پس از آن که شوت خوان ماتا را وس فودرینگهام برگشت داد توپ را به گل تبدیل کرد. رامیرس هم در دقیقه 35 گل دوم را به ثمر رساند. او روی پاس عالی تورس توپ را گرفت و به شکلی زیبا وارد دروازه کرد.
این بازی برای چلسی دو نکته منفی داشت؛ یکی مصدومیت مارکو ونگینکل بود که در دقیقه 10 در حالی که درد میکشید زمین را ترک کرد و جایش را به رامیرس داد، و یکی هم مصدومیت خود رامیرس در نیمه اول.
ماتا فیکس بود؟
به جای کی اومده بود؟
ترکیبو بطف کنید
منم خلاصه بازی را دیدم تورس خیلی آماده نشون داد
زوج دمبابا و تورس هم خیلی خوب کار میکرد ای کاش مورینیو هم به این نتیجه برسه و از این زوج یا زوج اتوئو و تورس استفاده کنه
شوارتزر هم جایگزین خوبی نشون داد و چندتا سیو خوب داشت
ماتا فیکس بود؟
به جای کی اومده بود؟
ترکیبو بطف کنید
آره ماتا فیکس بود ولی اصلآ بازی خوبی رو انجام نداد :n15:
فهمیدم مورینیو حق داشت بازیش نده
البته ویلیان هم تعریفی نبود و از ماتا بدتر :n27:
Abdolreza2012
26-09-2013, 12:01
تورس: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی چلسی می جنگم این مهاجم اسپانیایی در پیروزی 2-0 شب گذشته چلسی مقابل سوئیندون، برای اولین بار در این فصل در ترکیب اصلی قرار گرفت و گل اول آبی ها را به ثمر رساند.
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم چلسی، اعلام کرد که بازیکنان این تیم می دانند برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم مورینیو باید بهترین بازی ها را ارائه بدهند.
این مهاجم اسپانیایی در پیروزی 2-0 شب گذشته چلسی مقابل سوئیندون، برای اولین بار در این فصل در ترکیب اصلی قرار گرفت و گل اول آبی ها را به ثمر رساند.
تورس می داند که تیمش بازیکنان خوب زیادی دارد اما امیدوار است که در طول فصل فرصت بیشتری برای بازی کردن به دست بیاورد.
او به خبرنگاران گفت:" می دانیم که فصل طولانی است. ما این شانس را داریم تا در بازی های مهمی حضور داشته باشیم.
ما در برنامه سرمربی قرار داریم. ما 25 بازیکن خیلی خوب در تیم داریم و بازی کردن در این تیم فوق العاده، خیلی دشوار است اما ما برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی می جنگیم.
تصمیم نهایی با سرمربی است و ما باید به سختی کار کنیم تا بتوانیم در همه دیدارها در ترکیب اصلی باشیم."
چلسی در دیدار دیشب با 10 تغییر نسبت به دیدار قبل مقابل سوئیندون قرار گرفت و تورس از اینکه تیمش علی رغم تغییرات زیاد، بازی خوبی به نمایش گذاشت، خوشحال است.
" این فرصتی خوب برای بازیکنانی بود که در آخرین دیدار، فرصت زیادی برای بازی پیدا نکردند. همه از اینکه در ترکیب اصلی قرار گرفتند، خوشحال بودند و این گامی رو به جلو است.
دیدار دشواری بود زیرا در چنین رقابت هایی، مقابل تیم هایی از دسته های پایین تر قرار می گیرند و آنها با سخت کوشی مقابل شما بازی می کنند.
ما این تجربه را فصول قبل داشتیم و خوشحالیم که نمایش خوبی ارائه دادیم."
دوستان از قرار معلوم ون خینکل سر درگیری توپ با پریچارد مصدوم شده و تا شیش ماه قادر به بازی نیست، بیست سال هم بیشتر نداره، امیدوار باعث نابودیش نشه
SkySports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
26-09-2013, 20:48
دوستان از قرار معلوم ون خینکل سر درگیری توپ با پریچارد مصدوم شده و تا شیش ماه قادر به بازی نیست، بیست سال هم بیشتر نداره، امیدوار باعث نابودیش نشه
SkySports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پارسال رومئو هم همین شرایط براش پیش اومد و کلا دیگه محو شد
در حالی که داشت توی ترکیب بنیتز جا می افتاد
کلا این بازیکنای جوون شانسشون خوب نیست!
منم امیدوارم این اتفاق مانع پیشرفتش نشه
+
به نظرتون ویلیان می تونه توی چلسی مثل شاختار موفق بشه؟
کلا 30 میلیون می ارزه؟
اون کسی که جا رو برای ماتا تنگ کرده ویلیان نیست و اسکاره که امسال خیلی آماده ست
مورینیو هم ظاهرا زیاد اعتقادی نداره که به طور همزمان از جفتشون استفاده کنه و به خاطر همین ماتا شانسش برای بازی کم میشه
توی خبرها هم دیدم که ممکنه ماتا به والنسیا برگرده :n27:
Abdolreza2012
27-09-2013, 15:34
خبر بد برای مورینیو؛ غیبت 6 ماهه فن خینکل این ملی پوش هلندی تنها 10 دقیقه بعد از آغاز دیدار چلسی مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، در درگیری با الکس پریچارد، دچار آسیب دیدگی شد
سایت گل- مارکو فن خینکل، هافبک چلسی، که در دیدار سه شنبه مقابل سوئیندون از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد، بعد از رفتن زیر تیغ جراحی، باید برای 6 ماه از میادین دور باشد.
این ملی پوش هلندی تنها 10 دقیقه بعد از آغاز دیدار چلسی مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، در درگیری با الکس پریچارد، دچار آسیب دیدگی شد و اکنون بخش اعظم فصل جاری را از دست خواهد داد.
او در این تابستان از ویتسه به چلسی پیوست و دیدار مقابل سوئیندون، دومین حضورش در ترکیب اصلی آبی ها بود.
رامیرس، دیگر بازیکن چلسی که در دیدار مقابل سوئیدون آسیب دید، احتمالا دیدار شنبه شب مقابل تاتنهام را از دست خواهد داد.
خب، اینم از تساوی مقابل تاتنهام، حیف شد، نیمه دوم داشتیم میومدیم رو فرم که اخراج تورس همه چیزو خراب کرد
در هر حال تاتنهام تیم کوچیکی نیست و معمولا به این راحتیا امتیاز نمیده، ما هم که تازه مربی عوض کردیم و هنوز تیم جا نیوفتاده تساوی هم واسمون خوبه
بازی 1 -1 تموم شد و در حالی که میتونستیم خیلی راحت برنده این دیدار باشیم امتیازات را تقسیم کردیم
تاتنهام آنچنان موقعیت نداشت و روی 1 موقعیت با اشتباه تری تونست به گل برسه از اونور چلسی نیمه اول اصلا خوب نبود و اضافه بودن میکل در وسط زمین حس میشد
اما نیمه دوم با اومدن ماتا تیم جون گرفت و خیلی عالی کار کرد
درگیری بچه گانه تورس نگذاشت بازی را به نفع خودمون تموم کنیم و نمیدونم چرا مورینیو وقتی دید تورس عصبی بازی میکنه عوضش نکرد هر چند خیلی خوب بازی میکرد و تو این 2 بازی اخیر خیلی بهش امیدوار شدم
در صحنه اخراج هم واقعا مارک دین اشتباه کرد و تورس حقش نبود که اخراج بشه!
مورينيو: داور اشتباه بزرگي مرتکب شد
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، معتقد است اخراج تورس موجب شد تا تيمش نتواند در ديدار مقابل تاتنهام به پيروزي برسد.
در اين ديدار ابتدا تاتنهام با گل ژيلفي سيگوردسون پيش افتاد اما جان تري در نيمه دوم روي ارسال خوان ماتا کار را به تساوي کشيد.
در فاصله 10 دقيقه به پايان بازي، فرناندو تورس در يک نبرد هوايي با يان فرتونگن، با آرنج به صورت اين مدافع بلژيکي زد و داور او را از بازي اخراج کرد.
مورينيو در پايان بازي به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم تورس نبايد اخراج مي شد.
فکر مي کنم آنها در نيمه اول بهتر بودند؛ البته نه خيلي بهتر اما نتوانستند موقعيت هاي زيادي ايجاد کنند.
در نيمه دوم انگار فقط يک تيم در زمين بود. تيم ما تا زماني که داور مرتکب اشتباه شد، خيلي خيلي قوي بود اما يک اشتباه بزرگ تاثير زيادي روي نتيجه داشت.
داور مقصر نيست. بازيکن تاتنهام (فرتونگن) مقصر است. او وانمود کرد که تورس برخورد شديدي با او داشته و داور هم براساس رفتار او تصميم گرفت.
ما در نيمه دوم خيلي بهتر بوديم و در بيشتر درگيري هاي ميانه زمين پيروز شديم. شورله موقعيتي داشت که به طور طبيعي بايد آن را به گل تبديل مي کرد.
اين نتيجه احساس بدي براي ما داشت زيرا بايد پيروز مي شديم."
varzesh3
بازی جالبی بود
نیمه اول اصلآ خوب نبودیم. خیلی بد مخصوصآ تو فاز دفاعی :n15:
ولی نیمه دوم با ورود ماتا طوفانی بازی کردیم و همون بازی ای که دوست دارم همیشه از چلسی ببینم رو شاهد بودیم :n01:
ماتا خودی نشون داد :n25:
تورس چه بازی ای میکرد :n04: واقعآ تو این 2-3 سال تورس رو اینقدر آماده ندیده بودم . یاد تورسِ لیورپول رو زنده کرد برام :n17:
داوری هم که افتضاح بود :n21: تورس هم بچه بازی درآورد روی صحنه کارت زرد اول ولی ورتونگن تو کل بازی خشن بود و باید تا قبل از دقیقه 80 اخراج میشد .. مایک دین :n29:
با این داوری بد شانس آوردیم با امتیاز وایت هارت لین رو ترک کردیم
بازیهای بعد بهتر میشیم :n06:
Abdolreza2012
28-09-2013, 22:46
تاتنهام- چلسیحساس ترین دیدار این هفته لیگ برتر با تساوی به پایان رسید
سایت گل- دربی امروز لندن دو نیمه متفاوت داشت؛ تاتنهام در نیمه اول برتر بود و نیمه دوم به چلسی اختصاص داشت. هر تیم در نیمه ای که بهتر بازی کرد به گل رسید تا بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان برسد.
آزارد یکی از اولین موقعیت های چلسی را به دست آورد اما موفق به گلزنی نشد
سیگوردسون به خوبی تری را جا گذاشت و با ضربه ای دقیق دروازه پتر چک را باز کرد
خوشحالی ویلاس بواس بعد از گل تیمش، نشان از اهمیت این دیدار برای او داشت؛ این را در چهره هواداران تاتنهام هم می توان دید
تورس تلاش زیادی برای گلزنی انجام داد اما توفیقی نداشت
درگیری تورس و فرتونگن از اینجا شروع شد؛ جایی که مهاجم اسپانیایی حسابی صورت حریف را خط خطی کرد
درگیری هافبک های دو تیم؛ بازی در لحظاتی به خشونت کشیده شد
میکل و ایوانوویچ روز چندان خوبی را سپری نکردند
جان تری با ضربه سری قدرتمندانه گل تساوی را به ثمر رساند
اخراج تورس باعث شد تا در دقایق پایانی بازی در اختیار تاتنهام قرار بگیرد
برخورد ویلاس بواس و مورینیو در پایان بازی دوستانه تر بود؛ بازی تمام شده بود و آنها دیگر دلیل برای خط و نشان کشیدن برای هم نداشتند
arashsard
29-09-2013, 12:53
نتیجه بدی نبود دوستان .... این تاتنهام توو وايت هارت لين خوبه .... نیمه اول جالب بازی نکردیم و کلافه کننده بود .... نیمه دوم عالی بودیم .. تورس عجب بازیکنی شده .... :n04: حیف شد .. اگه داور به اشتباه اخراجش نمیکرد اون دقایق آخری هم دست ما بود و چه بسا گل هم میزدیم ..
----------------
دمه وست بروم گرم ..... لامصب عجب بازی میکرد ... نابود کرده بود منچسترو ... این همون تیمی بود که از جوونای آرسنال باخت ؟؟؟
آرسنال با اومدن اوزیل جون گرفته هر چند فکر کینم مقاطع مهم فصل امتیازای زیادی از دست بده ...
این سیتی هم شده نمودار سینوس .. معلوم نیست اونجا چه خبره ....
نتیجه کلی اینکه امید اول قهرمانی هستیم...
Abdolreza2012
30-09-2013, 18:13
مورینیو: ماتا همین طور بازی کند، به ترکیب اصلی برمی گردد/ اهمیتی به صحبت های ویلاس بواس نمی دهم این ملی پوش اسپانیایی در دیدار سه شنبه شب مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، نمایش خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که تحت تاثیر بازی ماتا قرار گرفته است
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که اگر خوان ماتا به بازی هایی مانند آنچه در دیدار مقابل سوئیندون ارائه داد، ادامه بدهد، می تواند به ترکیب اصلی آبی ها برگردد.
ماتا که در دو فصل اخیر بهترین بازیکن چلسی بود، در این فصل جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست داد و مورینیو ترجیح می دهد از اسکار، آزارد و شورله در ترکیب اصلی استفاده کند.
اما این ملی پوش اسپانیایی در دیدار سه شنبه شب مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، نمایش خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که تحت تاثیر بازی ماتا قرار گرفته است.
آقای خاص امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل تاتنهام، در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است ماتا در دیدار فردا در ترکیب اصلی قرار بگیرد، گفت:" بله، من بازی او مقابل سوئیندون را دوست داشتم.
ما در مقابل تیمی صحبت می کنیم که دو دسته از ما پایین تر است اما مهم حرفه ای گری است و اهمیتی ندارد که مقابل چه تیمی بازی کنیم.
او تلاش زیادی کرد تا به آنچه من می خواهم نزدیک شود و وقتی او چنین تلاشی می کند، من هم می توانم بیشتر روی او حساب کنم. از این به بعد، اگر او به همین ترتیب فوتبالی که من می خواهم را ارائه بدهد، طبیعتا در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت."
مورینیو در دیدار فردا مقابل آندره ویلاس بواس قرار خواهد گرفت؛ دستیار سابقش که روز گذشته از رابطه به هم خورده اش با آقای خاص صحبت کرده بود.
اما سرمربی چلسی اعلام کرد در مورد این مسائل در رسانه ها صحبت نمی کند:" من نمی خواهم در مورد روابطم با بقیه صحبت کنم زیرا جای صحبت در مورد این مسائل رسانه ها نیست.
اهمیتی نمی دهم او چه گفته است. قصد ندارم به صحبت های او پاسخ بدهم. علاقه ای به این مسائل ندارم."
او در پاسخ به این سوال که چقدر روی کار ویلاس بواس به عنوان مربی تاثیر داشته، گفت:" نمی دانم. باید از او بپرسید. این مشکل من نیست.
من کمک های زیادی داشتم و همیشه سعی کرده ام با آنها همان طور رفتار کنم که الان با کریس جونز و استیو هالند و مربیان آکادمی چلسی ارتباط دارم. اگر کسی می خواهد طور دیگری برداشت کند، این مشکل من نیست."
مورینیو معتقد است که تاتنهام با خریدهایی که در تابستان داشته، علی رغم از دست دادن گرت بیل، یکی از مدعیان قهرمانی است.
" فکر می کنم آنها یک مدعی جدی هستند. آنها قهرمان بازار نقل و انتقالات هستند؛ با خرید بازیکنانی ملی پوش و باکفیتی. آنها تیم خیلی خوبی دارند.
پیش ازاین بین ترکیب اصلی و ذخیره های آنها تفاوت وجود داشت اما آنها حالا دو تیم کامل دارند.
فکر می کنم آنها حالا نسبت به فصل قبل تیم بهتری دارند و کسی نمی تواند از آنها انتقاد کند. شما با یک تیم خوب است که می توانید قهرمان شوید، نه فقط بازیکنان خوب. به همین خاطر فکر می کنم که آنها نسبت قبل مدعی تر شده اند."
رامیرس که در دیدار با سوئیندون آسیب دید، در تمرینات امروز چلسی حضور نداشت اما مورینیو امیدوار است که این ملی پوش برزیلی را در دیدار فردا در اختیار داشته باشد:" امیدوارم او فردا بازی کند و ما هر کاری بتوانیم برای رسیدن او به این دیدار انجام می دهیم.
جراحی فن خینکل هم خوب پیش رفت و پزشکان راضی بودند. اما او اکنون باید برای مدتی طولانی صبر کند.
این برای یک بازیکن جوان بسیار ناراحت کننده است که چنین فصل مهمی را از دست بدهد اما فوتبال همین است. ما یک بازیکن خوب را برای کل فصل از دست دادیم."
vahidgame
30-09-2013, 22:54
به نظرتون گلزنترین مهاجم این فصلمون کیه؟
الان معرفیش می کنم:
با آمار 2 بازی و تا به این لحظه حدود 60 دقیقه بازی در لیگ برتر و 2 گل زده
البته فقط بدیش اینه که گل هاش به حساب اورتون میره :دی
امیدوارم مورینیو در مورد ترجیح دادن اتوئو به لوکاکو اشتباه نکرده باشه!
+
بازی با تاتنهام رو ندیدم
ظاهرا تورس به خاطر حرکتی که روی ورتونگن انجام داده 4-5 جلسه محروم میشه
این همه ازش تعریف کردین فایده ای نداشت و فعلا از گل خبری نیست :دی
مورينيو:چرا هيچ کس از بازگشت ماتا نميگويد؟
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در اعتراض به سوالهاي تکراري خبرنگاران حاضر در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل استوابخارست با عصبانيت اتاق کنفرانس خبري را ترک کرد.
ژوزه مورينيو شب گذشته در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل قهرمان فصل گذشته روماني در دومين هفته از رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا زماني که با سوالات تکراري گروهي از خبرنگاران در خصوص حذف نام کوين ديبروين از فهرست بازيکنان چلسي براي سفر به روماني مواجه شد از کوره در رفت و کنفرانس خبري را ترک کرد.
ديبروين، براي حضور در ديدار برابر استوا بخارست هيچ مشکلي نداشت اما آقاي خاص که بعد از بازي هفته گذشته چلسي مقابل سويندون در جام اتحاديه به نارضايتياش از عملکرد اين هافبک بلژيکي اشاره کرده بود، نام او را از فهرست بازيکنانش براي سفر به روماني خط زد. اين مسئله سبب مطرح شدن سوالاتي از سوي خبرنگاران شد و آقاي خاص هم که حوصله تکرار شدن ماجراي جنجالي نيمکتنشيني خوان ماتا، هافبک اسپانيايي تيمش در چند هفته اخير را نداشت در حالي که خبرنگاران در حال مطرح کردن سوالات خود بودند، صندلي خود را ترک کرد و فرام لمپارد، کاپيتان بهت زده تيمش را با خبرنگاران تنها گذاشت.
او پيش از ترک اتاق کنفرانس مطبوعاتي گفت: ظاهرا شما دوست داريد تنها سوالاتي راجع به بازيکناني که انتخاب نشدهاند بپرسيد. خيلي جالب است. ديگر هيچ کسي از من درباره ماتا نميپرسد. 3 هفته متوالي از او گفتيد و حالا درباره کوين دي بروين حرف ميزنيد. شما علاقهاي به بازيکناني که در ميدان هستند نداريد و بالعکس مدام دوست داريد درباره بازيکناني حرف بزنيد که بازي نميکنند.
مورينيو ادامه داد: انتخاب نشدن ديبروين تصميم من بود. من فقط ميتوانم 11 نفر را به ميدان بفرستم و 18 بازيکن را با خود بياورم و اين 18 نفر را هم بر اساس چيزهايي که براي ارائه کردن در زمين بازي دارند و عملکردشان در تمرينات و بازيهاي قبلي انتخاب ميکنم. اين پسري که اين اينجا ميبينيد (لمپارد) 9 سال است که مرا ميشناسد و ميداند که من هم ممکن است اشتباهاتي بکنم اما هميشه سعي کردهام صادق باشم. به همين دليل اين بار هم ميخواهم درباره موضوع خوان ماتا صادق باشم و بگويم که او مقابل استوا بازي خواهد کرد چون در تمرينات و بازي قبلي ما خوب کار کرده است. در مورد کوين هم همين وضعيت است. من عملکرد او در بازي قبلي که برابر سويندون داشتيم نپسنديدم و در تمرينات هم از او راضي نبودهام.
به گزارش تسنيم
Abdolreza2012
01-10-2013, 17:12
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در اعتراض به سوالهاي تکراري خبرنگاران حاضر در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل استوابخارست با عصبانيت اتاق کنفرانس خبري را ترک کرد.
سرمربی رئال مادرید؟؟؟؟؟؟؟؟:n02:
خوب بازی نیمه اول تموم شد منم گزارش متنی بازی رو دیدم:دی
ایشالا که بازی رو میبریم و فشار ها کاملا از روی تیم برداشته میشه و روند برد هم ادامه پیدا میکنه
یکی بیاد ترکیب کامل تیم رو بگه:دی
vahidgame
02-10-2013, 00:14
خب بازی با استوابخارست رو با نتیجه خوب 4 بر صفر بردیم
بازی رو ندیدم ولی گزارش متنی بازی رو که می دیدم ظاهرا بازی کلا دست چلسی بودش
ضمن اینکه ماتا هم کم کم داره توی ترکیب مورینیو جا می افته و امشب هم 80 دقیقه بازی کرد
از اونور شالکه هم توی خونه بازل یک بر صفر پیروز شد
دو تا بازی آینده ما هم مقابل شالکه ست که بازی های سختی می تونه باشه و به خصوص برای صدرنشینی این گروه اهمیت بالایی داره
در فاصله زمانی این دو بازی با شالکه هم بازی های سختی داریم مثل بازی من سیتی توی لیگ و بازی با آرسنال توی جام اتحادیه
تبریک به خاطر برد قاطعانه :
خوب تبریک میگم بعد از اون باخت عجیب شروع خوبی بود
خبر خوب اینه که ماتا کم کم داره آماده میشه و در ترکیب جاشو پیدا میکنه واقعا جای خالیش حس میشد
خلاصه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard
02-10-2013, 11:59
منم این بردو به دوستان تبریک میگم .... بازیرو ندیدم اما مورینیو کلی تعریف کرده از تیم .... مخصوصا شورله ... به نظرم میاد شورله توو سمت چپ بهتر میتونه بازی کنه .... از نظر روحی خیلی میتونه به تیم کمک کنه ... با این نتایج به دست اومده مهمترین رقیبمون واسه صدر
نشینی شالکس ....
استیوا بخارست ۰-۴ چلسی
خلاصه ی بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورينيو: پيروزي در اين مسابقه مهم بود
آقاي خاص با تمجيد از عملکرد شاگردانش در ديدار مقابل استوابخارست گفت: ميتوانستيم استوا بخارست را 6 تايي کنيم.
در گروه E از ليگ قهرمانان اروپا چلسي شب گذشته (سهشنبه) 4 بر صفر استوابخارست را در روماني در هم کوبيد. با گلهايي که راميرز (دقايق 19 و 55)، دانيل جورجيفسکي(دقيقه 44- گل به خودي) و فرانک لمپارد (دقيقه 90) به ثمر رساندند چلسي اولين بردش در اين رقابتها را تجربه کرد.
به گزارش تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي آبيپوشان لندني پس از برتري شاگردانش مقابل نماينده روماني گفت: قطعا نتيجه به دست آمده خيلي خوب است. عملکرد ما در اين ديدار بينقص بود. ما بازي و نتيجه را تحت کنترل خودمان گرفتيم و فوتبال هوشمندانه و کاملي را خارج از خانه به نمايش گذاشتيم.
وي افزود: در اين بازي به دنبال اين بوديم تا شکست خانگي 2 بر يک مقابل بازل را از ذهن هوادرانمان پاک کنيم و با عملکرد خوبمان موفق به اين کار شديم. حالا ما از 2 بازي 3 امتياز داريم. بازل هم با باخت مقابل حريف آلمانياش شرايط يکساني با ما دارد. شالکه با پيروزي مقابل بازل حالا پيشتاز گروه است ولي جاي نگراني نيست چون ما همچنان 2 بازي مقابل اين حريف آلماني داريم. هدف ما در وهله اول صعود به مرحله يکهشتم نهايي رقابتها است. اين نتيجه برايمان خيلي مهم بود و حتما بايد پيروز ميشديم.
سرمربي 50 ساله چلسي تصريح کرد: آندره شورله در اين بازي نقشي کليدي ايفا کرد چون ما بازيکني را ميخواستيم که به قلب دفاعي آنها نفوذ کند و او کسي نبود جز خود آندره. شورله در پستي بازي ميکرد که ميدانستيم از آن نقطه ميتوانيم به حريف ضربه برنيم و به موفقيت برسيم. ما در جريان اين ديدار کنترل بازي را در اختيار داشتيم و 4 گل به ثمر رسانديم هرچند فکر ميکنم حتي ميتوانستيم تعداد گلهاي زده خود را به عدد 6 برسانيم. چلسي در اين بازي فوقالعاده عمل کرد.
از عملکرد خوب ساموئل اتوو کمتر کسی در این بازی چیزی گفت
خلاصه ی بازی رو ببینید ؛ ساموئل خیلی تاثیر گذار بازی کرد...
به نظر من که خرید خوبیه....
yashgin128
02-10-2013, 14:36
سلام
دوستان طرفدار چلسی تبریک به خاطر برد تیمتون
من یه درخواست داشتم از دوستان:امروز تو اخبار ورزشی که دیدم ،مورینیو یه شال گردن خیلی خوشگل انداخته بود.دوستان میشه چندتا عکس خوشگل و باکیفیت یرام از مورینیو با اون شال گردن بزارید.
با تشکر
هازارد کجا بود؟
مصدومه یا محروم؟
از عملکرد خوب ساموئل اتوو کمتر کسی در این بازی چیزی گفت
خلاصه ی بازی رو ببینید ؛ ساموئل خیلی تاثیر گذار بازی کرد...
به نظر من که خرید خوبیه....
دارم فیلم 42 رو میبینم، یه تیمی دنبال خرید بازیکنه، مالک تیم یه حرف باحالی میزنه، میگه: We need a player with a future، not a past
خب، با اینکه این موضوع یه چیز خیلی تابلوئیه و هیچکس بازیکن پیر که فقط "سابقه" داره نمیخواد، ولی با این حال میبینیم پیدا میشن تیمایی که میرن دنبال بازیکن با سابقه ولی از کار افتاده، مثل همین چلسی خودمون
هرچند، سابقه اتوئو اونقدرا هم چشمگیر نیست، تو بارسلون خوب بود، ولی در حالت کلی خیلی بازیکنای بزرگتر از اونم پیدا میشن
به نظر من خرید اتوئو رو نمیشه یه خرید خوب دونست، مگه اینکه آبو هوای لندن بهش بسازه و بیوفته رو گلزنی:n02: چیزی که بعید به نظر میرسه
Abdolreza2012
03-10-2013, 03:07
تورس از محرومیت بیشتر گریخت گفته می شد ممکن است تورس به دلیل درگیری های دیگری که در طول دیدار مقابل تاتنهام با فرتونگن داشت، محرومیتش به سه جلسه افزایش پیدا کند
سایت گل- اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد که فرناندو تورس، مهاجم چلسی، به دلیل درگیری با یان فرتونگن، مدافع تاتنهام، با محرومیت بیشتر روبرو نخواهد شد.
مهاجم آبی ها در دیدار با تاتنهام به دلیل ضربه ای که با آرنج به فرتونگن زد، از بازی اخراج شد و به این ترتیب دیدار بعدی تیمش را از دست خواهد داد اما گفته می شد ممکن است به دلیل درگیری های دیگری که در طول بازی با این مدافع بلژیکی داشت، محرومیتش به سه جلسه افزایش پیدا کند.
در بیانیه اتحادیه فوتبال انگلیس آمده است:" اتحادیه فوتبال انگلیس در مورد حرکت فرناندو تورس، مهاجم چلسی، در قبال یان فرتونگن، مدافع تاتنهام، در دقیقه 50 دیدار دو تیم در 28 سپتامبر 2013 تصمیم اتخاذ نخواهد کرد.
یکی از داوران آن صحنه را دید اما براساس قوانین جدید اتحادیه فوتبال که در تابستان مورد بازبینی قرار گرفت، هیچ تصمیمی در قبال این صحنه گرفته نخواهد شد."
به این ترتیب، تورس دیدار هفته آینده تیمش مقابل نوریچ را از دست خواهد داد.
vahidgame
04-10-2013, 22:03
این فصل میشه گفت تا حالا آندره شورله بهترین خریدمون بوده
اگه دقت کرده باشید هر بازی داره بهتر خودشو نشون میده و با وجود این همه هافبک هجومی که داریم کم کم داره فیکس میشه
از اون بازیکناییه که کلا خصوصیات زیادی داره که به خصوص در زمینه موقعیت سازی و پاس های ویران کننده تبهر خاصی داره و برای مهاجم ها داشتن همچین بازیکنایی توی کناره ها یه رویاست!
هایلایت بازی با استوابخارست رو دیدم توی این بازی فوق العاده بود و فکر کنم بهترین بازیکن زمین هم شد
حالا استوابخارست شاید تیم قدرتمندی نباشه ولی مثلا چند وقت پیش توی بازی با بایرن هم به نظرم عالی بود
خلاصه با وجود شورله کار برای هافبک های هجومی چلسی سخته مثل دی بروین ، ویلیان ، ماتا و ...
اتوئو هم هنوز یکمی از چابکی سابقش رو داره و در کل بد بازی نمی کنه
توی گلزنی فعلا موفق نبوده ولی پاس گل های خوبی میده
+
فردا شبکه ورزش بازی چلسی با نوریچ رو پخش می کنه
کلا این شبکه بازی های لیگ انگلیس و مخصوصا چلسی رو خوب نشون میده و معمولا اگه بازی چلسی با بازی مهمی در تداخل نباشه راحت پخش میشه :دی
Abdolreza2012
05-10-2013, 01:53
مورینیو: از قرض دادن لوکاکو پشیمان نیستم
چلسی در حال حاضر در خط حمله ساموئل اتوئو، دمبا با و فرناندو تورس را در اختیار دارد و هیچ کدام از آنها در این فصل تاکنون موفق به گلزنی نشده اند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تاکید کرد که از قرض دادن روملو لوکاکو به اورتون پشیمان نیست و بازی کردن برای اورتون را با بازی کردن با چلسی متفاوت دانست.
چلسی در حال حاضر در خط حمله ساموئل اتوئو، دمبا با و فرناندو تورس را در اختیار دارد؛ هرچند مهاجم اسپانیایی به دلیل مصدومیت برای سه هفته از میادین دور خواهد بود و هیچ کدام از آنها در این فصل تاکنون موفق به گلزنی نشده اند.
این در حالی است که لوکاکو در سه دیداری که برای اورتون انجام داد، دو گل زد.
اما مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا از قرض دادن او پشیمان است، به خبرنگاران گفت:" نه، بازی کردن برای اورتون یک چیز است و بازی کردن برای چلسی یک چیز دیگر."
با تساوی هفته گذشته مقابل تاتنهام، چلسی اکنون در چهار دیدار اخیرش در لیگ برتر تنها یک پیروزی کسب کرده و در حال حاضر 4 امتیاز با آرسنال صدرنشین فاصله دارند.
اما مورینیو معتقد است که نتایج ضعیف چلسی و منچستریونایتد در هفته های ابتدایی، به دلیل بازی های دشواری بوده که آنها در این هفته ابتدایی پشت سر گذاشته اند.
" هر هفته یک تیم ممکن است امتیاز از دست بدهد. در مورد تیم من، در حال حاضر ما به اندازه کافی قوی نیستیم که بتوانیم در هر دیدار با اقتدارو پیاپی به پیروزی برسیم. این نظر من است.
فکر می کنم تا پایان فصل همه تیم ها شانس قهرمانی دارند. در حال حاضر، برنامه بازی ها به کمک بعضی تیم ها آمده است و بعضی تیم ها بازی های دشوارتری داشتند. هنوز هفته های زیادی باقی مانده و فکر می کنم این خیلی خوب است.
منچستریونایتد دشوارترین دیدارها را پشت سر گذاشت و بعد از آنها، بازی های ما از همه دشوارتر بود. فکر می کنم در پایان نووامبر، فکر می کنم می توانیم تصویر بهتری از شرایط به دست بیاوریم.
آنچه من در مورد تیمم دوست دارم، این است که بازیکنان فعال هستندو در لیگ قهرمانان، تیم این را نشان داد. این ذهنیتی است که من دوست دارم تیم داشته باشد و همیشه معتقدم که تغییر ذهنیت، دشوارتر از تغییر تاکتیک است."
خوب بازی را 3-1 بردیم درحالی که تا دقیقه 85 مساوی بودیم اما با 3تا تعویض خاص از آقای خاص تونستیم در دقایق پایانی 2 گل بزنیم و بازی را ببریم
ویلیان جای ماتا اومد و یک گل زیبا به ثمر رسوند هازارد هم جای اشلی کول اومد و گلزنی کرد
نکته جالب این بود که بعد از بیرون رفتن اشلی کول ، شورله اومد جای کول و به نظرم خیلی بهتر کار کرد چند دقیقه ای هم بعد از این تعویض با سیستم 2-5-3 بازی کردیم که برام جالب بود:n02:
دروازه بان نوریچ هم سوژه گزارشگر شبکه ورزش شده بود بنده خدا انقدر هم سوتی نبود اما خیلی بهش گیر داد:n02:
تبریک دوستان
اینکه با دو تعویض دو گل با فاصله یه دقیقه بزنیم خیلی خوشحال کنندست، اونم دقیقه های آخر بازی
ولی چقدر بده تو یه پست چندتا بازیکن خوب داشته باشی، با خودم فکر میکنم میگم این تیمای ضعیفتر چی فکر میکنن درباره ما وقتی یکی مثل ماتا رو میبینن که رو نیمکتمون خاک میخوره، مثلا میگن پولدارای کثیف یا یه همچین چیزایی که تو جامعمون عرفه به پولدارا نسبت بدیم:n02:
Reza31001
06-10-2013, 21:15
نیمه دوم رو دیدم
حس میکنم تیممون الان تیمیه با مهره هایی عالی و دور از آمادگی کامل
از تو دروازه بگیر تا دفاع و هافبک همگی رو اوج نیستن (ضعف خط دفاعی روی گل، لمپاردی که در بازی نبود، ایضا رامیرس، ماتای ضعیف و ...)
تیم یه دست بازی نمیکنه یه موقع عالیه یه موقع ضعیف
این البته وقتی زنگ خطره که در جا بزنیم یا بدتر بشیم که به نظر میاد این طور نیست و رو به بهتر شدنیم
ماتا حداقل بازی میکنه! هازارد خوب بود و شورله و ویلیان هم که به عنوان تازه واردها خوب کار میکنن و اسکار هم که شاید تنها بازیکنمون که از اول فصل رو فرمه
این تیم پتانسیل قهرمانی داره به شرطی که کم کم بازیکنا بهتر و بهتر بشن
نوریچ 1-3 چلسی: نیمه دومی که دیدم داشت ناامیدکننده پیش میرفت ولی مو واقعا عالی بود
نفهمیدم کول واقعا مصدوم بود یا نه ولی اگه به من بود هازارد رو جای اسکار میاوردم(چون داشت عصبی بازی میکرد) و ماتا رو هم نگه میداشتم
ولی گره کار با پاس اسکار باز شد و در ادامه هم که ویلیان ضربه نهایی رو زد
مورينيو:مقابل نوريچ بوي شکست را احساسکردم
سرمربي چلسي تاييد کرد که احتمال شکست تيمش در ديدار مقابل نوريچ زياد بود.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، پس از پيروزي دشوار تيمش مقابل نوريچ، اعلام کرد که بوي شکست در اين ديدار را احساس کرده و به همين خاطر در دقايق پاياني با فرستادن آزارد و ويليان به ميدان، دست به قمار زده است.
آبي ها در اين ديدار با گل اسکار پيش افتادند اما پيلکينگتون در دقيقه 68 کار را به تساوي کشيد.
در حالي که بازي با همين نتيجه در حال پايان يافتن بود، دو بازيکن تعويضي مورينيو در فاصله يک دقيقه، دو بار دروازه ميزبان را باز کردند تا آبي ها به اولين پيروزي خارج خانه شان در اين فصل دست پيدا کنند.
مورينيو در گفتگو با خبرنگاران، در مورد تعويض هاي دقايق پاياني اش، گفت:" من شکست را احساس کردم. من بوي آن را حس کردم؛ به ويژه وقتي دمبا با موقعيت ها را از دست داد. حس مي کردم که آنها مي توانند به گل برسند؛ به همين خاطر پيش از گل آنها به آزاد گفتم خودش را گرم کند.
ممکن بود در اين ديدار شکست بخوريم. ما نمي خواستيم از اين ديدار فقط يک امتياز بگيريم. وقتي بازي 1-1 شد، ما اندکي توازن مان را از دست داديم اما دست به قمار زديم.
ما راه را براي گلزني آنها باز گذاشتيم. اگر آنها به گل مي رسيدند، ممکن بود شکست بخوريم اما ما تلاش مي کنيم تا به صدر جدول برسيم.
يک امتياز مقابل تاتنهام و يک امتياز از اين ديدار براي ما بد بود؛ به همين خاطر ما براي رسيدن به پيروزي تلاش کرديم.
اگر بعد از ورود آزارد و ويليان شرايط بدتر مي شد، من مستحق سرزنش بودم. من مي دانم در فوتبال شرايط چطور پيش مي رود. اگر آنها بازي را تغيير مي دادند، سرمربي خيلي خوب کار کرده و اگر نه، تصميم هاي سرمربي بد بوده است.
اما من فکر مي کنم اين مسئوليت بازيکنان است.
وقتي بازي 1-1 بود، ما شرايط دشواري داشتيم. همه ما مي دانستيم تساوي نتيجه بدي براي ماست اما همه تيم توانستند به خوبي با فشار بازي کنار بيايند و بدون اينکه اجازه بدهند تعادل تيم خيلي از دست برود، دست به ريسک و قمار زديم."
به گزارش گل
Abdolreza2012
08-10-2013, 09:31
مورینیو: سعی نمی کنیم شبیه بایرن بازی کنیمسرمربی چلسی تیمش روز گذشته توانست 3-1 نوریچ را از پیش رو بردارد، معتقد است که تیمش قصد ندارد شبیه بایرن بازی کند. سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، این ادعا را که تیمش تلاش می کند شبیه به بایرن مونیخ کند، رد کرد.
باواریایی ها فصل گذشته با ارائه نمایش هایی جذاب و تماشاگرپسند، توانستند به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کنند و این فصل نیز زیر نظر گواردیولا بازی های درخشانی ارائه دادند. از جمله در دیدار هفته گذشته مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان که توانستند این تیم را 3-1 در خانه اش شکست بدهند.
با این وجود، مورینیو که تیمش روز گذشته توانست 3-1 نوریچ را از پیش رو بردارد، معتقد است که تیمش قصد ندارد شبیه بایرن بازی کند.
او به خبرنگاران گفت:" فکر می کنم اگر سعی کنید مانند یک تیم دیگر بازی کنید، در حالی که بازیکنانی مانند آن تیم ندارید، خیلی احمق هستید.
تیم من در اسپانیا با 100 امتیاز قهرمان شد اما ما شبیه بارسا بازی نمی کردیم. اگر تلاش کنید مانند یک تیم دیگر بازی کنید، نمی توانید هرگز به آن سطح برسید.
باید سعی کنید براساس ویژگی های بازیکنان خودتان، مناسب ترین سبک را انتخاب کنید. اگر به ایووانوویچ می گویم که هر توپی به دست می آورد را خیلی سریع به داخل محوطه ارسال نکند، به این خاطر است که دیگر دروگبا آن جلو نیست. من می دانم چه می گویم.
ما بی دلیل ارسال می کردیم؛ بنابراین باید سبک بازی مان را براساس کیفیت مان تنظیم کنیم. سعی نکنید بی دلیل باهوش به نظر برسید زیرا احمق به نظر می رسید."
چلسی در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن به تساوی 2-2 رسید و در نهایت در ضربات پنالتی شکست خورد.
Reza31001
09-10-2013, 18:04
حرف سوپرکاپ شد
اون موقع مسافرت بودم نتونستم بازی رو ببینم
یه هایلایت با کیفیت و ترجیحا طولانی پیدا میشه برا دانلود؟
تورس: بايد گلهاي بيشتري براي چلسي بزنم
فرناندو تورس، مهاجم چلسي، تاييد کرد که بايد در سطح بالاتري بازي کند و گل هاي بيشتري به ثمر برساند.
اين ملي پوش اسپانيايي که در ژانويه 2011 با انتقالي 50 ميليون پوندي از ليورپول به چلسي پيوست، در اين مدت در 139 بازي، تنها 37 گل براي تيمش به ثمر رساند و هرگز نتوانست بازي هاي خوبش با پيراهن قرمزها را براي آبي ها تکرار کند.
او که در حال حاضر به دليل مصدوميت دور از ميادين است، اعلام کرد که بايد در اين فصل حداقل به اندازه فصل گذشته گلزني کند.
تورس به خبرنگاران گفت:" هواداران انتظار دارند من بهتري بازي کنم و اين صحيح است. وقتي چنين پولي براي خريد بازيکني مي پردازيد، انتظار داريد او نمايش هاي مانند گذشته ارائه بدهد.
اکنون من بايد نشان بدهم که ارزش اين مبلغ را دارم يا نشان بدهم ارزش حضور در چلسي را دارم مي دانم بايد کارهاي زيادي در اين باشگاه انجام بدهم تا پاسخ اعتماد مالک باشگاه بدهم. تعداد گل هايي که فصل گذشته به ثمر رساندم، حداقل کاري است که مي توانم بکنم.
من قراردادي 5 سال و نيمه با چلسي امضا کردم و مطمئنم که سال هاي آينده عملکرد بهتري خواهم داشت."
البته تورس معتقد است بعضي از انتقاداتي که از او مي شود، نابجاست:" در مورد همه چيز اغراق هايي وجود دارد. مثلا وقتي موقعيتي را از دست مي دهيد يا کارت قرمز مي گيريد. همين طور وقتي توپم به تير مي خورد يا گل مي زنم.
فصل گذشته، فصل خوبي بود، تعداد گل هايي که زدم (23 گل) خوب بود و به ما اين فرصت را دارد تا براي قهرماني در جام هاي مختلف تلاش کنيم. البته بايد بهتر از اين شود."
به گزارش گل
vahidgame
11-10-2013, 19:36
حرف سوپرکاپ شد
اون موقع مسافرت بودم نتونستم بازی رو ببینم
یه هایلایت با کیفیت و ترجیحا طولانی پیدا میشه برا دانلود؟
برای ورزش 3 خوبه و حدودا 6 دقیقه ست ولی کیفیتش زیاد بالا نیست:
+
arashsard
12-10-2013, 22:51
عجب استارتایی میزنه این لوکاکو ... گل هاشو به کرواسی دیدم ... اصلا عجیب قویه این بازیکن ... به نظرم این فصل خیلی به دردمون میخورد .. نمیدونم چرا قرضی دادیم رفتش... بازم خدا رو شکر نفروختیمش...
نمیدونم چرا قرضی دادیم رفتش... بازم خدا رو شکر نفروختیمش...
بازیکن خوبیه اما هواداران چلسی ازش توقع دروگبایی دیگر را داشتن شاید یکی از دلایل قرض دادنش این باشه
یا شاید اون پنالتی که جلو بایرن خراب کرد دلیل جداییش بود
در کل هر چی بوده با این مهاجمهایی که داریم مطمئنا به مشکل میخوریم مگر اینکه تورس به روزهای اوجش برگرده که این 3 ، 2 بازی اخیر که ازش دیدم این نوید را میده
بازیکن خوبیه اما هواداران چلسی ازش توقع دروگبایی دیگر را داشتن شاید یکی از دلایل قرض دادنش این باشه
یا شاید اون پنالتی که جلو بایرن خراب کرد دلیل جداییش بود
در کل هر چی بوده با این مهاجمهایی که داریم مطمئنا به مشکل میخوریم مگر اینکه تورس به روزهای اوجش برگرده که این 3 ، 2 بازی اخیر که ازش دیدم این نوید را میده
یا شاید طرز تفکر سران باشگاه هم مثل منو شماست، شاید اونام امید دارن تورس قدیمی رو ببینن و به همین دلیل بقیه بازیکنایی که داشتیم رو دادن رفت، استوریج، لوکاکو.
من خودم از اوناییم که دلم میخواد تورس لیورپولی رو تو چلسی ببینم، ولی با این وضعی که هست اگه به من بود تورسی که وضعش اینجوریه و نوسان داره رو میذاشتم رو نیمکت، عوض خرید اتوئوی قدیمی میومدم استوریجو میذاشتم نوک دیگه به هیچی هم فکر نمیکردم، خدارو شکر اینقدر هافبک خوب داریم که حتا میتونیم یه تیکه چوب رو هم بذاریم نوک تا بچه ها که توپ میریزن بخوره بهش بره تو گل!
استوریجو میذاشتم نوک دیگه به هیچی هم فکر نمیکردم، خدارو شکر اینقدر هافبک خوب داریم که حتا میتونیم یه تیکه چوب رو هم بذاریم نوک تا بچه ها که توپ میریزن بخوره بهش بره تو گل!
فروش استوریج فقط میتونست توسط یک نفر به نام رافا بنیتز انجام بشه که اونم کار خودشو انجام داد :n02:
عزیزان کسی یادش میاد 7 سال پیش در چنین روزی چه اتفاقی افتاد ؟:n02:
پیتر چک و کودچینی هر دو در یک مسابقه آسیب دیدند و JT میره تو دروازه و گل هم نمیخوره :n16:
vahidgame
16-10-2013, 13:29
آندره شورله این روزا خیلی آماده ست و برای آلمان هم خوب گل می زنه
توی این هفته توی دو تا بازی که آلمان داشت گل زد
اول هفته توی بازی با ایرلند یه گل زد ، دیشب هم که توی بازی با سوئد هتریک کرد
کلا اگه همین روند رو ادامه بده می تونه به یه بازیکن عالی لیگ برتر هم تبدیل بشه
ضمن اینکه ماتا هم دیشب چند دقیقه بعد از اینکه به عنوان یار تعویضی برای اسپانیا به بازی اومد گل دوم اسپانیا رو به ثمر رسوند
این در حالیه که یادمه چند وقت قبل حتی برای تیم ملی دعوت هم نشد!
arashsard
16-10-2013, 22:30
عزیزان کسی یادش میاد 7 سال پیش در چنین روزی چه اتفاقی افتاد ؟:n02:
پیتر چک و کودچینی هر دو در یک مسابقه آسیب دیدند و JT میره تو دروازه و گل هم نمیخوره :n16:
بزنم به تخته قیافش تکون نخورده ...
---------------
اما در مورد تورس من همیشه از تورس حمایت کردم ... چون واقعا با استعداده .... اما واقعا نمیدونم چرا توو چلسی جواب نداد ... این فصلو خیلی با انگیزه شروع کرده .... امیدوارم برگرده به روزهای اوجش چون هنوز سنی نداره ...
arashsard
17-10-2013, 13:55
طرفداری- سرمربی هلند معتقد است انتقال اسنایدر به استمفوردبریج می تواند تضمین کننده جایگاه ثابت وی در تیم ملی باشد.
به گزارش سایت بین المللی گل، لوییز فن خال اسنایدر را تشویق کرد تا به چلسی برود و شانس خود برای حضور در جام جهانی را افزایش دهد.
اسنایدر در 10 بازی اخیر هلند تنها 5 بار از ابتدا به میدان رفته است؛ در صورتی که وی در گالاتاسرای در تمامی بازی های تیم ر فصل جدید به میدان رفت.
این کار به اسنایدر که در آخرین بازی هلند در انتخابی جام جهانی برابر ترکیه گلزنی کرد، کمک می کند که جایگاهی ثابت در تیم ملی کشورش پیدا کند.
اما فن خال به ستاره 29 ساله هشدار داد که برای این کار باید تیم ترکیه ای را رها کند و زیر نظر مورینیو به فوتبال خود ادامه دهد.
فن خال به واتن چنین گفت:" من می دانم که چلسی و مورینیو اسنایدر را می خواهند. به نظر من بهتر است که گالاتاسرای را ترک کند و به چلسی بپیوندد. "
" بازی زیر نظر مورینیو به وی کمک می کند که به فرم اصلی خود بازگردد و بتواند جایگاه خود در تیم ملی را بازیابد. "
اسنایدر قبلا زیر نظر مورینیو کار کرده است و نقش مهمی در قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروچا سال 2010 داشت.
منبع : طرفداری
vahidgame
19-10-2013, 19:35
خب بازی با کاردیف رو 4 بر 1 بردیم
گل های چلسی رو هم هازارد دقایق 33 و 82 ، اتوئو دقیقه 66 و اسکار دقیقه 78 به ثمر رسوندن
اتوئو توی این بازی یه پاس گل هم داد و کلا عملکرد خیلی خوبی داشت
دروازه بان کاردیف هم ظاهرا زیاد سوتی داده!
شورله هم که توی پست قبلی این همه ازش تعریف کردم کلا جزو 18 تا هم نبود :دی
با این برد به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به لیورپول در رده دوم قرار گرفتیم و آرسنال هم با بردی مشابه چلسی ، فعلا صدر جدول رو ول نمی کنه
خب بازی با کاردیف رو 4 بر 1 بردیم
گل های چلسی رو هم هازارد دقایق 33 و 82 ، اتوئو دقیقه 66 و اسکار دقیقه 78 به ثمر رسوندن
اتوئو توی این بازی یه پاس گل هم داد و کلا عملکرد خیلی خوبی داشت
دروازه بان کاردیف هم ظاهرا زیاد سوتی داده!
شورله هم که توی پست قبلی این همه ازش تعریف کردم کلا جزو 18 تا هم نبود :دی
با این برد به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به لیورپول در رده دوم قرار گرفتیم و آرسنال هم با بردی مشابه چلسی ، فعلا صدر جدول رو ول نمی کنه
هایلایت یکی بذاره لطفا
تبریک بابت برد :n12:
ترکیب رو هم یکی بگه لطفا
shakerifar
19-10-2013, 20:36
فقط گل کاردیف رو ببینین خیلی باحاله
یکی از کاندیدا های مفت ترین گل ساله:n02:
خود بازیکن کاردیف باورش نمی شد
گل اسکار هم قشنگ بود هرچند در کل دروازه بان کاردیف خیلی سوتی داده
arashsard
19-10-2013, 21:53
تبریک به دوستان .... از اون برگشتای مورینویی داشتیمااا :n02: من که با گوشیم با سرعت مزخرف gprs چک میکردم نتیجه رو ....وقتی عقب بودیم مطمئن بودم تیم برمیگرده اما زیادی برگشت :n02: همون بازیکنایی که میدونستیم زیر نظر مورینیو پیشرفت میکنن دارن پیشرفت میکنن .. اسکار و هازارد ...
آرسنال فعلا صدر جدول رو ول نمی کنهول میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی مجبوره ول کنه ... مورینیو کبیر برگشته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هایلایت یکی بذاره لطفا
ا
خلاصه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
king of the kings
20-10-2013, 07:21
ول میکنه :n02: یعنی مجبوره ول کنه ... مورینیو کبیر برگشته ... :n16:
داداش مگه الکیه آرسن ونگر کبیر تر از مورینیو هست که :n02:
تازه هنور چند تا بازیکن های اصلیمون مصدومن .
امسال جام برا ماست :n20:
arashsard
20-10-2013, 11:29
داداش مگه الکیه آرسن ونگر کبیر تر از مورینیو هست که :n02:
تازه هنور چند تا بازیکن های اصلیمون مصدومن .
امسال جام برا ماست :n20:
با احترام به تیم بزرگ آرسنال و مربی بزرگش .... خودم بعد از چلسی توو جزیره آرسنال رو دوست دارم ... چون به قول شاه غلام با مشتی جک و جوون میاد اینجور بازی میکنه ... آرسنال همیشه مورد تحسین من بوده و تیم واقعا خاصی هست ... آرسن ونگ و یورگن کبوپ هم مربیای هستن که دوسشون دارم اما واقعا مورینیو چیز دیگه هست ... مطمئنا آرسنال در مقطع مهم فصل امتیاز از دست میده :n16:
---------------
شنیدم توو طول بازی مورینیو رفته کنار تماشاچیا نشسته .. کسی کلیپی از این صحنه داره بزاره ؟؟؟
Abdolreza2012
20-10-2013, 22:12
لمپارد: اسکار انرژی و کیفیتش را به بازی منتقل کرد؛ او کاملا تاثیرگذار بودستاره برزیلی گل سوم و سرنوشت ساز چلسی را در بازی با کاردیف به ثمر رساند تا لمپارد به تمجید از او بپردازد
سایت گل- فرانک لمپارد بازیکن باتجربه چلسی در صحبت هایی به تمجید از تاثیرگذاری اسکار در برد 1-4 تیمش در بازی شنبه شب مقابل کاردیف پرداخت.
در این بازی ابتدا این کاردیف بود که در دقیقه 10 توسط جوردن ماچ در استمفورد بریج به گل رسید ولی ادن آزارد گل تساوی بخش بازی را به ثمر رساند تا نیمه اول 1-1 تمام شود.
اسکار به جای ماتا به میدان آمد و دقایقی بعد ساموئل اتوئو با گلزنی چلسی را پیش انداخت. اسکار گل سوم تیمش را زد و ادن آزارد درفاصله 8 دقیقه تا پایان بازی برای چلسی گلزنی کرد. در پایان این مسابقه لمپارد به تمجید از تاثیرگذاری اسکار 22 ساله در این بازی پرداخت.
او به خبرنگاران گفت:« اسکار آمدو انرژی و کیفیتش را به زمین بازی منتقل کرد. ما به دنبال آن بودیم که از حریف پیشی بگیریم و وقتی گل دوم را زدیم حس کردم که قوی تر شده ایم و بعد به دنبال برد افتادیم و درنهایت هم موفق به پیروزی شدیم. ما می خواهیم تا بالای جدول بمانیم و نمی خواهیم میدان را خالی کنیم. سخت است ولی تیم خوبی در این مسیر داریم.»
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی در جریان این بازی از کنار زمین اخراج شد و در کنفرانس خبری بعد از بازی نیز شرکت نکرد و استیو هلند، دستیار او به جایش در کنفرانس خبری حضور یافت و ناامیدی سرمربی پرتغالی را بازتاب داد.
هلند در صحبت هایی گفت:« ژوزه از وقت کشی های بازی به شدت ناراحت شده بود. از دقیقه اول، بازیکنان تیم حریف زمان زیادی را برای به جریان انداختن هر توپ مرده تلف می کردند. ما محترمانه این موضوع را به داور چهارم و داور بازی گفتیم. آنهامی خواستند روند بازی را متوقف کنند وبه چنین حرکاتی نیاز داشتند. در دقیقه 56 بازی و قبل از آنکه دروازه بان حریف کارت بگیرد، ژوزه بار دیگر خشمش را نشان داد. این گونه وقت کشی های علنی ناامید کننده است. هواداران پول داده اند تابه تماشای یک بازی فوتبال بیایند ولی با وقفه های ایجاد شده، شروع های مجدد خیلی طول می کشید. برای ژوزه ناامید کننده بود که به خاطر این اعتراضات اخراج شود.این درحالی بود که ما برای هرپرتاب تنها 2ثانیه وقت می خواستیم.»
ترکیب تیم
Petr Čech; Ivanovic, Gary J Cahill, JT (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; André Schürrle, Oscar, Eden Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, David Luiz, Bertrand, Mikel, Willian, Juan Mata, Eto'o...
به امید پیروزی
brad pitt
23-10-2013, 00:13
چلسی امشب ترکوند
تبریک
arashsard
23-10-2013, 01:13
منم تبریک میگم ... تورس 2 گل زد ... امیدوارم این روندو ادامه بده ... 2 تا زد حمله کلاس جهانی زدیم ... با وجود بازیکنای سرعتی و تکنیکی مثل هازارد و اسکار و شم گلزنی تورس این فصل میتونیم موفق باشیم ... تفاضل گلمون هم خوب شد و اومدیم صدر جدول :n16:
تبریک میگم عالی کار کردیم و مستحق برد بودیم هایلایت بازی را دیدم تورس واقعا عالی بود ، آزارد و اسکار هم همچنین در دفاع هم عالی بودیم و چک هم روز خوبش بود
هایلایت بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مورينيو: در بازي دفاعي بسيار خوب ظاهر شديم
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس شب گذشته و در پي پيروزي تيمش مقابل شالکه صفر چهار آلمان در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا،عامل موفقيت چلسي را دفاع عالي اين تيم خواند.
چلسي اين بازي را سه بر صفر به سود خود خاتمه داد و به صدر جدول گروه پنجم آمد.
مورينيو در پايان اين بازي گفت: فرناندو تورس بسيار خوب بازي کرد اما همه چيز با دفاع خوب چلسي شروع شد. دروازهبان و مدافعان چلسي موقعيت تيم را تثبيت کردند و همين امر موجب شد توپهاي خوبي در اختيار بازيکنان قرار گيرد و آنها از فضاهاي به وجود آمده استفاده کنند.
فرناندو تورس دو گل از سه گل تيمش را وارد دروازه شالکه صفر چهار کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، مورينيو خاطر نشان کرد: در نيمه اول مشکلات بسياري داشتيم و شالکه صفر چهار در پانزده دقيقه پاياني نيمه اول بر توپ و ميدان سوار بود، اما کمکم اختيار بازي را در دست گرفتيم.
وي افزود: به نظرم لياقت پيروزي را داشتيم.
مربي چلسي گفت: بعد از بازي اول در اين گروه (شکست مقابل بازل سوئيس) در رده آخر بوديم و حالا به صدر جدول آمدهايم. با تجربهاي که دارم، مي گويم که پس از بازي اول خود را در جهنم احساس نميکردم و حالا هم احساس نميکنم در بهشت هستم. ما همچنان به حفظ موقعيت خود در صدر جدول فکر ميکنيم و به هر حال تمام تلاش خود را براي حفظ اين موقعيت به کار خواهيم بست.
ورزش 3
Abdolreza2012
23-10-2013, 18:33
مورینیو: می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، پس از پیروزی 3-0 تیمش مقابل شالکه، فرناندو تورس، مهاجم تیمش را مورد تحسین قرار داد.
این مهاجم اسپانیایی در صدمین دیداری که در ترکیب اصلی آبی های لندن قرار گرفت، دو بار دروازه حریف آلمانی را باز کرد تا تیمش در صدر جدول گروه قرار بگیرد.
در این دیدار مورینیو تورس را در ترکیب اصلی قرار داد و اتوئو را نیمکت نشین کرد و ملی پوش اسپانیایی هم با زدن دو گل، از این فرصت به خوبی استفاده کرد.
مورینیو به اسکای اسپورت گفت:" اتوئو در دیدار قبلی خوب کار کرد و امشب هم فرناندو همین طور بود. ترجیح می دهم بگویم مهاجمانی داریم که برای تیم کار می کنند و می توانند گل های زیادی به ثمر برسانند. فرناندو، ساموئل و دمبا با از کیفیت لازم برای بازی کردن در کنار هم برخوردارند.
تورس بسیار سخت کوش است. او بازیکنی نیست که پشت مبلغی که برایش هزینه شده، پنهان شود. او از زمانی که به اینجا آمد، دوران خوبی نداشت اما او همیشه حرفه ای گری اش را حفظ کرد و از زمانی که من اینجا هستم، همیشه رویکردی مثبت داشت.
گاهی اوقات خیلی خوب بازی نمی کند اما همیشه به سختی تلاش می کند."
چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد.
" بعد از بازی اول به بازیکنان گفتم گندی که زدید را باید پاک کنید. ما به بهترین شکل این کار را انجام دادیم. دو دیدار خارج از خانه، شش امتیاز و صدر گروه. ما اکنون دو دیدار خانگی پیاپی خواهیم داشت. ما از شانس خوبی برای صعود برخورداریم و می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/10/23/4353373/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85?ICID=HP_HN_1)
vahidgame
23-10-2013, 21:14
برد خوبی مقابل نماینده آلمان بودش :دی
گل های دوم و سوم واقعا قشنگ بود و از اون ضد حمله های مخصوص رو زدیم
تورس هم واقعا عالی بود و اگه همه بازی ها در این حد باشه خبر خیلی خوبیه
تیم چند بازیه توی فاز هجومی داره خیلی خوب کار می کنه و بازیکنا کم کم دارن خودشون رو نشون میدن
اگه توی دفاع هم بهتر بشیم می تونیم حتی به قهرمانی لیگ قهرمانان هم به طور جدی فکر کنیم
+
در مورد اون سه هافبک هجومی هم که قبلا زیاد صحبت کردیم هم به نظرم مورینیو به طور چرخشی از این همه ستاره استفاده می کنه ولی فکر کنم برای ترکیب اصلی یه جورایی بیشتر نظرش روی هازارد ، اسکار و شورله باشه
مورينيو به دنبال خريد ديگو کاستا
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي باشگاه چلسي درنظر دارد تا مهاجمي ارزشمند و تراز اول را در بازار نقل و انتقالات زمستاني به خدمت بگيرد تا بتواند در رقابت هاي ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا موفق ظاهر شود.
تا به اينجاي کار فرناندو تورس، ساموئل اتوئو و دمبا با نتوانسته اند توقعات آقاي خاص را برآورده سازند و او در نظر دارد تا مهاجم جديدي را به استمفورد بريج بياورد. البته او مي داند که در صورت انجام اين انتقال کاستا قادر به همراهي تيمش در ليگ قهرمانان اروپا نخواهد بود؛ چرا که دراين فصل با پيراهن اتلتيکو دراين رقابتها حضور يافته.
روزنامه ميرر در گزارشي به اين نکته اشاره کرده که ديگو کاستا، مهاجم برزيلي الاصل باشگاه اتلتيکو مادريد هدف اصلي آقاي خاص براي بازار زمستاني است. هدفي که دستيابي به آن چندان هم آسان نيست؛ چرا که مبلغ ذکر شده در بند جدايي زودهنگام کاستا 38 ميليون يورو است. . البته بايد اين را در نظر داشت که روملو لوکاکو هم در تابستان آينده و بعد از اتمام قرارداد قرضي اش با اورتون به استمفورد بريج بازخواهد گشت و دراين ميان فرناندو تورس مي تواند به عنوان بخشي از مبلغ خريد ديگو کاستا بوده و به اتلتيکومادريد بازگردد.
کاستا در تابستان گذشته در آستانه انتقال به ليگ برتر بود ولي سران اتلتيکو پيشنهاد 25 ميليون يورويي ليورپول را قبول نکردند و او در اسپانيا ماندگار شد.
به گزارش گل
جريمه 8 هزار پوندي براي مورينيو
اتحاديه فوتبال انگليس ژوزه مورينيو را به دليل رفتارش در بازي با کارديف با پرداخت 8 هزار پوند جريمه محکوم کرد.
چلسي در هفته هشتم ليگ برتر موفق شد کارديف را با نتيجه 4 بر يک شکست دهد. ژوزه مورينيو سرمربي چلسي در اين ديدار به دليل اعتراض به داور مسابقه اخراج شد تا از روي سکوها نظارهگر پيروزي بازيکنان تيمش باشد.
اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه خود آورده است با توجه به اعتراف ژوزه مورينيو به نقض قوانين يوفا ، او از همراهي تيمش محروم نخواهد شد و فقط با جريمه روبرو خواهد شد.
سرمربي چلسي پسي از بازي با شالکه در ليگ قهرمانان اروپا که با برتري 3 بر صفر تيمش به پايان رسيد، درباره اتفاقات بازي با کارديف گفت : هر چه داور بازي در گزارشش نوشته باشد درست است. البته من پرخاشگر و حمله کننده نبودم. من فقط با تصميم او مخالف بودم. من اين جريمه را ميپذيرم.
چلسي يکشنبه هفته آينده در هفته نهم ليگ برتر انگليس در خانه به ديدار منچسترسيتي خواهد رفت.
به گزارش ايسنا
arashsard
27-10-2013, 14:42
خب رسیدیم به گربه سیاهمون .... اما آمار موورینیو توو زمین خودی توو لیگ خارق العادس ... موو بر بدن آدم سیخ مینه ... توو بدترین حالت ممکن مساوی کنیم ... اما احساس میکنم بازیو میبریم.... الان مورینیو تیم رو خوب جمع و جور کرده ...
---------- تورس یا اتووئو ---------
--اسکار ---هازارد -----شورله-----
---------------------لمپارد---------
---رامیرس------------------------
--ایوا----تری یا کیهیل--لوییز--کول
---------------چک----------------
این ترکیب خوب میتونه باشه....
بازی چلسی- منچستر سیتی پخش مستقیم نمیشه؟
arashsard
27-10-2013, 20:00
بازی چلسی- منچستر سیتی پخش مستقیم نمیشه؟
..کشا اومدن از دو شبکه پخش مستقیم وزنه برداری میکنن ... آخه یکی نیست به این الاقا بگه خب شما که دارین شبکه 3 وزنه برداری پخش میکنین دیگه شبکه ورزش چرا دارین پخش میکنین ... یعنی دریغ از یه اپسیلون مغز توو کله اینا ...
Abdolreza2012
27-10-2013, 20:06
مثله اینکه دقیقه ی 33 چلسی یه گل زده و 1 بر 0 جلو هست
گل رو هم آندره شورله زده
اون از مسخره بازی صدا و سیما، اینم از خراب تر کردنِ سرعتِ خرابِ اینترنت دم بازی... واقعا امروز از اینکه بخت باهام یار بود و در این دنیای به این پهنی، زرتی وسط این انسان های نخستین چشم به دنیا گشودم احساس شادی و سرزندگی بهم دست داد
بازی یک یک تموم شد، خدا رو شکر حداقل رو گرفتیم
ویرایش: مث اینکه دم آخری تورس یه گل زده و لذت پیروزی شیرین توی خونه رو فراهم کرده واسمون، خدا بیامرزه امواتشو:n02:
aluminum
27-10-2013, 21:29
گل دوم چلسی end نامردی بود:n02:
دقیقه 90 روی اشتباه هارت و مدافع سیتی النینو گل برتری را زد و 2-1 بازی را بردیم:n02:
تبریک میگم بازی را از دقیقه 70 دیدم بیشتر توپ و میدان دست چلسی بود و در نهایت روی اشتباه حریف و فرصت طلبی تورس بازی حساس را بردیم
خوشحالی مورینیو بعد از گل جالب بود و دست ندادن پلگرینی آخر بازی هم جالب بود
چک هم چندتا سیو خوب داشت اما روی گل مقصر بود
الان برنامه ی شبکه ورزش چی هست که بازی رو نمیذاره؟
وزنه برداری که تموم شده:|
عجب بازی باحالی بود :n02:
آخرش ناستاسیچ بود یا زابالتا ؟ تیر خلاصو زد :n08:
چند وقتی بود نبرده بودیم این سیتیزن ها رو .. ولی با مورینیو غیر ممکن ها , ممکن میشه :n20:
پ.ن : راستی شبکه ورزش بازی رو با تاخیر پخش میکنه امشب ... از ساعت 22:15 به بعد منتظر باشید :n06:
خوب بازی رو با گل دقایق پایان تورس بردیم. تبریک می گم. بازی رو ندیدم و از livescore دنبال می کردم. فقط امیدوارم صدا و سیما بیشتر به بازی های مهمی مثل این بازی اهمیت بده و پخشِ زنده کنه.
آخرش ناستاسیچ بود یا زابالتا ؟ تیر خلاصو زد :n08:
ناستاسیچ:n08:
ناستاسیچ:n08:
جو هارت فحشو کشیده بود بهش :n08:
راستی این وسط یه نکته ای ذکر نشد که من اشاره میکنم
هاوارد وب مطابق معمول قضاوتش فوق العاده ضعیف بود . یه پنالتی برامون نگرفت طی چند نوبت هم خاوی گارسیا رو باید اخراج میکرد که نکرد و آخر پیگرینی روش کم شد و تعویضش کرد :n09:
SA3EDLORD
27-10-2013, 21:59
قضیه امضاتون چیه اقای 30vil? فتوشاپه یا واقعیه؟ :دی
Reza31001
27-10-2013, 22:03
برد خوبی بود
این تورسه؟! یه گل، یه پاس گل جلوی سیتی؟ داشتیم؟ً نه واقعا داشتیم؟! :n19:
پ.ن : راستی شبکه ورزش بازی رو با تاخیر پخش میکنه امشب ... از ساعت 22:15 به بعد منتظر باشید
دیگه وقتی نتیجه رو میدونی لطفی نداره خو
منهای پست 366 وقتی وزنه برداری تموم شد و خبری از بازی نبود حقیقتا موندم چه واژه ای شایسته نثار به دست اندرکاران سیماست:n21:
غلبه چلسي بر سيتي با گل دقايقپاياني تورس
تيم فوتبال چلسي با گل دقايق پاياني مهاجم اسپانيايي خود در ديداري خانگي به برتري رسيد.
از هفته نهم ليگ برتر انگليس چهار ديدار برگزار شد که در مهمترين مسابقه تيم فوتبال چلسي در ورزشگاه خانگي خود استمفوردبريج ميزبان منچستر سيتي بود که اين ديدار در نهايت با نتيجه 2 بر يک به سود چلسي خاتمه يافت.
به گزارش فارس، آندره شورله در دقيقه 33 براي ميزبان گلزني کرد و در ادامه آگوئرو در دقيقه 49 نتيجه را به تساوي کشاند.
اما در حالي که بازي تا دقيقه 90 يک بر يک مساوي پيش ميرفت فرناندو تورس مهاجم اسپانيايي اين تيم موفق شد چلسي را 2 بر يک پيش اندازد.
چلسي با اين برد 20 امتيازي شد و در رده دوم قرار گرفت و منچستر سيتي نيز در امتياز 16 باقي ماند.
قضیه امضاتون چیه اقای 30vil? فتوشاپه یا واقعیه؟ :دی
واقعیته دوست عزیز :n02:
تقریبا 7 سال پیش در یک بازی
پیتر چک و کودچینی هر دو در یک مسابقه آسیب دیدند و JT میره تو دروازه و خیلی هم عالی دروازه بانی میکنه گل هم نمیخوره
arashsard
27-10-2013, 22:15
برد خوبی بود
این تورسه؟! یه گل، یه پاس گل جلوی سیتی؟ داشتیم؟ً نه واقعا داشتیم؟! :n19:
یه شوت خیلی توپ هز زد که خورد به تیرک .... البته قبلش یه حرکت انفجاری کرد ... البته یه موقعیت خیلی توپ تک به تک هم اوایل بازی خراب کرد... اما میشه گفت ستاره زمن بود ...
اینقدر که از برد سیتی خوشحالم از برد یونایتد خوشحال نمیشم .. خیلی دیگه پر روو شده بود ... :n02:
خوشحالی مورینیو هم خیلی توپ بود ... اقای خاص دیگه ....
اگه تورس اینجوری پیش بره حقوقشو 2 برابر کنن :n08:
shaparak13
28-10-2013, 10:09
چرا به تورش میکن النینو؟؟!:n01: به خاطر بیبی فیس بودنشه؟؟:n12: تچکر:n11::n11::n13:
تورس: شايسته پيروزي بوديم
مهاجم اسپانيايي چلسي تيمش را شايسته پيروزي برابر منچسترسيتي دانست.
فرناندو تورس در ديدار برابر منچسترسيتي شب خوبي را پشت سر گذاشت. او يک پاس گل داد و يک گل هم به ثمر رساند تا چلسي سه امتياز حساس را به دست آورد.
مهاجم اسپانيايي چلسي از بازي درخشانش برابر منچسترسيتي خوشحال است. او به شبکه "اسکاي اسپورت" گفت: وقتي در ديدار برابر تيمي بزرگ به پيروزي ميرسي احساس خوبي به تو دست ميدهد. ما تيم بزرگي همچون منچسترسيتي را از پيشرو برداشتيم. طبيعي است که غرق در شادي باشيم. نتيجه عادلانهاي رقم خورد. چلسي بايد پيروز اين ميدان ميشد. تساوي يک بر يک نتيجه عادلانهاي نبود؛ چرا که در بيشتر دقايق بازي توپ و ميدان در اختيار داشتيم. در نيمه اول فرصتهاي زيادي را بر روي دروازه حريف خلق کرديم اما نتوانستيم از آنها استفاده کنيم.
او افزود: خوشحالم که در نهايت اين چلسي بود که سه امتياز حساس اين ديدار را به دست آورد. اين نخستين پيروزي چلسي برابر يکي از مدعيان عنوان قهرماني بود. از نتيجه و عملکرد تيم کاملا راضي هستم. چلسي رفتهرفته در حال بهتر شدن است و اين مايه خوشحالي است.
چلسي با پيروزي برابر منچسترسيتي 20 امتيازي شد و در همان رده دوم جدول رده بندي باقي ماند تا اختلاف دو امتيازي اين تيم با آرسنال صدرنشين همچنان حفظ شود.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B3%D8%AA%D9%87_%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%88%D8%B2% D9%8A_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%8A%D9%85)
Abdolreza2012
28-10-2013, 18:54
brad pitt
28-10-2013, 21:00
بازی فردا با آرسنال چه ساعتی هست ؟
پخش میشود از شبکه ی ورزش ؟
vahidgame
28-10-2013, 21:18
برد خیلی خوبی بود مقابل سیتی
تجربه نشون داده این گل های دقیقه 90 توی قهرمانی تیم ها خیلی تاثیر داره :دی
جالبه روی گل فقط ناستاسیچ مقصر نبود و جو هارت هم مقصر بود که جلو اومد وگرنه توپ به دستش می رسید!
تورس واقعا ستاره بازی بود و نشون داده که خیلی آماده ست و همین جوری پیش بره به روزای اوجش نزدیک میشه ولی باید چند تا بازی دیگه هم صبر کرد دید باز این روند رو ادامه میده یا نه
بازی فردا با آرسنال چه ساعتی هست ؟
پخش میشود از شبکه ی ورزش ؟
به وقت ما میشه 23:15
اون ساعت قاعدتا باید یا از شبکه سه یا ورزش پخش بشه
مگر اینکه مثلا دوباره بخوان همزمان وزنه برداری پخش کنن! :دی
واقعا بازی سختیه
ولی احتمالا هر دو تیم از همه مهره هاشون استفاده نمی کنن
ترکیب اصلی تو زمین نیست ، بازی رو هم مثل اینکه اینا نشون میدن:n02:
Schwarzer; Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand; Mikel, Essien (c); De Bruyne, Mata, Willian; Eto'o.
تبریک دوستان، برد شیرینی بود:n20:به امید موفقیتای بیشتر با مورینیو:n20:
چقدرم کاپشن آبی بهش میاد:n02:
brad pitt
30-10-2013, 01:11
بسیار برد عالی ای بود
تنها رقیب ما امسال بایرن در فینال لیگ قهرمانان هست
ویلیان + اسین . میکل خیلی خوب بودند و صد البته خوان ماتا
arashsard
31-10-2013, 11:37
تبریک دوستان ... بازی رو کامل دیدم .... این تیم دوم بود ؟؟؟ :n04: عالی بودن .. مخصوصا یکی دو هایی که اسین توو متنش بود .. پاس های تک ضرب عالی .... ضرب آهنگ خوب ... جلو صدر نشین جزیره اینجوری بازی کردیم ... همه بازیکنا خوب بازی کردن ...
vahidgame
31-10-2013, 17:34
اون قدر مهره داریم که تیم دوممون هم خیلی قدرتمنده
مخصوصا توی خط هافبک که ماتا ، ویلیان ، دی بروین ، اسین و میکل جزو نیمکت نشینان هستن!
بازی با آرسنال رو دیدم تیم خیلی خوب بود و بازیکنا که کمتر بهشون بازی رسیده بود خیلی پرانگیزه بودن
آدم واقعا حسرت می خوره می بینه بازیکنی با کیفیت ماتا خیلی از بازی ها روی نیمکت می شینه!
ترکیب آرسنال هم یه جورایی نصف و نیمه بود و اگه از ابتدا با ترکیب اصلی بازی می کرد شاید یکمی به مشکل می خوردیم
ولی در کل اگه دو تیم آماده رو داشته باشیم و این بازیکنا که بازی با آرسنال بازی کردن این انگیزه رو داشته باشن که توی بازی های مهمتر هم می تونن حتی فیکس باشن ، می تونیم توی جام های مختلف موفق باشیم
تورس و اتوئو هم نماییشون نسبت به قبل بهتر شده و اگه اینجوری ادامه بدن دیگه شاید نیم فصل به خرید بازیکنایی مثل دیگو کاستا نیاز نداشته باشیم و این دو دیگه در این حد هستن
ولی اگه لواندوفسکی رو بگیریم باز بهتر از نگرفتنشه :دی
ماتا: چلسي ميتواند هر تيمي را شکست دهد
خوان ماتا بازيکن باتجربه و اسپانيايي چلسي معتقد است که چلسي ثابت کرده که مي تواند در طول اين فصل هرتيمي را شکست دهد. آنها سه شنبه شب موفق شدند در رقابتهاي کپيتال وان کاپ، آرسنال را شکست داده و به دور بعدي صعود کنند.
شاگردان ژوزه مورينيو اخيرا مقابل منچسترسيتي و آرسنال به پيروزي رسيدند و ماتا براين باور است که اين بردها اثباتي بر توانايي تيمش براي رسيدن به جامهاي قهرماني است.
ماتا در صحبت هايي گفت:« هفته خيلي مهمي بود. شکست دادن منچسترسيتي و آرسنال ثابت کرد که ما آماده ايم تا مقابل هر تيمي بازي کرده و آنها را شکست دهيم. البته خيلي زود است که بخواهيم راجع به جام هاي قهرماني صحبت کنيم.»
ستاره اسپانيايي اين روزها هيجان زيادي دارد تا با سبک بازي تيم مورينيو تطبيق يافته و بيش از پيش براي تيمش به ميدان برود. او در نه بازي چلسي در رقابتهاي ليگ برتر تنهادر 4 بازي روانه ميدان شده و هنوز نتوانسته در يک بازي کامل براي چلسي به ميدان برود.
ماتا در بازي روز سه شنبه چلسي مقابل آرسنال در کپيتال وان گلي تماشايي را به ثمر رساند و اعلام کرده که برايش مهم نيست که زمان کمي براي بازي کردن در اختيارش قرار مي گيرد و مي داند که سيستم چرخشي درتيمش اعمال مي شود و از زمان حضور درترکيب تيم لذت مي برد.
ماتا در ادامه به تاک سپورت گفت:«من در چلسي راضي و خوشحالم. من هميشه حمايت و محبت هواداران را حس کرده ام و در هر بازي و در خيابان هم از آنها محبت مي گيرم و مورد لطفشان قرار مي گيرم. من تلاش مي کنم تا براي آنها بازي کنم. براي آنها گلزني کنم و به خاطر آنها همه را دوست داشته باشم و آنها را شاد کنم.ما حمايت خوبي داريم»
ماتا ادامه داد:« مي خواهم تا جاي ممکن بازي کنم ولي اگر مي خواهي به جام قهرماني برسي بايد 24 يا 25 بازيکن داشته باشي که آماده بازي باشند. هرکسي مي تواند در هر ديداري به ميدان برود. من هميشه با بهترين ها تمرين مي کنم و تلاش مي کنم که کارم را به بهترين نحو ممکن انجام دهم. بايد براي هر بازي در اوج باشم و همين کار را هم انجام مي دهم.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%8A_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9% 86%D8%AF_%D9%87%D8%B1_%D8%AA%D9%8A%D9%85%D9%8A_%D8 %B1%D8%A7_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA_%D8%AF%D9%87%D8 %AF)
بعد از بازی چلسی و آرسنال، اوزیل برای نشون دادن قدردانی خودش از مورینیو در طول دوران حضورشون در رئال، پیراهنش رو به مورینیو داد!
ندیدم دوستان اشاره ای به این موضوع بکنن:
shaparak13
01-11-2013, 01:00
هم اوزیل هم مورینیو چهرههای مورد علاقه من هستن
شاید به دلیل اینکه توی رئال بودن ولی کلا انسانهای برجسته و موفقی هستن.
مخصوصا مورینیو که به نظرم سمبل یه آدم موفقه که از مترجمی به بهترین درجات فوتبال رسید:n16::n12:
vahidgame
02-11-2013, 18:19
چه الکی الکی امتیازای خارج از خونه رو از دست میدیم
ظاهرا تیمایی که مقابل چلسی بازی می کنن بهترین بازیشون بازی مقابل چلسیه!
این بازی حق چلسی باخت نبود و اگه بازیکنا دقت می کردن برنده هم می تونستیم بشیم
شاید مورینیو یکمی زود تعویض کرد و همون ماتا و تورس بودن بهتر از ویلیان و اتوئو بودش
اون 20 دقیقه آخر هم کلی موقعیت مسلم گلزنی رو از دست دادیم
امیدوارم دیگه همچین امتیازایی رو راحت از دست ندیم
الان که فعلا مقابل تیمای بزرگ بهتر از تیمای کوچیک نتیجه گرفتیم!
نیمه اول بد نبود ولی نیمه دوم واقغا افتضاح بودیم.اامیدوارم مورینیو یه فکری به حال این خط دفاع بکنه
brad pitt
02-11-2013, 20:51
نیمه اول بد نبود ولی نیمه دوم واقغا افتضاح بودیم.اامیدوارم مورینیو یه فکری به حال این خط دفاع بکنه
دفاع ؟؟
دفاع و دروازه بان خوب هستند
گل نزنی گل میخوری
باید به فکر فینیشینگه مهاجمین باشه
اتوئو خوب موقعیت میسازه اما اون تمام کنندگیه قبل و نداره
الان هافبکامون هازارد و ماتا و اسکار بیشتر دارن گل میزنند
تورس هم که بنظر من همیشه یه بازیکن سینوس وار بوده
ما به یکی مشابه دروگبا نیاز داریم . زلاتان . کاوانی . بالوتلی
که از حداقل حداکثر بسازه
تا در 3-4 جام پیش رو سربلند باشیم
بازی را ندیدم نمیتونم اظهارنظر کنم اما امتیاز حساسی را از دست دادیم...
مورينيو: چلسي سزاوار شکست بود
سرمربي چلسي بر اين باور است که با فرستادن 11 بازيکن اشتباه به زمين کاري کرده که تيمش سزاوار شکست باشد.
چلسي هفته دهم ليگ برتر انگليس را با نتيجه دو بر صفر در زمين نيوکاسل باخت.
يوان گوفران 68 و لويچ رمي 89 براي کلاغها گل زدند تا دومين شکست تيم ژوزه مورينيو در اين فصل رقم بخورد. اين نتيجه موجب نشد تا چلسي رتبه دوم خود را از دست بدهد. اين تيم هنوز هم با 20 امتياز و به دليل شکست ليورپول مقابل آرسنال رتبه دوم خود را حفظ کرده است. از سوي ديگر نيوکاسل با 14 امتياز خود را به رتبه نهم رساند.
اين نتيجه در حالي رقم خورد که چلسي نيمه نخست را خيلي خوب سپري کرد. جان تري توپ را به تير دروازه حريف کوبيد و يک توپ نيز از روي خط دروازه برگشت داده شد اما طلسم نتيجههاي ضعيف مورينيو در سنت جيمز پارک بار ديگر ادامه يافت. اين مربي پرتغالي از چهار حضور خود در شمال انگليس تنها دو امتياز با خود به لندن برده است.
مورينيو در مورد اين ديدار گفت: چه با توپ و چه در حرکتهاي بدون توپ خيلي بد بوديم. زماني که توپ را در اختيار داشتيم نتوانستيم به اندازهاي که لازم است در حملهها عملکرد خوبي داشته باشيم. سزاوار شکست خوردن بوديم. نميتوانم بگويم نيوکاسل شايسته پيروزي در اين ديدار بود اما بدون شک ما سزاوار شکست بوديم. فکر ميکنم تمامي 11 بازيکني که در ترکيب تيم قرار داده بودم اشتباه بود. البته ميدانم در حال اغراق کردن هستم اما اين حس را در هر ديداري که شکست ميخورم دارم. 45 دقيقه مقابل نيوکاسل درست مانند يک ديدار دوستانه رفتار کرديم. نخستين حرکتي که انجام داديم زماني بود که آنها گل نخست خود را به ما زدند.
شکست چلسي در حالي رقم خورد که اين تيم نيمه نخست را خيلي خوب بازي کرد.
مورينيو در اين خصوص به BT Sport گفت: نمايش بدي در نيمه نخست نداشتيم. فضاي زيادي در اختيارمان بود اما هوشمندانه عمل نکرديم. احساس ميکنم در دفاع خوب بوديم اما تصور ميکنم اين ديدار به شکلي بود که ما منتظر گلزني آنها بوديم و آنها نيز منتظر بودند ما گل بزنيم.
به گزارش فارس
arashsard
03-11-2013, 14:08
تازه با کلی ویراژ دادن تونستم 20 دیقه آخر بازی رو ببینم ... رسیدم دیدم 1 بر صفر عقبیم .... توو اون 20 دیقه توپ و میدون دستمون بود ... 2 3 تا موقعیت خوب داشتیم اما بنظرم واسه برد اصلا کافی نبود ... گزارشگر هم هی میگفت مورینیو توو تعویض اشتباه کرده ... من که نفهمیدم کیو جای کی آورده که گیر داده بود ... در کل خیلی شکست سنگین و ناراحت کننده ای بود ... بعد از اون همه برد پیاپی شکست واقعا تلخه ...
لیگ خیلی خیلی سخت شده ... دیگه حتی مورینیو هم نمیتونه 7 8 تا برد پیاپی بیاره ... :n03:
به نظر من اگه بازی 23 دسامبر با آرسنال رو ما ببریم میتونیم یه گوشه چشمی به قهرمانی داشته باشیم، اگه آرسنال ببره که دیگه ثابت کرده جام مال خودشه
آرسنال واقعا داره خوب کار میکنه و مطمئنن به این راحتیا کوتاه بیا نیست
arashsard
04-11-2013, 02:11
به نظر من اگه بازی 23 دسامبر با آرسنال رو ما ببریم میتونیم یه گوشه چشمی به قهرمانی داشته باشیم، اگه آرسنال ببره که دیگه ثابت کرده جام مال خودشه
آرسنال واقعا داره خوب کار میکنه و مطمئنن به این راحتیا کوتاه بیا نیست
ولی به نظر من آرسنال کم میاره .... لیورپول هم همینطور ... رقیبای اصلی ما تیم های شهر منچستره ...
Abdolreza2012
04-11-2013, 14:36
ولی به نظر من آرسنال کم میاره .... لیورپول هم همینطور ... رقیبای اصلی ما تیم های شهر منچستره ...
به نظر منم شاید لیورپول کم بیاره ، چون بعد چند سال دباره داره اوج میگیره
ولی آرسنال تو این چند سال روند یکسانی داشته و با اضافه شدن چند بازیکن خوب به تیم بهتر شده
به نظرم همینجوری ادامه بدن
البته هیچ چیزی غیرممکن نیست
منم موافقم، آرسنال هم مثل ما خط هافبکی خوبی داره، در کنار اون مهاجماشونم از مهاجمای ما گلزن ترن
پس احتمال اینکه ما طی فصل کم بیاریم بیشتره تا اونا
arashsard
04-11-2013, 22:01
اینقدر توو سال های اخیر دیدیم که آرسنال توو مقاطع مهم فصل امتیاز زیادی از دست میده که همش فکر میکنم آرسنال کم میاره ... ولی خدایی اواخر فصل همیشه خوب میشه ... باید ببینیم توو بازی های مهم و فشرده ژانویه چی کار میکنه .... من که ترجیح میدم اگه خدایی نکرده یه وقتی ما قهرمان نشدیم یکی دیگه از تیم های لندنی ( آرسنال یا تاتنهام ) قهرمان شن ...
vahidgame
04-11-2013, 22:13
آرسنال واقعا تیم خیلی خوب و قابل احترامیه و با اینکه تیم رقیب و همشهریه ولی من این تیم رو دوس دارم
اگه خدای نکرده یه وقت چلسی قهرمان نشد من دوس دارم آرسنال قهرمان بشه
ولی در هر صورت چلسی از نظر مهره یکمی از آرسنال بهتره و به خصوص از لحاظ نیمکت وضعیت بهتری داره و اگه در طول فصل به طور درست از این مهره ها استفاده بشه قهرمانی در دسترسه
امتیاز آرسنال اینه که الان آماده تره و امتیاز ها رو از همون اول خوب جمع کرده
خوب شالکه را 3-0 بردیم و در مجموع 6 گل به این تیم زدیم و گلی هم نخوردیم
2 گل از اتوئو میتونه نوید بخش روزهای خوبش باشه گل اولش هم خیلی جالب بود:n02:
خوشحالی بعد از گل دمبا با هم از صحنه های دیدنی این مسابقه بود
arashsard
07-11-2013, 13:56
تبریک به دوستان .... 99% صعود کردیم ... فقط مونده روو کاغذ ... شالکه هم افت کرده خیلی ... البته نباید از بازی خوب بچه ها گذشت .. مخصوصا ویلیان و اتوئو .. بقیه هم خوب بودم ...
با این وضعیت امسال هیچی نمیشیم.سیستم دفاعی داغونه ومثل اب خوردن گل میخوریم.
هرچند جوجه رو آخر فصل میشمرن! ولی تا آخر فصل برسه و فرضا اول هم بشیم بچه ها ما رو تا مرز سکته رسوندن
فاصلمونم که کم کم داریم با صدر زیاد میکنیم، خوبه باز شانس باهامون بود و یه امتیاز مرده رو زنده کردیم
arashsard
10-11-2013, 12:15
خب وست بروم غول کش ما رو هم خفت گیر کرد ... با هم خیلی با زرنگی پنالتی گرفت ... تا دید یارو نازش کرد خودش رو انداخت زمین ... ولی خب شکست ناپزیری موو تو زمین خودی باقی موند... خیلی سخت شده لیگ برتر ... ولی خدا کنه امروز بازی منچستر و آرسنال مساوی شه .... امتیاز دادن توو زمین خودی خیلی ناراحت کنندس ... ولی باید امیدوار بود ...
Abdolreza2012
10-11-2013, 13:40
مورینیو: پنالتی درست بود در دقیقه 95 دیدار امشب، در حالی که وست بروم 2-1 پیش بود، مارینر برخورد استفن رید با رامیرس را پنالتی اعلام کرد
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، از تصمیم آندره مارینر، داور دیدار امشب تیمش مقابل وست بروم، در اعلام یک ضربه پنالتی به سود آبی ها در آخرین دقایق بازی، دفاع کرد و این پنالتی را درست دانست.
در دقیقه 95 دیدار امشب، در حالی که وست بروم 2-1 پیش بود، مارینر برخورد استفن رید با رامیرس را پنالتی اعلام کرد؛ در حالی که تصاویر آهسته برخوردی بسیار جزئی بین آنها را نشان می داد.
این پنالتی کمک کرد تا چلسی از این دیدار خانگی به یک امتیاز برسد و مورینیو معتقد است که این نتیجه عادلانه بود:" بله، ما شایسته تساوی بودیم. در نیمه اول، بازیکنان وست بروم از خط وسط زمین عبور نکردند.
ما موقعیت زیادی ایجاد نکردیم زیرا آنها خیلی خیلی خوب دفاعی می کردند اما ما تنها تیمی بودیم که به دنبال گل زدن بودیم؛ ما تلاش می کردیم تا نیمه اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
در نیمه دوم با 1-0 شدن بازی، ما فضای بیشتری داشتیم و موقعیت های خوبی به دست آوردیم. آنها گل جالبی به ثمر رساندند اما گل دوم، اشتباه داور بود.داور چهارم به من گفت حق با توست، این یک اشتباه بزرگ بود.
بعد از آن واکنش ما عالی بود. واکنش ما می توانست به 3-1 شدن نتیجه موجب شود اما ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم و یک موقعیت خیلی خوب را ازدست دادیم.
ما هر کاری می توانستیم انجام دادیم و پنالتی در لحظه ای فرا رسید که پذیرفتن آن برای تیم حریف دشواری بود زیرا آنها فکر می کنند برنده شده اند. اما پنالتی، پنالتی است؛ چه دقیقه یک و چه دقیقه 94. این صحنه، بی تردید یک پنالتی بود."
Sepehr SS
10-11-2013, 14:13
چلسی امستا نهایتا بتونه capital one cup رو ببره. با این ترکیب های مزخرفی که این مربیه می چینه، انتظار قهرمانی لیگ توهمی بیش نیست. لمپارد ماموت 35 ساله همیشه بازی میکنه، تری 33 ساله همیشه ثابته، آزپیلی کوئتا که دفاع راسته میزاره دفاع چپ، ایوانوویچ دفاع وسط رو میزاره راست و مهمترین مورد هم که بازی ندادن به بهترین بازیکن چلسی یعنی ماتا. میاد اسکار رو که هافبک وسطه میزاره پشت مهاجم که به ماتا بازی نده و لج ماتا رو در بیاره، ولی یکی نیست بهش بگه که آخرش خودت ضرر میکنی که آبراموویچ میندازتت بیرون. داشتن ماتا آرزوی هر تیمیه ولی این عقده ای، میخواد بیرون کنه ماتا رو. کوین دی بروین هم نیم فصل میره، داوید لوییز هم بعید نیست بره، یکی در میون به لوییز و کیهیل بازی میده ولی تری همیشه هست.
چلسی امستا نهایتا بتونه capital one cup رو ببره. با این ترکیب های مزخرفی که این مربیه می چینه، انتظار قهرمانی لیگ توهمی بیش نیست. لمپارد ماموت 35 ساله همیشه بازی میکنه، تری 33 ساله همیشه ثابته، آزپیلی کوئتا که دفاع راسته میزاره دفاع چپ، ایوانوویچ دفاع وسط رو میزاره راست و مهمترین مورد هم که بازی ندادن به بهترین بازیکن چلسی یعنی ماتا. میاد اسکار رو که هافبک وسطه میزاره پشت مهاجم که به ماتا بازی نده و لج ماتا رو در بیاره، ولی یکی نیست بهش بگه که آخرش خودت ضرر میکنی که آبراموویچ میندازتت بیرون. داشتن ماتا آرزوی هر تیمیه ولی این عقده ای، میخواد بیرون کنه ماتا رو. کوین دی بروین هم نیم فصل میره، داوید لوییز هم بعید نیست بره، یکی در میون به لوییز و کیهیل بازی میده ولی تری همیشه هست.
دوست عزیز چرا انقدر تند میری؟ هنوز خیلی مونده تا پایان فصل! مورینیو یکی از بهترین مربیان جهانه، نباید انقدر ازش بد بگی. همچنین لمپارد و تری جزء اسطوره های باشگاه هستن و این جور حرف زدن در موردشون درست نیست. درسته که تیم نتونسته در دو بازی اخیر نتایج خوبی کسب کنه اما این افت موقتیه. بردن تیم هایی مثل آرسنال و من سیتی کار هر تیمی نیست! مورینیو کار خودشو خوب بلده. فقط باید بهش یکمی فرصت داده بشه که مطمئنم آبراموویچ این فرصت رو بهش میده.
shaparak13
11-11-2013, 01:03
مورينيو: پنالتي چلسي هيچ مشکلي نداشت
سرمربي تيم فوتبال چلسي پس از تساوي برابر وست برومويچ در ليگ برتر انگليس همچنان رکورد بي شکستي در بازي هاي خانگي در اين فصل را حفظ کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، ژوزه مورينيو گفت :« پنالتي ما مشکلي نداشت و من دو يا سه بار صحنه را نگاه کردم و کاملا درست بود.البته قبل از اينکه گل دوم تيم وست بروم به ثمر برسد ، داور يک ضربه آزاد را به سود ما اعلام نکرد.ما در اواخر اين بازي بخت هاي زيادي را از دست داديم و يک پنالتي گرفتيم.هميشه پذيرفتن اين مساله دشوار است که تيم ما بايد برنده مي شد .»
منبع: ورزش3
arashsard
11-11-2013, 02:05
خب بقیه غول ها هم خوب شکست خوردن .. تاتنهام و سیتی ... ارسنال هم باخت ... منچستر به 1 امتیازیمون رسید ... خیلی فصل پیچیده ای شده .... ولی بازم میگم شانس 1 قهرمانی خودمون هستیم....
دوست عزیز چرا انقدر تند میری؟ هنوز خیلی مونده تا پایان فصل! مورینیو یکی از بهترین مربیان جهانه، نباید انقدر ازش بد بگی. همچنین لمپارد و تری جزء اسطوره های باشگاه هستن و این جور حرف زدن در موردشون درست نیست. درسته که تیم نتونسته در دو بازی اخیر نتایج خوبی کسب کنه اما این افت موقتیه. بردن تیم هایی مثل آرسنال و من سیتی کار هر تیمی نیست! مورینیو کار خودشو خوب بلده. فقط باید بهش یکمی فرصت داده بشه که مطمئنم آبراموویچ این فرصت رو بهش میده.
به قول خود جوزه، نیم فصل به کسی جام نمیدن:n02:
ما امید داریم به بچه ها، همشون مهره های خوبین
Sepehr SS
11-11-2013, 10:17
یعنی هر کی اسطوره باشه، حضورش تو ترکیب اصلی تضمین شدست صرف نظر از سن و آمادگیشون؟!!! پس بریم جان فرانکو زولا رو هم برگردونیم و مهاجم اصلی تبم بشه چون اسطوره باشگاهه!
همین دیروز ساندرلند رده نوزدهمی چهار امتیازی منچستر سیتی رو برد، تازه گل دوم چلسی به سیتی هم که یادت نرفته چجوری بود پس بردن سیتی کار خاصی نبوده. بازی با آرسنال هم که تو capital one cup بود که هیچ اهمیتی نداره، مهم اینه که کدوم تیم تو لیگ بالاتره.
تا وقتی اسکار جای ماتا بازی کنه، اوضاع تیم بهتر نمیشه که هیچ، بدتر هم میشه. اسکار جای لمپارد باید بازی کنه، ماتا هم جلوش باشه. باید ببینیم مورینیو چه موقعی دست از این بچه بازیهاش بر میداره و بهترین بازیکنا رو بازی میده، اگه هم این کارو نکنه هم که بعید میدونم آبراموویچ تا آخر فصل هم صبر کنه و مرخص میکنه مورینیو رو.
یعنی هر کی اسطوره باشه، حضورش تو ترکیب اصلی تضمین شدست صرف نظر از سن و آمادگیشون؟!!! پس بریم جان فرانکو زولا رو هم برگردونیم و مهاجم اصلی تبم بشه چون اسطوره باشگاهه!
همین دیروز ساندرلند رده نوزدهمی چهار امتیازی منچستر سیتی رو برد، تازه گل دوم چلسی به سیتی هم که یادت نرفته چجوری بود پس بردن سیتی کار خاصی نبوده. بازی با آرسنال هم که تو capital one cup بود که هیچ اهمیتی نداره، مهم اینه که کدوم تیم تو لیگ بالاتره.
تا وقتی اسکار جای ماتا بازی کنه، اوضاع تیم بهتر نمیشه که هیچ، بدتر هم میشه. اسکار جای لمپارد باید بازی کنه، ماتا هم جلوش باشه. باید ببینیم مورینیو چه موقعی دست از این بچه بازیهاش بر میداره و بهترین بازیکنا رو بازی میده، اگه هم این کارو نکنه هم که بعید میدونم آبراموویچ تا آخر فصل هم صبر کنه و مرخص میکنه مورینیو رو.
دوست عزیز، من نمی خوام تاپیک رو به بیراهه بکشم و باعث ایجاد تنش بشم. ولی شما مطمئنی طرفدار چلسی هستی؟ من نمیگم جان فرانکو زولا یا جیمی هاسلبنک رو بیاریم جای لمپارد یا تورس (!)، من میگم باید قدر چنین بازیکن هایی رو بدونیم. همین بازیکن ها مواقعی که چلسی به درد سر افتاده بود به داد چلسی رسیده بودن! گل های لمپارد به لیورپول رو تو تساوی معروف لیگ قهرمانان یادت رفته؟ در مورد تری، من به شخصه تری رو در حال حاضر با این شرایط خیلی بهتر از لوییز و ایوانوویچ میدونم. همین سوتی لوییز موقع گل دوم نیوکاسل به چلسی یادت رفته؟ در مورد گل دوم چلسی به من سیتی، به نظر من این گل شانسی نبود و تورس از اشتباه حریف بهترین استفاده رو کرد و گل زد که نشان از زرنگی تورسه. آیا مشکل شما اینه که چرا اسکار جای ماتا بازی میکنه؟ حتماً مورینیو یه چیزی مثل نداشتن روحیه ی مناسب یا نداشتن آمادگی از ماتا تو تمرین ها دیده که بهش بازی نمیده. مورینیو مربی نیست که بیاد منافع شخصی خودشو به آینده و سرنوشت تیمش ترجیح بده. اگه بود مطمئن باش به چنین جایگاهی در مربی گری نمی رسید. دیگه حرفی ندارم. قضاوت با دوستان.
mohammad varaste
11-11-2013, 16:01
بازی بعدیمون :
هفته دوازدهم لیگ برتر جزیره
وستهام -چلسی
شنبه 2 آذر
ساعت:5 عصر
Boleyn Ground (آپتون پارک)
مورينيو به دنبال معاوضه تورس با فالکائو
سرمربي چلسي به دنبال فرستادن فرناندو تورس به موناکو و آوردن فالکائو به تيم خود است.
نشريه ساندي اکسپرس از تمايل ژوزه مورينيو براي معاوضه فرناندو تورس با رادامل فالکائو خبر داده است.
تورس که در ترکيب چلسي فراز و نشيب زيادي داشته، مهاجم مورد علاقه آقاي خاص به شمار نميرود. به همين دليل مورينيو ميخواهد مهاجم اسپانيا را به فروش رسانده و فالکائو 52 ميليون پوندي را به استمفورد بريج بياورد. در اين رابطه تماسهايي هم با نماينده قانوني فالکائو گرفته شده است.
سرمربي فصل گذشته رئال مادريد که پيشتر هم علاقه خود را به شيوه بازي فالکائو اعلام کرده بود آماده است تا تحت هر شرايط و قيمتي که شده اين بازيکن کلمبيايي را به تيم خود ببرد و در ازا تورس را به موناکو بفرستد. اين موضوع ممکن است کلوديو رانيري، سرمربي کنوني موناکو که پيشتر هدايت چلسي را هم به دست داشته را به انجام اين کار اغوا کند.
به نقل از فارس
Sepehr SS
23-11-2013, 11:24
آخه مگه موناکو مغز خر خورده که فالکائو رو با تورس معاوضه کنه؟!!!! تورس نهایتا 10 میلیون پوند فروش بره، تازه اگه تیمی حاضر باشه بخرتش.
مورينيو: چلسي مهمتر از بازي پرتغال بود
سرمربي تيم چلسي اعتراف کرد بازي تيم ملي کشورش و سوئد در پليآف انتخابي جام جهاني براي او اهميت چنداني نداشته و به همين دليل آن بازي را تماشا نکرده است.
ژوزه مورينيو در يک کنفرانس خبري در آستانه ديدار تيمش و وستهام در ليگ برتر انگليس اعتراف کرد تمايلي به تماشاي ديدار حساس تيمهاي ملي پرتغال و سوئد در دور برگشت از مرحله پليآف انتخابي جام جهاني 2014 نداشته و کارش در چلسي را به آن ارجح دانسته است.
تيم ملي پرتغال سهشنبه شب در يک بازي بسيار حساس و جذاب در خانه سوئد با هت تريک کريستيانو رونالدو با نتيجه 3 بر 2 ميزبان خود را شکست داد و راهي جام جهاني شد. مورينيو در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره اين بازي گفت: من بازي را نديدم، چون وضعيت بازيکنانم مهمتر بود و دغدغه آنها را داشتم.
مورينيو با کم اهميت جلوه دادن صعود تيم ملي کشورش به جام جهاني افزود: پرتغال کاري را انجام داد که بايد در مرحله گروهي انجام ميداد و آن صعود به مرحله نهايي بود. پرتغال کيفيت لازم براي حضور در جام جهاني را دارد پس صعود اين تيم به اين رقابتها اتفاق حيرتآوري نيست.
آقاي خاص درباره عملکرد کريستيانو رونالدو در بازي پرتغال و سوئد نيز واکنش خونسردانهاي نشان داد. وي خاطرنشان کرد: رونالدو همان کاري را کرد که از برترين بازيکن تيم ملي پرتغال انتظار ميرود: ايجاد تفاوت در روند بازي.
به نقل از تسنيم
Sepehr SS
23-11-2013, 21:15
لوکاکو امروز جلوی لیورپول عالی بود، اونوقت مورینیو رفته اتوئو پیرمرد رو آورده. عشقی که این به پیرمردها داره، واقعا تنفر آوره.
Reza31001
23-11-2013, 21:29
اینا واقعا پاچه خواری کی رو میکنن؟
بعد عمری اومدم بازی چلسی رو ببینم بازی زنده رو قطع میکنه سرود میذاره:n21:
اعصاب نمیذارن واسه آدم
قهرمان شدن دمشون گرم شبکه 3 داره جشن میگیره به شما چه خوب؟
گلزنی لمپارد اونم دو گل لذت برد رو دو چندان کرد، تبریک دوستان
اینا واقعا پاچه خواری کی رو میکنن؟
بعد عمری اومدم بازی چلسی رو ببینم بازی زنده رو قطع میکنه سرود میذاره:n21:
اعصاب نمیذارن واسه آدم
قهرمان شدن دمشون گرم شبکه 3 داره جشن میگیره به شما چه خوب؟
دارن از قانون بقا استفاده میکنن:n02:
vahidgame
24-11-2013, 00:08
بازی خوبی بود و چلسی خیلی موقعیت داشت
با اینکه کارشناس های شبکه ورزش اصرار به سیستم 3-3-4 داشتن ولی چلسی با همون سیستم 1-3-2-4 بازی می کرد و رمیرس هم مثل سابق هافبک راست بود که فکر می کنم این ترکیب به خصوص برای بعضی بازی های خارج از خونه و سخت شاید مناسب باشه ولی خب باعث میشه مثلا مثلث شورله ، ماتا ، ویلیان رو نیمکت باشن که در نوع خودش جالبه!
توی این بازی لمپارد ظاهرا مقابل تیم سابقش انگیزه بالایی داشت و خیلی خوب بازی کرد
همین طور اسکار که کلا توی حملات چلسی نقش خیلی زیادی داره و مثل همیشه عالی بود و میشه گفت بهترین بازیکن چلسی تا اینجای فصل بوده
لوئیز هم فکر کنم مصدومه که روی نیمکت هم کلا نبود! ولی در هر صورت احساس می کنم مورینیو زیاد بهش اعتقاد نداره که اگه درست باشه این زیاد جالب نیست چون لوئیز جزو دفاع وسط های خاص فوتبال دنیاست و بهتره از بین تری و کیهیل یه بازیکن به عنوان زوج اون انتخاب بشه
ماتای بدبخت هم که دیگه کم کم داره مثل نصری میشه که به خاطر نیمکت نشینی سوژه ترول های فوتبالی شده بود!
ولی خلاصه تیم خوب داره کار می کنه و فقط امیدوارم به حاشیه نره
+
واقعا فیلیپ لام رو هم می خوایم یا گزارشگر برای خودش می گفت؟!
تمومه دیگه یه دفاع راست و یه مهاجم نوک می خوایم که نیم فصل با خرید لام و فالکائو حل میشه و اینا هم به همین راحتی ها میان :دی
Sepehr SS
24-11-2013, 01:00
واقعا خنده داره که با وجود بازیکنایی مثل ماتا، ویلیان، شورله و دی بروین، مورینیو با 3 هافبک دفاعی جلوی یه تیم ضعیف بازی میکنه. آخه یکی نیست به این بگه تو که تیمت مهاجم نداره، دفاع راست درست حسابی نداره، برای چی رفتی ویلیان رو خریدی آخه؟!!!!!!!
ماتا، دی بروین، دمبا با و لوییز تو نیم فصل رفتنی هستن. نیمکت نشینی ماتا واقعا مضحکه.
Abdolreza2012
26-11-2013, 19:50
مورینیو: کچل کردم اما جرات نداشتم به خانه بروم
آقای خاص که یکی از خوش تیپ ترین مربیان دنیا هم هست، چند روز قبل ناگهان تصمیم به "فیس آو" گرفت و به همین خاطر با ماشین ریش تراش فرناندو تورس، موهایش را کوتاه کرد.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، امشب با یک شکل و شمایل جدید، از کنار زمین تیمش را هدایت می کند.
آقای خاص که یکی از خوش تیپ ترین مربیان دنیا هم هست، چند روز قبل ناگهان تصمیم به "فیس آو" گرفت و به همین خاطر با ماشین ریش تراش فرناندو تورس، موهایش را کوتاه کرد.
البته چون می دانست تصمیم غیرمنتظره اش ممکن است با واکنش همسرش روبرو شود، ابتدا یک عکس از خود برای او فرستاد تا اجازه رفتن به خانه را پیدا کند.
او به خبرنگاران گفت:" قبل از رفتن به خانه، یک عکس برای همسرم فرستادم، تا ببینم می توانم به خانه بروم یا نه.
خودم موهایم را کوتاه کردم. از تورس خواستم تا ماشینش را به من بدهد و خودم جلوی آینه، موهایم را زدم.
خیلی خوب و راحت است. چند ماه دیگر، بار دیگر موهایم بلند می شود. هر کسی نمی تواند این کار را بکند."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انگلستان/2013/11/26/4433498/مورینیو-کچل-کردم-اما-جرات-نداشتم-به-خانه-بروم)
باز هم به بازل باختیم فصل قبل با اون تیم و اون مربی خیلی راحتبازل را تو 2 بازی برده بودیم اما این فصل ...!
کلا تیم در این دیدار سرحال نبود و غیر از چک که چندتا سیو عالی داشد بقیه تو زمین سردرگم بودند
تقریبا صعودمون قطعیه اما تو ابن گروه ساده نباید امتیاز چلسی با ادعای قهرمانی 9 باشه نوسانات تیم زیاده امیدوارم در آینده شاهد چلسی مقتدر تری باشیم
Sepehr SS
27-11-2013, 09:54
وافعا این مورینیو، معلوم نیست داره چیکار میکنه. اومده میگه بازیکن ها خسته بودن که باختن. آخه یکی نیست به این بگه که این همه بازیکن داره چلسی تو مجبوری همه بازیها لمپارد و اتوئو و ایوانویچ رو بزاری تو زمین؟!!! ماتا، شورله، دی بروین، اسین، اشلی کول، دمبا با همشون آماده بودن برای این بازی چون جلوی وستهام بازی نکرده بودن ولی باز اومده لمپارد رو میزاره. لمپارد واقعا سرعت تیم رو کاملا میگیره، اصلا این چه سیستم مسخره ایه که میزاره،این همه وینگر داره تیم این اومده هافبک اضافه میکنه. ماتا رو هم که کلا نیمکت نشین محض کرده، هازارد هم اصلا در حد فصل قبل نبوده امسال. ماتا دیگه رفتنش صد در صده، مورینیو داره نابود میکنه چلسی رو.
arashsard
27-11-2013, 14:58
تیم اصلا خوب نبود .. بدترین بازی فصل چلسی بود ... بازل خیلی با انگیزه اومده بود ... 2 3 برابر ما دوییدن ... اما شک نکنید این یه بازی استثنا بود و توو بازی های بعدی چلسی با قدرت چند برابر ادامه میده ...
Reza31001
29-11-2013, 23:54
برنامه نود، نظر سنجی یا نظر عادل؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه شب گذشته باز هم شاهد بی مهری شبکه سوم سیما به تیم چلسی و هوادارانش بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، شب گذشته در برنامه پر مخاطب نود که از شبکه سوم سیما پخش شد مسابقه اس ام اسی بی سابقه ای را اجرا کرد، مسابقه ای که تا به شب گذشته درخصوص مسائل فوتبال داخلی بود و هیچگاه وارد مسائل خیلی تخصصی برنامه نمی شود.در مسابقه دیشب 9 گزینه برای انتخاب شده بود که 8 تای آنها نام تیمهای شناخته شده ای بود و دیگر گزینه برای سایر تیمها در نظر گرفته شده بود که احتمالا چلسی هم جزوی از آن دسته می شد. این هشت گزینه، تیمهای آرسنال، بارسلونا، بایرن مونیخ، رئال مادرید، لیورپول، منچستر یونایتد، میلان و یوونتوس بود. در میان این هشت تیم تیمهایی هستند که مطمئنا در بین هشت تیم نهایی نمی توانند جای گیرند. وباید این سوال را از حامیان برنامه های نود و فوتبال 120 که فردوسی پور نقش مستقیم و پرقدرتی دارد پرسید که لیورپول و یوونتوس چرا بین هشت تیم پر طرفدار در ایران باید باشند؟ آیا تیم هایی چون اینترمیلان، چلسی هوادار بیشتری ندارند؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آیا مسئولان انتخابی برنامه های ورزشی که با توجه به محدود بودن و بی کیفیت بودن دیگر برنامه های، فردوسی پور تهیه کنندگی تمامی آنها را بر عهده دارد، نمی دانند؟ آیا فردوسی پور که همیشه سعی در شفاف سازی و رک بودن با مردم را دارد، یا حداقل تظاهر به این کار می کند نمی داند تیم محبوبش شاید تعداد طرفدارانش با تیمی چون فیورنتینا در ایران یکی باشد؟ آیا او هم می ترسد نام چلسی را ببرد؟ و یا شاید مطالعه کافی برای شناخت هواداران را کسی انجام نداده باشد. شاید در پاسخ سوال ما گفته شود که رای سایر تیم ها نشان دهنده آمار پائین هواداران چلسی باشد، اما از هواداران چلسی توقع داشته اند که در جواب بی احترامی آنها، پای در راه تجاری آنها بگذاریم؟متاسفانه بعد از آنکه در بخش اخبار نامی از چلسی و حتی لیگ برتر برده نمی شود، هیچ کار جدید را در برنامه نود ندیدیم که از چلسی چشم پوشی کنند.ما هم قصد نداریم در این خصوص بیشتر بپردازیم چرا که بیشتر وقت گذاشتن برای برنامه ای که توسط کسانی اجرا می شود که ادعای حرفه ای بودن دارند و در باطن همانند سوژه هایی که از آنها انتقاد می کنند پر از اشکال و اشتباه هستند بی فایده خواهد بود چرا که محبوبیت ظاهری آنها را دیواری است بر اشتباهات تهیه کننده و کارشناسان آن. اما اینکه چطور از چلسی به راحتی چشم پوشی می کنند و نام تیمهایی چون ییونتوس ، لیورپول و حتی آرسنال را جایگزین می کنند. شاید این نشان از بی سوادی عده ای در لباس معلمی باشد.حضور هشت ساله کانون رسمی هواداران چلسی در ایران می تواند سندی باشد بر طرفداران پر تعداد چلسی.برای اثبات ادعایمان، بد نیست نگاهی بیاندازیم به آمار های کانون های هواداری که می توان آنها را نمادی از هواداران ایرانی باشگاه ها دانست.لذا برای مقایسه آمار ها، ساده ترین راه را انتخاب کردیم تا ادعای ثابت شده هواداران بی شمار چلسی را بار دیگر ثابت کنیم.ساده ترین و واضح ترین روش را می توانیم پیج های کانون های هواداران باشگاه های انتخابی با کانون رسمی هواداران چلسی مقایسه کنیم تا به قول تمامی مجریان عزیز که این روزها دوست دارند از این جمله استفاده کنند، قضاوت را به شما می سپاریم.
گزینه های انتخابی نود:
آرسنال – 7400
بارسلونا – 33000
بایرن مونیخ – 9500
رئال مادرید – 52100
لیورپول – 6700
منچستر یونایتد – 41000
آث میلان – 17000
یوونتوس – 3400
صفحه کانون هواداران چلسی - 17000
با آمار بالا می توان پی برد که هواداران آرسنال، لیورپول و یوونتوس تعداد چندانی ندارند تا بتوانند خود را بالا تر از چلسی بدانند، مسئله ای که بارها ثابت شده است و برگزار کنندگان برنامه های تلویزیونی باید اطلاعات خود را در خصوص فوتبال دوستان بروزرسانی کنند. امیدواریم دوستان همچون گذشته فعالیت خود را در راستای مسائل مربوط به فوتبال داخلی ادامه دهند تا با اطلاعات نا کافی خود شعور فوتبال خارجی دوستان را به بازی نگیرند.
پ ن: متن که کپی سایت کانون هوادارن بود
حالا چلسی رو از قلم انداخته فکر نکنم دلیل بشه که عادل رو آنتی چلسی بنامیم (اشاره کاملا مستقیم به طرفداران سرخابی!)
من که به نشونه اعتراض رای ندادم:n02:
پ ن2: فکر میکنم من یو که بحثی نداشت آرسنالم این فصل اوج گرفته و لیورپولم که نوستالژی 2005 رو داشتن دیگه دیدن بیشتر از جزیره بذارن بعضیا ناراحت میشن:n09:
vahidgame
01-12-2013, 22:15
خب تونستیم سه امتیاز ارزشمند رو مقابل تیم خیلی خوب ساتمپتون بدست بیاریم
اول بازی عجیب شروع شد و حدودا ثانیه 15 گل خوردیم روی اشتباه عجیب اسین که یه پاس عمقی زیبا رو به رودریگوئز داد :n04:
ولی نیمه دوم مورینیو با تعویض هایی که کرد و کلا تاکتیکی که پیش گرفته بود تونست نیمه مربی ها رو ببره و چلسی سه تا گل زد
توی این بازی دمبابا واقعا عالی بود و گلی هم که زد خیلی زیبا بود
کلا از تورس آماده تره و می تونه از ابتدا هم بازی کنه
نکته جالب این بازی چهارصدمین بازی تری توی لیگ برتر بودش که برای اون با گل همراه بود
با این سه امتیاز به رده دوم صعود کردیم و یه جورایی فعلا کورس قهرمانی بین دو تیم لندنیه و باید دید در ادامه چی میشه
چهارشنبه هم با ساندرلند خارج از خونه بازی داریم
برنامه نود، نظر سنجی یا نظر عادل؟
عادل رو من خیلی دوس دارم ولی بعضی از نظرسنجی های 90 مثل همین زیاد جالب نیست
این نظرسنجی عادل فکر کنم بیشتر به خاطر این بود که اسمی از لیورپول هم توی برنامه اون اورده باشه :دی
دیگه همه می دونن که الان طرفدارای چلسی خیلی زیاد شدن و حتی از این لحاظ می تونه جزو 5 تا تیم پرطرفدار هم باشه و اصلا هیج جوره قابل قبول نیست 9 گزینه انتخاب کنی و اسم چلسی نباشه!
لازم نیست راه دوری بریم همین فروم خودمون رو نگاه کنیم این تاپیک از لحاظ تعداد صفحه و مهمتر تعداد بازدید فکر می کنم در رده چهارم قرار داره...
بازی رو بردیم:دی
خیلی بازی درگیرانه ای بود و واقعا نفس گیر
نیمه اول خیلی خوب نبودیم ولی نیمه دوم با تعویض اسین و اسکار که سر حال نبود و اومدن با و لمپارد تیم حجومی شد و بازی رو خیلی خوب تو دست گرفتن
ماتا خیلی خوب بود
امیدوارم مو به با و ماتا شانسای بیشتری بده
دمبا با انگیزش واقعا قابل تحسین بود:n12:
مورينيو: اسين معتاد نيست تا او را مجازات کنم
سرمربي چلسي از پيروزي برابر ساوتهمپتون در هفته سيزدهم ليگ جزيره راضي است. او گفت اسين معتاد نيست تا او را مجازات کند.
چلسي در هفته سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر انگليس در حالي که در نيمه نخست با يک گل برابر ساوتهمپتون عقب بود در نيمه دوم به خود آمد و سه گل به ثمر رساند تا سه امتياز اين ديدار را به دست آورد و اختلافش را با آرسنال در صدر جدول ردهبندي حفظ کند.
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي آبيپوشان از عملکرد تيمش در اين ديدار راضي است. او در نشست خبري بعد از بازي گفت: عوض کردن شکست با پيروزي در اين ديدار نشان ميدهد که بازيکنان با فلسفه و افکار من سازگار شدهاند. بايد بگويم بعضي از بازيکنان که با فلسفه و انديشه مربيگري من آشنا نبودند الان خود را سازگار کردهاند. آنها بايد ارزش پيراهن چلسي را بدانند. چلسي رفته رفته دارد به شرايط آمادگي خود ميرسد. نبايد اصلا اين تيم را از دسامبر از تيمهاي صدرنشين جدول جدا کرد. در اين ماه بازيهاي بسيار حساسي پيشرو داريم و بايد از آنها نهايت استفاده را ببريم.
چلسي در نيمه دوم با فرستادن دمبا با به ميدان به کلي متحول شد و بارها و بارها دروازه حريف را تهديد کرد. اين بازيکن ساحل عاجي نمايش بسيار خوبي در اين ديدار داشت و گل سوم چلسي را هم به ثمر رساند. مورينيو به ستايش دمبا با پرداخت و گفت: دمبا با بازي خوبي را به نمايش گذاشت و سهم زيادي در اين پيروزي ما داشت. در نيمه دوم سبک بازي خود را به 2-4-4 تغيير داديم و به يکباره بازي تغيير کرد. ساوتهمپتون انتظار تغيير سبک بازي را از ما نداشت. خوشحالم که در اين ديدار به پيروزي رسيديم و سه امتياز حساس را به دست آورديم.
چلسي در ديدار برابر ساوتهمپتون در همان ثانيههاي نخست روي اشتباه بچگانه اسين دروازه خود را باز شده ديد. مورينيو درباره اين بازيکن خود گفت: همه اشتباه ميکنند. مهاجم فرصت از دست ميدهد، دروازبان اشتباه ميکند و هافبکها خوب پاس نميدهند. اين در فوتبال طبيعي است. اسين اشتباه کرد اما در نيمه اول بازي خوبي را به نمايش گذاشت و سهم بسزايي در ثبات تيم در نيمه اول داشت اما او يک کارت زرد دريافت کرده بود و به همين خاطر در نيمه دوم ترجيح دادم او را تعويض کنم و تيم را هجوميتر کنم. اسين، اسين است. او بازيکن متعصب چلسي است. هيچ مشکلي وجود ندارد چرا که تمام بازيکنان اشتباه ميکنند. اسين معتاد نيست تا او را مجازات کنم.
چلسي با پيروزي برابر ساوتهمپتون 27 امتيازي شد و به رده دوم جدول ردهبندي صعود کرد. شاگردان مورينيو در هفته چهاردهم ليگ برتر انگليس چهارشنبه شب در ورزشگاه ساندرلند به ميدان ميرود.
varzesh3
Sepehr SS
02-12-2013, 11:12
ماتا دیشب عالی بود. پاس گلی که به تری داد رو اسکار تو خواب هم نمی تونه بده. ماتا باید همیشه نود دقیقه بازی کنه، فوق العادست ماتا. دمبا با هم حقشه چند بازی از اول بازی کنه، تو دقایق کمی که این فصل بازی کرده، خیلی خوب بوده.
arashsard
03-12-2013, 11:28
این هم یه جامعه آماری از کسایی که واقعا فوتبالی هستن ....دیگه این گویای همه چیز هست .... تیم هایی که گذاشته درسته اما حتما باید اینتر و چلسی رو اضافه میکرد ...
------------
اما درباره بازی جز 1 دیقه اول کلا سوار بازی بودیم .... من که واقعا به این تیم خیلی امیدوارم .. اما احساس میکنم منچستر سیتی از هر تیم دیگه ای میتونه خطرناکتر باشه ...
پرطرفدارترين تيمهاي فوتبال جهان انتخاب شدند
منچستريونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدارترين تيمهاي جهان قرار گرفته است.
هواداران امروزه نقش زيادي در موفقيت تيمهاي خود دارند طوري که خيلي از باشگاه ها شماره 12 خود را به خاطر هواداران خود بايگاني کردند. تيمهاي اروپايي به لطف فوتبال حرفهاي در اين قاره توانستند در سال هاي اخير هواداران زيادي در سراسر جهان جذب کنند.
سايت teendigest در گزارشي 10 باشگاه پرطرفدار فوتبال جهان را اعلام کرد که در اين فهرست منچستريونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدار ترين تيم هاي جهان قرار دارند.
در زير با 10 باشگاه پرطرفدار جهان آشنا ميشويم البته يادآور ميشود تعداد هواداران تيمها تخميني است و بر مبناي تعداد هواداران در شبکههاي اجتماعي است.
1- منچستريونايتد (354 ميليون هوادار)
منچستريونايتد پرطرفدار ترين تيم جهان است. کسي که بيش از همه باعث شده است منچستريونايتد به اين جايگاه دست يابد، سر آلکس فرگوسن است که در طول حضور خود در اين تيم توانست با افتخارات زياد خود اين تيم را به جايگاه بزرگي برساند. آنها موفق ترين تيم بريتانيايي تاريخ هستند. تخمين زده ميشود منچستر يونايتد 354 ميليون هوادار داشته باشد.
2- بارسلونا (270 ميليون هوادار)
بارسلونا با ورزشگاه بزرگ خو در رده دوم پرطرفدار ترين تيمهاي فوتبال جهان است. قطعا حضور بازيکنان بزرگي در طول دهه اخير از جمله روماريو ، رونالدو، رونالدينيو ، ريوالدو و ليونل مسي مهمترين عامل براي داشتن اين تعداد هوادار در سطح جهان است.
3- رئالمادريد (174 ميليون هوادار)
رئال مادريد برترين باشگاه قرن بيستم در رده سوم پرطرفدارترين تيمهاي جهان قرار دارد. رئالمادريد باشگاه ويژه اي است که افتخارات گسترده اي که در طول تاريخ کسب کرده است آنها را در بين باشگاههاي ديگر متمايز کرده است.حضور ستارگاني مثل ديويد بکام ، رائول و کريستيانو رونالدو تاثير زيادي در اين موفقيت داشته است.
4- چلسي (135 ميليون هوادار)
چلسي لندن تيم پرهواداري است که در رده چهارم قرار گرفته است. چلسي در طول دهه گذشته به افتخارات ريز و درشت زيادي در فوتبال جهان دست يافته است که باعث شده است هواداران اين تيم چه در شرق آسيا و چه در نقاط ديگر حس بهتري نسبت به تيمشان داشته باشند. چلسي در شبکه هاي اجتماعي هواداران زيادي دارد و به نظر ميرسد 135 ميليون هوادار دارد.
5- آرسنال (113 ميليون هوادار)
آرسنال ديگر تيم لندني است که در رده پنجم قرار گرفته است. توپچي ها به اين مشهور هستند که هواداران پرشوري در سراسر جهان دارند. آنها هميشه حامي تيمشان بودند حتي اگر مدت ها به قهرماني نرسند. تخمين زده شده است آرسنال 113 ميليون هوادار دارد.
6- ميلان (99 ميليون هوادار)
ميلان در حالي با 99 ميليون هوادار در رده ششم قرار گرفته است که نسبت به اينتر رقيب ديرينه خود بيش از 50 ميليون هوادار دارد. اين تيم محبوب در ايتاليا در دهه 90 توانست با ستارگان بزرگ خوو هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کنند. ميلان تاکنون 7 بار در ليگ قهرمانان اروپا موفق شده است به قهرماني برسد.
7- ليورپول (71 ميليون هوادار)
ليورپول بزرگ با هواداران تيفوسي خود در رده هفتم قرار گرفته است. تاريخ غني ميلان در دهه 70 باعث شده است ليورپول هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کند. هنوز فوتبالدوستان شور و شوق ليورپوليها را در فينال استامبول از ياد نبردند که بازي 3- صفر باخته برابر ميلان را به تساوي 3-3 تبديل کرد و در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد. تخمين زده شده است ليورپول 71 ميليون هوادار در سراسر جهان دارد.
8- اينتر (49 ميليون هوادار)
اينتر يکي از تيمهاي شناخته شده در جهان است که در رده هشتم قرار گرفته است. اينتر تيمي پرافتخار است که 30 جام بزرگ کسب کرده است که 18 قهرماني آن در ليگ بوده است. تخمين زده شده است اينتر 49 ميليون هوادار داشته باشد.
9- بايرنمونيخ (24 ميليون هوادار)
بايرنمونيخ قهرمان آلمان و ليگ قهرمانان اروپا در رده نهم قرار گرفته است. هواداران فوتبال آلمان جزو متعصب ترين هواداران فوتبال در جهان هستند. آنها موفق ترين تيم در فوتبال آلمان هستند.
10- يوونتوس (20 ميليون هوادار)
يوونتوس با داشتن 20 ميليون هوادار در رده دهم فهرست پرهوادارترين تيمهاي فوتبال جهان قرار گرفته است . آنها باشگاهي پرافتخار در فوتبال اروپا هستند. بيانکونري در تاريخ 110 ساله خود افتخارات زيادي کسب کرده است که باعث شده است اين تيم به پرافتخارترين تيم ايتاليايي تبديل شود.
به گزارش ايسنا
پ . ن : قابل توجه ناعادل فردوسی پور:n02:
خوب در یک بازی زیبا تونستیم ساندرلند را 4-3 شکست بدیم
خلاصه بازی را دیدم واقعا بازی جذاب و دیدنی بود ، چلسی کم کم داره موتورش روشن میشه و اون بازی زیبا و پرگلی که انتظار داشتیم را به نمایش میگذاره
هازارد و ماتا خیلی عالی کار کردند گل سوم روی یک کار گروهی عالی به ثمر رسید و بسیار زیبا بود
از نظر دفاعی تیم مشکل داره و اکثر توپهای برگشتی به حریف میرسه که در این د یدار هم خیلی راحت 3 گل خوردیم
در نبود اسکار ، ماتا فیکس شده و خیلی عالی داره کار میکنه
ترکیب تیم چند بازیه که ثابت شده و به نظرم این ثبات تو نتیجه گیری خیلی تاثیر داشه
آرسنال هم فعلا دست بردار صدر نیست اما مطمئنم که در وسط راه آرسنال کم میاره و صدر جدول برای خودمونه :n02:
arashsard
05-12-2013, 11:59
توو فاز هجومی خیلی خوب بودیم و با تعداد نفرات بالا توو فاز هجومی شرکت میکردیم ... کلا هافبک ها دارن جور مهاجما رو میکشن .. خیلی خوبه که هافبک های گلزنی مثل هازارد و فرانکی داریم ...
اما توو فاز دفاع مشکل داریم .. اگه تک تک به دفاع ها نگاه کنیم واقعا هم از نظر فیزیکی و هم از نظر بازی خوب هستن اما 3 تا گل توو شلوغی محوطه جریمه خوردیم ...
بازی مستقیم با آرسنال خیلی مهمه .. مورینیو قاتل آرسنال هست ... مطمئنم اون بازی رو خواهیم برد ... :n16:
Sepehr SS
05-12-2013, 12:35
خدا کنه مصدومیت اسکار طولانی باشه تا ماتا همیشه فیکس باشه.
king of the kings
05-12-2013, 13:02
خدا کنه مصدومیت اسکار طولانی باشه تا ماتا همیشه فیکس باشه.
مصدومیتش طولانی نیست . به احتمال زیاد به بازی بعدی میرسه
Reza31001
05-12-2013, 13:49
آرسنال هم فعلا دست بردار صدر نیست اما مطمئنم که در وسط راه آرسنال کم میاره و صدر جدول برای خودمونه
آرسنال 3 بازی پیاپی با اورتون، من سیتی و چلسی داره
اگه میخواد قهرمان بشه باید از این بازیا سربلند بیاد بیرون
آرسنال 3 بازی پیاپی با اورتون، من سیتی و چلسی داره
اگه میخواد قهرمان بشه باید از این بازیا سربلند بیاد بیرون
ارسنال این فصلم نهایتا سوم میشه.رقابت قهرمانی بین چلسی و من سیتیه.اگه مورینیو بتونه سیستم دفاعی تیمو درست کنه شانس اولیم. دیشبم تو بازی که 3تا گل مفت خوردیم هازارد بهترین بازیشو انجام داد
ارسنال این فصلم نهایتا سوم میشه.رقابت قهرمانی بین چلسی و من سیتیه.اگه مورینیو بتونه سیستم دفاعی تیمو درست کنه شانس اولیم. دیشبم تو بازی که 3تا گل مفت خوردیم هازارد بهترین بازیشو انجام داد
البته بهترین بازی هازارد نبود:دی
تو همه ی بازیا تغریبا بهترین بازیکن تیم و زمینه
دفاع تیم هم خیلی کند هست به نظرم تری تو کارای سریع کم میاره و بیشتر به درد کارای ایستایی میخوره
از لوییز چرا استفاده نمیکنه ؟
Sepehr SS
05-12-2013, 19:15
دفاع تیم واقعا ضعیفه. کیهیل یه مدافع خیلی معمولیه، تری هم سنی ازش گذشته و همیشه نمی تونه عالی باشه. لوییز هم مصدومه گویا ولی اونم تو دفاع آخر زیاد مطمئن نیست. ایوانویچ رو باید بزاره کنار تری دفاع وسط، آزپیلی راست و اشلی کول هم چپ. برای فصل بعد هم صد در صد باید یه مدافع خیلی خوب مثل Mangala از پورتو یا Subotic رو از دورتموند بگیره. دفاع چپ هم باید بگیره، اصلا از اینکه آزپیلی رو میزاره چپ خوشم نمی یاد، دفاع چپ باید چپ پا باشه وگرنه تو کار هجومی هیچ نقشی نداره.
قبل از دفاع باید روی مهاجمامون کار کنیم، به قول دوستان ما تا الان با گلهایی که هازارد و لمپارد زدن خودمونو بالا نگه داشتیم
سوارز تا الان با 9 بازی 13 گل زده، هر سه مهاجم ما توی لیگ روی هم 4 تا بیشتر نزدن
نقل و انتقالات یه مهاجم خوب نگیریم کلامون پس معرکست، مگه اینکه شانس بیاریم و خط هافبکیمون تا آخر فصل همینجوری به گلزنی ادامه بدن
متاسفانه تو روزی که میتونستیم خودمونو از مدعیان جدا کنیم از استوک شکست خوردیم!
بی دقتی های مدافعان و مهاجمان داره کار دستمون میده اینهمه موقعیت گل داشتیم اما 2 گل بیشتر نتونستیم بزنیم
روی گل اول استوک پیتر چک اشتباه کرد و خروج اشتباهی انجام داد گل دومشون هم روی اشتباه داوری فکر میکنم زده شد اما گل سوم دیگه نظری نمیشه در موردش داد و هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیرتش
شورله دیروز خیلی خوب و آماده نشون داد و 2 گل زد و یکی هم به تیر دروازه زد
اما مصدومیت لوییز دست مورینیو را بسته و دائما از زود کیهیل و تری استفاده میکنه که هر دو در چند بازی قبل پراشتباه ظاهر شدند
Sepehr SS
08-12-2013, 13:33
مورینیو حیا کن، چلسی رو رها کن! ما منتظر یورگن کلوپ هستیم!
با این وضعی که تیم بازی میکنه، جزو 4 تا بشه شاهکاره!
مورينيو: چلسي تيمي فيزيکي نيست
سرمربي پرتغالي چلسي پس از شکست شاگردانش برابر استوک سيتي اعتراف کرد آبيپوشان لندن به دردسر افتادهاند و لازم است که پيشرفتي شگرف در اين تيم او به وجود آيد.
چلسي شب گذشته (شنبه) درهفته پانزدهم ليگ برتر انگليس، در خانه استوک سيتي با نتيجه 3 بر 2 تن به شکست داد و به رده سوم جدول سقوط کرد. اين شکست به معناي آن است که فاصله چلسي با صدر جدول به 7 امتياز افزايش پيدا خواهد کرد اگر آرسنال امشب در خانه خود اورتون را شکست دهد.
ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به انتقاد از عملکرد شاگردانش پرداخت و اذعان داشت که آنها به دردسر افتادهاند و غريزه کشندگي خود جلوي دروازه رقبا را از دست دادهاند.
مورينيو اظهار داشت: من آنقدر احساس راحتي نميکنم که به شما بگويم چه حسي درباره اين بازي دارم. ما به دردسر افتادهايم. بعد از 30 دقيقه از شروع بازي ما بايد 3 بر صفر يا 4 بر صفر جلو ميافتاديم اما اينطور نشد. زماني که اينقدر خوب بازي ميکنيد و براي پيدا کردن فضاي حمله کار سختي نداريد، زماني که 3 بازيکن پشت مهاجمان عالي کار ميکنند، بايد کلک حريف را بکنيد اما ما اين کار را نکرديم.
وي افزود: ما در اين ابتداي بازي حيرتآور کار کرديم. خوان ماتا، ادن هازارد و شورله بسيار، بسيار خوب بازي کردند اما ما به اندازه کافي گل نزديم و علاوه بر آن مرتکب اشتباهات دفاعي شديم و گل خورديم. فکر ميکنم تيم ما تيمي است که در هر بازي ميتواند 3 گل بزند. چلسي با توجه به شيوه بازياش بايد از موقعيتهاي که به وجود ميآورد نهايت بهره را ببرد، چون ما يک تيم فيزيکي نيستيم.
آقاي خاص تصريح کرد: چلسي تيمي نيست که شرايط دفاع برابر تيمهاي فيزيکي را داشته باشد و به همين خاطر است که ميگويم وقتي بازي در دست ما است بايد کار حريف را يکسره کنيم.
با وجود اين شکست مورينيو تاکيد کرد که ذهنيت شاگردانش را دوست دارد هرچند عملکرد آنها در دقايق پاياني بازي پايينتر از حد استاندارد بوده است. او خاطرنشان کرد: تيم ميخواهد حمله کند. تيم ميخواهد توپ را در اختيار داشته باشد و حملاتش را آغاز کند. در بخش پاياني بازي اما ما خوب کار نکرديم، چرا که به شيوهاي بازي کرديم که استوک اجازه کنترل بازي را به دست آورد.
به گزارش تسنيم
مورینیو حیا کن، چلسی رو رها کن! ما منتظر یورگن کلوپ هستیم!
با این وضعی که تیم بازی میکنه، جزو 4 تا بشه شاهکاره!
دوست عزیز مورینیو یک استوره واسه باشگاه چلسی به حساب میاد
یه موی گندیده مورینیو به صد تا مربی دیگه میارزه
:n12:
Sepehr SS
08-12-2013, 16:30
دوست عزیز مورینیو یک استوره واسه باشگاه چلسی به حساب میاد
یه موی گندیده مورینیو به صد تا مربی دیگه میارزه
:n12:
فوتبال حرفه ای چیزی به نام اسطوره نمیشناسه. اگه تیم کوچکترین پیشرفتی از خودش نشون میداد تو این مدت، حداقل میشد به آینده امیدوار بود ولی هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه. از تیم بیستم جدول 3 گل خوردن کار هر تیمی نیست.
فوتبال حرفه ای چیزی به نام اسطوره نمیشناسه. اگه تیم کوچکترین پیشرفتی از خودش نشون میداد تو این مدت، حداقل میشد به آینده امیدوار بود ولی هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه. از تیم بیستم جدول 3 گل خوردن کار هر تیمی نیست.
فرصت دادن به یه مربی که بعد از چند سال اومده به تیم هم خیلی مهمه
نمومه بارزش مویس منچستر که وضعشونو میبینید
یا زمان رافا بنیتز وضع تیم چجوری بود؟
کلوپ هم که مثال میزنید چند سال با دورتموند کارکرد تا به اینجا رسوند
مورينيو: در ژانويه مهاجم نمي خريم
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، اعلام کرد اگرچه مهاجمان تيمش در نيم فصل اول انتظارات او را برآورده نکردند اما قصد ندارد در ژانويه مهاجم جديدي به خدمت بگيرد.
آبي ها در حال حاضر با 5 امتياز اختلاف نسبت به آرسنال، در رتبه سوم ليگ برتر قرار دارند و سه مهاجم اين تيم، فرناندو تورس، ساموئل اتوئو و دمبا با، در مجموع تنها 4 گل به ثمر رسانده اند.
مورينيو به خبرنگاران گفت:" اگر به من بگوييد که آگوئرو تا به حال 10 يا 12 گل زده، نگردو 12-10 گل زده، ژکو 5-4 گل زده، روني 10-8 گل زده، ژيرو 10-8 گل زده، استوريج 10-8 گل زده و سوارس 12-10 گل زده و اينکه دوست دارم مهاجمانم 8، 10 يا 12 گل بزنند، بايد بگويم، بله.
اگر مهاجمان ما 8، 10 يا 12 گل زده بودند، ما حالا در صدر جدول ليگ برتر بوديم. اين يک واقعيت است اما مهاجمان من هرکاري بتوانند انجام مي دهند و تيم هم سخت کار مي کند.
من چه کاري مي توانم براي مهاجمان انجام بدهم؟ ما مي توانيم به کار کردن ادامه بدهيم. اين تنها کاري است که من بلدم و مي توانيم انجام بدهيم.
البته ما مي خواهيم بهترين نتايج ممکن را بگيريم اما من منتظر آمدن بازيکن جديد نيستم؛ از باشگاه نمي خواهم که بازيکن جديد بخرد.
اين يک دوره براي باشگاه و تيم من است که ما بايد تلاش کنيم تا بهترين شويم و با بهبود عملکرد بازيکنان، تيمي براي آينده بسازيم.
اين بازيکني هستند که من در اختيار دارم. چه خوب و چه بد، اين تيم من است. البته ما بي عيب نيستيم اما به هر حال تيمي است که من در اختيار دارم و تا آخرين روز با آنها کار مي کنم.
انتقاد کردن کمکي به من نمي کند. با انتقاد از بازيکنانم چه چيزي به دست مي آورم؟ هيچ چيز."
به گزارش گل
soheilnouri
10-12-2013, 15:19
ژوزه مورینیو اسطوره باشگاست.کدوم باشگاه انگلیسی رو سراغ دارین که بیان یه تیر تو طول بازی واسه مربیشون شعار بسازن((ژوزه مورینیوو...ژوزه مورینیو...ژوزه مورینیو.......ژوزه مورینیو...))...هر چند علاقه ایی به روش کار این مربی ندارم.اما یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال هستش...
مشکل چلسی مهاجم نیست.عدم ارتباط خوب بین هافبک و مهاجم ها هستش...کسی به یحیی توره به درد تیم میخوره...موسا سیسوکو...
Sepehr SS
10-12-2013, 17:17
ژوزه مورینیو اسطوره باشگاست.کدوم باشگاه انگلیسی رو سراغ دارین که بیان یه تیر تو طول بازی واسه مربیشون شعار بسازن((ژوزه مورینیوو...ژوزه مورینیو...ژوزه مورینیو.......ژوزه مورینیو...))...هر چند علاقه ایی به روش کار این مربی ندارم.اما یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال هستش...
مشکل چلسی مهاجم نیست.عدم ارتباط خوب بین هافبک و مهاجم ها هستش...کسی به یحیی توره به درد تیم میخوره...موسا سیسوکو...
اسطوره هست ولی تصمیماتش این فصل افتضاح بوده. چرا وقتی کسی مثل لوکاکو هست، این رفته اتوئو پیرمرد رو گرفته و لوکاکو رو انداخته بیرون؟ چرا وقتی همه میدونن که مشکل چلسی، نداشتن مهاجم خوب و همچنین همون هافبک طراح هستش، این رفته ویلیان رو خریده؟ چرا ایوانوویچ که یه دفاع وسطه، همیشه دفاع راست میزاره؟ چرا آزپیلی کوئتا رو میزاره دفاع چپ؟ چرا با ماتا دشمنی میکنه؟ چرا دی بروین رو بازی نمیده؟ چرا اینقدر عاشق لمپارد و تری هستش که چشمش رو به واقعیتها میبنده و همیشه اونا رو بازی میده؟!!
کلا چلسی برای موفقیت باید یه سری بازیکناش مثل میکل، اسین، تورس، اتوئو، کیهیل، ویلیان و حتی پیتر چک رو رد کنه برن. پیتر چک امسال خیلی معمولی بوده، از اونور هم که تیبوا کورتوا داره عالی کار میکنه پپس وقتشه که کورتوا برگرده چلسی فصل بعد. مورینیو هم اگه بخواد بمونه باید تغییر رویه بده وگرنه همین تماشاگرا براش بدترین شعار هارو میسازن!
L.A.M.P.A.R.D
11-12-2013, 01:08
اسطوره هست ولی تصمیماتش این فصل افتضاح بوده. چرا وقتی کسی مثل لوکاکو هست، این رفته اتوئو پیرمرد رو گرفته و لوکاکو رو انداخته بیرون؟ چرا وقتی همه میدونن که مشکل چلسی، نداشتن مهاجم خوب و همچنین همون هافبک طراح هستش، این رفته ویلیان رو خریده؟ چرا ایوانوویچ که یه دفاع وسطه، همیشه دفاع راست میزاره؟ چرا آزپیلی کوئتا رو میزاره دفاع چپ؟ چرا با ماتا دشمنی میکنه؟ چرا دی بروین رو بازی نمیده؟ چرا اینقدر عاشق لمپارد و تری هستش که چشمش رو به واقعیتها میبنده و همیشه اونا رو بازی میده؟!!
کلا چلسی برای موفقیت باید یه سری بازیکناش مثل میکل، اسین، تورس، اتوئو، کیهیل، ویلیان و حتی پیتر چک رو رد کنه برن. پیتر چک امسال خیلی معمولی بوده، از اونور هم که تیبوا کورتوا داره عالی کار میکنه پپس وقتشه که کورتوا برگرده چلسی فصل بعد. مورینیو هم اگه بخواد بمونه باید تغییر رویه بده وگرنه همین تماشاگرا براش بدترین شعار هارو میسازن!
کاملا مشخصه هیچ اطلاعی از تیم و همچنین فوتبال نداری !
اولا لوکاکو رو کسی ننداخت بیرون ! درخواست خودش بود که بره به یه تیم دیگه تا بیشتر بتونه بازی بکنه و پیشرفت بکنه ...
اتوئو هم بصورت ازاد اومد به تیم ! مشکل هافبک طراحه ؟ چندتا بازی از چلسی دیدی ؟ ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان همشون هر بازی دارند پیشرفت میکنند ! مخصوصا هازارد .
چون اشلی به شدت افت کرده ازپلی رو برده به چپ که واقعا هم جواب داده ! لوییز هم مصدومه یه مدت پس مجبوره ایوانوویچ بره راست . ماتا هم 3 یا 4 بازیه که فیکسه . چرا به تری و لمپارد بازی میده ؟ واضح نیست ؟ اینا ریشه های تیمن ، مگه میشه تیم بدونه ریشه باشه ؟
خداروشکر که شما تصمیم گیرنده ی تیم نیستی :) چلسی داره بازی به بازی بهتر عمل میکنه... این تیم فوقلعاده جوونه و نیاز به زمان داره.
Sepehr SS
11-12-2013, 09:53
کاملا مشخصه هیچ اطلاعی از تیم و همچنین فوتبال نداری !
اولا لوکاکو رو کسی ننداخت بیرون ! درخواست خودش بود که بره به یه تیم دیگه تا بیشتر بتونه بازی بکنه و پیشرفت بکنه ...
اتوئو هم بصورت ازاد اومد به تیم ! مشکل هافبک طراحه ؟ چندتا بازی از چلسی دیدی ؟ ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان همشون هر بازی دارند پیشرفت میکنند ! مخصوصا هازارد .
چون اشلی به شدت افت کرده ازپلی رو برده به چپ که واقعا هم جواب داده ! لوییز هم مصدومه یه مدت پس مجبوره ایوانوویچ بره راست . ماتا هم 3 یا 4 بازیه که فیکسه . چرا به تری و لمپارد بازی میده ؟ واضح نیست ؟ اینا ریشه های تیمن ، مگه میشه تیم بدونه ریشه باشه ؟
خداروشکر که شما تصمیم گیرنده ی تیم نیستی :) چلسی داره بازی به بازی بهتر عمل میکنه... این تیم فوقلعاده جوونه و نیاز به زمان داره.
منظورت از بازی به بازی بهتر شدن، خوردن 3 گل از تیم بیستم جدوله یا باخت به استوک یا باخت مفتضحانه به بازل بدون حتی یک شوت به سمت دروازه؟!! خود مورینیو هم گفنه we are in trouble. ایوانوویچ از اول فصل دفاع راست بازی کرده، ربطی به مصدومیت لوییز نداره. به ماتا هم به خاطر مصدومیت اسکار فعلا بازی میده، اون که برگرده ماتا رو میزاره بیرون. منظورم از هافبک طراح هم، پست لمپارده که با 35 سال سن دیگه اون کارایی قدیم رو نداره و نمی تونه همه بازیها بازی کنه. یه تار موی لوکاکو به صد تا اتوئو و تورس می ارزه، چرا نباید به لوکاکو بازی می رسید؟ تورس مثلا تو این چند سال چه غلطی کرده که از لوکاکو بیشتر بازی کنه؟ اتوئو که رفت دو سال تو روسیه خورد و خوابید، وضعش بهتره یا لوکاکویی که پارسال تو وست بروم فوق العاده بود؟!! از خوردن هفت گل تو دو بازی مشخصه که چقدر دفاع تیم جواب داده! گیگز هم ریشه منچستره ولی مگه همه بازیها رو بازی میکنه؟ کجای این تیم فوق العاده جوونه؟ چک، تری، کیهیل، ایوانویچ، لمپارد، رامیرس، میکل، اشلی کول، ماتا، تورس، اتوئو، ویلیان و دمبا با کجاشون جوونه؟!!! فقط هازارد و شورله و اسکار جوونن و دی بروین که بهش اصلا بازی نمیده.
L.A.M.P.A.R.D
11-12-2013, 13:33
منظورت از بازی به بازی بهتر شدن، خوردن 3 گل از تیم بیستم جدوله یا باخت به استوک یا باخت مفتضحانه به بازل بدون حتی یک شوت به سمت دروازه؟!! خود مورینیو هم گفنه we are in trouble. ایوانوویچ از اول فصل دفاع راست بازی کرده، ربطی به مصدومیت لوییز نداره. به ماتا هم به خاطر مصدومیت اسکار فعلا بازی میده، اون که برگرده ماتا رو میزاره بیرون. منظورم از هافبک طراح هم، پست لمپارده که با 35 سال سن دیگه اون کارایی قدیم رو نداره و نمی تونه همه بازیها بازی کنه. یه تار موی لوکاکو به صد تا اتوئو و تورس می ارزه، چرا نباید به لوکاکو بازی می رسید؟ تورس مثلا تو این چند سال چه غلطی کرده که از لوکاکو بیشتر بازی کنه؟ اتوئو که رفت دو سال تو روسیه خورد و خوابید، وضعش بهتره یا لوکاکویی که پارسال تو وست بروم فوق العاده بود؟!! از خوردن هفت گل تو دو بازی مشخصه که چقدر دفاع تیم جواب داده! گیگز هم ریشه منچستره ولی مگه همه بازیها رو بازی میکنه؟ کجای این تیم فوق العاده جوونه؟ چک، تری، کیهیل، ایوانویچ، لمپارد، رامیرس، میکل، اشلی کول، ماتا، تورس، اتوئو، ویلیان و دمبا با کجاشون جوونه؟!!! فقط هازارد و شورله و اسکار جوونن و دی بروین که بهش اصلا بازی نمیده.
تو فقط داری نتایج و دنبال میکنی ! 3 گل از اون 2 گل که کاملا شانسی بود !!!! دوم اینکه خط دفاعی تیم به شدت خسته بود... چون چندتا بازی پشت هم بازی میکرند.
پست ماتا و لمپارد و اسکار یکیه ! با این تفاوت که لمپارد میتونه تدافعی هم بازی کنه و اسکار و ماتا هم میتونند به عنوان بال چپ و راست بازی کنند. من مطمئنم که اگه جای بازی دادن به اسکار فقط به ماتا بازی میداد باز ایراد میگرفتی که چرا به اسکار بازی نمیده :دی
اون تصمیم خوده بازیکن بوده ! میتونست توی تیم بمونه و مبارزه کنه برای فیکس بودن ! لوکاکو خودش نخواست بمونه.
رامیرس و ماتا و ویلیان جوون نیسن ؟ :n04: یا خدااااا !
بازیکن های جوونه تیم : ازپلی ، برتاند ، لوییز ، اسکار ، ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان ، رامیرس ، کوین ، ابی میکل (همشون زیره -27-26 سال دارن )
پیر های تیم : چک ، تری ، اشلی ، لمپارد ، اسین ، تورس ، اتوئو
دیگه خودت تصمیم بگیر تیم جوونه یا نه:n01:
Sepehr SS
11-12-2013, 14:24
ماتا با لمپارد هم پست نیست ولی اسکار میتونه جای لمپارد بازی کنه که دقیقا همین کارو باید بکنه مورینیو یعنی اسکار وسط باشه، ماتا هم جلوش بازی کنه. ولی مورینیو انقدر لجبازه که این کارو نمی کنه. انقدر به لمپارد بازی داده که کارایی لمپارد به خاطر خستگی خیلی پایین اومده و به زودی مصدوم هم میشه اگه بخواد همین طور پشت سر هم بهش بازی بده.
مورینیو به لوکاکو هیچ اعتقادی نداشت وگرنه نمی رفت اتوئو ی فسیل رو بگیره. اگه یه مهاجم خوب مثل لواندوفسکی، فالکائو یا هیگواین رو گرفته بود میشد رفتن لوکاکو رو توجیه کرد ولی به خاطر اتوئو خنده داره. لوکاکو هم خوب کرد رفت وگرنه میشد مثل دی بروین و مورینیو نابودش میکرد. کوین دی بروین هم ژانویه باید بره وگرنه خیلی احمقه.
رامیرس و میکل سنشون بالا نیست ولی کلی تجربه دارن و مثل شورله و هازارد جوون نیستن، میکل که بعد از تری و لمپارد و چک، باسابقه ترین بازیکن تیمه! ویلیان و ماتا هم همینطور، ویلیان که چندین سال تو شاختار تو champions league بازی کرده و خیلی هم با تجربست اتفاقا.
من دیگه نیازی نمی بینم بیشتر از این بحث کنم، نتایج تیم خودش نشون دهنده همه چیز هستش.
L.A.M.P.A.R.D
11-12-2013, 15:40
لوکاکو قبل اینکه اتوئو به چلسی بیاد به صورت قرضی از چلسی جدا شد ! یعنی زمانی که لوکاکو توی تیم نبود به خاطر کم نیاوردن تیم مورینیو مجبور شد یه مهاجم بیاره . وگرنه خوده مورینیو واسه ی لوکاکو برنامه داشت.
ماتا دقاقا پست اصلیش با لمپارد یکیه !
ما بحث تجربه نداشتیم ! بحثه جوون بودن تیم رو داشتیم :n01:
آقا...
ما بهترین مربی دنیا رو داریم...
تصمیم گیرنده هم ایشونه...
الکی دعوا نکنید...
آقا...
ما بهترین مربی دنیا رو داریم...
تصمیم گیرنده هم ایشونه...
الکی دعوا نکنید...
بعلاوه اینکه فوقش این فصل نشد فصل بعد، تیمی که الان داریم نسبت به زمانی که مورینیو توی چلسی بود تغییرات زیادی کرده، هم بازیکانی اصلی فرسوده شدن و کارایی قبل رو ندارن، هم یکی مثل دروگبا رو دیگه نداریم
این فصل نشد، مطمئنن تا فصل بعد مورینیو تیم دلخواهش رو جمع میکنه و فصل بعد رو با قدرت بیشتری شروع میکنیم
هرچند هنوز راه درازی تا آخر فصل داریم و ما هم امیدوار
به امید پیروزی های بیشتر.
brad pitt
11-12-2013, 20:29
درود بر دروگبای کبیرررررررررررررررررررررر ررر
چه پاس گلی داد امروز در بازی گالا و یوونتوس . هر جا این فرد میره واقعن موثر هست
Sepehr SS
11-12-2013, 21:08
لوکاکو قبل اینکه اتوئو به چلسی بیاد به صورت قرضی از چلسی جدا شد ! یعنی زمانی که لوکاکو توی تیم نبود به خاطر کم نیاوردن تیم مورینیو مجبور شد یه مهاجم بیاره . وگرنه خوده مورینیو واسه ی لوکاکو برنامه داشت.
ماتا دقاقا پست اصلیش با لمپارد یکیه !
ما بحث تجربه نداشتیم ! بحثه جوون بودن تیم رو داشتیم :n01:
دیگه خواهشا تاریخو تحریف نکن. لوکاکو روز آخر نقل و انتقالات اتفاقا تو ساعات آخر قرضی رفت اورتون در حالی که اتوئو چند روز قبلش به چلسی اومده بود. ماتا پستش با لمپارد یکیه؟!!!!!!!!!! مطمئنی بازیهای چلسی رو دیدی؟!!!!!!!
Sepehr SS
11-12-2013, 21:11
درود بر دروگبای کبیرررررررررررررررررررررر ررر
چه پاس گلی داد امروز در بازی گالا و یوونتوس . هر جا این فرد میره واقعن موثر هست
واقعا دیدن بازیهای دروگبا لذت بخشه. تو 35 سالگی فوق العادست، کاش تو چلسی میموند. یکی از بهترین مهاجم های تاریخ جهانه بدون شک.
mohammad varaste
11-12-2013, 22:38
ترکیب تیم
Schwarzer; Ivanovic, David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Terry (c), Cole; Mikel, Lampard; Willian, Oscar, Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
; Ba.
Subs: Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Gary J Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Kevin De Bruyne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Juan Mata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
,André Schürrle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
mohammad varaste
11-12-2013, 22:51
این آمار رسمی رو هم تو کامپیوتر خودتون داشته باشین بعدا نشون بچه هاتون بدین بگین ما یه همچین اسطوره ای داشتیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sepehr SS
11-12-2013, 22:57
دوباره اسکار برگشت و ماتا رفت رو نیمکت. دی بروین هم رو که اصلا آدم حساب نمی کنه که بخواد بهش یه بازی بده. ایوانوویج هم که همچنان دفاع راسته و هر چقدر هم که اشتباه کنه، تاثیری روی نظر مورینیو نداره.
ترکیبی که باید می چید، اینه:
شوارتزر
اشلی کول - ایوانویچ - لوییز - آزپیلی کوئتا
میکل - اسکار
ویلیان - ماتا - دی بروین
دمبا با
هازارد هم استراحت میکرد این بازی رو.
Reza31001
11-12-2013, 23:24
ترکیبی که باید می چید، اینه:
شوارتزر
اشلی کول - ایوانویچ - لوییز - آزپیلی کوئتا
میکل - اسکار
ویلیان - ماتا - دی بروین
دمبا با
هازارد هم استراحت میکرد این بازی رو.
و با تساوی یا باخت احتمالی صدر جدول رو از دست میدادیم!
شرایط تیممون اون قدر خوب نیست که با هر ترکیبی برنده بیرون بیایم
این بازی ریسک پذیر نیست
Sepehr SS
12-12-2013, 01:24
یه بازی ضعیف دیگه از چلسی. فکر کنم آرزوی تمام تیم هایی که تو گروهشون دوم شدن اینه که دور بعد به چلسی بخورن. بازم ماتا نیمکت نشین شد، ولی استاد مورینیو لطف کردن و به دی بروین ده دقیقه بازی دادن!
چرا این توپا گل نمیشد؟:n04:
خدایی اون خط سه نفره پشت مهاجم از هر نظری کامله
استوا هم فکر کنم یه موقعیت خطرناک و جدی داشت روی دروازه و با بازگشت لوییز وضع دفاع بهتر شده بود
مورینیو خیلی راحت میتونه سه نفر پشت مهاجم رو سیستم چرخشی کار کنه که دقیقا هم همین کار رو میکنه
اگه هازارد رو فاکتور بگیریم میشه گفت ماتا و ویلیان و اسکار شورله در یک سطح حالا یکم بالا و پایین قرار دارن و میشه از چرخشی استفاده کرد
با هم خیلی خوب بود
فقط این گل نشدن اون موقعییتا خیلی عجیب بود:n13:
Sepehr SS
12-12-2013, 12:05
چرا این توپا گل نمیشد؟:n04:
خدایی اون خط سه نفره پشت مهاجم از هر نظری کامله
استوا هم فکر کنم یه موقعیت خطرناک و جدی داشت روی دروازه و با بازگشت لوییز وضع دفاع بهتر شده بود
مورینیو خیلی راحت میتونه سه نفر پشت مهاجم رو سیستم چرخشی کار کنه که دقیقا هم همین کار رو میکنه
اگه هازارد رو فاکتور بگیریم میشه گفت ماتا و ویلیان و اسکار شورله در یک سطح حالا یکم بالا و پایین قرار دارن و میشه از چرخشی استفاده کرد
دی بروین هم هویجه دیگه؟!!!! کوین از ویلیان و شورله، خیلی بهتره. اسکار رو هم چرخشی استفاده نمی کنه، همیشه فیکسه. چند بازی مصدوم بود برای همین مجبور بود به ماتا بازی بده.
از کدوم موقعیتها حرف میزنی؟!!!! بازی دیشب که یه بازی خواب آور بود که مخصوصا نیمه دومش، چلسی فقط فکر حفظ نتیجه بود.
دی بروین هم هویجه دیگه؟!!!! کوین از ویلیان و شورله، خیلی بهتره. اسکار رو هم چرخشی استفاده نمی کنه، همیشه فیکسه. چند بازی مصدوم بود برای همین مجبور بود به ماتا بازی بده.
از کدوم موقعیتها حرف میزنی؟!!!! بازی دیشب که یه بازی خواب آور بود که مخصوصا نیمه دومش، چلسی فقط فکر حفظ نتیجه بود.
عزیز من ضربه سر ایوا ضربه سر هازارد گل افساید دمبابا ضربه ابتدای بازی اسکار و چند موقعییت دیگه...
Sepehr SS
12-12-2013, 13:09
البته من نیمه اول رو ندیدم، شاید موقعیتها نیمه اول بیشتر بوده. دمبا با به نظر من حقشه که فعلا فیکس باشه، هر چی باشه از تورس بهتره.
vahidgame
12-12-2013, 14:16
یه بازی ضعیف دیگه از چلسی. فکر کنم آرزوی تمام تیم هایی که تو گروهشون دوم شدن اینه که دور بعد به چلسی بخورن. بازم ماتا نیمکت نشین شد، ولی استاد مورینیو لطف کردن و به دی بروین ده دقیقه بازی دادن!
دوست عزیز نمی دونم شما طرفدار واقعی چلسی هستی یا نه ولی در هر صورت بیشتر انتقادهای شما رو کسی از طرفداران نمی تونه قبول کنه!
اون چیزی که مشخصه مورینیو کار خودشو بلده و ما نمی تونیم جای مربی ها تصمیم بگیریم و اون مربی ها که با تیم هستن با توجه به شرایط ترکیب می چینن
دی بروین بازیکن خوبیه و می تونه بیشتر بهش بازی بده ولی مسئله اینه که بازیکنای هم پست اون همه عالین و اینکه شما میگی از ویلیان و شورله بهتره هم قبول ندارم و فعلا جا برای پیشرفت زیاد داره
+
انتقاد در مورد لمپارد و تری اصلا وارد نیست!
حالا به جز اینکه این دو بازیکن جزو اسطوره های باشگاه هستن مسئله اینه که لوئیز مصدوم بود و از زوج تری و کیهیل استفاده میشد و به جز تری نمیشد دیگه از بازیکنی استفاده بشه دیشب هم از زوج تری و لوئیز استفاده شد که زوج خیلی خوبیه و از زوج کیهیل و لوئیز کمی بهتره
در مورد لمپارد هم اینکه شما میگی همیشه اونو می ذاره برای من جالبه که چند تا بازی ها دیدم جای اون از میکل استفاده کرده و اینجوری نیست که همه بازی ها فیکس بازی کنه ولی در هر صورت زوج رمیرس و لمپارد زوج بهتریه و فقط بازی هایی که لمپارد خسته ست روی نیمکت بشینه بهتره
+
اینکه توی دور بعد همه تیما دوس دارن به چلسی بخورن اصلا حرف جالبی نیست و یعنی تقریبا ما ضعیفترین تیم بین 16 تیم هستیم درسته؟!
والا من فقط مشکل اصلی تیم رو نبود یه مهاجم نوک درجه یک می دونم وگرنه با این بازیکنا شانس قهرمانی هم داریم...
اگه بخوایم مهاجم بگیریم هم گزینه مناسب فالکائو هستش که فکر کنم توی لیگ قهرمانان هم می تونه برامون بازی کنه
L.A.M.P.A.R.D
12-12-2013, 23:07
با تشکر از وحید عزیزم :n12::n02:
Sepehr SS
14-12-2013, 19:39
واقعا دفاع چلسی داغونه امسال. به هیچ تیمی نه نمیگه!
خب خدا رو شکر ایوانویچ پنجمین کارت زرد فصلشو گرفت و بازی بعد نیست و بالاخره میتونیم آزپیلی رو تو پست اصلیش ببینیم.
Reza31001
14-12-2013, 21:30
واقعا دفاع چلسی داغونه امسال. به هیچ تیمی نه نمیگه!
خب خدا رو شکر ایوانویچ پنجمین کارت زرد فصلشو گرفت و بازی بعد نیست و بالاخره میتونیم آزپیلی رو تو پست اصلیش ببینیم.
در مورد خط دفاع موافقم ولی لطفا این تفکرات فوتبال ایرانیزه رو بذار کنار!
بازی کردن بازیکنایی که دوست داری به هر قیمت؟؟
کوین، آزپلیکوئتا و ... رو منم علاقه دارم بازی کنند و ببینم چند مرده حلاجن (مخصوصا کوین) ولی هیچ وقت مثلا حاضر نمیشم لمپارد مصدوم بشه که به کوین بازی برسه یا مثل الان ایوا محروم باشه که آزپلی بره تو بازی
+
فصل قبلی که آزپلی بیاد تیم با بحران دفاع راست روبرو بود و تو خیلی از بازی ها ایوا دفاع راست بازی میکرد و با این پست آشناست
آزپلیکوئتا هم بعد اومدنش هیچ وقت فوق العاده نبوده که بتونه مربی رو مجاب کنه حتما بازی کنه
Sepehr SS
14-12-2013, 21:54
در مورد خط دفاع موافقم ولی لطفا این تفکرات فوتبال ایرانیزه رو بذار کنار!
بازی کردن بازیکنایی که دوست داری به هر قیمت؟؟
کوین، آزپلیکوئتا و ... رو منم علاقه دارم بازی کنند و ببینم چند مرده حلاجن (مخصوصا کوین) ولی هیچ وقت مثلا حاضر نمیشم لمپارد مصدوم بشه که به کوین بازی برسه یا مثل الان ایوا محروم باشه که آزپلی بره تو بازی
+
فصل قبلی که آزپلی بیاد تیم با بحران دفاع راست روبرو بود و تو خیلی از بازی ها ایوا دفاع راست بازی میکرد و با این پست آشناست
آزپلیکوئتا هم بعد اومدنش هیچ وقت فوق العاده نبوده که بتونه مربی رو مجاب کنه حتما بازی کنه
قبول دارم که آزپیلی یه مدافع معمولیه ولی ایوانویچ هم تو دفاع راست خیلی معمولیه. از بعد بازی با آرسنال تو capital one cup هم تو همه بازیها بازی کرده ایوانویچ. استراحت هم حاضر نیست بهش بده. مطمئنم اگه محروم نمیشد ایوانویچ، تا آخر فصل بدون وقفه بازی میکرد. ایوانویچ تو دفاع وسط عالیه که یکبار هم این فصل اونجا بازی نکرده متاسفانه.
بازم دفاع تو این بازی بهتر از دیدارهای قبلی ( استوک و ساندرلند ) ظاهر شد وگرنه این بازی هم 2-3 تا گل میخوردیم
از اونطرف یه توپایی رو گل نمیکنیم عجیب !! نمونش فرصت 3 به تک ( شایدم 4 به تک بود دقیق نمیدونم ! ) که رامیرس از دست داد !
با باخت آرسنال اختلاف در صدر به 2 امتیاز رسید. هفته دیگه بازی تعیین کننده ای تو امارات با آرسنال خواهیم داشت
امیدوارم ژوزه به همه اصلی ها جلوی ساندرلند در کاپیتال وان کاپ استراحت بده چون بعدش بازی حساسی داریم
تا اینجای لیگ هم سیتی بیش از هر تیمی مدعی نشون داده با نتایج خوبی که جلوی بزرگان گرفته (منهای باختش به ما)
امسال خیلی بازیهای جزیره نزدیک تر دنبال میشه و واقعآ پیش بینی کردن نتایج سخت شده !
خداییش لیگ قشنگیه ! :n02:
arashsard
15-12-2013, 12:25
امسال لیگ برتر فوق العاده جذاب شده ... فوق العاده ... واقعا اصلا نمیشه پیش بینی کرد چی میشه ... سیتی خیلی خط حمله قوی داره :n04: واقعا موو بر بدن آدم سیخ میکنه ...
کلا امتیاز گرفتن از تیم های پایین جدول هم خیلی سخت شده ... بازی هفته آینده خیلی مهمه ... همطور که میدونستیم آرسنال توو این 2 3 بازی حسابی امتیاز از دست میده ... بدون شک سیتی مهمترین رقیبه ...
--------------
اما در مورد صحبت های دوست عزیزم سپهر ... میدونم شما هم مثل من و بقیه دوستان قلبت برا چلسی میتپه ... صحبت هات هم کاملا خوندم ولی واقعا بعضی انتقادات از تری و لمپارد و مورینیو خیلی بی انصافیه ... اما با بعضی از صحبت هات موافقم ... شاید اگه لوکاکو
میموند خیلی بیشتر به نفع تیم بود چون خیلی انگیزه داره ... اما من احساس میکنم مورینیو میخواست یه بازیکن با تجربه تر ( مخصوصا توو چمپیونز لیگ ) بیاره که توو لحظات حساس بتونه کمکمون کنه ... ما واقعا این فصل نیاز به جام داریم .... لوکاکو هم فعلا به خوب تیمی
رفته .... اما در مورد چینش ترکیب به نظرم مورینیو توو این مورد استاد به تمام معناس ... من به خودم اجازه نمیدم درباره ترکیب مورینیو انتقاد کنم چون مربی هست که امتحانشو پس داده ... پس بهتره یه خورده صبورتر بشیم ... ببین همین الان تمام طرفدارای رئال دارن
حسرت رفتن مورینیو رو میخورن ... پس بدونید چه مربی بزرگی اومده بالای سر تیم ...
mohammad varaste
15-12-2013, 22:58
به گفته اسکای روبرتو دیمتئو:n12: به احتمال زیاد سرمربی وستبروم بشه .
mohammad varaste
15-12-2013, 23:01
راستی فردا بین 2 تا 3 قرعه کشیه من دوست دارم به المپیاکوس بخوریم.
Sepehr SS
15-12-2013, 23:06
من ولی دوست دارم به گالاتاسرای بخوره چلسی تا King Drogba یک بار دیگه به استمفوردبریج برگرده.
Sepehr SS
16-12-2013, 14:53
پیش بینیم درست در اومد:n20: ،بازگشت King Drogba به استمفوردبریج!!!
mohammad varaste
16-12-2013, 18:11
گالاتاسارای - چلسی / چهارشنبه 7 اسفند 1392 - ساعت 23:15شالکه - رئال مادرید / چهارشنبه 7 اسفند 1392 - ساعت 23:15
دیدارهای برگشت گالاتاسارای-چلسی و شالکه-رئال مادرید سهشنبه 28 اسفند ماه
mohammad varaste
18-12-2013, 02:05
خوب بازی رو به طرز فجیعی باختیم.
واقعا این لوییز مضخرف بازی میکنه
Sepehr SS
18-12-2013, 09:40
بازم یه باخت دیگه، اینبار جلوی تیم بیستم لیگ! واقعا اونایی که تو این فروم میان میگن که مورینیو استاده و ترکیب رو بهتر از همه میچینه بیان الان جواب بدن که دیشب چرا باخت چلسی ؟ اتوئو آشغال دروازه خالی رو گند زد، سه تا مهاجم چلسی روی هم، شصت پای لوکاکو هم نیستن.
فقط مونده بود به ساندرلند ببازیم و حذف بشیم که این کارم انجام دادیم !
بیشتر زمان بازی چلسی حمله میکرد اما اونا گل زدند !
لوییز هم سردرگم نشون میداد نمیدونم چطور تو تیم ملی برزیل انقدر خوب بازی میکنه دیروز در دو تا گل مقصر بود
اولین جام که از دست رفت امیدوارم تو لیگ این هفته آرسنال را ببریم و صدر را بگیریم و دیگه هم پایین نیاییم :n02:
Sepehr SS
18-12-2013, 12:00
مورینیو هم اعلام کرده میخواد به سیستم قدیمی خودش یعنی park the bus برگرده :n09:. نمیدونه که وضع تیم بدتر از این میشه اونجوری، چون اون دوره اولش مدافعین فوق العاده ای مثل کاروالیو، گالاس، جان تری جوون، ما که له له و خیلی های دیگه بودن ولی الان داوید لوییز و کیهیل مدافعاشن که یک دهم اون قدیمی ها هم نیستن. مورینیو خودشم نمیدونه چیکار کنه دیگه، الان فکر کنم مثل چی پشیمونه که لوکاکو رو رد کرده ولی انقدر مغروره که جلوی رسانه ها اینو نمیگه. اون موقعیتی که اتوئو دیشب خراب کرد رو گاگول ترین بازیکن ها هم گل میکنن ولی این مفت خور پیرمرد بعد 2 سال خوردن و خوابیدن تو روسیه، فوتبال یادش رفته کلا.
arashsard
18-12-2013, 12:32
حیف شد باخت بدی بود ... خیلی دوست داشتم جام حذفی رو بگیریم .. خیلی بد موقعی گل خوردیم ... واقعا زجر آوره ... دقیقه 88 :n03: کلی موقعیت داشتیم ... دیگه باید فراموشش کنیم ... بازی آرسنال در پیشه ... اما مورینیو همیشه آرسنال خوب برده .. خیلی امیدوارم ...
-----------
اما در مورد قرعه گالا .. قرعه خوبی بود .. من فقط دوست نداشتم به میلان بخوریم ... بازگشت دروگبا به استنفوربریج میتونه جالب باشه ... گالا تیم بدی نیست اما از گروه خودش ناپلئونی اومد بالا ...
Reza31001
18-12-2013, 13:35
البته حذفی نبود و اتحادیه بود ولی واقعا جای سواله این خط حمله مون
تورس قبل چلسی عالی بود با قبل چلسی عالی بود دیگه کم کم دارم نگران میشم اگه سوارز یا نمیدونم فالکائو و زلاتان هم بیان چلسی افت کنن:n02:
آخه مشکل از خط هافبک و تغذیه مهاجم هم نیست :n13:
Sepehr SS
18-12-2013, 13:56
تورس قبل چلسی عالی نبود، همون نیم فصل آخری که لیورپول بود هم فوق العاده ضعیف بازی میکرد و مشخص بود که دیگه اون تورس قبل نیست ولی چلسی با یه پیشنهاد مزخرف بزرگترین کمک رو به لیورپول کرد و سوارز رو با پول تورس خرید لیورپول. دمبا با هم هیچوقت مهاجم عالی نبوده، تو نیوکاسل هم یه مهاجم خوب در حد همون تیمهای وسط جدول بود نه تیم های بزرگ. اگه توی تابستون مورینیو الکی وقت رو به خاطر رونی تلف نمیکرد و یه پیشنهاد 50 میلیون پوندی به لیورپول برای سوارز میداد، الان سوارز تو چلسی بود. مورینیو اشتباهات جبران ناپذیری رو تو تابستون مرتکب شد، امیدوارم آخر فصل حداقل جرات داشته باشه که بیاد بگه اشتباه کردم و از طرفدارا عذرخواهی کنه.
arashsard
18-12-2013, 14:23
البته حذفی نبود و اتحادیه بود ولی واقعا جای سواله این خط حمله مون
تورس قبل چلسی عالی بود با قبل چلسی عالی بود دیگه کم کم دارم نگران میشم اگه سوارز یا نمیدونم فالکائو و زلاتان هم بیان چلسی افت کنن:n02:
آخه مشکل از خط هافبک و تغذیه مهاجم هم نیست :n13:
این ورزش 3 هم باید مترجمشو عوض کنه ...چلنگرو باید بیارن... :n02: من به هوای این گفتم ..
Sepehr SS
18-12-2013, 15:57
خب جام حذفی هم محسوب میشه چون با یه باخت حذف میشن. جام اتحادیه هم اسم بیخودیه که تو ایران ساختن. این اسمش Capital One Cup هستش ولی اون جام مهمتر FA Cup.
اگه تو ژانویه یه مهاجم تاپ نخریم , به شخصه سعی میکنم فقط نتایج تیم رو دنبال کنم چون دیدن از دست رفتن این موقعیتهای صد در صد توسط اتوئو و دمبا و تورس اعصاب میخواد که من متاسفانه ندارم :|
دیشب دو ساعت نشستیم بازی رو دیدیم فقط حرص خوردیم :\
تا کی فقط هافبکها باید به دادِ تیم برسن ؟!
خداوکیلی دفاع هم داره بد بازی میکنه
70 درصد بازی هارو ما گل خوردیم تعریبا شاید هم بیشتر
بعضی وقتا گل نخوردن از گل زدن مهمتره
Sepehr SS
18-12-2013, 22:13
کلا چلسی تو هیچ جای زمین، تیم کاملی نیست. مهاجم ها که داغون، دروازه بان هم که از آمادگی کاملا به دوره، دروازه بان ذخیره که سن پدربزرگ بازیکنها رو داره، دفاع چپ تیم که یه دفاع راست بازی میکنه، مدافعین هم کاملا معمولین، توی آرسنال فرمالن که یه بازیکن عالیه ذخیرست اونوقت امثال کیهیل و لوییز که خیلی معمولین تو چلسی ثابت بازی میکنن. تنها پستی که چلسی بازیکن خوب داره همون پشت مهاجمینه و بس.
مورینیو خودشم نمیدونه چیکار کنه دیگه،
مورینیو بهترین مربی جهان نمیدونه داره چیکار میکنه اونوقت شما میدونی؟؟؟!!!!:n08::n08::n08::n08::n08::n0 8::n08:
Sepehr SS
19-12-2013, 00:57
مورینیو بهترین مربی جهان نمیدونه داره چیکار میکنه اونوقت شما میدونی؟؟؟!!!!:n08::n08::n08::n08::n08::n0 8::n08:
فعلا که همین بهترین مربی جهان، از ساندرلند باخته و حذف شده تیمش. جلوی بازل هم که دبل شده. به استوک و نیوکاسل و اورتون هم باخته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.