ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

wooooow
19-12-2013, 01:25
فعلا که همین بهترین مربی جهان، از ساندرلند باخته و حذف شده تیمش. جلوی بازل هم که دبل شده. به استوک و نیوکاسل و اورتون هم باخته.

دوست عزیز فکر کنم شما مربی رو با مایکروفر اشتباه گرفتی !!!!!
مربی مایکروفر نیست که تو عرض 10 دقیقه واسه شما غذا آماده کنه
فر گاز هم نیست تو نیم ساعت واست غذا درست کنه !!!

یک مربی تا بخواد تو یه تیم آماده بشه و تیم خودشو تشکیل بده به طور حتم طول خواهد کشید !!
انتظار نداشته باش یک مربی وارد یک تیم بشه و همون اول فصل تیم رو قهرمان کنه !!

اینو هم میتونی تو تیم های درجه یک اروپا ببینی (( ورود یک مربی قوی به تیم کاملا نا آماده و برعکس ))

یه مثال از رئال میزنم که خودم حداقل اکثر بازی هاش رو دنبال میکنم !!

4 سال قبل وقتی مورینیو به رئال اومد رئال تیم اصلا آماده ای نبود
بازی های ضعیف و نتیجه خیلی بد تو الکلاسیکو ها
تو اولین فصل حضور مورینیو تو لالیگا 5-0 از بارسا شکست خورد !! (( چیزی که به طور حتم رئال ها خیلی ازش بدشون میاد ))

بعدش چی باید میشد ؟؟ پرز باید مورینیو رو از تیم برکنار میکرد ؟؟
به طور حتم باید بهش فرصت داده میشد و همین طور هم شد و نتیجش رو هم دید !!!

تیم کاملا از هم پاشیده رئال که تو الکلاسیکو یا شکست میخورد یا مساوی میکرد رو تبدیل کرد به تیمی که اواخر حضورش شکست کمی داشت
تو 7 الکلاسیکو آخر رئال 4 برد - 2 تساوی و فقط 1 شکست داشت و همش حاصل زحمات مورینیو بود که تو بلند مدت به دست آورد !!!
تو 5 الکلاسیکو آخر رئال 3 برد - 2 تساوی به دست آورد و اصلا شکست نداشت
و هر چه به الکلاسیکو های آخز نردیک میشدیم برد رئال بیشتر میشد !!!
** البته اینا رو نگفتم در مورد الکلاسیکو حرف بزنم -- فقط در مورد فرصت دادن به سرمربی خواستم مثالی زده باشم **

ولی بعد از مورینیو چی شد ؟؟
تو اولین الکلاسیکو رئال شکست خورد !!!
الان باید آنچلوتی کنار بره ؟؟؟
ولی دیدیم آنچلوتی هم کم کم داره سیستم خودشو پیدا میکنه و اون تیم ایده آلش تشکیل میشه !!

و همنچنین افتخارات مورینیو با رئال

3 دوره حضور تو نیمه نهایی چمپیونز
شکست رکورد امتیاز لالیگا
و ...

یه مربی بخواد تا یه تیم خودشو رو آماده کنه حداقل یک فصل طول خواهد کشید !!!

دوران حضور مورینیو تو اینتر رو به یاد بیار !!! و شرایط حال حاضر اینتر رو ببین !!
مورینیو مربی کوچیکی نیست ولی باید بهش فرصت داد (( نه تنها مورینیو بلکه همه مربی ها ))

تو 26 سال حضور فرگوسن تو منچستر چی شد ؟؟
منچستر تبدیل شد به پر افتخار ترین تیم انگلیس و قدرت اول انگلیس شد
در حالی که قبلش اگه اشتباه نکنم لیورپول قدرت برتر بودن (( البته در مورد فوتبال انگلیس زیاد اطلاع آماری ندارم ولی فکر کنم 2 دهه قبل لیورپول برتر بود ))

و یا مثلا دوران حضور گواردیولا تو بارسلونا
تیمی که گوادیولا درست کرد بهترین تیم دوران بارسلونا یود و کلی افتخاراتی که به دست آورد

از این دست مثال ها زیاد میشه زد !!!!!!..............

E.N.A.Y.A.T
19-12-2013, 13:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با اینکه یه چندسالی هست که از مورینیو دل خوشی ندارم ولی بعضی ها گاهی اوقات کارهایی انجام میدن که آدم به کلی نظرش برمیگرده!:n01:

vahidgame
20-12-2013, 12:53
باخت توی جام اتحادیه چیز خیلی مهم نیست که کلا مربی رو ببریم زیر سوال
اون چیزی که مشخصه مشکل ما الان مربی نیست و از مورینیو بهتر برای چلسی پیدا نمی کنیم
این تفکر که تا یه باخت دادیم همه انتقادها رو به سمت مربی ببریم دقیقا همون تفکر مثلا آبراموویچ هستش که سر همین مربی ها سریع عوض میشند!
در صورتی که همین مورینیو اگه یه دهه توی یه چلسی بمونه مشخصه که چلسی به جام های زیادی می رسه

همین امسال هم زیاد بد نتیجه نگرفته و توی جام های مهم شانس قهرمانی داره از همه مهمتر لیگ برتر که هنوز دیر نشده و توی همین یه ماه اخیر کلی بازی سرنوشت ساز هست که کلا همه چی رو تغییر میده
مشکل چلسی به نظرم بیشتر اینه که توی نقل و انتقالات خیلی عالی عمل نمی کنه و براساس نیازهاش بازیکن نمی گیره که اینم باز تقصیر مربی نیست چون نقل و انتقالات فوتبال واقعی دیگه مثل یه بازی کامپیوتری نیست که بشه راحت بازیکنای تاپ رو جذب کرد (من خودم توی فیفا 14 همون اولش ویدال و زلاتان رو گرفتم! :دی)
فالکائو و کاوانی رو می خواستیم که جفتشون به خاطر پول بیشتر به تیم دیگه ای رفتن همین طور رونی هم که قبول نکرد که آخرش این میشه که مربی به اجبار یه بازیکن سطح پایینتر رو می گیره
لوکاکو هم که با اینکه بازی خیلی خوبیه ولی اینجوری هم نیست که اگه بود تغییر خیلی خاصی توی تیم ایجاد می کرد و کلا هنوز مهاجم پخته ای نشده

خلاصه الان که حدودا 10 روز دیگه ای نقل و انتقالات زمستانی شروع میشه بهترین فرصت برای تقویت تیمه
اگه توی پستایی مثل دفاع وسط، دفاع چپ و هافبک دفاعی هم بتونیم بازیکنی بگیریم بد نیست
ولی به نظرم باید هر کاری کنیم که یه مهاجم تاپ رو بگیریم که جزو واجبات دینه!
شده مثلا تورس و اتوئو رو همزمان بدیم بره و یه مهاجم تاپ بگیریم به مراتب خیلی بهتره
رونی ، فالکائو و لواندوفسکی شاید گزینه هایی باشن که بشه باهاشون مذاکره کرد
بازیکنایی مثل دیگو کاستا و جکسون مارتینز هم ید نیستن
ولی توی شایعه های سایت های مختلف در زمینه نقل و انتقالات که می دیدم بیشتر بازیکنایی توی پست دفاع به چشم می خورد مثل Musacchio از ویارئال و Ranocchia از اینتر توی پست دفاع وسط و همین طور لوک شاو توی پست دفاع چپ که فکر می کنم به خاطر همین حداقل یکی دو تا دفاع جذب بشن...

Sepehr SS
20-12-2013, 14:30
منم تا حدی با این پست بالایی موافقم. ولی اینو قبول ندارم که نقل و انتقالات اشتباه تقصیر مربی نیست. خود مورینیو رفت اتوئو رو گرفت و لوکاکو رو رد کرد، قبول دارم که لوکاکو هنوز پخته نشده و جوونه ولی هر چی باشه، از اتوئو و تورس و با بهتره. خرید هر دوی ویلیان و شورله هم اشتباه بود، شورله که پستش دقیقا جای هازارده و با وجود هازارد هیچ وقت نمی تونه تو پست اصلیش بازی کنه. یه مدافع وسط خوب واقعا این تیم احتیاج داره. لوییز رو هم اگه پیشنهاد خوبی باشه باید بفروشه چون واقعا به درد بازی تو دفاع وسط تو لیگ برتر نمیخوره.
تو ژانویه هم بعیده بتونه مهاجم تاپ بگیره چون هیچ کدومشون نمی تونن تو champions league بازی کنن به جز فالکائو که اونم خیلی بعیده که موناکو بفروشه. ولی به نظر من برای فصل بعد جکسون مارتینز و هالک بهترین گزینه هان البته لوکاکو هم سال دیگه باید باشه.

jb.NY
22-12-2013, 16:57
دوستان خبرایی شنیده میشه، مثل اینکه مورینیو نظر عوض شده و نقل و انتقالات میخواد مهاجم بخره
از قرار معلوم رونی هم تو لیسته، خود رونی هم که پیشنهاد تمدید منچستر رو رد کرد، پس احتمال اینکه بیاد به چلسی زیاده
هرچند از خود رونی زیاد خوشم نمیاید ولی دلمم نمیخواد یه مهاجم مثل اون نیمکت نشین بشه
خیلی دلم میخواد ببینم پیرهن آبی بهش میاد یانه! خدا رو چه دیدی، شاید اومد و ناجی ما شد، مام ازش خوشمون اومد

30vil
22-12-2013, 17:32
تمجيد مورينيو از اوزيل در آستانه بازي با آرسنال
سرمربي تيم فوتبال چلسي با تمجيد از شاگرد پيشينش تاکيد کرد مسعوت اوزيل پازل آرسنال را تکميل کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخرين و حساس‌ترين ديدار از هفته هفدهم ليگ برتر انگليس فردا شب (دوشنبه) تيم فوتبال چلسي در ورزشگاه امارات ميهمان آرسنالي است که در فصل جاري وضعيت خوبي دارد.

مسعوت اوزيل، هافبک تيم ملي آلمان در نقل‌و‌انتقالات تابستاني در ازاي 50 ميليون يورو از رئال‌مادريد جدا و به جمع توپچي‌هاي لندن ملحق شد. اين هافبک 25 ساله از زمان پيوستنش به جمع شاگردان آرسن ونگر 4 گل به ثمر رسانده و 7 پاس گل نيز براي هم‌تيمي‌هايش ساخته است.

ژوزه مورينيو که به مدت 3 سال در رئال با اوزيل کار کرده در آستانه رويارويي شاگردانش با آرسنال به روزنامه انگليسي «گاردين» گفت: مسعوت بازيکني پديده است، خريد بازيکني همانند او پازل تيم را تکميل مي‌کند. وقتي اوزيل را در خدمت داشته باشيد نه به زمان و نه به چيز ديگري نياز نداريد. مسعوت از کيفيت و پختگي لازم برخوردار است به‌طوري‌که فقط لازم است او را در ترکيب قرار دهيد و تيم خود به خود بهتر مي‌شود.

وي افزود: راه‌هايي براي ارتقاي سطح کيفي تيم وجود دارد که يکي از آنها کار با جوانان و ديگري به خدمت گرفتن يکي از همين بازيکنان که پخته شده، است. آرسنال هم اين شانس را داشت تا اوزيل را به خدمت بگيرد و آنها در اين زمينه خيلي عالي کردند.

سرمربي پرتغالي آبي‌پوشان لندني تصريح کرد: در اين فصل در کالبد وجودي آرسنالي‌ها رسيدن به عنوان قهرماني وجود دارد. در مقطع قبلي که در ليگ برتر بودم تئو والکات کودکي بيش نبود ولي حالا براي خودش مردي شده است. بقيه بازيکنان آرسنال از جمله جک ويلشر، آرون رمزي و کايران گيبز هم در بهترين وضعيت دوران حرفه‌اي خودشان به سر مي‌برند.

مورينيوي 50 ساله خاطرنشان کرد: فصل آينده چلسي تيمي پديده خواهد بود. در بين کارهايي که انجام مي‌دهيم روي تکامل تدريجي بازيکنان هم کار مي‌کنيم و در تابستان آينده چند خريد خوب در برنامه‌‌مان داريم. وقتي شما 2 بازيکن بالغ به خدمت مي‌گيريد پازل تيمي‌تان تکميل مي‌شود. فکر مي‌کنم چلسي فصل بعد تيمي خيلي خوب خواهد شد.

آرسنال در حال حاضر با 35 امتياز در جايگاه سوم جدول رده‌بندي ليگ برتر قرار دارد و در صورت غلبه بر چلسي به صدر جدول باز مي‌گردد. شاگردان ژوزه مورينيو هم با 33 امتياز در رده چهارم جدول هستند.

به گزارش تسنيم

Reza31001
22-12-2013, 17:44
خیلی دلم میخواد ببینم پیرهن آبی بهش میاد یانه!
هی بدک نیست:n02:

حالا چه رونی چه هر مهاجم خوب دیگه ای جذب شد به نظرم حداقل 2 تا از این 3 مهاجمی که داریم باید برن چون تنها کاری که میکنن جلوگیری از پیشرفت همدیگه هست

30vil
23-12-2013, 09:41
ساعت 23 و 30

آرسنال - چلسی
لیگ انگلیس - هفته 17
Al Jazeera Sport +10 / HD6
Al Jazeera Sport +9 / HD1
Benfica TV2 / HD
C+ Fútbol (esp) / HD
C+ Sport (france) / HD
C+ Sport (poland) / HD
Digi Sport 1 (hun) / HD
Duhok TV
Fox Sports (italy) / HD
Fox Sports 2 HD (ned)
Irib Varzesh / HD
LIG TV3 / HD
MTV Sport 1 (finland)
Qellat TV
Silemani TV
Sky Sport 1 (germany) / HD1
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Slovak Sport TV2
Sport 1 (israel) / HD
SuperSport 3 (za) / HD
SuperSport MaXimo 1
TV2 Sport Premium HD
TV3 Sport 2 (den) / HD
Viasat Football (swe) / HD

wooooow
23-12-2013, 13:47
چلسي به دنبال پديده فوتبال اروپا
باشگاه چلسي قصد دارد ديگو کاستا مهاجم اتلتيکو مادريد را به زودي به لندن بکشاند.

چلسي در اين فصل در خط حمله نسبت به سال‌هاي قبل عملکرد ضعيفي از خود نشان داده و سه مهاجم اين تيم، فرناندو تورس، دمبابا و ساموئل اتوئو نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و بيشتر گل‌هاي اين تيم را هافبک‌ها و مدافعان چلسي به ثمر رساندند.

باشگاه چلسي قصد دارد براي به خدمت گرفتن ديگو کاستا، مهاجم آتلتيکو مادريد که اين فصل توانسته در صدر جدول گلزنان ليگا قرار گيرد، روملو لوکاکو مهاجم خود که به صورت قرضي در اورتون بازي مي‌کند را به همراه مبلغ قابل توجهي به تيم مادريدي بدهد تا کاستا را بتواند به لندن آورد.

به گزارش اسکاي ايتاليا، علاوه بر چلسي، تيم‌هاي آرسنال و ليورپول نيز تمايل خودشان را براي به خدمت گرفتن ديگو کاستا اعلام کردند.

ديگو کاستا که اعلام کرده است دوست دارد در رده ملي براي اسپانيا بازي کند، بعيد به نظر مي‌رسد تا قبل از جام جهاني تيم خود را تغيير دهد. چلسي پيش از اين توانسته بود فرناندو تورس را از تيم اتلتيکو مادريد به خدمت بگيرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%AF%D9%8A%D8%AF% D9%87_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7% D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7

30vil
23-12-2013, 22:55
ترکیب اومد به امید پیروزی و صدرنشینی

Our team to face Arsenal tonight (4-2-3-1): Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Lampard; Ramires, Willian, Hazard; Torres.

Subs: Schwarzer, David Luiz, Cole, Oscar, Mata, Schurrle, Eto'o.

Sepehr SS
23-12-2013, 23:09
عجب ترکیب بیخودی چیده مورینیو. ترس رو میشه از این ترکیبش کاملا متوجه شد. رسما دوره سیستم park the bus مورینیو شروع شد. ماتا و اسکار، دو تا از بهترین هافبک های خلاق جهان رو نیمکتن تا میکل بازی کنه! اگه امشب چلسی ببازه، مقصر صد در صدش مورینیو هستش.

30vil
24-12-2013, 00:20
عجب ترکیب بیخودی چیده مورینیو. ترس رو میشه از این ترکیبش کاملا متوجه شد. رسما دوره سیستم park the bus مورینیو شروع شد. ماتا و اسکار، دو تا از بهترین هافبک های خلاق جهان رو نیمکتن تا میکل بازی کنه! اگه امشب چلسی ببازه، مقصر صد در صدش مورینیو هستش.

عزیزم شما بازی را نگاه کردید؟

چلسی با بهترین ترکیبش وارد زمین شد و در 45 دقیقه اول 7 موقعیت گل داشت در صورتی که آرسنال حتی یک موقعیت گل هم نداشت

شما به این آمار میگید دفاع اتوبوسی؟!!

E.N.A.Y.A.T
24-12-2013, 00:30
کلا آرسنال تو نیمه اول حرفی واسه گفتن نداشت و از نتایج بازی هم مشخصه.
هر دو تیم بازی خودشون رو نکردن.امیدوارم نیمه دوم مثل نیمه اول نباشه.
نیمه دوم هم که آخرش بود. معلوم بود که چلسی واسه مساوی برنامه داشت. آرسنال بهتر بود. چند موقعیت گل که اگر ژیرود نبود الآن برده بودن.
به نظرم عادلانه ترین نتیجه بازی همین مساوی بود. چون هیچ کدوم از دو تیم لایق 3 امتیاز گرفتن از این بازی نبودن.

خلاصه، جذاب ترین بازی لیگ رو هم دیدیم!!!

Sepehr SS
24-12-2013, 01:30
عزیزم شما بازی را نگاه کردید؟

چلسی با بهترین ترکیبش وارد زمین شد و در 45 دقیقه اول 7 موقعیت گل داشت در صورتی که آرسنال حتی یک موقعیت گل هم نداشت

شما به این آمار میگید دفاع اتوبوسی؟!!
دفاع اتوبوسی بود دیگه. نیمه دوم که آرسنال کاملا بازی رو در اختیار داشت. مورینیو دیگه برگشت به همون سیستم خودش یعنی دفاع و ضد حمله که این تیم چلسی خیلی بعیده با این سیستم موفقیتی داشته باشه چون نه مدافعین خیلی خوبی داره نه دیگه کسی مثل دروگبا اون جلوئه. ماتا و دی بروین هم رفتنشون قطعیه.

wooooow
24-12-2013, 01:40
بیشترین موقعیت بازی کامل دست چلسی بود
آخرین آماری که نیمه دوم دیده بودم چلسی 11 و آرسنال 4 موقعیت داشت (( یعنی 3 برابر بیشتر ))
و همچنین 4 شوت داخل چارچوب واسه چلسی و آرسنال شوت تو چارچوب نداشت !!

البته آرسنال 3 تا موقعیت وحشتناک داشت که 2 تا رو ژیرو از دست داد
خطرناک ترین موقعیت چلسی هم شوت لمپارد بود که تیرک رو کاملا لرزوند !!!

چلسی زیر نظر مورینیو یه ذره دیگه کار داره تا تکمیل بشه
ولی اگه تکمیل بشه فوق العاده خواهد بود

یه آمار جالب قبل از بازی شبکه ورزش نشون داد که چلسی 4 تا جام لیگ رو گرفته که 2 تا رو فقط مورینیو واسه چلسی به دست آورده !!! (( نصف قهرمانی ها ))

آمار خوب مورینیو تو چلسی در آینده به شدت بیشتر خواهد شد
ولی یه ذره طول میکشه
هنوز نیم فصل نشده و مورینیو اول کار هست ولی فقط 3 امتیاز با صدر اختلاف داره

Sepehr SS
24-12-2013, 01:48
چلسی زیر نظر مورینیو یه ذره دیگه کار داره تا تکمیل بشه
ولی اگه تکمیل بشه فوق العاده خواهد بود

خیلی بیشتر از یه ذره کار داره مورینیو. خط دفاع داغونی که از ساندرلند تو دو بازی، 5 گل میخوره. مهاجمین رو که دیگه همه میدونن چه عتیقه هایی هستن. شما مثل اینکه زیادی از مورینیو خوشت میاد ولی اینو همه باید بدونن که همیشه باشگاه بزرگتر از مربی بوده و خواهد بود و آبراموویچ هم همیشه بهترین تصمیم رو برای باشگاه گرفته و اگه ببینه چلسی با مورینیو به جایی نمیرسه، خیلی راحت بیرونش میکنه.

vahidgame
24-12-2013, 02:01
خیلی بیشتر از یه ذره کار داره مورینیو. خط دفاع داغونی که از ساندرلند تو دو بازی، 5 گل میخوره. مهاجمین رو که دیگه همه میدونن چه عتیقه هایی هستن. شما مثل اینکه زیادی از مورینیو خوشت میاد ولی اینو همه باید بدونن که همیشه باشگاه بزرگتر از مربی بوده و خواهد بود و آبراموویچ هم همیشه بهترین تصمیم رو برای باشگاه گرفته و اگه ببینه چلسی با مورینیو به جایی نمیرسه، خیلی راحت بیرونش میکنه.
شما که همش ساز مخالف می زنی
به شما می خوره طرفدار اون 4 تیم بزرگ دیگه لیگ برتر باشی تا چلسی :دی

امشب چلسی خوب بود و موقعیت های خوبی هم خلق کرد
ترکیب بهش اشکال خاصی وارد نیست و دفاع هم مشکل خاصی نداشت و می تونم بگم هر 4 نفر خیلی خوب بودن
امشب فقط ویلیان یکمی دیر تعویض شد وگرنه ایراد خاصی نمیشه گرفت
تورس هم از اون بازی های بدش بود که فکر کنم اتوئو هم جای اون بازی می کرد بدتر بود!
به هر حال توی زمین آرسنال گرفتن یه امتیاز هم بد نیست
دو تا بازی آینده مون مقابل سوانسی و لیورپول خیلی مهمه و اگه هر جفتشون رو ببریم می تونیم به صدر هم برسیم

MORINIO
24-12-2013, 02:09
فعلآ چیزی که مهمه تیم با صدر فقط دو امتیاز فاصله داره و کاملآ تو کورس قرار داره !

بعضیا هم فقط از آواتارشون میشه تشخیص داد طرفدار کدوم تیمن وگرنه حرفاشون کاملآ سمت و سوی هر تیمی توی لیگ برتر هست جز چلسی ( رجوع شود به تاپیک تیمهای رقیب ! )

داداش من شما برو چند سال گذشته رو بررسی کن که در این مقطع فصل ما کجای جدول بودیم و واسه چه عنوانی میجنگیدیم توی لیگ ! ( سهمیه CL )

کلآ چلسی به هر شکلی بازی میکنه شما منتقد اول نحوه بازی تیم هستی ! تاکتیک مد نظرت رو بگو بیشتر آشنا شیم !

فقط هم دنبال تعویض مربی هستی ! والا به خدا تعویض مربی هیچ دردی از تیم دوا نمیکنه و فقط شاید موفقیتهای مقطعی درپی داشته باشه !

تیم ثبات میخواد و هیچکس بهتر از مورینیو نمیتونه کار کنه اینجا ! همین یورگن کلوپ که سنگشو به سینه میزنی اگه بیاد و چهار تا باخت بده خودِ شما در صف اول دشمناش قرار میگیری و میکوبیش !

بله شما درست میگی تیم زیاد کار داره اما به شرطی که فرصت مناسب رو هم در اختیار مربی بزاری میتونی انتظار پیشرفت تیم رو داشته باشی

من که خودم شخصآ این فصل انتظار هیچ جامی ندارم از چلسی با توجه به بازیکناش و پتانسیلی که دارن

30vil
24-12-2013, 09:08
من از کانال راه فردا بازی را می دیدم یک نکته جالب که گزارشگر اعلام کرد این بود که مهاجمان چلسی در سال 2013 موفق به گلزنی در هیچ بازی خارج از خانه نشدند!!

آخرین گل هم سال 2012 در بازی با ساندرلند زده شده

واقعا آمار ضعیفیه کلا در گلزنی تیم مشکل داره و دیشب هم چندتا موقعیت خیلی خوب را از دست دادیم

امیدوارم در این مقطع با یک خرید خوب بتونیم این مشکل را هم رفع کنیم

VBYOFSKI
24-12-2013, 09:12
کلا آرسنال تو نیمه اول حرفی واسه گفتن نداشت و از نتایج بازی هم مشخصه.
هر دو تیم بازی خودشون رو نکردن.امیدوارم نیمه دوم مثل نیمه اول نباشه.
نیمه دوم هم که آخرش بود. معلوم بود که چلسی واسه مساوی برنامه داشت. آرسنال بهتر بود. چند موقعیت گل که اگر ژیرود نبود الآن برده بودن.
به نظرم عادلانه ترین نتیجه بازی همین مساوی بود. چون هیچ کدوم از دو تیم لایق 3 امتیاز گرفتن از این بازی نبودن.

خلاصه، جذاب ترین بازی لیگ رو هم دیدیم!!!

فکر میکنم باد و بارون فوق شدید تاثیر زیادی رو بازی هر دو تیم و جذابیت بازی داشته باشه !!!

vahidgame
26-12-2013, 23:23
خب بازی با سوانسی رو یک بر صفر بردیم
گل رو هازارد روی یه حرکت انفرادی زد ولی سوتی دروازه بان و دفاع سوانسی بود که توپ گل شد !
ترکیب هم متفاوت با بازی آرسنال بودش و خوشبختانه لوئیز و ماتا هم از اول بودن و کلا نشون میده مورینیو از ترکیب چرخشی بدش نمیاد

حالا آماده میشیم برای بازی سخت مقابل لیورپول که بازی سرنوشت سازیه
رقیبا همه نتیجه گرفتن فقط لیورپول به من سیتی باخت که این یه جورایی به ضرر ما بود و اگه مساوی میشد بهتر بود
من سیتی هم داره اوج می گیره و کلا رقیب خیلی خطرناکیه

30vil
27-12-2013, 12:27
مورينيو خسته و نگران است
سرمربي چلسي از پيروزهاي خفيف تيمش ناراحت است و ابراز نگراني مي‌کند. او پس از پيروزي يک بر صفر برابر سوآنسي اعتراف کرد که احساس خستگي مي‌کند.

چلسي در هفته هجدهم ليگ برتر انگليس با نتيجه دو بر يک مهمانش سوآنسي را از پيش رو برداشت تا با 37 امتياز در رده سوم جدول رده‌بندي قرار گيرد.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي با وجود پيروزي در اين ديدار از عملکرد تيمش راضي نيست. او پس از پايان بازي در گفت‌وگو با شبکه اسکاي اسپورت گفت: قصه چلسي تکراري شده و آن استفاده نکردن از فرصت‌هاي گلزني است. فرصت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق کرديم اما تنها يک بار به گل رسيديم. اين براي چندمين بار در اين فصل است که نمي‌توانيم از فرصت‌هاي گلزني خود استفاده کنيم البته نبايد فراموش کنيم که دروازه‌بان حريف شب خوبي را پشت سر گذاشت و بسيار خوب کار کرد. او سه فرصت مسلم گلزني را از ما گرفت. بنابراين مي‌توان گفت که علت گل نزدن زياد ما در اين ديدار نمايش خوب دروازبان سوآنسي بود.

او افزود: نتوانستيم بازي را کنترل و اداره کنيم. وقتي با چنين مشکلي مواجه مي‌شويم طبيعي است که با فشار حريف روبه‌رو شويم. بعد از هر ديدار احساس خستگي مي‌کنم. بايد در بين دو نيمه آرام باشم و به فکر سلامت خود باشم. بعد از زدن گل اول در انديشه زياد کردن اختلاف بوديم. احساس کردم که تيم حريف براي ريسک کردن آماده و در پي زدن گل تساوي است و همين موضوع باعث نگراني من شد. بازيکنان چلسي در خط دفاعي خوب ظاهر شدند و آرامش خود را از دست ندادند. بر بازي مسلط شديم و براين باورم که شايسته اين پيروزي بوديم.

چلسي در حساس‌ترين بازي هفته نوزدهم ليگ جزيره يکشنبه هفته آينده در ورزشگاه استمفوردبريج از ليورپولي پذيرايي مي‌کند که با شکست برابر منچسترسيتي صدر جدول رده‌بندي را از دست داد. آبي‌پوشان لندن در اين ديدار حساس راميرس، هافبک برزيلي خود را به علت دريافت کارت زرد پنجم خود در اختيار ندارند. مورينيو درباره غيبت راميرس گفت: متاسفانه راميرس را به خاطر محروميت در اختيار نداريم اما زماني براي گريه کردن نداريم و بايد با اين مشکل کنار بياييم.

به گزارش ايسنا

Sepehr SS
27-12-2013, 16:02
برای چی خسته و نگرانه مورینیو ؟!!!! این نتیجه تصمیمات اشتباهه خودش تو فصل نقل و انتقالاته که به جای گرفتن یه مهاجم خوب یا نگهداشتن لوکاکو رفته اتوئو فسیل رو گرفته.

brad pitt
27-12-2013, 21:45
بالاخره مشخص شد قرار هست دیگو کاستا بیاد یا هیگواین ؟
هر دو فینیشرای خوبی هستن و صد البته از تورس بهتر

wooooow
27-12-2013, 21:53

هر 2 جزو کسایی هستن که درصد جدا شدن از تیمشون کمه به خصوص هیگواین

هیگواین تازه به ناپولی رفته و فکر نکنم به این زودی جدا بشه (( هنوز نیم فصل فقط تو ناپولی بازی کرده و ناپولی هم اوضاع خوبی تو سری آ داره ))

کاستا هم فکر کنم سخت بشه آتلتیکو رو راضی کرد
آتلتیکو عالی داره نتیجه میگیره و کاستا آمار گلزنی فوق العاده ای داره

باید دید باشگاه چلسی تا کجا پیش میره و واسه انتقال نتیجه ای میگیره یا نه !!

Sepehr SS
27-12-2013, 22:01
هیچ کدوم نمی یان. تو تابستون بهترین فرصت بود که هیگواین رو بگیرن که گدا بازی در آوردن و نگرفتنش. کاوانی رو هم راحت میشد خرید اگه 63 میلیون یورو میدادن. هیچ کس رو نمیگیره ژانویه، برای فصل بعد هم احتمالا میره رائول رو میگیره تا زوج پیرمرد ها رو کنار اتوئو ببینیم.

brad pitt
28-12-2013, 00:14
هیچ کدوم نمی یان. تو تابستون بهترین فرصت بود که هیگواین رو بگیرن که گدا بازی در آوردن و نگرفتنش. کاوانی رو هم راحت میشد خرید اگه 63 میلیون یورو میدادن. هیچ کس رو نمیگیره ژانویه، برای فصل بعد هم احتمالا میره رائول رو میگیره تا زوج پیرمرد ها رو کنار اتوئو ببینیم.

همین الان هم اتوئو و دمبا با درسته در حد چلسی نیستن اما از تورس مفیدترن
تورس فقط توی 3 بازی استراتژیگ گل زده . دیگه چیکار کرده

لوکاکو از همه اینا بهتره . اما مطمئنن هیچ کس دروگبا نمیشه

30vil
28-12-2013, 12:18
چی میگه برا خودش یعنی چلسی انقدر شانس قهرمانیش کمه :n02:

مورينيو: ليورپول مي‌تواند قهرمان ليگ شود
سرمربي چلسي اعلام کرد ليورپول توانايي قهرماني در ليگ برتر انگليس را دارد.

ديدار تيم‌هاي چلسي و ليورپول از هفته نوزدهم ليگ برتر انگليس از ساعت 19 و 30 دقيقه يکشنبه در ورزشگاه استمفورد بريج شهر لندن آغاز خواهد شد.

اين پيکار حساس در حالي برگزار خواهد شد که اختلاف امتيازي اين دو تيم در جدول رده بندي روي عدد يک ايستاده است. چلسي 37 امتيازي است و رتبه سوم را در اختيار دارد و ليورپول هم با 36 امتياز چهارم است.

ژوزه مورينيو در مورد اين ديدار گفت: در حال حاضر همه تيم‌هاي بزرگ در رده‌هاي بالايي جدول قرار گرفته‌اند. آرسنال، چلسي، ليورپول و منچسترسيتي. در اين فصل فشار کاري ما براي رسيدن به عنوان قهرماني در ليگ نيست بلکه تلاش براي رسيدن به يکي از رده‌هاي اول تا چهارم براي حضور در ديدارهاي اروپايي است. مي‌دانم که کار بسيار سختي پيش رو داريم. اگر بخواهم شانس نخست قهرماني را نام ببرم، بايد بگويم منچسترسيتي بيشترين شانس را دارد. پس از آن ليورپول و منچستريونايتد. ما پس از اين تيم‌ها شانس قهرماني داريم. به همين خاطر مي‌خواهيم روي کار خودمان تمرکز کرده و به تنها چيزي که فکر مي‌کنيم هم قرار گرفتن در بين چهار تيم است.

مورينيو افزود: تنها تيمي که شرايطي شبيه ما دارد آرسنال است. آنها در ليگ قهرمانان اروپا بازي مي‌کنند و قصد دارند نسبت به سال‌هاي گذشته عملکرد بهتري از خود به جا بگذارند. توپچي‌ها هم سال‌ها است که به افتخاري دست نيافته‌اند اما ليورپول در ليگ قهرمانان حضور ندارد و هفته‌اي يک بار به ميدان مي‌رود. آنها فرصت کافي براي آماده سازي خود براي ديدارهاي آينده دارند. اين امتياز ويژه‌اي براي آنها به حساب مي‌آيد. مي‌دانم که برندن راجرز (سرمربي ليورپول) اعلام کرده آنها نمي‌توانند قهرمان ليگ شوند اما من فکر مي‌کنم قرمزها توانايي آن را دارند.

ورزش3

stealer
28-12-2013, 14:25
این حرفو زده که فشار افکار عمومی رو کمتر کنه و ازش انتظار زیاد نداشته باشیم
ولی صد در صد خودش هم به قهرمانی فکر میکنه و واسش تلاش میکنه

S0R3N4
28-12-2013, 20:19
برای چی خسته و نگرانه مورینیو ؟!!!! این نتیجه تصمیمات اشتباهه خودش تو فصل نقل و انتقالاته که به جای گرفتن یه مهاجم خوب یا نگهداشتن لوکاکو رفته اتوئو فسیل رو گرفته.

پسر!!!!
بسته دیگه!!!قصه ها تکراریت در هر پست!!!!
مشکلت با کولاکولاست یا با بهترین مربی جهان؟
خودش میدونه چه کار داره میکنه...

soheilnouri
29-12-2013, 13:01
اسطوره هست ولی تصمیماتش این فصل افتضاح بوده. چرا وقتی کسی مثل لوکاکو هست، این رفته اتوئو پیرمرد رو گرفته و لوکاکو رو انداخته بیرون؟ چرا وقتی همه میدونن که مشکل چلسی، نداشتن مهاجم خوب و همچنین همون هافبک طراح هستش، این رفته ویلیان رو خریده؟ چرا ایوانوویچ که یه دفاع وسطه، همیشه دفاع راست میزاره؟ چرا آزپیلی کوئتا رو میزاره دفاع چپ؟ چرا با ماتا دشمنی میکنه؟ چرا دی بروین رو بازی نمیده؟ چرا اینقدر عاشق لمپارد و تری هستش که چشمش رو به واقعیتها میبنده و همیشه اونا رو بازی میده؟!!
کلا چلسی برای موفقیت باید یه سری بازیکناش مثل میکل، اسین، تورس، اتوئو، کیهیل، ویلیان و حتی پیتر چک رو رد کنه برن. پیتر چک امسال خیلی معمولی بوده، از اونور هم که تیبوا کورتوا داره عالی کار میکنه پپس وقتشه که کورتوا برگرده چلسی فصل بعد. مورینیو هم اگه بخواد بمونه
باید تغییر رویه بده وگرنه همین تماشاگرا براش بدترین شعار هارو میسازن!

میدونی چیه.فوتبال واقعی قوانین و اتفاقاتش با اون چیزی که از بیرون میبینیم کاملا فرق داره.واسه من و تو راحته گفتن این حرفا.که چرا مثلا لوکاکو نموند و اتوئو اومد و کورتوآ برنگشت و ....ولی خیلی عوامل هست که مانع میشه اون چیزی رو که شما به عنوان هوادار دوست داری((خودم اصلا هوادار چلسی نیستم چون دیدم بحثاتون جالبه اومدم))تماشا کنیم.چند تا نکته:

1-در بزرگی مورینیو شکی نیست.اگر پاشو واسه اولین بار تو چلسی نمیزاشت این تیم 20 سال دیگه هم قهرمان نمیشد.

2-لوکاکو چرا نموند؟بخاطر اینکه خودش هم دوست نداشت بمونه.یعنی تردید داشت.فصل قبل تو وست بروم زیر نظر استیو کلارک کلی بهش بازی رسید و تونست کلی گل بزنه و نظر مارک ویلموتس رو جلب کنه.امسال اول تابستان برگشت چلسی.بعد دید فصل منتهی به جام جهانی هستش.یه رقیب هم سبک و هم استایل((فقط پاهای تخصصی شون فرق میکنه))داره تو استون ویلا حرف اول رو میزنه:کریستین بنتکه...لوکاکو 20 ساله واسش ریسک بود که تو فصل منتهی به جام جهانی این فرصت عالی رو از دست بده.هر چقدر هم خوب باشه و با استعداد به هر حال 20 سالس و کم تجربه و هر مربی((حتی فیلیپ کوکو که جوونگراترین مربی دنیاست))نسبت به استفاده اون یا گزینه های مجرب تر مثل تورس و دمبا دچار تردید میشه.اما تو اورتون روبرتو مارتینز بهش تضمین داد که اگر بیاد گوجیسون پارک ثابت بازی میکنه و در ضمن رفیقش میرالاس هم تو اورتون بود.اون رفت اورتون و ضرر هم نکرد.البته خیلی هم خارق العاده کار نکرده تو اورتون...مثلا فک کنم لوکاکو الان چلسی بود.همین امار گلزنی که الان تو اورتون داره رو تو چلسی ارایه میداد...قابل قیاس با سوارس,اگوئرو,نگردو و....نبود.این از لوکاکو

2-ایوانوویچ:میگی چرا مدافع راست بازی میکنه...تو تیمی که داوید لوییس بخاطر امادگی گری کهیل و جان تری بازی بهش نمیرسه چرا باید ایوانوویچ برسه وسط خط دفاعی...؟از نظر روزنامه گاردین بهترین مدافع راست نیم فصل لیگ برتر انگلستان هستش...بازیکن فوق العاده ایی که تو کارهای دفاعی عالی عمل میکنه و در هجوم هم متوسط رو به پایین...تری و لمپارد اسطوره باشگاه هستش...هر تیمی بازیکنایی داره که "باید"بر محور اونها تیم رو چرخوند چون خواسته ی تماشاگران هستش...مثل فوتبال ایران نیست که همچی هردمبیلی باشه...تری امسال خوب بوده.گل هم زده.هوادار ها هم عاشقش هستن...یا لمپارد...یادت رفته تو بازی با ارسنال تو اون سن و سال چطوری خودشو رسوند تو 12 قدم ارسنال و ضربه نهایی اش خورد به تیرک؟خاویر زانتی 41 سالشه هنوز چند هفته هست که داره تو اینتر خوب بازی میکنه...لمپارد 35 سالشه...خیلی هم بالای بالا نیست این سن...هر باشگاهی داشتن چنین بازیکنای لجندری میتونه واسش یه امتیاز باشه.هم تیمی هاشون با دیدن اینها و انگیزه و تعصب اینها تحریک میشن...چیزی که من سیتی شاید نداشته باشه...تو ترکیب 11 نفره این تیم اسطوره پیدا نمیشه...حتی تو ارسنال هم با اینکه ویلشیر هست اونم نصف و نیمه...مرته ساکر میشه کاپیتان تیم.اون زمانی که اساطیری مثل آنری و برکگمب و کیون و ادامز تو سنین بالا واسه تیم مفید کار میکردن یادت رفته؟یا همین استیو بولدی که کنار ونگر میشینه تا 33 سالگی تو ارسنال بود.یا نایجل وینتربرن و لی دیگسون تا 34 سالگی تو ارسنال بودن...هر چیزی زمان میبره...یادت باشه سال 96 که ونگر اومد ارسنال ترکیب دفاعیش این بود...

سیمن:33 سال....ادامز 31 سال....استیو بولد:33 سال...دیگسون:33 سال...وینتر برن 32 سال...کیون:29 سال...تازه پل مرسون هم 30 ساله بود که هافبک دفاعی بود....اما جوونگراتر از ونگر سراغ داری؟یه کم زمان برد تا بیاد تیم جوونی درست کنه که بعدها امسال کولو توره,آنری,ابوئه,سانیا,ره یس,فابرگاس؛ویلشیر,رمزی,ولک ت و چمبرلین و نابری تو صحنه اومدن...هر چیزی زمان خودشو داره تو یه تایم کوتاه نمیشه دست به تغییرات انقلابی و احساسی زد.:n12:

Sepehr SS
29-12-2013, 13:17
میدونی چیه.فوتبال واقعی قوانین و اتفاقاتش با اون چیزی که از بیرون میبینیم کاملا فرق داره.واسه من و تو راحته گفتن این حرفا.که چرا مثلا لوکاکو نموند و اتوئو اومد و کورتوآ برنگشت و ....ولی خیلی عوامل هست که مانع میشه اون چیزی رو که شما به عنوان هوادار دوست داری((خودم اصلا هوادار چلسی نیستم چون دیدم بحثاتون جالبه اومدم))تماشا کنیم.چند تا نکته:

1-در بزرگی مورینیو شکی نیست.اگر پاشو واسه اولین بار تو چلسی نمیزاشت این تیم 20 سال دیگه هم قهرمان نمیشد.

2-لوکاکو چرا نموند؟بخاطر اینکه خودش هم دوست نداشت بمونه.یعنی تردید داشت.فصل قبل تو وست بروم زیر نظر استیو کلارک کلی بهش بازی رسید و تونست کلی گل بزنه و نظر مارک ویلموتس رو جلب کنه.امسال اول تابستان برگشت چلسی.بعد دید فصل منتهی به جام جهانی هستش.یه رقیب هم سبک و هم استایل((فقط پاهای تخصصی شون فرق میکنه))داره تو استون ویلا حرف اول رو میزنه:کریستین بنتکه...لوکاکو 20 ساله واسش ریسک بود که تو فصل منتهی به جام جهانی این فرصت عالی رو از دست بده.هر چقدر هم خوب باشه و با استعداد به هر حال 20 سالس و کم تجربه و هر مربی((حتی فیلیپ کوکو که جوونگراترین مربی دنیاست))نسبت به استفاده اون یا گزینه های مجرب تر مثل تورس و دمبا دچار تردید میشه.اما تو اورتون روبرتو مارتینز بهش تضمین داد که اگر بیاد گوجیسون پارک ثابت بازی میکنه و در ضمن رفیقش میرالاس هم تو اورتون بود.اون رفت اورتون و ضرر هم نکرد.البته خیلی هم خارق العاده کار نکرده تو اورتون...مثلا فک کنم لوکاکو الان چلسی بود.همین امار گلزنی که الان تو اورتون داره رو تو چلسی ارایه میداد...قابل قیاس با سوارس,اگوئرو,نگردو و....نبود.این از لوکاکو

2-ایوانوویچ:میگی چرا مدافع راست بازی میکنه...تو تیمی که داوید لوییس بخاطر امادگی گری کهیل و جان تری بازی بهش نمیرسه چرا باید ایوانوویچ برسه وسط خط دفاعی...؟از نظر روزنامه گاردین بهترین مدافع راست نیم فصل لیگ برتر انگلستان هستش...بازیکن فوق العاده ایی که تو کارهای دفاعی عالی عمل میکنه و در هجوم هم متوسط رو به پایین...تری و لمپارد اسطوره باشگاه هستش...هر تیمی بازیکنایی داره که "باید"بر محور اونها تیم رو چرخوند چون خواسته ی تماشاگران هستش...مثل فوتبال ایران نیست که همچی هردمبیلی باشه...تری امسال خوب بوده.گل هم زده.هوادار ها هم عاشقش هستن...یا لمپارد...یادت رفته تو بازی با ارسنال تو اون سن و سال چطوری خودشو رسوند تو 12 قدم ارسنال و ضربه نهایی اش خورد به تیرک؟خاویر زانتی 41 سالشه هنوز چند هفته هست که داره تو اینتر خوب بازی میکنه...لمپارد 35 سالشه...خیلی هم بالای بالا نیست این سن...هر باشگاهی داشتن چنین بازیکنای لجندری میتونه واسش یه امتیاز باشه.هم تیمی هاشون با دیدن اینها و انگیزه و تعصب اینها تحریک میشن...چیزی که من سیتی شاید نداشته باشه...تو ترکیب 11 نفره این تیم اسطوره پیدا نمیشه...حتی تو ارسنال هم با اینکه ویلشیر هست اونم نصف و نیمه...مرته ساکر میشه کاپیتان تیم.اون زمانی که اساطیری مثل آنری و برکگمب و کیون و ادامز تو سنین بالا واسه تیم مفید کار میکردن یادت رفته؟یا همین استیو بولدی که کنار ونگر میشینه تا 33 سالگی تو ارسنال بود.یا نایجل وینتربرن و لی دیگسون تا 34 سالگی تو ارسنال بودن...هر چیزی زمان میبره...یادت باشه سال 96 که ونگر اومد ارسنال ترکیب دفاعیش این بود...

سیمن:33 سال....ادامز 31 سال....استیو بولد:33 سال...دیگسون:33 سال...وینتر برن 32 سال...کیون:29 سال...تازه پل مرسون هم 30 ساله بود که هافبک دفاعی بود....اما جوونگراتر از ونگر سراغ داری؟یه کم زمان برد تا بیاد تیم جوونی درست کنه که بعدها امسال کولو توره,آنری,ابوئه,سانیا,ره یس,فابرگاس؛ویلشیر,رمزی,ولک ت و چمبرلین و نابری تو صحنه اومدن...هر چیزی زمان خودشو داره تو یه تایم کوتاه نمیشه دست به تغییرات انقلابی و احساسی زد.:n12:
به این میگن یه پست خیلی خوب و منطقی که با دلیل و منطق، فرد مقابل رو قانع میکنه نه مثل یه سری افراد که میان الکی پست میدن و بدون دلیل دفاع میکنن از مورینیو. سهیل، واقعا جای تو در جاهایی مثل Skysports خالیه با این همه دانش فوتبالی بالا.

stealer
29-12-2013, 20:24
عجب بازی بود نیمه اول
گل اول لیورپول به نظرم اشتباه تو چینش مدافعین بود و سمت چپ دروازه بازیکن نبود که توپو دفع کنه
گل ازارد هم یک سوپر گل واقعی بود
اسکار هم خیلی عالی بازی کرد و پاس گل خیلی خوبی داد
در کل تیم داره فوق العاده بازی میکنه و سوارز رو به کلی زا جریان بازی خارج کردن

jack82
29-12-2013, 21:29
تبریک به همه دوستان بازی نفسگیری رو بردیم.پس از مدتها شاهد یک بازی خوب از تیممون بودیم.ازارد متل همیشه عالی بود و فرشته نجات.به نظر امروز تیم باانگیزه تر از بازیای قبل بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

jb.NY
29-12-2013, 21:31
عالی بود، یه برد شیرین و دلچسب مقابل لیورپولی که سوارزش واقعا عالی کار کرده بود تا الان
فقط کاش همون یه گل رو هم نمیخوردیم تا تو همین بازی پیتر رکورد پیتر رو میزد :n02:

MORINIO
29-12-2013, 21:41
تبریک میگم :n11:برد حساسی بود

نیمه اول خطای پنالتی روی هازارد نگرفت

لوکاس نمیدونم دیگه باید چیکار میکرد تا اخراج میشد

سوارز هم که واقعآ فکر میکنه تو استخر داره بازی میکنه !

sina1100
29-12-2013, 21:42
تبریک به همه ی دوستان.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

30vil
29-12-2013, 22:04
تبریک میگم یک بازی فوق العاده را از هر دو تیم دیدیم

هر دو گل چلسی روی کار تیمی بسیار عالی و چشم نواز به ثمر رسید و کم کم داریم به چلسی ایده ال مورینیو نزدیک میشیم

لوییز به خوبی جای رامیرس را پر کرد و تونست وسط زمین را به نفع چلسی بگیره

اتوئو خوب بود اما میتونست یک گل دیگه بزنه که از موقعیت به خوبی استفاده نکرد

تورس تو اون چند دقیقه که بازی کرد عالی بود و خیلی انگیزه داشت شاید اگر از اول بازی می کرد میتونست گلزنی هم بکنه

نکته جالب حرکات مورینیو در دقایق آخر بود که بسیار خاص و مختص خودش بود

S0R3N4
29-12-2013, 22:19
نمردیم و آقا سپهر فهمیدن خرید ساموئل اتو یعنی چی!!!
قدرت جایگری...قدرت هوش بسیار بالا و تمام کنندگی ایده آل!!!!!

پیروزی بی نهایت دلچسبی بود و تبریک و پیش به سوی قهرمانی با بهترین مربی دنیا

S0R3N4
29-12-2013, 22:22
به این میگن یه پست خیلی خوب و منطقی که با دلیل و منطق، فرد مقابل رو قانع میکنه نه مثل یه سری افراد که میان الکی پست میدن و بدون دلیل دفاع میکنن از مورینیو. سهیل، واقعا جای تو در جاهایی مثل Skysports خالیه با این همه دانش فوتبالی بالا.

خوبه یکی تونست شما رو حالی کنه بالاخره...
مورینیو اونقدر عظمت داره که نیازی به دفاع کردن نداره...
چلسی هر چی داره از این مرد بود!
وگرنه الان اوتار بارسلونا میذاشتی احتمالا...!!!!!!!!!

Sepehr SS
29-12-2013, 22:41
زیاد از این برد، از خود بیخود نشید. لیورپول خسته با کلی مصدوم رو بردن زیاد افتخار نداره، تازه همین برد هم به زور داور بود. اتوئو همون اولش باید اخراج میشد، تازه یه پنالتی هم رو سوارز کرد که داور نگرفت. بازی با ساوتهمپتون خیلی بازی سختیه برای چلسی.فقط امیدوارم مورینیو فهمیده باشه که بهترین پست برای داوید لوییز، همین هافبک دفاعیه که امشب خیلی خوب بازی کرد و دیگه تو بازیهای حساس لوییز رو دفاع وسط نزاره.

brad pitt
29-12-2013, 23:07
زیاد از این برد، از خود بیخود نشید. لیورپول خسته با کلی مصدوم رو بردن زیاد افتخار نداره، تازه همین برد هم به زور داور بود. اتوئو همون اولش باید اخراج میشد، تازه یه پنالتی هم رو سوارز کرد که داور نگرفت. بازی با ساوتهمپتون خیلی بازی سختیه برای چلسی.فقط امیدوارم مورینیو فهمیده باشه که بهترین پست برای داوید لوییز، همین هافبک دفاعیه که امشب خیلی خوب بازی کرد و دیگه تو بازیهای حساس لوییز رو دفاع وسط نزاره.

شما ستون پنجم دشمن هستی . ----

امشب همه بازیکنا خوب بودند . دفاع که کیهیل و تری واقعن عالی بودند
دیوید لوئیز بخوبی جای رامیرس و پر کرده
ویلیان بسیار جنگنده بود و هازارد هم مانند همیشه عالی

اتوئو هم نشون داد که هنوز در این سن هم از تورس بهتره
به نظر من تنها بازیکنی که باید از تیم بره فعلن فرناندو تورس هست

قابل توجه افرادی که میگفتن لمپارد و کیهیل و تری خوب نیستند . امشب نشون داند اگر واقعن ببیننده ی فوتبالی نمیشه با یه بازی نظر داد . چلسی تیمیه که باید 10 سال بازیشو ببین و طرفداره واقعی ش بوده باشی تا بتونی نظر بدی

لیورپول نشون داد که در تقابل با تیمای بزرگ خیلی کوچیکه هنوز . سوارز هم که امشب گم شده بود

درود بر چلسی . مردان استنفورد و مورینیوی بزرگ

wooooow
29-12-2013, 23:10

فکر نکنم اصلا شما هدفت پست در مورد فوتبال باشه

بیشتر واسه خلاف صحبت کردن و جنجال ارسال میشه
همینجوری واسه خودت یه چیز میگی !!
معلوم هم نیست واسه چی !!!

حرف های شما اصلا از رو منطق نیست و هدفتون هم معلوم نیست !! :n29:

Sepehr SS
29-12-2013, 23:45
فکر نکنم اصلا شما هدفت پست در مورد فوتبال باشه

بیشتر واسه خلاف صحبت کردن و جنجال ارسال میشه
همینجوری واسه خودت یه چیز میگی !!
معلوم هم نیست واسه چی !!!

حرف های شما اصلا از رو منطق نیست و هدفتون هم معلوم نیست !! :n29:
کجای حرفام از رو منطق نیست؟!!!! ندیدی که هر سه تعویض لیورپول اجباری بود؟ جرارد و استوریج و خوزه انریکه هم که مصدومن. خطای اتوئو رو اولش دیدی که همون منجر به گل شد؟ به نظرت اون اخراج نداشت؟
من که تو پستم از لوییز تعریف کردم و گفتم که بهترین جا براش همین هافبک دفاعیه، پس بیخودی جو ندین. اتوئو هم کار خاصی نکرد که، اتفاقا یه موقعیت عالی رو هم خراب کرد نیمه دوم. گلش هم دروازه بان لیورپول اشتباه کرد. ولی خب قبول دارم چلسی نیمه اول بعد گل لیورپول خیلی خوب بازی کرد.

vahidgame
30-12-2013, 00:13
نیمه اول چلسی خیلی خوب بود و کلا بازی دستش بود
ولی نیمه دوم یکمی لیورپول بهتر بودش و بیشتر موقعیت داشت
استفاده لوئیز توی هافبک دفاعی مثل قبل جواب میده و توی این پست هم لوئیز عالیه
دفاع ها هم همگی خیلی خوب بودن و نذاشتن سوارز کارشو کنه البته به جز اشلی کول که خیلی خوب نبود و بی خود هم نیست که نیمکت نشین شده
سه تا هافبک هجومی هم خوب و هماهنگ نشون دادن و توی اکثر موقعیت ها تاثیر داشتن
یعنی این امتیازا رو بیشترشو مدیون این هافبک ها هستیم وگرنه مهاجم ها که تعداد گل هاشون روی هم فکر نکنم دو رقمی شده باشه! :دی
البته اتوئو در کل خوب بود ولی با این حال هیچ وقت اتوئوی سابق نمیشه و کلا یه مهاجم حتما باید بگیریم

به هر حال یه برد ارزشمند مقابل یکی از تیمای بالای جدول و تا حدودی مدعی قهرمانی بدست اوردیم
توی نیم فصل اول عملکردمون مقابل تیمای بزرگ خوب بودش با دو برد مقابل من سیتی و لیورپول و دو تا مساوی مقابل منچستر و آرسنال خارج از خونه
قهرمانی توی این فصل در دسترسه فقط فکر کنم یکمی من سیتی و آرسنال خطری باشن و بقیه تا آخر توی کورس نمی مونن

MORINIO
30-12-2013, 01:14
داوید لوئیز 5 کارته شد و بازی بعدی با ساوتهمپتون رو از دست داد

خوشبختانه رامیرس رو واسه اون بازی در اختیار خواهیم داشت :n01:

اینم عکس مورینیو و لوئیز بعد بازی :n02:

Reza31001
30-12-2013, 01:25
امروز با یکی از دوستای لیورپولیم تو دانشگاه سر بازی کل کل داشتیم
اون می گفت اگه جرارد میبود که هیچ شانسی نداشتین و این حرفا
این که لیورپول برای این بازی از لحاظ مهره مشکل داشت و مصدوماش زیاد بودن بحثی نیست ولی چیزی که ثبت میشه و مهمه اینه که ما بردیم و 3 امتیاز رو گرفتیم
وگرنه اگه بحث به این چیزا باشه تیم ما هم اگه دو تا مهاجم تاپ داشت کی میخواست جلوی تیم ما قد علم کنه؟
با همین بضاعت بازی کردیم و بردیم اینه که مهمه

در مورد بازی راستش غیر از هازارد بقیه عالی نبودن
اتوئو غیر از گل حقیقتا هیچ چی نداشت اصلا و ابدا با تیم هماهنگ نیست و وقتی توپ دستشه به جای کارهای تاکتیکی به دنبال اینه که یه تنه بزنه به گل!
عملکرد لوییز شاید خوب بود ولی هنوز با اسین چندسال قبل در همین پست قابل مقایسه نیست پس من ازش راضی نیستم
لمپارد خوب بود ولی کم!
آزپلی هم انصافا خوب بود ولی باید دید جلوی بهترین وینگرهای دنیا هم همین طور میتونه استادگی کنه؟
بقیه تیم هم در کل خوب (و نه عالی) بازی کرد

این قضیه ماتا هم واقعا تیم رو ضعیف کرده و منم هنوز تو کتم نرفته بازیکنی که دو سال پیاپی بهترین بازیکن تیم میشه چطور نیم فصل گذشت و هنوز دو تا بازی درست حسابی نداشته؟

Sepehr SS
30-12-2013, 09:57
به نظر من اگه مورینیو واقعا به ماتا اعتقاد نداره، باید زودتر بفروشتش تا هم ماتا تو سال جام جهانی ضرر نکنه هم اینکه مورینیو بتونه با پول فروشش یه وینگر چپ پای خوب بگیره. واقعا ماتا حقش این نیست.
داوید لوییز هم هیچ وقت به سطح اسین چند سال پیش نمیرسه، اون اسین فوق العاده بود و بهترین هافبک دفاعی دنیا بود اون موقع. حیف که مصدومیت های شدید، اسین رو از بین برد.

30vil
30-12-2013, 10:18
مورينيو: سوارس ذات وحشي‌اش را نشان داد
چلسي توانست دو بر يک ليورپول را ببرد ولي ژوزه مورينيو در انتهاي بازي خشمگين بود. او اعتقاد داشت که لوييس سوارس در درگيري با ساموئل اتوئو شيرجه رفته تا داور اعلام پنالتي کند و هاوارد وب بايد به سوارس اخطار مي‌داد.

مورينيو گفت: «سسار آسپيليکوئتا داشت توپ را از آن منطقه درمي‌آورد که سوارس يک شيرجه آکروباتيک زد؛ انگار که دارد در استخر شيرجه مي‌زند. وب تنها 10 متر آن‌سو بود و تنها اشتباهي که کرد اين بود که به او اخطار نداد.

او طوري خودش را پرتاب کرد که انگار از پشت به او تير زده باشند. او به‌روشني بايد کارت زرد مي‌گرفت.

برندان (راجرز) فوق‌العاده روي سوارس کار کرده است چون او بي‌شک تغيير کرده است. اما در چنين شرايطي است که ذات وحشي يک بازيکن مشخص مي‌شود و ماهيت فرهنگي او روشن مي‌گردد.

من احترام بسياري به کيفيت و رفتار او و جاه‌طلبي‌اش براي بردن تمامي ديدارها مي‌گذارم اما او زياد تلاش مي‌کند که از اين حرکات انجام دهد.»

ورزش 3

jb.NY
30-12-2013, 10:21
داوید لوئیز بازیکن خیلی خوبیه، تنها چیزی که منو آزار میداد در موردش خودخواهیش بود، یتنه میزد به دل حریف، انگار ته قلبش دوست داشته مهاجم نوک یا یه همچین چیزی بشه!
خدارو شکر الان دیگه اونجوری نیست، داره با تیم راه میاد
اسین هم تو کار دفاعی و تک به تک گرفتن ها عالی بود، هم یه بازیساز عالی بود، واقعا... خداوکیلی آچار فرانسه تیم بود، حیف که دورانش کوتاه بود
لوئیز هم تو کار دفاعی کارش خیلی خوبه، ولی هیچوقت مثل اسین نمیشه

soheilnouri
30-12-2013, 13:11
من خودم سبک بازی داوید لوییس رو خیلی دوست دارم.به پاس هاش دقت کردین که چقد هنرمندانه پاس میده؟اون پاسی که به سمت راست زمین لیورپول به اسکار داد واقعا عالی بود...ولی مورینیو بهش اعتقاد نداره.داوید لوییس شده موش آزمایشگاهی از زمان حضور بنیتس تا این لحظه...استعدادیه که داره هرز میره تو چلسی...مشکل لوییس اینه که هنوز تو حال و هوای فوتبال برزیل هستش...مدافعی که علاقه ی زیادی به کارهای خلاقانه داره که برای یه مدافع یه عادت بشدت خطرناکه.بخاطر همینه که گری کهیل و جان تری فیکس چلسی هستن...

stealer
30-12-2013, 13:46
من خودم سبک بازی داوید لوییس رو خیلی دوست دارم.به پاس هاش دقت کردین که چقد هنرمندانه پاس میده؟اون پاسی که به سمت راست زمین لیورپول به اسکار داد واقعا عالی بود...ولی مورینیو بهش اعتقاد نداره.داوید لوییس شده موش آزمایشگاهی از زمان حضور بنیتس تا این لحظه...استعدادیه که داره هرز میره تو چلسی...مشکل لوییس اینه که هنوز تو حال و هوای فوتبال برزیل هستش...مدافعی که علاقه ی زیادی به کارهای خلاقانه داره که برای یه مدافع یه عادت بشدت خطرناکه.بخاطر همینه که گری کهیل و جان تری فیکس چلسی هستن...
اون پاسش واسه ازپیلی بود بعد اون داد اسکار و اون هم داد به اتوئو و توپ گل شد :دی
به جز عادت زیاد به جلو رفتن بعضی وقتا خطا های خیلی بچه گانه انجام میده که واقعا اعصاب خرد کن میشه
نمونش کارت زرد بی موردی که دیشب گرفت یا تو جام کنفدراسیون ها اون پنالتی که داد و خیلی جاهای دیگه که بی مورد خطا کرده
ولی منم خیلی قبولش دارم مخصوصا به عنوان یه هافبک دفاعی
فقط باید دلسوز تر بازی کنه واسه تیم

soheilnouri
30-12-2013, 13:57
اون پاسش واسه ازپیلی بود بعد اون داد اسکار و اون هم داد به اتوئو و توپ گل شد :دی
به جز عادت زیاد به جلو رفتن بعضی وقتا خطا های خیلی بچه گانه انجام میده که واقعا اعصاب خرد کن میشه
نمونش کارت زرد بی موردی که دیشب گرفت یا تو جام کنفدراسیون ها اون پنالتی که داد و خیلی جاهای دیگه که بی مورد خطا کرده
ولی منم خیلی قبولش دارم مخصوصا به عنوان یه هافبک دفاعی
فقط باید دلسوز تر بازی کنه واسه تیم

بازیش به درد تیم های مورینیو نمیخوره.مورینیو مربی نیست که تکروی های بازیکنانشو تحمل کنه جز اینکه واسش نتیجه بخش باشه.لوییس احتمال زیاد به بارسا میره و شاید هم پاریس.

soheilnouri
30-12-2013, 14:10
برنامه نود، نظر سنجی یا نظر عادل؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متاسفانه شب گذشته باز هم شاهد بی مهری شبکه سوم سیما به تیم چلسی و هوادارانش بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، شب گذشته در برنامه پر مخاطب نود که از شبکه سوم سیما پخش شد مسابقه اس ام اسی بی سابقه ای را اجرا کرد، مسابقه ای که تا به شب گذشته درخصوص مسائل فوتبال داخلی بود و هیچگاه وارد مسائل خیلی تخصصی برنامه نمی شود.در مسابقه دیشب 9 گزینه برای انتخاب شده بود که 8 تای آنها نام تیمهای شناخته شده ای بود و دیگر گزینه برای سایر تیمها در نظر گرفته شده بود که احتمالا چلسی هم جزوی از آن دسته می شد. این هشت گزینه، تیمهای آرسنال، بارسلونا، بایرن مونیخ، رئال مادرید، لیورپول، منچستر یونایتد، میلان و یوونتوس بود. در میان این هشت تیم تیمهایی هستند که مطمئنا در بین هشت تیم نهایی نمی توانند جای گیرند. وباید این سوال را از حامیان برنامه های نود و فوتبال 120 که فردوسی پور نقش مستقیم و پرقدرتی دارد پرسید که لیورپول و یوونتوس چرا بین هشت تیم پر طرفدار در ایران باید باشند؟ آیا تیم هایی چون اینترمیلان، چلسی هوادار بیشتری ندارند؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آیا مسئولان انتخابی برنامه های ورزشی که با توجه به محدود بودن و بی کیفیت بودن دیگر برنامه های، فردوسی پور تهیه کنندگی تمامی آنها را بر عهده دارد، نمی دانند؟ آیا فردوسی پور که همیشه سعی در شفاف سازی و رک بودن با مردم را دارد، یا حداقل تظاهر به این کار می کند نمی داند تیم محبوبش شاید تعداد طرفدارانش با تیمی چون فیورنتینا در ایران یکی باشد؟ آیا او هم می ترسد نام چلسی را ببرد؟ و یا شاید مطالعه کافی برای شناخت هواداران را کسی انجام نداده باشد. شاید در پاسخ سوال ما گفته شود که رای سایر تیم ها نشان دهنده آمار پائین هواداران چلسی باشد، اما از هواداران چلسی توقع داشته اند که در جواب بی احترامی آنها، پای در راه تجاری آنها بگذاریم؟متاسفانه بعد از آنکه در بخش اخبار نامی از چلسی و حتی لیگ برتر برده نمی شود، هیچ کار جدید را در برنامه نود ندیدیم که از چلسی چشم پوشی کنند.ما هم قصد نداریم در این خصوص بیشتر بپردازیم چرا که بیشتر وقت گذاشتن برای برنامه ای که توسط کسانی اجرا می شود که ادعای حرفه ای بودن دارند و در باطن همانند سوژه هایی که از آنها انتقاد می کنند پر از اشکال و اشتباه هستند بی فایده خواهد بود چرا که محبوبیت ظاهری آنها را دیواری است بر اشتباهات تهیه کننده و کارشناسان آن. اما اینکه چطور از چلسی به راحتی چشم پوشی می کنند و نام تیمهایی چون ییونتوس ، لیورپول و حتی آرسنال را جایگزین می کنند. شاید این نشان از بی سوادی عده ای در لباس معلمی باشد.حضور هشت ساله کانون رسمی هواداران چلسی در ایران می تواند سندی باشد بر طرفداران پر تعداد چلسی.برای اثبات ادعایمان، بد نیست نگاهی بیاندازیم به آمار های کانون های هواداری که می توان آنها را نمادی از هواداران ایرانی باشگاه ها دانست.لذا برای مقایسه آمار ها، ساده ترین راه را انتخاب کردیم تا ادعای ثابت شده هواداران بی شمار چلسی را بار دیگر ثابت کنیم.ساده ترین و واضح ترین روش را می توانیم پیج های کانون های هواداران باشگاه های انتخابی با کانون رسمی هواداران چلسی مقایسه کنیم تا به قول تمامی مجریان عزیز که این روزها دوست دارند از این جمله استفاده کنند، قضاوت را به شما می سپاریم.
گزینه های انتخابی نود:
آرسنال – 7400
بارسلونا – 33000
بایرن مونیخ – 9500
رئال مادرید – 52100
لیورپول – 6700
منچستر یونایتد – 41000
آث میلان – 17000
یوونتوس – 3400
صفحه کانون هواداران چلسی - 17000

با آمار بالا می توان پی برد که هواداران آرسنال، لیورپول و یوونتوس تعداد چندانی ندارند تا بتوانند خود را بالا تر از چلسی بدانند، مسئله ای که بارها ثابت شده است و برگزار کنندگان برنامه های تلویزیونی باید اطلاعات خود را در خصوص فوتبال دوستان بروزرسانی کنند. امیدواریم دوستان همچون گذشته فعالیت خود را در راستای مسائل مربوط به فوتبال داخلی ادامه دهند تا با اطلاعات نا کافی خود شعور فوتبال خارجی دوستان را به بازی نگیرند.

پ ن: متن که کپی سایت کانون هوادارن بود
حالا چلسی رو از قلم انداخته فکر نکنم دلیل بشه که عادل رو آنتی چلسی بنامیم (اشاره کاملا مستقیم به طرفداران سرخابی!)
من که به نشونه اعتراض رای ندادم:n02:
پ ن2: فکر میکنم من یو که بحثی نداشت آرسنالم این فصل اوج گرفته و لیورپولم که نوستالژی 2005 رو داشتن دیگه دیدن بیشتر از جزیره بذارن بعضیا ناراحت میشن:n09:

میدونی چرا چلسی نبود تو نظر سنجی؟چون طرفدارای این تیم از دو حالت خارج نیستن:

1-کسایی متولدین سال 1367 یا جدیدتر هستند که همه اینها از زمان کن بیتس و بعد خصوصا ابراموویچ این تیم طرفدار واسه خودش دست و پا کرد و مطمئنا اگر این تیم روزی به حال و روز((بلکبرن روورز یا نیوکاسل))دچار بشه طرفدارای کنونی این تیم در ایران دیگه هوادار این تیم نخواهند بود.

2-گلوری هانترها:
کسایی که دنبال تیمهایی موفق هتسند و بس...مثل حالتی که الان بارسا داره یا مادرید.تیمهایی موفق((از لحاظ جام و یا از لحاظ خرید بازیکنان سوپراستار))...کنایه امیزه وقتی میبینیم کسایی تو اطرافمون در ایران هستند که ادعا میکنن هوادار من سیتی هستند.یا اینکه طرفدار پاریس هستند.خیلی خنده داره...دورتموند طرفدار داره...((این تیم 4 5 سال قبل که ورشکسته بود و بخاطر بدهی زیاد توماس روسیچکی و اموروسو و یان کولر و ایورتون رو فروخت ایا همین کسایی که الان طرفدارش هستند اون موقع هم هوادارش بودند؟

--------------------------

اما در خصوص چلسی:هوادارای این تیم حضورشون در حال حاظر "با اینحال"منطقی هستنش.تیم از سال 1997 که توسط ویالی و جانفرانکو زولا و امثال دنیس وایز,گاس پویت,دزایی,لبوف,دی ماتئو,پترسکیو,فلو,کاسیراگی و.... قهرمان جام در جام اروپا شد با شکست اشتوتگارت حدود 16 ساله که در سطح اول داره بازی میکنه و همیشه هم "انصافا"از اون زمان تا حالا بازیکنان جذابی داشته....

jack82
01-01-2014, 20:32
دوستان امروز یکی از بهترین بازیای این فصل تیممونو شاهد بودیم که خوشبختانه با یک نتیجه عالی هم همراه بود.تعویضای مورینیو عالی بودن به ویژه اسکار که فوق العاده بود.

30vil
01-01-2014, 20:39
مربی بزرگ به این میگن با دو تعویض و آوردن اسکار و ویلیان تیم را متحول کرد و هر دو هم موفق به گلزنی شدند

نکته جالب شکسته شدن رکورد مهاجمان چلسی در اولین روز از سال جدید بود همانطور که اشاره کردم مهاجمان چلسی در سال 2013 موفق به گلزنی در خارج از خونه نشده بودند

اما امروز تورس این رکورد را شکست امیدوارم این رکورد شکنی نوید بخش روزهای خوبشون در سال جدید باشه

vahidgame
01-01-2014, 22:32
تبریک میگم این برد رو توی آغاز سال جدید
امیدوارم امسال همراه با جام های رنگارنگ باشه :دی
هر چند که ساتمپتون یکمی افت کرده ولی برد خارج از خونه ارزشمندی بود
جالبه اسکار یه گل زده و دو تا هم پاس گل داده!
فقط حیف که بقیه رقیبا هم همه بردن

Sepehr SS
01-01-2014, 23:05
بر خلاف انتظار من، چلسی امروز عالی بازی کرد. مثل اینکه کم کم تفکرات مورینیو داره تو تیم جا می افته، من بیشتر از اینکه از زدن سه گل خوشحال باشم از گل نخوردن تیم خوشحالم. اسکار عالی بود، همونطور هم که گفتم ماتا برای خودش هم بهتره که بره یه تیم دیگه چون مورینیو، اسکار رو برای تیمش بهتر میدونه.
فقط به نظر من باید یه هافبک وسط بگیره تو ژانویه چون میکل و اسین و رامیرس تقریبا مثل هم بازی میکنن و لمپارد تنها هافبک وسط خلاق تیمه، به نظر من بهترین گزینه Yohan Cabaye از نیوکاسله که تو CL هم میتونه بازی کنه. خیلی هافبک خوبیه، آرسن ونگر هم اول فصل دنبالش بود. مهاجم هم بعید میدونم کسی رو بگیره مورینیو و با همینا این فصل رو تموم میکنه.
خود مورینیو هم که گفته ماتا و اسین میتونن برن. ماتا بعد تعویضش خیلی عصبانی بود امروز. اسین رو بفروشه Cabaye رو بگیره، دی بروین هم که قطعا میره. کاش بتونن ماتا رو با فالکائو معاوضه کنن.همونطور هم که هشدار داده بودم بالاخره بازی کردن زیاد لمپارد باعث مصدومیتش شد و یکماه بازی نمیتونه کنه. دیگه خرید یه هافبک ضروریه.

vahidgame
02-01-2014, 21:22
ماتا توی بازی با ساتمپتون بعد از تعویضش اعتراض کرده و با ناراحتی بیرون رفته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورینو هم توی مصاحبه بعد از بازی گفته که اگه ماتا و اسین بخوان برن می تونن برن!
از اونور ظاهرا دی بروین هم ناراضیه و می خواد باشگاه رو ترک کنه
امیدوارم این بازیکنا اگه می خوان برن به باشگاه های رقیب نرن به خصوص ماتا :n27:

ظاهرا با توجه به قانون فرپلی مالی یوفا چلسی نمی تونه توی ژانویه اون چنان خرج کنه
به خاطر همین نباید انتظار یه خرید فوق العاده رو داشته باشیم

wooooow
02-01-2014, 21:45

این اقدام ماتا صد در صد به ضررش تموم میشه
تو تیمی که مورینیو باشه همچین حرکاتی نباید شکل بگیره

مورینیو هم حالیش نمیشه طرف کی باشه
هرکی باشه اگه اعتراض کنه یا نیمکت نشین میشه یا میتونه بره !!!!!!

کلا بازیکن سالاری (( حرف زدن رو حرف سرمربی و اعتراض نسبت به تعویض )) و از این دست کارها تو تیم مورینیو عواقب خوشی نداره !

City 17
02-01-2014, 23:05

+

این اقدام ماتا صد در صد به ضررش تموم میشه
تو تیمی که مورینیو باشه همچین حرکاتی نباید شکل بگیره

مورینیو هم حالیش نمیشه طرف کی باشه
هرکی باشه اگه اعتراض کنه یا نیمکت نشین میشه یا میتونه بره !!!!!!

کلا بازیکن سالاری (( حرف زدن رو حرف سرمربی و اعتراض نسبت به تعویض )) و از این دست کارها تو تیم مورینیو عواقب خوشی نداره !
مورینیو توی صحبت های بعد از بازی از دید دیگه ای به این قضیه نگاه کرده:n02:
ژوزه مدعی شده که ماتا نه به خاطر تعویض شدن خودش، بلکه به خاطر نتیجه نگرفتن تیم تا اون لحظه از بازی، ناراحت بوده!
و اینجوری ادامه داده که بعد از بازی توی رختکن ماتا مثل بقیه از نتیجه کسب شده خوشحال بوده.
حقیقت یا از اون تاکتیک های خاص مورینیویی... در هر حالت صحبت هایی که کرده با توجه به شرایط خاصی که وجود داره، هوشمندانه بوده و توپ رو در زمین ماتا انداخته:n06:

jb.NY
03-01-2014, 10:08
میدونی چرا چلسی نبود تو نظر سنجی؟چون طرفدارای این تیم از دو حالت خارج نیستن:

1-کسایی متولدین سال 1367 یا جدیدتر هستند که همه اینها از زمان کن بیتس و بعد خصوصا ابراموویچ این تیم طرفدار واسه خودش دست و پا کرد و مطمئنا اگر این تیم روزی به حال و روز((بلکبرن روورز یا نیوکاسل))دچار بشه طرفدارای کنونی این تیم در ایران دیگه هوادار این تیم نخواهند بود.

2-گلوری هانترها:
کسایی که دنبال تیمهایی موفق هتسند و بس...مثل حالتی که الان بارسا داره یا مادرید.تیمهایی موفق((از لحاظ جام و یا از لحاظ خرید بازیکنان سوپراستار))...کنایه امیزه وقتی میبینیم کسایی تو اطرافمون در ایران هستند که ادعا میکنن هوادار من سیتی هستند.یا اینکه طرفدار پاریس هستند.خیلی خنده داره...دورتموند طرفدار داره...((این تیم 4 5 سال قبل که ورشکسته بود و بخاطر بدهی زیاد توماس روسیچکی و اموروسو و یان کولر و ایورتون رو فروخت ایا همین کسایی که الان طرفدارش هستند اون موقع هم هوادارش بودند؟

--------------------------

اما در خصوص چلسی:هوادارای این تیم حضورشون در حال حاظر "با اینحال"منطقی هستنش.تیم از سال 1997 که توسط ویالی و جانفرانکو زولا و امثال دنیس وایز,گاس پویت,دزایی,لبوف,دی ماتئو,پترسکیو,فلو,کاسیراگی و.... قهرمان جام در جام اروپا شد با شکست اشتوتگارت حدود 16 ساله که در سطح اول داره بازی میکنه و همیشه هم "انصافا"از اون زمان تا حالا بازیکنان جذابی داشته....

از دیدگاه شما طرفدار تیمی که داره پا میگیره شدن خنده داره؟ طرفدار تیمی که 10 12 تا مقام اولی لیگ داره شدن به نظر من بیشتر خنده داره(و به نظر من به اونا باید گفت گلوری هانتر)،اونوقت تا طرفدار یه تیمی که مقامای کمتری داره یه حرفی بزنه اون مقاما رو بکوبی تو سرش
درضمن رنج سنی که گفتید متولدین 67 به اینور طرفدار چلسی شدن (که نمیدونم بر چه مبنایی گفتید، خودتون نظرسنجی راه انداختین؟) فرضا اگه درست هم باشه میشه رنج سنی جوونا، 20 الی 25 سال هم شاملشه،والا من آدم 50 60 ساله ندیدم طرفدار منچستر یا بارسا باشه، هرچی هست همون 20 30 ساله هان، فوتبال خارجی بین افراد سن بالای ما طرفدار چندانی نداره
کلا حرفای شما بیشتر کنایه بود

30vil
04-01-2014, 12:33
مورينيو: ماتا را به يک تيم ليگ برتري نمي‌فروشم
آقاي خاص با رد شايعات اخير در خصوص انتقال هافبک اسپانيايي تيمش تاکيد کرد او را در استمفوردبريج حفظ خواهد کرد.

2 روز پس از آنکه ژوزه مورينيو از خوان ماتا دعوت کرد تا با يکديگر درباره آينده اين بازيکن اسپانيايي گفت‌وگو کنند، آقاي خاص از تمايل خود براي حفظ ستاره پيشين تيم والنسيا خبر داد و تاکيد کرد قصد فروش وي را ندارد، به خصوص به رقباي مستقيم چلسي در ليگ برتر انگليس.

مورينيو در پاسخ به سوالي درباره وضعيت فعلي ماتا اظهار داشت: او روز گذشته به شيوه‌اي فوق‌العاده در کنار هم‌تيمي‌هايش تمرين کرد. او روي آن جمله من که بودم نمي‌خواهم از چلسي جدا شود تمرکز مي‌کند نه اينکه درهاي باشگاه براي رفتن‌اش باز است. او منظور مرا گرفته است. من مشکلي با ماتا ندارم.

آقاي خاص درباره پيشنهادهاي احتمالي که ممکن است ماتا را براي رفتن از استمفوردبريج وسوسه کند نيز گفت: هيچ پيشنهادي از هيچ تيمي براي ماتا دريافت نکرده‌ايم. با اين حال من باز هم خواهم گفت که مي‌خواهم ماتا در تيمم بماند.

گفته مي‌شود منچستريونايتد يکي از تيم‌هايي است که قصد دارد هافبک هجومي آبي‌پوشان لندن را به خدمت بگيرد اما مورينيو اين موضوع را تکذيب و تصريح کرد: ما از هيچ باشگاه ليگ برتري پيشنهاد نداشته‌ايم اما در هر صورت حاضر نيستيم بازيکن‌مان را به يکي از تيم‌هاي ليگ برتري بفروشيم.

به گزارش تسنيم

Reza31001
05-01-2014, 22:24
FA CUP 3rd Round
Chelsea 2-0 Derby County

FA CUP 4th Round
Chelsea - Stoke City
25/01/2014

stealer
06-01-2014, 11:36
مورينيو: متقلبان جايي در چلسي ندارند
سرمربي چلسي تاکيد کرد که بازيکناني که قصد تمارض و فريب داور را دارند، جايي در ترکيب تيم او ندارند. او درگذشت اوزه‌بيو را تسليت گفت.

چلسي با پيروزي دو بر صفر برابر دربي کانتي به دور يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس صعود کرد.

داور بازي اين ديدار به خاطر تمارض راميرز يک کارت زرد به او داد که با واکنش مورينيو همراه شد. سرمربي چلسي که شاگردانش براي دومين هفته متوالي به خاطر تمارض کارت زرد دريافت مي‌کنند، تاکيد کرد که کاملا مخالف تمارض بازيکنان است و به شدت با آنها برخورد مي‌کند. سرمربي پرتغالي چلسي بارها اعلام کرده است که کاملا مخالف تمارض بازيکنان است و بايد جريمه‌هاي سنگيني را براي خاطيان در نظر گرفت اما به نظر مي‌رسد که او در ابتدا بايد فکري به حال بازيکنان تيم خود بکند.

او گفت: به صراحت بگويم که متقلبان جايي در چلسي و تيم من نخواهند داشت. بازيکناني که به قصد فريب داور خود را به زمين مي‌زنند، جايي در ترکيب تيم من ندارند. پيش از اين هم گفته‌ام که مخالف تمارض هستم و الان دوباره آن را تکرار مي‌کنم. من با تصميم داور در دادن کارت زرد به راميرز موافق هستم. داور عملکرد خوبي در اين ديدار داشت و کارت زرد راميرز درست بود.

آقاي خاص ادامه داد: تاکنون فرصت نشده است با راميرز صحبت کنم. حتما از او در‌اين‌باره توضيح مي‌خواهم. متقلبان حقيقي در ديگر باشگاه‌ها هستند. اين در حالي است که هرگز جريمه نمي‌شوند. برخي از بازيکنان هر هفته تمارض مي‌کنند و با افتخار جلوي تلويزيون ظاهر مي‌شوند؛ بدون آن که احساس مشکل کنند. شما هم آنها را مي‌شناسيد.

سرمربي چلسي درباره عملکرد تيمش در اين ديدار گفت: بازي بسيار سختي بود. در نيمه اول بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم با اين حال نتوانستيم دروازه حريف را تهديد کنيم. در نيمه دوم پس از ورود ادن هازارد به زمين عملکرد چلسي بهتر شد و بازي روان‌تري را به نمايش گذاشتيم. بازيکنان چلسي با جديت پاي به اين ديدار گذاشتند و ماموريت خود را به خوبي انجام دادند.

مورينيو در پايان سخنان خود درباره مرگ اوزه‌ بيو اسطوره فوتبال پرتغال گفت: اوزه‌ بيو يکي از مهم‌ترين بازيکنان تاريخ فوتبال جهان است. او ميراث بزرگي را به جا گذاشت.

اوزه‌ بيو، اسطوره فوتبال پرتغال يکشنبه در سن 71 سالگي به دليل ايست قلبي درگذشت.

mohammad varaste
11-01-2014, 01:18
فردا ساعت 4.15 با هال سیتی بازی داریم.

brad pitt
11-01-2014, 13:57
بازی از شبکه ی ورزش پخش میشود خداروشکر

به امید پیروزی

Sepehr SS
11-01-2014, 19:46
چلسی با یه بازی خوب، هال رو هم شکست داد. من نیمه دوم رو دیدم که چلسی خیلی خوب و مسلط بازی کرد. اشلی کول هم یه پاس گل خیلی قشنگ داد، امیدوارم همیشه فیکس باشه. خط دفاعی هم خیلی خوب بود. کلا از بازی با لیورپول، چلسی خیلی خوب بازی کرده.

30vil
13-01-2014, 17:56
به افتخار پیتر چک و 209 مین کلین شیت و رکوردشکنی این دروازه بان :n16:

Reza31001
13-01-2014, 18:32
^^
خط دفاع چلسی همیشه نقطه قوت تیم بوده و هست و در راسشون هم پت چک :n12:(به قول سرهنگ؛ ضمنا جا داره یادی بکنیم از پیتر سچ که آقا جواد اون اوایل می گفت:n02:)

امسال هم با اینکه زیاد غر زدیم به خط دفاع ولی دومین خط دفاع برتر لیگ تا اینجا برای ما بوده و اگه امشب آرسنال گل بخوره که میشیم اول

Sepehr SS
13-01-2014, 19:24
خبر میرسه که چلسی میخواد با پول فروش دی بروین به ولفسبورگ، نمانیا ماتیچ رو بگیره. خرید خوبیه چون چلسی همونطور که قبلا هم گفتم به یه هافبک وسط خوب احتیاج داره و ماتیچ گزینه خوبیه. البته من خودم بازی ماتیچ رو ندیدم ولی پارسال بهترین بازیکن لیگ پرتغال شده که نشون میده بازیکن خوبیه. دی بروین هم حیف شد که رفت ولی برای خودش بهتر شد که بره جایی که بهش بازی برسه.

CATALONIA
14-01-2014, 00:15
انگار خبر خرید ماتیچ داره جدی تر میشه .
خود ماتیچ هم توی یک مصاحبه گفته بود که علاقه داره به چلسی برگرده !
به نظرم خرید خیلی خوبیه و حداقل باعث میشه دیگه خبری از ابی میکل ! در ترکیب اصلی تیم نباشه ..
جالبه سه سال پیش نمانیا ماتیچ 1.94 سانتی متری به همراه 25 میلیون یورو به بنفیکا رفت تا داوید لوییز به چلسی بیاد . حالا چلسی 25 میلیون یورو پیشنهاد داده تا ماتیچ رو به چلسی برگردونه ! :31:

اورست
14-01-2014, 12:26
مورينيو: به استمفوردبريج آمده‌ام تا بمانم
سرمربي پرتغالي چلسي تاکيد کرد قصد ندارد دومين دوره حضورش در استمفوردبريج را مانند دوره اول به پايان برساند و آمده که براي مدتي طولاني در جمع آبي‌پوشان لندن بماند.

ژوزه مورينيو با اعتراف به اينکه عاشق مربيگري در چلسي است و مي‌خواهد مدتي طولاني در استمفوردبريج بماند، اظهار داشت: هيچ تصوري درباره تيم بعدي‌ام که قرار است آن را هدايت کنم، ندارم.

به نقل از تسنيم،آقاي خاص که دوره اول مربيگري‌اش در چلسي در فاصله سال‌هاي 2004 تا 2007 به خاطر اختلاف او و رومن آبراموويچ، مالک روس باشگاه پايان تلخي داشت، ادعا کرد اين بار مي‌‌خواهد زندگي شخصي و حرفه‌اي موفق‌تري در جمع آبي‌پوشان لندن تجربه کند.

مورينيو در گفت‌وگو با نشريه اوينينگ استاندارد لندن، اظهار داشت: من به چلسي نيامده‌ام تا به شغل بعدي‌ام فکر کنم چرا که نمي‌خواهم از اينجا بروم. آمده‌ام که در چلسي بمانم. من به چلسي تعلق دارم و چلسي به من.

وي افزود: فکر مي‌کنم لندن تنها شهري در اروپا است که شرايط زندگي من در آنجا فراهم است. من مي‌توانم به مدرسه بروم و منتظر پسر و دخترم بمانم و والدين ساير دانش‌آموزان همان برخوردي را با من دارند که با ساير والدين دارند. مي‌توانم به خيابان‌ها بروم و مطمئن باشم که کسي برايم مزاحمت ايجاد نمي‌کند و اگر هم کسي اين کار را انجام دهد مسلماً آن شخص انگليسي نيست.

آقاي خاص تصريح کرد: اينجا در لندن مي‌توانم به رستوران بروم. مي‌توانم تاکسي بگيرم که راننده طرفدار آرسنال يا تاتنهام باشد اما از صحبت با يکديگر لذت ببريم. اين شرايط در ايتاليا و اسپانيا ممکن نبود.

مورينيو پس از ترک چلسي در سال 2007، مربيگري در تيم‌هاي اينتر و رئال مادريد را تجربه کرد اما به خاطر اختلافاتي که با رسانه‌هاي ايتاليا و اسپانيا داشت زندگي شخصي آرامي نداشت.

soheilnouri
14-01-2014, 12:59
انگار خبر خرید ماتیچ داره جدی تر میشه .
خود ماتیچ هم توی یک مصاحبه گفته بود که علاقه داره به چلسی برگرده !
به نظرم خرید خیلی خوبیه و حداقل باعث میشه دیگه خبری از ابی میکل ! در ترکیب اصلی تیم نباشه ..
جالبه سه سال پیش نمانیا ماتیچ 1.94 سانتی متری به همراه 25 میلیون یورو به بنفیکا رفت تا داوید لوییز به چلسی بیاد . حالا چلسی 25 میلیون یورو پیشنهاد داده تا ماتیچ رو به چلسی برگردونه ! :31:

نمانیا ماتیچ واقعا این قیمت نمی ارزه...مسخرس...یعنی نیمار 54 میلیون باشه و ماتیچ 25 میلیون؟مسخرس....همین قیمت های مسخره باعث میشه تیم های از نظر مالی متوسط ولی با ریشه نتونن بازیکنای مورد نیازشونو با یه قیمت منطقی بخرن...ماتیچ خوبه ولی نه با این قیمت.حداکثر 10 میلیون..با 25 میلیون میشه کلی بازیکن بهتر واسه اون پست خرید.

Sepehr SS
14-01-2014, 15:24
نمانیا ماتیچ واقعا این قیمت نمی ارزه...مسخرس...یعنی نیمار 54 میلیون باشه و ماتیچ 25 میلیون؟مسخرس....همین قیمت های مسخره باعث میشه تیم های از نظر مالی متوسط ولی با ریشه نتونن بازیکنای مورد نیازشونو با یه قیمت منطقی بخرن...ماتیچ خوبه ولی نه با این قیمت.حداکثر 10 میلیون..با 25 میلیون میشه کلی بازیکن بهتر واسه اون پست خرید.
من بازی های ماتیچ رو ندیدم. چطوره بازیش، سهیل؟
به نظر منم میشد با قیمت کمتر بازیکن های بهتری خرید مثلا یوهان کابای نیوکاسل با 10 میلیون پوند میومد. ماتیچ تو champions league هم نمیتونه بازی کنه.

soheilnouri
14-01-2014, 20:51
بازیکن معمولی هستش...کسی که تا 25 سالگی فقط 9 تا بازی ملی داره نمیتونه خیلی بازیکن آسی باشه...درسته که با سینیشا میهایلوویچ مشکل داشت سر اینکه تو تیم ملی بهش بازی نمیداد و قهر کرد...با این قیمت واقعا خنده داره خرید همچین بازیکنی...واسه چلسی همین میکل خیلی بهتر از ماتیچ عمل میکنه...مطمئنم...حداکثر از لحاظ کارایی یکی میشه مثل ژیری ژاروسیک...یادتونه که؟

mohammad varaste
14-01-2014, 21:11
ماتیچ اتفاقا بازیکن خیلی هم خوبیه .
هم هیکل و قدش خوبه هم تکنیک داره .
قدرت شوت زنی خیلی خوبی هم داره.اتفاقا خیلی هم می ارزه.

vahidgame
14-01-2014, 23:44
بازیکنی که پستش هافبک دفاعیه و پارسال بهترین بازی فصل لیگ پرتغال میشه باید بازیکن خیلی خوبی باشه
لیگ پرتغال هم لیگ خیلی خوبیه و بازیکنای بزرگی از اون بیرون میاد و اینجوری نیست که مثلا سطح اون پایین بوده و این بازیکن راحت بهترین شده
در مورد قیمت هم بالاخره تیما قیمتا رو میارن بالا تا یه سودی کنن
اگه بهترشو می خوایم مثلا ویدال هست که فکر کنم یوونتوس با دو برابر این مبلغ تازه به زور شاید راضی میشه! :دی

mohammad varaste
15-01-2014, 02:34
بازیکنی که پستش هافبک دفاعیه و پارسال بهترین بازی فصل لیگ پرتغال میشه باید بازیکن خیلی خوبی باشه
لیگ پرتغال هم لیگ خیلی خوبیه و بازیکنای بزرگی از اون بیرون میاد و اینجوری نیست که مثلا سطح اون پایین بوده و این بازیکن راحت بهترین شده
در مورد قیمت هم بالاخره تیما قیمتا رو میارن بالا تا یه سودی کنن
اگه بهترشو می خوایم مثلا ویدال هست که فکر کنم یوونتوس با دو برابر این مبلغ تازه به زور شاید راضی میشه! :دی
باور کن این از ویدال خیلی بهتر میتونه باشه.
----------
طبق گفته های اسکای اسپورت مورینیو در نظر داره ماتیچ رو توی ترکیب اصلی بازی با منچستر قرار بده

30vil
15-01-2014, 11:50
ماتيچ به چلسي پيوست
بازيکن 25 ساله بنفيکا به چلسي پيوست تا نخستين خريد زمستاني آبي پوشان لندن باشد.

نمانيا ماتيچ صربستاني، بنفيکا از توافق نهايي با چلسي تيم سابقش خبر داد.

اين بازيکن صربستاني در گفت و گويي که با شبکه "اسکاي اسپورت" داشت، گفت: با چلسي به توافق نهايي رسيده‌ام و تا ساعاتي ديگر براي پشت سر گذاشتن تست پزشکي اين باشگاه وارد لندن خواهم شد. از اين که به چلسي پيوسته‌ام خوشحال هستم. اميدوارم بتوانم در اين تيم بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذارم. من پيش از اين سابقه بازي در چلسي را داشته‌ام. اميدوارم اين بار بتوانم براي اين تيم بهتر کار کنم.

ماتيچ 25 ساله در مراسم دوشنبه شب فيفا در زوريخ حضور داشت.‌ گل او يکي از نامزدهاي جايزه پوشکاش بود. اما در نهايت اين جايزه به زلاتان ابراهيموويچ رسيد. هر چند باشگاه چلسي رقم قرارداد اين بازيکن صربستاني را اعلام نکرده است، اما شبکه "اسکاي اسپورت" اعلام کرد که رقم اين انتقال 21 ميليون پوند است.

چلسي در حساس‌ترين بازي هفته‌ بيست و دوم ليگ برتر انگليس يکشنبه شب در ورزشگاه استمفوردبريج از منچستريونايتد پذيرايي مي‌کند. قرار است که ماتيچ در اين ديدار براي چلسي به ميدان رود.

چلسي با هدايت ژوزه مورينيو فصل خوبي را پشت سر مي‌گذارد و با 46 امتياز در جايگاه سوم جدول رده‌بندي قرار دارد. آرسنال با 48 امتياز صدرنشين است و منچسترسيتي با 47 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

varzesh3

CATALONIA
16-01-2014, 10:37

اولین خرید ژانویه انجام شد !
ماتیچ با 21 میلیون پوند به چلسی برگشت ...
البته چلسی به طور رسمی قیمت خرید ماتیچ رو اعلام نکرده و اسکای اسپورت این رقم رو فاش کرده .

ماتیچ سال 2012 از بازی های ملی خداحافظی کرده و گفته تا وقتی میهایلویچ مربی باشه دیگه بازی نمیکنه البته امسال دوباره به تیم برگشته ولی نمیشه انتظار داشت که بازی های ملیش زیاد باشه !
تنها نکته منفی این خرید همونه که نمیتونه در چمپیونز لیگ بازی کنه !
کابایه بازیکن خوبیه ولی سبک بازیش خیلی متفاوت از ماتیچ هست .. ماتیچ یک بازیکن قدرتمند و جنگنده هست و کابایه بیشتر بازیکن رو به جلو و بازی ساز !
البته کابایه الان مشتری های زیادی مثل آرسنال و PSG داره و مطمئن باش با 10 میلیون پوند نیوکاسل نمیفروختش
به قول وحید هم توی این پست غیر از ماتیچ گزینه های دیگه ویدال و پوگبا و خاوی مارتینز میشن که دیگه قیمت هاشون سر به فلک میکشه !
و البته از کیفیت ماتیچ هم نمیشه صرف نظر کرد .
همونطور که اشاره شد سال قبل بهترین بازیکن پرتغال شد اگه به کسانی که سال های قبل این عنوان رو کسب کردند نگاه کنیم اسم هایی مثل هالک و حتی داوید لوییز رو میبینیم و سال قبل ماتیچ بالاتر از جکسون مارتینز این عنوان رو کسب کرد ! پس مسلما بازیکن شایسته ای هست ..

در کل همین که بازیکن خودمون بوده و برگشته به تیم من یه حس خوبی نسبت به این خرید دارم .

+
گفته میشه چلسی با پیشنهادی حدود 20 میلیون یورو به دنبال جذب لوک شاو مدافع چپ ساتهمپتون می باشد ! (Daily Star )

eman619rv
17-01-2014, 05:33
سیاست چلسی؛ امروز بخر، فردا استفاده کن!

آبی‌ها 22 بازیکن را به باشگاه‌های دیگر قرض داده‌اند و احتمالا 4 بازیکن دیگر به این جمع اضافه خواهند شد. اما این سیاست دارد روی فوتبال اروپا اثر بدی می‌گذارد.

سایت گل – زمانی که نمانیا ماتیچ دوباره با پیراهن چلسی در میادین حاضر شود، تقریبا سه سال، دو انتقال و 50 میلیون یورو از آخرین حضور او با پیراهن چلسی می‌گذرد.
بازیکن صرب در ژانویه 2011 در قراردادی به ارزش کل 25 میلیون یورو که هدف اصلی آن انتقال داوید لوییز از بنفیکا به چلسی بود آبی‌پوشان لندنی را ترک کرد و به پرتغال رفت. او در آن هنگام چنان بازیکن باارزشی نبود که چلسی بخواهد در قرارداد انتقال او بندی برای بازگرداندنش بگنجاند. اما رومن آبراموویچ سه سال بعد مجبور شد مبلغ هنگفتی پرداخت کند تا او را به چلسی برگرداند. ژوزه مورینیو این هافبک توانمند را بسیار می‌خواست.
اما مسیری که ماتیچ پیموده – این که چلسی را ترک کند، مشهور شود و به چلسی برگردد – مسیری است که باشگاه چلسی بسیار امیدوار است و انتظار دارد که دیگر بازیکنانش هم بپیمایند.
چلسی در حال حاضر 22 بازیکن را به باشگاه‌های دیگر قرض داده است. چهار نفر دیگر – سام هاچینسون، گائل کاکوتا، جاش مک‌ایکران و ناتانیل چالوبا – در ماه جاری به چلسی برگشته‌اند و احتمالا دوباره قرض داده خواهند شد. این یعنی 26 نفر! لیست چلسی برای لیگ برتر 25 نفر دارد و از آنها تنها 20 نفر در رقابت‌های این فصل استفاده شده‌اند.
چلسی عملیات ویژه‌ای دارد که مایکل امنالو، مدیر فنی تیم، فرماندهی آن را به عهده دارد. در این عملیات بازیکنان با 14 ملیت متفاوت به 9 لیگ مختلف در 5 کشور رفته‌اند. بی‌تردید هدف چلسی فراتر از این است که ستارگان آینده تیم را بسازد.
برخی از آنها، مانند روملو لوکاکو و تیبو کورتوا، به احتمال زیاد به‌زودی به تیم اصلی چلسی برمی‌گردند. دیگر بازیکنان، مانند لوکاس پیازون، کنث اومرو، کریستین آتسو و والاس هم زیر نظر قرار دارند.
اما از این 26 نفر بسیاری هرگز بازیکن اصلی چلسی نخواهند شد. اما این فاجعه‌ای برای چلسی به شمار نمی‌رود. هدف آنها چیز دیگری است. بسیاری از آنها با قیمت‌هایی پایین خریداری شده‌اند و در باشگاه‌های دیگر توانایی‌هایشان را به رخ می‌کشند. یک سناریوی ممکن این است که آنها فروخته شده و باشگاه چلسی به سود خوبی برسد.
اگر کوین ده‌بروین طبق انتظارات با قیمت 18 میلیون یورو به ولفسبورگ برود، آبی‌ها بیش از دو برابر 8 میلیون یورویی را دریافت می‌کنند که در ژانویه 2012 برای خرید او پرداختند. به این ترتیب بخشی از مبلغ انتقال ماتیچ تامین می‌شود.
امنالو که بسیار کم مصاحبه می‌کند در سپتامبر گذشته به وب‌سایت رسمی باشگاه گفت: «داریم تلاش می‌کنیم راهی بیابیم. چون با مقررات بازی جوانمردانه مالی، باید بازیکنان جوان را استخدام کنیم و ذخیره‌ای برای استعدادهایمان داشته باشیم. این فصل آزمون خوبی برای ما خواهد بود تا ببینیم چگونه با بازی جوانمردانه مالی کنار می‌آییم. اما صرف نظر از بازی جوانمردانه مالی، به نظر ما این بهترین روش ممکن برای اداره باشگاه است.»
در هر صورت این مدلی تجاری است که منطقی به نظر می‌رسد. اگر تنها یکی از 26 بازیکن قرضی آنها به استانداردی در کلاس جهانی برسد – که احتمالا دو نفر، یعنی لوکاکو و کورتوا خواهند رسید – باشگاه میلیون‌ها دلار در بودجه خرید صرفه‌جویی خواهد کرد. اگر بقیه، که هزینه چندانی از نظر تمرینات یا دستمزد هفتگی به باشگاه تحمیل نمی‌کنند را بتوان با قیمتی بسیار بیشتر از قیمت خریدشان فروخت، چلسی امیدوار می‌شود که دیگر مانند ماه گذشته ضرری 59.3 میلیون یورویی ندهد.
البته چلسی تنها باشگاهی نیست که استعدادهای جوان را پرورش می‌دهد تا در بلندمدت از آنها استفاده ورزشی و مالی ببرد.
سایت گل اخیرا گزارشی منتشر کرد درباره باشگاه منچسترسیتی که در شش ماه گذشته بسیار علاقه داشته بازیکنان جوان دنیا را بخرد.
همچنین قراردادهای مالکیت طرف‌های ثالث به پورتو اجازه داده بازیکنان بسیار آینده‌داری را از آمریکای جنوبی بخرد. خانواده پوتزو هم بیش از 100 بازیکن در سراسر دنیا خریده‌اند و از سیستم استعدادیابی متمرکز و گسترده خود استفاده می‌کنند و این بازیکنان را در باشگاه‌هایشان، یعنی اودینزه، گرانادا و واتفورد استفاده می‌کنند.
اما سیستم قرضی چلسی به دلیل مقیاس عمل، پیچیدگی و دایره نفوذش دارد چهره فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد. اورتون با گل‌های لوکاکو مدعی جدی راهیابی به لیگ قهرمانان است. حضور کورتوا به این معنا بوده که اتلتیکو مادرید برای جانشینی داوید دخئا هیچ دردسری متحمل نشده است. ویتسه آرنهم هم به لطف بازیکنان چلسی دارد بزرگان هلند را به چالش می‌کشد.
ویتسه با 47 امتیاز از 18 مسابقه در کنار آژاکس صدرنشین لیگ هلند است. آنها هاچینسون، کاکوتا، پاتریک ون‌آنهولت، کریستین کوئواس و به‌ویژه آتسو و پیازون را در اختیار داشته‌اند که پیازون بهترین گل‌زن این تیم در فصل جاری بوده است. البته هاچینسون و کاکوتا به چلسی برگشته‌اند و برتران ترائوره به ویتسه رفته است.
رابطه بین باشگاه‌ها در سطح بالایی است. الکساندر چیگرینسکی، مالک ویتسه شریک تجاری آبراموویچ است و مراب جوردانیا، رییس سابق باشگاه هم دوست آبراموویچ است. امنالو را زیاد می‌توان در ورزشگاه گلردوم ویتسه دید. پیت ده‌ویسر و مارینا گرانوفسکایا، مشاوران ارشد آبراموویچ را هم همین طور. گفته می‌شد چلسی اثر بسیاری روی انتخاب ترکیب و تاکتیک تیم ویتسه دارد، اما هر دو باشگاه این خبر را تکذیب کرده‌اند.
اما این‌ها چه سودی برای فوتبال هلند دارد؟ هرچند که چلسی اخیرا 9 میلیون یورو صرف زمین و امکانات تمرینی این باشگاه کرده و تعهدی بلندمدت برای پرورش استعداد در این باشگاه داده، اما ویتسه دیگر از ستارگان جوان خارجی استفاده می‌کند و به این ترتیب احتمال پرورش بازیکنانی مانند روی ماکای یا مارکو ون‌گینکل در این تیم کم می‌شود. دیگر باشگاه‌های لیگ هلند هم باید با تیمی رقابت کنند که به شکلی مصنوعی بزرگ شده است. برخی به شوخی می‌گویند چلسی می‌تواند در دو لیگ دو کشور در این فصل قهرمان شود. البته این حرف آنها بیشتر به جدی نزدیک است تا به شوخی!
فراتر از این، این که باشگاه‌ها بازیکنان جوان خود را در باشگاه‌های دیگر پرورش دهند مایه نگرانی است. البته خود بازیکنان حقوقشان را می‌گیرند و پیشرفتشان از نزدیک زیر نظر گرفته می‌شود، اما تصویری که در این حالت در اذهان ساخته می‌شود اصلا جالب نیست.
اما این دغدغه‌ها برای چلسی برقرار نیست. آنها هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته‌اند، و بسیاری از ستارگان قرضی آنها دارند در سراسر اروپا می‌درخشند. چلسی هر هفته از این نظر قوی‌تر می‌شود.

stealer
17-01-2014, 11:36
من نمیفهمم این کار چه مشکلی داره؟
ضربه میزنه به اروپا!!!؟
فوتبال یک نوع تجارت محسوب میشه که چلسی به خوبی داره اینکارو انجام میده
اونایی مشکل واسه فوتبال درست میکنن که با اون رقمای رکورد شکن یه بازیکن معمولی رو میکنن ستاره :|

Reza31001
17-01-2014, 23:36
هافبک 25 ساله صربستانی در چلسی پیراهن شماره 21 رو به تن خواهد کرد

گزیده ای از مصاحبه باشگاه با ماتیچ:

نمانیا، نظرت بعد از بازگشت به باشگاه چیه؟
بسیار خوشحالم و تمام سعی ام را خواهم کرد تا هوادارن چلسی رو خوشحال کنم

به نظرت این چلسی همون تیمی هست که ترکش کردی؟
مسلما تغییراتی بوده
تیم جوانتر شده در اون زمان اکثر بازیکنان با تجربه و بالای 30 بودند اما الان تیمی قوی و با آتیه داریم

پس با شرایط تیم کاملا اشنایی ...
بله هر زمان که بتونم بازیهای تیم رو نگاه میکنم و هچنین با ماهی چند بار با دوستم ایوانوییچ صحبت میکنم و همه چم و خم باشگاه رو میدونم!

سرمربی تیم عوض شده تا حالا با ژوزه صحبت کردی؟
بله به من گفت که با تمام توانم برای تیم بازی کنم ژوزه بهترین مربی دنیاست و دوست دارم به مدتی طولانی با او کار کنم

تو یه قرارداد طولانی مدت رو امضا کردی اهداف کوتاه مدت و بلند مدتت چیاست؟
در وهله اول دوست دارم کمک کنم و در لیگ برتر قهرمان بشیم و اگر امکانش بود در لیگ قهرمانان بازی کنم و اونجا هم قهرمان بشیم! کلا اومدم که جام ببرم!

به نظر میاد آدم آرومتری نسبت به ایوا باشی درسته؟
نمیدونم
من بیشتر اهل خونه و خانوادم ولی خوب ایوا هم همین طوره شاید اون یکم دیوونه بازی در میاره!
اکثر مواقع من با همسر و پسرم هستم همسرم یه دختر هم تو راه داره

تو در مسابقه نهایی جام یوفا در برابر چلسی بازی کردی نکته خاصی در مورد اون بازی؟
بازی خوبی بود ایوا یه گل در لحظات پایانی زد ما بدشانس بودیم که باختیم به بازیکنان چلسی تبریک گفتم و براشون بهترین های رو آرزو کردم
چون بازنده شدیم نتونستم مجددا بازی رو ببینیم ولی مردم میگفتن که من خوب بازی کردم و منم هم بیشترین سعی ام رو کرده بودم مثل همیشه

chelseafc.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

30vil
18-01-2014, 10:41
يک حرکت خاص ديگر از آقاي «خاص»
سرمربي چلسي تاکيد کرد تيمش تنها به سه امتياز ديدار برابر منچستريونايتد خواهد انديشيد.

در حساس‌ترين بازي هفته‌ بيست و دوم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس يکشنبه شب چلسي در ورزشگاه استمفوردبريج به مصاف منچستريونايتد مي‌رود.

ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن در نشست خبري قبل از بازي تاکيد کرد که به منچستريونايتد احترام مي‌گذارد، اما فقط به سه امتياز اين ديدار چشم دوخته است.

آقاي "خاص" فوتبال جهان در نشست خبري‌اش يک حرکت خاص ديگر انجام داد. او در حالي که در حال صحبت کردن بود به يکباره صحبت‌هايش را قطع کرد تا با خبرنگاري که تازه از دوران درمان بيماري سرطان رهايي يافته بود دست بدهد و احوال او را جويا شود.

مورينيو گفت: ما برابر تيمي بازي مي‌کنيم که قهرمان فصل قبل ليگ برتر انگليس بوده است نه تيمي که الان با يازده امتياز اختلاف نسبت به صدر جدول در جايگاه هفتم قرار دارد. بايد با اين تفکر برابر منچستريونايتد به ميدان برويم. من تجارب زيادي در جهان فوتبال دارم. دهها بازي بزرگ را انجام داده‌ام و در داربي‌هاي زيادي حضور داشتم. تيمي که در شرايط بدتري پا به داربي مي‌گذارد قوي‌تر است، به همين خاطر معتقدم که بازي چلسي و منچستريونايتد يک بازي خاص و متفاوت با ديگر بازي‌ها است.

او افزود: وقتي به جدول رده‌بندي نگاه کنيم پي مي بريم که سيتي اندوخته خوبي دارد. با اين حال ما از آنها فاصله زيادي نداريم. ليورپول هم با توجه به اين که در رقابت‌هاي اروپايي به ميدان نمي‌رود شانس خوبي براي رقابت دارد. اما منچستريونايتد اختلاف زيادي با صدر جدول رده‌بندي دارد. با اين حال ايمان دارم که شاگردان مويس تا پايان خواهند جنگيد. رقابت در فصل جاري ليگ برتر انگليس بسيار سخت است. حتي هدف اصلي تيم‌هاي بزرگ هم کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا است، چرا که حتي قرار گرفتن در چهار تيم نخست هم کار بسيار سختي است.

چلسي در فصل جابجايي زمستاني با نمانيا ماتيچ ، هافبک 25 ساله بنفيکا قرارداد امضاء کرد تا اين بازيکن صربستاني بار ديگر به تيم سابقش چلسي برگردد. مورينيو درباره بازگشت ماتيچ گفت: ماتيچ در وقت مناسبي به چلسي بازگشت. او براي هماهنگ شدن با ديگر بازيکنان چلسي به شش ماه زمان نياز دارد. اين بازيکن 25 ساله جزو برنامه‌هاي آينده من براي چلسي است. از اين که او به تيم سابقش برگشته است، خوشحال هستم چرا که نياز مبرمي به او داريم. ماتيچ يک بازيکن کامل است و بدون شک در آينده به توانايي‌هاي او نياز خواهيم داشت.

منچستريونايتد در فصل جاري ليگ جزيره ديگر سرآلکس فرگوسن را بر روي نيمکت خود نمي‌بيند. شياطين سرخ با هدايت ديويد مويس اسکاتلندي نتايج خوبي کسب نکردند و با 37 امتياز در رده هفتم جدول رده‌بندي قرار دارند. مورينيو درباره مويس، گفت: مويس به هم‌دردي و ترحم ما نيازي ندارد. او مربي شايسته‌اي است و مي‌تواند فشارها را تحمل کند. او مي‌تواند ثابت کند که شايسته جانشيني مربي بزرگي همچون سرآلکس فرگوسن است. منچستريونايتد باشگاهي با فرهنگ و تاريخي درخشان است. آنها به توانايي مربي خود ايمان دارند و همواره از او حمايت خواهند کرد. مويس هيچ گونه فشاري را تحمل نمي‌کند. معتقدم که سران منچستريونايتد به او فرصت چهار – پنج ساله خواهند داد تا دوباره اين تيم به روزهاي اوج خود برگردد.

چلسي در جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با 46 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد. اين در حالي است که منچستريونايتد در جايگاه هفتم است. دو تيم براي بهتر کردن وضعيت خود در جدول رده‌بندي به کسب سه امتياز اين ديدار نياز دارد و تساوي هيچ کدام از آنها را راضي نمي‌کند.

در جدول رده‌بندي آرسنال با 48 امتياز صدرنشين است. منچسترسيتي با 47 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

varzesh3

Sepehr SS
18-01-2014, 15:11
کوین دی بروین هم که دیگه رسما از چلسی رفت. حیف شد واقعا، خیلی بازیکن خوبیه. امیدوارم یه روزی مثل ماتیچ مجبور نشن برن با چند برابر قیمت فروشش، برش گردونن چلسی. کاش شورله رو میفروختن ولی کوین میموند.

brad pitt
19-01-2014, 08:19
سلام

به امید پیروزی تیم در بازی حساس امروز

از دروازه بان و خط دفاع مطمئنم . اما امیدوارم اتوئو رو به تورس ترجیح بده تا فقط شاهد قدم زدن تورس نباشم . باز اتوئو دفاع رو میتونه بهم بزنه و هافبکها بهش پاس درست بدند بهتر میتونه استفاده کنه

ممنون

vahidgame
19-01-2014, 11:41
امیدوارم بازی امروز مقابل منچستر رو حتما ببریم تا از کورس عقب نمونیم
هر چند که منچستر الان زیاد آماده نیست ولی بالاخره منچستر همیشه منچستره و حتی اگه امید به قهرمانی نداشته باشه هم حریف سرسختیه
الان که سیتی و آرسنال روی خط برد افتادن دیگه این امتیازها خیلی حساسه و باید توی همه بازی ها برای قهرمانی جنگید
دیگه با توجه به فاصله ای که لیورپول داره هم میشه گفت دیگه الان مدعی های قهرمانی فقط سه تیمن یعنی چلسی ، آرسنال و سیتی

ترکیب احتمالی چلسی:

چک
کول - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا
لوئیز - رمیرس
هازارد ----- اسکار ----- ویلیان
تورس

ایوانوویچ که فکر کنم مصدوم باشه و ممکنه به بازی نرسه
ماتیچ برای هافبک دفاعی گزینه خیلی خوبیه و می تونه توی بازی های آینده جزو بازیکنای فیکس تیم هم بشه ولی چون تازه اضافه شده ممکنه توی این بازی حداقل از اول بازی نکنه

stealer
19-01-2014, 13:59
نمیدونم ولی یه جایی خوندم مو گفته بود ماتیچ تو این بازی از ابتدا بازی میکنه
منم امیدوارم امروز بازی زیبایی رو ببینیم و البته با برد چلسی همراه باشه:دی

SA3EDLORD
19-01-2014, 18:48
دوستان توروخدا تو پست هایی که میدید ساعت و روز بازی های حساس رو هم بگید......... الان بازی چلسی منچستر کی هست؟

jack82
19-01-2014, 18:58
دوستان توروخدا تو پست هایی که میدید ساعت و روز بازی های حساس رو هم بگید......... الان بازی چلسی منچستر کی هست؟
امروز ساعت 7.30

vahidgame
19-01-2014, 19:05
کمتر از نیم ساعت دیگه از شبکه سه می تونی اونو ببینی :دی

ترکیب هم تقریبا شبیه اونیه که توی پست قبلی گفتم ولی با دو تفاوت که کول و تورس بازی نمی کنن
این ترکیب دو تیمه که ترکیب منچستر در نوع خودش جالب و تامل برانگیزه!

چلسی:
چک - ایوانوویچ - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا - لوئیز - رمیرس - ویلیان - اسکار - هازارد - اتوئو
ذخیره ها : شوارزر - کول - لمپارد - تورس - میکل - ماتیچ - ماتا

منچستر:
ده خیا - رافائل - ویدیچ - ایوانز - اورا - جونز - کریک - والنسیا - یانگ - یانوزای - ولبک
ذخیره ها : لیندرگارد - گیگز - فلچر - کاگاوا - کلورلی - اسمالینگ - هرناندز

از نظر مهره که مطمئنا برتری داریم به خصوص اینکه منچستر چند تا بازیکن مهم مثل رونی و ون پرسی رو کلا در اختیار نداره
پس توی این بازی محکوم به برد هستیم

30vil
19-01-2014, 19:14
ترکیب اومد خوبه که ایوا هم رسیده لمپارد هم یک مصدومیت جزئی داره وگرنه تو ترکیب بودش

به امید پیروزی چلسی

Team to play Manchester United at Stamford Bridge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (k/o 4pm UK time).

Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Ivanovic, Gary J Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Cesar Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Willian, Oscar, Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Samuel Eto'o ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Subs: Schwarzer, Cole, Mikel, Matic, Lampard, Juan Mata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Fernando 9 Torres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....

stealer
19-01-2014, 20:21
خوب نیمه اولو به راحتی بردیم
دو گلی که اتوئو خیلی خوب به ثمر رسوند
ایشالا نیمه دوم هم بتونیم یه نتیجه تاریخی رو رقم بزنیم

jb.NY
19-01-2014, 20:41
چه میکنه اتوئو! هرچند گل سومش خیلی شانسی و به قول معروف مرده خوری بود:n02:
ما از اتوئو دریبل و تکنیک نمیخوایم، بتونه تو هر بازی از این موقعیتا استفاده کنه کافیه

----------

دوستان تبریک، سه امتیاز رو به راحتی گرفتیم
این آخر بازی اعصاب نداشتن منچستری ها، یه ده دقیقه دیگه بازی میکردیم طلفات هم میدادیم!
حرف جناب مجری هم جالب بود: تکلو رفت ویدیچ، قیچی هم رفت، پا رو هم شکوند، ولی قرمز نداشت:n02:

M O H A MM A D
19-01-2014, 21:30
تبریک به آبی ها!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 - 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sepehr SS
19-01-2014, 21:34
چه تعویض مزخرفی کرد مورینیو با عوض کردن اسکار با میکل. جریان بازی عوض شد با این تعویض. ماتا هم که به وضعیت اسین دچار شده و ذخیره ثابته. آزپیلی کوئتا هم ضعیف بود تو دفاع چپ، همه حملات یونایتد از اونجا بود، بیچاره اشلی کول.

arashsard
19-01-2014, 21:45
تبریک به دوستان عزیز ... خیلی بازی آسونی بود :n02: نیمه اول کار منچسترو یه سره کردیم .... خدایی چه نفسی داره این آزارد :n04: ویدیچ آخرش بد کفری شده بود :n08: تابلو بود رفت که فقط بزنه ... مزدکو باید بیارن 90 کارشناس داوری بشه :n07:

کیهیل عجب دفاع وسطی شده ... سر زن .. مسلط ... عالییی :n16: اتوئو هم کار خودشو کرد ... دمش جیز :n12:

MORINIO
19-01-2014, 21:59
کلآ روز خوبمون نبود ! بازی با لیورپول خیلی بهتر بازی کردیم

تنها عامل بردمون استفاده حداکثری از موقعیتهایی بود که بدست آوردیم کاری که تو این فصل خیلی کم انجام دادیم . همیشه باید 10-15 تا موقعیت گل میداشتیم تا 3 گل بزنیم

الان فرق ما با سیتی اینه اینه که اونا زود ارضا نمیشن و همیشه دنبال زدن گلهای بعدی هستن.. واسه همین کماکان سیتی رو شانس اول قهرمانی میدونم

به امید روزهای بهتر:n11:

30vil
19-01-2014, 21:59
تبریک میگم خیلی راحت تونستیم یونایتد را ببریم یکی از راحت ترین بازی های این فصلمون بود

اتوئو هم نشون داد که هنوز موقعیت طلبه و هر فرصتی را به راحتی از دست نمیده

یک عده از دوستان در تاپیک یونایتد باخت را گردن داوری انداختند!! به نظر من داوری هیچ تاثیری در روند بازی نداشت و حتی گل یونایتد خیلی مشکوک به آفساید بود

اخراج ویدیچ کاملا درست بود و تکل دو پا بدون توپ واقعا اخراج داره

دفاع چلسی واقعا عالی بود تمام بازیکنان دونده و خوب کار کردند

REZAHOSEYNGANI
19-01-2014, 22:00
تبریک میگم خیلی راحت تونستیم یونایتد را ببریم یکی از راحت ترین بازی های این فصلمون بود

اتوئو هم نشون داد که هنوز موقعیت طلبه و هر فرصتی را به راحتی از دست نمیده

یک عده از دوستان در تاپیک یونایتد باخت را گردن داوری انداختند!! به نظر من داوری هیچ تاثیری در روند بازی نداشت و حتی گل یونایتد خیلی مشکوک به آفساید بود

میکل افساید رو پر کرده بود!

vahidgame
19-01-2014, 22:59
به نظرم چلسی بعد گل سوم دیگه کلا بازی رو ول کرد و ظاهرا لازم نبود دیگه بازیکنا زیاد خسته بشن
وگرنه اگه نیم دوم هم زیاد حمله می کرد می تونست گل های بیشتری بزنه
همه بازیکنا در حد خوب بودن ولی خوب نیمه دوم تموم توانشون رو نذاشتن به خصوص در زمینه حمله
ویلیان بعضی جاها می دیدم به وسط میومد که پیش خودم می گفتم در این صورت ماتا کاراییش از اون بیشتره
اشلی کول هم فکر می کردم این بازی باشه چون این دو سه بازی اخیر خوب بازی کرده بود ولی خب آزپلیکوئتا هم جای اون خوب بازی می کنه
در کل برد خوبی بود و امیدوارم بازی دو هفته بعد مقابل تیم دیگه شهر منچستر رو هم یه نتیجه خوب بگیریم
داوری هم توی این نتیجه تاثیری نداشت و کلا اتفاق خاصی نیفتاد که مثلا داوری بد باشه. حالا شاید یکی از اون داورای مخصوص لیگ برتر که کلا کارت قرمز نمیدن بودش ویدیج رو اخراج نمی کرد :دی

+

امیدوارم منچستر توی لیگ قهرمانان امسال نتایج خوبی بگیره
با اینکه حریفا قدرن ولی اگه تلاش کنه سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم می تونه از دست نده و حیفه منچستر توی لیگ قهرمانان نباشه
در کل درسته تیم رقیب ماست ولی آرزو می کنیم دوباره توی اوج باشن ولی آخرش ما قهرمان بشیم :دی

30vil
19-01-2014, 23:18

30vil
19-01-2014, 23:40
یک شعر جالب از طرف طرفداران چلسی امشب در ورزشگاه خونده میشد که بازتاب جالبی در سایت ها داشته

"David Moyes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) we want you to stay" ringing around Stamford Bridge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n08:

Sepehr SS
20-01-2014, 00:45
یکی بیاد این فلسفه تعویض اسکار با میکل رو توضیح بده که بفهمیم هدف مورینیو از این تعویض مزخرف چی بوده. تیم داشت خیلی خوب بازی میکرد که این اومده همه کاره تیمو میکشه بیرون و میکل رو میاره تو، حداقل لمپارد رو میاورد. تیم به هم ریخت با این تعویض کلا، روی گل منچستر هم که میکل آفسایدو پر کرده بود. تعویض افتضاحی بود، بازی ده دقیقه دیگه ادامه داشت، منچستر مساوی میکرد با این تعویض های فاجعه مورینیو.

stealer
20-01-2014, 10:40
یکی بیاد این فلسفه تعویض اسکار با میکل رو توضیح بده که بفهمیم هدف مورینیو از این تعویض مزخرف چی بوده. تیم داشت خیلی خوب بازی میکرد که این اومده همه کاره تیمو میکشه بیرون و میکل رو میاره تو، حداقل لمپارد رو میاورد. تیم به هم ریخت با این تعویض کلا، روی گل منچستر هم که میکل آفسایدو پر کرده بود. تعویض افتضاحی بود، بازی ده دقیقه دیگه ادامه داشت، منچستر مساوی میکرد با این تعویض های فاجعه مورینیو.
اولین هدفش خسته نشدن اسکار بود!!!
منچستر هم تیمی نبود که بتونه گل بزنه و فوق توانش همون یک گل بود
تعویض هم خیلی منطقی بود وقتی یه تیم 3-0 جلو باشه باید تیم رو تدافعی تر کرد
با این تعویض میکل که دفاعی تر بود اومد جای رمیرس بازی کرد و اون هم جای اسکار رو پر کرد

Sepehr SS
20-01-2014, 10:48
اولین هدفش خسته نشدن اسکار بود!!!
منچستر هم تیمی نبود که بتونه گل بزنه و فوق توانش همون یک گل بود
تعویض هم خیلی منطقی بود وقتی یه تیم 3-0 جلو باشه باید تیم رو تدافعی تر کرد
با این تعویض میکل که دفاعی تر بود اومد جای رمیرس بازی کرد و اون هم جای اسکار رو پر کرد
هدفش خسته نشدن اسکار بوده ؟!!!!!!! :n08:مثلا اسکار چیکار کرده که خسته شده؟ بیل زده تو زمین؟ یک هفته کامل استراحت داشته چلسی، چه ربطی به خستگی داره؟ اگه اسکار خسته باشه که جان تری که همیشه فیکسه باید تا الان سکته کرده بود از خستگی. تا حالا ندیده بودم کسی به تعویضی که روند بازی رو کلا به سود حریف کرده و بازی تیم خودش را خراب کرده باشه، بگه تعویض منطقی! مورینیو اشتباه بدی کرد تو اون تعویض و باید بفهمه که از دقیقه 60 نره تو دفاع کامل.

arashsard
20-01-2014, 15:17
یکی بیاد این فلسفه تعویض اسکار با میکل رو توضیح بده

دوست عزیز هر کسی یک درصد هم فهم فوتبالی داشته باشه میفهمه وقتی تیمی سه گل جلو هست از نیروی هجومی کم میکنه و نیروی تدافعی اضافه میکنه ... اونم 20 30 دیقه باقی مونده تا پایان بازی ... کاملا طبیعی بود که مورینیو یه هافبک هجومی مثل اسکار رو بکشه بیرون و یه تدافعی مثل میکل اضافه کنه .... :n16: تازه سیاست مورینیو هم خیلی عالی بود چون هازارد هم توی زمین داشت که واسه ضد حمله کمک کنه ... دیدی که توو چند تا ضد حمله دروازه منچسترو تهدید کرد ... ویدیچم اخراج کرد ...

بعدشم بارسلونا که نماد تیم هجومی هست همین چند بازی پیش که 4 گل جلو بود فابرگاس رو کشید بیرون و الکس سانگ رو آورد توو .... ( کاملا طبیعی )

...............

ممنون میشم مربی شدید سرمربی تیم های استقلال و چلسی نشید لطفا .. چون دوس ندارم بازی 3 بر 0 برده رو 4 بر 3 ببازیم :n16::n12::n02:

30vil
21-01-2014, 12:32
توافق اوليه منچستريونايتد با خوان ماتا

روزنامه انگليسي ديلي‌تلگراف از توافق اوليه خوان ماتا با باشگاه منچستريونايتد خبر داد.

منچستر يونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني نتوانست در خط هافبک بازيکني جذب کند. آنها پس از ناکامي در خريد مسوت اوزيل در خريد سسک فابرگاس نيز ناکام بودند تا همين باعث شود آنها در فصل جديد ليگ برتر نتايج نااميدکننده‌اي کسب کنند.

روزنامه ديلي‌تلگراف، اعلام کرد: خوان ماتا هافبک اسپانيايي نيمکت‌نشين چلسي در آستانه امضاي قرارداد با منچستر يونايتد قرار دارد و به زودي راهي شياطين سرخ خواهد شد. خوآن ماتا از زماني که ژوزه مورينيو هدايت چلسي را بر عهده گرفته نتوانسته در اين تيم جايگاهي براي خود دست و پا کند و اغلب نيمکت‌نشين بوده است. ماتا قصد دارد با حضور در منچستريونايتد شانس خود را در جام جهاني برزيل افزايش دهد.

روزنامه تلگراف مدعي شد: توافقات اوليه بين وکيل خوآن ماتا و باشگاه منچستريونايتد حاصل شده و اين هافبک اسپانيايي به زودي براي امضاي قرارداد و معاينات پزشکي وارد شهر منچستر خواهد شد.

خوان ماتا از نيمکت‌نشيني در چلسي ناراحت است و دو هفته قبل هنگام تعويض در بازي برابر پالسيتي با مورينيو دست نداد و مستقيم به روي نيمکت رفت تا زمزمه‌هاي جدايي اين بازيکن از چلسي بيشتر شود. با اين وجود سرمربي پرتغالي چلسي اعلام کرد ماتا جايي نخواهد رفت و در لندن باقي خواهد ماند.

منچستر يونايتد اين هفته با شکست سه بر يک مقابل چلسي نتايج ضعيف خود در چند هفته گذشته را ادامه داد. آنها در هفته بيست‌وسوم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس سه‌شنبه در خانه از تيم کارديف پذيرايي خواهند کرد.

نقل و انتقالات ژانويه تا 11 روز ديگر ادامه خواهد داشت

varzesh 3

پ . ن : امیدوارم ماتا را به این راحتی از دست ندیم و اگر هم قراره بره منچستر نره!!

هازارد پيشنهاد پاري‌سن‌ژرمن را رد کرد

هافبک بلژيکي چلسي پيشنهاد باشگاه پاري‌سن‌ژرمن فرانسه را رد و اعلام کرد که مي‌خواهد در چلسي بماند.

ادن هازارد،‌ هافبک بلژيکي چلسي در فصل جاري ليگ برتر نمايش درخشاني از خود نشان داده است و يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر انگليس بوده است.

ادن هازارد بلژيکي پيشنهاد باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه را براي پيوستن به اين تيم را رد کرد و گفت: از بودن در چلسي راضي است و دوست دارد در اين تيم بيشتر پيشرفت کند.

هافبک 23 ساله در گفت‌وگو با تلويزيون فرانسه گفت: در هر زمان پنجره نقل و انتقالات پيشنهادهاي زيادي درباره من در رسانه‌ها منتشر مي‌شود که صحت ندارند. پاري‌سن‌ژرمن باشگاه بزرگي است که بازيکنان بزرگي دارد اما انتخاب من چلسي است. من همه شرايطم را در چلسي دوست دارم و قصد جدايي از اين تيم را ندارم و مي‌خواهم درخشش خودم را در لندن ادامه دهم.

هازارد در اين‌باره گفت:‌ نه تنها در نقل و انتقالات ژانويه که در تابستان نيز از تيم چلسي نخواهم رفت و در اينجا خواهم ماند. انگيزه‌اي براي حضور در تيم ديگر ندارم. به نظر من چلسي بهترين جا براي پيشرفت من است.

ادن هازارد در جون 2012 با 32 ميليون پوند از تيم ليل فرانسه به چلسي پيوست.

ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي نيز امکان پيوستن ستاره بلژيکي تيمش را به پاري‌سن‌ژرمن "صفر درصد" اعلام کرد.

اتوئو در پايان فصل به مايورکا بازمي‌گردد
مهاجم کامروني آبي‌پوشان لندني اذعان کرد در پايان فصل جاري چلسي را به مقصد مايورکا ترک خواهد کرد.

در حساس‌‌ترين بازي هفته بيستم‌‌ودوم ليگ برتر انگليس، يکشنبه شب تيم فوتبال چلسي در حالي‌که در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان منچستريونايتد بود موفق شد با هت‌تريک ساموئل اتوئو، مهاجم کامروني خود 3 بر صفر از سد مدافع عنوان قهرماني بگذرد. اتوئو در دقايق 17، 45 و 49 تور دروازه شياطين سرخ را به لرزه در آورد.

اتوئو که در نقل‌و‌انتقالات تابستاني 2013 با قراردادي يک ساله از تيم آنژي ماخاچ‌کالا روسيه به تيم چلسي ملحق شد اشاره کرد در انتهاي فصل جاري از آبي‌پوشان لندني جدا خواهد شد.

مهاجم 32 ساله چلسي در گفت‌و‌گو با راديو «Cadena Cope» اسپانيا گفت: هميشه به بارسلونا علاقمند خواهم بود ولي ترجيح مي‌دهم براي مايورکا بازي کنم. پسرم تاکيد زيادي دارد تا دوران حرفه‌اي‌ام را در مايورکا تمام کنم چون او متولد اين شهر است.

اتوئو افزود: من با چلسي قراردادي يک ساله دارم و سعي مي‌کنم از حضورم در استمفوردبريج لذت ببرم، پس از آن هم به مايورکا خواهم رفت.

مهاجم تيم ملي کامرون بين سال‌هاي 2000 تا 2004 براي مايورکا بازي کرد و پس از آن راهي تيم‌هاي بارسلونا، اينتر و آنژي شد.

به گزارش تسنيم

arashsard
21-01-2014, 22:05
توافق اوليه منچستريونايتد با خوان ماتا

روزنامه انگليسي ديلي‌تلگراف از توافق اوليه خوان ماتا با باشگاه منچستريونايتد خبر داد.

منچستر يونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني نتوانست در خط هافبک بازيکني جذب کند. آنها پس از ناکامي در خريد مسوت اوزيل در خريد سسک فابرگاس نيز ناکام بودند تا همين باعث شود آنها در فصل جديد ليگ برتر نتايج نااميدکننده‌اي کسب کنند.

روزنامه ديلي‌تلگراف، اعلام کرد: خوان ماتا هافبک اسپانيايي نيمکت‌نشين چلسي در آستانه امضاي قرارداد با منچستر يونايتد قرار دارد و به زودي راهي شياطين سرخ خواهد شد. خوآن ماتا از زماني که ژوزه مورينيو هدايت چلسي را بر عهده گرفته نتوانسته در اين تيم جايگاهي براي خود دست و پا کند و اغلب نيمکت‌نشين بوده است. ماتا قصد دارد با حضور در منچستريونايتد شانس خود را در جام جهاني برزيل افزايش دهد.

روزنامه تلگراف مدعي شد: توافقات اوليه بين وکيل خوآن ماتا و باشگاه منچستريونايتد حاصل شده و اين هافبک اسپانيايي به زودي براي امضاي قرارداد و معاينات پزشکي وارد شهر منچستر خواهد شد.

خوان ماتا از نيمکت‌نشيني در چلسي ناراحت است و دو هفته قبل هنگام تعويض در بازي برابر پالسيتي با مورينيو دست نداد و مستقيم به روي نيمکت رفت تا زمزمه‌هاي جدايي اين بازيکن از چلسي بيشتر شود. با اين وجود سرمربي پرتغالي چلسي اعلام کرد ماتا جايي نخواهد رفت و در لندن باقي خواهد ماند.

منچستر يونايتد اين هفته با شکست سه بر يک مقابل چلسي نتايج ضعيف خود در چند هفته گذشته را ادامه داد. آنها در هفته بيست‌وسوم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس سه‌شنبه در خانه از تيم کارديف پذيرايي خواهند کرد.

نقل و انتقالات ژانويه تا 11 روز ديگر ادامه خواهد داشت

varzesh 3

پ . ن : امیدوارم ماتا را به این راحتی از دست ندیم و اگر هم قراره بره منچستر نره!!

به گزارش تسنيم

معلوم بود توی ترافیک هافبک های طراح و هجومیمون یه نفر باید قربانی میشد .... واقعا خیلی ناراحتم که ماتا نیمکت نشینه ولی خب تیم داره خوب نتیجه میگیره ... کینگ مورینیو میدونه داره چی کار میکنه .... ماتا خیلی برای تیم زحمت کشیده ... :n12: من از خدامه بمونه ولی بهش حق میدم که تیمو ترک کنه ... بازیکنی در سطح ماتا جاش روو نیمکت نیست ... هر جا بره واسش آرزوی موفقیت میکنم ولی امیدوارم به یونایتد نره ....:n16:

------------

امروز 2 نفز توو سرویس دانشگاه داشتن از قدرت چلسی صحبت میکردن ... :n02: خیلی هیجان زده بون از به زانو در اومدن یونایتد .... احتمالا لیورپولی بودن :n02: ما هم بسی کیف کردیم :n01:

Sepehr SS
22-01-2014, 00:13
مثل اینکه انتقال ماتا به یونایتد داره جدی میشه، مورینیو هم میخواد یونایتد تقویت بشه تا یونایتد بتونه از آرسنال و سیتی امتیاز بگیره. کاش به یه تیم خارج انگلیس میدادنش، فصل بعد یونایتد مدعی قهرمانی میشه قطعا و ماتا میتونه یکی از عوامل اصلیش باشه. کاش حداقل با پول فروش ماتا یه بازیکن خوب بگیرن.

vahidgame
22-01-2014, 19:56
رقم مدنظر چلسی برای فروختن ماتا 40 میلیون پونده که مبلغ خوبیه
حالا که کار از کار گذشته و دیگه ظاهرا نمیشه امید به موندن ماتا توی چلسی رو داشت ولی دیگه حداقل امیدوارم به تیمای رقیبمون مثلا منچستر فروخته نشه
ظاهرا چلسی باز به خرید رونی علاقه داره که حالا اگه ماتا با رونی معاوضه بشه و یه مبلغی هم این وسط منچستر بده بد نیست :دی
اتلتیکو مادرید هم برای خرید ماتا علاقه نشون داده از اونور هم دیگو کاستا رو چلسی می خواد و ممکنه باز اینجا هم معاوضه صورت بگیره
یه جا هم می خوندم ممکنه چلسی برای خرید دیگو کاستا حاضر بشه کورتویس که اون جا قرضی بازی می کنه رو به عنوان بخشی از قرارداد به اتلتیکو بفروشه که به نظرم منطقی نیست!
چون این دروازه بان با همین سنش هم الان یکی از بهترین ها ست و می تونه حتی به یه پیتر چک دیگه تبدیل بشه
حالا مثلا دی بروین رو که فروختیم میشه گفت خیلی لازم نداشتیم و توی پست اون بازیکن زیاد بود و تازه جالبه این بازیکن با حدود فقط 3 بازی برای چلسی حدود 10 میلیون سود برای باشگاه داشت!
ولی دیگه پست دروازه بان یه پستیه که به راحتی بازیکنای تاپ پیدا نمیشن که فروشی هم باشن
امیدوارم این نقل و انتقلات ژانویه برامون خوب باشه ولی در هر صورت اون قدر بازیکن داریم که به طور قرضی برای تیمای دیگه بازی می کنن که هر کی بره غمی نیست و کلی بازیکن منتظرن که به تیم اضافه بشن :دی

Sepehr SS
22-01-2014, 20:16
منم به هیچ وجه حاضر نیستم کورتوا رو بدم به اتلتیکو و جاش دیگو کاستا رو بگیرم، کورتوا عالیه. تا 10 سال آینده مشکلی بابت دروازه نداره چلسی اگه کورتوا رو برگردونن. امیدوارم اشتباه نکنن و کورتوا رو به هیچ وجه نفروشن، چک همین الانشم نسبت به چند سال پیش افت کرده و سنش هم که داره بالا میره و نباید به خاطر چک، کورتوا رو از دست بدن.

Sepehr SS
23-01-2014, 13:06
از همین جا رفتن ماتا به دشمن دیرینه رو به همه تسلیت میگم. سال دیگه همین منچستر با ماتا و رونی و فن پرسی و بازیکن های دیگه ای که میخره، مدعی قهرمانی میشه و همه افسوس میخورن که چرا ماتا رو دادن به یونایتد. مورینیو یادش رفته که سر قضیه رونی، منچستر چقدر چلسی رو سر کار گذاشت و آخرم نفروختنش، حالا مورینیو میخواد ماتا رو خیلی راحت بده بهشون. من حاضرم 10 میلیون پوند از پیشنهاد یونایتد کمتر از یه تیم تو خارج از لیگ برتر رو قبول کنم برای ماتا تا اینکه بدمش به یونایتد. این عشق مورینیو به فرگوسن، باعث همه این بدبختی ها شده، مورینیو دوست نداره فرگوسن رو ناراحت ببینه.

shakerifar
23-01-2014, 13:15
مورینیو یادش رفته که سر قضیه رونی، منچستر چقدر چلسی رو سر کار گذاشت و آخرم نفروختنش، حالا مورینیو میخواد ماتا رو خیلی راحت بده بهشون.
فکر می کنم یه کم شفاف سازی بد نباشه...یونایتد در مورد رونی چلسی رو سرکار نذاشت بلکه از همون اول گفت فروشی نیست
در ضمن یه تفاوت دیگه هم داره و اینه که ماتا نیمکت نشین شده در حالی که رونی فیکس یونایتد هست

Sepehr SS
23-01-2014, 14:08
فکر می کنم یه کم شفاف سازی بد نباشه...یونایتد در مورد رونی چلسی رو سرکار نذاشت بلکه از همون اول گفت فروشی نیست
در ضمن یه تفاوت دیگه هم داره و اینه که ماتا نیمکت نشین شده در حالی که رونی فیکس یونایتد هست
نیمکت نشینی ماتا فقط به خاطر حضور بازیکن عالی دیگه ای به اسم اسکار هستش. ماتا تو بازیسازی فوق العادست حتی از اوزیل هم بهتره به نظر من. مورینیو هم نشون داده که با کسی لج کنه، زمین و زمان هم نمیتونن نظرش رو عوض کنن و گرنه چند بازی اسکار و ماتا رو با هم بازی میداد ولی این کارو نکرد. منچستری ها باید خیلی خیلی خوشحال باشن الان به خاطر این الماسی که بدست آوردن. وقتی چلسی میره برای یه بازیکن معمولی مثل ماتیچ 25 میلیون پوند میده، اونوقت ماتا با 37 میلیون پوند مفته.

vahidgame
23-01-2014, 16:37
متاسفانه دیگه تقریبا انتقال ماتا به منچستر قطعیه و به زودی این انتقال نهایی میشه. برای طرفدارای هر تیمی رفتن همچین بازیکنایی اونم به تیم رقیب خیلی سخته :n27:
حالا بحث منچستر نیست و فرضا به تیمای دیگه مثل سیتی ، آرسنال و لیورپول هم می رفت باز زیاد فرقی نمی کرد...

تا قبل از نقل و انتقالات ژانویه 6 تا هافبک نفوذی تاپ داشتیم ولی حالا دو تا شون رفتن به خاطر همین احتمالا یه بازیکن ممکنه توی این پست جذب بشه که اون می تونه محمد صلاح از بازل باشه
از نظر آماری که نسبت به سنش فوق العاده ست و پستش هم چون وینگر راسته می تونه به کار تیم بیاد
ظاهرا بهترین بازیکن فصل 2013 لیگ سوئیس هم شده
بازیکن دیگه هم که چلسی نیم نگاهی بهش داره آنتونیو گریژمن هستش که باز اونم پستش وینگره و ستاره رئال سوسیداده
البته فرقش اینه که گریژمن خواهان خیلی زیادی داره و سرشناس تره و مطمئنا مبلغ خریدش هم خیلی بالاتره
حالا باید دید چی میشه ولی به نظر من برای مهاجم هم یه کاری کنیم خوبه و همین دیگو کاستا هم مطمئنا مهاجم خیلی خوبیه و انتقال اون هم توی این هفته پایانی نقل و انتقالات می تونه صورت بگیره

نکته ای که وجود داره اینه که شاید الان خرید ماتیچ به چشم نیاد ولی می تونه به مهره خیلی موثری توی پست حساسی مثل هافبک دفاعی تبدیل بشه
با اومدن اون توی پست هافبک دفاعی هم قویتر شدیم و به خاطر همین می تونه اون 5 هافبک یکمی تنوع داشته باشن و براساس بازی های مختلف چیده بشن
مثلا این 3 ترکیب مختلف برای هافبکه که به ترتیب از دفاعی به هجومیه

لوئیز - ماتیچ
هازارد - لمپارد - رمیرز

لوئیز - ماتیچ
هازارد - اسکار - رمیرز

لمپارد - ماتیچ
هازارد - اسکار - ویلیان

brad pitt
23-01-2014, 17:32
سلام

انتقال دیگو کاستا چقدر به واقعیت نزدیکه ؟

لطفا بفرمایید

ممنون

MORINIO
23-01-2014, 20:42
یه مسئله ای که این وسط منو آزار داد این بود که اول رفتن دی بروین قطعی شد بعد تازه بحث رفتن ماتا پیش اومد

اگه زودتر ماتا میرفت دیگه دی بروین رو نمیفروختیم .. از این بابت واقعآ حالم گرفته شد

ولی خب چلسی بلافاصله رفته سراغ محمد صلاح که بازیکن خوبی هم هست و طبق گفته سایت چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توافقات حاصل شده

در مورد این گفته دوستمون که میگه چرا به یونایتد فروختیم ماتا رو دو مسئله وجود داره : یک اینکه ماتا غیر از یونایتد از تیم دیگه ای پیشنهاد رسمی دریافت نکرد . و دو اینکه خود ماتا هم میخواست بره . مورینیو هم گفته بود بازیکنی رو به زور در تیم نگه نمیداره

اسین هم به احتمال زیاد از چلسی جدا میشه و از گالاتاسرای و میلان به عنوان مقصد احتمالی این بازیکن نام برده شده

لطفا بفرمایید

ممنون

چیز زیادی در این باره من نخوندم جایی

این انتقال در ژانویه میشه گفت تقریبآ محاله چون اتلتیکو نیاز داره به این بازیکن

ولی تو تابستان آینده مطمئنآ چلسی به دنبالش خوهد بود

:n16:

Sepehr SS
23-01-2014, 22:05
یه مسئله ای که این وسط منو آزار داد این بود که اول رفتن دی بروین قطعی شد بعد تازه بحث رفتن ماتا پیش اومد

اگه زودتر ماتا میرفت دیگه دی بروین رو نمیفروختیم .. از این بابت واقعآ حالم گرفته شد

ولی خب چلسی بلافاصله رفته سراغ محمد صلاح که بازیکن خوبی هم هست و طبق گفته سایت چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توافقات حاصل شده

در مورد این گفته دوستمون که میگه چرا به یونایتد فروختیم ماتا رو دو مسئله وجود داره : یک اینکه ماتا غیر از یونایتد از تیم دیگه ای پیشنهاد رسمی دریافت نکرد . و دو اینکه خود ماتا هم میخواست بره . مورینیو هم گفته بود بازیکنی رو به زور در تیم نگه نمیداره

اسین هم به احتمال زیاد از چلسی جدا میشه و از گالاتاسرای و میلان به عنوان مقصد احتمالی این بازیکن نام برده شده

دقیقا، با فروش ماتا نیازی به فروش دی بروین نبود. دی بروین که از ممد صلاح بهتره که. مورینیو اشتباهات وحشتناکی کرد. این ممد صلاح چون دو گل به چلسی زده، اینا فکر کردن خوبه. آخه از کی تا حالا یه تیم بزرگ میره بازیکن مصری میگیره. کوین دی بروین رو مفت از دست دادن.

Sepehr SS
23-01-2014, 22:06
سلام

لطفا بفرمایید

ممنون
به احتمال خیلی زیاد، مورینیو تو تابستون کورتوا رو میده اتلتیکو و کاستا رو میگیره. یعنی یک اشتباه دیگه. کاستا به سرنوشت شوچنکو و تورس دچار میشه.

stealer
23-01-2014, 22:22
به احتمال خیلی زیاد، مورینیو تو تابستون کورتوا رو میده اتلتیکو و کاستا رو میگیره. یعنی یک اشتباه دیگه. کاستا به سرنوشت شوچنکو و تورس دچار میشه.
همچین چیزی رو من هیچ جا نشنیدم میشه یه منبعی چیزی بدین؟
فروش ماتا هم خیلی به نفع خودش بود چون با سیستم مورینیو نمیخوند بازیش و واقعا براش نیمکت نشینی سخت بود
صلاح هم بازیکن خوبی به نظر میاد مخصوصا جنگندگیش که خوب به درد بازی تو لیگ برتر میخوره و مورینیو هم همیشه دنبال بازیکن جنگنده بوده بیشتر تا بازیکنای فانتزی

Sepehr SS
23-01-2014, 22:40
همچین چیزی رو من هیچ جا نشنیدم میشه یه منبعی چیزی بدین؟
فروش ماتا هم خیلی به نفع خودش بود چون با سیستم مورینیو نمیخوند بازیش و واقعا براش نیمکت نشینی سخت بود
صلاح هم بازیکن خوبی به نظر میاد مخصوصا جنگندگیش که خوب به درد بازی تو لیگ برتر میخوره و مورینیو هم همیشه دنبال بازیکن جنگنده بوده بیشتر تا بازیکنای فانتزی
شایعه معاوضه کورتوا-دیگو کاستا تو اکثر سایت ها هست، این یه نمونشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].UuIJmWatv9A
از خود کورتوا هم این موضوع رو پرسیدن:
بعید هم نیست این قضیه، مورینیو حاضر نیست چک رو بفروشه و به جاش کورتوا رو میفروشه، یعنی انتخاب یه بازیکن 33 ساله به جای بازیکن 22 ساله که مایه تاسفه.
از فروش ماتا ناراحت نیستم، از اینکه هم ماتا هم دی بروین رو فروخت و ممد صلاح رو گرفت ناراحتم. کوین دی بروین از صلاح کمتره آخه ؟!!!!!!!!!!!! درسته، ماتا به نفعش بود که بره ولی با رفتن ماتا جا برای بازی بیشتر کوین باز میشد و نیازی به خرید یه بازیکن مصری نبود.

vahidgame
24-01-2014, 11:40
اینکه بازیکن مصریه یا هر ملیت دیگه ای ربطی به کیفیت بازیکن نداره
آمار این بازیکن رو نگاه می کنیم حالا جدای از اینکه توی سه بازی دو گل به چلسی زد و عامل اصلی باخت چلسی به بازل بود ، توی زمینه های دیگه هم عالی بوده و مثلا توی بازی های ملی هم از 27 بازی 17 گل زده که برای یه هافبک و وینگر راست آمار فوق العاده ایه
فعلا می تونه یه ذخیره خوب باشه و توی بعضی از بازی ها به تیم کمک کنه
ولی خب دی بروین هم اگه می موند بهتر بود فقط تفاوت اون با محمد صلاح اینه که شاید تحمل نیمکت نشینی زیاد رو نداشت
با اینکه دی بروین بازیکن چند پسته ست ولی فکر می کنم پست اصلیش مثل اسکاره و به عنوان هافبک نفوذی پشت مهاجم بازی می کنه و حتی هافبک وسط هم می تونه بازی کنه ولی صلاح ظاهرا پستش فقط هافبک و مهاجم راسته
مورینیو هم ظاهرا به دی بروین زیاد اعتقادی نداشت

+

یه جا توی یه خبر دیدم که ونگر گفته بود که انتقال ماتا به منچستر عادلانه نیست چون چلسی دو بازی رفت و برگشت خودشو با منچستر بازی کرده ولی آرسنال و من سیتی هنوز یه بازی با منچستر دارن. تا حدودی هم راست میگه! :دی
تازه مصدومان منچستر هم ممکنه تا اون موقع برگردن و می تونه منچستر به نفع چلسی کار کنه و از اون دو تیم امتیاز بگیره
ولی این سود فقط برای کوتاه مدته چون ماتا 25 سالش بیشتر نیست و می تونه بیشتر عمر فوتبالیش رو توی منچستر بازی کنه و بالاخره بارها و بارها مقابل چلسی هم قرار می گیره
اگه ماتا از تیم های دیگه مثل بارسا و PSG که قبلا زمزمه هایی به گوش می رسید پیشنهاد داشت ، برای چلسی بهتر بود که به اون تیما بفروشتش ولی نمی دونم چرا این تیما که ماتا رو می خواستن توی ژانویه کلا ازشون خبری نشد!

Sepehr SS
24-01-2014, 15:12
اتفاقا ملیت یه بازیکن تو کیفیتش تاثیر داره. فوتبال مصر هیچ وقت تو دنیا حرفی برای گفتن نداشته و بزرگترین بازیکنشون هم که تو اروپا بازی کرده باشه، احمد حسام میدو بود که تو تاتنهام و رم بازی کرد و خیلی معمولی بود و تو 30 سالگی فوتبالو گذاشت کنار. البته مورینیو صلاحو گرفته که رو نیمکت چلسی نشستن هم براش افتخاره و هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتراض نمیکنه چون ترکیب اصلی مورینیو که معلومه و شورله هم یه سر و گردن از صلاح بهتره. آمار تیم ملیش که مهم نیست، گل زدن به اوگاندا و آنگولا و زامبیا که هنر نیست. آمار باشگاهیش هم خیلی معمولیه و تنها هنرش زدن 3 گل به چلسی تو دو سال اخیر بوده. نمیگم بازیکن بدیه ولی در حد چلسی نیست، در حد تیم هایی مثل نیوکاسل و تاتنهامه نه تیم های بزرگ.
کلا من که به شخصه از فروش ماتا و دی بروین و خرید ماتیچ و صلاح راضی نیستم. ماتیچ رو هم خیلی گرون گرفتن، با اون پول میشد کلی بازیکن بهتر گرفت. امیدوارم با بازیکن های آینده دار دیگه تیم مثل لوکاکو، کورتوا، لوکاس پیازون، توماس کالاس و بقیه، چنین برخوردی نشه و به این سادگی از دستشون ندن. تا ماه پیش، ذخیره های چلسی دی بروین و ماتا بودن الان ممد صلاح شده ذخیره!!!!!
در مورد دی بروین هم بگم که درسته که پست اصلیش همون پشت مهاجم مثل اسکار هستش ولی وینگر هم میتونه بازی کنه، تو تیم ملی بلژیک که همیشه وینگره. دمبه له، اکسل ویتسل و فلاینی هافبکن، هازارد و دی بروین وینگر، لوکاکو یا بنتکه هم مهاجم نوک. از هر لحاظ دی بروین و صلاح رو مقایسه کنین، کوین سرتره. کوین پارسال تو وردربرمن که یه تیم ضعیف بود پارسال، عالی بازی کرد ولی صلاح تو بازل معمولی بود. کلا مورینیو خریدهای اشنباه هم زیاد میکنه مثل شون رایت فیلیپس، استیو سیدول، یاروسیک، تیاگو تو چلسی و کوارسما تو اینتر. کاش به جای ماتیج، اکسل ویتسل رو از زنیت میگرفتن، عالیه حتی 30 میلیون پوند هم می ارزه.

vahidgame
24-01-2014, 18:29
به نظرم این مدل ایراد گرفتن یعنی اینکه ما کلا به هر شکلی می خوایم یه ایرادی گرفته باشیم
الان مثلا هنریک میختاریان که توی شاختار درخشید و الان جزو مهره های اصلی دورتمونده چون اهل کشور ارمنستانه نباید دورتموند اونو می خرید؟
دیگه ارمنستان که از این مصر که شما مثال می زنی بدتره و همین میختاریان با 12 گل بهترین گلزن تاریخ این کشوره! :دی
دیگه الان فوتبال دنیا جوری شده که ستاره ها می تونن از هر کشوری ظهور کنن و تیمای بزرگ خیلی به ملیت بازیکنا توجه نمی کنن
حالا نمیگم مثلا محمد صلاح حتما بازیکن خوب و موفقی میشه ولی این که چون مصریه و ما قبلا بازیکن مصری خیلی خوبی نداشتیم دلیل نمیشه که صد در صد خلاف این اتفاق بیافته
در مورد دی بروین آره بازیکن بهتریه و شاید اگه این فصل هم قرضی یه جای دیگه بازی می کرد می تونست فصل بعد جزو مهره های اصلی قرار بگیره ولی خب این فصل نیمکت نشین بود و دیگه باید می رفت

ولی در هر صورت چون ما با یه مربی مشکل داریم نمیشه دیگه هر دفعه بیایم بگیم فلان تصمیمش اشتباهه یا قبلا اشتباه بوده
هر مربی بالاخره یه تفکراتی داره و به یه بازیکنایی اعتقاد داره و به یه بازیکنایی هم اعتقاد نداره ولی مهم اینه که آخرش چلسی چه نتیجه ای می گیره و همیشه باشگاه بزرگتر از بازیکنه
کارنامه هر مربی هم مشخصه و اینم مشخصه که مورینیو تا سال های سال بهترین گزینه برای چلسیه و باید به تصمیمات اون احترام گذاشت
ممکنه هر مربی اشتباهاتی هم داشته باشه ولی دیگه مربی های بزرگ اشتباهاتشون اینجوری نیست که مثلا تیم هفتم هشتم بشه
همین طور ممکنه اصلا اشتباهی وجود نداشته و از نظر ما مربی اشتباه کرده...

اورست
25-01-2014, 11:45
مورينيو: ونگر هميشه غر مي‌زند
سرمربي چلسي در خصوص اظهار نظر ونگر در مورد انتقال خوان ماتا به منچستريونايتد تاکرد کرد او هميشه غر مي‌زند.

پس از آنکه خوان ماتا در حال انجام پروسه قرارداد 37 ميليون پوندي خود براي انتقال از چلسي به منچستريونايتد است، آرسن ونگر، سرمربي آرسنال به انتقاد از اين انتقال پرداخته و اعلام کرده اين کار ناعادلانه است.

ژوزه مورينيو در اين زمينه گفت: غر زدن‌هاي ونگر يک اتفاق طبيعي است زيرا او همواره اين کار را انجام مي‌دهد. اين کار در ذات او است. اگر آرسنال، منچسترسيتي يا ليورپول نيز براي خريد ماتا اقدام کرده‌ بودند مي‌توانستند او را با قيمتي مشابه به تيم خود ببرند.

مورينيو ادامه داد: يک تيم فقط مي‌تواند با 11 بازيکن به ميدان برود نه 12 تا. تيم‌هاي منچسترسيتي، آرسنال و منچستريونايتد مملو از بازيکنان بزرگ است. اگر ماتا براي هر کدام از اين باشگاه‌ها بازي کند به آن معنا است که بازيکن ديگري بيرون از ترکيب مي‌ماند. ونگر همواره نظرهايي در خصوص اين رخدادها دارد و آنها را هم در اختيار ديگران مي‌گذارد. من هم نظرهاي او را مي‌پذيرم اما وقتي مي‌گويد که اين کار ناعادلانه بوده است، بايد بگويم ناعادلانه اين است که تيم او همواره در بهترين روز از هفته (که همواره مورد نظر آنها است) به ميدان مي‌رود. هميشه، هميشه اينطور بوده است.

Sepehr SS
25-01-2014, 14:55
یونایتد به جز ماتا، luke shaw رو هم داره از ساوتهمپتون میخره. مویس هم رفته بود آلمان که بازی تونی کروس رو ببینه. کروس هم عالیه. منچستر ماتا و کروس رو میخره، آرسنال هم که دراکسلرو داره میگیره، اونوقت مورینیو رفته ممد صلاح و ماتیچ رو گرفته!!!!!

wooooow
26-01-2014, 13:35
پيشنهاد جالب توجه چلسي براي خريد کاواني

رسانه‌‌هاي انگليس از تمايل جدي آبي‌پوشان لندن براي جذب ستاره اروگوئه‌اي خط حمله PSG خبر دادند.

تنها يک روز پس از رسمي شدن انتقال خوان ماتا، هافبک اسپانيايي چلسي از استمفوردبريج به اولدترافورد، رسانه‌‌هاي انگليسي از برنامه جديد آبي‌پوشان لندن در بازار نقل‌وانتقالات ماه ژانويه خبر داده‌اند.

نشريه ميرر يکي از اين رسانه‌ها است که ادعا کرده چلسي به طور جدي خواهان به خدمت گرفتن ادينسون کاواني، مهاجم اروگوئه‌اي تيم پاري‌سن‌ژرمن فرانسه است و قصد دارد اين بازيکن ملي‌پوش را به خط حمله خود که هم‌اکنون ستاره‌هايي مانند فرناندو تورس، دمبا با و ساموئل اتوئو دارد، اضافه کند.

طبق گزارش ميرر چلسي قصد دارد به عنوان بخشي از رقم قرارداد انتقال کاواني به لندن، هافبک بلژيکي خود را که به طور قرضي براي اورتون توپ مي‌زند به PSG بفروشد. اين در حالي است که کاواني، مهاجمي که تنها 6 ماه پيش در فصل نقل‌وانتقالات تابستان سال 2013 با رقمي معادل 65 ميليون يورو از ناپولي جدا شد و به پاري‌سن‌ژرمن پيوست جزو مهره‌هاي کليدي تيم تحت هدايت لوران بلان در فصل جاري بوده است.

براساس اين گزارش مسئولان باشگاه چلسي حاضرند علاوه بر فروش لوکاکو که قيمت آن 23 ميليون پوند اعلام شده است، مبلغ 50 ميليون ديگر هم به اين تيم فرانسوي بدهند و به اين ترتيب رکوردي جديد در نقل‌وانتقالات خود به ثبت برسانند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87_% DA%86%D9%84%D8%B3%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF_%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%A7%D 9%86%D9%8A

در مجموع یعنی 73 میلیون !!!!!!:n29:
اگه PSG کاوانی رو بفروشه در عرض 1 سال رو یک بازیکن 8 میلیون سود کرده (( نخریده داره میفروشه ! :n02: ))

vahidgame
26-01-2014, 13:45
اگه این خبر حقیقت داشته باشه اصلا منطقی نیست!
حالا کاوانی درسته ارزشش بالاست و کلا الان همه مهاجم های تاپ دنیا قیمتشون فضایی شده ولی دیگه اینکه یه بازیکن آینده دار مثل لوکاکو هم در مقابلش داده بشه که زیاد جالب نیست و خود همین لوکاکو چند سال دیگه خودش یه کاوانی جدید میشه!

دیگو کاستا رو هم شایعه در موردش زیاده و حتی یه جا دیدم که نوشته بود به طور لفظی چلسی و اتلتیکو به توافق رسیدن
به نظرم با توجه به قیمتش به صرفه تره تا مهاجم های دیگه که قیمتشون دیگه خیلی تخیلی شده

یه بدی این بازیکنایی که توی ژانویه اضافه میشن اینه که اگه بازیکن خوبی باشن دیگه توی لیگ قهرمانان نمی تونن بازی کنن چون بالاخره با یه تیم دیگه توی این جام بازی کردن
الان مثلا ماتیچ همین شرایط رو داره یا همین صلاح یا کاستا اگه خریده بشن
به خاطر همین توی لیگ قهرمانان ممکنه به مشکل بخوریم

30vil
26-01-2014, 14:16
نامه سرگشاده ماتا براي وداع با هواداران چلسي
ستاره اسپانيايي پيشين چلسي پس از ترک اين تيم براي پيوستن به منچستريونايتد نامه‌اي سرگشاده براي هوادارانش در چلسي نوشت و با آنها وداع کرد.

خوان ماتا روز گذشته (شنبه) با امضاي قراردادش با منچستريونايتد و پوشيدن پيراهن اين تيم رسماً به شياطين سرخ پيوست و قرارداد 37.1 ميليون پوندي‌اش را نهايي کرد. ماتاي 25 ساله در شرايطي چلسي را ترک کرد که فصل گذشته و فصل پيش از آن، 2 بار پياپي به عنوان بهترين بازيکن فصل آبي‌پوشان لندن انتخاب شد و در مدت حضورش در استمفوردبريج توانسته بود ارتباط فوق‌العاده‌اي با هواداران چلسي برقرار کند.

وي پس از ترک چلسي براي پيوستن به منچستريونايتد در نامه‌اي که در وب سايت شخصي‌اش قرار گرفته است، نوشت:«سلام به همه. همانطور که مي‌دانيد امروز روز بسيار مهمي در زندگي من است و در اين چند خط مي‌خواهم خاطرات و احساسي که در کنار شما تجربه کردم را مرور کنم. اول از همه بايد بگويم که من هرگز مهر و محبتي که شما هواداران چلسي به من نشان داديد را فراموش نمي‌کنم. با حمايت شما و علاقه‌اي که نشان داديد من به عنوان يک بازيکن رشد کردم و چه در داخل و چه در خارج از ميدان روزهاي خاطره‌انگيزي را تجربه کردم. من هميشه قدردان شما خواهم بود، هميشه».

در ادامه اين نامه آمده است: «هيچ واژه‌اي براي قدرداني از حمايت‌هايي که از شما دريافت کرده‌ام کافي نيست. در کنار شما لحظات خوشي را مانند شب قهرماني در جام حذفي که اولين جامم به عنوان بازيکن چلسي بود را تجربه کردم و همچنين اين افتخار را داشتم که عضو تيمي باشم که اولين قهرماني‌هايش در ليگ قهرمانان اروپا در مونيخ و همچنين در ليگ اروپا را کسب کرد».

ماتا اشاره‌اي هم به روزهاي تلخي که در فصل جاري پس از بازگشت ژوزه مورينيو به کادر فني چلسي داشت اشاره کرد. او در اين باره نوشته است:«از نظر شخصي من مشکلاتي را هم تجربه کردم به خصوص در 6 ماه نخست فصل جاري. تمام پيام‌هايي که در شبکه‌هاي اجتماعي دريافت کردم، تمام واژگان زيبايي که شما در خيابان‌هاي شهر به من مي‌گفتيد و البته شنيدن صداي فرياد‌هاي حمايت‌آميزتان در ورزشگاه، همه و همه سبب شدند من به شما هواداران چلسي افتخار کنم. شما لايق تيمي مانند همان تيمي که الان داريد هستيد. اميدوارم شرايط مرا بعد از وضعيت پيچيده‌اي که در اين فصل داشتم درک کنيد. من چند ماه است که در چنين وضعيتي قرار دارم. به نظرم اين بهترين تصميمي بود که مي‌توانستم براي ادامه حرفه بازيگري‌ام بگيرم و همچنان از بازي‌ام لذت ببرم».

با وجود روزهاي نه چندان خاطره‌انگيزي که در فصل جاري به همراه ژوزه مورينيو تجربه کرد، ماتا از آقاي خاص هم تشکر کرد. وي در اين باره نوشته است:«مي‌خواهم از تمام مربياني که افتخار کار کردن با آنها را در چلسي داشته‌ام، تشکر کنم. همه آنها به من براي پيشرفت به عنوان يک بازيکن کمک کردند. من هميشه به تصميم آنها احترام گذاشته‌ام. از آندره ويلاس بواس به خاطر اعتمادش به من و فراهم کردن فرصت بازي در چلسي تشکر مي‌کنم و به او مي‌گويم بدون حمايت تو هيچ کدام از اين اتفاقات رخ نمي‌داد. از روبرتو دي‌متئو و رافائل بنيتس هم به خاطر حمايت بي حدوحصرشان به من تشکر مي‌کنم، همينطور از ژوزه به خاطر اينکه از من بازيکني قدرتمند ساخت. من با او ياد گرفتم که مثبت انديش باشم و سخت تلاش کنم».

varzesh3

sina1100
26-01-2014, 14:22
مورینیو: پرونده خرید و فروش چلسی در ژانویه بسته شده است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sepehr SS
26-01-2014, 14:57
اگه این خبر حقیقت داشته باشه اصلا منطقی نیست!
حالا کاوانی درسته ارزشش بالاست و کلا الان همه مهاجم های تاپ دنیا قیمتشون فضایی شده ولی دیگه اینکه یه بازیکن آینده دار مثل لوکاکو هم در مقابلش داده بشه که زیاد جالب نیست و خود همین لوکاکو چند سال دیگه خودش یه کاوانی جدید میشه!

دیگو کاستا رو هم شایعه در موردش زیاده و حتی یه جا دیدم که نوشته بود به طور لفظی چلسی و اتلتیکو به توافق رسیدن

من مطمئنم که مورینیو تو تابستون، کورتوا و لوکاکو رو میفروشه. مورینیو کمر همت بسته که هر چی بازیکن جوون و آینده دار تو این چند سال چلسی گرفته، بیرون کنه و بازیکن های عتیقه خودش رو بخره. وگرنه کدوم آدم عاقلی میاد دی بروین رو میفروشه و ممد صلاح رو میگیره.

Reza31001
26-01-2014, 16:29
شخصا باید بگم از پیشرفت اسکار که باعث از دست دادن ماتا شد بسیار ناراحتم
قبل از شروع فصل یک لحظه هم فکر نمیکردم امسال ماتا همچین شرایطی داشته باشه برعکس وقتی اون رو در کنار لمپارد و هازار و سایرین میدیدم به تیمم افتخار میکردم

با این حال تنها چیزی که میشه گفت اینه که این اتفاقات تو ذات فوتباله و کاریش هم نمیشه کرد

vahidgame
26-01-2014, 22:46
خب بازی با استوک رو فقط با یک گل بردیم ولی تیم در کل خوب بودش
ماتیچ برخلاف گزارشگر که می گفت بازیکنی بیش از حد معمولیه به نظرم برای پست هافبک دفاعی بازیکن خوبیه و هم توی دفاع هم حمله می تونه بازیکن موثری باشه...
توی دور بعدی جام حذفی هم سخترین قرعه ممکن بهمون خورد یعنی بازی با من سیتی خارج از خونه!
یعنی توی فاصله 10 روز دو تا بازی سخت توی خونه من سیتی داریم

+

محمد صلاح رسما با مبلغ 11 میلیون پوند به چلسی پیوست
اسین هم بعد از گذروندن تستای پزشکی میلان به زودی به این تیم ملحق میشه

MORINIO
26-01-2014, 23:06
گزارشگر که شوت بود واقعآ ...

فکر میکرد ماتیچ جانشین ماتا هست :| اتفاقآ ماتیچ خیلی خوب بازی کرد و کلی توپ گیری داشت تو این مسابقه

اسکار هم که فوق العاده بود .. :n12:

دو تا بازی در زمین سیتی آزمون جدی این فصل مورینیو میتونه باشه

امیدوارم حداقل بازی لیگ رو برنده از زمین بیرون بیاییم

30vil
26-01-2014, 23:15
با وجود کم گل بودن بازی اما خیلی خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی را از دست دادیم که 2 تا تیرک و اون دروازه خالی که اتوئو گل نکرد دیگه شاهکار بود!

اما تیم خیلی روان و خوب بازی میکنه گل اسکار فوق العاده بود من بازی را از شبکه خارجی میدیدم نمیدونم در مورد ماتیچ چه حرفهایی زده شده اما به نظر من خیلی عالی کار کرد و مطمئنا مورینیو این بازیکن را الکی نخریده

نکته جالب امروز پلاکارد هایی بود که تماشاگران در تشکر از ماتا دستشون داشتند و از این بازیکن خوب تشکر کرده بودند

Sepehr SS
26-01-2014, 23:18
اتفاقا ماتیچ خوب بازی کرد. اتوئو هم نشون داد که اون هت تریک هفته قبل فقط یه اتفاق بوده و به هیچ وجه نباید روش حساب کرد برای گلزنی. لوییز هم خیلی خوب بود، لمپارد به تنهایی سه چهار موقعیت عالی رو خراب کرد. امیدوارم از این به بعد بیشتر زوج ماتیچ-رامیرس رو ببینیم.

wooooow
27-01-2014, 10:58
چلسی مرحله بعدی جام حذفی باید با سیتی بازی کنه !!!
شانس رو ببین
این همه تیم مذخرف هست بعد اینا باید با هم بازی کنن !!
:n02:

arashsard
27-01-2014, 12:00
این پیروزی رو به دوستان تبریک میگم .. خوب بازی کردیم ... این سیانکی هم از زمانی که مجری هم شده روش حسابی باز شده ... میخواد خود شیرین بازی در بیاره و خاص گزارش کنه ... ماتیچ خوب بود .. تازه بازی دوم سومش هست ولی خوبه ... اون دفه بازی منچستر رو بهش داده بودن تا میتونست تیکه انداخت به منچستر ... البته اونجا رو حق داشت :n02:

از دوستان عزیز پشتیبانی خواستاریم لطفا پست رو پاک نکنن .. حق رو گفتم ... تشکر فراوان :n16:

-------------

آرسنال - لیورپول
سیتی - چلسی

بازی رو بزنیم یک درصد هم شک نکنید قهرمانیم ... ولی بازی خیلی سخته ... کلا سیتی توو این فصل توو همه رقابت ها 100 گل زده :n04: خط حملش وحشتناکه ولی دفاش متزلزل

Abdolreza2012
27-01-2014, 14:52

پیغام هواداران چلسی برای خوان ماتا
در جریان بازی دیشب چلسی مقابل استوک سیتی، هواداران چلسی پلاکاردهایی را برای تشکر کردن از خوان ماتا به ورزشگاه استمفورد بریج بردند

سایت گل- خوان ماتا ستاره اسپانیایی که در دو فصل گذشته به عنوان بهترین بازیکن سال چلسی به انتخاب هواداران برگزیده شده بود، اخیرا با قراردادی 45 میلیون یورویی و به عنوان گران قیمت ترین بازیکن تاریخ باشگاه منچستریونایتد از چلسی به این تیم منتقل شد. اما هواداران چلسی هنوز ستاره اسپانیایی تیمشان را فراموش نکرده اند.در جریان بازی چلسی مقابل استوک سیتی در اف.ای کاپ، برخی از هواداران چلسی با در دست داشتن پلاکاردهایی با تشکر از ماتا از او خداحافظی کردند.روی یکی از این پلاکاردها نوشته شده بود:« مرسی ماتا! هیچ وقت فراموشت نخواهیم کرد شماره 10.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidgame
27-01-2014, 20:40
توی این سه چهار روزه باقی مونده نقل و انتقالات ژانویه بازم ممکنه بازیکن بگیریم
بازیکنایی که چلسی مدنظر داره و ممکنه بگیریم همگی جوون هستن
اولین بازیکن Domenico Berardi هست که یه جورایی پدیده حال حاضر فوتبال ایتالیا ست و با 19 سال سن در زمینه گلزنی فوق العاده عمل کرده و اولین بازیکنیه که به میلان تونسته توی یه بازی 4 گل بزنه! اگه اونو بتونیم بگیریم که خیلی خوبه ولی فکر نکنم یوونتوس بازیکنی که تازه خریده و قرضی به یه تیم دیگه داده رو به این راحتی به تیم دیگه بفروشه و با اینکه تقریبا همه تیمای بزرگ انگلیسی دنبال اونن ولی خرید اون خیلی سخته و احتمالا مبلغ خیلی بالایی باید برای اون در نظر گرفت
دومین بازیکن لوک شاو که برای خرید اون باید با منچستر رقابت کنیم و احتمال رفتن این بازیکن به هر دو تیم وجود داره
سومین بازیکن کرت زوما که پستش دفاع وسطه و اونو هم منچستر می خواد
چهارمین بازیکن گریژمن که قبلا در موردش گفتم و ظاهرا جزو بازیکنای مورد علاقه مورینیو هستش ولی خب پستش همون وینگره و به خاطر اینکه محمد صلاح رو گرفتیم شاید این انتقال فعلا منتفی باشه
همین طور دیگو کاستا هم این روزا خبرهایی در موردش هست که البته میشه گفت انتقالش توی ژانویه منتفیه ولی به احتمال زیاد توی تابستون اونو می گیریم و اون طور که از خبرها به نظر می رسه اینکه کورتوا هم جزوی از قرارداد اون باشه محتمله!

Sepehr SS
27-01-2014, 22:01
Berardi بدرد نمیخوره. دیگو کاستا قطعا تابستون میاد چلسی، کورتوا هم قطعی میره اتلتیکو مادرید که مثل فروش ماتا، مورینیو بعدا پشیمون میشه از این کارش.
لوک شاو خوبه، باید حتما بگیرنش با توجه به اینکه خودشم گفته طرفدار چلسیه. کرت زوما هم خیلی خوبه، باید خریده بشه. گریژمن رو هم باید به جای صلاح میگرفتن، بازیکن خوبیه.

Sepehr SS
30-01-2014, 01:19
واقعا برای این تیم و مربیش متاسفم. به تیم ته جدولی که 9 گل از منچستر سیتی خورده، نتونستن یک گل بزنن و قهرمانی رو تقدیم سیتی کردن. این بازی دقیقا به کسی مثل ماتا احتیاج بود تا بتونه با خلاقیتش دفاع وستهم رو باز کنه ولی این آدم مغرور از خود راضی، خلاق ترین بازیکن تیمو فروخت. چه کرنرهایی میزد ماتا! یادش بخیر! ویلیان امشب کرنرها رو یکی از یکی بدتر میزد. اتوئو هم که افتضاح، رامیرس فاجعه بود. آخه چرا به این میکل بازی میده وقتی لوییز و ماتیچ هستن؟!!!!!!!!!! لمپارد هم کلی موقعیت خراب کرد، اون آخرش صاف زده جایی که دروازه بانه. احتمالا جلوی سیتی هم کاملا دفاعی میچینه تیمو تا اختلاف هفت امتیاز نشه. قهرمانی سیتی از همین الان قطعیه، 5 تا به تاتنهام زد!!!!!!

jack82
30-01-2014, 01:27
واقعا شب بدی بود.90 دقیقه اعصابمون خورد شد.من واقعا موندم چطور میشه به تیمی که 90 دقیقه داخل محوطه جریمه افتضاح دفاع میکرد گل نزد

30vil
30-01-2014, 01:43
امتیاز حساسی رو از دست دادیم میتونستیم به صدر نزدیکتر شیم اما فاصله حفظ شد

دروازه بان حریف بهترین بازیکن میدان بود و خیلی خوب بود امروز نمیدونم همین دروازه بان بوده که 9 تا از سیتی خورده یا نه؟!!

کماکان مشکل گلزنی داریم و امروز نبود یک مهاجم تمام عیار واقعا حس میشد

تعویض ماتیچ به نظرم زیاد جالب نبود و اصلا کمکی به تیم نکرد اسکار و ویلیان خسته بودند و اگر ماتا را داشتیم میتونست جای اینها به زمین بیاد و حسابی تیم را راه بندازه اما ...

با بیرون رفتن آزپیلی و اومدن لمپارد ، رامیرس رفت جای آزپیلی و اصلا اون سمت خوب کار نکرد و سانترهای وحشتناکی را انجام میداد

هازارد هم روز خوبش نبود چندجا میتونست با پاس تیم را تو موقعیت گلزنی قرار بده اما خودخواهی کرد و و موقعیت ها از دست رفت

wooooow
30-01-2014, 02:19
چلسی در بدترین زمان ممکن امتیاز از دست داد

هفته بعد چلسی باید با سیتی تو خونه سیتی بازی کنه !! که با توجه به میزبانی سیتی امتیاز رو در رو خیلی ملاک خواهد بود و چلسی اگه ببازه بدجور از قهرمانی دور میشه !(( اختلاف 6 امتیازی ))

و متاسفانه امتیازی که امشب از دست داد ولی سیتی برد !!!!

Sepehr SS
30-01-2014, 09:51
سیتی امسال خیلی خیلی قویه، پیگرینی فوق العاده کار کرده، به نظر من سیتی امسال هر سه جام انگلیس یعنی لیگ برتر، FA Cup و League Cup رو میبره. تو champions league هم فقط شاید بایرن حریفش بشه.

arashsard
30-01-2014, 11:00
خیلی حیف شد .... 2 امتیاز خیلی بد موقع از دست دادیم ... این سیتی خیلی سخت امتیاز از دست بده ... بد جور روو فورمه ... چه بازی بشه سیتی چلسی ... به نظرم توو این شرایط یه امتیاز گرفتن از سیتی توو اتحاد خیلی خوبه :n16:

30vil
30-01-2014, 11:45
مورينيو: اين فوتبال قرن نوزدهم بود
سرمربي پرتغالي چلسي به تمسخر شيوه بازي وستهام پس از توقف بدون گل مقابل اين تيم پرداخت.

ژوزه مورينيو پس از توقف بدون گل تيمش مقابل وستهام در استمفوردبريج اظهار داشت: به شاگردانم گفتم وقتي فقط يک تيم مي‌خواهد بازي کند، بازي کردن در يک مسابقه فوتبال بسيار سخت مي‌شود.

وي ادامه داد: مسابقات فوتبال وقتي برگزار مي‌شود که دو تيم بازي مي‌کنند و در اين مسابقه تنها يک تيم بازي مي‌کرد. آنها به امتياز نياز داشتند و آيا اين شيوه بازي کردن به خاطر اينکه آنها به امتياز نياز داشتند، قابل قبول است؟ شايد اين طور باشد.

سرمربي چلسي خاطرنشان کرد: نمي‌توانم خيلي انتقاد کنم زيرا نمي‌دانم آيا اگر من هم در اين شرايط بودم، همين کار را مي‌کردم يا نه. به همين دليل نمي‌خواهم شيوه بازي کردن آنها را زير سوال ببرم.

وي اضافه کرد: اما در همان حال به سرمربي وستهام گفتم که اين فوتبال ليگ برتر نيست؛ و اين فوتبال قرن نوزدهم است. آنها تقلب کردند. نمي‌دانم از کلمه درستي استفاده مي‌کنم يا نه؛ وانمود کردن به مصدوم شدن و وقت‌کشي کردن دروازه‌بان از دقيقه اول مسابقه؛ نه از دقيقه 70 بلکه از دقيقه اول چه مي‌تواند باشد.

سرمربي پرتغالي تأکيد کرد: کادر پزشکي به زمين مي‌آمدند، بازيکنان توپ‌هاي بلند و بي‌هدف ارسال مي‌کردند و 10 نفره دفاع مي‌کردند. مدافعان حتي پايشان را بيرون از محوطه جريمه نمي‌گذاشتند.

وي گفت: اما باز هم مي‌گويم، من کسي نيستم که بخواهم انتقاد کنم. اميدوارم که اين امتياز در پايان فصل براي آنها فايده داشته باشد. بازيکنان من هرکاري کردند تا بازي کنند و پيروز شوند.

به گزارش فارس

soheilnouri
30-01-2014, 12:11
چلسی اگر محمد صلاح رو خریده باید بگم واقعا برده...بازیکن فوق العاده ایی هستش...

Sepehr SS
30-01-2014, 12:20
این مورینیو چه حرفهای بیخودی میزنه. نکنه انتظار داره تیم ته جدولی بیاد تو زمین چلسی و از دقیقه یک حمله کنه؟!!!!!! وستهم با همین شیوه جلوی سیتی بازی کرد و 9 تا خورد. ایراد از مربی تیم قوی تره که باید تیمشو برای غلبه بر چنین دفاعی آماده کنه و تاکتیک های ضد این دفاع رو داشته باشه. نکنه مورینیو یادش رفته که خودش استاد همین سیستم دفاع اتوبوسیه؟ بازی برگشت اینتر - بارسا رو خودش مگه چجوری بازی کرد؟!! مطمئن باشید که مورینیو برای بازی با سیتی هم خودش دفاع اتوبوسی میچینه تا گلباران نشه تیمش و حداقل یه مساوی بگیره.
این اتوئو اگه فصل بعد هم چلسی باشه، من دیگه بازی های چلسی رو نمی بینم. جدا از بد بازی کردنش، دلقک بازی هاش هم رو اعصابه، دیشب اون چه کاری بود که کرد دقیقه 90 ؟ مثلا فکر کرده خیلی زرنگه؟!!!! کاش دمبا با از اول بازی میکرد. تعویض های مورینیو هم خیلی بد بود، اشلی کول رو باید می آورد تا از سمت چپ هم حمله میکردن ولی ایوانویچ رو برده دفاع چپ که بیچاره اصلا نمیدونست چیکار باید کنه، کلا از اینکه یه بازیکن راست پا، دفاع چپ تیم باشه متنفرم. رامیرس رو برد دفاع راست که افتضاح کار کرد اونجا با اون سانترهای داغونش. اسکار هم که نیمه دوم محو بود. ویلیان کرنر زدنش فاجعه بود. هازارد خوب بود، لمپارد کلی موقعیت خراب کرد، ماتا اگه بود این بازی رو میبرد چلسی، حیف که مورینیو قدرشو ندونست.

Sepehr SS
30-01-2014, 12:22
چلسی اگر محمد صلاح رو خریده باید بگم واقعا برده...بازیکن فوق العاده ایی هستش...
اصلا بهش بازی نمیرسه که بخواد خودشو نشون بده. الان شورله خیلی کم بهش بازی میرسه، دیگه به صلاح بازی نمیرسه اصلا.

soheilnouri
30-01-2014, 12:56
پستاشون فرق میکنن...شورله متمایل به گوشه(ترجیحا چپ)بازی میکنه و محمد صلاح حتی میتونه وسط در نقش یه پلیمیکر هم باشه

soheilnouri
30-01-2014, 12:58
تیم حالا یه بازیو مساوی کرده دیگه...شکست ناپذیر نیستن که....تو 38 بازی این نتایج طبیعی هستش...سیتی هم موقعی میشه که در اینده امتیاز از دست میده...

vahidgame
30-01-2014, 17:48
بعضی صحبت ها واقعا دیگه عجیبه!
هر کی ندونه فکر می کنه الان مثلا هفته آخره و تیم سه امتیاز عقبه!
امیدوارم هفته بعد حداقل یه مساوی از سیتی بگیریم ولی بر فرض حتی اگه باختیم هم باز شانس قهرمانی داریم و هفته های زیادی مونده و چند هفته پایانی سرنوشت سازه
البته اگه این اتفاق بیافته خب شانسمون کمتر میشه ولی سیتی رو دیگه خیلی گنده کردین! حتی برد مقابل اون هم چیز خیلی خاص و دور از دسترسی نیست. درسته این فصل سیتی خوب نتیجه گرفته و الان قشنگ روی فرمه ولی فکر می کنم برتری سیتی نسبت به چلسی فقط توی خط حملشه که چند تا بازیکن تاپ توی اون داره وگرنه توی قسمت های دیگه نسبت به چلسی برتری نداره. حالا اینکه مثلا تاتنهام یا هر تیمی دیگه رو بهش 5 تا زده دلیل نمیشه بتونه چلسی رو هم راحت ببره و مسئله اینه که اون تیم ها اسمشون چلسی نبودش!
بازی های من سیتی رو که دیدم توی دور رفت همین تاتنهام رو 6 بر صفر برده بود! آمار اون واقعا فوق العاده ست و تاتنهام هم تیم کوچیکی نیست ولی واقعا تیمی که توی دو بازی رفت و برگشت 11 تا گل از یه تیم می خوره واقعا تیم منسجمیه؟
اینو هم در نظر بگیرید توی بازی های آینده من سیتی حالا سوای بازی سخت هفته بعد اون با چلسی ، با تیم هایی مثل منچستر ، آرسنال و لیورپول خارح از خونه بازی داره و نباید انتظار داشت که اون بازی ها رو می تونه راحت ازش امتیاز بگیره!

بازی دیشب هم ندیدم ولی آمار این جا رو که دیدم جالبه:

تعداد شوت ها 39 به 1 و شوت های توی چارچوب هم 9 به 1 !
این نشون میده که بازیکنا توی زدن ضرباتشون بی دقت بودن ولی نشون نمیده که تیم خیلی بد بازی کرده

brad pitt
30-01-2014, 23:09
چلسی راحت سیتی و میبره
مطمئن باشید

اوج قدرت اونا 2 نفرشونه اما اوج قدرت چلسی حداقل 9 نفرشون که شامل دروازه بان . هافبکها و تمام دفاع هست

مطمئنن ما سیتی و میبریم

30vil
31-01-2014, 13:07
چلسي مدافع فرانسوي سن‌آتين را جذب کرد
چلسي با 12.5 ميليون پوند مدافع فرانسوي سن آتين را جذب کرد و به فعاليت خود در فصل جابجايي زمستاني پايان داد.

باشگاه چلسي با هدايت ژوزه مورينيو همچنان به جذب بازيکنان جوان و با استعداد ادامه مي‌دهد. آبي‌پوشان لندن بعد از جذب ماتيچ بهترين بازيکن ليگ پرتغال و محمد صلاح بهترين بازيکن ليگ سوئيس امروز (جمعه) رسما با کورت زوما مدافع فرانوسي باشگاه سن ‌آتين قرارد امضا کرد تا نشان دهد که عزم خود را براي قهرماني در ليگ برتر انگليس جزم کرده است.

به نوشته روزنامه ديلي ميرور چلسي براي جذب اين مدافع جوان 12.5 ميليون پوند پرداخت کرده است. زوما مدافع بسيار بااستعدادي است و دشام، سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه او را آينده خط دفاعي تيم ملي فوتبال فرانسه لقب داد.

زوما سومين ؤ آخرين خريد زمستاني چلسي در فصل جابجايي زمستاني بود. چلسي با هدايت ژوزه مورينيو پرتغالي فصل خوبي را در رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس پشت سر مي‌گذارد و با 50 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد و يکي از شانس‌هاي اصلي قهرماني است. در جدول رده‌بندي منچستر سيتي با 53 امتياز صدرنشين است. آرسنال هم با 52 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

به گزارش فارس

chapanah
31-01-2014, 13:42
اصلا بهش بازی نمیرسه که بخواد خودشو نشون بده. الان شورله خیلی کم بهش بازی میرسه، دیگه به صلاح بازی نمیرسه اصلا.

من ازش خوشم نمیاد امیدوارم هیچ وقت هم بهش بازی نرسه :n21:

Reza31001
31-01-2014, 14:08
ولی سیتی رو دیگه خیلی گنده کردین! حتی برد مقابل اون هم چیز خیلی خاص و دور از دسترسی نیست.

این درسته
یعنی چی از الان به فکر اینیم که بتونیم امتیاز بگیریم؟ تیم میخواد قهرمان باشه پس باید بتونه سیتی رو ببره

چلسي مدافع فرانسوي سن‌آتين را جذب کرد

دیگه از خوندن این خبرها خوشحال نمیشم
فکر می کنم نهایت اتفاقی که این وسط داره میفته دلالی بازیکن برای + کردن تراز مالی هست:n02:
وگرنه بعد از هازار و اسکار بازیکنهایی خوبی که اومدن چندان به کار تیم نیومدن
از این مدل بازیکنها فعلا کم نداریم
چیزی که لازمه یکی تو نوک حمله هست که گل بزنه!

Sepehr SS
31-01-2014, 14:29
kurt Zouma عالیه. هنوز انتقالش قطعی نشده ولی یکی از بهترین مدافعان جهان تو سال های آینده میشه قطعا. جانشین خیلی خوبی برای جان تری میشه. کلی از تیم های بزرگ دنیا دنبالشن و اگه چلسی بگیرتش، خرید خیلی خوبیه. البته اگه بگیرنش، تا آخر فصل قرضی تو همون سنت اتین میمونه که کار خوبیه چون الان بیاد بهش بازی نمیرسه.
مهم ترین مشکل چلسی مهاجم نوکه که به احتمال خیلی زیاد، دیگو کاستا رو میگیرن تابستون که فقط امیدوارم کورتوا بخشی از قرارداد نباشه. چلسی میتونه پیتر چک و تورس رو بده اتلتیکو و کاستا رو بگیره. کورتوا هم برگرده چلسی. برای دفاع چپ هم Patrick Van Aanholt رو داره که امسال تو لیگ هلند عالی کار کرده، اگه هم مورینیو نخوادش باید Luke Shaw رو بخرن.

brad pitt
31-01-2014, 19:45
kurt Zouma عالیه. هنوز انتقالش قطعی نشده ولی یکی از بهترین مدافعان جهان تو سال های آینده میشه قطعا. جانشین خیلی خوبی برای جان تری میشه. کلی از تیم های بزرگ دنیا دنبالشن و اگه چلسی بگیرتش، خرید خیلی خوبیه. البته اگه بگیرنش، تا آخر فصل قرضی تو همون سنت اتین میمونه که کار خوبیه چون الان بیاد بهش بازی نمیرسه.
مهم ترین مشکل چلسی مهاجم نوکه که به احتمال خیلی زیاد، دیگو کاستا رو میگیرن تابستون که فقط امیدوارم کورتوا بخشی از قرارداد نباشه. چلسی میتونه پیتر چک و تورس رو بده اتلتیکو و کاستا رو بگیره. کورتوا هم برگرده چلسی. برای دفاع چپ هم Patrick Van Aanholt رو داره که امسال تو لیگ هلند عالی کار کرده، اگه هم مورینیو نخوادش باید Luke Shaw رو بخرن.

با انتقال تورس موافقم اما پیترچک خیر
دیگو کاستا رو میدن اما کورتوآ رو 1 سال دیگه تمدید میکنن قرضی همونجا باشه
کورتوآ برای 2015 بیاد آماده ی چلسی هست . هنوز یکم خامه برا جایگزینیه پت چک . اما تورس باید بره . اتوئو هم همینطور البته 1 سال دیگه بمونه و ذخیره باشه هم در دقایقی بیاد بد نیست
البته الان باید جایگزین اینا لوکاکو و استوریدج باشن که دارن جاهای دیگه گل میکارن اما چلسی تیمی هست که ضمن بازی خوب باید تجربه هم داشته باشی چون این تیم حتمن باید دفاع و هافبکاش ضمن بازی تجربه و تفکر تجربی هم داشته باشن که فعلن همون تری و کیهیل و لوییز و ایوانویچ و آزپیلیکوئتا ( اشلی کول ) عالین و بهترین دفاع لیگ امسال بودن هم گویای این هست . دوست عزیز فعلن دفاع بخصوص جان تری و لوییز و ایوانویچ غیر قابل جایگزین اند چون عالی اند
بیشتر باید به همون مهاجم نوک تمام کننده ای چون دروگبا بود که دیگو کاستا عالی هست

MORINIO
31-01-2014, 20:11
اگه کورتوا رو قبل از اینکه برگرده چلسی یه فصل به یه تیم لیگ برتری قرض بدیم فکر کنم بد نباشه واسش !

خرید مهاجم بزرگ هم که موکول شد به تابستان

یه نیم فصل دیگه باید تحمل کنیم :\

soheilnouri
01-02-2014, 12:13
من چون تیم بازل رو دوست دارم همیشه بازیاشو تو سی ال نگاه میکردم...خردان شکیری هم تو این تیم بود.محمد صلاح واقعا بازیکن فوق العاده ایی هستش و موفق هم میشه..درسته برعکس ماتیچ که اصلا خرید خوبی نبود

soheilnouri
01-02-2014, 12:27
اگه کورتوا رو قبل از اینکه برگرده چلسی یه فصل به یه تیم لیگ برتری قرض بدیم فکر کنم بد نباشه واسش !

خرید مهاجم بزرگ هم که موکول شد به تابستان

یه نیم فصل دیگه باید تحمل کنیم :\

همین الان کورتوا شاکیه که سه فصله قرضی داره بازیکنه...کلا بد نباشه بدونی که "قرضی"بودن یه بازیکن اخرین انتخاب هست واسش.از لحاظ اعتبار واسه بازیکن مربوطه صورت خوشی نداره.کورتوا اگر سیمئونه نبود مطمئنا این شرایط قرضی رو تحمل نمیکرد.البته چک تا 4 سال دیگه میتونه در سطح اول باشه.یه کم شرایط بیچیده هستش....ولی با این حال فروش این بازیکن سود کلانی(کورتوا)نصیب باشگاه میکنه...کورتوا کم کم 30 میلیون می ارزه..

Sepehr SS
01-02-2014, 13:32
همین الان کورتوا شاکیه که سه فصله قرضی داره بازیکنه...کلا بد نباشه بدونی که "قرضی"بودن یه بازیکن اخرین انتخاب هست واسش.از لحاظ اعتبار واسه بازیکن مربوطه صورت خوشی نداره.کورتوا اگر سیمئونه نبود مطمئنا این شرایط قرضی رو تحمل نمیکرد.البته چک تا 4 سال دیگه میتونه در سطح اول باشه.یه کم شرایط بیچیده هستش....ولی با این حال فروش این بازیکن سود کلانی(کورتوا)نصیب باشگاه میکنه...کورتوا کم کم 30 میلیون می ارزه..
کاملا درسته. خود کورتوا هم گفته که میخواد تا قبل جام جهانی تکلیفش کاملا مشخص بشه و دیگه قرضی نمی خواد بره، حتی چلسی بهش پیشنهاد تمدید قرارداد هم داد که به همین خاطر قبول نکرد. من که میگم مورینیو، کورتوا رو میده اتلتیکو و دیگو کاستا رو میگیره.

stealer
01-02-2014, 19:23
من چون تیم بازل رو دوست دارم همیشه بازیاشو تو سی ال نگاه میکردم...خردان شکیری هم تو این تیم بود.محمد صلاح واقعا بازیکن فوق العاده ایی هستش و موفق هم میشه..درسته برعکس ماتیچ که اصلا خرید خوبی نبود
اتفاقا به نظر من ماتیچ خرید خیلی خیلی خوبی بود
یه بازیکن تخریبی با فیزیک مناسب و البته خونسردی بالا
جوون هم هست که با جوون گرایی که مورینیو میکنه هم سازگاری داره

soheilnouri
02-02-2014, 20:13
اتفاقا به نظر من ماتیچ خرید خیلی خیلی خوبی بود
یه بازیکن تخریبی با فیزیک مناسب و البته خونسردی بالا
جوون هم هست که با جوون گرایی که مورینیو میکنه هم سازگاری داره

مگه ميخاد بانك بزنه ميگي خونسردي بالا.يه بازيكن كاملا معمولي در اون پست.بدتر از ميكل

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sepehr SS
02-02-2014, 21:48
بازی فردا شب رو مورینیو به احتمال خیلی زیاد 3-3-4 میچینه تا بتونه مثل بازی با آرسنال و یونایتد، یه مساوی صفر صفر بگیره از سیتی. ترکیب هم اینه: چک-ایوانویچ-تری-کیهیل-آزپیلی کوئتا-ماتیچ-لوییز-لمپارد-اسکار-آزارد-اتوئو. البته برای هافبک شاید رامیرس جای لمپارد یا لوییز باشه.

brad pitt
03-02-2014, 19:55
سلام

ترکیب مشخص شده ؟

ایشالا پیروزی در بازی امشب و یک بازی خوب

خبر برد مردان لندنی رو ساعت 1:30 میبینید خودتون ایشالا

Sepehr SS
04-02-2014, 00:25
نیمه اول چلسی عالی بود. اگه این اتوئوی احمق الدنگ، عرضه داشت و اون دروازه خالی رو گل میکرد الان برد قطعی بود. یعنی این فسیل با اون سنش نمی فهمه که جلوی دروازه خالی باید یه استپ کنه و درست شوت کنه؟ واقعا مایه ننگ چلسی امسال، این اتوئو بوده. ویلیان هم که کرنر ها و ضربه آزاد هارو همچنان افتضاح میزنه، یه موقعیت خیلی خوب رو هم به همراه رامیرس از دست داد. امیدوارم نیمه دوم افسوس این موقعیت های از دست رفته رو نخوریم.

jack82
04-02-2014, 00:42
امید وارم اخر بازی حسرت موقغیتهارو نخوریم.خط دفاع سیتی داغونه خط حمله ما داغونتر واقعا حیف

jack82
04-02-2014, 01:28
این برد شیزینو به همه دوستان تبریک میگم.امروز شاهد یکی از بهترین بازیای چلسی بودیم. امشب ماتیچ فوق العاده بود و نوید یک جانشین مناسب برای اسین رو میده .ازار هم که مثل همیشه عالی بود

Sepehr SS
04-02-2014, 01:33
برد خیلی خیلی خوبی بود. آفرین به مورینیو. فقط حیف که قدر موقعیت ها رو ندونستن وگرنه آخر بازی اینقدر استرس نداشتیم. کاش تو ژانویه، حداقل یکی مثل کلوزه یا برباتوف رو میگرفتن که مجبور نشیم این اتوئو رو ببینیم، تورس هم امیدوارم زودتر خوب بشه مصدومیتش، هر چی باشه از این اتوئو بهتره. کیهیل زیر نظر مورینیو خیلی پیشرفت کرده و یه مدافع مستحکم شده، خوشحال هم هستم که مورینیو بالاخره متوجه شد که بهترین جا برای داوید لوییز، هافبک دفاعیه که از وقتی اونجا بازی میکنه، خیلی خوب بازی کرده. ایوانویچ فوق العاده بود، گلش هم خیلی قشنگ بود. ماتیچ هم خوب بود، کلا همه به جز اتوئو خوب بودن. امیدوارم دیگه امتیازهای بیخودی مثل بازی با وستهم یا وست بروم اوایل فصل از دست نده چلسی.

jb.NY
04-02-2014, 01:33
تبریک میگم دوستان
دوستان و آشنایان بنده اعتقاد داشتن برد قبلی ما شانسی بوده و پامون برسه تحاد قتل عامیم! نشون دادیم که این حرفا نیست و مورینیو هنوز مورینیوست:n26:

wooooow
04-02-2014, 01:35
تبریک به دوستداران چلسی !

بازی چلسی - سیتی امشب یه چیزی رو نشون داد
اگه یه مربی مثل مورینیو تو تیم حریف باشه سیتی هیچ کاری نمیتونه بکنه
امشب مورینیو راحت سیتی رو خوابوند !!!

واقعا سیتی بجز 20 دقیقه اول بازی دیگه حرفی واسه گفتن نداشت !!!!!!!!

این سیتی که قوی ترین خط حمله اروپا رو داشت واقعا امشب کاری نکرد !!

30vil
04-02-2014, 01:42
تبریک به همه دوستان و عزیزان با سوپر گل ایوا سیتی پر ادعا را شکست دادیم و عالی بازی کردیم

چلسی تنها تیمیه که سیتی را در دو بازی این فصل شکست داده همه امروز خوب بودند و بسیار تاکتیکی تیم بازی کرد و نشون میداد افکار مورینیو کاملا در حال پیاده شدنه

دفاع عالی تری و کیهیل و ایوا و آزپیلی و اون وسط ماتیچ و لوییز که واقعا اجازه هیچ کاریه به یحیی توره ندادند و سیتی را فلج کردند:n02:

راحت میتونستیم این بازی را با 3 گل یا بیشتر به پایان برسونیم اما بی دقتی و تیرک های یکه زدیم جلو شکست سنگین سیتی را گرفت

چک هم امروز چندتا سیو عالی داشت و خیلی خوب تونست یک کلین شیت دیگه را به رکوردش اضافه کنه

eman619rv
04-02-2014, 01:47
به قول این انگلیسیا ..what a game!!:n02:
خیلی زیبا ، هجومی ، تاکتیکی ...فوتبال ناب و اصولی
تنها نکته زشت بازی فقط و فقط علیفر بود که واقعا نابودمون کرد! کلا همین گزارش رو میشه واسه 10 تا بازی دیگه هم سینک کرد چون اصلا ربطی به جریان بازی نداشت:دی

کیهیل بهترین بازیکن چلسی بود که واقعا کم اشتباه و بسیار درگیرانه و دنبال کننده بازی کرد و ذره ای تعلل نکرد. هازارد هم که فرم خوبش رو حفظ کرده ، ولی انتظار بازی بهتری رو از رامیرس داشتم.
از اونطرف هم یووتیچ عالی بود و حضورش در زمین فشار رو دو چندان کرد ، خیلی خوب توچ رو حمل میکرد و به بازیکنای دیگه میسپرد و بعد خودش به داخل فرار میکرد. توره و سیلوا هم خوب بودن اما خب هر کدوم چند سوتی گوچیک داشتن.
و چه سیوی کرد پیتر چک! دیگه سیلوا باید چجوری اون ضربه آزاد رو میزد که گل بشه!
تاثیر گذارترین نکته بازی هم به نظرم نبود خوان اگوئرو بود که مطمئنا با این فشار وحشتناکی که موقع حمله من سیتی میاورد فکر نکنم بیش از این چلسی میتونست تحمل کنه اگر که شکارچی مثه اگوئرو اونجا بودش. واقعا هجوم هماهنگ و حرکات تهاجمی بازیکنای سیتی واقعا ترسناک بود، همزمان با هم یورش میاوردن ولی واقعا چلسی خوب و اصولی دفاع کرد.

CATALONIA
04-02-2014, 01:51

یک بازی زیبا ، پر هیجان و هجومی از هر دو تیم !
درسته چلسی بازی رو خیلی خوب شروع نکرد ولی هر چی جلوتر رفتیم بهتر و بهتر شد .. بعد از سه سال دوباره در یک فصل رفت و برگشت من سیتی رو شکست دادیم !
ما بازی رو در اتحاد در حالی بردیم که 11 بازی بود من سیتی در این ورزشگاه فقط برده بود و از تیمی گل نخوردیم که توی همین ورزشگاه به آرسنال 6 گل به من یونایتد 4 گل به تاتنهام 6 گل و حتی به نوریچ 7 گل زده بود .. بازی رو در حالی 1 - 0 بردیم که در زدن توپ به تیرک هم هتریک کردیم !
نیمه اول یایا توره خیلی تیم رو اذیت کرد ولی در نیمه دوم ماتیچ با بازی خیلی خوبش کلا توره رو از بازی محو کرد و غیر از تیرک خیلی قشنگی که زد میانه میدان رو به نفع چلسی برگردوند و این نشون میده ارزشش خیلی بیشتر از 21 میلیون پوندی بود که براش داده شد .. برعکس در کنارش داوید لوییز به نظرم امشب خیلی بی هدف و بی مسئولیت بازی کرد .. پاس های اشتباه فراوانی داشت و بیشتر توپ هایی که دفع می کرد میرسید به بازیکنان حریف و کلا روز خوبی نداشت داوید .
در خط دفاع هم غیر از دو سیو عالی پیتر چک بقیه توپ ها با مقاومت خوب مدافع ها مخصوصا کیهیل که خیلی جنگنده و فوق العاده بود امشب ، همه دفع شدند ..
در فاز هجومی هازارد و ویلیان خط دفاعی من سیتی رو بدجوری آزار دادند و حفظ توپ ها و انتقال بازی اون ها از فاز دفاعی به هجومی بود که این برد ارزشمند رو برای ما رقم زد ...
البته به نظر من تنها ایراد وارد بیش از حد در زمین موندن اتوئو بود امشب .. در حالی که میتونست خیلی زودتر جاشو به اسکار یا حتی شورله بده و دیدیم که با اومدن اسکار حتی یه اخراجی هم میتونست بده من سیتی که خیلی عجیب اخراج نشد ناستاسیچ !!
در آخر باز هم این برد ارزشمند رو به همه هواداری چلسی تبریک میگم ... حالا کسایی که قبل از بازی پیش بینی های تخیلی می کردند و چلسی رو یه تیم دسته یکی فرض میکردند باید از نظر های خودشون شرمنده باشن ! افرادی مثل کسی که عکسشو میزارم :

که از مورینیو خواسته اتوبوس پارک نکنه دم دروازه و فوتبال قرن 21 بازی کنه ..( البته من خودم یادم نمیاد چلسی با مورینیو در دوران اولش هم این چنین بازی کرده باشه و فقط دفاع کرده باشه و همیشه فوتبال هجومی و البته منطقی رو به نمایش گذاشته ! )

+
باید یه تجدید نظر در رفتار هامون داشته باشیم و ببینیم واقعا چه گناهی مرتکب شدیم که چنین بازی زیبایی با گزارشگری جناب علیفر خراب میشه !!
دیگه اوج گزارشش جایی بود که میگفت اتلتیکو مادرید بدون حتی یک بازیکن خارجی الان صدر جدول لا لیگاست ! :n08:
پس حتما کورتوا و گودین و فیلیپه لوییس و اردا توران و .. همه باهم یهو تابعیت اسپانیا رو قبول کردن !!!!!!

آخر فصل ارزش 6 امتیازی که از من سیتی گرفتیم کاملا مشخص میشه
به امید قهرمانی ...

arashsard
04-02-2014, 02:43
تبریک به همه دوستان .. مثل اینکه ما دیر رسیدیم ... همه دوستان گفتنی ها رو گفتن :n02: مورینیو هست دیگه .. چی کارش میشه کرد... غول کشه :n02: قیافه پیگرینی دیدن داشتااا ... :n08: من خراب بازی ویلیان شدم ... جدی پوند پوند حقوقش حلالش ... 90 دیقه دویید ... هازارد هم که عالی .. کسی حریفش نبود .. کیهیل هم که دیگه گل کاشت ... ولی بازی یحیی توره خیلی کرکره خندس .. بولدوزره لامصب :n02: ویلیان بد جور به پاش میپیچید ... فیل و فنجون شده بود :n01: در کل همه تیم عالی بدون ....

---------------

بله از گزارش آقای علیفر هم بسی مستفیض شدیم :n02: این دفه هیجان بازی گرفته بودش یادش رفت بگه دفاع خطی بلای جان تیم ... :n02: کاش الشراوی توو بازی بود یه خورده نصیحتمونم میکرد :n08:

Reza31001
04-02-2014, 03:18
من دارم حسرت بازی رفت جلوی من یو رو میخورم
منچستری ها خوب از دبل دبل شدن قصر رفتن :n09:

30vil
04-02-2014, 09:46
مورينيو: ما اسب کوچک قهرماني هستيم!
ژوزه مورينيو با وجود برتري تيمش برابر منچسترسيتي مي‌گويد تيمش در اين فصل مدعي قهرماني در ليگ برتر نيست.

چلسي در هفته‌ بيست و چهارم ليگ برتر موفق شد با برتري برابر منچسترسيتي به اولين تيمي تبديل شود که در ورزشگاه "اتحاد" در اين فصل از تيم منچسترسيتي امتياز مي‌گيرد.

ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي چلسي پس از پيروزي با ارزش تيمش برابر منچسترسيتي در نشست خبري خود پس از مسابقه، گفت: فکر مي‌کنم بازي بسيار خوبي برابر يک تيم بسيار خوب از خودمان نشان داديم. از نمايش بازيکنانم شگفت زده شدم. ما در تلاش هستيم تا در چلسي تيمي بسازيم که فصل آينده يک مدعي جدي باشد. اين که ما در اين فصل خوب بازي مي‌کنيم اتفاق خيلي خوبي است. اين پيروزي گام مهمي براي رشد تيم ما بود. موفق شديم دو بار بهترين تيم انگليس (منچسترسيتي) را شکست دهيم که پيروزي در زمين آنها بهترين برد ما برابر آنها بود.

مورينيو در ادامه گفت: سيتي در اين ديدار چند موقعيت گلزني داشت، اما موقعيت‌هاي ما خطرناک بودند که توانستيم روي يکي از آنها به گل برسيم. روحيه بازيکنانم در اين ديدار عالي و جنگنده بود. اين همان چيزي است که من در چلسي به دنبال آن هستم. وقتي که توپ در اختيار بازيکنان حريف بود، خيلي خوب توانستيم فضاهاي دفاع را پوشش دهيم و اجازه ندهيم که منچسترسيتي مانند هميشه فوتبالش را بازي کند. وقتي هم که توپ در اختيارمان بود تلاش کرديم که به بهترين شکل به سمت دروازه‌ حريف حمله کنيم و موقعيت گل ايجاد کنيم.

سرمربي پرتغالي چلسي با وجود پيروزي تيمش برابر منچسترسيتي مي‌گويد آنها اين فصل مدعي قهرماني نيستند و او اين فصل به قهرماني با چلسي فکر نمي‌کند و تنها دغدغه‌اش اين است که بتواند در پروژه اي بلند مدت با چلسي به موفقيت برسد.

مورينيو در اين باره گفت: ما در بين تيم‌هاي مدعي قهرماني هستيم، ولي فکر نمي‌کنم مدعي اصلي کسب عنوان قهرماني باشيم. در بين تيم‌هاي مدعي عنوان قهرماني دو اسب خيلي بزرگ (آرسنال و منچسترسيتي) وجود دارد و يک اسب کوچک (چلسي) که اين اسب کوچک نياز به پرورش دارد تا بتواند رشد کند. پيروزي در اين ديدار برابر منچسترسيتي روحيه تيم ما را در ادامه فصل بالا مي‌برد.

سرمربي چلسي در ادامه گفت: براي پيشرفت تيم خوب نيست که در ليگ اروپا بازي کنيم. خوشحالم که در ليگ قهرمانان اروپا حضور داريم و سهميه ليگ قهرمانان هم براي فصل بعد مي‌توانيم کسب کنيم.

آقاي "خاص" در ادامه از انتخاب بهترين بازيکن تيمش در اين ديدار خودداري کرد و گفت: نمي‌خواهم يک بازيکن را از تيمم به عنوان بهترين بازيکن انتخاب کنم. هر وقت به پيتر چک نياز داشتيم او آماده بود. وقتي که نياز بود مدافعانمان واکنش خوبي برابر حريفان داشته باشند، به خوبي توانستند اين کار را کنند. آزپيليکوئتا در سمت چپ توانست سرعت خسوس ناواس را بگيرد. هافبک‌ها عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دادند و توانستند موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه‌ حريف ايجاد کنند. همه آنها در تيم به يک اندازه مهم بودند.

چلسي در ديدار رفت نيز موفق شد منچسترسيتي را با نتيجه‌ دو بر يک شکست دهد تا در هر دو ديدار خود در اين ليگ برتر برابر سيتي به پيروزي رسيده باشد.

مورينيو درباره اين رکورد برابر منچسترسيتي ادامه داد: چلسي در سال‌هاي اخير برابر منچسترسيتي بازي‌هاي خوبي نداشته و ما در اين فصل توانستيم با دو پيروزي به اين طلسم پايان دهيم. برد ديدار رفتمان به خاطر هوش بالاي فرناندو تورس بود که موفق شد براي ما گلزني کند و امشب (ديشب) به اين خاطر برديم که تيم برتر ميدان بوديم. با اين حال نمي‌گويم ما بهتر از آنها هستيم. فقط مي‌گويم که خوب بوديم و شايسته کسب پيروزي در اين ديدار بوديم. هدف ما در اين فصل قهرماني نيست، بلکه مي‌خواهيم براي فصل‌هاي آينده تيم قدرتمند و قوي داشته باشيم. هدف ما کامل کردن پازل است. حتي بيش از کامل کردن پازل، هدف ما ساختن تيمي با ساختار در چلسي است. خيلي از مربيان شايد براي موفقيت در يک تيم به چهار يا پنج سال نياز داشته باشند، اما من مي‌خواهم فصل آينده اردوي پيش فصل قدرتمندي را داشته باشيم تا بتوانيم در سال دوم هم در چلسي تيمي قوي را راهي مسابقات کنيم. البته ما در اين فصل نيز خودمان را يکي از مدعيان قهرماني مي‌دانيم.

چلسي که در جام حذفي انگليس نيز بايد برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود، شنبه هفته‌ آينده در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن در هفته‌ بيست و پنجم ميزبان نيوکاسل است. آنها در ليگ قهرمانان اروپا نيز يکي از شانزده تيم صعود کرده هستند که بايد در مرحله يک هشتم نهايي برابر گالاتاسراي به ميدان بروند.

varzsh3

stealer
04-02-2014, 09:56
وای عجب بازی بود خدایی!!!
یه لحظه هم احساس خستگی نکردم
یه بازی کاملا روون و شناور از هر دو تیم
واقعا مو بهترین ترکیبی که میتونستو چیده بود همه بازیکن ها هم با تعصب بازی کردن و دوندگی خیلی بالایی داشتن
بهترین های چلسی به نظرم کیهیل و ازار و ویلیان نیمه دوم بودن و البته لوئیز که خیلی تخریبی و عالی بازی کرد
ماتیچ هم نشون داد که ارزش اون پوولو داشته و خیلی خوب بازی کرد و یه سوپر شوت هم زد که با بد شانسی گل نشد و خورد به تیر!!
در کل میتونستیم گل های بیشتری بزنیم
یه بازیکن سیتی هم باید اخراج میشد گزارشگر بازی هم واقعا بعضی مواقع رو اعصاب بود یکیش همین داشتان اشنباه داوری تو این صحنه بود:n08:
به امید قهرمانی

Sepehr SS
04-02-2014, 12:14
فقط حیف که این تیم به مهاجم درست حسابی نداره وگرنه شانس اول قهرمانی میتونست باشه. امیدوارم حداقل جلوی نیوکاسل، دمبا با از اول بازی کنه، اتوئو به اندازه کافی گند زده جلوی وستهم و منچستر سیتی.

soheilnouri
04-02-2014, 13:48
گزارش بازی رو داده بودن به علییییییییییییییییییییییی ییییییییییعر؟

30vil
04-02-2014, 13:51
فقط حیف که این تیم به مهاجم درست حسابی نداره وگرنه شانس اول قهرمانی میتونست باشه. امیدوارم حداقل جلوی نیوکاسل، دمبا با از اول بازی کنه، اتوئو به اندازه کافی گند زده جلوی وستهم و منچستر سیتی.

درسته مهاجم تمام عیار نداریم اما اتوئو هم انقدر دست کم نگیرید در یک لحظه کار خودشو انجام میده نمونش بازی با یونایتد که نشون داد هنوزم یکی از بهترین هاست

Sepehr SS
04-02-2014, 18:20
درسته مهاجم تمام عیار نداریم اما اتوئو هم انقدر دست کم نگیرید در یک لحظه کار خودشو انجام میده نمونش بازی با یونایتد که نشون داد هنوزم یکی از بهترین هاست
بازی با یونایتد، یه استثنا بود. این همه کل فصل بازی کرده، تنها بازی خوبش همون بوده. تورس خوب بشه، مهاجم اصلی اونه. فصل بعد هم که دیگو کاستا میاد. دیشب اگه عرضه داشت، اون دروازه خالی رو گل میکرد و این همه فشار تو لحظات آخر به تیم نمی یومد.

30vil
06-02-2014, 09:31
:n16:

Pessimist
06-02-2014, 19:40
یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!

من بازی رو ندیدم اما کاملا درک میکنم طرفدارهای چلسی چی کشیدن!

Reza31001
06-02-2014, 19:45
یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!
ال کلاسیکو با چند روز تبلیغ و انواع بررسی های قبل و بعد بازی به خوبی انجام بشه بقیه لیگ ها و تیم ها که مهم نیستند!

Pessimist
06-02-2014, 19:58
ال کلاسیکو با چند روز تبلیغ و انواع بررسی های قبل و بعد بازی به خوبی انجام بشه بقیه لیگ ها و تیم ها که مهم نیستند!

آره واقعا صدا و سیما زیادی طرفدار لالیگاست در حالیکه اگه امسال رو در نظر نگیریم تو چند سال اخیر همش دو قطبی بوده و بارسا و رئال با فاصله ده پانزده امتیازی از بقیه تیم ها اول و دوم میشدن در حالیکه لیگ جزیره الان بدون شک بهترین لیگ دنیاست و رقابت از صدر تا ته جدول خیلی فشرده است! البته سال های قبل هم جذاب بود یا اینکه حداقل جذابیتش از لالیگا بیشتر بود!

واسه من لیگ جزیره بهترینه همه چیزش واسم جذابیت داره . از ورزشگاه های خاصش بگیر تا طرفدارها و ....

wooooow
06-02-2014, 20:09

من بازی رو ندیدم اما کاملا درک میکنم طرفدارهای چلسی چی کشیدن!

آقا جات خالی تا میتونست چرت و پرت گفت !! :n08:

کلا هر 5 دقیقه یکبار یه حالی بهمون میداد !!

من نمیدونم واقعا با انتخاب علیفر به عنوان گزارشگر تلویزیون چه هدفی دارن ؟؟
شنیدن صدای کسایی مثل علیفر و خیابانی اکثرا رو اعصابه !!!
ولی متاسفانه باز هم بهشون بازی داده میشه !

brad pitt
07-02-2014, 11:16
3 هدف اصلی چلسی در فصل تابستان برای خط حمله :

کاوانی
مانزدوکیچ
کاستا

هستند

هر 3 تا تمام کننده های خوبی هستند

به نظر شما از بین این 3 تا ستاره کدومشون بهتر هست برای تیمی مانند چلسی ؟؟ برای سبک بازی چلسی

king of the kings
07-02-2014, 12:00
کاوانی رو خیلی سخت پی اس جی از دست بدنش . مانزوکیچ هم مثل اینکه خواهان زیادی داره آرسنالم یکیشه
به احتمال زیاد همون کاستا رو با کورتو عوض می کنن . به نظرم کورتو دروازه بان آنچنانی نیست . کاستا هم مهاجم جوون و خوبیه

vahidgame
07-02-2014, 12:20
به احتمال زیاد یکی از این سه گزینه رو می گیریم چون دیگه گزینه دیگه ای نمونده
از بین اینا مانژوکیچ که به نظرم اون چنان فوق العاده نیست. مهاجم خیلی خوبیه ولی اونجوری نیست که تغییر خاصی توی چلسی ایجاد کنه و اگه قراره اونو بگیریم همین تورس و اتوئو باشن بهتره!
اما کاستا نسبت به مانژوکیچ مهاجم بهتر و گلزنتریه ولی مشکلش اینه که یکمی حاشیه داره
مسلما کاوانی از هر دوی اونا بهتره و به راحتی میشه گفت همین الانشم یه فوق ستاره ست ولی اون دو تای دیگه این شرایط رو ندارن
من فکر می کنم مورینیو اول کاوانی رو مدنظر داره بعدش اگه نتونست اونو بگیره میره سراغ گزینه های دیگه مثل کاستا
حالا مشکل اینه که این PSG که مثلا اخیرا برای یانوزای 40 میلیون پوند رو در نظر گرفته حالا قیمت یه فوق ستاره خودش مثل کاوانی رو چه قدر می ذاره؟!

brad pitt
07-02-2014, 13:32
کاوانی رو خیلی سخت پی اس جی از دست بدنش . مانزوکیچ هم مثل اینکه خواهان زیادی داره آرسنالم یکیشه
به احتمال زیاد همون کاستا رو با کورتو عوض می کنن . به نظرم کورتو دروازه بان آنچنانی نیست . کاستا هم مهاجم جوون و خوبیه

سلام

با نظرتون موافقم

کورتوا همین الانشم خیلی با پت چک خیلی فرق داره
به نظر من هنوز هم نویر و چک بهترین دروازه بانان جهان هستند

چون لیگ جزیره با لالیگای 2 قطبی فرق داره

چک هنوزشم 3 سال دیگه میتونه گزینه اول باشه

بنده هم به نظرم کاوانی اگر بیاد میتونه یه دروگبای جدید برا لندنی ها باشه و حتی بهتر البته اگر پی اس جی اجازه بده البته نظر خودشم شرطه

و بعدش کاستا . البته مانزوکیچ هم خوبه اما در شرایط و سبک بازی تیمی مانند چلسی که حتمن مهاجم باید فینیشر و تمام کننده قهاری باشه کاوانی و کاستا خیلی عالی ان

باز هم نظر دوستان بدونیم خوشحال میشیم

Sepehr SS
07-02-2014, 14:27
به نظر من که مانژوکیچ بهترین گزینست، یه مهاجم فیزیکی و قدرتی و در عین حال گلزن. قیمتش هم از کاستا کمتره. کاوانی عالیه ولی احتمال فروشش توسط PSG خیلی خیلی کمه. بهترین فرصت برای خرید کاوانی همین امسال بود که اگه 63 میلیون یورو رو میدادن، خیلی سریع میومد چلسی. گزینه خوب دیگه هم هیگواین هستش که میشه از ناپولی گرفتش. دیگو کاستا به نظر من یه مقدار overrated شده، تا قبل از امسال که یه بازیکن معمولی بود و تو تیمهای معمولی بازی میکرد و آمار خیلی خوبی هم نداشته سالهای قبل، امسال ولی خوب بوده ولی من مطمئن نیستم که به کار چلسی بیاد یا نه و به سرنوشت امثال تورس و شوچنکو دچار نشه. مانژوکیچ چندین ساله داره تو بوندسلیگا عالی کار میکنه و خودشو ثابت کرده. به نظر من که خرید مانژوکیچ و همچنین برگشت لوکاکو. بهترین گزینست.
البته فالکائو هم هستش که اگه خودش بخواد از موناکو بره، چلسی بهترین گزینست براش، الانم که مصدومه و قیمتش کمتر میشه یه مقدار. هالک هم هست که اونم خیلی خوبه.

stealer
07-02-2014, 15:36
به نظر من که مانژوکیچ بهترین گزینست، یه مهاجم فیزیکی و قدرتی و در عین حال گلزن. قیمتش هم از کاستا کمتره. کاوانی عالیه ولی احتمال فروشش توسط PSG خیلی خیلی کمه. بهترین فرصت برای خرید کاوانی همین امسال بود که اگه 63 میلیون یورو رو میدادن، خیلی سریع میومد چلسی. گزینه خوب دیگه هم هیگواین هستش که میشه از ناپولی گرفتش. دیگو کاستا به نظر من یه مقدار overrated شده، تا قبل از امسال که یه بازیکن معمولی بود و تو تیمهای معمولی بازی میکرد و آمار خیلی خوبی هم نداشته سالهای قبل، امسال ولی خوب بوده ولی من مطمئن نیستم که به کار چلسی بیاد یا نه و به سرنوشت امثال تورس و شوچنکو دچار نشه. مانژوکیچ چندین ساله داره تو بوندسلیگا عالی کار میکنه و خودشو ثابت کرده. به نظر من که خرید مانژوکیچ و همچنین برگشت لوکاکو. بهترین گزینست.
البته فالکائو هم هستش که اگه خودش بخواد از موناکو بره، چلسی بهترین گزینست براش، الانم که مصدومه و قیمتش کمتر میشه یه مقدار. هالک هم هست که اونم خیلی خوبه.
البته شما به سن کاستا هم توجه کنید امسال تازه 23 ساله وبد و خیلی خیلی جوون هست
به نظرم فقط و فقط کاوانی یا کاستا به درد چلسی میخورن
مارزوکیچ بعد از اینا اگه گزینه دیگه ای نبود خوبه
هالک هم میتونه گزینه خوب باشه
فالکائو هم گفته تو موناکو راحته و حداقل واسه فصل بعد از این تیم جدا بشو نیست

Sepehr SS
07-02-2014, 16:54
البته شما به سن کاستا هم توجه کنید امسال تازه 23 ساله وبد و خیلی خیلی جوون هست
به نظرم فقط و فقط کاوانی یا کاستا به درد چلسی میخورن
مارزوکیچ بعد از اینا اگه گزینه دیگه ای نبود خوبه
هالک هم میتونه گزینه خوب باشه
فالکائو هم گفته تو موناکو راحته و حداقل واسه فصل بعد از این تیم جدا بشو نیست
کاستا 25 سالشه و خیلی هم جوون نیست دیگه.

brad pitt
07-02-2014, 19:09
کاستا 25 سالشه و خیلی هم جوون نیست دیگه.

آقا سپهر عزیز 24-25 اوج جوونی هست عزیز . کاستا خیلی خوبه اگر بیاد
فالکائو هم خوبه . هالک به درد چلسی نمیخوره

30vil
07-02-2014, 19:41
من به کاستا حس بهتری دارم و فکر میکنم موفق تر میتونه باشه کاوانی هم خوبه اما 54 میلیون زیاد به نظر میرسه و انقدر ارزش این بازیکن نیست

کاستا هم جوونه هم قیمتش پایینتره هم سر صدای انتقالش نسبت به کاوانی کمتره که این فاکتورها باعث شده خرید بهتری به نظر بیاد

Sepehr SS
07-02-2014, 19:45
آقا سپهر عزیز 24-25 اوج جوونی هست عزیز . کاستا خیلی خوبه اگر بیاد
فالکائو هم خوبه . هالک به درد چلسی نمیخوره
چرا هالک به درد چلسی نمیخوره؟ اتفاقا نوع بازیش کاملا به درد چلسی و سیستم تک مهاجمه میخوره. یه مهاجم قدرتی و فوق العاده فیزیکی که ساخته شده برای بازی تو لیگ برتر.
25 سالگی اوج جوونی یک فوتبالیست نیست، سنی هستش که یه بازیکن به اوج خودش باید رسیده باشه تا بتونه تا حول و حوش 30 سالگی تو اوج باشه. نمیگم دیگو کاستا خوب نیست ولی سابقه چندان درخشانی تو سالهای قبل نداره و این یه ذره دچار تردید میکنه نظرات راجع به کاستا رو. به نظر من بهترین گزینه ها به ترتیب اولویت اینان:
۱- کاوانی
۲- فالکائو
۳- هالک
۴ - مانژوکیچ
۵ - دیگو کاستا

brad pitt
07-02-2014, 19:54
چرا هالک به درد چلسی نمیخوره؟ اتفاقا نوع بازیش کاملا به درد چلسی و سیستم تک مهاجمه میخوره. یه مهاجم قدرتی و فوق العاده فیزیکی که ساخته شده برای بازی تو لیگ برتر.
25 سالگی اوج جوونی یک فوتبالیست نیست، سنی هستش که یه بازیکن به اوج خودش باید رسیده باشه تا بتونه تا حول و حوش 30 سالگی تو اوج باشه. نمیگم دیگو کاستا خوب نیست ولی سابقه چندان درخشانی تو سالهای قبل نداره و این یه ذره دچار تردید میکنه نظرات راجع به کاستا رو. به نظر من بهترین گزینه ها به ترتیب اولویت اینان:
۱- کاوانی
۲- فالکائو
۳- هالک
۴ - مانژوکیچ
۵ - دیگو کاستا

کاوانی
کاستا
مانزوکیچ
فالکائو
هالک

arashsard
07-02-2014, 21:51
عجب بحث داغی هست ... بحث شیرین مهاجم :n02: حالا بالوتولی رو کجای دلمون بزاریم .. گیر داده میخواد زیر نظر موو کار کنه ... :n16: به نظرم این مهاجما خوبه به ترتیب

کاوانی
کاستا
فالکائو
هالک
مانزوکیچ

30vil
08-02-2014, 09:16
تيم هاي باشگاهي برتر فوتبال جهان
بايرن در صدر ، استقلال سوم آسيا
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي برترين باشگاه هاي جهان در ماه فوريه 2014 را منتشر کرد.

به گزارش پايگاه اين فدراسيون ، در اين رده بندي 6 تيم برتر جهان در ماه فوريه همچنان بدون تغيير در مکان خود باقي مانده اند.تيم بايرن مونيخ با تفاوت قابل توجهي نسبت به سه تيم اسپانيايي و چلسي در صدر قرار دارد و پاري سن ژرمن به 3 امتيازي بارسلونا رسيده است.

در ماه ژانويه رقابت هاي کوپا دل ري ، کوپا ايتاليا و جام ليبرتادورس مهمترين مسابقات در کنار ليگ هاي داخلي کشورها بوده اند.اين مساله باعث شده تا در رده هاي بعدي تيم هاي ايتاليايي پيشرفت عمده اي را داشته باشند و تيم هايي چون سويا و والنسيا رده قابل توجه خود در جايگاه هاي 15 و 20 جهان را از دست بدهند.در آمريکاي جنوبي تيم لانوس آرژانتين بيشترين پيشرفت را داشت و در آسيا تيم هاي الهلال و الشباب عربستان به جمع 100 تيم برتر جهان پيوستند.

رئال مادريد تيم دوم رده بندي قبلي در ماه ژانويه 8 برد از 8 بازي خود کسب کرد و با کسب 40 امتياز بيشترين امتياز ماه را به خود اختصاص داد. در اين دوره 3 تيم ايتاليايي رم ، فيورنتينا و ناپولي و نيز دو تيم اسپانيايي آتلتيکومادريد و بارسلونا با 36 امتياز در رده دوم قرار گرفتند.

در فهرست 100 تيم برتر کنوني جهان ، 69 تيم از اروپا ، 20 تيم از امريکاي جنوبي ، 5 تيم از آسيا ، 3 تيم از کونکاکاف و 2 تيم از آفريقا قرار دارند.ايتاليا با 7 تيم بيشترين سهم را در ميان باشگاه هاي جهان دارد و پس از آن آرژانتين و اسپانيا با 6 تيم در رده دوم قرار گرفته اند.

رده بندي 10 تيم باشگاهي برتر جهان :

1- بايرن مونيخ 370 امتياز

2- رئال مادريد 292

3- چلسي 275

4- آتلتيکومادريد 253

5- بارسلونا 247

6- پاري سن ژرمن244

7- تاتنهام انگليس 240

8- بازل سوئيس 239

9- آتلتيکو ميني رو برزيل 238

10- روبين کازان روسيه 223.5

رده بندي 3 باشگاه برتر در مناطق و قاره هاي مختلف به شرح زير است :

* آمريکاي جنوبي‌:

1- آتلتيکو ميني رو برزيل 238 امتياز رده جهاني : 9

2- اينديپندينته کلمبيا 217 13

3- ليبرتاد پاراگوئه 199.5 21

* آفريقا :

1- الترجي تونس 136.5 81

2- الصفاقسي تونس 134 85

3- الاهلي مصر 124 103

* آسيا :

1- گوانگجو اوورگرانده چين178.5 36

2- اف سي سئول کره جنوبي161 52

3- استقلال ايران 153 55

- در ميان 10 تيم برتر آسيا تيم ديگري از فوتبال ايران قرار ندارد.همچنين در فهرست 200 باشگاه برتر جهان تيم استقلال تنها تيم ايراني حاضر است.

* کونکاکاف :

1- تيخوآنا مکزيک 171.5 39

2- دپورتيوو تولوکا از مکزيک142.5 73

3- کروز آزول مکزيک 119 90

* اقيانوسيه :

1- اوکلندسيتي نيوزيلند 46 622

2- اف سي با فيجي 44 655

2- وايتاکره يونايتد نيوزيلند 44 655

* اروپا :

1- بايرن مونيخ 370 1

2- رئال مادريد 292 2

3- چلسي 275 3

ورزش 3

brad pitt
08-02-2014, 20:25
تبریک فراوان بابت برد و همچنین صدر نشینی

فکر کنم آزارد آفریده شده برای روانی کردن طرفداران . فوق العاده ست ت ت ت

Reza31001
08-02-2014, 20:25
^^
ریزپارامترهای این رده بندی همیشه برای من سوال بوده کسی اطلاعی نداره؟

صدر جدول :n05:

Sepehr SS
08-02-2014, 20:38
منم صدرنشینی و بازی عالی آزارد رو تبریک میگم. امیدوارم آخر فصل هم همین جای جدول باشه چلسی. صدر جدول اینه الان:
چلسی 56 امتیاز
آرسنال 55 امتیاز
سیتی 54
لیورپول 50

stealer
08-02-2014, 20:49
به به امروز همه چیز به نفع چلسی تموم شد
با این که بازی رو ندیدم ولی حس میکنم هازارد یکی از بهترین بازیای این فصلش رو انجام داده و با هتتریک تو این بازی خیلی بیشتر از قبل خودشو نشون داد
امیدوارم بدون توجه به بقیه تیما به روندمون ادامه بدیم و ایشالا یه قهرمانی شیرین بدست بیاریم

City 17
10-02-2014, 16:10
^^
ریزپارامترهای این رده بندی همیشه برای من سوال بوده کسی اطلاعی نداره؟

معیار فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال یه معیار کاملا ریاضی هست، یعنی طبق این معیار هر بازی به تنهایی ارزشمند هست (1 امتیاز برای برد و 0.5 امتیاز برای تساوی) و برای هر سری از مسابقات یک ضریب در نظر گرفته شده که در امتیاز اولیه (1 و 0.5) ضرب میشه، به عنوان نمونه برای مسابقات لیگ های رده پایین تر ضریب 1، برای لیگ های تاپ اروپایی مثل لیگ برتر ضریب 4، مسابقات لیگ اروپا ضریب 12 و مسابقات لیگ قهرمانان اروپا ضریب 14 در نظر گرفته شده. با این حساب تیمی که در یک رقابت حذفی زود از دور رقابت ها کنار بره شدیدا متضرر میشه. در پایان هر سال کلیه امتیازات به دست اومده برای هر تیم محاسبه میشه و باشگاه های مختلف دنیا رده بندی میشند.

تفاوتی که این معیار با خیلی از معیارهای دیگه داره این مسئله هست که امتیازها از هر بازی به دست میاد و مواردی مثل بردن یک جام هیچ اهمیت یا امتیاز ویژه ای رو نداره جز اینکه تیم برنده مسلما در اون جام مشخص به طور طبیعی امتیازهای بیشتری رو کسب کرده. این نوع از رده بندی از اونجا که با یه دید کاملا ریاضی به قضیه نگاه می کنه و تاثیر جام ها رو به طور ویژه در نظر نمی گیره، به جای اینکه معیاری برای نشون دادن میزان موفقیت تیم ها در کسب جام باشه، معیاری هست که قدرت تیم ها در طول یک سال (از نظر صعود به دورهای پایانی رقابت های حذفی مختلف و درصد برد) رو نشون میده، البته انتقادهایی به ضرائب بعضی از لیگ ها وجود داره که باعث میشه بعضی وقت ها نماینده هایی از روسیه، سوئیس، پرتغال، برزیل و ... رو در رتبه های بالا ببینیم.

Sepehr SS
10-02-2014, 22:28
فردا یه بازی حساس دیگه تو لیگ برتر داره چلسی با وست بروم. الان مهمترین مسئله ای که میتونه جلوی برد چلسی رو بگیره، غرور بازیکن های جوون تیم مثل آزارد و اسکار و لوییزه که مورینیو به بهترین شکل داره با مصاحبه هاش جلوی این اتفاق رو میگیره. جان تری هم به بازی فردا نمیرسه، امیدوارم به بازی جلوی سیتی برسه چون حضورش تو اون بازی واجبه. تو این بازی اشلی کول رو بهتره بازی بده تا آزپیلی هم برای بازی حساس با سیتی استراحت کافی داشته باشه. کیهیل و لوییز و ایوا که حضورشون قطعیه. ماتیچ هم که باید باشه، کنارش هم رامیرس. شورله هم به جای ویلیان بازی کنه در کنار آزارد و اسکار. نوک حمله هم که اتوئو هستش و احتمالا نیمه دوم تورس به جای اتوئو میاد. فقط امیدوارم تا دقیقه 60 چلسی تونسته باشه نتیجه رو گرفته باشه تا مورینیو بتونه آزارد و رامیرس رو هم تعویض کنه تا برای بازی با سیتی، صد در صد آماده باشن.

30vil
11-02-2014, 10:38
مورينيو: مهندس پيگريني ماشين حساب مي‌خواهد؟
سرمربي منچسترسيتي با کنايه پاسخ انتقاد مانوئل پيگريني را درباره خرج هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات داد.

ژوزه مورينيو و مانوئل پيگريني زماني که در فوتبال اسپانيا مربيگري مي‌کردند، با هم رابطه چندان دوستانه‌اي نداشتند. اکنون که اين دو مربي در ليگ برتر انگليس حضور دارند نيز رابطه نچندان خوب‌شان را بيش از پيش علني کرده‌اند.

سرمربي منچسترسيتي پس از توقف تيمش برابر نوريچ با انتقاد از هزينه‌هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات در سال‌هاي گذشته اعلام کرده بود که چلسي بيش از هر تيم ديگري در فوتبال انگليس خرج مي‌کند.

ژوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي نيز در واکنش به اين گفته هاي مانوئل پيگريني واکنش نشان داد و با کنايه اعلام کرد : پيگريني درباره خرج‌هاي تيم ما صحبت‌هايي کرده است. او مربي خوبي است و من براي او احترام قائلم. مي‌دانم که پيگريني تحصيلات دانشگاهي بالايي دارد و مهندس است و نيازي به ماشين حساب ندارد. تيم ما خوآن ماتا را با 37.5 پوند به منچستريونايتد فروخت و کوين دي بروين را نيز با 18.5 ميليون پوند به ولفسبورگ آلمان فروخت. اين به اين معناست که ما 55 ميليون پوند از طريق فروش بازيکنانمان به دست آورده‌ايم. سپس ماتيچ را با 21 ميليون پوند و محمد صلاح را با 11 ميليون پوند خريد. اين هم 32 ميليون پوند مي‌شود که ما صرف هزينه بازيکن جديد ‌کرده‌ايم. پس 55 منهاي 32 مي‌شود 23. پس چلسي در پنجره نقل و انتقالات تابستاني 23 ميليون پوند سود کرده است. پيگريني که براي اين حساب به ماشين حساب نيازي ندارد!

سرمربي پرتغالي چلسي با تمجيد از منچسترسيتي، گفت: آنها تيمي فيزيکي و قدرتمند هستند که نه براي 10 سال آينده که براي دو، سه سال آينده مي‌توانند تيمي قدرتمند در فوتبال انگليس باشند. مي‌دانيم که آنها رقيب جدي براي ما در کسب عنوان قهرماني محسوب مي‌شوند. ما اکنون در صدر جدول رده‌بندي قرار داريم و مي‌خواهيم در پايان فصل هم در همين جايگاه قرار داشته باشيم. البته دغدغه‌اي بابت قهرماني در اين فصل نداريم.

يحيي توره، هافبک ساحل عاجي منچسترسيتي در بازي برابر نوريچ بازي خطرناکي از خود به نمايش گذاشت و در مرکز زمين با پا به بازيکن حريف لگد زد. سرمربي چلسي که تيمش بايد هفته‌ آينده در جام حذفي برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود درباره اين حرکت يحيي توره اظهار کرد و گفت: اگر داور اين صحنه را نديده باشد، مي‌توانيد هر کاري که مي‌توانيد انجام دهيد. پس اگر اتحاديه از فوتبال دفاع مي‌کند بايد يحيي توره را محروم کند. به نظر من اتحاديه بايد توره را به دليل اين حرکت خشن سه بازي از همراهي تيمش محروم کند.

چلسي صدرنشين امشب (سه‌شنبه) در هفته‌ بيست و ششم ليگ برتر در خانه وست بروم‌ويچ به ميدان مي‌رود. آنها هفته‌ آينده نيز در جام حذفي پيکار سختي را برابر منچسترسيتي در ورزشگاه اتحاد خواهند داشت.

varzesh3

arashsard
11-02-2014, 20:23
هازارد: هرگز به جدايي از چلسي فکر نمي‌کنم
ادن هازارد، ستاره چلسي، با رد شايعات اخير در مورد انتقالش به پاري سن ژرمن، تاکيد کرد که تنها روي بازي هاي چلسي تمرکز دارد.

اين ملي پوش بلژيکي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي براي آبي ها به نمايش گذاشته و هت تريک در ديدار اين هفته مقابل نيوکاسل، تيمش را به صدر جدول ليگ برتر رساند.

هازارد معتقد است که پيوستنش به چلسي، تصميم درستي بوده و به همين دليل، تصميم ندارد اين باشگاه را به مقصد پاري سن ژرمن ترک کند.

او به اکيپ گفت:" اينکه پي اس جي علاقه مند است تا من را به خدمت بگيرد، خبر جالبي است اما برايم اهميتي ندارد.

هرگز به جدايي از چلسي فکر نمي کنم. از بودن در اين باشگاه احساس خوبي دارم و هنوز کارهاي زيادي براي انجام در اينجا دارم.

مي دانم که در دقيقا چه چيزي در ذهن دارم. هيچ کسي نمي تواند نظر من را تغيير بدهد. مي خواهم با چلسي به بهترين ها برسم.

من از بازيکنان باتجربه تيم، لمپارد،تري، چک و اتوئو، چيزهاي زيادي ياد گرفتم. آنها به افتخارات زيادي رسيده اند و الهام بخش من هستند. کار کردن در کنار آنها باعث پيشرفت من مي شود. به همين دليل فکر مي کنم هنوز بهترين سال هاي دوران حرفه اي ام را پيش رو دارم."

هازارد همچنين معتقد است اگر بتوانند به همين روند ادامه بدهند، مي توانند قهرمان ليگ برتر شوند اما شانس زيادي براي قهرماني تيمش در چمپيونزليگ قائل نيست:" فکر نمي کنم بتوانيم در چمپيونزليگ قهرمان شويم زيرا در اين رقابت ها تيم بهتري از ما حضور دارند.

ليگ برتر؟ بايد ببينيم چه رخ خواهد داد. اگر در همه ديدارها مانند ديدار مقابل منچسترسيتي بازي کنيم، قهرمان خواهيم شد. من به تنهايي نمي توانم کاري انجام بدهم. اگر بخواهيم قهرمان شويم، بايد تمام بازيکنان تيم کمک کنند."

ستاره جوان آبي ها در مورد مورينيو نيز صحبت کرد و گفت:" جام هايي که او به دست آورده، گوياي همه چيز است. او به هر باشگاهي رفته، جام هاي زيادي به دست آورده است.

من رابطه اي معمولي با او دارم. او به ما اعتماد دارد. او دوست دارد بخندد و ما را راحت مي گذارد.او گاهي ناراضي است و اين طبيعي است. من هيچ مشکلي با او ندارم. من تمام تلاشم را مي کنم تا بهترين ها را ارائه بدهم."

ورزش 3

30vil
12-02-2014, 00:24
بالاخره دفاع اتوبوسی وست بروم را شکستیم و گل برتری را زدیم:n02:

روی پاس زیبا لوییز و جایگیری عالی ایوا تونستیم به گل برسیم از اول بازی تیم برتر میدان بودیم اما موقعیت گل آنچنانی نداشتیم اما در نهایت در دقیقه 48 نیمه اول مزد بازی خوبمونو گرفتیم

================================================== ========================

متاسفانه در دقیقه 85 گل تساوی را دریافت کردیم و 2 امتیاز حساس را از دست دادیم

کیهیل مصدوم شد و به بیرون زمین انتقال داده شده در همین زمان که 10 نفره بودیم گل را از همون ناحیه دریافت کردیم

تعویض اسکار با میکل هم تبدیل به یک تعویض بی مصرف شده که هیچ وقت جواب نداده!!

Sepehr SS
12-02-2014, 01:40
نیمه دوم چلسی افتضاح بود. واقعا مسخرست که تو وقت های تلف شده به جای اینکه چلسی حمله کنه، باید نگران گل خوردن چلسی باشیم. این چهار امتیازی که جلوی وست بروم از دست دادن، آخر فصل خودشو نشون میده. تعویض کلیشه ای میکل با اسکار هم بیشتر باعث شد چلسی کامل بره تو لاک دفاعی به جای اینکه بازی رو در دست بگیره، حالا با این روحیه داغون باید برن جلوی سیتی بازی کنن که فردا شب به احتمال زیاد صدرنشین هم میشه. فقط امیدوارم کیهیل و رامیرس مصدوم نشده باشن. این شورله بیچاره رو چرا بازی نمیده اصلا؟ نمیشد اونو بیاره جای ویلیان که خسته شده بود و همش توپ لو میداد؟!!!!!

MORINIO
12-02-2014, 01:45
واقعآ امتیاز دادن جلوی این تیمای درپیتی زور داره به خدا !!

سیتی رو تو اتحاد میزنیم اونوقت وست بروم و استوک و وستهم رو نمیتونیم ببریم:n27:

این وست بروم رو همون بازی رفت هم باید میباختیم که رامیرس یه پنالتی گرفت و از شکست نجاتمون داد !!

مورینیو فکری به حال نحوه بازی با این تیمای ته جدولی نکنه امسال هیچی نمیشیم چون در ادامه زیاد با این تیمها بازی خواهیم داشت

Sepehr SS
12-02-2014, 02:09
واقعآ امتیاز دادن جلوی این تیمای درپیتی زور داره به خدا !!

سیتی رو تو اتحاد میزنیم اونوقت وست بروم و استوک و وستهم رو نمیتونیم ببریم:n27:

این وست بروم رو همون بازی رفت هم باید میباختیم که رامیرس یه پنالتی گرفت و از شکست نجاتمون داد !!

مورینیو فکری به حال نحوه بازی با این تیمای ته جدولی نکنه امسال هیچی نمیشیم چون در ادامه زیاد با این تیمها بازی خواهیم داشت
صرف نظر از 2 امتیازی که از دست رفت،نحوه بازی چلسی هم خیلی ضعیف بود مخصوصا از دقیقه 70 به بعد، جوری شده بود که من فکر میکردم وست بروم تیم صدر جدوله و چلسی ته جدوله!
حالا بازی جام حذفی با سیتی اهمیتش فوق العاده بیشتر میشه چون اگه اونو ببازه چلسی، واقعا روحیه تیم داغون میشه.

30vil
12-02-2014, 10:14
مورينيو: شخصيت تيمي نداشتيم
سرمربي چلسي مي‌گويد تيمش در بازي برابر وست بروم‌ويچ شخصيت هميشگي را نداشت.

چلسي در هفته‌ بيست و ششم ليگ برتر انگليس برابر وست بروم‌ويچ به تساوي يک بر يک رسيد، تا با توجه به يک بازي کمتر آرسنال صدرنشيني‌اش به خطر بيفتد.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از توقف تيمش برابر وست بروم‌ويچ، گفت: تا 60 دقيقه‌ مسابقه توپ و ميدان کاملا در اختيار ما بود، اما نتوانستيم کار حريف را در اين 60 دقيقه‌ تمام کنيم و تنها يک گل را به ثمر رسانديم. در پانزده دقيقه‌ نيمه نخست دوم چندين فرصت گلزني داشتيم و نتوانستيم از آن استفاده کنيم. پس از اين که نتوانستيم از فرصت‌هايمان استفاده کنيم. حريف بازي را در دست گرفت و تلاش زيادي براي به ثمر رساندن گل از خود نشان داد. به نظر من وست بروم‌ويچ شايسته کسب يک امتياز از اين ديدار بود. در نيمه نخست حتي يک بار هم توپ به پيتر چک دروازه‌بان ما نرسيد. در نيمه دوم فضاهاي زيادي در ميان مدافعان وست بروم‌ويچ ايجاد شد. در دقايق پاياني خيلي بي‌جهت عقب نشستيم و همين باعث شد که حريف کنترل بازي را در دست بگيرد.

مورينيو ادامه داد: فکر مي‌کنم حتي اگر چند بازيکن هجومي به زمين مي‌فرستادم نيز نمي‌توانستيم سرنوشت بازي را تغيير دهيم. اين سبک بازي مدافعان ما قابل قبول نبود. وست بروم در دقايق پاياني روي به بازي مستقيم آورد و توپ‌هاي زيادي روي دروازه‌ ما ارسال کرد.

سرمربي چلسي درباره دليل عقب نشيني تيمش برابر وست بروم‌ويچ گفت: فکر مي‌کنم دليلي که باعث شد ما در دقايق پاياني برابر وست بروم عقب بنشينيم، بي‌شخصيتي تيم بود. تنها با حفظ شخصيت تيمي مي‌توانستيم وارد آن شرايط نشويم. نبايد فشار اين ديدار روي بازي ما تاثير مي‌گذاشت، اين بازي خيلي راحت مي توانست يک بر صفر به سود ما تمام شود.

چلسي شنبه در جام حذفي انگليس در ورزشگاه اتحاد برابر منچسترسيتي به ميدان مي‌رود و هفته‌ بعد از آن نيز در خانه از تيم اورتون در هفته‌ بيست و هفتم ليگ برتر پذيرايي خواهد کرد.

varzesh3

arashsard
12-02-2014, 12:52
سلام دوستان ... من بازیو ندیدم اما بنظر میرسه در روزی که خوب نبودیم مساوی کردیم .... بعضی تیم ها خیلی بد بدن هستن .. وست بروم یکیشه ... موقعیت خوبی واسه افزایش اختلاف بود اما باید قبول کنیم تک تک بازی های لیگ برتر سخته و بازی آسونی نیست ... مخصوصا اگه بازی خارج از خونه باشه ... من قبلا چنتا از بازی های وست بروم رو دیده بودم .. مخصوصا جلو منچستر .. خیلی تیم خوبی هستن ... اما بالاخره ما چلسی هستیم و توقع میره هر بازی پیروز باشیم ...:n16:

30vil
12-02-2014, 14:21
سلام دوستان ... من بازیو ندیدم اما بنظر میرسه در روزی که خوب نبودیم مساوی کردیم .

چلسی خیلی خوب بود در این بازی مالکیت توپ 70 به 30 بود من اصلا باورم نمیشد که این بازی را مساوی کردیم 20 دقیقه آخر بازیکنان خیلی شل گرفتند

Abdolreza2012
12-02-2014, 14:22

روایت محمد تقوی از توقف چلسی/ حرفهای خصوصی مورینیو محمد تقوی بازیکن سابق تیم ملی که بازی چلسی و وستب روم را از نزدیک دیده ،روی صفحه شخصی اش در فیس بوک درباره گپ و گفتش بعد از بازی با مورینیو مطلبی نوشته است
سایت گل - درهوایی سرد و برفی دو تیم چلسی و وست بروم ویچ در شهر برمینگام بازی حساسی را برگزار کردند.چلسی برای اینکه بتواند درکورس قهرمانی همچنان تیم اول باشد نیازمند پیروزی بود و وست بروم نیز برای بقا می حنگید.بدون شک وست بروم تیم برتر میدان بود.این تیم با جوانانش توانست مدعی اصلی قهرمانی را متوقف کند.چلسی در این دیدار بدلیل فاصله کم بازیهایش بازیکنان باتجربه اش همچون تری و لمپارد را استراحت داده بود.با این وجوداین تیم تا حدود زیادی خسته بنظر می رسید.
درچلسی نوع بازی ماتیچ بسیار موثر بود.بیشتر بازیکنان چلسی مانند هازارد،اسکار و ویلیان از قدرت بدنی بالایی برخوردار نیستند و با اضافه شدن ماتیچ در خط میانی درکنار رامیرز تا حدود زیادی این مشکل دربازیهای حساس لیگ قهرمانان اروپا جبران می شود.پس از باری فرصت کوتاهی بدست امد تا با ژوزه مورینیو در مورد این بازی گپی کوتاه داشته باشم. بخاطر نتیجه بازی بسیار ناراحت بود وبه هیچ عنوان مایل نبود صحبتی داشته باشد اما پس از آنکه به او گفتم که خبرنگار نیستم و فقط برای تکمیل دوره های مربیگری و اضافه شدن اطلاعات فوتبالی به دیدار بازیها می آیم راضی به صحبت شد. ژوزه در مصاحبه بعد از بازی همیشه درمورد تیمش با جمله (تیم ما ) (بازیکنان ما)صحبت می کرد و همواره مشکلات تیم را به تمامی اعضای تیم ربط می داد.
وقتی دراین مورد این نوع تفکر را ستودم به نکته جالبی اشاره کرد.درحالی که همچنان از نتیجه بازی بسیار ناراحت بود گفت که تمامی بازیکنان نیز به مانند من ناراحت هستند و همین برایم کافی است.او هیچیک از بازیکنان تیمش را ملامت نمی کرد ومعتقد بود که نباید به هیچ عنوان شکست و یا نتیجه بد بازی را به گردن یک بازیکن خاص انداخت .او این موضوع را از اصول اولیه مربیگری می دانست.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _HN_1)

Sepehr SS
12-02-2014, 14:41
چلسی خیلی خوب بود در این بازی مالکیت توپ 70 به 30 بود من اصلا باورم نمیشد که این بازی را مساوی کردیم 20 دقیقه آخر بازیکنان خیلی شل گرفتند
کجا چلسی خیلی خوب بود؟!!!!!!! تا دقیقه 70 هم چلسی فقط بازی رو کنترل میکرد و هیچ موقعیتی نداشت، نیمه اول هم به جز گل صحنه گل، شوت به دروازه نداشت. 20 دقیقه آخر هم که فاجعه بود، یکی از بدترین بازیهای تیمهای مورینیو رو تو اون بیست دقیقه آخر دیدیم، مثل بازی با بایرن مونیخ سوپر کاپ شده بود که بایرن تو وقت اضافه دوم همش حمله میکرد و آخر گل زد، اینجا هم وست بروم 100 درصد مالکیت رو داشت. خود مورینیو هم گفته خوب بازی نکردیم، اونوقت شما میگی خیلی خوب بود؟!!!!!!! چلسی شانس آورد که مساوی گرفت.

30vil
12-02-2014, 14:51
کجا چلسی خیلی خوب بود؟!!!!!!! تا دقیقه 70 هم چلسی فقط بازی رو کنترل میکرد و هیچ موقعیتی نداشت، نیمه اول هم به جز گل صحنه گل، شوت به دروازه نداشت. 20 دقیقه آخر هم که فاجعه بود، یکی از بدترین بازیهای تیمهای مورینیو رو تو اون بیست دقیقه آخر دیدیم، مثل بازی با بایرن مونیخ سوپر کاپ شده بود که بایرن تو وقت اضافه دوم همش حمله میکرد و آخر گل زد، اینجا هم وست بروم 100 درصد مالکیت رو داشت. خود مورینیو هم گفته خوب بازی نکردیم، اونوقت شما میگی خیلی خوب بود؟!!!!!!! چلسی شانس آورد که مساوی گرفت.

موقعیت گل کم بود اما چلسی از نظر مالکیت تیم برتر بود و تعداد موقعیت ها در نیمه اول 4 به 1 به نفع چلسی بود و وست بروم اصلا حمله ای نداشت اما نمیدونم از دقیقه 75 به بد چی شد که چلسی عقب نشینی کرد

و اونا تونستن با بازی مستقیم چندتا حمله داشته باشند و به گل برسند دلیل اصلی افت تیم از دقیقه 70 به بعد خستگی بازیکنانی مثل ازارد و ویلیان و آزپلی بود نمیدونم چرا به اینها استراحت نداده بود

Sepehr SS
12-02-2014, 17:26
موقعیت گل کم بود اما چلسی از نظر مالکیت تیم برتر بود و تعداد موقعیت ها در نیمه اول 4 به 1 به نفع چلسی بود و وست بروم اصلا حمله ای نداشت اما نمیدونم از دقیقه 75 به بد چی شد که چلسی عقب نشینی کرد

و اونا تونستن با بازی مستقیم چندتا حمله داشته باشند و به گل برسند دلیل اصلی افت تیم از دقیقه 70 به بعد خستگی بازیکنانی مثل ازارد و ویلیان و آزپلی بود نمیدونم چرا به اینها استراحت نداده بود
آره، واقعا منم نمی دونم چرا از اشلی کول و شورله استفاده نمیکنه اصلا. تو این بازی آزپیلی و ویلیان نباید بازی میکردن. حالا همین تیم خسته باید دوباره بره تو اتحاد با سیتی بازی کنه. بیچاره اشلی کول، خیلی زحمت کشیده برای این تیم، حقش نیست که اینجوری به نیمکت بچسبه.
گری کیهیل هم ظاهرا مصدوم شده و احتمالا به بازی سیتی نمیرسه. جان تری هم که هنوز قطعی نشده بازی کردنش. لوییز هم که تو دفاع وسط داغونه، اصلا حس خوبی نسبت به بازی با سیتی ندارم.

arashsard
12-02-2014, 21:52

متاسفانه اختلاف یه گل همیشه شکننده هست ... موو هم گفته بود توو 60 دیقه اول باید کارو تموم میکردیم اما از موقعیت ها استفاده نکردیم... توو بازی با سیتی تمرکزمون روو دفاع عالی بود اما توو این بازی یه لحظه تمرکز از بین رفت و گل خوردیم ...

king of the kings
12-02-2014, 22:56
گری کیهیل هم ظاهرا مصدوم شده و احتمالا به بازی سیتی نمیرسه. جان تری هم که هنوز قطعی نشده بازی کردنش. لوییز هم که تو دفاع وسط داغونه، اصلا حس خوبی نسبت به بازی با سیتی ندارم.

به احتمال زیاد ایوانوویچ و لوییز دفاع وسط و آزپلی دفاع راست و کول دفاع چپ

vahidgame
14-02-2014, 17:47
فردا شب چلسی بازی سختی رو با سیتی داره
سیتی از طرفی این هفته بازیش لغو شد و از این لحاظ به نفعش شد که بازیکنانش بیشتر استراحت کردن ولی از طرفی سیتی این هفته توی لیگ قهرمانان بازی سختی رو مقابل بارسا داره ولی چلسی هفته دیگه بازی داره و از این لحاظ هم به نفع چلسیه
اگه دقت کنیم با تاکتیک های مورینیو این بازی هم میشه مثل بازی چند روز پیش برد
در صورت برد هم دیگه توی جام حذفی از تیم های قوی فقط آرسنال و لیورپول هستن که اونا هم توی این دور به هم خوردن

توی لیگ هم قهرمانی قشنگ دست خودمونه چون بازی های چلسی نسبت به بقیه رقبا نسبتا راحتره
از 12 بازی باقی مونده 25-30 امتیاز بگیریم میشه گفت قهرمانیم
رقبا هم یکمی سرسختر شدن و به جز سیتی و آرسنال الان دیگه لیورپول رو هم میشه جدی گرفت که جالبه توی هفته های آخر توی زمین اون بازی داریم و سخترین بازی باقی مونده چلسی توی لیگ هم همین بازیه
بقیه بازی ها رو کاغذ شاید خیلی سخت نباشن ولی کلا لیگ انگلیس قابل پیش بینی نیست و هر تیمی می تونه مقابل تیمای بزرگ خطرناک باشه!

+

فکر کنم بازی فردا به وقت ما میشه 8.45 شب
توی پخش زنده های تی وی خودمون که چیزی ندیدم زده باشه ولی احتمالا دیگه حداقل شبکه ورزش اونو نشون میده وگرنه باز یکی دیگه از عجایب رو از تی وی خودمون می بینیم!
بازی بارسا و رايو وایکانو رو زده ساعت 10:30 که خوشبختانه اون بازی با این بازی تداخل نداره وگرنه حتما بازی چلسی و سیتی پخش نمیشد و فدای اون بازی حساستر میشد :دی

Sepehr SS
14-02-2014, 18:24
جان تری و کیهیل ظاهرا به این بازی نمیرسن و برای اولین بار تو این فصل، ایوانویچ و لوییز دفاع وسط میشن. هازارد و ویلیان هم که انقدر بازی کردن خسته شدن و کارایی شون کم شده، بر عکس اونور سیتی یک هفته استراحت کرده و برای انتقام میاد. بازی با وست بروم بهترین فرصت بود که مورینیو به امثال ویلیان و آزپیلی و رامیرس استراحت بده ولی با اشتباهات مورینیو، نه تنها استراحت نکردن بلکه امتیاز هم از دست دادن. این جام خیلی مهمه برای چلسی چون اگه این بازی رو ببرن، تنها تیم قدری که میمونه آرسنال هستش ( لیورپول نمیتونه تو لندن آرسنالو ببره) و بر عکس لیگ و CL، میشه راحت قهرمان FA Cup شد. ترکیب هم مورینیو 3-3-4 میچینه با این ترکیب: شوارزر-کول-لوییز-ایوا-آزپیلی-ماتیچ-لمپارد-رامیرس-ویلیان-آزارد-تورس.
در مورد لیگ هم بگم که انقدر بازی های چلسی فراز و نشیب داره که اصلا نمیشه گفت بازی های چلسی آسون تره. تو همین دو هفته اخیر، چلسی جلوی سیتی و نیوکاسل خوب بازی کرد ولی جلوی وستهم و وست بروم، خیلی بد بازی کرد. اتفاقا من از بازی با تیمهای ضعیف تر بیشتر میترسم که چلسی امتیاز از دست بده.

S0R3N4
14-02-2014, 19:28
آرسنال‌ديگربهانه‌اي براي‌ناکامي‌اش درليگ ندارد

سرمربي پرتغالي چلسي معتقد است همتاي فرانسوي او در آرسنال ديگر بهانه‌اي براي ناکامي تيمش براي فتح ليگ برتر انگليس ندارد.

ژوزه مورينيو با تاکيد بر اينکه رقباي تيمش در کورس قهرماني ليگ برتر را بسيار جدي گرفته است، تاکيد کرد که اين تيم‌ها ديگر نمي‌توانند ادعا کنند بي‌تجربگي ترکيب‌شان منجر به ناکامي‌ آنها مي‌شود چرا که بازيکنان جوان آنها ترکيبي قدرتمند را در کنار بازيکنان باتجربه به وجود آورده‌اند.

به گزارش تسنيم، يکي از رقباي اصلي چلسي در اين فصل آرسنال است که به نظر ژوزه مورينيو به تيمي با تجربه و بالغ تبديل شده و ديگر نمي‌تواند ناکامي‌هاي خود را با کم‌تجربگي بازيکنانش توجيه کند.

آرسنال 8 فصل اخير را بدون کسب حتي يک جام سپري کرده و در پايان هر فصل آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي‌اش دليل اين ناکامي را با کم‌تجربگي بازيکنانش و آماده نبودن آنها براي امتحان‌هاي بزرگ توجيه کرده است، بهانه‌اي که به نظر آقاي خاص اين فصل ديگر پذيرفتني نيست.

مورينيو درباره آرسنالي که اکنون تنها با يک امتياز اختلاف نسبت به چلسي در رده دوم جدول رده‌بندي ليگ برتر انگليس قرار گرفته ، به نشريه ديلي‌ميل گفت: بازيکنان ترکيب فعلي آرسنال سال‌هاي زيادي را در کنار يکديگر گذرانده‌اند و بازيکنان جوان اين تيم اکنون رشد کرده و پخته شده‌اند. جک ويلشر، الکس چمبرلين، تئو والکات و کايران گيبس را ديگر نمي‌توان پسر بچه به حساب آورد.

وي ادامه داد: آنها زماني بي‌تجربه بودند اما در حال حاضر تجربه زيادي دارند ضمن اينکه مربي‌شان هم 4،5 يا 6 سال است که با اين بازيکنان کار کرده و علاوه بر آنها بازيکناني فوق‌العاده مانند مسعوت اوزيل، سانتي کاسورلا يا پر مرته‌ساکر را به تيمش اضافه کرده که همه آنها بازيکناني با تجربه هستند. به نظر من آرسنال تيم بسيار خوبي است.

آقاي خاص سپس به بازي حساس فرداشب (شنبه) تيمش در جام حذفي انگليس در خانه منچسترسيتي در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس اشاره و ادعا کرد با وجود 2 پيروزي تيمش برابر سيتي در فصل جاري ليگ برتر، اين تيم ميزبان است که شانس بيشتري براي صعود به مرحله بعد رقابت‌ها دارد.

مورينيو افزود: در جام حذفي انگليس قرعه بسيار سختي نصيب ما شده است. بايد در خانه بهترين تيم کشور بازي کنيم هرچند تاکنون 2 بار اين تيم را شکست داده‌ايم. در بازي قبل سيتي در ترکيب خود فرناندينيو و سرخيو آگرو را نداشت و در بازي اول هم بازي خوبي ارائه کرد. شکست دادن اين تيم براي 3 بار متوالي کار بسيارسختي است.

Sepehr SS
14-02-2014, 19:44
این مورینیو هم به جای اینکه اینقدر راجع به ونگر و پیگرینی صحبت کنه، بهتره به فکر تیم خودش باشه که جلوی وست بروم ته جدولی، با بدبختی مساوی گرفت.

brad pitt
14-02-2014, 21:12
این مورینیو هم به جای اینکه اینقدر راجع به ونگر و پیگرینی صحبت کنه، بهتره به فکر تیم خودش باشه که جلوی وست بروم ته جدولی، با بدبختی مساوی گرفت.

دوست عزیز شما چرا انقدر نظرات غیر منطقی میدی ؟

تیم الان در بهترین وضعیت ش هست

کجا ویلیان و آزارد از کاراییشون کم شده

خوب هر نتیجه ای ممکنه برای یه تیم پیش بیاد . مثلن آرسنال 5-1 از لیورپول شکست میخوره بعد مثلا سیتی رو میبره . همون سیتی لیورپول و میبره
پیش میاد همه جا در لیگهای مختلف

شما انگار فصلهای پرفراز و نشیب تیم در زمان بنیتز و بواش رو یادت نیست

همه تیمها امسال جلو سیتی کم آوردن

آرسنال . سیتی . لیورپول . یونایتد

داریم با مورینیو عالی کار میکنیم
چی میگی ؟؟

خود مورینیو هم طوری حرف میزنه که زیاد توقع قهرمانی نداشته باشید . همین الان هم که صدرند عالی هست
ایشالا قهرمان میشیم اما نباید بازیهای خوب این فصل و نادیده گرفت . با روند بازیهای آینده شاید شاید بشه گفت قهرمانی م

arashsard
15-02-2014, 02:44

خوب هر نتیجه ای ممکنه برای یه تیم پیش بیاد . مثلن آرسنال 5-1 از لیورپول شکست میخوره بعد مثلا سیتی رو میبره . همون سیتی لیورپول و میبره

چی میگی ؟؟

خود مورینیو هم طوری حرف میزنه که زیاد توقع قهرمانی نداشته باشید . همین الان هم که صدرند عالی هست
ایشالا قهرمان میشیم اما نباید بازیهای خوب این فصل و نادیده گرفت . با روند بازیهای آینده شاید شاید بشه گفت قهرمانی م

احتمالا این دوستمون از فامیلای آقای فراستی هستن .... :n02:

wooooow
15-02-2014, 03:29

چی میگی ؟؟

کلا ایشون منتظر هستن یه مشکلی پیش بیاد مورینیو رو بکوبن :n02:

قبل اینکه چلسی با سیتی بازی کنه این دوست عزیز میانگین روزی 1 پست علیه مورینیو میداد :n02:

بعد که چلسی تونست سیتی رو ببره این دوست عزیز گقت مورینیو عالیه (( دیگه بهونه نداشت :n02: ))

الان چلسی مساوی کرد تو بازی آخر میگه مورینیو بره اون کاره کنه و .... :n02:

تیم ببره مورینیو میشه خوب
تیم ببازه مورینو میشه بد

کلا دیدشون به فوتبال لحظه ای هست !! :n02:

mohammad varaste
15-02-2014, 04:05
فردا باید لمپارد رو بازی بده ما هروقت لمپارد رو تو ترکیب نداشتیم این فصل مشکل شدید داشتیم مخصوصا زمانایی که رامیرس و میکل هافبک دفاعین
زوج لوییز و ماتیچ یا لمپارد و ماتیچ یا لمپارد و لوییز میتونه گزینه خوبی باشه اما خوب مشکل اینجاست که لوییز احتمالا دفاع باشه چون جیتی و کیهیل مصدومن

---------------------------------------------------------

راستی فردا اگه مشکلی پیش نیاد شبکه ورزش بازی رو میده:n01:

Sepehr SS
15-02-2014, 09:08
کلا ایشون منتظر هستن یه مشکلی پیش بیاد مورینیو رو بکوبن :n02:

قبل اینکه چلسی با سیتی بازی کنه این دوست عزیز میانگین روزی 1 پست علیه مورینیو میداد :n02:

بعد که چلسی تونست سیتی رو ببره این دوست عزیز گقت مورینیو عالیه (( دیگه بهونه نداشت :n02: ))

الان چلسی مساوی کرد تو بازی آخر میگه مورینیو بره اون کاره کنه و .... :n02:

تیم ببره مورینیو میشه خوب
تیم ببازه مورینو میشه بد

کلا دیدشون به فوتبال لحظه ای هست !! :n02:
من اگه کسی کاری رو اشتباه انجام بده، قطعا ازش انتقاد میکنم هر چقدر هم که بهش علاقه داشته باشم. مورینیو جلوی سیتی خوب کار کرد و به حق ازش تعریف کردم ولی جلوی وست بروم اشتباهات تاکتیکی زیادی داشت و به حق ازش انتقاد کردم همونطور که طرفدارهای واقعی چلسی تو کل دنیا از تیم انتقاد کردن. من خوشم نمی یاد که بی دلیل از کسی تعریف کنم، وقتی طرف اشتباه میکنه باید بفهمه که دیگه از این اشتباها نکنه.

فردا باید لمپارد رو بازی بده ما هروقت لمپارد رو تو ترکیب نداشتیم این فصل مشکل شدید داشتیم مخصوصا زمانایی که رامیرس و میکل هافبک دفاعین
زوج لوییز و ماتیچ یا لمپارد و ماتیچ یا لمپارد و لوییز میتونه گزینه خوبی باشه اما خوب مشکل اینجاست که لوییز احتمالا دفاع باشه چون جیتی و کیهیل مصدومن

اولا که از وقتی ماتیچ اومده، خدا رو شکر به لمپارد کمتر بازی میرسه و رامیرس بهترین گزینه برای بازی کنار ماتیچه. بازی با من سیتی هم لمپارد ذخیره بود که چلسی عالی بازی کرد. دوما هم که جلوی سیتی، چلسی با سه هافبک وسط بازی میکنه و با توجه به اینکه لوییز باید دفاع وسط باشه امشب، قطعا لمپارد امشب بازی میکنه کنار ماتیچ و رامیرس. فقط امیدوارم با کندی و سرعت پایینش جلوی ضد حملات تیم رو نگیره.

Abdolreza2012
15-02-2014, 16:27
جالبه بازی منچسترسیتی با چلسی رو شبکه ی ورزش قراره نشون بده بعد شبکه ی 3 بازی .... :n15:
واقعا جای تاسف داره
هر چند خیلیا الان دیگه میتونن شبکه ی ورزش رو ببینن ولی باز خیلیا هستن که شبک ی ورزش ندارن

king of the kings
15-02-2014, 17:13
جالبه بازی منچسترسیتی با چلسی رو شبکه ی ورزش قراره نشون بده بعد شبکه ی 3 بازی .... :n15:واقعا جای تاسف دارههر چند خیلیا الان دیگه میتونن شبکه ی ورزش رو ببینن ولی باز خیلیا هستن که شبک ی ورزش ندارنشبکه سه که موضع مشخصه ما که شبکه ورزش نداریم ولی خدا رو شکر کانال fox sport تمام بازی های مهم رو پخش می کنه و هم از این گزارش گرای ایرانی در امانیم و هم کیفیت تصویر خیلی بهتره

30vil
15-02-2014, 20:21
ترکیب اومد ترکیب معقول و دفاعی به نظر میاد

به امید موفقیت چلسی

Hello from the Etihad Stadium. Here is today's line-up (k/o 5:15pm)

Cech (c); Ivanovic, Cahill, David Luiz, Azpilicueta; Mikel, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o

Subs: Schwarzer, Cole, Lampard, Salah, Schurrle, Oscar, Torres...

jack82
15-02-2014, 21:37
یه نیمه نا امیدکننده و اعصاب خوردکن .بازی هافبکهای تیم به اضافه داوید لوییس دلقک واقعا افتضاح بود.:n03:

30vil
15-02-2014, 21:39
داوید لوییز هر وقت دفاع آخر بازی میکنه خیلی پر اشتباه ظاهر میشه

نمیدونم چطور تو تیم ملی برزیل دفاع آخره!!

کیهیل هم اصلا آماده نبود و کاملا تماشاگر صحنه ها بود

چک هم نا مطمئن ظاهر شد

کاپیتان بد موقعی مصدوم شد :n03:

Sepehr SS
15-02-2014, 21:45
یک بازی فوق العاده افتضاح و بی هدف از چلسی. اینجاست که خستگی بازیکن های چلسی کاملا مشخص میشه، این آقایی که همش به فکر متلک انداختن به ونگر هستش، نمیدونه که نباید تو همه بازیها از یک سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بازیکن ها ربات نیستن. محمد صلاح رو فقط خریده که نیمکت رو گرم کنه؟!!!! شورله که تو تیم ملی آلمان جزو بازیکن های مهمه، اینجا اصلا بهش بازی نباید برسه؟!!!!! اشلی کول با اون همه سابقه باید ذخیره ثابت یه دفاع راست باشه؟!!!!! کیهیل مشخصه که آماده نیست ولی بهش بازی داده. واقعا نمیدونم چی بگم، متاسفم برای این مربی.

puya2010
15-02-2014, 22:31
نامردا تو این مسابقه اصن آزارد رو از بازی محو کردن

Sepehr SS
15-02-2014, 22:33
آزارد خسته شده انقدر همه بازیها رو کامل بازی کرده. ربات که نیست، آدمه. استاد مورینیو باید بفهمه که شورله و صلاح نقش مترسک رو ندارن تو تیم و اونا هم باید بازی کنن.

jack82
15-02-2014, 22:42
افتضاح تر از این امکان نداره .تیم تو نود دقیقه حتی یه موقعیت گلم نداشت اونم تو یه بازی حذفی.اکثر بازیکنا حال راه رفتن نداشتن .نکته جالب اینه که اخرین باختمون به ساوتهمپتون بود که باعث حذفمون از جام اتحادیه شد با این باخت هم از جام حذفی کنار رفتیم.اندک باختامون منجر به حذف از جام میشه و این واقعا ازار دهندهاست.:n03:

chapanah
15-02-2014, 22:47
محمد صلاح رو فقط خریده که نیمکت رو گرم کنه؟!!!!

آخه به دردم نمیخوره واقعا :n01:

mohammad varaste
15-02-2014, 22:56
صلاح میکل رامیرس واقعا مضخرف بازی کردن
هنوزم پای حرفم هستم وقتیم لمپارد نباشه تیم یه چیزی کم داره
یه موقعیت درست و حسابی نتونستیم ایجاد کنیم
اینم محمد صلاح یه پاس درست نمیتونه بده رامیرس که واقعا این بازی اگه 10نفره بازی میکردیم سنگین تر بودیم تا با رامیرس باشیم و 11نفری
میکل رو هم همینطور
لوییز هم همون اشتباهی که توی بازی با بایرن کرد رو اینجا هم رو گل دوم کرد و به جای اینکه دستشو ببره بالا به نشانه اعتراض چرا نرفت دنبال توپ ؟
واقعا لوییز هم ضعیف بود
کیهیل نیمه اول متوسط تود ولی نیمه دوم واقعا خوب بود.
ماتیج شاید بهترین بازیکنمون بود بعدش هازارد و ویلیان

mohammad varaste
15-02-2014, 22:59
هیچ موقع نتونستم با میکل و رامیرز ارتباط برقرار کنم هیچ کدومشو هم قبول ندارم
نه فقط اینکه امروز باختیم و دارم اینو میگم دوستانی که یادشونه من سالهای قبل هم همین موضع رو داشتم نسبت به این دوتا

brad pitt
15-02-2014, 23:03
سلام

تیم الان در لیگ در وضعیت خوبی هست . اما چند تا مشکل داره
این نقدی هم که من میگم برا اینه که انتظار هوادارا کسب حداقل 2 جام هست که برای رسیدن به اون به نظرم باید این خلاها پر بشه

ساختار کلی :

به نظر من ساختار تیم دفاعی هست . دیدید مثلن میگند ساختار کلی یک اقتصاد ضعیف هست ( برای رسوندن منظور هست این اصطلاح و میگم )
ساختار تیم چلسی دفاعی هست . بیشتر توپ در نیمه میچرخه و متمایل به دفاع . دروازه بان و هافبک دفاعی که علت این سبک بازی در 2 سال اخیر و خواهم گفت
وقتی ساختار یک تیم دفاعی باشه بیشتر گل هاشو هافبکهاش میزنند به نظر من . چیزی که داریم در این فصل میبینیم و آزارد از جمع اتوئو و تورس هم بیشتر گل زده

ما الان یکی از بهترین دروازه بان ها و بهترین مدافعین و داریم . هافبک دفاعی مون هم خوب هست

درسته در تیمی که ساختار دفاعی داره مدافعین باید عالی باشند و بهترین خط دفاع لیگ هم گویای این هست .اما مگه یه تیم چقدر میتونه در برابر تهاجم حریف هم دوام بیاره . به هر حال یجا اشتباه میکنه

به نظر من مورینیو حالا که قرار هست چندین سال ایشالا در چلسی بمونه باید کمی روی تغییر ساختار تیم کار کنه که برای رسیدن به هدف علاوه بر خرید مهاجم تمام کننده ( چیزی که بیشتر از نون شب چلسی بهش احتیاج داره ) باید یک هافبک تهاجمی فوق العاده هم بگیره . یعنی بال اونطرف آزارد

فشار روی آزارد زیاد هست . خوب مسلم هست دیگه اگر ییادتون بیاد رئال و بایرن 2 فصل پیش بایرنی ها اون شب رونالدو رو کامل محو کرده بودند . امشب تقریبن اون حالت شده بود
علت فشار زیاد روی آزارد هم تک و تنها بودن اون به عنوان خلاق و هافبک تهاجمی هست

امشب ماتیج زیاد جالب بازی نکرد اما به نظر من شاید فقط این بازی چنین بود . من چیزی که از این بازیکن میبینم به نظرم میتونه واققعن مفید باشه و در ترکیب همیشه جا دشته باشه

اما محمد صلاح و که امشب دیدم متوجه شدم نمیتونه بال قوی ای برای سمت مقابل آزارد باشه در بازی های آتی

پس از اینها میرسیم که اصل مهاجم که بحث زیادی داره

اگر بازیهای اخیر و ببینید میبینید که اکثر گل ها رو هافبک زده . بازی از دفاع که شروع میشه و به بازیساز و یا هافبک دفاعی میرسه اصلن تمایلی دیده نمیشه که به مهاجم پاس داده بشه . چرا ؟ چون مهاجمین تمام کننده نداریم یعنی آزارد . اسکار . شورله . رامیرس هر کدوم توی ترکیب باشند حاضرند خودشون برند گل بزنند اما به مهاجم پاس ندند . به خصوص تورس که معتقدم با خیلی پول بیشتر بگذاریم روش و ردش کنیم هر چه سریعتر . اتوئو سنش بالاست اما هنورز موثرتر بازی میکنه باز 3 تا پاس گل میده و با مدافعان درگیر میشه

پس در کل به نظر من برای رسیدن به هدفهای اصلی مانند لیگ برتتر و لیگ قهرمانان باید : 1.کمی ساختار دفاعی رو تغییر داد و کمی تهاجمی ترش کرد 2 .خرید هافبک هجومی ای در سطح آزارد و مهمتر از اون خرید هر چه سریعتر مهاجم تمام کننده ( با توجه باز هم به ساختار تیم باید مهاجم فوق العاده تمام کننده ای خریده شود که از حداقل ها حداکثر بسازد ) . ( باید هر چه سریعتر تورس و رد کرد . مهاجمی خرید که اتوئو هم در حد 10-15 دقیقه جاش بازی کنه چون گاهی تجربه ش به نظرم به کار میاد )

در مورد امروز :

امروز در دفاع لوییز و آزپیلی کوئتا بهتر بودن . کیهیل نیمه دوم بهتر شد
هافبکهای دفاعی مانند رامیرس و ماتیچ خوب نبودند . ماتیچ نیمه دوم بهتر بود
هافبک اصلی ویلیان متوسط بود
هافبک تهاجمی یعنی آزارد و کنترل کرده بودن

تعویض محمد صلاح اونم جای اتوئو به نظرم درست نبود . باید تورس رو از همون نیمه دوم و در کنار اتوئو قرار میداد
در کل امروز خوب نبودیم و فقط کیهیل و ویلیان و ماتیچ و آزپیلی متوسط بودند

سیتی تعویض های خوبی انجام داد اما ما نه
هیچوقت فکر نمیکردم که نبود جان تری انقدر به تیم لطمه بزنه . واقعن یکی از بهترین مدافعان تاریخ جهان هست

جبران این شکست و با قهرمانی در لیگ جزیره ازشون انتقامشو میگیرم . نگران نباشید شک نداشته باشید این فصل قهرمانیم

arashsard
15-02-2014, 23:41
سلام ... من بازی رو کامل دیدم ... تیم ضعیف بازی کردد .. تیم خسته بود و اصلا تمرکز نداشت ... از اون بازی روون خبری نبود ... بنظرم بازیکنایی که که بازی های قبلی کمتر بازی کردن باید بازی میکردن .. مثل لمپارد و اسکار و شورله ....سیتی خیلی سر حالتر از ما بود ... دیگه تیم باید تمرکزشو بزاره روو لیگ و لیگ قهرمانان ... دیگه اصلا جای اشتباه نیست ...

Sepehr SS
15-02-2014, 23:49
میبینم که همه دارن به درستی حرف های من پی میبرن که میگفتم تیم خسته هست و باید جلوی وست بروم، چند تاشون حتما استراحت میکردن. اشلی کول و شورله برای چی به نیمکت چسبیدن نمیفهمم من، امشب هم که آزپیلی رو گل اول صددرصد مقصر بود. تعویض صلاح با اتوئو هم که جوک بود، رامیرس فاجعه بود. میکل رو هم که من هیچوقت قبول نداشتم و اولین فروش باید باشه تابستون. چک هم خیلی ضعیف بود امشب. یکی از بدترین بازی های تاریخ چلسی بود، فقط میخوام ببینم مورینیو چه حرفی برای گفتن داره بعد از این افتضاحی که به بار آورد. به جان تری هم انقدر فشار آورد و پشت سر هم بهش بازی داد که الان اینجوری مصدوم شده.