مشاهده نسخه کامل
: openSUSE
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
m a j r i x
27-06-2008, 18:22
سلام
اجازه بدید بعضی از اعداد و آمار 11.0 برای شما بازگو کنم
آمار زیر برای ۳۰ ساعت اولیه انتشار هست
جمع کل اطلاعات فرستاده شده 163 ترابایت
اکثریت کاربران از طریق software.opensuse.org شروع به دانلود نمودهاند
این آمار مربوط به لینک مستقیم هست
آمار تورنت در نظر گرفته نشده و کسانی قبل از انتشار رسمی شروع به دانلود کردهاند رو شامل نمیشه
۶۲ ٪ openSUSE-11.0-DVD-i386.iso
۲۸ ٪ openSUSE-11.0-DVD-x86_64.iso
۳.۷ ٪ openSUSE-11.0-KDE4-LiveCD-i386.iso
۲.۰ ٪ openSUSE-11.0-GNOME-LiveCD-i386.iso
۱.۲ ٪ openSUSE-11.0-KDE4-LiveCD-x86_64.iso
۱.۱ ٪ openSUSE-11.0-Addon-Lang-i386.iso
کمتر از یک درصد
openSUSE-11.0-DVD-ppc.iso
openSUSE-11.0-GNOME-LiveCD-x86_64.iso
openSUSE-11.0-Addon-Lang-x86_64.iso
openSUSE-11.0-Addon-Lang-ppc.iso
استفاده کنندگان از سیستم 64bit حدود ۴ ٪ بیشتر شدهاند
بیشتر دانلودها در ۳۰ ساعت اولیه انجام شده
نزدیک به ۶۵۰۰۰ سیستم نصب شده که نسبت 10.3 که تقریبا ۴۰۰۰۰ در حدود ۶ روز بود
و تیم اوپن سوزه امیدوار در انتشار بعدی رکورد 200 ترابایت رو بجا بذاره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
younes_ysf
28-06-2008, 12:09
سلام
ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم
كسي جواب سوالاي منو نميدونه؟؟
ببخشید دوستان عزیز ، من زوزه یازده رو دانلود و نصب کردم ، هیچ مشکلی باهاش ندارم ، تنها و تنها مشکل من اجرای ویدیو ها و فایل های صوتی هست ، فکر نکنم دیگه کودک و نرم افزار پخشی باشه که روش نصب نکرده باشم اما هیچ فایل صوتی و تصویری داخلش اجرا نمیشه لطفا راهنمایی ککنید ، من از میز کار گنوم استفاده می کنم . در حال حاظر نرم افزار های مولتی مدیای زیر نصب هستن .
VLC media player
vlc-beta-noX
vlc-beta-qt
vlc-mozillaplugin
gstreamer-0_10-libschroedinger-1_0-0
totem
و کلی پلاگین و نرم افزار دیگه ، خواهش میکنم ، من خودمم تعجب کردم ولی کمک کنید ، خواهش
والا قبلا بهتر جواب ما رو میدادید ، بابا تو رو خدا حداقل بیایید حدسیات خودتون رو بگید که مشکل من از کجاس ، یه خورده دل گرمی تو رو خدا ، حداقل دوباره بتونیم بیاییم سوال بپرسیم :( ضمنا w32 هم نصب شده ، لطفا راهنمایی کنید ، اون qt مال چیه که توی پست بالاییم با vlc هست ؟ ممنونم
m a j r i x
01-07-2008, 21:20
سلام
ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم
سلام
درباره ذخیره شدن فایلهای فارسی ویندوز چون ماکروسافت از یونیکد مخصوص خودش رو استفاده میکنه این مشکل هست
اگر از یونیکد جهانی و استاندارد استفاده بشه همچین مشکلی نیست
درباره سوال دوم برو به YaST قسمت user در اونجا از طریق edit میتونی اجازه رو بهش بدی
درباره سوال سوم اگر با ctrl+alt+backspce درست نشد به احتمال زیاد باگ هستش
درباره بقیه سوال ۴و ۵ دیگه به اندازه کافی توضییح داده شده
m a j r i x
01-07-2008, 21:28
والا قبلا بهتر جواب ما رو میدادید ، بابا تو رو خدا حداقل بیایید حدسیات خودتون رو بگید که مشکل من از کجاس ، یه خورده دل گرمی تو رو خدا ، حداقل دوباره بتونیم بیاییم سوال بپرسیم :( ضمنا w32 هم نصب شده ، لطفا راهنمایی کنید ، اون qt مال چیه که توی پست بالاییم با vlc هست ؟ ممنونم
اگر با 11.0 دارید کار میکنید با نصب banshee میتونید همه فایلهای صوتی رو اجرا کنید
اگر میخواهید با یه مدیا پلیر کامل داشته باشی لینک زیر
Mehrdad-bx
02-07-2008, 16:07
سلام m a j r i x جان،
یادت باشه یه بار 10.1 نصب کردم درایو های دیگه رو حتی با root اجازه باز کردنشو نداشتم، الان چون لینوکس دیگه ای نداشتم به جز اوبونتو که نصبه مجبور شدم دوباره همین قدیمی رو موقتا نصب کنم، همین مشکلو دارم(یه بار بین این دو دفعه نصب کردم این مشکلو نداشت!!)
نمیدونی مشکل از کجاس؟
راستی، میخوام جدید یه لینوکس دیگه بگیرم، به گروه اجتماعی سر میزنی؟
InDepEndEnCe
04-07-2008, 23:32
سلام . من یه زمانی سوزه 9 که شرکت Dpi (داده پردازی ایران) ادیتش کرده بود ریختم خیلی توپ بود می خواستم بدونم بقیه نسخه هاشم تولید کرده یا نه؟ ممنون
m a j r i x
05-07-2008, 20:59
سلام . من یه زمانی سوزه 9 که شرکت Dpi (داده پردازی ایران) ادیتش کرده بود ریختم خیلی توپ بود می خواستم بدونم بقیه نسخه هاشم تولید کرده یا نه؟ ممنون
لینک زیر نگاه کنید
ولی فکر کنم بیشتر دارن روی دیستروی کارآمد کار میکنن
InDepEndEnCe
05-07-2008, 22:49
لینک زیر نگاه کنید
ولی فکر کنم بیشتر دارن روی دیستروی کارآمد کار میکنن
ممنون جناب m a j r i x .
ولی کاش بازم تولید می کردن. خیلی توپ ادیت شده بود. فارسی خوب سراغ ندارین؟ بیشتر برای برنامه هاش محیط فارسیش خیلی خوب بود.
m a j r i x
06-07-2008, 21:01
در مدتی نه چندان کوتاه بعد از انتشار نسخه 11.0 بلافاصله برنامه انتشار 11.1 معلوم شد
در حدود ۱۸ روز دیگه نسخه آلفا یک منتشر میشه
و در روز ۲۸ دیماه ۸۷ نسخه اصلی 11.1 منتشر میشود
» Thu, Jul 24: openSUSE 11.1 Alpha1
» Thu, Aug 21: openSUSE 11.1 Alpha2
» Thu, Sep 18: openSUSE 11.1 Beta1 - snapshot release
» Thu, Oct 02: openSUSE 11.1 Beta2 - snapshot release
» Thu, Oct 16: openSUSE 11.1 Beta3 - snapshot release
» Thu, Oct 30: openSUSE 11.1 Beta4 - snapshot release
» Thu, Nov 13: openSUSE 11.1 RC1 - snapshot release
» Thu, Nov 27: openSUSE 11.1 RC2 - snapshot release
» Thu, Dec 4: openSUSE 11.1 GM - final release
» Thu, Dec 18 openSUSE 11.1 public release
m a j r i x
06-07-2008, 21:02
Welcome to issue #29 of openSUSE Weekly News!
In this week:
openSUSE 11.1 Roadmap
Novell Client for Linux Public Beta for openSUSE 10.3
People of openSUSE: Jan-Simon Möller
John Anderson: Find duplicate files by content not name
Lukas Ocilka: Package Search and One Click Install in YaST
Miguel de Icaza: Moonlight 0.7 is now Available
سلام دویستان
چند سوال داشتم لطفاْ پشت گوش نندازید ! در ضمن من از ورژن ۱۱ استفاده می کنم
۱- من افکت های دسکتاپم رو فعال کردم ولی وقتی سیستم رو دوباره راه اندازی می کنم غیر فعال می شن و مجبور می شم دوباره فعالشون کنم. چی کار کنم که همیشه فعال بمونن؟
۲- چه طور می تونم برنامه های startup رو کنترل کنم؟
MAR_Programmer
09-07-2008, 20:27
سلام
من از Suse 11 استفاده می کنم تمامی تنظیمات خط اینترنت -ADSL - رو هم انجام دادم حالا چه طوری باید متصل بشم منظورم اینه که یه آیکونی چیزی باید باشه !!!!!
سلام
من از Suse 11 استفاده می کنم تمامی تنظیمات خط اینترنت -ADSL - رو هم انجام دادم حالا چه طوری باید متصل بشم منظورم اینه که یه آیکونی چیزی باید باشه !!!!!
چه تنظیماتی انجام دادی؟
Mehrdad-bx
09-07-2008, 21:11
تاپیک modem FAQ رو دیدی؟ راهنمایی کامله، ضمن اینکه مطالب مربوط به اینترنت معمولا اونجا مطرح میشه و اگه اونجا بپرسی زود تر به نتیجه میرسی
m a j r i x
09-07-2008, 22:15
سلام دویستان
چند سوال داشتم لطفاْ پشت گوش نندازید ! در ضمن من از ورژن ۱۱ استفاده می کنم
۱- من افکت های دسکتاپم رو فعال کردم ولی وقتی سیستم رو دوباره راه اندازی می کنم غیر فعال می شن و مجبور می شم دوباره فعالشون کنم. چی کار کنم که همیشه فعال بمونن؟
۲- چه طور می تونم برنامه های startup رو کنترل کنم؟
سلام
یه سری آپدیت جدید برای compiz آومده نصب کن به احتمال زیاد درست میشه
برای چک کردن runlevel
YaST - system - sytemservice
حالا هر سرویسی که مورد نیاز هست enableکن
m a j r i x
09-07-2008, 22:17
سلام
YaST - network devices - DSL
آقا من درایور گرافیک انویدیا رو نصب کردم ولی هاردویر اکسلرشن فعال نمی شه !!! چی کار کنم !!!
اول اون 3 تا فایل لازمه رو نصب کردم :
kernel-source
gcc
make
بعد هم از init 3 رفتم با دستور sh [driver name] -q نصبش کردم و همچی اوکی بود !!
حالا چی کار کنم !!
Just hit the ENTER key and you're dumped back to the command line from whence you came.
Last thing we need to do here: use sax2 to set up the X config file so that X is aware of the changes we just made. This is a fairly painless procedure. Run this short command:
linux-lab:~ $ sax2 -r -m 0=nvidia
این دستور که تایپ می کنم دیگه یکم کار می کنه و بعدش هم بدجوری می ره تو فکر که دیگه هر چی صبر کردم فایده نداشت .
واقعا باید طول بکشه ؟؟؟
Note: That is the number zero not the letter "O".
After a few seconds, you'll see a graphical environment load. It has a window in it called AUTOMATIC GRAPHICS SYSTEM SETUP. Just click the OK button in this window.
Alrighty, we're all done installing the NVidia kernel module. No sweat so far.
We can now start X back up with this command:
خوب در هر صورت اونا که راه افتاد و اکسلرشن فعال شد !!!
حالا دو نکته دیگه برای مونده من از همون جایی که گفتید رفتم و DSL رو نصب کردم و تنظیم کردم ولی هیچ اثری از کانکت شدن نیست !
نکته دوم چطوری افکتها رو فعال کنیم .... اون برنامه ای که enable افکت داره ماله خودش کامپیز هست هم فعال می کنی ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!! خودش هم اتومات باز خاموش می شه !
لطفا کمک کنید !
m a j r i x
17-07-2008, 14:50
خوب در هر صورت اونا که راه افتاد و اکسلرشن فعال شد !!!
حالا دو نکته دیگه برای مونده من از همون جایی که گفتید رفتم و DSL رو نصب کردم و تنظیم کردم ولی هیچ اثری از کانکت شدن نیست !
نکته دوم چطوری افکتها رو فعال کنیم .... اون برنامه ای که enable افکت داره ماله خودش کامپیز هست هم فعال می کنی ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!! خودش هم اتومات باز خاموش می شه !
لطفا کمک کنید !
سلام
برای استفاده از ADSL اول باید کارت شبکه کانفیگ بشه
YaST-> network devices - network settings
حالا طبق تنظیماتی که isp به شما داده جلو برید
برای استفاده از محیط 3D و یا استفاده از compiz دو تا لینک زیر بخون خیلی سادهست
توصیه میکنم اول اینترنت رو درست کنی بعد بری سراغ 3D
سلام دوست عزیز ممنون از جوابهات !!
می گم اگه برای ADSL هم یه راهنما مثل رهنمای راه اندازی کامپیز می زاشتی برام خیلی عالی می شد !!
فقط من مشکل دیگه که دارم اینکه فایل های TAR . Gz اینها رو چطوری نصب کنم اونها هم راهنمایی دارن ؟!!
اصلا اگه یه مطلبی باشه که توضیح بده اینها چین و چطوری نصب می شن خیلی عالی میشه !
================================================== ===========mer30
یه برنامه رو می خواستم نصب کنم ./configuration اش ولی دستور رو که می زدم درست یود ولی می گفت پریمیژن می خواد !!!
وقتی من user غیر root ندارم دیگه پریمیژن چی ؟؟!!!
Mehrdad-bx
19-07-2008, 21:58
ببخشید جای majrix جواب میدم.
(از خودشم عذر میخوام)
اینها بسته های کامپایل نشده اند.
فایل های tar.gz رو اول باید از حالت فشرده خارج کنید(هر جور دوست دارید). سپس اونو در دایرکتوری ای مثل home قرار داده و از ترمینال وارد دابرکتوری بسته شوید(بسته ای که دیگه فشرده نیست).
بعد سه دستور زیر رو بترتیب بزنید:
./configure
make
make install
مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید:
(هر مشکلی درباره این فایلهای tar.gz)
باتشکر
ببخشید جای majrix جواب میدم.
(از خودشم عذر میخوام)
اینها بسته های کامپایل نشده اند.
فایل های tar.gz رو اول باید از حالت فشرده خارج کنید(هر جور دوست دارید). سپس اونو در دایرکتوری ای مثل home قرار داده و از ترمینال وارد دابرکتوری بسته شوید(بسته ای که دیگه فشرده نیست).
بعد سه دستور زیر رو بترتیب بزنید:
./configure
make
make install
مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید:
(هر مشکلی درباره این فایلهای tar.gz)
باتشکر
در تکمیل گفتهی دوستمون بگم که بهتره اول فایل های راهنمای اون بسته بخونیم. گاهی یک سری پارامتر هست که توی اون توضیح داده شده یا این که روش کامپایل با این روند تفاوت هایی داره که اون تو توضیح داده شده.
m a j r i x
20-07-2008, 19:37
سلام دوست عزیز ممنون از جوابهات !!
می گم اگه برای ADSL هم یه راهنما مثل رهنمای راه اندازی کامپیز می زاشتی برام خیلی عالی می شد !!
فقط من مشکل دیگه که دارم اینکه فایل های TAR . Gz اینها رو چطوری نصب کنم اونها هم راهنمایی دارن ؟!!
اصلا اگه یه مطلبی باشه که توضیح بده اینها چین و چطوری نصب می شن خیلی عالی میشه !
================================================== ===========mer30
یه برنامه رو می خواستم نصب کنم ./configuration اش ولی دستور رو که می زدم درست یود ولی می گفت پریمیژن می خواد !!!
وقتی من user غیر root ندارم دیگه پریمیژن چی ؟؟!!!
داخل DVD یک فایل PDF هست بنام opensuse-reference_en
تو مسیر زیر
/media/SU1100.001/docu/en/opensuse-reference_en.pdf/
کلمه DSL رو find کن یه راهنمایی کامل درش هست
درباره نصب برنامه اگر برنامهی در دوتا لینک زیر نبودن شما اونوقت برو فایل سورس رو نصب کنید
من تازگی اوپن سوزه نصب کردم حالا میخوام روش اپرا نصب کنم
از سایتش با فرمت
tar.gz
گرفتم حالا نمیونم چطوری نصبش کنم
اگه راهی هم برای درست نشون دادن فارسی و انگلیسی دارین بگین
Mehrdad-bx
25-07-2008, 09:51
برای نصب فایل tar.gz میتونی به این صورت عمل کنی
از حالت فشرده بسته رو خارج میکنی.
بعد از ترمینال وارد دایرکتوری بسته میشی.
بعد این درستور هارو میزنی:
./configure
make
make install
البته از فایل install راهنمای دقیق ترشو بخون(ممکنه با بقیه بسته ها فرقی داشته باشه، یا پیش نیاز هایی بخواد)
فایل readme هم خالی از لطف نیست!
اگه مشکلی داشتی دیگه اینجا مطرح نکن، این بحث کلیه و تو این تاپیک دربارش بحث میشه:
من تازگی اوپن سوزه نصب کردم حالا میخوام روش اپرا نصب کنم
از سایتش با فرمت
tar.gz
گرفتم حالا نمیونم چطوری نصبش کنم
اگه راهی هم برای درست نشون دادن فارسی و انگلیسی دارین بگین
چرا فایل rpm مخصوص openSUSE رو نگرفتید ؟ اگر از SUSE 11 استفاده می کنید :
نسخه ۳۲ بیت :
نسخه ۶۴ بیت :
دوست عزیز
فایل را دانلود کردم چه جوری نصبش کنم؟
جان اون فایل های که گفتی نبود Mehrdad-bx
فارسی و انگیلیسی تایپ میکنم غاتی می نویسد چه کار کنم
Mehrdad-bx
25-07-2008, 12:10
یعنی چی قاطی مینویسد؟ کجا؟ اون دستور هارو زدی؟ مطمئنی اون فایل ها نبود؟!
البته اگه rpm رو دانلود میکردی با yast2 نصب میشد.راحت تر بود، مشکل هم نداشت ولی tar.gz هم مشکل خاصی نباید داشته باشه، فارسی و انگلیسی کجا تایپ میکنی؟
دوست عزیز
فایل را دانلود کردم چه جوری نصبش کنم؟
توی ترمینال به محلی که فایل rpm قرار دارد بروید و دستورات زیر را اجرا کنید:
به جای FileName اسم فایل را قرار دهید و به حروف بزرگ و کوچک هم توجه کنید.
قفط یه فایل install.sh بود بالاخره با دستور sh نصبش کردم
ولی رو آیکونش میزنم باز نمیشه حالا میخوام اینو پاک کنم
اونی که برای سوزه ۱۱ هست نصب کنم که فرمتش rpm هست
یه توضیحی میدین چطوری نصبش کنم
نمیدونم چرا فارسی و انگلیسی رو با هم تایپ میکنم یکم قاطی پاتی میشه ولی وقتی ارسال میشه درست نشون داده میشه شما هم این مشکلو دارین
توی ترمینال به محلی که فایل rpm قرار دارد بروید و دستورات زیر را اجرا کنید:
به جای FileName اسم فایل را قرار دهید و به حروف بزرگ و کوچک هم توجه کنید.
ایول درست شد.
خیلی ممنون.
دوستان عزیز
اگر ممکن است برنامه ای برای پخش فایل های تصویری معرفی کنید
مثل flv avi mp4.............
دوستان عزیز
VLC player
Mehrdad-bx
26-07-2008, 11:28
بهترینش mplayer هست. برای فایل های تصویری رو میگم. من kaffeine رو هم دارم. اینا خوبن.
یه چرخی تو انجمن نرم افزار های گنو لینوکس هم بزن ولی مطمئنا بهترین همون mplayer هست(البته باید کدک ها رو هم نصب کنی!)
c30tehran
26-07-2008, 18:12
من یک دی وی دی زوزه گرفتم
موقعه نصب سی دی میخواد باید چه کار کنم
این نسخه که دارم آزمایشی هست یا نه
و اینکه نسخه آزمایشی دیگه چه صیغه ای هست یعنی بعد از مدتی مثل ویندوز و یا ویستا میپره و بالا نمی آید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین نسخه زوزه 11 یا 10.3
نسخه تجاری یک دی وی دی با یک سی دی و یا بیشتر
کسی لینک دانلود سی دی رو داره یا نه
m a j r i x
26-07-2008, 21:12
دوستان عزیز
سلام
اول کدک ها رو نصب کنید
بعدش VLC رو نصب کنید
به نظر من smplayer و vlc بهترین هستند. البته totem هم بد نیست. اما از دید فنی (نه ظاهر گرافیکی) فکر می کنم mplayer بهتر از vlc و totem (و بقیه) باشه. mplayer غیر از اینکه میشه توی ترمینال اجراش کرد، چند تا رابط گرافیکی داره مثل gmplayer و kmplayer و smplayer که فکر میکنم smplayer کاربرپسندتر از بقیه باشه.
من یک دی وی دی زوزه گرفتم
موقعه نصب سی دی میخواد باید چه کار کنم
این نسخه که دارم آزمایشی هست یا نه
و اینکه نسخه آزمایشی دیگه چه صیغه ای هست یعنی بعد از مدتی مثل ویندوز و یا ویستا میپره و بالا نمی آید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین نسخه زوزه 11 یا 10.3
نسخه تجاری یک دی وی دی با یک سی دی و یا بیشتر
کسی لینک دانلود سی دی رو داره یا نه
عجب چیز عجیبی؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
وقتی از روی dvd نصب می کنی باز از شما cd می خواد؟؟؟!
شما از کجا این dvd رو تهیه کردی؟
از اسمش معلومه
این نسخه ها حاوی تنظیمات و بسته هاییه که آزمایش نشده و امکان داره مشکلی هم داشته باشه
انتشار اینها به دلیل اینه که کاربران اونها رو استفاده و امتحان کنند و اگر مشکلی بود گزارش کنند تا برطرف بشه
این سوال شما هم خیلی عجیبه
تقریبا تمام نرم افزار های کامپیوتری حتی ویندوز مایکروسافت هم نسخه آزمایشی می ده بیرون و یه چیز عادیه
آخرین نسخه suse شماره ۱۱ هستش
لینکشو قبلا دوستان گذاشتن :19:
اگر پیدا نکردی خودم بعدا برات می زارم :19:
ZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz
c30tehran
27-07-2008, 17:45
عجب چیز عجیبی؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
وقتی از روی dvd نصب می کنی باز از شما cd می خواد؟؟؟!
شما از کجا این dvd رو تهیه کردی؟
از اسمش معلومه
این نسخه ها حاوی تنظیمات و بسته هاییه که آزمایش نشده و امکان داره مشکلی هم داشته باشه
انتشار اینها به دلیل اینه که کاربران اونها رو استفاده و امتحان کنند و اگر مشکلی بود گزارش کنند تا برطرف بشه
این سوال شما هم خیلی عجیبه
تقریبا تمام نرم افزار های کامپیوتری حتی ویندوز مایکروسافت هم نسخه آزمایشی می ده بیرون و یه چیز عادیه
آخرین نسخه suse شماره ۱۱ هستش
لینکشو قبلا دوستان گذاشتن :19:
اگر پیدا نکردی خودم بعدا برات می زارم :19:
ZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz
من منظورم اینکه سی دی های که برای نصب با دی وی دی لازمه رو می خواهم
m a j r i x
28-07-2008, 20:54
بازهم نامفهومه موقع نصب شما سیستم رو با DVD بوت میکنید همین
در طول نصب و پس از اون احتیاج به CD یا DVD خاصی نیست
اگر مشکل تهیه DVD دارید pm بدید
c30tehran
02-08-2008, 15:27
نصب زوزه بدون مشکل؟؟؟؟؟!!!
در موقع نصب متاسفانه سوال نابجایی می پرسد که اتوماتیک اپدیت بشود یا نه که به طور پیشفرض فعال هست
و شبکه را چک می کند و اینترنت را چک می کند چیزی پیدا نمی کند cd بروز رسانی را می خواهد که با غیر فعال
کردن گزینه هیچ مشکلی پیش نمی آید
farzadsw
02-08-2008, 16:57
2 تا سوال نسبتا ابتدایی دارم؛
1.برنامه ها چه طوری کامپایل میشن؟من سوزه 11 دارم 60 جا هم خوندم اول باید کانفیگ کنی بعد MAKE , MAKE FILE رو بزنی اما تاحالا موفق نشدم (روی سوزه 10.3 و ماندریوا هم امتحان کردم).آیا بسته خاصی رو باید نصب کنم یا تنظیمات خاصی داره؟
2.راهی هست که فایهای وابسته ؛ به rpm ی که قبلا دستی دانلود شده؛ رو هنگام نصب خودکار دانلود کنه(ارور نده)؟
m a j r i x
02-08-2008, 20:55
نصب زوزه بدون مشکل؟؟؟؟؟!!!
در موقع نصب متاسفانه سوال نابجایی می پرسد که اتوماتیک اپدیت بشود یا نه که به طور پیشفرض فعال هست
و شبکه را چک می کند و اینترنت را چک می کند چیزی پیدا نمی کند cd بروز رسانی را می خواهد که با غیر فعال
کردن گزینه هیچ مشکلی پیش نمی آید
تا جایی که به یاد دارم در موقع نصب درخواست آپدیت نمیکنه
ولی برای اینکه آخرین نکات انتشار رو یادآوری کنه میشه به اینترنت وصل شد یا اینکه نشد در تنظیمات شبکه هست
شما میتونید اینترنت رو غیرفعال کنید هیچگونه مشکلی برای نصب نیست
m a j r i x
02-08-2008, 21:03
2 تا سوال نسبتا ابتدایی دارم؛
1.برنامه ها چه طوری کامپال میشن؟من سوزه 11 دارم 60 جا هم خوندم اول باید کانفیگ کنی بعد MAKE , MAKE FILE رو بزنی اما تاحالا موفق نشدم (روی سوزه 10.3 و ماندریوا هم امتحان کردم).آیا بسته خاصی رو باید نصب کنم یا تنظیمات خاصی داره؟
2.راهی هست که فایهای وابسته ؛ به rpm ی که قبلا دستی دانلود شده؛ رو هنگام نصب خودکار دانلود کنه(ارور نده)؟
۱- از طریق YaST چک کنید بستههای GCC و make نصب شده باشن
در فایل readme سورس مورد نظر طریق نصب رو توضییح داده
۲- امکان دانلود شده وابستگیهای از قبل هست ولی درد سر زیاد داره
بهتره از قابلیت one click install استفاده کنید
برای جستجوی برنامهها فقط این دو سایت زیر
farzadsw
02-08-2008, 22:13
خیلی ممنون جناب m a j r i x
فقط one click install این مشکلو داره که حتما باید پای همون سیستم باشی؛و از جای دیگه نمیتونی برنامه رو دانلود و بعد نصب کنی(مثلا بریزی رو فلش).آیا میشه به بسته هایی که با YAST ,ONE CLICK INSTALL دانلود و نصب شدن دسترسی داشت و مثلا روی فلش کپی کرد تا روی سیستم دیگری نصب بشن؟
m a j r i x
03-08-2008, 19:51
خیلی ممنون جناب m a j r i x
فقط one click install این مشکلو داره که حتما باید پای همون سیستم باشی؛و از جای دیگه نمیتونی برنامه رو دانلود و بعد نصب کنی(مثلا بریزی رو فلش).آیا میشه به بسته هایی که با YAST ,ONE CLICK INSTALL دانلود و نصب شدن دسترسی داشت و مثلا روی فلش کپی کرد تا روی سیستم دیگری نصب بشن؟
میتونی از قبل دانلود کنی بعدش روی سیستم نصب کنید لینک زیر نگاه کن
اگر مشکل اینترنت ندارید بهتره که از one click install استفاده کنی
farzadsw
03-08-2008, 21:03
منظور من اینه که الان حدود 1.5 گیگ برنامه روی همین سیستم از طریق yast از اینترنت نصب کردم ، یه لپ تاپ هم دارم که روش سوزه 11 نصبه.حالا اگه بخوام این برنامه ها روی لپتاپ هم نصب بشه دوباره باید بزارم همین 1.5 گیگ رو دانلود کنه:19: یا یه جوری میشه به rpm های اون 1.5 گیگ برنامه که با yast نصب شده دسترسی داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
m a j r i x
05-08-2008, 21:27
منظور من اینه که الان حدود 1.5 گیگ برنامه روی همین سیستم از طریق yast از اینترنت نصب کردم ، یه لپ تاپ هم دارم که روش سوزه 11 نصبه.حالا اگه بخوام این برنامه ها روی لپتاپ هم نصب بشه دوباره باید بزارم همین 1.5 گیگ رو دانلود کنه:19: یا یه جوری میشه به rpm های اون 1.5 گیگ برنامه که با yast نصب شده دسترسی داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی 1.5g برنامه روی DVD یا فلش بریزید تا بتونید بعنوان یکی از مخازن به سیستم معرفی کنید
پست قبلی رو بخصوص لینکش رو نگاه کن
m a j r i x
05-08-2008, 21:29
OpenSUSE Weekly News/33
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Welcome to issue #33 of openSUSE Weekly News!
In this week:
KDE 4.1 Released With openSUSE Packages and Live CD
Help Create the Artwork for openSUSE 11.1
Reminder: openSUSE Day at LinuxWorld Expo
این جوری که من متوجه شدم yast در opensuse برخلاف سیستم apt در توزیع های دبیانی , فایل های rpm را بعد از دانلود و نصب بروی سیستم , نگه نمی دارد و آنها را پاک می کند ! ولی راهی برای این مشکل وجود داره :
هر کدام از فایل های با پسوند repo را در مسیر زیر ویرایش کنید و مقدار متغیر keeppackages را به 1 تغییر دهید !
از این به بعد میتونید به فایل های rpm دانلود شده از طریق yast یا Zypper در مسیر زیر دسترسی داشته باشید :
اگر روش بالا جواب نداد دستور زیر رو اجرا کنید :
c30tehran
06-08-2008, 12:46
در موقع نصب این امکان دارد که در موقع نصب بسته های نرم افزاری بر دکمه detail کلیک کرده تا برنامه را مشخص تر و بهتر انتخاب و نصب کرد ولی بعد از نصب در هیچ کدام از دسکتاپ ها این امکان وجود ندارد چرا و چطور می شود تا برنامه ها را بهتر پیدا و نصب کنیم مثلا در موقع نصب این امکان دارد که به راحتی KDE 3.5 , KDE 4 را جدا از هم تشخیص داد ولی بعد از نصب زوزه خیلی وقت این کار وقت گیر تر می شود چرا و آیا راه حلی دارد یا نه؟
من بعد از نصب زوزه انتظار داشتم که پارتیشن های سیستم mount بشود ولی نمی دانم اشتباه من کجا بود
در موقع نصب امکان دارد که تنظیماتی داشته باشد که از قلم انداخته باشم و در کجا . برای اینکه پارتیشن ها را باهم MOUNT کنم باید چه کار کنم در ابزار YAST , CONTROL CENTER , SETTING من چیزی پیدا نکردم
آیا راه حل با رابط گرافیکی دارد یا نه ؟
جالب اینکه با روت هم که لوگ این می شم پارتیشن های دیگه لینوکسی رو هم نمایش نمی دهد؟؟؟
farzadsw
06-08-2008, 17:35
خیلی ممنون Hosein-mec منظورم دقیقا همین بود.
من بعد از نصب زوزه انتظار داشتم که پارتیشن های سیستم mount بشود ولی نمی دانم اشتباه من کجا بود
در موقع نصب امکان دارد که تنظیماتی داشته باشد که از قلم انداخته باشم و در کجا . برای اینکه پارتیشن ها را باهم MOUNT کنم باید چه کار کنم در ابزار YAST , CONTROL CENTER , SETTING من چیزی پیدا نکردم
آیا راه حل با رابط گرافیکی دارد یا نه ؟
برای mount کردن باید بری تو قسمت partition manager (تو yast).کاملا گرافیکیه؛مثل همونی که موقع نصب هست.اگه مشکلت حل نشد به آدرس زیر برو:
به نظر من کار خوبی نیست که لینک جایی دیگه داده شه ولی در مورد خودم آدرس زیر کمک کرد(پارتیشن ویندوز رو خالی نشون میداد!)
m a j r i x
06-08-2008, 22:03
در موقع نصب این امکان دارد که در موقع نصب بسته های نرم افزاری بر دکمه detail کلیک کرده تا برنامه را مشخص تر و بهتر انتخاب و نصب کرد ولی بعد از نصب در هیچ کدام از دسکتاپ ها این امکان وجود ندارد چرا و چطور می شود تا برنامه ها را بهتر پیدا و نصب کنیم مثلا در موقع نصب این امکان دارد که به راحتی KDE 3.5 , KDE 4 را جدا از هم تشخیص داد ولی بعد از نصب زوزه خیلی وقت این کار وقت گیر تر می شود چرا و آیا راه حلی دارد یا نه؟
سوال اول جواب میدم چون سوال دوم رو farzadsw عزیز جواب داده
کافیه از منوی filter گزینه patterns رو انتخاب کنی
doostan emrooz sobh computer ro roshan kardam va ba errore zir rooberoo shodam , man az mize kare gnome estefade mikonam , az modir anjoman ham ozr khahi mikonam ke english minevisam , akhe dar halat fase mode bala oomadam va farsi safhe kelid gheire faal hast , opensuse bala nemiad va errore zir ro mide :
Failed to contact configuration server; some possible causes are that you need to enable TCP/IP networking for ORBit, or you have stale NFS locks due to a system crash. See [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for information. (Details - 1: IOR file '/tmp/gconfd-amir/lock/ior' not opened successfully, no gconfd located: No such file or directory 2: IOR file '/tmp/gconfd-amir/lock/ior' not opened successfully, no gconfd located: No such file or directory)
khahesh mikonam sariitar komakam konid , akhe be systemam niyaz daram , mamnoon
با نام کاربری خود وارد محیط ترمینال شوید و دستور زیر را اجرا کنید :
مجددا سیستم را ریست کنید !
c30tehran
10-08-2008, 10:46
فایل fstab را در سوزه 11 به شکل زیر می باشد:
dev/disk/by-id/scsi-SATA_Maxtor_6Y080L0_Y2J0SDFE-part11 swap swap defaults 0 0
/dev/disk/by-id/scsi-SATA_Maxtor_6Y080L0_Y2J0SDFE-part6 / ext3 defaults 1 1
/dev/disk/by-id/scsi-SATA_Maxtor_6Y080L0_Y2J0SDFE-part5 /home ext3 defaults 1 2
proc /proc proc defaults 0 0
sysfs /sys sysfs noauto 0 0
debugfs /sys/kernel/debug debugfs noauto 0 0
usbfs /proc/bus/usb usbfs noauto 0 0
devpts /dev/pts devpts mode=0620,gid=5 0 0
را در انتهای آن متن زیر را اضافه کردم به شکل زیر :
/dev/fd0 /mnt/floppy vfat,msdos noauto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda1 /mnt/hda1 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda5 /mnt/hda5 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda6 /mnt/hda6 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda7 /mnt/hda7 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda8 /mnt/hda8 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda9 /mnt/hda9 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda10 /mnt/hda10 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hda11 swap swap swap 0 0
/dev/hdb5 /mnt/hdb5 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb6 /mnt/hdb6 vfat auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb7 /mnt/hdb7 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb8 /mnt/hdb8 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb9 /mnt/hdb9 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb10 /mnt/hdb10 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb11 /mnt/hdb11 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdb12 /mnt/hdb12 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/sda5 /mnt/sda5 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/sda6 /mnt/sda6 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/sda7 /mnt/sda7 ntfs auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/sda8 /mnt/sda8 ext2 auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/sdb1 /mnt/sdb1_removable vfat auto,users,suid,dev,exec 0 0
/dev/hdd /mnt/hdd_cdrom iso9660 noauto,users,exec 0 0
/dev/hdc /mnt/hdc_cdrom iso9660 noauto,users,exec 0 0
ولی بعد از بوت هیچ تغییری نکرد و هیچ پارتیشنی mount نشد و حتی پارتیشن ها نمایش داده نشدند
-----------------
با تشکر سوال قبلي در مورد
install package
ژر از اشتباه بود با عرض معذرت:46:
دستورات زیر رو اجرا کن و خروجی رو بزار:
su
fdisk -l
c30tehran
12-08-2008, 14:21
در برنامه
yast
در گزینه های
boot loader installation
در قسمت
boot loader location
چند گزینه دارند که شبیه هم هستند
1- boot from boot partition
2-boot from extended partition
3-boot from master boot recorder
4-boot from root partition
custom boot partition
می خواستم این گزینه ها چه کاربردی دارند برای چند لینوکسی کدام مناسب ترند
--------------------
براي نصب لينوكس دوم بايد درايو ي كه فلگ بوت را مشخص كنيم كدام بهتر است؟
samaneh87
12-08-2008, 15:23
سلام
بلاخره پارسيكس با نصب درايور مودم, مودممو شناخت و وصل به اينترنت شد فقط يه مشكلي هست اونم اينكه گهگاهي كه به اينترنت وصل ميشم بلا فاصله دي سي ميشه دوباره وصل ميشم و همين طور پشت سر هم مرتبا بعد از چند ثانيه دي سي ميشه و وقتي ري استارت ميكنم و با ويندوز بالا ميام خيلي راحت وصل ميشه و دي سي هم نميشه لطفا اگه ميدونيد مشكل كجاست كمكم كنيد .
خيلي ممنون
سلام
بلاخره پارسيكس با نصب درايور مودم, مودممو شناخت و وصل به اينترنت شد فقط يه مشكلي هست اونم اينكه گهگاهي كه به اينترنت وصل ميشم بلا فاصله دي سي ميشه دوباره وصل ميشم و همين طور پشت سر هم مرتبا بعد از چند ثانيه دي سي ميشه و وقتي ري استارت ميكنم و با ويندوز بالا ميام خيلي راحت وصل ميشه و دي سي هم نميشه لطفا اگه ميدونيد مشكل كجاست كمكم كنيد .
خيلي ممنون
دوست عزیز به محلی که پست می دید لطفا توجه کنید!
اینجا نه تاپیک سوالات مودم هست! نه تاپیک پارسیکس!
سوالات مودم:
توزیع پارسیکس:
سلام دوستان من از suse 11 و دسکتاب kde 4 استفاده می کنم اما stardict رو نمی تونم اجراش کنم وقتی از طریق ترمینال اجراش کردم این ارور رو بهم داد : Segmentation fault
می گید چی کار کنم مشکل از چیه در ضمن تو دسکتاب گنوم هم پنجره bug report ظاهر می شه !!!!
ممنون از راهنماییتون
در ضمن از qstardict هم نمی خوام استفاده کنم چون یه جورایی افتضاحه اما این رو هم بگم قبل از سوزه 11 این مشکل رو نداشتم یعنی زمانی که از فدورا ۹ استفاده می کردم !!!
samaneh87
12-08-2008, 21:18
دوست عزیز به محلی که پست می دید لطفا توجه کنید!
اینجا نه تاپیک سوالات مودم هست! نه تاپیک پارسیکس!
سوالات مودم:
توزیع پارسیکس:
سلام دوست عزيز
ببخشيد من نا خداگاه اشتباه كليك كرده بودم و وارد اين تاپيك شده بودم شرمنده!!!!!!!!
R_M_1002
12-08-2008, 22:38
من تا بحال با لینوکس زیاد کار نکرده ام
ولی با نسخه زنده آن بنام kno کار کرده ام.
جدیدا" نسخه dvd آنرا suse 10.3 رو گرفتم .gif
1) این نسخه میتواند بهمراه xp - vista در سیستم باشد ؟
2) حداقل سخت افزار برای این نسخه چیست ؟ (بخصوص چفدر هارد میخواهد ؟)
3) نظرتون راجه به این نسخه چیست ؟ برای چه کاری مناسب است ؟
m a j r i x
13-08-2008, 07:16
در برنامه
yast
در گزینه های
boot loader installation
در قسمت
boot loader location
چند گزینه دارند که شبیه هم هستند
1- boot from boot partition
2-boot from extended partition
3-boot from master boot recorder
4-boot from root partition
custom boot partition
می خواستم این گزینه ها چه کاربردی دارند برای چند لینوکسی کدام مناسب ترند
--------------------
براي نصب لينوكس دوم بايد درايو ي كه فلگ بوت را مشخص كنيم كدام بهتر است؟
گزینه سوم رو انتخاب کنید
بوت شدن از MBR
m a j r i x
13-08-2008, 07:18
سلام دوستان من از suse 11 و دسکتاب kde 4 استفاده می کنم اما stardict رو نمی تونم اجراش کنم وقتی از طریق ترمینال اجراش کردم این ارور رو بهم داد : Segmentation fault
می گید چی کار کنم مشکل از چیه در ضمن تو دسکتاب گنوم هم پنجره bug report ظاهر می شه !!!!
ممنون از راهنماییتون
در ضمن از qstardict هم نمی خوام استفاده کنم چون یه جورایی افتضاحه اما این رو هم بگم قبل از سوزه 11 این مشکل رو نداشتم یعنی زمانی که از فدورا ۹ استفاده می کردم !!!
صورت مسئله رو نمیخوام پاک کنم
همین مشکلات هست که باید از Mdic استفاده کنید
farzadsw
14-08-2008, 16:13
من تا بحال با لینوکس زیاد کار نکرده ام
ولی با نسخه زنده آن بنام kno کار کرده ام.
جدیدا" نسخه dvd آنرا suse 10.3 رو گرفتم .gif
1) این نسخه میتواند بهمراه xp - vista در سیستم باشد ؟
2) حداقل سخت افزار برای این نسخه چیست ؟ (بخصوص چفدر هارد میخواهد ؟)
3) نظرتون راجه به این نسخه چیست ؟ برای چه کاری مناسب است ؟
اگه اول ویندوز رو نصب کرده باشی بعد لینوکس رو نصب کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.هنگام بوت یه بوت سلکتور با محیط گرافیکی میاد(بر خلاف بوت سلکتور ویندوز!) بعد انتخاب میکنی.همین.
کلا لینوکس روی کامپیترهای پنتیوم 3 به بالا راحت اجرا میشه.یعنی روی هر کامپیوتری که xp نصب بشه اینم نصب میشه.ولی برای استفاده از محیط kde یا gnome حداقل 256 مگ رم لازمه تا روون اجرا شه.
در مورد هارد:
برای نصب سوزه حداقل 500 مگ(بدون kde , gnome) و به طور استاندارد 2 گیگ (kde + gnome) فضا لازمه. توی خود dvd به تعداد n تا نرمافزار مختلف و بازی داره که به طور استاندارد حدود 40% شون نصب میشه.پس اگه بخوای همشونو نصب کبی 5-6 گیگ پر میشه.به نظر من 10 الی 20 گیگ کافیه.
ولی حتما باید یه پارتیشن ex3 برای لینوکس از قبل درست کنی(به حجم همون 10-20 گیگ) تا بعدا راحتتر نصب کنی.
با توجه به اینکه 10.3 برای 1 سال پیشه توصیه میکنم سوزه 11 رو بگیری که همه ی نرم افزاراش ورژن جدید هستن.
کلا لینوکس برای هر کاری مناسبه ولی با ویندوز فرق میکنه(مثلا زبان برنامه نویسی آبکی vb رو ساپورت نمیکنه!)
شما بگو چه استفاده هایی از کامپیوتر میکنی تا من بیشتر راهنمایی کنم.
koorosh203
16-08-2008, 10:09
باسلام
من سوزه 11 نصب کردم
و چون می خواستم از قابلیتهای 3d استفاده کنم، درایور کارت رو از Ati دانلود کردم و نصب کردم
ولی وقتی ری استارت کردم صفحه کلاً سفید شد و فقط پیکان ماوس کار می کرد.
مشخصات کارت: Ati Hd 3850
لطفاً راهنمایی کنید.
farzadsw
16-08-2008, 15:00
باسلام
من سوزه 11 نصب کردم
و چون می خواستم از قابلیتهای 3d استفاده کنم، درایور کارت رو از Ati دانلود کردم و نصب کردم
ولی وقتی ری استارت کردم صفحه کلاً سفید شد و فقط پیکان ماوس کار می کرد.
مشخصات کارت: Ati Hd 3850
لطفاً راهنمایی کنید.
مطمعنی کارت گرافیک کامل نصب شده( مثلا ببین بازی یا اسکرین سیور ۳ بعدی رو اجرا میکنه؟)
اگه فعلا صفحه سفید هست و نتونستی کامپیز رو غیر فعال کنی ctrl+alt+f1 رو بزن تا بری تو bash (همون محیط متنی) بعد کد زیر رو بزن تا کامپیز غیر فعال شه
حالا ببین بازی سه بعدی رو اجرا میکنه؟
اگه اجرا میکنه بگو تا راهنماییت کنم(اشکال از کانفیگ هست)
c30tehran
19-08-2008, 10:12
من نمی دونم چرا من با سوزه مشکل پیدا کردم و موقع ورود این متن ظاهر میشه
there was an error setting up inter-process communication for kde,
the message returned by the system was:
could not read network connection list.
home/suse/.dcopserver-linux-wrgq-o/
please check that the "d cop server"
program is runnig!
--------------------------ok-------------------------------
the following installation problem was dteted while tying to start kde' no write access to
home/suse/.lce authrity/
kde is unable to start
------------------
could notstart ksmserver.
check nour installation
-------------------okey---------------------
و تنها با محیط متنی وارد root می تونم بشم
-----------------
البته سعی کردم که با دی وی دی ریپیر کنم با این حال هیچ تغییری نکرد
m a j r i x
21-08-2008, 06:24
من نمی دونم چرا من با سوزه مشکل پیدا کردم و موقع ورود این متن ظاهر میشه
there was an error setting up inter-process communication for kde,
the message returned by the system was:
could not read network connection list.
home/suse/.dcopserver-linux-wrgq-o/
please check that the "d cop server"
program is runnig!
--------------------------ok-------------------------------
the following installation problem was dteted while tying to start kde' no write access to
home/suse/.lce authrity/
kde is unable to start
------------------
could notstart ksmserver.
check nour installation
-------------------okey---------------------
و تنها با محیط متنی وارد root می تونم بشم
-----------------
البته سعی کردم که با دی وی دی ریپیر کنم با این حال هیچ تغییری نکرد
مشکل نصب نشدن کامل KDE هست
یکبار دیگه نصب کنید
m a j r i x
23-08-2008, 18:15
opensuse-weekly-news-issue-35
In this week’s issue:
openSUSE 11.1 Alpha2 is available
---- Week III is almost here
openSUSE to add SELinux Basic Enablement in 11.1
Masim Sugianto: Linux Distribution Popularity Across the Globe
OpenSUSE Weekly News 35
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m a j r i x
28-08-2008, 21:21
opensuse-weekly-news-issue-36
---- Week III
openSUSE Election Committee Founded
openSUSE at Utah Open Source Conference
T&T: Accelerate your build speed with Icecream
linux.com: A video tour of openSUSE 11 with KDE 4 desktop
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OpenSUSE_Weekly_News%2F36)OpenSUSE Weekly News 36
sayyedahmad
29-08-2008, 11:48
سلام به دوستان لینوکسی d:من یه مودم GlobespanVirata USB ADSL LAN Modem (corecess 31رو12ug دارمطبق آموزش این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو نصب کردم اما چون سوزه pppoeconf نداره نمیدونم چطور کانکت بشم !اگه میشه راهنمایی کنید (من از سوزه 11 استفاده میکنم برا همین اینجا پرسیدم امیدوارم که اشتباهی پست نداده باشم)ممنون
c30tehran
30-08-2008, 16:35
می دونید چطور برای yast و برنامه های مشابه به کاربر معمولی بدون اجازه روت آنرا اجرا کرد؟؟؟
با اینکه یوزر رو تو گروه روت قرار دادم تاثیری نداشت؟!
سلام به دوستان لینوکسی d:من یه مودم GlobespanVirata USB ADSL LAN Modem (corecess 31رو12ug دارمطبق آموزش این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو نصب کردم اما چون سوزه pppoeconf نداره نمیدونم چطور کانکت بشم !اگه میشه راهنمایی کنید (من از سوزه 11 استفاده میکنم برا همین اینجا پرسیدم امیدوارم که اشتباهی پست نداده باشم)ممنون
sayyedahmad
30-08-2008, 22:23
خیلی ممنون از لطفتون .
من اون چهارتا برنامه رو گرفتم و نصب کردم اما وقتی اولین دستور رو تو ترمینال زدم ارور داد
میشه لطف کنین و راهنمایی کنین ؟
ممنون
یه p کم گذاشتی :)
درستش smpppd هست
دقت کن ;)
sayyedahmad
31-08-2008, 14:39
سلام
یه مشکل دیگه
تو اون آموزش وقتی میخواد یه ارتباط DSLبسازه نشون میده که مودمش برای سیستم تعریف شده و ipگرفته
من تونستم تو Ubuntu به اینترنت وصل بشم اما تو سوزه بعد از زدن دستور
sudo eciadsl-start
چراغ مودم روشن میشه اما ipنمیگیره
عکس توی آموزش
عکس رو سیستم من
sudo eciadsl-start
این مشکل واسه قبل از تنظیمات pppoe هست
شما گفتی مودم رو نصب کردی
با استفاده از راهنما یه بار دیگه چک کن ببین کجا اشتباه کردی
sayyedahmad
31-08-2008, 19:25
این مشکل واسه قبل از تنظیمات pppoe هست
شما گفتی مودم رو نصب کردی
با استفاده از راهنما یه بار دیگه چک کن ببین کجا اشتباه کردی
این قسمت نصب کردنش با ابونتو مشترکه
اما اونجا ابزار pppoeconf داره که تو سوزه نیست
-------------------------------------------------------
من متوجه گفته شما نشدم
کرده هام با آموزش نصب تو ابونتو یکیه و
آموزشی که شما معرفی کردید چیزی راجع به این نگفته
---------------------------------------------------
از شما به خاطر اینهمه زحمتی که میکشید تشکر میکنم
این گل هم تقدیم به شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زوزه مثله مندریوا ایران رو تو کشورا نداره؟
برای اپدیتش هم یه چیزی اومده نوشته refreshing update list ولی هر چی میزنم نمیتونه لیست رو بگیره برا اپدیت ما که دیگه رسما لینوکسی شدیم و از شر ویندوز راحت شدم :)
راستی rootnt میتونم بپرسم شما خودت چه توزیعی استفاده میکنی همین جوری پرسیدم نخواستی نگو ;)
این قسمت نصب کردنش با ابونتو مشترکه
اما اونجا ابزار pppoeconf داره که تو سوزه نیست
-------------------------------------------------------
من متوجه گفته شما نشدم
کرده هام با آموزش نصب تو ابونتو یکیه و
آموزشی که شما معرفی کردید چیزی راجع به این نگفته
---------------------------------------------------
از شما به خاطر اینهمه زحمتی که میکشید تشکر میکنم
این گل هم تقدیم به شما
خیلی ممنون بابت گل ، خودت گلی
ببیت تا یه قسمتیش شبیه همه ولی چون توی suse ه pppoeconf نیست بجای این از خود yast استفاده می کنی
در اینجا هم مشکل از تنظیمات pppoe و yast نیست
مشکل در نصب درایور و کارهای قبل از اونه
و من بخاطر این گفتم که شما گفتی درایور رو نصب کردم فقط مونده ساختن کانکشن pppoe
راستی rootnt میتونم بپرسم شما خودت چه توزیعی استفاده میکنی همین جوری پرسیدم نخواستی نگو
من جنتو کار می کنم
من wine رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نصب نشده از ترمینال هم امتحان کردم؟
بعضی وقتها هم خود به خود دیسکانکت میشم از وقتی زوزه نصب کردم اینجوری شده؟
m a j r i x
07-09-2008, 21:17
In this week
---- Week III Judging
Novell OpenPR Blog: Zonker Blogs
Board election
Hackweek review
Jigish Gohil: Spin openSUSE Live CD or USB stick image “easily”
Stephan Binner: New KDE Four Live-CDs
OpenSUSE Weekly News/37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ahmad-Ra
07-09-2008, 21:39
من wine رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نصب نشده از ترمینال هم امتحان کردم؟
در قسمت Menu navigation سیستم عاملت به غیز از گزینه های موجود یعنی Mutimedia و.... گزینه ای به نام Wine هم اضافه شده. در این بخش شما میتونی تنظیمان wine رو انجام بدی.
برای اینکه هم برنامه ویندوز رو اجرا کنی باید اول بری درایو ویندوزت و روی فایل اجرائی exe رایت کلیک کن و در قسمت open with گزینه wine emulator رو انتخاب کن تا اگر wine قابلیتش رو داشته باشه برنامه رو اجرا کنه!
farzadsw
08-09-2008, 06:03
در قسمت Menu navigation سیستم عاملت به غیز از گزینه های موجود یعنی Mutimedia و.... گزینه ای به نام Wine هم اضافه شده. در این بخش شما میتونی تنظیمان wine رو انجام بدی.
برای اینکه هم برنامه ویندوز رو اجرا کنی باید اول بری درایو ویندوزت و روی فایل اجرائی exe رایت کلیک کن و در قسمت open with گزینه wine emulator رو انتخاب کن تا اگر wine قابلیتش رو داشته باشه برنامه رو اجرا کنه!
ولی مساله اینجاس که توی سوزه ۱۱ (برخلاف10.3) نه تنها منوی wine رو ایجاد نمیکنه بلکه حتی اگر سرچ هم کنی چنین برنامه ای رو پیدا نمیکنه! و فقط از ترمینال اجرامیشه.
sayyedahmad
11-09-2008, 16:03
سلام
خوب با هم رویه نصب رو دنبال میکنیم
خوب میبینید که چراغ نصب شد و TAP0 رو هم ساخت
بعد از اینو نمیدونم
ممنون
همش درسته
ولی چرا اون قضیه درست نمی شه نمی دونم
شاید بخاطر این باشه که بلوکش tap0 هستش
بهر حال دوستان suse کار بهتره بگن
برنامه rp-pppoe هم خوبه
یه رابط گرافیکی آسون داره
tkpppoe
متنیشم pppoe-setupه که اونم خوبه
sayyedahmad
12-09-2008, 16:03
همش درسته
ولی چرا اون قضیه درست نمی شه نمی دونم
شاید بخاطر این باشه که بلوکش tap0 هستش
بهر حال دوستان suse کار بهتره بگن
برنامه rp-pppoe هم خوبه
یه رابط گرافیکی آسون داره
tkpppoe
متنیشم pppoe-setupه که اونم خوبه
خیلی ممنون که این مدت کمک کردین
اگه میشه یه راهنمایی کنید من ادامه بدم :40::11:
sayyedahmad
12-09-2008, 17:22
سلام
عزیزم یه چیز پیدا کردم اما حالی نشدم شما یه نگاه بنداز ببین چیزی میگیری به ما هم بگید
سلام
یه مشکل دیگه
تو اون آموزش وقتی میخواد یه ارتباط DSLبسازه نشون میده که مودمش برای سیستم تعریف شده و ipگرفته
من تونستم تو Ubuntu به اینترنت وصل بشم اما تو سوزه بعد از زدن دستور
sudo eciadsl-start
عکس توی آموزش
عکس رو سیستم من
خوب یخورده ور برو
اون دکمه change device رو بزن ببینم چی توش داره
و همینطور دکمه configure network card
عکسشونو بزار
sayyedahmad
12-09-2008, 18:27
سلام
چشم الان میرم دنبالش
اما وقتی سرچ کردم دو تا پوشه به نام tap0 پیدا کردم و یه دستور
linux-rmjy:~ # eciadsl-pppoeci --h
usage:
eciadsl-pppoeci [<switch>..] [-vpi num -vci num -vendor hex -product hex]
switches:
-alt <num> force the use of an alternate method to set USB interface
-dto <num> set the DATA_TIMEOUT value (default is 300)
-mode <name> PPP encapsulation method (see below)
-v or --verbosity define the verbosity level [0-2] (enables logging)
-f or --logfile define the log filename to use (default /tmp/eciadsl-pppoeci.log)
-h or --help display this message then exit
-V or --version display the version number then exit
--modes display a list of the supported modes (to use with -mode)
vpi value must be between 0 and 4095
vci value must be between 0 and 65535
If ALL parameters but switches are omitted, the ones from /etc/eciadsl/eciadsl.conf
are assumed.
The vpi and vci are numerical values. They define the vpi.vci used
by provider. For instance: 8.35 for France, 0.38 for UK.
The vendor and product are hexadecimal values (4-digit with a leading 0x)
They define the vendor ID and product ID. For instance: -vendor 0x0915
-product 0x8000 for an ECI Telecom USB ADSL Wan Modem.
The encapsulation mode may differ depending on the country/provider/modem.
If you experience LCP requests timeout or IOCTL errors at connect time, try
another one (e.g.: LLC_RFC2364 for Switzerland).
Possible values:
VCM_RFC2364 (default)
LLC_RFC2364
LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS
VCM_RFC_1483_BRIDGED_ETH
LLC_RFC1483_ROUTED_IP
VCM_RFC1483_ROUTED_IP
sayyedahmad
12-09-2008, 18:56
اینم لیست مشخصات سخت افزار
فقط تو لینوکس باز کنید تو ویندوز دری بریه
سلام دوستان
من یه مشکلی با احرای دیکشنری ها qstardict و stardict دارم بیشتر وقتها که می خوام این دو نرم افزار رو اجرا کنم اجرا نمی شن برا همین از طریق کنسول اجراشون کردم که ارور زیر رو داد :
Segmentation fault
این ارور مال چیه و چجوری می شه رفعش کرد خلاصه کلافم کرده
من از suse 11 استفاده می کنم
ممنون
m a j r i x
20-09-2008, 17:04
سلام دوستان
من یه مشکلی با احرای دیکشنری ها qstardict و stardict دارم بیشتر وقتها که می خوام این دو نرم افزار رو اجرا کنم اجرا نمی شن برا همین از طریق کنسول اجراشون کردم که ارور زیر رو داد :
Segmentation fault
این ارور مال چیه و چجوری می شه رفعش کرد خلاصه کلافم کرده
من از suse 11 استفاده می کنم
ممنون
سلام
این مشکل رو من توی 10.3 داشتم بخاطر همین رفتم سراغ Mdic دیگه هم موندگار شدیم
ولی توی 11.0 مشکلی با qstar ندارم
شاید وابستگیهای qstar مشکل داره
بهتره یکبار پاک کنی بعدش از رو لینک زیر نصب کنی
m a j r i x
22-09-2008, 17:27
openSUSE Weekly News, Issue 39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week’s issue:
Board election
OpenOffice_org 3.0rc1 available
Call for SUSE Linux Enterprise and openSUSE Beta Testers
Duncan Mac-Vicar: Extremely easy driver installation
Distribution status
OpenSUSE_Weekly_News 39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m a j r i x
30-09-2008, 15:01
Welcome to issue #40 of openSUSE Weekly News
openSUSE 11.1 Beta 1 Now Available
Serious e1000e Driver Issue in SLE 11 Beta 1 and openSUSE 11.1 Beta 1
openSUSE Build Service Did It!
Board Election Phase 1 Started
openSUSE Homepage Redesigned
hassan_sia
01-10-2008, 12:19
با درود خدمت اساتید لینوکس لینوکس suse 11 رو نصب کردم و مودمم level 1 fbr 1161a هست ( یک پورت lan و یک پورت usb داره ) کارت شبکه realtek rtl 8139 هست . و از شاتل سرویس 64 نامحدود گرفتم . می خواستم بدونم چطوری باید اینترنت رو در suse 11 راه اندازی کنم ؟؟ ( پشتیبانی شاتل بلد نبود ! ) با تشکر از دوستان.
m a j r i x
01-10-2008, 20:46
با درود خدمت اساتید لینوکس لینوکس suse 11 رو نصب کردم و مودمم level 1 fbr 1161a هست ( یک پورت lan و یک پورت usb داره ) کارت شبکه realtek rtl 8139 هست . و از شاتل سرویس 64 نامحدود گرفتم . می خواستم بدونم چطوری باید اینترنت رو در suse 11 راه اندازی کنم ؟؟ ( پشتیبانی شاتل بلد نبود ! ) با تشکر از دوستان.
hassan_sia
03-10-2008, 16:14
زمانی که سیستم میاد بالا (در opensuse 11) این ارور رو میده : repo-non-oss: Valid metadata not found at specified URL(s)محیط gnome رو نصب کردم.اینم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخصات سیستم من اینه: cpu 2.4 celeron intel --- ram 512 ddr1 --- mainbord: gigabyte ga- 8ipe1000 --- hard: maxtor sata 160 gig ---- ببخشید معنیش چیه ؟؟
m a j r i x
03-10-2008, 21:51
سلام
برو به مسیر زیر
YaST - software - software reposittories
حالا طبق متن خطا اون مخزن non-oss غیر فعال کن
بعدش یکبار سیستم رو ریبوت کن
m a j r i x
06-10-2008, 19:29
OpenSUSE Weekly News/41
In this week:
Advance notice of discontinuation of openSUSE 10.2
openSUSE-Education 1.0 for 11.0 is Ready
openSUSE 11.1 Beta 2 Now Available
Board Election - Phase 1: Nomination of second voters
openSUSE News: Status of the e1000e Issue
Joe Brockmeier: Amazon, open the Kindle before Apple eats your lunch! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من از opensuse 11 و دسکتاپ 4.0 kde استفاده می کنم دو تا مشکل دارم :
1. وقتی 2.4.14 openoffice رو اجرا می کنم task manager سیاه می شه و خلاصه ناجور می شه به عکس زیر نگاه کنید :
آپلود عکس با این اینترنت لعنتی نمی شه !!
2. در دسکتاب kde 3.0 و gnome وقتی زبان رو به فارسی تغییر می دادی اتوماتیک جعبه متن راست به چپ می شد اما الان اینجوری نیست چی کار کنم که اون جوری بشه ؟؟ (یعنی هروقت زبان رو به فارسی تغییر دادم جعبه متن هم راست به چپ بشه)
ممنون
m a j r i x
14-10-2008, 19:58
سلام
مشکل شماره یک شما احتمالا با آپدیت رفع میشه
میتونید با bugzilla ریپورت کنید
مشکل شماره دو
younes_ysf
15-10-2008, 13:18
سلام. معذرت ممکنه اینو کسی قبلا جواب داده باشه ولی پیدا کردنش میون این همه صفحه اونم با این اینترنت محشر خیلی سخته. سوالم اینه. من suse رو نصب کردم. بعدش کشکلی پیش اومد ویندوز رو نصب کردم. حالا چطوری میتونم دوباره suse رو راه بندازم. میدونم یه دستور داشت ولی یادم رفته
سلام
مشکل شماره یک شما احتمالا با آپدیت رفع میشه
میتونید با bugzilla ریپورت کنید
مشکل شماره دو
سلام
ممنون از جوابتون اما درمورد سوال دوم منظورم تو هر برنامه ای است (مثل kwrite و ... ) نه فقط openoffice درواقع برنامه هایی که برای دسکتاب گنوم (مثل gedit ) نوشته شده اند مشکل نیست اما تو برنامه هایی که با qt و برای kde4.0 نوشته شده اند این مشکل رو دارم مثل mdic و kwrite و ....
ممنون
سلام دوستان
من از opensuse 11 و دسکتاپ 4.0 kde استفاده می کنم دو تا مشکل دارم :
1. وقتی 2.4.14 openoffice رو اجرا می کنم task manager سیاه می شه و خلاصه ناجور می شه به عکس زیر نگاه کنید :
آپلود عکس با این اینترنت لعنتی نمی شه !!
2. در دسکتاب kde 3.0 و gnome وقتی زبان رو به فارسی تغییر می دادی اتوماتیک جعبه متن راست به چپ می شد اما الان اینجوری نیست چی کار کنم که اون جوری بشه ؟؟ (یعنی هروقت زبان رو به فارسی تغییر دادم جعبه متن هم راست به چپ بشه)
ممنون
خروجی این دستور رو بذارید :
۱- افکت های تصویری فعال هست ؟
system settings => desktop => desktop effects
اگر بتونی عکس بذاری خیلی بهتره. الان دقیقا نمیدونم مشکلت چیه ؟
۲- اگر از KDE 4.0.X استفاده می کنی , بهتره به KDE 4.1 آپدیت کنی. شاید مشکل حل بشه.
با سلام
من رضا دانشجوي كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر هستم, من تازه عضو شدم. راستش من 3 ماه پيش تصميم گرفتم با لينوكس كار كار كنم. Open Suse 11 رو نصب كردم و باهاش شروع به كار كردم. براي ياد گرفتنش كتاب فارسي پيدا نكردم , ولي يه كتاب انگليسي به نام SUSE.Linux.Toolbox.1000.plus.Commands پيدا كردم و از روي اون شروع به خوندن كردم (اگه كسي مي خواد بذارمش). ولي از وقتي ترم شروع شده و همچنين بروز چندتا مشكل باعث شد كه ديگه با لينوكس كار نكنم . از دوستاني كه اينجا هستن خواهش مي كنم اگه ميشه بهم كمك كنن.
* مشكل اولم برنامه نويسيه : آيا زبان برنامه نويسي مثل VB تو لينوكس هست و همين طور چه جوري ميتونم تو لينوكس C++ كار كنم.
* مشكل دوم ارتباط با اينترنته : مودمم D-link DFM-5621s HSFi . مثل اينكه مودم رو نميشناسه.
* مشكل آخرمم در مورد فايل هاي تصويريه. برنامه هاشم نصب كردم ولي فايل تصويري نميتونم نگاه كنم.
در ضمن من از محيط GNOME استفاده مي كنم. شايد قبلا جواب اين ها رو داده باشين ولي راستش يكم سخته تو 111 صفحه دنباله چيزي بگردي. با تشكر .
m a j r i x
20-10-2008, 22:03
سلام
۱- برای VB میتونید از gambas استفاده کنید
در مورد C++ میتونید از KDevelop استفاده کنید
Kmenu - applicatin -development - intgerated -kdevelop
۲- برای نصب مودم به تاپیک اختصاصی مودم برید
۳- برای مشکل مالتی مدیا به پست اول این تاپیک مراجعه کنید
m a j r i x
20-10-2008, 22:24
In this week’s issue
Power Outage of most openSUSE servers
Retiring from the openSUSE Board
Status openSUSE distribution
Pascal Bleser: Packman: removing openSUSE 10.0 and 10.1 packages
Bernhard Walle: Automatic reboot with kexec
مرسي از اينكه لطف كردي و جوابمو دادي.
شما سايتي رو سراغ داري كه بتونم كتاب هاي لاتين در مورد لينوكس و مخصوصا Suse رو بگيرم. من گشتم كتاب فارسي در مورد لينوكس Suse پيدا نكردم.:46:
younes_ysf
22-10-2008, 00:23
سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که من تازه زوزه رو نصب کردم ولی بعد از اولین بوت دیگه وارد محیط گرافیکی نمیشه . اون صفحه سبز که شبیه صفحه بوتت ویندوزه میاد و تا اخر میره اما یهو از حالت گرافیکی خارج میشه و میره تو حالت متنی. و پیغام خوش امد میده و میگه به لینوکس خوش امدید.خوش بگذره !!! من اینطوری بهم خوش نمیگذره!!!! start kde رو هم میزنم ولی یسری پیغام میده. ظاهرن xprop مشکل داره.چطوری میتونم وارد محیط گرافیکی بشم. لطفا جواب بدین
younes_ysf
22-10-2008, 20:19
با سلام
من رضا دانشجوي كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر هستم, من تازه عضو شدم. راستش من 3 ماه پيش تصميم گرفتم با لينوكس كار كار كنم. Open Suse 11 رو نصب كردم و باهاش شروع به كار كردم. براي ياد گرفتنش كتاب فارسي پيدا نكردم , ولي يه كتاب انگليسي به نام SUSE.Linux.Toolbox.1000.plus.Commands پيدا كردم و از روي اون شروع به خوندن كردم (اگه كسي مي خواد بذارمش). ولي از وقتي ترم شروع شده و همچنين بروز چندتا مشكل باعث شد كه ديگه با لينوكس كار نكنم . از دوستاني كه اينجا هستن خواهش مي كنم اگه ميشه بهم كمك كنن.
* مشكل اولم برنامه نويسيه : آيا زبان برنامه نويسي مثل VB تو لينوكس هست و همين طور چه جوري ميتونم تو لينوكس C++ كار كنم.
* مشكل دوم ارتباط با اينترنته : مودمم D-link DFM-5621s HSFi . مثل اينكه مودم رو نميشناسه.
* مشكل آخرمم در مورد فايل هاي تصويريه. برنامه هاشم نصب كردم ولي فايل تصويري نميتونم نگاه كنم.
در ضمن من از محيط GNOME استفاده مي كنم. شايد قبلا جواب اين ها رو داده باشين ولي راستش يكم سخته تو 111 صفحه دنباله چيزي بگردي. با تشكر .
سلام. اگه لطف کنی اون کتاب رو بزاری ممنون میشم
m a j r i x
22-10-2008, 23:49
مرسي از اينكه لطف كردي و جوابمو دادي.
شما سايتي رو سراغ داري كه بتونم كتاب هاي لاتين در مورد لينوكس و مخصوصا Suse رو بگيرم. من گشتم كتاب فارسي در مورد لينوكس Suse پيدا نكردم.:46:
کتاب که خیلی زیاده
کافیه این عبارات گوگل کنی
suse book
suse pdf
suse chm
suse manual
کتاب فارسی هم هست ولی قدیمییه برای 9.3 نوشته شده
بهتره که روی رفرنس لاتین کار کنید
باشه يونس جان حتما مي زارم.
يه سوال دارم : آيا ديكشنري هايي مثل Babylon (انگليسي به فارسي) يا Longman (انگليسي به انگليسي)تو لينوكس هست.
اين لينك دانلود كتابي كه گفتم:
Ahmad-Ra
23-10-2008, 22:41
باشه يونس جان حتما مي زارم.
يه سوال دارم : آيا ديكشنري هايي مثل Babylon (انگليسي به فارسي) يا Longman (انگليسي به انگليسي)تو لينوكس هست.
اره. دیکشنری هایی مثل xfardic و stardic.
که میتونی دیتابیسش رو به زبون های مختلف از اینترنت بگیری...
younes_ysf
24-10-2008, 00:44
سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که من تازه زوزه رو نصب کردم ولی بعد از اولین بوت دیگه وارد محیط گرافیکی نمیشه . اون صفحه سبز که شبیه صفحه بوتت ویندوزه میاد و تا اخر میره اما یهو از حالت گرافیکی خارج میشه و میره تو حالت متنی. و پیغام خوش امد میده و میگه به لینوکس خوش امدید.خوش بگذره !!! من اینطوری بهم خوش نمیگذره!!!! start kde رو هم میزنم ولی یسری پیغام میده. ظاهرن xprop مشکل داره.چطوری میتونم وارد محیط گرافیکی بشم. لطفا جواب بدین
کسی جوابی واسه ما نداشت؟؟:41:
کسی جوابی واسه ما نداشت؟؟:41:
دستور startx رو اجرا کن , ببین وارد میشه یا نه ! اگر نتونستی لوگین کنی , خروجی دستور رو اینجا بذار
younes_ysf
25-10-2008, 00:17
دستور startx رو اجرا کن , ببین وارد میشه یا نه ! اگر نتونستی لوگین کنی , خروجی دستور رو اینجا بذار
دست شما درد نکنه. حالا لینوکس بالا میاد ولی 2تا مشکل دیگه هست. 1- باید هردفعه همین دستور رو وارد کنم 2- دیگه نمیتونم از تو لینوکس سیستم رو خاموش کنم فقط گزینه end current session داره . راه حلش چیه؟
قبل از اجرای دستور startx دستور sax2 رو اجرا کن و کارت گرافیک و مانیتورت رو مجددا پیکربندی کن و بعد دستور startx رو اجرا کن. وقتی وارد سیستم شدی , به دایرکتوری خانگی برو
گزینه show hidden files رو فعال کن تا دایرکتوری های مخفی رو ببینی. اگه از kde 3.5 استفاده می کنی , فولدر kde رو پاک کن
و اگر از kde4 استفاده می کنی فولدر kde4 رو پاک کن
حالا سیستم رو یکبار ریست کن.
m a j r i x
26-10-2008, 23:02
Welcome to issue #43 of openSUSE Weekly News
In this week:
openSUSE Build Service Webclient Survey Started
Development Release: openSUSE 11.1 Beta 3 Now Available
We want YOU - for openSUSE Weekly Newsletter
People of openSUSE: Henne Vogelsang
m a j r i x
01-11-2008, 22:56
Welcome to issue #44 of openSUSE Weekly News!
In this week:
Less then 50 days to openSUSE 11.1
Results of the 1st openSUSE Board Election
Ben Kevan: fslint - Take control about your Filesystem
OpenOffice.org 3.0 final
counter.opensuse.org updated
koorosh203
06-11-2008, 14:30
با سلام
بعد از نصب درایور کارت گرافیکی، زمانی که دستور fgl_glxgears رو اجرا میکنم پیغام زیر داده میشه:
segmentation fault
همينطور در sax2 گزینه active 3D accelerate غیر فعاله و نمیتونم فعالش کنم
مشخصات:
سیتم : opensuse 11.0
vga: radeon HD 3850
لطفاً راهنمایی کنید
m a j r i x
07-11-2008, 11:42
سلام
اگر شما طبق لینک زیر درایور نصب کنید مشکلات کمتری برای نصب داره
در ضمن جواب دستور زیر در اینجا بذارید
cat /var/log/Xorg.0.log
thelastblack
11-11-2008, 09:16
سلام به همه من لینوکس زوزه خریدم 5 سی دیه ولی وقتی میخوام رو لپتاپم نصبش کنم با سی دیش بوت میکنم installation رو میزنم ولی بعد از یه کم که از لودینگ گذشت یه خطا میده میره تو یه صفحه متنی(نه گرافیکی مثل داس) و میگه نمیتونه cd-rom رو mount کنه. وقتی از تو همون صفحه میرم که cd-romام رو انتخاب کنم بازم همونو میگه. من قبلا همین سی دی رو رو pcام نصب کرده بودم ولی الان رو این نصب نمیشه. یکی کمکم میکنه؟ cdام خراب شده؟ راستی از cd1 یه image با پسوند iso گرفتم تو اونجایی که باید محل نصب فایلا رو برای شروع نصب بدم(تو صفحه متنی بعد از خطا یه سری گزینه هست اونم هست) محل image رودادم نصبش شروع شد ولی یه کم بعد خطا داد دیگه نرفت جلو تر ریست کرد. چه کار کنم؟ بهش شدیدا نیاز دارم.
سلام به همه من لینوکس زوزه خریدم 5 سی دیه ولی وقتی میخوام رو لپتاپم نصبش کنم با سی دیش بوت میکنم installation رو میزنم ولی بعد از یه کم که از لودینگ گذشت یه خطا میده میره تو یه صفحه متنی(نه گرافیکی مثل داس) و میگه نمیتونه cd-rom رو mount کنه. وقتی از تو همون صفحه میرم که cd-romام رو انتخاب کنم بازم همونو میگه. من قبلا همین سی دی رو رو pcام نصب کرده بودم ولی الان رو این نصب نمیشه. یکی کمکم میکنه؟ cdام خراب شده؟ راستی از cd1 یه image با پسوند iso گرفتم تو اونجایی که باید محل نصب فایلا رو برای شروع نصب بدم(تو صفحه متنی بعد از خطا یه سری گزینه هست اونم هست) محل image رودادم نصبش شروع شد ولی یه کم بعد خطا داد دیگه نرفت جلو تر ریست کرد. چه کار کنم؟ بهش شدیدا نیاز دارم.
با این تفاسیر که شما گفتید
فکر کنم سی دی تون مشکل داره
سی دی تو یه چکی بکن
در مورد اینکه ازش ایمیج گرفتی ممکنه به خاطر اینکه ایمیج اش ناقصه یعنی اونجایی هایی که سی دی مشکل داشته ایمیج؛ اون ها رو رد کرده باشه و ناقصه کپی کرده واسه همون ریست می شی
اگه می تونی یه سی دی دیگه گیر بیار نصب کن ببین درست می شه
m a j r i x
15-11-2008, 23:46
Welcome to issue #46 of openSUSE Weekly News!
In this week:
openSUSE 11.1 Beta 5 Released
Updated Build Service Roadmap
KDE's Compositing in openSUSE 11.1
SLES Now Easy for Users of RHEL and CentOS
opensuse 11.1:yast preview what is the next step?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OpenSUSE_Weekly_News%2F46)
با سلام
میخام درایو های ویندوز رو در سوزه 9.2مونت کنم
از ترمینال مونت می کنم و فولدری که توش مونت شده رو باز می کنم فایلها رو می بینم
اما نمی دونم چطور اجراشون کنم
چطور توی فولدر ویندوز بنویسم و پاک کنم و ....
اگر دوستان مرحمت کنند ممنونم
با سلام
ضمن اینکه هربار سیستم رو ریست می کنم گویا باید دوباره مونت کنم
درسته؟
سوال دیگری که داشتم من فارسی رو نصب کردم
حالا چطور بین زبانها شیفت کنم؟
با تشکر
m a j r i x
17-11-2008, 21:28
با سلام
ضمن اینکه هربار سیستم رو ریست می کنم گویا باید دوباره مونت کنم
درسته؟
سوال دیگری که داشتم من فارسی رو نصب کردم
حالا چطور بین زبانها شیفت کنم؟
با تشکر
سلام
اون زمان که من دوزیست بودم
یادمه که توی سوزه 9.2 مشکلی درباره مونت شدن درایورهای ویندوزی نبود
ولی شما میتونی درایورهای ویندوز رو ببینید
نمیتونید بنویسید و یا پاک کنید
برای اجرای اینکار از نسخه جدید سوزه 11.0 استفاده کنید
برای اینکه شما مجبور نباشید هر دفعه بصورت دستی مونت کنید
میتونید فایل etc/fstab/ رو ویرایش کنید تا هر دفعه سیستم بصورت خودکار مونت کنه
برای سوئیچ کردن بین زبانها کافیه روی پرچم مربوط ایران یا آمریکا پنل پائین کلیک کنید یا برای کیبورد کلید ترکیبی معرفی کنید تا انجام بشه
در ضمن اگر مشکلی در رابطه با تهیه سوزه 11.0 دارید pm بدید براتون پست میکنم
کلام آخر سرچ این تاپیک فراموش نشه
با سلام
بسته های ntfs-3g و ntfs-config رو نصب کنید. از طریق ترمینال و با کاربر root دستور ntfs-config رو اجرا کنید و در پنجره باز شده امکان write رو فعال کنید.
m a j r i x
17-11-2008, 23:33
بسته های ntfs-3g و ntfs-config رو نصب کنید. از طریق ترمینال و با کاربر root دستور ntfs-config رو اجرا کنید و در پنجره باز شده امکان write رو فعال کنید.
بسته rpm برای 9.2 ناپایداره
از طریق سورس نصب کنید
koorosh203
18-11-2008, 09:57
با سلام
ما از اینترنت شبکه در دانشگاه استفاده می کنیم که موقع وصل شدن به اینترنت اول باید authorization password and username رو وارد کنیم.
موقع رفتن به اینترنت با فایرفاکس مشکلی نیست. ولی امکان update کردن نیست.
موقع تست -proxy در yast2 این پیغام داده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 407 Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy filter is denied.
لطفاْ راهنمایی کنید.
ممنون
m a j r i x
22-11-2008, 20:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته rpm برای 9.2 ناپایداره
از طریق سورس نصب کنید
جناب میشه دقیق تر یکی بگه چطور این کار رو بکنم
من این بسته رو به این روش نصب می کنم
اول بسته رو با kpakage از حالت فشرده در میارم بعد توی ترمینال میزنم
./configure
make
make install
بعد که ntfs-config رو میزنم یه پیغام خطا میده
آقا یه ویزاردی چیز ی وجود نداره به راحتی این مسئله mount در لینوکس رو رفع کنه.
ممنون میشم دوستان کمک کنند بعد از این کار ها چیکا رکنم
با تشکر
m a j r i x
22-11-2008, 22:50
بعد که ntfs-config رو میزنم یه پیغام خطا میده
متن پیغام خطا و یا عکسش رو اینجا بذار
FATAL: Module fuse not found.
ntfs-3g-mount: fuse device is missing, try 'modprobe fuse' as root
شرمنده خیلی به دوستان زحمت می دهیم
m a j r i x
23-11-2008, 08:07
سلام
اول از این لینک زیر برنامه fuse رو نصب میکنی
بعد از نصب دستور modprobe fuse اجرا کن
FATAL: Module fuse not found.
آقا اسباب زحمت شدیم
بیخیال شدم
فکر کنم باید زوزه را ارتقا بدم
احتمالا مشکل حل بشه
از کمک دوستان ممنون
m a j r i x
24-11-2008, 20:07
فکر کنم باید زوزه را ارتقا بدم
احتمالا مشکل حل بشه
بهتر همین کار رو بکنی
m a j r i x
02-12-2008, 22:35
Welcome to issue #48 of openSUSE Weekly News!
In this week:
Development Release: openSUSE 11.1 RC 1 Now Available
Joe Brockmeier: YaST Mascot Winner Chosen! Say Hello to Yastie!
Ben Martin: Debug your shell scripts with bashdb
Lluis Sanchez: MonoDevelop 2.0 alpha 2 is out
Susegeek.com: Linux Kernel Magic SysRq keys in openSUSE for crash recovery
Ahmad-Ra
02-12-2008, 22:54
کی تاریخ نهایی انتشار نسخه جدید اپن سوزی هست ؟
کی تاریخ نهایی انتشار نسخه جدید اپن سوزی هست ؟
18 / 12 / 2008
Ahmad-Ra
03-12-2008, 21:33
اقا ما بالاخره قرار شد غیر از اینکه فدورا رو سیستمم نصب باشه سوزی هم نصب باشه... حالا اون موقع کشش من به کدوم بیشتر باشه معلوم نی!! :دی چون فدورا جدیده هم تازه منتشر شده!!
یکی از عواملی که من رو به سوزی علاقمند کرد قابلیت پشتیبانی از rpm هست همانند ردهت و فدورا!
سلام
من مودم Dell wireless 1390 در OpenSuse 11 i586, 2.6.25.5-1.1-pae دارم
/sbin/lspci:
0c:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM94311MCG wlan mini-PCI (rev 01
سعی کردم تا با دستور العمل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نصب کنم و به نظرم هم درست نصب شده
ndiswrapper -l
bcmwl5 : driver installed
device (14E4:4311) present (alternate driver: ssb
ولی چراغ وایرلس من هنوز روشن نشده و اسکن هم که می کنم نمیشناسه
iwlist wlan0 scan
wlan0 Interface doesn't support scanning : Network is down
چیکار باید کنم؟
ممنون
جواب را پیدا کردم!
در متن راهنمای Ndiswrapper در سایت opensuse
و هم در این سایت اومده
I
f you receive a message like device (2001:3A03) present (alternate driver <driver name>), then you have a possible conflict with a Linux native driver and will need to add the name of the Linux driver into the blacklist file located at /etc/modprobe.d/blacklist
من هم نام درایور نیتیو رو به بلک لیست اضافه کردم و لپ تاپ را ریاستارت کردم و مشکل حل شد و من الان با وایریس وصل شده ام!!!
ممنون!
با سلام
برا ی show desktop بعنی مینی مایز کردن تمام پنجره ها آیا میشه ترکیبی از صفحه کلید رو تعریف کرد؟ایا پیشفرض خودش ترکیبی برای این کار داره(همون کاری که در ویندوز با win key+d انجام میشه)
در پایین صفحه در task bar که ولوم صدا وجود داشت گویا بستمش
چطور برگردونم؟
با تشکر
m a j r i x
07-12-2008, 22:48
با سلام
برا ی show desktop بعنی مینی مایز کردن تمام پنجره ها آیا میشه ترکیبی از صفحه کلید رو تعریف کرد؟ایا پیشفرض خودش ترکیبی برای این کار داره(همون کاری که در ویندوز با win key+d انجام میشه)
در پایین صفحه در task bar که ولوم صدا وجود داشت گویا بستمش
چطور برگردونم؟
با تشکر
سلام
برای تنظیم کردن پنجرهها در حالت مینی مایز باید براش کلید ترکیبی معرفی کنید از مسیر زیر
kcontrol - regional & acc - keyboard shotcut -
برای برگشت ولوم صدا بکبار رو task bar راست کلیک کن بعدش برو remove form panel حالا قسمت applet حالا Kmix
OpenSUSE Weekly News/49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
* Andreas Jaeger: openSUSE 11.1 Goes RC2
* Joe Brockmeier: Mounting remote directories using FUSE and sshfs on openSUSE
* Henne Vogelsang: What’s Working Well and What To Do With It
* RedDwarf: Check your multimedia problem in ten steps
* arstechnica.com: Distro(s) of the Year: OpenSUSE and Foresight
m a j r i x
08-12-2008, 22:58
OpenSUSE Weekly News/49
In this week:
* Andreas Jaeger: openSUSE 11.1 Goes RC2
* Joe Brockmeier: Mounting remote directories using FUSE and sshfs on openSUSE
* Henne Vogelsang: What’s Working Well and What To Do With It
* RedDwarf: Check your multimedia problem in ten steps
* arstechnica.com: Distro(s) of the Year: OpenSUSE and Foresight
m a j r i x
15-12-2008, 22:30
OpenSUSE Weekly News/50
Welcome to issue # 50 of openSUSE Weekly News!
In this week
Pre-order openSUSE 11.1
Wanted: Tester from SUSE Studio
Password Protect for GRUB
KDE4-Repository changes
SELinux in openSUSE 11.1
Ahmad-Ra
15-12-2008, 23:55
وای فقط 2 روز مونده :)
نمیدونم چرا اینقدر کم طاقت هستم واسش... حتی واسه فدورا 10 هم اینقد هیجان نداشتم...
بهزادlinux
16-12-2008, 01:03
وای فقط 2 روز مونده
نمیدونم چرا اینقدر کم طاقت هستم واسش... حتی واسه فدورا 10 هم اینقد هیجان نداشتم...
منم همینطور و همش دارم نقشه میکشم ببینم چطوری dvd شو با این اینترنت غرازم دانلد کنم که خراب نشه چون تا حالا خیلی خراب کاری کردم :41:
اگه کسی راه خوبی میدونه لطفا به من یاد بده
البته یک بار با فایل تورنت دانلد کردم خراب نشد ولی برای dvd نمیدونم کامل میتونه بعد از ۱۰۰ بار قطع برق و.... دانلد رو سالم تموم کنه :13:
حالا اگه کسی روشی میدونه لطفا قبل از دو روز دیگه بگه
ممنون :31:
Ahmad-Ra
16-12-2008, 20:47
منم همینطور و همش دارم نقشه میکشم ببینم چطوری dvd شو با این اینترنت غرازم دانلد کنم که خراب نشه چون تا حالا خیلی خراب کاری کردم :41:
اگه کسی راه خوبی میدونه لطفا به من یاد بده
البته یک بار با فایل تورنت دانلد کردم خراب نشد ولی برای dvd نمیدونم کامل میتونه بعد از ۱۰۰ بار قطع برق و.... دانلد رو سالم تموم کنه :13:
حالا اگه کسی روشی میدونه لطفا قبل از دو روز دیگه بگه
ممنون :31:
خب اگر عجله نداری صبرکن تا 1 هفته بعد از انتشارش در سایت سیتو انلاین بخر
devil_ff2008
18-12-2008, 19:24
سلام دوستان من پند روز هست که به جمع لینوکس کاران اضافه شدم
یه مشکلی واسم پیش اومده
نمیدون تنظیمات چی رو دستکاری کردم که الان هی Knotify میاد و یه پیغامی میده
ممنون میششم راهنماییم کنید که دیگه نیاد
:10:
Ahmad-Ra
18-12-2008, 20:19
یه مشکلی واسم پیش اومده
نمیدون تنظیمات چی رو دستکاری کردم که الان هی knotify میاد و یه پیغامی میده
دوست عزیز باید متن پیغام ارور رو بدی که ما بفهمیم چی اروری میده یا نه ؟؟
مرسی
یه مشکلی واسم پیش اومده
نمیدون تنظیمات چی رو دستکاری کردم که الان هی knotify میاد و یه پیغامی میده
به جمع ماها خوش پیوستی:10:
devil_ff2008
18-12-2008, 22:46
یه عکس ازش گرفته بودم و تو یکی از درایو های ویندوز سیو کرده بودم
ولی نمیدونم چرا تو ویندوز نمیاد
متنش فکر کنم این بود :
میگفت برنامه Knotify کرش(Crash) شده و دلیلش رو نصب درایور صدا نوشته بود فکر کنم
اگه بگید چطور عکس رو تو ویندوز بیارم میتونم عکسشو بزارم
یه مشکلی واسم پیش اومده
نمیدون تنظیمات چی رو دستکاری کردم که الان هی Knotify میاد و یه پیغامی میده
از کدوم نسخه ی openSUSE و کدوم دسکتاپ ( Gnome یا KDE ) استفاده می کنید ؟ دستور زیر رو در ترمینال ( برنامه Konsole ) اجرا کنید و خروجی اون رو اینجا بگذارید.
با توجه به اینکه Knotify مربوط به میزکار KDE میشه پس میشه حدس زد که از این دسکتاپ استفاده می کنید. اگر از openSUSE 11 استفاده می کنید باید خدمتتون بگم که دسکتاپ مورد استفاده در این نسخه , KDE 4.0 هست که خیلی ناپایداره و مشکل زیاد داره ! با توجه به اینکه الان openSUSE 11.1 منتشر شده , و دسکتاپ استفاده شده در آن KDE 4.1.3 هست و از نظر پایداری و امکانات خیلی بهتر از نسخه قبلی هست و مشکلات خیلی کمتری نسبت به قبلی داره , پیشنهاد می کنم این نسخه رو تهیه و نصب کنید. چون مشکل فعلی شما احتمال خیلی زیاد مربوط به یکی از باگ های دسکتاپ KDE 4.0 میشه و راه حلی نداره جز آپگرید به نسخه جدید !
devil_ff2008
18-12-2008, 23:10
سلام دوستان
تاچ پد لپ تاپم توی لینوکس کار نمیکنه
یعنی وقتی انگشتمو روش میکشم یهو موس اینور و اونور میپره و هی کلیک میکنه
توزیع لینوکسم OpenSuse 11 هست
و لپ تاپم Dell Xps M1530
devil_ff2008
18-12-2008, 23:21
بله از OpenSuse 11 و KDE 4.0 استفاده میکنم
یعنی هیچ راهی نداره که همین درست بشه ؟
میشه اینو آپدیت کرد به اون نسخه ؟
یا باید باز برم یه CD بخرم ؟
devil_ff2008
18-12-2008, 23:25
یه سوال دیگه هم دارم
چطوری میتونم به اینترنت متصل بشم (ADSL) ؟
الان Device و Provider رو ایجاد کردم
ولی نمیدونم چطوری باید کانکت شم ؟!
Ahmad-Ra
18-12-2008, 23:30
آره چرا که نه... تو خود مخازن Yast هست... تو خود سایت kde هم به صورت سورس قابل دریافت هست..
ای کاش دیسک جانبی سوزی رو هم درست کنند...:20:
Ahmad-Ra
18-12-2008, 23:31
یه سوال دیگه هم دارم
چطوری میتونم به اینترنت متصل بشم (ADSL) ؟
الان Device و Provider رو ایجاد کردم
ولی نمیدونم چطوری باید کانکت شم ؟!
یعنی در قسمت network مودمت رو active کردی ؟؟
آی پی ها رو بهش دادی ؟؟
اگه اره حالا باید یه کانکشن PPPoE درست کنی.. تو ترمینال بزن pppoe-setup از اونجا به بعدش دیگه معلومه...
Ahmad-Ra
18-12-2008, 23:44
با اجازه مجریکس...
openSUSE 11.1 Released!
مقدمه :
سر انجام نسخه 11.1 سوزی این توزیع آلمانی امروز 18 دسامبر منتشر شد...
در این نسخه بیش از 230 ابزار تغییر داده شده و اضافه شده. مانند بهبود بخشید به yast ، به روز رسانی های میز کار KDE و GNOME و همچنین OPEN OFFICE و... .
نسخه میز کار GNOME به 2.24.1 تغییر پیدا کرده.. همچنین برای میزکار KDE نیز نسخه پایدار 4.1.3 به روز شده است.
همچنین این خاصیت نیز وجود داره تا برای میز کار KDE کاربران نسخه 3.5.10را نیز در صورت ترجیح انتخاب کنند.
تصاویر از توزیع :
تصویری از محیط نصب توزیع »»
تصویری از میز کار GNOME »»
تصویر از میز کار KDE »»
سایر به روز رسانی ها :
در این نسخه از این توزیع نسخه OPEN OFFICE این ابزار سودمند به نسخه 3 به روز رسانی شده است.
همچنین تغییرات زیر نیز در هسته و کامپایلری های سوزی انجام شده است »»
Linux 2.6.27.7
Glibc 2.9
Python 2.6
Perl 5.10
Mono 2.0
دریافت :
برای دانلود Open Suse 11.1 به لینک زیر مراجعه کنید تا نسخه مناسب را تهیه کنید »»
کامیونیتی ها و انجمن های سوزی :
Official openSUSE Forums: forums.opensuse.org.
IRC: #opensuse on irc.freenode.net and and other channels.
Jabber, Usenet, and more.
( irc://irc.freenode.net/opensuse )
devil_ff2008
19-12-2008, 00:39
آره چرا که نه... تو خود مخازن yast هست... تو خود سایت kde هم به صورت سورس قابل دریافت هست..
ای کاش دیسک جانبی سوزی رو هم درست کنند...:20:
یعنی به نسخه 11.1 ارتقاع پیدا میکنه ؟
یعنی در قسمت network مودمت رو active کردی ؟؟
آی پی ها رو بهش دادی ؟؟
اگه اره حالا باید یه کانکشن pppoe درست کنی.. تو ترمینال بزن pppoe-setup از اونجا به بعدش دیگه معلومه...
همچین دستوری رو قبول نمیکنه
:11:
انتشار openSUSE 11.1 رو تبریک میگم ! :40: متن کامل انتشار این نسخه رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید مشاهده کنید.
شدیدا توصیه می کنم به جای آپگرید , نسخه ی DVD یا KDE 4 Live CD اپن سوزه ۱۱.۱ رو تهیه و از نو نصب کنید !
m a j r i x
19-12-2008, 10:18
Performance benchmarks
We tested OpenSUSE on our trust Pentium 4 3.4Ghz system, complete with 2GB of RAM and 250GB SATA drive. OpenSUSE 11.1 showed some slight improvement over OpenSUSE 11.0 in boot times:
11.0: 55 seconds
11.1: 50 seconds
When shutting down:
11.0: 24 seconds
11.1: 20 seconds
Memory usage : after boot on a vanilla install
11.0: 141MB seconds
11.1.: 173MB seconds
m a j r i x
19-12-2008, 10:29
Best Way to Download openSUSE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m a j r i x
19-12-2008, 10:46
Latest Reviews
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] news.ars%2Fpost%2F20081215-the-lizard-roars-opensuse-11-1-officially-released.html)The lizard roars: openSUSE 11.1 coming this week ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] news.ars%2Fpost%2F20081215-the-lizard-roars-opensuse-11-1-officially-released.html)
openSUSE 11.1 makes Christmas come early ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ature%2F155881)
The LXF Test: First look at OpenSUSE 11.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .uk%2Fmodules.php%3Fop%3Dmodload%26name%3DNews%26f ile%3Darticle%26sid%3D774)
OpenSuse 11.1 is here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ahmad-Ra
19-12-2008, 11:24
یعنی به نسخه 11.1 ارتقاع پیدا میکنه ؟
نه ... Kde شما رو به نسخه بالاتر ارتقاء میده...
( yast update kde ) فکر میکنم این دستور باشه... مطمئن نیستم.
همچین دستوری رو قبول نمیکنه
باید با کاربر ریشه وراد بشی و بعدش این دستور رو بزنی...
devil_ff2008
19-12-2008, 17:18
باید با کاربر ریشه وراد بشی و بعدش این دستور رو بزنی...
چطوری ؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم
تازه کارم دیگه :31:
Ahmad-Ra
19-12-2008, 17:38
با دستور su و بعدش هم پسووردت رو بزن
هر جا پشت هر دستوری علامت # رو دیدی یعنی باید کاربر ریشه باشی هر جا هم پشت دستور علامت $ رو دیدی یعنی کاربر خودت هم اجازه دسترسی داره...
Ahmad-Ra
19-12-2008, 17:40
آهان یه چیز دیگه یادم رفت بهت بگم... ممکنه بسته pppoe نصب نباشه... اگر نصب نیست برو تو اینترنت بگرد و بستش رو متناسب با نوع سوزی که داری نصبش کن....
خروجی این دستور هم بهت میگه که این بسته رو داری یا خیر »»
rpm -qa | grep pppoe
m a j r i x
19-12-2008, 19:07
آهان یه چیز دیگه یادم رفت بهت بگم... ممکنه بسته pppoe نصب نباشه... اگر نصب نیست برو تو اینترنت بگرد و بستش رو متناسب با نوع سوزی که داری نصبش کن....
خروجی این دستور هم بهت میگه که این بسته رو داری یا خیر »»
rpm -qa | grep pppoe
سلام دوستان
تاچ پد لپ تاپم توی لینوکس کار نمیکنه
یعنی وقتی انگشتمو روش میکشم یهو موس اینور و اونور میپره و هی کلیک میکنه
توزیع لینوکسم OpenSuse 11 هست
و لپ تاپم Dell Xps M1530
اول ببینید از طریق مسیر زیر میتونید تاچ پد رو تنظیم کنید تا این مشکل برطرف بشه یا نه ؟
دوم اینکه فایل menu.lst رو با کاربر روت ویرایش کنید:
اگر از میزکار Gnome استفاده می کنید در دستور بالا به جای kate از gedit استفاده کنید.
کد زیر رو با فاصله به انتهای خط مربوط به kernel اضافه کنید:
باید شبیه خط زیر باشه:
فایل رو ذخیره کنید و سیستم رو ریست کنید.
سلام
دوستان از کجا می تونم suse 11.1 final رو بخرم هرچی گشتم یا beta بودن یا alpha اگر فروشگاهی چیزی می شناسید معرفی کنید ممنون می شم .
Ahmad-Ra
22-12-2008, 18:49
سلام
دوستان از کجا می تونم suse 11.1 final رو بخرم هرچی گشتم یا beta بودن یا alpha اگر فروشگاهی چیزی می شناسید معرفی کنید ممنون می شم .
احتمالا تا اخر هفته در سایت sito.ir و linuxshop.ir بذارن... شاید حتی الانم گذاشته باشن ولی یه بار برو ببین هست یا نه..
m a j r i x
22-12-2008, 21:57
تا آخر همین هفته تو دسترس قرار میگیره
m a j r i x
22-12-2008, 22:59
OpenSUSE Weekly News/51
Welcome to issue # 51 of openSUSE Weekly News!
In this week:
openSUSE 11.1 out
Lee Matheson: NEWBIES - Suse-11.1 Pre-installation
Joe Brockmeier: Leaping lizards! Lots going on in the openSUSE community
Petr Mladek: OpenOffice_org 3.0 beta1 available
Comments on Phoronix Benchmarking openSUSE
openSUSE 10.2 has reached End of Life
بهزادlinux
23-12-2008, 21:33
من با kinternet به اینترنت وصل میشم (adsl) ولی خود به خود بعد از چند دقیقه قطع میشه! ولی تو لینوکسای دیگه اینطوری نبود چرا؟
m a j r i x
24-12-2008, 21:53
من با kinternet به اینترنت وصل میشم (adsl) ولی خود به خود بعد از چند دقیقه قطع میشه! ولی تو لینوکسای دیگه اینطوری نبود چرا؟
باید مقدار (ثانیه) ldle time-out رو ببری بالا
The Idle Time-Out specifies the time after which an idle connection will be shut down (0 means the connection will not time-out
بهزادlinux
24-12-2008, 23:33
نگرفتم :41:
شما ظاهرا میگی باید زمان قطع اتصال رو صفر کنم ولی هرجا گشتم چنین تنظیمی پیدا نکردم :19:
نگرفتم :41:
شما ظاهرا میگی باید زمان قطع اتصال رو صفر کنم ولی هرجا گشتم چنین تنظیمی پیدا نکردم :19:
به صفحه ی تنظیمات ( Settings ) برنامه Kinternet برو و در قسمت configure with yast2 , مقدار گزینه Idle Time-Out رو از 300 به صفر تغییر بده.
بهزادlinux
25-12-2008, 00:24
حسین جان من هرچقدر توی configure with yast2 گشتم نبود!
این ۴ تا گزینه بود که همه رو زیر ورو کردم
network card
isdn card
modem
dsl cannection
ولی نبود :18:
m a j r i x
25-12-2008, 07:29
حسین جان من هرچقدر توی configure with yast2 گشتم نبود!
این ۴ تا گزینه بود که همه رو زیر ورو کردم
network card
isdn card
modem
dsl cannection
ولی نبود :18:
احتماالا با دقت کار نکردی
بهزادlinux
25-12-2008, 18:34
متاسفم بازم هرچقدر گشتم نبود!
روی kinternet راست کلیک میکنم و settings و configure with yast2 که این تصویر میاد
که توی هر کدوم میرم اونجا نیست !
سوزه ۱۱
سلام دوستان
من توزیع های ردهت ،centos و الان سوزه را استفاده کردم ولی این مشکل منو ول نمی کنه!
لینوکس restart نمیشه...
m a j r i x
26-12-2008, 22:25
سلام دوستان
من توزیع های ردهت ،centos و الان سوزه را استفاده کردم ولی این مشکل منو ول نمی کنه!
لینوکس restart نمیشه...
سلام
گفتن این که مشکل چیه خیلی سخته
بایوس مینبرد رو آپدیت کنید
از جدیدترین ورژن استفاده کنید
آیا موقع بوت شدن سریع سیستم میاد بالا یا نه کمتر از یک دقیقه ؟
m a j r i x
26-12-2008, 22:33
متاسفم بازم هرچقدر گشتم نبود!
روی kinternet راست کلیک میکنم و settings و configure with yast2 که این تصویر میاد
که توی هر کدوم میرم اونجا نیست !
سوزه ۱۱
بعد از اینکه configure with yast2 زدید
از شما پسوورد خواسته میشه که بصورت صحیح وارد کنید
بعد از وارد شدن dsl connection رو انتخاب کنید
چند لحظه صبر کنید
بعد برگه providers انتخاب کنید
بعدش edit رو بزنید
دوبار next بزن
بقیه کار دیگه معلومه
سلام
گفتن این که مشکل چیه خیلی سخته
بایوس مینبرد رو آپدیت کنید
از جدیدترین ورژن استفاده کنید
آیا موقع بوت شدن سریع سیستم میاد بالا یا نه کمتر از یک دقیقه ؟
سلام
خیلی طول می کشه تا بالا بیاد بالاتر از یک دقیقه.
کارای معمول آپدیت را باید انجام بدهم یا فرق داره؟
در انجمن سایت سوزه هم همچین مشکلی توسط کاربران گزارش شده ولی راه حلی برایش نبود.
سلام دوستان
برای نصب لینوکس روی سیستم های 64 بیتی باید چه کار کرد چون cd که گرفته بودیم 32 بیتی بود و حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
با سوزه هم این مشکل هست
m a j r i x
28-12-2008, 19:56
سلام
این دفعه هشتمین باری هستش که دارم سوزه نصب میکنم از 9.1 تا 11.1
نصبش این دفعه خیلی خوب بود
یه کمی سر پارتیشن بندی جدید وقتم رو گرفت ( چون یه هارد دیگه اضافه کردم )
سیستم داره مثل ساعت کار میکنه
m a j r i x
28-12-2008, 20:09
سلام دوستان
برای نصب لینوکس روی سیستم های 64 بیتی باید چه کار کرد چون cd که گرفته بودیم 32 بیتی بود و حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
با سوزه هم این مشکل هست
به احتمال زیاد داری با 10.1 یا 10.2 داری کار میکنی (چون بعد از این ورژنها بود که فقط روی dvd هستش )
از آخرین ورژن استفاده کن خیلی بهتره
شما مشکل ram هم داری حداقل باید 512 مگابایت به بالا کار کنی
Ahmad-Ra
28-12-2008, 21:10
سلام
منم سفارش دادم... پردازندم 64 بیته ولی 32 بیتش رو سفارش دادم! به نظرت چندان فرقی میکنه ( از لحاظ کارایی و... ) ؟
سلام
سلام
سیستم دوستم هستش...
و ایشون dvd-rom ندارن.
OpenSUSE Weekly News / 52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
* openSUSE Education available SLE10 and 11.1
* Zimbra Mail Server Training in Indonesia
* Q&A with Joe Brockmeier
* Forums: Getting VMware to run on openSUSE 11.1
* Best of Newsletter 2008
سلام دوستان
من وقتی می خوام سیستم رو خاموش کنم آخر کار سیستم متوقف می شه و تنها راه خاموش کردنش اینکه اگه مودم (اکسترنال با پورت سریال) روشنه خاموشش کنم و اگه خاموشه روشنش کنم اعصاب ما رو ریخته بهم آخرین خطی که رو صفحه نوشته می شه و OK نمی شه (مگر همون جوری که بالا گفتم) اینه :
runnig /etc/init.d/halt.local
و محتویات فایل بالا هم به شرح زیر است :
#! /bin/sh
#
# Copyright (c) 2002 SuSE Linux AG Nuernberg, Germany. All rights reserved.
#
# Author: Werner Fink <werner@suse.de>, 1998
# Burchard Steinbild, 1998
#
# /etc/init.d/halt.local
#
# script with local commands to be executed from init on system shutdown
#
# Here you should add things, that should happen directly before shuting
# down.
#
دوستان چی کار کنم ؟
m a j r i x
08-01-2009, 14:51
سلام
من چک کردم دیدم فایل halt با سیستم من فرقی نداره
majrix@linux:~> cat /etc/init.d/halt.local
#! /bin/sh
#
# Copyright (c) 2002 SuSE Linux AG Nuernberg, Germany. All rights reserved.
#
# Author: Werner Fink <werner@suse.de>, 1998
# Burchard Steinbild, 1998
#
# /etc/init.d/halt.local
#
# script with local commands to be executed from init on system shutdown
#
# Here you should add things, that should happen directly before shuting
# down.
#
m a j r i x
08-01-2009, 16:00
OpenSUSE Weekly News/53 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Masim Sugianto: First Hackfest for Indonesian openSUSE Community
How to Make openSUSE 11.1 LiveUSB
Joe Brockmeier: openSUSE - One of the 10 coolest of 2008
Marek Stopka: Fatrat - Nice download manager in OBS…
Howto-How to compile the new Kernel 2.6.28?
سلام دوستان من یکی opensuse11گرفتم(dvd)حالا که نصب کردم یکی سوال ویکی مشکل دارم
اول مشکل که اضطراری تره:موسم تو ویندوز کار می کنه اما تولینوکس کار نمی کنه مدلشم: AyTECH هست و به پورت کام 1 وصله
حالا میگین چی کار کنم
دوم سوال :چه جوری می شه آیکون های زشت برنامه ها روعوض کرد مثل TRASH -computer
اول مشکل که اضطراری تره:موسم تو ویندوز کار می کنه اما تولینوکس کار نمی کنه مدلشم: AyTECH هست و به پورت کام 1 وصله
حالا میگین چی کار کنم
زیاد در مورد زوزه اطلاعات ندارم ولی امیدوارم کمکتون کنه:
فایل زیر را باز کنید:
/etc/rc.local
و خط های زیر را قبل از بسته شدن ساختار یعنی قبل از exit 0 وارد کنید:
modprobe -r psmouse
modprobe psmouse proto=imps
فایل رو ذخیره کنید و سپس ریستارت کنید.
زیاد در مورد زوزه اطلاعات ندارم ولی امیدوارم کمکتون کنه:
فایل زیر را باز کنید:
/etc/rc.local
و خط های زیر را قبل از بسته شدن ساختار یعنی قبل از exit 0 وارد کنید:
modprobe -r psmouse
modprobe psmouse proto=imps
فایل رو ذخیره کنید و سپس ریستارت کنید.
اصلاً تو فایلetc/rc.local ک چیزی مربوط به موس نیست فقط 5تا فایل مربوط به کیبورده و بعد هم من با کارنکردن موسم چجوری وسط متون چیزی تایپ کنم چجوری جایی را که می خوام تایپ کنم مشخص کنم
من تولینوکس صفر کیلومترم
لطفاًکمکم کنید
من هم با suse خیلی کار نکردم و دقیق نمی دونم
ولی فکر کنم یه برنامه بود به نام sax2 که باهاش می شد تنظیمات موس رو انجام داد
یه نگاه بکن
اگر غلط بود ببخشید دیگه
m a j r i x
09-01-2009, 14:46
حالا میگین چی کار کنم
دوم سوال :چه جوری می شه آیکون های زشت برنامه ها روعوض کرد مثل TRASH -computer
سلام
مشکل اول : از پشت کیس سیستم جای پورتهای ماوس و کیبرد رو عوض کن سبز به جای بنفش بعدش بنفش بجای سبز
مشکل دوم :
K menu - application - configure desktop(personal settings) - appearance - icons
بازم سلام
بابا من می گم پورتمcomشمامی گی بزنم تو ps2آخه مو سم قدیمیه حلا چی کا کنم یه موس دیگه بخرم
m a j r i x
11-01-2009, 18:32
عوض کنی بهتره میتونی usb هم بگیری
خریدم تموم شد. حالا چه طوری کانکشن بسازم و از لینوکس وارد اینتر نت بشم
و چه جوری آیکون های را عوض کنم اونی کا گفتید نشد
open suse11زبان فارسی و ایران روهم داره حالا چه جوری هم انگلیسی و هم فارسی رو در کنار هم داشته باشم مثل ویندوز
این یا فارسی یا انگلیسی
بای
m a j r i x
11-01-2009, 21:25
خوشحال که مشکل قبلی حل شد
برای ساختن کانکشن
اول باید ببینی مودم شما اکسترنال هست یا اینترنال
اگر اینترنال باشه باید از طریق تاپیک مودم بری جلو
همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر اکسترنال بود کاری نداره بقیهش از همین تاپیک پیگیری کن
برای اضافه کردن زبان فارسی و انگلیسی
K menu - personal settings - regional & access - keyboar layout
بعدش enable keybora layouts رو تیک بزن
از لیست کشورها رو نیز ایران رو اضافه کن
سلام دوستان و مجریکس عزیز دستت درد نکنه ممنون
حالا یه سوال دیگه من چه طوری می توانم دسکتاپم رو به شکل مکینتاش در بیارم
مثل:
بازم ممنون
راستی اینkmenu چی؟ ببخشید صفر کیلومترم
راستی چجوری دسکتاپkde4رونصب واز گنوم به اون تغییر بدم
m a j r i x
12-01-2009, 00:01
دکمه k menu گوشه دسکتاپ پائین سمت چپ میشه k menu همون نشان سبز رنگ سوزه
برای تعویض کردن به KDE4
YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = kdm4
farzadsw
12-01-2009, 20:07
سلام دوستان و مجریکس عزیز دستت درد نکنه ممنون
حالا یه سوال دیگه من چه طوری می توانم دسکتاپم رو به شکل مکینتاش در بیارم
مثل:
بازم ممنون
این آدرس راهنمای کامل شبیه کردن gnome به مک رو به همراه تصاویر داره(فقط gnome رو میشه شبیه مک کرد!):
اون قسمتی که استاد گرامی اشاره کردند مربوط به kdm , gdm هست . اگه میخواید از محیط kde به gnome یا هر محیط دیگه ای برید، موقع لاگین شدن پایین صفحه یه عبارت sessions هست که باید اون رو عوض کنید.
اگه auto login هستید و این صفحه رو نمیبینید، ctrl+alt+backspace رو بزنید.
Ahmad-Ra
14-01-2009, 12:30
سلام.
آقا این سوزه پدر من رو در آورد!
نگاه کنید از اول میگم،
من یه سوزه 11.1 سفارش دادم منتها موقع نصب ارور های متوالی میداد! media test رو انجام دادم و مشخص شد در سکتورهاش مشکل داره.
دوباره یکی دیگه گرفتم که چکش کردم مشکلی نداشت. گذاشتم واسه نصب. اما موقع نصب باز هم همون ارور های قبلی مربوط به unpacking رو میده! یعنی سر هر بسته واسه نصبش میگه نمیتونه unpack کنه!
پارتیشن هایی رو هم که میسازم usr - root- boot - home - swap
البته پارتیشن های swap - usr - home رو میذارم در LVM.
اخه چرا این سوزه سر ناسازگاری با من داره؟
Ahmad-Ra
14-01-2009, 16:08
یه بار دیگه هم نصب کردم وایندفعه تا اخر اخر رفت و ارور زیر رو میداد :
rpm failed : can't transaction lock on mnt/var/lib/rpm/__00dm.000
farzadsw
14-01-2009, 17:33
؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
فكر كنم ايراد از پارتيشن ها باشه؛ چون وقتي كه من نصب ميكنم فقط 2 تا پارتيشن: root ( / ) و home رو ايجاد و سوار ميكنه(البته swap هم هست) .
m a j r i x
14-01-2009, 19:07
سلام.
آقا این سوزه پدر من رو در آورد!
نگاه کنید از اول میگم،
من یه سوزه 11.1 سفارش دادم منتها موقع نصب ارور های متوالی میداد! Media test رو انجام دادم و مشخص شد در سکتورهاش مشکل داره.
دوباره یکی دیگه گرفتم که چکش کردم مشکلی نداشت. گذاشتم واسه نصب. اما موقع نصب باز هم همون ارور های قبلی مربوط به unpacking رو میده! یعنی سر هر بسته واسه نصبش میگه نمیتونه unpack کنه!
پارتیشن هایی رو هم که میسازم usr - root- boot - home - swap
البته پارتیشن های swap - usr - home رو میذارم در lvm.
اخه چرا این سوزه سر ناسازگاری با من داره؟
سلام
ایندفعه یکبار دیگه سوزه رو نصب کن
ولی موقع انتخاب پکیجها روی پیش فرض باشه
سعی کن تعداد برنامههای برای نصب کم باشه
وقتی که سوزه کاملا نصب شده سیستم ریبوت کردی
اونوقت شروع کن به نصب بقیه برنامههای مورد نیاز
m a j r i x
14-01-2009, 21:02
OpenSUSE Weekly News/54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Bugzilla Update to 3.2
Contributor Gifts
Miguel de Icaza: Mono goes Accessible!
lowobu: Since when do you use (open)SuSE?
Nikesh Jauhari: Read-Write Support for NTFS partition on OpenSUSE 11.x
Ahmad-Ra
14-01-2009, 23:01
farzadsw جان من هر کاری بگی از لحاظ پارتیشن کردم، گذاشتم خودش پارتیشن بندی کنه - خودم پارتیشن بندی کردم - کم کردم - زیاد کردم ... اصلا راه نداشت! :دی
مجریکس جان من فکر کنم چیزی حدود 7، 8 بار این سوزه رو برای نصب گذاشتم! اعصاب واسم نموند! :دی
مجریکس جان یه چیزی هم بگم بد نیست... اکثر اوقات اون ارور اولی رو اکثرا روی kde و برنامه هاش و openoffice میده! عجیبه!
باشه ایندفعه میذارم رو پیش فرض..
Ahmad-Ra
15-01-2009, 23:47
سلام.
بالاخره تونستیم این سوزه رو نصب کنیم با هزارتا بد بختی... راستش همیشه که نصب میکردم پیغام خطا میگردم میز کار رو kde انتخاب میکردم. ایندفعه گذاشتم روی gnome بسته ها رو هم رو پیشفرض گذاشتم. نصب شد... بعدش داخل محیط گنوم میزکار kde رو هم نصب کردم...
فقط یه مشکل دیگه!
من موقع تنظیمات بوت لودر فدورا رو شناسوندم... موقعی که وارد محیط بوت لودر گراب میشم که انتخاب ها هست روی فدورا میزنم تو همون صفحه اول سیاه هست گیر میکنه.. عکسش رو ببینید :
چیکارش کنم؟
راستی یه چیز عجیب تر.. سوزه مودم اینترنال من رو شناخت! ولی وقتی میخوام نصبش کنم میگه :
These package must install : intel 536ep
میشه کاری کرد؟
m a j r i x
16-01-2009, 13:15
سلام.
بالاخره تونستیم این سوزه رو نصب کنیم با هزارتا بد بختی... راستش همیشه که نصب میکردم پیغام خطا میگردم میز کار رو kde انتخاب میکردم. ایندفعه گذاشتم روی gnome بسته ها رو هم رو پیشفرض گذاشتم. نصب شد... بعدش داخل محیط گنوم میزکار kde رو هم نصب کردم...
فقط یه مشکل دیگه!
من موقع تنظیمات بوت لودر فدورا رو شناسوندم... موقعی که وارد محیط بوت لودر گراب میشم که انتخاب ها هست روی فدورا میزنم تو همون صفحه اول سیاه هست گیر میکنه.. عکسش رو ببینید :
چیکارش کنم؟
راستی یه چیز عجیب تر.. سوزه مودم اینترنال من رو شناخت! ولی وقتی میخوام نصبش کنم میگه :
These package must install : intel 536ep
میشه کاری کرد؟
سلام
خوشحالم که تنوستی بالاخره سوزه رو نصب کنی
درباره بوت شدن فدورا
اگر توی گرابی که خود سوزه نصب کرده و میتونی وارد بوت فدورا بشی فکر نکنم به سوزه بشه اشکال گرفت
راستی چرا پارتیشنها رو lvm انتخاب کردی
فکر کنم بخاطر رمزنگاری که پارتیشنهای lvm انجام میده به این مشکل برخوردی
وقتی که گراب سوزه نصب شده گراب قبلی فدورا که حاوی رمزهای lvmبوده پاک شده
درباره مشکل دوم
برای اینکه مطمئن باشی که مودم رو سوزه شناخته اینکار رو انجام بده
YaST / network devices / modem / modem device
سلام دوستان
من یه مشکل عجیب داری
من توسوزهkde4رونصب کردم حالا همش وسط کارم تصویر می ره یعنی دیگه هیچ چیز رو نمی بینم
بعد به سرعت تصویر میاد ولی برنامه ای که باز کرده بودم سرجاشه حالا میگین چی کار کنم
خواهشن سریع تر
سلام دوستان
من یه مشکل عجیب داری
من توسوزهkde4رونصب کردم حالا همش وسط کارم تصویر می ره یعنی دیگه هیچ چیز رو نمی بینم
بعد به سرعت تصویر میاد ولی برنامه ای که باز کرده بودم سرجاشه حالا میگین چی کار کنم
خواهشن سریع تر
openSUSE 11 رو نصب کردی یا 11.1 ؟
مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه ؟
میتونید عکسی رو از این مشکلتون بگیرید و اینجا بذارید ؟
openSUSE 11
کارت گرافیک64onbord
نه پشت سر هم با فاصله زمانی نامنظم هی صفحه سیاه میشه دوباره عادی میشه پشت سر هم اما تواین حالت سیاهی من می توانم تایپ کنم
و مشکل نرم افزاری ندارم
openSUSE 11
کارت گرافیک64onbord
نه پشت سر هم با فاصله زمانی نامنظم هی صفحه سیاه میشه دوباره عادی میشه پشت سر هم اما تواین حالت سیاهی من می توانم تایپ کنم
و مشکل نرم افزاری ندارم
نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنم ولی سوزه ۱۱ یکی از پر ایرادترین و نا پایدارترین نسخه های سوزه بود ! شدیدا پیشنهاد می کنم openSUSE 11.1 رو نصب کنید. احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
Ahmad-Ra
16-01-2009, 19:59
سلام
خوشحالم که تنوستی بالاخره سوزه رو نصب کنی
درباره بوت شدن فدورا
اگر توی گرابی که خود سوزه نصب کرده و میتونی وارد بوت فدورا بشی فکر نکنم به سوزه بشه اشکال گرفت
راستی چرا پارتیشنها رو lvm انتخاب کردی
فکر کنم بخاطر رمزنگاری که پارتیشنهای lvm انجام میده به این مشکل برخوردی
وقتی که گراب سوزه نصب شده گراب قبلی فدورا که حاوی رمزهای lvmبوده پاک شده
درباره مشکل دوم
برای اینکه مطمئن باشی که مودم رو سوزه شناخته اینکار رو انجام بده
YaST / network devices / modem / modem device
مرسی ممنون.
اخه هر دفعه پارتیشن ها رو خودم edit میکردم دیگه گفتم همش رو خودش درست کنه. البته پارتیشن بوت رو جد از lvm گذاشت...
راستی من روی فدورا lvm ندارم... تمام پارتیشن های فدورا عادی هست!؟؟؟؟
چیکار باید کرد؟؟
در مورد مودم هم همین راه رو رفتم که خودش شناسایی کرد 536 data fax modem . میشه یه جوری نصبش کرد؟ بدون درایور و در دسر ؟
بچه ها من که مشکلم حل شدkde3.5رونصب کردم و درست شد
m a j r i x
16-01-2009, 21:28
openSUSE 11
کارت گرافیک64onbord
و مشکل نرم افزاری ندارم
نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنم ولی سوزه ۱۱ یکی از پر ایرادترین و نا پایدارترین نسخه های سوزه بود ! شدیدا پیشنهاد می کنم openSUSE 11.1 رو نصب کنید. احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
۱- در سوزه 11 کلا kde4 بصورت preview(پیش نمایش) بود
اگر ایرادی هم هست به این خاطر هستش
۲- برای استفاده از KDE4.1.3 ارتقا 11.1 لازم هستش
m a j r i x
16-01-2009, 21:31
مرسی ممنون.
اخه هر دفعه پارتیشن ها رو خودم edit میکردم دیگه گفتم همش رو خودش درست کنه. البته پارتیشن بوت رو جد از lvm گذاشت...
راستی من روی فدورا lvm ندارم... تمام پارتیشن های فدورا عادی هست!؟؟؟؟
چیکار باید کرد؟؟
در مورد مودم هم همین راه رو رفتم که خودش شناسایی کرد 536 data fax modem . میشه یه جوری نصبش کرد؟ بدون درایور و در دسر ؟
بصورت کلی پارتیشن lvm توصیه نمیشه بخاطر بازیابی اطلاعات و سرعت ایجاد رمزگذاری
اگر مودم رو شناخته کانفیگ کن میتونی کانکت بشی
ببخشید من سوال میکنم اینو من تقریبا بیشتر پست ها را خوندم ولی یه جواب درست حسابی ندیدم واسه نصب
مودم dsl200 توی سوزه ! من سوزه 10.3 استفاده میکنم و مودم را نصب کردم و چراغش ثابت میشه اما نمیدونم چطوری
با tkpppoe کانکت کنم ! توی تنظیمات دستی هم اسم مودم نمیاد فقط کارت شبکه مو میشناسه !
حالا یه جوری که ما که زیر دیپلم هم هستیم توضیح بدین که چیکار باید کرد یک دنیا ممنونم !
مرسی ، فرزاد....
m a j r i x
20-01-2009, 22:36
OpenSUSE Weekly News/55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
openSUSE Project Opens Feature Tracking with openFATE
openSUSE forums has reached 20K members
Wanted-Build Service Contributors
Joe Brockmeier: What happens with KDE with Qt license shift?
Katarina Machalkova: A fairytale about brave wizard QSplitter and evil ancient screen resolution from the last century
danial_848
21-01-2009, 23:40
opensuse11.1 خیلی اذیتم میکنه.
(در kde)
title bar از تمام پنجره هام حذف شده, task manager, ابزار سوییچ بین دسکتاپ ها و خیلی widget های دیگه اصلا عمل نمی کنند.
kde من یک جورایی از پایه ش مشکل داره! کرش هم زیاد میکنه.
این مشکلات در حین شخصی سازی kde بوجود اومدن یه بار هم یادم هست که با یک ارور مواجه شدم بعد از اون همه چیز درست شد اما الان دوباره این مشکلات ایجاد شدند.
چطور میتونم تمام تنظیمات میزکارم رو به حالت پیش فرض در بیارم؟
Ahmad-Ra
22-01-2009, 17:10
اتفاقا Kde سوزه نسبت به فدورایی که قبلا داشتی خیلی سریع تر هم هست!
شاید موقع نصب بسته های kde چیزی رو کم زدی!
danial_848
22-01-2009, 17:33
منم به همین خاطر تعجب کردم..
نصب بسته ها اگر منظور شما بخش KDE base (اگر اشتباه نکنم) هست هنگام نصب به اون بخش دست نزدم ولی از بخش های دیگه خیلی پکیج هارو کم و زیاد کردم شاید حذف پکیج های دیگه باعث شده بعضی پکیج های این قسمت حذف بشن.
خوب حالا چی کار باید بکنم؟!!
یک سوال دیگه, چطور میتونم KDE یا gnome رو مجددا راه اندازی کنم؟(یعنی بدون ری استارت خود سیستم)
Ahmad-Ra
22-01-2009, 18:54
قرار راه اندازی انجمن لینوکس کاربران ایرانی >>
Ahmad-Ra
22-01-2009, 18:57
نصب بسته ها اگر منظور شما بخش KDE base (اگر اشتباه نکنم) هست هنگام نصب به اون بخش دست نزدم ولی از بخش های دیگه خیلی پکیج هارو کم و زیاد کردم شاید حذف پکیج های دیگه باعث شده بعضی پکیج های این قسمت حذف بشن.
یک سوال دیگه, چطور میتونم KDE یا gnome رو مجددا راه اندازی کنم؟(یعنی بدون ری استارت خود سیستم)
من فکر میکنم باید یه بار از اول میزکاررو نصب کنی...
اگر تو هر میز کار بری... در قسمت menu یه ابزاری هست به نام install source... اونجا مثلا اگر تو میز کار Kde باشی فکر میکنم بشه میز کار gnome رو حذف کنی و ودوباره نصب کنی... و همینطور برای kde...
البته بازم باید مجریکس راهنمایی کنه که استاده سوزه هست.. :31:
m a j r i x
22-01-2009, 21:40
opensuse11.1 خیلی اذیتم میکنه.
(در kde)
title bar از تمام پنجره هام حذف شده, task manager, ابزار سوییچ بین دسکتاپ ها و خیلی widget های دیگه اصلا عمل نمی کنند.
kde من یک جورایی از پایه ش مشکل داره! کرش هم زیاد میکنه.
این مشکلات در حین شخصی سازی kde بوجود اومدن یه بار هم یادم هست که با یک ارور مواجه شدم بعد از اون همه چیز درست شد اما الان دوباره این مشکلات ایجاد شدند.
چطور میتونم تمام تنظیمات میزکارم رو به حالت پیش فرض در بیارم؟
اگر فکر میکنی خیلی به مشکل برخوردی کافیه دایرکتوری KDE4 رو از مسیر خودت پاک کنی
بعنوان مثال
/home/username/.kde4/
باید پاک بشه تا تنظیمات اولیه بازدوباره اجرا بشه
m a j r i x
22-01-2009, 21:44
اگر شما بستهای به رو بخواهید پاک اگر برنامه مورد نظر وابستگی دیگه به یک برنامه پیگه نداشته باشه
به راحتی پاک میشه ولی اگر وابستگی به یک برنامه دیگه داشته باشه به شما اخطار میده
برای راهاندازی مجدد KDE کافیه از خود محیط log out کنید بعدش مجددا login کنید
بهزادlinux
23-01-2009, 10:34
سلام
من سوزه ۱۱.۱ رو نصب کردم و تقریبا همه کدکها و پلیر ها نصب هستن ولی totem کدک نداره :41: چه بسته یی از چه ادرسی باید نصب کنم؟:13:
لیست مخازن
اینم بسته های موجود در مخازن با اسم totem
:20:
در openSUSE 11.1. برای نصب کدک های صوتی و تصویری در Gnome این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در KDE این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید.
-------
شما باید فایل مربوط به Gnome رو دانلود و نصب کنید.
بهزادlinux
23-01-2009, 15:26
حسین جان متاسفانه این سایت برای من ----- شده ولی قبلا نبود :17:نمیدونم چرا :19:
بهزادlinux
24-01-2009, 10:53
برای اینکه مطلب واضح تر باشه یکم مفصل تر میگم :20:
قبلا از اینجا به روش یک کلیک برای نصب استفاده میکردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اینبار این لینک که ازش استفاده میکنه برای من ف یلتر شده :19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهمین خاطر از فیل شکن در ترمینال استفاده کردم و دستی پکمن رو به مخازنم اظافه کردم و دونه دونه بسته هارو نصب کردم :13:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین بسته هاییه که نصب کردم ولی نمیدونم چیش کمه :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:20:
با سلام
من dvd آخرین نسخه opensuse رو خریداری کردم. آیا opensuse قابل استفاده بصورت live نیست؟
بهزاد جان شما این فایل رو امتحان کردید ؟
Ahmad-Ra
24-01-2009, 15:43
با سلام
من dvd آخرین نسخه opensuse رو خریداری کردم. آیا opensuse قابل استفاده بصورت live نیست؟
موقع خرید باید نسخه Live رو انتخاب میکردید
بهزادlinux
24-01-2009, 16:44
بهزاد جان شما این فایل رو امتحان کردید ؟
ممنون حسین جان ولی این هم مشکل داشت ویکی از مخازنش برام فیل تر بود ولی با این درست شد :21:
Ahmad-Ra
24-01-2009, 19:01
بهزاد جان کلا من نمیدونم چر اینترنتت همه چی رو قیلتر کرده! یادمه موقع نصب compiz هم تو فدورا از این مشکلا داشتی که گفتی برای فری گیت حل کردی... بازم از فری گیت استفاده کن خب حل میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.