ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : openSUSE

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7

siolishe
02-01-2008, 17:55
سلام
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم فایلهای صوتی با پسوند wma رو بوسیله Amarok اجرا کنم؟

m a j r i x
02-01-2008, 23:10
ممنون اما این کد برای من قابل مشاهده نیست !

نوشته " لطفن " !! به عقب برگردید و دوباره تلاش کنید !

سلام
برای اجرای برنامه‌های ویندوزی باید setup برنامه مورد نظر رو به wine معرفی کنید
فرض کنید یک setup در مسیر زیر قرار دارد
home/name usser/setup.exe
بعدش شما کنسول ترمینال یا شل رو باز کنید
با دستور su ارتقا دسترسی پیدا کنید بعد از وارد کردن پسورد دستور زیر رو وارد کنید
wine /home/name user/setup.exe
or
wine C:\\Program\ Files\\MyPrg\\test.exe
از اینجا به بعد دو حالت داره wine برنامه شما رو نصب میکند یا بعلت نبود dll برنامه اجرا نمیگرده
برای اجرای برنامه نصب شده یک گزینه با عنوانهای K menu اضافه شده و از ایم طریق میتونید اجرا کنید

m a j r i x
02-01-2008, 23:14
سلام
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم فایلهای صوتی با پسوند wma رو بوسیله Amarok اجرا کنم؟
سلام
دوست عزیز باید کدکهای لازمه رو نصب کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ceramic
03-01-2008, 10:31
سلام مجدد و تشکر از راهنمایی شما

من برنامه ی Emule رو با استفاده از Wine نصب کردم و اما الان نمیدونم فایل های دانلود شده رو توی کجا باید پیدا کنم چون توی آپشن ایمول ؛ همان روت همیشگی خودش رو نشون میده اما توی لینوکس ما اون زیر شاخه رو نداریم : C\program files\emule\incoming و هر چی میگردم نمیتونم فایل های ایمول رو پیدا کنم .

لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکر و ممنون خواهم شد .

sudotux
03-01-2008, 11:45
سلام مجدد و تشکر از راهنمایی شما

من برنامه ی Emule رو با استفاده از Wine نصب کردم و اما الان نمیدونم فایل های دانلود شده رو توی کجا باید پیدا کنم چون توی آپشن ایمول ؛ همان روت همیشگی خودش رو نشون میده اما توی لینوکس ما اون زیر شاخه رو نداریم : C\program files\emule\incoming و هر چی میگردم نمیتونم فایل های ایمول رو پیدا کنم .

لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکر و ممنون خواهم شد .

Ceramic
03-01-2008, 14:12

ممنون از راهنمایی .

ممکنه بفرمایین فلسفه ی اون نقطه ی پیش از کلمه ی Wine چیه ؟

sudotux
03-01-2008, 15:38
ممنون از راهنمایی .

ممکنه بفرمایین فلسفه ی اون نقطه ی پیش از کلمه ی Wine چیه ؟

یعنی اینکه فولدر wine مخفیه . هر فولدری که قبلش نقطه بذارید hidden میشه. در محیط های Gnome و KDE برای اینکه بتونید فولدر های مخفی رو داخل file brower ببینید در برنامه های Nautilus و Konqueror در قسمت View بروی Show Hidden Files کلیک کنید.

Ceramic
03-01-2008, 16:30
آقا دست شما درد نکنه . کم کم دارم یه چیزایی از این توزیع می فهمم .

من میخواستم برنامه ی VLC Player رو نصب کنم تا بتونم فایل های ویدیویی رو با فرمت های مختلف ببینم .

اول صفحه ی مربوطه رو توی سایت Videolan که مالک برنامه هست پیدا کردم .

دیدم به جای دانلود مستقیم مثلا rpm ؛ اومده یه کلید گذاشته برای نصب ( InstallNow )

همون رو زدم ..... و البته برنامه ی VLC نصب شد اما قبلش Yast حدود نیم ساعت تموم مخازن رو بازبینی کرد و پیش نیاز های قبلی اون برنامه هم دانلود و نصب شد . ( فکر کنم حدود 30 مگ شد جمعا )

حالا اگه کسی بخواد این برنامه رو با دایل آپ نصب کنه که .......:41:

sudotux
03-01-2008, 19:04
آقا دست شما درد نکنه . کم کم دارم یه چیزایی از این توزیع می فهمم .

من میخواستم برنامه ی VLC Player رو نصب کنم تا بتونم فایل های ویدیویی رو با فرمت های مختلف ببینم .

اول صفحه ی مربوطه رو توی سایت Videolan که مالک برنامه هست پیدا کردم .

دیدم به جای دانلود مستقیم مثلا rpm ؛ اومده یه کلید گذاشته برای نصب ( InstallNow )

همون رو زدم ..... و البته برنامه ی VLC نصب شد اما قبلش Yast حدود نیم ساعت تموم مخازن رو بازبینی کرد و پیش نیاز های قبلی اون برنامه هم دانلود و نصب شد . ( فکر کنم حدود 30 مگ شد جمعا )

حالا اگه کسی بخواد این برنامه رو با دایل آپ نصب کنه که .......:41:

فکر کنم توی dvd سوسه اکثر برنامه ها موجود باشه. ولی با این وجود فایل هایی که توسط Yast دانلود و نصب میشه , یه جایی ذخیره میشه که میتونید بعدا از اونا استفاده کنید. توی اوبونتو این مسیر اینجاست :

ولی توی suse دقیقا نمیدونم کجاست. دوستان دیگه بهتر میتونند راهنماییتون کنند.

siolishe
03-01-2008, 20:57
سلام
دوستان چطوری میشه یه Vpn connection تو لینوکس ساخت؟

m a j r i x
03-01-2008, 21:57
سلام
دوستان چطوری میشه یه Vpn connection تو لینوکس ساخت؟
سلام
۱- از چه پروتکلی استفاده میکنید ؟
۲- بعد از اطلاع نوع پروتکل باید از طریق YaST معرفی و به runlevel اضافه بشود
۳-من خودم قبلا در (10.2) از Kvpn استفاده میکردم الان دیگه اکانت ندارم برنامه خوبی هستش

siolishe
04-01-2008, 01:15
سلام
۱- از چه پروتکلی استفاده میکنید ؟
۲- بعد از اطلاع نوع پروتکل باید از طریق YaST معرفی و به runlevel اضافه بشود
۳-من خودم قبلا در (10.2) از Kvpn استفاده میکردم الان دیگه اکانت ندارم برنامه خوبی هستش

خوب من تو لینوکس مبتدی ام vpnc رو دانلود ونصب کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اگه میشه شما از اول توضیح بده که باید چیکار کنم
شما فرض کن که من یه IP ویه Username و Password دارم چطور وکجا باید این اطلاعات رو وارد کنم؟
البته ناگفته نماند که از یه اکانت رایگان سایت secureix.comاستفاده می کنم.

m a j r i x
04-01-2008, 09:15
خوب من تو لینوکس مبتدی ام vpnc رو دانلود ونصب کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اگه میشه شما از اول توضیح بده که باید چیکار کنم
شما فرض کن که من یه IP ویه Username و Password دارم چطور وکجا باید این اطلاعات رو وارد کنم؟
البته ناگفته نماند که از یه اکانت رایگان سایت secureix.comاستفاده می کنم.
اول برنامه Kvpn رو از لینک زیر دانلود کن
Kvpn-0.9.0-3.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوم مسیر زیر طی کن تا پروتکل pptp فعال بشه
YaST/system/system service/start pptp daemon-enable
بعد از اتمام سیستم رو ریبوت کن تا pptp به runlevel اضافه بشه
حالا بعد از لاگین کردن برنامه Kvpn رو اجرا کن این برنامه بصورت wizard هستش همه چیزش واضحه
دو نکته
از اکانتهای رایگان استفاده نکنید احتمال اینکه sniff بشید هستش
حتما فایروال روشن باشه
موفق باشید

siolishe
04-01-2008, 11:56
مرسی ازتوجهت اما دو مورد :
۱- من نتونستم همچین قسمتی رو پیداکنم!YaST/system/system service/start pptp daemon-enable
۲- تو قسمت Select the type of your vpn باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟

عزیز کانکت شدم ولی هیچ پیچی رو نمیتونم باز کنم تو ویندوز هیچ مشکلی نیست ولی تو لینوکس اینجوریه!
مشکل ۱ هم هنوز پابرجاست!!

Ceramic
04-01-2008, 12:16
اساتید گرامی ؛

امروز میخوام موضوعی رو این جا مطرح کنم که جزو مباحث فنی قرار نمی گیره ؛ اما به هر حال ؛ موضوع مهمیه و با توجه به این که در موردش اختلاف نظر هست ؛ به نظرم رسید که بد نیست نظرم رو بنویسم بلکه به یه جمع بندی ای رسیدیم .

اون موضوع ؛ اسم این توزیعه : Opensuse ...... که من می بینم دوستان اون رو « زوزه » ؛ « سوزه » ؛ « سوسه » ؛ و .... می نویسند .

خوب ؛ اگه به دستور زبان انگلیسی توجه کنیم و موارد مشابه رو ببینیم ؛ به نظر میرسه که چه زمانی که ترکیب use تنها با یه حرف پیش از اون نوشته میشه ( مثل Fuse ) و چه زمانی که مثل اسم همین توزیع ؛ به عنوان بخش دوم یک کلمه به کار میره ( مثل Excuse ) ؛ همیشه تلفظ اون به صورت « یوز » هست .

مثال :

اندیشه = Muse ( میوز )
فیوز = Fuse ( فیوز )
عذر ؛ معذرت ؛ بهانه = Excuse ( اِکس کیوز )

بنابراین ؛ ترکیب Opensuse چه به صورت سر ِ هم ؛ و چه به صورت جداگانه یعنی Open Suse ؛ در هر دو حالت فقط باید به صورت « اوپن سیوز » خونده بشه و سایر تلفظ ها صحیح نیست .

البته برخی از دوستان ممکنه موضوع « اسم بودن » این واژه رو مطرح کنن و بگن که شامل اون قاعده ی دستوری نمیشه اما در این جا هم در پاسخ دوستان میگیم که ترکیب Open Suse یه ترکیب انگلیسی است و اصولا در زبان انگلیسی ؛ نام ؛ فعل ؛ مصدر و یا کل واژه ای که مکسور به آخر باشه وجود نداره و این نوع صَرف ؛ ویژه ی زبان های فرانسه ؛ ایتالیایی و اسپانیایی هست ( مثل واژه ی Dilateَ که حرف e آخر کلمه اکسون داره و حالت مکسور پیدا می کنه و خونده میشه دیلاته )

اگه دوستان با این تحلیل موافق هستن ؛ بفرماین تا در این مورد به توافق برسیم و از این به بعد نام درست این توزیع رو بنویسیم .

موفق باشین:11:

siolishe
04-01-2008, 12:44
مورد جالبی رو مطرح کردی
شاید حتی به صورت Opens Use هم بشه خوندش که البته فکر کنم اینجوری به مفهوم کلی Linux یعنی (Open Source ) بودن هم نزدیک تره نظرت چیه؟

Ceramic
04-01-2008, 13:31
مورد جالبی رو مطرح کردی
شاید حتی به صورت Opens Use هم بشه خوندش که البته فکر کنم اینجوری به مفهوم کلی Linux یعنی (Open Source ) بودن هم نزدیک تره نظرت چیه؟

تعبیر قشنگیه اما با توجه به این که این سیستم عامل ؛ نوع اوپن سورس یک سیستم عامل دیگه از شرکت ناول هست با نام SUSE Linux Enterprise ؛ متاسفانه نمیشه اونو به این شکل خوند .

من همچنان با نام اوپن سیوز موافقم .

rootnt
04-01-2008, 20:26
سلام
من این قسمتشو متوجه نمی شم بیشتر توضیح بده

البته برخی از دوستان ممکنه موضوع « اسم بودن » این واژه رو مطرح کنن و بگن که شامل اون قاعده ی دستوری نمیشه اما در این جا هم در پاسخ دوستان میگیم که ترکیب Open Suse یه ترکیب انگلیسی است و اصولا در زبان انگلیسی ؛ نام ؛ فعل ؛ مصدر و یا کل واژه ای که مکسور به آخر باشه وجود نداره و این نوع صَرف ؛ ویژه ی زبان های فرانسه ؛ ایتالیایی و اسپانیایی هست ( مثل واژه ی Dilateَ که حرف e آخر کلمه اکسون داره و حالت مکسور پیدا می کنه و خونده میشه دیلاته )
ادبیاتم خوب نیست :)
البته قبلا سرش بحث شده
ولی اون موقع open suse نبود

siolishe
04-01-2008, 20:45
مرسی ازتوجهت اما دو مورد :
۱- من نتونستم همچین قسمتی رو پیداکنم!YaST/system/system service/start pptp daemon-enable
۲- تو قسمت Select the type of your vpn باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟

عزیز کانکت شدم ولی هیچ پیچی رو نمیتونم باز کنم تو ویندوز هیچ مشکلی نیست ولی تو لینوکس اینجوریه!
مشکل ۱ هم هنوز پابرجاست!!

میشه لطفا یکی جواب منو بده؟

Ceramic
05-01-2008, 09:42
سلام
من این قسمتشو متوجه نمی شم بیشتر توضیح بده

ادبیاتم خوب نیست :)
البته قبلا سرش بحث شده
ولی اون موقع open suse نبود

خوب ؛ مثل این که من باید حرف قبلی خودم رو پس بگیرم .

ویکی پدیا در صفحه ی مربوط به SuSE linux در تشریح ریشه ی واژه ی SuSE نوشته است که این کلمه مخفف عبارت "Software- und System-Entwicklung" است که از زبان آلمانی وارد شده است . ( ترجمه ی انگلیسی اش میشه : "Software and system development" به معنای پیشرفت سیستم و نرم افزار ) .

بنابراین چون این اسم از زبان آلمانی وارد شده ؛ همانطور که در ویکی پدیا با علایم فونتیک توضیح داده شده است ؛ در آلمانی « زوزه » و در انگلیسی « سوزه » خوانده می شود .

SUSE:ˈsuːsə , German:ˈzuːzə

Ceramic
05-01-2008, 15:45
خوب ؛ امروز من با مشکل جدیدی در اوپن سوزه مواجه شدم و اون این که برای انجام کاری رفتم بیرون و از گزینه ی Lock Session استفاده کردم .

وقتی برگشتم ؛ متوجه شدم که با زدن هر یک از کلیدهای کیبرد برای وارد کردن پسورد ؛ به جای یک کاراکتر ؛ دو کاراکتر ثبت می شود و پسورد چهار حرفی من هشت حرف دیده می شد . به همین دلیل نمی توانستم وارد شوم ( پیام : Unlock Failed ) .

تنها گزینه ی در دسترس دیگر ؛ ایجاد یک Session جدید بود . این کار را هم کردم ولی برای ورود به Session قبلی نتیجه ای به دست نیاوردم .

متاسفانه چون در حال دانلود بودم نمی خواستم سیستم را ریستارت کنم اما بالاخره بعد از نیم ساعت تلاش بی ثمر ناچار شدم همین کار را بکنم . جالب این که در Session جدیدی که ایجاد کرده بودم ؛ مشکلی برای ورود و دادن پسورد نداشتم اما با Session اصلی ..... !!

با توجه به این که این اتفاق دومین بار است که برای من می افتد ؛ از سروران عزیز خواهشمندم راهنمایی بفرمایند که برای جلوگیری از این حالت چه باید کرد ؟

sudotux
05-01-2008, 20:31
به احتمال خیلی زیاد کیبورد شما روی فارسی بوده !!

همین الان امتحان کنید . کیبورد رو فارسی کنید و در یک پنجره ای که از شما پسورد می خواد حروف رو وارد کنید :46:

sudotux
05-01-2008, 20:35
خوب ؛ مثل این که من باید حرف قبلی خودم رو پس بگیرم .

ویکی پدیا در صفحه ی مربوط به SuSE linux در تشریح ریشه ی واژه ی SuSE نوشته است که این کلمه مخفف عبارت "Software- und System-Entwicklung" است که از زبان آلمانی وارد شده است . ( ترجمه ی انگلیسی اش میشه : "Software and system development" به معنای پیشرفت سیستم و نرم افزار ) .

بنابراین چون این اسم از زبان آلمانی وارد شده ؛ همانطور که در ویکی پدیا با علایم فونتیک توضیح داده شده است ؛ در آلمانی « زوزه » و در انگلیسی « سوزه » خوانده می شود .

SUSE:ˈsuːsə , German:ˈzuːzə

فکر می کنم چون کلمه SuSE مخفف یک عبارتی هست بنابراین قوانینی که برای خواندن کلمات عادی در زبان انگلیسی استفاده میشه در این مورد صادق نباشه. البته مطمئن نیستم !

m a j r i x
05-01-2008, 21:26
خوب ؛ امروز من با مشکل جدیدی در اوپن سوزه مواجه شدم و اون این که برای انجام کاری رفتم بیرون و از گزینه ی Lock Session استفاده کردم .

وقتی برگشتم ؛ متوجه شدم که با زدن هر یک از کلیدهای کیبرد برای وارد کردن پسورد ؛ به جای یک کاراکتر ؛ دو کاراکتر ثبت می شود و پسورد چهار حرفی من هشت حرف دیده می شد . به همین دلیل نمی توانستم وارد شوم ( پیام : Unlock Failed ) .

تنها گزینه ی در دسترس دیگر ؛ ایجاد یک Session جدید بود . این کار را هم کردم ولی برای ورود به Session قبلی نتیجه ای به دست نیاوردم .

متاسفانه چون در حال دانلود بودم نمی خواستم سیستم را ریستارت کنم اما بالاخره بعد از نیم ساعت تلاش بی ثمر ناچار شدم همین کار را بکنم . جالب این که در Session جدیدی که ایجاد کرده بودم ؛ مشکلی برای ورود و دادن پسورد نداشتم اما با Session اصلی ..... !!

با توجه به این که این اتفاق دومین بار است که برای من می افتد ؛ از سروران عزیز خواهشمندم راهنمایی بفرمایند که برای جلوگیری از این حالت چه باید کرد ؟
سلام
از چه میزکاری استفاده میکنید ( احتمالا Gnome) ؟
من قبلا وقتی که از10.1 استفاده میکردم اومدم برای تست یه چند وقتی از گنوم استفاده کنم یکی از مشکلاتی برخوردم مثل مشکل شما بود من تنها کاری که از دستم برمی‌اومد این bug report کردم حتی این باگ ثبت هم شد ولی جای تعجب چرا هنوز این مشکل گنوم رفع نشده
کاریکه شما میتونی انجام قبل از lock session کیبرد انگلیسی بشه
ولی توی KDE اینطوری نیست موقع lock session شما میتونی ورودی کیبرد عوض کنید
در مورد گزینه نبود pptp عکس ضمیمه رو نگاه کنید

m a j r i x
05-01-2008, 21:43
درباره تلفظ
open suse = open zuze

siolishe
05-01-2008, 22:22
در مورد گزینه نبود pptp عکس ضمیمه رو نگاه کنید

عزیز این قسمتی که میگی من ندارم!!!
ممکنه چون بصورت Fail safe بوت میکنم این مشکل باشه؟

Ceramic
06-01-2008, 07:14
درباره تلفظ
open suse = open zuze

از راهنماییتون ممنون

در باره ی تلفظ ؛ بالاتر براتون مدرک آوردم از ویکی پدیا با فونتیک :

آلمانی : زوزه

انگلیسی : سوزه ( یا سوسه )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما به هر حال ؛ میشه این توزیع رو زوزه خواند به این دلیل که این توزیع از زبان آلمانی وارد انگلیسی شده و اپلیکیشن های اون هم به شدت تحت تاثیر این زبان هست .

نمونه اش : Kommander که تلفظ آلمانی Commander هست !

Ceramic
07-01-2008, 09:24
اساتید عزیز

من با نصب برنامه روی این توزیع ( اوپن سوزه 10.3 ) مشکل دارم .

الان فایل های مختلفی با فرمت rpm دانلود کرده ام که نمیتونم با Yast اونا رو نصب کنم . از جمله همون برنامه ی Live که حسین آقا زحمتش رو کشیده بودن .

علاوه بر اون ؛ مثلاً مرورگرهای نت اسکیپ و Sea monkey رو برای لینوکس دانلود کرده ام که بعد از اکسترکت شدن ؛ موندم باهاشون چیکار کنم !!

آیا باید عملیات خاصی روی این فایل ها انجام بشه تا قابل نصب بشن ؟

آیا موضوع به Dependencies مربوط میشه ؟

لطفاً راهنمایی بفرمایین . خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهتون اجر بده !!:31:

siolishe
07-01-2008, 11:52
سلام
موقع نصب فايلهاي rpm ارور ميده يا Yast خود به خود بدون نصب برنامه بسته ميشه؟
در مورد نصب فايلهاي ديگه اول بايد اونا رو extract كني بعد به بوسيله Terminal و با فرمان cd به دايركتوري برنامه مورد نظر بري بعد فرمان configure/. رو تايپ كن بعد از اينكه يه سري عمليات انجام شد واگر هيچ اروري نداد فرمان make و بعدش از make install استفاده كن به همين راحتي!!!
اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم.

m a j r i x
08-01-2008, 17:49
اساتید عزیز

من با نصب برنامه روی این توزیع ( اوپن سوزه 10.3 ) مشکل دارم .

الان فایل های مختلفی با فرمت rpm دانلود کرده ام که نمیتونم با Yast اونا رو نصب کنم . از جمله همون برنامه ی Live که حسین آقا زحمتش رو کشیده بودن .

علاوه بر اون ؛ مثلاً مرورگرهای نت اسکیپ و Sea monkey رو برای لینوکس دانلود کرده ام که بعد از اکسترکت شدن ؛ موندم باهاشون چیکار کنم !!

آیا باید عملیات خاصی روی این فایل ها انجام بشه تا قابل نصب بشن ؟

آیا موضوع به Dependencies مربوط میشه ؟

لطفاً راهنمایی بفرمایین . خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهتون اجر بده !!:31:
سلام
دوست عزیز بعد از عرضه 10.3 شما با استفاده از one click install میتونید بدون اینکه شما متوجه بشید برنامه شما وابستگی Dependencies داره خودش اقدام به دانلود میکنه
نکته بعدی
با استفاده دوسایت زیر برنامه دلخواه رو سرچ کنید اگر در این دو سایت مخصوص برنامه‌های اپن زوزه رو پیدا نکردید یا از روی سورس باید کامپایل کنید یا اینکه قیدش رو بزنید
Get Software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
packman search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن برنامه seamonkey در همون لینک اول هستش

Ceramic
09-01-2008, 08:40
سلام
موقع نصب فايلهاي rpm ارور ميده يا Yast خود به خود بدون نصب برنامه بسته ميشه؟
در مورد نصب فايلهاي ديگه اول بايد اونا رو extract كني بعد به بوسيله Terminal و با فرمان cd به دايركتوري برنامه مورد نظر بري بعد فرمان configure/. رو تايپ كن بعد از اينكه يه سري عمليات انجام شد واگر هيچ اروري نداد فرمان make و بعدش از make install استفاده كن به همين راحتي!!!
اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم.

خوب ؛

با تشکر از راهنمایی شما . موضوع عدم امکان نصب برای بعضی از rpm ها ؛ با ورود به عنوان کاربر ریشه حل شد . اما حالا که امکان نصب فراهم شده ؛ بعضی از برنامه ها با موفقیت نصب میشن و در انتها پیام نصب موفق رو می بینم .... و بعضی دیگه علیرغم این که همون مراحل رو طی می کنند ؛ ظاهرا ً در پایان کار چنین پیامی رو ندارند .

آن فرمان ها را امتحان می کنم و نتیجه اش را می نویسم .

اما در باره ی آیکن One Click Install ..... زیاد رغبتی به استفاده ازش ندارم چون اولاً میخوام روش های مختلف نصب رو امتحان کنم و یاد بگیرم . در ثانی ؛ چون در این حالت تمام مراحل آنلاین انجام میشه ؛ خیلی بیشتر از حد معمول طول می کشه .

به هر حال از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم .

:11:

siolishe
09-01-2008, 13:06
سلام
یه سوال!
۱- من قبلا از تو Yast قسمت languages کیبورد فارسی رو انتخاب کرده بودم و با کلیدهای Alt+Shift بین انگلیسی و فارسی سوییچ می کردم ولی الان دیگه هر چی این دو تا کلید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و درضمن تو Yast قسمت languages هم دیگه زبان فارسی نیست چیکار کنم؟

Ceramic
09-01-2008, 14:16
من مرورگر نت اسکیپ رو از سایت اوپن سوزه دانلود کردم .

حالا میخوام با استفاده از yast اونو نصب کنم اما برنامه ی Yast خود به خود بسته میشه .

شما میدونین چرا ؟

Ceramic
09-01-2008, 14:54
یه سٔوال کلی تر هم دارم .

به چه شکلی می تونم این آیکن های گنده رو روی دسکتاپ تغییر شکل بدم ؟

من از این آیکن ها اصلا ً خوشم نمیاد .

قبلاً توی ویندوز وقتی Resolution رو بالا می بردیم ؛ خود به خود آیکن ها ریز تر می شد .

توی اوپن سوزه چه کار باید بکنیم ؟ من الان بخش Configure Desktop رو نگاه کردم اما چیزی که به این موضوع مربوط بشه نداشت .

m a j r i x
09-01-2008, 21:36
سلام
یه سوال!
۱- من قبلا از تو Yast قسمت languages کیبورد فارسی رو انتخاب کرده بودم و با کلیدهای Alt+Shift بین انگلیسی و فارسی سوییچ می کردم ولی الان دیگه هر چی این دو تا کلید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و درضمن تو Yast قسمت languages هم دیگه زبان فارسی نیست چیکار کنم؟

سلام
فکر کنم مشکل شما از همون Fail safe باشه
اگر امکان داره یکبار دیگه اپن زوزه رو نصب کنید

m a j r i x
09-01-2008, 21:43
من مرورگر نت اسکیپ رو از سایت اوپن سوزه دانلود کردم .

حالا میخوام با استفاده از yast اونو نصب کنم اما برنامه ی Yast خود به خود بسته میشه .

شما میدونین چرا ؟
سلام
احتمال اول وابستگی Dependenciesنرم افزاری داره
احتمال دوم نسخه 64 bit رو دانلود کردید
اگر امکان داره لینک دانلود رو بدید تا امکان تست باشه
=============
پ . ن
حالا چه اصرای هستش که از نت اسکیپ استفاده کنید احتمالا میدونید که توسعه و انتشارش دیگه متوقف شده

m a j r i x
09-01-2008, 21:52
یه سٔوال کلی تر هم دارم .

به چه شکلی می تونم این آیکن های گنده رو روی دسکتاپ تغییر شکل بدم ؟

من از این آیکن ها اصلا ً خوشم نمیاد .

قبلاً توی ویندوز وقتی Resolution رو بالا می بردیم ؛ خود به خود آیکن ها ریز تر می شد .

توی اوپن سوزه چه کار باید بکنیم ؟ من الان بخش Configure Desktop رو نگاه کردم اما چیزی که به این موضوع مربوط بشه نداشت .

سلام
اگر از KDE استفاده میکنید
وارد configure desktop بشید گزینه appearance theme

hamedff
10-01-2008, 11:26
سلام
يه مشكلي در بالا اومدن open suse10.2دارم.كسي بلده؟؟؟از هركي پرسيدم بلد نبوده!!!:41:

من دو تا OS داشتم كه چند روز پيش windows را پاك كردم و دوباره با يك CD ي bootable ويندوز جديد نصب كردم . ولي از همون موقع grub خراب شد. بعد كه بررسي كردم ديدم اصلاً مشكل از (احتمالاً) fstab هست چون در حالت repair با Cd اول open suse در مورد fstab سوالاتي مي كرد.(مثلاً براي sda9 كه root هست mount point مي خواست). يه تغيراتي دادم ولي grub كه درست نشد هيچي ديگه در repair هم در بررسي fstab حالت FAIL ميده.
حالا كسي ميدونه چطور ميشه fstab رو تغيير داد.(اگه مشكل همينه!!)مثلاً در حالت rescue.

siolishe
10-01-2008, 11:27
سلام
فکر کنم مشکل شما از همون Fail safe باشه
اگر امکان داره یکبار دیگه اپن زوزه رو نصب کنید

مشكل Fail Safe رو بر طرف كردم يعني الان به صورت معمولي بالا ميام ولي مشكل كيبورد هنوز پابرجاست!

siolishe
10-01-2008, 11:38
سلام
يه مشكلي در بالا اومدن open suse10.2دارم.كسي بلده؟؟؟از هركي پرسيدم بلد نبوده!!!:41:

من دو تا OS داشتم كه چند روز پيش windows را پاك كردم و دوباره با يك CD ي bootable ويندوز جديد نصب كردم . ولي از همون موقع grub خراب شد. بعد كه بررسي كردم ديدم اصلاً مشكل از (احتمالاً) fstab هست چون در حالت repair با Cd اول open suse در مورد fstab سوالاتي مي كرد.(مثلاً براي sda9 كه root هست mount point مي خواست). يه تغيراتي دادم ولي grub كه درست نشد هيچي ديگه در repair هم در بررسي fstab حالت FAIL ميده.
حالا كسي ميدونه چطور ميشه fstab رو تغيير داد.(اگه مشكل همينه!!)مثلاً در حالت rescue.

مشكل شما دقيقا چيه مي خواي OpenSuse بالا بياد يا مي خواي دوباره grub رو نصب كني؟
الان سيستمت با چه osي بالا مياد؟

h_starboy
10-01-2008, 11:43
سلام به همه لینوکس کاران و مخصوصا opensuse.
lمن تازه به جمع opensuse ایها وارد شدم. قبلا ubuntu کار میکردم. یه سوال در مورد opensuse ۱۰.۳ داشتم.
من هر وقت yast قسمت software management رو باز میکنم میاد از اول repositories رو میخونه و دانلود میکنه. چیکار باید بکنم؟؟
ممنون میشم.

Ceramic
10-01-2008, 12:36
سلام
اگر از KDE استفاده میکنید
وارد configure desktop بشید گزینه appearance theme

ممنون

با راهنمایی شما مشکل حل شد .

اما در باره ی نت اسکیپ ؛ خبر مرگش رو خودم توی خبرهای IT گذاشتم و به هر حال ؛ بهش عادت کرده ام .

لینک دانلود رو از این صفحه برداشتم :

اگه واژه ی Netscape رو جستجو کنید ؛ می بینید که تنها دو تا لینک میده که دومیش سورسه ؛ و اولیش i586 و البته من اولی رو دانلود کردم .

Ceramic
10-01-2008, 12:45
خوب من یه گرفتاری تازه پیدا کرده ام .

کلیدهای کپی و پیست ( Ctrl+C و Ctrl+V ) داخل مرورگر ( فعلا Seamonkey ) کار نمی کنه . مثلاً وقتی میخوام متنی یا آدرسی رو کپی کنم ؛ این کار با ماوس انجام میشه اما با کیبرد نه .

کسی میدونه چرا ؟

h_starboy
10-01-2008, 12:47
سلام به همه لینوکس کاران و مخصوصا opensuse.
lمن تازه به جمع opensuse ایها وارد شدم. قبلا ubuntu کار میکردم. یه سوال در مورد opensuse ۱۰.۳ داشتم.
من هر وقت yast قسمت software management رو باز میکنم میاد از اول repositories رو میخونه و دانلود میکنه. چیکار باید بکنم؟؟
ممنون میشم.

توی قسمت yast - software repositories تیک کنار automatically refresh رو برداشتم و هر وقت software management رو باز میکنم دیگه دانلود نمیکنه و بهتر شده ولی مدت زمان خواندن cache یک مقدار طولانیه.

hrgh2
11-01-2008, 17:42
سلام دوستان
من چند تا مشکل با suse دارم که اگه برطرف بشه دیگه ویندوز را کنار میزارم. لطفا راهنماییم کنید
راستی شاید سوالات من تکراری باشه اما با این اینترنت لعنتی نمیتونم خیلی توی تاپیک بگردم

1- چه طوری به اینترنت کانکت بشم ( فرض کنید من کاربری هستم که هیچی از لینوکس سرم نمیشه)
مودم من dlink : softv92 data fax modem هست که فکر نمیکنم لینوکس شناخته باشدش.

2- برنامه های صوتی و تصویری ( Multimedia ) که هیچ پسوند استانداردی را باز نمیکنند ( مثل mp3 و dat و ...)
باید چه کارش کنم

3-آیا میتونم نرم افزار 3ds max 2008 را توی suse راه اندازی کنم

خوب اگه راهنماییم کنید ممنون میشم یا اگر هم خیلی تکراری هستند این سوالات لینک پاسخها را برام بزارید

h_starboy
12-01-2008, 00:10
یه سوال :

فایلهایی که با yast2 دانلود میشه کجا ذخیره میشه؟ آیا میتونم بعدا استفاده کنم؟

hamedff
12-01-2008, 11:00
مشكل شما دقيقا چيه مي خواي OpenSuse بالا بياد يا مي خواي دوباره grub رو نصب كني؟
الان سيستمت با چه osي بالا مياد؟

ممنون از جواب شما. من يه كارهايي كردم :
مشكل من اين بود كه اولاً خود suse بالا نمي اومد و دوماً grub در ابتدا اجرا نمي شد. توي اين دو روز فهميدم كه مشكل در fstab هست كه آدرس هاي root and home درست mount نمي شن. خلاصه اينكه با cd اول open suse به حالت boot installed system رفتم و با دستور vi /etc//fstab مسيرها رو درست كردم. از اون به بعد linux بالا مي اومد(البته با CD) ولي بازم grub اصلاً درست نمي شد. نهايتاً فهميدم كه در MBR پارتيشن مربوط به linux در حالت Active نيست. وقتي active كردم grub هم درست شد. :20:

حالا بازم چند تا سوال دارم:
1- قبلاً وقتي linux بالا مي اومد resolution بالا بو د ولي الان يك كمي تصوير خراب ميشه. آيا كارت گرافيك مشكل داره؟
2- اگر MBR پاك بشه (اتفاقي) بازم ميشه suse (يا XP)رو درست كرد و بالا آورد ؟

rootnt
12-01-2008, 11:57
سلام دوستان
من چند تا مشکل با suse دارم که اگه برطرف بشه دیگه ویندوز را کنار میزارم. لطفا راهنماییم کنید
راستی شاید سوالات من تکراری باشه اما با این اینترنت لعنتی نمیتونم خیلی توی تاپیک بگردم

1- چه طوری به اینترنت کانکت بشم ( فرض کنید من کاربری هستم که هیچی از لینوکس سرم نمیشه)
مودم من dlink : softv92 data fax modem هست که فکر نمیکنم لینوکس شناخته باشدش.

2- برنامه های صوتی و تصویری ( Multimedia ) که هیچ پسوند استانداردی را باز نمیکنند ( مثل mp3 و dat و ...)
باید چه کارش کنم

3-آیا میتونم نرم افزار 3ds max 2008 را توی suse راه اندازی کنم

خوب اگه راهنماییم کنید ممنون میشم یا اگر هم خیلی تکراری هستند این سوالات لینک پاسخها را برام بزارید

سلام
برای راه اندازی مودمتون باید به تاپیک زیر مراجعه کنید:

برای باز کردن فرمتهای صوتی و تصویری شما باید کدک های مورد نیازشون رو نصب کنی
اونها رو می تونی از روی اینترنت دانلود کنی
به همین دلیل بهتره که اول اینترنتتو راه بندازی
فکر کنم بتونی اون نرم افزار رو هم با استفاده از wine نصب کنید

m a j r i x
12-01-2008, 22:53
یه سوال :

فایلهایی که با yast2 دانلود میشه کجا ذخیره میشه؟ آیا میتونم بعدا استفاده کنم؟

سلام
فایلها جای ذخیره نمیشن
مشخصات فایلهای دانلود شده در tmp/ ذخیره میشه

m a j r i x
12-01-2008, 23:01
حالا بازم چند تا سوال دارم:
1- قبلاً وقتي linux بالا مي اومد resolution بالا بو د ولي الان يك كمي تصوير خراب ميشه. آيا كارت گرافيك مشكل داره؟
2- اگر MBR پاك بشه (اتفاقي) بازم ميشه suse (يا XP)رو درست كرد و بالا آورد ؟

سلام
۱- اگر درایور کارت گرافیکی را نصب کنید درست میشه
الف - در حالت عادی از درایور VESA استفاده میشه
ب - راهنمایی نصب درایور VGA در همین تاپیک هستش
۲- اگر بر هر دلیلی MBR پاک باشه مشکلی نیست میتونید repair کنید

h_starboy
12-01-2008, 23:39
من یه سوال در مورد نصب نرم افزار تو suse 10.3 دارم چون نسبت به ubuntu فکر کنم سخت تر باشه.

من با این فایلهای one-click installer مشکل دارم مخصوصا با packman.

اصلا نمیتونم بستهایی که ازpackman میگیرم رو نصب کنم . error میده. می خواستم ببینم راه خاصی داره؟

همچنین وقتی یه فایل rpm میگیرم با yast نمیتونه نصب کنه. (مثل deb نیستش که خودش راحت نصب کنه و اگه dependency هم داشته باشه بگیره.)

خیلی ممنون از راهنماییاتون

h_starboy
13-01-2008, 16:21
الان هم اومدم بسته avidemux که فایل rpm ش رو از pacman گرفته بودم نصب کنم این error رو گرفت :

حتی فایل ymp ایش رو هم امتحان کردم باز نتونست و این ایراد رو گرفت :

لطفا راهنمایی کنید. ممنون

siolishe
13-01-2008, 18:32
مشكل اول شما مربوط به Mirror سايت Packman ميشه كه عموما skynet.be هستش و متاسفانه اكثر ISP هاي كشور عزيزمون!!! فيلترش كردن!
سوال دومت هم يه كم برام گنگه شما فايل rpm رو چجوري اجرا ميكني؟ شايد rpm هاي توزيعهاي ديگه رو دانلود ميكني كه در Suse قابل نصب نيستن!؟

h_starboy
13-01-2008, 18:42
مشكل اول شما مربوط به Mirror سايت Packman ميشه كه عموما skynet.be هستش و متاسفانه اكثر ISP هاي كشور عزيزمون!!! فيلترش كردن!
سوال دومت هم يه كم برام گنگه شما فايل rpm رو چجوري اجرا ميكني؟ شايد rpm هاي توزيعهاي ديگه رو دانلود ميكني كه در Suse قابل نصب نيستن!؟

در مورد packman توی yast - repositories یه mirror از لینک پایین به جای اون اضافه کردم و مشکل حل شد.

در مورد مشکل دوم فایل rpm رو از خود packman دانلود کردم و مخصوص opensuse 10.3 بود که این error رو میده :

m a j r i x
13-01-2008, 19:21
در مورد مشکل دوم فایل rpm رو از خود packman دانلود کردم و مخصوص opensuse 10.3 بود که این error رو میده :

سلام
اول این دستور زیر اجرا کنید
su
rpm --import[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین error مربوط به کامل نبودن فایل دانلود شده هستش
================================
لیست کامل میرورهای packman

Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Belgium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Romania ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - USA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

h_starboy
13-01-2008, 21:01
سلام
اول این دستور زیر اجرا کنید
su
rpm --import[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین error مربوط به کامل نبودن فایل دانلود شده هستش
================================
لیست کامل میرورهای packman

Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Belgium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Romania ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - USA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majrix جان دستت درد نکنه. با اجرای اون دستوری که گفتی مشکلم حل شد. (البته بین import و http فاصله باید باشه ) چند تا فایل امتحان کردم درست شد.

تو این mirror های packman کدومش سرعتش بالاست؟

در ضمن همونطور که دوستمون siolishe گفت سرور (skynet.be(belgium ف ی ل ت ر هست.

hamedff
14-01-2008, 13:52
سلام
۱- اگر درایور کارت گرافیکی را نصب کنید درست میشه
الف - در حالت عادی از درایور VESA استفاده میشه
۲- اگر بر هر دلیلی MBR پاک باشه مشکلی نیست میتونید repair کنید

خيلي خيلي ممنون دوست عزيز.

Ceramic
14-01-2008, 17:50

آقا ما جُستیم و یافت نشد .

ممکنه راهنمایی کنین ؟

کجای این تاپیک ؟

منظورم راهنمای نصب درایور VGA است .

ممنون :11:

Ceramic
14-01-2008, 19:13
من پکیج fglrx_6_8_0-8.28.8-1.i386.rpm رو دانلود کردم اما موقع نصب ارور سرور رو دریافت می کنم .

ظاهرا سرور مربوطه موقتاً در دسترس نیست .

ضمناً کارت گرافیک من ATI Radeon RV280 5960 هست .

نمیدونم این پکیجی که گرفته ام دقیقاً درسته یا نه ( چون ظاهرا این نوع کارت زیرمجموعه ی سری 9250 بود )

به هر حال ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .:11:

m a j r i x
14-01-2008, 21:04
majrix

تو این mirror های packman کدومش سرعتش بالاست؟
سلام
بغیر از سرور بلژیک که ف ی ل ت ر هست
این دو تا سرور خوبه

m a j r i x
14-01-2008, 21:30
من پکیج fglrx_6_8_0-8.28.8-1.i386.rpm رو دانلود کردم اما موقع نصب ارور سرور رو دریافت می کنم .

ظاهرا سرور مربوطه موقتاً در دسترس نیست .

ضمناً کارت گرافیک من ATI Radeon RV280 5960 هست .

نمیدونم این پکیجی که گرفته ام دقیقاً درسته یا نه ( چون ظاهرا این نوع کارت زیرمجموعه ی سری 9250 بود )

به هر حال ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .:11:
سلام
درباره نبود راهنمایی نصب VGA حق با شماست بیشتر راهنمائیها مربوط به nVIDIA هست
قبل از نصب درایور شما باید این برنامه‌ها روی سیستم نصب کرده باشید
kernel-source
qt3
compat
compat-libstdc++
libstdc++
libstdc++-devel
libgcc
xorg-x11-libs
xorg-x11-devel
Mesa
Mesa-devel
fontconfig
fontconfig-devel
expat
freetype
freetype2
freetype2-devel
zlib
zlib-devel
gcc
از طریق software mananger در YaST چک کنید
از طریق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به طریق one click install هستش ( این فایل در حدود 13.5MB هست )
بعد از اتمام مراحل بالا
دستورات زیر را وارد کنید
su
aticonfig --initial
در این مرحله درایور رو کانفیگ کنید بعد از اتمام کانفیگ سیستم رو reboot کنید

siolishe
15-01-2008, 01:15
سلام
چندتا سوال داشتم!
۱- زبان فارسی از قسمت Yast/system/languae من حذف شده! چطور میتونم دوباره برش گردونم؟
۲- برنامه هایی که موقع بالا اومدن لینوکس اجرا میشن چطور میتونم مدیریت کنم؟(فرض کنید میخوام یه برنامه به صورت Auto start بالا بیاد)
۳- آیا اصولا برای لینوکس هم برنامه های Optimizer وجود داره یا نه؟ اگه هست بهترینش کدومه؟

sudotux
15-01-2008, 02:46
سلام
چندتا سوال داشتم!
۱- زبان فارسی از قسمت Yast/system/languae من حذف شده! چطور میتونم دوباره برش گردونم؟
۲- برنامه هایی که موقع بالا اومدن لینوکس اجرا میشن چطور میتونم مدیریت کنم؟(فرض کنید میخوام یه برنامه به صورت Auto start بالا بیاد)
۳- آیا اصولا برای لینوکس هم برنامه های Optimizer وجود داره یا نه؟ اگه هست بهترینش کدومه؟

در مورد سوال اولتون چیزی نمیدونم. و اما

۲- اگر دسکتاپ kde دارید یک میانبر از برنامه مورد نظر رو در مسیر home/yourUSERNAME/.kde/Autostart/ قرار بدید. برای ایجاد میانبر در kmenu برنامه موردنظر را با Drag&Drop به دسکتاپ بکشید. با دو گزینه مواجه می شوید که باید بروی link here کلیک کنید. سپس اون فایل رو از دسکتاپ به مسیری که گفتم کپی کنید.

۳- تا حالا من چیزی در این مورد نشنیدم ! ولی در کل اعتقاد دارم که وجود Optimizer یک ضعف برای یک سیستم عامل به حساب میاد ! اگر بهینه سازی قرار باشه انجام بشه این کار باید توسط توسعه دهندگان یک سیستم عامل انجام بشه.

Ceramic
15-01-2008, 08:28
سلام
درباره نبود راهنمایی نصب VGA حق با شماست بیشتر راهنمائیها مربوط به nVIDIA هست
قبل از نصب درایور ....................

متاسفانه وقتی از طریق این فایل ( ATI.YMP ) اقدام می کنم ؛ در دو مرحله ی اول ( Installing Media ) اروری با عنوان 403 دریافت می کنم .

دیشب هم همین مشکل رو داشتم .

sudotux
15-01-2008, 12:04
متاسفانه وقتی از طریق این فایل ( ATI.YMP ) اقدام می کنم ؛ در دو مرحله ی اول ( Installing Media ) اروری با عنوان 403 دریافت می کنم .

دیشب هم همین مشکل رو داشتم .

من فکر نمی کنم شما نیازی به نصب درایور غیر آزاد داشته باشید ! چون توزیع شما از درایور اپن سورس و رایگان برای کارت گرافیک استفاده می کنه که 3D رو خیلی خوب ساپورت می کنه. من فکر نمی کنم شما مشکلی داشته باشید.

Ceramic
15-01-2008, 12:54
من فکر نمی کنم شما نیازی به نصب درایور غیر آزاد داشته باشید ! چون توزیع شما از درایور اپن سورس و رایگان برای کارت گرافیک استفاده می کنه که 3D رو خیلی خوب ساپورت می کنه. من فکر نمی کنم شما مشکلی داشته باشید.

ممنون از پاسخ شما .

اما :

1. اصراری بر استفاده از درایور غیر آزاد ندارم اما حقیقتش این است که وقتی وارد محیط Opensuse می شوم ؛ دقیقاً احساس می کنم خطوط سایه دار و ضخیم می شود . برای اصلاح این وضعیت چه باید کرد ؟ الان رزولوشن روی 1024*768 و Refresh Rate هم روی فرکانس 75Hz است ( فرکانس های دیگر مثل 60 و 70 را هم امتحان کردم و تاثیری نداشت ) و گزینه ای هم که بالاتر باشد ندارم .

2. اتفاقاً پریروز گزینه ی 3D را در امکانات کارت گرافیک فعال کردم .... همه چیز به هم ریخت و ناچار شدم دوباره به وضعیت قبلی برگردم .

به هر حال ؛ دلیل جست و جوی من ؛ اصلاح تصویر است . شما راهی به نظرتان می رسد که بدون این همه دردسر بتوانم تصویر خوبی داشته باشم ؟

sudotux
15-01-2008, 13:08
ممنون از پاسخ شما .

اما :

1. اصراری بر استفاده از درایور غیر آزاد ندارم اما حقیقتش این است که وقتی وارد محیط Opensuse می شوم ؛ دقیقاً احساس می کنم خطوط سایه دار و ضخیم می شود . برای اصلاح این وضعیت چه باید کرد ؟ الان رزولوشن روی 1024*768 و Refresh Rate هم روی فرکانس 75Hz است ( فرکانس های دیگر مثل 60 و 70 را هم امتحان کردم و تاثیری نداشت ) و گزینه ای هم که بالاتر باشد ندارم .

2. اتفاقاً پریروز گزینه ی 3D را در امکانات کارت گرافیک فعال کردم .... همه چیز به هم ریخت و ناچار شدم دوباره به وضعیت قبلی برگردم .

به هر حال ؛ دلیل جست و جوی من ؛ اصلاح تصویر است . شما راهی به نظرتان می رسد که بدون این همه دردسر بتوانم تصویر خوبی داشته باشم ؟

شما باید یک سری option به فایل etc/X11/xorg.conf اضافه کنی. میتونی این فایل رو یه جایی آپلود کنی تا من ببینم ؟

Ceramic
15-01-2008, 14:07
بله ؛ این هم فایل مورد نظر :

sudotux
15-01-2008, 14:17
بله ؛ این هم فایل مورد نظر :

نتونستم دانلود کنم . لطفا اینجا آپلود کن : mihd.net

-----------------

ویرایش : دانلود شد !

Ceramic
15-01-2008, 15:27
هر چند نوشته اید که دانلود شده است ؛ اما محض احتیاط :

:31:

sudotux
15-01-2008, 17:23
برای اینکه ببینید direct rendering در سیستمتون فعال هست یا نه دستور زیر را در ترمینال اجرا کنید :

اگر جواب yes بود که نشان دهنده این هست که شما نیازی به نصب هیچ درایوری ندارید و می توانید بازی ها و برنامه های سه بعدی ( 3D ) را به راحتی اجرا کنید. ولی اگر جواب no بود شما باید مراحل زیر را انجام دهید:

اول باید از فایل xorg.conf یک نسخه پشتیبان تهیه کنید:

در صورت بروز مشکل و بوت نشدن سیستم, در حالت Failsafe سیستم را بوت کرده و فایل اصلی را برگردانید:

حالا فایل xorg.conf را با یک برنامه text editor تحت روت باز کنید:

در بخش Section "Module خط زیر را اضافه کنید :

یعنی به شکل زیر :

حالا در بخش Section "Device خط های زیر را اضافه کنید :

یعنی به شکل زیر :

تا اینجای کار direct rendering را فعال کردید. برای اینکه افکت های تصویری را فعال کنید خطوط زیر را به انتهای فایل اضافه کنید :

یعنی به شکل زیر :

توجه کنید که در انتهای فایل بعد از عبارت EndSection باید یک خط خالی وجود داشته باشد.

حالا فایل را ذخیره کرده ( برای ذخیره کردن فایل نیاز به مجوز root دارید ) و سیستم را یکبار ریست کنید. بعد از وارد شدن به سیستم متوجه فعال شدن افکت های تصویری خواهید شد.

حالا دستور زیر را اجرا کنید تا از فعال شدن direct rendering مطمئن شوید. با این تغییرات سرعت و کیفیت گرافیکی سیستم شما افزایش میابد.

اگر احساس کردید که سیستم کند شده است افکت ها را غیر فعال کنید. یعنی سه خط زیر را از انتهای فایل xorg.conf حذف کنید و یکبار سیستم را ریست کنید.

-------------------

نکته مهم :

ممکن است option زیر با بعضی از کارت های گرافیک عمل نکند و سیستم بوت نشود. در این صورت طبق روش و دستوری که گفتم فایل Backup را برگردانید تا بتوانید سیستم را بوت کنید. سپس مجددا طبق راهنما عمل کرده ولی option زیر را اضافه نکنید:

m a j r i x
15-01-2008, 21:05
سلام
چندتا سوال داشتم!

سلام
وارد YaST بشوید
software manager رو انتخاب کنید از منوی filter گزینه languageوفارسی یا FA رو انتخاب کنید

Ceramic
16-01-2008, 12:39
برای اینکه ببینید direct rendering در سیستمتون فعال هست یا نه ...................

خوب ؛

من دفعه ی اول فایل رو طبق دستورات ادیت کردم ...... و بعد از ریست شدن به مشکل برخوردم .

بار دوم ؛ فایل ادیت شده توسط شما رو جایگزین فایل اصلی کردم .... این بار سیستم بوت شد و بالا هم اومد .... اما :

1. به دلیل اضافه شدن افکت ها ؛ سرعت سیستم به شکل محسوسی پایین اومد ( که خودتون هم این رو پیش بینی کرده بودین )

2. به دلیل اضافه شدن قابلیت پشتیبانی از 3D ؛ بعد از حدود پنج دقیقه کارت گرافیک شروع کرد به خراب کردن تصاویر ؛ طوری که دیگه پنجره ها و نوشته ها خونده نمی شد .

نکته ی مهم : در این مدت ؛ هیچ تغییری در کیفیت نمایش صفحه به وجود نیومد ( چیزی که هدف اصلی بود )

بنابراین با بوت مجدد و بازگشت به فایل کانفیگ قبلی میخوام دوباره آن گزینه ی نصب ATI رو مجددا امتحان کنم شاید سرور مشکلش رفع شده باشه .

نتیجه رو حتماً اینجا خواهم نوشت .

باز هم متشکرم :11:

m a j r i x
16-01-2008, 21:06
خوب ؛

من دفعه ی اول فایل رو طبق دستورات ادیت کردم ...... و بعد از ریست شدن به مشکل برخوردم .

بار دوم ؛ فایل ادیت شده توسط شما رو جایگزین فایل اصلی کردم .... این بار سیستم بوت شد و بالا هم اومد .... اما :

1. به دلیل اضافه شدن افکت ها ؛ سرعت سیستم به شکل محسوسی پایین اومد ( که خودتون هم این رو پیش بینی کرده بودین )

2. به دلیل اضافه شدن قابلیت پشتیبانی از 3D ؛ بعد از حدود پنج دقیقه کارت گرافیک شروع کرد به خراب کردن تصاویر ؛ طوری که دیگه پنجره ها و نوشته ها خونده نمی شد .

نکته ی مهم : در این مدت ؛ هیچ تغییری در کیفیت نمایش صفحه به وجود نیومد ( چیزی که هدف اصلی بود )

بنابراین با بوت مجدد و بازگشت به فایل کانفیگ قبلی میخوام دوباره آن گزینه ی نصب ATI رو مجددا امتحان کنم شاید سرور مشکلش رفع شده باشه .

نتیجه رو حتماً اینجا خواهم نوشت .

باز هم متشکرم :11:

سلام
اگر میخواهید به تنظیمات اولیه برگردید کافیه دستور زیر رو وارد کنید
sax2 -r
remove detection database and re-init the hardware database
بازهم اگر مشکلی بود به صفحه مخصوص ATI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید

h_starboy
19-01-2008, 17:28
فایلهای با پسوند rmvb رو تو opensuse 10.3 چی جوری میشه پخش کرد؟ w32codecs هم نصبه ولی باز نمیتونه پخش کنه.

rootnt
19-01-2008, 17:56
فایلهای با پسوند rmvb رو تو opensuse 10.3 چی جوری میشه پخش کرد؟ w32codecs هم نصبه ولی باز نمیتونه پخش کنه.

فکر کنم پسوند real player هست
تبدیلش هم می تونی بکنی

h_starboy
19-01-2008, 18:09
فکر کنم پسوند real player هست
تبدیلش هم می تونی بکنی

با نصب realplayer با همه برنامه ها تونستم پخش کنم.
ممنون

EAB
19-01-2008, 19:07
سلام سوالی داشتم میخواستم بدونم فرقبین سوزه x86&64با سوزه i386 چیه؟
باتوجه به اینکه cpu من اینتل q core هستش کودومو نصب کنم؟

m a j r i x
20-01-2008, 20:03
با نصب realplayer با همه برنامه ها تونستم پخش کنم.
ممنون
سلام
درسته که شما کدکها رو نصب کردید ولی بهتر بود از real player استفاده نکنید
برای اجرا کردن این فرمت از Mplayer یا totem استفاده کنید

MPlayer and some other programs such as totem are able to play RMVB files in Linux/UNIX-based x86 machines through the use of WIN32 DLLs or native closed-source libraries

m a j r i x
20-01-2008, 20:11
سلام سوالی داشتم میخواستم بدونم فرقبین سوزه x86&64با سوزه i386 چیه؟
باتوجه به اینکه cpu من اینتل q core هستش کودومو نصب کنم؟
سلام
i386 برای CPU هستش که با ۳۲ بیت کار میکن
x86-64 برای CPU هستش که با ۶۴ بیت و ۳۲ بیت کار میکنن
حالا با توجه به اینکه CPU سیستم ۶۴ بیتی هست از x86-64 استفاده کنید

x86-64: Most new computers with e.g. AMD®: Opteron™, Turion™ 64, Athlon™ 64, or Intel®: Core™2, Pentium® 4 6xx, Pentium® D CPUs

Ceramic
23-01-2008, 18:38
سروران گرامی

با توجه به مشکلاتی که در زمینه ی نصب برنامه های متفاوت و درایورهای مربوط به کارت گرافیک در Opensuse 10.3 برای من پیش آمد و نظر به این که اوپن سوزه را از طریق دیسک زنده نصب کرده بودم و برای هر تغییر کوچک باید منتظر اجرای آنلاین خیلی از مراحل می شدم ، تصمیم گرفته ام که اوپن سوزه را مجدداً اما این بار از طریق دی وی دی های کامل آن نصب کنم .

چون حجم این دی وی دی ها زیاد است ( 6.2 گیگ ) ، خریدش برای من بیشتر مقرون به صرفه است .

آیا سروران گرامی جایی را سراغ دارند که بتوانم کاملترین مخازن این توزیع را روی دی وی دی بخرم ؟

از راهنمایی های داهیانه ی سروران گرامی پیشاپیش کمال تشکر ، تواضع ، قدردانی ، سپاسگزاری و چه و چه به عمل می آید !

m a j r i x
23-01-2008, 20:44
سلام
آیا منظورت اینه برنامه‌ های اوپن زوزه جدا روی یک Dvd دیگه باشه ؟

siolishe
24-01-2008, 01:49
سلام
ديشب كه اومدم برم تو Suse يه مشكلي برام پيش اومد! سيستم Crash كرد و بعد از اونم هر كاري كردم ديگه نتونستم تو لينوكس برم بعد از كلي كلنجار ديدم نه خير اصلا هيچ جوره را نداره الان ميخوام دوباره لينوكس نصب كنم ولي تو Desktop قبليم يه فولدر گذاشته بودم كه خيلي برام مهمه ميخوام بدونم ايا راهي هست كه بتونم به اون فولدر دسترسي پيدا كنم و يه كپي ازش يه جاي ديگه قرار بدم؟

Ceramic
24-01-2008, 11:13
سلام
ديشب كه اومدم برم تو Suse يه مشكلي برام پيش اومد! سيستم Crash كرد و بعد از اونم هر كاري كردم ديگه نتونستم تو لينوكس برم بعد از كلي كلنجار ديدم نه خير اصلا هيچ جوره را نداره الان ميخوام دوباره لينوكس نصب كنم ولي تو Desktop قبليم يه فولدر گذاشته بودم كه خيلي برام مهمه ميخوام بدونم ايا راهي هست كه بتونم به اون فولدر دسترسي پيدا كنم و يه كپي ازش يه جاي ديگه قرار بدم؟

با دیسک زنده ی اوپن سوزه نمیشه ؟؟

Ceramic
24-01-2008, 11:17
سلام
آیا منظورت اینه برنامه‌ های اوپن زوزه جدا روی یک Dvd دیگه باشه ؟

اگه هم خود برنامه و هم مخازنش باشه که خیلی بهتر میشه .:31:

sudotux
24-01-2008, 11:29
سلام

با یه LiveCD سیستم رو بوت کنید و درایو suse رو با دستور زیر mount کنید:

برای دیدن پارتیشن به مسیر /mnt بروید.

یا به جای دستور بالا از دستور زیر استفاده کنید:

به جای sda* شماره پارتیشنی که suse در آن نصب هست را قرار بدید, مثلا : sda2

برای دیدن پارتیشن به مسیر /media/root بروید!

m a j r i x
24-01-2008, 21:46
اگه هم خود برنامه و هم مخازنش باشه که خیلی بهتر میشه .:31:
نه متاسفانه مخازن رو نمیتونی روی یک DVD پیدا کنی
حتما باید دانلود باشه
البته بسته به نوع استفاده محتویات یکی از دایرکتوری از مخازن رو دانلود کنی بعدش میتونی بعنوان مخازن local اضافه کنی

siolishe
24-01-2008, 22:29
سلام
من يه ويندوز ويستا روي هارد دومم نصب كردم البته موقع نصب هارد Default بود يه ويندوز xp و لينوكس رو هم روي يه هارد ديگم نصب كردم وقتي با هاردي كه لينوكس توش نصبه ميام بالا هم ميتونم از xp استفاده كنم هم از لينوكس ولي به ويستا دسترسي ندارم البته براي Grub هاردي كه ويستا توش نصبه رو تعريف كردم ولي بازم نميتونم از تو Grub برم تو ويستا چيكار بايد كنم ؟

rootnt
25-01-2008, 01:04
سلام
من يه ويندوز ويستا روي هارد دومم نصب كردم البته موقع نصب هارد Default بود يه ويندوز xp و لينوكس رو هم روي يه هارد ديگم نصب كردم وقتي با هاردي كه لينوكس توش نصبه ميام بالا هم ميتونم از xp استفاده كنم هم از لينوكس ولي به ويستا دسترسي ندارم البته براي Grub هاردي كه ويستا توش نصبه رو تعريف كردم ولي بازم نميتونم از تو Grub برم تو ويستا چيكار بايد كنم ؟

خوب اگر توی menu.lst اضافه کردیش (درست) یک گزینه به لیست گراب اضافه می شه و می تونی داخلش بشی

siolishe
25-01-2008, 11:49
خوب مشكل همينجاست! اگه درست يادم باشه پيغام ميده:

chainloader(1+???)
read disk error
press ctrl+alt+del to restart
البته به جاي ؟؟؟ اسم درايو رو ميده

m a j r i x
25-01-2008, 14:47
خوب مشكل همينجاست! اگه درست يادم باشه پيغام ميده:
chainloader(1+???)
read disk error
press ctrl+alt+del to restart
البته به جاي ؟؟؟ اسم درايو رو ميده

یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشه

Ceramic
25-01-2008, 15:18
نه متاسفانه مخازن رو نمیتونی روی یک DVD پیدا کنی
حتما باید دانلود باشه
البته بسته به نوع استفاده محتویات یکی از دایرکتوری از مخازن رو دانلود کنی بعدش میتونی بعنوان مخازن local اضافه کنی

با تشکر

من الان دارم این فایل رو با حجم 4.10 گیگ دانلود می کنم :

Opensuse -10.3-GM-DVD-i386.iso

آیا این فقط خود سیستم عامله ؟

اگه اینطوره چرا 4.10 گیگ ؟

تا الان حدود 3.2 گیگش رو گرفته ام .

اگه به درد نمی خوره بیخیالش بشم .... ها ؟ :13:

siolishe
25-01-2008, 16:03
یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشه

نه مشكل از اون نيست فكر كنم منظور من رو متوجه نشدين
من دوتا هارد دارم كه تو يكيش ويندوز XP و Opensuse رو نصب كردم و موقع نصب اون هارد رو به عنوان هارد boot به سيستم معرفي كردم
و تو يه هارد ويندوز Vista كه اونم موقع نصب به عنوان هارد Boot به سيستم معرفي كردم
حالا از تو هارد اولي ميخوام هر سه تا سيستم عامل رو بتونم بوت كنم!
اينم بگم كه در حالت عادي بايد از تو Bios هارد Defult رو تغيير بدم تا بتونم بين دو تا هارد سوئيچ كنم
يعني تو هر ويندوز درايو اصلي C با درايو C اون يكي ويندوز فرق ميكنه

siolishe
25-01-2008, 16:11
با تشکر

من الان دارم این فایل رو با حجم 4.10 گیگ دانلود می کنم :

Opensuse -10.3-GM-DVD-i386.iso

آیا این فقط خود سیستم عامله ؟

اگه اینطوره چرا 4.10 گیگ ؟

تا الان حدود 3.2 گیگش رو گرفته ام .

اگه به درد نمی خوره بیخیالش بشم .... ها ؟ :13:

اين فايلي روكه شما داري دانلود ميكني سيستم عامل به علاوه كلي برنامه هست كه ميتونه بدون نياز به اينترنت تا حد قابل قبولي نيازهاي نرم افزاري شما را براورده كنه ولي اينم در نظر بگيرين كه مخازن توزيعي مثل Suse حجم خيلي بالايي دارن و اصلا معقول نيست كه همه رو يه جا براي دانلود بزارن! مثلا شما ميتوني حدود 50Gig فايل دانلود كني و رو Dvd رايت كني؟!!!

Ceramic
25-01-2008, 16:57
باور بفرمایین ، اگه مطمئن بودم که 50 گیگ بگیرم کار تمومه ، همین کار رو می کردم چون خفه شدم از بس برای هر کار کوچیکی خودش رو از اینترنت آپدیت کرد .!!! :19:

امیدوارم این 4 گیگ مشکل رو در حد قابل قبولی حل کنه .

ضمناً وقتی تموم شد اگه خواستین بگین تا براتون کپی بگیرم و بفرستم .

تنها نگرانیم اون دوتا حرف داخل اسم فایله ( Gm ) ..... نکنه این کلاً آلمانی باشه ؟؟:18:
من از سایت اوپن سوزه دارم می گیرم و اشاره ای هم به این مسئله نکرده بودن :13:

sudotux
25-01-2008, 17:26
باور بفرمایین ، اگه مطمئن بودم که 50 گیگ بگیرم کار تمومه ، همین کار رو می کردم چون خفه شدم از بس برای هر کار کوچیکی خودش رو از اینترنت آپدیت کرد .!!! :19:

امیدوارم این 4 گیگ مشکل رو در حد قابل قبولی حل کنه .

ضمناً وقتی تموم شد اگه خواستین بگین تا براتون کپی بگیرم و بفرستم .

تنها نگرانیم اون دوتا حرف داخل اسم فایله ( Gm ) ..... نکنه این کلاً آلمانی باشه ؟؟:18:
من از سایت اوپن سوزه دارم می گیرم و اشاره ای هم به این مسئله نکرده بودن :13:

نسخه ای که دارید دانلود می کنید درسته و جای هیچ نگرانی وجود نداره ! در ضمن GM مخفف Gold Master به معنی نسخه نهایی است !! :46:

m a j r i x
25-01-2008, 21:49
نه مشكل از اون نيست فكر كنم منظور من رو متوجه نشدين
من دوتا هارد دارم كه تو يكيش ويندوز XP و Opensuse رو نصب كردم و موقع نصب اون هارد رو به عنوان هارد boot به سيستم معرفي كردم
و تو يه هارد ويندوز Vista كه اونم موقع نصب به عنوان هارد Boot به سيستم معرفي كردم
حالا از تو هارد اولي ميخوام هر سه تا سيستم عامل رو بتونم بوت كنم!
اينم بگم كه در حالت عادي بايد از تو Bios هارد Defult رو تغيير بدم تا بتونم بين دو تا هارد سوئيچ كنم
يعني تو هر ويندوز درايو اصلي C با درايو C اون يكي ويندوز فرق ميكنه
امیدوارم حالا متوجه شده باشم :46:
شما باید از طریق بایوس سیستم اون هارددیسک رو بعنوان master و هارد ویستا رو بعنوان second تعیین کنید
بعدش سیستم رو با دیسک اوپن زوزه بوت کنید تا گراب repair بشه

m a j r i x
25-01-2008, 22:06
[/size]:13:

۱- کل مخازن 10.3 کلا ۱۷ گیگ بیشتر نیست
۲- در مورد آپدیت شدن خب میتونید کاری کنید که automatic update غیرفعال بشه

Ceramic
26-01-2008, 09:14
۱- کل مخازن 10.3 کلا ۱۷ گیگ بیشتر نیست
۲- در مورد آپدیت شدن خب میتونید کاری کنید که automatic update غیرفعال بشه

1. لینک اگر بدهید دانلود می کنم . ( حتماً نسخه ی آفلاینش علاوه بر من به درد خیلی ها خواهد خورد )

2. آپدیت را غیر فعال کرده ام اما بازبینی مخازن در هنگام نصب برنامه های جدید .... و ریفرش کردن آن ها و ..... هنوز آنلاین صورت می گیرد .

msseng
26-01-2008, 09:28
سلام
من تازه شروع به استفاده از سوزه لینوکس کردم.
البته یه بار بلایی سرم اومد که مجبور شدم کل هارد رو fdisk کنم!!!
ولی می ارزید به تجربه ش.

sudotux
26-01-2008, 13:40
1. لینک اگر بدهید دانلود می کنم . ( حتماً نسخه ی آفلاینش علاوه بر من به درد خیلی ها خواهد خورد )

2. آپدیت را غیر فعال کرده ام اما بازبینی مخازن در هنگام نصب برنامه های جدید .... و ریفرش کردن آن ها و ..... هنوز آنلاین صورت می گیرد .

۲- به نظر من این مورد یکی از مشکلات suse محسوب میشه !

سلام
من تازه شروع به استفاده از سوزه لینوکس کردم.
البته یه بار بلایی سرم اومد که مجبور شدم کل هارد رو fdisk کنم!!!
ولی می ارزید به تجربه ش.

سلام

ورودتون رو به دنیای لینوکس تبریک میگم.

اگر قبل از نصب لینوکس کمی مطالعه و تحقیق می کردید هیچ وقت مجبور به fdisk نمی شدید !

قبل از هر سوال یا انجام کاری پیشنهاد می کنم مطالب این تاپیک و انجمن رو مطالعه کنید !

Ceramic
26-01-2008, 14:56
من درایور ATI رو دانلود کرده ام ( با حجم تقریبی 50 مگ ) و پسوند run داره .

یکی از دوستان در تکنوتاکس نوشته بود که باید اون رو با دستور SH اجرا کنم اما نمیشه .

چه باید کرد ؟

Ceramic
27-01-2008, 08:18
سروران لطفاً راهنمایی بفرمایید .

فایلی با نام openSUSE-10.3-GM-DVD-i386 با فرمت rar دانلود شد .

این فایل را اکسترکت کنم ؟

یا به همین شکلی که هست باید روی DVD کپی شود ؟

نیاز به راهنمایی فوری دوستان گرامی دارم . :11:

siolishe
27-01-2008, 15:15

یکی از دوستان در تکنوتاکس نوشته بود که باید اون رو با دستور SH اجرا کنم اما نمیشه .

چه باید کرد ؟

شما بايد از محيط گرافيكي خارج بشي تا بتوني درايور گرافيك رو نصب كني براي اينكار تو صفحه Login كليدهاي ctrl+N روبزن بعد تو محيط متني بعد از Login تايپ كن:
<sh <Driver File Addres
به جاي<Driver File Address> ادرس فايل رو تايپ كن حتما يادت باشه فايل رو با پسوندش تايپ كني مثلا: Ati.run

siolishe
27-01-2008, 15:20
سروران لطفاً راهنمایی بفرمایید .

فایلی با نام openSUSE-10.3-GM-DVD-i386 با فرمت rar دانلود شد .

این فایل را اکسترکت کنم ؟

یا به همین شکلی که هست باید روی DVD کپی شود ؟

نیاز به راهنمایی فوری دوستان گرامی دارم . :11:

اگه پسوند فايل .rar هست بله اول بايد Extract كني
ولي اگه ISO هست بايد با نرو Open كني بعد رايت كني
البته اگر از سايت خود Suse دانلود كرده باشي به احتمال زياد پسوندش Iso هست نه rar

siolishe
27-01-2008, 15:25
امیدوارم حالا متوجه شده باشم :46:
شما باید از طریق بایوس سیستم اون هارددیسک رو بعنوان master و هارد ویستا رو بعنوان second تعیین کنید
بعدش سیستم رو با دیسک اوپن زوزه بوت کنید تا گراب repair بشه

ممنون از راهنماييت ولي از هموناول كه Suse رو نصب كردم هاردم به همون صورتي كه شما گفتي بود!!!
يعني Vista رو به عنوان Second Hard Drive شناخته بود!
در ضمن Grub خراب نيست كه نياز به repair داشته باشه.

يه سوال ديگه وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟

m a j r i x
27-01-2008, 17:53

۱- لینک دانلود نداره این مطلب رو تو suseforums.net خوندم
البته ویرایش boxed DVD چنین ویژه‌گی داره که البته باید ۶۰ دلار خرج کنید
شما در نظر بگیر اگر نصف کاربران زوزه بخواهن ۱۷ گیگ دانلود بکن چه bandwidth نیاز هست من خودم بعد از نصب 10.3 برای راه‌اندازی فایلهای مولتی مدیا و چندین برنامه دیگه حدود 160 مگ دانلود داشتم نکته بعدی برای یک کاربر خانگی احتیاج نیست همیشه در حال آپدیت کردن باشه البته بغیر از آپدیتهای critical چون شما حداکثر ۶ماه یا ۹ ماه ورژن جدیدتری از لینوکس قبلی دارید
۲- برای اینکه مخازن برای هر دانلود احتیاج به refersh نداشته باشن
YaST - software - software repositories - properties = enable or disable

m a j r i x
27-01-2008, 17:58
۲- به نظر من این مورد یکی از مشکلات suse محسوب میشه
اگر مسئله‌ی قابل حل نباشه ایجاد مشکل میکنه
درصورتیکه این مسئله قابل حل شدن هستش :46:

m a j r i x
27-01-2008, 18:11

چه باید کرد ؟

درایورهای ATI یخورده بد قلقی دارن
تنها منبع راهنمایی نصب درایورهای ATI در زوه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش

sudotux
27-01-2008, 19:19
اگر مسئله‌ی قابل حل نباشه ایجاد مشکل میکنه
درصورتیکه این مسئله قابل حل شدن هستش :46:

۲- برای اینکه مخازن برای هر دانلود احتیاج به refersh نداشته باشن
YaST - software - software repositories - properties = enable or disable

اون راه حلی که گفتید باعث غیر فعال شدن مخازن میشه !! و وقتی وارد software management می شوم با پیغام no repositories .... مواجه میشوم و هیچ بسته جدیدی نمیتونم نصب کنم !

همچنان اعتقاد دارم که رفرش کردن و بازبینی مجدد مخازن در هنگام نصب نرم افزار یا باز کردن برنامه software management جز معایب سیستم نصب نرم افزار در suse هست.

siolishe
27-01-2008, 19:41
وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟

m a j r i x
27-01-2008, 22:15
اون راه حلی که گفتید باعث غیر فعال شدن مخازن میشه !! و وقتی وارد software management می شوم با پیغام no repositories .... مواجه میشوم و هیچ بسته جدیدی نمیتونم نصب کنم !

یه مثال بزنم
در مخازن KDE-backport برنامه digikam هست اگر شما نسخه 1 رو از همین مخزن نصب کرده باشید
با اجرای software manager این برنامه digikam بازبینی میشه آیا نسخه جدید تر منتشر شده یا نه
حالا انتخاب با شما ست که آیا همیشه digikam بروز داشته باشید یا نه ؟
من خودم برای آپدیت ماهی یکبار مخازن refersh میکنم که در مجموع ۲ دقیقه طول نمیکشه

m a j r i x
27-01-2008, 22:18
وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟

بشتر توضییح میدی
از کدم محیط استفاده میکنی ؟
آیا Xgl فعال کردی ؟
اصلا دسکتاپ لود میشه یا نه ؟

siolishe
28-01-2008, 10:01
بشتر توضییح میدی
از کدم محیط استفاده میکنی ؟
آیا Xgl فعال کردی ؟
اصلا دسکتاپ لود میشه یا نه ؟

از محيط KDE 3.5 استفاده ميكنم
XGL اگه اشتباه نكنم فعال هست چون در غير اين صورت نمي تونستم Compiz Fusion رو فعال كنم
بله لود ميشه ولي همين كه Splash ميره 2-3 ثانيه بعد هم صفحه سفيد ميشه!
اينم بگم با اينكه صفحه چيزي رو نشون نميده ولي ظاهرا برنامه ها Run ميشه! چون براي مثال ميتونم Desktop رو كه بصورت سه بعدي هست بچرخونم

sudotux
28-01-2008, 12:13
از محيط KDE 3.5 استفاده ميكنم
XGL اگه اشتباه نكنم فعال هست چون در غير اين صورت نمي تونستم Compiz Fusion رو فعال كنم
بله لود ميشه ولي همين كه Splash ميره 2-3 ثانيه بعد هم صفحه سفيد ميشه!
اينم بگم با اينكه صفحه چيزي رو نشون نميده ولي ظاهرا برنامه ها Run ميشه! چون براي مثال ميتونم Desktop رو كه بصورت سه بعدي هست بچرخونم

در محیط متنی دستور زیر را اجرا کن :

اگه جواب نداد دستورای زیر رو اجرا کن :

اگر تونستی این دستورات رو یکبار در همان حالتی که صفحه سفید میشه با زدن کلید هایalt + f2 اجرا کن ..

siolishe
28-01-2008, 22:29
ممنون با راهنماييتون مشكلم حل شد

اما يه سوال ديگه!
من قبلا يه پست داده بودم در مورد اينكه Vista رو نميتونم از تو Grub لود كنم ولي جوابي نگرفتم ولي فكر كنم فهميدم مشكل از كجاس! تو قسمت تنظيمات Grub يه گزينه اي هست با اين مضمون: Active Drive When Select as boot مشكل اينجاست كه وقتي اين گزينه رو تيك ميزنم و وقتي ميخوام تنظيمات Grub رو Save كنم Save نميشه حتي تو محيط متني هم Yast رو لود كردم واين كار رو انجام دادم ولي بازم نتيجه مثل قبل بود حالا سوالم اينه كه چطور ميتونم تنظيمات Grub رو Save كنم؟

sudotux
28-01-2008, 23:42
ممنون با راهنماييتون مشكلم حل شد

اما يه سوال ديگه!
من قبلا يه پست داده بودم در مورد اينكه Vista رو نميتونم از تو Grub لود كنم ولي جوابي نگرفتم ولي فكر كنم فهميدم مشكل از كجاس! تو قسمت تنظيمات Grub يه گزينه اي هست با اين مضمون: Active Drive When Select as boot مشكل اينجاست كه وقتي اين گزينه رو تيك ميزنم و وقتي ميخوام تنظيمات Grub رو Save كنم Save نميشه حتي تو محيط متني هم Yast رو لود كردم واين كار رو انجام دادم ولي بازم نتيجه مثل قبل بود حالا سوالم اينه كه چطور ميتونم تنظيمات Grub رو Save كنم؟

در حالت متنی هم میتونید نتظیمات گراب رو انجام بدید. برای این کار باید فایل menu.lst را با مجوز root ویرایش کنید. مقاله آموزشی در این زمینه داریم :

siolishe
29-01-2008, 17:46
در حالت متنی هم میتونید نتظیمات گراب رو انجام بدید. برای این کار باید فایل menu.lst را با مجوز root ویرایش کنید. مقاله آموزشی در این زمینه داریم :

ممنون از راهنماييت
ولي اين مقاله هم كمكي نكرد دقيقا همون قسمتي كه من ميخوام هنوز تكميل نشده!
كسي نميتونه كمكم كنه؟

sudotux
09-02-2008, 01:32
openSUSE 11.0 Alpha 2

دومین نسخه آزمایشی openSUSE 11.0 منتشر شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

msseng
09-02-2008, 09:43
سلام
برای استفاده از دو سیستم عامل، شما Microsoft Virtual PC رو پیشنهاد میکنین یا Virtual WMWare رو؟
اگه تفوتهاشون رو هم بگید ممنون میشم.
چون VMWare به لینوکس مربوط میشه، این سوال رو اینجا پرسیدم...

mmghp30
09-02-2008, 18:26
من به عنوان کسی که حدود 5 -6 ماه دارم vm ware کار میکنم و قبلا هم خیلی با virtual pc کار کرده بودم میتونم بگم که
1)سرعت vmware خیلی بالاتر ه و بهتره و اصلا هنگ نمی کنه
2)دارای امکان راهاندازی شبکه به صورت تنظیمات داخلی است
3)از سیستم عاملهای زیادی ساپرت می نه (mac ,linux ,windows,navel(

m a j r i x
09-02-2008, 22:05
فکر این برنامه‌ها رو میتونید در ویندوز استفاده کنید
ولی برای مجازی‌سازی در لینوکس فکر نکنم بتونید از این برنامه‌هارو استفاده کنید

choobin11
12-02-2008, 15:51
من برنامه های OPEN-suse 10.3 رو میخوام از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید ؟!؟!؟!

m a j r i x
12-02-2008, 21:47
من برنامه های OPEN-suse 10.3 رو میخوام از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید ؟!؟!؟!

choobin11
14-02-2008, 13:13
ممنون از راهنمایی M a j r i x ...ولی یه مشکلی هست اونم اینه که من نمیدونم هر کدوم از این برنامه ها به چه دردی میخوره و کارایشونو بلد نیستم....
میشه چند تا از برنامه هایی رو که نیازه و به درد میخوره رو برام معرفی کنید...

sudotux
14-02-2008, 13:17
ممنون از راهنمایی M a j r i x ...ولی یه مشکلی هست اونم اینه که من نمیدونم هر کدوم از این برنامه ها به چه دردی میخوره و کارایشونو بلد نیستم....

در بخش نرم افزارهای لینوکس برنامه های زیادی معرفی شده !

seyedmajid
14-02-2008, 15:01
آقا من نمی دونم چه جوری باید در اوبونتو 7.1به اینترنت وصل شم ونمی دونم چه جوری باید برنامه های نصب شده از روی سی دی اش را اجرا کنم (مثلا ++g)

m a j r i x
14-02-2008, 16:09
هم بخش نرم افزار لینوکس رو مرور کنید
هم میتونید نوع برنامه درخواستی رو بگید تا معادلش معرفی بشه

m a j r i x
14-02-2008, 16:11
آقا من نمی دونم چه جوری باید در اوبونتو 7.1به اینترنت وصل شم ونمی دونم چه جوری باید برنامه های نصب شده از روی سی دی اش را اجرا کنم (مثلا ++g)

دوست عزیز مسائل مربوط به اوبونتو در تاپیک اختصاصی خودش پیگیری کنید

Ceramic
16-02-2008, 07:54
دوستان لطفا راهنمایی کنید .

من اوپن سوزه 10.3 نسخه ی دی وی دی رو با حجم 4.10 گیگ دانلود کردم . حالا برای استفاده از اون چه کار باید بکنم ؟به صورت ایمیج رایتش کنم ؟ با چه فرمتی ؟ :13:

patrician1989
16-02-2008, 10:01
BurnDVD iso image اگر از k3b استفاده می کنی از کلیدی که گفتم . اصلا نیازی به انتخاب فرمت و اینجور کارا نیست ولی یا سرعتت بالا هست یا اعصابت . در برنامه های دیگه هم از همین تریپ کلیدا باید استفاده کنی . در برنامه Brasero از کلید Burn image

zxo004
24-02-2008, 13:39
با سلام و خسته نباشید
من لینوکس سوزه 10.3 نصب کرد که هارد ساتای منو نمیشناسه
ممنون میشم کمک کنید...

m a j r i x
24-02-2008, 14:21
با سلام و خسته نباشید
من لینوکس سوزه 10.3 نصب کرد که هارد ساتای منو نمیشناسه
ممنون میشم کمک کنید...

سلام
لطفا متن خطای موقع نصب رو بنویسید
بعد مدل هارد و مین بورد بگید
با تشکر

Stream
27-02-2008, 20:19
سلام
من هم به 10.3 open SuSE مهاجرت کردم به نظرم خیلی محیط جالبی داره! به خصوص اینکه با SLI مشکلی نداره.
فقط یک مشکل پیش اومده! درایوهای NTFS من اصلا اینجا mount نشده! یعنی کلا زیر شاخه mnt هیچ چیز نیست! :41:

m a j r i x
27-02-2008, 20:39
سلام
من هم به 10.3 open SuSE مهاجرت کردم به نظرم خیلی محیط جالبی داره! به خصوص اینکه با SLI مشکلی نداره.
فقط یک مشکل پیش اومده! درایوهای NTFS من اصلا اینجا mount نشده! یعنی کلا زیر شاخه mnt هیچ چیز نیست! :41:
سلام
در رابطه با ntfs بصورت پیش فرض فعال میشن اگر نمی‌تونید mount کنید
این بسته‌ها باید نصب باشه

نگاه به تعداد لینک‌ها نکن کل بسته‌ها 1MB نمیشن
بازهم اگر مشکلی بود لینک زیر نگاه کن

راستی شما که گرافیک SLI دارید درایور nvidia رو نصب کنید تا بتونید از Xgl لذت ببرید
داشت یادم میرفت مهاجرت شما رو به دنیای آزاد لینوکس رو تبریک میگم

m a j r i x
27-02-2008, 20:43
OpenSUSE Weekly News/11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
in this week:
Factory Live CDs Now Available
FOSDEM 2008 is Over
Mono ---- Week Summary
In Tips and Tricks: How to fix the Amarok Update Problems; How to try out openSUSE releases with VirtualBox
In the Press: SUSE Linux on the ThinkPad T61 Review; Compiz wins "Window Manager of the Year" Award

Stream
27-02-2008, 21:16
سلام
در رابطه با ntfs بصورت پیش فرض فعال میشن اگر نمی‌تونید mount کنید
این بسته‌ها باید نصب باشه
نگاه به تعداد لینک‌ها نکن کل بسته‌ها 1MB نمیشن
بازهم اگر مشکلی بود لینک زیر نگاه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی شما که گرافیک SLI دارید درایور nvidia رو نصب کنید تا بتونید از Xgl لذت ببرید
داشت یادم میرفت مهاجرت شما رو به دنیای آزاد لینوکس رو تبریک میگم

ممنون به خاطر لینک ها!
البته مهاجرت من از Ubuntu به open SuSE بود! :31:

shahryar84
28-02-2008, 14:31
من هم به زوزه 10.3 پیوستم
چند تا مشکل دارم
1) مانیتور من وایده و حتما باید رو 900*1440 باشه، ولی اینو نداره؛ شاید به خاطر اینه که کارت گرافیکمو نشناخته ولی جالبه که مدل دقیق مانیتور رو شناخت حتی نوشت 16:10 !! چیکار کنم؟
گرافیکم Asus HD ATI 2600 XT هست

2) Dvd و Vcd پخش نمیشه، از اونجا کدکت میخواد تا باز کنه، ولی چون به اینترنت وصل نیست نمی تونم کدکت یا برنامه رو برای پخش پیدا کنم

3) چه طوری میتونم هم Gnom هم Kde رو با هم داشته باشم. یعنی قبل از لاگین انتخاب کنم؟!

4) از کجا بفهم زوزه ام 64 بیتی یا 32 بیتی؟

راستی
شهریار هستم، یک مسافر :27:

m a j r i x
28-02-2008, 18:19
من هم به زوزه 10.3 پیوستم
چند تا مشکل دارم
1) مانیتور من وایده و حتما باید رو 900*1440 باشه، ولی اینو نداره؛ شاید به خاطر اینه که کارت گرافیکمو نشناخته ولی جالبه که مدل دقیق مانیتور رو شناخت حتی نوشت 16:10 !! چیکار کنم؟
گرافیکم Asus HD ATI 2600 XT هست

2) Dvd و Vcd پخش نمیشه، از اونجا کدکت میخواد تا باز کنه، ولی چون به اینترنت وصل نیست نمی تونم کدکت یا برنامه رو برای پخش پیدا کنم

3) چه طوری میتونم هم Gnom هم Kde رو با هم داشته باشم. یعنی قبل از لاگین انتخاب کنم؟!

4) از کجا بفهم زوزه ام 64 بیتی یا 32 بیتی؟

راستی
شهریار هستم، یک مسافر :27:
سلام
۱- حتما درایور ATI رو نصب کنید
راهنمایی صفحه زیر به دقت اجرا کنید
opensuse ATI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۲- برای استفاده از VCD بایداز ماژول CDFS استفاده کنید

راهنمایی نصب خیلی راحته فایل INSTALL بخونید
ولی برای دیدن DVD باید کدکهای مالتی مدیا رو نصب کنید
همین تاپیک رو جستجو کنید در اینباره توضییح داده شده
۳-شما قبل از لاگین کردن میتونید KDE یا Gnome رو انتخاب کنید
۴- کافیه که CPU سیتم ۶۴بتی باشه میتونید از این قابلیت استفاده کنید
دستور زیر رو وارد کنید
uname -i

didar11
29-02-2008, 00:30
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده به تازگی10.3 linux suse 10.3 را در کنار ویندوز نصب کردم. ولی متاسفانه هیچ آشنایی با این سیستم عامل ندارم. اگر امکان دارد روش نصب مودم و اتصال به اینترنت را برایم توضیح دهید.
نوع مودم بنده Z-cyber Smart Spirit 56K / Zling Hcf است که از لینک زیر درایو سازگار با لینوکس را دانلود کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در هنگام نصب محیط KDE را به عنوان میزکار خود انتخاب کردم.

با تشکر

m a j r i x
29-02-2008, 20:52
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده به تازگی10.3 linux suse 10.3 را در کنار ویندوز نصب کردم. ولی متاسفانه هیچ آشنایی با این سیستم عامل ندارم. اگر امکان دارد روش نصب مودم و اتصال به اینترنت را برایم توضیح دهید.
نوع مودم بنده Z-cyber Smart Spirit 56K / Zling Hcf است که از لینک زیر درایو سازگار با لینوکس را دانلود کرده

و در هنگام نصب محیط KDE را به عنوان میزکار خود انتخاب کردم.

با تشکر

سلام
خوشحالم که به دنیای آزاد لینوکس پیوستید
دراین انجمن تاپیک اختصاصی مودم Modems FAQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم
اتفاقا این درایور مخصوص لینوکس کامل هستش فایل راهنما Instruction رو دقیق بخونی مشکلی برای نصب درایور پیش نمیاد
موفق باشی

didar11
01-03-2008, 00:56
اتفاقا این درایور مخصوص لینوکس کامل هستش فایل راهنما Instruction رو دقیق بخونی مشکلی برای نصب درایور پیش نمیاد
موفق باشی
باسلام
دوست عزیز در مورد فایل راهنما بنده انگلیسی بلد نیستم اگه امکان دارد توضیح مختصری برای نصب این نوع مودم بدهید.

shahryar84
01-03-2008, 20:26
با هر زحمتی بود این ati 2600 رو نصب کردم، ولی 3Dش نصب نشده؟!
xine-lib-1.1.10.1.tar رو دانلود کردم، ولی نصب نمیشه! راه آسونی برای نصبش وجود نداره (به غیر از make , ... آخه make رو میزنم ارر میده)
اینو نصب کنم دیگه dvd و vcd رو میشه بدون نیاز به کدک دید؟؟

m a j r i x
01-03-2008, 23:51
باسلام
دوست عزیز در مورد فایل راهنما بنده انگلیسی بلد نیستم اگه امکان دارد توضیح مختصری برای نصب این نوع مودم بدهید.

سلام
ای به چشم در اولین فرصت برات PM میکنم

m a j r i x
02-03-2008, 00:13
با هر زحمتی بود این ati 2600 رو نصب کردم، ولی 3Dش نصب نشده؟!
xine-lib-1.1.10.1.tar رو دانلود کردم، ولی نصب نمیشه! راه آسونی برای نصبش وجود نداره (به غیر از make , ... آخه make رو میزنم ارر میده)
اینو نصب کنم دیگه dvd و vcd رو میشه بدون نیاز به کدک دید؟؟

۱- - جهت کنجکاوی میپرسم چه جوری درایور نصب کردی که 3D فعال نشده ؟
۲- برای اجرای مالتی مدیا :
الف - اول از همه کدکها رو نصب میکنی

ب - بعدش استفاده از کتابخانه xine همه بسته رو در لینک زیر باید نصب کنی

ج - وقتی شما xine رو نصب کنی برنامه‌های که براساس xine هست رو میتونید استفاده کنید
مانند
xine -ui

kaffeine

totem

amarok

و یک برنامه مستقل دیگه بنام vlc

در ضمن اگه نیاز به dependenciesداشتی تو اینجا مطرح کن لینک رو میدم

shahryar84
02-03-2008, 09:50
۱- - جهت کنجکاوی میپرسم چه جوری درایور نصب کردی که 3D فعال نشده ؟
طبق راهنمای ATI که داده بودین، تا اونجایی که می فهمیدم نصب کردم
اما هنوز وقتی به Graphic & .... می رم قبلش ارٌر میده که 3d نصب نیست!
ولی رزولیشن 900*1440 رو آورده!

m a j r i x
02-03-2008, 14:21
باسلام
سلام
من امروز راهنمار و خوندم ورژنش خیلی قدیمیه برای کرنل 2.2 هستش در صورتیکه که الان 10.3 با کرنل 2.6.22 داره کار میکنه نمیتونید از این درایور استفاده کنید
بهتره با راهنمایی‌هایکه در تاپیک Modems FAQ هست درایور کامل رو نصب کنید

shahryar84
03-03-2008, 02:42
- برای اجرای مالتی مدیا :
الف - اول از همه کدکها رو نصب میکنی
کد:

میشه برای یه صفر کیلومتر بگین این فایلهای .rpm رو چجوری باید نصب کرد؟:18:

m a j r i x
03-03-2008, 19:48
میشه برای یه صفر کیلومتر بگین این فایلهای .rpm رو چجوری باید نصب کرد؟:18:
روی فایل rpm راست کلیک کن گرینه action بعدش install with YaST

m a j r i x
05-03-2008, 19:23
OpenSUSE Weekly News/12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Quiet Week, Small Changes
Continued Work on Slimming down the Installation
Firefox 3.0 Beta 3 Packages
In Tips and Tricks: One Command System Update (Without Password)
Expanded Lenovo SUSE Linux Offerings

Ceramic
06-03-2008, 20:25
OpenSUSE Weekly News/12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Quiet Week, Small Changes
Continued Work on Slimming down the Installation
Firefox 3.0 Beta 3 Packages
In Tips and Tricks: One Command System Update (Without Password)
Expanded Lenovo SUSE Linux Offerings

این دوتا خبر اگه راست باشه .... دست ناول درد نکنه !

اما گمون کنم خیلی تا اونجا فاصله داشته باشه ( مخصوصا در مورد دوم )

Benygh
06-03-2008, 21:00
سلام من هم میخوام نصب کنم این سیستم عامل رو ...
به من گفتن 2 تا درایو میخوام یک باید 3 گیگ باشه و اون یکی 10 گیگ کافیه یکی برای Swap و اون یکی EXT3 که نصب بشه ...
من حالا میخوام بدونم برای برنامه ها کافی خواهد بود 10 گیگ یا نه ؟

Ceramic
07-03-2008, 09:20
سلام من هم میخوام نصب کنم این سیستم عامل رو ...
به من گفتن 2 تا درایو میخوام یک باید 3 گیگ باشه و اون یکی 10 گیگ کافیه یکی برای Swap و اون یکی EXT3 که نصب بشه ...
من حالا میخوام بدونم برای برنامه ها کافی خواهد بود 10 گیگ یا نه ؟

بستگي به اين دارد كه چقدر از نرم افزارها استفاده مي كنيد . اگر خيلي اهل كار كردن با پكيج هاي مختلف و آزمايش برنامه هاي جديد هستيد ، پيشنهاد مي كنم 15 گيگ را براي نصب در نظر بگيريد. به هر حال ، هزارها پكيج مختلف در فهرست پكيج Yast وجود دارد و ......:13:

Benygh
07-03-2008, 10:08
بعد مثلا من میتونم جت اودیو و .... رو استفاده کنم ؟ اگه نصب کردم اتصال به اینترنتش چطوره ؟

Ceramic
07-03-2008, 13:47
بعد مثلا من میتونم جت اودیو و .... رو استفاده کنم ؟ اگه نصب کردم اتصال به اینترنتش چطوره ؟

بله مي تونيد . اما چرا جت اوديو ؟

خود لينوكس موزيك پليرهاي متعددي داره كه مي تونين ازش استفاده كنين .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرعت اينترنت شما توي لينوكس قاعدتا بايد بهتر از ويندوز باشه ( معمولا اين طوره )

اما نحوه ي كانكت رو فراموش كرده ام ( مدتيه از پارسيكس استفاده مي كنم )

Benygh
07-03-2008, 18:42
میشه یاد بدید ؟ چون وقتی رفتم تو لینوکس نمیخوام برگردم به اینجا ... :دی
منظورم ویستاست ...

shahryar84
09-03-2008, 14:36
من هرکاری می کنم نمی تونم نه OpenGL کارت گرافیک رو نصب کنم، نه کدکهای پخش DVD و VCD رو
کارت گرافیکم ATI HD 2600 XT برد ASUS هست

m a j r i x
12-03-2008, 18:08
OpenSUSE Weekly News/13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Announcing the Official openSUSE Forums
Preparing for Board elections
openSUSE User-base growing nicely
Firefox 3.0 Beta 4 Packages
New YaST/ZYpp repository layout
In Tips and Tricks:Creating a DVD from YouTube videos

Mehrdad-bx
19-03-2008, 13:01
ببخشید من SuSe روی یه نصب کردم و الان فضای خالی کم آوردم چی کار میتونم بکنم، میخواهم بعضی چیز ها و نرم افزار ها را پاک کنکم ولی بلد نیستم.

Mehrdad-bx
19-03-2008, 13:05
یه مشکل دیگه اینکه تو ubuntu برای نوشتن برنامه C++ تو یه editor مثل kate یا هر چیزی برنامه مینوشتم و بعد با terminal کامپایلر g++ اونو اجرا میکردم . SuSE هم اینجوریه؟

m a j r i x
20-03-2008, 10:20
ببخشید من SuSe روی یه نصب کردم و الان فضای خالی کم آوردم چی کار میتونم بکنم، میخواهم بعضی چیز ها و نرم افزار ها را پاک کنکم ولی بلد نیستم.
سلام
احتمالا دایرکتوری home/ با / روت یکی هست
محتویات دایرکتوری tmp/ رو کلا پاک کن
برای پاک برنامه‌های اضافی از YaST باید استفاده کنی
YaST - software - software management
تذکر : سعی کنید همیشه home از / جدا باشه

m a j r i x
20-03-2008, 10:21
یه مشکل دیگه اینکه تو ubuntu برای نوشتن برنامه C++ تو یه editor مثل kate یا هر چیزی برنامه مینوشتم و بعد با terminal کامپایلر g++ اونو اجرا میکردم . SuSE هم اینجوریه؟

آره هیچ فرقی نمیکنه

m a j r i x
20-03-2008, 10:36
OpenSUSE Weekly News/14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this week:
Videos and Slides from FOSDEM 2008
openSUSE to Participate in Google Summer of Code 2008
Novell Free Hugs at CeBit 2008
KIWI-LTSP 0.3.14 Now Out
LimeJeOS, the openSUSE-based JeOS is Born
Banshee 1.0Alpha1 is Available with 1-Click-Install
New KDE Four Live and updated KDE 4.1 Snapshot Packages
HP to preload SUSE Linux Enterprise Desktop on Notebooks, Desktops
In Tips and Tricks: Best Practices for Editing Configuration Files
Upcoming: openSUSE 11.0 Alpha 3 later today

Mehrdad-bx
21-03-2008, 10:34
سلام
احتمالا دایرکتوری home/ با / روت یکی هست
محتویات دایرکتوری tmp/ رو کلا پاک کن
برای پاک برنامه‌های اضافی از YaST باید استفاده کنی
YaST - software - software management
تذکر : سعی کنید همیشه home از / جدا باشه
خیلی ممنون از راهنمایی های شما، یک سوال دیگر
"تذکر : سعی کنید همیشه home از / جدا باشه" چطوری؟ یعنی چه؟:31:

m a j r i x
22-03-2008, 11:46
خیلی ممنون از راهنمایی های شما، یک سوال دیگر
"تذکر : سعی کنید همیشه home از / جدا باشه" چطوری؟ یعنی چه؟:31:
شما برای پارتیشن / یا root یک فضای حداقل ۱۲ گیگ قرار میدی
برای دایرکتوری home/ یک پارتیشن جدا از / قرار بدید حداقل فضا بستگی به فضای هارد و فایلهای شخصی شما داره
یکی از مزیتهای اینکار اگر شما توزیع جدید خواستید نصب یا ارتقا بدید home/ تغییر یا ازبین نمیره

Mehrdad-bx
23-03-2008, 12:15
خیلی ممنون دوست عزیز، مشکل دیگر اینکه من از زوزه نمیتوانم درایو های ویندوز رو ببینم ( حتی درایو ext3 که ubuntu روش نصبه هم نمیتوانم واردش شوم) درایو هارو میبینم ولی موقع ورود به آنها ارور میده. مشکل از لینوکسه منه یا مدل زوزه اینطوره و مثل ubuntu نیست؟

Amir.b
23-03-2008, 12:45
خیلی ممنون دوست عزیز، مشکل دیگر اینکه من از زوزه نمیتوانم درایو های ویندوز رو ببینم ( حتی درایو ext3 که ubuntu روش نصبه هم نمیتوانم واردش شوم) درایو هارو میبینم ولی موقع ورود به آنها ارور میده. مشکل از لینوکسه منه یا مدل زوزه اینطوره و مثل ubuntu نیست؟

چه اروری میده ؟ متن ارور رو بنویس !

Mehrdad-bx
23-03-2008, 17:22
Premission Denidحالا ممکنه املاش درست نباشه(که نیست) ولی این ارور منو کلافه کرده چون هر کاری میکنم این ارور رو میده، من در اوبونتو برنامه C++ مینویسم اجرا میشه، دقیقا(تاکید میکنم دقیقا) همان کار را در زوزه انجام میدهم این ارور را میدهد و میخواهم وارد درایو ها شوم این ارور رو میده.

Ceramic
26-03-2008, 08:01
Premission Denid.......

فكر كنم اين ميگه شما اجازه ي دسترسي رو نداريد . اما آيا با كاربر روت هم همين جواب رو دريافت مي كنيد ؟!:13:

Mehrdad-bx
26-03-2008, 13:46
من همیشه با root لاگ این میکنم(اصلا پسورد کاربر ساخت خودمو یادم نمی یاد!!)

Linux Learner
27-03-2008, 18:48
در نصب suse 10.0 به این قسمت که میرسم بعد از کپی اولین سی دی میره رو قسمت بعد و بقیه سی دی ها رو کپی نمیکه!
suse بصورت ناتمام نصب میشه!
چه کنم؟

Mehrdad-bx
27-03-2008, 20:15
کسی به من کمک نمیکنه؟!!

rootnt
27-03-2008, 21:15
تا اونجایی که من یادم میاد اول از روی cd شماره ۱ base system رو نصب می کنه و بعد یه بار ریست می شه و بعد بقیه کار رو ادامه می ده
حالا مطمئنی که cdهات سالمه؟

Linux Learner
28-03-2008, 21:36
تا اونجایی که من یادم میاد اول از روی cd شماره ۱ base system رو نصب می کنه و بعد یه بار ریست می شه و بعد بقیه کار رو ادامه می ده
حالا مطمئنی که cdهات سالمه؟

من دارم سعی میکنم suse رو روی هارد اکسترنالم نصب کنم. هارد اینترنالم SATA هست و sda شناخته میشه و هارد اکسترنالم sdb . وقتی هارد اینترنال وصل باشه در قسمت نصب GRUB ارور میده و وقتی بدون هارد اینترنال نصب میکنم، cd 1 خوب کپی میشه و همونطور که گفتید یه ریستارت داره که بعد از ریستارت وقتی دوباره داره setup میاد ارور میده که هارد اکسترنال رو پیدا نکرده. تو یه فروم خارجی هم خوندم که لینوکس در این قسمت باید قبل از ادامه نصب هار اکسترنال رو mount کنه که این کار رو نمیکنه. روشی نیست که اول هاردو mount کنه؟

ubuntu که تک سیدی هست و ریستارت نداره راحت نصب میشه.

Linux Learner
30-03-2008, 01:52
خوب با هر بدبختی ای بود suse 10 رو روی هارد اکسترنالم نصب کردم و کاری با هارد اینترنالم نداشتم. همه چی خوبه فقط تو لینوکس نمیتونم درایو های ntfs هارد اکسترنالمو mount کنم! mount میشه ولی وقتی میخوام توشو ببینم میگه: محتویات داخل پوشه قابل نمایش نیست!

راهی به ذهنتون میرسه؟

ardalan_zapata
30-03-2008, 12:48
من به هزار بدبختی 10.5 نصب کردم حالا میشه بگید چطور به اینترنت کانکت بشم؟

Mehrdad-bx
30-03-2008, 13:50
من از زوزه نمیتوانم درایو های ویندوز رو ببینم ( حتی درایو ext3 که ubuntu روش نصبه هم نمیتوانم واردش شوم) درایو هارو میبینم ولی موقع ورود به آنها ارور میده. مشکل از لینوکسه منه یا مدل زوزه اینطوره و مثل ubuntu نیست؟
ارور:
Premission Denid.......

m a j r i x
01-04-2008, 11:18
OpenSUSE Weekly News/15

In this week:
openSUSE 11.0 Alpha 3 is Out
SoC Student Application Period Open
Brainshare Digest
One-Click-Install improvements

m a j r i x
02-04-2008, 16:39
OpenSUSE Weekly News/16

in this week:
SoC application deadline extended
People of openSUSE: Marco Michna
openSUSE Board election proposal
openSUSE IRC - call for participation
Calling booth volunteers! LugRadio Live, LinuxFest Northwest
Packaging Day II - this Friday

mortezaadi
03-04-2008, 09:38
در مورد تلفظش هم بد نیست به اینجا یه سر بزنی

hamechi
05-04-2008, 21:31
با سلام
خاهشن برای اتصال به اینترنت در openSUSE10_3_LOCAL به صورت کامل توضیح دهید

Linux Learner
06-04-2008, 16:27
OpenSUSE Weekly News/15

In this week:
openSUSE 11.0 Alpha 3 is Out
SoC Student Application Period Open
Brainshare Digest
One-Click-Install improvements

OpenSUSE Weekly News/16

in this week:
SoC application deadline extended
People of openSUSE: Marco Michna
openSUSE Board election proposal
openSUSE IRC - call for participation
Calling booth volunteers! LugRadio Live, LinuxFest Northwest
Packaging Day II - this Friday

ورژن جدید SUSE اومد؟
DVD یا CD آماده نیست بتونیم بخریم؟

m a j r i x
06-04-2008, 18:30
با سلام
خاهشن برای اتصال به اینترنت در openSUSE10_3_LOCAL به صورت کامل توضیح دهید
سلام
لطفا بیشتر در مورد local بگید زیاد مفهوم نیست. شما از طریق LAN کانکت میشید ؟

m a j r i x
06-04-2008, 18:37
ورژن جدید SUSE اومد؟
DVD یا CD آماده نیست بتونیم بخریم؟
فعلا نسخه‌های آزمایشی و تست هستش
تا حالا آلفا تموم شده
بعد نوبت بتا هست
بعد از اون نوبت RC هست
اگر همه چی مرتب باشه ۳۰ خرداد نسخه اصلی 11.0 منشتر میشه
برای اطلاعات بیشتربه آدرس زیر مراجعه کنید

hamechi
07-04-2008, 12:33
سلام
لطفا بیشتر در مورد local بگید زیاد مفهوم نیست. شما از طریق LAN کانکت میشید ؟
mazerat be khatere latin boodam(kharej az Iranam)
ba lan nist
ba modemsho tozih dahid
mochaker

hamechi
07-04-2008, 13:02
گرافیک من Sparkle 8500GT 512 MB میتونم اورکلاک کنم؟با چه برنامه ای و چتور ؟

hamechi
07-04-2008, 13:06
:41::2::18::41::2:sharmandeh eshtebah past cardam

hamechi
07-04-2008, 13:07
راستی من گرافیکه sparkle 8500GT 512MB دارم که تو Open suse 10.3 قسمت 3D را نمیشناسه چیکار کنم ؟

m a j r i x
07-04-2008, 19:14
mazerat be khatere latin boodam(kharej az Iranam)
ba lan nist
ba modemsho tozih dahid
mochaker
اگر بصورت dial-up کانکت میشید اول از همه نوع مودم باید معلوم بشه
اگر اینترنال باشه دردسر پیدا کردن درایور هست ولی امکان راه‌اندازی هست
ولی اکسترنال داشته باشید خیلی راحته کافیه پورت مودم رو به سیستم معرفی کنید

m a j r i x
07-04-2008, 19:22
راستی من گرافیکه sparkle 8500GT 512MB دارم که تو Open suse 10.3 قسمت 3D را نمیشناسه چیکار کنم ؟

گرافیک من Sparkle 8500GT 512 MB میتونم اورکلاک کنم؟با چه برنامه ای و چتور ؟
کافیه که شما کلمه nvidia یا کارت گرافیگ رو در همین تاپیک سرچ کنید
بارها بارها در اینباره توضییح داده شده

hamechi
08-04-2008, 12:59
کافیه که شما کلمه nvidia یا کارت گرافیگ رو در همین تاپیک سرچ کنید
بارها بارها در اینباره توضییح داده شده

bad az copy pest dar adress bar in peygham miyad
با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفن به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد

Ceramic
09-04-2008, 06:42
bad az copy pest dar adress bar in peygham miyad
با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفن به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد

يا اشتباه تايپ كرده ايد ، يا در تاپيك ديگري به دنبال اين واژه گشته ايد .

براي من 25 مورد نتيجه را نشان داد :

moslem.b
09-04-2008, 21:51
من تازه زوزه 10.2 رو نصب کردم دوتا مشکل دارم

1-چجوری میتونم توی زوزه mp3 پخش کنم ؟

2-چجوری میتونم درایوهای ویندوزیم رو توی زوزه ببینم ؟ (فرمتشون fat32 هست)

m a j r i x
10-04-2008, 01:04
OpenSUSE Weekly News/17
In this week:
Advance notice of discontinuation of SUSE Linux 10.1
openSUSE-Education 1.0 RC2 for openSUSE 10.3 is Ready
Tips and Tricks: Quick host-to-host transfer
Stephan Binner: openSUSE's KDE 4.0.3 Packages
Greg Kroah-Hartman: Linux Driver Project Status Report as of April 2008
Reminder: openSUSE project meeting
Event: LugRadio Live USA 2008

m a j r i x
16-04-2008, 21:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m a j r i x
17-04-2008, 14:38
OpenSUSE Weekly News/18
In this week:
openSUSE Project Releases Major Update to openSUSE Build Service
Counting down to 11.0 - Get your counter here!
LugRadio Live (so far)
Tips and Tricks: Colored shell
Stephan Kulow: openSUSE 11.0: Package installation 743% faster for default patterns

aminmafia
17-04-2008, 20:27
OpenSUSE Weekly News/18
In this week:
openSUSE Project Releases Major Update to openSUSE Build Service
Counting down to 11.0 - Get your counter here!
LugRadio Live (so far)
Tips and Tricks: Colored shell
Stephan Kulow: openSUSE 11.0: Package installation 743% faster for default patterns

به به،به به

Mehrdad-bx
18-04-2008, 16:46
خیلی ممنون که یه مشکل من رسیدگی میکنید و کمکم میکنید

Linux Learner
22-04-2008, 09:26
مردم از بس انتظار کشیدم!!!!
پس چرا نمیاد؟؟؟؟

m a j r i x
25-04-2008, 14:10
OpenSUSE Weekly News/19
In this week:
OpenOffice_org 2.4 available
11.0 feature by feature: All you ever wanted to know!
Tips and Tricks: fdupes & freedup
Building KDE on openSUSE was never easier
Lukas Ocilka: Image-based Installation

m a j r i x
30-04-2008, 14:03
سلام
سه خبر جدید
از این به بعد سایت packman که برنامه‌های مخصوص نسخه 10.0 رو دیگه ارائه نمیده
به جای این تغییر packman به استقبال نسخه 11.0 رفته و برنامه‌های این نسخه رو به مخازنش افزوده شده
و خبر بعدی که فکر میکنم خبر خوبی برای کسانی باشه که در راه‌اندازی مالتی مدیا مشکل داشته
کاربرانی که از نسخه 10.3 با میزکار KDE استفاده میکن
codecs-kde.ymp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربرانی که از نسخه 10.3 با میزکار GNOME استفاده میکنن
codecs-gnome.ymp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m a j r i x
01-05-2008, 18:39
OpenSUSE Weekly News/20
In this week:
openSUSE: Google Summer of Code projects announced
People of openSUSE: Michael Löffler
openSUSE Build Service Version 0.9.1 Release
KDE 4.1 Alpha1 Live
First look at SUSE on the HP Mini-Note

sudotux
14-05-2008, 19:51
openSUSE 11 خیلی وسوسه کننده ست ! یکی از دلایلی که باعث شده تا حالا از suse استفاده نکنم, ضعف در نصب برنامه و سیستم ضعیف و کند نصب برنامه ها است. ولی به نظر میاد در نسخه 11 که حدودا یک ماه دیگه منتشر میشه , سیستم نصب برنامه ها و YaST متحول شده و سرعت فوق العاده ای پیدا کرده ! نکته دیگه اینکه میزکار KDE 4 که توسط گروه SUSE آماده و منتشر میشه نسبت به بقیه توزیع ها از کیفیت و پایداری بهتری برخوردار هست ! نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه استفاده از سیستم جدید بسته های rpm با فرمت LZMA هست که باعث میشه این بسته های rpm از فشردگی بیشتر و در نتیجه حجم کمتری برخوردار باشند ( higher compression ) و همچنین سرعت نصب این بسته ها با فرمت LZMA بیشتر خواهد بود ( faster decompression ).

در نهایت باید بگم که بی صبرانه منتظر نسخه جدید openSUSE هستم تا امتحانش کنم !

sudotux
15-05-2008, 13:52
OpenSUSE Weekly News/22

In this week:

* Linuxtag 2008 - latest information
* People of openSUSE: Marcus Hüwe
* Upcoming... openSUSE 11.0beta3

sudotux
16-05-2008, 17:20
openSUSE 11.0 Beta 3 Released

سومین نسخه بتا و آزمایشی openSUSE 11 منتشر شد. در این نسخه بیش از ۷۰۰ باگ و ایراد از زمان انتشار نسخه بتا ۲ برطرف شده و بسته های نرم افزاری جدیدی نیز اضافه شده است. همچنین پیشرفت های زیادی در نصب به صورت Live صورت گرفته است. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده تصاویری از این نسخه به لینک زیر مراجعه کنید:

sudotux
23-05-2008, 09:22
openSUSE 11.0 Beta 3 - KDE 4 ScreenShot

sudotux
23-05-2008, 09:25
OpenSUSE Weekly News/23

In this week:

* Announcing openSUSE 11.0 Beta 3
* People of openSUSE: Wolfgang Koller
* Status Updates
* Duncan Mac-Vicar P.: The greatest unknown openSUSE 11.0 package management feature
* Lukáš Ocilka: Function Keys in YaST ncurses Frontend
* andi.opensuse-id.org: KDE 4.0.4 on openSUSE 10.3

musketeer
23-05-2008, 22:16
سلام.
از اینجا رد میشدم... گفتم من هم اعلام کنم که بشدت منتظر زوزه 11 هستم. و به محض اینکه بیاد دانلود میکنم و اگه کسی دسترسی نداشت توی کرج و تهران من به سرعت میتونم بهش برسونم. اگه کسی خواست از الآن پ.خ بده!

ویرایش:
یادم رفت بگم رایگان!!

m a j r i x
23-05-2008, 22:55
سلام.
از اینجا رد میشدم... گفتم من هم اعلام کنم که بشدت منتظر زوزه 11 هستم. و به محض اینکه بیاد دانلود میکنم و اگه کسی دسترسی نداشت توی کرج و تهران من به سرعت میتونم بهش برسونم. اگه کسی خواست از الآن پ.خ بده!

ویرایش:
یادم رفت بگم رایگان!!

سلام
دوست عزیز از اینکه اعلام همکاری میکنید تشکر میکنم
امیدوارم دوستان سواستفاده نکن تا تفنگدار از اینجا همیشه رد بشه
در ضمن به دنیای (لینوکس) خوش اومدی :7:
چه امضائی زیبایی داری فقط فقط یاس :thumbsup:

Ceramic
24-05-2008, 13:33
سلام.

ویرایش:
یادم رفت بگم رایگان!!

شما كه بزرگواري مي كنيد ، زحمت بكشيد و به جاي سي دي ؛ دي وي دي اش رو دانلود بفرماييد تا خلايق جميعا دعاگوي شما باشند . نصب توزيع هاي لينوكس از روي سي دي ، دردسر هاي زيادي به دنبال داره چون براي نصب هر برنامه ي جديد ، هي بايد به اينترنت وصل بشيد و .... الي آخر .

musketeer
24-05-2008, 13:58
سلام
دوست عزیز از اینکه اعلام همکاری میکنید تشکر میکنم
امیدوارم دوستان سواستفاده نکن تا تفنگدار از اینجا همیشه رد بشه
در ضمن به دنیای (لینوکس) خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه امضائی زیبایی داری فقط فقط یاس :thumbsup:
خواهش میکنم. بالاخره دنیای اپن سورس این حرفها رو نمیشناسه و همه به هم کمک میکنن. همونطور که من به دلیل آشنایی کم ممکنه بارها مزاحم شما و بقیه دوستان بشم. بنابراین باعث افتخار منه که از اینجا رد بشم!!
ضمنا خیلی لذت میبرم که شما معنی Musketeer رو میدونید! هر کی اسم منو میبینه هر جور دوست داره تلفظ میکنه و به ترجمه های عجیبتری هم دست پیدا میکنه!! امیدوارم شما هم طرفدار دومای پدر باشید.
خیلی ممنون از خوش آمدگوییتون. امیدوارم بتونم در کنار شما چیزای زیادی از دنیای لینوکس یاد بگیرم.
* خدا وکیلی فقط یاس رو عشق است!!

شما كه بزرگواري مي كنيد ، زحمت بكشيد و به جاي سي دي ؛ دي وي دي اش رو دانلود بفرماييد تا خلايق جميعا دعاگوي شما باشند . نصب توزيع هاي لينوكس از روي سي دي ، دردسر هاي زيادي به دنبال داره چون براي نصب هر برنامه ي جديد ، هي بايد به اينترنت وصل بشيد و .... الي آخر .
چشم دوست عزیز. حتما دی وی دی دانلود میکنم. دست برقضا یادمه زوزه 9.3 که 5 تا سی دی بود و همه ی برنامه ها رو هم داشت با دی وی دی راحت تر نصب میکردم!! حتما به نصیحت شما گوش میکنم.

davidrat2009
25-05-2008, 20:39
دوستان سلام
من یک مشکل دارم
وقتی میخوام وارد اوبونتو بشم در قسمتی که باید یوزرنیم را وارد کنم هی اون صفحه میپره و به اصطلاح صفحه هی ریست میشه و هر چند ثانیه از اول میاد و نمیشه چیزی نوشت چکار کنم در زمن در خط فرمان با alt ctrl f1 میره

musketeer
25-05-2008, 21:39
وقتی میخوام وارد اوبونتو بشم
سلام خدمت شما.
بنده نمیتونم در این زمینه کمک زیادی به شما بکنم. فقط میتونم لینک تاپیک اوبونتو رو بهتون بدم(!)

sudotux
30-05-2008, 09:18
openSUSE 11.0 RC 1 Released

آخرین نسخه آزمایشی openSUSE 11 منتشر شد. از زمان انتشار نسخه بتا ۳ , ۵۷۸ باگ برطرف شده و ۱۱۱۸ باگ مجددا رفع شده است. نسخه نهایی در تاریخ 19 June منتشر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمایید:

musketeer
30-05-2008, 09:30
همچنان منتظریم...

sudotux
07-06-2008, 00:56
دو تا review جالب از openSUSE 11 RC1

openSUSE 11: Ubuntu Killer?

OpenSUSE 11 RC1: The Mercedes-Benz to Ubuntu’s Volkswagen

m a j r i x
14-06-2008, 18:07
OpenSUSE Weekly News/26
In this week:
openSUSE Launches Merged Forums
Announcing the openSUSE Marketing Team
People of openSUSE: Cornelius Schumacher
Sneak Peeks at openSUSE 11.0
Tips and Tricks: Jigish Gohil: Useful openSUSE One-Click installs from command line

It's Coming...NEW SEASON

peyman2186
17-06-2008, 19:48
میشه بگی کدوم نسخه هستش oss یا retial ?

oss با retail چه فرقی میکنه؟

musketeer
18-06-2008, 18:10
آقا قرار بود امروز ریلیز بشه که! پس چی شد؟ تو سایت خودش که هنوز 10.3 رو گزاشته

m a j r i x
18-06-2008, 18:30
آقا قرار بود امروز ریلیز بشه که! پس چی شد؟ تو سایت خودش که هنوز 10.3 رو گزاشته
سلام
درسته قرار بود Jun 18 منتشر بشه
ولی بخاطر چندین بسته جدید مانند wine - firefox - opera با یک روز تاخیر مواجه شده
June 19 openSUSE 11.0 Public release
تا فردا صبر کنید :20:

m a j r i x
18-06-2008, 18:32
Welcome to issue #27 of openSUSE Weekly News!

In this week:
HOT! Upcoming o p e n S U S E 1 1 . 0
People of openSUSE: Rupert Horstkötter
Sneak Peeks at openSUSE 11.0: KDE with Stephan Binner
Tips and Tricks: Jigish Gohil: Getting NVIDIA and ATI drivers on openSUSE 11.0
Planet SUSE: Ben Kevan: Why upgrade to openSUSE 11 from openSUSE 10.x

musketeer
18-06-2008, 18:50
سلام
درسته قرار بود Jun 18 منتشر بشه
ولی بخاطر چندین بسته جدید مانند wine - firefox - opera با یک روز تاخیر مواجه شده
June 19 openSUSE 11.0 Public release
تا فردا صبر کنید :20:
خیلی ممنون از پاسختون
صبر میکنیم....

m a j r i x
19-06-2008, 16:20
سلام
بالاخره openSUSE 11.0 منتشر شد
قبل از انتشار خبر رسمی فایل ایزوها بروی سرورها قرار گرفته
وقتی که خبر رسمی منتشر شد توضییجات کامل داده میشه

====

====

====

====

====

====

====

====

====

Ceramic
19-06-2008, 17:27
خیلی ممنون از پاسختون
صبر میکنیم....

دوست گرامی ... الوعده وفا

الان وقتشه ... اگه حال و حوصله اش رو دارید !

musketeer
19-06-2008, 18:03
دوست گرامی ... الوعده وفا

الان وقتشه ... اگه حال و حوصله اش رو دارید !
البته!
از کدوم لینک بگیرم؟
لینک اول رو زدم. اگه به نظرتون ایراد داره بگید تا یکی دیگه رو بزنم

musketeer
19-06-2008, 18:32
آقا فقط حدود 10 Kb داره بهم پهنا میده. بیشتر از 10 نمیشه... با این سرعت 5 روز دیگه تموم میشه!! فکر کنم یک مقداری دیر باشه!!!
من دو سه تا لینک دیگه رو هم امتحان کردم، همین بود. سومی که 7-8 بیشتر نرفت.
دوستان لطفا راهکار ارائه کنید! اگه کسی با سرعت بیشتری داره میگیره (حالا چجوریش رو من نمیدونم!) لطف کنه یه ندایی به من بده که یه راهکار هم خودم دارم!!

دوستان کمک کنید!

m a j r i x
19-06-2008, 20:59
آقا فقط حدود 10 Kb داره بهم پهنا میده. بیشتر از 10 نمیشه... با این سرعت 5 روز دیگه تموم میشه!! فکر کنم یک مقداری دیر باشه!!!
من دو سه تا لینک دیگه رو هم امتحان کردم، همین بود. سومی که 7-8 بیشتر نرفت.
دوستان لطفا راهکار ارائه کنید! اگه کسی با سرعت بیشتری داره میگیره (حالا چجوریش رو من نمیدونم!) لطف کنه یه ندایی به من بده که یه راهکار هم خودم دارم!!

دوستان کمک کنید!
سلام
لینک زیر تست کن سرور در بلژیک هست
من که دیال آپ دارم سرعت با این سرور 12KB به بالاست

musketeer
19-06-2008, 21:19
با دایال آپ 12 Kb به بالا؟! من دارم با dsl و به وسیله اربیت دانلودر دانلود میکنم. 8-9 بیشتر نیست...
ببینید، اینجوری خیلی طول میکشه. دیگه 5-6 روز خیلی زیاده خداییش. البته برای من زیاد مهم نیست. منظورم بیشتر کساییه که قراره بهشون Dvd رو بدم. اگه جایی رو میشناسید که میفروشه، (منظورم زودتر از 5 روزه!) بگید تا ازش بخرم، برای بچه ها رایت کنم. این هم یه راهکار!

musketeer
19-06-2008, 21:30
آقا یه مشکل جدید! تازه 2% رفته بود که دیگه ادامه نمیده. از لینک اول داشتم دانلود میکردم. بعد دو سه تا لینک دیگه رو امتحان کردم، دوباره که خواستم لینک اول رو ادامه بدم، دیگه وصل نمیشه. یه اسکرین شات گرفتم از پیغام هایی که میده. ببینید چشه!

ویرایش: آقا این مشکل حل شد! داره با همون سرعت قبلی دانلود میکنه. بلکه هم کمتر :41:
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم! :10:

m a j r i x
19-06-2008, 22:25
در اینکه ترافیک روی سرورها خیلی بالاست شکی نیست
سرورهای شرق آسیا رو چک کنید شاید چشم بادامیهای خواب باشن ترافیک کمتر باشه

=========

=========

=========

=========

=========

=========

musketeer
19-06-2008, 22:51
مرسی دوست عزیز... وجود شما و راهنمایی هاتون، مایه ی دلگرمیه.
ولی به نظر میرسه شرق آسیایی ها هم شب رو خوابیدن و دانلود رو به دانلود منیجرشون سپردن! چون سرعت از 7.5 به هیچ وجه بالاتر نرفت. به هر حال، باز هم ممنون
همون لینک اول به نظرم بهتر شده. 10-12 (اسمایلی قناعت!)
اگه کسی رو میشناسید که میتونه سریع دانلودش کنه، بگید من بهش سفارش میدم. لطفا پیام خصوصی بفرستید. این هم یه راهکار دیگه!! تو عمرم سرجمع اینقدر راهکار ارائه نکرده بودم!

musketeer
19-06-2008, 23:41
دوستان، سرعت میانگین دانلودم تقریبا 6 هست! فکر نکنم فایده داشته باشه.

راهکار لطفا

sudotux
20-06-2008, 00:43
من دارم LiveCD KDE4 i386 رو با 30 تا thread با سرعت میانگین 30 kb/s دانلود میکنم. دعا کنید md5 فایل iso سالم باشه !!! تا ۱ ساعت دیگه دانلود تموم میشه ......... از این لینک دانلود می کنم :

-----------------------------

ویرایش: با موفقیت دانلود شد. md5 هم سالمه. الان میرم روی cd رایت و سپس نصب کنم ...

musketeer
20-06-2008, 10:57
من تست کردم، این لینک یکم سرعتش بهتر بود، ولی هرگز به 30 نرسید... در حقیقت با قبلی زیاد فرقی نکرد.
ضمنا، قرار شده من DVD رو به بچه ها بدم. که دیگه همه مجبور باشن لابرری ها و بقیه ی برنامه ها رو خودشون دانلود کنن.
الآن 12% دانلود شده. ضمنا سرعتش میانگینش هم شده 12
دوست عزیز، Hosein-mec جان. ببین میتونی یه لطفی کنی DVD اش رو سریع دانلود کنی، به من برسونی تا به بقیه بدم؟ یه امتحان کن ببین برای شما سرعتش چنده.
مرسی

musketeer
20-06-2008, 19:04
دوستان، دانلود بعد از 24 ساعت به 715 مگ رسیده. به نظرم همینجوری ادامه بده، 4 روز دیگه کار داره! اسکرین شاتش رو هم ببینید، بد نیست:

من همینجوری ادامه میدم. اگه کسی راه بهتری به ذهنش رسید همینجا بگه. یا پ خ بزنه.
منتظر هستم.

musketeer
21-06-2008, 17:06
دوستان...
واقعا کسی اصلا هست که این رو بخواد؟!
اگه کسی هست که خیلی زود میخواد بگه. چون من قول دادم که Dvd رو به همه برسونم. ولی دانلودم به شدت مشکل پیدا کرده. از دیشب تقریبا چیزی دانلود نشده. اینجا هم که انگار اصلا کسی نمی آد یه سر بزنه، چه برسه به جواب و اینا!
اگه کسی نمیخواد من 2-3 روز صبر کنم برم بخرم بهتون بدم. فکر کنم اصلا اینجوری زودتر به دستتون برسه!
به هر حال اگه بخواید من به دانلودم ادامه میدم، ولی اینجوری خیلی طول میکشه.
لطفا جواب بدید!
فعلا بای

Ceramic
22-06-2008, 07:09
برای خریدش که من یکی اصلا راضی نیستم . آدرس بدید خودم می خرم .

اگه دانلودش هم مشکل داره ولش کنید

همون آدرس محل فروش رو بدین کفایت می کنه .

ممنون از تلاش شما

musketeer
22-06-2008, 23:51
آقا چرا راضی نیستی؟! همون میشه که! فرقی در اصل قضیه نمیکنه
من جایی رو نمیشناسم که بفروشه... سوال کردم که اگه کسی میدونه بگه
خواهش... فکر کنم نتم اذیت میکنه. زنگ زدم Isp گفت مشکل داریم این چند روز، سعی میکنیم سریع برطرفش کنیم!! یکی نیست بگه بابا این وظیفتونه تو اولین فرصت برطرفش کنید، نه سعی کنید!!

Ceramic
23-06-2008, 08:06
جالب این که این وسط حسین آقا خیلی سرمخفی سکوت کرده ان !!!

آی استاد محترم ، انفاق کن !!!

sudotux
23-06-2008, 14:46
جالب این که این وسط حسین آقا خیلی سرمخفی سکوت کرده ان !!!

آی استاد محترم ، انفاق کن !!!

دوست عزیز اولا که من استاد نیستم !
ثانیا که من نیازی به نسخه DVD ندارم و فرصت دانلودش رو هم ندارم.
ثالثا بنا به دلایلی نسخه ۱۱ انتظارات منو برآورده نکرد و الان هم از سوسه استفاده نمی کنم.
رابعا این روزها سرم خیلی شلوغه و فرصت هیچ کاری رو ندارم !
و مسئله آخر اینکه این حرف شما رو توهین به خودم میدونم ! لطفا مراقب حرف زدنتون باشید ...

hamed valizadeh
23-06-2008, 15:17
سلام

من 2-3 روز پیش SuSE 10.1 رو نصب کردم ولی نمی دونم چجوری به اینترنت وصل شم؟
لطفا من رو در زمینه نصب مودم و چگونگی وصل شدن به اینترنت به وسیله SuSE راهنمایی کنید
متشکرم...

younes_ysf
23-06-2008, 20:05
سلام
ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم

Ceramic
24-06-2008, 08:16
سلام
ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم

ردیف های 4 و 5 رو می دونم :

4. خیر . اوپن سوزه یک توزیع Redhat base هست و پکیج های اون پسوند rpm داره . پکیج هایی که پسوند deb دارند ، ویژه ی توزیع های Debian Base هستند . برای نصب برنامه هایی که بسته های اون با پسوند rpm موجود نیست ، می تونین از سورس برنامه استفاده کنید و اون رو برای استفاده ی خودتون کامپایل کنید .

5. در باره ی فایل های صوتی ، میدونین که فرمت mp3 یک فرمت آزاد نیست . به همین دلیل باید از برنامه هایی که به non-free معروف هستند استفاده کنید مثل vlc player که پخش کننده ی بسیار قوی هست و پکیجش با پسوند rpm هم موجود هست :

----------------------------------------

ویرایش : توصیه ی قبلی ام رو اصلاح می کنم . اگر موضوع فقط شنیدن mp3 هست ، به جای vlc که دانلودش حدود 24 مگ هست ( البته با دیپندنسی هاش ) می تونین از برنامه ی xmms که حجم کمتری داره ( حدود 1.8 مگ ) استفاده کنید .

khatat
24-06-2008, 10:54
سلام

ببین دوست من mplayer بهترین نرم افزار برای پخش فایل های صوتی و تصویری هست هر گونه فایل صوتی و تصویری را که فکرش رو بکنی با این نرم افزار می تونی پخش کنی البته این یک نرم افزار تحت کنسول هست و نسخه گرافیکی ندراد اما smplayer یک پوسته گرافیکی برای این برنامه قدرتمند هست که به شما اجازه می دهد که از طریق حالت گرافیکی به دیدن و گوش کردن فایل های تصویری و صوتی خود در محیطی زیبا بپردازید این هم کاملا رایگانه پس به شما توصیه می کنم که حتما از این برنامه استفاده کنید 

اول باید mplayer رو نصب کنید بعد هم smplayer رو که لینک هر دو اونها برا opensuse 10.3 در پست زیر آمده است :10:

younes_ysf
25-06-2008, 19:19
ردیف های 4 و 5 رو می دونم :

4. خیر . اوپن سوزه یک توزیع Redhat base هست و پکیج های اون پسوند rpm داره . پکیج هایی که پسوند deb دارند ، ویژه ی توزیع های Debian Base هستند . برای نصب برنامه هایی که بسته های اون با پسوند rpm موجود نیست ، می تونین از سورس برنامه استفاده کنید و اون رو برای استفاده ی خودتون کامپایل کنید .

5. در باره ی فایل های صوتی ، میدونین که فرمت mp3 یک فرمت آزاد نیست . به همین دلیل باید از برنامه هایی که به non-free معروف هستند استفاده کنید مثل vlc player که پخش کننده ی بسیار قوی هست و پکیجش با پسوند rpm هم موجود هست :

----------------------------------------

ویرایش : توصیه ی قبلی ام رو اصلاح می کنم . اگر موضوع فقط شنیدن mp3 هست ، به جای vlc که دانلودش حدود 24 مگ هست ( البته با دیپندنسی هاش ) می تونین از برنامه ی xmms که حجم کمتری داره ( حدود 1.8 مگ ) استفاده کنید .

ببین دوست من mplayer بهترین نرم افزار برای پخش فایل های صوتی و تصویری هست هر گونه فایل صوتی و تصویری را که فکرش رو بکنی با این نرم افزار می تونی پخش کنی البته این یک نرم افزار تحت کنسول هست و نسخه گرافیکی ندراد اما smplayer یک پوسته گرافیکی برای این برنامه قدرتمند هست که به شما اجازه می دهد که از طریق حالت گرافیکی به دیدن و گوش کردن فایل های تصویری و صوتی خود در محیطی زیبا بپردازید این هم کاملا رایگانه پس به شما توصیه می کنم که حتما از این برنامه استفاده کنید

اول باید mplayer رو نصب کنید بعد هم smplayer رو که لینک هر دو اونها برا opensuse 10.3 در پست زیر آمده است :10:

سلام
فایده ای نداشت همه اینها رو دانلود کردم ولی باز خطا میده. میگه فایل در medium نیست همچین چیزی یا خطای وابستگی 50 تایی میده

m a j r i x
25-06-2008, 20:00
سلام
دوستانی که مشکل راه‌اندازی مالتی مدیا دارن
کافیه که به آدرس زیر مراجعه کنن فرقی نمی‌کنه که از 11.0 یا 10.3 استفاده میکنن

به استفاده از قابلیت One-Click-Install میتونید بدون اینکه مشکل وابستگی بوجود بیاد بتونید مالتی مدیا راه‌اندازی کنید

m a j r i x
25-06-2008, 20:03
سلام
دوستانی که بدنبال خرید 11.0 هستن
لطفا Pm بدید

younes_ysf
26-06-2008, 08:04
سلام
دوستانی که مشکل راه‌اندازی مالتی مدیا دارن
کافیه که به آدرس زیر مراجعه کنن فرقی نمی‌کنه که از 11.0 یا 10.3 استفاده میکنن

به استفاده از قابلیت One-Click-Install میتونید بدون اینکه مشکل وابستگی بوجود بیاد بتونید مالتی مدیا راه‌اندازی کنید

البته به شرطی که یه اینترنت درست حسابی داشته باشید. نه مثل من با سرعت 1 کیلوبایت در ثانیه. لطف کنید اگه امکان داره یه راه حل هم واسه کسایی بزارید که امکان دانلود از توی خونه یا از توی خود لینوکس رو ندارند.

m a j r i x
27-06-2008, 17:54
سلام
دوستان بالاخره 11.0 رو نصب کردم

m a j r i x
27-06-2008, 17:56
OpenSUSE Weekly News/28
GNOME Helping Hands Project Launches
People of openSUSE: Tanja Roth
Masim Sugianto: How to Make openSUSE 11.0 GM Live USB
Benjamin Weber: openSUSE 11.0 KDE4 inclusion
tuxmachines.org: Battle of the Titans - Mandriva vs openSUSE: The Rematch