PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

siava5h
18-12-2016, 20:10
در سایت فقط برای نقل قول شدنِ مطلبتون پبام میده
اما اگر در تاپیکی که مشترکش هستین مطلبی نوشته بشه فقط با ایمیل خبر میده

نه. منظورم همون بدون نقل قوله...
حتی کسایی که نقل قول نکردن هم بازم اعلان کنه.

فکر کنم اگه تاپیک مال خودت باشه هرکسی که پست میزاره اعلان میشه. اینطور نیست؟ اما اگه مال خودت نباشه نمیشه. اینو میخواستم.

با این شرایط عضو شدن تو تاپیک هیچ تاثیری در اعلان نمیزاره. فقط ایمیل میاد.

اون جریان امیل رو میخواستم کلهم دیزایبل شه. دیگه من هر دفه نرم از ایمیل اینکارو نکنم برای unsubscribe

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2016, 23:34
نه. منظورم همون بدون نقل قوله... حتی کسایی که نقل قول نکردن هم بازم اعلان کنه. فکر کنم اگه تاپیک مال خودت باشه هرکسی که پست میزاره اعلان میشه. اینطور نیست؟ اما اگه مال خودت نباشه نمیشه. اینو میخواستم.
با این شرایط عضو شدن تو تاپیک هیچ تاثیری در اعلان نمیزاره. فقط ایمیل میاد.
اون جریان امیل رو میخواستم کلهم دیزایبل شه. دیگه من هر دفه نرم از ایمیل اینکارو نکنم برای unsubscribe
فقط نقل قول رو در سایت خبر میده . بقیه همگی ایمیل میده
برای کنسل کردن ایمیلها باید گزینه ی آخری در ایمیلتون رو کلیک کنین (unsubscribe all )
درضمن اگر دکمه تشکر بزنید یا مطلبی بنویسید , خودبخود مشترک اون تاپیک میشین
از تنظیمات وارد قسمت اطلاع رسانی بشین و گزینه دلخواهتون برای اطلاع رسانی با ایمیل رو انتخاب کنین
شما باید "بدون اطلاع رسانی" رو انتخاب کنید

spiderman20078
11-01-2017, 00:42
سلام
من مشکلی برای هاردم پیش اومده و اومدم این انجمن بپرسم
الان که میخوام مطرح کنم و تاپیک بسازم میگه شما امکان ارسال لینک و تصویر ندارین و چون کاربر تازه وارد هستین
باید کار خاصی انجام بدم؟
از عضویتم خیلی گذشته
لطفا درستش کنین ، خیلی مهمه

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-01-2017, 01:21
سلام
الان که میخوام مطرح کنم و تاپیک بسازم میگه شما امکان ارسال لینک و تصویر ندارین و چون کاربر تازه وارد هستینباید کار خاصی انجام بدم؟از عضویتم خیلی گذشتهلطفا درستش کنین ، خیلی مهمه
سلام
مِلاک ,تعداد پستهای شما هست نه تاریخ عضویت
این اولین پست شما هست .
ظاهراٌ مدیران این قانون رو قرار داده اند تا اول کاربران رو بشناسند و ببینند اخلاق و ادب رو رعایت میکنند یا نه . بعدش بهشون اجازه ی قرار دادنِ لینک و عکس میدند
شاید هم سایت برنامه ریزی شده که هر کاربری بر فرض مثال 50 مطلب ارسال کنه و اخطار نگیره بعدش بتونه لینک و عکس بفرسته

spiderman20078
11-01-2017, 11:32
سلام
مِلاک ,تعداد پستهای شما هست نه تاریخ عضویت
این اولین پست شما هست .
ظاهراٌ مدیران این قانون رو قرار داده اند تا اول کاربران رو بشناسند و ببینند اخلاق و ادب رو رعایت میکنند یا نه . بعدش بهشون اجازه ی قرار دادنِ لینک و عکس میدند
شاید هم سایت برنامه ریزی شده که هر کاربری بر فرض مثال 50 مطلب ارسال کنه و اخطار نگیره بعدش بتونه لینک و عکس بفرسته

من الان باید چکار کنم دقیقا تا بتونم سوالم رو مطرح کنم
50 تا پست ارسال کنم حل میشه دیگه!؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-01-2017, 12:41
من الان باید چکار کنم دقیقا تا بتونم سوالم رو مطرح کنم50 تا پست ارسال کنم حل میشه دیگه!؟
بنده بر فرض مثال گفتم 50 . شاید کمتر باشه یا بیشتر یا توسط مدیران فعال میشه
شما پیام خصوصی بدین به مدیر انجمن و بپرسین چطوری فعال میشه .
میتونین از جناب Stream بپرسین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم بیان همینجا پاسخ بدند

Sina
11-01-2017, 13:10
سلام
الان که میخوام مطرح کنم و تاپیک بسازم میگه شما امکان ارسال لینک و تصویر ندارین و چون کاربر تازه وارد هستین
باید کار خاصی انجام بدم؟
از عضویتم خیلی گذشته
لطفا درستش کنین ، خیلی مهمه

میتونید آدرس لینک و عکس رو بصورت تکست قرار بدید ( این محدودیت بصورت خودکار برداشته میشه )

saeediranzad
12-01-2017, 04:26
من الان باید چکار کنم دقیقا تا بتونم سوالم رو مطرح کنم
50 تا پست ارسال کنم حل میشه دیگه!؟

البته 50تا نیست. کمتره.
اول خوب بگردید. توی تاپیک هارد (دوسه تاست) خوب مطالعه کنید. بعد اگر جواب نگرفتید پست بزنید.

sunshineboy
17-01-2017, 11:18
سلام من وقتی میخوام تایپک جدید ایجاد کنم و داخل تایپکم لینک عکس و لینک سایت هست این خطارودریافت میکنم:

امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.

لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید.
در عوض میتوانید url لینک ها و عکس ها را بصورت کد قرار دهید.
منظور از اینکه لینک عکس و سایت رو به صورت کد قرار دهدید چیه ؟!!
چ کدی؟ qr?

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-01-2017, 14:10
سلام
من وقتی میخوام تایپک جدید ایجاد کنم و داخل تایپکم لینک عکس و لینک سایت هست این خطارودریافت میکنم:

امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
منظور از اینکه لینک عکس و سایت رو به صورت کد قرار دهدید چیه ؟!!چ کدی؟ qr?

سلام
این یک لینک عکس هست
ازش کپی بگیرین و بزنین توی مطلبتون و دکمه پیش نمایش رو بزنین
اگر لینک در مطلبتون دیده میشه پس شما باید اینطوری عکس ارسال کنین یعنی فقط لینکش رو درج کنین در نوشته هاتون
آدرس اینترنتی هم همینطور
این لینک همین صفحه هست
این هم همون لینکه با فاصله بین حروف
h ttp://forum.p30world. com/newreply.php?do=newreply&p=8921904
ببینین کدومش براتون قابل ارساله . همون شکلی باید درج کنین در مطالبتون

siava5h
17-01-2017, 15:21
سلام من وقتی میخوام تایپک جدید ایجاد کنم و داخل تایپکم لینک عکس و لینک سایت هست این خطارودریافت میکنم:

منظور از اینکه لینک عکس و سایت رو به صورت کد قرار دهدید چیه ؟!!
چ کدی؟ qr?

در قسمت تنظیمات یک هشتگ # وجود داره.
لینکت رو کپی بگیر، بعد دکمه هشتگ # رو از بالای نوار ابزار بزن و کلید Ctrl+v رو فشار بده تا لینک دقیقا در بین کد قرار بگیره.
مثل این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتقاد و پیشنهاد: مسلما کاربران تازه وارد درکی در مورد کلمه کد ندارند و بهتر است با زبان ساده و معرفی مختصات ابزار و ارائه یک نمونه، کاربر را راهنمایی کرد.

sunshineboy
17-01-2017, 15:29
در قسمت تنظیمات یک هشتگ # وجود داره.
لینکت رو کپی بگیر، بعد دکمه هشتگ # رو از بالای نوار ابزار بزن و کلید Ctrl+v رو فشار بده تا لینک دقیقا در بین کد قرار بگیره.
مثل این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی حل شد ممنون ولی

sunshineboy
18-01-2017, 11:44
سلام
این یک لینک عکس هست
ازش کپی بگیرین و بزنین توی مطلبتون و دکمه پیش نمایش رو بزنین
اگر لینک در مطلبتون دیده میشه پس شما باید اینطوری عکس ارسال کنین یعنی فقط لینکش رو درج کنین در نوشته هاتون
آدرس اینترنتی هم همینطور
این لینک همین صفحه هست
این هم همون لینکه با فاصله بین حروف
h ttp://forum.p30world. com/newreply.php?do=newreply&p=8921904
ببینین کدومش براتون قابل ارساله . همون شکلی باید درج کنین در مطالبتون

مرسییییییییی واسه جواب :n16:

Siavash94
07-02-2017, 15:35
سلام. من چندسال سابقه فروم نویسی دارم الآن خودم خندم میگیره که این سوال رو دارم می پرسم ولی دکمه تشکر این فروم کجاست ؟ :n02: هرچی بالا و پایین و بغل پست ها رو نگاه می کنم دکمه ای برای «تشکر» وجود نداره! شایدم چون من عضو تازه واردم اینطوریه. میشه یکی راهنمایی کنه ؟

saeediranzad
07-02-2017, 15:38
درست زیر مشخصات کاربر.

SNOW PATROL
07-02-2017, 23:18
سلام. من چندسال سابقه فروم نویسی دارم الآن خودم خندم میگیره که این سوال رو دارم می پرسم ولی دکمه تشکر این فروم کجاست ؟ :n02: هرچی بالا و پایین و بغل پست ها رو نگاه می کنم دکمه ای برای «تشکر» وجود نداره! شایدم چون من عضو تازه واردم اینطوریه. میشه یکی راهنمایی کنه ؟

بله با ادامه فعالیت این امکان برای شما به وجود میاد تا از کاربران تشکر کنید

Bizow
09-02-2017, 07:38
پستهای من تایید نمیشه کم کم عصبی میشماااا
این دیگه چه می.... بازیه راه انداختین!؟ یعنی چی
سوال میپرسم میگه تایید بشه یه هفتس هیچی
پست میزارم همینطور...
اههههه

siava5h
19-02-2017, 01:51
سلام...
چرا وقتی سایت پی سی وورد رو برای سرچ انتخاب مکنیم تمام نتایج مربوط به آرشیو میشه؟ چرا هیچ صفحه فعالی رو نمیاره؟

سرچ خود انجمن که اصلا به درد نمیخوره. فقط موضوعات تاپیک رو میاره و معلوم نیست که موردی که مد نظر داریم تو کدوم صفحه از اون تاپیک هست. بعضی ار تاپیکها بیش از 100 صفحه هست. من تا بخوام همرو بگردم که نتم تموم شده رفته.. :n13:

saeediranzad
19-02-2017, 03:33
سلام
در مورد اول گمون کنم بخاطر اینه که سرچ انجین مطالب آرشیو شده را جستجو میکنه و معلومه نمیتونه به روز باشه.
در مورد دوم شما میتونید از جستجوی پیشرفته استفاده کنید که یکی از گزینه هاش انتخاب میان موضوع و تاپیک هست.

ata.royalfalcon
19-02-2017, 07:26
سرچ خود انجمن که اصلا به درد نمیخوره. فقط موضوعات تاپیک رو میاره و معلوم نیست که موردی که مد نظر داریم تو کدوم صفحه از اون تاپیک هست. بعضی ار تاپیکها بیش از 100 صفحه هست. من تا بخوام همرو بگردم که نتم تموم شده رفته.. :n13:

برای اینکه بتونید پستهای مورد نظرتون رو پیدا کنید یا نتایج جستجو بر اساس پستهای ارسال شده باشه نه موضوعات تاپیک ؛ از قسمت جستجوی پیشرفته برید به Search Single Content Type .
کلمه مورد نظر رو وارد کنید و اگر میدونید پست ارسال شده توسط کدام کاربر هست برای محدود شدن نتایج جستجو نام کاربری رو هم وارد کنید .
انجمن مورد نظر رو انتخاب کنید . اگر هم نمیدونید در کدام تاپیک هست پس گزینه جستجو در همه انجمنهای باز رو انتخاب کنید .
حتماً تیک گزینه نشان دادن نتايج بر اساس پست ها رو بزنید تا نتایج بر اساس پستهای ارسال شده نمایش داده شود .

siava5h
19-02-2017, 16:45
برای اینکه بتونید پستهای مورد نظرتون رو پیدا کنید یا نتایج جستجو بر اساس پستهای ارسال شده باشه نه موضوعات تاپیک ؛ از قسمت جستجوی پیشرفته برید به Search Single Content Type .
کلمه مورد نظر رو وارد کنید و اگر میدونید پست ارسال شده توسط کدام کاربر هست برای محدود شدن نتایج جستجو نام کاربری رو هم وارد کنید .
انجمن مورد نظر رو انتخاب کنید . اگر هم نمیدونید در کدام تاپیک هست پس گزینه جستجو در همه انجمنهای باز رو انتخاب کنید .
حتماً تیک گزینه نشان دادن نتايج بر اساس پست ها رو بزنید تا نتایج بر اساس پستهای ارسال شده نمایش داده شود .

آقا مرسی... اوکی شد.
تکنیک سرچ در سایت خاص توسط سرچ گوگل یک تکنیک کارآمدیه و من زیاد به کارم میاد در سایتهای مختلف. مخصوصا سایتهای خبری و یا انجمنهای مشابه که حجم مطالب زیاده. حالا نمیدونم پی سی وورد چه سیاستی داره که نمیزاره انجمنهای فعال در سرچ گوگل قرار بگیرن، ولی اگه قرار میگرفت خیلی خوب بود.
مرسی از راهنماییت :n16:

.
.

آقا یک نکته رو دیدم.
من دیدم که در تاپیک سرور آنلاین تخته نرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربرهایی پیام میدن که فقط یک پست دادن و حدس زدم که اینها این تاپیک رو از روی سرچ گوگل پیدا کره باشن. و دیدم که در سرچ گوگل تاپیک فعال رو هم نمایش داد.
چیزی که حدس زدم اینه که سرچی که من زده بودم در مورد popup blocker بوده و تمام نتایج هم در آرشیو قرار دارن و هم در پستهای فعال و گوگل تنها اومده آرشیوهارو نمایش داده. اما در سرچ سرور آنلاین تخته نرد محتویات آرشیو شده نداشتیم و گوگل هم ناچار شده تاپیک فعال رو نمایش بده.

پس مشخصه که پی سی وورد سیاستی در سرچ نشدن انجمن در گوگل بکار نبرده.
با این توصیف میخوام بدونم سرچ من مشکل داشت یا اینکه واقعا پی سی وورد سیاستی رو در صفحات انجمن برای سرچ گوگل در نظر گرفته؟

Sina
19-02-2017, 21:16
سلام
خیر محدودیتی برای سرچ توسط گوگل در نظر گرفته نشده
سیستم انجمن نسخه آرشیو هم داره که نسخه سبک تری هست و محتوای چندین صفحه رو در یک صفحه نمایش میده به همین دلیل برای گوگل جذابتر و آسونتر هست کش کردنش

porya1987
11-03-2017, 23:22
چرا نمیتونم‌ وارد بازی شرطی تخته بشم . یکی بهم یاد بده

zorro1367
18-03-2017, 09:31
سلام
من میخوام نام کاربریم رو تغییر بدم
امکانش هست یا نه ؟

donnie yen
31-03-2017, 14:19
سلام دوستان

از امروز یعنی
1396.1.11

یه اروری موقع پست زدن تو تایپک میده و نمیذاره پست بزنیم

The text that you have entered is too long (1555 characters). Please shorten it to 1500 characters long.

این مشکل رو باید کجا مطرح کنیم، الان گشتم ولی جایی که بشه مطرح کرد رو نتونستم پیدا کنم

V E S T A
01-04-2017, 13:26
سلام دوستان

از امروز یعنی
1396.1.11

The text that you have entered is too long (1555 characters). Please shorten it to 1500 characters long.

این مشکل رو باید کجا مطرح کنیم، الان گشتم ولی جایی که بشه مطرح کرد رو نتونستم پیدا کنم

هم ادیتور ها مشکل دارن هم محدودیت برای تعداد کاراکترها گذاشته شده..

شاید حجم مطالبی که روزانه در انجمن گذاشته میشه زیاد شده و باید این محدودیت اعمال میشده...!

Mehran
01-04-2017, 13:44
سلام دوستان

از امروز یعنی
1396.1.11

سلام

این پیغام مربوط به محدودیت 1500 کاراکتری در هر پست هست، که البته قبلا هم وجود داشته.

به همین دلیل هست که شما تونستید پستی کمتر از 1500 کاراکتر رو بدون مشکل ارسال کنید. :)

پیغام خصوصی و پیغام های پروفایل هم محدودیت تعداد کاراکتر دارند.

اگر این ارور رو همیشه موقع ارسال پست دریافت میکنید، بفرمایید که با جزئیات بیشتری بررسی بشه.

با تشکر مهران...

V E S T A
01-04-2017, 14:17
سلام

این پیغام مربوط به محدودیت 1500 کاراکتری در هر پست هست، که البته قبلا هم وجود داشته.

به همین دلیل هست که شما تونستید پستی کمتر از 1500 کاراکتر رو بدون مشکل ارسال کنید. :)

اگر این ارور رو همیشه موقع ارسال پست دریافت میکنید، بفرمایید که با جزئیات بیشتری بررسی بشه.

با تشکر مهران...

من قبلا میتونستم بیشتر از 1500 کاراکتر رو بفرستم الان نمشه چند نقل قول رو باهم داشت ،

اگر توضیحات پست زیاد باشه یا مطلب آموزشی باشه اصلا نمیشه نقل قول گذاشت یا مطلب باید تو چند پست تقسیم شه.

یه چیز دیگه اینکه من بعضی جاها میتونم اسکریپت های نوشته شده رو ببینم و حتی ..

Mehran
01-04-2017, 14:50
سلام مجدد

بله، همین طوره این "بعضی وقتا میشه، بعضی وقتا نمیشه"
جزء باگ های وی بی هست که باید تا حد امکان رفعش کرد.

با تشکر مهران...

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-04-2017, 15:00
سلام به مدیران محترم

بنده هم همین مشکل رو دارم . مجبور شدم مطلب رو در 4 قسمت ارسال کنم
یک موضوع دیگه هم میخوام مطرح کنم که به نفع سایت هست :
اگر سایت مشکل مالی داره چرا یک حساب اعلام نمیشه برای کمکِ مالی داوطلبانه به شایت . از 5000 تومن به بالا .
اگر سایت مشکلات مالی داره یا احتیاج به بودجه داره برای پیشرفتِ سایت , این روش میتونه راه حل خوبی باشه
خیلیها از مطالب این سایت استفاده میکنند و چه بسا با استفاده از اون اطلاعات سودِ مالی هم نصیبشون میشه و به نوعی خودشون رو مدیون سایت میدونند و حاضرند داوطلبانه به سایت کمک کنند
هیچ ایرادی نداره که یک لینک در بالای سایت قرار داده بشه تحت عنوانِ مشارکتِ داوطلبانه در تامین هزینه های سایت یا کمک مالی داوطلبانه به سایت و اعلام یک شماره حساب و نام صاحب حساب
پرداخت هم که ساده هست و از خودپرداز و موبایل و اینترنت راحت انجام میشه

donnie yen
01-04-2017, 20:38
هم ادیتور ها مشکل دارن هم محدودیت برای تعداد کاراکترها گذاشته شده..

شاید حجم مطالبی که روزانه در انجمن گذاشته میشه زیاد شده و باید این محدودیت اعمال میشده...!

.................................................. .
سلام
بله این مشکل از دیروز ایجاد شده

و من هم با نظر شما موافقم، کاربران زیاد شده و حجم ارسالها هم بالا رفته، به هر حال این نوشته ها هم فضا نیاز دارن تا بشینن روش
اینجوری کردن تا حدی جلوش رو بگیرن

ای کاش به جای این کار قسمت کمک مالی یا همون Donate میذاشتن، هر کاربر اگه ماهی 1000 تومان کمک مالی بفرستیم، قسمت زیادی از مخارج فروم هم تامین میشد و این مشکلات رو هم نداشتیم.

donnie yen
01-04-2017, 20:45
سلام

با تشکر مهران...

.................................................
سلام

اگر قبلا هم وجود داشته باشه، از دیروز داریم می بینیم این پیغام رو

بله من و سایر دوستان هم این پیغام رو همچنان داریم می بینیم

همون طور که دوستمون گفتن، یه قسمت خوشگل واسه کمک مالی بالای فروم بذارید تا هر کس تونست و خواست هر ماه کمک مالی بفرسته، مثل خیلی از فروم ها و سایتهای دیگه

shangil
18-04-2017, 18:11
سلام

چطور میشه سوالاتی که یک کاربر پرسیده رو جدا جدا کرد و بهش جواب داد؟! یعنی هر سوال به صورت یک پست نمایش داده شود ولی در کل جواب در یک پست داده شود.
بعدش عکس رو چطور میشه اپلود کرد؟ اون گزینه INSERT IMAGE هست فقط با URL امکان پذیره همینطوری نمیشه یعنی؟!!

من خودم دو تا سوال پرسیدم الان میخوام یکی جواب بده سوال اول رو و سوال دوم رو در یک پست ولی نقل قولهاش جداگانه مشخص باشه

مرسی

ardeshir n
19-04-2017, 23:40
سلام

چطور میشه سوالاتی که یک کاربر پرسیده رو جدا جدا کرد و بهش جواب داد؟! یعنی هر سوال به صورت یک پست نمایش داده شود ولی در کل جواب در یک پست داده شود.
بعدش عکس رو چطور میشه اپلود کرد؟ اون گزینه INSERT IMAGE هست فقط با URL امکان پذیره همینطوری نمیشه یعنی؟!!

من خودم دو تا سوال پرسیدم الان میخوام یکی جواب بده سوال اول رو و سوال دوم رو در یک پست ولی نقل قولهاش جداگانه مشخص باشه

مرسی
درود بر شما.
پاسخ پرسش یکم:
اول و آخر پرسش اینو بنویسید:
[QUOTE] [/QU،OTE]
ویرگول وسط رو بردارید.
پاسخ پرسش دوم:
بله تنها همین راه است.

Sent from my K00E using Tapatalk

Parsa_HZ
30-04-2017, 23:12
سلام
چرا بعضي از پستهام همون لحظه فرستاده ميشن ولي بعضي ها نياز به تاييد دارن و بعد چندين ساعت گذاشته ميشن؟

amymor
21-05-2017, 19:13
سلام
چرا وقتی توی فوروم کامنت می ذارم میگه باید توسط مدیریت تایید بشه؟

desperanish
05-07-2017, 22:40
سلام دوستان
بنده تاپیکی رو چند روز پیش میخوندم حالا هر کاری می کنم نمی تونم پیداش کنم!
تو گوگل و همینجا دنبالش گشتم آب شده رفته تو زمین

اسمش این بود: شماها یادتون نمیاد (نوستالژی)
جوانمردی پیدا میشه لینک رو بفرسته؟:n17:

vissoto
06-07-2017, 02:12
سلام دوستان
بنده تاپیکی رو چند روز پیش میخوندم حالا هر کاری می کنم نمی تونم پیداش کنم!
تو گوگل و همینجا دنبالش گشتم آب شده رفته تو زمین

اسمش این بود: شماها یادتون نمیاد (نوستالژی)
جوانمردی پیدا میشه لینک رو بفرسته؟:n17:

سلام

siava5h
02-08-2017, 15:49
چرا وقتی از ابزار چند نقل قول که به شکل کاما هست استفاد میکنیم، بعد اینکه پست ارسال شد، همچنان نقل قولها پا برحست و در نقل قولهای بعدی اختلال یجاد میکند؟

ardeshir n
02-08-2017, 17:46
چرا وقتی از ابزار چند نقل قول که به شکل کاما هست استفاد میکنیم، بعد اینکه پست ارسال شد، همچنان نقل قولها پا برحست و در نقل قولهای بعدی اختلال یجاد میکند؟یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟
یک نمونه هم نشون بدین.

Sent from my ASUS using Tapatalk

محمد7966
02-08-2017, 17:51
چرا وقتی از ابزار چند نقل قول که به شکل کاما هست استفاد میکنیم، بعد اینکه پست ارسال شد، همچنان نقل قولها پا برحست و در نقل قولهای بعدی اختلال یجاد میکند؟

وقتی 2 تا پست یا 3 تا پست رو نقل قول میکنی بعد از نقل قول کردن باید تیکشو بردارید چون دفعه بعد بخایی جواب یک نفر رو بدید باز اون تیک ها باقی موندن

siava5h
03-08-2017, 00:58
وقتی 2 تا پست یا 3 تا پست رو نقل قول میکنی بعد از نقل قول کردن باید تیکشو بردارید چون دفعه بعد بخایی جواب یک نفر رو بدید باز اون تیک ها باقی موندن

دقیقا همین.
گاها یادم میره کدوم پستهارو تیک نقل قول زدم. و پیدا کردنش سخت میشه.
گاهی اوقات بعد از جواب دادن سیستم رو ترک میکنم و وقتی که بر میگردم معلوم نیست چند صفحه قبل تر اون تیکها فعال هستن.
تو انجمنهای متفاوت همچین مشکلی رو نداشتیم. اینجا منحصر به فرده

Ghaioom
03-08-2017, 12:13
دقیقا همین.
گاها یادم میره کدوم پستهارو تیک نقل قول زدم. و پیدا کردنش سخت میشه.
گاهی اوقات بعد از جواب دادن سیستم رو ترک میکنم و وقتی که بر میگردم معلوم نیست چند صفحه قبل تر اون تیکها فعال هستن.
تو انجمنهای متفاوت همچین مشکلی رو نداشتیم. اینجا منحصر به فرده
تا حالا من این مشکل رو ندیدم !
در قسمت مشکلات انجمن این مورد رو شرح دهید تا بررسی شود:n40:

siava5h
03-08-2017, 12:36
تا حالا من این مشکل رو ندیدم !
در قسمت مشکلات انجمن این مورد رو شرح دهید تا بررسی شود:n40:

دقیقا اون دوستمون به این مورد اشاره کرد...
ظاهرا مثله اینکه منحصر به یوزر کاربری من نباشه. و دیگران هم دیدن.
مشکل اینجاست که بعد از پاسخ دادن به جند پست، تیک ها نقل قول بصورت خودکار حذف نمیشن و بایستی دستی اونهارو حذف کرد.

AMHSIN
27-08-2017, 12:09
دوستان سلام

آیا برنامه هست که بشه باهاش کل صفحات یک تاپیک رو ذخیره کرد؟ بدون اینکه نیاز باشه یکی یکی صفحات رو باز کرد

Sent from my S8-701u using Tapatalk

daniyal.mdr
17-09-2017, 11:59
بچه ها من یه سوالی دارم ولی نمیدونم کجا بپرسم خعلیم گثرم

ملا نصرالدین
17-09-2017, 23:19
بچه ها من یه سوالی دارم ولی نمیدونم کجا بپرسم خعلیم گثرم

سوال شما در مورد چه موضوعی هست؟

jahangir1400
21-11-2017, 01:02
سلام
من تو یه تاپیک دیگه یه مطلبی ارسال کردم اما پست خالی ارسال شد مشکل از کجاست، ویرایش هم میکنم باز خالیه

behnamcp
03-01-2018, 11:11
سلام
چطور می تونم تاپیکی که خودم درست کردم رو حذف کنم؟

Reza31001
03-01-2018, 16:43
سلام
چطور می تونم تاپیکی که خودم درست کردم رو حذف کنم؟
سلام سلام

نمیتونید
دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین پستتون رو بزنید و درخواست حذف بفرستین

behnamcp
04-01-2018, 12:04
سلام سلام

نمیتونید
دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین پستتون رو بزنید و درخواست حذف بفرستین
سپاس
درخواست حذف زدم اما حذف نشد

esmiz
14-01-2018, 23:17
سلام چه طوری می شه ارسال خبرنامه به ایمیل رو لغو.کرد روزانه کلی واسم ایمیل از طرف انجمن می یاد

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

green-mind
12-02-2018, 15:30
سلام،

من چرا دارم انجمن رو اینطوری می بینم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلام وقت بخیر
سوپر مدیر جناب مهران جواب دادند.
بخواهید با موبایل برای اولین بار لاگین کنید این قالب روتین هست .
.
اما یک نکته رو هم ذکر کنم که برای بنده بارها پیش اومده که تحت وب لاگین میکردم و این قالب رو میدیدم و دوباره قالب و به حالت روتین برمیگردوندم و باز تو لاگین بعدی همین روال بود
.
البته نباید زیاد توجه کرد به این مسایل پیسیورلد اجی مجی یا ترجی زیاد داره. : )))

149149
18-02-2018, 14:29
انجمن دکمه ی تشکر رو برای من نشون نمیده. چطوری این مشکل رو برطرف کنم؟

donnie yen
18-02-2018, 15:27
انجمن دکمه ی تشکر رو برای من نشون نمیده. چطوری این مشکل رو برطرف کنم؟

.................................................. ........
سلام
تعداد پست هاتون کمه، باید زیاد بشه تا بتونید گزینه ی تشکر رو ببینید

فکر کنم باید بیشتر از 20 عدد تعداد پست هاتون باشه تا باز بشه

-=[Blue]=-
14-03-2018, 10:11
سلام، 2 روزه پست زدم، هنوز داره بررسی میشه ؟

The Dreadnaught
06-04-2018, 22:08
سلام، سیستم جستجوی انجمن به مشکل خورده؟

تو یه تایپک خواستم جستجو کنم این ارور رو میده:

expected searchd protocol version 1+, got version '0'

mahan999
07-04-2018, 15:05

بله مشکل داره جستجوی آخرین ارسالی کاربر هم مشکل داره هیچ واکنشی نشون نمیده.

MOHAMMAD2010
07-04-2018, 15:58

بله مشکل داره جستجوی آخرین ارسالی کاربر هم مشکل داره هیچ واکنشی نشون نمیده.

بله هر دو مشکل هست - امیدوارم زود تر برطرف بشن
واقعا از وقتی این شبکه های اجتماعی تو ایران فراگیر شدن ( مخصوصا تلگرام ) خیلی تاثیر بدی روی فروم ها داشت
امروز داشتم یکی از تاپیک های قدیمی رو میخوندم ، جالب بود تو یک روز حدود 20 صفحه میرفتن جلو ، چقدر هم مفید تر بودن

mahan999
08-04-2018, 01:42
بله هر دو مشکل هست - امیدوارم زود تر برطرف بشن
واقعا از وقتی این شبکه های اجتماعی تو ایران فراگیر شدن ( مخصوصا تلگرام ) خیلی تاثیر بدی روی فروم ها داشت
امروز داشتم یکی از تاپیک های قدیمی رو میخوندم ، جالب بود تو یک روز حدود 20 صفحه میرفتن جلو ، چقدر هم مفید تر بودن

آره واقعا این شبکه ها اصلا منسجم و بدرد بخور نیستن ملت جوگیر پول درآوردن و چشم و هم چشمی شدن. حالا کاربرها کم کاری می کنند چرا ادمین نمیاد مشکلات رو بر طرف کنه . تاپیک عید امسال رو هم نزدن جشن تولد سال قبل سایت هم تاپیک براش نزدن این خبرهای بدی هست .

mery.murk
04-07-2018, 13:25
سلام ، میخوام حساب و جیمیلمو از انجمن حذف کنم ، لطفا کمکم کنید

Behzad83
21-08-2018, 02:45
سلام
بعد از گذشت دو سال هنوز مشکل ارسال دوتایی پست یا تاخیر در ارسال، حل نشده.
برام واقعا عجیبه که چطور این مشکل پس از این همه مدت حل نشده.
بسیاری از فروم‌ها از ویبولتین استفاده می‌کنند و این مشکل رو ندارند.
مدیران میتونند از انجمن‌های دیگه یا متخصصان این فروم‌ساز کمک بگیرند و این مشکل رو حل کنند. حتما راه‌حلی وجود داره.
مشکل کمی نیست و واقعا روی اعصاب کاربر هست.
لطفاً مشکل رو پیگیری جدی و حل نمایید.
سپاسگزارم

Rjoun
21-08-2018, 15:07
p30world هم مثل خیلی دیگه از فروم های فارسی زبان از رونق افتاده یک سری از مشکلات برعهده شبکه های اجتماعی هستش اما یه بخش مهم دیگه اش سیاست های خاص مدیریت وقت انجمن طی سالهای 2006 تا 2009 میلادی بود که خیلی از کاربران فعال فرومو فراری دادن.شما که قدیمی هستی بهتر خاطرت هست منظورم کدوم دورانه

Behzad83
05-09-2018, 05:12
p30world هم مثل خیلی دیگه از فروم های فارسی زبان از رونق افتاده یک سری از مشکلات برعهده شبکه های اجتماعی هستش اما یه بخش مهم دیگه اش سیاست های خاص مدیریت وقت انجمن طی سالهای 2006 تا 2009 میلادی بود که خیلی از کاربران فعال فرومو فراری دادن.شما که قدیمی هستی بهتر خاطرت هست منظورم کدوم دورانه

سلام، وقت بخیر
بله حق با شماست. اتفاقا ما خودمون هم فروم (البته تخصصی) داریم و گروه‌های تلگرامی باعث شده فروم خیلی کم فعال باشه.

در مورد مشکلات اون زمان هم بله خاطرم هست. الان هم من به فروم بیشتر برای قسمت اینترنتش سر میزنم.
بهرحال از پاسخگویی و نکات شما سپاسگزارم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-09-2018, 09:53
سلام

یکی از نقطه ضعفهای فرومها نداشتن امکان آپلود مستقیم صدا و تصویر هست
در برنامه های اجتماعی هیچ محدودیتی نداره
با گوشی عکس و فیلم و صدا میگیرند و درجا آپلود میکنند
البته اضافه کردن این ویژگی به یک فروم پول زیاد میخواد
امکان تماس مستقیم هم از دیگر نقطه ضعفهاست اما اون اولی خیلی مهمتر و موثرتره
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

azimm
07-12-2018, 02:13
باسلام وخسته نباشید
بنده چندتا سوال در مورد پخش الپاین داشتم.لطفا راهنمایی کنید
بین این دو مدل کدام انتخاب بهتری است لطفا با دلیل
پخش الپاین مدل 117e و پخش مدل 164ebt کدام بهتر است و چرا

Sara_bano
07-12-2018, 09:50
سلام
من میخوام کاربری رو پاک کنم چطور باید پاک کرد ؟؟؟
باید به مدیر سایت اطلاع بدم ک پاک کنن؟؟؟

Ghaioom
11-12-2018, 14:42
باسلام وخسته نباشید
بنده چندتا سوال در مورد پخش الپاین داشتم.لطفا راهنمایی کنید
بین این دو مدل کدام انتخاب بهتری است لطفا با دلیل
پخش الپاین مدل 117e و پخش مدل 164ebt کدام بهتر است و چرا

سلام
من میخوام کاربری رو پاک کنم چطور باید پاک کرد ؟؟؟
باید به مدیر سایت اطلاع بدم ک پاک کنن؟؟؟
بله

Sara_bano
12-12-2018, 17:02
خوب مدیر باید از کجا پیدا کنم:n27: گیج شدم تو انجمن :n28:

VAHID
12-12-2018, 20:10
خوب مدیر باید از کجا پیدا کنم:n27: گیج شدم تو انجمن :n28:

ی تاپیک اینجا بزن در مورد مشکلت

پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein Roohani
21-12-2018, 03:24
با سلام. یک آبگرمکن دیواری مدلB118 درمحل آشپزخانه نصب شده . بالوله کشی نو دارای دودکش استاندارد ولی بهیچ عنوان شعله ور نشده وآب درحد 10 درجه تحویل داده فشارآب نسبتا خوبه 1.5 بار هم بیشتره .تمامی ورود وخروج صحیح آب کنترل شده . آب ولرم بیشتر نمیشه وچون نو میباشد احتمال هیچ گرفتگی وجرم نمیتواند باشد لطفا چکار میتوان کرد

nimahandsomboy
19-01-2019, 10:15
با سلام

وقتی یه پیغام جدید میاد قسمت بالای صفحه کنار ایدی کاربر علامت نارنجی رنگ روشن میاد که طبیعی هست

منظورم منو اطلاع رسانی هست

من هر کاری میکنم اون رنگ نارنجی روشن نمیره.. حتی پیام جدید هم باز کردم و خوندم ولی بازم نارنجی هست

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

VAHID
22-01-2019, 19:14
با سلام

وقتی یه پیغام جدید میاد قسمت بالای صفحه کنار ایدی کاربر علامت نارنجی رنگ روشن میاد که طبیعی هست

منظورم منو اطلاع رسانی هست

من هر کاری میکنم اون رنگ نارنجی روشن نمیره.. حتی پیام جدید هم باز کردم و خوندم ولی بازم نارنجی هست

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام

باید پیام رو تایید کنید
چون پیام ب صورت تایید نشده س و فقط خود شما میبینیدش

evin$
26-06-2019, 14:15
سلام دوستان

من می خوام از انجمن بیام بیرون ولی نمی دونم چجوری باید خروج بزنم...

می شه راهنمایی کنین؟

evin$
26-06-2019, 14:16
سلام دوستان

می شه راهنمایی کنین؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-06-2019, 17:29
سلام دوستان
می شه راهنمایی کنین؟

سلام
در مرورگرِ بنده که UC هست , در بالای صفحه کلمه خروج هست که لمس کردنش خروج از سایت انجام میشه
ولی نیازی به این کار نیست . وقتی انجمن رو ترک کنین , بعد از چند دقیقه خود به خود خارج شده حساب میشید
اگر کلمه خروج رو ندارین , روی تنظیمات یا نام کاربریتون در بالای صفحه بزنین , شاید ظاهر بشه
.

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.

pesVlive20
03-07-2019, 19:16
ممنون از توضیحات و آموزش که دادید

4saeed
08-08-2019, 22:31
به چه صورت از کاربران دیگر تشکر کنم ؟

Reza31001
09-08-2019, 11:12
به چه صورت از کاربران دیگر تشکر کنم ؟
دکمه تشکر از کاربر زیر هر پست سمت راست وجود داره
البته در ابتدای فعالیت کاربرها فعال نیست

4saeed
09-08-2019, 12:09
سلام
قبل از جواب شما نبود
اولیش رو برای شما استفاده کردم :n02:

sahand7
09-08-2019, 15:47
سلام چطووری عضو فیلمیمو بشم

ASTRON
16-08-2019, 15:52
سلام
راهی است که اعلان تشکر هایم روشن شود ؟

4saeed
19-08-2019, 21:32
با سلام
جطور میتونم فرستادن ایمیل از انجمن رو کنسل کنم ؟ ( آن سابسکریب میکنم ولی بازم میاد )

محمد7966
19-08-2019, 21:49
با سلام
جطور میتونم فرستادن ایمیل از انجمن رو کنسل کنم ؟ ( آن سابسکریب میکنم ولی بازم میاد )

سلام.باید برید قسمت تنظیمات کاربر همین انجمن،قسمت ویرایش اختیارات،بخش "پیش گزیده اشتراک گفتگو" اونجا غیرفعال کنید.

bacardi1370
04-09-2019, 19:43
نمیذاره من عکس بفرستم میگه تازه واردی:دی

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-09-2019, 05:05
نمیذاره من عکس بفرستم میگه تازه واردی:دی
سلام
.
شاید علتش اینه که تازه وارد معلوم نیست چطور آدمی باشه و ممکنه عکسهای ناجور بفرسته
برای همین باید مدتی در انجمن مطلب بنویسه و یا تعداد معینی مطلب بنویسه . اگر مطالبش بد باشه از انجمن حتی اخراج میشه
اگه مطالبش بد نباشه بعدش میرسه به مرحله ای که میتونه عکس بفرسته .
واللهُ أعلم
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.

0937705152
31-10-2019, 21:04
سلام..لطفا راهنمایی بفرمایید نحوه بروز رسانی تلویزیون سامسونگ مدل ua40c5900vrxhc بوسیله usb چگونه است

ergochair
10-11-2019, 15:50
بک لینک کجا مبشه داد؟

mac man
12-12-2019, 14:42
چرا بعضی مواقع میخوام پستی ارسال کنم میگه باید تایید بشه ؟
مثلا دیشب دو تا پست زدم واسه هر دوتا گفت باید تایید بشه که تا الان تایید نشده اما امروز صبح تو همون تاپیک پست زدم و بدون تایید فرستادو الان دوباره تو همون تاپیک میگه باید تایید بشه

shahryar84
22-12-2019, 02:25
تاپاتاک به مشکل خورده؟ دیگه پی‌سی ورد باز نمی‌کنه!

Pejman2685
27-12-2019, 13:00
سلام به همگی تو مراحل بازی dead fall adventure گیر کردم نسخه pc لطفا کمکم کنید خواهشا

- - - Updated - - -

سلام به همگی تو مراحل بازی dead fall adventure گیر کردم نسخه pc لطفا کمکم کنید خواهشا

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

nimahandsomboy
29-12-2019, 09:48
با سلام

یه نفر به من پیام خصوص فرستاده

و بالای صفحه صندوق پیام به رنگ نارنجی شده

من پیام خوندم ولی بازم رنگ نارنجی باقی مونده و هر کاری میکنم رنگ نارنجی نمیره

باید چیکار کنم؟؟ باید پیام تایید کنم ؟؟ چطوری ؟؟

sky1sky
30-12-2019, 17:52
سلام وقت بخیر
چند ماه هست می خوام در گروه های مرتبط پست جدید بذارم گزینه ایجاد پست جدید رو نمی بینم ؟ اکانت من مشکلی داره ایا ؟
browseer ام هم اخرین ورژنه و اپدیته.کروم- مشکل جیه؟ مرسی

- - - Updated - - -

سلام وقت بخیر
چند روزه می خوام در گروه های مرتبط پست جدید بذارم گزینه ایجاد پست جدید رو نمی بینم ؟ اکانت من مشکلی داره ایا ؟
browseer ام هم اخرین ورژنه و اپدیته. مشکل جیه؟ مرسی

nimahandsomboy
14-01-2020, 12:25
با سلام

یه نفر به من پیام خصوص فرستاده

و بالای صفحه صندوق پیام به رنگ نارنجی شده

من پیام خوندم ولی بازم رنگ نارنجی باقی مونده و هر کاری میکنم رنگ نارنجی نمیره

باید چیکار کنم؟؟ باید پیام تایید کنم ؟؟ چطوری ؟؟

کسی اطلاعی نداره ؟؟

nimahandsomboy
15-01-2020, 18:12
چطوری باید پیام داخل صندوق دریافتی تایید کرد ؟؟

donnie yen
16-01-2020, 03:07
چطوری باید پیام داخل صندوق دریافتی تایید کرد ؟؟

.................................................. .
سلام

پیغام رو تیک بزنید بعد بیاد پایین صفحه سمت چپ گزینه

رو بزنید، بعد "تایید پیغامها برای نمایش عمومی" رو انتخاب کنید و proceed رو بزنید، بعدش یکبار صفحه رو رفرش کنید تا بالا اون علامت نارنجی کلا از بین بره.

موفق باشید.

Pardiss75
20-02-2020, 01:08
سلام وققتون بخیر من میخواستم لپ تاپ بگیرم با تا ۸تومنم میتونم هزینه کنم شما چ مارک و مدلی و معرفی میکنیدفقط ی مدل بگین ک حافظش زیااااد باشه

green-mind
25-03-2020, 07:26
کو پس تاپیک تبریک نوروز shahin_king

amir jafari79
13-04-2020, 19:22
سلام من برای اموزش برنامه نویسی ای سی ها سرچ کردم مطالب اومده ولی جاهایی هست که نوشته در عکس زیر مشاهده کنید ولی عکسی موجود نیست ادرس لینک هست ولی به اون لینک که میری عکسهای نامربوط هستش

- - - Updated - - -

سلام من برای اموزش برنامه نویسی ای سی ها سرچ کردم مطالب اومده ولی جاهایی هست که نوشته در عکس زیر مشاهده کنید ولی عکسی موجود نیست ادرس لینک هست ولی به اون لینک که میری عکسهای نامربوط هستش

Reza31001
14-04-2020, 06:47

- - - Updated - - -

کدوم تاپیک؟

رهگذر شب
26-06-2020, 09:50
سلام من تو این سایت گیج شدم جوابی هم ندارم چون خودم من یه سوال دارم ولی نمیدونم کجا باید ارسالش کنم
اینجا میفرستم تا شاید یکی بتونه کمک کنه
من دو تا اکانت یاهو دارم که تمام فعالیت های علمی و کاریم و با اونا انجام میدم و هر کدوم پشتیبان اون یکی دیگه هستش. من تو گوشیم نرم افزار yahoo mail داشتم که با اون انجام میدادم. اما متاسفانه دو روز پیش مجبور شدم ریست فکتوریکنم گوشیمو و از شانس بد اکانت گوگل مو هم درست بیاد ندارم. حالا که میخام وارد اکانت یاهوی خودم بشم همش ازم میخاد برو تو اون نرم افزار توی گوشیت و تایید کن که صاحب این اکانت خودتی ولی اون نرم افزار و که در اختیار ندارم که تایید کنم و یا میگه به اون یکی میلت پیام تایید فرستادیم از اونجا امتحان کن و چون امکان نداره برام پیام uh oh میفرسته. واقعا موندم چیکار کنم امیدوارم کسی باشه که بتونه کمک کنه
با تشکر

CORTANA
26-06-2020, 12:31
سلام من تو این سایت گیج شدم جوابی هم ندارم چون خودم من یه سوال دارم ولی نمیدونم کجا باید ارسالش کنم
اینجا میفرستم تا شاید یکی بتونه کمک کنه

درود

ما بخش های مختلفی توی انجمن داریم-تقریبا برای هر سوال و مشکلی یا بحثی تاپیک بخصوص خودمون رو داریم؛ و اگر هم خواستید بخش موردنظتون رو بهتون معرفی میکنیم

در صورتی ک آدرس ایمیل خود را ب یاد ندارید میتونید وارد یکی از دستگاه های خود بشید ک اون ایمیل در اون وارد شده و فعال هسش-اونجا آدرس اونو پیدا کنید و بعد از وارد کردن آن در تلفن همراه خود گذرواژه خود را وارد کرده و ب سیستم وارد شوید

دلیل اینکه گوگل اون ایمیل رو ارسال کرده اینه ک مطمعن بشه شما بات (Bot/رباط) نیستید و یک شخص حقیقی هستید

شما با کلیک بر روی این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتوانید مراحل ریکاوری ایمیل را دنبال کنید و ایمیل خود را پیدا کنید

:»:»:»

aryamehr1368
24-12-2020, 18:25
یکی از بزرگترین مشکلاتی که این فروم داره استفاده از vbultin پرشین تولز با زنفورو بسیار راخت تره محبیط کاربریش اصلا زنفورو یه چیز دیگست ,اونجا تعداد لایکت و شخص لایک کننده تو آواتارت مشخصه,نوشتن بسیار راحت تره و محیط زیباتری هم داره لطفا به زنفورو شیفت کنید,مدیران اینجا با ظرفیت تر هم هستن

Hadise.h
29-12-2020, 21:52
سلام و وقت بخیرمن یه طوطی برزیلی ۲ماهه دارم که ۳روزه آسیب دیده با سرعت زیادخودشو کوبید به پنجره واینکه گردنش کج شدبه دامپزشک مراجعه کردم یشب داخل دستگاه پرندگان نگهش داشت و بهش قرص داده که هنوز میخوره نگران گردن و یکی ازچشماشم احساس میکنم ضعیف شده میشه کمکم کنید؟؟؟؟

bryan7412587
27-01-2021, 00:06
با سلام خدمت تمام دوستان

مشکلی که من دارم این است که فایل ها وقتی پاک می کنم ابتدا به سطل اشغال نمی رود و مستقیم shift + delete میشه ؟

به غیر از آن هم تو سطل اشغال نشون میده که 25 فایل است که به صورت مخفی است که هر کاری می کنم نمی تونم سطل اشغال هم خالی کنم ؟

Hamdamo
01-02-2022, 10:42
سلام
چکار باید کنم فونت های ارسالی یک جور ارسال بشه چیزی رو باید سیو و تنظیم کنم ؟ منظورم فونت ارسالی به دلخواه خودم تغییر کنه پیش فرض ارسال نشه .

hamid-48
19-08-2022, 14:16
سلام
ببخشید چطور باید از پستها تشکر کنیم؟ من هرچه تلاش میکنم راهشو پیدا نمیکنم

shahin mghr
21-03-2023, 04:24
دوستان من میخواستم تو بحثهای مربوط به موتورسیکلت شرکت کنم و بابت چندتا مشکلاتی که موتورم داره و واقعا هیچ موتورسازی کمک درستی بهم نمیکنه و فقط خرج الکی رو دستم میزاره،از استادا و دوستان اهل فن راهنمایی و کمک بگیرم،الان تازه عضو انجمن شدم و نمیدونم کجا مطرح کنم و بعدش کِی و چطور میتونم از جوابها و راهنمائیهایی که داده میشه اطلاع پیدا کنم...
خواهشا بهم توجه کنید ممنون

vahid makantalab
04-04-2023, 17:58
ممنون از سایت خوب شما:»

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-04-2023, 11:42
دوستان من میخواستم تو بحثهای مربوط به موتورسیکلت شرکت کنم و بابت چند تا مشکلاتی که موتورم داره و واقعاً هیچ موتورسازی کمک درستی بهم نمی‌کنه و فقط خرج الکی رو دستم میذاره،از استادان و دوستان اهل فن راهنمایی و کمک بگیر
الان تازه عضو انجمن شدم و نمیدونم کجا مطرح کنم و بعدش کِی و چطور میتونم از جوابها و راهنمائیهایی که داده میشه اطلاع پیدا کنم...

خواهشا بهم توجه کنید
ممنون
سلام

اینجا مطرح کنید :

و یا تاپیک جدید بزنید با عنوان :
سوال در مورد مشکلِ ... موتورسیکلتِ ....

◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

◼️ تجربه های زندگی

◼️ توصیه های مهم امنیتی:

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
◼️ تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر پکیج

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی

befermatooo
06-04-2023, 12:16
سلام وقت بخیر .
بعد سالها لاگین کردم اینجا و متوجه شدم آپلود اختصاصی سایت از کار افتاده و هر عکسی که با این اپلودر تو انجمن گذاشته شده نمایش داده نمیشه و یجورایی ارشیو مطالب انجمن خدشه دار شده

ای کاش اخرین بازدید رو برا همه کاربرا فعال می‌کردید تا بفهمیم دوستان قدیمیمون اصلا آنلاین شدن یا نهحس عجیبیه
بعد این همه سال، اون انجمن قدیم و اون صمیمیت ...