ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Reza31001
19-08-2013, 19:51
رد گیری پیغام ها برای کاربران عادی امکانپذیر نیست ؟؟؟!!! چون الان برای بنده بسته ست !
مگه غیر از کاربر عادی گروه کاربری دیگه ای هم داریم ؟؟
اختیار دارید
انجمن با کلاس تر از این حرفاس:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصطفی
19-08-2013, 19:52
اون پست هایی که در مورد سرچ انجمن بود که پاک شد ! لااقل میذاشتید یکیش بمونه یه کم اطلاع رسانی میشد !
حالا یه سوال : من امضا قبلا نداشتم . الان امروز بعد از ظهر یه امضایی برای خودم گذاشتم توی پست های قبلیم نشون نمیده ! ولی برای پست های بعد از اون نشون میده ! چجوریاست ؟

Ghaioom
20-08-2013, 06:21
اون پست هایی که در مورد سرچ انجمن بود که پاک شد ! لااقل میذاشتید یکیش بمونه یه کم اطلاع رسانی میشد !
حالا یه سوال : من امضا قبلا نداشتم . الان امروز بعد از ظهر یه امضایی برای خودم گذاشتم توی پست های قبلیم نشون نمیده ! ولی برای پست های بعد از اون نشون میده ! چجوریاست ؟

سیلام :n02: گفتم تویی اومدم ببینم سوال کرده باشی جواب بدما وگرنه خیلی وقته این تاپیک نیومدم! :n09:

اینو من قبلا سوال کردم بعد با دوستم که همون پست بالاتر از شما هست یه چی کشفیدیم که این بود:

نمیدونم چرا پست قبلیش نیست فقط! :n13: پست قبلی همون اصلی که سوال کردم پیداش نکردم! :دی

N O V A L I S
22-08-2013, 12:21
مدتیه صفحه انجمن به طور کامل تو مرورگر اپرا نشون داده نمی شه (از نصف آواتار یا تمام آواتار به سمت راست نمایش داده نمیشه.) زوم رو 100 % هست و فقط با این سایت این مشکلو دارم. کسی اخیرا این مشکلو مطرح نکرده؟

A M ! N
22-08-2013, 17:20
مدتیه صفحه انجمن به طور کامل تو مرورگر اپرا نشون داده نمی شه (از نصف آواتار یا تمام آواتار به سمت راست نمایش داده نمیشه.) زوم رو 100 % هست و فقط با این سایت این مشکلو دارم. کسی اخیرا این مشکلو مطرح نکرده؟

درود.

این مشکل به زودی مرتفع میشه.

باسپاس./..

شـیـفــو
22-08-2013, 21:15
سلام
دوستان الان حدود 2 هفته هست که وقتی وارد انجمن میشم با مرورگر فایرفاکس 22 ، به محض اولین کلیک صفحه اول سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه .
برش دارین خیلی اذیت میکنه قبلا بهتر بود . همینجوری با سرعت حلزون انجمن باز میشه بعد یهو میبینم که بیشتر از قبل طول کشید نگو صفحه اول هم باز شده داره اونم لود میکنه .
ممنون .

Ghaioom
22-08-2013, 22:27
سلام
دوستان الان حدود 2 هفته هست که وقتی وارد انجمن میشم با مرورگر فایرفاکس 22 ، به محض اولین کلیک صفحه اول سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز میشه .
برش دارین خیلی اذیت میکنه قبلا بهتر بود . همینجوری با سرعت حلزون انجمن باز میشه بعد یهو میبینم که بیشتر از قبل طول کشید نگو صفحه اول هم باز شده داره اونم لود میکنه .
ممنون .
سلام
منم موندم پاپ اپ فایرفاکس رو چطوری میشه درست کرد که یهو اینجوری سایتی باز نشه!
اگه کسی میدونه بگه که واقعا نیاز میشه.

banner world
24-08-2013, 22:53
ببخشید ، پستم از اینجا حذف شد گفتن حرف حسابت بی ربطه برو تو انتقادات ، این انتقادات کجاست ما بریم اونجا ؟

ممنون

VAHID
24-08-2013, 23:08
ببخشید ، پستم از اینجا حذف شد گفتن حرف حسابت بی ربطه برو تو انتقادات ، این انتقادات کجاست ما بریم اونجا ؟

ممنون

ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Erfan.B
25-08-2013, 12:30
رد گیری پیغام ها برای کاربران عادی امکانپذیر نیست ؟؟؟!!! چون الان برای بنده بسته ست !
مگه غیر از کاربر عادی گروه کاربری دیگه ای هم داریم ؟؟

سلام.
ردگیری پیغام ها برای حداقل گروه "کاربران فعال" اکتیو هست و کاربران معمولی قادر به استفاده از اون نیستند.
البته اگه همون ردگیری پیام تو پی ام منظور باشه که سابق بود ، این چند وقته این انجمن خیلی عوض شده من فعالیت نداشتم.امیدوارم اشتباه نگفته باشم...
قبلاً که من استفاده می کردم چند باری مشکل داشت ، زیاد به دلم نچسبید! حالا شاید هم دلیل دیگه ای داشته
کاربران معمولی ، کاربران فعال ، ناظرین ، مدیران ، سوپر مادریترها(دسترسی بالاتر از مدیرها) ، ادمین (مالک سایت).
ادمین مهم ترینشه.
قبلاً دستیار همکار و همکار هم داشتیم ، کابر حرفه ای هم داشتیم (نمی دونم الان هم داریم یا نه)

Erfan.B
25-08-2013, 12:43
راستی یه سؤال :
من کوکی ها رو کلاً غیر فعال کردم ، باز هم تو بعضی صفحه ها یوزر رو می شناسه ، حالا این مشکلی نیست ، تو همین صفحه ای که می خوام پست بذارم هرچی لاگ این می کنم ، باز هم به صورت میهمانم و نمی تونم لینک ها رو ببینم یا از دکمه ی تشکر استفاده کنم ، فقط تو صفحه ی اصلی انجمن من رو می شناسه و صفحه ی خودم ، حتی شماره آدنتیفای رو هم کپی کردم ولی نشد..
سابق این جوری نبود ، کاری نمی شه انجام داد به جز فعال کردن کوکی؟

مرسی جات ! (همون تشکر) :31:

Erfan.B
25-08-2013, 13:39
سلام.
من یه مشکل دارم هر از چندگاهی پیش میاد... الان خیلی شدید شده دیگه... نمیدونم کجا هم بپرسمش...
صفحه های سایت یکی در میون به پیوندها میخوره... یعنی فی*لتر هستن، باید ریلود کنم تا درست بشه.
تازه آواتارهای اعضا هم گاها لود نمیشه... بعضی اوقات صفحه هم بد لود میشه... گوگل کروم دارم... چند وقت پیش کش کروم رو خالی کردم، بهتر شد ولی دوباره همونجوری شده... من فقط این مشکلو دارم؟

عزیز خیلی خلاصه خدمتت عرض کنم : سیستم فـــــ.ـیلترینــ.ـــگ

Erfan.B
25-08-2013, 13:58
سلام چطور می تونم از طریق اینترنت اس ام اس بفرستم:n13:

شما این جا پرسیدی منم مجبورم جواب بدم ، عوامل عزیز زحمت انتقال به تاپیک مربوطه رو محبت کنن یک دنیا سپاس گزار می شم.

عزیز این خدمت شما :
در کل بگم دنبال سایت هایی باش که امکان فرستادن چند تا اس ام اس مجانی رو در روز دارن ، تو همون مقاله چند تا هست ، سرچ هم دستیارت قرار بده ، البته خیلی نمی شه فرستاد!
این یه نمونه :

Erfan.B
25-08-2013, 14:12
سلام من می خواستم بدونم که کجا میتونم تاپیک ایجاد کنم تا همه ببینند.
چون که بعضی جا های نمی شه پست گذاشت

سلام.
شما واسه چه موضوعی می خوای تاپیک بزنی؟
شما تاپیک و پستت اگه تو بخش مربوطه باشه ، بعد از تأیید مدیریت قابل رؤیته ، یه مدت بگذره دوره ی آزمایشی تموم می شه می تونی با خیال راحت پست ارسال کنی.

Karistias
28-08-2013, 23:08
بچه ها سالهای قبل یادمه روز تولدم بالای سایت مینوشت Karistias عزیز تولدت مبارک
اما امروز که تولدمه ننوشته

شاهزاده خانوم
28-08-2013, 23:30
حل شد مرسی

Karistias
28-08-2013, 23:38
چه جلب 2 دقیقه بعد از این که این پست رو دادم این پیغام خصوصی برام اومد

تولد 23rd سالگی شما را تبریک میگوییم (28th of August)

اسمـش را می گــذاریـــم مـجــــازی ..

امـــــــــا

آنـســو حــقـیـقـتـــی نشــسـتــﮧ

کــﮧ حـــــرف های دلــــــ مـان را مـی زنـــد ..

.
.
.

چـــﮧ لطیف اســـت حس آغـــازی دوباره

و چـــﮧ زیباست رسیدن دوبـاره بـﮧ روز زیبــای آغـــــاز تنفــــس ..

و چــــﮧ بـهــانـﮧ ای زیبــاتر ،

برای لحـظـﮧ ای در کـنـــار هم شـــــاد بــودن ..

Karistias عزیـز ؛

" تــولـــدتـان را صمیـــمـانـﮧ تبریــک می گوییم "

و برایتـان سـال های سـال زنــــــدگی تــوأم بـا خوشبختـــی را آرزومنـدیـم .

مدیریـت انـجـمـن های P30world
(28th of August)

چه جوریه این پیغام به پستی که دو دقیقه پیش در این تاپیک دادم مربوط میشه یا از شانس این موقع اومده ؟
اینم بگما تا یکی دوساعت پیش تو قسمت جزئیات تاریخ تولد فقط سن رو نمایش داده بودم گفتم شاید به این مربوطه رفتم تاریخ و سن رو با هم به نمایش در اوردم
+
نحوه تبریک گفتن هم تغییر کرده تا پارسال بالای سایت مینوش اما امسال پیغام داده شد گرچه همین پیغام زیباتره ولی بهتر اینه که هم این پیغامه بیاد هم بالای سایت بنویسه
به هر حال از مدیریت p30world به خاطر این کار زیباشون ممنونم:n12:

M A S 0 U D
31-08-2013, 16:20
سلام چجوری میتونم چند تا نقل قول رو تو یه پست بیارم؟

V E S T A
31-08-2013, 17:00
سلام چجوری میتونم چند تا نقل قول رو تو یه پست بیارم؟

آمـوزش شرکت در بحـث ها (ایجاد گفتگوی جدید / نقل قول / ویرایش پست و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rasool_shafieun
31-08-2013, 20:37
آرزو ،طلب نکرده خود مهمان است

شاهزاده خانوم
02-09-2013, 00:16
ببخشبد من یک سوال دارم
چرا نمیتونم پست هایی ک واسه 7-8 ماه پیش بوده رو ویرایش کنم

V E S T A
02-09-2013, 00:29
امکان ویرایش پست برای همه کاربرا بعد از گذشت 6 ماه (اگر اشتباه نکنم) غیر فعال میشه و برای ویرایش پست باید از تیم مدیریت

انجمن مربوطه بخوایم که ویرایش رو انجام بدن...علتش هم سو استفاده هایی بود که بعضی یوزر ها از امکان ویرایش پست ها انجام

میدادن مثلا کل پست های قدیمی رو پاک می کردن یا محتوای پست رو تغییر می دادن برای همین این امکان حذف شد..

kavehj4488
02-09-2013, 09:41
ببخشبد من یک سوال دارم
چرا نمیتونم پست هایی ک واسه 7-8 ماه پیش بوده رو ویرایش کنم
البته اگر تبلت و گوشی هوشمند دارید و از نرم افزار Tapatalk برای ورود به انجمن استفاده کنید امکان ویرایش بعد از شش ماه باز هم وجود دارد. اما بهترین کار همان توصیه V E S T A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
موفق باشید.

M A S 0 U D
03-09-2013, 19:04
سلام من میخوام نام کاربری مو تغییر بدم و اون 5 تومنم پرداخت کردم و البته تاپیک رو هم ایجاد کردم و الان 5 روزه که هیچ تغییر نامی ندیدم ... لطفا راهنمایی کنید ... مرحله ای رو جا انداختم؟

M A S 0 U D
03-09-2013, 19:23
کسی نیست ؟ صاحبش کجــــــــــــاسـتـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ ؟

Atghia
03-09-2013, 19:28
کسی نیست ؟ صاحبش کجــــــــــــاسـتـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ ؟

دوست عزیز احتمالا باید کمی حوصله به خرج بدید و منتظر اقدام Tinaعزیز باشید

Hatek
06-09-2013, 14:13
سلام
دوتا سوال :
قسمت خرید شارژ بالای انجمن به پی سی مربوط میشه یا پی سی فقط تبلیغش رو عهده دار هست؟ چون من دفعه ی چندمیه که شارژ میخرم ولی نه برام پیام میشه نه نمایش میده نه هیجی فقط مبلغ رو از حساب کسر میکنه :n02:
.........
یکی دیگه اینکه توی انجمن چند وقتیه روی هر گزینه ای که کلیک میکنم از هر 10 بار یکی دوبار خود به خود مرور گرم به سایت full hd wall هدایت میشه
فکر نمیکنم مشکل از مروزگر باشه چون مروزگر های دیگه روی کامپیوتر های دیگه و حتی گوشی هم همینطوره

part gah
09-09-2013, 14:40
ســـلام
هر چی پست میدم در هر تاپیکی با اینکه اشتراک نمیشم میان جزو اشتراکاتم.این چه صیغیه؟:n27:

V E S T A
09-09-2013, 14:48
سلام

فکر می کنم حالت دیفالت پاسخ پیشرفته رو تغییر داده باشن برای منم همین طور بود از این قسمت در حالت پیشرفته تیک رو بردارین

و اشتراک ها هم از قسمت تنظیمات کاربر حذف کنید ..

شاهزاده خانوم
09-09-2013, 14:49
ســـلام
هر چی پست میدم در هر تاپیکی با اینکه اشتراک نمیشم میان جزو اشتراکاتم.این چه صیغیه؟:n27:

منم همین الان واسه همین اومدم تو این تاپیک (برای من هم میل میاد در حالی که حالت پیش فرضم عدم اشتراکه)

Ghaioom
09-09-2013, 21:28
منم همین الان واسه همین اومدم تو این تاپیک (برای من هم میل میاد در حالی که حالت پیش فرضم عدم اشتراکه)

پيش گزیده اشتراک گفتگو > عدم اشتراک

فک کنم این باشه.

Mahdi/s
10-09-2013, 00:13
ســـلام..
بعضی از دوستانی که بن شدن فقط tabدوستان و درباره من شون رو میشه دید و دسترسی به پیغاماشون بسته اس....
ولی بعضی دیگه نه.....میشه پیغاماشون رو دید ولی نمیشه پیغامی گذاشت....
کیخواستم ببینم چه فرقی میکنن..برای قدیمی و جدید بودن بن شدنه..یا موقت و دائم..//؟

Hatek
10-09-2013, 19:31
من امروز از سایت دو تا فایل دانلود کردم که 2.3 دقیقه طول کشید
فایل سوم رو خواستم دانلود کنم این پیغامو داد

این که نوشته 5 تا من 2 تا دانلود کردم
از 40 تا سوال اخری که تو فروم پرسیدم تقریبا هیچکدومش جواب داده نشده خواهشا اینو جواب بدید :n02:

Ghaioom
11-09-2013, 01:24
من امروز از سایت دو تا فایل دانلود کردم که 2.3 دقیقه طول کشید
فایل سوم رو خواستم دانلود کنم این پیغامو داد

این که نوشته 5 تا من 2 تا دانلود کردم
از 40 تا سوال اخری که تو فروم پرسیدم تقریبا هیچکدومش جواب داده نشده خواهشا اینو جواب بدید :n02:

این فک کنم یکی از باگ های فرومه ! :دی

part gah
14-09-2013, 20:15
ســـلام

چند روز پیش این مشکل و داشتم که اشتراکاتم تا یه پست توشون زده میشد برام ایمیل میشد.الان این مشکل برطرف شده.مشکل جیدید با این اشتراکت دارم.
میرم یه تاپیک اشتراکش نمشم اما میاد جزو اشتراکاتم.

F l o w e r
15-09-2013, 11:09
سلام
از بخش ویرایش اختیارات میتونید نحوه عضویت خودتون در تاپیک ها رو تغییر دهید که بصورت فوری ایمیل دریافت نکنید

و لیست تاپیک های مشترک شده در آدرس زیر قابل مشاهده هست که میتونید بصورت دسته جمعی اونها رو تغییر وضعیت دهید

part gah
15-09-2013, 13:15
من اینارو که میدونم پیج قبلی دوستان توضیح دادن.من اینکارارو کردم .ارسال اشتراک به ایمیل غیر فعاله.مشکل من اینه من اصلا مشترک نیستم تو این بحثها ولی توی قسمت اشتراکاتم میان.

Sina
15-09-2013, 13:43
سلام
شما وقتی در تاپیکی پست ارسال میکنید مشترک تاپیک شده اید و در بخش اشتراک ها میتونید لیست تاپیک هایی که در اونها شرکت کردید رو مشاهده کنید

part gah
15-09-2013, 13:55
ببینید من الان اینجا پست دادم درسته؟ولی در قسمت اشتراک تاپیک اصلا نرفتم که بخوام تو این تاپیک مشترک بشم.حالا در قسمت اشتراکاتم اسم این تاپیک زده شده.
الان تو عکس زیر نمونه تاپیک هایی رو میبینید که من رفتم پست دادم توشون و اومدم بیرون اعلام اشتراک براشون نکردم اما تو لیست اشتراکاتم اومدن.

Eblis 2011
15-09-2013, 13:58
خب وقتی تو تایپکی پست میدید ، به طور AUTO ، مشترک میشین !

Sina
15-09-2013, 13:58
من هم همینو گفتم
پست زدن در یک تاپیک کافیه که شما مشترک تاپیک شوید
بعدا میتونید اشتراک هر تاپیک رو تغییر بدین که بصورت ایمیل هم مطلع بشید از پست های جدید :n01:

Kurosh
15-09-2013, 14:06
ببینید من الان اینجا پست دادم درسته؟ولی در قسمت اشتراک تاپیک اصلا نرفتم که بخوام تو این تاپیک مشترک بشم.حالا در قسمت اشتراکاتم اسم این تاپیک زده شده.
الان تو عکس زیر نمونه تاپیک هایی رو میبینید که من رفتم پست دادم توشون و اومدم بیرون اعلام اشتراک براشون نکردم اما تو لیست اشتراکاتم اومدن.

سلام

الان "پيش گزیده اشتراک گفتگو" در بخش تنظیماتت روی چیه ؟!

اگه روی "عدم اشتراک" هست، از این به بعد در هر تاپیک جدیدی که پست بدی، دیگه تو لیست اشتراکاتت نمیاد

اگه روی "بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل" هست، تو هر تاپیکی پست بدی، تو لیست اشتراکاتت میاد، اما از طریق ایمیل مشترک نمیشی

part gah
15-09-2013, 14:16
آره الان اشتراک بدون ایمیل هست...نه فهمیدم :دی
این ویژگی جدیده.چون قبلنا که فرومو تغییر بدن هر جا پست میدادم مشترک نمیشدم مگه اینکه خودم اشتراک میرفتم.
این هم حُسن داره هم ضرر......
حسن اشتراک و باخبر شدن از سرانجام پستت هست ...ضررش پر شدن قسمت اشتراکاتت و سر کشی دائم به اون بخشه.
در صورتی که به شخصه بخوام از پستی که دادم با خبر بشم که چی شد آخرو عاقبش میرم و ارسالی هامو چک میکنم: )
بازم ممنون مدیران عزیز : )

Iloveu-ALL
15-09-2013, 14:21
آره الان اشتراک بدون ایمیل هست...نه فهمیدم :دی
این ویژگی جدیده.چون قبلنا که فرومو تغییر بدن هر جا پست میدادم مشترک نمیشدم مگه اینکه خودم اشتراک میرفتم.
این هم حُسن داره هم ضرر......
حسن اشتراک و باخبر شدن از سرانجام پستت هست ...ضررش پر شدن قسمت اشتراکاتت و سر کشی دائم به اون بخشه.
در صورتی که به شخصه بخوام از پستی که دادم با خبر بشم که چی شد آخرو عاقبش میرم و ارسالی هامو چک میکنم: )
بازم ممنون مدیران عزیز : )

این ویژگی حداقل 6 ماه تا 1 سال هست که وجود داره :n02:
برا من که خوبی هاش بیشتر از بدی هاش بوده. البته میشه اشتراک ها رو پاک کرد برای اینکه زیاد نشن و اینا

یه سوال: ظرفیت اشتراک ها چقدره؟

omid-p30
15-09-2013, 22:18
سلام.

قسمت تماس ها و دوستان از هم قابل تفکیکند ؟

یعنی لیست دوستان رو میشه طوری ویرایش کرد که طرف در لیست دوستان باقی بمونه ولی نتونه بهم پیغام بده ؟

F l o w e r
15-09-2013, 22:40
سلام.

قسمت تماس ها و دوستان از هم قابل تفکیکند ؟

یعنی لیست دوستان رو میشه طوری ویرایش کرد که طرف در لیست دوستان باقی بمونه ولی نتونه بهم پیغام بده ؟

سلام
خیر امکانش نیست، محدود ترین حالتی که میتونید تنظیم کنید این هست که پیغام ها برای لیست دوستانتون قابل مشاهده و ارسال باشه / ولی برای لیست تماس ها قابل تنظیمه

مصطفی
15-09-2013, 22:49
به نام خدا
حکم بن شدن چیست ؟ فرق آن با تعلیق عضویت در چیست ؟
آیا بن شدن دایمی و موقت داریم ؟
شخص مبنون ( بن شده ) میتواند با توبه و طلب بخشایش برگردد و مورد غفران قرار گیرد ، آیا ؟
یکی از رفقا همین یه ساعت پیش اینجا پست داد تا بن بشه و موفق هم شد !. راهی برای برگشت خودبن شده ها هست آیا ؟
در مورد بن شدن مشورتی بین بچه های بالا صورت میگیره یا خیر ؟
راهی وجود داره که قبل از اینکه یکی از رفقامون به صورت یهویی بن بشه ، اطلاع رسانی بشه تا طلب هامون رو ازش بگیریم و حلالیت بطلبیم ، آیا ؟
و ....

سوالات ذکر شده بسیار جدی هستند . مخصوصا برای مورد آخر میشه یه تدبیری اندیشید ؟ مثلا بالای اسم کاربری بنویسید " در حال بن شدن " یا " خداحافظیهاتو بکن " ...

B3HZ@D
15-09-2013, 22:51
درود
قبلا توی یک تاپیک مجزا کاربرانی که بن شده بودن یا این که اخراج دائم شده بودن معرفی و دلیل محرومت اونا هم عنوان میشد .
در حال حاضر همچین تاپیکی نداریم ؟!
بن شدن کاربران به نوعی عجیب شده ... شب می بینی که طرف چند تا پست داده و مشکلی نیست و صبح که میای می بینی بن شده !

ممنون.

Eblis 2011
15-09-2013, 22:55
من هم سوالی در مورد بن شدن دارم !

در چه صورت فرد به بن شدن مجازات میشه؟

اینکه معتقدم ، بن شدن و بن کردن در این انجمن خیلی سخت گیرانه انجام میشه و اصلا به پیشینه ی طرف نگاه نمیشه ( البته خودم رو نمیگم :n02: )

مثلا شخصی چند سال اینجا زحمت کشیده ولی بخاطر یه رفتار 6 ماه بن میشه ! یعنی هیچ فرقی بین کابر فعال و ناظر با یه فرد تازه وارد تو این مورد نیست ! یه جورایی دیکتاتوری اعمال میشه!

Ezel
15-09-2013, 23:01
به نام خدا
حکم بن شدن چیست ؟ فرق آن با تعلیق عضویت در چیست ؟
آیا بن شدن دایمی و موقت داریم ؟
شخص مبنون ( بن شده ) میتواند با توبه و طلب بخشایش برگردد و مورد غفران قرار گیرد ، آیا ؟
یکی از رفقا همین یه ساعت پیش اینجا پست داد تا بن بشه و موفق هم شد !. راهی برای برگشت خودبن شده ها هست آیا ؟
در مورد بن شدن مشورتی بین بچه های بالا صورت میگیره یا خیر ؟
راهی وجود داره که قبل از اینکه یکی از رفقامون به صورت یهویی بن بشه ، اطلاع رسانی بشه تا طلب هامون رو ازش بگیریم و حلالیت بطلبیم ، آیا ؟
و ....

سوالات ذکر شده بسیار جدی هستند . مخصوصا برای مورد آخر میشه یه تدبیری اندیشید ؟ مثلا بالای اسم کاربری بنویسید " در حال بن شدن " یا " خداحافظیهاتو بکن " ...

سلام /

هرکسی تخلف سنگین داشته باشه بن میشه ، تفاوت زیادی با تعلیق عضویت نداره فقط فرد بن شده دیگه به پروفایل خودش هم دسترسی نداره .

بن شدن مدت مشخصی داره ، از یک روز داریم تا دائم /

بسته به تخلفی که انجام داده باشه کاربر بن شده ، درخواستش مبنی بر باز شدن اکانتش زودتر از موعد مورد بررسی قرار میگیره ، در مورد بن شده های دائم البته خیلی به ندرت پیش میاد که اکانتشون باز بشه .

مورد مشورت به این تاپیک و به بحث مربوط نمیشه ، و ضرورتی نیست توضیح اینگونه مسائل .

در مورو سوال آخر هم خیر ، راهی نیست و اطلاع رسانی هم نمیشه این موارد و این رویه مرسوم نیست ،

درود
قبلا توی یک تاپیک مجزا کاربرانی که بن شده بودن یا این که اخراج دائم شده بودن معرفی و دلیل محرومت اونا هم عنوان میشد .
در حال حاضر همچین تاپیکی نداریم ؟!
بن شدن کاربران به نوعی عجیب شده ... شب می بینی که طرف چند تا پست داده و مشکلی نیست و صبح که میای می بینی بن شده !

ممنون.

سلام بهزاد جان /

خیر در حال حاضر همچین تاپیکی نداریم در انجمن .

بن شدن ها هم بدون دلیل انجام نمیشه ، هرکسی که بن میشه مطمئنا یه دلیل محکم و کافی وجود داره برای بن کردنش .

من هم سوالی در مورد بن شدن دارم !

در چه صورت فرد به بن شدن مجازات میشه؟

اینکه معتقدم ، بن شدن و بن کردن در این انجمن خیلی سخت گیرانه انجام میشه و اصلا به پیشینه ی طرف نگاه نمیشه ( البته خودم رو نمیگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

مثلا شخصی چند سال اینجا زحمت کشیده ولی بخاطر یه رفتار 6 ماه بن میشه ! یعنی هیچ فرقی بین کابر فعال و ناظر با یه فرد تازه وارد تو این مورد نیست ! یه جورایی دیکتاتوری اعمال میشه!

سلام /

جواب سوال اول که داده شد ، کسی که تخلف سنگین انجام بده بن میشه .

پیشینه ی افراد زمانی ملاکه که تخلفی نداشته باشن و زمان پیشرفتشون باشه ، من هم اگر الان یه فحش رکیک بنویسم در انجمن بدون هیچ مکث و معطلی بن میشم ، خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو بکنید .

اینجا ما حکومت نداریم که بحث دیکتاتوری مطرح باشه ، صرفا چیزی که هست اینه که نظم و جو انجمن بهم نریزه ، کسی هم این خط قرمز رو رد بکنه فارغ از اینکه عنوان داشته باشه یا نداشته باشه ، باهاش برخورد میشه .

V E S T A
16-09-2013, 00:50
این ویژگی حداقل 6 ماه تا 1 سال هست که وجود داره :n02:
برا من که خوبی هاش بیشتر از بدی هاش بوده. البته میشه اشتراک ها رو پاک کرد برای اینکه زیاد نشن و اینا

یه سوال: ظرفیت اشتراک ها چقدره؟

6 ماه تا 1 سال که نیست فکنم از زمانی که سرچ انجمن مشکل داشت و درست شد تنظیمات دیفالتِ پاسخگویی سریـع و پیشرفتـه تغییر کرد و با

هر بار پست دادن اون تاپیک جزو اشتراک ها می شد که اون تنظیمات عدم اشتراک و حذف اشتراک ها و برداشتـن تیک مربوط به اشتـراک تو حالت

پیشرفتـه مشکل رو حل کرد ..

فک می کنم محدودیتی از نظر تعداد برای اشتراک ها وجود نداره

Iloveu-ALL
16-09-2013, 13:43
6 ماه تا 1 سال که نیست فکنم از زمانی که سرچ انجمن مشکل داشت و درست شد تنظیمات دیفالتِ پاسخگویی سریـع و پیشرفتـه تغییر کرد و با

هر بار پست دادن اون تاپیک جزو اشتراک ها می شد که اون تنظیمات عدم اشتراک و حذف اشتراک ها و برداشتـن تیک مربوط به اشتـراک تو حالت

پیشرفتـه مشکل رو حل کرد ..

فک می کنم محدودیتی از نظر تعداد برای اشتراک ها وجود نداره

سرچ انجمن کی درست شد؟

من گفتم: حداقل 6 ماه تا 1 سال هست که وجود داره

V E S T A
16-09-2013, 13:46
سرچ انجمن حدود 1 ماه هست که درست شده از همون موقع این مشکل به وجود اومد یعنی در کل 1 ماهه که این مشکل

به اشتراک درومدن اتوماتیک ایجاد شده ..

Public Enemy
17-09-2013, 14:40
آقا بحث اشتراکات شد یه چیزی یادم افتاد :n13:

کسی می دونه مشکل این اشتراکات چیه که با اینکه تاپیک هارو مشاهده می کنم بازم توی کنترل پنل نشون می ده که تازه هستن ؟

برای اینکه منظورمو برسونم چند تا تست انجام دادم :

تست 1 : روی مرورگر Firefox جند صفحه رو مرور کردم ( کوکی ها روی مرورگر سیو هستن لذا لازم نیست هر دفعه یوزر پسورد بزنم وارد بشم ) . اشتراکات رو مرور کردم . مرورگر رو بستم . نتیجه :

تو خط دوم می بینین به تاپیک پاسخ جدید داده شده که من ندیدم و Highlight هستش . در صورتی که پاسخ جدید رو خودم دادم :n10: چطور پست خودمو ندیدم ؟ ؟ ؟ :n08:
f5 و CTRL + F5 تاثیری نداره .

تست 2 : این دفعه با Chrome امتحان کردم . روی chrome کوکی ها سیو نیست . لذا هر دفعه یوزر پسورد می خواد . حالا لوگین کردم عکس گرفتم :

همون طور که می بینین خط اولم Highlight شد :n04: بدون اینکه پست تغییری کنه

تست 3 : کلا از ویندوز خارج شدم رفتم توی Liinux . با فایر فاکس تست کردم اونم کوکی ها سیو نیست . نتیجه همون نتیجه قبل !!!!!!!!

تست 4 : اومدم توی فایرفاکس ویندوز ، زدم خروج + کوکی هارو کامل حذف کردم

سپس لوگین کردم

اشتراکات نبودند :n02:

حالا نکتش چه بود ؟ :n13:

Reza31001
18-09-2013, 08:22
وقتی یه پست رو ویرایش میکنیم خودمون میتونیم ببینیم پست قبلی چی بوده و چیا رو تغییر دادیم
دیگه کیا میتونن ببینن؟

اون مدت زمانی که بعد از ویرایش پست مارک ویرایش (last edited ... ) پای پست نمیخوره چقدره؟

اگه تا قبل از اون مدت زمان پست رو ویرایش کنیم بازم کسی میتونی پست اصلی رو ببینه؟

Kurosh
18-09-2013, 13:26
وقتی یه پست رو ویرایش میکنیم خودمون میتونیم ببینیم پست قبلی چی بوده و چیا رو تغییر دادیم
دیگه کیا میتونن ببینن؟

اون مدت زمانی که بعد از ویرایش پست مارک ویرایش (last edited ... ) پای پست نمیخوره چقدره؟

اگه تا قبل از اون مدت زمان پست رو ویرایش کنیم بازم کسی میتونی پست اصلی رو ببینه؟
سلام

تیم مدیریت همون انجمن + مدیران ارشد و ادمین

فکر می کنم حدود 1 یا 2 دقیقه، شاید کمتر ...

خیر، اگه last edited نخوره کسی نمی تونه ورژن اصلی رو ببینه

Iloveu-ALL
18-09-2013, 14:34
سرچ انجمن حدود 1 ماه هست که درست شده از همون موقع این مشکل به وجود اومد یعنی در کل 1 ماهه که این مشکل

به اشتراک درومدن اتوماتیک ایجاد شده ..

من الان چند ماه بیشتره که تو هر تاپیکی پست میدم میاد تو اشتراک هام!

V E S T A
18-09-2013, 14:51
خیر، اگه last edited نخوره کسی نمی تونه ورژن اصلی رو ببینه

این قسمت چه last edition باشه چه نه ارشد ها می تونن قبل از ویرایش رو ببینن ..

و برای ادمین محدودیتی برای دسترسی به هیج قسمتی وجود نداره انجمن این امکان رو در اختیار ادمین قرار میده

من الان چند ماه بیشتره که تو هر تاپیکی پست میدم میاد تو اشتراک هام!

اگر به صورت اتوماتیک مشترک میشین که برای من حدود 1 ماهه این اتفاق می افته ولی ممکن هست خودتون تیک

مربوط به اشتراکات رو قبلا زده باشین و با هر پاسخ مشترک تاپیک شدین ..

Atghia
18-09-2013, 18:18
دوستان ساعت انجمن بهم ریخته؟ چرا ساعت ارسال پست ها یکساعت جلوتر رو نشون میده؟:n13:

Armin.Computer
18-09-2013, 18:23
دوستان ساعت انجمن بهم ریخته؟ چرا ساعت ارسال پست ها یکساعت جلوتر رو نشون میده؟:n13:

منم خواستم این رو بگم

فکر ساعت ویندوز هم عقب رفته

Eblis 2011
18-09-2013, 18:28
:n13:

Atghia
18-09-2013, 18:34
منم خواستم این رو بگم

فکر ساعت ویندوز هم عقب رفته

من دچار چندگانگی شدم :دی
درسته مطابق معمول در این تاریخ خاص میلادی ساعت یکساعت به عقب باید برگرده بعد ساعت انجمن عقب که نرفته هیچ یکساعت جلو هم زده:n09:

Armin.Computer
18-09-2013, 18:38
من دچار چندگانگی شدم :دی
درسته مطابق معمول در این تاریخ خاص میلادی ساعت یکساعت به عقب باید برگرده بعد ساعت انجمن عقب که نرفته هیچ یکساعت جلو هم زده:n09:

الان هم به عقب رفته دیگه
18:37

Atghia
18-09-2013, 18:40
الان هم به عقب رفته دیگه
18:37

وا پس یعنی مشکل از کجاست؟ من الان ساعت ارسال شما رو 20:38 میبینم!:n04::n03:

بچه ها الان ساعت چنده واقعا؟:n02:

Armin.Computer
18-09-2013, 18:46
وا پس یعنی مشکل از کجاست؟ من الان ساعت ارسال شما رو 20:38 میبینم!:n04::n03:

بچه ها الان ساعت چنده واقعا؟:n02:

چی؟!!!!!
شاید تو تنظیمات خودتون مشکل هست
وارد کنترل پنل بشید و ساعت رو چک کنید
من ساعت پستم رو 18:46 می بینم

Kurosh
18-09-2013, 18:51
توضیح از سایت time.ir

درباره سندرم 17 سپتامبر

متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 17 سپتامبر(26 شهریور) را به عنوان پایان ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به عقب می کشد.
در حالی که پایان ساعت تابستانی در ایران بامداد 31 شهریور است. در فاصله این 5 روز(26 الی 31 شهریور) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، منطقه زمانی را به (4:30+)Kabul تغییر دهید و در روز 31 شهریور دوباره ویندوز را به منطقه زمانی (3:30+)Tehran برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.

پ.ن: ساعت پیسی ورلد رو هم از قسمت تنظیمات روی کابل (+4:30) تنظیم کنید تا این مشکل برطرف بشه ... من الان ساعتم رو کابله، مشکلی ندارم

Atghia
18-09-2013, 18:56
چی؟!!!!!
شاید تو تنظیمات خودتون مشکل هست
وارد کنترل پنل بشید و ساعت رو چک کنید
من ساعت پستم رو 18:46 می بینم

والا من که به این موارد خیلی واقف نیستم اما مطمئنم تنظیم چیزی رو تغییر ندادم ساعت ویندوز هم همونطور که خودم اقا مهدی شما و اقا کوروش گفتید یک ساعت عقبتر از ساعت رسمی کشور رو نشون میده اما ساعت ارسالها رو یکساعت جلوتر میبینم...
مرورگرم فایرفاکس هست الان با ieچک کردم اون درست بود!
حالا مشکل از هرچی هست فقط برای من بوده عذرمیخوام که مطرحش کردم:n16:

Armin.Computer
18-09-2013, 19:04
والا من که به این موارد خیلی واقف نیستم اما مطمئنم تنظیم چیزی رو تغییر ندادم ساعت ویندوز هم همونطور که خودم اقا مهدی شما و اقا کوروش گفتید یک ساعت عقبتر از ساعت رسمی کشور رو نشون میده اما ساعت ارسالها رو یکساعت جلوتر میبینم...
مرورگرم فایرفاکس هست الان با ieچک کردم اون درست بود!
حالا مشکل از هرچی هست فقط برای من بوده عذرمیخوام که مطرحش کردم:n16:

خیلی عجیبه
من فکر کردم از اکانت شما هست
پس اگر مشکل اکانت باشه باید با تمام مرورگر ها اینجوری باشه
تا حالا همچین چیزی برخورد نکردم

Mehran
18-09-2013, 20:04
سلام...

به علت چیزی که کوروش جان گفت، تقریبا هر سال همین موقع ها این موضوع مطرح میشه ! قاعدتا باید اینجوری مشکل حل بشه !

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ & اختيارات زمان > تصحيح اختيارات DST > گزینه ی دوم رو انتخاب کنید. (همیشه تصحیحا ی فعال DST)

زمان هم به وقت تهران باشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر مهران...

Soroush-S
18-09-2013, 20:30
چرا داخل هر تاپیکی که پست میزنم وقتی جوابی داده میشه به ایمیلم ارسال میشه؟
ایمیلم داره منفجر میشه :n02:

Eblis 2011
18-09-2013, 20:50

به نقل از M E S S I :

از بخش ویرایش اختیارات نحوه عضویتت در تاپیک ها رو تغییر بده که بصورت فوری ایمیل دریافت نکنی

و لیست تاپیک های مشترک شده در آدرس زیر قابل مشاهده هست که میتونی بصورت دسته جمعی اونها رو تغییر وضعیت بدی

Soroush-S
18-09-2013, 23:05
اینو باید تغییر بدم **پيش گزیده اشتراک گفتگو** ؟؟

B3HZ@D
19-09-2013, 04:10

درود
اگه میخواین ایمیلی برای شما ارسال نشه " پیش گزیده اشتراک گفتگو " را بر روی [بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل] تنظیم کنید .

Bobby Sands
19-09-2013, 09:35
این پاپ آپ انجمن بد جور روی اعصابه . درضمن نصفشون هم فیلتره!!!

Soroush-S
19-09-2013, 14:43
درود
اگه میخواین ایمیلی برای شما ارسال نشه " پیش گزیده اشتراک گفتگو " را بر روی [بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل] تنظیم کنید .

انجام دادم ولی بازم ایمیل میاد:n27:

V E S T A
19-09-2013, 15:00

انجام دادم ولی بازم ایمیل میاد:n27:

دقیقا چند صفحه پیش درباره همین موضوع صحبت شد این دو پست رو بخونید : 529# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 536# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از قسمت تنظیمات کاربر هم می تونید اشتراک ها رو کاملا حذف کنید.

pc-game
22-09-2013, 12:11
سلام. در قسمت ویرایش اختیارات ، پيش گزیده اشتراک گفتگو رو غیر فعال کردم . ولی بازم برام ایمیل میاد . ظاهرا از قرار ه معلوم جوابی براش ندارید . خب حذفش کنید این گزینه ی ارسال ایمیل رو...
خواهشا جواب منو بدید . ممنون میشم:n16:

pc-game
22-09-2013, 12:13
هر ده دقیقه یک ایمیل ! با ما همراه باشید :n02: دوس ندارم بلوک کنم . حتما باید راهی باشه ...

puya2010
22-09-2013, 12:32
آقا من یه سوال دارم اصن نمی دونم کجا بپرسم!!!

سوالم اینه:

من دنباله یه سایتی هستم که رو تی شرت یا لیوان یا رو بالشتی عکس و طرح دلخواه چاپ میکنن

یه سری سایت پیدا کردم اما نمی دونم کدومشون از همه بهتره؟ ارزون تره؟ با کیفیت تره ؟ مطمءن تره ؟ حرفه ای تره؟

آیا شما تا به حال دنبال اینجور سایتا بودین ؟

Ahmad
22-09-2013, 13:42
سلام. در قسمت ویرایش اختیارات ، پيش گزیده اشتراک گفتگو رو غیر فعال کردم . ولی بازم برام ایمیل میاد . ظاهرا از قرار ه معلوم جوابی براش ندارید . خب حذفش کنید این گزینه ی ارسال ایمیل رو...
خواهشا جواب منو بدید . ممنون میشم:n16:

هر ده دقیقه یک ایمیل ! با ما همراه باشید :n02: دوس ندارم بلوک کنم . حتما باید راهی باشه ...

سلام

چند جایی پاسخ داده شده

شما برای اینکه دیگه ای‌میلی براتون نیاد

کافیه وارد قسمت تاپیک‌های مشترک شده بشین:

و نگاهی به لیستی که می‌تونه ده‌ها صفحه باشه بیندازید

سمت چپ و ستون اطلاع رسانی برای تاپیک‌هایی که نوشته شده Instant

رو تیک زده و سپس در پایین صفحه بر روی تاپیکهای انتخاب شده کلیک کرده و بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل رو انتخاب کنید تا برای این تاپیک (تاپیک‌ها) Instant به هیچ تغییر پیدا کنه

pc-game
22-09-2013, 14:15
یه دنیا ممنون :n16:

مصطفی
30-09-2013, 14:49
درود

فایل با فرمت jpg رو نمشه پیوست پست کرد ، آیا ؟
توی فرمت های قابل پیوست تنها فرمت تصویری psd هست .
پس دوستانی که عکسایی رو پیوست پستاشون میکنن ، چطوری این کار رو انجام میدن ؟

بدرود

V E S T A
30-09-2013, 15:19
درود

فایل با فرمت jpg رو نمشه پیوست پست کرد ، آیا ؟
توی فرمت های قابل پیوست تنها فرمت تصویری psd هست .
پس دوستانی که عکسایی رو پیوست پستاشون میکنن ، چطوری این کار رو انجام میدن ؟

بدرود

درود

امکان ضمیمه کردن عکس برای کاربرای عادی برداشته شده فقط تیم مدیریت می تونن عکس به پست یا آلبوم

ضمیمه کنن (یه مقدار هم کاربرای حرفه ای اگه حذف نشه : دی )

Hatek
02-10-2013, 00:42
سلام

من جدیدا نمیتونم از اسمایل های انجمن استفاده کنم
اسمایل های پیش فرض مشکلی ندارن ولی اسمایل های بیشتر که بالای انجمن لینکش هست رو نمیتونم استفاده کنم
وقتی کپی میکنم روی متن به این صورت در میاد :

file:///C:/Users/pariis/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png

و یه سوال دیگه :
میتونم اسمایل های پیش فرض رو برای خودم تغییر بدم ؟

tabriz-info
02-10-2013, 00:48
سلام

من جدیدا نمیتونم از اسمایل های انجمن استفاده کنم
اسمایل های پیش فرض مشکلی ندارن ولی اسمایل های بیشتر که بالای انجمن لینکش هست رو نمیتونم استفاده کنم
وقتی کپی میکنم روی متن به این صورت در میاد :

file:///C:/Users/pariis/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png

و یه سوال دیگه :
میتونم اسمایل های پیش فرض رو برای خودم تغییر بدم ؟

شما چطور کپی کردید که آدرس عکس از سیستم شخصی شما آدرس دهی شده

کد آدرس عکس باید به این صورت باشه مثلا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنید روی عکس راست کلیک و گزینه copy image location رو انتخاب کنید و سپس با استفاده از قسمت insert image عکس رو وارد کنید

به این صورت

سوال دوم هم نخیر نمیتونید

ammar98
06-10-2013, 13:46
سلام

چرا باید حداقل 20 تا پست بزنیم تا بتونیم پیغام خصوصی بفرستیم ؟!

الان یه مورد اورژانسی دارم باید پیغام بزنم و دیروز عضو شدم و باید منتظر بمونم تا 20 تا پست بزنم ! خب اینجوری Spam پست ها میره بالا ! چون شخصی مجبور بشه همینجوری عجله ای یه 20 تا پست الکی بزنه که بتونه پیغام بده ! :n03: لطفاً کمک کنید :n28:

B3HZ@D
06-10-2013, 14:40
سلام

چرا باید حداقل 20 تا پست بزنیم تا بتونیم پیغام خصوصی بفرستیم ؟!

الان یه مورد اورژانسی دارم باید پیغام بزنم و دیروز عضو شدم و باید منتظر بمونم تا 20 تا پست بزنم ! خب اینجوری Spam پست ها میره بالا ! چون شخصی مجبور بشه همینجوری عجله ای یه 20 تا پست الکی بزنه که بتونه پیغام بده ! :n03: لطفاً کمک کنید :n28:

درود
اگه مشکل یا مورد اورژانسی خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنین به طور حتم جواب میگیرین . نیاز نیست با پیغام خصوصی مطرح کنین .
انجمن و تاپیک ها برای همچین مواردی تهیه شده که شما مشکلتون رو عنوان کنین .

ammar98
06-10-2013, 14:59
درود
اگه مشکل یا مورد اورژانسی خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنین به طور حتم جواب میگیرین . نیاز نیست با پیغام خصوصی مطرح کنین .
انجمن و تاپیک ها برای همچین مواردی تهیه شده که شما مشکلتون رو عنوان کنین .

مورد خصوصی هستش !
دوستی پیغام داد و میخواستم جوابش رو بدم درباره ی موسسات آموزشی هستش چون مبحثش رو ایجاد کرده بودم اون دوست عزیز پیغام داد و گفت می تونم راهنماییت کنم و چون مسئله شخصی هستش نمیشد در بحثی که نمایش عمومی داره مطرح کرد :20:

شاهزاده خانوم
13-10-2013, 00:07
سلام من یک سوال داشتم از محضرتون
عذر میخواهم اگر کسی یک عنوانی بگیرد ایا پروفایلش فقط برای دوستانش قابل رویت هست یا کاربرهای با عنوان ناظر و یا بالاتر میتوانند نظاره گر ان پروفایل باشند ؟

شاهزاده خانوم
13-10-2013, 22:56
عذر میخواهم اگر کسی یک عنوانی بگیرد ایا پروفایلش فقط برای دوستانش قابل رویت هست یا کاربرهای با عنوان ناظر و یا بالاتر میتوانند نظاره گر ان پروفایل باشند ؟

یعنی تو این انجمن کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
این تاپیک مدیر نداره ؟
متاسفم!

Atghia
13-10-2013, 23:27
یعنی تو این انجمن کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
این تاپیک مدیر نداره ؟
متاسفم!

من هم دراین رابطه به تناقضاتی برخورد کردم! سوال شما رو دیدم اما چون مطمئن نبودم پاسخ ندادم:n06:

Ahmad
14-10-2013, 00:18

سلام

اگر کسی یک عنوانی بگیرد ایا پروفایلش فقط ...

ارتباطی با عنوان کاربر نداره
هر کاربری می‌تونه تنظیم کنه پروفایلش چگونه در دید باشه.

دیدن پروفایل بسته‌ی یک نفر هم در اختیار گروه خاصی از مسئولین انجمنه و ارتباطی با عنوان کاربر و یا در ارتباط با بخشی خاص و مسئول بخش خاصی بودن نداره.

:n06:

شاهزاده خانوم
14-10-2013, 00:44
گروه خاص که هر کاربری غیر از کاربرهای معمولی و فعال . .

در هر صورت ممنون از پاسختون : )

Arash4484
14-10-2013, 00:50

سلام
سوالتون زیاد واضح نیست ، از جنبه دسترسی رو که احمدجان توضیح دادن ، فرقی بین کاربران نیست کاربر چه عنوان داشته باشه چه نداشته باشه،کل پروفایلش(پیام های غیر عمومی یا پاک شده، پروفایل بسته یا محدود شده) برای کاربری که دسترسی مدیریتی براش تعریف شده داره قابل دیدنه، پس به عنوان کاربر مقصد ربطی نداره...
در مورد اینکه کی میتونه در پی سی ببینه تا جایی که میدونم ناظرین خیر، سطح دسترسیها متفاوته و ممکنه برای مدیری تعریف شده باشه یا نه، ولی مدیران ارشد و ادمینها که واضحه دسترسی دارند...

خوب اون جنبه دوم سوالتون که فکر میکنم در مورد تنظیم سطح دسترسی برای نمایش بخشهای پروفایله، گویا بنظرتون فقط برای کاربران فعال فعاله که به اینصورت نیست...وبرای همه فعاله.
یک بخش داریم در تنظیمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تحت عنوان حریم شخصی پروفایل در این ساختار (روی لینک هم میتونید کلیک کنید)

My Settings

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروفایل شما

حریم شخصی پروفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب اینجا شما همه ی بخش های پروفایلتون رو میتونید شخصی سازی کنید و دسترسیها رو مشخص کنید...
اعم از پیغام های بازدید کنندگان(تب اول)/درباره من (تب دوم)/دوستان(تب سوم)/آخرین بازدیدکنندگان و...
که اینها رو در سه گروه: همۀ کاربران- همۀ دوستان-همۀ لیست تماسها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(+گروه همه افراد نمایش داده میشه ولی در پی سی غیرفعاله و مهمانها پروفایلها رو نمیبینند)

شاهزاده خانوم
14-10-2013, 01:29
فکر میکنم جواب سوالم رو از احمد جان گرفتم با این حال خیلی ممنون از توضیحات کامل و جامع شما.
مرسی : )

V E S T A
14-10-2013, 11:49
سلام

یه توضیحی هم من بدم بنا به تجربه خودم :

ما غیر از تیم مدیریت انجمن برای کاربرای عادی دو نوع عنوان داریم یا معمولی هستن و با عناوین مختلف با رنگ آبی مشخص میشن (به جز حرفه ای ها)

یا رنگشون مشکی هست و کاربر فعال هستن.

در کل برای اینکه1) پروفایل رو کسی نبینه یا 2)حق ارسال کامنت رو از کسی بگیریم که دوستان توضیح دادن

1)برای اینکه حق مشاهده رو بگیریم می تونیـماز قسمت حریم شخصی پروفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخص کنیم که چه کسی پروفایل رو ببینه یا نبینه.

این تنظیمات برای گروه اول که رنگ آبی دارن >> برای همه تیم مدیریت حتی اگر بر روی دوستان شما تنظیم شده باشه قابل مشاهدس

این تنظیمات برای گروه دوم که رنگ مشکی دارن >> در صورتی که تنظیمات روی دوستان شما باشه فقط برای ارشد ها قابل مشاهدس

2)برای اینکه تعیین کنیم چه کسی حق ارسال کامنت تو پروفایلمون رو داره برای هر دو گروه از قسمت ویرایش اختیارات می تونیـم یکـی از دو گزینه زیر رو

انتخاب کنیم:

پس شخصی که کاربر فعال هست با رفتن به این قسمت >> حریم شخصی پروفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و انتخاب گزینه دوستان شما در قسمت پیغام بازدیدکنندگان

می تونه پروفایلش رو برای همه (مدیر ها رو مطمئن نیستم ولی ناظرین بسته میشه) به جز ارشد ها ببنده.

برای اطمینان قسمت visitor messaging هم روی لیست دوستان و مدیران سایت باشه...

این مطالب در حد تجربه خودم بود ممکن هست تا الان عوض شده باشه .

Captain
14-10-2013, 12:21
سلامــــــ :n18:

ببخشید یادآوری رویدادهای انجمن برای چی هستش؟ :n13:

میشه کامل توضیح بدین؟ متشکرم :n16:

Arash4484
14-10-2013, 15:00
سلامــــــ :n18:

ببخشید یادآوری رویدادهای انجمن برای چی هستش؟ :n13:

میشه کامل توضیح بدین؟ متشکرم :n16:

سلام... یک اطلاع رسان راجع به تاریخهای خاصی است که معین میشه.
برای مثال تاریخ تولدی(مثل الان که تاریخ تولد p30world.com در اون مشخص شده)-بر فرض میتینگی - بر فرض تولد تالار فلان و... هر چیزی ک کاربری که دسترسی داره در نظر بگیره.
نمونه:
در تاریخ مشخص شده اونت مزبور(اگر به صورت دوره ای نعیین شده باشه) فعال میشه و به اطلاع کاربران میرسه.

matr!x_2008
16-10-2013, 19:23
چطوری اسم ی تاپیک رو میشه ویرایش کرد؟ مثلا من یه تاپیکی زدم بعد میخوام اپدیتش کنم اسم تاپیک رو عوض کنم...

Atghia
16-10-2013, 19:28
چطوری اسم ی تاپیک رو میشه ویرایش کرد؟ مثلا من یه تاپیکی زدم بعد میخوام اپدیتش کنم اسم تاپیک رو عوض کنم...

ویرایش عنوان تاپیک توسط مدیریت همون بخش انجام میشه به ناظر یا مدیر مربوطه درخواست بدید:n01:

ata.royalfalcon
17-10-2013, 09:14
سلام .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید امکان آپلود عکس در img.upload724.com وجود ندارد . علت خاصی داره ؟

Arash4484
17-10-2013, 11:55
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید امکان آپلود عکس در img.upload724.com وجود ندارد . علت خاصی داره ؟

سلام، الان که من آپ کردم، انجام شد و مشکلی دیگه وجود نداره.

vauled guardian
24-10-2013, 10:53
سلام چرا من نمیتونم از کاربران دیگه تشکر کنم؟؟؟:n30:

HoseinKing
24-10-2013, 10:58
سلام چرا من نمیتونم از کاربران دیگه تشکر کنم؟؟؟:n30:

باسلام

پست شما هنوز به حد نصاب نرسیده
به محض این که پست شما از 5 یا 10 تا بیشتر بشه
قابلیت تشکر واستون فعال میشه

vauled guardian
24-10-2013, 11:07
باسلام

پست شما هنوز به حد نصاب نرسیده
به محض این که پست شما از 5 یا 10 تا بیشتر بشه

قابلیت تشکر واستون فعال میشه

ممنون فعال شد...:n02:

Demon King
29-10-2013, 13:47
سلام دوستان چرا چند روزه پست های من حساب نمیشه و هرچی پست میذارم بازم تعدادشون همونه؟؟؟:n13::n13::n13:

Iloveu-ALL
30-10-2013, 12:17
سلام دوستان چرا چند روزه پست های من حساب نمیشه و هرچی پست میذارم بازم تعدادشون همونه؟؟؟:n13::n13::n13:

تو بعضی از انجمن ها مثله انجمن گالری عکس، پست های ارسالی شمارش نمیشه.

Shoreshi
01-11-2013, 17:33
با سلام

بنده یک کاربر تازه وارد هستم.

میخواستم اطلاعاتی در مورد محدودیت های اولیه کاربران تازه وارد در اختیار قرار دهید.

با تشکر :n16:

بانو . ./
02-11-2013, 23:27
شب همگی خوش

سوالی داشتم : کی پست های بنده به حالت نرمال بر میگرده؟ بنا به این موضوع که بنده هر پستی میزارم سیستم پیغامی میده

مبنی بر منتظر بودن برای تایید پست !

.

V E S T A
02-11-2013, 23:55
برای عضو جدید محدودیت ها شامل این قسمت هاست:

محدودیت تشکر از پست ها ( فکر میکنم تا6-7 پست)

محدودیت ارسال پیغام خصوصی (فکر میکنم تا 20 پست)

محدودیت ارسال پست و تاپیک بدون تایید ( فکر می کنم تا 200 پست البته تو انجمن های مختلف متفاوته)

بانو . ./
03-11-2013, 00:08
ولی این روند یک تاپیک مباحثه ای رو ممکن هست مختل کنه با این حال متشکرم از راهنمایی شما

.

Reza31001
07-11-2013, 20:45
پستهای اول تک و تنها شدن ؟:n27:

HoseinKing
08-11-2013, 00:05
پستهای اول تک و تنها شدن ؟:n27:

اصلا با این قضیه حال نمیکنم:دی

meisam68
09-11-2013, 20:16
سلام ببخشید میخواستم یک پستی رو که قبلا نوشته بودم پاک کنم ،باید چیکار کنم؟پست برای یکسال پیش هستش...پیداش کردم ولی نمیدونم چجوری remove کنمش؟

sansi
09-11-2013, 21:23
سلام ببخشید میخواستم یک پستی رو که قبلا نوشته بودم پاک کنم ،باید چیکار کنم؟پست برای یکسال پیش هستش...پیداش کردم ولی نمیدونم چجوری remove کنمش؟

امكان حذف پست براي كاربران وجود نداره ولي شما مي تونيد پستتون رو ويرايش كنيد.

alivw71
20-11-2013, 23:56
سلام دوستان الان مشکلی برای نمایش قالب پیش اومد که موبایل رو انتخاب کردم که استایل موبال برام نمایش میده حالا میخام به همون استاندارد برگردم کجا رو باید انتخاب کنم؟

Arash4484
21-11-2013, 06:28
سلام دوستان الان مشکلی برای نمایش قالب پیش اومد که موبایل رو انتخاب کردم که استایل موبال برام نمایش میده حالا میخام به همون استاندارد برگردم کجا رو باید انتخاب کنم؟

سلام، پایین صفحه گزینه Full Site ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انتخاب کنید.

aaaaaaab
22-11-2013, 16:20
چرا نمیتونم صفحه ی اصلی پروفایل خودمو ببینم...؟؟؟:n13::n13::n13:

mohammad_87
22-11-2013, 20:17
سلام
در گروها،چگونه میشه یک پیغام رو به تمام اعضای گروه ارسال کرد؟(گروه خود انجمن هست و اصلا تبلیغاتی نیست)
من لیست تمام اعضا رو نوشتم اما در پ.خ که اسم چندتاشون رو مینویسم و با ; هم جدا میکنم، ارور میده که فقط به یک نفر میشه پ.خ فرستاد.

V E S T A
22-11-2013, 20:21
سلام
در گروها،چگونه میشه یک پیغام رو به تمام اعضای گروه ارسال کرد؟(گروه خود انجمن هست و اصلا تبلیغاتی نیست)
من لیست تمام اعضا رو نوشتم اما در پ.خ که اسم چندتاشون رو مینویسم و با ; هم جدا میکنم، ارور میده که فقط به یک نفر میشه پ.خ فرستاد.

فقط اعضای تیم مدیریت می تونن پیغام گروهی بفرستن. مثلا ناظر ها و مدیرها با تعداد خاصی و تیم مدیریتی بالاتر از مدیر هم میتونن تعداد خاصی پیغام گروهی رو بفرستن..

برای هر دسترسی مدیرتی تعداد متفاوت هست ولی کاربرای غیر از تیم مدیریت این امکان رو ندارن.

aaaaaaab
22-11-2013, 21:38
من تو هر صفحه ای که میرم میگه دسترسی شما به این صفحه امکان پذیر نیست چرا؟؟؟
حتی نمیتونم صفحه ی پروقایل خود و کاربران دیگه رو ببنیم...

Ezel
23-11-2013, 01:26
من تو هر صفحه ای که میرم میگه دسترسی شما به این صفحه امکان پذیر نیست چرا؟؟؟
حتی نمیتونم صفحه ی پروقایل خود و کاربران دیگه رو ببنیم...

سلام
به انجمن پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید .

Demon King
28-11-2013, 11:29
دوستان

به طور جداگانه بگین بر چه مبنایی انتخاب میشن بستگی به پست داره؟؟؟ یا تشکر های زیاد و فعالیت مفید؟؟؟ ویا سابقه؟؟؟

Ezel
28-11-2013, 16:14
دوستان

به طور جداگانه بگین بر چه مبنایی انتخاب میشن بستگی به پست داره؟؟؟ یا تشکر های زیاد و فعالیت مفید؟؟؟ ویا سابقه؟؟؟

سلام ، نه به پست ارتباطی داره نه به سابقه و نه به تعداد تشکر ها

فقط نوع فعالیت در انجمن ملاک هست .

...

سوپر مدیران : به عنوان نماینده ی ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام می دهند.

مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن، وظیفه ی تعیین قوانین برای انجمن خود، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و در صورت نیاز، ویرایش، حذف یا انتقال بحث های انجمن خود را بر عهده دارند. کلیه ی کاربران فعال توسط مدیران انتخاب می شوند.

ناظرین : به عنوان نماینده و همیار مدیران در هر انجمن، بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک می کنند.

کاربران حــــرفه ای: اعضای بازشسته ی تیم مدیریت انجمن های P30World در این گروه کاربری قرار می گیرند.

کاربران فعال : گروهی از اعضای فعال انجمن ها که به صورت مستمر و مفید در انجمن ها فعالیت می کنند و از طرف تیم مدیریت به عنوان کاربران فعال انجمن ها معرفی می شوند.

Iloveu-ALL
28-11-2013, 18:45
چطوری میشه رفت اینجا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V E S T A
28-11-2013, 19:02
چطوری میشه رفت اینجا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Demon King
28-11-2013, 22:56
سلام ، نه به پست ارتباطی داره نه به سابقه و نه به تعداد تشکر ها

فقط نوع فعالیت در انجمن ملاک هست .

چه جور فعالیتی باعث سمت ادم در این مقام ها میشه؟؟؟

Atghia
28-11-2013, 23:13
چه جور فعالیتی باعث سمت ادم در این مقام ها میشه؟؟؟

قاعدتا اون فعالیت هرچی که باشه شامل ارسال چندین و چند پست متوالی در یک تاپیک در یک روز نیستش:n01:
فعالیت درست و اصولی و مستمر در یک بخش خاص باعث میشه به مرور نظر تیم مدیریت به سمت اون کاربر جلب بشه تا بخواد عنوانی مثل کاربر فعال رو بگیره

hamid_diablo
30-11-2013, 19:15
سلام

یه سوال پیش و پا افتاده دارم ! :)
میخواستم بدونم از کجا بفهمم کدوم تاپیک هارو بازدید کردم یا نه؟
مثلا از کجا بفهمم تو انجمن متفرقه کدوم تاپیکهارو دیدم که دوباره نرم توی اون تاپیک؟

Demon King
02-12-2013, 16:18
دوستان یه سوال داشتم:
میشه برام توضیح بدید که کاربر حرفه ای با کاربر با سابقه چه فرقی میکنه؟؟؟:n13:
هر دوی اونها اعضای با سابقه انجمن هستند؟؟؟

V E S T A
02-12-2013, 17:14
کاربر باسابقه : اعضای قدیمی انجمن که از سالیان دور با شناسه ی کاربری خود در انجمن ها به فعالیت میپردازند با این گروه کاربری شناخته میشوند.

از یه تاریخی به قبل کاربر باسابقه میشن (فکر میکنم2008 به قبل)

کاربران حرفه ای هم تو پست 624# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شد.

Demon King
03-12-2013, 15:12
دوستان جلوی برخی از اسم ها مانند VAHID عزیز نوشته
M o d e r a t o r
و جلوی اسم برخی دیگر نوشته مدیر انجمن ...
چه فرقی بین این دو هست؟؟؟

SNOW PATROL
03-12-2013, 15:24
دوستان جلوی برخی از اسم ها مانند VAHID عزیز نوشته
M o d e r a t o r
و جلوی اسم برخی دیگر نوشته مدیر انجمن ...

چه فرقی بین این دو هست؟؟؟

دوست عزیز رده مدیریتی سبز رنگ به بالا خودشون میتونن اون قسمت رو هرچی بخوان بنویسند
و تفاوتی نمیکنه همگی از مدیران انجمن مربوطه هستند

tapatalk

mohammad_87
03-12-2013, 19:26
سلام
تاپیک ها،دارای RSS نیستند؟
مثلا انجمن "سرویس اینترنت پر سرعت" کد rss داره اما زیر مجموعه اش مثلا "adsl مخابرات استان تهران" نداره.
راهی براش نیست؟

Demon King
03-12-2013, 23:12
سلام .
دوستان چطور میتونم مطالب توی پروفایل خودمو حذف یا ویرایشش بدم؟؟؟

HoseinKing
04-12-2013, 00:07
سلام .
دوستان چطور میتونم مطالب توی پروفایل خودمو حذف یا ویرایشش بدم؟؟؟

سلام

امکان ویرایش پیغام در پروفایل فقط به عهده مدیران، سوپر مدیران و ... به بالا هست

اما برای حذف مطالب خود یا دیگران در پروفایل مانند تصویر عمل کنید:

hesam68
04-12-2013, 05:27
سلام دوستان
چه طوری میتونم امدن ایمیل از طرف انجمن و غیر فعال کنم که تاپیک های تو بخش اعلان ها همش بهم از طرفشون اتیمیل نیاد؟
لطفا راهنماییم کنین....

B3HZ@D
04-12-2013, 15:42
درود

در قسمت ویرایش اختیارات نوع عضویت در تاپیک ها رو که تغییر بدین , دیگه برای شما ایمیل ارسال نمیشه .

ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در اینجا هم تاپیک هایی که مشترک شدین نمایش داده میشه . هر کدام رو که میخواین علامت گذاری کنید و در پایین گزینه "بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل " را انتخاب کنید .

اعلان ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وین رونی
07-12-2013, 19:18
چند روزه که وقتی می خوام از کسی تشکر کنم پیغام زیر میاد:
وین رونی, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )

Demon King
07-12-2013, 20:53
وین رونی, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )

دوست عزیز به انجمن
پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کن. احتمالا شناسه کاربریت مشکل پیدا کرده...

E.N.A.Y.A.T
07-12-2013, 21:04
سلام!
چرا من هروقت میخوام واسه امضام عکس بزارم و عوض کنم، این مشکلات به وجود میاد؟ با هر آپلودسنتری...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OMiD.1080p
07-12-2013, 21:31
سلام!
چرا من هروقت میخوام واسه امضام عکس بزارم و عوض کنم، این مشکلات به وجود میاد؟ با هر آپلودسنتری...

امضاء شامل لینک نمیشه .
شما نمیتونید داخل امضاء لینک بزارید .
این قابلیت مخصوص مدیران انجمن ها میباشد.

E.N.A.Y.A.T
07-12-2013, 21:33
امضاء شامل لینک نمیشه .
شما نمیتونید داخل امضاء لینک بزارید .
این قابلیت مخصوص مدیران انجمن ها میباشد.

من که لینک نزاشتم. من میخوام یه عکس وارد کنم به امضا که این ارور میاد

Arash4484
07-12-2013, 21:33
سلام، شاید با تصویر لینکی رو وارد میکنید. لینکهای اینترنتی رو از امضاتون حذف کنید،
عکس رو انتخاب کنید و Unlink رو بزنید.
یا بصورت دستی تصویر رو از وجود URL ها پاکسازی کنید.

+ از JPG استفاده کنید. فرمت GIF محدود شده.

Stream
07-12-2013, 21:42

احتمالا مشکل از کش و کوکی های مرورگر شماست (این مشکل شایع هست). لطفا کش و کوکی های مروگرتون رو پاک کنید (یا با یک مرورگر دیگه امتحان کنید) و ببینید درست میشه یا خیر. اگه نشد در قسمت پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک بزنید.

E.N.A.Y.A.T
07-12-2013, 21:52
سلام، شاید با تصویر لینکی رو وارد میکنید. لینکهای اینترنتی رو از امضاتون حذف کنید،
عکس رو انتخاب کنید و Unlink رو بزنید.
یا بصورت دستی تصویر رو از وجود URL ها پاکسازی کنید.

+ از JPG استفاده کنید. فرمت GIF محدود شده.

نتونستم تصویر رو آنلینک کنم ولی تبدیل به JPEG کردمش ولی بازم نشد.

Reza31001
08-12-2013, 18:07

Ghaioom
09-12-2013, 14:59
سلام

میگم قسمت مقالات رو نوش جون کردین؟ کوشش؟!! :n02:

Reza31001
09-12-2013, 16:51
سلام

میگم قسمت مقالات رو نوش جون کردین؟ کوشش؟!! :n02:
ادغام شد

M £ H D I
09-12-2013, 17:19
ســلام
بـرای مـشاوره در مـــورد یـادگـیـری زبـان بـرنامه نـویسی یا طـراحی سـایت بایـد کجــا ســـوالم رو بپـرسم؟
سپـاس:n01:

Reza31001
10-12-2013, 12:16
ســلام
بـرای مـشاوره در مـــورد یـادگـیـری زبـان بـرنامه نـویسی یا طـراحی سـایت بایـد کجــا ســـوالم رو بپـرسم؟
سپـاس:n01:
سلام بر آقا مهدی
برنامه نویسی که بخش مستقلی داره:

برنامه نويسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نويسی برای محيط ويندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Visual Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NET Framework. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلــفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر هم تازه دنبالش افتادی این تاپیک محل بحث دوستان بود که شاید راهنمای خوبی باشه
طراحی وب هم بخش خودش رو داره

طراحی صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا چرا پروفایلت راه نمیده؟
میخواستم ببینم اون عکسی که گذاشته بودی تو امضات مربوط به کدوم زلزله بود؟

M £ H D I
10-12-2013, 12:23
سلام بر آقا مهدی
برنامه نویسی که بخش مستقلی داره:

برنامه نويسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نويسی برای محيط ويندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Visual Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NET Framework. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلــفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر هم تازه دنبالش افتادی این تاپیک محل بحث دوستان بود که شاید راهنمای خوبی باشه
طراحی وب هم بخش خودش رو داره

طراحی صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا چرا پروفایلت راه نمیده؟
میخواستم ببینم اون عکسی که گذاشته بودی تو امضات مربوط به کدوم زلزله بود؟

سلام بر atmosphere عزیز و مهربون ( شرمنده اسم کوچیکت رو یادم رفته )

ممنون از راهنماییت ...

اگه مدیران لطف کنن و یکم از تحریم ها کم کنن ممنونشون میشم ...
مربوط به زلزله ی اخیر بود که متاسفانه چندین نفر از هموطنانمون جونشون رو از دست دادند ..

E.N.A.Y.A.T
10-12-2013, 14:16
دوستان مشکلی که صفحه ی پیش داشتم، با آپلود کردن عکس در یکی از آپلودسنترهای استکبار جهانی حل شد.

omid_zendegi
11-12-2013, 19:29
سلام
این سوالم شاید ربطی به این بخش نداشته باشه پس پیشاپیش :n16:
اگه فردی سالیان قبل در انجمن عضو شده باشه و بخاطر دوری طولانی مدت اکانتشو فراموش کرده باشه(در مورد فراموش کردن پسورد همه میدونیم که خیلی راحت بازیابی میشه) و مجبور به ساختن اکانت جدید بشه و بعد یه مدت فعالیت اکانت اصلیشو پیدا کنه، آیا راهی هست که دو تا اکانتشو یکی کنه مثلا سابقه کاربری و همه چیو از اکانت قبلی بیاره به این جدیده یا بلعکس
با تشکر

mohammad_87
18-12-2013, 16:42
سلام
عکسهایی که در upload 724 گذاشته میشه یکی دو روزه برای من نمایش داده نمیشه.
نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در پستهای بالا که خودم عکس گذشتم در دومی در نقل قول اول هم یک عکس از همین سرور بود که نشان داده نمیشه
با مرورگرهای دیگه هم همینطوره،ضمنا در همون لینک دوم،عکسهای دیگه که در دیگر آپلود سنتر ها هستند مشکلی ندارند

قبلا هم ناهماهنگی هایی با upload 724 وجود داشت.
این مطلب رو میشد در قسمت انتقادات هم گذاشت اما دو روزه پاک میشد.
امیدوارم این مشکل برطرف بشه

Layken
19-12-2013, 02:39
سلام
و همینطور برای من هیچ کدوم از عکس ها نشون داده نمیشن.
لطفا سریع رسیدگی بشه، خیلی از عکس هایی که در تاپیک ها اپلود کردم که بودنشون واجب هستن نشون داده نمیشن

Reza31001
19-12-2013, 02:59
به نظر میاد آدرس آپلودسنتر فیل/تر شده البته فقط عکسها باز نمیشن وگرنه به صفحه پیوندها نمیرسید

مثل اون زمانی که شاهکارشون بعد فیل/ترینگ سایت رسمی المپیک لندن این بود که سایت باز میشد اما عکسهاش نه!

mahpesar
19-12-2013, 08:43
جالبه انجمن اتوماتیک عکسای آپلود سنتر اختصاصی رو حذف میکنه

ولی عکس سرورهای دیگه رو نمایش میده

اگه لینکها رو در آدرس بار کپی کنید میبینید هیچ مشکلی ندارند

(با کلیک راست روی آیکن عکس و انتخاب COPY IMAGE URL )

عکسها لود میشه

احتمالا یک باگ در سورس v bulletin فروم بوجود اومده

الان دو روز شده که عکسا نمایش داده نمیشن

به اعضا پیشنهاد میکنم اگه نیاز داشتید تا اطلاع ثانوی از آپلود سنترهای دیگه استفاده کنید

تا مشکل اپلود فروم حل بشه :n01:

hatef_animat
20-12-2013, 13:54
سلام. چطور میتونم نام کاربری خودم رو تصحیح کنم؟ درستش hatef_animate هستش که به غلط نوشتم hatef_animat ؟
چند بار اقدام کردم ولی نتونستم راه حل رو پیدا کنم.

M o h a m m @ d
20-12-2013, 15:32
سلام. چطور میتونم نام کاربری خودم رو تصحیح کنم؟ درستش hatef_animate هستش که به غلط نوشتم hatef_animat ؟
چند بار اقدام کردم ولی نتونستم راه حل رو پیدا کنم.
خودتون نمیتونید نام کاربری تغییر بدید .
تـغـیـیـر نـام کـاربـری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنـمـای تغییـر نـام کاربــری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HITB0Y
20-12-2013, 16:44
دوستان من تو هر تاپیکی پست میدم بعد از من هر چی پست تو اون تاپیک قرار بگیره ایمیلش برام میاد!!!
میخوام دیگه نیاد!:n02:
چیکار کنم؟

ata.royalfalcon
20-12-2013, 17:09
دوستان من تو هر تاپیکی پست میدم بعد از من هر چی پست تو اون تاپیک قرار بگیره ایمیلش برام میاد!!!
میخوام دیگه نیاد!:n02:
چیکار کنم؟

سلام .

طبق این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) عمل کنید .

vafaholy
20-12-2013, 17:40
چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو سایت آپلود سنتر ثبت نام کردم، ولی بعدش هر کاری میکنم و لاگ این میزنم اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته.

e4lyas
21-12-2013, 01:07
وضعیت اشتراک رو تغییر میدوم ولی هنوز ایمیل میاد بعد از هر آپ تاپیک های عضو .. مشکلی کجاست؟

B3HZ@D
21-12-2013, 06:54
وضعیت اشتراک رو تغییر میدوم ولی هنوز ایمیل میاد بعد از هر آپ تاپیک های عضو .. مشکلی کجاست؟

درود

در قسمت ویرایش اختیارات نوع عضویت در تاپیک ها رو که تغییر بدین , دیگه برای شما ایمیل ارسال نمیشه .

ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در اینجا هم تاپیک هایی که مشترک شدین نمایش داده میشه . هر کدام رو که میخواین علامت گذاری کنید و در پایین گزینه "بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل " را انتخاب کنید .

اعلان ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hatef_animat
22-12-2013, 16:09
خودتون نمیتونید نام کاربری تغییر بدید .
تـغـیـیـر نـام کـاربـری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنـمـای تغییـر نـام کاربــری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی یدونه ای!

m.mirfazeli
23-12-2013, 09:25
سلام علیکم و رحمته ا...
به نام خدا
میرفاضلی هستم 2 تا سوال فنی دارم :

این پرداخت حق اشتراک بازارچه رو از کجا باید پرداخت کنیم و مبلغش چقدره ؟!
ایا خرید از سایت امازون و سایت های دیگه امریکا ( کالای فیزیکی ) ممنوعه یا ازاده ؟
بعضی از بخش ها چرا خصوصیه ؟

:n02:

تنک یو وری ماچ

Reza31001
23-12-2013, 12:30
سلام علیکم و رحمته ا...
به نام خدا
میرفاضلی هستم 2 تا سوال فنی دارم :

این پرداخت حق اشتراک بازارچه رو از کجا باید پرداخت کنیم و مبلغش چقدره ؟!
ایا خرید از سایت امازون و سایت های دیگه امریکا ( کالای فیزیکی ) ممنوعه یا ازاده ؟
بعضی از بخش ها چرا خصوصیه ؟

تنک یو وری ماچ
سلام
به p30world خوش آمدید

بازارچه فعلا حق اشتراک نداره و رایگان هست

سوال دومتون و کلا سایر سوالهاتون درباره بازارچه رو اینجا مطرح کنید (با استفاده از گزینه ایجاد گفتگوی جدید):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتباط با مدیریت بازارچه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد سوال سومتون هم بخش هایی از انجمن مخصوص اعضا هست که شما با عضو شدن دیگه میتونید ازشون استفاده کنید (مثل انجمن نرم افزار)
بخشهایی از انجمن هم مخصوص خود کاربر هست و به غیر از اون (والبته مدیران رده بالای انجمن) کسی نمیتونه گفتگوهای اون بخش رو ببینه (مثل انجمن Trash)

m.mirfazeli
23-12-2013, 22:41
دکمه تشکر برا ما فعال نیست :n13:

این مدیر قسمت بازارچه هر هفته 1 بار میاد جواب میده یا روزی یه بار یا ... ؟ چه جوریه ؟ :n13:

Iloveu-ALL
23-12-2013, 22:49
دکمه تشکر برا ما فعال نیست :n13:

این مدیر قسمت بازارچه هر هفته 1 بار میاد جواب میده یا روزی یه بار یا ... ؟ چه جوریه ؟ :n13:

تعداد پست ها اگه 20 شه دکمه تشکر اضافه میشه

هر وقت که بتونه پاسخ میده

Zeitgeist
25-12-2013, 01:48
قدیما اینجا یه سیستمی بود که از گذاشتن تصاویر حجیم و عظیم داخل امضاها جلوگیری میکرد.

چند وقتیه به نظرم از کار افتاده و خیلی افراد تصاویر بزرگ و حجیم داخل امضاهاشون گذاشتن و شکل بدی گرفته صفحات...

LEO.M
01-01-2014, 17:21
کاربران فعال(منظور تگ کاربر فعال در یک بخش هست)،امکان استفاده از آواتار متحرک(gif)رو دارن؟

F l o w e r
01-01-2014, 17:37
کاربران فعال(منظور تگ کاربر فعال در یک بخش هست)،امکان استفاده از آواتار متحرک(gif)رو دارن؟

سلام

خیر این امکان برای کاربران فعال وجود نداره

LEO.M
01-01-2014, 19:47
سلام

خیر این امکان برای کاربران فعال وجود نداره

ببخشید علت این همه محدودیت برای کاربرای این انجمن چیه؟سایز آواتار که 150*150 هست و بزرگ نیست،حالا اگه بخواد متحرک باشه،چه مشکلی در روند کار انجمن بوجود میاره؟؟؟

Zeitgeist
01-01-2014, 20:31
به نظر من، تعدد تصاویر متحرک باعث زشتی و هرج و مرج شده، ظاهر بدی به صفحات میده، و باعث distraction میشه.

همچنین، با توجه به بزرگتر بودن سایز (in bytes) تصاویر متحرک، حجم کلی صفحات بالاتر میره...

به طور کلی what's the point ؟!

mohammad_87
02-01-2014, 03:54
سلام دوستان
1.لطفا از همین ابتدا امتیاز دهی به خریدار و فروشنده رو در بازارچه قرار دهید که از هیچی خیلی بهتره
اگر هم کاربران ملزم بشوند که امتیاز داده شده به تاپیک مربوطه لینک کنند،از امتیاز دادن های غیر واقعی جلوگیری میشود(چیزی که در سایتهای دیگه میبینیم)
امیدوارم بازارچه هم مثل انجمن،بخوبی مدیریت شود

2.امکانش هست فعالیتهای یک کاربر رو به تفکیک انجمنها بشه دید؟
مثلا کاربرX
تعداد پستها در انجمن دانلود نرم افزار XX پست
تعداد پستها در انجمن اینترنت و شبکه XX پست

اینکه برای هر انجمن رو میشه جداگانه دید رو میدونم،فعالیت هرکابر رو میخوام.(مثلا خودم!)

silver65
02-01-2014, 16:02
سلام قسمت جواب سریع برای من تو فایرفاکس 26 غیر فعال شده یعنی دکمه هاشو اینا هیچی معلوم نیست کلا سفید شده میشه راهنمایی کنید.
( جاوا غیر فعال شده؟ )

aluminum
02-01-2014, 18:00
برای اینکه از طرف سایت به خاطر بروز رسانی تاپیکها ایمیل دریافت نکنم باید چه تنظیماتی رو فعال کنم؟
من این کار رو کردم ولی باز ایمیل میاد برام؟!!!

vissoto
02-01-2014, 20:46
برای اینکه از طرف سایت به خاطر بروز رسانی تاپیکها ایمیل دریافت نکنم باید چه تنظیماتی رو فعال کنم؟

'گزینه دوم را انتخاب کنید.

بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل

aluminum
03-01-2014, 10:05
'گزینه دوم را انتخاب کنید.

بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل

من قبلا این گزینه رو هم گذاشته بودم ولی باز ایمی میومد؟!!!!
الان باز گذاشتم دوباره ببینم درست میشه یا نه

piishii
03-01-2014, 13:51
من قبلا این گزینه رو هم گذاشته بودم ولی باز ایمی میومد؟!!!!
الان باز گذاشتم دوباره ببینم درست میشه یا نه

ایمیل بیکار نداری علیرضا ؟ ایمیل بیکار بده
من از قدیم یک ایمیل بیکار دادم همه میره اونجا
یا ایمیل یک نفر دیگه رو بده :n09: شوخی میکنم همون ایمیل بیکار بهترین است یا یک جیمیل بساز اون رو بده :)

V E S T A
03-01-2014, 16:39
سلام قسمت جواب سریع برای من تو فایرفاکس 26 غیر فعال شده یعنی دکمه هاشو اینا هیچی معلوم نیست کلا سفید شده میشه راهنمایی کنید.
( جاوا غیر فعال شده؟ )

سوالتون رو این انجمن بپرسین :

پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چند تا پست تو همین تاپیک هست که توضیح داده شده :

#529 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 536# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 580# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza092
06-01-2014, 18:12
با سلام وخسته نباشید/من نرم افزارscreenShow4 AquaSoftرا دانلود کردم حالا که نصبش کردم سریال نامبر میخواد وتمام پوشه های مربوط به نرم افزار رو گشتم ولی سریالشو پیدا نکردم.لطفا راهنمایی ام کنید.با تشکر.

V E S T A
06-01-2014, 18:22
با سلام وخسته نباشید/من نرم افزارscreenShow4 AquaSoftرا دانلود کردم حالا که نصبش کردم سریال نامبر میخواد وتمام پوشه های مربوط به نرم افزار رو گشتم ولی سریالشو پیدا نکردم.لطفا راهنمایی ام کنید.با تشکر.

سلام

این زیرمجموعه تاپیک برای سریال نامبر یا کرک بزنید

درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza092
07-01-2014, 12:43
با سلام وخسته نباشید/من یک نرم افزار میخواستم برای تبدیل عکس های شخصی خودم به یک البوم وگذاشتن یک اهنگ هم برای موقعی که البوم پخش میشه اجرا بشه /لطفا نام وادرس نرم افزار رو برام بفرستید/خیلی ممنون/بای

reza092
07-01-2014, 16:15
با سلام وخسته نباشید/من یک نرم افزار میخواستم برای تبدیل عکس های شخصی خودم به یک البوم وگذاشتن یک اهنگ هم برای موقعی که البوم پخش میشه اجرا بشه /لطفا نام وادرس نرم افزار رو برام بفرستید/خیلی ممنون/بای

OMiD.1080p
07-01-2014, 17:29
موضوع انتقال داده شد به تاپيك مربوط ـه

reza092
08-01-2014, 22:27
سلام.من کتاب pdfاموزش نرم افزارWondershare DVD Slideshow Builder Deluxeاز کجا پیدا کنم

mohammadv2
10-01-2014, 10:52
سلام
ظاهرا انجمن فیلم تو جستجوی گوگل نمی یاد که البته سایت برای این کار حتما دلایل خاص خودش رو داره.
اما مشکل اینه که من اگه بخوام اسم یه فیلم رو مثلا تو تاپیک " اخرین فیلمی که دیدم" پیدا کنم فقط عنوان رو برمی گردنه و صفحه ای که مطلب توش هست رو نیمیاره.

A M ! N
10-01-2014, 11:28

این انجمن برید متوجه میشید

برنامه ی Ulead video studio کار باهاش آسونه ، برنامه ی Premier و Edius هم هست که یکم حرفه ای تره.

سلام
ظاهرا انجمن فیلم تو جستجوی گوگل نمی یاد که البته سایت برای این کار حتما دلایل خاص خودش رو داره.
اما مشکل اینه که من اگه بخوام اسم یه فیلم رو مثلا تو تاپیک " اخرین فیلمی که دیدم" پیدا کنم فقط عنوان رو برمی گردنه و صفحه ای که مطلب توش هست رو نیمیاره.

از صفحه ی اصلی انجمن که سرچ میکنید، جستجوی پیشرفته رو بزنید و اون پایین "نشان دادن نتايج بر اساس:" رو روی "پستها" بگذارید. به حالت پیشفرض سرچ روی عنوان ها انجام میشه.

زهرا احمدنیا
12-01-2014, 20:36
سلام من نمیدونم سوالمو کجا باید بپرسم،لطفا کمکم کنید سوالم درباره ی دی وی دیه

زهرا احمدنیا
12-01-2014, 20:40
سلام من نمیدونم سوالامو باید کجا بپرسم میشه کمکم کنید؟:n03:

Ahmad
12-01-2014, 21:00
سلام من نمیدونم سوالمو کجا باید بپرسم،لطفا کمکم کنید سوالم درباره ی دی وی دیه

سلام من نمیدونم سوالامو باید کجا بپرسم میشه کمکم کنید؟:n03:

سلام

اگر مشکلی در این زمینه دارید، اینجا بپرسید :

محلی برای مطرح کردن مشکلات سخت افزاری سیستم و راه های شناسایی و برطرف کردن آن ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا اگر سوال جنبه‌ی دیگری دارد اینجا:

بحث و تبادل نظر پیرامون مطالب عمومی سخت افزار. معرفی محصولات، بررسی عملکرد و مقایسه آن ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Iloveu-ALL
14-01-2014, 20:41
چطور میشه یه نوشته ای که اندازه فونتش مثلا بزرگه رو به اندازه پیش فرض فونت انجمن تغییر داد؟

سایز 1
سایز پیش فرض
سایز 2

همونطور که میبینید اندازه پیش فرض بین 1 و 2 ـه.

V E S T A
14-01-2014, 20:51
چطور میشه یه نوشته ای که اندازه فونتش مثلا بزرگه رو به اندازه پیش فرض فونت انجمن تغییر داد؟

سایز 1
سایز پیش فرض
سایز 2

متن رو انتخاب کنید و این گزینه رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا فونت سایز پیش فرض بشه.

اگر هم متن داخل تگ های Heading باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید و تگ رو حذف کنید.

Arash4484
15-01-2014, 00:01
سایز 1
سایز پیش فرض
سایز 2

راه دیگری که هست اینکه روی شماره فونت سایز کلیک کنید، برمیگرده به دیفالت.

برای مثال سایز فونت را شماره 3 قرار داده اید، روی همون شماره دوباره کلیک کنید:

reza092
15-01-2014, 21:05
سلام.من چند وقت پیش چندتا فایل رو حذف کامل کردم اما رفت توی سطل زباله.وقتی سطل زباله روباز میکنم توش خالیه ولی ایکن سطل همچنان پر نشون میده ووقتی میخوام سطل رو خالی کنم ارور میده و خالی نمیشه.چطور میتونم سطل رو خالی کنم

V E S T A
15-01-2014, 21:14
سلام.من چند وقت پیش چندتا فایل رو حذف کامل کردم اما رفت توی سطل زباله.وقتی سطل زباله روباز میکنم توش خالیه ولی ایکن سطل همچنان پر نشون میده ووقتی میخوام سطل رو خالی کنم ارور میده و خالی نمیشه.چطور میتونم سطل رو خالی کنم

سوالتون رو این انجمن بپرسین :

ویـنــدوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza092
15-01-2014, 22:28
سلام وقتی میخواهم فایل های سطل زباله ویندوز اکس پی رو خالی کنم این ارور رو میدهError Deleting File or Folder
Cannot remove folder com4: The directory name is invalid.در ضمن فقت ایکن سطل پره ولی خالی از محتوا هست

mohammad_87
15-01-2014, 23:15
این جا موند:

امکانش هست فعالیتهای یک کاربر رو به تفکیک انجمنها بشه دید؟
مثلا کاربرX

اینکه برای هر انجمن رو میشه جداگانه دید رو میدونم،فعالیت هرکابر رو میخوام.(مثلا خودم!)

Mehran
16-01-2014, 10:42
سلام وقتی میخواهم فایل های سطل زباله ویندوز اکس پی رو خالی کنم این ارور رو میدهError Deleting File or Folder
Cannot remove folder com4: The directory name is invalid.در ضمن فقت ایکن سطل پره ولی خالی از محتوا هست

سلام رضا جان

بهتر بود این سوال رو تاپیک راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میپرسیدید، با
این حال میتونید در زیرمجموعه ی ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، دوسـتان راهنماییتون میکنن.

این جا موند:

امکانش هست فعالیتهای یک کاربر رو به تفکیک انجمنها بشه دید؟
مثلا کاربرX

محمد جان، حالتی که خلاصه ی فعالیت یک کاربر رو نشون بده و مشخص کنه در انجمن
نرم افزار X پست، انجمن سخت افزار Y پست، خیر وجود نداره. این قابلیت فعال نیست.

با تشکر مهران...

saeeddeeas
16-01-2014, 21:10
چرا امضام بصورت رندوم زیر پست ها به نمایش در میاد؟

V E S T A
16-01-2014, 23:32
چرا امضام بصورت رندوم زیر پست ها به نمایش در میاد؟

اگر قبلا امضا تو پست ها غیر فعال کرده بودین یا قبلا امضایی نداشتین بعد از فعال کردن نمایش امضا، فقط پست های جدیدتون امضا دارن و پست هایی که تا قبل از فعال کردن ارسال شدن، امضا نمایش داده نمیشه

اورست
25-01-2014, 11:55
دوستان سلام. من تا حالا با گوشی به انجمن نیومدم!! دیشب یه نیم ساعت اومدم ولی همه چی ریز بود و اصلا جالب نبود!!(مدل گوشی: LG Optimus L7 II P713)
:n15: میخواستم از دوستایی که با گوشی میان بپرسم روی چه حالتی قرار میدید که راحت پست میدید و پستا رو میخونید؟؟! لطفا کمکم کنید// مرسی :n11::n01:

Iloveu-ALL
25-01-2014, 13:42
دوستان سلام. من تا حالا با گوشی به انجمن نیومدم!! دیشب یه نیم ساعت اومدم ولی همه چی ریز بود و اصلا جالب نبود!!(مدل گوشی: LG Optimus L7 II P713)
:n15: میخواستم از دوستایی که با گوشی میان بپرسم روی چه حالتی قرار میدید که راحت پست میدید و پستا رو میخونید؟؟! لطفا کمکم کنید// مرسی :n11::n01:

میتونید از نرم افزار tapatalk استفاده کنید.

همچنین انجمن دارای 2 قالبه که یکیش برای موبایل طراحی شده. از پایین صفحه میتونید تغییرش بدید:

اورست
25-01-2014, 14:34
میتونید از نرم افزار tapatalk استفاده کنید.

همچنین انجمن دارای 2 قالبه که یکیش برای موبایل طراحی شده. از پایین صفحه میتونید تغییرش بدید:

همینه؟؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FarsRoid.Com).apk

اورست
28-01-2014, 18:22
سلام من به همه میتونم پیغام خصوصی و بازدیدکننده بدم ولی به این دوستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربری ماکالو نمیتونم! اگه میشه رسیدگی کنید!! :n17:

Atghia
28-01-2014, 19:50
سلام من به همه میتونم پیغام خصوصی و بازدیدکننده بدم ولی به این دوستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربری ماکالو نمیتونم! اگه میشه رسیدگی کنید!! :n17:

سلام
هر کاربر این قابلیت رو داره که پیام های بازدید کننده یا پیام های خصوصی خودش رو غیرفعال کنه احتمالا کاربر مورد نظر شما هم همینکار رو انجام دادن

Iloveu-ALL
28-01-2014, 20:19
سلام
هر کاربر این قابلیت رو داره که پیام های بازدید کننده یا پیام های خصوصی خودش رو غیرفعال کنه احتمالا کاربر مورد نظر شما هم همینکار رو انجام دادن

یا اینکه یکی از مدیران ارشد/ادمین ها، پیغام خصوصی و پیغام پروفایل اون کاربر بسته و پروفایلش رو محدود کرده باشن

اورست
28-01-2014, 20:25
آقا من به دوستم گفتم که بره تو اختیارات تنظیماتو ردیف کنه ولی میگه که تنظیماتی مبنی بر پیغام خصوصی وجود نداره و منو متهم به دروغگویی و سر کار گذاشتن کرد! یکی از مدیران رسیدگی کنه لطفا!! :n01:

ماکالو
28-01-2014, 20:30
تنظیمات درسته ولی بعد 25 تا پست هنوز پروفایلمم نمیتونم ببینم چه برسه به پیغام خصوصی ! لطفا راهنمایی کنید . :n16:

ماکالو
28-01-2014, 21:14
چرا یه سوال میپرسم هم 6 ساعت باید منتظر تاییدش باشم ?! سواله دیگه !!!!

فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk

Iloveu-ALL
29-01-2014, 12:12
دوست عزیز خواهش می کنم مشکلتون رو از اینجا رسیدگی کنید:
پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Demon King
31-01-2014, 00:57
سلام من چرا پست میزارم بجای اینکه پست ها زیاد شن کم میشن مثلا 869 پست داشتم یکی دیگه گذاشتم شد 865 ؟؟؟

Ghaioom
31-01-2014, 10:12
سلام من چرا پست میزارم بجای اینکه پست ها زیاد شن کم میشن مثلا 869 پست داشتم یکی دیگه گذاشتم شد 865 ؟؟؟
پاک کردن لابد بدون اطلاع! شایدم جایی انتقال دادن که پستا شمارش نمیشه! :n02:

ماکالو
02-02-2014, 02:12

من از این تاپیک هم که شما گفتید نتیجه نگرفتم . کمک کنید لطفا .

ماکالو
02-02-2014, 12:41
پروفایل خودمو چرا نمیذارید ببینم ?!! دهه .....
الان من پیغام خصوصی بخوام بدم باید کیو ببینم !?!?!?!?!?!?!?!

Mehran
02-02-2014, 12:44
سلام.

من دارم مشکل شما رو پیگیری میکنم. :)

با تشکر مهران...

اورست
02-02-2014, 12:44
دوست عزیز از دیشب اونجا تاپیک زده دریغ از یک پاسخ!! 100تا مدیر و ناظر داره اینجا یکیشون نیومده یه چیزی بگه!! :n01:

ماکالو
02-02-2014, 19:30
سلام.

من دارم مشکل شما رو پیگیری میکنم. :)

با تشکر مهران...

دوست عزیز میشه به جمله بنویسید حال نمیکنیم جوابتو بدیم . منم بیخیال میشم و دیگه مزاحم نمیشم .

pcforlife
02-02-2014, 20:12
دوست عزیز از دیشب اونجا تاپیک زده دریغ از یک پاسخ!! 100تا مدیر و ناظر داره اینجا یکیشون نیومده یه چیزی بگه!! :n01:
بخش پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مثل ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیست که ناظران و مدیران به تاپیک های موجود در آن دسترسی داشته باشند. چون غالبا مشکلات اکانتی و خصوصی هر کاربر هست./
+
ضمنا در صفحات مختلف انجمن ستونی وجود داره به نام "جواب ها / مشاهده ها". چک کنید تاپیکتون چند بار مشاهده شده، بعد زوم بشید روی همون 100 مدیر و ناظر.
مرسی

Iloveu-ALL
06-02-2014, 23:36
سلام
چرا امکان ایجاد آلبوم عکس برداشته شده؟

F l o w e r
07-02-2014, 12:54
سلام
چرا امکان ایجاد آلبوم عکس برداشته شده؟

سلام.
امکان ضمیمه تصویر وجود نداره و وجود آلبوم به این امکان وابسته ست.
اینجا (#4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در مورد ضمیمه تصویر توضیح داده شده.

Ghaioom
10-02-2014, 21:59
آقا تو قسمت مقالات قبلا یه تاپیکی بود که من الان یه پستشو میخوام فک کنم پاک شده اون تاپیک! الان که کلا مقالات نیست جا به جا شده اون تاپیکم کلا معلوم نیس، هس نیس! حالا اسم اون کاربری که اون پست رو زده بود یادم بیاد اون پست لازم نمیشه :n02:
من همچنان در حال فکر :n13:

V E S T A
10-02-2014, 22:52
آقا تو قسمت مقالات قبلا یه تاپیکی بود که من الان یه پستشو میخوام فک کنم پاک شده اون تاپیک! الان که کلا مقالات نیست جا به جا شده اون تاپیکم کلا معلوم نیس، هس نیس! حالا اسم اون کاربری که اون پست رو زده بود یادم بیاد اون پست لازم نمیشه :n02:

موضوع مقاله چی بوده؟

Mehran
10-02-2014, 23:02

سلام.

هیـچ تاپیکی از بخش مقـالات و آموزش های الکترونیـکی پاک نشده،
تاپیک های این دو بخش، به انجمن های تخصصی شون منتقل شدن.
اگر در انجمن تخصصی مرتبط جستجو کنید حتما تاپیک رو پیدا میکنید.

با تشکر مهران...

Ghaioom
11-02-2014, 07:30
موضوع مقاله چی بوده؟

سلام.

هیـچ تاپیکی از بخش مقـالات و آموزش های الکترونیـکی پاک نشده،
تاپیک های این دو بخش، به انجمن های تخصصی شون منتقل شدن.
اگر در انجمن تخصصی مرتبط جستجو کنید حتما تاپیک رو پیدا میکنید.

با تشکر مهران...

عذر خاهی میکنم که شماها رو تو زحمت انداختم. این بود:
بعد که گفتین پاک نشده فهمیدم چی باید جستجو کنم که تو کل انجمن جستجو کردم که تو همون صفحه اول اومد! :n02:

مصطفی
13-02-2014, 18:16
درود

چگونه میتونم پست هایی که توی یه تاپیک زده ام رو همه اش رو سرچ بزنم آیا ؟ یعنی توی یه تاپیک پست هایی که زده ام رو بیبینم

بدرود

ata.royalfalcon
13-02-2014, 18:33
درود

چگونه میتونم پست هایی که توی یه تاپیک زده ام رو همه اش رو سرچ بزنم آیا ؟ یعنی توی یه تاپیک پست هایی که زده ام رو بیبینم

بدرود

سلام طبق عکس زیر روی عدد مربوط به جوابها کلیک کنید تا پنجره "چه کسی نوشته؟" ظاهر شود . در پنجره جدید دکمه Ctrl+F را بزنید تا کادری برای جستجو ظاهر شود . سپس یوزر مورد نظر را تایپ و روی عدد مربوط به همان یوزر کلیک کنید تا کلیه پستهای آن کاربر در آن تاپیک نشان داده شود .

Iloveu-ALL
13-02-2014, 18:34
درود

بدرود

1.

2.

E.N.A.Y.A.T
14-02-2014, 17:00
درود
مشکل اینه که من چندتا پیام تایید نشده تو پروفایل خودم دارم(واسه سال های خیلی دوره!!) حالا میخوام تاییدشون کنم.
مجبورم کل پروفایل رو بگردم تا بلکه اون ها رو پیدا کنم و یا راه آسون و دقیق تری هست تا پیداشون کنم؟
بدرود

V E S T A
15-02-2014, 11:01
درود
مشکل اینه که من چندتا پیام تایید نشده تو پروفایل خودم دارم(واسه سال های خیلی دوره!!) حالا میخوام تاییدشون کنم.
مجبورم کل پروفایل رو بگردم تا بلکه اون ها رو پیدا کنم و یا راه آسون و دقیق تری هست تا پیداشون کنم؟
بدرود

درود

تا جایی که من اطلاع دارم راه حلی جز پیدا کردن تک تک کامنت ها وجود نداره.

jamshidjap
17-02-2014, 15:28
یه سری ایمیل برای من میاد که مثلا میگه فلانی توی فلان تاپیک ، پست داده .... چه جوری میتونم اونا رو غیر فعال کنم ؟

V E S T A
17-02-2014, 15:40
یه سری ایمیل برای من میاد که مثلا میگه فلانی توی فلان تاپیک ، پست داده .... چه جوری میتونم اونا رو غیر فعال کنم ؟

این پست ها توضیح داده شده :

#529 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 536# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 580# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Demon King
20-02-2014, 20:15
دوستان یه سوال مهمی برام پیش اومد:

اگه فلان شخص بخواد ناظر بشه باید به ادمین درخواست بده یا این که خود ادمین موظفه خودش افراد لایق رو به عنوان ناظر انتخاب کنه ؟؟؟

Ghaioom
20-02-2014, 23:24
دوستان یه سوال مهمی برام پیش اومد:

اگه فلان شخص بخواد ناظر بشه باید به ادمین درخواست بده یا این که خود ادمین موظفه خودش افراد لایق رو به عنوان ناظر انتخاب کنه ؟؟؟

گزینه دومی صحیح است :n02:

**EHSAN**
21-02-2014, 22:59
سلام من چطور باید در انجمن عکس اپلود کنم ؟؟؟:n13:

V E S T A
21-02-2014, 23:15
سلام من چطور باید در انجمن عکس اپلود کنم ؟؟؟:n13:

سلام این لینک توضیحات هست :

قرار دادن عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (عضویت در آپلود سنتر - آپلود عکس - نحوه ی قرار دادن عکس در انجمن ها)

DualF DataSafe
14-03-2014, 21:19
سلام
دو سوال:
1 - دکمه تشکر کردن دقیقا کجا قرار داره؟ چون هر چی نگاه کردم پیداش نکردم
2- چطوری می تونم تاپیکی که ایجاد کردم حذف کنم؟ این تاپیکم تکراریه و reply هم نداره

E.N.A.Y.A.T
14-03-2014, 21:21
سلام
دو سوال:
1 - دکمه تشکر کردن دقیقا کجا قرار داره؟ چون هر چی نگاه کردم پیداش نکردم
2- چطوری می تونم تاپیکی که ایجاد کردم حذف کنم؟ این تاپیکم تکراریه و reply هم نداره

باید حداقل 20-10 پست بدید تا گزینه تشکر براتون فعال بشه.
شما نمیتونید هیچ تاپیکی رو حذف کنید. مگر اینکه مدیر یا ناظم بشید. شما میتونید با گزارش دادن اون تاپیک به مدیران همان بخش، درخواست حذف تاپیک بدید.

DualF DataSafe
14-03-2014, 22:05
ممنون از جواب سریع تان

Reza31001
22-03-2014, 11:45
تصحیح ساعت انجمن

mahsa121
22-03-2014, 21:49
salam mishe behem rahnamaei konin?
man web freer danlood kardam vali error mide bayas chika konam?

Masoud-2014
02-04-2014, 21:31
1-متوسط زمان برای تایید یک پست توسط مدیر ذیربط چقدر است؟
2-چه تعداد پست مورد نیازه تا دیگه احتیاج به تایید نباشه؟

alaydyn
05-04-2014, 19:33
شرایط تبلیغات در این سایت چیه و هزینه ها ؟

ata.royalfalcon
05-04-2014, 19:37
شرایط تبلیغات در این سایت چیه و هزینه ها ؟

سلام .
سایت زیر را مطالعه کنید .

elite82
05-04-2014, 21:14
من تازه اینجا عضو شدم چند روز طول می کشه تا اینجا بصورت عادی پست بدیم

e4lyas
08-04-2014, 13:15
اشتراک تاپیک ها برای ایمیل رو چطور میشه برداشت با اینکه تیک اون برداشته شده ...
عملا نباید دوباره ایمیل بیاد ! ؟

قبلا هم این سوال رو پرسیدم و انجام دادم ولی باز تاپیک جدید عضو میشم این ایمیل ها میاد .

N-PLEXTOR
08-04-2014, 22:43
باسلام وخسته نباشید خدمت مدیران محترم فروم

میخواستم درمورد نحوه ایجادلینک هایی که با استایل Colourیا Underline ایجاد شده اند اطلاع کسب کنم مثلا لینکهایی که درپست اول همین تاپیک جهت راهنمایی گذاشته شده ویا لینک سایتهای موجود در صفحه اصلی گوگل که بابردن اشاره گر ماوس روی لینک تغییر رنگ میده ویا به حالت اندرلاین درمیاد.

لطفا دراین باره راهنمایی بفرمائید.

N-PLEXTOR
11-04-2014, 12:17
باسلام وخسته نباشید خدمت مدیران محترم فروم

میخواستم درمورد نحوه ایجادلینک هایی که با استایل Colourیا Underline ایجاد شده اند اطلاع کسب کنم مثلا لینکهایی که درپست اول همین تاپیک جهت راهنمایی گذاشته شده ویا لینک سایتهای موجود در صفحه اصلی گوگل که بابردن اشاره گر ماوس روی لینک تغییر رنگ میده ویا به حالت اندرلاین درمیاد.

لطفا دراین باره راهنمایی بفرمائید.
از مدیران گرامی کسی نیست دراین باره راهنمایی کنه ؟