مشاهده نسخه کامل
: ◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن
CRIS Joon CR7
17-03-2013, 12:30
آقا ساعت انجمن از دیشب یه ساعت پریده جلو.
همین الان این پستم رو 11: 13 زده، در صورتی که دوزاده و یازده هست. چطور درستش کنم ؟
17 مارس هر سال ساعت اونا :دی هم یک ساعت کشیده میشه به جلو ، یه دوسه روز صبر کنی ، ما هم این یه ساعتی که ازونا عقبیم ، میرسیم بشون :دی
سرور های این فروم هم چون به تاریخ میلادیه ، به صورت اتوماتیک دیشب یه ساعت رفت جلو ، یعنی دیشب ساعت 12 شد ساعت 1 صبح امروز:n01:
آیا تاپیک مربوط به طرح مسائل Facebook حذف شده ؟
saeed_136915
21-03-2013, 23:43
سلام دوستان
این مورد عادی هست یا باگه؟؟ صرفا جهت اطلاع میپرسم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza31001
22-03-2013, 10:34
سلام دوستان
این مورد عادی هست یا باگه؟؟ صرفا جهت اطلاع میپرسم
عادی نیست همچین ولی داشتیم و همون باگ باید باشه
مورد حادتر تشکر خود کاربر از خودش هم موجوده:n02:
کاربر شماره ی یک
01-04-2013, 01:32
قسمت تنظیمات کاربر _____> ویرایش اختیارات ______>User Customizations
این قسمت دقیقا به چه دردی میخوره ؟
mahdi nahal
05-04-2013, 16:38
ببخشید دوستان چطور میتونم از پست یه نفر تشکر کنم؟
ببخشید دوستان چطور میتونم از پست یه نفر تشکر کنم؟
فکر کنم برای شما هنوز فعال نیست.
دکمه تشکر پایین هر پست کاربر سمت راست هست.
فک کنم پستتون 20 تا بشه اضافه میشه.
پیغام های خصوصی کنترل میشه؟
ممکنه کسی بخاطر لحن نامناسب تو پیغام خصوصی اخطار بگیره؟:n02:
اگه شاکی :n02: گزارش بده بررسی میشه و شخص خاطی جریمه میشه .
جریمه هم به احتمال زیاد به لحن و نوع صحبت شخص مقابل بستگی داره :n01:
پیغام های خصوصی کنترل میشه؟
ممکنه کسی بخاطر لحن نامناسب تو پیغام خصوصی اخطار بگیره؟:n02:
خیر، کنترل نمیشه
اما اگه از کسی لحن نامناسبی دیدید، گزارش تخلف رو از کنار اون پیغام بزنید، مدیران ارشد رسیدگی میکنن
بله، امکان اخطار گرفتن وجود داره ...
شاهزاده خانوم
06-04-2013, 10:56
پیغام هاش رو هم پاک میکنن
کاربر شماره ی یک
06-04-2013, 14:47
قسمت تنظیمات کاربر _____> ویرایش اختیارات ______>User Customizations
این قسمت دقیقا به چه دردی میخوره ؟
مسئولین چرا پاسخگو نیستند ؟:n27:
کسی واقعا نمیدونه به چه درد میخوره ؟:n29:
Iloveu-ALL
06-04-2013, 15:05
سلام این قسمت برای گروه های مدیریتیه؟
Reza31001
12-04-2013, 09:07
آقا یه بنده خدایی یه کامنت تو پروفایل من گذاشت
امروز اومدم میبینم کامنتش نیست ولی اون بالا منوی اطلاع رسانی میگه یک یادداشت تایید نشده وجود داره در حالی که اصلا کامنت مورد نظر معلوم نیست کجا رفته که تایید/حذفش کنم:n13:
جریان چیه؟
امروز اومدم میبینم کامنتش نیست ولی اون بالا منوی اطلاع رسانی میگه یک یادداشت تایید نشده وجود داره در حالی که اصلا کامنت مورد نظر معلوم نیست کجا رفته که تایید/حذفش کنم:n13:
جریان چیه؟
شاید رفته صفحات بعدی؟! :n02: شایدم باگه!
یه ctrl + f5 بزن. ببین چی میشه.
مطمئنی صفحه های بعدی نیست کامنتش؟
F l o w e r
12-04-2013, 09:24
مسئولین چرا پاسخگو نیستند ؟:n27:
کسی واقعا نمیدونه به چه درد میخوره ؟:n29:
سلام / این تنظیم مربوط به امکانی میشه که در حال حاضر برای کاربران، فعال نیست
توی پروفایل من میتونید مشاهده کنید.
جریان چیه؟
اگر مشکل رفع نشد در انجمن پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
آموزش های الکترونیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (3 نفر در حال مشاهده این بخش)
انجمن آموزش های الکترونیکی در حال تفکیک و ادغام با دیگر انجمن ها است.
ارسال تاپیک و پست جدید در این انجمن مقدور نمی باشد،
این بخش درست نمیشه آیا اصلا به هیچ عنوان؟
گل بادام
14-04-2013, 17:11
نمیتونه ! واسه بن دائمی امکانش نیست !]]]]UOTE]]]]]
Mehran-King
14-04-2013, 23:52
نمیتونه ! واسه بن دائمی امکانش نیست !]]]]UOTE]]]]]
امکانش هست :):n16:
شاهزاده خانوم
15-04-2013, 10:13
سلام
اپلود سنتر چرا کار نمیکنه؟
سلام
اگه کسی بن بشه پیغام خصوصی هم نمیتونه ارسال و دریافت کنه؟
Eblis 2011
16-04-2013, 13:48
سلام
اگه کسی بن بشه پیغام خصوصی هم نمیتونه ارسال و دریافت کنه؟
سلام . خیر
دوستان من همه ی پیغام های پروفایلم رو حذف کردم ولی الان که میرم توی پروفم میبینم نوشته این پیغام توسط Hatek حذف شده است
و همون تعداد صفحات سرجاشه فقط محتوی پیغام ها حذف شده
نمیتونم کاری کنم که مثلا پروفایلم سفید شه؟ مثل یه عضو تازه وارد
در ضمن میدونم دیگران اونطوری میبینن ولی میخوام برای خودم هم اونجوری باشه
دوستان من همه ی پیغام های پروفایلم رو حذف کردم ولی الان که میرم توی پروفم میبینم نوشته این پیغام توسط Hatek حذف شده است
و همون تعداد صفحات سرجاشه فقط محتوی پیغام ها حذف شده
نمیتونم کاری کنم که مثلا پروفایلم سفید شه؟ مثل یه عضو تازه وارد
در ضمن میدونم دیگران اونطوری میبینن ولی میخوام برای خودم هم اونجوری باشه
باید به سوپر مدیران یا ادمین بگی.
موفق باشید.
باید به سوپر مدیران یا ادمین بگی.
موفق باشید.
یعنی این یه مشکله؟
همین الان از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه کاریش کرد و همینجوریه برای همه
یعنی این یه مشکله؟
همین الان از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه کاریش کرد و همینجوریه برای همه
کاربران عادی نمیتونن پیغام های پروفایل خودشونو به صورت کامل پاک کنن! :n06:
از چند نفر منظورت کاربران عادیه یا سوپر مدیریت؟
ramingsm
17-04-2013, 09:06
آیا محدودیتی ذر تعداد تاپیک های مشترک شده وجود داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Mehran-King
17-04-2013, 19:14
دوستان خوبم سلام (اول از همه از مدیران عزیز خواهشی دارم لطفا این پستم رو از اینجا پاک نکنین میخوام اعلامیه ای باشه واسه همه دوستان مدیران و ...) دوستان خواهش میکنم کمکم کنین ، من تو انجمن پی سی ورلد تجربه های زیاد یاد گرفتم و خیلی هم ممنونم و کمال تشکر رو دارم یه خواهشی داشتم لطفا یه سری به تاپیک زیر بزنین و لطفا کمکم کنین (با عرض پوزش از ادمین محترم که پستمو اینجا ایجاد کردم آخه اینجا بیشتر کاربران میان توروخدا کمکم کنین فقط یک ماه فرصت دارم خواهش میکنم)(با اجازه از باران عزیز):n16:(مسئله خیلی حیاتیه :(( )
من جدیدا از اپلود عکس نمیتونم استفاده کنم
اصلا باز نمیشه از 10 بار شاید یه بار باز شه
بخاطر شلوغیه چیه؟
الانم اکثر سایت ها عکس های اپلود شده رو فقط توی انجمن خودشون نمایش میدن و نمیشه اینجا گذاشت
dvb595959
23-04-2013, 18:59
چطوری میتونم یک پست خاص رو توی یک تاپیک پیدا کنم؟مثلا پست شماره 31 توی تاپیک مشکلات پاورپوینت.
شما به کادر باریک و آبی رنگ بالای آواتارتون دقت کنین . همون کادری که تاریخ و زمان ارسال پست رو نمایش میده .
در انتها و سمت چپ این کادر , شماره هر پست قرار داره که پست شما به این صورت 280# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شماره گذاری شده .
dvb595959
24-04-2013, 12:04
شما به کادر باریک و آبی رنگ بالای آواتارتون دقت کنین . همون کادری که تاریخ و زمان ارسال پست رو نمایش میده .
در انتها و سمت چپ این کادر , شماره هر پست قرار داره که پست شما به این صورت 280# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شماره گذاری شده .
یعنی من باید یکی یکی صفحات رو بگردم تا به اون پست خاص برسم؟راه میانبری وجود نداره برای دسترسی سریعتر به پست مورد نظر؟
یعنی من باید یکی یکی صفحات رو بگردم تا به اون پست خاص برسم؟راه میانبری وجود نداره برای دسترسی سریعتر به پست مورد نظر؟
یه کاری کن مثلا حدس بزن تو کدوم صفحه باشه.
بعد پایین تاپیک روی "صفحه...." کلیک کن بعد شماره صفحه رو بزن تا برسی بهش یا نزدیکش بشی بعد صفحات بعدی رو بگردی تا برسی بهش.
این راه فک کنم سریع تر باشه. حالا نمیخواد شماره صفحه بزنی همون کنارش به صفحه دلخواهت برو بعد ببین اونجا نیست؟
یا باید تو پستات بگردی. این وقت زیادی نمیبره میتونی پستاتو بخونی بعد روش کلیک کنی اگه پیدا کردی.
کاربر شماره ی یک
24-04-2013, 19:59
در هر صفحه 10 پست قرار داره ، شما اگه شماره ی پست رو بدونی خیلی راحت پیداش میکنی مثلا پست شماره ی 282 توی صفحه ی 28 میتونید پیداش کنید ، نیازی به گشتن نیست ، اگه هم شماره ی پست رو نمیدونی میتونی با قسمت جستجو دنبال اون پست بگردید که تنظیم بر اساس زمان داره و خیلی راحت باز میشه با دونستن چند کلمه ی کلیدی و تاریخ احتمالی پست اون رو پیدا کرد .
سلام
چطوری میشه توی یه گروه عکس قرار دارد؟چه کاربرانی قادر هستن این کار رو انجام بدن؟
add picture داره ولی نمیشه!
dvb595959
26-04-2013, 16:10
چطوری میتونم عکسی رو که ضمیمه میکنم بصورت مخفی باشه تا هر کسی که تمایل داره روی اون کلیک کنه و عکس نمایش داده بشه؟
کاربر شماره ی یک
26-04-2013, 16:33
در مورد عکس توی گروه ها سوال من هم هست !
کاربر شماره ی یک
26-04-2013, 16:37
چطوری میتونم عکسی رو که ضمیمه میکنم بصورت مخفی باشه تا هر کسی که تمایل داره روی اون کلیک کنه و عکس نمایش داده بشه؟
به جای این که آدرسش رو به عنوان عکس قرار بدید به عنوان لینک قرار بدید .
ضمیمه کردن عکس به شکلی که یه عکس کوچیک در پست شما به جای پست اصلی بیاد واسه کاربرای عادی فعال نیست .
comeback pep
29-04-2013, 21:37
سلام دوستان عزيز.دو تا سؤال داشتم:1-آيا براى اينكه بتونيم از گزينه تشكر استفاده كنيم، نياز هست كه پست هامون به يه تعداد مشخصى برسه؟ مثلا من فقط 18 تا پست دادم. به خاطر همينه كه نميتونم از پست ها تشكر بكنم؟اگه عدد مشخصى وجود داره لطفا بگيد.2-من با موبايل ميام اينجا؛ آيا راهى هست كه از شكلكها استفاده كنم؟ گوشيم اندرويد نيست
سلام دوستان عزيز.دو تا سؤال داشتم:1-آيا براى اينكه بتونيم از گزينه تشكر استفاده كنيم، نياز هست كه پست هامون به يه تعداد مشخصى برسه؟ مثلا من فقط 18 تا پست دادم. به خاطر همينه كه نميتونم از پست ها تشكر بكنم؟اگه عدد مشخصى وجود داره لطفا بگيد.
تعداد پست ها باید به 20تا برسه تا بتونید "تشکر" کنید!
comeback pep
29-04-2013, 22:00
تعداد پست ها باید به 20تا برسه تا بتونید "تشکر" کنید!مرسى عزيز-جواب قسمت دوم رو نميدونى؟ اصلا نرم افزارى براى اين مورد وجود داره؟
Iloveu-ALL
29-04-2013, 23:53
مرسى عزيز-جواب قسمت دوم رو نميدونى؟ اصلا نرم افزارى براى اين مورد وجود داره؟
رو گوشی شما نرم افزار tapatalk نصب میشه؟ اگه بشه مشکلتون حل میشه
تپاتالک فقط برای اندروید و ای او اس هست.
comeback pep
30-04-2013, 07:05
مرسى عزيزان -وقتى گزينه تشكر رو ميزنم، اين پيغام رو ميده:.The file(s) uploaded were too large to process. يعنى چى؟
Mehran-King
01-05-2013, 03:00
مرسى عزيزان -وقتى گزينه تشكر رو ميزنم، اين پيغام رو ميده:.The file(s) uploaded were too large to process. يعنى چى؟
سلام این پیامی که براتون نشون داده میشه که ربطی به گزینه تشکر نداره :||| آیا فایلی آپلود میکنین؟!؟!:n04:
comeback pep
01-05-2013, 05:51
سلام این پیامی که براتون نشون داده میشه که ربطی به گزینه تشکر نداره :||| آیا فایلی آپلود میکنین؟!؟!:n04:نه به جان بچم:-D آپلود فايلم كجا بود. هر وقت گزينه تشكر رو ميزنم، بعد از يه مكث كوتاه، اين پيغام رو ميده
Mehran-King
01-05-2013, 05:54
نه به جان بچم:-D آپلود فايلم كجا بود. هر وقت گزينه تشكر رو ميزنم، بعد از يه مكث كوتاه، اين پيغام رو ميده
مرورگرتون چیه ؟!:n16:سعی کنین مرورگرتون رو تغییر بدین ببینین خوب میشه یا نه؟
مرورگر رو عوض کنید. درست شد، مرورگی که این مشکل رو داشت هیستوری کوکی ایناشو پاک کنید کامل. بعد ببینید چطور میشه.
Karistias
02-05-2013, 23:37
بروبکس یه جند تا سوال دارم
1_جدبدا وقتی پست می نویسم مثلا بخوام رنگش یا سایز نوشته رو تغییر بدم وقتی گزینه تغییر رنگ یا تغییر سایز رو میزنم دورو ور نوشته یه اکولاد باز میشه کد رنگ رو مینویسه وفقط موقعی که پست ارسال شد بعد ارسال می شه تغییر رنگ رو مشاهده کرد جدیدا اینجور شده قبلا اینجور نبود مشکل از چیه؟ اخه این جوری خیلی شلوغ پلوغ میشه دورو وره نوشته اکولاد بازمیه و کدنویسی میکنه
2_چه جوری میشه رویه یک لینک نوشته نوشت که وقتی نوشته روکلیک کنی به اون لینک هدایت بشه؟
3_چه جوربی باید چند تا عکس رو در پست به صورت تامب در کنارهم گذاشت؟
4_اخرین سوال اینه که تو بعضی از پست ها که با گوشی یا تبلت ارسال میشه مثلا مینویسه ... SEND MY HTC
این قسمت اتوماتیک نوشته میشه یا خود شخص مینویسه؟
5_ میشه بخوای اشتراکت رو از یه تاپیک مهم در بیاری که وقتی قسمت تنظیم های کار بر رو می زنی تو این قسمت نیاد!؟
کاربر شماره ی یک
02-05-2013, 23:55
بروبکس یه جند تا سوال دارم
1_جدبدا وقتی پست می نویسم مثلا بخوام رنگش یا سایز نوشته رو تغییر بدم وقتی گزینه تغییر رنگ یا تغییر سایز رو میزنم دورو ور نوشته یه اکولاد باز میشه کد رنگ رو مینویسه وفقط موقعی که پست ارسال شد بعد ارسال می شه تغییر رنگ رو مشاهده کرد جدیدا اینجور شده قبلا اینجور نبود مشکل از چیه؟ اخه این جوری خیلی شلوغ پلوغ میشه دورو وره نوشته اکولاد بازمیه و کدنویسی میکنه
2_چه جوری میشه رویه یک لینک نوشته نوشت که وقتی نوشته روکلیک کنی به اون لینک هدایت بشه؟
3_چه جوربی باید چند تا عکس رو در پست به صورت تامب در کنارهم گذاشت؟
4_اخرین سوال اینه که تو بعضی از پست ها که با گوشی یا تبلت ارسال میشه مثلا مینویسه ... SEND MY HTC
این قسمت اتوماتیک نوشته میشه یا خود شخص مینویسه؟
5_ میشه بخوای اشتراکت رو از یه تاپیک مهم در بیاری که وقتی قسمت تنظیم های کار بر رو می زنی تو این قسمت نیاد!؟
1. مرورگر عوض کنید ، برای منم واسه عکس گذاشتن یه اتفاقهایی افتاده بود ، فرداش خود به خود درست شد ، نفهمیدم اصن از چی بود :n13: باز قسمت پیگیری مشکلات مطرح کنید بهتره :n11:
2. آدرسی رو که میخوای لینک بدی کپی کن ، متن رو با موس انتخاب کن ، توی گزینه هایی که برای ارسال پست هست ، روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن و آدرس رو اونجا کپی کن ،
3. کاربران عادی قادر به انجام این کار نیستند .
4. اتوماتیک
5. مشترک شدن یا نشدن در یک بحث اختیاریه ، عدم اشتراک رو میتونید بزنید ، مشکل نداره .:n01:
ای بابا کی این درست میشه؟؟؟
آموزش های الکترونیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(3 نفر در حال مشاهده این بخش)
سلام
به نظرم توضیحات کامل هست:
جهت معرفی و درخواست آموزش، مقاله و کتاب های الکترونیکی به انجمن های تخصصی مرتبط مراجعه فرمایید.
مطالب انجمن های مقالات و آموزش های الکترونیکی رو در انجمن های تخصصی ادغام کردیم.
تاپیک های باقیمونده ی این دو انجمن با هماهنگی مدیران انجمن های مربوطه به زودی تفکیک
و به انجمن های مرتبط منتقل خواهند شد.
با تشکر مهران...
احمد1379
03-05-2013, 22:08
چرا بدون استفاده از چیز! نمیشه وارد سایت شد؟؟
سلام
در حالت عادی سایت برای شما بالا نمیاد؟ فیلتـ ر هست یا ارور خاصی میده؟ شما از چه ISP استفاده میکنید؟
با تشکر مهران...
احمد1379
04-05-2013, 16:02
آره در حالت عادی بالا نمیاد. نه فیلتر نیست اما اصلا نمیتونه سایت را باز کنه اروری را میده مثل این که انگار اصلا به اینترنت وصل نیستی
Server not found
Firefox can't find the server at forum.p30world.com.
عجیبه حتی یک ثانیه هم طول نمیکشه که این ارور میاد.یعنی اصلا سعی هم نمیکنه که سایت را باز کنه. من پارس آنلاین دارم. الان هم با سایفون اومدم.
SA.JJ.AD
04-05-2013, 20:42
آره در حالت عادی بالا نمیاد. نه فیلتر نیست اما اصلا نمیتونه سایت را باز کنه اروری را میده مثل این که انگار اصلا به اینترنت وصل نیستی
Server not found
Firefox can't find the server at forum.p30world.com.
عجیبه حتی یک ثانیه هم طول نمیکشه که این ارور میاد.یعنی اصلا سعی هم نمیکنه که سایت را باز کنه. من پارس آنلاین دارم. الان هم با سایفون اومدم.
مطمئنا مشکل از سمت شماست نه انجمن !
+
با سایت یا انجمن دیگه ای همچین مشکلی ندارید !؟ با یه مرورگر دیگه مثله کروم تست کردید ؟!
+
علاوه به ISP که دوستان گفتن ...
ممکنه تنظیمات پ/ر/و/ک/سی مرورگرتون که ظاهرا فایرفاکس هم هستش رو تغییر داده باشید ؟ یا توسط نرم افزاری تغییر داده شده باشن ! یه بار انیستال و حذف کامل مرورگر و نصب مجدد رو امتحان کنید ! در غیر این صورت از یه مرورگر دیگه مثه گوگل کروم استفاده کنید ! در صورت حل نشدن انتی ویروس و فایروال مورد استفادتون رو هم چک کنید !
احمد1379
04-05-2013, 21:17
آقا امشب درست شد ممنون.پس احتمالا مشکل از isp بوده
سلام
من میخواستم امضامو با یه فونت دیگه بنویسم ولی فونت های خود انجمن خیلی محدوده
توی ورد نوشتم اینجا کپی کردم ولی تغییر نکرد
یعنی نمیشه از یه فونت غیر از فونت های خود انجمن استفاده کنم؟
Eblis 2011
06-05-2013, 15:18
سلام
سلام
نه نمیشه .... فقط از فونت های خود انجمن میتونی استفاده کنی ...
سلام
می تونید متن دلخواهتون رو با فونت دلخواهتون تو یه نرم افزار گرافیکی بنویسید و خروجیش که یه تصویر میشه رو جای امضاتون بذارید.../// مثلا همین امضاتون....//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من کار با نرم افزارImTOO PDF to Word Converter رو بلد نیستم کسی می تونه من رو راهنمای کنه که چطور پی دی اف روبه ورد تبدیل کنم؟:n03:
سلام بچه ها من کار با نرم افزارImTOO PDF to Word Converter رو بلد نیستم کسی می تونه من رو راهنمای کنه که چطور پی دی اف روبه ورد تبدیل کنم؟:n03:
درود
مشکلتون رو در این انجمن مطرح کنید
انـجـمـن: مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالات ، اشكالات و هر گونه بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار هاي مختلف را اينجا مطرح كنيد
Amir Hossein
09-05-2013, 18:37
سلام بچه ها
یه دوست عزیزی هست به نام VIP که عنوان همیار رو هم داره
نمیدونم از قبل بوده یا تازه این عنوان رو گرفته
میخواستم بدونم ایشون قضیشون از چه قراره :31:
سلام بچه ها
یه دوست عزیزی هست به نام VIP که عنوان همیار رو هم داره
نمیدونم از قبل بوده یا تازه این عنوان رو گرفته
میخواستم بدونم ایشون قضیشون از چه قراره :31:
منم میخواستم بدونم. فک کنم اون موقع سوال کرده بودم. دی
فک کنم فقط برای تغییر نام اون موقع ساخته شده بوده و الان انگار بیکار باشه دی
در ضمن اینجور کاربرا رو چطوری میشه پیدا کرد؟ چون پستاش نیست و نمیشه پیدا کردش! دی
نکنه الانم تغییر نام کاربری رو این یوزر انجام میده؟
سلام
نقل قول گرفتن از پیام های پروفایل برای عادی ها امکان پذیر نیست؟
کاربر شماره ی یک
12-05-2013, 16:33
میتونید کد نقل قول رو کپی کنید و داخلش کپی کنید متنی رو که میخواهید نقل قول کنید ...نه برای کاربرای های عادی موجود نیست ....
Mehran-King
12-05-2013, 16:33
منم میخواستم بدونم. فک کنم اون موقع سوال کرده بودم. دی
فک کنم فقط برای تغییر نام اون موقع ساخته شده بوده و الان انگار بیکار باشه دی
در ضمن اینجور کاربرا رو چطوری میشه پیدا کرد؟ چون پستاش نیست و نمیشه پیدا کردش! دی
نکنه الانم تغییر نام کاربری رو این یوزر انجام میده؟
سلام
اینا تو یه قسمتی (مخصوص مدیران) پست دادن که ماها نمیتونیم ببینیم...
سلام
اینا تو یه قسمتی (مخصوص مدیران) پست دادن که ماها نمیتونیم ببینیم...
بچه های بالا دستی هم میتونن پستاشونو همینجوری بالا ببرن! D
Mehran-King
12-05-2013, 21:14
بچه های بالا دستی هم میتونن پستاشونو همینجوری بالا ببرن! D
نه من خودم قبلا مدیر یه انجمن بودم اونجا یه قسمتی داره مخصوص مدیرا و ماها نمیتونیم ببینیم... از اون روشی که تو میگی هم شاید بشه مثل ادمین فقط عددشو عوض کنه... آره ... ولی اون چیزی که من میگم درست تره...:n18:
1 - من میخوام یه پیام خصوصی رو برای چند نفر بفرستم از این علامت ; هم استفاده میکنم ولی خطا میده و میگه :
Too many recipients - you are attempting to send to 5 users but you are only allowed to send to 1 users
چرا واقعا ؟ چرا محدودیت ؟ چرا تحریم ؟ :n02:
2 - این شکلک خندان و شاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به زبان غیر آدمیزاد : اسمایلی :n04: ) حروف اختصاصی نداره آیا ؟ مثل شکلک تشکر که : 11 : داره ، این نداره ؟ اگه نداره تنها راهش کپی هست آیا ؟
اون جوونمردی که جواب بده خیلی با مرامه !!
1 - من میخوام یه پیام خصوصی رو برای چند نفر بفرستم از این علامت ; هم استفاده میکنم ولی خطا میده و میگه :
Too many recipients - you are attempting to send to 5 users but you are only allowed to send to 1 users
چرا واقعا ؟ چرا محدودیت ؟ چرا تحریم ؟
:n02:
2 - این شکلک خندان و شاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به زبان غیر آدمیزاد : اسمایلی :n04: ) حروف اختصاصی نداره آیا ؟ مثل شکلک تشکر که : 11 : داره ، این نداره ؟ اگه نداره تنها راهش کپی هست آیا ؟
اون جوونمردی که جواب بده خیلی با مرامه !!
سلام ...
1- این محدودیت برای همه کاربران یکسانه ... دلایل موجهی هم پشتش هست :n01:
2- فکر نمی کنم کدی داشته باشه ... اونایی که کد دارن همگی در این لینک قابل مشاهده ان :
another question :
وقتی می خوام از یک پستی که توش نقل قول شده ، نقل قول بگیرم فقط قسمت اصلی انتخاب میشه و قسمت نقل قول شده نه . مثلا :
توی پست بالایی
من میخوام در جوابی که به پست کوروش جان میدم نقل قول خودم هم که توی پست هست دوباره ذکر بشه .
چی کار باید بکنم ؟
.
another question :
وقتی می خوام از یک پستی که توش نقل قول شده ، نقل قول بگیرم فقط قسمت اصلی انتخاب میشه و قسمت نقل قول شده نه . مثلا :
توی پست بالاییمن میخوام در جوابی که به پست کوروش جان میدم نقل قول خودم هم که توی پست هست دوباره ذکر بشه .
چی کار باید بکنم ؟
.
نمیشه!
فقط میتونی نقل قول پست قبلی رو با اون بعدیه بگیری که دوتاش با هم بیاد تو یه پست. تو در تو نمیشه.
ایا ! دی
سلام
ببخشید اگه سوالم بی ربطه
راستش نمی دونستم کجا مطرحش کنم
می خواستم بدونم مدیر یه تالار گفتگو می تونه پیغام های خصوصی کاربران رو ببینه
مثلا دو تا کاربر که تو سایت عضو هستند و از تالار گفتگو استفاده کردن و به هم دیگه پیغام خصوصی فرستادند آیا مدیر می تونه از اون مطلع بشه؟
ممنون میشم جواب بدین
خیلی مهمه واسم
سلام
ببخشید اگه سوالم بی ربطه
راستش نمی دونستم کجا مطرحش کنم
می خواستم بدونم مدیر یه تالار گفتگو می تونه پیغام های خصوصی کاربران رو ببینه
مثلا دو تا کاربر که تو سایت عضو هستند و از تالار گفتگو استفاده کردن و به هم دیگه پیغام خصوصی فرستادند آیا مدیر می تونه از اون مطلع بشه؟
ممنون میشم جواب بدین
خیلی مهمه واسم
سلام / خیر
هیچ مدیری نمیتونه به محتوای پیغام های خصوصی کاربران دسترسی داشته باشه ، مگر اینکه یکی از دو کاربری که پیغام بینشون رد و بدل شده برای یک پیغام گزارش تخلف بزنن ، در اینصورته که برای رسیدگی مدیریتی ، متن پیغام خصوصی در اختیار تیم سوپر مدیر و ادمین و دستیار ادمین قرار میگیره /
Mehran-King
15-05-2013, 00:12
سلام چطور میتونم تمام کامنت های پروفایلم رو با یک دکمه به کل حذف کنم و دیگه ننویسه حذف شده توسط خودم...:n16:
سلام چطور میتونم تمام کامنت های پروفایلم رو با یک دکمه به کل حذف کنم و دیگه ننویسه حذف شده توسط خودم...:n16:
سلام
من از یه سوپر مدیر پرسیدم گفتن که
به صورت کامل نمیشه حذف کرد
حتما رد پایی از پیام باقی خواهد موند
Mehran-King
15-05-2013, 00:51
سلام
من از یه سوپر مدیر پرسیدم گفتن که
به صورت کامل نمیشه حذف کرد
حتما رد پایی از پیام باقی خواهد موند
چرا ادمین میتونه کلا حذف کنه !!!
F l o w e r
15-05-2013, 06:40
سلام
چنين قابليتي وجود نداره.
shabe.saket
15-05-2013, 10:46
دوستان چجوری میشه فیلم رو از یک سایت با کد JW player یا هر چی دیگه توی پست بیارم؟
دوستان چجوری میشه فیلم رو از یک سایت با کد JW player یا هر چی دیگه توی پست بیارم؟
فلش پلیر رو نمیدونم ولی ویدئو رو میتونی. موقع پست دادن تو ابزارها Insert Video هست. لینکشو باید بزاری.
Reza31001
15-05-2013, 15:28
فلش پلیر رو نمیدونم ولی ویدئو رو میتونی. موقع پست دادن تو ابزارها Insert Video هست. لینکشو باید بزاری.
آخه اینایی هم که ساپورت میشه فیلتره
اگه آپارات ساپورت میشه خیلی خوب بود
shabe.saket
15-05-2013, 16:05
JW رو ساپرت نمیکنه، همه جا هم که JW هست
آخه اینایی هم که ساپورت میشه فیلتره
اگه آپارات ساپورت میشه خیلی خوب بود
فقط یوتوب و میاره
یوتوبم که نابود شده.....
علی شفائیان
16-05-2013, 09:33
سلام اقا مهدی ایا میشه دو تا گرافیکو تو کامپیوتر shareکرد
shahabb11
17-05-2013, 19:55
سلام
اگه کسی یک تاپیک بسازه بعد کلا پشیمون بشه راهی برای حذفش داره؟
omid-p30
17-05-2013, 19:58
سلام
اگه کسی یک تاپیک بسازه بعد کلا پشیمون بشه راهی برای حذفش داره؟
به مدیر بخش پیغام بدید پاک کنند.
shahabb11
17-05-2013, 20:01
ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید چطوری بگم؟
(اگه تو بخش متفرقه باشه)
V E S T A
17-05-2013, 20:07
ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید چطوری بگم؟
(اگه تو بخش متفرقه باشه)
به تیم مدیریت متفرقه: dg1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Soroush ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), VAHID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیغام خصوصی بفرستین
(الان روی یکی از آیدی ها کلیک کنید و وارد پروفایل که شدین ارسال پیغام خصوصی رو بزنید یا تو خودِ پروفایل پیغام بذارین)
سلام چرا رایانه هنگام shut down هنگ کرده و خاموش نمیشود؟
Iloveu-ALL
18-05-2013, 15:51
ویرایش:
پاک شود
سلام چرا رایانه هنگام shut down هنگ کرده و خاموش نمیشود؟
درود
مشکلتون رو در این قسمت مطرح کنین
انـجـمـن: ویـنــدوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن تخصصی سیستم عامل ویندوز.
از سر کنجکاوی آدمیزاد چه کارها که نمیکنه :n02:
آقایون (و خانوما !! ) اولین تاپیک انجمن باید قاعدتا به این آدرس باشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1 یا با چند رقم بیشتر مثل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])10000
ولی قدیمیترین تاپیکی که پیدا کردم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تاپیک باحالی هم هست :n02:
قبلی هاش کجان ؟ همه شون رفته trash؟ این مخبر میدونه کجاست ؟ :n02: یا اینکه اولش همینه (که بعیده) ؟ :n13:
آقایون (و خانوما !! ) اولین تاپیک انجمن باید قاعدتا به این آدرس باشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1 یا با چند رقم بیشتر مثل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])10000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تاپیک باحالی هم هست :n02:
قبلی هاش کجان ؟ همه شون رفته trash؟ این مخبر میدونه کجاست ؟ :n02: یا اینکه اولش همینه (که بعیده) ؟ :n13:
این که مال 2005 ـه . باید 2004 هم باشه. یکم بگرد :دی
فک نکنم همش پاک شده باشه. باید باشن.
بیا :
اینجا 2004 پیدا میکنی :n02:
این که مال 2005 ـه . باید 2004 هم باشه. یکم بگرد
بیا :
اینجا 2004 پیدا میکنی
ممنون رفیق . ولی این لینکی که دادی صفحه اصلی انجمن رو برا من باز میکنه !
Iloveu-ALL
18-05-2013, 19:17
قدیمی ترین تاپیک انجمن که میشه این تاپیک:
من قبلا هم دیده بودمش :دي
قبلا مخبر نبود ، aQoa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود. شاید هم خود ادمین زحمتشون رو کشید.
چرا مودمه ای دی اس ال م از زمانی که سیستمم رو ارتقا دادم بعد از اینکه دستگاهم رو خاموش میکنم هنوز روشنه ممنون
Iloveu-ALL
18-05-2013, 20:00
چرا مودمه ای دی اس ال م از زمانی که سیستمم رو ارتقا دادم بعد از اینکه دستگاهم رو خاموش میکنم هنوز روشنه ممنون
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون رفیق . ولی این لینکی که دادی صفحه اصلی انجمن رو برا من باز میکنه !
عجیبه! دی
مشکل داره سیست دی
انجمن مباحث نرم افزار صفحه 667
Arash4484
18-05-2013, 21:19
این که مال 2005 ـه . باید 2004 هم باشه. یکم بگرد :دی
بیا :
اینجا 2004 پیدا میکنی :n02:
قدیمی ترین تاپیک انجمن که میشه این تاپیک:
من قبلا هم دیده بودمش :دي
قبلا مخبر نبود ، aQoa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود. شاید هم خود ادمین زحمتشون رو کشید.
انجمن چندبار ارتقای ورژن داده در نتیجه URLها ممکنه تغییر کرده باشه و این اعداد از شماره یک شروع نشده باشه. به تاپیکهای 1970 نگاه کنید....باگهای اینطوری هم هست و پیش اومده....
مخبر هم صرفن یک باته...همین. اگر اعضای مدیریت به شما دلیل ادیت یا دلیت پستتون رو اعلام کنند پیغام با یک نام کاربری یکتا براتون ارسال میشه. حالا اکوا ...مخبر... ترش لیدر! هرچی...
پس یک کاربر که وجود خارجی داشته باشه نیست.
در نسخه پرمسئولیتر شده اکوا، بر عهده مخبر ارسال اخبار انجمن و... هم به اعضا گنجونده شده و نامش هم به یک اسم با مسما تغییر کرده.
یه سوال دیگه :
لیست تماس ها چیه ؟ وقتی میخوام یک دوستی رو از لیست دوستان حذفش کنم سیستم میپرسه که آیا میخواید از contact list هم حذف بشه ؟ وات ایز دیز کنتکت لیست ؟ توی تنظیمات کاربری هم فکر کنم چندتا تنظیم این لیست تماس ها توش بود . توی این انجمن غیرفعال است آیا ؟
Arash4484
19-05-2013, 15:26
لیست تماس ها چیه ؟ وقتی میخوام یک دوستی رو از لیست دوستان حذفش کنم سیستم میپرسه که آیا میخواید از contact list هم حذف بشه ؟ وات ایز دیز کنتکت لیست ؟ توی تنظیمات کاربری هم فکر کنم چندتا تنظیم این لیست تماس ها توش بود . توی این انجمن غیرفعال است آیا ؟
لیست تماس مثل همین لیست تماسهای گوشیتونه یا مثل دفتر تلفن...افرادی که نیاز دارید در لیستتون باشن تا بسرعت پروفایل کاربریشون رو پیدا کنید، بهشون پیغام بدید و...
اگر شما کسی رو در این لیست بزارید، برایش تقاضای دوستی ارسال نمیشه و بطور متقابل شما در لیستشون نمایش داده نمیشوید.
اگر بروید به منوی ارتباطات/تماس ها و دوستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در لیستتون میبینید که برای هر کاربر جای دو تیک قرار داده شده، بالایی برای افزودن یا حذف از لیست تماسهاست و پایینی از لیست دوستان.
طریقه اضافه کردن کسی به کانتکت لیست هم به این صورته که در همون محل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایین صفحه، نام کاربری رو وارد کنید ولی بجای Add Friend که برای اضافه کردن دوستانه، Add Contact رو بزنید.
+اگر کسی شما رو از لیست دوستانش حذف کنه در لیست میبینیتشون که بجای دوست بصورت تماس درآمده.
time-to-live
19-05-2013, 22:52
سلام
چطور میتونم تاپیک بزنم؟
time-to-live
19-05-2013, 22:54
من چطور میتونم تشکر کنم
پیشاپیش متشکرم از راهنماییتون..
من چطور میتونم تشکر کنم
پیشاپیش متشکرم از راهنماییتون..
واسه تشکر باید پستای ارسالیه شما بالای 20تا باشه!
V E S T A
19-05-2013, 23:11
سلام
چطور میتونم تاپیک بزنم؟
سلام این قسمت رو بخونید توضیح داده شده :
آمـوزش شرکت در بحـث ها (ایجاد گفتگوی جدید / نقل قول / ویرایش پست و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza31001
21-05-2013, 14:00
در ضمن من فکر میکردم وقتی یه پست بدی تو همه پستات میاد این امضا، ولی انگار اینطوری نیست!!
این یکی واقعا بده!!
قاعدتا باید تو همه پستهایی که اون تبک پایین رو دارند بیاد
آيا امضاي شما نمايش داده شود ؟
قاعدتا باید تو همه پستهایی که اون تبک پایین رو دارند بیاد
منظورم پستای قبلیه! دی
Reza31001
21-05-2013, 15:04
منم منظورم هموناس
مثلا الان من امضا ندارم ولی پستایی که میدم اون تیک رو میزنم
بعدا که امضا بذارم تو اون پستهای قبلی هم امضام میاد
یعنی وقتی امضا نداشته باشی تیکش نخورده هست؟ من دقت نکردم تا حالا. فکر کنم وقتی امضا نداشته باشی اون گزینه کلا نیست!
حالا اگه امضا نداشته باشی و موقع پست زدن هی بخوای تیکشو بزنی که خودش حوصله میخواد! :n02:
من که الان امضا دارم و تیکش هم زده هست خود به خود و قبلنا که امضا داشتم و تیکش هم تو پستایی که میزدم خورده بود برای اون پستها هم امضای من نشون داده میشه پس؟ :n13:
یعنی تو اونایی که تیکش قبلا خورده بوده نمایش داده میشه؟
Reza31001
21-05-2013, 17:14
نه الان که شما یه بار تیکش رو بزنی خودش سیو میشه و همیشه هست
ولی تا اونجایی که یادمه وقتی فروم رو vb3 بود اگه امضا نداشتی اون تیکم نمیخورد
الانم یه تست من گذاشتم
میگم این امکان تو وی بی هست که یه پست زده باشن و متناش بمونه فقط یوزرش عوض بشه؟ :n13:
در ضمن کی میدونه وقتی یه تاپیکی از دیتابیس پاک شد برای برگردوندنش باید بکاپ کل انجمن رو برگردوند یا تنها اون تاپیک هم میشه؟
Saeed System
30-05-2013, 20:01
آقا قضیه امضا چیه؟ قبلا امضا گذاشتن محدودیت داشت 600 *50 یا 350*150 با حجم فک رکنم 37 کیلوبایت اما الان فک رکنم باگ یا ایراد یپیدا کرده!! من صبح امضای 2 مگابایتی هم گذاشتم با زرولیشن فول اچ دی!!
باگه یا عادیه؟
الان اگر یه نفر یه امضا 1200*800 بزاره با حجم بالا آیا ناظرین باهاش برخورد میکنن؟ یعنی طبق روال حجم امضا حداکثر 37 کیلوبایت رو رعایت کنیم؟ یا نه ؟
با تشکر :n16:
F l o w e r
30-05-2013, 20:07
میگم این امکان تو وی بی هست که یه پست زده باشن و متناش بمونه فقط یوزرش عوض بشه؟ :n13:
سلام
جز دسترسی های مدیریتی هست
در ضمن کی میدونه وقتی یه تاپیکی از دیتابیس پاک شد برای برگردوندنش باید بکاپ کل انجمن رو برگردوند یا تنها اون تاپیک هم میشه؟
باید بکاپ کل انجمن برگرده
:»
F l o w e r
30-05-2013, 20:10
آقا قضیه امضا چیه؟ قبلا امضا گذاشتن محدودیت داشت 600 *50 یا 350*150 با حجم فک رکنم 37 کیلوبایت اما الان فک رکنم باگ یا ایراد یپیدا کرده!! من صبح امضای 2 مگابایتی هم گذاشتم با زرولیشن فول اچ دی!!
باگه یا عادیه؟
الان اگر یه نفر یه امضا 1200*800 بزاره با حجم بالا آیا ناظرین باهاش برخورد میکنن؟ یعنی طبق روال حجم امضا حداکثر 37 کیلوبایت رو رعایت کنیم؟ یا نه ؟
با تشکر :n16:
سلام
بله جز قوانین انجمن هاست و سیستم به صورت اتوماتیک این محدودیت رو اعمال میکنه /
اگر به هر دلیلی ( اشکال در سیستم و ... ) محدودیت اعمال نشد در صورت مشاهده
مسئولین برخورد میشه .
سلام
من میخوام امضام رو یه عکس بذارم که بره وسط کادر
یا حتی نوشته هم بخوام بذارم نمیشه
انقدر فاصله میذارم که به وسط برسه ولی بعد ذخیره بازم برگشته اول
چیکار کنم؟
ممنون
سلام
من میخوام امضام رو یه عکس بذارم که بره وسط کادر
یا حتی نوشته هم بخوام بذارم نمیشه
انقدر فاصله میذارم که به وسط برسه ولی بعد ذخیره بازم برگشته اول
چیکار کنم؟
ممنون
علیک
خوب تو قسمت ابزارها یه گزینه center هست اونو بزن دیگه! دی
ata.royalfalcon
01-06-2013, 21:22
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید فایلهای مجاز برای آپلود در img.upload724.com شامل JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .ICO, .BMP, .PDF میباشد .
در صورتیکه تا الان نتونستم فایل PDF را آپلود کنم و پیغام زیر ظاهر میشود . دلیل خاصی داره !؟
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید فایلهای مجاز برای آپلود در img.upload724.com شامل JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .ICO, .BMP, .PDF میباشد .
در صورتیکه تا الان نتونستم فایل PDF را آپلود کنم و پیغام زیر ظاهر میشود . دلیل خاصی داره !؟
یادشون رفته حتما! دی
یا یادشون رفته pdf رو بردارن! دی
ata.royalfalcon
01-06-2013, 22:14
یادشون رفته حتما! دی
یا یادشون رفته pdf رو بردارن! دی
بهتره که امکان آپلود PDF هم موجود باشه ، مخصوصاً اینکه نمیتونم ضمیمه پستها کنم (بعلت تکمیل ظرفیت) .
M A S 0 U D
01-06-2013, 22:22
معمولا جرم یک بن شده چیست؟
معمولا جرم یک بن شده چیست؟
سلام /
جرم برای دادگاه و محکمه هست نه انجمن :دی ، ما اینجا چیزی به نام جرم نداریم راستش /
موارد مختلفی میتونه موجب بن بشه مثل ادبیات توهین آمیز ، فحاشی ، فعالیت مخرب در انجمن و خیلی موارد دیگه /
M A S 0 U D
02-06-2013, 18:41
شخص بن شده از چه چیزهایی محروم میشه و این وضعیتش تا کی ادامه پیدا میکنه؟آیا عفو بهش میخوره؟
Reza31001
02-06-2013, 19:15
وقتی بن بشی یعنی دسترسی به انجمن نداری (نمیتونی پست بدی و...)
بستگی به میزان جریمه، گاهی اوقات بن موقت هست گاهی اوقات هم بن دائم
سلام خدمت دوستان
چند روز پیش یه سری تغییرات تو قسمت اختیارات پروفایلم انجام دادم اما حالا پیامهای خصوصی ارسالی من تو inbox ذخیره نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید؟:n16:
V E S T A
03-06-2013, 23:00
سلام خدمت دوستان
چند روز پیش یه سری تغییرات تو قسمت اختیارات پروفایلم انجام دادم اما حالا پیامهای خصوصی ارسالی من تو inbox ذخیره نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید؟:n16:
سلام
وارد تنظیمات کاربر بشین>> قسمت ویرایش اختیارات رو از کادر سمت راست انتخاب کنید و مثل تنظیمات قسمت زیر قرار بدین
M A S 0 U D
04-06-2013, 18:40
چه راههایی وجود داره تا من از جوابهایی که به پست هام داده میشه مطلع بشم ؟
shabe.saket
04-06-2013, 18:52
اینجا یکم توضیح داده شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M A S 0 U D
04-06-2013, 19:28
ببینید من میخوام برای کل فروم اینتور باشه : وقتی تو تاپیکی جواب پستم داده میشه به من اطلاع داده بشه ok?
ببینید من میخوام برای کل فروم اینتور باشه : وقتی تو تاپیکی جواب پستم داده میشه به من اطلاع داده بشه ok?
اینجوری فک نکنم بشه :n13:
شما بعد یکی دوروز خودت اون بالا برو تو قسمت:
نوشته های من:
نوشته های من
اینجا میری به پستات میرسی که بعد میبینی جواب دادن یا نه. فک کنم بهترین راه باشه.
من بیشتر اینکارو میکنم :n02:
وقتی وارد پروفایلم میشم فقط نصفش میاد .قضیه چیه؟
از مرورگر دیگه استفاده و تست کنید.
Iloveu-ALL
06-06-2013, 21:10
چه راههایی وجود داره تا من از جوابهایی که به پست هام داده میشه مطلع بشم ؟
من از گزینه تنظیمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بالای صفحه استفاده می کنم.
تاپیک های توش پست میدید خود به خود اشتراک میخورن بقیه تاپیک ها هم میتونید با روشی که در اینجا گفته اشتراک بزنید تا خبرشون توی تنظیمات کاربری بیاد:
اینجا یکم توضیح داده شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Iloveu-ALL
06-06-2013, 21:12
روشی رو که دوست خوبمون گفتش (که از یه مرورگر دیگه استفاده کنید) رو امتحان کنید
اگه درست نشد مشکل از سرعت اینترنتتونه!
Karistias
08-06-2013, 06:54
بر وبچ من یه مشکل اعصاب خورد کن دارم کسی میتونه حلش کنه؟
اینه که جدیدا وقتی میخوام تایپ کنم مثلا اگه بخوام رنگ متن رو عوض کنم یا فونت رو تغییر بدم وقتی که رنگ رو انتخاب میکنم جمله تا قبل ارسال به این حالته:
[COLOR="#FF000"]p30world[/COLOR
یا بخوام فونت رو عوض کنم این جوری میشه:
[FONT=Bok Antiqua]p30world[/FONT
در واقع همونجور که گفتم قبل ارسالو موقع تایپ به این حالته وبعد ارسال رنگ وفونت اعمال میشه ولی خوب موقع تایپ خیلی اذیت میکنه و شلوغ پلوغ میشه
+
ساعت سایت هم یک ساعت از ساعت معمول عقبتره برای من چی کار باید بکنم میزون شه؟
ata.royalfalcon
08-06-2013, 10:19
بر وبچ من یه مشکل اعصاب خورد کن دارم کسی میتونه حلش کنه؟
اینه که جدیدا وقتی میخوام تایپ کنم مثلا اگه بخوام رنگ متن رو عوض کنم یا فونت رو تغییر بدم وقتی که رنگ رو انتخاب میکنم جمله تا قبل ارسال به این حالته:
[COLOR="#FF000"]p30world[/COLOR
یا بخوام فونت رو عوض کنم این جوری میشه:
[FONT=Bok Antiqua]p30world[/FONT
در واقع همونجور که گفتم قبل ارسالو موقع تایپ به این حالته وبعد ارسال رنگ وفونت اعمال میشه ولی خوب موقع تایپ خیلی اذیت میکنه و شلوغ پلوغ میشه
از قسمت بالا روي دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (switch editor to source mode) كليك كنيد .
بعضی مواقع میخوام یه تایپک بزنم حتی اگه متنه طولانی باشه میگه:(نوشته ی شما کوتاه است متن شما باید حد اکثر 10 حرف باشد.)
shabe.saket
11-06-2013, 12:17
دوستان یکی یه راهی نشون بده درباره نحوه گذاشتن فیلم آنلاین در انجمن
از آپارات نمیشه فیلم اورد توی انجمن؟ بصورت آنلاین پخش بشه؟
مثل این
tabriz-info
11-06-2013, 12:27
دوستان یکی یه راهی نشون بده درباره نحوه گذاشتن فیلم آنلاین در انجمن
از آپارات نمیشه فیلم اورد توی انجمن؟ بصورت آنلاین پخش بشه؟
مثل این
این کار مستلزم استفاده از یک پلاگین روی انجمن هست
در حال حاضر این کار امکان پذیر نیست
tabriz-info
11-06-2013, 12:30
بعضی مواقع میخوام یه تایپک بزنم حتی اگه متنه طولانی باشه میگه:(نوشته ی شما کوتاه است متن شما باید حد اکثر 10 حرف باشد.)
نوشته ی شما کوتاه است متن شما باید حد اکثر 10 حرف باشد
این رو از خطای انجمن کپی کردید یا خودتون نوشتید؟
چون حداقل باید 10 حرف باشه نه حداکثر
این اتفاق ممکنه بعضی مواقع بیفته که شما ناخواسته از کد هایی استفاده کرده اید که اجازه نمیده نوشته شما به عنوان متن اصلی شناخته بشه
به عنوان مثال اگر متن شما داخل تگ نقل قول یا تصویر یا از این قبیل باشه متن شما حتی اگر یک صفحه ی کامل هم باشه به عنوان متن اصلی شناخته نمیشه و خطای کم بودن تعداد حروف رو نمایش میده
سلام
قبلا پست رو بعد 6 ماه نمیشد ویرایش کرد الان میشه مگه؟!
اینو ببینید. این که چند سالی هم گذشته!
آقا چطوریه که ایشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تو یه انجمنی که وضعش اینه:
پست فرستاده؟؟
tabriz-info
11-06-2013, 17:15
آقا چطوریه که ایشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تو یه انجمنی که وضعش اینه:
پست فرستاده؟؟
فکر کنم برای کاربران فعال بازه
سلام
قبلا پست رو بعد 6 ماه نمیشد ویرایش کرد الان میشه مگه؟!
اینو ببینید. این که چند سالی هم گذشته!
کسی نمیدونست؟ ادمین باید بیاد جواب بده D:
پست فرستاده؟؟
آره دوستمون راست میگه. من از اون دوستم پرسیدم گفت برا فعال ها بازه! :n02: پارتی دارن :n09:
سلام
نمیتونم ضمیمه دانلود کنم!!
کسی میدونه جریان چیه؟! :n29:
وضعيت سيستم
به دلیل حجم بالای درخواست های دانلود ، محدودیت دانلود اعمال شده است
شما در هر 10 دقیقه میتوانید 5 فایل دانلود کنید
پایان محدودیت در ساعت 03:40 تاریخ 01-01-1970
با تشکر از شکیبایی شما
ممنون، شاد باشید:40:
V E S T A
13-06-2013, 16:40
سلام
نمیتونم ضمیمه دانلود کنم!!
کسی میدونه جریان چیه؟! :n29:
سلام
شاید شما چند تا فایل ضمیمه رو می خواستین با هم دانلود کنید که این خطا اومده
اگر اینطور هست با فاصله فایل ها رو دانلود کنید
marzieh rad
13-06-2013, 19:34
با سلام خدمت شما عزیزان
من میخوام یه سری اعداد رو در برنامه اکسل درصد گیری کنم...به طور مثال در یک ستون 20 داده داریم و میخوایم ببینیم که چند درصد این اعداد فرضا b1>2,b1<1 ,و به همین صورت ادامه بدیم...چطور باید این فرمول رو وارد کنم چوون همش بهم false میده...ممنون میشم که راهنماایم کنید..میشه ازتون درخوتست کنم که جواب رو به ایمیلم ارسال کنید...
با سپاس
با سلام خدمت شما عزیزان
من میخوام یه سری اعداد رو در برنامه اکسل درصد گیری کنم...به طور مثال در یک ستون 20 داده داریم و میخوایم ببینیم که چند درصد این اعداد فرضا b1>2,b1<1 ,و به همین صورت ادامه بدیم...چطور باید این فرمول رو وارد کنم چوون همش بهم false میده...ممنون میشم که راهنماایم کنید..میشه ازتون درخوتست کنم که جواب رو به ایمیلم ارسال کنید...
با سپاس
آخه عدالته که این سایت داره؟
فکر میکردم تنها جایی که پارتی بازی توش نباشه اینجاس
که متاسفانه با پست دادن کسایی که تو این انجمن زدن ثابت شد همش کشکه قانون مداری و...و اون واژه off topic :n15:
مــقــالات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن مقالات در حال تفکیک و ادغام با دیگر انجمن ها است.
سلام
شاید شما چند تا فایل ضمیمه رو می خواستین با هم دانلود کنید که این خطا اومده
اگر اینطور هست با فاصله فایل ها رو دانلود کنید
سلام!
نه اصلا اجازه دانلود نمیده . . تاریخ رو ببینید؟ 1970 !! کسی همچین مشکلی نداره؟!
Iloveu-ALL
14-06-2013, 11:04
دوستان حـــــرفـه ای میتونن اینجا پست بدن؟
V E S T A
14-06-2013, 14:50
سلام!
نه اصلا اجازه دانلود نمیده . . تاریخ رو ببینید؟ 1970 !! کسی همچین مشکلی نداره؟!
به نظرم مشکلتون رو اینجا بگین بهتره : پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک پستی که مشکل داره رو هم بذارین ..
به نظرم مشکلتون رو اینجا بگین بهتره : پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک پستی که مشکل داره رو هم بذارین ..
خیلی وقته اونجا تاپیک زدم! اما Tina گفت که به زودی حل میشه . .
من فکر می کردم این مشکل رو همه دارند! ولی انگار فقط منم یا ... ؟!
یعنی کسی دیگه این مشکل رو نداره؟ :n29:
شاد باشید:40:
V E S T A
14-06-2013, 15:02
من لینکی از پست شما ندارم که تست کنم ولی اینکه گفتن حل میشه حتما در حال رسیدگی هست
من لینکی از پست شما ندارم که تست کنم ولی اینکه گفتن حل میشه حتما در حال رسیدگی هست
به پست خاصی مربوط نیست، کلا اجازه دریافت ضمیمه رو نمیده! برام جالبه که فقط من این مشکل رو دارم گویا .. : دی
شاد باشی:40:
Arash4484
15-06-2013, 02:35
به پست خاصی مربوط نیست، کلا اجازه دریافت ضمیمه رو نمیده! برام جالبه که فقط من این مشکل رو دارم گویا .. : دی
سلام، نه این مشکل فقط مربوط به شما نیست و کمابیش قدیمیه و هر از چندگاهی رخ میده ..
زیاد دیدم که دوستان اعلام کردن برای دریافت فایل اتچ با این پیغام یا پیغامهای دیگر مواجه شدند..
F l o w e r
15-06-2013, 14:15
شاد باشی:40:
سلام
در حال حاضر این مشکل مربوط به اعضای "حــــرفه ای" انجمن هست
گزارش های دیگه ای مبنی بر عدم دسترسی به فایل های ضمیمه شده داشتیم و در حال پیگیریه، ایشالا به زودی رفع خواهد شد.
این انجمن مقالات رو سریعتر راش بندازین،ما هم کار داریما!
میتونی بهم یه کمکی بکنید.
میخوام از جدول بانک اطلاعاتی اکسس گزارش بگیرم ولی بلد نیستم میتونی یه راهنمایی بکنی؟
میتونی بهم یه کمکی بکنید.
میخوام از جدول بانک اطلاعاتی اکسس گزارش بگیرم ولی بلد نیستم میتونی یه راهنمایی بکنی؟
اینجا مطرح کنین
Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این انجمن مقالات رو سریعتر راش بندازین،ما هم کار داریما!
سلام.
وضعیت انجمن توضیح داده شده:
انجمن مقالات در حال تفکیک و ادغام با دیگر انجمن ها است.
مطالب صفحه ی اصلی و زیرمجموعه های مختلف در انجمن های تخصصی ادغام شدن سایر تاپیک
های باقیمانده ی زیرمجموعه های هـك و امنيت، و اينترنت و شبکه هم بزودی ادغام خواهند شد.
با تشکر مهران...
بابا یه چت روم برای انجمن بزارید.:n02:
درود
یک چیزی در حد غیرممکنه . :n02:
اول از همه فکر نکنم مدیریت بیاد همچین کاری بکنه . دوم این که وجود چت روم باعث میشه مطالبی عنوان بشه که خلاف قوانین انجمن باشه یا این که اصلا در شان انجمن نباشه .
خیلی ها هستن که رعایت نمیکنن و ممکنه مشکل ساز بشه .
از همون پروفایل و پیغام خصوصی استفاده کنین کارتون رو راه میندازه :n02:
چندین ماه میشه که میخواین ادغام کنین که نشان دهنده ضعف فاجعه بار مدیریته واقعا متاسفم.
دقت کردین تولدهای امروز بیشترشون 40 ساله هستن?!؟ !! :n04::n02:
درود
یک چیزی در حد غیرممکنه . :n02:
اول از همه فکر نکنم مدیریت بیاد همچین کاری بکنه . دوم این که وجود چت روم باعث میشه مطالبی عنوان بشه که خلاف قوانین انجمن باشه یا این که اصلا در شان انجمن نباشه .
خیلی ها هستن که رعایت نمیکنن و ممکنه مشکل ساز بشه .
از همون پروفایل و پیغام خصوصی استفاده کنین کارتون رو راه میندازه :n02:
خوب اگه کسی از چت روم به عنوان خلاف قوانین استفاده کرد. بنش کنین.:n14:
خوب اگه کسی از چت روم به عنوان خلاف قوانین استفاده کرد. بنش کنین.
درود
شما اگه توجه کنی تعداد کاربران این فروم به شدت زیاده ... حالا حساب کن حجم پیام ها چقدر میشه .
در ضمن مدیران و ناظران هم بیکار نیستن که بشینن تک تک PM ها رو بررسی کنن .
با همه این صحبت ها , همونطور که گفتم یک چیزی در حد غیرممکنه . :n02:
و هنوزم منتظر باز شدن انجمن مقالات و آموزش الکترونیکی هستم یا هستینم...
...waiting
سلام
فعالیت توی گروه ها چه محدودیت هایی داره؟
میشه یه گروه برای بحث راجع به مدیرا و ناظرا درست کرد ؟ (برای کاربران عادی) و حذف نشه ؟
که توش به مسائلی مثل حذف الکی بعضی پست ها مدیریت نادرست مدیران یا این چیزا صحبت شه بدون اینکه ناظر یا مدیری اونجا حضور پیدا کنه
صد البته با رعایت قوانین کلی انجمن
سلام
فعالیت توی گروه ها چه محدودیت هایی داره؟
میشه یه گروه برای بحث راجع به مدیرا و ناظرا درست کرد ؟ (برای کاربران عادی) و حذف نشه ؟
که توش به مسائلی مثل حذف الکی بعضی پست ها مدیریت نادرست مدیران یا این چیزا صحبت شه بدون اینکه ناظر یا مدیری اونجا حضور پیدا کنه
صد البته با رعایت قوانین کلی انجمن
سلام /
صرف گروه زدن و بحث راجع به تیم مدیریت ایرادی نداره ؛ مثل همین الان که گروه هایی هست در باره ی بعضی از اعضای تیم مدیریت و البته بیشتر حالت طنز و فان داره ؛ ( البته به شرطی که شخص مخاطب مشکلی نداشته باشه با این مورد )
اما اینکه یک گروه زده بشه برای انتقاد و مدیریت به زعم شما نادرست مدیران ؛ این مورد خلاف قوانین انجمنه / محل انتقاد به اعضای تیم مدیریت در انجمن انتقادات / پیشنهاداته و نه در گروهها چون با توجه به جو متفاوتی که بر گروهها حکمفرماست میتونه به تبع وجود همچین گروهی ، مسائل مختلفی بوجود بیاد ...
/
.......
.
انجمن انتقاد و پیشنهاد رو که فقط خود تیم مدیریت میبینن برای همین اون چیزی درنمیاد که مثلا توی گروه ها بهش پرداخته بشه
از یه طرفم نمیشه هرروز تاپیک زد توی اون بخش و اگه زده بشه صرفا راجع به یک نفر خواهد بود در حالیکه روزانه ممکنه برای خیلی ها پیش بیاد
من گفتم که یک گروه که کاربرای عادی توش باشن که مطمئنا بهتر درک میکنن این موضوع رو
البته خب من فکر کنم جاهایی از صحبت هام اشتباه برداشت شد :
منظورم از ایجاد همیچین گروهیی مبارزه با مدیریت یا جبهه گیری نبود یا که حتما راه به جایی ببره صرفا یک بحث عمومی و دوستانه بود که
میشد یک مدیر . ناظر هم توی گروه قرار داد تا مسائل مختلفی هم بوجود نیاد
اما اینکه یک گروه زده بشه برای انتقاد و مدیریت به زعم شما نادرست مدیران ؛ این مورد خلاف قوانین انجمنه / محل انتقاد به اعضای تیم مدیریت در انجمن انتقادات / پیشنهاداته و نه در گروهها چون با توجه به جو متفاوتی که بر گروهها حکمفرماست میتونه به تبع وجود همچین گروهی ، مسائل مختلفی بوجود بیاد ...
عزیز من آخه کی جز خود شما و مدیران و ناظرا اون تاپیکو میبینن؟
قرار نیست تهمتی به کسی زده بشه که مساول مختلفی بوجود بیاد...
سلام به همگی لطفا من رو راهنمایی کنید ویندوز غیر اکتیو 8 نصب کردم ویندوز خراب شد دوباره 7 نصب کردم ولی در هر دو صورت کامپیوتر ریست میشه
ببخشی مثل اینکه مزاحم بحثاتونم شدم ولی همه راهها که کامپوتر خودش ریست نشه امتخان کردم ولی بعد از یه مدت صفحه آبی میاد و پیغام های خطا که هنگ میکنه و خودم دستی ریستش می کنم
سلام به همگی لطفا من رو راهنمایی کنید ویندوز غیر اکتیو 8 نصب کردم ویندوز خراب شد دوباره 7 نصب کردم ولی در هر دو صورت کامپیوتر ریست میشه
اینجا بگردید. سوال کنید.
Homunculus
27-06-2013, 03:22
سلام...
منوی اطلاع رسانی بعد از چک شدن پیام همچنان عدد 1 رو نمایش میده. مشکل از کجاست ؟
مرسی
سلام...
منوی اطلاع رسانی بعد از چک شدن پیام همچنان عدد 1 رو نمایش میده. مشکل از کجاست ؟
مرسی
سلام
پیام خصوصی یا بازدید کنندگان؟ اگه بازدید کنندگان باشه باید تیک کنار پیام رو بزنی تو پروفایل بعد از پایین تایید کنی.
وین رونی
27-06-2013, 13:42
سلام
با چه درجه کاربری میشه از HTML در امضاء استفاده کرد؟
Iloveu-ALL
27-06-2013, 13:52
چطوری میتونم یه کاری کنم که چیز های علامت زده شده دیگه نمایش داده نشن؟
V E S T A
27-06-2013, 14:01
چطوری میتونم یه کاری کنم که چیز های علامت زده شده دیگه نمایش داده نشن؟
سلام
تو قسمت حریم شخصی پروفایل تنظیمات مربوط به درباره من و فکر میکنم مشخصات ارتباط رو روی دوستان تنظیم کنید..
البته برای دوستان نمایش داده میشه
Homunculus
27-06-2013, 14:51
سلام
پیام خصوصی یا بازدید کنندگان؟ اگه بازدید کنندگان باشه باید تیک کنار پیام رو بزنی تو پروفایل بعد از پایین تایید کنی.
بازدیدکنندگان. چک کرده بودم اما گزینه هاش:
1. حذف پیام
2. تایید برای نمایش عمومی
3. تبدیل به پیغام تایید نشده
بودش. پس با این حساب پیام های بازدیدکنندگان یعنی پیام هایی که برای عموم قابل رویته درسته ؟
ویرایش: راستی اگه تایید نکنم اونوقت جواب پیام برای کسی نمایش داده نمیشه ؟ حتی واسه شخص ارسال کننده پیام ؟
ویرایش: راستی اگه تایید نکنم اونوقت جواب پیام برای کسی نمایش داده نمیشه ؟ حتی واسه شخص ارسال کننده پیام ؟
اگه تایید نکنید فقط خودتون با شخص ارسال کننده میبینه...
مسوولین
شما اون 2 قسمت مقالات و اموزش های الکترونیکی رو هنوز بستین دیگه چرا تاپیک هاشو برداشتین؟
fati ghasemi
30-06-2013, 13:08
سلام
پیام هایی که به صورت خصوصی خودم میفرستم
در اصل باید توی صندوق ارسال شده ها باشه اما اونجا فقط 5-6 تا پیام که ماله یک سال پیشه بیشتر نیست
من هر کاری میکنم اما نمیتونم پیدا کنمشون:n01:
V E S T A
30-06-2013, 13:11
سلام
پیام هایی که به صورت خصوصی خودم میفرستم
در اصل باید توی صندوق ارسال شده ها باشه اما اونجا فقط 5-6 تا پیام که ماله یک سال پیشه بیشتر نیست
من هر کاری میکنم اما نمیتونم پیدا کنمشون:n01:
سلام
این پست توضیح داده شده : 375# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_87
01-07-2013, 17:36
سلامچ
چه جوری میشه آمارهای کلی رو دید.مثلا بیشترین پستها،بیشترین تشکر شده هاو..........مخصوصا 10 نفر اول در بیشترین ارسال پست رو می خوام.
Iloveu-ALL
01-07-2013, 17:41
سلامچ
چه جوری میشه آمارهای کلی رو دید.مثلا بیشترین پستها،بیشترین تشکر شده هاو..........مخصوصا 10 نفر اول در بیشترین ارسال پست رو می خوام.
بیشترین پست ها رو از "لیست کاربران" بعد از کلیک کردن روی "پست ها" میشه دید:
بیشتر تشکر شده ها یا بیشتر تشکر کرده ها رو نمیشه دید.
وین رونی
02-07-2013, 18:37
از بعد اینکه سایت آپگرید شد اکثر مواقع که می خوام مطلبی ارسال کنم پیغام زیر نمایش داده میشه
و فقط با چیز شکن می تونم ارسال داشته باشم
از بعد اینکه سایت آپگرید شد اکثر مواقع که می خوام مطلبی ارسال کنم پیغام زیر نمایش داده میشه
برای ما که وقتی نتمون دیس شد اینطوری میشه بقیه مواقع مشکلی نیست. موزیلافایرفاکس
منم همین مشکلو دارم . کسی میدونه دلیلش چیه؟؟:n13::n23:
این قسمت اتومبیل که به زیر مجموعه های موارد دیگر اضافه شده چیه؟
بالای خبر های ای تی هست و نه تاپیک داره نه چیزی
یه انجمن اتومبیل مگه نداریم پس این چیه؟
Iloveu-ALL
07-07-2013, 23:31
احتمالا داره منتقل میشه.
امروز چند لحظه منتقل شد بعد احتمالا مشکلاتی داشت موقتا برگردوندن.
سلام /
این انجمن جدید اتومبیل هست که به زودی کارش رو استارت میزنه و جایگزین انجمن فعلی میشه .
سلام
چطور میشه پیام پروفایل برای کسی بفرستیم بعد اون شخص پیام رو حذف کنه اما برای فرستنده پیام قابل رویت نباشه؟
((من فکر میکردم همیشه وقتی پیام حذف میشه برای شخص فرستنده این جمله ظاهر میشه:این پیام توسط...حذف شده است)):n13:
سلام
چطور میشه پیام پروفایل برای کسی بفرستیم بعد اون شخص پیام رو حذف کنه اما برای فرستنده پیام قابل رویت نباشه؟
((من فکر میکردم همیشه وقتی پیام حذف میشه برای شخص فرستنده این جمله ظاهر میشه:این پیام توسط...حذف شده است)):n13:
در صورتی که کاربری در پروفایل شخص دیگه پیام بگذاره و اون شخص پیام رو حذف کنه، چیزی برای کاربر اول نمایش داده نمیشه.
سلام . یه مشکلی پیش اومده بود برای مدیریت پیوستم . یه چند روزیه هر فایلی که آپلود میکنم در مدیریت پیوست ، دیگه نمیشه پاکش کرد .
همچنین نمیتونم عکسی رو آپلود کنم ! یا توسط آدرس وب سایت بزارم !
ممنون میشم بررسی کنید !
Arash4484
12-07-2013, 23:46
سلام . یه مشکلی پیش اومده بود برای مدیریت پیوستم . یه چند روزیه هر فایلی که آپلود میکنم در مدیریت پیوست ، دیگه نمیشه پاکش کرد .
همچنین نمیتونم عکسی رو آپلود کنم ! یا توسط آدرس وب سایت بزارم !
ممنون میشم بررسی کنید !
سلام علی جان، چون به جمع ناظرها پیوستی، مدیریت پیوست از کار می افتد:n02:
ناظران نمیتونند عکس آپلود کنند...:thumbsup:
از بس که عکس آپ کردند خراب کردند انجمن رو:n02:
hojjatinho
13-07-2013, 06:31
سلام ...
امروز چند باری داخل انجمن و بعد از کلیک کردن برای ورود به تاپیکی با مشکل ف.ی.ل.ت.ر بودن رو به رو می شم !
تاپیک خاصی هم این اتفاق نمی افته و چند بار در چند جای متفاوت سایت به وجود می اد .
مرورگر کروم و اینترنت پیشگامان کویر .
احتمالا مشکل از سمت ای اس پی من باشه چون ظاهرا دوست دیگه ای این مشکل رو اعلام نکرده .
سلام ...
امروز چند باری داخل انجمن و بعد از کلیک کردن برای ورود به تاپیکی با مشکل ف.ی.ل.ت.ر بودن رو به رو می شم !
تاپیک خاصی هم این اتفاق نمی افته و چند بار در چند جای متفاوت سایت به وجود می اد .
مرورگر کروم و اینترنت پیشگامان کویر .
احتمالا مشکل از سمت ای اس پی من باشه چون ظاهرا دوست دیگه ای این مشکل رو اعلام نکرده .
سلام داش
نت قاط زده کلی!! سرعت دان زیر 10 !!
موفق باشید :دی
آقا چطوری میشه زبان انجمن رو کرد انگلیسی؟اصلا میشه؟
Armin.Computer
18-07-2013, 00:04
سلام
امکانات کاربران فعال یا بقیه کاربران چیه؟
Arash4484
18-07-2013, 00:57
سلام
امکانات کاربران فعال یا بقیه کاربران چیه؟
سلام
امکانات و دسترسی های " کـاربـران فـعــال ". ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
18-07-2013, 01:18
سلام
امکانات و دسترسی های " کـاربـران فـعــال ". ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- امکان ساخت آلبوم تصاویر در پروفایل خود
این رو نداره
درسته؟
یک سوال دیگه:
من تا چه حجمی می تونم آپلود کنم؟
امکان آپلود فایل یا همون ضمیمه کردن برای کاربران عادی هم هست؟
Arash4484
18-07-2013, 02:08
این رو نداره درسته؟
بله پیرو افتتاح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آپلودسنتر اختصاصی انجمن، بخش ارسال عکس (چه بصورت پیوست و چه بصورت آلبوم) بخاطر عدم فشار مضاعف به سرور برای برخی گروه های کاربری غیر فعال شد.
امکان آپلود فایل یا همون ضمیمه کردن برای کاربران عادی هم هست؟
نه همۀ کاربران امکان ارسال ضمیمه رو ندارند، امکان پیوست کردن برای کاربران فعال به بعده...که البته در هرگروهی اختیارات پیوست کردن متفاوته.
من تا چه حجمی می تونم آپلود کنم؟
محدودیتهاون در ارسال یکی در نوع فایلهاست، امثال RAR و ZIP و MP3 و... مجازند، و نمیتوانید برای مثال فایل EXE آپ و استفاده کنید.
و دیگری تاجایی که به یاد دارم برای یک فایل از هرنوع تا یک حجم مشخص بیشتر نمیتونید آپ کنید( برفرض MP3 بیشتر از ده مگ)
+
آمـوزش ضمیمه کردن فایل و عکس ( پیوست ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
18-07-2013, 12:38
محدودیتهاون در ارسال یکی در نوع فایلهاست، امثال RAR و ZIP و MP3 و... مجازند، و نمیتوانید برای مثال فایل EXE آپ و استفاده کنید.
و دیگری تاجایی که به یاد دارم برای یک فایل از هرنوع تا یک حجم مشخص بیشتر نمیتونید آپ کنید( برفرض MP3 بیشتر از ده مگ)
مرسی آرش جان
یعنی محدودیتی در ضمیمه های کل ندارم
مثلا هر چه قدر که بخوام می تونم آپلود کنم؟
مثلا فضا اختصاصی نداره؟بگه تا 100 مگ می شه آپلود کرد
امضا هم میشه آپلود کرد؟
Amir Hossein
20-07-2013, 21:03
سلام بچه ها
این سوال رو تو پیگیری مشکلات مطرح کردم ولی خوشبختانه تاپیک کلا 2 بار بیشتر بازدید نشد :31: (مرسی رسیدگی:31: )
سوال:
من نمیتونم برم صفحه اول گروه های اجتماعی :|
با کروم که میرم این پیغام رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بقیه مرور گر ها هم که میرم هیچی نشون نمیده :\
از دوستان کسی نمیدونه که چرا همچیه؟
حالا خویه sql نیست :31:
ممنون
V E S T A
20-07-2013, 21:12
من یادم میاد این مشکل رو داشتم ولی نه تو گروه های اجتماعی زمانی که تو انجمن متفرقه پستی رو میفرستادم این پیغام میومد ..
ولی نمی دونم مشکل از انجمن بود یا مرورگر من بعدا مشکل حل شد ...
Arash4484
20-07-2013, 22:56
مرسی آرش جان
یعنی محدودیتی در ضمیمه های کل ندارم
مثلا هر چه قدر که بخوام می تونم آپلود کنم؟
مثلا فضا اختصاصی نداره؟بگه تا 100 مگ می شه آپلود کرد
امضا هم میشه آپلود کرد؟
خواهش میکنم، بله بنظر محدودیتی وجود نداره، اگر داشت در مدیریت ضمیمه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید ذکر میکرد...
البته رعایت انجمن رو بکنیم خوبه...:n02:
برای امضا در محل ادیت امضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به Signature Permissions نگاه کنید، ببینید Can Upload Images for Signature براتون فعاله یا نه. اگر هست میتونید برای امضاتون عکس آپلود کنید، فایل ضمیمه نمیتونید برای امضاتون بطور مستقیم قرار بدهید.
سلام بچه ها
این سوال رو تو پیگیری مشکلات مطرح کردم ولی خوشبختانه تاپیک کلا 2 بار بیشتر بازدید نشد :31: (مرسی رسیدگی:31: )
سوال:
من نمیتونم برم صفحه اول گروه های اجتماعی :|
با کروم که میرم این پیغام رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بقیه مرور گر ها هم که میرم هیچی نشون نمیده :\
از دوستان کسی نمیدونه که چرا همچیه؟
حالا خویه sql نیست :31:
ممنون
سلام ، این که از اون اررورهای کهنه انجمنه...من از تغییر ورژن دیگه ندیده بودمش.
اگر میتونی کل هیستوری و کش و کوکیهات رو پاک کن. اگر هم نمیخواهی از دستشون بدی با یک مرورگر جدید که تا حالا با اون انجمن نیامدی امتحان کن.
حل نشه ادمین باید در سرور روی اون فایلPHP عملیات انجام بده.:n02:
Armin.Computer
20-07-2013, 23:34
خواهش میکنم، بله بنظر محدودیتی وجود نداره، اگر داشت در مدیریت ضمیمه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید ذکر میکرد...
البته رعایت انجمن رو بکنیم خوبه...:n02:
برای امضا در محل ادیت امضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به Signature Permissions نگاه کنید، ببینید Can Upload Images for Signature براتون فعاله یا نه. اگر هست میتونید برای امضاتون عکس آپلود کنید، فایل ضمیمه نمیتونید برای امضاتون بطور مستقیم قرار بدهید.
سلام ، این که از اون اررورهای کهنه انجمنه...من از تغییر ورژن دیگه ندیده بودمش.
اگر میتونی کل هیستوری و کش و کوکیهات رو پاک کن. اگر هم نمیخواهی از دستشون بدی با یک مرورگر جدید که تا حالا با اون انجمن نیامدی امتحان کن.
حل نشه ادمین باید در سرور روی اون فایلPHP عملیات انجام بده.:n02:
سلام
من 2 تا عکس برای امضا گذاشتم جالب نبود و یکی دیگه آپلود کردم
ولی هنوز اون دو تا عکس تو سرور دخیره هست
نمیشه پاکشون کرد؟
Arash4484
20-07-2013, 23:59
سلام
من 2 تا عکس برای امضا گذاشتم جالب نبود و یکی دیگه آپلود کردم
ولی هنوز اون دو تا عکس تو سرور دخیره هست
نمیشه پاکشون کرد؟
اگر در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند که میتونید سلکت و بعد حذف انتخاب شده ها رو بزنید
Armin.Computer
21-07-2013, 00:51
اگر در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند که میتونید سلکت و بعد حذف انتخاب شده ها رو بزنید
نه نیست
پس نمیشه کاریش کرد فکر کنم
Arash4484
21-07-2013, 02:34
نه نیست
پس از کجا میدونید در انجمن باقی مونده؟
در مورد امضا هم مثل آواتار باید به این صورت باشه که فایل جدید جایگزین قبلی میشه و اتوماتیک تصویر پیشین از روی سرور پاک میشه.
Armin.Computer
21-07-2013, 11:47
پس از کجا میدونید در انجمن باقی مونده؟
در مورد امضا هم مثل آواتار باید به این صورت باشه که فایل جدید جایگزین قبلی میشه و اتوماتیک تصویر پیشین از روی سرور پاک میشه.
چون من لینک فایلش رو کپی کردم
زدم
دیدم دوباره اومد
نمی دونم چرا اینجوریه!
امضای من نمایش داده نمیشه چه عکس چه نوشته هرچی میذارم نشون نمیده!
اولین بار اینجا نشون داد تو هیچکدوم از پست هام نشون نمیده!
Arash4484
21-07-2013, 21:28
امضای من نمایش داده نمیشه چه عکس چه نوشته هرچی میذارم نشون نمیده!
اولین بار اینجا نشون داد تو هیچکدوم از پست هام نشون نمیده!
چک کتید تیک این متن زیر پستهاتون خورده:
شـیـفــو
22-07-2013, 04:52
سلام
این ویرایشگر من شده یه کادر خالی نه اینتر قبول میکنه و چیزی این کارا رو هم کردم :
((((((((
تو لینک زیر:
قسمت حالت نمايش ويرايشگر:
رو روی
Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
بزارید.
اگه نشد جاوا رو فعال کنید تو مرورگر. ))))))))
چک کتید تیک این متن زیر پستهاتون خورده:
اینی که میگین کجاس؟
آخه زیر پستای جدید نشون میده ام زیر قبلیا نشون نمیده!
درود
احتمالا در پست های قبلی که ارسال کردین امضا نداشتین برای همینه که نمایش داده نمیشه .
Arash4484
22-07-2013, 15:01
اینی که میگین کجاس؟
آخه زیر پستای جدید نشون میده ام زیر قبلیا نشون نمیده!
در باکس جواب سریع اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در باکس پاسخگویی پیشرفته اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید الان من تیک رو برداشتم و امضام نمایش داده نمیشه
درود
احتمالا در پست های قبلی که ارسال کردین امضا نداشتین برای همینه که نمایش داده نمیشه .
بهزاد جان تغییر امضا باید روی پستهای قدیم هم اعمال بشه(بشرطی که امضایی بوده باشه و تیک هم خورده باشه)
آرش جان منظور بنده هم همین بود
من هم گفتم که احتمالا توی پست های قبلی امضایی نداشتن و برای همین نمایش داده نمیشه .
شـیـفــو
22-07-2013, 20:21
دوستان این ادیتور متن من یه جعبه خالی شده هیچی گزینه برای ویرایش نداره با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردم ، جاوا رو فعال کردم ، گزینه Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing رو هم فعال کردم . اعصابمو داره خرد میکنه .
آرش جان منظور بنده هم همین بود
من هم گفتم که احتمالا توی پست های قبلی امضایی نداشتن و برای همین نمایش داده نمیشه .
درسته من تو پست های قبلیم امضا نداشتم اما این به ضعف سیستم فروم برمیگرده من تو فروم های زیادی عضوم رو یکیشن تازه امضا گذاشتم رو همه نوشته هام اعمال شد!
با عرض معذرت سیستم خیلی مسخره ایه!
MOHAMMAD-SEVEN
24-07-2013, 13:23
دوستان یه سوال میشه یه پست رو حذف کرد؟
دوستان یه سوال میشه یه پست رو حذف کرد؟
سلام. پست ها فقط توسط ناظر و مدیر اون بخش یا سوپرمدیران و ادمین انجمن قابل حذف شدن هست ! :n01:
behnam 1379
27-07-2013, 22:01
سلام من می خواستم بدونم که کجا میتونم تاپیک ایجاد کنم تا همه ببینند.
چون که بعضی جا های نمی شه پست گذاشت
judi_abbott
28-07-2013, 00:44
وای..من دنبال یه چیزی میگردم پیداش نمیکنم..یکی به من کمک کنه:n28:
judi_abbott
28-07-2013, 00:51
توروخخخدااا زحمت ندین به خودتون انقد ج ندین:n02: خودم پیداش کردم:)
badboys_87
28-07-2013, 15:29
اقا چرا لینک سایت ها یی که میزاریم حذف میشه؟
Arash4484
28-07-2013, 18:43
اقا چرا لینک سایت ها یی که میزاریم حذف میشه؟
یکسری از آدرس ها و کلمات بدلایل مختلفی در انجمن تحت فــیلتر قرار گرفتند، در مورد برخی سایتها بیشترین عامل این حذف جلوگیری از تبلیغات بی رویه است.
واسه مشکل ادیتور باید کش cache مرورگرتو پاک کنی
badboys_87
29-07-2013, 18:35
یکسری از آدرس ها و کلمات بدلایل مختلفی در انجمن تحت فــیلتر قرار گرفتند، در مورد برخی سایتها بیشترین عامل این حذف جلوگیری از تبلیغات بی رویه است.
یعنی شما یک بلک لیست از سایت ها دارید که به صورت خودکار اگه ما به اونا لینک بدیم حذف میشن؟؟؟
من لینک دانلود یه برنامه گذاشتم دیدم حذف شد
Arash4484
29-07-2013, 20:07
یعنی شما یک بلک لیست از سایت ها دارید که به صورت خودکار اگه ما به اونا لینک بدیم حذف میشن؟؟؟
من لینک دانلود یه برنامه گذاشتم دیدم حذف شد
یکسری از اسامی سایتها بله، حالا لینک برنامه شما در اون سایت باشه بله حذف میشه اسم اون سایت و لینک اون هم بی استفاده میشه کمابیش.
به این صورت میشه:
اینجا اسم سایت X حالا به هردلیل(جلوگیری از تبلیغات -جلوگیری از بدافزار-مسایل قانونی و...) در سیستم فیـلترینگ انجمن با اون لیست داده شده مقایسه و به صورت خودکار شناسایی و حذف میشه.
شما هم میتونید لینک برنامه تون رو از جایی دیگه ای بدهید یا لیچ کنید یا هرکار دیگری...
[من یا کس دیگه ای هم از کاربران و مدیران این لیست رو نگذاشتیم، سیاست مربوط به ادمینهاست:) ، فقط سازوکارش رو شرح دادم]
ali sadghi
30-07-2013, 15:12
سلام چطور می تونم از طریق اینترنت اس ام اس بفرستم:n13:
amiras..
30-07-2013, 15:13
سلام من چندتا سوال در مورد یک نرم افزار که اینجا بود و دانلود کردم دارم..کجا باید بپرسم سوالمو..
در مورد نرم افزار Modem Spy که چجوری فعال میشه؟
طرز استفادش چجوریه؟
سلام بابا از 7خوان گذشتم تا اینجا رسیدم .
ویندوز من 7 است البته یکماهی است که نسب شده یه 5 روزی است وقتی که کلید capslock را فعال می کنم بعد که خواسنم غیر فعال کنم ، غیر فعال نمی شه مگر با کلید shift صفحه کلید هم عوض کردم دوباره درست نشد.
سلام بابا از 7خوان گذشتم تا اینجا رسیدم .
ویندوز من 7 است البته یکماهی است که نسب شده یه 5 روزی است وقتی که کلید capslock را فعال می کنم بعد که خواسنم غیر فعال کنم ، غیر فعال نمی شه مگر با کلید shift صفحه کلید هم عوض کردم دوباره درست نشد.
ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])........
ali.reihani
08-08-2013, 04:10
سلام این ردگیری پیام ها برایه چی هستش؟
sen_red1387
08-08-2013, 17:46
سلام من چندتا سوال در مورد یک نرم افزار که اینجا بود و دانلود کردم دارم..کجا باید بپرسم سوالمو..
طرز استفادش چجوریه؟
کجا باید امکانات رو ردیف کنم
:n30:
V E S T A
08-08-2013, 18:54
طرز استفادش چجوریه؟
کجا باید امکانات رو ردیف کنم
:n30:
سلام
اگر دنبال سریال و کرک برای نرم افزار هستین این انجمن : درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر درباره خود نرم افزار سوال دارین این انجمن : مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نمی دونین سوالتون رو کجا بپرسین این تاپیک :راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
V E S T A
08-08-2013, 19:00
سلام این ردگیری پیام ها برایه چی هستش؟
سلام
ردگیری پیام برای این هست که متوجه بشیم پیغام خصوصی که برای کسی فرستادیم خوانده شده یا نه که تو این انجمن این امکان برای کاربرای عادی فعال نیست.
soroosh_cz
08-08-2013, 22:05
سلام.
من یه مشکل دارم هر از چندگاهی پیش میاد... الان خیلی شدید شده دیگه... نمیدونم کجا هم بپرسمش...
صفحه های سایت یکی در میون به پیوندها میخوره... یعنی فی*لتر هستن، باید ریلود کنم تا درست بشه.
تازه آواتارهای اعضا هم گاها لود نمیشه... بعضی اوقات صفحه هم بد لود میشه... گوگل کروم دارم... چند وقت پیش کش کروم رو خالی کردم، بهتر شد ولی دوباره همونجوری شده... من فقط این مشکلو دارم؟
banner world
09-08-2013, 13:29
سلام
من تازه عضو شدم ، یه تاپیک زدم که رفت توی ترش ! اگر اشکال تاپیک آدرس سایتم بود که پاکش کنم اگر اشکال دیگه ای هست بگید تا رفع بشه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بفرمایید چه فرقی با اینا دارم این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...
ممنون
banner world
09-08-2013, 13:31
سلام
من تازه عضو شدم ، یه تاپیک زدم که رفت توی ترش ! اگر اشکال تاپیک آدرس سایتم بود که پاکش کنم اگر اشکال دیگه ای هست بگید تا رفع بشه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بفرمایید چه فرقی با اینا دارم => این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و غیره...
ممنون
sajad_samavi
09-08-2013, 15:03
دوستان سللام...
از دیشب تا الان دکمه تشکر بنده حذف شده ؟! دلیلش چی میتونه باشه ؟
سلام
من تازه عضو شدم ، یه تاپیک زدم که رفت توی ترش ! اگر اشکال تاپیک آدرس سایتم بود که پاکش کنم اگر اشکال دیگه ای هست بگید تا رفع بشه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بفرمایید چه فرقی با اینا دارم => این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و غیره...
ممنون
دلیلش ذکر شده
18- هر گونه پست و تاپيك تبليغاتي غير مجاز بوده و خلاف قوانینه
برای درج تبلیغات مراجعه کنید بهاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت
اون تاپیک ها هم تبلیغاتی هستن و حتما حذف میشن
banner world
09-08-2013, 17:21
دلیلش ذکر شده
18- هر گونه پست و تاپيك تبليغاتي غير مجاز بوده و خلاف قوانینه
برای درج تبلیغات مراجعه کنید بهاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت
اون تاپیک ها هم تبلیغاتی هستن و حتما حذف میشن
دوست من قانون قانونه و با شما کاملا موافقم اما بد نیست در نظر بگیرید کار طراحی بنر آنقدر درآمد نداره که بتونه هزینه تبلیغات بکنه مگر قیمتهایی ویژه تعریف بشه مثلا کاربری وِیژه برای تبلیغات پستی چون سایت بزرگی مثل p30w می تونه تبلیغات
اصلیشو به صورت متنی و بنر به کسب و کارهای پردرآمد بفروشه ولی طراحی بنر توانایی پرداخت این هزینه ها رو نداره . اینو به عنوان یه پیشنهاد گفتم .
بازم ممنون
درود
ایا میشه مطالبی که قبلا در سایت های دیگری گذاشتیم توی انجمن بزاریم ؟:n23:
درود
ایا میشه مطالبی که قبلا در سایت های دیگری گذاشتیم توی انجمن بزاریم ؟:n23:
منظور مطالب خودتون هست؟یا از سایتهای دیگه؟
با ذکر منبع میتونید بزارید البته تا مطالب چی باشن...
MohsenStar
19-08-2013, 19:04
رد گیری پیغام ها برای کاربران عادی امکانپذیر نیست ؟؟؟!!! چون الان برای بنده بسته ست !
مگه غیر از کاربر عادی گروه کاربری دیگه ای هم داریم ؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.