مشاهده نسخه کامل
: ◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن
اشتراک تاپیک ها برای ایمیل رو چطور میشه برداشت با اینکه تیک اون برداشته شده ...
عملا نباید دوباره ایمیل بیاد ! ؟
قبلا هم این سوال رو پرسیدم و انجام دادم ولی باز تاپیک جدید عضو میشم این ایمیل ها میاد .
سلام.
در قسمت ویرایش اختیارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، "پيش گزیده اشتراک گفتگو" رو روی "عدم اشتراک" تنظیم کنید.
شما گزینه ی چهارم رو انتخاب کردید، اطلاع رسانی بطور روزانه
اگر تغییرات رو اعمال کردید و مشکلتون حل نشد، در بخش پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، پیگیری میکنیم...
باسلام وخسته نباشید خدمت مدیران محترم فروم
میخواستم درمورد نحوه ایجادلینک هایی که با استایل Colourیا Underline ایجاد شده اند اطلاع کسب کنم مثلا لینکهایی که درپست اول همین تاپیک جهت راهنمایی گذاشته شده ویا لینک سایتهای موجود در صفحه اصلی گوگل که بابردن اشاره گر ماوس روی لینک تغییر رنگ میده ویا به حالت اندرلاین درمیاد.
لطفا دراین باره راهنمایی بفرمائید.
سوال تخصصی تون رو باید در انجمن تخصصی مرتبط مطرح کنید، به طور مشخص این سوال رو در انجمن طراحی صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
با تشکر مهران...
Masoud-2014
11-04-2014, 18:31
سلام
تکلیف دوستان بن شده چی میشه؟ آیا راهی برای برگشت هست؟ راستش وقتی بعضی از این کاربرا رو میبیینم که مثلا چند هزار پست دادن و از سال های دور عضو انجمن بودن ولی بن شدن احساس تاسف میکنیم ... :n16:
در ضمن چقدر طول میکشه تا پستهامون عادی بشه یعنی نیاز به تایید نداشته باشه؟
سلام.
در قسمت ویرایش اختیارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، "پيش گزیده اشتراک گفتگو" رو روی "عدم اشتراک" تنظیم کنید.
شما گزینه ی چهارم رو انتخاب کردید، اطلاع رسانی بطور روزانه
اگر تغییرات رو اعمال کردید و مشکلتون حل نشد، در بخش پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، پیگیری میکنیم...
ممنون ازز پاسخ ..
عدم اشتراک انتخاب شد .
این مورد مشترک شدن در موضوعات مشترک شده در سایت رو هم از بین می بره ؟ ( قسمت USERCP )
Demon King
16-04-2014, 15:56
سلام
تکلیف افرادی که بن میشن چیه؟
دوستانی که بن موقت میشن باید فقط مدت زمان بن تموم بشه ( 1 روز, 3 روز, 1 هفته و ... ) و بعد بلافاصله دوباره از اختیارات انجمن میتونن استفاده کنن.
( تعلیق عضویت ... )
اما دوستانی که بن دائم میشن دیگه امکان برگشت اونها نیست. ( Banned )
در مورد تعداد پست ها برای عدم نیاز تایید پیغام ها. ( فکر میکنم تا 200 پست باید پیغام ها توسط مدیرانه مربوطه تایید بشن. )
بانو . ./
03-05-2014, 00:06
سلام یک سوال داشتم سابقا وقتی کاربرها بن میشدند پروفایلشون هم بسته بود الان چند تا پروفایل رو دیدم که با اینکه بن شدند اما پروفایلشون بازه ..
میخواستم بدونم سیستم بن شدن کاربرا عوض شده ؟
بانو . ./
03-05-2014, 00:08
300 یا 350 پست فکر کنم
Demon King
03-05-2014, 20:39
سلام یک سوال داشتم سابقا وقتی کاربرها بن میشدند پروفایلشون هم بسته بود الان چند تا پروفایل رو دیدم که با اینکه بن شدند اما پروفایلشون بازه ..
خیر افرادی که به تازگی بن میشن در اوایل بن شدنشون پروفایلشون بازه و امکان دیدن پیغام های بازدید کنندگان توسط سایر کاربران وجود داره اما پس از گذشت مدت زمانی پروفایل آن ها مسدود خواهد شد. ( البته افرادی که بن موقت میشوند تا پایان مدت زمان بن پروفایل باز خواهد بود. )
Masoud-2014
05-05-2014, 16:38
در مورد تعداد پست ها برای عدم نیاز تایید پیغام ها. ( فکر میکنم تا 200 پست باید پیغام ها توسط مدیرانه مربوطه تایید بشن. )
300 یا 350 پست فکر کنم
کدومش درست و قطعیه؟
سلام
تکلیف دوستان بن شده چی میشه؟ آیا راهی برای برگشت هست؟ راستش وقتی بعضی از این کاربرا رو میبیینم که مثلا چند هزار پست دادن و از سال های دور عضو انجمن بودن ولی بن شدن احساس تاسف میکنیم ... :n16:
سلام
قـطعا این حس برای ما هم هست، اما از اونجایی که افراد به راحتی Ban نمیشن
(خصوصا Ban دائم) بعد از اخراج دائم، بازگشتشون به انجمن ممکن نیست، جز در
موارد خاص و نادر...
همون طور که دوستمون Demon King عزیز اشاره کرد و در قوانین هم ذکر شده:
در صورت اخراج دائم کاربر، امکان بازگشت وی مقدور نمی باشد.
ممنون ازز پاسخ ..
عدم اشتراک انتخاب شد .
این مورد مشترک شدن در موضوعات مشترک شده در سایت رو هم از بین می بره ؟ ( قسمت USERCP )
منظورتون از "موضوعات مشترک شده در سایت"، عضویت در خبرنامه ی سایت هست؟
اگر پاسخ مثبته باید عرض کنم سیستم اشتراک در تاپیک ها با عضویت در خبرنامه جدا
هست، با هم ارتباط مستقیمی ندارن... برای مشاهده موضوعاتی که در اون اشتراک
دارید میتونید به این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پروفایلتون مراجعه کنید. :)
تغییری در وضعیت کلی کابران اخراجی بوجود نیومده، اگر لینک پروفایل این کاربران رو
داشته باشید، بررسی میکنیم.
کدومش درست و قطعیه؟
ارجاع به پاسخ دستیار ادمین
بعد از گذشت زمان و فعالیت در انجمن ها محدودیت های مربوط به اعضای جدید به صورت اتوماتیک برداشته میشه.
با تشکر مهران...
Masoud-2014
06-05-2014, 13:21
پس تعداد پست مشخصی مد نظر نیست و صرفا گذشت زمان ...
سلاااااام.چطوری میشه فهمید چقدر ار حجم اینترنت مونده؟adslمازندران:n13:
سلاااااام.چطوری میشه فهمید چقدر ار حجم اینترنت مونده؟adslمازندران:n13:
سلام دوست عزيز.
سوالتون رو در اين انجمن مطرح كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام وقتی که برای جستجو از اخرین ارسالی های کاربر اقدام میشه تا مقدار محدودی از پست هاش مشخص میشه
حالا میخوام بدونم اگر دنبال پست های اغازین فعالیت یک کاربر باشیم چطور میشه جستجو کرد؟
ممنون
سلام وقتی که برای جستجو از اخرین ارسالی های کاربر اقدام میشه تا مقدار محدودی از پست هاش مشخص میشه
حالا میخوام بدونم اگر دنبال پست های اغازین فعالیت یک کاربر باشیم چطور میشه جستجو کرد؟
ممنون
سلام
از جستجوی پیشرفتهی ص اول استفاده کن
تنظیمات :
- search in
بر روی post
- نام کاربری
- additional option
find post
یک سال قبل
و قدیمیتر
نتیجه در اولین تاپیک و پیدا کردن اولین پست کاربر
:n06:
سوال :
این رفیق ما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پروفش زده که آخرین فعالیتش برا ساعت 10:46 امروزه ، در حالیکه یه پیغام از یه کاربر دیگه ( که اون از رفقای ما نیست ! :n02: ) توی ساعت 15:05 امروز رو تایید کرده
این چجوریه ؟ دوربین مخفیه ؟ دارن داستان های عجیب و باورنکردنی رو اینجا میگیرن ؟ شعبده هست ؟ استفاده از اختیارات کاربر نارفیقه ؟ یا اینکه میاین میگین باگه ؟
چجوریاست ؟
پ . ن : سندش هم موجوده ... طبق روال کشورمون ! :n02:
ایناهاش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :
این رفیق ما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پروفش زده که آخرین فعالیتش برا ساعت 10:46 امروزه ، در حالیکه یه پیغام از یه کاربر دیگه ( که اون از رفقای ما نیست ! :n02: ) توی ساعت 15:05 امروز رو تایید کرده
این چجوریه ؟ دوربین مخفیه ؟ دارن داستان های عجیب و باورنکردنی رو اینجا میگیرن ؟ شعبده هست ؟ استفاده از اختیارات کاربر نارفیقه ؟ یا اینکه میاین میگین باگه ؟
چجوریاست ؟
ایناهاش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هیچ مشکلی نیست
قضیه ااینه که پیغام سوپرمدیران ادمین و دستیار ادمین نیازی به تایید نداره و خودبه خود نمایش داده میشه!:n06:
سوال :
چجوریاست ؟
سلام بر آقا مصطفی گل
پیام های مدیران اصلی انجمن در پروفایل کاربران محترم توسط خود مدیران قابل تایید است و الزامی به تایید توسط کاربران عزیز نیست.
شما با عضویت در این انجمن این اصل را نیز به صورت ضمنی پذیرفته اید که مدیران اصلی سایت امکان دسترسی به پروفایل شما را
داشته باشند.(در نتیجه امکان تایید ؛ پاک شدن ؛ یا ویرایش پیام های ایشان در پروفایل شما دوست عزیز نیز توسط شخص ایشان وجود دارد!)
Demon King
29-05-2014, 12:28
سلام دوستان چطور میشه یک پیفام خصوصی رو به چندین نفر ارسال کرد؟ درسته اون بالا زده گیرنده ها و اونجا باید اسم ها رو نوشت ولی اسم هر کی میخوام مینویسم ولی میگه نام کاربری درست نیست, یعنی چطور باید چند نام رو از هم جدا کرد تا یکی حساب نشه. ؟؟؟
ممنون.:n16:
سلام دوستان چطور میشه یک پیفام خصوصی رو به چندین نفر ارسال کرد؟ درسته اون بالا زده گیرنده ها و اونجا باید اسم ها رو نوشت ولی اسم هر کی میخوام مینویسم ولی میگه نام کاربری درست نیست, یعنی چطور باید چند نام رو از هم جدا کرد تا یکی حساب نشه. ؟؟؟
ممنون.:n16:
سلام
تا جایی که میدونم ارسال پ.خ برای چند کاربر جز اختیارات تیم مدیریته
فکر کنم بالای همون قسمت گیرنده ها نوشته شما به چند نظر می تونید به صورت همزمان پیغام بفرستید
با این حال اگه قابلیتش رو داشتید، اسامی کاربری باید با ; از هم جدا شن
SON OF GOD
31-05-2014, 20:18
سلام
چطوری میتونم ویذئو تو پستم بزارم که با کلیک play پخش کنه؟
ata.royalfalcon
01-06-2014, 07:14
سلام
چطوری میتونم ویذئو تو پستم بزارم که با کلیک play پخش کنه؟
سلام .
از قسمت insert video ميتونيد لينك ويدئوهايي كه در سايتهاي زير هست را در پستتان قرار دهيد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OMiD.1080p
01-06-2014, 09:57
درود .
من اگر بخوام اولین پستی که توی فلان تاپیک دادم رو پیدا کنم , چــجوری باید سرچ کنم ؟
ata.royalfalcon
01-06-2014, 12:56
درود .
من اگر بخوام اولین پستی که توی فلان تاپیک دادم رو پیدا کنم , چــجوری باید سرچ کنم ؟
سلام .
طبق عکس زیر روی عدد مربوط به جوابها (مربوط به تاپيك مورد نظر) کلیک کنید تا صفحه "چه کسی نوشته؟" ظاهر شود . در صفحه مورد نظر دکمه Ctrl+F را بزنید تا کادری برای جستجو ظاهر شود . سپس یوزر مورد نظر را تایپ و روی عدد مربوط به آن يوزر کلیک کنید تا کلیه پستهای آن کاربر در تاپیک مورد نظر نشان داده شود . به اين روش ميتونيد اولين پست خودتان در همان تاپيك را پيدا كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SON OF GOD
01-06-2014, 13:55
سلام .
از قسمت insert video ميتونيد لينك ويدئوهايي كه در سايتهاي زير هست را در پستتان قرار دهيد .
از ایرانی ها نمیشه مثلاً آپارات:n03:
SON OF GOD
07-06-2014, 20:24
دوستان دقیقا چقدر طول میکشه تا این دوره آزمایشی تموم بشه؟چند تا پست دادین تموم شد؟
Demon King
07-06-2014, 21:11
دوستان دقیقا چقدر طول میکشه تا این دوره آزمایشی تموم بشه؟چند تا پست دادین تموم شد؟
تو دوره آزمایشی چه محدودیت هایی داری؟ پروفایل ها رو نمیتونی ببینی؟ فکر کنم دیگه تا الان باید تموم میشد!
چون من وقتی یه ستاره بودم دوره ام تموم شده بود.
SON OF GOD
07-06-2014, 21:49
تو دوره آزمایشی چه محدودیت هایی داری؟ پروفایل ها رو نمیتونی ببینی؟ فکر کنم دیگه تا الان باید تموم میشد!
چون من وقتی یه ستاره بودم دوره ام تموم شده بود.
پروفایل و نمیتونم ببینم - متن و نمی تونم ویرایش کنم - از همه مهمتر باید منتظر تایید پست هام باشم که تا بیاد تایید بشه کل مبحث گذشته - دق میده
Demon King
07-06-2014, 22:39
پروفایل و نمیتونم ببینم - متن و نمی تونم ویرایش کنم - از همه مهمتر باید منتظر تایید پست هام باشم که تا بیاد تایید بشه کل مبحث گذشته - دق میده
من که دوره ی آزمایشیم تا اینجا طول نکشید اما فکر میکنم برای شما باید به 200 پست برسید تا حل بشه.
ramtin_key
10-06-2014, 23:53
سلام دوستان.من یه مشگل با مودم pelanet ADW_4401 دارم.مودمو تنظیم میکنم و با wifiلپ تاپم کانکت میشه وهیچ مشگلی نداره.ولی گوشی ودستگاههای دیگه کانکت نمیشن.گوشی مودمو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه.فکرکنم توتنظیمات مودم یه جاای روکه نمیدونم درست تنظیم نمیکنم.اگه کسی با این مودم کار کرده وبهش مسلط هست ممنون میشم راهنماایم کنه.بستر مودم رو هم رو pppتنظیم کردم
Mr.Pooya
11-06-2014, 15:36
سلام دوستان.من یه مشگل با مودم pelanet ADW_4401 دارم.مودمو تنظیم میکنم و با wifiلپ تاپم کانکت میشه وهیچ مشگلی نداره.ولی گوشی ودستگاههای دیگه کانکت نمیشن.گوشی مودمو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه.فکرکنم توتنظیمات مودم یه جاای روکه نمیدونم درست تنظیم نمیکنم.اگه کسی با این مودم کار کرده وبهش مسلط هست ممنون میشم راهنماایم کنه.بستر مودم رو هم رو pppتنظیم کردم
سلام
ضمن خوش آمد گویی در تاپیک زیر مطرح کنید
بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
من اگر بخوام پایان جمله ی آخر امضام سه تا نقطه بذارم(جلوی sky )نمی شه و می ره سمت چپ جمله قرار میگیره.راه حلی نداره؟(فقط در حالت وسط چین این مشکل هست)
کاش مثل خیلی از انجمن ها سیستم اطلاعیه تشکر رو راه اندازی میکردید :n26:
سلام
چطوری میشه فایل هایی که بر روی آپلود سنتر انجمن آپلود کردیم رو حذف کنیم؟
(فایلهایی که بی استفاده هستند)
مثال:
ata.royalfalcon
20-06-2014, 08:45
سلام
چطوری میشه فایل هایی که بر روی آپلود سنتر انجمن آپلود کردیم رو حذف کنیم؟
(فایلهایی که بی استفاده هستند)
مثال:
سلام .
برای حذف چنین فایلهایی که معمولاً ضمیمه پستها میشوند ، میتونید به لینک زیر بروید و فایلهای مورد نظر را انتخاب کنید (تیک بزنید) و از قسمت پایین صفحه دکمه "حذف انتخاب شده ها" را بزنید.
nafas1393
20-07-2014, 05:05
سلام یه سوال داشتم میخاسم بپرسم چطوری میتونم ای پی ویندوز7 م رو عوض کنم و چه طوری مخفی بمونم؟
Mr.Pooya
20-07-2014, 08:49
سلام یه سوال داشتم میخاسم بپرسم چطوری میتونم ای پی ویندوز7 م رو عوض کنم و چه طوری مخفی بمونم؟
سلام
تاپیک مربوط به سوالتون رو در انجمن شبکه پیدا کنید و سوال بپرسید:
موفق باشید
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
سلام
ببخشید اینجا این سوال رو مطرح می کنم. من زمانی که توی وب می گشتم یک صفحه باز کردم که مربوط به انجمن مهندسی مکانیک این فروم بود. اسم اون زیربخش مکانیک شکسته. اما هر چی توی می گردم پیداش نمی کنم.چجوری باید برم توی انجمن زیر؟
انجمن نواندیشان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فنی و مهندسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مهندسی مکانیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > طراحی جامدات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مکانیک جامدات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مکانیک شکست
Mr.Pooya
22-07-2014, 19:46
سلام
ببخشید اینجا این سوال رو مطرح می کنم. من زمانی که توی وب می گشتم یک صفحه باز کردم که مربوط به انجمن مهندسی مکانیک این فروم بود. اسم اون زیربخش مکانیک شکسته. اما هر چی توی می گردم پیداش نمی کنم.چجوری باید برم توی انجمن زیر؟
انجمن نواندیشان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فنی و مهندسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مهندسی مکانیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > طراحی جامدات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مکانیک جامدات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مکانیک شکست
سلام
دوست عزیز شما لینک سایت دیگه ای رو گذاشتید ما در این انجمن در مورد مکانیک بخش زیر رو داریم:
برق، مکانیک و رباتیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
سلام
دوست عزیز شما لینک سایت دیگه ای رو گذاشتید ما در این انجمن در مورد مکانیک بخش زیر رو داریم:
برق، مکانیک و رباتیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
:n04:
مرسی
سلام دوستان
چیکار باید کرد که دیگه برای ارسال پست نیاز به تایید مدیران نباشه؟
سلام من یه مشکل دارم هنگام تایپ کردن وسط تایپ نشانگر تایپ غیر فعال میشه دیگه نمیشه تایپ کرد باید یه بار کلیک کنم روش که دباره فعال بشه
Mr.Pooya
25-07-2014, 19:43
سلام دوستان
چیکار باید کرد که دیگه برای ارسال پست نیاز به تایید مدیران نباشه؟
سلام
تا مدتی این سیستم هست کمی فعالیت کنید دسترسی تون بیشتر میشه و نیاز به تایید نیست
موفق باشید
سلام من یه مشکل دارم هنگام تایپ کردن وسط تایپ نشانگر تایپ غیر فعال میشه دیگه نمیشه تایپ کرد باید یه بار کلیک کنم روش که دباره فعال بشه
سلام
کلا سیستم جوریه که وقتی وقتی شما شروع به تایپ می کنی نشانگر Mouse مخفی میشه ولی نشانگر تایپ ادیتور نباید مخفی بشه.
موفق باشید.
سلام
تا مدتی این سیستم هست کمی فعالیت کنید دسترسی تون بیشتر میشه و نیاز به تایید نیست
موفق باشید
ممنون از پاسخت.
دوستان مدیریت
من تعداده پستام از 100 بالاتر رفته؛لطفا اگه میشه امکان پست زدن بدون نیاز به تایید مدیریت را برای من فعال کنید؛ عقب موندن تو بحث ها به خاطر تایید مدیریت واقعا آدمو عذاب میده..............................
Demon King
11-08-2014, 10:47
دوستان مدیریت
من تعداده پستام از 100 بالاتر رفته؛لطفا اگه میشه امکان پست زدن بدون نیاز به تایید مدیریت را برای من فعال کنید؛ عقب موندن تو بحث ها به خاطر تایید مدیریت واقعا آدمو عذاب میده..............................
برای پس زدن بدون تایید تا جایی که من شنیدم پست باید بالای ۲۰۰ باشه.
vahabnaz
11-08-2014, 10:50
salam hastin
vahabnaz
11-08-2014, 10:51
salam man nemidonam az ki bayad soal konam
vahabnaz
11-08-2014, 10:52
yeki javabama bede
برای پس زدن بدون تایید تا جایی که من شنیدم پست باید بالای ۲۰۰ باشه.
عهههههههههه :n03:
مرسی جواب دادی :n06:
Demon King
16-08-2014, 15:50
سلام من چطور میتونم آلبوم تصویر داشته باشم؟
اصلا آلبوم داشتن از دسترسی های مدیرانه یا اینکه نه کاربران معمولی هم میتونن داشته باشن؟
ata.royalfalcon
16-08-2014, 16:09
سلام من چطور میتونم آلبوم تصویر داشته باشم؟
اصلا آلبوم داشتن از دسترسی های مدیرانه یا اینکه نه کاربران معمولی هم میتونن داشته باشن؟
سلام .
كاربران عادي و يا كاربران فعال انجمن به آلبوم دسترسي ندارند .
sohrab-sh
21-08-2014, 07:25
سلام دوستان چرا من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم ؟
ata.royalfalcon
21-08-2014, 11:23
سلام دوستان چرا من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم ؟
سلام .
تعداد پستهایی که دارید کم هست . پس از مدتی فعالیت و افزایش تعداد پستها ، به پیغام خصوصی دسترسی خواهید داشت .
hossein blak
21-08-2014, 12:12
سلام ....
دوستان تغیر رنگ پروفایل برای چه کسانی مقدور هست.....؟
salam man nemidonam az ki bayad soal konam
سلام
به جمع ما خوش اومدین. :»
تاپیک فــــهــرســـت | آموزش های نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو مطالعه کنید، جواب خیلی از سوالاتتون رو میگیرید...
ضمن اینکه لطفا از این به بعد فارسی تایپ کنید، این جزء قوانین انجمن
هست. :)
سلام ....
دوستان تغیر رنگ پروفایل برای چه کسانی مقدور هست.....؟
در حال حاضر "شخصی سازی پروفایل" برای هیچ کدوم از گروه
های کاربری کاربران عـادی، فعـال، حـرفه ای و... فعال نیست.
با تشکر مهران...
hamid 2014
25-08-2014, 17:17
سلام خدمت دوستان گلم
ببخشید برنامه من نوارابزار بالای صفحه Smartlaunch 4.5 Administrator پاک شده وهرکاری میکنم نمیتونم بیارمش!!!!!!!!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.ممنون میشم.
سلام می خواستم بدونم ریس سایت کی هست؟منظورم اینکه اسمشون چی هست؟
سلام خدمت دوستان گلم
ببخشید برنامه من نوارابزار بالای صفحه Smartlaunch 4.5 Administrator پاک شده وهرکاری میکنم نمیتونم بیارمش!!!!!!!!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.ممنون میشم.
سلام
به انجمن P30World خوش اومدید.
سوالتون رو باید در انجمن های تخصصی مطرح کنید، اگر اطلاع ندارد سوال شما مربوط به چه انجمنی هست
در تاپیک راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، دوستان من راهنماییتون میکنن. :)
سلام می خواستم بدونم ریس سایت کی هست؟منظورم اینکه اسمشون چی هست؟
سلام،
اینجا موقام نداره، مسئول مایوم (فیلم دوئل، دیالوگ پرویز پرستویی) :31:
مرسی.
پست جناب Administrator ،Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن های P30World
جهت اطلاع از "گروه های کاربری" انجمن میتونید مراجعه کتید به این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
با تشکر مهران...
shahryar84
30-08-2014, 22:57
من وقتی تو این انجمن با اپ تاپاتاک جواب میدم، ارور میده و میگه به ادمین بگو و همچنان تو لودینگ میمونه، اما ارسال انجام میگیره!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Public Enemy
31-08-2014, 14:57
من وقتی تو این انجمن با اپ تاپاتاک جواب میدم، ارور میده و میگه به ادمین بگو و همچنان تو لودینگ میمونه، اما ارسال انجام میگیره!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بنده هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم. هم با tapatalk هم با سایر مرورگر ها. پاسخ ارسال می شه ولی تو لودینگ می مونه بعد ارور می ده.
فکر کردم اول مشکل از وایرلسه
jamshidjap
07-09-2014, 07:26
سلام
سالیان پیش انجمن در پایین صفحه یک گزینه داشت به اسم پرش ، که باهاش میشد بسرعت به یک انجمن دلخواه پرید ، خیلی وقته نیست یا من نمیدونم کجاست ، راهنمایی کنید لطفا ....
سلام دوستان
من تعداد پستام از 200 تا بیشتر شده ولی هنوز برای زدن پست نیاز به تایید مدیران دارم!!!!!!!!
چیکار باید کرد که دیگه نیاز به تایید نباشه؟!!!!!!
سلام دوستان
من تعداد پستام از 200 تا بیشتر شده ولی هنوز برای زدن پست نیاز به تایید مدیران دارم!!!!!!!!
چیکار باید کرد که دیگه نیاز به تایید نباشه؟!!!!!!
درود دوست عزیز
شما قبلا بن شده بودید و این یوزر جدیدی هست که ساختین ؟
اگه اره فکر میکنم به این دلیل هست که محدودید . تو تالار پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکلتون رو به مدیران منتقل کنید تا بهتون جواب بدن .
موفق باشید :n16:
سلام
در مورد Tapatalk منم این مشکل رو دارم، این موضوع رو پیگیری میکنم.
سلام
سالیان پیش انجمن در پایین صفحه یک گزینه داشت به اسم پرش ، که باهاش میشد بسرعت به یک انجمن دلخواه پرید ، خیلی وقته نیست یا من نمیدونم کجاست ، راهنمایی کنید لطفا ....
بله، زمانی که سیستم انجمن رو ارتقاء دادیم، پایین سمت چپ "دسترسی سریع"
وجود داشت که کمی بعد غیر فعال شد و در حال حاضر این امکان وجود نداره... :)
با تشکر مهران...
سلام بر دوستان ، ميخواستم يه كمكي بهم بكنيد .من با برنامه netbeans و آپاچي سرور و برنامه xampp دارم php كار ميكنم ، در صفحه اول يه جدول درست كردم كردم كه مانند ليست هستش كه تعداد رو در روبروش كاربر وارد ميكنه ميخوام اين داده ها رو در صفحه ديگري استفاده كنم ، مثلا جمعشون كنم ، برنامشو نوشتم وقتي اجرا ميكنم و داده ها رو وارد ميكنم به صفحه بعد ميره ولي جمع نميكنه ، نميدونم چطور در صفحه دو م اين داده ها را از صفحه اول بگيرم ، اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم خيلي نياز دارم،پيشاپيش از دوستان تشكر ميكنم.
درود دوست عزیز
شما قبلا بن شده بودید و این یوزر جدیدی هست که ساختین ؟
اگه اره فکر میکنم به این دلیل هست که محدودید . تو تالار پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکلتون رو به مدیران منتقل کنید تا بهتون جواب بدن .
-بله...
-تو تالار پیگیری مشکلات اعلام کردم ولی هیچ کس جواب درست نمیده و همه میگن محدودیت ها اتوماتیک میره و نمیگن که باید چیکار کنیم تا محدودیتا بره!!!!!!!
shahryar84
18-09-2014, 02:20
مشکل با تاپاتاک هنوز هست و رفع نشده.
Sent from my LG-V500
SNOW PATROL
18-09-2014, 10:10
مشکل با تاپاتاک هنوز هست و رفع نشده.
Sent from my LG-V500
بله درسته ولی وقتی اون پیام خطا رو میده شما دکمه بک گوشی رو بزنید میبینید که ارسال شده .. یعنی ارسال میشه ولی ارور هم میده
hossein blak
21-09-2014, 11:39
:n18:
کاربران فعال رو چه کسانی انتخاب میکنم؟
:n18:
کاربران فعال رو چه کسانی انتخاب میکنم؟
به صلاحدید و مشورت تیم مدیریت هر انجمن انتخاب کاربر فعال صورت میگیره.
Demon King
21-09-2014, 23:00
سلام،
در بخش « نوشته های من » آخرین پست های من نمایش داده نمیشن و آخرین پست نمایش داده شده برمیگرده به چندین روز قبل، درحالی که در این اواخر من تعداد زیادی پست دادم که هیچکدوم در صفحه ی آخرین پست ها به نمایش در نمیان.
مشکل چیه؟
سلام،
در بخش « نوشته های من » آخرین پست های من نمایش داده نمیشن و آخرین پست نمایش داده شده برمیگرده به چندین روز قبل، درحالی که در این اواخر من تعداد زیادی پست دادم که هیچکدوم در صفحه ی آخرین پست ها به نمایش در نمیان.
مشکل چیه؟
سلام
جستجوی پیشرفته را بزنید و در قسمت Additional Options هر تاریخ را به زمانهای قدیمی تر تغییر دهید.
در قسمت نام کاربری هم نام کاربری خود را بنویسید.
موفق باشید.
:»
amir0260
22-09-2014, 13:54
سلام دوستان:n18:
یه کمکی به من هم بکنید:n14:
من چطور وقتی یه تاپیک زدم میخوام تازش کنم تا بیاد بالای مطالب و دوستان ببینن...:n12:
اخه واسه اینکار مجبور به پست زدن پشت سرهم هستم...:n28:
و اینجوری اسپم حساب میشه:n30:
Demon King
22-09-2014, 14:19
سلام
جستجوی پیشرفته را بزنید و در قسمت Additional Options هر تاریخ را به زمانهای قدیمی تر تغییر دهید.
در قسمت نام کاربری هم نام کاربری خود را بنویسید.
موفق باشید.
:»
مشکل من این نیست که بخوام دنبال پستی بگردم، مشکلم اینه که چرا اینطوری شده، چون به تازگی اتفاق افتاده.
هر پست جدیدی که میدم تو قسمت « آخرین پست ها » ثبت نمیشه. این چند روزه اصلا تنظیماتی رو هم تغییر ندادم.
مشکل من این نیست که بخوام دنبال پستی بگردم، مشکلم اینه که چرا اینطوری شده، چون به تازگی اتفاق افتاده.
هر پست جدیدی که میدم تو قسمت « آخرین پست ها » ثبت نمیشه. این چند روزه اصلا تنظیماتی رو هم تغییر ندادم.
سلام علی عزیز برای من هم همینطوره
ولی چون اولین بار نیست که اتفاق افتاده جدی تلقی نکردم
بعد از چند روز خود به خود درست میشه:n18:
سلام دوستان:n18:
یه کمکی به من هم بکنید:n14:
من چطور وقتی یه تاپیک زدم میخوام تازش کنم تا بیاد بالای مطالب و دوستان ببینن...:n12:
اخه واسه اینکار مجبور به پست زدن پشت سرهم هستم...:n28:
و اینجوری اسپم حساب میشه:n30:
سلام
منظور شما مهم کردن (استیکی کردن) تاپیک هست؟ مثل چهار تاپیک اول اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
اگر منظورتون این هست، این امکان در اختیار تیم مدیـریت انجمن قرار داره و تیم هـر
انجمن تاپیک های مهم و مفید رو استیکی میکنن، این امکان خارج از حیطه اختیارات
کاربران عزیز هست....
سلام علی عزیز برای من هم همینطوره
ولی چون اولین بار نیست که اتفاق افتاده جدی تلقی نکردم
بعد از چند روز خود به خود درست میشه:n18:
همین طوره، ظاهرا مثل چند وقت پیش به باگ فنی ریز پیش اومده.
پیگیری میکنم برای رفع این مشکل
ویرایش: مشکل حل شد.
با تشکر مهران...
hossein blak
02-10-2014, 23:07
سلام دوستان
میخوام تغییری بدم که هرکس چه دوست چه بقیه کاربران وقتی به پروفایلم میان اینکه "من آنلاین هستم" و" آخرین باری که فعالیت کردم" براش شون معلوم نباشه....
باید چه کرد.؟؟؟
Iloveu-ALL
02-10-2014, 23:12
سلام دوستان
میخوام تغییری بدم که هرکس چه دوست چه بقیه کاربران وقتی به پروفایلم میان اینکه "من آنلاین هستم" و" آخرین باری که فعالیت کردم" براش شون معلوم نباشه....
باید چه کرد.؟؟؟
از ویرایش اختیارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه Invisible Mode رو فعال (on) کنید.
milad_gta
02-10-2014, 23:19
سلام دوستان
باید چه کرد.؟؟؟
در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت Invisible Mode رو on کنید، در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تنظیمات مورد نظرتون برا پروفایل رو اعمال کنید.
-- ویرایش: پست تو پست شد، دوستان اگر لازم میدونند حذف کنند. --
hossein blak
06-10-2014, 20:20
سلام....../
چگونه تاپیکی مهم میشه.؟
milad_gta
06-10-2014, 21:12
سلام....../
چگونه تاپیکی مهم میشه.؟
سلام
این امکان در اختیار تیم مدیـریت انجمن قرار داره و تیم هـر انجمن تاپیک های مهم و مفید رو استیکی میکنن، این امکان خارج از حیطه اختیارات کاربران عزیز هست....
. . . . . .
hossein blak
06-10-2014, 21:17
ممنون....../
یه سوال دیگه:
وقتی تو پروفایلتون پیغامی رو حذف می کنید میشه دو باره برشگردوند......./
ممنون....../
یه سوال دیگه:
وقتی تو پروفایلتون پیغامی رو حذف می کنید میشه دو باره برشگردوند......./
کاربران عادی این دسترسی رو ندارن ولی مدیران ارشد سایت میتونن برش گردونن
موفق باشید
hossein blak
07-10-2014, 14:57
سلام.../
وقتی کسی رو در لیست سیاهمون قرار میدیم بعدشچی میشه......../
سلام.../
وقتی کسی رو در لیست سیاهمون قرار میدیم بعدشچی میشه......../
درود
از آموزش لیست تماس ها ، لیست دوستان ، لیست سیاه نوشته شده توسط F l o w e r :
لیست سیاه
همونطور که با استفاده از "لیست تماس" و "لیست دوستان" شما میتوانید به عده ای از دوستان خود دسترسی سریع و آسان داشته و با آنها در ارتباط باشید
امکانی در انجمن وجود دارد که بتوانید با آن کاربرانی که به هر دلیلی تمایل ندارید که در انجمن حضورشان را مشاهده کنید ، از دید خود خارج نمایید
برای این کار کافی است کاربرانی که برای شما به هر نحوه ی ایجاد مزاحمت میکنند و یا پست ها و فعالیت هایشان باعث آزاد شماست به لیست سیاه خود اضافه کنید.
در این صورت :
1- شما پست های ارسال آن کاربر در انجمن ها مشاهده نمی کنید.
2- آن کاربر نمیتواند پروفایل شما را ببیند
3- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام پروفایل ارسال کند
4- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام خصوصی ارسال کند
5- آن کاربر پست های ارسالی شما را در انجمن ها مشاهده می کند.
- با قرار دادن افراد در لیست سیاه، نمیتوان ارسال های خود را در محیط های عمومی ( انجمن ها ، تاپیک ها ، گروه ها و ارسال های شما در پروفایل سایرین ) مخفی و از دید سایرین خارج کرد.
- امکان قرار دادن افراد حاضر در تیم مدیریت انجمن ها در لیست سیاه وجود ندارد.
Amin4All
08-10-2014, 20:32
سلام.
آیا بهتر نیست برای بخش بازارچه انجمن سیستم ثبت امتیاز بازارچه اضافه بشه تا کاربران بیشتر تشویق بشن و هم اینکه کاربرای معتبر تر مشخص بشن ؟
سلام.
آیا بهتر نیست برای بخش بازارچه انجمن سیستم ثبت امتیاز بازارچه اضافه بشه تا کاربران بیشتر تشویق بشن و هم اینکه کاربرای معتبر تر مشخص بشن ؟
من نظر خودم و میگم ولی برای پیشنهاد و انتقاد لطفا از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقدام کنید.
منظورتون اینه که اعتبار کاربران و مدیران از میزان خریدشون سنجیده بشه ؟ ایده جالبیه ولی من فکر نمیکنم کاربران خوششون بیاد .
حتی بعضی کاربران خارج از کشور هستن پس هیچ امتیازی بهشون تعلق نمیگیره ...
ممکنه یکی برای خرید و فروش عضو سایت شده باشه و دیگری مثلا برای پر کردن اوقات فراغتش در انجمن ادبیات و ورزش و دیگری برای افزایش علمش و ...
و همینطور یه کاربر تازه کار ممکنه از یه مدیر باسابقه اعتبار بیشتری داشته باشه و همه فقط به اعتبار مالی همدیگه توجه میکنن !
Amin4All
09-10-2014, 09:37
من نظر خودم و میگم ولی برای پیشنهاد و انتقاد لطفا از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقدام کنید.
منظورتون اینه که اعتبار کاربران و مدیران از میزان خریدشون سنجیده بشه ؟ ایده جالبیه ولی من فکر نمیکنم کاربران خوششون بیاد .
حتی بعضی کاربران خارج از کشور هستن پس هیچ امتیازی بهشون تعلق نمیگیره ...
ممکنه یکی برای خرید و فروش عضو سایت شده باشه و دیگری مثلا برای پر کردن اوقات فراغتش در انجمن ادبیات و ورزش و دیگری برای افزایش علمش و ...
و همینطور یه کاربر تازه کار ممکنه از یه مدیر باسابقه اعتبار بیشتری داشته باشه و همه فقط به اعتبار مالی همدیگه توجه میکنن !
یک پلاگین داره فکر کنم مربوط به trading
خوب ببینید الان کسی که بخواد از کسی چیزی بخره توی فروشگاه چطوری باید به طرف اعتماد کنه ؟
خوب می بینه طرف 50 تا معامله کرده خوب مسلما کسی که همچین امتیازی داره و دیگران نظرات + بهش دادن برای نفر 51 که میخاد ازش خرید کنه کار رو راحت میکنه .
ولی یکی که 0 امتیاز بازارچه داره موقع خرید ازش بحث اعتماد پیش میاد . که اول پول رو واریز کنه یا نه یا اول طرف بفرسته یا .....
Masoud-2014
15-10-2014, 20:38
آیا امکانش هست که وقتی به پستی جواب داده میشه به نحوی مثلا از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه؟ این قضیه در مورد پستهای قدیمی تر شاید اهمیت پیدا کنه و از طرفی دیدم این امکان رو در انجمن های دیگه ؟
milad_gta
15-10-2014, 21:46
آیا امکانش هست که وقتی به پستی جواب داده میشه به نحوی مثلا از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه؟ این قضیه در مورد پستهای قدیمی تر شاید اهمیت پیدا کنه و از طرفی دیدم این امکان رو در انجمن های دیگه ؟
میتونید اشتراک با اطلاع رسانی به همراه ایمیل رو در تایپیک مد نظرتون فعال کنید.
من لینک تشکر ندارم فقط گزارش تخلف دارم و جواب و نقل قول چه کنم؟
NET DOCTOR
17-10-2014, 17:00
من لینک تشکر ندارم فقط گزارش تخلف دارم و جواب و نقل قول چه کنم؟
یه چند تا پست دیگه که بدید خودبخود براتون فعال میشه
یه جور حالت تشویق داره برای کاربر که فعالیت کنه نه فقط تماشا!
سلام ودرود
میتونم تاپیکم رو به یه موضوع دیگه انتقال بدم؟
NET DOCTOR
17-10-2014, 23:22
سلام ودرود
میتونم تاپیکم رو به یه موضوع دیگه انتقال بدم؟
خیر باید از مدیران اون قسمت بخواید منتقل کنند
mrs.melika
18-10-2014, 12:12
با سلام
محدودیت پیغام خصوصی از چند پست برداشته میشه؟
hossein blak
18-10-2014, 18:58
با سلام
محدودیت پیغام خصوصی از چند پست برداشته میشه؟
با ده یا بیست پست برداشته میشود.
یه چند تا پست دیگه که بدید خودبخود براتون فعال میشه
یه جور حالت تشویق داره برای کاربر که فعالیت کنه نه فقط تماشا!
........:n16:
mrs.melika
19-10-2014, 19:14
با ده یا بیست پست برداشته میشود.
احتمالا باید به 20 برسم چون الان 12 پست دارم اما هنوز محدودیت دارم.البته مشکلی نیست
Masoud-2014
20-10-2014, 12:48
میتونید اشتراک با اطلاع رسانی به همراه ایمیل رو در تایپیک مد نظرتون فعال کنید.
بله درسته ولی من میخواستم فقط برای پست های من این قابلیت فعال شه تا حجم پیام های ارسالی برای من زیاد نباشه، بیخود پشت سر هم ایمیل نیاد واسم ، در ضمن من این قابلیت و جای دیگه دیدم و خیلی جالب بود و دلیل اینکه اینجا فعال نیست نمی دونم و چه توجیه منطقی پشتشه؟
OMiD.1080p
29-10-2014, 23:23
از یکی از گروه های اجتماعی خارج شدم.
البته قبلش خبرنامه هاشو برای آپدیت گروه رو دریافت میکردم ...
الان هم با اینکه عضو گروه نیستم , خبرنامه های آپدیت گروه بازم واسم میاد
به قول معروف میخوام Unsubscribe کنم از گروه .
منتها گزینه ایی پیدا نکردم !
تو گروه یکبار دیگه عضو شو (درخواست عضویت بده)
و پس از عضو شدن اشتراک رو بردار
و خارج شو.
hossein blak
06-11-2014, 13:03
سلام...
اگر بخوام گروهی برای کاربران فعال یک انجم بزنم...در اون گروه باید چه مسائلی مطرح بشه
بله درسته ولی من میخواستم فقط برای پست های من این قابلیت فعال شه تا حجم پیام های ارسالی برای من زیاد نباشه، بیخود پشت سر هم ایمیل نیاد واسم ، در ضمن من این قابلیت و جای دیگه دیدم و خیلی جالب بود و دلیل اینکه اینجا فعال نیست نمی دونم و چه توجیه منطقی پشتشه؟
سلام
قابلیتی که مد نظر شماست (Quoted My Post) در اپلیکیشن Tapatalk وجود داره. فعلا اگر
کسی با Tapatalk انجمن رو مشاهده کنه نقل قول پست براش براش اطلاع رسانی میشه.
سلام...
اگر بخوام گروهی برای کاربران فعال یک انجم بزنم...در اون گروه باید چه مسائلی مطرح بشه
به طور متعارف، در این گروه ها راجع به مشکلات اون انجمن، طـرح ها و برنامه های آینده اون
بخش و... صحبت میشه. / ضمن اینکه بهتره قبل از ایجاد چنین گروهی با یکی از اعضای تیم
مدیریت اون انجمن هماهنگ کنید، چون اکثر انجمن ها گروه مخصوص کاربران فعال رو دارن :)
با تشکر مهران...
سلام ودرودئ بر آقا مهران و سای دوستان فروم
میخواستم بدونم گروهی رو که ایجاد کردم میتونم حذف کنم روی دکمه دلیت که میزنم این کار انجام نمیشه...
OMiD.1080p
07-11-2014, 19:13
سلام ودرودئ بر آقا مهران و سای دوستان فروم
میخواستم بدونم گروهی رو که ایجاد کردم میتونم حذف کنم روی دکمه دلیت که میزنم این کار انجام نمیشه...
سلام
خیر ... زحمت این کار با آقا مهران یا آقا سروشه ...
دیگر کاربران دسترسی حذف گروه رو ندارن .
به یکیشون پیغام خصوصی بزن تا واست حذفش کنن ( در صورتی اون گروه رو خودتون ساخته باشید )
HADI_MILAD
09-11-2014, 23:37
با سلام وخسته نباشيد..در خصوص ارسال فايل گزينه ضميمه فايل را از كجا ببينم..تو اموزش فقط نوشتين ضميمه فايل عكسش هم گذاشتين
با سلام وخسته نباشيد..در خصوص ارسال فايل گزينه ضميمه فايل را از كجا ببينم..تو اموزش فقط نوشتين ضميمه فايل عكسش هم گذاشتين
این امکان فقط برای کاربران فعال به بالا هست.
hell_knight
10-11-2014, 15:24
سلام
دوستان به یه مشکل پیش پا افتاده بر خوردم :|
من چه شکلی میتونم از پست یک کاربر تشکر کنم؟ :|
مشکلم حل شد باید به 5 پست میرسیدم
hell_knight
10-11-2014, 15:27
دوستان مشکل حل شد مثه اینکه باید به 5 تا پست میرسیدم :n02:
HADI_MILAD
11-11-2014, 14:09
بايد چجوري فعال بشم..ميخواستم خدمتي بكنم به دوستان و يك فايلي براش بفرستم:n13:
hossein blak
11-11-2014, 14:26
بايد چجوري فعال بشم..
با فعالیت و پست های مفید در یک انجمن که در اون تخصص دارید..../.
موفق باشید.../حسین.
عنوان یه تاپیک رو بخوام تغییر بدم..باید چه کنم؟؟
عنوان یه تاپیک رو بخوام تغییر بدم..باید چه کنم؟؟
باید به ناظران و مدیران همون بخش اطلاع بدین , اگر صلاح دونستن عنوان تاپیک رو تغییر میدن .
paiinful
20-11-2014, 20:03
سلام میخاستم به ایمیلم انقد اعلان پست های انجن نیاد باید چکار کنم؟!
سلام میخاستم به ایمیلم انقد اعلان پست های انجن نیاد باید چکار کنم؟!
درود
در دو پست زیر توضیحات لازم ارائه شده .
536 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 529 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام :n18:
①
فونتی که ( اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده شده، چیه؟ توی Editor چنین فونتی مشاهده نمیشه!
اگه از Word کپی کردن، اسم فونت چیه؟
کادر نارنجی رو چطوری درست کردن آخه؟ با Table اینکار رو کردن؟!
②
( اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مصرع های هر بیت چطوری رو به روی هم نوشته شدن؟
با تشکر
①
اگه در قسمت تنظیمات کاربر »» ویرایش اختیارات
تیک گزینه ی نمایش امضای شخصی رو برداریم بقیه امضای ما رو میـــبینن یا فقط برای خودمون حذف میشه؟
②
وقتی میخوام یه پست جدید ثبت کنم این کادر ظاهر میشه!
به خاطر چیه؟ تنظیمات مرورگر یا انجمن؟
مرورگر: کروم Version 32.0.1700.76 m
Clumsyion
23-11-2014, 16:30
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييت كنيد اول اينكه وقتي توي يك تاپيك پست ميزارم براي پيگيري جوابم بايد حتما به اون تاپيك برم يا از طريق صندوق ورودي هم ميتونم جوابمو بگيرم سوال دو اينكه چطور ميشه از يه پست يا تاپيك تشكر كرد سه اينكه چطوري سؤالمو توي يك تاپيك راحت تر پيدا كنم چهار اينكه كي اختيار تاپيك زدن براي من كه تازه واردم باز ميشه ممنون :n16:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييت كنيد
اول اينكه وقتي توي يك تاپيك پست ميزارم براي پيگيري جوابم بايد حتما به اون تاپيك برم يا از طريق صندوق ورودي هم ميتونم جوابمو بگيرم سوال
دو اينكه چطور ميشه از يه پست يا تاپيك تشكر كرد
سه اينكه چطوري سؤالمو توي يك تاپيك راحت تر پيدا كنم
چهار اينكه كي اختيار تاپيك زدن براي من كه تازه واردم باز ميشه ممنون :n16:
سلام؛
1 ) بالای اولین پست هر صفحه، یه قسمت هست با عنوان اختیارات تاپیک. روی مشترک شدن در این بحث کلیک کنید.
در صفحه ظاهر شده، نحوه اطلاع رساني و پوشه ای که تاپیک اونجا علامت میخوره رو مشخص و نهایتاً تأیید کنید.
2 و 4 ) دُرست یادم نیست ولی به نظرم 20 تا پست ایجاد کنید قابلیت های مورد نظرتون فعال بشن.
3 ) در لینک زیر چهارمین مورد (جست و جو ) رو ببینید.
فــــهــرســـت | آموزش های نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرآغاز
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bensonw3x
23-11-2014, 22:34
کجا باید درخواست تعویض نام کابری رو کرد ؟
کجا باید درخواست تعویض نام کابری رو کرد ؟
تـغـیـیـر نـام کـاربـری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیشتر وقت ها وقتی میخوام یه عکس رو توی SPOILER بذارم یا حتی متنی بنویسم، هر بار که ویرایش میکنم یه SPOILER واسه خودش اضافه میشه. بعضی وقت ها هم یه تیکه از متن میره توی SPOILER بعدی. واسه چی اینطوری میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: 11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: 11
گاهی هم اصلاً محتوای مورد نظرم مخفی نمیشه و فقط بالا و پایین متن و نوشته میشه.
مثل این که پایین متن افتاده:
بدبخت نمیگی ممکنه همیچین اتفاقی برات بیفته: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/SPOILER]
باید چکار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید.
NET DOCTOR
25-11-2014, 17:30
بیشتر وقت ها وقتی میخوام یه عکس رو توی SPOILER بذارم یا حتی متنی بنویسم، هر بار که ویرایش میکنم یه SPOILER واسه خودش اضافه میشه. بعضی وقت ها هم یه تیکه از متن میره توی SPOILER بعدی. واسه چی اینطوری میشه؟
گاهی هم اصلاً محتوای مورد نظرم مخفی نمیشه و فقط بالا و پایین متن و نوشته میشه.
مثل این که پایین متن افتاده:
بدبخت نمیگی ممکنه همیچین اتفاقی برات بیفته: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/SPOILER]
باید چکار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید.
اول آموزش زیر رو ببینید
ایجاد محتوای مخفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان )
ثانیا طبق تجربه بنده از آخرین ورژن مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید که باهاش میتونید از انجمن کامل و بدون مشکل استفاده کنید. مرورگر اینترنت اکسپلورر مشکلات زیادی داره با انجمن
اول آموزش زیر رو ببینید
ایجاد محتوای مخفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان )
ثانیا طبق تجربه بنده از آخرین ورژن مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید که باهاش میتونید از انجمن کامل و بدون مشکل استفاده کنید. مرورگر اینترنت اکسپلورر مشکلات زیادی داره با انجمن
ممنون؛ قبلاً با گوگل کروم کار میکردم؛ به خاطر همین کلاً کوچ کردم به فایرفاکس!
سؤال:
قابلیت ویرایش پست هایی که ثبت میکنیم بعد از چند وقت از بین میره؟
حالا اگه یک روز قبل از پایان اون مدت زمان، پست رو ویرایش کنیم، فرداش دیگه نمیشه ویرایش کرد؟
behnamcp
01-12-2014, 19:26
به نام پاک آفریدگار
با تقدیم سلام و احترام
چطور میشه فهمید چه کسانی در تاریخی مشخص به دنیا آمده اند؟؟؟ مثلا فروم معلوم میکنه چه کسانی امروز روز تولدشون هست برای پیدا کردن افرادی در روزهای دیگه به دنیا آمده اند چه کار باید کرد؟؟؟؟؟
سلام
اگر کـاربران قسمت مربوط به "تـاریخ تولد" رو پـر کرده باشند،
میتونید از طریق تقویم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، متولدین روزهای مختلف و همینطور
رویدادهایی که در تقویم ثبت شدن رو ببینید.
با تشکر مهران...
civilcal
04-12-2014, 15:38
من به یکسری امکانات انجمن دسترسی ندارم؟ علتش چیه؟ (مثلا امضا و ...)
habiballahafg
05-12-2014, 16:31
با سلام
میخواستم در مورد مدال ها و غیره بیشتر بدونم. چون من یه دونه گرفتم : :n12::n02:
با سلام
میخواستم در مورد مدال ها و غیره بیشتر بدونم. چون من یه دونه گرفتم : :n12::n02:
سلام
راه اندازی سیستم مدال دهی در انجمن های P30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من به یکسری امکانات انجمن دسترسی ندارم؟ علتش چیه؟ (مثلا امضا و ...)
درود دوست عزیز
چون شما به تازگی ثبت نام کرده اید و تعداد پست هاتون کمه یکسری از امکانات رو ندارین . به مرور زمان دسترسی تون باز میشه .
سلام دوستان. آیا امکانش هست وقتی کاربری از پست من نقل قول می گیرد من متوجه بشوم؟ یا اگر کسی تشکر کرد؟ من توی تنظیمات کاربر و پروفایل چنین امکانی رو ندیدم. که مثلا دقیقا مشخص کنه توی چه پستی و چه تاپیکی و ..
Iloveu-ALL
10-12-2014, 21:29
سلام دوستان. آیا امکانش هست وقتی کاربری از پست من نقل قول می گیرد من متوجه بشوم؟ یا اگر کسی تشکر کرد؟ من توی تنظیمات کاربر و پروفایل چنین امکانی رو ندیدم. که مثلا دقیقا مشخص کنه توی چه پستی و چه تاپیکی و ..
چنین امکانی نیست ...
ولی از فهرست تاپیک هایی که توشون اشتراک داری ، میتونی کمک بگیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک هایی که توشون یه بار پست دادی + تاپیک هایی که دکمه اشتراک رو زدی میرن اونجا
سلام
در تصدیق و تکمیل پست Iloveu-ALL عزیز:
سلام
قابلیتی که مد نظر شماست (Quoted My Post) در اپلیکیشن Tapatalk وجود داره. فعلا
اگر کسی با Tapatalk انجمن رو مشاهده کنه نقل قول پست براش اطلاع رسانی میشه.
با تشکر مهران...
چنین امکانی نیست ...
ولی از فهرست تاپیک هایی که توشون اشتراک داری ، میتونی کمک بگیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک هایی که توشون یه بار پست دادی + تاپیک هایی که دکمه اشتراک رو زدی میرن اونجا
سلام
با تشکر مهران...
ممنونم:»:»
hossein blak
11-12-2014, 19:01
سلام... /.
میشه از یه راهی به چندین نفر هم زمان در خواست دوستی بدیم... /.
یعنی یه قسمتی باشه که افرادی رو که مد نظرمون هست تیک بزنیم و بعد در خواست رو ارسال کنیم... ؟/.
siamak5561
13-12-2014, 00:06
سلام
من توی هر تاپیکی که نظر میدم اتوماتیک مشترک میشم و برام ایمبل میاد، چجوری کلا غیر فعالش کنم؟
سلام
من توی هر تاپیکی که نظر میدم اتوماتیک مشترک میشم و برام ایمبل میاد، چجوری کلا غیر فعالش کنم؟
درود
از قسمت :
تنظیمات کاربر > ويرايش اختيارات > Messaging & Notification > پيش گزیده اشتراک گفتگو > عدم اشتراک
موفق باشید :n40:
سلام... /.
میشه از یه راهی به چندین نفر هم زمان در خواست دوستی بدیم... /.
یعنی یه قسمتی باشه که افرادی رو که مد نظرمون هست تیک بزنیم و بعد در خواست رو ارسال کنیم... ؟/.
درود
خیر فکر نمی کنم که چنین امکانی وجود داشته باشه . من که تا حالا ندیدم .
hossein blak
13-12-2014, 16:04
سلام... /.
مخیواستم ترتیبی بدم که امضام فقط برای دیگران قابل مشاهده باشه و برای خودم نه... /.
باید چیکار کنم.؟ /.
سلام... /.
مخیواستم ترتیبی بدم که امضام فقط برای دیگران قابل مشاهده باشه و برای خودم نه... /.
باید چیکار کنم.؟ /.
سلام
راهی نداره.
موفق باشید
سلام... /.
باید چیکار کنم.؟ /.
درود
چنین امکانی وجود نداره که فقط امضای خودتون برای شما نمایش داده نشه ولی اگه سرعت اینترنت شما کمه میتونید از اینجا نمایش امضا ها رو غیر فعال کنید :
تنظیمات کاربر > ويرايش اختيارات > تنظیمات نمایش تاپیک ها > نمايش امضای شخصي > تیک رو بردارید .
سلام... /.
باید چیکار کنم.؟ /.
سلام؛ مسیر زیر رو دنبال کنید:
تنظیمات کاربر
به کادرهای سمت راست نگاه کنید (پایینی)
My Settings
My Account
ويرايش اختيارات
تنظیمات نمایش تاپیک ها
حالت نمايش جزئيات موضوعات در تالارها: نمايش امضای شخصي
تیک گزینه نمایش امضا رو بردارید. با اینکار تنها کسی که امضاتون رو نمیبینه خودتون هستید.
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی پستها مشابه نوشته زیر رو دارن که کمرنگ نوشته شده: ( مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
این چیه و چطوری ایجاد میشه؟
به خاطر ویرایش پست هست؟ چون وقتی پست رو ویرایش میکنیم پایین پست زمان ویرایش نوشته میشه.
این سؤالات هم بی جواب مونده؛ لطفاً راهنمایی کنید...
فونتی که ( اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده شده، چیه؟ توی Editor چنین فونتی مشاهده نمیشه!
اگه از Word کپی کردن، اسم فونت چیه؟
وقتی میخوام یه پست جدید ثبت کنم این کادر ظاهر میشه!
به خاطر چیه؟ تنظیمات مرورگر یا انجمن؟
قابلیت ویرایش پست هایی که ثبت میکنیم بعد از چند وقت از بین میره؟
حالا اگه یک روز قبل از پایان اون مدت زمان، پست رو ویرایش کنیم، فرداش دیگه نمیشه ویرایش کرد؟
Reza31001
18-12-2014, 20:02
سلام :n18:
بعضی پستها مشابه نوشته زیر رو دارن که کمرنگ نوشته شده: ( مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
این چیه و چطوری ایجاد میشه؟
به خاطر ویرایش پست هست؟ چون وقتی پست رو ویرایش میکنیم پایین پست زمان ویرایش نوشته میشه.
این مورد در ورژن قبلی انجمن، زمانی که دو پست پشت سر هم با فاصله زمانی کم ارسال میشد به وجود میومد (ادغام خودکار دو پست)
ولی در حال حاضر این موضوع وجود نداره
zargarmoradi
09-01-2015, 11:51
باسلام وخسته نباشید
من دارای خودروی سمند lx هستم وچون میخواستم لاکی سپر عقب رو تعویض کنم اتصال سنسورهای دنده عقب قطع شدند. اگرمی توانید مرا راهنمایی کنید .ممنونم
باسلام وخسته نباشید
من دارای خودروی سمند lx هستم وچون میخواستم لاکی سپر عقب رو تعویض کنم اتصال سنسورهای دنده عقب قطع شدند. اگرمی توانید مرا راهنمایی کنید .ممنونم
سلام
به انجمن های تخصصی p30world خوش آمدید .
سوال خود را در عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح نمایید.
mahmoodsedaghat
23-02-2015, 12:05
سلام چطوری یکی به یکی پیغام خصوصی میشه داد؟
omid-p30
13-04-2015, 11:56
سلام.
اطلاع رسانی در مورد نقل قول ها رو چطور میشه غیر فعال کرد ؟
سلام بچه ها من تازه واردم یه سوال در مورد ریکاوری اطلاعات داشتم میشه راهنماییم کنید؟؟
milad_gta
15-04-2015, 22:04
سلام چطوری یکی به یکی پیغام خصوصی میشه داد؟ اشاره گر موس رو ببرید رو نام کاربری فرد مورد نظر از گزینه های نمایش داده شده پیغام خصوصی رو انتخاب کنید یا برید تو پروفایل فرد مورد نظر و از اونجا پیغام رو ارسال کنید. همینطور میتونید از قسمت تنظیمات کاربر فرستادن پیغام جدید با تایپ نام کاربری گیرنده پیغام ارسال کنید.
سلام. اطلاع رسانی در مورد نقل قول ها رو چطور میشه غیر فعال کرد ؟ از اینجا میتونید تنظیمات مدنظرتون رو اعمال کنید:
றД ĵ ĭ Đ
24-04-2015, 10:01
سلام آیا راهی هست که همه ی پیغام های بازدید کنندگان در پروفایل رو باهم حذف کرد ؟ بدون اینکه یکی یکی و صفحه صفحه بخوای تیک بزنی
maryam-haggi
28-04-2015, 11:43
سلام دوستان من تازه عضو شدم میشه لطفا از امکانات این سایت برام بگین؟؟؟؟؟؟لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!:n16:
F l o w e r
28-04-2015, 12:08
سلام آیا راهی هست که همه ی پیغام های بازدید کنندگان در پروفایل رو باهم حذف کرد ؟ بدون اینکه یکی یکی و صفحه صفحه بخوای تیک بزنی
نه متاسفانه راهی وجود نداره :»
سلام دوستان من تازه عضو شدم میشه لطفا از امکانات این سایت برام بگین؟؟؟؟؟؟لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!:n16:
سلام دوست عزیز
خوش اومدید :»
بخش آمـــوزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میتونید مطالعه کنید تا با امکانات و نحوه استفاده از اونها آشنا بشید
اگر سوالی داشتید و نمیدونستید در کدوم بخش مطرحش کنید در تاپیک زیر بپرسید تا دوستان دیگه راهنمایی تون کنند
راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در تاپیک زیر میتونید خودتون رو معرفی کنید و با سایر کاربران آشنا بشید
با اعضای انجمن بیشتراشنا شوید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، عکس با چه سایزی در انجمن ریسایز میشن ؟!
سلام
چطور میشه آخریت فعالیت رو در پروفایل غیرفعال کرد؟
M.Sadegh.M
24-05-2015, 12:12
با سلام
چجوری میشه قابلیت دریافت ایمیل هنگامی که نقل قول میشیم را غیر فعال کنیم؟
سپاس
با سلام
چجوری میشه قابلیت دریافت ایمیل هنگامی که نقل قول میشیم را غیر فعال کنیم؟
سپاس
سلام
طبق عکس تنظیم کنید
تمام تیک ها برداشته شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:
M.Sadegh.M
24-05-2015, 18:20
سلام
طبق عکس تنظیم کنید
تمام تیک ها برداشته شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سپاس
ولی اشتباه گفتید باید تیک گزینه یکی به آخر زده بشه.
از توضیحات اینطور بر میاد.
سپاس
ولی اشتباه گفتید باید تیک گزینه یکی به آخر زده بشه.
از توضیحات اینطور بر میاد.
برای من که درست کار میکنه
یعنی وقتی کسی منو نقل قول میکنه، ایمیل دریافت نمیکنم
حالا شاید مشکل از جای دیگه باشه!
من با هر رفرش سایت میرم تو این ادرس
اسپویل چه جوری پست کنم
یک روش : متنت رو مینویسی و اون قسمتهایی که میخوای تو اسپویلر بزاری رو Select میکنی و از تو نوار ابزار پست ، گزینه SP رو میزنی و بعد توی کادری که باز میشه عنوان اسپویلر رو انتخاب میکنی . فقط عنوانت غلط انداز نباشه که کسی اشتباهی باز کنه و واسش داستان لو بره .
Bazaromde.com
21-06-2015, 17:42
سلام خدمت همه ی کاربران محترم در انجمن های P30world
این تاپیک محلی است برای طرح سوالات کاربران عزیز در خصوص نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها ..
برای فراگیری نحـوه ی استفاده از امکانات و یا قابلیت های انجمن به بخش "آمـــوزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" مراجعـه کنید.
در صورت داشتن هر گونه مشکل پیرامون امکانات، ابزار ها و آموزش ها، از طریق این تاپیک اقدام کنید تا سایر دوستان شما را راهنمای کنند.
◄ برای تمرین موارد آموزش داده شده و امکانات موجود میتوانید از انجمن "گودال ماسه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" که برای این کار تعبیه شده است استفاده کنید.
◄ در صورتی که بر موارد آموزش داده شده واقف هستید ولی نمیدانید که سوالات خود را در کدام یک از انجمن ها مطرح کنید، لطفا از طریق تاپیک "راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" اقدام کنید تا دوستان ما به شما راهنمایی کنند.
◄ برای پیگیری و رفع مشکلات به وجود آمده در حین فعالیت نسبت به امکانات و قابلیت های انجمن از انجمن پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
لیست آموزش های موجود در بخش"آمـــوزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" به صورت فهرستی که در زیر مشاهده می کنید قابل دسترس هستند .
موفق باشید.
1 / نحوه عضویت در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 / راهنمای فعال سازی شناسه کاربری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 / آشنایی با انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ساختار کلی انجمن، معرفی آیکون ها ، انجمن ها و ...)
4 / جستـجـو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 / شرکت در بحـث ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ایجاد گفتگوی جدید / نقل قول / ویرایش پست و ...)
6 / ادیتور جواب سریع و ادیتور حالت پیشرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (تغییر رنگ، سایز / لینک دار کردن نوشته / محتوای مخفی / ضمیمه فایل / ترسیم جدول و...)
7 / قرار دادن عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (عضویت در آپلود سنتر - آپلود عکس - نحوه ی قرار دادن عکس در انجمن ها)
8 / اشتــراک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (اشتراک در انجمن - اشتراک در تاپیک - اشتراک در گروه)
9 / گزارش تخلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (گزارش تخلف در تاپیک - گزارش تخلف در پروفایل - گزارش تخلف در پیغام خصوصی - گزارش تخلف در گروه های اجتماعی)
10 / نظرسنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( ایجاد نظرسنجی - تغییر و اضافه کردن نظرسنجی - حذف نظرسنجی )
11 / هایـپـرلینـک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( لینک دار کردن متن )
12 / ایجاد محتوای مخفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان )
13 / ضمیمه کردن فایل و عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( پیوست )
14 / ترسیــم جدول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15 / گروه های کاربری- نام کاربری - ستاره - عنوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16 / آواتار -امضا - عکس پروفایل ( قرار دادن - تغییر - حذف )
.
.
.
با سلام من تازه تو این فریم عضو شدم میخواستم به بینم این فروم مثل پرشین تولز قابلیت این را دارد که فروشنده معتبر و یا چیزهایی تو این مایه ها داشته باشد
فروم خیلی خوب هست اما من چون چند سال تو پرشین تولز عضو هستم و داریم فعالیت و ... تو مجازی و .. داریم این فروم یه خورده نا مفهوم هست نمیدانم به خاطر قالبش هست یا چیزهایی دیگر البته حسن های خوب دیگر هم دارد اما برای افراد جدید سخت هست :n15::n35::n27:
با عرض تبریک عیدفطر
یه سوال :
برای منشن کردن @ رو مینویسیم و بعد اسم طرف رو
حالا این اسم ، باید لینک صفحه کاربری اون طرف هم روش باشه یا نه ؟
قربانتان ، ستاره بچینید ، خوابای خوش ببینید
با عرض تبریک عیدفطر
یه سوال :
برای منشن کردن @ رو مینویسیم و بعد اسم طرف رو
حالا این اسم ، باید لینک صفحه کاربری اون طرف هم روش باشه یا نه ؟
قربانتان ، ستاره بچینید ، خوابای خوش ببینید
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم
فقط باید نام کاربری باشه مصطفـی
obitstepwise
20-07-2015, 02:02
سلام ،چطور میشه عضو یه انجمن شد????
سلام ،چطور میشه عضو یه انجمن شد????
تمامیه انجمن ها با دکمه ثبت عضویت یا عضو شوید، اعضا میپذیرند
شما باید ایمیل، شماره تلفن، و مشخصات رو در قسمت های خواسته شده وارد کنید تا ثبت نام شما کامل بشه
همانطور که در این انجمن عضو شدین!
obitstepwise
20-07-2015, 15:48
با تشکر از راهنماییتون
meshkiposh2200
21-07-2015, 02:53
سلام.هر انجمنی که من نظر داده باشم هر وقت بروز میشه ایمیل ش واسه من میاد .نمیشه بگیم نیاد؟!
milad_gta
21-07-2015, 09:30
سلام.هر انجمنی که من نظر داده باشم هر وقت بروز میشه ایمیل ش واسه من میاد .نمیشه بگیم نیاد؟!
به این آدرس برید:
قسمت Messaging & Notification پيش گزیده اشتراک گفتگو رو بزارید بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل، اگر اشتباه نکنم این برای تایپیک هایی هست که از این پس در اونها پست ارسال میکنید، تایپیک های قبلی رو که مشترک شدید باید تغییر حالت بدید که ایمیل برای اونها ارسال نشه.
برای انجام اینکار برید به این آدرس:
تایپیک ها رو انتخاب کنید، یه گزینه زیر لیست هست تایپیک های انتخاب شده از اونجا بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل رو انتخاب کنید.
سلام دوستان
من چرا نمی تونم وارد پروفایلم یا تاپیک های که ایجاد کردم بشم ؟
Переклад не
29-07-2015, 09:08
لیست تگ هامونو از کجا میشه دید؟
obitstepwise
01-08-2015, 13:00
سلام خسته نباشید
من تقریبا دو هفته ای هست که عضو انجمن پی سی ورلد شدم ایمیلم هم تایید شد اما هر موقع آن میشم میگه شما میهمان هستید، میشه لطفا جواب بدید?
سلام مدتی هست مشکل bad request دارم و نمیتونم وارد انجمن بشم مگر با چیز شکن
راه حلی داره؟
چرا وقتی پست ارسال میکنم دو تا ارسال میشه ؟ قبلا اینطوری نبود . فایرفاکس رو که اپدیت کردم این مشکل به وجود اومد . فقط هم واسه این انجمن این مشکل هست و انجمنهای دیگه مشکلی نداره .
- - - Updated - - -
چرا وقتی پست ارسال میکنم دو تا ارسال میشه ؟ قبلا اینطوری نبود . فایرفاکس رو که اپدیت کردم این مشکل به وجود اومد . فقط هم واسه این انجمن این مشکل هست و انجمنهای دیگه مشکلی نداره .
amir hamzeh
02-10-2015, 21:42
وقتی لاگین میشم و مرا به خاطر داشته باش رو میزنم در بعضی مواقع از فروم پرت میشم بیرون و یه صفحه تبلیغی میاد اگر رفرش کنم ارور 500 میده علتش چیه؟
Behzad83
03-10-2015, 21:36
مدیران محترم،
نمیخواین مشکل دوتایی ارسال شدن پست ها رو برطرف کنید؟!
الان مدت طولانی هست این مشکل هست و متاسفانه رفع نشده.
- - - Updated - - -
مدیران محترم،
سلام دوستان
من چرا نمی تونم وارد پروفایلم یا تاپیک های که ایجاد کردم بشم ؟
سلام خسته نباشید
من تقریبا دو هفته ای هست که عضو انجمن پی سی ورلد شدم ایمیلم هم تایید شد اما هر موقع آن میشم میگه شما میهمان هستید، میشه لطفا جواب بدید?
سلام
لطفا مشکل رو در زیرمجموعه ی پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح بفرمایید که به صورت دقیق تر بررسی کنیم.
سلام مدتی هست مشکل bad request دارم و نمیتونم وارد انجمن بشم مگر با چیز شکن
راه حلی داره؟
وقتی لاگین میشم و مرا به خاطر داشته باش رو میزنم در بعضی مواقع از فروم پرت میشم بیرون و یه صفحه تبلیغی میاد اگر رفرش کنم ارور 500 میده علتش چیه؟
شما هم لطفا موضوع رو در بخش "پیگیری مشکلات" مطرح کنید، چون تا حالا گزارشی بابت این مشکل نداشتیم و این موضوع عمومی نیست.
لیست تگ هامونو از کجا میشه دید؟
بهزاد جان شما میخوای ببینی کجا Tag شدی؟ یا برعکس، کجا و چه افرادی رو Tag کردی؟
- - - Updated - - -
مدیران محترم،
- - - Updated - - -
مدیران محترم،
درباره ی ارسال دوتایی پست ها، ادمین محترم "سینا" این موضوع رو خیلی بررسی کرد موارد مختلف تست شدن
حتی به صورت موقع "ارسال سریع" هم غیر فعال شد، چون حدس میزدیم مشکل از اون قسمت باشه، با این حال
هنوز به نتیجه ی کامل نرسیدیم، احتمالا در آینده با یه تغییر، این مشکل حل بشه.
با تشکر مهران...
سلام
مشکل دو تا ارسال شدن، پست ما را پیر کرد :n03:
Переклад не
06-10-2015, 18:38
بهزاد جان شما میخوای ببینی کجا Tag شدی؟ یا برعکس، کجا و چه افرادی رو Tag کردی؟
دقیقا..........
baran08061389
18-10-2015, 14:02
سلام من ميخوام پوكر بازي كنم
soshiyano70
23-10-2015, 16:12
خیلی ممنون p30world خیلی حوشحالم که اینجام خرید کریو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان یک سوال داشتم:
اینه که چگونه تغییر نام بدم؟
آیا امکان این کار وجود دارد؟
ممنون از انجمن عالیتون. واقعا عالیه. خودم از چند سال پیش سر میزدم ولی تازگیا عضو شدم.
با تشکر...
ata.royalfalcon
23-10-2015, 18:16
سلام دوستان یک سوال داشتم:
اینه که چگونه تغییر نام بدم؟
آیا امکان این کار وجود دارد؟
ممنون از انجمن عالیتون. واقعا عالیه. خودم از چند سال پیش سر میزدم ولی تازگیا عضو شدم.
با تشکر...
سلام .
راهنـمـای تغییـر نـام کاربــری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ehsan_iace
15-11-2015, 16:36
آیا میشه گزینهایی را فعال کرد تا امضاهای زیر پستهای دیگر کاربران برایم نمایش داده نشه؟ // جواباش را پیدا کردم//
mahr 1394
16-11-2015, 18:16
سلام من نمتونم عکسهام اپلود کنم عضو اپلود سنتر شدم تا قسمت home میرم ولی قسمت browseنمیاد چکار کنم:n03:
سلام خواهش میکنم کمکم کنید.من گوشیم گلکسی گرند نئو هستش،ازوقتی باطریشو تعویض کردم شارژ باطری حتی اگه ازشب بزنم تو شارژ تاصبح به صددرصد نمیرسه،تا 90درصدخیلی خوب شارژ میشه ولی از اون ب بعد خیلی کم واکثرا نمیشه،دوسه بار البته 100%شد ولی دیگه نه.حتی بعد اونم باطریشو عوض کردم ولی تاثیری نداشت،شارژرمم عوض کردم ولی بازم هیچی.
باتشکر لطفا راهنماییم کنید:n03:
green-mind
06-01-2016, 14:19
سلام
دوستان اینجا ی تاپیک داشت به اسم نکته های کوچک زندگی والا من هر چی سرج میکنم پیداش نمیکنم میشه لطفن کسی کمکم کنه
دوستان چطوری میتونم اسم پروفایلم رو عوض کنم؟
دوستن چطوری میتونم اسم پروفایلم رو عوض کنم؟
Reza31001
22-01-2016, 12:48
دوستن چطوری میتونم اسم پروفایلم رو عوض کنم؟
راهنـمـای تغییـر نـام کاربــری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
22-01-2016, 13:40
دوستان فروم پی سی مانند بقیه سایتا مثل فیس بو ک و ...نمیشه اکانتمونو حذف کنیم؟
دوستان فروم پی سی مانند بقیه سایتا مثل فیس بو ک و ...نمیشه اکانتمونو حذف کنیم؟
نه نمیشه!
وقتی بحثی شروع میکنید دیگران هم در این بحث شرکت میکنند؛ پس حذف اکانت ممکن نیست چون با حذف پستهاتون کل بحث بهم میریزه!
محمد7966
29-01-2016, 22:45
با سلام
دوستان اگر کسی از دوستانم رو براش تشکر زده باشند
تشکر برای منم حساب میشه
چون دیدم تشکرام زیاد شده بعد هر چی گشتم پیدا نکردم که چه کسی و در چه پستایی برام تشکر زدن:n13:
گفتم شاید برای دوستام تشکر زدن بعدش برای منم حساب شده باشه
Milad4171
29-01-2016, 23:14
با سلام
دوستان اگر کسی از دوستانم رو براش تشکر زده باشند
تشکر برای منم حساب میشه
چون دیدم تشکرام زیاد شده بعد هر چی گشتم پیدا نکردم که چه کسی و در چه پستایی برام تشکر زدن:n13:
گفتم شاید برای دوستام تشکر زدن بعدش برای منم حساب شده باشه
سلام.
خیر تشکر های شما از دیگران با تشکرهای دیگران از شما از هم جداست و جدا محاسبه میشه.
در قسمت درباره من یک قسمت هست که تشکر از دیگران و تشکر شده وجود داره
تشکر از دیگران تشکر هایی که شما زیر پست دیگران زدید و تشکر شده تشکر دیگران زیر پست شما بوده که با توجه به اطلاعات پروفایل شما شما 218 بار از کاربران بابت پست هاشون تشکر کردید.
و کاربران هم در
493 پست های شما
556 بار تشکر کردن.
+
مکانش قابل دسترسی نیست . میتونید پستهاتون رو نگاه کنید ببینید چه کسایی زیر پست هاتون تشکر کردن.
محمد7966
29-01-2016, 23:54
سلام.
خیر تشکر های شما از دیگران با تشکرهای دیگران از شما از هم جداست و جدا محاسبه میشه.
در قسمت درباره من یک قسمت هست که تشکر از دیگران و تشکر شده وجود داره
تشکر از دیگران تشکر هایی که شما زیر پست دیگران زدید و تشکر شده تشکر دیگران زیر پست شما بوده که با توجه به اطلاعات پروفایل شما شما 218 بار از کاربران بابت پست هاشون تشکر کردید.
و کاربران هم در
493 پست های شما
556 بار تشکر کردن.
+
مکانش قابل دسترسی نیست . میتونید پستهاتون رو نگاه کنید ببینید چه کسایی زیر پست هاتون تشکر کردن.
خیلی ممنون
من بد توضیح دادم
میخاستم بگم اگر برای فرندام که یکیشون استاد شیفو هست یکی تشکر بزنه،تشکرش برای منم حساب میشه
آخه از وقتی استاد شیفو دوستم شده تتشکرام همینطوری داره آمارش میره بالا
البته فکر کنم این فروم پی سی قاطی هم داره
تو تایپیک خانه مجردی دیدم هر وقت خانم آرام از آقای استریم تشکر میکند به جای اینکه 1 تشکر نشان دهد 2 تا تشکر نشان میدهد:n02:
Milad4171
30-01-2016, 01:09
نه فکر نکنم ارتباطی داشته باشه .بهرحال شما پست های متفاوتی در مکان های متفاوتی دارین ممکنه هر کدوم از پست های شما به علت مفید بودن توسط کاربران تشکر شده باشه .
اون پستی هم که مثال زدین فکر میکنم اشتباه میکنید . شاید در همون زمان دو نفر تشکر کرده باشن.
محمد7966
30-01-2016, 01:22
نه فکر نکنم ارتباطی داشته باشه .بهرحال شما پست های متفاوتی در مکان های متفاوتی دارین ممکنه هر کدوم از پست های شما به علت مفید بودن توسط کاربران تشکر شده باشه .
اون پستی هم که مثال زدین فکر میکنم اشتباه میکنید . شاید در همون زمان دو نفر تشکر کرده باشن.
براتون یه نمونه میارم
من خودم اینو تو ویزیتور مسیج آقای استریم دیدم
البته چند نمونه دیگه هم تو همون تایپیک خانه مجردی دیدم
محمد7966
02-02-2016, 15:03
حذف شود
با سپاس
محمد7966
08-02-2016, 02:01
دوستان آیا میشه درخواست بدیم ما رو بن کنند.
ممنون
Milad4171
08-02-2016, 13:30
دوستان آیا میشه درخواست بدیم ما رو بن کنند.
ممنون
خیر. این امکان وجود نداره.
Banned : اعضایی که به دلیل نقض قوانین انجمن و بنا به صلاحدید مسئولین برای همیشه دسترسیشان به انجمن مسدود شده است.
محمد7966
09-02-2016, 23:01
سلام دوستان
2تا سوال دارم
1-تو تایپیکی مثلا همین تایپیک بر فرض مثال نوشته 1000views حالا این 1000 نفر منظور فقط کاربران سایت یا میهمانان هم باهاش حساب میشه
2-آیا اگر در گودال ماسه بازی متنی نوشتیم دیگران مثلا مدیران هم میتوانند ببینند یا فقط کسی که متن نوشته قادر به دیدن متنش هست
سلام دوستان
2تا سوال دارم
1-تو تایپیکی مثلا همین تایپیک بر فرض مثال نوشته 1000views حالا این 1000 نفر منظور فقط کاربران سایت یا میهمانان هم باهاش حساب میشه
2-آیا اگر در گودال ماسه بازی متنی نوشتیم دیگران مثلا مدیران هم میتوانند ببینند یا فقط کسی که متن نوشته قادر به دیدن متنش هست
سلام
در مورد سوال یک اطلاعی ندارم :دی
2- در گودال ماسه بازی نوشته ها فقط توسط خودتون قابل مشاهده هست + مدیران ارشد و ادمینها / مدیران و ناظران دسترسی مشاهده ی تاپیکها و نوشته های کابران رو ندارند در گودال
jahangir1400
17-02-2016, 22:52
این نوتیفیکیشن درباره یادداشت های پروفایل رو نمیشه خاموش کرد؟ مثلا زمانیکه پیام خصوصی میاد وقتی اونو بخونیم دیگه این بالا نمیزنه، اما یادداشت پروفایل رو یا حتما باید حذف کرد یا تایید کرد برای نمایش، نمیشه فقط برای خودم قابل دیدن باشه اما در منوی اطلاع رسانی هم نیاد؟
محمد7966
19-02-2016, 19:06
سلام
یه سوال
آیا مدیران قادر به دیدن ایمیلمون هستند؟
با تشکر
سلام
یه سوال
آیا مدیران قادر به دیدن ایمیلمون هستند؟
با تشکر
سلام
ایمیل ثبت نامی شما فقط توسط ادمینها و مدیران ارشد قابل مشاهده هست
محمد7966
25-02-2016, 05:46
سلام
ببخشید بعضی از دوستان تاریخ و زمان آخرین فعالیتشان مشخص نیست
باید چیکار کنیم تا برای ما هم تاریخ و زمان آخرین فعالیت مشخص نباشد.
ممنون
amir111111111
16-03-2016, 22:34
سلام
چطور میشه از یک پست تشکر کرد ؟؟؟؟ من هر چی میگردم چیزی پیدا نمی کنم
محمد7966
16-03-2016, 22:56
سلام
چطور میشه از یک پست تشکر کرد ؟؟؟؟ من هر چی میگردم چیزی پیدا نمی کنم
سلام
همین پایین پست تصویر لایک هست(همون شست دست) اون تشکر از کاربر
amir111111111
17-03-2016, 18:55
چون نمی ذاشتم صفحه کامل لود بشه تصویر لایک نمی اومد حالا دیدمش
محمد7966
17-03-2016, 19:02
محمد جان مشکل دقیقا همینه که من تصویر لایکی نمی بینم . شاید تعداد پستهایی که گذاشتم کم هست و این امکان هنوز برای من ایجاد نشده ؟ با چند تا مرورگر هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت !!!!!!!!!
احتمال زیاد همین است که شما گفتید
تعداد پست هایتان کم است
kiandemon
18-03-2016, 23:46
سلام دوست عزیز. من هواویی مدل g610دارم گوشی را خاموش کردم حالا روشن که میکنم فقط تا لوگو بالا میاد لطفا کمک کنید
فرستاده شده از LT18iِ من با Tapatalk
kiandemon
18-03-2016, 23:47
سلام دوستان عزیز .من هواویی مدل g610دارم گوشی را خاموش کردم حالا روشن که میکنم فقط تا لوگو بالا میاد لطفا کمک کنید
سلام دوستان عزیز .من هواویی مدل g610دارم گوشی را خاموش کردم حالا روشن که میکنم فقط تا لوگو بالا میاد لطفا کمک کنید
سلام و خوش اومدین
سوالتون رو در بخش زیر مطرح کنید :
بررسی و حل مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirarsalannamdar
30-03-2016, 09:48
سلام
نمي دونم من نه ميتونم پيام خصوصي بدم و نه مي تونم بگيرم لطفا مرا راهنمايي فرماييد
وین رونی
08-04-2016, 20:29
چرا اطراف بعضی قسمت ها اینجوری شده؟عکس زیر
هر صفحه هم که می خوام باز کنم فایل forum-avasys.swf رو می خواد دانلود کنه
محمد7966
09-04-2016, 00:48
چرا اطراف بعضی قسمت ها اینجوری شده؟عکس زیر
هر صفحه هم که می خوام باز کنم فایل forum-avasys.swf رو می خواد دانلود کنه
این اگر تبلیغ سایت باشه که کاریش نمیشه کرد مگر با افز.ونه های ضد تلبیغات
اگر هم ویروس باشه برید به تایپیکش
تایپیکش هست ویروسای مخصوصی که تبلیغ می کنند
سلام
نمي دونم من نه ميتونم پيام خصوصي بدم و نه مي تونم بگيرم لطفا مرا راهنمايي فرماييد
سلام
این محدودیت موقتی هست و با بالا رفتن تعداد پست های شما در انجمن، این مشکل حل میشه
فکر میکنم باید تعداد پستهاتون به 20 برسه تا بتونید پیام خصوصی ارسال کنید
محمد7966
17-04-2016, 19:18
آقا یه مشکل خنده داری این فروم داره،یکی بگه علتش چیه
دیدم بعضی از دوستان نقل قول میکنند پست منو،بعدش که میرم تو پروفایل ببینم کی نقل قول کرده،نوشته deleted post ولی بعد از چند ساعت پستو نشون میدن
خب وقتی بعد از چند ساعت نشون داده میشه چرا دیگه پست اون طرفو دیلیت میشه؟
محمد7966
17-05-2016, 19:51
سلام من امروز اینترنت 4 ساعتی قطع بود بعد که وارد انجمن شدم دچار مشکل زیر شدم،با بقیه مرورگرها هم تست کردم ولی فایده نداشت،خواستم ببینیم فقط من دچار مشکل شدم یا بقیه هم مثل من دچار این مشکل هستند،به عکس نگاه کنید
مشکلم اینه که قبلا فعالیتهای در جریانو باز میکردم چدین فعالیت برام نشون میداد ولی الان هیچی نشون نمیده
الان با یه موبایل دیگه هم تست کردم با انواع مرورگر و انواع قندشکن هم تست کردم حتی اصلا وارد اکانت نشدم ولی باز دیدم این مشکل هست،احتمال میدم یا از سمت isp باشه این مشکل یا از سمت سایت شما
نسرین-کاظمی
18-05-2016, 08:53
سلام دوستان. یه سوال. میخواستم یه فایل a5 تو فتوشاپ ببندم برای چاپ. تنظیمات رو اینطوری تغییر دادم:
سایز: 210.148 رزولوشن: 300 رنگ:CMYK فقط نمیدونم چند بیت باید باشه رنگ؟ 8bit? 16bit? 32bit? اینا چه فرقی باهم دارن؟ کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ ممنون
محمد7966
18-05-2016, 09:01
سلام دوستان. یه سوال. میخواستم یه فایل a5 تو فتوشاپ ببندم برای چاپ. تنظیمات رو اینطوری تغییر دادم:
سایز: 210.148 رزولوشن: 300 رنگ:CMYK فقط نمیدونم چند بیت باید باشه رنگ؟ 8bit? 16bit? 32bit? اینا چه فرقی باهم دارن؟ کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ ممنون
سلام سوالتون رو اینجا مطرح کنید
دوستان سلام
من تا کي براي ارسال پست نياز به تأييد دارم؟
RareTuts
15-06-2016, 22:20
برای اینکه پیغام خصوصی فعال بشه چند تا باید پست داشته باشم؟
Behzad83
22-07-2016, 02:03
سلام،
سرعت ارسال پست در تاپیک ها بسیار کند هستش.
بنده این مشکل رو فقط با این فروم دارم و با فرومهای دیگه که با vBulletin کار میکنن این مشکل رو ندارم. حتی برخی اوقات ارور Timeout gateway میگیرم و بعد که تاپیک رو رفرش میکنم میبینم پست ارسال شده.
امیدوارم این مشکل حل بشه.
با سپاس
only_you
24-07-2016, 23:15
وقتی کسی بن میشه دسترسیش کلا به صفحه اش برداشته میشه؟یا میتونه به پیغامهاش و ادیتشون دسترسی پیدا کنه؟
The Respina
25-07-2016, 02:03
وقتی کسی بن میشه دسترسیش کلا به صفحه اش برداشته میشه؟یا میتونه به پیغامهاش و ادیتشون دسترسی پیدا کنه؟
هیچ کاری نمیتونه بکنه
وارد فروم که میشه یه کادر میبینه که نوشته اخراج شدید به این دلیل و تا این زمان
poloton7
29-07-2016, 16:12
سلام..چطور یک نفر را با یک ایدی می شود توی انجمن پیدا کرد.....مثلا ن با فلان ایدی کار دارم اما نمی دانم کجا پیدایش کنم وبه اون پیغام خصوصی بدهم؟؟؟
green-mind
29-07-2016, 21:25
سلام..چطور یک نفر را با یک ایدی می شود توی انجمن پیدا کرد.....مثلا ن با فلان ایدی کار دارم اما نمی دانم کجا پیدایش کنم وبه اون پیغام خصوصی بدهم؟؟؟
بالای صفحه نوشته ارتباطات تو زیر شاخه اش گزینه member list و انتخاب کنید و تو کادر جست و جوی اعضا ایدی یوزر مورد نظر و بزنید
مرسی
- - - Updated - - -
بالای صفحه نوشته ارتباطات تو زیر شاخه اش گزینه member list و انتخاب کنید و تو کادر جست و جوی اعضا ایدی یوزر مورد نظر و بزنید
مرسی
- - - Updated - - -
مرسی
MOHAMMAD__REZA
10-08-2016, 15:33
روش تگ کردن بقیه به یه تاپیک یا پست چیه؟یا بخوام جواب یکی رو بدم ولی مجبور نباشم نقل قولش کنم.روش @ و هم طول می کشه هم نمی دونم چرا روی بعضی ها نمیشه
green-mind
15-09-2016, 18:04
سلام تو تاپیک انرزی مثبت یک مطلب گذاشتم اما کامل گذاشته نمیشه پست .
کسی اطلاعی از علت این موضوع داره که چرا مطلب ناقص پست میشه؟
مرسی
راشا تهرونی
22-09-2016, 22:59
سلام
من میخام ایدیم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
ardeshir n
22-09-2016, 23:50
سلام
من میخام ایدیم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
سلام.
به معاون کل انجمن پیام خصوصی ارسال کنید.
بهتون توضیح میدن.
Sent from my K00E
saeediranzad
15-11-2016, 03:53
کسی برای آپلود در 724 مشکل نداره؟
من دوباره ثبتنام کردم. ولی بازهم لاگین نمیکنه.
Shahin2467
29-11-2016, 11:43
با سلام،
تلویزیون ال جی مدل 42LN540S
تصویر نداره ولی صدا داره،مخوام بدونم مشکل از چیه؟
ممنون
فرستاده شده از D6633ِ من با Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-11-2016, 22:58
کسی برای آپلود در 724 مشکل نداره؟
من دوباره ثبت نام کردم. ولی بازهم لاگین نمیکنه.سلام
گاهی اینجوری میشه که شاید علتش بار زیاد روی سایت باشه
باید چند دقیقه تا چند ساعت صبر کنین تا درست بشه
یک بار هم کوکیهای مرورگر رو پاک کردم , درست شد و لاگین کرد
محمد7966
11-12-2016, 21:04
سلام
بعضی از اعضا رو دیدم که زمان آخرین فعالیت براشون نشون داده نمیشه!
میشه هر کسی اینکارو برای خودش انجام بده یا فقط مدیران میتونن اینکار برای شخص انجام بدن؟
اگر هر شخص میتونه اینکار رو برای خودش انجام بده میشه بفرمایید کجا تنظیماتشو میشه پیدا کرد؟
12-12-2016, 13:08
سلام
بعضی از اعضا رو دیدم که زمان آخرین فعالیت براشون نشون داده نمیشه!
میشه هر کسی اینکارو برای خودش انجام بده یا فقط مدیران میتونن اینکار برای شخص انجام بدن؟
اگر هر شخص میتونه اینکار رو برای خودش انجام بده میشه بفرمایید کجا تنظیماتشو میشه پیدا کرد؟
سلام. بله به این حالت میگن حالت مخفی یا Invisible. در حالت مخفی زمان بازدید نمایش داده نمیشه تا وقتی این حالت به عادی تغییر کنه .
برای انجام این اعمال در قسمت تنظیمات کاربر - ویرایش اختیارات در قسمت Login and privacy. قسمت invisble mode. با on کردن و ذخیره تنظیمات حضور شما در انجمن مخفی خواهد شد تا زمانی که این حالت OFF شود
mr korash
16-12-2016, 12:38
یعنی تا حالا کسی نیومده بگه واسه ارسال یه پست 30 40 ثانیه باید تو صفحه بمونیم تا بلکه صفحه از حالت هنگی رفرش بشه ؟ :n29:
hellbrain666
16-12-2016, 14:26
یعنی تا حالا کسی نیومده بگه واسه ارسال یه پست 30 40 ثانیه باید تو صفحه بمونیم تا بلکه صفحه از حالت هنگی رفرش بشه ؟ :n29:
سلام
انتهای لینک زیر در بخش "حالت نمايش ويرايشگر" به حالت های مختلف امتحان کنید
mr korash
16-12-2016, 15:34
سلام
انتهای لینک زیر در بخش "حالت نمايش ويرايشگر" به حالت های مختلف امتحان کنید
سلام
نه اینکه کلا صفحه هنگ کنه ، منظورم این بود تا پست وارد صفحه بشه و و صفحه رفرش بشه طول میکشه نمیدونم چرا قابلیت آجاکس رو برداشتن !! احتمالا برای گرفتن بازدید بیشتره هست این کار !! ولی اصلا وضع جالبی نیست ! به نظرم بهتره به فکر آپگرید سیستم سایت باشن ویبولتین خیلی نابوده !
hellbrain666
16-12-2016, 16:40
سلام
نه اینکه کلا صفحه هنگ کنه ، منظورم این بود تا پست وارد صفحه بشه و و صفحه رفرش بشه طول میکشه نمیدونم چرا قابلیت آجاکس رو برداشتن !! احتمالا برای گرفتن بازدید بیشتره هست این کار !! ولی اصلا وضع جالبی نیست ! به نظرم بهتره به فکر آپگرید سیستم سایت باشن ویبولتین خیلی نابوده !
اون که صد البته
ولی به شخصه با انتخاب ادیتور استاندارد مشکلم تا حد زیادی برطرف شد
saeediranzad
17-12-2016, 05:40
اون که صد البته
ولی به شخصه با انتخاب ادیتور استاندارد مشکلم تا حد زیادی برطرف شد
والا برای من که دو حالت بیشتر نداره. استاندارد و موبایل.
برای من هم ۳۰−۴۰ ثانیه طول میکشه تا پست ارسال بشه.
hellbrain666
17-12-2016, 13:33
والا برای من که دو حالت بیشتر نداره. استاندارد و موبایل.
برای من هم ۳۰−۴۰ ثانیه طول میکشه تا پست ارسال بشه.
یعنی این سه حالت رو ندارید شما؟
mr korash
17-12-2016, 17:29
حذف شود ! :n35:
saeediranzad
18-12-2016, 02:35
چرا؛ ولی من فکر کردم منوی پایین صفحه را میگید. منوی Style
حالا اون را در حالت استاندارد بگذارم و آپلودآف؟
hellbrain666
18-12-2016, 02:46
چرا؛ ولی من فکر کردم منوی پایین صفحه را میگید. منوی Style
حالا اون را در حالت استاندارد بگذارم و آپلودآف؟
دیگه از استاندارد شروع کنید اگر باز هنگ میکرد بزارید بسیار ساده احتمالا مشکل برطرف میشه:n01:
چطوری میتونم عضو یک تاپیک بشم. به طوری که هرکسی در اون تاپیک مطلبی نوشته، واسه من اعلان بیاد. اعلان از طریق پروفایل p30 نه از طریق ایمیل.
چجوری اعلانهای ایمیل رو حذف کنم؟
زده پدر اینباکس رو درآورده :n35:
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2016, 18:13
چطوری میتونم عضو یک تاپیک بشم؟
به طوری که هرکسی در اون تاپیک مطلبی نوشته، واسه من اعلان بیاد. اعلان از طریق پروفایل p30 نه از طریق ایمیل.
چجوری اعلانهای ایمیل رو حذف کنم؟زده پدر اینباکس رو درآورده :n35:
سلام
در هر تاپیک , در جائب بالای صفحه نوشته اختیارات تاپبک . کلیک کنین و اشتراک رو انتخاب کنین
برای کنسل کردنش هم همین روش هست . در ایمیلتون هم پائین پیام نوشته
To unsubscribe from this thread, please visit this page:
با کلیک کردنش میرید به صفحه ی کنسل کردن اشتراک . yes رو بزنید کنسل میشه
در سایت فقط برای نقل قول شدنِ مطلبتون پبام میده
اما اگر در تاپیکی که مشترکش هستین مطلبی نوشته بشه فقط با ایمیل خبر میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.