ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

x3lmorgan
31-08-2014, 15:46
این یه اسکرین شات از سایت نورتون یه بتا دانلود کن ببین چجوریه تجربت رو بگو
انگلیسیت خوبه ببین نورتون در مورد نسخه جدید چی گفته بگو بقیه استفاده کنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو عکس مشخصه که سه نسخه هست، البته norton power eraser همون نسخه مورد نیاز برای سیستم های اورژانسی هست که طبق نوشته زیرش با افزایش قدرت همراه شده.
اما نسخه norton security که ترجمه خلاصش نوشته نسخه ای هست که همه چیزو از لحاظ امنیتی تو خودش جا داده و علاوه بر امنیت دستگاه امنیت وسایل متصل شده به اونو هم فراهم میکنه و همچنین دارای محافظت ها پیشفرض (از قبل فعال) تو شبکه های مختلف نیز هست.
اما norton security with backup که به طور خلاصه نوشته بهترین خانواده از محصولات امنیت نورتون برای تامین امنیت سیستم شما ارائه میکنه و امکان بکاپ گیری از هر نوع اطلاعاتی رو هم فراهم میکنه و همچنین شما می تونید بصورت امن آنلاین باشید و از هر نوع راه ارتباطی استفاده کنید.

اما فارس نیوز که تو پست قبلی شما لینک دادید و گفته فقط یه محصول ارائه میده احتمالا از اینجا گفته:
"معنی: ساخت میراثی از کلاس جهانی محصولات امنیتی، شامل نورتون آنتی ویروس، نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون 360. پیشنهاد جدید ما(سمنتک)، Norton Security. شامل مجموعه ای از تکنولوژیهای 'عمیق دفاعی' که محافظت مشتریان را تا سال ها فراهم میکند! "

اما تو betanews.com بطور واضح تو عکس زیر اشاره کرده که norton security به جای norton internet security و norton security with backup به جای norton 360 وارد بازار میشه.

به خاطر همینه که میگم betanews.com چقدر معتبره؟؟

در مورد نصب نسخه بتا بگم که روی یه ماشین مجازی تستش میکنم به شرطی که یکی از دوستان محبت کنه یه لینک مستقیم برای دانلود نسخه بتا بذاره، به خاطر اینکه نورتون فقط اجازه میده با نرم افزار مخصوص خودش دانلود کنی و اونم که خیلی کنده، ممکنه وسط کار سرمو بکوبم دیوار دیگه فرصتی برای نصب فراهم نشه:n02:
موفق باشید.

kaivanika
01-09-2014, 01:14
خب من الان دانلود کردم و اپدبت شد 300 مگابایت و 15 روز دارم
یه سریال بهش بدم و ورژن جدید بیاد نمیشه با خود برنامه اپدیت کرد ؟
باید این ورژن رو حذف و ورژن جدید رو دانلود کنم و اپدیت بشه درسته ؟

x3lmorgan
01-09-2014, 08:34
خب من الان دانلود کردم و اپدبت شد 300 مگابایت و 15 روز دارم
یه سریال بهش بدم و ورژن جدید بیاد نمیشه با خود برنامه اپدیت کرد ؟
باید این ورژن رو حذف و ورژن جدید رو دانلود کنم و اپدیت بشه درسته ؟
سلام
بله شما باید دوباره ورژن جدیدو خودتون دانلود و نصب کنید. اما تا اونجا که من متوجه شدم سریال شما از کار نمیوفته و میتونید سریالتونو تو ورژن جدید هم استفاده کنید(به این نکته توجه کنید که این یه حدسه با توجه به مطالبی که تو سایتهای مختلف نوشته شده و بازم نمیشه تا اومدن نسخه نهایی به طور قطعی گفت).
سریال هم از این راه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید بدست بیارید.
موفق باشید

noisymind
05-09-2014, 10:12
من Norton Identity Safe دارم ولی لاگ این نمیتونم بکنم! این مشکل هم در راستای فیلتر شدن آی پی ایران هست؟! امیدوارم نورتون ( در ایران ) به سرنوشت مک آفی دچار نشه!!

sky1sky
08-09-2014, 14:13
Trial Reset رو توی Safe Mode اجرا کنید و قبلش Tamper Prortection نورتون رو غیرفعال کنید، نباید مشکلی رخ بده...

بچه ها
نورتون 360 ورژن trial 180 روزه دانلود کردم و می خوام نصب کنم
قضیه این
Trial Reset رو توی Safe Mode اجرا کنید چیه؟؟ کی باید این کار رو انجام میدم ؟مرسی

piuma
08-09-2014, 21:13
بچه ها
نورتون 360 ورژن trial 180 روزه دانلود کردم و می خوام نصب کنم

قضیه این
Trial Reset رو توی Safe Mode اجرا کنید چیه
؟؟ کی باید این کار رو انجام میدم ؟مرسی

منظور اجرا کردن پچ نرم افزار تو محیط safe mode هستش. مثلا پچ ای که من دارم اسمش NTR_2014.exe هست و همراه فایل دانلودی بود .
از تو تنظیمات نورتون tamper protection رو غیر فعال کن و برو به safe mode و روی پچ کلیک کن و convert رو بزن. اگه در طول 180 روز لایسنس از کار افتاد پچ رو تو محیط safe mode اجرا کن و reset رو بزن.همین

aylar6888
13-09-2014, 18:43
:: لینک دانلود نورتون سکوریتی و نورتون سکوریتی با بکاپ از سایت سافت پدیا ::

NORTON SECURITY

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NORTON SECURITY WITH BACKUP

NimoOol.HD2
13-09-2014, 20:32
برای اکتیو کردن Norton 2014 21.5.0.19 باید چیکار کرد ؟
واقعا تاپیک خیلی شلوغ و بی نظمه ، هرجا هم میرم مربوط به نسخه های قدیمیه ، مال سال 2012 و 2013 هست
خیلی اینجا گشتم اما هرچی بیشتر گشتم بیشتر گیج شدم

*Batman*
14-09-2014, 01:24
برای اکتیو کردن Norton 2014 21.5.0.19 باید چیکار کرد ؟
واقعا تاپیک خیلی شلوغ و بی نظمه ، هرجا هم میرم مربوط به نسخه های قدیمیه ، مال سال 2012 و 2013 هست
خیلی اینجا گشتم اما هرچی بیشتر گشتم بیشتر گیج شدم

از تاپیک زیر استفاده کنید.
پست اول و آخر رو حتما بخونید.
کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sky1sky
16-09-2014, 10:11
سلام با نورتون 360 یه دور اسکن کردم اما کلیه پچ ها و کرک ها و یک سری پروسه های فرایند ها رو حذف کرد بدون اینکه بپرسه و یک سریشو. رو قرنطینه کرده و نوشت fully resolved طبق عکس زیر
ساول اول ایا راهی هست که بتونم ازقرنطینه خارج شون کنم و به حالت عادی برگردونم؟؟؟ چگونه؟؟؟ چون پنجره ای که در عکس زیر مشاهده می کنید راapply all زده ام و بسته ام و گرنه در قسمت پایین عکس گزینه restore here بود اما الان نمی دونم چه طوریrestoreکنم

سوال دوم:
ایا قبل از اسکن می توانیم rule تعریف کنیم که هرگز فایل های پچ و کرک اگر detect کند ، هیچ عملیاتی روی انها انجام ندهد؟؟؟چه طوری

مرسی

fg55
16-09-2014, 14:23
من نسخه ی بتا 2015 را نصب کردم مثل نسخه های پیشین از کار نمی افته ولی فقط هفت روز میتوان ازش استفاده کرد شکل و شمایل زیباتری هم پیدا کرده ...

x3lmorgan
16-09-2014, 18:24
سلام با نورتون 360 یه دور اسکن کردم اما کلیه پچ ها و کرک ها و یک سری پروسه های فرایند ها رو حذف کرد بدون اینکه بپرسه و یک سریشو. رو قرنطینه کرده و نوشت fully resolved طبق عکس زیر
ساول اول ایا راهی هست که بتونم ازقرنطینه خارج شون کنم و به حالت عادی برگردونم؟؟؟ چگونه؟؟؟ چون پنجره ای که در عکس زیر مشاهده می کنید راapply all زده ام و بسته ام و گرنه در قسمت پایین عکس گزینه restore here بود اما الان نمی دونم چه طوریrestoreکنم

سوال دوم:
ایا قبل از اسکن می توانیم rule تعریف کنیم که هرگز فایل های پچ و کرک اگر detect کند ، هیچ عملیاتی روی انها انجام ندهد؟؟؟چه طوری

مرسی

سلام
جواب سوال 1: اگه action روی delete بوده دیگه فایلا حذف شده و کاریش نمیشه کرد اما اگه هنوز در قرنطینه هستن میشه اونارو از قرنطینه خارج کرد به شکل زیر:

جواب سوال 2: به ترتیب زیر عمل کنید و در انتها آدرس فایل یا فولدرها رو در هر سه گزینه وارد کنید:
البته یه راه دیگه هم هست اینکه فایلهاتون رو در حالت RAR فشرده سازی کنید.

من نسخه ی بتا 2015 را نصب کردم مثل نسخه های پیشین از کار نمی افته ولی فقط هفت روز میتوان ازش استفاده کرد شکل و شمایل زیباتری هم پیدا کرده ...
اگه مراحل اولیه نصب یعنی رجیستر توسط ایمیل رو انجام داده باشید نورتون یه لایسنس تست 15 روزه به ایمیل شما ارسال کرده. منم تست کردم و متاسفانه بر خلاف تصورم کلیدهای قبلیو قبول نکرد اما فعلا همونطور که شما گفتید یه نکته خوب داشت مثل اینکه تحریمی در کار نبود، همچنین حجم فایل ستاپ آنتی ویروس فقط 68 مگ بود!

*Batman*
16-09-2014, 18:37
فکر کنم اگر سریال بهش بدید تا 14 روز هم کار بکنه.امیدواریم تا هفته آینده ورزن نهایی منتشر بشه.

سوال دوم:
مرسی

سلام
پست دوم همین تاپیک جواب سوال های شما رو داده:
نورتون اشتباهی فایل های سالمم رو ویروس شناسایی میکنه چی کار کنم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازیابی فایلهایی که به اشتباه حذف شده اند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton Internet Security Optimal Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sky1sky
16-09-2014, 23:01
بچه ها یک مشکل دیگه هم به وجود اومده که مجدد نیازمند کمک هستم
از وقتی انتی ویروس نورتون 360 نصب کردم به شدت سیستم هنگ می کنه تا قبلش سرعت سیستم بسیار خوب بود و حتی پوشه temp ویندوز هم خالی کرده بودم و وقتی انتی ویروس فعال هست یک مرور گر و چند برنامه عادی که حالت طبیعی همیشه با هم باز می کردم باز نمی شوند و سیستم هنگ می کند قبلا ها روی همین سیستم تجربه نصب و استفاده از چند انتی ویروس دیگر داشتم و موقع استفاده حتی اگر انتی ویروس در حال اسکن سیستم بود ، میشد ازسیستم استفاده کرد و هنگ نمی کرد ، اما نمی دانم الان چرا این طوری شده :n13:
ایا این حالت طبیعیه برای سیستم ؟؟ یا فقط من با نورتون مشکل پیدا کردم؟؟
راهی هست که علی رغم فعال بودن انتی ویروس و ااسکن سیستم ،سرعت سیستم وبازشدن برنامه ها افت نکند؟؟
مرسی

x3lmorgan
17-09-2014, 20:54
بچه ها یک مشکل دیگه هم به وجود اومده که مجدد نیازمند کمک هستم
از وقتی انتی ویروس نورتون 360 نصب کردم به شدت سیستم هنگ می کنه تا قبلش سرعت سیستم بسیار خوب بود و حتی پوشه temp ویندوز هم خالی کرده بودم و وقتی انتی ویروس فعال هست یک مرور گر و چند برنامه عادی که حالت طبیعی همیشه با هم باز می کردم باز نمی شوند و سیستم هنگ می کند قبلا ها روی همین سیستم تجربه نصب و استفاده از چند انتی ویروس دیگر داشتم و موقع استفاده حتی اگر انتی ویروس در حال اسکن سیستم بود ، میشد ازسیستم استفاده کرد و هنگ نمی کرد ، اما نمی دانم الان چرا این طوری شده :n13:
ایا این حالت طبیعیه برای سیستم ؟؟ یا فقط من با نورتون مشکل پیدا کردم؟؟
راهی هست که علی رغم فعال بودن انتی ویروس و ااسکن سیستم ،سرعت سیستم وبازشدن برنامه ها افت نکند؟؟
مرسی
سلام
فکر نمیکنم مشکل از نورتون باشه. سیستمتون از سیستمی که من تو خونه دارم داغون تر نیست! (cpu تک هسته ای، رم 2 گیگ). یکی از مزیت های اصلی نورتون هم سبکی قابل قبول نسبت به سایر آنتی ویروسهاست. به این تاپیک زیاد ربطی نداره اما موقعی که سیستم لگ میزنه از سربرگ پروسسِ task manager عکس بگیرید و اینجا بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست. بیشتر آزمایش کنید که سیستم بعد از اجرای چه نرم افزارهایی بیش از اندازه کند میشه و به پروسس هایی که بیش از حد cpu رو درگیر میکنن توجه کنید. البته این نکترم بگم که ایراد سخت افزاری بخصوص در هارد، رم و یا فن های خنک کننده سیستم هم باعث بوجود اومدن لگ و هنگهای متوالی میشه.
موفق باشید.

fg55
17-09-2014, 21:58
بچه ها یک مشکل دیگه هم به وجود اومده که مجدد نیازمند کمک هستم از وقتی انتی ویروس نورتون 360 نصب کردم به شدت سیستم هنگ می کنه تا قبلش سرعت سیستم بسیار خوب بود و حتی پوشه temp ویندوز هم خالی کرده بودم و وقتی انتی ویروس فعال هست یک مرور گر و چند برنامه عادی که حالت طبیعی همیشه با هم باز می کردم باز نمی شوند و سیستم هنگ می کند قبلا ها روی همین سیستم تجربه نصب و استفاده از چند انتی ویروس دیگر داشتم و موقع استفاده حتی اگر انتی ویروس در حال اسکن سیستم بود ، میشد ازسیستم استفاده کرد و هنگ نمی کرد ، اما نمی دانم الان چرا این طوری شده :n13: ایا این حالت طبیعیه برای سیستم ؟؟ یا فقط من با نورتون مشکل پیدا کردم؟؟ راهی هست که علی رغم فعال بودن انتی ویروس و ااسکن سیستم ،سرعت سیستم وبازشدن برنامه ها افت نکند؟؟ مرسی چک کن ببین موزیلا فایرفاکس نیست که منابع سیستم را می بلعه ؟

sky1sky
22-09-2014, 20:39
سلام چند وقته نورتون 360 نصب کردم وhistoryشو که می بینم این پیام ها میاد عکس زیر

این دسترسی از سمت سایت خاصی ایا به سیستم من وارد شده؟؟
چه جور دسترسی ای بوده که نوزتون بلاک کرده؟؟ ایا ویروزس هست یا چی ؟؟
کلی از این موارد در history nortonدارم می بینم
مرسی:n16:

kaivanika
23-09-2014, 00:42
ورژن جدید نیومد ؟

Dr Nima
23-09-2014, 09:49
ورژن جدید نیومد ؟
فعلا تو سایتش برای فروش گذاشته
هنوز سایتای دیگه برای دانلود قرار ندادن

mahddi
23-09-2014, 14:42
سلام
اینم لینک دانلود norton Security 2015 در سایت soft 98
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/security/anti-virus/336-Norton-Internet-Security.html

x3lmorgan
23-09-2014, 16:44
سلام
دانلود نسخه نهایی از سایت نورتون با لایسنس 30 روزه (با ف/ی/ل شکن اقدام به دانلود کنید) :
(Norton Security 2015 v22.0.0.110 (110 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(Norton Security With Backup 2015 v22.0.0.110 (116 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
23-09-2014, 17:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eg

با عرضه محصول جدید نورتون ، تاپیک کرک و سریال بازگشایی شد.

ALI16437
24-09-2014, 10:49
با تشکر،

بتمن عزیز لطفا اگر براتون مقدور است این فایل نصب نسخه جدید
نورتون رو روی یک سرور لچ فایل انتقال بدید و لینکشو اینجا بگذارید
نسخه فوق بتا هست یا نهایی ،

ممنونم علی ،

mansia
25-09-2014, 00:45
remote url upload برای Norton Security 2015 v22.0.0.110 از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید (با تشکر از x3lmorgan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

Norton Security 2015 v22.0.0.110 (بدون قند شکن) از ابنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) (به جای ----- سافت98.ای ار تابپ کنید ) (با تشکر از mahddi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

Hoaxes
26-09-2014, 14:22
سلام . من Norton Security رو نصب کردم . تو تنظیماتش هر چه قدر گشتم نتونستم تنظیمی رو پیدا کنم که

مثل فایروال comodo برای هر نرم افزاری که میخواد به اینترنت وصل شه یا حتی اجرا شه از کاربر اجازه بگیره .

1 - اصلا همچین گزینه ای وجود داره تو فایروال نورتون ؟

من قدیم comodo نصب کرده بودم و تنظیماتش رو انقدر سخت گیرانه تنظیم کرده بودم که هر نرم افزاری که میخواست

اجرا بشه یا به اینترنت وصل بشه یا در واقع هر حرکتی که میخواست از طرف نرم افزار ها صورت بگیره رو به من نشون میداد

و این اختیار رو میداد که من اون حرکت رو بلاک کنم یا اجازه بدم انجام بشه .

سوال دیگه ای هم دارم ، اونم این که :

2- اگر این قابلیت رو فایروال نورتون نداره ، چه جوری فایروال comodo رو با norton security میشه

نصب کرد که مشکلی واسه سیستم پیش نیاد ؟

در کل فکر میکنم فایروال commodo خیلی قوی تر از نورتون هست هنوز هم .

و آخرین سوال این که:

3- SEP چه چیزی از norton security کم داره ؟ کدوم قوی تره ؟ دقیقا فرق این دو تو چی هست ؟

ممنونم

technoboy
26-09-2014, 14:34
نسخه جدید را با آی پی ایران میشه اکتیو کرد؟

*Batman*
26-09-2014, 20:13
نسخه جدید را با آی پی ایران میشه اکتیو کرد؟
من نتوستم اکتیوش کنم با IP ایران. به همین خاطر منم تحریمش کردم!:n02:

AlexanderMahone
27-09-2014, 13:13
من نتوستم اکتیوش کنم با IP ایران. به همین خاطر منم تحریمش کردم!:n02:
با cyber Ghost میتونی فعالش کنی
نرم افزار بالا رو نصب کن کانکت شو بعد اقدام به نصب نورتون 2015 کن راحت نصب میشه تست کردم اما بنا به دلایل قبلی که گفتم در حد تست نصب کردم .:n22:

Hoaxes
29-09-2014, 09:46
با cyber Ghost میتونی فعالش کنی
نرم افزار بالا رو نصب کن کانکت شو بعد اقدام به نصب نورتون 2015 کن راحت نصب میشه تست کردم اما بنا به دلایل قبلی که گفتم در حد تست نصب کردم .:n22:

ببخشید چه دلایلی ؟ میشه به ما هم بگین ببینیم مشکل این سیستم جدید نورتون چیه که خیلی طرفدار پیدا نکرده ؟

ممنون

Hoaxes
29-09-2014, 11:01
دیگه محصولات NAV و NIS و 360 برای دانلود از سایت نورتون برداشته شده به خاطر اومدن این norton security . حالا تکلیف

امثال ما که از نورتون آنتی ویروس و یه فایروال دیگه استفاده می کردیم چیه ؟ چون این norton security چندان چنگی به دل نمیزنه

فایروالش .

x3lmorgan
29-09-2014, 18:04
ببخشید چه دلایلی ؟ میشه به ما هم بگین ببینیم مشکل این سیستم جدید نورتون چیه که خیلی طرفدار پیدا نکرده ؟

سلام. شاید تحریم!

دیگه محصولات NAV و NIS و 360 برای دانلود از سایت نورتون برداشته شده به خاطر اومدن این norton security . حالا تکلیف

امثال ما که از نورتون آنتی ویروس و یه فایروال دیگه استفاده می کردیم چیه ؟ چون این norton security چندان چنگی به دل نمیزنه

فایروالش .

خیر محصولات 2014 نورتون هنوز برای دانلود و خرید در دسترس هست. مثلا از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید NIS 2014 از سایت اصلی دریافت کنید. این محصولات تا مدت ها توسط نورتون پشتیبانی خواهند شد. در مورد Norton security هنوز خیلی زوده قضاوت کردن. من خودم تو چند روزی که تستش کردم، خیلی خوب بود اما لایسنسش مدام از کار می افتاد که بیخیالش شدم. البته هنوز تریال ریست و سریالی برای رجیستر کردنش نیومده.

sky1sky
29-09-2014, 19:31
سلام چند وقته نورتون 360 نصب کردم وhistoryشو که می بینم این پیام ها میاد عکس زیر

این دسترسی از سمت سایت خاصی ایا به سیستم من وارد شده؟؟
چه جور دسترسی ای بوده که نوزتون بلاک کرده؟؟ ایا ویروزس هست یا چی ؟؟
کلی از این موارد در history nortonدارم می بینم
مرسی:n16:

دوستان اهل فن ، سوال بالا هم چنان به قوت خود باقی مونده :n13: بی زحمت نظراتتون بگین:n16: اینم بگم در بعضی مواقعی که هم چنین پیامی میبینم در حال وب گردی نبودم و در گاهی اوقات مقارن با اون پیام ها در حال وب گردی بودم
مرسی

x3lmorgan
29-09-2014, 21:45
دوستان اهل فن ، سوال بالا هم چنان به قوت خود باقی مونده :n13: بی زحمت نظراتتون بگین:n16: اینم بگم در بعضی مواقعی که هم چنین پیامی میبینم در حال وب گردی نبودم و در گاهی اوقات مقارن با اون پیام ها در حال وب گردی بودم
مرسی
سلام
مربوط به مکانیزم دفاعی نورتون برای جلوگیری از حمله ویروس به موتورش هست. البته به این معنی نیست که هر log ارائه شده در قسمت history مربوط به بلاک کردن حمله ویروس هاست. ممکنه برنامه هایی نیز قصد دسترسی به داده ها و موتور نورتون رو داشته باشن که نورتون برای احتیاط اونارم بلاک میکنه البته درصد ریسک برنامه ای که قصد دسترسی داشته رو هم اعلام می کنه. که در اینجا متوسط بوده و زیاد جای نگرانی نیست. مثلا رو سیستم خودم درسترسی برنامه بهینه سازیه ccleaner به موتور نورتون به صورت زیر بلاک شده:

Hoaxes
30-09-2014, 18:43
فکر میکنم آی پی ایران کلا مسدود شده . با نصب NIS تریال دانلود شده از خود سایت نورتون روی یک ویندوز تازه نصب شده ی

یک روزه ، بعد از حدود یک هفته با وجود این که باید از 30 روز حدود 23 روز باقی مونده باشه ، NIS غیر فعال شده و مشکل رجیستری

میده و از کار افتاده . حد اقل نکرد بذاره 30 روز استفاده کنیم بعد که از xhi سریال وارد کردیم اونوخ بلاکمون کنه !

دوستان الان تکلیف چیه ؟ یعنی نورتون هم شد مثل مک آفی ؟ دیگه کلا باید قیدش رو بزنیم ؟

ممنون

AlexanderMahone
30-09-2014, 20:27

ممنون
ببخشید دلیلش ربطی به ورژن جدید یا تحریم ایران نداره نورتون همیشه عالی هست اما دلیل من رفتارش با شرکت پی سی تولز بود و کار غیر حرفه ای که انجام داد.:n29:

aylar6888
02-10-2014, 23:16
درود :
انگار مذاکرات هیچ تاثیری ند اشته که هیچ برعکس نورتون که ایرانو فقط توی دانلود تحریم کرده بود الان کاملا تحریممون کرده.
توی ورژن جدید برعکس ورژن قبلی که نو.رتونار میکرد و برای اکتیو باید به سایت وصل میشد همون اول اکتیو میخواد و حتی رابط کاربریشم بالا نمیاد و کلا برای اکتیو اخطار تحریم میده.توی راست کلیک روی سیستم تری هم همه ماژولها و تسکها غیرفعالن.احتمالا برای آپدیت هم مشکل آی پی ایران داره.اگه اینجوری باشه که.....
انگار از زمین به اآسمون میباره:n07:

aylar6888
03-10-2014, 01:15
درود :
الان یه چیز جالبتر دیدم...
با بدبختی با ...شکن اکتیو کردم. و آپدیت اولیه رو انجام دادم و تمام تنظیماتم رو هم انجام دادم که نیمساعتی وقت گرفت.حتمن میگین چیش جالبه؟؟؟
جالبش اینجاست که به محض اینکه ...شکن خاموش میشه دوباره پیغام اکتیو نبودن میاد و در منطقه تحریم بودن...
و دوباره باید تمام مراحل رو از اول انجام بدین فقط آپدیتش سرجاشه...:n08:

Dr Nima
03-10-2014, 01:35
اگه آپدیت هم مثل مکافی که الان اینتل شده کامل ببنده خیلی بهتره
دیگران هم خودشون رو اذیت نمی کنن
نمی دونم با این همه مشکل چرا بعضیا اصرار دارن استفاده کنن
آنتی ویروس که زیاده

Hoaxes
03-10-2014, 12:21
فکر میکنم آی پی ایران کلا مسدود شده . با نصب NIS تریال دانلود شده از خود سایت نورتون روی یک ویندوز تازه نصب شده ی

یک روزه ، بعد از حدود یک هفته با وجود این که باید از 30 روز حدود 23 روز باقی مونده باشه ، NIS غیر فعال شده و مشکل رجیستری

میده و از کار افتاده . حد اقل نکرد بذاره 30 روز استفاده کنیم بعد که از xhi سریال وارد کردیم اونوخ بلاکمون کنه !

دوستان الان تکلیف چیه ؟ یعنی نورتون هم شد مثل مک آفی ؟ دیگه کلا باید قیدش رو بزنیم ؟

ممنون

از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم من اشتباها هشدار رجیستری رو با اکتیویشن جابه جا گرفتم فکر کردم بلاک شده

منتها نگو مشکل رجیستر شدن داشته (یعنی همون وارد کردن یه ایمیل و ساخت حساب کاربری تو نورتون) و از جهت اکتیو بودن

هیچ مشکلی نیست .

الان من از NAV دارم استفاده می کنم با سریال از xhi کاملا خوب داره کار میکنه هیچ مشکل تحریم

و آپدیت و اینا هم نیست حتی بدون فیلطر شکن .البته NIS متاسفانه توی xhi براش سریال نیست . فکر میکنم تنها راه

استفاده از نورتون همین NAV باشه با یه فایروال دیگه مثل کومودو .

aylar6888
03-10-2014, 19:32
از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم من اشتباها هشدار رجیستری رو با اکتیویشن جابه جا گرفتم فکر کردم بلاک شده

منتها نگو مشکل رجیستر شدن داشته (یعنی همون وارد کردن یه ایمیل و ساخت حساب کاربری تو نورتون) و از جهت اکتیو بودن

هیچ مشکلی نیست .

الان من از NAV دارم استفاده می کنم با سریال از xhi کاملا خوب داره کار میکنه هیچ مشکل تحریم

و آپدیت و اینا هم نیست حتی بدون فیلطر شکن .البته NIS متاسفانه توی xhi براش سریال نیست . فکر میکنم تنها راه

استفاده از نورتون همین NAV باشه با یه فایروال دیگه مثل کومودو .

درود :
عزیز بحث ما سر رجیستر نورتون سکوریتی و نورتون سکوریتی با بکاپ 2015 هست نه نورتون اینترنت سکوریتی یا 360 یا آنتی ویروس..
پست منو به دقت بخونین و خودتون امتحان کنید.
اصلا توی اون سایتها سریال برای این محصولات نیست که شما بتونین رجیستر کنید که مشکل تحریم باشه یا نباشه..
من شخصا همیشه نورتون رو تحسین میکردم که با وجود تحریم وقتی توی اون منطقه کسی محصولش رو خریداری کرده اینقد بهش احترام میذاره که اجازه رجیستر و آپد یت بدون ...شکن رو بده(برعکس اوست و ای وی جی که کاسه داغتر از آش هستن و مثلا اوست این چند ماهه اخیر حتی با ...شکن وارد سایتش هم نمیتونستین بشین :n08:).اما الان تا اکتیو نشه اصلا رابط کاربریشو باز نمیکنه که به مراحل بعد برسه.آپدیتش هم بدون ...شکن انجام میشه اما بمحض شناسایی بعد یا وسط آپدیت دوباره بلاک میکنه و میره سر همون خونه اول و اینکه محصول شما اصلا اکتیو نیست که بدون ...شکن وقتی روی اکتیو کلیک کنید میگه شما در مناطق تحریم شده هستید و اجازه اکتیو ندارید...

لطفا پستها رو با دقت بیشتر بخونید:n01:
پیروز باشید

Hoaxes
03-10-2014, 23:27
من پست ها رو با دقت خوندم عزیز . من اصلا کاری به بحث شما نداشتم این که norton security تحریم کرده که اصلن

بحثی باهاش نداریم ، شما اگه دقت کنید من یکی از پست های خودم رو نقل قول کردم ، چون قبلا یه حرفی زده بودم

در رابطه با NIS و الان فهمیدم اشتباه گفته بودم اون حرف رو . اگر من از شما نقل قول میکردم و درباره ی NIS و NAV صحبت

میکردم اون وقت حق با شما بود .

بنده خودم norton security رو با گریو نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت البته شما بنا بر تجربه خودتون گفتید که بدون گریو

و فیلطر شکن نمیشه که بسیار ممنونیم از این اطلاع رسانی شما . من هم با توجه به حرف شما و این که نورتون جدید کلا زده

ایرانو تحریم کرده ، گفتم الان اگه ما بخوایم هنوز هم مثل قبل از نورتون استفاده کنیم ، از نورتون جدید یعنی norton security که

نمیتونیم استفاده کنیم به خاطر تحریم ، پس مجبوریم از NAV استفاده کنیم . از NIS هم به خاطر نبود سریال نمیشه استفاده کرد

ممنون

aylar6888
04-10-2014, 19:08
من پست ها رو با دقت خوندم عزیز . من اصلا کاری به بحث شما نداشتم این که norton security تحریم کرده که اصلن

بحثی باهاش نداریم ، شما اگه دقت کنید من یکی از پست های خودم رو نقل قول کردم ، چون قبلا یه حرفی زده بودم

در رابطه با NIS و الان فهمیدم اشتباه گفته بودم اون حرف رو . اگر من از شما نقل قول میکردم و درباره ی NIS و NAV صحبت

میکردم اون وقت حق با شما بود .

بنده خودم norton security رو با گریو نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت البته شما بنا بر تجربه خودتون گفتید که بدون گریو

و فیلطر شکن نمیشه که بسیار ممنونیم از این اطلاع رسانی شما . من هم با توجه به حرف شما و این که نورتون جدید کلا زده

ایرانو تحریم کرده ، گفتم الان اگه ما بخوایم هنوز هم مثل قبل از نورتون استفاده کنیم ، از نورتون جدید یعنی norton security که

نمیتونیم استفاده کنیم به خاطر تحریم ، پس مجبوریم از NAV استفاده کنیم . از NIS هم به خاطر نبود سریال نمیشه استفاده کرد

ممنون
درود :
چون نوشته بودید نگین تحریم کرده من به اشتباه فکر کردم روی صحبتتون بامنهو
اشتباه از من بود و عذر خواهی میکنم...:n16:

achaemenian
09-10-2014, 14:23
منم 1ماه پیش همین مشکل رو داشتم که بعد از یک هفته آنتی ویروس رو غیر فعال میکرد و دوباره باید میرفتم تو safemode تا بتونم از trialrest استفاده کنم چون دسترسی به قسمت تنظیمات و سلف پروتکت رو غیر فعال میشد
خسته شدم رفتم کسپر نصب کردم
البته نورتون رو بیشتر دوست داشتم :)

Dr Nima
12-10-2014, 00:20
منم 1ماه پیش همین مشکل رو داشتم که بعد از یک هفته آنتی ویروس رو غیر فعال میکرد و دوباره باید میرفتم تو safemode تا بتونم از trialrest استفاده کنم چون دسترسی به قسمت تنظیمات و سلف پروتکت رو غیر فعال میشد
کار خوبی کردی دیگه استفاده از نورتون بصلاح نیس
یکی از کاربران همین انجمن نورتون داشتن
ولی گرفتار بد افزار باجگیر شدن و کل فایلاشون بی استفاده شده

sky1sky
12-10-2014, 01:15
سلام بر بچه های نورتونی :n01:

می خوام insight نورتون 360 رو برای پوشه ای خاص استفاده کنمکه اطلاعاتی در مورد فایل اگزه ای که در اون فولدر هست ببینم میده یانه:n13:

عکس رو ببیند گزینه check a specific file چراغیر فعاله؟؟؟؟
نورتون رو با تریال ریست فعال کردم و از وقتی هم نصب کردم اصلا اپدیت انلاین وافلاین نکردم
1-ایا به اپدیت میتونه ربط داشته باشه؟؟
2- ایا اپدیت افلاین برای نورتون360 هست یا نه؟؟

3- عکس دومی هم که مشاهده می کنید ازوقتی نورتون 360 نصب کردم هر وقت تغییری در msconfig میدم این پیام میاد ! در حالی که یک یوزر هم بیشتر روی سیستم نیست و admin هست !! ایا برای شما هم همین طوره علت ازچی هست؟؟مرسی

Dr Nima
12-10-2014, 19:16
سیمانتک معتقد است که دوران آنتی ویروس‌ها بخاطر ناکارآمدی به سر رسیده است

با نگاهی به اجبار نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس به ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌های سنگین برای آن‌ها به نظر می‌رسد که کسب و کار بسیار پر رونقی داشته باشند اما در جهتی کاملا متضاد، برایان دای از سیمانتک به وال‌استریت ژورنال گفته است که ابزارهای آنتی ویروس از جمله مجموعه‌ی نورتون کمپانی متبوع خود وی اساسا مرده تلقی می‌شوند
بر اساس گفته‌ی این مقام اجرایی، امروزه ابزارهای مذکور تنها قادر به یافتن کمتر از نیمی از حملات صورت گرفته هستند و بر همین اساس لازم است تمرکز اصلی، بر روی به حداقل رساندن صدمات پس از رخ دادن یک حمله، آلودگی یا حک موفق باشد.
در راستای همین مساله، سیمانتک در صدد فروش بخش‌های سرویس بازیابی داده‌ها (Recovery) و threat briefing به شرکت‌های مشتری برآمده است.
این شرکت در دراز مدت نیاز به تکنولوژی‌هایی خواهد داشت که قادر به شناسایی بدافزارهای مقلد که تلاش دارند خود را جای سایر اپلیکیشن‌ها معرفی نمایند باشد. در هر حال توسعه‌دهندگان ابزارهای آنتی ویروس نمی‌توانند به همین سادگی از بزرگترین منبع درآمدی خود چشم‌پوشی کنند.
پکیج‌های آنتی ویروس نظیر نورتون همچنان بیش از 40 درصد درآمد این کمپانی را رقم می‌زنند و سرویس‌های جدید کنترل آسیب نیز بصورت خودکار سیستم خانگی شما را محافظت نخواهند کرد. شما همچنان قادر خواهید بود به سایر نرم‌افزارهای امنیتی موجود تکیه کنید اما لازم است بدانید که برای دستیابی به امنیت مورد نیاز خصوصا در سیستم‌عامل ویندوز احتمالا به نرم‌افزارهای اضافی دیگر (و نیز مقداری هوشیاری بیشتر) نیز احتیاج پیدا خواهید کرد.

زومیت

x3lmorgan
13-10-2014, 13:30
سلام بر بچه های نورتونی :n01:

می خوام insight نورتون 360 رو برای پوشه ای خاص استفاده کنمکه اطلاعاتی در مورد فایل اگزه ای که در اون فولدر هست ببینم میده یانه:n13:

عکس رو ببیند گزینه check a specific file چراغیر فعاله؟؟؟؟
نورتون رو با تریال ریست فعال کردم و از وقتی هم نصب کردم اصلا اپدیت انلاین وافلاین نکردم
1-ایا به اپدیت میتونه ربط داشته باشه؟؟
2- ایا اپدیت افلاین برای نورتون360 هست یا نه؟؟

3- عکس دومی هم که مشاهده می کنید ازوقتی نورتون 360 نصب کردم هر وقت تغییری در msconfig میدم این پیام میاد ! در حالی که یک یوزر هم بیشتر روی سیستم نیست و admin هست !! ایا برای شما هم همین طوره علت ازچی هست؟؟مرسی

سلام. شما اول به اینترنت متصل شید بعد از norton insight استفاده کنید!
برای آپدیت آفلاین هم این پستارو ببینید:
آپدیت آفلاین ، لینک بروز از سیمانتک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسیر آپدیتها در نسخه 21 (2014) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال آخرتونم نمیدونم! من با NIS همچین مشکلی ندارم.

Hamidreza Sakhai
13-10-2014, 14:17
دوستان Norton Security 2015 رو 30 روزه استفاده می کنید؟
اینجوری که به درد نمیخوره!
Trial Reset ای چیزی نداره ؟

نورتون 360 این چند ماهی تریال ریستش میپره نورتون ام Deactive ه !

ariajoker
17-10-2014, 11:24
دوستان NIS بنده فواق العاده مصرف اینترنتش بالا رفته بودم و میتونم بگم حتی روزی نزدیک 500-600 مگ دانلود میکرد و کل حجم اینترنتم رو ( 10 گیگ در ماه ) مصرف کرد .
مجبور شدم live update و به طبع Pulse update رو هم خاموش کنم . ولی الان اپدیت رو دستی انجام میدم و حجم اپدیت های دریافتیش هم نسبتا کم شده . مثلا بعد از یک ماه که اپدیت نکرده بودم کلا 59 مگ دریافت کرد درصورتی که اینجور مواقع معمولا 200-300 مگ دانلود میکرد . حالا سوالم اینه با خاموش بودن Pulse Update مشکلی پیش نمیاد ؟

piuma
18-10-2014, 18:58

من یه بار این مشکل برام پیش اومد که با غیر فعال کردن automatic download of new version مشکل حل شد!

piuma
18-10-2014, 19:00
با nis 2014 میشه سرعت دانلود و آپلود رو دید؟ من قبلا comodo داشتم همچین قابلیتی داشت اما تو این چیزی پیدا نمی کنم

somi.j
19-10-2014, 00:04
:n29:dustan chetori mitoonam symantec ro deactive konam?disable kardamesh ama bazam filamo hazf mikone ...PLZ helpppppp:n27:

ariajoker
19-10-2014, 17:00
دوستان NIS بنده فواق العاده مصرف اینترنتش بالا رفته بودم و میتونم بگم حتی روزی نزدیک 500-600 مگ دانلود میکرد و کل حجم اینترنتم رو ( 10 گیگ در ماه ) مصرف کرد .
مجبور شدم live update و به طبع Pulse update رو هم خاموش کنم . ولی الان اپدیت رو دستی انجام میدم و حجم اپدیت های دریافتیش هم نسبتا کم شده . مثلا بعد از یک ماه که اپدیت نکرده بودم کلا 59 مگ دریافت کرد درصورتی که اینجور مواقع معمولا 200-300 مگ دانلود میکرد . حالا سوالم اینه با خاموش بودن Pulse Update مشکلی پیش نمیاد ؟
از اساتید کسی اطلاعی نداره ؟!

x3lmorgan
19-10-2014, 18:21
از اساتید کسی اطلاعی نداره ؟!
سلام.
جواب شما در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شده.

dustan chetori mitoonam symantec ro deactive konam?disable kardamesh ama bazam filamo hazf mikone ...PLZ helpppppp

فارسی تایپ کنید! برای غیرفعال سازی از دو گزینه disable smart firewall و disable Antivirus Auto-protect استفاده کنید. اگه بازم فایلاتون به اشتباه حذف شد اول فایلهای حذف شده رو با این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازیابی و بعد از این طریق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعتماد سازی کنید.

technoboy
19-10-2014, 21:31
هنوز لایسنس هارو بلاک می کنه؟

aban366
20-10-2014, 08:13
سلام
دوستان چرا لايسنس رو از سايت ايكس كي ميگيري بلاك ميكنه؟ چندوقتيه كه لايسنس كار نكردم
كرك خوبي وجود داره ممنون ميشم

x3lmorgan
20-10-2014, 09:58
هنوز لایسنس هارو بلاک می کنه؟

سلام
دوستان چرا لايسنس رو از سايت ايكس كي ميگيري بلاك ميكنه؟ چندوقتيه كه لايسنس كار نكردم
سلام
لایسانسا بلاک نمیشه، نورتون IP ایرانو تحریم کرده. با یه ف/ی/ل شک/ن که باعث تغییر آپی میشه لایسنستون رو فعال کنید. البته برای آپدیت و استفاده روزمره نیاز به تغییر آپی ندارید. ممکنه هر چند وقت یکبار لایسنس از کار بیوفته که دوباره می تونید با تغییر IP و با استفاده از همون کلید قبلی اقدام به فعال سازی کنید. پستای قبلی هم مطالعه میکردید جواب سوالتون بود.
لطفا یکی از مدیرای انجمن این مساله تحریم و راحل حل اونو تو پست دوم لینک بده. زبونمون مو در آورد انقدر توضیح دادیم!:n02:

somi.j
22-10-2014, 12:51
برای من اصلا اون گزینه هارو نداره.!:n28:

Dr Nima
22-10-2014, 13:16
سلام
لایسانسا بلاک نمیشه، نورتون IP ایرانو تحریم کرده. با یه ف/ی/ل شک/ن که باعث تغییر آپی میشه لایسنستون رو فعال کنید. البته برای آپدیت و استفاده روزمره نیاز به تغییر آپی ندارید. ممکنه هر چند وقت یکبار لایسنس از کار بیوفته که دوباره می تونید با تغییر IP و با استفاده از همون کلید قبلی اقدام به فعال سازی کنید. پستای قبلی هم مطالعه میکردید جواب سوالتون بود.
لطفا یکی از مدیرای انجمن این مساله تحریم و راحل حل اونو تو پست دوم لینک بده. زبونمون مو در آورد انقدر توضیح دادیم!:n02:
بهتره شما هر نوع درخواستی در این مورد دارین به ناظرین این بخش پ . خ بفرستید

Dr Nima
22-10-2014, 13:18
سلام
کدومش رو دارین برای تریال ریست به پست ۱ برید

ariajoker
22-10-2014, 18:56
سلام.
جواب شما در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شده.

متاسفانه اون پست مربوط به سوال من نبود . پس دوباره میپرسم :

sky1sky
22-10-2014, 20:39
سلام

جالب بود با اینکه نورتون 360 با تریال ریست دو هفته پیش فعال کرده بودم 180 روزه قرار بود فعال باشع به طور خودبه خود امروز ازکار افتاد و مجبور شدم مجدد تریال ریست رو استفاده کنم !:n13:

x3lmorgan
22-10-2014, 22:01
برای من اصلا اون گزینه هارو نداره.!:n28:

سلام
شما از symantec endpoint protection استفاده می کنید، این محصول برای کاربرای خانگی تولید نشده و مناسب کاربرای خانگی هم نیست! با این حال اگه اصرار به استفاده از این محصول دارید بهتره تو وب سایت خود سمنتک به آدرس symantec.com دنبال جواباتون باشید.

متاسفانه اون پست مربوط به سوال من نبود . پس دوباره میپرسم :

اون پست جواب مدیر انجمن درباره حجم بالای آپدیت نورتون بود (یعنی همون مشکلی که شما مطرح کردید) که ظاهرا مشکل کاربر مورد نظر هم حل شده.

جالب بود با اینکه نورتون 360 با تریال ریست دو هفته پیش فعال کرده بودم 180 روزه قرار بود فعال باشع به طور خودبه خود امروز ازکار افتاد و مجبور شدم مجدد تریال ریست رو استفاده کنم !:n13:
کلید N360 تو سایت Xhi موجوده میتونید استفاده کنید.

Hamidreza Sakhai
22-10-2014, 23:17
@x3lmorgan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ، برای Norton Security 2015 راه حلی نیست؟ 30 روزش رو به اتمام هست ... :(

piuma
23-10-2014, 13:34
کلید N360 تو سایت Xhi موجوده میتونید استفاده کنید.

آدرس سایت رو میدی؟

piuma
23-10-2014, 13:37
با nis 2014 میشه سرعت دانلود و آپلود رو دید؟ من قبلا comodo داشتم همچین قابلیتی داشت اما تو این چیزی پیدا نمی کنم

لطفا یکی جواب بده!

x3lmorgan
23-10-2014, 18:59
@x3lmorgan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ، برای Norton Security 2015 راه حلی نیست؟ 30 روزش رو به اتمام هست ... :(
سلام
راستش تا الان زیاد دنبالش نبودم. شما گفتیتد یه سرچی تو اینترنت زدم ولی مثله اینکه خبری نیست! منم مثل شما منبعی به جز اینترنت ندارم. مطمئن باشید اگه کسی راهی پیدا کنه حتما اینجا قرار میده.

آدرس سایت رو میدی؟
البته فعلا فقط کلید NAV داره اما معمولا چند روز صبر کنید دوباره کلید میذاره.

mansia
23-10-2014, 23:54
یه سایتی هست که تا حالا رو نکرده بودم. از بس سر زدم خبری نبود خسته شدم گفتم شما هم اطلاع داشته باشید ازش. اگر کسی خبری تو این سایت دید لطفا اطلاع رسانی فراموش نشه. چون این تاپیک خیلی آپدیت هست.

NET DOCTOR
24-10-2014, 01:30
.............................

achaemenian
24-10-2014, 13:26
اینکه قرار باشه هر هفته نورتون از کار بیوفته و دوباره اکتیوش کنی خیلی ضدحاله :n21:

نورتون با این کارش تموم کاربرهای ارزش مند ایرانیشو از دست میده :n02:

peyman-yasi
05-11-2014, 21:07
سلام داداش. من Norton Internet Security 2014 رو نصب کردم . به زبان آلمانی هست . میشه بگین از کجا زبانش رو انگلیسی بکنم ؟ هر چقد گشتم جایی واسه تغییر زبان پیدا نکردم

aylar6888
15-11-2014, 01:07
سلام داداش. من Norton Internet Security 2014 رو نصب کردم . به زبان آلمانی هست . میشه بگین از کجا زبانش رو انگلیسی بکنم ؟ هر چقد گشتم جایی واسه تغییر زبان پیدا نکردم
درود :
توی فرومهای خارجی و فروم خود نورتون هم راهی نیست.
حتی تاکید کردن باید با ابزار removal tol نورتون رو پاک و reinstall کنین و نورتون انگلیسی رو دانلود و نصب کنین وگرنه با نصب نورتون انگلیسی هم ممکنه باز زبان همون آلمانی بمونه...

am2
17-11-2014, 08:17
سلام
بچه ها سایت

چه اتفاقی براش افتاده؟

aylar6888
17-11-2014, 15:01
سلام
بچه ها سایت

چه اتفاقی براش افتاده؟
درود :
انگار اینم پولکی شد.باید سریالها رو با کوپن بخریم....:n08:

جدا از شوخی اینم یه راه کسب درامده برای سایتها

راهنمایی دریافت سریال از سایت xhighintell.com:

اول باید یه اکانت بسازین...
بعد وارد اکانتتون بشین و روی قسمتی که توی عکس نشون دادم کلیک کنین تا به ازای هربار کلیک روی اون و وارد شدن به صفحه دوتا سایت که مخصوص کوتاه کردن لینک و تبلیغاتن بشین و چندثانیه ای که زمان میده صبر کنین و روی رد کردن تبلیغ کلیک کنید...
حالا به ازای هربار کلیک به مقدارکوپنتون اضافه میشه تا به 200 برای 360 و 300 برای آنتی ویروس و 400 برای اینترنت سکوریتی برسین و بتونین سریال اونها رو بگیرین...

مثلا این سریالیه که با این روش برای 360 گرفتم

پیروز باشید....

powerslave
17-11-2014, 21:07
سلام دوستان لطف کنین یه سریال برای Nis 21. ممنون.

achaemenian
01-12-2014, 14:37
سلام ip ایران هنوز تحریمه و بعد از چند روز نورتون غیر فعال میشه یا نه!؟

M.Hashemi
04-12-2014, 20:57
با سلام
دو سوال از اساتید محترم به خصوص batman جان عزیز داشتم.
1- این حرف درسته که symantec به حدی تحریم ها را بیشتر کرده که دیگه update هم نمیشه کرد؟ اگر اینجوری چی پیشنهاد میکنید؟
2- متوجه شدم در نگارش های 2015 نورتون دیگه AntiVirus نداریم!!!!آیا درسته؟ پس بجاش چه محصولی داده که فایروال نداشته باشه؟
با تشکر

AlexanderMahone
04-12-2014, 22:57
با سلام
دو سوال از اساتید محترم به خصوص batman جان عزیز داشتم.
1- این حرف درسته که symantec به حدی تحریم ها را بیشتر کرده که دیگه update هم نمیشه کرد؟ اگر اینجوری چی پیشنهاد میکنید؟
2- متوجه شدم در نگارش های 2015 نورتون دیگه AntiVirus نداریم!!!!آیا درسته؟ پس بجاش چه محصولی داده که فایروال نداشته باشه؟
با تشکر
فعلا بهترین گزینه برای جایگزین کردن نورتون SymantecEndpointProtection هست اپدیت آنلاین هم میشه با ای پی اصلی خودتون مثل نورتون سبک و قدرتمنده میتونی موقع نصب انتخاب فایروال رو غیر فعال کنی تا فقط به صورت آنتی ویروس نصب بشه فقط یکم ظاهرش مثل نورتون لوکس نیست اما همون قدرت و قابلیت رو برای محافظت از سیستم رو داره :n40:

sky1sky
07-12-2014, 13:58
سلام:n01: ایا در انتی ویروس norton 360 قسمتی هست که مثل netstate ویندوز بشه کلیه کانکشن ها ، targetسایت ها، و ادرس اتصال کلیه سایت ها هم به صورت آی پی و هم یبه صورت اسم سایت رو دید ؟ کدوم قسمتش ؟
مرسی پیشاپیش :n16:

Hamidreza Sakhai
08-12-2014, 12:28
فعلا بهترین گزینه برای جایگزین کردن نورتون SymantecEndpointProtection هست اپدیت آنلاین هم میشه با ای پی اصلی خودتون مثل نورتون سبک و قدرتمنده میتونی موقع نصب انتخاب فایروال رو غیر فعال کنی تا فقط به صورت آنتی ویروس نصب بشه فقط یکم ظاهرش مثل نورتون لوکس نیست اما همون قدرت و قابلیت رو برای محافظت از سیستم رو داره :n40:

عزیز من بنا به حرف شما این نسخه رو دانلود کردم :

Symantec_Endpoint_Protection_12.1.5337.5000_Client _x64_

همین نسخه مدنظر شماست بعنوان بهترین نسخه؟
الان نصبش کردم و جالبه رایگانه و هیچ کرکی هم نمیخواد و راحت آپدیت میشه.

سوال اصلیم اینه Symantec کلا برای شرکت ها و سرور هاست این نسخه ی کلاینت که من نصب کردم دقیقا چی هست؟ چه فرقی با نورتون سکوریتی های مختلف (مثل 360 و ...) از لحاظ ویروس یابی و امکانات داره؟
بنظرم همین اول یکی از بدی هاش اینه که قابلیت های Clean Up و رجیستری و تمیز کاری و ... رو نداره نسبت به 360! ولی اگه به همین بی دردسری باشه واقعا عالیه!

ممنون میشم راهنماییم کنید

AlexanderMahone
08-12-2014, 16:42
عزیز من بنا به حرف شما این نسخه رو دانلود کردم :

Symantec_Endpoint_Protection_12.1.5337.5000_Client _x64_

همین نسخه مدنظر شماست بعنوان بهترین نسخه؟
الان نصبش کردم و جالبه رایگانه و هیچ کرکی هم نمیخواد و راحت آپدیت میشه.

سوال اصلیم اینه Symantec کلا برای شرکت ها و سرور هاست این نسخه ی کلاینت که من نصب کردم دقیقا چی هست؟ چه فرقی با نورتون سکوریتی های مختلف (مثل 360 و ...) از لحاظ ویروس یابی و امکانات داره؟
بنظرم همین اول یکی از بدی هاش اینه که قابلیت های Clean Up و رجیستری و تمیز کاری و ... رو نداره نسبت به 360! ولی اگه به همین بی دردسری باشه واقعا عالیه!

ممنون میشم راهنماییم کنید
بله هین نسخه رو میگم.
رایگانه چون لایسنس شده و هیچ مشکلی نداره راحت استفاده میکنی.
نسخه مخصوص کامپیوترهای استفاده شده در شرکت هاست البته اون کامپیوتر هایی که زیر نظر سیستم ادمین(سرور)به شبکه شرکت متصل هستند.که نسخه اصلی 1 گیگ حجم داره که کامل تره و بیشتر روی سیستم سروره اصلی که دست مدیر شبکه اون شرکت هست نصب میشه و با اون نسخه کلاینت رو مدیریت میکنه.
فرق خاصی نداره فقط چون نورتون مخصوص کاربرای خانگی هست یکم گرافیکی تره و امکانات و تنظیمات بیسیک تری داره در مقابل نسخه اندپوینت.قدرتش یکی هست چون اصلی ترین قسمت نورتون یعنی سونار و انجین اون به همراه پاور اریزر در نسخه کلاینت وجود داره.
نبود بخش بهینه سازی سیستم ضعف حساب نمیشه چون من به شخصه به بخش کلینری که تو سوئیت های امنیتی هست اعتمادی ندارم چون نظر من اینه شرکت امنیتی فقط کارش باید تو محافظت باشه و بهینه سازی رو به شرکت های مخصوص بسپارن که خودم به شخصه سیستم مکانیک و تون آپ رو ترجیح میدم و برای امنیت سایمنتک رو حتی الان که زون الارم دارم شاید یه روز برگردم به سایمنتک.
در کل:قدرت-سرعت-عملکرد-دقت-=محصولات سایمنتک:n19:

Hamidreza Sakhai
08-12-2014, 18:21
بله هین نسخه رو میگم.
رایگانه چون لایسنس شده و هیچ مشکلی نداره راحت استفاده میکنی.
نسخه مخصوص کامپیوترهای استفاده شده در شرکت هاست البته اون کامپیوتر هایی که زیر نظر سیستم ادمین(سرور)به شبکه شرکت متصل هستند.که نسخه اصلی 1 گیگ حجم داره که کامل تره و بیشتر روی سیستم سروره اصلی که دست مدیر شبکه اون شرکت هست نصب میشه و با اون نسخه کلاینت رو مدیریت میکنه.
فرق خاصی نداره فقط چون نورتون مخصوص کاربرای خانگی هست یکم گرافیکی تره و امکانات و تنظیمات بیسیک تری داره در مقابل نسخه اندپوینت.قدرتش یکی هست چون اصلی ترین قسمت نورتون یعنی سونار و انجین اون به همراه پاور اریزر در نسخه کلاینت وجود داره.
نبود بخش بهینه سازی سیستم ضعف حساب نمیشه چون من به شخصه به بخش کلینری که تو سوئیت های امنیتی هست اعتمادی ندارم چون نظر من اینه شرکت امنیتی فقط کارش باید تو محافظت باشه و بهینه سازی رو به شرکت های مخصوص بسپارن که خودم به شخصه سیستم مکانیک و تون آپ رو ترجیح میدم و برای امنیت سایمنتک رو حتی الان که زون الارم دارم شاید یه روز برگردم به سایمنتک.
در کل:قدرت-سرعت-عملکرد-دقت-=محصولات سایمنتک:n19:

ممنونم واقعا" بابت توضیح کاملتون.
البته من این کلین آپ رو جزو محاسن نورتون میدونم چون بصورت بکراند تسک و اتوماتیک انجامش میده و شما نیازی نیست هم نرم افزار جدایی نصب کنید و یا یادتون بره و سیستم کند بشه و ... به این دلیل که کلین آپ خیلی کار خاصی انجام نمیده که بخواد نرم افزار تخصصی ای داشته باشه و چون خود آنتی ویروس به همه ی قسمت های سیستمی ویندوز نظارت داره یکپارچه تره و اپتیمایز دیسک هم بخوبی انجام میده.
البته همین الان که دارم مینویسم سیستم رو Full Scan کردم و چند تا کرک نرم افزار رو قرنطینه کرد و Undo ش نمیکنه! ارور میده که غیرقابل بازگشته. باید ببینم چیکار میشه کرد! فکر کنم توی 360 یه بخشی هست که externsion فایل رو هم میشه تو Except اسکن سیستم قرار داد که فایل های کرک تو RAR مثلا Except بشه و کاری باهاشون نداشته باشه. تو اندپوینت پیداش نکردم!

در مورد جمله ی آخرتون هم که کاملا موافقم :) تقریبا میشه گفت 5-6 سال از نورتون استفاده میکنم و جز سبک بودن و قدرتمند بودن چیزی ازش ندیدم! حتی یکبار هم ویروس سیستمم رو اذیت نکرده.

مجددا" مرسی!

پ.ن: برام جالبه این قضیه که شما طرفدار نورتون هستید ولی Zone Alarm رو بهش ترجیح دادید! من اطلاع زیادی درباره ی این آنتی ویروس ندارم اگه لطف کنید و در مورد دلیل استفاده ش بجای نورتون 360 توضیح بدید ممنون میشم :)

AlexanderMahone
09-12-2014, 00:19
ممنونم واقعا" بابت توضیح کاملتون.
البته من این کلین آپ رو جزو محاسن نورتون میدونم چون بصورت بکراند تسک و اتوماتیک انجامش میده و شما نیازی نیست هم نرم افزار جدایی نصب کنید و یا یادتون بره و سیستم کند بشه و ... به این دلیل که کلین آپ خیلی کار خاصی انجام نمیده که بخواد نرم افزار تخصصی ای داشته باشه و چون خود آنتی ویروس به همه ی قسمت های سیستمی ویندوز نظارت داره یکپارچه تره و اپتیمایز دیسک هم بخوبی انجام میده.
البته همین الان که دارم مینویسم سیستم رو Full Scan کردم و چند تا کرک نرم افزار رو قرنطینه کرد و Undo ش نمیکنه! ارور میده که غیرقابل بازگشته. باید ببینم چیکار میشه کرد! فکر کنم توی 360 یه بخشی هست که externsion فایل رو هم میشه تو Except اسکن سیستم قرار داد که فایل های کرک تو RAR مثلا Except بشه و کاری باهاشون نداشته باشه. تو اندپوینت پیداش نکردم!

در مورد جمله ی آخرتون هم که کاملا موافقم :) تقریبا میشه گفت 5-6 سال از نورتون استفاده میکنم و جز سبک بودن و قدرتمند بودن چیزی ازش ندیدم! حتی یکبار هم ویروس سیستمم رو اذیت نکرده.

مجددا" مرسی!

پ.ن: برام جالبه این قضیه که شما طرفدار نورتون هستید ولی Zone Alarm رو بهش ترجیح دادید! من اطلاع زیادی درباره ی این آنتی ویروس ندارم اگه لطف کنید و در مورد دلیل استفاده ش بجای نورتون 360 توضیح بدید ممنون میشم :)
دلیلش از بین بردن کمپانی پی سی تولز هست سایمنتک میتونست فقط محصولاتی مثل (اسپایور دکتر-انتی ویروس-اینترنت سیکیوریتی)اون رو دیگه تولید نکنه نه اینکه نرم افزار هایی مثل پرایویسی گاردین و بهینه ساز اون شرکت رو هم تولیدش رو متوقف کنه و برند پی سی تولز رو از بین ببره چون کمپانی پی سی تولز دست کمی از سایمنتک نداشت اما خیلی غیر حرفه ای با اون رفتار شد دلیل استفاده از زون الارم اینه که اولین انتی ویروسی که نصب کردم توی 2004اون بود و بعد نورتون 2006 خوب بیاد قدیما:n31:

ali_3001
09-12-2014, 18:36
درود :
انگار اینم پولکی شد.باید سریالها رو با کوپن بخریم....:n08:

جدا از شوخی اینم یه راه کسب درامده برای سایتها

راهنمایی دریافت سریال از سایت xhighintell.com:

اول باید یه اکانت بسازین...
بعد وارد اکانتتون بشین و روی قسمتی که توی عکس نشون دادم کلیک کنین تا به ازای هربار کلیک روی اون و وارد شدن به صفحه دوتا سایت که مخصوص کوتاه کردن لینک و تبلیغاتن بشین و چندثانیه ای که زمان میده صبر کنین و روی رد کردن تبلیغ کلیک کنید...
حالا به ازای هربار کلیک به مقدارکوپنتون اضافه میشه تا به 200 برای 360 و 300 برای آنتی ویروس و 400 برای اینترنت سکوریتی برسین و بتونین سریال اونها رو بگیرین...

مثلا این سریالیه که با این روش برای 360 گرفتم

پیروز باشید....

خب حالا با هر بدبختی سریال رو گرفتیم
با تحریم آی پی ایران چکار کنیم
دیگه مجبوریم همش با چیز پی ان وارد اینترنت شیم وگرنه شرکت معظم سیمانتک میفهمه و آبدیت کردن رو برامون بلاک میکنه
با این مشکل چکار کنیم؟

ila
09-12-2014, 22:01
من وقتی وارد اکانتم میشم این شکلیه و اون گزینه رو نداره با اینکه با چیز ان هم وارد میشم
مرسی

ila
09-12-2014, 22:03
من وقتی وارد اکانتم میشم این شکلیه و اون گزینه رو نداره با اینکه با چیز ان هم وارد میشم
مرسی

flash@p30
10-12-2014, 11:35
سلام

اینجا که همیشه زده out of stock!! پس تکلیف چیه الان برای NIS؟!!

چطوری باید فعالش کرد؟ راه دیگه ای نداره؟

ممنون

achaemenian
13-12-2014, 19:48
خب حالا با هر بدبختی سریال رو گرفتیم
با تحریم آی پی ایران چکار کنیم
دیگه مجبوریم همش با چیز پی ان وارد اینترنت شیم وگرنه شرکت معظم سیمانتک میفهمه و آبدیت کردن رو برامون بلاک میکنه
با این مشکل چکار کنیم؟

فک کنم باید بری سر وقت یه آنتی ویروس دیگه یا همونجور که
AlexanderMahone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده بری سراغ
SymantecEndpointProtection

L.O.N.E.L.Y
18-12-2014, 23:11
سلام دوستان من Symantec Endpoint Protection رو نصب کردم
ولی مثلا وقتی میخوام فول اسکن کنم ارور زیر رو میده:

یه چیزه دیگه هم وقتی میخوام لایو آپدیت کنم خیلی طول میکشه سرعت اینترنتم بد نیست نمیدونم چرا انقد طول میکشه یعنی درصدش لاکپشتی میره بالا
کسی از دوستان راهی برای اولین آپدیتش میدونه؟

AlexanderMahone
19-12-2014, 19:48
سلام دوستان من Symantec Endpoint Protection رو نصب کردم
ولی مثلا وقتی میخوام فول اسکن کنم ارور زیر رو میده:

یه چیزه دیگه هم وقتی میخوام لایو آپدیت کنم خیلی طول میکشه سرعت اینترنتم بد نیست نمیدونم چرا انقد طول میکشه یعنی درصدش لاکپشتی میره بالا
کسی از دوستان راهی برای اولین آپدیتش میدونه؟

یه اپدیت بزنی حله
اپدیت اول سنگینه طول میکشه پیشنهاد میکنم شب تا صبح بزاری تا کامل اپدیت بشه چون یکم کیفیت سرعت نت شب بهتره ساعت 12 تا 3
منم همین مشکل رو داشتم اما اپدیت های بعدی بسیار کم حجم هستند.
پیشنهاد میکنم این کاری رو که گفتم انجام بدی دنبال افلاین اپدیت هم براش نباش که دردی از شما دوا نمیشه:n11:

fg55
22-12-2014, 21:05
سلام

من Symantec Endpoint Protection دارم و میخوام کانکشن اینترنتم را شیر کنم ولی انتی ویروس را باید غیرفعال کنم وگرنه ارتباط را قطع میکنه ... تنظیمات خاصی هم برای این منظور ندیدم ...لطفا راهنمایی کنید.

ila
25-12-2014, 12:37
میشه لینک دانلودشو بزارید این Symantec Endpoint Protection من هر چی تو سایتش رفتم نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ممنون

x3lmorgan
25-12-2014, 13:44
میشه لینک دانلودشو بزارید این Symantec Endpoint Protection من هر چی تو سایتش رفتم نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ممنون
دانلود از سایت اصلی Symantec (بدون محدودیت)
نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود از سایت p30world (پسورد فایل زیپ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)
نسخه 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)

ila
26-12-2014, 01:39
در کل اگه بخواهیم بهترین آنتی ویروس رو معرفی کنیم میشه از این به عنوان بهترین آنتی ویروس نام برد ؟
همیشه برام سوال بوده بهترین آنتی ویروس چیه ؟ از نظر من بهترین آنتی ویروس آنتی ویروسیه با وجود آپدیت هیچ وقت اجازه ورود ویروس رو بهت نده
نورتون هست جز بهترین ؟

AlexanderMahone
26-12-2014, 21:14
در کل اگه بخواهیم بهترین آنتی ویروس رو معرفی کنیم میشه از این به عنوان بهترین آنتی ویروس نام برد ؟
همیشه برام سوال بوده بهترین آنتی ویروس چیه ؟ از نظر من بهترین آنتی ویروس آنتی ویروسیه با وجود آپدیت هیچ وقت اجازه ورود ویروس رو بهت نده
نورتون هست جز بهترین ؟

بله دوست من سایمنتک همیشه بهترین بوده و هست اپدیت باشه مشکل ویروس نداری چه انلاین باشی چه افلاین

ila
27-12-2014, 19:55
چرا من موقع نصب Symantec Endpoint Protection این دو خطا رو بهم میده ؟ :(

ila
27-12-2014, 19:57

AlexanderMahone
27-12-2014, 21:21

اینی که میخوای نصب کنی برنامه endpointprotection نیست اپدیت افلاین هست
به اولین لینک برو و دانلودش کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانل د&qdr=)

fg55
11-01-2015, 20:57
سلام

من Symantec Endpoint Protection دارم و میخوام کانکشن اینترنتم را شیر کنم ولی انتی ویروس را باید غیرفعال کنم وگرنه ارتباط را قطع میکنه ... تنظیمات خاصی هم برای این منظور ندیدم ...لطفا راهنمایی کنید.

کسی جواب این سوال را نمیدونست ؟ :n04::n13:فکر میکردم سوال ساده ایه :n31:

kaivanika
19-01-2015, 22:58
چرا نورتون این شکلی شده
من که ایران نیستم وارد حساب نورتون هم نمیشه
یه لینک از اخرین ورژن اینترت سیکرتی میخوام با سریال معتبر اگر نیس خریداری میکنم

pashangparsi6
24-01-2015, 18:46
با درود

دوستان من سال ها از نورتون بهره می بردم. ولی چند ماه پیش سریال های 180 روزه و ... از کار افتادن و ناچار شدم برم سراغ دیگر ویروس یاب ها

می خواستم بدونم این مشکل حل شده و می شه سریال های 60 روزه و ... گیر آورد و به خوبی ویروس یاب رو به روزرسانی کرد تا بتونم دوباره به نورتون برگردم؟

با سپاس

Hoaxes
11-02-2015, 15:32
دوستان این Symantec Endpoint Protection که خود سایت P30world هم برای دانلود گذاشتتش من متوجه نشدم که چه جوری

این نیاز به فعال سازی نداره . یعنی از کجا مطمئن باشیم که این نسخه ای که دانلود کردیم کرک شده و یا دستکاری شده نیست ؟

یعنی اگه یه شرکتی Symantec بخره بعد میتونه این SEP کلاینت ها رو نا محدود به هر کی خواست بده ؟ خوب این که اصن با عقل

جور در نمیاد . این جوری باشه که یکی میره میخره میذاره تو نت همه دنیا هم استفاده میکنن هیچ منع قانونی هم براشون نداره

چون دیگه نه کد میخواد نه کرک شده نه هیچی پس راحت در خارج از کشور هم که کپی رایت برقراره هم میشه از Symantec

به صورت رایگان استفاده کرد ؟ قضیه رو ممنون میشم توضیح بدید ببینیم می ارزه این SEP رو نصب کنیم یا این که مجبوریم بریم

سراغ شرکتای دیگه ( در صورتی که نسخه ای که برای دانلود هست دستکاری شده / کرک شده باشه ) .

mahdi bg
11-02-2015, 20:27
سلام
چند وقتی هست، انتی ویروس پیغام
Antivirus and Antispyware Protection definitions are out of date.
رو میده
می خواستم بدونم چطوری می تونم این مشکل رو رفع کنم، سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.
با تشکر

Hoaxes
13-02-2015, 14:37
دوستان این Symantec Endpoint Protection که خود سایت P30world هم برای دانلود گذاشتتش من متوجه نشدم که چه جوری

این نیاز به فعال سازی نداره . یعنی از کجا مطمئن باشیم که این نسخه ای که دانلود کردیم کرک شده و یا دستکاری شده نیست ؟

یعنی اگه یه شرکتی Symantec بخره بعد میتونه این SEP کلاینت ها رو نا محدود به هر کی خواست بده ؟ خوب این که اصن با عقل

جور در نمیاد . این جوری باشه که یکی میره میخره میذاره تو نت همه دنیا هم استفاده میکنن هیچ منع قانونی هم براشون نداره

چون دیگه نه کد میخواد نه کرک شده نه هیچی پس راحت در خارج از کشور هم که کپی رایت برقراره هم میشه از Symantec

به صورت رایگان استفاده کرد ؟ قضیه رو ممنون میشم توضیح بدید ببینیم می ارزه این SEP رو نصب کنیم یا این که مجبوریم بریم

سراغ شرکتای دیگه ( در صورتی که نسخه ای که برای دانلود هست دستکاری شده / کرک شده باشه ) .

چیزی که بیشتر قابل تامله اینه که این نرم افزار رو سیمانتک به صورت آزمایشی برای دانلود قرار داده فقط برای

30 روز . با این حساب چه جوری این نسخه ای که ما دانلود میکنیم مادام العمره ؟

اینم لینک دانلود این نرم افزار به صورت آزمایشی از خود سایت سیمانتک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pa13
16-02-2015, 22:57
سلام
چند وقتی هست، انتی ویروس پیغام
Antivirus and Antispyware Protection definitions are out of date.
رو میده
می خواستم بدونم چطوری می تونم این مشکل رو رفع کنم، سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
آنتی ویروستون رو آپدیت کنید تا data base آپدیت بشه

mahdi bg
21-02-2015, 13:20
سلام
من این کار رو میکنیم ولی اتفاق خاصی نمی افته

ممنون

alinasrollahi
27-02-2015, 01:02
fا سلام
میخواستم بپرسم اینترنت سکوریتی 2015 هنوز نیومده؟

danyel
27-02-2015, 15:41
Symantec Endpoint Protection را چطور میتونم آفلاین آپدیت کنم؟

ALI . R
27-02-2015, 17:46
fا سلام
میخواستم بپرسم اینترنت سکوریتی 2015 هنوز نیومده؟

سلام. دوست عزیز حدود 5 ماهی میشه که اومده: از لینک پایین دریافت کنید :

+

موفق باشید

achaemenian
28-02-2015, 02:04
سلام
نورتون هنوز به ای پی ایران گیر میده و آنتی ویروس رو غیر فعال میکنه
یا نه!؟

satrianism
08-03-2015, 18:39
سلام . تازگیا نورتونم کرش میکنه.!!!
فک کنم یه لایو اپدیت 350 مگی کردم که شروع کرده کرش کنه، چیکارش کنم؟؟

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: NIS.exe
Application Version: 12.11.4.4
Application Timestamp: 53f531a0
Fault Module Name: StackHash_152b
Fault Module Version: 6.1.7601.17514
Fault Module Timestamp: 4ce7ba58
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce653
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 152b
Additional Information 2: 152b2a3a9e674d3416e7ce1e4c6adc20
Additional Information 3: 0448
Additional Information 4: 0448a2f43f958a0014b699098f56d423

Read our privacy statement online:

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

siamak_mu
18-03-2015, 23:17
دوستان نورتون هنوز با ایران مشکل داره یا حل شده؟

SANBOR
19-03-2015, 10:59
سلام
نسخه ای از این انتی ویروس هست که روی ویندوز سرور 2012 نصب بشه ؟
اگر لایسنسش هست هم لطف کنید با لینک ممنون

hady1364
09-04-2015, 16:50
دوستان نورتون هنوز با ایران مشکل داره یا حل شده؟
هنوزم مشکل داره و تا زمانی که تحریم های مالی ایران برطرف نشه، بعید می دونم حل بشه

ariajoker
27-04-2015, 09:01
دوستان همونطور که میدونین بخاطر تحریم ها نورتون غیر فعال میشه . اگر برای حل این مشکل درون خود نورتون proxy ست کنیم مشکلی برای عملکردش پیش نمیاد ؟!

hady1364
27-04-2015, 16:04
فایده نداره. نورتون حتی اگه سریال معتبر هم داشته باشی هر از چند وقتی غیرفعال میشه و میگه باید سریالش رو توی سایتش چک کنه

mahddi
28-04-2015, 02:40
دوستان همونطور که میدونین بخاطر تحریم ها نورتون غیر فعال میشه . اگر برای حل این مشکل درون خود نورتون proxy ست کنیم مشکلی برای عملکردش پیش نمیاد ؟!

خیر مشکلی پیش نمیاد

masoudtr
15-06-2015, 00:29
Symantec Endpoint Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نسخه رایگان اش رو سیستم ام نصبه چطور میتونم فایل هایی را که کیجن هست و ویروس نیست بهش یشناسونم؟

Hoaxes
01-07-2015, 04:44

چیزی که بیشتر قابل تامله اینه که این نرم افزار رو سیمانتک به صورت آزمایشی برای دانلود قرار داده فقط برای

30 روز . با این حساب چه جوری این نسخه ای که ما دانلود میکنیم مادام العمره ؟

اینم لینک دانلود این نرم افزار به صورت آزمایشی از خود سایت سیمانتک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشکال وارد نیست ؟ یعنی اشتباه میکنم ؟ کسی نظری نداره ؟

هرچند مدتیه که همین SEP رو ریختم دارم استفاده میکنم ، اما به فکر بازگشت به ترکیب NAV و COMODO فایروال هستم.

یه جوری هم میخوام NAV رو با بروکسی ای چیزی دور بزنم که نفهمه ایرانی تشریف دارم.

Apollo
18-07-2015, 01:45
فایل Symantec service framework توی برنامه Symantec Endpoint با اینکه آپدیت اتوماتیک رو بستم همچنان حجم من رو مصرف میکنه چجوری میتونم جلوشو بگیرم؟:n03:

achaemenian
18-07-2015, 13:18
سلام نورتون تحریمشو از ایران بر نداشته هنوز!؟؟

mansia
18-07-2015, 16:21
فایل Symantec service framework توی برنامه Symantec Endpoint با اینکه آپدیت اتوماتیک رو بستم همچنان حجم من رو مصرف میکنه چجوری میتونم جلوشو بگیرم؟:n03:

با برنامه net limiter pro مصرف پهنای باندشو کم کنید یا قطع کنید

mansia
18-07-2015, 16:32
سلام نورتون تحریمشو از ایران بر نداشته هنوز!؟؟

هنوز مونده تا برداشته شدن رسمی تحریم ها.

pharm
05-08-2015, 12:00
دوستان CD KEY اورجینال اینو بگیرم فرقی داره با کرک شدش؟

Silent TR
06-08-2015, 03:51
اخرین نسخه norton internet security رو روی ویندوز 10 ریختم نصب شد ریستارت هم کردم ولی هر چی کلیک میکنم روی آیکونش باز نمیشه !
کسی راهی بلده ؟

ALI16437
07-08-2015, 10:27
اخرین نسخه norton internet security رو روی ویندوز 10 ریختم نصب شد ریستارت هم کردم ولی هر چی کلیک میکنم روی آیکونش باز نمیشه !
کسی راهی بلده ؟

از Symantec Endpoint Protection استفاده کن از نظر انتیویروس و snor دقیقا فرقی با norton internet security نداره بشرط استفاده از اخرین نسخه از نظر کلید هم چیری نمیخواد
مشکل اپدیت به هیچ وجه نداره به نظر من خیلی با norton internet security فرق نمیکنه من معمولا موقع نصب فایروالش رو بصورت نصب سفارشی نصب نمیکنم و فقط انتی رو نصب
میکنم بخش فایروال رو کلا disble کن چه بخش خود firwall چه بخش تشخیص نفوذ (یعنی بخش فایروال و زیر مجموعه هاش باید کلا نصب نشه) در بخش دوم هم همه رو disable کن
بجز snor - الان اسامیش دقیق یادم نیست هر چی بجز اسنور بود رو disable کن الخصوص بخش کنترل اپلیکیشنها و حفاظت ایمیل و... چون با فایروال comodo تداخل پیدا میکنه
بقیه رو بذار باشن - البته فایروالش هم خوبه ولی نه در حد و اندازه کومودو تو تستهای فایروال هم امتیازش خیلی پایین است نسبت به کومودو ولی از نظر انتی ویروس تقریبا با توجه
به سابقه و قدرتش جزو بهترینهاست اگر سیستم قدرتمندی داری اینو تست کن ضرر نمیکنی از خیر norton internet security بگذر که دنگ و فینگ زیادی با کلید و آپدیت
داره فایروالش هم چنگی به دل نمیزنه در حد همون Symantec Endpoint Protection هست .

موفق باشی.

Silent TR
08-08-2015, 03:46
از Symantec Endpoint Protection استفاده کن از نظر انتیویروس و snor دقیقا فرقی با norton internet security نداره بشرط استفاده از اخرین نسخه از نظر کلید هم چیری نمیخواد
مشکل اپدیت به هیچ وجه نداره به نظر من خیلی با norton internet security فرق نمیکنه من معمولا موقع نصب فایروالش رو بصورت نصب سفارشی نصب نمیکنم و فقط انتی رو نصب
میکنم بخش فایروال رو کلا disble کن چه بخش خود firwall چه بخش تشخیص نفوذ (یعنی بخش فایروال و زیر مجموعه هاش باید کلا نصب نشه) در بخش دوم هم همه رو disable کن
بجز snor - الان اسامیش دقیق یادم نیست هر چی بجز اسنور بود رو disable کن الخصوص بخش کنترل اپلیکیشنها و حفاظت ایمیل و... چون با فایروال comodo تداخل پیدا میکنه
بقیه رو بذار باشن - البته فایروالش هم خوبه ولی نه در حد و اندازه کومودو تو تستهای فایروال هم امتیازش خیلی پایین است نسبت به کومودو ولی از نظر انتی ویروس تقریبا با توجه
به سابقه و قدرتش جزو بهترینهاست اگر سیستم قدرتمندی داری اینو تست کن ضرر نمیکنی از خیر norton internet security بگذر که دنگ و فینگ زیادی با کلید و آپدیت
داره فایروالش هم چنگی به دل نمیزنه در حد همون Symantec Endpoint Protection هست .

موفق باشی.

کومودو ؟ یعنی شما میگید کومودو هم کنارش بریزم ؟
سیستمم معمولیه زیاد قوی نیستش
من این انتی ویروسی که شما گفتید رو ریختم فقط تو نصبش این چیزایی که گفتید رو چون تو این زمینه نوب بودم نفهمیدم چطوریه
ولی الان تو خود برنامه یعنی تو قسمت netwrok threat protection تو option کلا فایرفاول رو دیسبل کنم بهتره !؟!؟!؟
بقیه بخش ها رو هم ممنون میشم بهم بگید که چیکار کنم تو بهترین حالت باشه

Silent TR
08-08-2015, 16:46
دوستان من norton security 22.5 رو از خود سایت نورتون دانلود کردم ولی 30 روزه هستش !
خوبه انتی ویروسش؟ چیکارش کنم بعد 30 روز بتونم استفاده کنم ؟

ALI16437
08-08-2015, 18:08
کومودو ؟ یعنی شما میگید کومودو هم کنارش بریزم ؟
سیستمم معمولیه زیاد قوی نیستش
من این انتی ویروسی که شما گفتید رو ریختم فقط تو نصبش این چیزایی که گفتید رو چون تو این زمینه نوب بودم نفهمیدم چطوریه
ولی الان تو خود برنامه یعنی تو قسمت netwrok threat protection تو option کلا فایرفاول رو دیسبل کنم بهتره !؟!؟!؟
بقیه بخش ها رو هم ممنون میشم بهم بگید که چیکار کنم تو بهترین حالت باشه

به هیچ وجه ، اگه تنظیمات رو درست انجام ندی ویندوز دیگه بالا نمی یاد پس یا دقیقا بدون چیکار میکنی یا اصلا دست نزن
البته یک کاربر معمولی بعداز خراب کاری میره دی وی دی ویندوز رو میدازه میره بخش ریپیر بخش ریستور پوینت مشکلش
رو حل میکنه کار سختی نیست ولی باید در یک حدی کار بلد باشی .

موفق باشی.

Silent TR
11-08-2015, 11:38
من که آخر نفهمیدم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم اذیت نکنه
الانم فعلا از انتی ویروس خود ویندوز 10 دارم استفاده میکنم

satansilent
21-08-2015, 00:55
نسخه رایگان 90 روزه:

Norton Security with Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 73.exe)

Norton Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .exe)

achaemenian
21-08-2015, 23:54
نسخه رایگان 90 روزه:

Norton Security with Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 73.exe)

Norton Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .exe)
تحریمشو از ایران برداشت؟؟

- - - Updated - - -

نسخه رایگان 90 روزه:

تحریمشو از ایران برداشت؟؟

Silent TR
24-08-2015, 18:50
راهی نیست بشه Norton Internet Security رو روی ویندوز 10 نصب کرد ؟ انگار ساپورت نمیکنه
راهی یعنی پیدا نشد ؟
»ثل اینکه میگن نسخه 22.5.0.124 هستش که قابلیت ساپورت ویندوز 10 رو داره ولی من زیاد چیزی ازش پیدا نکردم

Captain
24-08-2015, 21:57
راهی نیست بشه Norton Internet Security رو روی ویندوز 10 نصب کرد ؟ انگار ساپورت نمیکنه
راهی یعنی پیدا نشد ؟
»ثل اینکه میگن نسخه 22.5.0.124 هستش که قابلیت ساپورت ویندوز 10 رو داره ولی من زیاد چیزی ازش پیدا نکردم

سلام
بفرمایید
لینک های مسقیم همراه با Resume
این نسخه های نهایی هستند و با ویندوز 10 سازگاری کامل دارند

Norton Security with Backup
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Silent TR
24-08-2015, 22:53
سلام
بفرمایید
لینک های مسقیم همراه با Resume
این نسخه های نهایی هستند و با ویندوز 10 سازگاری کامل دارند

Norton Security with Backup
Norton Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظرم چند وقت پیش این رو دانلود کردم ولی فکر کنم به خاطر تحریم کلا برنامه باز نمیشد !
الان دیگه مشکل تحریم رو نداره ؟
و اینکه تریال ریست یا کرک اینا داره ؟

این لینک ها برای من دانلودشون باز نمیشد ، اشکالی نداره سرچ میکنم پیداشون میکنم فقط این که بک آپ داره یعنی چی ؟ کدومش کامل تره که همون رو بگیرم ؟

pa13
24-08-2015, 23:02
به نظرم چند وقت پیش این رو دانلود کردم ولی فکر کنم به خاطر تحریم کلا برنامه باز نمیشد !

این لینک ها برای من دانلودشون باز نمیشد ، اشکالی نداره سرچ میکنم پیداشون میکنم فقط این که بک آپ داره یعنی چی ؟ کدومش کامل تره که همون رو بگیرم ؟
دوست عزیز فعلا بهترین کار اینه که Symantec endpoint protection نصب کنید که رایگانه. نورتون سکیوریتی فعلا از لحاظ اکتیویشن حتی با تریال ریستر مشکل داره

Silent TR
24-08-2015, 23:06
دوست عزیز فعلا بهترین کار اینه که Symantec endpoint protection نصب کنید که رایگانه. نورتون سکیوریتی فعلا از لحاظ اکتیویشن حتی با تریال ریستر مشکل داره

محیطش زیاد جالب نبود خوشم نیومد از برنامش هم پیچیده بود هم خیلی ظاهر ساده ایی داشت
مطمعنید نمیشه ؟؟ فعلا که یه 90 روزی انگار رایگانه حالا تا بعد اون شاید روشی پیدا شده باشه تا اون موقع..
فقط نمیدونم اونی که زده بک آپ یعنی چی منظورش چیه اون بک آپ تو انتی ویروس
و اینکه مشکل تحریمش رو هم فک کنم خودم باید تست کنم

Captain
24-08-2015, 23:07

:n40:

Silent TR
25-08-2015, 09:07
بعد از نصب این ارور رو میده
can not connect to norton server
و بدون کانکت شدن به سرور انتی ویروس بالا نمیاد
در کل با این وضعیتش نمیشه ازش استفاده کرد

Captain
25-08-2015, 12:02
بعد از نصب این ارور رو میده
can not connect to norton server
و بدون کانکت شدن به سرور انتی ویروس بالا نمیاد
در کل با این وضعیتش نمیشه ازش استفاده کرد
با قندشکن تست کنید

Silent TR
26-08-2015, 14:41
با قندشکن تست کنید
میشه ولی بعد چند روز خود سایمن میفهمه بعدش دوباره از دسترس خارج میشه

- - - Updated - - -

با قندشکن تست کنید
میشه ولی بعد چند روز خود سایمن میفهمه بعدش دوباره از دسترس خارج میشه

ila
03-09-2015, 06:01
Symantec endpoint protection رو برای ویندوز 10 میخواستم 64 بیتی
چون ورژن قدیمیشو داشتم که روی ویندوز 7 فقط نصب میشد و بعدش ارور میداد و نمیشد

ALI16437
04-09-2015, 11:47
با سلام ،

s.f.t.9.8.ir

موفق باشی ،

- - - Updated - - -

با سلام ،

s.f.t.9.8.ir

موفق باشی ،

kaivanika
14-09-2015, 00:00
دوستان اخرین ورژن فاینال این برنامه رو میشه بزارید ؟

با قند شکن دانلودش میکنم

و میخوام یه سریال اورجینال هم واسش بگیرم

achaemenian
19-10-2015, 19:07
سلام
خسته نباشید دوستان
نورتون هنوز ایران رو توی لیست تحریم داره و انتی ویروسش غیرفعال میشه؟

Captain
19-10-2015, 19:15
سلام
خسته نباشید دوستان
نورتون هنوز ایران رو توی لیست تحریم داره و انتی ویروسش غیرفعال میشه؟

سلام
ممنونیم
بله متاسفانه

S0R3N4
18-04-2016, 00:01
سلام دوستان
واسه ورژن 2016 آنتی ویروس نورتون،لایسنس رایگان گیر میاد در حال حاضر؟!
یا حتما باید اورجینالش تهیه شه؟!
ممنون...

aylar6888
18-04-2016, 09:13
سلام دوستان
واسه ورژن 2016 آنتی ویروس نورتون،لایسنس رایگان گیر میاد در حال حاضر؟!
یا حتما باید اورجینالش تهیه شه؟!
ممنون...
درود :
باید ارژینال تهیه کنید...

REZAHOSEYNGANI
16-02-2017, 11:15
دوستان برخی سایت ها نوشته اند که راهکارهای ضد تحریم های ایران رو دارند.به نظرتون معتبره ؟ اصلا چنین چیزی هست ؟

am2
05-03-2017, 12:50
دوستان برخی سایت ها نوشته اند که راهکارهای ضد تحریم های ایران رو دارند.به نظرتون معتبره ؟ اصلا چنین چیزی هست ؟
شما اگه سریال معتبر داشته باشی کافیه توی تنظیمات همیشه قبل به روز رسانی ایپی و پراکسی وی پی ان رو ست کنید راحت به روز میشه. برا جلوگیری از این که مشکلی پیش نیاد هم یه ایپی اشتباه بزنید بعد بروز رسانی. دو سه روز یک بار برای به روز رسانی باید این کار رو بکنید. من چند ساله خودم همین کارو میکنم

AlexanderMahone
02-04-2017, 18:49
سلام دوست عزیز سیستم تحریم نورتون زیاد قابل دور زدن نیست پیشنهاد میکنم از symantec endpoint protection استفاده کنید نورتون چون از سرورای زیادی استفاده میکنه یه لحضه ای پی اصلی سیستم کش کنه نورتونتون کاملا دی اکتیو میشه و لایسنس غیر فعال میشه:n12:

xaxi
04-04-2017, 14:34
سلام دوست عزیز سیستم تحریم نورتون زیاد قابل دور زدن نیست پیشنهاد میکنم از symantec endpoint protection استفاده کنید نورتون چون از سرورای زیادی استفاده میکنه یه لحضه ای پی اصلی سیستم کش کنه نورتونتون کاملا دی اکتیو میشه و لایسنس غیر فعال میشه:n12:
سلام..
میشه یه توضیحی راجع به Symantec Endpoint Protection بدید؟ چه فرقی با Norton داره؟ Free هستش یا باید دنبال لاسنس هاش باشیم ؟

ممنون

sunshineboy
04-04-2017, 16:47
سلام..
میشه یه توضیحی راجع به Symantec Endpoint Protection بدید؟ چه فرقی با Norton داره؟ Free هستش یا باید دنبال لاسنس هاش باشیم ؟

ممنون
سیمنتک ی کمپانیه ک نورتن رو در اختیار داره این نرم افزار ک میگی واسه مشاغل کوچیک و شرکتاس نه مصرف خونگی ولی میشه تو خونه هم استفاده کرد مجانی نیس فکر کنم کرکیش باشه به درد نمیخوره,نورتن واسه مصرف خانگیه میخوای انتی ویروس نصب کنی این همه انتی ویروس چرا اینو نصب کنی محیط کاربریشم جالب نیس سخت کار کردن باهاش

sunshineboy
07-04-2017, 04:43
کلید نورتون:n02:

150 روز نسخه ی اینترنت سکوریتی

60 روز نسخه اییترنت سکوریتی

60 روزنسخه ی اینترنت سکوریتی
بای بای:n07:

xaxi
17-06-2017, 12:31
سلام ..
دوستان کسی تجربه‌ی خرید از سایت iranSetup‌ داره؟ میخوام لاینس 80 روزه نورتون بخرم .. قیمتش نسبت به سایتای دیگه خیلی ارزونتره ..
آیا لاینسش روی Norton AntiVirus 2017 کار میکنه؟

ممنون

aylar6888
18-06-2017, 17:26
سلام ..
دوستان کسی تجربه‌ی خرید از سایت iranSetup‌ داره؟ میخوام لاینس 80 روزه نورتون بخرم .. قیمتش نسبت به سایتای دیگه خیلی ارزونتره ..
آیا لاینسش روی Norton AntiVirus 2017 کار میکنه؟

ممنون
درود :
دوست عزیز اولا باید لایسنس نورتون سکوریتی بگیرید که بعید میدونم اون سایت سریالهاشو داشته باشه و ضمناً باید همیشه با بت شکن آنتی ویروستون رو آپدیت کنین وگرنه با اولین ارتباطها که تشخیص بده از داخل کشور تحریم شده دارین آپدیت انجام میدین سریالتون غیرفعال میشه و آنتی ویروستون بطور کامل از کار میفته و حتی اسکن خالی هم نمیتونین انجام بدین...
به نظر من اول بصورت آزمایشی رایگان امتحان کنین ، اگه مشکلی نداشتین براش سریال بخرین...

pa13
02-02-2018, 12:09
سلام دوستان من یک درخواست دارم - میخواستم بپرسم کسی لینک نورتون نسخه 2008 و کرکشو داره؟
میخوام رو یه سیستم قدیمی بنصبم و چک کردم دیدم تو سایت سیمانتیک هنوز اپدیت میگیره

hady1364
02-02-2018, 12:51
لینکش پیدا نمیشه. مگه اینکه از تورنت دانلود کنی

pa13
02-02-2018, 13:10
لینکش پیدا نمیشه. مگه اینکه از تورنت دانلود کنی

خود نرم افزارو پیداش کردم
کرکشو میخوام فقط
لطف کنین ببینین میتونین پیداش کنین

mansia
08-02-2018, 20:31
خود نرم افزارو پیداش کردم
کرکشو میخوام فقط
لطف کنین ببینین میتونین پیداش کنین
روی کامپیوترم هنوز کرک های نورتونو نگه داشتم و اینها قدیمیترین هایی هستند که دارمشون. امیدوارم به کارتون بیاد. رمز فایل rar عدد 123 هست.

pa13
08-02-2018, 23:20
روی کامپیوترم هنوز کرک های نورتونو نگه داشتم و اینها قدیمیترین هایی هستند که دارمشون. امیدوارم به کارتون بیاد. رمز فایل rar عدد 123 هست.

خیلی ممنون از شما!
ولی نورتون فوق العاده ترین انتی ویروسی هست که تا الان استفاده کردم!
الان هم نسخه 2018 رو رو سیستم اصلی دارم ...خیلی عالیه از نظر سرعت

2raj_a
26-06-2018, 13:28
سلام
اساتید عزیز من یک پک نورتون اینترنت سکیوریتی با 2 یوزر خریدم که یکسال اعتبار داشت اما متاسفانه و به چه دلیل متوجه نشدم نرم افزار از حالت فعال خارج شده.حالا هرچی پسورد مربوط به فعال شدنش وارد میکنم نمیشه.
یعنی ارور میده و میگه نمیتونه به سرور نورتون برای تایید پسورد وصل بشه.
چکار کنم؟با قندشکنم امتحان کردم ولی فایده نداشت

mansia
26-06-2018, 13:46
سلام
اساتید عزیز من یک پک نورتون اینترنت سکیوریتی با 2 یوزر خریدم که یکسال اعتبار داشت اما متاسفانه و به چه دلیل متوجه نشدم نرم افزار از حالت فعال خارج شده.حالا هرچی پسورد مربوط به فعال شدنش وارد میکنم نمیشه.
یعنی ارور میده و میگه نمیتونه به سرور نورتون برای تایید پسورد وصل بشه.
چکار کنم؟با قندشکنم امتحان کردم ولی فایده نداشت

post8697494
post8729258
post8973743
post8948871 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AlexanderMahone
17-07-2018, 03:43
post8697494
post8729258
post8973743
post8948871 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به علت تحریم بلاک شده و هیچ جوره نمیتونید فعال کنیدواگر طرفدار کمپانی سایمنتک هستی میتونی از نسخه اندپوینت استفاده کنی اگر که نه کلا باید بیخیال نورتون بشی تا زمانی که تحریم رو لغو کنه هیچ راهی نیست:n12:

mansia
17-07-2018, 08:19
به علت تحریم بلاک شده و هیچ جوره نمیتونید فعال کنیدواگر طرفدار کمپانی سایمنتک هستی میتونی از نسخه اندپوینت استفاده کنی اگر که نه کلا باید بیخیال نورتون بشی تا زمانی که تحریم رو لغو کنه هیچ راهی نیست:n12:همین طور هست. من از NIS استفاده میکردم و سر همین قضیه الان دارم از SEP استفاده میکنم. 2 سال شده و راضی هستم. هیچ مشکلی برای آپدیت هم ندارم. مصرف سیستم هم ناچیز هست. نمیدونم چرا همه به شکل بدی به SEP نگاه میکنن در صورتی که کاراییشو کاملا نشون داده

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

AlexanderMahone
19-07-2018, 01:35
همین طور هست. من از NIS استفاده میکردم و سر همین قضیه الان دارم از SEP استفاده میکنم. 2 سال شده و راضی هستم. هیچ مشکلی برای آپدیت هم ندارم. مصرف سیستم هم ناچیز هست. نمیدونم چرا همه به شکل بدی به SEP نگاه میکنن در صورتی که کاراییشو کاملا نشون داده

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چرا همه به شکل بدی به SEP نگاه میکنن بخاطر ظاهربینی کاربراس چون اینترفیس گرافیکی نداره میگن خوب نیست :n40:

mansia
27-07-2018, 16:09

آموزش دانلود, نصب, تنظیم, آپدیت و پاک کردن کامل نرم افزار امنیتی Symantec Endpoint Protection مخفف SEP , محصول شرکت امنیتی Symantec

دانلود SEP:

آموزش تصویری نصب و تنظیم و آپدیت SEP نسخه 14.2.760.0000 که هم اکنون جدیدترین نسخه میباشد:

پاک کردن کامل SEP به وسیله نرم افزار CleanWipe (که محصول شرکت امنیتی Symantec میباشد):

نکته:
* این نرم افزار برای سیستم عامل های ویندوز, لینوکس و مک ارائه شده است.
* آموزش نصب و تنظیم روی windows 7 x64 انجام شده است.
* در هنگام دانلود به معماری x64 یا x86 سیستم عامل توجه کنید و نسخه مرتبط را نصب نمایید.
* این نرم افزار برای آپدیت احتیاج به هیچ گونه قند شکن ندارد.
* این نرم افزار برای نصب احتیاج به هیچ گونه سریال , crack یا keygen ندارد و رایگان است.
* نرم افزار به صورت خودکار آپدیت میشود و لازم نیست که آنرا به صورت دستی آپدیت نمایید. فقط کافیست که اینترنت را فعال نمایید و باقی کارها اتومات انجام میشود.
* بعد از نصب SEP سیستم عامل را restart نمایید.
* این برنامه به انواع crack و keygen ها حمله میکند. چنانچه علاقه دارید که این نرم افزار به فولدر و یا برنامه ای کاری نداشته باشد باید آن فولدر و فایل را در قسمت exeptions قرار دهید. در آموزش تصویری نصب و تنظیم, برای نمونه 2 فولدر در این قسمت قرار داده شده است.
* پیشنهاد میشود چنانچه آرشیو برنامه و یا آرشیو گیم دارید فولدرهایشان را در قسمت exeptions قرار دهید.
* در صورت پاک شدن فایلی که برنامه مخرب تشخیص داده به قسمت quarantine مراجعه و فایل مورد نظر را restore نمایید.
* در صورت نصب و آپدیت نرم افزارهای سیستم عامل, SEP اجازه دسترسی نرم افزار مورد نظر به اینترنت را سوال میکند که چنانچه میخواهید برنامه مورد نظر به اینترنت دسترسی داشته باشد حتما گزینه yes را کلیک نمایید.
* تنظیمات ارائه شده به گونه ایست که تا حدود زیادی, alarm و یا notification به نمایش در نمیآید و برنامه بدون مزاحمت و با حداکثر کارایی وظیفه خود را در زمینه سیستم عامل انجام میدهد که این تنظیمات مناسب بسیاری از کاربران عادی میباشد.

noisymind
25-12-2018, 14:59

آموزش دانلود, نصب, تنظیم, آپدیت و پاک کردن کامل نرم افزار امنیتی Symantec Endpoint Protection مخفف SEP , محصول شرکت امنیتی Symantec

دانلود SEP:

آ

نکته:
* در هنگام دانلود به معماری x64 یا x86 سیستم عامل توجه کنید و نسخه مرتبط را نصب نمایید.
* این نرم افزار برای نصب احتیاج به هیچ گونه سریال , crack یا keygen ندارد و رایگان است.
* نرم افزار به صورت خودکار آپدیت میشود و لازم نیست که آنرا به صورت دستی آپدیت نمایید. فقط کافیست که اینترنت را فعال نمایید و باقی کارها اتومات انجام میشود.
*.

با تشکر و یک سوال. چطوریه که SEP رایگان هست و برای ایران فیلتر نیست ولی Norton Security فیلتره و رایگان هم نیست؟ سر همین جریان فیلتر منی که سالها از نوتون استفاده میکردم اومدم سمت کسپر و آویرا و ...
:n41:

mansia
28-12-2018, 18:48
با تشکر و یک سوال. چطوریه که SEP رایگان هست و برای ایران فیلتر نیست ولی Norton Security فیلتره و رایگان هم نیست؟ سر همین جریان فیلتر منی که سالها از نوتون استفاده میکردم اومدم سمت کسپر و آویرا و ...
:n41: شاید نسخه سمت ادمین فیلتر کردن و براشون مهم نیست که سمت کاربر بتونه به صورت تک و جداگانه آپدیت بشه. مورد بعدی این هست که تعدای که میان و از sep استفاده میکنن در ایران واقعا ناچیز هست نسبت به کاربرانی که نسخه تجاری برنامه های امنیتی استفاده میکنن. بنابراین شاید از این عدد ناچیز چشم پوشی کردن. بعید نیست که اگر در رسانه ها این خبر منتشر بشه بلافاصله مسدودش کنن.

ولی رایگان بودنش به این علت هست که sep در اصل برای شبکه طراحی شده و 2 نسخه داره و این که این نسخه از sep برای سمت کاربر هست و نیازی نیست که در هنگام نصبش سریال درخواست کنه و نسخه سمت سرورش پولی هست که در هنگام نصبش سریال میخواد و حدود ۱ گیگ و خورده ای حجم داره و ادمین میتونه با نصب نسخه اصلی به صورت ریموت به تمامی کاربران شبکش کانکت بشه و تمامی کاربرا هم از سمت ادمین آپدیت و اسکن و تنظیم میشن. بنابراین کل قضیه این برنامه اینه که یک ادمین بتونه به راحتی مثلا روی 200 تا سیستم شبکه آنتی و فایروال نصب کنه و همشونو با سیستم خودش آپدیت و تنظیم کنه. حالا اگر سیمانتک بتونه مانع از نصب نسخه سمت سرور یا ادمین بشه در ایران همین براش کافی هست و نیازی ندیده که کلایت هارو هم مسدود کنه. ولی قطعا ip های ایرانو میتونه ببینه که برای آپدیت به سرورهاش وصل میشن.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

mohsen_1363
03-01-2019, 04:09

دانلود SEP:

آموزش تصویری نصب و تنظیم و آپدیت SEP نسخه 14.2.760.0000 که هم اکنون جدیدترین نسخه میباشد:

پاک کردن کامل SEP به وسیله نرم افزار CleanWipe (که محصول شرکت امنیتی Symantec میباشد):

نکته:
* این برنامه به انواع crack و keygen ها حمله میکند. چنانچه علاقه دارید که این نرم افزار به فولدر و یا برنامه ای کاری نداشته باشد باید آن فولدر و فایل را در قسمت exeptions قرار دهید. در آموزش تصویری نصب و تنظیم, برای نمونه 2 فولدر در این قسمت قرار داده شده است.
* پیشنهاد میشود چنانچه آرشیو برنامه و یا آرشیو گیم دارید فولدرهایشان را در قسمت exeptions قرار دهید.
* در صورت پاک شدن فایلی که برنامه مخرب تشخیص داده به قسمت quarantine مراجعه و فایل مورد نظر را restore نمایید.
* در صورت نصب و آپدیت نرم افزارهای سیستم عامل, SEP اجازه دسترسی نرم افزار مورد نظر به اینترنت را سوال میکند که چنانچه میخواهید برنامه مورد نظر به اینترنت دسترسی داشته باشد حتما گزینه yes را کلیک نمایید.
* تنظیمات ارائه شده به گونه ایست که تا حدود زیادی, alarm و یا notification به نمایش در نمیآید و برنامه بدون مزاحمت و با حداکثر کارایی وظیفه خود را در زمینه سیستم عامل انجام میدهد که این تنظیمات مناسب بسیاری از کاربران عادی میباشد.
چقدر عالی و سبک
چقدر هم قوی ، یه سری تروجان افتاد به سیستمم ، هر مرور گری دیفالت بود پشتم هم پنجره باز میکرد ، یه چیزی به اسم safesearch نصب شده بود رو سیستمم
دخل همشونو اورد ، هر چی انتی مالورار نصب کردم بازم بودن

منو یاد نسخه های اولیه نورتون انداخل 10-12 سال پیش ، به همه پیشنهاد میدم نصب کنن

noisymind
04-01-2019, 00:12
این برنامه ( که لینکش رو گذاشتین ) فکر کنم کرک شده باشه. لینک از خود سایت سایمنتک ندارین؟ چون تو خود سایتش من چیزی پیدا نکردم که اینجوری رایگان باشه

mansia
04-01-2019, 08:12
برای دانلود مستقیم این برنامه از سرور symantec باید سریال نامبر خریداری شده داشته باشید. برای مدت 2 سال از انواع سایت ها sep دانلود کردم و بهترین منبعی که تا امروز این برنامه رو گرفتم و مشکلی نداشته رو معرفی حضورتون کردم.

اگر به منابع فارسی اطمینان ندارید این آدرس خدمت شما:

noisymind
06-01-2019, 13:49
برای دانلود مستقیم این برنامه از سرور symantec باید سریال نامبر خریداری شده داشته باشید. برای مدت 2 سال از انواع سایت ها sep دانلود کردم و بهترین منبعی که تا امروز این برنامه رو گرفتم و مشکلی نداشته رو معرفی حضورتون کردم.

اگر به منابع فارسی اطمینان ندارید این آدرس خدمت شما:

ممنون :n16:
اون تو اون لینکهای اولیه چیزی به نام Protection Manager هم هست که حجم بالایی داره. اون رو میدونید چی هست؟

mansia
06-01-2019, 20:28
ممنون :n16:
اون تو اون لینکهای اولیه چیزی به نام Protection Manager هم هست که حجم بالایی داره. اون رو میدونید چی هست؟

sep نسخه سمت سرور هست که با نام Symantec Endpoint Protection Manager شناخته میشه و آدمین شبکه برای مدیریت و کانفیک و آپدیت دسکتاپ و لپتاپ هایی که درون شبکه کامپیوتری قرار دارن از این نسخه استفاده میکنه.

noisymind
11-01-2019, 14:56
sep نسخه سمت سرور هست که با نام Symantec Endpoint Protection Manager شناخته میشه و آدمین شبکه برای مدیریت و کانفیک و آپدیت دسکتاپ و لپتاپ هایی که درون شبکه کامپیوتری قرار دارن از این نسخه استفاده میکنه.

سلام من از اون سایت فارسی اونو دانلود کردم منتها الان پسوردش رو یادم نیسم و سایت رو هم دیگه باز نمیکنه! پسوردش میدونین چیه؟

Armin2019
11-01-2019, 16:35
با سلام و احترام ،

دوستان یک انتی ویروس سرور سیمانتک برای نصب روی کلاینت معرفی میکنید ؟

یکی از دوستان انتی ویروس سرور سیمانتک رو روی کامپیوتر شخصی خودش نصب کرده بود ، جالب بود لایسنس نداشت و آپدیت هم میشد ؟

کسی از دوستان میدونه چی نصب کرده ؟

ممنونم.

ALI16437
21-01-2019, 21:44
با سلام ،

قصد داشتم یک اموزش کامل درست کنم و تو انجمن قرار بدم ولی دیدم نیازی بهش نیست
پس به چند خط نوشته اکتفا میکنم .

همانطور که میدونید شرکت سیمینتک ما رو تحریم کرده و اگر با ip ایران امکان اپدیتش فراهم نیست
و همچنین به محض اتصال با ip ایران اقدام به بلک کردن سریال و ابطال اون میکنه دوستان در این انجمن
و انجمنهای دیگه راههای رو معرفی کردهاند که با اونها میتوان این انتی ویروس محبوب و دوست داشتنی رو
نصب و استفاده کرد ولی همه این روشها دارای اشکالات و ایرادات خاص خود است منجمله از کار افتادن لایسنس
در صورت اشتباه کاربر و عدم اپدیت خودکار و ایرادات دیگر اما من قصد دارم روشی رو معرفی کنم که با اون روش از
شر تمامی این معظلات راحت بشید و بطور کامل بتونید بی هیچ دردسری از انتی ویروس نورتون استفاده کرده
و از مزایای بسیار اون استفاده کنید

برای این کار دو راه وجود داره ،
1- روش اول که پیشنهاد خودم هست و از روش دیگر هم بهتره تنظیم dns زیر در کانفیگ مودم است
178.22.122.100
94.232.174.194

با اینکار از تنظیم اون در ویندوز راحت شده و در صورت تعویض ویندوز یا تعمیر ویندوز یا ریست تنظیمات network
ویندوز هم به هیچ مشکلی بر نمیخورید و بدون مشکل میتونید هر بلایی خواستید سر ویندوزتون بیارید بدون اینکه
نگران بلاک شدن norton باشید(این روش به شدت توصیه میشه )

2- اما روش دوم همون dns بالا رو که برای سایت شکن هست رو در داخل ویندوز در قسمت تنظیمات Dns وارد میکنید
ولی ایراد روش دوم این است که اگر سهوا dns رو پاک کنید حالا با تعویض ویندوز یا تعمیر ویندوز یا ریست تنظیمات شبکه
یا هر روش دیگه ای سریال نورتون به محض اتصال به اینترنت بلاک خواهد شد
اگر کسی هم راهنمایی در خصوص تنظیمات dns خواست به ادرس زیر مراجعه کنه

البته هیچ روشی بی عیب نیست
موفق باشید.

noisymind
24-03-2019, 01:15
سلام. سال نو دوستان مبارک.
از کدوک قسمت میشه یک سایت رو اعتماد سازی کرد واسه برنامه؟

sky1sky
28-03-2019, 19:02
سلام ویروس exe که برای تمامی فولدرها ایجاد شده رو با این انتی ویروس میشه از بین برد ؟