ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

Mr.New
05-10-2013, 14:50
2014 فکر کنم 30روز به صورت مجزا بهت وقت بده
تست نکردم ولی فکر کنم عملی بشه

*Batman*
05-10-2013, 18:28
چند وقت پیش اقدام به نصب Norton Internet Security 2013 کردم
از اونجایی که در حالت پیش فرض 60 روز امکان آپدیت وجود داشت، نیازی به کرک کردن بعد از نصب نبود
ولی برای کرک مجدد 60 روزه قید شده بود حتما قبل از اتمام اعتبار 60 روزه اقدام به کرک کردن باید کرد !
که متاسفانه بنا به فراموشی این مورد، اعتبار 60 روزه به پایان رسید و حالا دیگه امکان کرک وجود نداره
خواستم ببینم برای رفع این قضیه راه حلی وجود داره ؟
البته خودم با جستجو برنامه ای برای حذف کامل Norton پیدا کردم ولی اونم نتونست عاملی بشه تا با نصب مجدد این مشکل رفع بشه
تنها راه حلی که معمولا در این مواقع به ذهن میرسه نصب مجدد ویندوز هست که اونم به عنوان آخرین راه حل بهش باید نگاه کرد
در ضمن آیا میشه با نصب ورژن 2014 این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون میشم از دوستان بزرگوار شخصی بنده رو راهنمایی کنه...

توصیه مابه شما:

1- How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- دانلود Norton Internet Security 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3- درخواست سریال در تاپیک کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

spartaqus
11-10-2013, 10:58
میخواستم بدونم اگه آپدیت های 2013 رو ذخیره کنم میتونم تو ورژن 2014 استفاده کنم یا نه ؟!

~~~
11-10-2013, 11:23
آپدیت اولیه وآپدیت حداکثر روزانه نورتون چنده
میخوام بدونم نسبت به نسخه قبلی تغییر کرده
مشکل آپدیت آفلاین چطور
منظورم اینه که وقتی آپدیت آفلاین میزدی
وبعدش آپدیت آنلاین میزدی بازم حجم زیادی رو میخواست دانلود کنه
ورژن جدیدش چطوره

spartaqus
11-10-2013, 14:01
والا من ورژن 2014 360 رو امروز دانلود کردم و از ورژن 2013 آپدیت شده 360 همون پوشه defaitions طبق آموزش که گزاشتن بک آب گرفتم ولی الان که run update رو میزنم 58 میخواد dl کنه حالا نمیدونم این مقدار طبیعی هست یا نه ؟البته تو safe mode این کارو نکردم .

*Batman*
13-10-2013, 04:12
والا من ورژن 2014 360 رو امروز دانلود کردم و از ورژن 2013 آپدیت شده 360 همون پوشه defaitions طبق آموزش که گزاشتن بک آب گرفتم ولی الان که run update رو میزنم 58 میخواد dl کنه حالا نمیدونم این مقدار طبیعی هست یا نه ؟البته تو safe mode این کارو نکردم .
شما باید تو Safe Mode این کارو بکنید. در غیر اینصورت آپدیت ها جایگزین نمیشن.
مسیر آپدیتها در نسخه 21 (2014) تغییر کرده (کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

آپدیت اولیه وآپدیت حداکثر روزانه نورتون چنده
میخوام بدونم نسبت به نسخه قبلی تغییر کرده
مشکل آپدیت آفلاین چطور
منظورم اینه که وقتی آپدیت آفلاین میزدی
وبعدش آپدیت آنلاین میزدی بازم حجم زیادی رو میخواست دانلود کنه
ورژن جدیدش چطوره

آپدیت اولیه حدود 100 مگابایت و بعد از اون روزانه 3-4 مگابایت.
من آپدیتهای NIS رو جایگزین کردم و بعدش 25 مگابایت آپدیت دریافت کرد که نیمی از اون برای Engine Update بود

*Batman*
14-10-2013, 08:20
سلام

میدونیم که نورتون بعضی از مخرب ها رو برای همیشه حذف میکنه.یعنی نمیشه اونا رو بازیابی کرد.
متاسفانه کاربران زیادی داشتیم که به خاطر همین قضیه کـرکها و کـیجن های مهمی رو از دست دادن!

من اخیراً به طور کاملاً اتفاقی متوجه شدم نورتون هیچکدام از مخربها رو حذف دائمی نمیکنه.
به همین خاطر 30 تا کـرک و کـیجن و 500 نمونه جدید رو تست کردم و تونستم همه رو از قرنطینه در بیارم!
از قرار معلوم نسخه‌ی 21 (2014) دیگه حذف دائمی نداره و این خیلی خوبه.

spartaqus
16-10-2013, 13:20
یک سوال
الان که این norton360 رو نصب کردم دیگه فایروال خود ویندوز7 از کار افتاده نمیشه هم فایروال ویندوز فعال باشه هم خود norton ?!

D E M O N
16-10-2013, 14:06
یک سوال
الان که این norton360 رو نصب کردم دیگه فایروال خود ویندوز7 از کار افتاده نمیشه هم فایروال ویندوز فعال باشه هم خود norton ?!
سلام الان فایروال نورتون جایگزین ویندوز شده دیگه

خیلی هم کارایی بهتر و بالاتری نسبت به فایروال ویندوز داره !

راهی نداره ...

:n06:

spartaqus
16-10-2013, 23:26
فقط یک چیزی درسته ولی من اون برنامه هایی رو که برای جلوگیری وصل شدن به اینترنت تو سط فایروال ویندوز block کردم وقتی فایروال ویندوز خاموشه مشکلی برای کرکشون پیش میاد یا نه ؟! یعنی ممکنه لایسسنشون خراب بشه ؟! یا باید از طریق خود norton بلاک کنم ؟

mohammadaz
16-10-2013, 23:45
باید با نورتن هم بلاکشون کنی.
اگه تا حدی حرفه ای هستی قسمت automatic program control رو در قسمت settingهای فایروال نورتن خاموش کن. اینجوری هر appی بخواد به نت وصل شه ازت میپرسه چیکار کنه.

ALI16437
19-10-2013, 16:27
دوستان سلام

من چند سالی هست که از محصولات نورتون استفاده میکنم یعنی دقیق بخوام بگم از انتی ویروس نورتون استفاده میکنم
چون خیلی از عملکرد فایروالش راضی نیستم معمولا کنار انتی ویروس نورتون از فایروال تنهای outpost یا کومودو استفاده میکنم
اما 2 روز پیش که بعد چند وقت مجبور شدم ویندوز جدید بریزیم مطابق معمول کنار انتی ویروس نورتون فایروال اتپوست پرفشنال
رو که لیسانس اور جینالش رو خریدم ریختم ولی بعد از ریستارت سیستم ، دیگه ویندوز بالا نیومد که نیومد نه تو safemode رفت نه
توی ویندوز و نصب دوباره یک ویندوز و کلی نرمافزار رو گذاشت رو دستم Outpost Firewall Pro v8.1
و انتی ویروس نورتون 2014 کسی از دوستان اطلاع داره مشکل از کجاست چجوری میتونم پیگیری کنم از outpost یا نورتون
باید پیگیری کنم و چجوری مشکل رو اطلاع بدم .

ممنونم علی

pedram_01
19-10-2013, 17:02
دوستان سلام

من چند سالی هست که از محصولات نورتون استفاده میکنم یعنی دقیق بخوام بگم از انتی ویروس نورتون استفاده میکنم
چون خیلی از عملکرد فایروالش راضی نیستم معمولا کنار انتی ویروس نورتون از فایروال تنهای outpost یا کومودو استفاده میکنم
اما 2 روز پیش که بعد چند وقت مجبور شدم ویندوز جدید بریزیم مطابق معمول کنار انتی ویروس نورتون فایروال اتپوست پرفشنال
رو که لیسانس اور جینالش رو خریدم ریختم ولی بعد از ریستارت سیستم ، دیگه ویندوز بالا نیومد که نیومد نه تو safemode رفت نه
توی ویندوز و نصب دوباره یک ویندوز و کلی نرمافزار رو گذاشت رو دستم Outpost Firewall Pro v8.1
و انتی ویروس نورتون 2014 کسی از دوستان اطلاع داره مشکل از کجاست چجوری میتونم پیگیری کنم از outpost یا نورتون
باید پیگیری کنم و چجوری مشکل رو اطلاع بدم .

ممنونم علی

چه ویندوزی نصب کردی ؟

بعد من اون قسمت هارو که قرمز کردم نفهمیدم

ALI16437
19-10-2013, 18:24
با سلام
ویندوز 7 64 بیت چند سالی میشه از ویندوزش استفاده میکنم واسه شرکت پرند روی بالای 50 سیستم نصب کردم
مشکلی نداره ، یعنی مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم با تمام نرمافزارهای که رو ویندوز نصب میکنم مثل افیس
پی دی اف ریدر و....

ممنونم

lovely_killer
19-10-2013, 19:56
سلام دوستان

من الان روی سیستم nis2012 دارم و آپدیت هست. میخواستم ببینم فرقش با nis2014 چیه؟ آیا بهتره nis2014 رو نصب کنم؟ یافرقی ندارن.

pedram_01
19-10-2013, 20:06
سلام دوستان

من الان روی سیستم nis2012 دارم و آپدیت هست. میخواستم ببینم فرقش با nis2014 چیه؟ آیا بهتره nis2014 رو نصب کنم؟ یافرقی ندارن.

خوب معلومه که nis2014 بهتره این دیگه سوال نداره

pedram_01
19-10-2013, 20:09
با سلام
ویندوز 7 64 بیت چند سالی میشه از ویندوزش استفاده میکنم واسه شرکت پرند روی بالای 50 سیستم نصب کردم
مشکلی نداره ، یعنی مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم با تمام نرمافزارهای که رو ویندوز نصب میکنم مثل افیس
پی دی اف ریدر و....

ممنونم

دوست عزیز شما میگی نه میشه ویندوز عوض کرد نه میشه تو safemode رفت مشکل شما خارج از بحث تاپیک هست

ولی در کل یک نرم افزاری هست که رو usb ریخته میشه و یک ویندوز مجازی میسازه که میتونی به تمام اطلاعات سیستمت دسترسی پیدا کنی و با پاک کردن نورتون و Outpost Firewall Pro v8.1 مشکلت حل میشه و ویندوز اصلی بالا میاد ولی فکر نکنم بلد باشین

بنابراین بهتره برین تعمیرات کامپیوتری و مشکلتون رو اونجا بگید تا حل کنند .

ahmadeid1362
20-10-2013, 06:54
دوستان سلام من به سوال دارمNorton Internet Security 2014محل ذخیره ی اپدیدیتش کجاست که بخوام برای دفعات بعد هم داشته باشم چون پوشه ی Definitions که ندارن........:n13:

Captain
20-10-2013, 10:14
دوستان سلام من به سوال دارمNorton Internet Security 2014محل ذخیره ی اپدیدیتش کجاست که بخوام برای دفعات بعد هم داشته باشم چون پوشه ی Definitions که ندارن........:n13:

پست مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmadeid1362
20-10-2013, 19:38
پست مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مچکرم عزیز..:n06:

IntelCentrino
23-10-2013, 17:29
Symantec Endpoint دقیقا چی هست و کارایی اون چی هست؟
البته اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را خواندم. اما در نهایت متوجه نشدم که هدف اصلی Symantec Endpoint چی هست و بیشتر در چه محیطی میشه از اون استفاده کرد.
از کجا میشه اون را دانلود کرد!

*Batman*
25-10-2013, 01:04
Symantec Endpoint دقیقا چی هست و کارایی اون چی هست؟
البته اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را خواندم. اما در نهایت متوجه نشدم که هدف اصلی Symantec Endpoint چی هست و بیشتر در چه محیطی میشه از اون استفاده کرد.
از کجا میشه اون را دانلود کرد!

SEP و Norton از یک موتور و تکنولوژی مشترک استفاده میکنن.
SEP برای استفاده در محیط های شبکه ای طراحی شده و Norton برای استفاده خانگی.
مدیر شبکه میتونه SEP رو آپدیت کنه و اسکن انجام بده و چند کار دیگه.کاربر خانگی به این چیزا نیازی نداره.
به این ترتیب یکسری قابلیت های غیر ضروری خواهیم داشت که ممکنه کارایی رو تحت تاثیر قرار بده.
همچنین SEP به طور پیش فرض برای محیط شبکه تنظیم شده.این تنظیمات ممکنه برای یک کاربر خانگی مناسب نباشه.
در اون سمت اگر NIS روی یک کلاینت نصب بشه دیگه از طرف ادمین قابل کنترل نیست و همچنین امکاناتی نظیر Norton Zone و Norton Family و ... ،عملا بی معنی میشن.

برای دانلود SEP کافیه یه جستجو تو گوگل انجام بدید.سایتهای فارسی این محصول رو معرفی کردن.

ila
26-10-2013, 12:57
آیا راهی برای آئیدیت دستی نورتون اینترنت سکوریتی وجود داره؟
یعنی یه سیستم دارم آنلاین آ
دیت میشه میخوام فایل های همونو کپی پیست کنم توی این یکی سیتم دیگه که نخوام دوباره آپدیت کنم ؟
پممنون

*Batman*
26-10-2013, 13:49
آیا راهی برای آئیدیت دستی نورتون اینترنت سکوریتی وجود داره؟
یعنی یه سیستم دارم آنلاین آ
دیت میشه میخوام فایل های همونو کپی پیست کنم توی این یکی سیتم دیگه که نخوام دوباره آپدیت کنم ؟
پممنون

کتاب نورتون : ویرایش 2.2(October 2013) >> مطالب آموزشی پیرامون محصولات امنیتی نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صفحه 11 و 12 رو مطالعه کنید

noisymind
30-10-2013, 10:40
سلام. الان نورتون روی ویندوز 8.1 نصب میشه و مشکلی نداره؟

*Batman*
30-10-2013, 16:04
سلام. الان نورتون روی ویندوز 8.1 نصب میشه و مشکلی نداره؟

سلام
بلــــه،بدون مشکل نصب میشه.

gapara
03-11-2013, 14:53
سلام دوستان عزیز:n01: خوبین؟
من آنتی ویرس symantec endpoint protection رو نصب کردم اما وقتی روی live upddate میزنم تا یه مراحلی رو میره اما آخرای آپدیت failed میشه. مشکل از کجاست به نظر شما؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

IntelCentrino
03-11-2013, 17:31
وقتیکه میخوام Symantec Endpoint را حذف کنم، از من پسوورد میخواد. باید چی وارد کنم؟!

*Batman*
04-11-2013, 00:37
سلام دوستان عزیز:n01: خوبین؟
من آنتی ویرس symantec endpoint protection رو نصب کردم اما وقتی روی live upddate میزنم تا یه مراحلی رو میره اما آخرای آپدیت failed میشه. مشکل از کجاست به نظر شما؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سـلام
اگـر آپـديـتـها دانـلـود نـمـيـشـن مـشـكـل سـرعـت ايـنـتـرنـت وجـود داره.اما اگـر نـصـب نـشـدن بـعـد از مـدت كـوتاهـے ايـن مـشـكـل خـود بـہ خـود حـل مـيـشـه.

وقتیکه میخوام Symantec Endpoint را حذف کنم، از من پسوورد میخواد. باید چی وارد کنم؟!

چـنـد راهـكار(رجـيـسـتـري و از داخـل تـنـظـيـمات) وجـود دارہ كـہ تـو سايـت سـيـمانـتـك در مـوردش بـحـث شـده>> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

JU JU
17-11-2013, 22:03
بچه ها سلام، قصد پریدن از کسپر و آویرا به سمت norton رو دارم
نظر شما چیه؟ لایسنس رو کجا میتونم پیدا کنم و همینطور نسخه Internet secuirity رو از کجا میشه دانلود کنم؟
محیطش کاربر پسند هست ؟

JU JU
17-11-2013, 22:13
بچه ها سلام، قصد پریدن از کسپر و آویرا به سمت norton رو دارم
نظر شما چیه؟ لایسنس رو کجا میتونم پیدا کنم و همینطور نسخه Internet secuirity رو از کجا میشه دانلود کنم؟
محیطش کاربر پسند هست ؟

دوستان، در حال گرفتن نورتون از iiransetup هستم
کسی هست بتونه در مورد لایسنس این آنتی ویروس بهم کمک برسونه؟ از کجای میتونم پیدا کنم لایسنسی معتبر رو ؟

.AraMesh.
17-11-2013, 23:25
سلام" محیطش جالب نیست خودم با اینکه هیچکدومشونو ندارم ب خاطر محدودیت ... ، کاسپر رو به نورتون از نظر محیط گرافیکیش ترجیح میدادم. با هر دوتا کار کردم. اما از لحاظ کارایی تقریبا پایاپای.
کلیدشم ایـــــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Robin Vanpersi
18-11-2013, 11:49
سلام،
ببخشید یه سریال واسه NIS2013 و یکی هم برای 360 میخواستم. اگه لطف کنین ممنون میشم.
با تشکر قبلی.:n16:

.AraMesh.
18-11-2013, 16:05
سلام،
ببخشید یه سریال واسه NIS2013 و یکی هم برای 360 میخواستم. اگه لطف کنین ممنون میشم.
با تشکر قبلی.:n16:

سلااااااااااااااااام" روی پست بالایی: خط آخر :n01:

ALI16437
18-11-2013, 20:17
با سلام
خدمت اساتید محترم
من یک مشکلی با نورتون2014 دارم اونم اینکه که من خیلی از فاروالش خوشم نمییاد تو تستهای
فایرول هم نتایج جالبی نگرفته ولی کارایی انتی ویروسش حرف نداره من خیلی ساله ازش استفاده
میکنم و ازش خیلی راضیم خیلی فلش بهش میزنم صبح تاشب هم انلاینم همه جورسایت هم میرم
به همین دلیل که خیلی انلاینم به نظرم نیازمند، به یک فایروال خوب هستم به همین دلیل 2 سالی میشه
که از outpost استفاده میکنم امکانات خوبی داره و به عنوان یک فایروال ازش راضیم لایسنسش رو هم
خریدم حالا یک مشکلی که دارم اینه که ورژن 2014 نورتون با فایروال outpost هم خانی نداره وبعدازنصب
ارور میده اینترفیس صفحهاش به هم میریزه و کلا سیستم میره هوا ،عکسهاشو اینجاقرار میدم اساتید
اگر ممکنه این دو برنامه رو تو ویندوز مجازی مثلا یک نرمافزار مثل VMware تست کنند من تو ویندوز مجازی
و یک سیستم دیگه تست کردم در هر دو مورد به همین مشکل خوردم من چطوری میتونم به نورتون و اتپوست
گزارش این مشکل رو بدم و پیگیری کنم مشکلم رو ممنون میشم کسی انگلیسیس خوبه و اساتید بتمن جان
کمک کنید

اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم علی

.AraMesh.
18-11-2013, 21:34
سلام" نورتون IS یا معمولی؟
تداخل برنامه ای میتونه باشه اگه نورتون IS باشه و هر دوتا فایروال فعال. یا مال خود ویندوز روشن باشه.

satansilent
18-11-2013, 22:50
جسارت نشه اما یادتون نرفته که تو قسمتی شبیه excluded هر دو اضافشون کنید

.AraMesh.
19-11-2013, 01:16
جسارت نشه اما یادتون نرفته که تو قسمتی شبیه excluded هر دو اضافشون کنید

خب گیریم ندید بگیره کاری ب کارش نداشته باشه. آخرش بخاطر وجود دوتا فایروال فعال ، زور یکی ب اون یکی میرسه که!!
هنوز جواب ندادند ببینیم قضیه چیه

ALI16437
19-11-2013, 10:14
با سلام
دوستان این دیگه مشخصه بچههای دبستانی هم دوتا فایروال کنار هم نصب نمیکنند
نورتون انتی ویروس هست و اتپوست فایروال فایروال بدون انتیویروس حتی در حین نصب
اتپوست گزینه سفارشی رو انتخاب کردم و تیک web control روهم برداشتم تا با web control
نورتون تلاقی پیدانکنه در مورد فایروال خود ویندوز وقتی اتپوست نصب میکنی خودش خاموشش
میکنه من حتی خودم دستی چک کردم که خاموش بود موقع نصب خود اتپوست اتوماتیک گزینه
انتیویروس رو میاره و تو قسمت استثنائات اضافه میکنه اونم فقط به خاطر اینه که وقتی از برنامهها
گزارش میگیره و بررسی میکنه برنامهها رو کاری با فعالیت مداوم انتی ویروس نداشته باشه
دوستان در بالا گفتم که 2سال خوردهای است دارم از این دو برنامهع استفاده می کنم
اصولا نباید مشکل خاصی تونصبشون داشته باشم.منتظر نظر بتمن عزیز هستیم
نورتون 2013و2012 خیلی عالی با outpost فایروال کنار میومدنند و کار میکرددنند

ممنونم علی

TurkOglu1993
19-11-2013, 15:30
سلام تو نورتون 360 فایروال رو چطوری تنظیم کنم که هر برنامه ای خواست از اینترنت استفاده کنه اول از من اجازه بخواد؟

aylar6888
20-11-2013, 09:42
سلام تو نورتون 360 فایروال رو چطوری تنظیم کنم که هر برنامه ای خواست از اینترنت استفاده کنه اول از من اجازه بخواد؟
درود :

من تنظیمات اینترنت سکوریتی رو براتون میذارم گمون نکنم با 360 فرقی داشته باشه.قسمتی رو که با فلش سبز مشخص کردم روی آف بذارید...

Saeed Dz
20-11-2013, 20:20
دوستان من میخوام NIS رو طوری تنظیم کنم که سرعت دانلودم رو کاهش نده. اگر راهنمایی بفرمایین بی نهایت ممنون میشم.

saeedhashemee
20-11-2013, 20:30
ایا راهی هم وجود داره که مانند کاسپر یا کمودو یک برنامه رو باهمه متعلقاتش به فایروال بدیم و فقط لازم باشه پوشه اصلی رو بلاک کنیم تا دسترسی همه محتویات برنامه مورد نظر به اینترنت قطع بشه یا هیچ چاره ایی نیست و باید یکی یکی همه فایلهای اجرایی برنامه مورد نظر رو به فایر وال نورتون بدیم؟

*Batman*
26-11-2013, 04:29
ایا راهی هم وجود داره که مانند کاسپر یا کمودو یک برنامه رو باهمه متعلقاتش به فایروال بدیم و فقط لازم باشه پوشه اصلی رو بلاک کنیم تا دسترسی همه محتویات برنامه مورد نظر به اینترنت قطع بشه یا هیچ چاره ایی نیست و باید یکی یکی همه فایلهای اجرایی برنامه مورد نظر رو به فایر وال نورتون بدیم؟
نورتون به صورت اتوماتیک برای برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن قانون تعیین میکنه.
شما میتونید این قوانین رو در قسمت Program Rules ویرایش کنید و لازم نیست خودتون برنامه ها رو یکی یکی معرفی کنید.

دوستان من میخوام NIS رو طوری تنظیم کنم که سرعت دانلودم رو کاهش نده. اگر راهنمایی بفرمایین بی نهایت ممنون میشم.

نورتون سرعت دانلود رو کم نمیکنه.شما میتونید آپدیت اتوماتیک رو خاموش کنید و هر وقت مایل بودید خودتون آپدیت رو اجرا کنید.

این تنظیمات برای نورتون توصیه میشه:

Norton Internet Security Optimal Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saeed Dz
26-11-2013, 12:07
نورتون سرعت دانلود رو کم نمیکنه.شما میتونید آپدیت اتوماتیک رو خاموش کنید و هر وقت مایل بودید خودتون آپدیت رو اجرا کنید.

این تنظیمات برای نورتون توصیه میشه:

Norton Internet Security Optimal Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این جهت نورتون مشکلی در دانلود بوجود نمیاره و منظور من هم این نبود.
ببینید منظور من اون بخش از هر نرم افزار ضد ویروس و ... هستش که کنترل فایلهای دانلودی رو بر عهده داره و همین کنترل باعث کاهش سرعت میشه. البته در مورد نورتون این کاهش سرعت بسیار ناچیزه. میخواستم ببینم اصلن همچین نهادی در نورتون وجود داره؟

*Batman*
26-11-2013, 16:49
از این جهت نورتون مشکلی در دانلود بوجود نمیاره و منظور من هم این نبود.
ببینید منظور من اون بخش از هر نرم افزار ضد ویروس و ... هستش که کنترل فایلهای دانلودی رو بر عهده داره و همین کنترل باعث کاهش سرعت میشه. البته در مورد نورتون این کاهش سرعت بسیار ناچیزه. میخواستم ببینم اصلن همچین نهادی در نورتون وجود داره؟

بله Download Intelligence همین وظیفه رو بر عهده داره و فابلهای دانلود شده رو بررسی و اعتبارسنجی میکنه.
البته همونطور که گفتید مصرف ترافیک نامحسوسه و مزاحمت ایجاد نمیکنه.
شما میتونید این ویژگی رو از مسیر زیر غیرفعال کنید: Settings >Web > Download Intelligence

saeedhashemee
26-11-2013, 19:18
نورتون به صورت اتوماتیک برای برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن قانون تعیین میکنه.
شما میتونید این قوانین رو در قسمت Program Rules ویرایش کنید و لازم نیست خودتون برنامه ها رو یکی یکی معرفی کنید.

فکر کنم کتوجه منظور من نشدید
ببین داداش برنامه های مثلا مثل tune up utility یا نرو چندین فایل اجرایی دارند که شاید او قسمتی که میره لیسانس رو چک میکنه رو پیدا نکنیم دستی بهش بدیهم بلاک بکنه
در کاسپر شما پوشه اصلی نرو رو بهش میدی هرچی فایل در اون پوشه هست رو همشون بلاک میکنه و لازم نیست همه فایلها رو یکی یکی بهش بدی تا بلاک کنه
میخواستم بدونم نورتون هم چنین قابلیتی در فایروالش داره؟

با تشکر از شما

*Batman*
26-11-2013, 22:38
با سلام
خدمت اساتید محترم
من یک مشکلی با نورتون2014 دارم اونم اینکه که من خیلی از فاروالش خوشم نمییاد تو تستهای
فایرول هم نتایج جالبی نگرفته ولی کارایی انتی ویروسش حرف نداره من خیلی ساله ازش استفاده
میکنم و ازش خیلی راضیم خیلی فلش بهش میزنم صبح تاشب هم انلاینم همه جورسایت هم میرم
به همین دلیل که خیلی انلاینم به نظرم نیازمند، به یک فایروال خوب هستم به همین دلیل 2 سالی میشه
که از outpost استفاده میکنم امکانات خوبی داره و به عنوان یک فایروال ازش راضیم لایسنسش رو هم
خریدم حالا یک مشکلی که دارم اینه که ورژن 2014 نورتون با فایروال outpost هم خانی نداره وبعدازنصب
ارور میده اینترفیس صفحهاش به هم میریزه و کلا سیستم میره هوا ،عکسهاشو اینجاقرار میدم اساتید
اگر ممکنه این دو برنامه رو تو ویندوز مجازی مثلا یک نرمافزار مثل VMware تست کنند من تو ویندوز مجازی
و یک سیستم دیگه تست کردم در هر دو مورد به همین مشکل خوردم من چطوری میتونم به نورتون و اتپوست
گزارش این مشکل رو بدم و پیگیری کنم مشکلم رو ممنون میشم کسی انگلیسیس خوبه و اساتید بتمن جان
کمک کنید

اینم تصاویر

ممنونم علی

سلام
من شرایطی مشابه شرایط شما بوجود اوردم اما مشکلی بوجود نیومد.
Outpost هنگام نصب پوشه نورتون رو به لیست استثنائات در قسمت Application Guard اضافه میکنه.
البته منم WebControl رو نصب نکردم.

فکر کنم کتوجه منظور من نشدید
ببین داداش برنامه های مثلا مثل tune up utility یا نرو چندین فایل اجرایی دارند که شاید او قسمتی که میره لیسانس رو چک میکنه رو پیدا نکنیم دستی بهش بدیهم بلاک بکنه
در کاسپر شما پوشه اصلی نرو رو بهش میدی هرچی فایل در اون پوشه هست رو همشون بلاک میکنه و لازم نیست همه فایلها رو یکی یکی بهش بدی تا بلاک کنه
میخواستم بدونم نورتون هم چنین قابلیتی در فایروالش داره؟

با تشکر از شما

خیــر، نورتون چنین قابلیتی نداره.
هر برنامه ای که در اون پوشه بخواد ارتباط اینترنتی برقرار کنه ، نورتون یک Rule براش تعریف میکنه که مطابق شکل قبلی میتونید کنترلش کنید.

omid00a
30-11-2013, 03:01
دوستان دوتا سوال دارم :
1.
ورژن نسخه اینترنت سکوریتی رو کجامینوسه؟
2.آیا گزینه ای داره که خود نرم افزار آپیدت بشه؟(product update )

rafaelmehraban
30-11-2013, 10:39
سلام به دوستان

همون طور که شاید قبلا مطالب من رو خونده باشید توضیحاتی در مورد ضعف نورتون( آنتی ویروس . اینترنت سکوریتی)در جلوگیری از لاگ شدن و خطر کیلاگر ها رو بهتون توضیح دادم.

برای پوشش این ضعف من خودم از زمانا آنتی لاگر استفاده می کنم.

حالا 2 تا سوال:

1)با مشورت با یکی از دوستان متخصص ، نرم افزار symantec network access control رو نصب کردم.جالبیش اینه که حجمش 25 مگ هست و رایگانه.می خواستم بدونم کار این نرم افزار دقیقا چیه؟گزینه اسکن کلا خاموشه.قسمت قرنطینه کلا خاموشه.یه جوری احساس می کنم چیز اضافه نصب کردم.واقعا تنها نرم افزار امنیتی هست که من هیچی ازش سر در نمیارم. آیا با نورتون اینترنت سکوریتی در تضاده؟
دوستم می گفت اگه نورتون داری این رو حتما باید نصب کنی!!!!!!!!!

2)من خودم نورتون دارم از همه چیز این سوییت راضی هستم ولی متاسفانه در بسیاری از سایت های بنچ مارک امنیتی رتبه بسیار پایینی آورده .یعنی اکثر این سایتها سطح استاندارد امنیت رو مایکروسافت سکوریتی که رو هر ویندوزی نصب هست در نظر می گیرند و نورتون در تمامی تست ها بین 10 تا 30 درصد حتی از مایکروسافت هم ضعیف تره.ولی مثلا شهر هایی مثل لاس وگاس و یا نیویورک که عمده تبادل مالی آمریکا و شرکت های بزرگ تجاری اونجا هستن از بسته های امنیتی شرکت سیمانتک استفاده می کنند(قطعا دیوونه نیستن که از ضعیف ترین شرکت امنیتی خرید کنن).پس چرا نتایج نورتون انقدر ضعیفه؟

*Batman*
30-11-2013, 21:36
سلام به دوستان

همون طور که شاید قبلا مطالب من رو خونده باشید توضیحاتی در مورد ضعف نورتون( آنتی ویروس . اینترنت سکوریتی)در جلوگیری از لاگ شدن و خطر کیلاگر ها رو بهتون توضیح دادم.

برای پوشش این ضعف من خودم از زمانا آنتی لاگر استفاده می کنم.

حالا 2 تا سوال:

1)با مشورت با یکی از دوستان متخصص ، نرم افزار symantec network access control رو نصب کردم.جالبیش اینه که حجمش 25 مگ هست و رایگانه.می خواستم بدونم کار این نرم افزار دقیقا چیه؟گزینه اسکن کلا خاموشه.قسمت قرنطینه کلا خاموشه.یه جوری احساس می کنم چیز اضافه نصب کردم.واقعا تنها نرم افزار امنیتی هست که من هیچی ازش سر در نمیارم. آیا با نورتون اینترنت سکوریتی در تضاده؟
دوستم می گفت اگه نورتون داری این رو حتما باید نصب کنی!!!!!!!!!

2)من خودم نورتون دارم از همه چیز این سوییت راضی هستم ولی متاسفانه در بسیاری از سایت های بنچ مارک امنیتی رتبه بسیار پایینی آورده .یعنی اکثر این سایتها سطح استاندارد امنیت رو مایکروسافت سکوریتی که رو هر ویندوزی نصب هست در نظر می گیرند و نورتون در تمامی تست ها بین 10 تا 30 درصد حتی از مایکروسافت هم ضعیف تره.ولی مثلا شهر هایی مثل لاس وگاس و یا نیویورک که عمده تبادل مالی آمریکا و شرکت های بزرگ تجاری اونجا هستن از بسته های امنیتی شرکت سیمانتک استفاده می کنند(قطعا دیوونه نیستن که از ضعیف ترین شرکت امنیتی خرید کنن).پس چرا نتایج نورتون انقدر ضعیفه؟

سلام بر شما

1- اسم این برنامه رو من الان شنیدم(دیدم) !
مدیر شبکه بوسیله Symantec Network Access Control یکسری سایست ها رو تعریف میکنه که اگر کاربری بر پایه اون سیاست ها واجد شرایط بود بتونه با شبکه یا اینترنت ارتباط برقرار کنه.
این قوانین میتونه وجود آنتی ویروس و فایروال، آپدیت آنتی ویروس و نرم افزارها و سیستم عامل باشه.
یعنی اگر سیستم شما آپدیت نباشه ممکنه در اثر یک ارتباط باز آلوده بشید و بقیه رو هم آلوده کنید. پس تا آپدیت ها رو دریافت نکردید اجازه برقراری ارتباط ندارید.
SNAC میتونه آپدیت ها رو برای شما دریافت کنه.
در نهایت من نتونستم ارتباطی بین یک کاربر خانگی و این برنامه پیدا کنم!

2-فعلا قسمت نشده بلیط لاس وگاس بگیرم :n02:اما تا جایی که میدونم در ساختمان های بزرگ و اداری نماینده ای از سیمانتک اونجا حضور داره. یعنی سیمانتک اونجا دفتر داره.مثل ما که تو بیمارستان ها و سازمان های بزرگ دفتر پلیس 110 داریم.
مطمئنا اینطور نیست که مثل ما یه NIS نصب کنن و خداحافظ !
نورتون تو تستهای AV-TEST ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نتایج خوبی میگیره. در حال حاضر کسی نمیتونه بگه بـــد نتیجه میگیره.
AV-comparatives هر طور که دوست داره نورتون رو شرکت میده. مثلا در تست Removal و Dynamic از نورتون خبری نیست ولی تو تستهای Detection برای تخریب هر چه تمام تر از نورتون هم استفاده میکنن.
سیمانتک نیازی به این تستها نداره.فلان شرکتِ نوپا که میخواد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کنه شاید به این تستها تکیه کنه اما امثال سیمانتک این چیزا براشون اولویت نداره.
شرکتی که هزارو سیصد میلیون دلار پول میده و Verisign رو میخره مطمئنا اهداف بزرگ تری رو دنبال میکنه تا اینکه تو تستهای AV-comparatives یا AV-Test بخواد 4 تا مخرب بیشتر شناسایی کنه یا آنتی ویروسش سریع تر از بقیه Load بشه.

tonypb
02-12-2013, 10:52
سلام.
دوستان چه کنم با این مشکل؟؟؟

ممنون

*Batman*
02-12-2013, 19:19
سلام.
دوستان چه کنم با این مشکل؟؟؟

ممنون

سلام
چند روز پیش منم همین مشکل رو داشتم که خودش درست شد. حتی وقتی یکی رو غیرفعال میکردم اون یکی سبز باقی می موند.
این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو Run as Admin کنید. شاید مشکل رو حل کنه.

tonypb
02-12-2013, 20:24
سلام
چند روز پیش منم همین مشکل رو داشتم که خودش درست شد. حتی وقتی یکی رو غیرفعال میکردم اون یکی سبز باقی می موند.
این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو Run as Admin کنید. شاید مشکل رو حل کنه.

سلام...
بله دقیقا همونی که گفتید هست...
اون فایل هم که دادید...ریست کرد و 10 دقیقه درست بود و دوباره اومد...

noisymind
03-12-2013, 00:53
چه جالب! برا منم الان دو تایی شده! :n02:

magidp
05-12-2013, 00:41
امروز دیتا بیس آپدیت نمیشه ، برای شما هم همینطوره؟

afshin b
05-12-2013, 21:50
سلام
من روی سیستمم نورتون اینترنت سکیوریتی نصب کردم.
مشکلی که باهاش دارم اینه که شبکه داخلی که با لپتاپم دارم رو قطع میکنه. جالب اینجاست که با پی سی میتونم لپتاپ رو پینگ کنم ولی لپتاپ نمیتونه پی سی رو پینگ کنه، یعن تایم اوته همش. به محض اینکه فایروال نورتون رو خاموش میکنم مشکل حل میشه.
چه تنظماتی باید انجام داد تا نورتون با شبکه داخلی کاری نداشته باشه.

Captain
05-12-2013, 21:51
Norton 360 21.1.0
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton Internet Security 21.1.0
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton Anti-virus 21.1.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بدلیل اینکه سایت و لینکهای دانلود برای ما بسته هستند، من فایلها رو بر روی سرور کمکی از طریق خود سایت رسمی نورتون آپلود کردم.
هیچ نگرانی نداشته باشید.

باتشکر I KinG I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
05-12-2013, 23:32
امروز دیتا بیس آپدیت نمیشه ، برای شما هم همینطوره؟
نه من مشکلی ن دارم و داره آپدیت میشه.(بدون قند شکن)

سلام
من روی سیستمم نورتون اینترنت سکیوریتی نصب کردم.
مشکلی که باهاش دارم اینه که شبکه داخلی که با لپتاپم دارم رو قطع میکنه. جالب اینجاست که با پی سی میتونم لپتاپ رو پینگ کنم ولی لپتاپ نمیتونه پی سی رو پینگ کنه، یعن تایم اوته همش. به محض اینکه فایروال نورتون رو خاموش میکنم مشکل حل میشه.
چه تنظماتی باید انجام داد تا نورتون با شبکه داخلی کاری نداشته باشه.

سلام
یک Rule برای فایروال تعریف کنید و Inbound Traffic رو برای IP لپتاپ Allow کنید و به این Rule اولویت اجرایی اول بدین.
امروز با نورتون : کار با Smart Firewall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asadi.hasan
06-12-2013, 23:21
سلام.
من Norrton Internet Security 2010 دارم و چند روز پیش سریلش رو از طریق همین سایت دریافت کردم .و وقتی خواستم آپدیتش کنم ، سریال رو قبول کرد و صفحه ی Update باز شد . اما بعد از این که دو گزینه ی اول رو رد کرد ، در گزینه ی سوم با خطا مواجه شد و نورتون آپدیت نشد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

*Batman*
07-12-2013, 01:00
سلام.
من Norrton Internet Security 2010 دارم و چند روز پیش سریلش رو از طریق همین سایت دریافت کردم .و وقتی خواستم آپدیتش کنم ، سریال رو قبول کرد و صفحه ی Update باز شد . اما بعد از این که دو گزینه ی اول رو رد کرد ، در گزینه ی سوم با خطا مواجه شد و نورتون آپدیت نشد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

سلام
Norrton Internet Security 2010 ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا پاکش کنید و بهش فکر هم نکنید!
ورژن 21 رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و نصب کنید.
شما احتمالا با صفحه Norton Account روبرو شدید. این پنجره ارتباطی با آپدیت محصول نداره.
ورژن جدید رو نصب کنید. اگر مشکلی بود همینجا مطرح کنید.
موفق باشید.

am_merman01
07-12-2013, 05:57
سلام خدمت دوستان عزیز:n11:
من دیگه دارم کم کم از دست این نورتون دیوونه میشم . توروخدا یکی به دادم برسه.
من هرکاری میکنم که این نرتون بدون اجازه من چیزی رو پاک نکنه نمیشه. :n21:
الان هم یکی از فایل های مهم رو پاک کرده و من میتونم توی قسمت resolve security risks اون رو ببینم ولی توی قسمت options مربوط به این فایل که میرم گزینه removed رو نوشته و هیچ گزینه ای هم برای برگردوندن این فایل اونجا قرار نداره.
یعنی این فایل به طور کلی پاک شده؟ اگه اینجوری باشه که من بابای این نورتون رو میارم جلوی چشمش :n24:
تورو خدا اگه راهی هست یکی کمک کنه.

ALI16437
07-12-2013, 10:59
سلام خدمت دوستان عزیز:n11:
من دیگه دارم کم کم از دست این نورتون دیوونه میشم . توروخدا یکی به دادم برسه.
من هرکاری میکنم که این نرتون بدون اجازه من چیزی رو پاک نکنه نمیشه. :n21:
الان هم یکی از فایل های مهم رو پاک کرده و من میتونم توی قسمت resolve security risks اون رو ببینم ولی توی قسمت options مربوط به این فایل که میرم گزینه removed رو نوشته و هیچ گزینه ای هم برای برگردوندن این فایل اونجا قرار نداره.
یعنی این فایل به طور کلی پاک شده؟ اگه اینجوری باشه که من بابای این نورتون رو میارم جلوی چشمش :n24:
تورو خدا اگه راهی هست یکی کمک کنه.

با سلام
تو ورژن جدید اینطوری که دوستان میگن هیچی رو پاک نمیکنه و فقط قرنطینه میکنه
صفحه اصلی نورتون رو باز کن روی advanced کلیک کن گزینه قرنطینه رو انتخاب کن (Quraratine)
روی فایل مورد نظر کلیک کن گزینه more detialse رو بزن در صفحه باز شده دکمه restore رو بزن
تیک اضافه شدن به اثتثنائات رو در صفحه جدید بزن و بعد رو گزینه yes کلیک کن

موفق باشی.

amirhasan.king
07-12-2013, 16:38
دوستان من یه نورتون خریدم از کجا بفهمم محصول اصلی بهم داده و کرک شده و...نیست؟توروخدا بگین واجبه لطفا

*Batman*
07-12-2013, 18:58
دوستان من یه نورتون خریدم از کجا بفهمم محصول اصلی بهم داده و کرک شده و...نیست؟توروخدا بگین واجبه لطفا

سلام
نورتون محصول کرک شده نداره.نگران نباشید.

با سلام
صفحه اصلی نورتون رو باز کن روی advanced کلیک کن گزینه قرنطینه رو انتخاب کن (Quraratine)
روی فایل مورد نظر کلیک کن گزینه more detialse رو بزن در صفحه باز شده دکمه restore رو بزن

موفق باشی.

سلام
من یه بار راجع به این مساله صحبت کردم اما فقط در مواقع اسکن فایلها قرنطینه میشن و متاسفانه Auto-Protect کماکان بعضی ها رو حذف دائم میکنه.

am_merman01
08-12-2013, 10:02
با سلام

موفق باشی.
سلام خدمت شما دوست عزیز:n11:
متاسفان فایل من وارد قرنطینه نشده و به طور مستقیم حذف شده. البته من گفته بودم که وارد قست resolve security risks شده.

سلام
من یه بار راجع به این مساله صحبت کردم اما فقط در مواقع اسکن فایلها قرنطینه میشن و متاسفانه Auto-Protect کماکان بعضی ها رو حذف دائم میکنه.
با سلام خدمت شما دوست گرامی:n11:
یعنی واقعا این فایل به طور کامل حذف شده:n04:
متاسفانه اگر اینطور باشه مجور میشم نورتون رو بعد از مدتها از روی سیستمم پاک کنم چون من خیلی فایل مشابه این دارم که ممکنه نورتون اونها رو پاک کنه و حوصله این که اونا رو یکی یکی به نورتون معرفی کنم که پاکشون نکنه رو هم ندارم. راستی راهی وجود نداره که یه فولدر رو به نورتون معرفی کنم و بهش بگیم که از کل فایل ها و ساب فولدر های موجود در اون چشم پوشی کنه؟:n13:
اگر نیست میشه یه راهنمایی بکنید ببینم کدوم یکی دیگه از آنتی ویروس ها هست که فایل ها رو بدون اجازه پاک نمیکنه؟
به هر حال تشکر از کمک شما:n16:

*Batman*
08-12-2013, 17:33
سلام خدمت شما دوست عزیز:n11:
متاسفان فایل من وارد قرنطینه نشده و به طور مستقیم حذف شده. البته من گفته بودم که وارد قست resolve security risks شده.

با سلام خدمت شما دوست گرامی:n11:
یعنی واقعا این فایل به طور کامل حذف شده:n04:
متاسفانه اگر اینطور باشه مجور میشم نورتون رو بعد از مدتها از روی سیستمم پاک کنم چون من خیلی فایل مشابه این دارم که ممکنه نورتون اونها رو پاک کنه و حوصله این که اونا رو یکی یکی به نورتون معرفی کنم که پاکشون نکنه رو هم ندارم. راستی راهی وجود نداره که یه فولدر رو به نورتون معرفی کنم و بهش بگیم که از کل فایل ها و ساب فولدر های موجود در اون چشم پوشی کنه؟:n13:
اگر نیست میشه یه راهنمایی بکنید ببینم کدوم یکی دیگه از آنتی ویروس ها هست که فایل ها رو بدون اجازه پاک نمیکنه؟
به هر حال تشکر از کمک شما:n16:

سلام

شما میتونید از قسمت Settings > Antivirus and SONAR Exclusions گزینه Add Folders رو انتخاب کنید.
اینطوری میتونید حتی یک درایو رو هم تو لیست چشم پوشی قرار بدید.
ممکنه بقیه آنتی ویروسها حذف خودکار داشته باشن اما حذف دائم ندارن و اکثراً قرنطینه میکنن.

mm_yaghoob
10-12-2013, 11:29
سلام
در نوترتون 360 ورژن 2014 چطوري ميشه به مسير قرنطينه رفت

*Batman*
10-12-2013, 18:38
سلام
در نورتون 360 ورژن 2014 چطوري ميشه به مسير قرنطينه رفت

ُسلام
روی آیکن آنتی ویروس درTaskbar کلیک راست کنید.
گزینه View Recent History رو انتخاب کنید.
وقتی پنجره History باز شد ، از منوی کشویی گزینه Quarantine رو انتخاب کنید.

pashangparsi6
17-12-2013, 19:21
دوستان گرامی چگونه می شه به‌روز رسانی‌های ویروس یاب نوروتون رو نگه‌داری کرد و روی یک ویندوز دیگه به‌کاربرد (به‌روز رسانی آفلاین)

چون من روشی که معمول هست رو انجام دادم و این جواب نمی ده

*Batman*
20-12-2013, 19:18
دوستان گرامی چگونه می شه به‌روز رسانی‌های ویروس یاب نوروتون رو نگه‌داری کرد و روی یک ویندوز دیگه به‌کاربرد (به‌روز رسانی آفلاین)

چون من روشی که معمول هست رو انجام دادم و این جواب نمی ده

سلام
روش معمول جواب میده.من روی نسخه 21 تست کردم.

تهیه نسخه پشتیبان :
1- Norton Product Tamper Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو Off کنید.
2- فولدر Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو باز کنید.
3- از پوشه VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs کپــی تهریه کنید.

جایگزین کردن آپدیت ها :
1- Safe Mode
2- فولدر Definitions رو باز کنید.
3- پوشه VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs را به طور کامل حذف (Delete) کنید.
4-پوشه های بکاپ را جایگزین کنید.

نکته : اگر آپدیتهای قدیمی رو حذف نکنید حجم فولدر آپدیت دو برابر میشه!

xaxi
21-12-2013, 20:18
ورژن 21 رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و نصب کنید.

سلام ..

من این ورژنی که شما معرفی کردید رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا تو تسکبار ۲ تا آیکون نورتون هست !

ویندوزم ۸.۱ هستش .. قبلاْ رو ویندوز ۷ ورژن ۲۰۱۳ نورتون رو داشتم ولی همچین مشکلی وجود نداشت !

*Batman*
22-12-2013, 01:36
سلام ..
من این ورژنی که شما معرفی کردید رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا تو تسکبار ۲ تا آیکون نورتون هست !
ویندوزم ۸.۱ هستش .. قبلاْ رو ویندوز ۷ ورژن ۲۰۱۳ نورتون رو داشتم ولی همچین مشکلی وجود نداشت !

سلام بر شما.
بله این مشکل رو من هم داشتم و چند تا از کاربران نورتون هم گزارش دادن که چنین مشکلی در ورژن 21 وجود داره.
نسخه ای که شما دانلود کردید مشکلی نداره و کاملا رسمی و معتبر هستش.
طبق اعلام توسعه دهندگان نورتون این آیکن های دوتایی نقص و مشکل امنیتی برای شما بوجود نمیارن.
در حال حاضر یک راه حل موقتی برای این مساله پیشنهاد کردیم که میتونید امتحان کنید:
رفع مشکل مشاهده دو آیکن در تسک بار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معمولا این مشکل پس از گذشت چند روز برطرف میشه.
موفق باشید

aylar6888
22-12-2013, 09:04
سلام ..

درود :
من از وقتی با این مشکل 2 آیکون برخورد کردم داخل فایلها گشتم و دیدم معمولا (برای من)بعد از یه آپدیت کلی و سنگین این مشکل پیش میاد و وقتی توی فولدرها جستجو کردم دیدم دو تا فولدر آپدیت تاریخ دار در VirusDefs هست هست و وقتی قدیمی تری رو حذف کردم (البته برای اطمینان اول اونو به سطل آشغال منتقل کردم که در صورت عدم رفع مشکل دوباره بتونم برش گردونم)و ریستارت کردم مشکل حل شد.شما هم ببینید توی مسیر زیر دو تا فولدر نباشه...
در این مسیر باید یک فولدر تاریخ دار باشه که آخرین و جدیدترین تاریخ رو نگه دارید.....C:\Program Files\Norton Internet Security\NortonData\21.0.2.1\Definitions\VirusDefs

xaxi
22-12-2013, 12:25
درود :
من از وقتی با این مشکل 2 آیکون برخورد کردم داخل فایلها گشتم و دیدم معمولا (برای من)بعد از یه آپدیت کلی و سنگین این مشکل پیش میاد و وقتی توی فولدرها جستجو کردم دیدم دو تا فولدر آپدیت تاریخ دار در VirusDefs هست هست و وقتی قدیمی تری رو حذف کردم (البته برای اطمینان اول اونو به سطل آشغال منتقل کردم که در صورت عدم رفع مشکل دوباره بتونم برش گردونم)و ریستارت کردم مشکل حل شد.شما هم ببینید توی مسیر زیر دو تا فولدر نباشه...
در این مسیر باید یک فولدر تاریخ دار باشه که آخرین و جدیدترین تاریخ رو نگه دارید.....C:\Program Files\Norton Internet Security\NortonData\21.0.2.1\Definitions\VirusDefs
سلام ..
مرسی از پاسخت ..

اما اصلاً آپدیت نکردمش تا حالا ! یه فولدر تاریخ دار هم بیشتر تو اون پوشه نبود !

به هر حال وقتی گفتند که مشکل امنیتی پیش نمیاره پس زیاد مهم نیس ..

:n16:

JU JU
26-12-2013, 17:03
سلام دوستان
یه سوال دارم
آویرا یا نورتون ؟

Captain
27-12-2013, 16:09
سلام دوستان
یه سوال دارم
آویرا یا نورتون ؟

سلام
در تاپیک مربوطه مطرح کنید.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

alinasrollahi
01-01-2014, 15:59
با سلام
یکی از دوستام که براش نورتون اینستال کردم یه مشکلی داره
وقتی کامپیوتر را روشن میکنه نورتون بالا نمیاد و باید یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنه اونوقت نورتون هم باهاش بالا میاد حتی یه بار نورتون رو بکلی پاک کردم و یه ورژن دیگه از نورتون رو اینستال کردم ولی باز مسئله از بین نرفت کسی میدونه مسئله چیه؟

فرستاده شده از طریق تاپاتالک آیفون علی نصرالهی

TurkOglu1993
03-01-2014, 16:52
میشه با آپدیت آفلاین N360
NIS رو آپدیت کرد؟

TurkOglu1993
04-01-2014, 19:21
میشه با آپدیت آفلاین N360
NIS رو آپدیت کرد؟
تست کردم جواب نداد
کلا NIS از کار افتاد حتی پنجرش رو باز نکرد

*Batman*
04-01-2014, 21:36
تست کردم جواب نداد
کلا NIS از کار افتاد حتی پنجرش رو باز نکرد

فولدر Definitions رو کپی کردید؟

printemps
04-01-2014, 21:50
دوستان پیغام دادنهای نورتون در چه حده؟ مثل کومودو زیاد وجزییه و فقط به درد کاربرهای حرفه ای میخوره؟ یا نه؟
وقتی فایلی رو مشکل دار نشحیص بده میپرسه چیکارش کنه؟ یا خودش عمل میکنه؟ واسه حذف فایلها سوال میکنه؟ یا کلا میزنه از ریشه نابود میکنه و دیگه نمیشه برش گردوند؟
واسه لپتاپ با ویندوز 7 و چهارگیگ رم که زیاد وبگردی میکنه بنظرتون اینترنت سکیوریتی بهتره یا 360؟

TurkOglu1993
04-01-2014, 22:30
VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs
قبلیا رو پاک کردم اینا رو کپی کردم
بعدش وقتی از Safe Mod اومدم بیرون آیکون NIS رو نشون داد با یه علامت تعجب بغلش روش هم که کلیک کردم باز نشد

Saeed Dz
04-01-2014, 23:26
اگر ممکنه سریال NIS برام بذارید.

ممنونم.

kases
04-01-2014, 23:33
اگر ممکنه سریال NIS برام بذارید.

ممنونم.

درخواست سریال در تاپیک پایین

کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TurkOglu1993
04-01-2014, 23:42
یه مورد عجیب غریب پیش اومده!!
بعد از اینکه مورد بالا برام اتفاق افتاد کل برنامه رو حذف کردم بعد رفتم محل نصب برنامه تا اگه فایلی مونده دستی حذف کنم
و چون آپدیتها رو دستی کپی کرده بودم انتظار داشتم فایلا باقی مونده باشن ولی کلا حتی فولدر نصبی رو ندیدم (احتمال میدم به حالت Hidden رفته بوده)
بعدش که دوباره نصبش کردم دیدم نوشته که آخرین آپدیتش مال دیروزه!! (فایلای آپدیت دستی که بهش داده بودم مال امروز بود) (اولش فکر کردم چون فایل نصبی رو دیروز دانلود کردم حتما آپدیتهاش هم همراهش بوده)
بعد که گذاشتم دانلود 16 مگ دانلود کرد
به فولدر Definitions که نگاه کردم دیدم حجمش 574 مگ هست!!
دوباره پاک و نصبش کردم همینطوری شد
تا اینکه همون فایل نصبی رو روی یه سیستم دیگه ریختم و دیدم حجم آپدیتهاش 250 مگ هست و آخرین آپدیتش مال 94 روز قبل!!

نتیجه گیریم اینه که اون فایلای آپدیتی که به صورت دستی کپی کرده بودم بعد حذف برنامه تو همون فولدر باقی موندن ولی به صورت مخفی که من ندیدم و بعد از نصب دوباره برنامه باعث آپدیت NIS شدن!!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم!

سوال
چطوری میشه از تنظیمات بکاپ گرفت؟

alinasrollahi
05-01-2014, 00:28
[QUOTE=alinasrollahi;8046336]با سلام
وقتی کامپیوتر را روشن میکنه نورتون بالا نمیاد و باید یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنه اونوقت نورتون هم باهاش بالا میاد حتی یه بار نورتون رو بکلی پاک کردم و یه ورژن دیگه از نورتون رو اینستال کردم ولی باز مسئله از بین نرفت کسی میدونه مسئله چیه؟

فرستاده شده از طریق تاپاتالک آیفون علی نصرالهی[/QUOTE
اگه میشه یکی یه جوابی بمن بده لطفأ
ممنون

*Batman*
05-01-2014, 01:06
دوستان پیغام دادنهای نورتون در چه حده؟ مثل کومودو زیاد وجزییه و فقط به درد کاربرهای حرفه ای میخوره؟ یا نه؟
وقتی فایلی رو مشکل دار نشحیص بده میپرسه چیکارش کنه؟ یا خودش عمل میکنه؟ واسه حذف فایلها سوال میکنه؟ یا کلا میزنه از ریشه نابود میکنه و دیگه نمیشه برش گردوند؟
واسه لپتاپ با ویندوز 7 و چهارگیگ رم که زیاد وبگردی میکنه بنظرتون اینترنت سکیوریتی بهتره یا 360؟
1- پیغام دهی در حد صفر! به درد همه اقشار میخوره!
2-اکثر مخربها رو قرنطینه میکنه. اما یه تعداد محدود رو کاملا پاک میکنه بطوریکه قابل بازگشت نیستن! سوالی در کار نیست.خودمختار عمل میکنه!
3-هر دو خوب هستن. میتونید از NIS استفاده کنید.

VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs
قبلیا رو پاک کردم اینا رو کپی کردم
بعدش وقتی از Safe Mod اومدم بیرون آیکون NIS رو نشون داد با یه علامت تعجب بغلش روش هم که کلیک کردم باز نشد

جالب شد!
نسخه های NIS و N360 چی بود؟

با سلام

فرستاده شده از طریق تاپاتالک آیفون علی نصرالهی[/QUOTE
اگه میشه یکی یه جوابی بمن بده لطفأ
ممنون

من نمیدونم چه محصولی و چه نسخه ای نصب شده اما این راه حل رو پیشنهاد میکنم :

1-How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- دانلود نورتون 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر روی ویندوز 8 نصب کردید ، Boot Time Protection رو غیر فعال کنید.
توجه کنید که هیچ گارد فعال دومی نباید روی سیستم در حال اجرا باشه.(MBAM و ...)
این تنظیمات رو اعمال کنید :

TurkOglu1993
05-01-2014, 01:37
1-
جالب شد!
نسخه های NIS و N360 چی بود؟

جفتشم آخرین ورژن یعنی 21.1.0.18 هستند
الان جالب تر هم شد!!
چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بازم حجم فولدر
Definitions 570 مگ بود!!حتی یه بارم از Safe Mode این فولدرو حذف کردم بعدش پاک کردم ولی پس از نصب بازم همون بود!!
فولدر های بکاپ آپدیتی که کپی کرده بودم کنار فایل نصاب بود ظنم به اونا رفت (ربط و بی ربط!!) پاکشون کردم
بعد برنامه رو با Advanced Uninstaller پاک کردم که اونم فقط رجیستری رو پاک کرد و فولدر های باقی مونده ای که نشون داد نتونست پاک کنه البته اون فولدر ها همون محل نصب برنامه بودن که بعد ریستارت پاک شدن

این دفعه که نصب کردم همه چی حل بود!!
به نظرم مشکل از اون فایل های آپدیت کنار فایل نصاب بود!!
یعنی میشه با قرار دادن فولدر های آپدیت کنار نصاب اونو آپدیت کرد؟!!
شایدم Advanced Uninstaller یه فولدری رو پاک کرده من متوجه نشدم!!
اگه کسی تست کرد اطلاع بده
کنار فایل نصاب فولدر های
VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs بودن
و البته فولدر
Definitions که مال یه ماه پیش بود

printemps
05-01-2014, 01:41
ممنونم
واسه دانلود نسخه اصلی باید از سایت تریالش رو دانلود کنم و با یوزرپس فعالش کنم؟ یا کلا نسخه کامل رو باید از جای دیگه دانلود کنم؟ (میخوام مطمئن باشه)
اخرین نسخه ی 360 رو میخوام

TurkOglu1993
05-01-2014, 01:48
اگر روی ویندوز 8 نصب کردید ، Boot Time Protection رو غیر فعال کنید.

علت این حرفتون چیه؟

*Batman*
05-01-2014, 01:52
جفتشم آخرین ورژن یعنی 21.1.0.18 هستند
الان جالب تر هم شد!!
چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بازم حجم فولدر
Definitions 570 مگ بود!!حتی یه بارم از Safe Mode این فولدرو حذف کردم بعدش پاک کردم ولی پس از نصب بازم همون بود!!
..........................................

بسیار خوب
موقع پاک کردن نورتون از کدوم گزینه استفاده کردید؟
Delete All User data
یا
Keep user data

System Restore فعاله؟

ممنونم
واسه دانلود نسخه اصلی باید از سایت تریالش رو دانلود کنم و با یوزرپس فعالش کنم؟ یا کلا نسخه کامل رو باید از جای دیگه دانلود کنم؟ (میخوام مطمئن باشه)
اخرین نسخه ی 360 رو میخوام

میتونید از سایت اصلی دانلود کنید ولی نیاز به ابزار عبور از ف|ی|ل|ت|ر دارید.
بهتره از لینک زیر دانلود کنید. مطمئنه:
دانلود نورتون 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
05-01-2014, 01:54
علت این حرفتون چیه؟

این رو برای موردِ ایشون توصیه کردم تا احتمال عدم سازگاری هنگام بوت رو به حداقل برسونیم و GUI رو ببینیم.

TurkOglu1993
05-01-2014, 08:56
بسیار خوب
موقع پاک کردن نورتون از کدوم گزینه استفاده کردید؟
Delete All User data
یا
Keep user data

System Restore فعاله؟

هر دو مورد رو امتحان کردم
منظورتون از System Restore چیه؟
اگه منظورتون System Restore ویندوز هست نه فعال نیست

TurkOglu1993
05-01-2014, 13:22
روی یه سیستم دیگه هم تست کردم و مطمئن شدم

با قرار دادن فولدر های VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs کنار فایل نصاب میشه به صورت آفلاین آنتی ویروس رو آپدیت کرد
حتی با آپدیتهای N360 میشه NIS رو آپدیت کرد و قاعدتا برعکس

فقط یک مشکل هست که اونم دو برابر شدن حجم آدیتها در فولدر مربوطه هست که نمیدونم راه حلی هست یا نه؟
با رفع این مشکل میشه این روش رو به پست دوم و فایل PDF اضافه کرد

*Batman*
05-01-2014, 17:23
روی یه سیستم دیگه هم تست کردم و مطمئن شدم
با قرار دادن فولدر های VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs کنار فایل نصاب میشه به صورت آفلاین آنتی ویروس رو آپدیت کرد
حتی با آپدیتهای N360 میشه NIS رو آپدیت کرد و قاعدتا برعکس
فقط یک مشکل هست که اونم دو برابر شدن حجم آدیتها در فولدر مربوطه هست که نمیدونم راه حلی هست یا نه؟
با رفع این مشکل میشه این روش رو به پست دوم و فایل PDF اضافه کرد

سلام
خیلی خوبه فقط چند تا ابهام وجود داره:
شما گفتید بعد از جایگزین کردن آپدیتها NIS از کار افتاد. منم انتظار نداشتم این اتفاق بیفته چون این آپدیتها برای هر سه محصول، یکی هستن.
علاوه بر این سه فولدر اشاره کردید که یه فولد Definitions هم از قبل کنار فایل نصبی بود. حالا آنتی ویروس اون سه پوشه رو برداشته یا فولدر Definitions را انتخاب کرده؟

TurkOglu1993
05-01-2014, 17:49
سلام
خیلی خوبه فقط چند تا ابهام وجود داره:
شما گفتید بعد از جایگزین کردن آپدیتها NIS از کار افتاد. منم انتظار نداشتم این اتفاق بیفته چون این آپدیتها برای هر سه محصول، یکی هستن.
علاوه بر این سه فولدر اشاره کردید که یه فولد Definitions هم از قبل کنار فایل نصبی بود. حالا آنتی ویروس اون سه پوشه رو برداشته یا فولدر Definitions را انتخاب کرده؟
مورد اول رو یه بار گفتم شفاف تر میگم
بعد نصب ویندوز جدید NIS رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی
بعد از Safe Mode اون سه فولدر رو پاک کردم و جدیدا رو جایگزین کردم
بعد از بالا اومدن ویندوز کنار آیکون یه علامت تعجب اومد و حتی پنچره برنامه هم باز نشد!!
حتی چند بار پاکش هم کردم جواب نداد
حالا نمیدونم مشکل از کجاست

در مورد دوم آنتی ویروس از اون سه فولدر استفاده کرده
چون فولدر
Definitions که کنارش بود مال دو ماه قبل بود
اما اون سه فولدر به روز بود که بعد نصب هم فقط 16 مگ دانلود کرده پس نتیجه گیری من اینه که از اون سه فولدر استفاده کرده
در ضمن بعد از نصب نوشته بود آخرین آپدیت مال یه روز قبله
روی سیستم جدیده هم فقط اون سه فولدر رو کنار فایل نصاب قرار دادم
پس میشه مطمئن بود که از اون سه فولدر استفاده کرده

TurkOglu1993
05-01-2014, 18:33
حالا کسی راه حلی داره واسه پاک کردن فایل های آپدیتی که توسط خود برنامه نصب میشه تا حجم معقولی داشته باشن؟

printemps
05-01-2014, 18:52
دوستان من نورتون 360 رو نصب کردم و اپدیتشم کردم اکانت هم ساختم (فقط نمیدونستم الان لازم به اکتیو کردن نیست فکرکردم مثل نود ئه الکی کی دادم و بجای 180 روز که خودش بود شد175 روز :n02:)
حالا یسری سوال دارم

بجز اینا باید برای شروع چیکارکنم؟ این برنامه های جداگانه که داره منیجمنت و ... رو باید دانلود کنم؟
تو تنظیماتش میشه راهنمایی کنید؟ این تنظیماتی که تو تاپیکها نوشتید مقادیری فرق داره من یسری رو پیدا نمیکنم (خیلی گزینه داره) . میخوام خودبخود فایلی رو حذف نکنه و وقتی چیزی پیدا میکنه بپرسه و خودم بگم چیکار کنه. باید چیکارکنم؟
منظور از Reputation Scan و Application Ratings و Intelligent Skip Scanning چیه؟ من اینهارو هم تو تنظیمات برنامه پیدا نکردم

سلام اگر همون موقع که ریست خواست ریست میکردی مشکلت حل میشد ضمنا چند تا تا اشتباه بزرگ داری در پیکر بندی
1:سونار همیشه بجای اتوماتیک باید روی Aggrasive باشه.
2:ریمو ریسک اتوماتیکلی هم باید روشن باشه که تو عکس خاموشه.
3: تو قسمت تنظیمات کامپیوتر اسکن باید کمپرس فایل اسکن و افیس اسکن روشن باشه.
4:ریمو Infected کمپرس فایل باید روشن بشه.
5:قسمت Low Risks حتما حتما باید روی ریمو قرارداده شده باشه.
6:ظمنا گزینهScanProformanceProfiles باید روی فول اسکن باشه تا کاملا سیستم چک بشه این خیلی گزینه مهمی هست.
چون اتوران ویروس کم خطری هست فقط بلوک شده اگر تنظیماتی رو که گفتم فعال کنی و یه فول اسکن بزنی مشکلت حل میشه چون خودم نورتون دارم و فلش مموری های مختلفی رو به سیستم زدم از ویروس هایی مثل:
Win32.Olega
Autorun.inf
Fox
Discusx.vbs
XFly
Gen.FFE
Explorea
Reva.vbs
در امان موندم و خوشحالم که از نورتون استفاده میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتی که قرمز کردم یعنیScanPerformanceProfiles رو ازکجا باید تنظیم کرد؟ من پیدا نکردم
قسمت ریمو اینفکت همین قسمت مد نظره؟
من اینو میزنم میگه ممکنه کل فولدر پاک بشه (یه همچین چیزی) این موردی نداره؟
عکس :
نورتون تو Quick Scan اولیه دوتا مورد پیدا کرده و یکیش رو نوشته ریموو شد. ولی هیچ جا توضیحی نداده که چی بود وکجا بود و ... با راست کلیک هم چیزی نمیاره. از کجا باید بفهمم چی بوده و اطلاعات بیشتری ازش بگیرم؟
عکس:

ببخشید بابت سوالهای زیادم :blush:
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم :»

*Batman*
06-01-2014, 20:05
حالا کسی راه حلی داره واسه پاک کردن فایل های آپدیتی که توسط خود برنامه نصب میشه تا حجم معقولی داشته باشن؟
با تاریخ میشه آپدیت های قدیمی رو حذف کرد. اگه دقت کنید پوشه های آپدیت با تاریخ نامگذاری شدن.

دوستان من نورتون 360 رو نصب کردم و اپدیتشم کردم اکانت هم ساختم (فقط نمیدونستم الان لازم به اکتیو کردن نیست فکرکردم مثل نود ئه الکی کی دادم و بجای 180 روز که خودش بود شد175 روز :n02:)
حالا یسری سوال دارم

بجز اینا باید برای شروع چیکارکنم؟ این برنامه های جداگانه که داره منیجمنت و ... رو باید دانلود کنم؟
تو تنظیماتش میشه راهنمایی کنید؟ این تنظیماتی که تو تاپیکها نوشتید مقادیری فرق داره من یسری رو پیدا نمیکنم (خیلی گزینه داره) . میخوام خودبخود فایلی رو حذف نکنه و وقتی چیزی پیدا میکنه بپرسه و خودم بگم چیکار کنه. باید چیکارکنم؟
منظور ازReputation Scan و Application Ratings و Intelligent Skip Scanning چیه؟ من اینهارو هم تو تنظیمات برنامه پیدا نکردم
قسمتی که قرمز کردم یعنیScanPerformanceProfiles رو ازکجا باید تنظیم کرد؟ من پیدا نکردم
عکس :
نورتون تو Quick Scan اولیه دوتا مورد پیدا کرده و یکیش رو نوشته ریموو شد. ولی هیچ جا توضیحی نداده که چی بود وکجا بود و ... با راست کلیک هم چیزی نمیاره. از کجا باید بفهمم چی بوده و اطلاعات بیشتری ازش بگیرم؟
عک

ببخشید بابت سوالهای زیادم :blush:
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم :»

سوالاتی رو که شما مطرح کردید قبلا تحت عناوین مختلف پاسخ داده شده و تکراریه.
شما که تازه نورتون رو نصب کردید پست دوم تاپیک رو مطالعه کنید تا با قابلیت ها و تنظیمات نورتون آشنا بشید.
بعدا اگر باز هم ابهامی وجود داشت سوال کنید.

TurkOglu1993
06-01-2014, 20:51
با تاریخ میشه آپدیت های قدیمی رو حذف کرد. اگه دقت کنید پوشه های آپدیت با تاریخ نامگذاری شدن.

درسته با پاک کردن فولدر تاریخ قدیمی داخل VirusDefs این مشکل هم حل شد
پس اینم یه روش آپدیت آفلاین هست واسه خودش:n02:

printemps
06-01-2014, 21:55
سوالاتی رو که شما مطرح کردید قبلا تحت عناوین مختلف پاسخ داده شده و تکراریه.
شما که تازه نورتون رو نصب کردید پست دوم تاپیک رو مطالعه کنید تا با قابلیت ها و تنظیمات نورتون آشنا بشید.
بعدا اگر باز هم ابهامی وجود داشت سوال کنید.
من پست دوم رو خوندم و اگه دقت کرده باشید از همونها سوال طرح کردم و حتی نقل قول هم گرفتم! که نشون میده خوندم
من بیشتر از چندین ساعت داشتم تاپیکها و پستهای مرتبط و حتی اون پی دی اف اموزش رو میخوندم ولی جوابمو نگرفتم.
خیلی از پستها عکسهاش از بین رفته و یسریشم همونطور که گفتم فقط از امکان مورد نظر اسم برده شده که من نتونستم قسمت مورد نظر رو تو این ورژن پیدا کنم که تنظیم کنم
این سوالات ابهاماتم از اون پستها بوده که مطرح کردم
ممنون میشم اگه میگید تکراریه حداقل لینکشو بدید که از روی اون بخونم.

*Batman*
06-01-2014, 23:00
برای شروع تنظیمات رو انجام بدید. لازم نیست Studio , Management , Zone رو نصب کنید.

قبلا تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاسخ دادم

منظور ازReputation Scan و Application Ratings و Intelligent Skip Scanning چیه؟ من اینهارو هم تو تنظیمات برنامه پیدا نکردم

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این گزینه تو نسخه جدید حذف شده.

اینو روی Ask Me تنظیم کنید. مشکلی نداره.

نوشته که اینا Tracking Cookies هستن و حذف شدن.اگر ویروسی حذف بشه از قسمت Security History میتونید جزئیاتش رو ببینید.
نورتون همیشه گزارش کاملی از اسکن و ویروسیابی ارائه میده.
همچنین شما میتونید از نتایج اسکن در پنجره اسکن خروجی بگیرید > Export Results

درسته با پاک کردن فولدر تاریخ قدیمی داخل VirusDefs این مشکل هم حل شد
پس اینم یه روش آپدیت آفلاین هست واسه خودش:n02:
حتما ظرف یک ماه آینده این مورد رو به پست دوم و PDF آموزشی اضافه میکنم.
ممنون

printemps
09-01-2014, 00:15
خیلی خیلی ممنون

قبلا تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاسخ دادم

اها پس یعنی اصلا راهی نیست که بخواد بپرسه نه؟
من الان یه keygen ASDsee Pro داشتم که تا رفتم تو فولدرش Trojan.Zbot تشخیصش داد و حذفش کرد و پیغام ریستارت داده که کامل اعمال بشه.گزینه ی ریستور روهم که توضیح داده بودید نداره که بخوام برش گردونم.یعنی الان کامل از سیستم حذف شده و نمیتونم دیگه برش گردونم؟
این یعنی واقعا خطرناک بوده؟

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اها پس اسمهاشون عوض شده
البته درباره Intelligent Skip Scanning من هنوز متوجه نشدم. تو اون پستم فقط گفته خاموش کنید.نمیدونم اسمش عوض شده چی شده یا اصلا کجاست.هرچی گشتم پیدا نکردم.

D o l f i n
22-01-2014, 23:53
تو نورتن 2014 کجا میشه وایت لیست برای وب سایتها رو ویرایش کرد
من الان نه میزاره وارد اکسپرس لیچ بشم و نه چند تا آپلودسنتر دیگه گیر میده اینا سایتهای شیرینگ هستن

*Batman*
26-01-2014, 01:41
خیلی خیلی ممنون

اها پس یعنی اصلا راهی نیست که بخواد بپرسه نه؟
من الان یه keygen ASDsee Pro داشتم که تا رفتم تو فولدرش Trojan.Zbot تشخیصش داد و حذفش کرد و پیغام ریستارت داده که کامل اعمال بشه.گزینه ی ریستور روهم که توضیح داده بودید نداره که بخوام برش گردونم.یعنی الان کامل از سیستم حذف شده و نمیتونم دیگه برش گردونم؟
این یعنی واقعا خطرناک بوده؟
اها پس اسمهاشون عوض شده
البته درباره Intelligent Skip Scanning من هنوز متوجه نشدم. تو اون پستم فقط گفته خاموش کنید.نمیدونم اسمش عوض شده چی شده یا اصلا کجاست.هرچی گشتم پیدا نکردم.

ما فرض میکنیم که آنتی ویروس درست تشخیص داده و اون فایل خطرناک بوده ولی ممکنه سیاست های مقابله با نقض کپی رایت هم تو این موارد اعمال بشن.(فایل شما قابل بازگشت نیست)

Intelligent Skip Scanning برای فایلهای فشرده عمل میکرد و از اسکن فایلهای بزرگ خودداری میکرد.
این گزینه هم در نسخه جدید وجود نداره.

تو نورتن 2014 کجا میشه وایت لیست برای وب سایتها رو ویرایش کرد
من الان نه میزاره وارد اکسپرس لیچ بشم و نه چند تا آپلودسنتر دیگه گیر میده اینا سایتهای شیرینگ هستن
اگر SafeWeb آدرس رو مسدود کرده میتونید تولبار نورتون رو غیرفعال کنید و اون آدرس رو به عنوان مثبت کاذب ارسال کنید.
همچنین وقتی صفحه ای مسدود میشه باید یه گزینه شبیه به Continue Anyway وجود داشته باشه که با مسئولیت شما اون آدرس رو باز میکنه.
یادمه یکبار از سایت شیرینگ Rodfile ایراد میگرفت که گزارش دادم و سریع مشکل رو برطرف کردن.

achaemenian
26-01-2014, 20:42
با سلام
من الان دارم از نورتون 2013 استفاده میکنم میخواستم 2014 رو نصب کنم
ورژن 2014 باگ یا مشکل خواصی نداره ؟

milad_gta
26-01-2014, 21:01
با سلام
من الان دارم از نورتون 2013 استفاده میکنم میخواستم 2014 رو نصب کنم
ورژن 2014 باگ یا مشکل خواصی نداره ؟

بدون مشکل در حال استفاده هست، سعی کنید همیشه به آخرین نسخه نرم افزار رو ارتقاع بدید، عملا باگ های احتمالی نسخه قبلی از نسخه کنونی بیشتر هست.

achaemenian
26-01-2014, 22:03
پیشنهاد میکنید که از سایت خود نورتون دانلودش کنم یا از سایت های ایرانی؟

milad_gta
26-01-2014, 23:48
اگر میتونید مستقیما از سایت نورتون دانلود کنید، در غیر این صورت بعد از دنلود، Hash فایل رو چک کنید تا مطمئن بشید که نسحه اصلی هست.

D o l f i n
27-01-2014, 19:35
اگر SafeWeb آدرس رو مسدود کرده میتونید تولبار نورتون رو غیرفعال کنید و اون آدرس رو به عنوان مثبت کاذب ارسال کنید.
همچنین وقتی صفحه ای مسدود میشه باید یه گزینه شبیه به Continue Anyway وجود داشته باشه که با مسئولیت شما اون آدرس رو باز میکنه.
یادمه یکبار از سایت شیرینگ Rodfile ایراد میگرفت که گزارش دادم و سریع مشکل رو برطرف کردن.
با غیر فعال کردنش هم درست نمیشه
متاسفانه گزینه ای به نام Continue Anyway هم نیست که بشه رفت تو سایت
البته بگم بگیر نگیر داره یه بار میزاره یه بار نه

milad_gta
27-01-2014, 20:12
با غیر فعال کردنش هم درست نمیشه
متاسفانه گزینه ای به نام Continue Anyway هم نیست که بشه رفت تو سایت
البته بگم بگیر نگیر داره یه بار میزاره یه بار نه

یا Norton Toolbar رو کلا غیر فعال کنید، یا روی Continue to site anyway کلیک کنید، بار اول میرید به سایت نورتون ولی از این پس دیگه جلوی ورودتون به سایت مسدود شده رو نمیگیره.

D o l f i n
28-01-2014, 16:32

اما یه مشکل دیگه بعضی اوقات دو تا آیکن نورتن کنار هم تو system try هست و تا ریست نکنم درست نمیشه البته این مشکل مختص من نیست چند تا از دو ستام هم همین مشکل رو دارن و ازم سوال میکنن

milad_gta
28-01-2014, 20:20
همونطور که گفتید فقط مشکل شما نیست، تو انجمن نورتون هم مطرح شده ولی من راه حل یا دلیل خاصی براش پیدا نکردم، ظاهرا بعد از یک Patch این اتفاق برای برخی کاربر ها رخ داده و پیشنهاد دادن که با Norton removal tool یک بار نرم افزار مورد استفاده رو حذف و مجددا نصب کنید، ولی اگر همیشه این اتفاق رخ نمیده به نظرم دلیلی برای اینکار نیست برای من هم چندبار رخ داده که بعد از restart مشکل حل شده.

polestar98g
30-01-2014, 23:50
سلام دوستان. من امروز آخرين نسخه اينترنت سکيوريتي رو نصبش کردم که نسخه 21.1.0.18 هستش،
بعد واسه آپديت کردن زدم که ديدم حدود 190 مگابايت آپديت مي​خواد!:n04:
به نظرتون حجمش بيش از حد زياد نيست؟:n13: قبلاً ها اينطوري نبود. تازه سرعت آپديتش هم خيلي کمه الآن گذاشتم معلوم نيست چند ساعت طول بکشه:n27:.

D o l f i n
31-01-2014, 11:44
آپدیت اولیه طبیعی هست و حجم زیاده ولی بعد از اولین آپدیت کردن بقیه در حد 5 مگ هستش البته در صورتی که مرتب و هفتگی برای آپدیت کردن اقدام کنید

vxp
31-01-2014, 12:23
فک کنم بعضی از فایل های بازی هام رو پاک می کنه راهی هست که بفهمم؟

milad_gta
31-01-2014, 12:46
فک کنم بعضی از فایل های بازی هام رو پاک می کنه راهی هست که بفهمم؟

رو آیکن نورتون کلیک راست کنید، View Recent History رو بزنید، قسمت Quarantine رو چک کنید.

vxp
31-01-2014, 16:00
رو آیکن نورتون کلیک راست کنید، View Recent History رو بزنید، قسمت Quarantine رو چک کنید.
autokma.exe فیل ترورجانه؟

milad_gta
31-01-2014, 21:57
وقتی محصولات microsoft رو کرک کنید این فایل ایجاد میشه، ممکنه مخرب باشه ...

polestar98g
01-02-2014, 08:54
آپدیت اولیه طبیعی هست و حجم زیاده ولی بعد از اولین آپدیت کردن بقیه در حد 5 مگ هستش البته در صورتی که مرتب و هفتگی برای آپدیت کردن اقدام کنید
ميدونم. قبلاً خيلي با نورتون کار کردم ولي تا حالا حجم آپديت اوّليّه از 100 مگابايت بيشتر يادم نمياد.
به نظرم چون از ارائه​ي نسخه نهايي نورتون مدّت نسبتاً زيادي ميگذره که در مهر ماه بود واسه همين حجم آپديت اوّليّه اش زياده.

Mr.New
01-02-2014, 09:16
چند هفته پیش حدود2هفته فکر کنم
145مگابایت بود اپدیت اولیش

kavehch
01-02-2014, 11:19
سلام

عزیز من تازه نورتون آنتی ویروس 2014 رو نصب کردم ولی یه مشکلی هستش الان اپدیت افلاین رو از سایتش گرفتم به تاریخ دیروز نصبش کردم ولی وقتی روی live update کلیک میکنم 130 مگابایت دیگه میخواد دانلود کنه !!!!! ممنون میشم بگید مشکل کجاست در ضمن میشه تایم آپدیت انلاین رو تغییر داد مثلا کردش 2 ساعت یکبار و ...

milad_gta
01-02-2014, 17:09
ميدونم. قبلاً خيلي با نورتون کار کردم ولي تا حالا حجم آپديت اوّليّه از 100 مگابايت بيشتر يادم نمياد.
به نظرم چون از ارائه​ي نسخه نهايي نورتون مدّت نسبتاً زيادي ميگذره که در مهر ماه بود واسه همين حجم آپديت اوّليّه اش زياده.

مشکلی نیست، چند وقت پیش من هم یک آپدیت حجیم داشتم...

سلام

عزیز من تازه نورتون آنتی ویروس 2014 رو نصب کردم ولی یه مشکلی هستش الان اپدیت افلاین رو از سایتش گرفتم به تاریخ دیروز نصبش کردم ولی وقتی روی live update کلیک میکنم 130 مگابایت دیگه میخواد دانلود کنه !!!!! ممنون میشم بگید مشکل کجاست در ضمن میشه تایم آپدیت انلاین رو تغییر داد مثلا کردش 2 ساعت یکبار و ...

آپدیت آفلاین فقط قسمت های خاصی از محصول مورد نظرتون رو به روز میکنه و درنتیجه هنگام آپدیت آنلاین مجددا باید تمام آپدیت رو دانلود کنید و یک پروسه عادی هست.

fg55
03-02-2014, 00:49
من هفته ی پیش اپدیت کردم (بعداز نصب) حدود 200 مگ دانلود کرد و عادی هستش چون خیلی وقتیه که نسخه جدید نیامده ...

alirezaaaa4
06-02-2014, 10:18
سلام دئستان یه سوال فوری دیروز یهو نورتون یه ارور داد بعدش خود به خود sonar غیر فعال شد ... الان من موندم چی کار کنم .. فکر کردم ریست کنم درست میشه ولی اوروز که روشن کردم نشد باید چی کار کنم از نو نصب کنم یا کار دیگه ای میشه کرد ؟ ممنون میشم کمکم کنید رو مخمه اذیتم می کنه

milad_gta
06-02-2014, 17:40
سلام دئستان یه سوال فوری دیروز یهو نورتون یه ارور داد بعدش خود به خود sonar غیر فعال شد ... الان من موندم چی کار کنم .. فکر کردم ریست کنم درست میشه ولی اوروز که روشن کردم نشد باید چی کار کنم از نو نصب کنم یا کار دیگه ای میشه کرد ؟ ممنون میشم کمکم کنید رو مخمه اذیتم می کنه

میتونید با استفاده از Norton removal tool برنامه رو حدف و سپس مجددا نصب کنید، عملا مشکل باید حل بشه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alirezaaaa4
06-02-2014, 17:57
میتونید با استفاده از Norton removal tool برنامه رو حدف و سپس مجددا نصب کنید، عملا مشکل باید حل بشه...

لینک جدید از نورتون به من میدین .. آخه فایلی که دارم قدیمی و اگه پاک کنم اپدیتا میپره دیگه.....

milad_gta
07-02-2014, 13:01
لینک جدید از نورتون به من میدین .. آخه فایلی که دارم قدیمی و اگه پاک کنم اپدیتا میپره دیگه.....

S0R3N4
15-02-2014, 14:56
دوستان
چطور میتونم نورتون DNS رو فعال کنم در سیستمم؟؟

Dr Hannibal
15-02-2014, 15:35
دوستان
چطور میتونم نورتون DNS رو فعال کنم در سیستمم؟؟

امروز با نورتون : معرفی Norton DNS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alirezaaaa4
22-02-2014, 00:22
با سلام دوستان یه یوال داشتم من نورتون داشتم اول مشکلی نداشت مجبور شدم پاک کنم از نو نصب کنم با رمومور هم پاک کردم بعدش که نصب کردم 2 روز بعدش اینگار 2تا نورتون همزمان کار می کنن پی کارش کنم از چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چی کارش کنم درست شه ممنون پیشاپیش

printemps
22-02-2014, 18:45
با سلام دوستان یه یوال داشتم من نورتون داشتم اول مشکلی نداشت مجبور شدم پاک کنم از نو نصب کنم با رمومور هم پاک کردم بعدش که نصب کردم 2 روز بعدش اینگار 2تا نورتون همزمان کار می کنن پی کارش کنم از چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چی کارش کنم درست شه ممنون پیشاپیش

تو این پست توضیح داده شده

S0R3N4
23-02-2014, 15:40
دوستان
مدتی بود نورتون شدیدا دیتابیسش قدرتمند شده بود در تست ها که میدم 99 درصد به بالا شناسایی داشت
یهو در ورژن های جدید دیتابیسش افت کرذ و حتی به 95 درصد هم رسیده بود!
الان اوضاع نورتون چطوره؟(شناسایی)
فایروالش در ویندوز 7 64بیت چطوره؟کارایی داره یا نمایشیه؟

میخوام بیام سمت نورتون؟
نفس سیستم رو نمیگیره؟
پشیمون نمیکنه منو؟

S0R3N4
23-02-2014, 15:47
امروز با نورتون : معرفی Norton DNS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میشه بگید در ویندوز 7 چطوری باید این DNS ها رو وارد کنم؟

S0R3N4
23-02-2014, 16:03
ببخشید دوباره پست میدم

این دقیقا چیه و کارش چیه؟

و این لینک :
چه فرقی داره با اون DNS هایی که DR.HANIBALL لینکشو دادن؟

milad_gta
23-02-2014, 17:41
ببخشید دوباره پست میدم

این دقیقا چیه و کارش چیه؟

و این لینک :
چه فرقی داره با اون DNS هایی که DR.HANIBALL لینکشو دادن؟

گزینه اول رو Wifi های عمومی با رمزنگاری اطلاعاتتون میتونه از اطلاعتتون در مقابل برخی حملات مثل MITM محافظت به عمل بیاره.

گزینه دوم هم فرقی با DNS هایی که Dr.Haniball عزیز معرفی کردند نداره بسته به نیازتون بهتون IP میده.

مصرف منابع نورتون مناسب هست، دیتابیس هم بسیار قوی و آپدیت ها لحظه ای...

فایروال هم که قابلیت شخصی سازی بالایی داره.

راهنما تنظیم کردن ip ها:

S0R3N4
23-02-2014, 22:08
لینک واسه من باز نشد!
میشه ساده تر بگید IP ها رو کجا باید وارد کنم؟

با نصب اینترنت سکوریتی؛نیازی به گزینه ی اول هست؟

راستی؟فالس نورتون زیاده؟

milad_gta
24-02-2014, 01:44
لینک واسه من باز نشد!
میشه ساده تر بگید IP ها رو کجا باید وارد کنم؟

با نصب اینترنت سکوریتی؛نیازی به گزینه ی اول هست؟

راستی؟فالس نورتون زیاده؟

برید به Control Panel سپس Network and sharing center رو انتخاب کنید، از منوی سمت چپ: change adapter settings رو انتخاب کنید، روی Connection مورد نظرتون کلیک راست کنید. Properties رو انتخاب کنید، پنجره ای مشابه تصویر زیر باز میشه، گزینه مشخص شده رو انتخاب کنید سپس رو Properties مجددا کلیک کنید.

حالا پنجره ای مشابه زیر میبینید که در اون گزینه use the following dns server address رو انتخاب کنید و ip ها رو در کادر های زیرش وارد کرده و ok کنید.

بستگی به نوع حملات داره، internet security میتونه جلوی خیلی از اونها رو بگیره ولی شما با رمزنگاری اطلاعاتتون اطمینان پیدا میکنید که در صورتی که بین راه مورد سرقت قرار گرفتند، توسط مهاجم قابل مشاهده و استفاده نخواهند بود.

فالس هم زیاد نداره، من که تا حالا مشکلی نداشتم، البته به پیغام ها توجه کنید! برخی مواقع فایل رو مخرب معرفی نمیکنه ولی با توجه به دلایلی پیشنهاد میکنه ازش استفاده نکنید.

موفق باشید.

S0R3N4
24-02-2014, 12:57
برید به Control Panel سپس Network and sharing center رو انتخاب کنید، از منوی سمت چپ: change adapter settings رو انتخاب کنید، روی Connection مورد نظرتون کلیک راست کنید. Properties رو انتخاب کنید، پنجره ای مشابه تصویر زیر باز میشه، گزینه مشخص شده رو انتخاب کنید سپس رو Properties مجددا کلیک کنید.

حالا پنجره ای مشابه زیر میبینید که در اون گزینه use the following dns server address رو انتخاب کنید و ip ها رو در کادر های زیرش وارد کرده و ok کنید.

بستگی به نوع حملات داره، internet security میتونه جلوی خیلی از اونها رو بگیره ولی شما با رمزنگاری اطلاعاتتون اطمینان پیدا میکنید که در صورتی که بین راه مورد سرقت قرار گرفتند، توسط مهاجم قابل مشاهده و استفاده نخواهند بود.

فالس هم زیاد نداره، من که تا حالا مشکلی نداشتم، البته به پیغام ها توجه کنید! برخی مواقع فایل رو مخرب معرفی نمیکنه ولی با توجه به دلایلی پیشنهاد میکنه ازش استفاده نکنید.

موفق باشید.

خیلی زحمت کشیده دوست عزیز
فقط من این IP رو وارد کردم
ایراد نداره؟گزینه A
فرقی داره با اونی که در اون پست دوستان نوشته اند؟
راستی
کتابچه ی نورتون 2014 رو بچه مثل سال قبل تهیه نمیکنند تا با ماکسیموم قدرت نورتون کار کنیم؟

راستی
نمیدونم چرا اینقدر اینجا کانکشن دارم من:

چون با لپتاپم خیلی جاها کانکت شدم این طوری شده؟اصلا نمیدونم کانشکن اصلی الان کدومه؟!!!
میتونم محض اطمینان تو همه کانکشن ها DNS وارد کنم؟ :n02: (جدی میگم)
میتونم تو کانکشن K*e*r*i*o هم DNS وارد کنم؟؟؟
از کجا بفهمم DNS داره درست کار میکنه؟
این لینک کار نمیکنه:

milad_gta
24-02-2014, 23:27
فرقی ندارند، تنظیمات نسخه جدید به صورت پیشفرض امنیت مناسبی رو ارائه میکنه و به نظرم نیازی به اعمال تغییر خاصی نیست.

تنظیمات رو روی wireless connection network اعمال کنید، تعداد کانکشن هاتون هم نرمال هست.

لینک تست ظاهرا تا 3 روز آینده کار نمیکنه...

S0R3N4
25-02-2014, 01:13

راستی
در پست اموزشی که برام لطف کردی گذاشتی،چرا فقط گفتی DNS رو وارد پروتکل ورژن 4 کنم؟یعنی ورژن 6 نیاز به DNS نداره؟

milad_gta
25-02-2014, 06:50

راستی
در پست اموزشی که برام لطف کردی گذاشتی،چرا فقط گفتی DNS رو وارد پروتکل ورژن 4 کنم؟یعنی ورژن 6 نیاز به DNS نداره؟

شدن که میشه منتهی دقیقا نمیدونم این کانکشن رو چه برنامه ای ایجاد کرده و چه کاربردی داره تا نظر بدم :n02:

چون DNS Server ، IP مورد نظرمون ورژن 4 هست، اگر یک چیز مثل این بود: 2001:4860:4860::8888 اون موقع تو v6 ست میکردیم.

S0R3N4
25-02-2014, 23:26
این DNS نورتون بر خلاف DNS کومودو داره اذیت میکنه منو...

مثلا میخوام برم تو سایت محبوب و مشهور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه نمیده...!!!! هر کاری هم میکنم نمیذاره برم توش!!! کومودو باز به مسئولیت خود کاربر اجازه ی دسترسی میده!

milad_gta
26-02-2014, 15:11
این DNS نورتون بر خلاف DNS کومودو داره اذیت میکنه منو...

مثلا میخوام برم تو سایت محبوب و مشهور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه نمیده...!!!! هر کاری هم میکنم نمیذاره برم توش!!! کومودو باز به مسئولیت خود کاربر اجازه ی دسترسی میده!

میتونید dns رو ست کنید رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 (گوگل یا کومودو یا هر جای دیگه) بعد Norton internet security نصب کنید و در نهایت Norton Toolbar هم جلوی سایت های مخرب رو میگیره + اینکه بهتون اجازه میده اگر خواستید وارد سایت بشید.

S0R3N4
01-03-2014, 16:19
دوستان عزیز
چطور میشه یه سایتی که DNS نورتون بسته رو با اختیار خودمون باز کنیم؟(کومودو میذاشت به مسئولیت خودمون رد شیم ازش)
مثلا من معمولا از سایت محبوبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورنت دانلود میکنم.الان هر کاری میکنم نمیذاره واردش شم.

یه سوال دیگه
در فایروال.چه پروتوکول هایی رو ببندم تا امنیت فایروالم بیشتر شه؟

*Batman*
01-03-2014, 22:55
دوستان عزیز
چطور میشه یه سایتی که DNS نورتون بسته رو با اختیار خودمون باز کنیم؟(کومودو میذاشت به مسئولیت خودمون رد شیم ازش)
مثلا من معمولا از سایت محبوبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورنت دانلود میکنم.الان هر کاری میکنم نمیذاره واردش شم.

یه سوال دیگه
در فایروال.چه پروتوکول هایی رو ببندم تا امنیت فایروالم بیشتر شه؟

سلام
اگر از این DNS ها استفاده میکنید (199.85.126.10,199.85.127.10) پایین صفحه نوشته I want to visit the site anyway
کافیه روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنید.

نیازی به تعریف قانون عمومیِ جدید برای فایروال نیست. تنظیمات پیش فرض امنیت شما رو تامین میکنه.

TurkOglu1993
03-03-2014, 19:30
سلام
اخیرا آنتی ویروسم داره فایلای بزرگی رو دانلود میکنه
توی 20 روز گذشته 660 مگ ترافیک مصرف کرده
یه بار حدود 10 روز پیش یه فایل 180 مگی دانلود کرده الانم دوباره داره دانلود میکنه فکر کنم اینم حجمش تو همون حدودا هست

xfati
03-03-2014, 19:52
دوستان ببخشید فکر کنم این سوال حسابی تکراری باشه
ولی یه دوری خوردم تو انجمن هنوز برام کنگه ..
میخاستم الان بعد از مدتها استفاده از Norton Internet Security به قولا یه کوچ کنیم به : Symantec Endpoint Protection یا Norton 360
اول میخاستم ببینم من که همیشه تو اینترنت هستم و مشکلی ندارم با دانلود اپدیت
همون Norton Internet Security رو دوباره استفاده کنم یا کوچ کنم ؟ یا بی زحمت فرق این چند محصول رو توضیح بدید در کل ممنون میشم :n02:
استفاده معمولی هم از سیستم میکنم و کار خاصی انجام نمیدم:n12:

TurkOglu1993
03-03-2014, 21:08
دوستان ببخشید فکر کنم این سوال حسابی تکراری باشه
ولی یه دوری خوردم تو انجمن هنوز برام کنگه ..
میخاستم الان بعد از مدتها استفاده از Norton Internet Security به قولا یه کوچ کنیم به : Symantec Endpoint Protection یا Norton 360
اول میخاستم ببینم من که همیشه تو اینترنت هستم و مشکلی ندارم با دانلود اپدیت
همون Norton Internet Security رو دوباره استفاده کنم یا کوچ کنم ؟ یا بی زحمت فرق این چند محصول رو توضیح بدید در کل ممنون میشم :n02:
استفاده معمولی هم از سیستم میکنم و کار خاصی انجام نمیدم:n12:

اینا امکانات اضافی دارند که به درد 90% کاربرا نمیخوره از جمله شما
و منابع سیستمی بیشتری استفاده میکنند بدون اینکه برا شما تاثیر مثبتی داشته باشه
همون NIS مناسب ترین هست

xfati
04-03-2014, 11:45
دمت گرم ...بعد یه سایت بود ازش سریال میگرفتم دیگه کار نمیکنه
سریال برا 180 روزه کردن ورژن جدید نداری ؟

S0R3N4
04-03-2014, 18:27
سلام
اگر از این DNS ها استفاده میکنید (199.85.126.10,199.85.127.10) پایین صفحه نوشته I want to visit the site anyway
کافیه روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنید.

نیازی به تعریف قانون عمومیِ جدید برای فایروال نیست. تنظیمات پیش فرض امنیت شما رو تامین میکنه.

بله استاد
از همین استفاده میکنم
ولی شما نوشته ی قرمزی میبینی در این تصویر ؟ :

نا گفته نماند که جالبی کار اینه که خیلی وقت ها هم سایت باز میشه...

*Batman*
04-03-2014, 23:25
بله استاد
از همین استفاده میکنم
ولی شما نوشته ی قرمزی میبینی در این تصویر ؟ :
نا گفته نماند که جالبی کار اینه که خیلی وقت ها هم سایت باز میشه...

DNS نورتون رو برای روتر ست کنید.
من سایت شما رو بدون مشکل باز کردم. البته در حالت عادی فـــیــلـــ + تــره

این لینک کار نمیکنه:
برای من هم کار نمیکنه.

از کجا بفهمم DNS داره درست کار میکنه؟

این آدرس رو امتحان کنید:

فاصله های رو حذف کنید و پیغام مرورگر رو Ignore .
باید بتونید پیغامی رو که من در پست قبلی گذاشتم مشاهده کنید.

کتابچه ی نورتون 2014 رو بچه مثل سال قبل تهیه نمیکنند تا با ماکسیموم قدرت نورتون کار کنیم؟
تنظیمات بهینه رو تو پست دوم گذاشتم.

S0R3N4
05-03-2014, 01:25

برای من هم کار نمیکنه.

این آدرس رو امتحان کنید:

بعد از ignor کردن توسط مرورگر این صفحه اومد!یعنی داره درست کار میکنه؟

printemps
05-03-2014, 02:27
دوستان ویندوز من به مشکل خورد و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم.بعد نورتون ریختم ولی الان با فعال کردنش دوباره مجبور به ساخت اکانت شدم (برای قسمت Vault از Identify safe) و تمام اطلاعات قبلیم حذف شد و با اینکه انلاین بود ولی برنگردوند.دلیلش چیه؟ کار دیگه ای باید میکردم؟
من هم تو سایت نورتون عضو شده بودم هم اکانت و تنظیمات برای Identify safe انجام داده بودم.چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه و اطلاعاتم باقی بمونه راهی هست؟

بعد اینکه الان که پروداکت کی گرفتم و 173 روز فعال شد قسمت بکاپ نورتون از کار افتاده و ارور میده و موقع فیکس کردنشم میخواد وارد اکانتم بشه ولی ایمیل دیگه ای اونجاست و گزینه ی تغییر ایمیل هم فعال نیست. چیکار باید بکنم که این به حالت اکتیو دربیاد و اینطوری ضربدر نباشه؟
عکس:

S0R3N4
05-03-2014, 08:35

برای من هم کار نمیکنه.

این آدرس رو امتحان کنید:

تنظیمات روتر منطورت چیه؟؟فرقش با این چیه؟
الان مشکل داره DNS من؟

*Batman*
05-03-2014, 18:04
دوستان ویندوز من به مشکل خورد و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم.بعد نورتون ریختم ولی الان با فعال کردنش دوباره مجبور به ساخت اکانت شدم (برای قسمت Vault از Identify safe) و تمام اطلاعات قبلیم حذف شد و با اینکه انلاین بود ولی برنگردوند.دلیلش چیه؟ کار دیگه ای باید میکردم؟
من هم تو سایت نورتون عضو شده بودم هم اکانت و تنظیمات برای Identify safe انجام داده بودم.چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه و اطلاعاتم باقی بمونه راهی هست؟

بعد اینکه الان که پروداکت کی گرفتم و 173 روز فعال شد قسمت بکاپ نورتون از کار افتاده و ارور میده و موقع فیکس کردنشم میخواد وارد اکانتم بشه ولی ایمیل دیگه ای اونجاست و گزینه ی تغییر ایمیل هم فعال نیست. چیکار باید بکنم که این به حالت اکتیو دربیاد و اینطوری ضربدر نباشه؟
عکس:

سلام
اصلا امکان نداره اطلاعات Cloud Vault شما پاک شده باشه. شما همون ابتدای کار اگر با اکانت اصلی خودتون وارد Identity Safe بشید خودش دیتابیس مربوط به شما رو باز میکنه.
وقتی با اکانت جدید Login کنید مسلمه داخلش چیزی نیست و باید از نو اکانت ها رو وارد کنید.

مشکل بکاپ رو من نداشتم . شما تو صفحه اصلی اون بالا گزینه Sign in رو بزنید و از این طریق وارد اکانت خودتون بشید.
شما با یک اکانت هر کاری میتونید بکنید. حتی میتونید تو Norton Zone فایل share کنید.

بعد از ignor کردن توسط مرورگر این صفحه اومد!یعنی داره درست کار میکنه؟
این خیلی شبیه به SafeWeb شده. روی مرورگر SafeWeb فعاله؟

تنظیمات روتر منطورت چیه؟؟فرقش با این چیه؟
الان مشکل داره DNS من؟
مشکل که نداره. چون از V|P|N استفاده میکنید بهتره DNS روی روتر تنظیم بشه تا برای همه کانکشن ها اعمال بشه.
برای تنظیمش از انجمن اینترنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید.

printemps
05-03-2014, 23:10
نه من با همون اکانت خودم وارد شدم ولی هیچی توش نبود و از اول شروع به سیو کردن کردم
اون قسمت بکاپ هم وقتی حتی وارد اکانتم میشم بازم این ارورو داره و وقتی فیکس میزنم بازم بجای ایمیل خودم (که sign in هست) همون ایمیلی که تو عکسه رو نشون میده
من گفتم شاید چون لایسنس هارو غیرقانونی میگیریم اینطوری شده ولی خب قبلا مشکلی نبود

hosseinonline8000
06-03-2014, 13:40
سلام من قبلا اواست داشتم و چند روزه NIS 2014 را نصبش کردم و الان بعضی از کرک و کیجن ها را از توی سیستمم طوری پاک میکنه که دیگه توی قرنطینه هم نمیره و کلا پاک میشه . مثلا به کیجن Winrar گیر داد کلا حذفش کرد و قابل برگشت هم نبود .

چه کار کنم اینطور مواقع حداقل بپرسه و خودش پاک نکنه ؟ یا اینکه اگر چیزی را ویروس تشخیص داد ببره قرنطینه .

توی تنظیماتش Remove Risk Automatically را روی Ask Me و Remove Risk If Im Away را روی Ignore گذاشتم ولی بازم پاک میکنه .

babialex
08-03-2014, 14:30
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟

*Batman*
09-03-2014, 02:28
نه من با همون اکانت خودم وارد شدم ولی هیچی توش نبود و از اول شروع به سیو کردن کردم
اون قسمت بکاپ هم وقتی حتی وارد اکانتم میشم بازم این ارورو داره و وقتی فیکس میزنم بازم بجای ایمیل خودم (که sign in هست) همون ایمیلی که تو عکسه رو نشون میده
من گفتم شاید چون لایسنس هارو غیرقانونی میگیریم اینطوری شده ولی خب قبلا مشکلی نبود
متاسفانه من با شرایط مشابه روبرو نشدم تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.
اگر فرصت کردید یکبار آنتی ویروس را کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید . اینطوری اطلاعات لیسانس ریست میشه.
How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام من قبلا اواست داشتم و چند روزه NIS 2014 را نصبش کردم و الان بعضی از کرک و کیجن ها را از توی سیستمم طوری پاک میکنه که دیگه توی قرنطینه هم نمیره و کلا پاک میشه . مثلا به کیجن Winrar گیر داد کلا حذفش کرد و قابل برگشت هم نبود .

چه کار کنم اینطور مواقع حداقل بپرسه و خودش پاک نکنه ؟ یا اینکه اگر چیزی را ویروس تشخیص داد ببره قرنطینه .

توی تنظیماتش Remove Risk Automatically را روی Ask Me و Remove Risk If Im Away را روی Ignore گذاشتم ولی بازم پاک میکنه .
سلام
گزینه ای برای سوال پرسیدن هنگام حذف فایلها وجود نداره. تنها راهکار موجود اینه که فایلها و فولدرهای حاوی کرک و کیجن رو در لیست استثنائات قرار بدید.
بارها این مساله رو به توسعه دهندگان گوشزد کردیم ولی فعلا ترتیب اثر ندادن و معتقدن آنتی ویروس باید حتما اون فایلها رو حذف کنه.

ALI16437
09-03-2014, 16:36
با سلام

من یک روش عالی واسه کرک و کیجنها دارم اونم اینه که برنامه7zip رو نصب کنید و فایلهای کرک و کیجن و ویروستون رو با
برنامه فوق بصورت ارشیو پسورد دار در بیارید میتونید یک پسورد راحت مثل123 هم روش بذارید و پسورد رو بعد اسم فایل
در نامش قرار بدهید تافراموش نشه دیگه مهم نیست انتیویروس هر چی میخواد باشه نه با اسکن کامل حتی اگر بگید
ارشیوها رو هم اسکن کنه نه بصورت اتوماتیک نمیتونه فایلهاتون رو حذف کنه هروقت هم نیاز داشتید انتیویروس رو dsable
و ازفایل استفاده میکنید من هم همین مشکل دوستمون رو داشتم با نصب انتی ویروس جدید کلی کرک پاک میکرد و هی
باید به انتی ویروس و اثتثنائات کار میکردیم جالب اینجاست که بعد از جابه جایی فولدر هم دوباره اون رو به عنوان ویروس
شناسایی میکرد و پاک میکرد ولی با این روش خیلی وقته مشکلی با کرکها ندارم
مثلا: crack pass=123.7zip

موفق باشید

vxp
11-03-2014, 00:36
نورتون اینترنت سیکیورتی ربطی به غیر فعال شدن فایر وال ویندوز داره؟

Captain
11-03-2014, 00:41
نورتون اینترنت سیکیورتی ربطی به غیر فعال شدن فایر وال ویندوز داره؟

بله
اینترنت سکیوریتی یعنی دیوارآتش + آنتی ویروس
پس وقتی برنامه امنیتی اینترنت سکیوریتی نصب میکنید، فابروال ویندوز غیرفعال میشه.

S0R3N4
11-03-2014, 13:14
این خیلی شبیه به SafeWeb شده. روی مرورگر SafeWeb فعاله؟
به نظرت درست کار میکرد یا نه؟

*Batman*
11-03-2014, 19:25
به نظرت درست کار میکرد یا نه؟
این آدرس رو تست کنید :

نتیجه باید مثل شکل زیر باشه:

fg55
27-03-2014, 18:48
سلام
اصلا امکان نداره اطلاعات Cloud Vault شما پاک شده باشه...

چرا امکان داره ...من پارسال این بلا سرم اومد و تمام پسوردهام از ایمیل و سایتهای متفاوت نابود شد...هیچکدام هم قابل یاداوری نبودند ! البته من اولش مشکل لاگین داشتم و هر بار خطا میداد عاقبت تونستم وارد بشم ولی یهویی دیدم که هیچی تو حسابم نیست نزدیک بود سکته کنم !:n04:

mjorh
27-03-2014, 21:19
سلام

دوستان امکان انتقال "فایل های آپدیت" به یه سیستم دیگه مثلا لپتاپ وجود داره ؟

Milad4171
30-03-2014, 21:37
سلام. الان بهترین کرک برای نورتون آنتی ویروس 2013 وجود داره یا فقط همون تریال ریست هست که نسخه ی آزمایشی روی همون 15 روز ریست میکنه؟؟؟

helplab
31-03-2014, 09:57
دانلود آنتی ویروس نورتون 2014 با لایسنس قانونی به مدت 6 ماه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان اگر تریال ریست برای این نسخه دارند ارائه بدهند ممنون می شم.

ALI16437
01-04-2014, 14:51
با سلام

این هم تریال ریست nis2014 با اموزش راهنمایی نصب ، مراحل کرک هم ایناست که بعدارنصب نرافزار وارد
safe mode شده فایل کرک رااجرا کرده و روی دکمه convert کلیک میکنید وقبل از به پایان رسیدن مدت اعتبار
نرمافزار ، مراحل ذکرشده را دوباره انجام میدهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](pass=123).7z/download

پسورد هم 123 است
موفق باشید

bobbyrash
17-04-2014, 02:18
دوستان سلام
بنده nis 21.2.0.38 رو نصب دارم سریالش تموم شد الان یه سرال جدید زدم واسه 118 روز فعال شد حالا هر کاری میکنم آپدیت نمیشه یه ذره میره وسطش faild میشه
لطفا راهنمایی کنید ....کلا به خاطر تحریم اپدیت نمیشه آیا یا اشکال از سیستم منه ؟

kasi58
18-04-2014, 09:25
من تازه ویندوزم را ریختم
آنتی ویروس نورتون را از سی دی های کینگ دارم ریختم ،فقط برای نصب نه کرک داشت نه key
تو فایل تکست اش هم نوشته بود فقط اینستال کن بعد بگذار آپدیت!
درسته ؟
بگذارم برای اپدیت ؟

milad_gta
18-04-2014, 09:58
دوستان سلام
بنده nis 21.2.0.38 رو نصب دارم سریالش تموم شد الان یه سرال جدید زدم واسه 118 روز فعال شد حالا هر کاری میکنم آپدیت نمیشه یه ذره میره وسطش faild میشه
لطفا راهنمایی کنید ....کلا به خاطر تحریم اپدیت نمیشه آیا یا اشکال از سیستم منه ؟

از تحریم نیست چون من مشکلی ندارم، پیغام دیگه ای نمیده؟

من تازه ویندوزم را ریختم
آنتی ویروس نورتون را از سی دی های کینگ دارم ریختم ،فقط برای نصب نه کرک داشت نه key
تو فایل تکست اش هم نوشته بود فقط اینستال کن بعد بگذار آپدیت!
درسته ؟
بگذارم برای اپدیت ؟

ممکنه نسخه ای که نصب کردید از قبل کرک شده باشه، اگر اینطور هست آپدیت کنید...
البته بنده پیشنهاد میکنم نسخه اصلی رو از سایت نورتون دانلود و نصب کنید سپس از تایپیک زیر یک کلید فعال سازی ببگیرید.

kasi58
19-04-2014, 09:30
از تحریم نیست چون من مشکلی ندارم، پیغام دیگه ای نمیده؟

ممکنه نسخه ای که نصب کردید از قبل کرک شده باشه، اگر اینطور هست آپدیت کنید...
البته بنده پیشنهاد میکنم نسخه اصلی رو از سایت نورتون دانلود و نصب کنید سپس از تایپیک زیر یک کلید فعال سازی ببگیرید.
از چه سایتی NIS رو دانلود کنم ؟
دیروز ۲۰۰ مگ دانلود کردم حالا دیدم NAv ..:n03:
از کدوم تاپیک کلید بگیرم ؟

milad_gta
19-04-2014, 11:24
تایپیک درخواست سریال و کرک نورتون:

تایپیک دانلود محصولات نورتون:

دانلود Norton Internet Security:

ولی چون تحریم هستید از سایت نورتون نمیتونید مستقیما دانلود کنید براتون یک جا دیگه آپلودش کردم ( Mirror ).

kasi58
20-04-2014, 08:10
تایپیک درخواست سریال و کرک نورتون:

تایپیک دانلود محصولات نورتون:

دانلود Norton Internet Security:

ولی چون تحریم هستید از سایت نورتون نمیتونید مستقیما دانلود کنید براتون یک جا دیگه آپلودش کردم ( Mirror ).

من از لینک mirror گرفتم و اینستال کردم حالا بگذارم برای آپدیت بشه کامل بعد از چند روز که خواست اکسپایر شه کلید بدم بهش ؟
یا آپدیت نکنم الان دنباله کلید باشم ؟
برای دادن کلید باید اینترنت قطع باشه ؟

milad_gta
20-04-2014, 16:05
من از لینک mirror گرفتم و اینستال کردم حالا بگذارم برای آپدیت بشه کامل بعد از چند روز که خواست اکسپایر شه کلید بدم بهش ؟
یا آپدیت نکنم الان دنباله کلید باشم ؟
برای دادن کلید باید اینترنت قطع باشه ؟

فرقی نداره هر موقع که تمایل داشتید کلید جدید رو بهش بدید، موقع وارد کردن کلید باید به اینترنت متصل باشید.

kasi58
21-04-2014, 04:46
سلام
من چندین بار امتحان کردم آپدیت fail میزنه
چرا ؟

kasi58
21-04-2014, 22:17
سلام
من چندین بار امتحان کردم آپدیت fail میزنه
چرا ؟
دوستان هر کاری میکنم آپدیت نمیشه ،چی کار کنم ؟

*Batman*
21-04-2014, 22:18
دوستان هر کاری میکنم آپدیت نمیشه ،چی کار کنم ؟

How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton Internet Security 21.2.0.38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI16437
23-04-2014, 10:29
با سلام
ورژن قبلی Norton Internet Security 2014 21.1.0.18 رو که دانلود کردم 199 مگ بود اما ورژن جدید رو که الان خواتم دانلو کنم فقط
58 مگ است همین لینکی که بتمن عزیز گذاشته Norton Internet Security 21.2.0.38 میخواستم بدونم فرقشون چیه و این همه
اختلاف حجم از کجا ناشی میشه .

ممنونم علی

kasi58
23-04-2014, 10:38
باید با قند شکن آپدیت کرد ؟
یک سوال دیگه اینکه از کدوم قسمت NIS میتونم دسترسی یک برنامه به اینترنت را قطع کنم همون فایروالش

milad_gta
23-04-2014, 11:23
باید با قند شکن آپدیت کرد ؟
یک سوال دیگه اینکه از کدوم قسمت NIS میتونم دسترسی یک برنامه به اینترنت را قطع کنم همون فایروالش

درباره آپدیت من مستقیما میتونم آپدیت کنم و مشکلی ندارم...

برای بلاک کردن برنامه :

setting > network > smart firewall > program rules

*Batman*
23-04-2014, 13:26
با سلام
ورژن قبلی Norton Internet Security 2014 21.1.0.18 رو که دانلود کردم 199 مگ بود اما ورژن جدید رو که الان خواتم دانلو کنم فقط
58 مگ است همین لینکی که بتمن عزیز گذاشته Norton Internet Security 21.2.0.38 میخواستم بدونم فرقشون چیه و این همه
اختلاف حجم از کجا ناشی میشه .
ممنونم علی

سلام
ورژنی که من گذاشتم فاقد دیتابیسه(No Definitions). فقط نورتون رو نصب میکنه و بعدش باید کاملا آپدیت بشه. حداقل 200 مگابایت آپدیت داره)

ALI16437
23-04-2014, 14:18
با تشکر فرواوان از بتمن عزیز ،

لطفا ورژنی رو که اپدیتها رو هم همراه خودش داره قرار بدید

ممنونم علی ،

milad_gta
23-04-2014, 15:26
با تشکر فرواوان از بتمن عزیز ،

لطفا ورژنی رو که اپدیتها رو هم همراه خودش داره قرار بدید

ممنونم علی ،

از این تایپیک دانلود کنید:

kasi58
23-04-2014, 16:05
درود
مشکل من اینه که به سرور نورتون وصل نمیشه چه برای activate چه برای update
چی کار کنم؟

pashangparsi6
27-04-2014, 07:56
با درود

دوستان چجوری می شه دیوارآتش نوروتون رو جوری سامان‌دهی (تنظیم) کرد که یه کم توان‌مندتر کار کنه؟ چون من هیچ پیامی از دیوارآتش نورتون دریافت نمی‌کنم! بهترین تنظیم‌ها برای دیوارآتش نورتون چیه؟

با سپاس

*Batman*
27-04-2014, 08:53
با درود
دوستان چجوری می شه دیوارآتش نوروتون رو جوری سامان‌دهی (تنظیم) کرد که یه کم توان‌مندتر کار کنه؟ چون من هیچ پیامی از دیوارآتش نورتون دریافت نمی‌کنم! بهترین تنظیم‌ها برای دیوارآتش نورتون چیه؟
با سپاس

درود

چطوری فایروال نورتون رو طوری تنظیم کنم که برای اتصال به اینترنت سوال بپرسه ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + اینجــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قبل از اعمالِ تنظیمات جدید ، همه برنامه ها را از لیست Program Rules حذف کنید. این باعث میشه تا خودتون کنترل برنامه ها رو بدست بگیرید.

majid_306
19-05-2014, 12:55
لطفا برای nis سریال بفرستید

vxp
22-05-2014, 19:50
با سلام
درباره ی Norton Safe Web for Facebook
توضیحانی می خواستم.

Captain
23-05-2014, 00:05
با سلام
درباره ی Norton Safe Web for Facebook
توضیحانی می خواستم.

Norton Safe Web for Facebook protects users by scanning their news feeds and identifying URLs containing security risks such as phishing sites, malicious downloads and links to unsafe external sites

ترجمه توسط خودم :دی

Norton Safe Web for Facebook کاربران فیس بوک را با اسکن خوراک های خبری و شناسایی آدرس های URL حاوی خطرات امنیتی مانند سایت های فیشینگ، دانلود مخرب و لینک به سایت های نا امن خارجی، ایمن میکند.

ماریان مریت مدافع نورتون گفت: در شبکه های اجتماعی، که ما در آن به طور مداوم به اشتراک گذاری اطلاعات و ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران می کنیم باید امن باشد. در این شبکه ها، مردم را گول زده و لینک های جعلی و یا دارای مخرب را با مردم نشان میدهند و به آنها اعتماد سازی میکنند که از منبع قابل اعتماد میباشد، نرم افزار رایگان ما در هنگام کلیک بر روی این نوع لینک و خبر ها، به عمل آمده و از آلودگی جلوگیری میکند.
به این روش خرابکاری Cyber Criminal (مجرم کامپیوتری) میگویند.

امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم. ببخشید زبانم زیاد خوب نیست

PSYCHO_MAN
23-05-2014, 00:47
سلام
اخیرا آنتی ویروسم داره فایلای بزرگی رو دانلود میکنه
توی 20 روز گذشته 660 مگ ترافیک مصرف کرده
یه بار حدود 10 روز پیش یه فایل 180 مگی دانلود کرده الانم دوباره داره دانلود میکنه فکر کنم اینم حجمش تو همون حدودا هست

منم دیروز و یک بارم چند روز پیش اینطوری شد ومصرف ترافیکش خیلی رفت بالا و نزدیک 300 200 مگ دانلود داشته . فکر کنم کلاً تو این 6 ماهی که نصبش کرده بودم اندازه دیروز ترافیک نتم رو مصرف نکرده بود
نمیدونم چی دانلود کرده . حجم فولدرش تو درایو C هم خیلی بالا رفته

ALI16437
23-05-2014, 11:54
با سلام ،

دوستان من یک سوال دارم و اون اینکه که بعضی نرافرارهای کرک شده وقتی میخوام نصب کنم نورتون به عنوان تورجان و...
شناسایی میکنه حالا من دو سوال دارم اولی اینکه وقتی گزارش فوق رو باز میکنیم قسمتی داره که میشه اونو رو از حذف
شدن بوسیله انتی ویرس جلوگیری کردن وبا زدن تیک یک گزینه اونرو به اثتثنائات اضافه کرد حالا من میخوام بدونم مکان ذخیره
این اثنثنائات کجاست چون توی seting درقسمت اثتثنائات رو من چک کردم ادرس این فایل اونجا نبود درصورتی که بخواهم حذفش
کنم تا دیگه جزو اثتثنائات نباشه چکارباید کنم .
من میخوام یک از همین فایلهای رو که نورتون به عنوان ویروس پاکش میکنه به ویروس توتال بدم تا ببینم که بقیه انتی ویروسها نظرشون
چی هست.

ممنونم علی

vxp
24-05-2014, 11:01
Norton Safe Web for Facebook protects users by scanning their news feeds and identifying URLs containing security risks such as phishing sites, malicious downloads and links to unsafe external sites

ترجمه توسط خودم :دی

Norton Safe Web for Facebook کاربران فیس بوک را با اسکن خوراک های خبری و شناسایی آدرس های URL حاوی خطرات امنیتی مانند سایت های فیشینگ، دانلود مخرب و لینک به سایت های نا امن خارجی، ایمن میکند.

ماریان مریت مدافع نورتون گفت: در شبکه های اجتماعی، که ما در آن به طور مداوم به اشتراک گذاری اطلاعات و ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران می کنیم باید امن باشد. در این شبکه ها، مردم را گول زده و لینک های جعلی و یا دارای مخرب را با مردم نشان میدهند و به آنها اعتماد سازی میکنند که از منبع قابل اعتماد میباشد، نرم افزار رایگان ما در هنگام کلیک بر روی این نوع لینک و خبر ها، به عمل آمده و از آلودگی جلوگیری میکند.
به این روش خرابکاری Cyber Criminal (مجرم کامپیوتری) میگویند.

امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم. ببخشید زبانم زیاد خوب نیست
درست شما درد نکنه.
طریقه استفاده اش رو کجا می تونم پیدا کنم؟

ALI16437
24-05-2014, 16:20
با سلام
روش استفاده نداره با نصب nis خود تولبارش باز میشه باید بهش اجازه نصب روی ie , firefox ,chorom رو بعدی
بعد خودش اگر وارد سایت فیشینگ بشی یا وارو سایت الوده بشی مسدود میکنه و اعلام خطر میکنه خودت دانلود
ونصب کن خیلی ساده است.

موفق باشی

*Batman*
24-05-2014, 16:30
با سلام ،
دوستان من یک سوال دارم و اون اینکه که بعضی نرافرارهای کرک شده وقتی میخوام نصب کنم نورتون به عنوان تورجان و...
شناسایی میکنه حالا من دو سوال دارم اولی اینکه وقتی گزارش فوق رو باز میکنیم قسمتی داره که میشه اونو رو از حذف
شدن بوسیله انتی ویرس جلوگیری کردن وبا زدن تیک یک گزینه اونرو به اثتثنائات اضافه کرد حالا من میخوام بدونم مکان ذخیره
این اثنثنائات کجاست چون توی seting درقسمت اثتثنائات رو من چک کردم ادرس این فایل اونجا نبود درصورتی که بخواهم حذفش
کنم تا دیگه جزو اثتثنائات نباشه چکارباید کنم .
من میخوام یک از همین فایلهای رو که نورتون به عنوان ویروس پاکش میکنه به ویروس توتال بدم تا ببینم که بقیه انتی ویروسها نظرشون
چی هست.
ممنونم علی

سلام
نورتون Signature رو به لیست استثنائات اضافه کرده. تنظیمات Signatures to exclude from All Detections رو بررسی کنید.

ALI16437
24-05-2014, 17:47
باتشکر از دوست عزیز بتمن ،

این دوتا عکس رو ملاحضه بفرمایید

در اینجا نیز فایل رو قرار دادم و لینک ویروس توتال

ممنونم علی

*Batman*
24-05-2014, 19:50
سلام
اون فایل الان تو دیتابیسه:

ALI16437
27-05-2014, 09:49
با تشکر ار بتمن عزیز ،

دوست عزیز بتمن جان ، این فایل از اول توی دیتا بیس بود برای من هم حذف کرد من چون برنامه بعدش
اجرا نمیشود و نورتون زیاد به کرکها گیر میده اونو از همین عکسی که گذاشتید پایین صفحه ریستور زدم
و گزینه اضافه کردن به اثتثنائات همون صفحه فوق رو هم تیک ردم .
حالا دو تا مسئله دارم با توجه به لینکی که از ویروس توتال گذاشتم ایا این فایل الوده است و یا چون کرکه
نورتون بهش گیر میده و دومی اینه که اگر بخوام از حالت اثتثنائات خارجش کنم تا دوباره انتی ویروس پاکش
کنه حالا مثلا بجز این فایل ، یک فایلی رو به اشتباه به اثتثنائات اضافه کردیم حالا فهمیدیم اون فایل الوده
است و مشکل داره و فقط چون کرکه بهش گیر نداده و الوده است چطور باید از اثتثنائات درش بیاریم
توی انتی ویروسهای دیگه که من تجربشون رو دارم خودش بعد از زدن اتثنائات ، میره توی بخشی اثتثنائات
همون انتی ویروس و با پاک کردنش دوباره اون رو پاک میکنه مثل کسپر و avg حالا نمیدونم این
نورتون چطوری کار میکنه ، امیدورام تونسته باشم منظورم رو درست برسونم.

با تشکر فراوان ،

*Batman*
27-05-2014, 11:05
با تشکر ار بتمن عزیز ،
دوست عزیز بتمن جان ، این فایل از اول توی دیتا بیس بود برای من هم حذف کرد من چون برنامه بعدش
اجرا نمیشود و نورتون زیاد به کرکها گیر میده اونو از همین عکسی که گذاشتید پایین صفحه ریستور زدم
و گزینه اضافه کردن به اثتثنائات همون صفحه فوق رو هم تیک ردم .
حالا دو تا مسئله دارم با توجه به لینکی که از ویروس توتال گذاشتم ایا این فایل الوده است و یا چون کرکه
نورتون بهش گیر میده و دومی اینه که اگر بخوام از حالت اثتثنائات خارجش کنم تا دوباره انتی ویروس پاکش
کنه حالا مثلا بجز این فایل ، یک فایلی رو به اشتباه به اثتثنائات اضافه کردیم حالا فهمیدیم اون فایل الوده
است و مشکل داره و فقط چون کرکه بهش گیر نداده و الوده است چطور باید از اثتثنائات درش بیاریم
توی انتی ویروسهای دیگه که من تجربشون رو دارم خودش بعد از زدن اتثنائات ، میره توی بخشی اثتثنائات
همون انتی ویروس و با پاک کردنش دوباره اون رو پاک میکنه مثل کسپر و avg حالا نمیدونم این
نورتون چطوری کار میکنه ، امیدورام تونسته باشم منظورم رو درست برسونم.

با تشکر فراوان ،

سلام
اوکی الان متوجه شدم مشکل شما چیه!
نورتون کدِ Hash اون فایل رو به لیست استثنائات اضافه کرده. برای اینکه دوباره اون فایل شناسایی بشه از گزینه Clear file IDs excluded during scans استفاده کنید.
فایل dll تا وقتی توابع داخلش فراخوانی نشدن خودش نمیتونه خطرناک باشه. آنتی ویروسها به پکرِ این فایل مشکوک شدن.

ALI16437
27-05-2014, 18:41
با تشکر فراوان ار بتمن عزیز ،

بله مشکل کاملا حل شد و فایل رو دوباره قرنطینه کرد .

با توجه به اینکه 27 انتی ویروس به الوده بودن این فایل نظر دادن نظر شما در باره این فایل چیه ،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 89b991b6b2ae7a/analysis/1400855372/

بازم ممنونم.

banii
28-05-2014, 19:50
دوستان

نسخه 2014 چند مگابایته ؟

یک لینک پیدا کردم نزدیک 300 مگ بود دانلود نمودم الانم دارم لایو آپدیت میکنم که حجم آپدیتش هم 232 مگه !!

قبلا ها که خیلی کمتر از اینها بود... !!

بعد یک سوالی : این ممکنه الان تقلبی هم باشه ؟ :n13:

چرا اینقدر ظاهرش زشت شده ؟ :n21: 2012 که خیلی زیباتر بود !

.AraMesh.
28-05-2014, 20:25
--- این ممکنه الان تقلبی هم باشه ؟ :n13:

سلام" اگه از سایت اصلی خودش گرفتید تقلبی نیست

banii
28-05-2014, 20:35
سلام" اگه از سایت اصلی خودش گرفتید تقلبی نیست
مگه سایت اصلی خودش هم برای دانلود هم میزاره ؟ مگه این آنتی ویروسها بصورت اورجینال عرضه نمیشند ؟ :n13:

من از سایت s o f t 98دانلیدم ...

.AraMesh.
28-05-2014, 20:44
مگه سایت اصلی خودش هم برای دانلود هم میزاره ؟ مگه این آنتی ویروسها بصورت اورجینال عرضه نمیشند ؟ :n13:

من از سایت s o f t 98دانلیدم ...
به. صد البته!
سافت98 مطمئنه.:12:

milad_gta
03-06-2014, 15:32
ظاهرا نورتون تصمیم گرفته که ارائه سرویس Norton Zone رو ادامه نده، و کاربران این سرویس 60 روز فرصت دارند فایل های خودشون رو به محل دیگه ای انتقال بدند.

ALI16437
18-06-2014, 15:22
دوستان سلام ،

یک ابزار ترجیحا رایگان میخوام که کنار nis2014 نصب کنم چیزی که بتونه برنامههای متصل به اینترنت
پورتهای اتصال و اتصالهای باز و بسته و هرچی که مربوط به کانکشن به اینترنت هست به خوبی نشان
بده ، چون نورتون متاسفانه این ابزار مهم رو نداره ، مانند کومودو و کسپر و اتپوست که اتصالات رو به
خوبی مانیتور میکنند .

ممنونم.

hamed_totally
04-07-2014, 12:02
سلام
یه سوال فنی
key برای اینترنت سکوریتی نورتن رو از کجا میتونم پیدا کنم
قبلا از سایتی میگرفتیم که تعطیل شده !!!

fg55
07-07-2014, 14:48
سلام
اینترنت سکیوریتی 2014 روی ویندوز ایکس پی -64بیت- نصب نمیشه ؟ !!!:n14:

کدام نسخه نصب میشه ؟؟؟

نه نصب نمیشه !!!

لابد دیگه !

pashangparsi6
27-07-2014, 11:36
دوستان این درسته که دیگه سریال های رایگانی که وجود داشت کار نمی کنه؟ چون من نیاز به سریال اینترنت سکیوریتی نورتون داشتم ولی گویا دیگه کار نمی کنند و ...

اگر این‌گونه هست به جای نورتون اینترنت سکیوریتی چه ویروس‌یابی رو پیشنهاد می کنید؟

با سپاس

*Batman*
27-07-2014, 14:09
دوستان این درسته که دیگه سریال های رایگانی که وجود داشت کار نمی کنه؟ چون من نیاز به سریال اینترنت سکیوریتی نورتون داشتم ولی گویا دیگه کار نمی کنند و ...
اگر این‌گونه هست به جای نورتون اینترنت سکیوریتی چه ویروس‌یابی رو پیشنهاد می کنید؟

با سپاس

درود
برای پیدا کردن جایگزین از تاپیک زیر استفاده کنید :
بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed_totally
03-08-2014, 08:14
سلام
کل سریال های Norton از کار افتاده
واسه شماها هم همینطوره؟

Hoaxes
03-08-2014, 08:54
سلام
کل سریال های Norton از کار افتاده
واسه شماها هم همینطوره؟

بله ، واسه ما هم همینطوره ، نورتون ، الفــــــــــــــاتحه .

فقط چند تا سوال داشتم از Batman بزرگوار :

1- چرا نمیشه NEP Client رو از خود سایت نورتون دانلود کرد ؟ NAV و NIS و ... رو میشه ، اما جایی واسه NEP نیست.

2- NEP Client دقیقا چه فرقی داره با NIS ؟ از لحاظ امنیتی کدوم قوی تره ؟

3- تو یه تاپیکی توصیه کرده بودین از NEP Client استفاده کنیم به عنوان جایگزین NIS ؛ با توجه به این که سریال های نورتون

نابود شده ، اونقت برای NEP Client مگه نیاز به سریال نداریم ؟ اگه داریم ، از کجا باید پیدا کنیم ، اگه نداریم چه جوری فعال

میشه ؟ تا چه مدت اعتبار داره ؟

4- تو اون تاپیکی که معرفی کرده بودین برای انتخاب جایگزین نورتون ، رفتم اما خیلی به نتیجه ی دقیقی نرسیدم ، توی آخرین

تست های سایت AV هم که قربونش برم اصلا نورتون تست نشده ، الان دقیقا من باید چی کار کنم با توجه به این که 10 ساله

همش از نورتون استفاده کردم و علاقه ای هم به کرک کردنش ندارم ؟ یعنی قوی ترین آنتی ویروس از جهت تشخیص انواع

ویروس و ... چیه ؟ برام تشخیص اشتباه و کند شدن سیستم اهمیتی نداره .

5- این آنتی ویروس Sophos که کمابیش گمنامه ، قابل مقایسه با NIS یا NEP هست ؟

ممنون

milad_gta
03-08-2014, 12:37
تعدادی سریال جدید برای NIS قرار گرفته شده:

Hoaxes
03-08-2014, 17:00
تعدادی سریال جدید برای NIS قرار گرفته شده:

کجا شما سریال دیدی ؟ من هر چی میگردم خبری نیست ، عین قبل 0 سریال داره .

یه سایت دیگه هم هست :

اینم میگه سرویسشون کار نمیکنه

*Batman*
03-08-2014, 17:37
بله ، واسه ما هم همینطوره ، نورتون ، الفــــــــــــــاتحه .

فقط چند تا سوال داشتم از Batman :

1- چرا نمیشه NEP Client رو از خود سایت نورتون دانلود کرد ؟ NAV و NIS و ... رو میشه ، اما جایی واسه NEP نیست.

2- NEP Client دقیقا چه فرقی داره با NIS ؟ از لحاظ امنیتی کدوم قوی تره ؟

3- تو یه تاپیکی توصیه کرده بودین از NEP Client استفاده کنیم به عنوان جایگزین NIS ؛ با توجه به این که سریال های نورتون

نابود شده ، اونقت برای NEP Client مگه نیاز به سریال نداریم ؟ اگه داریم ، از کجا باید پیدا کنیم ، اگه نداریم چه جوری فعال

میشه ؟ تا چه مدت اعتبار داره ؟

4- تو اون تاپیکی که معرفی کرده بودین برای انتخاب جایگزین نورتون ، رفتم اما خیلی به نتیجه ی دقیقی نرسیدم ، توی آخرین

تست های سایت AV هم که قربونش برم اصلا نورتون تست نشده ، الان دقیقا من باید چی کار کنم با توجه به این که 10 ساله

همش از نورتون استفاده کردم و علاقه ای هم به کرک کردنش ندارم ؟ یعنی قوی ترین آنتی ویروس از جهت تشخیص انواع

ویروس و ... چیه ؟ برام تشخیص اشتباه و کند شدن سیستم اهمیتی نداره .

5- این آنتی ویروس Sophos که کمابیش گمنامه ، قابل مقایسه با NIS یا NEP هست ؟

ممنون

منظور شما باید SEP باشه که به اختصار نوشتید NEP.

1-
SEP مخصوص محیط شبکه ست و برای کاربران خانگی تعبیه نشده که نسخه آزمایشی داشته باشه و به صورت Trial بشه از سایت اصلی دانلود کرد.

2-
در اصل فرقی با هم ندارن اما سطح دسترسی ها و بعضی از ویژگی ها با هم متفاوته.(توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

3-
این محصول نیازی به کرک و سریال نداره و روی کلاینت ها نصب میشه.

4-
احتمال داره شکل و ساختار لیسانس رو عوض کرده باشن.باید صبر کنیم تا نسخه 2015 منتشر بشه و فعلا کاری نمیشه کرد.
گزینه های متعددی هست مثل Avira , Bitdefender , Kaspersky, DR.Web و Panda .

5-
آخرین چیزی که از سوفوس یادمه یه آپدیت اشتباه بود برای کاربرای شبکه که اختلال زیادی ایجاد کرده بود.
و اینکه تمزکزش روی Network Protection هست و ایران رو هم حسابی تحریم کرده.

printemps
03-08-2014, 18:53
فکر کنم تنها راهی که باقیمونده که بشه از نورتون رایگان استفاده کرد همین تریال ریسته.
من استفاده کردم فعلا 176 روز باقیمونده. فقط نمیدونم چندبار میشه ازش استفاده کرد. اگه محدودیت نداشته باشه همینم خوبه :n02:

milad_gta
03-08-2014, 18:56
کجا شما سریال دیدی ؟ من هر چی میگردم خبری نیست ، عین قبل 0 سریال داره . یه سایت دیگه هم هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم میگه سرویسشون کار نمیکنه زمانی که بنده پست رو گذاشتم 200 سریال موجود بود.

sanso
03-08-2014, 20:43
زمانی که بنده پست رو گذاشتم 200 سریال موجود بود.

من دوبار سریال گرفتم هر دو بلافاصله بلاک شد

milad_gta
03-08-2014, 23:21
من دوبار سریال گرفتم هر دو بلافاصله بلاک شد به نظر میرسه فعلا تنها راه حل استفاده از Trial Reset یا نسخه های OEM هست.

Hoaxes
04-08-2014, 00:59
منظور شما باید SEP باشه که به اختصار نوشتید NEP.

1-
SEP مخصوص محیط شبکه ست و برای کاربران خانگی تعبیه نشده که نسخه آزمایشی داشته باشه و به صورت Trial بشه از سایت اصلی دانلود کرد.

2-
در اصل فرقی با هم ندارن اما سطح دسترسی ها و بعضی از ویژگی ها با هم متفاوته.(توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

3-
این محصول نیازی به کرک و سریال نداره و روی کلاینت ها نصب میشه.

4-
احتمال داره شکل و ساختار لیسانس رو عوض کرده باشن.باید صبر کنیم تا نسخه 2015 منتشر بشه و فعلا کاری نمیشه کرد.
گزینه های متعددی هست مثل Avira , Bitdefender , Kaspersky, DR.Web و Panda .

5-
آخرین چیزی که از سوفوس یادمه یه آپدیت اشتباه بود برای کاربرای شبکه که اختلال زیادی ایجاد کرده بود.
و اینکه تمزکزش روی Network Protection هست و ایران رو هم حسابی تحریم کرده.

خیلی ممنونم از پاسختون

میشه لینک SEP رو از یه جای معتبر بدین که تا تعیین تکلیف سریال نورتون از اون استفاده کنیم ؟

*Batman*
04-08-2014, 01:31
خیلی ممنونم از پاسختون

میشه لینک SEP رو از یه جای معتبر بدین که تا تعیین تکلیف سریال نورتون از اون استفاده کنیم ؟

سلام
نسخه 32 بیتی:

نسخه 64 بیتی :

هر دو با هم :

Hoaxes
04-08-2014, 07:18
سلام
نسخه 32 بیتی:

نسخه 64 بیتی :

هر دو با هم :

خیلی لطف کردین ٬ فقط بی زحمت لینک نسخه ی مربوط به لینوکس رو هم میتونید بدید ؟ ظاهرا همچین چیزیه :

Symantec_Endpoint_Protection_12.1_RU1_Linux_Client _EN.zip

ALI16437
06-08-2014, 15:54
با تشکر

منم نسخه لینوکشو اگر رایگان هست میخوام

مرسی

sleeplessness
07-08-2014, 22:25
اقا تریال ریست هم نمی ذاره انجام بدم لعنتی
راه حلی وجود داره؟

milad_gta
07-08-2014, 22:31
اقا تریال ریست هم نمی ذاره انجام بدم لعنتی
راه حلی وجود داره؟

Trial Reset رو توی Safe Mode اجرا کنید و قبلش Tamper Prortection نورتون رو غیرفعال کنید، نباید مشکلی رخ بده...

achaemenian
08-08-2014, 08:58
من با تریال ریستر تبدیلش کردم
یک هفته بیشتر کار نکرد دوباره غیر فعال شده :(

ALI16437
08-08-2014, 09:39
با سلام ،

ظاهرا سیستم جدید کار تحریم نورتون براساس ایپی هست
پس فرقی نمیکنه که از تریال ریست استفاده کنی یا از کلید
اورجینال به محض اینکه متوجه بشه با ip ایران متصل شدی
اکانت شما رو میسوزونه یعنی کلیدی که بااهاش داری به
سرور اپدیت متصل میشه و اپدیت میکنی رو غیر فعال میکنه
و میبره توی بلک لست خوب پس با این روش فعلا کار خاصی
نمیشه کرد جز مهاجرت به انتی ویرویهای دیگه ،
البته یک راه هست که به زحمت و دردسرش نمی ارزه ،
اونم اینه که یک ایپی پورت در قسمت تنظیمات ------
وارد کنید که همیشه از اون طریق به سرور سیمانتیک
متصل بشه و هرگز اونها رو برندارید به این ترتیب اونها
هرگز نمیفهمند شما از کجا هستید و هرگز کلید شما
بلوکه نمیشه و میتونید همیشه ازش با همون کلیدهای
که دوستان از اون سایت مشهور میگرفتند اکتیو کنید
بنده به شخصه ترجیح میده از یک انتیویروس دیگه
استفاده کنم ،

موفق باشید .

suyuvu
09-08-2014, 13:12
تفاوت این سه تا نسخه چیه ؟

Norton 360 2014 21.5.0.19 Final

Symantec Endpoint Protection 12.1.4100.4126

Norton Internet Security 2014 21.5.0.19 Final

piuma
13-08-2014, 19:31
با سلام ،

ظاهرا سیستم جدید کار تحریم نورتون براساس ایپی هست
پس فرقی نمیکنه که از تریال ریست استفاده کنی یا از کلید
اورجینال به محض اینکه متوجه بشه با ip ایران متصل شدی
اکانت شما رو میسوزونه یعنی کلیدی که بااهاش داری به
سرور اپدیت متصل میشه و اپدیت میکنی رو غیر فعال میکنه
و میبره توی بلک لست خوب پس با این روش فعلا کار خاصی
نمیشه کرد جز مهاجرت به انتی ویرویهای دیگه ،
البته یک راه هست که به زحمت و دردسرش نمی ارزه ،
اونم اینه که یک ایپی پورت در قسمت تنظیمات ------
وارد کنید که همیشه از اون طریق به سرور سیمانتیک
متصل بشه و هرگز اونها رو برندارید به این ترتیب اونها
هرگز نمیفهمند شما از کجا هستید و هرگز کلید شما
بلوکه نمیشه و میتونید همیشه ازش با همون کلیدهای
که دوستان از اون سایت مشهور میگرفتند اکتیو کنید
بنده به شخصه ترجیح میده از یک انتیویروس دیگه
استفاده کنم ،

موفق باشید .

من امروز از avira کوچ کردم به norton internet security و از trial reset استفاده کردم. زمان 15 روزه آزمایشی رو به 180 روز تبدیل کرد .آپدیت هم کردم و ورژن نرم افزار هم ارتقاء داده شد. من نمی دونم شما از رو چه حسابی می گین آی پی ایران بلاک میشه؟! اگه مشکلی با آی پی ایران داشت که در زمان آپدیت مطمئنا متوجه شد من از ایران کانکت شدم. حالا سریال رو کاری ندارم اما با trial reset که مشکلی پیش نیومد..

x3lmorgan
14-08-2014, 08:22
من امروز از avira کوچ کردم به norton internet security و از trial reset استفاده کردم. زمان 15 روزه آزمایشی رو به 180 روز تبدیل کرد .آپدیت هم کردم و ورژن نرم افزار هم ارتقاء داده شد. من نمی دونم شما از رو چه حسابی می گین آی پی ایران بلاک میشه؟! اگه مشکلی با آی پی ایران داشت که در زمان آپدیت مطمئنا متوجه شد من از ایران کانکت شدم. حالا سریال رو کاری ندارم اما با trial reset که مشکلی پیش نیومد..
سلام
شما از یه نوعی کرک استفاده کردی. یه بار renew آنتی ویرستو بزن کل 180 روز میپره! فعلا سرورای آپدیتشو تحریم نکرده دست گذاشته رو لایسنساش.

piuma
14-08-2014, 15:30
سلام
شما از یه نوعی کرک استفاده کردی. یه بار renew آنتی ویرستو بزن کل 180 روز میپره! فعلا سرورای آپدیتشو تحریم نکرده دست گذاشته رو لایسنساش.
البته همینطوره که شما می گین. اما حتما این راهش نیس که از این راه ریست کنیم! ریست کردن باید تو safe mode انجام بشه و از طریق همون برنامه ای که convert کردم به 180 روز!

Dr Nima
20-08-2014, 12:05
محصول جدید نورتون به نام Norton Security

شرکت سمانتک تولیدکننده نرم افزارهای امنیتی تمامی 9 نرم افزار خود را با هم ادغام کرده و آنها را در قالب یک سرویس آنلاین ارائه می‌دهد، اما دسترسی به آن را برای ایرانیان مسدود کرده است.

به نقل از پی سی ادوایزر، این سرویس آنلاین هم برای کاربران رایانه‌های رومیزی و هم برای کاربران همراه در دسترس و قابل استفاده خواهد بود.

این سرویس آنلاین آزمایشی که فعلا از آدرس us.norton.com/ns-beta در دسترس است Norton Security نام گرفته و هزینه استفاده از آن در سال 79 دلار خواهد بود. عرضه رسمی این خدمات از 23 سپتامبر آغاز خواهد شد. در واقع خدمات یاد شده جایگزینی برای برخی از نرم افزارهای امنیتی مشهور سمانتک مانند Norton Internet Security، Norton AntiVirus و Norton360خواهد بود.

این سرویس به علت تحریم های آمریکا برای کاربران ایرانی در دسترس و قابل استفاده نخواهد بود و در صورت کلیک بر روی لینک بالا پیامی در مورد تحریم ایران و مسدود بودن این سرویس به نمایش درمی آید.

کارشناسان این تحول اساسی در سمانتک را نشانی از تغییر استراتژی های کلان شرکت های امنیتی دانسته و معتقدند برنامه‌های ضدویروس دیگر پاسخگوی نیازها نیست و برای حفظ امنیت کاربران در فضای مجازی باید به روش های نوین‌تری متوسل شد.

Hoaxes
21-08-2014, 01:07
با توجه به این که فعلا نمیشه مثل قبل از محصولات نورتون استفاده کرد ٬ از دوستان و اساتید گرامی خواهش میکنم در مورد

Symantec Endpoint Protection بیشتر توضیح بدن. چون این نرم افزار رو من نصب کردم و واقعا تنظیمات بسیار بیشتر و دقیق تری

نسبت به محصولات NIS یا NAV داره .

اصلا چرا در باره ی این نرم افزار انقدر کم صحبت شده ؟ هدف شرکت symantec چی بوده که با وجود محصولاتی مثل NIS این

نرم افزار رو تولید کرده ؟ ‌آیا این نرم افزار چیزی از NIS کم داره ؟ یا این که قوی تره ؟ اصلا چرا این همه مدت همه از NIS یا NAV

یا 360 صحبت می کردن و چرا ما انقدر اذیت شدیم به خاطر سریال پیدا کردن نورتون با وجود این که این نرم افزار هیچ نیازی به

سریال و کرک و ... نداره ؟

مدتی هست که به جای محصولات نورتون دارم از این نرم افزار استفاده می کنم و این طور که به نظرم میاد خیلی این نرم افزار

از جهت امنیتی از NIS قوی تره . حالا نمیدونم این برداشت سطحیه یا واقعا همین طوره ؟

ممنون میشم اگه پرونده ی این نرم افزار رو باز کنید .

S0R3N4
22-08-2014, 00:24
سلام به همگی؛
دوستان؛آیا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن جدیدش رو روانه ی بازار کرده؟! (2015) و اگه کرده؛میخواستم بدونم مشکل لایسنسش حل شده یا کماکان به قوت خودش باقیه و باید بیخیالش بشیم؟

pa13
23-08-2014, 22:12
با توجه به این که فعلا نمیشه مثل قبل از محصولات نورتون استفاده کرد ٬ از دوستان و اساتید گرامی خواهش میکنم در مورد

Symantec Endpoint Protection بیشتر توضیح بدن. چون این نرم افزار رو من نصب کردم و واقعا تنظیمات بسیار بیشتر و دقیق تری

نسبت به محصولات NIS یا NAV داره .

اصلا چرا در باره ی این نرم افزار انقدر کم صحبت شده ؟ هدف شرکت symantec چی بوده که با وجود محصولاتی مثل NIS این

نرم افزار رو تولید کرده ؟ ‌آیا این نرم افزار چیزی از NIS کم داره ؟ یا این که قوی تره ؟ اصلا چرا این همه مدت همه از NIS یا NAV

یا 360 صحبت می کردن و چرا ما انقدر اذیت شدیم به خاطر سریال پیدا کردن نورتون با وجود این که این نرم افزار هیچ نیازی به

سریال و کرک و ... نداره ؟

مدتی هست که به جای محصولات نورتون دارم از این نرم افزار استفاده می کنم و این طور که به نظرم میاد خیلی این نرم افزار

از جهت امنیتی از NIS قوی تره . حالا نمیدونم این برداشت سطحیه یا واقعا همین طوره ؟

ممنون میشم اگه پرونده ی این نرم افزار رو باز کنید .
با سلام...دوست عزیز من خودم از این نرم افزار امنیتی (symantec endpoint protection) استفاده میکنم.قدرت قابل قبول و فایروال خوبی هم داره و جالبتر اینکه رایگانه!این آنتی خیلی هم سبک هست ولی باید بسیاری از تنظیمات رو خودتون روش اعمال کنید و برای افراد تازه وارد زیاد خوب نیست!برای همینه که کمتر پیشنهاد میدن که نصبش کنن....باز اگه سوال خواصی هم راجب symantec endpoint protection داشتین در خدمتم!

Iman-Emperatour
23-08-2014, 23:15
سلام...

من نورتون انتی ویروس 2014 دارم دو سه تا به سختی live update زمان 180 روزه گرفتم و تو سف مد کاراشو بترتیب انجام میدم ولی وقتی بالا میاد 180 روز نمیشه و روزی یکی دوبار وقتی وصل میشم به نت دانلود میکنه که حجم رو خیلی میگیره!
لینکی معتبری سراغ دارید؟
ممنون:n01:

Hoaxes
24-08-2014, 19:38
با سلام...دوست عزیز من خودم از این نرم افزار امنیتی (symantec endpoint protection) استفاده میکنم.قدرت قابل قبول و فایروال خوبی هم داره و جالبتر اینکه رایگانه!این آنتی خیلی هم سبک هست ولی باید بسیاری از تنظیمات رو خودتون روش اعمال کنید و برای افراد تازه وارد زیاد خوب نیست!برای همینه که کمتر پیشنهاد میدن که نصبش کنن....باز اگه سوال خواصی هم راجب symantec endpoint protection داشتین در خدمتم!

سلام - ممنونم از پاسختون - اگه میشه یک مقایسه ای بکنین بین قدرت این نرم افزار با Norton internet security . کدوم یکی قوی تر هست از جهت امنیتی ؟ نه از جهات دیگه مثل کند کردن سیستم یا پیچیدگی محیط کاربری .
مرسی

*Batman*
24-08-2014, 20:28
سلام به همگی؛
دوستان؛آیا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن جدیدش رو روانه ی بازار کرده؟! (2015) و اگه کرده؛میخواستم بدونم مشکل لایسنسش حل شده یا کماکان به قوت خودش باقیه و باید بیخیالش بشیم؟
سلام
نسخه جدید هنوز نیومده. تقریبا یک ماه دیگه میاد. فعلا از یک محصول دیگه استفاده کنید.

سلام...
من نورتون انتی ویروس 2014 دارم دو سه تا به سختی live update زمان 180 روزه گرفتم و تو سف مد کاراشو بترتیب انجام میدم ولی وقتی بالا میاد 180 روز نمیشه و روزی یکی دوبار وقتی وصل میشم به نت دانلود میکنه که حجم رو خیلی میگیره!
لینکی معتبری سراغ دارید؟
ممنون:n01:
سلام
من درست متوجه صحبت های شما نشدم!
لینک دانلود نورتون آنتی ویروس ورژن 21.5 :

Iman-Emperatour
25-08-2014, 20:54
سلام
نسخه جدید هنوز نیومده. تقریبا یک ماه دیگه میاد. فعلا از یک محصول دیگه استفاده کنید.

سلام
من درست متوجه صحبت های شما نشدم!
لینک دانلود نورتون آنتی ویروس ورژن 21.5 :

چندتا سایت دیدم که تا 180 روز نمیخواد لیو اپدیت رو انجام بدی!
میشه لینکی معرفی کنید چون روزی چند بار داره همین اپدیت میشه الکی؟!!!

pa13
25-08-2014, 22:43
سلام - ممنونم از پاسختون - اگه میشه یک مقایسه ای بکنین بین قدرت این نرم افزار با Norton internet security . کدوم یکی قوی تر هست از جهت امنیتی ؟ نه از جهات دیگه مثل کند کردن سیستم یا پیچیدگی محیط کاربری .
مرسی
درمورد قدرت باید بگم هر دو محصول ساخته شرکت symantec هست بنابر این قطعا هردو از یک دیتا بیس استفاده میکنن !شما باید ببینین با کدوم راحت ترین همونو نصب کنید!از نظر من symantec endpoint بهتره چون امکانات و اختیارات بیشتری داره ولی باز هم میگم باید آنتی ویروس رو خودتون انتخآب کنین و بدونین هیچوقت ویروسیابی 100% نیست چه نورتون نت سکیوریتی نصب کنین و چه symantec endpoint protection!!!!
بهتره بحث رو اینجا ادامه بدین :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Nima
25-08-2014, 22:44
چندتا سایت دیدم که تا 180 روز نمیخواد لیو اپدیت رو انجام بدی!میشه لینکی معرفی کنید چون روزی چند بار داره همین اپدیت میشه الکی؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بهتره تا ۲۳ سپتامبر صبر کنید نسخه جدید بیاد احتملا نسخه جدید بیاد اون قبلیا دیگه آپدیت نمیشن تو خبرا اومده همه نسخه ها در یکی جمع میشن شاید مثل وب روت شه اینجوری هیچ کرکی نمیگیره سریال غیر قانونی هم بلاک ه آپدیت حجیم هم شاید نخواد دیگه یه ماه میگذره مثل برق وباد :-)

*Batman*
26-08-2014, 00:42
چندتا سایت دیدم که تا 180 روز نمیخواد لیو اپدیت رو انجام بدی!
میشه لینکی معرفی کنید چون روزی چند بار داره همین اپدیت میشه الکی؟!!!

من فکر میکنم یه مطلبی رو برای شما اشتباه توضیح دادن یا آن طور که باید متوجه نشدید.
ببینید این 180 روز ارتباطی با LiveUpdate نداره. این 180 روز در واقع مدت اعتبار آنتی ویروس شما هستش.یعنی بعد از 180 روز از کار میفته.
این به این معنی نیست که آنتی ویروس تو این مدت نیازی به آپدیت نخواهد داشت! شما باید هر روز آنتی ویروس رو به روز کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنتی ویروس نورتون ، تنظیمات و اصطلاحات آن ، پست دوم تاپیک را مطالعه کنید.

kaivanika
30-08-2014, 22:14
این اخرین ورژنه فعلیه ؟
NIS-ESD-21.4.0.13-EN
این رو مستقیم دانلود کردم از نورتون ، نمیدونم چند روزه س . کسی سریال نامبر نداره واسه فعالسازیش ؟

ورژن جدید کی قرار بیاد ؟
وقتی بیاد نمیشه اپدیت کنیم با خود برنامه

Dr Nima
30-08-2014, 23:28
این اخرین ورژنه فعلیه ؟
NIS-ESD-21.4.0.13-EN
این رو مستقیم دانلود کردم از نورتون ، نمیدونم چند روزه س . کسی سریال نامبر نداره واسه فعالسازیش ؟

ورژن جدید کی قرار بیاد ؟
وقتی بیاد نمیشه اپدیت کنیم با خود برنامه

فرضا شما 180 روزم فعال کردین کامل هم آپدیت کردین
نسخه ای که 23 سپتامبر یا اول مهر میاد کاملا متفاوته
و این نسخه فقط تا همون موقع آپدیت میشه و دیگه کلا بی مصرف میشه
و این آپدیتا اصلا بدرد نمیخوره
بهتر این مدت نورتون رو بی خیال بشین و یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنید
ایران هم بلاک هست ولی اگه خیلی مشتاق هستین اینم سایتش

هر سه نسخه در یکی خلاصه میشه

Symantec unveils Norton Security 2015 Betas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

x3lmorgan
31-08-2014, 08:31
فرضا شما 180 روزم فعال کردین کامل هم آپدیت کردین
نسخه ای که 23 سپتامبر یا اول مهر میاد کاملا متفاوته
و این نسخه فقط تا همون موقع آپدیت میشه و دیگه کلا بی مصرف میشه
و این آپدیتا اصلا بدرد نمیخوره
بهتر این مدت نورتون رو بی خیال بشین و یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنید
ایران هم بلاک هست ولی اگه خیلی مشتاق هستین اینم سایتش

هر سه نسخه در یکی خلاصه میشه

Symantec unveils Norton Security 2015 Betas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
betanews.com چقدر معتبر هست؟ آخه اون چیزی که شما میگید توش ننوشته!! مثلا طبق گفته زیر این نسخه برای افرادی که نسخه های قانونی قبلیو دارن کاملا یک آپدیته رایگانه:

پس میشه نتیجه گرفت حالت فعال سازی نورتون با گذشته تفاوتی نداشته!!
بعد یه نکته دیگه که تو خود سایت سمنتک هم به اون اشاره شده. محصول در یک ورژن نیست در دو ورژن متفاوت هست:
norton security به جای norton internet security و norton security with backup به جای norton 360
در کل امیدوارم اینطور باشه که من فهمیدم نه اونجوری که شما گفتید:n02:

Dr Nima
31-08-2014, 11:53
سلام
betanews.com چقدر معتبر هست؟ آخه اون چیزی که شما میگید توش ننوشته!! مثلا طبق گفته زیر این نسخه برای افرادی که نسخه های قانونی قبلیو دارن کاملا یک آپدیته رایگانه:

پس میشه نتیجه گرفت حالت فعال سازی نورتون با گذشته تفاوتی نداشته!!
بعد یه نکته دیگه که تو خود سایت سمنتک هم به اون اشاره شده. محصول در یک ورژن نیست در دو ورژن متفاوت هست:
norton security به جای norton internet security و norton security with backup به جای norton 360
در کل امیدوارم اینطور باشه که من فهمیدم نه اونجوری که شما گفتید:n02:

به قول معروف مردم اون چیزی که دوست دارند را از حرفهای تو میشنوند،نه اون چیزی را که تو میگی
شما اصلا توجه کردی من چی نوشتم کی گفتم اوناییکه که قانونی استفاده می کنند
لایسنس باطل میشه و دوباره باید بخرند این چیزا فقط اینجاست نه تو کشورهای پیشرفته
منظور بتا نیوز هم این هس که تا انقضای لایسنسی که برای قبلی خریدی رو میتونی در نسخه جدید استفاده کنی
نه برای نسخه های غیر قانونی اونا بر حسب قانونی بودن میگن نه اونهایی که تو اینترنت ریخته
بعد بنظرت نورتون نمیفهمه که براحتی لایسنساش تو اینترنت پخش میشه و اونا هم مثل قانونیا هستن
و همینجوری ادامه میده
تا نسخه جدید نیاد نمیشه گفت سیستم لایسنس چطوریاست
در مورد نسخه ها
اون چی که من گفتم با توجه به لینک پایین بود و باز هم نمیشه گفت کدوم محصول به جای کدوم محصول
بهتره اگه حدس و گمانتون اینجوری بگین که گمانم اینجوریه چون بعضی کاربران به علت پایین بودن سن
یا نا آگاهی. فکر میکند قرار همینجوری باشه

Dr Nima
31-08-2014, 12:06
این یه اسکرین شات از سایت نورتون یه بتا دانلود کن ببین چجوریه تجربت رو بگو
انگلیسیت خوبه ببین نورتون در مورد نسخه جدید چی گفته بگو بقیه استفاده کنن