ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

منصور قلی
18-12-2012, 10:12
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم Norton Internet Security 2013 برای شناخت ویروس حتما باید به نت متصل باشه؟ چون اینترنت من نفتی(128) هست! و اینکه آیا این آنتی ویروس قدرت خوب برای شناسایی ویروس هایی که از طریق فلش مموری ها پخش میشوند را داراست؟ با تشکر فراوان

pa13
18-12-2012, 19:57
ببخشيد يک سوال داشتم؛آيا ميتونيم يکجوری گجت نورتون 2013رو نصب کنيم؟
:n06::n06:

xman681
18-12-2012, 22:40
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم Norton Internet Security 2013 برای شناخت ویروس حتما باید به نت متصل باشه؟ چون اینترنت من نفتی(128) هست! و اینکه آیا این آنتی ویروس قدرت خوب برای شناسایی ویروس هایی که از طریق فلش مموری ها پخش میشوند را داراست؟ با تشکر فراوان

سلام

نورتون بر مبنای کلود نیست و شما نیازی به اتصال دائمی نت ندارید فقط برای دریافت آپدیت ها

از لحاظ شناسایی جز بهترین هاست و قدرت تامین امنیت را دارد بطور حتم

در مورد ویروس های فلش ؛ بخشی از ویروس های فلش ویروس های منطقه ای هستند که احتمال ضعف و قوت در بعضی سوییت ها وجود داره ولی با این اوصاف هم باز هم سیمانتک اعتماد ما را جلب خواهد کرد

موفق باشید

milad_heartsick
19-12-2012, 00:52
سلام بر دوستان خوبم یه سوال دارم
من از 360 5.2.2 استفاده میکنم وقتی یه چیزی مثلا ترینر دانلود میکنم روش راست کلیک کرده و insight network scan یا norton file insight رو میزنم هیچ مشکلی نشون نمیده فوقش میگه که این برنامه مورد اطمینان نیست و یوزر کمی استفاده میکنه ازش ولی وقتی سیستم در حالت Idle هست و خودش به صورت اتوماتیک شروع به اسکن میکنه به همون برنامه گیر میده و میگه پاکش کن
ببخشید زیاد شد
شاد باشید.:n16:

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

*Batman*
19-12-2012, 11:43
میشه خودتون یه نگاه بندازید چون فکر کنم عکس ها پاک شده یا من نمیبینم؟
چک کردم.مشکلی نداره.

سلام بر دوستان خوبم یه سوال دارم
من از 360 5.2.2 استفاده میکنم وقتی یه چیزی مثلا ترینر دانلود میکنم روش راست کلیک کرده و insight network scan یا norton file insight رو میزنم هیچ مشکلی نشون نمیده فوقش میگه که این برنامه مورد اطمینان نیست و یوزر کمی استفاده میکنه ازش ولی وقتی سیستم در حالت Idle هست و خودش به صورت اتوماتیک شروع به اسکن میکنه به همون برنامه گیر میده و میگه پاکش کن
ببخشید زیاد شد
شاد باشید.:n16:

سلام
اون فایل رو با چه اسمی شناسایی میکنه.میتونید عکس بذارید؟

yashgin128
19-12-2012, 15:07
سلام
اپدیت افلاین واسه nis 2013 وجود داره؟
اگه جواب + خواهشا لینک بزارید
ممنون

satansilent
19-12-2012, 15:29
Update offline از خود سایت اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو صفحه که وارد شدید با توجه 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوز آپدیت رو دانلود کنید.

منصور قلی
19-12-2012, 15:41
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم اگه ما آپدیت آفلاین رو دانلود کنیم مقدار آپدیت آنلاین کمتر میشه یا ربطی بهم ندارند؟

*Batman*
19-12-2012, 16:22
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم اگه ما آپدیت آفلاین رو دانلود کنیم مقدار آپدیت آنلاین کمتر میشه یا ربطی بهم ندارند؟

تجربه نشون داده بعد از آپدیت آفلاین، آپدیت آنلاین دوباره از نـــو دیتابیس رو به روز میکنه.
آپدیتهایی که از LiveUpdate دریافت میشن تفاوتهایی با بسته‌ی آپدیت آفلاین داره.
البته من دو سه سالی هست که پیگیر این مساله نیستم و ممکنه تا الان درست شده باشه!

milad_heartsick
20-12-2012, 01:43
چک کردم.مشکلی نداره.

سلام
اون فایل رو با چه اسمی شناسایی میکنه.میتونید عکس بذارید؟
سلام .نه متاسفانه چون فایل رو های ریسک نشون داد و پاک کردم ولی از هیستوریش میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Batman*
20-12-2012, 02:52
سلام .نه متاسفانه چون فایل رو های ریسک نشون داد و پاک کردم ولی از هیستوریش میزارم:

سلام
کاری نداره!فایل فشرده رو Extract کنید و ببینید نورتون چطوری شناساییش میکنه!
Auto-Protect فایلهای فشرده رو اسکن نمیکنه و شما گفته بودید که در حالت Idle این فایل پاک شده!
1-نورتون رو غیرفعال کنید.
2-فایل فشرده رو که دانلود کردید به یک درایو دیگه منتقل و اونجا Extract کنید.
3-دو باره فشرده اش کنید و نام فایل فشرده رو عوض کنید.
4-نورتون رو فعال کنید و دوباره از حالت فشرده خارجش کنید.
اینطوری نباید به اون فایل گیر بده.البته اگر اعتبارسنجی باشه؛ این عکس شما مشکوکه و احتمالا امضا داشته.

SevenCity
20-12-2012, 07:58
19.9.0.9 دارم باید آپگرید کنم به نسخه بالاتر؟

milad_heartsick
20-12-2012, 11:57
سلام
کاری نداره!فایل فشرده رو Extract کنید و ببینید نورتون چطوری شناساییش میکنه!
Auto-Protect فایلهای فشرده رو اسکن نمیکنه و شما گفته بودید که در حالت Idle این فایل پاک شده!
1-نورتون رو غیرفعال کنید.
2-فایل فشرده رو که دانلود کردید به یک درایو دیگه منتقل و اونجا Extract کنید.
3-دو باره فشرده اش کنید و نام فایل فشرده رو عوض کنید.
4-نورتون رو فعال کنید و دوباره از حالت فشرده خارجش کنید.
اینطوری نباید به اون فایل گیر بده.البته اگر اعتبارسنجی باشه؛ این عکس شما مشکوکه و احتمالا امضا داشته.
خیلی ممنون از وقتی که میزارید:n12:
فایل رو کلا هم فشرده و هم اکسترکت شده پاک کردم.
1.من اینجوری متوجه شدم که من خود فایل اکسترکت شده رو اسکن کردم مشکلی نشون نداد در واقع مشکل تو فایل زیپش بود که محتوی ریدمی و.... و ویروس بوده درسته؟
2.یه مشکل دیگه اینه که همیشه تو ایدل اسکن ریسک پیدا میکنه. وقتی درایوی رو اسکن میکنم چیزی پیدا نمیشه ولی وقتی میرم جایی برمیگردم میبینم ایدل اسکن کرده و از همون درایو به دو سه مورد گیر داده نمیدونم از تنظیماتِ یا چیز دیگه ای هست.
ممنون از توجهتون :n16:

*Batman*
20-12-2012, 18:31
خیلی ممنون از وقتی که میزارید:n12:
فایل رو کلا هم فشرده و هم اکسترکت شده پاک کردم.
1.من اینجوری متوجه شدم که من خود فایل اکسترکت شده رو اسکن کردم مشکلی نشون نداد در واقع مشکل تو فایل زیپش بود که محتوی ریدمی و.... و ویروس بوده درسته؟
2.یه مشکل دیگه اینه که همیشه تو ایدل اسکن ریسک پیدا میکنه. وقتی درایوی رو اسکن میکنم چیزی پیدا نمیشه ولی وقتی میرم جایی برمیگردم میبینم ایدل اسکن کرده و از همون درایو به دو سه مورد گیر داده نمیدونم از تنظیماتِ یا چیز دیگه ای هست.
ممنون از توجهتون :n16:
سلام
1-بله این احتمال وجود داره.
2-Idle Time Scan نقاط حساس سیستم رو اسکن میکنه.
نتیجه اسکن میتونه شناسایی کد ویروس در یک فایل غیر اجرایی یا یک فایل اجرایی که در گوشه ای رها شده باشه.
البته بیشترین پیغام ها مربوط میشه به پاکسازی Tracking Cookie ها.
اگر به بخش History نگاه کنید متوجه میشید که چه مواردی شناسایی و پاک شدن.
موفق باشید

MR.Punisher
21-12-2012, 00:51
من از NIS 2013 استفاده می کنم.محصولات نورتون یه بخشی دارن به نام Identity Safe که پسوردهای شما روسیو می کنه و وقتی بخواید باز تو اون سایت لاگین کنید auto refill داره.
برای اکتیو کردن این بخش باید یه پروفایل بسازیم و یه پسورد تعریف کنیم.
تو NIS 2012 میشد این قسمت رو Auto Login کرد یعنی به محض باز کردن Browser این بخش به ضورت خودکار فعال میشد و تو سایت ها به محض ورود فیلد ها رو پر می کرد
ولی تو 2013 هر بار که browser رو باز می کنم این از من پسورد می خواد.خیلی آزار دهنده هست.راهی هست که این قسمت رو مثل 2012 بشه auto login کرد؟
ممنونم.

x64
21-12-2012, 00:53
خدا لعنت کنه این نورتونو 100MB آپدیت کردیم ، میگه باید 104MB دیگه هم آپدیت کنی ، مسخرس...!

*Batman*
21-12-2012, 03:30
من از NIS 2013 استفاده می کنم.محصولات نورتون یه بخشی دارن به نام Identity Safe که پسوردهای شما روسیو می کنه و وقتی بخواید باز تو اون سایت لاگین کنید auto refill داره.
برای اکتیو کردن این بخش باید یه پروفایل بسازیم و یه پسورد تعریف کنیم.
تو NIS 2012 میشد این قسمت رو Auto Login کرد یعنی به محض باز کردن Browser این بخش به ضورت خودکار فعال میشد و تو سایت ها به محض ورود فیلد ها رو پر می کرد
ولی تو 2013 هر بار که browser رو باز می کنم این از من پسورد می خواد.خیلی آزار دهنده هست.راهی هست که این قسمت رو مثل 2012 بشه auto login کرد؟
ممنونم.
سلام
وقتی یه Login درست میکنید، تو قسمت Edit Logins چند تا گزینه برای هر لاگین وجود داره که مربوط به Auto Fill و Auto Login هست.
هر دوی این گزینه ها باید تیک خورده باشن.

اما اگر هر بار پسورد Identity Safe رو از شما میپرسه باید به قسمت Password and Security برید و گزینه Ask for my password after sleep or hibernation رو انتخاب کنید.
امروز با نورتون : Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خدا لعنت کنه این نورتونو 100MB آپدیت کردیم ، میگه باید 104MB دیگه هم آپدیت کنی ، مسخرس...!

سلام

اگر زیاد اذیت کرد دستورات پست زیر رو انجام بدید:
How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aylar6888
21-12-2012, 04:03
سلام:
خیلی عجیبه امشب رفتم نورتون دانلود کنم دیدم حجم انتی ویروس= 154 مگ-حجم اینترنت سکوریتی= 104 مگ - حجم نورتون 360= 147 مگ هست:n13:
جالبه - هر چی امکانات بیشتره حجم کمتره...:n04:

siamak_mu
21-12-2012, 21:06
کسی راه حلی برای رفع خاکستری شدن این قسمت داره؟

*Batman*
21-12-2012, 21:23
کسی راه حلی برای رفع خاکستری شدن این قسمت داره؟

همونطور که خودش گفته باید سیستم رو ریست کنید تا درست بشه

siamak_mu
22-12-2012, 18:06
نه دوست عزیز الآن حدود 2 هفته هست این طوری شده از اون موقع 1000 بار ریست و خاموش روشن کردم ولی درست نشده.

منصور قلی
22-12-2012, 23:01
با سلام و خسته نباشید.من یک فلش ویروسی زدم به سیستم شروع کرد به ویروس کشی.یهو Nis 2013 هنگ کرد و از برنامه خارج شد.بعد هرچی کلیلک کردم روی آیکنش بالا نیومد.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟ حالا این که ویروس فلشه.اگه مثلا سیستم ویروسی شده باشه این میخواد هنگ کنه؟ یعنی چی؟ در ضمن با سریال فعالش کردم.
با تشکر فراوان.

xman681
22-12-2012, 23:52
با سلام و خسته نباشید.من یک فلش ویروسی زدم به سیستم شروع کرد به ویروس کشی.یهو Nis 2013 هنگ کرد و از برنامه خارج شد.بعد هرچی کلیلک کردم روی آیکنش بالا نیومد.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟ حالا این که ویروس فلشه.اگه مثلا سیستم ویروسی شده باشه این میخواد هنگ کنه؟ یعنی چی؟ در ضمن با سریال فعالش کردم.
با تشکر فراوان.

به احتمال زیاد آنتی ویروس را روی سیستم آلوده نصب کرده اید

سیستم خود را پاکسازی کامل کنید و نصب مجدد کنید

البته شاید

منصور قلی
23-12-2012, 00:30
به احتمال زیاد آنتی ویروس را روی سیستم آلوده نصب کرده اید

سیستم خود را پاکسازی کامل کنید و نصب مجدد کنید

البته شاید
نه بابا.قبلش کسپر رو سیستمم نصب بود.بدون مشکل کار میکرد.ولی هوس نورتون کردم نصب کردم.

kases
23-12-2012, 00:49
نه بابا.قبلش کسپر رو سیستمم نصب بود.بدون مشکل کار میکرد.ولی هوس نورتون کردم نصب کردم.

نورتون 2013 یه مقدار مشکل داره
من هم چند روز قبل نصب کردم زیاد هنگ میکرد

*Batman*
23-12-2012, 01:50
نه دوست عزیز الآن حدود 2 هفته هست این طوری شده از اون موقع 1000 بار ریست و خاموش روشن کردم ولی درست نشده.
این مشکل به ندرت پیش میاد و باید براش اصلاحیه بدن بیرون!
وقتی ویندوز اجرا میشه نورتون هیچ پیغامی در مورد شناسایی ویروس نمیده؟
ساعت و تاریخ سیستم تنظیمه؟
برنامه امنیتی به غیر نورتون نصب نکردید؟
Security History رو باز کنید.قسمت Unresolved Security Risks باید خالی باشه.
قسمت Full History رو باز کنید و روی Clear List کلیک کنید.
Community Watch رو فعال نگه دارید تا گزارش بفرسته.

pedram_01
23-12-2012, 02:58
نورتون 360 90 روزه

aban366
23-12-2012, 18:12
سلام
دوستان ممنون میشم یه توضیحی در مورد این که با نورتون اینترنت سکوریتی چطوری میشه از سالم بودن یه لینک ارسال شده بهمون مطلع شد؟
منظورم اینه یکی یه لینک برامون فرستاده میخوام بدونم اون لینک سالمه یا نه الوده به کی گلاگر چیزی هستش؟
ممنون میشم توضیحی بدین در این مورد
با تشکر

*Batman*
23-12-2012, 18:25
سلام
دوستان ممنون میشم یه توضیحی در مورد این که با نورتون اینترنت سکوریتی چطوری میشه از سالم بودن یه لینک ارسال شده بهمون مطلع شد؟
منظورم اینه یکی یه لینک برامون فرستاده میخوام بدونم اون لینک سالمه یا نه الوده به کی گلاگر چیزی هستش؟
ممنون میشم توضیحی بدین در این مورد
با تشکر

سلام
اگر IPS کد مخرب پیدا کنه پیغام میده.
همچنین Norton SafeWeb که به شکل Toolbar روی مرورگر ها نصب میشه، سایتهای آلوده رو مسدود میکنه و پیغام مناسب نمایش میده.
طبق شکل زیر میتونید از صفحه اصلی آنتی ویروس سلامت یک سایت رو چک کنید:

aban366
23-12-2012, 19:59
سلام
اگر IPS کد مخرب پیدا کنه پیغام میده.
همچنین Norton SafeWeb که به شکل Toolbar روی مرورگر ها نصب میشه، سایتهای آلوده رو مسدود میکنه و پیغام مناسب نمایش میده.
طبق شکل زیر میتونید از صفحه اصلی آنتی ویروس سلامت یک سایت رو چک کنید:
با تشکر بابت پاسخگویت
بدتمن جان ایا این مورد شامل این مثالم میشه:
مثلا من یه عکس که الوده به کیلاگر رو تو یه سایت اپلود عکس اپلود میکنم در صورتیکه اون سایت هیچ مشکلی نداره و کاملا هم سالمه اما چیزی که من اپلود کردم مشکل داره حالا یه ووقت این لینک اپلود رو به این نورتون سیف وب بدیم بازم نشون میده الوده بودن این اپلود رو در حالیکه خود سایت مشکلی نداره
ممنون

*Batman*
23-12-2012, 22:54
با تشکر بابت پاسخگویت
بدتمن جان ایا این مورد شامل این مثالم میشه:
مثلا من یه عکس که الوده به کیلاگر رو تو یه سایت اپلود عکس اپلود میکنم در صورتیکه اون سایت هیچ مشکلی نداره و کاملا هم سالمه اما چیزی که من اپلود کردم مشکل داره حالا یه ووقت این لینک اپلود رو به این نورتون سیف وب بدیم بازم نشون میده الوده بودن این اپلود رو در حالیکه خود سایت مشکلی نداره
ممنون
سلام
اگر یک بخش از یک دامنه یا سایت آلوده باشه، Norton SafeWeb کل سایت رو مسدود میکنه.
نورتون عکس یا کد مخربِ شما رو شناسایی میکنه و ارتباطش میده با دامنه اصلی و کل سایت غیر قابل دسترسی میشه.
مثلا لینک زیر به خودی خود ممکنه مشکلی نداشته باشه اما شما رو به صفحاتی راهنمایی میکنه که میتونه اطلاعات شما رو سرقت کنه
a/l/e/k/s/e/e/v/i/a/./p/r/o

siamak_mu
23-12-2012, 23:30
این مشکل به ندرت پیش میاد و باید براش اصلاحیه بدن بیرون!
وقتی ویندوز اجرا میشه نورتون هیچ پیغامی در مورد شناسایی ویروس نمیده؟
ساعت و تاریخ سیستم تنظیمه؟
برنامه امنیتی به غیر نورتون نصب نکردید؟
Security History رو باز کنید.قسمت Unresolved Security Risks باید خالی باشه.
قسمت Full History رو باز کنید و روی Clear List کلیک کنید.
Community Watch رو فعال نگه دارید تا گزارش بفرسته.

مرسی ولی درست شد. :n11:

hosseinonline8000
25-12-2012, 13:10
سلام دوستان من از کاسپر استفاده میکنم راضی هستم ولی یکم سرعت میگیره . قبلش نورتون داشتم ولی چون سریال هاش کم گیر میاد و من هم آنتی ویروس را کرک نمیکنم رفتم و کاسپر نصب کردم ولی یکم احساس کندی سرعت میکنم البته خیلی کم و زیاد نیست .

میخواستم بپرسم تریال ریست مشکلی برای آنتی ویروس ایجاد نمیکنه ؟ چون مطمئنا کرک باعث مشکلات امنیتی و مشکل در کارائی آنتی ویروس میشه و من هیچ وقت آنتی ویروس را کرک نمیکنم ولی نمیکدونم تریال ریست چطور کار میکنه ...

milad_gta
25-12-2012, 13:46
سلام دوستان من از کاسپر استفاده میکنم راضی هستم ولی یکم سرعت میگیره . قبلش نورتون داشتم ولی چون سریال هاش کم گیر میاد و من هم آنتی ویروس را کرک نمیکنم رفتم و کاسپر نصب کردم ولی یکم احساس کندی سرعت میکنم البته خیلی کم و زیاد نیست .

میخواستم بپرسم تریال ریست مشکلی برای آنتی ویروس ایجاد نمیکنه ؟ چون مطمئنا کرک باعث مشکلات امنیتی و مشکل در کارائی آنتی ویروس میشه و من هیچ وقت آنتی ویروس را کرک نمیکنم ولی نمیکدونم تریال ریست چطور کار میکنه ...

به نظرم اگر مشکل سرعت دارید برگردید نورتون ...

اگر از تریال ریست های مطمئن که دوستان در تایپیک های مربوطه قرار دادن استفاده کنید مشکلی رخ نمیده ضمن اینکه میتونید یک سریال برا خودتون ایجاد کنید و کلا یک fresh install داشته باشید و از سریال خودتون استفاده کنید .

همینطور دوستان در تایپیک نورتون کاملا فعال هستند و سریال ها تقریبا روزانه درج میشه ، اگر سریال 90 روزه خواستید براتون بفرستم ( نورتون)

موفق باشید .

hosseinonline8000
26-12-2012, 02:53

اگر از تریال ریست های مطمئن که دوستان در تایپیک های مربوطه قرار دادن استفاده کنید مشکلی رخ نمیده ضمن اینکه میتونید یک سریال برا خودتون ایجاد کنید و کلا یک fresh install داشته باشید و از سریال خودتون استفاده کنید .

همینطور دوستان در تایپیک نورتون کاملا فعال هستند و سریال ها تقریبا روزانه درج میشه ، اگر سریال 90 روزه خواستید براتون بفرستم ( نورتون)

موفق باشید .

چطور میشه یک سریال برای خودمون ایجاد کنیم و از همون استفاده کنیم؟

milad_gta
26-12-2012, 11:59
چطور میشه یک سریال برای خودمون ایجاد کنیم و از همون استفاده کنیم؟

ابتدا با استفاده از یک تریال ریست لیسانس خودتون رو تبدیل کنید به نسخه 90 یا 180 روزه بعد نورتون ازتون میخواد تا یک اکانت بسازید و سریال رو تو اکانتتون ثبت میکنه ! از اینجا به بعد شما میتونی از همین نسخه استفاده کنید یا اگر احساس میکنید ممکنه برای برنامتون مشکلی رخ داده باشه کلا حذفش کنید و دوباره نصبش کنید ، وارد اکانتتون بشید و از سریالی که توش ثبت شده برا ریجستر کردن نسخه Clean استفاده کنید .

فقط دقت کنید سریال ایجاد شده تنها رو سیستمی که ایجاد شده کار میکنه ، فرضا نمیتونید رو PC سریال درست کنید بعد برید رو لپتاپ ...

SevenCity
26-12-2012, 16:27
چرا fraps روی مین نورتون فریم میندازه نسخه 2012 اینطور نبود از نظر گرافیکی چه ارتقایی دادند؟
+

مشکل حجم و سرعت اینترنت ندارم بعد از نصب 2013 هم 185 مگ اپدیت کرد Smart Definitions رو فعال کردم و لایو اپدیت رو زدم 90 مگ دیگه میخواست دانلود کنه اگر اپدیت کنم جایگزین اپدیت اصلی میشه؟ من از بحث ها متوجه شدم که نیازی به روشن بودن این گزینه نیست اگر این اپدیت جایگزین اپدیت اصلی نمیشه و اپدیت کمکی به حساب میاد دانلودش کنم؟

*Batman*
26-12-2012, 19:46
چرا fraps روی مین نورتون فریم میندازه نسخه 2012 اینطور نبود از نظر گرافیکی چه ارتقایی دادند؟
+

مشکل حجم و سرعت اینترنت ندارم بعد از نصب 2013 هم 185 مگ اپدیت کرد Smart Definitions رو فعال کردم و لایو اپدیت رو زدم 90 مگ دیگه میخواست دانلود کنه اگر اپدیت کنم جایگزین اپدیت اصلی میشه؟ من از بحث ها متوجه شدم که نیازی به روشن بودن این گزینه نیست اگر این اپدیت جایگزین اپدیت اصلی نمیشه و اپدیت کمکی به حساب میاد دانلودش کنم؟

سلام
نسخه 2013 در ظاهر نسبت به 2012 ساده تر شده.
اما ممکنه به خاطر پشتیبانی از اسکرین های لمسی شما تغییراتی رو حس کنید.

سعی کنید همیشه Smart Definitions رو تغییر ندید و در حالت پیش فرض رهاش کنید.
سوئیچ کردن روی این گزینه باعث میشه همه‌ی آپدیتها از اول دانلود بشن.

ahmadeid
27-12-2012, 14:19
باسلام من اپدیت نورتون رو ازسایتش گرفتم بعد گزینه ی محافظتشو غیر فعال کردم ورفتم تو سیو مود اونجا هم فایل پدیت روش کلیک کردم وهرچی اومد اوکی کردم حالا نمی دونم برام ریخته یانه وقتی بر می گردم به ویندوز و live update رو می زنم علامت قرمز میده به نظر شما مشکل چیه؟؟!!:n27:

hosseinonline8000
29-12-2012, 11:26

موفق باشید .

لطفا یک شماره سریال برای من ارسال کنید ...

mrmostafa
29-12-2012, 18:16
دوستان من ورژن 19.9.0.9 NIS رو دارم ورژن جدیدتر اومده؟؟؟ بین 360 و بقیه کدام بهتره؟؟؟ اگر بخواهیم هم کارایی آنتی ویروس داشته باشه هم کارایی اینترنت سکوریتی کدوم رو باید استفاده کنیم. ؟؟

*Batman*
29-12-2012, 19:32
دوستان من ورژن 19.9.0.9 NIS رو دارم ورژن جدیدتر اومده؟؟؟

بله، ورژن 20

بین 360 و بقیه کدام بهتره؟؟؟

تفاوت Norton 360 با سایر محصولات نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر بخواهیم هم کارایی آنتی ویروس داشته باشه هم کارایی اینترنت سکوریتی کدوم رو باید استفاده کنیم. ؟؟

Norton Internet Security

hosseinonline8000
29-12-2012, 20:55
دوستان لطفا یک شماره سریال برای من ارسال کنید...
mrmostafa
30-12-2012, 10:03
دوستان لينك آخرين ورژن 360 رو ميذارين چون تو تاپيك ها رفتم لينكش حذف شده بود. ممنونم

OMiD.1080p
30-12-2012, 14:49
مطالب آموزشی توی پست دوم رو که خوندم.
ولی متوجه نشدم چجوری Norton Internet Security 2013 ورژن 20.1.0.24 رو آفلاین آپدیت کنم.
این فایل exe مربوط به دانلود آفلاینش رو گرفتم به تاریخ امروز 2012.12.30
فایل آپدیت رو که باز میکنم با پیغام زیر روبه رو میشم.

میشه واسه آپدیت آفلاین بگید چه کار کنم.

*Batman*
30-12-2012, 19:23
دوستان لطفا یک شماره سریال برای من ارسال کنید...
مگه خودش تاپیک نداره؟!

کرک و سریال محصولات Norton ← جديدترين ها در پست های انتهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان لينك آخرين ورژن 360 رو ميذارين چون تو تاپيك ها رفتم لينكش حذف شده بود. ممنونم

N360 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مطالب آموزشی توی پست دوم رو که خوندم.
ولی متوجه نشدم چجوری
Norton Internet Security 2013 ورژن 20.1.0.24 رو آفلاین آپدیت کنم.
این فایل exe مربوط به دانلود آفلاینش رو گرفتم به تاریخ امروز 2012.12.30
فایل آپدیت رو که باز میکنم با پیغام زیر روبه رو میشم.

میشه واسه آپدیت آفلاین بگید چه کار کنم.

شاید آپدیت 32 بیتی رو گرفتید برای ویندوز 64 بیتی ویا برعکس.

OMiD.1080p
30-12-2012, 19:33
شاید آپدیت 32 بیتی رو گرفتید برای ویندوز 64 بیتی ویا برعکس.
من ویندوزم ۶۴ بیتی است ولی آنتی ویروس ۳۲ بیتی است.
چه کنم ؟

*Batman*
30-12-2012, 20:36
من ویندوزم ۶۴ بیتی است ولی آنتی ویروس ۳۲ بیتی است.
چه کنم ؟

باید آپدیت 64 بیتی رو دانلود و نصب کنید.البته هنگام دانلود به ورژنش هم دقت کنید.
چطور به این نتیجه رسیدید که آنتی ویروس شما 32 بیتی؟

OMiD.1080p
30-12-2012, 20:50
باید آپدیت 64 بیتی رو دانلود و نصب کنید.البته هنگام دانلود به ورژنش هم دقت کنید.
چطور به این نتیجه رسیدید که آنتی ویروس شما 32 بیتی؟
:n08:
دمت گرم.
یکی از دلایلش اینکه توی پوشه C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security نصب شده. :n02:

SHAHAB-P30
31-12-2012, 15:43
سلام
Symantec Service Framework چی هست داره از ترا فیکم استفاده میکنه؟

.AraMesh.
01-01-2013, 03:16
سلام" چرا نورتون کلا اینقدر بی ثباته؟ ( همشونو تست کردم ک دارم میگم ) هر چی میشه با دلیل یا بی دلیل از سیستری میره!!! نمیشه کاریش کرد؟ براش پسورد هم تعیین کردم. مشکل ساز نشه وقتایی ک بی خبر ول میکنه میره ؟؟

ahmadeid
01-01-2013, 12:54
باسلام من اپدیت نورتون رو ازسایتش گرفتم بعد گزینه ی محافظتشو غیر فعال کردم ورفتم تو سیو مود اونجا هم فایل پدیت روش کلیک کردم وهرچی اومد اوکی کردم حالا نمی دونم برام ریخته یانه وقتی بر می گردم به ویندوز و live update رو می زنم علامت قرمز میده به نظر شما مشکل چیه؟؟!!

mostafadc
01-01-2013, 13:01
ميخواستم بدون اينترنت سكوريتي نورتون آخرين ورژن, چنده و Trial Reset براش اومده

*Batman*
01-01-2013, 23:49
سلام
Symantec Service Framework چی هست داره از ترا فیکم استفاده میکنه؟

ccsvchst : فریند اصلی آنتی ویروس.
برای اینکه مصرف ترافیکش به صفر نزدیک بشه آپدیت اتوماتیک و Community Watch رو غیرفعال کنید.(دومی توصیه نمیشه)

سلام" چرا نورتون کلا اینقدر بی ثباته؟ ( همشونو تست کردم ک دارم میگم ) هر چی میشه با دلیل یا بی دلیل از سیستری میره!!! نمیشه کاریش کرد؟ براش پسورد هم تعیین کردم. مشکل ساز نشه وقتایی ک بی خبر ول میکنه میره ؟؟

همونطور که شما همه رو تست کردید و بی ثبات بوده،منم همه رو تست کردم و با ثبات بوده.
این بر میگرده به شرایط سخت افزاری و نرم افزاری سیستم و اینکه چقدر و چطوری از سیستم استفاده میشه و مخربها با چه حجمی و چطوری وارد سیستم میشن،چند کاربر با یک سیستم کار میکنن، تنظیمات آنتی ویروس به چه صورته،کی نصب شده،چه نسخه ای نصب شده،چطوری آپدیت شده،قبلش چی نصب بوده،چقدر از عمر سیستم عامل میگذره،چه محصول امنیتی غیر از نورتون روی سیستم نصبه و ...

باسلام من اپدیت نورتون رو ازسایتش گرفتم بعد گزینه ی محافظتشو غیر فعال کردم ورفتم تو سیو مود اونجا هم فایل پدیت روش کلیک کردم وهرچی اومد اوکی کردم حالا نمی دونم برام ریخته یانه وقتی بر می گردم به ویندوز و live update رو می زنم علامت قرمز میده به نظر شما مشکل چیه؟؟!!

اگر LiveUpdate رو اجرا کردید پس دیگه چه نیازی به فایل آپدیت هست؟
اگر قصد دارید آفلاین آپدیتش کنید پس دیگه Live Update چرا؟
شما آنتی ویروس رو دوباره نصب کنید و از همان ابتدای کار با LiveUpdate به روز رسانی کنید.

ميخواستم بدون اينترنت سكوريتي نورتون آخرين ورژن, چنده و Trial Reset براش اومده

آخرین نسخه‌ در حال حاضر : 20.2.0.19

تریال ریست هم تو پست اول این تاپیک :
کرک و سریال محصولات Norton ← جديدترين ها در پست های انتهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.AraMesh.
02-01-2013, 07:56
بلـــــه ، چ جالب.
معلومه عمری با این چیزا سرکردیدااااا
الکیه مگه :n02:
ممنون

amir.7
03-01-2013, 01:29
سلام مسعود جان

دوست من ، مدتی نیاز دارم که نرم افزار امنیتی سیستم رو عوض کنم و با توجه به داشتن تعداد

زیادی کرک و پچ و سایر نرم افزارهای فعال ساز روی سیستم میخواستم بدونم که برخورد محصولات

نورتون با این گونه نرم افزارها چطوره

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

.AraMesh.
03-01-2013, 15:11
سلام مسعود جان

دوست من ، مدتی نیاز دارم که نرم افزار امنیتی سیستم رو عوض کنم و با توجه به داشتن تعداد

زیادی کرک و پچ و سایر نرم افزارهای فعال ساز روی سیستم میخواستم بدونم که برخورد محصولات

نورتون با این گونه نرم افزارها چطوره

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام" برخوردش بسیار بی رحمانه، همه رو از دم تیغ می گذرونه :n02:
باید فشرده کنید رمزدار باشه.

amir.7
03-01-2013, 17:15
سلام" برخوردش بسیار بی رحمانه، همه رو از دم تیغ می گذرونه :n02:
باید فشرده کنید رمزدار باشه.

ممنون دوست من

پس فعلا بی خیالش ............... :n22:

.AraMesh.
04-01-2013, 01:23
ممنون دوست من

پس فعلا بی خیالش ............... :n22:
اینارو نگفتم ک بیخیالش. خیلی کار درسته. شما فقط اونارو رمزدار کنید ک نمیتونه پاک کنه.

aylar6888
04-01-2013, 01:55
سلام : نورتون احتمالا اولین نرم افزار امنیتیه که بخاطر رعایت کپی رایت تمام یا اکثر فعالسازهای نرم افزارهای غیرقانونی رو مخرب میشناسه..حتی اگه اون فایل سالم هم باشه احتمال این نکته هست...
البته این کارش اصلا بد نیست و کاملا کار درستی میکنه.هم امنیت ما رو بیشتر میکنه چون این کرکها هیچ تضمینی برای سلامت بودنشون نیست و نخواهد بود.هم کپی رایت رعایت میشه.....:n01:
مثل بیت دیفندر خیلی سختگیرانه برخورد میکنه با فایلهای کرک نرم افزارها:n03:
آموزش کامل و اعتماد سازی یک فایل برای نورتون بصورت پی دی اف :

shahram20
04-01-2013, 15:00
درود دوستان

من بهترین تنظیمات رو واسه نورتون 360 میخواستم. ( نسخه 2013 )

هر چی گشتم نتونستم این مورد رو تو تاپیک محصولات Symantec - Norton پیدا کنم.

با تشکر

.AraMesh.
04-01-2013, 19:20
درود دوستان

من بهترین تنظیمات رو واسه نورتون 360 میخواستم. ( نسخه 2013 )

هر چی گشتم نتونستم این مورد رو تو تاپیک محصولات Symantec - Norton پیدا کنم.

با تشکر
سلام بیشتر تنظیماتشون مثل همند : ( خودشون ی پی دی اف تهیه کردند در مورد تنظیمات. )

دانلود پی دی اف :

khetir
04-01-2013, 21:26
سلام دوستان
من مبتدی هستم و مشکلم با نورتون 360 و اینترنت سکوریتی اینه ک هر کدوم رو ک نصب میکنم بعد از چند روز آنتی ویروسم قرمز میشه و این پیغام رو میده At Risk و موقعی ک روی گزینه Fix Now کلیک میکنم درست نمیشه لطفا منو راهنمایی کنین
با تشکر

.AraMesh.
05-01-2013, 01:16
سلام دوستان
من مبتدی هستم و مشکلم با نورتون 360 و اینترنت سکوریتی اینه ک هر کدوم رو ک نصب میکنم بعد از چند روز آنتی ویروسم قرمز میشه و این پیغام رو میده At Risk و موقعی ک روی گزینه Fix Now کلیک میکنم درست نمیشه لطفا منو راهنمایی کنین
با تشکر
سلام" آخه بستگی داره چی شده باشه: نیاز ب اسکن سریع سیستمتون داره ( بعد از ی مدتی ) ، وعده آپدیتش دیر شده ، نزدیک منقضی شدنه ک تریال ریست میخواد یواش یواش،.. آقا اصلا ی تصویر ازش بذارید ما اینقد خیال بافی نکنیم، جواب قطعی بدیم :n01:

khetir
05-01-2013, 02:05
دوست عزیز اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.AraMesh.
05-01-2013, 02:25
دوست عزیز اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب همونیه ک عرض کردم: تشنه آپدیت. ( با اینکه 9 دقیقه قبلش آپدیت زدید اما فقط ی مورد : از قسمت Settings و تب Updates گزینه Smart Definitions روی آن باشه بعد آپدیت کنید.) چون این گزینه قضیش فرق داره / تو پست بالایی : 312 همون لینک اولی ، اگه داخلش بگردید بچه ها توضیح دادند

khetir
05-01-2013, 02:33
داداش ممنون از توضیحتون ولی اونم on هست نمیدونم باید چی کار کنم کلافه شدم

Mr KING
05-01-2013, 03:44
داداش ممنون از توضیحتون ولی اونم on هست نمیدونم باید چی کار کنم کلافه شدم

شما اپدیت میکنی میبینی که ایا اپدیت ها کامل دریافت میشن یا نه وسطش اررورر میده و این جور مسایل ؟؟
بعد از هر اپدیت ریستارت کنین سیستم رو

khetir
05-01-2013, 10:39
سلام آره آبدیتها کامل دریافت میشن بعد از آبدیت هم سیستم رو ریستارت میکنم ولی این مشکل پا برجاست

.AraMesh.
05-01-2013, 10:50
سلام آره آبدیتها کامل دریافت میشن بعد از آبدیت هم سیستم رو ریستارت میکنم ولی این مشکل پا برجاست
سلام" همون Full Scan ک گفتمو ... یا خطای سرور و مشکل اینترنته یا ی مزاحم کوچولو تو سیستمه نمیذاره درست آپدیت شه.
:n01: استاد Batmaaaaaaaaaan ملت منتظرند. بسم ا...

aylar6888
05-01-2013, 12:44
سلام دوستان
با تشکر
مشکل شما رو که توی عکستون جلوی فیکس نوشته اما لوگ اخطار رو بخونید ببینید دقیقا مشکل چیه؟؟؟

.AraMesh.
05-01-2013, 13:20
مشکل شما رو که توی عکستون جلوی فیکس نوشته اما لوگ اخطار رو بخونید ببینید دقیقا مشکل چیه؟؟؟
:n04: و بازهم :n04: و در آخر : :wac:
خب تا آخر صفحه رو میخوندید ، نزدیک 48 ساعته داریم سر همین بحث میکنیم 10 تا دلیل هر کدوممون آوردیم، هنوز ب جواب اصلی و قطعیمون نرسیدیم/ منتظر اهل فن هستیم صبح تا حالا.

khetir
05-01-2013, 13:29
با نهایت سپاس از دوستان مخصوصا 2222751 خودم مشکل رو حل کردم اشکال از تاریخ سیستمم بود:n26:

.AraMesh.
05-01-2013, 13:43
با نهایت سپاس از دوستان مخصوصا 2222751 خودم مشکل رو حل کردم اشکال از تاریخ سیستمم بود:n26:
:n04: جااااااااااااان؟ یکی منو بگیره...
آخه چراااااااااا. ( ی تاریخ مارو سر کار گذاشته بود؟ )
خداروشکر معما حل شد

shimafatemi
06-01-2013, 15:14
سلام :n18:من با آنتی ویروس
Symantec Endpoint Protection
به مشکل بر خوردماینجا میشه مشکلمو بپرسم ممنونم:sq_25:

shamy
06-01-2013, 18:54
سلام
یک هفته ای میشه نورتون 360 من آپدیت نمی شه؟
به نظر شما مشکل از چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
با تشکر:n02:

.AraMesh.
06-01-2013, 20:01
سلام :n18:من با آنتی ویروس
به مشکل بر خوردماینجا میشه مشکلمو بپرسم

ممنونم:sq_25:
سلام" دوستان اهل فن ، حتما پاسخ میدن.
احتمالا برای این محصول ، تاپیک جداگانه هست

.AraMesh.
06-01-2013, 20:14
سلام
به نظر شما مشکل از چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
سلام" ی تصویر ازش بذارید

*Batman*
06-01-2013, 22:02
سلام
طبق آموزش این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پوشه Definitions رو پیدا کنید و محتویات داخلش رو کاملا پاک کنید.(در Safe Mode )
بعد ریست کنید و یکبار از اول آنتی ویروس رو آپدیت کنید.

.AraMesh.
06-01-2013, 22:34
سلام
طبق آموزش این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پوشه Definitions رو پیدا کنید و محتویات داخلش رو کاملا پاک کنید.(در Safe Mode )
بعد ریست کنید و یکبار از اول آنتی ویروس رو آپدیت کنید.
:n01: اوه اوه ... چقد سنگین میشه . کلی حجم باید دانلود کنه.
ولی مشکلشون از تنظیم نبودن تاریخ سیستم بود ک حل شد. شانسه دیگه :n02:
تشکر از انتقال تجاربتون.

Ice Pain
06-01-2013, 23:26
سلام
به نظر شما مشکل از چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.

احتمالا نورتون ایران رو تحریم کرده .

*Batman*
07-01-2013, 00:12
سلام من با آنتی ویروس
به مشکل بر خوردماینجا میشه مشکلمو بپرسم
ممنونم
سلام
فکر نکنم اینجا بتونید جواب مناسبی دریافت کنید.
من دو تا لینک مرتبط معرفی میکنم.اگر بازم سوالی داشتید میتونید در انجمن سیمانتک مطرح کنید.

لینک اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دوم

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان لطفا از بیان احساسات و نظرات شخصیِ بدون دلیل خودداری کنید.
اگر میتونید کمکی بکنید بسم ا... وگرنه بی جهت پست ارسال نکنید.
با تشکر.

shahram20
07-01-2013, 00:23
احتمالا نورتون ایران رو تحریم کرده .

همین الان آپدیت کردم مشکلی نبود ضمن اینکه Live Update رو هم خودش اتوماتیک آپدیت کرد

jb.NY
07-01-2013, 12:33
دوستان خسته نباشید
چند روز پیش ویندوز عوض کردم و وقتی نورتون 2012 رو نصب کردم آپدیتش به شدت کند بود، الان ورژن 2013 رو نصب کردم و باز هم به شدت کنده و خیلی طول میکشه آپدیتش
اینترنت 256 دارم و یه چندماهی هست که خیلی مشکل داره و سرعتش پر نوسانه، اما نورتون الان نیم ساعته داره آپیدیت میکنه و فقط 2 مگ دانلود شده
نمیدونم مربوط به مخابراتِ خدانشناسه یا سرورای سیمانتک مشکل دارن:sad:

shimafatemi
07-01-2013, 14:31
سلام بتمن جان
خیلی ممنون که کمکم کردی
من لینک هایی که گذاشتی و بررسی میکنم
اگر موفق نشدم دوباره مزاحم شما میشوم
بازم ممنون:n06:

aylar6888
07-01-2013, 15:00
سلام مسعود جان :
من انتی ویروس نورتون 2012 رو از فیسبوک گرفتم و نصب کردم.اپدیت آفلاینشو از خود سایت گرفتم و اجرا کردم اما باز هم مثل دفعه اول که پریروز روی ویندوز قبلیم بدون آپدیت آفلاین نصب کرده بودم همون 106 مگابایت آپدیت آنلاین رو انجام داد...:n03:
1-اپدیت آفلاین هیچ تاثیری تو کم شدن آپدیت آنلاین نداره؟
2-به نظرت طبیعیه که یه آنتی ویروس خالی نزدیک 900 مگابایت از حجم هاردو اشغال کنه؟؟؟یا مال من مشکل داره؟؟؟عکسشو میذارم.
3-اگه مثلا از جای دیگه نورتون دانلود بشه بازهم با اینستالر خودش نصب میشه.این اینستال با نرم افزار خود نورتون پوشه مجزایی توی هارد ایجاد میکنه؟؟؟
4-سرعت آپدیت آنلاین خیلی پایینه دیشب حدود 6 ساعت این 106 مگ رو آپدیت میکرد.تو حالت عادی این حجم توی بیست دقیقه با همین هیتلر شکن از اینترنتم دانلود میشه...
ممنون:n01:

aylar6888
07-01-2013, 16:08
بدون هیتلر شکن اگه آپدیت بشه امکان غیرفعال شدن انتی ویروس یا اکانت هست یا مشکلی نداره؟؟؟؟نسخه 6 ماهه از فیسبوک گرفتم؟؟
دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....:n14:

اینم لوگ هیستوری آپدیت آفلاین که نوشته کامل شده...

*Batman*
07-01-2013, 21:36
بدون هیتلر شکن اگه آپدیت بشه امکان غیرفعال شدن انتی ویروس یا اکانت هست یا مشکلی نداره؟؟؟؟نسخه 6 ماهه از فیسبوک گرفتم؟؟

اینم لوگ هیستوری آپدیت آفلاین که نوشته کامل شده...

سلام مسعود جان :
من انتی ویروس نورتون 2012 رو از فیسبوک گرفتم و نصب کردم.اپدیت آفلاینشو از خود سایت گرفتم و اجرا کردم اما باز هم مثل دفعه اول که پریروز روی ویندوز قبلیم بدون آپدیت آفلاین نصب کرده بودم همون 106 مگابایت آپدیت آنلاین رو انجام داد...:n03:
1-اپدیت آفلاین هیچ تاثیری تو کم شدن آپدیت آنلاین نداره؟
2-به نظرت طبیعیه که یه آنتی ویروس خالی نزدیک 900 مگابایت از حجم هاردو اشغال کنه؟؟؟یا مال من مشکل داره؟؟؟عکسشو میذارم.
3-اگه مثلا از جای دیگه نورتون دانلود بشه بازهم با اینستالر خودش نصب میشه.این اینستال با نرم افزار خود نورتون پوشه مجزایی توی هارد ایجاد میکنه؟؟؟
4-سرعت آپدیت آنلاین خیلی پایینه دیشب حدود 6 ساعت این 106 مگ رو آپدیت میکرد.تو حالت عادی این حجم توی بیست دقیقه با همین هیتلر شکن از اینترنتم دانلود میشه...
ممنون:n01:

سلام
نسخه فیس بوک قدیمیه و باید انجین آنتی ویروس هم آپدیت بشه که حجم بیشتری میطلبه.
در مورد سایز پوشه های آنتی ویروس باید بگم بیشتر از 200 مگابایتش میره برای دیتابیس و بقیه اش هم سایز خالص آنتی ویروس و کامپوننت هاش میشه.
خوب هر محصولی طراحی و متعلقات خاص خودش رو داره.آنتی ویروس هم بعد از سیستم عامل یه برنامه سیستمی مهم و ضروری محسوب میشه.
اگر باز هم آپدیت سنگین دریافت کردید نورتون رو دوباره نصب کنید.از آپدیت آفلاین هم استفاده نکنید.
How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیت آفلاین حجم آپدیت های آنلاین رو کم نمیکنه.تازه شاید بیشتر هم بشه.
آپدیت آفلاین برای سیستم هایی مناسبه که بنا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارن.

در مورد سرعت دریافت آپدیت هم باید بگم منم امروز این مشکل رو داشتم.باید صبر کنیم...
از دو حالت خارج نیست: یا مشکل برطرف میشه یا کلا تحریم میشیم و خلاص!

hosseinonline8000
07-01-2013, 23:29
دوستان به غیر از مشکل سرعت آپدیت نمیدونم چرا فونت های نورتون کج شده !:n13: فونت های برنامه کجکی نشون میده چرا اینطور شده ؟

aylar6888
08-01-2013, 01:14
سلام
نسخه فیس بوک قدیمیه و باید انجین آنتی ویروس هم آپدیت بشه که حجم بیشتری میطلبه.
در مورد سایز پوشه های آنتی ویروس باید بگم بیشتر از 200 مگابایتش میره برای دیتابیس و بقیه اش هم سایز خالص آنتی ویروس و کامپوننت هاش میشه.
خوب هر محصولی طراحی و متعلقات خاص خودش رو داره.آنتی ویروس هم بعد از سیستم عامل یه برنامه سیستمی مهم و ضروری محسوب میشه.
اگر باز هم آپدیت سنگین دریافت کردید نورتون رو دوباره نصب کنید.از آپدیت آفلاین هم استفاده نکنید.
آپدیت آفلاین حجم آپدیت های آنلاین رو کم نمیکنه.تازه شاید بیشتر هم بشه.
آپدیت آفلاین برای سیستم هایی مناسبه که بنا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارن.

در مورد سرعت دریافت آپدیت هم باید بگم منم امروز این مشکل رو داشتم.باید صبر کنیم...
از دو حالت خارج نیست: یا مشکل برطرف میشه یا کلا تحریم میشیم و خلاص!
ممنون مسعود جان.لطف کردی :
1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
2-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
اگه میشه زودتر بگین تا توی ساعت رایگان آپدیتش کنم...:n16:
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟
ممنون

noisymind
08-01-2013, 15:09
این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
چی هست؟

shamy
08-01-2013, 18:48
سلام
مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
نمی دونم مشکل از کجا بود
باتشکر

*Batman*
08-01-2013, 20:23
ممنون مسعود جان.لطف کردی :
1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
2-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
اگه میشه زودتر بگین تا توی ساعت رایگان آپدیتش کنم...:n16:
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
ممنون
سلام

بله کاملا مشهوده !

اون نسخه 19.1.1.3 قدیمیه و بعضی ها باهاش مشل CPU Usage داشتن.
بهتره نسخه اصلی رو از لینک منبع دانلود کنید.
نورتون لینک فیس بوک نمیخواد.چیزی که فراوانه کرک و سریاله!

-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
خدا رو شکر در مورد نورتون هیچ نیازی به برنامه های بی تربیتی ندارید! و به راحتی آپدیت میشه

راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
راستش نمیشه یک عدد دقیق براش تعیین کرد.
شما روزی 3 مگ رو براش بذارید کنار!
ممکنه هفته ای 6 مگ آپدیت بگیرید.
یه وقتی شاید آپدیت 20 مگی داشته باشه!(Product + Engine Update)
IPS Definition ها هم حجم قابل توجهی دارن اما ممکنه تا 10 روز هم از این آپدیتها دریافت نکنید!
سعی کنید قبل از 20 روز آپدیتش کنید وگرنه ممکنه دوباره از ابتدا و بالای 100 مگ آپدیت بگیره!

از محیطش هم میشه نسخه جدید رو دانلود و نصب کرد.اما خودم تابحال امتحانش نکردم.بنابراین نمیدونم بدون برنامه های بی تربیتی هم دانلود میشه یا خیر.
تو تنظیمات آپدیت یه گزینه داره به اسم Automatic Download of New Version
همونطور که گفتم بهترین راه دانلود از سایت اصلیه.
موفق باشید.

سلام
مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
نمی دونم مشکل از کجا بود
باتشکر
بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!

این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
چی هست؟

درباره Symantec Endpoint Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shuhin
08-01-2013, 23:50
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به quarantine
میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!

Shahroozs2
09-01-2013, 00:01
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به quarantine
میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!

خیر از روی هارد پاک نمیشه فقط به یه جای مطمئن برده میشه که نتونه خراب کاری کنه دقیقا مثل قرنطینه کردن ادم مریض که اونو از بقیه جدا میکنن ولی نمیکشنش که:n02:
اگه به هر دلیلی سوییت خودتونو پاک کنید همه فایل های قرنطینه پاک میشن و دیگه برنمیگردن.

aylar6888
09-01-2013, 01:45
بله کاملا مشهوده !

سلام و تشکر بسیار از جوابهای کاملت مسعود جان:n16:
منظورم حجم آپدیت نبود حجم خود نورتون بود که این طبیعیه که جوابمو گرفتم...
دیشب حدود 68 مگ آپدیت کرد البته اینبار با آی پی خودم آپدیت کردم و ورژن نورتون هم 19.9.0.9 شد...الان هم بعد از 24 ساعت 1 مگ هم آپدیت نداشت...

در ضمن من از محصولات زیادی استفاده کردم که همه یا اکثرشون ادعای انتی اسپایور بودن رو هم داشتن اما هیچکدوم غیر از نورتون کوکیهاو اسپایورهایی که نورتون توی ویندوز قبلی و جدیدم کشف کردن حتی یکیشونو تشخیص ندادن...بجز سوپرآنتی اسپایور که مخصوص اسپایور هست...از بابت اعتمادسازی فایلها و فولدرها هم نورتون هیچ مشکلی نداره و عالی عالی بوده...فقط همونمشکل سی پی یو یوزیج که میگین دارم البته توی بوت و ریبوت و اکسترکت و کمپرس فایلها و در موارد دیگه نورتون هیچ تاثیری روی پرفورمنس سیستم من نذاشته برخلاف تصور خیلیها....

aylar6888
09-01-2013, 22:40
سلام : طبق عکس از لیست استارتآپ برنامه سی کلینر و چک کردن از لیست خود ویندوز انتی ویروس نورتون من توی لیست استاراپ نیست.همه انتی ویروسهایی که تا حالا داشتم توی این لیست بودن.این در حالیه که من استارتاپ خود نورتون که بصورت پیشفرض خاموش بود رو فعال کردم و سرعت بوت من خیلی کم شده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟:n13:

ghazal_violonist
11-01-2013, 20:24
سلام
من nortonام رو تازه فعال سازی کردم مدتش تموم شده بود فعال شد آپدیت هم میشه فقط هر بار که بازش میکنم یه همچین اروری میده:

همیشه وقتی فعال سازیش میکردم صفحه اکانت باز میشد که ایمیلو وارد میکردم درست میشد الان نمیدونم مشکل از کجاست که ارور میده اگه میشه راهنماییم کنید.

ali.reihani
11-01-2013, 20:30
بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!

شاید هم هکر مکری خداشناس بوده دیده شما مشکل دارید گفته اینقدر که دزدی کردیم یکم هم بیایم ثواب کینم:n02:

Mohammad King
14-01-2013, 18:47
دوستان نظرشون در مورد آنتی ویروس symantec endpoint 12 چیه؟

خوب هست نصبش کنم؟

jolan57
14-01-2013, 19:41
دوستان نظرشون در مورد آنتی ویروس symantec endpoint 12 چیه؟

خوب هست نصبش کنم؟
خوبه ولی تا وقتی نورتون اینترنت سکوریتی یا نورتون 360 هست چرا به سراغ symantec endpoint بریم ؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحاتی در موردش هست

Ice Pain
14-01-2013, 21:45
سلام بزرگواران .

من الان میخوام N360 روی لپتاپم نصب کنم اینی که دارم ورژن ۲۰۱۲ هستش همینو نصب کنم یاا ورژن ۲۰۱۳ رو دانلود کنم ؟ چه فرقی میکنه ؟

تنک یو :)

yashgin128
15-01-2013, 15:17
Update offline از خود سایت اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو صفحه که وارد شدید با توجه 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوز آپدیت رو دانلود کنید.
سلام
دوستان من واسه nis 2013 فایل اپدین افلاین رو از صفحه ای که دوستمون معرفی نمود دانلود کردم(اولین فایل رو گرفتم) ولی متاسفانه تو سیستمم که اجراش میکنم ،اپدیت نمیکند.
مشکل از کجاست؟
نحوه اجرای خاصی ندارد؟
ممنون

ali.reihani
15-01-2013, 19:34
سلام!
راست میگن سیمانتک ایران را تحریم کرده است یا نه؟؟!!!!!

ezat451
15-01-2013, 22:49
سلام!

درود:
نه دوست عزيز فعلا كه محصولات اين شركت دارن راحت اپديت مي شن ومشكلي ندارن وخودم فعلا دارم استفاده مي كنم

aylar6888
16-01-2013, 02:57
سلام
دوستان من واسه nis 2013 فایل اپدین افلاین رو از صفحه ای که دوستمون معرفی نمود دانلود کردم(اولین فایل رو گرفتم) ولی متاسفانه تو سیستمم که اجراش میکنم ،اپدیت نمیکند.
مشکل از کجاست؟
نحوه اجرای خاصی ندارد؟
ممنون
آپدیت نورتون فایل اجراییه و خودش اجرا و آپدیت میشه فقط باید دوبار کلیک کنید روش.تاریخ سیستمتون درست هست؟نسخه درست بسته به پلتفرم 32 یا 64 بیتی و مال همون نسخه ای که دارید رو دانلود کردین؟//؟؟؟
البته من خودم که آپدیت آفلاین گرفتم آپدیت آنلاینم شاید بیشتر شد که کمتر نشد.پیشنهاد میکنم اگه اینترنت دم دست سیستمه حتما حتما آنلاین آپدیت کنین....مطمئن باشین حجمش از آپدیت آفلاین کمتره مگه اینکه برای روز مبادا بخواین....

milad_gta
16-01-2013, 07:54
سلام!

محصولات رو مستقیم نمیفروشه و نمایندگی و ... در ایران نداره ، در واقع همکاری مالی نداره !!

Ice Pain
16-01-2013, 13:41
کسی‌ سوال منو نمیدونه ؟

milad_gta
16-01-2013, 15:42
کسی‌ سوال منو نمیدونه ؟

اکثرا استفاده از آخرین نسخه ها عاقلانه تر هست ، عموما در روند توسعه یک نرم افزار تعداد زیادی باگ و مشکلات برنامه نویسی رفع میشه ، خواه امکاناتی اضافه شده باشه یا خیر تفاوت آنچنانی نداره و اینکه UI نسخه 2013 به نظرم خیلی بهتر و Friendly تر شده + از نظر Performance هم عملکرد بهتری رو سیستم من نشون میده جزئیات بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Batman*
16-01-2013, 20:37
سلام
من nortonام رو تازه فعال سازی کردم مدتش تموم شده بود فعال شد آپدیت هم میشه فقط هر بار که بازش میکنم یه همچین اروری میده:
همیشه وقتی فعال سازیش میکردم صفحه اکانت باز میشد که ایمیلو وارد میکردم درست میشد الان نمیدونم مشکل از کجاست که ارور میده اگه میشه راهنماییم کنید.
حتما باید به اینترنت وصل باشید.مراحل رو دنبال کنید و فرمها رو پر کنید تا دیگه نمایش داده نشه.

سلام : طبق عکس از لیست استارتآپ برنامه سی کلینر و چک کردن از لیست خود ویندوز انتی ویروس نورتون من توی لیست استاراپ نیست.همه انتی ویروسهایی که تا حالا داشتم توی این لیست بودن.این در حالیه که من استارتاپ خود نورتون که بصورت پیشفرض خاموش بود رو فعال کردم و سرعت بوت من خیلی کم شده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟:n13:

سلام.
نورتون هیچ گزینه ای برای حذف از Start up نداره.
استارت برنامه به صورت Service Application هست که اونم غیر فعال نمیشه و اگر Process آنتی ویروس بسته بشه حداکثر بعد از دو دقیقه Re-Load میشه.
Enable Boot time Protection رو روی Normal یا Off قرار بدید.تنظیماتی که تو صفحه اول برای نسخه 2013 گذاشتم بهتون کمک میکنه تا نورتون سبک ، سریع و در عین حال قوی تر کار کنه.

ezat451
16-01-2013, 23:56
کسی‌ سوال منو نمیدونه ؟

دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.

ali.reihani
18-01-2013, 12:14
سلام!
norton360 را نصب کردم ولی بعد از مدتی این پیام اومد{هرچی گزینه fix را میزنم یا آپدیت میکنم درست نمیشه}:

.AraMesh.
18-01-2013, 13:02
سلام" مطمئن بشید ک کامل ب روز رسانی میکنه، تاریخ سیستمتون رو چک کنید ب روز باشه، از داخل تنظیماتش توی قسمت آپدیتز بررسی کنید ک همه گزینه ها روشن باشند. اگرم کرک کرده باشید از این مشکلات برای آپدیت آنلاین پیش میاد ک باید مجدد نصب کنید و با کرک مطمئن کار کنید.

ali.reihani
18-01-2013, 13:08
سلام!
چرا اینقدر نورتون بعضی وقت ها دیگر حرکت میکنه در آپدیت مشکل از سرور هستش؟!

.AraMesh.
18-01-2013, 13:16
بله. ی وقتایی سرعت نت کم بشه دیر ب سرورش وصل میشه

achaemenian
18-01-2013, 20:17
سلام
2013 یادمه اولی که اومده بود چندتا باگ داشت الان رفع شدن؟

ali.reihani
18-01-2013, 22:13
سلام!
تو سایت سافت98 نوشته که نورتون 360 4 لایه دارد درسته یا اشتباه؟!!!!
اگر دارد چرا پس آنتی ویروسش و اینترنت سکوریتی نورتون 5 لایه دارد؟؟؟

Shahroozs2
19-01-2013, 13:59
سلام!
تو سایت سافت98 نوشته که نورتون 360 4 لایه دارد درسته یا اشتباه؟!!!!
اگر دارد چرا پس آنتی ویروسش و اینترنت سکوریتی نورتون 5 لایه دارد؟؟؟
حتما اشتباه نوشتن.
5تا لایه داره

EXCLUSIVE

Norton™ Protection System – Our 5 patented layers of protection detect and eliminate threats more quickly and accurately than other technologies

AlexanderMahone
19-01-2013, 19:27
سلام2013 یادمه اولی که اومده بود چندتا باگ داشت الان رفع شدن؟
تقریبا رفع شدن

.AraMesh.
20-01-2013, 20:46
سلام" با نورتون نمیشه جلوی نشون دادن بنرهای تبلیغاتی سایتهارو گرفت؟ تنظیمات نداره؟

Ice Pain
21-01-2013, 01:08
سلام" با نورتون نمیشه جلوی نشون دادن بنرهای تبلیغاتی سایتهارو گرفت؟ تنظیمات نداره؟

چرا از مرورگر opera استفاده نمیکنی ؟ خیلی‌ راحت می‌تونی block بکنی :)

amirhasan.king
21-01-2013, 20:29
سلام من به سایت اصلی نورتون رفتم برای دانلود نسخه ازمایشی که دیدیم نوشته کشور شماتحریم است!چه جوری دانلود کنم؟ایادیگه نورتون اورجینال نخریم؟ممنون میشم جواب بدین چون میخوام برم نورتون بخرم اما مییترسم اپدیت نشه:n01:

.AraMesh.
21-01-2013, 20:44
سلام من به سایت اصلی نورتون رفتم برای دانلود نسخه ازمایشی که دیدیم نوشته کشور شماتحریم است!چه جوری دانلود کنم؟ایادیگه نورتون اورجینال نخریم؟ممنون میشم جواب بدین چون میخوام برم نورتون بخرم اما مییترسم اپدیت نشه
:n01:
سلام" چ کاریه نسخه آزمایشی؟ صبر کنید نهاییش بیاد. حیف حجم نباشه؟
نسخه اورجینال ک شرکتای داخلی هم میفروشند، مشکلی نیست!!
تازه بزارید تحریم کنه، ما هم اونارو تحریم میکنیم ازشون محصول نمیگیریم. مگه قحطیه؟ ( کاسپر، بیتدفیندر،...)

amirhasan.king
21-01-2013, 20:46
خوب من الان میخوام نورتون دانلود کنم ولی میخوام معتبر باشه چون سایت اصلی نورتون هم خودش رو از ما دریغ کرده

اما امان از مشکلات لایسنس و......... کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

pedram_01
22-01-2013, 01:17
دوستان من هیچ وقت از نورتون خوشم نمیامده و همیشه باهاش مشگل داشتم ولی چند روز پیش نسخه 2013 رو نصب کردم و به نظرم عالی امد خیلی خوب ولی فقط یک اشگال داشت این بود که در شناسیایی واقعا ضعیف عمل کرد چندین تست باهاش انجام دادم و ضعیف تر از بقیه عمل کرد میخواستم تنضیماتش رو چجوری دست بزنم تا بهتر بشه و اینکه سونارا رو کاملا برام توضیح بدید چیه و کارش دقیقا چیه و چجوری عمل میکنه مرسی

aylar6888
22-01-2013, 01:34
خوب من الان میخوام نورتون دانلود کنم ولی میخوام معتبر باشه چون سایت اصلی نورتون هم خودش رو از ما دریغ کرده

اما امان از مشکلات لایسنس و......... کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام :
شما اگه میخواهید از خود سایت دانلود کنید باید با ابزار مخصوص اینکارو بکنید...در ضمن سایتهایی مثل فایل هیپو و دانلود دات کام سایتهایی کاملا معتبر برای دانلود هستند و تایید شده میتونید از این سایتها دانلود کنید و آپدیت هم کاملا کم حجم و بدون ابزار دور زدن فیلتر امکانپذیره...
برای کرک و شماره سریال اینجا تاپیک داره و خیالتون راحت چون دوستان خیلی فعال و زحمت کشی داره...
تاپیک سریال نورتون :

Mehrdad092000
22-01-2013, 20:42
یه سوال دیگه فرق این با این توی چی هست و کدوم بهتره
Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 + 11.0.7300.1294 x86/x64
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina
Norton 360 2013 20.2.0.19 Fina

.AraMesh.
22-01-2013, 20:54
یه سوال دیگه فرق این با این توی چی هست و کدوم بهتره
Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 + 11.0.7300.1294 x86/x64
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina
Norton 360 2013 20.2.0.19 Fina
اولی: واسه سیستمایی هستش ک شبکه شدند. کلا تو کار شبکست
دومی: هم آنتی ویروسه هم فایروال داره
سومی: آنتی ویروس، فایروال و چندتا کار دیگه مثل بهینه سازی سیستم و ... داره
کدوم بهتر بودنشونم بستگی ب قدرت و کشش سیستمتون و نوع کاری ک انجام میدید فرق داره

Mehrdad092000
22-01-2013, 21:11
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina فکرکنم بهتر باشه نه سریالاشم بیشتر پیدا میشه
360 فکر نکنم ارزش داشته باشه نه؟
---------------------
اولی برای سیستم های شبکه یعنی امکانات بیشتری داره؟

------------------------
یه سوال دیگه نورزتون+فایروال کومودو
یا همون ins خودش

.AraMesh.
22-01-2013, 21:22
ی مشخصه از رم و CPU و گرافیکتون بدید بیزحمت
اون ورژن آخریه اگه ب امید خدا کرک درستو درمون براش اومده باشه ک فکر کنم دیگه اومده ، خوبه ( توصیه میکنم سریال بهش بدید مگه خیالتون از صحت کار کرک ، راحت باشه)
360 هم تنها فرقش همون امکانات بهینه سازی سیستمه ک داره وگرنه با NIS فرقی نداره ( اگه ب اون امکانات نیازی ندارید NIS بهتره با اینکه میشه اونارو خاموش کرد)
اون یکی هم ک واسه شبکست ، خب امکانات مخصوص حفاظت از شبکه رو داره. من باهاش کار نکردم
سوال آخرتونم: نورتون آنتی ویروس + کومودو فایروال ( چون تست کردم فایروال کومودو راه نفوذش خیلی کمتره نسبت ب فایروال خود نورتون ) برنامه تست فایروال هم موجوده.

Mehrdad092000
22-01-2013, 21:48
ممنون
این سیستم که میخوام روش نصب کنم ایناست
intel e4500
ram2*1gb ddr2
8400s nvidia

.
1.الان norton internet secruty زدم با سریال 120 روزه اما تریال نوشته اشکالی نداره .؟
2.به نظرت پاک کنم انتی ویروس نصب کنم با کدمودو فایروال یا بزارم روی همین بمونه؟

.AraMesh.
22-01-2013, 22:02
سیستمت خوبه
ی نکته بگم: اگه اینترنت پرسرعت داری و داخل هاردت اطلاعات خاص هست، ک میترسی هـ ک بشی و عواقب بعدی، فایروال رو نصب کن
اگرم برات مهم نیست و همچین خبرایی نی، لازم نیست ، آنتی ویروس تنها نصب کن / تصمیم با خودته الان
من یکی ، فایروال NIS رو قبول ندارمش

Mehrdad092000
22-01-2013, 22:10
ممنون مرسی
1.روی همین نمیشه فایروال نصب کنم که ؟باید نسخه فقط انتی ویروس دانلود کنم دیگه؟
2.فایروال کومودو یکی دارم 95 میگی اما الان رفتم سایتس 127mb شده واینترنت سکوریتیشم 127 میگ جریان چیه؟
3.سریال نرتون سکوریتی با انتیویروسش میخونه ؟
4.بعد اینا با هم هماهنگن؟کومودو و نورتون؟
5.خودت چی استفاده میکنی؟

.AraMesh.
22-01-2013, 22:24
1- :n01: ابدا همچین کاری نکن ک سیستمت مختل میشه ( دو تا فایروال یا دوتا آنتی ویروس، توی یک سیستم، با هم تداخل پیدا میکنند)
2- اون کومودو اینترنت سکوریتی، هم آنتی ویروس داره هم فایروال( من با آنتی ویروس کومودو کار نکردم نمیدونم چقد مطمئنه) برا همین سنگینتره.
3- نه . محصولاتش فرق دارند. برا هر کدومش سریال خاص خودش هست
4- هماهنگی نمیخواد : نورتون ک انتی ویروس تنهاست، کومودو هم ک فایروال. مکمل همدیگند
5- الان خودم نورتون آنتی ویروس. چون سیستمم ضعیفه ب همین بسنده کردم. چیز خاصی هم تو هاردم ندارم ک نگرانش باشم.

Mehrdad092000
23-01-2013, 00:22
ممنون دوست عزیز
1.اوکی زدم دانود بشه هر 2تاش
2.منظورم این بود کومودو اینترنت سکوریتیش با فایروالش هر دو 1 حجم داشتن برای دانلود
3.خوب اینترنت سکوریتی که گرونتر از انتی ویروس خالیه چرا بهش نمیخوره :D
4.همین 2تارو نصب میکنم
5.منم سیستم خونم ضعیفه اغلب روش نود نصب میکنم

*Batman*
23-01-2013, 11:30
سلام
تغییرات ایجاد شده در نسخه 20.2.1.22

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این آپدیت از طریق LiveUpdate در دسترسه.

aylar6888
24-01-2013, 01:45
سلام مسعود جان :
من اکانت identity safe که میخوام بسازم توی قسمت پسورد لینک آخرش نوشته پسورد هینت که نمیدونم چی باید توش وارد کنم...اگه میشه راهنماییم کنین...هر چی وارد میکنم یا ارور میده یا یکی از تیکها قرمز میخوره...
ممنون

*Batman*
24-01-2013, 10:33
سلام مسعود جان :
من اکانت identity safe که میخوام بسازم توی قسمت پسورد لینک آخرش نوشته پسورد هینت که نمیدونم چی باید توش وارد کنم...اگه میشه راهنماییم کنین...هر چی وارد میکنم یا ارور میده یا یکی از تیکها قرمز میخوره...
ممنون
سلام
Identity Safe کلا روی پسورد حساسه.پسورد شما باید حداقل 8 کاراکتر،شامل حروف بزرگ و کوچک،اعداد و علائم باشه.
Password Hint هم یه عبارت برای اشاره به پسورد و به خاطر آوردنش هست.
مثلا شما شماره حساب بانکی خودتون رو به عنوان پسورد در نظر میگیرید.
در قسمت Password Hint میتونید اسم بانک رو بنویسید تا در صورت فراموش کردن پسورد بهتون یادآوری کنه.

kaaenat
24-01-2013, 20:07
با عرغ پوزش آقا من یه سوالم دارم من توی مرحله اول یه سریال وارد میکنم ،مرحله بعدش دوباره یه سریال میخواد که دیگه اینجا هیچ سریالی رو قبول نمیکنه دوستان لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم

Mehrdad092000
26-01-2013, 15:17
Identity Safe
این چیه ؟

kases
26-01-2013, 18:04
Identity Safe
این چیه ؟

امروز با نورتون : Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin666
28-01-2013, 00:35
سلام
من لپتاپم NIS 2012 داره و بعد از هر بار ویندوز عوض کردن تا 60 روز رجیستره.می خواستم ببینم راهی داره که بدون ویندوز عوض کردن بتونم دوباره تا60 رو اکتیوش کنم.(بدون کرک)یعنی دوباره نصبش کنم و فعال شه.یه بار قبلا با Norton removal هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.راهی داره اصلا یا حتما باید وین عوض شه؟

*Batman*
28-01-2013, 00:43
بدنبال انتشار گزارشات مالی که چهارشنبه 23 ژانویه منتشر شد، کمپانی نرم افزاری هر چند نتایج خوبی را از فروش خدمات و سرویس هایش ارائه کرد، اما تاکید کرد که در سال جدید 1000 نفر بیکار خواهند شد تا بازسازی ساختار اداری این کمپانی انجام شود.
نتایج منتشره مانع از اظهار استراتژی جدید سیمانتک برای سال جدید نشد. هدف استراتژی جدید بالا بردن کیفیت خدمات به مشتریان و شرکاء و محصولات جدید اعلام شده است.
در این راستا مدیران میانی و شغلهایشان در استراتژی جدید وجود نخواهد داشت تا عملیات خدمات رسانی بهتر به مشتریان انجام شود.
کمپانی سیمانتک رسما تعداد شاغلانی که بیکار می شوند را نگفته اما بلومبرگ آنرا 1000 نفر اعلام کرد. بر این اساس منابعی که نخواسته اند نامشان فاش شود اظهار کردند که استیو بنت مدیر اجرایی قصد اخراج هزار نفر را دارد.
این میزان 5 درصد از کل نیروی کار در سیمانتک را شامل می شود.
این خبر همزمان با انتشار خبر استخدام متخصصین جدید در سیمانتک در قسمت تحقیقات و توسعه است که نشان می دهد هر چند هزار نفر شغل خود را از دست می دهند، اما نیروهای تازه نفس جدید در بخش تحقیقات می توانند در ارائه محصولات جدید و خدمات بهتر به مشتریان قبلی کمک باشند.
کارشناسان می گویند پست های مدیریتی کم اهمیت حذف می شوند تا سیمانتک با توان بالاتر به حفظ بازار خود بیندیشد.
دو فاکتوری که کمپانی های مشابه به سوی آن رفته اند : موبیلیتی (بازار موبایل) و کلود (رایانش ابری) است که سیمانتک کند به سوی آنها رفته است و حالا می خواهد جبران کند.
قطعا محصولات جدید با نیروی تازه نفس با دانش جدید متحقق خواهد شد. درآمد سالانه سیمانتک در تازه ترین گزارش 1.79 میلیارد دلار اعلام شد.

منبع : بخش خبری انجمن خودمون

*Batman*
28-01-2013, 01:08
سلام
من لپتاپم NIS 2012 داره و بعد از هر بار ویندوز عوض کردن تا 60 روز رجیستره.می خواستم ببینم راهی داره که بدون ویندوز عوض کردن بتونم دوباره تا60 رو اکتیوش کنم.(بدون کرک)یعنی دوباره نصبش کنم و فعال شه.یه بار قبلا با Norton removal هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.راهی داره اصلا یا حتما باید وین عوض شه؟

سلام
شما دستورالعمل زیر رو دنبال کنید.اگر جواب نداد باید به فکر استفاده از سریال یا کرک باشید:
ضمنا نصب دوره ایه آنتی ویروس(هر 60 روز یکبار) کار جالبی نیست.بهتره از سریال برای فعالسازی استفاده کنید.

aylar6888
28-01-2013, 02:02
سلام :
اگه دوستانی تست کردن
جایگزینی پوشه DEFINATION توی ورژنهای 2013 هم کار میکنه برای انتقال آپدیتها؟
اگه کار میکنه و دوستان تست کردن خاموش کردن TAMPER کافیه یا باید از سیف مد انجام بشه؟
اینکار مثل اجرای آپدیت آفلاین خود سایت نورتون باز هم حجم آپدیتهاش بعد از آپدیت آفلاین همونقدره یا کمتر میشه؟چون آپدیت EXE تاثیری روی حجم آپدیت آنلاین نداره ...
ممنون:n16:

.AraMesh.
28-01-2013, 02:14
سلام" اولی رو من امتحان کردم شده.
باید حتما Safe mode باشه . توی ویندوز خطا داره.
نه حجمش خیلی کمتر میشه. در حد چند ثانیه ، مابقی رو آنلاین میگیره و تموم

amin666
28-01-2013, 15:37
سلام
شما دستورالعمل زیر رو دنبال کنید.اگر جواب نداد باید به فکر استفاده از سریال یا کرک باشید:
ضمنا نصب دوره ایه آنتی ویروس(هر 60 روز یکبار) کار جالبی نیست.بهتره از سریال برای فعالسازی استفاده کنید.

سلام.ممنون بابت پاسخ.ولی چرا جالب نیست؟ اخه این اوریجیناله.راستش من هیچ جوره تو کتم نمی ره یه انتی ویروس اونم از یه شرکتی مثل سیمنتک یا کسپر و ... رو کرک کنی و اونا هم که کلا فیلد کاریشون تو این زمینه است نفهمند!مطمئنا به فرقی باید با نسخه اوریجینال داشته باشه.در ضمن من وقتی دوباره نصب می کنم قبلش یه اسکن می گیرم که مطمئن شم سیستم پاکه.بعد سریع آپدیت می کنم و تو هیچ سایتی هم نمی رم تا آپدیت کامل.البته حرف شما رو قبول دارم که باز ممکنه این وسط ویروسهایی بتونند فعال شن.ولی احتمالش خیلی کمه به نظرم.اگه منظورتون همین باشه البته.اگه اوریجینال نداشتم مطمئنا از همین کرک و سریالها استفاده می کردم.ور÷نشون هم جدیدتره!

*Batman*
28-01-2013, 16:30
سلام.ممنون بابت پاسخ.ولی چرا جالب نیست؟ اخه این اوریجیناله.راستش من هیچ جوره تو کتم نمی ره یه انتی ویروس اونم از یه شرکتی مثل سیمنتک یا کسپر و ... رو کرک کنی و اونا هم که کلا فیلد کاریشون تو این زمینه است نفهمند!مطمئنا به فرقی باید با نسخه اوریجینال داشته باشه.در ضمن من وقتی دوباره نصب می کنم قبلش یه اسکن می گیرم که مطمئن شم سیستم پاکه.بعد سریع آپدیت می کنم و تو هیچ سایتی هم نمی رم تا آپدیت کامل.البته حرف شما رو قبول دارم که باز ممکنه این وسط ویروسهایی بتونند فعال شن.ولی احتمالش خیلی کمه به نظرم.اگه منظورتون همین باشه البته.اگه اوریجینال نداشتم مطمئنا از همین کرک و سریالها استفاده می کردم.ور÷نشون هم جدیدتره!

سلام
شما با مدرک به من بگید آنتی ویروس اوریجینال شما چه مزیتی نسبت به آنتی ویروس کرک شده من داره؟
سیمانتک کشور مارو تحریم کرده و هیچ رابطه تجاری با ایران نداره.
آنتی ویروس یک برنامه سیستمیِ مهم و ضروری محسوب میشه و درست نیست که به دفعات پاکسازی و مجددا نصب بشه.
شما تنظیمات آنتی ویروس رو از دست میدید و باید دوباره تنظیم کنید.
برنامه هایی که به فایروال معرفی شدن از دست میرن.
تولبار باید دوباره آپدیت و نصب بشه و مرورگر شما رو تحت تاثیر قرار میده.
برنامه هایی که تو لیست چشم پوشی هستن باید دوباره به آنتی ویروس معرفی بشن.
فایلهای قرنطینه شده از دست میرن.
یکسری فایلها و کلیدهای رجیستری اضافه تولید میشه و باقی میمونه.
و کلی Side Effect دیگه که ممکنه باهاشون مواجه بشید.

pa13
28-01-2013, 17:01
ببخشيد کسی لينک NIS2007رو داره؟ خيلی لازمش دارم:n01::n01:

amin666
28-01-2013, 18:34
سلام
شما با مدرک به من بگید آنتی ویروس اوریجینال شما چه مزیتی نسبت به آنتی ویروس کرک شده من داره؟
سیمانتک کشور مارو تحریم کرده و هیچ رابطه تجاری با ایران نداره.
آنتی ویروس یک برنامه سیستمیِ مهم و ضروری محسوب میشه و درست نیست که به دفعات پاکسازی و مجددا نصب بشه.
شما تنظیمات آنتی ویروس رو از دست میدید و باید دوباره تنظیم کنید.
برنامه هایی که به فایروال معرفی شدن از دست میرن.
تولبار باید دوباره آپدیت و نصب بشه و مرورگر شما رو تحت تاثیر قرار میده.
برنامه هایی که تو لیست چشم پوشی هستن باید دوباره به آنتی ویروس معرفی بشن.
فایلهای قرنطینه شده از دست میرن.
یکسری فایلها و کلیدهای رجیستری اضافه تولید میشه و باقی میمونه.
و کلی Side Effect دیگه که ممکنه باهاشون مواجه بشید.

با ساید افکت و ... موافقم.بیشتر منظورم از لحاظ امنیتی بود که سیستم رو به مخاطره بندازه.ولی جدا از اینا فکر نمی کنید شرکت غولی مثل سیمنتک که اتفاقا کارش جلوگیری از -- و نرم افزارهای مخرب و کرک و ... هست اگه با کرک یا سریال فیک رجیستر بشه به راحتی متوجه می شه! من متخصص نرم افزارهای امنیتی نیستم.ولی فکر نمی کنم همچین شرکتهایی نفهمند که داریم دورشون می زنیم و مجانی استفاده می کنیم
البته بحثها زیاده تو این زمینه.بعضیا می گن خودشون می دونند و به دلیل تبلیغات و توسعه تجاری این اجازه رو به ما می دند.حتی من قبلا یه جا خوندم که سرورهای نسخه های اوریجینال( که با سریال معتبر رجیستر شدند)با سرورهای تقلبی ها جدا هستند و دیرتر آپدیت می شند و ... .نمی دونم این حرفها تا چه حد درسته.ولی من الان با نسخه اوریجینال هیچ مشکلی ندارم.حتی با ip ایران هم به صورت اتومات هر 10 دقیقه آپدیت می کنه.نمی دونم مال شما هم اینطوره یا نه.چون اکثر انتی ویروسها الا با ip ایران مشکل دارند و حتما باید با V-p-n آپدیت کرد.البته می دونم نورتون هم ایران رو تحریم کرده.ولی بدون v-p-n هم به صورت اتوماتیک آپدیت می شه.کلا به نظرم انتی ویروس تنها نرم افزاریه که می ارزه حتی بابت اوریجینالش پول بدی.چون بحث امنیت سیستم مطرحه.البته خودمم قبلا کرکی استفاده می کردم.این تو لپتاپ بوده.وگرنه منم کرکی استفاده می کردم و الان دارم ور÷ن 2013 رو دانلود می کنم ببینم چی می شه.فقط لنگ تریالش هستم و تو اون تاپیک گفتم pm کنند.چون لینکی که مربوط به تریال بود تو اون تاپیک فایلش از سرور پاک شده

pedram_01
28-01-2013, 19:06
ببخشيد کسی لينک NIS2007رو داره؟ خيلی لازمش دارم:n01::n01:

*Batman*
28-01-2013, 23:29
با ساید افکت و ... موافقم.بیشتر منظورم از لحاظ امنیتی بود که سیستم رو به مخاطره بندازه.ولی جدا از اینا فکر نمی کنید شرکت غولی مثل سیمنتک که اتفاقا کارش جلوگیری از -- و نرم افزارهای مخرب و کرک و ... هست اگه با کرک یا سریال فیک رجیستر بشه به راحتی متوجه می شه! من متخصص نرم افزارهای امنیتی نیستم.ولی فکر نمی کنم همچین شرکتهایی نفهمند که داریم دورشون می زنیم و مجانی استفاده می کنیم
البته بحثها زیاده تو این زمینه.بعضیا می گن خودشون می دونند و به دلیل تبلیغات و توسعه تجاری این اجازه رو به ما می دند.حتی من قبلا یه جا خوندم که سرورهای نسخه های اوریجینال( که با سریال معتبر رجیستر شدند)با سرورهای تقلبی ها جدا هستند و دیرتر آپدیت می شند و ... .نمی دونم این حرفها تا چه حد درسته.ولی من الان با نسخه اوریجینال هیچ مشکلی ندارم.حتی با ip ایران هم به صورت اتومات هر 10 دقیقه آپدیت می کنه.نمی دونم مال شما هم اینطوره یا نه.چون اکثر انتی ویروسها الا با ip ایران مشکل دارند و حتما باید با V-p-n آپدیت کرد.البته می دونم نورتون هم ایران رو تحریم کرده.ولی بدون v-p-n هم به صورت اتوماتیک آپدیت می شه.کلا به نظرم انتی ویروس تنها نرم افزاریه که می ارزه حتی بابت اوریجینالش پول بدی.چون بحث امنیت سیستم مطرحه.البته خودمم قبلا کرکی استفاده می کردم.این تو لپتاپ بوده.وگرنه منم کرکی استفاده می کردم و الان دارم ور÷ن 2013 رو دانلود می کنم ببینم چی می شه.فقط لنگ تریالش هستم و تو اون تاپیک گفتم pm کنند.چون لینکی که مربوط به تریال بود تو اون تاپیک فایلش از سرور پاک شده

سلام
تریال ریست جدید رو من همین دیروز ضمیمه کردم و لینکش تو پست اول تاپیک کرک و سریال نورتون وجود داره
منم منکر این نیستم که اونا متوجه استفاده غیر قانونی ما نمیشن.اتفاقا قبلا در موردش صحبت کردیم(یه نمونه اش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
من شما رو تحسین میکنم که از برنامه های اوریجینال استفاده می کنید و قصدم این نیست که شما رو تشویق کنم تا این رویه رو کنار بگذارید.
بنده فقط به عوارض جانبی نصب و حذف متوالی اشاره کردم.قطعا تصمیم نهایی با شماست.
موفق باشید.

noisymind
29-01-2013, 11:32
سلام. من اینترنت سکیوریتی 2012 رو دارم و هر چند ماه هم با سریالهایی که دوستان میذاشتن اکتیو میکردم. حالا میخوام ویندوز جدید نصب کنم و نسخه 2013 بریزم. این نسخه جدید هم با سریال اکتیو میشه یا تریال ریست ؟ چون یادمه قبلا استفاده مجدد از تریال ریست ، فاتحه انتی ویروس رو میخوند.

ezat451
29-01-2013, 19:29
سلام. من اینترنت سکیوریتی 2012 رو دارم و هر چند ماه هم با سریالهایی که دوستان میذاشتن اکتیو میکردم. حالا میخوام ویندوز جدید نصب کنم و نسخه 2013 بریزم. این نسخه جدید هم با سریال اکتیو میشه یا تریال ریست ؟ چون یادمه قبلا استفاده مجدد از تریال ریست ، فاتحه انتی ویروس رو میخوند.

دوست عزيز:
نياز به تريال ريست نيست از همين سريالهايي كه دوستان قرار ميدن استفاده كن و هميشه باسريالها ور نرو وعوض نكن چون گاردش ضعيف ميشه و مي فهمه كه سريال قلابيه

noisymind
29-01-2013, 20:44
دوست عزيز:
نياز به تريال ريست نيست از همين سريالهايي كه دوستان قرار ميدن استفاده كن و هميشه باسريالها ور نرو وعوض نكن چون گاردش ضعيف ميشه و مي فهمه كه سريال قلابيه

مرسی. ولی وقتی تایمش تموم میشه که بالاخره باید سریالهای مختلف رو امتحان کنم دیگه.

kases
30-01-2013, 00:30
مرسی. ولی وقتی تایمش تموم میشه که بالاخره باید سریالهای مختلف رو امتحان کنم دیگه.

سلام
هر وقت اعتبار انتی ویروس شما تموم شد در تاپیک پایین درخواست بدین تا دوستان به شما اکتیو کد بدن

aylar6888
30-01-2013, 21:58
سلام :
من چند روز پیش دو تا کار انجام دادم و الان یه مشکلاتی دارم که نمیدونم مال نورتونه یا از کارهایی که کردم ؟
ویندوزمو آپدیت کردم و همزمان برای تست از یه سایت 2 تا سریال 180 روزه گرفتم و چون نمیدونستم سریالها فقط باید روی همون سیستم تست بشن برای اطمینان اونها رو روی نورتون اینترنت سکوریتیم 20.2.1.22 تست کردم...
از همون موقع سیستم رو که روی اسلیپ میذارم و بعد میخوام وارد ویندوز بشم فقط صفحه سیاه میاد و باید ریستارت کنم...موقع بالا اومدن ویندوز صدا و اعلام بوت (ولکام ) ویندوز شنیده نمیشه و هم ویندوز و هم نورتون بالا اومدنشون خیلی طول میکشه و مثلا نورتون به کلیکها دیر عکس العمل نشون میده... و اینکه مصرف مموری (رم ) توی نرم افزارهای سنگین مثلا بازیها خیلی خیلی زیاد شده و بعد از ساعتی باعث هنگ سیستم یا بازی میشه و در کل مصرف رم بیرویه شده....
ممنون میشم اگه تجربه مشابهیی یا راه حلی دوستان داره بیان کنن که مشکل و ایراد کارم از کجا بوده؟؟؟؟
در ضمن ویندوزم رو ریپیر هم کردم اما تغییری ایجاد نشد...

ali.reihani
30-01-2013, 22:37
سلام!
نورتون360 v6 چه فرقی با نورتون20 دارد

.AraMesh.
30-01-2013, 22:41
aylar6888 سلام" نورتون در این مورد بی تقصیره. ب خاطر آپدیتهای ویندوزه. ناسازگاری آپدیتها با برنامه ها و سخت افزارتون. از System Restore چیزی نگه نداشته برای برگشتن ب قبل از آپدیت شدن؟

aylar6888
31-01-2013, 03:14
سلام" اولی رو من امتحان کردم شده.
باید حتما Safe mode باشه . توی ویندوز خطا داره.
نه حجمش خیلی کمتر میشه. در حد چند ثانیه ، مابقی رو آنلاین میگیره و تموم
سلام :
دوست عزیز این روش جایگزینی پوشه که توی ورژن 2013 برای من جواب نداد...
من نورتونمو آنیستال و نصب و با سریال آپدیت کردم و حدود 1 ساعت صرف پیکربندیش کردم و مشکلی که تو پست قبلیم گفتم کاملا حل شد...خیر سرم پوشه رو که توی سیف مد جایگزین کردم الان آیکونها هست اما رابط کاربریش اصلا بالا نمیاد و با جایگزینی دوباره و چند بار ریستارت هم درست نشد..
شما خودت تست کردی توی ورژن 2013 ؟؟؟؟
دوستان کس دیگه تست کرده یا دوبار آنیستال و نصب و پیکربندی کنم چند ساعت ؟؟؟؟؟
ممنون

.AraMesh.
31-01-2013, 03:32
سلام" والا من چند مااااهه ک آپدیتهای سیستم خودمو از همون پوشه، کپی میکنم میبرم برای جایی توی سیستمشون میریزم. با SFX ، Winrar میکنم ، درحالت Safe mode این پوشه رو با پوشه سیستم مقصد، جابجا میکنم. سیستم صحیح و سالم.

* پوشه شما احیانا چیزی قاطیش نی؟؟ داخلش امنه از مخرب؟ *

aylar6888
31-01-2013, 03:35
سلام :
چرا الان که ورژن نورتون 20.2.1.22 شده توی آپدیتهاش توی سایت نورتون که میرم برای دانلود آخرین ورژن برای دانلود همون ورژن 20.1.0.24 هست که مثلا برای من میزنه 164 روز آپدیت نشده؟؟؟
پیش خودم گفتم همون حجمی که میخواد آپدیت بشه آخرین ورژن رو بگیرم که لا اقل حدود 10 روزه که اومده و همون 20 روزآپدیت بخواد که دیدم ورژن همون قبلیه...
جایی هست که همیشه آخرین ورژن رو بذارن واسه آپدیت مثلا داخل فرومش؟؟؟
ممنون

*Batman*
31-01-2013, 03:37
سلام :
دوست عزیز این روش جایگزینی پوشه که توی ورژن 2013 برای من جواب نداد...
من نورتونمو آنیستال و نصب و با سریال آپدیت کردم و حدود 1 ساعت صرف پیکربندیش کردم و مشکلی که تو پست قبلیم گفتم کاملا حل شد...خیر سرم پوشه رو که توی سیف مد جایگزین کردم الان آیکونها هست اما رابط کاربریش اصلا بالا نمیاد و با جایگزینی دوباره و چند بار ریستارت هم درست نشد..
شما خودت تست کردی توی ورژن 2013 ؟؟؟؟
دوستان کس دیگه تست کرده یا دوبار آنیستال و نصب و پیکربندی کنم چند ساعت ؟؟؟؟؟
ممنون

وقتی GUI لود نمیشه یعنی فایلهای آنتی ویروس آسیب دیدن و جایگزینی پوشه‌ی آپدیت با موفقیت انجام نشده.
برای اطلاعات بیشتر این دو پست رو بخونید :
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته:
1-آپدیتهای 32 بیتی و 64 بیتی با هم سازگاری ندارن.
2-از آپدیتهای سالهای گذشته برای ورژن های جدید استفاده نکنید.(مثلا از آپدیتهای نسخه 2011 برای 2012 استفاده نکنید)

*Batman*
31-01-2013, 03:42
سلام :
چرا الان که ورژن نورتون 20.2.1.22 شده توی آپدیتهاش توی سایت نورتون که میرم برای دانلود آخرین ورژن برای دانلود همون ورژن 20.1.0.24 هست که مثلا برای من میزنه 164 روز آپدیت نشده؟؟؟
پیش خودم گفتم همون حجمی که میخواد آپدیت بشه آخرین ورژن رو بگیرم که لا اقل حدود 10 روزه که اومده و همون 20 روزآپدیت بخواد که دیدم ورژن همون قبلیه...
جایی هست که همیشه آخرین ورژن رو بذارن واسه آپدیت مثلا داخل فرومش؟؟؟
ممنون

آخرین نسخه همیشه از طریق LiveUpdate دریافت میشه.
بعد از بررسی فیدبک ها و رفع عیوب احتمالی، نسخه جدید تو لیست دانلود قرار میگیره.
این پروسه ممکنه بیشتر از یکماه طول بکشه.

.AraMesh.
31-01-2013, 03:54
آخرین نسخه همیشه از طریق LiveUpdate دریافت میشه.
بعد از بررسی فیدبک ها و رفع عیوب احتمالی، نسخه جدید تو لیست دانلود قرار میگیره.
این پروسه ممکنه بیشتر از یکماه طول بکشه.
والا منم دوسه روز پیش ، Check For New Version زدم ،واسه آنتی ویروس نورتون نسخه 20.1.1.2 آخریش بود. حالا مال aylar6888 نمیدونم داستانش چیه !!!

aylar6888
31-01-2013, 04:47
وقتی GUI لود نمیشه یعنی فایلهای آنتی ویروس آسیب دیدن و جایگزینی پوشه‌ی آپدیت با موفقیت انجام نشده.
برای اطلاعات بیشتر این دو پست رو بخونید :
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته:
1-آپدیتهای 32 بیتی و 64 بیتی با هم سازگاری ندارن.
2-از آپدیتهای سالهای گذشته برای ورژن های جدید استفاده نکنید.(مثلا از آپدیتهای نسخه 2011 برای 2012 استفاده نکنید)
ممنون مسعود جان :
رفتم توی ساپورت خود نورتون و گفت لایو آپدیت و ریستارت کن.بعد دوباره یه تیک بود مال وب پروتکشن که فیکس نمیشد و دستی هم تیک میزدم باز خاموش میشد.باز جواب ساپورت این بود که ورژن مورد داره و ابزار ری اینستال هم لینک داد 5 مگ دانلود کردم.اما خوشبختانه با دو سه بار آپدیت یکی دو مگ و ریستارت درست شد و داره مثل ساعت کار میکنه...اما الان 34 مگ (آپدیت ورژن )انجام داد و ورژنش هم حتما بعد از ریستارت درست میشه....
در ضمن توی پست قبلی مشکل نورتون وسیستم من از نظر شما چی بود؟وارد کردن چندین سریال یا آپدیت ویندوز؟؟؟

سلام"

والا من چند مااااهه ک آپدیتهای سیستم خودمو از همون پوشه، کپی میکنم میبرم برای جایی توی سیستمشون میریزم

. با
SFX ، Winrar میکنم ،درحالت Safe mode این پوشه رو با پوشه سیستم مقصد، جابجا میکنم. سیستم صحیح و سالم.
سلام :
نه آلوده نبود...:n02: ...آپدیت من هم ورژنش مال همین 20.2.1.22 بود همن دیروز بکاپ زیپ شده درست کردم....در هر صورت لطف کردی ممنون...در ضمن الان آخرین ورژن 20.2.1.22 حتما اتوماتیک آپدیت فور نیو ورژنت خاموشه...

.AraMesh.
31-01-2013, 23:05
ممنون " درسته تازگیا خاموشش کردم ک بیهوا چیزی دان نکنه تا خودم بخوام. تو این ورژن چیزی عوض شده الان؟

aylar6888
31-01-2013, 23:35
ممنون " درسته تازگیا خاموشش کردم ک بیهوا چیزی دان نکنه تا خودم بخوام. تو این ورژن چیزی عوض شده الان؟

سلام :
این پست مسعود عزیز موارد اضافه شده به ورژن جدید رو توضیح داده....

ila
01-02-2013, 02:49
یه کیلاگر دارم میخوام نصبش کنم چیکار کنم که وقتی نورتون رو نصب میکنم فوری پاکش نکنه و از فعالیت نندازشه و بتونه به کارش ادامه بده
اول کیلاگر و نصب کنم بهتره بعد آنتی ویروس یا اول آنتی ویرس بعد کیلاگر

aylar6888
01-02-2013, 03:12
یه کیلاگر دارم میخوام نصبش کنم چیکار کنم که وقتی نورتون رو نصب میکنم فوری پاکش نکنه و از فعالیت نندازشه و بتونه به کارش ادامه بده
اول کیلاگر و نصب کنم بهتره بعد آنتی ویروس یا اول آنتی ویرس بعد کیلاگر
سلام :
اگه میخواین تو زمان محدود کی لاگر رو استفاده و تست کنین روی نورتون رایت کلیک و انتی ویروس رو دیسیبل کنید---disable anti virus auto-protect---- ....
اگرم دائم لازمش دارین به لیست استثنائات نورتون قبل از اینکه بعد از نصب نورتون ( در صورتی که بعد از کی لاگر نصب بشه)ریستارت کنین از این دو جا اضافه ش کنید :
البته گزینه 3 و 4 ترتیبشون مهم نیست...
اینجوری از اسکن و سونار محفوظ میمونن...

Mehrdad092000
02-02-2013, 22:15
سلام برای من اپدیت نمیشه چرا ؟
100 روزم از اکانتم مونده
قیلتر کردن؟

jolan57
02-02-2013, 22:57
سلام برای من اپدیت نمیشه چرا ؟
100 روزم از اکانتم مونده
قیلتر کردن؟
برای من مشکلی نداره احتمالا موقتیه و مشکل حل میشه

pedram_01
02-02-2013, 23:42
برای منم مشگلی نیست و اپدیت میشه

Mehrdad092000
03-02-2013, 15:47
ممنون از دوستان
انگاری مشکلی پیش اومده بد برای وقتی اپدیت میزدم نمیشد auto fix زدم خودش ردیف کرد ------ های سروزشو الان اپدیت شد

amir-2012
04-02-2013, 00:11
با سلام
من لپتابم ویندوزش اورجیناله.تقریبا 2 سالی که دارمش و همیشه تو آپدیت کردن مشکلی برام پیش نمیومد.اما مدتی که وقتی میرم windows update و گزینه update رو میزنم بهم یه eroorتحت عنوان اینکه ""یکی از سرویس های ویندوز که برای آپدیت لازمه غیر فعاله و میگه باید ریستارت کنم""وقتی ریستارت میکنم دوباره همون پیغامو میده.یکی از دوستان گفت که یه ویروسی تحت عنوان "چی چی host" ویندوزت گرفته و اون سرویسی که برای آپدیت لازمه رو غیرفعال میکنه.گفت که باید یه نرم افزار به اسم kkcleanerرو دانلود کنم و از داس برم تو مسیر نصب نرم افزار و دستور
[kkcleaner.exe -a] رو بزنم تا همه سرویس های هاست به درد نخورو پاک کنه.مساله ای که هست من نرم افزاری به اسم kkcleaner پیدا نکردم.ccleaner رو نصب کردم که اونم به دردی نخورد.چند بار ریکاوری کردم و وضعیتو به حالت کارخونه برگردوندم که اصلا فایده ای نداشته..از آنتی ویروس نورتون هم استفاده میکنم.update هم هست . اما....... .

از دوستان و اساتید متخصص تو این زمینه درخواست کمک دارم تا مشکلم حل بشه.

سپاس

.AraMesh.
04-02-2013, 00:48
سلام" اگه ب صورت دستی برید و سرویس مورد نیاز رو فعال کنید چی؟ بازم نمیشه؟
اگه مطمئنید ک ویروسه ، مجبورید تحت بوت ، ویروس کشی کنید چون تو اون محیط ، کاملا بی تاثیر میشه.
راستی ی بار دیگه آپدیت بزنید و از همون پیغام خطا یه تصویر بدید ببینیم چی میگه.

amir-2012
04-02-2013, 17:22
سلام" اگه ب صورت دستی برید و سرویس مورد نیاز رو فعال کنید چی؟ بازم نمیشه؟
اگه مطمئنید ک ویروسه ، مجبورید تحت بوت ، ویروس کشی کنید چون تو اون محیط ، کاملا بی تاثیر میشه.
راستی ی بار دیگه آپدیت بزنید و از همون پیغام خطا یه تصویر بدید ببینیم چی میگه.

با تشکر و سپاس از شما دوست عزیز
راستشو بخوای اصلا من نمیدونم کدوم سرویسو میگه که برای آپدیت شدن باید در حال اجرا باشه.حالت آپدیتم رو حالت دستی گذاشتم ,اما برای تاییدش یه دور ریستارت کردمش , اما بعد ریستارتم دوباره سیستم به همون حالت قبلی برمیگرده و پیغامه زیرو میده:

Windows Update can not Currently check for updates,because service is not running.you may need to restart your computer

OK

نوع اخطارشم از نوع information

به دلیل مشکلی که تو پروفایلم هست نتونستم عکسشو براتون بزارم.
البته اونطور که به ذهنم میرسه فک کنم اون دوستم که تو پست قبلی گفته بودم ,گفت سیستمت ویروس svchostداره.
نرم افزار .net farmwork 4هم نصب نمیشه موقع نصب visual studio 2010.واقعا نمیدونم چیکار بایستی انجام بدم.
در ارتباط با ویروس کشی تحت بوتم چون این کارو تا حالا انجام ندادم بلد نیستم.
لطفا راهنماییم کنید.

سپاس:n12:

*Batman*
04-02-2013, 21:56
با تشکر و سپاس از شما دوست عزیز
راستشو بخوای اصلا من نمیدونم کدوم سرویسو میگه که برای آپدیت شدن باید در حال اجرا باشه.حالت آپدیتم رو حالت دستی گذاشتم ,اما برای تاییدش یه دور ریستارت کردمش , اما بعد ریستارتم دوباره سیستم به همون حالت قبلی برمیگرده و پیغامه زیرو میده:

Windows Update can not Currently check for updates,because service is not running.you may need to restart your computer

OK

نوع اخطارشم از نوع information

به دلیل مشکلی که تو پروفایلم هست نتونستم عکسشو براتون بزارم.
البته اونطور که به ذهنم میرسه فک کنم اون دوستم که تو پست قبلی گفته بودم ,گفت سیستمت ویروس svchostداره.
نرم افزار .net farmwork 4هم نصب نمیشه موقع نصب visual studio 2010.واقعا نمیدونم چیکار بایستی انجام بدم.
در ارتباط با ویروس کشی تحت بوتم چون این کارو تا حالا انجام ندادم بلد نیستم.
لطفا راهنماییم کنید.

سپاس:n12:

سلام
مشکل شما هیچ ارتباطی با عنوان این تاپیک نداره.
شما باید یه تاپیک جدید در اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد کنید و به طور کامل مشکل رو شرح بدید.
موفق باشید

amir-2012
07-02-2013, 00:47
سلام
مشکل شما هیچ ارتباطی با عنوان این تاپیک نداره.
شما باید یه تاپیک جدید در اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد کنید و به طور کامل مشکل رو شرح بدید.
موفق باشید

درسته حق با شماست.اما من این موضوعو تو تاپیک "سیستم های آلوده"مطرح کردم.ولی کسی نیست که بهم تو این زمینه کمک کنه.
با توجه به اینکه کارم خیلی ضروریه ناچار شدم تو اینجا هم عنوانش کنم.از شما هم که به نظرم تو این زمینه خبره باشید تو تاپیک "سیستم های آلوده "که فرمودید درخواست میکنم تا اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارید به بنده هم کمک کنید.

سپاس

poloton7
07-02-2013, 08:57
سلام--
من قبلا اینترنت سیکورتی نورتون داشتم و پاک کردم حالا که ویندوز جدید نصب کردم بعضی از سایتهایی که می خواهم باز کنم یک صفحه نورتون می اید و می نویسد این سایت نامعتبر است -من که این انتی ویروس را پاک کردم چطوری سرکلش پیدا شده چطور بقایای ان را هاردم پاک کنم---

M.R.S.$y$TEM
07-02-2013, 09:02
سلام--
من قبلا اینترنت سیکورتی نورتون داشتم و پاک کردم حالا که ویندوز جدید نصب کردم بعضی از سایتهایی که می خواهم باز کنم یک صفحه نورتون می اید و می نویسد این سایت نامعتبر است -من که این انتی ویروس را پاک کردم چطوری سرکلش پیدا شده چطور بقایای ان را هاردم پاک کنم---

دوست عزیز شما احتمالا دارید هنوز از DNS نورتون استفاده میکنید

برای غیر فعال کردن DNS :

<<Properties<<روی کانکشنی که ازش استفاده میکنید کلیک کنید<<Control Panel>>Network and Sharing Center>>Change Adapter Setting

روی TCP/Ipv4 کلیک کنید هر دوی گزینه هارو روی Obtain میذارید

احتمالا مشکلتون حل میشه

Golestan64
07-02-2013, 13:43
سلام
از امروز ميخوام از محصولات نورتون استفاده كنم و الان دارم Norton Internet Security 20.1.1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود ميكنم ولي ماشاا... انقدر پست زياده كه آدم سرش گيج ميره ميخواستم بدونم بعد از دانلود فايل و بعد از نصبش بايد چيكار كنم و Trial Reset رو بايد بگيرم يا سريالي چيزي رو بايد بگيرم
من كه از بس گشتم سرم گيج رفت لطفا هر كدوم راحتتره به من بگيد تا من برم دنبال همون
اگرم لينكي چيزي بدين ممنون ميشم

aylar6888
07-02-2013, 15:10
سلام
از امروز ميخوام از محصولات نورتون استفاده كنم و الان دارم Norton Internet Security 20.1.1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود ميكنم ولي ماشاا... انقدر پست زياده كه آدم سرش گيج ميره ميخواستم بدونم بعد از دانلود فايل و بعد از نصبش بايد چيكار كنم و Trial Reset رو بايد بگيرم يا سريالي چيزي رو بايد بگيرم
من كه از بس گشتم سرم گيج رفت لطفا هر كدوم راحتتره به من بگيد تا من برم دنبال همون
اگرم لينكي چيزي بدين ممنون ميشم

سلام :
به این تاپیک که دوستان خیلی فعالی هم داره برید و درخواست سریال متناسب با محصولتون رو بدید .در اولین فرصت براتون ارسال میکنن.

SevenCity
07-02-2013, 18:00
اگر
clear file IDs excluded during scans
رو
clear all
کنیم
دقیقا چه اتفاقی میفته؟

aylar6888
07-02-2013, 18:32
اگر
clear file IDs excluded during scans
رو
clear all
کنیم
دقیقا چه اتفاقی میفته؟
سلام :
تمام استثنائاتی که برای اسکن نشدن تعریف کردید حذف و اون موارد توسط نورتون از اون به بعد اسکن میشن...

SevenCity
07-02-2013, 19:49
سلام :
تمام استثنائاتی که برای اسکن نشدن تعریف کردید حذف و اون موارد توسط نورتون از اون به بعد اسکن میشن...

نشد برای من
الان در
items to exclude from scans
درایوی رو قرار دادم ولی هرچی روی
clear all
میزنم و ok حذف نمیشه
ویندوزم 8 هست شک کردم شاید باگ داشته باشه تو 8

SevenCity
08-02-2013, 05:48
اصلا
clear fils IDs ...
اون استثنائاتی که در صفحه sonar exclusions قرار میدیم رو حذف نمیکنه برای من
حالا چیو از کجا پاک میکنه؟

poloton7
08-02-2013, 21:48
دوست عزیز شما احتمالا دارید هنوز از DNS نورتون استفاده میکنید

برای غیر فعال کردن DNS :

<<Properties<<روی کانکشنی که ازش استفاده میکنید کلیک کنید<<Control Panel>>Network and Sharing Center>>Change Adapter Setting

روی TCP/Ipv4 کلیک کنید هر دوی گزینه هارو روی Obtain میذارید

احتمالا مشکلتون حل میشه

سلام--هر دو گزینه روی obtain است--اما فایده ندارد

*Batman*
09-02-2013, 01:02
اصلا
clear fils IDs ...
اون استثنائاتی که در صفحه sonar exclusions قرار میدیم رو حذف نمیکنه برای من
حالا چیو از کجا پاک میکنه؟
حین اسکن،از فایلهایی که در لیست سفید قرار دارن(بر پایه اعتبارسنجی) صرف نظر میشه.
گزینه Clear file IDs excluded during scans اطلاعات این فایلها رو پاک میکنه. بنابراین دوباره اسکن میشن.

سلام--هر دو گزینه روی obtain است--اما فایده ندارد

سلام
احتمالا Identity Safe و به تبع اون Norton Safe Web حذف نشده.
اگر نورتون تولبار رو در مرورگر خودتون مشاهده میکنید ، پاکش کنید.
NRT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم خوبه برای پاکسازی آثار به جامانده!
تنظیمات DNS مودم رو هم چک کنید.
سیستم رو ریست کنید!

S0R3N4
09-02-2013, 02:06
سلام به دوستان نورتونی عزیز

میخوام بدونم که در ورژن 2013 نورتون اینترنت سکوریتی چه تغییراتی وجود داشته؟
چه چیزی کم و زیاد شده؟
از نظر امنیتی واقعا پیشرفت داشته یا پسرفت؟
حداقل در یک سری تست هایی که دیدم دیتابیس آنتی ویروسش که شدیدا افت کرده...
دلیلش چیه؟

ali.reihani
11-02-2013, 22:35
سلام!
در نورتون 360 این نرم افزار هستش یا نه؟؟
Norton Power Eraser

*Batman*
11-02-2013, 23:37
سلام!
در نورتون 360 این نرم افزار هستش یا نه؟؟
Norton Power Eraser

سلام
بله اما نه به صورت مستقیم.
تو لینک زیر تعدادی عکس قرار دادم که نشون میده چطور NPE رو احضار کنیم!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.AraMesh.
12-02-2013, 01:46
سلام
بله اما نه به صورت مستقیم.
تو لینک زیر تعدادی عکس قرار دادم که نشون میده چطور NPE رو احضار کنیم!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلاااام " من دقیقا ب روش شما احضارش کردم اما وقتی سیستم ریست شد واسه شروع کارش، خبری نبود ک؟! کلا باید آن باشیم تا اسکن کنه درسته؟

ali.reihani
12-02-2013, 13:59
سلام!
اشتباهات Norton Power Eraser بیشتر از خود آنتی ویروس نورتون است درسته؟
چون من وقت با آنتی ویروس نورتون اسکن میکنم به د.م idm گیر نمیده ولی توی Norton Power Eraser گیر میده!!!!!!

*Batman*
12-02-2013, 23:30
سلاااام " من دقیقا ب روش شما احضارش کردم اما وقتی سیستم ریست شد واسه شروع کارش، خبری نبود ک؟! کلا باید آن باشیم تا اسکن کنه درسته؟
سلام
بله باید به اینترنت متصل باشید.البته اینترنتی که ف+ی+ل+ت+ر Break داشته باشه!
وقتی سیستم رو ریست میکنه، اسکنر راه اندازی نمیشه مگر اینکه شرط بالا رو فراهم کنید.

سلام!
اشتباهات Norton Power Eraser بیشتر از خود آنتی ویروس نورتون است درسته؟
چون من وقت با آنتی ویروس نورتون اسکن میکنم به د.م idm گیر نمیده ولی توی Norton Power Eraser گیر میده!!!!!!
سلام
بله NPE اشتباه زیاد داره.
بهتره هنگام آلودگی سیستم ازش استفاده کنید.در مواقع عادی خیلی کاربرد نداره.

S0R3N4
13-02-2013, 19:27
سلام به دوستان نورتونی عزیز

چه چیزی کم و زیاد شده؟
دلیلش چیه؟

fg55
17-02-2013, 14:55
سلام.. میخواستم بدونم مشکل سایت چیه که نورتون نشون مده که سیستم مورد حمله قرار میگیره ؟ شما هم براتون پیش امده یا نه ؟

Master Root
17-02-2013, 15:11
سلام
بیشتر توضیح بدید ؟؟منظورتون اینه که ارور میده ؟چه اروری؟

mohammadaz
18-02-2013, 00:32
دوستان نظر بدن!!!!!!

حدود یک هفته ست این پیغامو میده.

noisymind
18-02-2013, 08:02
دوستان نظر بدن!!!!!!

حدود یک هفته ست این پیغامو میده.

دقیقا منم سر کار از ترکیب نورتون آنتی ویروس و فایروال کومودو استفاده میکنم که نورتون همش همین پیغام رو میده.

fg55
18-02-2013, 09:24
ظاهرا مشکل حل شده و یا انتی من تسلیم شده چون دیگه اخطار نمیده.:n13:اضافه شد:نه بابا مشکل همچنان پابرجاست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansia
18-02-2013, 13:02
ظاهرا مشکل حل شده و یا انتی من تسلیم شده چون دیگه اخطار نمیده.:n13:اضافه شد:نه بابا مشکل همچنان پابرجاست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی adblock plus در فایرفاکس enable باشه نورتون پیام نمیده ولی وقتی adblock plus در فایرفاکس disable باشه و تبلیغات نمایش داده بشن پیام attack به وسیله نورتون نمایش داده میشه.امتحان کنید.

fg55
18-02-2013, 13:11
من از ie استفاده کردم توی این چند روزه.با فایرفاکس ببینم چه جوریه:n16:

*Batman*
18-02-2013, 16:14
ظاهرا مشکل حل شده و یا انتی من تسلیم شده چون دیگه اخطار نمیده.:n13:اضافه شد:نه بابا مشکل همچنان پابرجاست.

سلام
یا روی Stop Notifying Me کلیک کنید و یا برای اون آدرس یک Rule در فایروال بسازید و Block اش کنید .

amin_v30
20-02-2013, 11:57
دوستان یه راهنمایی میکنید که من چه تنظیمی رو تو آنتی ویروس ورژن 2013 انجام بدم که فایل هایی مثل keygen ها رو که ویروس میشناستشون رو پاک نکنه و فقط قرنطینه بکنه؟

jolan57
20-02-2013, 12:46
دوستان یه راهنمایی میکنید که من چه تنظیمی رو تو آنتی ویروس ورژن 2013 انجام بدم که فایل هایی مثل keygen ها رو که ویروس میشناستشون رو پاک نکنه و فقط قرنطینه بکنه؟
امکان این کار وجود نداره ولی میتونید فایل ها رو به لیست استثنائات آنتی ویروس اضافه کنید که برای این کار پست دوم همین تاپیک رو بخونید

pedram_01
20-02-2013, 13:48
خوب مگه نورتون ویروس میشناسه پاک میکنه ؟ برای من فقط قرنطینه میکنه از انجا هم میشه برش گردوند هم پاکش کرد

aylar6888
20-02-2013, 17:08
خوب مگه نورتون ویروس میشناسه پاک میکنه ؟ برای من فقط قرنطینه میکنه از انجا هم میشه برش گردوند هم پاکش کرد
سلام :
نورتون خطرات سطح پایین و متوسط رو قرنطینه و خطرات سطح بالا رو بدون سوال حذف میکنه و امکان بازیابی هم وجود نداره....
پیروز باشید...

S0R3N4
21-02-2013, 04:16
یکی پست ما رو هم نیگا میندازه؟؟؟ :n02:

چه چیزی کم و زیاد شده؟
دلیلش چیه؟

ali.reihani
22-02-2013, 12:06
سلام!
من گوگل کروم را آپدیت کردم ورژن25 بعد از آپدیت
Identity Safe رفت چه کار کنم که دوباره بیاید؟

*Batman*
22-02-2013, 14:16
یکی پست ما رو هم نیگا میندازه؟؟؟ :n02:
چه چیزی کم و زیاد شده؟
دلیلش چیه؟

یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام!
من گوگل کروم را آپدیت کردم ورژن25 بعد از آپدیت
Identity Safe رفت چه کار کنم که دوباره بیاید؟

سلام
بله این مشکل وجود داره. باید منتظرباشیم تا آپدیت جدید از راه برسه.

ali.reihani
22-02-2013, 16:59
بله این مشکل وجود داره. باید منتظرباشیم تا آپدیت جدید از راه برسه.
سلام!
چون در نسخه 25 امکاناتا و امنیت بیشتر وجود دارد شما باید از این صفحه
Identity Safe را بیاورید:

jb.NY
24-02-2013, 13:26
دوستان عذر میخوام اگه جاش اینجا نیست
یه چند هفته ای هست که وارد فروم که میشم نورتون پیغام میده که یه وب اتک رو بلاک کرده:
Web attack:Exploit Toolkit Website 4
فقط هم این فروم هست که وقتی واردش میشم این پیغام رو میده
فروم عزیزمون آلوده شده؟:worried:

*Batman*
24-02-2013, 13:49
دوستان عذر میخوام اگه جاش اینجا نیست
یه چند هفته ای هست که وارد فروم که میشم نورتون پیغام میده که یه وب اتک رو بلاک کرده:
Web attack:Exploit Toolkit Website 4
فقط هم این فروم هست که وقتی واردش میشم این پیغام رو میده
فروم عزیزمون آلوده شده؟:worried:

سلام
صفحه قبل(46) رو بررسی کنید.

alinasrollahi
27-02-2013, 03:17
ببخشید اگه جای سئوالم اینجا نیست
کجا میتونم تریال ریست برای ۳۶۰ دانلود کنم؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

kases
27-02-2013, 13:56
ببخشید اگه جای سئوالم اینجا نیست
کجا میتونم تریال ریست برای ۳۶۰ دانلود کنم؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

در این تاپیک درخواست بدبد تا دوستان در اختیار شما قرار بدن

ali.reihani
27-02-2013, 14:41
سلام
نورتون ورژن جدید 20.3 اش آمد

aylar6888
28-02-2013, 02:50
سلام :
از کجای سایت نورتون میشه ورژن و ریلیز های نورتون برای دانلود رو دید؟؟؟

noisymind
01-03-2013, 10:30
ببخشید اینجا سوال میکنم.
وقتی فلش یا هارد اکسترنال رو وصل میکنم اینطوری میشه:

و نورتون این ویروس رو شناسایی و پاک میکنه :

ولی بعد از پاک کردن ویروس همچنان فلش یا هارد رو با شورتکات نشون میده و با فرمت کردن درست میشه. من هاردم یک ترا هست و نمیتونم فرمتش کنم! چه کار کنم این شورتکاته از بین بره. ( با کلیک کردن رو شورت کات فلش همه محتویات رو در یک صفحه جدید باز میکنه )

پ.ن : ضمنا الان یک هفته هست که این مشکل رو دارم رو چند تا سیستم ولی رو یک سیستم که آنتی ویروس ناد32 داشت ، یک روز زودتر این ویروس شناسایی شد تا نورتون!!:n24:

poloton7
01-03-2013, 11:01
سلام دوستان
من قبلا روی ویندوزxp خودم اینترنت سیکورتی نورتون نصب کردم .بعد از چند وقت نورتون را پاک کردم و ویندوز را هم عوض کردم الان که ویندوز جدید نصب کردم واینترنت سکورتی اوست را نصب کردم بعضی موارد وقتی وارد سایتی می شود نورتونی که پاک کردم ان صفحه را بلاک می کند حالا چکار کنم واقع اعصابم را خورد کرده----چطوری از شر DNS این نورتون رهایی پیدا کنم---

*Batman*
01-03-2013, 14:41
سلام دوستان
من قبلا روی ویندوزxp خودم اینترنت سیکورتی نورتون نصب کردم .بعد از چند وقت نورتون را پاک کردم و ویندوز را هم عوض کردم الان که ویندوز جدید نصب کردم واینترنت سکورتی اوست را نصب کردم بعضی موارد وقتی وارد سایتی می شود نورتونی که پاک کردم ان صفحه را بلاک می کند حالا چکار کنم واقع اعصابم را خورد کرده----چطوری از شر DNS این نورتون رهایی پیدا کنم---
سلام
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید

ببخشید اینجا سوال میکنم.
وقتی فلش یا هارد اکسترنال رو وصل میکنم اینطوری میشه:
و نورتون این ویروس رو شناسایی و پاک میکنه :
ولی بعد از پاک کردن ویروس همچنان فلش یا هارد رو با شورتکات نشون میده و با فرمت کردن درست میشه. من هاردم یک ترا هست و نمیتونم فرمتش کنم! چه کار کنم این شورتکاته از بین بره. ( با کلیک کردن رو شورت کات فلش همه محتویات رو در یک صفحه جدید باز میکنه )
پ.ن : ضمنا الان یک هفته هست که این مشکل رو دارم رو چند تا سیستم ولی رو یک سیستم که آنتی ویروس ناد32 داشت ، یک روز زودتر این ویروس شناسایی شد تا نورتون!!:n24:
سلام
شما از MBAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
یکبار فلش رو اسکن کنید و یکبار هم Quick Scan.
همچنین این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کامل مطالعه کنید

سلام :
از کجای سایت نورتون میشه ورژن و ریلیز های نورتون برای دانلود رو دید؟؟؟

سلام
Norton Community ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poloton7
01-03-2013, 19:16
[QUOTE=*Batman*;7511196]سلام
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید

سلام---
منظور از DNS مودم چی هست توی تنظیمات مودم باشد باید ان را چکار کنم---

منصور قلی
02-03-2013, 00:58
با سلام به دوستان من وقتی میخوام با چیز پی ان کانکت بشم در قسمت registering ارور 720 میده.چطور مشکل رو حل کنم؟

noisymind
02-03-2013, 09:41
سلام

سلام
شما از MBAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
یکبار فلش رو اسکن کنید و یکبار هم Quick Scan.
همچنین این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کامل مطالعه کنید

متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست. آخه مشکل Auto run نیست.
اینم نمونه چند نفر دیگه که این مشکل رو دارن:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
02-03-2013, 14:28
[QUOTE=*Batman*;7511196]سلام

سلام---
منظور از DNS مودم چی هست توی تنظیمات مودم باشد باید ان را چکار کنم---

سلام
این دیگه بستگی به مودم و تنظیماتش داره.
میتونید از بخش سرويس اينترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید.
شما باید تنظیمات DNS مودم ر و روی حالت اتوماتیک قرار بدید.

متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست. آخه مشکل Auto run نیست.
اینم نمونه چند نفر دیگه که این مشکل رو دارن:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اگر ویروس پاک شده باشه باید دنبال ترفندهای ویندوز باشید برای تغییر شکل آیکن و باز نشدن درایو در یک صفحه جدید .
اینا معمولا ترفند رجیستری دارن

aylar6888
04-03-2013, 02:01
سلام :
دوستان عزیز آیا راهی هست که بعد از نصب نورتون جدید با ترفند ویندوز (مثلا جایگزینی فایلها-توی پروگرام فایلز یه پوشه با نام آخرین ورژن درست میشه مثلا نورتون اینترنت سکوریتی 20.2.1.22....) یا ترفند رجیستری بعد از نصب ورژن نورتون رو بشه به همون ورژن قبل تغییر داد...
الان ورژن 20.3 توی اپدیتها هست اما توی سایت نورتون هنوز ورژن 20.1.0.24 برای دانلود گذاشتن...
بیشتر حجم آپدیت آنلاین هم برای تغییر ورژن مصرف میشه...
ممنون

m3m68
04-03-2013, 13:07
سلام
من NIS 20.2.1.22 نصب کردم
آپدیت هم شده تا همین الان ولی ورژنش تغییر نکرده به 20.3 مشکل از کجاست ؟
سپاس

*Batman*
04-03-2013, 15:43
سلام :
دوستان عزیز آیا راهی هست که بعد از نصب نورتون جدید با ترفند ویندوز (مثلا جایگزینی فایلها-توی پروگرام فایلز یه پوشه با نام آخرین ورژن درست میشه مثلا نورتون اینترنت سکوریتی 20.2.1.22....) یا ترفند رجیستری بعد از نصب ورژن نورتون رو بشه به همون ورژن قبل تغییر داد...
الان ورژن 20.3 توی اپدیتها هست اما توی سایت نورتون هنوز ورژن 20.1.0.24 برای دانلود گذاشتن...
بیشتر حجم آپدیت آنلاین هم برای تغییر ورژن مصرف میشه...
ممنون
سلام
چنین روشی تابحال کشف نشده و فکر نمکنم عملی باشه.
بعد از اینکه از صحت عملکرد ورژن جدید اطمینان حاصل شد لینک دانلودش رو برای استفاد ه عموم مهیا میکنن.

سلام
من NIS 20.2.1.22 نصب کردم
آپدیت هم شده تا همین الان ولی ورژنش تغییر نکرده به 20.3 مشکل از کجاست ؟
سپاس
سلام
این آپدیت فعلا به صورت رندوم برای کاربران نسخه انگیسی زبان منتشر میشه.
به ما هم میرسه؛عجله نکنید!

noisymind
06-03-2013, 10:54
ببخشید کسی فایل نورتون ریکاوری بوت آپدیت شده رو به صورت Iso داره؟ چون من فایل اصلیش رو دارم و هر کاری میکنم آپدیت نمیشه.

kaivanika
08-03-2013, 01:05

با س ا ک س دانلود کردم و سی روز تریال جواب میده

ورژن 20.3.0.36 Nis

و آپدیت اولیه 107 مگابایت خواست . نسخه نهایه درسته ؟

aylar6888
09-03-2013, 01:30
ورژن 20.3.0.36 Nis
و آپدیت اولیه 107 مگابایت خواست . نسخه نهایه درسته ؟
سلام :
بله نسخه نهایی نهاییه.....:n16:

Mr KING
11-03-2013, 22:49
سلام
فایروال NIS رو چه طوری میشه تنظیم کرد موقع اتصال هر برنامه اجازه بگیره ؟

*Batman*
11-03-2013, 22:58
سلام
فایروال NIS رو چه طوری میشه تنظیم کرد موقع اتصال هر برنامه اجازه بگیره ؟
سلام

چطوری فایروال نورتون رو طوری تنظیم کنم که برای اتصال به اینترنت سوال بپرسه ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aylar6888
12-03-2013, 01:21
سلام :
مسعود جان برنامه کلاینت (نسخه نصبی ) آیدنتیتی سیف رو توی ویندوز مجازی نصب کردم اما افزونه اون فقط برای اینترنت اکسپلورر فعال شد...
مشکل از آپدیت نشدن افزونه ست یا کلاینتش فقط روی اکسپلورر جواب میده؟؟؟

*Batman*
12-03-2013, 02:38
سلام
Extension های فایرفاکس رو چک کنید.مطمئنا مشکل عدم سازگاری داره.
با آخرین نسخه کروم هم مشکل داره و قراره یه Patch براش درست کنن.

mahdidsgn
12-03-2013, 10:41
آقا من NIS 2013 رو همین الان از سایت دانلود کردم ولی فایل ReadMe داخلش رو نمیتونم بخونم هرچی فونت هم بود ریختم اما مشکلم حل نشد لطفا یکی بگه توش چی نوشته یا بهتر که مشکلم با این فایل چجوری حل میشه ، لطفا من در خطرم یه ویروس دارم

aylar6888
13-03-2013, 01:28
آقا من NIS 2013 رو همین الان از سایت دانلود کردم ولی فایل ReadMe داخلش رو نمیتونم بخونم هرچی فونت هم بود ریختم اما مشکلم حل نشد لطفا یکی بگه توش چی نوشته یا بهتر که مشکلم با این فایل چجوری حل میشه ، لطفا من در خطرم یه ویروس دارم
سلام :
والله ما که هر چی دانلود کردیم فقط فایل اجرایی بوده و فایل تکست همراهش نبوده....
حتما ازین سایتهای ایرانی گرفتی ؟؟؟؟
بعدشم چی میخوای بدونی بگو که دوستان راهنماییت کنن...

*Batman*
13-03-2013, 03:09
سلام :
مسعود جان برنامه کلاینت (نسخه نصبی ) آیدنتیتی سیف رو توی ویندوز مجازی نصب کردم اما افزونه اون فقط برای اینترنت اکسپلورر فعال شد...
مشکل از آپدیت نشدن افزونه ست یا کلاینتش فقط روی اکسپلورر جواب میده؟؟؟

Installing the hot fix for fixing problems with Norton Toolbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdidsgn
13-03-2013, 06:24
سلام :
والله ما که هر چی دانلود کردیم فقط فایل اجرایی بوده و فایل تکست همراهش نبوده....
حتما ازین سایتهای ایرانی گرفتی ؟؟؟؟
بعدشم چی میخوای بدونی بگو که دوستان راهنماییت کنن...

نه بابا از همین p30 world گرفتم N360 رو هم گرفتم فایل txt راهنمایی کرکش بهمریخته میاد واسم هرچی فونت هم ریختم فایده نداشت
اینم خط اولش :
رلًîٌ ًٍèàëà يà ïًîنَêٍàُ Norton Antivirus 2013, Norton Internet Security 2013, Norton 360 2013 ٌ ïîىîùü‏ NTR2013.

*Batman*
14-03-2013, 23:26
سلام

آپدیت 20.3.0.36 رسماً منتشر شد.

تغییرات صورت گرفته :

Fixed issues where ccsvchst.exe does not properly shutdown

Resolved a blue screen error that occured when both Norton and Nero products were installed

Corrected an issue where customers saw programs being uninstalled when installing their Norton product
Fixed an issue where AutoProtect, Sonar, & AntiSpyware getting turned off, and Fix Now was unable to resolve it

Resolved a subscription issue where ‘License Expired’ is shown, despite having remaining subscription time

Corrected problems where 2 AntiSpam listings appeared in Task Manager, and AntiSpam consumes almost 100% CPU

Gilopa
20-03-2013, 00:59
دوستان عزیز اولا سال نو مبارک .
ثانیا میخواستم بدونم که آموزش آپدیت آفلاین نورتون در صفحه اول بر روی نسخه 2013 نورتون 360 جواب میده ؟

*Batman*
20-03-2013, 03:41
دوستان عزیز اولا سال نو مبارک .
ثانیا میخواستم بدونم که آموزش آپدیت آفلاین نورتون در صفحه اول بر روی نسخه 2013 نورتون 360 جواب میده ؟
سلام
بله،کافیه پوشه Definitions رو کپی و جایگزین کنید.
================

پیشنهاداتی از نقاط مختلف جهان برای نسخه های آتی نورتون :
1-اسکن فایلها به همان ترتیبی که روی هارد دیسک مرتب شدن!
2-اضافه کردن سال به نام محصول! (مثلا Norton Internet Security 2013)
3-نمایش درصد برای اسکنر!
4حذف نوار درخشنده از نصب کننده!

البته پیشنهادات خوب هم داشتیم:
1-Network Monitor
2-Sandbox
3-Fast Scanner
4-Adblock
5-Secure Keyboard
.
.
.
شاد باشید

Mr KING
21-03-2013, 12:45
درود
یه توضیحی در مورد این گزینه میدید ؟

Mr KING
22-03-2013, 09:30
.....Up
:n27:

*Batman*
22-03-2013, 15:41
درود
یه توضیحی در مورد این گزینه میدید ؟

سلام
Trust Level درصد فایلهایی رو نشون میده که نورتون اونا رو سالم و مطمئن میدونه.اغلب اونا فایلهای سیستمی هستن.
نورتون هنگام اسکن از این فایلها چشم پوشی میکنه تا سرعت اسکن و کارایی افزایش پیدا کنه.

Iman-Emperatour
27-03-2013, 04:48
سلام
من انتی ویروس رو پاک کردم و چند روز بعد دوباره نصب کردم ولی کد اکتیو قدیمی من دیگه اعتبار نداره و نورتون اونو غیر مجاز میشناسه!
چیکار باید کرد؟؟!

ممنون

bloumer@ymail.com
27-03-2013, 08:38
سلام - سال نو همه مبارک
دوستان من آنتی ویروس Norton 360 2013 v 20.3.0.36 Finalنصب کردم اما متاسفانه سریال نامبر ندارم ! کسی هست سریال نامبر معتبر و مدت دار بهم بده ؟؟؟ ممنون میشم اگه ممکنه برام تنظیمات را هم ایمیل کنید

*Batman*
27-03-2013, 16:32
سلام
من انتی ویروس رو پاک کردم و چند روز بعد دوباره نصب کردم ولی کد اکتیو قدیمی من دیگه اعتبار نداره و نورتون اونو غیر مجاز میشناسه!
چیکار باید کرد؟؟!
ممنون

سلام
این سریالها یکبار مصرف و آزمایشی هستن وباید از یه سریال جدید استفاده کنید.

*Batman*
27-03-2013, 18:48
سلام
دوستان من آنتی ویروس Norton 360 2013 v 20.3.0.36 Finalنصب کردم اما متاسفانه سریال نامبر ندارم ! کسی هست سریال نامبر معتبر و مدت دار بهم بده ؟؟؟ ممنون میشم اگه ممکنه برام تنظیمات را هم ایمیل کنید

سلام
ما اینجا چیزی ایمیل نمی کنیم!
اگر قرار بود همه چیز ایمیل بشه دیگه محتوایی در انجمن وجود نداشت و شما نمیدونستید کجا باید به دنبال نیازتون باشید
ما اینجا همه چیز رو به اشتراک میگذاریم.اون سریالها هم به خاطر ماهیتشون به صورت خصوصی ارسال میشن.

تاپیک درخواست سریال هم جداست!
شما اونجا هم درخواست داده بودید که رسیدگی شد و لازم نبود درخواستهای متعدد و تکراری مطرح کنید.
در مورد تنظیمات آنتی ویروس هم پست دوم تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید
موفق باشید

satrianism
27-03-2013, 22:39
سلام روش استثنا تعریف کردن یک سایت برای فایروال نورتون nis2012 را میشه توضیح بدین.ویندوزم را نمی تونم آپدیت کنم بدلیل این که سایت microsoft توسط فایروال بلاک شده.!