ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

*Batman*
28-03-2013, 20:52
سایت مایکروسافت بلاک شده؟!
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید به همراه عکس و متن پیغام؟

fg55
31-03-2013, 00:08
سلام روش استثنا تعریف کردن یک سایت برای فایروال نورتون nis2012 را میشه توضیح بدین.ویندوزم را نمی تونم آپدیت کنم بدلیل این که سایت microsoft توسط فایروال بلاک شده.! سلام . من نورتون360 از2012 دارم و مثل شما ویندوزم قادر به اپدیت شدن نیست البته دو سه روزی که اینترنت مختل شده این اتفاق افتاده و فکر نمیکنم ربطی نه نورتون داشته باشه .

SHAHAB-P30
01-04-2013, 09:23
میشه با نورتون 360 کاری کرد که windows firewall غیر فعال نشه ؟

aylar6888
02-04-2013, 01:12
میشه با نورتون 360 کاری کرد که windows firewall غیر فعال نشه ؟
سلام :
فعال بودن دو فایروال کنار هم مطمئنا در کار هر دو و احتمالا در کار کل سیستم تداخل ایجاد میکنه...یه مثال ساده هم اینکه شما توی یک فایروال مثلا به یک برنامه اجازه اتصال به نت دادین اما توی یکی دیگه بلاکش کردید حالا شما جای سیستم باشید کدوم اجازه رو براش در صورت تقاضای اتصال صادر میکنید؟؟؟این یک مثال کوچیکه و جدای از بحث امنیت کلی سیستمتون...
اگه بصورت دستی نمیتونید فایروال ویندوز رو فعال کنید گمون نکنم راهی داشته باشه و منطقی هم همینه...
اکثر سوییتها و فایروالهای معتبر اولین کارشون غیر فعال کردن اتوماتیک فایروال و ویندوز دیفندر ویندوز هست پیش از نصب...

L.O.N.E.L.Y
05-04-2013, 00:24
من یه NIS 2013 نصب کردم ..الان یه فایل های که ویروس نیستن رو پاک میکنه مثلا پچ ها و برنامه هام رو
توی پست دوم هم یه آموزش بود ولی نسخه ای که من دارم تنظیماتش اونطوری نیست میشه توضیح بدید..
ممنون

aylar6888
05-04-2013, 00:48
من یه NIS 2013 نصب کردم ..الان یه فایل های که ویروس نیستن رو پاک میکنه مثلا پچ ها و برنامه هام رو
توی پست دوم هم یه آموزش بود ولی نسخه ای که من دارم تنظیماتش اونطوری نیست میشه توضیح بدید..
ممنون
سلام :
منوی قسمت استثنا کردن فایلها از اسکن و سونار تغییری نکرده...شما در هر دو قسمت اونو وارد میکنید که پاک نشن؟؟؟
توی قسمتهای نشون داده شده فایلتون رو اضافه کنید تا دیگه سونار و اسکن کاری بهش نداشته باشن...
فقط قبلش انتی ویروس رو غیرفعال کنید...و اینکه حتما از سالم بودن فایلتون مطمئن بشین و اونون مثلا توی ویروس توتال چک کنید چون وقتی استثنا سازیش کنید حتی اگه مخرب هم باشه دیگه نورتون بهش کاری نداره...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

L.O.N.E.L.Y
05-04-2013, 11:31
سلام :
منوی قسمت استثنا کردن فایلها از اسکن و سونار تغییری نکرده...شما در هر دو قسمت اونو وارد میکنید که پاک نشن؟؟؟
توی قسمتهای نشون داده شده فایلتون رو اضافه کنید تا دیگه سونار و اسکن کاری بهش نداشته باشن...
فقط قبلش انتی ویروس رو غیرفعال کنید...و اینکه حتما از سالم بودن فایلتون مطمئن بشین و اونون مثلا توی ویروس توتال چک کنید چون وقتی استثنا سازیش کنید حتی اگه مخرب هم باشه دیگه نورتون بهش کاری نداره...

ممنون
اونوقت باید تمام فایل های که به اشتباه ویروس شناخته میشن رو یکی یکی به نرم افزار بدم..
اینجوری که خیلی زیاد میشه..
یه راه کلی نیست واسه این مورد..؟

aylar6888
06-04-2013, 00:39
ممنون
اونوقت باید تمام فایل های که به اشتباه ویروس شناخته میشن رو یکی یکی به نرم افزار بدم..
اینجوری که خیلی زیاد میشه..
یه راه کلی نیست واسه این مورد..؟
سلام :
خیر راه دیگه ای نیست و باید تک تک بهش معرفی کنید...(البته میتونید یه فولدر کامل رو هم معرفی کنیدو نیازی به معرفی اجباری فایل نیست)...اینجوری که من دیدم نورتون توی نسخه های جدید بسیار هوشمند شده و فالس بسیار کمی داره و فقط به کرکها و فایلهای واقعا مخرب گیر میده...
اما راه دیگه اینه که فایلها و فولدرهای خامتون که روی سیستم نصب نیستن رو با غیرفعال کردن انتی ویروس فشرده و پسورد دار کنید (البته اونهایی که مطمئنین نورتون گیر میده بهشون--مثلا من پوشه نرم افزارهای نصب نشده و خاممو کلا استثنا میکنم که توی فلش مموری قرار داره و دیگه نورتون بهش کاری نداره مگه اینکه جای فایل تغییر کنه که باز بهش حمله خواهد کرد..9
و اینکه اگه نورتون فایلی رو با درجه خطر بالا تشخیص بده مستقیم و بدون سوال اونو حذف میکنه و دیگه از دست میره اما اگه قرنطینه بشه از همون داخل قرنطینه با یک کلیک از قسمت دیتلس ریستور و استثنا میشه...

pedram_01
09-04-2013, 11:30
نورتون چقدر مسخرست . من کمودو داشتم ویروسی شدم اون ویروس رو با ویروس توتال اسکن کردم نورتون شناخت نورتون نصب و اپدیت کردم میبینم تو ویروس توتال میشناسه ولی خودش نمیشناسه این دیگه چجورشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایتم لینک ویروس توتال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c257782b8da77c/analysis/1365494246/

*Batman*
09-04-2013, 15:24
نورتون چقدر مسخرست . من کمودو داشتم ویروسی شدم اون ویروس رو با ویروس توتال اسکن کردم نورتون شناخت نورتون نصب و اپدیت کردم میبینم تو ویروس توتال میشناسه ولی خودش نمیشناسه این دیگه چجورشه

ایتم لینک ویروس توتال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c257782b8da77c/analysis/1365494246/

فایلی که شما معرفی کردید برچسب WS.Reputation.1 داره که نشون میده برای تشخیص از شبکه کاربران نورتون استفاده شده.
احتمال تشخیص اشتباه در این موارد وجود داره. به همین خاطر اسکنر آنتی ویروس(به جز Download Insight) ازشون صرف نظر میکنه.

در این مورد شما به جای اسکن عادی باید از Reputation Scan استفاده کنید.

pedram_01
09-04-2013, 16:02
فایلی که شما معرفی کردید برچسب WS.Reputation.1 داره که نشون میده برای تشخیص از شبکه کاربران نورتون استفاده شده.
احتمال تشخیص اشتباه در این موارد وجود داره. به همین خاطر اسکنر آنتی ویروس(به جز Download Insight) ازشون صرف نظر میکنه.

در این مورد شما به جای اسکن عادی باید از Reputation Scan استفاده کنید.

بازم نمیشناسه با نورتون پاور اریزر شناخت که نتونست حذف کنه

من نورنون 360 دارم

pedram_01
09-04-2013, 17:12
Norton Power Eraser

تونست ویروس رو پاک کنه فقط یک چیز پی ان میخواست و بعد از پاکسازی یک ریستارت ولی خوب چه کاریه چرا خود نورتون اونو شناسایی نکرد؟

*Batman*
09-04-2013, 19:36
Norton Power Eraser

تونست ویروس رو پاک کنه فقط یک چیز پی ان میخواست و بعد از پاکسازی یک ریستارت ولی خوب چه کاریه چرا خود نورتون اونو شناسایی نکرد؟
NPE یه چیزایی داره که نورتون نداره.اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بیشتر در موردش توضیح دادیم.

بازم نمیشناسه با نورتون پاور اریزر شناخت که نتونست حذف کنه
من نورنون 360 دارم

میشناسه فقط ممکنه خودش حذفش نکنه.تو اون لیستی که بعد از اسکن نمایش میده باید پیدا و قرنطینه اش کنید.

pedram_01
09-04-2013, 21:48
من ویروس رو به کمودو و نورتون ارسال کردم و حدود دو ساعت پیش نورتون اونو شناخت

ولی ویروسش اصلا باحال نبود خیلی منو اذیت کرد .

GAMELAIN
10-04-2013, 22:33
سلام

چه جوری باید آنتی ویروس نورتون رو آپگریت کرد .

HTC Sensation

tonypb
11-04-2013, 14:18
سلام.
نتایج نورتون چرا اینقدر ضعیف شده؟؟؟ (تو تاپیک تست ها گذاشتند)
قبلنا خوب بود ولی الان...یکمی تو حس کاربر تاثیر میزاره؟؟؟سیمانتک همینجوری نشسته؟؟؟

*Batman*
11-04-2013, 23:22
سل

چه جوری باید آنتی ویروس نورتون رو آپگری

سلام
اگر نسخه 2012 دارید و مثلا میخواهید ورژن 2013 رو نصب کنید، طبیعتا باید ورژن 2013 رو دانلود و نصب کنید.
اما اگر یه نسخه از 2013 دارید و میخواهید همون نسخه رو ارتقا بدید باید از طریق LiveUpdate این کارو بکنید.یعنی همون آپدیت معمولی.

سلام.
نتایج نورتون چرا اینقدر ضعیف شده؟؟؟ (تو تاپیک تست ها گذاشتند)
قبلنا خوب بود ولی الان...یکمی تو حس کاربر تاثیر میزاره؟؟؟سیمانتک همینجوری نشسته؟؟؟

سلام.
اولا که سیمانتک هیچ درخواستی به AVC نداده و پولی هم پرداخت نکرده.یعنی AVC خودش تصمیم گرفته دوباره نورتون رو شرکت بده.
دوما دعوای اصلی سیمانتک با AVC سر همین Detection Test بود.تو این تست Reputation،Download Insight و SONAR هیچ نقشی ندارن وآنتی ویروس تقریبا فلجه.
نورتون با روشهای نوین از کاربرانش در دنیای واقعی محافظت میکنه.
اگر تو تستهای Real World هم نورتون رو شرکت بدن نتایج خیلی بهتری میگیره.البته اگر تا اون موقع دوباره با هم درگیر نشن!

xfati
13-04-2013, 12:49
من سالهاست از محصول
Norton Internet Security استفاده میکنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حالا میخواستم ببینم فرق این محصول با :
Norton 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Norton Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟؟؟؟؟؟؟

pedram_01
13-04-2013, 14:00
من سالهاست از محصول
Norton Internet Security استفاده میکنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا میخواستم ببینم فرق این محصول با :
Norton 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟؟؟؟؟؟؟

نورتون 360 از همه بیشتر امکانات داره مثل بکاپ انلاین(2 گیگ) و بهینه سازی کامپیوتر و چند امکان کوچیک دیگه این نسخه کمی سنگین تر از بقیه هم هست

بعدش Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که همه امکانات 360 رو داره ولی بکاپ انلاین و بهینه سازی نداره و چند امکان خیلی کوچیک دیگه. و کمی سبک تر از 360 هست

بعدش هم Norton Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کم ترین امکانات رو داره و اگه با کامپیوتر خود اینترنت میرید و .... پیشنهاد نمیشه . و کمی سبک تر از اینترنت سیکروبتی هست

Norton 360
Premier Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هم همون نورتون 360 هست ولی تا 25 گیگ بکاپ انلاین میتونید بگیرید

rafaelmehraban
16-04-2013, 11:45
سلام.
من nis 2013 رو نصب کردم امروز.مشکلم موقع آپدیت کردنش هست که مدام قطع میشه.کار خاصی باید انجام بدم؟ بعد سرعت دانلود آپدیت هاشم خیلی کمه در حد 2 کیلو بایت ولی سرعت دانلود من معمولا 60 تا 70 هست.
در ضمن باید بگم من قبلا تا همین دیشب کسپر اسکی رو می پرستیدم ولی واقعا سنگین شده بود(3 گیگابایت) و لود cpu بین 30 تا 50 یعنی از یه سیستم عامل سنگین تر.
پس پاکش کردم و nis 2013 رو ریختم واقعا سبکه و اگر مشکلم با سرعت آپدیت و قطع شدن هاش حل شه میگم واقعا 1000 بار بهتر از کسپر هست فوق سبک لود cpu بین 1 تا 5 درصد.:n20:

*Batman*
17-04-2013, 23:38
سلام

Norton AntiVirus 2013 20.3.1.22
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton Internet Security 2013 20.3.1.22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton 360 2013 20.3.1.22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم محصولات نورتون.
زحمت Remote Upload اش با خودتون:n06:

pedram_01
18-04-2013, 16:11
اگه بخوایم از خود نرم افزار اپدیت کنیم باید چکار کنیم لطفا با تصویر توضیح دهید

polestar98g
19-04-2013, 21:11
اگه بخوایم از خود نرم افزار اپدیت کنیم باید چکار کنیم لطفا با تصویر توضیح دهید
سلام. منظورت چيه؟ چي رو ميخواي آپديت کني؟ نسخه مال تو ورژنش چنده؟:n13:

pedram_01
19-04-2013, 21:29
نه درسته فکر میکردم نسخه جدید رو باید جور دیگه ایی اپدیت کرد

love4love
24-04-2013, 10:46
دوسان راهی هست این پنجره Activation Required رو نشون نده ؟؟؟
واسه من با اینکه 102 روز از لایسنس مونده ، هر روز یبار این پنجره نمایش داده میشه و من یاداوری برای آینده رو میزنم

ممنون

xfati
25-04-2013, 20:35
نورتون 360 از همه بیشتر امکانات داره مثل بکاپ انلاین(2 گیگ) و بهینه سازی کامپیوتر و چند امکان کوچیک دیگه این نسخه کمی سنگین تر از بقیه هم هست

بعدش Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که همه امکانات 360 رو داره ولی بکاپ انلاین و بهینه سازی نداره و چند امکان خیلی کوچیک دیگه. و کمی سبک تر از 360 هست

بعدش هم Norton Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کم ترین امکانات رو داره و اگه با کامپیوتر خود اینترنت میرید و .... پیشنهاد نمیشه . و کمی سبک تر از اینترنت سیکروبتی هست

Norton 360
Premier Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هم همون نورتون 360 هست ولی تا 25 گیگ بکاپ انلاین میتونید بگیرید

خوب پس انتی ویروس خالی رو بیخیالش
به نظر شما که من زیاد میام اینترنت کدوم یکی رو بگیرم ؟ Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ؟ یا Norton 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟
و اگه 360 کار کامل Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام میده دیگه چه چیز های مفیدی داری ؟
منظورم اینه در کل ارزش نصب کردن رو داره ؟
و بعد فشارش رو سیستم در چه حد هست ؟

pedram_01
26-04-2013, 00:12
خوب پس انتی ویروس خالی رو بیخیالش
به نظر شما که من زیاد میام اینترنت کدوم یکی رو بگیرم ؟ Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ؟ یا Norton 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟
و اگه 360 کار کامل Norton Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام میده دیگه چه چیز های مفیدی داری ؟
منظورم اینه در کل ارزش نصب کردن رو داره ؟
و بعد فشارش رو سیستم در چه حد هست ؟

نورتون سبکه به کامپیوتر فشار نمیاره من اینترنت سیکروبتی رو پیشنهاد میکنم . 360 امکاناتی داره که بدرد شما نمیخوره و کلید براش سخت گیر میاد (البته الان راحت گیر میاد چون یک سایت همینجوری داره کلید های اورجینال 120 روز بیرون میده)

farazfar
26-04-2013, 08:29
چرا چند روزی میشه نورتون خیلی کند آپ دیت میشه؟

javad750
26-04-2013, 11:21
سلام

Norton AntiVirus 2013 20.3.1.22
Norton Internet Security 2013 20.3.1.22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton 360 2013 20.3.1.22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم محصولات نورتون.
زحمت Remote Upload اش با خودتون:n06:
ممنون دوست عزیز ولی ارور Embargoed Country میده چه کار بایستی کرد؟
یعنی کشوره ما تحریمه!؟
ببخشید یه سوال دیگه این که چه طوری میشه بابت پاسخ دوستان تشکر کرد؟ من چیزی پیدا نکردم!
ممنون

منصور قلی
26-04-2013, 11:46
ممنون دوست عزیز ولی ارور Embargoed Country میده چه کار بایستی کرد؟
یعنی کشوره ما تحریمه!؟
ببخشید یه سوال دیگه این که چه طوری میشه بابت پاسخ دوستان تشکر کرد؟ من چیزی پیدا نکردم!
ممنون
1.بله تحریمه و باید با چیز شکن یا پر*وکسی*فایر دانلودش کنی.
2.پایین و سمت راست هر پست نوشته تشکر از کاربر.روش کلیک کن.

javad750
26-04-2013, 22:35
1.بله تحریمه و باید با چیز شکن یا پر*وکسی*فایر دانلودش کنی.
2.پایین و سمت راست هر پست نوشته تشکر از کاربر.روش کلیک کن.

2-متاسفانه پیداش نکردم می تونه علت دیگه ای داشته باشه ؟ من خودم تو فروم های دیگه عضو هستم ولی نمیدونم چرا اینجا اصلاً گزینه تشکر نمیبینم حتی برای اطمینان از سرچ پیج هم استفاده کردم!:n03: ولی باز چیزی پیدا نکردم

Mr KING
26-04-2013, 23:55
بایستی تعداد پست ها به 20 تا برسه تا بتونید از پیام خصوصی و تشکر استفاده کنید

noisymind
28-04-2013, 16:04
سلام. مرسی بابت این پست :

ولی من قبلا نورتون تولبار رو تو فایرفاکس غیر فعال کردم و الان نیست! چه کار کنم؟
دیگه اینکه برای استفاده از نوتون Identity Safe حتما باید نورتون آنتی ویروس رو هر سیستم که میخوایم استفاده کنیم نصب باشه ؟

*Batman*
28-04-2013, 16:10
سلام. مرسی بابت این پست :

ولی من قبلا نورتون تولبار رو تو فایرفاکس غیر فعال کردم و الان نیست! چه کار کنم؟
دیگه اینکه برای استفاده از نوتون Identity Safe حتما باید نورتون آنتی ویروس رو هر سیستم که میخوایم استفاده کنیم نصب باشه ؟

سلام
تولبارِ نورتون با ارائه نسخه های جدید فایرفاکس به روز میشه.
از قسمت Add-ons<<Tools دوباره میتونید فعالش کنید.

برای استفاده از Identity Safe لازم نیست حتما نورتون نصب باشه. یه نسخه جداگانه هم داره که رایگانه >>> Norton™ Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

noisymind
28-04-2013, 16:20
سلام
تولبارِ نورتون با ارائه نسخه های جدید فایرفاکس به روز میشه.
از قسمت Add-ons<<Tools دوباره میتونید فعالش کنید.

برای استفاده از Identity Safe لازم نیست حتما نورتون نصب باشه. یه نسخه جداگانه هم داره که رایگانه >>> Norton™ Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی. البته من از واترفاکس استفاده میکنم و تو Add-ons اصلا گزینه نورتونی نداره :n03:

*Batman*
28-04-2013, 18:42
مرسی. البته من از واترفاکس استفاده میکنم و تو Add-ons اصلا گزینه نورتونی نداره :n03:

تولبار نورتون روی تعداد محدودی از مرورگرها نصب میشه که WaterFox جزو اونا نیست!

fg55
30-04-2013, 11:58
سلام .میخوام وارد ایمیلم بشم نورتون بلوک میکند!:n24:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rafaelmehraban
01-05-2013, 09:39
سلام بچه ها یه 2 3 هفته پیش یه بحثی درباره مکمل های مورد نیاز نورتون راه انداختم که تاپیک بسته شد.حالا بتمن جان گفتن که اینجا بحث رو راه بندازیم و ادامه بدیم.من سعی می کنم مطالب اون تاپیک رو اینجا انتقال بدم.ممنون----------------------------->تاپیک بسته مکمل های نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پست 1 :توسط خودم____________معرفی و بحث درباره بهترین مکمل ها در کنار Norton internet security 2013

من این تاپیک رو اختصاصی برای معرفی و بحث درباره بهترین مکمل ها در کنار Norton internet security 2013 می زنم.درسته که تاپیک برای نرم افزار های norton داریم ولی هیچ تاپیک اختصاصی برای بحث درباره مکمل Norton internet security 2013 نداریم.

اینجا ما قصد داریم بهترین مکمل های Norton internet security 2013 رو معرفی کنیم.به دور از تعصب و بحث حاشیه ای (دقت کنید که من به norton اعتقاد دارم ولی باید یه سری مکمل در کنارش استفاده کرد.)

چندتا مشکل اساسی داره :

1)یه چندتا کیلاگر هست که دوستام نوشتن و ما استفاده می کنیم که هیچ کدوم رو نشناخت.در حالی که کسپر می شناخت.--------->در نتیجه nis 2013 در شناسایی کیلاگر ضعیف هست و من zemana anti logger رو نصب کردم که اون این قضیه رو حل کرد.

2)جلوی ویروس های اتوران از روی فلش رو نمی گیره.------------------->در نتیجه در مورد اتوران ضعیفه برای حل این مشکل من با تغییر در ریجیستری اتوران رو کنسل کردم.

3)مثل بسیاری از ویروس کش ها مانند بیت دیفندر یا کسپر در هنگام ورود فلش مموری پیغامی مبنی بر اسکن درایو جدید نمی ده پس باید یه فکری هم به حال این موضوع کرد.

4)فالس آلارم های بسیار زیادی داره که ناشی از گیر دادن های بیش از حد به کپی رایت هست و بسیاری از کرک ها و پچ ها و ترینر ها رو پاک می کنه.

پست 2:خودم
خب پس اولین مکمل خوب میشه zemana anti logger.منظر نظرات شما هستم.

پست 3:خودم

نظرتون درباره
Malwarebytes Anti-Malware

و
Malwarebytes Anti-Rootkit

چیه؟ اختلالی در عملکرد ایجاد نمی کنه؟

پست 4:satansilent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

appguard :n09:
usb disc security :n01:
malwarebytes با گارد غیر فعال و اسکن درایو c به صورت full و هفته ای :n09:
در ضمن تو قسمت خودش هم می نوشتید بچه ها جواب می دادند :n25:

ویرایش:malwarebyte rootkit هم خوبه..گارد فعال نداره پس مشکلی نیست اما خود malwarebytes رو بهتره با گارد غیر فعال نصب کنید :n10:

پست 5:خودم----------------------->جواب 4
بله حق با شماست ولی اگر در قسمت خودش میخواستم بنویسم نتیجه گیری جامعی نمی شد چون اونجا همه محصولات امنیتی نورتون مطرحه در حالی که ما اینجا به صورت اختصاصی به دنبال بهترین مکمل در کنارNorton internet security 2013 هستیم.

1)منظورتون از گارد غیر فعال اینه که لایو دیفنس رو غیرفعال کنم دیگه درست مثل موقعی که از ورژن رایگانش استفاده می کنیم و خودش غیر فعاله.درست می گم؟

2)در مورد malwarebyte rootkit اگر در کنار zemana آنتی لاگر باشه مسخره هست به نظرتون ؟ یا اضافی نیست این 2 تا کنار هم؟(نمی خوام بیخودی چندتا نرم افزار مشابه رو سیستم نصب کنم و بی خودی سیستم رو سنگین کنم.)

3)آیا خودتون ازNorton internet security 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مکمل های که نام بردید استفاده می کنید؟

پست 6:خودم

راستی در مورد malwarebyte من 2 ماه پیش داشتمش که یهو شروع کرد به کم کردن سرعت اینترنتم.تقریبا 15 کیلو بر ثانیه از سرعتم کم کرده بود .(با اینکه لایو دیفنسش غیر فعال بود) که بعد از پاک کردنش سرعتم درست شد. نظرتون چیه؟

rafaelmehraban
01-05-2013, 09:40
سلام بچه ها یه 2 3 هفته پیش یه بحثی درباره مکمل های مورد نیاز نورتون راه انداختم که تاپیک بسته شد.حالا بتمن جان گفتن که اینجا بحث رو راه بندازیم و ادامه بدیم.من سعی می کنم مطالب اون تاپیک رو اینجا انتقال بدم.ممنون----------------------------->تاپیک بسته مکمل های نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پست 1 :توسط خودم____________معرفی و بحث درباره بهترین مکمل ها در کنار Norton internet security 2013

من این تاپیک رو اختصاصی برای معرفی و بحث درباره بهترین مکمل ها در کنار Norton internet security 2013 می زنم.درسته که تاپیک برای نرم افزار های norton داریم ولی هیچ تاپیک اختصاصی برای بحث درباره مکمل Norton internet security 2013 نداریم.

اینجا ما قصد داریم بهترین مکمل های Norton internet security 2013 رو معرفی کنیم.به دور از تعصب و بحث حاشیه ای (دقت کنید که من به norton اعتقاد دارم ولی باید یه سری مکمل در کنارش استفاده کرد.)

چندتا مشکل اساسی داره :

1)یه چندتا کیلاگر هست که دوستام نوشتن و ما استفاده می کنیم که هیچ کدوم رو نشناخت.در حالی که کسپر می شناخت.--------->در نتیجه nis 2013 در شناسایی کیلاگر ضعیف هست و من zemana anti logger رو نصب کردم که اون این قضیه رو حل کرد.

2)جلوی ویروس های اتوران از روی فلش رو نمی گیره.------------------->در نتیجه در مورد اتوران ضعیفه برای حل این مشکل من با تغییر در ریجیستری اتوران رو کنسل کردم.

3)مثل بسیاری از ویروس کش ها مانند بیت دیفندر یا کسپر در هنگام ورود فلش مموری پیغامی مبنی بر اسکن درایو جدید نمی ده پس باید یه فکری هم به حال این موضوع کرد.

4)فالس آلارم های بسیار زیادی داره که ناشی از گیر دادن های بیش از حد به کپی رایت هست و بسیاری از کرک ها و پچ ها و ترینر ها رو پاک می کنه.

پست 2:خودم
خب پس اولین مکمل خوب میشه zemana anti logger.منظر نظرات شما هستم.

پست 3:خودم

نظرتون درباره
Malwarebytes Anti-Malware

و
Malwarebytes Anti-Rootkit

چیه؟ اختلالی در عملکرد ایجاد نمی کنه؟

پست 4:satansilent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

appguard :n09:
usb disc security :n01:
malwarebytes با گارد غیر فعال و اسکن درایو c به صورت full و هفته ای :n09:
در ضمن تو قسمت خودش هم می نوشتید بچه ها جواب می دادند :n25:

ویرایش:malwarebyte rootkit هم خوبه..گارد فعال نداره پس مشکلی نیست اما خود malwarebytes رو بهتره با گارد غیر فعال نصب کنید :n10:

پست 5:خودم----------------------->جواب 4
بله حق با شماست ولی اگر در قسمت خودش میخواستم بنویسم نتیجه گیری جامعی نمی شد چون اونجا همه محصولات امنیتی نورتون مطرحه در حالی که ما اینجا به صورت اختصاصی به دنبال بهترین مکمل در کنارNorton internet security 2013 هستیم.

1)منظورتون از گارد غیر فعال اینه که لایو دیفنس رو غیرفعال کنم دیگه درست مثل موقعی که از ورژن رایگانش استفاده می کنیم و خودش غیر فعاله.درست می گم؟

2)در مورد malwarebyte rootkit اگر در کنار zemana آنتی لاگر باشه مسخره هست به نظرتون ؟ یا اضافی نیست این 2 تا کنار هم؟(نمی خوام بیخودی چندتا نرم افزار مشابه رو سیستم نصب کنم و بی خودی سیستم رو سنگین کنم.)

3)آیا خودتون ازNorton internet security 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مکمل های که نام بردید استفاده می کنید؟

پست 6:خودم

راستی در مورد malwarebyte من 2 ماه پیش داشتمش که یهو شروع کرد به کم کردن سرعت اینترنتم.تقریبا 15 کیلو بر ثانیه از سرعتم کم کرده بود .(با اینکه لایو دیفنسش غیر فعال بود) که بعد از پاک کردنش سرعتم درست شد. نظرتون چیه؟

نورتون تا اینجا با mbam و zemana سازگار نبود.و هیچ مکملی براش من نتونستم پیدا کنم که با هم سازگار باشند.

~~~
01-05-2013, 11:08
نورتون تا اینجا با mbam و zemana سازگار نبود.و هیچ مکملی براش من نتونستم پیدا کنم که با هم سازگار باشند.

NPE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم امتحان کن تو امضا بتمن هس
این یکی دیگه مال خودشه البته فکر کنم 360 خودش داره
البت سوپر آنتی اسپایوار خیلی خوفه

*Batman*
01-05-2013, 14:56

چندتا مشکل اساسی داره :

سلام
MBAM یکی از بهترین مکمل ها نــه فقط برای نورتون بلکه برای هر آنتی ویروس هست.
اما برای نورتون باید از نسخه رایگان(فقط اسکنر) استفاده کنید.

در مورد مشکلاتی که بهش اشاره کردید:
1-ممکنه یه کیلاگر معمولی رو شناسایی نکنه اما در مقابل همه کیلاگر ها ضعیف عمل نمیکنه.
همچنین ابزار Identity Safe اثر کیلاگر ها رو خنثی میکنه.

2-ویندوز های جدیدتر از XP به صورت پیش فرض اتوران های فلش رو اجرا نمیکنن.

3-بله؛ نورتون درایو فلش مموری رو به صورت On-access اسکن میکنه.یعنی به محض اینکه به یک فایل دسترسی انجام بشه اسکن میکنه.
به خاطر افزایش کارایی کل درایو رو هنگام اتصال اسکن نمیکنه.
بنابراین برای اسکن فلش مموری باید یه Custom Scan انجام بدیم. (البته خودم از یه برنامه ساده برای حل این مساله استفاده میکنم)

4-چون به رعایت کپی رایت پایبنده نمیشه گفت فالس آلارم داره.اگر هم اشتباهی وجود داشته باشه بیشتر مربوط به SONAR میشه.

من Zemana رو در کنار نورتون نصب کردم و بدون مشکل با هم کار کردن. برای سازگاری بهتر لازمه به تنظیمات Smart Firewall دست نزنیم.

NPE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم امتحان کن تو امضا بتمن هس
این یکی دیگه مال خودشه البته فکر کنم 360 خودش داره
البت سوپر آنتی اسپایوار خیلی خوفه
به NPE به عنوان یه مکمل نگاه نکنید.زمانی که سیستم آلوده شده و کاری از دست آنتی ویروس ساخته نیست میتونید برید سراغ NPE .

rafaelmehraban
01-05-2013, 21:51
سلام
MBAM یکی از بهترین مکمل ها نــه فقط برای نورتون بلکه برای هر آنتی ویروس هست.
اما برای نورتون باید از نسخه رایگان(فقط اسکنر) استفاده کنید.

در مورد مشکلاتی که بهش اشاره کردید:
1-ممکنه یه کیلاگر معمولی رو شناسایی نکنه اما در مقابل همه کیلاگر ها ضعیف عمل نمیکنه.
همچنین ابزار Identity Safe اثر کیلاگر ها رو خنثی میکنه.

2-ویندوز های جدیدتر از XP به صورت پیش فرض اتوران های فلش رو اجرا نمیکنن.

3-بله؛ نورتون درایو فلش مموری رو به صورت On-access اسکن میکنه.یعنی به محض اینکه به یک فایل دسترسی انجام بشه اسکن میکنه.
به خاطر افزایش کارایی کل درایو رو هنگام اتصال اسکن نمیکنه.
بنابراین برای اسکن فلش مموری باید یه Custom Scan انجام بدیم. (البته خودم از یه برنامه ساده برای حل این مساله استفاده میکنم)

4-چون به رعایت کپی رایت پایبنده نمیشه گفت فالس آلارم داره.اگر هم اشتباهی وجود داشته باشه بیشتر مربوط به SONAR میشه.

من Zemana رو در کنار نورتون نصب کردم و بدون مشکل با هم کار کردن. برای سازگاری بهتر لازمه به تنظیمات Smart Firewall دست نزنیم.

به NPE به عنوان یه مکمل نگاه نکنید.زمانی که سیستم آلوده شده و کاری از دست آنتی ویروس ساخته نیست میتونید برید سراغ NPE .

سلام بتمن جان.مرسی که راهنمایی کردی اونم به این قشنگی و کاملی.
درمورد mbam از اونجایی که من الان مدتیه پیگیر مکمل های نورتون هستم یکی از دوستان به پشتیبانی سیمانتک میل زده بود در مورد مکمل های سازگار و اینکه نورتون در شناسایی یه سری کیلاگر هیچ واکنشی نداشته.اونا هم در جواب گفته بودن که نورتون در حال حاضر امنیت کامل تامین می کنه و به طور خاص با mbam قطعا سازگاری نداشته تو تست هاشون و اصلا توصیه نمی شه.و در مورد ضعف عملکرد در برار کیلاگر هام اون ها رو خواستن و گفتن باید بررسی کنند و قول دادند که در نسخه 2014 عملکردش بهتر بشه.

من سعی می کنم متن ایمیل دوستم و پاسخ اون ها رو اینجا بزارم.
دوست دارم بیشتر در مورد برنامه هایی که تا الان تست کردم مثل suoer anti spy... و appguard.....وusb security........npe بحث کنم ولی امشب نمی رسم(فرصت ندارم) سعی می کنم فردا یه سری مطللب تکمیلی اضافه کنم.
فقط در مورد npe من فکر کنم نیازی به نصبش نباشه چون رو خود nis 2013 هست.حالا بازم باید چک کنم.من فرقی ندیدم؟npe برای کسی هست که نورتون نداره نه برای ما که نورتون داریم ولی حتما بیشتر بررسی می کنم چون فکر کنم که در اشتباه باشم.
ممنون

Mr KING
01-05-2013, 22:01
درود
این NPE کجای اینترنت س هست ؟
مگه فقط 360 نداره ؟
:n15:

~~~
01-05-2013, 22:07
سلام

ولی بعضی مواقع که نورتون ویروسی رو شناسایی نکنه یا مشکلی در پاک کردنش داشته باشه میتونه به خوبی عمل کنه
البت هنو 2013 رو امتحان نکردم ورژنهای قبلی رو آره

~~~
01-05-2013, 22:09
درود
این NPE کجای اینترنت س هست ؟
مگه فقط 360 نداره ؟
:n15:

~~~
02-05-2013, 10:21
این آپدیت نورتون هنو هم مثل قبل
آپدیت آفلاین زدم
لایو آپدیت که میزنم باز یه فایل حجیم نشون میده
خیلی سبکه - همین مشکلشو حل کنه عالیه
دوست عزیز rafaelmehraban ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما که میتونی به نورتون ایمیل بزنی و جوابتو میدن اینم یه سئوال بپرس
راستی بتمن با آپدیت آفلاین تا کی آپدیت نمی خواد

rafaelmehraban
02-05-2013, 13:08
آپدیت آفلاین زدم
دوست عزیز rafaelmehraban ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما که میتونی به نورتون ایمیل بزنی و جوابتو میدن اینم یه سئوال بپرس

سلام.دوست عزیزم اگر فایل آپدیت آفلاین از سایت نورتون رو دانلود کردی اون فایده نداره.چون حدود 90 مگ دیگه باید بگیری.

راه درست آپدیت آفلاین رو پست اول همین تاپیک بتمن جان توضیح داده که من امتحان کردم و درسته.شما از یکی که آپدیت شده این نورتون داره فولدر definition رو بگیر.بعد ویروس کشت کاملا از کار بنداز و اون فولدر تو محلی که بتمن گفته کپی کن درست میشه.البته بتمن گفته که برو temper رو از کار بنداز که من بهت می گم کلا ویروس کشت رو از کار بنداز.

بازم اگه مشکلی داشتی بگو و برای دانلود آپدیت فلاین و فولدر definition می تونی تو سایت های ایرانی دانلود دنبالش باشی.

اتفاقا راجع به این بحث آپدیت آفلاینی که خود سایتشونم گذاشته من به دوستم گفته بودم حالا نمی دونم پرسیده یا نه چون مشکلم حل شد با پست بتمن دیگه پیگیر نشدم.ولی سعی می کنم کل متن اون ایمیل رو برات بزارم.

یه چیز دیگه هم این که راجع به ایمیل و جواب دادن و اینا بهتون بگم که خیلی از دوستان گفتن که چون ایران تحریمه نمیشه از سایت نورتون دانلود کرد چیزی و جواب هیچ سوالی رو نمی دن و این حرفا.احتمال چون تعداد زیادی از دوستان این مساله رو مطرح کردن درسته و من منکر نمی شم ولی من خودم به راحتی می تونم از سایت نورتون دانلود کنم و هیچ مشکلی هم تا حالا نداشم و دوستمم همین طور و نورتون یکی از بهترین تیم های پشتیبانی رو در اختیار داره تا جایی که من می دونم.
آدرس فروم________________>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rafaelmehraban
02-05-2013, 13:13
آپدیت آفلاین زدم

راجع به سوالی هم که آخر سر از بتمن جان پرسیدی اگر جسارت به بتمن جان نباشه.آپدیت نورتون تقریبا هر 20 دقیقه یکباره و در جواب من بهت می گم که هر لحظه که به اینترنت وصلی تا ثانیه بعدش هزاران ویروس جدید میاد و شما نمی تونی بپرسی که تا کی آپدیت نمی خواد تازه همین قدرشم کمه.ولی اگه از نظر ارور و اینا می گی حدود 2 یا 3 روز بعدش دیگه میره رو مخ ولی می تونی از کار بندازیش

SH@HIN
02-05-2013, 15:36
سلام دوستان من از سایت iranseup یه اکانت 80 روزه خریدم، میخواستم بدونم این سریالی که الان من دارم رو اگر وارد کنم و بعدها اگر یه مشکلی برای ویندوز پیش بیاد NIS رو دوباره نصب کنم سریال رو قبول میکنه؟!!

rafaelmehraban
02-05-2013, 16:19
سلام دوستان من از سایت iranseup یه اکانت 80 روزه خریدم، میخواستم بدونم این سریالی که الان من دارم رو اگر وارد کنم و بعدها اگر یه مشکلی برای ویندوز پیش بیاد NIS رو دوباره نصب کنم سریال رو قبول میکنه؟!!

بله شما هر موقع قبل از اون مدت بزنید قبول می کنه ولی مثلا اگر 2 ماه دیگه بزنید می زنه 20 روز نه 80 روز.

SH@HIN
02-05-2013, 16:44
بله شما هر موقع قبل از اون مدت بزنید قبول می کنه ولی مثلا اگر 2 ماه دیگه بزنید می زنه 20 روز نه 80 روز. آخه تو میلی که فرستادن نوشته در صورتی که این سریال معتبر باشد و قبلا وارد نشده باشد ، به درستی کار خواهد کرد...!

rafaelmehraban
02-05-2013, 20:36
آخه تو میلی که فرستادن نوشته در صورتی که این سریال معتبر باشد و قبلا وارد نشده باشد ، به درستی کار خواهد کرد...!

من نظر دیگه ای ندارم.بهتره که تلفنی از خودشون بپرسید.یه چیزه دیگه هم این که من تا حالا نشنیدم که مثلا یه نرم افزاری رو 80 روزه بفروشن همیشه مثلا 1 ماهه 3 ماهه 6 ماهه هست.

~~~
02-05-2013, 21:12
NortonBook2.pdfلینکش مشکل داره فکر کنم پاک شده

*Batman*
02-05-2013, 21:43

سلام.
اصلا لازم نیست برای اکانت نورتون اونم 80 روزه هزینه کنید.
تو تاپیک کرک و سریال انواع 120 و 180 روزه موجوده.اونم رایگان!
کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی بعضی مواقع که نورتون ویروسی رو شناسایی نکنه یا مشکلی در پاک کردنش داشته باشه میتونه به خوبی عمل کنه
بله دقیقا.همونطور که گفتم و گفتید، NPE برای زمانی مناسبه که آنتی ویروس قادر به شناسایی مخربها نیست

*Batman*
02-05-2013, 21:44
سلام
اصلا لازم نیست برای اکانت نورتون اونم 80 روزه هزینه کنید.
تو تاپیک کرک و سریال انواع 120 و 180 روزه موجوده.اونم رایگان!
کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله دقیقا.همونطور که گفتم و گفتید، NPE برای زمانی مناسبه که آنتی ویروس قادر به شناسایی مخربها نیست[/QUOTE]

NortonBook2.pdf
لینکش مشکل داره فکر کنم پاک شده

چک کردم. لینک سالمه.
اما یه لینک کمکی هم به زودی در کنارش قرار میدم.

~~~
03-05-2013, 10:07
چک کردم. لینک سالمه.
اما یه لینک کمکی هم به زودی در کنارش قرار میدم.

:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kases
03-05-2013, 14:39
:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک کمکی nortonbook2 خدمت شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Batman*
03-05-2013, 21:04

rafaelmehraban
05-05-2013, 13:21
سلام. ببخشید که دیر شد تا مطالبم رو ادامه بدم.

موضوع بحث ما با بتمن جان راجع به مکمل های نورتون بود .

من تا الان چند تا مورد دیگه رو هم امتحان کردم و نتیجه ش رو می گم.
MBAM:از اونجایی که هدف این بود که همزمان با نورتون یه موردی داشته باشیم به عنوان مکمل و همون طور که تو پست های قبلم گفتم این مورد رو خود نورتون هم پیشنهاد نکرده.ولی من به صورت گارد غیر فعال یعنی نسخه مجانیش نصب کردم و از استارت آپ حذف کردم و هفته ای 1 بار ازش استفاده می کنم.------------>این مورد رو تو امضای بتمن هم می بینید که هست و توصیه ش کرده.

super anti spy ware :من تستش کردم پولیشو و خب خیلی سیستم کند شده بود و در مواجهه با یه ویروس یا تهدید با نورتون مشکل پیدا می کرد ولی نسخه فیری رو الان دارم و از استارت آپ حذفش کردم و هر ماه یه بار ازش استفاده می کنم.

spy bot: نمی دونم اسمش رو درست نوشتم یا نه ولی بازم مجانیشو ریختم خیلی قدرتمند تونست هر 3 تا کیلاگر دوستام که نورتون نشناخته بود رو شناسایی کنه فوق العاده قوی هست ولی چون خیلی پیچیده بود و سواد من در حد استفاده از اون نبود پاکش کردم.ضمن اینکه 72 یا 73 فایل برای آپدیت داره که متاسفانه باید یه 50 باری آپدیت رو بزنی تا آپدیت بشه.ربطی هم به فیلتر بودن و نبودن نداره.من می گم طرفش نرید چون خیلی کار باهاش سخته.===================>zemana هم این کیلاگر ها رو شناخته بود ولی بانورتون مشکل داشت.

تا اینجا هنوز هیچ مورد مکمل همزمان پیدا نکردم و فقط دارم تجربه هام رو می گم که شما دیگه وقتتون رو این موارد نزارید.

خسته شدم بقیه حرفام برای بعد.sorry می دونم شما هام خسته شدید(((((:n11:یه حال اساسی برای آدمای خسته این تاپیک))))))

~~~
05-05-2013, 15:16
سلام. ببخشید که دیر شد تا مطالبم رو ادامه بدم.

موضوع بحث ما با بتمن جان راجع به مکمل های نورتون بود .

من تا الان چند تا مورد دیگه رو هم امتحان کردم و نتیجه ش رو می گم.
MBAM:از اونجایی که هدف این بود که همزمان با نورتون یه موردی داشته باشیم به عنوان مکمل و همون طور که تو پست های قبلم گفتم این مورد رو خود نورتون هم پیشنهاد نکرده.ولی من به صورت گارد غیر فعال یعنی نسخه مجانیش نصب کردم و از استارت آپ حذف کردم و هفته ای 1 بار ازش استفاده می کنم.------------>این مورد رو تو امضای بتمن هم می بینید که هست و توصیه ش کرده.

super anti spy ware :من تستش کردم پولیشو و خب خیلی سیستم کند شده بود و در مواجهه با یه ویروس یا تهدید با نورتون مشکل پیدا می کرد ولی نسخه فیری رو الان دارم و از استارت آپ حذفش کردم و هر ماه یه بار ازش استفاده می کنم.

spy bot: نمی دونم اسمش رو درست نوشتم یا نه ولی بازم مجانیشو ریختم خیلی قدرتمند تونست هر 3 تا کیلاگر دوستام که نورتون نشناخته بود رو شناسایی کنه فوق العاده قوی هست ولی چون خیلی پیچیده بود و سواد من در حد استفاده از اون نبود پاکش کردم.ضمن اینکه 72 یا 73 فایل برای آپدیت داره که متاسفانه باید یه 50 باری آپدیت رو بزنی تا آپدیت بشه.ربطی هم به فیلتر بودن و نبودن نداره.من می گم طرفش نرید چون خیلی کار باهاش سخته.===================>zemana هم این کیلاگر ها رو شناخته بود ولی بانورتون مشکل داشت.

تا اینجا هنوز هیچ مورد مکمل همزمان پیدا نکردم و فقط دارم تجربه هام رو می گم که شما دیگه وقتتون رو این موارد نزارید.

خسته شدم بقیه حرفام برای بعد.sorry می دونم شما هام خسته شدید(((((:n11:یه حال اساسی برای آدمای خسته این تاپیک))))))

مکمل که زیاده
تشکر که تجربتو به دیگران میگی و فقط مثل بعضی کاربرا فقط به فکر امنیت پی سی خودت نیستی
در مورد سوپر آنتی اسپای وار بعداز اتمام اسکن برنامه رو کنار ساعت Exit کنید چون از خیلی از حافظه ی RAM رومیگیره که باعث کند شدن سیستم میشه
اینم لیست تعدادی مکمل آنتی ویروس

IObit Malware Fighter Pro - حذف فایل مخرب

Spyware Terminator Premium - نرم افزار ضد جاسوس

WinPatrol PLUS امنیت رایانه در برابر جاسوسی

Rising PC Doctor حفاظت کامل از رایانه

Un H a c k Me جلوگیری از ه ک شدن رایانه

Loaris Trojan Remover پاکسازی کامپیوتر از تروجان ها

Trojan Killer حذف تروجان

Spy Emergency نابود کردن نرم افزارهای جاسوسی

Spytech SpyAgent

Spyware Cease - مبارزه با برنامه های جاسوسی

XoftSpySE Anti-Spyware - مقابله با بدافزار های جاسوسی

PC Tools Spyware Doctor - شناسایی بد افزار

Anti-Trojan Elite - شناسایی و حذف تروجان

AntiBrowserSpy - جلوگیری از جاسوسی از طریق مرورگر

Zookaware SpyZooka - ضد جاسوسی

TrojanHunter - ضد ه ک و تروجان

Ashampoo Anti-Malware نرم افزار حذف ويروس و تروجان

a-squared Free

Hijack Hunter

موفق باشید

Hidden-Hunter
05-05-2013, 15:35
مکمل که زیاده
تشکر که تجربتو به دیگران میگی و فقط مثل بعضی کاربرا فقط به فکر امنیت پی سی خودت نیستی
در مورد سوپر آنتی اسپای وار بعداز اتمام اسکن برنامه رو کنار ساعت Exit کنید چون از خیلی از حافظه ی RAM رومیگیره که باعث کند شدن سیستم میشه
اینم لیست تعدادی مکمل آنتی ویروس

IObit Malware Fighter Pro - حذف فایل مخرب

Spyware Terminator Premium - نرم افزار ضد جاسوس

WinPatrol PLUS امنیت رایانه در برابر جاسوسی

Rising PC Doctor حفاظت کامل از رایانه

Un H a c k Me جلوگیری از ه ک شدن رایانه

Loaris Trojan Remover پاکسازی کامپیوتر از تروجان ها

Trojan Killer حذف تروجان

Spy Emergency نابود کردن نرم افزارهای جاسوسی

Spytech SpyAgent

Spyware Cease - مبارزه با برنامه های جاسوسی

XoftSpySE Anti-Spyware - مقابله با بدافزار های جاسوسی

PC Tools Spyware Doctor - شناسایی بد افزار

Anti-Trojan Elite - شناسایی و حذف تروجان

AntiBrowserSpy - جلوگیری از جاسوسی از طریق مرورگر

Zookaware SpyZooka - ضد جاسوسی

TrojanHunter - ضد ه ک و تروجان

Ashampoo Anti-Malware نرم افزار حذف ويروس و تروجان

a-squared Free

Hijack Hunter

موفق باشید

سلام
من باشم از MBAM استفاده میکنم چون خودش یک تنه حریف است.وخوبی که این سوییت داره همه جا و همه چیز ویندوز رو اسکن میکنه و انگار محدودیت اسکن نداره.قبلا با تروجان ریمور کار کردم ولی به پای این برنامه نمیرسه.این برنامه بااینکه حجم کمی داره ولی قدرت پاکسازی خوبی داره.

~~~
05-05-2013, 15:43
سلام
من باشم از MBAM استفاده میکنم چون خودش یک تنه حریف است.وخوبی که این سوییت داره همه جا و همه چیز ویندوز رو اسکن میکنه و انگار محدودیت اسکن نداره.قبلا با تروجان ریمور کار کردم ولی به پای این برنامه نمیرسه.این برنامه بااینکه حجم کمی داره ولی قدرت پاکسازی خوبی داره.

خب عزیز شاید بعضی مثل دوستمون مشکل باهش داشته باشن ولی تشکر نظرت رو دادی

rafaelmehraban
05-05-2013, 17:21
سلام

یه مورد ادور همین امروز داشتم که mbam نگرفت ولی super anti spyware بلعیدش.
لطفا شما هم امتحان کنید.
برای امتحان می تونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9 8 .i r/software/system-optimize/179-pointstone_system_cleaner.html رو دانلود کنید و ویروس کش رو از کار بندازید و نصبش کنید با پچ و بعد یه چکاپ وبعد اون قسمت برنامه که مربوط به استارت آپ منیجره برید و یه چک کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید.ارور help.exe رو دریافت می کنید و بعدش می بینید که نورتون و mbam مثل ماست نگاه می کنن و هیچ واکنشی ندارن و بعدش با super anti spy یه چکاپ کنید محل نصب برنامه رو و ادور رو بسوزونید.

~~~
05-05-2013, 20:11
یه مورد ادور همین امروز داشتم که mbam نگرفت ولی super anti spyware بلعیدش.
لطفا شما هم امتحان کنید.
برای امتحان می تونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9 8 .i r/software/system-optimize/179-pointstone_system_cleaner.html رو دانلود کنید و ویروس کش رو از کار بندازید و نصبش کنید با پچ و بعد یه چکاپ وبعد اون قسمت برنامه که مربوط به استارت آپ منیجره برید و یه چک کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید.ارور help.exe رو دریافت می کنید و بعدش می بینید که نورتون و mbam مثل ماست نگاه می کنن و هیچ واکنشی ندارن و بعدش با super anti spy یه چکاپ کنید محل نصب برنامه رو و ادور رو بسوزونید.

منم از این استفاده میکنم - حتی بعضی کوکی ها رو هم میگیره تو همون سافت 98 در قسمت دانلود برنامه تو قسمت نظرات یکی نوشته کسپر 2013 داره و با این تونسته چیزایی بگیره که کسپر پیدا نکرده
خب یه سری مشکل هم داره که قبلا گفتم
دوستمون بتمن هم اینو به عنوان پیشنهاد سومی انتخاب کنن خوبه

*Batman*
06-05-2013, 17:28
منم از این استفاده میکنم - حتی بعضی کوکی ها رو هم میگیره تو همون سافت 98 در قسمت دانلود برنامه تو قسمت نظرات یکی نوشته کسپر 2013 داره و با این تونسته چیزایی بگیره که کسپر پیدا نکرده
خب یه سری مشکل هم داره که قبلا گفتم
دوستمون بتمن هم اینو به عنوان پیشنهاد سومی انتخاب کنن خوبه

بله SUPERAntiSpyware هم برنامه خوبیه.اینا آثار به جامانده از مخربها رو در رجیستری و فضای هارد دیسک شناسایی و حذف میکنن.
برای مقابله با برنامه های مزاحم و تبلیغاتی هم کارا هستن.
اما MBAM رو همیشه نگه دارید.نسخه رایگانش مشکل سازگاری با نورتون نداره.منم اون پیغام کذایی رو دریافت کردم اما اثری از ناسازگاری دیده نمیشه!
در مورد پیشنهاد سومی من Ad-Aware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو توصیه میکنم.
به جرات میتونم بگم این محصول از برنامه هایی که شما لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کردید یه سر و گردن بالاتره.

L.O.N.E.L.Y
08-05-2013, 16:54
سلام
یه سوال د ررابطه با اپدیت Norton.Internet.Security.2013.20.3.0.36.Final
من وقتی آپدیت افلاین انجام میدم بعد چند روز دوباره از من میخواد که اپدیت کنم و آنتی ویروس به رنگ قرمز در میاد
یا باید دوباره اپدیت آفلاین نرم افزار که حجم تقریبا 200 مگی داره بگیرم که خیلی زیاده یا آپدیت با خود نرمافزار انجام بدم که اونم خیلی طول میکشه
دوستان راهی برای این مشکل هست
اصلا وقتی نرم افزار به رنگ قرمز در میاد حتما باید اپدیت بشه که دوباره به کار خودش ادامه بده یا احتیاجی نیست...
کلا من به این رنگ قرمز خیلی حساسم
توی تنظیمات هم اتوماتیک اپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز کار میکنه این گزینه و این پیغام رو میده بعد چند روز

xaxi
08-05-2013, 23:33
درود ..

دوستان به نظرتون Norton Internet Security + COMODO Firewall کافیه ؟ یا این super anty spyware هم نصب کنم ؟

کارمم بیشتر گشت و گذار تو وب و دانلود و بازی آنلاینه !

سپاس

jolan57
09-05-2013, 00:02
درود ..

دوستان به نظرتون Norton Internet Security + COMODO Firewall کافیه ؟ یا این super anty spyware هم نصب کنم ؟

سپاس
اگر میخواهید در کنار نورتون کمودو رو هم داشته باشید باید نورتون آنتی ویروس رو دانلود کنید و نه اینترنت سکوریتی.
به نظر من کافیه چون شما علاوه بر آنتی ویروس نورتون , آنتی ویروس کمودو(کمودو کلود آنتی ) رو دارین و کفایت میکنه

]
ME TOO :n02::n12::n08:
بعد از آپدیت افلاین باید یک بار انلاین نرم افزار رو آپدیت کنید, بعد از آپدیت آفلاین تاریخ آخرین آپدیت درست میشه ؟ مثلا مینویسه آخرین اپدیت 5 ثانیه قبل ؟
کلا نورتون با آپدیت افلاین مشکل داره

noisymind
09-05-2013, 07:09
سلام
یه سوال د ررابطه با اپدیت Norton.Internet.Security.2013.20.3.0.36.Final
من وقتی آپدیت افلاین انجام میدم بعد چند روز دوباره از من میخواد که اپدیت کنم و آنتی ویروس به رنگ قرمز در میاد
یا باید دوباره اپدیت آفلاین نرم افزار که حجم تقریبا 200 مگی داره بگیرم که خیلی زیاده یا آپدیت با خود نرمافزار انجام بدم که اونم خیلی طول میکشه
دوستان راهی برای این مشکل هست
اصلا وقتی نرم افزار به رنگ قرمز در میاد حتما باید اپدیت بشه که دوباره به کار خودش ادامه بده یا احتیاجی نیست...
توی تنظیمات هم اتوماتیک اپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز کار میکنه این گزینه و این پیغام رو میده بعد چند روز

بعد از آپدیت آفلاین نورتون تاریخ آپدیت رو درست میکنه. ضمنا اگه به صورت آفلاین هم آپدیت شده باشه و تاریخ آپدیت رو هم درست نشون بده باز هم بعد از وصل شدن به اینترنت دوباره از اول آپدیت میکنه! یعنی در هر صورت بهتره یک بار اول کامل و به صورت آنلاین آپدیت بشه و باقی آپدیتهاش اونقدر زیاد نیست.
ولی خب در هر صورت چه به صورت آفلاین و چه به صورت آنلاین آپدیت شده باشه ، باز بعد از چند روز شما مجبورید آپدیت کنید وگرنه پیغام میده و یا قرمز میشه ( همه آنتی ویروسها اینطوری هستند)
ضمنا یکی از دلایل قرمز شدن آنتی ویروس شما میتونه این باشه که اصلا تا به حال به طور کامل اسکن نشده!

~~~
09-05-2013, 10:49
بعد از آپدیت آفلاین نورتون تاریخ آپدیت رو درست میکنه. ضمنا اگه به صورت آفلاین هم آپدیت شده باشه و تاریخ آپدیت رو هم درست نشون بده باز هم بعد از وصل شدن به اینترنت دوباره از اول آپدیت میکنه! یعنی در هر صورت بهتره یک بار اول کامل و به صورت آنلاین آپدیت بشه و باقی آپدیتهاش اونقدر زیاد نیست.
ولی خب در هر صورت چه به صورت آفلاین و چه به صورت آنلاین آپدیت شده باشه ، باز بعد از چند روز شما مجبورید آپدیت کنید وگرنه پیغام میده و یا قرمز میشه ( همه آنتی ویروسها اینطوری هستند)
ضمنا یکی از دلایل قرمز شدن آنتی ویروس شما میتونه این باشه که اصلا تا به حال به طور کامل اسکن نشده!

بنظرم آپدیت آفلاین اصلا برای نورتون فایده نداره - فقط آپدیت آنلاین و بعد بکاپ از آپدیت آنلاین - یا از یکی که نورتون رو آپدیت آنلاین کرده استفاده کنی
من خودم چند ورژن نورتون استفاده کردم ولی پاکش کردم یکی به علت اینکه آپدیت آنلاینش بعد از چند مگابایت دیگه جلو نمرفت وخیلی طول میکشید آپدیتش و دومی گیرش به کرکها و کیجنهای بی آزار البته روش اعتماد سازی هم زمانبر و کلی حوصله میخواست
یه بار از بس کرک و کیجن پیدا کرد کلا هنگید و نورتون هم غیر فعال و کامپیوتر ریستارت شد پایین سندشه

fg55
10-05-2013, 22:34
سلام دوستان . میخواستم بدانم چرا اینترنت سیکیوریتی من توی قسمت سکیور تراست لیول را نمیزنه یعنی همیشه نوشته صفر درصد . البته همه نوعه هم باهاش اسکن کردم ولی باز اینجا رو نمی نویسه فقط سی پی یو و نورتون را اعلام میکنه !

*Batman*
11-05-2013, 00:13
[QUOTE=fg55;7630305]سلام دوستان . میخواستم بدانم چرا اینترنت سیکیوریتی من توی قسمت سکیور تراست لیول را نمیزنه یعنی همیشه نوشته صفر درصد . البته همه نوعه هم باهاش اسکن کردم ولی باز اینجا رو نمی نویسه فقط سی پی یو و نورتون را اعلام میکنه ![/QUOTE
سلام
Settings >>Computer Scan << Scan Performance Profiles >> Standard Trust

noisymind
15-05-2013, 11:18
بنظرم آپدیت آفلاین اصلا برای نورتون فایده نداره - فقط آپدیت آنلاین و بعد بکاپ از آپدیت آنلاین - یا از یکی که نورتون رو آپدیت آنلاین کرده استفاده کنی
من خودم چند ورژن نورتون استفاده کردم ولی پاکش کردم یکی به علت اینکه آپدیت آنلاینش بعد از چند مگابایت دیگه جلو نمرفت وخیلی طول میکشید آپدیتش و دومی گیرش به کرکها و کیجنهای بی آزار البته روش اعتماد سازی هم زمانبر و کلی حوصله میخواست
یه بار از بس کرک و کیجن پیدا کرد کلا هنگید و نورتون هم غیر فعال و کامپیوتر ریستارت شد پایین سندشه

من تو ویندوز 8 نتونستم به روش کپی فایلها ، به صورت آفلاین آپدیت کنم و خیلی راحت آنلاین به صورت کامل آپدیت شد. کلا اون مشکل گیر دادن به کرکها رو هم حتی آویرا هم داره و باید کل اون فولدری که توش نرم افزارا و یا کرکها هست رو با 5-6 کلیک خیلی راحت استثنا کنید تا مشکلی پیش نیاد.

*Batman*
17-05-2013, 23:22
من تو ویندوز 8 نتونستم به روش کپی فایلها ، به صورت آفلاین آپدیت کنم
سلام
میشه دقیق تر توضیح بدید که چه مشکلی پیش اومد؟

noisymind
18-05-2013, 15:39
سلام
میشه دقیق تر توضیح بدید که چه مشکلی پیش اومد؟

راستش چون وقت نداشتم فقط یک بار فایلها رو کپی کردم و دیدم تاریخ درست نشده دیگه ولش کردم خودش آپدیت شد .

mohammad hamed
25-05-2013, 17:45
با سلام
یه مشکل دارم
اونم اینکه من 67 روز از اکانت NIS2013 مونده بود.مجبور شدم ویندوز را عوض کنم.وقتی که دوباره NIS رو نصب کردن و وارد Norton Account شدم دیدم که به جای 67 روز نوشته 15 روز.دلیلش چیه؟
ممنون

jolan57
25-05-2013, 17:57
با سلام
یه مشکل دارم
اونم اینکه من 67 روز از اکانت NIS2013 مونده بود.مجبور شدم ویندوز را عوض کنم.وقتی که دوباره NIS رو نصب کردن و وارد Norton Account شدم دیدم که به جای 67 روز نوشته 15 روز.دلیلش چیه؟
ممنون
خب چون بعد از تعویض ویندوز ریجستری و اطلاعات نورتون پاک میشه
شما باید وارد اکانت نورتون در سایت نورتون بشین و سریال نامبر رو از اونجا کپی کنید و مجددا در محیط برنامه وارد کنید

mohammad hamed
28-05-2013, 17:14
شماره سریال توی اکاتنم توی نورتون فقط نصفشو نشون می ده و کامل نیست!!

ALI16437
28-05-2013, 17:27
با سلام
دوستان من ورژن جدید این دو نرمافزار رو اگر لطف کنید ممنون میشم
من به سایت اصلی نورتون بدلیل تحریم دسترسی ندارم نرمافزار رو جای
دانلود کنید ممنون میشم .
IdentitySafe
nortonsafeweblite

ممنونم علی

majidhmt
03-06-2013, 18:16
سلام
میشه دریاره ورژن جدید نورتون سکوریتی 2013 کامل توضیح بدید
منظورم اینه که چه چیزی در نورتون سکوریتی 2013 اضافه شده و آیا نسخه 2012 مثل هم اند؟

ali-1991
04-06-2013, 13:08
درود بر شما. دقیقا مطمئن نیستم سوالم مربوط به بخش Norton میشه یا بخشه Eset. دوستان مدتی پیش از NPE استفاده کردم. الان وقتی میخوام Nod32 endpoint رو نصب کنم اخطار میده که Norton Internet Security نصبه. درحالی که هیچوقت نصب نبوده و تنها مورد استفاده از محصولات شرکت همون NPE بوده. Norton Removal Tool رو هم از وبسایت رسمی دانلود کردم اما بی فایده بود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

~~~
05-06-2013, 16:45
درود بر شما. دقیقا مطمئن نیستم سوالم مربوط به بخش Norton میشه یا بخشه Eset. دوستان مدتی پیش از NPE استفاده کردم. الان وقتی میخوام Nod32 endpoint رو نصب کنم اخطار میده که Norton Internet Security نصبه. درحالی که هیچوقت نصب نبوده و تنها مورد استفاده از محصولات شرکت همون NPE بوده. Norton Removal Tool رو هم از وبسایت رسمی دانلود کردم اما بی فایده بود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

با ccleaner هم ریجستری رو پاک کن

noisymind
06-06-2013, 13:55
چرا بعد از اینکه نورتون یک ویروس پیدا میکنه پیغام ریستارت کردن میده؟! :n13:

xman681
06-06-2013, 14:53
چرا بعد از اینکه نورتون یک ویروس پیدا میکنه پیغام ریستارت کردن میده؟! :n13:

سلام

چون باید در حالت بوت پاکسازی کنه به همین خاطر دستور ریستارت میده

pashangparsi6
08-06-2013, 01:55
با درود

دوستان گرامی من نیاز به سریال ویروس یاب (تنها ویروس یاب) نوروتون دارم. از کجا می تونم پیدا کنم؟

با سپاس

D o l f i n
08-06-2013, 09:29
تاپیک مجزا داره ولی از این سایت میتونید بگیرید

yashgin128
09-06-2013, 16:51
سلام
دوستان trust level من 55 درصد هست چطوری کمش کنم؟
در ضمن میشه هر وقت که به اینترنت متصلم از طریق اینترنت (منظور سرورهای نورتون هست)سیستمم رو اسکن کنه؟
به عنوان اخرین سوال راهنمای تنظیمات nis 2013 وجود نداره؟قدیم(چندماه پیش)یه کتاب تو همین تاپیک بودش به عنوان راهنمای نورتن انتی ویروس و انتی سکیرتی.الان نسخه جدیدش موجود نیست؟
با تشکر

Iman-Emperatour
10-06-2013, 02:21
سلام
من یه سریال جدید میخواستم اخه مدت سریال قبلیم انقضاش گذشته!
مرسی:n16:

kases
10-06-2013, 02:33
سلام
من یه سریال جدید میخواستم اخه مدت سریال قبلیم انقضاش گذشته!
مرسی:n16:

سلام

در تاپیک کرک سریال در خواست بدید

کرک و سریال محصولات Norton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.AraMesh.
10-06-2013, 21:25
سلام
دوستان trust level من 55 درصد هست چطوری کمش کنم؟
در ضمن میشه هر وقت که به اینترنت متصلم از طریق اینترنت (منظور سرورهای نورتون هست)سیستمم رو اسکن کنه؟
به عنوان اخرین سوال راهنمای تنظیمات nis 2013 وجود نداره؟قدیم(چندماه پیش)یه کتاب تو همین تاپیک بودش به عنوان راهنمای نورتن انتی ویروس و انتی سکیرتی.الان نسخه جدیدش موجود نیست؟
با تشکر
سلام" مستقیــــــــــــــم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول تاپیک هم کل موارد مربوطه مطرحه

intel2564
11-06-2013, 12:52
آيا براي norton internet security 2013 روشي هست كه مثل كاسپر طوري تنظيم بشه كه بلافاصله بعد از زدن فلش مموري به لپ تاپ به صورت خودكار اون رو اسكن بكنه ؟

Master Root
12-06-2013, 15:52
دوست عزیز norton چنین قایلیت مجزا را نداره اما زمانی که usb به سیستم کانکت میشه و اسکن کنید تمام دایرکتوری ها را بخوبی چک میکنه.
میتونید به اینجا هم یه سری بزنید.

fg55
15-06-2013, 12:53
سلام . این نورتون مادر مرده چرا ورژن بالاتر را از طریق اپدیت دریافت نمیکنه ؟ میزنم جستجوی ورژن جدید سیمانتک میگه اپدیت است در صورتیکه نسخه ی بتاست ! ممنون میشم کمک کنید

miniatoor
15-06-2013, 18:30
دوستان سلام من از این سایتی که برای هر ای پی یک مرتبه سریال رایگان می ده یه سریال 117 روزه گرفتم ولی خب انتی ویروسم یه تفاوت هایی با وقتی که به صورت تریال 15 روزه نصب می کردم پیدا کرد مثلا مقدار اپدیتش از 169 مگ به حدود 110 مگ تغییر پیدا کرد و امکانات تولز نرم افزار هم بعد از وارد کردن سریال غیر فعال شد و هر کاریش می کنم تسک باز اون توی فایرفاکس دیگه فعال نشد و توی تنظیمات فایرفاکس گزینه مربوط به فعال کردن تولز نورتون غیر فعال شده لطفا بفرمائید چه جوری این مشکلم رو حل کنم با تشکر فراوان از کلیه عزیزان

miniatoor
16-06-2013, 15:35
کسی از دوستان جواب ما رو نمیده ؟!
دوستان سلام من از این سایتی که برای هر ای پی یک مرتبه سریال رایگان می ده یه سریال 117 روزه گرفتم ولی خب انتی ویروسم یه تفاوت هایی با وقتی که به صورت تریال 15 روزه نصب می کردم پیدا کرد مثلا مقدار اپدیتش از 169 مگ به حدود 110 مگ تغییر پیدا کرد و امکانات تولز نرم افزار هم بعد از وارد کردن سریال غیر فعال شد و هر کاریش می کنم تسک باز اون توی فایرفاکس دیگه فعال نشد و توی تنظیمات فایرفاکس گزینه مربوط به فعال کردن تولز نورتون غیر فعال شده لطفا بفرمائید چه جوری این مشکلم رو حل کنم با تشکر فراوان از کلیه عزیزان

:n13:

mansour_hotboy
16-06-2013, 17:32
کسی از دوستان جواب ما رو نمیده ؟!

:n13:

سلام دوست عزیز.تا اونجا که من از این آنتی استفاده کردم و تجربه دارم کمکت میکنم.
فعال یا غیر فعال شدن تولز در فایرفاکس به سریال آنتی ربطی نداره.معمولا وقتی این مشکل پیش میاد که یا ورژن Add-on نورتون بالا تر از ورژن فایرفاکسه یا برعکس.بطوری که همدیگرو ساپورت نمیکنن.شما آخرین نسخه از فایرفاکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کن و آنتی ویروستم آپدیت کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.:n01:

tiraxtork
20-06-2013, 20:51
سلام من یه سوال دارم من انتی ویروسم تو قسمت سرویس ویندوز نمینویسه مال شرکت سیمانتیکه کسی میدونه چرا؟

Phoenix71
20-06-2013, 23:58
من هر موقع به صورت آفلاین آپدیت میکنم تاریخ در آنتی میروس اوکی میشه ولی وقتی میزنم لایو آپدیت کنه شروع میکنه همون 170 مگ رو دانلود کنه و از اول میگیره :(

mansour_hotboy
21-06-2013, 01:10
من هر موقع به صورت آفلاین آپدیت میکنم تاریخ در آنتی میروس اوکی میشه ولی وقتی میزنم لایو آپدیت کنه شروع میکنه همون 170 مگ رو دانلود کنه و از اول میگیره :(
در نورتون، آپدیت آفلاین و آپدیت آنلاین یا همون Live update فرق میکنه که همون حدود 170 مگ هست.آپدیت آنلاین دفعه های بعد روزانه حدود 3-4 مگ آپدیت میشه.توصیه میشه همیشه بصورت آنلاین آپدیت کنید.مگر در مواردی که به اینترنت دسترسی ندارید.:n16:

geysar
21-06-2013, 07:34
سلام.
چرا انتی ویروس من ابدیت نمیشه ؟

mosi_alfa
22-06-2013, 00:18
تفاوت Norton Internet Security Netbook Edition با nis چیه؟ مزایا معایب؟

eb7626
23-06-2013, 11:25
باعرض سلام خدمت دوستان وبخصوص اساتید زحمت کش

لطفا جواب دقیق این سوال را بفرمایید:

در آخرین نسخه سیمانتک ایندپوینت(symantec endpoint protection 12.1..3000.165--client(بر روی ویندوز 7--64bit چقدر حجم میگیرد؟
توضیح اینکه بنده نسخه های مختلفی از این مجموعه 12.1 نصب کرده و بعد از مدتی متوجه میشوم که روزی 100 الی 200 mb بر حجم این مجموعه افزوده می شود به نحوی که بعد از یک هفته حجم فایال درون آدرس porogram data-symantec به 2 گیگابایت میرسد. آیا این روند افزایشی همواره ادامه خواهد داشت؟
آیا راهی برای کم کردن حجم نیست؟
اساسا اتفاق فوق طبیعی است؟

با تشکر

:n16::n16::n16:

tiraxtork
23-06-2013, 19:13
سلام من یه سوال دارم من انتی ویروسم تو قسمت سرویس ویندوز نمینویسه مال شرکت سیمانتیکه کسی میدونه چرا؟
کسی منمیدونه چرا>

*Batman*
25-06-2013, 02:08

منظور شما دقیقا کدوم قسمته؟
تو بخش Action Center نام و نشان نورتون وجود داره.حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کردید که چیزی نشون نمیده.
تو بخش سرویسها هم اسم کمپانی کاملا مشخصه .از طریق پنجره System Configuration و سربرگ Services میتونید ببینید.

تفاوت Norton Internet Security Netbook Edition با nis چیه؟ مزایا معایب؟
توسعه و تولید Netbook Edition متوقف شده.پس بهش فکر نکنید.
ویژگی هاش تو نسخه خانگی وجود داره.
برای تنظیم Power Saving Mode پست زیر را ببینید:
Norton Internet Security 2013 Optimal Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=========
============
===============

صرفا جهت اطلاع:
نسخه 2014 بتا برای تست منتشر شده.
ظاهرش کاملا شبیه به نسخه 2013 هست و گفته شده سرعت بالایی در Scan و Detection داره.

tiraxtork
25-06-2013, 18:48
منظورم در قسمت سرویس هاست اقای بتمن
وقتی تو runبعد از نوشتن msconfig در سرویس ها مینویسه unknow
امکانش هست تقلبی باشه .در ضمن فولدرش هم از 285 مگ به365مگ ارتقا یافت وژنش هم بالا رفته البته بهد از یه ا پدیت 100 مگی یهویی؟:n13:

tiraxtork
25-06-2013, 18:53
ایا باید دوباره نصبش کنم از مال شرکت علائدین که hotdvdبود نصب کردم:n03:

*Batman*
25-06-2013, 23:16
منظورم در قسمت سرویس هاست اقای بتمن
وقتی تو runبعد از نوشتن msconfig در سرویس ها مینویسه unknow
امکانش هست تقلبی باشه .در ضمن فولدرش هم از 285 مگ به365مگ ارتقا یافت وژنش هم بالا رفته البته بهد از یه ا پدیت 100 مگی یهویی؟:n13:
سلام.
اون افزایش حجم مشکلی نداره.

ایا باید دوباره نصبش کنم از مال شرکت علائدین که hotdvdبود نصب کردم:n03:

از لینک زیر دانلودش کنید و دوباره نصب کنید:
Norton Internet Security 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قبل از نصب ، نسخه قبلی رو کامل پاک کنید:
How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ila
27-06-2013, 12:39
موقعی که میخوام اجرا کنم فایل اجرایی نورتون اینترنت سکوریتی رو هیچ پیغامی نمیاد و اصلا هیچ پنجره های باز نمیشه
ویندوز هم عوض کردم ..با اینکه قبلا روی همین سیستم نصب میشد
بعد اینکه همین فایل رو روی یک سیستم دیگه احرا کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و هیج مشکلی نداره
مشکل سیستمم چیه
ممنون و تشکر

noisymind
01-07-2013, 06:53
سلام.
چطوری میشه ویروس یا مخرب رو برای نورتون فرستاد؟ منظورم اینه که از تو خود نرم افزار جای خاصی داره یا باید معمولی براشون میل کنیم؟

mansour_hotboy
01-07-2013, 09:00
سلام.
چطوری میشه ویروس یا مخرب رو برای نورتون فرستاد؟ منظورم اینه که از تو خود نرم افزار جای خاصی داره یا باید معمولی براشون میل کنیم؟
سلام به این آدرس برید:

tiraxtork
03-07-2013, 19:04
من یه سوالی داشتم از کجا بفهمیم نسخمون بتاست یا اصلا تا یید نشده است
بنده نورتون نصب کرده بودم در قسمت ویندوز مربوط به سرویس نوشته بود unknow
الان اویرا کردمش بازم نوشت unknow مشکل چیه
ویندوزم همتازه عوض کردم شزکت لوح سینا کرک کرده:n13:
تو تایپیک های مربوطه هم کسی نتونست بگه ممنون میشم بگین؟:n01:

xman681
04-07-2013, 00:36
سلام

نسخه بتا که اصلا در اختیار شما نخواهد بود اگر هم باشد حتما در بخش دانلود های بتا هست

من منظور شما را درست متوجه نشدم عزیز

اگر منظورتون این هست که وقتی آنتی ویروس را نصب میکنید ، ویندوز آنتی ویروس را شناسایی نمیکنه
مطالب زیر را پیگیری کنید اگر موردی دیگه هست که بیشتر توضیح دهید

1- آنتی ویروس را ها را با ابزار اختصاصی خودشون پاک کن
2- برنامه CCleaner را نصب کن یه پاک سازی کامل سیستم را بکن ( تمامی موارد را تیک بزن حدود نیم ساعتی طول میکشه پاک سازی کامل )
3-اگر امکان دارد از کل برنامه های نصب شده روی ویندوزت هم یه شات برام بگذار ( از توی بخش خذف و اضافه میتونی استفاده کنی )

tiraxtork
04-07-2013, 12:44
ممنون از اينكه جوابمو دادين
وقتي از قسمت سرويس ها منظورم نوشتن درrun
msconfigو در سرويس مربوطه به طؤر مثال به جاي اينكه جلوي نورتون يا اويرا نام شر كتشونوبنويسه مينويسهunknow
كارهاتونو انجام ميدم
بنده تازه ويندوز عؤض كردم بازم مؤنده؟:n13:

xman681
04-07-2013, 13:08
البته برای من یکی از فایل های آنتی ویروس را ناشناخته میزنه ولی باز هم فکر نکنم مشکل خاصی باشه مهم عملکرد آنتی ویروس هست که باید بطور کامل باشه

*Batman*
04-07-2013, 16:27
ممنون از اينكه جوابمو دادين
وقتي از قسمت سرويس ها منظورم نوشتن درrun
msconfigو در سرويس مربوطه به طؤر مثال به جاي اينكه جلوي نورتون يا اويرا نام شر كتشونوبنويسه مينويسهunknow
كارهاتونو انجام ميدم
بنده تازه ويندوز عؤض كردم بازم مؤنده؟:n13:
سلام
من مشکل رو بیشتر در ویندوز شما می بینم تا آنتی ویروس!

tiraxtork
04-07-2013, 19:18
ممنون اقای بتمن یعنی باید دوباره ویندوزو عوض کنم
کل هاردو فرمت کردم و دوباره پارتیشن بندی کردهwinxpsp3
مال شرکت لوح سینا.از هرکی میپرسم (کافی نت) میگن کپی واسه همین:n13:
میشه اقای بتمن از قسمت سرویس هاتون و کل system configure عکس بندازین مخصوصا general تا بر اساس سیستم شما تنظیم کنم
سعی میکنم از سیستمم اقای xman عکس بندازم اینترنتم قطع از کافی نت میام
نظر شما کدوم ویندوز شرکت اقای بتمن>

tiraxtork
04-07-2013, 19:29
در ضمن اقایون مهندس حتی من کومودو فایر والش که نسخه اخر شو هم خود سایتش نصب کردم اونم مینویسه unknow
فقط اگر از سیتمتون عکس بذارین ممنون میشمgeneral-boot....تو سیستم کار میکنن ولی شرکت معلوم نیست؟

Robin Vanpersi
08-07-2013, 21:01
سلام اگه میشه یه سریال nis 2013 برام بفرستین.
ممنون.

kases
08-07-2013, 22:53
سلام اگه میشه یه سریال nis 2013 برام بفرستین.
ممنون.

تو تاپیک کرک و سریال نورتون درخواست بدید:

vb.mohsen
10-07-2013, 15:20
سلام من انتی ویروس نورتون رو نصب کردم واقعا آنتی ویروس خوبیه.دو تا سوال.
1-این برنامه چند تا پروسس داره که میخان هی از اینترنت استفاده کنن .با برنامه bw meter میتونم جلوشون رو بگیرم.فقط میخام بدونم اگه واقعا حجم کمی از اینترنت استفاده میکنن و کارشون با اینترنت ضروریه بزارم استفاده کنن یا نه هرکدوم که ضرورین اونا رو بزارم استفاده کنم.؟یا...
2-نورتون به قوی بودن مشهوره ولی trial rester خودش رو اصلا به هیچ عنوان مخرب نمیشناسه.تو تنظیماتش اشتباهی انجام دادم؟ یا نه این کلا اینجوریه گیر الکی نمیده؟

*Batman*
10-07-2013, 15:30
سلام من انتی ویروس نورتون رو نصب کردم واقعا آنتی ویروس خوبیه.دو تا سوال.
1-این برنامه چند تا پروسس داره که میخان هی از اینترنت استفاده کنن .با برنامه bw meter میتونم جلوشون رو بگیرم.فقط میخام بدونم اگه واقعا حجم کمی از اینترنت استفاده میکنن و کارشون با اینترنت ضروریه بزارم استفاده کنن یا نه هرکدوم که ضرورین اونا رو بزارم استفاده کنم.؟یا...
2-نورتون به قوی بودن مشهوره ولی trial rester خودش رو اصلا به هیچ عنوان مخرب نمیشناسه.تو تنظیماتش اشتباهی انجام دادم؟ یا نه این کلا اینجوریه گیر الکی نمیده؟

سلام
1-هیچوقت Process های نورتون رو برای دسترسی به اینترنت محدود و مسدود نکنید.
برای اینکه دسترسیش به حداقل برسه میتونید Community Watch رو از قسمت تنظیمات غیرفعال کنید.
البته استفاده نورون از اینترنت خیلی کمه.در حدی نیست که محسوس باشه و شما رو اذیت کنه.

2-تریال ریست هر ازگاهی به روز میشه و توش کد مخرب و مشکوکی وجود نداره که شناسایی بشه.
اگر هم شناسایی بشه به خاطر نقض کپی رایته.
تنظیمات رو از پست دوم بردارید.پست دوم مطالب زیادی داره که حتما برای شما مفیده.

موفق باشید.

bobSilon
10-07-2013, 23:31
سلام
بیت دفندر یه نرم افزار تکمیلی داره برای کنترل یوزرهای ویندوز به اسم parental control
حالا میخوام از نورتون استفاده کنم، نورتون هم همچین چیزی داره؟

*Batman*
11-07-2013, 04:04
سلام
بیت دفندر یه نرم افزار تکمیلی داره برای کنترل یوزرهای ویندوز به اسم parental control
حالا میخوام از نورتون استفاده کنم، نورتون هم همچین چیزی داره؟

سلام
شما ابتدا یه اکانت رایگان بسازید >> اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد بچه ها رو تعریف کنید و اسم کامپیوتر اونها رو مشخص کنید.
براشون یه Norton Family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نصب کنید تا رفتار اونا رو ثبت و ضبط کنه و به شما گزارش بده.
همچنین میتونید نوع سایتهایی رو که نباید ببینن تعیین کنید.(پ.و.رن،جنایت،اسلحه؛خش ونت،پ.ر.و.ک.س.ی و غیره)
خودتون میتونید از طریق صفحه اصلی آنتی ویروس (گزینه Family) لاگین کنید و فعالیت بچه ها رو تحت نظر بگیرید.

لینک زیر هم با سوال شما مرتبطه :
درخواست برنامه ای برای نظارت و کنترل (جاسوسی!) کاربران (کودکان) ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید

vb.mohsen
11-07-2013, 13:11
سلام .مورد من اورژانسیه.کمک کنید لطفا.اقا من این نورتون آنتی ویروس رو نصب کردم.بعد 2 روز وقتی فعال باشه شروع میکنه به پر کردن درایور c.البته باید غیر فعال کنم بعد ریستارت اون حجمی رو که گرفته بود رو آزاد میکنه ولی به محض اینکه فعالش میکنم دوباره شروع به این کار میکنه.حدود 30% هم سی پی یو رو اشغال میکنه.رم هم حدود 300 مگابایتی بیشتر پر میشه.؟دو دلیل میتونه داشته باشه.یکی اینکه موقع آپدیت ارور داد بعد ریستارت مشکلی نداشت.دلیل دومی فایل 6000virus.zip رو واسه تست دانلود کردم.ولی بعد تست پاکش کردم.میشه کمک کنید.

*Batman*
11-07-2013, 14:26
سلام .مورد من اورژانسیه.کمک کنید لطفا.اقا من این نورتون آنتی ویروس رو نصب کردم.بعد 2 روز وقتی فعال باشه شروع میکنه به پر کردن درایور c.البته باید غیر فعال کنم بعد ریستارت اون حجمی رو که گرفته بود رو آزاد میکنه ولی به محض اینکه فعالش میکنم دوباره شروع به این کار میکنه.حدود 30% هم سی پی یو رو اشغال میکنه.رم هم حدود 300 مگابایتی بیشتر پر میشه.؟دو دلیل میتونه داشته باشه.یکی اینکه موقع آپدیت ارور داد بعد ریستارت مشکلی نداشت.دلیل دومی فایل 6000virus.zip رو واسه تست دانلود کردم.ولی بعد تست پاکش کردم.میشه کمک کنید.

سلام
اگر آنتی ویروس پیغام میده که ویروس پیدا کرده و در حال پاکسازیه باید صبر کنید تا کارش تموم بشه.
اگر به اون 6000 تا گیر داده باشه یه 24 ساعتی داستان دارید!
وقتی داره شناسایی و پاکسازی میکنه سیستم رو ریست نکنید و فایلهای ویروس رو هم پاک نکنید.چون تا پردازش خودش تموم نشه ول کن نیست!
پر شدن درایو رو من تابحال ندیدم.کلا حجم فولدر آنتی ویروس در مسیر ProgramData از یک گیگابایت تجاوز نمیکنه.(Norton Internet Security - Windows 8 x86)

اشغال این حجم از حافظه خیلی عجیبه مگر اینکه پای اون 6000 تا در میون باشه!

میزان مصرف CPU و حافظه هنگام وبگردی و همزمان پخش فیلم:

شما کدوم محصول رو نصب کردید؟چه نسخه ای؟از کجا دانلود کردید؟
اون 6000 تا رو با نورتون تست کردید؟

vb.mohsen
11-07-2013, 19:01
من نسخه آنتی ویروس2013 20.4.0.40 رو استفاده میکنم.از سایت پیسی p30 دانلود ،دانلود کردم .بله پیغام میده "auto protect is processing threats".
فایل های ویروسی رو دستی پاک کردم.من متوجه نبودم .یدفعه ویندوز پیغام پر شدن درایور سی رو داد.او 6000 تا رو با نورتون امتحان کردم.تقریبا 5800 بود که همشو شناخته بود و میخاست پاکشون کنه که کنسل رو زدم و دستی پاک کردم.الان چیکار کنم من؟حیفه فقط از این انتی ویروس خوشم اومده بود.یه مسئله دیگه دیروز trust level 89% بود.بعدش شد 1% .حالا هم 85%
بازم یه مسئله دیگه اینکه حجمی که فولدر های مخفی و سیستمی تو درایو سی اشغال کردن خیلی کمتر از مقداری که ویندوز نشون میده.(موقع فعال بودن آنتی ویروس).فولدر program data فقط 1.46 گیگ حجم داره که 250 مگ اون رو نورتون اشغال کرده.

*Batman*
11-07-2013, 21:14
سلام.
خوب همونطور که حدس میزدم داره روی اون 6000 تا نمونه کار میکنه.
شما راهی ندارید جز اینکه صبر کنید و به نورتون فرصت بدید تا کارش رو انجام بده!
Trust Level هم همیشه ثابت نیست و متغیره.
اون بخش آخر رو فکر نمیکنم مربوط به آنتی ویروس باشه.البته تو این شرایطی که سیستم شما قرار داره هر چیزی ممکنه!

vb.mohsen
11-07-2013, 21:44
اگه درایو سی پر شد چیکار کنم؟ الان یه یه ساعتی هست گذاشتم داره کارش رو انجام میده.1.7گیگ رم پر شده(رمم 2 گیگه) تقریبا 8 گیگ به درایو سی اضافه شده .سی پی یو هم 30-100% کار میکنه.اتفاقا اون بخش آخری دقیقا به آنتی ویروس ربط داره چون موقعی که آنتی ویروس فعاله این اتفاق میافته.

vb.mohsen
11-07-2013, 22:13
به احتمال زیاد فهمیدم چشه.ولی یکم برام عجیبه به فایل های

SERVICES.EXE , TASKMGR.EXE گیر میده .البته بعد یه ساعت که آنتی ویروس سیستم رو در دست گرفته بود تو recent history نوشته بود
اینم recent history
اینم بگم از اولین بار که نصب کردم با این فایل ها مشکل داشت.شاید این مشکل وجود داشته از اول من متوجه نشدم.یعنی هیچ کاربری متوجه این نشده تا حالا.چرا یدونه آنتی ویروس درست و حسابی تو بازار نیست اه 2 هفتس هی آنتی ویروس نصب میکنم بعد پاک میکنم پدرم در اومد.

AlexanderMahone
11-07-2013, 22:33
شاهکاری از سایمنتک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاری رو که باید سالها پیش میکرد بعد از کلی فکر و :n25:الان کرد راحت شد:7:
خوبیش اینه که لایسنس محصول امنیتی مثل اسپایوردکتر رو میدی تو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با تخفیف نورتون رو میتونی بخری

*Batman*
11-07-2013, 23:34
به احتمال زیاد فهمیدم چشه.ولی یکم برام عجیبه به فایل های

SERVICES.EXE , TASKMGR.EXE گیر میده .البته بعد یه ساعت که آنتی ویروس سیستم رو در دست گرفته بود تو recent history نوشته بود
اینم recent history
اینم بگم از اولین بار که نصب کردم با این فایل ها مشکل داشت.شاید این مشکل وجود داشته از اول من متوجه نشدم.یعنی هیچ کاربری متوجه این نشده تا حالا.چرا یدونه آنتی ویروس درست و حسابی تو بازار نیست اه 2 هفتس هی آنتی ویروس نصب میکنم بعد پاک میکنم پدرم در اومد.

سلام
نورتون با Task Manager و Services کاری نداره. اونا با نورتون کار دارن!
این طبیعیه و مشکلی نیست.
یک ساعت تازه واسه گرم شدنه.خیلی بیشتر طول میکشه.
یه راهی هم هست که امتحان نکردم و از روی تجربه میگم.البته برای شما که تازه نورتون نصب کردید شاید خطرناک باشه.
به این ترتیب که پوشه Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پاک میکنیم تا آنتی ویروس هیچ دیتابیسی نداشته باشه.
اینطوری ممکنه ترمزهای اضطراری فعال بشن و آنتی ویروس غیرفعال بشه.
البته ممکنه صفحه اصلی آنتی ویروس باز نشه تا دوباره آپدیتش کنید(20 درصد این احتمال وجود داره)
برای اینکه اون 20 درصد رو هم در نظر گرفته باشیم باید از پوشه Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نسخه پشتیبان تهیه بشه.
البته راه دقیق تر اینه که پوشه VirusDefs رو که داخل Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار داره حذف کنیم.

vb.mohsen
12-07-2013, 00:29
مشکل از همون 6000 تا ویروس بوده.به قول دوستمون یه ساعت اول رو گرم میشده.فعلا با درایو سی کاری نداره.ولی پدر سی پی یو در اومده.میزام کارشو بکنه .بیخیال فولدر نمیدونم چی چی.

noisymind
14-07-2013, 08:39
سلام.
در مورد Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه برخی از سایتها مثل بانک پارسیان و ... ، با انتخاب اینترنت بانک ، یک صفحه جدید باز میشه که آدرس نداره! و برنامه Identity Safe هم نمیتونه پسوردی ذخیره کنه. چاره ای نداره؟

*Batman*
14-07-2013, 15:41
سلام.
در مورد Identity Safe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه برخی از سایتها مثل بانک پارسیان و ... ، با انتخاب اینترنت بانک ، یک صفحه جدید باز میشه که آدرس نداره! و برنامه Identity Safe هم نمیتونه پسوردی ذخیره کنه. چاره ای نداره؟

سلام
من مدتیه از Identity Safe استفاده نمیکنم.
برای این صفحه ها خودتون به صورت دستی آدرس و شناسه و رمز عبور رو بدید >> Edit Logins
اگر مثل صفحه‌ی زیر باشه نورتون بدون مشکل Fill میکنه:

polestar98g
15-07-2013, 10:37
با سلام بر دوستان و اساتید بخصوص استاد مسعود عزیز؛[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دو تا سؤال مربوط به قسمت Download Intelligence دارم:

اوّلاً من این تنظیمات رو إعمال کردم تا پیغامهای اضافی نمایش داده نشه چون چیز خطرناکی هم دانلود نمیکنم نظرتون چیه آیا مشکلی یا دوشواری نداره این تنظیمات:

و دوّم : به نظرتون موقع دانلود شبانه و اینا اگه Download Intelligence رو کلاً بیخیالش شیم یعنی Off بشه سرعت دانلود زیاد میشه؟ یا اصلاً تأثیری نداره و خطرناکه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش ممنوم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Batman*
15-07-2013, 16:55
سلام بر شما دوست عزیز
1-این تنظیمات شما در راستای کاهش پیغام های Download Intelligence هیچ موشکلی نداره.خیلی هم عالی!
2-Download Insight اصولاً به محتوایی که داره دانلود میشه کاری نداره.بلکه فایلی رو که دانلود شده بررسی میکنه.بنابراین تاثیری در سرعت دانلود نداره.

chavosh_e
17-07-2013, 22:16
سلام دوستان. من روی سیستم چند وقتیه که آنتی ویروس نورتون رو نصب کردم. ولی از وقتی که این آنتی ویروس رو نصب کردم دیگه نمیتونم با برنامه اینترنت دانلود منیجیر چیزی دانلود کنم. این پیغام زیر رو میده.
من از تو خود آنتی ویروس از قسمت فایروالش برنامه دانلود منیجیر رو بهش میشناسونم که دیگه آنتی ویروس کاری باهاش نداشته باشه. ولی بازم این پیغام رو میده. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D E M O N
18-07-2013, 02:03
سلام دوستان. من روی سیستم چند وقتیه که آنتی ویروس نورتون رو نصب کردم. ولی از وقتی که این آنتی ویروس رو نصب کردم دیگه نمیتونم با برنامه اینترنت دانلود منیجیر چیزی دانلود کنم. این پیغام زیر رو میده.
من از تو خود آنتی ویروس از قسمت فایروالش برنامه دانلود منیجیر رو بهش میشناسونم که دیگه آنتی ویروس کاری باهاش نداشته باشه. ولی بازم این پیغام رو میده. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

توی فایروال قسمت دانلود منیجر یک عکس بذارید

AlexanderMahone
18-07-2013, 08:42

با پروKسی یا وی چی ان میخواستید کانکت شید و از ای دی ام استفاده کنید؟
اگر جواب بله هست توی قسمت مربوطه تو ای دی ام یه سری تنظیم باید اعمال کنید:n13:
طبق پیغام توی عکس کانکت نشدنش مربوط به نورتون نیست-Details رو میگم

chavosh_e
18-07-2013, 14:04
با پروKسی یا وی چی ان میخواستید کانکت شید و از ای دی ام استفاده کنید؟
اگر جواب بله هست توی قسمت مربوطه تو ای دی ام یه سری تنظیم باید اعمال کنید:n13:
طبق پیغام توی عکس کانکت نشدنش مربوط به نورتون نیست-Details رو میگم

فرقی نمیکنه که با چیز پی ان یا بدون اون کانکتت شم. در هرصورت این پیغام رو میده. همونطور که تو پس قبلی گفتم، از وقتی که نورتون رو نصب کردم اینجوری شد. تا قبلش مشکلی نداشت. تو این عکس پایین هم نورتون آی دی ام رو با علامت قرمز نشون میده که یعنی قابل اعتماد نیست. وقتی هم که اون ارور رو میده روی گزینه yes میزنم میره تو سایت آی دی ام و میگه که باید تو تنظیمات فایروال آنتی ویروس، این برنامه رو بشناسونی. من این کار رو میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته.

satansilent
18-07-2013, 22:46
به norton ربطی نداره :n24:
این داره می گه به server که IP 127.0.0.1 و port 8580 هست نمیتونه وصل شه..احتمالا قبلا یه ضد هیتلر نصب کرده بودی و تنظیمات proxy داخل IDM اتوماتیک یا دستی تغییر پیدا کرده :n09:
تو IDM برو تو option بعد سربرگ proxy/socks وتیک use proxy و use socks رو بردار :n10:

vb.mohsen
19-07-2013, 19:42
سلام سرعت دانلود نورتون خیلی کمه اگه آپدیت آفلاین انجام بدم.دیگه آپدیت آنلاین اصلا نمیخاد ؟البته تا زمانی که آپدیت جدید بیاد.منظور حجم دانلود آنلاین بعد آپدیت آفلاین زیاد نشه.چون مثل این که بیت دفندر این مشکل رو داره.البته مال من.بین نورتون و بیت موندم هر دو خوبن ولی مشکل دانلود اپدیت دارن.
یه مسئله دیگه میشه چند تا مقایسه نشون بدین که هم نورتون هم بیت دفندر توش وجود داشته باشن.تو سایت av-comparatives.org اصلا نورتون تو خیلی از نمودار ها وجود نداره.نمیدونم چرا؟:n13:

AlexanderMahone
20-07-2013, 00:40
سلام سرعت دانلود نورتون خیلی کمه اگه آپدیت آفلاین انجام بدم.دیگه آپدیت آنلاین اصلا نمیخاد ؟البته تا زمانی که آپدیت جدید بیاد.منظور حجم دانلود آنلاین بعد آپدیت آفلاین زیاد نشه.چون مثل این که بیت دفندر این مشکل رو داره.البته مال من.بین نورتون و بیت موندم هر دو خوبن ولی مشکل دانلود اپدیت دارن.
یه مسئله دیگه میشه چند تا مقایسه نشون بدین که هم نورتون هم بیت دفندر توش وجود داشته باشن.تو سایت av-comparatives.org اصلا نورتون تو خیلی از نمودار ها وجود نداره.نمیدونم چرا؟:n13:
سرعت سرورش برا ما که خوبه اما اگر بخوای افلاین اپدیت کنی(من پیشنهاد نمیکنم) هر اخر هفته بسته اون رو از سایت دانلود کن و تو سیف مود نصب کن.شما میتونی گزینه اسمارت اپدیت رو از توی تنظیمات روشن کنی-بعضی از تست ها سایمنتک قبولش نداره(پول-تقلب-حقه بازی)البته بعضی سایتای مقایسه کننده

vb.mohsen
20-07-2013, 02:34
من ورژن 2013 رو نصبیدم حالا بعد آپدیت آفلاین 140 مگ بازم میخاد دانلود کنه که یه 5-6 ساعتی باید طول بکشه با این سرعت.خب یه سوال من سعی کردم با تریال ریسیتر اکانتم رو ریسیت کنم ولی کلا آنتی ویروس غیر فعال شد.مجبور شدم با norton remove tool پاکش کنم بعد دوباره نصب کنم.حالا روش دیگه ای نیست من اینو اکتیو کنم؟ جالب اینجاست بعد نصب دوباره اکانتم 15 روزه شد.البته اگه ممکنه اینارو به من برسونین خیلی راحت میشم.
نورتون آنتی ویروس 2012 واسه اکانت 180 روزه.
تریال ریسیتر جدید جدید.
نورتون آنتی ویروس 2013 ورژن 20.4
در ضمن اگه بخام از روش 180 روزه استفاده کنم باید چند بار عمل نصب و پاک کردن انجام بدم.خب راه هی هست آپدیت هام رو نگه دارم.؟یه پستی هست در این مورد ولی ماله ساله 2010

S0R3N4
20-07-2013, 11:58
دوستان
خبری از نورتون ندارم (جز اینکه میبینم در تست های مختلف شدیدا شدیدا افت داشته)
وررژن آخریش 2013 هست؟!! یا 2014 رو هم داده بیرون؟یا اگه نداده کی میده؟!

با توجه به اوضاعی که در تست ها شاهدش هستیم؛(که اصلا مثل نورتون سابق نیست) میشه بهش اطمینان کرد؟!

vb.mohsen
20-07-2013, 12:07
دوستان

با توجه به اوضاعی که در تست ها شاهدش هستیم؛(که اصلا مثل نورتون سابق نیست) میشه بهش اطمینان کرد؟!
دقیقا سوال منم هست چون نورتون. اصلا تو تست ها و نمودارها وجود نداره.

chavosh_e
20-07-2013, 12:47
به norton ربطی نداره :n24:
این داره می گه به server که IP 127.0.0.1 و port 8580 هست نمیتونه وصل شه..احتمالا قبلا یه ضد هیتلر نصب کرده بودی و تنظیمات proxy داخل IDM اتوماتیک یا دستی تغییر پیدا کرده :n09:
تو IDM برو تو option بعد سربرگ proxy/socks وتیک use proxy و use socks رو بردار :n10:

دوست عزیز این کار رو کردم درست شد. ممنون از راهنماییتون :n02: :n01:

*Batman*
20-07-2013, 16:51
من ورژن 2013 رو نصبیدم حالا بعد آپدیت آفلاین 140 مگ بازم میخاد دانلود کنه که یه 5-6 ساعتی باید طول بکشه با این سرعت.خب یه سوال من سعی کردم با تریال ریسیتر اکانتم رو ریسیت کنم ولی کلا آنتی ویروس غیر فعال شد.مجبور شدم با norton remove tool پاکش کنم بعد دوباره نصب کنم.حالا روش دیگه ای نیست من اینو اکتیو کنم؟ جالب اینجاست بعد نصب دوباره اکانتم 15 روزه شد.البته اگه ممکنه اینارو به من برسونین خیلی راحت میشم.
نورتون آنتی ویروس 2012 واسه اکانت 180 روزه.
تریال ریسیتر جدید جدید.
نورتون آنتی ویروس 2013 ورژن 20.4
در ضمن اگه بخام از روش 180 روزه استفاده کنم باید چند بار عمل نصب و پاک کردن انجام بدم.خب راه هی هست آپدیت هام رو نگه دارم.؟یه پستی هست در این مورد ولی ماله ساله 2010
شما نباید از هر تریال ریستی که دم دست بود روی نورتون استفاده کنید.
اصلا الان که سریال به وفور موجوده نیازی به تریال ریست نیست!
سرعت آپدیت هم همیشه پایین نیست.شما فوقش یکبار 130 مگ دانلود میکنید.آپدیتهای بعدی کم حجم هستن.

دوستان

سلام
ورژن 2014 هنوز تو مرحله بتاست و نهایی نشده.
کدوم تست ها رو میگید؟ تو AV-Test که همیشه رتبه قابل قبول میگیره.
با AV-C هم بیشتر از یک سال هست که مشکل داره و AV-C با اختیار خودش نورتون رو تست میکنه.

vb.mohsen
20-07-2013, 18:14
شما نباید از هر تریال ریستی که دم دست بود روی نورتون استفاده کنید.
اصلا الان که سریال به وفور موجوده نیازی به تریال ریست نیست!
سرعت آپدیت هم همیشه پایین نیست.شما فوقش یکبار 130 مگ دانلود میکنید.آپدیتهای بعدی کم حجم هستن.
.
خب شما اگه سریال بدرد بخور دارین پ.خ بفرستین.در ضمن نفرمودید.چطوری از آپدیتم بکاپ بگیرم.؟

*Batman*
20-07-2013, 20:28
خب شما اگه سریال بدرد بخور دارین پ.خ بفرستین.در ضمن نفرمودید.چطوری از آپدیتم بکاپ بگیرم.؟

باید تو تاپیک سریال درخواست میکردید.همچنین نگفتید چی نصب کردید!
من یه سریال NIS برای شما ارسال کردم.
برای بکاپ هم از پوشه VirusDefs در مسیر زیر یه کپی نگه دارید:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_20.3.1.22\Definitions
قبل از Copy/Restore باید Norton Product Tamper Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو غیرفعال کنید

*Batman*
21-07-2013, 00:20
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 Performance Test

kases
21-07-2013, 02:15
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 Performance Test

حیف که کسپر تو تستها نیست گرنه همه رو تو پرفورمنس پشت سر میگذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vb.mohsen
23-07-2013, 01:36
من مطالبی رو در تاپیک دانلود ویروس نوشتم که گفتم بد نیست اینجا هم بزارم شاید من دارم اشتباه میکنم

نورتون این دو تا فایل اخری رو شناخت .ولی هنوز با اون 55 تا مشکل داره.33 تارو شناخت.پاک کرد.حتی تو پاک کردن ویروس ها هم خیلی مکث میکنه.متاسفانه نورتون لیاقت اون همه تعریفی که ازش میشد رو نداره.فقط زورشو گذاشته رو هیورستیک در صورتی که حتی در این مورد هم خوب عمل نمیکنه.اپدیت هم که هیچی.من نفهمیدم این عمل خودشو هیورستیک میدونه یا ما رو هیورستیک میدونه.خب عزیز اگه من در مورد ویروسها هوش داشتم که به تو رجوع نمیکردم.مثال اطلاعاتی که تو زیر در مورد یه ویروس داده به چه دردی میخوره اخه.؟خب یه فایل یا ویروسه یا نیست دیگه !!! این فایل فقط 5 نفر استفاده کردن مگه ویروسی که من همین الان نوشتم چند نفر استفاده کردن (مثلا)؟اصلا همه چیزش درست مگه من بیکارم بشینم تک تک فایل هام رو چک کنم یا مثلا اره این همون برنامه ای که دیروز نوشتم این فقط یه بار استفاده شده حتما ویروسه.پاک کنم بره

Click here to view the original image of 749x538px.

dvb_hamed
23-07-2013, 15:32
دوستان،این error برای چی هست؟هر دفعه ویندوز عوض میکنم و نورتون رو نصب مبکنم این خطا رو میده.help خود سایت نورتون هم میگه remove کن دوباره install کن

spartaqus
24-07-2013, 23:04
آقا بین این
Symantec Endpoint Protection 12.1.3001.165 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و
Norton 360 2013 20.4.0.40 Final - محافظت از رایانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و
Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Final - بسته امنیتی نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کدوی یکی از همه کامل تر هست .
بین internesecurity و 360 که نوشته بود این norton 360 کامل تر هست ولی در مورد
Symantec Endpoint Protection 12.1.3001.165 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیزی نگفتید.

*Batman*
25-07-2013, 01:25
دوستان،این error برای چی هست؟هر دفعه ویندوز عوض میکنم و نورتون رو نصب مبکنم این خطا رو میده.help خود سایت نورتون هم میگه remove کن دوباره install کن

سلام
از کدوم ورژن نورتون استفاده میکنید ؟ از کجا دانلود کردید؟
روی چه ویندوزی نصب کردید؟

آقا بین این
Symantec Endpoint Protection 12.1.3001.165 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
Norton 360 2013 20.4.0.40 Final - محافظت از رایانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Final - بسته امنیتی نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کدوی یکی از همه کامل تر هست .
بین internesecurity و 360 که نوشته بود این norton 360 کامل تر هست ولی در مورد
Symantec Endpoint Protection 12.1.3001.165 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیزی نگفتید.

تفاوت Norton 360 با سایر محصولات نورتون
تفاوت بین محصولات نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درباره Symantec Endpoint Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Symantec Endpoint Protection ّبرای کاربران شبکه مثل Norton Internet Security میمونه برای کاربران خانگی.

چند مورد دیده شده که SEP فضای زیادی از دیسک رو پر کرده و دردسر ساز شده.

noisymind
25-07-2013, 06:49

منم تجربه یک ارور تو همین مایه ها رو داشتم! و فکر کنم موقعی که میخواد به اکانت شما وصل بشه اگه آفلاین باشید یا به هر ترتیبی نتونه به اکانتتون وصل بشه این ارور رو میده!

spartaqus
25-07-2013, 16:39
این norton 360 سرعت دانلود رو کم نمیکنه ؟!
چون من avira internet security داشتم سرعت دانلودم رو خیلی کم کرده بود از 63 کیلوبایت در ثانیه به 600 بایت رسونده بود .! پاکش کردم .

*Batman*
26-07-2013, 01:27
این norton 360 سرعت دانلود رو کم نمیکنه ؟!
چون من avira internet security داشتم سرعت دانلودم رو خیلی کم کرده بود از 63 کیلوبایت در ثانیه به 600 بایت رسونده بود .! پاکش کردم .

خیر، نورتون تاثیری روی سرعت دانلود نداره.کافیه امتحانش کنید:n06:
Avira با همه محاسنی که داره به اذعان کاربرانش سرعت دانلود رو به طرز محسوسی کاهش میده.

D E M O N
27-07-2013, 00:55
سلام
این نورتون ما رو اذیت میکنه طوری که برای اسکن فلش الوده و مثلا این مجموعه ویروس ها که دوستان میذارن خیلی زمان میگیره تا حدی که مجبور به ریستارت سیستم میشیم و تعداد کمی رو هم شناسایی میکنه
به طور مثال از 20 ویروس چهار پنج تا رو با اسکن پاک میکنه اما وقتی وارد همون پوشه میشی تعدادی خودکار حذف میشن
و اینکه تنظیمات پیش فرض هستند و اپدیت
ممنون...

*Batman*
27-07-2013, 01:14
سلام
این نورتون ما رو اذیت میکنه طوری که برای اسکن فلش الوده و مثلا این مجموعه ویروس ها که دوستان میذارن خیلی زمان میگیره تا حدی که مجبور به ریستارت سیستم میشیم و تعداد کمی رو هم شناسایی میکنه
به طور مثال از 20 ویروس چهار پنج تا رو با اسکن پاک میکنه اما وقتی وارد همون پوشه میشی تعدادی خودکار حذف میشن
و اینکه تنظیمات پیش فرض هستند و اپدیت
ممنون...
سلام
اسکن و پاکسازی فلش آلوده بسته به میزان آلودگی زمان بره.
اما برای تست مخربها شما این روش رو دنبال کنید تا هم سریع تست کنید و هم صحیح!
1-وقتی بسته فایلهای آلوده رو دانلود کردید نورتون رو غیرفعال کنید.
2-ویروسها رو Extract کنید و دوباره همه رو با فرمت ZIP فشرده کنید.(دقت کنید فقط فرمت ZIP باشه)
3-روی اون فایل فشرده(ZIP) کلیک راست کنید و با نورتون اسکن کنید.
نورتون تعدادی از اونها رو پاک میکنه.ممکنه به شما پیغامی بده برای پاک کردن کل فایل فشرده.در اینصورت گزینه Ignore رو انتخاب کنید.
4-به ازای هر 100 مخرب باید فایل ZIP رو دوبار اسکن کنید(کمتر از 100 تا یک بار هم کافیه)
5-باقیمانده ها رو Extract کنید و Reputatiion Scan کنید. بقیه رو هم میتونید با احتیاط اجرا کنید.

برای رسیدن به نتیجه‌ی بهتر، در مورد باقیمانده ها مراحل زیر را دنبال کنید:
اگر اعتبار سنجی(Reputation Scan) نتونست چیزی پاک کنه، آدرس فولدر ویروسها رو به مرورگر (Firefox - IE) بدید و Enter کنید.
مرورگر فایلهای مخرب رو لیست میکنه.شما با کلیک روی هر کدام میتونید دانلود رو شبیه سازی کنید و اینطوری Download Insight رو وادار به عکس العمل میکنید!
توجه: اگر از برنامه های مخصوص دانلود استفاده میکنید موقتا غیرفعالش کنید تا مرورگر مستقیماً فایلها رو دریافت کنه.

البته برای امنیت بیشتر و عملکرد بهتر آنتی ویروس توصیه میکنم تنظیماتی را که در پست اول قرار دادم اعمال کنید.

موفق باشید.

dvb_hamed
27-07-2013, 14:31
سلام
از کدوم ورژن نورتون استفاده میکنید ؟ از کجا دانلود کردید؟
روی چه ویندوزی نصب کردید؟

آخرین ورژن Norton.Internet.Security.2013.20.4.0.40.Final
از سایت s o f t 98 . ir دانلود کردم
روی ویندوز 7 32بیتی

*Batman*
27-07-2013, 21:27
آخرین ورژن Norton.Internet.Security.2013.20.4.0.40.Final
از سایت s o f t 98 . ir دانلود کردم
روی ویندوز 7 32بیتی

سلام
شما نورتون رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و بعد مرحله زیر را انجام بدید:
How to do a Fresh Install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر از محصول امنیتی دیگری استفاده میکنید پاکش کنید.

spartaqus
28-07-2013, 13:26
این قرنطینه norton 360 رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید .

*Batman*
28-07-2013, 21:20
این قرنطینه norton 360 رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید .

روی آیکن آنتی ویروس درTaskbar کلیک راست کنید.
گزینه View recent history رو انتخاب کنید.
وقتی پنجره History باز شد ، از منوی کشویی گزینه Quarantine رو انتخاب کنید.

pedram_01
30-07-2013, 00:28

اینایی که دورش خط کشیدم به چدرد میخوره ؟

*Batman*
31-07-2013, 00:22
اینایی که دورش خط کشیدم به چدرد میخوره ؟

سلام
اولی رو ندیدم و باهاش کار نکردم.
اما دومی Norton Insight,File Insight,Reputation Scan ,Application Rating هست که همه این اسامی درسته و خودشون هر سال دارن یه اسم به این اسمها اضافه میکنن!!!
میاد فرایندهای در حال اجرا رو اعتبارسنجی میکنه و اونهایی رو که مطمئن و Safe هستن در لیست سفید قرار میده تا در نوبت های بعدی اسکن نشن و سرعت و در نتیجه راندمان افزایش پیدا کنه.
=================================
================================
===============================
یک نکته از هزاران! :
تو نسخه 21 ، Reputation Scan کلا حذف شده. صرفا اسکن حذف شده اما اعتبارسنجی وجود داره.
من ورژن 21 رو تست نکردم اما امیدوارم Application Ratings رو حذف نکرده باشن وگرنه تئوری های ما برای مقابله ما مخرب حتی بعد از آلودگی تقریبا نقش بر آب میشه!!!

سیمانتک دیگه از سال میلادی برای نامگذاری ورژن جدید محصولات نورتون استفاده نمیکنه.یعنی ما ورژن 21 داریم نــه ورژن 2014 !

Arash4484
31-07-2013, 02:37
سلام
سیستم : Windows 7 Home x64 - NIS 2012
شرح مشکل: سیستم 5 روز اتصال به اینترنت نداشته و در نتیجه نورتون هم آپدیت نشده، بعد از اتصال آپدیتِ خودکار نشد و با لایو آپدیت حجمی حدود 120 مگی رو تقاضا کرد. بعد از گرفتن 10 مگ، آپدیت ارور داد(اتصال اینترنتی مشکلی نداشت) و در دفعات بعد پروسس آپدیت انحام میشه ولی آپدیت در اول کار اررور میده؛ کد اررور آپ 8920223 معروفه که طبق گفته سیمنتک هر علتی میتونه داشته باشه : ) بخصوص اتصال اینترنتی، و توصیه کرده به تکرار عمل. اما نتیجه نداد.
طبق این راهکار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet+Security&pvid=f-nis-cur&version=current) آپدیت بصورت آفلاین رو برای دانلود گذاشتم. و حالا منتظر پایان دانلود و نتیجه هستم.
اما موضوع مورد سوال، در Copy 2 Clipboard ارور این متن داده میشه:

این سایت بیستِ بیست این وسط چیست؟:n02:
طبق سرچ بنظر میاد سایت ایرانی و در موضوع موسیقی و داون شده و دامین آزاده، سایت فـیلتـره و نام سایت به فروش سایت پارک شده در سایتی نه چندان معتبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار اوله به سایت برمیخورم و در هیستوری سیستم هم اثری از این سایت نیست.
یک مساله شاید نه چندان با ربط هم اینکه اتصال نورتون با اکشن سنتر ویندوز قطع شده و ویندوز تراست رو انجام نمیده، باز طبق گفته ساپورت این هم زیاد مهم نیست و حل میشه، گرچه درسته و من هم به دفعات این موضوع رو دیدم ولی نه برای نورتون که کامیونیتی خوبی با ویندوز انجام میده و برای اولین باره این موضوع رو درباره نورتون مشاهده میکنم.
متنی که این ارور در پیست میده خلاصه جالبه و نمیدونم قضیه اش چیه؟ این خط آدرس بکلی اضافه است.
ضمن اینکه موضوع را چندبار تست کردم تا مشکلی با کپی/پیست متن نباشه.
آپدیت آفلاین رو اجرا نمیکنم که ارور از بین نره.
اگر توضیحی داره دوستان شرحی بدن.
پیشاپیش ممنون.

*Batman*
01-08-2013, 05:01
سلام
سیستم : Windows 7 Home x64 - NIS 2012
شرح مشکل: سیستم 5 روز اتصال به اینترنت نداشته و در نتیجه نورتون هم آپدیت نشده، بعد از اتصال آپدیتِ خودکار نشد و با لایو آپدیت حجمی حدود 120 مگی رو تقاضا کرد. بعد از گرفتن 10 مگ، آپدیت ارور داد(اتصال اینترنتی مشکلی نداشت) و در دفعات بعد پروسس آپدیت انحام میشه ولی آپدیت در اول کار اررور میده؛ کد اررور آپ 8920223 معروفه که طبق گفته سیمنتک هر علتی میتونه داشته باشه : ) بخصوص اتصال اینترنتی، و توصیه کرده به تکرار عمل. اما نتیجه نداد.
طبق این راهکار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet+Security&pvid=f-nis-cur&version=current) آپدیت بصورت آفلاین رو برای دانلود گذاشتم. و حالا منتظر پایان دانلود و نتیجه هستم.
اما موضوع مورد سوال، در Copy 2 Clipboard ارور این متن داده میشه:

این سایت بیستِ بیست این وسط چیست؟:n02:
طبق سرچ بنظر میاد سایت ایرانی و در موضوع موسیقی و داون شده و دامین آزاده، سایت فـیلتـره و نام سایت به فروش سایت پارک شده در سایتی نه چندان معتبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار اوله به سایت برمیخورم و در هیستوری سیستم هم اثری از این سایت نیست.
یک مساله شاید نه چندان با ربط هم اینکه اتصال نورتون با اکشن سنتر ویندوز قطع شده و ویندوز تراست رو انجام نمیده، باز طبق گفته ساپورت این هم زیاد مهم نیست و حل میشه، گرچه درسته و من هم به دفعات این موضوع رو دیدم ولی نه برای نورتون که کامیونیتی خوبی با ویندوز انجام میده و برای اولین باره این موضوع رو درباره نورتون مشاهده میکنم.
متنی که این ارور در پیست میده خلاصه جالبه و نمیدونم قضیه اش چیه؟ این خط آدرس بکلی اضافه است.
ضمن اینکه موضوع را چندبار تست کردم تا مشکلی با کپی/پیست متن نباشه.
آپدیت آفلاین رو اجرا نمیکنم که ارور از بین نره.
اگر توضیحی داره دوستان شرحی بدن.
پیشاپیش ممنون.

سلام علیکم

خطای مذکور همونطور که اشاره کردید مربوط به LiveUpdate هنگام دریافت Definitions میشه.
موقعی که این مشکل پیش میاد معمولا توصیه میشه دو-سه روز LiveUpdate رو اجرا کنید تا درست بشه.
همچنین از قسمت تنظیمات آپدیت گزینه Automatic Download of New Version رو غیرفعال کنید.

اگر بعد از انجام مراحل فوق و گذشتِ چند روز مشکل حل نشد، Norton Product Tamper Protectio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])n رو Off کنید.
سپس محتویان پوشه‌ی Downloads در مسیر زیر رو کاملا خالی(حذف) کنید و مجدداً LiveUpdate رو اجرا کنید.
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_20.3.1.22\Lue\Downloads

اگر باز هم جواب نگرفتید همان آپدیت آفلاین رو که دریافت کردید نصب کنید.
چنانچه توفیقی حاصل نشد، گزینه نهایی نصب مجدد خواهد بود!

راستش در مورد نمایش اسم اون سایت منم تعجب کردم و تا بحال به همچین موردی بر نخوردم!:blink:

D E M O N
01-08-2013, 11:29
یه توضیحی در مورد این پیغام میدین !

Arash4484
01-08-2013, 15:29
سلام علیکم

خطای مذکور همونطور که اشاره کردید مربوط به LiveUpdate هنگام دریافت Definitions میشه.
موقعی که این مشکل پیش میاد معمولا توصیه میشه دو-سه روز LiveUpdate رو اجرا کنید تا درست بشه.
همچنین از قسمت تنظیمات آپدیت گزینه Automatic Download of New Version رو غیرفعال کنید.

اگر بعد از انجام مراحل فوق و گذشتِ چند روز مشکل حل نشد، Norton Product Tamper Protectio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])n رو Off کنید.
سپس محتویان پوشه‌ی Downloads در مسیر زیر رو کاملا خالی(حذف) کنید و مجدداً LiveUpdate رو اجرا کنید.
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_20.3.1.22\Lue\Downloads

اگر باز هم جواب نگرفتید همان آپدیت آفلاین رو که دریافت کردید نصب کنید.
چنانچه توفیقی حاصل نشد، گزینه نهایی نصب مجدد خواهد بود!

راستش در مورد نمایش اسم اون سایت منم تعجب کردم و تا بحال به همچین موردی بر نخوردم!:blink:
بعد از پاک شدن پوشه مزبور و آپدیت آفلاین مشکل اکشن سنتر مرتع شده بود ولی همچنان نورتون از آپ شدن ناتوان است!
فقط اون گزینه نهایی که تا یک زمانی نباید صورت مساله رو پاک کنم چون ممکنه اپیدمی! باشه.
یکسری احتمال به ذهنم رسیده مثل آلودگی DNS که سیستم که برگشت دوباره چک کنم.
ولی خوب سوال پابرجاست و این یک باگه به هر روی که در ریپورت یک همچین آدرسی بی سابقه و بدون توضیح باشه.
ممنون از توضیحاتت

*Batman*
01-08-2013, 17:27
بعد از پاک شدن پوشه مزبور و آپدیت آفلاین مشکل اکشن سنتر مرتع شده بود ولی همچنان نورتون از آپ شدن ناتوان است!
فقط اون گزینه نهایی که تا یک زمانی نباید صورت مساله رو پاک کنم چون ممکنه اپیدمی! باشه.
یکسری احتمال به ذهنم رسیده مثل آلودگی DNS که سیستم که برگشت دوباره چک کنم.
ولی خوب سوال پابرجاست و این یک باگه به هر روی که در ریپورت یک همچین آدرسی بی سابقه و بدون توضیح باشه.
ممنون از توضیحاتت

بله احتمال آلودگی رو بررسی کنید.نورتون وابستگی زیادی به اینترنت داره و برای سیستمی که اینترنت نداره گزینه جالبی نیست!

این دو راه رو هم میشه امتحان کرد:
1-این کار ممکنه آنتی ویروس رو حداقل برای نیم ساعت و حداکثر برای همیشه از کار بندازه!
به این صورت که شما فولدر Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کاملا پاک میکنید.(در Safe Mode ).
نکته: اگر LiveUpdate روی Virus Definitions خطا میده پس فقط پوشه VirusDefs که داخل Definitions قرار داره را حذف کنید(بکاپ)
اگر Web Protection Definitions خطا داره، پوشه‌ی WebProtectionDefs حذف میشه(بکاپ)
به این ترتیب درصد از کار افتادن آنتی ویروس کاهش پیدا میکنه.
اگر بخشهای مختلف خطا دارن، پوشه‌ی Definitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کلاً بردارید!
اگر GUI آنتی ویروس باز شد، همه آپدیتها را با اجرای LiveUpdate از اول دریافت کنید.

2-اگر آنتی ویروس از کار افتاد و GUI هم باز نشد، بکاپ رو سر جای اولش برگردانید و از قسمت تنظیماتِ آپدیت روی گزینه Smart Definitions (نوار لغزنده) سوئیچ کنید(On-Off) و دوباره LiveUpdate .

یه توضیحی در مورد این پیغام میدین !

سلام
یکی از کامپوننت های سیستمی قصد داره از طریق سرویس NetBios (پورت 137 پروتکل UDP)، با سیستم راه دور ارتباط برقرار کنه.
دلایل متعدد داره و اصولا مشکوک یا خطرناک نیست.(NameService-BroadCast-P2P Apps , ...)

S0R3N4
02-08-2013, 18:42
دوستان
این DNS نورتون یا حتی DNS کومودو کلا چیز به درد بخوری هست؟؟!!!
به نظرتون با وجود یه پک امنیتی قدرتمند اصلا نیازی بهش میشه ؟!

راستی؛تحریم ها؛روی آپدیت کردن و فعالیت های مشترکین ایرانی تاثیر منفی نداشته؟

*Batman*
03-08-2013, 01:11
دوستان
این DNS نورتون یا حتی DNS کومودو کلا چیز به درد بخوری هست؟؟!!!
به نظرتون با وجود یه پک امنیتی قدرتمند اصلا نیازی بهش میشه ؟!

راستی؛تحریم ها؛روی آپدیت کردن و فعالیت های مشترکین ایرانی تاثیر منفی نداشته؟

سلام
این بستگی به پکیج امنیتی شما داره.
امروزه این پکیج ها به صورت کامل عرضه میشن و ابزاری برای مقابله(بهتره بگیم پیشگیری) با/از تهدیدهای اینترنتی دارن.
ابزاری برای شناسایی سایتهای آلوده، کلاهبرداری،فیشینگ،اکسپلوی ت مرورگرها و ...
DNS های نورتون و کومودو میتونن به عنوان مکمل عمل کنن.
ما 3 نوع Norton DNS داریم که یکی از اونا میتونه نقش یه Parental Control رو بازی کنه.(198.153.192.60 و198.153.194.60 )

Blocks Unwanted Content

Norton ConnectSafe helps keep your kids safe from Web sites with undesirable content.
Norton ConnectSafe blocks inappropriate content in 23 different languages.

( خدا اینا رو خلق کرده واسه اسم عوض کردن! Norton ConnectSafe = Norton DNS )

maryam110
03-08-2013, 10:32
دوستان صاحب نظر لطفا منو راهنمایی کنین...خیلی ضرورریه
:n30:من رو لپ تابم وقتی ویندوز سون نصب کردم دیگه نمیتونم سیمانتیک رو نصب کنم چون ماله 32 بیت هستش سیمانتیکی که دارم...حالا شما لینکی واسه ویندوز 7 64 بیت دارین واسه دانلود؟ من تو نت گشتم چیز مناسبی پیدا نکردم کرک نشده بود و مدت زمانش محدود بود.میشه کمکم کنین؟
اصلا بهترین آنتی ویروس واسه لپ تاپ چیه؟ نود 32 نصب میکنم همش نارنجی میشه و آپدیت قبول نمیکنه

D E M O N
03-08-2013, 13:20
دوستان صاحب نظر لطفا منو راهنمایی کنین...خیلی ضرورریه
:n30:من رو لپ تابم وقتی ویندوز سون نصب کردم دیگه نمیتونم سیمانتیک رو نصب کنم چون ماله 32 بیت هستش سیمانتیکی که دارم...حالا شما لینکی واسه ویندوز 7 64 بیت دارین واسه دانلود؟ من تو نت گشتم چیز مناسبی پیدا نکردم کرک نشده بود و مدت زمانش محدود بود.میشه کمکم کنین؟
اصلا بهترین آنتی ویروس واسه لپ تاپ چیه؟ نود 32 نصب میکنم همش نارنجی میشه و آپدیت قبول نمیکنه

سلام
آخرین نسخه Symantec.Endpoint.Protection.Client.12.1.2100.2093 .x64 هست که اگه خواستی لینک بدم
شما همین Norton Internet Security رو نصب کن بعد تو این تاپیک از دوستان لایسنس رایگان 110 روزه شو بگیر
برای انتخاب آنتی ویروس مناسب هم میتونی به این تاپیک مراجعه کنی

maryam110
03-08-2013, 14:24
دوست عزیز من تا حالا از نورتون استفاده نکردم...تنظیماتشو وارد نیستم.مشکلی ایجاد نمیکنه؟
میشه لینک سیمانتیک واسه ویندوز 7 رو هم بیزحمت بزارین.واسه 67 بیت.این لینک کرک داره دیگه؟
ممنون از اینکه جوابمو سریع دادین

dvb_hamed
03-08-2013, 22:14
جدیدا نورتون بدجوری رفته روی مخ با این ارور هایی که میده
ویندوز رو عوض کردم،نورتون رو هم با پیلتر شکن از سایت خودش دانلود کردم
100000 تا ارور میاد پشت سر هم الان.اولیش اینه و بقیه ارور ها هم مربوط میشه به همین email
چیه این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*Batman*
04-08-2013, 00:51
جدیدا نورتون بدجوری رفته روی مخ با این ارور هایی که میده
ویندوز رو عوض کردم،نورتون رو هم با پیلتر شکن از سایت خودش دانلود کردم
100000 تا ارور میاد پشت سر هم الان.اولیش اینه و بقیه ارور ها هم مربوط میشه به همین email
چیه این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم شما احتمالاً عضو یک Botnet شده! >> مورد مشابه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکبار Reputation Quick Scan انجام بدید. اگر به Process مشکوکی برخوردید قرنطینه اش کنید.(اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
یه Quick Scan هم با آنتی ویروس انجام بدید.

Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود،نصب و اپدیت کنید.
گزینه Perform Quick Scan را انتخاب و روی Scan کلیک کنید.در آخر اگر مواردی پیدا شد،همه رو تیک بزنید و روی Remove Selected کلیک کنید.

Mehrdad092000
04-08-2013, 12:35
سلام
دوستام من روی سیستم nis نصب داشتم با فایروال کومودو دیروز توی تنظیمات nis داشتم نگاه میکردم که انگاری فایروالشو روشن کردم الان یه سری از برنامه ها کار نمیکنن مشکل از همینه ؟
1.چطور میتونم خاموش کنم اما ارور نده؟
2.کومودورو پاک کنم فقط این بمونه؟
3.یا فقط انتی ویروسشو نصب کنم + کومودو

parspro
04-08-2013, 12:54
دوستان برای آپدیت کردن با آی پی ایران مشکل نداره

noisymind
04-08-2013, 13:13
دوستان برای آپدیت کردن با آی پی ایران مشکل نداره

خیر. فقط برای دانلود کردن خود برنامه از سایت نورتون باید چیز فلان داشته باشید.

vxp
04-08-2013, 16:12
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون.

maryam110
04-08-2013, 22:25
خواهشا یه ادم خیر پیدا نمیشه لینک سیمانتیک رو واسه 64 بیت واسم بزاره؟:n13: البته کرک شده...چون بدون کرک رو خودم پیدا کردم
ضروریه!!!!

dvb_hamed
04-08-2013, 22:38
سیستم شما احتمالاً عضو یک Botnet شده! >> مورد مشابه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکبار Reputation Quick Scan انجام بدید. اگر به Process مشکوکی برخوردید قرنطینه اش کنید.(اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
یه Quick Scan هم با آنتی ویروس انجام بدید.

Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود،نصب و اپدیت کنید.
گزینه Perform Quick Scan را انتخاب و روی Scan کلیک کنید.در آخر اگر مواردی پیدا شد،همه رو تیک بزنید و روی Remove Selected کلیک کنید.
سپاس
دقیقا یه بدافزاری به اسم temp49.exe وجود داشت که عامل اصلی این قضیه بود
دو تا سوال
1)چرا با وجود آخرین نسخه ی نورتون سکیوریتی و آپدیت بودنش(البته 30 روزه بود) باز هم سیستم آلوده شد؟
2)نسخه های trial که در سایت خود نورتون قرار گرفته با نسخه هایی که برای فروش گذاشته(اول پول پرداخت بشه بعد دانلود کنی) فرقی دارن؟یعنی اگر trail رو دانلود کنیم و بعد توسط کلید های 120 روزه اون رو اکتیو کنیم تفاوتی از لحاظ کارایی با نسخه ی پولیش داره؟

ali.reihani
05-08-2013, 00:14
سپاس
دو تا سوال
1)چرا با وجود آخرین نسخه ی نورتون سکیوریتی و آپدیت بودنش(البته 30 روزه بود) باز هم سیستم آلوده شد؟
2)نسخه های trial که در سایت خود نورتون قرار گرفته با نسخه هایی که برای فروش گذاشته(اول پول پرداخت بشه بعد دانلود کنی) فرقی دارن؟یعنی اگر trail رو دانلود کنیم و بعد توسط کلید های 120 روزه اون رو اکتیو کنیم تفاوتی از لحاظ کارایی با نسخه ی پولیش داره؟
چی 30 روزه بوده آپدیت دیتابیس رو میگید مال 30 روز قبله یانه تریال 30 روزه هتسش!
اگه تریال 30 روزه بوده که دیگگگگگگگگگه چی بگیم حتمن ویروس خفنی بوده نمیشه به انتی ویروسیمعروفی مثل نورتون لقب ضیف بودن دادن!
هیچ فرقی نداره همین 30 روزه ها فقط برای آزمایش کردن هستش بعد از 30 روز ازتون کلید میخواد که 120 روزه رو میشه از این انجمن گرفت!
ببخشید فضولی کردم اینجا قلمرو بتمن جان هستش

noisymind
05-08-2013, 07:24
خواهشا یه ادم خیر پیدا نمیشه لینک سیمانتیک رو واسه 64 بیت واسم بزاره؟:n13: البته کرک شده...چون بدون کرک رو خودم پیدا کردم
ضروریه!!!!

کرک شده دیگه چه صیغه ای هست؟ شما همین نسخه که دانلود کردید رو نصب کنید و تو تاپیک سریال و کرک نورتون درخواست بدید تا دوستان براتون سریال بفرستند و راحت استفاده کنید.

Mehrdad092000
06-08-2013, 03:50
?????????????????????????

ali.reihani
06-08-2013, 03:59
?????????????????????????
داداش فارسی بنویس:n02:

*Batman*
06-08-2013, 04:00
سلام
دوستام من روی سیستم nis نصب داشتم با فایروال کومودو دیروز توی تنظیمات nis داشتم نگاه میکردم که انگاری فایروالشو روشن کردم الان یه سری از برنامه ها کار نمیکنن مشکل از همینه ؟
1.چطور میتونم خاموش کنم اما ارور نده؟
2.کومودورو پاک کنم فقط این بمونه؟
3.یا فقط انتی ویروسشو نصب کنم + کومودو

سلام.
بله نصب دو فایروال اشتباهه.
1-روی آیکن نورتون در Taskbar کلیک راست کنید و گزینه Turn-off Smart Firewall رو انتخاب کنید.
اینکه از چه فایروالی استفاده کنید سلیقه ای هست.کومودو مسلما تو این زمینه خیلی بهتره.پس میشه گزینه 3 .

سپاس
دو تا سوال

1-درسته این موارد کم پیش میاد. حتما یه نمونه خیلی جدید هستش که به زودی براش اقدام میکنن.
همون فایل temp49.exe رو اگر برای نورتون ارسال کنید کمک بزرگیه.

2-شواهد نشون داده این نسخه های فرقی با هم ندارن و از نظر امکانات و کارایی مثل هم هستن.

ali.reihani
06-08-2013, 04:04
سپاس
دو تا سوال
اون ویروس رو میشه آپلود کنید توی تایپیک دانلود ویروس خیلی ممنون میشم اگه هستش آپلود کنید بزارید اونجا!

*Batman*
06-08-2013, 05:11
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون

شما در 6 تاپیک همین پست رو ارسال کردید. چــرا؟!

spartaqus
09-08-2013, 16:24
میخواستم بدونم کجای فایروال نشون میده تحت حمله دیداس قرار گرفتم ؟!
شنیدم که فایروالا یک جاش مینویسه .

*Batman*
09-08-2013, 20:34
میخواستم بدونم کجای فایروال نشون میده تحت حمله دیداس قرار گرفتم ؟!
شنیدم که فایروالا یک جاش مینویسه .
سلام
حملات Ddos روی سرورها انجام میشه و قدرت پاسخگویی رو از اونها میگیره.
نورتون ترافیک ورودی و خروجی رو کنترل میکنه اما روی سرورها معمولا فایروال مخصوص نصب میشه.
در بدترین حالت تبدیل یه یه واسط میشید برای این حملات که آنتی ویروس مقابله خواهد کرد.

ALI16437
13-08-2013, 15:35
با سلام
اول عذر میخوام که این سوال رو اینجا مطرح میکنم نمیدونستم کجا باید این مطلب رو بپرسم
سیستم عامل من seven 64 bit هست از نرمافزار انتی ویروس نورتون + فایروال کومودو ورژن5
+ Malwarebytes Anti-Malware+ زولمان AntiLogger استفاده میکنم
امروز با یک ارور عجیب برخورد کردم وقتی در حال خوندن یک سایت بودم ناگهان تصاویر زیر ظاهر شد
من پیش خودم فکر کردم ممکن کامپیوتر من تبدیل به زامبی یا botnet شده باشه چطور میتونم
مطمئن شم

ایمن مطلب رو هم باید ذکر کنم که من هیچ چیزی ارسال نکردم و هیچ نظری هم ندادم و فقط داشتم مطالب
سایت رو مطالعه میکردم.

ممنونم علی.

saeed-guitar
20-08-2013, 22:43
سلام دوستان
من یه مشکل تو active شدن دارم
بعد نصب آنتی ویروس از روی راهنما، trial reset رو active میکنم اما بعد که واسه ادامه مراحل active شدن میره این صفحه میاد

چکار باید کرد؟
تو سایت نورتون هم عضو شدم

D E M O N
21-08-2013, 09:27
سلام دوستان
من یه مشکل تو active شدن دارم
بعد نصب آنتی ویروس از روی راهنما، trial reset رو active میکنم اما بعد که واسه ادامه مراحل active شدن میره این صفحه میاد

چکار باید کرد؟
تو سایت نورتون هم عضو شدم
سلام
به نت وصل باشید !

xfati
21-08-2013, 14:41
اقا شرمنده من انجمن رو دیدم ندیدم
: یه سایتی بود میرفتی توش یه سریال 180 یا 120 روزه نورتون میداد
ممنون میشم دوستان بهم بدن ما هم یه تمدید بزنیم به برنامه مون
Norton Internet Security

satansilent
21-08-2013, 16:43
اقا شرمنده من انجمن رو دیدم ندیدم
: یه سایتی بود میرفتی توش یه سریال 180 یا 120 روزه نورتون میداد
ممنون میشم دوستان بهم بدن ما هم یه تمدید بزنیم به برنامه مون
Norton Internet Security

saeed-guitar
21-08-2013, 23:23
به نت وصلم
ممکن تنظیم دیگه ای بخواد؟

saeed-guitar
21-08-2013, 23:25
سلام
به نت وصل باشید !

به نت وصلم
ممکن تنظیم دیگه ای بخواد؟

saeed-guitar
23-08-2013, 22:27
بچه ها کمک کنید
هر کاری میکنم active نمیشه
به نت هم وصل میشم

*Batman*
24-08-2013, 21:25
بچه ها کمک کنید
هر کاری میکنم active نمیشه
به نت هم وصل میشم

سلام
یه سریال برای نورتون در این تاپیک درخواست کنید:
نام و نسخه محصول رو به طور کامل بنویسید.
آنتی ویروس با این سریالها بدون نیاز به Norton Account فعال میشه.
ارتباط اینترنتی رو حفظ کنید و در صورت بروز مشکل از وی|پی|ان استفاده کنید.

jolan57
25-08-2013, 01:34
New Beta Build: 21.0.0.100 is Now Available ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ila
29-08-2013, 10:43
کرک IDM رو کهه نصب میکنم بلافاصله شروع میکنه به پاک کردن اومدم دیس ابل کردم و خاموش کردم نورتون رو ولی بعدش به محضی که روشن شد شروع کرد به پاک کردن و دیگه نمیتونم نرم افزار ای دی ام رو اجرا کنم
باید چیه حوری و از چه مسیری دقیق به نورتون بشناسونم که این فایل مشکلی نداره و پاکش نکنه و هر بار که ای دی ام رو باز میکنم شروع به حدف کردن فایل نکنه
ممنون

xaxi
02-09-2013, 12:41
درود ..

سپاس

درود ..

همین سوالو پرسیدم تو ص 57 این تاپیک پرسیدم و یکی از اساتید گفتند که Norton Anti Virus رو به جای Norton Internet Security نصب کنید ! ( + همین COMODO Firewall )

حالا میخوام ببینم چه تفاوتی بین Internet Security و Anti Virus هست !

لازمه که Internet Security پاک کنم و به جاش Norton anti virus رو نصب کنم یا همین Internet Security با COMODO Firewall کفایت میکنه ؟

سپاس!

*Batman*
02-09-2013, 17:43
کرک IDM رو کهه نصب میکنم بلافاصله شروع میکنه به پاک کردن اومدم دیس ابل کردم و خاموش کردم نورتون رو ولی بعدش به محضی که روشن شد شروع کرد به پاک کردن و دیگه نمیتونم نرم افزار ای دی ام رو اجرا کنم
باید چیه حوری و از چه مسیری دقیق به نورتون بشناسونم که این فایل مشکلی نداره و پاکش نکنه و هر بار که ای دی ام رو باز میکنم شروع به حدف کردن فایل نکنه
ممنون
اگر یه کاربر تازه وارد سوال میکرد مشکلی نبود اما از شما تعجب میکنم که چرا پست دوم رو نخوندید!
نورتون اشتباهی فایل های سالمم رو ویروس شناسایی میکنه چی کار کنم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود ..

همین سوالو پرسیدم تو ص 57 این تاپیک پرسیدم و یکی از اساتید گفتند که Norton Anti Virus رو به جای Norton Internet Security نصب کنید ! ( + همین COMODO Firewall )

حالا میخوام ببینم چه تفاوتی بین Internet Security و Anti Virus هست !

لازمه که Internet Security پاک کنم و به جاش Norton anti virus رو نصب کنم یا همین Internet Security با COMODO Firewall کفایت میکنه ؟

سپاس!

شما یکبار سوال کردید و پاسخ گرفتید و الان دقیقا همون سوال قبلی رو تکرار می کنید!

Norton Internet Security شامل فایروال هم میشه و از اونجا که شما از فایروال کومودو استفاده میکنید پس باید فقط از Norton Antivirus استفاده کنید.

پستهای مرتبط:

تفاوت Norton 360 با سایر محصولات نورتون
تفاوت بین محصولات نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dvb_hamed
03-09-2013, 21:57
دوستان NIS ورژن جداگانه ی 64 بیتی هم داریم یا جفتشون در یک قالب طراحی شدن؟
از سایت خود norton با پیلترشکن آخرین ورژن رو دانلود میکنم و با ip ایران(بدون پیلترشکن) آپدیتش میکنم ولی فوق لاعاده سیستم کند میشه
مثلا وقتی می خوام یه نرم افزار ساده رو نصب کنم خیلی طول میکشه تا باز بشه و شروع به نصب کنه
همچنین موقع بالا اومدن ویندوز خیلی خیلی سرعت لود taskbar و بقیه نرم افزار ها کند میشه.مثلا 2 3 دقیقه بعد از ویندوز تازه گجت usage cpu میاد بالا
cpu: C2D E8400
VGA: Rdeone 6770
6Gb Ram DDR3 1333 dual channel

**--**
04-09-2013, 19:44
Norton 360 2014 21.0.0.100 – Final

Norton 360 2014 Features:
• Insight – Instantly checks where files came from and how long they’ve been around to identify and stop new crimeware fast for industry-leading online threat detection.
• PC tuneup – frees up memory so applications start up and run faster, and removes unnecessary files to improve hard drive performance.
• Automated backup – securely and automatically backs up your photos, videos, music, financial documents, and other important files.
• Norton Safe Web Social Media Scanner – lets you check your Facebook Wall and News Feed for bad links and other threats from your Norton Control Center.
• Proactive Performance Alerts – let you know when an application is slowing down your PC so you can make changes to improve performance.
• Parental controls management – provides the latest updates on your kids’ online activity from your Norton Control Center, so you can help keep them safe from online dangers.
• Online recovery and restore – lets you quickly and easily download, view, edit, and share files you backed up online, anytime, anywhere, to any computer through a password-protected website only you can access.
• Norton Safe Web – warns you of unsafe or fake websites right in your search results and automatically blocks them.
• SONAR 3 Behavioral Protection – monitors your PC for suspicious behavior to quickly detect new attacks and other crimeware.

Norton Internet Security 2014 21.0.0.100

Norton AntiVirus 2014 21.0.0.100 – Final

*Batman*
04-09-2013, 19:56
نسخه 21 هنوز به صورت رسمی معرفی نشده و تست بتا همچنان ادامه داره اما لینکی که دوستمون معرفی کرده نسخه نهاییِ غیر رسمی هست که میتونید دانلود و نصب کنید.

**--**
04-09-2013, 20:37
نسخه 21 هنوز به صورت رسمی معرفی نشده و تست بتا همچنان ادامه داره اما لینکی که دوستمون معرفی کرده نسخه نهاییِ غیر رسمی هست که میتونید دانلود و نصب کنید.

نسخه 21 روی سایت هست الان !!

*Batman*
04-09-2013, 21:10
نسخه 21 روی سایت هست الان !!

درسته. در مورد فروشش شک داشتم که ظاهرا امکان خرید هم وجود داره.
نسخه بتا هم ادامه پیدا میکنه تا برای ویندوز 8.1 آماده بشه.

ALI16437
08-09-2013, 16:27
دوستان سلام
من قصد استفاده از یک دانلود مننجر رایگان رو داشتم که یکی از دوستان معرفی کرده بود که ناگهان بعداز دانلود انتی ویروس نورتون
اونرو به عنوان بدافزار شناخت و حذف کرد من هم اونو ریستور کردن و در ویروس توتال اسکنش کردم در کمال تعجب همه انتی ویروسها
حتی خود نورتون اونرو سالم تشخیص دادند حالا میخوام اساتید بتمن عزیز و دیگر دوستان اظهار نظر کنند که این فایل بلاخره الوده هست
یا یک اشتباه تشخیص برای نورتون هست فایل برنامه چند مگ بیشتر نیست منم لینک سایت اصلی رو قرارمیدم دوستانی که نسخه 2014
استفاده میکنند چی ایا اونها هم با این تشخیص الودگی روبرو هستند

لينک ويروس توتال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7033c442fa7e7c/analysis/1378642669/

اینم عکس تشخیص نورتون

ممنونم علی

jolan57
08-09-2013, 18:12
مشخصه که یک تشخیص اشتباه یا همون مثبت کاذب از طرف نورتون هست و فایل کاملاً سالمه
علاوه بر ویروس توتال من سایت برنامه رو هم چک کردم مشکلی نداشت
ضمن اینکه این برنامه در سایت های Cnet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Softpedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم برای دانلود گذاشته شده که خود دلیل دیگری بر سالم بودن برنامه است.
میتونید با خیال راحت از برنامه استفاده کنید

ALI16437
08-09-2013, 18:40
با تشکر ازدوست عزیز jolan57
البته هر شرکتی ممکنه تشخیص اشتباه داشته باشه ولی نرمافزار اوربیت که معرف جضورتون هست کسپر موقع نصب ارور میداد که باید حذفش کنید
تازه بعد از کلی وقت ، تشخیص دادند که یک حفره امنیتی بسیار بحرانی روی اون هست و جالب اینجاست که همچنان ورژن فوق روی سایت اصلی برای
دانلود وجود داره پس نمیشه به این راحتی گفت که این نرمافزار سالم هست یا نه ، البته قصد جسارت نبود ما مخلص تمام اساتید هم هستیم .

مخلص دوستان علی،

jolan57
08-09-2013, 19:14
با تشکر ازدوست عزیز jolan57
البته هر شرکتی ممکنه تشخیص اشتباه داشته باشه ولی نرمافزار اوربیت که معرف جضورتون هست کسپر موقع نصب ارور میداد که باید حذفش کنید
تازه بعد از کلی وقت ، تشخیص دادند که یک حفره امنیتی بسیار بحرانی روی اون هست و جالب اینجاست که همچنان ورژن فوق روی سایت اصلی برای
دانلود وجود داره پس نمیشه به این راحتی گفت که این نرمافزار سالم هست یا نه ، البته قصد جسارت نبود ما مخلص تمام اساتید هم هستیم .

مخلص دوستان علی،
جنس شناسایی این دو باهم فرق داره
نورتون فایل نصبی این نرم افزار رو ویروس میشناسه اونم بر اساس اعتبارسنجی که احتمال فالس رو بالاتر میبره و همچنین احتمال باگ رو کمتر میکنه ولی کسپر در موقع نصب احتمالاً رفتاری از اوربیت دیده که مشکوک شده و خواهان حذف نرم افزار شده در حالی که کسپر فایل نصبی اوربیت رو ویروس نمیشناخت
خواهش میکنم :11:

*Batman*
08-09-2013, 20:01
دوستان سلام
من قصد استفاده از یک دانلود مننجر رایگان رو داشتم که یکی از دوستان معرفی کرده بود که ناگهان بعداز دانلود انتی ویروس نورتون
اونرو به عنوان بدافزار شناخت و حذف کرد من هم اونو ریستور کردن و در ویروس توتال اسکنش کردم در کمال تعجب همه انتی ویروسها
حتی خود نورتون اونرو سالم تشخیص دادند حالا میخوام اساتید بتمن عزیز و دیگر دوستان اظهار نظر کنند که این فایل بلاخره الوده هست
یا یک اشتباه تشخیص برای نورتون هست فایل برنامه چند مگ بیشتر نیست منم لینک سایت اصلی رو قرارمیدم دوستانی که نسخه 2014
استفاده میکنند چی ایا اونها هم با این تشخیص الودگی روبرو هستند
ممنونم علی

سلام
احتمال اشتباه در تشخیص هایی که بر چسب WS.Reputation دارن وجود داره.
همونطور که jolan57 عزیز گفت نورتون این فایل رو اعتبارسنجی کرده و تشخیص از طرف دیتابیس محلی و یا ابری نبوده.
برای فایلهای جدید و ناشناخته ممکنه این حادثه پیش بیاد که بعد از مدتی برطرف میشه.

pa13
11-09-2013, 19:11
با سلام .امروز نورتون 2014 رو نصب وکامل آپدیت کردم(حجم آپدیتش 25 مگ بود) بعد که آنتی ویروس رو با سریال 170 روزه کردم 160mb آپدیت خواست؟حالا چیکار کنم آپدیتش کنم؟؟؟چرا اینطوری شده؟

D E M O N
11-09-2013, 20:59
با سلام .امروز نورتون 2014 رو نصب وکامل آپدیت کردم(حجم آپدیتش 25 مگ بود) بعد که آنتی ویروس رو با سریال 170 روزه کردم 160mb آپدیت خواست؟حالا چیکار کنم آپدیتش کنم؟؟؟چرا اینطوری شده؟
آپدیت اولیه معمولا اینقدر حجم داره

مشکلی نیست !

pa13
11-09-2013, 21:54
آپدیت اولیه معمولا اینقدر حجم داره

مشکلی نیست !

ممنون دوست عزیز-من نورتون 2014 آنتی ویروس دارم ویندوزم هم 8.1 هستش...دوستام میگن کسپرسکی بهتره آیا اونو نصب کنم یا به نورتون اعتماد کاملو داشته باشم .از نورتون خیلی راضیم ولی دوستام میگن سنگینه .آیا ارزششو داره کسپر نصب کنم یا همین نورتون خوبه؟؟راستی به نظرتون n360خوبه یا nav؟؟؟

*Batman*
12-09-2013, 16:10
ممنون دوست عزیز-من نورتون 2014 آنتی ویروس دارم ویندوزم هم 8.1 هستش...دوستام میگن کسپرسکی بهتره آیا اونو نصب کنم یا به نورتون اعتماد کاملو داشته باشم .از نورتون خیلی راضیم ولی دوستام میگن سنگینه .آیا ارزششو داره کسپر نصب کنم یا همین نورتون خوبه؟؟راستی به نظرتون n360خوبه یا nav؟؟؟

سلام
نورتون نسخه 21 در حالت بیکاری حداکثر 10 مگابایت حافظه مصرف میکنه که نسبت به نسخه قبلی وضعیت بهتری داره.
اگر بتونید NIS نصب کنید بهتره؛ در غیر اینصورت N360 رو نصب کنید.
به هر حال خودتون باید تجربه کنید.شنیدم کسپرسکی 2014 هم سبک تر و سریع تر از قبل شده.
این نکته رو به یاد داشته باشید که کارِ نورتون با ویندوز 8.1 تموم نشده و نسخه‌ی کاملاً سازگار زمانی آماده میشه که ویندوزِ نهایی عرضه بشه.

pa13
12-09-2013, 17:32
سلام
نورتون نسخه 21 در حالت بیکاری حداکثر 10 مگابایت حافظه مصرف میکنه که نسبت به نسخه قبلی وضعیت بهتری داره.
اگر بتونید NIS نصب کنید بهتره؛ در غیر اینصورت N360 رو نصب کنید.
به هر حال خودتون باید تجربه کنید.شنیدم کسپرسکی 2014 هم سبک تر و سریع تر از قبل شده.
این نکته رو به یاد داشته باشید که کارِ نورتون با ویندوز 8.1 تموم نشده و نسخه‌ی کاملاً سازگار زمانی آماده میشه که ویندوزِ نهایی عرضه بشه.

ممنون از پاسختون.کسپر2014 رو دوستم نصب کرده بود عالییی بود.نورتون2014 هم بدون مشکل رو 8.1 من جواب میده تا حالا از سیستمم هم 18 تا ویروس وتروجان و...پیدا کرده.بدون مشکل هم آپدیت واکتیو شد. جالب هم اینکه نورتون 2014 رو من رو وین 8.1 که رمش :512 مگه نصب کردم هیچ سرعت رو کند نمی کنه.من میخواستم بدونم ویروسیابی نورتون خوبه وبهش میشه اعتماد کرد یا کسپر از نظر ویروسیابی بهتره؟؟؟ممنون میشم زود تر جواب بدید...

*Batman*
14-09-2013, 16:54
من میخواستم بدونم ویروسیابی نورتون خوبه وبهش میشه اعتماد کرد یا کسپر از نظر ویروسیابی بهتره؟؟؟ممنون میشم زود تر جواب بدید...

کسپرسکی معمولا بهتر عمل میکنه.

pa13
15-09-2013, 14:02
کسپرسکی معمولا بهتر عمل میکنه.
یعنی نورتون.... دیگه جایی واسه حرف نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلیل تون رو میشه توضیح بدید...؟؟؟

*Batman*
15-09-2013, 14:09
یعنی نورتون.... دیگه جایی واسه حرف نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلیل تون رو میشه توضیح بدید...؟؟؟

تو جمله قبلی جایی رو دیدید که من بگم نورتون جایی واسه حرف نداره؟!
شما در مورد ویروسیابی سوال کردید و من هم گفتم کسپرسکی معمولا بهتر عمل میکنه.
دلیلش هم نتایج تستهای AV-C،MRG و AV-Test و همچنین تستهای خودمون تو تاپیک دانلود ویروس هست.
من از حق نمیگذرم.مهم هم نیست خودم از چه محصولی استفاده میکنم.
موفق باشید

ariajoker
16-09-2013, 07:55
سلام دوستان .
NIS 2014 نسخه ی نهاییش اومده ؟ یا هنوز نسخه های بتا هستن ؟

jolan57
16-09-2013, 10:00
سلام دوستان .
NIS 2014 نسخه ی نهاییش اومده ؟ یا هنوز نسخه های بتا هستن ؟
نسخه نهایی منتشر شده و لینک دانلودش هم یکی دو صفحه قبل هست

pa13
16-09-2013, 22:57
تو جمله قبلی جایی رو دیدید که من بگم نورتون جایی واسه حرف نداره؟!
شما در مورد ویروسیابی سوال کردید و من هم گفتم کسپرسکی معمولا بهتر عمل میکنه.
دلیلش هم نتایج تستهای AV-C،MRG و AV-Test و همچنین تستهای خودمون تو تاپیک دانلود ویروس هست.
من از حق نمیگذرم.مهم هم نیست خودم از چه محصولی استفاده میکنم.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز.اگه بی احترامی نباشه میتونم بدونم آنتی ویروس شما چیه؟؟

*Batman*
17-09-2013, 08:07
ممنون دوست عزیز. میتونم بدونم آنتی ویروس شما چیه؟؟

نورتـــون:n01:
سعی کنید از یک محصول امنیتی به شکل ثابت استفاده کنید.
مگر اینکه اون محصول امنیتی افت شدیدی پیدا کنه و تستهای معتبر و دو نفر کاربر حرفه ایِ اون محصول، این مساله رو تایید کنن.

Vah!d
18-09-2013, 02:56
دوستان من کسپرسکی اورجینال دارم که تا 4 ماهه دیگه تموم میشه. نسخه 2014 رو نصب کردم اما سیستمم خیلی کند شده و مثل قبل نیست. در اینکه کسپر فوق العاده قویه شکی نیست اما خیلی سیستم رو کند میکنه. دنبال یک آینترنت سکیوریتی قوی و سبک هستم. دوستم Norton داره و اینو پیشنهاد کرد. تو سایت های دیگه avast و بیت دفندر هم دیدم که ظاهرا avast ایران رو واسه آپدیت تحریم کرده. در یک کلام یک internet security قوی و سبک جایگزین کسپرسکی میخوام که تحریم هم نباشه. چی پیشنهاد میدین؟ norton 360 یا norton internet security یا ...؟

spartaqus
18-09-2013, 16:56
یک مشکلی برخورد کردم میخواستم نظرتون رو بدونم من فکر کنم اکانت fb من رو -- کردن چون امروز که توش رفتم دیدم یکی دیگه همینجوری از طرف من پست میده در هرصورت پسوورد رو عوض کردم ولی همین چند دقیقه پیش بدون اینکه وارد اکانتم بشم norton اینو برام آورد میخواستم بدونم جلوی حمله ای رو گرفته ؟!

*Batman*
19-09-2013, 00:27
یک مشکلی برخورد کردم میخواستم نظرتون رو بدونم من فکر کنم اکانت fb من رو -- کردن چون امروز که توش رفتم دیدم یکی دیگه همینجوری از طرف من پست میده در هرصورت پسوورد رو عوض کردم ولی همین چند دقیقه پیش بدون اینکه وارد اکانتم بشم norton اینو برام آورد میخواستم بدونم جلوی حمله ای رو گرفته ؟!

سلام
بله یه حمله دفع شده.
اگر این پیغام رو به دفعات دریافت میکنید بهتره کش مرورگر(Browser Cache) رو به طور کامل پاک کنید و یکبار هم Quick Scan نجام بدید.
قبل از اینکه اطلاعات لاگین رو در هر سایتی وارد کنید، وضعیت Norton Safe web (بالای مرورگر) رو چک کنید تا از سالم بودن سایت مطمئن بشید.
همچنین سعی کنید از Norton Identity Safe برای لاگین استفاده کنید.

دوستان من کسپرسکی اورجینال دارم که تا 4 ماهه دیگه تموم میشه. نسخه 2014 رو نصب کردم اما سیستمم خیلی کند شده و مثل قبل نیست. در اینکه کسپر فوق العاده قویه شکی نیست اما خیلی سیستم رو کند میکنه. دنبال یک آینترنت سکیوریتی قوی و سبک هستم. دوستم Norton داره و اینو پیشنهاد کرد. تو سایت های دیگه avast و بیت دفندر هم دیدم که ظاهرا avast ایران رو واسه آپدیت تحریم کرده. در یک کلام یک internet security قوی و سبک جایگزین کسپرسکی میخوام که تحریم هم نباشه. چی پیشنهاد میدین؟ norton 360 یا norton internet security یا ...؟

سلام
شما اینجا سوال کنید :
بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجی های سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگر خواستید نورتون نصب کنید من پیشنهاد میکنم از Norton Internet Security استفاده کنید.

pa13
22-09-2013, 09:48
نورتـــون:n01:
سعی کنید از یک محصول امنیتی به شکل ثابت استفاده کنید.
مگر اینکه اون محصول امنیتی افت شدیدی پیدا کنه و تستهای معتبر و دو نفر کاربر حرفه ایِ اون محصول، این مساله رو تایید کنن.

دوست عزیزازشا نهایت تشکر رو دارم. امروز nis2014 رو آپدیت کردم یه پچی رونصب کرد...سرعت آپدیت نوتون حالاخیییلی کم شده...به نظرشما راهی هست؟؟؟

rezaa2000
23-09-2013, 01:54
لطفا یک شماره سریال جدید بزارید ؟

mo_go2050
23-09-2013, 15:28
سلام مدیر محترم تاپیک
یه لایسنس 180 روزه nis میخام اگه مقدور شد بفرستین به mo.gowdini@gmail.com

HO55EIN
23-09-2013, 19:31
سلام مدیر محترم تاپیک
یه لایسنس 180 روزه nis میخام اگه مقدور شد بفرستین به mo.gowdini@gmail.com
اینجا درخواست بدید !

*Batman*
24-09-2013, 19:13
دوست عزیزازشا نهایت تشکر رو دارم. امروز nis2014 رو آپدیت کردم یه پچی رونصب کرد...سرعت آپدیت نوتون حالاخیییلی کم شده...به نظرشما راهی هست؟؟؟
سلام
خوب سرعت آپدیت راه حال خاصی نداره. یا از طرف ما سرعت پایینه یا از طرف اونا!
برای آپدیت اول کمی حوصله کنید. بقیه کم حجم هستن.

mahddi
26-09-2013, 03:08
با سلام من Norton Internet Security 2014 v21.0.0.100 نصب کردم ولی هرچقدر آپدیت می کنم ورژن نرم افزار بالا نمی ره و معلومه فقط definition به روز میشه در صورتیکه ورژن روز این نرم افزار الان 21.0.2.1 هست قبلا در 2013 با قند شکن مشکل حل می شد ولی در 2014 با قند شکن هم مشکل باقیه

M.Hashemi
26-09-2013, 16:17
با سلام
قبلا هم سایت norton باز میشد و هم سرور اپدیت مشکل نداشت(فقط نمایندگی رسمی در ایران نداشت).
اما العان که چک کردم دیدم سایت norton ایران را تحریم کرده.
از بچه های که از این محصول استفاده می کنند می خواستم بپرسم ببینم سرور اپدیت هم ما را تحریم کرده یا فقط سایته.
ممنون میشم توضیح دهید.
با تشکر

mrmostafa
26-09-2013, 22:07
یه لایسنس برای 360 میخوام

HO55EIN
26-09-2013, 22:32
یه لایسنس برای 360 میخوام

*Batman*
27-09-2013, 19:35
با سلام من Norton Internet Security 2014 v21.0.0.100 نصب کردم ولی هرچقدر آپدیت می کنم ورژن نرم افزار بالا نمی ره و معلومه فقط definition به روز میشه در صورتیکه ورژن روز این نرم افزار الان 21.0.2.1 هست قبلا در 2013 با قند شکن مشکل حل می شد ولی در 2014 با قند شکن هم مشکل باقیه
سلام
نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه و شما باید ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (لینک کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

با سلام
قبلا هم سایت norton باز میشد و هم سرور اپدیت مشکل نداشت(فقط نمایندگی رسمی در ایران نداشت).
اما العان که چک کردم دیدم سایت norton ایران را تحریم کرده.
از بچه های که از این محصول استفاده می کنند می خواستم بپرسم ببینم سرور اپدیت هم ما را تحریم کرده یا فقط سایته.
ممنون میشم توضیح دهید.
با تشکر
سلام محمد جان.
بله سایت رو بستن اما آپدیت همچنان بدون مشکل انجام میشه.

fg55
28-09-2013, 15:35
سلام نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه و شما باید ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید ([/URL]) . فقط این نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه یا نسخه ی بتا موردی در اپدیت نداره ؟

*Batman*
28-09-2013, 18:01
فقط این نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه یا نسخه ی بتا موردی در اپدیت نداره ؟

نه؛ نسخه‌ی بتا هم تا جایی که میدونم آپگرید نمیشه.چون توسعه‌ی این نسخه هنوز تموم نشده.
اگر 21.0.0.100 رو نصب کردید و به 21.0.1.3 ارتقا پیدا نکرده بهتره مستقیما 21.0.2.1 رو دانلود و نصب کنید.

ALI16437
28-09-2013, 18:37
با سلام
بتنمن عزیز من nav 21.0.100 v رو نصب دارم کلا اینصوری بود که نسخه20 نصب میشود و بعد با اپدیت به نسخه های بالاتر
ارتقا پیدا میکرد تا سال جدید که نسخه 21 میامد و انورو دانلود ونصب میکردیم حالا مشکل اپدیت نشدن نسخه 21 به ورژنهای
بالاتر در همون ورژن ، چیه مربوط به تحریمه یا بدلیل نا پایداری نسخه 21 نسخه جدیدتری که پایدارتر باشه اومده و ایا با دانلود
نسخه جدید و نصب بازهم مثل قدیم میتونیم با اپدیت اونر وبه ورژنهای بالاتر مثلا 21.3 اپدیت کنیم یا نه
لینک دانلود نسخهnav2014 روهم برای ورژن جدید لطف کنید ممنونم.

با تشکر علی

*Batman*
28-09-2013, 22:57
با سلام
بتنمن عزیز من nav 21.0.100 v رو نصب دارم کلا اینصوری بود که نسخه20 نصب میشود و بعد با اپدیت به نسخه های بالاتر
ارتقا پیدا میکرد تا سال جدید که نسخه 21 میامد و انورو دانلود ونصب میکردیم حالا مشکل اپدیت نشدن نسخه 21 به ورژنهای
بالاتر در همون ورژن ، چیه مربوط به تحریمه یا بدلیل نا پایداری نسخه 21 نسخه جدیدتری که پایدارتر باشه اومده و ایا با دانلود
نسخه جدید و نصب بازهم مثل قدیم میتونیم با اپدیت اونر وبه ورژنهای بالاتر مثلا 21.3 اپدیت کنیم یا نه
لینک دانلود نسخهnav2014 روهم برای ورژن جدید لطف کنید ممنونم.
با تشکر علی

سلام بر شما.
مشکل تحریم و آپدیت نشدن وجود نداره.
خودشون اعلام کردن که نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه.فرقی نمیکنه در آمریکا باشید یا ایران.
من خودم با LiveUpdate به ورژن 21.0.1.3 ارتقا دادم اما ظاهرا بعدا این بروز رسانی رو مسدود کردن و 21.0.1.3 رو نسخه‌ی پایه واسه دانلود قرار دادن.
این 21.0.2.1 هم از اون آپدیت های Must Have و یا به عبارتی اضطراری و مهم نیست.به همین خاطر از طریق LiveUpdate دریافت نمیشه.
لینک دانلود Norton Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI16437
30-09-2013, 16:58
با سلام
با تشکر از بتمن عزیز به خاطر توجه و حوصلهای که برای جواب دادن به دوستان به خرج میدهند
دوستان من رو دوسیستم نروتون دارم حالا میخوام اپدیتی رو که روی یک سیستم انجام میدم
به سیستم دیگه منتقل کنم در راهنمای که بصورت pdf پست اول بود نوشته بود به مسیرزیر
بروید
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_21.0.2.1
و پوشه defintions رو به همین مسیر در سیستم دیگه منتقل کنید و یک قسمتی رو disable
کنید ولی من در این سیستم هرچی به مسیر زیر رفتم پوشه ای به اسم defintions پیدا نکردم
در صورت امکان راهنمایی کنید که در نسخه21 مسیر اپدیتها کجاست

ممنونم علی.

*Batman*
01-10-2013, 18:52
با سلام
با تشکر از بتمن عزیز به خاطر توجه و حوصلهای که برای جواب دادن به دوستان به خرج میدهند
دوستان من رو دوسیستم نروتون دارم حالا میخوام اپدیتی رو که روی یک سیستم انجام میدم
به سیستم دیگه منتقل کنم در راهنمای که بصورت pdf پست اول بود نوشته بود به مسیرزیر
بروید
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_21.0.2.1
و پوشه defintions رو به همین مسیر در سیستم دیگه منتقل کنید و یک قسمتی رو disable
کنید ولی من در این سیستم هرچی به مسیر زیر رفتم پوشه ای به اسم defintions پیدا نکردم
در صورت امکان راهنمایی کنید که در نسخه21 مسیر اپدیتها کجاست

ممنونم علی.

بله اینم یه نکته جدید هست که باید بهش توجه کنیم
پوشه اپدیتها در نسخه 21 به مسیر Program Files و فولدر NortonData منتقل شده.
آدرس دقیق ترش این میشه: X:\Program Files\Norton Internet Security\NortonData
سر فرصت پست ها و فایل آموزشی ویرایش میشن

HO55EIN
02-10-2013, 19:39
سلام

این آیکون Norton Identity safe چه طوری از قسمت Quick Lunch ویندوز 7 پاک میشه ؟

ویرایش : فقط Norton Identity safe رو کلا پاک کردم درست شد !

brothers000
05-10-2013, 10:34
چند وقت پیش اقدام به نصب Norton Internet Security 2013 کردم
از اونجایی که در حالت پیش فرض 60 روز امکان آپدیت وجود داشت، نیازی به کرک کردن بعد از نصب نبود
ولی برای کرک مجدد 60 روزه قید شده بود حتما قبل از اتمام اعتبار 60 روزه اقدام به کرک کردن باید کرد !
که متاسفانه بنا به فراموشی این مورد، اعتبار 60 روزه به پایان رسید و حالا دیگه امکان کرک وجود نداره
خواستم ببینم برای رفع این قضیه راه حلی وجود داره ؟
البته خودم با جستجو برنامه ای برای حذف کامل Norton پیدا کردم ولی اونم نتونست عاملی بشه تا با نصب مجدد این مشکل رفع بشه
تنها راه حلی که معمولا در این مواقع به ذهن میرسه نصب مجدد ویندوز هست که اونم به عنوان آخرین راه حل بهش باید نگاه کرد
در ضمن آیا میشه با نصب ورژن 2014 این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون میشم از دوستان بزرگوار شخصی بنده رو راهنمایی کنه...