ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Lenovo Y580

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

hrh_fourtyseven
04-03-2013, 08:12
شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow!!
خیلی زیاده!!:n04:
می شه با نرم افزار hd tune هم یه تست بگیرین.
write ش چه طوریاست؟
چه قدر خر شدم اون روز به خاطر 200 تومن ssd دار نگرفتم! :n29:

wi-fi
04-03-2013, 15:47
wow!!خیلی زیاده!!:n04:می شه با نرم افزار hd tune هم یه تست بگیرین.write ش چه طوریاست؟چه قدر خر شدم اون روز به خاطر 200 تومن ssd دار نگرفتم! :n29:بجاش بلوری رایتر داری (که به درد نمیخوره) ولی غمیت نباشه یکی رو تو شیراز پیدا کردم از دوبی جنس میاره گفت 2تا بازار گشتم. میگن همه مدل SSD داریم جز msata ولی قول داد پیگیر باشه گیر بیاره این طرف دیگه دمه دستمه میشه اعتماد کرد گفتمش وردار بیار ایران گیر نمیاد بزاریش تو سایت رو هوا میبرن کارش محسولات اپله میگما 64 کافیه؟ من نظرم رو 128 هست الان دیگه مسمم شدم بخرم

hrh_fourtyseven
04-03-2013, 16:32
بجاش بلوری رایتر داری (که به درد نمیخوره) ولی غمیت نباشه یکی رو تو شیراز پیدا کردم از دوبی جنس میاره گفت 2تا بازار گشتم. میگن همه مدل SSD داریم جز msata ولی قول داد پیگیر باشه گیر بیاره این طرف دیگه دمه دستمه میشه اعتماد کرد گفتمش وردار بیار ایران گیر نمیاد بزاریش تو سایت رو هوا میبرن کارش محسولات اپله میگما 64 کافیه؟ من نظرم رو 128 هست الان دیگه مسمم شدم بخرم
64 کافیه کافیه، ولی 128 ش از نظر قیمت لامصب خیلی به صرفه است...آدمو وسوسه می کنه...
اگه دلار یه 200-300 تومن دیگه بیاد پایین منم می گیرم.

wi-fi
04-03-2013, 20:55
64 کافیه کافیه، ولی 128 ش از نظر قیمت لامصب خیلی به صرفه است...آدمو وسوسه می کنه...
اگه دلار یه 200-300 تومن دیگه بیاد پایین منم می گیرم.

دقیقا منم بخاطر اختلاف قیمت 64 و 128 میخوام 128 بگیرم...
128 به 256 دو برابر میشه ولی 64 به 128 یک و نیم برابر
من میترسم مثله همیشه که یکم دلار میاد پایین کلی میره بالا بشه...

wi-fi
04-03-2013, 21:01
ایناها این یوزره هست از اینجا پیداش کردم
یکی پیدا کرده قرار شده واسم ایمیل کنه ببینم خوبه یا نه
کسی هم اینجا هست بخواد؟؟؟
هرجی بیشتر باشه فک کنم کمتر در بیاد...

mmq1375
04-03-2013, 23:31
سلام دوستان
اگر کسی (یا خودتون) قصد فروش Y580 داره حتما به ایمیلم بفرستید (خیلی دنبالش گشتم...) :n14:
برام نو یا دست دوم زیاد فرقی نداره ولی ترجیحا نو
کانفیگش هم برام زیاد مهم نیست ولی ترجیحا بدون SSD
ایمیلم: milad.mq@gmail.com

sh@y@n
05-03-2013, 01:31
سلام دوستان
اگر کسی (یا خودتون) قصد فروش Y580 داره حتما به ایمیلم بفرستید (خیلی دنبالش گشتم...) :n14:
برام نو یا دست دوم زیاد فرقی نداره ولی ترجیحا نو
کانفیگش هم برام زیاد مهم نیست ولی ترجیحا بدون SSD
ایمیلم: milad.mq@gmail.com
به اینجا یه سر بزن

layenz
05-03-2013, 18:21
سلام ...

این برنامه OneKey Recovery چه طور کار میکنه من باهاش بکاپ گرفتم الان میخام ریکاوری کنم ویندوزم را ارور میده؟

albertoperanc
06-03-2013, 01:31
سلام ...

این برنامه OneKey Recovery چه طور کار میکنه من باهاش بکاپ گرفتم الان میخام ریکاوری کنم ویندوزم را ارور میده؟

لپ تاپو خاموش کن...

یک دکمه ی کوجیک کنار پاور هست...

بزن تا روشن شه..

باقیشم متوجه میشی.
:n11:

whitewolf
06-03-2013, 22:31
کسی crysis 3 رو بازی کرده؟
لپ تاپ شدیدا کم میاره
فقط و فقط روی Low میشه بازیش کرد
این دفعه مطمئنم که روی high - performance هم اجراش می کنم

wi-fi
06-03-2013, 22:53
لپ تاپ شدیدا کم میاره

بلا نسبت مشتی من روی ته تهش اجرا میکنم 17 فرم میده که لگ نمیزنه من روی ته تهش تمومش کردم مشکلیم نداشتم 2-3 تا از اپشنارو که های کنی 25 فریم هم میده اپدیت 314 هم بگیر

hrh_fourtyseven
06-03-2013, 23:03
لپ تاپ شدیدا کم میاره
2-3 صفحه قبل بحثش بود.
نه دیگه اینطوریام نیست!
همون طور که wi-fi گفت آپدیت 314 گرافیک خیلی مهمه حتم بگیرش.
آپدیت 1.1 بازی هم خوبه،افزایش فریم نداره ولی مشکل افت فریم های ناگهانی رو حل کرده.
من رو رزولوشن 1920x1080 یازی می کنم.رو اون رزولوشن با تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات medium میانگین 25-30 فریم می گیرم. روی 1366x768 هم تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات high حدود 30 فریم می گیرم.

whitewolf
10-03-2013, 00:18
بلا نسبت مشتی من روی ته تهش اجرا میکنم 17 فرم میده که لگ نمیزنه من روی ته تهش تمومش کردم مشکلیم نداشتم 2-3 تا از اپشنارو که های کنی 25 فریم هم میده اپدیت 314 هم بگیر

17 فریم و لگ نمیزنه؟ :n04:
ولی زیر 60 فریم میشه لگ :n02:
تا 55-50 فریم به چشم نمیاد ولی زیر اون شدیدا رو بازی تاثیر میذاره
شما چه طوری با 17 فریم بازی کردین و متوجه لگ نشدین؟

2-3 صفحه قبل بحثش بود.
نه دیگه اینطوریام نیست!
همون طور که wi-fi گفت آپدیت 314 گرافیک خیلی مهمه حتم بگیرش.
آپدیت 1.1 بازی هم خوبه،افزایش فریم نداره ولی مشکل افت فریم های ناگهانی رو حل کرده.
من رو رزولوشن 1920x1080 یازی می کنم.رو اون رزولوشن با تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات medium میانگین 25-30 فریم می گیرم. روی 1366x768 هم تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات high حدود 30 فریم می گیرم.

درایور 314 رو گرفتم ولی میانگین فریم که قبل و بعد نصب درایور با برنامه Frap حساب کردم تفاوتی نداشت
اپدیت 1.1 هم هرچی گشتم پیدا نکردم
گیم اسپات، سایت crytek و EA که تمام اپدیت های رسمی اونجا هستن
اپدیت بازی های دیگه حتی نسخه های قبلی کرایسیس بود ولی کرایسیس 3 نه
مطمئنین اپدیت رسمی اومده واسش؟

payma
10-03-2013, 00:33

درایور 314 رو گرفتم ولی میانگین فریم که قبل و بعد نصب درایور با برنامه Frap حساب کردم تفاوتی نداشت

آپدیتش تو سایت سافت 98 هستش
soft*98.ir

hrh_fourtyseven
10-03-2013, 08:47

سایت های بازی ها آپدیت نمی ذارن.آپدیت رو روی استیم می ذارن و اونایی که بازی رو خریدن خودش اتوماتیک واسه شون می گیره.واسه مایی که همه چی برامون مفتیه باید تو سایتای کرک بگردیم.
این سایت رسمی گروه اسکیدرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش داشته باشش.همیشه جدیدترین بازی ها و آپدیت ها این جا هست.
اتفاقا آپدیت دومش هم اومده ولی هنوز کرک نشده.
واسه من شخصا 24 فریم با 60 فریم هیچ فرقی نمی کنه.زیر 24 فریم کم کم لگ به چشم میاد،ولی بیشترش به نظر من تفاوتی نداره.
البته این crysis یه طوریه که حتی زیر 15 فریم هم لگش خیلی کم به چشم میاد.واسه خودمم عجیبه!!!

whitewolf
10-03-2013, 15:08
سایت های بازی ها آپدیت نمی ذارن.آپدیت رو روی استیم می ذارن و اونایی که بازی رو خریدن خودش اتوماتیک واسه شون می گیره.واسه مایی که همه چی برامون مفتیه باید تو سایتای کرک بگردیم.
این سایت رسمی گروه اسکیدرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش داشته باشش.همیشه جدیدترین بازی ها و آپدیت ها این جا هست.
اتفاقا آپدیت دومش هم اومده ولی هنوز کرک نشده.
واسه من شخصا 24 فریم با 60 فریم هیچ فرقی نمی کنه.زیر 24 فریم کم کم لگ به چشم میاد،ولی بیشترش به نظر من تفاوتی نداره.
البته این crysis یه طوریه که حتی زیر 15 فریم هم لگش خیلی کم به چشم میاد.واسه خودمم عجیبه!!!

خوش به حالتون که تا زیر 24 فریم رو حس نمی کنین. اینجوری می تونین همه بازی هارو رو اخرین گرافیک بازی کنین و چیزی هم حس نکنین :n03:
داداشمم این طوریه اصن حس نمی کنه ولی من زیر55 فریم رو فوری حس می کنم و مجبور میشم تنظیمات رو بیارم پایین:n03::n03:

واسه معرفی سایتم ممنون
حچم پچ 1.1 گیگه :n04:
میرم واسه دانلود

whitewolf
10-03-2013, 15:13
آپدیتش تو سایت سافت 98 هستش
soft*98.ir

ممنون از لطفتون دوست عزیز
مرسی :n16:

wi-fi
10-03-2013, 15:38
ممنون از لطفتون دوست عزیز
مرسی :n16:
ای حساس ای محسوس ای احساستی ...
شمام تا فریم ریت نگیری حس نمیکنید اینا القا حس که به خودت میکنی
من کل بازیای سافت98 رو دانلود کردم جر تامورایدر که تازه گذاشته :D
انقد دانلود کردم تا سرعتمو شیر کردن الان سرعتم یه هفتس بالا 16 نرفته :))
کل بازیای سایت شد 60 گیگ :D

hrh_fourtyseven
10-03-2013, 15:52
نمی دونم والا...
شما چشات خیلی خارجیه لابد. :)))
-----
من یه هفته صبر کردم تا مشکلات tomb raider حل بشه آپدیت بیاد بعد بازی کنم...
حالام که آپدیتش اومده فقط مشکلات افکت ها و کرش ها رو حل کرده ولی فریم همچنان افتضاحه!
خلاصه اش این که دیگه نتونستم صبر کنم.امروز شروع کردم بازیش کردم.واقعا بعد از alan wake دومین بازی ایه که این طوری جذبم کرد! ولی حیف که فریم دهیش افتضاحه!

whitewolf
10-03-2013, 17:26

ما چاکرتیم :n02:
همین شماهایین لنگرو میزنین به کابل زیر دریا برق اینترنت کل کشور می پره دیگه :n02:

whitewolf
10-03-2013, 17:28
نمی دونم والا...
شما چشات خیلی خارجیه لابد. :)))
-----
من یه هفته صبر کردم تا مشکلات tomb raider حل بشه آپدیت بیاد بعد بازی کنم...
حالام که آپدیتش اومده فقط مشکلات افکت ها و کرش ها رو حل کرده ولی فریم همچنان افتضاحه!
خلاصه اش این که دیگه نتونستم صبر کنم.امروز شروع کردم بازیش کردم.واقعا بعد از alan wake دومین بازی ایه که این طوری جذبم کرد! ولی حیف که فریم دهیش افتضاحه!

نمی دونم شاید :n02:

47 جان من خودمم هنوز ندارمش ولی واسه تامب رایدر باید بتونین با high حدود 50 و با medium حدود 70 فریم بگیری
الان اینقدر نیست؟

hrh_fourtyseven
10-03-2013, 18:44
نمی دونم شاید :n02:

47 جان من خودمم هنوز ندارمش ولی واسه تامب رایدر باید بتونین با high حدود 50 و با medium حدود 70 فریم بگیری
الان اینقدر نیست؟
شوخی می کنی! :))
نه بابا این خبرا نیست.
الان با رزولوشن full hd و تنظیمات high حدود 25 می چرخه.تا این جاش من مشکلی ندارم ولی همین که یه کم افکتای بازی زیاد شه افت فریم داره در حد این که بیاد رو 10-15 اینش اذیت می کنه!!!
مسئله اینه که واقعا گرافیکش انقد بالا نیست که بخواد این طوری فریم بده!
تازه وای به حال این که دلت بخواد اون گزینه tressfx (مال موهای لاراکرافت) رو روشن کنی! من که تست نکردم ولی اونایی که تست کردن می گن میاد رو 7-8 فریم!!

wi-fi
10-03-2013, 20:06
نه بابا این خبرا نیست.
الان با رزولوشن full hd و تنظیمات high حدود 25 می چرخه.تا این جاش من مشکلی ندارم ولی همین که یه کم افکتای بازی زیاد شه افت فریم داره در حد این که بیاد رو 10-15 اینش اذیت می کنه!!!
تازه وای به حال این که دلت بخواد اون گزینه tressfx (مال موهای لاراکرافت) رو روشن کنی! من که تست نکردم ولی اونایی که تست کردن می گن میاد رو 7-8 فریم!!

تامورایدر زیادی جدیده باید نویدیا آپدیت کارت گرافیک بده تا درست بشه
.
.
.
نامردا انقد تعریف تامورایدر نکنید تو کفم بدجور الان یه 30 گیگی گذاشتم تو نوبت این خدا نشناسا سرعت مارو زیاد نمیکنن انگار خبر دارن از لیست IDM من
تازه میخواستیم بزنیم تو کار فیلم که شیرمون کردن بی وجدانا

payma
10-03-2013, 23:13

من 150 گیگ بازی از اونجا دانلود کردم پدر سرورشون درومد:n02:

wi-fi
11-03-2013, 00:49
من 150 گیگ بازی از اونجا دانلود کردم پدر سرورشون درومد:n02:

الان خاستم بگم دوووروووغ نگووو دیدم راس میگی اخه من پس هیتمن اساسین بلک اوپس و مدال اف هونر رو از بیرون خریدم :D
ولی باقیشو دل کردم ولی اینا رو هم 90 Gig نمیشنا حتما کل دانلوداتو میگی حالا ولش
خدای توی سرعت سرور بهتر از سافت 98 ندیدم به روزترین نرمافزارارم همیشه میزاره واقعن رو دست نداره

sadegh1993
12-03-2013, 11:46
سلام

ببخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی شخصی میدونه که حدود قیمت y500 چند هست و اینکه آیا با اون گرافیکی کع بهش اضافه میشه وارد شده ؟

ممنون

hm_3600
12-03-2013, 12:44
سلام

ببخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی شخصی میدونه که حدود قیمت y500 چند هست و اینکه آیا با اون گرافیکی کع بهش اضافه میشه وارد شده ؟

ممنون

تو این سایته زده 3820
FHD ولی SLI نیست.

sadegh1993
12-03-2013, 20:55
بخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی قیمت رو 0 زده

ممنون

hm_3600
12-03-2013, 23:57
بخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی قیمت رو 0 زده

ممنون

قیمتش عوض شد.

wi-fi
13-03-2013, 21:16
تو این سایته زده 3820
FHD ولی SLI نیست.
بابا از دیشب تاحالا اعصابم ریخته بود به هم گفتم اگه ار Y580 قویتره برم بفروشم y500 بخرممممم
رفتم تحقیق کردم اولا که مدل SLI هنوز وارد نشده اونم که زده FHD الکی نوشته Y500 رو فقط سازگار وارد کرده که توی همون سایتم زده گارانتی سازگار که سازگارم مدل HD و ب تک گرافیک GT650 وارد کرده .
این مدلشم 3650 هست از بازار قیمت گرفتم مدل SLI تا اونجا که متوجه شدم میشه بهش اضافه کرد یه چیزی مثل CD ROM بود کشویی میخورد به لپتاپ اون option اگه FHD هم باشه زیره 5 تومن نیست

wi-fi
13-03-2013, 21:25
آقا windows 8 رو روی هارد اکسترنال 1 ترا نصب کرده بودم هاردم رو بلا استفاده کرده بود یعنی فقط به صورت ویندوز میشود بوتش کرد هاردو فرمت کردم یه فلش USB 3 32 گیگ گرفتم 87 تومن حالا که میزنم نصب کنم این ارور رو مینویسه نمیزاره next کنم کسی میدونه مشکل کجاست؟

hm_3600
14-03-2013, 12:24
بابا از دیشب تاحالا اعصابم ریخته بود به هم گفتم اگه ار Y580 قویتره برم بفروشم y500 بخرممممم
رفتم تحقیق کردم اولا که مدل SLI هنوز وارد نشده اونم که زده FHD الکی نوشته Y500 رو فقط سازگار وارد کرده که توی همون سایتم زده گارانتی سازگار که سازگارم مدل HD و ب تک گرافیک GT650 وارد کرده .
این مدلشم 3650 هست از بازار قیمت گرفتم مدل SLI تا اونجا که متوجه شدم میشه بهش اضافه کرد یه چیزی مثل CD ROM بود کشویی میخورد به لپتاپ اون option اگه FHD هم باشه زیره 5 تومن نیست
سخت نگیر من فقط چیزی که تو سایت دیدمو نوشتم
بله,با پورت Ultrabay میشه جای DVD Drive کارت گرافیک یا هارد و یا فن قرار داد.
و قیمت کارت گرافیکش اونور 225 دلاره!! معادل با یه GTX660 Desktop !!

wi-fi
14-03-2013, 15:17
سخت نگیر من فقط چیزی که تو سایت دیدمو نوشتم
بله,با پورت Ultrabay میشه جای DVD Drive کارت گرافیک یا هارد و یا فن قرار داد.
و قیمت کارت گرافیکش اونور 225 دلاره!! معادل با یه GTX660 Desktop !!

ممنون از اطلاتتون پس هنوووووز Y580 سلطان Lenovo هست :n10:

mokhtar
15-03-2013, 01:17
دوستان من تو رایت دی وی دی پریتنبل تی گیت 8 گیگ مشکل دارم قدیم رایت میکرد الان نمیکنه ارور میده وسط رایت وین رو هم عوض کردم با برنامه ها هم نرو و الک ول و اشامپو تاثیری نداشت

نمیدونم مال چیه یکی از دوستان میتونه تست کنه به من خبر بده تا الان 10 تا دی وی دی سوخته اساسی کلافم کرده ولی تو رایت بلوری و دی وی دی 4 گیگ تاثیری نداشت فقط روی 8 گیگ رایت نمیکنه

دوستان میخوام هاردشو هم عوض کنم یدونه 1 ترا بندازم میشه جوری بازش کرد گارانتیش نپره؟یه بار هم به خاطر فن بردم زیرش یه برچسب کوچیک زده

تنها بدی که این نوت بوک داره سرعت هارد پایین هست

whitewolf
15-03-2013, 02:42
نه بابا این خبرا نیست.

من همین امروز تامب رایدر رو گرفتم
پچ 1.0.718.4 رو هم نصب کردم. با این حال با high فریم 65 و در جاهای کمی بازتر تا 50 فریم هم تونستم بگیرم
البته اینا مال چند دقیقه اول بازی تو غار بود و دیگه بازی رو ادامه ندادم
زیادی فریمم شاید مال محیط بسته غار باشه ولی خدایی گرافیک انچنانی ام نداره:n03:

hrh_fourtyseven
15-03-2013, 13:21
دوستان من تو رایت دی وی دی پریتنبل تی گیت 8 گیگ مشکل دارم قدیم رایت میکرد الان نمیکنه ارور میده وسط رایت وین رو هم عوض کردم با برنامه ها هم نرو و الک ول و اشامپو تاثیری نداشت

نمیدونم مال چیه یکی از دوستان میتونه تست کنه به من خبر بده تا الان 10 تا دی وی دی سوخته اساسی کلافم کرده ولی تو رایت بلوری و دی وی دی 4 گیگ تاثیری نداشت فقط روی 8 گیگ رایت نمیکنه

دوستان میخوام هاردشو هم عوض کنم یدونه 1 ترا بندازم میشه جوری بازش کرد گارانتیش نپره؟یه بار هم به خاطر فن بردم زیرش یه برچسب کوچیک زده

تنها بدی که این نوت بوک داره سرعت هارد پایین هست

در مورد dvd ت شاید مشکل از فایلات باشه.فایلای دیگه رو هم امتحان کردی؟
گارانتیت می پره.هاردشو اگه بخوای باز کنی برچسب هاش کنده می شه و خلاصه گارانتی پر!

من همین امروز تامب رایدر رو گرفتم
پچ 1.0.718.4 رو هم نصب کردم. با این حال با high فریم 65 و در جاهای کمی بازتر تا 50 فریم هم تونستم بگیرم
البته اینا مال چند دقیقه اول بازی تو غار بود و دیگه بازی رو ادامه ندادم
زیادی فریمم شاید مال محیط بسته غار باشه ولی خدایی گرافیک انچنانی ام نداره:n03:
جدای از مشکلاتش با کارت های nvidia ولی من خیلی باش حال کردم.
آره دقیقا فرق بین high و ultra ش خیلی زیاده .من با یه تنظیماتی بین high و ultra دارم میرم میانگین 30-35 تا می ده ولی بعضی جاها خیلی افت فریم داره و اعصاب آدمو خورد می کنه! ضمن این که واقعا دلم می خواد اون tressFX رو فعال کنم...موهای lara دیوونه کننده می شه :P ...ولی خوب نمی شه...
این nvidia هم 2 هفته پیش قول درایور داده هنوز خبری نیست... هرچند من 80% بازی رو رفتم دیگه واسه ام خیلی فرقی نمی کنه :(

whitewolf
15-03-2013, 15:15
جدای از مشکلاتش با کارت های nvidia ولی من خیلی باش حال کردم.
آره دقیقا فرق بین high و ultra ش خیلی زیاده .من با یه تنظیماتی بین high و ultra دارم میرم میانگین 30-35 تا می ده ولی بعضی جاها خیلی افت فریم داره و اعصاب آدمو خورد می کنه! ضمن این که واقعا دلم می خواد اون tressFX رو فعال کنم...موهای lara دیوونه کننده می شه :P ...ولی خوب نمی شه...
این nvidia هم 2 هفته پیش قول درایور داده هنوز خبری نیست... هرچند من 80% بازی رو رفتم دیگه واسه ام خیلی فرقی نمی کنه :(

پچ جدید رو نصب کردین؟
یه سری مشکلات 'گرافیکی و مشکلات کارت های nvidia حل کرده
رندر TressFX هم بهبود داده
حتما نصبش کنین ببینین تاثیر داره

hrh_fourtyseven
15-03-2013, 16:04
پچ جدید رو نصب کردین؟
یه سری مشکلات 'گرافیکی و مشکلات کارت های nvidia حل کرده
رندر TressFX هم بهبود داده
حتما نصبش کنین ببینین تاثیر داره
بله اونو که نصب کردم.بدون پچ که اصلا نمی شد بازی کرد.افکت ها کلا غیر فعال می شد!!!
تا درایور نیاد همین طوریه...باید درایور بده Nvidia .

mokhtar
15-03-2013, 18:23
والا هر فایلی رو تست کردم وسطش ارور میده بلوری یا دی وی دی معمولی رو میزنه تی گیت رو نمیزنه

امکانش هست هارد بدسکتور داشته باشه نزنه؟شما ها تست کردین دی وی دی 8 گیگ؟

hrh_fourtyseven
16-03-2013, 08:30
بله اونو که نصب کردم.بدون پچ که اصلا نمی شد بازی کرد.افکت ها کلا غیر فعال می شد!!!
تا درایور نیاد همین طوریه...باید درایور بده Nvidia .

درایور بتای انویدیا واسه این بازی اومد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آپدیت دوم خود بازی هم اومد.
البته خودم هنوز هیچ کدومشو تست نکردم :)

والا هر فایلی رو تست کردم وسطش ارور میده بلوری یا دی وی دی معمولی رو میزنه تی گیت رو نمیزنه

امکانش هست هارد بدسکتور داشته باشه نزنه؟شما ها تست کردین دی وی دی 8 گیگ؟
والا من که تا حالا تست نکردم.
ولی نمی تونه از هاردت باشه به هر حال

mehrdading
18-03-2013, 16:18
سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟

bzt
18-03-2013, 19:59
دوستان دیگه y580 تو بازار نیست فقط y500 میفروشن

ما بعد سالها خواستیم بریم یه لپ تاپ بخریم که اینم اینجوری شد

حالا میشه بفرمایید 7500 بهتره یا Y580؟

اینطور که من دیدم سی پی یو Y500 بالاتر از Y580 هست ولی گرافیکش پایین تره

گرافیک Y580 مدل 660M هست ولی ماله Y500 مدل 650M

از اونطرف سی پی یو وای 500 2.4 گیگاهرتز هست ولی ماله وای 580 2.3 گیگاهرتز

die_in_dark
18-03-2013, 21:48
سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟
اينجا رو يه نگاه بنداز

Sent from my iPad using Tapatalk HD

die_in_dark
18-03-2013, 21:54

اصلا gtx 660 قابل قياس با gt 650 نيست اين اشتباه رو اصلا نكن
چند ماه پيش دوستم با اين تز كه ٥٪ بيشتر اختلاف ندارند ايسوس n56 با ٣٠٠ تومن بيشتر خريد و پز fhd بودنش رو ميداد الان حالش گرفتست باور كن تو هر بازي با تنظيمات برابر تا ١٥ درصد كمتر با من اختلاف
داره و تو دلش مونده يكي از اين بازيهاي جديد رو بتونه fhd با كانفيگ بالا تو لپتاپش اجرا كنه

wi-fi
18-03-2013, 22:01
چند ماه پيش دوستم با اين تز كه ٥٪ بيشتر اختلاف ندارند ايسوس n56 با ٣٠٠ تومن بيشتر خريد و پز fhd بودنش رو ميداد الان حالش گرفتست باور كن تو هر بازي با تنظيمات برابر تا ١٥ فريم كمتر با من اختلاف داره و تو دلش مونده يكي از اين بازيهاي جديد رو بتونه fhd با كانفيگ بالا تو لپتاپش اجرا كنه

تایییییید میشه...
در زمن CPU 3630 نسبت به 3610 خیلی قوی نیست در حد نا محسوسی قویتره

این لینک رو ببین مقایسه کن

mokhtar
18-03-2013, 23:14
دوستان امروز رفتم یه هارد براش خریدم 750 وسترن بلک 7200 دور 16 مگ کش به زور پیدا کردم

یه سوال هاردش بدسکتور پیدا کرده یه مقداری بشینم با برنامه درست کنم تا هرجا شد بعد بفروشمش یا ببرم گارانتی؟این خدامات سازگار تو عید کی باز هست؟

کسی عکسی یا فیلمی داره از نحوه بازکردنش میخوام هاردو عوض کنم با اینکه برچسب خورده حوصله ندارم صبر کنم تا عید کی باز میکنن یه جوری درستش کنم کسی نفهمه :)

payma
19-03-2013, 01:07
چند ماه پيش دوستم با اين تز كه ٥٪ بيشتر اختلاف ندارند ايسوس n56 با ٣٠٠ تومن بيشتر خريد و پز fhd بودنش رو ميداد الان حالش گرفتست باور كن تو هر بازي با تنظيمات برابر تا ١٥ فريم كمتر با من اختلاف داره و تو دلش مونده يكي از اين بازيهاي جديد رو بتونه fhd با كانفيگ بالا تو لپتاپش اجرا كنه

داداش دیگه حرفای تخیلی نزن!!!
من لپتاپم GT650 داره فرق فریم این با 660 در بهترین حالت به 5 فریم هم نمیرسه خواهشا رو هوا یه چیزی نگو!!!
GT675 هم با GT650 انقدر که میگی اختلاف فریم نداره!!!

wi-fi
19-03-2013, 02:22
من لپتاپم GT650 داره فرق فریم این با 660 در بهترین حالت به 5 فریم هم نمیرسه خواهشا رو هوا یه چیزی نگو!!!

الان دقیقا چی گفتین؟
منطورتون از G T675 همون GTX 675 M بود دیگه آره؟

hrh_fourtyseven
19-03-2013, 15:38

دوست عزیز cpu چیزیه که هیچ وقت از 50درصدشم زیر سنگین ترین بازی ها هم استفاه نمی شه بنابراین اصلا به cpu توجه نکن.
در مورد گرافیک هم ظاهرا این دو مدل طبق این بنچمارک ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی فرق نمی کنن.
به هر حال منم دیشب بازار بودم چند جا پرسیدم اصلا دیگه y580 وجود خارجی نداره.اگه می تونی بگو یکی واسه ات از اون ورا بیاره وگرنه همون y500 رو بردار من قول می دم تفاوتشون خیلی کم باشه.

دوستان امروز رفتم یه هارد براش خریدم 750 وسترن بلک 7200 دور 16 مگ کش به زور پیدا کردم

یه سوال هاردش بدسکتور پیدا کرده یه مقداری بشینم با برنامه درست کنم تا هرجا شد بعد بفروشمش یا ببرم گارانتی؟این خدامات سازگار تو عید کی باز هست؟

کسی عکسی یا فیلمی داره از نحوه بازکردنش میخوام هاردو عوض کنم با اینکه برچسب خورده حوصله ندارم صبر کنم تا عید کی باز میکنن یه جوری درستش کنم کسی نفهمه :)

یه باره یه 2 ترا وسترن می گفتی حال بیاد لپ تاپت :D
والا من اون روزی که می خواستم بازش کنم خیلی دنبال فیلم و اینا گشتم ولی هیچی نیست ازش.هر کاری کردی خودت کردی خلاصه...
شما فقط سعی کن جای پیچ گوشتی رو پیچات نیفته(از پیچ گوشتی پلاستیکی استفاده کن).وضعیت برچسب و ایناشو الان دقیقا یادم نیست ولی یادمه که اون بخش ال سی دیش که هیچی نداشت.خود لپ تاپ هم تا جایی که بدنه شو باز کنی چیزی نداره ولی روی قطعاتشو یادم نیس

mokhtar
19-03-2013, 22:30
گیر نیوردم همینو بزور پیدا کردم ولی سرعتش خوبه

کسی بلده چطوری بازش کنم؟کیبوردش هم در باید بیاد؟یه بار یه دل رو خواستم باز کنم پشیمون شدم

die_in_dark
20-03-2013, 00:03
تایییییید میشه...
در زمن CPU 3630 نسبت به 3610 خیلی قوی نیست در حد نا محسوسی قویتره

این لینک رو ببین مقایسه کن

تاييد ميشه و لينكه مستند و قابل اطميناني هست

die_in_dark
20-03-2013, 00:08

منظورم ١٥ درصد بود
شما برو تو notebookcheck.com و gtx 660 رو انتخاب كن اونجا بنچمارك تك تك بازيها هست بعد ميبيني كه حداقل١٥٪ اختلافه

اينم چند نمونه از بنچماركهاي بازيهاي جديد از همون لينك كه تو كانفيگ و تنظيمات برابرgt 650 اينقدر در برابر ٦٦٠ پايين تره
Starcraft 2 = -15%
Simcity 2013 = -32%
Crysis 3 = -16%
Dead space 3 = -16%
Farcry 3 = -17%
Assassin's creec 3 = -19%
Hitman absoulation = -14%
Call of duty black ops 2 = -24%
Medal of honor warfighter = -19%

قسمت مقايسه كارت گرافيك اين ريويو كه تقابل لنوو ٥٨٠ و اچ پي ٧٠٠٠ هست رو بخوني برات بد نيست
كه در حقيقت مقايسه gt 650 با gtx 660

hrh_fourtyseven
20-03-2013, 11:14
گیر نیوردم همینو بزور پیدا کردم ولی سرعتش خوبه

کسی بلده چطوری بازش کنم؟کیبوردش هم در باید بیاد؟یه بار یه دل رو خواستم باز کنم پشیمون شدم
بلدی نمی خواد که...شروع کن پیچای پشتشو باز کن و برو جلو...
نه بابا اصلا کاری به کیبورد نداره.تا جایی که یادمه هاردش دم دسته اتفاقا.فک کنم راحت با دو تا پیچ دربیاد

mokhtar
20-03-2013, 16:14
مرسی خیالم راحت شد یه بار یه دل رو باز کردم کیبورد نصف نوتبوک باز باید میشد تا هارد رو در بیارم

irlahijan3
25-03-2013, 11:12
سلام دوستان
قیمتش الان چنده ؟!
میخوام یکی بگیرم ، ولی نمیدونم از اینجا بگیرم یا از خارج بگیرم ؟!
یه همچین سیستمی با این مشخصات 850 $ هستش که یه چیزایی در میاد دورو بر 2500000
Lenovo IdeaPad Y580 2099 - Core i7 2.4 GHz - 750 GB HDD - 15.6″ 1366 x 768 - 6 GB RAM - Dark gray with brushed metal
اینجا قیمتش چنده ؟!
یه سوال هم راجب به هارد SSD دارم ، میخواستم بدونم یه اسلات جداگونه واسه هارد SSD داره یا SSD جایگزین اون میشه ؟!
یه سوال دیگه راجب به باتری شه ! چطوریاست مصرفش ؟!
با تشکر :n01:

hrh_fourtyseven
25-03-2013, 12:24
سلام دوستان
قیمتش الان چنده ؟!
میخوام یکی بگیرم ، ولی نمیدونم از اینجا بگیرم یا از خارج بگیرم ؟!
یه همچین سیستمی با این مشخصات 850 $ هستش که یه چیزایی در میاد دورو بر 2500000
Lenovo IdeaPad Y580 2099 - Core i7 2.4 GHz - 750 GB HDD - 15.6″ 1366 x 768 - 6 GB RAM - Dark gray with brushed metal
اینجا قیمتش چنده ؟!
یه سوال هم راجب به هارد SSD دارم ، میخواستم بدونم یه اسلات جداگونه واسه هارد SSD داره یا SSD جایگزین اون میشه ؟!
یه سوال دیگه راجب به باتری شه ! چطوریاست مصرفش ؟!
با تشکر :n01:

این جا که چند نفر دنبالش بودن اصلا گیر نمیاد فعلا.
بله جای هارد SSD ش جداست.
من خودم یه بار 5.30 با وایرلس خاموش و نور کم روشن نگهش داشتم!

irlahijan3
25-03-2013, 12:33
این جا که چند نفر دنبالش بودن اصلا گیر نمیاد فعلا.
بله جای هارد SSD ش جداست.
من خودم یه بار 5.30 با وایرلس خاموش و نور کم روشن نگهش داشتم!

بین Y500 vs Y580 کدومشو ترجیخ میدی ؟! ( بازی نسبت به کارای دیگه بیشتره )
اگه گیر بیاد قیمتش دوروبره چنده ؟!

wi-fi
25-03-2013, 13:15
بین Y500 vs Y580 کدومشو ترجیخ میدی ؟! ( بازی نسبت به کارای دیگه بیشتره )
اگه گیر بیاد قیمتش دوروبره چنده ؟!
100% Y580 مدل بلوری دروبره 3400 و مدل SSD دار3600 ولی بازار ساب نداره چون که نیس زور برسیه

realmz
29-03-2013, 23:22
سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟

pcsoft
30-03-2013, 09:39
سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟

آشناتون اطلاعی از برند Lenovo ندارن. شما توجه نکنید. بی تعصب میگم یکی از بهترین برند های لپ تاپ، لنوو هست. همینطور پرفروشترین برند در جهان. لپ تاپ من از روی میز با ارتفاع یک متر افتاد روی فرش فقط هاردش خراب شد اونم 5 ماه بعد من فهمیدم چون اثری از خرابی من ندیدم. بعدش فهمیدم بدسکتور گرفته. بقیه قطعات هیچ آسیبی ندیده بودن.
پارتیشن بندی انجام بدین بهتره مثلا میخواین از ویندوز backup بگیرین اونوقت باید از کل هاردتون backup بگیرین! ولی اگر چند پارتیشن باشه فقط از پارتیشن ویندوز backup میگیرین راحت.

realmz
30-03-2013, 10:24
آشناتون اطلاعی از برند Lenovo ندارن. شما توجه نکنید. بی تعصب میگم یکی از بهترین برند های لپ تاپ، لنوو هست. همینطور پرفروشترین برند در جهان. لپ تاپ من از روی میز با ارتفاع یک متر افتاد روی فرش فقط هاردش خراب شد اونم 5 ماه بعد من فهمیدم چون اثری از خرابی من ندیدم. بعدش فهمیدم بدسکتور گرفته. بقیه قطعات هیچ آسیبی ندیده بودن.
پارتیشن بندی انجام بدین بهتره مثلا میخواین از ویندوز backup بگیرین اونوقت باید از کل هاردتون backup بگیرین! ولی اگر چند پارتیشن باشه فقط از پارتیشن ویندوز backup میگیرین راحت.

ممنون بابت جوابت
یه سوال : یه برنامه one click recovery پیش فرض روی ویندوز لپ تاپم نصب بود من باهاش روی هارد اکسترنالم بک آپ گرفتم.حالا اگه یه روزی من ویندوزم خراب بشه بعد ریکاور کنم لایسنس ویندوز و آنتی ویروس از بین نمیره؟
بهترین برنامه برای تسیم کردن پارتیشن چیه؟

youngeagle
30-03-2013, 18:32
حدود 6 ماه این لپ تاپ رو خریدم، خیلی راضیم ازش ولی صفحه نمایشش اصلا خوب نیست. زاویه دید افتضاحی، 720p هم هست. اون موقع هر چی دنبال صفحه نمایش FHD یا مات گشتم گیر نمیومد. می خواستم بدونم وارد ایران کردند؟ مثلا اگه سازگار ارقام آورده اختلاف بدم صفحه نمایشش رو عوض کنند.

hrh_fourtyseven
31-03-2013, 08:50

هر لپ تاپی یه سری مشکل داره این طبیعیه ولی بستگی داره اون مشکلات در چه حدی باشن!
مثلا مدل مشابه این لپ تاپ از برند hp به بخاری معروفه...یا مثلا تو لپ تاپ های ایسوز من خیلی خیلی مشکلات بایوس دیدم.اتفاقا همین چند روز پیش یه لپ تاپ دستم بود شاید 10 بار من ویندوزش عوض کردم به محض این که درایور جدید nvidia رو روش نصب می کردم دیگه بالا نمیومد!!! فقط با درایور قدیمی خودش کار می کرد!!!
در مورد این لپ تاپ هم من و خیلی های دیگه ای که داریم کاملا راضی هستیم.به جز lcd ش بقیه ی قطعاتش با بهترین کیفیت هستن خیالت راحت

ممنون بابت جوابت
یه سوال : یه برنامه one click recovery پیش فرض روی ویندوز لپ تاپم نصب بود من باهاش روی هارد اکسترنالم بک آپ گرفتم.حالا اگه یه روزی من ویندوزم خراب بشه بعد ریکاور کنم لایسنس ویندوز و آنتی ویروس از بین نمیره؟
بهترین برنامه برای تسیم کردن پارتیشن چیه؟
با اون نرم افزار اگه بخوای restore کنی در هر صورت کل اطلاعات هاردت می پره.یعنی کاملا بر می گردونه به تنظیمات کارخونه.
واسه تقسیم پارتیشنت از نرم افزار easseus partition master استفاده کن (توصیه شخصی هرگز از acronis استفاده نکن!) .درایوات هم به نظر خودت بستگی داره.من خودم شخصا 3 تاش کردم، یه 65 گیگ واسه ویندوز گذاشتم و بقیه شم 2 تا درایو کردم ولی باز به نظر خودت بستگی داره. و واسه بکاپ و ری استور هم از یکی از این دو تا نرم افزار(هر دو تاشونو من باش کار کردم ،جفتشون عالین)
acronis true image یا easeus todo backup

Akom@n
31-03-2013, 19:24

چند گرفتین؟؟
مدل sli رو اصلا بازار دیدین؟؟
و اینکه اگه مدل تک گرافیک رو گرفتین، جای کارت گرافیک دوم رو داره؟ (فکر کنم باید جای درایو سی دی بخوره)

wi-fi
31-03-2013, 22:38
چند گرفتین؟؟
مدل sli رو اصلا بازار دیدین؟؟
و اینکه اگه مدل تک گرافیک رو گرفتین، جای کارت گرافیک دوم رو داره؟ (فکر کنم باید جای درایو سی دی بخوره)
کارت گرافیک دوم رو میتونی جداگانه بخری که عمرا تو ایران گیر نمیاد قیمتش حداقل 750-800 تومن در میاد

mehrdading
01-04-2013, 09:53
سلام
دوستان y580 الان تو بازار ایران موجوده آیا؟؟!!
اگه صبر کنم دوباره میاد بازار؟

realmz
01-04-2013, 10:02
سلام
ممنون از همه کسانی که پاسخ دادن
من این مدل رو 3800000 از اصفهان گرفتم با گارانتی سازگار
فقط یه مشکلی که داره اینه که از فن کنار کارت گرافیکش (سمت چپ دستگاه) بوی سوختگی میاد
نمیدونم به خاطر نو بودن هست یا اشکال

mehrdading
01-04-2013, 10:04
کی خریدین شما؟

mehrdading
01-04-2013, 10:11
سلام
ممنون از همه کسانی که پاسخ دادن
من این مدل رو 3800000 از اصفهان گرفتم با گارانتی سازگار
فقط یه مشکلی که داره اینه که از فن کنار کارت گرافیکش (سمت چپ دستگاه) بوی سوختگی میاد
نمیدونم به خاطر نو بودن هست یا اشکال

دوست عزیز کی خریدی ؟

wi-fi
01-04-2013, 13:10
سلام
دوستان y580 الان تو بازار ایران موجوده آیا؟؟!!
اگه صبر کنم دوباره میاد بازار؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
اینم ببین سایتش که معتبره جنسشم در حد نو هست 3300 هم میده

realmz
01-04-2013, 13:14
کی خریدین شما؟

دوست عزیز کی خریدی ؟

من 8 فروردین خریدم دوستان
اون مشکلی رو که گفتم کسی داشته؟ببرمش گارانتی؟

bzt
01-04-2013, 14:54
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد

ممنون میشم که راهنمایی کنید

poliut
03-04-2013, 07:41

یعنی y500 وارد شده؟.؟؟؟؟؟!!!!!
اقا گرافیک دومش هم همراشه؟
اگه نه ،ماژول گراف دومش رو دارن ؟قیمت؟

wi-fi
03-04-2013, 09:18
یعنی y500 وارد شده؟.؟؟؟؟؟!!!!!
اقا گرافیک دومش هم همراشه؟
اگه نه ،ماژول گراف دومش رو دارن ؟قیمت؟
قبل عید شیراز بود 3200 بود!!!
ماژولی نیس سی دی دم کشویی میاد بیرون میشه بجاش کارت گرافیک یا فن یا فک کنم هارد گزاشت کارت گرافیک دوم 225 دلاره حدوده 700-800 تومن وفکرشم نکن که وارد بشه کارت گرافیک دوم چون آپشناله این واسه باره صدم

poliut
03-04-2013, 13:47
قبل عید شیراز بود 3200 بود!!!
ماژولی نیس سی دی دم کشویی میاد بیرون میشه بجاش کارت گرافیک یا فن یا فک کنم هارد گزاشت کارت گرافیک دوم 225 دلاره حدوده 700-800 تومن وفکرشم نکن که وارد بشه کارت گرافیک دوم چون آپشناله این واسه باره صدم

اقا ممنون و شرمنده.
بنظرم اگه حدود 3200 باشه خوبه. 650m هم ddr5ش اختلافه چندانی با 660m نداره. چیپ هردو یکیه فقط کلاکشون متفاوته. با یه تنظیم کلاک مثل هم میشن. بستگی به مینبورد لپتاپ داره که تا چه فرکانسی استیبل بمونه. (اینجاست که برندها با هم فرق میکنن)
راستی کسی میدونه چرا gpu memory تو y580 رو 1250mhz قفل شده(خودم فکر میکنم چون نتونستن گرمارو کنترل کنن پایین نگشهش داشتن). کسی تست کرده ببینه بالاتر چطور جواب میده؟

realmz
03-04-2013, 17:58
یه مشکل کوچیکی که من با این لپ تاپ دارم اینه که کلیدهای ترکیبی پخش و قطع و قبل و بعد مالتی مدیا و قطع صدا نداره که آزار دهنده است
کسی راهی بلد نیست که بشه کلید براش تعریف کرد؟

bzt
03-04-2013, 22:34
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد

ممنون میشم که راهنمایی کنید

hrh_fourtyseven
03-04-2013, 23:24
اقا ممنون و شرمنده.
بنظرم اگه حدود 3200 باشه خوبه. 650m هم ddr5ش اختلافه چندانی با 660m نداره. چیپ هردو یکیه فقط کلاکشون متفاوته. با یه تنظیم کلاک مثل هم میشن. بستگی به مینبورد لپتاپ داره که تا چه فرکانسی استیبل بمونه. (اینجاست که برندها با هم فرق میکنن)
راستی کسی میدونه چرا gpu memory تو y580 رو 1250mhz قفل شده(خودم فکر میکنم چون نتونستن گرمارو کنترل کنن پایین نگشهش داشتن). کسی تست کرده ببینه بالاتر چطور جواب میده؟
دلیلی نداشته بیشتر از این بذارن!!
بچه های خارجکی با بایوس آنلاک شده memory رو تا 1375 و clock رو تا 1164 در حالت کاملا stable اورکلاک کردن...
من خودم شخصا دلیلی واسه اورکلاک نمی بینم .660m به اندازه کافی قوی هست که فعلا از پس اکثر بازی ها با تنظیمات کاملا بالا بر بیاد

irlahijan3
04-04-2013, 17:14
چطوری میتونم lcd y580 رو با یه Full HD عوضش کنم ؟! کدوم مدل ها به این میخوره ؟!

sadegh1993
07-04-2013, 09:38
بچه های خارجکی با بایوس آنلاک شده memory رو تا 1375 و clock رو تا 1164 در حالت کاملا stable اورکلاک کردن...
من خودم شخصا دلیلی واسه اورکلاک نمی بینم .660m به اندازه کافی قوی هست که فعلا از پس اکثر بازی ها با تنظیمات کاملا بالا بر بیاد

ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟

ممنون

poliut
07-04-2013, 12:31

اخه تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میبینی کمترین کلاک ماله y580 ه. بعضی لپتاپ ها تا 2000 هم stable کردن. خوب هم جواب داده. کلا 640 650 660 ddr5 خوب کلاک میشن. مثلا msi ge60 با 650mddr5 رو که کلاک نکنی اصلا لطفی نداره. چون دقیقا رو همون مینبورد 660m هم کار کردن. 650m هم تا 2000 خوب جواب میده.
مسلما همه احتیاجی نمیبینن ک اورکلاک کنن اما 660m انچنان هم قدرتمند نیست. مثلا تو fhd باید دور بازیهای جدید و بازی های گرافیک دار قدیمی رو باید خط کشید. بعضی از بازی ها مثل Hitman: Absolution و SimCity و Crysis 3 و World of Tanks v8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 2 3 تای دیگه رو تو high setting هم نمیشه بازی کرد. که با افزایش 25 درصد قدرت میشه یه کارهایی کرد. البته بیشتر کنجکاویه تا لذت بردن از بازی.
ولی از اینها که بگذریم y500 sli یه چیزه دیگست. جالبه که من هرچی گشتم تو سایت شاپینگ لنوو هم sli رو پیدا نکرم. سریه جدیدش رو دارن با 750m تولید میکنن که احتمالا باز هم همون چیپ 650 هست.
الان y500 sli حکمه طلارو تو ایران داره. مطمئنم هر کی بخره بد نمیبینه. خیلی گرونتر میشه. msi gt60 با 675mx که یه کوچولو از 650m sli قویتره ، تو ایران در میاد 7000000. y500 SLI واقعا میارزه.

hrh_fourtyseven
07-04-2013, 14:08
چطوری میتونم lcd y580 رو با یه Full HD عوضش کنم ؟! کدوم مدل ها به این میخوره ؟!
منم تا الان فکر می کردم می خوره.یکی از دوستام به هوای این که می تونه led شو عوض کنه و full hd کنه خرید ولی متاسفانه دو تا led روش تست کرد هیچ کدوم نخورد!! نمی دونم چرا!

hrh_fourtyseven
07-04-2013, 14:24
ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟
ممنون

شما قبل از هر چیزی باید بایوس لپ تاپتو عوض کنی... باید بایوس unlocked مخصوص مدل لپ تاپت رو بگیری سرچ کن پیدا کن...بعدش تو تنظیمات بایوس گزینه هاش اضافه می شه ،کاملا مشخصه.
البته یه راه آسونتر هم هست.با نرم افزار msi afterburner هم می تونی این کارو بکنی ولی دائمی نیست.هر بار باید بازش کنی و تغییراتو اعمال کنی.

اخه تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میبینی کمترین کلاک ماله y580 ه. بعضی لپتاپ ها تا 2000 هم stable کردن. خوب هم جواب داده. کلا 640 650 660 ddr5 خوب کلاک میشن. مثلا msi ge60 با 650mddr5 رو که کلاک نکنی اصلا لطفی نداره. چون دقیقا رو همون مینبورد 660m هم کار کردن. 650m هم تا 2000 خوب جواب میده.
مسلما همه احتیاجی نمیبینن ک اورکلاک کنن اما 660m انچنان هم قدرتمند نیست. مثلا تو fhd باید دور بازیهای جدید و بازی های گرافیک دار قدیمی رو باید خط کشید. بعضی از بازی ها مثل Hitman: Absolution و SimCity و Crysis 3 و World of Tanks v8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 2 3 تای دیگه رو تو high setting هم نمیشه بازی کرد. که با افزایش 25 درصد قدرت میشه یه کارهایی کرد. البته بیشتر کنجکاویه تا لذت بردن از بازی.
ولی از اینها که بگذریم y500 sli یه چیزه دیگست. جالبه که من هرچی گشتم تو سایت شاپینگ لنوو هم sli رو پیدا نکرم. سریه جدیدش رو دارن با 750m تولید میکنن که احتمالا باز هم همون چیپ 650 هست.
الان y500 sli حکمه طلارو تو ایران داره. مطمئنم هر کی بخره بد نمیبینه. خیلی گرونتر میشه. msi gt60 با 675mx که یه کوچولو از 650m sli قویتره ، تو ایران در میاد 7000000. y500 SLI واقعا میارزه.
من تو این یک سالی که لپ تاپو خریدم هیچ بازی معروفی رو از قلم ننداختم.همیشه هم وصل می کنم به lcd با رزولوشن fullhd بازی می کنم. max payne 3 و hitman رو که اتفاقا با تنظیمات کاملا بالا می تونید بازی کنید.همه ی بازی های دیگه رو هم با نهایت گرافیک به جز یکی دو تا آپشن گرافیکی که پایین بذاری می تونی با فریم عالی بازی کنی.تنها جایی که لپ تاپ کم آورد crysis 3 و far cry 3 بود.در مورد crysis فقط روی رزولوشن full hd و تنظیمات ultra کم میاره وگرنه شما با رزولوشن hd و همون تنظیمات ultra می تونی بالای 25 فریم بگیری.در مورد far cry هم همه ی گزینه ها رو ببر بالا فقط SSA رو خاموش کن فریم می ره بالای 25...
بنابر این من شخصا نیازی به اورکلاک نمی بینم.حداقل فعلا...
در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...

mohsenking
07-04-2013, 15:34
بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

poliut
08-04-2013, 06:34
من تو این یک سالی که لپ تاپو خریدم هیچ بازی معروفی رو از قلم ننداختم.همیشه هم وصل می کنم به lcd با رزولوشن fullhd بازی می کنم. max payne 3 و hitman رو که اتفاقا با تنظیمات کاملا بالا می تونید بازی کنید.همه ی بازی های دیگه رو هم با نهایت گرافیک به جز یکی دو تا آپشن گرافیکی که پایین بذاری می تونی با فریم عالی بازی کنی.تنها جایی که لپ تاپ کم آورد crysis 3 و far cry 3 بود.در مورد crysis فقط روی رزولوشن full hd و تنظیمات ultra کم میاره وگرنه شما با رزولوشن hd و همون تنظیمات ultra می تونی بالای 25 فریم بگیری.در مورد far cry هم همه ی گزینه ها رو ببر بالا فقط SSA رو خاموش کن فریم می ره بالای 25...
در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...[/QUOTE]

البته اینطور که شما میفرمایید درسته چون خیلی از وقتا با کم کردن کیفیت یکی از اپشن ها میشه فریم رو خیلی بالا برد. بیشتر بستگی به افراد داره. من خودم خیلی گیر میدم که مثلا نباید هیچ محدودیت تو تنظیمات داشته باشم، البته به هیچ وجه این رو برای دیگران یک مزیت نمیدونم.
در مرورد مشکلات SLI میشه بیشتر توضیح بدی یا یه لینک. چون امکان داره یکی برام از اونور y500 SLI بیاره. یا حداقل گرافیک دومش رو.

poliut
08-04-2013, 06:41

ممنون

البته روش هایی که دوستمون گفتن هرو دوتا کارا هست. اما به شخصه نرم افزار msi after burner رو ترجیح میدم. به نظرم همین که با reboot همچی برگرده به حالت اول خودش بهتره. چون تو اورکلاک گاهی یه حالت هایی پیش میاد که دوست داری خیلی سریع همچی رو به حالت پبش فرض برگردونی. که راحت ترین راحش هم reboot هست. ضمنا فکر کنم نرم افزار از nvidia inspector هم خوب باشه. اسم این دوتا نرم افزار رو گوگل کن همچیرو پیدا میکنی.

poliut
08-04-2013, 06:45
بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
عزیز من کلا از همه لپتاپ هام همینطوری استفاده کردم. بیشتر برام دسکتاپ بودن. معمولا باطری لپتاپ رو توش نمیذارم. بیشتر اینکارو برای بالا بردن عمر باطری میکنم. که خیلی هم موثره. ضمنا لپتاپ خنک تر هم کار میکنه. تنها مشکل وقتی هست که برق میره. اون هم برای من ندرتا پیش اومده که مشکله خاصی نداشتم.

hrh_fourtyseven
08-04-2013, 10:31
البته اینطور که شما میفرمایید درسته چون خیلی از وقتا با کم کردن کیفیت یکی از اپشن ها میشه فریم رو خیلی بالا برد. بیشتر بستگی به افراد داره. من خودم خیلی گیر میدم که مثلا نباید هیچ محدودیت تو تنظیمات داشته باشم، البته به هیچ وجه این رو برای دیگران یک مزیت نمیدونم.
در مرورد مشکلات SLI میشه بیشتر توضیح بدی یا یه لینک. چون امکان داره یکی برام از اونور y500 SLI بیاره. یا حداقل گرافیک دومش رو.
در مورد مشکلات sli :
1 شما هر موقع بازی جدید میاد باید بشینی تا درایور جدید باید و پروفایل sli مخصوص اون بازی رو اد کنه.وگرنه اون بازی از یکی از کارتات بیشتر استفاده نمی کنه.
2 مشکل Micro-stuttering .در موردش سرچ کن اطلاعات بیشتری می گیری.به طور کلی یه حالتیه که با این که فریم بازیت خیلی خوبه ولی بازی یه مقدار لگ می زنه.این مشکل صرفا مخصوص گرافیک های sli هست.
3 به همون دلیل نیاز به اضافه شدن پروفایل sli در درایور بعضی بازی های غیر معروف هیچ وقت به درایور اضافه نمی شن.
4 مشکل کرش کردن، عدم اجرای بازی ، یا عدم استفاده از حداکثر توانایی گرافیک تو بعضی بازی ها.
دیگه تصمیم با خودته.اگه می تونی با این مشکلات کنار بیای خیلی چیز خوبیه.وگرنه اذیتت می کنه.
کلا اگه دقت کنی کمتر می رن طرف sli.شما قوی ترین گرافیک nvidia به نام titan رو ببین...1000 دلار قیمتشه و قوی ترین گرافیک nvidia ست ولی sli نیست!

sadegh1993
08-04-2013, 11:49
شما قبل از هر چیزی باید بایوس لپ تاپتو عوض کنی... باید بایوس unlocked مخصوص مدل لپ تاپت رو بگیری سرچ کن پیدا کن...بعدش تو تنظیمات بایوس گزینه هاش اضافه می شه ،کاملا مشخصه.
البته یه راه آسونتر هم هست.با نرم افزار msi afterburner هم می تونی این کارو بکنی ولی دائمی نیست.هر بار باید بازش کنی و تغییراتو اعمال کنی.

در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...

ممنون

من با msi afterburner اورکلاک کردم ولی وقتی میخوام که کلاک مثلا هسته رو از یه حدی بیشتر افزایش بدم نمیشه .

فکر کنم باید ولتاژ رو تغییر بدم , درسته ؟

برای این کار باید بایوس رو تغییر داد ؟ بایوس Gpu رو ؟

ببخشید چی سرچ کنم ؟

میشه مقداری بیشتر توضیح بدهید

ممنون

poliut
08-04-2013, 13:05
ممنون

من با msi afterburner اورکلاک کردم ولی وقتی میخوام که کلاک مثلا هسته رو از یه حدی بیشتر افزایش بدم نمیشه .

ببخشید چی سرچ کنم ؟

ممنون
core بشتر از 135mhz نمیشه اضافه کرد چون لاک شده. بیشتر از اون من هم نرفتم. دیگه پایداریش رو از دست میده. از نظر من بیشتر از 135+ دیگه واسه رکورد زنده.
روی memory clock مانور بده.
من خودم هیچوقت رو بایوس کار نکردم. پیشنهاد هم نمیکنم. بدرده حرفه ای ها میخوره. معمولا ریسک داره.
یه سری به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزن جالبه

poliut
08-04-2013, 13:07
در مورد مشکلات sli :
1 شما هر موقع بازی جدید میاد باید بشینی تا درایور جدید باید و پروفایل sli مخصوص اون بازی رو اد کنه.وگرنه اون بازی از یکی از کارتات بیشتر استفاده نمی کنه.
2 مشکل Micro-stuttering .در موردش سرچ کن اطلاعات بیشتری می گیری.به طور کلی یه حالتیه که با این که فریم بازیت خیلی خوبه ولی بازی یه مقدار لگ می زنه.این مشکل صرفا مخصوص گرافیک های sli هست.
3 به همون دلیل نیاز به اضافه شدن پروفایل sli در درایور بعضی بازی های غیر معروف هیچ وقت به درایور اضافه نمی شن.
4 مشکل کرش کردن، عدم اجرای بازی ، یا عدم استفاده از حداکثر توانایی گرافیک تو بعضی بازی ها.
دیگه تصمیم با خودته.اگه می تونی با این مشکلات کنار بیای خیلی چیز خوبیه.وگرنه اذیتت می کنه.
کلا اگه دقت کنی کمتر می رن طرف sli.شما قوی ترین گرافیک nvidia به نام titan رو ببین...1000 دلار قیمتشه و قوی ترین گرافیک nvidia ست ولی sli نیست!

بسیار متشکر. ظاهرا باید اطلاعاتم رو در این مورد بیشتر کنم بعد تصمیم بگیرم.

hrh_fourtyseven
08-04-2013, 13:16
ممنون

ببخشید چی سرچ کنم ؟

ممنون
بایوس unlocked رو از این جا بگیر :(البته روی همین بایوس به طور پیش فرض یه مقدار اورکلاک انجام شده و روی 1GHz قفی شده)
با این آموزش هم می تونی کلاک و ولتاژ مناسب رو پیدا کنی.بعد از تو تنظیمات بایوست تغییرشون می دی

ir_majhool
08-04-2013, 20:11
دوستان یه سوال دارم
فرق v580 با Y580 و یا G580 چیه؟
کدوم ها بهترن در حد قیمت 2 میلیون با کانفیگ متوسط
در این سایت مخصوص این مدل ها تاپیک داریم ؟
یا کسی پیدا میشه بطور خلاصه تفاوتشونو بگه ؟
با تشکر

poliut
09-04-2013, 09:23

سلام عزیز دو تا سوال داشتم:
اول اینکه lcd لپتاپت fhd هست یا hd؟
دوم اینکه شارژرش چند واته؟

Optical Arts
09-04-2013, 10:17
من لپ تابم رو بردم گارانتی چون آداپتورش مشکل پیدا کرده بود هارد بد سکتور گرفته بود. هاردش رو عوض کردن. این هارد sata 2 هست حالا میخوام ببینم هارد فابریکش sata 3 بوده اگر کسی میتونه با hd tune تست کنه خبرش رو به من بده
هاردش 750 gb سیگیت 5400 rpm بود

realmz
09-04-2013, 21:45
سلام عزیز دو تا سوال داشتم:
اول اینکه lcd لپتاپت fhd هست یا hd؟
دوم اینکه شارژرش چند واته؟

سلام
نه برا من fhd نیست
شارژرش هم 19.5 ولته ،واتشو نمیدونم

youngeagle
10-04-2013, 00:43
سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟ :n27:

youngeagle
10-04-2013, 00:47
منم تا الان فکر می کردم می خوره.یکی از دوستام به هوای این که می تونه led شو عوض کنه و full hd کنه خرید ولی متاسفانه دو تا led روش تست کرد هیچ کدوم نخورد!! نمی دونم چرا!

من می دونم. خود منم خیلی دنبال این بودم صفحه نمایش y580 رو FHD کنم. قضیه اینه که باید کابلش هم عوض شه. این کابل رو هم لنوو به صورت جدا تو فروشگاه ها عرضه نکرده! شاید تو سایت های حراجی پیدا شه که در دسترس ما ایرانی ها نیست.

نظر شما نسبت به این مشکل چیه؟

سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poliut
10-04-2013, 08:38
سلام
نه برا من fhd نیست
شارژرش هم 19.5 ولته ،واتشو نمیدونم

ممنون. رو شارژر همون جایی که ولتاژ رو نوشته احتمالا کنارش امپر رو هم نوشته مثلا برا من نوشته 18.5V 6.5A 120W که میشه 18.5 ولت 6.5 امپر 120 وات(جسارتا)
راستش اگه تو ایران این مدلو با شارژر 120 وات بدن دیگه نمیتونم گرافیک دومش رو هم مثلا از اونور بخرم. چون توان بیشتری نیاز داره. (170w). اونوقت باید شارژر رو هم از اونور تهیه کنم.

poliut
10-04-2013, 08:49
سلام به همه دوستان

قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟ :n27:

مدار شارژر(منظور مداری الکترونیکی که تو لپتاپ هست) لپتاپ های مختلف با هم فرق میکنه. حتی وقتی که شارژر 100 % رو هم نشون بده پیشنهاد نمیکنم باطری رو به مدت طولانی در این وضعیت نگه داری. اگه باطریت با 99% شارژ کامل رو نگه میداره و زمان تخلیه مناسب هست زیاد به این مسئله توجه نکن.
میتونی یه باطری دیگه از این مدل گیر بیاری تست کنی ببینی تو لپتاپت 100% میشه یا نه. اگه نه احتمالا همون مداری که گفتم مشکل پیدا کرده. احتمالش هم هست که مشکله نرم افزاری باشه. اگه هم 100% شد که احتمالا به خاطر همون شرایطی که خودت شارژ میکردی باطریت اداپته شده.

youngeagle
10-04-2013, 13:09
سلام به همه دوستان

قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟

مدار شارژر(منظور مداری الکترونیکی که تو لپتاپ هست) لپتاپ های مختلف با هم فرق میکنه. حتی وقتی که شارژر 100 % رو هم نشون بده پیشنهاد نمیکنم باطری رو به مدت طولانی در این وضعیت نگه داری. اگه باطریت با 99% شارژ کامل رو نگه میداره و زمان تخلیه مناسب هست زیاد به این مسئله توجه نکن.
میتونی یه باطری دیگه از این مدل گیر بیاری تست کنی ببینی تو لپتاپت 100% میشه یا نه. اگه نه احتمالا همون مداری که گفتم مشکل پیدا کرده. احتمالش هم هست که مشکله نرم افزاری باشه. اگه هم 100% شد که احتمالا به خاطر همون شرایطی که خودت شارژ میکردی باطریت اداپته شده.

باطری با همین مدل که نمی تونم گیر بیارم. مدل هم همون y580 هست. اگه لپ تاپ شما همین مدل هست می تونی تست کنی؟
باطری رو خوب نگه می داره ولی مشکل اینه که باطری شارژ کردنش متوقف نمیشه، همش در حال شارژه! این باعث میشه که باطری overcharge شه که به مرور عمر باطری کمتر میشه.

hrh_fourtyseven
10-04-2013, 22:22
من لپ تابم رو بردم گارانتی چون آداپتورش مشکل پیدا کرده بود هارد بد سکتور گرفته بود. هاردش رو عوض کردن. این هارد sata 2 هست حالا میخوام ببینم هارد فابریکش sata 3 بوده اگر کسی میتونه با hd tune تست کنه خبرش رو به من بده
هاردش 750 gb سیگیت 5400 rpm بود

خیر همون sata 2 هستش و البته خیلی هم فرق نمی کنه! sata 3 بیشتر واسه ssd استفاده می شه

سلام به همه دوستان

ممنون. رو شارژر همون جایی که ولتاژ رو نوشته احتمالا کنارش امپر رو هم نوشته مثلا برا من نوشته 18.5V 6.5A 120W که میشه 18.5 ولت 6.5 امپر 120 وات(جسارتا)
راستش اگه تو ایران این مدلو با شارژر 120 وات بدن دیگه نمیتونم گرافیک دومش رو هم مثلا از اونور بخرم. چون توان بیشتری نیاز داره. (170w). اونوقت باید شارژر رو هم از اونور تهیه کنم.

آره منم دقیقا خیلی وقتا همین طوره.100 می شه ولی خیلی طول می کشه.مثلا یک ساعت روی 99 می مونه بعد 100 می شه.نمی دونم چرا!!

poliut
13-04-2013, 06:38
آره منم دقیقا خیلی وقتا همین طوره.100 می شه ولی خیلی طول می کشه.مثلا یک ساعت روی 99 می مونه بعد 100 می شه.نمی دونم چرا!![/QUOTE]

من این لپتاپو ندارم.
کل زمان شارژ چقدر طول میکشه مثلا از 40 بخواد 100 بشه چقدر طول میکشد. اگه به 99 زود برسه و روش خیلی مکث کنه. احتمالا اوورشارژ نمیشه. به هر حال این یعنی مدار شارژ یه مشکلی داره.
ویندوز عوض کردین ببینین چی میشه؟ میتونه نرم افزاری هم باشه.

MITAJOON
13-04-2013, 21:03
سلام بچه ها الان متوجه یه مطلبی شدم کلید پاور لپ تاپ من روی علامت پاور چراغش هی روشن میشه خاموش میشه.ولی نوسانیه.به لپ تاپ ذوستم که Z580 هست نگاه کردم دیدم برای اون دایم روشنه(وقتی لپ تاپ روشنه)
برای شما هم همینطوره؟
من نمیدونم باید اینطوری باشه یا باید دایم روشن باشه؟

wi-fi
13-04-2013, 23:04
سلام بچه ها الان متوجه یه مطلبی شدم کلید پاور لپ تاپ من روی علامت پاور چراغش هی روشن میشه خاموش میشه.ولی نوسانیه.به لپ تاپ ذوستم که Z580 هست نگاه کردم دیدم برای اون دایم روشنه(وقتی لپ تاپ روشنه)
برای شما هم همینطوره؟
من نمیدونم باید اینطوری باشه یا باید دایم روشن باشه؟

دائم روشنه!!!

در مورد چراغ قرمز داخل پورت handsfree هم هروقت درایور کارت صدا رو نصب میکنیم خاموش میشه اولش که ویندوز نصب میکنیم چراغه روشنه

MITAJOON
14-04-2013, 11:27
مرسی دوست من یه مشکلی هست.
من سیستم عاملم لینوکس اوبونتو هست.تو ویندوز که بودم به این مسیله توجه نکرده بودم بنابر این نمیدونم از اول این طور بوده یا به تازگی اینجوری شده.
کسی هست که رو ویندوزش درایور و برنامه Energy management رو نصب نکرده باشه و وضعیت این چراغ رو بدونه؟

یه سوال دیگه هم دارم این لپ تاپ Tv Tuner هم داره؟ تو بخش درایور ها براش درایور گذاشتن خواستم بدونم کودوم مدل هاش دقیقا این تیونر رو دارن؟

youngeagle
19-04-2013, 14:57
این هایی که تو ایران هست انگار ندارند، درایور ش هست ولی خودش رو نصب نکردند.

mokhtar67
01-05-2013, 00:01
مال من مادربوردش داغون شده بردم نمایندگی 300 دلار میگه هزینه داره 1.100 حساب کردن

میصرفه درست کنم یا نه بقیه قطعات رو رد کنم بره؟

hrh_fourtyseven
03-05-2013, 19:25
مال من مادربوردش داغون شده بردم نمایندگی 300 دلار میگه هزینه داره 1.100 حساب کردن

میصرفه درست کنم یا نه بقیه قطعات رو رد کنم بره؟
یعنی چی؟!
مگه گارانتی نیست؟

mokhtar67
05-05-2013, 16:20
یعنی چی؟!
مگه گارانتی نیست؟

نه قبول نکردن

دادم درست کنن
واقعان نمیدونم اینها تغمیر کاران یا چیز دیگه

طرف میگه اول مادربرد هست بعد گرافیک و سی پی یو رو جک میکنیم ببینیم مشکل داره یا نه

یعنی شرکت به این بزرگی یه مادربرد نداره تست کنن؟:n21:

MITAJOON
05-05-2013, 17:08
دوستان رو مدلی که بلوری درایو داره اگه بخواهیم SSD نصب کنیم باید بلوری رو برداریم؟
اگه جواب مثبته، راهی نیست بلوری رو دست نزنیم؟

hrh_fourtyseven
06-05-2013, 11:18
نه قبول نکردن

دادم درست کنن
واقعان نمیدونم اینها تغمیر کاران یا چیز دیگه

طرف میگه اول مادربرد هست بعد گرافیک و سی پی یو رو جک میکنیم ببینیم مشکل داره یا نه

یعنی شرکت به این بزرگی یه مادربرد نداره تست کنن؟:n21:

نکنه ضربه خورده بود؟!
مگه دست خودشونه قبول نکردن!!!!

دوستان رو مدلی که بلوری درایو داره اگه بخواهیم SSD نصب کنیم باید بلوری رو برداریم؟
اگه جواب مثبته، راهی نیست بلوری رو دست نزنیم؟
خیر لازم نیست.3 تا راه داری:
1 یه ssd با پورت msata می گیری که در کنار هاردت وصل میشه و لازم نیست هیچی رو در بیاری
2 هارد اصلیتو در بیاری به جاش یه ssd معمولی بذاری
3 بلوری رو در بیاری به جاش ssd بذاری

که مشخصا راه اول بهترین راهه

mokhtar
07-05-2013, 16:11
همون ضربه خورده بود

حالا گارانتی قبول کردن یا نکردن مهم نیست برام مهم اینه که طرف ایرادشو نمیدونه چیه

وین راحت بالا میومد و فقط بازی میکردم سرعت خیلی کم میشد

کیبوردم هم در اومده بود بهشون گفتم جا بندازن طرف زنگ زده 350 پول کیبورده اگه میخوای برات بخریم

بعدم گفت تا الان مادربردت خرابه نمیشه درست کرد خدا کنه همون فقط مشکلش باشه چیز دیگه نباشه

خمار گیم موندم

MITAJOON
07-05-2013, 22:34
ممنون بخاطر راهنمایی در مورد SSD حالا یه سوال دیگه هم دارم
کاور آلومینیومی روی لپتاپ که روش نوشته Lenovo و پشت مانیتور هست(روی لپتاپ در حالت بسته) آیا قابل تعویضه؟میشه با یه نو عوضش کرد یک کم خط و خش افتاده روش ناراحتم کرده.البته اصلا دیده نمیشه ولی میخوام بدونم قابل تعویض هست؟

hrh_fourtyseven
08-05-2013, 20:18
همون ضربه خورده بود

حالا گارانتی قبول کردن یا نکردن مهم نیست برام مهم اینه که طرف ایرادشو نمیدونه چیه

وین راحت بالا میومد و فقط بازی میکردم سرعت خیلی کم میشد

کیبوردم هم در اومده بود بهشون گفتم جا بندازن طرف زنگ زده 350 پول کیبورده اگه میخوای برات بخریم

بعدم گفت تا الان مادربردت خرابه نمیشه درست کرد خدا کنه همون فقط مشکلش باشه چیز دیگه نباشه

خمار گیم موندم

حال من دقیقا نمی دونم ضربه ای که خورده در چه حد بوده و چه قدر اثراتش روش هست ولی اشتباه کردی !
ببین لپ تاپ منم هم ضربه خورده هم تا حالا 100 بار درشو باز کردم! چند وقت پیش یه مشکل واسه هاردم پیش اومد برم گارانتی.قبل از این که ببرم خودم بازش کرم اون جاییش که ضربه خورده بود(روی درش)رو صاف کردم پیجاشم با یه روان نویس مشکی با دقت رنگ کردم و بردم.باور کن اصلا امید نداشتم که قبول کنن.بردمش اون جا یارو تحویل گرفت یه چند ثانیه پیچاشو نگاه کرد بعد جایی که ضربه خورده بودو نگاه کرد گفت این چیه؟ گفتم هیچی بچه پاش رفته روش یه کم له شده چیز خاصی نیست .قبول کرد و اتفاقا هاردمم کلا عوض کرد! :d
شمام اگه خرابکاریاتو می پوشوندی به هر حال الان مجبور می شدن خودشون درستش کنن...حالا یا از مادربورد یا از هر جای دیگه...

ممنون بخاطر راهنمایی در مورد SSD حالا یه سوال دیگه هم دارم
کاور آلومینیومی روی لپتاپ که روش نوشته Lenovo و پشت مانیتور هست(روی لپتاپ در حالت بسته) آیا قابل تعویضه؟میشه با یه نو عوضش کرد یک کم خط و خش افتاده روش ناراحتم کرده.البته اصلا دیده نمیشه ولی میخوام بدونم قابل تعویض هست؟
به نظر میاد روش حک شده باشه.بعید می دونم بشه کاریش کرد

wildfire.m
09-05-2013, 10:13
دوستانی که دارن این مدل رو بیان بگن در کل راضی بودن ازش و مشکلی داشتن ایا؟!

mokhtar67
10-05-2013, 19:00
حال من دقیقا نمی دونم ضربه ای که خورده در چه حد بوده و چه قدر اثراتش روش هست ولی اشتباه کردی !
ببین لپ تاپ منم هم ضربه خورده هم تا حالا 100 بار درشو باز کردم! چند وقت پیش یه مشکل واسه هاردم پیش اومد برم گارانتی.قبل از این که ببرم خودم بازش کرم اون جاییش که ضربه خورده بود(روی درش)رو صاف کردم پیجاشم با یه روان نویس مشکی با دقت رنگ کردم و بردم.باور کن اصلا امید نداشتم که قبول کنن.بردمش اون جا یارو تحویل گرفت یه چند ثانیه پیچاشو نگاه کرد بعد جایی که ضربه خورده بودو نگاه کرد گفت این چیه؟ گفتم هیچی بچه پاش رفته روش یه کم له شده چیز خاصی نیست .قبول کرد و اتفاقا هاردمم کلا عوض کرد! :d
شمام اگه خرابکاریاتو می پوشوندی به هر حال الان مجبور می شدن خودشون درستش کنن...حالا یا از مادربورد یا از هر جای دیگه...

به نظر میاد روش حک شده باشه.بعید می دونم بشه کاریش کرد

والا من اعصابم داغون بود یه مشت وسط کیبورد زده بودم باز کردم دیدم داغون شده اهنش رفته پایینتر ولی کیبورد سالم بود

اشتباه کردم روشت رو امتحان نکردم

حالا خدا کنه با همون مادربرد درست بشه چیز دیگه نباشه

Meisam.apk
11-05-2013, 17:52
سلام دوستان،قیمت روز این لپ تاپ چه جوریاس؟:n13:

cyberlink
11-05-2013, 18:37
سلام
اندر احوالات خريد Y580:
بنده روز پنج شنبه در مشهد به همه جا سر زدم تا يه دونه Y500 بگيريم كه قحطي اومده بود و همه جا تموم كردن يا قيمت باباشونو ميدادن!!! تا رسيديم يه جائي! خلاصه زنگ زد چندجا تهرانو با قيمت 3780 برا ما جور كرد ولي باز من تامل كردم و گفتم يه جا ديگه هم بزنگ بعد يادش اومد از رفيقش، زنگ زد و رفيقش گفت Y500 نداريم ولي Y580 هست منم رو هوا زدم و گفتم ناز شستت!!! چند وقته دنبالشم چون نااميد شدم رفتم سراغY500 !!!! خلاصه سرتون در نياد، 3450 معامله شد و قرار شد پنج شنبه بفرسته كه شنبه برسه، خلاصش منم كلي خوشحال امروز رفتم مغازه و بنده خدا پلمپ رو باز كرد و منم محو لب تابو و زيبائي و بك لايتو اينا شدم و از چك كردن غافل، وقتي اومديم معامله كنيم فروشنده گفته اوه اوه اوه!!!!! گفتم خدايا چي شده ديدم كنار ال سي دي محافظ پلاستيك دورش شكستس، در لب تابو بستيم ديديم لبه ي درش پريده، جعبه رو ديديم درم وداغون بود انگار 7، 8 بار از بلندي پرتش كرده بودن رو زمين!!!(جالبه با گارانتي 2 ساله سازگار هم پلمپ بود خفن، نفهميديم دم خروس و باور كنيم يا قسم حضرت عباسو)، خلاصش مثل اينكه تو بار ضربه ديده بود و يا خود طرف اينجوري فرستاده بود نفهميديم، درضمن گفت جديدا سي دي درايورشم باهاش نيست و بايد زحمت دانلودشو بكشي، خلاصش هرجا زنگ زد گفت تخمشو ملخ خورده و فعلا اين مدل وجود خارجي نداره يا اگه هم باشه به ماها نميدن...
ماهم دپرس پولو گرفتيم و اومديم پاي نت ولي خداوكيلي فروشنده آدم خوش انصافي بود و خيلي باهاش حال كردم و ازين به بعد هرچي بخوام بگيرم ميرم از اون ميگيرم چون واقعا تو اين اوضاع و شرائط الان، فروشنده با انصاف و خوش مرام كم پيدا ميشه، چون تو جامعه ي الان هركسي ميخواد به هر نحوي هست پول در بياره ولو با دوز و كلك و حقه...:n06:

hrh_fourtyseven
12-05-2013, 07:58
سلام
اندر احوالات خريد Y580:
بنده روز پنج شنبه در مشهد به همه جا سر زدم تا يه دونه Y500 بگيريم كه قحطي اومده بود و همه جا تموم كردن يا قيمت باباشونو ميدادن!!! تا رسيديم يه جائي! خلاصه زنگ زد چندجا تهرانو با قيمت 3780 برا ما جور كرد ولي باز من تامل كردم و گفتم يه جا ديگه هم بزنگ بعد يادش اومد از رفيقش، زنگ زد و رفيقش گفت Y500 نداريم ولي Y580 هست منم رو هوا زدم و گفتم ناز شستت!!! چند وقته دنبالشم چون نااميد شدم رفتم سراغY500 !!!! خلاصه سرتون در نياد، 3450 معامله شد و قرار شد پنج شنبه بفرسته كه شنبه برسه، خلاصش منم كلي خوشحال امروز رفتم مغازه و بنده خدا پلمپ رو باز كرد و منم محو لب تابو و زيبائي و بك لايتو اينا شدم و از چك كردن غافل، وقتي اومديم معامله كنيم فروشنده گفته اوه اوه اوه!!!!! گفتم خدايا چي شده ديدم كنار ال سي دي محافظ پلاستيك دورش شكستس، در لب تابو بستيم ديديم لبه ي درش پريده، جعبه رو ديديم درم وداغون بود انگار 7، 8 بار از بلندي پرتش كرده بودن رو زمين!!!(جالبه با گارانتي 2 ساله سازگار هم پلمپ بود خفن، نفهميديم دم خروس و باور كنيم يا قسم حضرت عباسو)، خلاصش مثل اينكه تو بار ضربه ديده بود و يا خود طرف اينجوري فرستاده بود نفهميديم، درضمن گفت جديدا سي دي درايورشم باهاش نيست و بايد زحمت دانلودشو بكشي، خلاصش هرجا زنگ زد گفت تخمشو ملخ خورده و فعلا اين مدل وجود خارجي نداره يا اگه هم باشه به ماها نميدن...
ماهم دپرس پولو گرفتيم و اومديم پاي نت ولي خداوكيلي فروشنده آدم خوش انصافي بود و خيلي باهاش حال كردم و ازين به بعد هرچي بخوام بگيرم ميرم از اون ميگيرم چون واقعا تو اين اوضاع و شرائط الان، فروشنده با انصاف و خوش مرام كم پيدا ميشه، چون تو جامعه ي الان هركسي ميخواد به هر نحوي هست پول در بياره ولو با دوز و كلك و حقه...:n06:

من اگه به جات بودم می گرفتمش
حالا یه کم خش و اینا چیزی نیست.تست می کردی اگه قطعاتش سالم بود می گرفتی و همون موقع از فروشنده یه برگه می گرفتی می بردی سازگار که تو گارانتیت ثبت کنن این خودش ضربه خورده بوده و تموم...
ضمن این که به خاطر این مشکل می تونستی یه تخفیف حسابی هم بگیری...خلاصه این که من اگه جات بودم می گرفتمش

cyberlink
12-05-2013, 12:33
من اگه به جات بودم می گرفتمش
حالا یه کم خش و اینا چیزی نیست.تست می کردی اگه قطعاتش سالم بود می گرفتی و همون موقع از فروشنده یه برگه می گرفتی می بردی سازگار که تو گارانتیت ثبت کنن این خودش ضربه خورده بوده و تموم...
ضمن این که به خاطر این مشکل می تونستی یه تخفیف حسابی هم بگیری...خلاصه این که من اگه جات بودم می گرفتمش

آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بود

amin5222106
12-05-2013, 12:52
سلام
اندر احوالات خريد Y580:

ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه

megax
12-05-2013, 15:31
سلام دوستان

الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟

mokhtar67
12-05-2013, 16:06
سلام
اندر احوالات خريد Y580:

نگرفتی بهتر

درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود

دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست

مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم

خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست

فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه

cyberlink
12-05-2013, 20:17
سلام دوستان

الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟

داداش دنبال نگرد كه پيدا نميكني اگه پيدا كردي زيرخاكيه!!!!
همين بنده خدا كه من ازش گرفتم يك رفيقش از دبي اومده بود، دربه در دنبالش ميگشت، تو دبي نيست بعد اينجا دنبالش ميگردي، خود سازگار از دبي مياره، با طرف صحبت كردم گفتم حالا كه اين اتفاق افتاده خوبه بفرستيم گارانتي، گفت يك ماه معطلي داره بره دبي اگه شد عوض بشه و گرنه كه هيچ، گفت خلاصه از فكرش بيا بيرون برو تو خط Y500

cyberlink
12-05-2013, 20:19
نگرفتی بهتر

درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود

دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست

مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم

خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست

فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه

بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشت

شما كي گرفتي و چند؟

cyberlink
12-05-2013, 20:24
ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه

اون روز داشت ميگفت 3100، حالا فردا ميرم پيشش، ميخواي بايد از تهران سفارش بده تا بياد تو مشهد اصلا سري Y و Z پيدا نميشه فعلا تا بار بياد كه اگه به آشنا پيشفروش نكرده باشن بهت برسه، بنده خدا ميگفت سازگار سهميه بندي كرده و به هر نمايندگي تعداد محدود و مشخصي ميده و لب تاب هاي مثل Y500 و Y580 و Z500 كه طرفدار زيادي داره رو به نمايندگي هاي پرفروش و برتر ميده و به بقيه نمايندگي هم شانسي ميده خلاصه اوضاعيست آقا، ماكه هروقت پا بذاريم تو دريا خشك ميشه، الان كه تازه دارن بازارو برا انتخابات كنترل ميكنن اينجوريه واي بحال بعد انتخابات ...

mokhtar67
14-05-2013, 16:23
بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشت

شما كي گرفتي و چند؟

اون زمان تازه اومده بود 2350 خریده بودم

با بلوری رایتر

gh2020
14-05-2013, 18:07
سلام به همه ،دوستان اگه کسی y580 برای فروش داره من خریدارش هستم،
دوستان اگه دارین شرایط دستگاه و قیمت رو اعلام بفرمایین باتشکر

cyberlink
17-05-2013, 16:43
سلام
چه جوری میشه بلوتوث و وایرلس y500 رو خاموش و روشن کرد؟؟
لطفا راهنمائی فرمائید

saeid_ami
27-05-2013, 09:25
سلام به همه دوستان عزیز .من یه y580 برای فروش دارم .البته شاید متوجه نشید این لب تاب کارکرده هست چون خیلی تمیز نگهش داشتم . حتی پلاستیک دور ال سی دیش هم هست .کانفیگ لب تاب 8 گیگ رم . 750 گیگ هارد به همراه 64 گیگ ssd و گارانتی سازگار که چند ماهی از شروع گارانتیش گذشته .دوستانی که مایل به خریدن لطفا اعلام کنند

New-P30world
27-05-2013, 14:32
سلام به همه دوستان عزیز .من یه y580 برای فروش دارم .البته شاید متوجه نشید این لب تاب کارکرده هست چون خیلی تمیز نگهش داشتم . حتی پلاستیک دور ال سی دیش هم هست .کانفیگ لب تاب 8 گیگ رم . 750 گیگ هارد به همراه 64 گیگ ssd و گارانتی سازگار که چند ماهی از شروع گارانتیش گذشته .دوستانی که مایل به خریدن لطفا اعلام کنند

سلام

اینجوری و البته اینجا بفروش نمی ره ، "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد" ( توصیه دوستانه ) :n06:

حداقل چندتا عکس میزاشتی! :n01:

hrh_fourtyseven
27-05-2013, 15:47
می گم اون SSD شو جداگونه نمی فروشی؟!
اگه امکانش هست براتون که جدا بفروشین من SSD شو جرینگی خریدارم :)

gh2020
27-05-2013, 17:54

قیمتشو لطفا اعلام کن،بنده خریدارم:n01:

7Faren
28-05-2013, 01:07
سلام
کسایی که گفتن صفحه نمایشش زیاد خوب نیست حتما با رزولوشن 1366x768 خریدن
این مدل با رزولوشن 1920x1080 هم هست که صفحه نمایش کیفیتش خیلی خوبه و دیگه نمیشه از صفحه نمایشش ایراد گرفت.

New-P30world
28-05-2013, 11:53
سلام
کسایی که گفتن صفحه نمایشش زیاد خوب نیست حتما با رزولوشن 1366x768 خریدن
این مدل با رزولوشن 1920x1080 هم هست که صفحه نمایش کیفیتش خیلی خوبه و دیگه نمیشه از صفحه نمایشش ایراد گرفت.

سلام

اولین پستت رو و کلا همین یک پست رو به طرفداری از این مدل ارسال کردی!!؟؟ :n17::n18:

خب حالا چطور میشه قبل از خرید تشخیص داد ؟؟ :n13:

mokhtar
29-05-2013, 22:18
مال من دیروز از گارانتی گرفتم مادربردش رو عوض کردن 1.200 گرفتن

گفت ایراد چی بود میگفتن خرابه....خوب چه خرابی

الان خود مادبرد رو هم دادن مثل اک میمونه :)

الان قیمت نوت بوک چنده؟

payma
29-05-2013, 23:58
مال من دیروز از گارانتی گرفتم مادربردش رو عوض کردن 1.200 گرفتن

گفت ایراد چی بود میگفتن خرابه....خوب چه خرابی

الان خود مادبرد رو هم دادن مثل اک میمونه :)

الان قیمت نوت بوک چنده؟

اگه گارانتی بود پس دیگه چرا پول دادی؟اونم 1200 ؟؟؟

7Faren
30-05-2013, 01:37
سلام

اولین پستت رو و کلا همین یک پست رو به طرفداری از این مدل ارسال کردی!!؟؟ :n17::n18:

خب حالا چطور میشه قبل از خرید تشخیص داد ؟؟ :n13:

اره همین y580

از control panel گزینه display

mokhtar
30-05-2013, 17:28
اگه گارانتی بود پس دیگه چرا پول دادی؟اونم 1200 ؟؟؟

قبول نکردن ضربه خورده بوده نوت بوک

کاش کیبوردشم جا مینداختن طرف گفت نمیتونیم ...

real_
31-05-2013, 14:34
دوستان یه راهنمایی میکنین بین این سه مدل کدومو بخرم؟
صبر کنم قیمتا پایین نمیاد؟
lenovo y500
asus n56vz
msi ge70

یکی از سایتا لنوو y500رو زده 3650

msf66
31-05-2013, 22:53
دوستان قیمت این لپتاپ نو چنده؟؟؟
یکی از این دستگاه داره 8 ماهه کارکرده 3300 میده قیمتش خوبه؟؟؟ اصلا کار درستیه این لپتاپ بگیرم یا برم ge60 اکبندش بخرم یا اصلا بزارم بعد انتخابات مدلای جدید بیاد؟؟؟ (فقط یکم زودتر جواب بدید)
ممنون

NOR-1
31-05-2013, 22:57
دوستان قیمت این لپتاپ نو چنده؟؟؟
یکی از این دستگاه داره 8 ماهه کارکرده 3300 میده قیمتش خوبه؟؟؟ اصلا کار درستیه این لپتاپ بگیرم یا برم ge60 اکبندش بخرم یا اصلا بزارم بعد انتخابات مدلای جدید بیاد؟؟؟ (فقط یکم زودتر جواب بدید)
ممنون

تجربه نشون داده تو خرید وسایل الکترونیکی مشتری اول و اخر خودتی پس فکر جنس دسته دو رو از سرت در بیار حتی اگه مال داداشت باشه و گارانتی هم داشته باشه

Meisam.apk
01-06-2013, 17:54
دوستان یه راهنمایی میکنین بین این سه مدل کدومو بخرم؟
صبر کنم قیمتا پایین نمیاد؟
lenovo y500
asus n56vz
msi ge70

یکی از سایتا لنوو y500رو زده 3650

قیمت ها هم توی کوتاه مدت پایین اومدنشون غیر ممکنه و همین حالا بهترین مو قع هستش.بین این ها لنوو و ایسوس رو با توجه به سلیقه انتخاب کن چون واقعا هر دو در یک سطح عای هستن.اون سایت هم 3650 زده با گارانتی الماس هست.که سازگار خیلی معتبر تره:n02:

real_
01-06-2013, 18:57
قیمت ها هم توی کوتاه مدت پایین اومدنشون غیر ممکنه و همین حالا بهترین مو قع هستش.بین این ها لنوو و ایسوس رو با توجه به سلیقه انتخاب کن چون واقعا هر دو در یک سطح عای هستن.اون سایت هم 3650 زده با گارانتی الماس هست.که سازگار خیلی معتبر تره:n02:

ممنون دوست عزیز
زده سازگار..........
میثینکه قیمتا داره میاد پایین یکم.......
ولی سعی میکنم زودتر بگیرم
به نظرم نتایج انتخابات کاملا رو ارز تاثیر گذاره

wi-fi
04-06-2013, 01:14
دوستان نطرتون راجب نصب مک روی Y580 چیه؟ کسی نصب کرده؟ بیشتر واسه تنوع میخوام البته مثل اینکه دنگ فنگش زیاده...
چه ویزگی داره؟ روش میشه راحت autocad 3Dmax کار کرد؟ سرعت بوتش چجوریاس آقا اصلا کسی نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

JackSoNN
09-06-2013, 13:05
دوستان نطرتون راجب نصب مک روی Y580 چیه؟ کسی نصب کرده؟ بیشتر واسه تنوع میخوام البته مثل اینکه دنگ فنگش زیاده...
چه ویزگی داره؟ روش میشه راحت autocad 3Dmax کار کرد؟ سرعت بوتش چجوریاس آقا اصلا کسی نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا نرو سمتش که کلا چند روز از کار و زندگی میافتی،آخرش هم یا کلا بالا نمیاد یا رو سیف مود میاد و درایوراش نیست و ... گرافیک انویدیا که کلا روش کار نمیکنه و حتی باید قبل نصب و بالا آوردنش از بایوس خاموشش کنی چون به هیچ وجه مک باهاش بالا نمیاد.کلا مهمترین قسمت نصب و اجرا کردن درست مک هست.درایورای y580 تا حدودی که کار رو راه بندازن تو اینترنت هستن مثل درایور وایرلس و گرافیک اینتل و اینجور چیزا.درضمن باید واسه نصب ستاپ مک روی فلش یه مکینتاش یا یه هکینتاش یا حداقل مک مجازی داشته باشی.
اینایی که گقتم رو خودم امتحان کردم.مک فقط رو سیف مود بالا می اومد درایوراش رو هم میریختم دیگه بالا نمیومد.آخرش بعد چند روز وقت تلف کردن گفتم بیخیال! ویندوز 8 به این خوبی!
کلا سایت tonymacx86.com رو بخون توش یه تاپیک واسه y580 داره اونم بخونی بد نیست.همه چیز راجع به هکینتاش تو این سایت هست.

toms
16-06-2013, 16:26
سلام.قیمت روز این لپ تاپ چقدره؟؟من برای گیم میخوام و بودجم حدود 3 تومن هست:n28:

mokhtar
20-06-2013, 22:26
دوستان الان نوش چند شده؟

mokhtar
20-06-2013, 22:50
دوستان الان نوش چند شده؟

7Faren
23-06-2013, 14:17
آقا ما رفتیم y580 بگیریم یارو الابلا بیا y500 بگیر این بهتره هیچی دیگه ما ام یکم مقایسه کردیم دیدیم راست میگه منم گرفتم اگه دوست داشته باشین در بارش توضیح بدم؟:n13:

Mohammad Yek110
23-06-2013, 14:22
آقا ما رفتیم y580 بگیریم یارو الابلا بیا y500 بگیر این بهتره هیچی دیگه ما ام یکم مقایسه کردیم دیدیم راست میگه منم گرفتم اگه دوست داشته باشین در بارش توضیح بدم؟:n13:

سلام
مبارکتون باشه
تاپیک داره این لپتاپ :

JackSoNN
24-06-2013, 23:55
الان نوش که دیگه نیست تو یازار ولی قیمتش باید با همرده هاش مثلا n56vz و y500 و اینا مقابسه بشه نسبت به کانفیگ و نوع حافظه (هارد مغناطیسی یا اینکه ssd) .

به هرحال اگر کسی از دوستان کارکرده تمیز با ssd خواست من درخدمتم! :n06:

Prince.Kourosh
04-07-2013, 01:49
کارکرده حتی معیوب هم خریدارم لطفا به من پی ام بدین مرسی پند تا گزینه دیگه هم دارم ولی لطفا پیشنهاد قیمتتون رو بگید تشکر:n16:

layenz
11-07-2013, 10:17
سلام ...

سیستم چند وقتی هست کند شده دوبار ویندوز عوض کردم وقتی روشن میکنم تا بالا آمدن ویندوز و آماده به کار شدنش خیلی از اولش طولانی تر شده توی قسمت استارت آپ هم فقط برنامه های خود لنوو هست یه دونه هم نود 32 ولاغیر
راستش با برنامه Acronis.Disk.Director.Home.11.0.2343.Final یه حال اساسی از هاردم گرفتم اینقدر باهاش ور رفتم تا اون چیزی که میخام بشه احتمال میدم مال همین برنامه باشه؟!؟
کمکم کنید.

wi-fi
12-07-2013, 12:26
PX-128M5M رو 510 تومن بهم قیمت دادن بخرم 128 گیگشو؟؟؟؟؟؟
به تبدیلی سوکتی چیزی که نیاز نداره؟؟؟
RIDE 0 چیه؟ میشه بین HDD و SSD هم کرد؟؟؟

mohamadreza85
14-07-2013, 00:53
هارد m-sata SSD کسی سراغ نداره براش بخریم؟ انگار اصلا تو بازار نیست

wi-fi
15-07-2013, 20:46
هارد m-sata SSD کسی سراغ نداره براش بخریم؟ انگار اصلا تو بازار نیستمن سفارش دادم واسم بیارن از دوبی تا کمتر از 10 روز دیگه میرسه دستم بهترین مدل موجود هست 500 تومن اگه اوکی بود و به دستم رسید معرفیش میکنم بهتون شمام بخرید من 6 ماه دونبالش بودم...

mohamadreza85
16-07-2013, 11:51
من سفارش دادم واسم بیارن از دوبی تا کمتر از 10 روز دیگه میرسه دستم بهترین مدل موجود هست 500 تومن اگه اوکی بود و به دستم رسید معرفیش میکنم بهتون شمام بخرید من 6 ماه دونبالش بودم...

ممنون... میشه مارک و ظرفیت این که خریدی را هم بگی ؟

wi-fi
18-07-2013, 18:30
ممنون... میشه مارک و ظرفیت این که خریدی را هم بگی ؟
پیغام قبلی نوشته بودم PX-128M5M خریدم 500 سرعت رید 540 و رایت 320

mokhtar
26-07-2013, 12:44
دوستان من یدونه موجود دارم با هارد وسترن بلک اسکورپین ۷۲۰۰ دور برای فروش کسی خواست پم بده

layenz
11-08-2013, 15:47
چی شده دیگه این y580 از رده خارج شده؟

wi-fi
13-08-2013, 20:48
چی شده دیگه این y580 از رده خارج شده؟
بلا نسبت مشتی

sahand. sh
17-08-2013, 20:31

سلام داداش چند گرفتی الا چنده و چه چیز هاش از y580 بهتره اخه منم میخوام بخرم

layenz
20-09-2013, 20:25
سلام ...
ویندوز 8 نصب کردم و درایور هاشم از سایت شرکت دانلود کردم البته خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم
الان با کلید های ترکیبی مشکل دارم مثلا کلیذ fn+f5 که وای فای و بلوتوث را روشن خاموش میکرد اصلا یه چیزه دیگه میومد حالت offline میشد فعال و غیر فعال کرد
ترتیب خاصی داره نصب درایور ها؟
لیست کامل و به روز شده درایور ها برای ویندوز 8 میتونه کسی بزاره؟
بازم ممنون

wi-fi
20-09-2013, 22:13
آقا من کلا یه مشکلی دارم از روز اولم داشتم ولی چون بلوتوث استفاده ندارم پیگیرش نبودم
کلا درایور بلوتوث من نصب نمیشه هیچوقت بلوتوث نداشتم میدونید مشکل از کجاست؟؟؟
بلوتوث فابریک که تو DVD درایوراش بود نصب نمیشه از سایت لنوو هم گرفتم نصب نمیشه ارور میده

layenz
20-09-2013, 22:39
آقا من کلا یه مشکلی دارم از روز اولم داشتم ولی چون بلوتوث استفاده ندارم پیگیرش نبودم
کلا درایور بلوتوث من نصب نمیشه هیچوقت بلوتوث نداشتم میدونید مشکل از کجاست؟؟؟
بلوتوث فابریک که تو DVD درایوراش بود نصب نمیشه از سایت لنوو هم گرفتم نصب نمیشه ارور میده

توی دی وی دی توی پوشه بلوتوث پوشه Broadcom را برنامه هش را نصب کن درست میشه بطور پیشفرض میخای نصب کنی ارور میده ولی از این مسیر برنامه مورد نظر نصب و اجرا میشه

layenz
21-09-2013, 17:55
سلام ...
ویندوز 8 نصب کردم و درایور هاشم از سایت شرکت دانلود کردم البته خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم
الان با کلید های ترکیبی مشکل دارم مثلا کلیذ fn+f5 که وای فای و بلوتوث را روشن خاموش میکرد اصلا یه چیزه دیگه میومد حالت offline میشد فعال و غیر فعال کرد
ترتیب خاصی داره نصب درایور ها؟
لیست کامل و به روز شده درایور ها برای ویندوز 8 میتونه کسی بزاره؟
بازم ممنون

کسی نبود ویندوز 8 بدون مشکل روی این لپ تاپ نصب کرده باشه؟

wi-fi
24-09-2013, 10:31
کسی نبود ویندوز 8 بدون مشکل روی این لپ تاپ نصب کرده باشه؟
lمن 6 ماه 8 داشتم باگ داشت فایل حجیم میخواستم کپی کنم وستش میپرید روی 2 تا لپتاپ نصب کردم این مشکل رو داشت برگشتم به 7 حالا صبر کردم ببینم 8.1 چی از آب در میاد

MITAJOON
05-10-2013, 00:09
سلام بچه ها من میخوام کارت شبکه وایرلس لپ تاپمو عوض کنم. بنظرم تنها ایراد این لپ تاپ همین کارت وایرلسشه. خیلی کنده اصلا حال نمیده لپ تاپ سونی وایو دوستم که مال 6 سال پیشه وایرلسش از این قوی تره:n22:
کسی میدونه چه کارتی رو میتونم جایگزین کارت اصلی کنم که دوال باند باشه و فرکانس بالاتر هم کار کنه؟ کلا تو فضایی که سیگنال ضعیفه این لپ تاپ در مورد کارت وایرلسش حرفی برا گفتن نداره:n28:

wi-fi
21-10-2013, 13:37
سلام بچه ها من میخوام کارت شبکه وایرلس لپ تاپمو عوض کنم. بنظرم تنها ایراد این لپ تاپ همین کارت وایرلسشه. خیلی کنده اصلا حال نمیده لپ تاپ سونی وایو دوستم که مال 6 سال پیشه وایرلسش از این قوی تره:n22:
کسی میدونه چه کارتی رو میتونم جایگزین کارت اصلی کنم که دوال باند باشه و فرکانس بالاتر هم کار کنه؟ کلا تو فضایی که سیگنال ضعیفه این لپ تاپ در مورد کارت وایرلسش حرفی برا گفتن نداره:n28:
بابا بیخیال من که کشکلی باش ندارم الکی خودتو ازیت نکن

albertoperanc
21-10-2013, 23:27
دوستان عزیز...

درایور های این مدل رو واسه ویندوز 8.1 کسی تست کرده؟

wi-fi
21-10-2013, 23:38
دوستان عزیز...

درایور های این مدل رو واسه ویندوز 8.1 کسی تست کرده؟

درایورا توی تاریخ 16 Oct 2013 روی سایت لنوو گزاشته شده من ویندوز 8.1 رو دانلود کردم درایورام تا فردا دان میشه وین عوض کردم نتیجشو میگم درایورا کامل نیست ولی کار راه بندازه

layenz
25-10-2013, 07:54
سلام ...
به نظرم درایورهاشو از سایت خود قطعات مثل اینتل و انویدیا بگیرین خیلی بهتره واسه 8 از خود سایت لنوو گرفتم وایرلس و بلوتوث و یه چیزای دیگه کار نمیکرد
درسته یکم الافی داره تا پیداش کنید ولی در عوض آخرین نسخه معرفی شده را دانلود میکنید نه نسخه های قدیمی ترشو و خیالتم راحته که جواب میده

albertoperanc
25-10-2013, 09:44
سلام ...
به نظرم درایورهاشو از سایت خود قطعات مثل اینتل و انویدیا بگیرین خیلی بهتره واسه 8 از خود سایت لنوو گرفتم وایرلس و بلوتوث و یه چیزای دیگه کار نمیکرد
درسته یکم الافی داره تا پیداش کنید ولی در عوض آخرین نسخه معرفی شده را دانلود میکنید نه نسخه های قدیمی ترشو و خیالتم راحته که جواب میده

بنده هم درایور هایی که میشد رو همین کارو کردم و همه هم کامل نصب شد...

اما الان مشکلی که هست اینه که مثلا زمانی که کلید قطع کن صدا رو میزنم بک لایتش روشن نمیشه! یا کلید کناریش که واسه حالت های مختلف مالتی مدیا بود اصن کار نمیکنه! برنامه ی ریکاوری و کلیدش هم کار نمینه.

و اینکه وایرلس و بلوتوث هم به صورت جداگانه و گرافیکی از هم جدا نستن...هر دو باهم روشن و خاموش میشن. :n03:

mokhtar
26-10-2013, 14:24
من الان وین 8 دارم میخوام بیام روی 8.1

حالا منتظرم اون کاربربالایی تست کنه ببینه کار میکنه یا نه

wi-fi
13-11-2013, 21:18
وین 8.1 هیچ تغییری خاصی نکرده ولی خوبه! وای خدایی با SSD که انداختم روش وین 8.1 که نصبیدم فقط آدم دوست دارم لپتاپ رو خاموش روشن کنه روزی 10 بار ریاستارتش میکنم این خر کیف میکنم :n09:
آقا فن گرافیکم صدا میده بد فرم باید یه تکون بهش بدم تا صدا قطع بشه انگار شل شده یا یه همچین چیزی دسترسی بهشم سخته باید کل پیچارو وا کرد فقط با اون در پشتیش کارم نمیشه حالا بازم کردم نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه کسی چیزی میدونه که کمک کنه؟

wi-fi
13-11-2013, 21:20
بنده هم درایور هایی که میشد رو همین کارو کردم و همه هم کامل نصب شد...

اما الان مشکلی که هست اینه که مثلا زمانی که کلید قطع کن صدا رو میزنم بک لایتش روشن نمیشه! یا کلید کناریش که واسه حالت های مختلف مالتی مدیا بود اصن کار نمیکنه! برنامه ی ریکاوری و کلیدش هم کار نمینه.

و اینکه وایرلس و بلوتوث هم به صورت جداگانه و گرافیکی از هم جدا نستن...هر دو باهم روشن و خاموش میشن. :n03:

مشه لینک همه درایورارو بزاید که همه استفاده کنن...

layenz
18-11-2013, 14:47
سلام ...

من ویندوز 8 نصب کردم با وایرلسش شکل داشتم درایورش نصب نمیشد!!!

ویدوز 8.1 نصی کردم درایورهاش را اینترنت دانلود کردم و جالبیش اینجا بود خودش جدیدترین ورژن درایور وایرلس را داشت ولی وایرلس توی تنظیمات (هرجاشو که فکرکنی سرک کشیدم) غیر فعال بود و برای بلوتوث هم چیزی نبود انگار اصلا لب تاپم بلوتوث نداره!!!

کسی ویندوز 8.1 نصب کرده که با وایرلس مشکل نداشته باشه؟

psp2004
18-11-2013, 15:12
سلام ...

من ویندوز 8 نصب کردم با وایرلسش شکل داشتم درایورش نصب نمیشد!!!

ویدوز 8.1 نصی کردم درایورهاش را اینترنت دانلود کردم و جالبیش اینجا بود خودش جدیدترین ورژن درایور وایرلس را داشت ولی وایرلس توی تنظیمات (هرجاشو که فکرکنی سرک کشیدم) غیر فعال بود و برای بلوتوث هم چیزی نبود انگار اصلا لب تاپم بلوتوث نداره!!!

کسی ویندوز 8.1 نصب کرده که با وایرلس مشکل نداشته باشه؟

منم رو 8 همین مشکل رو داشتم :(

آخرم مجبور شدم سوییچ کنم رو 7

wi-fi
18-11-2013, 21:15
وین 8.1 هیچ تغییری خاصی نکرده ولی خوبه! وای خدایی با SSD که انداختم روش وین 8.1 که نصبیدم فقط آدم دوست دارم لپتاپ رو خاموش روشن کنه روزی 10 بار ریاستارتش میکنم این خر کیف میکنم :n09:
آقا فن گرافیکم صدا میده بد فرم باید یه تکون بهش بدم تا صدا قطع بشه انگار شل شده یا یه همچین چیزی دسترسی بهشم سخته باید کل پیچارو وا کرد فقط با اون در پشتیش کارم نمیشه حالا بازم کردم نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه کسی چیزی میدونه که کمک کنه؟
دادم سازگار گرد خاکاش گرفت حل شد...

wi-fi
18-11-2013, 21:16
منم رو 8 همین مشکل رو داشتم :(

آخرم مجبور شدم سوییچ کنم رو 7
من ۸.۱ نصبیدم هیج مشکلی هم باهاش ندارم عالیه

wi-fi
18-11-2013, 21:19
لپتاپم رو میخوام بفروشم سیستم بگیرم کسی خواست در خدمتم

قیمت پایه لپتاپ: 2650

SSD msata 128 gig مدل دقیق (540MB/s read ) (Plextor PX-128M5M)

قیمت پایه اس اس دی : 430

کیف ارجینال خریداری شده از آمریکا به قیمت 120$ (حراجی!) مدل دقیق ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI BACKPACK

قیمت پایه کیف: 180

کولپد N8

قیمت پایه کولپد: 68

layenz
19-11-2013, 20:26
من ۸.۱ نصبیدم هیج مشکلی هم باهاش ندارم عالیه

درایور خاصی نصب کردی؟

آخه ویندوز 8.1 خودش وایرلس شناخت و گویا جدیدترین ورژن درایور وایرلس هم هست ولی بازم غیر فعال هست؟؟؟

mokhtar
23-11-2013, 18:37
دوستان داریور بلوری این مدل رو از کجا میتونم بگیرم؟دی وی دی معمولی رایت میکنه ولی بلوری نمیزنه گاهی اوقات تو وین هشت میزد الان اومدم روی هفت نمیزنه یا اویایل رو هفت میزد

layenz
28-11-2013, 10:43
درایور خاصی نصب کردی؟

آخه ویندوز 8.1 خودش وایرلس شناخت و گویا جدیدترین ورژن درایور وایرلس هم هست ولی بازم غیر فعال هست؟؟؟

کسی راهکاری برای مشکل بلوتوث و وایرلس پیدا نکرده؟؟؟

layenz
08-12-2013, 14:59
کسی نبود جواب بده؟

albertoperanc
08-12-2013, 18:13
بنده که کلن بیخیال این ویندوز 8.1 شدم و برگشتم به سون...

راحت! :n23:

layenz
10-12-2013, 08:59
سلام...

میگن جوینده یابنده هست، راهش را پیدا کردم بعد از نصب ویندوز 8.1 درایور مربوط به wireless و bluetooth و Lenovo Power Management را نصب نکنید، درایور Lenovo Power Management مربوط به ویندوز 7 را نصب کنید بعد از نصبش با کلید ترکیبی fn + f5 وایرلس و بلوتوث را روشن کنید همین طور که wifi و bluetooth روشن هست درایور ویندوز 8.1 مربوط به Lenovo Power Management و wireless و bluetooth را نصب کنید و از ویندوز 8.1 لذت ببرید.
برای خاموش کردن وای فای و بلوتوث میدونم همتون بلدید از settings/change pc settings/network/airplane mode خاموش و روشن کنید. راه های دیگه ای هم هست که راحتر هست ولی این آدرس بیش هست.
بازم ممنون.

MITAJOON
11-01-2014, 21:24
سلام دوستان ممکنه ورژن بایوس لپتاپ هاتونو اینجا به اشتراک بگذارید؟ من تو جاهای مختلف ورژن های مختلفی دیدم که متفاوت از همدیگن. یکی صحبت از ورژن 8.0 میکنه یکی میگه ورژن بایوسش 2.07 هست و یکی هنوز رو ورژن 2.03 مونده!!!
کجا همه وژن های مختلف بایوس رو گذاشته؟ ضمنا راهی هست که بدون ورود به ویندوز بشه بایوس رو آپدیت کرد؟ ورزن بایوس من در حال حاضر version: 5DCN40WW(V2.07) هست.

layenz
27-02-2014, 19:53
بیا بالا حیفه لپ تاپ به این باحالی پایین باشه

mokhtar
04-05-2014, 23:13
دوستان نوت بوک من یه مدتی بلوری رایت میکرد الان رایت نمیکنه

دیسک رو میشناسه ولی اخر رایت رو میزنم ارور میده که از طرف کاربر کنسل شده چی کار کنم؟یه بار هم مادربرد نوت بوک رو عوض کردم فکر میکنم مال این باشه

mokhtar
04-05-2014, 23:14
دوستان نوت بوک من یه مدتی بلوری رایت میکرد الان رایت نمیکنه

دیسک رو میشناسه ولی اخر رایت رو میزنم ارور میده که از طرف کاربر کنسل شده چی کار کنم؟یه بار هم مادربرد نوت بوک رو عوض کردم فکر میکنم مال این باشه

MITAJOON
26-11-2015, 20:28
کسی ویندوز 10 نصب کرده رو لپ تاپش؟ کدوم درایور ها مشکل داره؟