ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Lenovo Y580

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

hrh_fourtyseven
25-11-2012, 17:57
ولی من شنیدم بیشتر روی سرعت بوت تاثیر داره تا خود ویندوز!
حالا قیمت چند؟:31:
روی بوت که خیلی تاثیر داره.روی سرعت خود ویندوز هم اکثر مواقع تاثیری نداره ولی بعضی موقع ها هم خیلی تاثیر داره.به هر حال هارد الان واسه سرعت سیستم یه جور ترمزه.شما تو تسک منیجر اگه نگاه کنی هیچ وقت cpu یا ram ت 100 نمی شه ولی هاردت خیلی وقتا 100 می شه!

در مورد قیمت هم نرفتم تو بازار دقیق بپرسم ولی ظاهرا واسه یه 60 گیگش باید بین 200 تا 250 بدیم!
راستش من می خواستم بخرم ولی دوستم خرم کرد! :) گفت دیوونه 250 تومن بده یه هارد اکسترنال بخر حالشو ببر.منم که خیلی نیازمند هاردم دیدم خدایی راست می گه! :D اینه که فعلا پشیمون شدم

M A M M U T
25-11-2012, 19:41
روی بوت که خیلی تاثیر داره.روی سرعت خود ویندوز هم اکثر مواقع تاثیری نداره ولی بعضی موقع ها هم خیلی تاثیر داره.به هر حال هارد الان واسه سرعت سیستم یه جور ترمزه.شما تو تسک منیجر اگه نگاه کنی هیچ وقت cpu یا ram ت 100 نمی شه ولی هاردت خیلی وقتا 100 می شه!

در مورد قیمت هم نرفتم تو بازار دقیق بپرسم ولی ظاهرا واسه یه 60 گیگش باید بین 200 تا 250 بدیم!
راستش من می خواستم بخرم ولی دوستم خرم کرد! :) گفت دیوونه 250 تومن بده یه هارد اکسترنال بخر حالشو ببر.منم که خیلی نیازمند هاردم دیدم خدایی راست می گه! :D اینه که فعلا پشیمون شدم
در تایید حرف شما روی سرعت رندر هم خیلی تاثیر داره....
واقعا تکنولوژی هارد ها خیلی کند تر از سایر قطعات کامپیوتری رشد کرد....

31,800,000
اوه اوه...هنوز قیمتش خیلی بالاس.....

kelp
26-11-2012, 09:49
31,800,000

قیمت واسه 3 روز پیش

با ssd این قیمت؟ از کجا قیمت گرفتید؟

toms
26-11-2012, 18:44
سلام دوستان.من یه لپتاپ برای گیم میخواستم با توجه به بودجه ام که حدود 2220 بود تصمیم به خرید y850 گرفتم اما متاسفانه انگار قیمتش خیلی رفته بالا:sq_3:الان تا 2 ماه اینده میتونم صبر کنم به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟؟؟
میشه این لپ تاپ رو قسطی هم برداشت؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

kelp
27-11-2012, 09:48
سلام دوستان.من یه لپتاپ برای گیم میخواستم با توجه به بودجه ام که حدود 2220 بود تصمیم به خرید y850 گرفتم اما متاسفانه انگار قیمتش خیلی رفته بالا:sq_3:الان تا 2 ماه اینده میتونم صبر کنم به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟؟؟
میشه این لپ تاپ رو قسطی هم برداشت؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
اگه نرخ دلار همین قدر ثابت بمونه یک مقدار قیمت‌ها میاد پایین تر ولی قیمت y580 به ۲۲۲۰ نمی‌رسه. چون اون قیمت برای دلار ۱۷۰۰ بود. الان دلار ۲۸۰۰ هست. البته قیمت‌های فعلی بازار روی دلار ۳۲۰۰ - ۳۴۰۰ بسته شده. بنابراین انتظار می‌ره اگه دلار همین قیمت بمونه قیمت‌ها کمی پایین تر بیاد.
اگر می‌تونید صبر کنید منتظر شید تا y500 به بازار بیاد. با همون قیمت یک لپ‌تاپ بسیار قوی تر رو می‌تونید تهیه کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].ULRbcYdtg-M

albertoperanc
27-11-2012, 10:03
با ssd این قیمت؟ از کجا قیمت گرفتید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

toms
27-11-2012, 11:51
ممنون kelp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان.اما y500 که گرافیکش کمتر از 580 هست.قیمتش چقدر هست؟نمیدونید کی میاد؟؟

kelp
28-11-2012, 09:31
گرافیک 650m خیلی تفاوتی با 660m نداره چون هر دوی اونا gddr5 و از نوع گرافیک‌های کلاس ۱ هستند.
660m: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 835 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2000 MHz, 128 Bit
650m: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 735 - 850 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 900 MHz, 128 Bit
تفاوت فریم ریت اونا فقط در حد چند فریم در ثانیه برای هر بازی هست.
اما تفاوت‌های اصلی y500 اینه که با همون قیمت داره رم ۱۶ گیگ میده و همچنین صفحه فول اچ دی و سی پی یو قوی تر.
البته نمی‌دونم چرا تو ایران اینقدر فول اچ دی کم وارد می شه چون y580 هم مدل فول اچ دی داشته!
همچنین اگه خیلی گرافیک نگرانتون کرده یه کانفیگ sli داره که از دو تا 650m به صورت crossfire استفاده می‌کنه و خیلی خیلی قوی تر از 660m روی y580 می‌شه!
باز بستگی به این داره که چه کانفیگ‌هاییش وارد ایران بشه.
معمولا حداقل ۲ تا ۳ ماه از معرفی یه محصول تا رسیدنش به بازار ایران طول می‌کشه.

M A M M U T
28-11-2012, 11:49
گرافیک 650m خیلی تفاوتی با 660m نداره چون هر دوی اونا gddr5 و از نوع گرافیک‌های کلاس ۱ هستند.
660m: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 835 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2000 MHz, 128 Bit
650m: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 735 - 850 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 900 MHz, 128 Bit
تفاوت فریم ریت اونا فقط در حد چند فریم در ثانیه برای هر بازی هست.
اما تفاوت‌های اصلی y500 اینه که با همون قیمت داره رم ۱۶ گیگ میده و همچنین صفحه فول اچ دی و سی پی یو قوی تر.
البته نمی‌دونم چرا تو ایران اینقدر فول اچ دی کم وارد می شه چون y580 هم مدل فول اچ دی داشته!
همچنین اگه خیلی گرافیک نگرانتون کرده یه کانفیگ sli داره که از دو تا 650m به صورت crossfire استفاده می‌کنه و خیلی خیلی قوی تر از 660m روی y580 می‌شه!
باز بستگی به این داره که چه کانفیگ‌هاییش وارد ایران بشه.
معمولا حداقل ۲ تا ۳ ماه از معرفی یه محصول تا رسیدنش به بازار ایران طول می‌کشه.
البته تفاوت GTX 660 m با GT 650 m خیلی بیشتر از اعداد و ارقامه .... اولی از سری Gaming هست دومی Multi media .... فرکانسشون هم خیلی متفاوته اون 850 آخرین حدش در صورت اورکلاک توسط کارخانس که معمولا این کار انجام نمیشه و با همون مدل Base ارائه میشه....رم هم که خودتون میتونید y580 رو به 16 ارتقا بدید ( گرچه رم دیگه خیلی چیز مهمی نیست .... هنوز برنامه ها اینقدر توسعه نیافتن که 16 گیگ رم نیاز باشه)

اما باز هم با حرف شما موافقم که در نهایت y500 از y580 بهتر خواهد بود..... به علت جدید تر بود و آپدیت و ساپورت بیشتر .... معمولا کانفیگ full hd رو وارد نمیکنن چون دیگه کسی بقیه ی محصولات رو نمیخره :دی
یه سوال فنی حرفه ای...من تو کانفیگ های y580 به هیچ عنوان هارد 750 نمیبینم....این سازگار خودش لپتاپ رو باز میکنه هاردش رو عوض میکنه یا سفارش میده به لنوو براش عوض کنن؟

toms
28-11-2012, 13:16
ممنون از راهنمایی دوستان دلار امروز شد 2700 و تا ماه اینده احتمالا به زیر 2500 برسه.تا اون موقع صبر میکنم تاببینم چی میشه.در ضمن یه سوال داشتم چون من لپ تاپ رو برا گیم میخوام میخواستم بدونم که این لپتاپ قابلیت ارتقا گرافیک داره؟؟؟؟و اگه یه روز برا بازی کم اورد فقط باید گرافیک رو ارتقا داد؟ و سی پی یو رو هم باید ارتقا داد؟ و تهیویه لپ تاپ اجازه ارتقا گرافیک رو میده؟؟؟؟

hrh_fourtyseven
28-11-2012, 14:03
ممنون از راهنمایی دوستان دلار امروز شد 2700 و تا ماه اینده احتمالا به زیر 2500 برسه.تا اون موقع صبر میکنم تاببینم چی میشه.در ضمن یه سوال داشتم چون من لپ تاپ رو برا گیم میخوام میخواستم بدونم که این لپتاپ قابلیت ارتقا گرافیک داره؟؟؟؟و اگه یه روز برا بازی کم اورد فقط باید گرافیک رو ارتقا داد؟ و سی پی یو رو هم باید ارتقا داد؟ و تهیویه لپ تاپ اجازه ارتقا گرافیک رو میده؟؟؟؟
والا تا جایی که من می دونم فقط لپ تاپای alienware قابلیت ارتقا گرافیک دارن.
قیمت دلار هم مطمئنا زیر 2500 نمیاد شما همین دو سه هفته بخر.(البته به نظر من ،تصمیم با خودتونه)

kelp
28-11-2012, 14:08

دلار که ۲۸۹۰ هست الان! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خیلی هم بعیده که بیاد زیر ۲۵۰۰

M A M M U T
28-11-2012, 14:40
دلار که به نظرم پایین میاد بلاخره ...حالا شاید زیر 2000 تومن نیاد ولی این قیمت هم نمیمونه...اگه به همین شیوه ی الآن ادامه پیدا کنه تا بهمن شاید به حوالی 2400-2500 برسه اما دیگه خواب دلار 1700-1800 تومنی رو هم نمیبینید....
به نظرم تو اجناس الکترونیکی اگه به وسیله ای احتیاج دارید صبر کردن برا مدل جدید بی معنیه چون بلاخره اون هم قدیمی میشه(مگه اینکه تغییر نسل صورت بگیره مثل sandy به ivy)
من الآن 2 ماهه میخوام دوربین بخرم اما از صبر کردن ضرری ندیدم و الآنم چون بهش احتیاج فوری ندارم وایمیسم تا ببینم اوضاع چطوری پیش میره ....

نخیر قابلیت آپدیت کارت گرافیک در لپتاپ های متداول که تو بازار ایران موجوده وجود نداره.....لپتاپ ها فقط اجازه تعویض و ارتقای هارد و رم رو به شما میدن......نه سی پی یو و نه کارت گرافیک قابل ارتقا نیست....

toms
28-11-2012, 14:50
ببخشید خبر دلار 2700 رو تکذیب میکنم:sq_3:من از کسی شنیدم خوشحال شدم ولی انگار خبری نیست.البته الان شده 2875 15 تومنم 15 تومنه خخخخ.
بی تدبیری بعضیا نتیجش میشه این دیگه تو 2 هفته دلار 3 برابر میشه بعد در طول چند سال باید ملت هر روز به امید کاهش 10 تومنی دلار از خواب بلند بشن.واقعا مسخرس بازار کامپیوتر که دیگه از همه جا داغونتر شده.البته چاره هم داره بریم سراغ لپ تاپ ساخت داخل:sq_6:

msf66
01-12-2012, 11:45
شنیدم قیمت تقریبا پایین اومده در حد 300 تومن؟؟؟
کسی قیمت بروز این لپتاپ داره؟؟؟
ممنون

kelp
01-12-2012, 18:47
شنیدم قیمت تقریبا پایین اومده در حد 300 تومن؟؟؟
کسی قیمت بروز این لپتاپ داره؟؟؟
ممنون
کانفیگ بدون ssd امروز ۳۰۸۰ قیمت می‌دادند.

MITAJOON
03-12-2012, 01:39
بچه ها من یه هارد اکسترنال WD Element دارم 750 گیگ USB3 هستش.به پورت usb2 لپتاپ که میزنم پیام میده که "this device can perform faster"
خب تا اینجا میگیم لپتاپ فهمیده هارد من USB3 هست و قادره با سرعت بالاتری تبادل اطلاعات کنه و بهمین خاطر پورت های USB3 رو پیشنهاد میده.
ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به پورت های USB3 میزنم(اکثر اوقات) اصلاً هارد رو نمیشناسه و یا همون پیغام بالا رو میده و یا اصلاً واکنشی نشون نمیده:(
گاهی با ریستارت لپتاپ مشکل رفع میشه و گاهی هم انقدر کابل رو در میارم دوباره جا میزنم بالاخره میشناسدش!
ولی در کل حتی یکبار هم نشده که درست و درمون هارد رو از طریق USB3 بشناسونم!!!
تا حالا 3 بار درایور USB3 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.ولی فرقی نکرده!(درایور رو از سایت لنوو گرفتم آخرین ورژنش هست). هارد یکی دیگه از دوستان رو هم که USB3 هست، چک کردم به همین منوال بود!!!میشه بگید چه باید بکنم؟
.
.
.
.
ویرایش:گفتم شاید لازم باشه بگم سرعت کپی فایل ها وقتی تو پورت USB3 میشناسه هاردمو، از هارد به لپتاپ و بالعکس تو بهترین حالت چیزی حدود 60-70 مگ بر ثانیه ست(قبلاً یادمه 250-300 مگ رو هم زده بودم!!)

hasanoooooooo
03-12-2012, 02:27
دوستان خواهشا يک عکس از hwmonitor بزاريد در حالت power saver و بدون کار باشه سيستم... يک عکس هم از زماني که با کارت گرافيک داريد بهش فشار مياريد. ممنون

اخرين قيمت رو کسي نداره؟
متاسفانه y560 من پکيد!‌ ولي هنوزم نميتونم از لنوو دست بکشم.

hasanoooooooo
03-12-2012, 02:30
بچه ها من یه هارد اکسترنال WD Element دارم 750 گیگ USB3 هستش.به پورت usb2 لپتاپ که میزنم پیام میده که "this device can perform faster"
خب تا اینجا میگیم لپتاپ فهمیده هارد من USB3 هست و قادره با سرعت بالاتری تبادل اطلاعات کنه و بهمین خاطر پورت های USB3 رو پیشنهاد میده.
ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به پورت های USB3 میزنم(اکثر اوقات) اصلاً هارد رو نمیشناسه و یا همون پیغام بالا رو میده و یا اصلاً واکنشی نشون نمیده:(
گاهی با ریستارت لپتاپ مشکل رفع میشه و گاهی هم انقدر کابل رو در میارم دوباره جا میزنم بالاخره میشناسدش!
تا حالا 3 بار درایور USB3 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.ولی فرقی نکرده!(درایور رو از سایت لنوو گرفتم آخرین ورژنش هست). هارد یکی دیگه از دوستان رو هم که USB3 هست، چک کردم به همین منوال بود!!!میشه بگید چه باید بکنم؟
.
.
.
.
ویرایش:گفتم شاید لازم باشه بگم سرعت کپی فایل ها وقتی تو پورت USB3 میشناسه هاردمو، از هارد به لپتاپ و بالعکس تو بهترین حالت چیزی حدود 60-70 مگ بر ثانیه ست(قبلاً یادمه 250-300 مگ رو هم زده بودم!!)

شايد لازم باشه که باياس اپديت بشه برا اين مشکل نشانختن.....البته ممکنه از ويندوز هم باشه!

ولي سرعت انتقال.. اگر شما از هارد ssd استفاده ميکني اين سرعت خيلي کم هست ولي اگه هاردت معمولي هست نهايت سرعت خواندن و نوشتن در اين هاردهاي ميني کم هست.

MITAJOON
03-12-2012, 08:48
ممنون از پاسخت. مشکل اینجاست که اوایل سرعت در حد 200-300 مگ بر ثانیه بود!الان کم شده.با آخرین درایور ارائه شده از سایت اینتل هم چک کردم.بازم درست نشد:(
تو فروم های خارجی هم یعضیا به این مشکل خوردن!امیدوارم یه ضعف سخت افزاری نباشه:(به هیچ وجه نمیخوام از اینکه اپل نخریدم و لنوو خریدم پشیمون شم!!هر چند هستم!:)
با پورت USB2 مشکلی نیست.اولش میگه این دیوایس میتونه سریعتر هم کار کنه ولی بعدش هارد رو قطعی میشناسه!ولی تو پورت USB3 وقتی میگه"this device can perform faster" بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و هارد هم Detect نمیشه.با هر سه پورت همین مشکل رو داره:(

hrh_fourtyseven
03-12-2012, 12:26
.
.
.
.
منم دقیقا با یو اس بیاش مشکل دارم!!
بعضی موقع ها کلا یو اس بیام قطع می شه باید ریست بزنم! این مشکل نشناختن بعضی هارد ها و فلشا رو منم دارم!متاسفانه اینا مشکلات نرم افزاری ایه که داره.اون مشکل خاموش شدن num lock هم که هست! چین هر چه قدرم تو سخت افزار پیشرفت کنه آخرش نرم افزار چینی واقعا آشغاله!

250-300 که غیر ممکنه! شما باید رو اکسترنالت کپی بزنی تا سرعت هاردت معلوم بشه! فک کنم شما از روش فایل کپی می کردی رو ssd ت! اون سرعت ssd ته!
نهایت سرعت usb3 در عمل 80-90 تاست و usb 2 نهایتش دیگه 30-35 تا.

MITAJOON
03-12-2012, 12:38
نه عزیز من اصلاً SSD ندارم!مطمئنم که سرعت کپی فایل اون اوایل که سیستم رو گرفته بودم 250 مگ بر ثانیه بود که باعث شد یکی از دوستامم ترغیب شه بره یه Y580 بگیره:)
همین دیشبم سرعت 120 رو هم داشتم ولی نوسان داشت میومد پایین.مشکل من در حال حاضر نشناختن هارده که باعث میشه هی کابلو جدا کنم و جا بزنم که میترسم خراب کنه پورته USB رو!!

hasanoooooooo
03-12-2012, 12:54
نه عزیز من اصلاً SSD ندارم!مطمئنم که سرعت کپی فایل اون اوایل که سیستم رو گرفته بودم 250 مگ بر ثانیه بود که باعث شد یکی از دوستامم ترغیب شه بره یه Y580 بگیره:)
همین دیشبم سرعت 120 رو هم داشتم ولی نوسان داشت میومد پایین.مشکل من در حال حاضر نشناختن هارده که باعث میشه هی کابلو جدا کنم و جا بزنم که میترسم خراب کنه پورته USB رو!!

ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.

من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس

راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟

راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش

اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!

albertoperanc
03-12-2012, 13:16
قیمت با ssd

32,000,000 تومان.

رفقا دکمه ی پاورم وقتی میزنم "تیک" صدا نمیده..اعصابمو خورد کرده..:sq_10:
وقتی لپ تاپ خاموشه دکمه ی کنار پاور رو بزنید..ییبنید چی میشه!:sq_14:

hrh_fourtyseven
03-12-2012, 14:39
بابا آخه غیر ممکنه همچین چیزی !!!
سرعت هارد ساتا همون طور که دوستمون گفت دور و بر 80 ه!
شما نرم افزار HD Tune رو دانلود کن(1مگ بیشتر نیست) سرعت هاردتو تست می کنه!
اصلا و ابدا تا الان هیچ ساتایی نیومده که سرعتش 250 باشه!!! این سرعت مال ssd ه!

hrh_fourtyseven
03-12-2012, 14:43
ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.

من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس

راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش

اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!

دوست عزیز لنوو تا الان واسه بایوس آپدیت نداده.اصلا حتی خود فایل بایوسشم جایی منتشر نکرده که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد آدم نصب کنه!!!
وگرنه ما که بدمون نمیاد! من همین الانشم win 8 دارم تا خرخره آپدیت ، همه ی درایورامم همیشه آخرین ورژنه(با درایور جنیوس چک می کنم).ولی خوب بایوسی وجود نداره که ما آپدیت کنیم.

در مورد lcd هم واسه کار معمولی مشکلی نداری ولی وقتی باش بازی می کنی واقعا ضعفشو نشون می ده! مثلا من یه بازیو تا ته گرافیکشو می برم بالا می شینم کنار دوستم اونم همون بازیو میاره با تنظیمات گرافیکی پایین، بعد جفتش دقیقا یه شکله!! در حالی که اگه لپ تاپو وصل کنی به مانیتور خیلی عالی می شه!
من خودم که تو خونه همیشه به مانیتورم وصله(یه 23 اینچ دارم).راحتم دیگه باش مشکلی ندارم.
بازم می گم واسه کار معمولی اصلا ضعف ال سی دیش به چشم نمیاد

toms
03-12-2012, 14:44
قیمت امروز اصفهان با اس اس دی 3350.ولی میخواست هرجور شده بهم بندازه که دست اخر گفتم بابا من 2 تومن بیشتر ندارم فقط اومدم همینجوری قیمت کرده باشم یارو ضایع شد حسابی.

hasanoooooooo
03-12-2012, 15:54
3350 هزار تومن؟ معذرت ميخوام ولي مگه ادم مغز خر خرده که بره همچين پولي بده برا يک لپتاپ!‌
يعني درسته که لپتاپ شاخي هست!‌ولي خب هر رقم حساب کني بالاي 2.700 اصلا ارزش خريد نداره. اينطور که دوستان هم گفتن ظاهرا بايد تا اپديت باياس براي حل مشکل usb صبر کرد. خدا رو چه ديدي شايد ارزش دلار کم شد!‌

hrh_fourtyseven
03-12-2012, 23:11
امروز داشتم دنبال بایوس می گشتم تو یه فروم خارجی به این برخوردم:

Y580 USB 3.0 Fixes

If you're USB 3.0 hard drives keep getting disconnected or is not running USB 3.0 do this:

1. When you install the Lenovo Power Management, open it and turn off the hard disk drive power saver option.

2. After that select the USB 3.0 hard drive, right click and select properties -> Hardware -> Select the USB 3.0 drive -> Properties -> a pop up will open then select Change Settings -> Select the Policies Tab and then set Removal Policy to Better Performance then ok. Shut down Windows 8, remove your portable USB 3.0 drive and boot up then plug the USB 3.0 drive again.

After doing all of this, I was able to use my portable usb 3.0 drive properly in full speeds.

ضمنا تو یه فروم چینی بایوس ورژن 2.06 رو هم پیدا کردم.(مال من 2.03 ه ) ولی نمی دونم آپدیت کنم یا نه.آخه ظاهرا به طور رسمی منتشر نشده!

hasanoooooooo
04-12-2012, 00:56
خب؟! اين کار رو انجام داديد؟ جواب داد؟ بنظرم تا خود سايت لنوو نذاشته اپديت رو بهتره دست نگه داري.

راستي شما ويندوز رو هم سعي کرديد عوض کنيد؟

hrh_fourtyseven
04-12-2012, 18:42
بچه من دلو زدم به دریا بایوسو آپدیت کردم!
از خود صفحه ی بایوس که امکانات نبود عکس بگیرم ولی اینو با aida گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در واقع از 2.03 به 2.06 آپدیت کردم .ظاهرا مشکل خاصی بش اضافه نشده :) و مشکلات یو اس بی و خاموش شدن num lock هنوز پا برجاست!

hrh_fourtyseven
04-12-2012, 18:48
خب؟! اين کار رو انجام داديد؟ جواب داد؟ بنظرم تا خود سايت لنوو نذاشته اپديت رو بهتره دست نگه داري.

راستي شما ويندوز رو هم سعي کرديد عوض کنيد؟

والا اون روش ظاهرا جواب داد.یعنی اون کارو که می کنم قطع و وصلی یو اس بی 3 ش خوب می شه(البته بیشتر باید تست کنم)

فک کنم تا الان یه 7-8 باری وین عوض کردم!
ضمن این که این مشکلات روی هر دو تا ویندوز 7 و 8 هست.
من اصلا 7 روش نصب نکردم.تا الان فکر می کردم اینا مشکلات وین 8ه!! ولی بعدا که دیدم بقیه هم رو 7 بعضا این مشکلاتو دارن فهمیدم از خود لپ تاپه! حالا یا از بایوسه یا این اپلیکیشنای درپیت لنوو باعثش می شه(مثل energy management یا synaptic یا...) که البته به نظر خودم دومی درسته!

hasanoooooooo
04-12-2012, 23:05
والا اون روش ظاهرا جواب داد.یعنی اون کارو که می کنم قطع و وصلی یو اس بی 3 ش خوب می شه(البته بیشتر باید تست کنم)

فک کنم تا الان یه 7-8 باری وین عوض کردم!
ضمن این که این مشکلات روی هر دو تا ویندوز 7 و 8 هست.
من اصلا 7 روش نصب نکردم.تا الان فکر می کردم اینا مشکلات وین 8ه!! ولی بعدا که دیدم بقیه هم رو 7 بعضا این مشکلاتو دارن فهمیدم از خود لپ تاپه! حالا یا از بایوسه یا این اپلیکیشنای درپیت لنوو باعثش می شه(مثل energy management یا synaptic یا...) که البته به نظر خودم دومی درسته!

خب برا يمتوجه شدنش فقط کافيه وين رو نصب کني و اين اپليکيشنها رو وصل نکني!‌ فقط درايور usb رو وصل کن.
اگه با اينکار مشکل حل نشه . بايد دنبال اپديت درايور usb بري!‌
بعد از اون ديگه معلوم ميشه مشکل نرم افزاري هست با سخت افزاري... خيلي از اين تاپيکاي خارجي اين مشکلارو گزارش کردن

hrh_fourtyseven
05-12-2012, 09:26
خب برا يمتوجه شدنش فقط کافيه وين رو نصب کني و اين اپليکيشنها رو وصل نکني!‌ فقط درايور usb رو وصل کن.
اگه با اينکار مشکل حل نشه . بايد دنبال اپديت درايور usb بري!‌
بعد از اون ديگه معلوم ميشه مشکل نرم افزاري هست با سخت افزاري... خيلي از اين تاپيکاي خارجي اين مشکلارو گزارش کردن

آخه مساله اینه که من یه بار 8 نصب کردم +درایورا+نرم افزار رو نصب کردم بعد یه بک آپ گرفتم.هر وقت می خوام فقط restore می کنم!

apple021
06-12-2012, 17:28
دوستان واقعان بچه های این تاپیک جالبن پست اول باید معایب شو بگن با مزایاشو یا مقایسه بین lenevo y580 و hp dv6t 7000 و Samsung 550P5C-S02 مقایسه کنه ولی اینجا همش تو کل کل هستن
من تا صفحه 35 خوندم هیچی دستگیرم نشد از دما شون از نظر کیفیت ولی باور کنید سرم درد گرفت اصلان جالب نبود نظرمه تو رو خدا فکرک نید یک خورده کمپانی مال بابامون نیست لپ تاپشو خریدی درسته دوسش داری ولی معایبشو بگو م مزایاشو چیزی کم نمیشه

M A M M U T
06-12-2012, 17:59
دوستان واقعان بچه های این تاپیک جالبن پست اول باید معایب شو بگن با مزایاشو یا مقایسه بین lenevo y580 و hp dv6t 7000 و Samsung 550P5C-S02 مقایسه کنه ولی اینجا همش تو کل کل هستن
من تا صفحه 35 خوندم هیچی دستگیرم نشد از دما شون از نظر کیفیت ولی باور کنید سرم درد گرفت اصلان جالب نبود نظرمه تو رو خدا فکرک نید یک خورده کمپانی مال بابامون نیست لپ تاپشو خریدی درسته دوسش داری ولی معایبشو بگو م مزایاشو چیزی کم نمیشه
منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)
من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......

وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...

apple021
06-12-2012, 19:07
منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)
من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......
وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...

دوسته عزیز به خدا من الان نمیدونم هنوز از بین این سه تا کدوم گرمایه کمتری تولید میکنه یکی میگه اچ پی با سیستم cool یکی میگه لئو راجبع سامسونگ هم اصلان کسی اطلاع نداره گیج شدم

apple021
06-12-2012, 22:36
چقد دیز جواب میدید؟انجمن عجیبیه انصافا!!

M A M M U T
06-12-2012, 22:44
چقد دیز جواب میدید؟انجمن عجیبیه انصافا!!
دوست عزیز من که dv7000 نداشتم که ببینم کولینگش چطوره....شما تو تاپیک مشاوره مطرح کن...

hrh_fourtyseven
07-12-2012, 00:39

مطمئنی خوندی تاپیکو؟!!!
بعید می دونم تو هیچ تاپیک دیگه ای انقدر ایراد گفته باشن!
شما 35 صفحه پیش کش همین 2-3 صفحه آخر رو بخون!
اصلا خود من تو همون صفحات اول یه نقد کامل گذاشتم خوندی؟!
کولینگشم خوبه.
ضمنا کسی 3 تا لپ تاپ نداره که واسه شما مقایسه کنه! شما برو تو سایت notebookcheck.net اونجا هست.

apple021
07-12-2012, 01:02
مطمئنی خوندی تاپیکو؟!!!
بعید می دونم تو هیچ تاپیک دیگه ای انقدر ایراد گفته باشن!
شما 35 صفحه پیش کش همین 2-3 صفحه آخر رو بخون!
اصلا خود من تو همون صفحات اول یه نقد کامل گذاشتم خوندی؟!
کولینگشم خوبه.
ضمنا کسی 3 تا لپ تاپ نداره که واسه شما مقایسه کنه! شما برو تو سایت notebookcheck.net اونجا هست.
دوسته من زبونت خیلی تنده
من نمیگم کسی 3تا لپ داره پسره صاحب شرکت ایرانسل هم نداره
اگه اینا باهم جمع شن تو یاهو باهم مچ کنن خیلی خوبه منظورم این بود

albertoperanc
07-12-2012, 13:04
دوسته من زبونت خیلی تنده

دوست عزیز...

نمیدونم چرا گیج شدی...رفقا کامل در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ گفتند..

من اون وقت که این لپ تاپ رو خریدم 2.300 ، واسم بهترین بود...الانم هست و در مقایسه با لپ تاپ هایی که دور و بریام دارن خیلی شاخه..همین هارد 64 SSD کافیه!

ببین چقدر پول داری...چه کاری میخوای بکنی...چه کانفیگی میخوای!

مشخص که شد بگرد دنبال برند ها...

Lenovo اولین پیشنهاد منه...
بعدش Asus بعد MSI

Agame.Arash
07-12-2012, 20:29
دوسته من زبونت خیلی تنده
سامسونگ رو نمی دونم ولی تو این تاپیک بار ها با 7000 مقایسه شده و دوستان 580 رو ترجیح دادن ...

MITAJOON
07-12-2012, 20:32

می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارم
از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه:sq_17:
آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده:sq_24:
بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده:sq_4:
نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!

hrh_fourtyseven
08-12-2012, 09:40
می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارم
از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه:sq_17:
آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده:sq_24:
بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده:sq_4:
نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!
من بایوسو به 2.06 آپدیت کردم دوست عزیز(صفحه های قبلو بخون) رفع نشد! شما که انقدر وین عوض می کنی یه بار هیچ کدوم از نرم افزارا و درایوراشو نصب نکن ببین بازم این مشکل پیش میاد!

MITAJOON
09-12-2012, 21:28
من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنه:n09:الکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره:n13: فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم:n02:
از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه:n24:

hasanoooooooo
09-12-2012, 22:06
شايدم سخت افزاري باشه!‌اخه همه دستگاه هاي داراي اين پورت از اين درايور مايکروسافت استفاده ميکنن. بنظر من لنوو جديدا داره گند ميزنه.

M A M M U T
09-12-2012, 23:43
من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنه:n09:الکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره:n13: فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم:n02:
از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه:n24:
اون دکمه هه که عکسه دوربین روشه ماله وبکمه...شما یه نرم افزار وبکم که نصب کنی با اون دکمه میتونید روشن خاموشش کنید.
ویرایش:کدوم دکمه رو میگید؟ اونی که دوربین فیلمبرداری روشه؟اون ماله movie teather هست....باید نرم افزارش رو نصب کنید....بعد موقع فیلم دیدن اون رو بزنید صدا دالبی میشه....

hrh_fourtyseven
10-12-2012, 08:33

synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.
والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .

راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!

MITAJOON
11-12-2012, 01:01
synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.
والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .

راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!

ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن:n26:
بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم:n20:
بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم:n27:
خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.:n13:
من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردم:n01:بنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟

hrh_fourtyseven
11-12-2012, 19:27
بچه ها لپ تاپم ترکید!!:n28::n28::n28:
5 دقیقه گداشتمش یه جا تو کیفم بود نمی دونم کدوم شتری رفته روش!
الان که اومدم خونه دیدم رو درش یه فرو رفتگی هست، وقتی روشنش کردم دیدم Lcd کلا به فنا رفته! فقط یه مشت رنگ قاتی پاتی نشون می ده!:n28:
چی کارش کنم؟! متاسفانه به نمایندگی هم نمی تونم بدم! چون مجبورم بفرستم تهران که عملا یه 10 روزی فک کنم طول بکشه تا برسه به دستم(درسته؟! سازگار که واسه تعمیرات نمایندگی تو اصف نداره که؟!
بعد lcd ش گیر میاد یا نه؟! قیمتش تو چه مایه هاییه؟

M A M M U T
11-12-2012, 20:17
الان که اومدم خونه دیدم رو درش یه فرو رفتگی هست، وقتی روشنش کردم دیدم Lcd کلا به فنا رفته! فقط یه مشت رنگ قاتی پاتی نشون می ده!:n28:
چی کارش کنم؟! متاسفانه به نمایندگی هم نمی تونم بدم! چون مجبورم بفرستم تهران که عملا یه 10 روزی فک کنم طول بکشه تا برسه به دستم(درسته؟! سازگار که واسه تعمیرات نمایندگی تو اصف نداره که؟!
:n03::n03::n03::n28:
واقعا خیلی متاسف شدم..... :( راهی جز این نداری بدی به گارانتی..... چون اونا قطعات اصلی رو دارن....فقط lcd مشکل پیدا کرده؟ کاش از اونور میزاشتیش تو کیفت....

Agame.Arash
11-12-2012, 21:11

غم آخرت باشه ... خدا بهت صبر بده ... این مدل لپتاپ قطعاتشو فقط گارانتی داره ...گذاشته بودیش کجا که این شکلی شده ؟

hrh_fourtyseven
11-12-2012, 21:41
:n03::n03::n03::n28:
واقعا خیلی متاسف شدم..... :( راهی جز این نداری بدی به گارانتی..... چون اونا قطعات اصلی رو دارن....فقط lcd مشکل پیدا کرده؟ کاش از اونور میزاشتیش تو کیفت....

مرسی:n16:
تو سایت سازگار دیدم گویا نمایندگی تعمیراتم تو اصف دارن.فردا می برم ببینم چی می شه!
بله فشار اومده رو در لپ تاپ فرو رفته به lcd آسیب زده ظاهرا.آره به خدا .والا دیگه فکر نمی کردم تو کیف هم آسیب ببینه!

غم آخرت باشه ... خدا بهت صبر بده ... این مدل لپتاپ قطعاتشو فقط گارانتی داره ...گذاشته بودیش کجا که این شکلی شده ؟

ممنون.
والا تو اون دانشگای خراب شده 2 دقیقه ولش کردیم نمی دونم کدوم شتری اومده روش 4 نعل رفته! خداوکیلی 100 رحمت به دبستان!

hasanoooooooo
12-12-2012, 11:20
اشکالي نداره داداش... اشالا که برات يکي مثل روز اولش رو پيدا ميکنن ميزارن رو دستگاه ... ولي يک لپتاپ 3 ميليوني رو بردن به دانشگاه اشتباه محض هست!‌‌ فکر کنم يک 200 300 تومني پياده بشي....:n28:

kelp
12-12-2012, 15:21

در عوض فرصتی شد روش ال‌ای‌دی فول اچ دی بندازی ! :n05:

hrh_fourtyseven
12-12-2012, 23:04
زنگ زدم سازگار گفت 220-230 تومن خرجته!!!!!
عین یه بچه ی خوب قسمت صفحه ی لپ تاپو خودم باز کردم مدل led رو دیدم رفتم بازار یه دونه عینشو خریدم 165 تومن ،آوردم خونه خودم بستمش،الان هم دارم با همین led این جا واستون چیز می نویسم،یه ریال هم به سازگار ندادم ،منتشونم نکشیدم !
ضمنا مدل led هم اگه یه وقع لازمتون شد اینه: LG lp156wh4

hrh_fourtyseven
12-12-2012, 23:21
ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن:n26:
بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم:n20:
بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم:n27:
خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.:n13:
من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردم:n01:بنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟

وایرلس که سهله بلوتوسشم راحت شناخت .حتما این مینت 14 رو یه تستی بزن البته 2 تا نسخه داره یه mate یه cinnamon که دومیه با gnome 3 کار می کنه واقعا عالیه! من خودم ubuntu 12.10 هم نصبیدم.واقعا مینته خیلی سره ازش!
عوضش من بازی زیاد باش کردم تقریبا تمام عناوین معروف این یک سال اخیر رو بازی کردم باش.
آخریش هم far cry 3 بود که با اون گرافیک خفنش لپ تاپ ازش کاملا سر بلند بیرون اومد!

در عوض فرصتی شد روش ال‌ای‌دی فول اچ دی بندازی ! :n05:
والا فولوس نبود وگرنه بهش فکر کردم! ضمنا من خیلی کم از lcd خودش استفاده می کنم.اکثر مواقع وصله به مانیتور خونه.فقط یه موقع بیرون باشم از مال خودش استفاده می کنم!

M A M M U T
13-12-2012, 00:22
عین یه بچه ی خوب قسمت صفحه ی لپ تاپو خودم باز کردم مدل led رو دیدم رفتم بازار یه دونه عینشو خریدم 165 تومن ،آوردم خونه خودم بستمش،الان هم دارم با همین led این جا واستون چیز می نویسم،یه ریال هم به سازگار ندادم ،منتشونم نکشیدم !
خب مبارکه ...خوب شد زیاد تو خرج نرفت خدا رو شکر...
داداش خودت سر رشته داشتی یا همینجوری جلو رفتی؟ مانیتورش رو از کجا باز کردی؟ لولا هاش سالم مونده بود؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++
یه سوال دیگه لپتاپ حتما باید بزاریم روی سطح بلند که زیرش خالی باشه؟ (همون stand) ؟ بزاریمش رو یه کتابی چیزی عیب نداره؟

whitewolf
13-12-2012, 11:07

چه خبره باباااا چقدر بی انصاف
مبارک باشه.ایشالله که دیگه اتفاقی نیفته واسش
LED که خریدین گارانتی هم داشت؟
چرا دنبال LED فول اچ دی نرفتین؟
راستی با این کار گارانتی لپ تاپ هم باطل شد

whitewolf
13-12-2012, 11:10
یه متن خوندم دیدم جالبه گفتم بقیه ام بخونن ضرر نداره. عینا کپی - پیست کردم. در ضمن خودم به هیچ وجه تایید یا رد نمی کنم:

باتری های معمولی لپ تاپ نیز همانند سایر وسایل الکترونیکی برای خود عمر مشخصی دارند. این باتری ها معمولأ پس از 1 تا 2 سال کار مداوم ، کارایی اصلی خودشان را از دست میدهند و در نهایت تنها میتوانند 10 تا 15 دقیقه شارژ خود را حفظ کنند. در صورتی که باتری لپ تاپ شما نیز به این بلا دچار شده است پیش از هر اقدام دیگری دست نگاه دارید و این ترفند واقعأ اعجاب انگیز با روشی اعجاب انگیزتر را بر روی باتری خود را اعمال کنید! چرا که با این کار میتوانید جان دوباره ای به باتری ببخشید و به نوعی آن را احیا کنید ، چرا که مجددأ باتری میتواند 1 الی 2 ساعت شارژ خود را نگه دارد و دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید.

برای اینکار ، روش کار را بدون ترس و واهمه انجام دهید!

کافی است باتری را به مدت 14 الی 15 ساعت در داخل فریزر قرار دهید!
تا باتری لپ تاپ شما کاملأ فریز شود!
سپس باتری را 3 الی 4 بار شارژ و دشارژ نمایید.
اکنون باتری لپتاپ شما پس از گذراندن یک خواب زمستانی جان تازه ای پیدا کرده است و میتوانید بیش از گذشته برای شما کار کند.

شاید از این عمل تعجب کنید و ارتباطی بین این دو کار نیابید.
اما جالب است بدانید که این کار پایه و اساسی کاملأ علمی دارد ، چرا که همانطور میدانید به طور کلی در اجسام مختلف به دلیل لرزش طبیعی مولکولها جریان برق به راحتی از آنها عبور نمی کند. این مشکل در اجسام رسانا کمتر است ، زیرا مولکول ها به شکل منظم قرار می گیرند و جریان راحت تر عبور می کند ، اما برای ابر رسانا کردن باید جسم رو سرد نمود تا لرزش مولکولها کمتر شود (این لرزش هیچ گاه صفر نخواهد شد ، مگر در صفر مطلق یعنی 273- درجه سانتیگراد که البته تا امروز دست نیافتنی باقی مانده است) ، در نتیجه سرعت و کیفیت عبور جریان بهتر خواهد شود. دلیل بهتر کار کردن سی پی یو در درمای پایین نیز همین موضوع است.

از این موضوع و به نوعی نوآوری میتوان حتی در مورد هارد دیسک هم استفاده کرد ، هاردی که کار نمیکند را در صورتی که 10 تا 15 ساعت در فریزر فریز نمایید و سپس وصل نمایید را نیز میتوان با این روش بازیابی کرد.

لازم به ذکر است تا باتری شما دچار مشکل نشده است این ترفند را بر روی آن اجرا نکنید. همچنین این تنها بر روی باتری لپ تاپ تست شده است ، طبعأ امکان این کار بر روی همه باتری های لوازم الکترونیکی یا خود آنها وجود ندارد ، مگر دستگاه هایی که ساختاری همانند باتری های لپ تاپ داشته باشند

payma
13-12-2012, 11:59
یه متن خوندم دیدم جالبه گفتم بقیه ام بخونن ضرر نداره. عینا کپی - پیست کردم. در ضمن خودم به هیچ وجه تایید یا رد نمی کنم:

باتری های معمولی لپ تاپ نیز همانند سایر وسایل الکترونیکی برای خود عمر مشخصی دارند. این باتری ها معمولأ پس از 1 تا 2 سال کار مداوم ، کارایی اصلی خودشان را از دست میدهند و در نهایت تنها میتوانند 10 تا 15 دقیقه شارژ خود را حفظ کنند. در صورتی که باتری لپ تاپ شما نیز به این بلا دچار شده است پیش از هر اقدام دیگری دست نگاه دارید و این ترفند واقعأ اعجاب انگیز با روشی اعجاب انگیزتر را بر روی باتری خود را اعمال کنید! چرا که با این کار میتوانید جان دوباره ای به باتری ببخشید و به نوعی آن را احیا کنید ، چرا که مجددأ باتری میتواند 1 الی 2 ساعت شارژ خود را نگه دارد و دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید.

برای اینکار ، روش کار را بدون ترس و واهمه انجام دهید!

کافی است باتری را به مدت 14 الی 15 ساعت در داخل فریزر قرار دهید!
تا باتری لپ تاپ شما کاملأ فریز شود!
سپس باتری را 3 الی 4 بار شارژ و دشارژ نمایید.
اکنون باتری لپتاپ شما پس از گذراندن یک خواب زمستانی جان تازه ای پیدا کرده است و میتوانید بیش از گذشته برای شما کار کند.

شاید از این عمل تعجب کنید و ارتباطی بین این دو کار نیابید.
اما جالب است بدانید که این کار پایه و اساسی کاملأ علمی دارد ، چرا که همانطور میدانید به طور کلی در اجسام مختلف به دلیل لرزش طبیعی مولکولها جریان برق به راحتی از آنها عبور نمی کند. این مشکل در اجسام رسانا کمتر است ، زیرا مولکول ها به شکل منظم قرار می گیرند و جریان راحت تر عبور می کند ، اما برای ابر رسانا کردن باید جسم رو سرد نمود تا لرزش مولکولها کمتر شود (این لرزش هیچ گاه صفر نخواهد شد ، مگر در صفر مطلق یعنی 273- درجه سانتیگراد که البته تا امروز دست نیافتنی باقی مانده است) ، در نتیجه سرعت و کیفیت عبور جریان بهتر خواهد شود. دلیل بهتر کار کردن سی پی یو در درمای پایین نیز همین موضوع است.

از این موضوع و به نوعی نوآوری میتوان حتی در مورد هارد دیسک هم استفاده کرد ، هاردی که کار نمیکند را در صورتی که 10 تا 15 ساعت در فریزر فریز نمایید و سپس وصل نمایید را نیز میتوان با این روش بازیابی کرد.

لازم به ذکر است تا باتری شما دچار مشکل نشده است این ترفند را بر روی آن اجرا نکنید. همچنین این تنها بر روی باتری لپ تاپ تست شده است ، طبعأ امکان این کار بر روی همه باتری های لوازم الکترونیکی یا خود آنها وجود ندارد ، مگر دستگاه هایی که ساختاری همانند باتری های لپ تاپ داشته باشند

من با یقین 100% بهت میگم با این کار باتری کلا از کار میفته چون نمونش رو هم دیدم!
منبع حرفم هم
Batteryuniversity.com
دقیقا یادم نیست کجا خوندم اما چند تا از دوستان همینجا هم تست کردن باتری شون به فنا رفته!!!

خدا وکیلی ایرانی ها تو هر زمینه ای نسخه میپیچن از پزشکی و مهندسی بگیر تا اینجور مسائل:n02:
خنده دارترین مورد هم که شنیدم نگهداری باتری تو یخچال بوده!!!
من نمیدونم از کجا درمیارن این چیزارو!

M A M M U T
13-12-2012, 13:15
من با یقین 100% بهت میگم با این کار باتری کلا از کار میفته چون نمونش رو هم دیدم!
منبع حرفم هم
Batteryuniversity.com
دقیقا یادم نیست کجا خوندم اما چند تا از دوستان همینجا هم تست کردن باتری شون به فنا رفته!!!

خدا وکیلی ایرانی ها تو هر زمینه ای نسخه میپیچن از پزشکی و مهندسی بگیر تا اینجور مسائل:n02:
خنده دارترین مورد هم که شنیدم نگهداری باتری تو یخچال بوده!!!
من نمیدونم از کجا درمیارن این چیزارو!
کاهش دما تو عمر باتری تاثیر داره(ثابت شدس... سرعت واکنش رو کم میکنه....یه سری قانون داشتیم تو شیمی پیش دانشگاهی ...لوشاتلیه و این چرت و پرتا)
اما تو یخچال گذاشتن خیلی مسخرس...چون یخچال خودش رطوبت داره....داغون میکنه باتری رو....

hrh_fourtyseven
13-12-2012, 15:16
خب مبارکه ...خوب شد زیاد تو خرج نرفت خدا رو شکر...داداش خودت سر رشته داشتی یا همینجوری جلو رفتی؟ مانیتورش رو از کجا باز کردی؟ لولا هاش سالم مونده بود؟++++++++++++++++++++++++++++++++++یه سوال دیگه لپتاپ حتما باید بزاریم روی سطح بلند که زیرش خالی باشه؟ (همون stand) ؟ بزاریمش رو یه کتابی چیزی عیب نداره؟نه بابا ته رشته هم نداشتم! :Dیه بررسی کردم دیدم قسمت صفحه ی لپ تاپ جدای از بقیه ی قسمتاست.با یه چاقو درز بین قسمت مانیتورو باز کردم.همه اش خار بود تا ته.پایینشم 2 تا پیچ داشت که دقیقا زیر led ه و البته یه چیزه پلاستیکی روش چسبیده.اونا رو هم باز کردم.تموم مدل led هم پشتش بود.یه کابل هم وصل می شد ازش به داخل لپ تاپ که چیز خاصی نبود راحت در آوردم رو جدیده جازدم!همین.++++++++++اگه کول پد داری که خوب رو اونه دیگه .اگه نداری هم خودش در حد نیم سانت پایه داره واسه کار معمولی خوبه داغ نمی کنه.البته زیرش نباید چیز نرم و پرز دار باشه(مثله فرش، تشک و...).ولی اگه بازی می کنی حتما کول پد بگیر واسه اش

hrh_fourtyseven
13-12-2012, 15:24
چه خبره باباااا چقدر بی انصاف
مبارک باشه.ایشالله که دیگه اتفاقی نیفته واسش
LED که خریدین گارانتی هم داشت؟
چرا دنبال LED فول اچ دی نرفتین؟
راستی با این کار گارانتی لپ تاپ هم باطل شد
دقیقا نپرسیدم .فک کنم 3 ماه داره.
گفتم .من زیاد با lcd خودش کار نمی کنم اکثرا وصله به مانیتورم.ضمنا اولویت اولم خرید یه ssd یه نمی خواستم بیشتر از این خرج led کنم.
نه عزیزم.تو این قسمتایی که من باز کردم هیچ برچسبی یا لیبلی یا چیزی که نشون بده این قبلا باز شده وجود نداره!! اتفاقا دقیقا تو این موضوع دقت کردم.واقعا هیچی وجود نداره که بفهمن! ضمن این که همون طور که گفتم بخش نمایشگر کلا جدای از خود لپ تاپ باز می شه!
حتی من پیجای خود لپ تاپم قبلا کلا باز کردم (البته با پیچ گوشتی پلاستیکی که جای پیچ گوشتی نمونه) به جز روی بعضی از قطعه ها هیچ لیبلی وجود نداره، یعنی اگه کلا لپ تاپو هم اوراق کنین تا زمانی که قطعاتتون از رو main جدا نشه هیچ نشونه ای وجود نداره که بازش کردین!!!!

Agame.Arash
13-12-2012, 15:59
ضمنا مدل led هم اگه یه وقع لازمتون شد اینه: ماشاالله داداش !... من اگه بودم حتما سرم کلاه رفته بود ... کبفیت led خوبه؟

payma
13-12-2012, 17:41
کاهش دما تو عمر باتری تاثیر داره(ثابت شدس... سرعت واکنش رو کم میکنه....یه سری قانون داشتیم تو شیمی پیش دانشگاهی ...لوشاتلیه و این چرت و پرتا)
اما تو یخچال گذاشتن خیلی مسخرس...چون یخچال خودش رطوبت داره....داغون میکنه باتری رو....

نگهداری تو دمای پائین اره اما نه دیگه بذاریش تو یخچال!
همینجا یه بنده خدایی سونی داشت اینکارو کرد خودشو فحش میداد:n02:

hrh_fourtyseven
13-12-2012, 18:38
ماشاالله داداش !... من اگه بودم حتما سرم کلاه رفته بود ... کبفیت led خوبه؟

دقیقا مثه خودشه دیگه.هیچ فرقی با اصلیش نداره

hasanoooooooo
13-12-2012, 23:28
دوستان گفتبد موقع نصب ويندوز ميتونين انتخاب کنيد که روي ssd بريزه ويندوز رو؟
سرعت ssd روي چه پايه اي هست؟ يعني read و رايتش منظورمه ممنون

parsa010
14-12-2012, 12:24
سلام دوستان من یکم برا lcd م مشکل پیش اومده ، ( y580 hd ) اگه بخوام با fhd جایگزین کنم باید کجا برم
و چقد خرج برمیداره برام ،
ممنون .

hrh_fourtyseven
14-12-2012, 14:42
دوستان گفتبد موقع نصب ويندوز ميتونين انتخاب کنيد که روي ssd بريزه ويندوز رو؟
سرعت ssd روي چه پايه اي هست؟ يعني read و رايتش منظورمه ممنون
بله.
والا من که ندارم ولی تو یه فروم چینی یه بنچمارک از ssd لپ تاپ y580 بود بین 250 تا 300 سرعت read شه.البته اگه مدل crucial بگیری سرعتش رو 400 ه!!!

hrh_fourtyseven
14-12-2012, 14:50
سلام دوستان من یکم برا lcd م مشکل پیش اومده ، ( y580 hd ) اگه بخوام با fhd جایگزین کنم باید کجا برم
و چقد خرج برمیداره برام ،
ممنون .
والا فول اچ دی یه کم بد گیر میاد.مدل led روی y580 اینه: LP156WH4 LG
شما باید دنبال این مدل بگردی : LG LP156WF4
که دقیقا همون قبلیه است با این تفاوت که FHD ه.
از نظر قیمت هم تو آمازون یه سرچ بزن قیمت اولی 59.84 دلاره و قیمت دومی 118.99 دلاره! یعنی تقریبا 2 برابر!
و با توجه به این که مدل اولی رو من اینجا 165 خریدم احتمالا واسه دومی این جا باید سیصد و خورده ای پول بدی!
البته این فقط احتماله .خودت برو تو بازار قیمت بگیر

M A M M U T
14-12-2012, 17:46
دوستان برای اینکه کیبورد رو از جاش دربیاری باید کل دل و جگر لپتاپ رو بریزی بیرون؟ این درز های لپتاپمن پر ازآشغال شده.... راهی برای باز کردن کیبورد هست؟

hasanoooooooo
14-12-2012, 19:27
دوستان در صفحه هاي قبل بچه ها گفتن که کارت گرافيک اين دستگاه زياد با hp dv6t7000 فرق نداره درسته؟

mokhtar
15-12-2012, 17:27
دوستان قیمت با بلوریش ---- الان؟من احتمال زیاد میخوام بفروشم

rahshab
15-12-2012, 17:41
ميشه بژرسم دليلش چيه به سلامتي مدل بالاتر ميخاي بگيري

hasanoooooooo
15-12-2012, 18:14
يک جوانمرد پيدا بشه .... من ميخوام بدونم در حالت وبگردي دماي cpu چند درجست.... خاهشا زودتر جواب بديد. ميخوام سريع اقدام کنم براي خريد. تنکس

M A M M U T
15-12-2012, 20:23
يک جوانمرد پيدا بشه .... من ميخوام بدونم در حالت وبگردي دماي cpu چند درجست.... خاهشا زودتر جواب بديد. ميخوام سريع اقدام کنم براي خريد. تنکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از حدود 20 دقیقه وبگردی...

M A M M U T
18-12-2012, 19:59
این دوتا پیچ که پشته لپتاپه و کنارش علامت کیبورد گذاشته رو اگه باز کنیم کیبوردش باز میشه؟
گارانتی ممکنه بعدا متوجه بشه من کیبوردش رو باز کردم؟

mehrdadttm
18-12-2012, 20:32
من می خواهم اگه لطف کنید مشخصات وضعیت لب تاپ را بدید

mehrdadttm
18-12-2012, 20:34
من می خواهم اگه لطف کنید مشخصات وضعیت لب تاپ را بدید

من میخوام اگه لطف بفرمایید وضعیت آن را شرح دهید...:n01::n01:

hrh_fourtyseven
18-12-2012, 21:20
بچه ها یه آپدیت خیلی عالی واسه گرافیک اومده.من قبلا 306 داشتم روی نسخه ی آزمایشی 310 افزایش فریم تو بعضی از بازی ها مثل far cry 3 و hitman absolution و COD black ops کاملا به چشم میاد.
تازه اون آزمایشیش بود الان که فاینالش اومده حتما بهتر هم شده.

download nvidia geforce driver 310 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[*=left]Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 306.97 WHQL drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:

GeForce GTX 680:

[*=left]Up to 38% in Far Cry 3
[*=left]Up to 26% in Call of Duty: Black Ops 2
[*=left]Up to 16% in Battlefield 3
[*=left]Up to 18% in Assassin's Creed III
[*=left]Up to 9% in The Elder Scrolls V: Skyrim
[*=left]Up to 6% in Medal of Honor: Warfighter
[*=left]Up to 6% in StarCraft II
[*=left]Up to 6% in Dragon Age II
[*=left]Up to 6% in Batman: Arkham City
[*=left]Up to 5% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

GeForce GTX 660:

[*=left]Up to 24% in Call of Duty: Black Ops 2
[*=left]Up to 10% in Battlefield 3
[*=left]Up to 7% in The Elder Scrolls V: Skyrim
[*=left]Up to 6% in Far Cry 3
[*=left]Up to 5% in Dragon Age II
[*=left]Up to 5% in Assassin's Creed III
[*=left]Up to 4% in Batman: Arkham City
[*=left]Up to 4% in Medal of Honor: Warfighter

[*=left]NVIDIA SLI Technology – Adds or updates the following SLI profiles:

[*=left]Dirt: Showdown – updated SLI profile
[*=left]Dota 2 - updated SLI profile
[*=left]Dou Zhan Shen – updated SLI profile
[*=left]F1 2012 - added SLI profile
[*=left]FIFA 13 – added SLI profile
[*=left]Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – updated SLI profile
[*=left]Hawken – added SLI profile
[*=left]Hitman: Absolution – added SLI profile
[*=left]Natural Selection 2 – added SLI profile
[*=left]Primal Carnage – added SLI profile

[*=left]NVIDIA 3D Vision – Adds or updates the following 3D Vision profiles:

[*=left]007 Legends - rated Fair
[*=left]Assassin's Creed III - rated Not Recommended
[*=left]Bloody Good Time - rated Good
[*=left]Bullet Run - rated Fair
[*=left]Bunch of Heroes - rated Good
[*=left]CABAL2 - rated Good
[*=left]Call of Duty Black Ops 2 - rated Good
[*=left]Carrier Command: Gaea Mission - rated 3D Vision Ready
[*=left]Dark Souls - rated Fair
[*=left]Dishonored - rated Fair
[*=left]Euro Truck Simulator 2 - rated Excellent
[*=left]FIFA 13 - rated Good
[*=left]Hawken - rated 3D Vision Ready
[*=left]Hitman: Absolution - rated Fair
[*=left]I Am Alive - rated Fair
[*=left]Lucius - rated Fair
[*=left]Mabinogi Heroes - rated Fair
[*=left]Medal of Honor: Warfighter - rated Fair
[*=left]Metro: Last Light - rated Good
[*=left]MLB 2K12 - rated Fair
[*=left]NBA 2K12 - rated Good
[*=left]NBA 2K13 - rated Good
[*=left]Need for Speed: Most Wanted - rated Fair
[*=left]Of Orcs and Men - rated Fair
[*=left]Painkiller: Hell & Damnation - rated Fair
[*=left]Planetside 2 - rated Not Recommended
[*=left]Prepar3D - rated Good
[*=left]Sniper Elite V2 - rated Poor
[*=left]Sniper: Ghost Warrior 2 - rated Poor
[*=left]The Amazing Spider-Man - rated Not Recommended
[*=left]Tiny Troopers - rated Fair
[*=left]Tony Hawk's Pro Skater HD - rated Good
[*=left]Total War Battles: SHOGUN - rated Good
[*=left]Unmechanical - rated Good
[*=left]War of the Roses rated Fair
[*=left]World Rally Championship 3 rated Good
[*=left]XCOM: Enemy Unknown rated Fair

hasanoooooooo
18-12-2012, 23:48
دوستان ميشه بدونم اين مشکل شل بودن بالاي صفحه کليد و زير تاچ پد ظايع هست يا نه؟

wi-fi
19-12-2012, 00:25
آقا SSD MSATA گیرت اومد یه ندا به ما هم بده لامسب بدجور تو کفشم این سیستم فقط یه SSD کم داره

hrh_fourtyseven
19-12-2012, 08:30
تاچ پد که مشکلی نداره.اون دوستی که اینو گفت یه مقدار زیادی حساسه.
کیبورد هم یه قسمتش شله که فقط اگه عادت داشته باشی محکم تایپ کنی می فهمی.اونم اصلا به چشم نمیاد باید دقت کنی تا متوجه بشی

hrh_fourtyseven
19-12-2012, 08:45
آقا SSD MSATA گیرت اومد یه ندا به ما هم بده لامسب بدجور تو کفشم این سیستم فقط یه SSD کم داره
والا من خیلی گشتم.اولا که خیلی کمیابه.اصلا 90 درصدشون نمی دونن msata چی چی هست!!!!
اونایی هم که دارن قیمتای نجومی می پرونن.قشنگ باید واسه یه 64 گیگ معمولیش سیصد و خورده ای پیاده شی.
خوب آدم مگه مغز خر خورده .آمازون الان بهترین نوعشو که crucial هست و سرعتش یه سر و گردن بالاتر از بقیه هستو داره می فروشه 75 دلار.تازه نه 64 گیگ ، 128 گیگشو!!!
فعلا که کسی رو ندارم ولی هر وقع جور بشه می گم یکی از اون ور واسه ام بیاره!

layenz
19-12-2012, 08:52
سلام ...

آخرش اینو خریدم بعد از کلی مکافات

بلوری دارش 3200

راستی باتریش الان شارژ اولیه هست یعنی بعد از هشت ساعت یه جورایی فکر میکنم داره زود خالی میشه! عادی هست؟

hrh_fourtyseven
19-12-2012, 09:10
سلام ...

بلوری دارش 3200

راستی باتریش الان شارژ اولیه هست یعنی بعد از هشت ساعت یه جورایی فکر میکنم داره زود خالی میشه! عادی هست؟
مبارکت باشه .
فک می کنم یه کم گرون خریدی.
بستگی به کارت داره .من خودم در حالت خیلی بهینه که وایرلس و بلوتوس آف باشن و نور ال سی دی کم باشه 6 ساعت ازش واسه وبگردی و استفاده از آفیس کار کشیدم.
ولی کاری که سی پی یو بکشه قطعا زودتر باتری رو خالی می کنه

mokhtar
19-12-2012, 09:59
ميشه بژرسم دليلش چيه به سلامتي مدل بالاتر ميخاي بگيري

نه عزیز دارم یه سلاح میخرم امروز هم نمایشگاههش شروع شده تو بین الملی به خاطر اینه

mokhtar
19-12-2012, 10:02
من میخوام اگه لطف بفرمایید وضعیت آن را شرح دهید...:n01::n01:

الان فکر کنم نزدیک 3 ماه شده خریدم دلیلش رو هم گفتم دارم سلاح شکاری میخرم از 1.650 شده 3.300

نه مشکلی داره نه چیزی 160 تا هم بلوری خام هم دارم بعدن تو سایت همسایه تاپیک فروش با عکس میزنم و بهتون خبر میدم و تهرانم هستم کسی تست حضوری خواست

M A M M U T
19-12-2012, 11:58
داداش من از اوایل نفهمیدم بعدا اینجا خوندم و دقت کردم متوجه شدم....من با لپتاپ ها دیگه خیلی کار نکردم اما یه بار یه ایسوس دیدم کیبوردش دقیقا 2 میلی متر بالا پایین میرفت....به نظرم یه بار یه نمومه گیربیار باهاش کار کنن ببین چطوره....

سلام ...

بلوری دارش 3200

من بار اول با باتریش خواستم ویندوز نصب کنم یهو باتری تموم کرد!(بدترین چیز واسه باترری اینه که باتری تموم بشه وسط یه کاری ...چون ویندوز نمیزاره زیر 8 درصد بیاد)
اما بعد از اون با وایفای راحت 5 ساعت جواب داد....

sh@y@n
19-12-2012, 22:20
والا من خیلی گشتم.اولا که خیلی کمیابه.اصلا 90 درصدشون نمی دونن msata چی چی هست!!!!
اونایی هم که دارن قیمتای نجومی می پرونن.قشنگ باید واسه یه 64 گیگ معمولیش سیصد و خورده ای پیاده شی.
خوب آدم مگه مغز خر خورده .آمازون الان بهترین نوعشو که crucial هست و سرعتش یه سر و گردن بالاتر از بقیه هستو داره می فروشه 75 دلار.تازه نه 64 گیگ ، 128 گیگشو!!!
البته امازون 120 گیگ ساتا 3 رو میده 120 دلار اون مدلی که شما میگید احتمالا ساتا 2 هست
الان هارد جدید mushkin اومده که حتی از corsair force gt هم سریعتره!

whitewolf
19-12-2012, 23:37
بچه ها یه آپدیت خیلی عالی واسه گرافیک اومده.من قبلا 306 داشتم روی نسخه ی آزمایشی 310 افزایش فریم تو بعضی از بازی ها مثل far cry 3 و hitman absolution و COD black ops کاملا به چشم میاد.
تازه اون آزمایشیش بود الان که فاینالش اومده حتما بهتر هم شده.

download nvidia geforce driver 310 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[*=left]Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 306.97 WHQL drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:

GeForce GTX 680:

[*=left]Up to 38% in Far Cry 3
[*=left]Up to 26% in Call of Duty: Black Ops 2
[*=left]Up to 16% in Battlefield 3
[*=left]Up to 18% in Assassin's Creed III
[*=left]Up to 9% in The Elder Scrolls V: Skyrim
[*=left]Up to 6% in Medal of Honor: Warfighter
[*=left]Up to 6% in StarCraft II
[*=left]Up to 6% in Dragon Age II
[*=left]Up to 6% in Batman: Arkham City
[*=left]Up to 5% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

GeForce GTX 660:

[*=left]Up to 24% in Call of Duty: Black Ops 2
[*=left]Up to 10% in Battlefield 3
[*=left]Up to 7% in The Elder Scrolls V: Skyrim
[*=left]Up to 6% in Far Cry 3
[*=left]Up to 5% in Dragon Age II
[*=left]Up to 5% in Assassin's Creed III
[*=left]Up to 4% in Batman: Arkham City
[*=left]Up to 4% in Medal of Honor: Warfighter

[*=left]NVIDIA SLI Technology – Adds or updates the following SLI profiles:

[*=left]Dirt: Showdown – updated SLI profile
[*=left]Dota 2 - updated SLI profile
[*=left]Dou Zhan Shen – updated SLI profile
[*=left]F1 2012 - added SLI profile
[*=left]FIFA 13 – added SLI profile
[*=left]Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – updated SLI profile
[*=left]Hawken – added SLI profile
[*=left]Hitman: Absolution – added SLI profile
[*=left]Natural Selection 2 – added SLI profile
[*=left]Primal Carnage – added SLI profile

[*=left]NVIDIA 3D Vision – Adds or updates the following 3D Vision profiles:

[*=left]007 Legends - rated Fair
[*=left]Assassin's Creed III - rated Not Recommended
[*=left]Bloody Good Time - rated Good
[*=left]Bullet Run - rated Fair
[*=left]Bunch of Heroes - rated Good
[*=left]CABAL2 - rated Good
[*=left]Call of Duty Black Ops 2 - rated Good
[*=left]Carrier Command: Gaea Mission - rated 3D Vision Ready
[*=left]Dark Souls - rated Fair
[*=left]Dishonored - rated Fair
[*=left]Euro Truck Simulator 2 - rated Excellent
[*=left]FIFA 13 - rated Good
[*=left]Hawken - rated 3D Vision Ready
[*=left]Hitman: Absolution - rated Fair
[*=left]I Am Alive - rated Fair
[*=left]Lucius - rated Fair
[*=left]Mabinogi Heroes - rated Fair
[*=left]Medal of Honor: Warfighter - rated Fair
[*=left]Metro: Last Light - rated Good
[*=left]MLB 2K12 - rated Fair
[*=left]NBA 2K12 - rated Good
[*=left]NBA 2K13 - rated Good
[*=left]Need for Speed: Most Wanted - rated Fair
[*=left]Of Orcs and Men - rated Fair
[*=left]Painkiller: Hell & Damnation - rated Fair
[*=left]Planetside 2 - rated Not Recommended
[*=left]Prepar3D - rated Good
[*=left]Sniper Elite V2 - rated Poor
[*=left]Sniper: Ghost Warrior 2 - rated Poor
[*=left]The Amazing Spider-Man - rated Not Recommended
[*=left]Tiny Troopers - rated Fair
[*=left]Tony Hawk's Pro Skater HD - rated Good
[*=left]Total War Battles: SHOGUN - rated Good
[*=left]Unmechanical - rated Good
[*=left]War of the Roses rated Fair
[*=left]World Rally Championship 3 rated Good
[*=left]XCOM: Enemy Unknown rated Fair

ویندوز 7 به این ورژن چه نمره ای رو میده؟

یه نگاه به این سایت بنداز:

rahshab
20-12-2012, 00:36
دوستان من امروز تو پايتخت يه مغازه ديدم كه ادعا ميكرد اين لب تابو با هارد 256ssd ميفروشه !!!!!!!!! بهش گفتم همچين چيزي امكان نداره اما اصرار داشت تضمين ميكنم كه هاردش 256 هست قيمت هم 3400

payma
20-12-2012, 00:45

/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با DV6t-7000 ورژن 310.70 رو تست کردم به گرافیکم 7.2 داد

hrh_fourtyseven
20-12-2012, 01:01
البته امازون 120 گیگ ساتا 3 رو میده 120 دلار اون مدلی که شما میگید احتمالا ساتا 2 هست
الان هارد جدید mushkin اومده که حتی از corsair force gt هم سریعتره!
ظاهرا اون که من دیدم یورو بوده.الان دیدم 110 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
wow...
این مدلی که گفتی سرعتش یه 30-40 تایی از crucial هم بالاتره! خیلی عالیه. قیمتشم عالیه 120 گیش تقریبا 110-120 دلار در میاد!

یه نگاه به این سایت بنداز:
والا من 7 ندارم ولی 8 به graphic 5.9 و به gaming graphic 7.2 می ده.
این سایت هم فعلا فعالیت نمی کنه:

متاسفانه به دلیل نوسانات شدید قیمت ارز و محدودیت های جدید مالی، در حال حاضر امکان ثبت سفارشهای جدید وجود ندارد.
لطفا چند روز دیگر مجددا مراجعه فرمایید.
ضمنا یکی از شرایط مهم خریدش اینه:

مطمئن شوید این کالا ساخت آمریکا نیست. ارسال کالاهایی که روی آنها عبارت Made in U.S.A. درج شده باشد به هیچ وجه امکان پذیر نیست و امکان پس دادن کالا به فروشنده و پس گرفتن پول نیز وجود ندارد.

hrh_fourtyseven
20-12-2012, 01:03
دوستان من امروز تو پايتخت يه مغازه ديدم كه ادعا ميكرد اين لب تابو با هارد 256ssd ميفروشه !!!!!!!!! بهش گفتم همچين چيزي امكان نداره اما اصرار داشت تضمين ميكنم كه هاردش 256 هست قيمت هم 3400
اینا بازار گرمی الکیه.امکان نداره همچین چیزی.اگه این طوری باشه خود هاردش بالای 500 تومن قیمتشه!

rahshab
20-12-2012, 19:44
من msata ssdپيدا كردم 64 ميده 390 تومن لب تاپ هم با بلوريشم حدود 3تومن در مياد كه جكعا ميشه 3390 در حاليكه ssd 3300 قيمت ميدن 90 تومن اختلاف مي ارزه دوستان هم بلوري هم اس اس دي؟؟؟

sh@y@n
20-12-2012, 19:50
ظاهرا اون که من دیدم یورو بوده.الان دیدم 110 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
wow...
این مدلی که گفتی سرعتش یه 30-40 تایی از crucial هم بالاتره! خیلی عالیه. قیمتشم عالیه 120 گیش تقریبا 110-120 دلار در میاد!

اون crucial که شما لینک دادی زیاد جالب نیست چون سرعت رایتش خیلی پایینه
اون هارد mushkin سرعت read ش 50 تا بیشتره اما سرعت رایتش 360 تا بیشتره!
الان سریعترین هارد برا pc همون corsair force gt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که بازم توی رایت از mushkin ضعیفتره

hrh_fourtyseven
20-12-2012, 20:39
من msata ssdپيدا كردم 64 ميده 390 تومن لب تاپ هم با بلوريشم حدود 3تومن در مياد كه جكعا ميشه 3390 در حاليكه ssd 3300 قيمت ميدن 90 تومن اختلاف مي ارزه دوستان هم بلوري هم اس اس دي؟؟؟
دیگه بستگی به خودت داره.ولی بلوری زیاد به کارت نمیاد.

اون crucial که شما لینک دادی زیاد جالب نیست چون سرعت رایتش خیلی پایینه
اون هارد mushkin سرعت read ش 50 تا بیشتره اما سرعت رایتش 360 تا بیشتره!
الان سریعترین هارد برا pc همون corsair force gt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که بازم توی رایت از mushkin ضعیفتره
یا ابرررررررفرض!!!
اشتباه می کنی دوست عزیز.مگه کل سرعت رایت چه قدر هست که 360 تا بیشتر باشه!!!
ضمنا این crosair که گفتی فک کنم اصلا مدل msata نداره! درسته؟!
این read :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

اینم write :

sh@y@n
20-12-2012, 21:18
دیگه بستگی به خودت داره.ولی بلوری زیاد به کارت نمیاد.

یا ابرررررررفرض!!!
اشتباه می کنی دوست عزیز.مگه کل سرعت رایت چه قدر هست که 360 تا بیشتر باشه!!!
ضمنا این crosair که گفتی فک کنم اصلا مدل msata نداره! درسته؟!
این read :

اینم write :

mushkin direct atlas delux توی این بنچمارکایی که شما گذاشتی نیست
از همین عکسایی که گذاشتی هم مشخصه
سرعت رایت رو زده 182 توی امازون هم زده 170
mushkin سرعت رایتش 530 هست
اختالافشون میشه حدود 350 تا حالا من بر اساس چیزی که امازون نوشته حساب کردم که میشه همون 360 تا:n02:
راستی اون corsair مدل msata نداره ولی سریعترین هارد هست ( بود)

hrh_fourtyseven
20-12-2012, 21:41
نه دوست عزیز اونا در شرایط آزمایشگاهیه در عمل مهمه.
اینم بنچمارک atlas رو هم داره.write شون 150 تا تفاوت داره. البته باید اینم در نظر بگیری که وقتی حجم بالاتره سرعتم بیشتره.متاسفانه این بنچمارک 480 گیگ رو با 256 گیگ مقایسه کرده.یعنی این که اگه با 256 ش مقایسه می کرد شاید یه چیزی حدود 100 تا بود اختلافشون.
ولی خداییش خیلی هارد خوبیه من که همینو می خرم اگه فردا تموم نشد!

sh@y@n
20-12-2012, 22:45
نه دوست عزیز اونا در شرایط آزمایشگاهیه در عمل مهمه.
اینم بنچمارک atlas رو هم داره.write شون 150 تا تفاوت داره. البته باید اینم در نظر بگیری که وقتی حجم بالاتره سرعتم بیشتره.متاسفانه این بنچمارک 480 گیگ رو با 256 گیگ مقایسه کرده.یعنی این که اگه با 256 ش مقایسه می کرد شاید یه چیزی حدود 100 تا بود اختلافشون.
ولی خداییش خیلی هارد خوبیه من که همینو می خرم اگه فردا تموم نشد!

ببین مدل دقیقش muskin direct atlas delux هست چون تازه اومده توی این تستا نیست
اینی که شما گذاشتی atlas هست که احتمالا مدل قبلیشه
یه نفر توی امازون خودش تست گرفته سرعتا رو گذاشته
فکر کنم read ش 550 و رایتش 533 بود
راستی شما از کجا میخای تهیه کنی؟:n02:

sh@y@n
20-12-2012, 23:10
این ریویو رو پیدا کردم که مدلش دقیقا همونیه که امازون میفروشه
اینم تست سرعتش

556MB/s read
531MB/s write
اینم لینک کل ریویو

hrh_fourtyseven
21-12-2012, 11:28
ببین مدل دقیقش muskin direct atlas delux هست چون تازه اومده توی این تستا نیست
اینی که شما گذاشتی atlas هست که احتمالا مدل قبلیشه
یه نفر توی امازون خودش تست گرفته سرعتا رو گذاشته
فکر کنم read ش 550 و رایتش 533 بود
راستی شما از کجا میخای تهیه کنی؟:n02:

این ریویو رو پیدا کردم که مدلش دقیقا همونیه که امازون میفروشه
اینم تست سرعتش

556MB/s read
531MB/s write
اینم لینک کل ریویو

والا تو این ریویو خودت هم هیچ اسمی از direct atlas delux نیومده! این جا هم همش گفته mushkin atlas .ضمنا تو سایت رسمی خود mushkin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم همچین مدلی که شما می گی وجود نداره! و این دقیقا همونیه که توی اون بنچمارک بود!
این بنچمارکی که شما گذاشتی اصلا یه چیز دیگه است.این با داده های کیلوبایتی کار می کنه و کارش هم اینه که میزان تاخیر هارد(یا همون سرعت دسترسی به داده ها) رو نشون بده.واسه ی تست سرعت زیاد معتبر نیست.ولی بنچمارک hd tune با یه حجم نسبتا بالایی کار می کنه طوری که حداقل یکی دو دقیقه طول بکشه و خوب قطعا نتایجش تو سرعت خیلی معتبر تره .
گفتم.فعلا که کسی نیست.صبر می کنم هر کی از دوستان و آشنایان خواست برگرده ایران بهش می گم یکی واسه ام بیاره:n10:

sh@y@n
21-12-2012, 16:14
والا تو این ریویو خودت هم هیچ اسمی از direct atlas delux نیومده! این جا هم همش گفته mushkin atlas .ضمنا تو سایت رسمی خود mushkin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم همچین مدلی که شما می گی وجود نداره! و این دقیقا همونیه که توی اون بنچمارک بود!
این بنچمارکی که شما گذاشتی اصلا یه چیز دیگه است.این با داده های کیلوبایتی کار می کنه و کارش هم اینه که میزان تاخیر هارد(یا همون سرعت دسترسی به داده ها) رو نشون بده.واسه ی تست سرعت زیاد معتبر نیست.ولی بنچمارک hd tune با یه حجم نسبتا بالایی کار می کنه طوری که حداقل یکی دو دقیقه طول بکشه و خوب قطعا نتایجش تو سرعت خیلی معتبر تره .
گفتم.فعلا که کسی نیست.صبر می کنم هر کی از دوستان و آشنایان خواست برگرده ایران بهش می گم یکی واسه ام بیاره:n10:
مدل دقیقش اینه MKNSSDAT240GB-DX
atto benchmark هم تست معتبری برای سرعت رید و رایت هست که همه ازش استفاده میکنن
به هر حال اینم یه تست مشابه برای crucial m4 :n02:

543MB/s read
278MB/s write
بنچمارکی که شما برای mushkin گذاشتی مدل 480 گیگی هست در صورتی که نه سایت خود mushkin نه امازون اسمی از مدل 480 گیگی نبردن و نهایت 240 گیگ هست

sasha_2695
22-12-2012, 21:21
دوستان من هر كاري ميكنم ويندوز ٨ به گرافيكم gtx660 بيشتر از ٦.٨ امتياز نميده حتي درايور اصلي جديد ٣١٠.٧٠ رو هم نصبيدم البته در win7 هم بيشتر از6,8 نميداد ميخوام بدونم علت خاصي داره
كسي تجربه ايي داره ؟

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

M A M M U T
22-12-2012, 22:00
دوستان من هر كاري ميكنم ويندوز ٨ به گرافيكم gtx660 بيشتر از ٦.٨ امتياز نميده حتي درايور اصلي جديد ٣١٠.٧٠ رو هم نصبيدم البته در win7 هم بيشتر از6,8 نميداد ميخوام بدونم علت خاصي داره
كسي تجربه ايي داره ؟

داداش این چیزا ملاک نیست من اول به گرافیکم 7.2 داد ویندوز 7...آپدیت کردم شد 6.8 :| اینا همش الکیه....

wi-fi
22-12-2012, 22:27
اقا این کل کلارو ول کنید یه جا پیدا کردم میتونم سفارش بدم واسم بیاره 4تا مدل خوب خوش قیمشو بگید واسم سرچ کنه گیرش امد میگم شمام سفارش بدین
128 gig طرف $110 $120

sasha_2695
22-12-2012, 23:13
داداش این چیزا ملاک نیست من اول به گرافیکم 7.2 داد ویندوز 7...آپدیت کردم شد 6.8 :| اینا همش الکیه....

ميدونم عزيز و از پرفورمنس كارت گرافيكم خبر دارم و يه جورايي گرافيكو جويدمش اما يهو كنجكاو شدم بعضي دوستان از ٧.٨ و اينها گفتند يهو يادrate خودم افتادم كه از اول هم با جديدترين درايور هم بالا نيرفت
بازم ممنون از شما

hrh_fourtyseven
22-12-2012, 23:16
اقا این کل کلارو ول کنید یه جا پیدا کردم میتونم سفارش بدم واسم بیاره 4تا مدل خوب خوش قیمشو بگید واسم سرچ کنه گیرش امد میگم شمام سفارش بدین
128 gig طرف $110 $120
والا بهترینش و البته خوش قیمت ترینش همون mushkin atlas هست.128 گیگش تو آمازون 124.99 دلاره.
با این حال به نظرم بازم خیلی گرونه! الان یه نیگا انداختم قیمتش با یه هارد اکسترنال وسترن 3TB USB3 پنج دلار فرق داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!!
نمی دونم من چرا هی تا قیمتشو با یه هارد معمولی مقایسه می کنم پشیمون می شم!!

wi-fi
23-12-2012, 00:59
والا بهترینش و البته خوش قیمت ترینش همون mushkin atlas هست.128 گیگش تو آمازون 124.99 دلاره.
با این حال به نظرم بازم خیلی گرونه! الان یه نیگا انداختم قیمتش با یه هارد اکسترنال وسترن 3TB USB3 پنج دلار فرق داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!!

بهمین مدل رو بهش گفتم گوف گیر نمیاد یه مدل دیگه گفت که مدل دقیقشم نگفت
گفت
120گیگ 475 :n28:

sh@y@n
23-12-2012, 01:15
تا چند روز پیش 119 دلار بود
مثل اینکه امریکا رو هم تورم گرفته:n09:
کلا هارد ssd خیلی گرونه , همه هاردای 120 گیگ ساتا 3 حدود همین 120-110 دلار هستن

wi-fi
24-12-2012, 00:21
crucial m4 465
micron c400 465
adata SX300 478

128 گیگ هسن گرووووووووووونه فک مکنم بگیرم
اگه کسی میخواد پیقام بده لینک بدم
طرف از چین پست میکنه

sh@y@n
24-12-2012, 02:37
crucial m4 465
micron c400 465
adata SX300 478

طرف از چین پست میکنه

اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند میده؟

hrh_fourtyseven
24-12-2012, 09:06
crucial m4 465micron c400 465adata SX300 478128 گیگ هسن گرووووووووووونه فک مکنم بگیرماگه کسی میخواد پیقام بده لینک بدمطرف از چین پست میکنهcrucial ه 120 دلاره داره می ده 465 .یه مقدار گرونه!واسه من پ خ کن بی زحمت.ممنون.128 که وسعمون نمی رسه ببینیم می شه یه mushkin 64 ازش بگیریم یا نه

rahshab
24-12-2012, 13:34
crucial m4 465
micron c400 465
adata SX300 478

طرف از چین پست میکنه

بي زحمت پخ كن چجوري ميفروشه پستي بانمايندگي داره تو تهران؟؟؟

hrh_fourtyseven
24-12-2012, 14:38
یا امام....
امروز رفتم دلار بخرم واسه این قضیه ی هارد SSD و اینا می گه 3350 !!!:n04:
عجب خر شدم اون موقع که 2900 شد زود نخریدما!
کس دیگه ای قیمت نداره؟! همینه یا این که این یارو الکی قیمت پرونده؟

sanjan3000
25-12-2012, 10:09
سلام دوستان
اگه این لپ تاپ و به تلوزیون سه بعدی وصل کنیم میشه فیلم 3dدید؟
با تشکر

hrh_fourtyseven
25-12-2012, 12:31
سلام دوستان
اگه این لپ تاپ و به تلوزیون سه بعدی وصل کنیم میشه فیلم 3dدید؟
با تشکر
چه کاریه خوب؟! اگه تلوزیونتون 3 بعدیه خوب مستقیم از رو همون ببین !!!چرا لپ تاپ وصل کنی؟!!
ولی در کل بله می شه
با کابل hdmi وصل کنید نرم افزارتونم باید 3 بعدی ساپورت کنه.فک کنم power dvd داره این قابلیتو.

layenz
25-12-2012, 17:01
چه کاریه خوب؟! اگه تلوزیونتون 3 بعدیه خوب مستقیم از رو همون ببین !!!چرا لپ تاپ وصل کنی؟!!
ولی در کل بله می شه
با کابل hdmi وصل کنید نرم افزارتونم باید 3 بعدی ساپورت کنه.فک کنم power dvd داره این قابلیتو.

بازی 3بعدی که بر مبنای 3بعدی درست شده باشه مثل بعضی از بازیهای پلی استیشن که سه بعدیه سراغ دارین یا روش نصب کردین آخه یه تلویزیون سه بعدی داریم میخام هیجان بازی سه بعدی واقعی را هم تجربه کنم

mokhtar
25-12-2012, 17:05

اینم نوت بوک من

hrh_fourtyseven
25-12-2012, 20:36
بازی 3بعدی که بر مبنای 3بعدی درست شده باشه مثل بعضی از بازیهای پلی استیشن که سه بعدیه سراغ دارین یا روش نصب کردین آخه یه تلویزیون سه بعدی داریم میخام هیجان بازی سه بعدی واقعی را هم تجربه کنم
تقریبا اکثر بازی های جدید ساپورت می کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم یه لیست

adamhesaby
28-12-2012, 00:36
من با DV6t-7000 ورژن 310.70 رو تست کردم به گرافیکم 7.2 داد

منم با y580 که تست کردم همین امتیاز رو داد :)

mafia123
29-12-2012, 20:26
درود
من 2 مااه تو کفه این لپ تاپم و به دلایله مختلف خریدنش به تعویق افتاده تا اینکه 1 هفته هست میخوام به جد بخرم که یهو 300 تومن رفت رو قیمتش-حالا اینم قسمت ماس
در مورد خود لپ تاپ با توجه به نظرات و نقد های دوستان تا اینجا فک کنم 2 تا ایراد درست شدنی و یه ضعف رو میشه بهش نسبت داد(اگه اشتباه میگم بفرمایید)
1-مشکل نشناختن پورت Usb 3
2-چراغ Num luck و صفحه کیبورد
ضعف: LCD ایش که بعضا گفتن تو مواقعی ضعفه خودشو نشون میده
---
حالا سوالم اینکه ایا لپ تاپه دیگه ای با این مشخصات که بدون مشکل باشه کسی سراغ داره که بشه روش فکر کرد یا همه همین رو در مجموع پیشنهاد میکنن؟!؟!؟!
مثلا از برند سونی یا ایسوس

با سپاس

hrh_fourtyseven
29-12-2012, 21:35
درود
من 2 مااه تو کفه این لپ تاپم و به دلایله مختلف خریدنش به تعویق افتاده تا اینکه 1 هفته هست میخوام به جد بخرم که یهو 300 تومن رفت رو قیمتش-حالا اینم قسمت ماس
در مورد خود لپ تاپ با توجه به نظرات و نقد های دوستان تا اینجا فک کنم 2 تا ایراد درست شدنی و یه ضعف رو میشه بهش نسبت داد(اگه اشتباه میگم بفرمایید)
1-مشکل نشناختن پورت Usb 3
2-چراغ Num luck و صفحه کیبورد
ضعف: LCD ایش که بعضا گفتن تو مواقعی ضعفه خودشو نشون میده
---
حالا سوالم اینکه ایا لپ تاپه دیگه ای با این مشخصات که بدون مشکل باشه کسی سراغ داره که بشه روش فکر کرد یا همه همین رو در مجموع پیشنهاد میکنن؟!؟!؟!
مثلا از برند سونی یا ایسوس

با سپاس

1- نه این که اصلا نشناسه.شما اگه یه دیوایس usb2 به پورتای usb3 ش وصل کنی هیچ مشکلی نداره ولی وقتی usb3 وصل کنی یه جورایی شانسیه.ممکنه اصلا نشناسه.بعضی موقع ها میشناسه ولی هر از گاهی قطع و وصل می شه و بعضی موقع ها هم کار می کنه!!!!
2- صفحه ی کیبورد از نظر من مشکلی نداره.در مورد num lock بله درسته
3- بله درسته.البته تو کار معمولی به چشم نمیاد

دوست عزیز هیچ لپ تاپ بدون عیبی وجود نداره! هر کدوم مشکلات خاص خودشونو دارن.من بارها گفتم بازم می گم که حتی با وجود این مشکلات از خریدم کاملا راضیم.

MITAJOON
30-12-2012, 22:28
مشکل USB3 رو من باهاش دارم و بقول دوستمون شانسیه.بگیر نگیر داره!
با Num Lock فقط تو ویندوز مجازی مشکل داشتم.تو ویندوز اصلی (وین 7) این مشکل رو تا بحال نداشتم. ولی اصلاً چیز تو مخی نیست.
LCD لپ تاپ من فول اچ دیه.با صفحه اچ دی لپ تاپ Z580 و Y480 که مقایسه کردم قهمیدم واقعا می ارزه به فول اچ دی پول بدی
با ایسوس N56 هم کار کردم.خداییش مشکلی نداره اونم خوبه. یه تستی انجام دادم که بنظرم خیلی مهم نیست(حداقل برای خودم که دلیلشو بعد میگم)
هم ایسوس و هم لنوو برای بک آپ گرفتن از ویندوز یه اپلیکیشن دارن برای لنوو One Key Recovery هست و برای ایسوس رو یادم رفته بود.
با هر دو اپلیکیشن رو هر دو لپ تاپ از ویندوز ایمیچ گرفتیم (چیزی حدود 14 گیگ) و بعد ایمیج رو ریستور کردیم. نتیجه اینکه تو بک آپ گیری و ریستور گرفتن از ایمیج لنوو سریعتر بود:n20:
ممکنه این مقایسه برای شما قابل ملاحظه باشه ولی برای من نه چون در هر حال من فقط از آکرونیس استفاده میکنم که سریعتر از هر دو اپلیکیشنه:n02:
موقع خرید تاچ پد رو وقتی آداپتور تو برقه و داره لپ تاپ رو شارژ میکنه تست کن ببین لرزش و پرش نداشته باشه.اگر داشت بگو آداپتور رو عوض کنن و دوباره تست کن.(من این مشکل رو داشتم که فکر میکردم از تاچ پده.ولی از آداپتور بود)

JackSoNN
31-12-2012, 13:45
سلام دوستان،این اولین پست منه اینجا،اما چند ماه میشه که میام اینجا پستای دوستان و میخونم به نوعی 4 5 ماه کاربر مهمان بودم!
منم مثل دوستان این لپتاپ رو دارم و بعد کلی مقایسه بین hp dv6t7000 ,asus n56vz اومدم اینو گرفتم و فوق العاده راضیم ازش،من مدل SSD دارشو دارم که روش SSD 64GB ساخت سامسونگه و بعد کار باهاش تازه معنای سرعت رو فهمیدم.چند هفتس که وین 8 روش ریختم،شده موشک! بدون اغراق سرعت بوت متغیر بین 1-3 ثانیس! یعنی رو آرم ویندوز فقط 1-3 ثانیه میمونه و بعد بازم با اینکه نرم افزارای استارتاپم تقریبا زیاده بازم همون اول ویندوز کاملا آماده به کاره.Desktop PC خونه که اونم با اینکه خیلی شاخه 10 ثانیه حداقل ظول میکشه تا فقط بوت شه...دیگه آماده بکار که بماند!
تو بازی تا الان هرچی ریختم کم نیاورده و کاملا رو ultra همه رو روون آورده،مثل max payne3,assassins creed3,farcry 3, و کلی بازی دیگه که یادم نمیاد! صفحش با اینکه hd هست بازم خوبه و ضعف اصلا نداره فقط تو بازی ها شما جزئیات رو کمتر از رزولوشن full hd میبینید که کاملا طبیعیه! دید صفحه از بغل ها خوبه و من مشکلی نداشتم.
راجع به num lock دوستان درست میگن بعضی وقتا (خیلی کم) خاموش میشه خودکار که اصلا رو مخ نیست و اذیت نمیکنه.بیشتر موقعی که دارین زیاد تایپ میکنین اینجوری میشه و احتمالا بخاطر یکی از درایورای لنووئه گمونم.
راجه به گرما که اصلا حرف توش نیست! همیشه خنک خنک! موقع بازی فقط "گرم" میشه همین!اونم فقط اطراف فن...کلن خنک کنندگیش محشره.
با پورتها من مشکلی نداشتم،hdmi که عالیه،usb رو نمیدونم رو 2 که هیچ مشکلی نداشته ولی من 3 رو تست نکردم تا الان.
کیفیت صداش فوق العادس! غیر از این هم انتظار نمیرفت با بلندگوهای محشر JBL + سیستم Home Theater V4 یعنی باس Dr. Dre بره سوت بزنه با اون بیتسش! :D
راجع به باتری،راستش من همزمان دانلود میکنم و فیلم نگاه میکنم (با هدفون) که دالبیش هم روشنه و نور صفحه تا آخر و کیبورد هم روشنه و سیستم هم میزارم رو lenovo dynamic graphic (turbo) شیرین 3 ساعت کار میکنه! یعنی مینیممش اینقدره من راحت 5 6 ساعت هم کار کردم باهاش.
مشکل تاچپد و این داستانا رو هم از همون اول نداشتم! یعنی کلا مشکل نداشتم باهاش و چیز غیر عادی توش ندیدم جز همین num lock که اصلا مسئله ای نیس...+ پکینگ ضعیف که وقتی جعبه رو باز میکنید میفهمید،جای دوشاخ آداپتور خیلی بده میزنه لپتاپ رو مپرونه کلا! من موقع خرید خداشاهده 3 تا لپتاپ ظرف واسم باز کرد کاملا پلمپ بودن،2 تا قبلی 3 4 جا (رو در و زیر لپتاپ،دقیقا مسیر حرکت دوشاخ آداپتور) خوردگی فلز و خش شدید داشت که من نگرفتم (3 تومن پول بدی جنس پریده بگیری؟!) و خدارو شکر سومی رو باز کرد خوردگی و اینا نداشت،جاش یه فرورفتگی اندازه یدونه مورچه رو فلز درش داشت که اصلا دیده نمیشد واس همین گرفتمش.اینو رو حساب پکینگ ضعبف گذاشتم...اون بابا فروشنده 2 تا دیگه موند رو دستش باس پس میفرستاد،کلن سازگار بش 3 تا داده بود!
اینو واسه اون دوستانی گفتم که میخوان بخرن و بین این و اچ پی و ایسوس شک دارن...به نظر من این همه اونا رو میخوره! من با ایسوس n56 کار کردم،موقع گیمینک کوره آجرپزی میشه!دستای آدم میسوزه اینقد داغه!
خلاصه این بود ریویو ما از این لپ تاپ عالی!

hrh_fourtyseven
31-12-2012, 16:40
سلام دوستان،این اولین پست منه اینجا،اما چند ماه میشه که میام اینجا پستای دوستان و میخونم به نوعی 4 5 ماه کاربر مهمان بودم!منم مثل دوستان این لپتاپ رو دارم و بعد کلی مقایسه بین hp dv6t7000 ,asus n56vz اومدم اینو گرفتم و فوق العاده راضیم ازش،من مدل SSD دارشو دارم که روش SSD 64GB ساخت سامسونگه و بعد کار باهاش تازه معنای سرعت رو فهمیدم.چند هفتس که وین 8 روش ریختم،شده موشک! بدون اغراق سرعت بوت متغیر بین 1-3 ثانیس! یعنی رو آرم ویندوز فقط 1-3 ثانیه میمونه و بعد بازم با اینکه نرم افزارای استارتاپم تقریبا زیاده بازم همون اول ویندوز کاملا آماده به کاره.Desktop PC خونه که اونم با اینکه خیلی شاخه 10 ثانیه حداقل ظول میکشه تا فقط بوت شه...دیگه آماده بکار که بماند!تو بازی تا الان هرچی ریختم کم نیاورده و کاملا رو ultra همه رو روون آورده،مثل max payne3,assassins creed3,farcry 3, و کلی بازی دیگه که یادم نمیاد! صفحش با اینکه hd هست بازم خوبه و ضعف اصلا نداره فقط تو بازی ها شما جزئیات رو کمتر از رزولوشن full hd میبینید که کاملا طبیعیه! دید صفحه از بغل ها خوبه و من مشکلی نداشتم.راجع به num lock دوستان درست میگن بعضی وقتا (خیلی کم) خاموش میشه خودکار که اصلا رو مخ نیست و اذیت نمیکنه.بیشتر موقعی که دارین زیاد تایپ میکنین اینجوری میشه و احتمالا بخاطر یکی از درایورای لنووئه گمونم.راجه به گرما که اصلا حرف توش نیست! همیشه خنک خنک! موقع بازی فقط "گرم" میشه همین!اونم فقط اطراف فن...کلن خنک کنندگیش محشره.با پورتها من مشکلی نداشتم،hdmi که عالیه،usb رو نمیدونم رو 2 که هیچ مشکلی نداشته ولی من 3 رو تست نکردم تا الان.کیفیت صداش فوق العادس! غیر از این هم انتظار نمیرفت با بلندگوهای محشر JBL + سیستم Home Theater V4 یعنی باس Dr. Dre بره سوت بزنه با اون بیتسش! :Dراجع به باتری،راستش من همزمان دانلود میکنم و فیلم نگاه میکنم (با هدفون) که دالبیش هم روشنه و نور صفحه تا آخر و کیبورد هم روشنه و سیستم هم میزارم رو lenovo dynamic graphic (turbo) شیرین 3 ساعت کار میکنه! یعنی مینیممش اینقدره من راحت 5 6 ساعت هم کار کردم باهاش.مشکل تاچپد و این داستانا رو هم از همون اول نداشتم! یعنی کلا مشکل نداشتم باهاش و چیز غیر عادی توش ندیدم جز همین num lock که اصلا مسئله ای نیس...+ پکینگ ضعیف که وقتی جعبه رو باز میکنید میفهمید،جای دوشاخ آداپتور خیلی بده میزه لپتاپ رو مپرونه کلا! من موقع خرید خداشاهده 3 تا لپتاپ ظرف واسم باز کرد کاملا پلمپ بودن،2 تا قبلی 3 4 جا (رو در و زیر لپتاپ،دقیقا مسیر حرکت دوشاخ آداپتور) خوردگی فلز و خش شدید داشت که من نگرفتم (3 تومن پول بدی جنس پریده بگیری؟!) و خدارو شکر سومی رو باز کرد خوردگی و اینا نداشت،جاش یه فرورفتگی اندازه یدونه مورچه رو فلز درش داشت که اصلا دیده نمیشد واس همین گرفتمش.اینو رو حساب پکینگ ضعبف گذاشتم...اون بابا فروشنده 2 تا دیگه موند رو دستش باس پس میفرستاد،کلن سازگار بش 3 تا داده بود!اینو واسه اون دوستانی گفتم که میخوان بخرن و بین این و اچ پی و ایسوس شک دارن...به نظر من این همه اونا رو میخوره! من با ایسوس n56 کار کردم،موقع گیمینک کوره آجرپزی میشه!دستای آدم میسوزه اینقد داغه!خلاصه این بود ریویو ما از این لپ تاپ عالی!چه جالب!!شما از کجا خریدی؟!آخه منم وقتی خریدم فروشنده گفت تا حالا چندتا از اینا رو مرجوعی کردم به خاطر این که بسته بندیش بد بوده و آداپتور رو لپ تاپ خش انداخته بوده!

JackSoNN
31-12-2012, 17:19
از پاساژ پایتخت...جای آداپتور خیلی بده همینجوری ولش دادن اون جلو! باید میدید چی کار میکنه با لپتاپ بیچاره! تو یکی از اون لپتاپا حتی پلاستیک فشرده زیرشم یه خش 2 3 سانتی انداخته بود!

mohsenking
31-12-2012, 17:26
بچه ها من الان hp6090 دارم میخوام هم برای تنوع هم آینه لنوو رو قبول دارم و هم اینکه کولیینگ. لنوو بهتره اینو بردارم اونو بدم کار درستی میکنم! برتری داره حالا؟!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

wi-fi
01-01-2013, 19:40
چه جالب!!شما از کجا خریدی؟!آخه منم وقتی خریدم فروشنده گفت تا حالا چندتا از اینا رو مرجوعی کردم به خاطر این که بسته بندیش بد بوده و آداپتور رو لپ تاپ خش انداخته بوده!

ماله منم یه خوردگی بالای لپ تاپ داره مثل اینکه با لبه چاقو کشیدن رو لبه لپ تاپ البته خیلی کوجیکها اما 250 تومان زیر فی ورداشتمش بخاطر خش 3 ماهم گارانتی تعویض کرد واسم که البته واضح بود مشکلی واسه سیستم پیش نیومده البته وقتی من خریدم همین یه دونه تو کل شیراز مونده بود منم به خاطر قیمت دلار عجله داشتم ورداشتمش دیگه...
100% راضیم ازش

mohamad255
04-01-2013, 22:03
مشکلم حل شد بنابراین پست رو ویرایش و سوالم رو حذف کردم

mokhtar
06-01-2013, 21:59
دوستان من تو بعضی ویندوزها وقتی روشن میکنم نوت بوکو سریع خاموش میشه

چند بار میزنم تا روشن میشه ولی تو وین هشت بعضی ویندوزها اینجوری نیست الان ویندوز دستکاری نشده ریختم بازم همون طوری هست نمیدونم مال درایوره یا اپدیت کسی مشکل خوره؟

کسی زبانش خوبه بره اینجا بی زحمت یه تاپیک بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

layenz
08-01-2013, 14:43
سلام
دوستان کسی بالاخره هارد ssd واسه این لپ تاپ گیرش اومد؟

sasha_2695
09-01-2013, 16:05
سلام

من هم دقيقا همين سوال رو دارم

ahamid555
09-01-2013, 16:53
سلام
من فردا میخوام این لپ تپو بخرم . نکته ای یا راهنمایی هست که بگید ؟
مثلا ssd دار بودنش رو از کجا باید متوجه شم ؟

hrh_fourtyseven
09-01-2013, 21:37
دوستان من تو بعضی ویندوزها وقتی روشن میکنم نوت بوکو سریع خاموش میشه

چند بار میزنم تا روشن میشه ولی تو وین هشت بعضی ویندوزها اینجوری نیست الان ویندوز دستکاری نشده ریختم بازم همون طوری هست نمیدونم مال درایوره یا اپدیت کسی مشکل خوره؟

کسی زبانش خوبه بره اینجا بی زحمت یه تاپیک بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جل الخالق!
یعنی تا وویندوز میاد بالا خاموش می شه؟
چه جوری خاموش می شه؟ یه دفعه برقش می پره یا خود ویندوز شات داون می کنه؟!
اگه دومیه بعضی موقع ها ویندوزو که کرک می کنی این اتفاق می افته!! شاید به خاطر ناهماهنگی کرک با بعضی از سخت افزاراست.

سلام

خیر دوست عزیز.
با این قیمتا واقعا زوره!
کسی هم فعلا نبوده بگم واسه ام بیاره.

سلام
من فردا میخوام این لپ تپو بخرم . نکته ای یا راهنمایی هست که بگید ؟
مثلا ssd دار بودنش رو از کجا باید متوجه شم ؟
اکیدا توصیه می کنم با ssd بگیر که بعدا مثه من پشیمون نشی!
نه نکته ی خاصی نیست.فقط همون جا باز کن تستش کن و دقت کن که خش نخورده باشه روش.
مشخصه دیگه! اون کانفیگی که بلوری نداره ssd داره.البته تو بایوس هم می نویسه.

wi-fi
10-01-2013, 02:34
سلام

به این یوزر پیغام بدین فرد قابل اعتمادیه توی همون فرم تبلت چینی میفروشه قیمت تبلتاشم نسبت به جاهای دیگه پایینتره ولی خدایی واسه من که نمیصرفه 470 تومن بدم SSD اینم قیمتاشه

120 گیگ 475
64 گیگ 359
32 گیگ 265

120 گیگ crucial m4 465
120 گیگ micron c400 465
120 گیگ adata SX300 478
پول مفت گیرم اومد یه 120 گیگشو میگیرم

rahshab
10-01-2013, 09:55
من 2 هفته پیش تو پاساژ ایران گیر اوردم 390 64 گیگ m sata ssd

wi-fi
11-01-2013, 00:27
من 2 هفته پیش تو پاساژ ایران گیر اوردم 390 64 گیگ m sata ssd

64 فقط کار راه اندازه از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی با 128 نمیکنه ولی مثلا 256 دقیقا قیمتش دو برلبر 128 هست به صرفه ترینش 128 هست که واسه درایو C بودن کافیه

flower boy2
11-01-2013, 14:21
سلام.دوستان من به یه مشکلی برخوردم .دیدم اعضای اینجا فعالند گفتم اینجا بپرسم.
من 1ماهی میشه یه z580خریدم.این از روز اول که دقت کردم زیر فن که چند تا دریچه ریز واسش گذاشتن به مرور زمان خاک میگیره. و مجبورم هر 10 روز یه بار تمیزش کنم.در ضمن همیشه روی میز باهاش کار میکنم.میخوام ببینم این مشکل محسوب میشه یا نه واسه همه ممکنه اینطوری باشه؟؟؟

MITAJOON
11-01-2013, 20:20
بچه ها آپدیت جدید بایوس تو سایت لنوو برای دانلود گذاشته شده(برای ویندوز 7) البته آپدیت خیلی مهمی نبوده و برای بازی ها سه بعدی آپدیت شده:n25:

Fusi0n
12-01-2013, 20:08
اخرین قیمت که گرفتید چند بود؟!

hrh_fourtyseven
12-01-2013, 22:35
بچه ها آپدیت جدید بایوس تو سایت لنوو برای دانلود گذاشته شده(برای ویندوز 7) البته آپدیت خیلی مهمی نبوده و برای بازی ها سه بعدی آپدیت شده:n25:

اینام یه چیزیشون می شه ها!!!
به جای این که مشکلاتی که همه دارن مثه usb 3 و num lock رو رفع کنن میان یه چیزی که من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه رو رفع می کنن!!!! جالبیش اینه که اون مشکلات بار ها و بارها تو تاپیکای مختلف سایت لنوو گزارش شده ولی همچین مشکلی من تا الان ندیدم کسی داشته باشه!!!
من خودم صبح تا شب دارم باش بازی می کنم...

بی خیال.به هر حال من آپدیت کردم.ورژن بایوسم از 2.06 به 2.07 ارتقا پیدا کرد.
ضمنا این که نوشته مخصوص ویندوز 7 ،دقیقا نمی دونم منظورش چی بوده و اساسا بایوس چه ربطی به ویندوز داره؟!! ولی من خودم هم دفعه ی قبلی و هم این دفعه رو وین 8 بایوسو فلش زدم!

JackSoNN
13-01-2013, 02:11
دوستان یه سوال،دکمه های جهت بالا + جهت چپ کیبورد رو نگه دارید،حالا تو همون حالت که اون دوتا رو نگه داشتید دکمه جهت پایین رو نگه دارید ببینید جهت پایین کار میکنه؟
مثه همین،W , A رو نگه دارید و S رو بزنید ببینید کار میکنه؟ اگه کسی pes رو داشته باشه رو لپتاپش یه فایل setting.exe تو فولدرش هست از قسمت keyboard میتونین ببینید کدوم دکمه ها رو دارید فشار میدید.
این مورد خیلی رو مخه مخصوصا تو بازی نمیشه با کیبوردش بازی کرد...بی زحمت تست کنید اگه برای شما ok بود ببرم گارانتی...

M A M M U T
13-01-2013, 09:58
دوستان یه سوال،دکمه های جهت بالا + جهت چپ کیبورد رو نگه دارید،حالا تو همون حالت که اون دوتا رو نگه داشتید دکمه جهت پایین رو نگه دارید ببینید جهت پایین کار میکنه؟
مثه همین،W , A رو نگه دارید و S رو بزنید ببینید کار میکنه؟ اگه کسی pes رو داشته باشه رو لپتاپش یه فایل setting.exe تو فولدرش هست از قسمت keyboard میتونین ببینید کدوم دکمه ها رو دارید فشار میدید.
این مورد خیلی رو مخه مخصوصا تو بازی نمیشه با کیبوردش بازی کرد...بی زحمت تست کنید اگه برای شما ok بود ببرم گارانتی...
نه واسه منم کار نمیکنه :n01:

bzt
13-01-2013, 12:25
دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم دقیق پاسخ بدید

یه مدل پایینتر از y580 کدوم مدل میشه؟

M A M M U T
13-01-2013, 17:31
دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم دقیق پاسخ بدید

یه مدل پایینتر از y580 کدوم مدل میشه؟
y570 نسل قبلیش هست.... اما اگه منظورت اینه در حال حاظر کدوم لپتاپ از سری idea pad در رده پایین تره میشه z580

JackSoNN
13-01-2013, 20:27
نه واسه منم کار نمیکنه :n01:

کلا کیبوردش پیادس مثکه...! :n27:

hrh_fourtyseven
13-01-2013, 22:00
مگه باید کار کنه؟!
طبیعیه.کلا کیبورد هم زمان بیشتر از 2-3 تا دستور رو نمی تونه ارسال کنه.
اگه تعداد بیشتری می خوای فقط جوی استیک کارتو راه می اندازه.

JackSoNN
14-01-2013, 01:29
مگه باید کار کنه؟!
طبیعیه.کلا کیبورد هم زمان بیشتر از 2-3 تا دستور رو نمی تونه ارسال کنه.
اگه تعداد بیشتری می خوای فقط جوی استیک کارتو راه می اندازه.

ار قرار معلوم واسه شما هم کار نمیکنه!
در ضمن باید بگم که،بله،باید کار کنه،من به شخصه هم زمان روی همین دستگاه 8 تا دکمه رو با هم فشار دادم و کار کرده (رو همون ستینگ pes).اکثرا بایست 10 تا رو ساپورت کنن واسه گیمینگ.
رو این مدل بعضی ترکیب های خاص از دکمه ها مثل همینایی که اشاره کردم کار نمیکنن که اینم اضافه میشه به مشکلات عمومی دستگاه میره کنار num lock ! احتمالا مشکل از مدارهای اتصال کیبورده...شاید هم نرم افزاری باشه؟!

hrh_fourtyseven
14-01-2013, 13:46
ار قرار معلوم واسه شما هم کار نمیکنه!
در ضمن باید بگم که،بله،باید کار کنه،من به شخصه هم زمان روی همین دستگاه 8 تا دکمه رو با هم فشار دادم و کار کرده (رو همون ستینگ pes).اکثرا بایست 10 تا رو ساپورت کنن واسه گیمینگ.
رو این مدل بعضی ترکیب های خاص از دکمه ها مثل همینایی که اشاره کردم کار نمیکنن که اینم اضافه میشه به مشکلات عمومی دستگاه میره کنار num lock ! احتمالا مشکل از مدارهای اتصال کیبورده...شاید هم نرم افزاری باشه؟!
والا نمی دونم.من یادمه رو سیستم قبلیم هم دقیقا همین مشکل رو تو بازی ها داشتم .3 تا دکمه با هم کار نمی کرد!

mokhtar
14-01-2013, 22:53
دوستان الان نوش با بلوری چند شده؟

MITAJOON
15-01-2013, 10:49
آقا من یه سوال دارم.روزای اول که سیستم رو خریده بودم تو سوکت میکرفون و هد فونش یه چراغ قرمز روشن میشد.فقط همون هفته اول روشن شد.الان دیگه روشن نمیشه!!یادم نمیاد کلید خاصی داشت یا همیشه روشن بود:n13:. ولی چیز جالبی بود واسه وقتی که میخواستم تو تاریکی هد ست رو وصل کنم؟شما هم متوجهش شدین؟داریدش؟کلید خاصی برای روشن کردنش هست؟!

M A M M U T
15-01-2013, 10:53
آقا من یه سوال دارم.روزای اول که سیستم رو خریده بودم تو سوکت میکرفون و هد فونش یه چراغ قرمز روشن میشد.فقط همون هفته اول روشن شد.الان دیگه روشن نمیشه!!یادم نمیاد کلید خاصی داشت یا همیشه روشن بود:n13:. ولی چیز جالبی بود واسه وقتی که میخواستم تو تاریکی هد ست رو وصل کنم؟شما هم متوجهش شدین؟داریدش؟کلید خاصی برای روشن کردنش هست؟!
آره منم دیده بودم اما الان خاموشه :n02: اگه فهمیدم میگم اینجا :n06:

Agame.Arash
15-01-2013, 11:03
ببخشید می دونم اینجا جاش نیس ولی جای دیگه جوابمو ندادن !:n03:
این گرافیک (intel hd 4000 (ivyکه میگن گرافیک آن برد حساب میشه یا مستقل؟
قدرتش از 610m یا 630m بیشتره یا نه ؟

775e
15-01-2013, 11:44
سلام
گرافیک آنبرده
ولی در مورد قدرت فکر کنم ضعیف تر باشه.

775e
15-01-2013, 11:47
سلام دوستان سری z480
از ssd پشتیبانی میکند.

hrh_fourtyseven
15-01-2013, 13:55
جدی؟!
من اصا دقت نکرده بودم.الان که همچین چراغی نداره!

بله آن بورده.قدرتش به مراتب از 630 کمتره(قابل مقایسه نیستن) از 610 هم خیلی کمتره!

MITAJOON
16-01-2013, 03:08
جدی؟!
من اصا دقت نکرده بودم.الان که همچین چراغی نداره!

بله یه نور قرمز جالب بود. رو z580 نبود ولی رو لپتاپ من بود و تو هفته های اول خیلی باحال بود.بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد!:n13: نمیدونم گمونم هدست رو زدم بهش خورد به لامپه شکست:n02: برادرای چینی تو اندازه زدن خطا داشتن:n26:

parsa010
17-01-2013, 15:01
سلام دوستان ، کسی خبر نداره مانیتور full hd برا y580 هست یا نه ؟
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ خود گارانتی سازگار میگیره ؟
مخصوصا این چند وقت که ضربه خورده و گوشش کم رنگ شده و برایتنسش کم شده .

:n13:

hrh_fourtyseven
17-01-2013, 17:09
سلام دوستان ، کسی خبر نداره مانیتور full hd برا y580 هست یا نه ؟
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ خود گارانتی سازگار میگیره ؟
مخصوصا این چند وقت که ضربه خورده و گوشش کم رنگ شده و برایتنسش کم شده .

:n13:
مدل led روی لپ تاپتون اینه LG lp156wh4
شما باید دنبال این مدل بگردی LG lp156wf4
البته فکر می کنم هر مدل دیگه ای هم که باشه بهش می خوره.
قیمتش هم سیصد و خورده ایه احتمالا.
ضمنا توصیه میکنم اگه به اضافات پولاتون علاقه مندین چیزی از سازگار نخرین.قشنگ 50 تومن گرونتر بهت می ده!

payma
18-01-2013, 01:13
آقا کسی SSD پیدا نکرد بالاخره؟ من یکیو پیدا کردم میگه میارم اما حداقل باید 5 تا باشه!

lionf3
18-01-2013, 01:44
دوستان يه سوال اين SSD خيلي رو سرعت تاثير داره؟؟؟
ميارزه با SSD بخريم؟؟؟
:n02:

* Helium *
18-01-2013, 01:46
سلام به همگی. سایت دیجی کالا y480 رو با قیمت 2879000 برای فروش گذاشته. (گارانتی 2ساله سازگار)
میخواستم از دوستان بپرسم به دیجی کالا میشه اعتماد کرد؟ قیمتش نسبت به مغازه ها کمتره، درسته؟ و هم اینکه مدل Y480 نسبت به Y580 فقط صفحه نمایش کوچکتری داره؟
و برتری Y480 نسبت به z480 چیه که حدود 500 تومن اختلاف قیمت دارند؟
ممنون.

haghili
18-01-2013, 13:53
سلام به همگی. سایت دیجی کالا y480 رو با قیمت 2879000 برای فروش گذاشته. (گارانتی 2ساله سازگار)
میخواستم از دوستان بپرسم به دیجی کالا میشه اعتماد کرد؟ قیمتش نسبت به مغازه ها کمتره، درسته؟ و هم اینکه مدل Y480 نسبت به Y580 فقط صفحه نمایش کوچکتری داره؟
و برتری Y480 نسبت به z480 چیه که حدود 500 تومن اختلاف قیمت دارند؟
ممنون.

سلام.

اول اینکه سایت دیجی کالا کاملا قابل اعتماده و نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره هم داره.

در مورد سوال دوم، فکر نکنم قیمتی که دیجی کالا برای این کانفیگ گذاشته نسبت به مغازه ها کمتر باشه، ولی کلا دیجی کالا قیمتای مناسبی ارائه میده و معمولا وقتی یه جنسو موجود داشته باشه، حتی اگه قیمت اون جنس تو بازار افزایش پیدا کنه، بازم دیجی کالا اون رو به قیمت اولیه می فروشه، البته تا اونجایی که من دیدم.

سوم، تفاوت این کانفیگ Y480 با Y580 اینه که گرافیکش GT640 LE هست که این گرافیک تقریبا هم سطح GT550 هست، یعنی از GT635 پائین تره ولی از GT630 بالاتره. (به پسوند LE دقت کنید.) ولی گرافیک Y580 از نوع GTX660 ه که تقریبا غیر قابل مقایسه با گرافیک Y480 هست. در ضمن Y580 دو تا کانفیگ داره که یکیشون هارد SSD داره و Bluray نداره و یکی دیگه بر عکس اولیه، یعنی Bluray داره و SSD نداره. که این کانفیگ Y480 شبیه نوع دوم Y580 هست که Bluray داره و SSD نداره. صفحه نمایش Y480 هم که "14 هست و Y580 هم "15.6.

اما Z480 هم بهترین کانفیگش، اولا گرافیکش GT630 هست که پایین تر از گرافیک Y480 ه، ثانیا Bluray نداره، و اختلاف قیمتش هم بعید میدونم 500 تومن باشه، نهایتا باید 250 تومن اختلاف قیمت داشته باشن...

بازم اگه سوالی بود که جوابشو بدونم در خدمتم...

payma
19-01-2013, 00:40
سلام.

ولی کلا دیجی کالا قیمتای مناسبی ارائه میده و معمولا وقتی یه جنسو موجود داشته باشه، حتی اگه قیمت اون جنس تو بازار افزایش پیدا کنه، بازم دیجی کالا اون رو به قیمت اولیه می فروشه، البته تا اونجایی که من دیدم.

.
با این قسمت حرفتون کاملا مخالفم من تاحالا ندیدم این فروشگاه یه جنسی رو حداقل نزدیک به قیمت بازار بفروشه
هاردی رو که 3 روز پیش 308 خریدم داره میده 360 با عرض معذرت به این میگن دزدی تو روز روشن

* Helium *
19-01-2013, 10:23
با این قسمت حرفتون کاملا مخالفم من تاحالا ندیدم این فروشگاه یه جنسی رو حداقل نزدیک به قیمت بازار بفروشه
هاردی رو که 3 روز پیش 308 خریدم داره میده 360 با عرض معذرت به این میگن دزدی تو روز روشن
اما سایت های خرید آنلاین دیگه رو بررسی کردم همشون با قیمت بالاتر و کانفیگ پایین تر میدادن(مثلا دیجی آنلاین y480 رو با امکاناتی پایینتر مثل رم 4 و هارد 500 و بدون بلوری و گارانتی 1ساله میده 3تومن، اما دیجی کالا رم 6 و هارد 750 , بلوری و گارانتی 2ساله سازگار میده 2879000)

payma
19-01-2013, 10:49
اما سایت های خرید آنلاین دیگه رو بررسی کردم همشون با قیمت بالاتر و کانفیگ پایین تر میدادن(مثلا دیجی آنلاین y480 رو با امکاناتی پایینتر مثل رم 4 و هارد 500 و بدون بلوری و گارانتی 1ساله میده 3تومن، اما دیجی کالا رم 6 و هارد 750 , بلوری و گارانتی 2ساله سازگار میده 2879000)

دیجی انلاین سایت خرید نیست بلکه فروشنده های مختلف میان اونجا قیمت میدن همین
بگردید مطمئن باشین هم تو سایت هم تو بازار همه جا از اونجا ارزون تره

haghili
19-01-2013, 13:20

به هر حال اگه موردی بخواین بگردین ممکنه بعضی جنسا از بازار گرونتر باشن. من به طور کلی عرض کردم. در ضمن ممکنه همه شرایط جنسی که شما خریداری کردید با شرایطی که دیجی کالا ارائه میده یکسان نباشه، مثل نوع و مدت گارانتی و بقیه موارد. همچنین اگه دقت کرده باشید من به اون دوستمون هم عرض کردم که بعیده قیمت دیجی کالا از قیمت بازار ارزونتر باشه.

به هر حال من هم هیچ ارتباطی با دیجی کالا ندارم که بخوام از فروش بیشترش سود ببرم، فقط احساس می کنم قیمتای دیجی کالا در کل منصفانه تر از سایتای دیگه ست.

haghili
19-01-2013, 13:30

دیجی آنلاین سایتی هست که فروشنده های بازار قیمتاشون رو در اون ارائه می دن و میشه گفت قیمتاش قیمتای بازار هست، چون اگه به آدرس فروشنده هاش دقت کرده باشید اکثرا مال پاساژ ایران و رضا(ع) و پارسیان و ... هستند. ولی گاهی اوقات قیمتایی که ارائه می کنن متقلبانه ست، یعنی اگه باهاشون تماس بگیری قیمتی بالاتر از اونی که تو دیجی آنلاین گفتن میدن.

اما در مورد اون کانفیگی که توی دیجی آنلاین هست باید عرض کنم اون کانفیگ، گرافیکش GT650 هست ولی بقیه تفاوت هایی که گفتین درسته. با این حال قیمتش در مقایسه با قیمت دیجی کالا بالاتره، اما بهتره تماس بگیرین و قیمت جدید و کانفیگ رو بپرسین که ممکنه متفاوت باشه...

behnmah66
19-01-2013, 22:21
چرا اینقدر گرون میدن :n04: جستجو کردم SSD 120 بیشتر از 120 دلار قیمت نداشت

payma
20-01-2013, 00:55
چرا اینقدر گرون میدن :n04: جستجو کردم SSD 120 بیشتر از 120 دلار قیمت نداشت

120*3300=400000
قیمت ها هم نزدیک همینه دیگه!

sh@y@n
20-01-2013, 13:43
آقا کسی SSD پیدا نکرد بالاخره؟ من یکیو پیدا کردم میگه میارم اما حداقل باید 5 تا باشه!
اگر خاستی بگیری منم هستم
هر نوعی که خودمون خاستیم میاره؟

payma
20-01-2013, 18:13
اگر خاستی بگیری منم هستم
هر نوعی که خودمون خاستیم میاره؟

آره سفارشی مدلی رو که میخوای از خارج میاره من زیاد سر در نمیارم اما پر سرعت ترینش رو باید ادم بگه بیاره که بصرفه!

M A M M U T
20-01-2013, 18:59
دوستان منم بلاخره تصمیم گرفتم به ویندوز 8 کوچ کنم...
خب دوستانی که نصب کردن که مشکلی با درایوراش ندارن؟ تقریبا یک گیگ درایور رو باید دانلود کنم...
اگه توصیه ای دارید خوشحال میشم بشنوم...راستی تو اجرای بازی ها که ویندوز 8 مشکلی نداره؟

wi-fi
20-01-2013, 20:58
آره سفارشی مدلی رو که میخوای از خارج میاره من زیاد سر در نمیارم اما پر سرعت ترینش رو باید ادم بگه بیاره که بصرفه!
با چه قیمتی میاره ما که شیرازیم چجوری دستمون میرسه 400-500 تومن پوله چجوری اعتماد کنیم

behnmah66
20-01-2013, 21:49
خب دوستانی که نصب کردن که مشکلی با درایوراش ندارن؟ تقریبا یک گیگ درایور رو باید دانلود کنم...
اگه توصیه ای دارید خوشحال میشم بشنوم...راستی تو اجرای بازی ها که ویندوز 8 مشکلی نداره؟

به نظرم زود کوچ کردید همین ویندوز7 عالیه به نظرم ویندوز8 اومدن تغییر بدن خراب تر کردن
برای اونایی که صفحه نمایششون تاچه مناسبتره حتی برای اون دسته هم مشکلاتی هست

sasha_2695
20-01-2013, 22:04

دوست عزيز من ١ هفته بعد از معرفي فاينال ورژن ، اونو دانلود كردم و با كركي كه از ------------ گرفتم تا الان بدون مشكل بوده و تقريبا تمامه بازيهاي روز hitman - cod black ops -far cry- asissan creed 3 -batelfield 3 رو خودم شخصا روي ultra بدون اشكال نصبيدم و بازي ميكنم اما درايورها رو يه بار از راه معمول و پيشنهادي خود سايت لنوو براي win8 ٦٤ بيت دانلود كردم كه خيلي مشكل خوردم باهاش مخصوصا تو اكستركت كردن اونها و يه بار ديگه كلا از لينك زير كه از فرومهاي لنوو است دانلود كردم و بدون مشكل بود

پيشنهاد ميكنم حتما اين فروم و مشكلهاي مطرح شده در اونجا رو مطالعه كني و از اينجا دانلود كن

sh@y@n
21-01-2013, 10:22
پس اگر تصمیم گرفتید سفارش بدید به منم خبر بدید

payma
21-01-2013, 17:08
پس اگر تصمیم گرفتید سفارش بدید به منم خبر بدید

والا جور کردن 5 نفر که حاضر بشن این هزینه رو بکنن و بدون گارانتی بخرن سخته من شاید داییم میره خارج بگم برام بیاره

wi-fi
21-01-2013, 23:29
مایکرون حافظه ۹۶۰ گیگابایتی SSD خود را با قیمت مناسب ۶۰۰ دلار معرفی نموده است

OCZ Octane با ظرفیت ۱ ترابایت و قیمت ۲۵۰۰ دلارIntel 910 Ramsdale PCI E با ظرفیت ۸۰۰ گیگابایت و قیمت ۴,۰۹۹ دلار

سری M500 مایکرون تحت نام Micron ب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رای تولیدکنندگان و برند Crucial برای مصرف کننده عادی در حجم‌های ۱۲۰GB, 240GB, 480GB و ۹۶۰ گیگابایت عرضه می‌شود. به این ترتیب مایکرون توانسته هزینه هر گیگابایت حافظه SSD را به ۰٫۶۳ دلار کاهش دهد.
M600 از کنترلر SATA 6Gbps (گیگابیت در ثانیه) پشتیبانی می‌کند و حداکثر سرعت خواندن اطلاعات در آن برابر ۵۰۰ مگابایت در ثانیه و حداکثر نوشتن اطلاعات در آن ۴۰۰ مگابایت در ثانیه است.
M500 در سه ماهه اول سال جاری میلادی روانه بازار خواهد شد.

mafia123
24-01-2013, 10:51
درود
اقا قحطی اومده اونم بد
دیروز من میخواستم y580 ssd دار رو بگیرم کل پاساژ های ایران-رضا -پایتخت و پارسیان نداشتم-کل شون
فقط یجا تونستن بدون ssd رو گیر بیارم که قیمت خونشو حساب میکرد
3760000 (بدون ssd) !!!!!!!!!!

معلوم نیست چه خبره؟!؟!

payma
24-01-2013, 11:19
درود
اقا قحطی اومده اونم بد
دیروز من میخواستم y580 ssd دار رو بگیرم کل پاساژ های ایران-رضا -پایتخت و پارسیان نداشتم-کل شون

معلوم نیست چه خبره؟!؟!
دارن ولی به خاطر بالا پائین شدن دوباره دلار نمیفروشن

haghili
24-01-2013, 19:46
سلام.

خبر جدید اینکه Lenovo Z500 یه چند روزیه وارد بازار شده با دو کانفیگ i5 و i7 و با 8 گیگ رم و 1 ترا هارد 5400RPM و گرافیک GT 635. اما نکته نا امید کننده اینکه ظاهرا فعلا فقط رنگ سفیدش وارد شده.

اما چیزی که ظاهر این لپ تاپو زیبا می کنه باریک بودنشه:

Lenovo Z500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aaffm
24-01-2013, 22:12
البته با گرافيك gt645m هم تو يكي از سايت موجوده با قيمت 3100000تومان

hrh_fourtyseven
24-01-2013, 23:57
درود
اقا قحطی اومده اونم بد

معلوم نیست چه خبره؟!؟!
یه توصیه ی دوستانه بت می کنم.
اگه واقعا این لپ تاپ نیازته همین الاااااااااااااان بخرش که بعدا شاید دیگه هیچ وقت نتونی!!
خبر خاصی نیست.فقط فروشنده ها دارن طبق پیش بینی بازار ارز(که کاملا هم درست و منطقیه) عمل می کنن! واقعیت اینه که نگه داشتن نمی فروشن یک ماه دیگه شاید همینو 4.5 هم بت ندن!

MRG66
25-01-2013, 14:47
سلام.

خبر جدید اینکه Lenovo Z500 یه چند روزیه وارد بازار شده با دو کانفیگ i5 و i7 و با 8 گیگ رم و 1 ترا هارد 5400RPM و گرافیک GT 635. اما نکته نا امید کننده اینکه ظاهرا فعلا فقط رنگ سفیدش وارد شده.

اما چیزی که ظاهر این لپ تاپو زیبا می کنه باریک بودنشه:

Lenovo Z500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لنوو فقط با گرافیک gt645 وارد شده و اون سایت فکر کنم اشتباه نوشته gt635 !!!!

haghili
25-01-2013, 18:18
لنوو فقط با گرافیک gt645 وارد شده و اون سایت فکر کنم اشتباه نوشته gt635 !!!!

کانفیگی که تو سایتای خارجی مثل notebookcheck زده با GT645 هست، ولی توی چهار سایتی که من دیدم برای فروش گذاشته بودن همگی گرافیکش رو GT635 معرفی کردن. شما به جایی زنگ زدی

پرسیدی؟

layenz
28-01-2013, 20:38
سلام...
من با بازی pes 2013 مشکل دارم وقتی از طریق کابل hdmi با ال ای دی 47 با تنظیمات full hd بازی میکنم بیشتر مواقع بازی لود میشه و تیم هم انتخاب میکنم وقتی میخاد بازی شروع بشه از بازی میپره بیرون و با کلی تکرار و گزینه های مختلف اجرا میشه مثلا یکبار با ادمین بازی اجرا میشه یکبار با گزینه high و هر بار شانسی با هر کدوم اجرا میشه!!!
ویندوزم عوض کردم درست نشد.

bahadorgamer
29-01-2013, 21:42
سلام...
من با بازی pes 2013 مشکل دارم وقتی از طریق کابل hdmi با ال ای دی 47 با تنظیمات full hd بازی میکنم بیشتر مواقع بازی لود میشه و تیم هم انتخاب میکنم وقتی میخاد بازی شروع بشه از بازی میپره بیرون و با کلی تکرار و گزینه های مختلف اجرا میشه مثلا یکبار با ادمین بازی اجرا میشه یکبار با گزینه high و هر بار شانسی با هر کدوم اجرا میشه!!!
ویندوزم عوض کردم درست نشد.

مشکل از بازیه عزیز.بعضی از نسخه های اولیه PES این مشکل رو داشتن...

MRG66
30-01-2013, 12:09
اینجا نوشته gt645

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*IdeaPad-Z500-%28i7/8GB/1TB/2%29

kelp
03-02-2013, 16:43
دوستان کسی می‌دونه چطور میشه به صورت دستی بین کارت گرافیک‌ها سوئیچ کرد؟
من وقتی فیلم فول‌اچ‌دی می‌خوام با کی‌ام‌پلیر ببینم انگار گرافیک intel 4000m کم میاره و نمی‌کشه، ولی با این حال لپ‌تاپ اصرار داره که با intel کار کنه و
روی nvidia سوئیچ نمی‌شه. کسی می‌دونه دستی چطور میشه این‌کارو کرد؟

hrh_fourtyseven
03-02-2013, 23:30
دوستان کسی می‌دونه چطور میشه به صورت دستی بین کارت گرافیک‌ها سوئیچ کرد؟
من وقتی فیلم فول‌اچ‌دی می‌خوام با کی‌ام‌پلیر ببینم انگار گرافیک intel 4000m کم میاره و نمی‌کشه، ولی با این حال لپ‌تاپ اصرار داره که با intel کار کنه و
روی nvidia سوئیچ نمی‌شه. کسی می‌دونه دستی چطور میشه این‌کارو کرد؟
nvidia settings رو باز کن در قسمت manage 3d settings گزینه ی add رو بزن و فایل اجرایی kmplayer تو بهش بده حالا گزینه ی high performance nvidia processor رو انتخاب کن و apply کن.
ضمنا hd4000 به هیچ عنوان واسه یه فیلم فول اچ دی کم نمیاره.اگه گیر می کنه مشکل از کدک یا پلیرتونه.با یه پلیر دیگه امتحان کنید

bahadorgamer
05-02-2013, 23:22
دوستان من هر چی گشتم نتونستم این مدل رو پیدا کنم مثل اینکه تازگیا خیلی کمیاب شده.کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که داشته باشن؟

sadegh1993
06-02-2013, 16:07
دوستان من هر چی گشتم نتونستم این مدل رو پیدا کنم مثل اینکه تازگیا خیلی کمیاب شده.کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که داشته باشن؟

سلام

ببخشید منم ب دنبال این مدل هست و کارکرده هم حتمی خریدار هستم

البته ببخشید که در اینجا میگم

اگه شخصی میدونه جایی این مدل رو داره ممنون میشم خبر کنه

ممنون

hrh_fourtyseven
06-02-2013, 22:17

سلام

ببخشید منم ب دنبال این مدل هست و کارکرده هم حتمی خریدار هستم

البته ببخشید که در اینجا میگم

اگه شخصی میدونه جایی این مدل رو داره ممنون میشم خبر کنه

ممنون

من دو سه هفته پیش همین جا گفتم هر کی می خواد بخره زود بخره، بعد دیگه مغازه دارا نگه می دارن نمی فروشن!
دیجی آنلاین سر زدین؟!
شما یه سرچ توی گوگل بزنین "فروش y580 " چند نفر هستن که می خوان دست دوم بفروشن.

JackSoNN
06-02-2013, 23:11
دوستانی که میخوان بخرن من یدونه دارم با کانفیگ ssdش معلوم نیستا شاید شاید بخوام بفروشمش بخاطر یسری مشکلات مالی احتمالی :D اگه خواستم بفروشم خبر میدم تا یه چن روز دیگه.

bahadorgamer
07-02-2013, 19:58
من دو سه هفته پیش همین جا گفتم هر کی می خواد بخره زود بخره، بعد دیگه مغازه دارا نگه می دارن نمی فروشن!
دیجی آنلاین سر زدین؟!
شما یه سرچ توی گوگل بزنین "فروش y580 " چند نفر هستن که می خوان دست دوم بفروشن.
دیجی آنلاین که فقط یه فروشگاه هست که زده 3390 ولی موجود نداره.دست دومش رو هم خیلی سرچ کردم فقط چند تا بود که همه فروش رفته بود.واقعا که وضعیت مسخره ای شده.سازگار که هیچ نظارتی روی نمایندگیهاش نداره.

layenz
13-02-2013, 10:12
سلام ...
دوستان راه دیگری برای روشن کردن وایرلس و بلوتوث هست؟
آخه نمیدونم جدیدا" این کلید روشن و خاموش کردن وایرلس کار نمیکنه !!!! اول فکر کردم سخت افزاری باشه ولی دیدم F5 کار میکنه ولی باهم که میزنم کار نمیکنه از ریکاوری خود ویندوز استفاده کردم درست شد ولی دوباره بعد یه چند روز از کار افتاد نمیدونم چی نصب کردم یا مشکل از کجاست ولی با ریکاوری درست میشه. ولی حواسم نبود یه فایل یک گیگابایتی واسه دانلود داشتم که 65درصد بود با ریکاوری پرید واز اول باید دانلود کنم:n03:
بازم ممنون

whitewolf
15-02-2013, 15:04
سلام
اقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟
من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میده
روی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسه
واسه شمام اینطوریه؟
من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که :n03:

wi-fi
17-02-2013, 04:02
سلام
اقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟
من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میده
روی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسه
واسه شمام اینطوریه؟
من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که :n03:
من از ------ الان دانلود کردم نصب کردم رو very high روووووون اجرا کرد دست کم گرفتیا
گرافیک شاخی نداره که بخواد GTX660 کم بیاره!!!

wi-fi
17-02-2013, 04:06
آقا antivirus چی پیشنهاد میدید از nod32 خسته شدم خیلی رتبشم اومده پاین avira هم نصب کردم ولی سرعت نت رو شدیدددد میاره پایین هرچی کرک هست رو هم بلوک میکنه جی پیشنهاد میدید

hrh_fourtyseven
17-02-2013, 11:22
سلاماقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میدهروی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسهواسه شمام اینطوریه؟من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که :n03:من تمومشم کردم! البته اصلا باش حال نکردم! اصلا حال و هوای dead space 2 رو نداشت!دوست عزیز نمی دونم چرا بازی رو با intel hd اجرا می کنه! مال منم همین طور بود باید تو تنظیمات nvidia دیفالتشو بذاری 660 .روی آخرین تنظیمات گرافیکیش هم مثل خر فریم می داد به من :) .

hrh_fourtyseven
17-02-2013, 11:26
آقا antivirus چی پیشنهاد میدید از nod32 خسته شدم خیلی رتبشم اومده پاین avira هم نصب کردم ولی سرعت نت رو شدیدددد میاره پایین هرچی کرک هست رو هم بلوک میکنه جی پیشنهاد میدیدمن kasper , nod , bitdefender , norton , avast , avira رو نصب کردم و با همه شونم کار کردم.هیچ آنتی ویروسی به سبکی و بی دردسری avast ندیدم.یعنی یه چیزی از نود سبک تر ولی خیلی قدرتمند تر.تو همون av test هم رنکینگش خوبه(البته به نسبت سبکیش به نظر من عالیه).اینترفیسشم خیلی خوشکله.فقط مشکلش اینه که سرعت اسکنش یه کمی پایینه.

wi-fi
17-02-2013, 12:54
من kasper , nod , bitdefender , norton , avast , avira رو نصب کردم و با همه شونم کار کردم.هیچ آنتی ویروسی به سبکی و بی دردسری avast ندیدم.یعنی یه چیزی از نود سبک تر ولی خیلی قدرتمند تر.تو همون av test هم رنکینگش خوبه(البته به نسبت سبکیش به نظر من عالیه).اینترفیسشم خیلی خوشکله.فقط مشکلش اینه که سرعت اسکنش یه کمی پایینه.
اخه به وضوح سسرعت اینترنت پایین میاره همی کرک برنامه هارم بلاک میکنه!!!!!!!!!!!!

hrh_fourtyseven
17-02-2013, 13:49
اخه به وضوح سسرعت اینترنت پایین میاره همی کرک برنامه هارم بلاک میکنه!!!!!!!!!!!!
من نفهمیدم آخرش...شما avast نصب کردی یا avira ?

whitewolf
17-02-2013, 16:24
من تمومشم کردم! البته اصلا باش حال نکردم! اصلا حال و هوای dead space 2 رو نداشت!دوست عزیز نمی دونم چرا بازی رو با intel hd اجرا می کنه! مال منم همین طور بود باید تو تنظیمات nvidia دیفالتشو بذاری 660 .روی آخرین تنظیمات گرافیکیش هم مثل خر فریم می داد به من :) .

من از ------ الان دانلود کردم نصب کردم رو very high روووووون اجرا کرد دست کم گرفتیا
گرافیک شاخی نداره که بخواد GTX660 کم بیاره!!!

درست شد
مرسی 47 جان
تموم این مدت داشتم با گرافیک اینتل بازی میکردم و خودم خبر نداشتم
42 درصد بازی رو همین جوری روی low رفتم. فکر می کردم مثل بازی های دیگه اتوماتیک با گرافیک انویدیا اجرا کنه نمی دونم چرا اجرا نمی کرد
حالا با گرافیک انویدیا و very high تعداد فریم به 90 رسید :n10:
خیالم راحت شد:n02:

درمورد بازی هم راستش من اینو از نسخه دومش بیشتر دوست دارم. نسخه دومش چیز اضافه خاصی نسبت به اولیش نداش و بیشتر شبیه یه DLC واسه نسخه اول بود تا شماره دوم. همیشه هم مشکل کمبود جا توی inventory وچود داشت. ولی توی این نسخه با تغییر دادن محیط بازی به سیاره برفی تا حدودی مشکل تکراری بودن حل شده. مشکل کمبود جا توی inventory هم با یکی کردن تیر همه اسلحه ها نسبتا بهتر شده. ولی در کل همچین بازی شاخی هم نیست خدایی:n07:

hrh_fourtyseven
17-02-2013, 16:44
درست شد
مرسی 47 جان
تموم این مدت داشتم با گرافیک اینتل بازی میکردم و خودم خبر نداشتم
42 درصد بازی رو همین جوری روی low رفتم. فکر می کردم مثل بازی های دیگه اتوماتیک با گرافیک انویدیا اجرا کنه نمی دونم چرا اجرا نمی کرد
حالا با گرافیک انویدیا و very high تعداد فریم به 90 رسید :n10:
خیالم راحت شد:n02:

درمورد بازی هم راستش من اینو از نسخه دومش بیشتر دوست دارم. نسخه دومش چیز اضافه خاصی نسبت به اولیش نداش و بیشتر شبیه یه DLC واسه نسخه اول بود تا شماره دوم. همیشه هم مشکل کمبود جا توی inventory وچود داشت. ولی توی این نسخه با تغییر دادن محیط بازی به سیاره برفی تا حدودی مشکل تکراری بودن حل شده. مشکل کمبود جا توی inventory هم با یکی کردن تیر همه اسلحه ها نسبتا بهتر شده. ولی در کل همچین بازی شاخی هم نیست خدایی:n07:
خواهش.
شما به اسم بازی دقت کن!
این بازی از اول هم قرار بوده یه بازی ترسناک باشه مثلا.ولی این سومیش بیشتر اکشن بود تا ترسناک.تعداد آیتم های medkit بازی کاملا ترسناک بودن رو از بین برده.شما از اول تا آخر دستتو بذار رو تیر و برو جلو هر چی هم ضربه خوردی سریع یه medkit بنداز بالا...این نمی شه بازی ترسناک.بازی ترسناک باید این مهمات و آیتم هات انقد کم باشه که از اول تا آخر بازی استرس کم اومدنشونو داشته باشی

wi-fi
17-02-2013, 21:35
من نفهمیدم آخرش...شما avast نصب کردی یا avira ?
همش این 2تا رو قاطی میکنم avira نصب کرده بودم الان میرم واسه avast

sadegh1993
18-02-2013, 18:12
سلام

ببخشید میشه از صفحه نمایش دستگاه عکس قرار بدهید تا تقریبا کیفیت صفحه رو ببینم

ممنون

whitewolf
18-02-2013, 18:39
خواهش.
شما به اسم بازی دقت کن!
این بازی از اول هم قرار بوده یه بازی ترسناک باشه مثلا.ولی این سومیش بیشتر اکشن بود تا ترسناک.تعداد آیتم های medkit بازی کاملا ترسناک بودن رو از بین برده.شما از اول تا آخر دستتو بذار رو تیر و برو جلو هر چی هم ضربه خوردی سریع یه medkit بنداز بالا...این نمی شه بازی ترسناک.بازی ترسناک باید این مهمات و آیتم هات انقد کم باشه که از اول تا آخر بازی استرس کم اومدنشونو داشته باشی

فک کنم شما روی easy یا medium بازی کردین درسته؟
چون روی درجه های بالاتر کمبود خیلی بیشتر احساس میشه

mokhtar
18-02-2013, 19:42
کارت گرافیک و سی پی یو این دستگاه رو دست کم نگیرید من تا حالا هرچی بازی کردم روی درجه بالا اخ نگفته

sadegh1993
24-02-2013, 11:38
سلام

ببخشید اگه نوتبوک y580 تو برق باشه به بدنه اش دست بزنیم یه حالتی شبیه برق گرفتن دست میده ؟

ممنون

bahadorgamer
24-02-2013, 12:26
سلام

ببخشید اگه نوتبوک y580 تو برق باشه به بدنه اش دست بزنیم یه حالتی شبیه برق گرفتن دست میده ؟

ممنون
اگر پریز به سیم اتصال به زمین وصل نباشه این مشکل پیش میاد.تو همه لپ تاپهای با بدنه فلزی و شاید خیلی از لوازم برقی فلزی ممکنه این مشکل وجود داشته باشه اگر که اتصال به زمین نباشه

amir_h58
24-02-2013, 13:38
سلام باعرض معذرت اینجا پست میزنم من میخاستم v580 بخرم ولای و سایت مطلبی گیر نیاوردم از استادان فن کسی میتونه راهنماییم کنه که آیا مدله خوبی هست؟
کانفیگش که به نظرم خوبه فقط انگار کم اطلاعات هست دربارش
میشه راهنماییم کنید
باتشکر:n12:

sadegh1993
24-02-2013, 18:22
سلام

ببخشید شخصی میدونه کجا این نوتبوک رو میفروشه ؟ (در تهران)

ببخشید که در اینجا میگم (شخصی قصد فروش نداره ؟ )

ممنون

wi-fi
25-02-2013, 16:56
یه لپتاپ معمولی هست تفاوتی با G580 ندیدم ivy brige i5 i7 -GT610-6gig فقط یه چی بت بگم که توی بنچمارک GT610 از intel HD 4000 پایینتره یعنی شما پول الکی واسه GT610 میدید البته من این رو از روی بنجمارکای معتبر میگم...
به نظر من Z580 بهتره چون GT630 هست حداقل از intel HD 4000 بالاتره
باز میتونی پرسوجو کنی
فعلا هم لپتاپ نگیر میاد پایین اگه الانم نیومده بخاطره اینه که مغازه دار حاضر نمیشه کمتره قیمت خریدش بده که! جنسای تو بازار تموم بشه حتما ارزون میشه
البته تو حساب کتاب که نداره ولی به احتمال 90% ارزون میشه اگه حس کردی قیمتا رفت بالا زود بپر بگیر
__________________________________________________ ___________________________________________
راستی دوستان مسکه مدل FHD Y580 هم وارد شده 4200 قیمتشه من شخصا ندیدم دوستم از تهران قیمت گرفته بوده راسته حالا؟

MVP77
26-02-2013, 11:10
سلام
دوستان میشه رو y580 در کنار هارد اینترنالش یه هارد ssd انداخت ؟
میخوام روی ssd فقط ویندوز نصب کنم تا سرعت لود ویندوز و برنامه هاش بالا بره
دوستانی که اینکارو کردند اگر شده بگن تا انجام بدیم

hrh_fourtyseven
26-02-2013, 14:34
سلام
دوستان میشه رو y580 در کنار هارد اینترنالش یه هارد ssd انداخت ؟
میخوام روی ssd فقط ویندوز نصب کنم تا سرعت لود ویندوز و برنامه هاش بالا بره
دوستانی که اینکارو کردند اگر شده بگن تا انجام بدیم
بله می شه.
جای جدا واسه ssd داره.
باید یه ssd از نوع msata بگیرید.قیمتش هم اگه گیرتون بیاد(این اگه خیلی مهمه!) 128 گیگش باید دور و بر 500-600 باشه!

hrh_fourtyseven
26-02-2013, 20:26
بر هر کسی که می خواد حسابی اشک لپ تاپ مبارکشو در بیاره بازی کردن crysis 3 واجب است!
یعنی واقعا گرافیکش دیوانه کننده است!!
من با رزولوشن 1366x768 روی high و با رزولوشن 192x1080 روی medium به زور می تونم حدود 25 فریم بگیرم.
یعنی وصلش که می کنم به LCD خونه با رزولوشن full hd اصلا گرافیکش آدمو روانی می کنه!

MVP77
26-02-2013, 22:21
بله می شه.
جای جدا واسه ssd داره.
باید یه ssd از نوع msata بگیرید.قیمتش هم اگه گیرتون بیاد(این اگه خیلی مهمه!) 128 گیگش باید دور و بر 500-600 باشه!
سلام
دوست عزیز این msata با ssd هایی که برای pc استفاده میشه فرق میکنه ؟
128 نیاز نیست یه 64 هم جواب کار رو میده
اگر ssd های رایج بازار جواب بده 64 گیگش دوروبره 230 هست

hrh_fourtyseven
26-02-2013, 22:32
سلام
دوست عزیز این msata با ssd هایی که برای pc استفاده میشه فرق میکنه ؟
128 نیاز نیست یه 64 هم جواب کار رو میده
اگر ssd های رایج بازار جواب بده 64 گیگش دوروبره 230 هست
خیر فرق داره.
اون ssd های معمولی بازار بزرگن معمولا 2.5 اینچ ولی msata حدود 1.7 اینچه.
یا باید از نوع msata بگیری یا اگه از اون معمولیا می خوای باید قید هاردتو بزنی بذاری جای اون!

wi-fi
28-02-2013, 20:21
بر هر کسی که می خواد حسابی اشک لپ تاپ مبارکشو در بیاره بازی کردن crysis 3 واجب است!
من با رزولوشن 1366x768 روی high و با رزولوشن 192x1080 روی medium به زور می تونم حدود 25 فریم بگیرم.
یعنی وصلش که می کنم به LCD خونه با رزولوشن full hd اصلا گرافیکش آدمو روانی می کنه!

بازم Y580 سرفراز از میدون اومد بیرون با ماکسیمم افکتها بازی رو به راحتی اجرا کرد
خیییییییییییییییلی گرافیکه بازیه بالاس!!!!

wi-fi
28-02-2013, 20:24
آقا جز بوت شدن سریع سیستم هارد SSD چه مزیت محسوس و نا محسوسی داره؟ من هنوز نتونسم خودمو متقاعد کنم که 500 تومن بدم SSD

albertoperanc
01-03-2013, 11:17
آقا جز بوت شدن سریع سیستم هارد SSD چه مزیت محسوس و نا محسوسی داره؟ من هنوز نتونسم خودمو متقاعد کنم که 500 تومن بدم SSD

دوست عزیز...

فقط بوت نیست..منی که با نرم افزاهای گرافیکی کار میکنم مزیت SSD رو بهتر درک میکنم..
سرعت رندر گیری...
سرعت اجرای برنامه ها...نصبشون...همه چی که در هارد SSD نصبه عالی اجرا میشه...انتقال فایل ها
بعدم دیگه بد سکتور نداریم!چون دیگه مغناطیسی نیست!

wi-fi
01-03-2013, 13:24
دوست عزیز...

فقط بوت نیست..منی که با نرم افزاهای گرافیکی کار میکنم مزیت SSD رو بهتر درک میکنم..
سرعت رندر گیری...
سرعت اجرای برنامه ها...نصبشون...همه چی که در هارد SSD نصبه عالی اجرا میشه...انتقال فایل ها
بعدم دیگه بد سکتور نداریم!چون دیگه مغناطیسی نیست!
خوب من خورمم 3D Max کار میکنم ولی من که هارد SSD ندارم که تفاوتشو بفهمم :D
تا چه حد تاثیر دازه مثلا یه رندر ۶۰ دقیقهای رو تا چقدر کاهش میده

payma
01-03-2013, 16:02

یکی از دوستان تست کرده بود با هارد معمولی 50 دقیقه با SSD حدود 5 دقیقه!!!

MRG66
01-03-2013, 17:56

داداش نرم افزاری که باهاش فریم میگیری چیه؟

منم لپتاپم ASUS N46VZ هست . که با رزولوشن 1366x768 روی very high ( تو تنظیمات اختصاصی چند تا رو high میزارم ) حدود 26-27 فریم میده !!!!! :n19:

wi-fi
01-03-2013, 19:04
دیگه پیاز داغشو زیاد نکن همچین چیزش غیر ممکنه تا این حد تاثیر داشته باشه ولی اوکی فهمیدم که میصرفه 400-500 تومن بدم... مرسسسسسسسسسسسس

wi-fi
01-03-2013, 19:11

منم لپتاپم ASUS N46VZ هست . که با رزولوشن 1366x768 روی very high ( تو تنظیمات اختصاصی چند تا رو high میزارم ) حدود 26-27 فریم میده !!!!! :n19:
چه زوقی کرده بسه زبون:n08: :39::16:

hrh_fourtyseven
01-03-2013, 23:41
بازم Y580 سرفراز از میدون اومد بیرون با ماکسیمم افکتها بازی رو به راحتی اجرا کرد
خیییییییییییییییلی گرافیکه بازیه بالاس!!!!

حتما فریمت پایینه .وگرنه این بازی کارت های sli رو هم به زانو درآورده.

والا من توکار رندر و اینا نیستم.ولی در عمل(نه در شرایط آزمایشگاهی) سرعتش 5-6 برابر یه هارد ساتاست! حالا دیگه خودت حساب کن...

اون دوستت قطعا خالی بسته! :)
امکان نداره همچین چیزی.

من با msi afterburner کار می کنم . ولی هم با fraps تست کردم هم msi afterburner .فرقی نمی کنه.
من اکثرا لپ تاپو وصل می کنم به ال سی دی و رو رزولوشن 1920x1080 یازی می کنم.رو اون رزولوشن با تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات medium میانگین 25-30 فریم می گیرم. روی 1366x768 هم تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات high حدود 30 فریم می گیرم.
شما هم احتمالا داری ماکسیمم فریمتو می گی.باید میانگینشو بگی.یعنی میانگین فریمی که تو یه صحنه ی خیلی شلوغ با درگیری زیاد داری و یه جای خلوت که تکسچرها و افکت ها کم هستن.

payma
02-03-2013, 00:36
دیگه پیاز داغشو زیاد نکن همچین چیزش غیر ممکنه تا این حد تاثیر داشته باشه ولی اوکی فهمیدم که میصرفه 400-500 تومن بدم... مرسسسسسسسسسسسس

دوست عزیز سرعتش به نظرت فرقی به حال من داره تا پیاز داغشو زیاد کنم؟

اون دوستت قطعا خالی بسته! :)
امکان نداره همچین چیزی.

مرض نداره خالی ببنده که آدم دروغگویی هم نیست
ضمنا سرعت Read و Write یه SSD پدر مادر دار 500MB/S هست که 10 برابر سرعت هارد مکانیکیه

wi-fi
02-03-2013, 13:49
دوست عزیز سرعتش به نظرت فرقی به حال من داره تا پیاز داغشو زیاد کنم؟

ضمنا سرعت Read و Write یه SSD پدر مادر دار 500MB/S هست که 10 برابر سرعت هارد مکانیکیه

اگه تا این حد هارد HDD جلو کار کردن CPU رو میگیره که یه رندر 5 دقیقهای رو میکنه 50 دقیقه پس این وسط CPU نقش هویج رو بازی میکنه یعنی کل لپتاپایی که CPU 3610 یا 2670 یا ... دارن (که کمم نیستن) و هارد SSD نمیخورن باید برن بمیرن رسما

hrh_fourtyseven
02-03-2013, 14:22

اگه یه چند صفحه تو همین تاپیک بری عقب بنچمارک اکثر ssd ها رو گذاشتم.هیچ کدومش سرعتش 500 نمی شه.دیگه بیشترینش 400 تا سرعت می ده.سرعت عملی هارد ساتا هم دور و بر 70 تاست.می شه همون 5-6 برابر.
ضمنا رندر کردن یه عمل خیلی خیلی وابسته به سی پی یو ئه .قطعا سرعت بیشتر هارد روش تاثیر می ذاره ولی نه دیگه در این حد .نهایت نهایتش دیگه 50% ... فکر نمی کنم بیشتر از این تاثیر بذاره.

payma
02-03-2013, 16:44
اگه یه چند صفحه تو همین تاپیک بری عقب بنچمارک اکثر ssd ها رو گذاشتم.هیچ کدومش سرعتش 500 نمی شه.دیگه بیشترینش 400 تا سرعت می ده.سرعت عملی هارد ساتا هم دور و بر 70 تاست.می شه همون 5-6 برابر.
ضمنا رندر کردن یه عمل خیلی خیلی وابسته به سی پی یو ئه .قطعا سرعت بیشتر هارد روش تاثیر می ذاره ولی نه دیگه در این حد .نهایت نهایتش دیگه 50% ... فکر نمی کنم بیشتر از این تاثیر بذاره.

سرعت از اونی که من گفتم هم اتفاقا بیشتره
این تست چند تا SSD برای نمونه

Samsung 840 Pro
Available Capacities: 64GB – 512GB
Interface: SATA III 6Gbps
540MB/s read (256GB)
520MB/s write (256GB)

OCZ Vector

Available Capacities: 128GB – 512GB
Interface: SATA 3 6Gbps
550MB/s read
530MB/s write

SanDisk Ultra Plus
Available Capacities: 64GB – 256GB
530 MB/s read (256 GB)
445 MB/s write (256 GB)

Corsair Neutron GTX
Available Capacities: 120GB – 480GB
Interface: SATA 3 6GBps
555MB/s read
333-510MB/s write

Intel 520 Series
Available Capacities: 60GB – 480GB
550MB/s read (240GB)
520MB/s write (240GB)

Mushkin Chronos Deluxe
Available Capacities: 120GB – 240GB
560MB/s read (240GB)
520MB/s write (240GB)

Corsair Force GT
Available Capacities: 60GB – 240GB
555MB/s read (240GB)
525MB/s write (240GB)

Kingston HyperX
555MB/s read
510MB/s write

OCZ Deneva 2 SLC
Available Capacities: 50GB – 200GB
550MB/s read
530MB/s write

انشالا که قبول کردید سرعت بالای 500 هم زیاد داریم البته SSD درپیت هم هست مثل نمونه زیر

WD SiliconDrive N1x
Interface: SATA
Available Capacities: 32GB – 128GB
240MB/s read
140MB/s write

این چند تا نمونه هم که دیگه حرفی برا گفتن نمیذاره

FusionIO ioDrive Octal
Interface: PCI-Express x16 Gen2.0
Available Capacities: 5.120TB
6000MB/s read
4400MB/s write
Random 512B Write: 1.18M IOPS

Foremay EC188 D-Series
Interface: PCI Express Single, Dual and Hexa-Bus
Available Capacities: 125GB – 12TB
4500MB/s read (Model-W Hexa Bus)
3500MB/s write (Model-W Hexa Bus)
Random 4K Write: 180K IOPS (Model-W Hexa Bus)

البته پورت دوتای آخری PCI Express هست

farzad3260
02-03-2013, 17:03
دوستان نسخه فول اچ دی و بلوری دار پیدا میشه؟رو شرکتی در ایران گارانتی کرده؟
قیمت ها رو دارید؟

hrh_fourtyseven
02-03-2013, 17:43

شما به حرفای من دقت نمی کنی.این اعدادی که گذاشتی دقیقا چیزاییه که روش نوشته می شه ولی عملی نیست! شما اگه مثلا بری یه هارد usb 3 بخری روش یه عدد خیلی تخیلی به عنوان سرعت نوشته شده ،ولی هیچکس تا حالا نتونسته همچین سرعتی ازش بگیره.
این یه لیست از بهترین ssd های بازاره که با نرم افزار hd tune گرفته شده.در واقع سرعت واقعی ایناست:

-----------

مثلا شما سرعت این مدلو گفت:
OCZ Vector
550MB/s read
530MB/s write

این نتیجه ی بنچمارک write همین مدل:

wi-fi
02-03-2013, 18:08

Samsung 840 Pro
Available Capacities: 64GB – 512GB
540MB/s read (256GB)
520MB/s write (256GB)

OCZ Vector

550MB/s read
530MB/s write

SanDisk Ultra Plus
Available Capacities: 64GB – 256GB
530 MB/s read (256 GB)
445 MB/s write (256 GB)

Corsair Neutron GTX
Available Capacities: 120GB – 480GB
555MB/s read
333-510MB/s write

Intel 520 Series
Available Capacities: 60GB – 480GB
550MB/s read (240GB)
520MB/s write (240GB)

Mushkin Chronos Deluxe
560MB/s read (240GB)
520MB/s write (240GB)

Corsair Force GT
Available Capacities: 60GB – 240GB
555MB/s read (240GB)
525MB/s write (240GB)

Kingston HyperX
555MB/s read
510MB/s write

OCZ Deneva 2 SLC
Available Capacities: 50GB – 200GB
550MB/s read
530MB/s write

انشالا که قبول کردید سرعت بالای 500 هم زیاد داریم البته SSD درپیت هم هست مثل نمونه زیر

WD SiliconDrive N1x
Interface: SATA
Available Capacities: 32GB – 128GB
240MB/s read
140MB/s write

این چند تا نمونه هم که دیگه حرفی برا گفتن نمیذاره

FusionIO ioDrive Octal
Interface: PCI-Express x16 Gen2.0
Available Capacities: 5.120TB
6000MB/s read
4400MB/s write
Random 512B Write: 1.18M IOPS

Foremay EC188 D-Series
Interface: PCI Express Single, Dual and Hexa-Bus
Available Capacities: 125GB – 12TB
4500MB/s read (Model-W Hexa Bus)
3500MB/s write (Model-W Hexa Bus)
Random 4K Write: 180K IOPS (Model-W Hexa Bus)

البته پورت دوتای آخری PCI Express هست

اصلا سرعت رید و رایت 500 mb/s یعنی تنها مشکل رندر اینه که HDD نمیتونه به اندازه کافی اطلاعات بفرسه واسه CPU؟؟؟ که SSD میاد با سرعت 500 مگ اطلاتو میفرسته CPU هم همرو پردازش میکنه؟؟؟ مگه CPU 20 مگ کش هست که اینهمه اطلاتو یه جا پردازش کنه؟؟؟ یه پروژهای 3D ممولی که رندرش 50 دقیقه طول میکشه حداکثر حجمش 100 مگ هست بعد اون هارد SSD میخواد چی چی رو با سرعت 100 مگ بفرسته واسه CPU ؟؟؟؟ کلشم که بخواد بفرسته 100 مگ هست تازه 100 مگ هم من زیاد گفتم یعنی اصلا گفته دوستتون با عقل جور در نمیاد که 50 دقیقه بشه 5 دقیقه

حالا اگه گفته بود یه رندر 2 روز رو توی 10 ساعت تموم کرده میشد یه جور خودمون رو قانع کنیم ولی 50 بشه 5.....

payma
03-03-2013, 01:32
شما به حرفای من دقت نمی کنی.این اعدادی که گذاشتی دقیقا چیزاییه که روش نوشته می شه ولی عملی نیست! شما اگه مثلا بری یه هارد usb 3 بخری روش یه عدد خیلی تخیلی به عنوان سرعت نوشته شده ،ولی هیچکس تا حالا نتونسته همچین سرعتی ازش بگیره.
این یه لیست از بهترین ssd های بازاره که با نرم افزار hd tune گرفته شده.در واقع سرعت واقعی ایناست:

-----------

مثلا شما سرعت این مدلو گفت:
OCZ Vector
550MB/s read
530MB/s write

این نتیجه ی بنچمارک write همین مدل:

خوب اگه اونجوری حساب کنیم اره اما 100% شرکت سازنده تحت شرایط خاصی به این سرعت رسیده که نوشته والا شرکت های معتبر آمار کذب نمیدن
مثلا من سرعت انتقال فایل دوربینم رو چک میکردم سرعتش از مقداری که گفته بیشتره (اگه شرکت ایرانی بود میشد گفت لاف میزنه!)

payma
03-03-2013, 01:34
اصلا سرعت رید و رایت 500 mb/s یعنی تنها مشکل رندر اینه که HDD نمیتونه به اندازه کافی اطلاعات بفرسه واسه CPU؟؟؟ که SSD میاد با سرعت 500 مگ اطلاتو میفرسته CPU هم همرو پردازش میکنه؟؟؟ مگه CPU 20 مگ کش هست که اینهمه اطلاتو یه جا پردازش کنه؟؟؟ یه پروژهای 3D ممولی که رندرش 50 دقیقه طول میکشه حداکثر حجمش 100 مگ هست بعد اون هارد SSD میخواد چی چی رو با سرعت 100 مگ بفرسته واسه CPU ؟؟؟؟ کلشم که بخواد بفرسته 100 مگ هست تازه 100 مگ هم من زیاد گفتم یعنی اصلا گفته دوستتون با عقل جور در نمیاد که 50 دقیقه بشه 5 دقیقه

حالا اگه گفته بود یه رندر 2 روز رو توی 10 ساعت تموم کرده میشد یه جور خودمون رو قانع کنیم ولی 50 بشه 5.....

منو انقدر به شک انداختین رفتم پرسیدم
ساخت یه پانورامای جم بالا بوده که روی دو سیستم مشابه تست شده
اولی که SSD داشته پردازش رو 5 دقیقه ای تموم کرده دومی بعد از 45 دقیقه نتونسته تمومش کنه که پراسس رو کنسل کردن

sadegh1993
03-03-2013, 13:52
سلام
ببخشید شخصی که بیشتر تو خونه هست ٫ اگر باتری رو در بیاره و از برق استفاده کنه عیب داره ؟
ممنون

hrh_fourtyseven
03-03-2013, 15:26
سلام
ببخشید شخصی که بیشتر تو خونه هست ٫ اگر باتری رو در بیاره و از برق استفاده کنه عیب داره ؟
ممنون

والا بعضیا می گن نوسانات برق ممکنه به لپ تاپ آسیب بزنه .ولی من خودم شخصا تا وقتی که لپ تاپ تو برقه باتری رو در میارم.

archi arch
03-03-2013, 19:34
سلام
ممنون
ضرر این کار خیلی بهتر از سودشه..... نوسانات برق میزنه همه چیزو داغون میکنه.... اگه شما باتری رو در نیارین ... فوقش بعد از چند سال 1 باتری میخرین ولی اگه سیستمتون به علت نوسان برق خراب بشه خب ...!!!!

wi-fi
03-03-2013, 20:55
منو انقدر به شک انداختین رفتم پرسیدم
ساخت یه پانورامای جم بالا بوده که روی دو سیستم مشابه تست شده
اولی که SSD داشته پردازش رو 5 دقیقه ای تموم کرده دومی بعد از 45 دقیقه نتونسته تمومش کنه که پراسس رو کنسل کردن

حالا باز منطقی تر شد چون حرف از حجم زیاد اومد!

JackSoNN
03-03-2013, 22:36
سرعتش 500 نمی شه.دیگه بیشترینش 400 تا سرعت می ده.سرعت عملی هارد ساتا هم دور و بر 70 تاست.می شه همون 5-6 برابر.

شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.

payma
04-03-2013, 01:24
شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.
اگه واقعا اینجوری باشه هارد خیلی خوبی روش گذاشتن
دارم کم کم وسوسه میشم هرجور شده یدونه از زیر زمین واسه لپتاپ HP خودم جور کنم!

wi-fi
04-03-2013, 02:08
اگه واقعا اینجوری باشه هارد خیلی خوبی روش گذاشتن
دارم کم کم وسوسه میشم هرجور شده یدونه از زیر زمین واسه لپتاپ HP خودم جور کنم!
فک نکنم این هارد فابریکی ل\تا\ باشه آخه تا اونجا که یادمه توی نوت بوک چک سرعت هارد فابریکی رو ۲۴۰-۲۶۰ زده بود...

JackSoNN
04-03-2013, 06:23
نه عزیزان فابه فابه خیالتون راحته راحت! :n10: :n02:
میخواین یه عکس از جعبه هم بزارم که کانفیگو نوشته!
نه جدا هاردش خوبه،اون 750 گیگش ای بدک نیست چون 5400rpm هست خیلی راضی کننده نیست ولی SSDش وجدانا عالیه.ساخت سامسونگ هم هست.سرعت بوت ویندوزم 1-2 ثانیس! (Win8)