ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Lenovo Y580

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

dezhkord
26-08-2012, 16:21
[QUOTE=M A M M U T;7181606]کدوم مدل سونی؟شاید مولتی مدیاش بهتر باشه اما قدرتش به این نمیرسه.....

سری SVS سونی FHD هستن البته اینم بگم تو این رنج قیمت کاراییشون پایینتره و من خودم هم خیلی Y580 رو دوس دارم ولی با SSD
حالا نمیدونم چیکار کنم؟

whitewolf
26-08-2012, 18:58
سلام
دوستان میشه یه مقایسه از کنتراست و غلظت رنگ های صفحه نمایش این مدل با لپ تاپ های دیگه رقیب یذارین؟ مثل HP7000. چون من لپ تاپ رو بیشتر واسه فیلم و بازی می خوام. بازی که هیچی ادم زیاد متوجه نمیشه ولی واسه فیلم دیدن به نظرتون خیلی اوضاع رنگ های صفحه نمایش خرابه؟ من تمام صفحات رو خوندم مثل اینکه بعضیا از صفحه نمایش اصلا خوششون نیومده بود. هم از نظر رنگ ها و هم از نظر زاویه دید عمودی

سوال دومم اینکه کسی که لپ تاپ رو با ssd گرفته و کسی که بدون ssd گرفته هردو اعلام لطف کنن اعلام کنن که چقدر طول میکشه که win7 بوت بشه؟ (بدون هرگونه برنامه های نصبی مثل انتی ویروس و...)
مرسی

mokhtar
26-08-2012, 19:15
دوستان مال من گاهی اوقات یهو خاموش میشه کسی چنین مشکلی داره؟

pcsoft
26-08-2012, 19:25
سلام
دوستان میشه یه مقایسه از کنتراست و غلظت رنگ های صفحه نمایش این مدل با لپ تاپ های دیگه رقیب یذارین؟ مثل HP7000. چون من لپ تاپ رو بیشتر واسه فیلم و بازی می خوام. بازی که هیچی ادم زیاد متوجه نمیشه ولی واسه فیلم دیدن به نظرتون خیلی اوضاع رنگ های صفحه نمایش خرابه؟ من تمام صفحات رو خوندم مثل اینکه بعضیا از صفحه نمایش اصلا خوششون نیومده بود. هم از نظر رنگ ها و هم از نظر زاویه دید عمودی

سوال دومم اینکه کسی که لپ تاپ رو با ssd گرفته و کسی که بدون ssd گرفته هردو اعلام لطف کنن اعلام کنن که چقدر طول میکشه که win7 بوت بشه؟ (بدون هرگونه برنامه های نصبی مثل انتی ویروس و...)
مرسی

سلام. بنده Y580 ندارم ولی فکر میکنم جواب شما رو بتونم بدم. دوستی که زده بودن کیفیت صفحه نمایش خوب نیست فکر کنم این رو نسبت به مانیتورهای CRT گفتن که خب بله همینطوره.

سرعت Read اطلاعات در SSD ها بالاست خب این مقدار هم معمولا چندین برابر هارد های معمولی که سرعت زیر 60 مگابایت در ثانیه دارند هست. حالا اگر تایم دقیقش را بخواین دوستان باید تست کنن.

sasha_2695
26-08-2012, 20:53
بچه ها میخوام y580 بخرم .خرابیش چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ بخرم؟

من که سه روزه دارمش واقعا باهاش حال میکنم یعنی قدرت گرافیکیش خیلی بالاست رو اجرای بازیها میترکونه وافعا
قبل از این acer 5750 i7 - hp 6180 se- asus n55 sf داشتم همیشه دنبال یه لپ تاپ بودم که برای بازی خوب باشه ولی بزک نباشه و قیافه بچگونه و چراغ مراغ و این حرفها ( msi اینجورین) یا خیلی سنگین مثل سری گیم ایسوس چون حرفه ایی گیمر نیستم
اما تو گیم همیشه توقعم بالاست و هیشه تنظیمات high منو ارضا میکنه که n55 هم لپ تاپ مردی بود ولی این یه چیز دیگست

کیبرد هم عالیه واقعا مخصوصا بک لایتش که معرکست
پرفورمنس بالا
کولینگ هم متوسط برای 1-2 ساعت بازی که عالیه
کیفیت ساخت هم خوبه خب لنوو دیگه برای خودش تو کیفیت جایی داره تو دنیا
ظاهر دستگاه هم مردونست و از بزک دوزک بازی خبری نیست
من +n55 hd داشتم و اینکه معمولی هیچ فرقی احساس نیکنم ولی مسلما FHD ایسوس خب یه چیز دیگست ولی برای 15 اینچ بسه دیگه من که موقع گیم به 42 اینچ وصل میکنم و FHD
اگه سوالی بود در خدمتم

M A M M U T
26-08-2012, 21:13
سلام

مرسی
ماینتورش بد نیست فقط یکم زیادی رفلکس داره توی یه کم نور میتونی قیافتو توش ببینی.... وضعیت فیلم دیدنش خیلی حاد نیست و عالی هم نیست...به نظرم یکیش رو گیر بیار توش نگاه کن... ولی برا بازی خیلی سیستم توپیه من nfs run رو با تمام تنظیمات ultra با حدود 45 دقیقه بازی دمای سیستم 55 درجه و اصلا انگار نه انگار...خیلی مشتیه...

دوستان مال من گاهی اوقات یهو خاموش میشه کسی چنین مشکلی داره؟
شاید نرمافزاری باشه...ویندوز عوض کن اگه حوصله داری ببین چی میشه....

LightningII
26-08-2012, 21:26
سلام

مرسی
اینم یک مقایسه ی دقیق مربوط به روشنایی و کیفیت نمایشگر ایندو :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین روشنایی نمایشگر لنوو : 231.4 cd/m² - عمق مشکی : 46 cd/m² - کنتراست : 535:1 .
میانگین روشنایی اچ پی : 216.8 cd/m² - عمق مشکی : 1.15 cd/m² - کنتراست : 192:1 .

نتیجه گیری : نمایشگر لنوو روشنایی بیشتری و کنتراست بسیار قابل توجهی داره اما در عمق مشکی، hp برتری محسوسی داره .

Lenovo :

hp :

fusion
27-08-2012, 00:33
میشه لینک این دو تا review رو بدین...

Highbury
27-08-2012, 00:36
سایت NOTEBOOKCHECK.COM مراجعه کنید و نام لبتابها رو سرچ کنید

whitewolf
27-08-2012, 00:46
سلام. بنده Y580 ندارم ولی فکر میکنم جواب شما رو بتونم بدم. دوستی که زده بودن کیفیت صفحه نمایش خوب نیست فکر کنم این رو نسبت به مانیتورهای CRT گفتن که خب بله همینطوره.

سرعت Read اطلاعات در SSD ها بالاست خب این مقدار هم معمولا چندین برابر هارد های معمولی که سرعت زیر 60 مگابایت در ثانیه دارند هست. حالا اگر تایم دقیقش را بخواین دوستان باید تست کنن.

گفته بودن مانیتور های دسکتاپ. فکر نکنم crt بوده باشه.من خیلی وقته دیگه مانیتور crt ندیدم. همه ال سی دی دارن تقریبا

در مورد سرعت هم خب راستش من واسم مهمه که لپ تاپ زود بیاد بالا. وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنی همچین مشکلی نداره ولی بعد یه مدت و نصب انواع برنامه ها خیلی طول میکشه که ویندوز بوت شه. واسه همین خواستم زمان دقیقشو تو این دو هارد بدونم

ماینتورش بد نیست فقط یکم زیادی رفلکس داره توی یه کم نور میتونی قیافتو توش ببینی.... وضعیت فیلم دیدنش خیلی حاد نیست و عالی هم نیست...به نظرم یکیش رو گیر بیار توش نگاه کن... ولی برا بازی خیلی سیستم توپیه من nfs run رو با تمام تنظیمات ultra با حدود 45 دقیقه بازی دمای سیستم 55 درجه و اصلا انگار نه انگار...خیلی مشتیه...

شاید نرمافزاری باشه...ویندوز عوض کن اگه حوصله داری ببین چی میشه....

رفلکس نور تو صحنه های تاریک فیلم ها خیلی ازار دهندس. البته میشه یه جورایی تحملش کرد
حالا رفلکسی که شما میگین تو همه مواقع هست یا فقط وقتی که یه تصویر سیاه به صروت پس زمینه در میاد؟
راستی کسی می دونه عملکرد ال سی دی همراه با نور افتاب چه طوری هست؟ مثلا توی یه اتاق پرنور و پنجره دار که خورشید مستقیم به داخل اتاق می تابه

در مورد فریم ریت هم پیشنهاد می کنم بازی witcher2 و Deus Ex رو حتما نصب کنید بعدم تنظیمات رو بالا ببرید و بعد تست فریم ریت بگیرین. مخصوصا Witcher2 که پدر سیستم رو رسما در میاره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن

fusion
27-08-2012, 00:47
dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...

whitewolf
27-08-2012, 01:32
dv6t 7000 رو میزنم نمیاد چیزی
حتی گذاشتم هرچی لپتاپ hp با گرافیک 630 و 650 هست رو بیاره بازم چیز خاصی نمیاد...

تو این سایت یه همچین چیزایی هست البته:

whitewolf
27-08-2012, 04:06
بچه ها این لیست رو ببینین:
تو این لیست گرافیک y58 در رده 50م گرافیک های لپ تاپ هاست
یعنی 49 تا کارت گرافیک بهتر از این گرافیک هست. مثلا گرافیک GTX 580 در رده 29م قرار داره. من فکر می کردم هرچی عدد بره بالا یعنی گرافیک قوی تر هست (جز مدل های Sli و Crossfire با عدد کمتر)

سوالم اینه که با این قیمت یعنی 2300 هیچ لپ تاپی که یکی از اون 49 گرافیک بهتر رو دارن نمی تونیم گیر بیاریم؟ البته جز گرافیک های بالای لیست چون اون ها مدل های Sli و Crossfire هستن

Phoenix84
27-08-2012, 05:58
ما تو رده لپ تاپ های مولتی مدیا گرافیکی قویتر از GTX660m که روی Y580 هست نداریم.لپ تاپ های گیم هم که بحثش جداست

LightningII
27-08-2012, 08:54
بچه ها این لیست رو ببینین:
تو این لیست گرافیک y58 در رده 50م گرافیک های لپ تاپ هاست
یعنی 49 تا کارت گرافیک بهتر از این گرافیک هست. مثلا گرافیک GTX 580 در رده 29م قرار داره. من فکر می کردم هرچی عدد بره بالا یعنی گرافیک قوی تر هست (جز مدل های Sli و Crossfire با عدد کمتر)

سوالم اینه که با این قیمت یعنی 2300 هیچ لپ تاپی که یکی از اون 49 گرافیک بهتر رو دارن نمی تونیم گیر بیاریم؟ البته جز گرافیک های بالای لیست چون اون ها مدل های Sli و Crossfire هستن
همونطور که ایشون گفتند توی گرافیکهای مالتیمدیا فعلاً همین 660 بعنوان بهترین داره نصب میشه . گرچه در گیم هم با تنظیمات Ultra بازی کنید براحتی از پس همه ی گیم ها برمیاد .
اون گرافیکهایی که در اون فهرست خیلی قویترند تعداد زیادیشون که اصلاً نصب نشدند و نمیشند روی هیچ لپتاپی . مثلاً 480M با اینکه بسیار قدرتمنده ولی دیگه رده خارج محسوب میشه و اگه برید توی ص مخصوصش،
در پایان ص میبنید روی هیچ لپتاپی نصب نشده . اونهایی هم که نصب شدند اکثراً روی نمونه های 17 اینچی و بالاتر و بطور معمول لپتاپهای سفارشی نصب میشند چون قابلیت خنک سازی بهتری دارند .
برندهایی مثل : Deviltech - Origin PC - Eurocom - Alienware و.... گهگاه هم MSI .
به فرض که گرافیک بهتری هم روی لپتاپ 15 اینچی شما نصب می بود بیشتر مایه ی دردسر براتون میشد : حرارت بالا بعلت کوچکی سیستم و ناتوانی کولپد - مصرف بالای انرژی و نیاز به باتری و آداپتور بزرگتر - آسیب دیدن برد و.... .
ولی در پاسخ شما باید گفت خیر . حتی تا سقف $1,499 هم در بهترین کانفیگ همین 660 دیدم نصب شده .

en8800gt
27-08-2012, 10:56
من دو روز پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپ کار نمیکنه!!!!
دیروز بردمش گارانتی ..... تا ببینیم چی میشه....
کسی دیگه تا حالا همچنین مشکلی داشته؟

sasha_2695
27-08-2012, 11:02
یه سوال من هر گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم بعد از اینکه تمام سرویس ها رو نصب میکنه و تیک مارک میکنه تو صفحه configuration service میمونه و هیچ کاری نمیکنه
یعنی دیوایس رو Add میکنه و نشون میده اما دبل کلیک کنی بخوای از سرویس هاش مثل هندزفری داخل نمیشه

sasha_2695
27-08-2012, 11:07
من دو روز پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپ کار نمیکنه!!!!
دیروز بردمش گارانتی ..... تا ببینیم چی میشه....
کسی دیگه تا حالا همچنین مشکلی داشته؟

اسپیکراش که حرف نداره واقعا کیفیت صدای خوبی داره!!!!!!

adamhesaby
27-08-2012, 11:43
گفته بودن مانیتور های دسکتاپ. فکر نکنم crt بوده باشه.من خیلی وقته دیگه مانیتور crt ندیدم. همه ال سی دی دارن تقریبا

در مورد سرعت هم خب راستش من واسم مهمه که لپ تاپ زود بیاد بالا. وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنی همچین مشکلی نداره ولی بعد یه مدت و نصب انواع برنامه ها خیلی طول میکشه که ویندوز بوت شه. واسه همین خواستم زمان دقیقشو تو این دو هارد بدونم

رفلکس نور تو صحنه های تاریک فیلم ها خیلی ازار دهندس. البته میشه یه جورایی تحملش کرد
حالا رفلکسی که شما میگین تو همه مواقع هست یا فقط وقتی که یه تصویر سیاه به صروت پس زمینه در میاد؟
راستی کسی می دونه عملکرد ال سی دی همراه با نور افتاب چه طوری هست؟ مثلا توی یه اتاق پرنور و پنجره دار که خورشید مستقیم به داخل اتاق می تابه

در مورد فریم ریت هم پیشنهاد می کنم بازی witcher2 و Deus Ex رو حتما نصب کنید بعدم تنظیمات رو بالا ببرید و بعد تست فریم ریت بگیرین. مخصوصا Witcher2 که پدر سیستم رو رسما در میاره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن

Deus Ex رو با بالا ترین تنظیمات مثل آبنبات اجرا کرد
:20:

M A M M U T
27-08-2012, 11:51
چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن
فعلا همین ها تو دسترسم بود...یکی شنیدم گفت max pin هم با ااخرین کیفیت روون اجرا میکنه....

آقا این سمت چپ بالای کیبورد شما هم یکم شله؟یا ماله من اینجوریه؟اگه فقط ماله منه برم درستش کنم؟

m.77
27-08-2012, 15:59
سلام.بچه ها من فردا میخوام برم بخرم.نکته ای چیزی هست بم بگید.

M A M M U T
27-08-2012, 18:08
سلام.بچه ها من فردا میخوام برم بخرم.نکته ای چیزی هست بم بگید.
1-همه جا قیمت بگیر ارزون ترین رو انتخاب کن.قیمتی که اول بهت میدم زود قبول نکنی.چونه بزن... تا 30 تومن راحت تخفیف میگیری اگه زرنگ باشی.زیاد خودت رو مشتاق نشون نده....
2-پشت ویترینی نخری.جعبه باید کامل بسته بندی شده باشه.دو طرف جعبع دو تا برچسب آبی رنگ هست نوشته دوسال گارانتی کلا مطمئن بشو که بسته بندی کامله.
3-از فروشنده بخواه که کانفیک دستگاه رو تو فاکتور قید کنه.
4-یه برچسب اطراف دستگاه هست روش کانفیگ رو نوشته چک کن ببین همونی هست که میخوای.
5-همون جا بگو لپتاپ رو خوده فروشنده باز کنه و روشنش کنه و کانفیگ لپتاپ رو برات از بایوس کامپیوتر چک کنه.
6-اطراف جعبه یه برچسب وزارت بازرگانی هست به نام برچسب "شما" هلوگرام داره....اون رو هم نگاه بنداز
7-کارت گارانتی رو هم بگیر...سازگار ارقام....
8- یه موس lenovo + یه کیف لپتاپ + یه آنتی ویروس nod 32 ورژن 5 باید بهت بده....
8-خیلی حساس نباش اگه فکر کنی همه دارن بهت جنس رو میندازن نمیتونی زندگی کنی.یکمی اعتماد بد نیست..اینا رو که گفتم چک کنی (خیلی مسایل مهمی نیست احتمالا خوده فروشنده همرو واست چک میکنه) دیگه نگرانی نداری.
ایشالله موفق باشی.

whitewolf
27-08-2012, 18:08
گرچه در گیم هم با تنظیمات Ultra بازی کنید براحتی از پس همه ی گیم ها برمیاد .

Deus Ex رو با بالا ترین تنظیمات مثل آبنبات اجرا کرد

یکی شنیدم گفت max pin هم با ااخرین کیفیت روون اجرا میکنه....

ممنون از جوابتون دوستان . البته این یه قسمتش رو بیاین یه کمی بیشتر تحقیق کنیم. اخه همه دارن میگن که فلان بازی رو با بالاترین تنظیمات و با بهترین فریم ریت اجرا کرد.
ولی ببینین اینجا رو:

خدایی تعداد بازی هایی که با بالاترین تنظیمات فریم ریت 30 (زرد- تقریبا لگ دار) یا حتی قرمز (غیر قابل بازی) دارن کم نیست
مثلا همین max payne که اشاره شد روی high هم کم میاره چه برسه به ultra
Deus Ex هم که adamhesaby جان اشاره کرد روی ultra کم میاره.
این جوری ادم نمی فهمه کدوم رو درسته کدوم غلط. یعنی تست فریم ریت های نوت بوک چک اشتباس؟
همین فریم ریت ها توی ریویو خود لپ تاپ هم تکرار شدن ببینین

M A M M U T
27-08-2012, 18:21
ممنون از جوابتون دوستان . البته این یه قسمتش رو بیاین یه کمی بیشتر تحقیق کنیم. اخه همه دارن میگن که فلان بازی رو با بالاترین تنظیمات و با بهترین فریم ریت اجرا کرد.
ببینین اینجا:

خدایی تعداد بازی هایی که با بالاترین تنظیمات فریم ریت 30 (زرد) دارن کم نیست
مثلا همین max payne که اشاره کردین روی high هم کم میاره چه برسه به ultra
Deus Ex هم که اشاره شد روی ultra کم میاره.
این جوری ادم نمی فهمه کدوم رو درسته کدوم غلط. یعنی تست فریم ریت های نوت بوک چک اشتباس؟
اینا رو روی لپتاپ های فول اچ دی اجرا کردن احتمالا برا رزولوشن 1080 .(مطمئن نیستم اما روی فریم ها که کلیک کنی اسم لپتاپ میاد اون لپتاپ ها که دیدم همه fhd بودن)لپتاپی که شما میخری hd هست.
اینو بخون:
Players who opt for a native 1366x768 display on the Y580 should have no problems maxing out details for all major titles released thus far. Those going for the 1080p route, however, may want to trim off some graphical embellishments to reach those higher frames. Regardless, games on the GTX 660M will run great on 1080p and phenomenally on 720p. Additional information and benchmarks on the GTX 660M can be seen on our dedicated GPU page here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
اونجا که قرمز کرده بخون.نوشته اونایی که روی hd بازی میکنن نباید مشکلی برای بازی کردن در بالاترین جزییات داشته باشن. وبعدش گفته کارت گرافیک 660 بازی ها رو روی 1080 به صورت عالی و روی hd به صورت فوق العاده میاره...یکی نوشته بود battelfield روی ultra چهلتا فریم داده!!! در حالی که تو این سایته نوشته 19 تا.در هرحال من این اعداد رو تا تجربه نکنم تایی نمیکنم اما فعلا بهترین لپاپی که میتونی بخری با بهترین گرافیک همینه

en8800gt
27-08-2012, 19:07
ولی ببینین اینجا رو:

خدایی تعداد بازی هایی که با بالاترین تنظیمات فریم ریت 30 (زرد- تقریبا لگ دار) یا حتی قرمز (غیر قابل بازی) دارن کم نیست

اونی که زده اولترا که ماله فول اچدی هست دوست عزیز.
اونایی که من و بقیه تست کردیم همه رو اچ دی بوده.

آره مکس پین با آخرین تنظیمات حدود 35-40 فریمی میده که من خودم یکم آوردم پایینتر تا رو 50-60 فریم اجرا بشه.
تازه با همون گرافیک اینتل 4000 هم میشه بعضی بازی های رو راحت تا 60 فریم بازی کرد. منظورم بازی های ایندی(مثل برید ، لیمبو ، سوپر میت بوی و ...)است.

adamhesaby
27-08-2012, 21:16
ولی ببینین اینجا رو:

من رو اچ دی بازی میکنم
فکر کنم ریویو روی فول اچ دی اجرا کرده

MRG66
27-08-2012, 21:40
دوستانی که لپتاپ رو با هارد ssd خریدند امتیازش تو ویندوز rate به هاردش چند بوده؟:4:

M A M M U T
28-08-2012, 00:48
آقا این سوال رو من چند دفعه پرسیدم سمت چپ بالای لپتاپ روی دکمه ی عدد 3 و 4 یکمی شل نیست؟ ماله من یه ذره شل تر از بقیه ی جاهاست... اگه ماله شما اینطور نیست ببرمش گارانتی....

whitewolf
28-08-2012, 01:06
اقا پس قضیه فریم ریت حله.مرسی
راستی اون انتی ویروسی یا کیفی که به صورت رایگان موقع خرید میدن واقعا رایگانه؟
مثلا قبلا اگه تو ایران می خواستین یه تلویزیون ال سی دی بخرین (از سامسونگ یا ال جی یا بقیه...) یه سینما خانگی رایگانم با تلویزیون میدادن (نمی دونم الانم این طوریه یا نه) حالا اگه یکی بهشون می گفت که سینما خانگی مثلا رایگانشون رو نمی خوام حدود 350 تومن از قیمت کلی کم می کردن. منم شک دارم که سازگار واقعا انتی ویروس و کیف و موسشو رایگان بده. مطمئنم پولشو رو قیمت لپ تاپ می بره. ادم حس می کنه افتاده تو پاچش

M A M M U T
28-08-2012, 01:27
اقا پس قضیه فریم ریت حله.مرسی
راستی اون انتی ویروسی یا کیفی که به صورت رایگان موقع خرید میدن واقعا رایگانه؟
مثلا قبلا اگه تو ایران می خواستین یه تلویزیون ال سی دی بخرین (از سامسونگ یا ال جی یا بقیه...) یه سینما خانگی رایگانم با تلویزیون میدادن (نمی دونم الانم این طوریه یا نه) حالا اگه یکی بهشون می گفت که سینما خانگی مثلا رایگانشون رو نمی خوام حدود 350 تومن از قیمت کلی کم می کردن. منم شک دارم که سازگار واقعا انتی ویروس و کیف و موسشو رایگان بده. مطمئنم پولشو رو قیمت لپ تاپ می بره. ادم حس می کنه افتاده تو پاچش

خوب معلومه که قیمتش رو حساب میکنن نیاز به تحقیقات نیست:-) اما بگیریش بهتره من قیمت همشو حساب کردم

البت بعضی هاش تو ایران ندیدم براتون دلارش رو مینویسم:
اینا لوازمی بود که به من دادن:
کیف لنوو t120 یا هم چین چیزی 20 دلار
موس لنوو وایرلس 40 دلار
آنتی ویروس حدودا 45 هزارتومن

whitewolf
28-08-2012, 01:44
خوب معلومه که قیمتش رو حساب میکنن نیاز به تحقیقات نیست:-) اما بگیریش بهتره من قیمت همشو حساب کردم

موس لنوو وایرلس 40 دلار

خب دیگه شما خودت حساب کن
کیف 40 تومن (خیلیا گفتن کیفیت جالبی نداره)
موس 80 تومن (گرچه خوبه ولی شاید یکی احتیاج نداشته باشه یا خودش داشته باشه)
آنتی هم 45 تومن (که شاید یکی nod نخواد یا حالا هرچی)
جمعا میشه 120 تومن که به زور از هر مشتری میگیرن. ادم هست به خاطر همین 100 تومن 200 تومن مجبور میشه اون مدلی که می خواد رو نتونه بگیره. خداییش دزدیه
نمیشه بگی این ها رو نگیری و فروشنده پولشو کم کنه؟

adamhesaby
28-08-2012, 01:57
آقا این سوال رو من چند دفعه پرسیدم سمت چپ بالای لپتاپ روی دکمه ی عدد 3 و 4 یکمی شل نیست؟ ماله من یه ذره شل تر از بقیه ی جاهاست... اگه ماله شما اینطور نیست ببرمش گارانتی....

مال من که اینطور نیس...

M A M M U T
28-08-2012, 11:32
خب دیگه شما خودت حساب کن
جمعا میشه 120 تومن که به زور از هر مشتری میگیرن. ادم هست به خاطر همین 100 تومن 200 تومن مجبور میشه اون مدلی که می خواد رو نتونه بگیره. خداییش دزدیه
بله کیفش رو قبول دارم جالب نیست...ولی موسش خوبه.ولی فروشنده عمرا حاظر نیست اونا رو به این قیمتی که گفتی برداره چون نمیتونه اونها روبعدا بفروشه.حالا بهش بگو شاید قبول کرد.

pcsoft
28-08-2012, 11:49
خب دیگه شما خودت حساب کن

سلام. فکر کنم روی مدل های مختلف این چیزها فرق کنه. توی سایت سازگار برای بعضی Y580 ها این کیف و موس و آنتی ویروس ذکر شده. ولی برای اون یکی مدل دیگه نه. در اینکه به زور بخوان به مشتری بندازن و دزدیه شکی نیست.

M A M M U T
28-08-2012, 11:59
مال من که اینطور نیس...
من هرچی میخرم یه مشکلی داره....ماله دوتا دیگه از بچه ها هم همین مشکل روداره....
دوستان دیگه هم امتحان کنن و خبر بدن....سمت چپ بالای کیبورد لپتاپ شما روی دکمه های f4 و عدد 3 و 4 و دکمه ی "ث" یکمی شل نیست؟ مقلا یه بار روی حرف "ن" روفشار بدید و یه بار دیگه عدد 4 رو بزنید ببینید صداش دکمه ها فرقی داره؟ اصلا وقتی "ث" رو فشار میدید به گوشه ی کیبورد نگاه کنید انگار یکم میره پایین....
خبرش رو همینچا بدید ممنون میشم....

sasha_2695
28-08-2012, 13:19

دوست عزيز اصلا حساس نشو بله به خاطر نوع اسمبل سخت افزار كه با فشار زياد اون منطقه يه كم به سمت داخل ميره
البته اصلا ايراد نيست چون با فشار زياد اين فرو رفتگي كم نسبت به بقيه جاها حس ميشه با يه فشار معمول كه براي تايپ است اصلا چيزي احساس نميشه من خودم بعد از چند بار پيگيري شما با حساسيت زياد خودم يه چيزي فهميدم

و مطمئن باش كه همه y 580 ها اينجورين
بعد مطمئن ١٠٠٪ باش اينچنين باگهاي جزيي اسمبلي تو همه لپ تاپ ها هست من 5 تا قبل از اين داشتم
1- asus n55 sf
2-hp 6180 se
3-acer 5750 i7
4-dell 5010
5- dell 6400
اگه بخوام موشكافانه اسمبل شونو نقد كنم مطمئن باش از اين يه مورد خيلي جزيي لنونو بيشترن

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

M A M M U T
28-08-2012, 13:35
دوست عزيز اصلا حساس نشو بله به خاطر نوع اسمبل سخت افزار كه با فشار زياد اون منطقه يه كم به سمت داخل ميره
البته اصلا ايراد نيست چون با فشار زياد اين فرو رفتگي كم نسبت به بقيه جاها حس ميشه با يه فشار معمول كه براي تايپ است اصلا چيزي احساس نميشه من خودم بعد از چند بار پيگيري شما با حساسيت زياد خودم يه چيزي فهميدم

و مطمئن باش كه همه y 580 ها اينجورين
بعد مطمئن ١٠٠٪ باش اينچنين باگهاي جزيي اسمبلي تو همه لپ تاپ ها هست من 5 تا قبل از اين داشتم
1- asus n55 sf
2-hp 6180 se
3-acer 5750 i7
4-dell 5010
5- dell 6400
اگه بخوام موشكافانه اسمبل شونو نقد كنم مطمئن باش از اين يه مورد خيلي جزيي لنونو بيشترن

من نگران بودم فقط ماله من اینجوری باشه که وقتی ماله شما هم اینطوریه احتمالن ماله همه همینطوریه...من قبلا لپتاپ نداشتم و در تمام عمرا چندین pc عوض کردم الآن که دانشجو شدم اولین لپتاپم رو خریدم برا همین شاید به خاطر اون یکم حساسم... شما خیالم رو راحت کردی...خیلی شدید نیست اما گفتم اگه فقط ماله منه که تا گارانتی داره برم بهشون بگم اما در صفحات قبلی چند نفر دیگه هم اشاره کرده بودن....
بازم تشکر بابت پیگیری.....

ulsss
28-08-2012, 16:20
دوستانی که لپتاپ رو با هارد ssd خریدند امتیازش تو ویندوز rate به هاردش چند بوده؟:4:
امتیازش تو ویندوز rate 7.9 است.

fusion
28-08-2012, 16:29
دوستان این لپتاپ تو کارای معمولی مثل اینترنت و اینا چقدر گرم میشه؟!منظورم cpu هست...

sasha_2695
28-08-2012, 18:57
دوستان این لپتاپ تو کارای معمولی مثل اینترنت و اینا چقدر گرم میشه؟!منظورم cpu هست...
دماي cpu بين ٤٨ تا ٥٥ كاملا خنك و بدون احساس گرماي شديد

Переклад не
28-08-2012, 19:07
دوستان امروز از فروشگاه پرسیدم قیمت y580 رو 2 و 100 گفت.حالا چنتا سوال:
1. USB 3 داره؟
2. مدل شما هم بلوری دار هست؟

همچنین اگه میشه از لبتاب خودتون عکس بذارید تا کسایی که قصد خریدشو دارن به استایل مردانش پی ببرن
ممنونم

whitewolf
28-08-2012, 19:16
دوستان امروز از فروشگاه پرسیدم قیمت y580 رو 2 و 100 گفت.حالا چنتا سوال:
1. USB 3 داره؟
2. مدل شما هم بلوری دار هست؟

همچنین اگه میشه از لبتاب خودتون عکس بذارید تا کسایی که قصد خریدشو دارن به استایل مردانش پی ببرن
ممنونم

1.بله داره
2. دو تا کانفیگ بلوری دار و بدون بلوری دار در بازار هست. بلوری دارش بیشتر موجوده
عکس لپ تاپ هم در صفحه اول و همچنین در اینجاها موجوده:

میشه بگین از کدوم مغازه این قیمت رو گرفتین؟ اگه تهرانین واسم پ.خ کنین
ممنون

M A M M U T
28-08-2012, 19:16
آقا کسی این دکمه ی کنار mute رو استفاده کرده؟ همونی که اسمش teather یا هم چین چیزی هست روش عکس دوربین فیلمبرداریه...من یه بار فشارش دادم هیچی نشد.... این چی کار میکنه؟

sasha_2695
28-08-2012, 20:08
آقا کسی این دکمه ی کنار mute رو استفاده کرده؟ همونی که اسمش teather یا هم چین چیزی هست روش عکس دوربین فیلمبرداریه...من یه بار فشارش دادم هیچی نشد.... این چی کار میکنه؟

بايد از روي cd نرم افزارش رو نصب كنيد كاري كه ميكنه تنظيمات normal و teather و inteligent كه براي نور صفحه و صدا هست كه به صورت اتومات صدا رو دالبي ميكنه

dooni
28-08-2012, 20:11
کیفیت صفحه نمایشش خیلی بده؟ زیاد به چشم میاد؟

775e
28-08-2012, 20:18
کیفیت صفحه نمایشش خیلی بده؟ زیاد به چشم میاد؟

نه جانم انقد ها اینطور نیست

775e
28-08-2012, 20:30
کیفیت جنسه lenovo خیلی خوبه
کیبردش عالیه
وای فای عالی
زیبایی خیلی خوبه
کیفیت وبلندی صدا خیلی خویه
الکی داغ نمیکنه
فقط تنها بدیش چراغه شارژشه که معلوم نیست بهد از 80 % کی 100% میشه؟
برنامه های کاربردی که روی سی سیدش هست رو حتما یادتون نره نصب کنید خیلی بدردتون میخوره

M A M M U T
28-08-2012, 20:37
کیفیت جنسه lenovo خیلی خوبه
کیبردش عالیه
وای فای عالی
زیبایی خیلی خوبه
کیفیت وبلندی صدا خیلی خویه
الکی داغ نمیکنه
فقط تنها بدیش چراغه شارژشه که معلوم نیست بهد از 80 % کی 100% میشه؟
برنامه های کاربردی که روی سی سیدش هست رو حتما یادتون نره نصب کنید خیلی بدردتون میخوره
وای فایش رو شدید قبول دارم ...خیلی عالیه.....من کامپیوترم با lan وصله به مودم ولی لپتاپم با وایرلس سرعتش بیشتره...

775e
28-08-2012, 20:37

موس لنوو وایرلس 40 دلار
آنتی ویروس 18 هزار تومن
کیفش 45 هزار تومن
کیفش تو دی جی کالال هست می تونید ببینیدش

775e
28-08-2012, 20:43
وای فایش رو شدید قبول دارم ...خیلی عالیه.....

کلا بگم اگه کسی بهتون گفت که lenovo خوب نیست یدون تا حالا از نزدیک یکیشونو ندیده
من که می خواستم بخرم همه گفتن asus بخر بعدش شد toshiba تا پای معامله هم رفتم برا toshiba اما

توی همین سایتlnovo رو بهم معرفی کردن تا خالا دربارش نشنیده بودمگفتم از این آشغال شرکتاس مثل dellاما دربارش پرسیدم و فهمیدم از لحاظ کیفیت جهان دومه
اینحا نوشته

pcsoft
28-08-2012, 21:48
کلا بگم اگه کسی بهتون گفت که lenovo خوب نیست یدون تا حالا از نزدیک یکیشونو ندیده
من که می خواستم بخرم همه گفتن asus بخر بعدش شد toshiba تا پای معامله هم رفتم برا toshiba اما

توی همین سایتlnovo رو بهم معرفی کردن تا خالا دربارش نشنیده بودمگفتم از این آشغال شرکتاس مثل dellاما دربارش پرسیدم و فهمیدم از لحاظ کیفیت جهان دومه
اینحا نوشته

سلام
قضیه خرید من هم مثل شماست تقریبا. من asus میخواستم بگیرم تا خود نمایندگی سازگار رفتم که بگم برام بیارن. فروشنده گفت برادر این Y560 را هم ببین. خیلی لپ تاپ خوبیه.یه نگاه انداختم(باز کرده بود جلوم بود) مشخصات را خوندم واقعا عالی بود.برای یه لپ تاپ 1/250/000 تومنی . ظاهرش هم خوشگل بود. من قبلش الکامپ هم رفته بودم که asus را ببینم. ولی راستش به دلم ننشسته بود. همینطوری میخواستم بگیرم. چون مدل خوب دیگه ای نمیشناختم.
تا خود الان هم از خریدم راضیم. خدا پدر و مادر اون فروشنده را بیامرزه من را با لنوو آشنا کرد.
ان شاء الله پول دستم بیاد شاید یه لنوو خوب جدید بگیرم. چون این لپ تاپ خودم تا خرخره ازش کار کشیدم. :31:

dooni
28-08-2012, 21:55
نه جانم انقد ها اینطور نیست
یعنی خیلی بد نیست یا بده یا خوبه؟:31:

fusion
28-08-2012, 22:54
دماي cpu بين ٤٨ تا ٥٥ كاملا خنك و بدون احساس گرماي شديد

خیلی خوب :31:بعد از چه قدر کار کردن باهاش گرماش اینقدر میشه؟!این دیگه نهایت گرم شدنش هست تو کار های عادی؟!
موقع بازی کردن چقدر گرم میشه نهایتا؟!
حقیقتش پسر عموم به من پول داده برم واسش لپتاپ بخرم کلا استفاده زیاد میکنه از لپتاپ سر کارش هم میبره گفتم براش یه لپتاپ گردن کلفت بگیرم:31: فکر کنم همین رو بگیرم خوبه فقط میخواستم از بابت گرما مطمعن شم... راستی از چه برنامه ای واسه تست استفاده کردید؟! اورست؟!

HITB0Y
28-08-2012, 22:57
من لنوو ندارم ولی دوس دارم یه تینک پد داشته باشم!(آرزو بر جوانان عیب نیست):31:
در تکمیل صحبت دوستان بگم لنوو در سال 2012 قابل اعتماد ترین برند در زمینه کامپیوتر شناخته شد و ایسر تو لیست برند ها آخر شد.
اپل هم کاهش اعتماد کاربرا رو همراه داشته!

قابل اعتماد ترین برند های کامپیوتر به ترتیب:

1. Lenovo/IBM
2. Toshiba
3. Samsung
4. Apple
5. Asus
6. HP/Compaq
7. Dell
8. Sony
9. Acer

لینک منبع:

MRG66
28-08-2012, 23:07
دوستانی که با هارد ssd گرفتن تو ویندوز ریت چه امتیازی گرفتند؟

adamhesaby
28-08-2012, 23:14
من هرچی میخرم یه مشکلی داره....ماله دوتا دیگه از بچه ها هم همین مشکل روداره....
دوستان دیگه هم امتحان کنن و خبر بدن....سمت چپ بالای کیبورد لپتاپ شما روی دکمه های f4 و عدد 3 و 4 و دکمه ی "ث" یکمی شل نیست؟ مقلا یه بار روی حرف "ن" روفشار بدید و یه بار دیگه عدد 4 رو بزنید ببینید صداش دکمه ها فرقی داره؟ اصلا وقتی "ث" رو فشار میدید به گوشه ی کیبورد نگاه کنید انگار یکم میره پایین....
خبرش رو همینچا بدید ممنون میشم....

آقا مال منم همینطوره گویا
وقتی خیلی فشار بدی 4 رو یکم احساس میکنی کیبرد میره تو
ماشالله چه دقتی داری :)

M A M M U T
28-08-2012, 23:23
آقا مال منم همینطوره گویا
وقتی خیلی فشار بدی 4 رو یکم احساس میکنی کیبرد میره تو
ماشالله چه دقتی داری :)

ماله همه همینطوریه تو فکرش نرو ...تازه تاچ پدش هم همینطوره ولی اون توجیح داره به خاطره جدا نبودن کلیک هاشه... یه صدای تق میده وقتی روش میزنی...به ویژه نواحی پایینی...در هر صورت همونطور که یکی از دوستان گفت چیزی از ارزش های لپتاپ کم نمیکنه...هیچ چیز به طور مطلق کامل نیست...

M A M M U T
29-08-2012, 14:56
GTA IV رو هم روش اجرا کردم البته یکمی قدیمی هست همینجوری گفتم دوستان بدونن.... روی very high بعد از یک ساعت بازی دمای سیستم تا 75 رفت ولی روی high تا 68 رفت....

kamixray
29-08-2012, 15:08
GTA IV
رو هم روش اجرا کردم البته یکمی قدیمی هست همینجوری گفتم دوستان بدونن.... روی very high بعد از یک ساعت بازی دمای سیستم تا 75 رفت ولی روی high تا 68 رفت....

چه فریم ریتی میداد ؟

M A M M U T
29-08-2012, 15:27
GTA IV

چه فریم ریتی میداد ؟
نمیدونم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
ولی روون بود.... لگ نداشت...

kamixray
29-08-2012, 15:33

از این نرم افزار برای دیدن فریم ریت بازی ها استفاده کنید :

بعد یه سوال ... این SSD که نصب میشه رو مدل های بدون بلوری لپ تاپ mSSD هستش یا خود SSD ؟ و اینکه میشه مدل بلوری دار رو خرید و mSSD نصب کرد روش ؟

sasha_2695
29-08-2012, 16:08

بعد یه سوال ... این SSD که نصب میشه رو مدل های بدون بلوری لپ تاپ mSSD هستش یا خود SSD ؟ و اینکه میشه مدل بلوری دار رو خرید و mSSD نصب کرد روش ؟

صد در صد mssd هست اتفاقا اين سوال منم بود كه ميشه بعدا نصب كرد كه دوستان گفتند آره و نياز به برداشتن بلوري براي فضا نيست
اتفاقا يه فروشنده هارد ssd براي لپتاپ پيدا كردم كه ١٢٨ ميگه ٣٥٠

M A M M U T
29-08-2012, 16:16

در اولین فرصت دان میکنم بعدش خبر میدم...
بله میشه نصب کرد...باید از mssd استفاده کنید....کار سختی نیست....

خوب قیمت داده اگه نیاز داری بخرش.... من چند روز پیش مارک اینتل 80 گیگش رو دیدم 350 میفروختن(البته تموم کرده بود ولی قیمتش رو داشت)...البته مارکش رو هم بپرس...
اگه این لپتاپ بدون گارانتی وارد بشه اونوقت هاردش هم تو بازار زیاد میشه...بدبختی اینه که فقط سازگار وارد میکنه....:41:

sasha_2695
29-08-2012, 17:34
الان کسی رو سراغ دارم که ssd مخصوص dv6t-7000 , و لنوو 580 رو موجود داره کسی خواست پخ بده بگم

whitewolf
29-08-2012, 17:45

البته جز اون برنامه ای که دوستمون گفتم gta IV وی option خودش تست benchmark داره که فریم ریت بهتون میده

الان کسی رو سراغ دارم که ssd مخصوص dv6t-7000 , و لنوو 580 رو موجود داره کسی خواست پخ بده بگم

اگه میشه به من پ.خ کنین می خوام بخرم.ممنون

dezhkord
29-08-2012, 18:00
صد در صد mssd هست اتفاقا اين سوال منم بود كه ميشه بعدا نصب كرد كه دوستان گفتند آره و نياز به برداشتن بلوري براي فضا نيست

من دنبال ssd msata هستم لطفا راهنمایی کنید که این 128 msata رو از کجا میتونم تهیه کنم.
ممنون:46:

dezhkord
29-08-2012, 18:02
سلام
منم ssd msata میخوام بخرم ولی هیچ جا ندارن برا منم اطلاعات فروشنده رو بفرستید لطفا"
:20::46:

sasha_2695
29-08-2012, 22:42
ببخشيد ظاهرا ٨٠ گيگ ولي براي همه پخ كردم

M A M M U T
29-08-2012, 22:51

مارکش اینتله؟

dezhkord
30-08-2012, 07:30

شما لطف کردید که پ خ کردید ولی اینو من قبلا خیلی تو اینترنت دیده بودم ولی هر چی تماس میگیرم موفق نمیشم فکر کنم خطش مشکل داره به هر حال ممنون

ulsss
30-08-2012, 11:00
اکیدا وصیه میکنم اگه ssd میخواهید مدل ssd دار بخرید نه اینکه بعدا خدتون اضافه کنید چون هم گارانتی میپره و اینکه گیرونتر در میاد.

dezhkord
30-08-2012, 11:47
آخه مشکل اینجاس که مدل ssd دارش گیر نمیاد...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

M A M M U T
30-08-2012, 12:37
آخه مشکل اینجاس که مدل ssd دارش گیر نمیاد...

اون زمان که من خریدم خیلی کم بود....نمیدونم چرا مغازه دارا علاقه ای به عرضه ی اون ندارن؟؟؟

dezhkord
30-08-2012, 12:54
اون زمان که من خریدم خیلی کم بود....نمیدونم چرا مغازه دارا علاقه ای به عرضه ی اون ندارن؟؟؟

راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرن
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه
:41:

M A M M U T
30-08-2012, 15:32
GTA IV

چه فریم ریتی میداد ؟
در بالاترین کیفیت 56 فریم....بازی gta iv

whitewolf
30-08-2012, 17:27
در بالاترین کیفیت 56 فریم....بازی gta iv

اخــــی

یاد اون اولا افتادم که بازیش اومده بود و با 29-27 فریم بازی رو تموم کردم همه چیزشم پایین اورده بودم ولی بازم خیلی لگ داشت. مخصوصا وقتی که بارون می بارید یا شب می شد و ماشین ها چراغاشونو روشن می کردن. منم به ناچار یه بار بازی رو save می کردم که زمان 8 ساعت بره جلو و هوا روز شه :31:
اگه تا حالا بازیشو تموم نکردین خوش به حالتون که حالا با همچین فریم ریتی میتونین بازیشو انجام بدین:8:

هــــی یادش به خیر

M A M M U T
30-08-2012, 19:07
اخــــی

یاد اون اولا افتادم که بازیش اومده بود و با 29-27 فریم بازی رو تموم کردم همه چیزشم پایین اورده بودم ولی بازم خیلی لگ داشت. مخصوصا وقتی که بارون می بارید یا شب می شد و ماشین ها چراغاشونو روشن می کردن. منم به ناچار یه بار بازی رو save می کردم که زمان 8 ساعت بره جلو و هوا روز شه :31:
اگه تا حالا بازیشو تموم نکردین خوش به حالتون که حالا با همچین فریم ریتی میتونین بازیشو انجام بدین:8:

هــــی یادش به خیر
کامپیوتر قبلیم خیلی بازی ها رو بالا نمیاورد برا همین من اون موقع عنوان های معروف رو جمع میکردم برا روزی که یه سیستم خوب بخرم حالا با انباری از بازی های قدیمی مواجه ام:دی
wheelman -assasins creed 2 -hawks2-gta-farcry 2-burn out paradise

msf66
30-08-2012, 23:28
کامپیوتر قبلیم خیلی بازی ها رو بالا نمیاورد برا همین من اون موقع عنوان های معروف رو جمع میکردم برا روزی که یه سیستم خوب بخرم حالا با انباری از بازی های قدیمی مواجه ام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wheelman -assasins creed 2 -hawks2-gta-farcry 2-burn out paradise

اووووف تا بخوای همه اینا بازی کنی لپتاپ میپوکه:31::39:

kamixray
31-08-2012, 01:34
راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرن
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه

داداش این چند مدل جدید تر چیه ؟ :دی ... الان تو این رنج بجز dv6t7000 و N56vz و y580 چی داریم ؟

whitewolf
31-08-2012, 01:51
اووووف تا بخوای همه اینا بازی کنی لپتاپ میپوکه:31::39:

نه بابا خوراکش یه ماه تعطیلیه:27::5:

ای بابا تا 5 روز تعطیله می خوام برم لپ تاپ بگیرم خب :9:
بعدشم که لابد قیمتا 10 برابر میشه

dezhkord
31-08-2012, 06:57
داداش این چند مدل جدید تر چیه ؟ :دی ... الان تو این رنج بجز dv6t7000 و N56vz و y580 چی داریم ؟
سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود ولی اینو بهت بگم که واسه فهمیدن مدل های جدید کافیه تو سایت خود سازندگان لپتاپ بری و مدلهای ارائه شده رو ببینی و اگر هم خواستی خودم واست این کار رو میکنم ولی فقط دو تا مثال برات میزنم تا به عقب بودن ایران از بازار تکنولوژی پی ببری:
1) مدت هاس مردم تقاضای y580 و dv6t 7000 با صفحه ی fhd رو دارن ولی با اینکه تو بازار جهانی خیلی وقته فروش میره تو ایران نمیتونی گیر بیاری و گاهی حتی مدلهای hd اونا هم به زحمت گیر میان
2) اگه یادت باشه asus ux31 ,ux21 اوایل سال 2012 به بازار اومدن ولی تو ایران شاید یک ماهه که تو یه تعداد کمی از فروشگاه ها میبینیم اونم با قیمت نجومی
و.....
مثال خیلی زیاده فقط اینو قبول کن که ما ایرانیا همیشه تکنولوژِی قدیمی رو با چند برابر قیمت تکنولوژی جدید میخریم و اگر کسی تو ایران دنبال خرید یه محصول جدید باشه باید تو آمریکا یا اروپا آشنا داشته باشه تا با هزار مشکل و بدبختی اگه تونستن براش بفرستن البته مقصر مردم نیستن مقصر سیاست های دولت و وارد کنندگان وسودجویان هستش و..... اگه بخوام بگم حرف و درد دل خیلیه بهتره ادامه ندم:41:

kamixray
31-08-2012, 10:51
سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود

نه به خدا . عادتمه زیاد شکلک میزارم :) ...

در اینکه بازار تکنولوژی تو ایران عقبه که هیچ شکی نیست و دلایلش هم کاملا واضحه.. البته واژه ی عقب هم زیاد درست نیست چون به هر حال واردکننده ها بعد چند هفته محصولات جدید رو وارد میکنند (حالا حتی با قیمت نجومی ) ، بهتره بگیم بازار محدوده و گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره . من چون خودم تازه میخوام لپ تاپ بخرم ، میخواستم بدونم گزینه های دیگه ای هست یا نه ..

منم خودم زیاد دنبال مدل fhd همین لپتاپ ها بودم .. بهرحال اگه پیدا هم بشه قیمتشون تقریبا 400 هزار تومن نسبت به hd ها گرونتره و اصلا نمی ارزه

M A M M U T
31-08-2012, 12:21
نه به خدا . عادتمه زیاد شکلک میزارم :) ...

در اینکه بازار تکنولوژی تو ایران عقبه که هیچ شکی نیست و دلایلش هم کاملا واضحه.. البته واژه ی عقب هم زیاد درست نیست چون به هر حال واردکننده ها بعد چند هفته محصولات جدید رو وارد میکنند (حالا حتی با قیمت نجومی ) ، بهتره بگیم بازار محدوده و گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره . من چون خودم تازه میخوام لپ تاپ بخرم ، میخواستم بدونم گزینه های دیگه ای هست یا نه ..

منم خودم زیاد دنبال مدل fhd همین لپتاپ ها بودم .. بهرحال اگه پیدا هم بشه قیمتشون تقریبا 400 هزار تومن نسبت به hd ها گرونتره و اصلا نمی ارزه
با 400 تومن میشه یه مانیتور فول اچ دی 21 اینچ گرفت...تازه
یه 100 تومنی هم توی جیبتون میمونه یگه چه کاری.....

HITB0Y
31-08-2012, 13:45
ولی اگه یکی بخواد با صفحه مات بخره شاید براش فرق بکنه hd باشه یا fhd!

Reza_994
31-08-2012, 16:37
1-همه جا قیمت بگیر ارزون ترین رو انتخاب کن.قیمتی که اول بهت میدم زود قبول نکنی.چونه بزن... تا 30 تومن راحت تخفیف میگیری اگه زرنگ باشی.زیاد خودت رو مشتاق نشون نده....
2-پشت ویترینی نخری.جعبه باید کامل بسته بندی شده باشه.دو طرف جعبع دو تا برچسب آبی رنگ هست نوشته دوسال گارانتی کلا مطمئن بشو که بسته بندی کامله.
3-از فروشنده بخواه که کانفیک دستگاه رو تو فاکتور قید کنه.
4-یه برچسب اطراف دستگاه هست روش کانفیگ رو نوشته چک کن ببین همونی هست که میخوای.
5-همون جا بگو لپتاپ رو خوده فروشنده باز کنه و روشنش کنه و کانفیگ لپتاپ رو برات از بایوس کامپیوتر چک کنه.
6-اطراف جعبه یه برچسب وزارت بازرگانی هست به نام برچسب "شما" هلوگرام داره....اون رو هم نگاه بنداز
7-کارت گارانتی رو هم بگیر...سازگار ارقام....
8- یه موس lenovo + یه کیف لپتاپ + یه آنتی ویروس nod 32 ورژن 5 باید بهت بده....
8-خیلی حساس نباش اگه فکر کنی همه دارن بهت جنس رو میندازن نمیتونی زندگی کنی.یکمی اعتماد بد نیست..اینا رو که گفتم چک کنی (خیلی مسایل مهمی نیست احتمالا خوده فروشنده همرو واست چک میکنه) دیگه نگرانی نداری.
ایشالله موفق باشی.

قیمت هایی که میدن با آنتی ویروس و کیفه یا بدون اونا ؟
چند مدل کانفیگ داره این لپتاپ ؟

dezhkord
31-08-2012, 16:48
قیمت هایی که میدن با آنتی ویروس و کیفه یا بدون اونا ؟
چند مدل کانفیگ داره این لپتاپ ؟

سلام دوست من آنتی ویروس ارجینال nod32 و موس و کیف لنوو اشانتیونی هست که وارد کننده ی اصلیش یعنی سازگار ارقام به لپ تاپ اضافه کرده ونباید بابتش پولی بپردازی و همه رو باید از فروشنده تحویل بگیری
در مورد کانفیگ هم دو تا کانفیگ وجود داره یکی با هارد ssd و بدون بلو ری ویکی با بلوری و بدون هارد ssd اما قبلا اون ssd دارش هم بلو ری داشت البته معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه ده تا کانفیگ دیگه هم اضافه شد ولی اینا مهم نیست چون هم هارد ssd وهم بلوری قابل افزودن هستن

whitewolf
31-08-2012, 17:15
سلام دوست من آنتی ویروس ارجینال nod32 و موس و کیف لنوو اشانتیونی هست که وارد کننده ی اصلیش یعنی سازگار ارقام به لپ تاپ اضافه کرده ونباید بابتش پولی بپردازی و همه رو باید از فروشنده تحویل بگیری
در مورد کانفیگ هم دو تا کانفیگ وجود داره یکی با هارد ssd و بدون بلو ری ویکی با بلوری و بدون هارد ssd اما قبلا اون ssd دارش هم بلو ری داشت البته معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه ده تا کانفیگ دیگه هم اضافه شد ولی اینا مهم نیست چون هم هارد ssd وهم بلوری قابل افزودن هستن

البته پول اون اشانتیون ها رو پول لپ تاپ گرفته میشه شک نکنید
دیگه اینکه افزودن هارد mssd مثل اینکه باعث باطل شدن گارانتی میشه و اینکه هارد ssd که به صورت اورجینال روی خود لپ تاپ هست کیفیتش نسبت به هاردی که خودمون بعدا بخوایم بخریم و اضافه کنیم بهتر هست. البته این ثابت شده نیست و هیچ وقت هم اثبات نمیشه فقط از روی منطق و شناختی که از محصولات بازار ایران دارم اینو می گم.

The Black Dahlia
01-09-2012, 07:07
ببخشید من زیاد با ssd آشنا نیستم
بیشتر به چه کاری میاد؟
میشه ویندوز روش نصبید؟ فرقی هم تو بوت و چیزای دیگه می کنه؟
یه جور هارد جداس؟
سرعت انتقالش تو حالت معمولی و ssd تو این نوت بوک چه فرقی داره؟
با این گانفیگا گیر کردم بین ssd و بلو ری... اگه میشه قیمت هر دو تا شو برام بزارید!
ببخشید میشه به usb 3 هاش usb 2 هم وصل کنم دیگه...آخه من هر چی خرت و پرت دارم usb 2 هه!
tnx

pcsoft
01-09-2012, 07:41
بیشتر به چه کاری میاد؟
یه جور هارد جداس؟
با این گانفیگا گیر کردم بین ssd و بلو ری... اگه میشه قیمت هر دو تا شو برام بزارید!
ببخشید میشه به usb 3 هاش usb 2 هم وصل کنم دیگه...آخه من هر چی خرت و پرت دارم usb 2 هه!
tnx

سلام. هاردی هست که سرعت بالاتری داره . مقاوم تره. نیاز به defrag شدن نداره. بیشتر برای نصب نرم افزارها و خصوصا ویندوز استفاده میشه. چون حجم کم و قیمت بالایی داره.
سرعت انتقال بستگی به نوع SATA داره. در حالت معمولی چندین برابر هارد معمولی سرعتشه. میتونین توی سایت های فروشنده هارد، سرعت دقیقشونا مقایسه کنید.
بله میشه دستگاه های USB 2 وصل کرد.

HITB0Y
01-09-2012, 12:54
بیشتر به چه کاری میاد؟
یه جور هارد جداس؟
tnx

به نظر من ssd خیلی بیشتر به کار میاد تا بلوری!و منطقی تره!

The Black Dahlia
01-09-2012, 14:14
به نظر من ssd خیلی بیشتر به کار میاد تا بلوری!و منطقی تره!

خودم هم همین نظر رو دارم
ولی با این کانفیگای ایران خیلی احمقانس که نتونی هر دو تاشو با هم داشته باشی!
کسی قیمتاشو نداره؟

whitewolf
01-09-2012, 16:44
خودم هم همین نظر رو دارم
ولی با این کانفیگای ایران خیلی احمقانس که نتونی هر دو تاشو با هم داشته باشی!
کسی قیمتاشو نداره؟

128 گیگ = 350 تومن
240 گیگ = 520 تومن
256 گیگ = 670 تومن
512 گیگ = یک میلیون و 390 تومن

البته این ها قیمت SSD هستند نه M-SSD

whitewolf
02-09-2012, 14:46
به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم طرف گفت سازگار همه Y580 های SSD دار رو جمع کرده چون هارد SSD شون مشکل داشته طوری که مثلا ویندوز روشون نصب نمیشده.
گفتم دوستای خود من (منظورم بچه های سایت بود) تازگیا با SSD گرفتن و مشکلیم نداشتن گفتش که حتما خودشون اطلاع ندارن وگرنه همه SSD دار های Y580 خراب هست
راست و دروغش پای خودش

dezhkord
02-09-2012, 17:06
به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم طرف گفت سازگار همه Y580 های SSD دار رو جمع کرده چون هارد SSD شون مشکل داشته طوری که مثلا ویندوز روشون نصب نمیشده.
گفتم دوستای خود من (منظورم بچه های سایت بود) تازگیا با SSD گرفتن و مشکلیم نداشتن گفتش که حتما خودشون اطلاع ندارن وگرنه همه SSD دار های Y580 خراب هست
راست و دروغش پای خودش
البته بنظر منم راست و دروغش پای خودشون ولی من اولین باره اینو میشنوم
ولی فکرکنم صفحه FHD هم مشکل داشته که بجاش با صفحه نمایش HD وارد کردن کلا این شرکت سازگار خیلی خیلی به فکر مشتری هست واقعا !!!!!!:31:
حالا منو بگو که این لپ تاپ رو بخاطر قابلیت SSD خوردنش میخواستم بخرم:41:
پس بچه ها بنظر شما ارزش داره بدون SSD شو بگیرم یا برم یه لپ تاپ دیگه بگیرم؟:9:

whitewolf
02-09-2012, 18:22
البته بنظر منم راست و دروغش پای خودشون ولی من اولین باره اینو میشنوم
ولی فکرکنم صفحه FHD هم مشکل داشته که بجاش با صفحه نمایش HD وارد کردن کلا این شرکت سازگار خیلی خیلی به فکر مشتری هست واقعا !!!!!!:31:
حالا منو بگو که این لپ تاپ رو بخاطر قابلیت SSD خوردنش میخواستم بخرم:41:
پس بچه ها بنظر شما ارزش داره بدون SSD شو بگیرم یا برم یه لپ تاپ دیگه بگیرم؟:9:

به نظر من که این حرف درست نیست. من فکر می کنم اون فروشنده واسه اینکه مدل بلوری دارشو بفروشه این حرفو زده باشه.وگرنه از بچه های همین سایت کسایی هستند که SSD دارشو گرفتن و مشکلی نداشتن. البته بازم حرف نهایی رو اون ها باید بزنن ولی نظر من همونه که گفتم. بازاریابی و فروش محصولات بعضی وقتا میتونه خیلی کثیف باشه:2:

dezhkord
02-09-2012, 19:04
به نظر من که این حرف درست نیست. من فکر می کنم اون فروشنده واسه اینکه مدل بلوری دارشو بفروشه این حرفو زده باشه.وگرنه از بچه های همین سایت کسایی هستند که SSD دارشو گرفتن و مشکلی نداشتن. البته بازم حرف نهایی رو اون ها باید بزنن ولی نظر من همونه که گفتم. بازاریابی و فروش محصولات بعضی وقتا میتونه خیلی کثیف باشه:2:
منم با نظرت کاملا موافقم واسه همینم به کنایه گفتم که سازگار به فکر مشتری هست سیاست هاشون به شدت کثیف و گاهی ابلهانه هست
آخه وقتی که خیلیا حاضرن پول بدن و Y580 با صفحه ی FHD یا با SSD و....بخرن بنظرم نادیده گرفتن این طیف از بازار خیلی احمقانس چون از سودشون کاسته میشه در ضمن بیش از 90 درصد وارد کننده ها تو ایران حرفه ای نیستن یعنی نسبت به کالایی که وارد میکنن کوچکترین اطلاعاتی ندارن وخیلی وقتا کالاهایی که مشتری های زیادی هم تو ایران داره رو وارد نمیکنن چون از بازار تخصصی اون کالا خبر ندارن و به همین خاطر هست که خیلی از مردم مجبور میشن خودشون کالاهایی که میخوان رو از خارج با واسطه و.... با هزاران دردسر خرید کنن
من با شرکت سازگار تماس گرفتم و یه سئوال ساده در مورد هارد SSD و لپ تاپ Y580 از اونا پرسیدم که حتی بخش فنیشون هم نتونست درست جواب بده
به هر حال این واقعیت حال حاضر ایرانه
:13:

l2eza.d
02-09-2012, 19:51
دوستان قیمت y580 الان چنده ؟ اگه کسی قیمت ارزون داره آدرس پ.خ کنه لطفا !

Amir-Rainman
02-09-2012, 20:49
آخه وقتی که خیلیا حاضرن پول بدن و Y580 با صفحه ی FHD یا با SSD و....بخرن بنظرم نادیده گرفتن این طیف از بازار خیلی احمقانس چون از سودشون کاسته میشه

واقعا معلوم نیست سیاستشون چیه؟ به فکر مشتری هستن؟ یا سود خودشون؟؟
اگه باز به فکر سود خودشون هم باشن باز باید مدلای جدید رو وارد کنن....
چند روز پیش سوالی در مورد N56 ازشون کردم و امروز جواب دادن که N56 عرضه نخواهد شد ...!!!!!!!!!:19::9:

dezhkord
02-09-2012, 21:18
واقعا معلوم نیست سیاستشون چیه؟ به فکر مشتری هستن؟ یا سود خودشون؟؟
اگه باز به فکر سود خودشون هم باشن باز باید مدلای جدید رو وارد کنن....
چند روز پیش سوالی در مورد N56 ازشون کردم و امروز جواب دادن که N56 عرضه نخواهد شد ...!!!!!!!!!:19::9:
البته دوست عزیز اینا چون مدیریتشون و تجارتشون سنتی هست هنوز مثل 100 سال پیش فکر و تجارت میکنن و ذره ای هم در این زمینه پیشرفت نکردن اینا هنوز تو قدیم زندگی و فکر میکنن و حاضرم نیستن قدم به تجارت نوین بذارن که تو اون رضایت و جلب نظر و اعتماد مشتری حرف اول رو میزنه (با اینکه به نفع خودشونه)
البته در مورد N56 من تو شیراز دیدم قیمتشم فکر کنم 2600000 تومن بود ولی سازگار وارد نکرده بود.
شاد و پیروز باشی

kamixray
03-09-2012, 12:11
تو اصفهان اگه کسی جایی رو میشناسه که این لپتاپ رو داره بیزحمت پخ کنه ..

Reza_994
03-09-2012, 22:30
دوستان قیمت y580 الان چنده ؟ اگه کسی قیمت ارزون داره آدرس پ.خ کنه لطفا !

دوستان به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم گفت 2210 بلوری دار , 2340 ssd دار البته گفت تموم کرده فردا میاره
دوستان اگه جای خوبی میشناسین که با قیمت خوب بده معرفی کنین

HITB0Y
03-09-2012, 23:28
دوستان به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم گفت 2210 بلوری دار , 2340 ssd دار البته گفت تموم کرده فردا میاره
دوستان اگه جای خوبی میشناسین که با قیمت خوب بده معرفی کنین

من هم همین حدود قیمت کردم...حدود 2400 با ssd

whitewolf
04-09-2012, 22:47
امروز با کانفیگ SSD دارشو گرفتم
بچه ها اگه سوالی دارین در خدمتم
فقط در مورد باطریش، ایا باید شارژ اولیه بشه؟ مثلا 8 یا 12 ساعت شارژ اولیه؟

mohamadreza85
04-09-2012, 23:58
من هم 7-8 روز پیش گرفتم 2240 بدون ssd در اصفهان. اون موقع با ssd بود 2450 که من دیدم نمیصرفه 200 تومان بیشتر برای یک ssd 64 گیگی و تازه بدون بلوری. فقط چند تا پیشنهاد برای دوستانی که میخوان بخرن اینکه حتما به صورت آک از فروشنده تحویل بگیرند و جلوی فروشنده باز کنند. بعد بدهند براشون ویندوز نصب کنند یا پارتیشن بندی (البته اگه خودشون این کارها بکنند خیلی بهتره). بعد هم با فروشنده شرط کنند که اگر زدگی داشت نمیبرند. چون همون موقع من و داداشم دو تا گرفتیم بعد یکیش یک خوردگی و لب پریدگی داشت که پسش دادیم و فقط یکیش را بردیم. بیشتر فروشندگان هم میگفتند این سازگار همینطوره و برای ما تا حالا پیش اومده چیزی که میفرستند زدگی داشته.
دیگه اینکه الزاما نیازی نیست حتما از نمایندگان سازگار بخرید. چون اتفاقا همیشه نمایندگان سازگار گرانتر میدهند. سعی کنید کل بازار را بگردید و از کسی که ارزانتر میده بخرید. چون اینها همشون از یک جا میخرند و همشون گارانتی سازگاره و هیچ فرقی نداره.
حالا از دوستان چند تا سوال داشتم. یکی اینکه بعضی دوستان صحبت از موس وایرلس کرده بودند . اما موسی که روی پک من بود سیم دار بود با مارک لنوو! قبلش هم چند جا پرسیده بودم و خومده بودم گفته بودند سیم دار هست. چه جوریاس؟
دوم اینکه دوستی که گفته بود اگه از همون اول ssd دار بگیرید بهتره چون srt را میتونید فعال کنید یعنی چی؟ srt چیه و آیا اصلا اگه بعد بگذاریم به هیچ دردی نمیخوره؟ چه فرقی داره لطفا کامل توضیح بدهید.
سوم اینکه لطفا توصیه هایی برای چگونگی استفاده از لپتاپ های جدید برای عمر بیشتر باطری و این جور لپ تاپ ها که دو تا کارت گرافیک داره و سویییچ میشه بکنید. و اینکه من اگه بخوام از حداکثر قابلیت های cpu و گرافیک برای کارهایی مثل رندر و بازی و طراحی استفاده کنم از نرم فزار جانبی باید استفاده کنم یا از تنظیمات باید کاری کنم؟ (turbo boost و اینها)
مرسی

whitewolf
05-09-2012, 02:13
اقا کد 16 رقمی وزارت بازرگانی که روش برچسب زدنو به 3000392 اس ام اس کنین واستون مدل لپ تاپ رو اس م اس میکنه
واسه من نوشت Lenovo Y570 . فکر کنم سازگار این لپ تاپ هارو به اسم Y570 از گمرک رد کرده

r4deon
05-09-2012, 02:58
این سازگار کلا" درگیری داره با خودش،زنگ میزنم میگم t530 وارد کردین،میگه ما اصلا" به کسی نمیگیم چی وارد میکنیم و چی نمیکنیم و چی داریم،شما با نمایندگیمون تماس بگیرید.نمایندگی هاشونم که از هفت دولت آزادند،سایتشونم که فکستنی،ما هم حوصله ی جرو بحث نداشتیم باهاشون.کلا" عجیب غریبه این سازگار،مث این دخترا که تو خانواده هاب تعصبی و غیرتی بزرگ شدن و از همه چی دنیا می ترسن و همیشه هم مرموزن،دقیقا" اینطوری ان

Reza_994
05-09-2012, 03:12
دوستان من رفتم پاساژ ایران امروز کسی نداشت یا اگه داشت قیمت فضایی
فقط یه جا با بلوری میداد 2250
جناب whitewolf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو پ. خ کنین + قیمت
من فردا دوباره میرم سمت ولیعصر

l2eza.d
05-09-2012, 08:56
دوستان من رفتم پاساژ ایران امروز کسی نداشت یا اگه داشت قیمت فضایی
فقط یه جا با بلوری میداد 2250
جناب whitewolf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو پ. خ کنین + قیمت
من فردا دوباره میرم سمت ولیعصر

دمت گرم ، قیمت خوب دیدی عزیز آدرس رو برای منم پ.خ کن . ممنون .

mohamadreza85
05-09-2012, 13:40
لطفا یکی جواب پست قبلی من را بده.... جواب این را هم بده لطفا:
در تنطیمات power option کدوم را پیشنهاد میدید:
High Performance یا Lenovo Dynamic Graphic
چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.

M A M M U T
05-09-2012, 14:51
یکی اینکه بعضی دوستان صحبت از موس وایرلس کرده بودند . اما موسی که روی پک من بود سیم دار بود با مارک لنوو! قبلش هم چند جا پرسیده بودم و خومده بودم گفته بودند سیم دار هست. چه جوریاس؟
دوم اینکه دوستی که گفته بود اگه از همون اول ssd دار بگیرید بهتره چون srt را میتونید فعال کنید یعنی چی؟ srt چیه و آیا اصلا اگه بعد بگذاریم به هیچ دردی نمیخوره؟ چه فرقی داره لطفا کامل توضیح بدهید.
سوم اینکه لطفا توصیه هایی برای چگونگی استفاده از لپتاپ های جدید برای عمر بیشتر باطری و این جور لپ تاپ ها که دو تا کارت گرافیک داره و سویییچ میشه بکنید. و اینکه من اگه بخوام از حداکثر قابلیت های cpu و گرافیک برای کارهایی مثل رندر و بازی و طراحی استفاده کنم از نرم فزار جانبی باید استفاده کنم یا از تنظیمات باید کاری کنم؟ (turbo boost و اینها)
مرسی
اون اولا که میخری موس وایرلس میدادن اما حالا موس سیم دار میدن.البته موس وایر لس من یکم جدیدا بد کار میکنه فکر کنم یه بار از دستم افتاد اینجوری شد....
2-اطلاعی ندارم بعیده ربطی داشته باشی...چه حالا و چه بعدا فرقی نداره....
3-لپتاپ شما در حالت عادی از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه اما موقع بازی از کارت گرافیک nvidia استفاده میکنه.برای اجرای یه نرم افزار با هر کدام از کارت گرافیکا (اگه خودتون دوست داشتید) میتونید روی آیکون کلیک راست کنید و بعد در قسمت
run with grafic proccesor رو انتخاب کنید....

چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.
اساسا هنگام کار با باتری بازی نکنید چون در حالت باتری قطعات نمیتونن از حداکثر فرکانسشون استفاده کنن لذا فریم ریت پایین مییاد همیشه آداپتور وصل کنید....

M A M M U T
05-09-2012, 16:26
آقا این سمت چپ کیبورد لپتاپ من خیلی رو اعصابمه...دیگه دکمه هاش داره چق چق میکنه...خواستم ببینم من که شهرستان زندگی میکنم(کرمانشاه ) و لپتاپمو از تهران گرفتم باید اینو بدم کجا واسه گارانتی؟

whitewolf
05-09-2012, 16:50
اقا راهی هست که بشه صفحه نمایش LCD و LED رو از رو مشخصاتشون از همدیگه تشخیص داد؟

Reza_994
05-09-2012, 22:50
دوستان من امروز رفتم کمتر از 2350 گیر نیاوردم
هر جا 2250 بود میگفتن تموم کردیم حالا نمیدونم واقعا نداشتن یا میخوان گرون کنن
میرم سمت hp
فقط یه مشکلی که هست اینه که گرافیک 650 فریم کمتری میده

whitewolf
06-09-2012, 00:48
دوستان من امروز رفتم کمتر از 2350 گیر نیاوردم
هر جا 2250 بود میگفتن تموم کردیم حالا نمیدونم واقعا نداشتن یا میخوان گرون کنن
میرم سمت hp
فقط یه مشکلی که هست اینه که گرافیک 650 فریم کمتری میده

گفتم که 2250 خیلی خوب بهتون گفتن :31:
بله متاسفانه فریم کمتری میده گرچه فک کنم که شنیدی که میگن در حد 10-15 درصده ولی این لیستو ببینین:

می تونین فقط تیک 2 گزینه 660M و 650M رو بزنین و بعد restrict کنین که بهتر نتایج رو بفهمین. اون موقع بیشتر متوجه میشین که حتی همون 10-15 درصد واسه خیلی از بازی ها میشه تفاوت در روون بودن بازی (سبز رنگ) و لگ دار بودنش (زرد رنگ) یا به عبارت دیگه با همین 660 میتونین خیلی از بازی هارو روون بازی کنین ولی با 650 نمیشه

afshin b
06-09-2012, 09:37
زفیق شما با SSD چند گرفتی؟ از سرعتش راضی هستی؟ میتونی یه تست ازش بگیری؟ مثلا با HD Tune

mokhtar
06-09-2012, 16:01
بپرسید شاید پیدا بشه من خودم 2250 خریدم

whitewolf
06-09-2012, 21:58
زفیق شما با SSD چند گرفتی؟ از سرعتش راضی هستی؟ میتونی یه تست ازش بگیری؟ مثلا با HD Tune

بله
گرفتم 2550. سرعتش عالیه.
ویندوز 7 با نصب تموم درایور ها ولی بدون نصب هر برنامه ی جانبی 12-13 ثانیه طول میکشه بوت کامل شه و 6 ثانیه هم طول میکشه خاموش شه
من که از سرعتش راضیم
به همه توصیه می کنم SSD دارشو بگیرن. بلوری اونچنان که فکر می کنین کاربرد نداره

تستم به زودی می گیرم

panizz
07-09-2012, 14:24
جناب whitewolf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو برای منم پ. خ کنین، خیلی ازتون ممنونم.

chiko08
09-09-2012, 14:31
دیشب قیمت گرفتم پاساژ ایران 2290
بدون ssd

whitewolf
09-09-2012, 19:50
دلار و یورو رفتن بالا اگه انبارای سازگار خالی شه و منتظر دور بعدی واردات Y580 باشین مسلما با قیمت روز دلار وارد کشور میشه احتمال میدم تا 100 تومن گرون شه

M A M M U T
10-09-2012, 09:28
دوستان اگه با کابل hdmi لپتاپو ب مانتیتور وصل کنیم اون وقت صدا از لپتاپ در میاد یا از مانیتور؟؟؟

Highbury
10-09-2012, 12:33
اقا راهی هست که بشه صفحه نمایش LCD و LED رو از رو مشخصاتشون از همدیگه تشخیص داد؟
4 سالی میشه که LCD ها کلا نیستن. فکر کنم آخرین LCD بازار رو من خریدم :31:

adamhesaby
10-09-2012, 14:40
دوستان اگه با کابل hdmi لپتاپو ب مانتیتور وصل کنیم اون وقت صدا از لپتاپ در میاد یا از مانیتور؟؟؟
مال من ب صورت پیش فرض صداش رفت رو مانیتور که با توجه به اینکه مانیتورم اسپیکر نداش یعنی بی صدا شد!
ولی رفتم تو یsound manager و Speaker رو set default device کردم تا صدا از سیستم پخش بشه

whitewolf
10-09-2012, 17:53
اقا برنامه خوب برای camera لپ تاپ چی پیشنهاد می کنین؟
من cyberlink youcam رو نصب کردم ولی چرت بود سریع پاکش کردم
اخه چرا نباید یه برنامه پیش فرض واسه دوربینش داشته باشه؟

irainian
10-09-2012, 22:30
چرا مگه cyber link چشه

whitewolf
11-09-2012, 00:03
اولا که کرکشو پیدا نکردم
دوما اگه رزولیشنو عکس رو توی Setting می بردم بالا تصویر invert میشد
نصف قابلیت هاشم واسم کار نمی کردن وقتی روشون کلیک می کردم به جاش یه صفحه اینترنتی به صورت پاپ-آپ به جاش واسم باز میشد (که فک کنم واسه همون کرک نبودنشه ولی خب کرکشم پیدا نکردم)

pcsoft
11-09-2012, 12:17
اولا که کرکشو پیدا نکردم
دوما اگه رزولیشنو عکس رو توی Setting می بردم بالا تصویر invert میشد
نصف قابلیت هاشم واسم کار نمی کردن وقتی روشون کلیک می کردم به جاش یه صفحه اینترنتی به صورت پاپ-آپ به جاش واسم باز میشد (که فک کنم واسه همون کرک نبودنشه ولی خب کرکشم پیدا نکردم)

سلام
من وقتی Y560 خریدم روش YouCam بود و درست هم کار میکرد. اینم لینک دانلودش:
دانلود نسخه 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

whitewolf
11-09-2012, 16:57
سلام
دانلود نسخه 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی
این نسخه رو رفتم واسه دانلود
قفط چه طوری این برنامه به صورت اورجینال رو لپ تاپتون بوده؟ منظورتون روی DVD لپ تاپ هست یا ویندوز اورجینال داشته؟

pcsoft
11-09-2012, 17:59
مرسی
این نسخه رو رفتم واسه دانلود
قفط چه طوری این برنامه به صورت اورجینال رو لپ تاپتون بوده؟ منظورتون روی DVD لپ تاپ هست یا ویندوز اورجینال داشته؟

روی ویندوز اورجینال کلی برنامه Trial نصب بود. مثل بقیه لپ تاپ ها. ولی تا جایی که یادمه برنامه کامل کار میکرد و پیغامی برای اکتیو و فعالسازی به من نداد.(شاید هم در طول مدت تریال بوده) افکت های جالبی هم داره این برنامه. که میشه توی سایتش افکت های بیشتری هم دانلود کرد.

whitewolf
11-09-2012, 23:18
سلام

این نسخش همه امکاناتش کامل کار می کرد
ممنون

mysite
13-09-2012, 10:34
جناب whitewolf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ،ممکنه آدرس مغازه ای رو که Y580+SSDخریدین رو برام پ. خ کنین، ممنونم.

whitewolf
14-09-2012, 00:09
جناب whitewolf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ،ممکنه آدرس مغازه ای رو که Y580+SSDخریدین رو برام پ. خ کنین، ممنونم.

پ.خ شد ذوست عزیز

واسه همه پ.خ کردم دوستان. امیدوارم اگه قسمت شد و خریدین از لپ تاپتون راضی باشین :46:

dabiod2020
14-09-2012, 00:50
دو جا تهران تلفنی قیمت کردم یه جا 2390 یه جا هم 2400 بود البته بدون ssd :41: به نظر شما می ارزه بگیرم یا صبر کنم؟ آقا ssd دارش آدرس(تلفن داشتین چه بهتر) دارین برای ما پ.خ کنید، تشکر :)

M A M M U T
14-09-2012, 12:23
الله اکبر!!!از اون زمان که من خریدم 200 تومن گران شده!!!
به نظرم اگه تا یه سال دیگه لازم نداری نخر...اما اگه لازم داری بخر چون دوباره گرون میشه...این دلار تا سال دیگه بعیده ارزون بشه....

spider703
14-09-2012, 17:45
دوستان ما يك y580 گرفتيم ويندوز سون نصب كرديم جاي حروف فارسي در كيبورد جا به جا هست . فروشنده هم ميگفت اين نسخه امارات هست اينطوريه . آيا راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟

whitewolf
14-09-2012, 18:45
دوستان ما يك y580 گرفتيم ويندوز سون نصب كرديم جاي حروف فارسي در كيبورد جا به جا هست . فروشنده هم ميگفت اين نسخه امارات هست اينطوريه . آيا راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟

از لحاظ سخت افزاری که نه ولی ویندوز 7 رو اگه زبان فارسیش رو نصب کنین کیبورد درست رو واستون نصب می کنه. منتها جای بعضی از حروف مثل ((گ)) یا ((ظ)) یا ((پ)) رو باید یادتون باشه دیگه.

mysite
14-09-2012, 20:54
از دوستان کسی با کانفیگ SSD قیمت گرفته؟ چند قیمته الان؟ اگه دوستی قیمت گرفته ، پیلیز تلفن و آدرس فروشنده پ.خ . صبر کنیم تا فول اچ دیش بیاد یا همینو بخریم؟

wi-fi
15-09-2012, 12:35
سلام کارت گرافیک GTX660 رو به 306.23 آپدیت کردم حالا توی ریتینگ ویندوز و 3D mark گرافیک اینتل رو امتیاز میده
چیکار کنم که به GTX660 امتیاز بده؟؟؟

MITAJOON
15-09-2012, 13:07
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و جواب رفتم Lenovo Y580 Full HD رو با کانفیگ core i7 با یک ترا بایت هارد و بلوری گرفتم.به پول مالزی 3400 رینگیت شد.(به پول ارز آزاد هر رینگیت 750 تومن میشه2550000 تومن) لپتاپ خوب و خوشگلیه.من با قیافش خیلی حال میکنم همچین مردونست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکل داره که کمی آزار دهندست.رو خود لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب بود.اومدم ویندوز کرک شده ultimate نصب کردم رو هارد یه فضای 25 گیگ هم برای فایل های لنوو گذاشته بود واسه همین وقتی وبندوز رو نصب کردم حجم گرفته شده بدون نصب برنامه 40 گیگ شد!!!!!!!!
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!
ولی سرعت دستگاه عالیه.واقعا خوب ساخته شده.رو بدنه لک دست زود میمونه.هیت سینک مسی خیلی قشنگش کرده.جلوه جالبی به موضوع داده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای امتحان ویندوز 8 روش نصب کردم.سرعت بوتش عالیه. 10 ثانیه!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چون درایور هاشو برای ویندوز 8 نساختن عملا فعلا کار نمیده و بدرد نمیخوره اما محیط قشنگی داره.هرچند پلتفورمش مثل بقیه ویندوز هاست و تکراریه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در شرف نصب لینوکس اوبونتو هستم تا اونم تست کنم.اگه همه جوره جواب بده روش میمونم تا تستش کنم.
از خریدم خیلی خیلی راضیم.فقط امیدوارم درایورهاشو زود آپدیت کنن تا همه جوره کامل شه.هنوز هیچ بازی روش تست نکردم.باید لینک سالم پیدا کنم و دانلود کنم.

M A M M U T
15-09-2012, 13:50
من کارت گرافیکو آپدیت کردم نمره ی ویندوز کمتر شد:) قبلا 7.2 بود کارت گرافیک الآن شده 6.9

MITAJOON
15-09-2012, 14:31
بچه ها اون برنامه ای که وقتی رو ترک پد با دو تا انگشت میکشی چپ یا راست صفحه دسکتاپ میره چپ و راست و اپلیکیشن های دیگه میاد چیه؟برای من رو وین ارجینال نصب بود.الان پاک شده و اسمشم نمیدونم ولی برام جالب بود.یه سوال دیگه اون دکمه کنار پاور که عکس پیکان دوار داره چیه؟:31:میبخشید اگه این سوالم چرت بود.هنوز بهش دست نزدم چون نمیدونم چیه:46:

hrh_fourtyseven
15-09-2012, 19:51
بچه ها هر کی قیمت خوب سراغ داره به ما هم بگه.من دو روزه همین جا از 2-3 نفر پرسیدم ولی تا الان هیشکی جواب نداده!
فردا می خوام بخرم جون من زود واسه ام ب پ.خ ید!
ممنون

albertoperanc
15-09-2012, 20:04
یه سوال دیگه اون دکمه کنار پاور که عکس پیکان دوار داره چیه؟:31:میبخشید اگه این سوالم چرت بود.هنوز بهش دست نزدم چون نمیدونم چیه:46:

محل back up رو مشخص میکنه...

pcsoft
15-09-2012, 20:13
بچه ها اون برنامه ای که وقتی رو ترک پد با دو تا انگشت میکشی چپ یا راست صفحه دسکتاپ میره چپ و راست و اپلیکیشن های دیگه میاد چیه؟برای من رو وین ارجینال نصب بود.الان پاک شده و اسمشم نمیدونم ولی برام جالب بود.یه سوال دیگه اون دکمه کنار پاور که عکس پیکان دوار داره چیه؟:31:میبخشید اگه این سوالم چرت بود.هنوز بهش دست نزدم چون نمیدونم چیه:46:

دکمه Recovery هست وقتی کار میکنه که برنامه Lenovo OneKey Recovery نصب باشه. که من ازش استفاده نمیکنم از آکرونیس استفاده میکنم. شما هم چون ویندوز جدید ریختی پس الان نصب نیست.

wi-fi
15-09-2012, 22:24
سلام کارت گرافیک GTX660 رو به 306.23 آپدیت کردم حالا توی ریتینگ ویندوز و 3D mark گرافیک اینتل رو امتیاز میده

MITAJOON
15-09-2012, 23:19
آقا ویندوز 8 سرعتش عالیه.خیلی با ویندوز 7 فرق نداره از نظر ظاهر کلی در دسکتاپ.
از سیستم های لینوکسی Ubontu و Mint و Suse رو هم نصب ردم که متاسفانه در هر سه اونها درایور های مختلفی شناسایی نشدن.
خلاصه اینکه مجبور به برگشت به ویندوز 7 شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خدایی تو سرعت ویندوز 8 عالی بود و تو زیبایی اوبونتو معرکه بود.
خواستم تجربه یک هفته ایمو با شما در میون بذارم تا لااقل فعلا سراغشون نرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جز خستگی چیزی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها یه کول پد مناسب برای این لپ تاپ معرفی کنید لطفاً[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

whitewolf
15-09-2012, 23:48

306.23 که نصب کردین بتا هست درسته؟

من کارت گرافیکو آپدیت کردم نمره ی ویندوز کمتر شد:) قبلا 7.2 بود کارت گرافیک الآن شده 6.9

واسه منم همین طوره. چون اخرین ورژن 306 هست که بتا هست. واسه همین باشه فکر کنم. همون ورژن 300 یا 295 رو نصب کنیم فکر کنم بهتر باشه

whitewolf
16-09-2012, 01:13
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!

تاچپد منم همینطوریه. باید یه بار با دکمه Fn+F6 (اگه اشتباه نکنم) تاچپدو خاموش روشن کنین که درست شه
در مورد درایور هم اونجا یه تیک هست که توی Search سایت nVidia ورژن های یتا هم واستون بیاره. اون تیک رو که بزنین آخرین ورژن بتارو میاره واستون

آقا ویندوز 8 سرعتش عالیه.خیلی با ویندوز 7 فرق نداره از نظر ظاهر کلی در دسکتاپ.
از سیستم های لینوکسی Ubontu و Mint و Suse رو هم نصب ردم که متاسفانه در هر سه اونها درایور های مختلفی شناسایی نشدن.
خلاصه اینکه مجبور به برگشت به ویندوز 7 شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خدایی تو سرعت ویندوز 8 عالی بود و تو زیبایی اوبونتو معرکه بود.
خواستم تجربه یک هفته ایمو با شما در میون بذارم تا لااقل فعلا سراغشون نرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جز خستگی چیزی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها یه کول پد مناسب برای این لپ تاپ معرفی کنید لطفاً[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمت گرم دادا مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کول پد n8 که تقریبا بهترین کول پد هست روبهتون پیشنهاد میدم. تو ایران 55 تومنه ولی مسلما تو مالزی فرق فوکوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من از هر فروشنده ای پرسیدم گفتن سیستم کولینگ Y580 جز بهترین هاست که کولپد انچنانی احتیاجی نداره. با این حال من خودم برای انجام دادنبازی های سنگین فکر می کنم یه کولپد لازم باشه

M A M M U T
16-09-2012, 07:32
306.23 که نصب کردین بتا هست درسته؟

واسه منم همین طوره. چون اخرین ورژن 306 هست که بتا هست. واسه همین باشه فکر کنم. همون ورژن 300 یا 295 رو نصب کنیم فکر کنم بهتر باشه
الآن دیگه بتا نیست:) نسخه ی رسمی 306 روز 13 سپتامبر( سه روز پیش ) رو سایتشون قرار گرفت....

hrh_fourtyseven
16-09-2012, 08:48
یعنی هیشکی نیست به ما یه فروشنده ی با انصاف معرفی کنه!!؟ :(
من ظهر دارم می رم بخرم جون من تا اون موقع اگه کسی سراغ داره واسه ام پ خ کنه!

ویرایش:
بچه ها دستم به دامنتون الان رفتم چند جا رفتم قیمت کردم.همشون حرف از 2400 تا 2450 می زنن! تازه واسه مدل بدون SSD !!!! :O
whitewolf نمی خوای جواب مارو بدی!؟ :(

whitewolf
16-09-2012, 16:20
الآن دیگه بتا نیست:) نسخه ی رسمی 306 روز 13 سپتامبر( سه روز پیش ) رو سایتشون قرار گرفت....

شما امتحان کردین که این نسخه رو پاک کنین و نسخه های قدیمی تر رو نصب کنین که بفهمین چه امتیازی رو دوباره بهتون میده؟

whitewolf
16-09-2012, 16:21
whitewolf نمی خوای جواب مارو بدی!؟ :(

ببخشید دوست عزیز نفهمیدم پیغام اومده. از وقتی گزینه های پنل کاربری رفته بالای صفحه ادم سخت تر متوجه میشه
در هر صورت ببخشید که دیر جواب دادم عزیزم. به اونجام یه زنگ بزنین شاید هنوز داشته باشه

M A M M U T
16-09-2012, 17:24
شما امتحان کردین که این نسخه رو پاک کنین و نسخه های قدیمی تر رو نصب کنین که بفهمین چه امتیازی رو دوباره بهتون میده؟
این اولین باریه که دارم آپدیت میکنم...حسش نیست پاکش کنم:) احتمالا ویندوز اشتپ میکنه:)

MITAJOON
16-09-2012, 20:49
بچه ها بایوس شما چه ورژنیه؟ چطور میشه بایوس لنوو رو آپدیت کرد؟

davood4547
17-09-2012, 03:53
دلار و یورو رفتن بالا اگه انبارای سازگار خالی شه و منتظر دور بعدی واردات Y580 باشین مسلما با قیمت روز دلار وارد کشور میشه احتمال میدم تا 100 تومن گرون شه

سلام
میشه آدرس جایی که خودتان خریدید را پخ کنید.
ممنون

ALt3rnA
17-09-2012, 09:16
دیروزگرفتم منم ازینا
قیافه ی عالی و با ابهت
سخت افزار خفن
و اسپیکر های JBL ! واقعا حال دارم میکنم با اسپیکرا
کلا واقعا راضیم از خریدش
2320 خریدم بدون SSD

dabiod2020
17-09-2012, 10:37
دیروزگرفتم منم ازینا
قیافه ی عالی و با ابهت
سخت افزار خفن
کلا واقعا راضیم از خریدش
2320 خریدم بدون SSD
لطفا آدرس(شماره تلفن )رو برام پ.خ کنید،کمترین قیمتی که تونستم گیر بیارم 2390 بود...

hrh_fourtyseven
17-09-2012, 11:01
دیروزگرفتم منم ازینا
قیافه ی عالی و با ابهت
سخت افزار خفن
کلا واقعا راضیم از خریدش
2320 خریدم بدون SSD
آقا واسه منم بفرست. منم 2410 پایین ترین قیمتمه!

The Black Dahlia
17-09-2012, 11:17
آقا واسه منم بفرست. منم 2410 پایین ترین قیمتمه!

من 2450 دیدم ssd دارشو ....

dabiod2020
17-09-2012, 11:20

کجا دیدی:23: همه مشتریشن... لطفا پ.خ کن...

hrh_fourtyseven
17-09-2012, 11:32

شوخی می کنی!!
بابا من 2500 هم حاظرم بالاش بدم
ب پ.خ لطفا شمارشو واسم.
ممنون

M A M M U T
17-09-2012, 11:35
دیروزگرفتم منم ازینا
قیافه ی عالی و با ابهت
سخت افزار خفن
کلا واقعا راضیم از خریدش
2320 خریدم بدون SSD
مبارکه رفیق...خدایی دمت گرم عجب چیزی بهم معرفی کردی... خیلی عالیه:-)

albertoperanc
17-09-2012, 17:00
کسی با این لپ تاپ مکس پین3 بازی کرده؟

چطور جواب داده؟؟

MITAJOON
17-09-2012, 18:25
دکمه Home Teather من کار نمیکنه.همون که عکس دوربین روشه.باید اپلیکیشن خاصی نصب کنم؟یا درایور داره؟
دکمه اجکت درایو رو کیبورد این مدل هست؟دکمه روی خود درایو خیلی طراحی جالبی نداره و راحت نمیشه فشارش داد!!!!کلیک راست روی درایو هم خیلی مسخرست!!!دکمه میانبری نداره؟

M A M M U T
17-09-2012, 19:53
دکمه Home Teather من کار نمیکنه.همون که عکس دوربین روشه.باید اپلیکیشن خاصی نصب کنم؟یا درایور داره؟
دکمه اجکت درایو رو کیبورد این مدل هست؟دکمه روی خود درایو خیلی طراحی جالبی نداره و راحت نمیشه فشارش داد!!!!کلیک راست روی درایو هم خیلی مسخرست!!!دکمه میانبری نداره؟
برو توی دیسک نرم افزارش رو نصب کن

MITAJOON
17-09-2012, 20:36
به من دیسک و نرم افزار ندادن!!:37:
هیچ نرم افزاری هم تو سایت لنوو نیست.لطف میکنی بگی اسم برنامه ش چیه؟ببینم میتونم از اینترنت بگیرم.

albertoperanc
17-09-2012, 20:52
به من دیسک و نرم افزار ندادن!!:37:
هیچ نرم افزاری هم تو سایت لنوو نیست.لطف میکنی بگی اسم برنامه ش چیه؟ببینم میتونم از اینترنت بگیرم.

خدمت شما...

mysite
17-09-2012, 21:05
شوخی می کنی!!
بابا من 2500 هم حاظرم بالاش بدم
ب پ.خ لطفا شمارشو واسم.
ممنون

سلام
میشه آدرس و تلفن رو واسه من هم پ.خ کنین Y580+ssd

hrh_fourtyseven
17-09-2012, 23:01
آقا بالاخره منم خریدم!
اینایی که دوستان می گفتن رو 2300 و 2400 من همه رو زنگ زدم هیچ کدوم دیگه نداشتن! به انضمام یه دو سه جین مغازه ای که رفتم و یه دو جینی که زنگ زدم هیچ کدوم نداشتن!!!!!
لامصب تخمشو ملخ خورده!
یه چیز دیگه این که سازگار الان ظاهرا فقط داره اس اس دی دار می ده تو بازار ، دو سه تا مغازه ها گفتن تو بارمون هس تا فردا میاد با اس اس دی و البته کمترین قیمتشون هم 2840 بود!!!
با اجازه ی دوستان منم خریدم 2500 بدون اس اس دی! البته تقصیر خودمه دیروز 2410 قیمت داشتم هی دل دل کردم امروز که زنگ زدم گفت تموم شد!

نظرمم درباره ی لپ تاپ تا فردا شب می گم.فعلا یه کمی باش کار کنم ....

whitewolf
18-09-2012, 00:15
آقا بالاخره منم خریدم!
اینایی که دوستان می گفتن رو 2300 و 2400 من همه رو زنگ زدم هیچ کدوم دیگه نداشتن! به انضمام یه دو سه جین مغازه ای که رفتم و یه دو جینی که زنگ زدم هیچ کدوم نداشتن!!!!!
لامصب تخمشو ملخ خورده!
یه چیز دیگه این که سازگار الان ظاهرا فقط داره اس اس دی دار می ده تو بازار ، دو سه تا مغازه ها گفتن تو بارمون هس تا فردا میاد با اس اس دی و البته کمترین قیمتشون هم 2840 بود!!!
با اجازه ی دوستان منم خریدم 2500 بدون اس اس دی! البته تقصیر خودمه دیروز 2410 قیمت داشتم هی دل دل کردم امروز که زنگ زدم گفت تموم شد!

نظرمم درباره ی لپ تاپ تا فردا شب می گم.فعلا یه کمی باش کار کنم ....

مبارکه دوست عزیز
وااای 2840؟ :18:
من 2 هفته پیش گرفتم 2550
بنازم به این قیمت ها

MITAJOON
18-09-2012, 12:29
خدمت شما...

دوست من واقعاً ممنونم.خیلی لطف کردی.
یه سوالی هم دارم.تو لنوو Z580 دوستم وقتی دکمه Caps Lock رو میزنم رو مانیتور اعلام میکنه که CL روشن شد.در حالی که رو کیبورد چراغی برای فهمیدن اینکه Caps Lock یا Number Lock روشنه یا نه نیست!!!
برای لنوو Y580 هم این برنامه وجود داره؟اونم مثل همین Home Teather نرم افزار داره؟
تعجب میکنم که چرا به من سی دی ندادن!!البته به دوستمم ندادن!ولی رو سیستم اون هست.رو سیستم من نیست.شاید لنوو من نداره.نیدونم.
اما اگه هست ممنون میشم لینک دانلود اونم بگذارید.پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.

M A M M U T
18-09-2012, 17:11
دوست من واقعاً ممنونم.خیلی لطف کردی.
یه سوالی هم دارم.تو لنوو Z580 دوستم وقتی دکمه Caps Lock رو میزنم رو مانیتور اعلام میکنه که CL روشن شد.در حالی که رو کیبورد چراغی برای فهمیدن اینکه Caps Lock یا Number Lock روشنه یا نه نیست!!!
برای لنوو Y580 هم این برنامه وجود داره؟اونم مثل همین Home Teather نرم افزار داره؟
تعجب میکنم که چرا به من سی دی ندادن!!البته به دوستمم ندادن!ولی رو سیستم اون هست.رو سیستم من نیست.شاید لنوو من نداره.نیدونم.
اما اگه هست ممنون میشم لینک دانلود اونم بگذارید.پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.
نه نرم افزار نداره....زیر تاچ پد چند تا چراغ هست..چراغ دوم از سمت راست مربوط به CL هست....
توی کارتون باید باشه اگه نیست باید دان کنی...خیلی ضروریه...الآن احساس نمیکنی تاچ پدت کنده؟؟؟ باید درایورش رو نصب کنی مثل موشک میشه....کلا همه ی نرمافزاراش رو باید نصب کنی .... مثلا یه نرم افزار مربوط به هارد داره...
اینجا بیشترش هست...از اینجا دان کن...

whitewolf
18-09-2012, 17:29
بچه های نرم افزاری هست که کناره های تاچپد رو واسه Scroll down-Up و Scroll left-Right قرار بده؟ مثلا مثل تاچپد های وایو؟
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه

ulsss
18-09-2012, 20:11
بچه های نرم افزاری هست که کناره های تاچپد رو واسه Scroll down-Up و Scroll left-Right قرار بده؟ مثلا مثل تاچپد های وایو؟
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
اگه دو انگشتی روی تاچ پد بکشی همین کارو میکنه و نیاز به نرمافزار خاصی نیست.

MITAJOON
18-09-2012, 21:14
نه نرم افزار نداره....زیر تاچ پد چند تا چراغ هست..چراغ دوم از سمت راست مربوط به CL هست....
توی کارتون باید باشه اگه نیست باید دان کنی...خیلی ضروریه...الآن احساس نمیکنی تاچ پدت کنده؟؟؟ باید درایورش رو نصب کنی مثل موشک میشه....کلا همه ی نرمافزاراش رو باید نصب کنی .... مثلا یه نرم افزار مربوط به هارد داره...
اینجا بیشترش هست...از اینجا دان کن...

سلام ممنون از راهنماییت چراغا جاشون واقعا جالب بود:)
تاچ پدم با آخرین ورژن درایور هست ولی باهاش مشکل دارم.گاهاً کرش میکنه و میپره.گمونم نیازه درایور رو بهینه کنن.
تو کارتون سی دی نداشت منم همه درایور هارو از سایت لنوو گرفتم.ولی نرم افزارهایی مثل همین Home Teather Key هم تو لینک لنوو نبود!!!یه کم تو قسمت ساپورت سایتشون ضعیفن.کلی سیستم عامل رو لیست کرده ولی فقط برای وین 7 درایور گذاشته!!!!!
ممکنه بگید ورژن بایوس شما چنده؟و آخرین بایوس چه ورژنیه؟
و اینکه دکمه میانبر برای اجکت بلوری رو کیبورد هست؟
این مدل Tv Tuner و Wimax داره؟چون درایور هاشو گذاشتن میپرسم.
در رابطه با تاچپد هم یه سوال داشتم.وقتی لپتاپ رو خریدم یه افکتی رو ویندوز بود که وقتی با دو انگشت از سمت راست به چپ تاچپد میکشیدی دسکتاپ عوض میشد و وارد یه اپلیکیشن مثل نوت یا عکس میشد.اسم اون برنامه رو میدونید چیه؟مثل ترک پد اپل که دسکتاپ رو عوض میکنه.وقتی ویندوز ارجینال رو عوض کردم اونم پرید.البته از وین ارجینال ایمیچ گرفتم ولی وقتشو ندارم برش گردونم ببینم برنامه هه چی بود!
بازم ممنون.

hrh_fourtyseven
19-09-2012, 23:42
بعد از 2 روز کامل کار کردن با این لپ تاپ وقتشه منم نظرمو بگم :)

سخت افزار: 10
من شخصا واقعا از سخت افزار این لپ تاپ راضی بودم.دو تا گیم خیلی خفن تست کردم تست کردم و کاملا انتظاراتمو برآورده کرد.
Alan Wake : روی بالاترین تنظیماتش کاملا روون اجرا شد!
Witcher 2 : روی تنظیمات high کاملا روونه ولی روی ultra فریم نسبتا پایینی می ده.فک می کنم بین 10 تا 15 باشه.اینه که روی تنظیمات بین high و ultra هم نسبتا روون اجرا می شه!

بدنه و جنس : 9
جنس مواد به کار رفته در بدنه ی لپ تاپ نسبتا خوبه.این که بعضی از دوستان می گفتن کیبوردش شله هم من چیزی احساس نکردم.تاچ پدش هم خیلی بزرگه.
ضمنا با دست کشیدن روی لپ تاپ برق کاملا محسوسی احساس میشه که به نظرم یه کم غیر طبیعیه.

ساپورت نرم افزاری لنوو : 2
تنها چیزی که واقعا حالمو به هم زده وضعیت ساپورت نرم افزاری لنوو ه.من ویندوز 8 نصب کردم.عملا نیمی از درایورها و نرم افزارهاش که اصلا نصب نمی شد(از جمله تاچ پد،چیپست،اینتل گرافیک و...)و بعضی چیزا هم که نصب می شد مثل power manager و onekey recovery و onekey theater یا اجرا نمی شد و یا این که کلا باعث می شد ویندوز خراب بشه!!!!!
خلاصه این که 2-3 بار مجبور شدم ویندوز عوض کنم!
روی سایتشونم که می ری درایورهاش مال چندین ماه پیشه و اصلا آپدیت نشده!! و جالب تر این که بعد از گذشت این همه مدت از عرضه ویندوز 8 هنوز هیچ درایور ویندوز 8ی حتی به صورت beta برای این لپ تاپ ارائه نشده(البته برای بعضی مدلای دیگه یه سری درایور beta هست!).
dvd روشم که خیلی افتضاح بود! حتی یه آتوران ساده هم نداشت!

زیبایی : 8
لپ تاپ خیلی ساده است .من شخصا انتظار داشتم وقتی دارم یه لپ تاپ گیمینگ می گیرم یه مقدار قیافه ی لپ تاپای گیمینگ رو هم داشته باشه مثلا یه طرح خاصی یا یه چراغای خاصی... ولی اگه ساده بودنو عیب در نظر نگیریم کاملا شیکه.

نمایشگر : 8.5
با توجه به چیزایی که خونده بودم شخصا انتظار نمایشگر خیلی بدتری داشتم ولی الان که دارم باش کار می کنم اصلا بد نیست! وسعت دیدش هم نسبتا خوبه.تنها ایرادش اینه که یه مقدار رفلکس نور داره و باعث می شه که تو نور خورشید یه کمی کیفیت صفحه بیاد پایین.البته اینم بگم که درسته که صفحه ی نمایشش مشکلی نداره ولی خوب طبیعتا از نظر کیفیت با مثلا لپ تاپ های سونی قابل مقایسه نیست!

فناوری های به کار رفته : 9.5
تقریبا من هر چیزی که لازم داشتم داره.2 تا usb3 ، بلوتوث 4 ، بلوری و...

کولینگ : 9.5
یکی از شگفتی های این لپ تاپ سیستم کولینگشه! وقتی دارم باهاش کار معمولی می کنم عملا هیچ حرارتی هیچ کجای لپ تاپ وجود نداره، اصلا انگار نه انگار که روشنه! موقع گیمینگ خفن یه قسمت هایی از کیبورد گرم می شه و زیرش هم نسبتا داغ می شه که خوب با توجه به کارت گرافیک بالایی که روشه کاملا طبیعیه.

نمره ی کل : 9
از اون جایی که سخت افزار واسه من مهمترین چیزه من از خریدم کاملا راضیم.البته اگه ساپورت نرم افزاری لنوو انقدر افتضاح نبود قطعا الان به جای 9 نمره ی 10 رو به این لپ تاپ می دادم.

-------------------------------------------------------

دو تا سوالم از دوستان داشتم:
یکی این که کس دیگه ای هم روش 8 نصب کرده!؟
دوم این که لیوکس چه طور؟ من وقتی می خوام mint 13 روش نصب کنم همون اول نصب که باید یه درایو انتخاب کنیم اصلا درایوای منو نمی شناسه !!! فقط هاردمو نشون می ده که 750 است ولی هیچ کدوم از درایوام نیست.انگار که اصلا پارتیشن بندی نشده!

ulsss
20-09-2012, 12:03
منم از ساپورت نرم افزاری لنوو اصلا راضی نیستم.حتی نرم افزارهایی که برای لپتاپ طراحی کرده افتضاحه مثل همین تاچپد مثلا هوشمندش ، درست کار نمیکنه.

airplay
20-09-2012, 12:35
دوست عزیز هنوز win8 بصورت رسمی نیومده که انتظاره درایور داری

parsa010
20-09-2012, 14:11
سلام دوستان ،
من یک ماهی میشه y580 خریدم ( بدون ssd (
اولا میخوام بدونم آیا میشه رو این ssd نصب کرد و اگه میشه گارانتیشو باطل میکنه ؟
دوما اینکه یکی از درایوراش نصب نمیشه ، intel rapid start وقتی ستاپو باز میکنم میگه this computer does not meet minimum requirment ...
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

h!tman
20-09-2012, 14:13
خود سازگار باید براتون نصب کنه

parsa010
20-09-2012, 14:38
حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه

whitewolf
20-09-2012, 17:27
سلام دوستان ،
من یک ماهی میشه y580 خریدم ( بدون ssd (
اولا میخوام بدونم آیا میشه رو این ssd نصب کرد و اگه میشه گارانتیشو باطل میکنه ؟
دوما اینکه یکی از درایوراش نصب نمیشه ، intel rapid start وقتی ستاپو باز میکنم میگه this computer does not meet minimum requirment ...
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

بله میشه خرید. البته m-SSd خیلی کم پیدا میشه تو بازار
گارانتی باطل نمیشه البته اگه ببرین سازگار خودش واستون نصب کنه

واسه اینکه درایور ها به درستی نصب بشن باید قبلش بقیه درایئر های پیش فرض موردنیاز به درستی نصب شده باشه
اگه با DVD لپ تاپ دارین امتحان می کنین چک کنین که تمام درایور های مورد نیاز که قبل اون لیست گذاری شده نصب شدن یا نه

حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه

هر مارکی میشه ولی مشکل اینجاست که به سختی گیر میاد

pcsoft
20-09-2012, 20:34
بعد از 2 روز کامل کار کردن با این لپ تاپ وقتشه منم نظرمو بگم :)

ساپورت نرم افزاری لنوو : 2
تنها چیزی که واقعا حالمو به هم زده وضعیت ساپورت نرم افزاری لنوو ه.من ویندوز 8 نصب کردم.عملا نیمی از درایورها و نرم افزارهاش که اصلا نصب نمی شد(از جمله تاچ پد،چیپست،اینتل گرافیک و...)و بعضی چیزا هم که نصب می شد مثل power manager و onekey recovery و onekey theater یا اجرا نمی شد و یا این که کلا باعث می شد ویندوز خراب بشه!!!!!
خلاصه این که 2-3 بار مجبور شدم ویندوز عوض کنم!
روی سایتشونم که می ری درایورهاش مال چندین ماه پیشه و اصلا آپدیت نشده!! و جالب تر این که بعد از گذشت این همه مدت از عرضه ویندوز 8 هنوز هیچ درایور ویندوز 8ی حتی به صورت beta برای این لپ تاپ ارائه نشده(البته برای بعضی مدلای دیگه یه سری درایور beta هست!).
dvd روشم که خیلی افتضاح بود! حتی یه آتوران ساده هم نداشت!

!

وقتی لپ تاپی با یه سیستم عامل همراه ارائه میشه(در اینجا Windows 7 Home Premium) یعنی پایه اون سیستم عامل هست. این مدل هم پایه سون هست. (یعنی تمام درایورهای داخل DVD بر اساس این سیستم عامل حال حاضر روی دستگاه ارائه شده)
پس انتظار غیر معقولی هست که بخوایم درایورها روی ویندوز هشت هم کار کنند. اگر هم درایور برای نسخه های بعدی ارائه بشه وظیفه سازنده نیست. یه چیز کاملا دلخواهی هست.
تازه لنوو برای مدل من Y560 درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز اکس پی هم بصورت سفارشی از ATI خواسته بود براش بسازه و برای دانلود گذاشته بود. نمیدونم میدونید یا نه شرکت ATI درایورهاش حتی آپدیتشون خیلی اذیت می کنند. مدل من هم درایورش برای اکس پی هیچ جایی نسخه کامل اش پیدا نمیشد. من هر چی از سایت خود ATI برای مدل خودم دانلود میکردم Display Driver کار نمیکرد و اصل کاری هم همین بود. ولی از سایت خود لنوو گرفتم عالی کار کرد. 300 مگابایت حجم داشت.

hrh_fourtyseven
21-09-2012, 13:15
دوست عزیز هنوز win8 بصورت رسمی نیومده که انتظاره درایور داری
چرا دیگه! RTM یعنی رسمی.

hrh_fourtyseven
21-09-2012, 13:25

از من می شنوی اگه کسی می تونه برات از اونورا بیاره بگو بیاره.با حدود 100 دلار یه 128 گیگ می تونی بگیری.این جا هم یا گیرت نمیاد یا خیلی گرون.
تو دیجی کالا هست .یه نگاهی بنداز

وقتی لپ تاپی با یه سیستم عامل همراه ارائه میشه(در اینجا Windows 7 Home Premium) یعنی پایه اون سیستم عامل هست. این مدل هم پایه سون هست. (یعنی تمام درایورهای داخل DVD بر اساس این سیستم عامل حال حاضر روی دستگاه ارائه شده)
پس انتظار غیر معقولی هست که بخوایم درایورها روی ویندوز هشت هم کار کنند. اگر هم درایور برای نسخه های بعدی ارائه بشه وظیفه سازنده نیست. یه چیز کاملا دلخواهی هست.
تازه لنوو برای مدل من Y560 درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز اکس پی هم بصورت سفارشی از ATI خواسته بود براش بسازه و برای دانلود گذاشته بود. نمیدونم میدونید یا نه شرکت ATI درایورهاش حتی آپدیتشون خیلی اذیت می کنند. مدل من هم درایورش برای اکس پی هیچ جایی نسخه کامل اش پیدا نمیشد. من هر چی از سایت خود ATI برای مدل خودم دانلود میکردم Display Driver کار نمیکرد و اصل کاری هم همین بود. ولی از سایت خود لنوو گرفتم عالی کار کرد. 300 مگابایت حجم داشت.

درسته.ولی باید اینم در نظر بگیریم که این مدل الان گرونترین و جدیدترین لپ تاپ این شرکته و از طرفی مدت نسبتا زیادی هم از زمان انتشار win 8 می گذره.بنابراین خیلی هم انتظار غیر معقولی نیست! ضمنا من الان به جز درایور تاچ پد بقیه رو بر اساس چیپست درایوراشو دانلود کردم بنابراین مشکل درایور ندارم.منتها چیزی که هست اینه که دیگه حداقل انتظار دارم نرم افزار هاشو(مثل power manager ، cpu manager ، onekey recovery ، onekey theatet ) تا الان واسه 8 آماده کرده باشه!! این دیگه حداقل انتظاره

pcsoft
21-09-2012, 15:05
از من می شنوی اگه کسی می تونه برات از اونورا بیاره بگو بیاره.با حدود 100 دلار یه 128 گیگ می تونی بگیری.این جا هم یا گیرت نمیاد یا خیلی گرون.
تو دیجی کالا هست .یه نگاهی بنداز

درسته.ولی باید اینم در نظر بگیریم که این مدل الان گرونترین و جدیدترین لپ تاپ این شرکته و از طرفی مدت نسبتا زیادی هم از زمان انتشار win 8 می گذره.بنابراین خیلی هم انتظار غیر معقولی نیست! ضمنا من الان به جز درایور تاچ پد بقیه رو بر اساس چیپست درایوراشو دانلود کردم بنابراین مشکل درایور ندارم.منتها چیزی که هست اینه که دیگه حداقل انتظار دارم نرم افزار هاشو(مثل power manager ، cpu manager ، onekey recovery ، onekey theatet ) تا الان واسه 8 آماده کرده باشه!! این دیگه حداقل انتظاره

خب دوست عزیز بحث نرم افزار با درایور سخت افزار جداست. اینکه شرکتی نرم افزاری را سازگار با هشت نکنه با اینکه درایورهاش برای ویندوز هشت وجود نداشته باشه جداست. ضمنا اگر کسی هارد SSD داشته باشه اصلا فرق قابل ملاحظه ای توی سرعت لود هر دو ویندوز نداره. چون سرعت این هاردها زیاده.
درباره ویندوز هشت هم به نظر من نیازی نیست کاربر خودش را توی دردسر بندازه و کلی تغییرات بعضا اشتباه مایکروسافت رو تحمل کنه بخاطر اینکه حالا یکم سریعتره+ ناسازگاری با بعضی برنامه ها و درایورها. همین وبندوز سون تا مدت ها برای ما توی ایران کافیه. بماند که بعضی جاها کاملا از اکس پی استفاده میکنند.
درباره سرعتش هم برای کاربر عادی چه فرقی داره حالا چند ثانیه دیرتر بالا بیاد. تازه مدل SSD دار که سریع هم هست.

whitewolf
21-09-2012, 20:34
ورژن درایو کارت گرافیگم 306 بتا بود که از سایت انویدیا گرفته بودمش ویندوز 7 به کارت گرافیکم 6.9 داده بود
وقتی نسخه جدیدش یعنی 306 غیربتا ریلیز شد و اونو نصب کردم ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره کمتر یعنی 6.8 رو داد
تصمیم گرفتم درایور کارت گرافیکی که خود لنوو تو DVD ش بودو نصب کنم که نسخه 295 بود.بعد از نصب ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره 7.1 رو داد

به نظرم درایوری که خود لنوو داره با اینکه نسخه قدیمی تر هست ولی بیشتر با گرافیک لپ تاپ سازگاری داره تا درایوری که از سایت خود انویدیا گرفته شده و قراره روی یه عالمه لپ تاپ مختلف کار کنه
البته این نظر منه و زیاد ازش مطمئن نیستم
تصمیم دارم با هر درایور یه تست فریم ریت از بازی ها هم بگیرم که کامل مشخص بشه

wi-fi
22-09-2012, 00:56
ورژن درایو کارت گرافیگم 306 بتا بود که از سایت انویدیا گرفته بودمش ویندوز 7 به کارت گرافیکم 6.9 داده بود
وقتی نسخه جدیدش یعنی 306 غیربتا ریلیز شد و اونو نصب کردم ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره کمتر یعنی 6.8 رو داد
تصمیم گرفتم درایور کارت گرافیکی که خود لنوو تو DVD ش بودو نصب کنم که نسخه 295 بود.بعد از نصب ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره 7.1 رو داد

به نظرم درایوری که خود لنوو داره با اینکه نسخه قدیمی تر هست ولی بیشتر با گرافیک لپ تاپ سازگاری داره تا درایوری که از سایت خود انویدیا گرفته شده و قراره روی یه عالمه لپ تاپ مختلف کار کنه
البته این نظر منه و زیاد ازش مطمئن نیستم

اصاب منو ریخته به هم حتی ویندوز هم بخاطره این گرافیک عوض کردم ویندوز 7 به کارت گرافیک اینتل کلا امتیاز میده نه GTX660!!!!
روزه اول که لپتاپو گرفتم خود فروشنده با درایور 295 نصب کرده بود به GTX660 امتیازه 7.2 رو داده بود!!!

حالا یه مشکل جدیدم پیدا کردم موقع روشن شدن بده صفحه که نوشته Lenovo یه صفحه میاد که باید اینتر بزنم فقط 2 تا گزینه هست که جفتش عینه همه نوشته windows 7!!!!!
کسی میدونه چجوری میشه این صفحه رو حذف کنم؟؟؟

whitewolf
22-09-2012, 01:36
اصاب منو ریخته به هم حتی ویندوز هم بخاطره این گرافیک عوض کردم ویندوز 7 به کارت گرافیک اینتل کلا امتیاز میده نه GTX660!!!!
روزه اول که لپتاپو گرفتم خود فروشنده با درایور 295 نصب کرده بود به GTX660 امتیازه 7.2 رو داده بود!!!

حالا یه مشکل جدیدم پیدا کردم موقع روشن شدن بده صفحه که نوشته Lenovo یه صفحه میاد که باید اینتر بزنم فقط 2 تا گزینه هست که جفتش عینه همه نوشته windows 7!!!!!
کسی میدونه چجوری میشه این صفحه رو حذف کنم؟؟؟

یه بار ویندوز رو نصب کنین ولی قبل اسینکه درایور گرافیک اینتل رو نصب کنین درایور انویدیا رو نصب کنین. بعدش یه تست با Assessment ویندوز7 بگیرین ببینین چی میشه

درمورد مشکل دومتون هم میتونین از برنامه VistaBootPro یا برنامه های مشابه استافده کنین

adamhesaby
22-09-2012, 02:53

آقا دمت گرم اینکارو بکن بیزحمت

whitewolf
22-09-2012, 06:27
nVidia M-Driver v295 Vs. nVidia M-Driver v306

بلاخره با هر کدوم از درایورهای ورژن 295 که توی DVD همراه لپ تاپ هست و 306 که از سایت انویدیا دانلود شده یه تست فریم ریت از 2 بازی Witcher2 و FarCry2 (هردو در حالت Ultra)گرفتم

هدف از این تست این بود که بفهمیم درایور ورژن 295 که ویندوز 7 به اون نمره 7.1 رو میده با درایور ورژن 306 که ویندوز 7 بهش نمره کمتر 6.8 رو میده چقدر ببا هم تفاوت دارن
این تست روی هردئ ورژن روی حالت یکسان (دموی اول بازی ها) با مقدار زمان معین انجام شده

نتایج تست دوبازی با درایور 295 :
متوسط فریم ریت 84 ثانیه از بازی Witcher2 در حالت Ultra برابر: 13.915 ثانیه
متوسط فریم ریت 79 ثانیه از بازی FarCry2 در حالت Ultra برابر: 59.740 ثانیه

نتایج تست دوبازی با درایور 306 :
متوسط فریم ریت 84 ثانیه از بازی Witcher2 در حالت Ultra برابر: 13.614 ثانیه

همون طور که می بینین اختلاف در بازیFarCry2 اصلا وجود نداره و اختلاف هم در بازی Witcher2 خیلی کم هست اونقدر که توسط چشم انسان قابل درک نیست.
پس میشه نتیجه بگیریم که این دو نسخه از درایورها با هم تفاوت زیادی ندارن.ای کاش میتونستم با تعداد بازی های بیشتری امتحان کنم که نتایج دقیق تر بشه
با این حال من اگه بخوام یکیشون رو انتخاب کنم نسخه 295 رو انتخاب می کنم که ویندوز به اون 0.3 نمره بیشتر یعنی نمره 7.1 رو میده. حتی اگه روی Performance بازه ها هم تاثیری نداشته باشه حداقلش اینه که نمره لپ تاپ رو میبره بالا.مخصوصا اگه بخوای نمره لپ تاپتو رو واسه روم کم کنی یه یه نفر نشون بدی و باهاش پز بدی :31:

MRG66
22-09-2012, 09:35
nVidia M-Driver v295 Vs. nVidia M-Driver v306

بلاخره با هر کدوم از درایورهای ورژن 295 که توی DVD همراه لپ تاپ هست و 306 که از سایت انویدیا دانلود شده یه تست فریم ریت از 2 بازی Witcher2 و FarCry2 (هردو در حالت Ultra)گرفتم

هدف از این تست این بود که بفهمیم درایور ورژن 295 که ویندوز 7 به اون نمره 7.1 رو میده با درایور ورژن 306 که ویندوز 7 بهش نمره کمتر 6.8 رو میده چقدر ببا هم تفاوت دارن
این تست روی هردئ ورژن روی حالت یکسان (دموی اول بازی ها) با مقدار زمان معین انجام شده

نتایج تست دوبازی با درایور 295 :
متوسط فریم ریت 84 ثانیه از بازی Witcher2 در حالت Ultra برابر: 13.915 ثانیه

نتایج تست دوبازی با درایور 306 :
متوسط فریم ریت 84 ثانیه از بازی Witcher2 در حالت Ultra برابر: 13.614 ثانیه

همون طور که می بینین اختلاف در بازیFarCry2 اصلا وجود نداره و اختلاف هم در بازی Witcher2 خیلی کم هست اونقدر که توسط چشم انسان قابل درک نیست.
پس میشه نتیجه بگیریم که این دو نسخه از درایورها با هم تفاوت زیادی ندارن.ای کاش میتونستم با تعداد بازی های بیشتری امتحان کنم که نتایج دقیق تر بشه
با این حال من اگه بخوام یکیشون رو انتخاب کنم نسخه 295 رو انتخاب می کنم که ویندوز به اون 0.3 نمره بیشتر یعنی نمره 7.1 رو میده. حتی اگه روی Performance بازه ها هم تاثیری نداشته باشه حداقلش اینه که نمره لپ تاپ رو میبره بالا.مخصوصا اگه بخوای نمره لپ تاپتو رو واسه روم کم کنی یه یه نفر نشون بدی و باهاش پز بدی :31:

منم موافقم.این یکی رو خوب اومدی..........................

M A M M U T
22-09-2012, 14:50
سلام ممنون از راهنماییت چراغا جاشون واقعا جالب بود:)
تاچ پدم با آخرین ورژن درایور هست ولی باهاش مشکل دارم.گاهاً کرش میکنه و میپره.گمونم نیازه درایور رو بهینه کنن.
تو کارتون سی دی نداشت منم همه درایور هارو از سایت لنوو گرفتم.ولی نرم افزارهایی مثل همین Home Teather Key هم تو لینک لنوو نبود!!!یه کم تو قسمت ساپورت سایتشون ضعیفن.کلی سیستم عامل رو لیست کرده ولی فقط برای وین 7 درایور گذاشته!!!!!
ممکنه بگید ورژن بایوس شما چنده؟و آخرین بایوس چه ورژنیه؟
و اینکه دکمه میانبر برای اجکت بلوری رو کیبورد هست؟
این مدل Tv Tuner و Wimax داره؟چون درایور هاشو گذاشتن میپرسم.
در رابطه با تاچپد هم یه سوال داشتم.وقتی لپتاپ رو خریدم یه افکتی رو ویندوز بود که وقتی با دو انگشت از سمت راست به چپ تاچپد میکشیدی دسکتاپ عوض میشد و وارد یه اپلیکیشن مثل نوت یا عکس میشد.اسم اون برنامه رو میدونید چیه؟مثل ترک پد اپل که دسکتاپ رو عوض میکنه.وقتی ویندوز ارجینال رو عوض کردم اونم پرید.البته از وین ارجینال ایمیچ گرفتم ولی وقتشو ندارم برش گردونم ببینم برنامه هه چی بود!
بازم ممنون.
ورژن بایوس رو از کجا باید ببینم:) به بایوس چی کار داری؟؟؟
اجکت بعید میدونم روش باشه...
تاچ پدش بد نیست خیلی بزرگه:دی
راستی یه چیزی کشف کردم اگه چها تا انگشتتون رو بزارید رو تاچ پد و بکشید پایین پنجره minimize میشه
1-و یه سوال اگه الان ویندوز 8 نصب کنیم درایوراش کار نمیکنه؟؟؟ خب حالا بایستی چی کار کنیم؟؟؟
2-من یه مشکلی با موس وایرلس پیدا کردم کلیک چپش یکم مشکل پیدا کرده نمیتونم به راحتی باهاش icon ها رو drag کنم وسطش قطع میکنه یا مثلا میخوام یه قسمتی از نوشته رو انتخاب کنم مثلا واسه کپی پیست به درستی انتخابش نمیکنه یهو قطع میکنه...البته یه بار رو فرش از فاصله یه متری خورد زمین اما بعیده به خاطره اون باشه...کسی این اتفاقا براش پیش اومده؟؟؟

ulsss
23-09-2012, 00:46
راستی یه چیزی کشف کردم اگه چها تا انگشتتون رو بزارید رو تاچ پد و بکشید پایین پنجره minimize میشه
چندتا ویدیو توی درایو c هست که اینارو اموزش داده.

whitewolf
23-09-2012, 02:18
چندتا ویدیو توی درایو c هست که اینارو اموزش داده.

درایوای من موقع خرید کاملا فرمت بود:41:
این فیلمارو از کجا میشه گیر اورد؟

whitewolf
23-09-2012, 04:27
اقا تنظیم نور صفحه این لپ تاپ فقط 2 حالت حداقل (dim) و حداکثر داره دیگه؟ درسته؟ واسه شمام همین طوره؟ چرا بین حداقل و حداکثر قابل تنظیم نیست؟

pcsoft
23-09-2012, 09:27
درایوای من موقع خرید کاملا فرمت بود:41:
این فیلمارو از کجا میشه گیر اورد؟

این فیلم ها وقتی Synaptics نصب بشه میادش. داخل تنظیماتش هم برین از کنترل پنل وارد Synaptics بشین اون تب های آخری واسه هر فیلم یه توضیح هم نوشته. فیلم ها هم طرز استفاده از مالتی تاچ لپ تاپ هست.

SEDRASOUL
23-09-2012, 11:12
سلام
دوستان یه سوال من لپتاپم مشکل پیدا کرده میخوام ببرم گارانتی
قبلش کاری نباید انجام بدم که بعد از اینکه از گارانتی اومد به مشکل برنخورم؟؟
بک اپ ویندوز همین فایلهای زیر هستش؟

این بک اپ رو تو یه هارد دارم مشکلی نداره؟ یا باید بریزم رو dvd ؟
ممنون

pcsoft
23-09-2012, 11:54
سلام
دوستان یه سوال من لپتاپم مشکل پیدا کرده میخوام ببرم گارانتی
قبلش کاری نباید انجام بدم که بعد از اینکه از گارانتی اومد به مشکل برنخورم؟؟
بک اپ ویندوز همین فایلهای زیر هستش؟

این بک اپ رو تو یه هارد دارم مشکلی نداره؟ یا باید بریزم رو dvd ؟
ممنون

من پیشنهاد میکنم با آکرونیس بک آپ بگیرین.(نسخه 2011) اینطوری راحت فقط با یه فایل مثلا 14 گیگی طرف هستین. نه این همه فایل! میتونین روی هارد یا هارد اکسترنال هم بریزین فایله رو. گارانتی فکر میکنم هیچ مسئولیتی درباره از دست دادن اطلاعات نداره. پس باید خودتون به فکر باشین.

SEDRASOUL
23-09-2012, 11:57
من پیشنهاد میکنم با آکرونیس بک آپ بگیرین.(نسخه 2011) اینطوری راحت فقط با یه فایل مثلا 14 گیگی طرف هستین. نه این همه فایل! میتونین روی هارد یا هارد اکسترنال هم بریزین فایله رو. گارانتی فکر میکنم هیچ مسئولیتی درباره از دست دادن اطلاعات نداره. پس باید خودتون به فکر باشین.
یعنی این بک اپی که همون اول بسم ا... خرید لپتاپ فروشنده برام گرفت به کار نمیاد؟؟
ببخشید مدل لپتاپم هم lenovo y570 هستش

SEDRASOUL
23-09-2012, 11:58
اصل مشکلمم اینه

pcsoft
23-09-2012, 12:43
یعنی این بک اپی که همون اول بسم ا... خرید لپتاپ فروشنده برام گرفت به کار نمیاد؟؟
ببخشید مدل لپتاپم هم lenovo y570 هستش

به کار میاد ولی طبق اون تاپیکی که دادین هارد مشکل داره. با برنامه های تست بدسکتورگیری اول تست کنین. مثل HDD Regenerator( حتما بوتیبل باشه). بعدش ChkDisk رو اجرا کنین.
روی درایو ویندوز کلیک راست کنین و:
Properties-Tools-Error Checking
هر دو تیک را بزنین و بهتون میگه که نمیشه و باید ریست کرد. ریست کنین و بزارین کامل کارشو انجام بده .نتیجه رو اعلام کنین

SEDRASOUL
23-09-2012, 12:44
جدیدا هم موقع روشن کردن لپتاپ یه سری چک ها رو انجام میده و یه 10 دقیقه ای رو start windows میمونه بعد ویندوز رو میاره بالا

pcsoft
23-09-2012, 12:47
جدیدا هم موقع روشن کردن لپتاپ یه سری چک ها رو انجام میده و یه 10 دقیقه ای رو start windows میمونه بعد ویندوز رو میاره بالا

شدیدا توصیه میکنم هر چه سریعتر بدسکتورگیری کنین. این چک دیسک ها تا وقتی بدسکتور گرفته نشه فایده ای نداره.
ادامه این بحث هم داخل همون تاپیک ادامه بدیم بهتره. تشکر

SEDRASOUL
23-09-2012, 12:49
به کار میاد ولی طبق اون تاپیکی که دادین هارد مشکل داره. با برنامه های تست بدسکتورگیری اول تست کنین. مثل HDD Regenerator( حتما بوتیبل باشه). بعدش ChkDisk رو اجرا کنین.
روی درایو ویندوز کلیک راست کنین و:
Properties-Tools-Error Checking
هر دو تیک را بزنین و بهتون میگه که نمیشه و باید ریست کرد. ریست کنین و بزارین کامل کارشو انجام بده .نتیجه رو اعلام کنین

گارانتیم یه ساله دیگه مونده سازگار ارقام هم هست
Properties-Tools-Error Checking این حرکتم انجام دادم که نتیجشو تو پست قبلی گذاشتم
اون نرم افزاری هم که معرفی کردید میخواسم تست کنم گفتم شاید مشکلی پیش بیاره و گارانتی بگه نباید ازش استفاده میکردی ایرانه دیگه!!!
ادامه بحث

wi-fi
23-09-2012, 15:20
Processor
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
7.5

5.9

Determined by lowest subscore

Memory (RAM)
8.00 GB
7.7

Graphics
Intel(R) HD Graphics 4000
7.2

Gaming graphics
1696 MB Total available graphics memory
7.2

Primary hard disk
112GB Free (150GB Total)
5.9

ویندوز عوض کردم همه درایورارم به ترتیب نصب کرذم نتیجه!!!!!!
هر بار یه نمره میده!!!
به Intel(R) HD Graphics 4000 داده 7.2!!!!!
به Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz داده 7.5!!!!
درایور 295 هم نصب کردم

wi-fi
23-09-2012, 15:21
Processor
7.5

5.9

Memory (RAM)
8.00 GB
7.7

Graphics
7.2

Gaming graphics
7.2

Primary hard disk
112GB Free (150GB Total)
5.9

هر بار یه نمره میده!!!
درایور 295 هم نصب کردم

hrh_fourtyseven
23-09-2012, 23:54
Processor
7.5

5.9

Memory (RAM)
8.00 GB
7.7

Graphics
7.2

Gaming graphics
7.2

Primary hard disk
112GB Free (150GB Total)
5.9

هر بار یه نمره میده!!!
درایور 295 هم نصب کردم
بابا بی خیال... این نمره ی ویندوز بی ارزش ترین چیز ممکنه.اصلا چیز قابل اعتمادی نیست.شما اگه نمره ی واقعی می خوای از نرم افزارای بنچمارک استفاده کن

hrh_fourtyseven
24-09-2012, 00:05

شاید روی اکثر بازی ها تاثیری نداشته باشه ولی درابور جدیدتر قطعا روی بازی های جدید تاثیر داره!

اقا تنظیم نور صفحه این لپ تاپ فقط 2 حالت حداقل (dim) و حداکثر داره دیگه؟ درسته؟ واسه شمام همین طوره؟ چرا بین حداقل و حداکثر قابل تنظیم نیست؟
متوجه منظورتون نمی شم!!!
خوب حالت دستیش با کلید فانکشن + بالا و پایینه دیگه

hrh_fourtyseven
24-09-2012, 00:07
اینم بنچمارک ویندوز 8 :

Component
Details
Subscore
Base score

Processor
7.8

5.9

Memory (RAM)
8.00 GB
7.8

Graphics
5.9

Gaming graphics
1664 MB Total available graphics memory
6.9

Primary hard disk
14GB Free (49GB Total)
5.9

Windows 8 Enterprise

M A M M U T
24-09-2012, 00:10
دوستان فکر کنم ال سی دی من پیکسل سوخته پیدا کرده....البته نسوخته چون سفیده...گوشه ی پایین سمت راست...نمیدونم تعدادش چند تاس ولی من یه نقطه رو میبینم....خواستم ببینم طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟؟؟ راهی هست درست شه؟؟؟

hrh_fourtyseven
24-09-2012, 00:22
دوستان فکر کنم ال سی دی من پیکسل سوخته پیدا کرده....البته نسوخته چون سفیده...گوشه ی پایین سمت راست...نمیدونم تعدادش چند تاس ولی من یه نقطه رو میبینم....خواستم ببینم طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟؟؟ راهی هست درست شه؟؟؟

با این دو تا نرم افزار یه تستی بزن ببین درست می شه!؟
Fix Stuck Pixels tools
UD pixel

M A M M U T
24-09-2012, 02:11
با این دو تا نرم افزار یه تستی بزن ببین درست می شه!؟
Fix Stuck Pixels tools
UD pixel
ud رو امتحان کردم رفت یه جا دیگه رو روشن خاموش میکرد:دی
میترسم از اینا اسفاده کنم بدتر بشه.شانس آوردم که گوشه ی پایینه و به سختی دیده میشه...
فقط یه سوال...این پیکسل من سفیده ولی روی صفحه ی سیاه اصلا معلوم نیست...بیشتر روی صفحه ی آبی مایل به سفید مشخصه....علتش چیه؟؟؟

MITAJOON
24-09-2012, 08:01
بچه ها تاچ پد من همونطور که قبلاً گفته بودم گاهی پرش میکنه و یه جا ثابت نیست و میلرزه.تازه متوجه شدم که این مشکل فقط زمانی بوجود میاد که شارژر رو به لپتاپ میزنم.یعنی به محض اینکه شارژر وصل میشه تاچپد میلرزه و کرش میکنه و بمحض اینکه شارژر رو در میارم درست میشه و انگار نه انگار که مشکلی بده.
اینو تو فروم سایت لنوو هم مطرح کردم هنوز به جوابی از طرف اونا نرسید.گفتم شاید شما مدام با موس کار میکنید و این مشکل رو متوجه نشدید ممنون میشم اگه یه چک کنید ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا فقط دستگاه من اینطوریه.لازمه ببرمش سرویس سنتر.
این لینک رو هم براتون میذارم یه فیلم مربوط به تینک پد مدل 220 هست ولی دقیقا همین مشکل برای لپتاپ من بوجود اومده.لطفا شما هم بررسی کنید و نتیجه رو اینجا بگید.

adamhesaby
24-09-2012, 14:24

اگه بیشتر از سه تا پیکسل سوخته داشته باشه تحت پوشش گارانتی قرار میگیره، تا سه تا رو ایراد نمیدونن

HITB0Y
24-09-2012, 14:34
دوستان آخرین قیمت مدل ssd چیه؟

M A M M U T
24-09-2012, 17:44
اگه بیشتر از سه تا پیکسل سوخته داشته باشه تحت پوشش گارانتی قرار میگیره، تا سه تا رو ایراد نمیدونن
آره متاسفانه...البته الآن ارزش نداره ببرم چون ممکنه بزنن داغونش کنن....میزارم وقتی مشکلاتش جمع شد یه دفعه میبرم گارانتی:دی راستی اگه یکی ببره گارانتی اطلاعاتش رو باید چی کار کنه؟؟ مثلا فایل های کاری و ایناش؟ اون ها آدم های مطمئنی هستن؟؟؟

pcsoft
24-09-2012, 18:38
آره متاسفانه...البته الآن ارزش نداره ببرم چون ممکنه بزنن داغونش کنن....میزارم وقتی مشکلاتش جمع شد یه دفعه میبرم گارانتی:دی راستی اگه یکی ببره گارانتی اطلاعاتش رو باید چی کار کنه؟؟ مثلا فایل های کاری و ایناش؟ اون ها آدم های مطمئنی هستن؟؟؟

سلام
شما حتما از فایل های ضروریت بک آپ بگیر. اونا اگر بزنن عمدا فرمت سطح پایین هم بکنن تقصیری ندارن و گارانتی هیچگونه مسئولیت ای در قبال اطلاعات هارد نداره
پس، به فکرش باش.

half_life3
24-09-2012, 21:00
سلام دوستان.منم خریدمش...ولی کمی شک دارم.از پایتخت خریدم.2650 با اس اس دی.
کیف اورجینالش چه شکلیه؟یه کیف بند دار(روی شونه ای) هست که یه مستطیل ابی رنگ روش داره؟
موس اورجینالش a4tech هست؟
مال من اینا بود...درسته؟

mysite
24-09-2012, 21:49
کیف اورجینالش چه شکلیه؟یه کیف بند دار(روی شونه ای) هست که یه مستطیل ابی رنگ روش داره؟
مال من اینا بود...درسته؟

سلام هالف لایف
من هنوز نخریدم این مدلو، قیمتا بعید بدونم پایین بیاد. می تونی واسم آدرسو و تلفنو پ.خ کنی. موس وایرلسه ؟

half_life3
24-09-2012, 22:00
نه.وایرلس نیست.اصلا از اونجا که خریدم نخر.نود 32 داد.خودم نخریدم.دوستم خرید.اکبند نبود.اوردم خونه دیدم از کدش استفاده کردن.زنگ زدم گفتن ما همه رو اکبند میدیم...
اصلا نخر از جایی که من خریدم...اریانت.

davood4547
24-09-2012, 22:59
سلام
دوستان به نظر شما با ssd بگیرم یا بلوری ؟

davood4547
24-09-2012, 23:03
مال من اینا بود...درسته؟

مبارک باشد.
با این قیمت بلوری هم دارد؟
کانفیگ جدید ظاهرا با هارد یک ترابایت است.برای شما هم همینطور است؟

half_life3
24-09-2012, 23:10
نه.بلوری نداره.هارد هم 750...

hrh_fourtyseven
24-09-2012, 23:28
مال من اینا بود...درسته؟
کیفش همینه درسته ولی موسش باید lenovo m20 باشه و یه نود یک ساله.
با این حال واقعا خوب خریدی! آخرین باری که من قیمت گرفتم با اس اس دی حرف از 2800 بود! خیلی خوب خریدی مبارکت باشه

davood4547
24-09-2012, 23:36
دوستان من هم قصد خرید همین لپ تاپ را دارم .لطفا به این سوالاتم جواب دهید.
به نظر شما آسیب پذیری این مدل زیاد نیست؟ خوب منتاژ نشدن کلیدها... پیکسل سوخته - مشکل تاچ پد و مشکلات دیگری که دوستان دیگر فرمودند.

به نظر شما ssd دار بگیرم و بعدا اگر لازم شد بلوری بگیرم یا
اینکه بلوری دار بگیرم و بعدا اس اس دی اضافه کنم.
ممنون

hrh_fourtyseven
24-09-2012, 23:51
دوستان من هم قصد خرید همین لپ تاپ را دارم .لطفا به این سوالاتم جواب دهید.
به نظر شما آسیب پذیری این مدل زیاد نیست؟ خوب منتاژ نشدن کلیدها... پیکسل سوخته - مشکل تاچ پد و مشکلات دیگری که دوستان دیگر فرمودند.

به نظر شما ssd دار بگیرم و بعدا اگر لازم شد بلوری بگیرم یا
اینکه بلوری دار بگیرم و بعدا اس اس دی اضافه کنم.
ممنون
به نظر من ssd دار بگیر اگه از نظر مالی مشکلی نداری.بلوری چیز مهمی نیست مظمئن باش هیچ وقت استفاده نمی کنی ازش چون کلا نسل دیسک ها داره منقرض می شه!
صفحه کلید که از نظر من مشکلی نداره.تاچ پد هم مشکلش نرم افزاریه.قبلا هم گفتم لنوو از نظر ساپورت نرم افزاری ضعیفه.
در مورد پیکسل سوخته هم خوب طبیعیه بالاخره تو هر چند تا یکیش یه مشکلی پیدا کنه.تو همه ی قطعات و همه ی برندها اتفاق می افته...
به نظر من که لپ تاپ نسبتا مقاومیه

wi-fi
24-09-2012, 23:53
اگه ساپرت نرم افزاریشو در نظر نگیریم فوقولادس در حد سری جی ایسوس ولی سبکترو ارزونتر
حتما با اس اس دی شو بگیر 300 تومان پول اس اس دیش هست که خیلیم کمیابه من بدون اس اس دی گرفتم. با بلوری. الان در به در دنبال اس اس دی هستم بلوری رایترش اصلا استفاده نداره اصلا من نمیدونم بلوری چی هست. آقا بلوری کی دیده؟ چی هست اصلا؟

theroyas
25-09-2012, 13:25
بچه ها این مدل برای گیم نه چندان سنگین هم مناسبه دیگه؟ بعد اگه ssd و بلوری نخوایم چند در میاد؟
ممنون

M A M M U T
25-09-2012, 14:53
آقا این پیکسل سوخته ی ما شده 2 تا:41: هردوتاش کنار هم یعنی نزدیک هم...ممکنه به اطرافش سرایت کنه؟؟؟
من لپتاپمو از تهران خریدم خودم شهرستانه...حالا برا گارانتی بایس ببرمش کجا؟؟؟ همون شهرستان خودمون؟؟؟ آدرس نمایندگی گارانتی کجا نوشته؟؟؟

ulsss
25-09-2012, 16:33
آقا این پیکسل سوخته ی ما شده 2 تا:41: هردوتاش کنار هم یعنی نزدیک هم...ممکنه به اطرافش سرایت کنه؟؟؟
من لپتاپمو از تهران خریدم خودم شهرستانه...حالا برا گارانتی بایس ببرمش کجا؟؟؟ همون شهرستان خودمون؟؟؟ آدرس نمایندگی گارانتی کجا نوشته؟؟؟
مگه ویروسه که سرایت کنه!بنظرم بهتره ببری نمایندگی نشون بدی شاید مشکل برقی داشته باشه و برات درست کنن.
ادرس نمایندگیهای تعمیر هم توی سایت سازگار هست.

M A M M U T
25-09-2012, 18:36
مگه ویروسه که سرایت کنه!بنظرم بهتره ببری نمایندگی نشون بدی شاید مشکل برقی داشته باشه و برات درست کنن.
:دی
منظورم از سرایت این بود که شاید یه ic یش یا هم چین چیزیش خراب باشه....همین مشکل برقی که شما میگی...
فقط یه سوال این نقطه هه رنگش سفیده ولی بیشتر توی صفحات سفید رنگ معلومه تا سیاه رنگ...علتش چیه؟؟؟

hrh_fourtyseven
26-09-2012, 11:51
بچه ها این مدل برای گیم نه چندان سنگین هم مناسبه دیگه؟ بعد اگه ssd و بلوری نخوایم چند در میاد؟ممنونبرای گیم سنگین هم مناسبه.فعلا که تو گرافیک از witcher 2 بازی خفن تر نداریم! hight رو کاملا روون , ultra ش رو با 10-15 فریم برات اجرا می کنه!بدون اونا نمی تونی بگیری

hrh_fourtyseven
26-09-2012, 11:54
اتفاقا سرایت می کنه!
من واسه گوشیم اتفاق افتاده بود هر چند روز یه بار بیشتر می شد!
زودتر ببرش یه جایی تعمیر

M A M M U T
26-09-2012, 14:44
اتفاقا سرایت می کنه!
من واسه گوشیم اتفاق افتاده بود هر چند روز یه بار بیشتر می شد!
زودتر ببرش یه جایی تعمیر
منم واسه گوشیم اتفاق افتاد ولی همون یکی باقی موند.... آخه ببرم گارانتی ببرم بگم چی؟ تو گارانتیش نوشته بود تا 3 تا جزو گارانتی نیست... تقصیر خودم بود خیلی از کار کشیدم...روزی راحت 12 ساعت روشن بود....راستی سازنده ی پنل ها هم lg هست...

دوستان بلاخره ما با ویندوز 8 چیکار کنیم؟؟؟؟ میشه نصب کرد یانه؟ درایوراش نصب میشه؟؟؟

pcsoft
26-09-2012, 14:48
منم واسه گوشیم اتفاق افتاد ولی همون یکی باقی موند.... آخه ببرم گارانتی ببرم بگم چی؟ تو گارانتیش نوشته بود تا 3 تا جزو گارانتی نیست... تقصیر خودم بود خیلی از کار کشیدم...روزی راحت 12 ساعت روشن بود....

دوستان بلاخره ما با ویندوز 8 چیکار کنیم؟؟؟؟ میشه نصب کرد یانه؟ درایوراش نصب میشه؟؟؟

نه اصلا تقصیر شما نیست. هیجوقت این حرفا رو نزنین. لپ تاپ من دو مدل پایین تره از مال شما. ولی روزی 16 ساعت فول روشن +بازی بود. بدون یک لحظه وقفه. چندین هفته من باش بازی میکردم. اون بیچاره داشت اشکلش در میومد لپ تاپه. ولی چیزیش نشد.
درباره ویندوز 8. با همین 7 کار کنین. SSD داشته باشین فرقی توی سرعت حس نمیکنین.

hrh_fourtyseven
26-09-2012, 16:20
منم واسه گوشیم اتفاق افتاد ولی همون یکی باقی موند.... آخه ببرم گارانتی ببرم بگم چی؟ تو گارانتیش نوشته بود تا 3 تا جزو گارانتی نیست... تقصیر خودم بود خیلی از کار کشیدم...روزی راحت 12 ساعت روشن بود....راستی سازنده ی پنل ها هم lg هست...

دوستان بلاخره م ا با ویندوز 8 چیکار کنیم؟؟؟؟ میشه نصب کرد یانه؟ درایوراش نصب میشه؟؟؟
من خودم الان با 8 ام.
از رو سی دیش که نه خیلیاش نصب نمی شه باید دانلود کنی !به جز درایور تاچ پد بقیه رو می تونی نصب کنی.گرافیکو از انویدیا بگیر .صدا هم realtek ه دانلود کن.گرافیک hd4000 رو هم از سایت اینتل بگیر بقیه رو هم با نرم افزار driver genius بگیر.
ضمنا به هیچ وجه اپلیکیشن های روی سی دی تو مثل onekey recovery , onekey theater , power manager و... رو نصب نکن.ویندوزتو خراب می کنه مجبور می شه دوباره ویندوز عوض کنی!

M A M M U T
26-09-2012, 17:57
من خودم الان با 8 ام.
ضمنا به هیچ وجه اپلیکیشن های روی سی دی تو مثل onekey recovery , onekey theater , power manager و... رو نصب نکن.ویندوزتو خراب می کنه مجبور می شه دوباره ویندوز عوض کنی!
آخه power manager خیلی مهمه البته واسه من...چون من اغلب با برق AC کار میکنم اگه پاور مننجر نباشه نمیتونیم رو حالت 60% تنظیمش کنم اونوقت پدر باتریش درمیاد....

bahadorgamer
26-09-2012, 18:24
دوستان خواهش میکنم اگر کسی فروشگاهی که این لپ تاپ رو داره سراغ داره مشخصاتشو پ.خ کنه.ترجیحا اس اس دی دار باشه.پیشاپیش ممنون

hrh_fourtyseven
26-09-2012, 19:55
آخه power manager خیلی مهمه البته واسه من...چون من اغلب با برق AC کار میکنم اگه پاور مننجر نباشه نمیتونیم رو حالت 60% تنظیمش کنم اونوقت پدر باتریش درمیاد....
فعلا چاره ای نیست! اگه خیلی واسه ات مهمه فعلا با همون 7 کار کن.
البته یه سری نرم افزار و درایور بتا برای 8 هم روی سایت لنوو هست ولی خوب هیچ کدومش مال y580 نیست ولی خوب ممکنه رو اینم کار بده.اگه می خوای اونا رو هم یه تست بکن

M A M M U T
26-09-2012, 23:43
دوستان سمت راست پایین صفحه نمایش شما از بقیه ی جا ها گرم تر نیست؟با پست انگشت اشاره لمس کنید واضحه....

ulsss
27-09-2012, 01:02
دوستان سمت راست پایین صفحه نمایش شما از بقیه ی جا ها گرم تر نیست؟با پست انگشت اشاره لمس کنید واضحه....
نه.حتما ببر گارانتی

wi-fi
27-09-2012, 02:16
برای گیم سنگین هم مناسبه.فعلا که تو گرافیک از witcher 2 بازی خفن تر نداریم! hight رو کاملا روون , ultra ش رو با 10-15 فریم برات اجرا می کنه!بدون اونا نمی تونی بگیری

witcher 2 رو ultra کاملا روون اجرا می کنه!
فقط یه آپشن هست که یه حالت اسلوموشن به بازی میده بازی رو نصب ندارم که دقیق بگم کدومه که بنظر اصلانم جالب نیست اونو off کنی باقیه رو ultra باشه روون اجرا می کنه
لپتاپه قبلی منم با (GT540 1gig (N53SV روی hight رو کاملا روون اجرا می کرد GTX660 که دیگه GT540 میخوره
برنامه 3Dmark به GT540 امتیازه 940 دادبه GTX660 امتیازه 2380 داد!!!!
یه برنامه دگه هم که اسمش یادم نیس به GT540 امتیازه 23 دادبه امتیازه 48 ببینین چی خبره دگه!!!
اصلا حال میکنم بنویسم GTX660:26:

M A M M U T
27-09-2012, 06:03
نه.حتما ببر گارانتی
آره حتما باید ببرمش...فایده نداره...اون ناحیه گرمه کاملا واضحه....این لپتاپ ما خیلی فیلم بود خدایی....

hossein.az
27-09-2012, 15:51
سلام
دوستان کسی قیمت روز این مدل رو داره؟
کانفیگش؟

ارزش خرید داره یا برم سراغ دل5520

wi-fi
27-09-2012, 19:36
سلام
دوستان کسی قیمت روز این مدل رو داره؟
کانفیگش؟

ارزش خرید داره یا برم سراغ دل5520

پردازنده:Intel 3612QM 2.1GHz Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1600 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7670M DDR3 1024 MB
لبتاب خوبیه نسبت به قیمتش گرافیکشو نمیدونم ولی CPU 3612 از 3610 ضعیفتره در حد 2760 هست
7,597 Intel Core i7-3612QM @ 2.10GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7,569 Intel Core i7-2760QM @ 2.40GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8,395 Intel Core i7-3610QM @ 2.30GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1,513 GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
801 Radeon HD 7670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
784 GeForce GT 630M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
726 GeForce GT 540M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از نظر بنچمارک لبتابه خوبی هست من با GT540 خیلی کار کردم همه بازی هارو ذر حد مطلوب اجرا میکنه
حالا نسبت به نیاز خودتون

wi-fi
27-09-2012, 20:11
آقا میخوام ویندوزمو عوض کنم کسای که 8 نصب کردن به نظرتون ارزش داره 8 نصب کنم؟؟؟
با 3D max potoshapo autocad سازگاره؟؟؟
کلا با همه نرم افزارا سازگاره؟؟؟
درایورا چطورن؟؟
الان نسخه نهایی و رسمی موجوده؟؟؟
کامل کرک شده؟؟؟

hrh_fourtyseven
27-09-2012, 20:28
آقا میخوام ویندوزمو عوض کنم کسای که 8 نصب کردن به نظرتون ارزش داره 8 نصب کنم؟؟؟
با 3D max potoshapo autocad سازگاره؟؟؟
کلا با همه نرم افزارا سازگاره؟؟؟
درایورا چطورن؟؟

صفحه قبل جواب دادم:

من خودم الان با 8 ام.
از رو سی دیش که نه خیلیاش نصب نمی شه باید دانلود کنی !به جز درایور تاچ پد بقیه رو می تونی نصب کنی.گرافیکو از انویدیا بگیر .صدا هم realtek ه دانلود کن.گرافیک hd4000 رو هم از سایت اینتل بگیر بقیه رو هم با نرم افزار driver genius بگیر.

در مورد نرم افزارا هم بله.99% نرم افزارای 7 روی 8 هم به خوبی کار می کنه.من photoshop cs5 رو نصب کردم که تازه خیلیم جدید نیست ولی بازم مشکلی نبود!

از نظر امکانات خیلی با 7 فرق نداره!این همه مانوری هم که ماکرو روی بوت سریع داد چرت و پرتی بیش نیست! ولی خوب از 7 نرم تر و سریع تر و سبک تره.

MITAJOON
27-09-2012, 22:51
نمیدونم شما درایور ها رو برای وین 8 از کجا پیدا کردین.من نصب کردم ولی اکثر درایور ها موند.سرعت بوتم کمتر از 10 ثانیه بود.فوق العاده سریع بود.ولی از نظر کارکرد مثل وین 7 میمونه و فرم و قالبش فرق زیادی نیمکنه فقط استارتش میتونه کمی جذابیت داشته باشه که اونم تکراری میشه.
از وین 8 بهتر لینوکس اوبونتو بود که زیباییش و سرعت عملش عالی بود ولی متاسفانه برای اون هم مشکل درایور داشتم.
روی وین 8 اتوکد سه بعدی نصب کردم و با اینتل 4000 خوب کار کرد.ولی Nvidia رو چون نشناخته بود نشد کار کنم.

wi-fi
27-09-2012, 22:51
صفحه قبل جواب دادم:

در مورد نرم افزارا هم بله.99% نرم افزارای 7 روی 8 هم به خوبی کار می کنه.من photoshop cs5 رو نصب کردم که تازه خیلیم جدید نیست ولی بازم مشکلی نبود!

از نظر امکانات خیلی با 7 فرق نداره!این همه مانوری هم که ماکرو روی بوت سریع داد چرت و پرتی بیش نیست! ولی خوب از 7 نرم تر و سریع تر و سبک تره.

الان نسخه نهایی و رسمی موجوده؟؟؟
کامل کرک شده؟؟؟