ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Lenovo Y580

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

MRG66
28-09-2012, 00:02
اینم ماله من!!!:5::5::5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MRG66
28-09-2012, 00:22
اینم ماله من!!! :5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hrh_fourtyseven
28-09-2012, 00:29
نمیدونم شما درایور ها رو برای وین 8 از کجا پیدا کردین.من نصب کردم ولی اکثر درایور ها موند.سرعت بوتم کمتر از 10 ثانیه بود.فوق العاده سریع بود.ولی از نظر کارکرد مثل وین 7 میمونه و فرم و قالبش فرق زیادی نیمکنه فقط استارتش میتونه کمی جذابیت داشته باشه که اونم تکراری میشه.
از وین 8 بهتر لینوکس اوبونتو بود که زیباییش و سرعت عملش عالی بود ولی متاسفانه برای اون هم مشکل درایور داشتم.
روی وین 8 اتوکد سه بعدی نصب کردم و با اینتل 4000 خوب کار کرد.ولی Nvidia رو چون نشناخته بود نشد کار کنم.

گفتم که.درایور صدا realtek ه گرافیکم که nvidia و intel hd 4000 از سایتاشون دانلود کن.نرم افزار driver genius رو هم دانلود کن بعضی درایورا رو خودش نصب یا آپدیت می کنه.همه اش نصب می شه به جز تاچ پد و البته نرم افزار های کمکی!!
معمولا لینوکس خودش همه ی سخت افزارا رو می شناسه! من لینوکس مینت نصبیدم. خودش همه ی سخت افزارارو می شناسه و درایور نمی خواد!!! فقط درایور گرافیکو باید نصب کنی که متاسفانه هنوز درایور واسه این مدل رو مخازنش نیست!

الان نسخه نهایی و رسمی موجوده؟؟؟
کامل کرک شده؟؟؟

بله نسخه ی RTM نهاییه.از خود سایت ماکرو هم می تونی بگیری.
خیر هنوز کرک کاملی براش نیومده.ولی یه چیزایی هست فعلا کارتو راه می ندازه

wi-fi
28-09-2012, 10:54
اینم ماله من!!! :5:

SSD OCZ همون 64 gig فابه یا خودت انداختی روش؟

mohmrg
28-09-2012, 13:02
سلام مدل هارد 750 با ssd توی بازار الان پیدا میشه ؟ و قیمت اصلی جهانی با دلار چنده با دلار 2650 سازگار چند میده ؟

775e
28-09-2012, 23:10
؟سلام فرق سری z با سری y چیه

HITB0Y
29-09-2012, 00:06
سلام مدل هارد 750 با ssd توی بازار الان پیدا میشه ؟ و قیمت اصلی جهانی با دلار چنده با دلار 2650 سازگار چند میده ؟

قیمت جهانی 850 دلار صفحه اچ دی
و 1000 دلار صفحه فول اچ دی

که البته فکر میکنم با کوپن الکترونیکی خود سایت لنوو این قیمت بشه وگرنه گرونتر درمیاد.

HITB0Y
29-09-2012, 00:10
؟سلام فرق سری z با سری y چیه

سری z مخصوص مولتی مدیا
سری Y استفاده high performance از دستگاه

mohmrg
29-09-2012, 00:31
قیمت جهانی 850 دلار صفحه اچ دی
و 1000 دلار صفحه فول اچ دی

که البته فکر میکنم با کوپن الکترونیکی خود سایت لنوو این قیمت بشه وگرنه گرونتر درمیاد.

ممنون بالاخره یکی جواب داد :دی
منم همین رو شک کردم ... اخه بدون کوپن زده 1440 دلار .. خب این خیلی گرون در میاد
یه جایی بدون کوپن زده بود اچ دی 1200 دلار میچرخید ...

در کل قصد خرید دارم تا دلار به 3000 تومن نرسیده :|

m.77
29-09-2012, 14:04
بچه ها قیمت به روز کی داره؟دلاری 2800 تومن.

hossein.az
29-09-2012, 20:53
بچه ها قیمت به روز کی داره؟دلاری 2800 تومن.

آقا هرکی قیمت میده با قیمت جدید بده
دلار همین الان 2850

wi-fi
30-09-2012, 00:05
آقا هرکی قیمت میده با قیمت جدید بده
دلار همین الان 2850
فک میکنین لپتاپ مثله موبایله که قیمت روز دلارو در میارید؟
لپتاپو پکیجی خریذاری میکنن مثلا سازگار یه پک دو هزارتای خریداری میکنه به نمایندگیاش میگه اونام 40 50 تا هر کدوم میخرن پخش میکنن شما اگه همین الان بری بگردی بار قدیمی پیدا کنی ممکنه 2200 هم باشه مکنه اون پک رو با دلار 2200 2400 2800... گرفته باشن پای اینترنت نشین قیمت بگیر برو قیمت کن

majidli
30-09-2012, 00:31
فک میکنین لپتاپ مثله موبایله که قیمت روز دلارو در میارید؟
لپتاپو پکیجی خریذاری میکنن مثلا سازگار یه پک دو هزارتای خریداری میکنه به نمایندگیاش میگه اونام 40 50 تا هر کدوم میخرن پخش میکنن شما اگه همین الان بری بگردی بار قدیمی پیدا کنی ممکنه 2200 هم باشه مکنه اون پک رو با دلار 2200 2400 2800... گرفته باشن پای اینترنت نشین قیمت بگیر برو قیمت کن
اشتباه نکنید/قیمت همه قطعات کامپیوتر و لبتاب با دلار سرو کار داره/دلار بره بالا قیمت لبتابم میره بالا حالا لبتاب چه با دلار پایین تر خرید شده باشه چه با دلار بالاتر/برای مثال من پنجشنبه بازار بودم برای خرید لبتاب برای یکی از دوستان قیمت گرفتم 1560 اومدم بیرون زنگ زدم بش گفتم انقده قیمت گفت عب نداره برو بگیر رفتم به طرف گفتم یدونه فاکتور کن گفت دلار الان رفت بالا کمتر از 1580 نمیدم.بی انصافی از فروشنده هاست/حرف شما زمانی صحت داره که فروشنده ها وجدان داشته باشن

adamhesaby
30-09-2012, 00:53
اشتباه نکنید/قیمت همه قطعات کامپیوتر و لبتاب با دلار سرو کار داره/دلار بره بالا قیمت لبتابم میره بالا حالا لبتاب چه با دلار پایین تر خرید شده باشه چه با دلار بالاتر/برای مثال من پنجشنبه بازار بودم برای خرید لبتاب برای یکی از دوستان قیمت گرفتم 1560 اومدم بیرون زنگ زدم بش گفتم انقده قیمت گفت عب نداره برو بگیر رفتم به طرف گفتم یدونه فاکتور کن گفت دلار الان رفت بالا کمتر از 1580 نمیدم.بی انصافی از فروشنده هاست/حرف شما زمانی صحت داره که فروشنده ها وجدان داشته باشن

البته فروشنده هام بخوان دوباره بخرن باید با قیمت روز دلار بخرن دیگه
(تقصیر اون بنده های خداییه که فاتحه ی ارزش پول مملکتو خوندن... )

wi-fi
30-09-2012, 01:28

شماباید از بی وجدانیشون استفاده کنیر اگه دقت کرده باشید موبایل فروشیا و لبتاب فروشیا یه قیمت همکار دارن یه قیمت فروش قیمت همکارشون خیلی پاینه خیلی اختلاف داره همین Y580 دوتا مغازه تا اختلاف 200 تومنم دیدم ذارن میندارن مغازه دارارو یهکم رقابت بندازی بینشون میتونی تا 100 150 هم بیاری پایین همیشه تعداد انگشتشماری فروشنده اصلی هستن وقتی میری یه جا خرید کنی اگه نداشته باشه میگه زاسا به 2 3 جا زنگ میزنه اونا پخشکننده اصلی هستن 90% مغازه دلال هسن یه نرخی هم بین خدشون دارن اگه مثلا خرید کنن 2100 زیره 2300 حق ندارن بدن چون بازارو خراب میکنن شما همه جا اول قیمت میگیری پتیینترین قیمت کارتشو میگیری میری به مغازه بدی میگی فلانی این قیمت داده به 2تا مغازه اینجوری بگی خدا شاهده مغازه سوم میگه من انقدر میدم کارتشو میگیری میری مغازه قبلی همینجوری میت.نی حداقل 100 تومن بیاری پایین

حیه جا رفتم لپتاب بگیرم یارو گفت فلان مدل چقذره گفت 1540.گفت من زیره این قیمت دارم گفت امکان نداره کل پاساژ زیره 1540 نیس اگه زیره 1540 قیمت دادن من این لبتاپو 1510 با ضرر (جون عمشون) بهت میدم گفت من 1490 مغازه فلان قیمت دارم اینم کرتش گفت خوده این از من جنس میگیره باشه من 1470 بت میدم!!!
رو هر لبتاب 150-200 میخورن بی وجدانا فقط همینجوری میشه قیمتو پایین کشید

majidli
30-09-2012, 01:37
شماباید از بی وجدانیشون استفاده کنیر اگه دقت کرده باشید موبایل فروشیا و لبتاب فروشیا یه قیمت همکار دارن یه قیمت فروش قیمت همکارشون خیلی پاینه خیلی اختلاف داره همین Y580 دوتا مغازه تا اختلاف 200 تومنم دیدم ذارن میندارن مغازه دارارو یهکم رقابت بندازی بینشون میتونی تا 100 150 هم بیاری پایین همیشه تعداد انگشتشماری فروشنده اصلی هستن وقتی میری یه جا خرید کنی اگه نداشته باشه میگه زاسا به 2 3 جا زنگ میزنه اونا پخشکننده اصلی هستن 90% مغازه دلال هسن یه نرخی هم بین خدشون دارن اگه مثلا خرید کنن 2100 زیره 2300 حق ندارن بدن چون بازارو خراب میکنن شما همه جا اول قیمت میگیری پتیینترین قیمت کارتشو میگیری میری به مغازه بدی میگی فلانی این قیمت داده به 2تا مغازه اینجوری بگی خدا شاهده مغازه سوم میگه من انقدر میدم کارتشو میگیری میری مغازه قبلی همینجوری میت.نی حداقل 100 تومن بیاری پایین

حیه جا رفتم لپتاب بگیرم یارو گفت فلان مدل چقذره گفت 1540.گفت من زیره این قیمت دارم گفت امکان نداره کل پاساژ زیره 1540 نیس اگه زیره 1540 قیمت دادن من این لبتاپو 1510 با ضرر (جون عمشون) بهت میدم گفت من 1490 مغازه فلان قیمت دارم اینم کرتش گفت خوده این از من جنس میگیره باشه من 1470 بت میدم!!!
رو هر لبتاب 150-200 میخورن بی وجدانا فقط همینجوری میشه قیمتو پایین کشید
حرفت کاملا درسته من شده جایی رفتم طرف گفته بررو از جاهای دیگه قیمت بگیر من زیر قیمت همشون بت میدم/ولی در کل خوب دارن دزدی میکنن دیگه

wi-fi
30-09-2012, 01:44
یه جا رفتم مثلا آشنا بود بعده کلی هندونه و نوشابه به فروشندش گفت قیمت خرید چقذره گفت 2300 دوباره گفت میگم قیمت خرید چقذره گفت 2250 نه نمیشه ضرره گفت 5 تومن بزار رو قیمت خرید بده خدمتشون(بکون تو پاچشون) فاکتور کرد 2255 مدل بلوری
گفت بزارید فاکتور نشونتون بدم همینو صبح دادم 2310 فاکتور آورد گفت نگا دادم همینو صبح 2310 منم زود پاینشو نگا کردم گفتم اینکه مدل SSD دار هست گفت اشتباه شده!!!!!
گفت فردا صبح تهویل بگیریذ فرداش گفت تموم کردیم واسین باره جدید واسمون بیاد!!!!!!!!!!!!
به همین نشون 10 روز لفتش داد!!!!!!!!!!!!
بعده 10 روز پولمو پس گرفتم همونو یه طبقه بالاترش گرفتم 2200!!!!!
به آشنا هم رحم نمیکنن تا دسته میخوان بندازن!!!!!!!!!!!!!!!!

m.77
30-09-2012, 16:41
داداش دلار بره بالا آدامس هم گرون میشه شما از کجا میخری باهت خوش حسابن.
دلار شد 2950 تومن. HP Pavilion dv6t-7000 قیمت داده یکی از دوستام 3.000.000
هیچی دیگه نمیشه خرید.

adamhesaby
01-10-2012, 17:43
داداش دلار بره بالا آدامس هم گرون میشه شما از کجا میخری باهت خوش حسابن.
دلار شد 2950 تومن. HP Pavilion dv6t-7000 قیمت داده یکی از دوستام 3.000.000
هیچی دیگه نمیشه خرید.

دلار 3470 تومن!
پوند 5450 تومن!
یا ابوالفضل!
اگه 800 دلار هم قیمتش باشه الان 2776 باید بدی!

pcsoft
01-10-2012, 18:35
دلار 3470 تومن!
پوند 5450 تومن!
یا ابوالفضل!

و این داستان ادامه دارد...
منتظر دلار 4 هزار تومنی هم فکر کنم باید باشیم. خلاصه هر کس چیزی خرید سود کرد. قیمت Y580 هم سر به فلک کشیده دیگه. توی ایران هم که قیمت همیشه بالا میره.

hrh_fourtyseven
02-10-2012, 00:32
دلار 3470 تومن!
پوند 5450 تومن!
یا ابوالفضل!

در واقع الان خیلی ارزون تر از این حرفاست!!!!دوست من اون موقع که دلار 2200 بود از کانادا خرید.
اولا که 800 دلار نیست.850 دلاره تازه با هارد 500 و دی وی دی رایتر(کانفیگ داخلی بلوری و هارد 750)!!!!
ضمنا 850 دلار قیمت خودشه.با توجه به ایالتی که ازش خرید می کنید بین 50 تا 100 دلار هم مالیات فروش بهش می خوره!
در میاد به عبارتی 950 تا به اضافه ی یه 50 دلار واسه یه موس و یه کیف هم که بخواین بگیرین.
می شه جمعا 1000 دلار !!!!!!!
اگه همین الان خرید کنین دارین بابت 3میلیون و نیم جنس 2700-2800 پول می دین!
البته اینم بگم که طبق معمول گرونی ارز هیچ ربطی به هیشکی نداره بلکه کار استکبار جهانی و غرب (که اتفاقا هیچ غلطی هم نمی تونن بکنن) و بهایی ها و یهودی هاست! :)

hosein-p30
02-10-2012, 01:20
دوستاني كه ميخوان بخرن در جريان باشن كلن لب تاپه بي كيفيتيه ، پايه هاي led ش تكون ميخورن ، همچين لق و پق ميزنه و بايد n56 ميگرفتم اشتباه كردم

M A M M U T
02-10-2012, 01:58
اقا من دو هفته پيش y580 رو خريدم و
چند رو زگرفتار بودم تا ديروز يكي از بچه ها ويندوز ريخت روش شب اومدم خونه روشن كردم چند دقيقه بعد restart شد ، چند بار اين جوري شد و ديگه روشن نشد ، بعد متوجه شدم كه روي لب تاپ برق داره كلا وقتي با دست خيلي اروم اشاره ميكني به بخشهاي فلزيش مور مور ميكنه ، فكر كنم اتصالي داره ، سازگار عوضش ميكنه ؟ بد جوري پكم سوخته ، :2:
تعميرش مطمئنم كه فايده نداره چون به نظرم motherboard و graphic cardesh sokht الان ميگين چي كار كنم؟
دوستاني كه ميخوان بخرن در جريان باشن كلن لب تاپه بي كيفيتيه ، پايه هاي led ش تكون ميخورن ، همچين لق و پق ميزنه و بايد n56 ميگرفتم اشتباه كردم
چرا اینقدر تند میری؟ لپتاپ منم برق داره لپتاپ همه برق داره.اصلا هر دستگاهی که بدنش فلزی باشه برق داره.ماله اون نیست اتصالی هم نداره.
چی لق میزنه؟مگه موبایله که صفحش لق بزنه؟ صفحش که ثابته یعنی شما میگی led لپتاپ شما شما میره و میاد؟؟؟
منم یه سری مشکل باهاش داشتم ولی دیگه این قدر بی کیفیت نیست.....تو این دو مه من فقط دومشکل داشتم
1-سمت چپ کیبورد لپتاپ یکم شل بود
2 -2 تا پیکسل سوخته که تو هر وسیله ای پیدا میشه.
دیگه اینا که شما میگی بعید میدونم مشکل خاصی باشه احتمالا تنظیماتش رو بهم زدی اینجوری شده....

wi-fi
02-10-2012, 11:09
چرا اینقدر تند میری؟ لپتاپ منم برق داره لپتاپ همه برق داره.اصلا هر دستگاهی که بدنش فلزی باشه برق داره.ماله اون نیست اتصالی هم نداره.
چی لق میزنه؟مگه موبایله که صفحش لق بزنه؟ صفحش که ثابته یعنی شما میگی led لپتاپ شما شما میره و میاد؟؟؟
منم یه سری مشکل باهاش داشتم ولی دیگه این قدر بی کیفیت نیست.....تو این دو مه من فقط دومشکل داشتم
1-سمت چپ کیبورد لپتاپ یکم شل بود راه حلش یه تیکه کوچیک کاغذه میزاری بین درز کیبورد اصلا هم معلوم نیس
2 -2 تا پیکسل سوخته که تو هر وسیله ای پیدا میشه.
دیگه اینا که شما میگی بعید میدونم مشکل خاصی باشه احتمالا تنظیماتش رو بهم زدی اینجوری شده....

من که همین 2تا مشکلم نداشتم من فوقولاده راضیم تاحالا3 بارم وینذوز عوض کردم

youngeagle
02-10-2012, 11:38
دیروز مدل 1TB با گارانتی سازگار از پاساژ رضا 3,200,000 خریدم. موس و آنتی ویروس و کیفش هم توش بود.
FHD اصلا تو بازار گیر نمیاد. اگر هم باشه فکر کنم 500-600 به روی همین قیمت!!!
لپ تاپ خوبه، راضیم ازش. فقط مشکلش براق بودن صفحه (glare) زاویه دید و FDH نبودنش هست. ولی در کل صفحه نمایش قابل قبوله.

نکته داستان اینه که قیمتی که من الان خریدم رو با اولین کسی که تو تاپیک خریده مقایسه کنید، متوجه می شید که باید چجوری بر .... لعنت فرستاد.

HITB0Y
02-10-2012, 12:10
دیروز مدل 1TB با گارانتی سازگار از پاساژ رضا 3,200,000 خریدم. موس و آنتی ویروس و کیفش هم توش بود.
لپ تاپ خوبه، راضیم ازش. فقط مشکلش براق بودن صفحه (glare) زاویه دید و FDH نبودنش هست. ولی در کل صفحه نمایش قابل قبوله.

نکته داستان اینه که قیمتی که من الان خریدم رو با اولین کسی که تو تاپیک خریده مقایسه کنید، متوجه می شید که باید چجوری بر .... لعنت فرستاد.

:18::41:...............

youngeagle
02-10-2012, 14:49
:18::41:...............

:9::23::sad:

hrh_fourtyseven
02-10-2012, 16:54

مگه مدل 1TB هم داره؟!!!!!!!
والا من مدل بدون ssd با هارد 750 اصفهان دیروز قیمت گرفتم 2700 ! تازه تهران که باید ارزون ترم باشه!!

M A M M U T
02-10-2012, 19:50
والا من مدل بدون ssd با هارد 750 اصفهان دیروز قیمت گرفتم 1700 ! تازه تهران که باید ارزون ترم باشه!!
1700 یا 2700؟/؟؟
بله 1 ترابایت هم داره.البته کانفیگی که تو خارج عرضه میشه هارد 1 ترا داره.بعید میدونم تو ایران باشه....

hosein-p30
02-10-2012, 20:53
من و دوستم با هم گرفتيم مال اون طوريش نيست ، برق هم نداره (خودش ميگه من نديدمش ) ،مال من اصلا روشن نميشه دوسته من فقط صفحه bios مادربورد مياد اولش بعد ديگه صفحه پر خط هاي سفيد و زرد ميشه بعدشم خاموش ، نمايندگي سازگار هم بردم گفت ببرش شركت ، شايد عوضش كنن ولي مال دوستمم اين پايه هاي درش لق بود ، من كه از خدام بود ميومدم ميگفتم به به چه لب تاپي ، خيلي حال كردم ، حيف 2،5 ميليون پول و وقتي كه گذاشتم اخرشم اين شد ، اخه داداشم پارسال n55 گرفت خداييش تا حالا خيلي خوب بود حالا انشالا كه عوضش كنن ، تجربه اي درباره استفاده از گارانتي سازگار دارين؟

M A M M U T
02-10-2012, 21:08
من و دوستم با هم گرفتيم مال اون طوريش نيست ، برق هم نداره (خودش ميگه من نديدمش ) ،مال من اصلا روشن نميشه دوسته من فقط صفحه bios مادربورد مياد اولش بعد ديگه صفحه پر خط هاي سفيد و زرد ميشه بعدشم خاموش ، نمايندگي سازگار هم بردم گفت ببرش شركت ، شايد عوضش كنن ولي مال دوستمم اين پايه هاي درش لق بود ، من كه از خدام بود ميومدم ميگفتم به به چه لب تاپي ، خيلي حال كردم ، حيف 2،5 ميليون پول و وقتي كه گذاشتم اخرشم اين شد ، اخه داداشم پارسال n55 گرفت خداييش تا حالا خيلي خوب بود حالا انشالا كه عوضش كنن ، تجربه اي درباره استفاده از گارانتي سازگار دارين؟
ماله دوستتون صفحش زرد و سفید میشه بعد به نظر شما سالمه؟؟؟ به نظرم جفتتون یه بلایی سر لپتاپتون آوردین :دی حالا عیب نداره.خب صفحه ی مادر بورد میاد که خوبه(همون صفحه که بزرگ نوشته lenovo)شاید به خاطر اون ویندوزی بوده که رفیقتون نصب کرده....به هر حال باز هم میگم خیلی بعیده اتفاق خاصی پیش اومده باشه....
وقتی از باتری استفاده میکنی برق نداره....فقط وقتی از کابل برق AC استفاده میکنی برق داره....
ماله شما هم لقه؟ کلا لولاش کیفیت خوبی نداره اما شما زیاد حساسی....
یکی از بهترین گارانتی های لپتاپ همین سازگاره...من نمی گم همه میگن...اما تجربه ی شخصی نداشتم....
درک میکنم پول زیادیه اما چه میشه کرد....شاید یه لپتاپ دیگه میخریدید از این بدتر سرش میومد....

pcsoft
02-10-2012, 21:16
دوست گرامی باید مشکلتون رو دقیق بگین. اون خط هایی که میاد چی نوشته. یه مقداریشو بنویسین شاید مشکل نرم افزاری، بشه حل کرد.

hosein-p30
02-10-2012, 21:40
نه عزيزم مال دوستم سالمه كه ازش راضيه تا حالا 50 تا render باهاش گرفته كلي هم حال كرده ، شانس من اينجورييه
اين خط ها هم پيكسل هاي سفيد و زردن كه صحفه رو پر ميكنن نوشته نيستن

youngeagle
02-10-2012, 21:58
والا من مدل بدون ssd با هارد 750 اصفهان دیروز قیمت گرفتم 1700 ! تازه تهران که باید ارزون ترم باشه!!

قیمت اشتباه. تو سایت سازگار برید سه تا مدل y580 داره. ارزون دیدی به ما هم خبر بده.

hosein-p30
02-10-2012, 22:00
اين خط ها هم پيكسل هاي سفيد و زردن كه صحفه رو پر ميكنن نوشته نيستن
روز اول چند بار windows بالا اومد بعدش ديگه بعد از boot شدن restart ميشه

hrh_fourtyseven
02-10-2012, 22:08
1700 یا 2700؟/؟؟
بله 1 ترابایت هم داره.البته کانفیگی که تو خارج عرضه میشه هارد 1 ترا داره.بعید میدونم تو ایران باشه....
:D :D منظورم همون 2700 بود! اشتباه لپی شد.
اونو که می دونم ولی کانفیگای داخلی 1 ترا نداره

youngeagle
04-10-2012, 09:22
چند تا سوال داشتم.
1- کدوم یک از driver های wlan رو ریختید؟ چه فرقی با هم می کنند.
2- سمت راست پایین led داغ هست. این طبیعیه؟
3- راهی بلد هستید که صفحه hdشو به fhd تغییر یدیم؟ جایی می شناسید؟

M A M M U T
04-10-2012, 11:33
چند تا سوال داشتم.
1- کدوم یک از driver های wlan رو ریختید؟ چه فرقی با هم می کنند.
2- سمت راست پایین led داغ هست. این طبیعیه؟
3- راهی بلد هستید که صفحه hdشو به fhd تغییر یدیم؟ جایی می شناسید؟
در مورد مورد دوم اگه صفحه های قبل ببینی من هم پرسیده بودم.طبیعیه ظاهرا.از یکی دیگه از بچه های انجمن هم پرسیدم ایشون هم گفت طبیعیه.گوشه یراست گرمتره.

parsa010
04-10-2012, 13:51
سلام دوستان ،
من y580 بدون ssd دارم و فعلا امکان خرید ssd ندارم .
یه مشکلی دارم که منو خیلی خیلی داره اذیت میکنه ،
ویندوز سون من خیلی دیر لود میشه اولش
زمانی که خود ویندوز میاد زیاد نیست ولس وقتی که میاد تا 2 دقیقه هیچ برنامه ای نمیتونی باز کنی و gadget ها لود نمیشه
اگه راه حل عاقلانه ای به زهنتون میرسه که سریع تر کار کنه لطفا بگید
(در زمن در کنترل پنل boot time رو زده 200 ثانیه ( 200 000 ms(

M A M M U T
04-10-2012, 16:58
سلام دوستان ،
من y580 بدون ssd دارم و فعلا امکان خرید ssd ندارم .
یه مشکلی دارم که منو خیلی خیلی داره اذیت میکنه ،
ویندوز سون من خیلی دیر لود میشه اولش
زمانی که خود ویندوز میاد زیاد نیست ولس وقتی که میاد تا 2 دقیقه هیچ برنامه ای نمیتونی باز کنی و gadget ها لود نمیشه
اگه راه حل عاقلانه ای به زهنتون میرسه که سریع تر کار کنه لطفا بگید
(در زمن در کنترل پنل boot time رو زده 200 ثانیه ( 200 000 ms(
چند تا احتمال هست...یکی ممکنه مشکل از ویندوزتون هست یکی دیگه برنامه های زیادی روی start up ویندوزتون نصب کردین.
این کارا بکنین اول:
1-برید تو برنامه ی run
2-تایپ کنید msconfig
3-در صفحه ی باز شده به تب start up برید
4-برنامه هایی که میشناسید و به دردتون نمیخوره رو غیر فعال کنید تا در زمان بالا اومد ویندوز خود به خود شروع به کار نکنن.(اگه برنامه ای رو نشناختین اصلا بهش دست نزنید)
اگه این کار رو کردین و نتیجه نگرفتین پیشنهاد میدم از اول ویندوز نصب کنید (یه نسخه دیگه خریداری کنید)و کمتر برنامه های الکی نصب کنید.

ulsss
04-10-2012, 23:54
چند تا احتمال هست...یکی ممکنه مشکل از ویندوزتون هست یکی دیگه برنامه های زیادی روی start up ویندوزتون نصب کردین.
این کارا بکنین اول:
1-برید تو برنامه ی run
2-تایپ کنید msconfig
3-در صفحه ی باز شده به تب start up برید
4-برنامه هایی که میشناسید و به دردتون نمیخوره رو غیر فعال کنید تا در زمان بالا اومد ویندوز خود به خود شروع به کار نکنن.(اگه برنامه ای رو نشناختین اصلا بهش دست نزنید)
.
اگه این کار جواب نداد ویندوز باید عوض بشه.

parsa010
05-10-2012, 01:08
ممنون .
1- شما دوستانی که بدون ssd شو دارید ، چه قد طول میکشه تا ویندوز کامل بالا بیاد ؟
2- ویندوز معتبر از کجا بیارم ؟
3- این مشکل ممکنه ربطی به update کردن ویندوز داشته باشه ؟

hosein-p30
05-10-2012, 01:48
امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه

M A M M U T
05-10-2012, 03:08
ممنون .
1- شما دوستانی که بدون ssd شو دارید ، چه قد طول میکشه تا ویندوز کامل بالا بیاد ؟
1-از زمان زدن دکمه ی پاور تا زمان زدن پسورد 50 ثانیه.تا نشون دادن back ground حدودا 1 دقیقه و 5 ثانیه.تا زمان باز کردن my computer شد 1 دقیقه و 30 ثانیه....
2-برو بخر:دی محصولات پرنیان خوبن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میری مغازه میگی ویندوز 7 میخوام ماله شرکت پرنیان.
محصولات دریا سافت هم خوبه ولی من استفاده نکردم ویندوزشو :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-من یه ویندوز قدیمی داشتم هروقت آپدیت میکردم بعد از مدتی blue screen error میداد...این یه ایراده.در نتیجه شدیدا پیشنهاد میدم ویندوزت رو عوض کن.

امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه
اولین بار هم با همین cd ویندوز نصب کردی؟؟؟

HITB0Y
05-10-2012, 12:10
دوستان
ویندوز بهتر از پرنیان هم داریم؟
پرند ویندوز نداره؟کینگش که خیلی خوب بود.

M A M M U T
05-10-2012, 17:17
دوستان
ویندوز بهتر از پرنیان هم داریم؟
پرند ویندوز نداره؟کینگش که خیلی خوب بود.
خیلی فرق نداره....برا مثال گفتم که از شرکت های معتبر بخرید.

hrh_fourtyseven
05-10-2012, 19:37
ممنون .
من با ویندوز 8 تا زمانی که کاملا ویندوز بالا بیاد یک دقیقه و 10-20 ثانیه طول می کشه!
ویندوزم به نظر من دانلود کن اگه می تونی.من هم xp و هم 7 مو دانلود کردم.یه سرچ ساده به فارسی تو گوگل بزن میاد واسه ات.فقط دقت کن که به جز افزودن آپدیت ها و سرویس پک ها به هیچ وجه دستکاری شده نباشن.
هم xp هم 7 رو اینایی که من دانلود کردمو تاحالا شاید واسه 20 نفر نصب کردم همه شون واقعا راضی بودن.

HITB0Y
05-10-2012, 21:14
من با ویندوز 8 تا زمانی که کاملا ویندوز بالا بیاد یک دقیقه و 10-20 ثانیه طول می کشه!
ویندوزم به نظر من دانلود کن اگه می تونی.من هم xp و هم 7 مو دانلود کردم.یه سرچ ساده به فارسی تو گوگل بزن میاد واسه ات.فقط دقت کن که به جز افزودن آپدیت ها و سرویس پک ها به هیچ وجه دستکاری شده نباشن.
هم xp هم 7 رو اینایی که من دانلود کردمو تاحالا شاید واسه 20 نفر نصب کردم همه شون واقعا راضی بودن.

دوستان من امروز ویندوز 8 رو گرفتم...خواستم بپرسم شما تا حالا مشکلی با این ویندوز نداشتین؟
درایور ها؟
نرم افزار ها؟
بازی ها؟
سرعت ویندوز؟
رابط کاربری؟
شناسایی پرینتر؟
task manager مشکلی داره ؟آیا؟(تو forumswindows8 گفته بودن)
اگه ارزش داره نصب کنم.

ممنون:40:

hrh_fourtyseven
05-10-2012, 21:30
دوستان من امروز ویندوز 8 رو گرفتم...خواستم بپرسم شما تا حالا مشکلی با این ویندوز نداشتین؟
درایور ها؟
نرم افزار ها؟
بازی ها؟
سرعت ویندوز؟
رابط کاربری؟
شناسایی پرینتر؟
task manager مشکلی داره ؟آیا؟(تو forumswindows8 گفته بودن)
اگه ارزش داره نصب کنم.

ممنون:40:
فک کنم بار چهارمه دارم به این سوال جواب می دم :)
درایورهات همه اش نصب نمی شه.بر اساس مدل چیپت یا با نرم افزار driver genius باید دانلود کنی.درایور تاچ پد رو هم از هیچ راهی نمی تونی نصب کنی
نرم افزارهای کمکی لنوو هیچ کدوم نصب نمی شن یا کار نمی کنن یا ویندوزو کلا خراب می کنن.
100% بازی هایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن
99% نرم افزارهایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن(من فقط و فقط xp mode نتونستم روش نصب کنم هرچی دیگه زدم راحت نصب شد)
سرعتش از 7 بهتره و تخصیص منابعش کمتر
اینترفیس مترو هم اصلا اذیت نمی کنه.یک ثانیه است بعد که بری تو دسکتاپ همه چی عین قبله
پرینتر هم من که مشکلی نداشتم
task manager ش چه مشکلی داره؟!!!! اتفاقا خیلی عالیه!

HITB0Y
05-10-2012, 21:51
فک کنم بار چهارمه دارم به این سوال جواب می دم :)
درایورهات همه اش نصب نمی شه.بر اساس مدل چیپت یا با نرم افزار driver genius باید دانلود کنی.درایور تاچ پد رو هم از هیچ راهی نمی تونی نصب کنی
نرم افزارهای کمکی لنوو هیچ کدوم نصب نمی شن یا کار نمی کنن یا ویندوزو کلا خراب می کنن.
100% بازی هایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن
99% نرم افزارهایی که رو 7 اجرا بشن رو 8 هم اجرا میشن(من فقط و فقط xp mode نتونستم روش نصب کنم هرچی دیگه زدم راحت نصب شد)
سرعتش از 7 بهتره و تخصیص منابعش کمتر
اینترفیس مترو هم اصلا اذیت نمی کنه.یک ثانیه است بعد که بری تو دسکتاپ همه چی عین قبله
پرینتر هم من که مشکلی نداشتم
task manager ش چه مشکلی داره؟!!!! اتفاقا خیلی عالیه!

ببخشید دوباره زحمت شد:11:
اگه درایور ها همشون نصب نشه پس به کل باید بیخیال بقیه ویژگی هاش شد!هرچند ظاهر زیبایی داره!درسته؟
فکر میکنم برای من که تا الان با xp کار میکردم درست نیس یه دفعه برم سراغ 8...شاید بهتر باشه اول مدت کوتاهی هم که شده با 7 کار کنم و بعد به 8 مهاجرت کنم.
اینطور هم که شما توضیح دادی هنوز مشکلاتی داره چون درایور که اساسی ترین نرم افزار بعد از ویندوز هست رو با مشکل اجرا میکنه...پس هنوز هم باید صبر کنیم.
البته من امروز از یکی از دوستان پرسیدم همه قطعات به غیر از کارت ریدر رو خودش بدون نیاز به درایور شناسایی کرده بود و به خوبی کار میکردن,لپ تاپ سونی بود.

hosein-p30
06-10-2012, 00:08
امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه اقا كسي نميدونه چطورشه ؟ ممكنه مشكله هارد باشه؟! با توجه به اينكه سيستم اصلا استفاده نشده ميتونم كلا عوضش كنم ؟ كسي هست كه ssd دارش رو داشته باشه ؟ راضيين؟

hrh_fourtyseven
06-10-2012, 00:14
ببخشید دوباره زحمت شد:11:
اگه درایور ها همشون نصب نشه پس به کل باید بیخیال بقیه ویژگی هاش شد!هرچند ظاهر زیبایی داره!درسته؟
فکر میکنم برای من که تا الان با xp کار میکردم درست نیس یه دفعه برم سراغ 8...شاید بهتر باشه اول مدت کوتاهی هم که شده با 7 کار کنم و بعد به 8 مهاجرت کنم.
اینطور هم که شما توضیح دادی هنوز مشکلاتی داره چون درایور که اساسی ترین نرم افزار بعد از ویندوز هست رو با مشکل اجرا میکنه...پس هنوز هم باید صبر کنیم.
البته من امروز از یکی از دوستان پرسیدم همه قطعات به غیر از کارت ریدر رو خودش بدون نیاز به درایور شناسایی کرده بود و به خوبی کار میکردن,لپ تاپ سونی بود.
چه جالب!!!
آخه منم تا قبل از گرفتن لپ تاپ فقط با xp کار می کردم والان یه دفعه از xp پریدم رو 7 ! :D
البته اینم بگم که هنوزم دلم با ایکس پیه ها...بهترین سیستم عامل دنیاست.ولی دیگه چه کنیم که مجبوریم...
نه نصب می شه.ییین وایرلس و لن و خودش می شناسه.وبکم هم نصب می شه .صدا realtek ه جدا دانلود کن گرافیک هم ورژن 306 رو از سایت انویدیا بگیر یه اضافه ی HD 4000 از سایت اینتل.الباقی هم به جز تاچ پد با درایور جنیوس نصب یا آپدیت می شه
البته باید فعلا قید نرم افزار های جانبی لپ تاپ مثل power manager و onekey theater و onekey recovery رو بزنی! ولی خوب من الان بدون اینا هیچ مشکلی ندارم

hrh_fourtyseven
06-10-2012, 00:16
امروز وقت شد دوباره از رو cd ويندوز بوتش كردم بعد ويندوز رو setup كردم ، درست شد ،بعد شروع كردم به نصب برنامه هاي cd خودش وسطاش يهو يه صحفه ابي باز شد ،خط اخرش نوشته بود dump physical memory ... تا همين جا شو تونستم بخونم بعد restart شد وقتي دوباره windows اومد بالا يه 2 دقيقه بعد دوباره restart شد و شد همون اش و همون كاسه اقا كسي نميدونه چطورشه ؟ ممكنه مشكله هارد باشه؟! با توجه به اينكه سيستم اصلا استفاده نشده ميتونم كلا عوضش كنم ؟ كسي هست كه ssd دارش رو داشته باشه ؟ راضيين؟
اگه چیزی رو هاردت نیست یه دور کلا فرمت کن.دوباره ویندوز نصب کن منتها از یه ویندوز دیگه استفاده کن شاید این یکی مشکل داره

hosein-p30
06-10-2012, 00:21
همين كارو كردم اين دفعه دوم بود ، از يه ويندوز ديگه هم استفاده كردم ولي دقيقا مثل دفعه قبلي شد

hosein-p30
06-10-2012, 00:27
كلا تا حالا نشده ازش استفاده كنم توهفته ميام تهران ببينم سازگار چي ميگه

HITB0Y
06-10-2012, 00:59
چه جالب!!!
آخه منم تا قبل از گرفتن لپ تاپ فقط با xp کار می کردم والان یه دفعه از xp پریدم رو 7 ! :D
البته اینم بگم که هنوزم دلم با ایکس پیه ها...بهترین سیستم عامل دنیاست.ولی دیگه چه کنیم که مجبوریم...
نه نصب می شه.ییین وایرلس و لن و خودش می شناسه.وبکم هم نصب می شه .صدا realtek ه جدا دانلود کن گرافیک هم ورژن 306 رو از سایت انویدیا بگیر یه اضافه ی HD 4000 از سایت اینتل.الباقی هم به جز تاچ پد با درایور جنیوس نصب یا آپدیت می شه
البته باید فعلا قید نرم افزار های جانبی لپ تاپ مثل power manager و onekey theater و onekey recovery رو بزنی! ولی خوب من الان بدون اینا هیچ مشکلی ندارم

xp تا ابد در دل ها باقی میماند:sq_8:
درباره کاربرد اون 3تا که قرمز کردم یکم توضیح میدی؟
راستی من یه سری موارد دربارش شنیدم:
هنوز کرک معتبری براش ارائه نشده!
aero نداره!
باید با دکمه power خاموش یا ریست کرد!
کانکشن اینترنت فقط در حال auto هست!
ویندوز مدیا پلیر داره ولی DVD پخش نمیکنه!
اکثر آنتی ویروس ها روش نصب نمیشن!
...
درسته؟
ممنون

pcsoft
06-10-2012, 05:34
aero نداره!
...
درسته؟
ممنون
درایور جنیوس: برنامه آپدیت درایور
OneKey Theater : کارش نمایش تنظیمات نور و صدا و.. هست که با Hot key های Fn و غیره فعال میشن.حتما باید Energy Management نصب باشه. وگرنه کار نمیکنه.
OneKey Recovery: برنامه backup گرفتن از سیستم(در صورت نصب،با کلید کنار پاور موقع بوت فعال میشه) (توصیه من بجای این برنامه: برنامه آکرونیس True Image)
درباره ویندوز هشت:
Shutdown نرم افزاری داره. ولی جای مناسبی نیست.
مشکل مدیا پلیر هم با VLCیا هر برنامه پخش DVD حل میشه(Playback)
اکثر نه. بعضی آنتی ویروس ها روش نصب نمیشدن. مثل کسپر 2012. که الان 2013 نصب میشه.

hrh_fourtyseven
06-10-2012, 13:53
همين كارو كردم اين دفعه دوم بود ، از يه ويندوز ديگه هم استفاده كردم ولي دقيقا مثل دفعه قبلي شد
پس هاردت مشکل داره .حتما ببر سازگار

hrh_fourtyseven
06-10-2012, 14:01
aero نداره!
...
درسته؟
ممنون
اکثر سوالاتو این دوستمون جواب داد.
در مورد aero خیر نداره ولی خوب خیلی هم زشت نشده
در مورد کرک هم بله کرک کاملی هنوز نیومده ولی یه سری روش هایی فعلا هست یا این که تریالتو زیاد می کنه مثلا 180 روز.یه کرک هم هست که ارور جنیون رو از بین می بره آپدیت هم می تونی بکنی ولی بعضی از قابلیت های ظاهری ویندوز مثل تعویض رنگ مترو و... همچنان غیر فعال می مونن
در مورد کانکشن منظورتونو نمی فهمم! غیر از یه نواری که سمت چپ واسه راحتی کار داره یه قسمت network and sharing هم داره که دقیقا شبیه 7 ه و توش همه ی تنظیماتی که بخوای رو می تونی اعمال کنی
مثل همه ی ویندوز ها آیکن خاموش و ریستارت و اسلیپ داره!
مدیاپلیر هم امتحان نکردم ولی می دونم که همین طوره ولی خداییش کی از مدیاپلیر استفاده می کنه؟! این همه نرم افزار خوب...

MRG66
06-10-2012, 22:10
توجه : دوستان بالاخره Lenovo Y480با کانفیگ گیمینگ و سبکش وارد بازار شده.

قیمت حدود 2.500 تومن

اما تغییراتی که کرده اینه در این مدل وارد شده گرافیک Nvidia GT650 2gig DDR5 و پردازنده نسل جدید i7 روش قرار گرفته.(مدل قبلیش از گرافیک GT640 LE برخوردار بوده).

وزنش حدود 2.3 کیلو گرم و 14"

mortezazg1990
10-10-2012, 17:59
من لب تاب lenovo y 580دارم،که 64گیگ هارد ssd هم داره،میخاستم ویندوزشو عوض کنم،ولی نمیدونم چتو میشه رو هارد ssd نصب کنم ویندوزو،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه؟

MITAJOON
11-10-2012, 14:37
سایت لنوو در بخش ساپورت، درایور یه سری از قطعات رو برای ویندوز 8 برای دانلود قرار داده.

ulsss
11-10-2012, 18:07
من لب تاب lenovo y 580دارم،که 64گیگ هارد ssd هم داره،میخاستم ویندوزشو عوض کنم،ولی نمیدونم چتو میشه رو هارد ssd نصب کنم ویندوزو،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه؟
هنگام نصب ویندوز 2تا هارد رو میبینی که یکیش حدود 60 گیگ است . همونو انتخاب کن و تمام.

M A M M U T
11-10-2012, 21:21
تقریبا برای تمام قطعات درایور داده به جز usb 3...خدا خیرشون بده...داشتم نا امید میشدم....
درایور های ویندوز 8 برای Lenovo Y580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

msf66
11-10-2012, 23:11
سلام بچه ها
راستی قیمت کف این لپ تاپ چنده؟؟؟
به قیمت سابق 2400 برگشته؟؟؟:sq_3:

h!tman
11-10-2012, 23:20
2800-2900باید باشه فکر کنم!

hrh_fourtyseven
12-10-2012, 00:43
سلام بچه ها
راستی قیمت کف این لپ تاپ چنده؟؟؟
به قیمت سابق 2400 برگشته؟؟؟:sq_3:
خوبی پسرم!؟
چند روز پیش کامپیوتر رفت جزء اولویت نهم یعنی با دلار 3800 تومنی! احتمالا تا یه ماه دیگه 3500 هم نمی تونی بخری ! اگه می خوای همین الان بخر...

hrh_fourtyseven
12-10-2012, 00:47
سایت لنوو در بخش ساپورت، درایور یه سری از قطعات رو برای ویندوز 8 برای دانلود قرار داده.

تقریبا برای تمام قطعات درایور داده به جز usb 3...خدا خیرشون بده...داشتم نا امید میشدم....
درایور های ویندوز 8 برای Lenovo Y580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایول دمش گرم

فقط یه چیز جالب امروز 11 اکتبره بعد این جا تاریخ درایورا رو زده 24 اکتبر؟!!

HITB0Y
12-10-2012, 00:53
البته امروز قیمت های لوازم کامپیوتر نسبت به چند روز پیش کمی پایین اومده بود...شاید دلیلش کسادی بازار باشه!

hrh_fourtyseven
12-10-2012, 00:57
الان رفتم برم واسه دانلود...
یا حسن اینا چه قدر حجماشون بالاست!؟ 350 مگ واسه بلوتوث؟!!!!!!!
بعضیاش هم اصلا صفحه اش باز نمی شه ارور Could not locate the requested document. می ده! مثلا درایورای گرافیکش! شما هم همین مشکلو دارین؟!
یه سوال دیگه.جریان این درایور tv tuner چیه ؟!

whitewolf
12-10-2012, 17:33
الان رفتم برم واسه دانلود...
یا حسن اینا چه قدر حجماشون بالاست!؟ 350 مگ واسه بلوتوث؟!!!!!!!
بعضیاش هم اصلا صفحه اش باز نمی شه ارور Could not locate the requested document. می ده! مثلا درایورای گرافیکش! شما هم همین مشکلو دارین؟!
یه سوال دیگه.جریان این درایور tv tuner چیه ؟!

y580 یه نوع کانفیگ با digital tv tuner هم داره که تو ایران تیست البته. این درایور اون باید باشه

Amir-Rainman
13-10-2012, 11:38
درود.
كسي از قيمت اين لپ تاپ خبر داره؟؟؟
تويه ديجي آنلاين كه Y580 رو زده 3350000 و N56 رو زده 3400000 ....!
:sq_6:

haghili
13-10-2012, 18:15
درود.
كسي از قيمت اين لپ تاپ خبر داره؟؟؟
تويه ديجي آنلاين كه Y580 رو زده 3350000 و N56 رو زده 3400000 ....!
:sq_6:

قیمتای دیجی آنلاین برای این دو تا لپ تاپ واسه 2 و 3 روز پیشه، باید وایسی تا قیمتاشون آپدیت بشه.
قاعدتا هم باید ارزونتر شده باشه، گرچه از این وارد کننده های گرگ صفت هیچی بعید نیست...

albertoperanc
15-10-2012, 09:47
دیشب رفته بودم مجتمع تک...

میگفت 4.000.000 تومان....!!!!!!!:sq_6:

adamhesaby
15-10-2012, 10:00

پروردگاراااااااا! :sq_14:

M A M M U T
15-10-2012, 10:10

:sq_2:>>>>>>>>:sq_14:>>>>>>>>:sq_6:>>>>>>:sq_11:>>>>>>:sq_3:
تا دو سه ماه دیگه قیمتش به میلیار میرسه بعد میلیاردر میشیم:)))

MITAJOON
15-10-2012, 10:32
تا دو سه ماه دیگه تو ایران باید یه چمدون پول برداریم بریم نونوایی دو تا سنگک یهمون بده!
بچه ها اینکه میگفتن سی پی یو این مدل رو تا 3.3 میشه Boost کرد به چه نحوه؟همون اوورکلاک منظورشونه؟

albertoperanc
15-10-2012, 12:54
درایور جدید گرافیک رو بگیرید تا ریت لب تاپ برسه به 7.2 :sq_25:

hrh_fourtyseven
15-10-2012, 13:18
این لینکی که دوستان واسه درایورای ویندوز 8 دادن متاسفانه 4-5 تا درایور بیشتر توش وجود نداره!!!!! بقیه اش اصلا می گه همچین پیجی وجود نداره.
خوشبختانه سایت چینی لنوو تمام درایورا و نرم افزار های لپ تاپ رو گذاشته .منم همه رو دانلود کردم و نصبیدم.
اگه کسی خواست بگه تا لینک بش بدم.کافیه با گوگل ترنسلیت برین و یا علی...

M A M M U T
15-10-2012, 14:54
تا دو سه ماه دیگه تو ایران باید یه چمدون پول برداریم بریم نونوایی دو تا سنگک یهمون بده!
بچه ها اینکه میگفتن سی پی یو این مدل رو تا 3.3 میشه Boost کرد به چه نحوه؟همون اوورکلاک منظورشونه؟
آره منظورش اورکلاکه

hrh_fourtyseven
15-10-2012, 14:55
درایور جدید گرافیک رو بگیرید تا ریت لب تاپ برسه به 7.2 :sq_25:
من همین الان آپدیت کردم.هیچ فرقی نکرد ریتینگ !!!!
رو ویندوز 8 می داد 6.9 الان هم همون 6.9 !

albertoperanc
16-10-2012, 15:43
واسه خودم 6.8 بود...

آپدیت کردم شد 7.2
:sq_24:

ulsss
17-10-2012, 11:59
من همین الان آپدیت کردم.هیچ فرقی نکرد ریتینگ !!!!
رو ویندوز 8 می داد 6.9 الان هم همون 6.9 !
یک ریقریش بکن.

hrh_fourtyseven
17-10-2012, 17:00
یک ریقریش بکن.
کردم دوست عزیز

parsa010
17-10-2012, 17:06
سلام دوستان برا اولین بار یه مشکل جدی با 580 ام پیدا کردم
امروز که روشنش کردم تقریبا قسمت پایین سمت راست مانیتورم رنگش ( نورش ) از بقیه مانیتور کم تره
بعد دیدم که مشکل از ویندوز نیست ،
به هیچ جایی هم نخورده ،(ضربه )
غیر اینکه ببرمش سازگار راه دیگه ای هست پیشنهاد بدین به روال عادی برگرده ؟

MRG66
20-10-2012, 22:31
دوستان لینک دانلود مستقیم درایور کارت گرافیک y580 رو که جدید اومده اینجا بذارید.من هرچی تو سایتش خواستم دانلود کنم نشد.نسخه قدیمی ویندوز 7 رو میشه دانلود کرد اما نسخه جدید ویندوز 8 نمیشه!!!!!!!!!!!!

اگه کسی میتونه لینک دانلود رو بذاره.....................

MITAJOON
21-10-2012, 08:52
دوستان لینک دانلود مستقیم درایور کارت گرافیک y580 رو که جدید اومده اینجا بذارید.من هرچی تو سایتش خواستم دانلود کنم نشد.نسخه قدیمی ویندوز 7 رو میشه دانلود کرد اما نسخه جدید ویندوز 8 نمیشه!!!!!!!!!!!!

اگه کسی میتونه لینک دانلود رو بذاره.....................

خدمت شما
این برای نسخه 64 بیتی ویندوز 8 و ویندوز 7 و ویندوز ویستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این هم برای نسخه 32 بیتی ویندوز 8 و ویندوز 7 و ویندوز ویستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه داشته باشید که برای هر سه ویندوز یک فایل هست.

hosein-p30
21-10-2012, 23:31
اقا گارانتي سازگار هم خراب شد رفت ، لپ تاپ نو گرفتم خراب بود بردم گارانتي بعد از 2 هفته كه نتونستن درستش كنن ميگن يه لب تاپ دسته 2 ديگه ولي سالم بهتون ميديم برين حال كنين !!!!!!! اخه چي بگم به تو ، مگه من 3،000،000 پول دستگاه تعميري دادم؟!!!

MRG66
21-10-2012, 23:40
همین مدل بهتون میده؟

منم با گارانتی سریر داشتم مدل y480 که دکمه اش وقتی پلمپ جعبه باز شد همون اول خراب بود میدونی چی بهم گفتن:

گفتن به ما ربطی نداره . ما برجسب گارانتی رو به فروشنده ها میدیم اونا خودشون میزنند!!!

خدا ازشون نگذره 2.600 براش پول دادم آخر دست خالی از شرکت گارانتی برگشتم به شهرستان.................:41:

( البته یک لیوان چای بما هم دادن ).:31:

pcsoft
21-10-2012, 23:53
همین مدل بهتون میده؟

منم با گارانتی سریر داشتم مدل y480 که دکمه اش وقتی پلمپ جعبه باز شد همون اول خراب بود میدونی چی بهم گفتن:

گفتن به ما ربطی نداره . ما برجسب گارانتی رو به فروشنده ها میدیم اونا خودشون میزنند!!!

خدا ازشون نگذره 2.600 براش پول دادم آخر دست خالی از شرکت گارانتی برگشتم به شهرستان.................:41:

( البته یک لیوان چای بما هم دادن ).:31:

من لپ تاپم خراب شد بردم تعمیر. بعد یک ماه گفتن ردیفه بیا ببر. فقط یه مشکل کوچولو داره! گفتم خب چیه.گفتش(با لحن ریلکس) کارت گرافیک ATI کار نمیکنه. میتونی از اینتل استفاده کنی. مشکلی که نیست؟.(در اینجا بنده سکته خفیفی رو زدم:31:) گفتم تعمیرش چقدر میشه گفت باید مادربرد عوض بشه! گفتم قبلا که درست بوده کارت گرافیکش. یهو خراب شد؟ گفتش نه حتما قبلا درایورشا نصب نمیکردی!:18: گفت 800 تومن آب میخوره.
دو روز بنده سلول های بدنم رو نابود کردم که لپ تاپ نازنین من چی شده. این که چیزیش نبود! رفتم مرکز گارانتی سر موعد. دیدم ورداشته با Driver Pack Solution درایور کارت گرافیک لپ تاپ رو نصب کرده لپ تاپ هم قاطی کرده بوده! بنازم به این فهم و شعور! زدم درایور اصلی لنوو رو ریختم مثل هلو نصب شد. هر دو کارت گرافیک سالم و تا همین لحظه داره کار میکنه. مال حروم تا کجا! اومدیم مشتری نمیفهمید. بازم 800 میگرفتی؟ خدایا....

hosein-p30
22-10-2012, 00:43
گارانتي سازگار بوده ؟ اقا بيايين يه email به شركت lenovo بزنيم بگيم اين سازگار تو ايران داره گند ميزنه به lenovo، قبلا براي ايسوز اين كارو كردن و جواب هم داده ، واقعا وقتي اب سر بالا بره غورباقه ابو عطا ميگه ، من بلدم متن نامه هاي اداري رو با پياز داغ زياد تنظيم كنم شما هم ادرس repot رو بتونين گير بيارين خوبه

h!tman
22-10-2012, 00:56

whitewolf
22-10-2012, 01:05
گارانتي سازگار بوده ؟ اقا بيايين يه email به شركت lenovo بزنيم بگيم اين سازگار تو ايران داره گند ميزنه به lenovo، قبلا براي ايسوز اين كارو كردن و جواب هم داده ، واقعا وقتي اب سر بالا بره غورباقه ابو عطا ميگه ، من بلدم متن نامه هاي اداري رو با پياز داغ زياد تنظيم كنم شما هم ادرس repot رو بتونين گير بيارين خوبه

مگه سازگار نمایندگی رسمی لنوو در ایرانه؟
تا جایی که من میدونم سازگار خودش از دوبی لپ تاپ هارو وارد می کنه خودشم گارانتی می کنه لنوو روحشم خبر نداره. اگه داستان این جوری باشه لنوو هیچ کاری نمیتونه بکنه

MRG66
22-10-2012, 16:30
فروش فوری lenovo y480 آکبند....(خیلی زیر قیمت بازار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

$even boy
22-10-2012, 17:18
فروش فوری lenovo y480 آکبند....(خیلی زیر قیمت بازار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میشه بگی بچه کجایی و چطور باید لپ تاپو چک کرد؟ و آیا باید پول نقد باشه؟ مرسی

albertoperanc
23-10-2012, 10:06
جدیدترین قیمت لپتاپ..

4.200.000 هزار تومان....

الان باید خنده کنیم یا گریه؟
مساله اینست!

$even boy
23-10-2012, 14:04
مشکل از خود ماست وقتی ما خودمون نخریم مجبورن قیمتشو بیارن پایین. خاک تو سر کسایی که دارن از بالا رفتن دلار سو استفاده میکنن ایشالا همین دنیا سزاشو ببینن

msf66
23-10-2012, 17:10
جدیدترین قیمت لپتاپ..

4.200.000 هزار تومان....

مساله اینست!

اوووووووف چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا قیمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این لپ تاپ 800 دلاره یعنی دلاری 5200 تومن حساب کردن خدا لعنت کنه:sq_10:

MRG66
23-10-2012, 17:39
نمی دونم چقدر راحت ماله حروم از گلوشون پایین میره.لااقل این همه پول میگیرن یه خدمات درستی هم ندارند بدند.:sq_3:

hrh_fourtyseven
23-10-2012, 21:47

دوست عزیز لنوو واسه ایران لپ تاپ نمی سازه که بخواد ساپورتش کنه.شما ایمیل هم که بزنی می گه به ما چه!! اصلا تو به عنوان یه ایرانی حق نداری لپ تاپ مارو بخری!!!!

جدیدترین قیمت لپتاپ..

4.200.000 هزار تومان....

مساله اینست!

یا ابررررررفرررررض...

اوووووووف چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا قیمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این لپ تاپ 800 دلاره یعنی دلاری 5200 تومن حساب کردن خدا لعنت کنه:sq_10:

اولا که 850 دلار قیمتشه تازه اونم با هارد 500 و بدون SSD !
یعنی شما باید 900 دلار حساب کنی.
دوما نزدیک 100 دلار هم مالیات فروش آمریکا بهش می خوره که به احتساب کیف و موس و آنتی ویروسش در میاد حدود 1000 دلار.

با توجه به این که اولویت ارزی برای قطعات کامپیوتر از 7 به 9 منتقل شده لذا ارز قظعات کامپیوتر کاملا آزاد شده .شما تشریف ببر صرافی ببین به چه قیمتی بهت دلار می دن!
بعد بیا ببینم بازم می گی خدا لعنتشون کنه!؟

hosein-p30
23-10-2012, 23:40
دوستمون مثل اينكه از دست اندركاران هستن اگه سوالي دارين بپرسين ! اولا اينكه اين قيمته دوبي هست و شركت هم از دبي خريد ميكنه از سريال هاشون مشخصه و هيچ مالياتي نميدن كيف وموس هم خيلي باشن 50$ دوم اينكه وقتي 80% وارد كننده هاي ماشين تا چند وقت پيش دلار 1226 تومني ميگرفتن (به گفته ي يك روزنامه رسمي ) شركتي كه نتونه دلار اتاق بگيره اصلا نميتونه همچين شركتي راه بندازه با احتساب دلار 2500 و 200 هزار تومان سود شركت وارد كننده و فروشنده ميشه حدودا 2.500.000 تومان نه 4.000.000 سوم اينكه سياست شركت ها رو درامد تعيين ميكنه شما ديگه بهتر ميدونيد ، ايران هم يه شركت نفت خيز در حال توسعه (قبل از اين تحرم ها ) حداقل ماهي 1000 تا لپ تاپ lenovo داره ميفروشه تو ايران و نميخواد كه اين فروش رو از دست بده يا حداقل بد نام بشه پس اينجور نيست كه نسبت به شكايات بي تفاوت باشه مثل قضييه asus ، از همه اينا مهمتر وقتي شركت سازگار داره بخاطره اسمي اين چند وقته در كرده اين فروش بالا رو داره واقعا حماقته كه بخاطره 200 تومن براي من و در مجموع 20.000.000 بياد خودشو خراب كنه فقط كلي داره روي دلاي كه ميگيره سود ميكنه

hrh_fourtyseven
24-10-2012, 00:07
دوستمون مثل اينكه از دست اندركاران هستن اگه سوالي دارين بپرسين ! اولا اينكه اين قيمته دوبي هست و شركت هم از دبي خريد ميكنه از سريال هاشون مشخصه و هيچ مالياتي نميدن كيف وموس هم خيلي باشن 50$ دوم اينكه وقتي 80% وارد كننده هاي ماشين تا چند وقت پيش دلار 1226 تومني ميگرفتن (به گفته ي يك روزنامه رسمي ) شركتي كه نتونه دلار اتاق بگيره اصلا نميتونه همچين شركتي راه بندازه با احتساب دلار 2500 و 200 هزار تومان سود شركت وارد كننده و فروشنده ميشه حدودا 2.500.000 تومان نه 4.000.000 سوم اينكه سياست شركت ها رو درامد تعيين ميكنه شما ديگه بهتر ميدونيد ، ايران هم يه شركت نفت خيز در حال توسعه (قبل از اين تحرم ها ) حداقل ماهي 1000 تا لپ تاپ lenovo داره ميفروشه تو ايران و نميخواد كه اين فروش رو از دست بده يا حداقل بد نام بشه پس اينجور نيست كه نسبت به شكايات بي تفاوت باشه مثل قضييه asus ، از همه اينا مهمتر وقتي شركت سازگار داره بخاطره اسمي اين چند وقته در كرده اين فروش بالا رو داره واقعا حماقته كه بخاطره 200 تومن براي من و در مجموع 20.000.000 بياد خودشو خراب كنه فقط كلي داره روي دلاي كه ميگيره سود ميكنه

پسر خوب وقتی لپ تاپ میاد دوبی قبلش اون مالیات فروش روش گرفته شده .فرقی نمی کنه کی می خره یا کجا می خواد بره اون مالیاتیه که بسته به ایالت بین 5 تا 10 درصد رو هر کالایی گرفته می شه!
ضمنا این که می گی قیمت دوبی 800 دلاره شما کجا دیدی این قیمتو؟! لابد لنوو مغز خر خورده تو وطن خودش بده 850 دلار(هارد 500 بدون SSD)(بدون احتساب مالیات!!!) بعد تو یه کشور سرمایه دار عربی که درآمدشون نجومیه تازه ارزون تر هم بده!!!
در مورد ارز هم که گفتی
مسئله ای که هست نبود دلاره.این که یه روزنامه ای یه چیزی گفته رو من نمی تونم ملاک قرار بدم.واقعیت اینه که ارز تو ایران خیلی خیلی کم شده.من همین جا قول می دم تمام این دم و دستگاهای ارز دولتی و اینا 2-3 ماه بیشتر دووم نمیاره.خواهید دید که اون موقع فقط برای دارو و غذا ارز دولتی باقی می مونه و بقیه ی اجناس با ارز آزاد با قیمت حداقل حداقل 6000 تومن خریده خواهد شد!
ضمنا یه جوری می گی "کسی که نتونه ارز دولتی بگیره نمی تونه همچین شرکتی راه بندازه" انگار 10 ساله که ارز شده 4000 تومن! نه عزیز من تا همین پارسال هم دلار دولتی 1000 تومن بود و به همه و به هر مقداری هم می دادن!
برای سازگار هم اصلا مهم نیست!نمیاد که ضرر بده.گرون می خره گرون هم می فروشه! یه چیز طبیعیه

من خودم شخصا یه ریال گارانتیش واسه ام ارزش نداره.اصلا من نمی خواستم از این جا بخرم ولی اون موقع که خریدم دلار 2500 بود حساب کردم دیدم تازه گرونتر هم واسه ام درمیاد اگه بخوام از اونور بخرم.این شد که از این جا خریدم وگرنه من هیچ امیدی به گارانتی ایرانی اونم تازه گارانتی غیر رسمی ندارم!

hosein-p30
24-10-2012, 00:19
پسر بابا ، اين ماليات براي فروش در امريكاست كه دولت امريكا ميگيره كه تو دبي همچين چيزي وجود نداره ، وضع رياضييت هم خيلي خرابه من قيمتش رو بالاي 900 دلار گرفتم + 200 هزار تومن هم سود شركت هست ، كالا ها به 10 دسته تقسيم ميشن كه دو گروه اساسي 1226 تومني و 8 گروه ديگه با داشتن حواله و كمي پارتي دلار اتاق ميگيرن كه قيمتش حدودا 2500 تومن هست ، متوجه جريان شدي ، اگه نخورديم نون گندم اما تو كارمون با نون خورا خيلي سر و كار داريم
تازه فكر كنم اينا رو همون زمان دلار 1226 تومني خريدن

HITB0Y
24-10-2012, 00:35
دوستان من لیست قیمت لپ تاپ های سری تینک پد تو دبی رو دارم:

NZQCSxx

E530 i5-3210M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm, 15.6W HD AntiGlare, Midnight Black ,nVIDIA N13P-GL Graphics 2GB, Mainstream,DVD CD Multi Burner (12.7mm) ,N-WWAN Capable,Intel 2x2 BGN BT4.0,6 Cell 48Wh, ,Y-Cam HD 720p, No OS Preload, One Year Warranty

2,469.10

EX-Stock

E530

NZQ45AD

E530, i3-2350M, 4GB, 500GB / 5400rpm, DVD CD Multi Burner, 15.6W HD AntiGlare, Midnight Black , Intel HD Graphics, Intel 2x2 BGN BT4.0, FPR, 6 Cell , Win7-Pro64, 1Year Depot

2,546.38

EX-Stock

E530

NZNCYxx

E430 i5-3210M,4 GB (1600), 500GB/5400rpm,14W HD AntiGlare, DVD CD Multi Burner (12.7mm) , Midnight Black,Intel HD Graphics, N-WWAN Capable, Intel 2x2 BGN BT4.0, Cam HD 720p, 6 Cell 62Wh, Win7-Pro64, One Year Warranty

2,816.86

EX-Stock

E430

NZNC6AD

E430 i5-3210M, 4GB (1600), 500GB/7200rpm, DVD CD Multi Burner (12.7mm), 14W HD Vibrant View, Arctic Blue, Intel HD Graphics, N-WWAN Capable, ThinkPad BGN 1x1 BT4.0, Cam HD 720p, 6 Cell 48Wh, Win7-Pro64, One Year Warranty

2,816.86

EX-Stock

E430

NZQ8XAD

E530 i5-3210M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm, 15.6W HD Vibrant View, Midnight Black, Intel HD Graphics, DVD CD Multi Burner (12.7mm) ,N-WWAN Capable,ThinkPad BGN 1x1 BT4.0, Cam HD 720p, 6 Cell 48Wh, Win7-Pro64, One Year Warranty

2,816.86

EX-Stock

E530

NZNCEAD

E430 i5-3210M, 4GB (1600),500GB / 5400rpm, DVD CD Multi Burner (12.7mm), 14W HD Vibrant View, nVIDIA N13P-GL Graphics 2GB, Black Brushed Aluminum, Intel 2x2 BGN BT4.0, FPR, Camera, 6 Cell 62Wh,Win7-Pro64, One Year Warranty

3,010.06

EX-Stock

E430

NZQ94AD

E530 i5-3210M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner (12.7mm), 15.6W HD Vibrant View, Midnight Black, nVIDIA N13P-GL Graphics 2GB, ThinkPad BGN 1x1 BT4.0,6 Cell 48Wh, FPR, Camera, Win7-Pro64, One Year Warranty

3,010.06

EX-Stock

E530

NZNG8AD

E430 i7-3612QM, 8GB (1600) 4+4, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner (12.7mm), 14W HD AntiGlare, Midnight Black, nVIDIA N13P-GL Graphics 2GB, 16GB mSATA, Intel 2x2 BGN BT4.0, FPR, Camera, 6 Cell 62Wh,Win7-Pro64, One Year Warranty

3,821.50

On Order

E430

NW1CFxx

T420i i3-2350M,4 GB (1333),500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD AG, WWAN Capable,Intel HD Graphics, 6 Cell, FPR, BT Win7-Pro64, Three Years Warranty

3142.24

Ex-Stock

T420i

NW1CJxx

T420 Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, 2.50 GHz), 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD AG, WWAN Capable, Intel HD Graphics, Intel 1000 BGN, Cam HD 720p, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, 3 Years Warranty

3821.50

Limited Stock!

T420

NW66Bxx

T520 Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, 2.50 GHz), 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 15.6HD AG, WWAN Capable, Intel HD Graphics, Intel 1000 BGN, Cam HD 720p, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, 3 Years Warranty

3821.50

Ex-Stock

T520

NW1CVUE

T420 Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, 2.50 GHz), 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD+ AG, NVIDIA N12P-NS1 1GB Optimus, Intel 6205 AGN, WWAN Capable, FPR, 6 cell , Win7-Pro64, 3 Years Warranty

4130.62

Last Unit

T420

NW3PVxx

T420 i5-2520M, 4GB, 500GB / 7200rpm, DVDRW, 14.0" HD+, Intel HD Graphics, Intel 6205 AGN, WWAN Capable, 6cell 57WHr, Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty

4014.70

Ex-Stock

T420

NW85Txx

T520 Intel® Core™ i5-2520M Processor (3M Cache, 2.50 GHz), 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 15.6HD AG, Intel HD Graphics, Intel 6205 AGN, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, Three Years Warranty

4014.70

Ex-Stock

T520

N1T2Txx

T430 i5-3210M, 4GB, 500GB / 7200rpm, DVDRW, 14.0" HD AG, WWAN Capable, Intel HD Graphics, Intel 2200 BGN, WWAN Capable, 6cell 57WHr, Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty

4207.90

Ex-Stock

T430

N1B3Rxx

T530 i5-3210M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 15.6HD+ AG, NVIDIA N13P-NS1 1GB Optimus, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, Camera, BT, FPR, 6 cell 57WHr, Win7-Pro64 , Three Years CCI Warranty

4555.66

Ex-Stock

T530

NW1C7xx

T420 i5-2540M, 4GB , 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD+ AG, WWAN Capable,NVIDIA N12P-NS1 1GB Optimus, Intel 6205 AGN, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, Three Years Warranty

4517.02

Ex-Stock

T420

N1T4Lxx

T430 i5-3360M, 6GB (1600) 4+2, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD AG, WWAN Capable,NVIDIA N13P-NS1 2GB Optimus,Intel 6205 AGN,Camera, BT, FPR 6 cell 57WHr, Win7-Pro64, Three Years CCI Warranty

4907.28

Ex-Stock

T430

NW65XAD

T520 Intel® Core™ i7-2670QM Processor (6M Cache, 2.20 GHz), 8GB (1333) 4+4, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 15.6FHD, WWAN Capable, NVIDIA N12P-NS1 1GB Optimus, Intel 6205 AGN, Cam HD 720p, BT, FPR, 135W , 9 CELL, Win7-Pro64, 3 Year Depot

5676.22

Ex-Stock

T520

N1T4Axx

T430 i7-3520M, 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD+ AG, Intel HD Graphics, Intel 6205 AGN, WWAN Capable, BT, FPR, 6cell 57WHr, Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty

4942.06

Limited Stock!

T430

N1VG7xx

T430 i7-3520M, 4GB, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD+ AG, NVIDIA N13P-NS1 1GB Optimus, Intel 6205 AGN, WWAN Capable, BT, FPR, 9cell 94WHr, Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty

5251.18

Limited Stock!

T430

N1T4NAD

T430 i7-3520M, 8GB (1600) 4+4, 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 14.0" HD AG, NVIDIA N13P-NS1 2GB Optimus, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, BT, FPR, 6 cell 57WHr,Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty

5560.30

Limited Stock!

T430

N1D5XAD

T530 i7-3520M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm, DVD CD Multi Burner Swap (12.7mm), 15.6HD+ AG, NVIDIA N13P-NS1 1GB Optimus, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, 9 cell 94WHr, BT, FPR, Win7-Pro64, 3 Year Warranty

5251.18

On Order

T530

NV579AD

T420s i5-2520M, 4GB, 500GB / 5400rpm, DVD CD Multi Burner Swap (9.5mm), 14.0" HD+ AG, WWAN Capable, NVIDIA N12P-NS2 1GB Optimus, Intel 6205 AGN, Cam HD 720p, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, 3 Year Depot

4632.94

Limited Stock!

T420s

NV7LSAD

T420s i7-2640M, 4GB, 500GB / 5400rpm, DVD CD Multi Burner Swap (9.5mm), 14.0" HD+ AG, NVIDIA N12P-NS2 1GB Optimus, Ericsson F5521gw, Intel 6205 AGN, Cam HD 720p, BT, 6 Cell, FPR, Win7-Pro64, 3 Year Depot

5637.58

Limited Stock!

T420s

NYD5Dxx

X220 Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, 2.50 GHz), 4GB, 320GB / 7200rpm, 12.5" HD, Intel 6205 AGN, WWAN Capable, BT, FPR, 6 cell 62.4WHr, Win7-Pro64, 3 Years Warranty

4014.70

Ex-Stock

X220

NYD5Bxx

X220 Intel® Core™ i5-2450M , 4GB, 320GB / 7200rpm, Ubase+9.5mm Multiburner , 12.5" HD, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, Cam HD 720p, BT, FPR, 6 Cell, Win7-Pro64, 3 Years Warranty

4787.50

Ex-Stock

X220

NYD59xx

X220 Intel® Core™ i5-2540M Processor (3M Cache, 2.60 GHz),4 GB (1333),320GB / 7200rpm, 12.5" HD Premium, Ubase+9.5mm Multi, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, BT, FPR, Cell, Win7-Pro64, 3 Year WarrantyWarranty

5173.90

Limited Stock!

X220

NYD5AAD

X220 Intel® Core™ i7-2640M Processor (4M Cache, 2.80 GHz) , 4GB, 160GB SSD, 12.5" HD Premium, Ubase + 9.5mm Multiburner, WWAN Capable, Cam HD 720p, BT, FPR, Win7-Pro 64, Three Years Warranty

6874.06

Limited Stock!

X220

NYM57AD

X220 Tablet,i7-2640M,4 GB (1333), 320GB / 7200rpm, 12.5" HD, WWAN Capable, 2x2 WLAN, Multitouch,Y-Cam HD 720p,Y-BT,Y-FPR,WWAN Capable, 6cell 66WHr,Win7-Pro64,3 Year Depot Warranty

5792.14

Limited Stock!

X220 tablet

NZA5TAD

X230 Intel Core i7-3520M, 4GB (1600), 500GB / 7200rpm,12.5" HD Premium, Intel HD Graphics 4000, Ubase+9.5mm Multiburner, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, Camera, BT, FPR, 6 cell 62.4WHr, Win7-Pro64, Three Years CCI Warranty

5950.56

Limited Stock!

X230

NZD5CAD

X230 Intel Core i7-3520M, 4GB (1600), 180GB SSD, 12.5" HD Premium, Intel HD Graphics 4000, Ubase+9.5mm Multiburner, WWAN Capable, Intel 6205 AGN, Camera, BT, FPR, 6 cell 62.4WHr,Win7-Pro64, Three Years Warranty

7225.68

Limited Stock!

X230

NWJ28AD

X1 Intel® Core™ i5-2520M Processor (3M Cache, 2.50 GHz) , 4GB, 320GB / 7200rpm, 13.3" Premium HD , Intel HD Graphics, Ericsson F5521gw, Intel 6300 AGN, Camera, BT, FPR, Integrated Battery, WIN 7 PRO 64, 3 Year Depot

5792.14

Limited Stock!

X1

NWG3YAD

X1 i7-2640M, 4GB (1333), 500GB /5400rpm, 13.3" Premium HD, Ericsson F5521gw, Intel 6205 AGN, Cam , Intel HD Graphics, Integrated Battery , Win7-Pro64 , 3 Year Depot

6333.10

Limited Stock!

X1

قیمت ها به درهم هستش,خودتون با درهم روز حساب کنید.
موفق باشید.

payma
24-10-2012, 01:24
یه مساله ای که دوستان بهش هیچ توجهی ندارن اینه که شما فکر میکنی اون وارد کننده هم به قیمتی میخره که اگه شما بری دوبی بهت میدن!!!
نه عزیز من اینا لپتاپ رو بالای چند هزارتا میخرن حداقل 100 الی 200 دلار زیر قیمتی که شما میبینی میخرن وگرنه با سود 200 تومن هم نمیفروشن لپتاپ رو سودشون بیشتر از این حرف هاست!!!

hrh_fourtyseven
24-10-2012, 09:15
پسر بابا ، اين ماليات براي فروش در امريكاست كه دولت امريكا ميگيره كه تو دبي همچين چيزي وجود نداره ، وضع رياضييت هم خيلي خرابه من قيمتش رو بالاي 900 دلار گرفتم + 200 هزار تومن هم سود شركت هست ، كالا ها به 10 دسته تقسيم ميشن كه دو گروه اساسي 1226 تومني و 8 گروه ديگه با داشتن حواله و كمي پارتي دلار اتاق ميگيرن كه قيمتش حدودا 2500 تومن هست ، متوجه جريان شدي ، اگه نخورديم نون گندم اما تو كارمون با نون خورا خيلي سر و كار داريم
تازه فكر كنم اينا رو همون زمان دلار 1226 تومني خريدن

دوست عزیز اون مالیات مال آمریکاست.لنوو هم آمریکاست وقتی نمایندگی دوبی میره لپ تاپ بخره همون جا تو آمریکا ازش اون مالیات رو می گیرن.(یا حتی اگه از جای دیگه ای بخره اون مالیات قبلا لحاظ شده)!
فقط محض نمونه که بدونین قیمتای دوبی چه قدر نسبت به قیمتای آمریکا بالاتره:
طبق جدول خودتون مدل T430 با این کانفیگ 4207.90 درهمه:
N1T2Txx T430 i5-3210M, 4GB, 500GB / 7200rpm, DVDRW, 14.0" HD AG, WWAN Capable, Intel HD Graphics, Intel 2200 BGN, WWAN Capable, 6cell 57WHr, Win7-Pro64, 3Yr Depot Warranty 4207.90 Ex-Stock T430

نسبت دلار به درهم 3.6729 .
4207.90/3.6729=1145.66
یعنی 1145 دلار.
قیمت در آمریکا طبق سایت لنوو(کانفیگ سمت چپ هستش) : 779 دلار!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].UId2QUaT2dw

780 دلار + حدود 60-70 دلار مالیات فروش می شه 850 دلار
با این حساب تو دبی جنس 850 دلاری رو دارن 1150 دلار می فروشن یعنی 300 دلار گرونتر!!!!!
اگه فرض کنیم که به گفته ی خودت سازگار از دوبی اجناس رو وارد می کنه(هرچند من بعید می دونم! چون دوبی کشور ارزونی نیست) و با توجه به این که y580 از این مدل 100 دلار گرونتره باید تو دبی حدود 1300 دلار قیمت داشته باشه!

با توجه به گفته ی دوستمون فرض می گیریم که 200 دلار هم ارزون تر بگیرن می شه 1100 دلار.اصلا جهنم و ضرر فرض می گیریم کیف و موس و آنتی ویروس هم رایگان!!
دلار آزاد رو هم 3700-3800 در نظر نمی گیریم فرض می کنیم که اون موقعی که 3000 تومن بوده خریده باشن!
قیمتش به تومن در میاد حداقل 3300000 تومن! خوب گیریم که به قیمت 4000000 می ده به مغازه ها یعنی سودش می شه 700000 تومن یعنی 20% !
من عاشق سازگار نیستم اصلا می خوام سر به تنش نباشه ولی خدا وکیلی شما خودت حاظری این همه دردسر واردات رو تحمل کنی و جنستو با سود زیر 20 درصد بفروشی؟!

یه مساله ای که دوستان بهش هیچ توجهی ندارن اینه که شما فکر میکنی اون وارد کننده هم به قیمتی میخره که اگه شما بری دوبی بهت میدن!!!
نه عزیز من اینا لپتاپ رو بالای چند هزارتا میخرن حداقل 100 الی 200 دلار زیر قیمتی که شما میبینی میخرن وگرنه با سود 200 تومن هم نمیفروشن لپتاپ رو سودشون بیشتر از این حرف هاست!!!

hosein-p30
24-10-2012, 16:09
اره فكر كنم يه اشتباهي كردم

amin666
24-10-2012, 17:56
ولی باز یه نکته رو انگار اشتباه کردید.لنوو یه کمپانی چینیه دوستان.اون IBM بود که امریکایی بود.تا اونجا که می دونم برند لنوو مال کشور چین هست.مثل ایسوس و msi که تایوانند.حرفهایی که شما می زنید در مورد hp , apple صادقه در مورد مالیات.البته اگه اشتباه می کنم و لنوو متل امریکاست تصحیح کنید.ولی بعید می دونم

asstubirs
24-10-2012, 18:39
مثلا شما وقتی میرید دوبی و کالا می خرید حتما فاکتور بگیرید و اگر مالیات بر ارزش افزوده داشته باشه با ارایه این فاکتور در هواپیمایی در باجه هایی که tax نامیده می شوند به راحتی پولی رو که به عنوان مالیت بر ارزش افزوده گرفته شده را به شما بر گشت خواهند داد. چرا که شما به پیشرفت و رونق بازار شون کمک نمودید.

pcsoft
24-10-2012, 18:49
ولی باز یه نکته رو انگار اشتباه کردید.لنوو یه کمپانی چینیه دوستان.اون IBM بود که امریکایی بود.تا اونجا که می دونم برند لنوو مال کشور چین هست.مثل ایسوس و msi که تایوانند.حرفهایی که شما می زنید در مورد hp , apple صادقه در مورد مالیات.البته اگه اشتباه می کنم و لنوو متل امریکاست تصحیح کنید.ولی بعید می دونم

ویکی پدیا:
Lenovo Group Limited (SEHK: 0992) is a Chinese multinational computer hardware and electronics company with its operational headquarters in Morrisville, North Carolina, United States and its registered office in Hong Kong.

hrh_fourtyseven
24-10-2012, 19:42
اره فكر كنم يه اشتباهي كردم

:X

ویکی پدیا:
Lenovo Group Limited (SEHK: 0992) is a Chinese multinational computer hardware and electronics company with its operational headquarters in Morrisville, North Carolina, United States and its registered office in Hong Kong.
والا من تا الان فکر می کردم لنوو آمریکاییه!!! :)

amin666
24-10-2012, 22:19
همونطور که پست ویکی پدیا هم نشون می ده اصالتا چینیه.ولی مسلما چون بخش کامپیوتر IBM رو خریده طبیعیه که کارمندای ارشد و ... امریکایی هم باشند.البته الان دیگه اکثر کمپانیهای بزرگ چند ملتیند.همونطور که ویکی پدیا گفته لنوو هم همینطوره.مثل موتورولا و ... .

HITB0Y
24-10-2012, 22:43
دوستان یه سوال:
موقعی که با لپ تاپ کار میکنید و لپ تاپ تو برق هستش آیا باتری اون رو در میارید؟یا اینکه کار دیگه ای میکنید؟
اگر اطلاعات مفیدی در این باره دارید لطفا به اشتراک بزارید.
ممنون

hrh_fourtyseven
24-10-2012, 23:54
دوستان یه سوال:
موقعی که با لپ تاپ کار میکنید و لپ تاپ تو برق هستش آیا باتری اون رو در میارید؟یا اینکه کار دیگه ای میکنید؟
اگر اطلاعات مفیدی در این باره دارید لطفا به اشتراک بزارید.
ممنون
من در میارم.
به هر حال باتری یه چیز مصرفیه هر چی کمتر ازش استفاده بشه عمرش بیشتر می شه.البته سازنده های باتری های li-ion لپ تاپ می گن که چه این کارو بکنین چه نکنین تو عمر باتری تاثیری نداره ولی به نظر من اینا بیشتر جنبه ی تبلیغات داره...

amin666
25-10-2012, 01:29
ولی نباید بذارید زیاد گرم بشه باطری.چون به سلولها آسیب می زنه.مثلا اگه زیاد بازی می کنید و ... .هر چند تو ایران که زیاد برق می ره یهو چند تا برنامه باز باشه و برق بره بیشتر به سیستم اسیب می زنه تا گرما به باطری!:دی

payma
25-10-2012, 02:36
من در میارم.
به هر حال باتری یه چیز مصرفیه هر چی کمتر ازش استفاده بشه عمرش بیشتر می شه.البته سازنده های باتری های li-ion لپ تاپ می گن که چه این کارو بکنین چه نکنین تو عمر باتری تاثیری نداره ولی به نظر من اینا بیشتر جنبه ی تبلیغات داره...

والا اصولا وقتی به برق وصل هستین و باتری فول هست نباید از باتری جریانی کشیده بشه منطقی هم همین هستش پس باتری مصرفی نداره
ولی وقتی باتری رو درمیارین باید روی 40 درصد شارژ درش بیاری چون رو این مقدار کمترین افت ظرفیت رو داره (بعد از 1 سال در دمای 25 درجه 4 درصد افت ظرفیت طبیعی داره)
من خودم به شخصه ریسک نمیکنم چون اگه مکررا برق بره یا نوسان داشته باشه که داره آسیبی که لپتاپ میبینه خیلی بیشتر از هزینه اون باتریه و اصلا نمیصرفه بخاطر 150 تومن مثلا مادربردت بسوزه که حداقل فکر کنم 300 تومن هزینه تعمیرشه با کلی الافی و اعصاب خردی

mammad13
25-10-2012, 17:12
سلام دوستان .منم آخر از بین asusn56 va Hp dv6t-7000 va Lenovo Y580 تصمیم به خرید لنوو گرفتم .شاید شنبه گرفتم .به نظر شما اگر صبر کنم قیمت ها پایین میاید یا نه حتما برم بگیرم ؟؟؟؟

The Black Dahlia
25-10-2012, 18:04
سلام دوستان .منم آخر از بین asusn56 va Hp dv6t-7000 va Lenovo Y580 تصمیم به خرید لنوو گرفتم .شاید شنبه گرفتم .به نظر شما اگر صبر کنم قیمت ها پایین میاید یا نه حتما برم بگیرم ؟؟؟؟

نگیر مرد...

هم قیمتا بالاس

هم وین هشت داره میاد لپ های جدیدم باش میان

ما هم تو فکر تعویضیم

راستی سونی مدل های وین 8 رو گذاشته واسه فروش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_6:

M A M M U T
25-10-2012, 18:33
اگه کارت ضروریه بگیر اما همینجوری تفریحی میخوای بگیری وایسا شاید فرجی شد....البته با این وضعیت بعید میدونم اتفاق خاصی بیافته.....

hrh_fourtyseven
25-10-2012, 19:19

به نظر من بگیر.
من بعید می دونم قیمت دلار کم بشه.اگه زیاد نشه کم هم نمی شه!
به هر حال بازم تصمیم نهایی با خودته
این دوستی که گفت وین 8 داره میاد...خوب بیاد! الان اکثر مدلای لنوو درایور وین 8ش اومده از این نظر مشکلی نخواهی داشت.
البته اگه کلاس واسه ات مهمه یه کم صبر کن قیافه ی لپ تاپ ها کلا داره متحول می شه.تاچ پد و نمی دونم تبدیل شدن به تبلت و ... .البته اینم در نظر بگیر که از اونا نمی تونی انتظار یه لپ تاپ گیمینگ داشته باشی!
خالا بسته به اولویت هات و نیازت تصمیم بگیر الان بخری یا چند ماه واسه مدلای سبک و خوشکل موشکل جدید با سخت افزار معمولی صبر کنی...

mammad13
25-10-2012, 20:24
تشکر بابت نظراتی که دادید!

mammad13
25-10-2012, 20:30
به نظر من بگیر.
من بعید می دونم قیمت دلار کم بشه.اگه زیاد نشه کم هم نمی شه!
به هر حال بازم تصمیم نهایی با خودته
این دوستی که گفت وین 8 داره میاد...خوب بیاد! الان اکثر مدلای لنوو درایور وین 8ش اومده از این نظر مشکلی نخواهی داشت.
البته اگه کلاس واسه ات مهمه یه کم صبر کن قیافه ی لپ تاپ ها کلا داره متحول می شه.تاچ پد و نمی دونم تبدیل شدن به تبلت و ... .البته اینم در نظر بگیر که از اونا نمی تونی انتظار یه لپ تاپ گیمینگ داشته باشی!
خالا بسته به اولویت هات و نیازت تصمیم بگیر الان بخری یا چند ماه واسه مدلای سبک و خوشکل موشکل جدید با سخت افزار معمولی صبر کنی...

آقا دمت گرم به احتمال زیاد میگیرم مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته !!!! فقط 2سوال
1- برا من مهمه که بازیا رو یه مدتی راحت اجرا کنه نه اینکه بعد از 1سال دیگه هر بازی جدید که میگیرم افت فریم داشته باشه !!!.شما که این لپ تاپو داری چی میگی به نظرت بازیارو چند سالی جواب میده (بنظرم جواب مثبته)؟؟؟ الان که Max Payne3 رو روون میاره دیگه؟؟؟
2-در کل ازش راضی هستی ایشالا؟؟ بعد از این مدتی که گرفتی مشکل خاصی نداشتی باهاش؟(پستای قدیمیتو خوندم و استفاده کردم دمت گرم! )

M A M M U T
25-10-2012, 21:46
سلام...یه دوربین خواستم بین 800 تا 900 تومن (الکی گرون نشه..هرچی ارزون تر بهتر :دی ) صفحات قبل روخوندم به دو دوربین s100 و sx240 رسیدم....حالا اینا کدومش کیفیت تصویر بهتری داره؟ کلا کدومش بهتره؟
راستی اگه دوربین بهتری هم هست که ارزش پول بیشتر رو داره معرفی کنین لطفا....
آقا من این پست رو اشتباهی اینجا دادم فکر نکنید عقلم رو از دست دادم :)
شرمنده لطفا پاک بشه..

mammad13
26-10-2012, 09:20
اگه کارت ضروریه بگیر اما همینجوری تفریحی میخوای بگیری وایسا شاید فرجی شد....البته با این وضعیت بعید میدونم اتفاق خاصی بیافته.....

دوست عزیز میشه بگی این لپ تاپ در اجرا بازی های سنگین چگونه عمل میکند و آیا تا چند سال جوابگو خواهد بود؟؟ من لپ تاپ و برای دانشگاه میخوام که کارام را راه بیندازد(خیلی هم ضروری نیست ولی شنبه احتمالا میگیرم :دی) .اونقدر ها هم مثل قدیما دیگه بازی نمیکنم ولی.... 1چیز دیگه اینکه غیر از دو موردی که گفتی (بالای سمت چپ صفحه کلید و چند پیکسل صفحه)در کل از لپ تاپ راضی هستی ؟

hrh_fourtyseven
26-10-2012, 10:16
آقا دمت گرم به احتمال زیاد میگیرم مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته !!!! فقط 2سوال
1- برا من مهمه که بازیا رو یه مدتی راحت اجرا کنه نه اینکه بعد از 1سال دیگه هر بازی جدید که میگیرم افت فریم داشته باشه !!!.شما که این لپ تاپو داری چی میگی به نظرت بازیارو چند سالی جواب میده (بنظرم جواب مثبته)؟؟؟ الان که Max Payne3 رو روون میاره دیگه؟؟؟
2-در کل ازش راضی هستی ایشالا؟؟ بعد از این مدتی که گرفتی مشکل خاصی نداشتی باهاش؟(پستای قدیمیتو خوندم و استفاده کردم دمت گرم! )

اگه پستای قبلیمو دیدی احتمالا اون پستو هم دیدی که یک هفته بعد از خریدش نظرمو در موردش گفتم.اگه ندیدی برو بخون کامل گفتم که تو هر موردی عملکرد لپ تاپ چه جوریه...
در مورد بازی هم من این بازی هارو تا حالا باهاش اجرا کردم:
alan wake , assassins creed revelations , battlefield 3 , COD modern warfare 3 , dead space 2 , L.A noir , mafia 2 , need for speed run , stronghold 3 ,skyrim , witcher 2

من همه رو گرافیکشونو تا ته بالا می برم تازه من وصل می کنم به مانیتور با رزولوشن فول اچ دی بازی می کنم نه با رزولوشن خود لپ تاپ.همه رو کاملا روون اجرا می کنه. فقط تنها بازی ای که یه کم کند اجرا می کنه(با 10-15 فریم) witcher 2 هست که اونم حالا جهنم ultra بازی نمی کنم می ذارم رو high کاملا روون اجرا می شه...
در مورد max payne 3 هم متاسفانه من نتونستم اجراش کنم نزدیک یک گیگ فقط براش کرک و آپدت دانلود کردم ولی آخرم اجرا نشد!حالا نمی دونم مشکل شاید از این بود که ویندوزم 8 بود! ولی خوب می دونم که اونم رو ultra کاملا روون اجرا می کنه.

در کل هیچ مشکلی باهاش نداشتم و کاملا از خریدش راضی ام.فقط کیقیت ال سی دیش یه کم تو ذوق می زنه.اونم واسه کار عادی خوبه هر وقتم که می خوام بازی کنم وصل می کنم به ال سی دی .از این جهت مشکلی ندارم.
در ضمن من لپ تاپم یه ضربه ی خیلی خیلی بد هم خورد .یه جایی می رم سر کار بعد یارو عین شتر اومده بود با سرعت نور پاش افتاده بود به کابل شبکه ای که به لپ تاپ وصل بود ، قشنگ از رو میز 3-4 متر شوت شد لپ تاپ...که طبق نظر خودم و کسایی که اون جا بودن گفتیم دیگه هیچیش نموند، ورش داشتم دیدم عین شیر داره کار می کنه فقط بالای درش یه کم کج شد!!!!

M A M M U T
26-10-2012, 13:24
دوست عزیز میشه بگی این لپ تاپ در اجرا بازی های سنگین چگونه عمل میکند و آیا تا چند سال جوابگو خواهد بود؟؟ من لپ تاپ و برای دانشگاه میخوام که کارام را راه بیندازد(خیلی هم ضروری نیست ولی شنبه احتمالا میگیرم :دی) .اونقدر ها هم مثل قدیما دیگه بازی نمیکنم ولی.... 1چیز دیگه اینکه غیر از دو موردی که گفتی (بالای سمت چپ صفحه کلید و چند پیکسل صفحه)در کل از لپ تاپ راضی هستی ؟
هر بازی که تا حالا اجرا کردم رو جوب داده...البته خودم بر خلاف انتظارم زیاد باهش بازی نمیکنم چون دیگه مثل قدیم حوصله ندارم :دی فعلا که بازی ها رو جواب میده...والله به نظرم احتمالا تا یه سال دیگه یتونه بازی رو اجرا کنه(در کیفیت مطلوب)
اما بعید میدونم تا 3-4 سال دیگه بتونه بازی ها رو در "بالاترین کیفیت بالا بیاره"/////
من قبل از خرید لپتاپ فکر میکردم که با لپتاپ میشه بازی کرد اما الآن به نظرم لپتاپ خیلی برا بازی خوب نیست...حداکثر روزی یه ساعت....
پیکسل صفحه ها که اصلا معلوم نیست....به ویژه در صفحات تیره کلا دیده نمیشه....
اون مشکل کیبورد هم بهش عادت کردم اذیت نمیکنه...
یکم وزن لپتاپ کمتر بود من خیلی خوشحال میشدم اما اون هم مشکلی نداره....کلا لپتاپ خوبیه...من روزی 13-14 ساعت باهاش کار می کنم و تا حالا مشکلی ندیدم توش.باهاش آهنگ هم ساختم (آهنگ سازی به cpu زیادی نیاز داره ...ولی عین موشک همه چیز رو سریع با هم تطبیق میده) ....خیلی خوبه.... اگه گرفتی با ssd بگیر....چون تو این سه ماه من حتی یه بلوری هم استفاده نکردم :)

Agame.Arash
26-10-2012, 16:03

ببین داداش اگه واسه دانشگاه میخوای خیلی سنگینه
تجربه خودم دارم بهترین لپ برا دانشگاه سایز 13 یا 14 فوقش
تازه من هنوز تاکیدد دارم نگیرید که مدل هایی بیان که فابریک وین 8 دارن
این جوری کم تر تو ذوقتون می خوره

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

hosein-p30
27-10-2012, 01:12
به نظر من كه برو hp بگير ، فول اچ دي هست و كيفيتشم بالاتره در مورد حرارتش تحقيق كن ميگن مشكلش حل شده گول كانفيگ بالا رو نخور ، لبتاپ بايد يه عمري كار كنه

Agame.Arash
27-10-2012, 01:25
به نظر من كه برو hp بگير ، فول اچ دي هست و كيفيتشم بالاتره در مورد حرارتش تحقيق كن ميگن مشكلش حل شده گول كانفيگ بالا رو نخور ، لبتاپ بايد يه عمري كار كنه

اولا کدوم مدل hp????
اگه منظورت 6000 هه که نصف فروم میگن مشکل قرمزی داره...
تازه اگه اخبارو دنبال کنید سهامش داره تا جایی افت میکنه که ورشکست شه!

whitewolf
27-10-2012, 01:47

همچین میگه یه عمری کار کنه انگار y580 کار نمیکنه و شمام چند ساله که این لپ تاپو داشتین و واستون کار نکرده ولی یه عمره دارین hp استفاده می کنین و اون واستون کار کرده

amin666
27-10-2012, 01:55
اولا کدوم مدل hp????

اگه منظورتون dv6 t7000 ه در مورد قرمزی بگم که تو کل فروم فقط یه نفر این مشکل رو داشت و اونم اگه تاپیک رو می خوندی مونیتور دسکتاپش هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.نصف فروم اغراق امیز بود
کمپانی ای که رده اول فروش Pc جهانه (اختلافش با لنوو ناچیزه) و چندین ساله که همین رتبه رو هم داشته چه جوری ورشکست می شه؟!!اول نباید به رده 6-7 بیاد بعد ورشکست شه!این که سود دهیش کم بشه یه چیزه.ولی حالا که هنوز تو صدر فروشه و قرار نیست ورشکست شه

M A M M U T
27-10-2012, 05:45
اولا لتاپ y580 یکی از بهترین های بازاره شکی نیست علتش هم واضحه...کانفیک قدرتمند + کولینگ فوق العادش حالا اگه ماله بعضی از دوستان مشکلی داره نمیشه اون رو به همه مدل ها تعمیم داد...
اما یه نکته دیگه این جا قابل ذکره..... پیشنهاد من اینه که اگه کار تخصصی ندارید بی خودی پول واسه لپتاپ قدرتمند ندین....چون به کارتون نمیاد بعدا اگه مشکلی پیش بیاد بی خودی افسوس می خورین....
از جمله خود بنده وقتی این لپتاپ رو گرفتم قصدم بازی کردن با این سیستم بود....اما بعد از مدتی دیگه حوصله ی بازی کردن نداشتم و چون تو کار حرفه ای نبودم الآن بسیاری از قابلیت های فوق العاده ی لپتاپ به کارم نمیاد..... در حالی اون موقع (مرداد ماه) میشد با یکم پول بیشتر یه apple بگیرم.در هر حال مهم ترین نکته تو خرید لپتاپ اینه که به نیازتون نگاه کنید و متناسب با اون بخرین.
ویژگی های خیلی خوب لپتاپ ایناس:
1-کانفیگ قدرتمند 2-کولینگ بسیار مناسب 3- تاچ بد بزرگ 4-سیستم صوتی با بلندگو JBL پنچ- باتری خوب(مثلا با وایرلس روشن به راحتی 5.5 ساعت به وب گردی میتونید بپردازید)

دوستانی که y580 دارند پیشنهاد میکنم موقع فیلم فیلم دیدن حتما movie theater رو روشن کنن....صداش دالبی میشه خیلی فاز میده :دی

Agame.Arash
27-10-2012, 20:28
اگه منظورتون dv6 t7000 ه در مورد قرمزی بگم که تو کل فروم فقط یه نفر این مشکل رو داشت و اونم اگه تاپیک رو می خوندی مونیتور دسکتاپش هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.نصف فروم اغراق امیز بود
کمپانی ای که رده اول فروش Pc جهانه (اختلافش با لنوو ناچیزه) و چندین ساله که همین رتبه رو هم داشته چه جوری ورشکست می شه؟!!اول نباید به رده 6-7 بیاد بعد ورشکست شه!این که سود دهیش کم بشه یه چیزه.ولی حالا که هنوز تو صدر فروشه و قرار نیست ورشکست شه

شرمنده داداش
منظورم همون 7000 بود
یه نگاهی به سایتایی مث نارنجی و زومیت بنداز
همه ی اخبار از افت سهامش خبر داده
تازه همین چن روز پیش هم تو همین فروم تو اخبار it فک کنم خبر جلو زدن لنوو از اچ پی تو فروش رو داده بود
در هر صورت فک نمیکنم 7000 در مقایسه با y 580 با این وضع قیمتا انتخاب بهتری باشه چون کسی که همچین قیمتی برا لپتاپ میده 90 درصد انتظار گیم داره که y580 براش درمقایسه با اون بهتره

ALt3rnA
27-10-2012, 22:01
من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر مشکل دارن
من الان دو ماهه این لپتاپ رو دارم و مثل چی راضیم ازش ! شدیدا هم دارم کار میکشم ازش
بازی - دانلود - هفته ای 3 روز هم دانشگاه

amin666
27-10-2012, 22:05
شرمنده داداش
منظورم همون 7000 بود
یه نگاهی به سایتایی مث نارنجی و زومیت بنداز
همه ی اخبار از افت سهامش خبر داده
تازه همین چن روز پیش هم تو همین فروم تو اخبار it فک کنم خبر جلو زدن لنوو از اچ پی تو فروش رو داده بود
در هر صورت فک نمیکنم 7000 در مقایسه با y 580 با این وضع قیمتا انتخاب بهتری باشه چون کسی که همچین قیمتی برا لپتاپ میده 90 درصد انتظار گیم داره که y580 براش درمقایسه با اون بهتره

خب y580 هم مطمئنا گزینه خوبیه.ولی فکر نمی کنم واسه گیم فرق چندانی بینشون باشه با توجه به اینکه Gpu لنوو طبق معمول مدل تضعیف شده 660 هست که نهایت 6-7 درصد اختلاف داره.واسه گیم هم درسته دمای هر دو نزدیک همه.ولی Hp تکنولو1ی coolsense رو داره که دما رو کمتر هم می کنه.سیستم صوتی Beats هم که فکر نکنم حد اقل از نظر کیفیت قابل مقایسه با شه با jbl.طراحی Hp هم که مسلما بهتره.نمی گم y580 گزینه بدیه.ولی به هر حال نمی شه گفت y580 خیلی بهتره.هر دو در یه حدند.اگه گارانتی رو می گفتید منطقی تر بود برای انتخاب لنوو.به هر حال هر دو لپتاپهای خوبیند و لنوو هم انتخاب خوبیه.شکی نیست
در مورد سهام خب همیشه بالا پایین می شه.سود دهی کم هم بشه هنوز خیلی با ورشکستگی فاصله داره.فکر کنم خیلی زود باشه بگیم قراره ورشکست شه.چون هنوز هم تقریبا اوله تو فروش.(اختلافش با لنوو تاچند روز پیش زیر یک درصد بود).هر وقت امار فروش خیلی کم شد و کمپانی شروع به ضرر دادن کرد می شه گفت داره ورشکست می شه.حالا چون یه کم سهامش کم شده یا سود دهیش یا حتی فروشش دلیل نداره که بگیم داره ورشکست می شه.چند سال پیش اوضاعش از الان خیلی بدتر بود فکر می کنم
اینجا کلوپ لنوو هست.جای مقایسه و ... نیست.من خواستم فقط اون نکته ای که گفتید رو تصحیح کنم در مورد 7000 .
موفق باشید

hosein-p30
27-10-2012, 23:05
من كه نزديك يه ماه y580 رو گرفتم همون اول مشكل داشت ، دادم گارانتي جالبه كه هر دفعه تو سايتشون يه تاريخ تحويل ميدن هر دفعه كه زنگ ميزني يه چيز ميگن ، يه بار گفتن قطعش نيست يه بار گفتن پولشو ميدن يه بار گفتن بيا جعبشو بده روز بعد گفتن بيا يكي بگير كه معلوم شد يه دسته 2 ديگست كه من نگرفتم بعد دوباره گفتن چيزيش نييست مشكل نرم افزاريه حل شد ، منم گفتم شرمنده من جعبشو باتري و همه چي رو دادم الان ديگه يه نو ميخوام ، معلوم نيست اخرش كارمون با اينا به دادگاه بكشه من پول خسارت كاري رو ازشون بگيرم ، خدا بيامرزه سازگارو ديگه به تاريخ پيوست ، اول ميخواستم asus n56vz بگيرم به خاطر اينكه گارانتي نداشت نگرفتم الان مثل گاو پشيمونم

payma
28-10-2012, 01:18
اولا کدوم مدل hp????

کداک که اونجوری ورشکسته شد بعد از اعلام خودش 1 سال طول کشید ورشکسته بشه کل عالم هم فهمیدن اما هنوز داره محصولاتش رو تولید میکنه تو نمایشگاه Photokina هم غرفه داشت نمیدونم شما چجوری HP رو یه شبه ورشکستش کردی!!!

Agame.Arash
28-10-2012, 02:02
کداک که اونجوری ورشکسته شد بعد از اعلام خودش 1 سال طول کشید ورشکسته بشه کل عالم هم فهمیدن اما هنوز داره محصولاتش رو تولید میکنه تو نمایشگاه Photokina هم غرفه داشت نمیدونم شما چجوری HP رو یه شبه ورشکستش کردی!!!

من از اخباری که خوندم وهممون روزانه میبینیم گفتم گلم@-}--<3
به نظرم بهتره بحث رو کش ندیم چون اینجا جاش نیس
در هر صورت من بیشتر منظورم رو مقایسه dvt 7000 با y 580 بود

گذشته از این موضوع اگه کسی از دوستان سایتی میشناسه که از این دو تا بنچمارک گذاشته باشه ممنونش میشیم...

whitewolf
28-10-2012, 03:09
من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر مشکل دارن
من الان دو ماهه این لپتاپ رو دارم و مثل چی راضیم ازش ! شدیدا هم دارم کار میکشم ازش
بازی - دانلود - هفته ای 3 روز هم دانشگاه

منم ماه پیش y580 رو گرفتم ولی از شانس بدم همون شب اول که خریدم و اوردم خونه یه خط سفید از پیکسل سوخته از بالا تا پایین صفحه نمایشش افتاد که واقعا اعصابمو داغون کرد
فردا صبحش با اعصاب داغون (در حالی که هنوز 24 ساعت از خریدم نگذشته بود) لپ تاپ رو بردم سازگار طرف گفت واستون صفحشو مجانی عوض می کنیم. یه ساعت که گذشت لپ تاپمو با صفحه نمایش جدید و سالم بهم تحویل دادن
درسته که لپ تاپم همجین مشکلی رو اونم چند ساعت بعد از خرید داشته ولی تا الانش که ازش راضیم. خیلی غوله لامصب. همه چیو راحت اجرا میکنه

775e
28-10-2012, 09:46
تا lenovo نخریدی نمیدونی چیه
این نظر شخصی منه
که بعد از خریدنش فهمیدم واقعا بهترینه .....
صفحه کلید و تاچ پد خیلی راحت وحساسی داره
شما اگه با صفحه کلیدش تایپ کنید لذت میبرید و لحظه شماری میکنید برای اینکه دوباره با اون تایپ کنید.

hosein-p30
28-10-2012, 18:41
ميگن رو مدل ssd دار روي ssd نميشه ويندوز نصب كرد ؟ اصلا توي bios نيست ssd ، بعد از اوني كه ويندوز بالا اومد تازه ssd مثل يه درايو مياد بالا ، بچه هاي ssdدار يه نگا ميندازن

hrh_fourtyseven
28-10-2012, 19:45
من از اخباری که خوندم وهممون روزانه میبینیم گفتم گلم@-}--<3
به نظرم بهتره بحث رو کش ندیم چون اینجا جاش نیس
در هر صورت من بیشتر منظورم رو مقایسه dvt 7000 با y 580 بود

گذشته از این موضوع اگه کسی از دوستان سایتی میشناسه که از این دو تا بنچمارک گذاشته باشه ممنونش میشیم...

notebookcheck.net بنچمارکای مختلف اکثر لپ تاپ های معروف رو داره.

mammad13
29-10-2012, 04:46
دوستان عزیز منم شنبه گرفتم .فعلا که خیلی راضیم .لپ تاپ خفنیه .گرون شده ولی با این حساب گرفتم چون میدونم قیمتش پایین نمیاد(چی قیمتش کم شده تو این مملکت!!)

albertoperanc
29-10-2012, 10:07
عزیز دل کی گفته نمیشه؟

پس ویندوز من رو چی نصبه؟

اگر هاردت SSD باشه، 10 ثانیه کلا طول میکشه بالا بیاد...10 ثانیه هم خاموش میشه.

Agame.Arash
29-10-2012, 12:20
عزیز دل کی گفته نمیشه؟

پس ویندوز من رو چی نصبه؟

تا اونجایی که یادمه یکی از دوستان تو صفحه های قبل گفته بودن خود سازگار مدلای ssd رو جمع کرده چون روشون ویندوز نضب نمی شده

hrh_fourtyseven
29-10-2012, 16:06
دوستان عزیز منم شنبه گرفتم .فعلا که خیلی راضیم .لپ تاپ خفنیه .گرون شده ولی با این حساب گرفتم چون میدونم قیمتش پایین نمیاد(چی قیمتش کم شده تو این مملکت!!)
مبارکت باشه دوست عزیز.
چند گرفتی؟
با ssd دیگه؟

hosein-p30
29-10-2012, 19:51
عزیز دل کی گفته نمیشه؟

پس ویندوز من رو چی نصبه؟

ممكنه كد دستگاه قسمت اولشو بذاري يا 59338056 يا 59347159

whitewolf
29-10-2012, 22:24
ميگن رو مدل ssd دار روي ssd نميشه ويندوز نصب كرد ؟ اصلا توي bios نيست ssd ، بعد از اوني كه ويندوز بالا اومد تازه ssd مثل يه درايو مياد بالا ، بچه هاي ssdدار يه نگا ميندازن

نه بابا. این شایععش که مغازه دارایی که کانفیگ بلوری دارشو میخوان بفروشن راه انداختن. وگرنه من مدل SSDدارشو دارم و ویندوزمم روی SSD نصبه

die_in_dark
29-10-2012, 22:35
خريدارها ميتونند اينجا هم سر بزنند

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

hosein-p30
29-10-2012, 23:20
بچه هايي كه ssd دار دارن كد دستگاهشون رو ميزارن

whitewolf
30-10-2012, 02:39
تا اونجایی که یادمه یکی از دوستان تو صفحه های قبل گفته بودن خود سازگار مدلای ssd رو جمع کرده چون روشون ویندوز نضب نمی شده

بله. خود من بودم ولی حقیقت نداره. شایعه هست این حرف. من فقط از یه مغازه دار نقل قول کردم. هر مغازه داری این حرفو میزنه مطمئن باشین می خواد کانفیگ بلوری دارشو اب کنه چون این کانفیگ خیلی از کانفیگ SSD دار کمتر به فروش میره

hosein-p30
30-10-2012, 15:33
بابا اين كد دستگاهتون رو بذارين ، همشو نميخواد فقط اون قسمت كه مشتركه و نوعشو مشخص ميكنه ، ssd ها ها : يا 59338056 يا 59347159

Переклад не
30-10-2012, 17:11
دوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.

Agame.Arash
30-10-2012, 17:15
دوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.

بد نیس برادر

البته به اون خوبیا هم نیس مثلا بعضی وقتا قاطی میکنه با وجودی که کامل وصله ولی تو تسک بار هیچ سیگنالی نیس !
البته کم پیش میاد !

adamhesaby
30-10-2012, 20:01
مبارکت باشه چند گرفتی؟

من که کاملا راضیم

M A M M U T
30-10-2012, 21:47
وای فایش خیلی خوبه....من سرعت وای فای لپتاپم از سرعت اینترنت کابلی PC م بیشتره....

mammad13
30-10-2012, 22:31
مبارکت باشه دوست عزیز.
چند گرفتی؟
با ssd دیگه؟

مرسی . 3.680000!!
نه ssd دارش گیر نمیاد که .همینم دهنم سرویس شد پیدا کردم!!! .هرجا رفتم گفت نداریم که نداریم(چون گرونه نمیارن ) حتی asus n56 va HPdv6t7000 هم هرجا رفتم گفتن الان نداربم آخر از بازار رضا گرفتم !!

mammad13
30-10-2012, 22:36
مبارکت باشه چند گرفتی؟
مرسی .3.680.000 همینم با زور گیر آوردم !!:sq_10: ولی لپ تاپ خیلی خوبیه .الان چون روزای اوله روزی 6-7 ساعتی روشنه که 4-5 ساعتش بازیای سنگین میکنم :دی . جز کیفیت تصویر که اونم انصافا خیلیییی بد نیست بقیه چیزاش oke!!

whitewolf
31-10-2012, 03:10
بابا اين كد دستگاهتون رو بذارين ، همشو نميخواد فقط اون قسمت كه مشتركه و نوعشو مشخص ميكنه ، ssd ها ها : يا 59338056 يا 59347159

من SSD دارشو دارم ولی راستش جعبش باهام نیست. اومم خوابگاه اخه :sq_11:

intermilani
31-10-2012, 07:34
59338056 :)

whitewolf
31-10-2012, 17:01
بچه ها تازگی ها Num Lock من بعد چند دقیقه دوباره خاموش میشه و برای استفاده از keypad باید دوباره num lock رو بزنم.
راه حلی به نظرتون میرسه؟ به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

Agame.Arash
31-10-2012, 18:42
بچه ها تازگی ها Num Lock من بعد چند دقیقه دوباره خاموش میشه و برای استفاده از keypad باید دوباره num lock رو بزنم.
راه حلی به نظرتون میرسه؟ به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

ویندوزه رو. کن انشالا که درس بشهrestore

whitewolf
02-11-2012, 04:03
ویندوزه رو. کن انشالا که درس بشهrestore

اخه خیلی برنامه نصب کردم امیدوار بودم راح حل خاصی ئاسش وجود داشته باشه
هیشکی همیچن مشکلی رو نداره؟

M A M M U T
03-11-2012, 07:30
ﺍﺧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﺭﺍﺡ ﺣﻞ ﺧﺎﺻﯽ ﺋﺎﺳﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
ﻫﯿﺸﮑﯽ ﻫﻤﯿﭽﻦ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟

ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻥ num lock ﯾﮑﻤﯽ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ...ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺩﻗﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ.ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ.ﺑﻌﯿﺪﻩ ﻣﺸﮑﻞ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ...
ویرایش:آزمایش کردم....نزدیک به یک ساعت num lock روشن بود و روشن موند (خاموش نشد)...

adamhesaby
03-11-2012, 13:44
اخه خیلی برنامه نصب کردم امیدوار بودم راح حل خاصی ئاسش وجود داشته باشه
هیشکی همیچن مشکلی رو نداره؟

نه منم تست کردم

whitewolf
04-11-2012, 05:25
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻥ num lock ﯾﮑﻤﯽ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ...ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺩﻗﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ.ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ.ﺑﻌﯿﺪﻩ ﻣﺸﮑﻞ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ...
ویرایش:آزمایش کردم....نزدیک به یک ساعت num lock روشن بود و روشن موند (خاموش نشد)...

نه منم تست کردم

ممنون از جفتتون
نمی دونم چرا ولی واسه منم یه مدتیه که درست شده. یه مدت پیشم باز این طوری شده بود ولی خود به خود درست شده بود. اگه بازم این طوری شه توی فروم های باید بگردم دنبال راه چاره :sq_11::sq_11:

adamhesaby
04-11-2012, 17:03
آقا بالاخره یه بازی گیر آوردم که کارت گرافیکشو حسابی به چالش بکشه!
batman arkham city رو روی very high که اصلا فکرشو نکن، روی high هم بعضی جاهاش با گیر اجرا میکنه رزولوشن 768*1360

hrh_fourtyseven
04-11-2012, 21:59
batman arkham city رو روی very high که اصلا فکرشو نکن، روی high هم بعضی جاهاش با گیر اجرا میکنه رزولوشن 768*1360
مطمئنا مشکل از جای دیگه است.وگرنه این بازی در این حدا نیست!!!
این جا با 30-35 فریم روی ultra اجراش کردن

adamhesaby
04-11-2012, 22:09
مطمئنا مشکل از جای دیگه است.وگرنه این بازی در این حدا نیست!!!
این جا با 30-35 فریم روی ultra اجراش کردن

نمیدونم والا!
از دوستان اگه کسی میتونه این گیم رو نصب کنه ببینه چجوریاس
شاید مشکل از سیستم منه

adamhesaby
04-11-2012, 23:47
به نظر شما برای آپدیت درایور کارت گرافیک بهتره اون دایوری رو که تو سایت لنوو گذاشته دان کنم یا اونیکه تو سایت انویدیاس؟

whitewolf
05-11-2012, 00:21

نمیدونم والا!
از دوستان اگه کسی میتونه این گیم رو نصب کنه ببینه چجوریاس
شاید مشکل از سیستم منه

نه بابا اصن امکان نداره
من این بازیو روی کامپیوتر خیلی پایین تمومش کرده بودم
چک کنین که بازی رو حتما با برق بازی کنین نه با باطری
power plan هم قرار بدین روی Lenovo Dunamic Graphic

whitewolf
05-11-2012, 00:47
اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه :sq_6::sq_3:

payma
05-11-2012, 00:51
به نظر شما برای آپدیت درایور کارت گرافیک بهتره اون دایوری رو که تو سایت لنوو گذاشته دان کنم یا اونیکه تو سایت انویدیاس؟
با اجازه از دوستان لنوو سوار:sq_8:
از سایت Nvidia بگیری بهتره من برا DV6t-7000 ام از سایت خود Nvidia گرفتم البته باید با قندشکن دانلود کنی چون به ایران خدمات نمیده حجمشم حدود 280 مگه

M A M M U T
05-11-2012, 03:02
اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه :sq_6::sq_3:
تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحه

whitewolf
05-11-2012, 03:21
تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحه

واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش :sq_3:

whitewolf
05-11-2012, 03:24

زیاد فرقی نمی کنه
اگه سایت انویدیا بگیرین مسلما جدید تر هستن ولی اپدیت جدید زیادم (یا حتی هیچی) روی عملکرد سیستم تاثیر نمیداره پس زیاد فرقی نداره
من که هنوز همون درایور 295 توی dvd روی لپم نصبه. چون درایور های دیگه انویدیا نمره ویندوز 7 رو پایین میارن

ALt3rnA
05-11-2012, 08:10
واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش :sq_3:
عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنه

amin666
05-11-2012, 22:20
منم بازی کردم این بازی رو.تو directx 11 مشکل داره این بازی.باید رو direct9 بازی کنی.در غیر این صورت با گرافیک دسکتاپ 560ti هم لگ می زنه.گرافیک شما که هیچی!من رو تنظیمات اخر با گرافیک 6770m بازی کردم.مشگلی نداره.میانگین 30 می داد.بازیهای جدید رو تست کنید بهتره

whitewolf
06-11-2012, 02:04
عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنه

عزیزم بله می دونم ولی واسه من خیلی میره پایین. یعنی بیشتر از حد لازم برای کلیک کردن دکمه های ماوس.اونقدر پایین که میشه داخل و زیر تاچپد رو دید
واسه همین میخ واستم بدونم واسه همه همین طوریه یا نه؟

M A M M U T
07-11-2012, 19:45
دوستان امروز خواستم با hdmi لپتاپ رو به مانیتور lg 2261 وصل کنم یه کابل خریدم از این معمولیا وصل کردم به مانیتور اما تصویر رو انتقال نمیده خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ کابل نوعه مخصوصیه؟

hrh_fourtyseven
07-11-2012, 21:52
دوستان امروز خواستم با hdmi لپتاپ رو به مانیتور lg 2261 وصل کنم یه کابل خریدم از این معمولیا وصل کردم به مانیتور اما تصویر رو انتقال نمیده خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ کابل نوعه مخصوصیه؟

من وصل کردم مشکلی نبود!
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن

M A S 0 U D
07-11-2012, 21:52
عجب لپ تاپ توپی دارید،الان قیمتش چنده؟

M A M M U T
07-11-2012, 22:12
من وصل کردم مشکلی نبود!
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن
متاسفانه اصلا مانیتور رو نمیشناسه....البته همون مانیتور رو با کابل vga وصل کردم راحت شناختش ...حالا سه تا احتمال هست :1- کابله خرابه (که بعیده بسته بندی داشت دیگه خیلی هم آشغال نبود :دی)
2-پورت لپتاپ خرابه 3-پورت مانیتور خرابه
یه سوال کابل های hdmi که با هم تفاوتی ندارن؟(از لحاظ کیفیت نمیگم از لحاظ ورژن و مدل و این حرفا)

حدود 3700

hrh_fourtyseven
07-11-2012, 22:28
قابل شما رو نداره .قیمتا که خیلی متغیره.ولی شما حدود 4 تومن حساب کن

hrh_fourtyseven
07-11-2012, 22:32
متاسفانه اصلا مانیتور رو نمیشناسه....البته همون مانیتور رو با کابل vga وصل کردم راحت شناختش ...حالا سه تا احتمال هست :1- کابله خرابه (که بعیده بسته بندی داشت دیگه خیلی هم آشغال نبود :دی)
یه سوال کابل های hdmi که با هم تفاوتی ندارن؟(از لحاظ کیفیت نمیگم از لحاظ ورژن و مدل و این حرفا)

حدود 3700
اگه به همون مانیتور با vga وصل کردی پس احتمال زیاد مشکل از کابله.یه جای دیگه هم تست کن.
خیر.از نظر ساپورت یه نوع hdmi بیشتر نداریم.البته مینی hdmi هم هست که کلا سوکتش فرق داره.

afshin b
07-11-2012, 22:51

حدود 3700
بله ورژن های مختلف داره. جدیدترینش توی بازار 1.4 هست. تفاوتش با ورژن 1.3 در ساپورت 3D و ARC هست.
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin666
08-11-2012, 10:59
وقتی کابل رو وصل می کنید رو مانیتور یه پیغام باید بده.مثلا hdmi 1920*1080 .. .اگه هیچ اتفاقی نمی افته احتمالا مشکل از کابله.هرچند می تونه از پورت لپتاپ هم باشه

M A S 0 U D
08-11-2012, 21:46
اینجا زده 2.950.000 که؟

HITB0Y
08-11-2012, 22:18
سلام دوستان
درسته موقع استفاده باتری تو شارژ بمونه و هر دو هفته یه بار تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کرد؟

die_in_dark
09-11-2012, 00:49
درود بر همگي
يه مشكل عجيب ، من تمام درايورهاي win8 رو از خود لنوو دانلود كردم اما بعد از نصب
هر كدام كه اجرا ميكنم يه ايرادي ميگيره
موقع دانلود هم بيشترشو زده بود ٣٢ بيت و ٦٤ بيت باهم
اما هيچ كدام به درستي اجرا نميشه كسي هست علت رو بدونه

MITAJOON
09-11-2012, 08:31
سلام درایور هایی که از لنوو دانلود میکنی وقتی روشون دابل کلیک میکنی همگی میرن تو درایو C تو یه فولدر به نام Driver و هر یک تو یه فولدر بنام خودشون اکسترکت میشن و بعد بصورت Auto Run اچرا میشن.ولی بعضی هاشون تو فولدر مجزا اکسترکت نمیشن و ممکنه چند تا درایور با هم تو یه فولدر Driver اکسترکت بشن که دچار مشکل میکنه.
درایور صدای من میزد یکی از فایل های درایور وای فای رو ریموو میکرد (بخاطر بکسان بودن) بعد دیگه وای فای با مشکل نصب میشد.
پیشنهاد میکنم درایور ها رو تک تک اکسترک و نصب کن و بعد از نصب برو تو درایو c و محتوی داخل فولدر Driver رو پاک کن و بعد درایور بعدی رو اکسترکت و نصب کن. و مجدداً درایور رو از فولدرش پاک کن و درایور بعدی رو نصب کن.موفق باشی.

hrh_fourtyseven
09-11-2012, 13:32
درود بر همگي
يه مشكل عجيب ، من تمام درايورهاي win8 رو از خود لنوو دانلود كردم اما بعد از نصب
هر كدام كه اجرا ميكنم يه ايرادي ميگيره
موقع دانلود هم بيشترشو زده بود ٣٢ بيت و ٦٤ بيت باهم
اما هيچ كدام به درستي اجرا نميشه كسي هست علت رو بدونه

اکسترکت تمام درایورهای وین 8 لنوو مشکل داره!!!
شما نرم افزار 7zip رو نصب کن.رو هر درایور کلیک راست کن و extract here رو بزن بعد از تو فولدرش نصب کن.

hrh_fourtyseven
09-11-2012, 13:34
اینجا زده 2.950.000 که؟
!!!!!
والا نمی دونم چرا این قیمتو زده! شاید قیمت از قبل بوده و به روز رسانی نکرده!
به هر حال شما تماس بگیر اگه به این قیمت می ده واقعا می ارزه بخرش!

whitewolf
09-11-2012, 17:20
سلام دوستان
درسته موقع استفاده باتری تو شارژ بمونه و هر دو هفته یه بار تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کرد؟

منم همین سوالو دارم
کل نمیدونم طریقه استفاده درست از باطری لپ تاپ جه طوریه. تاپیک خاصیم واسش پیدا نکردم
واسه من که لپ تاپم تقریبا همیشه تو شارژه که از باطری استفاده نشه و باطری سالم بمونه این تنها راهیه که به ذهنم میرسه

adamhesaby
09-11-2012, 20:01
سلام دوستان

واسه من خود power management توصیه کرد که چون معمولا به برق وصله از یه آپشنش استفاده کنم که باتری رو تا 60 % شارژ میکنه و بعدش از مدار خارج میکنه
منم از همون استفاد میکنم

HITB0Y
09-11-2012, 20:19
واسه من خود power management توصیه کرد که چون معمولا به برق وصله از یه آپشنش استفاده کنم که باتری رو تا 60 % شارژ میکنه و بعدش از مدار خارج میکنه
منم از همون استفاد میکنم

رو لپ تاپ من power manager هست!این آپشن کجاشه؟

sasha_2695
09-11-2012, 22:16
اکسترکت تمام درایورهای وین 8 لنوو مشکل داره!!!
شما نرم افزار 7zip رو نصب کن.رو هر درایور کلیک راست کن و extract here رو بزن بعد از تو فولدرش نصب کن.

دقیقا تایید میشه ، اما اگه با بلوتوث مشکل داری یعنی کلا تو سخت افزار شناخنه نمیشه راهش اینه و 100 % جواب میده اول power management 8 رو اگه نصب کردی uninstall کن بعد power management مخصوص وین 7 رو نصب کن و بعد با fn+f5 بلوتوث رو فعال کن بعد power management 8 رو روی 7 نصب کن که سریع شناخته میشه و بعد از تصب درایورش بلوتوث کار میکنه ........که تو فروم خود لنوو خونذم به زودی برنامه power management 8 رو آپدیت میکنه که مثل قبلی میشه بوتوث رو هم مثل wiifi ختموش و روشن کرد

sasha_2695
09-11-2012, 22:28
درود - دوستان حالا که بحث بلوتوث شد من هم یه مشکلی از وقتی y580 رو خریدم با بوتوثش دارم چه win7 و چه win8 --- بدین ترتیب که بعد از نصب بلوتوث برنامه کاملا کار میکنه همه چی تقریبا درسته مثلا ترسفر کردن فایل یا سینک کردن یا حتی access point اون هم کار میکنه اما سرویسی که لپ تاپ رو بعنوان اسپیکر بلوتوث برای موبایل یا آیپد انتخاب میکنه کانکت میشه ولی از لپ تاپ صداش نمیاد ( حتی اون برنامه مدیاپلریری که میشه باهاش ترک گوشی رو از لپ تاپ عوض کرد میاد و کار میکنه اما صداش نمیاد) حتی تیک سرویس هم خورده و گوشیم سرویس اونو میشناسه ..... 4 ماهی بطور متناوب درگیرشم و خیلی نو فرومهای خارجی هم دنبالش بودم .. باور کنید خودمم یه چیزهایی حالیم هست اما تو این یکی بد موندم یعنی این ایراد سخت افزاری یا ...........خلاصه هرکی کمکی - راهنمایی داره منو مستفید کنه. سپاسگذارم

M A M M U T
09-11-2012, 22:33
درود - دوستان حالا که بحث بلوتوث شد من هم یه مشکلی از وقتی y580 رو خریدم با بوتوثش دارم چه win7 و چه win8 --- بدین ترتیب که بعد از نصب بلوتوث برنامه کاملا کار میکنه همه چی تقریبا درسته مثلا ترسفر کردن فایل یا سینک کردن یا حتی access point اون هم کار میکنه اما سرویسی که لپ تاپ رو بعنوان اسپیکر بلوتوث برای موبایل یا آیپد انتخاب میکنه کانکت میشه ولی از لپ تاپ صداش نمیاد ( حتی اون برنامه مدیاپلریری که میشه باهاش ترک گوشی رو از لپ تاپ عوض کرد میاد و کار میکنه اما صداش نمیاد) حتی تیک سرویس هم خورده و گوشیم سرویس اونو میشناسه ..... 4 ماهی بطور متناوب درگیرشم و خیلی نو فرومهای خارجی هم دنبالش بودم .. باور کنید خودمم یه چیزهایی حالیم هست اما تو این یکی بد موندم یعنی این ایراد سخت افزاری یا ...........خلاصه هرکی کمکی - راهنمایی داره منو مستفید کنه. سپاسگذارم
من یه بار همینجوری اتفاقی داشتم با گوشی به بلوتوث وصل میشدم و گوشیم آهنگ هم گذاشته بودم با گوشیم یهو دیدم صدای گوشی از بلند گو لپتاپ پخش میشه...خر کیف شدم :D
این عکسشه اون قسمت فلشه باید اون شکلی باشه....یعنی connetct رو میزنی و وصل میشه
آقا یه سوال این تاچ پد شما هم وقتی روش ضربه میزنید برا کلیک یه صدای "تق " میده؟ به ویژه قسمت پایینی؟

sasha_2695
09-11-2012, 22:34

power management یه برنامه است که برای وین 7 رو خود dvd لنوو هست که باید نصبش کنی و برای وین 8 هم برنامش موجوده باید download کنی - که خیلی خیلی هم مفید و کار راه اندازه میشه باهاش چند تنظیم پاور داشت مثلا برای بازی یا کارهای سنگین بزاریش رو high performance و برای وبگردی و کار سبک بذاری رو power safe یا balance که بیخودی از منابع و سخت افزار کارنکشی و با مصرف باطری کمتر --- و میشه از حالت battery protect از شارژ غیر لازم باطری جلوگیری کرد که خیلی مفیده

sasha_2695
09-11-2012, 22:38
من یه بار همینجوری اتفاقی داشتم با گوشی به بلوتوث وصل میشدم و گوشیم آهنگ هم گذاشته بودم با گوشیم یهو دیدم صدای گوشی از بلند گو لپتاپ پخش میشه...خر کیف شدم :D
آقا یه سوال این تاچ پد شما هم وقتی روش ضربه میزنید برا کلیک یه صدای "تق " میده؟ به ویژه قسمت پایینی؟

آخه من از این ویژگی زیاد استفاده میکنم برای پخش موزیک های آیپدم رو اسپیکرم که به لپ تاپ وصله با همه لپتاپهای قبلی براحتی میشد ---- خوب تق که میده اما استاندارد بنظرم چیز عجیبی نیست

M A M M U T
09-11-2012, 22:44
آخه من از این ویژگی زیاد استفاده میکنم برای پخش موزیک های آیپدم رو اسپیکرم که به لپ تاپ وصله با همه لپتاپهای قبلی براحتی میشد ---- خوب تق که میده اما استاندارد بنظرم چیز عجیبی نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من گوشیم galaxy s هه....وقتی بلوتوث گوشی رو on میکنی ,قسمت بلوتوث گزینه ی کانکت رو میزنی و خودش اتومات از بلندگو پخش میشه
آخه من این اولین لپتاپمه برا همین خیلی تجربم زیاد نیست نمیدوستم امری عادی هست...ای کاش تاچ پدش با دکمه های کلیک چپ و راست هم سطح نبود .... الآن با انگشت که رو قسمت پایینی میزنم تق میکنه انگار شله ...کلا قطعات خوب اسمبل نشده....

hadimhmatj
09-11-2012, 22:55
کول پد خوب برای این لب تاپ اگه میشه معرفی کنید

sasha_2695
09-11-2012, 22:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب برای من اینجوریه

M A M M U T
09-11-2012, 23:00
بهترین کول پد برا همه لپتاپ ها n8 ultra black هه....

M A M M U T
09-11-2012, 23:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب برای من اینجوریه
والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نه

sasha_2695
09-11-2012, 23:06

من اینو دارم با قابلیت جا بجایی فن ها و جنس فوقالعده عالی یعنی میتونی فن رو بذاری همون جای هواکش لپ تاپ و خیلی بزرگ و سبک و اصلا هم خط و خش زیر لپتاپ نمیدازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadimhmatj
09-11-2012, 23:11
من اینو دارم با قابلیت جا بجایی فن ها و جنس فوقالعده عالی یعنی میتونی فن رو بذاری همون جای هواکش لپ تاپ و خیلی بزرگ و سبک و اصلا هم خط و خش زیر لپتاپ نمیدازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش الان چنده؟

sasha_2695
10-11-2012, 00:51
[QUOTE=M A M M U T;7308751]والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نه[/QUOTE
سه بار دیگه که نصبیدم به طرز معجزه آسایی درست شد یعنی تو خوذش 2 جور روش برای کانکت شدن داره با یکی میشه با یکی نه - شاید باورت نشه رفیق نه به طور خیلی جدی اما یه 3 ماهی باهاش ور میرفنم

sasha_2695
10-11-2012, 00:53
قیمتش الان چنده؟

3 ماه پیش 47 خریدم از نمایندگی رسمی cooler master با دو سال گارانتی که خیلی ازش راضیم و خیلی هم face باکلاسی داره کلا با لپتاپ مچه

adamhesaby
10-11-2012, 12:44

power management options رو باز میکنی
بعد روی قسمت پایین سمت چپش که عکس باتری انداخته کلیک میکنی
بعد توی صفحه ی باز شده توی قسمت battery health گزینه ی battery protection mode رو انتخاب میکنی و در پایان apply و ok میکنی
تمام!

hrh_fourtyseven
11-11-2012, 18:28
آقا دمش گرم y580 دیروز مارو سر بلند کرد!!
دیروز صبح رفتم یه جایی کارمم همش با لپ تاپ بود.لپ تاپو که روشن کردم دیدم ای دل غافل شارژر نیاوردم! آقا منم جنگی پریدم وایرلسو بلوتوسو خاموش کردم نور صفحه رو هم کم کردم.
به همین نام و نشون از 7:45 تا 2:15 یه ضرب روشن بود!!!
تازه بیشترشم تو اینترنت بودم و نزدیک 1 ساعتشم مجبور شدم یه سیستم عامل دیگه هم با ویرچوال باز کنم!!!
واقعا کف خودم و همه ی حضار از باتریش بریده بود!

E.G_band
11-11-2012, 22:45
از این
power management می شه توی لپ تاپ y570 هم استفاده کرد؟

whitewolf
12-11-2012, 02:50
دیروز صبح رفتم یه جایی کارمم همش با لپ تاپ بود.لپ تاپو که روشن کردم دیدم ای دل غافل شارژر نیاوردم! آقا منم جنگی پریدم وایرلسو بلوتوسو خاموش کردم نور صفحه رو هم کم کردم.
تازه بیشترشم تو اینترنت بودم و نزدیک 1 ساعتشم مجبور شدم یه سیستم عامل دیگه هم با ویرچوال باز کنم!!!

والا ماسه من که با نور کم و باوتوث و وایرلس خاموش و حالت balanced نهایتش 1 ساعت و نیم بیشتر دووم نمیاره :sq_11:

M A M M U T
12-11-2012, 07:26

والا ماسه من که با نور کم و باوتوث و وایرلس خاموش و حالت balanced نهایتش 1 ساعت و نیم بیشتر دووم نمیاره :sq_11:من هفته ی اول که خریدم در حدود 5 ساعت و خورده ای با نور عادی و وایرلس روشن و اینترنت و یک ساعت موزیک جواب داد.دیشب هم یه حدود یک ساعت و 45 دقیقه باهاش کار کردم در حدود 35 درصد باتریش مصرف شد.....البته بگم من خیلی از باتریش استفاده نمیکنم عمدا تو برقه.
اما مشکل من با اینه که باتریش رو چطور باید مراقبت کنیم؟ هرکس یه چیز میگه .یکی میگه باتریش رو دربیار بعد بزن به برق.یکی میگه باتریش رو درنیار چون اگه برق بره مادربرد میسوزه.یکی میگه بزن رو 60 درصد با power management.
آخرش میترسم این باتری از دست بره.

hrh_fourtyseven
12-11-2012, 08:21
والا ماسه من که با نور کم و باوتوث و وایرلس خاموش و حالت balanced نهایتش 1 ساعت و نیم بیشتر دووم نمیاره :sq_11:

شوخی می کنی!؟
نکنه بازی می کنی؟!
تو بازی همون 1-1.5 ساعت بیشتر کار نمی ده.ولی کار معمولی راحت 5 ساعت با تنظیمات معمولی جواب می ده!

من هفته ی اول که خریدم در حدود 5 ساعت و خورده ای با نور عادی و وایرلس روشن و اینترنت و یک ساعت موزیک جواب داد.دیشب هم یه حدود یک ساعت و 45 دقیقه باهاش کار کردم در حدود 35 درصد باتریش مصرف شد.....البته بگم من خیلی از باتریش استفاده نمیکنم عمدا تو برقه.
اما مشکل من با اینه که باتریش رو چطور باید مراقبت کنیم؟ هرکس یه چیز میگه .یکی میگه باتریش رو دربیار بعد بزن به برق.یکی میگه باتریش رو درنیار چون اگه برق بره مادربرد میسوزه.یکی میگه بزن رو 60 درصد با power management.
آخرش میترسم این باتری از دست بره.
والا منم دقیقا نمی دونم!!!بهترین کاری که به نظرم می رسه اینه که از باتری استفاده نکنم.مال من که همیشه به برق وصله .تا حالا جمعا 4-5 بار بیشتر از باتریش استفاده نکردم.

albertoperanc
12-11-2012, 10:01
دوستان...راه کار مراقبت از باتری اینه که شارژ و دشارژ باتری منظم انجام بشه.:sq_20:

behnmah66
12-11-2012, 10:42
نه کی میگه برق بره مین میسوزه ؟
اگه بره و بیاد چون موقع وصل شدن برق نوسان زیاد داره آسیب میزنه
راهکارش اینه که وقتی برق رفت جنگی لب تاپو از برق بکشید :20:

بهترین کار برای اینکه باطری سالم بمونه همینه که وقتی باطری شارژ کامل شد از لب تاپ جدا بشه و موقع نیاز استفاده بشه
مثل موبایل وقتی شارژش نصفصت شارژ نکنیم بزاریم خالی بشه بعد ( در غیر اینصورت یک قسمتش به اصطلاح تنبل میشه)
بعد موقعی که باطری داغه شارژ نشه
موقعی که با لب تاپ کار میکنید شارژ نکنید
ایشا الله که باطریتون یه عمر براتون کار کنه :46:

payma
12-11-2012, 11:27
راهکارش اینه که وقتی برق رفت جنگی لب تاپو از برق بکشید :20:
مثل موبایل وقتی شارژش نصفصت شارژ نکنیم بزاریم خالی بشه بعد ( در غیر اینصورت یک قسمتش به اصطلاح تنبل میشه)

مورد اولی که گفتید پدر لپتاپ دیگه درومده نمیخواد برق رفت از برق بکشیش!!!
اون مورد دوم شما برای باتری های قدیمی صادقه باتری های جدید اثر حافظه ندارن

behnmah66
12-11-2012, 12:24
مورد اولی که گفتید پدر لپتاپ دیگه درومده نمیخواد برق رفت از برق بکشیش!!!
اون مورد دوم شما برای باتری های قدیمی صادقه باتری های جدید اثر حافظه ندارن
نه عزیز حتی زحمت نکشیدید نوشتمو کامل نخوندین وقتی برق میاد صدمه اصلی وارد میشه نه وقتی برق میره (دلایل زیادی داره )
در مورد دوم هم اینطور نیست که تو باطری های جدید یکدفعه حذف بشه همونطور که میدونید باطری ها تکنولوژیشون در حال پیشرفته راهکاری که ر باطری های جدید ارائه شده این ایراد را بطور کامل برطرف نمیکنه بلکه تا حدی مشکلش رو کم میکنه ولی اثرش یک مقدار کمتر از سابقه ( اگرم قبول نداری امتحان کن هی نصفه شارژ و دشارژ کن ببین چطور میشه )
اینم چیزی نیست که از خودم بگم چون هنوز این توصیه ها رو میکنن پس هنوز هست

hossein.az
12-11-2012, 14:25
امروز قیمت گرفتم
3065000تومن

behnmah66
12-11-2012, 16:13
امروز قیمت گرفتم
3065000تومن

کدوم کانفیگشو عزیز ؟

payma
12-11-2012, 23:53
نه عزیز حتی زحمت نکشیدید نوشتمو کامل نخوندین وقتی برق میاد صدمه اصلی وارد میشه نه وقتی برق میره (دلایل زیادی داره )
در مورد دوم هم اینطور نیست که تو باطری های جدید یکدفعه حذف بشه همونطور که میدونید باطری ها تکنولوژیشون در حال پیشرفته راهکاری که ر باطری های جدید ارائه شده این ایراد را بطور کامل برطرف نمیکنه بلکه تا حدی مشکلش رو کم میکنه ولی اثرش یک مقدار کمتر از سابقه ( اگرم قبول نداری امتحان کن هی نصفه شارژ و دشارژ کن ببین چطور میشه )
اینم چیزی نیست که از خودم بگم چون هنوز این توصیه ها رو میکنن پس هنوز هست

اتفاقا خوندمش درسته موقع اومدن برق شوک زیادی بهش وارد میشه اما موقع رفتنش هم همین اتفاق میفته!
اتفاقا توی باتری های Ni-MH و Li-Ion و Li-Poly اثر حافظه صفر هستش بنده شارژر و دشارژر حرفه ای برای هرسه نوع این باتری دارم زیاد هم کار کردم هیچ اثر حافظه ای نیست برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت مرجع باتری مراجعه کنید
batteryuniversity.com

HITB0Y
13-11-2012, 00:01
اتفاقا خوندمش درسته موقع اومدن برق شوک زیادی بهش وارد میشه اما موقع رفتنش هم همین اتفاق میفته!
اتفاقا توی باتری های Ni-MH و Li-Ion و Li-Poly اثر حافظه صفر هستش بنده شارژر و دشارژر حرفه ای برای هرسه نوع این باتری دارم زیاد هم کار کردم هیچ اثر حافظه ای نیست برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت مرجع باتری مراجعه کنید
batteryuniversity.com

خب رفیق بی زحمت یه توضیح بده دقیقا چطور باید با این باتری ها رفتار کنیم؟!
ممنون

MITAJOON
13-11-2012, 10:23
بچه ها کسی تا حالا لینوکس نصب کرده رو لپتاپش؟ من خودم ubuntu رو اون اوابل که لپتاپ رو خریدم، نصب کردم بعلاوه 2 تا لینوکس دیگه Open suse و Mint. منتهی چون بعضی از درایور هامو نشناختن نتونستم باهاشون کار کنم و پاکشون کردم.انصافا از ویندوز خیی بهتر بودن.روان و سریع.
کسی نصبش کرده که بگه درایور هاشو چطور پیدا کرده؟تو خود سایت لنوو که هنوز چیزی نیست:(

payma
13-11-2012, 11:25
خب رفیق بی زحمت یه توضیح بده دقیقا چطور باید با این باتری ها رفتار کنیم؟!
ممنون
عین پستی رو که تو قسمت باتری گذاشتم میذارم البته نظر بنده هست و هر کس نظرش محترمه

چند تا مطلب که تجربه و مطالعات خودم هست رو میگم
یکی اینکه هیچ نیازی به درآوردن باتری نیست چون فول شارژ باشه از مدار خارج میشه
دوم اینکه این 500 سایکل به این مفهوم نیست که تا به 500 سایکل شارژ برسه باتری دیگه کار نمیکنه و شمارنده ای هستش که باتری رو از کار بیندازه! بلکه این عمر تضمین شده توسط کارخانه سازنده هستش و ممکنه شما خیلی بیشتر از اینها ازش استفاده کنید (یکی از دوستانم یه لپتاپ دل داره که حدودا مال 10 سال پیش هست و هنوز 1 ساعت و نیم شارژ نگه میداره!)
اگه برای زمان طولانی نمیخواید از لپتاپ استفاده کنید باید باتری رو تا 40% شارژ کرده و دربیارین و در دمای اتاق و جای خشک نگهداری کنین
باتری لپتاپ شما در طول 1 سال اگر در دمای 25 درجه و با شارژ 40% نگهداری بشه 4% از ظرفیت خودش رو از دست خواهد داد و این کاملا طبیعی هستش
نگهداری باتری در یخچال هم از اون خرافه هاست (باتری با همون شرایط اگه در دمای صفر درجه نگهداری بشه 2% از ظرفیتش رو از دست میده) درسته که با نگهداری در یخچال 2% در ظرفیت باتری برد کردید اما رطوبت یخچال مطمئن باشید باتری تون رو خراب خواهد کرد!
پیرو همین قضیه یکی از دوستان ایمیلی به یکی از شرکت های سازنده باتری زده بود که در جواب گفته بودن اگه تو فروشگاه های ما دیدید که ما باتری رو از یخچال درمیاریم و به شما میدیم شما هم بذارینش تو یخچال !!!
این سایت هم یه سایت مرجع درباره باتری هست و دوستان علاقه مند میتونن مطالعه کنن

amin666
13-11-2012, 12:29
یه نکته دیگه در مورد باظری اینه که مواقعی که زیاد بازی می کنید و لپتاپ داغ می کنه بهتره که باطری رو در بیارید.چون دمای زیاد مضر هست برای باطری.هرچند من خودم در نمیارم.شاید خیلی مهم نباشه.ولی دمای زیاد می تونه آسیب بزنه به باطری.نه که حالا بزنه خرابش کنه.ولی در طولانی مدت عمر باطری رو می تونه کم کنه.کلا به نظرم تو ایران با توجه به نوسانات برق و رفتن برق و اینکه مملکت صاحب نداره بهتره باطری رو در نیارید.در مورد نوسانات هم فکر نمی کنم باطری جلوی نوسانات رو بگیره.همون ترانسی که رو شار÷ر هست این کار روباید بکنه و نوسانات رو تنظیم کنه.ولی اگه برق بره و باطری باشه دیگه سیستم شات دان نمی شه و به قطعات احتمالا باید خسارت کمتری وارد بشه

rahshab
14-11-2012, 10:56
قیمت سه شنبه
پاساژ پارسیان
بلو ری 3تومن
ssd 3250

hrh_fourtyseven
14-11-2012, 11:09
بچه ها کسی تا حالا لینوکس نصب کرده رو لپتاپش؟ من خودم ubuntu رو اون اوابل که لپتاپ رو خریدم، نصب کردم بعلاوه 2 تا لینوکس دیگه Open suse و Mint. منتهی چون بعضی از درایور هامو نشناختن نتونستم باهاشون کار کنم و پاکشون کردم.انصافا از ویندوز خیی بهتر بودن.روان و سریع.
کسی نصبش کرده که بگه درایور هاشو چطور پیدا کرده؟تو خود سایت لنوو که هنوز چیزی نیست:(
لینوکس که درایور نمی خواد دوست عزیز!! اکثر سخت افزارا رو خودش می شناسه!
من هم ubuntu 12.10 و هم mint 13 v رو نصبیدم الان هم دارم استفاده می کنم همه چی رو خودش شناخت!
فقط برای استفاده از گرافیک nvidia ت باید از رو مخازنش درایور 310 آزمایشی رو نصب کنی.(درایورای قبلی ظاهرا با 660 مشکل دارن!)

whitewolf
16-11-2012, 01:50
شوخی می کنی!؟
نکنه بازی می کنی؟!
تو بازی همون 1-1.5 ساعت بیشتر کار نمی ده.ولی کار معمولی راحت 5 ساعت با تنظیمات معمولی جواب می ده!

نه بازی نمی کنم ولی با اینکه لپ تاپم نو هست همون 1.5 - 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره
یعنی در حالا balanced و نور کم واسه شما 5 ساعت و بیشتر باطری نگه می داره؟

M A M M U T
16-11-2012, 07:46
نه بازی نمی کنم ولی با اینکه لپ تاپم نو هست همون 1.5 - 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره
احتمال میدم ویندوزت خرابه کار زیاد میکشه از سیستم.در هر حال یه بار باتری رو فول شارژ کن بعد بزن به لپتاپ و فقط روشنش بزار (آهنگ و این چیزا نزار باهاش) مثلا فقط وب گردی کن بعد ببین چقدر نگه میداره.

hrh_fourtyseven
16-11-2012, 16:24
بله دقیقا!
نه فقط من اصولا همه ی لپ تاپای این مدل همین طورن!
این کاری که دوستمون گفتو بکن.
اصلا فقط تسک منیجرتو باز بذار هیچ کاری نکن ببین مصرف cpu ت چه طوریه! اصولا باید رو 1-4 % باشه.

hrh_fourtyseven
16-11-2012, 16:26
کی بود یه بار می گفت numlock ش خود به خود خاموش می شه؟!
آقا منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم!!
نمی دونم نرم افزاریه ،سخت افزاریه....
خیلی عجیبه!
من هر سری که می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!

MITAJOON
16-11-2012, 21:34
لینوکس که درایور نمی خواد دوست عزیز!! اکثر سخت افزارا رو خودش می شناسه!
من هم ubuntu 12.10 و هم mint 13 v رو نصبیدم الان هم دارم استفاده می کنم همه چی رو خودش شناخت!
فقط برای استفاده از گرافیک nvidia ت باید از رو مخازنش درایور 310 آزمایشی رو نصب کنی.(درایورای قبلی ظاهرا با 660 مشکل دارن!)

شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟

whitewolf
17-11-2012, 02:01
احتمال میدم ویندوزت خرابه کار زیاد میکشه از سیستم.در هر حال یه بار باتری رو فول شارژ کن بعد بزن به لپتاپ و فقط روشنش بزار (آهنگ و این چیزا نزار باهاش) مثلا فقط وب گردی کن بعد ببین چقدر نگه میداره.

بله دقیقا!
نه فقط من اصولا همه ی لپ تاپای این مدل همین طورن!
این کاری که دوستمون گفتو بکن.
اصلا فقط تسک منیجرتو باز بذار هیچ کاری نکن ببین مصرف cpu ت چه طوریه! اصولا باید رو 1-4 % باشه.

همین کارو کردم بازم فقط 1 ساعت و 45 دقیقه شارژ نگه داشت
والا نمیدونم باطری شما چه طوری این همه شارژ نگه میداره

کی بود یه بار می گفت numlock ش خود به خود خاموش می شه؟!
آقا منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم!!
نمی دونم نرم افزاریه ،سخت افزاریه....
خیلی عجیبه!
من هر سری که می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!

من بودم. هنوزم به صورت random این مشکل پیش میاد
مثلا یه حالت دردسر سازش وسط چت هست که کلی تایپ میکنی و enter میزنی ولی سرتو که میاری بالا میبینی هیچ عددی تایپ نشده و جمله هات ناقصه

ALt3rnA
17-11-2012, 08:14
شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟
سلام
من اوبنتو - بک ترک رو خیلی راحت و به صورت LIVE از رو فلش اجرا میکنم .
همه چی رو هم راحت میشناسه

hrh_fourtyseven
17-11-2012, 23:24
راستش رو این لپ تاپ ویرچوال کردم.ولی قبلا رو سیستمم نصب داشتم تقریبا همه چیو خودش می شناخت صدا و شبکه و گرافیک...
حالا اینو نمی دونم دقیقا ولی صداش که realtek ه شبکش هم atheros ه غیر ممکنه این دو تا رو نشناسه وایرلس هم که اینتله عجیبه که می گی نمی شناسه! در مورد بلوتوس بله کلا اکثرا با شناسایی بلوتوس تو لینوکس مشکل دارن باید بر حسب مدل چیپت سرچ بزنی احتمالا یه چیزی واسه اش پیدا می کنی!

همین کارو کردم بازم فقط 1 ساعت و 45 دقیقه شارژ نگه داشت
والا نمیدونم باطری شما چه طوری این همه شارژ نگه میداره
من بودم. هنوزم به صورت random این مشکل پیش میاد
مثلا یه حالت دردسر سازش وسط چت هست که کلی تایپ میکنی و enter میزنی ولی سرتو که میاری بالا میبینی هیچ عددی تایپ نشده و جمله هات ناقصه
آی گفتی...
منم دقیقا وسط چت این مشکل واسه ام پیش میاد!!!! مثلا الان روشن می کنم یه عدد باش می زنم 5 دیقه بعد که دوبازه می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!!
من حدس می زنم مشکل از یکی از همین اپلیکیشنای لنوو باشه شاید مثلا energy management !
در مورد باتریت هم زمان طبیعی این لپ تاپ همینه تو سایت notebookcheck هم تو همین مایه هاست!
حالا اگه شما مصرف سی پی یوتو چک کردی بالا نبوده حتما باتریت یه مشکلی داره

whitewolf
18-11-2012, 03:10
آی گفتی...
منم دقیقا وسط چت این مشکل واسه ام پیش میاد!!!! مثلا الان روشن می کنم یه عدد باش می زنم 5 دیقه بعد که دوبازه می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!!
من حدس می زنم مشکل از یکی از همین اپلیکیشنای لنوو باشه شاید مثلا energy management !
در مورد باتریت هم زمان طبیعی این لپ تاپ همینه تو سایت notebookcheck هم تو همین مایه هاست!
حالا اگه شما مصرف سی پی یوتو چک کردی بالا نبوده حتما باتریت یه مشکلی داره

ممکنه
مخصوصا اینکه برنامه Synaptics هم با درایور موسم که A4Tech هست مشکل داره طوری که بعضی وقت ها Scroll موس از کار میفته. یه بار که برنامه A4Tech رو می بندم و دوباره اجرا می کنم دوباره راه می افته
لنووو ام با این نرم افزاراش :sq_11:

در مورد باطری هم والا نمیدونم
اخه 2 ماه نیست که لپ تاپو گرفتم
برنامه ای هست که مقل هارد در مورد باطری و وضعیت درست یا خراب بودنش اطلاعاتی رو بده؟

hrh_fourtyseven
18-11-2012, 18:39
ممکنه
مخصوصا اینکه برنامه Synaptics هم با درایور موسم که A4Tech هست مشکل داره طوری که بعضی وقت ها Scroll موس از کار میفته. یه بار که برنامه A4Tech رو می بندم و دوباره اجرا می کنم دوباره راه می افته

برنامه ای هست که مقل هارد در مورد باطری و وضعیت درست یا خراب بودنش اطلاعاتی رو بده؟
اون synaptics ش که افتضاحه! هر چند ثانیه یه بار کرش می کنه.من که رسما تا حالا نتونستم از تاچ پد استفاده کنم :)
والا چیز حرفه ای ای سراغ ندارم یه نرم افزاری بود به نام battery optimizer من قبلا داشتمش یه چیزایی داشت ولی فک نکنم خیلی به درد بخور باشه!

M A M M U T
18-11-2012, 20:39
ممکنه

داداش این تاپیکو ببین: با نرم افزار این تاپیک میزان فرسوده شدن باتری رو بهت میگه:

kelp
20-11-2012, 12:53
سلام دوستان
آیا مدل فول اچ دی + اس‌اس‌دی این دستگاه توی ایران پیدا می‌شه؟

hrh_fourtyseven
20-11-2012, 21:34
سلام دوستان
آیا مدل فول اچ دی + اس‌اس‌دی این دستگاه توی ایران پیدا می‌شه؟
خیر دوست عزیز .اصلا مدل فول اچ دی داخل ایران نیست
حالا که دلار ارزون شده اگه می تونی بگو یکی از اون ورا واسه ات بیاره!

hrh_fourtyseven
20-11-2012, 21:41
راستی یه خواهش: این دوستانی که مدل با ssd دارن اگه براتون مقدوره یه تست سرعت هارد با نرم افزار HD Tune pro از هارد ssd تون بگیرین.من می خوام تا دلار ارزونه یه هارد ssd بگیرم بذارم رو لپ تاپ می خوام ببینم عملا سرعتش چه قدره.ممنون می شم اگه یکی یه تست بگیره

HITB0Y
21-11-2012, 19:28
راستی یه خواهش: این دوستانی که مدل با ssd دارن اگه براتون مقدوره یه تست سرعت هارد با نرم افزار HD Tune pro از هارد ssd تون بگیرین.من می خوام تا دلار ارزونه یه هارد ssd بگیرم بذارم رو لپ تاپ می خوام ببینم عملا سرعتش چه قدره.ممنون می شم اگه یکی یه تست بگیره

ببین کار به کجا رسیده که به دلار 2940 میگیم ارزون!:sq_3:

mohammad_s7201
22-11-2012, 12:26
سلام.
میشه کاری کرد که وقتی روی تاچ پد با دو انگشت بزنیم راست کلیک کنه؟ مثل لپ تاپ های اپل؟

درضمن وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم brightness روی 100% نیست. وقتی خودم 100% میکنم و لپ تاپ روشن و خاموش میشه دوباره میره روی 80% میمونه.
قبلا اینطوری نبود. نمیدونم چی شده

M A M M U T
22-11-2012, 21:01
سلام.
میشه کاری کرد که وقتی روی تاچ پد با دو انگشت بزنیم راست کلیک کنه؟ مثل لپ تاپ های اپل؟

درضمن وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم brightness روی 100% نیست. وقتی خودم 100% میکنم و لپ تاپ روشن و خاموش میشه دوباره میره روی 80% میمونه.
قبلا اینطوری نبود. نمیدونم چی شده
حالا دقیقا نمیدونم با دو انگشت داره یا نه ولی میتونی تنظیم کنی که مثلا اگه فلان حرکت رو روی تاچپد انجام بدی کلیک راست کنه(مثلا من طوری تنظیم کردم که گوشه ی سمت راست بالای تاچپد رو اگه بزنم به جای کلیک چپ کلیک راست میکنه...برای تنظیم های مختلف به اینجا برو :
اول از قسمت tray (کنار ساعت ) برنامه ی تاچپد رو باز کن
بعد سربرگ device setting
بعد setting
بعد میتونی تنظیم کنی که با حرکات مختلف روی تاچپد چه عکس العملی اتفاق بیافته .....

hrh_fourtyseven
23-11-2012, 10:52

ممنون که جواب دادین! :D
تو یه فروم چینی پیدا کردم.در عمل سرعتش 4 برابر هارد معمولی y580 ه که سرعتش میانگین روی 70-75 ه!
خوبه یکیشو می خرم احتمالا

HITB0Y
23-11-2012, 12:35
ممنون که جواب دادین! :D
تو یه فروم چینی پیدا کردم.در عمل سرعتش 4 برابر هارد معمولی y580 ه که سرعتش میانگین روی 70-75 ه!
خوبه یکیشو می خرم احتمالا

ولی من شنیدم بیشتر روی سرعت بوت تاثیر داره تا خود ویندوز!
حالا قیمت چند؟:31:

kelp
24-11-2012, 18:55
سلام
دوستان کانفیگ ssd این دستگاه رو کسی قیمت جدید داره؟

albertoperanc
25-11-2012, 16:04
31,800,000

قیمت واسه 3 روز پیش