مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبیهای لندن | جلد 2
فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
یه مدافع میخواد تیم
کیهیل اصلا خوب نیست
کاپیتان هم نمیتونه زیاد بازی کنه با اون سن
لوئیز هم هافبک دفاعی بهتر کار میکنه
یه ایوا فقط اماده داریم الان
فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
sina1100
22-05-2013, 16:18
فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
سورنا جان، هوادارای چلسی درکشون بالاست ، همیشه هم بوده.
مسأله درک صاحب تیمه، اگه فراموش نکرده باشی سر همین موضوع، یعنی بازی ندادن یه بازیکن (شوچنکو) بود
که با آبرا اختلاف پیدا کرد و قهر کرد رفت اینتر !!
روسای باشگاه رئال این درک رو داشتن که تو کار سرمربی شون دخالت نکنن، حتی اگر دروازه بان اسطوره ایشون رو تقریباً یه فصل رو نمیکت بذاره!
فقط امیدوارم این اتفاقات دوباره نیفته و آبرا بعد این سال ها این فرهنگ رو پیدا کرده باشه.
به امید روز های باشکوه چلسی.
من فکر میکنم دیگه آبراموویچ هم فهمیده نباید زیاد به پر و پای مورینیو بپیچه و مورینیو هم اگه بخواد قرارداد امضا کنه مطمئنا خیلی سفت و سخت به آبراموویچ اختیاراتش رو گوشزد خواهد کرد...
مشکل اینجاست که مدیران رئالی هم همچین حمایت نکردن از خیلی از تصمیمات مورینیو !!
این همه مدت گفت من یه فوروارد میخوام انگار نه انگار...
آخر سر هم که به خاطر کاسیاس مجبور شدن باهاش قطع همکاری کنن که در نهایت دود این قضیه تو چشم خود رئالی ها خواهد رفت...
همونطور که بعد از رفتن مورینیو از چلسی ( به هر دلیلی) هرگز چلسی؛اون چلسی زمان مورینیو نشد به نظرم...
لمپارد: دوستدارم مورينيو به چلسي برگردد
فرانک لمپارد، هافبک چلسي، تاييد کرد که اميدوار است ژوزه مورينيو در اين تابستان به استمفوردبريج برگردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادريد به تازگي اعلام کرد که مورينيو در پايان فصل سانتياگو برنابئو را ترک خواهد کرد تا شايعاتي که در مورد بازگشت آقاي خاص به چلسي به گوش مي رسيد، بيش از پيش قوت بگيرد.
به گزارش گل، لمپارد هم از دورنماي همکاري دوباره با اين مربي پرتغالي استقبال کرد و در گفتگو با سان گفت: "مورينيو بهترين مربي اي است که من در دوران حرفه اي ام داشتم. اميدوارم او به اينجا بيايد."
در مقابل، اين ملي پوش انگليسي اعتراف کرد که هرگز نتوانست رابطه نزديکي با رافا بنيتس داشته باشد.
"او واقعا از آن دست مربياني نبود که بخواهيد با او بنشينيد و صحبت کنيد. برخي مربيان هستند که مي توانيد با آنها احساس نزديکي کنيد و با آنها ارتباط راحت تري داشته باشيد. رافا جز اين دسته مربيان نبود."
"برخي مربيان هستند که يک خط دور خودشان مي کشند و بازيکنان را پشت اين خط نگه مي دارند. رافا اينگونه بود. ما چند بار در مورد آينده من با هم صحبت کرديم و او صادقانه گفت که در اين مورد نقشي ندارد. و صحبت ما همين جا تمام شد."
"مربيان زيادي مثل او هستند، فابيو کاپلو هم در تيم ملي انگليس همين طور بود. او يک حرفه اي است. او براي هر ديدار به خوبي آماده مي شود."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad varaste
23-05-2013, 04:01
چند خبر کوتاه از شایعه هایی که توی شبکه های اجتماعی میشه :
من دلیلیلشو نمیدونم اما چند جا ادعا شده که مورینیو میخواد داوید لوییز رو بفروشه
چلسی به ماریو گومز پیشنهاد داده و گومز و مدیر برنامه هاش استقبال کردن از این پیشنهاد و فقط مونده رضایت باشگاه بایرن مونیخ
روملو لوکاکو: من خودم را به اثبات رساندم ,آماده ام در هر سطحی برای چلسی بازی کنم
mohammad varaste
23-05-2013, 05:08
فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
یه مدافع میخواد تیم
کیهیل اصلا خوب نیست
کاپیتان هم نمیتونه زیاد بازی کنه با اون سن
لوئیز هم هافبک دفاعی بهتر کار میکنه
یه ایوا فقط اماده داریم الان
اتفاقا به نظرم کیهیل بهتر از ایوا هست
امسال درسته که تورس گند زد و میکل فراتر از افتضاح بود
ولی خط دفاع خیلی مطمنی هم نداشتیم
باید صادق بود به نظرم به جز جای هازارد و ماتا و پیتر چک بقیه جاهای زمین تیم ضعف اساسی داره که همه مون خوب میدونیم:n29:
vahidgame
23-05-2013, 19:00
امیدوارم گومز رو نگیریم که من اصلا ازش خوشم نمیاد :دی
مطمئنا نمیشه گومز رو در کنار بازیکنایی مثل کاوانی و فالکائو و لوادوفسکی قرار داد و از اونا پایینتر قرار می گیره. بعدشم 38 میلیون یورو نمی ارزه!
اگه قرار گومز رو بگیریم که همین تورس و دمبابا هم خوبن و زیاد فرقی با اون ندارن...
به اضافه اینکه ما بازیکنی مثل لوکاکو رو هم می تونیم این فصل ازش بهتر استفاده کنیم و بازیکن 20 ساله ای که نیمه دوم به بازی میاد و توی الدترافورد مقابل منچستر هتریک می کنه ، مطمئنا بازیکن بزرگیه!
کلا بازیکنایی که به تیمای دیگه قرضی رفتن رو باید قدرشون رو بدونیم و چند تاشون مثل همین لوکاکو می تونن این فصل خیلی به درد بخورن.
استقبال گرم ماتا از مورينيو در چلسي
خوان ماتا، ستاره چلسي، از احتمال پيوستن ژوزه مورينيو به اين باشگاه با آغوش باز استقبال کرد.
باشگاه رئال به تازگي اعلام کرد که در پايان فصل با مورينيو قطع همکاري خواهد کرد و انتظار مي رود او به زودي به عنوان سرمربي جديد چلسي معرفي شود.
ماتا از اينکه مي تواند زير نظر آقاي خاص کار کند، خوشحال است و معتقد است که او يکي از بهترين مربيان دنياست.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژوزه يکي از بهترين هاست.او در هر کشوري کار کرد، به همه جام ها دست پيدا کرد؛ در پرتغال، ايتاليا، با چلسي در انگليس و در اسپانيا.
فکر مي کنم ما نمي دانيم دقيقا چه اتفاق رخ خواهد داد اما اگر او بيايد، از او استقبال خواهيم کرد. او يکي از بهترين هاست.
چلسي هميشه مي خواهد که تيم بزرگي داشته باشد و فکر مي کنم با آمدن او، همه ما بايد از داشتن او خوشحال باشيم."
آخرين فصل حضور مورينيو در رئال، پرحاشيه و بدون جام به پايان رسيد اما ماتا معتقد است که زير نظر مورينيو، چلسي مي تواند به افتخارات زيادي دست پيدا کند.
" نمي دانم در رئال چه اتفاقي رخ داد. بايد آنجا باشيد تا همه چيز را بفهميد. آنچه من مي دانم، اين است که رئال باشگاه بزرگي است و فشار زيادي روي آنهاست. فکر مي کنم نبايد کار در آنجا راحت باشد.
همه آنچه من مي توانم بگويم اين است که اگر او بيايد، ما تمام تلاش مان را خواهيم کرد تا به همه جام ها برسيم."
پ.ن:
تقریبا کل بازیکن ها و طرفدارای چلسی آماده ی یک استقبال با شکوه از اقای خاص در لندن هستن! (چیزی که یک سری لیاقتش رو نداشتن)
اگه دوباره رومن آبراموویچ کارشکنی های خودش رو امسال شروع نکنه؛یک چلسی قدرتمند تر از چلسی گذشته ی مورینیو خواهیم دید...!!!
شک ندارم...
از الان این افتخار رو به همه ی هوادارای چلسی تبریک میگم!(هر تیمی لیاقت داشتن مورینیو روی نیمکت خودش رو نداره)
سفر مورينيو براي توافق 12ميليون پوندي به لندن
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد با پايان يافتن لاليگا براي توافق با چلسي راهي لندن شود.
به نقل از ديلي اکسپرس، ژوزه مورينيو در نظر دارد دوم ژوئن براي مذاکره بر سر قراردادش با چلسي به لندن سفر کند.
سرمربي پرتغالي تمايل دارد به سرعت براي دومين بار کارش را در باشگاه چلسي آغاز کند و در روز آخرين بازي رئال در لاليگا مقابل اوساسونا به لندن سفر خواهد کرد.
مورينيو که با انعقاد قراردادي 3 ساله به ارزش 12 ميليون پوند در سال با رومن آبراموويچ، مالک چلسي موافقت کرده است، جزئيات قراردادش را نهايي و آن را امضا خواهد کرد.
اين در حالي است که آقاي خاص خودش را براي رقابت جديدي آماده ميکند. او براي شروع مذاکراتش با ميلياردر روسي باشگاه در خصوص بازيکناني که ميخواهد به خدمت بگيرد و آنهايي که بايد تيم را ترک کنند، آماده است.
گفته شده است که چلسي براي جذب ييلماز، مهاجم ترک گالاتاسراي 20 ميليون پوند پرداخت خواهد کرد.
فهرست 6نفره مدنظر مورينيو براي چلسي
سرمربي پرتغالي رئال مادريد به منظور حضور در چلسي فهرست 6 نفرهاي از بازيکنان موردنظرش براي فصل آينده را تهيه کرده است.
به نقل از ديلي ميرور، ژوزه مورينيو فهرستي از 6 بازيکن براي پيوستن به چلسي در بازار تابستاني نقل و انتقالات تهيه کرده است. اين فهرست شامل 3 مدافع، 2 هافبک و يک مهاجم ميشود.
مورينيو دوم ژوئن (12 خرداد) مادريد را ترک خواهد کرد و انتظار ميرود با خروج رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي به عنوان مربي فصل آينده اين تيم معرفي شود اما مورينيو کارش را براي چيدن اساس دومين حضورش در سمت سرمربيگري قهرمانان ليگ اروپا آغاز کرده و 6 بازيکني را که تمايل دارد باشگاه به خدمت بگيرد، فهرست کرده است.
فهرست 6 نفره آقاي خاص شامل بازيکناني چون رادامل فالکائو مهاجم اتلتيکو مادريد، ايسکو هافبک مالاگا، فليني بازيکن اورتون، مانگالا مدافع جوان پورتو و 2 بازيکن ديگر ميشود. چلسي همچنين خود را براي خريد آندره شورله مهاجم لورکوزن آماده ميکند؛ در حالي که گفته شده مورينيو خواستار بازگشت کورتوئيس، دروازهبان اين تيم که به صورت قرضي به اتلتيکو مادريد پيوسته، شده است.
مورينيو که در سالهاي 2004 تا 2007 هدايت چلسي را در دست داشت و دو بار با اين تيم قهرمان ليگ برتر شد، بايد تا پايان لاليگا منتظر بماند تا بتواند به لندن بازگردد. «ديلي ميرور» مدعي شد مورينيو قراردادي با رومن آبراموويچ مالک چلسي دارد و رئيس باشگاه علاقمند است فرناندو تورس را به فروش برساند تا بتواند بودجه لازم براي انتقال سرمربي پرتغالي را فراهم کند.
Fars
خوب بازی دوستانه با سیتی را باختیم اونم چه باخته جالبی! تیم 3-0 جلو بود اما 4 تا میخوره و 4-3 میبازه!
امیدوارم بازی برگشت به نفع ما تموم بشه
Reza31001
24-05-2013, 13:26
میگم تو فوتبال انگلیس استراحت معنا نداره دیگه
تا 1 ژانویه که بازی دارن اون یه هفته 10 روز هم که مثلا نیم فصله بازیهای انگلیش کاپ و اف ای کاپ و احیانا عقب مونده ها برگزار میشه
الانم که یه هفته نشده فصل تموم شده رفتن تور آمریکا
این بازیکنا گناه دارن خداییش :n02:
mohammad varaste
24-05-2013, 21:53
چند خبر کوتاه :
-گفته میشه که لوپز و کوئنترائو با مورینیو به چلسی خواهند آمد
-ایسکو گفته که این فصل از مالاگا جدامیشه.هرچند چلسی تو راه خرید ایسکو باید با رئال رقابت کنه
-دورتموند پیشنهادی برای قرارداد قرضی با لوکاکو رو داده
-بنیتس با ناپولی به توافق رسیده و فصل آینده مربی این تیم خواهد بود گفته میشه که از بین بازیکنای چلسی قرار هست که تورس رو با خودش ببره
-همونطور که میدونید تیم در آمریکا حضور داره و ظرف2 روز2بازی دوستانه با السیتی برگذار میکنه که بازی دیشب رو 4-3 باخت (چند از بچه ها که بازی رو تونستند ببینن خیلی از بازی دیشب مارین تعریف میکردن)
-استفان یوتیچ هم یکی از هدف های جدی چلسی در نقل و انتقالات هستش.یوتیچ 23سالشه و در فیورنتینا این فصل عالی بازی کرده
-چلسی به دنبال آردا توران بازیکن اتلتیکو هم هست که رییس باشگاه اتلتیکو مخالف فروشش هست.
---------------------------------------------------------
خیلی شایعه ها پیرامون باشگاه زیاده
منم هر شب میام و یه سری هاشو مینویسم اما اصلا دوست ندارم اینهمه خرج الکی بشه.
تمايل چلسي براي جذب مهاجم گالاتاسراي
باشگاه چلسي انگليس تمايل خود را به جذب بوراک ييلماز مهاجم تيم گالاتاسراي ترکيه اعلام کرد.
رسانه هاي ترکيه روز جمعه گزارش دادند باشگاه گالاتاسراي براي فروش اين بازيکن 30 ميليون دلار طلب کرده است.
ييلماز در اين فصل بهترين گلزن گالاتاسراي در رقابت هاي داخلي ترکيه و نيز ليگ قهرمانان اروپا بوده است.
اين بازيکن در هشت بازي گالاتاسراي در ليگ قهرمانان اروپا هفت گل به ثمر رساند و از لحاظ گلزني در يک فصل ليگ قهرمانان اروپا در صدر بازيکنان ترکيه قرار دارد.
رسانه هاي انگليسي اعلام کردند نمايندگان چلسي قهرمان رقابت هاي ليگ اروپا در مورد اين بازيکن با مقامات گالاتاسراي تماس گرفتند اما به آْنها گفته شد براي استخدام ييلماز بايد دست کم 30 ميليون دلار بپردازند.
ييلماز قراردادي چهار ساله با گالاتاسراي دارد و در اين فصل در رقابت هاي داخلي ترکيه 24 گل به ثمر رسانده است.
رييس ناپولي: بنيتس مربي جديد ماست
آئورليو ديلائورنتيس، رييس باشگاه ناپولي رافا بنيتس را به عنوان مربي جديد باشگاه معرفي کرده است.
والتر ماتزاري پس از اين که ناپولي را در سري آ دوم کرد از اين تيم جدا شد و مشخص نبود چه فردي جايگزين او خواهد شد تا اين که دلائورنتيس اين خبر را اعلام کرد.
او با پايان دادن به شايعات گفت که مربي فعلي چلسي که اخيرا فاتح ليگ اروپا شده با قراردادي دوساله به اين باشگاه ميرود: «به خودم هديه تولد دادم و با بنيتس قرارداد امضا کردم. اين موضوع را در چند روز آينده رسمي خواهيم کرد. بنيتس بايد ابتدا کارش با چلسي تمام شود.
قرارداد او دوساله خواهد بود، نه بيشتر. ما بايد ابتدا هم را بشناسيم.»
به نظر ميرسد ژوزه مورينيو جانشين بنيتس در چلسي ميشود. يکي از دغدغههاي اصلي بنيتس نگه داشتن ادينسون کاواني است.
varzesh3
چلسي به دنبال خريد هافبک ترکيهاي آتلتيکومادريد
باشگاه فوتبال چلسي قصد خريد بازيگردان ملي پوش ترکيه تيم آتلتيکومادريد اسپانيا را دارد.
مسئولان چلسي در پايان فصل ليگا براي خريد آردا توران وارد مذاکره مي شوند.
اونال آيسال رييس باشگاه گالاتاسراي ترکيه گفت چلسي رقيب اين باشگاه براي خريد توران است.
توران 26 ساله اين فصل يکي از عناصر کليدي آتلتيکومادريد در راه قرار گرفتن در رده سوم ليگا و قهرماني در جام حذفي اسپانيا بوده است.
آيسال به روزنامه مليت ترکيه گفت :« ما نخواهيم توانست با رقم پيشنهادي چلسي براي خريد توران رقابت کنيم.»
قرارداد توران با آتلتيکو تا ژوئن 2015 اعتبار دارد و او اين فصل ضمن زدن 4 گل ، 6 پاس گل نيز ارسال کرده است.
پ.ن:
دوستان
نظر مساعدتون چیه در مورد این خرید؟!! :n02:
فوری........
BREAKING: JOSE MOURINHO AGREES FOUR-YEAR CHELSEA DEAL
See here > [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza31001
25-05-2013, 16:22
اوه اوه ...
4 سال
از عمو بعیده
یعنی واقعا میتونه 4 سال تحمل کنه؟:n02:
اوه اوه ...
یعنی واقعا میتونه 4 سال تحمل کنه؟:n02:
سرش به سنگ خورده یه جور تحمل میکنه که گیر امثال اسکولاری و ویاس بواس نیفته:n02:
سرش به سنگ خورده یه جور تحمل میکنه که گیر امثال اسکولاری و ویاس بواس نیفته:n02:
پنج شیش سال هم وقت داشته به اشتباهاتش فکر کنه، حتمن متحول شده:n02:
فوری........
BREAKING: JOSE MOURINHO AGREES FOUR-YEAR CHELSEA DEAL
See here > [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونم بگم:
!I'm really happy to hear this good announcement... And welcome back Mourinho
لمپارد: تري هم دوست دارد در چلسي بماند
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، از ادامه حضور جان تري در استمفوردبريج حمايت کرد.
لمپارد خود به تازگي قراردادش را براي يک فصل ديگر با آبي ها تمديد کرد، اميدوار است که کاپيتان تيمش هم مدت بيشتري در اين باشگاه بماند؛ اين در حالي است که تري در اين فصل جايگاه خود در ترکيب اصلي چلسي را از دست داد.
لمپارد در گفتگو با نشريه سان گفت:" مي دانم که جان تري مي خواهد بماند. او گفته که دوست دارد در چلسي بماند. او هم احساسي مانند من دارد.
چرا بايد در باشگاه ديگري بازي کرد وقتي باشگاهي که در آن هستي را دوست داري؟ جي تي کاپيتان باشگاه است و عملکرد درخشاني در اينجا داشته است. فکر مي کنم باشگاه در ابتداي فصل بعد، در مورد تمديد قرارداد او تصميم گيري خواهد کرد."
چلسي در دو فصل اخير سه مربي داشته اما توانسته در چمپيونزليگ و ليگ اروپا به قهرماني برسد. گفته مي شود بازيکنان باتجربه تيم در اخراج بعضي از مربيان سابق باشگاه نقش داشتند؛ ادعايي که لمپارد آن را کاملا رد مي کند.
" چيزي که به ما کمک کرد تا در اين مدت طولاني به موفقيت برسيم، داشتن يک اسکلت قوي است. منظور من از نظر بازيکنان است؛ توانايي، شخصيت و رهبري آنها.
شما در رختکن به چنين بازيکناني نيار داريد. اما اينکه گفته مي شود رختکن تيم خيلي قدرت دارد؛ اين طور نيست.
من تا به حال نشنيدم که بازيکنان تيم از مالک باشگاه بخواهند سرمربي را اخراج کند يا حتي در مورد ساختار باشگاه بحث کنند. اگر بخواهيد چنين کاري کنيد، احتمالا خودتان اخراج مي شويد."
Fars
arashsard
25-05-2013, 21:35
بالاخره برگشتی خونه آقای دوست داشتنی... همه دلشون برات تنگ شده... میدونستی اینجا کلی خاطره داری... کجا رفتی اینقدر پیرت کردن آخه ؟؟؟ برگرد که استمفورد بریج بیقرارته... اومدی جایی که واقعا دوستت دارن... ژوزه :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza31001
26-05-2013, 00:27
لحظاتی پیش عنوان یه ساله مون تموم شد
پیش به سوی فتح دوباره UCL:n25:
mohammad varaste
26-05-2013, 06:47
خب بازی دوم به من سیتی رو 5بر3 باختیم
دوگل رو رامیرس و یک گل روماتا زد:n13:
arashsard
26-05-2013, 10:54
خب بازی دوم به من سیتی رو 5بر3 باختیم
دوگل رو رامیرس و یک گل روماتا زد:n13:
کلا گربه سیاهمون شده منچستر سیتی.... اینقد که از سیتی میبازیم از یونایتد نمیبازیم... مورینیو باید بیا یه فکری به حال این قضیه کنه... اصلا حرصم در میاد به سیتی میبازیم...
mohammad varaste
26-05-2013, 11:45
امروز خبر اومده که لواندوفسکی به بایرن میره
من نمیدونم این اخبار چه قدر صحت دارند
اما روزهای قبل خبر پیوستن فالکائوبه موناکو و کاوانی به سیتی یا رئال هم شنیده شد.
امیدوارم امسال مثل فصل گذشته نشه.دیر بجنبیم شورله رو هم نمیتونیم بگیریم باید یه فصل دیگه این تورس رو تحمل کنیم:n30:
هرچند شورله بعید میدونم نوک بازی کنه تو چلسی احتمالا شورله جایگزینی برای اسکار میشه که این فصل تو لیگ برتر خیلی خوب کار نکرد
البته اگه این سه گزینه نشد احتمالا بریم یا یوتیچ ویا بیلماز رو بگیریم .
--------------------------
خبر رفتن لوکاکو هم به دورتموند هر روز داره بیشتر قوت میگیره.
من خودم دوست دارم هم لوکاکو و هم دبرویونه یک فصل برن دورتموند به صورت قرضی(هرچند دبرویونه پیشنهاد دائمی از دورتموند داره)
رفتن به دورتموند یعنی پیشرفت.اگه به دورتموند برن برای یه فصل قطعا فصل بعدش با توانایی های دوبرابر بر میگردن استمفوربریچ
(کلا منظورم این بود بهترین جا برای قرض دادن بازیکن دورتمونده:n02:)
-------------------------
کلا گربه سیاهمون شده منچستر سیتی.... اینقد که از سیتی میبازیم از یونایتد نمیبازیم... مورینیو باید بیا یه فکری به حال این قضیه کنه... اصلا حرصم در میاد به سیتی میبازیم...
کلا با سیتی مشکل داریم یادمه زمان مورینیو هم میباختیم اما این بازی دوستانه بوده و چلسی از یه نابغه به نام بلکمن در دروازه استفاده کرده که گلهای عجیبی خورده:n02:
مالودا از چلسي ميرود
فلورن مالودا ميگويد آماده است تا دوران بد حضورش در چلسي را پشت سر بگذارد و اين تيم را ترک کند.
فلوران مالودا در چلسي اين فصل مجبور شد تا با تيم جوانان تمرين کند و در هيچ مسابقه رسمي براي چلسي به ميدان نرفت. او پس از کمک به باشگاهش براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا در چلسي به يک بازيکن سکونشين تبديل شد.
اين هافبک فرانسوي درباره شرايطش در چلسي گفت: با بعضي از افراد در چلسي مشکل داريم که نميتوانم دلايل آن را بفهمم. دوست دارم فصل آينده بازي کنم و نميتوانم صبر کنم. تمرينهاي زيادي در طول اين مدت انجام دادم و فصل آينده در تيم جديدي بازي ميکنم.
قرارداد مالودا با چلسي ماه آينده به پايان ميرسد و گفته ميشود قرار است به ---- بپيوندد.
Isna
بنيتس: سرانجام دل هواداران را به دست آوردم
سرمربي چلسي که در طول فصل با انتقاد هواداران روبهرو بود تاکيد کرد در پايان فصل با به دست آوردن جام، دل آنها را هم به دست آورده است.
رافائل بنيتس پس از آنکه در ميانههاي فصل جاي «روبرتو دي متئو»ي محبوب در چلسي را گرفت، با انتقادها و شعارهايي از سوي هواداران روبهرو شد که خواستار خروج وي از استمفورد بريج بودند.
اين هواداران در تمامي ديدارها، پلاکاردهايي در دست داشتند که روي آنها در مورد اينکه بنيتس نميتواند تيمشان را به موفقيت برساند. با اين حال اين مربي اسپانيايي به کار خود ادمه داد و علاوه بر رساندن چلسي به عنوان قهرماني در ليگ اروپا، جايگاه سوم ليگ برتر انگليس را نيز به دست آورد تا آبيهاي لندن بتوانند جايگاه خود در ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده را نيز تثبيت کنند.
رافائل بنيتس در گفتوگويي که با نشريه ديلي ميل انجام داده در مورد شرايط خود در طول ماههاي گذشته در چلسي صحبت کرده است.
«در پايان فصل بسياري از هواداراني که با من مخالف بودند، به حمايت از من پرداختند. آنهايي هم که از من طرفداري نکردند، کساني بودند که به هيچ وجه نميخواستند فکرشان را تغيير دهند. تنها کاري که ميتوان انجام داد اين است که در پايان فصل با فتح جام دل هواداران را بدست آورد. شما نميتوانيد در نخستين ماه حضور خود در يک تيم جديد دل تمامي هواداران را بدست آوريد.»
وي افزود: صبوري کردن براي هواداراني که مخالف حضور شما در يک تيم هستند خيلي سخت است. من کارم را انجام دادم و اميدوارم همه از آن لذت برده باشند. کاري که بايد را انجام داديم، مهمترين کاري که يک تيم در يک فصل انجام ميدهد. بدست آوردن جام.
Fars
el nino legend:n02:
mohammad varaste
27-05-2013, 12:58
یه مقاله جالب که سایت طرفداری نوشته
ه تعدادی از شایعات در مورد او در زیر نگاهی می اندازیم:Daily Mirror: "منچسترسیتی با پرداخت مبلغ 54 میلیون پوندی برای جذب رادامل فالکائو موافقت کرد!" (18 می 2013)Metro: "تیم آتلتیکو مادرید راه را برای چلسی و منچسترسیتی جهت جذب رادامل فالکائو هموار کرد." (20 می 2013)Daily Mirror: "انتخاب آبی ها: منچسترسیتی و چلسی، رادامل فالکائو را هدف قرار دادند، ولی تصمیم در مورد آینده، با خود او خواهد بود." (21 می 2013)Give Me Sport: "نظر لالیگا: به جای پیوستن به موناکو، ستاره اتلتیکو مادرید راهی لیگ برتر می شود." (22 می 2013)National Turk: "نقل و انتقالات چلسی: رادامل فالکائو مهاجم کلمبیایی موافقت کرد که فصل آینده در استمفورد بریج به میدان رود." (23 می 2013)Daily Express: "رادامل فالکائو و نیمار در دستور کار منچسترسیتی." (23 می 2013)The Independent: "موناکو با مهاجم موردعلاقه کلمبیایی اش قرارداد امضا کرد." (23 می 2013)Daily Mirror: "دو پیروزی: بازگشت ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی و جذب رادامل فالکائو." (24 می 2013)و این داستان ادامه دارد و رادامل فالکائو همچنان مهاجم آتلتیکو مادرید است!
-----------------------------
یه هچین داستانی رو هم کاوانی داره.
هر روز یه خبر
--------------------
خب اینم خلاصه شایعات و اخبار امروز
-طبق اخبار امروز فاکائو به چلسی دوباره نزدیک شده و احتمال اومدنش بالاست
-ترنبال و مالودا از چلسی جدا شدن و هیلاریو هم از فوتبال خداحافظی کرد
-باشگاه موناکو به دنبال ایوانوویچ 29 ساله هستش هرچند که مورینیو مخالف اودنش هست
-طبق شایعات(چند روز پیش هم گفتم) مورینیو لوییز رو زیاد تایید نمیکنه و بارسا هم به شدت دنبال جانشینی برای پویول هستش و پیشنهاد 40 ملیونی برای لوییز داده(پارسال هم دنبالش بود) که از اون طرف مورینیو برای جانشینیش با واران صحبت کرده و قراره اونو به استمفور بریج بیاره.(چه قدر خوب میشه که لوییز رو نفروشیم و با واران زوج خط دفاعی چلسی رو تشکیل بدن) هرچند که با توجه به مصاحبه لوییز که گفته بود دوست داره با نیمار همبازی بشه این شایعه قوت بیشتری میگیره
-اسین هم به چلسی بر میگرده.
-باشگاه های موناکو و ناپولی جدی ترین مشتریان تورس هستند.
-باشگاه چلسی تابستون امسال توی یه تور 8 جانبه قراره حضور پیدا کنه که تیمهایی مثل یوونتوس و اورتون و گالکسی حضور دارن(خبر تکمیلی به زودی)
mohammad varaste
27-05-2013, 12:59
هر وقت تورس تک به تک میشه معمولا قصد دریبل دادن دروازه بان رو میکنه.که البته دستش یه خورده برا دروازه بانا رو شده.:n23:
arashsard
27-05-2013, 14:07
تورس خیلی خونسره .... هیچ وقت خطای فردیناندو روش که خیلی ریلکس بلند شد یادم نمیره ... تورس برای من یه قهرمانه :n12: یه فصل دیگه بمونه لیگ برتر هم میگیره و دیگه واقعا کلکشیونش کامل میشه ...
هنوزم که هنوزه وقتی صحنه گلش به بارسا رو میبینم اشکم از شوق در میاد،حیف که تو چلسی افت کرد، بازیکن با اخلاق و بزرگیه هرجا میره امیدوارم موفق باشه
راستی مورینیو نظری نداده دربارش؟ اینکه تورسو میخوادش یا نه
هنوزم که هنوزه وقتی صحنه گلش به بارسا رو میبینم اشکم از شوق در میاد،حیف که تو چلسی افت کرد، بازیکن با اخلاق و بزرگیه هرجا میره امیدوارم موفق باشه
راستی مورینیو نظری نداده دربارش؟ اینکه تورسو میخوادش یا نه
واقعا منم بعد از دیدن اون گل چنین حسی رو دارم
احتمالا تو چلسی فصل بعد جایی نداره و جایی میره که رافا رفته ناپولی:n02:
Reza31001
27-05-2013, 19:03
تورس خیلی خونسره
تنها ویژگی ارزشمند تورس ِ چلسی
ولی این چیزی نیست که تورس رو تو این تیم بازم نگه داره
همون بهتر که بره
mohammad varaste
27-05-2013, 21:21
یه خبر دیگه در مورد تورس:
تورس و ماتا و سزار برای جام کنفدراسیون ها به تیم ملی دعوت شدن:n01:
mohammad varaste
27-05-2013, 21:37
تیمهای حاضر در مسابقات 8 جانبه آمریکا(تور پیش فصل) :
چلسی-گالکسی-اورتون-یووه:n21:-رئال-میلان -والنسیا-اینتر
به نظرم برای تور پیش فصل بهتر از این نمیشه.تیم یه محک جدی میخوره .
اسم این تورنومنت گینس هست
.................................................. ..................
مارکو ون گینکل باریکن 20 ساله هلندی هم تقریبا کار انتقالش تمومه
پستش هافبک وسط هست:n29:
به نظر میاد بازیکن خیلی خوبی باشه.
اما من کریستین اریکسون رو بیشتر دوست دارم
خب رافا بنیتز هم رسمآ سرمربی ناپولی شد
واسش آرزوی موفقیت داریم :n16:
خوب تیمی هم گیرش اومد :n06:
حضور مورینیو و دستیار مورد اعتمادش در لندن + عکس
ژوزه مورینیو که ۲ هفته پیش و با توافق با سران رئال مادرید از این تیم جدا شد، در ورزشگاه ومبلی لندن دیده شده است.
او روی فاریا، دستیار مورد اعتماد خود را نیز به همراه خود به ورزشگاه برده بود تا شاهد رویارویی واتفورد و کریستال پالاس برای صعود به لیگ برتر انگلیس باشد. حضور مورینیو در لندن به گمانهزنیها برای حضور وی در چلسی افزوده است.
همکاری مورینیو و فاریا ۳۷ ساله به سال ۲۰۰۱ باز میگردد، زمانی که این ۲ در باشگاه «لیرا» پرتغال فعالیت میکردند. مورینیو مربی بود و فاریا هم مربی بدنساز.
همکاری این ۲ در پورتو، چلسی، اینترمیلان و رئال مادرید ادامه یافت و اکنون بار دیگر ممکن است آنها را در کنار هم در چلسی ببینیم.
عصر ایران
mohammad varaste
28-05-2013, 22:14
فالکائو دیگه رفت موناکو و امروز هم در تستهای پزشکی این تیم شرکت کرد.:n01:
برتراند و ایوانوویچ هم از این تیم پیشنهاد دارن.
.................................................. ..
متن چند خبر :
مایکل اسین علاقمند است تا بار دیگر زیر نظر مورینیو در چلسی کار کند. به گزارش اسکای، مورینیو در سال 2005 اسین را با مبلغ 24 میلیون پوند ازلیون به خدمت گرفت. این مربی پرتغالی در فصل گذشته هم شاگرد سابق خود را به طور قرضی به برنابئو آورد و در طول فصل از او در چند پست متفاوت استفاده کرد. این هافبک غنایی مجموعا 18 بازی در لالیگا و 6 بازی در لیگ قهرمانان برای رئال مادرید بازی کرد. در سال 2010 اسین قرارداد خود را با چلسی به مدت 5 سال تمدید کرد و در حال حاضر و بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت زانوی خود امیدوار است آینده اش را در استمفوردبریج بگذراند، به خصوص با توجه به اینکه مورینیو برای بار دوم هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت." ما رابطه خوبی با هم داریم، او را خیلی خوب درک می کنم. خوزه می داند که من هر جایی می توانم بازی می کنم، جز درون دروازه."
یوونتوس، میلان و اینتر بخشی از رقابت های بین المللی گینس خواهند بود که تیم های چلسی، رئال مادرید، لس آنجلس گلکسی، والنسیا و اورتون نیز در آن حاضر می شوند.این مسابقات از 27 جولای تا 7 آگوست به مدت دو هفته در کشور آمریکا برگزار خواهد شد و شهرهای میزبانی این بازی ها عبارتند از: سان فرانسیسکو، ایندیاناپولیس، لس آنجلس، فونیکس و نیویورک.نیمه نهایی در نیویورک و لس آنجلس در تاریخ 3 و 4 آگوست برگزار خواهد شد، در حالی که فینال در میامی در تاریخ 7 آگوست انجام می شود.
به گزارش AS، ظهر امروز، رادامل فالکائو مهاجم اتلتیکو مادرید تست های پزشکی باشگاه موناکو را پشت سر گذاشت و قراردادی 4 یا 5 ساله با باشگاه تازه به لیگ 1 صعود کرده موناکو امضاء خواهد کرد.
AS فاش کرد که در قرارداد او بندی گنجانده شده است که به بازیکن اجازه می دهد در همان سال اول حضورش تیم را ترک کند. مدیر برنامه های فالکائو، خورخه مندس و مالک باشگاه موناکو دیمیتری ریبولولف در مورد مسائل باقی مانده قرارداد این بازیکن مذاکره خواهند کرد.
فالکائو سالانه 10 میلیون یورو دستمزد خالص دریافت خواهد کرد ؛ یعنی 3 برابر دستمزدش در اتلتیکو! و باشگاه اتلتیکو مادرید نیز بابت فروش او 60 میلیون یورو قید شده در قرارداد بازیکن را دریافت خواهد کرد.
-----------------------------------------
میتونین روی لینک زیر کلیک کنین و اطلاعات مربوط به بازیکن جدید تیم ببینیدهمونطور که گفتم بازیکن خیلی خوبیه:n13:
Marco van Ginkel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لوئيز: بنيتس معلم بزرگي براي من بود
لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي گفت: رافائل بنيتس بعد از اينکه در چلسي حضور يافت آموزشهاي زيادي به من داده و کمک فراواني به برطرف کردن نقاط ضعفم کرد.
ديويد لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي در مصاحبه با روزنامه مشهور سان گفت: هرچند که بسياري از حضور رافائل بنيتس در تيم چلسي رضايت نداشتند و دائماً از رفتن او و بازگشت مورينيو به تيم صحبت مي کردند ولي من تأکيد مي کنم که بنيتس يک مربي خارق العاده بوده و شخصاً از او درسهاي زيادي ياد گرفته و در جهت برطرف کردن نقاط ضعف خود پيش رفتم ما در کنار او توانستيم موفق به پيروزي و قهرماني در ليگ اروپا شويم و همچنين جواز حضور در ليگ قهرمانان را هم به دست آوريم اين موارد نشان دهنده توان و قدرت بسيار بالاي اين مربي است.
mohammad varaste
29-05-2013, 12:11
گزارش ها حاکی از این است که باشگاه چلسی در حال تدارک ارائه پیشنهادی به ناپولی برای جذب ادینسون کاوانی است و احتمالا فرناندو تورس به عنوان بخشی از قرارداد به ناپولی واگذار خواهد شد.در صورتی که این معامله صورت گیرد، فرناندو تورس این فرصت را خواهد داشت تا مجددا با رافا بنیتز همکاری کند.به گزارش La Gazzetta dello Sport، چلسی قصد دارد مهاجم گلزن ناپولی و آقای گل سری آ ایتالیا را به خدمت گیرد.اورلیو دی لورنتیس رییس باشگاه ناپولی اعلام کرده تنها با مبلغ 63 میلیون یورو که بند آزادی مهاجم ناپولی است، حاضر خواهد بود وی را بفروشدف اما ممکن است یک بازیکن به عنوان بخشی از قرارداد وی به این تیم منتقل شود.در حال حاضر باشگاه منچسترسیتی در نظر دارد که ادین ژکو را علاوه بر پول به ناپولی واگذار کند و باشگاه چلسی نیر همین رویه را در نظر گرفته و قصد دارد فرناندو تورس را به عنوان بخشی از قرارداد به ناپولی واگذار نماید.با اینحال همچنان رئال مادرید به عنوان مقصد احتمالی ادینسون کاوانی شناخته می شود، باشگاهی که ادینسون کاانی بارها علاقه خود را به حضور در آن اعلام کرده است.
میترسم امسالم مثل پارسال بشه و هیچی گیرمون نیاد:n14:
اون از فالکائو که رفت کاوانی هم که دوتا مشتری دست به نقد داره
میترسم گومز رو هم بهمون ندن:n27:
این شورله رو دیگه جایی نمیخواد؟:دی
mohammad varaste
29-05-2013, 12:59
شورله هم پست اصلیش مهاجم نیست .ولی میتونه مهاجم هم باشه.
بعدشم شورله رو گفتن میدیم به شرط اینکه دبرویونه رو بدین.
لوکاکو هم احتمالا بره جای لواندوفسکی توی دورتموند.
..................
ولی اگه بشه شورله و گومز رو بگیریم واقعا عالیه.
ما بازیکن سرعتی زیاد داریم مثل هازارد و موسس و ماتا اما یه مهاجم فرصت طلب میخوایم
هرچند گومز هم سرعتش پایین نیست در یه کم از فالکائو و کاوانی کمتره. در حد ونپرسی شایدم بیشتر
فالکائو و کاوانی قدرت حفظ توپ بالایی دارن.
........................
من خودم خریدن گومز+شورله رو بیشتر دوست دارم تا خریدن کاوانی با اون قیمت سر سام آور.
mohammad varaste
29-05-2013, 13:46
خب برسیم به پست اصلی امروز....
امروز تولد مرد بزرگ چلسی روبرتو دیمتئو هستش.
من مورینیو و گاس هیدینک رو خیلی دوست دارم اما دیمتئو رو بهترین مربی چلسی تو این 10سال میدونم که طرفدار چلسی شدم
روبرتو امسال هم تیمش عالی بود واقعا.
تا وقتی بود 4 امتیاز با منچستر فاصله داشتیم و همه یادمونه که اول فصل داوری ها به نفع منچستر چجور بود.
تو لیگ قهرمانان هم با 10 امتیاز حذف شدیم در صورتی که خیلی تیما با 9 امتیاز هم صعود میکنن و خیلی کم پیش میاد یه تیم با 10 امتیاز حذف بشه.
یکی از دلایلش هم مصدومیت جان تری و لمپارد و سوتی های مکرر تورس و میکل(مضخرفترین بازیکن تاریخ چلسی)
اگه یه مهاجم میخریدیم اول فصل یا اگه میرلش رو نمیفروختیم یا اگه اسین رو قرض نمیدادیم یا اگه اسکار تو بازی با یووه مصوم نمیشد یا اگه لمپارد تو بازی رفت با شاختار مصدوم نمیشد ویا اگه میکل اون سوتی های افتضاح رو وسط میدون نمیداد شاید از گروه بالا میومدی و تو لیگ قهرمانان حذف نمیشدیم و روبرتو سالهای سال مربی مون میموند
خیلیها نتایج بنیتس رو قبول دارن اما من واقعا نمیدونم از دست رفتن جام باشگاه های جهان-اتحادیه-حذفی-لیگ برتر و به دست آوردن یه جام بی ارزش که تیمهاش هیچکدوم تیمهایی قوی نبودن چه قدر ارزش داره ؟
من میخوام بدونم اگه میکل مصدوم نمیشد و تو بازی با استون ویلا و اورتون به جای لمپارد تو زمین میذاشتش (قطعا اگه بود میذاشتش) الان مورینیو مربی چلسی میشد یا نه ؟
من میگم نتایج بنیتس از این فاجعه تر نمیشد .
قطعا اگه دیمتئو بود خیلی بهتر از این بود.
یادتون نره امسال در خیلی از بازیها روی هنر فردی هازارد و ماتا بود که تونستیم برنده باشیم وگرنه این چاقال هیچ نقشی نداشت .
تعویض های مسخره مثل آوردن برتراند به جای ماتا یا بنایون به جای هازارد بماند.
حرف من اینه که دیمتئو امسال بدشانس بود واقعا و قطعا ار بازیکن هایی که امسال گرفت مثل هازارد یا دبرویونه یاموسز و مارین ماها میتونیم چندین سال بهترین خط حمله رو داشته باشیم .
تولدت مبارک مرد بزگ جلسی
به امید روزی که مربی ایتالیا بشی
mohammad varaste
29-05-2013, 13:57
خبر داغ :
ماتا پیشنهادی نجومی از طرف بارسا دریافت کرده و احتمال این انتقال رفته بالا چون چند روزه روزنامه ها خیلی در اینباره مینویسن
نظرتون چیه اگه قیمت بالا بدن ؟
من میگم 50 ملیون +مسی :n09:
خوب نیست ؟
---------------------------------------
دوشنبه معرفی مورینیو در چلسی
--------------------------------------
کورتوا :میخواهم یک فصل دیگر در اتلتیکو بمانم تا بتوانم با آمادگی درجام جهانی حضور پیدا کنم:n25:
mohammad varaste
30-05-2013, 07:07
دیشب سوپر فرانکی تک گل تیمش رو توی بازی دوستانه مقابل ایرلند به ثمر رسوند
مورينيو در ازاي40ميليون پوندباچلسي توافق کرد
بنا به نوشته يک روزنامه چاپ انگليس مربي پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد با چلسي بر سر امضاي قراردادي 4 ساله به توافق رسيده است.
روزنامه سان در شماره روز پنجشنبه خود خبر داد شب گذشته چلسي با ژوزه مورينيو توافق کامل کرده است. مطابق اين گزارش چلسي بابت 4 فصل همکاري با مربي سالهاي 2004 تا 2007 خود رقمي بالغ بر 40 ميليون پوند دستمزد به «آقاي خاص» خواهد پرداخت.
در همين ارتباط يک مقام چلسي که نخواست نامش فاش شود، اظهار داشت مورينيو بار ديگر سکان هدايت آبيپوشان استمفوردبريجي را برعهده گرفته است.
Fars
توافق آندره شورله با چلسي انگليس
رسانههاي انگليس عنوان ميکنند انتقال آندره شورله به تيم چلسي انگليس قطعي شده است.
روزنامههاي روز پنجشنبه (امروز) انگليس همچون سان، ديلياستار، ديلي ميل و ديليتلگراف گزارش دادند گلزن تيم ملي آلمان و بازيکن بايرلورکوزن با تيم لندني به توافق قطعي رسيده است.
براساس اين گزارش ها هفته آينده آبيپوشان استمفوردبريجي اين انتقال را رسما اعلام خواهند کرد.
اين گزارشها در حالي انتشار يافته که از چند ماه قبل بحث انتقال گلزن 22 ساله به تيم لندني مطرح بوده است. در اين گزارشها به مبلغ توافق شده و مدت زمان قراردادي که امضا ميشود، اشارهاي نشده است.
اين مهاجم سرعتي و تکنيکي هماکنون همراه تيم کشورش در سفر ايالات متحده آمريکا به سر ميبرد.
varzesh3
mohammad varaste
30-05-2013, 21:58
چلسی و منچستر، بیل 80 میلیون پوندی را می خواهند: گزارشات منتشره حاکی از این است سه باشگاه چلسی، منچسترسیتی و منچستریونایتد به جذب گرت بیل ستاره تیم تاتنهام که 80 میلیون پوند قیمت دارد، می باشند.
منبع: Daily Mirror
مورینیو با پیشنهاد 40 میلیون یورویی برای فعالیت در چلسی موافقت کرد: گزارشات منتشره حاکی از این است که ژوزه مورینیو آماده امضای قراردادی 4 ساله به ارزش 40 میلیون یورو با باشگاه چلسی می باشد.
منبع: The Sun
پیشنهاد عجیب چلسی برای جذب کاوانی: گزارش های منتشره حاکی از این است که باشگاه چلسی برای جذب ادینسون کاوانی مهاجم تیم ناپولی آماده است 30 میلیون یورو + فرناندو تورس را به باشگاه ناپولی پیشنهاد دهد.
منبع: Sky Sport Italia
ترجمه همه اینها طرفداری
-----------------------
منبابع غیر موثق این خبر رو گذاشتن(منظورم چندتا پیج تو fb هست) :
مورینیو : حاضریم علاوه بر مبلغ پیشنهادی میکل و یا برتراند را هم برای جذب لواندوفسکی بدهیم:n02:
خوشم میاد سلیقش مث خودمه از این دوتا بازیکن چرت تر تو این چندسال نداشتیم مخصوصا میکل
----------------------------------------------------------------------------شورله که هم اکنون در تمرینات تیم ملی آلمان در امریکا به سر می برد، به احتمالا فراوان مستقیما به لندن پرواز کرده و قرارداد خود را با چلسی نهایی می کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، وینگر 22 ساله و ملی پوش لورکوزن در شرف پیوستن به قهرمان لیگ اروپا می باشد. قرار شده که آبی ها مبلغ 20 میلیون پوند را به باشگاه آلمانی پرداخت کنند و علاوه بر این کوین دی بروین، هافبک ارزشمند خود را برای یک فصل به آن ها قرض بدهند.
ولفگنگ هولزهاوسر، مدیر باشگاه بایر لورکوزن در گفتگو با روزنامه راینیشه گفت: "ما با چلسی به توافق رسیده ایم."
"آن ها با یک مبلغ تعیین شده شورله را می خرند و در عوض کوین دی بروین را به صورت مجانی برای یک سال به ما قرض می دهند."
"من انتظار دارم که چلسی پای توافق خود بایستد."
vahidgame
31-05-2013, 12:50
امسال یکمی اوضاع نقل و انقالات برامون سخته.
چون روی هر بازیکنی دست بذاریم کلی مشتری دیگه هم داره که اتفاقا همه پولدارن!
PSG کم بود حالا موناکو هم اضافه شدش! :دی
فالکائو هم به احتمال خیلی زیاد دیگه به موناکو میره و کلا انگار دوس نداره توی یه تیم درجه یک بازی کنه. جالبه از پورتو به اتلتیکو مادرید رفت و حالا هم داره به موناکو میره! درسته این تیم ها هم تیم های بزرگین ولی نمیشه گفت جزو تیم های درجه یک یا غول های اروپا محسوب میشن و کلا فالکائو هم احتمالا از جمله بازیکنایی هست که قدر خودشو نمی دونه...
حالا برای خط حمله میشه گفت دو تا گزینه خیلی خوب دیگه وجود دارن یعنی کاوانی و لواندوفسکی که این دو تا بازیکن هم خیلی مشتری دارن و برای گرفتنشون باید هفت خان رستم رو رد کرد :دی
اون پیشنهاد 30 میلیون یورویی به اضافه تورس برای جذب کاوانی پیشنهاد خوب و قابل قبولیه ولی ظاهرا براساس خبر امروز روزنامه Corriere dello Sport ناپولی این پیشنهاد رو رد کرده و پیشنهاد بالاتری می خواد! از طرفی هم من سیتی و رئال هم به طور جدی اونو می خوان و کلا کار برای چلسی سخته.
لواندوفسکی هم ظاهرا احتمالش بیشتره به بایرن بره...
با این اوصاف کار برای جذب یه مهاجم هدف تراز اول که خیلی هم نیاز داریم ، سخت میشه.
به جز این دو تا گزینه دیگه مهاجم هدف اون چنان خاصی نمیشه گیر اورد و دیگه بقیه همه در سطح مثلا همین گومز هستن و خیلی نمیشه بهشون اطمینان کرد...
توی پستای دیگه هم نیاز به جذب بازیکن داریم به خصوص توی دفاع که یه جورایی باید یه تحول توی اون صورت بگیره و کلا از اون دفاع مستحکم سابق دیگه خبری نیست.
احتمالا مورینیو قصد فروش لوئیز به بارسا رو داشته باشه و با پول اون یکی دو تا دفاع جوون خوب بگیره مثل مانگلا و وارانه. ولی امیدوارم سمت دفاع های تاپ دنیا هم بره مثل هوملز...
توی خط هافبک هم بیشتر نیاز به هافبک وسط داریم که حداقل باید دو تا بازیکن توی این پست جذب کنیم. به اضافه توی هافبک های کناری هم اگه بتونیم بیل رو بگیریم هم بد نیست :دی
mohammad varaste
31-05-2013, 13:11
وحید چیز دیگه خواستی بگو در خدمتیم:n02:
mohammad varaste
31-05-2013, 13:24
حالا جدای از شوخی باهات کاملا موافقم باید دست به کار شد هرچه سریعتر
ماها دفاع مطمن میخوایم ایوا و کیهیل هرگز نمیتونن مثل زوج جیتی و کاروالیو یا الکس یا گالاس باشن.
در خط هافبک هم یه روزی خط هافبکمون این بود
لمپارد اسین بالاک و دکو . و تیم کاملا قدرتی بازی میکرد
واقعا اون فصل اول انجلوتی که هافبکمون این بود هیچ مشکلی نداشتیم فقط بدشانس بود هرچند تو لیگ قهرمان شدیم اما لیگ قهرمانان روی شناخت مورینیو از تیم حذف شدیم:n03:
حالا حرفم اینه که خط هافبک هم باید تقویت بشه . گزینه های زیادی وجود داره مثل مودریچ یا فلینی یا خیلی های دیگه
خط حملمون هم همه چیمون خوبه وقتی شورله و ماتا و هازارد باشن فقط یه مهاجم میخوایم که دروازه رو بشناسه کاوانی و لواندوفسکی و گومز هر سه عالین اما همونطور که گفتم لواندوفسکی و کاوانی قابلیت های بیشتری دارن اما با گومز هم کارمون راه میوفته ولی اولویت باید جذب یکی از اون دو نفر باشه:n16:
arashsard
31-05-2013, 19:10
ای بابا موناکو از کجا پیداش شد ؟؟؟ همون ابراهیم توره رو دارن بسشونه... بیل فوق العادس... چقدر هم مشتری داره ... 80 میلیون :n04: آبراموویچ باید یه ذره سر کیسه رو شل کنه 2 3 تا بازیکن نامبر 1 بگیریم...
eman619rv
31-05-2013, 21:29
امسال یکمی اوضاع نقل و انقالات برامون سخته.
چون روی هر بازیکنی دست بذاریم کلی مشتری دیگه هم داره که اتفاقا همه پولدارن!
اره ، قبلا هم گفتم امسال یکی از داغ ترین فصل های نقل و نباتات:n02: خواهد بود. همه دارند دست به خونه تکونی میزنن! تو لیگ جزیره که با شدت بیشتر . دیگه وقتی تیم کم خرج کنی مثه آرسنال میخواد پیشنهاد بده واسه رونی شما دیگه تا اخرش رو بخونین.
وضع مالی همه خوب شده ...قدرت خریدی که زمانی فقط دست 4 تیم بود حالا بین رئال-بارسا-بایرن-چلسی-من یونایتد-من سیتی-موناکو-psg پخش شده. به علاوه اینکه آرسنال با اندوخته های چند سال اخیرش و تیم هایی مثه پورتو -تاتنهام-اتلتیکو با پول فروش بازیکناشون میتونن خرید های زیادی انجام بده.
به نظرم کاوانی برای چلسی بهترین گزینه هست
واران رو هم که خیلی بعیده رئال بفروشه و با این احتمال رفتن لوییز هم به بارسا شاید کنسل بشه .
به اضافه توی هافبک های کناری هم اگه بتونیم بیل رو بگیریم هم بد نیست :دی
بد نیست؟:دی تو رو خدا خواهشم میکنم وحید این بازیکن، رو دست تیمش داره زیادی میکنه خواهش میکنم حتما بخرینش:دی
arashsard
31-05-2013, 22:26
مثل اینکه ولز 15 16 سال یه بار یه پدیده روو میکنه... بعد گیگز بیل پدیده جدیده ولز هست.... من بازیشو خیلی دوست دارم.. همه چی داره قدرت تکنیک هوش استعداد قد استیل و حتی قدرت تمام کنندگی :n04: یه نکته مثبت دیگه بیل اینکه خیلی کم حاشیس... قیافه و استیلش منو یاد مایکل فلپس میندازه...
مورينيو کارانکا را در چلسي ميخواهد
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد در صورت پيوستن به چلسي دستيارش را به همراه ببرد.
آيتور کارانکا در حال حاضر 3 گزينه دارد تا براي آيندهاش تصميمگيري کند؛ ميتواند کارش را در رئال ادامه دهد؛ به دنبال ژوزه مورينيو برود يا ماجراجويي جديدي با سرمربيگري يک باشگاه فرانسوي به دست آورد. اين 3 امکان به سختي ذهن مدافع سابق رئال مادريد را مشغول کرده است.
مورينيو بر اساس گزارش روزنامه «سان» از دستيارش خواست تا وي را در بازگشتش به چلسي همراه با روي فاريا همراهي کند.
وي در گفتوگو با روزنامه انگليسي اظهار داشت: مادريد هنوز به من اعلام نکرده که اجازه ميدهد تيم را ترک کنم؛ هنوز 3 سال ديگر از قراردادم باقي مانده است. اگر بخواهم تيم را ترک کنم، بايد مبلغي به باشگاه بپردازم.
يکي از اعضاي تيم دستياران مورينيو اعلام کرد: همه آنها يکشنبه يا دوشنبه به لندن ميروند تا در مراسم معرفي سرمربي جديد چلسي شرکت کنند.
fars
mohammad varaste
02-06-2013, 09:50
خبر بزرگ رسید ::n19:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت لیگ برتر به صورت رسمی از بازگشت سرمربی پرتغالی به باشگاه لندنی خبر داده است
سایت گل- «ژوزه مورینیو به چلسی بازگشت» این خبری است که وب سایت رسمی لیگ برتر سحرگاه روز یکشنبه منتشر کرد.
بدین ترتیب آقای خاص به خانه، و به باشگاهی که در طول سالهای 2004 تا 2008 درآن مربیگری می کرد بازخواهد گشت.
مورینیو در سن 50 سالگی به چلسی بازمی گرد.
آن هم در شرایطی که بعد از جدایی از این تیم سه جام قهرمانی در لیگ های داخلی کشورهای مختلف فتح کرده (دو قهرمانی در سری آ با اینتر و یک قهرمانی در لالیگا با رئال مادرید)، علاوه بر این یک بار هم با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و دو سوپرکاپ ایتالیا(اینتر)، یک جام حذفی ایتالیا (اینتر)، یک جام حذفی اسپانیا (رئال) و یک سوپرکاپ اسپانیا(رئال) را نیز به ویترین افتخاراتش اضافه کرده است.
حالا نه سال و یک روز از برگزاری جلسه معارفه قبلی ژوزه مورینیو در استمفورد بریج می گذرد و او در همان فصل اول حضور روی نیمکت مربیگری چلسی این تیم را بعد از 50 سال ناکامی در کسب جام قهرمان لیگ برتر نمود.
در همان فصل هم بود که او با چلسی قهرمانی در لیگ کاپ را تجربه کرد و تیمش را تا مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رساند.
در دومین فصل حضور در چلسی او با موفقیت از عنوان قهرمانی تیمش در لیگ برتر دفاع کرد و در سومین فصل حضور او چلسی یک قهرمانی دو گانه در جام حذفی و لیگ کاپ به دست آورد. مورینیو در سپتامبر سال 2007 چلسی را ترک کرد.
حالا او برای دومین بار در استمفورد بریج معارفه می شود. آن هم بعد از کنار رفتن رافا بنتیس و درحالی که تیم سهمیه حضور در رقابت های فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا رانیز کسب کرده است.
mohammad varaste
02-06-2013, 10:00
لوییز طوری مصاحبه میکنه که انگار بدش نمیاد بره بارسا:n24:
مانگالا هم گفته تمایل داره به چلسی بپیونده:n19:
arashsard
02-06-2013, 11:59
لوییز طوری مصاحبه میکنه که انگار بدش نمیاد بره بارسا:n24:
مانگالا هم گفته تمایل داره به چلسی بپیونده:n19:
اگه مورینیو نتونه وارانو بیاره باید حتما نگهش داریم... کاپیتان که وضعیتش هم اصلا معلوم نیست.... احتمالا اسین بشه هافبک دفاعیمون .... خدا کنه اسین قبل باشه....
دوستان و طرفداران چلسی...
تبریک میگم بازگشت بهترین مربی دنیا رو به تیمتون...
امیدوارم این سری رئیس باشگاه؛همانند هوادارای این تیم؛لیاقت اینو داشته باشه که قدر مورینیو رو بدونه...!
چلسی برای مورینیو و مورینیو برای چلسی ساخته شده انگاری....
امیدوارم بتونه به موفقیت های همیشگی و مداومش در این تیم ادامه بده تا یک سری از دوستان یادشون بیاد چه جواهر ارزشمندی رو از دست دادن...!!
shakerifar
02-06-2013, 15:42
سایت لیگ برتر به صورت رسمی از بازگشت سرمربی پرتغالی به باشگاه لندنی خبر داده است
سایت رسمی لیگ برتر عذرخواهی کرده به خاطر این خبر
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه مورینیو نتونه وارانو بیاره باید حتما نگهش داریم... کاپیتان که وضعیتش هم اصلا معلوم نیست.... احتمالا اسین بشه هافبک دفاعیمون .... خدا کنه اسین قبل باشه....
واران به خاطر حضور زیدان به رئال اومد و از اونجا که فصل آینده زیدان رو در پست مدیر ورزشی و مسئول تمام نقل و انتقالات رئال می بینیم، برای اینکه خیال دوستان راحت باشه:
احتمال پیوستن واران به چلسی عملا با احتمال پیوستن رونالدو چلسی یکسانه!
سایت رسمی لیگ برتر عذرخواهی کرده به خاطر این خبر
جالبیش اینجاست تاریخ خبری که تکذیب شد مال فردائه ! قشنگ تابلوئه سوتی دادن یه روز زودتر خبرو گذاشتن :n08:
فلورنتینو پرز امروز اعلام کرد مورینیو فردا رسمآ سرمربی چلسی خواهد شد
ظاهرآ مورینیو هم الان در لندن ـه ..
بر و بچ بریم استقبالش ؟ :n02:
Reza31001
02-06-2013, 19:19
احتمال پیوستن واران به چلسی عملا با احتمال پیوستن رونالدو چلسی یکسانه!
مشکلی نیست جفتشون رو میگیریم:n02::n09:
کافیه عمو دست به جیب بشه:n04::n02:
mohammad varaste
02-06-2013, 21:56
* باشگاه بارسلونا در نظر دارد برای تقویت خط دفاعی خود پیشنهادی 50 میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن داوید لوییز و برانیسلاو ایوانوویچ، زوج خط دفاعی چلسی ارائه دهد. لوییز اخیرا برای پیوستن به بارسلونا چراغ سبز نشان داده است.منبع: Daily Star:n04:
* باشگاه بارسلونا در نظر دارد برای تقویت خط دفاعی خود پیشنهادی 50 میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن داوید لوییز و برانیسلاو ایوانوویچ، زوج خط دفاعی چلسی ارائه دهد. لوییز اخیرا برای پیوستن به بارسلونا چراغ سبز نشان داده است.منبع: Daily Star:n04:
بابا هوادار چلسی که نباید غم و غصه ی این چیزا رو بخوره تا وقتی مورینیو رو نیمکت داره که....
بزرگتر از اینا برن و بیان؛مهم حضور مورینیوس؛یعنی عامل 100 درصد موفقیت برای چلسی...!!:n17::n17::n12::n12::n12:
Reza31001
03-06-2013, 01:01
ولی من با رفتن هیچ کدومشون مخصوصا ایوا موافق نیستم
اینکه کلا خط دفاعی ضعیف شده رو هم زیاد قبول ندارم
فقط یه مدافع خوب لازم داریم برای مواقعی مثل مصدومیتها
که اگه همچین مدفعی بگیریم کیهیل (با اینکه از اونم خوشم میاد) بهتره بره
فکر میکنم با اومدن مورینیو مشکلات خط دفاع حل بشه حتی بدون اضافه شدن فرد جدید
مخصوصا اگه بتونه سزار رو بیاره رو فرم
arashsard
03-06-2013, 02:35
مشکلی نیست جفتشون رو میگیریم:n02::n09:
کافیه عمو دست به جیب بشه:n04::n02:
واسه عمو دادن 200 میلیون دلار چیزی نیست... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه... مردونه اگه یهو بگه 200 میلیون رونالدو میخوام راحت جذبش میکنه... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه...:n13:
واسه عمو دادن 200 میلیون دلار چیزی نیست... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه... مردونه اگه یهو بگه 200 میلیون رونالدو میخوام راحت جذبش میکنه... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه...:n13:
چون رئال قبول نمیکنه
درسته داشتن پول واسه خریدار مهم هست ولی فروشنده باید راضی به فروش بشه :n01:
پرز تا وقتی که قرارداد رونالدو تموم نشه اونو نمیفروشه
البته قراردادش سال بعد تموم شده هست ولی به احتمال خیلی زیاد تمدید میشه
/////
مورینیو تو چلسی بدون رونالدو هم موفق میشه :n16:
این فصل که هیچی (( تیم تا دست مورینیو بیاد و تیمو مورد علاقه خودشو درست کنه 1 فصل طول میکشه ))
از فصل بعد بشینین کلکسیون جامهاتون رو تکمیل کنید :n02:
برخلاف نظر خیلیا به نظر من بازی لوییز چندان هم جالب نیست، اگه به من بود صد در صد ردش میکردم بره
ولی به هیچ عنوان ایوا رو از دست نمیدادم
arashsard
03-06-2013, 12:02
(( تیم تا دست مورینیو بیاد و تیمو مورد علاقه خودشو درست کنه 1 فصل طول میکشه ))
عشق دو طرفه... هم اون اینجا رو دوست داره هم اینجا اونو :n12:
CATALONIA
03-06-2013, 13:57
خب مورینیو هم خودش اعلام کرد تا آخر هفته رسما به عنوان سرمربی چلسی معرفی میشه ..
پس بزن دست قشنگه رو :31:
به نظرم بعد از این چند وقت که بی ثباتی توی باشگاه موج میزد وقتش رسیده که ثبات رو هم تجربه کنیم و چه کسی بهتر از مو ؟
از بابت خرید ها که خیال من کاملا راحته .. چون هم ابراموویچ خوب خرج میکنه هم مورینیو بازیکن الکی نمیخره ..
به شخصه فکر میکنم مو این بار خیلی بیشتر از دفعه ی قبل میتونه برای چلسی موفقیت کسب کنه
هم تجربش مسلما بیشتر شده
و شکستی که امسال تجربه کرد کمکش میکنه که بهتر و قوی تر بشه ...
اول هر فصل با کلی امیدواری میگیم که این فصل خیلی فصل خوبی میتونه باشه و لیگ رو حتما میگیریم و سه گانه و اینا .. ولی آخر فصل که یه جام میگیریم کلامون رو میندازیم هوا .. !
امیدوارم این فصل این شکلی نشه ..که البته خوش بینم به آینده !
ببینیم میتونه بازیکنی دیگه مثل دروگبا کشف کنه یا نه، استعداد خوبی تو شکف استعداد داره این مورینیو :n02:
arashsard
03-06-2013, 14:22
جام های انگلیس که دیگه همش مال خودمونه ..... واسه دسر اول باید یه سوپر کاپ بزنیم توو رگ :n02: بعدشم لیگ قهرمانان که قبلا تا نیمه نهایی خوب میرفتیم... دیگه لیورپول کنه نیست ... ناداوری هم شکست میدیم... لیگ قهرمانان مطمئنم توو این 3 سال مورینیو حداقل یه بار میبریمش :n16:
eman619rv
03-06-2013, 17:44
خبر سایت رسمی باشگاه چلسی:
MOURINHO APPOINTED...
10 جون معرفی رسمی آقای خاص ،در استمفورد بریدج!
chelsea Football Club is delighted to announce the appointment of Jose Mourinho as First Team Manager. Mourinho has signed a four-year contract and will return to the club where he won two Premier League titles, an FA Cup and two League Cups between 2004 and 2007.
Ron Gourlay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Chelsea FC Chief Executive, said: 'I am delighted to welcome Jose back to Chelsea. His continued success, drive and ambition made him the outstanding candidate.
'It is our aim to keep the club moving forward to achieve greater success in the future and Jose is our number one choice as we believe he is the right manager to do just that.
'He was and remains a hugely popular figure at the club and everyone here looks forward to working with him again.'
Since leaving Chelsea in 2007, the 50-year-old Portuguese has worked in Italy with Inter and Spain with Real Madrid, lifting three league championships, two domestic cups and the Champions League.
Originally appointed at Stamford Bridge in 2004, immediately after winning Europe's top competition with Porto, he quickly achieved success securing his first trophy for the club as early as February 2005, when we beat Liverpool 3-2 after extra-time in Cardiff to win the Carling Cup. We went on to win the league that season with a record 95 points and a record low of just 15 goals conceded in 38 games.
The club celebrated consecutive championships in our centenary 2005/06 season, secured with a 3-0 win over Manchester United in late April, and the next campaign we were able to add the Carling Cup with victory over Arsenal in Cardiff, and the FA Cup when United were beaten again in the first senior game at the new Wembley.
Mourinho departed by mutual consent in September 2007, going on to develop his already impressive CV by winning the Serie A twice in two years and the Champions League with Inter, before joining Real Madrid in 2010, where he lifted both La Liga and the Copa Del Rey, ending his stay in Spain yesteday.
He brings three coaching staff with him in Rui Faria, Silvino Louro and Jose Morais. Each carries the title of Assistant First Team Coach and will work alongside current first team staff Steve Holland, Christophe Lollichon and Chris Jones.
The new manager will be officially presented in a press conference at Stamford Bridge on Monday 10 June, further details of which will follow in due course.
سایت گل- ژوزه مورینیو با قراردادی 4 ساله هدایت چلسی را برعهده گرفت.
آقای خاص جانشین رافا بنیتس شد که بعد از 6 ماه حضور روی نیمکت آبی ها، به تازگی به عنوان سرمربی فصل آینده ناپولی معرفی شد.
مورینیو پیش از این بین سال های 2004 تا 2007 هدایت آبی های لندن را برعهده داشت و اکنون برای دومین مقطع هدایت این باشگاه را برعهده می گیرد. در طول 6 سالی که از جدایی مورینیو از چلسی سپری شده، این باشگاه 8 مربی مختلف عوض کرد.
ران گورلی، مدیر اجرایی باشگاه چلسی، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مایلم که به ژوزه به خاطر بازگشت به چلسی خوش آمد بگویم. موفقیت های پیاپی و شور و اشتیاق او برای رسیدن به موفقیت های بیشتر، او را به گزینه مناسبی برای این باشگاه تبدیل کرد.
هدف ما این است که باشگاه را در مسیر پیشرفت نگه داریم و در آینده به موفقیت های بیشتری برسیم. ژوزه گزینه اصلی ما بود و معتقدم که بهترین گزینه برای چلسی به شمار می رود."
مورینیو در اولین مقطع حضورش در چلسی، دو قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمان در جام حذفی و دو قهرمانی در جام اتحادیه اما توفیقی در فتح چمپیونزلیگ نداشت.
mohammad varaste
03-06-2013, 18:35
گزارشات از انگلیس حاکی از آن است که مورینیو در نظر دارد دنیله ده روسی را برای فصل بعدی به لندن بیاورد. این در حالی است که ده روسی بعد از 12 سال حضور در رم به یکی از از اسطوره های این تیم تبدیل شده و هواداران او را کاپیتان آینده می نامند.در صورت انتقال او به چلسی مبلغ انتقال این بازیکن 29 ساله چیزی در حدود 10 میلیون پوند خواهد بود.پیش از این نیز در تابستان گذشته، منچستر سیتی برای جذب او ابراز علاقه کرده بود و ده روسی به این باشگاه انگلیسی به شدت نزدیک شده بود اما در نهایت وی رم را ترک نکرد.هر چند که مورینیو به سبک بازی این هافبک ایتالیایی علاقه زیادی دارد و هم اکنون یکی از بهترین هافبک های دنیاست، اما شاید علت اصلی حضور ده روسی در چلسی پایان کار قریب الوقوع جان تری و لمپارد باشد و ده روسی کسی است که می تواند به خوبی نقش رهبر را در زمین مسابقه ایفا کند و روحیه تیم را بالا ببرد.
vahidgame
03-06-2013, 18:50
خب تبریک میگم که دیگه رسما خوزه به چلسی پیوست و خیالمون راحت شد
جالبه توی سایت های انگلیسی تقریبا همه خبرهای اونا در مورد همینه
از الان باید منتظر چلسی رویایی مورینیو باشیم چون مورینیو نسبت به زمان قبل که توی چلسی بود باتجربه تر و تشنه تر برای موفقیت شده!
تبریک میگم بالاخره تیم دست کسی افتاد که هممون خواستارش بودیم:n02:
به امید قهرمانی و رکوردهای بیشتر و بهتر:n16:
پيام مورينيو به هواداران چلسي
ژوزه مورينيو، سرمربي جديد چلسي، به قولي که در سال 2004 و در اولين مقطع حضورش در اين باشگاه به هواداران داده بود، تاکيد کرد.
مورينيو که در سال 2007 چلسي را ترک کرده بود، امروز با قراردادي 4 ساله به اين باشگاه پيوست و در طول هفته آينده به طور رسمي به رسانه ها معرفي مي شود.
اما او از طريق سايت رسمي باشگاه، براي هواداران چلسي پيامي فرستاد و قولي که 9 سال قبل به آنها داده بود را تکرار کرد.
در اين پيام آمده است:" اين دقيقا همان پيامي است اما اکنون مي توانم بگويم که من يکي از شما هستم و اين کمي شرايط را متفاوت مي کند. من در طول دوران حرفه اي ام دو دوره فوق العاده داشتم، چلسي و اينتر. و البته چلسي براي من مهمتر است.
قرار گرفتن مقابل چلسي براي من بسيار بسيار دشوار بود؛ من اين کار را دو بار انجام داد و خيلي بد نبود.
به خاطر بازگشتم بسيار خوشحالم. بايد خودم را آماده کنم تا در زمان ورودم به باشگاه احساساتي نشوم. اما واضح است که خيلي خوشحالم. گرفتن اين تصميم خيلي راحت بود.
من با رئيس ملاقات کردم و فکر مي کنم تنها پس از 5 دقيقه به توافق رسيديم؛ جلسه اي کوتاه اما ثمربخش. من از رئيس پرسيدم مي خواهي من برگردم،؟ او در جواب گفت مي خواهي برگردي؟ و من چند دقيقه فکر کردم و تصميم نهايي را گرفتم."
آغاز مذاکرات چلسي با رم براي انتقال دهروسي
باشگاه چلسي مذاکرات اوليه براي به خدمت گرفتن دانيله ده روسي را با باشگاه رم آغاز کرد.
باشگاه لندني که امروز به طور رسمي مورينيو را به عنوان سرمربي فصل آينده اش معرفي کرد، قصد دارد در تابستان چند خريد مهم انجام بدهد وبه همين دليل پيشنهادي رسمي براي خريد اين ملي پوش ايتاليايي به باشگاه رم ارائه داده اند.
آقاي خاص علاقه زيادي به بازي ده روسي دارد و در طول سه فصلي که در رئال بازي مي کرد نيز تلاش زيادي کرد تا او را به سانتياگو برنابئو ببرد.
ده روسي در فصل اخير مشکلات زيادي در رم داشت و به ويژه در زمان حضور زدنک زمن، کمتر در ترکيب اصلي اين تيم قرار گرفت. گفته مي شود مديران اين باشگاه حاضرند تا با دريافت پيشنهادي در حدود 20 ميليون يورو، او را واگذار کنند.
مذاکرات بين مديران چلسي و همتايان رمي شان به تازگي آغاز شد و مانع اصلي بر سر راه اين انتقال، نه مبلغ مورد نظر رم، که دستمزد درخواستي اين بازيکن است.
ده روسي که سال گذشته مورد توجه منچسترسيتي نيز بود، با دستمزد سالانه 6 ميليون يورو، يکي از پردرآمدترين بازيکنان سري آ است.
يک منبع نزديک به اين انتقال، گفت:" ده روسي مي داند که مورينيو او را مي خواهد و رم آماده است تا با دريافت پيشنهادي مناسب، او را بفروشد. دوران حضور او در رم به پايان رسيده است."
ده روسي در 17 سالگي به رم پيوست و در تمام طول دوران حرفه اي اش براي اين باشگاه بازي کرد. او 84 بازي ملي در نيز در کارنامه دارد.
Goal
تو رئال چیکار کردند با این بنده خدا انقدر پیر شده:n02:
arashsard
03-06-2013, 22:13
ت
تو رئال چیکار کردند با این بنده خدا انقدر پیر شده:n02:
حالا بروبچها و عمو حسابی چاقو چلش میکنن.... مطمئنم موفقیتهای زیادی در انتظاره... پرچم بالاس... اولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه و بایرن توو سوپر کاپن :n16:
اولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه
به همین خیال باش .. چون بازی جام خیریه بین یونایتد و ویگان هستش :دی
arashsard
03-06-2013, 23:56
به همین خیال باش .. چون بازی جام خیریه بین یونایتد و ویگان هستش :دی
از بس توو این سال های اخیر جام های انگلیس رو درو کردیم همش فکر میکنم جام خیریه هم هستیم...:n02:
arashsard
04-06-2013, 00:04
اینم یه سری عکس های جالب ار بروبچه ها...
:n08:
خوب آقای خاص کارشو شروع کرد و احتمالا بازیکنان زیر به زودی جذب میشن
Returning Chelsea Boss Jose Mourinho looks to spend £160 million on SIX players! See who here:
Returning Chelsea Boss Jose Mourinho looks to spend £160 million on SIX players! See who here:
Returning Chelsea Boss Jose Mourinho Targets Six In £160m Spending Spree
Edinson Cavani
Luke Shaw
Eliaquim Mangala
Luka Modric
Andre Schurrle
Sami Khedira
mohammad varaste
04-06-2013, 11:49
ایسنا نوشت:
ژوزه مورینیو در اولین مصاحبه خود پس از پیوستن به چلسی، شمشمیر را از رو بست و به انتقادات زیادی پرداخت.باشگاه چلسی و ژوزه مورینیو روز گذشته برای امضای قرارداد چهار ساله به توافق نهایی دست یافتند تا ژوزه مورینیو بازگشت دوبارهای به تیم چلسی داشته باشد.
آقای خاص در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت به چلسی در گفتوگو با تلویزیون این باشگاه گفت: من به تیم خودم بازگشتم.
لحظهی بسیار ویژهای برای من است.
من همان مورینیوی چند سال قبل هستم که به این باشگاه آمدم اما اکنون کمی باتجربهتر شدهام. من توانستم اذیتهای کاسیاس که با اندوه و ناراحتی خود و با چشمان سگیاش من را آزار میداد، تحمل کنم. این من را قویتر کرده است.سرمربی جدید چلسی در ادامه دربارهی باشگاه خود به این باشگاه لندنی گفت: تصمیم من برای بازگشت به چلسی تصمیم آسانی بود.
رومن آبراموویچ از من پرسید آیا دوست داری به چلسی برگردی؟ من هم بعد از 5 دقیقه فکر کردن گفتم بله دوست دارم و تصمیم گرفتم تا به باشگاه سابقم بازگردم. دوست دارم که مدت زمان زیادی در چلسی بمانم؛
زیرا فهمیدم که اسپانیا و ایتالیا با شخصیت خاص من همخوانی ندارد.
اینجا همه مرا دوست دارند. از بازیکنان گرفته تا مسوولان تیم.ژوزه مورینیو در ادامه به حضور رافائل بنیتس در باشگاه چلسی اظهار کرد: اگر میبینید که چشمانم کمی خیس است و اشک در چشمانم جمع شده است به این خاطر نیست که احساساتی شدهام بلکه به خاطر این است که بوی رافائل بنیتس هنوز در دفتر من وجود دارد.
بویی شبیه پیاز و پنیر مانده اینجا میآید. اما باید از او به خاطر یک چیز تشکر کنم. باید از او به خاطر تنها کسب لیگ اروپا تشکر کنم.
زمانی که رافائل بنیتس در این تیم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استادیومها به روبرتو دیماتئو سرمربی سابق این تیم ادای احترام میکردند. با توجه به اینکه دیماتئو شماره پیراهن 16 چلسی را میپوشید هواداران در دقیقه 16 بازیهای چلسی دیماتئو را تشویق میکردند. اکنون که بنیتس از باشگاه رفته است به هواداران توصیه میکنم در طول بازیهای چلسی دو بار به افتخار او سیفون توالت را بکشند.
مورینیو که گویا حال طبیعی نداشت حتی فرگوسن که همیشه مورد اعتماد او بود را نیز از انتقادات خود بی بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر میکنند انگشت کردن در چشمان تیتو ویلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت دیوید بکام بدتر است.
اما سالها آلکس فرگوسن در منچستریونایتد هرطور که میخواست از داوران انتقاد میکرد و با خبرنگاران صحبت میکرد. اما اشکالی ندارد، شیاطین سرخ آنقدر در طول این سالها محبوب بودند که جایگاهی مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها دیوید مویس را روی نیمکت خود میبینند و خواهند فهمید که با حضور این مربی به رتبهی ششم میرسند و هیچ جامی کسب نخواهند کرد.سرمربی جدید چلسی در پایان برای رقیب سابق خود نیز صحبتهایی داشت و خطاب به گواردیولا گفت: با پپ گواردیولا درفینال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسی است که یک سال پیش قبل از این که به بایرن مونیخ بپیوندد از من فرار کرد. هی پیتزا پپرونی راه فراری نداری. در سوپرجام اروپا تو را میبینمژوزه مورینیو قرار است در این هفته به طور رسمی در ورزشگاه استمفوردبریج به هواداران این باشگاه معرفی شود.
آقا من اینو از خبر آنلاین به نقل از ایسنا ورداشتم
درست و غلطش پای خودشون
mohammad varaste
04-06-2013, 11:53
اگر می بینید که چشمانم کمی خیس است و اشک در چشمانم جمع شده است به این خاطر نیست که احساساتی شده ام بلکه به خاطر این است که بوی رافائل بنیتس هنوز در دفتر من وجود دارد. بویی شبیه پیاز و پنیر مانده این جا می آید. اما باید از او به خاطر یک چیز تشکر کنم. باید از او به خاطر تنها کسب لیگ اروپا تشکر کنم. زمانی که رافائل بنیتس در این تیم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استادیوم ها به روبرتو دی ماتئو سرمربی سابق این تیم ادای احترام می کردند. با توجه به این که دی ماتئو شماره پیراهن 16 چلسی را می پوشید هواداران در دقیقه 16 بازی های چلسی دی ماتئو را تشویق می کردند. اکنون که بنیتس از باشگاه رفته است به هواداران توصیه می کنم در طول بازی های چلسی دو بار به افتخار او سیفون توالت را بکشند:n08:
دهنش آسفالت
mohammad varaste
04-06-2013, 11:53
ژوزه مورینیو دیروز رسما هدایت آبی های لندن را بر عهده گرفت و لیست بازیکنان مورد نیاز خود به مسئولین این تیم داد.به گزارش دیلی میل،
مورینیو که بیش از هر چیزی در پی بالا بردن قدرت خط حمله خود میباشد در نظر دارد علاوه بر برگرداندن لوکاکو از بین یووتیچ یا ژکو یکی را به تیم خود بیاورد تا یک مهاجم نوک تمام کننده داشته باشد. علاوه بر این بازیکنان، چند هافبک میانی در لیست هستند و مورینیو از مسئولان چلسی تقاضا دارد تا از بین مانگالا هافبک میانی پورتو و یا دنیل دهروسی از رم یکی را برای این پست به اسمفورد بریج بیاورند البه از فرداندینهو بازیکن شاختار دونتسک اکراین نیز به عنوان یکی از گزینه ها یاد میشود.
اما مورینیو اصرار دارد که در این تابستان چلسی ورودی و خروجی ها زیاد ندارد وی در این مورد میگوید: "ما باید تیم را پشرفت دهیم و وقتی من میگویم پیشرفت تیم مردم به این فکر میکنند که این فصل چلسی چند میلیون خرج خواهد کرد.
اما من منظور از پیشرفت دادن تیم پیشرفت دادن با کار و تلاش است. کار من پیشرفت دادن بازیکنان و تیم است اگر این کار را نکنم من از از خودم راضی نخواهم بود. و اگر بعد از این بتوانیم تیم را با خرید چند بازیکن تقویت کنیم، این عالی خواهد بود."وی ادامه میدهد: "من میخواهم از صفر شروع کنم. من باید سخت کار کنم تا تیمی متفاوت با تیمی که در گذشته ساختهام را بسازم. من میخواهم فراموش کنم که قبلا در اینجا قهرمان شده ام و دوست دارم مثل روز اول روی من برای قهرمانی فشار باشد."
ایسنا این مصاحبه های خیالی رو از کجاش میاره ؟؟؟:n04::n04:
اول اون مصاحبه رویانیان در باره کریمی و حالا هم این
--------
ژوزه مورینیو: در بهترین زمان ممکن به چلسیِ خودم آمدم / در دوران مربیگریام دو عشق بزرگ داشتم: چلسی و اینتر
مربی جدید چلسی گفتگویی با شبکه تلویزیونی این باشگاه داشته. این این اولین مصاحبه او پس از بازگشت به چلسی است. سایت گل متن کامل این مصاحبه خواندنی را منتشر میکند.
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی جدید چلسی اولین مصاحبه کامل خود را پس از پیوستن به این باشگاه با شبکه تلویزیونی چلسی انجام داده است. این مصاحبه را میتوانید به صورت کامل در سایت گل بخوانید.
خوش آمدی. چطوری؟
بسیار خوشحالم. باید خودم را آماده میکردم که بیش از حد احساساتی نشوم اما روشن است که اکنون بسیار خوشحالم.
این تصمیم چقدر برایت بزرگ بود؟ چندان پیش نمیآید مربیان به باشگاه سابق خود برگردند.
تصمیم آسانی بود. با رییس و مالک دیدار کردم و فکر کنم در پنج دقیقه پس از چند سوال کوتاه و عملگرایانه تصمیم خود را خیلی راحت گرفتیم. از رییس پرسیدم میخواهی برگردم؟ او هم پرسید میخواهی برگردی؟ چند دقیقه بعد بود که تصمیم ما نهایی شد.
همکاری گذشته به سود هر دو طرف بود. تو رفتی و کاری که خواستی را انجام دادی، اما چلسی به پیروزی ادامه داد و بر مبنای کاری که انجام داده بودی به پیش رفت.
لحظه دشواری بود. سپتامبر 2007. من عاشق اینجا بودم و رابطهای قوی با باشگاه داشتم. تصمیم برای باشگاه هم آسان نبود. اما اگر آن را با خونسردی بررسی کنید و احساسات را کنار بگذارید تصمیم ما فوقالعاده بود. من به هدف خود رسیدم. میخواستم گرند اسلم را ببرم، یعنی در انگلیس، اسپانیا و ایتالیا قهرمان شوم و این کار را کردم. تمامی قهرمانیها را در این سه کشور به دست آوردم و به دومین لیگ قهرمانان خود هم رسیدم.
من از حضور در کشورهای مختلف و فرهنگهای فوتبالی مختلف لذت میبرم. به نظرم این برای تکامل من به عنوان مربی مهم بود. باشگاه چلسی هم قهرمانیهای مهمی به دست آورد. اکنون برگشتهایم و فکر کنم آمادهایم که دوباره ازدواج کنیم و خوشبخت و شاد شویم!
برنامه چیست؟
برنامه همانی است که بود. تکامل و تثبیت باشگاه در بالاترین سطح ممکن. من در سال 2007 از چلسی رفتم و از آن هنگام بارها درباره این باشگاه صحبت کردهام، به ویژه در جمعهای خودمانی. روزی را به یاد دارم که در سال 2004 به آمریکا رفتیم. ما جلسات تمرینی را به صورت باز برگزار کردیم اما تنها چند بچه به تماشا آمدند و کسی کاری به تیم نداشت. اما آغاز رومن، و به نظرم آغاز چلسی از آن هنگام بود. پس از آن چلسی لیگ برتر را برای اولین بار برد. سپس برای دومین بار. پس از آن به آمریکا برگشتیم و اوضاع را کاملا متفاوت یافتیم.
اکنون میتوانم تصور کنم چه خواهد شد، به ویژه پس از فتح لیگ قهرمانان که بالاترین نقطه در تاریخ باشگاه بود چلسی باشگاه بزرگتری شده. توجه رسانهای به باشگاه بسیار بیشتر شده.
من همانیام که بودم، از نظر فیزیکی همانم، اما هر روز باید به خود فکر کنید و به این که باید تکامل یابید. اکنون به گونه دیگری کارهایم را انجام میدهم و بسیار بالغتر شدهام. آمادهام که برای مدتی طولانی در این باشگاه بمانم.
اما معمولا بیشتر از سه سال در یک باشگاه نمیمانی.
امیدوارم این بار برعکس شود. بازیکنان چلسی همانی هستند که نیاز داریم. در زمان من چهار، پنج پسر بودند – همانهایی که بزرگتر از سایرین هستند و برای باشگاه و برای تعادل تیم بسیار مهماند – اما اکنون تیمی جوان داریم که سرشار از استعداد است و نیاز به ثبات دارد که به سطحی بالاتر در زمینه تکامل برسد. آنها نیاز به ثبات دارند و امیدوارم این ثبات را بیاورم. بسیار خوشبین هستم که این بازیکنان را میتوانم پرورش دهم.
معمولا زمانی که یک باشگاه را ترک میکنم تا چند سال دیگر هم عاشقش میمانم. هر بار به باشگاهی میروم پیراهنش را میپوشم و شیفتهاش میشوم، اما این بار پیش از آمدن شیفته باشگاه بودم.
شروعی عالی با هواداران خواهی داشت چون همین حالا هم بسیار محبوب هستی.
میدانم که محبوبم و میدانم که در این باشگاه طرفداران به فردی که برایشان زحمت کشیده وفادار میمانند. زمانی که بازی چلسی را در تلویزیون نگاه میکنم و میبینم مثلا یکی پلاکاردی با نام دیدیه دروگبا آورده این برایم رویایی است. همین است که چلسی راباشگاهی ویژه ساخته.
من با اینتر مقابل چلسی بازی کردم و برایم دشوار بود و فکر میکنم برای تماشاگران هم دشوار بود. من به آنها تعلق دارم و آنها به من تعلق دارند.
آنها ذات من را میشناسند. میدانند که نمیخواهم در باد موفقیتهای پیشین بخوابم و تنها به رابطه خوبم با آنها بسنده کنم. احتمالا در اولین روز حضور در استمفورد بریج نام من را خواهند خواند اما من از آن آدمهایی نیستم که به همین راضی باشم. من بسیار از خودم توقع دارم. میخواهم تیمی بسازم که متفاوت با تیمی باشد که قبلا ساخته بودم.
در شش سال گذشته با اینتر سهگانه را فتح کردی و در رئال مادرید هم در یک فصل در لیگ فوقالعاده بودی. میگویی که بالغتر شدهای. در زمانی که دور از ما بودی پیشرفت خود را چگونه ارزیابی میکنی؟
کار در ایتالیا چیزی بود که بسیار بسیار دوست داشتم انجام دهم. فوتبال ایتالیا بیتردید تاکتیکیترین فوتبال است و کار در آن بسیار دشوار است، بهویژه اگر با تیمی باشی که میخواهد پیروز شود و با تیمهایی بازی کنی که نمیخواهند ببازند. آن چالشی بزرگ برای من بود.
من به باشگاهی رفتم که در آن جوی از ناامیدی حاکم بود چون آنها نمیتوانستند در لیگ قهرمانان موفق شوند و ما آن را برای باشگاه آوردیم و برایا ولین بار در تاریخ ایتالیا سهگانه را کسب کردیم. این به من بسیار کمک کرد که روشنفکرتر شوم. پس از پرتغال و انگلیس به فوتبالی رفتم که شرایط متفاوتی داشت و چالشی بزرگ برای من بود. به نظرم در اینتر مربی بهتری شدم.
سپس به مادرید رفتم چون میخواستم گرند اسلم را فتح کنم؛ یعنی در مهمترین سه لیگ دنیا قهرمان شوم. همچنین چون دو بار پیش از آن فرصت حضور در رئال را داشتم اما این کار را نکردم و در چلسی ماندم. بار دوم زمانی بود که در ویمبلی جام حذفی را بردیم و به خود گفتم: «غیرممکن است، همین جا میمانم». اما در بار سوم که آنها آمدند دیگر میخواستم بروم و فرهنگ دیگری را تجربه کنم و در رویکرد اجتماعی خود بعد جهانی دیگری را تجربه کنم. رئال تجربهای رویایی برای من بود. به نظرم این آخرین گام در راه شکلگیری من مربی بود. من تازه 50ساله شدهام و دور فوتبال اروپا را کامل کردهام. تجربه من در رئال فوقالعاده بود چون از نظر فرهنگی کار دشواری داشتم.
سال گذشته به رکورد 100 امتیاز و 121 گل زده رسیدیم. در این فصل همه روی لیگ قهرمانان تمرکز کرده بودند. به نیمهنهایی رسیدیم و همه میدانستیم، به ویژه افراد باشگاه، که نیمهنهایی لحظه حساسی است و باید در آن لحظه همه چیز جور باشد تا به فینال برسید.
در باشگاهمان یک بار به نیمهنهایی رسیدیم اما در پنالتی به لیورپول باختیم. یک بار دیگر هم به نیمهنهایی رسیدیم اما با گاس هیدینک به بارسلونا باختیم. یک بار هم روبرتو [دیمتئو] چلسی را به فینال برد. میدانید که در نیمهنهایی باید آن شرایط خاص پیش بیاید و همه چیز به هم بخورد تا به فینال برسید. ما (رئال مادرید) به آن نقطه نرسیدیم و نتوانستیم دهمین قهرمانی را که آرزوی باشگاه بود به دست بیاوریم. اما این تجربهای رویایی بود. من اکنون به باشگاه خودم، به چلسی خودم در بهترین لحظه در دوران مربیگریام آمدهام. من اکنون مربی باثبات و انسان باثباتی هستم. و خانواده رویاییام هم از من حمایت میکنند.
در اواخر فصل انگار آن شادیات را در مادرید از دست داده بودی. اما اکنون خوشحالتری.
من خوشحال نیستم، خیلی خوشحال هستم! گفتم که خود را در این چند روز آماده کرده بودم که احساساتم را کنترل کنم و با خونسردی بیایم اما واقعا احساساتی شدهام. تلاش میکنم پنهانش کنم اما بسیار خوشحالم و بسیار افتخار میکنم. هنگامی که به جایی برمیگردید دلیلی دارد. نه فقط این که در گذشته نتایج خوبی گرفته باشید یا این که طرفداران بسیار دوستتان دارند. بلکه این که از نقطهنظر انسانی چیزی را جا گذاشتهاید. مردم میدانند که من چگونه فردی هستم. من رابطهای رویایی با مالک و با باشگاه داشتم و این باعث افتخار من است که بازگشتهام. نهتنها به عنوان مربی، که به عنوان انسان.
سه باشگاه بزرگ انگلیس فصل بعد مربی جدیدی دارند.
به نظرم لیگ برتر همان لیگ برتر همیشگی است. لیگ برتر در این فصل لیگ قهرمانان – که معمولا متر و معیار دنیای فوتبال است – بسیار زود نمایندههایش را از دست داد. مردم میگویند لیگ برتر نسبت به سایر لیگها افت کرده، اما من این را چندان باور ندارم. گاهی اوضاع خاصی پیش میآید و دلیل محکمی هم نمیتوان برایش آورد. فکر میکنم لیگ برتر هنوز رقابتی رویایی است و فکر میکنم پنج، شش تیم بسیار قوی باشند. در سال 2004 همه از ما، منیونایتد و آرسنال صحبت میکردند و پس از ما دیگر تیمها با فاصله قرار داشتند. اما اکنون پنج یا شش تیم در بالاترین سطح هستند و میخواهند به لیگ قهرمانان راه یابند و اوضاع بسیار دشوار میشود. امیدوارم از پس رقابت با آنها برآیم.
آیا فتح لیگ برتر اولویتت خواهد بود؟
باید تیم را بهبود بخشیم، و زمانی که میگویم بهبود مردم همه به این فکر میکنند که چلسی قرار است چند میلیون خرج کند. اما منظور من این است که کار خود را بهتر کنم. کار من این است که بازیکنان را پیشرفت دهم و تیم را بهبود بخشم. اگر این کار را نکنم از خودم راضی نخواهم بود. اگر پس از آن هم بتوانیم تیم را با خرید چند بازیکن بهبود بخشیم که عالی است، اما باید ابتدا همین تیم و بازیکنان را با کارم بهتر سازم. اولویت من همین است: بهبود اوضاع.
در دو سال گذشته در لیگ برتر به مشکل برخورده بودید. اگر لیگ قهرمانان را نمیبردید در این فصل لیگ قهرمانان غایب بودید. امسال باید سخت تا دیدار پایانی تلاش کنید تا صعود کنید. ما هم باید تلاش کنیم که پیشرفت کنیم، اما اولویت در باشگاهی که به این سطح رسیده این است که هم بازیکنان پیشرفت کنند و هم تیم به صورت جمعی بهتر شود و هم ساختار باشگاه حول تیم فوتبال بهبود یابد. ما باید همیشه تلاش کنیم که بازی بعدی را ببریم. بازی بعدی کجاست؟ در لیگ برتر است؟ پس برویم لیگ برتر را ببریم. در جام حذفی است؟ پس برویم جام حذفی را فتح کنیم. برایم سخت است بگویم کدام اولویت من است. اولویت من تلاش بسیار است و کار حرفهای.
استعدادهای جدید بسیاری در این تیم هستند که با آنها کار کنی. بازیکنان جذابی آمدهاند. درباره سبک فعلی تیم چه نظری داری؟
اول از همه باید با آنها کار کنم. من اوضاع فعلی تیم را دوست دارم. ما سه، چهار یا پنج بازیکن از دوران آغاز پیروزیهای چلسی داریم و به نظرم آنها همیشه بخشی از روح چلسی خواهند بود. خوشحالم که برخی از آن پسرها را نگه داشتهایم.
اما این که تیم بازیکنان جوانی داشته باشد که در بلندمدت پیشرفت کنند را من بسیار دوست دارم. من با قراردادی چهارساله آمدهام که هماهنگ با سالهای پیشرفت ادن آزار، اسکار، داوید لوییز و این پسران است. به نظرم خوب است که با آنها کار میکنم و برای آنها خوب است که با من کار میکنند. ما با هم میتوانیم پیشرفت کنیم و تیمی بهتر از حال حاضر بسازیم.
میتوانی بگویی افرادی که با خودت میآوری چه خواهند کرد؟
روی فاریا همانگونه که میدانید دست راست متدولوژی من است. او مردی است که بهتر از همه من را و سبک کاری من را میشناسد. او از همان ابتدا با من بوده. سیلوینو هم همینگونه. ژوزه موراییس هم در اینتر با من کار کرد؛ یعنی در هنگامی که آندره ویلاش-بواش به پرتغال رفت تا خودش مربیگری کند. موراییس همان کاری را میکند که آندره انجام میداد، یعنی استعدادیابی و آنالیز. او در کنار جیمز ملبورن (آنالیست مسابقههای چلسی) کار خواهد کرد که دوست قدیمی من است و در کشورهای بسیاری مانند عربستان سعودی، دبی، تونس، سوئد و مراکش کار کرده. او تجربهای عالی دارد.
از کادر قبلی هم کریستوف لالیکان، استیو هالند و کریس جونز هستند. آنها مدتی طولانی اینجا بودهاند و در داخل باشگاه بسیار به آنها اعتماد میشود. خوشحالم که در تیمم آنها را خواهم داشت. از این لحظه آنها همه یک نفر میشوند و موجودیتی واحد به نام کادر چلسی را تشکیل میدهند. ما با هم کار خواهیم کرد و سخت تلاش خواهیم کرد که به همه همان چیزهایی را بدهیم که انتظارش را میکشند.
احتمالا به تعطیلات هم نیاز داری.
معذرت میخواهم؛ ما از همین فردا تمرینات را شروع نخواهیم کرد. من به بازیکنان در طول فصل میگویم که زمانی که خسته به نظر میرسند پیروزی میتواند معجزه کند. زمانی که ببرید، ببرید، برید، هرگز خسته نمیشوید. در مورد من مساله بردن نیست، مساله حرکت است، رسیدن به جایی که دوستش دارم. من خوشحالم که برگشتهام. بازیکنان نیاز به تعطیلات دارند اما من نه. من منتظرشان میمانم و زمانی که کار را شروع کنیم آنها فردی را خواهند دید که انگیزه بسیاری دارد. به موهای سفیدم نگاه نکنید. البته این موها در سال 2004 سفید نشده بود.
ما به آسیا و سپس آمریکا میرویم و بعد هم سوپرجام را داریم. بازی مقابل پپ گواردیولا. چه شروع خوبی.
بحث نبرد مورینیو و پپ گواردیولا نیست، بحث چلسی و بایرن مونیخ است. مورینیو برای رساندن تیم به این مرحله هیچ کاری نکرده. گواردیولا هم کار خاصی انجام نداده که به این بازی برسد. بازیکنان این کارها را کردند و مربیان قبلی تیمها را به این مرحله رساندند. پس در آن مسابقه تلاش خواهم کرد به تیمم و به بازیکنانم کمک کنم که قهرمان شوند. همین و بس. آن بازی تاثیر زیادی روی کار ما در این فصل نخواهد گذاشت. ما باید به تمرینات پیشفصل برویم و در آن تمرینات سخت تلاش کنیم. ما تعهدات باشگاهی هم داریم که مهم است. از نظر اجتماعی هم مهم است که به مناطقی مانند آسیا و آمریکا برویم و چیزی را به باشگاه عرضه کنیم که نیازش را دارد.
نه سال پیش در استودیو چلسیتیوی مستقیم به دوربین نگاه کردی و گفتی که قول کیفیت، سختکوشی و شور و شوق برای رساندن باشگاه به موفقیت را میدهی. آیا امروز هم همین پیام را داری؟
دقیقا همان پیام را میدهم اما اکنون من یکی از شماهایم و این اندکی تفاوت ایجاد میکند. من در دوران مربیگری دو عشق بزرگ داشتم: اینتر و چلسی. چلسی برایم از مهم هم مهمتر است. بازی مقابل چلسی بسیار بسیار دشوار بود و این کار را تنها دو بار انجام دادم. اما اکنون دقیقا همان چیزها را به شما قول میدهم که در سال 2004 وعدهاش را داده بودم. با این تفاوت که حالا یکی از شما هستم.
vahidgame
04-06-2013, 12:42
ایسنا هم سایته؟! : دی
این مدل سایت ها ارزش تاسف خوردن هم ندارن...
در مورد مصاحبه مورینیو هم فقط می تونم بگم عاشقتم مرد :n12:
یعنی توی این زمان بهترین مربی که می تونست به چلسی بیاد مورینیو بودش و خوشحالم مربی های دیگه مثل گواردیولا و پلگرینی که برای مربیگیری چلسی نامزد بودن رو نگرفتیم چون اون مربی ها زیاد به سیستم چلسی و کلا لیگ برتر نمی خوردن و مطمئنا تجربه مورینیو رو توی لیگ برتر نداشتن.
امیدوارم این دفعه دیگه آبراموویچ با مورینیو چپ نیافته و بذاره قشنگ کار خودشو بکنه! :دی
یه چیزی که مشخصه اگه به مورینیو فرصت داده بشه می تونه سال های سال توی چلسی باقی بمونه. حالا فرضا سال اول به همه هدف ها نرسه ولی در طی 4 سال می تونه برای چلسی جام های ارزشمندی بیاره. دیگه کم کمش دو تا عنوان لیگ برتر و یه CL رو میاره :دی
Edinson Cavani
Luke Shaw
Eliaquim Mangala
Luka Modric
Andre Schurrle
Sami Khedira
با اینکه لیست خوبیه ولی کلا این لیست های احتمالیه و ممکنه کلا بازیکنای دیگه جذب چلسی بشن.
مثلا یه جا می خوندم که چلسی اشنایدر رو می خواد یا همین خبرهای دیروز سایت های مختلف در مورد مذاکره چلسی با ده روسی.
به نظرم توی خط هافبک از بین همین سه گزینه احتمالی یعنی مودریچ ، ده روسی و اشنایدر اگه حداقل یه بازیکن جذب بشه خیلی خوبه و کلا هر سه شون جزو هافبک وسط های باتجربه و تاثیرگذارن.
یه جورایی دیگه امثال میکل به درد چلسی نمی خورن و کلا بازیشون دیگه تموم شده! حتی اسین هم دیگه اون اسین سابق نیست ولی می تونه ذخیره خوبی باشه و حداقلش اینه که توی چندین پست می تونه بازی کنه.
جالبه براساس خبر سایت گل لیست مورینیو به این صورته!
یووتیچ و ژکو در لیست پنجنفره مورینیو
مربی جدید چلسی پنج بازیکن را برای خرید در این تابستان در نظر گرفته است.
سایت گل – ژوزه مورینیو پنج خرید تابستانی را برای دومین دوره حضورش در چلسی در نظر گرفته است.
گفته میشود این پنج نفر استوان یووتیچ از فیورنتینا، ادین ژکو از منچسترسیتی، الیاکوییم مانگالا هافبک میانی پورتو، دانیله دروسی از رم و فرناندینیو از شاختار دونتسک هستند.
مورینیو همچنین به روملو لوکاکو که از حضور قرضی در وستبروم به چلسی برگشته هم گفته که نمیخواهد او باز هم چلسی را ترک کند. کوین دبروین هم دورانی قرضی را در وردربرمن گذراند اما ترجیح میدهد به صورت دائمی به دورتموند برود. او پیش از تصمیم خود با مربی جدید تیم دیدار خواهد کرد.
با این حال مورینیو قصد ندارد که او را کاملا از دست بدهد و بیشتر میخواهد او را قرض بدهد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
mohammad varaste
04-06-2013, 13:26
د برویونه واقعا بهترین بازیکن تیمش بود این فصل
من چندتا از بازیهاش رو دیدم
فروش د برویونه اشتباه محضه:n03:
ولی اگه یه سال بدیمش دورتموند قرض عالی میشه چون میتونه خیلی پیشرفت کنه
مانگالا هم عالیه واقعا خریدنش به هر قیمتی واجبه
هم دفاع میتونه بازی کنه و هم هافبک اما در اصل مدافعه
دروسی هم که گفته شده مدیر برنامه هاش به لندن اومده برای مذاکرات و انتقال در حال نهایی شدنه.
از بین ژکو و یوتیچ به شخصه یوتیچ رو ترجیح میدم .
هر چند هنوز جوونه و قطعا خریدن کاوانی و یا لواندوفسکی خیلی بهتر بود:n16:
arashsard
04-06-2013, 13:30
ایسنا نوشت:
ژوزه مورینیو در اولین مصاحبه خود پس از پیوستن به چلسی، شمشمیر را از رو بست و به انتقادات زیادی پرداخت.باشگاه چلسی و ژوزه مورینیو روز گذشته برای امضای قرارداد چهار ساله به توافق نهایی دست یافتند تا ژوزه مورینیو بازگشت دوبارهای به تیم چلسی داشته باشد.
آقای خاص در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت به چلسی در گفتوگو با تلویزیون این باشگاه گفت: من به تیم خودم بازگشتم.
لحظهی بسیار ویژهای برای من است.
من همان مورینیوی چند سال قبل هستم که به این باشگاه آمدم اما اکنون کمی باتجربهتر شدهام. من توانستم اذیتهای کاسیاس که با اندوه و ناراحتی خود و با چشمان سگیاش من را آزار میداد، تحمل کنم. این من را قویتر کرده است.سرمربی جدید چلسی در ادامه دربارهی باشگاه خود به این باشگاه لندنی گفت: تصمیم من برای بازگشت به چلسی تصمیم آسانی بود.
رومن آبراموویچ از من پرسید آیا دوست داری به چلسی برگردی؟ من هم بعد از 5 دقیقه فکر کردن گفتم بله دوست دارم و تصمیم گرفتم تا به باشگاه سابقم بازگردم. دوست دارم که مدت زمان زیادی در چلسی بمانم؛
زیرا فهمیدم که اسپانیا و ایتالیا با شخصیت خاص من همخوانی ندارد.
اینجا همه مرا دوست دارند. از بازیکنان گرفته تا مسوولان تیم.ژوزه مورینیو در ادامه به حضور رافائل بنیتس در باشگاه چلسی اظهار کرد: اگر میبینید که چشمانم کمی خیس است و اشک در چشمانم جمع شده است به این خاطر نیست که احساساتی شدهام بلکه به خاطر این است که بوی رافائل بنیتس هنوز در دفتر من وجود دارد.
بویی شبیه پیاز و پنیر مانده اینجا میآید. اما باید از او به خاطر یک چیز تشکر کنم. باید از او به خاطر تنها کسب لیگ اروپا تشکر کنم.
زمانی که رافائل بنیتس در این تیم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استادیومها به روبرتو دیماتئو سرمربی سابق این تیم ادای احترام میکردند. با توجه به اینکه دیماتئو شماره پیراهن 16 چلسی را میپوشید هواداران در دقیقه 16 بازیهای چلسی دیماتئو را تشویق میکردند. اکنون که بنیتس از باشگاه رفته است به هواداران توصیه میکنم در طول بازیهای چلسی دو بار به افتخار او سیفون توالت را بکشند.
مورینیو که گویا حال طبیعی نداشت حتی فرگوسن که همیشه مورد اعتماد او بود را نیز از انتقادات خود بی بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر میکنند انگشت کردن در چشمان تیتو ویلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت دیوید بکام بدتر است.
اما سالها آلکس فرگوسن در منچستریونایتد هرطور که میخواست از داوران انتقاد میکرد و با خبرنگاران صحبت میکرد. اما اشکالی ندارد، شیاطین سرخ آنقدر در طول این سالها محبوب بودند که جایگاهی مثل فرشته کسب کرده بودند. اکنون آنها دیوید مویس را روی نیمکت خود میبینند و خواهند فهمید که با حضور این مربی به رتبهی ششم میرسند و هیچ جامی کسب نخواهند کرد.سرمربی جدید چلسی در پایان برای رقیب سابق خود نیز صحبتهایی داشت و خطاب به گواردیولا گفت: با پپ گواردیولا درفینال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسی است که یک سال پیش قبل از این که به بایرن مونیخ بپیوندد از من فرار کرد. هی پیتزا پپرونی راه فراری نداری. در سوپرجام اروپا تو را میبینمژوزه مورینیو قرار است در این هفته به طور رسمی در ورزشگاه استمفوردبریج به هواداران این باشگاه معرفی شود.
آقا من اینو از خبر آنلاین به نقل از ایسنا ورداشتم
درست و غلطش پای خودشون
:n04::n04::n04:
mohammad varaste
04-06-2013, 14:15
اون مصاحبه کاملا دروغه
من متن انگلیسیشو خوندم اما همچین چیزی ندیدم
فقط میتونم بگم ایشالا نویسندش شفا پیدا کنه:n21:
اون مصاحبه کاملا دروغه
من متن انگلیسیشو خوندم اما همچین چیزی ندیدم
فقط میتونم بگم ایشالا نویسندش شفا پیدا کنه:n21:
متن اصلی خبر ایسنا
mohammad varaste
04-06-2013, 17:19
تمام سایتهای اصلی ورزشی مثل گل و اسکای و سان و از همه مهمتر سایت اصلی باشگاه اشتباه مینویسن اونوقت ایسنا درست میگه ؟
نمیدونم این خبر قضیش چیه ولی من از یکی دونفر از بچه ها که مصاحبه رو دیدن پرسیدم
اونا گفتن همچین چیزی ندیدن:n13:
amin 2010
04-06-2013, 17:19
كوروش جان منبعي كه دادي حداقل كامنتاشو ميخوندي ! خيلي واضحه كه متن طنزه !
mohammad varaste
04-06-2013, 17:23
مورینیو اسنایدر را می خواهد: ژوزه مورینیو سرمربی جدید چلسی قصد دارد وسلی اسنایدر هافبک تیم گالاتاسارای را به خدمت گیرد.
منبع: Ntvspor
كوروش جان منبعي كه دادي حداقل كامنتاشو ميخوندي ! خيلي واضحه كه متن طنزه !
در هر صورت مشکل از ایسنا و خبر آنلاین نبوده :دی
اونا ترجمه شون رو کردن :دی
arashsard
04-06-2013, 23:26
در هر صورت مشکل از ایسنا و خبر آنلاین نبوده :دی
اونا ترجمه شون رو کردن :دی
ولی متن خیلی جالبی بود... کلی فیض بردیم و خندیدیم.. گفتم از آدم جنتلمنی مثل مورینیو بعیده... اون صحبتایی که درباره فرگوسن کرده بود از اونجا فهمیدم دیگه کاملا کذب.... مورینیو واسه هر کی احترام قائل نشه واسه الکس فرگوسن احترام ویژه ای قائله...
این تیکشو خیلی قبول دارم..... :n08:
خطاب به گواردیولا گفت: با پپ گواردیولا درفینال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسی است که یک سال پیش قبل از این که به بایرن مونیخ بپیوندد از من فرار کرد. هی پیتزا پپرونی راه فراری نداری. در سوپرجام اروپا تو را میبینم
Pessimist
05-06-2013, 13:12
Edinson Cavani
Luke Shaw
Eliaquim Mangala
Luka Modric
Andre Schurrle
Sami Khedira
والله این عکس هم هست و گفته میشه مورینیو این بازیکن ها رو هم میخواد!
مورینیو: رونالدو فکر میکند همه چیز را بلد است! به پهپه میگفتند جنایتکار
مربی چلسی به بازیکن سابق خود در رئال مادرید تاخته است.
سایت گل – ژوزه مورینیو به کریستیانو رونالدو حمله کرده و گفته او بلد نیست چگونه با انتقادات کنار بیاید.
این ملیپوش پرتغالی پس از بازی جام حذفی با والنسیا با مربی تیمش دعوا کرد. مورینیو در گفتگو با پونتو پلوتا گفته این مهاجم خوب با حرفهای او کنار نمیآمده: «رونالدو سه فصل رویایی را با من داشت. ما سیستمی تاکتیکی را پیدا کرده بودیم که در آن بهترین عملکرد را از او میگرفتیم و او گلهای بسیاری هم زد. اما یک مشکل با او داشتم.
هنگامی که از او از دیدگاه تاکتیکی انتقاد میکردم او حرفهایم را نمیپذیرفت اما من حس میکردم او میتواند باز هم بهتر شود.
این شاید به این دلیل بود که او فکر میکند همه چیز را بلد است و مربی نمیتواند به رشد او هیچ کمکی بکند.»
مورینیو همچنین با پهپه هم در اواخر دوران حضور در مادرید به مشکل برخورد. او میگوید: «نمیدانم پهپه به من خیانت کرد یا نه. اما زمانی که همه در مادرید میخواستند پهپه برود من او را نگاه داشتم.
اما او مصدوم شد و رافائل واران در غیابش عالی کار کرد. او شایسته بازی بود و پهپه نتوانست با اوضاع جدید کنار بیاید.
همه آنهایی که قبل از آن میگفتند او جنایتکار است حالا از او حمایت میکردند. خوشحالم که او چنین حمایتی را میبیند. این برای او عالی است و مادرید به بازیکنانی مانند او نیاز دارد.»
Mourinho: Ronaldo can't handle criticism
گوليت: کار مورينيو دشوار است
رود گوليت، مربي سابق چلسي بر اين باور است که ژوزه مورينيو نميتواند انتظارات طرفداران چلسي را برآورده سازد.
آقاي خاص چلسي را دو بار پياپي فاتح ليگ برتر کرد، و دو جام حذفي و دو ليگکاپ را با اين تيم در سالهاي 2004 تا 2007 به دست آورد. او اخيرا با قراردادي چهارساله به غرب لندن بازگشته.
گوليت که در سالهاي 1996 تا 1998 مربي چلسي بود در پاسخ به اين پرسش که آيا برگشتن او ايده خوبي بود يا نه ميگويد: «نميدانم. اما او و طرفداران همان رابطه گيراي سابق را دارند. با اين حال مربياني که از آنها کمتر انتظار ميرود کاري انجام دهند ممکن است همه چيز را فتح کنند و به عناوين بزرگ برسند. پس اوضاع براي او دشوار شده است.
او يکي از بهترين مربيان فعلي دنياست، اما بايد بيبنيم واقعا ميتواند موفقيتهاي سابق را تکرار کند يا نه.
بايد ديد آيا او با دوران مادريد تفاوتي خواهد داشت؟ او البته در اسپانيا به اندازه انگليس دوست داشته نميشد.
اما چيزي که برايم شگفتيساز بود اين بود که بزرگترين دارايي مورينيو کار رواني او با بازيکنان است. او کاري ميکند آنها برايش افتخار بيافرينند اما اين کار را نتوانست با مادريد انجام دهد. اين عجيب است چون اين قويترين مهارت اوست.»
Goal
Pessimist
06-06-2013, 11:56
یه خبر نسبتا خوب برای طرفداران چلسی
روزنامه The Sun گفته مایکل اسین بازیکن چلسی که این فصل تو رئال به صورت قرضی بازی میکرد با اومدن مورینیو به چلسی، میخواد به تیم سابقش برگرده و همونجا بمونه!
mohammad varaste
06-06-2013, 21:09
کوین د برویونه خودش دوست داره بره دورتموند
باشگاه میخواد بفرستتش لورکوزن
همین باعث شده انتقال شورله به مشکل بخوره
کاش بدیمش دورتموند مارکو رویس رو بگیریم:n02:
mohammad varaste
06-06-2013, 21:14
اصا گور بابای همه شون
شورله و د برویونه و رویس:n01:
ما مهاجم نوک حرفه ای میخوایم :n24:
کاوانی که یاسیتی یا رئال
گومز هم احتمالا بره ایتالیا
یوتیچ هم یووه و ارسنال بهش نزدیک ترن
لواندوفسکی هم میره بایرن
چلسی افتاده دنبال ایلماز:n04:
ا
vahidgame
06-06-2013, 22:12
جالبیش اینه که این بازیکنایی که می خوایم رو بقیه تیم ها هم به طور جدی می خوان!
الان مثلا همین فرناندینیو که مورینیو می خواست همین امروز با 34 میلیون پوند ناقابل به سیتی پیوست :دی
ما مهاجم نوک حرفه ای میخوایم :n24:
کاوانی که یاسیتی یا رئال
گومز هم احتمالا بره ایتالیا
یوتیچ هم یووه و ارسنال بهش نزدیک ترن
لواندوفسکی هم میره بایرن
چلسی افتاده دنبال ایلماز:n04:
الیماز هم نشد میریم سراغ یه مهاجم از لیگ ایران :دی
به نظرم یووتیچ رو بگیریم و در مقابل لوکاکو رو هم برگردونیم و دمبابا هم نگه داریم با همین سه مهاجم هم میشه خیلی خوب کار کرد.
ولی در کل از رفتن بازیکنای لیست مورینیو به تیمای دیگه نباید نگران شد.
الان مهم اینه که ما اصل کاری رو داریم و اون خودش می دونه چه جوری توی نقل و انتقالات تیمو خوب ببنده. حالا فرضا هیچ کدوم از لیست اولیه خودشو نگرفت هم باز میره سراغ یه سری بازیکن دیگه...
mohammad varaste
07-06-2013, 13:48
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هالک مهاجم قدرتمند تیم ملی برزیل و زنیت روسیه که یکی از گزینه های همیشگی چند سال اخیر چلسی در فصل نقل و انتقالات بوده، این بار نیز احتمال حضور در اردوی آبی ها بعید نیست و ممکن است آبراموویچ او را از روسیه، زاردگاهش به باشگاهش در لندن بیاورد.
در این خصوص خود هالک نیز در مصاحبه ای گفت:" اگر بگویم چیزی بین ما و چلسی نبوده است، می تواند دروغ باشد. اما برای اکنون نیست، من صد در صد تمرکزم روی برزیل است و امیدوارم با کشورم جام کنفدراسیون ها را برنده شوم، برای آینده ام هم بعد از این مسابقات تصمیم خواهم گرفت."
به گفته رسانه های بریتانیا، چلسی حاضر شده است تا 35 میلیون پوند برای جذی هالک هزینه کند تا او را بعد از چند فصل تلاش به استمفوردبریج بیاورد.
-------------------------------------
اخیرا شایعاتی پیرامون علاقه مورینیو، سرمربی جدید چلسی پیرامون جذب زلاتان ایبراهیمویچ، مهاجم پاریسن ژرمن به گوش می رسد.به گزارش دیلی اکسپرس، در حالیکه یوونتوس در تلاش است تا زلاتان را به ایتالیا بازگرداند، مورینیو قصد دارد تا وی را به تیم خود اضافه کند.بر طبق ادعای منابع خبری در اسپانیا، مورینو در رئال مادرید، تلاش بسیاری برای جذب ایبرا انجام داد اما وی علاقه ای به حضور در باشگاه مادریدی نداشت.در حال حاضر نیز، مورینیو قصد دارد تا فرناندو تورس را از تیم خارج کند و زلاتان را جایگزین وی نماید.
-----------------------------------
بازیساز چلسی خوان مانا معتفد است چلسی می تواند زیر نظر خوزه مورینیو قهرمان فصل آینده لیگ برتر شود.به گزارش SkySports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , هافبک اسپانیایی آبیها یک فصل فوق العاده را پشت سر گذاشت و با نمایش خیره کننده خود، به چلسی در قهرمانی لیگ اروپا کمک به سزایی کرد.آبیها لندن زیر نظر مورینیو در سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ قهرمانی لیگ برتر را تجربه کردهاند اما پس از آن تنها یکبار در سال ۲۰۱۰ زیر نظر کارلو آنجلوتی موفق شدند قهرمان لیگ برتر شوند.با این حال ماتا معتقد است چلسی میتواند زیر نظر آقای خاص بار دیگر قهرمان لیگ برتر شود و بالاتر از دیگر تیمهای جزیره در صدر جدول قرار بگیرد." قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، افای کاپ و لیگ اروپا لذت بخش بود، اما من واقعا دوست دارم قهرمانی در لیگ برتر انگلیس را تجربه کنم!" اگر ما شروع خوبی داشته باشیم، به نظرم میتوانیم این کار را انجام دهیم، ما تیم فوقالعاده و هواداران بسیار خوبی داریم و میتوانیم قهرمان لیگ برتر شویم."
-------------------------------------
رئیس باشگاه ناپولی عنوان کرد که مذاکرات رسمی خود با چلسی بر سر انتقال ادینسون کاوانی تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، دی لوریانتیس، رئیس باشگاه ناپولی ایتالیا گفت: "بودجه نقل و انتقالات ما بر اساس قوانین فرپلی مالی خواهد بود."
وی ادامه داد: "اگر کاوانی فروخته شود، من تمام 63 میلیون یورویی که از رضایت نامه او بدست آمده را صرف سرمایه گذاری در باشگاه خواهم کرد. چلسی علاقه مند به خرید کاوانی است، آن ها تا ساعاتی دیگر با من تماس می گیرند."
"اگر کاوانی بماند خوش حال می شوم، ولی اگر برود به اندازه کافی برایش جانشین داریم."
mohammad varaste
07-06-2013, 13:53
من بازم میگم لوکاکو خیلی عالیه اما اگه بفرستیمش دورتموند زیر نظر کلوپ عالی تر هم میشه.
اگه بازیهاشو دیده باشین میبینین که واقعا هنوز هم ضعف داره و میشه خیلی بهترش کرد
ولی به نظرم همین حالا از تورس بهتره:n05:
.................................................. .
ما که کل بلژیکیا رو خریدیم نمیدونم چجور این بنتکه از دستمون در رفت خیلی بازیش عالیه:n02:
مورينيو به دنبال جذب کاواني، جووتيچ و هالک
طبق گزارش منتشره در روزنامه ديلي ميل، سرمربي پرتغالي 130ميليون يورو براي خريد در بازار نقل و انتقالات تابستاني در اختيار دارد و هدفش تقويت خط حمله چلسي است.
طبق گزارش منتشره در ديلي ميل که در روزنامه آ.اس نيز بازتاب يافته، ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي باشگاه چلسي درنظر دارد تا به تقويت خط حمله اين تيم بپردازد و مبلغ 130 ميليون يورويي که براي هزينه کردن در بازار نقل و انتقالات تابستاني در اختيارش قرار گرفته را براي تقويت خط حمله تيمش هزينه خواهد کرد و آن را براي خريد جووتيچ، هالک و کاواني خواهد پرداخت.
دراين گزارش به اين نکته اشاره شده که سران چلسي براي خريد کاواني از ناپولي، پيشنهادي بيش از 60 ميليون يورويي را ارائه کرده اند. دراين ميان آئورليو د لائورنتيس ، رئيس باشگاه ناپولي هم در صحبت هايي برقراري تماس هايي ميان سران دو باشگاه را تائيد کرده و گفته:« سران چلسي به جذب کاواني ابراز تمايل کرده اند. فکر مي کنم که به زودي به من زنگ خواهند زد. من خوشحال مي شوم که او بماند ؛ ولي اگر در نهايت بخواهد برود هم سعي مي کنيم که جاي خالي او را به بهترين نحو ممکن پر کنيم.»
به گزارش گل، طبق اين گزارش، سران چلسي علاوه بر کاواني، براي جذب هالک هم آستين بالا زده اند و پيشنهادي 40 ميليون يورويي را به زنيت ارائه کرده اند( اين درحالي است که سران اين باشگاه روسي، با پرداخت 55 ميليون يورو به پورتو، او را به خدمت گرفته بودند.)
مورينيو علاوه بر اين دو بازيکن، استووان جووتيچ، گزينه مدنظر يوونتوس را هم زير ذره بين گرفته و انتقال او به استمفورد بريج هم مي تواند هزينه اي معادل 30 ميليون يورو را روي دست سران چلسي بگذارد.
در صورتي که مورينيو در جذب يکي از اين سه بازيکن ناکام بماند، براي جذب ادين ژکو دست به کار مي شود؛ بازيکني که خريداري او کمي اقتصادي تر و منطقي تربه نظر مي رسد
Goal
رد پيشنهاد 50ميليون يورويي چلسي به کاواني
شبکه "اسکاي اسپورت" از رد پيشنهاد 50 ميليون يوروي چلسي به کاواني خبر داد.
درخشش کاواني با پيراهن ناپولي تيمهاي صاحبنام اروپايي را به تکاپو انداخته است. رئالمادريد و چلسي جديترين مشتريان اين مهاجم اروگوئهاي هستند.
شبکه "اسکاي اسپورت" خبر داد که باشگاه ناپولي پيشنهاد 50 ميليون يورويي چلسي براي خريد کاواني را رد کرد.
چلسي پيش از اين هم براي خريد کاواني رقم 30 ميليون يورو را پيشنهاد داد که با مخالفت اورليو ديلورنتيس، رييس باشگاه ناپولي مواجه شد.
به نظر ميرسد که ژوزه مورينيو علاقه زيادي به جذب مهاجم اروگوئهاي ناپولي دارد؛ چرا که در زمان حضورش در رئالمادريد هم رسانههاي اسپانيايي از علاقه کهکشانيها به جذب کاواني خبر داده بودند.
Isna
arashsard
08-06-2013, 12:53
با این اوضاع همین روزا خبر میاد که کاوانی به رئال یا سیتی یا ... رفته... عمو که دندون گرد نیوده.... یه 10 20 تا بزار روش بگیرش قال قضیه رو بکن بره....
Reza31001
08-06-2013, 14:00
حاجی دارن گرون فروشی میکنن خو:n02:
مثل اینکه پول نقل انتقالات را داده مورینیو خودش مادر خرج شده:n02: به خاطر همینه که همه بازیکنا دارن اینور اونور میرن وگرنه عمو دست خودش بود تا الان با همه بسته بود
اما جای نگرانی نیست تا خوزه را داریم غم نداریم تیمو به بهترین شکل میبنده
من خیلی با ابراهیموویچ حال میکنم اونم بیاد خیلی خوبه
کلا مهاجم قدرتی و تمام کننده بشتر نیاز هست تا سرعتی و دریپل زن
mohammad varaste
08-06-2013, 17:47
لوکاکو فصل اینده در چلسی
منبع:مصاحبه دیشب بعد از بازی
mohammad varaste
08-06-2013, 18:41
مثل اینکه چلسی میخواد دبرویونه رو برگردونه با این حساب خرید شورله به بنبست میخوره احتمالا
................................................
یه خبر هم هست از خبرگذاری اسکای
معمولا اسکای خبراش درسته و کمتر جو میده
متن خبر از سایت گل :
کوین پرینس بواتنگ که در 37 بازی تنها 3 گل برای میلان به ثمر رسانده حالا می خواهد میلان را ترک کند.
سایت گل-بعضی از بازیکنان میلان از جمله کوین پرینس بواتنگ در طول فصل گذشته عملکرد چندان مناسبی نداشته اند در حالی که مورینیو در همان بدو ورودش به چلسی خواهان جذب این بازیکن می باشد و به نظر می رسد خود بوآتنگ تمایلی برای ماندن در میلان ندارد.
قرارداد این بازیکن غنایی در سال 2014 به پایان خواهد رسید و همچنان میلان قصد تمدید قرارداد این بازیکن را ندارد( بواتنگ فصل گذشته نیز خواهان تمدید قرارداد با میلان و دریافت دستمزد بیشتر شده بود.).با تمام این اوصاف و به نظر می رسد میلان در حال حاضر به فروختن او فکر می کند.
به گزارش اسکای اسپورت عصر جمعه مدیر برنامه های بواتنگ به دفتر گالیانی رفته و از او خواسته تا هرچه سریع تر با فروش این بازیکن موافقت کنند.روزنامه ی صبح امروز گاتزتا دلوسپورت نیز از تمایل میلان به فروش او خبر داد.
چلسی تمایل خود به جذب این هافبک 26 ساله را نشان داده . البته موناکو فرانسه نیز خواهان جذب اش است. گفته می شود میلان با ارائه ی پیشنهادی 15 میلیون یورویی که هنوز ارائه نشده حاضر به فروش هافبک غنایی سیه چرده اش می شود.
این تنها خبر امروز نبود. بر صفحه ی صورتی رنگ روزنامه ی گاتزتا دلو اسپورت آمده که میلان در صورت دریافت پیشنهاد 40 میلیون یورویی از باشگاه منچستر سیتی برای الشعراوی، به فروش ستاره بیست ساله ی خود فکر می کند.
--------------------------------------------------
mohammad varaste
08-06-2013, 18:43
گالاتاسرا خواستار اوبی میکل شد:n19::n04::n19:
arashsard
08-06-2013, 22:26
حاجی دارن گرون فروشی میکنن خو:n02:
سرمایه گذاری خوبه .... اگه بتونیم کاوانی رو جذب کنیم تا مراحل بالا لیگ قهرمانان میریم... تلافی میشه :n02: یوفا خوب پول میده :n16:
mohammad varaste
08-06-2013, 22:29
دروزاه بان جوان چلسی، تیبوت کورتوا ادعا کرد که چلسی به او اجازه داده که سومین فصل پیاپی خود را نیز به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید سپری کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، چلسی دروازه بان جوان بلژیکی را در تابستان 2011 از گنک بلژیک به خدمت گرفتید و هنوز به او شانس بازی کردن داده نشده است.
کورتوا که جانشین دیوید دخیا در اتلتیکو مادرید شد، عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت و موفق شد در این فصل بهترین دروازه بان اسپانیا لقب بگیرد.
کورتوا که هم اکنون در اردوی تیم ملی بلژیک به سر می برد گفت: "من ماندن در اتلتیکو مادرید را انتخاب کردم."
"باید بازی کردن به صورت ثابت را ادامه دهم و در چلسی نیز پیتر چک بازی می کند، دروازه بانی که همیشه فوق العاده بوده است. در اتلتیکو مطمئنم که می توانم بازی کنم و می توانم همچنان دروازه بان شماره یک بلژیک باشم."
"در طول فصل خواهیم دید که به لندن باز خواهم گشت یا نه."
دروازه بان 21 ساله چلسی ادامه داد: "با مورینیو صحبت کردم و او به من گفت که بهترین چیز برایم ادامه دادن رشد و تکامل می باشد."
arashsard
08-06-2013, 22:41
مثل اینکه پول نقل انتقالات را داده مورینیو خودش مادر خرج شده:n02: به خاطر همینه که همه بازیکنا دارن اینور اونور میرن وگرنه عمو دست خودش بود تا الان با همه بسته بود
اما جای نگرانی نیست تا خوزه را داریم غم نداریم تیمو به بهترین شکل میبنده
مثل اینکه 150 تا بهش داده.... مووو بیشتر دنبال مهاجم تراز اوله... ( کاوانی و هالک و یوتیچ ) رو توو رادار داره .... موو اینجا آرامش کامل داره و مطمئنم هر بازیکنی بگیره یه ستاره بزرگ میشه.... مثل دروگبا .... مطمئنم این فصل با مووو فصل فوق العاده ای میباشد.... مورینیو :n12: که باشه غمی نیست .... :n16:
mohammad varaste
09-06-2013, 10:43
یه متن جالب که خوندنش خالی از لطف نیست
هرچند تکرار مکرراته :n02:
اما برای من خوندن این متنها همیشه تازگی داره:n12:
اختصاصی طرفداری
انگار همین دیروز بود ، دقیقه ها به اندازه ی ساعت ها میگذشتند تا لحظه ی موعود ، تا لحظه ی سوت پدرو پروئنکا پرتغالی. بالاخره ساعت 23 شد. فقط یک ربع مانده بود. دکتر صدر مشغول بررسی بازی احتمالی بود. ترکیب ها روی صفحه تلویزیون به نمایش درآمد. کاپیتان تری ، همانطور که انتظار میرفت در ترکیب نبود. چک،لوییز، کیهیل، کول و بوسینگوا قرار بود 90 دقیقه یا شاید 120 دقیقه جلوی خط حمله ی قدرتمند باواریایی ها را بگیرند. میکل هم قرار بود طبق معمول کمک حال دفاع باشد. کاپیتان لمپارد هم وظیفه ی حفظ میانه را داشت. تنها نقطه ی ضعف چلسی بنظر برتراند بود که برای تقویت خط دفاع به بازی گرفته شده بود. ماتا، کالو و دورگبا عناصر هجومی چلسی بودند.
در سوی مقابل بایرن از تمام مهره های قدرتمند خود استفاده کرده بود. اسامی گومز، روبن، ریبری، مولر ترسناک بنظر میرسید.رهبری خط دفاع مستحکم بایرن هم به عهده فیلیپ لام بود
ساعت از 23:15 گذشت. نیمه اول بازی دلچسبی نبود. فقط بایرن حمله میکرد و چلسی طبق سنت بازی های گذشته دفاع ، بطوری که چند موقعیت جدی بایرنی ها تا مرز گل شدن پیش رفت. تنها موقعیت گلزنی چلسی را هم کالو داشت. نیمه اول فقط با چند نیم خیز شدن برای گل به پایان رسید.
نیمه دوم اما حال و هوای دیگری داشت. استرس بازیکنان برای گلزنی بالاتر رفته بود. و همین استرس اجازه ی بازی را نمیداد. دقیقه 83 بود که کروس توپ را برای مولر فرستاد و بازیکن آلمانی تبار بایرنی ها با یک ضربه سر توپ را وارد دروازه چک کرد تا آب سردی باشد بر هیجان چند ساله هوادارن چلسی برای قهرمانی در چنین شبی. ورزشگاه یک صدا بایرن را تشویق میکرد، فکر میکردند قهرمانی دیگر برای آنهاست، فکر میکردند ....
چیزی نگذشت که اتفاقی شبیه اتفاق فینال 99 برای بایرن افتاد. ماتا توپ را از روی نقطه ی کرنر ارسال کرد و ضربه ی سر تمام کننده را کسی نزد بجز دروگبا. او با یک ضربه سر امید ها برای قهرمانی را بازگرداند و بایرن را مجبور کرد 30 دقیقه دیگر برای قهرمانی تلاش کند.
وقت های اضافه. حساسیت در اوج خود بود. اولین موقعیت را اولیچ تازه وارد برای گومز ساخت تا نیمی از ورزشگاه آماده شادی شوند ولی موقعیت به گل تبدیل نشد. چند دقیقه بعد، داور خطای دروگبا روی ریبری را پنالتی اعلام کرد تا بار دیگر هوادان چلسی آماده باخت فینال شوند. روبن پشت توپ ایستاد، رو در روی چک، سنگربان آماده آن روز های چلسی. پنالتی نباید گل میشد. چلسی این مسیر سخت تا فینال را بیهوده نپیموده بود. نباید شیرینی انتقام از بارسا به همین راحتی ها تلخ میشد. روبن، مرد مغرور بایرن ضربه را با پای چپ زد. همه آماده گل بودند ولی چک باز هم چلسی را در بازی نگه داشت. بازی هنوز 1-1 بود. نیمه دوم وقت های اضافه موقعیت خاصی نداشت و بازی به پنالتی کشیده شد.
ضربات پنالتی یادآور خاطرات تلخی برای چلسی بود. یادآور ضربه ی جان تری و آنلکا در فیتال موسکو ... آیا باز هم آن اتفاق میافتاد ؟!
اولین ضربه لام پشت توپ قرار گرفت. ضربه با واکنش عالی چک همراه بود ولی به تور چسبید. ضربه ی بعدی را ماتا باید میزد. نویر با واکنشی عالی ضربه نچندان جالب ماتا را گرفت. پنالتی های بعدی هردو توسط گومز و لوییز به گل نشستند و همین اتفاق برای پنالتی های نویر و لمپارد هم افتاد. پنالتی های بعدی با اتفاقاتی همراه بود. پنالتی اولیچ که از بدو ورود به بازی نمایش قابل قبولی را ارائه داده بود توسط چک مهار شد تا بازی بعد از پنالتی اشلی کول دوباره مساوی شود. نوبت به پنالتی های حیاتی رسید. دو پنالتی حساس. شوانی پشت توپ قرار گرفت. همه انتظار پنالتی راحتی را از او داشتند اما اوضاع بر وفق مراد نبود. پناتی به تیر برخورد کرد. همه مبهوت بودند. ورزشگاه ساکت بود. انگار کل جهان منتظر پنالتی دروگبا بود. زمان ایستاده بود، فقط یک پنالتی تا قهرمانی اروپا مانده بود، فقط یک پنالتی ... دروگبا با اعتماد به نفس بالا پشت توپ ایستاد و با یک ضربه عالی نویر را مقلوب خود کرد....
انتظار ها پایان یافته بود، درست بود، قهرمانی برای شیر ها بود، قهرمانی اروپا . اشک های دروگبا از قهرمانی هم زیبا تر بود و اشک های هوادارن از آن هم زیبا تر .... اولین قهرمانی شیرینی خاص خودش را داشت ....
و آن شب بود که تمام 62500 نفری که در ورزشگاه بودند غرش شیر های لندن را شنیدند ...
mohammad.asghari
09-06-2013, 14:36
مورینهو : من هنوز آقای خاص هستم !
سرمربی پرتغالی اسبق چلسی پس از 6 سال پر افتخار بار دیگر به استمفوردبریج بازگشته است!
پس از ترک چلسی خوزه مورینهو لیگ ایتالیا و اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا را در اینتر میلان فتح کرد.
مورینهو در طول 3 فصل به اهداف خود در سانتیاگو برنابئو نرسید اما او اصرار می ورزد آماده است تا باز هم در لیگ برتر انگلستان به بالاترین سطح بازگردد !
مورینهو پس از پیوستن به چلسی به سان گفت :
" ابزاری که در اختیار من قرار گرفته است واضح است !!! زمانی که به چلسی پیوستم خود را آقای خاص نامیدم چون در پورتو لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده بودم. "
" برای اینکه به قهرمانی برسید لازم است چیز ویژه ای داشته باشید. "
" خاص بودن در کار به این باز می گردد که حداکثر توان و انگیزه لازم را به کار بگیرید. در همه چالش های پیش رویتان با خود کنار بیایید و در این صورت است که برای چندین و چند بار به موفقیت دست خواهید یافت. "
" اگر برنده نشوید خاص نیستید , اما من برنده شدم "
| ترجمه توسط تیم خبری فوتی کلاب |
Pessimist
10-06-2013, 09:34
لیست بازیکن های چلسی که قراردادشون تموم شده و احتمالا از این تیم جدا میشن!
Amin Affane, Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
mohammad varaste
10-06-2013, 10:57
چلسی دروازه بان ذخیره هم نداره
جمال بلکمن هست اما بعید میدونم خیلی خوب باشه:n05:
چلسی دروازه بان ذخیره هم نداره
جمال بلکمن هست اما بعید میدونم خیلی خوب باشه:n05:
اصلا خوب نیست
تو بازیا دوستانه جلو سیتی چند تا گل خورد؟:دی
در حد شهاب گردان خودمونه:n09:
شيرر:مورينيو ليگ انگليس را نجات خواهد داد
مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال انگليس بر اين باور است که ژوزه مورينيو ليگ اين کشور را نجات خواهد داد.
ژوزه مورينيو چندي پيش و با پايان دادن همکاري خود با رئال مادريد براي بار دوم هدايت باشگاه چلسي را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آلن شيرر در مورد حضور مورينيو در ليگ انگليس گفت: ليگ برتر انگليس با کناره گيري «سر الکس فرگوسن» ابهت خود را از دست داد ولي با حضور ژوزه مورينيو نجات خواهد يافت. شما هيچ وقت نميتوانستيد متوجه شويد که فرگوسن وقتي هيجان زده ميشد آن حرفها، جنجالها و تيترهاي نخست نشريهها را چطور بيان ميکرد. بايد صادقانه بگويم وقتي فوتبال براي ما مهمترين مساله است، بايد ليگ برتر انگليس با به شکلي که همه آن را ميشناسند بدل کنيم.
وي افزود: زماني که منچستريونايتد تحت هدايت الکس فرگوسن فوتبال زيبايي ارائه ميکرد، همواره در خارج از زمين مسابقه نيز رقابتهايي براي قهرماني در ليگ برتر ايجاد ميکرد. بدون شک مورينيو نيز همان راه را پيش خواهد گرفت. بدون شک او چلسي را بار ديگر به تيمي بزرگ و قدرتمند بدل خواهد کرد.
اولین کنفرانس مطبوعاتی مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی
آقای خاص از ساعتی پیش در استمفوردبریج مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
مورینیو: من خیلی خوشحالم. انگار همین چند روز قبل بود که مقابل شما نشستم اما خب، 9 سال گذشته است. من همان آدم سابق هستم.با همان جسارت و همان اشتیاق برای کار کردن؛ البته مطمئنا تغییراتی هم داشتم.اگر بخواهم خودم را توصیف کنم، می توانم بگویم که آدم خوشحالی هستم. این اولین باری است که به باشگاهی می آیم که از قبل دوستش داشتم.
در پاسخ به این سوال که آیا می تواند بهتر از اولین بار حضورش در چلسی کار کند..
" همیشه می توان بهتر بود. می خواهم باور داشته باشم که این اتفاق رخ می دهد. من همیشه به کارم باور داشتم. من از ذهنیت و جاه طلبی کسانی که با آنها کار می کنم، آگاه هستم. دوران حرفه ای من براساس موفقیت در همه باشگاه هایی که در آن کار کردم، سخته شده است. من در هر باشگاهی که کار کردم، به موفقیت رسیدم و با میراث متفاوتی آنها را ترک کردم. پیام من به بازیکنانم این است که سخت کار کنند؛ با کیفیت کار کنند. باشگاه بسیار مهمتر از تک تک ماست و هیچ کس را نمی توان با کل باشگاه مقایسه کرد."
در مورد جدایی اش از چلسی در سال 2007
" من خواندم که نوشته بودند من اخراج شدم. این درست نیست. خیلی ها در آن زمان باور نداشتند که آن جدایی با یک توافق دو جانبه اتفاق افتاده است. آن اتفاق بسیار ناراحت کننده بود اما من از تصمیمم ناراخت نیستم زیرا بعد از آن به اینتر رفتم و بهترین روزهای دوران حرفه ای ام را سپری کردم. پس از آن هم در رئال، بهترین رکورد تاریخ فوتبال اسپانیا را ثبت کردیم."
در مورد رابطه با ابراموویچ
" من به این دلیل برگشتم که فکر می کنم در بهترین روزهای دوران حرفه ای مان قرار داریم. ما آماده ایم تا بار دیگر با هم کار کنیم؛ در شرایطی بسیار بهتر از دفعه گذشته و باشگاه را به چیزی که به آن نیاز دارد، یعنی ثبات، برسانیم. فکر می کنم رابطه من با مالک باشگاه باید خصوصی بماند؛ نه تنها با او، بلکه با سایر مدیران باشگاه."
در ادامه سوال قبل
" فکر می کنم ما دیدگاه مشابهی داریم. من از اینکه فلسفه ای که او برای تیم می خواهد را دنبال کنم، راضی هستم. از اینکه برگشتم هم خوشحال و راضی ام. در عین حال، می خواهم یک چیز را روشن کنم. من برای اینکه راحت باشم، به اینجا برنگشتم. باید یک دیدگاه دیگر اینجا هستم. من مسئولیت بیشتری دارم. می خواهم به خاطر کارهایی که در گذشته انجام دادم، به من احترام گذاشته شود اما همچنین من را به خاطر کارهایی که اکنون می توانم انجام بدهم، دوست داشته باشند."
درباره رابطه با بازیکنان قدیمی چلسی
" البته هنوز چند بازیکن از دوره قبلی حضور من در چلسی، در باشگاه هستند. اینکه به جایی که دوست دارید، برگردید و آدم هایی را ببینید که کارهای زیادی برای شما انجام داده اند، خیلی خوب است. آنها من را می شناسند اما این بسیار مهم است که بگویم در تیمم هیچ امتیاز ویژه ای برای آنها قائل نمی شوم."
در مورد سایر مربیان لیگ برتر
" کمی ناراحت کننده است که وقتی به اینجا برگشتم که سر الکس دیگر نیست. اما فکر می کنم دیوید مویس شرایط جانشینی او را دارد. او در باشگاه قبلی اش خیلی خوب کار کرد. مانوئل پیگرینی، مربی سیتی هم بسیار باتجربه است. او اولین بار است که در لیگ برتر مربیگری می کند اما فکر می کنم او از پختگی و کیفیت لازم برای خوب نتیجه گرفتن را دارد."
در مورد درگیری با کاسیاس
" در فصل اخیر چه اتفاقی رخ داد؟ من به بازیکنانی بازی دادم که فکر می کردم برای تیم بهتر کار می کنند. البته من می خواهم با همه رابطه خوبی داشته باشم اما نیاز دارم که با خودم هم رابطه خوبی داشته باشم و باید با خودم هم روراست باشم. اگر کسی جایگاه بالایی در تیم دارد، من نمی توانم برای او امتیاز قائل شوم. این بستگی به بازیکنان دارد که این را بپذیرند یا نه؛ همچنین به رسانه ها و هواداران."
در مورد آینده جان تری در چلسی
" آینده من و جان به هم بستگی دارد. در اولین هفته جولای تلاش می کنیم تا او را به بهترین شرایط برسانیم. من می دانم که او می تواند چه عملکردی داشته باشد و سعی می کنیم تا بهترین بازی را از او بگیریم. اینکه بنیتس تصمیم گرفت او را نیمکت نشین کند، به خودش مربوط است."
در مورد نداشتن پیشنهاد از منچستریونایتد و منچسترسیتی..
" من جایی هستم که می خواستم باشم. من به خاطر هیچ چیزی تصمیمم را عوض نمی کردم. این کار من است. این کاری است که می خواستم داشته باشم. این کاری است که به من پیشنهاد شد و من بلافاصله آن را قبول کردم."
در مورد صحبت های اینیستا که گفت مورینیو چهره فوتبال اسپانیا را خراب کرد
" من فوتبال اسپانیا را خراب کردم؛ آن هم با پایان دادن به اقتدار بارسا رئال لالیگا را از بارسا گرفت؛ کوپا دل ری را از بارسا گرفت. قهرمانی ما در لالیگا تاریخی بود. با 100 امتیاز و 121 گل زده. این باعث شد تا آنها لطه ببینند. من دوران فوق العاده ای در رئال داشتم. من به سه جام داخلی رسیدم. ما در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسیدیم؛ هدفی که یکی از جاه طلبی های ما بود. هرگز نمی دانید که تا کجا می توانید پیش بروید. پیش از رفتن من به رئال، آنها 6 سال بود که به یک چهارم نهایی نرسیده بودند اما ما سه فصل به نیمه نهایی رسیدیم. می توانم با افتخار بگویم که در باشگاه بزرگی مانند رئال مربیگری کردم."
در باره ادامه حضور ونگر در آرسنال
" وقتی در جامی به قهرمانی نمی رسید، ارتباطات بین مربیان و باشگاه ها بهتر مشخص می شود. فکر می کنم این یک الگو برای دنیای فوتبال است. از اینکه او هنوز در آرسنال کار می کند، خیلی خوشحالم."
در مورد جدایی پائولو فریرا و سایر بازیکنان پرتغالی از چلسی
" او از سال 2004 در چلسی بود. شاید اکنون زمان مناسبی برای جدایی او بود. من به اینکه در تیمم هیچ بازیکن پرتغالی ای نداشته باشم، فکر کرده بودم. این چیزی نیست که من خیلی به آن تکیه کنم."
در مورد آینده ده بروین و لوکاکو (بازیکنان قرضی چلسی)
" می خواهم با آنها ملاقات کنم. فکر می کنم بهتر است که آنها پیش از رسانه ها، از آینده شان مطلع شوند. فکر می کنم هر دو آنها برای قرار گرفتن در فهرست تیم من آماده هستند. می توانم بگویم که آنها از آن جمله بازیکنانی هستند که چلسی از گذشته سرمایه گذاری زیادی روی آنها انجام داده است. کار من این است که بهترین نتایج را از سرمایه گذاری ها بگیرم."
در مورد تغییرات احتمالی در چلسی
" یک تیم فوتبال بدون اینکه اثر انگشت مربی در آن باشد، یک تیم نیست."
در مورد اینکه کدام پست های چلسی تقویت خواهند شد
" طبیعی است که خریدهای جدیدی خواهیم داشت و مانند هر باشگاه دیگری، تمرینات معمول را انجام می دهیم. اما هدف اصلی، شناخت بازیکنان و بهبود عملکرد آنهاست."
در مورد ضعف های خودش
" من ضعف هایم را می شناسم. آنها زیاد نیستند و سعی می کنم بهبود شان بدهم."
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پيشنهاد چلسي براي خريد کاواني رد شد
باشگاه ناپولي پيشنهاد باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن کاواني در ازاي پرداخت 40 ميليون يورو و همين طور واگذاري فرناندو تورس را رد کرد.
باشگاه ايتاليايي براي فروش اين ملي پوش اروگوئه اي 63 ميليون يورو مي خواهند و باشگاه لندني قصد داشت بخشي از اين مبلغ را با واگذاري فرناندو تورس جبران کند.
اما مديران ناپولي با اين شرايط موافقت نکردند تا همچنان رئالي ها براي خريد اين بازيکن شانس داشته باشند.
رئالي ها سخت به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد است و گفته مي شود که کاواني جلوتر از سوارز، در صدر گزينه هاي باشگاه مادريدي قرار دارد.
همچنين باشگاه چلسي که در به خدمت گرفتن رادامل فالکائو ناکام ماند نيز کاواني را به عنوان گزينه اصلي در نظر دارد.
مديران چلسي بي تمايل نيستند که تورس را در اين تابستان بفروشند؛ هرچند مورينيو در آخرين مصاحبه اش اعلام کرده که تنها بعد از صحبت کردن با اين بازيکن، در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
پيش از اين باشگاه منچسترسيتي براي به خدمت گرفتن کاواني پيشنهاد پرداخت 25.5 ميليون پوند به همراه ادين ژکو را داده بود که اين پيشنهاد هم رد شد.
کاواني بارها اعلام کرد که دوست دارد براي يکي از دو غول اسپانيايي، بارسا يا رئال بازي کند اما به تازگي گفت که تنها بعد از جام کنفدراسيون ها در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
Goal
mohammad varaste
11-06-2013, 19:53
مورینیو توی مصالحبه جدیدش گفته که تورس تو برنامه های فصل آینده جا داره
با این حساب تورس در چلسی ماندنی شد:n30::n21::n05::n03:
احتمالا دمبابا رو بفروشیم ولی خداییش دمبابا از همه نظر از تورس بهتر بود من که خیلی دوسش داشتم:n29:
اگه بخوایم تورس اصیل رو با دمبابا مقایسه کنیم مطمئنن تورس خیلی برتره
اگه مورینیو بتونه تورسو برگردونه به روزای اوجش اونوقت دیگه.... چه شود
mohammad varaste
11-06-2013, 21:05
چه عجب شما یه بار پست دادین:n02:
ولی اصل حالاست و الان دمبابا خیلی بهتر از تورسه
مارادونا رو هم میتونیم بیاریمش بذاریمش تو ترکیب اصلی تا به روزای اوجش برگرده:n02:
در هر صورت من نظرمو گفتم و از خدامه تورس بهترین مهاجم بشه.ما که دشمن تیم خودمون نیستیم:n18:
mohammad varaste
11-06-2013, 22:05
وحید اگه میشه پست اولو ویرایش کن
اسم مربی رو مورینیو بذار
لیگ اروپا رو هم اضافه کن به جامها
vahidgame
11-06-2013, 23:06
وحید اگه میشه پست اولو ویرایش کن
اسم مربی رو مورینیو بذار
لیگ اروپا رو هم اضافه کن به جامها
هر کسی که تاپیک فصل بعدی رو زد اینا رو هم اعمال می کنه :دی
این تاپیک برای این فصله و دیگه آخرای کاراشه...
+
از لقب جدید مورینیو هم بسی خوشمان آمد
مورینیو 9 سال پیش خودشو آقای خاص معرفی کرد ، حالا هم آقای خوشحال و ظاهرا این لقب به خاطر اینه که از بازگشت به چلسی خیلی خوشحاله و در پوست خودش نمی گنجه :دی
در مورد نقل و انتقالات هم به نظرم میاد که مورینیو کلا بیشتر سعی داره که خرج الکی نکنه و بیشتر داره روی بازیکنایی که داریم تمرکز می کنه
مثلا الان لوکاکو و دی بروین رو می خواد به تیم برگردونه و این خودش میشه انگار دو تا خرید خوب رایگان!
کلا اگه قراره خرج زیادی هم بشه بهتره برای بازیکنایی باشه که ارزششو دارن مثل کاوانی یا گرت بیل که میشه گفت با قیمت های نجومی هم می ارزن
arashsard
12-06-2013, 00:58
اگه بخوایم تورس اصیل رو با دمبابا مقایسه کنیم مطمئنن تورس خیلی برتره
اگه مورینیو بتونه تورسو برگردونه به روزای اوجش اونوقت دیگه.... چه شود
اگه مورینیو نتونه تورس رو برگردونه دیگه هیچ کس نمیتونه برش گردونه... وای به روزی که تورس به روزای اوجش برگرده... اگه تورس بشه تورس لیورپول سه گانه رووو شاخه :n16:
چه عجب شما یه بار پست دادین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اصل حالاست و الان دمبابا خیلی بهتر از تورسه
مارادونا رو هم میتونیم بیاریمش بذاریمش تو ترکیب اصلی تا به روزای اوجش برگرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت من نظرمو گفتم و از خدامه تورس بهترین مهاجم بشه.ما که دشمن تیم خودمون نیستیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که همیشه هستیم در جمع شیر دوستان:n02:
بحث دشمنی نیست، هممون بچه های تیم و خود تیمو دوست داریم و داریم دربارشون بحث میکنیم
در اون مورد از نظر من اصل استعداده که به نظرم تورس خیلی استعدادش بیشتره، انگار یه تیکه سنگی چوبی چیزی گیر کرده لای چرخ دنده هاش، وای به روزی که اون گیر باز بشه
مارادونا هم حیف که پیر شده وگرنه به نظر من همونم میتونست به روزای اوجش برگرده:tongue:
کلا اگه قراره خرج زیادی هم بشه بهتره برای بازیکنایی باشه که ارزششو دارن مثل کاوانی یا گرت بیل که میشه گفت با قیمت های نجومی هم می ارزن
ناگفته نمونه تو فیفا 13 من بیل رو آوردم چلسی خیلی خوب داره کار میکنه، به مورینیو و آبراموویچ پیشنهاد میکنم حتمن بخرنش:n02:
نه بیشوخی ما دست رو هر بازیکنی که گذاشتیم یا قبول نکرد یا رفت یه باشگاه دیگه، پس تنها کاری که ژوزه میتونه بکنه به قول شما برگردوندن بازیکنای خودمونه
شاید بتونه استعداداشونو پرورش بده
اگه مورینیو نتونه تورس رو برگردونه دیگه هیچ کس نمیتونه برش گردونه... وای به روزی که تورس به روزای اوجش برگرده... اگه تورس بشه تورس لیورپول سه گانه رووو شاخه
احیا کردن مرده خوراک مورینیوست، به سلامتی ژوزه مورینیوی عزیز:7:
mohammad varaste
12-06-2013, 18:50
بارسلونا با 20 ملیون خواهان تورس شد
----------------------------------------
ون کینکل هم همونطور که گفتم احتمال پیوستنش بیش از هر بازیکن دیگه ایه
-----------------------------------
باشگاه لورکوزن شرط فروش شورله رو خریدن بازیکن جانشینش اعلام کرده بود و حالا اون بازیکن جانشین رو هم خریده.اگه واقعا بخوان بفروشن دیگه بهونه ای نیست.
-----------------------------------------
دراکسلر (به گفته خیلیها آینده دارترین بازیکن آلمان هست) گفته دوست داره به باشگاه بزرگی مثل چلسی یا منچستر و رئال و بارسا بره.
قیمتش 40 ملیون هست.سبک بازیش تو مایه های لمپارد و جرارد و آلونسو هستش.
arashsard
13-06-2013, 00:48
موشک :n02:
mohammad varaste
13-06-2013, 20:28
سایت باشگاه اعلام کرد که شورله به چلسی پیوسته و فقط مونده تست های پزشکی و بقیه چیزا:n19:
عالیه. شک نکنین
خوبیش اینه که طرفدار چلسی هم هست:n19:
arashsard
13-06-2013, 21:07
یه کارشناس درجه یک خارجی گفته بود بیشترین بازکنی که احتمالا زیر نظر مورینیو خیلی رشد کنه اسکار برزیلی هست.... اسکار بازیکن با استعدادی که احتمالا زیر نظر مورینیو بشه کاکای جدید برزیل... به افتخار اسکار :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yijt1Kmigz4OA_aA40CaA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tball%2Fteams%2Fchelsea%2F9555093%2FOscar-Chelsea-debut-a-dream-but-Brazilian-disappointed-his-goals-fail-to-deliver-a-Champions-League-victory.html&ei=iwK6UeKFG8n3sgbB4oGQBA&psig=AFQjCNFu_uAqiCpMY5aVoWbNl_7qCtOmcg&ust=1371231243493660)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%2Fseason%3D2013%2Fmatches%2Flive%2Fday%3D1%2Fses sion%3D2%2Fmatch%3D2009489%2Findex.html&ei=twK6UeWNFIXEsgacw4G4BQ&psig=AFQjCNHYj91CX7gWK3F4USto_v1n76I9zg&ust=1371231287377295)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l%2Fleagues%2Fenglish-premier-league-news%2F1316172%2Fbenitez-must-trust-oscars-genius-resc%2F&ei=QQO6UevUAsqRswbUxYHYCw&psig=AFQjCNEJBLcHhc802uV5Xh2GINFWdishyQ&ust=1371231425092550)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شورله نخستين خريد مورينيو در چلسي
مهاجم باير لورکوزن با چلسي به توافق نهايي رسيد تا نخستين خريد ژوزه مورينيو در جمع آبي پوشان لندن شود.
باشگاه چلسي در سايت رسمي خود از نهايي شدن توافق با آندره شورله مهاجم باير لورکوزن خبر داد و اعلام کرد که اين بازيکن آلماني را با قراردادي طولاني مدت جذب کرد.
شورله نخستين بازيکني است که بعد از بازگشت دوباره ژوزه مورينيو به چلسي با اين تيم قرارداد مي بندد.
در سايت رسمي باشگاه چلسي آمده است: با باشگاه باير لورکوزن براي جذب شورله به توافق نهايي رسيديم و تنها بعضي از جزئيات اداري باقي مانده است.اين بازيکن به زودي در تست پزشکي باشگاه شرکت مي کند و به رسانه ها معرفي مي شود.
در خبر سايت رسمي باشگاه چلسي هيچ اشاره اي به مدت و قيمت اين انتقال نشده است. پيش از اين باشگاه لورکوزن پيشنهاد 25 ميليون يوروي چلسي براي جذب شورله را رد کرد.
شورله 22 ساله فوتبال حرفه اي خود را با ماينتس آغاز کرد و پس از درخشش در اين تيم در سال 2011 به لورکوزن پيوست.او در 65 بازيي که پيراهن لورکوزن را بر تن کرد 18 گل به ثمر رساند.
Isna
شاهزاده خانوم
15-06-2013, 13:08
تصوير ستاره تيم فوتبال چلسي در آمريکا در حالي منتشر شد که سيگاري بر لب دارد.
کول 32 ساله در حال حاضر در تعطيلات تابستاني در لس آنجلس به سر ميبرد.
بر پايه گزارش سان، انتظار ميرود که "خوزه مورينيو" واکنش سرسختانهاي نسبت به اين حرکت کول از خود نشان دهد. اين مربي پرتغالي سال گذشته و زماني که "فابيو کوئنترائو" در جشن تولد 24 سالگياش سيگار کشيد، وي را براي مدتي از تيم اخراج کرد.
پيش از اين عنوان شده بود که اين بازيکن در کلوبهاي شبانه اقدام به اين کار ميکند اما اين عکس در روز گرفته شده است.
يکي از دوستان کول اظهار داشت: "اشلي طي تعطيلات تابستاني ساليانهاش همواره به شدت سيگار ميکشد. حتي بعضي از دوستانش به وي گفتهاند که اين رفتار احمقانه است."
90/منبع.
فرناندو تورس: در چلسي مي مانم
فرناندو تورس مهاجم تيم فوتبال اسپانيا اعلام کرده است قصد دارد همچنان در تيم فوتبال چلسي انگليس بماند. تورس همچنين ابراز اميدواري کرد بازگشت ژوزه مورينيو به چلسي مي تواند انگيزه اي براي او به منظور رسيدن به آمادگي دوباره اش باشد.
تورس در دو فصل نخست حضور خود در انگليس تلاش کرد با ليورپول به بالاترين سطح آمادگي برسد. تورس با قرادادي به ارزش پنجاه ميليون پوند 78 ميليون و 400 هزار دلار در ماه ژانويه 2011 به چلسي منتقل شد.
تورس با وجود گمانه زني ها مبني بر ترک چلسي تأکيد مي کند به قرارداد پنج و نيم ساله خود با چلسي پايبند خواهد بود.
او گفت:« مي خواهم در چلسي به کار خود ادامه دهم. قصد دارم به قرارداد خود پايبند باشم . مي خواهم عناوين قهرماني بيشتري کسب کنم و در بهترين شرايط قرار گيرم.»
او گفت:« شرايطي بهتر از بودن مورينيو در چلسي وجود ندارد. همه بازيکناني که در باشگاههاي مختلف تحت هدايت مورينيو بوده اند سال هاي بسيار خوبي با او سپري کرده اند.»
اين مهاجم 29 ساله افزود:« فصل خوبي را پشت سر گذاشتم و مي توانم اينجا بمانم . اميدوارم بتوانم امسال نتايج خوبي بگيريم همانند ليگ اروپا.»
varzesh3
ماتا: هنوز هم بايد قهرمان ليگ برتر شويم
هافبک چلسي اعلام کرد هيچ کس در اين باشگاه از تمايل سرمربي پرتغالي براي رفتن او صحبت نکرده است.
خوان ماتا که در رقابتهاي جامجهاني 2010، رقابتهاي قهرماني زير 21 سال اروپا 2011، قهرماني اروپا 2012، جام حذفي 2012، ليگ قهرمانان 2012 و ليگ اروپا 2013 افتخار کسب کرده است در گفتوگويي با مارکا درباره احساساتش پيش از جام کنفدراسيونها صحبت کرده است.
ماتا اظهار داشت: آنچه که تيم ملي اسپانيا را استثنايي کرده است، ديدن افرادي مثل فابرگاس، تورس، ناواس، کازورلا، ژاوي مارتينز يا حتي خود من روي نيمکت است. بعضي تغييرات صورت گرفته است و تيم همچنان مثل گذشته با همان شيوه بازي ميکند. اين تيمي است که وقتي به سطح بازيکنان نگاه ميکنيد، رقابت با آن را مشکل ميبينيد.
وي ادامه داد: هيچ کس در چلسي به من نگفت که مورينيو ميخواهد بروم. وقتي فصل را به پايان بردم، به من گفته شد که از عملکرد من و دو سالي که در باشگاه گذراندم، بسيار راضي هستند. هنوز 3 سال ديگر از قراردادم باقي مانده است. از بودن در چلسي خيلي خوشحالم.
ماتا خاطرنشان کرد: مورينيو؟ ترجيح ميدهم تا زمان ملاقات با او منتظر بمانم و قبل از اينکه قضاوتي بکنم، با او کار کنم.
وي اضافه کرد: ما هنوز هم در چلسي ميخواهيم قهرمان ليگ برتر شويم. اين کاري است که واقعا دوست دارم انجام دهم. قهرماني در مسابقات که بسياري از تيمها در تاريخ براي رسيدن به آن با يکديگر رقابت ميکنند، فوقالعاده خواهد بود.
Fars
arashsard
16-06-2013, 22:20
کی تا حالا به چلسی گل نزده ؟؟؟ !!! :n02:
مورينيو: بازيکنان خودخواه جايي در چلسي ندارند
سرمربي چلسي تأکيد کرد بازيکناني که خودخواه هستند در اين تيم جايي نخواهند داشت.
ژوزه مورينيو چندي پيش با کناره گيري از هدايت رئال مادريد به چلسي بازگشت تا هدايت اين تيم انگليسي را به دست بگيرد.
او در دوره پيشين مربيگري خود در استمفورد بريج به همراه چلسي دو بار قهرماني در ليگ برتر انگليس را تجربه کرده است.
آقاي خاص در مدتي که در رئال مادريد حضور داشت، ايکر کاسياس، کاپيتان اين تيم و تيم ملي اسپانيا را به نيمکت ذخيرهها تبعيد کرده بود. او به بازيکنان جديد خود هشدار داده که اين موضوع را مورد توجه قرار داده و انتظار نداشته باشند هر بازي در ترکيب تيم باشند.
«يک موضوع را در هر باشگاهي که رفتم به تمامي بازيکنان گفتم. در تاريخي که قرار است بازيکنان چلسي را ببينم، بار ديگر آن را خواهم گفت. جملهاي است که همواره در ديدار نخست تيم جديدم به همه ميگويم. اگر شما يک بازيکن حرفهاي هستيد، اگر خودخواه نيستيد، اگر باشگاه را بالاتر از خودتان ميدانيد، اگر حاضر هستيد که از 100 درصد توان خود براي موفقيت باشگاه و تمامي اعضاي آن استفاده ميکنيد، بدون شک باهم رابطهاي بسيار خوب خواهيم داشت و اگر بازيکن خودخواهي باشيد و هواداران باشگاه برايتان مهم نباشند، به مشکل ميخوريم.»
او در ادامه افزود: در برخي از تيمها بازيکناني هستند که با اين قانونها کنار نميآيند. اين درست زماني است که مشکلها آغاز ميشوند. آن وقت باشگاه بايد بين مربي و آن بازيکن مشکل ساز يکي را انتخاب کند. اگر از مربي حمايت کند، آن بازيکن بايد باشگاه را ترک کند.
Fars
mohammad varaste
19-06-2013, 00:39
ماتا راهی بارسلونا می شود: خوان ماتا ممکن است در ترکیب ژوزه مورینیو جایی نداشته باشد و به همین دلیل شایعاتی مبنی بر پیوستنش به بارسلونا به گوش می رسد.منبع: Mundo Deportivo چلسی برای جذب کوندوگبیا 10 میلیون پوند می پردازد: چلسی برای جذب جفری کوندوگبیا هافبک دفاعی تیم سویا آماده است 10 میلیون پوند بپردازد.منبع: The Independent
vahidgame
19-06-2013, 18:39
خب امروز برنامه بازی های فصل بعدی لیگ برتر اعلام شد و برنامه بازی های چلسی هم به این صورته:
16 آگوست، چلسی - هال سیتی
23 آگوست، منچستر یونایتد - چلسی
30 آگوست، چلسی - استون ویلا
13 سپتامبر، اورتون - چلسی
20 سپتامبر، چلسی - فولام
27 سپتامبر، تاتنهام - چلسی
4 اکتبر، نوریچ سیتی - چلسی
18 اکتبر، چلسی - کاردیف سیتی
25 اکتبر، چلسی - منچستر سیتی
3 نوامبر، نیوکاسل - چلسی
8 نوامبر، چلسی - وست برومویچ
22 نوامبر، وستهم - چلسی
29 نوامبر، چلسی - ساوتهمپتون
2 دسامبر، ساندرلند - چلسی
6 دسامبر، استوک سیتی - چلسی
13 دسامبر، چلسی - کریستال پالاس
20 دسامبر، آرسنال - چلسی
25 دسامبر، چلسی- سوانسی
27 دسامبر، چلسی - لیورپول
31 دسامبر، ساوتهمپتون - چلسی
10 ژانویه، هال سیتی - چلسی
17 ژانویه، چلسی - منچستر یونایتد
28 ژانویه، چلسی - وستهم
31 ژانویه، منچستر سیتی - چلسی
7 فوریه، چلسی - نیوکاسل
10 فوریه، وست برومویچ - چلسی
21 فوریه، چلسی - اورتون
28 فوریه، فولام - چلسی
7 مارس، چلسی - تاتنهام
14 مارس، استون ویلا - چلسی
21 مارس، چلسی - آرسنال
28 مارس، کریستال پالاس - چلسی
4 آوریل، چلسی - استوک سیتی
11 آوریل، سوانسی سیتی - چلسی
18 آوریل، چلسی - ساندرلند
25 آوریل، چلسی - لیورپول
2 می، چلسی - نوریچ سیتی
10 می، کاردیف سیتی - چلسی
قرعه زیادی جالبی بهمون نخورد
چند تا بازی اولمون سخته به خصوص بازی هفته دوم با منچستر که یه جورایی یکی از حساس ترین بازی های فصلمونه
به اضافه اینکه یه هفته بعد از بازی با منچستر با بایرن توی سوپر کاپ بازی داریم و بازی با استون ویلا هم لغو میشه...
+
این چند روزه توی خبرها بود که ممکنه ماتا از چلسی بره که امیدوارم همچین اتفاقی نیافته چون به این راحتی ها نمیشه جایگزینی برای اون پیدا کرد!
فکر کنم برای خودش هم بهتر باشه که بارسا نره چون وقتی ما توی همین تیم ملی اسپانیا هم که تقریبا بیشتر ترکیب اصلی اون رو بازیکنای بارسا تشکیل میدن رو می بینیم هم حق ماتا رو می خورن و توی بارسا هم فرقی نداره :دی
یه خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ylu=X3oDMTRvaWhmNXBlBG1pdANMSVNUUyBTdG9yeSBMaXN0IF Nwb3J0cyBNYWluIEFyY2hpdmUEcGtnAzMyZGZiMTFmLWExZmMt MzUyZC1hYTBkLThmNTAzNDZhMjYxYgRwb3MDNjcEc2VjA01lZG lhU3RvcnlMaXN0VGVtcAR2ZXIDNTk1ZmExYzItZDdkZC0xMWUy LTk4ZWItZDA3NTc0YTJkZGY5;_ylg=X3oDMTFlMTluMDVoBGlu dGwDZ2IEbGFuZwNlbi1nYgRwc3RhaWQDBHBzdGNhdAMEcHQDc2 VjdGlvbnM-;_ylv=3)دیگه هم اینه که چلسی به دنبال نمانیا ماتیچ هافبک دفاعی بنفیکا هستش که جالبه دو سه سال پیش توی چلسی بازی می کرد و خیلی راحت اونو با مبلغ حدود 4 میلیون پوند از دست دادیم و حالا برای گرفتن اون ظاهرا چلسی مبلغ 38 میلیون پوند رو پیشنهاد داده!!
البته به نظر می رسه که بازیکن خیلی خوبی باشه و امیدوارم کلا مورینیو بتونه یه هافبک دفاعی تراز اول رو کسب کنه و توی تیمای مورینیو نگاه کنید همیشه هافبک دفاعی یکی از پستای خیلی مهم بوده...
پس با این حساب مورینیو بازیکن گروون قیمت و مشهوری رو به تیم اضافه نمیکنه و همانند سال اول حضورش در چلسی و رئال مادرید بازیکن ها جووان و آینده دار و اما گم نام وارد تیم میکنه از اونا دیدیر دروگبا و میشل اسین و پیتر چک و مسوت اوزیل و دیماریا و خدیرا میسازه...
چون اومدن کاوانی هم دیگه بعید به نظر میرسه....
تلاش مورينيو براي انتقال کارانکا به چلسي
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي تلاش مي کند آيتور کارانکا دستيار سابق خود در رئال مادريد را به انگليس منتقل کند.
مورينيو سال 2010 پس از پيوستن به رئال مادريد، کارانکا را به عنوان کمک مربي به خدمت گرفت و اين دو در سه سال اخير روابط کاري خوبي با هم داشتند.
مورينيو و کارانکا سال 2011 رئال مادريد را قهرمان جام حذفي اسپانيا کردند و پس از آن در سال 2012 با پشت سر گذاشتن بارسلونا، فاتح ليگا شدند.
کارانکا در مورد پيوستن احتمالي به چلسي گفت: «مربي (مورينيو) قصد دارد مرا با خود به چلسي ببرد و البته احتمال ماندن من در رئال نيز وجود دارد. بايد صبر کنيم و ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد.»
البته باقي ماندن کارانکا در رئال مادريد به مربي جديد اين تيم و تصميم وي بستگي خواهد داشت.
دستيار مورينيو در دوره نخست مربيگري وي در چلسي، استيو کلارک بود که اکنون سرمربي تيم وست برومويچ است.
Varzesh3
مورينيو نميگذارد ماتا به بارسلونا برود
روزنامه انگليسي گزارش داد که سرمربي پرتغالي اجازه نخواهد داد بازيکن اسپانيايي اين تيم به بارسلونا بپيوندد.
بر اساس گزارش روزنامه «ديلي ميرور» ژوزه مورينيو به خوان ماتا اجازه نخواهد داد تا چلسي را ترک کند. اين بازيکن بر خلاف حضورش در تيم ملي اسپانيا يکي از بازيکنان کليدي چلسي در فصل آينده است و تحت هيچ شرايطي به او اجازه داده نخواهد شد به بارسلونا برود.
در حقيقت چلسي ميداند که شايعات در خصوص عدم تمايل مورينيو به اين بازيکن با تکيه بر روابط خوب پدر ماتا و ساندرو روسل و با هدف انتقال او به بارسلونا و مذاکرات براي پيوستن او به اين تيم صورت ميگيرد. ماتا 19 گل و 35 پاس گل در فصل گذشته به نام خود ثبت کرده است.
بر اساس گزارش ميرور، مورينيو تصميم گرفته بود درباره هيچ بازيکني که در جام کنفدراسيونها حضور دارد تا پايان رقابتها صحبتي نکند اما در مورد ماتا شايد استثنايي وجود داشته باشد. وي در گفتوگويي به ماتا خواهد گفت که وي بخش مهمي از برنامه وي براي فصل آينده را تشکيل ميدهد. مورينيو همچنين به تمديد قرارداد ماتا به مدت 5 سال فکر ميکند (قرارداد فعلي ماتا 3 سال ديگر به پايان ميرسد)
Fars
پ.ن: بارسلونا چه خوش اشتها تشریف داره:n02: 2سال قهرمان نشده داره همه بازیکنان خوبو درو میکنه ماتا و لوییز و نیمار و ... به همین خیال باش!!
کرگر:چلسي قهرمان فصل جديدليگ برترخواهدشد
مدافع سابق ليورپول شانس چلسي براي قهرماني در فصل جديد ليگ برتر انگليس را بيشتر از ديگر تيمها ميداند.
چلسي با بازگرداندن ژوزه مورينيو به نيمکت خود قصد دارد، گوي سبقت را از دو غول بزرگ شهر منچستر بربايد و جام قهرماني را پس از سه سال به دست آورد.
جيمي کرگر، مدافع سابق ليورپول شانس چلسي را براي قهرماني در فصل جديد ليگ برتر انگليس بيشتر از ديگر تيمها دانست.
چهره محبوب قرمزپوشان آنفليد در گفتوگو با روزنامه "ديلي ميرر" انگليس عنوان کرد: اگر از من بپرسيد، چه تيمي قهرمان فصل بعد ليگ برتر انگليس خواهد شد، پاسخ ميدهم، چلسي. بله جوابم چلسي خواهد بود؛ چرا که تيم بسيار خوبي است و هدايتش را مربي خوبي چون ژوزه مورينيو بر عهده دارد. معتقدم که جام فصل بعد دور از استمفوردبريج نخواهد بود.
او افزود: وقتي به سه بازيکن برتر فصل قبل ليگ برتر نگاه ميکنيم، با نام سوآرس، فانپرسي و بيل مواجه ميشويم اما بعد از اين سه بازيکن بايد از ماتا، هازارد و اسکار نام برد که هر سه از چلسي هستند. معتقدم که ستارههاي چلسي با آمدن ژوزه مورينيو بهتر خواهند شد و جام قهرماني به اين تيم خواهد رسيد.
Isna
vahidgame
22-06-2013, 17:36
براساس روزنامه Daily Express چلسی در حال مذاکرات نهایی با مارکو ون گینکل هست و ممکنه به زودی این پدیده هلندی رو جذب کنه و در این راه منچستر رو ناکام بذاره
اینم تیتر جالب روزنامه Daily Star :
+
کورتیوس هم یه فصل دیگه به طور قرضی برای اتلتیکو مادرید بازی می کنه و می تونه اون جا بیشتر پیشرفت کنه
+
دو تا خبر جالب هم از کانون هواداران:
میکل: چلسی را به مقصد گالا ترک خواهم کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایید شد؛ دی بروین در برنامه های مورینیو جا دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن: کلا به نظر می رسه مورینیو بیشتر داره یه تیم جوون رو می بنده و احتمالا خریدهای اون چنانی هم نخواهد داشت...
توافق 49 میلیون پوندی چلسی با ناپولی
رادیو مارته، رادیوی رسمی باشگاه ناپولی دقایقی پیش در بیانیه ای خبر از توافق چلسی و این باشگاه ایتالیایی برای انتقال ادینسون کاوانی، مهاجم گلزن اروگوئه ای داد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، این شبکه رادیویی اعلام کرد: "ما از یک منبع بسیار موثق خبری دریافت کرده ایم، چلسی و ناپولی بر سر انتقال کاوانی به توافق رسیده اند."
"قبل از رسمی شدن این انتقال ناپولی می خواهد جانشین کاوانی را تضمین کند."
این رادیو در مورد مبلغ انتقال کاوانی به چلسی نیز توضیح داد: "مثل انتقال لاوتزی به پی اس جی در سال گذشته، ناپولی مبلغی کمتر از مبلغ قید شده در بند آزاد سازی قراداد کاوانی دریافت خواهد کرد. این مبلغ 58 میلیون یورو (49 میلیون پوند) می باشد."
در مورد حقوق کاوانی نیز گفته شد: "این بازیکن نیز سالیانه 8.5 میلیون پوند دریافت خواهد کرد."
به نظر می رسد که این انتقال تقریبا قطعی شده، بنابراین آبی ها موفق شدند که رقبای خود برای خرید کاوانی، یعنی منچستر سیتی و رئال مادرید را پشت سر بگذارند.
کاوانی فصل پیش با 29 گل زده آقای گل سری آ شد.
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
25-06-2013, 19:39
خبر رسمی: آندره شورله به چلسی پیوست
آبی ها دو هفته قبل اعلام کرده بودند که با باشگاه آلمانی برای انتقال شورله به توافق رسیدند و امروز مراحل پایانی این انتقال هم نهایی شد.
سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که آندره شورله، مهاجم جوان بایر لورکوزن را به خدمت گرفته است.
آبی ها دو هفته قبل اعلام کرده بودند که با باشگاه آلمانی برای انتقال شورله به توافق رسیدند و امروز مراحل پایانی این انتقال هم نهایی شد.
شورله که توانایی بازی در هر دو سمت خط حمله را دارد، قراردادی 5 ساله با چلسی امضا کرد و فصل آینده پیراهن شماره 14 را به تن خواهد کرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" خیلی خوشحالم که با چلسی قرارداد امضا کردم و بازی کردن برای این باشگاه، یک افتخار برای من است. واقعا منتظرم که برای چلسی و هوادارانش بازی کنم. "
شورله در سال 2011 از ماینس به لورکوزن پیوست و در 80 دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، 23 گل به ثمر رساند. او همچنین 24 بازی ملی برای آلمان انجام داد و موفق به زدن 7 گل شد.
پ.ن:
من همیشه از شماره 14 توی فوتبال خوشم میاد. یه جورایی یاد تیری آنری می افتم :دی
خوشبختانه این اولین بازیکنیه که به طور قطعی گرفتیم و میشه به آینده نقل و انتقالات این فصل امیدوار بود.
در مورد کاوانی فعلا نمیشه صد در صد مطمئن بود چون هر روز خبرهای مختلفی در مورد اون شنیده میشه!
حالا خوبه ناپولی لیونل مسی رو نداره وگرنه اونوقت دیگه می خواست چی کار کنه :دی
مصاحبه جنجالي بنيتس عليه مورينيو
بنيتس سرمربي تيم فوتبال ناپولي در مصاحبه اي جنجالي خوزه مورينيو را فردي ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش دانست.
رافائل بنيتس سرمربي اسبق تيم فوتبال چلسي که در حال حاضر در تيم فوتبال ناپولي مشغول فعاليت است در مصاحبه اي جنجالي عليه خوزه مورينيو گفت: شخصاً موافق با افرادي نيستم که حاضرند به هر قيمتي که شده موفق به کسب پيروزي شوند. تربيت ما با آنچه که بيان کردم بسيار فرق کرده و متفاوت است.
بنيتس گفت: مورينيو جزو آن دسته از افراد است و بدون هيچ حد و مرزي همچنان به دنبال کسب موفقيت و پيروزي است و اين همان آسيبي است که به ورزش زده و خود را به يک فرد ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش مبدل کرده است.
باشگاه خبرنگاران
Alex Fera
27-06-2013, 17:00
:n02::n02::n02:
vahidgame
28-06-2013, 12:46
شورله به نظر می رسه خرید خوبی باشه و به مراتب خیلی بهتر از مارکو مارین که پارسال گرفتیم
با توجه به خصوصیاتی که داره حتی شاید بازی زیاد بهش برسه...
این مطلب کانون هواداران هم خوندنش می تونه جالب باشه:
هر آنچه که باید از آندره شورله دانست
مدت ها اسم شورله را شنیدیم و شاید این باعث شده که او را بازیکنی شناخته شده بدانیم، با این حال قطعا کسی اطلاعات زیادی از این بازیکن جوان ندارد، پس شناخت کامل شورله می تواند مفید باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، امروز پس از حدود یک سال حاشیه و شایعات مختلف، سرانجام شورله رسما با قراردادی 5 ساله به چلسی پیوست.
این بازیکن 22 ساله،در 2 نوامبر 1990 در شهر لودوینگشافن آلمان متولد شد و فوتبال خود را از باشگاه محلی منطقه تولد خود آغاز کرد. شورله 184 سانتی متر قد و 74 کیلو گرم وزن دارد.
شورله همه کاره، می تواند به عنوان وینگر، مهاجم دوم و یا حتی مهاجم مرکزی بازی کند. یکی از بزرگ ترین نقاط قوت او این است که می تواند از کناره های زمین با سرعت بالای خود مدافعان حریف را کلافه کند. شورله در ضدحملات بازیکن بسیار ترسناکی می باشد. همچنین این جوان آلمانی میل زیادی به زدن گل های زیبا و دیدنی دارد.
شاید سوال این باشد که شورله چه چیزی به چلسی اضافه خواهد کرد، باید گفت که یکی از نقاط ضعف چلسی در فصل گذشته نداشتن یک وینگر تخصصی و مطمئن به جز ادن هازارد بود. علاوه بر این، شورله با حضور خود در ترکیب چلسی شکل و شمایل جدیدی به حملات چلسی خواهد داد. اسکار، خوان ماتا و ادن هازارد بازیکنانی هستند که بیشتر علاقه به بازی در عرض و بازی سازی دارند، با این حال شورله وینگری طول زن می باشد که با حرکات خود از گوشه زمین می تواند گره بازی را باز کند و فضای بیشتری برای دیگر بازیکنان چلسی نیز ایجاد کند. این باعث می شود که چلسی در مقابل حریفانی که از عمق دفاع می کنند مانند بازی های فصل پیش مقابل کوئینز پارک، ساوتهمپتون و ریدینگ دیگر به مشکل نخورد.
علاوه بر این ترکیب ادن هازارد شگفت انگیز با شورله سرعتی در کناره های زمین می تواند فوق العاده باشد و پیش بینی می شود که این دو بازیکن در طول بازی مرتب جای خود را با یکدیگر عوض کنند و باعث کلافگی حریف شوند.
آندره شورله بازیکن بسیار تکنیکی نیز می باشد، او در 34 بازی که در فصل گذشته برای بایرن لورکوزن به میدان رفت، به طور میانگین 3.2 دریبل موفق در هر بازی داشته است. این عدد برای ماریو گوتزه 3، برای دراکسلر 2.6 و برای آندرس اینیستا 2.2 می باشد! 78.7 درصد از پاس های شورله صحیح بوده اند که آمار بسیار خوبی برای یک وینگر به شما می رود.
شورله بازیکن بسیار شوت زنی می باشد، شورله به طور میانگین در هر بازی 3.6 شوت به سمت دروازه حریفان روانه کرده که از این نظر با فالکائو و رابین ون پرسی برابری می کند! تعداد شوت های وین رونی در هر بازی 3.2 می باشد که کمتر از آمار شورله محسوب می شود. شوت های شورله بسیار قدرتمند و کاری هستند و بارها گل های زیبایی از همین راه به ثمر رسانده است.
حال قصد داریم نگاهی کلی به پرونده این بازیکن بیندازیم: شورله فوتبال حرفه ای خود را پس از انتقال از باشگاه محلی اش به ماینز در سال 2009 آغاز کرد. او اولین بازی خود را در هفته اول فصل 10-2009 با لباس ماینز مقابل لورکوزن، باشگاه آینده اش انجام داد. او اولین گل خود را در دیدار مقابل بوخوم به ثمر رساند، او موفق شد در این بازی دو بار گلزنی کند تا عامل اصلی پیروزی 3-2 تیمش لقب بگیرد.
او در اولین فصل حضورش در ماینز موفق شد در 34 بازی 5 گل به ثمر برساند تا سهم به سزایی در کسب رتبه نهمی این باشگاه داشته باشد. پس از پایان این فصل و نمایش فوق العاده این جوان، لورکوزن اعلام کرد که با او قراردادی 5 ساله امضا کرده و در پایان فصل 11-2010 به این تیم خواهد پیوست.
در فصل 11-2010 که آخرین فصل حضور شورله در ماینز نیز محسوب می شد، این جوان آلمانی موفق شد در لیگ 15 گل به ثمر برساند تا اصلی ترین عامل کسب سهمیه لیگ اروپا توسط ماینز لقب بگیرد.
در آن فصل، شورله که به عنوان مهاجم وسط به میدان می رفت در هر سه بازی اول لیگ موفق شد برای ماینز گلزنی کند تا نشان دهد که علی رغم سن کمش آینده درخشانی پیش رو دارد و بازیکنی کلیدی محسوب می شود.
پس از انتقال به لورکوزن، شورله در همان بازی اول خود و در پیروزی 4-3 مقابل دینامو درسدن در ژرمن کاپ، گلزنی کرد.
اولین بازی شورله در لیگ برای او بسیار ویژه بود، او باید مقابل ماینز، باشگاه سابقش قرار می گرفت و در نهایت نیز لورکوزن در کمال تعجب با 2 گل از رقیب خود شکست سنگینی را متحمل شد.
اولین گل شورله با پیراهن لورکوزن در لیگ آلمان، در ماه اکتبر فصل 12-2011 و در تساوی 2-2 مقابل مونشن گلادباخ از راه رسید. چند روز بعد از این بازی نیز شورله اولین بازی خود در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را تجربه کرد و در ترکیب لورکوزن برای دیدار مقابل والنسیا قرار گرفت.
در پایان آن فصل، شورله موفق شد در تساوی 1-1 مقابل هامبورگ، تساوی 3-3 مقابل هرتا برلین و پیروزی 1-0 برابر هوفنهایم گل های بسیار حساسی برای لورکوزن به ثمر برساند.
شورله در فصل اول حضور خود در لورکوزن، 40 بازی برای تیمش انجام داد و 9 گل نیز به ثمر رساند.
فصل دوم شورله در لورکوزن اوج کار این بازیکن جوان بود. او در این فصل بیشتر به عنوان یک سازنده تا گلزن ظاهر شد، با این حال باز هم گل های بسیار زیبایی به ثمر رساند. شورله در این فصل بیشتر به عنوان وینگر به میدان رفت.
اولین گل شورله در فصل 13-2012 در پیروزی 3-1 مقابل آگسبورگ از راه رسید و در بازی مقابل بایرن مونیخ، یک پاس گل حیاتی به هم تیمی خود اشتفان کیسلینگ داد تا تنها شکست قهرمان بوندس لیگا در این فصل را رقم بزند.
ماه نوامبر 2012 اوج درخشش شورله بود، جایی که این جوان آتیه دار در کمتر از 2 هفته موفق شد سه گل مقابل سه تیم به ثمر برساند.
در ادامه او موفق شد مقابل دوسلدوف و هوفنهایم دبل کند و به هر کدام دو گل به ثمر برساند تا بار دیگر ارزش های خود را نشان دهد.
در رده ملی، شورله پس از موفقیت در رده های سنی زیر 21 و 19 سال آلمان، توجه یواخیم لو را به خود جلب کرد و در نوامبر سال 2010 برای اولین بار به تیم ملی بزرگ سالان ژرمن ها دعوت شد و اولین بازی ملی خود را به عنوان بازیکن جانشین مقابل سوئد در دیداری دوستانه انجام داد.
شورله اولین گل ملی خود را در پیروزی 2-1 آلمان در ماه می 2011 مقابل اوروگوئه به ثمر رساند و پس از آن با به ثمر رساندن دو گل دیگر در مرحله انتخابی یورو 2012، یواخیم لو تصمیم گرفت تا او را در فهرست 23 نفره تیمش برای شرکت در یورو 2012 قرار دهد.
در یورو 2012 شورله در نیمه دوم پیروزی 2-1 مقابل دانمارک به جای لوکاس پودولسکی به میدان آمد و پس از آن نیز در نیمه نهایی مقابل یونان از ابتدا به میدان رفت. در آن بازی آلمان موفق شد 4-2 رقیب خود را شکست دهد و پس از آن با شکست 2-1 مقابل ایتالیا، از دور مسابقات کنار رفت. در این شکست تلخ شورله فرصت بازی کردن پیدا نکرد.
شورله در 24 بازی که برای تیم ملی آلمان انجام داده موفق به زدن 7 گل شده است.
آیا شورله خرید مورینیو بود؟ باید گفت که بله، مورینیو به این بازیکن علاقه زیادی دارد. درست است که از سال پیش، مایکل امنالو، مدیر فنی چلسی قصد به خدمت گرفتن او را داشت، ولی مورینیو در دیدار خداحافظی بالاک با شورله و رودی فولر برای انتقال این بازیکن مذاکره کرد، عامل اصلی این انتقال همانطور که خود شورله نیز گفته بود خوزه مورینیو بوده است که موفق شده امضا های نهایی را از مدیران سختگیر لورکوزن بگیرد.
شورله: می خواهم با چلسی قهرمان چمپیونزلیگ شوم
این ملی آلمانی که اولین خرید مورینیو در دومین مقطع حضورش در باشگاه رئال است، معتقد است که چلسی می تواند بار دیگر قهرمانی در معتبرترین رقابت های باشگاهی دنیا را جشن بگیرد.
سایت گل- آندره شورله، خرید جدید چلسی، که به تازگی از بایرلورکوزن به این باشگاه پیوست، قصد دارد بار آبی های لندن قهرمان چمپیونزلیگ شود.
این ملی آلمانی که اولین خرید مورینیو در دومین مقطع حضورش در باشگاه رئال است، معتقد است که چلسی می تواند بار دیگر قهرمانی در معتبرترین رقابت های باشگاهی دنیا را جشن بگیرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" چمپیونزلیگ بزرگترین رقابت باشگاهی دنیاست و من به شدت در انتظار آن هستم.
امیدوارم که بتوانیم افتخاری که چلسی دو فصل قبل به دست آورد را تکرار کنیم. باید ببینم چه رخ خواهد داد اما ازاینکه در این رقابت ها حضور خواهم داشت، خیلی خوشحالم.
من فکر می کنم که تیم های انگلسی کیفیت لازم برای رسیدن به این عنوان را دارند و بازیکنان این تیم ها از انگیزه زیادی برای قهرمانی در چمپیونزلیگ برخوردارند.
فصل گذشته دورتموند و بایرن مونیخ خیلی خوب کار کردند؛ هر دو آنها تیم های بزرگی هستند اما امیدوارم فصل آینده شرایط متفاوت باشد. تیم های لیگ برتر همیشه مدعیان بزرگ قهرمانی در جام ها هستند."
پ.ن: اون قسمت بولد شده این خبر منو کشته! : دی
بعد انگلیس از بازی آلمانیا خیلی خوشم میاد، کم نمیذارن واسه تیمشون، امیدوارم شورله هم از اون آلمانی هایی باشه که فکرشو میکنم
یه آلمانی که خیلی دلم میخواست تو چلسی ببینمش شواینی بود،از اون بازیکناییه که نفس کم نمیاره، از اینور زمین به اونور زمین دنبال توپ میدوه، واقعا جنگندست
arashsard
28-06-2013, 20:31
بعد انگلیس از بازی آلمانیا خیلی خوشم میاد، کم نمیذارن واسه تیمشون، امیدوارم شورله هم از اون آلمانی هایی باشه که فکرشو میکنم
یه آلمانی که خیلی دلم میخواست تو چلسی ببینمش شواینی بود،از اون بازیکناییه که نفس کم نمیاره، از اینور زمین به اونور زمین دنبال توپ میدوه، واقعا جنگندست
من بالاک رو خیلی دوست دارم.... خیلی طرفدار بازیش بودم...
mohammad varaste
29-06-2013, 14:24
یه آلمانی که خیلی دلم میخواست تو چلسی ببینمش شواینی بود،از اون بازیکناییه که نفس کم نمیاره، از اینور زمین به اونور زمین دنبال توپ میدوه، واقعا جنگندستآره شواینی همیشه دوست داشتم تو چلسی ببینمش.
اما کل بازیکنای آلمان یه طرف میروسلاو کلوسه یه طرف.
یادش به خیر جام جهانی 2002 ترکوند .
mohammad varaste
29-06-2013, 14:27
راستی مارین هم برای یک فصل به سویا رفت.
مدیر رم هم امروز گفته که دروسی میتونه بره.
رومئو هم احتمالا برای یک فصل به یکی از باشگاه های اسپانیا بره
ظاهرآ توافقات شخصی با کاوانی انجام شده اما هنوز اصل مطلب که راضی کردن دی لورنتیس برای آزادسازی کاوانی هست باقی مونده
خداییش 63 میلیون یورو زوره :n22: نهایتآ 40 تا کافیه دیگه :n17:
اصل خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاواني با چلسي به توافق رسيد
برخي از رسانههاي ايتاليايي از توافق نهايي ادينسون کاواني با چلسي خبر دادند.
يورو اسپورت نوشت، برخي از رسانههاي ايتاليايي مدعي شدند که مهاجم اروگوئهاي فصل گذشته ناپولي با حقوق بر 7.2 ميليون پوند در سال با چلسي به توافق رسيده است. با اين حال بايد مسئولان باشگاه ناپولي را براي پايين آوردن مبلغ رضايتنامهاش راضي کند.
کاواني همچنان به همراه تيم ملي اروگوئه در برزيل است و فردا شب در بازي ردهبندي جام کنفدراسيونها مقابل ايتاليا به ميدان خواهد رفت.
با اين حال طبق گزارش روزنامههاي ايتاليايي نماينده کاواني بر سر قراردادي 5 ساله که ساليانه مبلغ 7.2 ميليون پوند را به حساب کاواني ميريزد توافق کردهاند. هفته گذشته کاواني گفته بود براي انتقالش به يک باشگاه ديگر نياز دارد که گفتوگوي رودررويي با اورليو ديلورنتيس رييس باشگاه ناپولي انجام دهد. با اين حال ديلورنتيس در پاسخ گفته بود که هر گونه جلسهاي بين طرفين ضرورتي ندارد و کاواني تنها در صورتي به يک باشگاه ديگر فروخته ميشود که شرايط آزاد کردن خود را طبق قراردادش انجام دهد.
باشگاه ناپولي اعلام کرده که براي انتقال کاواني به اين تيم تنها در صورتي راضي به معاوضه بازيکن ميشود که به ازاي مهاجم اروگوئهاي راميرس را از آبيهاي لندن به خدمت بگيرد اما سران چلسي تاکنون به اين معاوضه علاقهاي نشان ندادهاند.
به نظر ميرسد در رقابت باشگاههاي بزرگ براي جذب کاواني منچسترسيتي از دور خارج شده که رئال مادريد پس از توافق مدير برنامههاي اين مهاجم با چلسي، تمرکز خود را روي جذب لوئيس سوارس گذاشتهاند.
Isna
پ.ن : امیدوارم رامیرس را به این راحتی از دست ندیم
آرسنال خواهان خريد فرناندو تورس از چلسي شد
باشگاه آرسنال با ارائه پيشنهادي خواهان جذب مهاجم ملي پوش اسپانيايي از تيم فوتبال چلسي شد.
روزنامه ديلي ميرر نوشت مسئولان آرسنال پيشنهاد خود را براي خريد فرناندو تورس به چلسي ارائه کرده اند.
آرسن ونگر سرمربي آرسنال براي تقويت خط حمله تيمش در فصل آينده علاوه بر تمايل براي خريد آقاي گل جام کنفدراسيون ها مي خواهد گونسالو ايگوآين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد را به خدمت بگيرد.
ديلي ميرر نوشت ژوزه مورينيو سرمربي جديد چلسي براي فصل آينده تنها اجازه فروش اسکار برزيلي ، پتر چک ، اشلي کول ، فرانک لمپارد و ادن آزار بلژيکي را نمي دهد و براي خريد ساير بازيکنان تيم مي توان با باشگاه چلسي وارد مذاکره شد.
مورينيو قبلا به تورس گفته بود در پايان جام کنفدراسيون ها ، وضعيت تورس را مشخص خواهد کرد.
اين روزنامه از احتمال جدايي خوآن ماتاي اسپانيا و داويد لوئيش برزيلي در تابستان خبر داد.
REZAHOSEYNGANI
01-07-2013, 15:58
گورادیولا داوید لوییز را میخواهد
brad pitt
02-07-2013, 09:23
این داوید لوئیز تو جام کنفدرانسیون ها واقعا عالی بود . امیدوارم بمونه
تورس هم هر جایی دوس داشت بره . فک کنم شورله . کاوانی برامون کافی باشه . تورس واقعا یک پنجم پولی هم که گرفت نبود
arashsard
02-07-2013, 12:36
کارانکا: افتخار ميکنم بگويم دوست مورينيو هستم
دستيار سرمربي سابق رئال مادريد اعلام کرد به گفتن اين که دوست سرمربي پرتغالي چلسي است، افتخار ميکند.
آيتور کارانکا در گفتوگويي در خصوص ژوزه مورينيو و سال آخر حضور وي در رئال مادريد اظهار داشت: من کسي بودم که مورينيو را بهتر از هرکس ديگري ميشناختم و بايد بگويم که کار کردن با او يک امتياز است. افتخار ميکنم که بتوانم بگويم دوست او هستم. به عنوان اولين تجربهام در زمينه مربيگري، تجربهاي باورنکردني با مورينيو داشتم.
به گزارش فارس، دستيار سرمربي سابق رئال مادريد که همچنان منتظر است ببيند که با حضور کارلو آنچلوتي در اين تيم که زينالدين زيدان و پائول کلمنت را به عنوان دستيارانش معرفي کرده، نقش جديد او در باشگاه چه خواهد بود، ادامه داد: بسيار خوشحال خواهم شد که در دوره مربيگريام نيز به اندازه دوراني که بازيکن بودم بتوانم افتخار کسب کنم.
وي فاش کرد که مورينيو در نظر داشت او را به همراه خودش به لندن ببرد اما کارانکا در مادريد مانده است زيرا هنوز سه سال ديگر از قراردادش باقي مانده است.
ورزش3
vahidgame
02-07-2013, 17:52
چند خبر کوتاه از منابع مختلف:
براساس گزارش ها کاوانی برای قرارداد با چلسی به توافق رسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه Daily Express : مورینیو به دنبال خرید مسی جدید ایتالیایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داوید لوئیز فروشی نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هازارد ارزشمند ترین بازیکن لیگ برتر نام گرفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکار: چلسی فصل بعد جام های زیادی می گیرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مورینیو: لیگ برتر رقابتی تر از قبل شده ؛حالا کورس قهرمانی میان 6 تیم است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
..................
بهترین خبر اینه که دیگه به طور رسمی کاوانی رو بگیریم
توی جام کنفدراسیون ها که بازی اونو دیدم به این نتیجه رسیدم که نسبت به فالکائو هم بهتره و در خیلی زمینه های عالیه و کلا یه مهاجم خیلی کامله
کلا خیلی امید دارم که حتی در حد دروگبا بتونه توی چلسی بدرخشه!
ظاهرا الشراوی رو هم مورینیو می خواد همین طور ده روسی که از چند وقت پیش توی لیست خریدش بود
این سه تا بازیکن تاپ رو بگیریم خوبه ولی دیگه اینجوری سری آ کم ستاره میشه :دی
البته الشراوی رو خیلی نیاز نداریم و بیشتر از لحاظ اینکه جوونه و استعداد بالایی داره می تونه خرید خوبی باشه...
Reza31001
02-07-2013, 22:38
البته الشراوی رو خیلی نیاز نداریم و بیشتر از لحاظ اینکه جوونه و استعداد بالایی داره می تونه خرید خوبی باشه...
همون بهتر که نخریمش
بازیکنی که داره پیشرفت میکنه و جوونه بیاد تو تیمی که نیمکت نشین بشین زیاد جالب نیست
دوستان میشه یکی لست خروجی های باشگاه رو هم بذاره؟
الشراوی هم که تمدید کرد با میلان
ایشالا کاوانی میاد و خیالمون از حمله 6 دنگ راحت میشه
به نظرم کاوانی و با میتونن خط حمله مطمئنی باشن
دوستان میشه یکی لست خروجی های باشگاه رو هم بذاره؟
پائولو فریرا - یوسی بنایون - روس ترنبول و فلورنت مالودا
+
مارین هم یه فصل قرضی به سویا رفته
Reza31001
03-07-2013, 20:00
پائولو فریرا - یوسی بنایون - روس ترنبول و فلورنت مالودا
+
مارین هم یه فصل قرضی به سویا رفته
آخیش ...
نخاله ها رفتن بیرون
چقدر از فریرا بدم میومد:n21:
البته مالودا رو دوست داشتم ولی هم پیر شده هم افت زیادی کرده
میکل نرفته هنوز؟
این بره حله:دی
به جز روسی هابک دفاعی دیگه ای مد نظر هست؟
چقدر قضیه روسی جدیه؟:n13:
نباید
روس ترنبول را تو لیست فروش میگذاشتند میتونست جانشین خوبی برای چک باشه امیدوارم یک دروازه بان دوم خوب بگیریم چون تو چلسی مورینیو چند سال قبل، در مواقع حساس چک مصدوم می شد در حضور کودچینی ، هیلاریو حسابی خود نمایی میکرد!:n02:
Reza31001
03-07-2013, 20:09
مگه کورتیوس برنمیگرده؟
مگه کورتیوس برنمیگرده؟
نه کورتوآ یه فصل دیگه هم در اتلتیکو موندنی شد ...
خب دومین خرید چلسی بعد از شورله هم مشخص شد
مارکو فن خینکل هافبک 20 ساله هلندی
اینم یه کلیپ واسه اینکه با سبک بازیش بیشتر آشنا بشین : دانلود از مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدم یه جورایی یاد جرارد میفته با دیدن بازیش
تیمهای دیگه ای از جمله یونایتد هم به دنبال این بازیکن بودند
+
توافق چلسی با ویتس برای فان خینکل تایید شد
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هافبک 20 ساله هلندی پس از توافق بر سر حقوق و پشت سر گذاشتن تست های پزشکی به چلسی خواهد پیوست.
هافبک انرژیک هلندی در فصل گذشته موفق شد 8 گل برای تیمش به ثمر برساند، 8 گلی که باعث کسب رتبه چهارم توسط ویتس شد، رتبه ای که بهترین عملکرد آن ها در 15 سال اخیر می باشد.
فان خینکل همچنین در فصل گذشته موفق شد عنوان پدیده فصل فوتبال هلند را از آن خود کند. او در نوامبر سال گذشته برای اولین بار در تیم ملی بزرگ سالان هلند بازی کرد.
در بیانیه وبسایت باشگاه چلسی آمده است: "باشگاه فوتبال چلسی و ویتس آرنهام برای انتقال مارکو فان خینکل به توافق رسیده اند. این بازیکن پس از سپری کردن تست های پزشکی و امضای قرارداد شخصی خود به چلسی می پیوندد."
فان خینکل پس از آندره شورله دومین خرید دومین دوره حضور خوزه مورینیو در چلسی خواهد بود.
منـــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع اصلی : سایت باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
04-07-2013, 19:38
نباید
روس ترنبول را تو لیست فروش میگذاشتند میتونست جانشین خوبی برای چک باشه امیدوارم یک دروازه بان دوم خوب بگیریم چون تو چلسی مورینیو چند سال قبل، در مواقع حساس چک مصدوم می شد در حضور کودچینی ، هیلاریو حسابی خود نمایی میکرد!
این ترنبال هم زیاد مالی نبود
کلا این چند ساله از همین نبود دروازه بان ذخیره ضربه خوردیم
ظاهرا براساس روزنامه گاردین چلسی John Ruddy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می خواد که جالبه توی لینک ویکیپدیا اون باشگاه فعلیش رو چلسی زده!
فعلا یه دروازه بان ذخیره در همین سطح هم خوبه. بعدها که کورتیوس اومد دیگه احتمالا خیالمون راحت میشه برای دوران بعد از پیتر چک...
میکل نرفته هنوز؟
این بره حله
به جز روسی هابک دفاعی دیگه ای مد نظر هست؟
چقدر قضیه روسی جدیه؟
میکل احتمال داره به گالاتاسرای بره
ظاهرا ده روسی رو مورینیو خیلی روش حساب باز کرده و احتمال داره که اونو بگیریم
به جز اون ریکاردینیو رو می خواستیم که رفت من سیتی
همین طور ماتیچ از بنفیکا که قبلا توی چلسی بازی می کرد و الان حاضریم براش 38 میلیون بدیم! فکر کنم این بیشترین مبلغ برای یه هافبک دفاعی توی کل تاریخ باشه! :دی
بازیکن دیگه خاصی به نظرم نمی رسه که اخیرا برای پست هافبک دفاعی خواسته باشیم و بقیه دیگه پستشون مثل لمپارد هافبک وسطه...
خب دومین خرید چلسی بعد از شورله هم مشخص شد
مارکو فن خینکل هافبک 20 ساله هلندی
اینم یه کلیپ واسه اینکه با سبک بازیش بیشتر آشنا بشین : دانلود از مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدم یه جورایی یاد جرارد میفته با دیدن بازیش
تیمهای دیگه ای از جمله یونایتد هم به دنبال این بازیکن بودند
توی این ویدئو که بازیش خیلی عالی بود
اگه توی انگیس هم بتونه در همین حد بازی کنه که می تونه جزو پدیده های لیگ بشه
امیدوارم به اون شماره 8 های فوق العاده دنیای فوتبال تبدیل بشه
احتمالا مورینیو با همون سیستم 1-3-2-4 بازی می کنه که برای اون دو تا بازیکن جلوی دفاع که مشکل داریم اگه یه هافبک دفاعی تراز اول بگیریم دیگه تا حدودی خیالمون راحته
الان در حال حاضر برای این پست لمپارد ، رمیرس ، اسین و همین فن خینکل رو داریم به اضافه میکل و رومئو که احتمال داره برن. به اضافه اینکه مثلا یه موقعی خیلی کم پیش بیاد که همه بازیکنا مصدوم بودن لوئیز هم می تونه جزو یکی از اون دو تا هافبک باشه. در این صورت با اضافه شدن یه هافبک دفاعی تراز اول دیگه نیازی به بازیکن جدیدی نیست چون دیگه اینجوری بعضی از این بازیکنا الکی نیمکت نشین میشن...
تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.