ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

Reza31001
17-04-2013, 17:26
تا آخر فصل حرف و حدیث ها ادامه داره تا اینکه یکی از دو طرف خیر رسمی بده

30vil
17-04-2013, 20:44
عزیزان اس ام اس به 20000345 یادتون نره چلسی را بفرستید فعلا در رده 5ام هستیم

فولهام - چلسی

23:30

شبکه ورزش
AzTV
C+ Sport (polو) / HD
Nova Sports 4 (hellas)
SportKlub Premium HD
Taraftar 204 / HD

wooooow
17-04-2013, 21:05
عزیزان اس ام اس به 20000345 یادتون نره چلسی را بفرستید فعلا در رده 5ام هستیم

رده 1 تا 4 کیا هستن ؟؟
نتایج رو کجا اعلام کرد ؟؟ شبکه 3 ؟؟

30vil
17-04-2013, 21:12
رده 1 تا 4 کیا هستن ؟؟
نتایج رو کجا اعلام کرد ؟؟ شبکه 3 ؟؟

بله

1- بارسا 2- رئال 3- منچستر 4 -بایرن 5 -چلسی

Reza31001
17-04-2013, 21:46
اوه اوه من به بایرن هم رای دادم اومده بالا:n08:
هی خواستم رای دوم رو بدم به بوکاجونیورز دلم نیومد:n02:

meyn
17-04-2013, 21:53
میشه تک رای داد به چلسی؟! :n02:

30vil
17-04-2013, 22:12
میشه تک رای داد به چلسی؟! :n02:

بله میشه

من 2تاشم زدم چلسی:n02:

MORINIO
17-04-2013, 22:14
ترکیب بازی امشب :

چک، ایوانویچ، لوئیز، جی تی، برتراند، لمپارد، رامیرس، موسز، ماتا، ادن، تورس

نیمکت: ترنبول، اسکار، آکی، با، آزپی، میکل، بنایون

آخرین بردمون جلوی فولام به سال 2010 بر میگرده ! امیدوارم امشب ببریم . بدجوری نیاز به 3 امتیاز داریم

MORINIO
18-04-2013, 00:31
خب بدون دردسر بازی رو 3-0 بردیم و برگشتیم به رده سوم

هقته آینده یکشنبه باید بریم آنفیلد با لیورپول بازی کنیم + پنج شنبه هم با بازل بازی رفت نیمه نهایی لیگ اروپا رو داریم

30vil
18-04-2013, 08:15
فولام را با 3 گل زیبا شکست دادیم و دوباره به رتبه سوم برگشتیم

گل اول روی شوت عالی از لوییز به دست اومد و به نظر من یکی از بهترین گل های جزیره میشه شانسی هم نبود و کاملا دروازه رو نگاه کرد و زد

کاپیتان هم 2 گل با ضربه سر زد که نشون از قدرت سرزنی این بازیکن داره

ترکیب هم خوب چیده شده بود ای کاش جلو سیتی هم این ترکیب را بازی میداد و دو بازیکن ضعیف اون بازی یعنی آزپیلی و میکل روی نیمکت بودند

بازیهای بعدی لیگ :
لیورپول
سوانسی
منچستر
تاتنهام
استون ویلا

که بازی های سختی هستند امیدوارم تیم حداقل بتونه سهمیه رو کسب کنه

30vil
18-04-2013, 12:59
بنيتس:هنوزحضورمان در 4 تيم برتر قطعي نشده
سرمربي موقت چلسي پس از قرار گرفتن در رده سوم ليگ برتر انگليس حضور قطعي تيمش در ميان 4 تيم برتر تا پايان فصل را رد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رافائل بنيتس قطعي بودن حضور تيمش در ميان 4 تيم بالاي جدول ليگ برتر انگليس را رد کرد.

شاگردان بنيتس شب گذشته توانستند با نتيجه 3 بر صفر مقابل فولام به برتري برسند تا با 61 امتياز در رده سوم قرار بگيرند.

چلسي هم‌اکنون يک امتياز بيشتر از آرسنال دارد؛ در حالي که تاتنهام با 58 امتياز در مکان پنجم و اورتون با 56 امتياز در رده ششم قرار دارد.

بنيتس در اين‌باره اظهار داشت: قبلاً گفته بودم که رقابت براي قرار گرفتن در ميان 4 تيم برتر تا پايان فصل ادامه خواهد داشت و همين‌طور به نظر مي‌رسد.

وي ادامه داد: اگر به پيروزي ادامه دهيم و ساير تيم‌ها به بردن ادامه دهند؛ بازي مقابل تاتنهام و اورتون بسيار مهم خواهد شد. اگر چنين اتفاقي بيفتد براي شما (خبرنگاران) خوب است زيرا سوژه نوشتن در اختيارتان قرار مي‌دهد.

سرمربي موقت چلسي خاطرنشان کرد: پيش از اين هم ديده بودم که داويد لوئيز چنين گل‌هايي در تمرينات و از روي ضربات آزاد بزند بنابراين او اين توانايي را داشت و بازيکن بسيار خوبي است.

وي اضافه کرد: او قادر است و اميدوارم بتواند پيش از پايان فصل يک يا 2 بار ديگر اين کار تکرار کند.

farsnews

MORINIO
19-04-2013, 03:30
یادداشت: لیورپول، چلسی ، خاطره 2005 و آن گل جنجالی

لیورپول و چلسی این هفته به مصاف هم می‌روند و رافائل بنیتس با تیم چلسی در ورزشگاه آنفیلد بازی خواهد کرد، جایی که مدت‌ها در آن حضور داشت.

سایت گل – لیورپول این هفته با چلسی بازی دارد. رافا بنیتس به آنفیلد بازمی‌گردد. هشت سال پیش، زمانی که بنیتس مربی لیورپول بود، تیمش با چلسی ژوزه مورینیو در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان بازی کرد و پس از تساوی بدون گل در استمفورد بریج، سرنوشت بازی با یکی از جنجالی‌ترین گل‌های تاریخ این رقابت‌ها به سود لیورپول به پایان رسید.

لیورپول و چلسی رقیبان سنتی نیستند، اما تنش بسیاری در سال‌های اخیر بین آنها وجود داشته که نبردهایشان در لیگ قهرمانان هم به آن دامن زده. اولین ملاقات اروپایی آنها در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان در سال 2005 بود.

در آن هنگام دو تیم دو نفر از بهترین مربیان جوان اروپا را آورده و در اندیشه روزگاری نو بودند. رافا بنیتس، مربی لیورپول از والنسیا آمده بود. او با این تیم در سال‌های 2002 و 2004 لالیگا را فتح کرده بود و با چشمانی گریان مستایا را ترک کرد. او گفت دلیل جدایی‌اش این بوده که هیئت مدیره نمی‌توانسته بازیکنانی را بخرد که او می‌خواهد: «من کاناپه می‌خواستم و آنها برایم لامپ خرید‌ه‌اند!»

او به عنوان قهرمان لالیگا به لیورپول پیوست اما آمدن او زیر سایه ژوزه مورینیو درخشان قرار گرفت که در ماه می با پورتو فاتح لیگ قهرمانان شده بود. مورینیو در تابستانی که به چلسی آمد به خودش لقبی داد که همچنان پابرجاست: «لطفا نگویید من متکبر هستم. اما من قهرمان اروپا شده‌ام و به نظرم آقای خاص هستم. من را کنار دیگران نگذارید.»

مورینیو در بخش‌های زیادی از همان فصل اول «آقای خاص» بود. تیم چلسی او تا نوامبر کنترل لیگ برتر را در دست گرفت و در لیگ قهرمانان بارسلونا و بایرن مونیخ را حذف کرد و به نیمه‌نهایی رسید.

لیورپول حتی به قهرمانی لیگ برتر فکر هم نمی‌کرد. اما آنها نیز به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان رسیده بودند و بایر لورکوزن و یوونتوس را پشت سر گذاشته بودند. آنها همچنین در فینال جام اتحادیه حضور داشتند که البته آن بازی را به چلسی مورینیو باختند. دو دیدار رفت و برگشت در لیگ هم به سود چلسی به پایان رسیده بود.

بنیتس پیش از بازی لیگ قهرمانان گفت: «آنها فصلی رویایی داشته‌اند. عملا لیگ برتر را برده‌اند و متاسفانه جام اتحادیه را هم بردند. آنها در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان هستند. اما دیگر بس است. می‌توانید گاه و بیگاه ضعف‌هایی داشته باشید اما مقابل چلسی باید بی‌نقص باشید تا بتوانیند آنها را ببرید. آنها چنان تیم خوبی هستند.»

روشن بود که چلسی بخت بیشتری دارد. مورینیو بنیتس را «یکی از بهترین مربیان دنیا» دانست و مهارت‌های سازمان‌دهی او در برد یک‌چهارم نهایی مقابل یوونتوس را ستود. اما موفقیت مورینیو در فصل اول حضور در انگلیس به حدی بود که حتی عنوان «آقای خاص» هم برایش کم به نظر می‌رسید. خودش گفت: «زمانی که آن را گفتم تازه قهرمان اروپا شده بودم و اعتماد به نفسم تا این‌جا بود» و دستش را تا صورتش بالا برد. «حالا حتی بیشتر هم شده.»

اما پس از بازی رفت نیمه‌نهایی در استمفورد بریج، این مربی لیورپول بود که ستایش شد. تیم او توانسته بود از چلسی یک تساوی بدون گل بگیرد. با این حال اعتماد به نفس مورینیو همانی ماند که بود.

چلسی چند روز بعد برای اولین بار پس از سال 1955 فاتح لیگ برتر شد. مورینیو مطمئن بود که تیمش نتیجه خوبی در لیورپول می‌گیرد: «نمی‌دانم باختن در نیمه‌نهایی‌ چه حسی دارد. بالاخره روزی خواهم باخت، اما نه این هفته.»

با این حال خودباوری در آنفیلد رو به افزایش بود. قیمت بلیت در بازار سیاه به 1500 پوند رسیده بود؛ یعنی 30 برابر قیمت واقعی آن. طرفداران منتظر این فرصت بودند که بازگشت لیورپول به فینال جام باشگاه‌ها را پس از 20 سال غیبت ببینند. مورینیو گفت: «تنها می‌توانم تصور کنم که این برای طرفدارانشان چه معنایی دارد. به نظرم فشار روی آنهاست. من عاشق جو خصمانه ورزشگاه‌های حریف هستم!»

تنها چهار دقیقه از بازی برگشت گذشته بود که تیم میزبان از فرصت استفاده کرد. میلان باروش پاس استیون جرارد را از روی سر پتر چک، دروازه‌بان هم‌وطنش عبور داد و سپس با برخورد به او به زمین افتاد. لوییس گارسیا توپ را به سمت دروازه زد و ویلیام گالا به سمت توپ دوید تا برش‌گرداند.

گارسیا جشن پس از گل گرفت، و حتی با آن که تصاویر آهسته بی‌شماری که از آن صحنه پخش شد هم مشخص نشد تمام توپ از خط گذشته یا نه. خط‌نگه‌دار آن را گل تشخیص داد و لیورپول پیش افتاد.

تیم میهمان مجبور شد دست به حمله بزند. اما آنها با وجود نیروهای فراوانی که در خط حمله داشتند نمی‌توانستند به فرصت‌های خوبی برسند. بنیتس که مورینیو را در دور قبلی با ذکاوت تاکتیکی‌اش تحت تاثیر قرار داده بود راهی برای مقابله با حملات چلسی یافته بود.

جو کول در نیمه اول توانست یک شوت به سمت دروازه یرژی دودک بزند اما توپش به بیرون رفت. فرانک لمپارد در نیمه دوم یک ضربه ایستگاهی را زمینی زد که از دیوار دفاعی گذشت اما از دروازه‌بان نگذشت. سرانجام در وقت اضافه بود که لیورپول ضعف نشان داد. دودک نتوانست با یک ضربه سر مقابله کند اما ایدور گودیانسن هم نتوانست توپ را گل کند.

مورینیو برای اولین بار در مرحله حذفی لیگ قهرمانان شکست خورده بود. کلاس تاکتیکی بالای بنیتس او را مقهور کرده بود. یان آرنه ریسه، مدافع لیورپول گفت: «او ثابت کرد که احتمالا بهترین مربی دنیاست. ما از نظر تاکتیکی کامل و بی‌نقص بودیم.»

اما برای مورینیو آن پیروزی نامنصفانه بود و او پس از حذف گفت: «چه چیزی دارم که بگویم؟ تیم برتر شکست خورد. قطعا این‌گونه شد. آنها گل زدند – البته اگر بتوانید بگویید که گل زدند. می‌توانیم بگوییم که کمک‌داور گل زد. آنها پیش افتادند و سپس تنها دفاع کردند. این کار را عالی انجام دادند و خوش‌اقبال هم بودند.

چیزی که همه درباره‌اش حرف می‌زدند، یعنی قدرت تماشاگران آنفیلد را حس کردم. البته آنها روی بازیکنان تاثیر نداشتند اما شاید روی افراد دیگری اثرگذر بودند. شاید روی نتیجه اثر گذاشتند. باید کمک‌داور را بیاورید و از او بپرسید چرا گل را قبول کرد. برای این که گل حساب شود توپ باید 100 درصد داخل دروازه برود و او باید 100 درصد مطمئن شود که توپ به درون دروازه رفته. او اشتباه کرده. اما زندگی همین است.»

برای بنیتس گذر توپ از خط مهم نبود چون چک احتمالا پیش از گل با خطای خود فرصت مسلم گل‌زنی را گرفته بود: «من گل را ندیدم. من پیش از آن یک پنالتی و یک کارت قرمز دیدم. اما گل را ندیدم. نمی‌دانم توپ او گل شد یا نه، اما برای من حقیقت این بود: یک پنالتی و یک کارت قرمز. اما هر چه بود گل خوبی بود.»

ماهیت آن گل برای مربی اسپانیایی اهمیت چندانی نداشت. لیورپول پس از چهار تلاش ناکام سرانجام توانسته بود چلسی را از پیش رو بردارد. مورینیو که جام یوفا و لیگ قهرمانان را در دو فصل آخر حضور در پورتو برده بود اکنون باید تنها به موفقیت داخلی بسنده می‌کرد.

تیم او نتوانسته بود دفاع لیورپول را باز کند. اما او در پاسخ به این پرسش که هنوز «آقای خاص» است یا نه گفت: «البته که هستم. آیا می‌خواهید در شغل خود آن طور موفق باشید که من در سه سال گذشته بوده‌ام؟ غیر ممکن است بتوانید!»

بعدش چه شد؟ لیورپول سه گل از میلان خورد اما در ضربات پنالتی آنها را در یکی از دراماتیک‌ترین فینال‌های تاریخ شکست داد. مورینیو پیش از آن که در سال 2007 از چلسی برود نتوانست چلسی را به فینالی اروپایی برساند. او در سال 2012 همچنان از آن گل ناراحت بود: «در کل من در نیمه‌نهایی‌های لیگ قهرمانان خوش‌شانس نبوده‌ام. یک بار با چلسی باختم، آن هم به دلیل گلی که گل نبود. توپ از خط نگذشت.»

منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngnews&ICID=HP_BN_1)

پ.ن : هنوز که هنوزه حسرت اون بازی و اون تیم رو میخورم که چرا قهرمان اروپا نشد ! تیمی که به بارسلونا و بایرن 4 گل زده بود نتونست رفت و برگشت به لیورپول گل بزنه ! ... جالبه بدونید من این بازی رو ندیدم . روزش بیرون شهر بودیم و شب از خستگی خوابم برد ولی صبح که پدرم نتیجه رو بهم گفت اصن شوکه شدم :n29:

Pessimist
19-04-2013, 19:59
پیتر چک در گذر زمان :n02:

MORINIO
21-04-2013, 20:29
خوشم نمیاد از داوری صحبت کنم ولی نمیزارن که !!

6 دقیقه وقت تلف شده گرفته که تموم شده و سوت رو نمیزنه آقای داور تا سوارز 30 ثانیه بعد دقیقه 96 گل مساوی رو بزنه بهمون :|

زدن بازیکنامونو داغون کردن تو این بازی سردستش کرگر که تو این بازی 4 تا کارت زرد باید میگرفت !!

از اون طرف سوآرز دست ایوانوویچ رو گاز میگیره و هیچ عکس العملی از داور ( و همچنین بعدها اتحادیه ) شاهد نیستیم

به خدا کلافه شدم دیگه .. دو امتیاز ارزشمند رو ازمون گرفت آقای داور ... ایشالا اون پولی که میگیری از گلوت پایین نره :n03::n03:

خُ لامــصب 6 دقیقه وقت تلف شده تموم شده بزن سوتو دیگه ...

ای خدا ...:n28::n30:

30vil
21-04-2013, 20:30
خوب یه پیروزی شیرین را ثانیه آخر از دست دادیم

نمیدونم چرا داور 6 دقیقه وقت اضافه گرفت و دقیقه 97:18 سوت پایان را زد:n04: اصلا این بازی نهایت 3 دقیقه وقت اضافه داشت

دفاع تیم کلا مشکل داره نمیدونم بنیتز چرا 1 بازی در میون تری را بازی میده؟

تو صحنه گل آخر سوارز از غفلت لوییز و ایوا استفاده کرد و هد زد!

فعلا یا یه بازی کمتر چهارم هستیم

دیگه نمیدونم چی بگم خیلی مفت این 3 امتیاز را از دست دادیم

meyn
21-04-2013, 20:47
واقعاً خداوند لک لک ها رو دوست داره! تیمی که نمیتونه تو زمان بازی و حتی وقت های تلف شده گل بزنه میاد تو زمانی بعد از وقت های تلف شده گل میزنه! :n04:

لوئیز سوارز هم علاقه زیادی به گزیدن داره! فکر کنم سابقه گزش هم داره! بنظرم باید به خاطر این حرکت زشت روی ایوانوویچ اخراج میشد که متأسفانه داور ندید. :n13:

mohammad.asghari
21-04-2013, 21:00

jb.NY
22-04-2013, 08:03
:n02:
یعنی اگه محرومیت واسش نبرن عنده نامردیه! سوارز با این حرکتش نشون داد اصلا در شان لیگ جزیره نیست
گربه سگ بازی راه انداخته واسه ما

30vil
22-04-2013, 08:23
عذرخواهي سوآرس از ايوانوويچ: متاسفم!
مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول از مدافع چلسي به خاطر رفتار ناشايست خود عذرخواهي کرد.

ليورپول در هفته‌ سي‌وچهارم ليگ برتر فوتبال انگليس در حالي که تا دقايق پاياني با نتيجه‌ دو بر يک برابر چلسي تن به شکست داده بود، گل تساوي را به ثمر رساند تا از شکست در آنفيلد فرار کند.

در اين ديدار لوئيس سوآرس، مهاجم جنجالي ليورپول در حرکتي بي‌سابقه و عجيب دست ايوانوويچ را گاز گرفت تا در انتظار محروميتي سنگين براي خود باشد. اين مهاجم اروگوئه‌اي پس از پايان بازي در گفت‌وگو با رسانه‌ها رسما از مدافع چلسي عذرخواهي کرد. سوآرس که گل دوم تيمش را به ثمر رساند، گفت: از آنچه اتفاق افتاد، ناراحتم. از ايوانوويچ و جهان فوتبال عذرخواهي مي‌کنم. به هيچ وجه نمي‌توان اين حرکت من را توجيه کرد. متاسفم.

isna

30vil
22-04-2013, 10:33
بنيتس: نمي‌دانم چرا داور 7دقيقه وقت اضافه گرفت
سرمربي چلسي با تاکيد بر اينکه نمي‌داند چرا داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفته اعلام کرد بهاي سنگيني در اين ديدار پرداخته است.

ليورپول و چلسي در ديدار هفته سي و چهارم خود در ليگ برتر انگليس به تساوي 2 بر 2 رضايت دادند.

دنيل استاريج 52 و لوييس سوارز 97 براي ليورپول و اسکار 26 و ادن ارز 57 براي چلسي گل زدند. چلسي با 62 امتياز چهارم و ليورپول هم با 51 امتياز هفتم است.

رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: از اينکه در ثانيه‌هاي پاياني گل خورديم خيلي ناراحتم. به خصوص اينکه نمي‌دانم چرا داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفته بود. برخي از ديدارها که در آن 6 تعويض وجود دارد، فقط 3 يا 4 دقيقه وقت اضافه دارد. در اين ديدار ما يک اوت پرتاب کرديم که پس از آن بايد بازي تمام مي‌شد ولي نمي‌دانم چرا 45 ثانيه هم بيشتر وقت اضافه لحاظ شد. برايم خيلي سخت است که در اين مورد حرف بزنم. وقت‌هاي اضافه موجب شد بهاي سنگيني در اين ديدار بپردازيم. بايد صحنه گل ليورپول را خيلي خوب آناليز کنيم تا بدانيم چرا دست از سانترهاي بي هدف برنداشتيم و چرا آنها گل زدند. در هر شرايط بايد به اين فکر کنيم که ما برابر تيمي بسيار خوب توانستيم عالي بازي کرده و ديدار را از ديد خودمان تا انتها به عنوان تيم پيروز ميدان به پايان برده باشيم.

بنيتس در ادامه عنوان کرد: ليورپول خيلي خوب ما را تحت فشار قرار داده بود ولي ما هم بسيار عالي دفاع کرديم. ضد حمله‌هاي خوبي داشتيم و مي‌توانستم بيش از اينها دروازه‌شان را باز کنيم. اگر اين کار را انجام مي‌داديم، ديگر به اينکه داور چند دقيقه وقت‌ اضافه گرفته بود اعتراضي نداشتيم!

varzesh3

30vil
22-04-2013, 12:38
منفور نزد آبي‌ها، محبوب نزد قرمزها
سرمربي چلسي با وجود اينکه در لندن منفور است در ليورپول در کنار بزرگان اين تيم قرار دارد و از محبوبيت بالايي برخوردار است.

رافا بنيتس سرمربي تيم فوتبال چلسي لندن شب گذشته در ديدار تيمش مقابل ليورپول در آنفيلد حضور داشت.

بنيتس که مدت‌ها هدايت قرمزهاي ليورپول را برعهده داشت و با اين تيم افتخارات فراواني کسب کرد با وجود حضور در تيم رقيب بندرنشينان هنوز هم نزد هواداران ليورپول محبوب است.

در بازي ديروز هم هواداران ليورپول پلاکاردي از بنيتس را در دست داشتند که تصوير او در کنار ساير بزرگان اين تيم قرار داشت.

محبوبيت بنيتس در بندر ليورپول در شرايطي است که اين مربي در لندن محبوب نيست و هواداران تيم فوتبال چلسي به حضور اين مربي معترض هستند و بارها با پلاکاردهايي خروج او از استمفوردبريج را خواسته‌اند.

*دو تصوير متفاوت از سرمربي حال حاضر چلسي

ديدار ليورپول و چلسي با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

Farsnews

Pessimist
22-04-2013, 20:49

بازی دیروز چلسی و لیورپول

30vil
22-04-2013, 21:39
دوستان چقدر این کار زشت بوده که فیفا وارد عمل شده!:n02:

فيفا سوارز را 3 جلسه محروم کرد
فدراسيون بين‌المللي فوتبال لوئيز سوارز مهاجم تيم فوتبال ليورپول را سه جلسه از همراهي تيمش محروم کرد.

فدراسيون بين‌المللي فوتبال «فيفا» لوئيز سوارز مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول را به دليل اينکه در يک صحنه برانيسلاو ايوانوويچ مدافع چلسي را گاز گرفته بود، 3 جلسه از همراهي تيمش محروم کرد.

در بيانيه فيفا ضمن اشاره به اين نکته آمده است: اين مسئله «گاز گرفتن سوارز» توسط مقامات و ناظران بازي ديده نشد بنابراين از سوي مقامات فيفا اين امر مورد بازبيني قرار مي‌گيرد.

همچنين در ادامه اين بيانيه آمده است: مجازات استاندارد و معمولي براي اين چنين رفتاري 3 جلسه محروميت از مسابقات است اما به نظر مي‌رسد که در اين شرايط اين مجازات براي او کافي نباشد.

لوئيز سوارز بايد از 6 صبح روز 23 آوريل (سه‌شنبه سوم ارديبهشت) و به مدت يک روز به اين اتهام پاسخ دهد.

Farsnews

jb.NY
22-04-2013, 22:40
چه فریادی زده ایوا.... معلومه درد داشته:n02:

30vil
24-04-2013, 13:40
ميرر: فالکائو با چلسي تمام کرد
رسانه‌هاي انگليسي خبر دادند، رادامل فالکائو موافقت خود را براي امضاي قرارداد با چلسي اعلام کرده است.

درخشش فالکائو در اين فصل ليگا باعث شده است، تيم‌هاي زيادي براي به خدمت گرفتن او اعلام آمادگي کنند. به نوشته ميرور، مذاکرات چلسي با نماينده اين بازيکن کلمبيايي موفقيت‌آميز بوده است و باشگاه لندني اطمينان دارد، اين بازيکن را در تابستان به استمفوردبريج خواهد برد.

رومان آبراموويچ براي به خدمت گرفتن فالکائو قرار است 46 ميليون پوند هزينه کرده و دستمزد هفتگي 200 هزار پوندي را به او پرداخت کند.

پيش از اين از ادينسون کاواني و آندره شورله به عنوان مهاجمان جديد چلسي در تابستان ياد شده بود.

varzesh3

vahidgame
25-04-2013, 11:07
بیلد: کار انتقال مورینیو و فالکائو به چلسی تمام شده

روزنامه آلمانی در صفحه اصلی اش به این نکته اشاره کرد که مورینیو قرارداد کنونی اش را با رئال لغو خواهد کرد تا به لیگ برتر بازگردد

سایت گل- روزنامه آلمانی بیلد در گزارشی که دیشب و بین دو نیمه بازی رئال مادرید-بوروسیا دورتموند روی صفحه اصلی وب سایت خبری اش برده به این نکته اشاره کرده که انتقال ژوزه مورینیو به نیمکت مربیگری چلسی قطعی شده و او فصل آینده را در استمفورد بریج سپری خواهد کرد و علاوه بر او، رادامل فالکائو،گلزن کلمبیایی اتلتیکو مادرید نیز به این تیم انگلیسی منتقل خواهد شد.

روزنامه بیلد در روزهای اخیر در گزارش هایی اختصاصی از انتقال گوتزه و لواندوفسکی به بایرن مونیخ خبر داده بود .

طبق گزارش این وب سایت آلمانی که در روزنامه مادریدی آ.اس نیز بازتاب یافته، ،ژوزه مورینیو با لغو قراردادش با رئال ماردید که تا سال 2016 اعتبار دارد، به لیگ برتر بازخواهد گشت تا هدایت چلسی که در طول سالهای 2004 تا 2007 در دست داشت را مجددا به دست بگیرد. بدین ترتیب او جانشین رافا بنیتس، سرمربی موقت و اسپانیایی آبی های لندن خواهد شد و طبق این گزارش پیش قراردادش با چلسی را نیز به امضا رسانده.بیلد در گزارش دیگری به این نکته اشاره کرده که رادامل فالکائو که ژرژ مندس،مدیربرنامه های مورینیو، مدیربرنامه های او نیز هست،در پایان فصل اتلتیکومادرید را ترک کرده و به استمفورد بریج منتقل خواهد شد.

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: اگه این ادعای این روزنامه به حقیقت بپیونده که فوق العاده ست!
ولی اینجور انتقال ها تا نهایی نشدن نمیشه در موردشون اطمینان داشت...

arashsard
25-04-2013, 11:52

بازی دیروز چلسی و لیورپول

اینم ویدئوش....

sina1100
25-04-2013, 14:39
حضور مورينيو در چلسي نهايي شد

روزنامه آلماني بيلد مدعي شد که حضور سرمربي پرتغالي رئال مادريد در چلسي نهايي شده است.

روزنامه بيلد امروز مدعي شد که ژوزه مورينيو فصل آينده هدايت چلسي را در دست خواهد داشت. روزنامه آلماني نوشت: سرمربي پرتغالي آماده ترک نيمکت رئال مادريد در ژوئن براي بازگشت به ليگ برتر انگليس است.

به گزارش فارس،بر اساس اين گزارش آبراموويچ مالک روسي آبي‌پوشان در نظر دارد به عنوان هديه خوش‌آمد گويي به آقاي خاص، رادامل فالکائو را جذب کند. بايد به ياد داشته باشيم که قيمت پايه براي فسخ قرارداد مهاجم کلمبيايي با اتلتيکو مادريد 60 ميليون يورو است.

30vil
26-04-2013, 00:36
خوب بازل را 2-1 تو سوییس بردیم

بازی خوبی بود و تا دقیقه 87 برنده بودیم که یک پنالتی الکی بازی را به تساوی کشاند! واقعا داوران یوفا همشون یه چیزیشون شده:n02: بعد بازی بارسلون و بایرن ، این پنالتی که دارو گرفت زیاد تعجب برانگیز نبود:n01:

اما بعد از تساوی چلسی 4 دقیقه طوفانی داشت و اومد که بازی را ببره و برد

کاشته زیبای لوییز خیالمون را برای بازی بعد راحت کرد

MORINIO
26-04-2013, 00:41
خب تو یه بازی جالب 2-1 بازل رو زدیم تو سوئیس

من نیمه اول رو درست نتونستم ببینم نتم قطعی داشت ولی نیمه دوم رو کامل دیدم

در مجموع خوب بازی کردیم بد نبودیم .. موقعیت گلزنی زیاد داشتیم

از اون طرف هم بازل خوب بازی کرد ولی تو خط دفاعی کم اشتباه بودیم ... پنالتی بازل رو هم داور به اونا هدیه داد .واقعآ پنالتی نبود از سوی آزپی

ولی لوئیز عالی بود امشب ... دقیقه 94 هم با یه ضربه آزاد خوشگل ورزشگاهو به کما فرو برد :n02:

نتیجه خیلی خوبی بود و حالا شانس خیلی بالایی برای فینالیست شدن داریم

arashsard
26-04-2013, 01:53
بازی خوبی بود... بازل تیم خوبیه توو زمین خودش... الان که به یه قدمی قهرمانی رسیدیم بهتره یا میرفتیم 4 تا از دورتمند میخوردیم ؟؟؟ :n02: ایشالله سال آینده چمپیونز لیگ با مورینیو فالکائو میترکونیم... :n16:

30vil
26-04-2013, 09:30
بنيتس: با سخت کوشي بازل را برديم
سرمربي موقت چلسي، با خوشحالي از پيروزي تيمش برابر بازل سخت‌کوشي را رمز پيروزي چلسي دانست.

چلسي موفق شد در دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه‌ دو بر يک بازل را شکست دهد.

رافائل بنيتس ، سرمربي موقت چلسي پس از بازي گفت: شايسته پيروزي بوديم. برابر تيمي بازي کرديم که دفاع فشرده‌اي داشت و در حملات خود بسيار سريع بودند. شانس‌هاي خوبي براي گلزني خلق کرديم تا اين که در نهايت توانستيم پيروز ميدان باشيم. تصميم داور در اعلام پنالتي در دقيقه 87 را درک نکردم. داور در اين صحنه اشتباه کرد. با اين حال توانستيم به بازي بگرديم و گل پيروزي را به ثمر برسانيم. در بازي برابر بازل از ابتداي بازي تا انتها سختکوش بوديم. زدن گل در خانه حريف اتفاق خوبي است. اکنون که توانسته ايم نه تنها در خانه حريف گل بزنيم، بلکه به پيروزي برسيم مي‌تواند شانس حضورمان در فينال را بالا ببرد.

Isna

vahidgame
26-04-2013, 10:44
دیشب در مجموع خوب بودیم و با این برد دیگه تقریبا صعود کردیم...
یه نکته ای که دیشب توی بازی چلسی دیده میشد این بود که با گذاشتن رمیرس به عنوان هافبک راست و موسز به عنوان هافبک چپ که هر دو سرعتی بودن و هنگام دفاع به عقب برمی گشتن ، سعی شده بود که کلا گوشه ها بسته بشن. در صورتی که اگه فرضا هازارد و ماتا و یا اسکار جز هافبک های گوشه بودن دیگه زیاد به عقب نمی اومدن و این خودش مشکل بود. حتی با اینکه رمیرس و موسز هم بر می گشتن توی همون گوشه ها هم مشکل داشتیم و بعضی وقتا بازل از سمت راست راحت حمله می کرد!
کلا اون چیزی که مشخصه در زمینه دفاعی مشکل اساسی داریم و فصل بعد باید حتما یه فکری برای این بشه که اگه مورینیو بیاد میشه امیدوار بود که این مشکل حتما حل میشه...

دیشب عجیب موقعیت خراب می کردیم!
اول از همه تورس که واقعا شاهکار بود! یه موقعیت هایی رو خراب می کرد که توی لیگ دسته سه انگلیس همه گل می کنن :دی
هازارد هم یکی دو موقعیت صد در صد رو گل نکرد. به اضافه جان تری که به شکل خیلی عجیبی از دو قدمی توپو با ضربه سر به دروازه زد!

arashsard
26-04-2013, 11:40
امیدوارم فنرباغچه بیاد فینال... اینجوری کارمون راحتره.... کلا بنفیکا تیم با کلاستر و با تجربه تریه... اگه قهرمان بشیم سوپر کاپ اروپا چه شود...:n04: مورینیو با چلسی و گواردیولا با بایرن :n08: کی فکرشو میکرد ؟؟؟ :n02:

vahidgame
26-04-2013, 12:23
امیدوارم فنرباغچه بیاد فینال... اینجوری کارمون راحتره.... کلا بنفیکا تیم با کلاستر و با تجربه تریه... اگه قهرمان بشیم سوپر کاپ اروپا چه شود...:n04: مورینیو با چلسی و گواردیولا با بایرن :n08: کی فکرشو میکرد ؟؟؟ :n02:
شایدم رئال بتونه توی بازی برگشت با دورتموند سه بر صفر بازی رو ببره و روحیه بگیره و قهرمان بشه. بعد جالب میشه که مثلا رئال با بنیتز یا آنجلوتی و مورینیو با چلسی به هم بخورن :دی
ولی برای سوپر کاپ من همون بایرن رو ترجیح میدم و بردنش بیشتر حال میده :دی
البته همه اینا به این بستگی داره که بنیتز بیاد شاهکار کنه و از سد این تیمای درجه B اروپا بتونه بگذره : ))))

لوئیز:چلسی هنوزکارهای زیادی مقابل بازل دارد

مدافع برزیلی گل پیروزی بخش تیمش در بازی با بازل را به ثمر رساند وبه هم تیمی هایش هشدار داده که باید محتاط باشند

سایت گل- داوید لوئیز، مدافع برزیلی باشگاه چلسی براین باور است که تیمش هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارد تا بتواند صعودش را به فینال رقابت های لیگ اروپا قطعی سازد.

او زننده گل برتری چلسی در بازی رفت تیمش مقابل بازل در مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا بود تا چلسی با برد 1-2 سوئیس را ترک کند.

خیلی ها معتقدند که گل دوم چلسی دراین بازی کار بازل را تمام کرده ولی لوئیز از سختی های پیش روی تیمش مطلع است:«مهم بود که بتوانیم دراینجا به دوگل برسیم. چون بازل تیم خیلی خوبی است و فلسفه آنها ارائه یک فوتبال خوب است واین خیلی جذاب است. کسب برد دراینجا کار سختی است.»

این مدافع برزیلی ادامه داد:« فوق العاده بود که گل دوممان را از روی آخرین ضربه ای که دراین بازی به توپ زده شد به ثمر رساندیم. ولی می دانیم که بازی برگشتی هم درکار است و باید ذهنمان را قوی نگاه داریم.چون آن بازی هم بازی سخت دیگری برای ما خواهد بود. من خطای پنالتی را ندیدم ولی اگر داور پنالتی گرفته،خب حتما پنالتی بوده. نتیجه 1-1 می توانست نتیجه خوبی باشد ولی نتیجه 1-2 نتیجه بهتری است. ما از این بابت خیلی خوشحالیم. می خواهیم امسال به فینال برسیم و همه توانمان را برای برد در بازی دور برگشت به کار خواهیم گرفت. کار ما هنوز تمام نشده.»

این در حالی است که این روزها و در هفته های پایانی رقابت های لیگ برتر،رقابت برای حضور در جمع 4تیم صدرنشین فشرده شده است ولی خیلی ها معتقدند که حضور در رقابت های لیگ اروپا ممکن است تمرکز این تیم دربازیهای لیگ برتر را برهم بریزد. اما لوئیز نظر دیگری دارد:«این رقابت برای ما خیلی مهم است. من یک جام اروپایی دیگر را برای کارنامه ورزشی ام و برای چلسی می خواهم.»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D 8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

arashsard
26-04-2013, 14:28
شایدم رئال بتونه توی بازی برگشت با دورتموند سه بر صفر بازی رو ببره و روحیه بگیره و قهرمان بشه. بعد جالب میشه که مثلا رئال با بنیتز یا آنجلوتی و مورینیو با چلسی به هم بخورن :دی
ولی برای سوپر کاپ من همون بایرن رو ترجیح میدم و بردنش بیشتر حال میده :دی
البته همه اینا به این بستگی داره که بنیتز بیاد شاهکار کنه و از سد این تیمای درجه B اروپا بتونه بگذره : ))))

اگه قهرمان لیگ اروپا شیم از اون طرف هر تیمی بیاد سوپر کاپ خیلی جالب میشه... بایرن با گواردیولا... رئال ... یا دورتمند که مورینیو رو حذف کرده بود... :n02: اما یه نکته مثبت اینجاس که مورنیو محال ممکنه بیاد فینال و فینال رو از دست بده... :n16: مطمئنم اگه قهرمان شیم سوپر کاپ هم میگیریم

30vil
26-04-2013, 16:13
مورينيو به کلوپ: فصل بعد به چلسي مي‌روم
روزنامه‌ «بيلد» آلمان مدعي شد ژوزه مورينيو ، سرمربي رئال مادريد قبل از بازي تيمش با دورتموند به يورگن کلوپ گفته است که فصل آينده هدايت چلسي را برعهده خواهد گرفت.

روزنامه‌ «بيلد» مدعي شد ژوزه مورينيو قبل از بازي رئال مادريد و بوروسيادورتموند در حالي که با يورگن کلوپ ، سرمربي بوروسيادورتموند صحبت مي‌کرد، به او گفت که فصل آينده هدايت تيم چلسي را برعهده خواهد گرفت و رادامل فالکائو و روبرت لواندوفسکي اولين خريدهاي او در چلسي خواهد بود.

بنابر اعلام اين روزنامه‌، مورينيو قبل از بازي به کلوپ گفت: اجازه دهيد لواندوفسکي در پايان فصل به تيم آينده ام (چلسي) بپيوندد.

روبرت لواندوفسکي در بازي برابر رئال مادريد درخشش خيره کننده اي داشت و توانست هر چهار گل تيمش را به ثمر برساند.

قبل از بازي چهارشنبه شب رئال مادريد و بورسيا دورتموند، مورينيو و يورگن کلوپ چند دقيقه به صورت دوستانه با يکديگر صحبت کردند.

ونگر: نگران خريدهاي چلسي هستم
سرمربي آرسنال بر اين باور است که چلسي باز هم خريدهاي کلاني خواهد داشت و او بدين ترتيب نگراني خود را ابراز داشته است.

خبرهاي زيادي در مورد بازگشت ژوزه مورينيو به چلسي شنيده مي‌شود. همچنين نام مهاجمان بزرگي مانند رادامل فالکائو و رابرت لوواندوفسکي نيز در ارتباط با اين باشگاه به گوش رسيده که موجب نگراني سرمربي توپچي‌هاي لندن شده است.

آرسن ونگر در گفت‌وگو با نشريه يورو اسپورت گفت: از خريدهاي بزرگي که چلسي در تابستان پيش رو انجام خواهد داد مي‌ترسم. به نظر من آرسنال هم بايد در زمينه خريد بازيکنان بزرگ و قراردادهاي هنگفت با آنها رقابت کند. مطالب زيادي در رسانه‌ها در مورد فالکائو خوانده‌ام. بسياري مي‌گويند که انتقال او به چلسي قطعي شده است ولي در مورد حضور صد در صدي وي در ترکيب آبي‌ها چيزي نخوانده‌ام. با توجه به اينکه چلسي بازيکنان تهاجمي بسياري در خط حمله از جمله خوان ماتا، اسکار، راميرس، تورس و ادن ازر دارند ولي تصور مي‌کنم بازهم نيروي تهاجمي به ترکيب تيمشان اضافه خواهند کرد.

وي در ادامه گفت‌وگوي خود اظهار داشت: چلسي مربي بسيار بزرگي دارد. رافائل بنيتس در ليگ برتر انگليس کارنامه درخشاني دارد ولي اگر همکاري اين 2 در پايان فصل خاتمه خواهد يافت، ژوزه مورينيو مي‌تواند جانشين بسيار خوبي براي او باشد. مورينيو يکي از بزرگترين مربيان در دنيا است ولي مي‌دانم که بنيتس هم نتيجه‌هاي خوبي در استمفورد بريج گرفته است.

varzesh3

Reza31001
26-04-2013, 18:44

رای گیری برای انتخاب بهترین بازیکن فصل 2012-2013 آغاز شده
میتونید با مراجه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])انتخاب خودتون رو ثبت کنید

فهرست بهترین بازیکنهای فصل های پیشین

2012 Juan Mata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2011 Petr Cech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2010 Didier Drogba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2009 Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2008 Joe Cole ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2007 Michael Essien ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2006 John Terry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2005 Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2004 Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2003 Gianfranco Zola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2002 Carlo Cudicini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2001 John Terry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2000 Dennis Wise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1999 Gianfranco Zola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1998 Dennis Wise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1997 Mark Hughes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1996 Ruud Gullit
1995 Erland Johnsen
1994 Steve Clarke
1993 Frank Sinclair
1992 Paul Elliott
1991 Andy Townsend
1990 Ken Monkou
1989 Graham Roberts
1988 Tony Dorigo
1987 Pat Nevin
1986 Eddie Niedzwiecki
1985 David Speedie
1984 Pat Nevin
1983 Joey Jones
1982 Mike Fillery
1981 Peter Borota
1980 Clive Walker
1979 Tommy Langley
1978 Mickey Droy
1977 Ray Wilkins
1976 Ray Wilkins
1975 Charlie Cooke
1974 Gary Locke
1973 Peter Osgood ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1972 David Webb
1971 John Hollins
1970 John Hollins
1969 David Webb
1968 Charlie Cooke
1967 Peter Bonetti ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنا دوستانی که به مراسم انتخاب بهترین بازیکن فصل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Weekly%20DL#48)میرن جای ما رو هم خالی کنن:n02:

arashsard
27-04-2013, 01:20
صدر توو برنامه آنسوی نیمکت در اومد گفت سوارز به قول ما ایرنیا کم داره :n08: بعد جاودانی در اومد گفت منظورت اینکه بره روانپزشک :n02:

CATALONIA
27-04-2013, 20:34
در مورد انتخاب بهترین بازیکن فصل
من به شخصه به ادن هازارد رای دادم !
به نظرم با این که اولین فصل که به تیم اضافه شده ولی خیلی خوب و هماهنگ شده ، مخصوصا با ماتا
واقعا ارزش پولی که بابتش داده شد رو داره ..
یه زمان هایی که کار تیم گیر میکنه میتونه سرنوشت بازی رو تغییر بده ..
گل حساسی رو که فکر کنم به اسپارتا دقیقه 90 زد هیچ وقت فراموش نمیکنم .. باعث شد چلسی مرحله بعد بره!
البته در رتبه بعدی فرانکی رو مسلما شایسته این عنوان میدونم !

arashsard
27-04-2013, 21:45
در مورد انتخاب بهترین بازیکن فصل
من به شخصه به ادن هازارد رای دادم !
به نظرم با این که اولین فصل که به تیم اضافه شده ولی خیلی خوب و هماهنگ شده ، مخصوصا با ماتا
واقعا ارزش پولی که بابتش داده شد رو داره ..
یه زمان هایی که کار تیم گیر میکنه میتونه سرنوشت بازی رو تغییر بده ..
گل حساسی رو که فکر کنم به اسپارتا دقیقه 90 زد هیچ وقت فراموش نمیکنم .. باعث شد چلسی مرحله بعد بره!
البته در رتبه بعدی فرانکی رو مسلما شایسته این عنوان میدونم !

بین هازارد و ماتا سخت بود... هازارد انتخاب کردم...

sina1100
28-04-2013, 12:03
باورش سخته، ولی ...

شبکه چلسی، لمپارد را هافبک سابق باشگاه نامید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jb.NY
28-04-2013, 13:16
امیدوارم ژوزه مورینیو هنوز اون حس بازیکنشناسی گذشتش رو داشته باشه تا اگه اومد چلسی اوضاع فرانکی رو مرتب کنه، حیفه یه بازیکنی مثل لمپارد که نشون داده واقعا توی پست خودش کاربلده و طی سالها واسه تیم زحمتای زیادی کشیده اینجوری از تیممون بره

Reza31001
28-04-2013, 18:15
آخه بهانشونم الکیه
دستمزدش بالاس؟
اون وقت چلسی پول نداره به لمپارد بده؟
والا فوقش یه فراخوان بدن هوادارا هفته ای 200هزار پوند میریزن به حساب خوب
یه لحظه فکر کن:n02:

30vil
28-04-2013, 18:39
فعلا که سوپر فرانکی به جای رامیرز اومد و یک گل به گلهاش اضافه کرد:n02:

30vil
28-04-2013, 20:31
خوب 2-0 سوانسی را بردیم دوباره جایگاه سوم را پس گرفتیم

تاتنهام که دیشب مساوی کرد و آرسنال و یونایتد هم مساوی شدند و کلا همه نتایج به نفعه ما بود امروز:n02:

رامیرس مصدوم شد و لمپس به جاش اومد تو زمین و غوغا کرد

یه پاس عالی و گل زیبای اسکار ، بعدشم یک پنالتی زد و 201 گله شد و یک گل تا رکوردشکنی، واقعا این بازیکن تمام نشدنیه:n12:

نکته جالب امروز: با تساوی یونایتد و آرسنال، منچستر دیگه باید خواب شکوندن رکورد ما رو ببینه:n10:

pcforlife
28-04-2013, 20:40
نکته جالب امروز: با تساوی یونایتد و آرسنال، منچستر دیگه باید خواب شکوندن رکورد ما رو ببینه:n10:
چلسی که مدت هاست میبینه!:n02:
البته طبیعیه (و برای ما قابل درکه) که رقبا به این چیز ها دلخوش باشن!;)
[با احترام]
.
.
برای اینکه اسپم نباشه، لمپارد فصل بعد در چلسی هست؟ (تمدید کرد؟)

MORINIO
28-04-2013, 20:53
برای اینکه اسپم نباشه، لمپارد فصل بعد در چلسی هست؟ (تمدید کرد؟)

اخبار امیدوار کننده ای نبوده تا حالا ... شبکه چلسی هم که توی اعلام زمان برنامه هاش چند روز پیش از لمپارد به عنوان "هافبک سابق آبی ها " نام برد:n04:

ولی شخصآ فکر میکنم در صورت اومدن مورینیو برای فصل آینده لمپارد هم در تیم موندنی میشه :n06:

mohammad varaste
30-04-2013, 13:45
این مربی اگه دست از سیستم چرخش بر داره و میکل بی خاصیت رو بازی نده و به جاش فرانکی رو بازی بده شک نکنین به لیگ قهرمانان صعود میکنیم

mohammad varaste
30-04-2013, 13:48
آخه بهانشونم الکیه
دستمزدش بالاس؟
اون وقت چلسی پول نداره به لمپارد بده؟
والا فوقش یه فراخوان بدن هوادارا هفته ای 200هزار پوند میریزن به حساب خوب
یه لحظه فکر کن:n02:
معلومه که الکیه
تورس هم تو همین حدودا داره پول میگیره اما هیچ کار مفیدی هم انجام نمیده.:n21:
امیدوارم تورس و میکل هرچه سریعتر دمشونو بذارن رو کولشون و برن

mohammad varaste
30-04-2013, 13:49
هاوارد وب داور بازی چلسی منچستر شد:n27:

mohammad varaste
01-05-2013, 07:07
یکشنبه بازی سختی داریم
خدا کنه بازی با منچستر و تاتنهام و اورتون حداقل7 امتیاز بگیریم:n29:

sina1100
01-05-2013, 13:59
خبرای خوب خوب ... :
گل انگلیسی تایید کرد، توافق مورینیو با چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza31001
02-05-2013, 07:50
چلسی - باسل : خیزش شیرهای لندنی به سمت فینال اروپایی

هر چند که آبی های شمال لندنی موفق شدند دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا با حساب 2-1 از سد باسل عبور کنند اما این تیم سوئیسی پس از حذف زنیت و تاتنهام می تواند چلسی را شوکه کند.

سایت گل-چلسی در این بازی از دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا اشلی کول را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد پس از آنکه این مدافع کناری در دور رفت این دیدار کارت زرد سوم را دریافت کرد،بنابراین احتمالا رایان برترند یک بار دیگر جای خالی او را پر خواهد کرد.

در خط حمله رافا بنیتس سرمربی موقت چلسی به جز اوریول رومئو مهاجم مصدوم بلندمدتش هیچ نگرانی جدیدی از بابت مصدومیت جدید بازیکنانش ندارد هر چند که مارکو مارین نیز مصدوم و دمبا با نمی تواند در این فصل رقابت های اروپایی برای چلسی بازی کند.

انتظار می رود تا مورات یاکین سرمربی باسل برای این بازی از همان ترکیبی استفاده کند که در دور رفت برابر چلسی راهی به میدان فرستاد البته با چند تغییر اجباری در ترکیب اصلی.

کی ووسر تنها بازیکنی که است که از باسل عدم حضورش برای این بازی حساس تایید شده در حالی که ظاهرا از شش بازیکنی که دور رفت به میدان رفتند در ترکیب اصلی این بازی نیز قرار خواهند گرفت.

تنها تغییر قابل پیش بینی احتمال فراوان در خط دفاعی باسل خواهد بود جایی که گاستون سوارو جایگزین الکساندر دراگوویچ محروم می شود.

آیا می دانستید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسی در هر چهار بازی اخیرش در لیگ اروپا حدقل دو بار گلزنی کرده است.

فرناندو تورس ( تصویر سمت راست ) در این رقابت ها تاثیر گذار بوده ( 4 گل زده در هفت بازی ).

آخرین تیمی که در رقابت های اروپایی چلسی را در استمفوردبریج شکست داده منچستر یونایتد بوده که مربوط به ماه آپریل سال 2011 می شود.

چلسی در سه بازی اخیرش در لیگ اروپا دو گل یا بیشتر دریافت کرده.

مارکو استریلر در کنار فابیان اسچار مدافع با 4 گل زده در این رقابت ها بهترین گلزن های باسل هستند.

شاگردان مورات یاکین شش بازی خارج از خانه در این فصل لیگ اروپا بازی کرده اند که هیچ کدام را نبرده اند.

باسل 7 تا از 17 گل خود را در 15 دقیقه پایانی بازی ها به ثمر رسانده ( 41.2 درصد ).

sina1100
02-05-2013, 16:18
مورینیو لواندوفسکی را در چلسی می خواهد (chelsealondon.ir/site/index.php/news/gossips1/1231-2013-05-02-05-55-34)

vahidgame
02-05-2013, 18:46
گزارش روز: تمام شده بدانید؛ مورینیو در چلسی

آقای خاص در چند هفته اخیر مذاکرات مفصلی با مدیران چلسی داشت و سرانجام با پذیرش خواسته هایش توسط رومن آبراموویچ، قرار است در تابستان به عنوان مربی بعدی آبی ها معرفی شود

سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، برای برعهده گرفتن هدایت چلسی در تابستان آینده، با مدیران این باشگاه به توافق رسید و به احتمال زیاد، رادامل فالکائو، مهاجم اتلتیکو مادرید هم با انتقالی 59 میلیون یورویی راهی استمفوردبریج خواهد شد.

آقای خاص در چند هفته اخیر مذاکرات مفصلی با مدیران چلسی داشت و سرانجام با پذیرش خواسته هایش توسط رومن آبراموویچ، قرار است در تابستان به عنوان مربی بعدی آبی ها معرفی شود.

مورینیو بین سال های 2004 تا 2007 هدایت چلسی را برعهده داشت و با این تیم دو بار پیاپی قهرمان لیگ برتر شد و در بین هواداران این تیم نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. همین مسئله موجب شد تا رومن آبراموویچ در چند ماه اخیر تلاش زیادی برای بازگرداندن او به لندن بکند.

دلیل طولانی شدن مذاکرات، به خاطر بحث بر سر میزان اختیارات مورینیو بود. با موافقت آبراموویچ، مورینیو در این دوره مسئولیت به خدمت گرفتن بازیکنان جدید و همین طور اعضای کادر فنی را در اختیار خواهد داشت.

بعد از فراز و نشیب های زیاد در مذاکرات، سرانجام با خواسته های مورینیو موافقت شده و او جای رافا بنیتس را در تابستان پیش رو پر خواهد کرد.

انتظار می رود با پایان دوران سه ساله حضور مورینیو در رئال در ماه آینده، او قراردادش را باشگاه چلسی را به طور رسمی امضا کند.

هفته گذشته برای اولین بار رسانه های آلمانی از پیوستن مورینیو و فالکائو به چلسی خبر دادند.

در چند روز گذشته هم بخش بریتانیایی سایت گل این مسئله را زیر نظر داشته و متوجه شده که مذاکرات طرفین پیشرفت هایی داشته است. تقریبا تردیدی نیست که مورینیو بعد از معرفی به عنوان سرمربی جدید چلسی، فالکائو را به عنوان اولین خرید خود معرفی خواهد کرد.

چلسی دو بار در تابستان سال گذشته و همین طور بازار نقل و انتقالات ژانویه به دنبال به خدمت گرفتن فالکائو بود اما به دلیل شرایط پیچیده انتقال تیبوات کورتوا، دروازه بان بلژیکی چلسی که به طور قرضی برای اتلتیکو بازی می کند، انتقال فالکائو هم بن بست خورده بود.

اکنون چلسی آماده است تا کورتوا را برای یک فصل دیگر به اتلتیکو قرض بدهد؛ در صورتی که مدیران باشگاه مادریدی اجازه بدهند فالکائو بدون دردسر راهی استمفوردبریج شود.

باشگاه چلسی اعلام کرده که حاضر است مبلغ 59 میلیون یورویی که در قرارداد فالکائو برای فروش او در نظر گرفته را بپردازد.
البته در این بین، بحث مالکیت طرف سوم که کنسرسیومی به نمایندگی ژرژ مندس، مدیر برنامه های مورینیو، است، این انتقال را پیچیده تر کرده اما باشگاه چلسی آماده است تا هر طور شده فالکائو را به خدمت بگیرد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن:
کلا این چند روزه خبرای خوبی به گوش می رسه.
از طرفی در مورد لمپارد موضع باشگاه عوض شده و به احتمال زیاد لمپارد حداقل یک فصل دیگه موندگار شد.
از طرفی هم خبر مورینیو و فالکائو به گوش می رسه.
کلا وقتی مورینیو بیاد تیم متحول میشه و یه خصوصیتی که مورینیو داره اینه که بازیکن گیر ( یا همون ماهیگیر :دی) خیلی خوبیه و مطمئنا تیم خیلی قدرتمندی رو می بنده...

30vil
02-05-2013, 19:03
23:35

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vs Basel [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Idman_Azerbaycan

-Turksat 42°E -10965 H 12800 -FTA/Biss

3e Ireland
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
Al Jazeera Sport HD2
Arena Sport 4 (serbia)
beIN Sport 2 / HD
bTV Action / HD
Canal 9 (norway)
Digi Sport 1 (rom)
Dolce Sport 2
Eredivisie Live 1 HD
ESPN Latin America
Fanda TV
IRIB VARZESH
Idman TV
ITV / ITV HD
Kabel Eins (deutsch) / HD
Nova Sports 1 (hellas) / HD
nSport / HD
NTV Plus Futbol / HD
Rete 4
RSI La 2 / HD
RTS 1 (serbia)
RTS Deux / HD
SF Zwei / HD
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 1 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Smart Spor / HD
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (slovenia)
Story 4 (hungary)
STV (scotland) / HD
SuperSport 1HD (za)
SuperSport 3 (za)
TRK Futbol+ / HD
TV4 Sport (sweden)
UTV (ulster) / HD
Viasat Sport Baltic

30vil
03-05-2013, 00:35
خوب 3-1 بازل را بردیم و به فینال یورولیگ رسیدیم از اون طرف هم بنفیکا به فینال رسید و در فینال به مصاف بنفیکا میریم

نیمه اول اصلا خوب نبودیم و بازل بهتر بود و تونست در دقیقه 45 به گل هم برسه ، سیستم چرخشی بنیتز هم بعضی وقتها رو اعصابه:n02: کیهیل را گذاشته بود دفاع آخر و زیاد آماده نبود!

نیمه دوم را طوفانی شروع کردیم و در 9 دقیقه 3 گل زدیم هر سه گل هم یه جوری با پاس گلهای لمپارد به ثمر رسید

گل اول شوت زیبای سوپر فرانکی در برگشت توسط تورس گل شد و گل دوم روی فرصت طلبی موسز به ثمر رسید و گل سوم هم یه سوپر گل دیگه از لوییز:n02:

نکته جالب گلزنی تورس و موسز بود که تورس در 8 مسابقه 5 گل زده و موسز هم در 6 مسابقه 4 گل ، آمار خوبی میتونه باشه

arashsard
03-05-2013, 01:56
نیمه اول خیلی روو اعصاب بود.... نیمه دوم خیلی بهتر شدیم... تورس هم گلزن شده هااا :n02: مورینیو بیاد بهتر هم میشه... نیاز داریم 3 4 تا مهاجم آماده داشته باشیم... پیش به سوی قهرمانی توو لیگ اروپا :n09: پرچم آبی همه جا بالاس :n16:

30vil
03-05-2013, 10:14
بنيتس: هميشه به شاگردانم افتخار کرده‌ام
سرمربي تيم چلسي با تمجيد از عملکرد شاگردانش آنها را شايسته حضور در ديدار پاياني دانست.

چلسي موفق شد با پيروزي 5 بر 2 در مجموع دو ديدار برابر بازل به فينال ليگ اروپا راه پيدا کند.

رافائل بنيتس پس از راهيابي تيمش به فينال اروپا با تمجيد از روحيه بالاي بازيکنانش گفت:‌ با کمک و مسووليت پذيري بازيکنان توانستيم به فينال راه پيدا کنيم. من از حضور همه بازيکنانم و عملکرد آن‌ها در بازي برابر بازل رضايت دارم. فکر مي کنم جو خوبي در تيم ما حاکم است. بازيکنان به سختي کار مي‌کنند تا در ترکيب تيم قرار گيرند. هميشه به بازيکنانم افتخار کردم. اکنون که به فينال رسيديم نيز بيش از پيش به بازيکنانم افتخار مي‌کنم.

سرمربي چلسي با تمجيد از مقاومت بازيکنانش در بازي برگشت برابر بازل گفت: اگر صادق باشيم در نيمه نخست دو فرصت گل داشتيم اما نتوانستيم از آن‌ها استفاده کنيم. آن ها سپس دروازه ما را باز کردند. سپس بايد به خودمان مي آمديم با بازيکنانم در بين دو نيمه صحبت کردم و درنهايت توانستيم در نيمه دوم سه گل به ثمر برسانيم.

در نيمه نخست عملکرد خوبي نداشتيم همه بازيکنان در بين دو نيمه اين را مي دانستند در نيمه دوم با تمرکز و ذهنيت بالا پاي به ميدان گذاشتيم.

آبي‌هاي لندن در فينال جام حذفي به مصاف بنفيکا خواهند رفت.

isna

jb.NY
03-05-2013, 10:56
این دمه رفتنی چه عجیب شده جناب بنیتز، قدیم از این حرفا نمیزد
کم کم دلم داره میسوزه واسش

vahidgame
03-05-2013, 12:51
دیشب چلسی هر چه قدر نیمه اول بد بود نیمه دوم خیلی خوب و در سطح خودش بازی کرد.
نیمه دوم هازارد یه جورایی استارت چلسی رو زد اونم با تاثیری که با حرکات زیباش توی گل اول داشت. بعد از اون دیگه چلسی خیلی موقعیت داشت و حتی می تونست بیشتر هم گل بزنه.
ولی مثل اکثر بازی های دیگه این فصل از نظر دفاعی خوب نبودیم و شاید حقمون بود که بیشتر گل بخوریم!
برای بازی فینال مطمئنا بنفیکا تیم قدرتمندتری نسبت به بازله و اگه اون جا هم از نظر دفاعی بد کار کنیم دیگه جای جبرانی وجود نداره...
البته توی فینال فکر می کنم بنیتز از ترکیب متفاوتی نسبت به بازی با بازل استفاده کنه و دیگه بازیکنی مثل ماتا روی نیمکت نیست.

الان دیگه 5 بازی آخر این فصلمون کاملا مشخصن که تقریبا توی 15 روز آینده انجام میشن:

5 می : منچستر
8 می : تاتنهام
11 می : استون ویلا
15 می : بنفیکا
19 می : اورتون

از طرفی حتما باید سهمیه CL سال بعد رو بگیریم تا فاجعه رخ نده و از طرفی هم برنده تنها جامی باشیم که برامون باقی مونده.
توی لیگ به نظر می رسه مخصوصا بازی با تاتنهام یه جورایی حالت مرگ و زندگی داره و اون بازی رو دیگه حتما باید برنده باشیم...

30vil
03-05-2013, 17:14
تمجيد فرگوسن از سرمربي چلسي
سرمربي منچستريونايتد به تمجيد از عملکرد همتاي خود در چلسي پرداخته است.

ديدار تيم‌هاي منچستريونايتد و چلسي در چارچوب هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس يکشنبه و از ساعت 19:30 به وقت تهران در ورزشگاه اختصاصي منچستريونايتد آغاز خواهد شد.

الکس فرگوسن به تمجيد از عملکرد رافائل بنيتس در هفته‌هاي اخير در چلسي پرداخته است. آبي‌هاي لندن بيشتر ديدارهاي خود را با پيروزي پشت سر گذاشته و خودشان را به فينال ليگ اروپا نيز رسانده‌اند.

فرگوسن در اين مورد گفت: او همواره نگران رزومه خودش است. هيچ کس نمي‌تواند از نتيجه‌هايي که چلسي در هفته‌هاي اخير گرفته انتقاد کند. او با عملکرد خود کمي از انتقادهاي هواداران دو آتشه چلسي را خوابانده است. کاري که او انجام داده را مربيان کمي مي‌توانند انجام دهند. پس از چند نتيجه خوب و رسيدن به فينال ليگ اروپا، بنيتس مي‌تواند با خيال آسوده‌تري به ادامه کار فکر کند.

Fars

mohammad varaste
03-05-2013, 17:17
عجیب دلم شور میزنه-اگه نریم CL همه برنامه ریزیهای فصل بعدمون هم خراب میشه

mohammad varaste
03-05-2013, 17:20
خدا کنه بازی با این منچستر اوبی میکل رو بازی نده که بدبخت میشیم .الان چند بازیه که لمپارد داره جاش بازی میکنه که هم لمپارد عالیه هم تیم.دیشب هم لمپارد روی گل اول و سوم تاثیر مستقیم داشت

mohammad varaste
03-05-2013, 17:29
بچه ها کسی سایتی رو بلد هست که بشه بازیهای چلسی (قدیمیهاش) رو دانلود کرد ؟
بازی 2004 با بارسا رو میخوام:n13:

30vil
03-05-2013, 18:52
خدا کنه بازی با این منچستر اوبی میکل رو بازی نده که بدبخت میشیم .الان چند بازیه که لمپارد داره جاش بازی میکنه که هم لمپارد عالیه هم تیم.دیشب هم لمپارد روی گل اول و سوم تاثیر مستقیم داشت

فعلا که لوییز هافبک دفاعی هست و خوبم جواب داده

بچه ها کسی سایتی رو بلد هست که بشه بازیهای چلسی (قدیمیهاش) رو دانلود کرد ؟
بازی 2004 با بارسا رو میخوام:n13:

همشون تو یوتیوب هست

30vil
03-05-2013, 19:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منچستریونایتد
- چلســـــــــــی

ساعت 19 و 30

6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 2 (hun) / HD
Idman TV
LIG TV3 / HD
Nova Sports 1 (hellas) / HD
Sky Calcio 8 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 3 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SportKlub (serbia) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 PL HD1 (nor)
Viasat Football (swe) / HD

MORINIO
03-05-2013, 19:43
واقعآ فشردگی بازیها دیوانه کنندست

اگه نتیجه نگیریم انصافآ نمیشه بنیتز رو مقصر دونست چون بنیتز هم داره تا جایی که میتونه از سیتستم چرخشی استفاده میکنه

از وقتی رفتیم لیگ اروپا هفته ای نبوده ( یا کم بوده ) که دو بازی در هفته برگزار نکنیم

تا اینجاش که خوب اومدیم . امیدوارم تا آخر این روند رو ادامه بدیم و به اهدافمون که گرفتن سهمیه CL و قهرمانی لیگ اروپا هست برسیم :n01:

-------

بنیتز هم سرمربی ماه آوریل لیگ برتر شناخته شد

arashsard
03-05-2013, 20:15
یکی از برنامه های 90 فدروسی پور داشت چلسی رو مثال میزد واسه فتح الله زاده ... فتح الله زاده داشت گله میکرد از فشردگی برنامه استقلال... بعد فردوسی پور برنامه بازی های چلسی رو نشونش داد... وای هر 3 روز یه بازی :n04: امسال چلسی بیشتر از همه تیم ها توو دنیا بازی کرده... ( اتحادیه تا نیمه نهایی - لیگ برتر 20 تیمی - حذفی تا نیمه نهایی - لیگ قهرمانان و لیگ اروپا - جام باشگاهای جهان و .. ) ابلفضل :n04: فکر کنم پوست هازارد کنده شده :n08: توو فرانسه حسابی کیف میکرده هاا :n02:

Facon_Archi
03-05-2013, 22:06
صحنه را دیدم ،کلی خندیدم:n02:

کسی اون صحنه رو روی تورس دیده؟:n08:

brad pitt
05-05-2013, 16:04
سلام

فقط با تفکر پیروزی در بازی امروز عصر

هم تماشاگران . هواداران و بازیکنان باید تفکرشون پیروزی باشه تا پیروز بشیم

mohammad varaste
05-05-2013, 18:02
ترکیب اومد اما هازارد کلا نیستش حتی رو نیمکت:n04:

meyn
05-05-2013, 20:16
خوب همین الان ماتا گل اول چلسی رو در دقیقه ی ۸۶ زد. واقعاً چه لذتی داره گل زدن به منچستر!:n19:

stealer
05-05-2013, 20:16
خیلی حال کردم با گل تبریک به همه
هازارد چرا نبود؟:n29:
این شبکه ورزشم عجب سانسوری میکنه کمک داورو:n09:
تغریبا CL هم راهش باز شد واسمون:n16:

brad pitt
05-05-2013, 20:25
تبریک بابت برد چلسی

قهرمان جزیره رو بردیم که با تمام قوا اومده بود فقط دروازه بانش دومیشون بود

به چیزی که حقمون بود در این بازی رسیدیم

کمک داور زن هم بسیار خوب و دقیق بود

تیم این 1 ماهه اخیر جون گرفته ماشالا

کلن به قول آقای احمدی امروز قرمزا نبود .

MORINIO
05-05-2013, 20:26
خب تو روزی که پرسپولیس گند زد به حالم , برد چلسی حالمو بهتر کرد :n02:

بازی رو ندیدم پس هیچ نظری هم درباره بازی نمیتونم بدم .. هنوز گل ماتا رو هم ندیدم

عالی بود نتیجه امروز ... چهارشنبه تاتنهامو ببریم دیگه جزو 4 تای اول حتمآ خواهیم بود

jb.NY
05-05-2013, 20:30
خب، بازی رو تو الترافورد با گلی که به نام جونز ثبت شد بردیم، تبریک میگم

meyn
05-05-2013, 20:30
خوب منم این برد رو تبریک میگم. در یک بازی حساس منچستر رو بردیم اونم تو اولدترافورد! :n09:
کم کم بنیتس داره قلق چلسی دستش میاد، ولی چقدر دیر! اگه بتونه تو لیگ اروپا چلسی رو قهرمان کنه، این فصل بد رو با یک خاطره خوب تموم میکنیم. :n19:
امیدوارم چلسی فصل بعد با مورینیو حداقل یکی دوتا جام بگیره!:n02:

30vil
05-05-2013, 20:34
خوب تو روز قهرمانی استقلال ، چلسی هم برد و کلا یکی از روزهای فوتبالی خوب من بود:n02:

من نیمه دوم را دیدم چلسی عالی بود و معلوم بود برای پیروزی به میدان اومده بنیتز هم نشون داد که انصافا مربی خوبیه و تیم را برده تو اوج خودش

موقعیت گلزنی های زیادی را ازدست دادیم اما گل ماتا یک گل بسیار زیبا از نظر کار تیمی بود و پاسهای بسیار زیبا بین لمپارد و رامیرز و اسکار و در نهایت شون زیبای ماتا تبدیل به گل شد و دفاع کند یونایتد کلا از بازی محو شد

کلا امسال تنها تیمی که یونایتد را خیلی اذیت کرده چلسی بوده و بعد از 2 جامی که ازشون گرفتیم این بازی هم راحت بردیم و بازی رفت هم اگه فاجعه داوری نبود اونم می بردیم:n09:

داوری وب هم امروز بیشتر به نفع یونایتد بود دقایق آخر یک توپ به پای فن پرسی خورد رفت تو اوت و به نفع یونایتد گرفت که لوییز خیلی اعتراض کرد و کارت زرد گرفت

اما بعدش لوییز با حرفه ای گری تو یک صحنه باعث اخراج رافائل شد

خیلی جالیه دوربین رفت رو صورت لوییز داشت از اخراج رافائل میخندید و فکر نمیکرد که تصویرش گرفته بشه واقعا صحنه جالبی بود:n08:

D3vil_A
05-05-2013, 20:39
دوستان یکی کلیپ اخراج رافائل رو از یک لینک بدون شیلتر قرار بده ممنون میشم.:n09:

30vil
05-05-2013, 21:00

خیلی جالب بود هنوزم یادم میفته خندم میگیره :n08:

اخراج درست بود اما این خنده و این برد تلافی خنده اونارو وقتی که 2 تا بازیکن ما به اشتباه اخراج شدند و گل آفسایدشون ، آفساید اعلام نشد درآورد

CATALONIA
05-05-2013, 21:04
روز خوبی بود :31:
چلسی خیلی خوب و رو به جلو شده .. ولی به قول دوستان چقدر دیر !!!!
کلا هازارد یه وزنه برای تیمه .. امروز که نبود خیلی تو چشم میومد ..
من امیدوارم تاتنهام هم ببریم و کلا اتفاقاتی بیفته که دوم بشیم ! :31: .. که خیلی بعیده .
گرفتن سهمیه چمپیونز لیگ و قهرمانی تو جام یوفا واقعا برای تیمی با این بازیکن ها کمه .. ولی اگه به این تیم بنیتس رو اضافه کنیم میتونیم ازش به عنوان یه شاهکار یاد کنیم :31:

mohammad varaste
05-05-2013, 21:08
بچه ها قضیه هازارد و میکل چیه ؟:n27:

امیدوارم میکل به مدت خیلی طولانی مصدوم بشه:n19:

D3vil_A
05-05-2013, 21:14
خیلی جالب بود هنوزم یادم میفته خندم میگیره :n08:

اخراج درست بود اما این خنده و این برد تلافی خنده اونارو وقتی که 2 تا بازیکن ما به اشتباه اخراج شدند و گل آفسایدشون ، آفساید اعلام نشد درآورد

کلیپ این صحنه رو نداری؟

30vil
05-05-2013, 21:20
کلیپ این صحنه رو نداری؟

کلیپها که میدونی همه شیلترن تو یوتیوb دارم

kasra_khan2003
05-05-2013, 21:26

اخراج رافائل (حجم: 8 مگابایت، پسوند: FLV ، لینک مستقیم ):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidgame
05-05-2013, 22:21
به قول دوستان کلا روز خوبی بود :دی
من از نیمه دوم بازی رو دیدم
چلسی توی نیمه دوم در مجموع خوب بود و با وجود نبود هازارد نسبت به منچستر برتری داشت و مستحق برد بود
چهارشنبه تاتنهام رو هم ببریم دیگه خیالمون برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان راحت میشه...

حالا خداییش بنیتز هم اینقدر ازش بد گفتیم دیگه در این حدی که ما می گفتیم هم نیست و کلا ترشی نخوره یه چی میشه :دی
امیدوارم تیم خوبی رو تحویل مورینیو بده :دی

mohammad varaste
05-05-2013, 22:29
کلا وقتی میکل نیست ما میبریم :n19:
ربطی هم به مربی نداره
امروز هم اگه هازارد بود شک نکنین با نتیجه بهتر و خیلی راحت تر میبردیم:n19:

brad pitt
05-05-2013, 23:04
مورینیو و فالکائو حتمی ن دیگه ؟؟

mohammad varaste
06-05-2013, 09:33
نه هنوز
پارسال هم اگه یادت باشه قرار بود کاوانی یا فالکائو یا شورله بیان تو تیم که آخرش هیچ کدوم نیومدن:n03:

ولی فکر کنم مورینیو بیادش اما فالکائو دوست ندارم بیاد چون هم سنش بالاست هم یه خورده افت کرده نسبت به اول فصل
به نظرم شورله رو بگیریم و لوکاکو رو برگردونیم تیم نیاز به مهاج با این قیمت بالا نداره

stealer
06-05-2013, 10:17
نه هنوز
پارسال هم اگه یادت باشه قرار بود کاوانی یا فالکائو یا شورله بیان تو تیم که آخرش هیچ کدوم نیومدن:n03:

ولی فکر کنم مورینیو بیادش اما فالکائو دوست ندارم بیاد چون هم سنش بالاست هم یه خورده افت کرده نسبت به اول فصل
به نظرم شورله رو بگیریم و لوکاکو رو برگردونیم تیم نیاز به مهاج با این قیمت بالا نداره
سنش بالا نیست
امسال 26 سالش بود فصل بعد هم 27 سالش میشه 27 سن بالایی هست؟
کلا مهاجم خیلی خوبی هست و منم دوسش دارم:n12:

30vil
06-05-2013, 10:34
بنيتس: پيروزي بريونايتد درخانه‌اش فوق‌العاده است
سرمربي چلسي تاکيد کرد که پيروزي بر منچستريونايتد در اولدترافورد فوق‌العاده است.

چلسي در ديدار هفته سي و ششم خود در ليگ برتر انگليس با گل به خودي فيل جونز در دقيقه 87 منچستريونايتد را از پيش رو برداشت.

چلسي با اين پيروزي شمار امتيازهاي خود را به 68 رساند تا به رتبه سوم جدول صعود کرده و در آستانه راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا قرار بگيرد.

رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: اين يک پيروزي بسيار عالي براي ما بود. بايد از ديدارهاي خانگي‌مان 6 امتياز مي‌گرفتيم تا بتوانيم به جمع 4 تيم برتر ليگ راه پيدا کنيم. به همين دليل اين برد برايمان اهميت فوق العاده‌اي داشت. از اکنون بايد به فکر ديدار با تاتنهام باشيم که تاثير بسيار زيادي در سرنوشت اين فصل ما دارد. اگر آنها را شکست دهيم، وضعيت بسيار بهتري خواهيم داشت زيرا از نظر تفاضل گل در شرايط خوبي نسبت به آنها قرار داريم.

وي افزود: شکست دادن يونايتدها در خانه خودشان بسيار دلچسب بود ولي به هيچ وجه نبايد از اهميت ديدار چهارشنبه غافل شويم. به نظرم ديدار حساس و پر از اتفاقي خواهد بود زيرا اين ديدار براي هر 2 تيم از اهميت فوق العاده‌اي برخوردار است.

فرگوسن: چلسي بهتر بود و برنده شد
سرمربي شياطين‌سرخ از عملکرد شاگردانش در ديدار برابر چلسي راضي نيست. او شاگردان رافا بنيتس را شايسته پيروزي در اولدترافورد دانست.

منچستريونايتد که دو هفته‌ پيش با شکست آستون‌ويلا قهرماني خود در ليگ برتر انگليس را نهايي کرد در هفته‌ سي‌وششم اين رقابت‌ها با يک گل در اولدترافورد برابر چلسي تن به شکست داد. سرآلکس فرگوسن از اين که تيمش نتوانست در خانه از سد چلسي بگذرد، ناراحت بود.

او پس از پايان بازي در گفت‌وگو با تلويزيون باشگاه منچستريونايتد عنوان کرد: نمايش خوبي نداشتيم. بر اين باورم که چلسي نمايش بهتري داشت و تيم برتر ميدان بود. تمرين اين هفته‌ خوب بود و بازيکنان از نشاط زيادي برخوردار بودند؛ چيزي که امروز در بازي نديدم. وقتي يک تيم قهرمان مي‌شود، کارهاي زيادي براي انجام دادن دارد. فصل طولاني و خسته‌کننده‌اي را پشت‌سر گذاشتيم. هفته‌ گذشته برابر آرسنال تلاش زيادي از خود نشان داديم.

پرافتخارترين سرمربي تاريخ شياطين سرخ ادامه داد: چلسي در تک گل خود شانس آورد؛ چرا که توپ پس از برخورد با جونز تغيير مسير داد و وارد دروازه‌ شد. اين گل در دقايق پاياني به ثمر رسيد و زمان کافي براي جبرانش وجود نداشت.

هاوارد وب، داور سرشناس اين بازي در دقيقه 89 رافائل مدافع منچستريونايتد را به خاطر خطا روي لوئيس از بازي اخراج کرد. فرگوسن مدافع برزيلي چلسي را به تمارض متهم کرد: "لوئيس تمارض کرد. او پس از خطاي رافائل بدجوري به خود پيچيد و اين باعث شد تا داور فريب خورد و رافائل را اخراج کند. لوئيس دوبار رافائل را زد. او هم خواست انتقام گيرد و تاوان آن را پس داد."

منچستريونايتد يکشنبه آينده در اولدترافورد از سوآنسي پذيرايي خواهد کرد. فرگوسن از شاگردان خود خواست تا در اين ديدار با آمادگي بيشتري به ميدان بروند: "هيچ مسابقه‌اي برابر منچستريونايتد آسان نيست. همواره انتظار بالا از ماست. چه بسا اين باعث شود تا بازيکنان بيدار شوند و به خود بيايند."

Isna&Fars

mohammad varaste
07-05-2013, 08:38
آندره شورله به گفته مدیر باشگاه لورکوزن با چلسی پیش قرارداد بسته و احتمالا اولین خرید تابستانی چلسی میشه
.................................................. ................
من دوسش دارم ولی بیشتر دوست داشتم مارکو رویس یا گوتزه بیان
ولی شورله هم عالی هم قدش هم سرعتش و تکنیکش خوبه و شوتهای خیلی خوبی هم میزنه:n13:

arashsard
07-05-2013, 22:08
نمیشه بنیتس دستیار مورینیو بشه :n02: اون وقت چه شود....

کمک داور زن بهتر جواب میده... خیلی دقیق هست...

30vil
08-05-2013, 08:41
بنيتز: فصل آينده از چلسي مي روم
رفائل بنيتز سرمربي موقت تيم فوتبال چلسي انگليس اعلام در فصل آتي فوتبال انگليس اين تيم را ترک مي کند.

بنيتز در کنفرانسي خبري گفت: همانطور که مي دانيد فصل آينده يک مربي ديگر در اينجا حاضر خواهد بود و اين موضوع خيلي واضح و آشکار است و همه مي دانند که چه کسي در اينجا حاضر خواهد بود.من در حال حاضر تنها بر روي مسئووليت و کار خود تمرکز کرده ام.

وي درباره رقابتهاي ليگ برتر انگليس و موقعيت چلسي و رقابت تيمش با تاتنهام براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا گفت:به نظرم دو تيم به برد نياز دارند.فشار تنها بر روي تيم ما نيست.هر دو تيم از تجربيات خوبي برخوردارند.اگر چه فشار وجود دارد اما تمام تلاش تيم ما حفظ موقعيت آن است.

بنيتز درباره ديويد لوئيز بازيکن چلسي گفت:از اين موضوع آگاهم که ديويد لوئيز يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر انگليس است.او از ديگر بازيکنان حاضر در اين رقابتها بسيار فاصله گرفته است.او يکي از بهترين هاست.

varzesh3

stealer
08-05-2013, 12:43
چلسی - تاتنهام ( EPL )

.
چلسی - تاتنهام
.
هفته 37 لیگ برتر
( بازی معوقه هفته 33 لیگ برتر )
.
ورزشگاه استمفورد بریج
.
چهارشنبه 1392/2/18
( فردای تولد The King )
.
ساعت 23:15 به وقت تهران
.
5 تیم برتر لیگ برتر:
.
.
6 بازی آخر تاتنهام در لیگ برتر :
.
.
6 بازی آخر چلسی در لیگ برتر :
.
.
.
به امید کسب بهترین نتیجه . . .

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad varaste
08-05-2013, 21:28
امشب از اون بازیهاست که اگه ببازیم ممکنه عمری داغش به دلمون بمونه:n21:

به نظرم از سخت ترین بازیهای فصل و قطعا از مهمترین هاشه
اگه ببریم که هیچ تقریبا خیالمون دیگه راحته بابت صعود اما اگه ببازیم اونوقت باید اورتون و اتون ویلا رو هم ببریم
گرت بیل هم یه مصاحبه انجام داده و گفته که چلسی نگذاشته پارسال به آرزوم(لیگ قهرمانان) برسم و حالا میخوام انتقام بگیرم
اینم ترکیب بازی امشب برابر تاتنها

چک
کول-ایوا-کیهیل-سزار
لوییز-رامیرز
ماتا-هازارد-اسکار
تورس
ذخیره ها:ترنبول-لمپارد:n12:-موسز-تری-اکی-با-بنایون

mohammad varaste
08-05-2013, 21:30
زوج لوییز و لمپارد توی خط هافبک عالی بود به نظرم نباید عوض میکرد
نمیدونم چرا مارین رو رو نیمکت نمیذاره ینی از بنایون بدتره ؟

stealer
08-05-2013, 22:01
دوسان امشب بازی رو ورزش میذاره یا کانال 3؟

30vil
08-05-2013, 22:14
دوسان امشب بازی رو ورزش میذاره یا کانال 3؟

کانال 3 :n01:

MORINIO
09-05-2013, 00:13
2-2 مساوی با تاتنهام

از اون بازیا که بنیتز حسابی رو نرو بود :|

لاین آپش خوب بود ولی تعویضاش .... :n21:

رامیرس نا نداشت بدوئه اونوقت هازارد و اسکار رو کشید بیرون ...

فقط میگم خدا رحم کرد که نباختیم ... بازی ای که راحت میتونستیم برنده باشیم با تعویضای بنیتز از این رو به اون رو شد

mohammad varaste
09-05-2013, 00:13
اون فقط بنیتزه که میتونه تورس رو 90 دیقه بازی بده و هازارد رو بیرون بکشه و دقیقه 70 بنایون :n21:رو بیاره تو زمین و از لمپارد و دمبا با هم استفاده نکنه
بعععععله ما با یه همچین مربی داریم سوم میشیم
یه شعار معروف بین هوادارا هست که میگه اگه دیمتئو میموند آیا وضع از این بدتر میشد
زمانی که دیمتئو رفت اختلافمون با منچستر فکر کنم6 امتیاز بود و خیلی هم بهتر بازی میکردیم
همین تاتنهام رو هم تو وایت هارت لین مثل آب خوردن بردیم
امشب هم شانس آوردیم که نباختیم

mohammad varaste
09-05-2013, 00:15
رامیرس هم به جز گلی که زد توی بقیه دقایق افتضاح بود

بازیکنامون خودشونو میزدن به آدبایور میخوردن زمین لامصب خیلی قدرتی بازی میکرد

30vil
09-05-2013, 00:17
باز هم یک پیروزی را در دقایق آخر با تساوی عوض کردیم:n13:

خیلی راحت میتونستیم گل سوم هم بزنیم و بازی را برنده باشیم اما بی دقتی ها و لیز خوردن های عجیب جلو گل سوم را گرفت

تعویض های بنیتز هم جالب نبود ، بعد از اون موقعیت عالی که رامیرز از دست داد میتونست جاشو به لمپارد بده اما تا آخر بازی کرد با وجود اینکه خیلی توپ لو داد

تورس هم باید تعویض میشد که تا آخر تو زمین موند!

MORINIO
09-05-2013, 00:41
و سخن تکراری این روزها و این فصل

همین دو اشتباه آخری که به ضرر چلسی بوده ( بازی با لیورپول و بازی امشب ) رو حساب کنیم الان چلسی داشت برای دومی میجنگید ...

mohammad varaste
09-05-2013, 00:44
حالا من نمیگم چون این بنایون اسراییلیه نباید بیادش تو زمین
دلیلم اینه که واقعا بازیکن خوبی نیست
تو خود تیم ملی اسراییل هم نیمکت نشینه
.................................................. .......
نمره دادن های سایت گل هم جالبه
رامیرس بهترین بازیکن زمین شد:n04:

mohammad varaste
09-05-2013, 00:46
باز نکته مثبتش اینه که میکل مصدومه و بنیتز مجبوره از لوییز توی خط هافبک استفاده کنه:n01:

arashsard
09-05-2013, 01:03
نتیجه ها عجیب غریب شده... منچستر رو که کم میتونیم بزنیم راحت بزنیم... اون وقت تاتنهام که همیشه میزنیم مساوی میشیم... حالا کارمون کشید به بازی های باقیمونده...

MORINIO
09-05-2013, 01:30
ازدو بازی باقیمونده یه برد میخوایم تا دیگه نگران نتیجه های تاتنهام نباشیم

امیدوارم همین شنبه بزنیم استون ویلا رو و خیالمونو راحت کنیم

این فصل خدایی اعصاب نموند واسمون از بس ناکامی دیدیم تو جام های مختلف

:n15:

stealer
09-05-2013, 09:02
بازی بدک نبود خیلی بهتر از اونا بودیم ولی دوتا گل خیلی بد خوردیم
داور هم کلا 10 دقیقه اخر یادش اومده بود کارت هم داره:n02:
تیم یکم خسته بود به نظرم مخصوصا رامیرس که خیلی خسته بود ولی گلش واقعا قشنگ بود
خوب این تساوی رو باید جلو منچستر میگرفتیم که جلو تاتنهام شد:n15:
تعویض ها هم یکمی خود خواهانه بود به نظرم هر مربی دیگه ای بود لمپارد رو بازی میداد به جای رامیرس
بعضی وقتا یه کارایی میکنه که ادم میخواد سرشو بزنه تو دیوار:n21:

mohammad varaste
09-05-2013, 10:52
و سخن تکراری این روزها و این فصل

همین دو اشتباه آخری که به ضرر چلسی بوده ( بازی با لیورپول و بازی امشب ) رو حساب کنیم الان چلسی داشت برای دومی میجنگید ...

همه اشتباهات این فصل یه طرف بازی با منچستر:n21:
اصلا یه عقده شده واسم اون بازی که دقیقا ترمزمونو کشیدن :n27:

mohammad varaste
09-05-2013, 11:05
اول فصل کجا و حالا کجا
من با خودم میگفتم این تیم اولین تیمیه که میتونه دوبار پشت سر هم لیگ قهرمانان رو ببره
چه قدر هم قشنگ بازی میکردیم
واقعا بدشانس بود دیمتئو
اگه میکل تو بازی رفت با یووه سوتی نمیداد
اگه لمپاردتو بازی رفت با شاختار مصدوم نمیشد
اگه بازی با منچستر اون ناداوری اتفاق نمی افتاد
اگه تو بازی رفت با یووه اسکار مصدوم نمیشد
اگه ویدال میگذاشت که تعویضش کنن
اگه تو بازی برگشت با یووه دوتا توپ تغییر مسیر نمیداد و گل نمیشد
و..........................................
هزاران اتفاقی که که اگه یکیشون اتفاق نمیافتاد شاید دیمتئو اخراج نیمشد و تیم هم از لیگ قهرمانان حذف نمیشد:n03:

مظلوم ترین مربی تاریخ چلسی بود

mohammad varaste
09-05-2013, 11:06
تیم اگه چهارم بشه میره پلی آف یا مستقیم میره ؟

mohammad varaste
09-05-2013, 11:14
آبی ها در بازی با تاتنهام دوبار از حریف پیش افتادند ولی در نهایت به تساوی 2-2رضایت دادند و بنیتس درپایان بازی از موقعیت های از دست رفته حسرت خورد

سایت گل- رافا بنیتس سرمربی اسپانیایی و موقت چلسی در پایان بازی 4شنبه شب استمفورد بریج از موقعیت های گلزنی و عملکرد ضعیف دفاعی تیمش در مصاف با تاتنهام ابراز حسرت کرد.دراین بازی چلسی دوبار از حریف پیش افتاد ولی در نهایت بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید.
گل اول چلسی را اسکار زد ولی امانوئل آدبایور بازی را به تساوی کشاند. رامیرس گل دوم چلسی را زد و گیلفی سیگوردسون بازی را مساوی نمود.
درپایان این مسابقه رافا بنیتس به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم که ما 4 یا5 ضد حمله خوب داشتیم تا بازی رابا پیروزی تمام کنیم ولی این اتفاق روی نداد. تاتنهام رو به جلو حرکت می کرد و ما مجبور به دفاع کردن شدیم. البته فرصت هایی درضد حملات داشتیم تا به گل رسیده و پیروز شویم که این طور نشد. فکر می کنم که گل دوم تاتنهام آفساید بود؛ این را به خاطر جایگاه آدبایور می گویم. ما به آنها فرصت بازی کردن دادیم تا ضد حمله خلق کنند و گل زیبایی هم زدند.»
سرمربی چلسی ادامه داد:« وقتی ما از حریف پیش بودیم، می بایست برای برد تلاش می کردیم تا جایگاهمان در جمع 4تیم برتر لیگ را تضمین کنیم. ولی هر دو تیم برای برد می جنگیدند. فکر می کنم که ما فرصت هایی داشتیم. البته فرصت های مسلم گلزنی نبود ولی در ضدحملات می توانستیم بهتر از این کار کنیم. ما برای زدن گل سوم چندین فرصت داشتیم ولی این کار را نکردیم و البته باید به ارزشهای تاتنهام هم اشاره کنیم.چون آنها هم به شدت ما را تحت فشار قرار می دادند و حمله می کردند..»

منبع : گل

arashsard
09-05-2013, 11:29
تیم اگه چهارم بشه میره پلی آف یا مستقیم میره ؟

چهارم پلی آف ... اول تا سوم مستقیم....

bad_guy
09-05-2013, 16:04
لباس ورزشی جدید چلسی فصل 2013/14

mohammad varaste
09-05-2013, 21:44
شنبه :
چلسی-استون ویلا ساعت : 16.15
زنده از شبکه ورزش

vahidgame
10-05-2013, 11:58
از همین الان یه جورایی بازار نقل و انتقالات داغ شده.
ظاهرا لواندوفسکی رو هم می خوایم که البته در صورتی که فرضا فالکائو رو نگیریم می تونه گزینه خوبی به جای اون باشه وگرنه برای تیمی که احتمالا در اکثر بازی ها با یه مهاجم نوک بازی می کنه دو تا مهاجم نوک فوق العاده همزمان لازم نیست!
توی خبرهای سایت های خارجی می خوندم که با اومدن مویس به منچستر دیگه آب مویس و رونی توی یه جوب نمیره و به خاطر همین به احتمال زیاد رونی میره و این وسط هم چلسی و آرسنال برای جذب اون ابراز تمایل کردن. رونی حتی اگه آماده هم نباشه می تونه گزینه خوبی باشه ولی خب این در صورتیه که اولا با قیمت تخیلی خریداری نشه دوما هم باعث نشه که فالکائو یا لواندوفسکی رو نگیریم! با توجه به اینکه رونی توی پست های زیادی می تونه بازی کنه ، گرفتن اون با این شرایطی که گفتم خوبه.
ظاهرا آندره شورله رو دیگه این فصل می گیریم و می تونه خرید خوبی باشه و حداقل به نسبت مارکو مارین بهتر باشه. کلا بازیکنای قدرتمند بیشتر به لیگ جزیره می خورن تا بازیکنای ریزه میزه مثل مارین :دی
یه خبر یا شایعه دیگه هم که توی خبرها بود که مورینیو با خودش آلونسو رو از رئال به چلسی میاره که حالا نمی دونم محقق میشه یا نه ولی در هر صورت آلونسو با اینکه بازیکن خیلی بزرگیه ولی دیگه کم کم داره پا به سن می ذاره و بهتره برای پست هافبک وسط که مشکل داریم بازیکنای جوونتری جذب بشن...

........................

لمپارد: بازگشت مورینیو به چلسی فوق العاده خواهد بود

مورینیو در طول سالهای 2004 تا 2007 دو بار قهرمانی در لیگ برتر را با چلسی تجربه کرد

سایت گل- فرانک لمپارد ستاره انگلیسی باشگاه چلسی در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که بازگشت احتمالی ژوزه مورینیو به استمفورد بریج برای این باشگاه انگلیسی فوق العاده خواهد بود

بنابرگمانه زنی های موجود، ژوزه مورینیو در پایان رقابت های این فصل لالیگا از رئال مادرید جدا می شود و از باشگاه چلسی به عنوان محتمل ترین مقصد او نام برده می شود.

مورینیو در فصل 5-2004 چلسی را به اولین جام قهرمانی اش در لیگ برتر رساند و از همین رو فرانک لمپارد تمایل زیادی برای بازگشت او به استمفورد بریج دارد.

لمپارد در صحبت هایی به بی بی سی اسپورت گفت:«فکر می کنم که بازگشت مورینیو به چلسی اتفاق بزرگی برای باشگاه باشد . به نظر من او سرمربی فوق العاده ای است. مورینیو اگر بزرگترین سرمربی دنیا نباشد، یکی از بزرگترین هاست. از همین رو مطمئنم که سران باشگاه و هواداران از داشتن او خوشحال خواهند شد.»

چند روز پیش گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که مورینیو در هفته های آتی به عنوان سرمربی جدید چلسی معارفه خواهد شد.

mohammad varaste
10-05-2013, 13:05
لمپارد:

پس از اعلام خبر غیرمنتظره بازنشستگی سر آلکس فرگوسن در روز چهارشنبه از زبان وی، بسیاری از شخصیت‌های برجسته دنیای روز جهان به تمجید دوباره از پیرمرد اسکاتلندی پرداختند.
فرانک لمپارد نیز به عنوان نماینده‌ای از باشگاه چلسی، 26 سال موفقیت آمیز فرگوسن در جمع شیاطین سرخ را ستود و وی را بهترین سرمربی تاریخ فوتبال دانست.

لمپارد در مصاحبه با Sky Sports اظهار داشت:”من غیر از ستایش او هیچ چیز دیگری برای گفتن ندارم. فرگوسن برای من بهترین سرمربی تاریخ است. بسیاری از سرمربی‌ها و یا به عبارتی خوزه مورینیوها شانس‌شان را برای دستیابی به افتخار امتحان می‌کنند اما، آن‌ها باید این کار را به همان اندازه که فرگی انجام داد، ادامه دهند.“‌

او افزود:” وی فوق العاده بوده است. او به عنوان مردی که به باشگاه را پیش برد، با اشتیاق خود بهترین استفاده ممکن از بازیکنان را کرد و تیم را همواره در روند تکامل قرار داد، در نوع خود بی‌نظیر است.“

”ما رقیب منچستر یونایتد هستیم و می‌خواهیم مغلوب‌شان کنیم و هواداران نیز به آن‌ها علاقه‌ای ندارند اما، برای آلکس فرگوسن تنها باید نگاهی انداخت و گفت چه مرد بزرگی و چه سرمربی فوق العاده‌ای!“

منبع : طرفداری به نقل از اسکای اسپورت

mohammad varaste
10-05-2013, 13:10
فرانک لمپارد بازیکن باتجربه آبی های لندن امیدوار است تا در فصل آینده نیز برای تیم محبوبش بازی کند.به گزارش اسکای، این هافبک ملی پوش انگلیسی که که قراردادش در پایان این فصل به اتمام می‌رسد هنوز پیشنهاد تمدید قراردادی جدید از سوی باشگاه به او پیشنهاد نشده است و اخبرا شایعاتی مبنی بر پیوستن وی به آمریکا در رسانه ها منتشر شده ولی این بازیکن 34 ساله امیدوار است تا مشکلاتش در مورد آینده اش در چلسی حل شود و قراردادی جدید با باشگاه منعقد کند.لمپارد در این مورد می‌گوید: "من بارها گفته ام که می‌خواهم تمام دوران بازی‌ام را در این تیم سپری کنم و فکر می‌کنم همه نیز این را می‌دانند."همچنین وی در مورد اینکه که وی می‌تواند برای چلسی در فصل آینده مفید باشد گفت: "شاید من بتوانم بهتر باشم. شما همیشه می‌تواند بهتر عمل کنید ولی من اکنون بسیار شاداب (روی فرم) هستم. من فعلا با باشگاه همکاری می‌کنم و تمام تلاشم را برای سه بازی باقی مانده فصل انجام خواهم داد."

طرفداری -اسکای اسپورت

mohammad varaste
10-05-2013, 16:31
دقت کردین تو چند بازی اخیر لوییز میره حرفای مربیا و بازیکنای حریفو گوش میده ؟:n08:

mohammad varaste
11-05-2013, 13:24
من خودم با این حرف کاملا مخالفم چون علی رغم اینکه لمپارد رو اسطوره تیم میدونم
هنوز هم جز بهترین هافبکها میدونمش و دوست دارم تو تیم بمونه:n29:

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، قرارداد فرانک لمپارد در پایان این فصل به اتمام می رسد و به نظر می رسد در صورت بازگشت خوزه مورینیو قراردادش تمدید شود.با این حال، جانلوکا ویالی اسطوره باشگاه چلسی که در زمان سرمربی گری آبی ها موفق به بردن 5 جام در کمتر از 3 سال شد، بر این باور است که زمان جدایی فرانک از چلسی فرا رسیده است.ویالی به اسکای اسپرتس گفت: "به نظر من این زمان مناسبی برای این است که چلسی و فرانک از یکدیگر خداحافظی کنند و در شرایطی خوب از یکدیگر جدا شوند.""فرانک فرصت فوق العاده ای دارد که برای چیز جدیدی تلاش کند و در جایی مثل لوس آنجلس یا گوشه دیگری از امریکا سرگرم شود و برای سه الی چهار سال آینده در آمد خوبی بدست آورد.""سپس شاید روزی به عنوان یک قهرمان به چلسی بازگردد. من واقعا امیدوارم که لمپارد چند گل دیگر بزند و به بهترین گلزن تاریخ باشگاه تبدیل شود."

ویالی همچنین در نظر دارد که مورینیو در این تابستان به چلسی بازگردد و این انتخاب را درست می داند.

"من نمی دانم که این معامله تمام شده است یا نه، ولی انتظار دارم در فصل آینده مورینیو سرمربی چلسی باشد. فکر می کنم که او انتخاب خوبیست و انگیزه هایی باورنکردنی دارد. او همیشه برای چلسی و فوتبال انگلستان شور و شوق فراوانی داشته است. او یک برنده است."

brad pitt
11-05-2013, 14:17
امروز روز سرنوشت ه

brad pitt
11-05-2013, 17:10
FRANK

LAMPARDDDDDDDDDDDDDDD

MORINIO
11-05-2013, 17:19
وااااااااای عجب بازی ای بود من که دهنم سرویس شد تا تونستم از نت ببینم نیمه دومو

امروز دقیقآ دو تا حریف داشتیم یکی استون ویلا یکی هم تیم داوری ... لامصب اول گل 100 درصدمون رو نگرفت بعدم زدن فکر کنم پای تری رو شکستن تو محوطه جریمه اونم پنالتی نگرفت :n27:

ولی لمپارد چه کرد !! :n12::n12::n12::n12: وای گل دوم رو که زد گریم گرفت :37::37::37::37:

خیلی بازی جالبی بود .. حال داد اساسی :n12: سهمیه CL هم قطعی شد برامون

فقط کلی مصدوم دادیم فکر کنم برای فینال یورو لیگ .. تری و هازارد و . . . :n27:

vahidgame
11-05-2013, 17:22
من بیرون بودم و فقط تونستم وقت اضافه نیمه دوم رو ببینم.
جدای از این برد که باعث گرفتن سهمیه CL سال بعد شد ، بیشتر از اون به خاطر رکوردشکنی فرانک لمپارد و قرار گرفتن اون در راس بهترین گلزنان تاریخ چلسی خوشحالم.
واقعا لمپارد اسطوره تمام نشدنی چلسیه :n12:
به همه تبریک میگم...

mohammad varaste
11-05-2013, 17:30
وااای تماشاگرا رو دیدین چطور اومدن داخل زمین به عشق لمپارد ؟
اگه پلیس دخالت نمیکرد فکر کنم همه تماشاگرا میریختن تو زمین:n19:

آخر بازی هم همه بازیکنا جمع شدن دور لمپارد
واقعا بازی جالبی بود

خدا لعنتش کنه اونی که میخواد لمپاردو از ما بگیره:n30:

با پای چپ چه شوتی کرد لامصب:n19:

30vil
11-05-2013, 17:31
FRANK LAMPARDDDDDDDDDDDDD

اسطوره تمام نشدنی

با دو گل زیبای سوپر فرانکی بازی باخته را بردیم

و رکورد اسطوره که دیگه شکسته نشدنیه و کسی بهش نمی رسه:n12:

بعد از گل دوم برای اولین بار بود که میدیدم تماشاگرا اومدن تو زمین و همه ریختن رو سر لمپارد و خیلی شلوغ شد و به سختی تونستن فرانکی را از اون جمعیت جدا کنن

داوری واقعا ضعیف بود و 7 دقیقه وقت اضافه گرفت اما تا دقیقه 99 سوت را نزده بود فکر کنم منتظر بود مثل بازی با لیورپول بازی مساوی بشه اما اینطور نشد و ما برنده شدیم

mohammad varaste
11-05-2013, 17:34
نمره بازیکنا از سایت گل

2.50

1

پتر چک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دروازه بان

2.50

3

اشلی کول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

2.50

24

گری کیهیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

2.50

26

جان تری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.50

28

César Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

2.00

7

Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

4.00

8

Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.50

13

Victor Moses ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

3.00

17

Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

2.50

10

خوان ماتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهاجم

2.50

29

Demba Ba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهاجم

stealer
11-05-2013, 17:35
خدایی دم فرانک گرم عجب گلایی زد
منم اگه جای اون تماشاچیا بودم میومدم تو زمین و ....
بزرگترین اشتباه باشگاه میتونه تمدید نکردن قرارداد باشه
واقعا هافبک با تعصب و خلاق مثل اون از کجا بیارن؟
رامیرز هم کلا چند تا بازی هست که اصلا خوب بازی نکرده:n21:
چک هم بعضی وقتا بد سوتی میده:n29:
امیدوارم ارسنال و تاتنهامی ها ببازن و همین هفته سوم شدنمون قطعی بشه:n09:
یه مساوی از اورتون هم میتونه مارو سوم کنه
در کل تبریک میگم:n05:

MORINIO
11-05-2013, 17:43
اسطوره :n12::n12::n12:

لمپارد پس از گل اول

پس از گل دوم

آخر بازی

30vil
11-05-2013, 17:44

:n12:

30vil
11-05-2013, 18:04
گل رکوردشکن لمپارد:n12:

mohammad varaste
11-05-2013, 18:18
امروز مدل موهای لمپارد هم مثل سال 2004 شده بود
یادش به خیر واقعا مدل موهای لمپارد هم واسه من داستانی بود:n03:

30vil
11-05-2013, 18:40
لمپارد رکورد بابي تامبلينگ را شکست
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، با دو گلي که در ديدار امروز مقابل استون ويلا به ثمر رساند، تعداد گل هاي زده اش با پيراهن چلسي را به 203 رساند و رکورد 202 گل بابي تامبليگ را شکست.

اين ملي پوش انگليسي در دقيقه 61 گل اول تيمش را وارد دروازه حريف کرد و در دقيقه 88، گل پيروزي بخش آبي ها را به ثمر رساند.

لمپارد در حالي رکورد تامبلينگ را پشت سر گذاشت که يک هافبک است؛ در حالي که رکورددار قبلي چلسي، مهاجم بود.

تامبلينگ که اکنون 71 ساله است، ماه گذشته در ديدار مقابل سوانسي، در استمفوردبريج حاضر شد و شاهد گل شماره 201 لمپارد بود.

تامبيلگ رکورد 202 گل اش را در 370 بازي در طي 12 سال به جا گذاشت؛ در حالي که لمپارد در 606 بازي به اين رکورد رسيد.

اين هافبک ملي پوش در سال 2001 از وستهم به چلسي پيوست و با اين تيم سه قهرماني در ليگ برتر و يک قهرماني در چمپيونزليگ به دست آورد. قرارداد او با اين باشگاه لندني در پايان همين فصل به اتمام مي رسد و مديران باشگاه هنوز حاضر به تمديد قرارداد او نشده اند.

Goal

mohammad varaste
11-05-2013, 21:11
جان اوبی میکل : اینجا باشگاه دیوانه هاست

عجب نفهمیه این بشر :n23:

sina1100
11-05-2013, 21:47
هیچی آقا ویگانم قهرمان شد!
حیف که چلسی اون بازی چلسی نبود و به همچین تیمی باخت!
وگرنه این ویگانی که من امروز دیدم جلوی چلسی چیزی واسه گفتن نداشت!

MORINIO
11-05-2013, 22:51
هیچی آقا ویگانم قهرمان شد!
حیف که چلسی اون بازی چلسی نبود و به همچین تیمی باخت!
وگرنه این ویگانی که من امروز دیدم جلوی چلسی چیزی واسه گفتن نداشت!

اون بازی با سیتی نیمه دوم چلسی خوب بازی کرد

ولی حریف داوری نشد ...

arashsard
12-05-2013, 00:11
تبریک به فرانکی و همه آبی دلان... :n12:

arashsard
12-05-2013, 10:25
دوستان کسی ویدئو بعد از بازی که بازیکنا میریزن دور فرانکی و و بهش تبریک میگن دارید بزارید ... من یه سرچ زدم یوتیوب همش گل ها و صحنه های حساس بود...

30vil
12-05-2013, 11:03

این ویدئو را حتما ببینید

mohammad varaste
12-05-2013, 12:10
عجب گزارشگری:n04:
خدایی پوکیدم از خنده حتما ویدورو ببینید:n08:

CATALONIA
12-05-2013, 12:27
تبریک به فرانکی عزیز ... :n12:
این که یه هافبک بهترین گلزن تاریخ یه باشگاه باشه خودش به تنهایی از توانایی های بی حد و اندازه اون هافبک حکایت داره !
من به شخصه دوست داشتم این گل 203 رو توی فینال لیگ اروپا بزنه فرانک و باعث بردن جام برای چلسی بشه .. ولی گلی که در دقیقه 88 زده بشه و باعث قطعی شدن سهمیه لیگ قهرمانان چلسی هم شده گل کم ارزشی نیست !
در آخر فقط میشه گفت ...

30vil
12-05-2013, 12:37
بنيتس: از رکوردزني لمپارد خوشحالم
سرمربي چلسي تاکيد کرد از اينکه فرانک لمپارد توانسته رکورد گلزني در باشگاه را بشکند خوشحال است.

چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 2 بر يک در خانه استون ويلا به برتري دست يافت.

فرانک لمپارد در دقيقه‌هاي 61 و 88 براي آبي‌هاي لندن گلزني کرد. او با گل‌هايش رکورد گل‌هاي زده خود براي چلسي را به 203 رساند تا رکورد بابي تمبلينگ که در سال 1970 به ثبت رسيده بود را بشکند.

کريستين بنتکه هم دقيقه 14 تک گل ويلا را وارد دروازه چلسي کرده بود. چلسي با اين پيروزي و با 37 ديدار، شمار امتيازهاي خود را به 72 رساند تا همچنان رتبه سوم جدول را در اختيار داشته باشد.

با توجه به اينکه ادن ازر و جان تري در ديدار مقابل استون ويلا با آسيب ديدگي‌هايي روبه‌رو شدند ولي رافائل بنيتس به تمجيد از فرانک لمپارد کهنه کار پرداخت.

«پيش از اين هم گفته بودم که اميدوارم لمپارد 2 گل بزند تا بتواند رکورد گلزني باشگاه در تمامي ادوار را بشکند. اين يک دستاورد فوق العاده براي او است. از اينکه او اين افتخار را بدست آورد خيلي خوشحالم، به خصوص اينکه موجب پيروزي ما در زمين استون ويلا شد. اين تعداد گلي که لمپارد براي باشگاه به ثمر رسانده بسيار عالي است. دوست دارم او در 2 ديدار باقي مانده ما بتواند گل‌هاي ديگري هم بزند.»

پيروزي چلسي در ديدار هفته آينده ليگ برتر انگليس مقابل اورتون مي‌تواند رسيدن به رتبه سوم جدول رده بندي را براي آبي‌ها تضمين کند. اين رتبه مي‌تواند حضور آنها در رتبه سوم جدول رده بندي و راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا را براي آنها به همراه داشته باشد.

Varzesh3

30vil
12-05-2013, 13:47
لمپارد: رکوردم را به مادرم فقيدم تقديم مي‌کنم
فرانک لمپارد گفت، رکورد تازه‌ خود را به مادر فقيدش تقديم مي‌کند.

چلسي در هفته‌ سي‌وهفتم ليگ برتر با نتيجه‌ دو بر يک آستون‌ويلا را شکست داد. در اين ديدار فرانک لمپارد هر دو گل آبي‌هاي لندن را به ثمر رساند تا رکورد بيشترين گلزني در باشگاه چلسي را با 203 گل از آن خود کند.

لمپارد پس از اين بازي گفت: اين رکورد را تقديم مادرم مي‌کنم. مادرم را چند سال پيش از دست دادم. او هميشه از من حمايت مي‌کرد پس از اين افتخار براي مادرم است. اين رکوردشکني فوق‌العاده‌ بود. حمايتي که هم‌تيمي‌هايم از من انجام دادند، بي‌نظير بود. از همه آنها سپاسگزارم.

هافبک گلزن چلسي با تمجيد از بابي تامبلينگ گفت: او بازيکن فوق‌العاده‌اي بوده است. تمام فيلم‌هاي ويديويي او را ديده‌ام. افتخار نداشتم که بازي او را از نزديک ببينم. خوشحالي من به معناي بي‌احترامي به او نيست.

آبراموويچ غرامت فسخ قرارداد مورينيو را مي‌پردازد
باشگاه فوتبال چلسي انگليس به سرمربي پرتغالي رئال مادريد خبر داد حاضر است مبلغ شرط جدايي وي از تيم اسپانيايي را پرداخت کند.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، مسئولان چلسي که خواهان به خدمت گرفتن ژوزه مورينيو سرمربي کنوني رئال در پايان فصل هستند ، حاضرند غرامت فسخ قرارداد وي را پرداخت کنند.

روزنامه سان نوشت رومن آبراموويچ اعلام کرد 20 ميليون يورو به رئال مادريد مي پردازد تا قرارداد مورينيو را که تا ژوئن 2016 اعتبار دارد فسخ کند.

با وجود عملکرد نسبتا خوب رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي و موقت مقامات تيم چلسي نمي خواهند در پايان فصل او را حفظ کنند و به همين علت مي خواهند تا هر چه زودتر شرايط جدايي مورينيو از رئال تسهيل شود.

اين روزنامه نوشت مورينيو که به فکر جدايي از رئال است به زودي به فلورنتينو پرس رييس باشگاه رئال مادريد اعلام خواهد کرد که در پايان فصل جدا مي شود.

تيم رئال اين فصل نتوانست قهرماني در ليگاي اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند و تنها بخت اين تيم فينال جام حذفي اسپانيا است.

Isna

sina1100
12-05-2013, 22:46
این فالکائو هم داستانی شده ها! اول که می گفتن اومدنش با مورینیو به چلسی قطعیه، دو روزه می گن داره میره موناکو!
امروز ورزش 3 نوشت واسه یه نیم فصل قرار بسته با موناکو، 1 دقیقه بعدش خبر زدن اتلتیکو مادرید تکذیب کرده این خبرو!
ما فکر می کنیم زرد نویسی و شایعه پراکنی های آخر فصل فقط تو کشور ما اتفاق می افته! :n02:

30vil
12-05-2013, 23:44
تلاش چلسي براي جذب هافبک رئال
مسئولان تيم فوتبال رئال مادريد در نظر دارند خديرا را به چلسي واگذار کنند.

به نظر مي رسد مربي کهکشاني ها خوزه مورينيو در تلاش است تا سامي خديرا را با خود به چلسي ببرد.

خبرگزاري هاي اروپائي معتقدند اين ستاره ي آلماني که در سال 2010 به رئال مادريد پيوست مي تواند براي آبي پوشان بالغ بر 20 ميليون پوند هزينه در برداشته باشد.

گفتني است: اين چنين به نظر مي رسد که مورينيو از هم اکنون به دنبال يافتن نقاط ضعف در ترکيب تيم چلسي است تا با تقويت آنها بتواند مقدمات حضور خود را فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران

mohammad varaste
13-05-2013, 12:08
طبق خبرهایی که تو چندتا خبر گذاری اومده .
وین رونی خیلی به چلسی نزدیگه و به احتمال زیاد سال دیگه تو چلسی باشه
حتی داوید لوییز هم تو فیسبوک درباره پیوستن رونی نوشته
خود رونی هم از اولین کسایی بودش که رکورد شکنی لمپارد ,بهش اونو تبریک گفتن.

30vil
13-05-2013, 17:16
بنيتس مقصد آينده خود را مشخص کرد
سرمربي موقت چلسي تاکيد کرده دوست دارد در يک ليگ به کار خود ادامه دهد.

رافائل بنيتس که قراردادش در پايان فصل جاري با چلسي به پايان مي‌رسد اعلام کرده مدير برنامه‌هايش به دنبال باشگاه جديدي براي او مي‌گردد.

چلسي اکنون در رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر انگليس است و در آستانه راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است. البته آبي‌هاي لندن چهارشنبه اين هفته بايد در ديدار نهايي ليگ اروپا با مصاف بنفيکا بروند تا در صورت قهرماني، اين فصل را بدون جام به پايان نبرده باشند.

رافائل بنيتس در مورد شرايط خود در چلسي و برنامه‌هايش براي فصل آينده گفت: مدير برنامه‌هايم در حال گفت‌وگو با چند باشگاه براي انتخاب تيم فصل آينده‌ام است. من روي کارم در چلسي تمرکز کرده‌ام و او به کارهاي ديگر مي‌رسد. ليگ انگليس ليگي بسيار خوب و با کيفيت است. با توجه به اينکه خانواده‌ام نيز در انگليس حضور دارند، دوست دارم فصل آينده را نيز در اين ليگ سپري کنم. بنابراين ترجيح مي‌دهم تيم فصل آينده‌ام يک تيم انگليسي باشد. اگر هم چنين اتفاقي رخ نداد، با کار و زبان‌هاي ايتاليايي، اسپانيايي و فرانسوي هم مشکلي ندارم.

وي افزود: پيش از آنکه به چلسي بيايم به مدت 2 سال دور از فوتبال بوده و استراحت کردم. دوست دارم در دنياي مربيگري به کارم ادامه دهم. اولويت من انگليس است ولي با کار کردن در ديگر ليگ‌ها هم به هيچ وجه مشکلي ندارم.

Varzesh3

arashsard
13-05-2013, 18:39
طبق خبرهایی که تو چندتا خبر گذاری اومده .
وین رونی خیلی به چلسی نزدیگه و به احتمال زیاد سال دیگه تو چلسی باشه
حتی داوید لوییز هم تو فیسبوک درباره پیوستن رونی نوشته
خود رونی هم از اولین کسایی بودش که رکورد شکنی لمپارد ,بهش اونو تبریک گفتن.

احتمال زیاد از منچستر جدا میشه... چون اصلا با مویس آبش توو یه جوب نمیره... به سیتی که اصلا نمیره... رابطش با آرسنالی ها هم زیاد خوب نیست... ولی رابطش حداقل با بازیکنای چلسی بهتره... اگه اولویتش لیگ برتر باشه احتمال اینکه بیاد چلسی بیشتره... من که استقبال میکنم از این حرکت...

mohammad varaste
13-05-2013, 22:00
احتمال زیاد از منچستر جدا میشه... چون اصلا با مویس آبش توو یه جوب نمیره... به سیتی که اصلا نمیره... رابطش با آرسنالی ها هم زیاد خوب نیست... ولی رابطش حداقل با بازیکنای چلسی بهتره... اگه اولویتش لیگ برتر باشه احتمال اینکه بیاد چلسی بیشتره... من که استقبال میکنم از این حرکت...
رئال هم پیشنهاد داده اما به نظرم پیوستنش به چلسی احتمالش بیشتره
باید منتظر خبرهای رسمی بود:n01:

ولی اگه بخریمش عالی میشه

فصل بعدی تورسو بفروشیم و لوکاکو و رونی و دمبابا رو برای خط حمله داریم
نیاز به هیچ خرید گران قیمتی هم نیست

mohammad varaste
13-05-2013, 22:05
چند تا خبر دیگه :

-رومئو مصدومیتش تموم شده و میتونه تو دوتا بازی آینده به کمک تیم بیادش

-کریستین اریکسن یکی از استعدادهای فوتبال اروپا که از اهداف چلسی هم هست گفته میخواد که آژاکس رو ترک کنه البته چلسی تو این راه باید با دورتموند رقابت کنه.

-گفته میشه که مورینیو سامی خدیرا رو در نظر داره تا با خودش به چلسی بیاره.

-فرانک لمپارد صراحتا گفته که دوست داره فصل بعد هم تو چلسی بمونه.

-دنیل استوریج رو هم که فروختیم در 15 بازی برای لیورپول 10 گل زده علاوه بر اون بازی های فوقولعاده ای رو هم انجام میده برای تیمش

Reza31001
13-05-2013, 22:14
فقط اگه اومد تورس دوم نشه:n27:

mohammad varaste
13-05-2013, 22:37
فقط اگه اومد تورس دوم نشه:n27:
شوچنکوٍی سوم و تورس دوم نشه صلوااااات:n02:

eman619rv
13-05-2013, 22:53
گل 203 فرانک لمپارد فوق العاده بود!
وقتی ویدئوش رو دیدم واقعا لذت بردم از این اتفاق واقعا فرانک یکی از بهترین های تاریخ انگلیس و باشگاه چلسیه.

اون شوق و حال عجیبی که توی ورزشگاه بعد این گل به وجود اومد واقعا زیبا و قشنگ بود ...یه لحظه به یاد موندنی بود.
فقط امیدوارم مسئولین چلسی قدرشو بدونن ...لیاقت فرانکی بیشتر از این حرفاست.

MORINIO
13-05-2013, 23:17
دوستان این لینک گلهای لمپارد مقابل استون ویلا با کیفیت HD از مدیافایر

امیدوارم لذت ببرید:n01:

دانلود گل اول ( گل شماره 202 ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود گل دوم ( گل شماره 203 ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : تاپ گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n16:

30vil
14-05-2013, 00:13
جان تري به زودي راهي ترکيه مي شود
روزنامه سان در انگلستان اعلام کرده است که جان تري بازيکن تيم فوتبال چلسي به زودي راهي ترکيه شده و در تيم گالاتاسراي به فعاليت خواهد پرداخت.

جان تري بازيکن مشهور تيم فوتبال چلسي به ادعاي روزنامه سان در انگلستان به زودي از اين تيم جدا شده و فعاليت خود را در تيم فوتبال گالاتاسراي ترکيه از سر خواهد گرفت.

به نوشته اين روزنامه رؤساي باشگاه گالاتاسراي حاضر هستند تا رقمي جالب توجه و بسيار بيشتر از آنچه که در حال حاضر تري دريافت مي کند در اختيار گيرند اين در حالي است که برخي منابع آگاه مدعي شده اند گالاتاسراي حاضر است 10 ميليون بيشتر از آنچه که در حال حاضر تري در چلسي دريافت مي کند پرداخت کند.

گفتني است: مدير اجرايي برنامه هاي تري هنوز اظهار نظر قطعي در اين خصوص نکرده است

باشگاه خبرنگاران

mahsmahs
14-05-2013, 01:34

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

30vil
14-05-2013, 10:43
ساعت 23 و 15

چلسی - بنفیکا
لیگ اروپا - مرحله نهایی
ورزشگاه آمستردام آرنا ( هلند )
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
Al Jazeera Sport +9
Al Jazeera Sport HD1
Al Jazeera Sport HD2
ANT 1 (hellas)
Arena Sport 1 (serbia)
Arena Sport 3 (serbia)
beIN Sport 1 / HD
BHT 1 (BiH)
BNT 1 / HD
C+ Sport (poland) / HD
Canal 9 (den) / HD
Canal 9 (norway)
Club RTL
CT Sport / HD
Digi Sport 1 (rom)
Federalna TV
GMG Football
HRT 2 (croatia)
ITV / ITV HD
Jolly HD
Kabel Eins (deutsch) / HD
Kabel Eins (suisse)
Kabel Eins (österreich) / HD
nSport / HD
NTV Plus Futbol / HD
ORF Eins / HD
Rete 4
Ring.bg / HD
RSI La 2 / HD
RTL 7 / HD
RTRS TV
RTS 1 (serbia)
RTS Deux / HD
SF Zwei / HD
SIC / HD
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 1 (italy) / HD
Sky Super Calcio / HD
Slovenia TV2
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (slovenia)
IRAN TV3
2+2 UKRAINE
IDMAN
NTV RUSSIA
Star (turkey) / HD
STV (scotland) / HD
STV 2 [Dvojka] Slovakia
SuperSport 1HD (za)
SuperSport 3 (za)
SuperSport MaXimo
Tring Sport 1 / Jolly HD
TV3 (ireland)
TV4 Sport (sweden)
TV4 Sport Xtra HD (swe)
TVN Turbo / HD
UTV (ulster) / HD
Viasat Sport Baltic
W9 (france)
W9 Suisse

Reza31001
14-05-2013, 13:25
چلسی - بنفیکا
لیگ اروپا - مرحله نهایی
وقتی تو گروه سوم شدیم گفتم اگه لیگ اروپا رو بگیریم بازم خودش خیلی جالبه ولی با اومدن رافا دور این جام رو خط کشیده بودم و حدس میزدم جام باشگاههای جهان و احتمالا fa cup رو بگیریم ولی بنیتز باز نشون داد فوتبال اروپا رو بهتر از خود انگلیس یا آمریکای جنوبی میشناسه! (البته اگه بتونه این خان اخر رو هم رد کنه)
خیلی دوست دارم این جام مال ما باشه:n02:

کاری که ژوزه به تنهایی انجام داده میخواد توسط AVB, RDM, RB انجام بشه (قهرمانی در دو لیگ اروپا پشت سر هم)

arashsard
14-05-2013, 21:02
بجه ها خدا کنه خیابانی گزارش نکنه... گند میزنه به بازی میره... اگه خیابانی گزارش کنه صدا رو mute میکنم تصویر از تلوزیو و صدا از رادیو... البته اگه هماهنگ بیاد :n02: یا عادل گزارش کنه و بعدش اون جیغ جیغو مزدک باز قابل تحملتره... وجدانا علیرضا علیفر بهتر از این خیابانی گزارش میکنه :n08:

هازارد و JT میرسن ؟؟؟؟ 2 تا جام اروپایی پشت سر هم چه حالی میده...:n12:

jb.NY
14-05-2013, 21:11
اتفاقا من صدای علیفر رو به همشون ترجیح میدم، یه آرامش خاصی تو صداش هست که آدمو تو بازی غرق میکنه:n02: از داد و بیدادای الکی تو بازیای غیر مهم خوشم نمیاد
واسه بازیای هیجانی ترجیه میدم اصلا گزارشکر ایرانی تو کار نباشه

mohammad varaste
14-05-2013, 22:04
بنیتس تایید کرد:
هازارد به بازی نمیرسه:n05:

mohammad varaste
14-05-2013, 22:06
به نظر من جام یوفا ارزشش از اتحادیه هم کمتره:n21:

brad pitt
14-05-2013, 22:46
به نظر من جام یوفا ارزشش از اتحادیه هم کمتره:n21:

ببخشید شما طبق چه تحلیلی اینو میگی ؟؟

لطفا ارزش کار تیمی تیم رو پایین نیار

clau
14-05-2013, 23:05
جام اتحادیه انگلیس کجا جام یوفا کجا:n04:جام یوفا تیمی قهرمان بشه میتونه با قهرمان چمپیونز لیگ بازی کنه قهرمانی سوپر جام اروپا رو ببره که جام خیلی معتبریه

جام اتحادیه رو که اصلن نمیشه جام حساب آورد الکی فقط باعث میشه برنامه بازیهای تیمهای لیگ برتر فشرده تر بشه:n21:

mohammad varaste
14-05-2013, 23:12
ببخشید شما طبق چه تحلیلی اینو میگی ؟؟

لطفا ارزش کار تیمی تیم رو پایین نیار
اصلا قصد همچین کاری رو ندارم
جام یوفا جامیه که تیمهای پنجم و ششم لیگهای دنیا میرن توش +ارزش تیمی که از مرحله گروهی لیگ قهرمانان میره بالا قطعا بیشتره.
قهرمانی تو همچین جامی باید کار سختی باشه با این بازیکنا ؟
دمشون گرم بازیکنا زحمت کشیدن و همین یه جام هم بد نیست
اما سر جمع بازم به نظرم جام اتحادیه ارزشش بیشتره

به شخصه ترجیح میدادم از مرحله گروهی بالا بریم تو همون مرحله اول حذف بشیم تا اینکه قهرمان این جام بشیم.
هر چند بازم میگم قصد من نه تخریب تیمه نه زیر سوال بردن ارزشهای این تیم.
اصلا هم آدمی نیستم که بخوام همیشه موج مخالف برم و یه چیزی پرونده باشم
حرف من این ما تو این فصل با این همه خرج و بازیکن حقمون خیلی فراتر از این جام بودش.
بازم میگم به نظرم این جام از تمام جامهیی که از دست دادیم بی ارزش تره.

mohammad varaste
14-05-2013, 23:14
بیخیال آقا بهتره دیگه در این باره صحبت نکنیم.
خدا روشکر که سهمیه رو گرفتیم و این فصل نکبت بار داره تموم میشه.
به امید فصلی طوفانی با خوزه مورینیو (یا هر مربی دیگه ای جز بنیتز) :n12:

arashsard
15-05-2013, 02:46
اتفاقا من صدای علیفر رو به همشون ترجیح میدم، یه آرامش خاصی تو صداش هست که آدمو تو بازی غرق میکنه:n02: از داد و بیدادای الکی تو بازیای غیر مهم خوشم نمیاد
واسه بازیای هیجانی ترجیه میدم اصلا گزارشکر ایرانی تو کار نباشه

علیرضا علیفر من هر وقت گزارشو گوش کردم وارد مباحث فنی میشه... مخصوصا دفاع خطی... :n08: تا حالا نشده من بازی که علیرضا علیفر گزارش کرده گوش کرده باشم نگه دفاع خطی بلای جان تیم شد :n08::n08:

کلا بازی های تکرار و بازی های بنجل رو میندازن به علیرضا علیفر :n03:

CATALONIA
15-05-2013, 09:49
این جام یوفا همون جامی که بعضی تیم ها سال قبل که از مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شدن اومدن و از تیم دسته چندمی مثل بیلبائو باختن و حذف شدن !
حالا ما فینالیم ..
بنفیکا هم همون تیمیه که سال قبل توی لیگ قهرمانان بردیمشون و رفتیم مرحله بعد ..
+
انگار خبر ها حاکی از اینه که هازارد به بازی امشب نمیرسه و وضعیت جان تری هم مشخص نیست ...
امیدوارم حداقل کاپیتان به بازی برسه !

mohammad varaste
15-05-2013, 13:04
بخش انگلیسی سایت گل خبر داد: توافقات اولیه چلسی و لمپارد برای تمیدید قرارداد:n19:

30vil
15-05-2013, 14:15
ژسوس: بنفيکا از همان ابتدا با چلسي مي‌جنگد
سرمربي تيم فوتبال بنفيکا در آستانه ديدار امشب فينال ليگ اروپا برابر چلسي تاکيد کرد شکست تيمش در ليگاي پرتغال برابر پورتو و سقوط از صدر جدول انگيزه تيم او را براي درخشش در ديدار امشب کم نکرده است.

از آمستردام ، ژرژ ژسوس گفت بازيکنانش مي خواهند از همان ابتدا جنگ پاياپايي با ستارگان چلسي داشته باشند.

ژسوس افزود‌ کار تيمي ما کيفيت خوبي دارد و اگرچه براي ما قهرماني در ليگاي پرتغال نيز مهم است اما ناکامي هفته اخير ربطي به فينال اروپايي ما ندارد. البته تغيير ذهنيت بازيکنان کار سختي بود زيرا رسيدن ما به اين مرحله نشانه مثبتي است و روحيه بازيکنان براي اين ديدار بالا است.

امشب تيم ما در سطح بالايي بازي خواهد کرد و به لحاظ تکنيکي و تاکتيکي و روحي در تعادل به سر مي بريم.

وي گفت :« بنفيکا يک باشگاه تاريخي است و در طول تاريخ عملکرد خوبي داشته است.

اين تيم مانند رئال مادريد و ميلان در دهه 60 و 70 يکي از قدرت هاي نامدار اروپا بوده است. ما اگر چه به مانند آن زمان يکه تاز نيستيم اما فصل قبل در ليگ قهرمانان اروپا به يک چهارم راه يافتيم و در نيمه نهايي ليگ اروپا حاضر بوديم.»

وي با تاکيد بر نقش اوزه بيو در موفقيت هاي سال هاي دور بنفيکا گفت خوشحال است که اين اسطوره بزرگ را در آمستردام به همراه دارد.

ژسوس در مورد قهرماني چلسي در فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا گفت :« تيمي که رافائل بنيتس هدايت مي کند تيم متفاوتي است و شرايط ديگري دارد.آن ها امسال از بازيکنان تکنيکي چون اسکار و ادن آزار بهره برده اند.»

خبرگزاري فرانسه

shakerifar
15-05-2013, 15:56
این جام یوفا همون جامی که بعضی تیم ها سال قبل که از مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شدن اومدن و از تیم دسته چندمی مثل بیلبائو باختن و حذف شدن !
حالا ما فینالیم ..

چک: با وجود احترامی که برای این تورنمنت قائلم دیگر هیچ وقت نمی خواهم در آن بازی کنم
تیکه میندازی دیگه:n02:
البته بیلبائو هم دسته چندمی نبود...

-------------------------------------
حالا که این همه راه تا این تاپیک اومدیم اینم بگم با وجودمحبوب نبودن بین هوادارا بنیتز واقعا خوب کار کرده تو چلسی
بنده خدا این قدرم دیگه بد نبود:n02:
از وقتی بنیتز اومده ماتا داره پتانسیل واقعی خودشو نشون می ده البته مطمئن نیستم ولی فکر می کنم تو زمان دی متئو سمت چپ بازی می کرد
در حالی که الان پشت مهاجم و در مرکز بازی می کنه...انصافا هم خیلی خوبتر بازی می کنه تو این پست
داوید لوییز رو هم می شه گفت بنیتز کشفش کرد تو پست جدیدش
همه اینا به کنار تعداد بازی های چلسی خیلی زیاد بوده و سیستم چرخشیش هم تقریبا می شه گفت جواب داده

30vil
15-05-2013, 18:10
چک: با وجود احترامی که برای این تورنمنت قائلم دیگر هیچ وقت نمی خواهم در آن بازی کنم

دوستان توجه کنید این جام آنچنان هم بی ارزش نیست اما چک چون چلسی را در این حد نمیبینه این حرف را زده

مطمئنا چلسی بعد از قهرمانی در این جام امتیاز یوفا خودش را ارتقا میده پس این جام معتبره

یه خبر خوش :n20:

لمپارد در آستانه امضاي قرارداد جديد
هافبک کهنه‌ کار چلسي در آستاه توافق با سران تيمش مبني بر ماندن در اين تيم است.

فرانک لمپارد 34 ساله که به دليل آسيب ديدگي جان تري، بازوبند کاپيتاني چلسي در ديدار امشب (چهارشنبه) مقابل بنفيکا در فينال ليگ اروپا را به دست خواهد بست، در آستانه امضاي قراردادي يک ساله با آبي‌هاي لندن قرار گرفته است.

او همچنين روز شنبه با به ثمر رساندن 2 گل ديگر و با شکستن رکورد گلزني باشگاه، نام خود را در کتاب رکوردهاي باشگاه به ثبت رساند.

بر اساس اعلام نشريه تلگراف، لمپارد علاقمند بود قرارداد خود را به مدت 2 سال تمديد کند ولي سران باشگاه بر اين موضوع که قرارداد وي يک ساله تمديد شود تاکيد دارند. پيش از اين شنيده شده بود که لمپارد قصد دارد براي ادامه دوران فوتبال خود راهي لس آنجلس گلکسي در ليگ حرفه‌اي آمريکا شود.

Fars

CATALONIA
15-05-2013, 18:17

خب این نقل قول بیشتر برای این بود که ما چون طعم قهرمانی توی لیگ قهرمانان اروپا رو سال گذشته چشیدیم ، وقتی امسال با یه ناکامی مقطعی رو برو شدیم و رفتیم لیگ اروپا تفاوت سطحی بازی ها تو چشم زد !
وگرنه از ارزش این جام هیچ چیزی کم نمیشه ..
البته من به پیتر حق میدم .. چون امسال چلسی هر سه روز تقریبا بازی داشته ... و فکر نکنم هیچ کس اندازه چک امسال بازی کرده باشه .. مسلما خسته میشه !
+
منظورم شالکه بود :31:

بیلبائو تیم درجه دو و سه اروپاست
تیمی که الان رده 14 لیگ اسپانیاست ..

+
بنیتز کارش خوب بوده و اگه اون فشار اولیه هوادار ها نبود شاید تیم بهتر هم کار می کرد ..
ولی اگه مورینیو سال دیگه به چلسی بیاد من به شخصه دلم برای مجادله هاش با سر الکس تنگ میشه ...

mohammad varaste
15-05-2013, 18:19

حالا که این همه راه تا این تاپیک اومدیم اینم بگم با وجودمحبوب نبودن بین هوادارا بنیتز واقعا خوب کار کرده تو چلسی
بنده خدا این قدرم دیگه بد نبود:n02:
از وقتی بنیتز اومده ماتا داره پتانسیل واقعی خودشو نشون می ده البته مطمئن نیستم ولی فکر می کنم تو زمان دی متئو سمت چپ بازی می کرد
در حالی که الان پشت مهاجم و در مرکز بازی می کنه...انصافا هم خیلی خوبتر بازی می کنه تو این پست
داوید لوییز رو هم می شه گفت بنیتز کشفش کرد تو پست جدیدش
همه اینا به کنار تعداد بازی های چلسی خیلی زیاد بوده و سیستم چرخشیش هم تقریبا می شه گفت جواب داده
متاسفانه ماها عادت داریم فقط روزای آخر رو در نظر بگیریم و روزای سختو زود یادمون بره
جام حذفی و جام اتحادیه و جام باشگاه های جهان و لیگ برتر رو همین آقا از دست داد .
یکی از دلایلش هم بازی دادن به تورس و میکل بود . و بازی دادن بیش اندازه به رامیرز و موسس و بنایون
و این سیستم چرخشی مسخره
من میگم خودمونو گول نزنیم عملکرد بنیتز افتضاح بود یعنی فاجعه بود
وقتی شونصد بازی پشت سر هم باختیم و مساوی کردیم و این فاصله ننگ آور به وجود اومد.
این چندتا بازی هم که داریم میبریم به خاطر داشتن بازیکنایی مثل هازارد و ماتا و لمپارده.
چند صفحه پیش هم گفتم .شک نکنین اگه میکل مصدوم نمیشد ,بنیتز همین چند بازی هم لمپارد رو بازی نمیداد و قطعا میباختیم.

برام فرقی نداره کسی موافقم باشه یا نباشه اما عملکرد بنیتز به نظرم فاجعه بود .
البته شما منچستری ها:n21: باید از خداتون باشه که بمونه

City 17
15-05-2013, 19:26
منظورم شالکه بود :31:

بیلبائو تیم درجه دو و سه اروپاست
تیمی که الان رده 14 لیگ اسپانیاست ..

بیلبائو از زمان اومدن بیه لسا خیلی عالی کار کرد، دلیل اصلی ناکامیش توی این فصل جدایی ستاره هاش اونم درست در آستانه شروع فصل و موقعی بوده که امکان جایگزین کردنشون وجود
نداشته، یکی مارتینز که توی بایرن فوق العاده کار کرده، یکی دیگه یورنته که یه مقطع طولانی رو به خاطر همین مسائل جداییش توی ترکیب تیم نبود، مثه شرایط جدایی مودریچ از تاتنهام، انتقالش
کش و قوس های زیادی گرفت و بعد از نارضایتیش برای ادامه دادن نهایتا توی نیم فصل با یووه قرارداد بست و از ابتدای فصل آینده از بیلبائو جدا میشه...
یه نکته مهم دیگه هم سیاست کلی باشگاه از نظر تاریخی هست، اینکه فقط بازیکنان متولد باسک و یه سری مناطق خاص رو جذب می کنن و سال ها طول می کشه که همچین ستاره هایی
توی تیمشون شکل بگیره و جایگزین کردنشون تقریبا محاله!
نتیجتا همون درجه دو کفایت می کنه:n02:

حالا چرا به شالکه تیکه میندازی شهاب :n24:

30vil
15-05-2013, 21:22
ترکیب چلسی :

Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; D Luiz, Lamps ©; Ram, Mata, Oscar; Torres.

subs: Turn, Fer, Ake, Mik, Mar, Benay, Moses

vahidgame
15-05-2013, 21:35
خب امشب بازی سختی رو پیشرو داریم.
مطمئنا بنفیکا نسبت به تیمای دیگه که توی دورهای قبلی بازی داشتیم مثل بازل ، روبین کازان و استوابخارست تیم قدرتمندتریه و می تونه امشب چلسی رو اذیت کنه.
بازیکنای اونو هم نگاه کنیم برخلاف تیمی مثل بازل ، اکثر بازیکنای اونا سرشناسن.
به خصوص دو تا بازیکن اون خیلی خطرناکن یعنی گایتان به عنوان یه وینگر و همین طور کاردوزو که مهاجم نوکه و چلسی حتما باید برای مهار این دو بازیکن برنامه داشته باشه.

ترکیب چلسی هم به این صورته:

چک
کول - کیهیل - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا
لوئیز - لمپارد
اسکار ------- ماتا ------- رمیرس
تورس

متاسفانه تری و هازارد هم به بازی نرسیدن.

کامیونتی شیلد ، سوپر جام اروپا ، جام باشگاه های جهان ، لیگ قهرمانان اروپا ، لیگ برتر ، جام حذفی و جام اتحادیه (جامی از قلم نیافتاد؟!) همگی اینا رو به راحتی توی این فصل از دست دادیم ، دیگه این جام رو هم از دست بدیم دیگه نمی دونم چی میشه گفت!
با اینکه شاید تا چند وقت پیش این جام برای من مهم نبود ولی الان با این شرایط قهرمانی برام مهمه و امیدوارم امشب حتما بتونیم بنفیکا رو ببریم...

jb.NY
15-05-2013, 23:03
نیمه اول که چیز خاصی واسه نمایش نداشتیم، ببینیم نیمه دوم چه میکنن بچه ها

علیرضا علیفر من هر وقت گزارشو گوش کردم وارد مباحث فنی میشه... مخصوصا دفاع خطی... :n08: تا حالا نشده من بازی که علیرضا علیفر گزارش کرده گوش کرده باشم نگه دفاع خطی بلای جان تیم شد :n08::n08:

کلا بازی های تکرار و بازی های بنجل رو میندازن به علیرضا علیفر :n03:

اشتباه شد! منظورم پیمان پوسفی بود،شخصیتاشونو قاطی کردم

mohammad varaste
15-05-2013, 23:09
خدایی این رامیرز خیلی اعصاب خورد کن شده
گند زد به 3تا ضد حمله.چندتا سوتی هم داد .
شانس هم آوردیم تیم حریف دستپاچه بود وگرنه 2تا گل خورده بودیم
البته تو چندبازی اخیر نشون دادیم نیمه دوم بهتر هستیم.
ببینیم این بازی چی میشه
به امید قهرمانی در این جام:n12:

COME ON CHELSEA

mohammad varaste
15-05-2013, 23:11
یه خبر جالب : به احتمال خیلی قوی دیمتئو فصل بعد در تیم ناپولی مربی گری خواهد کرد

meyn
15-05-2013, 23:34
گل... گل... تورس دقیقه ی ۶۰ گل زد... به امید قهرمانی...!:n19:

CRIS Joon CR7
15-05-2013, 23:34
پیتر چک با دست پاس گل داد :n19:

یادداشت میکنیم :دی گل دقیقه 60 روی پاس پیتر چک :n08:

brad pitt
15-05-2013, 23:39
تورس هم یا گل نمیزنه یا گل میزنه حساس میزنه ه ه ه

بچه بازی درآورد این آزپیلیکو.تا

meyn
16-05-2013, 00:08
و ایوانوویچ تموم میکنه کارو! و چلسی قهرمان لیگ اروپا میشه! تبریک! :n20:

jb.NY
16-05-2013, 00:11
آقا تبریک:n20:
دم بچه ها گرم، تورس با اون دریبلی که زد یاد و خاطره تورس قدیمی رو زنده کرد، چی میشه برگرده به اوجش
ولی دلم سوخت واسه طرفدارای بنفیکا، چه اشکی میریختن :n28:

brad pitt
16-05-2013, 00:11
تبریک بابت قهرمانی

بردی دراماتیک و از روی تجربه

sina1100
16-05-2013, 00:19
عالی بود بازی، لذت بردیم ...
تبریک خدمت همه ی هواداران آبی های لندن

D3vil_A
16-05-2013, 00:34
تبریک بابت قهرمانی.....حق چلسی بود ، گل تورس هم یاد آور گل هاش به آلمان تو یورو 2008 و به بارسلونا تو نیوکمپ بود...:n09:

اینم یک عکس باحال :

پ.ن:
فرنک لمپارد عجب شوتی زد

MORINIO
16-05-2013, 00:45
منم تبریک میگم به همه آبی دلان لندنی :n02:

بازی سختی بود همونطور که پیش بینی میکردم .. نیمه اول اصلآ خوب نبودیم ( یه جورایی مطابق معمول ) ولی نیمه دوم خیلی بهتر شدیم

گل های خوبی هم زدیم .. حیف اون شوت لمپارد که گل نشد !

چیز بیش تری از بازی به ذهنم نمیرسه الان .. بهتره فقط لذت ببریم از قهرمانی :n01::n12:

بعد فصل سخت و طولانی ای که داشتیم این جام کمترین حق بچه های تیم بود :n26:

clau
16-05-2013, 00:51
این گلی که ایوانوییچ زد چقد شبیه اون ضربه سر جان تری و گل چهارم چلسی به بارسای رایکارد در استمفورد بریج زمان سر مربیگری خوزه مورینیو بود

تبریک به طرفداری چلسی بابت قهرمانی :n16:

30vil
16-05-2013, 00:51
تبریک به همه دوستان مخصوصا طرفداران چلسی :n20:
چلسی هم به جمع تیمهایی که همه جامهای اروپایی را فتح کردند پیوست:n16:

یه فینال دراماتیک دیگه برای چلسی و هوادارانش واقعا بازی سختی بود فکر نمیکردم امروز بنفیکا در این حد ظاهر بشه

اونا خیلی موقعیت داشتند اما فرق تیم درجه یک و درجه دو در اینه که چلسی واقعا از موقعیت هاش به خوبی بهره برد

داوری امروز خیلی ضعیف بود و واقعا بازیکنان چلسی را عصبی کرده بود

رامیرز امروز خیلی دونده ظاهر شد و کرنر آخر که گرفت بازی خوبشو تکمیل کرد

تورس هم گل زیبایی زد که منو یاد گلی که به بارسا در نیوکمپ زد انداخت و در آخر 2 سوپر شوت از سوپر فرانکی که با بدشانسی گل نشد:n12:

کلا تیم زحمت زیادی برای این جام کشیدند و بیشترین بازی ها را تو این فصل چلسی داشت مصدومیت ها و خستگی ها همه به دلیل این تعداد بازی بود اما باز هم تیم کم نیاورد و تا لحظه آخر جنگید

mohammad.asghari
16-05-2013, 00:52

مراسم قهرمانی تا صبح گذاشته میشود

maziarzar
16-05-2013, 00:58
چلسی چلسی چلسی بازم قهرمان شدددددددددددددددددددددددد

30vil
16-05-2013, 00:58

mohammad varaste
16-05-2013, 01:06
خوبه که قهرمان این جام هم شدیم تا تنها تیم انگلیسی باشیم که قهرمان تمام جام ها شده.بلاخره از هیچی بهتره امیدوارم شنبه هم بازیمونو ببریم تا مستقیم به لیگ قهرمانان بریم. این فصل خیلی بد بود اول فصل کی فکرشو میکرد که ما به همین یه جام راضی بشیم ؟:n18: اما همینم بد نیست .....:n06: بازم میگم این بازیکنا اگه فقط یه کم خوش شانس بودن با همین سن کمشون کم از بایرن و دورتموند نداشتند و راحت میتونستند به حقشون برسن و جایگاهشون بالاتر از این باشه

mohammad varaste
16-05-2013, 01:19
این میکل چی میخواد وسط عکسا ؟:n02:

mohammad varaste
16-05-2013, 01:20
چلسی

3.50

1

پتر چک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دروازه بان

4.50

2

Branislav Ivanovic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

3.00

3

اشلی کول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

3.50

4

David Luiz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

4.00

24

گری کیهیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

2.50

28

César Azpilicueta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع

2.50

7

Ramires ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

3.50

8

Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

2.50

11

Oscar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هافبک

3.50

9

فرناندو تورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهاجم

3.00

10

خوان ماتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهاجم

arashsard
16-05-2013, 02:04
تبریک بابت قهرمانی:n16: لامصب این بنفیکا عجب انگیزه ای داشت... با تمام وجود اومده بودن قهرمان شن و انصافا خوب بازی کردن حسابی اذییت کردن.... گل تورس بسی خوشحالمون کرد اما سزار عجب هند ناشیانه ای داد...

اوففففف عجب شوتی زد فرانکی....

ضربه سر ایوانوویچ هم حرف نداشت... کلا خوب ضربه سر میزنه... کلا تیم از نطر فیزیکی خیلی خوبه... تقریبا هم بازیکنا قد بلند و با فیزیک خوبن و به درد این موقع ها میخورن...

30vil
16-05-2013, 02:10
و در آخر باید از رافا تشکر کرد خیلی زحمت کشید و با وجود اینکه میدونست وصل بعد جایی در تیم نداره اما حداکثر تلاششو کرد

Thank You Rafa

Reza31001
16-05-2013, 03:57
تبریک مجدد

این قهرمانی از اون جهت برای من ارزش داره که نام جلسی رو تو تاریخ حک کرد
اون قدر تو این 10 سال گذشته به نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان رسیده بودیم و بدون جام برگشته بودیم که بدجوری روی اعصاب من راه میرفت ولی طی دو سال دو لیگ معتبر اروپایی فتح شد

موضوع جالب دیگه هم اینه که همیشه بزرگترین انتقادی که به چلسی وارد میشد تعویض مکرر سرمربیها بود ولی جامهای اروپایی رو همین مربیهای جانشین بالای سر بردن
این هم بزرگی تیم رو میرسونه هم جوابیه در مقابل این انتقادها (گرچه به انتقادهای درستیه ولی تیم قهرمان شده حرف دیگه ای هم هست؟:n02:)

charlize
16-05-2013, 08:16
منم تبریک میگم با تاخیر..
چلسی الان تبدیل به نخستین تیم تاریخ شد که در یک زمان هم قهرمان فعلی لیگ قهرمانان محسوب میشه و هم قهرمان لیگ اروپا!

mohammad.asghari
16-05-2013, 10:25

مراسم اهدای جام و اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UPLOADBOY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | DIRECTLINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ICLUB.COM.mkv)

جشن توی زمین چمن
UPLOADBOY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | DIRECTLINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NAVID_FOOTICLUB.COM.mkv)

منبع:فوتی کلاب

Pessimist
16-05-2013, 11:54
تبریک میگم قهرمانی چلسی رو راستش خودم خیلی دوست داشتم چلسی قهرمان بشه دیگه خسته شدم از بس دیدم تیم های اعصاب خرد کنی مثل اتلتیکو مادرید و سویا میان قهرمان میشن!:n02:

اگه منصفانه قضاوت کنیم قدرت هر دوتا تیم تو زمین مساوی بود اما انگیزه ی بازیکن های بنفیکا واسه قهرمانی خیلی بیشتر بود و همین کار رو واسه چلسی سخت کرده بود اما بازیکن های چلسی تجربه ی بیشتری داشتن و تونستن از موقعیت هاشون به بهترین شکل ممکن استفاده کنن و قهرمان بشن! از طرف دیگه بازیکن های بنفیکا موقع حملات خیلی دستپاچه عمل میکردن و همین با عث از دست رفتن قهرمانی شد!

و یه نکته دیگه باز هم این جاودانی و اون کارشناس خودخواه که با این تحلیل های خودشون به شعور مخاطب توهین میکنن!
این آقا که حالا خودتون اسمشو میدونید یکی از دشمن های تیم چلسی هست و سال پیش تو فینال چمپیونز لیگ هم کارشناس برنامه بود و بعد از قهرمانی چلسی خیلی ناراحت شده بود تو بازی دیشب هم مدام از بنفیکا حرف میزد و حتی قبل از بازی یک کلمه هم در مورد چلسی حرف نزد!
واقعا متاسفم از اینکه میبینم این کارشناس ها که نمیتونن بدون جانبداری قضاوت کنن میان تو شبکه هایی که میلیون ها بیننده داره!

پ.ن: راستی شوت لمپارد خیلی زیبا بود واقعا این بازیکن تمام نشدنیه اگه گل میشد چی میشد:n06:

mohammad.asghari
16-05-2013, 12:10

Trophy Ceremony + Celebrations

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

------------------------

Trophy Celebrations - including Interviews & Analysis

20130515-ben-che-uel_3.part…rar (295,00 MB) - uploaded.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20130515-ben-che-uel_3.part…rar (245,99 MB) - uploaded.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad varaste
16-05-2013, 12:14
فقط یک بازی تا رفتن رافائل بنیتس:n18:

راستی من چند صفحه پیش به اشتباه گفتم که بازی چلسی و اورتون شنبه هستش.
بازی یکشنبه ساعت 19.30
فکر کنم شبکه ورزش بذاره:n01:

Dark Shine
16-05-2013, 12:50
سـه تا بازیکنی که همیشه خوشم میومده توی ترکیب ازشون به ترتیب ؛ لمپـارد - رامیرس و ایوانوویچ بودن !
واقعاً خوشحالم بابتِ اینکه قهرمـانی ...
نیمه ی اول خیلی وحشتناک بود ! شماره ی 9 ـه حریف تقریباً همه کـار کرد اما باز هم نتونستن از دفاعِ مستحم و فوق العاده ی چلسـی بگذرن .
گُلِ دقیقه ی 93 کلاً خیلی میچسبه : دی یکی این بازی یکی نیمه نهایی پارسال ! : دی کلاً خیلی میچسبـه
ضمنِ اینکه بـاید از اسطوره و شوت های سرکشش یادی هم کرد ...

mohammad varaste
16-05-2013, 13:21
اگه چلسی مساوی کنه و آرسنال هم با اختلاف یک گل بازیشو ببره.
اونوقت باید دوتیم دوبازی در مکانی بی طرف انجام بدن برای رتبه سومی:n04:

من زیاد از این قضیه سر در نمیارم
اگه کسی اطلاعات کاملتری داره بگه

vahidgame
16-05-2013, 14:26
تبریک میگم به همه طرفداران چلسی :»
در شبی که بنفیکا بهتر از ما بود ولی تونستیم در نهایت قهرمان بشیم. هر چند که تعداد بازی هایی که چلسی توی این فصل انجام داده و خستگی بازیکنا اصلا قابل مقایسه با ینفیکا نیست!
فکر کنم از نظر تعداد بازی توی یه فصل یه رکورد تاریخی زدیم اونم با حدود 66 بازی!

هر چند که اون احساسی که پارسال برای قهرمانی توی CL داشتیم اصلا قابل مقایسه با قهرمانی توی لیگ اروپا نیست ولی همین جام هم ارزشمنده و حداقلش اینه که امسال رو بی جام نموندیم و به همراه منچستر ، سوانسی و ویگان جزو تیم های انگلیسی بودیم که این فصل رو با جام معتبر تموم کردیم :دی

این قهرمانی می تونه استارتی باشه برای موفقیت های بزرگتر که احتمالا فصل بعد با مورینیو بدست میاریم.
به امید قهرمانی توی سوپر جام اروپا با مورینیو اونم در حالی که باز فرانکی جام رو بالا می بره :دی

..............................

لمپارد:بعد از دو سال پرفراز و نشیب، قهرمانی دلچسبی بود

ستاره 34 ساله چلسی که در فینال لیگ اروپا 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد درانتظار تمدید یک ساله قراردادش می باشد

سایت گل- فرانک لمپارد ستاره 34 ساله باشگاه چلسی 4شنبه شب در فینال لیگ اروپا برای 90 دقیقه مقابل بنفیکا بازی کرد و درنهایت توانست با برد 1-2 تیمش مقابل حریف پرتغالی قهرمانی متوالی تیمش در اروپا را جشن بگیرد. دو گل چلسی در این بازی را فرناندو تورس و برانیسلاو ایوانوویچ به ثمر رساندند.

درپایان این بازی لمپارد که در بازی هفته گذشته تیمش مقابل استون ویلا ، عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را مال خود کرده بود و در ماه های اخیر اخباری مبنی بر احتمال انتقالش به لیگ ام.ال.اس به گوش می رسید، در صحبت هایی از احتمال تمدید قراردادش با چلسی صحبت کرده است.

لمپارد در صحبت هایی به آی.تی.وی گفت:« ما به هدفمان رسیدیم. با بازی 4شنبه شب و بازی ای که روز یکشنبه انجام دادیم، درخشان ظاهر شدیم و نشان دادیم که تیممان شرایط خوبی دارد.»

این ستاره 34 ساله درادامه گفت:« قهرمانی لحظه فوق العاده ای برای همه ماست . در طول دو سال گذشته صحبت های زیادی در مورد فرازونشیب در چلسی به گوش می رسید. ما فراز و نشیب هایی را پشت سرگذاشتیم و این هم یک جام قهرمانی دیگر.این دوره فوق العاده ای برای تمام ماهایی که اینجا هستیم بود. مایک گروه هستیم؛ یک تیم منسجم.»

لمپارد در آنالیز عملکرد بنفیکا دراین بازی هم گفت:« ما خوش شانس بودیم ولی شما هم باید شانس خودت را رقم بزنی. بنفیکا دراکثر دقایق بازی کنترل توپ را در دست داشت ولی ما قهرمان شدیم. فصلی طولانی بود ولی همه ما با هواداران و اعضای باشگاه دستهایمان را به هم دادیم و باشگاه چلسی شایسته چنین قهرمانی ای بود.»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DA%86%D8%B3%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF?ICID=OP)

MORINIO
16-05-2013, 15:31
خبرای خوب خوب به گوش میرسه :n01::n01::n19:

لمپارد یک سال تمدید کرد :n12::n12::n12:

منبـــع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

خبر تکمیلی :

خبر رسمی: لمپارد با چلسی تمدید کرد

هفته خوب ستاره باتجربه آبی ها با تمدید قراردادش با این باشگاه کامل شد.

سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که فرانک لمپارد، هافبک باتجربه آبی ها، قراردادش را برای یک سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد.

از روز گذشته شایعاتی در مورد توافق اولیه دو طرف برای تمدید قرارداد منتشر شد وبعد از قهرمانی شب گذشته چلسی در لیگ اروپا، مدیران باشگاه به لمپارد اعلام کردند که قراردادش مطمئنا تمدید می شود.

لمپارد پس از تمدید قرارداد به سایت اختصاصی باشگاه گفت:" بسیار خوشحالم. همه می دانند که رویای من ماندن در چلسی بود. ما مدت ها بود که در این مورد بحث کردیم و حتی برای مدتی مذاکرات متوقف شده بود اما در نهایت همه چیز دوستانه پیش رفت.

می خواهم از آقای آبراموویچ برای همه کارهایی که انجام داد تا رویای من محقق شود، تشکر کنم. من عاشق این باشگاه، بازیکنان و بیش از همه، هواداران هستم. هوادارانی که از زمان حضورم در اینجا رفتار فوق العاده ای داشتند.

تنها چیزی که من می خواستم این بود که همچنان بتواند در سال های پیش رو به باشگاه در راه رسیدن به موفقیت های بیشتر کمک کنم. نمی توانم خوشحال تر از این باشم."

لمپارد این هفته با دو گلی که مقابل استون ویلا به ثمر رساند، رکورد بابی تامبلینگ را پشت سر گذاشت و عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را به خود اختصاص داد.

او که در سال 2001 از وستهم به چلسی پیوست، سه قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در اف ای کاپ، دو قهرمانی در جام اتحادیه، یک قهرمانی در چمپیونزلیگ و یک قهرمانی در لیگ اروپا در کارنامه دارد.

او در ماه آوریل به سومین بازیکن تاریخ چلسی تبدیل شد که 600 بازی برای این باشگاه انجام داد (اکنون 607 بازی انجام داده) و پشت سر پیار بونتی (729) و ران هریس (795 ) قرار دارد.

منـــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

30vil
16-05-2013, 18:47
بنيتس: مقابل تيم بسيار خوبي به ميدان رفتيم
سرمربي موقت چلسي پس از قهرماني در ليگ اروپا اعلام کرد که شاگردانش مقابل تيم بسيار خوبي در فينال حاضر شده‌اند.

بنيتس شب گذشته آبي‌پوشان لندن را با پيروزي 2 بر يک مقابل بنفيکا به قهرماني در ليگ اروپا رساند.

وي در خصوص انتقال احتمالي‌اش به PSG اظهار داشت: هيچ کس نمي‌داند.

سرمربي چلسي با اشاره به پيروزي تيمش ادامه داد: مقابل تيم بسيار خوبي بازي کرديم. از اينکه قهرمان شديم، بسيار خوشحاليم. وقتي سوت پايان زده شد به شدت خوشحال شديم و به خود افتخار کرديم.

وي خاطرنشان کرد: آينده من؟ هنوز يک بازي و يک جشن ديگر براي قهرماني باقي مانده است. زمان داريم که به اين موضوع فکر کنيم.

ايوانوويچ: فصل سختي بود
مدافع چلسي پس از قهرماني در ليگ اروپا تاکيد کرد با پشت سر گذاشتن فصلي سخت اکنون زمان آن است که جشن بگيرند.

ديدار نهايي ليگ اروپا بين تيم‌هاي چلسي و بنفيکا برگزار شد که در پايان با حساب 2 بر يک به سود چلسي به پايان رسيد.

در اين ديدار فرناندو تورس 60 و برانيسلاو ايوانوويچ 93 براي چلسي و اسکار کاردوزو 68 براي بنفيکا گلزني کردند.

ايوانوويچ که در پايان اين ديدار بسيار خوشحال به نظر مي‌رسيد در مورد پيکار مقابل بنفيکا گفت: احساس بسيار خوبي دارم. فکر مي‌کنم تيم ما شايسته اين عنوان بود. فصلي سخت و شلوغ را سپري کرديم. ديدارهاي زيادي را در برهه‌هاي زماني کم برگزار کرديم ولي اکنون زمان جشن گرفتن قهرماني‌مان است.

تورس:اين مي‌توانست تنها شانس ما باشد
بازيکن اسپانيايي چلسي معتقد است که اين مي‌توانست تنها شانس تيمش براي کسب قهرماني در ليگ اروپا باشد.

فرناندو تورس اولين گل بازي را در ديدار چلسي و بنفيکا در فينال ليگ اروپا به ثمر رساند. چلسي شب گذشته موفق شد با نتيجه 2 بر يک مقابل بنفيکا به برتري برسد و جام قهرماني ليگ اروپا را بالاي سر ببرد. آبي‌پوشان لندني سال آينده در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا به ميدان خواهند رفت.

بازيکن اسپانيايي در اين باره اظهار داشت: واقعا مي‌خواستيم قهرمان ليگ اروپا شويم. شايد به خاطر اينکه اين تنها شانس ما براي اين کار بود.

وي ادامه داد: بسيار خوشحالم. مسابقه واقعا سختي بود. بنفيکا با اختلاف در نيمه اول تيم برتر زمين بود و به اندازه کافي خوب بود که بتواند اين جام را به خانه ببرد.

Fars

stealer
16-05-2013, 19:04
من هم به دلیل امتحانا با تاخیر زیاد تبریک میگم:n02::n16:
دیشب بازی نیمه اول رو دوس نداشتم ولی نیمه دوم خیلی بهتر بودیم یکم ترسیده بودم:n02:
تبریک به تورس به خاطر گل قشنگش و ایوانوویچ هم عجب سری زد!!!
ایشالا بازی اخر رو هم میبریم و فصل بعد با خوزه یه تیم رویایی میسازیم واسه cl
امیدوارم بنیتز هم فصل بعد با یه تیم دیگه بتونه موفق باشه:n16:

arashsard
16-05-2013, 21:00
یه افتخار بزرگ نصیبمون شد... ما هم به همراه یوونتوس و آژاکس و بایرن مونیخ تنها تیم هایی هستیم که تمام جام های معتبر اروپا ( لیگ قهرمانان - جام در جام - یوفا ) رو بردیم...

آقا بیقرار و بیتاب سوپر کاپ اروپا هستم... بایرن و گواردیولا رو به زانو در میاریم....:n16: عجب سوپر کاپی میشه...

pcforlife
16-05-2013, 22:08
منم تبریک میگم به طرفدارای چلسی خصوصا اشکان عزیز و وحید گل :n11:... چلسی این دو ساله خداییش تو اروپا واسه انگلیس سنگ تموم گذاشتن... EL جام ساده ای به هیچ وجه نیست... خیلی از تیم هایی که حتی آدم از اسامیشون خندش میگیره، به قدری انگیزه دارن که پرمهره ترین تیم ها رو هم میبرن... تو رقابت حذفی هم که جا برای اشتباه و گاف دادن نیست...
برای لمپارد خیلی خوشحال شدم... خیلی، هم واسه جام گرفتنش وهم برای تمدیدش... حیف که دیرکش گل نشد.
امیدوارم مورینیو بیاد چلسی تا کلاس لیگ برتر چند برابر بیاد بالا. هر چند با وجود اینکه از بنیتس خوشم نمیاد اما حضور در CL فصل بعد و قهرمانی لیگ اروپا واقعا کارنامه خوبی بود...البته نه اینقدر دیر و دقیقه نودی اونم برای تیم پرمهره ای مثل چلسی..

یاعلی

mohammad.asghari
16-05-2013, 22:13

به مناسبت شکستن رکورد بابی تامبرلینگ و زدن 203 گل برای چلسی توسط فرانک لمپارد 203 توپ که هر کدوم نشون دهنده ی گلی از گل های فرانکی هست توسط ادیداس در استمفربریج نصب شد...

CATALONIA
16-05-2013, 23:56

منم تبریک میگم ..
هم قهرمانی رو هم تمدید قرار داد لمپارد رو که ارزشش از گرفتن جام کمتر نیست ... :31:
این جوری که بوش میاد انگار قراره اون عکس امضا ی وحید رو دوباره فصل بعد تو چلسی ببینیم .. که عالیه !
نیمه اول خیلی ضعیف کار کردیم و کلا توی بازی نبود هازارد حس شد .. ماتا رو یارگیری کرده بودن و برای همین حرکات رو به جلو تیم خیلی خوب نبود ... و کلا بنفیکا خیلی تیم رو اذیت کرد !
ولی با تجربگی بازیکنان توی همچین مواقعی به درد میخوره ..
تورس توی لیگ اروپا فوق العاده کار کرده و 6 گل توی 9 تا بازی زده ..! لمپارد هم که هیچی اصلا ..
بنیتز هم ماموریتش رو خوب انجام داد ولی به شخصه هنوز برای از دست دادن جام باشگاه های جهان ازش شاکی ام ! حیف بود واقعا ...
فصل بعد باید ببینیم سوپر کاپ رو مورینیو با تیم کلوپ برگزار میکنه که انتقام باخت امسالش رو بگیره یا با گواردیولا .. هر چی باشه خیلی جذاب خواهد بود ..
+

حالا چرا به شالکه تیکه میندازی شهاب :n24:
:31:
معراج قضایای Revier derby رو که میدونی :31:

+

من نمیدونم چرا بعضی ها طاقت ندارن ببینن JT هر سال جام بلند میکنه ؟

mohammad varaste
17-05-2013, 00:02
ناتان آکه بهترین بازیکن سال جوانان
اسکار زننده زیباترین گل فصل به یوونتوس

بهترین بازیکن سال از نگاه دیگر بازیکنان:خوان ماتا
بهترین بازیکن سال: خوان ماتا

L.A.M.P.A.R.D
17-05-2013, 11:08
پیروزیه ارزشمندی بود ! همه خوب بودند ! از تورس و ماتا تا لمپارد !
خوب ، بهترین های چلسی هم مشخص شدند ! ناتان آکه جوان 18 ساله و هلندی ـه چلسی به عنوان بهترین بازیکن جوان سال باشگاه معرفی شد ! خوان ماتا از نگاه دیگر بازیکن های تیم به عنوان برترین بازیکن فصل انتخاب شد ... و بلاخره برای دومین بار ، خوان ماتا بهترین بازیکن فصل چلسی شد :) :n12:
توی این برنامه به لمپس هم یه جایزه ی یاد بود برای رکوردش داده شد ....

30vil
17-05-2013, 13:51
براي دومين سال پياپي
خوان ماتا مرد سال چلسي شد
بازيکن اسپانيايي شاغل در ليگ برتر انگليس براي دومين سال پياپي به عنوان بهترين بازيکن تيم فوتبال چلسي در فصل جاري برگزيده شد.

در نظرخواهي صورت گرفته از هواداران تيم مطرح شهر لندن و با همکاري شبکه اسکاي، «خوان ماتا» حائز بيشترين راي و به عنوان بهترين بازيکن تيم آبي‌پوش انتخاب شد.

وي براي دومين مرتبه صاحب اين افتخار شد و روز گذشته جايزه خود را در مراسمي که در سالن‌ گريت‌هال واقع در ورزشگاه استمفوردبريج برگزار شد، دريافت کرد.

اين موفقيت در حالي براي هافبک اسپانيايي بدست آمد که بازيکنان مطرحي از چلسي همچون فرانک لمپارد، ديويد لوئيز و ادن ازارد با او رقابت داشتند.

ماتا پس از کسب اين افتخار به خبرنگاران گفت: فوق‌العاده خوشحالم. اين دومين فصل حضورم در چلسي بود و در عين حال دومين افتخار پياپي‌ام بود. بايد از همين جا از همه هواداراني که مرا حمايت کردند، همچنين هم‌تيمي‌هايم که ياور من در بازي‌ها بودند، صميمانه تشکر کنم.

ماتا که اکنون نامش در کنار بزرگان تاريخ چلسي همچون جان هالينز، ري ويليکينز و فرانک لمپارد ثبت شده، چهارشنبه شب در فينال ليگ اروپا در آمستردام با غلبه بر بنفيکا صاحب عنوان نخست شد. تابستان گذشته نيز همراه با آبي‌پوشان استمفوردبريجي مقام نخست قهرمانان اروپا را کسب کرد.

بازيکنان سال چلسي در ادوار گذشته به اين شرح است:

سال 1968:‌ پيتر بونتي

سال 1968: ‌چارلي کوک

سال 1969:‌ ديويد وب

سال 1970: جان هالينز

سال 1971: جان هالينز

سال 1972: ديويد وب

سال 1973: پيتر اوس‌گود

سال 1974:‌ گري لاک

سال 1975: چارلي کوک

سال 1976: ري ويلکينز

سال 1977: ‌ري ويلکينز

سال 1978:‌ ميک دروي

سال 1979:‌ تامي لانگ‌لي

1980: کليو والکر

1981: ‌پيتار بوروتا

سال 1982:‌ ميک فيلري

سال 1983:‌جوي جونز

سال 1984:‌ پت نوين

سال 1985:‌ ديويد اسپيدي

سال 1986:‌ ادي نيوزسيوکي

سال 1987:‌ پت نوين

سال 1988:‌ توني دوريگو

سال 1989: گراهام رابرتس

سال 1990 : کن مون کو

سال 1991:‌ اندي تاوزند

سال 1992: ‌پل اليوت

سال 1993: فرانک سينکلر

سال 1994 :‌استيوکلارک

سال 1995: ارلند جانسون

سال 1996‌: رود گوليت

سال 1997 : مارک هيوز

سال 1998 : دنيس وايس

سال 1999: جيان‌فرانکو زولا

سال 2000: دنيس وايس

سال 2001: جان تري

سال 2002: کارلو کوديچيني

سال 2003:‌جيان فرانکو زولا

سال 2004: فرانک لمپارد

سال 2005: فرانک لمپارد

سال 2006: جان تري

سال 2007:‌مايکل اسين

سال 2008: جو کول

سال 2009: فرانک لمپارد

سال 2010: ديديه دروگبا

سال 2011: پيتر چک

سال 2012 : خوان ماتا

سال 2013: خوان ماتا

Fars

mohammad varaste
17-05-2013, 14:02
عجب نامردی این روی هاچسون
گفته که با مصدومیت جرارد, بازوبند کاپیتانی رو به رونی میدم .
همه جوره دارن به لمپارد ظلم میکنن,اون از شماره 8 که دادن به ویلشر و حالا هم که بازوبند رو به لمپارد نمیخوان بدن.:n04:

jb.NY
17-05-2013, 17:35
ماتا واقعا حقش بود، یکی از بهترین خریدهایی که این چندساله داشتیم همین ماتاست، خیلی هم زود بین هوادارا محبوب شد، خودم به شخصه عاشقش شدم
هازارد هم میشه گفت عالی بود، ولی ماتا این فصل واقعا عالی بود و حقشم بود بازیکن سال بشه
مبارکش باشه
یکی از قشنگترین صحنه های فوتبالی که تا به حال دیدم توی بازی پارسال بود که قهرمان شدیم، دقیقه 90 دروگبا و ماتا بیرون از زمین با استرس و خوشحالی همدیگه رو بغل کرده بودن و منتظر سوت بودن، خیلی ناز شده بودن:happy:

30vil
17-05-2013, 18:14
چلسي 100ميليون پوند بازيکن مي‌خرد
رافائل بنيتس سرمربي موقت چلسي که به احتمال قوي سال آينده جايش را به مورينيو مي دهد.

بنيتس پس از پيروزي دو بر يک آبي پوشان مقابل بنفيکا در فينال ليگ اروپا گفت: مطمئن هستم چلسي سال آينده بهتر خواهد بود چون 100 ميليون پوند مي خواهدخرج کند و سه يا چهار بازيکن جديد بخرد.

وي افزود: نمي دانم مربي آينده چه کسي است، من کسي نيستم که اين حرف را بزنم حتي اگر همه اشاره ها به سمت يک نفر باشد.

بنيتس گفت او تيمي را به جانشين اش واگذار مي کند که بازيکناني در حال پيشرفت درآن بازي مي کنند و فرناندو تورس هم به روزهاي اوج خود بازگشته است. بازي او بهتر شده، با مربي بدنساز به خوبي کار مي کند و قدرتش و توانايي و سرعتش چند برابر شده است.

Isna

arashsard
17-05-2013, 18:57
ماتا واقعا حقش بود، یکی از بهترین خریدهایی که این چندساله داشتیم همین ماتاست، خیلی هم زود بین هوادارا محبوب شد، خودم به شخصه عاشقش شدم

حرف قشنگ سید جمالدین اسد آبادی : در خاج مسلمان ندیدم اما اسلام رو دیدم....

وقتی ماتا رو مقایسش میکنم با بازیکنای داخلی میفهمم پشتکار . تلاش غیرت یعنی چی... بازیکنی که 90 دیقه واسه موفقیت تیم میدوه... بازیکنی که از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه... مجسمه از طلا ازش بسازن بهش بدن کمشه... معنی تعهد رو میفهمن... معنی عشق به پیراهن و باشگاه رو میفهمن... چیزی که متاسفانه خیلی از بازیکنای وطنی نمیدونن... خوان ماتا :n12: چلسی :n12:

30vil
17-05-2013, 21:27
دو تا آمار جالب دیگه برای سوپر فرانکی عزیز :n12: کلا هر چی رکورد بود این فصل زده این اسطوره

KEY STAT
Frank Lampard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is the top scoring Englishman in the Premier League this season. He also has the best goals-per-minute ratio of any of the topscorers in the top flight

Top 12 Premier League scorers on minutes per goal

Goals
Mins played
A goal every

15
1,810
120.6 mins

Robin van Persie
25
3,033
121.3 mins

Edin Džeko
14
1,723
123.0 mins

Luis Suarez
23
2,955
128.4 mins

Romelu Lukaku
14
1,960
140.0 mins

Gareth Bale
20
2,835
141.7 mins

Christian Benteke
19
2,821
148.4 mins

Theo Walcott
14
2,194
156.7 mins

Michu
18
2,923
162.3 mins

Demba Ba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15
2,471
164.7 mins

Dimitar Berbatov
14
2,760
197.1 mins

Rickie Lambert
14
3,043
217.3 mins

vahidgame
18-05-2013, 17:40
خب تبریک میگم تمدید قرارداد سوپر فرانکی عزیز رو...
این خودش قد یه قهرمانی ارزش داشت!
یادش بخیر این عکس برای سال 2001 هستش که تازه به چلسی اومده بود و خیلی کم سن و سال بود :دی :

اینم یه عکس جالب:

+

به ادعای روزنامه Daily Mail مورینیو کریس رونالدو رو برای چلسی می خواد!
همچنین به دنبال کاوانی و رونی هم هست.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ylu=X3oDMTRxdm9sZ2ZxBG1pdANUb3AgU3RvcmllcyBNaXhlZC BMaXN0IEZvb3RiYWxsIFNGBHBrZwMxOWQ5YjlmYy1jYzE2LTMx NzUtODU3NC1jZmM0NTNhM2Q3NDIEcG9zAzEEc2VjA01lZGlhQk xpc3RNaXhlZExQQ0FUZW1wBHZlcgNiNTYzNDkxMS1iZmE4LTEx ZTItYjliZi1lNzJhMDUzZTZlNjQ-;_ylg=X3oDMTFtam4zMXVnBGludGwDZ2IEbGFuZwNlbi1nYgRw c3RhaWQDBHBzdGNhdANmb290YmFsbARwdANzZWN0aW9ucw--;_ylv=3)

البته گرفتن رونالدو خیلی سخته و فکر نکنم این انتقال صورت بگیره.
اگه کاوانی و رونی هر جفتشون رو بتونه بگیره خیلی خوبه.
رونی که قبلا هم در موردش گفتم و کلا توی چندین پست می تونه بازی کنه. کاوانی هم یه جورایی بازیش منو یاد دروگبا می ندازه و کلا مهاجم نوک کاملیه...

30vil
18-05-2013, 17:49
بنيتس: چلسي بازهم قهرمان خواهد شد
سرمربي کنوني آبي‌هاي لندن تاکيد کرده در فصل پيش رو چلسي بازهم به عناوين قهرماني دست خواهد يافت.

چلسي در فصل جاري با قهرماني در ليگ اروپا به روند قهرماني‌هاي خود در سال‌هاي اخير ادامه داد.

رافائل بنيتس که در ميانه‌هاي فصل جاي روبرتو دي متئو را گرفت،‌ اين تيم را به قهرماني رساند و با توجه به حضور بازيکنان بزرگ اين تيم، کسب جام قهرماني در سال‌هاي پيش رو را هم براي آبي‌هاي لندن پيش بيني کرده است.

«مطمئن هستم تيم چلسي از زماني که من آن را تحويل گرفتم قدرتمندتر است. در آن زمان بازيکنان جديدي وارد تيم شده که در حال تطبيق دادن خودشان با شرايط بودند. آنها با تيم هماهنگ شده و به قهرماني هم رسيدند. سزار آزپيليکوئتا يک بازيکن بين المللي است، داويد لوييز هم به بازيکني بدل شده که توانايي بازي کردن در هر پستي را دارد، فرناندو تورس هم با اعتماد به نفس بسيار بالاتري در ميدان حضور مي‌يابد و ادن ازر و اسکار به همراه خوان ماتا هر روز بهتر از روز گذشته ظاهر مي‌شوند.»

بنيتس در ادامه افزود: با اضافه کردن چندين بازيکن، چلسي در فصل آينده به تيم بسيار بهترين بدل خواهد شد. مربي جديدي هم که به استمفورد بريج مي‌آيد کاري ساده‌تر براي رسيدن به عناوين قهرماني دارد زيرا با بازيکنان با کيفيت‌تري کار خواهد کرد.

Fars

mohammad varaste
19-05-2013, 14:37
چند خبرگذاری مدعی شدند که چلسی با لوک شاو و شورله و کاوانی به توافق رسیده:n13:

بچه ها یه بازیکن برزیلی هم نیم فصل گرفتیم
اسمش چی بود ؟

MORINIO
19-05-2013, 14:45
چند خبرگذاری مدعی شدند که چلسی با لوک شاو و شورله و کاوانی به توافق رسیده:n13:

بچه ها یه بازیکن برزیلی هم نیم فصل گرفتیم
اسمش چی بود ؟

والاس ؟ دفاع چپ برزیلی ؟

30vil
19-05-2013, 20:52
خوب اورتون را بردیم و با قاطعیت سوم شدیم :25:

بازی پر موقعیتی بود و اورتون هم خیلی خوب بود و این دقایق آخر واقعا خطرناک بود هر لحظه بوی گل میداد:n02:

هر چند کلا فصل خوبی نداشتیم اما انقدر بزرگ هستیم که حداقل یک جام آوردیم و در نهایت رتبه سوم هم کسب کردیم

در پایان باید از همه بازیکنان که واقعا بیشترین بازی ها را انجام دادند و همچنین بنیتز تشکر کرد که تمام سعی و تلاششو برای موفقیت چلسی به کار برد و انصافا هم خوب نتیجه گرفت:n16:

arashsard
19-05-2013, 21:35
منم تبریک.... بهترین کاری که بنیتس توو این زمان کرد برگردوندن تورس به روزهای اوجش بود... تورس واقعا گلزن شده... من عاشق تورس بودم... همیشه دوست داشتم واسه چلسی بازی کنه .... حیف که یه مدت واقعا مشکل داشت اما الان خیلی خوب شده... تورس :n12: چلسی :n12:

stealer
19-05-2013, 21:49
تبریک
حیف که تیم و تورس دیر به خودشون اومدن وگرنه خیلی بهتر این فصل رو تموم میکردیم
به امید فصل بعد با اقای خاص :n12:
راستی فردا جدایی مورینیو از رئال معلوم میشه
:n19:

mohammad varaste
19-05-2013, 23:21
فریرا هم امروز آخرین بازی خودشو انجام داد
درسته توی این چندسال رو نیمکت بود اما هر وقت هم بازی میکرد مثبت ظاهر میشد.
وظیفه خودشو به عنوان ذخیره بی حاشیه تیم انجام داد:n16:

vahidgame
20-05-2013, 00:06
خب با اینکه اورتون امروز خیلی فشار اورد ولی در مجموع خوب بودیم و تونستیم فصل رو با برد تموم کنیم.
این فصل با هم خوبی ها و بدی هاش تموم شد و حداقل این آخرا که از جام های مهم قطع امید کرده بودیم نتایج بهتری گرفتیم و فصل رو نسبتا خوب تموم کردیم.

این فصل یه سری بازیکنا مثل هازارد و اسکار تازه فصل اولشون بود ولی با این حال مثلا بازیکنی مثلا هازارد فوق العاده بود. حالا فصل بعد ببینید این بازیکنا چی میشن! مخصوصا با وجود مورینیو که قدر همچین بازیکنایی رو می دونه...
کلا وقتی مورینیو بیاد دیگه تا حدودی همه چی برای موفقیت فصل آینده آماده میشه و از نظر نقل و انتقالات و اینجور چیزا هم نباید نگرانی داشته باشیم و همه چی بستگی به این داره که دیگه انتقال مورینیو به چلسی تموم بشه.
فکر می کنم در صورت حضور مورینیو برای فصل بعد با توحه به تجربیاتی که از قبل توی لیگ برتر داشته ، نسبت به سایر رقبا شانس چلسی برای قهرمانی بیشتر باشه مخصوصا به خاطر نبود فرگوسن و وجود مربیانی که مسما در سطح پایینتری نسبت به مورینیو هستن :دی

meyn
20-05-2013, 07:44
منم با تأخیر این برد رو تبریک میگم... بالاخره تونستیم با این بردی که بدست آوردیم بلیط لیگ قهرمانان فصل بعد رو برای خودمون رزرو کنیم...
فقط یه نگرانی که وجود داره اینه که حالا که چلسی با بنیتز به روزهای اوج خودش برگشته، این ترس وجود داره که با تعویض سرمربی ممکنه چلسی یک افت اولیه پیدا کنه، که امیدوارم این اتفاق نیفته...
برای جلوگیری از این مشکل حداقل کاری که میشه انجام داد اینه که قبل شروع لیگ چند دیدار دوستانه با تیم های مطرح اروپا انجام بشه... اگرچه مورینیو قلق چلسی رو از قبل داره و جای هیچ نگرانی رو باقی نمیذاره!

Reza31001
20-05-2013, 08:14
واقعا ادم ار دیدن این فوتبال حرفه ای لذت میبره
کیهیل نیمکت نشین چقدر با انگیزه بازی کرد!
بنیتزی که میدونه آخرین دقایق حضور رو نیمکت تیم رو تجربه میکنه تا اون دقایق آخر دست از نوت برداری و مشورت با کمکاش برای نتیجه گرفتن دست برنداشت

برای فصل بعد کلا خوشبینم:n02:
دو فصل مشابه رو پشت سر گذاشتیم شروع خوب ادامه خیلی بد اخراج مربی و پایانی خوش
گرچه اخراج دی متئو هنوز اذیتم میکنه ولی حالا دیگه وقتشه نتیجه این کار رو ببینیم
مورینیو (قطعیه دیگه؟:n02:) دست خالی تو هیچ تیمی نمیره و وقتی قضیه بهتر میشه که همون طور که وحید گفت همین تیم فعلی رو هم بدیم دست مورینیو یه مدعی درجه یک لیگ قهرمانان تحویل میده حالا باید ببینیم مورینیو با اومدنش به اسمفوربریدج چه بازیکنایی رو از آستینش در میاره (علی الحساب اسین رو که میاره!)

jb.NY
20-05-2013, 10:42
اسین وسط زمین رو خیلی خوب میشناسه، اگه همون اسین سابق شده باشه میتونه کمک خیلی بزرگی به تیم بکنه
فصل بعد چه فصل رویایی بشه:happy:

30vil
20-05-2013, 13:26
لمپارد: تنها مسي رکوردم را مي‌شکند
هافبک چلسي گفت که رکورد گلزني او تا مدت‌ها ادامه خواهد يافت، مگر آن‌که سران اين باشگاه مسي را جذب کنند.

فرانک لمپارد با دو گلي که هفته‌ گذشته برابر آستون‌ويلا به ثمر رساند، تعداد گل‌هاي خود را به 203 رساند و با پشت‌سر گذاشتن بابي تامبلينگ، عنوان بهترين گلزن تاريخ باشگاه چلسي را به خود اختصاص داد.

لمپارد در گفت‌وگو با روزنامه‌ "سان" انگليس عنوان کرد، رکورد او با چلسي تا مدت‌ها شکسته نخواهد شد: "بر اين باورم که رکوردم مدت‌ها شکسته نخواهد شد، مگر اين که مسي به استمفوردبريج بياوريم."

لمپارد که پس از 47 سال موفق شد، رکورد تامبلينگ را بشکند، گفت: با توجه به شرايط فوتبال امروزي رکوردم مدت‌ها بر جا خواهد ماند. در گذشته يک بازيکن سال‌ها در يک تيم بازي مي‌کرد، اما الان شرايط فرق کرده است. اين گونه نيست که با شکستن رکوردم ناراحت شوم. حاضرم تا مثل تامبلينگ با افتخار و خوشحالي تمام آن را تقديم شخص ديگري کنم.

تامبلينگ 71 ساله که الان لمپارد را بالاتر از خود مي‌بيند، اين گونه درباره شکسته شدن رکوردش واکنش نشان داد: هم احساس خوشحالي مي‌کنم و هم احساس ناراحتي. طبيعي است که شکسته شدن رکورد گلزني‌ام آن هم پس از 47 سال ناراحت کننده است اما از اين که بازيکني همچون لمپارد اين رکورد را شکسته، خوشحالم. او يک سال ديگر هم با چلسي تمديد کرد و مي‌تواند تعداد گل‌هاي خود را اضافه کند. تنها من و لمپارد رقم 200 را پشت سر گذاشته‌ايم و فکر نمي‌کنم بازيکن ديگري بتواند به اين رکورد برسد.

لمپارد تنها يک ساعت پس از شکستن رکورد گلزني تامبلينگ به او تلفن زد. او گفت: چند سالي است که افتخار آشنايي با تامبلينگ را دارم. رابطه بسيار صميمي با هم داريم و کسي نمي‌تواند ما را از هم دور کند. ما از خانواده چلسي و بخشي از تاريخ باشگاه هستيم. اگر رکورد شخصي غير از تامبلينگ را شکسته بودم، برابر دوربين‌ها ژست مي‌گرفتم و فخرفروشي مي‌کردم.

او درباره اين سوال که مهم‌ترين گل‌هايي که او در دوران حضورش در چلسي زده است به کدام بازي‌ها مربوط مي‌شود، گفت: دو گلي که برابر ويگان در فصل 2004 – 2005 به ثمر رساندم، بسيار مهم بود؛ چرا که قهرماني چلسي را تضمين کرد. گلي که برابر بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا به ثمر رساندم. در آن صحنه با يک چرخش توپ را از بالاي سر والدس به گل تبديل کردم. همچنين دو گلي که هفته‌ گذشته برابر آستون‌ويلا به ثمر رساندم؛ چرا که باعث شکسته شدن رکورد تامبلينگ شد.

Isna

30vil
20-05-2013, 18:42
چلسی - منچسترسیتی

بازی دوستانه ( تور آمریکا )

جمعه 3 خرداد

ورزشگاه Busch آمریکا

ساعت 4 بامداد به وقت تهران

پخش از شبکه Chelsea TV

vahidgame
20-05-2013, 21:21
لمپارد: اگر چلسی را ترک می کردم، در لیگ برتر نمی ماندم

این ملی پوش انگلیس که به تازگی عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را از آن خود کرد، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار داشت

سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، اعلام کرد اگر این باشگاه را در این تابستان ترک می کرد، در لیگ برتر نمی ماند.

این ملی پوش انگلیس که به تازگی عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را از آن خود کرد، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار داشت اما مدیران باشگاه لندنی سرانجام تصمیم گرفتند تا قرارداد او را برای یک سال دیگر تمدید کنند.

پیش از تمدید قرارداد، شایعاتی در مورد پیوستن لمپارد به منچستریونایتد یا لس آنجلس گلکسی منتشر شده بود اما او تاکید کرد که نمی توانست به باشگاهی برود که ممکن بود مقابل چلسی قرار بگیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در لیگ برتر نمی ماندم. فکر می کنم فرصت هایی وجود داشت اما نمی توانستم تصور کنم که بعد از 12 سال حضور در چلسی، برای تیم دیگری در انگلیس بازی کنم.

من برای باشگاهی لیگ برتری احترام زیادی قائل هستم اما مطمئن نیستم که می توانستم چنین کاری بکنم.

در ژانویه فکر می کردم که احتمالا از چلسی جدا خواهم شد. مصدوم بودم، سرمربی تغییر کرده بود و باشگاه به دنبال یک آینده جدید بود.

از ژانویه تا آوریل فکر می کردم که این آخرین فصل حضورم در چلسی خواهد بود."

او همچنین اعلام کرد که ممکن است در پایان فصل آینده که قراردادش با چلسی به پایان می رسد، اعلام بازنشستگی نکند.

" احساس می کنم که می تواند برای دو یا سه سال دیگر همچنان در بالاترین سطح بازی کنم."

Reza31001
20-05-2013, 21:30
فصل قبل که دروگبا جدا شد فکر کردم کار خوبی کرده و تو اوج از تیم رفت
ولی الان که فکر میکنم بازیکنایی مثل دروگبا لمپارد چک تری و ... باید تو همین تیم بازنشست بشن
اصلا یعنی چی تو تیم دیگه باشن؟:n02:

فکر کن تری و فردیناند زوج دفاع منچستر باشن:n09:

MORINIO
20-05-2013, 22:11
خب دقایقی پیش مشخص شد مورینیو رئال مادرید رو ترک خواهد کرد در پایان فصل

همه چیز مهیاست برای برگشت آقای خاص به استمفوردبریج :n16:

mohammad varaste
20-05-2013, 23:18
آندره شورله : من آخرین بازی ام را برای لورکوزن انجام دادم
خیلی بعیده به تیمی غیر از چلسی بره
امیدوارم بیاد چون هم قد و هم سرعت و هم دریبل و از همه مهمتر شوتزنی خوبی داره
یه خورده استایلش مثل رونالدو هستش .
من میگم با اومدن شورله و لوکاکو به هیچ بازیکن دیگه ای نیاز نداریم ولی اگه میخوان هم کاوانی رو بخرن هم شورله رو احتمالا بین بین تورس و دمبابا یکیشون فروخته میشه و لوکاکو هم فعلا بر نمیگرده

mohammad varaste
20-05-2013, 23:19
لوکاکو و کورتوا و د برویونه مشتری های خیلی خوبی دارن
امیدوارم مورینیو درباره این سه نفر تصمیم درستی بگیره

30vil
21-05-2013, 17:43
تمجيد لمپارد از ژوزه مورينيو
هافبک کهنه کار چلسي به تمجيد و حمايت از سرمربي رئال مادريد پرداخته است.

رئال مادريد روز گذشته تاييد کرد که ژوزه مورينيو در پايان سال سوم حضور خود در سانتياگو برنابئو، اين باشگاه را ترک خواهد کرد.

پيش از اين بارها از بازگشت مورينيو به چلسي صحبت‌هايي به ميان آمده بود و اکنون که خروج وي از رئال هم توسط رياست باشگاه تاييد شده، گمانه‌زني‌هاي زيادي در اين خصوص به وجود آمده است.

اکنون فرانک لمپارد به تمجيد از سرمربي پيشين خود پرداخته و اعلام کرده از بازگشت او به لندن استقبال خواهد کرد.

«اعتماد به نفسي که مورينيو دارد روي همه تاثير مي‌گذارد و تاکتيک‌هاي او بسيار هوشمندانه‌ هستند. بازيکنان زير نظر او، بيشترين کارايي را پيدا مي‌کنند و مي‌توانند به بهترين‌ها بدل شوند. پيش از او هيچ کس را نديده بودم که به اين شکل باشد.»

وي افزود: او رفتار بسيار خوبي با بازيکنان و اعضاي باشگاه دارد. در کنفرانس‌هاي خبري حرف‌هاي جالبي مي‌زند. او اين باور را به من داد که مي‌توانم بسيار بهتر از آن چيزي که بودم باشم. همين طور هم شد و من زير نظر او پيشرفت زيادي کردم. او سطح فوتبال من را به جايي که هستم رسانده است. همه ما از بازگشت او به چلسي استقبال مي‌کنيم

Fars

30vil
22-05-2013, 13:43
مورينيو ، چلسي را به سراغ فالکائو و گومز فرستاد
باشگاه فوتبال چلسي فعاليت خود در بازار نقل و انتقالات را مطابق ميل سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد آغاز کرد.

روزنامه ديلي ميل نوشت مسئولان چلسي در گام نخست براي خريد ماريو گومز مهاجم گلزن تيم بايرن مونيخ ابراز علاقه کردند.

در همين رابطه باشگاه چلسي پيشنهادي 38 ميليون دلاري براي خريد مهاجم ملي پوش آلماني ارائه

کرد.

گومز 27 ساله که فصل قبل اغلب در بايرن نيمکت نشين بود ، در صورتي که روبرت لواندوفسکي

مهاجم لهستاني بوروسيا دورتموند راهي مونيخ شود جاي خود را تنگ تر خواهد يافت و مايل است در اين صورت از اين تيم جدا شود.وي فصل اخير 11 گل در ليگ و 4 گل در جام حذفي و دو گل در ليگ قهرمانان براي بايرن به ثمر رساند.

ديل ميل همچنين نوشت مسئولان چلسي همچنين خواهان خريد رادامل فالکائو گلزن کلمبيايي آتلتيکو مادريد هستند.اما براي خريد اين بازيکن بايد با موناکو فرانسه و منچسترسيتي رقابت سختي را انجام دهند.

خريد گومز و فالکائو از اولويت هاي تعيين شده مورينيو براي باشگاه چلسي است.

روزنامه ايلي فريبر نوشت وکيل گومز اعلام کرده اين بازيکن از حضور در چلسي استقبال مي کند.

varzesh3

S0R3N4
22-05-2013, 14:04
تورس: کار با مورينيو آرزوي هر بازيکني است

مهاجم اسپانيايي چلسي دوست دارد که ژوزه مورينيو به اين تيم برگردد تا افتخار کار کردن با او را داشته باشد.

ژوزه مورينيو سرانجام پس از سه سال به همکاري خود با رئال مادريد پايان داد و فصل آينده را بر روي نيمکت اين تيم نخواهد نشست.

به گزارش ايسنا ، هر چند هنوز مقصد بعدي ژوزه مورينيو مشخص نشده است، اما بسياري از رسانه‌ها، انگليسي و اسپانيايي از احتمال زياد بازگشت او به چلسي خبر دادند.

فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي چلسي دوست دارد که ژوزه مورينيو به اين تيم برگردد.

تورس قبل از سفر با چلسي به آمريکا در گفت و گو با يورو اسپورت گفت: همه بازيکنان دوست دارند، حتي اگر براي يک بار هم شده با ژوزه مورينيو کار کنند. مورينيو يکي از بهترين مربيان جهان و چلسي يکي از بهترين باشگاه‌هاي جهان است. مورينيو پيش از اين سابقه نشستن بر روي نيمکت چلسي را داشته است و بازيکنان با تجربه تيم به خوبي او را مي‌شناسند.

او افزود: همه ما دوست داريم که هر چه زودتر تکليف سرمربي جديد روشن شود. طبيعي است که در انتظار خبرهاي جديدي باشيم. نام مورينيو بيشتر از ديگر گزينه‌ها مطرح است بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. بايد خود را آماده فصل بعد کنيم.

stealer
22-05-2013, 14:09
فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
یه مدافع میخواد تیم
کیهیل اصلا خوب نیست
کاپیتان هم نمیتونه زیاد بازی کنه با اون سن
لوئیز هم هافبک دفاعی بهتر کار میکنه
یه ایوا فقط اماده داریم الان

Reza31001
22-05-2013, 14:14
فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
یه مدافع میخواد تیم