مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبیهای لندن | جلد 2
یکی از با ارزش ترین کارایی که مورینیو واسه چلسی انجام داد، پیدا کردن و آوردن دروگبا به چلسی بود، یه ستاره تمام عیار
با این اوضاع و احوالی که تیم الان داره امیدوارم هرچه زودتر مورینیو رو تو چلسی ببینیم، بلکه اون قدر فرانک رو بدونه و نگهش داره
vahidgame
23-01-2013, 13:29
بهترین خبر اینه که مورینیو به چلسی بیاد و بی صبرانه منتظرم که مورینیو رو فصل بعد دوباره روی نیمکت چلسی ببینم.
باور کنید اگه دوباره به چلسی بیاد دیگه به اسطوره باشگاه تبدیل میشه!
از طرفی لیگ برتر رو خوش می شناسه و از طرفی هم کلا توی خیلی چیزا هوشمندانه عمل می کنه.
مثلا مطمئنا با وجود اینکه همیشه لمپارد رو دوس داشته دیگه حتما یه جوری اونو نگه می داره.
همین طور توی نقل و انتقالات هم می تونه مثل همیشه سورپرایز هایی رو داشته باشه.
در کل برای چلسی ، مورینیو بهترین مربیه که میشه اورد...
brad pitt
23-01-2013, 18:04
شبکه ی ورزش هم سرکارمون میزاره هر سری برا پخش بازیهای چلسی
دوستان ما رو از جریان بازی بی خبر نگذارید
ممنون
arashsard
23-01-2013, 20:55
گفته بودن پخش میکنن اما فکر کنم میخوان جاش اینتر رم پخش کنن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه ی ورزش هم سرکارمون میزاره هر سری برا پخش بازیهای چلسی
دوستان ما رو از جریان بازی بی خبر نگذارید
ممنون
مرحله نیمه نهایی (دور برگشت)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوانســــــــی - چلســــــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:15 از :
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
beIN Sport 2 / HD
Digi Sport 1 Hungary
SKY Sports 1 UK
دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند از اینجا بازی را ببینیند:n16:
خوب نیمه اول 0-0 تموم شد انتظار ترکیب هجومی تری را داشتم اما بنیتزه دیگه کاریش نمیشه کرد:n02:
امیدوارم تو 45 دقیقه دوم اتفاقات به نفع چلسی بیوفته و ...
=====================================
خوب 45 دقیقه دوم هم تموم شد و گلی زده نشد این جام هم از دست دادیم و سوانسی خیلی راحت قهرمان میشه فعلا با بنیتز 2 تا جام از دست دادیم یاد روبرتو و فصل قبل بخیر بازی بیشتر دست ما بود دقایق آخر هم 10 نفره شدیم و ازارد اخراج شد
اما تیم برای بردن به میدون نیومده بود تیمی که باید 3 گل بزنه ترکیبش باید هجومی تر باشه کلا بنیتز اومده این فصل را نابود کنه
بازی آرسنال وستهام را هم بعضی دقایقشو میدیدم تا دقیقه 47 مساوی بودند دقیقه 57 دیدم آرسنال 4 تا زده :n04: همون تیمی که اول هفته به ما باخته بود اما این بازی دریغ از یک گل:n03:
arashsard
24-01-2013, 02:32
من اگه جای بنیتز یودم دروازبان نمیزاشتم جاش مهاجم میزاشتم.... بابا تیم باید حداقل 2 گل بزنه.... اومده ترکیب خیلی نرمال گذاشته... انگار ما 2 گل جلو بودیم ازشون... آخر هم 2 گل بازی رفت کار دستمون داد....
عکس: ادن آزار چرا اخراج شد؟
این بازیکن چلسی در بازی مقابل سوانسی کنترل خود را از دست داد و حرکتی کرد که منجر به اخراج او شد.
سایت گل – ادن آزار به دلیل لگدی که به توپجمعکن بازی زد اخراج شد. او میخواست توپ را از پسر توپجمعکن بگیرد اما او در دادن توپ به ستاره چلسی تعلل کرد و آن را به شکلی عجیب نگه داشت. آزار به پسر ضربه زد و همین باعث شد کارت قرمز مستقیم بگیرد.
2013/1/24
سوانسی ۰-۰ چلسی
پی نوشت: پسره خوابید رو توپ!
عکس: ادن آزار چرا اخراج شد؟
سایت گل – ادن آزار به دلیل لگدی که به توپجمعکن بازی زد اخراج شد. !
به نظر من ازارد مقصر نبود و توپ جمع کن با هیکل گنده خودشو انداخته بود روی توپ و توپ را نمیداد آزار هم میخواست ضربه به توپ بزنه اما گویا به طرف خورد فقط امیدوارم محرومش نکنند:n02:
سایت گل هم شیطون شده، خوب تیکه ای انداخته... "آزار" :n02:
بنده خدا اولش هازارد بود، بعد شد آزارد، الانم واسه خاطر یه لگد کوچولو شد آزار!
پ.ن:
حالا یه بار محروم بشه بد نیست، محروم که بشه میفهمه این کارا هیچ سودی واسه تیمش نداره که هیچ، ضرر هم داره
بهتره از روشهای دیگه مثل داد و فریاد کردن و اینور و اونور دویدن، گاز گرفتن انگشت، یا مشت کوبیدن به زمین واسه خالی کردن خودش استفاده کنه :n02:
ویرایش:
آقا من ویدئو مربوطه رو ندیده بودم، بعد دیدنش نظرم عوض شد، من جای هازارد بودم با زانو میرفتم تو صورت طرف!
Reza31001
24-01-2013, 17:45
به نظر من ازارد مقصر نبود و توپ جمع کن با هیکل گنده خودشو انداخته بود روی توپ و توپ را نمیداد آزار هم میخواست ضربه به توپ بزنه اما گویا به طرف خورد فقط امیدوارم محرومش نکنند:n02:
وقتی توپ داره میره دست توپ جمع کن اصلا هازارد نباید میرفت دنبال توپ
طبیعیه که اونا بخوان وقت بکشن ولی حرکت هازارد کاملا غیر حرفه ای بود
وقتی توپ داره میره دست توپ جمع کن اصلا هازارد نباید میرفت دنبال توپ
طبیعیه که اونا بخوان وقت بکشن ولی حرکت هازارد کاملا غیر حرفه ای بود
شما احتمالا بازی را ندیدید اگر ویدئو صحنه مربوطه را مشاهده کنید میبینید که توپ جمع کن حرکتش خیلی غیر حرفه ایه من با دیدن این صحنه یاد توپ جمع کن های تیم ابومسلم مشهد افتادم که همیشه همه تیم ها باهاشون مشکل داشتند:n02:
اگر بخوام صحنه را براتون بازسازی کنم اینطوری بود که توپ بیرون میره و ازارد میره که بازی را سریع شروع کنه اما توپ جمع کن به جایی اینکه توپ را سریع بده خوابید روی توپ :n04: ازارد سعی کرد با دست توپ را برداره اما توپ جمع کن مثل
Big Show خوابیده بود رو توپ :n02: در نهایت ازارد به توپ با پا ضربه زد که توپ و شکم توپ جمع کن مورد عنایت قرار گرفت:n08:
Reza31001
24-01-2013, 19:20
نه اتفاقا چون دیده بودم اومدم اینجا بگم که دیدم هنوز خیلی مونده تا سرعت عمل اعلام این جور خبرا رو پیدا کنم:n02:
یه بازیکن فوتبال اصلا و ابدا حق نداره با توپ جمع کن برخورد داشته باشه اونم فیزیکی:n04: اونم تو زمین حریف:n24: اونم لیگ برتر:n23:
فکر نکنی دارم طرف پسره رو میگیرم ها:n02: ولی فکر میکنم کار هازارد هیچ رقمه توجیه پذیر نیست
arashsard
24-01-2013, 21:43
عجب عمه ننه ای بودا این توپ جمع کنه.... پدر سوخته چه فیلمی هم بازی کرد... آروم زد...
هازارد به جاي توپ، توپ جمعکن را شوت کرد
حرکت خشن و غيراخلاقي ادن هازارد برابر سوآنسي در جام اتحاديه انگليس اين بازيکن را در آستانه محروميت قرار داد.
کميتهانضباطي اتحاديه فوتبال انگليس با انتقاد از حرکت ادن هازارد، بازيکن بلژيکي آبيهاي لندن در ضربه زدن به توپ جمع کن در ديدار چلسي برابر سوآنسي از رقابتهاي جام اتحاديه گفت، اين حرکت را بازبيني و راي نهايي خود را به زودي اعلام خواهد کرد.
اخراج اين هافبک 22 ساله، حذف چلسي را از جام اتحاديه انگليس بيش از پيش دردناکتر کرد و باعث شد بسياري از فوتبال دوستان به اين حرکت واکنش نشان دهند.
ادن هازارد در دقيقه 80 بازي چلسي و سوآنسي در دور برگشت نيمهنهايي جام اتحاديه فوتبال باشگاههاي انگليس در حالي که قصد داشت، خيلي سريع توپ را از توپ جمعکن بگيرد، با ممانعت او روبهرو شد. هازارد نيز ضربه محکمي به توپ جمعکن زد. در پي اين حرکت داور مسابقه هازارد را به دليل حرکت غير ورزشي از ميدان اخراج کرد.
هازارد در گفتوگو با تلويزيون چلسي در اين باره گفت: "شرمندهام. از توپ جمعکن عذر ميخواهم. او تمام بدن خود را روي توپ گذشته بود و من فقط ميخواستم توپ را شوت کنم. باز هم از او عذرخواهي ميکنم."
حرکت غير ورزشي هازارد با واکنشهاي زيادي در فوتبال جزيره روبهرو شد که چند واکنش به اين اتفاق آورده شده است.
ريو فرديناند:نميتوانم اين قضيه را هضم کنم. هازارد اخراج شد. توپ جمعکن بايد او را ميديد که دارد به سمتش ميرود. توپ جمعکن بيدقتي کرد.
گايسکا منديتا: ديديد چه اتفاقي افتاد؟ تا به حال در عمرم چنين اتفاقي را نديده بودم.
تام هادلستون (بازييکن تاتنهام): باورنکردني بود.
رابي ساويج: اگر توپ جمعکن وظيفهاش را به خوبي انجام ميداد، اين اتفاق رخ نميداد.
مايکل اوون: نميخواهم از هازارد دفاع کنم اما از افرادي که قضيه را بزرگن ميکنند، متنفرم.
گرت بيل: تصميم عجيب داور براي اخراج هازارد! به سوآنسي تبريک ميگويم.
گري نوويل: رافا بنيتس بايد بيشتر مراقب رفتار بازيکنانش باشد!
ورزش3
پ . ن
با توجه به نفوذ و مافیای منچستر در اتحادیه انگلستان احتمال محرومیت ازارد وجود داره همه مصاحبه ها یه طرف صحبت گری نوویل هم یه طرف :n02:
vahidgame
25-01-2013, 23:14
احتمال این هست که به جز اون 3 جلسه محرومیت به خاطر کارت قرمز مستقیم ، بازی های بیشتری رو هم هازارد محروم بشه.
امیدوارم محرومیت سنگینی براش درنظر نگیرن و تیم بیشتر از این به مشکل نخوره!
.................................
هدیه ایرانی برای خوان ماتا
این ستاره اسپانیایی از سوی کانون هواداران چلسی در ایران به عنوان بهترین بازیکن سال 2012 باشگاه لندنی انتخاب شده بود
سایت گل- عصر امروز خوان ماتا، بازیکن سال 2012 از نگاه کانون رسمی هواداران چلسی در ایران هدیه ای به یادگار از این کانون دریافت کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به انجام رای گیری انجام شده در وب سایت کانون رسمی هواداران چلسی در ایران و صفحات رسمی دیگر این کانون برای انتخاب بهترین بازیکن سال 2012 که طی آن خوان ماتا توانست به عنوان برترین بازیکن سال انتخاب شود هدیه ای از سوی کانون رسمی هواداران چلسی در ایران دریافت کرد.
این نشان که کار دست هنرمندان ایران زمین می باشد و نشانگر سربازان دوره هخامنشی و ستوی از پارسه و سر ستونهای مخصوصش می باشد نمادی از فرهنگ ، هنر و تمدن کشور عزیزمان است که از سوی کانون رسمی هواداران چلسی در ایران به خوان ماتا اهدا شد.
محسن ثمودی ، مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران نیز در این خصوص گفت :" این تنها یک یادبود برای ماتا نیست و آن را می توان نشانی از فرهنگ و تمدن ما ایرانیان دانست که کانون نیز در راه خدمت به هواداران ایرانی چلسی وظیفه خود را به خوبی توانست انجام دهد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا واقعآ این حرکت هازارد شایسته 3 جلسه محرومیته ؟ ( حداقل )
مشخصه توپ رو میزنه . طبیعتآ بعد از ضربه هازارد به توپ ممکنه در ادامه پای هازارد خورده باشه به توپ جمع کن ولی نه در این حدی که پیاز داغش زیاد بشه
متاسفم واسه اون اتحادیه که شروع کننده این جریان رو نمیبینه ... :n22:
Reza31001
26-01-2013, 15:53
3 جلسه محرومیت رو همه فوتبالیستهای جزیره که اخراج مستقیم (مخصوصا حرکات غیر ورزشی) داشتن میگیرن
بنيتس: آبراموويچ بايد دست به جيب شود
رافائل بنيتس به رومن آبراموويچ مالک چلسي هشدار داد که تيم کنوني چلسي ظرفيت بالايي براي رقابت و کسب قهرماني ندارد.
چلسي که فصل قبل توانسته بود ليگ قهرمانان و جام حذفي انگليس را کسب کند، اين فصل با قحطي جام مواجه شده است، اتفاقي که رافا بنيتس سرمربي چلسي آن را به دليل ظرفيت کم بازيکنان تيمش ميداند.
رافا بنيتس درباره مشکلات خود در چلسي گفت: نميتوانم به خيلي ازبازيکنانم استراحت دهم زيرا تيم من آنقدر بزرگ نيست که بتوانم اين کار را انجام دهم. با مالک باشگاه در اين باره صحبت کردم و نظرم را در اين باره به او گفتم. او نيز به حرف من گوش کرد. چلسي نياز به جذب چند بازيکن جديد دارد و اگر آبراموويچ مي خواهد که چلسي در صف مدعيان باشد بايد دست به جيب شود و چند بازيکن خوب بخرد تا ظرفيت تيمي مان بالا برود.
بنيتس ادامه داد: دو بازيکن ما اکنون براي شرکت در جام ملتهاي آفريقا در آفريقا هستند. در خط هافبک گزينهاي غير از لمپارد و راميرس نداريم. در يک ماه گذشته، 9 بازي انجام داديم و بازيکنانم خسته هستند. اگر بتوانيم از بازيکنان جديدي استفاده کنيم آن وقت تفاوت تيم را ميفهميد.
بنيتس در پايان گفت: اگر نتايج بزرگ ميخواهيم بايد تيم بزرگي داشته باشيم.
isna
3 جلسه محرومیت رو همه فوتبالیستهای جزیره که اخراج مستقیم (مخصوصا حرکات غیر ورزشی) داشتن میگیرن
خبر رسیده انگار میخوان 5 جلسه محرومش کنن
واسه همینه میگم پیاز داغشو زیاد کردن
-------------
امروز ساعت 15:30 بازی با برنتفورد رو داریم در FA Cup
brad pitt
27-01-2013, 17:11
بازی با براتفورد چی شد ؟
بازی 2-2 تموم شد تا دقیقه 80 بازی را باخته بودیم نزدیک بود این جام هم نابود بشه:n02: تورس به دادمون رسید!!
ترکیب تیم: ترنبول/کول-تری-کهیل-ایوا/رامیرز-لمپارد-برتراند-اسکار-مارین/تورس
arashsard
27-01-2013, 21:21
آقا تاتنهام و لیورپول حذف شدن ؟؟؟؟ :n04::n04:
آقا تاتنهام و لیورپول حذف شدن ؟؟؟؟ :n04::n04:
بله به راحتی حذف شدن روی بواس کم شد خیلی جوگیر شده بود:n02: جذابیت FA CUP به اینه دیگه ما هم داشتیم حذف میشدیم اما بنیتز یه حرکت زد فهمید که زوج تورس و با میتونه به چلسی کمک کنه و از حذف نجات پیدا کردیم:n20:
arashsard
27-01-2013, 21:42
بله به راحتی حذف شدن روی بواس کم شد خیلی جوگیر شده بود:n02: جذابیت FA CUP به اینه دیگه ما هم داشتیم حذف میشدیم اما بنیتز یه حرکت زد فهمید که زوج تورس و با میتونه به چلسی کمک کنه و از حذف نجات پیدا کردیم:n20:
ای جون... حسابی حال کردم.... چلسی قهرمان بشه همتون فالوده شیرازی پشت ارگ کریمخان مهمون من :n12:
بنيتس: در بازي برگشت کار را تمام مي کنيم
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، پس از تساوي 2-2 تيمش مقابل برنتفورد در دور چهارم جام حذفي، از شاگردانش خواست در دیدارهاي بعدي عملکرد بهتري ارائه بدهند.
در اين ديدار آبي ها دو بار از حريف کم نام و نشان شان عقب افتادند اما فرناندو تورس در دقايق پاياني گل دوم تيمش را به ثمر رساند و چلسي را از شکست نجات داد.
بنيتس از عملکرد بازيکنانش در نيمه اول اين ديدار ابراز نارضايتي کرد و تاکيد کرد که آنها بايد در ديدارهاي بعدي عملکرد بهتري داشته باشند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما مي دانستيم که برنتفورد از توانايي بالايي برخوردار است و آنها هم خوب کار کردند. بايد براي آنها احترام قائل شويم. اما ما بايد در ديدار برگشت کار خودمان را انجام بدهيم.
در نيمه اول، ما کاري که بايد را انجام نداديم. ما مي دانستيم بازي دشواري داريم اما اشتباهات زيادي داشتيم و نتوانستيم بازي خودمان را انجام بدهيم."
اما او از نمايش بازيکنانش در نيمه دوم ابراز خشنودي کرد و گفت:" از واکنش بازيکنان در نيمه دوم راضي هستم. ما شخصيت و کيفيت مان را نشان داديم و خيلي بهتر بوديم.
در بين دو نيمه ماتا را به زمين فرستادم و او تغيير زيادي در بازي ايجاد کرد. ما بازي را کنترل کرديم و در 15-10 دقيقه پاياني دمبا با را به زمين فرستاديم تا بتوانيم به پيروزي برسيم.
ما برتر از آنها بوديم اما گاهي اوقات بهتر است که تغييراتي ايجاد کنيد و دمبا با هم در سمت چپ خيلي خوب بود.
براي ما بسيار مهم است که در همه رقابت ها خوب کار کنيم. قرار گرفتن در جمع چهار تيم اول ليگ برتر در اولويت است اما مي خواهيم در ساير رقابت ها هم پيش برويم. رقابت هاي جام حذفي بسيار مهم است. چلسي سال گذشته در اين رقابت ها به قهرماني رسيد و ما مي خواهيم بار ديگر آن را به دست بياوريم."
ورزش3
فهرست 10 باشگاه ثروتمند فوتبال جهان: چلسی در رده پنجم
رئالمادريد، نخستين باشگاه تاريخ جهان است که به درآمد 500 ميليون يورويي در سال دست يافته است و به اين ترتيب توانست رده نخست فهرست ثروتمندترين باشگاههاي جهان را از آن خود نگاه دارد. قهرمان ليگا در فصل 2011 – 2012 توانست 512.6 ميليون يورو کسب کند و بالاتر از همه تيمها همچنان در رده نخست قرار گيرد.
در رده دوم بارسلونا با درآمد 483 ميليون يورويي در رده دوم ايستاد. منچستريونايتد با 396 ميليون يورو در سال در جايگاه سوم قرار گرفت. اين در حالي است که در بين بيست تيم برتر فهرست ثروتمندترين باشگاههاي جهان هفت تيم انگليسي قرار دارند که دليل عمده آن قراردادهاي تلويزيوني بالا براي تيمهاي انگليسي و اسپانسرشيپ است
فهرست 10 باشگاه ثروتمند فوتبال جهان:
1- رئال مادريد (512.6 ميليون يورو)
2- بارسلونا (483 ميليون يورو)
3- منچستريونايتد (395.9 ميليون يورو)
4- بايرن مونيخ (368.4 ميليون يورو)
5- چلسي (322.6 ميليون يورو)
6- آرسنال (290.3 ميليون يورو)
7- منچسترسيتي (285.6 ميليون يورو)
8- ميلان (256.9 ميليون يورو)
9- ليورپول (233.2 ميليون يورو)
10- يوونتوس (195.4 ميليون يورو)
isna
arashsard
28-01-2013, 12:39
پس شموشک نوشهر کوشش :n08: فکر کنم اگه بخوان از آخر فهرست کنن جزو 10 تا باشه:n08:
بنیتس: ۳ جلسه محرومیت برای ادن ازر کافی است
سرمربی چلسی بر این باور است که محرومیت ۳ جلسهای برای هافبک تیمش کافی به نظر میرسد.
به نقل از ساکرنت، ادن ازر در دیدار برگشت چلسی برابر سوانسی سیتی و در حالی که تیمش در حال حذف شدن بود، لگدی به یک توپ جمع کن 17 ساله زد که موجب شد داور وی را از زمین اخراج کند.
اتحادیه فوتبال انگلیس رفتار او را خشن اعلام کرد که این موضوع به شکل اتوماتیک 3 جلسه محرومیت در پی خواهد داشت.
رافائل بنیتس در این مورد گفت: به عقیده من 3 جلسه محرومیت برای ادن کافی است. باید ببینیم چه میشود. این اتفاق در جام اتحادیه رخ داده و به همین دلیل احساس میکنم او نباید بیش از این محروم شود.
farsnews
Pessimist
29-01-2013, 19:50
دیدیه دروگبا مهاجم سابق تیم چلسی رسما به تیم گالاتسرای پیوست!
ظاهرا قرارداد دروگبا یک و نیم ساله هست و این دومین خرید بزرگ این تیم تو این چند روز اخیر هست! این باشگاه چند روز پیش وسلی اشنایدر بازیکن تیم اینتر رو هم خریداری کرده بود!
به نظر میرسه گالاتسرای فصل بعد تو چمپیونز لیگ باشه و احتمال اینکه این تیم با چلسی هم گروه بشه هست (هر چند که احتمالش کمه)و دیگه رویارویی دروگبا با بازیکنان چلسی میتونه جالب باشه....:n14:
Reza31001
29-01-2013, 20:09
دیدیه دروگبا مهاجم سابق تیم چلسی رسما به تیم گالاتسرای پیوست!
ظاهرا قرارداد دروگبا یک و نیم ساله هست و این دومین خرید بزرگ این تیم تو این چند روز اخیر هست! این باشگاه چند روز پیش وسلی اشنایدر بازیکن تیم اینتر رو هم خریداری کرده بود!
به نظر میرسه گالاتسرای فصل بعد تو چمپیونز لیگ باشه و احتمال اینکه این تیم با چلسی هم گروه بشه هست (هر چند که احتمالش کمه)و دیگه رویارویی دروگبا با بازیکنان چلسی میتونه جالب باشه....:n14:
اوووو
حالا تا سال دیگه که زندس که مرده:n02:
ولی دروگبا هر وقت بره تو استمفوربریدج فقط یه چیز می بینه: :n12:Drogba The Legend
مهم نیست با چه تیمی باشه
بازی 2-0 برده را 2-2 کردیم اونم تو 3 دقیقه اونم مقابل ردینگ :n03: دیگه هیچی نگم بهتره
brad pitt
31-01-2013, 01:44
این چه مربیه ایه بنیتز
تمام بازی ها رو 2-0 چلسی جلو هست بعدش یا مساویه یا باخت
در شبی که میشد که اختلاف با سیتی رو کم کرد چنین شد
کلا سران چلسی مشکل دارن . لمپارد داره هر بازی بهتر بازی میکنه میخوان این اسطوره رو کنار بگذارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنیتز واقعا مزخرفه ه
شاهکاری دیگر از بنیتز :| حرکت قشنگاش مال لیورپول بود ( اشاره به فینال CL و بازی 3-0 رو 3-3 کردن و باقی قضایا ) حالا به ما که رسید اینطوری شد
اصلآ سر تا پای کارهاش ایراده !!!
بیرون کشیدن بهترین بازیکنش ( ماتا ) دقیقه 75 و آوردن شخص شخیص بنایون :| خدایا توبه
بازی ندادن تری - آوردن دمبا با دقیقه 90 :n29: - تورس 90 دقیقه فیکس
فکر کرده 2-0 جلوئه کار تمومه ...
با این وضعیت به زودی شاهد حذف از لیگ اروپا و FA کاپ هم خواهیم بود تا سیاه ترین سال چلسی در این یک دهه رقم بخوره ...
arashsard
31-01-2013, 02:00
ای باباااااااااااااااا .... وقتی مزدک توو بازی ال کلاسیکو گفت 2 بر صفر جلوو هستیم گفتیم بازیو بردیم اما الان که نتیجه رو نگاه میکن 2 - 2 شدیم...:n04:
vahidgame
01-02-2013, 11:12
بار دیگه بنیتز نشون داد که یه مربی معمولیه که اصلا به درد تیم های بزرگ نمی خوره و بهتره توی تیمای درجه دو و سه مربیگری کنه.
جالب یه مدت می گفت به تیمش ایمان داره و بهترین بازیکنا رو داره ولی اخیرا میاد میگه که برای قهرمانی و موفقیت این بازیکنا کافی نیستن و باید حتما بازیکنای جدیدی اضافه بشن. میگن عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه! :دی
من سیتی رو که فاکتور بگیریم از نظر مهره در مقابل تیمای دیگه لیگ برتر ، برابر یا حتی بهتر هستیم و مطمئنا مربی اگه مربی بود با همین بازیکنا هم می تونست قهرمان بشه!
کلا باید به همین سومی راضی باشیم و منتظر باشیم که فصل تموم بشه و برای فصل بعد خودمون رو با مربی جدید آماده کنیم. این فصل دیگه اون چنان نتیجه خاصی نمی تونیم بگیریم و کلا فصل ، فصل ما نیست...
Pessimist
01-02-2013, 20:49
ای بابا چلسی باز هم مساوی کرد که ......
من اون روز خبرها رو دنبال میکردم که میگفت چلسی دو بر صفر از حریفش جلو هست اما بعدش دیدم بازی مساوی شده و تو دلم گفتم ای بنیتس واقعا که مربی نیستی!
تیم چلسی هر سال بازیکن های گران قیمت زیادی خریداری میکنه و هر مربی که میاد باید نتیجه بگیره و باخت و مساوی جلوی تیم های ضعیف رو هیچ جوره نمیشه توجیح کرد! اگه وضعیت به همین ترتیب ادامه داشته باشه جایگاه سومی چلسی هم به خطر میوفته و امکان داره سال بعد تو چمپیونز لیگ نباشه چون رقابت خیلی شدیده! بهترین کار اینه که مسئولان چلسی یه هشداری به بنیتس بدن و بعدش در صورت تکرار نتایج ضعیف اخراجش کنن چون دیگه بدجوری اعصاب هواداران چلسی رو خرد کرده!
من اون روز خبرها رو دنبال میکردم که میگفت چلسی دو بر صفر از حریفش جلو هست اما بعدش دیدم بازی مساوی شده و تو دلم گفتم ای بنیتس واقعا که مربی نیستی!
تیم چلسی هر سال بازیکن های گران قیمت زیادی خریداری میکنه و هر مربی که میاد باید نتیجه بگیره و باخت و مساوی جلوی تیم های ضعیف رو هیچ جوره نمیشه توجیح کرد! اگه وضعیت به همین ترتیب ادامه داشته باشه جایگاه سومی چلسی هم به خطر میوفته و امکان داره سال بعد تو چمپیونز لیگ نباشه چون رقابت خیلی شدیده! بهترین کار اینه که مسئولان چلسی یه هشداری به بنیتس بدن و بعدش در صورت تکرار نتایج ضعیف اخراجش کنن چون دیگه بدجوری اعصاب هواداران چلسی رو خرد کرده!
آقا فرمودن مشکل ما از کمبوده بازیکنه، به آبراموویچ سفارش بازیکن دادن
یه جور میگه انگار 10 15 تا نونهال انداختیم تو تیم
از دست کارای رومن، آدم قحط بود ورداشته اینو آورده... الحق که مربی نیست :n21:
Reza31001
01-02-2013, 22:38
آقا چرا جو میدی؟:n02: کجا هر سال بازیکن های گران قیمت زیادی رو خریداری می کنیم؟:n02:
همون اول که آبرا اومد 2003 و 4 و 5 خریدهای توپول داشتیم بعدش که فقط این تورس کوفتی :n02: بود که خیلی گنده شد خریدش وگرنه چلسی چندین ساله خریدای نرمالی داره
نمیگم تیم به خودکفایی رسیده و از جیب میخوره :n02: ولی تو نقل و انتقالات همچین بمبی هم نمیترکونه (اشاره به حاجی:n08:)
آقا چرا جو میدی؟:n02: کجا هر سال بازیکن های گران قیمت زیادی رو خریداری می کنیم؟:n02:
همون اول که آبرا اومد 2003 و 4 و 5 خریدهای توپول داشتیم بعدش که فقط این تورس کوفتی :n02: بود که خیلی گنده شد خریدش وگرنه چلسی چندین ساله خریدای نرمالی داره
نمیگم تیم به خودکفایی رسیده و از جیب میخوره :n02: ولی تو نقل و انتقالات همچین بمبی هم نمیترکونه (اشاره به حاجی:n08:)
قبول، خریدای بزرگی نداشتیم، اما واقعا فکر میکنید بازیکنان و تیمی که درحال حاظر داریم لیاقتشون این باختهای مفتضحه ؟
والا به خدا فیروز کریمی رو روی نیمکت میشوندیم با یه همچین بازیکنایی اینجوری باخت نمیداد :n02:
arashsard
02-02-2013, 14:11
مربی که میدونه دیگه فصل آینده توو تیم نیست انگیزه واسه کار نداره... اومده فقط پولشو بگیره و تیمو هدایت کنه بره پی کارش... امیدوارم آقای خاص برگرده....
Pessimist
02-02-2013, 19:20
یه عکس از جوانی های رافائل بنیتز:n13:
هر چند که این مربی در نزد هواداران چلسی اصلا محبوب نیست اما گفتم شاید برای بعضی ها جالب باشه!
بازی هم بازی ۲-۱ برده رو ۳-۲ باخت :n22: .....خوب این قطعا بر میگرده به عدم تمرکز بازیکن ها و عدم توانایی مربی برای کنترول بازی...
arashsard
02-02-2013, 21:15
تیم واقعا داره بد نتیجه میگیره... ذافا بنیتز که میگفت ما و یونایتد مدعی قهرمانی هستیم ... چی شد پس ؟؟؟ :n13:
eman619rv
02-02-2013, 22:07
لمپارد باز هم گل زد 4-3 بازی داره پشت سر هم گل میزنه ... این فصل 10 گل در لیگ واسه چلسی به ثمر رسونده! ولی باز هم میخوان همچین بازیکنی رو از دست بدن... قبول دارم الان چلسی داره روی بازیکنای جوون سرمایه گذاری میکنه ولی لمپارد واقعا وزنه سنگینه که چلسی داره از دست میده......
بنیتز هم که زده تیم رو نابود کرده شاید بشه اخراج دی متیئو و آوردن بنیتز رو جز 3 اشتباه بزرگ ابراموویچ تو چلسی دونست:n27: کاشکی حضورش در چلسی همین هفته به پایان برسه... هر چی زودتر بهتر، جلو ضرر رو هر موقع بگیری منفعته !
خوب بازی 2-1 برده را 3-2 باختیم باز هم دقایق آخر باز هم باخت که دور از انتظار هم نبود دیگه کم کم داریم عادت میکنیم نکته جالب باز هم سوپر گل سوپر فرانککی بود که فکر کنم 5 یا 6 تا گل دیگه بزنه بهترین گلزن تاریخ چلسی هم میشه
نکته منفی بازی هم مصدومیت با بود خیلی مهاجم داشتیم اینم مصدوم شد
مصدوميت دمبابا در بازگشت به نيوکاسل
دمبا با بازگشت خوبي به نيوکاسل نداشت و در دقيقه 43 تعويض شد.
اين مهاجم سنگالي که چندي پيش از نيوکاسل به چلسي پيوسته بود در ترکيب ثابت مردان رافا بنيتس قرار داشت اما در اواخر نيمه اول بود که با برخورد با فابريسيو کولوچيني، همتيمي سابقش آسيب ديد.
با تلاش داشت ضربه سر بزند که سرش با کفش راست کولوچيني برخورد کرد.
با هنوز بهترين گلزن نيوکاسل در اين فصل است. او پس از پنج دقيقه مداوا که با هو کردن شديد طرفداران نيوکاسل همراه بود به ميدان برگشت اما سرانجام با بانداژ بزرگي روي صورتش زمين را ترک کرد و جايش را به فرناندو تورس داد. او تلاش کرده بود در ميدان بماند اما پس از گل اول نيوکاسل نتوانست به کار ادامه دهد.
به اين ترتيب بنيتس گزينههاي بسيار اندکي در خط حمله دارد. او در ژانويه حاضر نشد روملو لوکاکو را از وستبرومويچ برگرداند. لوکاکو به صورت قرضي در اين تيم بازي ميکند.
vahidgame
03-02-2013, 00:18
همه اینا رو میشه شاهکار آبراموویچ دونست که دی متئو رو اخراج کرد و نتیجش شده این که تیم بهتر که نشده بدتر هم شده...
آقا ما اصلا هیچ جامی نخواستیم به همون سومی و چهارمی و گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان راضی هستیم! :دی
تاتنهام ، آرسنال و اورتون به شدت به ما نزدیک هستن و خطر اونا رو میشه حس کرد!
فقط نکته امیدوارم کننده این روزای تیم همین گلزنی های پی در پی لمپارده.
جالبه لمپارد همراه با ماتا با 10 گل زده بهترین گلزنمون توی این فصله اونم در حالیه که حدود 1000 دقیقه بیشتر بازی نکرده و بازیکنای دیگه مثل ماتا و تورس از اون بیشتر بازی کردن.
خودتون آمار رو مقایسه کنید:
لمپارد در مجموع تعداد گل هاش رو در چلسی به 197 رسوند و فقط 5 گل با رکورد 202 گل زده بابی تامبلینگ فاصله داره.
با تمام وجود امیدوارم که این رکورد رو بزنه و بعد از اون هم دیگه تا مدت ها مطمئنا هیچ کی نمی تونه به رکوردش نزدیک بشه...
حالا با همه این توصیفات مشکل تیم ظاهرا لمپارده و باید فصل بعد بره!
بنيتس: خطري مرا تهديد نميکند
سرمربي اسپانيايي تيم فوتبال چلسي معتقد است باخت از نيوکاسل موقعيت کاري او را در استمفوردبريج به خطر نمياندازد.
رافائل بنيتس که شب گذشته در هفته بيست و پنجم ليگ برتر شاهد باخت 3 بر 2 شاگردانش از نيوکاسليونايتد در زمين حريف بود، اظهار داشت: باخت بخشي از فوتبال است و فکر نميکنم بخاطر اين نتيجه با خطر اخراج روبهرو شوم.
او ادامه داد: وقتي بازيکنان مثل آنچه در نيمه دوم نشان دادند، با شخصيت بالا در بازي ظاهر ميشوند، اين امر بيانگر آن است که يکسري امور در تيم درست جريان دارد؛ اما وقتي در چنين بازي نميتوانيم حريف را کنترل کنيم، باور ميکنيم مشکلاتي وجود دارند که بايد برطرف شوند. البته با بازگشت بازيکناني مثل لوييز، ازرد، اوبي ميکل و موزس از قابليت بهتري برخوردار شده و با نشاط بهتري وارد زمين خواهيم شد. باورم اين است همين تيم اگر در آمادگي مطلوب باشد، ميتواند هر حريفي را شکست دهد.
وي افزود: تيم در کل بازي خوبي از خود در زمين به معرض نمايش ميگذارد. از سرعت خوبي برخوردار است. براي من به عنوان مربي خواسته آرماني اين است که با کسب يکي از مقامهاي اول تا سوم به کارمان در فصل جاري خاتمه دهيم.
بنيتس ادامه داد: حس ميکنم تيم در نيمه دوم بازي با نيوکاسليها، عکسالعملي خوب در زمين داشت. گلهاي خوبي زديم و موقعيتهاي زيادي را هم خلق کرديم؛ اما در ادامه مرتکب اشتباه هم شديم که بايد اين نقاط ضعف را هر چه سريعتر برطرف کنيم.
ورزش 3
چلسي مذاکره با مورينيو را آغاز کرد
باشگاه چلسي مذاکره با خوزه مورينيو را آغاز کرد تا بداند آيا او در تابستان در دسترس خواهد بود و يا مايل است به استمفورد بريج بازگردد يا نه.
به گزارش ديلي ميل، البته مذاکرات در اين مرحله بيشتر جنبه محک زدن دارد ولي رومن آبراموويچ علاقه مند شده است سرمربي رئال مادريد را به لندن بازگرداند.
احتمال اين که مورينيو رئال مادريد را ترک کند هر روز افزايش مي يابد. در تازه ترين اين تيم در رقابت هاي لاليگا با يک گل مغلوب گرانادا شد و از بارسلوناي صدرنشين 15 امتياز عقب افتاد.
وضعيت چلسي هم در ليگ برتر با هدايت رافا بنيتز چندان مطلوب نيست و همه اين شرايط مالک روس باشگاه را وسوسه کرده که موفق ترين سرمربي تاريخ اين باشگاه را بار ديگر به خدمت بگيرد.
آبي پوشان لندني در آخرين ديدار خود با دو گل دير هنگام و با نتيجه دو بر سه مغلوب نيوکاسل شدند ولي کماکان در رده سوم جدول ليگ برتر هستند.
مشخص نيست که عواطف و احساسات تا چه حد مي تواند مورينيو را به بازگشت به اين تيم لندني ترغيب کند بويژه آن که مي داند بايد تحت فشار و نفوذ مالک روس باشگاه کار کند.
از سپتامبر 2007 که او استمفورد بريج را ترک کرد نفوذ سرمربيان اين تيم براي جذب بازيکن تحليل رفته و هميشه کانون بحث بوده است.
البته رابطه آبراموويچ و مورينيو از آن زمان تاکنون گرم تر شده است ولي هنوز هم باورکردني نيست که مالک باشگاه به او اجازه تام براي بازي سازي تيم را بدهد. آبراموويچ زماني که احساس کرد مورينيو بيش از حد قدرت گرفته او را برکنار کرد.
گزينه ديگري که در مورد مورينيو مطرح مي شود ، باشگاه پاري سن ژرمن در فرانسه است ولي برخي منابع در ايتاليا گفته اند کارلوآنچلوتي حداقل يک فصل ديگر در سمت خود به عنوان سرمربي اين تيم خواهد ماند.
varzesh 3
brad pitt
04-02-2013, 13:32
مثله اینکه صحبت ها داره با مورینیو جدی میشه
خدا کنه تشریف بیاره به استنفورد
اگر هم نشد کارلو آنجلوتی هم گزینه ی خوبیه
با این بازیکنانی که تیم الان داره واقعا میشه نتیجه گرفت فصل آتی
arashsard
04-02-2013, 21:17
احتمال زیاد فصل آینده اینجوری بشه... آنجلوتی پی اس جی بمونه... یورگن کلوپ بره رئال و آقای خاص بیاد چلسی.... بنیتز هم بره وره دل زنش بشیه ظرف بشوره:n21:... گواردیولا هم که بایرن... چه شود لیگ قهرمانان فصل آینده :n02:
brad pitt
04-02-2013, 21:52
احتمال زیاد فصل آینده اینجوری بشه... آنجلوتی پی اس جی بمونه... یورگن کلوپ بره رئال و آقای خاص بیاد چلسی.... بنیتز هم بره وره دل زنش بشیه ظرف بشوره:n21:... گواردیولا هم که بایرن... چه شود لیگ قهرمانان فصل آینده :n02:
احتمالا همینجور بشه . چون آنجلوتی داره با پاری سن ژرمن راه میوفته
مورینیو دیگه باد استنفورد کل کل با فرگوسن و مانچینی جذاب تر میشه
من فقط منتظر لیگ جزیره سال آینده و همچنین لیگ قهرمانان هستم . بنیتز هم شاید برگرده لیورپول
جديدترين رده بندي باشگاههاي جهان/ چلسی در رده سوم
سايت تاريخ و آمار فوتبال جهان برترين تيمهاي فوتبال جهان را اعلام کرد که بر اين اساس بارسلونا اسپانيا با 307 امتياز در صدر تيمهاي فوتبال جهان قرار دارد و باشگاههاي اتلتيکو مادريد با 298 امتياز و چلسي انگليس با 281 امتياز دوم و سوم هستند.
* فهرست 10 تيم برتر به شرح زير است:
1- بارسلونا اسپانيا با 307 امتياز
2- اتلتيکو مادريد با 298 امتياز
3- چلسي انگليس با 281 امتياز
4- بوکا جونيورز آرژانتين با 278 امتياز
5- بايرنمونيخ آلمان با 274 امتياز
6- کورينتيانس برزيل با 272 امتياز
7- رئال مادريد اسپانيا با 269 امتياز
8- المپيک ---- فرانسه با 230 امتياز
9- بورسيا دورتموند آلمان با 226 امتياز
10- يونيورسيداد شيلي با 226 امتياز
فارس
جديدترين رده بندي باشگاههاي جهان/ چلسی در رده سوم
سايت تاريخ و آمار فوتبال جهان برترين تيمهاي فوتبال جهان را اعلام کرد که بر اين اساس بارسلونا اسپانيا با 307 امتياز در صدر تيمهاي فوتبال جهان قرار دارد و باشگاههاي اتلتيکو مادريد با 298 امتياز و چلسي انگليس با 281 امتياز دوم و سوم هستند.
* فهرست 10 تيم برتر به شرح زير است:
1- بارسلونا اسپانيا با 307 امتياز
2- اتلتيکو مادريد با 298 امتياز
3- چلسي انگليس با 281 امتياز
4- بوکا جونيورز آرژانتين با 278 امتياز
5- بايرنمونيخ آلمان با 274 امتياز
6- کورينتيانس برزيل با 272 امتياز
7- رئال مادريد اسپانيا با 269 امتياز
8- المپيک ---- فرانسه با 230 امتياز
9- بورسيا دورتموند آلمان با 226 امتياز
10- يونيورسيداد شيلي با 226 امتياز
فارس
ببخشید من با این آمارا آشنایی ندارم، اینا سالیانه که نیستن؟ هستن؟ یعنی یه تیمی مثل لیورپول با اونهمه افتخارات جزو 10 تا هم نیست؟:n29:
arashsard
05-02-2013, 03:37
مورینیو دیگه باد استنفورد کل کل با فرگوسن و مانچینی جذاب تر میشه
ل
مورینیو کلش داغه واسه این کارا... از زمانیم که گواردیولا رفته دیگه لالیگا بهش حال نمیده... اما تو جزیره تا دلش بخواد از این جور کلا موجوده... سر دستشون هم که الکس فرگوسن
انگشت شست پیتر چک هم شکست، عجب وضعی شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من با این آمارا آشنایی ندارم، اینا سالیانه که نیستن؟ هستن؟ یعنی یه تیمی مثل لیورپول با اونهمه افتخارات جزو 10 تا هم نیست؟:n29:
نه دوست عزیز سالیانه نیستند سایت تاریخ و آمار هر چند وقت یکبار آماری از بهترین تیمها و بهترین مربیان و ... اعلام میکنه و امتیازبندی خاص خودشو داره
بله چک هم مثل کاسیاس مصدوم شد:n03:
چک ديدار دوستانه چک با ترکيه را از دست داد
پيتر چک دروازه بان چلسي به علت شکستگي انگشت دست، در بازي دوستانه چهارشنبه شب تيم ملي جمهوري چک برابر ترکيه به ميدان نخواهد رفت.
brad pitt
07-02-2013, 16:17
دیشب هم سوپر لمپارد برا تیم ملی انگلیس گل کاشت
کلا اگر سران چلسی حالا یا آبراموویچ یا سرمربی نخواند که لمپارد بمونه باید جمجمه شون رو بدن آزمایشگاه تست کنند
فردا بازی مهمی با ویگان داریم . ایشالا ببریم چون هنوز حداقل به دوم شدن امید هست
آغاز مذاکرات چلسی برای تمدید قرارداد لمپارد
رومان آبراموویچ در چرخشی 180 درجه نسبت به رویکرد قبل خود، مذاکرات با فرانک لمپارد برای تمدید قرارداد این اسطوره را آغاز کرده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لمپارد که در شب گذشته گل پیروزی بخش انگلیس مقابل برزیل را به ثمر رساند، در ماه های گذشته به او گفته شده بود که می تواند در تابستان پیش رو به تیم دیگری منتقل شود.
در حرکتی باورنکردی، چلسی در روز های گذشته مذاکرات خود با فرانک لمپارد، که یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ باشگاه می باشد را آغاز کرده و هم اکنون این مذاکرات در مراحل ابتدایی خود می باشند.
امروز صبح منابع خبرگزاری دیلی میل در استمفوردبریج تاکید کردند که مذاکرات مثبتی بین دو طرف وجود داشته و باشگاه چلسی پیشنهاد جدید خود را به صورت رسمی تقدیم فرانک لمپارد خواهد کرد.
هنوز جزئیات قرارداد فرانک لمپارد 34 ساله مورد بحث و گفتگو قرار دارند، ولی اولین جلسه مسئولان چلسی با این بازیکن صورت گرفته است.
فرانک لمپارد در این فصل رقابت ها پس از مصدومیت طولانی مدتی که داشت در 17 مسابقه برای چلسی به میدان رفت و توانست 10 گل به ثمر برساند که آماری خارق العاده برای هر بازیکنی می باشد. هم اکنون نرخ گل زنی فرانک لمپارد در لیگ برتر بهتر از آقای گل رقابت ها یعنی رابین فن پرسی می باشد!
فرانک لمپارد تنها 5 گل دیگر تا رسیدن به رکورد بابی تامبلینگی دارد که با 202 گل زده بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی می باشد. فرانک لمپارد یکی از بهترین بازیکنان این فصل چلسی بوده و در ورزشگاه استمفوردبریج همواره هواداران چلسی از آبراموویچ خواهش می کردند که قرارداد این اسطوره را تمدید کند.
پروژه تمدید قرارداد فرانکی لمپارد زمانی آغاز شد که اشلی کول قرارداد خود را برای یک سال دیگر تمدید کرد. لمپارد نفر بعدی است و به نظر می رسد که مذاکرات با این بازیکن در هفته آینده ادامه پیدا کنند.
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------
فیورنتینا به دنبال فرناندو تورس
با توجه به گزارشات روزنامه ایتالیایی لا نازیونه، فیورنتینا در حال آماده سازی پیشنهادی جسورانه برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس می باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، فرناندو تورس که در سال 2011 با مبلغ 50 میلیون پوند به چلسی پیوست، نتوانست روزهای خوب گذشته اش را در استمفوردبریج تکرار کند.
علاوه بر این مسئله، خرید دمبا با، آمادگی روملو لوکاکو در وست برومویچ و شایعات فراوان پیرامون علاقه آبی های لندن به ادینسون کاوانی و رادامل فالکائو، باعث شده که سوالات فراوانی در مورد آینده تورس در استفموردبریج به وجود بیاید و باشگاه فیرونتینا می تواند مقصد بعدی این بازیکن 28 ساله باشد.
مدیر فنی باشگاه فیورنتینا، آقای ادواردو ماسیا کسی بود که در زمان حضورش در لیورپول مقدمات حضور تورس در این باشگاه را فراهم کرد. مدیر ورزشی این باشگاه نیز بر این باور است که می تواند تورس را علی رغم دستمزد بالایش به فلورانس بیاورد.
به نظر می رسد که تابستان 2013، یکی از پرکارترین تابستان های چلسی در فصل نقل و انتقالات می باشد.
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------------------
یورگن کلوپ نزدیکترین گزینه به نیمکت چلسی
اگر چه مورینیو در صورت بازگشت به چلسی از کنترل کامل اموری که پیشتر در دست داشته برخوردار نیست و چنین چیزی برای او یک مشکل بزرگ خواهد بود.
سایت گل -چلسی همچنان در حال یافتن مربی مناسبی برای رقابت های فصل بعد است و یورگن کلوپ مربی بوروسیا دورتموند در صدر فهرست نامزدهای نشستن روی نیمکت آبی پوشان قرار دارد. “دیوید مویس” مربی اورتون و “مانوئل پیگرینی” مربی مالاگا هم از جمله گزینه های محتمل دیگر هستند.
ژوزه مورینیو مربی سابق این تیم هم که در رئال مادرید با مشکلات زیادی روبرو شده، ممکن است بازگشت غیر منتظره ای به استمفورد بریج داشته باشد. کلوپ سال گذشته پیشنهاد چلسی برای در اختیارگرفتن وی را رد کرده و قرارداد جدیدی تا سال 2016 با دورتموند امضا کرد و این احتمال وجود دارد که او برای دومین بار و با هدف جایگزینی یواخیم لو روی نیمکت تیم ملی آلمان به این پاسخ پیشنهاد منفی بدهد. اما با این وجود چلسی همچنان برای عقد قرارداد با این مربی 45 ساله تلاش می کند.
کلوپ در حال حاضر خود را به عنوان یکی از بهترین مربیان جوان اروپا معرفی کرده و دو عنوان قهرمانی پیاپی لیگ را با بوروسیا دورتموند به دست آورده ولی از همه مهمتر سبک فوتبال هجومی تیم اوست که نظر مسوولان چلسی را جلب کرده است. البته آبراموویچ و دستیارانش درعین حال شرایط مویس را هم بررسی می کنند که معلوم نیست قرارداد جدیدی با اورتون امضا می کند یا نه.
مویس گفته بود که تا پایان فصل نقل وانتقالات ژانویه صبر می کند و سپس در مورد آینده اش در اورتون تصمیم گیری خواهد کرد. برای مویس بعد از 11 سال همکاری با اورتون، شروع به کار کردن برای تیم آبراموویچ به عنوان اولین مربی بریتانیایی این تیم سخت خواهد بود. پیگرینی 59 ساله هم مدتی است که زیر نظر مسوولان چلسی قرار گرفته است. او که ویارئال و رئال مادرید را هم رهبری کرده، در گذشته هم با چلسی تماسهایی داشته و مالاگا را به لیگ قهرمانان اروپا رسانده است. چلسی در مورد انتخاب مربی بعدی خود وسواس زیادی به خرج می دهد. آنها می خواهند مربی به تیم خود بیاورند که به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد و نمی خواهند تجربه ناموفق اسکولاری که بعد از یورو 2008 هدایت این تیم را در دست گرفت، تکرار شود. حتی در قرارداد آنچلوتی هم ثبت شده بود که او زبان انگلیسی آموخته و کلاس های زبان خود را بعد از ورود به تیم هم ادامه خواهد داد. این طور به نظر می رسد که مورینیو در پایان این فصل رئال مادرید را ترک می کند و خیلی ها در مورد اینکه او خواهان پیوستن به پاری سن ژرمن خواهد بود، گمانه زنی می کنند.
درعین حال خبرهایی در مورد تمایل مورینیو برای بازگشت به چلسی بعد از اینکه او در سال 2007 میلادی از این تیم جدا شد، به گوش می رسند. رابطه مورینیو با آبراموویچ از آن روزها تاکنون به مراتب بهتر شده و او با مالک روسی چلسی درارتباط مانده است. اگر چه مورینیو در صورت بازگشت به چلسی از کنترل کامل اموری که پیشتر در دست داشته برخوردار نیست و چنین چیزی برای او یک مشکل بزرگ خواهد بود. از طرفی باید دید رافا بنیتس تا چه زمان روی نیمکت چلسی دوام خواهد آورد. آبراموویچ احترام زیادی برای او قائل است و از نحوه عملکرد او در چلسی بعد از پیوستن او به این تیم به جای دی ماتئو راضی به نظر می رسد. چلسی حتی در عین حال از نحوه بازی کردن تیم زیر نظر بنیتس هم رضایت بیشتری دارد ولی نتایج مربی اسپانیایی در این مدت قانع کننده نبوده اند. چلسی در لیگ برتر انگلیس همچنان در مکان سوم ایستاده و هنوز در جایگاه مناسب برای صعود به چمپیونزلیگ فصل بعد قرار دارد. اما او از حمایت هواداران تیم برخوردار نیست و اگر چلسی شنبه در برابر ویگان به پیروزی دست نیابد، فشارها به تیم برای اخراج او بیشتر خواهد شد.
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%AA-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2)
خوب بازی تموم شد و 4-1 ویگان را پشت سر گذاشتیم:n05: و رتبه سوم را از تاتنهام پس گرفتیم!!
محرومیت هازارد تموم شد و امروز میشد فهمید که وجودش در تیم چقدر مهمه
بازی 2-0 جلو بودیم و اواسط نیمه دوم یک گل خوردیم :n27: منتظرم بودم که یه مساوی دیگه هم ببینم که سوپر فرانکی دقیقه 87 نجاتمون داد بعدش هم مارین دقیقه آخر گلزنی کرد و بعد از مدتها یه نفس راحت کشیدیم:n02:
vahidgame
09-02-2013, 20:39
خب بازی رو 4 بر 1 بردیم به ترتیب با گل های رمیرس ، هازارد ، سوپرفرانکی ، مارین
همانند چند بازی دیگه مون با بنیتز اولش دو بر صفر جلو افتادیم و بعد یه گل خوردیم که باز نوید یه شاهکار 2 بر 2 دیگه از بنیتز رو می داد! :دی
ولی خوشبختانه مثل همیشه ویگان رو خوب بردیم!
بازی رو ندیدم ولی آمار نشون میده که خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی داشتیم.
از نکات جالب بازی میشه به حضور دوباره لوئیز به عنوان هافبک و همین طور گلزنی مارین اشاره کرد که دقیقه 90 اومد و یک دو دقیقه بعد گل زد!
در مورد لمپارد هم که بازی به بازی باید تعداد گل ها اونو بشماریم! با این گل تعداد گل ها رو به 198 رسوند و تنها 4 گل تا رسیدن به رکورد بابی فاصله داره...
Reza31001
09-02-2013, 20:48
بابا یکی این لمپارد رو بگیره :n12:
8 حضور پیاپی فیکس و 7 گل :n05:
ولی نه ... این بازیکن سنش بالاس دستمزد زیادی هم میگیره بهتره ردش کنیم بره به درد تیم نمیخوره :n09:
آزپلیکوئتا (چه اسم خفنی:31:) هم داره بهتر و بهتر میشه
تو بازی اسپانیا و اروگوئه هم فیکس بود و خوب بازی کرد
خیلی وقت دفاع راست هجومی تو تیم نداشتیم
اصلا هر وقت اسم دفاع راست میاد از این فریرا یادم میاد:n15:
arashsard
09-02-2013, 23:09
چه عجبی این بنیتز یه تکونی به تیم داد بالاخره.... حالا بیشتر از پیش حسرت اون تساویای واقعا مسخره رو میخوریم.... آدم رو سکته میده تا ببره...:n02:
من سیتی هم بد باخت.......بدددددددددددددددد ددد:n02:
گزارش تصویری چلسی - ویگان
vahidgame
11-02-2013, 10:24
جالبه دیشب نیجریه تونست قهرمان این دوره جام ملتهای آفریقا بشه در حالی که دو تا بازیکن چلسی یعنی میکل و موسز هم در اون تاثیرگذار بازی می کردن.
البته شاید تا حدودی به خاطر بدشانسی مائه که دو تا بازیکن ما تا آخرین روز توی جام بودن :دی
میکل و موسز شاید بازیکنای فیکس چلسی نباشن ولی خب وقتی بازی ها فشرده میشن دیگه می تونن توی تیم تاثیر داشته باشه و بذارن مثلا این سوپر فرانکی ما یکمی استراحت کنه! :دی
نیجریه به کمک آبی پوشان قهرمان آفریقا شد
جان اوبی میکل، ویکتور موسز و اومرو همراه با نیجریه به مقام قهرمانی جام ملت های آفریقا دست یافتند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هر سه آبی پوش نیجریه ای 90 دقیقه تمام برای کشورشان در میدان بودند و نمایش بسیار خوبی از خود به جای گذاشتند.
یک شنبه شب، نیجریه در ژوهانسبورگ مقابل بورکینا فاسو قرار گرفت و توانست در بازی ساده، حریف خود را شکست دهد. ویکتور موسز که در نیمه نهایی دچار آسیب دیدگی شده بود، توانست خود را به این بازی برساند و به کشورش کمک کند.
تک گل عقاب ها را امبا به ثمر رساند و همین برای قهرمانی نیجریه کافی بود. ویکتور موسز در این بازی موقعیت گل زنی داشت و چندین موقعیت نیز برای هم تیمی های خود ایجاد کرد که نتوانستند استفاده کنند. اومرو، مدافع 19 ساله باشگاه چلسی که به صورت قرضی در ادو دن هاگ هلند بازی می کند، بازی قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت تا هواداران چلسی با یکی دیگر از پدیده های جوان خود بیشتر آشنا شوند.
جان اوبی میکل نیز به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.همچنین ویکتور موسز مرد اخلاق این رقابت ها لقب گرفت.
حال موسز و میکل می توانند با روحیه ای مضاعف به لندن باز گشته و کمک فراوانی به چلسی بکنند. کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، قهرمانی در جام ملت های آفریقا را به این سه بازیکن تبریک می گوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اسپارتاپراگ - چلسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 21:30 از :
راه فردا
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
Al Jazeera Sport HD1
beIN Sport 2 / HD
nPremium HD
Sky Calcio 2 / HD
Sky Sport 3 / HD
arashsard
14-02-2013, 21:09
چک: ميخواهيم در ليگ اروپا قهرمان شويم
پتر چک، دروازه بان چلسي، در آستانه ديدار تيمش مقابل اسپارتا پراگ در ليگ اروپا، اعلام کرد که مي خواهند امسال در اين رقابت ها به موفقيت برسند.
آبي ها که فصل قبل در چمپيونزليگ به قهرماني رسيدند اين فصل در همان مرحله گروهي از اين رقابت ها کنار رفتند اما چک تاکيد کرد که موفقيت در ليگ اروپا هدف اصلي تيمش در اين فصل است.
او در گفتگو با اينديپندنت گفت:" ما در ليگ اروپا بازي مي کنيم و بايد روي کاري که مي توانيم انجام بدهيم، تمرکز کنيم. با رسيدن به مراحل پاياني ليگ اروپا، بسيار خوشحال خواهيم شد.
اگر بتوانيم قهرمان شويم، بار ديگر در سوپرکاپ اروپا حضور پيدا مي کنيم؛ جامي که سال گذشته از دست داديم و بسيار ما را ناراحت کرد.
ليگ اروپا رقابت هايي است که بايد به آنها احترام بگذاريد."
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، نيز در مورد اين رقابت ها گفت:" پراگ شهر فوق العاده اي است. اسپارتا يک باشگاه بزرگ و ليگ اروپا رقابت هايي بزرگ و ما واقعا خوشحاليم که اينجا هستيم.
ما نمي توانيم شرايط را تغيير بدهيم؛ چمپيونزليگ رقابت هاي فوق العاده اي است اما ليگ اروپا هم رقابت هاي کوچکي نيست. ما بايد مقابل يک تيم قديمي قرار بگيريم.
تلاش خواهم کرد تا پيام درستي به بازيکنان برسانم زيرا مي دانيم که بازي دشواري خواهد بود.
ورزش3
vahidgame
14-02-2013, 23:19
خب بازی مقابل اسپارتاپراگ رو یک بر صفر بردیم.
جالبه اسکار دقیقا 81 به بازی اومد و چند ثانیه بعد گل زد!
یه نکته جالب هم اینه که دمبا با به خاطر که این فصل با نیوکاسل توی لیگ اروپا بازی کرده بود دیگه توی این جام نمی تونه ما رو همراهی کنه و یه جورایی دیگه خوش به حال تورس شد و ظاهرا دیگه به طور فیکس و اکثرا به طور 90 دقیقه بازی می کنه! :دی
شاید برای این جام همین به تیم ضربه بزنه. فراموش نکنید که مهاجم هایی در سطح بالاتر از تورس مثل فالکائو ، کاوانی ، هالک و ... توی این جام وجود دارن!
قبلا گفتم کلا بازی کردن توی لیگ اروپا زیاد جالب نیست و به سطح لیگ قهرمانان اروپا نمی رسه.
ولی کلا تیمای خوب و قدرتمندی امسال هستن مثل اینتر ، اتلتیکو مادرید ، لاتزیو ، ناپولی ، زنیت (که امشب لیورپول رو 2 بر صفر شکست داد!) ، آنژی ، لیون ، تاتنهام و لیورپول که باعث میشه سطح مسابقات پایین نباشه و مطمئنا قهرمانی در اون به این راحتی ها نیست...
نتیجه خوبی بود توی زمین حریف ...
به نظر من امسال که زیاد امیدی به گرفتن جام نداریم بهتره تمرکزمونو بزاریم روی لیگ اروپا ... توی لیگ هم فقط واسه گرفتن سهمیه بجنگیم
بازی را تو پراگ بردیم من فقط تونستم نیمه اول را ببینیم تو 20 دقیقه اول خیلی حمله کردیم و کلاس بالاترمون را نشون دادیم اما بعدش اسپارتاپراگ چند تا موقعیت خوب داشت که از دست داد
نکته جالب حضور مارین از ابتدا در زمین بود خیلی هم خوب بازی کرد من تا قبل این بازی فکر میکردم در حد چلسی نیست اما تو این بازی خیلی خوب بود
اواخر نیمه اول هم 2 تا تک به تک را تورس از دست داد که خیلی راحت میتونست به گل تبدیل کنه
جان تری رو نیمکت بود موسز و میکل استراحت داشتند و لوییز هم 3 اخطاره بود
arashsard
15-02-2013, 03:16
نتیجه خوبی بود... تا حالا بازی اسپارتاپراگ رو ندیدم و نمیدونم توو چه سطحی بازی میکنه... اما چیزی که مطمئنم شکست دادن چنین تیم هایی توو زمینشون کاره سختیه اون توو سرمای چک... ناپولی و اتلیتکو مادرید و لیورپول در آستانه حذف :n04:
برنامههاي جديد آبراموويچ؛
مربي جديد چلسي از اسپانيا ميآيد
مالک متمول چلسي برنامههايي براي جذب يک مربي از ليگ اسپانيا را دارد.
به نقل از ساکرنت، باشگاه چلسي فصل جاري را با روبرتو دي متئو آغاز کرد ولي به دليل کسب نتيجههاي ضعيف او را کنار گذاشت و رافائل بنيتس را به جاي وي انتخاب کرد.
با توجه به اينکه قرارداد بنيتس کوتاه مدت است و وي تا پايان فصل هدايت اين تيم را به عهده خواهد داشت، سران اين تيم به دنبال يافتن جانشيني براي اين مربي هستند.
مدير برنامههاي مانوئل پيگيريني، مربي کنوني مالاگا فاش کرده برخي از سران چلسي براي همکاري با وي ابراز علاقه کردهاند. خسوس مارتينز اعلام کرده پيش از چلسي، باشگاه رم پس از اخراج زدنک زمن براي امضاي قرارداد با او ابراز تمايل کرده بود ولي پيگيريني آن را رد کرد.
با توجه به اينکه مالاگا به دليل مشکلات مالي به مدت يک سال از حضور در ديدارهاي اروپايي محروم شده است، احتمال خروج پيگيريني از اين باشگاه در تابستان آينده بسيار زياد است.
گفتني است پيگيريني سال گذشته مالاگا را به رتبه چهارم در لاليگا رساند و با اين تيم به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال جاري صعود کرده است.
varzesh3
arashsard
15-02-2013, 20:48
پيگيرينيیی اگه یادتون باشه مدتی سرمربی تاتنهام بود... دقیقا اون زمانی که توو ویارئال خیلی خوب نتیجه گرفت.... اما توو تاتنهام کاملا ناموفق بود.... بعد توو رئال هم موفق نبود... اما توو مالاگا فوق العاده بود... تجربه ثابت کرده توو تیم های بزرگ اصلا جواب نمیده....
این انتخاب سرمربی تیم هم شده معضلی.... :n27:
kasra_khan2003
15-02-2013, 22:16
پیگرینی مربی خوبی هست، اما یه مشکلی که داره، مربی تیم های بزرگ نیست! مخصوصاً وقتی تو لیگی کار میکنه که جنگ روانی خیلی مهم هست. تو رئال نتونست جلوی بازیکن های بزرگ و جراید مادریدی دووم بیاره. ضمن اینکه جلوی تیم های بزرگ و کوچیک هم نتیجه های عجیبی گرفت.
arashsard
15-02-2013, 23:18
بعضی مربیا متخصص کار بخوصصی هستن... پیگرینی متخصص این هست که تیم های کم نام و نشون و بی ستاره رو مدعی میکنه... خیلی هم توو کارش موفقه... نمونه وطنیش میثاقیان خودمون... متخصص لیگ 1 .... تیم بهش بدید سه سوت لیگ برتر اما در مقابل تیم های لیگ برتری کم میاره....
لمپارد در آستانه پيوستن به لس آنجلس گلکسي
لمپارد که از اول ژانويه به طور رسمي مي توانست مذاکرات با ساير باشگاهها آغاز کند، در مراحل پاياني توافق با لس آنجلس گلکسي است.
روند گلزني هاي فرانک لمپارد در اين فصل هم نتوانست مديران چلسي را به تمديد قرارداد او قانع کند و اين هافبک باتجربه به احتمال بسيار زياد در پايان فصل استمفوردبريج را ترک خواهد کرد.
او که از اول ژانويه به طور رسمي مي توانست مذاکرات با ساير باشگاهها آغاز کند، در مراحل پاياني توافق با لس آنجلس گلکسي است.
به همين دليل اين ملي پوش انگليس از هم اکنون خود را براي يک زندگي جديد در آمريکا آماده مي کند و مدير برنامه هايش را مامور پيدا کردن يک خانه مناسب کرده است.
تنها در صورتي که مديران چلسي در تصميم شان تجديد نظر کنند و بخواهند قرارداد او را تمديد کنند، لمپارد ممکن است پيشنهاد قابل توجه باشگاه انگليسي را رد کند.
مديران چلسي در پايان سال 2012 به طور رسمي به اين بازيکن اطلاع دادند که مي تواند به دنبال يک باشگاه جديد باشد؛ در حالي در نهايت قرارداد اشلي کول را که مانند لمپارد در پايان اين فصل به اتمام مي رسيد، براي يک فصل ديگر تمديد کردند. به همين دليل هواداران چلسي همچنان اميدوارند مديران چلسي نظرشان را در مورد لمپارد تغيير بدهند.
گل لمپارد در ديدار هفته گذشته مقابل ويگان، دهمين گل او در 15 ديدار اخير براي چلسي بود. به اين ترتيب، رکورد گلزني او براي باشگاه لندني به 198 گل رسيد و اکنون تنها 4 گل با رکورد بابي تامبلينگ فاصله دارد.
varzesh3
stronghold 3
16-02-2013, 23:00
این تیم آمریکایی به نظرم متخصص خرید بازیکن هایی هست که نسبتا افت کرده اند ! مثل بکهام ... البته من همیشه به لمپارد اعتقاد داشته ام...
آخرش این آبراموویچ زهر خودشو ریخت... آخه من نخوام مالک باشگاه مورد علاقم آبراموویچ باشه کیو باید ببینم؟!:angry:
من نمیدونم با رفتن لمپارد چه کسی میتونه خلاء چنین بازیکنی رو پر کنه؟ اسکار؟ ماتا؟ هازارد؟:19:
آخه کدوم باشگاهی با اسطورش اینطوری رفتار میکنه؟ مگه با بازیکنانی مثل گیگز، جرارد، خاویر زانتی اینطوری رفتار میشه؟:41:
بعد از حدود یازده سال عرق ریختن برای این تیم واقعاً اینه دستمزدش؟ من اگه جاش بودم و اینطوری با من رفتار میشد یا خودکشی میکردم یا آبراموویچ رو میکشتم! موندم چطوری داره این شرایط رو تحمل میکنه.:45:
stronghold 3
17-02-2013, 16:53
آخرش این آبراموویچ زهر خودشو ریخت... آخه من نخوام مالک باشگاه مورد علاقم آبراموویچ باشه کیو باید ببینم؟!:angry:
من نمیدونم با رفتن لمپارد چه کسی میتونه خلاء چنین بازیکنی رو پر کنه؟ اسکار؟ ماتا؟ هازارد؟:19:
آخه کدوم باشگاهی با اسطورش اینطوری رفتار میکنه؟ مگه با بازیکنانی مثل گیگز، جرارد، خاویر زانتی اینطوری رفتار میشه؟:41:
بعد از حدود یازده سال عرق ریختن برای این تیم واقعاً اینه دستمزدش؟ من اگه جاش بودم و اینطوری با من رفتار میشد یا خودکشی میکردم یا آبراموویچ رو میکشتم! موندم چطوری داره این شرایط رو تحمل میکنه.:45:
فکرکنم دچار همون هزیون شده که پیرلو دادند به یوونتوس بعد از مدتها زحمت و حالا حسابی ضرر کردند ...
نگراني بنيتس از آمادگي جان تري
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس هنوز از آمادگي کامل کاپيتان اين تيم جان تري براي بازي در همه مسابقات مطمئن نيست.
به گزارش ميرر، اين بازيکن که بعد از دو ماه نيمکت نشيني دوباره در ترکيب بازيکنان چلسي قرار گرفته است، به دليل درد و تورم زانوي آسيب ديده اش نتوانسته در آخرين جلسات تمريني تيمش شرکت کند.
او از زمان شکست چلسي مقابل نيوکاسل در اوايل ماه جاري ميلادي تا کنون بازي نکرده است.
به همين دليل رافائل بنيتس نمي خواهد ريسک کند چون تري را براي مسابقات حساس دو ماه آينده نياز دارد. در اين مسابقات است که تکليف جايگاه چلسي در جمع چهار تيم نخست ليگ برتر و صعود به رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا مشخص خواهد شد.
او ترجيح مي دهد تري 32 ساله قبل از حضور در مسابقات، چند جلسه به طور کامل در تمرينات شرکت کند.
بنيتس گفت: همه بازيکنان مي دانند که براي حضور در همه بازي ها بايد زياد تمرين کنند و خودشان را آماده نگه دارند. هيچ شکي در اين باره نيست. بدون تمرين نمي شود بازي کرد. آنها مي دانند که بايد با هم رقابت کنند و اين را هم مي دانند که در حال حاضر بازيکنان خوبي در تيم داريم.
وي افزود: تري هم قبل از حضور در مسابقات بايد در سه يا چهار جلسه تمريني شرکت کرده باشد. در غير اين صورت بايد با آنهايي که بهتر بازي مي کنند، رقابت کند.
با وجود اين تري اگر بتواند خودش را ثابت کند بلافاصله در ترکيب اصلي بازيکنان قرار خواهد گرفت چون چلسي بدون او يا فرانک لمپارد ، از يک رهبري بي نقص در زمين بي بهره خواهد بود.
اين مدافع مياني امشب (يکشنبه) فرصت خواهد داشت در بازي دور چهارم جام حذفي انگليس مقابل برنتفورد، آمادگي اش را ثابت کند.
varzesh3
خوب برنتفورد را 4-0 بردیم و به مرحله بعد جام حذفی راه پیدا کردیم
نکته جالب گلزنی مجدد لمپارد که در 6 بازی 4 گل زده و همچنین کاپیتان تری روی ضربه سر بسیار عالی
شوخی شوخی داریم یکی دیگه از ستاره های تاریخ چلسی رو از دست میدیم:blink:، من که فکر میکنم مشکلی دلخوری ای چیزی پیش اومده بین سران و فرانکی، والا هیشکی حاظر نیست یه همچین بازیکنی رو بندازه دور...:thumbsdow
arashsard
18-02-2013, 00:17
اقا این تورس توو تیم نخودیه ؟؟؟؟ شانس آوردیم یه 3 4 تا هافبک گلزن توو تیم داریم وگرنه معلوم نبود کی میخواد گل بزنه.... کم کم باید ردش کنیم بره....
اقا این تورس توو تیم نخودیه ؟؟؟؟ شانس آوردیم یه 3 4 تا هافبک گلزن توو تیم داریم وگرنه معلوم نبود کی میخواد گل بزنه.... کم کم باید ردش کنیم بره....
این روز ها صحبت درباره رفتن تورس به تیم سابقش اتلتیکو زیاد شده . گفته میشه شاید با فالکائو معاوضه بشه ...
از اون طرف استوریجی رو که میشه گفت مفت از دست دادیم فوق العاده ظاهر شده تو لیورپول :n27:
vahidgame
18-02-2013, 01:22
آخه ما باید با برنتفورد هم بازی تکراری داشته باشیم؟! :دی
همون بازی اول رو برده بودیم الکی یه بازی اضافه تر بازی نمی کردم!
جالبه دور بعدی با میدلزبورو بازی داریم که در صورت برنده شدن می خوریم به برنده بازی منچستر و ردینگ.
+
معلومه اصلا چه خبره؟ :دی
این چند وقته همش خبرهای مختلف می شنویم.
یه روز مورینیو به چلسی نزدیک میشه یه روز پلگرینی جای اونو می گیره!
یه روز گفته میشه با لمپارد داره مذاکره میشه برای تمدید قرارداد یه روز توی خبرا میاد که لمپارد کم کم داره رفتنی میشه!
یه روز به خرید فالکائو نزدیک میشیم یه روز دور!
به نظرم برای فصل بعد یه فرمول ساده هست که باعث موفقیت صد در صد تیم میشه یعنی مثلث مورینیو ، لمپارد و فالکائو که توی این خبرای مورد نظر هم بودن :دی
لمپارد تا چند وقت دیگه رکورد رو بزنه و بعدش اگه با گالکسی قرارداد ببنده فکر کنم برای آبراموویچ خیلی سنگین باشه چون کمتر باشگاه هایی هستن که می ذارن بهترین گلزنی تاریخ باشگاه خودش رو به یه باشگاه دیگه بره!
در مورد مورینیو چیزی مشخص نیست و باید این فصل تموم بشه و احتمالش هست فصل بعد دوباره اونو توی نیمکت چلسی ببینیم و برای اون روز لحظه شماری می کنم... فکر کنم در صورت قهرمان شدن یا نشدن رئال توی لیگ قهرمانان اروپا در هر صورت یه بهونه ای برای رفتن از رئال داشته باشه...
اما در مورد فاکائو اگه با تورس معاوضه بشه که خیلی رویایی میشه و به با یه تیر دو نشون زدیم!
ولی خب اینا تا قطعی نشدن نمیشه در موردشون مطمئن بود و توی فوتبال هیچ چیزی مشخص نیست...
..............................
اتلتیکو در ها را برای معاوضه تورس و فالکائو گشود
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پیشنهاد چلسی برای به خدمت گرفتن رادامل فالکائو، روند موفقیت آمیزی داشته و حتی چند خبرگزاری اعلام کردند که باشگاه با فالکائو به توافقات شخصی نیز رسیده است.
حال باشگاه اسپانیایی علاقه خود را برای به خدمت گرفتن دوباره فرناندو تورس، مهاجم نه چندان موفق چلسی ابراز کرده است. با این حال مبلغ رضایت نامه سنگین تورس و همچنین دستمزد 175 هزار پوندی (هفتگی) او، کار را برای التیکو مادرید بسیار دشوار می کند.
با این حال دیلی میرور ادعا کرد که چلسی مجبور می شود تورس را به اتلتیکو بسپارد تا بتواند رادامل فالکائو را که رضایت نامه اش 46 میلیون پوند می باشد به خدمت بگیرد.
یکی از منابع اسپانیایی دیلی میرور به این خبرگزاری گفت: "با وجود تمام مشکلات در چلسی، تورس هنوز هم دوست داران فراوانی در اتلتیکو دارد و از بازگشت او استقبال خواهد شد."
به نظر می رسد که آبی ها در این تابستان فرناندو تورس به علاوه مبلغی کمتر از 30 میلیون پوند را به مادریدی ها پرداخت می کنند و در ازای آن رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی این باشگاه را به خدمت می گیرند.
ستایش سرمربی برنتفورد از اخلاق داوید لوئیز
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، سرمربی برنتفورد، اووه روزلر عنوان کرد که مدافع چلسی، داوید لوئیز پس از اتمام بازی که با پیروزی 4-0 آبی ها همراه بود، به رختکن برنتفورد آمده تا از بازیکن جوان این تیم به خاطر خطایی که در طول بازی بر روی او انجام داد عذرخواهی کند.
روزلر تایید کرد که مشکل ریوز جدی نبوده و صدمه ای به او وارد نشده است. همچنین لوئیز را به خاطر این کار تحسین کرد و حرکت او را فوق العاده دانست.
روزلر به خبرنگاران گفت: "جیک خوب است. او می خواست که بازی را ادامه دهد ولی کادر پزشکی ما گفت که بهتر است بازی نکند. اول ایمنی، با این حال او برای بازی هفته آینده هیچ مشکلی ندارد. او برای چند لحظه بی هوش شده بود."
سرمربی تیم حذف شده برنتفورد ادامه داد: "من برخورد او با لوئیز را به صورت واضح ندیده ام که بخواهم رای صادر کنم. پس از اتمام بازی لوئیز به رختکن ما آمد تا با جیک صحبت کند و من فکر می کنم که این حرکت و ژستی فوق العاده بود."
تري و تکذيب شايعه درگيرياش با بنيتس
جان تري، کاپيتان چلسي، شايعات اخير در مورد جدال لفظي اش با رافا بنيتس، سرمربي تيمش، را رد کرد.
بنيتس روز پنج شنبه گفته بود که ديگر حضور تري در ترکيب اصلي آبي ها تضمين شده نيست و امروز رسانه هاي انگليسي از درگيري اين دو در تمرينات چلسي خبر دادند.
اما تري پس از گلزني در ديدار امروز تيمش مقابل برنتفورد گفت:" اين اخبار کاملا مزخرف است.
امروز اخباري در روزنامه ها منتشر شد اما اينها همه مزخرفات ژورناليستي است. سرمربي من را به خوبي مي شناسد و مي داند که من مي خواهم بازي کنم. من براي 4-3 ماه از ميادين دور بودم و در اين مدت ايوانوويچ و گري کيهيل خوب کار کردند؛ به همين دليل رقابت زيادي در تيم وجود دارد و همه براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي بايد بجنگند.
من هيچ شکايتي از اين موضوع ندارم."
او همچنين در مورد ديدار امروز گفت:" نيمه اول، آنها شرايط را براي ما دشوار کردند. دو نفر از مدافعان آنها خيلي عقب بازي مي کردند. اما وقتي به گل اول رسيديم، مطمئن بوديم که مي توانيم به گل هاي دوم و سوم هم برسيم.
من رکورد گلزني خوبي در جام حذفي دارم و خيلي خوب است که بار ديگر در نام من هم در بين گلزنان قرار گرفت. خوشحالم که بار ديگر فرصت بازي کردن پيدا کردم زيرا هر بازيکني دوست دارد بازي کند."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چلسی - اسپارتاپراگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:35 از :
راه فردا
Al Jazeera Sport +3
beIN Sport 2 / HD
Sky Sport 3 / HD
شبکه ورزش
دیدار رفت 0-1 چلسی
خب هازارد با یه گل تماشایی ما رو به مرحله بعد فرستاد :n12:
یعنی جون به لب شدم تا تونستیم گل بزنیم :| با بدبختی رفتیم مرحله بعد ...
خیلی موقعیت خراب کردیم ... تورس به تنهایی یه هت تریک + 1 تو miss از خودش به جا گذاشت و یه جا هم جلوی شوت رامیرس که داشت میرفت تو گل رو گرفت :(
این مرحله گذشت ولی تو مراحل بعد قطعآ به مشکل میخوریم چون یه مهاجم تمام کننده نداریم
+
ویرایش : خب حریف مرحله بعدیمون هم الان مشخص شد .. استوا بخارست رومانی که تو پنالتی آژاکس رو حذف کرد دو هفته دیگه میزبان ماست و بازی برگشت هم سه هفته دیگه در زمین ما خواهد بود ...
:)
خوب در دقیقه 90 باز هم هازارد نجاتمون داد و خدا رو شکر تونستیم صعود کنیم
بازی که باید با اختلاف گل می بردیم اما باز هم بی توجهی و بی انگیزه بودن تورس مانع اون شد نمیدونم چرا این بازیکن انقدر بی انگیزه شده! متاسفانه دمبا با هم نبود وگرنه شاید نتیجه غیر از این بودش
کیهیل هم باز یک اشتباه بزرگ داشت که نزدیک بود مارو تا مرز حذف شدن پیش ببره :n04:
خیلی بازی هامون فشرده هست و حتما باید چرخشی از بازیکنامون استفاده کنیم
6 اسفند منچستر سیتی A (لیگ)
9 اسفند میدلزبرو A ( اف ای کاپ )
12 اسفند وست بروم H (لیگ)
17 اسفند (استفا بخارست) A (یورو لیگ)
19 اسفند منچستر یونایتد A ( اف ای کاپ )
20 اسفند فولهام A (لیگ) ( که احتمالا به خاطر بازیه حذفی ب تعویق بیفته )
24 اسفند (استفا بخارست) H (یورو لیگ)
26 اسفند وستهم H (لیگ)
Reza31001
22-02-2013, 10:07
فکر کنم بنیتز توجیه نیست که دیگه جامی نمونده و باید لیگ اروپا رو جدی بگیره
تورس هم واقعا فاجعه ای بیش نبود
دیشب بازیش رو میدیدم یاد آرش برهانی و هادی نورورزی میفتادم!
vahidgame
22-02-2013, 11:55
توی لیگ اروپا شرایط سخته
دمبا با کلا نمی تونه توی لیگ اروپا بازی کنه و تصور کنید که همه بازی ها صد در صد باید تورس به عنوان تک مهاجم کار کنه!
مگه اینکه بازیکنای دیگه جور اونو بکشن
به نظر من وقتی تورس خوب بازی نمی کنه(در اکثر مواقع به این صورته) لازم نیست 90 دقیقه بازی کنه و توی همین لیگ اروپا هم میشه مثلا بازیکنای دیگه رو به خط حمله فرستاد مثلا ماتا یا هازارد یا حتی موسز که توی این پست هم می تونه بازی کنه. اینجوری یه بازیکن به خط هافبک اضافه میشه و شرایط تیم بهتر میشه مثلا این دو تا ترکیب به نظرم خوبه :
چک
کول - لوئیز - تری - آزپلیکوئتا
لمپارد - رمیرس
هازارد ---- اسکار ---- موسز
ماتا
چک
کول - لوئیز - تری - آزپلیکوئتا
میکل- رمیرس
اسکار---- لمپارد---- هازارد
ماتا
وقتی دمبا با رو در اختیار نداریم و تورس هم ناآماده ست بهتره از یه سیستم و تاکتیک جدیدی استفاده بشه
همین تیم ملی اسپانیا هم این چند ساله با همین سیستم قهرمان شد و حتی بعضی وقتا فابرگاس تک مهاجمش بود!
ولی کلا من چشمم آب نمی خوره که بنیتز فکرش به این جاها قد بده!
6 اسفند منچستر سیتی A (لیگ)
9 اسفند میدلزبرو A ( اف ای کاپ )
12 اسفند وست بروم H (لیگ)
17 اسفند (استفا بخارست) A (یورو لیگ)
19 اسفند منچستر یونایتد A ( اف ای کاپ )
20 اسفند فولهام A (لیگ) ( که احتمالا به خاطر بازیه حذفی ب تعویق بیفته )
24 اسفند (استفا بخارست) H (یورو لیگ)
26 اسفند وستهم H (لیگ)
بازی ها خیلی فشرده و سختن
تقریبا می تونم بگم که همه این بازی ها بلا استثنا سختن!
خدا تا آخر سال 91 رو به خیر کنه اونم با بنیتز استثنایی! :دی
هرچند لیورپول حذف شد، ولی خودمونیم، این سوارز عجب بازیکنیه، لیورپول اینو نداشت بدجوری اوضاش خیط میشد
یه تنه داره تیمشونو سرپا نگه میداره
کاش میدادنش به ما، هم اکنون نیازمند یاری سرخشان هستیم :n02:
brad pitt
22-02-2013, 14:02
اولا تبریک بابت صعود به مرحله ی بعد
جام ملت های اروپا که یادتون هست 2012 ؟ اگه یادتون باشه دل بوسکه در 90 درصد بازی ها از روش بدون مهاجم نوک استفاده کرد چون همون موقع فهمید این تورس دیگه اون تورس نیست
به نظرم رافا بنیتس هم باید اون سبک و حداقل در لیگ اروپا استفاده کنه
چون اومدیم مثلا نبوغ ادن هازارد این بازی نبود این تورس نباید یک حرکتی انجام بده ؟
دیگه حتی بازیکنا هم فهمیدن دیشب خیلی جاها حاضر بودن خودشون توپ و بزنن ولی به تورس پاس ندن
باید یک فکری کنند
ایشالا بازی یکشنبه سیتی رو ببریم
بازم تبریک بهتون
خوب خداروشکر گویا پلگرینی با سیتی به توافق رسید و به چلسی نیومد به نظرم اصلا به درد چلسی نمیخورد:n02:
چلسي به سختي اسپارتاپراگ را برد
چلسي به جمع 16 تيم برتر ليگ اروپا راه يافت.
فرناندو تورس در اين مسابقه موقعيتهاي فراواني را از دست داد و طرفداران بر او خشم گرفتند.
رافائل بنيتس پيش از مسابقه گفته بود که يک چشمش به بازي با منچسترسيتي است، بهويژه که چلسي بازي رفت را در پراگ يک بر صفر برده بود. اما آنها در دقيقه 17 عقب افتادند. واتسلاو کادلچ روي ضربهاي ايستگاهي که سريع زده شد توپ را گرفت و با جا گذاشتن مدافع حريف آن را به داويد لافاتا سپرد تا او گل اول را بزند.
بازي داشت به وقت اضافه کشيده ميشد که ادن آزار با ضربه پاي چپ عالي خود دروازه واتسليچ را گشود و تيمش را به دور بعد فرستاد.
پلگريني با سران سيتي به توافق رسيد
باشگاه منچسترسيتي با مانوئل پلگريني سرمربي باشگاه مالاگا براي فصل آينده به توافق رسيده است.
به نوشته رسانه هاي شيليايي، مانوئل پلگريني سرمربي 59 ساله باشگاه مالاگا با سران باشگاه منچسترسيتي به توافق رسيده و گفته مي شد جانشين روبرتو مانچيني سرمربي ايتاليايي اين باشگاه خواهد شد. البته هنوز زمان پيوستن پلگريني به منچسترسيتي مشخص نشده اما گفته مي شود او در پايان فصل هدايت اين باشگاه انگليسي را به عهده خواهد گرفت.
ورزش3
arashsard
22-02-2013, 22:14
سلام... من بازی رو متاسفانه نتونستم ببینم اما مثل اینکه تورس باز بد جور روو مخ بوده :n04::n04: ... همون بهتر... منم که اعصاب مصاب ندارم تلوزیونو خورد میکردم... نتیجه رودیدم مخم سوت کشید.... اونم با گل دقیقه 90 هازارد... خداییش عجب گلی زد...
خیلی بازی های فشرده داریم... آخه مغز توو کله این مسئولای چلسی نیست... استوریج رو واقعا نیاز داریم... معلوم نیست چی تو کلشونه :n21:
vahidgame
24-02-2013, 13:16
خب امروز بازی سختی توی خونه من سیتی داریم.
با وجود اینکه لیگ رو دیگه کلا از دست دادیم ولی بازی حساسیه و با برد در این بازی می تونیم در هفته های آینده حداقل مقام دوم رو بگیریم.
لمپارد هم که بازی با اسپارتاپراگ رو کلا استراحت کرده بود این بازی هست و با یه هتریک می تونه به رکورد بابی برسه :دی
+
در مورد پلگرینی هم خبر خوبی بود.
امیدوارم اینجور گزینه های مربیگری همگی به تیمای دیگه برن و در آخر فقط مورینیو بمونه :دی
............................................
منچستر سیتی - چلسی : جدال پسران مانچینی با بنیتس بر سر پله دوم
قهرمان فصل گذشته لیگ برتر جزیره از فرم ایده آل خود بسیار دور شده و از سوی دیگر شاگردان رافا بنیتس این شانس را دارند با کسب پیروزی به یک قدمی سیتی برسند
ترکیب احتمالی:
CHELSEA
Cech
Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Cole
Ramires, Lampard
Mata, Hazard, moses
Ba
MANCHESTER CITY
Hart
Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy
Y. Touré, Garcia
Milner, Silva, Aguero
Dzeko
سایت گل-روبرتو مانچینی سرمربی منچستر سیتی ظاهرا برای این بازی نسبت به پیروزی 4-0 برابر لیدز از سری رقابت های اف ای کاپ در ترکیب تیمش چندین تغییر انجام خواهد داد.بنابراین جو هارت،گائل کلیشی و ادین ژکو احتمالا جایگزین پانتیلیمون،الکساندر کولاروف وکارلوس توس می شوند.
خبر خوش برای منچستر سیتی می تواند بازگشت وینسنت کمپانی مدافع و کاپیتان سیتی باشد،بازیکنی که در حال حاضر سخت در تلاش است تا با رسیدن به مرز آمادگی کامل به میادین بازگردد و در صورت رسیدن به این بازی او می تواند از ابتدا در قلب خط دفاعی بازی کندو کولو توره به پست اصلی اش بازگردد.
حضور گرت بری با توجه به مصدومیتی که دارد هنوز قطعی نیست در حالی که میکا ریچاردز قطعا به این بازی نمی رسد.
در سوی دیگر انتظار می رود تا رافا بنیتس سرمربی موقت چلسی نیز چندین تغییر نسبت به تساوی 1-1 برابر اسپارتا در لیگ اروپا در ترکیب تیمش انجام بدهد،در نتیجه بازیکنان مهمی از جمله اشلی کول،فرانک لمپارد و برانیسلاو ایوانوویچ که همگی در بازی برابر اسپارتا استراحت کردند ممکن است در بازی روز یکشنبه به جای جان تری ،اوبی میکل و برترند در ترکیب اصلی قرار بگیرند.
ادین ازارد که در بازی پنجشنبه شب گل دیر هنگام پیروزی بخش تیمش را برابر اسپارتا به ثمر رساند احتمال اینکه به ترکیب اصلی بازگردد وجود دارد که در این صورت اسکار راهی نیمکت ذخیره ها خواهد شد.
انتظار می رود تا در نوک خط حمله همچنان از دمبا به جای فرناندو تورس استفاده شود پس از آنکه دمبا با نتوانست به دلیل سابقه حضور در لیگ اروپا به همراه نیوکاسل برای چلسی در چهارشنبه گذشته بازی کند
آیا می دانستید؟
منچستر سیتی از چهار مصاف اخیرش با چلسی با متحمل شدن دو شکست تنها یک بار به پیروزی رسیده
چلسی 10 بازی از 12 بازی ابتدایی خارج از خانه خود را برابر منچستر سیتی پیروز شده اما سیتی هر سه بازی اخیرش در ورزشگاه اتحاد را موفق به کسب پیروزی شده.
ادین ژکو مهاجم منچستر سیتی شش گل در هفت بازی اخیرش در لیگ برتر به ثمر رسانده
سیتی در این فصل دومین بهترین آمار بازی های خانگی را دارد در حالی که چلسی دومین بهترین امار بازی های خارج از خانه را در لیگ برتر جزیره دارد در حالی که منچستر یونایتد از هر دو حیث برتر می باشد
فرانک لمپارد به دنبال گلزنی در پنجمین بازی متوالی خود در لیگ بوده که بیش از این دو بار در طول دوران حرفه ای خود موفق به انجام آن شده - سال 2005 و 2010 ).
آبی های لندن در این فصل صاحب هشت ضربه پنالتی شده اند که بیش از هر تیم لیگ برتری دیگر محسوب می شود
فرناندو تورس به دنبال آن است تا به آمار ضعیف یک گل در 13 بازی اخیرش پایان بدهد.در بازی اخیر برابر اسپارتا او بیشترین ضربات به سمت دروزاه را داشت اما موفق به گلزنی نشد هر چند که تنها یکی از آن شوت ها در چهارچوب بود.
آبی های لندن از بابت بازی های که برد را با باخت عوض کرده اند در رتبه سیزدهم قرار دارند چرا که آنها 14 امتیاز در بازی های که نزدیک به پیروزی بودند از دست داده اند
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%DB%8C-vs-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C/preview)
brad pitt
24-02-2013, 13:49
سلام
امیدوارم با یه نمایش عالی بازی عصر و ببریم
ترکیب احتمالی مشخص نشده دقیقا ؟
امیدوارم یک ترکیب درست بزاره جلوی من سیتی
به امید و تفکر برد فقط ایشالا
عجب بازی غم باری بود،این تیم شیرازش بهم نریخته، بلکه کلا نابود شده، پنالتی رو در نظر نگیریم بهترین موقعیتمون برای گل موقعیتی بود که رامیرز از دست داد، بهترین کار این بود که به ایوانوویچ پاس بده که نداد
خدا عاقبتمونو به خیر کنه با این مربی
brad pitt
24-02-2013, 18:59
لوئیز . میکل . رامیرس واقعا اشتباه زیاد داشتن و خیلی روند بازی رو کند میکنن
تعویض های این جناب هم که در نوع خودش مثال زدنیه . هازارد رو چرا میاری بیرون
اصلا تیم نابود داره میشه با این روند . 4 امی رو از دست نده شاهکار کرده
واقعآ نمیدونم چی بگم به این مربی .. تیم روند خوبی داشت تا موقعی که این آقا لمپارد و هازارد رو کشید بیرون
بد باختی دادیم ... بـــد ... فردا تاتنهام ببره سومی رو از دست میدیم . آرسنال هم دو قدمیمونه
خدا آخر و عاقبت این فصلمونو به خیر کنه ! :n14:
arashsard
24-02-2013, 21:33
من نمیددونم چرا توو این چند سال اینقد با سیتی مشکل داریم... شکست نا امید کننده ای بود... مگه اینکه مورینیو بتونه این تیم رو نجات بده...
Reza31001
24-02-2013, 22:56
بازی رو ندیدم ولی باخت تو زمین سیتی چندان دور از انتظار نبود
تیم بنیتز خوب نتیجه نمیگیره مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته
vahidgame
25-02-2013, 10:13
آخه عجیبه بنیتز با این تعویض ها چی کار می خواست بکنه؟!
این مربی هنوز نمی دونه که بازیکنایی مثل هازارد و لمپارد توی یه لحظه می تونن شرایط بازی رو عوض کنن.
درسته لمپارد پنالتی رو خراب کرد ولی ممکنه بعد از اون می تونست تاثیر خودشو بذاره. هر چند که پنالتی رو خوب زد و جو هارت خیلی عالی گرفت...
کلا الان باید بیشتر به فکر این باشیم که بتونیم توی لیگ جزو 4 تا تیم باشیم و بتونیم سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو بگیریم.
یعنی الان مهمترین چیز همینه و اگه فرضا نتونیم بگیریم خیلی چیزا رو از دست دادیم چون بازیکنا و مربی های بزرگ معمولا به تیمایی که توی لیگ قهرمانان حضور ندارن ، نمیان!
خلاصه ما فقط به همون گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان راضی هستیم! (اول فصل یادمه می گفتیم از 7 تا جام باید حداقل 5 تا جام رو بگیریم!)
من متاسفانه بازی را ندیدم و نظری نمیدم اما بشنویم نظر جناب...:n02:
بنيتس: پنالتي گل ميشد، پيروز ميشديم
سرمربي چلسي معتقد است، اگر ضربه پنالتي فرانک لمپارد به گل تبديل ميشد، تيمش برابر منچسترسيتي به پيروزي ميرسيد.
چلسي در حالي برابر منچسترسيتي در حساسترين بازي هفته بيستوهفتم ليگ برتر تن به شکست داد که فرانک لمپارد در دقيقه 52 يک ضربه پنالتي را از دست داد که در صورت گل شدنش بازي روند ديگري پيدا ميکرد.
رافائل بنيتس، سرمربي چلسي دراينباره گفت: اگر لمپارد آن پنالتي را گل ميکرد، برنده بازي تغيير ميکرد. پنالتي حساسي بود. اگر گل ميشد، احتمال پيروزي ما زياد بود. نگاه کنيد چگونه همه چيز برعکس شد. برابر تيم بزرگي تن به شکست داديم. نبايد منچسترسيتي را دست کم گرفت. شاگردان مانچيني به ويژه هنگامي که در ورزشگاه اتحاد و برابر تماشاگران خود بازي ميکنند، بسيار خطرناک هستند.
بنيتس که فشار زيادي را در نيمکت آبيها احساس ميکند، افزود: نتوانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم. قبل از بازي به بازيکنان گفتم در صورت پيروزي قرار گرفتن ما در بين چهار تيم بالاي جدول قطعي خواهد شد. با اين شکست شرايط سختتر شد و بايد براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا تا پايان بجنگيم. اين چيزي است که از بازيکنان ميخواهم.
چلسي با اين شکست 49 امتيازي باقي ماند و در صورتي که تاتنهام بازي امروز (دوشنبه) خود را ببرد 51 امتيازي خواهد شد و جاي اين تيم را در رده سوم خواهد گرفت. در جدول ليگ برتر انگليس منچستريونايتد با 68 امتياز صدرنشين است و منچسترسيتي با 56 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.
ورزش3
چراغ سبز کاپلو به چلسي
سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال روسيه از علاقمندي خود به بازگشت به ليگ جزيره خبر داد.
فابيو کاپلو که چندي پيش از يورو 2012 از هدايت تيم ملي انگليس استعفا داد، ابراز اميدواري کرد که در يکي از تيمهاي ليگبرتري مربيگري کند.
اين مربي 66 ساله گفت: خوشحال خواهم شد اگر بتوانم هدايت يک تيم ليگ برتري را به عهده بگيرم. واقعا کار کردن در انگليس را دوست دارم. دلم براي ورزشگاههاي مملو از تماشاگرش تنگ شده است. فوتبال انگليس در شرايط خوبي به سر ميبرد و آينده درخشاني در انتظارش است.
روزنامه سان، چاپ انگليس نوشت که اين سخنان کاپلو به معناي چراغ سبز او به چلسي و منچسترسيتي است و به احتمال زياد اين مربي کارکشته فصل آينده را در يکي از اين دو تيم مربيگري خواهد کرد.
varzesh3
arashsard
25-02-2013, 14:32
کلا اگه کاپلو بیاد دیگه باید دوره بازی زیبا رو خط بکشیم... تیم های کاپلو کلا بسته بازی میکنن... ولی میتونیم به گرفتن جام امیدوار باشیم... چون توو هر تیمی بوده حداقل یه جام رو گرفته...
اول اینکه خدا نکنه کاپلو بیاد!
دوم اینکه همه میدونن پنالتی 50 50 ست، حالا لمپارد گلش نکرد دلیل نمیشه باخت تیم رو بندازیم گردنش، طرف از همون اول معلوم بود که با لمپارد مشکل داره
arashsard
25-02-2013, 21:43
اول اینکه خدا نکنه کاپلو بیاد!
دوم اینکه همه میدونن پنالتی 50 50 ست، حالا لمپارد گلش نکرد دلیل نمیشه باخت تیم رو بندازیم گردنش، طرف از همون اول معلوم بود که با لمپارد مشکل داره
منم موافقم... با شیوه بازی کاپلو اصلا حال نمیکنم... این تیم فقط با مورینیو تیم میشه... از زمانی هم که رفته رئال دیگه کلا تفکراتش هجومی شده... ایشالا فصل آینده با مورینیو تمام جام ها رو درو میکنیم... :n12:
درگيري لفظي بنيتس با جان تري
سرمربي و کاپيتان چلسي در جلسه تمريني باشگاه با هم درگيري لفظي پيدا کردند.
به نقل از ديلي ميل، چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 2 بر صفر مغلوب منچسترسيتي شد.
پس از اين ديدار و در جلسه تمريني باشگاه چلسي، رافائل بنيتس رو به بازيکنان گفته بود عملکرد ضعيف آنها موجب شده تا مربيان زيادي از اين تيم اخراج شوند. وي بازيکنان را متهم کرده بود که تاکتيکهاي مربي را رعايت نکرده و در زمين به اندازهاي که بايد، تلاش نميکنند.
در اين زمان جان تري، کاپيتان چلسي که در آستانه رفع آسيب ديدگي و حضور کامل در زمين است رو به بنيتس گفت که شايد خودت اشتباه ميکني، ما با همين بازيکنان در پايان فصل گذشته ليگ قهرمانان را فتح کردهايم!
يکي از شاهدان اين ماجرا در اين خصوص گفت: تنشهاي باخت ما برابر منچسترسيتي به جلسه تمريني کشيده شد که در آن سرمربي و کاپيتان باشگاه با يکديگر درگيري پيدا کردند.
بنيتس از زمان حضور در چلسي همواره تحت انتقادهاي شديدي قرار داشته و پس از گذشت 4 ماه از اخراج روبرتو دي متئو، هواداران هنوز هم نام وي را در ورزشگاه فرياد ميزنند.
ورزش 3
درگیری بازیکنان با رافا بنیتز در کوبهام
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، کمتر از 24 ساعت پس از شکست 2-0 مقابل منچستر سیتی، رافائل بنیتز به بازیکنان خود گفته که نگرش و خلق و خوی آن ها باعث اخراج سریالی مربیان چلسی شده است. سپس بازیکنان را متهم به کم کاری کرده و به آن گفته که در درک تاکتیک هایش شکست خورده اند.
اما یکی از بازیکنان ارشد چلسی با اشاره به این که همین تیم قهرمان اروپا شده است، گفت که شاید مقصر خود بنیتز باشد، که این صحبت باعث بهت زدگی رافائل بنیتز شد.
بازیکن مذکور گفته: "ما با همین تیم قهرمان چمپیونز لیگ شده بودیم."
بنیتز نیز خشمگینانه بازیکنان را متهم به کم کاری کرده و خطاب به آن ها گفت که از زمان آمدن او به جای دیمتئو، عملکرد آن ها بسیار ضعیف بوده است.
دیلی میل ادعا کرد که کاپیتان جان تری که از زمان خلاص شدن از بند آسیب دیدگی تقریبا توسط بنیتز نادیده گرفته شده بود، به نمایندگی از بازیکنان صحبت هایی انجام داده است.
بنیتز هم اکنون تلاش می کند که بازیکنان را برای دیدار مقابل میدلزبرو در جام حذفی آماده کند. اما هم اکنون باید برای نگه داشتن آن ها در طرف خود بجنگد!
چلسی در ماه دسامبر نتوانست جام باشگاه های جهان را از آن خود کند و سپس در نیمه نهایی جام اتحادیه به سوانسی باخت. هم اکنون نیز تنها دو امتیاز با آرسنال پنجم جدولی فاصله دارد.
گفته می شود که او صحبت های پیش از تمرین را با بازیکنان آغاز کرده است، بدین شکل که نام آن ها را می خواند و سپس بازیکن به صورت گروهی دور او جمع می شوند و صحبت های بنیتز را گوش می دهند.
تری و چند تن دیگر از بازیکنان ارشد چلسی از سیستم های مدیریتی رافائل بنیتز انتقاد کرده اند و بعید نیست که رافائل بنیتز دیگر از جان تری استفاده نکند. جالب اینجاست که صحبت ها در نهایت آرامش و با بهترین قصد ها آغاز شده و سپس به درگیری لفظی میان بازیکنان و بنیتز کشیده شده اند.
یکی از بازیکنان به بنیتز یاد آوری کرده که همین تیم چلسی توانسته 3 لیگ برتر و 4 جام حذفی برنده شود. با این حال دوشنبه شب برخی از منابع حاضر در دیلی میل عنوان کردند که این درگیری ها هیچ تاثیری در جلسه تمرینی بعدی نداشته اند.
بنیتز پس از جایگزینی با روبرتو دیمتئو، چندین بار در مورد روش های تمرینی خود با بازیکنان چلسی صحبت کرده است. با این حال او و بازیکنان می داند که قطعا در تابستان دیگر بنیتز نمی تواند چلسی را هدایت کند و از باشگاه می رود. چلسی در حال حاضر نیز در حال بررسی گزینه های بعدی خود برای سرمربی گری باشگاه می باشد.
پ.ن : اوضاع اصلآ جالب نیست. وقتی بین مربی و بازیکنا اختلاف بیفته که دیگه فاتحه تیم خوندس !
بعید میدونم بنیتز تا آخر فصل موندنی باشه ...
حذف دي ماتئو از تاريخ چلسي
در عکس بزرگ قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان اروپا که بر ديوار استمفوردبريج نصب شده چهره دي ماتئو حذف شده است.
تيم چلسي در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا با هدايت دي ماتئو، جام قهرماني را بالاي سر برد و شگفتيساز بزرگ اين رقابتها لقب گرفت.
باشگاه چلسي عکس بزرگي از بازيکنان و کادر فني را با جام قهرماني در آليانس آرهنا بر ديوار استمفوردبريج آويزان کرد تا براي هميشه در تاريخ اين باشگاه جاودان بمانند.
باشگاه چلسي در اقدامي جالب و تامل برانگيز عکس قبلي را برداشت و به جاي آن عکس ديگري را نصب کرده که در آن تمام چهرههاي قبلي وجود دارند اما چهره دي ماتئو حذف شده که اين تعجب همگان را برانگيخته است.
چلسي فصل گذشته با هدايت وياش بواش نمايش ضعيفي داشت و اين مربي پرتغالي از کار برکنار شد تا دي ماتئو جوان جاي او را بگيرد. نتايج چلسي با آمدن اين مربي ايتاليايي بهتر شد و در ميان ناباوري همگان با حذف بارسلونا و شکست بايرن مونيخ در آليانس آرهنا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد. دي ماتئو در فصل جاري ليگ برتر نتايج نسبتا ضعيفي با چلسي گرفت، اما در حالي که از حمايت بازيکنان و تماشاگران برخوردار بود از کار برکنار شد تا رافا بنيتس، جايگزين او شود.
با آمدن اين مربي اسپانيايي وضعيت آبي پوشان بهتر نشد. شاگردان بنيتس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر انگليس با دو گل برابر منچستر سيتي تن به شکست دادند تا با توجه به پيروزي تاتنهام به رده چهارم جدول رده بندي صعود کنند.
خب تونستیم میدلزبورو رو 2-0 ببریم و بریم یک چهارم FA Cup که بازی سختی در مقابل منچستریونایتد در OT خواهیم داشت
اگه اشتباه نکنم این بازی 10 مارس یعنی یکشنبه دو هفته دیگه انجام میشه
مطمئنآ کار سختی داریم چون سه روز قبلش باید بریم رومانی مقابل استوا بازی کنیم . البته یونایتد هم با رئال بازی داره ولی خب تیم ما کمتر استراحت میکنه
خوب بازی را 2-0 بردیم به مرحله بعد اف ای کاپ راه پیدا کردیم :n02:
2 گل خوب از رامیرز و موسز دیدیم گل اول روی شوت عالی رامیرز زده شد و گل دوم روی کار ترکیبی عالی اسکار و ازارد و موسز
امروز بازیکنای ذخیره هم فرصت بازی داشتند فرییرا و یه بازیکن جوان آکه و بنایون از اول فیکس بودند و خوب هم بازی کردند آکه که من اولین بار بود بازیشو میدیدم هافبک دفاعی بود و انصافا خیلی خوب بود چهرشم منو یاد رود گولیت مینداخت:n02:
بنيتزجدايي خود ازچلسي رادرپايان فصل اعلام کرد
رافائل بنيتز سرمربي موقت تيم فوتبال چلسي پس از تماشاي پيروزي دو بر صفر تيمش بر ميدلزبرو در جام حذفي انگليس اعلام کرد که در پايان فصل از اين باشگاه شهر لندن جدا خواهد شد.
بنيتز که از انتقادهاي هواداران چلسي خسته شده وکاسه صبرش به سر رسيده است در يک کنفرانس مطبوعاتي فوق العاده پس از بازي به اين هوادران تاخت وگفت : موضع من ازهمان اول که عنوان سرمربي موقت را تا پايان فصل 2013- 2012 قبول کردم ذره اي نغيير نکرده است . من در پايان فصل خواهم رفت . نيازي نيست که آنان وقت خود را با من هدر دهند.
بنيتز بخشي از هواداراني را هدف قرار داد که دوباره در ريورسايد ورزشگاه خانگي ميدلزبرو وي را از کنار زمين هو کردند.
بنيتز در ماه نوامبر به عنوان جانشين موقت روبروتو دي ماتيو انتخاب شد ولي هرگز مقبول بخش زيادي از هواداران قرار نگرفت .
بسياري از اين هواداران هنوز از اينکه دي ماتيو چلسي را پس از قهرماني در اروپا ترک کرده به شدت خشمگين هستند و عده اي ديگر اظهارات بنيتز عليه چلسي را در زماني که سرمربي ليورپول بود نمي بخشند.
irna
arashsard
28-02-2013, 11:23
منم تبریک میگم این پیروزیو... منچستر یوناید رو رد کنیم احتمالا در مراحل بالاتر میخوریم به گربه سیاهمون... (منچستر سیتی) ... بر عکس ما منچستر یونایتد راحت سیتی رو میبره ولی ما نمیدونم چرا اینقد با سیتی مشکل داریم...:n27:
arashsard
02-03-2013, 21:34
تبریک...تیم خیلی خیلی نوسان داره...
هيدينک:
تنها کسي هستم که از چلسي اخراج نشدم
گاس هيدينک گفت، ميتواند تصور کند بار ديگر روي نيمکت مربيگري چلسي نشسته و به هدايت آبيهاي لندن بپردازد. مربي هلندي کنوني آنژي ماخاچکالا گفت، نميداند آينده چه چيزي با خود به همراه دارد ولي رخ دادن هيچ اتفاقي را دور از ذهن و ناشدني نميداند.
هيدينک هنوز تصميمي درباره آينده کارياش نگرفته است و ميتواند بار ديگر به لندن برگشته و روي نيمکت مربيگري چلسي بنشيند. رافائل بنيتس در استمفوردبريج به چهرهاي منفور تبديل شده و با انتقاد از سران تيم لندني اعلام کرده است، در تابستان از چلسي ميرود.
هيدينک به خبرنگاران گفت: "از دوران حضورم در چلسي بسيار لذت بردم. شش ماه را در آنجا بودم و در 27 يا 30 مسابقه تنها به تاتنهام باختيم و در ديگر بازيها نتايج خوبي را به دست آورديم. در سالهاي گذشته تغييرات زيادي رخ دادند. من تنها کسي هستم که از کار برکنار نشدم."
قرارداد او و آنژي تا تابستان آينده اعتبار دارد ولي او هنوز نميداند آيندهاش در کجا خواهد بود: "به تلويزيون هلند گفتم در پايان فصل به کارم به عنوان مربي آنژي پايان خواهم داد ولي گزينههاي زيادي وجود دارد که ميتوانم با اين باشگاه پيوند داشته باشم."
او به کار در باشگاههاي ديگر هم فکر ميکند: "اکنون 66 سال دارم و پاييز آينده 67 ساله ميشوم. تا زماني که توان دارم و پيرو ناراضي نشدهام، همچنان ميتوانم کار کنم. با اين همه نميتوانم پيشبيني کنم فصل آينده کجا خواهم بود."
گاس هيدينک تابستان 2009 ليگ برتر و چلسي را ترک کرد. او در حالي اين تصميم را گرفت که بازيکنان سرشناسي همانند جان تري، پتر چک و ميشائيل بالاک از او پشتيباني کرده بودند. در آخرين بازي خانگي چلسي با مربيگري هيدينک هواداران اين تيم لندني از رومان آبراموويچ خواستند اجازه رفتن به مربي محبوبشان را ندهد و او را همچنان در استمفوردبريج نگه دارد.
varzesh3
arashsard
03-03-2013, 13:02
من که خیلی دوسش داشتم زمانی که توو چلسی بود... قهرمانی اروپا اون سال مال ما بود... واقعا حیف شد... اگه سال بعد میموند حداقل 3 جام واسمون میاورد... الان داریم حسرت اون چلسی رو میخوریم....:n14:
آره، چلسی 2008 - 2010 چلسی خوبی بود، قابل اعتماد بود و بازیای قشنگی به نمایش میذاشت، کلا لیگ جزیره تو اون دوره یه حال و هوای بهتری داشت به نظر من
دلم لک زده واسه اون بازیا
arashsard
03-03-2013, 14:49
آره، چلسی 2008 - 2010 چلسی خوبی بود، قابل اعتماد بود و بازیای قشنگی به نمایش میذاشت، کلا لیگ جزیره تو اون دوره یه حال و هوای بهتری داشت به نظر من
دلم لک زده واسه اون بازیا
من که عاشق خط هافبکمون بودم... لمپارد اسین و بالاک... قدرتو داشته باش :n04:
من که عاشق خط هافبکمون بودم... لمپارد اسین و بالاک... قدرتو داشته باش :n04:
دقیقا، بازی لمپارد و بالاک کنار هم رو خیلی دوست داشتم، اسین هم که تو اوجش بود و حتی ازش به عنوان بهترین میانه جهان یاد میکردن... واقعا یادش بخیر، امیدوارم اسین برگشت همون اسین قدیم باشه
فقط دلم واسه بالاک خیلی سوخت، دوران بازیگریش پایان بدی داشت، بازیکن تاثیر گذار و پر جذبه ای بود و تو این چهار سال هیچی کم نذاشت واسمون
هنوز داد و فریاداش سر تام هنینگ (لعنت الله!) رو یادمه، چه صحنه غم انگیزی بود
brad pitt
03-03-2013, 17:54
سلام
اولا تبریک بابت برد در برابر وست بروم با گلزنی دمبا با
در مود امروز هم امیدوارم آرسنال بتونه حالا یا تاتنهام و متوقف کنه یا ببره چون به نفع ماست
در مورد اون مثلث بالاک . اسین . لمپارد هم واقعا یادش بخیر
چلسي بهترين تيم جهان
چلسي در فهرست برترين باشگاههاي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار در رده نخست قرار دارد. چهار تيم ايراني هم در بين 400 تيم برتر باشگاهي جهان قرار گرفتهاند.
فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فهرست برترين تيمهاي باشگاهي جهان را از مارس 2012 تا 28 فوريه 2013 اعلام کرد که 10 تيم برتر باشگاهي جهان در اين ردهبندي به اين شرح است:
1- چلسي
2- آتلتيکو مادريد
3- بايرن مونيخ
4- کورينتيانس
5- بارسلونا
6- بوکاجونيورز
7- رئالمادريد
8- يوونتوس
9- اينتر
10- سائوپائولو
varzesh3
vahidgame
07-03-2013, 20:51
چند دقیقه دیگه با استوابخارست رومانی بازی داریم که امیدوارم باز دوباره از اون نتایج عجیب بنیتزی رو نبینیم! :دی
یکشنبه هم توی جام حذفی با منچستر بازی داریم که با توجه به مهمان بودن و استراحت کم نسبت به منچستر ، شرایط اون بازی سخته و امیدوارم این جام رو دیگه از دست ندیم!
+
یه مطلب خوب توی سایت کانون هواداران دیدم که خوندنش خالی از لطف نیست:
به یاد گذشته: نگاهی به 109 روز رویایی با هیدینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در دوره لوئیز فیلیپه اسکولاری که اعتماد به نفس چلسی از دست رفته بود، با ورود گاس هیدینک و با سیستم یار گیری که داشت، آبی ها توانستند بار دیگر خود را پیدا کنند و امثال دروگبا و فلورنت مالودا بار دیگر پایشان به گلزنی باز شد. هیدینک در روز گذشته احتمال بازگشت خود به چلسی را به هیچ وجه رد نکرد و از او به عنوان یکی از گزینه های چلسی برای فصل آِینده یاد می شود.
در 22 بازی که هیدینک با تجربه روی نیمکت چلسی حضور داشت(بدون احتساب پیروزی 3-1 در جام حذفی مقابل واتفورد که در آن بازی هیدینک از روی سکو ها شاهد بازی چلسی بود)، تنها یک شکست در کارنامه خود ثبت کرد، همچنین تنها دو دقیقه تا رسیدن به فینال لیگ قهرمانان فاصله داشت و توانست پس از دو سال ناکامی، یک جام برای لندنی ها بدست آورد. علاوه بر همه این ها، موفق شد که به راحتی مقام سوم لیگ برتر را بدست آورد و سهمیه لیگ قهرمانان را بگیرد.
در این مطلب قصد داریم نگاهی کوتاه به روز های کاری موفق گاس هیدینک در چلسی بیاندازیم.
روز اول، 11 فوریه؛
پس از اخراج لوئیز فیلیپه اسکولاری، هیدینک به عنوان سرمربی موقت باشگاه چلسی روی کار آمد. این در حالی بود که هیدینک دو شغله محسوب می شد! هیدینک در مصاحبه اولیه خود اعلام کرد که به صورت همزمان سرمربی گری تیم ملی روسیه را نیز بر عهده خواهد داشت. در اولین صحبت ها، هیدینک گفت: "این کاری برای یکی از دوستانم است."
روز دوم، 12 فوریه؛
هیدینک پس از بازگشت از ترکیه، جایی که برای نظارت بر روی تمرینات تیم ملی روسیه حضور داشت، به تلویزیون چلسی گفت: "من می خواهم که هرچه زودتر نتیجه کارهایم را ببینم. دوست ندارم که هیچ کس وقت اضافه بگیرد تا بازده بیشتری از آن چیزی که خودش فکر می کند نشان دهد، نه خودم و نه بازیکنان."
روز چهارم، 14 فوریه؛ واتفورد 1-3 چلسی
هیدینک در ورزشگاه واتفورد کنار آبراموویچ نشست و شاهد بازی خوب چلسی بود. در این مسابقه ری ویلکینز هدایت آبی ها را بر عهده داشت و با هتریک نیکولاس آنلکا موفق شد به دور پنجم جام حذفی راه پیدا کند.
روز ششم، 16 فوریه؛
هیدینک رسما به عنوان سرمربی چلسی معرفی شد.
روز دهم، 20 فوریه؛
گاس اولین مصاحبه مطبوعاتی خود را در استمفوردبریج برگزار کرد. رسانه ها با سماجت خاصی از هیدینک سوال می پرسیدند، ولی او توانست با جذابیت خود دل همه خبرنگاران به دست آورد!
روز یازدهم، 21 فوریه؛ استون ویلا 0-1 چلسی
ماشین پیروزی های گاس هیدینک با این پیروزی استارت خورد. آنلکا ستاره این بازی بود، هیدینک مرد فرانوسی و دیدیر دروگبا را با یکدیگر در ترکیب اصلی چلسی قرار داد، کاری که علی رغم علاقه خود این دو بازیکن، اسکولاری مایل به انجامش نبود.
روز پانزدهم، 25 فوریه؛ چلسی 1-0 یوونتوس
اولین بازی هیدینک با چلسی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، با پیروزی ارزشمند دیگری همراه بود، آبی ها در مرحله یک هشتم نهایی رقابت ها یووه را در استمفوردبریج از پیش رو برداشتند. آنلکا و دروگبا بار دیگر در کنار هم بازی کردند و این بار نوبت اسوطره ساحل عاجی چلسی بود که گلزنی کند!
روز هجدهم، 28 فوریه؛ چلسی 2-1 ویگان
ضربه سر فرانک لمپارد در واپسین ثانیه های بازی پس از این که ویگانی ها توانستند جواب گل جان تری را بدهند، باعث شد که هیدینک به رکورد 100 درصد در چلسی برسد!
مرد هلندی بعد از این پیروزی گفت: "من باید خوش حال باشم، اما نیاز به پیشرفت داریم و این مسئله حیاتی است."
روز بیست و یکم، 3 مارس؛ پورتسموث 0-1 چلسی
باز هم هیدینک، باز هم پیروزی! تک گل دروگبا در شبی بارانی باعث شد که چلسی همچنان پیروز شود و پیروز شود...
روز بیست و چهارم، 6 مارس؛
هیدینک اشلی کول را به خاطر این که پس از یک مراسم خیریه در باشگاه چلسی، به اتهام وضع غیر عادی و بر هم زدن نظم بازداشت شد، سرزنش کرد.
سرمربی دوست داشتنی چلسی در این باره گفت: "من با جدیت در مورد مسئولیتی که دارد، با اشلی کول صحبت کرده ام."
روز بیست و پنجم، 7 مارس؛ کاونتری سیتی 0-2 چلسی
با گل دروگبا و الکس، آبی ها برای سومین بار در 4 فصل گذشته، به نیمه نهایی جا حذفی انگلستان صعود کردند. این سومین گل دیدیر دروگبا در پنج پیروزی گاس هیدینک بود.
روز بیست و هشتم، 10 مارس؛ یوونتوس 2-2 چلسی
با دو گل دروگبا و مایکل اسین مقابل ایتالیایی ها، آبی ها موفق شدند که به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا صعود کنند. آن ها در یک هشتم در مجموع با پیروزی 3-2 یووه را از دور مسابقات حذف کردند.
روز سی و سوم، 15 مارس؛ چلسی 1-0 منچستر سیتی
دومین گل اسین در پنج روز، سبب شد که چلسی بار دیگر اقتدار خود را در استمفوردبریج به دیگران نشان دهد.
روز سی و نهم، 21 مارس؛ تاتنهام 1-0 چلسی
تنها باخت هیدینک با چلسی مربوط به همین بازی می شود، جایی که تاتنهام به لطف تک گل لوکا مودریچ بالاخره چلسی را از پیروزی جدا کرد.
روز پنجاه و سوم، 4 آوریل؛ نیوکاسل 0-2 چلسی
سرمربی هلندی چلسی پس از این که با تاکتیک های خود روسیه را به پیروزی 2-0 مقابل آذربایجان و سپس 1-0 برابر لیختن اشتاین رساند، بار دیگر به انگلیس باز گشت تا این بار چلسی را پیروز کند! دو گل از فرانکی لمپارد و فلورنت مالودا برای پیروزی در سنت جیمز پارک کافی بود.
روز پنجاه و هفتم، 8 آوریل؛ لیورپول 1-3 چلسی
طوفان آبی برگشت! آبی ها به لطف دو گل برانیسلاو ایوانویچ و تک گل دیدیر دروگبا، موفق شدند در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان لیورپول را در آنفیلد در هم بکوبند تا کارشان برای صعود به نیمه نهایی فوق العاده آسان شود.
روز شصتم، 11 آوریل؛ چلسی 4-3 بولتون
آبی ها به لطف دبل دروگبا و گل های فرانک لمپارد و بالاک توانستند از حریف خود پیش بیفتند، اما خیلی ناگهانی بولتون کنترل بازی را بدست گرفت و توانست در 8 دقیقه 3 گل به ثمر برساند!
تیم هیدینک پیروز شده بود، ولی او خوش حال نبود. هیدینک با شخصیت با کوله باری از تجربه، پس از پیروزی هم حتی از اشتباهات تیمش چشم نمی پوشید، او در این بازی چلسی را سر در گم و بسیار آسوده خاطر توصیف کرد و گفت که در این دیدار آبی ها هیچ گونه نبرد تن به تن دفاعی را پیروز نشدند.
روز شصت و سوم، 14 آوریل؛ چلسی 4-4 لیورپول
یکی از زیبا ترین و هیجان انگیزترین مسابقات تاریخ لیگ قهرمانان، همین بازی بود که آدرنالین خون همه فوتبال دوستان را برای مدتی تنظیم کرد! در دیداری دراماتیک هیدینک توانست لیورپول رافا بنیتز را از دور رقابت های لیگ قهرمانان ناک اوت کند و با پیروزی 7-5 در مجموع، به شکلی فوق العاده به نیمه نهایی رقابت ها راه یابد. دروگبا، الکس و لمپارد(2 بار) برای چلسی در شب تاریخی استمفوردبریج گلزنی کردند.
روز شصت و هفتم، 18 آوریل؛ آرسنال 1-2 چلسی
هیدینک در اولین سفر خود به ومبلی همراه با چلسی، پیروزی ارزشمند در نیمه نهایی جام حذفی مقابل آرسنال بدست آورد. باز هم دروگبا...باز هم مالودا! زیر نظر هیدینک، بازیکنان بازده فوق العاده ای پیدا کرده بودند.
روز هفتاد و یکم، 22 آوریل؛ چلسی 0-0 اورتون
چلسی در استمفوردبریج با رقیب خود در فینال جام حذفی، به تساوی بدون گل در لیگ برتر رسید.
روز هفتاد و چهارم، 25 آوریل؛ وستهم 0-1 چلسی
با توجه به این که چلسی 3 روز دیگر باید مقابل بارسلونا قرار می گرفت، هیدینک با ترکیب دوم خود پا به میدان گذاشت و با تک گل سالومان کالو پیروز نبرد آپتون پارک شد./
روز هفتاد و هفتم، 28 آوریل؛ بارسلونا 0-0 چلسی
بازی زیبایی نبود، ولی به طرز اعجاب انگیزی تفکرات هیدینک مواثر بودند. هیدینک تاکتیک های خود را که حاصل سال ها حضور در سطح اول فوتبال بودند، در زمین پیاده کرد و موفق به متوقف کردن بارسلونا در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان شد.
روز هشتاد و یکم، 2 می؛ چلسی 3-1 فولام
پس از بازگشت نیوکمپ، شیر های آبی لندن دربی را بردند تا بار دیگر صدای غرش آن ها شنیده شود! هیدینک این بار از سیستم 3-3-4 معروف خود استفاده نکرد و زوج آنلکا-دروگبا را در راس خط حمله قرار داد. آن ها جواب اعتماد هیدینک را با گل هایی که در کنار مالودا به ثمر رساندند، پس دادند.
روز هشتاد و پنجم، 6 می؛ چلسی 1-1 بارسلونا
در شبی که داور داوری نکرد، شاگردان هیدینک با سوپر گل مایکل اسین تا دقیقه 93 بازی از کاتالان ها جلو بودند، ولی داور اینقدر پنالتی نگرفت که سر انجام همین مسئله کار دست آبی ها داد تا با ضربه اینیستا در واپسین دقایق مسابقه با تمام شایستگی و سر بلندی از دور رقابت ها حذف شوند. قضاوت اوربو به حدی بد بود که تا همین امروز هم پیام های تهدید آمیز از سوی هواداران متعصب چلسی دریافت می کند.
روز هشتاد و نهم، 10 می؛ آرسنال 1-4 چلسی
کینه آبی ها از دیدار مقابل بارسلونا بر سر توپچی های لندن خراب شد و توانستند با بازی منطقی آرسنال را در امارات گل باران کنند. گل های الکس، مالودا، آنلکا و توره(گل به خودی) باعث شد که چلسی دربی لندن را مقتدرانه پشت سر بگذارد.
روز نود و ششم، 17 می؛ چلسی 2-0 بلکربرن
هیدینک در آخرین بازی خود در استمفوردبریج، با پیروزی ورزشگاه را ترک کرد...ورزشگاهی که پر از بنر هایی در حمایت از هیدینک و ابراز علاقه هواداران به ماندن او در کنارشان بود.
هیدینک در مصاحبه خود پس از بازی گفت: "صد البته که چگونگی ترک اینجا یکی از مشغله های ذهنی می باشد. واکنش هواداران باعث شگفتی من شده، خصوصا این که این واکنش ها را در بالاترین سطح فوتبال و در کشوری همچون انگلستان می دیدم."
روز صد و سوم، 24 می؛ ساندرلند 2-3 چلسی
آبی ها لیگ را با قرار گرفتن در رتبه سوم و پیروزی در استادیوم آف لایت به پایان رساندند. نوزدهمین گل نیکولاس آنلکا در فصل باعث شد که کفش طلای رقابت ها را از آن خود کند. اشلی کول هم اولین گل خود در فصل 08-2009 را به ثمر رساند. کالو نیز بار دیگر برای هیدینک گلزنی کرد.
گاس در پایان بازی گفت: "دوران من در اینجا شگفت انگیز بود. هر دقیقه خوب بود. پسران آبی به آنچه که ما می خواستیم پاسخ دادند."
روز صد و نهم، 30 می؛ اورتون 1-2 چلسی
گاس هیدینک پایانی خوش برای خود و چلسی رقم زد. آبی ها در فینال جام حذفی توانستند با گل های دروگبا و لمپارد اورتون را شکست دهند و قهرمان رقابت ها شوند.
پس از این که گاس جام قهرمانی را همراه با ری ویلکینز بلند کرد، در رختکن سیگاری دود کرد و با همه خداحفظی کرد...آری، او رفته بود!
هیدینک گفت: "تقریبا خداحافظی پرفکتی بود."
پ.ن:
اگه این نتایج رو فرضا بخوایم با نتایجی که بنیتز گرفته مقایسه کنیم بیشتر شبیه یه جوک می مونه!
سوای نتیجه هم کلا اون زمان خیلی عالی بازی می کردیم و حتی توی لیگ قهرمانان هم می تونستیم قهرمان بشیم که اون قضایا پیش اومد.
آرزوم اینه که دوباره هیدینک رو دوباره توی چلسی ببینم...
يكي از بزرگترين افتخارات چلسي بودن هيدينگ روي نيمكت مربيگريش هست! واقعا مربي بزرگ و با دانشي هست كه زمان او چلسي قوي ترين تيم تاريخ خودش رو داشت! فقط داور لعنتي خراب كرد برنامه هيدينگ رو!
به شخصه هيدينگ رو در كنار فرگوسن برترين مربي هاي تاريخ فوتبال ميبينم!
خب با یک بازی ضعیـــف 1-0 باختیم :| دیگه تعجب نمیکنم از این نتایج
واقعآ بد بازی کردیم و فقط تری و لوئیز کم اشتباه بودن ولی بقیه بازیکنا یکی از یکی بدتر
با این حال فقط با یک پنالتی ناشیانه که برترند داد بازی رو باختیم وگرنه استوا به همین تیم داغونمون هم نمیتونست گل بزنه !
فکر کنم هفته دیگه باید آماده بشیم که دو جام آخری که هنوز در اونا حضور داریم رو هم از دست بدیم :n03:
به قول دوست عزیزمون کم کم داریم به این نتایج عادت میکنیم امیدوارو زودتر این فصل تموم بشه و دیگه قیافه بنیتز را روی نیمکت نبینم:n24:
بازی منچستر و رئال را میدیدم بعد از اخراج نانی بی اختیار یاد بازی پارسال بارسا و چلسی افتادم و اخراج دقیقه 37 تری اونم جلو بارسا آماده گواردیلا اونم تو نیوکمپ ....
اما دی متئو مثل یه مربی با تجربه با تعویض های عالی و تاکتیک خوب تونست بارسا را حذف کنه اما اینجا منچستر 10 دقیقه نتونست جلو این رئال که بهترین بازیکنش هم انگیزه ای نداشت دوام بیاره و تو خونه خودش راحت حذف شد!
حالا میریم به استقبال بازی 1شنبه که با داوری هاوارد وب و مربی گری بنیتز ببینیم چی میشه!!:n02: امیدوارم هر چه هست به نفع چلسی باشه
استیوا بخارست مال کدوم کشوره؟ اسمشو تا حالا نشنیده بودم!
رومانی ... !
arashsard
08-03-2013, 02:20
با این شرایط توقع داشتیم توو لیگ قهرمانان هم باشیم :n04::n04: توو این فصل اینقدر از این نتایج دیدیم که دیگه باخت برامون عادی شده...
تاتنهام چقدر قوی شده.... 3 تا به اینتر زده :n04: هر چقدر ما ضعیف شدیم تاتنهام اوج گرفته....
رئال مادرید مال کدوم کشوره؟ اولین باره اسمشو شنیدم! :n09:
arashsard
10-03-2013, 12:50
امروز میبریمشون... داور هم جلودارمون نیست....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان این سایت هم سایت خوبیه واسه پیگیری بازیا
امیدوارم بتونیم شیاطین پلید سرخ! رو تو خونشون ببیریم
ترکیب چلسی اعلام شد
به نظر ترکیب خوبی میاد دوست داشتم به جای کیهیل ، تری بازی میکرد :n02: امیدوارم موفق باشند
Chelsea: Cech, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Oscar, Moses, Ba
خوب بازی 2-2 شد و منچستر مثل همیشه جلو چلسی خوش شانس بود
80 دقیقه چلسی تیم برتر میدان بود و واقعا باید این بازی را به راحتی می برد
جالبه تو تاپیک همسایه دوستان نوشتند که چلسی 6 تایی میشه وقتی فعالترین کاربرشون نمیدونه استوا بخارست تیم کدوم کشوره اینجور نظرات هم باید دید!!:n02:
ترکیب ابتدایی تیم مشکل داشت فرانکی امروز اماده نبود اما نیمه دوم با اومدن میکل کلا وسط زمین برای چلسی شد و هازارد هم بهترین تعویض بود که با اومدنش باعث شد ماتا هم راه بیفته
در کل اگر چلسی انگیزه داشته باشه بهترین تیم دنیا هم نمیتونه جلودارش باشه حالا منچستر که ...:n01:
2-2 تمام ...
عجب بازی ای بود !!!
یه زمانی از بازی دعا میکردم تحقیر نشیم یه زمانی هم فقط میخواستم ببریم و حتی با مساوی هم از زمین بیرون نیاییم :n04:
واقعآ حالم بد بود بعد اینکه تو 11 دقیقه 2-0 شد بازی ... با بی میلی بازی رو داشتم دنبال میکردم که هازارد برگردوند ما رو به بازی :n12: فوق العادس این پسر :n12:
اگه دخیا نبود با برد بیرون میومدیم . ولی اینم نتیجه بدی نبود
به امید برد بازی تکراری :n23:
چقدر بی دقتی؟ چقدر هدر دادن موقعیت؟ رضایت به تساوی نتیجش همینه که میل به گل زنی یک تیم کم میشه.
فکر کنم تا یک هفته حسرت فرصتی که ماتا از دست داد رو بخورم. یعنی دو قدمی دروازه گل زدن اِنقدر سخته؟
میتونستیم راحت همین امشب کار رو تموم کنیم ولی نشد.
واقعاً لوییز در حد چلسی نیست. سر در گمی در دفاع کردن، قدرت سر زنی ضعیف با توجه به قد بلندی که داره، جلو رفتن بی جهت و لو دادن توپ و...
بازی برگشت تو زمین خودمونه ولی به هر حال بازی با منچستر سخته. به امید پیروزی در بازی برگشت...
vahidgame
10-03-2013, 22:07
خب اول بگم که جزو معدود بازی هایی هست که بعد از بازی من نمی خوام از بنیتز انتقاد کنم :دی
توی بازی امروز فوق العاده بودیم و خیلی موقعیت خلق کردیم و می تونستیم برنده بازی هم باشیم.
دو تا گل منچستر رو میشه گفت با اشتباه فردی بازیکنا زده شد و بعد از اون گل ها هم اون چنان منچستر موقعیتی نداشت یعنی می تونم بگم که منچستر شانش اورد که نباخت و به نظرم صد در صد استحقاق باخت توی این بازی رو داشت!
هازارد و ماتا توی این بازی فوق العاده بودن و کلا منچستر رو آزار دادن.
ای کاش هازارد از اول بازی می کرد و فکر می کنم یه جورایی نقش اون توی چلسی مثل کریس رونالدو توی رئاله!
اون صحنه اواخر بازی هم ماتا حرکتش خیلی عالی بود و مشکل این بود که این دخیا کلا از پای خودش خیلی خوب استفاده می کنه وگرنه اون توپ می تونست گل بشه...
در کل بازی قشنگ و لذت بخشی بود و امیدوارم توی بازی تکراری استمفوردبریج رو برای شیاطین به جهنم تبدیل کنیم :دی
brad pitt
10-03-2013, 22:18
سلام
واقعا تنها بازی ای هست که اگر چلسی شکست هم میخورد انتقاد نمیکردم
شما سبک بازی رو جدای از نتیجه از لحاظ فنی امروز میدیدید واقعا متوجه میشدید چرا هنوز سایت آمار این تیم و جز تیمای تاپ میبینه
چند تا موقعیت از دست دادیم چند تا رو هم دخیا خوب گرفت
ادن هازارد که مثله همیشه عالی . ماتا هم اون توپ واقعا استپ زیبایی داشت اما فینیشو کمی باید بهتر میزد
به هر حال امروز خوب بودیم و 85 دقیقه نفس الکس فرگوسن بریده بود بخصوص بعد از برگشت تیم
از طرفی هم اون طرف خبر خوشحال کننده برد لیورپول بود که فاصله با تاتنهام دیگه زیاد نشود
امیدوارم تیم بازی برگشت ببره و همچنین امسال حداقل سوم بشیم جزیره
قرعه کشی نیمه نهایی هم انجام شد !!
برنده چلسی/یونایتد با من سیتی بازی خواهد کرد و از اون طرف هم از بین برنده میلوال/بلکبرن و ویگان یک تیم فینالیست میشه ..
یعنی از بین چلسی و یونایتد و سیتی هر کدوم بتونه به فینال برسه 99 درصد مسیر قهرمانی رو رفته !
arashsard
10-03-2013, 22:19
فوق العاده بودیم... مخصوصا نیمه مربیا... خدایی این هازارد فوق العادس.... دمش گرم... با اینکه راحت میتونستیم بازیو ببریم مساوی کردیم... خب خیلی هم بد نشد اینجوری توو استمفورد بریج 6 تاییشون میکنیم...:n16:
این تیمه نیمه دوم منچستر که سهله اگه منتخب جهان هم جلوش وایمیساد کاری نمیتونست بکنه..:n12:
سلام
عجب شروع بدی داشتیم، خیلی افتضاح بود، همون اول دو تا زدن روجیه نذاشتن واسمون، ولی بچه ها خوب خودشونو پیدا کردن، دم دمای دقیقه 17 دیگه افتادیم رو دور و تا آخر بازی رو دست خودمون نگه داشتیم، اونم تو الترا فورد
کم کم صدا بچه های منچستری هم داره بلند میشه ها، انگار دیگه حال و حوصله مرد پیرشون رو ندارن :n02:
دوستان من واسه تک تک بازیکنانمون آینده میبینم بجز موسز و دمبابا، البته زیاد بازی های با رو تماشا نکردم، ولی موسز رو مطمئنم که اصلا کار گروهی تو خونش نیست، بدون کار گروهی هم اصلا آینده ای در کار نیست
یه خسته نباشید هم باید به پیتر گفت که 20 دقیقه اول بازی به اندازه 90 دقیقه فشار تحمل کرد، هم از خودی هم از حریف
پ.ن:
قبل برگشت روند بازی به نفع ما داشتم به این فکر میکردم که نکنه واقعا بنیتز درست میگه و ما بازیکن درست سرمون نداریم، اما دیدم نه، اتفاقا شیرای لندنی پتانسیلشون خیلی هم بالاست
آخ خدا بیامرزه دروگبا رو که بعد رفتنش به اینهمه خفت و خاری افتادیم که بینترز باید بیاد به ما یه همچین حرفی بزنه، همچنین اسین مرد بزرگ میانه رو
بچه ها اون صحنه بین فردیناند و تورس رو شما دیدید ؟ چه اتفاقی افتاد ؟
من نتونستم ببینم چی شد اون لحظه !
والا فردیناند از پشت زد زیر پای تورس ولی انگار خودش فهمید کارش ارزش کارت گرفتن نداره درجا دستشو گرفت بلندش کرد
داور تو کادر بود و معلوم بود پشتش به صحنست، اما یعنی کمک داور هم ندید؟! عجیبه
خیلی راحت تورس رو زد و بعد دستشو گرفت بلند کرد !
داور هم ندید وگرنه میتونست اخراجش کنه
ولی موسز رو مطمئنم که اصلا کار گروهی تو خونش نیست، بدون کار گروهی هم اصلا آینده ای در کار نیست
به نظر من موسز خیلی خوبه اما جایی که تو چلسی بازی میکنه اجازه خود نمایی رو ازش میگیره
بازی های نیجریه را دنبال میکردم یکی از بهترینها بود
L.A.M.P.A.R.D
10-03-2013, 22:57
K.T.B.F.F.H
CHELSEA FOR EVER
arashsard
10-03-2013, 23:06
هیچی یه پس گرددنی مشتی زد به تورس... تورس افتاد روو زمین... بعد بلندش کرد نازیش کرد :n02:
بنیتز: فرگوسن ادب دست دادن ندارد
رافائل بنیتز فرگوسن را به بی اعتنایی و دست ندادن پیش از آغاز دیدار مقابل منچستر یونایتد در لیگ برتر، متهم کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، رافا بنیتز ادعا کرد که پیش از آغاز دیدار منتظر فرگوسن بوده تا با او دست بدهد، ولی سرمربی شیاطین سرخ دست او را رد کرده است.
سرمربی باشگاه چلسی پس از تساوی 2-2 مقابل یونایتد در جام حذفی گفت: "در ابتدای بازی من منتظر بودم. دست ندادن ما تقصیر او بود، من منتظرش بودم. از او بپرسید چرا این کار را کرد، البته اگر شجاعت این کار را دارید. این تصمیم او بود. من آماده و منتظر بودم."
بنیتز با کنایه به فرگوسن گفت: "من تربیت شده ام و فرهنگ معاشرت را بلدم، می دانستم که با توجه به این که افراد زیادی در حال نگاه کردن هستند چه کاری انجام دهم."
بنیتز که رابطه اش با فرگوسن از زمانی که سرمربی لیورپول بود خدشه دار شده است، پس از پایان بازی نیز فرصت دست دادن با فرگوسن را پیدا نکرد. بنیتز توضیح داد: "من با بازیکنانم در حال شادی کردن بودم."
بنیتز ادامه داد: "ما بازی را آنالیز کردیم و شایسته پیروزی بودیم. در نیمه اول دو اشتباه انجام دادیم و دو گل خوردیم اما در نیمه دوم بر آن ها تسلط داشتیم و شانس های گلزنی فراوانی نیز ایجاد کردیم."
"همه چیز به نفع آن ها بود، آن ها در خانه بازی می کردند و آخرین بازی خود را سه شنبه شب انجام داده بودند. ما از رومانی باز گشته بودیم و باید بار دیگر سفر می کردیم. بنابرین بازی خارق العاده ای انجام دادیم و من واقعا از عملکرد بازیکنانم خوش حالم."
مــنبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالبه تورس هم هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد. انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. از این اخلاق تورس خوشم میاد. کلاً بازیکن بی حاشیه ای هست. تو اون صحنه هر کی جای تورس بود برای اینکه داور رو مجاب کنه که به فردیناند کارت قرمز بده یا خودشو به تمارض میزد یا یه دعوای حسابی راه میانداخت!
arashsard
11-03-2013, 12:28
جالبه تورس هم هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد. انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. از این اخلاق تورس خوشم میاد. کلاً بازیکن بی حاشیه ای هست. تو اون صحنه هر کی جای تورس بود برای اینکه داور رو مجاب کنه که به فردیناند کارت قرمز بده یا خودشو به تمارض میزد یا یه دعوای حسابی راه میانداخت!
دقیقا... منم خیلی خوشم اومد از این کارش... کلا خیلی بازیکن خونسردیه... اگه رونالدو بود همچین میپیچید انگار کامیون زده بهش... واقعا حیف هست همچین بازکنی با این استعداد اینقد افت کرده...
خب بالاخره من هم صحنه را دیدم :n02:
تنها چیزی که میدونم اینه که اگه تری واسه اون حرکتش روی الکسیس سانچز اخراج شد فردیناند هم باید اخراج میشد ! حالا داور هیچی یعنی کمک هاش هم ندیدن این صحنه رو ؟؟:n13:
فردیناند هم یه بار دیگه ثابت کرد از اخلاق بویی نبرده !!
کاپلو سرمربی چلسی می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز رسانه های خبری در اروپا اعلام کرده اند که آینده فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه در لیگ برتر انگلستان بوده و او بزودی فوتبال روسیه را به قصد حضور در انگلیس ترک خواهد کرد.
رافائل بنیتس سرمربی تیم فوتبال چلسی با توجه به نتایج ضعیفی که در این تیم کسب کرده آینده ضعیفی دارد و قطعا رئیس باشگاه چلسی وی را تعویض خواهد کرد و به نوشته این رسانه ها گزینه جایگزین بنیتس کسی نیست جز فابیو کاپلو که قبلا در سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال انگلستان فعالیت کرده است.
گفتنی است: این خبر هنوز بطور رسمی توسط رؤسای باشگاه چلسی تأیید نشده و مدیر اجرایی فابیو کاپلو هم اظهار نظر خاصی در این مورد نکرده است.
باشگاه خبرنگاران
ردنپ: دوست دارم مورينيو به چلسي برگردد
سرمربي کوئينزپارک رنجرز براين باور است که مورينيو مي تواند با بازگشت به استمفورد بريج، موفقيت ها به اين تيم را بازگرداند.
هري ردنپ، سرمربي کوئينزپارک رنجرز در صحبت هايي اعلام کرده که دوست دارد تا ژوزه مورينيو را فصل آينده روي نيمکت مربيگري چلسي ببيند و معتقد است که اين سرمربي پرتغالي مي تواند موفقيت را به چلسي بازگرداند.
اين درحالي است که شنيده مي شود که اين فصل آخرين فصل حضور آقاي خاص در رئال مادريد است و با وجود بردهاي تيم مادريدي مقابل بارسلونا و منچستريونايتد، باز هم گمانه زني ها از جدايي آقاي خاص از برنابئو در پايان رقابت هاي اين فصل خبر مي دهند.
در اين ميان هري ردنپ در ستون هفتگي اش در روزنامه سان دراينباره اظهارنظر کرده و نوشت:« درصورتي که مورينيو رئال مادريد را ترک کند، تنها يک يا دو تيم هستند که مي توانند پذيراي او باشند. قطعا يکي از اين تيمها، چلسي است. اگر رافا بنيتس در تابستان چلسي را ترک کند، مورينيو گزينه درجه يک براي بازگشت به تيمي خواهد بود که هوادارانش هنوز نام او را صدا مي کنند. او به نزد مالکي برمي گردد که ثروت فراواني دارد و به تيمي برمي گردد که به تلنگر کوچکي نياز دارد تا دوباره به عرصه بين الملي بازگردد.»
مورينيو براي سه سال هدايت چلسي را در دست داشت و با اين تيم افتخاراتي از جمله قهرماني در ليگ برتر ، ليگ کاپ و جام حذفي را تجربه کرد. البته اختلافات موجود ميان او و رومن آبراموويچ باعث شد تا در سپتامبر سال 2007 او لندن راترک کند.
ردنپ در ادامه درمورد مورينيو گفت:« ببينيد مورينيو در کجاها بوده و زماني که او تيمي را ترک مي کند، شرايط آن تيم به چه وضعي در مي آيد. اينتر هنوز هم در سايه اينتري است که زيرنظر مورينيو هدايت مي شد؛ چلسي بعد از رفتن مورينيو هيچ وقت نتوانست به ثبات برسد.»
ردنپ درمورد شخصيت جنجالي مورينيو هم گفت:« جنجالها هميشه او را تعقيب مي کنند. چون او معمولا آنچه در ذهنش مي آيد را مي گويد و چرا هم اين کار را نکند؟ مردم هميشه فکر مي کنند که مربيان بايد بي بخار و خسته کننده رفتار کنند. مردم مي گونيد که من هيچ وقت نمي توانم مثل دوران حضورم در پورتسموث باشم. ولي شرايط کمي تفاوت است.»
او درمورد اوضاع چلسي ادامه داد:« رومن آبراموويچ هنوز در چلسي است و هنوز پول فراواني براي سرمايه گذاري کردن دارد. هنوز برخي از بازيکنان هم آنجا هستند. پس بازگشت مورينيو مي تواند دورهم آيي فوق العاده اي باشد که من هم مشتاق ديدارش هستم.»
varzesh3
arashsard
12-03-2013, 14:26
کاپلو سرمربی چلسی می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز رسانه های خبری در اروپا اعلام کرده اند که آینده فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه در لیگ برتر انگلستان بوده و او بزودی فوتبال روسیه را به قصد حضور در انگلیس ترک خواهد کرد.
رافائل بنیتس سرمربی تیم فوتبال چلسی با توجه به نتایج ضعیفی که در این تیم کسب کرده آینده ضعیفی دارد و قطعا رئیس باشگاه چلسی وی را تعویض خواهد کرد و به نوشته این رسانه ها گزینه جایگزین بنیتس کسی نیست جز فابیو کاپلو که قبلا در سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال انگلستان فعالیت کرده است.
گفتنی است: این خبر هنوز بطور رسمی توسط رؤسای باشگاه چلسی تأیید نشده و مدیر اجرایی فابیو کاپلو هم اظهار نظر خاصی در این مورد نکرده است.
باشگاه خبرنگاران
بدبخخخخخخ شدیمممممم :n03:
brad pitt
12-03-2013, 14:59
کاپلو یا مورینیو ؟
کدام یک ؟
مسئله این است ......
Pessimist
12-03-2013, 18:04
دانلود بازی منچستر و چلسی در جام حذفی که 2-2 مساوی شد!
کیفیت 720
نیمه اول
نیمه دوم
هایلایت کل بازی
Reza31001
12-03-2013, 19:45
داداش دمت گرم که بازی رو گذاشتی:n16:
این هفته آخری این استادا این قدر گیر بودن که اصلا نفهمیدم کی منچستر-چلسی بازی کردن:n02:
در راستای no spamming امیدوارم این کاپلو نیاد که دیگه هٍچ!
دوستان چرا دید منفی دارید به کاپلو ؟ :n13:
اتفاقا به نظر من بهترین گزینه هست برای چلسی ، از طرف دیگه شغلش در تیم ملی روسیه رو هم آبراموویچ مساله اش رو حل میکنه مثل گاس هیدینک :n02:
کاپلو مربی ای هست که در اکثریت مطلق تیمهای باشگاهی که بوده موفق بوده و فوق العاده بوده /
با فوتبال انگلیس هم که آشنایی داره .
واقعا امثال بنیتس رو به دون فابیو ترجیح میدین عــایــا ؟
پ.ن البته فکر مورینیو رو نکنید هیچ جایی نمیره :n02::n11:
کاپلو یا مورینیو ؟
کدام یک ؟
مسئله این است ......
شاید این حرفِ من یکم عجیب باشه اما...
!!!WE WANT DI MATTEO BACK
رافی(!) که رفتنیه، هر کاری هم که کنه بازم آخر فصل با اردنگی بیرونه
بنده خدا فقط ابزار اخراج دی متئو بود و بس
اما اگه قرار باشه بین مورینیو و کاپلو یکی رو انتخاب کنیم مطمئنان بیشتر طرفدارا دلشون با مورینیوست
البته اگه پای گاس هم این وسط کشیده بشه یخورده انتخاب سخت میشه
هرچند، ابراموویچ آدم عجیبیه یدفه میزنه سرش و حرف طرفدارا هم اصلا مهم نیست براش، یوقت دیدی فصل بعد فیروز کریمی رو ورداشت برد نشوند رو نیمکت
مورينيو پس از سنژرمن با چلسي وارد مذاکره شد
روزنامههاي انگليسي مدعي شدند که سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از عدم تمايل سنژرمن، با باشگاه سابق خود در ليگ برتر وارد مذاکره خواهد شد.
روزنامه انگليسي «ديلي اکسپرس» يک بار ديگر موضوع بازگشت ژوزه مورينيو به ليگ برتر و مذاکره با چلسي را مطرح کرد. پيش از اين از پيوستن سرمربي پرتغالي به پاريسنژرمن صحبت ميشد اما به هر حال شيخ ناصر الخليفي، مالک سنژرمن روز شنبه تأييد کرد که کارلو آنچلوتي و لئوناردو، مدير ورزشي پاريسنژرمن در سمت خود باقي خواهند ماند. اکنون «ديلي اکسپرس» ادعايش را تکرار کرد که مورينيو در صورتي که در نهايت سانتياگوبرنابئو را ترک کند، فصل بعد ميتواند به استمفوردبريج برود.
الخليفي در پايان هفته هرگونه ارتباط با سرمربي رئال را رد و تأکيد کرد: نميدانم شرايط قرارداد او در مادريد چگونه است و به من ارتباطي ندارد.
روزنامه انگليسي با توجه به اين صحبتها بار ديگر امکان بازگشت مورينيو به باشگاهي که در سالهاي 2004 تا 2007 هدايت آن را بر عهده داشت و در آن مدت 6 قهرماني به دست آورد، مطرح کرد.
در حالي که مورينيو به عنوان موفقترين سرمربي در تاريخ باشگاه چلسي، استمفورد بريج را ترک کرد، صحبتهايي در خصوص تيرگي روابط وي با رومن آبراموويچ، مالک روسي چلسي نيز مطرح شده بود.
اکنون به نظر ميرسد که شکاف ميان مورينيو و آبراموويچ ترميم يافته تا راه براي بازگشت آقاي خاص به ليگ برتر باز شود.
varzesh3
================================================== ================================================== =
اتحاديه فوتبال انگليس فرديناند را محروم نميکند
اتحاديه فوتبال انگليس مدافع تيم منچستريونايتد را به علت درگيري با مهاجم اسپانيايي چلسي جريمه يا محروم نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، در بيانيه اتحاديه آمده است ريو فرديناند به اتهام درگيري با فرناندو تورس جريمه نخواهد شد.
تصاوير تلويزيوني نشان داد که فرديناند در اواخر بازي يک چهارم نهايي جام حذفي انگليس برابر چلسي تورس را عمدا گرفت تا نتواند کاري صورت دهد.تورس بر زمين افتاد و فرديناند به وي کمک کرد تا از زمين بلند شود ، اما اين اتفاق از چشم هاوارد وب داور بازي پنهان ماند.
پ.ن :
برای بار چندم ثابت شد که منچستر در اتحادیه انگلیس لابی قوی داره اگر میکل این کار رو انجام میداد 3 جلسه محرومش میکردند
تاریخ دیدار تکراری چلسی - منچستریونایتد مشخص شد
دو تیم در رقابت های این فصل، سه بار در جام های مختلف با هم روبرو شدند که هرسه دیدار با نتایجی پر گل به پایان رسید
سایت گل- اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد دیدار تکراری تیم های چلسی و منچستریونایتد از دور ششم رقابتهای جام حذفی روز 1 آوریل برگزار خواهد شد.
در دیدار اول دو تیم که یکشنبه گذشته در الدترافورد برگزار شد، ابتدا منچستریونایتد با گل های خاویر ارناندز و رونی پیش افتاد اما در نیمه دوم، چلسی توسط ادن ازاد و رامیرس به گل رسید تا کار به بازی تکراری در استمفود بریج کشیده شود.
دو تیم در رقابت های این فصل، سه بار در جام های مختلف با هم روبرو شدند که هرسه دیدار با نتایجی پر گل به پایان رسید.
اولین رویارویی آنها در لیگ برتر در استمفوردبریج، با پیروزی 3-2 منچستریونایتد به پایان رسید. اما چلسی در جام اتحادیه جبران کرد و توانست در 120 دقیقه، حریف را 5-4 شکست دهد.
با توجه به انجام این دیدار تکراری، دیدار چلسی مقابل ساوتهپتون در لیگ برتر هم به روز 30 مارس منتقل شد.
مــنبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4%D8%AF?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1)
+
پ.ن : 1 آوریل = 12 فروردین
brad pitt
14-03-2013, 22:33
سلام
بازی زنده از چه شبکه هایی پخش میشه ؟
سپاس فراوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چلسی - استویابخارست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:35 از :
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport HD2
beIN Sport 2 / HD
Sky Sport 3 / HD
دیدار رفت 0-1 استویا
همین الآن در دقیقه ی ۷۱ گل سوم چلسی توسط تورس زده شد و سه بر یک جلو هستیم.
متأسفانه بازی رو نمی بینم و از لایو اسکور دنبال میکنم.
واقعاً حیفه بازیهای لیگ اروپا رو پخش زنده نمیکنن. الآن شبکه ورزش داره بازی اینتر و تاتنهام رو با تأخیر پخش میکنه. خداییش بازیهای لیگ اروپا انقدر هم کم ارزش نیست که پخش زنده نشه.
خب تو یه بازی پر هیجان 3-1 بردیم :) در مجموع 3-2
نیمه اول رو درست ندیدم ولی خوب بودیم .. گلی هم که خوردیم خیلی مسخره و شانسی بود !!
ولی نیمه دوم تیم عالی بازی کرد . تورس هم خیلی بازی بهتری ارائه داد هر چند که یه پنالتی رو با بدشانسی زد به تیر ولی خوب بود در مجموع
بهترین بازیکنمون هم هازارد بود که فوق العاده بازی کرد :n12: پشت پاش روی گل تورس واقعآ پرفکت بود
حالا رفتیم یک چهارم که فردا مشخص میشه باید با کی بازی کنیم :n01:
بازی با نتیجه 3-1 به نفع ما تموم شد به زحمت از سد استوابخارست گذشتیم!
از دقیقه 80 تا آخر بازی خیلی استرس داشتم و امیدوار بودم اونا دیگه نتونن گل بزنن که خوشبختانه همینطورم شد و بنیتز هم دقایق آخر 2 تا تعویض تاکتیکی داشتو خوب تونست بازی را آروم کنه
از تلویزیون اسپانیایی بازی را میدیدم که گزارشگر بازی دائما از ال نینو تعریف میکرد و گویا اونو ناجی چلسی میدونست:n02:
Reza31001
15-03-2013, 09:39
منم دیشب که از لایو اسکور دنبال می کردمن با خودم گفتم خوبه این تیم از لیگ قهرمانان کنار رفت وگرنه ممکن بود جلوی تیمای بزرگ پرپر بشه و آبرو ریزی بشه:n02:
vahidgame
15-03-2013, 10:41
خب با این برد جای امیدواری وجود داره که حداقل توی دو تا جام شانس قهرمانی داریم.
هر چند که جام های اصلی رو از دست دادیم ولی این دو تا جام از هیچی بهترن و خیلی تیمای درجه یک هستن که امسال همینا رو هم نمی تونن بگیرن :دی
الان توی لیگ اروپا چند تا تیم بزرگ مثل اتلتیکو مادرید و اینتر و لیورپول دیگه وجود ندارن ولی با این حال تیمایی که الان هستن هم همگی تیمای خیلی خوبین مثل تاتنهام و لاتزیو و مطمئنا برای قهرمانی توی لیگ اروپا هم کار راحتی نداریم...
قهرمانی توی این جام یه خوبیش هم اینه که فصل بعد دوباره می تونیم توی سوپر جام اروپا بازی کنیم و فرضا مقابل رئال :دی
دوستان چرا دید منفی دارید به کاپلو ؟ :n13:
اتفاقا به نظر من بهترین گزینه هست برای چلسی ، از طرف دیگه شغلش در تیم ملی روسیه رو هم آبراموویچ مساله اش رو حل میکنه مثل گاس هیدینک :n02:
کاپلو مربی ای هست که در اکثریت مطلق تیمهای باشگاهی که بوده موفق بوده و فوق العاده بوده /
با فوتبال انگلیس هم که آشنایی داره .
پ.ن البته فکر مورینیو رو نکنید هیچ جایی نمیره :n02::n11:
آره به نظر من کاپلو جزو مربیای درجه یکه و گزینه خوبیه.
اگه خوزه و گاس نیومدن میشه گفت کاپلو بعد از اونا بهترین گزینه ست :دی
منم دیشب که از لایو اسکور دنبال می کردمن با خودم گفتم خوبه این تیم از لیگ قهرمانان کنار رفت وگرنه ممکن بود جلوی تیمای بزرگ پرپر بشه و آبرو ریزی بشه:n02:
یه چیزی که از بازی چلسی مشخصه اینه که تیم اگر انگیزه داشته باشه هیچ تیمی جلودارش نیست
مطمئنا اگر به مراحل بالاتر صعود میکرد اینطور ضعیف ظاهر نمیشد همانطور که در نیمه دوم بازی منچستر و همین بازی تیم به خودش اومد و واقعا عالی کار کرد.
بحث انگیزه هم به خستگی و بازی های فشرده بر میگرده و هم به مربی تیم ، مطمئنا اگر کسی مثل مورینیو بالا سر تیم بود انگیزه بازیکنا خیلی بیشتر از چیزی بود که برای بنیتز هست
بنيتس:
بازگشت مقابل يونايتد به ما اعتماد به نفس داد
سرمربي چلسي پس از صعود به مرحله بعد ليگ اروپا تاکيد کرد تيمش با تساوي مقابل منچستريونايتد اعتماد به نفس خود را بازيافته است.
به نقل از اسکاي اسپورتس، چلسي در ديدار برگشت خود در مرحله يک هشتم نهايي ليگ اروپا با حساب 3 بر يک برابر استوا بخارست به برتري رسيد.
با توجه به اينکه آبيهاي لندن در دور رفت با نتيجه يک بر صفر شکست خورده بودند، در مجموع با حساب 3 بر 2 راهي مرحله بعد شدند.
رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: اين يک پيروزي خوب برابر تيمي خوب بود. تصور ميکنم همه اعضاي تيم راضي هستند چون با ارائه نمايشي عالي مقابل تيمي که خوب بازي ميکرد به برتري رسيديم. اکنون با اعتماد به نفس بسيار بالاتري به ادامه فصل نگاه ميکنيم. وقتي ما در ديدار با منچستريونايتد در جام حذفي توانستيم به بازي برگرديم، اعتماد به نفس از دست رفتهمان را باز يافتيم. کيفيت چيزي است که از اکنون به بعد آن را در بازيهاي ما به شکل پر رنگتري خواهيد ديد.
fars
خوب پاتریک کلایورت قرعه ما رو اول از همه کشید بیرون و با روبین کازان افتادیم:n02:
قرعه جالبی نیست .. وسط این همه بازیهای فشرده یه سفر روسیه هم باید بریم
الان جالبه ما تو 1 هفته سه بازی خواهیم داشت : 30 مارس با ساوتهمتون دو روز بعدش 1 آوریل با منچستریونایتد و 3 روز بعدش 4 آوریل با روبین کازان
این بازی تکراری با یونایتد خیلی فشرده کرده برنامه تیم رو :n15:
Pessimist
15-03-2013, 20:59
خوشحالی دیدیه دروگبا بازیکن سابق تیم چلسی بعد از صعود گالاتسرای به مرحله بعدی چمپیونز لیگ:n01:
گالاتسرای هم با رئال باید بازی کنه و مطمئنا حضور دروگبا تو زمین بازی میتونه برای طرفداران چلسی هم جذابیت زیادی داشته باشه!
علیرضا حقیقی دروازهبان ذخیره تیم روبین کازانه! یعنی بشه مقابل چلسی دروازهبان اصلی باشه و مقابل تورس ، ماتا و لمپارد بازی کنه خیلی جالب میشه! :n19:
بنظرتون اگه مقابل چلسی بازی کنه میتونه توان تحمل در مقابل درخشش ستارگان چلسی رو داشته باشه؟ :n02:
بنظرتون اگه مقابل چلسی بازی کنه میتونه توان تحمل در مقابل درخشش ستارگان چلسی رو داشته باشه؟ :n02:
نویر و ده خه آ و ... نتونستن جلو چلسی موفق باشند حالا حقیقی که... :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلســــــــــی -وستهــــــــــام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 19:30 از :
Nova Sports 1 / HD
C+GOL POLAND / HD
C+SPORT FRANCE / HD
LIG TV 3 /HD
SKY CALCIO 8 /HD
Idman TV
SKY SPORT 1 UK /HD
SPORT 1 ISRAEL /HD
TRK FUTBOL /HD
AD Sports HD3 /5
Premier League TV /HD
خوب بازی رو 2-0 بردیم و دوباره رتبه سوم را پس گرفتیم:n02: خوشبختانه تاتنهام هم بازیشو باخت و الان با 1 بازی کمتر سوم هستیم
بازی بسیار خوبی بود خیلی تیم خوب شده واقعا از دیدن بازی لذت بردم
سوپر فرانکی یه گل به گلهاش اضافه کرد و آماده رکورد تاریخی و هازارد هم واقعا خوبه باید تحسین کرد که این بازیکن را به چلسی آوردن گل دوم خیلی زیبا زد:n16:
دقیقه 80 هم لوییز مصدوم شد و تری جاش اومد
نکته جالب بازی تقابل اندی کارول و لوییز بود که لوییز در همه موارد بهتر بود
با گلهای لمپارد و هازارد بازی رو 2-0 بردیم و جای تاتنهام رو در رده سوم گرفتیم با یک بازی کمتر :n01: تشکر ویژه از یاران دژاگه :n02:
خیلی زیاد تو این بازی گل نزدیم ! دمبا با یه هت تریک میس از خودش به جا گذاشت ( با تورس فکر کنم شرط بسته بودن قبلآ سر این موضوع :n02: )
لمپارد هم میتونست همین امروز رکورد بابی تامبلینگ رو بزنه !!
ولی در هر حال مهم برد بود ... تبریک به لمپارد عزیز که 200 امین گلش رو واسه چلسی به ثمر رسوند :n12::n12:
brad pitt
17-03-2013, 22:06
سلام
تبریک بابت برد امروز
تقریبا همه چیز داره دست به دست هم میده که امسال حداقل برای نائب قهرمانی آماده بشیم
برد شیرین امروز
شکست سیتی و شکست تاتنهام
البته در مورد بازی امروز به نظرم حداقل باید 6 تا گل میزدیم
5 تا تک به تک از دست دادیم و بقیه رو هم یا بی دقتی یا دروازه بان حریف
هازارد واقعن عالی هست + ماتا + لمپارد . دفاع هم امروز بسیار خوب بود
به هر حال انگیزه ی تیم خوب هست . امیدوارم با عبرت از امتیازهای مفت از دست داده ی قبل بازیهای پیش رو با شیرینی تمام تیم ببره
Reza31001
17-03-2013, 22:28
خودمونیم ها خط هافبک تیم ترکونده
بازیساز بهتر از فرانکی داریم؟ نه آقا داریم؟
engine فعالتر از رامیرس هست؟
هافبک هجومی و گلزن و تکنیکی و ریز نقش و مسلط با هر دوپا و ... یکی که نه دوتاش رو داریم
دمبا با یا تورس مهاجم کاذب لازم دارن پشت سرشون؟ موسز آماده هست (فقط استوریچ حیف شد این وسط)
vahidgame
18-03-2013, 09:17
بازی قشنگی بود و خیلی موقعیت خلق کردیم.
یه چیزی که این فصل باعث شده از قافله قهرمانی عقب بمونیم نبود یه سنتر فوروارد درحه یکه.
این دمبا با هم دست کمی از تورس نداره! این بازی خیلی موقعیت خراب کرد. توی یه تک به تک جوری به توپ ضربه زد که آدم پیش خودش میگه که انگار نه انگار که یه بازیکن حرفه ایه!
کلا یکی از ارکان موفقیت برای هر تیمی وجود مهاجم نوک درجه یک و گلزنه و امیدوارم فصل بعد حتما همچین مهاجمی رو داشته باشیم...
ماتا و هازارد بی نظیرن!
این روزا ماتا حتی بهتر از سیلوا بازی می کنه و یکی از بهترین هافبک های هجومی پشت مهاجمه.
هازارد هم که فکر می کنم توی هافبک مهاجم های کناری فقط رونالدو رو بهتر از خودش می بینه!
این دو اگه سال های زیادی توی چلسی بمونن مطمئنا می تونن باعث قهرمانی های زیادی بشن.
اما در مورد سوپر فرانکی هم که کم کم دیگه باید منتظر رکوردشکنی اون باشیم.
جالب میشه اگه توی بازی با منچستر همچین چیزی اتفاق بیافته :دی
یه تیتر جالبی هم توی یکی از سایت های خارجی دیدم که اینجا می ذارم:
Frank Lampard: Captain, leader, legend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ylu=X3oDMTQ2bGdjYmFzBG1pdANGZWF0dXJlZCBNZWdhdHJvbi BGb290YmFsbCBTRgRwa2cDMzY3ZTU5MzktNGYyOS0zMGY1LTky OGItMzBlOTYyNDlmY2M1BHBvcwMxBHNlYwNtZWdhdHJvbgR2ZX IDMzk1NDE5NDAtOGY3My0xMWUyLTkyM2UtYjBiODgyMWFkMWIy ;_ylg=X3oDMTFtam4zMXVnBGludGwDZ2IEbGFuZwNlbi1nYgRw c3RhaWQDBHBzdGNhdANmb290YmFsbARwdANzZWN0aW9ucw--;_ylv=3)
واقعاً باید اعتماد به نفس لمپارد رو ستایش کرد. لمپارد میتونست خیلی بهتر از اینا باشه اگه تو چند ماه گذشته فشار مبنی بر تمدید یا عدم تمدید قراردادش بهش وارد نمیشد. با این همه فشارهای روحی که داشته بازم خوب تونست خودشو پیدا کنه و همونطور که تو چند بازی گذشته شاهد بودیم به تیم کمک زیادی کرد. و همونطور که vahidgame فرمودن القابی مثل کاپیتان، رهبر و افسانه برازنده چنین بازیکنی هست.
بنيتس: ثبات رويه خودمان را حفظ کرديم
سرمربي چلسي پس از پيروزي بر وستهام تاکيد کرد تيمش با ثبات رويه توانسته تيم حريف را شکست دهد.
به نقل از ساکرنت، چلسي در ديدار هفته سي ام خود در ليگ برتر انگليس با حساب 2 بر صفر وستهام يونايتد را شکست داد.
در اين ديدار فرانک لمپارد 19 و ادن ازر 50 براي تيمشان گل زدند تا با 55 امتياز به رتبه سوم جدول رده بندي صعود کنند.
لمپارد با گلزني در اين ديدار، تعداد گلهاي خود براي چلسي را به عدد 200 رساند تا تنها 2 گل با بابي تمبلينگ، رکورد دار گلزني براي باشگاه فاصله داشته باشد.
رافائل بنيتس در اين مورد گفت: خيلي خوشحال هستم چون فرانک توانست دويستمين گل خود را بزند. اين يک دستاورد بسيار عالي براي هر بازيکني به خصوص براي او است. براي او خوشحالم. او بازيکن بسيار خوبي است و در جلسههاي تمريني خيلي سخت کار ميکند. بازيهاي زيادي در پيش داريم. اميدوارم او بتواند گلهاي بيشتري براي ما بزند.
سرمربي چلسي معتقد است تيمش در اين برهه از فصل خوب کار کرده و ثبات رويه خود را در پيکارهاي پياپي حفظ کرده است. چلسي همچنين به دور يک هشتم نهايي ليگ اروپا راه پيدا کرده و به دنبال رسيدن به جايگاه دوم جدول رده بندي است زيرا فاصله خود با منچسترسيتي را به 4 امتياز رسانده است.
بنيتس در ادامه عنوان کرد: اگر به پيروزيهايمان ادامه دهيم ميتوانيم خودمان را به رده دوم نزديکتر کنيم. برنامه ديدارهايمان فشرده است. فقط بايد روي بازيهايمان تمرکز کنيم تا ببينيم در پايان فصل به چه رتبهاي دست پيدا ميکنيم.
varzesh3
دويستمين گل لمپارد براي چلسي به ثمر رسيد
کاپيتان کهنه کار تيم فوتبال چلسي دويستمين گل خود را براي اين تيم به ثمر رساند.
فرانک لمپارد 34 ساله در ديدار ديشب برابر وستهام زننده گل اول تيم خود بود و با اين گل رکورد شخصي خود را پس از يک ماه انتظار به 200 گل رساند.
لمپارد در سال 2001 از تيم وستهام به چلسي منتقل شد.
او اکنون براي شکستن رکورد تاريخ باشگاه چلسي که با 202 گل در اختيار بابي تامبلينگ است تنها 3 گل فاصله دارد.
varzesh3
200 گل فرانک لمپارد برای چلسی
2001/02
1 Sep 20 Levski Sofia (UEFA Cup home) W 3-0 (pictured below)
2 Dec 23 Bolton Wanderers (home) W 5-1
3 Dec 26 Arsenal (away) L 1-2
4 Jan 16 Norwich City (FA Cup home) W 4-0
5 Feb 9 Aston Villa (away) D 1-1
6 Mar 2 Charlton Athletic (away) L 1-2
7 Mar 13 Tottenham Hotspur (home) W 4-0
2002/03
8 Aug 17 Charlton Athletic (away) W 3-2
9 Aug 28 Southampton (away) D 1-1
10 Oct 3 Viking Stavanger (UEFA Cup away) L 2-4
11 Dec 21 Aston Villa (home) W 2-0
12 Jan 28 Leeds United (home) W 3-2
13 Mar 1 Newcastle United (away) L 1-2
14 Mar 8 Arsenal (FA Cup away) D 2-2 (pictured below)
15 Mar 22 Manchester City (home) W 5-0
2003/04
16 Sep 13 Tottenham Hotspur (home) W 4-2
17 Sep 20 Wolverhampton Wanderers (away) W 5-0
18 Oct 22 Lazio (Champions League home) W 2-1
19 Nov 4 Lazio (Champions League away) W 4-0
20 Nov 9 Newcastle United (home) W 5-0 (penalty)
21 Nov 30 Manchester United (home) W 1-0 (penalty)
22 Dec 28 Portsmouth (home) W 3-0
23 Jan 3 Watford (FA Cup away) D 2-2
24, 25 Feb 1 Blackburn Rovers (away) W 3-2
26 Mar 27 Wolverhampton Wanderers (home) W 5-2
27 Apr 6 Arsenal (Champions League away) W 2-1
28, 29 May 1 Southampton (home) W 4-0
30 May 5 Monaco (Champions League home) D 2-2
2004/05
31 Aug 28 Southampton (home) W 2-1 (penalty)
32 Oct 30 West Bromwich Albion (away) W 4-1
33 Nov 13 Fulham (away) W 4-1
34 Nov 30 Fulham (League Cup away) W 2-1 (substitute)
35 Dec 4 Newcastle United (home) W 4-0
36 Dec 18 Norwich City (home) W 4-0
37, 38 Jan 15 Tottenham Hotspur (away) W 2-0 (1 penalty)
39 Jan 26 Manchester United (League Cup away) W 2-1
40 Mar 8 Barcelona (Champions League home) W 4-2 (pictured below)
41 Mar 19 Crystal Palace (home) W 4-1
42 Apr 2 Southampton (away) W 3-1
43, 44 Apr 6 Bayern Munich (Champions League home) W 4-2
45 Apr 12 Bayern Munich (Champions League away) L 2-3
46 Apr 23 Fulham (home) W 3-1
47, 48 Apr 30 Bolton Wanderers (away) W 2-0
49 May 15 Newcastle United (away) D 1-1 (penalty)
2005/06
50, 51 Aug 24 West Bromwich Albion (home) W 4-0
52 Sep 13 Anderlecht (Champions League home) W 1-0
53, 54 Sep 24 Aston Villa (home) W 2-1 (1 penalty)
55 Oct 2 Liverpool (away) W 4-1 (penalty)
56, 57 Oct 15 Bolton Wanderers (home) W 5-1
58 Oct 23 Everton (away) D 1-1
59, 60 Oct 29 Blackburn Rovers (home) W 4-2 (1 penalty)
61 Nov 26 Portsmouth (away) W 2-0 (penalty)
62 Dec 26 Fulham (home) W 3-2
63 Jan 2 West Ham United (away) W 3-1
64 Jan 28 Everton (FA Cup away) D 1-1
65 Feb 8 Everton (FA Cup home) W 4-1 (penalty)
66 Feb 25 Portsmouth (home) W 2-0
67 Mar 7 Barcelona (Champions League away) D 1-1 (penalty)
68 Apr 15 Bolton Wanderers (away) W 2-0
69 Apr 17 Everton (home) W 3-0
2006/07
70 Aug 20 Manchester City (home) W 3-0
71 Aug 27 Blackburn Rovers (away) W 2-0 (penalty)
72, 73 Sep 23 Fulham (away) W 2-0 (1 penalty)
74 Oct 28 Sheffield United (away) W 2-0
75 Oct 31 Barcelona (Champions League away) D 2-2
76 Nov 8 Aston Villa (League Cup home) W 4-0
77 Dec 17 Everton (away) W 3-2
78 Dec 23 Wigan Athletic (away) W 3-2
79, 80, 81 Jan 6 Macclesfield Town (FA Cup home) W 6-1 (1 penalty)
82 Jan 13 Wigan Athletic (home) W 4-0
83, 84 Jan 23 Wycombe Wanderers (League Cup home) W 4-0
85 Jan 31 Blackburn Rovers (home) W 3-0
86 Feb 3 Charlton Athletic (away) W 1-0
87, 88 Mar 11 Tottenham Hotspur (FA Cup home) D 3-3
89 Mar 14 Manchester City (away) W 1-0 (penalty)
90 Apr 15 Blackburn Rovers (FA Cup Old Trafford) W 2-1 aet
2007/08
91 Aug 15 Reading (away) W 2-1
92 Aug 19 Liverpool (away) D 1-1 (penalty)
93 Aug 25 Portsmouth (home) W 1-0
94, 95, 96 Oct 31 Leicester City (League Cup home) W 4-3
97 Nov 3 Wigan Athletic (away) W 2-0
98 Dec 8 Sunderland (home) W 2-0 (penalty)
99 Dec 19 Liverpool (League Cup home) W 2-0
100, 101 Feb 16 Huddersfield Town (FA Cup home) W 3-1
102 Mar 1 West Ham (away) W 4-0 (penalty)
103 Mar 5 Olympiacos (Champions League home) W 3-0
104, 105, 106, 107 Mar 12 Derby (home) W 6-1 (1 penalty)
108 Apr 8 Fenerbahçe (Champions League home) W 2-0 (pictured below)
109 Apr 30 Liverpool (Champions League home) W 3-2 aet (penalty)
110 May 21 Man Utd (Champions League Moscow) D 1-1 aet (lost pens)
2008/09
111 Aug 17 Portsmouth (home) W 4-0 (penalty)
112 Sep 13 Man City (away) W 3-1
113 Sep 16 Bordeaux (Champions League home) W 4-0
114, 115 Sep 24 Portsmouth (League Cup away) W 4-0 (1 penalty)
116 Oct 18 Middlesbrough (away) W 5-0
117 Oct 29 Hull City (away) W 3-0
118 Nov 1 Sunderland (home) W 5-0
119 Dec 26 West Bromwich Albion (home) W 2-0
120, 121 Dec 28 Fulham (away) D 2-2
122 Jan 14 Southend United (FA Cup away) W 4-1
123 Jan 17 Stoke City (home) W 2-1
124 Jan 24 Ipswich Town (FA Cup home) W 3-1
125 Feb 28 Wigan Athletic (home) W 2-1
126 Apr 4 Newcastle United (away) W 2-0
127 Apr 11 Bolton Wanderers (home) W 4-3 (penalty)
128, 129 Apr 14 Liverpool (Champions League home) D 4-4
130 May 30 Everton (FA Cup Wembley) W 2-1
2009/10
131 Aug 9 Man Utd (Community Shield Wembley) D 2-2 (won pens)
132 Aug 18 Sunderland (away) W 3-1 (penalty)
133 Oct 21 Atlético Madrid (Champions League home) W 4-0
134, 135 Oct 24 Blackburn Rovers (home) W 5-0 (1 penalty)
136 Oct 31 Bolton Wanderers (away) W 4-0 (penalty)
137 Dec 16 Portsmouth (home) W 2-1 (penalty)
138 Dec 20 West Ham (away) D 1-1 (penalty)
139 Jan 3 Watford (FA Cup home) W 5-0
140, 141 Jan 16 Sunderland (home) W 7-2
142, 143 Jan 27 Birmingham City (home) W 3-0
144, 145 Feb 27 Manchester City (home) L 2-4 (1 penalty)
146 Mar 7 Stoke City (FA Cup home) W 2-0
147 Mar 24 Portsmouth (away) W 5-0
148, 149, 150, 151 Mar 27 Aston Villa (home) W 7-1 (2 penalties)
152 Apr 10 Aston Villa (FA Cup semi-final Wembley) W 3-0
153 Apr 17 Tottenham Hotspur (away) L 1-2
154, 155 Stoke City (home) W 7-0 (1 penalty)
156 May 2 Liverpool (away) W 2-0
157 May 9 Wigan Athletic (home) W 8-0 (penalty)
2010/11
158 Aug 14 West Bromwich Albion (home) W 6-0
159 Jan 2 Aston Villa (home) D 3-3 (penalty)
160, 161 Jan 3 Ipswich Town (FA Cup home) W 7-0
162 Feb 1 Sunderland (away) W 4-2 (penalty)
163 Feb 19 Everton (FA Cup home) D 1-1 lost on pens
164 Mar 1 Manchester United (home) W 2-1 (penalty)
165, 166 Mar 7 Blackpool (away) W 3-1 (1 penalty)
167 Apr 16 West Bromwich Albion (away) W 3-1
168 Apr 23 West Ham United (home) W 3-0
169 Apr 30 Tottenham Hotspur (home) W 2-1
170 May 8 Manchester United (away) L 1-2
2011/12
171 Aug 27 Norwich City (home) W 3-1 (penalty)
172 Sep 28 Valencia (Champions League away) D 1-1
173, 174, 175 Oct 2 Bolton Wanderers (away) W 5-1
176 Oct 29 Arsenal (home) L 3-5
177 Nov 5 Blackburn Rovers (away) W 1-0
178 Dec 12 Manchester City (home) W 2-1 (sub, penalty)
179 Jan 2 Wolverhampton Wanderers (away) W 2-1
180 Jan 8 Portsmouth (FA Cup home) W 4-0
181 Jan 14 Sunderland (home) W 1-0
182 Feb 25 Bolton Wanderers (home) W 3-0
183 Mar 14 Napoli (Champions League home) W 4-1 aet (penalty)
184 Apr 4 Benfica (Champions League home W 2-1 (penalty)
185 Apr 9 Fulham (away) D 1-1 (penalty)
186 Apr 15 Tottenham Hotspur (FA Cup Wembley) W 5-1
2012/13
187 Aug 19 Wigan Athletic (away) W 2-0 (penalty)
188 Aug 22 Reading (home) W 4-2 (penalty)
189 Oct 6 Norwich City (home) W 4-1
190 Dec 23 Aston Villa (home) W 8-0
191, 192 Dec 30 Everton (away) W 2-1
193 Jan 5 Southampton (FA Cup away) W 5-1 (sub, penalty)
194 Jan 12 Stoke City (away) W 4-0 (penalty)
195 Jan 20 Arsenal (home) W 2-1 (penalty)
196 Jan 30 Reading (away) D 2-2
197 Feb 2 Newcastle United (away) L 2-3
198 Feb 9 Wigan Athletic (home) W 4-1
199 Feb 17 Brentford (FA Cup home) W 4-0
200 Mar 17 West Ham United (home) W 2-0
زولا: فعلا دوست ندارم مربي چلسي شوم
ستاره سابق ايتاليايي چلسي دوست ندارد در حال حاضر هدايت تيم محبوبش را برعهده گيرد.
نتايج ضعيف و پرنوسان چلسي با رافا بنيتس باعث شده است تا اين مربي اسپانيايي خطر اخراج را هر روز احساس کند. رسانه هاي انگيسي از گزينه هاي زيادي براي بر عهده گرفتن هدايت نيمکت آبي پوشان در فصل آينده سخن به ميان مي آورند که يکي از آنها جيان فرانکو زولاي ايتاليايي است.
زولا که يکي از بهترين بازيکنان تاريخ چلسي به شمار مي آيد دوست ندارد در حال حاضر هدايت تيم محبوبش را بر عهده گيرد.
زولا در حال حاضر هدايت واتفورد در ليگ دسته دو انگليس را بر عهده دارد و تيمش با 66 اميتاز در رده سوم جدول رده بندي قرار دارد و از شانس هاي صعود به ليگ برتر به شمار مي آيد. او پيش از اين در تجربه اي کوتاه با وستهام در ليگ برتر انگليس مربيگري کرد اما با اين تيم نتايج ضعيفي کسب کرد و از کار برکنار شد.
او از عشق وصف ناپذيرش به چلسي مي گويد اما معتقد است که در حال حاضر امکان بر عهده گرفتن سکان هدايت آبي پوشان براي او وجود ندارد: "الان روزهاي خوشي را با واتفورد پشت سر مي گذارم و نمي خواهم به تيمي ديگر فکر کنم. براي بر عهده گرفتن هدايت تيم بزرگي چون چلسي بايد پيش از اين تجربه اندوزي کنم. چلسي جايگاهي خاص در زندگي من دارد و اين تيم را بسيار دوست دارم اما در شرايط کنوني فقط به واتفورد مي انديشم".
در آغاز فصل هدايت چلسي را دي ماتئو ايتاليايي بر عهده داشت اما چند نتيجه ضعيف باعث شد تا آبراموويچ او را از کار برکنار و رافا بنيتس را به عنوان جانشين او انتخاب کند. با آمدن اين مربي اسپانيايي نه تنها نتايج چلسي بهتر نشد بلکه بدتر هم شد و به کلي شانس خود براي کسب عنوان قهرماني را از دست داد.
چلسي در حال حاضر با 74 امتياز در رده سوم جدول رده بندي ليگ جزيره قرار دارد و رقابت تنگاتنگي با تاتنهام، آرسنال و اورتون براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا دارد.
varzesh3
Pessimist
20-03-2013, 12:29
عکس جالب لمپارد بعد از گلزنی برای تیم چلسی
دروازهبان چلسي 25 ميليون دلار قيمتگذاري شد
روساي تيم فوتبال چلسي اعلام کردند تصميم دارند در تابستان تيبوت کورتويس را به فروش بگذارند.
به گزارش خبرگزاري تريبال فوتبال، از شواهد به دست آمده به نظر ميرسد آبيپوشان چلسي به دنبال خريد دروازهبان جديد در فصل نقل و انتقالات تابستاني هستند.
آنها دروازهبان فعلي خود تيبوت کورتويس را نيز به قيمت 25 ميليون دلار براي فروش گذاشتهاند.
اين دروازهبان بلژيکي 21 ساله در خرداد ماه سال 2011 خريداري شده و تاکنون بهترين قسمتهاي فصل به طور قرضي در اختيار اتلتيکومادريد بوده است.
البته گفته ميشود سرمربي اتلتيکو، ديگو سيمونه نيز به دنبال خريد اين دروازهبان است.
varzesh3
arashsard
20-03-2013, 19:51
چیزی نمونده !!!!
اینم یه عکس جالب
arashsard
21-03-2013, 12:43
بدون شرح !!!!
رکوددار گلزني چلسي در بيمارستان بستري شد
رکورددار گلزني تاريخ تيم فوتبال چلسي انگليس در بيمارستان بستري است.
بابي تامبلينگ، چهار ماه است که به علت بيماري دردناک پاهايش در بيمارستان بستري شده است. فرانک لمپارد، هافبک چلسي که هفته پيش دويستمين گلزني خود را در اين تيم جشن گرفت، از اين اسطوره باشگاه عيادت کرد.
تامبلينگ از سال 1959 تا 1970 دويست و دو گل براي تيم چلسي به ثمر رساند.وي هم اکنون در ايرلند زندگي مي کند، اما گاهي اوقات براي ديدن اعضاي تيم سابق خود به غرب لندن سفر مي کند.
وي به علت بيماري از ماه نوامبر تاکنون نتوانسته است به ورزشگاه استمفورد بريج برود و هنوز هيچ پيشرفتي در مداواي وي به چشم نمي خورد.
مورينيو و اشاره به بازگشت به چلسي
ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد گفته شايد در همين تابستان به چلسي برگردد.
اين مربي 50ساله که چلسي را به دو قهرماني ليگ برتر رساند و در سپتامبر 2007 از اين تيم جدا شد شايد جانشين رافا بنيتس شود.
به گزارش گل، شايعات فراواني حاکي از آن بود که چندين بازيکن بزرگ رئال مادريد از مربيشان ناراضي هستند و رابطه او با طرفداران هم عالي نبوده است.
مورينيو که در پورتو و اينتر هم دورانهاي خوبي گذرانده درباره احتمال بازگشت به چلسي گفت: «من روحيه ماجراجويانهاي دارم و نميدانم فصل بعد چه ميشود. انتخاب مقصد جديد پس از کار کردن در انگليس، پرتغال، ايتاليا و اسپانيا آسان نيست. شايد هم به جايي برگشتم که پيشتر در آن بودهام. منتظر شگفتيها باشيد.»
varzesh3
چلسي در پي جذب مهاجم نوجوان ترکيه
باشگاه چلسي قصد دارد انس اونال بازيکن 15 ساله تيم بورسااسپور را به خدمت بگيرد.
گفته مي شود که چلسي براي جذب اين بازيکن که در 102 بازي ليگ آکادمي 170 گل به ثمر رسانده 1.75 ميليون پوند پيشنهاد کرده است.
به گزارش ديلي ميل، انتظار مي رود اين بازيکن در ترکيب تيم ملي فوتبال ترکيه در جام جهاني زير 20 سال در اين تابستان هم قراربگيرد.
البته باشگاه هاي منچسترسيتي و منچستريونايتد هم اين بازيکن را زير نظر دارند.
نجم الدين کوجامان مربي تيم جوانان بورسااسپور گفت: چلسي براي انس پيشنهاد داده ولي ما اميدوارم او در تيم بزرگسالان ما هم بازي کند.
اونال احتمالا به تيم جوانان چلسي در استمفورد بريج خواهد پيوست.
varzesh3
دفاع اسکولاري از عملکردش در چلسي
لوييز فليپه اسکولاري، مربي برزيل از عملکرد خود در چلسي دفاع کرده است.
مربي سابق پرتغال در ميانه فصل 09-2008 از چلسي اخراج شد. اما او ميگويد: «لذت بسياري بردم از بازگشت به اينجا. چون از دوران حضور در چلسي لذت برده بودم. در آن مدت خوشحال بودم. تنها چيزي که دوست نداشتم سرماي اينجا بود که کاملا فراموشش کرده بودم!
به گزارش گل، نميدانم آيا با چلسي ميتوانستم قهرماني کسب کنم يا نه. اما دوران من به آن بدي نبود که مردم ميگفتند. اعداد اين را نشان ميدهند. آمار دروغ نميگويد. ما در ليگ برتر سوم بوديم و در جام حذفي به پيش رفته بوديم و به مرحله حذفي ليگ قهرمانان هم رسيده بوديم. اما نميتوانم بگويم اگر مانده بودم چيزي به دست ميآورديم يا نه.
البته ميخواهم از چلسي تشکر کنم که فرصت کار کردن در اينجا را به من داد. کار کردن با اين آدمها و بودن با طرفداران. دوراني عالي بود و زندگي در لندن با خانوادهام يکي از بزرگترين تجربيات زندگيام بود.»
varzesh3
ماجرای دستگیری مالک چلسی
رسانههای روس اعلام کردند که مالک باشگاه چلسی در آمریکا دستگیر شده است.
نشریههای روسی گزارش دادند که رومن آبراموویچ در آمریکا توسط FBI دستگیر شده است.
دلیل این موضوع هم سقوط ناگهانی قیمت سهام یک شرکت فولاد است که آبراموویچ یکی از سهامداران اصلی آن به شمار میرود.
جان مان که سخنگوی مالک چلسی است و به ندرت در خصوص موضوعی صحبت میکند در این مورد گفت: خبرهای منتشر شده به هیچ وجه صحت ندارند. آبراموویچ در آمریکا به سر میبرد ولی تمامی خبرهای مربوط به دستگیری وی غلط هستند.
پس از آن FBI نیز بیانیهای منتشر و اعلام کرد آبراموویچ را دستگیر نکرده است.
fars
vahidgame
26-03-2013, 16:43
ژوزه مورینیو به استمفوردبریج بازگشت!
او از سال 2011 تاکنون پایش را به این ورزشگاه نگذاشته بود.
سایت گل – ژوزه مورینیو به استمفوردبریج بازگشته است. البته نه برای جانشینی رافا بنیتس.
اتحادیه فوتبال برزیل از او رسما دعوت کرده بود که دیدار دوستانه این تیم با روسیه را از نزدیک تماشا کند. فابیو کاپلو، مربی روسیه سابقه هدایت رئال مادرید را هم دارد.
به این ترتیب او دو سال پس از آن که با اینتر چلسی را در لیگ قهرمانان حذف کرد به این ورزشگاه برگشت تا بازی برزیل و روسیه را در آن نگاه کند.
با این حال رفتن او به این ورزشگاه به شایعات مبنی بر بازگشتش به چلسی دامن خواهد زد. بهویژه که جدایی او از رئال مادرید قطعی به نظر میرسد.
او هرگز علاقهاش به چلسی و فوتبال انگلیس را پنهان نکرده است. او همین هفته گفته بود که شاید به جایی برود که سابقه حضور در آن را داشته است.
با این حال میلان، منچسترسیتی و پاری سن-ژرمن مورینیو را میخواهند.
آلن شیرر، اسطوره باشگاه نیوکاسل در مقالهای در روزنامه سان اسپورت نوشت: «چه دوستش داشته باشید و چه از او متنفر باشید – که من خودم او را دوست دارم – ژوزه چیزی به ماجراهای بامزه فوتبال انگلیس میافزاید. اگر سرنوشت او بازگشت به استمفورد بریج باشد، چه رقابتی بین چلسی و منچستریها دربگیرد!»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AC-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA)
مورينيو سر دوراهي چلسي و اينتر
روزنامه" گازتا " چاپ ايتاليا نوشت "ماسيمو موراتي" مالک اينتر با "ژوزه مورينيو" سرمربي سابق خود براي حضور مجدد بر روي نيمکت اينتر به صورت تلفني صحبت کرده است.
در حالي که در چند روز گذشته رسانههاي انگليسي از حضور" ژوزه مورينيو" در تيم "چلسي "خبر داده بودند، روزنامه "گازتا اسپورت" چاپ ايتاليا امروز گزارش داد "ماسيمو موراتي"، مالک باشگاه اينتر با "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي "رئال مادريد" تماس تلفني داشته است تا اين مربي پرتغالي را براي حضور در تيم ايتاليايي براي فصل آينده مجاب کند.
"گازتا " به نقل از "ماسيمو موراتي"نوشته است: من آينده "استراماچوني"، سرمربي فعلي تيم را نميدانم، اما صراحتا اعلام ميکنم که همه حق دارند تا براي آيندهشان آرزو و رويا داشته باشند. هيچ کس از اين مسئله بدش نميآيد.
اگرچه" چلسي "و "رومن آبراموويچ"، مالک ميلياردر روس اين تيم شانس زيادي براي به خدمت گرفتن مجدد "ژوزه مورينيو"، سرمربي موفق پرتغالي را دارند، اما ادعاي چند روز گذشته" مورينيو" مبني بر هيجان زياد فوتبال در ايتاليا و چراغ سبز او به حضور در فوتبال اين کشور باعث شده است تا" اينتر" نيز به صف اول مشتريان" ژوزه مورينيو "در فصل آينده تبديل شود.
اگرچه" ژوزه مورينيو" تا سال 2016 با باشگاه رئال مادريد قرارداد دارد، اما به نظر ميرسد صرف نظر از هر نتيجه اي که او اين فصل با رئال مادريد کسب کند, اين مربي پرتغالي فصل آينده بر روي نيمکت رئال مادريد نخواهد نشست.
"آقاي خاص" که اکنون دو روز است در لندن به سر ميبرد، در تمرينات "رئال مادريد "شرکت نکرده است تا اين باعث شود گمانهزنيهاي زيادي درباره حضور مرد پرتغالي در تيم چلسي انگليس به گوش برسد.
varzesh3
استقبال ايوانويچ از بازگشت مورينيو به چلسي
ايوانويچ در گفت و گو با اسکاي اسپورتس عنوان کرد که کار کردن با خوزه مورينيو لذت بخش خواهد بود، ولي زمان را براي دامن زني شايعات مناسب ندانست.
اين روز ها خبر بازگشت قريب الوقوع مورينيو به چلسي تيتر تمام روزنامه ها و سايت هاي معتبر شده است.
گفته مي شود که مورينيو در تابستان به جاي رافائل بنيتز هدايت چلسي را بر عهده خواهد گرفت. مورينيو در سال هاي حضور خود رد استمفوردبريج روزهاي فوق العاده موفقي داشت و رکوردهاي بسياري را جا به جا کرد.
ايوانويچ که يک سال پس از جدايي مورينيو به چلسي پيوست، از شانس کار کردن با مورينيو استقبال خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسي در ايران، مدافع با تجربه چلسي گفت: "من فکر مي کنم که براي باشگاهي در حد و انداره هاي چلسي ما به بهترين بازيکنان و همينطور بهترين مربي ها نياز داريم و شايد يک روز لذت کار کردن با مورينيو را بچشيم."
ايوانويچ ادامه داد: "خواهيم ديد که چه اتفاقي مي افتد، شما نمي توانيد آينده را پيش بيني کنيد و اين زمان مناسبي براي صحبت کردن در اين مورد نمي باشد."
کاپيتان تيم ملي صربستان در پايان گفت: "او يک موفقيت بزرگ در استمفوردبريج بوده است و علاوه بر اين او بارها عنوان کرده که چلسي خانه اوست و اين بدين معناست که او عاشق باشگاه است. اين چيز مثبتيست و با اين اتمسفر شما مي توانيد به موفقيت برسيد."
بنيتس: چلسي عملکرد خوبي دارد
رافائل بنيتس، سرمربي باتجربه چلسي در صحبت هايي اعلام کرده که تيمش زير نظر او عملکرد خيلي خوبي داشته است.
بنيتس در صحبت هايي به ديلي ميرر گفت:« من سعي مي کنم که از جايگاه بالاتري اوضاع را زير نظر بگيرم. اگر من اينجا هستم به اين خاطر است که من مربي موفقي بوده ام. من تمام جام هايي که مي توان با يک تيم باشگاهي کسب کرد را کسب کرده ام؛ آن هم در کشورهاي مختلف و با تيم هاي مختلف. من به توانايي ها و مهارت هايم باور دارم.ولي الان نمي توان چيزي را تغيير داد؛ اين جامعه، توئيتر و فيس بوک قابل تغيير دادن نيست. آنها خيلي سريع پيش مي روند.»
بنيتس ادامه داد:« در گذشته مي شد سه نفر را ببينيد که از انتخاب تيم تو و بازيکنان ذخيره اي که روي نيمکت مي گذاشتي راضي نبودند ولي درهر صورت کسي توجهي نمي کرد. الان کافي است که يک نفر را در جمهوري چک داشته باشي که يک جمله بنويسد و بگويد که رافا فلان حرف را زده و اين حرف بارها و بارها تکرار مي شود. اين مبدل به يک واقعيت مي شود. مشکل اينجاست که تو نتواني ديدگاه افرادي که در يک قاره ديگر هستند را تغيير دهي.و يک جمله را در توئيتر و فلان وبلاگ بخواني که مي خواهد اخبار غيرواقعي را منتشر کند. اين غير ممکن است.»
بنيتس ادامه داد:« من پيغام ها و ايميل هاي زيادي را در باشگاه دريافت مي کنم. هواداران مي گويند:" ماعملکرد خوبي داريم و به حرکت دراين مسير ادامه دهيم. ما شرايط را درک مي کنيم. لزومي به نگراني نيست؛ چون ما طرفدار چلسي هستيم. فکر مي کنم که ما عملکرد خوبي داريم. چرا؟ چون مي توان ديد که تيم به بالانس و تعادل زيادي رسيده و بازيکنان جوان زيادي دارد که در حال يادگيري و پيشرفت هستند. ما از روند رشد تيم راضي و خوشحاليم ولي مي خواهيم ببريم و کار را در جمع 4 تيم برتر به پايان ببريم تا همه چيز را به اثبات برسانيم.»
mehrnews
خوب بازی را به ساوتهمپتون 2-1 باختیم و دو تیم تعقیب کننده ما هم بازیشون را بردند و اختلاف کمتر شد و تاتنهام جای مارو در رتبه سوم فعلا گرفت البته با یک بازی بیشتر!
ترکیب جالبی هم نچیده بود ماتا تو 18 تا هم نبود احتمالا بیشتر به فکر بازی با منچستر بوده!
Frank Lampard : ''Before my Mother Passed away She told me not to leave Chelsea''
تبریک میگم به همه دوستان در یک بازی خوب تونستیم منچستر را خیلی راحت حذف کنیم و برای دومین بار در این فصل اونارو از یک جام محروم کنیم:n02:
باز هم نیمه دوم بازی نشون داد که بنیتز خوب بلده فرگوسن را شکست بده و مثل بازی قبل نیمه دوم چلسی تیم برتر میدان بود
گل دمبا با هم بسیار زیبا و پاس گل ماتا هم از اون زیباتر
حالا با سیتی بازی داریم امیدوارم امسال FA کاپ برای چلسی باشه
brad pitt
01-04-2013, 17:02
سلام
تبریک بابت برد چلسی
انگیزه ی بچه ها واقعن بالا بود . ایشالا امسال حذفی و لیگ اروپا رو ببریم
پاس ماتا واقعا عالی بود . گل دمبا با هم بسیار زیبا
بازی بدون توپ دمبا با هم عالی بود . تقریبن همه خوب بودن
عیدیه خوبی بود
این بازی واقعآ تو تقویممون اضافه بود .. همون بازی رفت باید کار تموم میشد
ولی خوب بودیم نسبتآ ... گل خیلی قشنگی زدیم .. چک هم دو عکس العمل عالی داشت مخصوصآ روی هد چیچاریتو که خودش هم مونده بود چک چجوری در آورد توپو ! :n04:
یه کم هم از نکات منفی بگم :
حوان ماتا بعد از پاس گلی که داد یه کم خودخواه نشون میداد یه جا اگه به با پاس داده بود حتمآ گل دوم رو میزدیم .. چند جا دیگه هم بی خود و بی جهت شوت زد
اسکار هم نیم ساعت آخر بریده بود ! تعویضش باید خیلی زودتر انجام میشد
روی ضربات آخر هم باید بیشتر کار کنیم . بازی نیمه نهایی با سیتی به نظرم سخت تر از این بازیه و اینقدر موقعیت گل گیرمون نمیاد
اشلي کول 2هفته قادر بههمراهي چلسي نيست
رافائل بنيتس مربي تيم فوتبال چلسي روز دوشنبه اعلام کرد اشلي کول مدافع اين تيم به علت مصدوميت از ناحيه زانو دو هفته قادر به همراهي چلسي نخواهد بود.
اشلي کول روز دوشنبه و در جريان بازي مقابل منچستريونايتد در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي انگليس مصدوم شد. چلسي اين ديدار را با نتيجه يک بر صفر به سود خود خاتمه داد و به مرحله بعدي صعود کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، بنيتس گفت: اين نوع مصدوميت از ناحيه زانو دستکم به دو هفته استراحت نياز دارد و اشلي کول طي اين دو هفته قادر به همراهي چلسي نخواهد بود.
varzesh3
:n08:
دليل گريه دروگبا براي مورينيو مشخص شد
يکي از نشريه هاي اسپانيايي زماني که مهاجم پيشين چلسي براي مورينيو گريه کرد را فاش کرده است.
ژوزه مورينيو از سال 2003 هدايت باشگاه چلسي را به عهده گرفت و با اين تيم در جام حذفي، ليگ برتر انگليس و جام اتحاديه به قهرماني دست يافت.
او عملکردي بسيار خوب در انگليس داشت و پس از آن چلسي به يکي از تيم هاي قدرتمند ليگ جزيره بدل شده است.
درست روز 20 سپتامبر 2007 و زماني که مورينيو از چلسي اخراج شده بود، جلسه تمريني باشگاه شبيه به يک مراسم تشييع جنازه شده بود. همه بازيکنان مي دانستند که آقاي خاص چلسي را ترک مي کند زيرا مورينيو شب گذشته و از طريق اس ام اس به تعدادي از بازيکنان گفته بود که رومن آبراموويچ، مالک باشگاه مي خواهد به همکاري با او پايان دهد. همه ناراحت بودند ولي ناراحتي ديديه دروگبا با سايرين فرق داشت. مهاجم چلسي معتقد بود هرچه که تا آن روز بدست آورده را به سرمربي پرتغالي خود مديون است. «او براي امضاي قرارداد با من از لندن به فرانسه آمد و به من گفت که زير نظر او به بازيکناني مانند تيري آنري و ساموئل اتوئو بدل خواهم شد. هيچ وقت صحبت هاي او را فراموش نخواهم کرد. با او به همه قهرماني هاي ممکن رسيدم.»
در رختکن چلسي همه با مورينيو ديدار کردند. او همه بازيکنان را جداگانه در آغوش گرفت. پائولو فريرا در مورد اين اتفاق مي گويد: همه ناراحت بودند ولي دروگبا مثل بچه ها گريه مي کرد. هيچ کس نمي توانست او را آرام کند. اين رخداد، سايرين را به شدت تحت تاثير قرار داد.
دروگبا نيز صبحي که مورينيو از چلسي خداحافظي کرد را غم انگيزترين روز دوران ورزشي خود ناميده است. «وقتي او با ما خداحافظي مي کرد، احساس مي کردم خواب مي بينم. گويي در حال تماشاي فيلم بوديم. ارتباط بسيار نزديکي باهم داشتيم و به هيچ وجه براي جدايي او آماده نبوديم.»
از آن پس مورينيو و دروگبا تبديل به پدر و فرزند شدند. «از آن پس همه ما براي او جنگيديم. بازيکنان خوبي بوديم ولي او ما را به بازيکناني بسيار بهتر بدل کرد.»
varzesh3
Pessimist
03-04-2013, 19:26
امشب رئال با تیم گالاتسرای بازی داره!
نکته ی جالب حضور دروگبا(بازیکن سابق چلسی) تو تیم گالاتسرای هست و مطمئنا دیدن بازی این بازیکن میتونه لذت بخش باشه!
دروگبا یکی از اون بازیکن هایی بود که واقعا دوستش داشتم هر چند که هیچوقت طرفدار چلسی نبودم!
چلسی 3-1 روبین کازان
تبریک ... برد خوبی بود
تورس هم که کولاک کرد :n02:
-------
خوب روبین کازان را با دوگل از تورس و یک گل زیبا از موزس ، 3-1 بردیم
بازی خوبی بود تیم برتر میدان بودیم ، تورس دو گل زد و امروز خیلی آماده بود خیلی هم تکنیکی شده بود!:n02: یک سانتر رابونا هم زد که خیلی زیبا بود:n04:
گل روبین هم توسط پنالتی زده شد که توپ به دست تری خورد اما داور پنالتی گرفت!
نسبت به بازی با منچستر چند تغییر داشتیم که بازیکنان جانشین هم خیلی خوب بودند
برتراند امروز عالی بود حتی میشه گفت از اشلی کول هم خیلی بهتر تو این پست بازی میکنه
نکته جالب این دیدار حضور علیرضا حقیقی روی نیمکت روبین کازان بود که چند بار تصویرش توسط دوربین شکار شد:n02:
تاتنهام هم تو خونه 2-2 کرد نیوکاسل هم 3-1 باخت
بنيتس: تورس در ديدار برگشت هم گل خواهد زد
سرمربي چلسي پس از آنکه مهاجم اسپانيايي تيمش 2 بار دروازه حريف را باز کرد گفت او ميتواند در ديدار برگشت هم گلزني کند.
چلسي در ديدار رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ اروپا با نتيجه 3 بر يک برابر روبين کازان به برتري رسيد.
فرناندو تورس در اين ديدار 2 بار براي آبيها گلزني کرد که اين موضوع موجب خوشحالي سرمربي تيم شد. ديگر گل چلسي را ويکتور موزز وارد دروازه ميهمان کرد.
رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: براي بازگشت اعتماد به نفس تورس خيلي خوشحالم. ميانگين عملکرد او در اين ديدار بالا بود. احساس خوبي دارم و تصور ميکنم در ديدارهاي آينده نيز همين روند را حفظ خواهد کرد. البته پيش از اين نيز گفته بودم، او خيلي خوب تمرين ميکند. همه از او انتقاد ميکردند ولي فرناندو 2 بار گل زد. ميدانم در ديدار برگشت نيز همين اتفاق خواهد افتاد.
تنها نکته تاريک اين ديدار براي چلسي، گل خورده در خانه بود. درست پيش از پايان نيمه نخست کاپيتان جان تري خطاي هندي را در محوطه جريمه مرتکب شد که داور يک ضربه پنالتي به سود تيم ميهمان اعلام کرد. هم بنيتس و هم تري اعلام کردند تصميم داور خيلي سختگيرانه بوده است.
Farsnews
تورس: مورينيو اسطوره چلسي است
مهاجم چلسي بر اين باور است که سرمربي پيشين اين تيم، نماد و اسطوره اين تيم است.
فرناندو تورس که روزهاي خوبي را در چلسي پشت سر ميگذارد، در ديدار تيمش برابر روبين کازان در چارچوب رقابتهاي ليگ اروپا توانست 2 بار دروازه حريف را باز کند.
او در اين مورد گفت: از اينکه 2 گل برابر روبين کازان زدم خوشحالم. ميدانم ارزش گلهايم در ديدارهاي رفت و برگشت چقدر است زيرا قدم بسيار بزرگي براي رسيدن به نيمه نهايي ليگ اروپا برداشتيم. خوب يا بد، تنها چيزي که در فوتبال به آن اهميت داده ميشود، نتيجهها هستند. براي رسيدن به 2 جام در اين فصل ميجنگيم و نتيجههاي خوبي هم ميگيريم. همه چيز با يک ماه پيش تفاوت کرده است.
تورس همچنين در مورد ژوزه مورينيو، سرمربي پيشين چلسي که اکنون هدايت رئال مادريد را به عهده دارد صحبت کرد. «مورينيو در چلسي يک نماد و اسطوره به شمار ميرود زيرا اين تيم را به يک تيم بزرگ و قهرمان تبديل کرده است. طبيعي است که به خاطر کارهايي که براي باشگاه انجام داده به او احترام گذاشته شده و همواره در ذهن هواداران باشد. مورينيو کسي است که براي اين باشگاه بسيار مهم و ارزشمند است.»
varzesh3
powerslave
06-04-2013, 22:42
چند دقیقه پیش از بی بی سی ساخت و نتیجۀ نهایی تیزر تبلیغاتی جدید کمپانی آدیداس برای پیراهن های جدید چلسی رو نشون داد.
خیلی خوب بود. البته پیراهن ها مشخص نشد ولی نوع ساخت تیزر خیلی جالب بود. ماتا و لوئیز و جان تری و یکی دونفر دیگه رو گرفته بودن هی روشون رنگ آبی میپاشیدن یا اینکه خودشونو پرت میکردن تو رنگ و یه جاش هم یکی از بازیکن ها (فکر کنم کیهیل بود) از یه آبشار رنگ آبی رد میشد. مثل T-1000 تو ترمینیتور بیرون میومد :31:.
جالب بود.
چند دقیقه پیش از بی بی سی ساخت و نتیجۀ نهایی تیزر تبلیغاتی جدید کمپانی آدیداس برای پیراهن های جدید چلسی رو نشون داد.
خیلی خوب بود. البته پیراهن ها مشخص نشد ولی نوع ساخت تیزر خیلی جالب بود. ماتا و لوئیز و جان تری و یکی دونفر دیگه رو گرفته بودن هی روشون رنگ آبی میپاشیدن یا اینکه خودشونو پرت میکردن تو رنگ و یه جاش هم یکی از بازیکن ها (فکر کنم کیهیل بود) از یه آبشار رنگ آبی رد میشد. مثل T-1000 تو ترمینیتور بیرون میومد :31:.
جالب بود.
آره، قشنگ کار کرده بودن
پيروزي چلسي
تيم فوتبال چلسي مقابل حريف خود به برتري رسيد.
در 2 مسابقه ديگر از هفته سي و دوم ليگ برتر انگليس و در مهمترين مسابقه تيم فوتيال چلسي موفق شد ميهمان خود ساندرلند را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد.
کيلگالون 47 (گل به خودي) و ايوانوويچ 55 براي چلسي گلزني کردند و تک گل ساندرلند نيز توسط آزپيلي کوئتا در دقيقه 45 به ثمر رسيد.
چلسي با اين پيروزي 58 امتيازي شد و به رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر انگليس صعود کرد و ساندرلند نيز با 31 امتياز هفدهم است.
varzesh3
vahidgame
07-04-2013, 20:36
خب چلسی بازی با ساندرلند رو 2 بر 1 برد
جالبه توی این بازی فقط ایوانوویچ گل زد و بقیه گل به خودی بودن!
تاتنهام هم با اورتون مساوی کرد و به خاطر همین الان چلسی با یه بازی کمتر نسبت به تاتنهام و با امتیازی برابر با اون در رده سوم قرار داره. در این بین آرسنال هم اگه بازی عقب افتادشو ببره از تاتنهام بالاتر میره و کلا به نظر می رسه این سه تیم لندنی رقابت سختی رو برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان داشته. در هر صورت امیدوارم حتما سهمیه لیگ قهرمانان رو حتما بگیریم که اگه غیر این باشه که فصل بعدی خیلی بد و نا امیدانه شروع میشه! (از طرفی مورینیو هم دیگه نمیاد :دی)
فعلا داریم خوب نتیحه می گیریم و می تونیم این فصل بد رو نسبتا خوب تموم کنیم
در حال حاضر با این شرایط بهترین پایان اینه که قهرمان جام حذفی و لیگ اروپا بشیم و سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو هم بگیریم
ولی میشه گفت تقریبا اکثر بازی هایی که پیشرو داریم سختن مثلا همین هفته پنج شنبه باید توی روسیه با روبین کازان بازی کنیم و بعد یکشنبه با من سیتی توی جام حذفی بازی داریم...
.............................................
دیلی میرر-درخواست مورینیو برای رفتن به چلسی: دستمزد14 میلیونی و تمدید قراردادلمپارد
روزنامه انگلیسی دیلی میرر در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مورینیو برای پذیرش پیشنهاد هدایت چلسی دستمزدی به مراتب بیشتر از آنچه در رئال دارد را درخواست کرده
سایت گل- روزنامه دیلی میرر در گزارشی به این نکته اشاره کرده که ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید به سران چلسی اعلام کرده که برای پیشنهاد پذیرش هدایت این تیم دستمزد سالانه 14 میلیون یورویی می خواهد و به علاوه برای سران این باشگاه شرط گذاشته تا قرارداد لمپارد را تمدید کنند.
درگزارش منتشره در دیلی میرر می خوانیم: «آقای خاص یک قیمت خاص هم دارد.»
شنیده می شود که آقای خاص مذاکراتش را با سران چلسی آغاز کرده ودرمیان شروط او برای در دست گرفتن هدایت این باشگاه لندنی، تمدید قرارداد فرانک لمپارد که در 30 ژوئن سال جاری به اتمام می رسد هم دیده می شود. این درحالی است که سران چلسی تمایل خاصی برای تمدید قرارداد ستاره انگلیسی شان ندارند و شواهد و قراین موجود حاکی از آن است که لمپارد 35 ساله درپایان رقابت های این فصل از چلسی جدا شده و پیشنهاد وسوسه کننده ای هم از لس آنجلس گلکسی دارد و سران این باشگاه آمریکایی به دنبال آن هستند تا لمپارد را با قراردادی 3 ساله به خدمت بگیرند.البته تیم های دیگری از جمله منچستریونایتد و چندباشگاه ایتالیایی هم برای جذب او ابراز علاقه کرده اند.
از سوی دیگر به نظر می رسد که مورینیو از رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی خواسته تا دستمزدی به مراتب بهتر از دستمزد کنونی او در رئال مادرید که سالانه 12 میلیون یورو است به او بپردازد و دستمزد سالانه 14 میلیون یورویی را طلب کرده.
هدف اصلی سران باشگاه چلسی این است که تیمشان مجوز حضور در رقابت های فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند تا بدین ترتیب بتوانند آقای خاص را برای پذیرش پیشنهادشان متقاعد کنند. از سوی دیگر آبراموویچ به کمبودهای تیمش واقف است و آماده است تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی ستاره های بزرگی را به استمفورد بریج بیاورد ودرانتظار آن است که مورینیو با پذیرش پیشنهاد هدایت این تیم، نام گزینه ها و بازیکنان مدنظرش را به او بدهد.
mohammad.asghari
07-04-2013, 20:52
نیمه ی دوم عالی بودید و بازی بردید تبریک
بنيتس: اگر ميباختيم تقصير من نبود!
سرمربي چلسي در اظهار نظري عجيب اعلام کرد اگر تيمش ميباخت به هيچ وجه تقصير او نبوده است.
چلسي در هفته سي و دوم ليگ برتر انگليس با حساب 2 بر يک ساندرلند را مغلوب کرد.
آنها با اين پيروزي و با توجه به تساوي تاتنهام برابر اورتون به رده سوم جدول صعود کردند.
رافائل بنيتس در مورد اين ديدار اظهار داشت: تيم من تمرينهاي بسيار خوبي را طي هفته گذشته داشت. تمامي مسائل را در نظر گرفته بودم و بر اساس آن ترکيب ابتدايي تيم را انتخاب کردم. اگر ميباختيم، هيچ کس نميتوانست از من انتقاد کند زيرا همه کاري براي پيروزي در اين بازي انجام داده بودم. وقتي بازيهاي زيادي در مدت زمان کوتاهي انجام ميدهيد، تيم خسته ميشود. بنابراين پيروزي در ديدارها ميتواند روحيه بالايي به شما بدهد. در 10 روز آينده بايد 4 بازي انجام دهيم. بايد با روحيهاي بالا تمامي امتيازهاي ممکن را به دست آوريم.
بنيتس افزود: از نمايشي که تيمم برابر ساندرلند داشت خوشحالم. شروع خوبي نداشتيم و بارها توپ را به سادگي از دست داديم. گل زود هنگامي خورديم ولي در ادامه همه چيز را به کنترل خودمان درآورديم.
varzesh3
L.A.M.P.A.R.D
09-04-2013, 21:12
تبلیغ لباس فصل 2013-2014 چلسی توسط کمپانی آدیداس
حتما ببینید :دی خیلی باحاله
چلسي همکاري با مورينيو را بررسي ميکند
بنا به گفته يکي از مديران چلسي، تصميم در مورد مربي فصل آينده استمفوردبريجيها ابتداي تابستان گرفته خواهد شد و «ژوزه مورينيو» براي بازگشت به تيم آبيپوش بخت دارد.
در چند ماه گذشته يکي از شايعاتي که به کرات شنيده شده و در رسانهها انتشار يافته، بازگشت احتمالي مربي پرتغالي رئال مادريد معروف به آقاي خاص به جمع لندنيها است.
اين مربي 49 ساله که در سالهاي 2004 تا 2007 هدايت چلسي را برعهده داشت، از مدتها قبل مورد توجه باشگاه مطرح جزيره بوده تا احتمالاً جانشين «رافائل بنيتس» مربي اسپانيايي کنوني تيم شود.
در تازهترين خبري که در اين زمينه انتشار يافته «بروس بوک» اظهار کرده رومن آبراموويچ، مالک روسي و ثروتمند باشگاه شرايط همکاري مجدد با مربي 3 سال گذشته مادريديها را بررسي ميکند.
مرد شماره 2 آبيهاي لندن گفت: چلسي مربيان مورد نظرش را دستهبندي نکرده چون اساساً در اين مورد جستوجويي انجام نداده است. البته به نظر ميرسد باشگاه برنامههايي خواهد داشت و آبراموويچ هم در حال بررسي امور حتي امکان همکاري مجدد با مربي مثل مورينيو است. با اين حال هيچ تصميمي گرفته نشده و همه چيز در اين باره به آخر فصل موکول شده است.
fars
گزارش روز: مورینیو درحال برنامه ریزی رختکن فصل بعد چلسی
طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی استار مورینیو لیست خریدهای تابستانی را به باشگاه چلسی ارائه داده است
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی استار که 4شنبه شب در روزنامه آاس نیز بازتاب یافت، ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید چند روز پیش با مسئولان چلسی برای نشستن روی نیمکت مربیگری این تیم در فصل جدید به توافق رسیده و روزنامه های انگلیسی حالا درگزارش جدیدی به این نکته اشاره کرده اند که آقای خاص از هم اکنون برنامه ریزی هایش برای فصل جدید آبی ها را نیز آغاز کرده است.
دراین گزارش به این نکته اشاره شده که سرمربی پرتغالی رئال مادرید نام برخی از بازیکنانی که می خواهد فصل اینده دراستمفورد بریج در اختیار داشته باشد را به سران چلسی اعلام کرده. دراین لیست نام هالک و البته دیدیه دروگبا دیده می شود.
هالک یکی از مهره هایی است که ژوزه مورینیو مدتهاست او را زیر نظر دارد و در بازار تابستان گذشته با قراردادی 42 میلیون یورویی به زنیت سنت پترزبورگ منتقل شد ولی ماجراجویی او در روسیه ممکن است دوام کمتری نسبت به آنچه توقع می رفت داشته باشد.چرا که سران باشگاه چلسی هم با درنظر داشتن مشکلاتی که هالک با زندگی در سنت پترزبورگ به آنها برخورده، در صدد خریداری او هستند و طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی استار، دوستی میان رومن آبراموویچ و مالک باشگاه گازپروم که سهامدار اصلی باشگاه زنیت نیز هست این پروسه را ساده تر خواهد کرد.
از سوی دیگر آقای خاص هنوز هم هیچ صحبت قطعی ای درمورد آینده اش نکرده و درپاسخ به سوالات رسانه ها درمورد آینده اش در مادرید، از خواسته های قلبی اش صحبت می کند.او بعداز بازی رئال مقابل گالاتاسرای در استانبول به خبرنگاران گفت که تا رقابت های این فصل به اتمام نرسد، درمورد آینده اش فکر نمی کند و در پایان فصل با فلورنتینو پرس مثل دو دوست سرمیز مذاکره خواهند نشست.
مــنبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روبین کازان - چلسی : امید رسیدن به نیمه نهایی در سرمای سخت روسیه
پسران بنیتس با گل های فرناندو تورس و ویکتور موسس در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا در حال حاضر با خیالی آسوده از دور برگشت یک چهارم نهایی به پایتخت روسیه سفر خواهند کرد
روبین کازان
Ryzhikov
Kaleshin, Navas, Sharonov, Ansaldi
Orbaiz, Natcho,
Kasaev, Eremenko, Karadeniz
Rondon
چلسی
Cech
Azpilicueta, Ivanovic, Terry, Ake
Lampard, Mikel,
Moses, Oscar, Hazard
Torres
سایت گل-نخست برای تیم میزبان یعنی روبن کازان روسیه که در آستانه این دیدار حساس هیچ نگرانی از بابت مصدومیت جدید بازیکنانش ندارد در نوک خط حمله ولادمیر دیادیون با سالومون راندون برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی با یکدیگر رقابت خواهند کرد
در عین حال سسار ناواس ،ایوان مارکانو و رومان شارونوف همگی برای قرار گرفتن در قلب خط دفاعی روبین کازان با یکدیگر نیز رقابت خواهند کرد در حالی که اولگ کوزمین احتمالا جایگزین گوخدنیز کارادنیز در سمت راست خط میانی خواهد شد.
در سوی دیگر چلسی در سمت چپ خط دفاعی اش به دنبال مصدومیت اشلی کول و رایان برترند با بحران روبرو شده بنابراین انتظار می رود تا از ناتان آکه در این پست استفاده شود.گری همچنان مصدوم و چند هفته دیگر تا بازگشت او از بند مصدومیت و جراحی که داشته باقی مانده.
با توجه به عدم اجازه همراهی دمبا با در این فصل رقابت های اروپایی با چلسی به احتمال فراوان از فرناندو تورس در نوک خط حمله استفاده می شود،بازیکنی که دو گل نیز در دور رفت در استمفوردبریج زد تا تیمش با حساب 1-3 به میهمانی این تیم روسیه ای برود.
داوید لوئیس،رامیرس و خوان ماتا ظاهرا به دلیل استراحت بیشتر پس از انجام سه بازی در یک هفته در ترکیب اصلی حضور نخواهند داشت در نتیجه جان تری ، فرانک لمپارد و ویکتور موسس جایگزین این بازیکن در ترکیب اصلی می شوند.
آیا می دانستید؟
- چلسی هر پنج مصاف اخیرش برابر تیم های روسیه ای را با پیروزی پشت سر گذاشته و تنها دو گل دریافت کرده.
- آبی های لندن آخرین باری که به ورزشگاه لوژنیکی سفر کردند اسپارتاک موسکو را 2-0 شکست دادند که به مرحله گروهی فصل 11-2010 بازمی گردد.
- جان تری در صورتی که در موسکو به میدان برود صدمین بازی خود در رقابت های اروپایی را تجربه خواهد کرد
-تنها دیدار اخیر خانگی روبین کازان برابر تیم های انگلیسی با پیروزی 0-1 برابر تاتنها در فصل گذشته لیگ اروپا بدست آمد
-با این اوصاف روبین کازان در 22 بازی خانگی اروپایی اش تنها سه شکست داشته زمانی که پس از مخالفت بازی در ورزشگاه کازان آنها در موسکو میزبان بوده اند.
------------
پ.ن : بازی ساده ای میتونیم داشته باشیم اگه اول ما به گل برسیم .. برعکس اگه گل اول رو بخوریم کارمون گره میخوره
روی چمن مصنوعی هم بازی میکنیم ... امیدوارم خیلی تو این بازی به بازیکنامون فشار نیاد چون یکشنبه هم بازی بسیار مهمی با سیتی در FA کاپ داریم
vahidgame
11-04-2013, 21:27
خب روبین کازان بازی رو 3 بر 2 برد. اونم در حالی که در یه مقطعی از بازی چلسی 2 بر 1 پیش افتاده بود.
توی این بازی یه سری بازیکن مثل ماتا و هازارد کلا استراحت کردن و یه سری بازیکن مثل آکه ، بنایون و فریرا هم بهشون بازی رسید.
طبیعی هم بود چون بازی یکشنبه با من سیتی بازی خیلی سختیه و من سیتی تمام سعیشو می کنه که آخرین جام رو دیگه از دست نده!
پایان بازی : روبین کازان 3 (4) - چلسی 2 (5)
داور یه کم شرایط رو واسمون تو 25 دقیقه آخر سخت کرد با پنالتی مسخره ای که گرفت واسه اونا !
در کل با این ترکیبی که داشتیم تو این بازی از نتیجه خیلی راضیم و اگه پنالتی گرفته نمیشد بازنده نبودیم
هازارد و ماتا که کامل استراحت کردن و اسکار هم چند دقیقه آخر وارد بازی شد
Reza31001
11-04-2013, 22:06
من تازه داشتم آماده میشدم برم بازی رو ببینیم
نگو روسیه هواش سرده زود قال قضیه رو کندن:n02:
به هر حال تبریک میگم این برد رو
اولش زیاد به این جام امیدوار نبودم ولی حالا یکم دارم به بنیتز امیدوار میشم
عزمشو جمع کرده یکی دو تا جام بگیره
خوب بازی را 3-2 باختیم اما صعود کردیم پس باخت شیرینی بود!:n02:
ترکیب خوبی امروز روانه میدان شده بود و به چند تا از بازیکنان اصلی برای بازی مهم 1شنبه استراحت داده شده بود
نکته جالب روشن شدن موتور گلزنی تورس هستش امیدوارم تداوم داشته باشه
فنرباغچه و بنفیکا هم به نیمه نهایی راه یافتند فردا هم قرعه کشی انجام میشه بازی تاتنهام و بازل هم به وقت اضافی کشیده شد امیدوارم بازل صعود کنه:n02:
به امید قرعه خوب و پیروزی در بازی 1 شنبه
brad pitt
12-04-2013, 14:01
لیگ اروپا قرعه کشی شد:
Fenerbahce v Benfica
Basel v Chelsea
Reza31001
12-04-2013, 15:03
بازی رفت در خونه بازل و بازی برگشت در StamfordBridge خواهد بود
به نظرم بازل از اون دوتای دیگه بهتر بود
بنفیکا که به هر حال تیم قویتری نسبت به دو تیم دیگش فنرباغچه هم شرایط میزبانیش میتونه بازی تو ترکیه رو غیرقابل پیش بینی کنه
به نظرتون ضد حال بعدی بنیتز تو این بازی خواهد بود؟:n27:
البته دو فینال احتمالی هم خواهیم داشت
فینال لیگ اروپا که 15 می هست
فینال FACup هم که فکر کنم معلوم نشده هنوز
بازیهای سختی تو لیگ داریماااا !! یه بازی دیگه هم با تاتنهام داریم تو لیگ که به خاطر بازی حذفی با سیتی عقب افتاده
از این 7 بازی , 6 بازیمون با تیمای نیمه بالای جدول هست اون یکی هم با استون ویلاست که در معرض سقوطه ... !
کلآ کار آسونی نداریم واسه گرفتن سهمیه ...
خوب قرعه نسبتا خوبی میتونه باشه البته بازل هم تاتنهام را حذف کرده اما اسم چلسی بین این تیمها خیلی بزرگی میکنه:n02:
تازه ترین رده بندی یوفا نشون میده که چلسی اومد بالای سر یونایتد :n02:
و پرچم بالاست
ترکیب اعلام شد
Cech - Azpilicueta, Ivanovic, David Luiz, Bertrand - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Ba
ترکیب خوبیه به امید پیروزی چلسی
خب امروز بازی سختی داریم با سیتی در ومبلی
به امید برد و صعود به فینال :n06:
ترکیب امروز :
Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Bertrand, Ramires, Mikel, Hazard, Mata, Oscar, Ba
نیمکت :
Subs: Turnbull, JT, Ake, Lampard, Benayoun, Moses, Torres
بازی از شبکه سه پخش میشه
نیمه اول 1-0 باختیم و بازی خوبی از چلسی ندیدیم مقصر اصلی گل ، میکل و لوییز بودند که لوییز خیلی سردرگم به یه طرف دیگه میدوید به جایی که سد راه بشه!:n04:
چند تا گل هم نخوردیم که به خاطر عکس العملهای خوب چک بود
اینم یکی از اون روزاست میترسم بشینم بازی رو ببینم
هافبکای سیتی واقعا قشنگ بازی رو میگیرن تو دستشون، شاید اگه تیمشون تمام کننده های بهتری داشت میتونست الان جای یونایتد باشه
بگذریم، ایوانوویچ واقعا استعداد اداره میانه دفاع رو داره، اما الان اصلا موقعیت مناسبی نیست که تری رو بنشونیم رو نیمکت، بعد لوییز و ایوانویچ رو بیاریم تو زمین، مخصوصا لوییز که من بشخصه اصلا اعتمادی بهش ندارم
جای شکر هم داره که سیتی زیاد از سمت چپ حمله نکرد وگرنه جای خالی اشلی کول هم حتما حس میشد
brad pitt
14-04-2013, 19:28
خدا خفه کنه این بنیتز و اگه این جام هم از دست بده
اسکار و آزپیلیکوئتا دارن بد بازی میکنن
مورینیو باید برگرده
بالا رفتن سن دروگبا . لمپارد . اشلی کل و جان تری خیلی به تیم لطمه زد در این 2-3 سال
به امید پیروزی در نیمه ی دوم
brad pitt
14-04-2013, 19:58
دمبا با باز هم ازون گل ها به سبک خودش زد
یکی دیگه
تورس یکاری کن ن ن ن
brad pitt
14-04-2013, 20:22
چرا اسکاروووووووووووووووو تعویض نمیکنه ؟
این بازی اصلا موقعیت مناسبی واسه بازیکن سازی نبود، لوییز و اسکار بازیکنای خوبین، ولی کاملا خام و احساساتین
توی این بازی بودن تری به جای لوییز و لمپارد به جای اسکار واقعا میتونست نتیجه رو عوض کنه
حیف که با یه مربی یا نفهم یا عقده ای طرفیم
brad pitt
14-04-2013, 20:31
خدا لعنتت کنه بنیتز
این بازیهای جام حذفی بیشتر تجربه میخواد
لمپارد و میخواد . تری و میخواد
خدایا ما این مربی و نخوایم چه کنیم ؟
بیچاره تماشاگرای استنفورد چی میکشن
مصیبت امسال با شکست از بازل تکمیل میشه ه
خوب یک جام دیگه هم از دست رفت باید به مالک باشگاه به خاطر این تعویض مناسب مربی تیم تبریک گفت !
خوب همون RDM میموند این جام ها رو از دست میداد که بهتر بود
به نظر من تیم امروز کلا خسته بود و هر چی باشه اگر با تیم دوم هم با روبین کازان بازی کرده باشیم همون مسافرت طولانی و اون سرما شدید خیلی از بازیکنان را خسته کرده بود
نمونه این بازیکنان ماتا بود که با ماتا بازی با یونایتد خیلی تفاوت داشت
نیمه دوم میتونست به جای رامیرز ، لمپارد را بیاره اما تعویض ها خیلی دیر انجام شد
ضعیفترین بازیکن تیم هم سزار آزپیلی بود کلا بازیش زیاد جالب نیست و این بازی هم یک حرکت و سانتر درست نداشت
هازارد هم وقتی اومد سمت راست خیلی بهتر بود اما نمیدونم چرا بازم رفت اون سمت!
روی گل اول و دوم هم اشتباهات مدافعان کاملا نمایان بود وقتی آگوئرو با اون قد بلند میشه گل میزنه دیگه چیزی نمیشه گفت!
داور یه پنالتی هم روی تورس نگرفت اصلا دید نداشت تو اون صحنه
از دفاع خوب سیتی هم نمیشه گذشت واقعا امروز خوب بودند نمیدونم چطور جلو رئال و دورتموند اینهمه گل خوردن!
vahidgame
14-04-2013, 20:47
چلسی نیمه دوم خیلی عالی بود به خصوص نیم ساعت آخر بازی و می تونست حداقل بازی رو به تساوی بکشونه.
چند تا صحنه بازیکنا بی دقتی کردن وگرنه گل دوم هم زده میشد. یه جا هم که کمپانی لباس تورس رو داشت در می اورد و داور پنالتی نگرفت!
جدای از اینا چیزی که بیشتر روی اعصابه اینه که توی بازی به این حساسی مربی باید از تعویض های خودش به خوبی استفاده کنه که توی این بازی در کمال ناباوری بنیتز فقط تورس رو به بازی اورد! در صورتی که بازیکنایی مثل لمپارد ، تری ، موسز و بنایون رو نیمکت بودن و به خصوص برای من عجیب بود که چرا لمپارد کلا به بازی نیومد!
یادمه مورینیو توی همچین بازی هایی که تیم عقب می افتاد یه دفعه مثلا دقیقه 60 سه تا تعویض می کرد و همین می تونست روند بازی رو عوض کنه و فرق مربی های بزرگ با مربی های دیگه توی همین چیزاست...
در کل باخت بدی بود چون سیتی هم امروز اون چنان عالی نبود و فقط نیمه اول برتری داشت و حتی آخرای بازی با سه دفاع وسط و سه هافبک دفاعی بازی می کرد!...
پ.ن: این فصل توی جام نگرفتن و حذف شدن از جام های مختلف رکورد زدیم!
تیمی که فقط 30 دقیقه یا یک نیمه خوب باشه , حقش بردن جام نیست !
دفاع سیتی مثل یونایتد نبود که بشه با یک نیمه بازی خوب به گل رسید
دفاعمون هم که افتضاحه . توی این بازی های مهم با تیمهای بزرگ این موضوع به شدت به چشم میاد
خدا رحم کرد گروهی CL حذف شدیم وگرنه این دفاع جلوی امثال دورتموند و رئال چه حرفی واسه گفتن داشت , نمیدونم
و استاد جواد خیابانی که فکر میکنم رو مخ همه طرفداران چلسی که بازی رو میدیدن رژه چینی رفت با اون گزارشش! :angry:
من سیتی براش شده بود مثل تیم ملی که میخواد بره جام جهانی! "صد ثانیه مونده بازی تموم بشه بشمارین... حالا شصت ثانیه مونده!". :n08:
Reza31001
14-04-2013, 22:19
چقدر فشار روی تیمه:n04:
ساقهای هیچ کدوم از بازیکنها جون نداشت
یه جورایی شبیه بازیهای داخلی خودمون شده بود تقریبا هیچ بازیکنی فضاسازی نمیکرد
ماتا و هازارد که داشتن نفله میشدن
هر خطایی بوی مصدومیت میداد!
در زمینه تعویض که بحثی نمیمونه
چند ثانیه بعد از حضور تورس گل برای چلسی
حتی چند ثانیه بعد از حضور لسکات یه موقعیت جدی برای چلسی پیش اومد یعنی تیم فقط یه شوک لازم داشت برای ایجاد موقعیت و گل زدن
اون وقت 3-4 تا هافبک خسته و کوفته (مخصوصا اسکار و رامیرس که ضعیف هم بودن امروز) تو زمین هستن و موسز و لمپارد رو نیمکت:n13:
من سیتی هم که یه نردبون وسط زمین داشت یه نردبون دیگه هم گذاشته بود تو دروازه:n02:
ولی خط دفاشون اتوبان اتوبان بود حتی با سه دفاع مرکزی هم راحت باز میشد
گل + موقعیت خطرناک+ صحنه مشکوک روی تورس همشون روی حرکت عمقی بود
فقط یه لمپارد میومد تو زمین 4 تا پاس مینداخت یه گل در میومد ازشون
حیف شد
شدیم متخصص از دست دادن جامها:n29:
اندر حکایت داوری در جزیره :n29:
:n30:
پلاکارد معنادار هواداران چلسي
هواداران تيم فوتبال چلسي در ديدار با منچستر سيتي پلاکارد معناداري را با خود در ومبلي به همراه داشتند.
تيم فوتبال چلسي در ديدار مقابل منچسترسيتي با نتيجه 2 بر يک شکست خورد تا از جام حذفي انگليس وداع کند.
در اين ديدار هواداران آبيهاي لندن با در دست داشتن پلاکاردي در ورزشگاه که تصوير ژوزه مورينيو و جامهاي کسب شده توسط اين مربي بر روي آن نقش بسته بود به حمايت از سرمربي سابق چلسي پرداختند.
اين حرکت، واکنشي به رافا بنيتس سرمربي اسپانيايي چلسي است که از زمان حضورش در لندن با انتقاد شديد برخي از طرفداران اين تيم مواجه شده است.
Fars
Pessimist
15-04-2013, 19:16
واقعا متاسفم از اینکه میبینم چلسی یه همچین مربی داره!
ناشیانه بودن این مربی به همه ثابت شد به همین راحتی جام حذفی که چلسی با حذف منچستر داشت بهش میرسید از دست رفت و احتمالا میرسه به من سیتی!
بدترین ترکیب که از چلسی دیده بودم همین ترکیب دیروز بود خط دفاع و هافبک انقدر مشکل داشت که دلم نمیاد در موردش حرف بزنم!
بنیتس جام حذفی رو به راحتی از دست داد و امیدوارم آخر فصل از چلسی بره!
عذرخواهي داماد مارادونا از داويد لوييز
داماد مارادونا به خاطر تکل خشني که روي داويد لوييز زده از او عذر خواست.
مرحله نيمه نهايي جام حذفي انگليس بين تيمهاي منچسترسيتي و چلسي برگزار شد که سيتي با پيروزي 2 بر يک راهي فينال شد.
در اين ديدار پر برخورد خطاهاي بسياري رخ داد و برخي بازيکنان از خجالت هم درآمدند. خطاي سرجيو آگوئرو روي داويد لوييز بدترين خطاي آن بازي بود.
لوييز پس از ديدار به خبرنگاران گفته بود آگوئرو به خاطر آن تکل وحشتناک بايد از او عذرخواهي ميکرده است. اکنون پس از گذشت چند روز، آگوئرو اين کار را انجام داد.
آگوئرو در صفحه توييتر خود نوشت: «با لوييز تماس گرفتم و از اتفاقي که در ديدار با چلسي رخ داد عذرخواهي کردم. آن تکل واکنش به رخدادهايي بود که در آن ديدار اتفاق افتاده بود که و به هيچ وجه نبايد رخ ميداد.»
varzesh3
بن بست مذاکرات مورینیو با چلسی/ آقای خاص در رئال می ماند
مورینیو به تازگی مذاکراتی هم با رومن آبراموویچ داشته اما روند مذاکرات برای مربی پرتغالی رضایت بخش نبوده است.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، احتمالا برای یک فصل دیگر هم در این باشگاه خواهد ماند اما دلیل ماندن او نه توافق با مدیران این باشگاه، که عدم توافق با مدیران چلسی است.
سرمربی پرتغالی کهشکانی ها تا سال 2016 با رئال قرارداد دارد اما از مدت ها قبل شایعه جدایی او از این باشگاه در پایان فصل منتشر شده بود. در این بین، خود او بارها اعلام کرد که دوست دارد به لیگ برتر انگلیس برگردد.
نشریه اسپانیایی ال پائیس ادعا کرد که مورینیو به تازگی مذاکراتی هم با رومن آبراموویچ داشته اما روند مذاکرات برای مربی پرتغالی رضایت بخش نبوده است. او دوست دارد در بازگشت به استمفوردبریج تمام اختیارات ورزشی باشگاه، از جمله نقل و انتقالات را در کنترل داشته باشد اما مالک روس با این درخواست موافقت نکرده است.
در واقع مورینیو نمی خواهد اتفاقی که در مقطع قبلی حضورش در چلسی رخ داد، بار دیگر تکرار شود. در آخرین فصل حضور آقای خاص در استمفوردبریج، آبراموویچ علی رغم مخالفت او بازیکنانی مانند بالاک و شوچنکو را جذب کرد که آغاز مشکلات آنها و جدایی مورینیو انجامید. البته آنها پس از مدت کوتاهی با هم آشتی کردند اما به نظر می رسد هنوز شرایط برای همکاری آنها فراهم نیست.
"مو" نمی خواهد اشتباه گذشته را تکرار کند و قصد دارد با اختیاراتی مانند آنچه فرگوسن و ونگر در منچستریونایتد و آرسنال از آن برخوردارند، به چلسی برگردد؛ اختیاراتی که بعید است آبراموویچ با آنها موافقت کند.
همین مسئله موجب شده تا مورینیو در حال حاضر بیش از هر احتمال دیگری به ماندن در سانتیاگو برنابئو فکر کند. او به تازگی اعلام کرد که در پایان فصل در جوی دوستانه با فلورنتینو پرس در مورد آینده اش گفتگو خواهد کرد؛ مذاکراتی که با توجه به شرایط فعلی، احتمالا به ماندن او برای چهارمین فصل در رئال خواهد انجامید.
مـــنبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.