مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبیهای لندن | جلد 2
بنيتس: ممکن است لمپارد و کول در چلسي بمانند
رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي، اعلام کرد مطمئن نيست که فرانک لمپارد و اشلي کول، دو ستاره باتجربه اين تيم، بعد از پايان قراردادشان فعلي شان در تابستان 2013 هم در استمفوردبريج بمانند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي اسپانيايي آبي ها پيش از اين اعلام کرده بود که پيشنهاد جديدي به اين دو ملي پوش انگليسي چلسي ارائه نخواهد شد اما اين بار با رد ادعاي قبلي اش، تاکيد کرد چيزي در مورد آينده اين دو بازيکن هنوز قطعي نيست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتي بار قبلي از من در مورد کول و لمپارد سوال شد، فکر کنم چون انگليسي من به اندازه کافي خوب نيست، از صحبت هاي من بد برداشت شد اما مي دانم که آنها تا پايان قراردادشان در چلسي خواهند ماند اما بعد از آن را نمي دانم.
مي دانم که فرانک از بودن در اينجا خوشحال است. او يکي از بزرگان تيم است و يکي از مهمترين بازيکنان ما. اما در مورد آينده اش چيزي نمي دانم.
نمي توانم بگويم بله يا نه؛ مي ماند يا مي رود؛ در ژانويه يا در پايان فصل. در حال حاضر چيزي نمي دانم."
vahidgame
03-12-2012, 10:27
بنيتس: ممکن است لمپارد و کول در چلسي بمانند
فکر کنم خود بنیتس هم می دونه که قبل از پایان قرارداد اون بازیکنا از تیم اخراج شده! :دی
واقعا نفهمیدم آبراموویچ چرا بنیتس رو به چلسی اورد!
اگه با دی متئو به این نتایج بدمون ادامه می دادیم بهتر از این بود که بنیتس بیاد و همون نتایج رو بگیره
هر چند که من فکر می کنم این نتایج ادامه پیدا نمی کرد و دی متئو می تونست تیم رو از بحران خارج کنه
کلا انگار این رسم شده که چلسی اول فصل خوب نتیجه بگیره و بعدش با یکی دو تا نتیجه بعد تیم به بحران بره و در نهایت مربی اخراج بشه و فرقی هم نداره چه کسی و با چه کارنامه ای بوده!
این فصل توی نقل و انقالات با اینکه خیلی خوب مهره گرفتیم ولی اصلا توجه به پست های مختلف نشد و تعادل در اون رعایت نشد
دو تا پستی هم که این در اون رعایت نشد مهاجم نوک و هافبک وسط بودن که اگه از اولی بشه گذشت کرد ولی از دومی اصلا نمیشه
برای من جای سواله که وقتی هیچ هافبک وسطی رو جذب نکردیم چرا بازیکنانی در این پست مثل میرلس و اسین رو از دست دادیم؟!
خبر خوش براي هواداران چلسي
لمپارد و تري در آستانه بازگشت به ترکيب
بازيکنان کهنه کار چلسي پس از پايان دوران آسيب ديدگي در آستانه بازگشت به اين تيم هستند.
به نقل از ساکرنت، جان تري و فرانک لمپارد که به دليل آسيب ديدگيهاي زانو و ماهيچه مدتي از ترکيب آبيهاي لندن دور بودند، در آستانه بازگشت به ترکيب تيم قرار دارند.
رافائل بنيتس در اين مورد گفت: تري در جلسه تمريني امروز حضور داشت. اميدواريم خيلي زود به آمادگي کامل برسد تا بتواند در ترکيب تيم به ميدان برود. فرانک نيز در تمرين حضور داشت و تمرين خوبي را پشت سر گذاشت. دوست دارم آنها به ديدار با ساندرلند برسند. البته با پزشک تيم در اين مورد مشورت خواهم کرد.
وي افزود: بدون شک اگر مشکل آنها برطرف نشود، در ترکيب قرارشان نخواهم داد زيرا اين کار ممکن است به افزايش دوران آسيب ديدگي آنها بينجامد.
چلسي بازگشت آورام گرانت را رد کرد
باشگاه چلسي هرگونه ارتباط با سرمربي پيشين اين تيم براي بازگرداندن وي به استمفوردبريج را رد کرد.
به نقل از ساکرنت، آورام گرانت از ابتداي فصل 08-2007 به عنوان مدير باشگاه چلسي مشغول به فعاليت شد و پس از آنکه ژوزه مورينيو از اين تيم اخراج شد به عنوان مربي موقت انتخاب و در پايان فصل آبيها را به نخستين فينال اروپايي رساند.
آنها در ديدار پاياني در ضربههاي پنالتي مغلوب منچستريونايتد شدند ولي نتيجههاي خوب وي پشتوانهاي براي ماندن او در استمفوردبريج نشد و بلافاصله پس از پايان فصل مجبور به ترک چلسي شد.
گرانت پس از آن به پورتسموث و وستهام يونايتد در ليگ برتر انگليس رفت ولي هر 2 تيم به دسته پايينتر سقوط کردند. پارتيزان بلگراد تيم بعدي او بود. گرانت با اين تيم به قهرماني در ليگ رسيد و سپس از شغل خود استعفا کرد.
اکنون که اوضاع چلسي خوب نيست و رافا بنيتس نيز نتيجههاي خوبي در اين تيم نميگيرد، بار ديگر صحبتهاي بازگشت گرانت به چلسي شنيده ميشود. باشگاه چلسي براي جلوگيري از ادامه يافتن گمانهزنيها در اين خصوص بيانيهاي را توسط سخنگوي خود منتشر کرده که در آن آمده:«در خصوص بازگشت گرانت به چلسي هيچ يک از خبرها صحت ندارند.»
ورزش3
Reza31001
03-12-2012, 18:56
رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي، اعلام کرد مطمئن نيست که فرانک لمپارد و اشلي کول، دو ستاره باتجربه اين تيم، بعد از پايان قراردادشان فعلي شان در تابستان 2013 هم در استمفوردبريج بمانند
یکی نیست بگه تو سر پیازی یا ته پیاز؟!
هنوز دو روز از اومدنش نگذشته بود داره میگه اینایی که چندین و چندساله دارن برای تیم بازی میکنن ممکنه برن
دو روز بعد میگه ممکنه نرن
حالا خوبه قرارداد خودشم تا آخر فصل بیشتر نیست!!
arashsard
04-12-2012, 21:53
یه چیزی؟؟ تا حالا به این فکر کردید که اگه فردا شب نوردشلند رو نتونیم ببریم چه فاجعه بزرگی رخ داده.... این بازی هایی که توی 2 3 هفته اخیر دیدیم امکان داره اتفاق بیوفته!!!! اون وقت دیگه باید بنیتز رو با تی پا بندازن بیرون...
vahidgame
04-12-2012, 23:27
اگه به مرحله حذفی بریم می تونیم امیدوار باشیم که نتایج بهتری بگیریم
چون از طرفی نقل و انتقالات ژانویه رو پیشرو داریم که چلسی می تونه خودشو یکمی تقویت کنه
از طرفی هم کلا تجربه بنیتس توی لیگ قهرمانان اروپا خوبه. هر چند که اون سال که با لیورپول قهرمان شد با گلی که در اصل به چلسی نزد تونست به فینال بره :دی
در مورد بازی فردا شب هم هر چه قدر هم توی بحران باشیم دیگه همچین تیمی نمی تونه برامون دردسر ساز باشه
هر چند که با توجه به قانون بازی رو در رو که وجود داره یکمی شانس ما برای صعود کمتر میشه
چون صعودمون به برد شاختار مقابل یوونتوس بستگی داره که در اون بازی یوونتوس هر کاری می کنه که حداقل بازی رو نبازه و با یه مساوی هم صد در صد صعود می کنه
arashsard
05-12-2012, 01:30
توو اینکه شاختار تیم خیلی خوبیه هیچ شکی نیست... اونا خیلی تیم چقری هستن و مخصوصا جلو بزرگا خیلی خوب فوتبال بازی میکنن.. مطمئنم اگه شاختار 3 امتیاز لازم داشت حتما یووه رو میبرد... اما حالا وقتی با یه امتیاز هم صدرنشین میشه میاد این زحمت رو به خودش بده که با تمام وجود فوتبال بازی کنه و یووه رو ببره؟؟؟؟ همه چیز فردا شب معلوم میشه... یعنی اونا میتونن اینقد مرد باشن که با تمام وجود واسه برد بیان؟؟؟؟ آخه ما چرا باید سرنوشتمون رو بدیم دست تیم های دیگه؟؟؟ همه چی فردا شب مشخص میشه... اتفاقا بازی شاختار یووه هم مستقیم پخش میشه... فقط امیدوارم شاختار با تمام وجود بازی کنه....
arashsard
05-12-2012, 21:13
آقا مثل اینکه همه بکس نا امید هستن و حس پست دادن ندارن.... 2 ساعت دیگه تا بازی مونده....
Reza31001
05-12-2012, 22:50
آخه بازی حساسیتی نداره خوب
پست بدیم چی بگیم!
ولی در کل اگه حذف بشیم ناعادلانه نبود و حرفی نیست درش
وقتی نتونیم در زمین شاختار و یووه امتیاز بگیریم و در خونه هم 6 امتیاز نگیریم از این دو تیم بحثی باقی نمی مونه ...
بر عکس دوست دارم ببینم تیم تو یورولیگ چی داره برای گفتن
چون UCL یه بدی داره و اونم اینه که تیم شما یا قهرمان میشه یا هیچی!! (حالا بحث های جانبی و امتیازاتی که برای لیگ کشورش داره به جای خود) در واقع بعد بازی ها تفاوتی بین من سیتی که در مرحله گروهی چهارم شده با نایب قهرمان وجود نداره (البته یورولیگ هم همینه ولی خوب باز یه تجربه جدیده تو این چندین سال) و این، چیزی بود که تو این 6-7 سال بدجور رو مخ من رژه میرفت تیم عالی کار میکرد به 4 تیم که میرسید به مشکل برمیخوردیم فینال مسکو هم که نور علی نور
ولی قهرمانی پارسال یه شیرینی داشت که هنوز مزش زیر زبونمه :31:
منظورم اینه که تیم ما بره دور بعد چقدر احتمال میدیم برسه به فینال؟!
البته همین حضور در لیگ قهرمانان خودش مهمه ولی اگه بخوایم نتیجه گرا باشیم ( اتفاقی که یکی دو ساله برای من رخ داده از سمت بازی خوب و چشم نواز رفتم رو بعد نتیجه گرایی!) حذف از UCL چندان بد یا چیزی در حد فاجعه نیست!!
خب 6-1 بردیم ولی از اون طرف داور و کمکش بازی رو واسه یووه درآوردن و بازی ای که باید شاختار 1-0 میبرد با پنالتی رو نتیجشو عوض کردن ...
کلآ همیشه باید از این داوری بکشیم :|
سلام به لیگ اروپا :|
arashsard
06-12-2012, 01:44
قبل از هر چیز تبریک میگم به تیم شاختار و هوادارانش.... نمیشه از حقیقت گذشت که اونا بازی همیشگی خودشونو کردن... ما اگه صعود نکردیم به خاطر خودمون صعود نکردیم و گردن هیچکس هم نباید بندازیم... وقتی کار خودمون رو به اما اگر واگذار میکنیم نتیجش میشه همین... لیگ اروپا هم میتونه تجربه خوبی باشه... ما هم در کنار اینتر و لیورپول.. چه اشکالی داره؟؟؟؟
من به عنوان یک بی طرف نظرم رو بگم
از حق نگذریم گرفتن این افساید تا حدودی کار سختی بود و بازیکنان اختلاف زیادی با هم نداشتن . :20:
قبل از هر چیز تبریک میگم به تیم شاختار و هوادارانش.... نمیشه از حقیقت گذشت که اونا بازی همیشگی خودشونو کردن... ما اگه صعود نکردیم به خاطر خودمون صعود نکردیم و گردن هیچکس هم نباید بندازیم... وقتی کار خودمون رو به اما اگر واگذار میکنیم نتیجش میشه همین... لیگ اروپا هم میتونه تجربه خوبی باشه... ما هم در کنار اینتر و لیورپول.. چه اشکالی داره؟؟؟؟
اشکالش در روزهای برگزاری بازی هاست.
یورولیگ پنج شنبه ها برگزار میشه و بازی های لیگ داخلی هم در شنبه و یکشنبه.
اگه یک تیم بخواد یورولیگ رو جدی بگیره و ترکیبش هم Depth بالایی نداشته باشه، در لیگ داخلی به مشکل برمی خوره.
مثل Atlético Madrid که فصل قبل با وجود قهرمانی در یورولیگ ، در لیگ داخلی پنجم شد.
یا Athletic Bilbao که فصل قبل در یورولیگ، نایب قهرمان شد. ولی در لیگ داخلی 10 ام شد.
vahidgame
06-12-2012, 11:25
نباید اصلا کار به جایی می کشید که صعود ما وابسته به تیمای دیگه باشه
همون اول یه تساوی از شاختار گرفته بودیم الان راحت صعود می کردیم
در سالی که فینال در لندن برگزار میشه واقعا حذف ما خیلی تلخ بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگ اروپا هم میتونه تجربه خوبی باشه... ما هم در کنار اینتر و لیورپول.. چه اشکالی داره؟؟؟؟
فکر نکنم خیلی جذابیت داشته باشه
چون چند تا تیم بزرگ هم توی این جام هستن فرق خاصی نداره و در هر صورت لیگ اروپا ست
به نظر من که همون اول هم حذف بشیم مهم نیست
جام باشگاه های جهان که توی اون فقط با دو بازی قهرمان میشیم به مراتب اهمیتش خیلی بالاتره و باید تیم روی اون تمرکز کنه
arashsard
06-12-2012, 13:11
ما 2 تا نتیجه خیلی بد گرفیم... ما نباید بازی 2 0 برده رو به راحتی با یووه مساوی میکردیم... این اولین گام بد ما بود.... دومین گام بدمون هم حداقل باید یه تساوی توو خونه شاختار میگرفتیم... لیگ قهرمانان جای امتیاز از دست دادن نیست... نتیجش هم این شد که با 10 امتیاز باز هم صعود نکردیم... اگه ما توو خونه خودمون هم شاختار رو 1 0 برده بودیم الان صعود میکردیم....
خوب ما با تفاضل گل بهتر از شاختار و قانون مسخره یوفا حذف شدیم
اما چند نکته این بازی داشت که امیدوار کننده بود
اولا گویا پرگل ترین بازی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بود:46:
دوم بازی خوب و روان تیم بود درسته تیم مقابل ضعیف بود اما میشد پیشرفت را در تیم دید
تورس با این گلها شاید بشه امیدوار بود که دوباره خودشو پیدا کنه
یک ترکیب خوب را رافا امتحان کرد و لوییز آورد هافبک دفاعی فکر کنم این روش خیلی به تیم در آینده کمک کنه
arashsard
06-12-2012, 20:53
اشکالش در روزهای برگزاری بازی هاست.
یورولیگ پنج شنبه ها برگزار میشه و بازی های لیگ داخلی هم در شنبه و یکشنبه.
اگه یک تیم بخواد یورولیگ رو جدی بگیره و ترکیبش هم Depth بالایی نداشته باشه، در لیگ داخلی به مشکل برمی خوره.
مثل Atlético Madrid که فصل قبل با وجود قهرمانی در یورولیگ ، در لیگ داخلی پنجم شد.
یا Athletic Bilbao که فصل قبل در یورولیگ، نایب قهرمان شد. ولی در لیگ داخلی 10 ام شد.
این 2 تا راه داره... یک که دست تیم نیست و دست مسئولای برگزاری لیگ برتر هست و اینکه بازی هایی که تیم های که توو لیگ اروپا بازی دارن 2 شنبه بندازن...
راه دوم اینکه دست خود تیم هست اینکه از سیستم چرخشی استفاده کنه رافا...
Reza31001
06-12-2012, 21:15
این 2 تا راه داره... یک که دست تیم نیست و دست مسئولای برگزاری لیگ برتر هست و اینکه بازی هایی که تیم های که توو لیگ اروپا بازی دارن 2 شنبه بندازن...
راه دوم اینکه دست خود تیم هست اینکه از سیستم چرخشی استفاده کنه رافا...
آقا یکم راه حل های معقولانه بده
طرفدار چلسی و این حرفا؟ :sq_24:
لیگ برتر سالیان ساله داره برگزار میشه لیگ اروپا هم. تیمای انگلیسی هم که هر سال تو این لیگ هستن بعد الان میگی بازیای لیگ جزیره رو بندازن 2 شنبه:sq_6: یعنی کل شبکه های تلویزیونی و برنامه ریزیها و بحث های اقتصادی اجتماعی ملی فرهنگی سیاسی :31:
و و و و رو بردی زیر سوال با این حرفت :31:
تیم خودمونم که ماشالله فعلا یه دونه ترکیب یه دست هم نداره با این مصدومیتها چه برسه به ترکیب چرخشی:41:
کلاتنبرگ تیم ما را بهم ریخت و از عرش به فرش کشید و یه تیم دیگه را رسوند به صدر حالا بازیکن ما را محروم میکنند!! 100 رحمت به فدراسیون کفاشیان
جان اوبي مايکل از سه بازي محروم شد
اتحاديه فوتبال انگليس روز پنجشنبه اعلام کرد جان اوبي مايکل بازيکن تيم فوتبال چلسي به دليل رفتار نامناسب با داور مسابقه در جريان ديدار بيست و هشتم اکتبر اين تيم با منچستر يونايتد در ورزشگاه استفورد بريج، از سه مسابقه محروم شد.
اين بازيکن نيجريه اي به دليل فحاشي به داور و تهديد وي در رختکن پس از مسابقه با يک روند انظباطي مواجه بود. تيم فوتبال چلسي در اين مسابقه سه بر دو مغلوب شده بود. اوبي مايکل با اعتراف به اين حوادث همچنين هفتاد و چهار هزار يورو جريمه شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، پس از پايان مسابقه باشگاه لندني بر اساس گفته هاي راميرس بازيکن برزيلي اين باشگاه، مارک کلاتنبرگ داور اين مسابقه را به نسبت دادن دشنام هاي نژاد پرستانه به اوبي مايکل متهم کرده بود. اتحاديه فوتبال انگليس کلاتنبرگ را از اين اتهام تبرئه کرد.
به گفته اتحاديه فوتبال انگليس اين بازيکن نيجريه اي همچنين از تخفيف مجازات نيز بهره مند شده است. زيرا وي زمان تهديد داور معتقد بوده که قرباني دشنام هاي نژاد پرستانه شده است.
ورزش3
بنيتس: آينده خوبي در انتظار ما است
سرمربي چلسي پيروزي پر گل مقابل نماينده دانمارک در ليگ قهرمانان اروپا را اتفاقي خوب براي تيمش و آن را نويد روزهاي خوش استمفوردبريج دانست.
چلسي در بازي پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در لندن عقده گشايي کرد و با نتيجه 6 بر 1 نورديسلند دانمارک را برد و پرگل ترين ديدار تاريخ ليگ قهرمانان را رقم زد با اين حال 10 امتيازي شد و با توجه به شکست در ديدار رودروي مقابل شاختار دونتسک اوکراين نتوانست جواز صعود به دور بعد را کسب کند تا قهرمان فصل گذشته وداع تلخي با اين رقابت هاي داشته باشد.
رافا بنيتس سرمربي چلسي با اين پيروزي پر گل نفس راحتي کشيد و به هوادران تيمش قول داد که تيم محبوبشان را به روزهاي اوج باز مي گرداند.
اين مربي اسپانيايي که دو هفته پيش جانشين دي ماتئو شد گفت: از اينکه توانستيم که اين پيروزي پر گل را پس از چند هفته ناکامي به دست آوريم بسيار خوشحالم. در طول بازي اعتمادم به بازيکنان از بين نرفت. الان بعد از اين پيروزي پر گل مي توانم بگويم منتظر روزهاي خوب باشيد. وقتي قبل از بازي بازيکنان را در تمرين نگاه مي کردم پي بردم که همه آنها براي پيروزي در اين ديدار آماده و مصمم هستند. مهم ترين دستاورد اين بازي باز شدن پاي تورس به گلزني بود که اين نويد روزهاي خوب را براي ما مي دهد.
سرمربي سابق ليورپول افزود: من اطمينان دارم که اگر بتوانيم در ليگ برتر انگليس همين نمايش را داشته باشيم به نتايج خيلي خوبي دست خواهيم يافت. اين پيروزي را به هوادران تقديم مي کنم و به آنها مي گويم که آينده خوبي در انتظار ما است.
لوئيس:هدف چلسي قهرماني در ليگ اروپاست
داويد لوئيس، مدافع چلسي، بعد از حذف تيمش از رقابتهاي ليگ قهرمانان، اعلام کرد آبيها تمام تلاششان را خواهند کرد تا در ليگ اروپا به قهرماني برسند.
علي رغم پيروزي 6-1 مقابل نورژلاند، چلسي نتوانست به مرحله بعد رقابتهاي ليگ قهرمانان راه پيدا کرد و اکنون بايد ماجراجويي اروپايياش را در ليگ اروپا ادامه بدهد.
لوئيس معتقد است حضور در ليگ اروپا کم اهميت نيست و آنها ميتوانند يک جام ديگر به کلکسيون افتخاراتشان اضافه کنند.
او در گفتگو با داويد لوئيس گفت: «من اکنون به ليگ اروپا مانند چمپيونزليگ نگاه ميکنم. اين رقابتها براي من اهميت زيادي دارد زيرا من تا به حال اين جام را به دست نياوردهام و ميخواهم در آن قهرمان شوم.
ما فصل گذشته قهرمان چمپيونزليگ شديم اما اين فصل در مرحله گروهي کنار رفتيم. اين اندکي ناراحت کننده است اما در نهايت ما به حضور در يک رقابت ديگر در آينده فکر ميکنيم.»
سزار آزپليکوئتا، ديگر مدافع چلسي نيز معتقد است ليگ اروپا نيز جام معتبري است و تيمش بايد تلاش کند تا در اين رقابتها به قهرماني برسد.
«درست است که اين رقابتها چمپيونزليگ نيست اما اين هم يک جام مهم در اروپاست. همه ميخواهند در اين رقابتها قهرمان شوند و ما بايد روي قهرماني در اين رقابتها تمرکز کنيم.
ما اکنون به اين رقابتها راه پيدا کرديم پس بايد تلاش کنيم تا در مسابقات آن به پيروزي برسيم و در نهايت قهرمان شويم.»
ورزش3
arashsard
07-12-2012, 03:18
آقا یکم راه حل های معقولانه بده
طرفدار چلسی و این حرفا؟ :sq_24:
لیگ برتر سالیان ساله داره برگزار میشه لیگ اروپا هم. تیمای انگلیسی هم که هر سال تو این لیگ هستن بعد الان میگی بازیای لیگ جزیره رو بندازن 2 شنبه:sq_6: یعنی کل شبکه های تلویزیونی و برنامه ریزیها و بحث های اقتصادی اجتماعی ملی فرهنگی سیاسی :31:
و و و و رو بردی زیر سوال با این حرفت :31:
تیم خودمونم که ماشالله فعلا یه دونه ترکیب یه دست هم نداره با این مصدومیتها چه برسه به ترکیب چرخشی:41:
لیگ اروپا که هر هفته برگزار نمیشه.... بخصوص الان که دیگه وارد مرحله حذفی شده.... میشه با تدبیر مناسب هم لیگ خوب جلو برد و هم قهرمان لیگ اروپا شد...من که نگفتم همه بازی ها رو دوشنبه بندازن... فقط تیم هایی که لیگ اروپا بازی دارن... همین الانشم اسپانیا هر هفته یه بازی دوشنبه برگزار میکنه و همینطور لیگ ایتالیا... همین لیگ انگلیس بعضی بازی ها رو دوشنبه برگزار میکرد... اتفاقا بعضی بازی های حساس هم دوشنبه برگزار کرده...
vahidgame
07-12-2012, 19:08
اولین خرید زمستونی ما یه بازیکن جوون برزیلی به نام والاس هستش که دفاع کناری بازی می کنه:
امیدوارم حتما به هافبک وسط هم توجه کنن و حداقل یه بازیکن خیلی خوب در این پست بگیریم
چلسی الان به بازیکنایی سطح بالا در وسط زمین نیاز داره به عنوان مثال ویدال از یوونتوس
امیدوارم دوباره اینجوری نشه که همش دنبال هافبک نفوذی باشیم!
+
خبر خوب اینه که لمپارد دوران مصدومیتش به پایان رسیده و ممکنه توی بازی فردا مقابل ساندرلند به بازی گرفته بشه
اما جان تری مصدومیتش جوریه که جام باشگاه های جهان رو از دست داده و کلا تصمیم ندارن اونو به ژاپن ببرن
ضمن اینکه اولین بازیمون توی جام باشگاه های جهان پنج شنبه 13 دسامبر هستش که باید با برنده بازی اولسان کره و مونتری مکزیک بازی کنیم
جان تري جامجهاني باشگاهها را از دست داد
جان تري به دليل تداوم مصدوميت زانويش نميتواند چلسي را در جام جهاني باشگاهها همراهي کند.
تري که جمعه جشن تولد 32 سالگي خود را گذراند به دليل برخورد با لوئيس سوارز در بازي برابر ليورپول با مصدوميت از ناحيه زانو روبرو شد.
رافا بنيتس، سرمربي چلسي در کنفرانس خبري خود پيش از بازي با ساندرلند با تاييد مصدوميت تري، گفت: جان تري به دليل تداوم مصدوميتش قادر به همراهي نماينده اروپا در جام جهاني باشگاهها نخواهد بود.
چلسي در اولين ديدار خود در جام جهاني باشگاهها در مرحله نيمه نهايي برابر برنده بازي اولسان هيونداي کره جنوبي و مونتري مکزيک ديدار خواهد کرد.
ایسنا
يورگن کلوپ نامزدمربيگري چلسي شد
در حاليکه رايزنيهاي مسئولان باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن "پپ گوارديولا" ادامه دارد، سرمربي تيم دورتموند هم در فهرست نامزدهاي مربيگري اين تيم قرار گرفت.
سرمربي پيشين تيم فوتبال بارسا گفته در صورتي حاضر به حضور در استمفوردبريج است که اختيار کلي باشگاه را در دست داشته باشد و به نظر نمي رسد مالک روس چلسي، رومن آبراموويچ، با اين خواست وي موافقت کند.
بر پايه گزارش "ديلي ميل"، مسئولان باشگاه چلسي تحت رهبري "مايکل امهنالو" طرح ثانويه خود را آماده کرده اند که آن مذاکره با سرمربي آلماني تيم فوتبال دورتموند است.
آبراموويچ يکي از تحسين کنندگان هميشگي "يورگن کلوپ" است چون بر اين باور است وي تيم دورتموند را در حال حاضر به يکي از مطرح ترين باشگاه هاي اروپا بدل کرده است. با اين حال اين احتمال وجود دارد که وي با "خوزه مورينيو" که پيش تر هدايت چلسي را بر عهده داشته از در دوستي درآيد و اين مربي پرتغالي به استمفوردبريج بازگردد.
مهر
Reza31001
08-12-2012, 14:03
با رفتن یکی یکی بازیکنای محبوبم کم کم دارم به این فکر میفتم تغییر تیم بدم برم طرفدار یه تیم دیگه بشم :31:
باز یه تیم خوب نتیجه گرفت و مربیش چشم آبرامویچ رو
هنوز در عجبم دی متئویی که نتیجه گرفت و محصول خود چلسی بود چرا رفت؟
و چرا چشم این تیم فقط و فقط دنبال ستاره های مربی گری تیم های دیگس؟
با این اوصاف بعید نیست گواردیولا اول فصل بعد بیاد و به آخر فصل نکشیده اخراج بشه!
از تجره بوآس درس نگرفته این آبرا
خوب بازی را 3-1 بردیم امیدوارم بحران را رد کرده باشیم و به پیروزی هامون ادامه بدیم
نکته مثبت روشن شدن موتور گلزنی تورس هستش که فکر کنم با اومدن رافا دوباره همون تورس قبلی بشه:n02:
arashsard
08-12-2012, 21:32
اقا یکی جلو تورس رو بگیره... یه اسفندی واسش دود کنیم.... 2 تا گل زد گل سومم هم نزدیک بود زیر تاقی بزنه خود تیرک ماتا گلش کرد... 2 بازی 4 گی.... امیدوارم که با اومدن رافا بشه همون تورس لیورپول... با روحیه خوب میریم جام باشگاهای جهان....
arashsard
08-12-2012, 21:37
در حاليکه رايزنيهاي مسئولان باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن "پپ گوارديولا" ادامه دارد، سرمربي تيم دورتموند هم در فهرست نامزدهاي مربيگري اين تيم قرار گرفت.
سرمربي پيشين تيم فوتبال بارسا گفته در صورتي حاضر به حضور در استمفوردبريج است که اختيار کلي باشگاه را در دست داشته باشد و به نظر نمي رسد مالک روس چلسي، رومن آبراموويچ، با اين خواست وي موافقت کند.
بر پايه گزارش "ديلي ميل"، مسئولان باشگاه چلسي تحت رهبري "مايکل امهنالو" طرح ثانويه خود را آماده کرده اند که آن مذاکره با سرمربي آلماني تيم فوتبال دورتموند است.
آبراموويچ يکي از تحسين کنندگان هميشگي "يورگن کلوپ" است چون بر اين باور است وي تيم دورتموند را در حال حاضر به يکي از مطرح ترين باشگاه هاي اروپا بدل کرده است. با اين حال اين احتمال وجود دارد که وي با "خوزه مورينيو" که پيش تر هدايت چلسي را بر عهده داشته از در دوستي درآيد و اين مربي پرتغالي به استمفوردبريج بازگردد.
مهر
چرا اینقدر آبرومویچ میخواد چلسی رو شوهر بده... هی نامزد از این و از اون طرف...
در اینکه یورگن کلوپ مربی فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست... منم خودم خیلی دوسش دارم... کلا مربیای که با یه مشتی جوون میان اینقد بزرگی میکنن یه چیزی بارشونه... مثل مورینیو پورتو و ونگر...من از طرز تفکرش خوشم میاد و هم از کاراش کنار زمین که بمب روحیس... سیماش هم که خستگی ازش میباره و نشون میده خیلی زحمت میکشههه... اما آیا آبرامویچ به این فکر کرده که کلوپ به سیستم و ساختار باشگاه چلسی میاد یاه نه؟؟؟؟
vahidgame
09-12-2012, 01:10
خب این برد لازم بود که شرایطمون توی لیگ یکمی بهتر بشه
برای بازی فردا منچستر و من سیتی هم مطمئنا بهترین نتیجه برای ما مساویه
در اینکه یورگن کلوپ مربی فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست... منم خودم خیلی دوسش دارم... کلا مربیای که با یه مشتی جوون میان اینقد بزرگی میکنن یه چیزی بارشونه... مثل مورینیو پورتو و ونگر...من از طرز تفکرش خوشم میاد و هم از کاراش کنار زمین که بمب روحیس... سیماش هم که خستگی ازش میباره و نشون میده خیلی زحمت میکشههه... اما آیا آبرامویچ به این فکر کرده که کلوپ به سیستم و ساختار باشگاه چلسی میاد یاه نه؟؟؟؟
درسته
هر مربی نمی تونه توی چلسی جواب بده
کلوپ توی بوندسلیگا خوب بوده دلیل نمیشه بتونه توی لیگ جزیره هم با این شرایط سخت نتیجه لازم رو بگیره
برای فصل بعد اگه قراره دوباره یه مربی جوون بیاد گواردیولا به مراتب بهتره و اگه بهش فرصت داده بشه ممکنه با این تیم جوون به نتایج لازم برسه
......................
مهمانی 800 هزار پوندی دیدیر دروگبا
دیدیر دروگبا برای حلقه هایی منحصر به فرد جهت گرامیداشت و جشن گرفتن قهرمانی فصل پیش چلسی با هم تیمی های سابق خود، حدود 800 هزار پوند پرداخت کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، تنها 24 ساعت پس از حذف چلسی از لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، دیدیر دروگبا در حرکتی منحصر به فرد هم تیمی های خود را به صرف شام در هتل دعوت کرد و سپس به هر یک از آن ها حلقه هایی گران قیمت و مشابه تصویر زیر هدیه داد.
گفته می شود این حلقه ها چیزی حدود 800 هزار پوند برای اسطوره آبی ها هزینه داشته است. دروگبا با این کار خود به نوعی روحیه شیرهای آبی را پس از حذف زودهنگام از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، باز گردانده است. بر روی هر یک از این حلقه ها نام بازیکن و حتی عکس او حک شده است.
قرار بود که دروگبا با شرایطی خاص به عنوان بازیکن قرضی به چلسی ملحق شود، اما فیفا با این مسئله مخالفت کرد و اجازه انتقال وی در خارج از پنجره نقل و انتقالات را نداد. در نهایت دروگبا با شماره 18 چلسی در تمرینات این باشگاه شرکت می کند تا بتواند خود را برای بازی های جام ملت های آفریقا که در ژانویه سال 2013 آغاز می شود، آماده کند.
دروگبا بیشترین سهم را در قهرمانی فصل پیش چلسی داشت و ضربه پنالتی قهرمانی آبی ها را نیز خود به گل تبدیل کرد و پس از آن به عنوان بازیکن آزاد به شانگهای شوانها ملحق شد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard
10-12-2012, 00:54
خدایی حیف نیست همچین بازیکنی رو جذب نکنیم... تصور کن زوجش رو با تورس چی میشه...
درسته
هر مربی نمی تونه توی چلسی جواب بده
کلوپ توی بوندسلیگا خوب بوده دلیل نمیشه بتونه توی لیگ جزیره هم با این شرایط سخت نتیجه لازم رو بگیره
برای فصل بعد اگه قراره دوباره یه مربی جوون بیاد گواردیولا به مراتب بهتره و اگه بهش فرصت داده بشه ممکنه با این تیم جوون به نتایج لازم برسه
کلوپ تا 2018با دورتموند قرارداد داره!و شرط حضور اونه که باعث شده اکثر ستاره های جون دورتموند تمدید کنن با تیم.
اما در مورد پپ:
خودت میگی فرصت میخواد تا بتونه نتیجه بگیره.من هم موافق حرفت هستم.اما ابرا هم موافق فرصت دادن به مربی هست یا فقط دنبال کسب نتیجه به هرشکل ممکنه؟
آدم های پولدار معمولا دوراندیشن و سرمایه گزاران حرفه ای!نمیدونم چرا پاشون به فوتبال میرسه میخوان ره100ساله رو یه شبه برن.
دی متئو به اون جالبی رو مفت گذاشتن بره..
خدا به شما هواداران عزیز صبر جمیل عطافرماید انشالله:n02:
خدارو چه دیدی شاید فردا صبح خبر برسه که هدینک شده سرمربی چلسی!
خدایی حیف نیست همچین بازیکنی رو جذب نکنیم... تصور کن زوجش رو با تورس چی میشه...
بنظر خود فالکائو تمایل داره تو مادرید بمونه، رئال هم که میخوادش، پس احتمال اینکه بیاد چلسی خیلی کمه... من که چشمم آب نمیخوره
خدارو چه دیدی شاید فردا صبح خبر برسه که هدینک شده سرمربی چلسی!
خدا از دهنت بشونه!
arashsard
10-12-2012, 13:50
بنظر خود فالکائو تمایل داره تو مادرید بمونه، رئال هم که میخوادش، پس احتمال اینکه بیاد چلسی خیلی کمه... من که چشمم آب نمیخوره
میره هر جا پول بیشتر بدن... البته رئال هر چقدم پول بده به رئال نمیره.... کلا اتلتیکو رئال با هم مشکل دارن رئیس باشگاه گفته اصلا به رئال بازیکن نمیدیم...
بنيتس: تاثيري در اوجگيري تورس نداشتم
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، بعد از گلزني هاي تورس در ديدار مقابل ساندرلند و نورژلاند، اعلام کرد هيچ تاثيري در تحول مهاجم اسپانيايي تيمش نداشته است.
تورس در 6 بازي پياپي نتوانسته بود براي آبي ها گلزني کند اما بعد از اينکه در ديدار با حريف دانمارکي در چنپيونزليگ، دو گل به ثمر رساند، در ديدار اين هفته تيمش در ليگ برتر برابر ساندرلند در نقش گلزن ظاهر شد.
بنيتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به عنوان يک سرمربي، من به همه بازيکنان توصيه هايي مي کنم تا بتوانند در زمين عملکرد بهتري داشته باشند.
اين يکي از کارهاي سرمربي است. اما براي تورس و ساير بازيکنان، مهمترين مسئله اين است که چطور با ساير بازيکنان ارتباط برقرار کنند.
وقتي تورس در يک موقعيت خوب قرار مي گيرد و هم تيمي هايش موقعيت گلزني ايجاد مي کنند، او بهتر مي تواند در کار تيمي مشارکت کند. سرمربي مي تواند با بازيکنان ارتباط برقرار کند اما وقتي بازيکني در فرم خوبي قرار دارد، بيش از همه به دليل تاثير هم تيمي هايش است."
آبي ها يکشنبه آينده در نيمه نهايي جام باشگاه هاي جهان مقابل مونتري مکزيک قرار خواهند گرفت و بنيتس اميدوار است بتواند براي بار دوم قهرماني در جام باشگاه هاي جهان را تجربه کند.
" خوشحالم که به ژاپن برمي گردم. جام باشگاه هاي جهان رقابت هاي بسيار مهمي است و ما مي خواهيم در آن به قهرماني برسيم. ما از حضور در اين رقابت ها تجربه زيادي به دست خواهيم آورد و مي خواهيم از اين شانس استفاده کنيم.
همه اعضاي باشگاه و من حس مشترکي داريم. وقتي شانسي براي قهرماني در يک جام داريم، بايد از آن استفاده کنيم و قهرمان شويم. ما براي قهرماني مي جنگيم. فرقي نمي کند در چمپيونزليگ باشد يا جام اتحاديه. ما اکنون يک شانس خوب داريم و تلاش مي کنيم تا قهرمان شويم."
ورزش3
CATALONIA
10-12-2012, 21:56
نتیجه ی بازی قبل خیلی امیدوار کننده بود و میشه منتظر بازی های بهتری از چلسی هم بود که یکی از دلایلش حذف از CL بوده ...
واقعا همین که میگیم تورس در 4 روز 4 تا گل زده ، یک حس امیدواری خوبی به آدم میده ... ولی دلیل نمیشه به دنبال یک مهاجم توی نیم فصل نباشیم ..
توی نقل و انتقالات امیدوارم یک هافبک مرکزی بازی پخش کن بگیریم که نیاز اساسی تیم هست ... ویک جا خوندم که از فلینی اسم برده بودن که امسال در اورتون واقعا عالی کار کرده ...
به نظر من توی نیم فصل دوم حداقل در لیگ برتر امیتاز های خیلی بهتری بگیریم و حتی هنوز هم میتونیم به قهرمانی امیدوار باشیم .. این امر با قهرمانی در جام باشگاه های جهان و روحیه ای که از اون رقابت ها میتونن بازیکن ها بگیرن ، حتی قابل دسترس تر خواهد شد .
vahidgame
10-12-2012, 22:11
میره هر جا پول بیشتر بدن... البته رئال هر چقدم پول بده به رئال نمیره.... کلا اتلتیکو رئال با هم مشکل دارن رئیس باشگاه گفته اصلا به رئال بازیکن نمیدیم...
بیشتر چلسی و سیتی پیشنهاد جدی به اون دادن و اگه قرار باشه توی ژانویه به یه تیم بره صد در صد یکی از این دو تیمه
برای ژانویه اگه فالکائو یا کاوانی رو بتونیم بگیریم خیلی خوبه. درسته تورس بعضی وقتا خیلی خوب بوده و در سطح خودش بازی کرده ولی با این حال فراز و نشیب زیاد داشته. از طرفی اکثر تیم های بزرگ رو نگاه کنید حداقل دو تا مهاجم دارن که بشه روشون خیلی حساب کرد. مثلا رئال با وجود اینکه با یه مهاجم بازی می کنه در این سال ها ایگوئن و بنزما رو داشته و اکثرا به طور همزمان بازی نکردن و حتی در یه مقطع مثلا آدبایور هم توی اون بوده. یا همین طور منچستر با وجود اینکه 4 تا مهاجم نوک عالی داره بازم دنبال مهاجمه و ظاهرا قراره لواندوسکی رو بگیره! یا همین من سیتی که الان 4 تا مهاجم تاپ دنیا رو در اختیار داره و بازم به دنبال مهاجم جدیده!
اگه یکی از این مهاجم ها رو بگیریم شرایطمون خیلی خوب میشه و توی خط حمله میشه تنوع ایجاد کرد. یعنی مثلا ممکنه اون مهاجم همزمان با تورس بازی کنه یا یکی از اونا بازی کنه که این می تونه بستگی به شرایط بازی داشته باشه...
از طرفی هم فکر می کنم فالکائو و کاوانی یکمی بازیشون به دروگبا شبیه و به لیگ برتر هم کاملا بازیشون می خوره
توی نقل و انتقالات امیدوارم یک هافبک مرکزی بازی پخش کن بگیریم که نیاز اساسی تیم هست ... ویک جا خوندم که از فلینی اسم برده بودن که امسال در اورتون واقعا عالی کار کرده ...
آره شهاب احتمالش هست که فلینی رو بگیریم
به هافبک وسط به شدت نیاز داریم
هر چند که فلینی کلا یکمی جلوتر بازی می کنه
پيشنهاد نجومي آبراموويچ به گوآرديولا
مالک متمول چلسي براي جذب گوآرديولا حاضر است پيشنهاد نجومي دستمزد سالانه 32 ميليون يورويي را به او بدهد.
پپ گوآرديولا در پايان فصل قبل ليگا اعلام کرد که ديگر نميخواهد آبي - اناريها را هدايت کند. اين مربي صاحبنام اسپانيايي با وجود چند پيشنهاد خوب از تيمهاي سرشناس اروپاِيي تاکنون مقصد بعدي خود را مشخص نکرده است. شبکه ESPN اعلام کرد که رومان آبراموويچ براي جذب گوآرديولا حاضر است، پيشنهاد حقوق سالانه 32 ميليون يورو را به او بدهد و با قراردادي چهار ساله به ارزش 128 ميليون يورو پپ محبوب را به استمفوردبريج ببرد!
مالک چلسي به اين پيشنهاد نجومي اکتفا نکرده و اظهار داشته است، چنانچه گوآرديولا براي آبي پوشان لندن جام کسب کند، حقوق او را تا 160 ميليون يورو افزايش خواهد داد!
علاقه آبراموويچ براي جذب سرمربي سابق بارسلونا در حالي است که ماريا اوروبيتک، مدير برنامههاي گوآرديولا با بيان اين که وي هنوز تيم جديد خود را تعيين نکرده است، گفت: دو هفته پيش در نيويورک با گوآرديولا بودم. به من گفت، تا پايان امسال هيچ تصميمي نخواهد گرفت. گوآرديولا به آنچه در اطراف او اتفاق ميافتد، توجه زيادي نميکند . او در حال حاضر در نيويورک به سر برده و از تعطيلات خود لذت ميبرد. با اين حال از ديدن رقابتهاي فوتبال غافل نميشود. گوآرديولا عجولانه تصميم نخواهد گرفت.
پيشنهاد نجومي چلسي به گوارديولا در حالي است که خبرهايي درباره ابراز علاقه تيم هاي ديگري همچون منچستر سيتي، بايرن مونيخ و پاري سن ژرمن به جذب سرمربي سابق بارسلونا به گوش ميرسد.
ورزش3
arashsard
11-12-2012, 12:32
یه حسی بهم میگه گواردیالو توو چلسی و لیگ برتر اصلا موفق نیست.... من حسم بعضی موقع ها اشتباه از آب در میاد ولی بیشتر موقع ها درسته...
vahidreza2007
12-12-2012, 16:24
فقط امیدوارم اخر فصل این بنیتس رو بندازن بیرون و از بین پپ و مورینیو و مربی بورسیا دورتمند یکی رو مربی کنند . من شخصا نظرم روی پپ هستش ولی دو به شک هستم روی موفقیتش تو لیگ جزیره
اوه راستی یادم رفت خودم رو معرفی کنم . وحید هستم از فن های قدیمی چلسی کبیر :n16: ایشالا بعد از این اگر عمری بود در خدمت شما خواهم بود تو این تاپیک .
و یه مورد دیگه هم هستش . اینکه که تیم نیاز به خرید های بزرگ و جدید دیگه ای داره !
ما الان به گلر خوب و اینده دار برای رقابت و جانشینی پیتر چک تو اینده نیاز داریم ! یه چیز تو مایه های دخیا منچستر
حداقل یه دفاع وسط خوب و مستحکم و دو تا دفاع کنار راست و چپ نیاز داریم . اشلی کول که احتمال زیاد میره از تیم و اون طرف هم به نظرم از ازپیلیکوئتا ابی گرم نمیشه !
هافبک دفاعی خوب هم نیاز هستش امیدوارم اسین رو برگردونند .
هافبک بازیساز به اندازه کافی داریم .
هافبک هجومی مثل ریبری و کاکا نیاز داریم
و بالاخره مهمترین مورد دو تا مهاجم تراز اول می خوایم که یکیش به نظرمن فالکائو خواهد بود و دویش امیدوارم لوئیس سوارزس از لیورپول رو بگیریم یا ادسون کاوانی رو
خوشحالی خانواده کول از زخمی شدن فردیناند: بایدبه کسی که فردیناند را زخمی کرد مدال بدهند
مادر و برادر اشلی کول از کسی که در داربی منچسترسکه ای را به سمت فردیناند پرتاب و او را زخمی کرده، تشکر کردند
سایت گل- این طور به نظر می رسد که روابط خانوادگی در دنیای فوتبال بی تاثیر نیست
سال گذشته و بعد از آنکه در جریان بازی کوئینزپارک رنجرز و چلسی، آنتون فردیناند مورد توهین نژادپرستانه جان تری قرار گرفت، بلوایی به پا شد و ریو فردیناند، برادر آنتون، در صحبت هایی به دفاع از برادرش برخاست. این جنجال و اتهام توهین نژادپرستانه تری به آنتون، از یک سو باعث پس گرفتن بازوبند کاپیتانی سه شیر از تری و در نهایت استعفای فابیو کاپلو از سرمربیگری تیم ملی انگلیس به دلیل همین تصمیم شد . بعد هم با روی کار آمدن روی هاجسون روی نیمکت مربیگری سه شیر، او برای اجتناب از رویارویی فردیناند و تری، ریو فردیناند را همراه با سایرشاگردانش به رقابت های یورو نبرد.
بعد از برگزار شدن دادگاه جان تری، اشلی کول به عنوان یکی از شاهدان، نسبت به بیگناهی تری شهادت داد و همین ماجرا دلخوری ها میان خانواده فردیناند با تری و اشلی کول را افزایش داد.
در داربی شهر منچستر، وقتی شاگردان فرگوسن دردقایق پایانی بازی به گل برتری شان رسیدند و مشغول شادی بودند، یکی از هواداران سیتی، سکه ایی را به سمت فردیناند پرتاب کرد که باعث شکافتگی و خونریزی ابروی این بازیکن باتجربه شد .
طبق گزارش منتشره در دیلی میرر که در روزنامه آ.اس نیز بازتاب داشته، بعد از این اتفاق، سو ، مادر اشلی کول در صفحه اش در توئیتر نوشت:« خونی که به زمین ریخت. باید به هواداری که این سکه را پرتاب کرد، یک مدال داد.»
برادر اشلی کول هم در این باره در صفحه اش در توئیتر نوشت:« چقدر خوب که صورت فردیناند زخمی شد! دقیقا نزدیک چشمش! در آن روز خیلی خوشحال شدم.»
رابطه سرد میان خانواده های فردیناند و کول تازه نیست .چند ماه پیش آنتون فردیناند از سلام واحوالپرسی با اشلی کول و جان تری، در بازی رو درروی تیم های باشگاهی شان سرباز زده بود.
تورس: از بچگی دوست داشتم مثل سوباسا باشم
ستاره اسپانیایی به این نکته اشاره کرده که وقتی کودک بود، با برادرش کارتون فوتبالیست ها را تماشا می کرده
سایت گل- فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی و چهره شاخص باشگاه چلسی در سفر به ژاپن است . آبی های لندن برای حضور در جام باشگاه های جهان عازم ژاپن شده اند و در جریان این سفر، فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی چلسی اعلام کرده که وقتی که بچه بوده، همراه با برادرش کارتون فوتبالیست ها را تماشا می کرده و به لطف همین کارتون انیمیشنی بوده که فوتبال بازی کردن را شروع کرده.
تورس در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« وقتی بچه بودم دوست داشتم مثل سوباسا باشم.. در آن زمان یک سریال کارتونی بود که در زبان اسپانیا اولیور و بنجی نام داشت. (نام شخصیت سوباسا در نسخه اسپانیایی این کارتون، اولیور اتم بود). در آن سریال کارتونی دو فوتبالیست جوان در تیم باشگاهی، با هم هم تیمی بودند و به تیم ملی کشورشان هم راه یافتند. من بعد از تماشای این سریال بود که با برادرم شروع به فوتبال بازی کردن نمودیم. دوست داشتم مثل اولیور باشم؛ چون او یک مهاجم خوب بود.»
چلسی 5شنبه اولین بازی اش در جام باشگاه های جهان را مقابل مونتری مکزیک برگزار خواهد کرد و فرناندو تورس یکی از کلیدی ترین مهره های تیم رافا بنیتس در این بازی خواهد بود.
او بعد از دو گلی که 4شنبه هفته گذشته در دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل نوردژلاند به ثمر رساند و دو گل دیگری که در لیگ برتر وارد دروازه ساندرلند نمود، گام به این رقابت ها گذاشته است.
اشمایکل درانتظار فینال چلسی- الاهلی در جام باشگاه های جهان
دروازه بان سابق منچستریونایتد بر این باور است که قهرمانهای فصل قبل اروپا و آفریقا برای کسب عنوان قهرمانی باشگاه های جهان با هم مبارزه خواهند کرد
سایت گل- پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق باشگاه منچستریونایتد بی صبرانه در انتظار آن است تا چلسی و الاهلی به فینال جام باشگاه های جهان برسند.
این درحالی است که مرحله نیمه نهایی و فینال این تورنمنت در روزهای آتی برگزار می شود.
اشمایل معتقد است که قهرمان قاره آفریقا با بهره گیری از تجربیات گذشته اش از سد کورینتیناس، قهرمان فصل قبل کوپا لیبرتادورس عبورخواهد کرد و در فینال جام باشگاه های جهان مقابل چلسی رافا بنیتس قرار خواهد گرفت.
اشمایکل در صحبت هایی به الوساط گفت:« من از برد الاهلی مقابل هیروشیما وراهیابی این تیم به مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان تعجب نکردم. انتظارش را داشتم؛ چون این تیم مصری شهرت و آوازه زیادی در این تورنمنت دارد. شانس الاهلی و کورینتیناس برای رسیدن به فینال برابر است. هرچند که من فکر می کنم که قهرمان قاره آفریقا از اندکی برتری برخوردار است و آن هم به خاطر تجربه آنها در حضور در سه دوره اخیر رقابت های جام باشگاه های جهان است. یادمان نرود که آنها در سال 2006 در رتبه سوم قرار گرفتند.»
اشمایکل ادامه داد:« من شخصا درانتظار فینال الاهلی – چلسی هستم ولی در فینال تیم لندنی ، مثل اکثر تیم های اروپایی، جام را مال خود خواهد کرد.»
چلسی بعد از کسب دو برد قانع کننده مقابل نوردژلاند دانمارک و ساندرلند گام به این رقابت ها گذاشته
تا قبل از آغاز جنجالهای سیاسی در مصر، ژوزه مانوئل، سرمربی پرتغالی پرسپولیس هدایت الاهلی را در دست داشت و با این تیم به افتخارات زیادی رسیده بود
ماتا: تورس مانند دروگبا جنگجو نیست
این بازیکن 24 ساله گفته خروج دروگبا شوکی الکتریکی به چلسی وارد کرده است.
سایت گل – خوان ماتا میگوید فرناندو تورس کار سختی برای پر کردن جای خالی دیدیه دروگبا پیش رو دارد.
دروگبا پنالتی پیروزیبخش مقابل بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان را فصل پیش زد و سپس به تیم چینی شانگهای شنهوا پیوست. به این ترتیب تورس مهاجم اصلی شد.
ماتا گفته جدایی دروگبا ضربه سختی به تیم زد: «رفتن دروگبا مانند شوکی الکتریکی به ما بود. او جنگجو بود.
ما باید یاد میگرفتیم بدون او چطور بازی کنیم چون او سالهای سال برقگیر ما بود.
با دروگبا به روش خاصی بازی میکردیم. توپ را به او میدادیم و میدانستیم که او دست کم خطا میگیرد. ما بسیار به او اتکا داشتیم.
اما فرناندو اوضاع متفاوتی دارد. فرارهای او مانند دروگبا نیست. او برای ما پیشانی خط حملهای مانند دروگبا نیست. او دوست ندارد نقش گیرنده و نگهدارنده توپ در حمله را داشته باشد. او ترجیح میدهد فضا پیدا کند و روبروی دروازه باشد.»
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم چلسی، از هواداران و رسانه ها خواست تا به او و هم تیمی هایش زمان بیشتری برای بازگشت به روزهای خوب شان بدهند.
این ملی پوش اسپانیایی از زمانی که به چلسی پیوسته، نتوانسته بازی های خوبش با پیراهن لیورپول را تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده اما او از پستی که در تیم چلسی دارد، راضی است و انتظار دارد که خود و هم تیمی هایش در ادامه فصل نمایش های بهتری داشته باشند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من خیلی خوشحالم که مهاجم اصلی تیم هستم. زیرا این نقشی است که پیش از این برعهده داشتم و پست مورد علاقه من است.
امیدوارم تا پایان فصل هم شرایط به همین ترتیب ادامه پیدا کند. ما باید به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم. ما بازیکنان خوبی داریم و تنها نیاز به زمان داریم.
ما در این فصل از لحاظ دفاعی خیلی خوب کار کردیم. در خط میانی هم کیفیت بالایی داریم؛ بازیکنانی که می تواند شرایط بازی را تغییر دهند و تنها مهاجمان باید با آنها هماهنگ تر شوند تا گل های بیشتری به ثمر برسانیم.
تنها مسئله زمان و کار کردن مطرح است؛ باید درک بهتری از بازی هم پیدا کنیم. من سال هاست که با خوان ماتا در تیم ملی و چلسی بازی می کنم اما اسکار و آزارد تازه به چلسی آمده اند و ما نیاز به تمرین کردن برای پیشرفت بیشتر داریم."
تورس: میخواهم با چلسی قهرمان دنیا شوم
او میگوید برخلاف برخی اروپاییها، جام جهانی باشگاهها را جدی میگیرد.
سایت گل – فرناندو تورس، مهاجم چلسی گفته جام جهانی باشگاهها رقابت مهمی است هرچند که در اروپا جدی گرفته نمیشود.
او امیدوار است که با چلسی به دوگانه قهرمانی اروپا و دنیا برسد، همان افتخاری که با تیم اسپانیا داشته.
تورس گفت: «افراد زیادی این مسابقات را جدی نمیگیرند وآن را جام جهانی واقعی نمیدانند. اما این مسابقات برای باشگاهها است.
از اهالی آمریکای جنوبی بپرسید. داوید لوییز ویدیویی از طرفداران کورینتیانس در فرودگاه را نشانم داد که به ژاپن رفته بودند تا تیمشان راحمایت کنند. پس این مسابقات مهم است.
البته این بازیها جای لیگ قهرمانان را نمیگیرد. این دو با هم متفاوتند.
قهرمانی در فصل پیش رویا بود و این بار هم میخواستیم اولین تیمی باشیم که از قهرمانیاش دفاع میکند و ناامیدی بزرگی بود که در مرحله گروهی حذف شدیم. اما باید به پیش بنگریم. ما در مسابقات دیگری هستیم، یعنی لیگ اروپا و میخواهیم با فتح آن در سوپرجام دیگری حضور یابیم.»
زولا:دوست دارم روزی بتوانم تیمی مثل چلسی را هدایت کنم
مربی ایتالیایی درحال حاضر روی نیمکت مربیگری واتفورد است ولی امیدوار است تا روزی هدایت چلسی، تیمی که در آن فوتبال بازی می کرده را در دست بگیرد
سایت گل- جانفرانکو زولا، سرمربی واتفورد ابراز امیدواری کرده تا روزی بتواند هدایت تیم سابقش چلسی را در دست بگیرد.
این اسطوره ایتالیایی که پیش از این مربی وستهم بود، حالا دومین تجربه مربیگری اش در لیگ برتر را تجربه می کند و حالا ابراز تمایل کرده تا بتواند روزی به چلسی، تیمی که هفت سال برایش توپ زده بازگردد.
زولا در صحبت هایی به فرانس فوتبال گفت:« من در رویای مبدل شدن به یک مربی خوب هستم؛ مربی ای که بتواند تیمی مثل چلسی را هدایت کند. من به شدت برای رسیدن به این هدف تلاش می کم. نمی دانم که آیا روزی مربی چلسی خواهم شد یا نه . فکر می کنم که توانایی اش را داشته باشم ولی بعید می دانم که در حال حاضر به آن اندازه خوب باشم.»
زولا درادامه صحبت هایش گفت:« الان تنها دومین تجربه مربیگری من است.اول در وستهم بودم و حالا هم واتفورد. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. من واقعا از برنامه های واتفورد راضی و خوشحالم. من می دانم که اعضای خانواده پوتزو چقدر جدی هستند. این بهترین تیمی است که می توانستم به عنوان یک مربی در آن به رشد و پیشرفت برسم.»
این درحالی است که رافا بنیتس در حال حاضر و بعد از برکناری روبرتو دی متئو، مربی موقت باشگاه چلسی است.
Reza31001
12-12-2012, 17:06
فقط امیدوارم اخر فصل این بنیتس رو بندازن بیرون و از بین پپ و مورینیو و مربی بورسیا دورتمند یکی رو مربی کنند . من شخصا نظرم روی پپ هستش ولی دو به شک هستم روی موفقیتش تو لیگ جزیره
رو این مورد که شک نکنید
رفتن دی متئو تو این زمان فقط برای این بود که امکان نتیجه گرفتن در آخر فصل وجود داشت و در اون صورت باز آبرامویچ نمیتونست اخراجش کنه
یعنی آبرامویچ میخواست آخر فصل کارش راحت باشه برای آوردن سرمربی جدید
ما الان به گلر خوب و اینده دار برای رقابت و جانشینی پیتر چک تو اینده نیاز داریم ! یه چیز تو مایه های دخیا منچستر
مثل اینکه ایشون رو فراموش کردی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کورتویس ، پتر چک جدید خواهد بود؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعدشم چک اگه مصدومیت خاصی براش رخ نده 4 سال دیگه عین هلو تو تیم بازی میکنه :n02:
حداقل یه دفاع وسط خوب و مستحکم و دو تا دفاع کنار راست و چپ نیاز داریم . اشلی کول که احتمال زیاد میره از تیم و اون طرف هم به نظرم از ازپیلیکوئتا ابی گرم نمیشه !
هافبک دفاعی خوب هم نیاز هستش امیدوارم اسین رو برگردونند .
هافبک بازیساز به اندازه کافی داریم .
هافبک هجومی مثل ریبری و کاکا نیاز داریم
و بالاخره مهمترین مورد دو تا مهاجم تراز اول می خوایم که یکیش به نظرمن فالکائو خواهد بود و دویش امیدوارم لوئیس سوارزس از لیورپول رو بگیریم یا ادسون کاوانی رو
دفاع، هافبک دفاعی و مهاجم که نیازه ولی هافبک هجومی نمیخواد دیگه
ماتا، هازارد و اسکار کافیه برای این قضیه ضمن اینکه موسز هم میتونه در نقش وینگر بازی کنه
vahidreza2007
12-12-2012, 19:06
رو این مورد که شک نکنید
رفتن دی متئو تو این زمان فقط برای این بود که امکان نتیجه گرفتن در آخر فصل وجود داشت و در اون صورت باز آبرامویچ نمیتونست اخراجش کنه
یعنی آبرامویچ میخواست آخر فصل کارش راحت باشه برای آوردن سرمربی جدید
مثل اینکه ایشون رو فراموش کردی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کورتویس ، پتر چک جدید خواهد بود؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدشم چک اگه مصدومیت خاصی براش رخ نده 4 سال دیگه عین هلو تو تیم بازی میکنه :n02:
دفاع، هافبک دفاعی و مهاجم که نیازه ولی هافبک هجومی نمیخواد دیگه
ماتا، هازارد و اسکار کافیه برای این قضیه ضمن اینکه موسز هم میتونه در نقش وینگر بازی کنه
اره خوب اینو قبول دارم . اما ای کاش اگه قرار بر رفتن دی متئو و اومدن بنیتس بود همون دی متئو می موند سر کار تا اخر فصل و همون اخر سر اخراجش می کردند . در هر صورت امیدوارم اخر سر یه مربی کار درست و صاحب سبک هدایت تیم رو به دست بگیره !
در مورد کورتیوس هم بله انصافا کارش درسته و به نظرم یکی دو فصل دیگه باید بمونه همون جا و تجربه اش زیاد بشه و بعد برش گردن تیم تیم و کم کم جای پیتر کبیر رو بگیره ! هر چند که هیچ کی پیتر نمیشه !!!
vahidgame
12-12-2012, 23:17
ظاهرا توی پست هافبک دفاعی بدجور به مشکل خوردیم
رومئو به خاطر مصدومیت حداقل 6 ماه نیست و میکل هم توی ژانویه باید بری راهی جام ملت های آفریفا بشه
با این حساب میشه گفت اصلا هافبک دفاعی توی تیم نداریم!
فقط رمیرس و لمپارد رو داریم که اونا به هیچ وجه پست تخصیصشون هافبک دفاعی نیست
با این حساب حداقل یکی دو تا بازیکن برای این پست نیاز داریم
پست هافبک دفاعی شاید به چشم نیاد ولی فوق العاده مهمه و مثلا یه زمانی یه بازیکنی مثل ماکلله فوق العاده توی تیم تاثیر داشت که من دیگه نمونه اونو توی چلسی دیدم
....................................
از نقل و انتقالات زمستانی چه خبر؟
چند منبع گزارش داده اند که معاون رومان آبراموویچ، مارینا گرانوسکایا به زودی به اسپانیا خواهد رفت تا مشخص شود که آیا امکان انتقال گنزالو هیگواین و یا رادامل فالکائو به چلسی وجود دارد یا خیر. آبی ها در این روز ها به هر دری می زنند تا مهاجمی کلاس جهانی به ترکیب خود اضافه کنند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هدف اصلی چلسی رادامل فالکائویی است که در دیدار دیشب تیمش مقابل لاکرونیا موفق به زدن 5 گل شد. گفته می شود که این مهاجم چیزی حدود 48 میلیون پوند برای آبی ها خرج خواهد داشت. برخی از خبرگزاری ها ادعا کرده اند که هیگواین دیگر گزینه چلسی در ژانویه است.
رئال مادرید به شدت خواهان رادامل فالکائوست و اگر این بازیکن کلمبیایی راهی سانیاگو برنابئو شود، هیگواین بهترین گزینه چلسی خواهد بود. با توجه به مصدومیت دنی استوریج، آبی ها در حال حاضر تنها فرناندو تورس را در این پست در اختیار دارند و مشخصا به دنبال مهاجم یا مهاجمانی دیگر خواهد بود.
علاوه بر این شنیده می شود که چلسی به خرید سرگیو بوسکتس با مبلغ 30 میلیون پوند علاقه مند است. البته خبرگزاری سان گزارش داده که بارسلونا در ژانویه قصد فروش ستارگان خود را ندارد، ولی در پایان فصل احتمال روی دادن هر نوع اتفاقی وجود دارد.
همچنین روزنامه های صربستان خبر داده اند که چلسی به نهایی کردن انتقال لازار مارکوویچ 18 سال با قیمت 8 میلیون پوند نزدیک می باشد. هافبک جوان پارتیزان بلگراد تا اینجای فصل 12 بار برای تیمش به میدان رفته و موفق به زدن 6 گل نیز شده است. این جوان شگفت انگیز همچنین سابقه بازی برای تیم ملی صربستان و گلزنی برای کشورش را دارد.
arashsard
13-12-2012, 00:58
علاوه بر این شنیده می شود که چلسی به خرید سرگیو بوسکتس با مبلغ 30 میلیون پوند علاقه مند است. البته خبرگزاری سان گزارش داده که بارسلونا در ژانویه قصد فروش ستارگان خود را ندارد، ولی در پایان فصل احتمال روی دادن هر نوع اتفاقی وجود دارد.
اگه بتونیم جذبش کنیم که فوق العاده میشه.... بوسکتس بازیکن خوبیه... هم قدرت حفظ توپش خوبه... هم بازیکن تخریبیه... تکنیک خوبیم داره.... کلا بازیکن توو کلاس جهانیه و میتونه هافبک دفاعی خوبی واسمون باشه.... ابرا باید آستینا رو بالا بزنه و یه 100 میلیون یورویی بیوفته توو خرج.... فالکائو بوسکتس و ...
vahidreza2007
13-12-2012, 02:12
اگه بتونیم جذبش کنیم که فوق العاده میشه.... بوسکتس بازیکن خوبیه... هم قدرت حفظ توپش خوبه... هم بازیکن تخریبیه... تکنیک خوبیم داره.... کلا بازیکن توو کلاس جهانیه و میتونه هافبک دفاعی خوبی واسمون باشه.... ابرا باید آستینا رو بالا بزنه و یه 100 میلیون یورویی بیوفته توو خرج.... فالکائو بوسکتس و ...
فکر نکنم بارسا به همین راحتی از بوسکتس دست بکشه با توجه به اینکه خودش به شدت بهش احتیاج داره ! اما اگه بخریمش که عالی میشه .
از طرفی الان موقعیت مهیاست برای خرید بازیکنانی مثل نیمار و فالکائو و نانی و سوارس و حتی شاید کریس رونالدو که ساز جدایی سر داده از رئال ! همگی این بازیکنا رو که یه جورایی احتمال زیاد این فصل اخرین فصل حضورشون در باشگاه هاشون باشه رو میشه با شل کردن سر کیسه راحت خریدشون !! انصافا فرصت بهتر از این برای خرید گیر نمیاد !
از طرفی برای هافبک دفاعی من امیدوارم اسین برگرده چون قرضی رفته و از طرفی بتونیم بازیکنی مثل لاس رو بگیریم
vahidreza2007
13-12-2012, 03:55
بنيتس: شايد در ژانويه بازيکن جديد بخريم
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، اعلام کرد اين تيم در بازار نقل و انتقالات زمستاني احتمالا چند بازيکن جديد به خدمت خواهد گرفت.
در چند هفته اخير شايعاتي در مورد پيوستن بازيکناني مانند چيک تيوته از نيوکاسل و مارونه فليني از اورتون به چلسي منتشر شده است. ضمن اينکه از رادامل فالکائو به عنوان يکي از گزينه هاي اصلي آبي ها در بازار نقل و انتقالات تابستاني ياد مي شود.
بنيتس که همراه با تيمش براي حضور در جام باشگاه هاي جهان در ژاپن به سر مي برد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باشگاه هميشه براي به خدمت گرفتن بازيکنان خوب است؛ بايد ببينيم آنها چه سورپرايزي خواهند داشت."
چلسي در ژانويه جام اوبي ميکل را به دليل همراهي تيم ملي نيجريه در جام ملت هاي آفريقا به همراه نخواهد داشت؛ ضمن اينکه اوريول رومئو نيز به دليل مصدوميت از ناحيه زانو در ديدار با ساندرلند، ادامه فصل را از دست خواهد داد.
" مصدوميت اوريول رومئو خبر بدي بود. ما انتظار چنين مصدوميتي را نداشتيم. او مي تواند براي فصل آينده به کمک تيم بيايد. او هنوز بازيکن جواني است."
vahidreza2007
13-12-2012, 14:59
Monterrey 0 مقابل 0 چلسی
پیش بازی
دسامبر 13, 2012 2:00 بعد از ظهر IRST
Nissan Stadium — Yokohama
داور: C. Vera
پیش بازی مونترری - چلسی : بنیتس به دنبال نخستین جام با آبی های لندن
پس از رسیدن کورینتیانس به فینال جام باشگاه های جهان ، حالا چلسی این شانس را دارد تا با شکست دادن حریف کاملا آماده مکزیکی خود، دیگر تیم فینالیست این رقابت ها شود.
ترکیب احتمالی
چلسی
Cech
Azpilicueta Cahill, Luiz, ColeMikel, LampardMoses, Mata, Hazard
Torres
مونترری
Orozco
Meza, Basanta, Mier, Chavez
Cardozo, Ayovi, Perez, Corona
Delgado, De Nigris
سایت گل-برای چلسی جان تری کاپیتان آبی های لندن نمی تواند در این رقابت ها تیمش را به دلیل مصدومیتی که دارد همراهی کند بنابراین گری کیهیل و داوید لوئیز از ابتدا در قلب خط دفاعی برای چلسی به میدان خواهند رفت.
اوریول رومئو بدون شک پس از مصدومیت شدیدی که از ناحیه رباط صلیبی داشته در این بازی حضور نخواهد داشت و ظاهرا تا پایان فصل به دور از میادین خواهد بود.
دانیل استوریج به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ، همچنان زمان بازگشتش به میادین مشخص نیست و حتی ظاهرا نمی تواند در بازی های آینده,قهرمان فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا را همراهی کند.
در سوی دیگر برای مونترری , اومبرتو سواسو مهاجم شیلیایی این تیم مکزیکی در ناحیه پای راستش گریبانگیر پارگی عضلانی شده و اینطور که از نتایج آزمایشات انجام شده بر روی او پیداست او در این بازی مهم برابر چلسی استراحت خواهد کرد و در پایان سسار دلا پنیا به دلیل آسیب دیدگی زانوی خود در بازی روز پنجشنبه برابر چلسی از مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان غایب می باشد.
آیا می دانستید؟
چلسی در 13 بازی اخیرش تنها سه بار موفق به پیروزی شده اما در هر یک از دو بازی اخیر خود به پیروزی رسیده اند.
مونترری در لیگ داخلی کشورش در جایگاه هفتم جدول رده بندی لیگ مکزیک به کار خود در نیم فصل اول این رقابت ها پایان داد.
رافا بنیتس سومین حضورش را به عنوان سرمربی در جام باشگاه های جهان تجربه خواهد کرد.او در اولین حضور در این رقابت ها به عنوان سرمربی لیورپول در فینال سال 2005برابر سائوپائولو برزیل تن به شکست داد اما در سال 2010 موفق شد به همراه اینتر به مقام قهرمانی در این رقابت ها برسد.در صورتی که چلسی بتواند در این رقابت ها به مقام قهرمانی برسد ، این دومین قهرمانی رافا بنیتس در جام باشگاه های جهان خواهد بود که از این حیث با پپ گواردیولای اسپانیایی برابری می کند,پپ نیز پیش از این موفق شده بود تا به همراه بارسلونا در سال 2009 و 2011 دو بار در این رقابت ها به قهرمانی برسد و به عنوان مربی اسپانیایی شناخته شود که تجربه دو قهرمانی در این رقابت ها را دارد.
فرناندو تورس در دو بازی اخیرش چهار بار موفق به گلزنی شده.او همچنین در آخرین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان برای چلسی 9 ضربه در چهارچوب دروازه برابر نوردژیلاند داشته که بیشترین ضربات در چهارچوب در جریان یک بازی طی مدت حضورش در چلسی بوده -او دو گل نیز در آن بازی به ثمر رساند.و در بازی با ساندرلند هم به دو گل رسید تا تعداد گلهایش در 92 دیداری که برای چلسی برگزار کرده به عدد 23برسد
سسار دلگادو (تصویر سمت راست ) مهاجم مونترری مکزیک در بازی اخیر تیمش برابر اولسان هیوندای از مرحله یک چهارم نهایی دو بار موفق به گلزنی برای تیمش شد,بازی که با پیروزی 3-1 به نفع این تیم مکزیکی به پایان رسید..
vahidgame
13-12-2012, 17:18
خب امروز چلسی دیدار خودشو مقابل مونتری مکزیک در جام باشگاه های جهان رو با نتیجه 3 بر 1 برد
گل های چلسی رو ماتا و تورس زدن و یه گل دیگه هم گل به خودی بودش
نکته جالب در مورد ترکیب چلسی اینه که لوئیز به عنوان هافبک دفاعی در کنار میکل بازی کرد و لمپارد از دقیقه 63 به جای اون به بازی اومد!
با این حساب همون طور که از قبل مشخص بود یکشنبه چلسی و کورینتیانس فینال رو برگزار می کنن
این بازی مطمئنا بازی سختیه و نمیشه این تیم برزیلی رو دست کم گرفت
امیدوارم این بازی رو با تمام قوا بازی کنیم و حتما اولین جام امسالمون رو بگیریم
خوب تبریک میگم به فینال راه پیدا کردیم:n01:
چلسي فيناليست جام باشگاه هاي جهان شد
تيم فوتبال چلسي امروز در مرحله نيمهنهايي رقابتهاي جام باشگاههاي جهان مقابل مونتري به برتري رسيد.
مرحله نيمهنهايي رقابتهاي جام باشگاههاي جهان امروز ساعت 14 به وقت تهران در ورزشگاه نيسان ژاپن با ديدار دو تيم چلسي انگليس و مونتري مکزيک پيگيري شد و فاتح ليگ قهرمانان اروپا موفق شد با نتيجه 3 بر يک به برتري برسد.
خوان ماتا در دقيقه 17 روي پاس اشلي کول موتور گلزني تيمش را روشن کرد و پس از آن فرناندو تورس روي پاس ادن هزرد دومين گل شاگردان رافائل بنيتس را وارد دروازه مونتري کرد.
داروين چاوز در دقيقه 48 يک گل به خودي را وارد دروازه مونتري کرد تا اختلاف دو تيم به 3 گل برسد.
خسوس گواخاردو در دقيقه 91 گل ديرهنگام نماينده مکزيک را به ثمر رساند تا نتيجه بازي 3 بر يک به سود چلسي به پايان برسد.
پيش از اين، روز گذشته کورينتيانس برزيل و الاهلي مصر در ورزشگاه تويوتا به مصاف هم رفتند که قهرمان آمريکاي جنوبي با برتري يک بر صفر موفق شد جواز حضور در فينال مسابقات را به دست آورد.
بازي فينال 16 دسامبر (يکشنبه 26 آذرماه) برگزار خواهد شد.
ورزش3
vahidreza2007
13-12-2012, 17:23
تبریک میگم دوستانن . حیف شد نتونستم بازی رو ببینم ! ایشالا به امید قهرمانی تو این جام . فقط امیدوارم این قهرمانی بنیتس رو پررو نکنه :n02:
arashsard
13-12-2012, 21:06
آقا منم تبریک میگه... آقا با پاس فرناندو تورس توو گل سوم که با بیرون پا به ماتا داد خیلی حال کردم... واقعا حیف همچین بازیکنی که اینقد استعداد داره توو اوج نباشه... خدایی اگه تورس روحیش خوب باشه و توو اوج باشه کارش حرف نداره....:n01:
آقا منم تبریک میگه... آقا با پاس فرناندو تورس توو گل سوم که با بیرون پا به ماتا داد خیلی حال کردم... واقعا حیف همچین بازیکنی که اینقد استعداد داره توو اوج نباشه... خدایی اگه تورس روحیش خوب باشه و توو اوج باشه کارش حرف نداره....:n01:
دقیقا حیفه این بازیکن که مسائل روحی روانی روش خیلی تاثیر گذاره جالبه تو 3 بازی گذشته چلسی 5 گل زده اما زمان روبرتو تو 18 بازی 6 تا گل زده بود:n02:
arashsard
13-12-2012, 21:20
نمیدونم چرا یهو دلم واسه تیم هیدینگ تنگ شد.... فکر کنم اینقد بحث واسه جذب بازیکن کردیم که یاد اون تیم افتادم.... چه تیمی داشتیم... بی نظیر بود... توو خط میانی بالاک و لمپارد و اسین .... چه میان میدانی داشتیم... جلو اینا دروگبا و آنلکا... با این تیم بارسا رو زمین گیر کرده بودیم.... یادش بخیر... دلم واسه بالاک و دروگبا تنگ شده... یادمه توو همه خطوط یه کاپیتان تیم ملی داشتیم... توو خط حمله دروگبا کاپیتان تیم ملی ساحل عاج بود... خط میانی بالاک کاپیتان آلمان... خط دفاع جی تی کاپیتان انگلیس... دروازه هم پیتر که کاپیتان جمهوری چک... با مربی گری گاس کبیر.....
arashsard
13-12-2012, 21:25
دقیقا حیفه این بازیکن که مسائل روحی روانی روش خیلی تاثیر گذاره جالبه تو 3 بازی گذشته چلسی 5 گل زده اما زمان روبرتو تو 18 بازی 6 تا گل زده بود:n02:
از بس بچه سوسولههه :n02::n02::n02:
لمپارد: توپ در زمين سران چلسي است
هافبک چلسي در پي تمديد نشدن قرارداش تاکيد کرد توپ در زمين سران باشگاه است.
به نقل از ساکرنت، سران چلسي تاکنون صحبتي مبني بر تمديد قرارداد هافبک کهنه کار خود انجام نداده اند، همين موضوع موجب شده تا گمانه زني هايي در مورد خروج فرانک لمپارد از اين تيم شنيده شود.
لمپارد در مورد خبرهايي که در رسانه ها در مورد خروج او از چلسي شنيده شده گفت: خبرهايي که در مورد تمديد يک ساله يا 2 ساله قراردادم منتشر شدهاند به هيچ وجه صحت ندارند. تاکنون هيچ صحبتي در اين زمينه نشده است. فکر ميکنم سال بسيار خوبي را پشت سر گذاشتهام. به خصوص فوريه گذشته و با توجه به جايگاهي که در ليگ داشتيم، بسيار عالي بوديم.
وي افزود: هر اتفاقي که بيفتد، دوران بسيار خوبي در چلسي داشتهام. اکنون توپ در زمين سران باشگاه قرار دارد ولي با همه اين اتفاقها نميتوانم دوران بسيار خوبي که در اين تيم داشتهام را ناديده بگيرم. ممکن است در اين تيم آيندهاي نداشته باشم ولي ميخواهم همه بدانند که همواره اين تيم را دوست داشته ام. من از آن دسته بازيکناني هستم که نميتوانم مدت زيادي را روي نيمکت بنشينم و احساس خوبي داشته باشم.
ورزش 3
واقعاً حیفه که بازیکنی مثل لمپارد از چلسی بره. هنوز اون گل زیبایی که از زاویه بسته به صورت چیپ شات به بارسا زد فراموش نمی کنم. اصلاً چرا باید لمپارد از چلسی بره؟ مگه تیمی مثل لیورپول بازیکنی مثل جرارد رو به همین راحتی از دست میده؟ من نمی دونم آبراموویچ با این کاراش چه فکری تو سرشه. فقط خدا کنه افکارش به ضرر چلسی نباشه.
اگه رومن آبراموویچ لمپارد رو از دست بده بشخصه ازش متنفر میشم، این بشر انگار اصلا ارزشی واسه تیم و ستاره هاش قائل نیست
رفتن لمپارد از چلسی همونطور که دوستمون گفتن مثل رفتن جرارد از لیورپوله... این حرکت اصلا وجهه خوبی نداره
CATALONIA
14-12-2012, 21:05
اینی که هر باشگاهی اسطوره های خودش رو نگه داره ، حتی وقتی که از کار افتاده اند تقریبا دینی هست که به گردن هر باشگاهی هست .. دینی که در ازای بازی بدون نقص این بزرگان در زمان اوجشون برای باشگاهه ..
این حرکت چلسی تقریبا خیلی نادره .. !! و یکی از دلایلی است که واقعا شکل تیم رو خیلی بد جلوه میده ...
مثلا بارسا بیاد پویول رو بفروشه !!! یا میلا مالدینی رو رد میکرد !!! شاید مثالش فقط توی رفتن رائول از رئال باشه !!
چلسی سال قبل دروگبا رو و امسال هم داره لمپارد رو می فروشه و سال دیگه هم حتما نوبت جان تری میشه !!!
واقعا اگه واقعیت باشه ، و رخ بده یک اتفاق فوف العاده بد در باشگاهه ...
arashsard
16-12-2012, 12:48
یه خبر خوب دوستان... امروز شبکه 3 بازی با کورنتیانس رو زنده ساعت 2 پخش میکنه... :n12:
عجب.... بازم داریم می افتیم تو برهه زمانیِ پر باخت :n03:
خسته شدیم از این همه استراتژیهای غلط تیم... از رومن گرفته تا مربی
vahidgame
16-12-2012, 16:19
من آرزو می کنم فصل همین جا برای چلسی تموم بشه
نمی دونم دیگه چند تا جام رو باید از دست بدیم
تا حالا سه تا جام رو کلا از دست دادیم و توی لیگ هم شانسمون کم شده
اول فصل فکر نمی کردم اینجوری بشه و اینقدر فاجعه بار نتیجه بگیریم :n15:
وقتی اینهمه موقعیت را از دست میدیم دیگه نباید به مربی ایراد گرفت اون موقعیت ها را اگه آرش برهانی هم بود گل میکرد آخه دروازه خالی:n04:
دروازه بان حریف هم که چیلاورت شده بود:n02:
این جام هم از دست دادیم دیگه معلوم نیست کی میتونیم دوباره تو این مسابقات شرکت کنیم
گریه لوییز هم آخر بازی قابل توجه بود مثل اینکه بیشتر از همه این قهرمانی براش مهم بود:n03:
به امید روزهای بهتر برای چلسی
arashsard
16-12-2012, 22:55
بد باختیم... بد جایی باختیم... نباید میباختیم... حیف جام باشگاهای جهان... حق داشت گریه کنه.... بهترین بازیکن چلسی بود توو این مسابقه.... آقا حتما حتما باید یه مهاجم عالی بگیریم... اصلا نمیشه با این اوضاع جام برد... تیم اوضاش خیلی خرابه... خدا بخیر کنه...:n03:
بنيتس: نگران واکنش هواداران نيستم
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، بعد از شکست تيمش مقابل کورينتيانس در فينال جام باشگاه هاي جهان، اعلام کرد که نگران واکنش هواداران اين باشگاه نيست.
تک گل پائولو گوئره رو در نيمه دوم، پيروزي تيم برزيلي را در فينال جام باشگاه هاي جهان رقم زد اما بنيتس که با استقبال خوبي از سوي هواداران چلسي روبرو نشد، احتمالا بايد در انتظار روزهاي دشوارتري در استمفوردبريج باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمي کنم بايد نگران واکنش هواداران در بازگشت به انگليس باشم. ما مقابل مونتري بازي بسيار خوبي ارائه داديم و در ديدار امروز هم خيلي خوب بوديم.
هنوز خيلي زود است. ما روز به روز بهتر مي شويم؛ هفته به هفته و پيروزي هاي مان از راه خواهد رسيد. ما در بازگشت با ليدز و استون ويلا روبرو خواهيم شد. ما بايد خودمان را براي چالش هاي بعدي آغاز کنيم. بايد ببينيم از چه بازيکن هايي مي توانيم استفاده کنيم، بايد حريفان مان را مطالعه کنيم و ببينيم چه کاري مي توانيم انجام بدهيم.
بايد روي نقاط قوت مان کار کنيم؛ من در اين يددارهاي نقاط مثبت زيادي در تيم ديدم. ما مقابل تيم خوبي بازي کرديم و موقعيت هاي زيادي به وجود آورديم و مي توانيم بيش از اين پيشرفت کنيم. ما شانس قهرماني در 5 جام داشتيم که اکنون به 4 جام تبديل شد."
او همچنين در مورد ديدار فينال گفت:" ما مي دانستيم ديدار دشواري خواهد بود. کورينتيانس تيم خوبي بود؛ آنها يک موقعيت به وجود آوردند و توانستند به گل برسند. ما از موقعيت هاي مان استفاده نکرديم و در نهايت همان يک گل سرنوشت ساز شد.
آنها از نظر فيزيکي قدرتمند بودند؛ و همين طور تيمي سازمان يافته و باتجربه. آنها وقت کشي هم کردند البته نمي توانم بگويم اين يک نکنه منفي بود. منظورم اين است که آنها باتجربه بودند اما ما هم مي توانستيم برنده اين ديدار باشيم."
ورزش 3
روبرتو دي ماتئو مربي سال 2012 شد
سرمربي پيشين تيم فوتبال چلسي که به همراه اين تيم جام قهرماني دوره گذشته ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرد، کمتر از يک ماه که از اخراجش از اين تيم انگليسي ميگذرد به عنوان مربي سال 2012 انتخاب شد.
اين مربي ايتاليايي که متولد سوييس است، در ماه مه با تيم فوتبال چلسي به عنوان قهرماني رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا کرد اما "رومن آبراموويچ"، مالک روس باشگاه لندني، به دليل نتايج ضعيف چلسي در فصل حاضر، اين مربي را برکنار کرد.
به نقل از سان، دي ماتئو 42 ساله شب گذشته در مراسمي که در زوريخ برگزار شد، از سوي يک موسسه سوييسي تحت عنوان "کرديت سوييس اسپورتس اواردز" جايزه برترين مربي سال جهان را دريافت کرد.
مهر
arashsard
18-12-2012, 20:51
مبارکش باشه... سزاوارش بود....
vahidgame
19-12-2012, 12:05
بازی های این چند روز اخیرمون فوق العاده فشرده ست:
19 دسامبر - لیدز یونایتد (میهمان)
23 دسامبر - استون ویلا (میزبان)
26 دسامبر - نوریچ (میهمان)
30 دسامبر - اورتون (میهمان)
2 ژانویه - کوئینز پارک رنجرز (میزبان)
5 ژانویه - ساتهمتون (میهمان)
حتما باید از سیستم چرخشی استفاده بشه وگرنه تیم به مشکل می خوره
ولی احساس می کنم بنیتز ترکیب چیدنش و تعویض هاش و کلا همه کارهای اون تکراری و شبیه همه!
+
شبکه سه هم در اقدامی بی سابقه بازی امشب چلسی با لیدز یونایتد رو نشون میده! :دی
arashsard
19-12-2012, 20:00
الان 4 تا جام پیش روو داریم... لیگ برتر جام اتحادیه جام حذفی و لیگ اروپا.... به نظرم اگه لیگ اروپا رو ببریم و بین جام های داخلی حداقل 2 تاشو ببریم اون وقت حداقل میشه گفت فصل خوبی داشتیم...
Reza31001
20-12-2012, 01:40
الان 4 تا جام پیش روو داریم... لیگ برتر جام اتحادیه جام حذفی و لیگ اروپا.... به نظرم اگه لیگ اروپا رو ببریم و بین جام های داخلی حداقل 2 تاشو ببریم اون وقت حداقل میشه گفت فصل خوبی داشتیم...
یعنی از این 4 تا حداقل 3 تاش رو بگیریم؟!
یه جورایی آسونتری جامی رو که میشد گرفت رو از دست دادیم حالا بین این 4 تا لیگ برتر که تقریبا هیچی
از اون 3 تای دیگه هم بنیتز هنر کنه یکیش رو بگیره!
فعلا باید ببینیم تو نقل و انتقالات چه اتفاقهایی میفته
اگه شرایط ژانویه به نفع ما نباشه دیگه نمیشه به ادامه فصل امید زیادی داشت
خب لیدز رو بردیم و رفتیم نیمه نهایی که باید با سوانسی رفت و برگشت بازی کنیم
یه سری شایعه هم هست مبنی بر توافق چلسی با فالکائو و خریدش در ژانویه که نمیدونم چقدر صحت داره ولی فقط میدونم که اگه میخوایم این فصلمون ختم به خیر بشه حتمآ یه مهاجم تراز اول میخوایم ... از طرفی استوریج هم ظاهرآ میره به لیورپول تو ژانویه پس دیگه حتمآ باید یه مهاجم بگیریم
خوب بازی را با یک نتیجه عالی بردیم دو نیمه متفاوت داشتیم رافا هم تعویض های خوبی داشت آفرین:n02:
نکته جالب گل اول این دیدار بود واقعا زیبا زده شده من که چند بار این گل را دیدم پاسهای تک ضرب و در نهایت...
صعود چلسي به نيمه نهايي جام حذفي انگليس
تيم چلسي با برتري پر گل برابر ليدز يونايتد به مرحله نيمه نهايي جام حذفي انگليس صعود کرد.
در اين ديدار که شب گذشته در ورزشگاه الندرود برگذار شد، چلسي با نمايش فوق العاده توانست ليدز يونايتد را در هم بکوبد. گل هاي فرناندو تورس ، خوان ماتا، ويکتور موسي، برانيسلاو ايوانويچ و ادن هازارد در مقابل تک گل لوسيانو بچيو کافي بود تا چلسي به اين پيروزي پرگل دست يابد.
چلسي در مرحله نيمه نهايي اين بازي ها به مصاف سوانسي خواهد رفت. در طرف ديگر جدول جام حذفي انگليس نيز تيم شگفتي ساز بردفورد که موفق به حذف آرسنال در اين بازي ها شده بود با آستون ويلا پيکار خواهد کرد .
بازي هاي نيمه نهايي به صورت رفت و برگشت 7 و 21 ژانويه برگزار مي شود . فينال جام حذفي انگليس نيز 24 فوريه در ورزشگاه ومبلي شهر لندن برگزار خواهد شد.
ورزش 3
arashsard
20-12-2012, 14:08
تیم بگیر نگیر داره... دیشب نیمه دوم خیلی خوب بود... نیمه اول خوب بود اما دروازه بان حریف خوب کار کرد... لیدز تا قبل این بازی 4 تا تیم رو شکست داده بود از جمله اورتون که این فصل خیلی خوب شده ... موزس هم مهاجم خوبیه ولی باید روش حسابی کار کرد... اگه اعتماد بنفسش بره بالا خیلی خوبه... بازیکنای تیممون از نظر فنی خیلی خوبی هستن فقط باید روحیه و اعتماد به نفسشون بره بالا... بعد از اینکه که گل دوم رو زدیم خیلی تیم روون بازی میکرد پس مشکل تیم بیشتر روحی هست... چنتا برد خیلی خوب بیاریم این مشکل میتونه حل بشه...
خب قرعه کشی لیگ اروپا هم انجام شد و ما تو یک شانزدهم باید با اسپارتا پراگ چک بازی کنیم و اگه برنده بشیم در یک هشتم با برنده آژاکس و استوابخارست بازی میکنیم...
به نظر من بهتره این جام رو جدی بگیریم چون تو لیگ بعیده بتونیم منچستر رو در صدر بگیریم ... کلآ امسال بهتره به دنبال موفقیت تو جام حذفی و اتحادیه و لیگ اروپا باشیم و در لیگ هم برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان بجنگیم
جایزه بهترین مربی سال روبرتو:n12:
قرعه کشی لیگ قهرمانان هم انجام شد. حیف که جای چلسی خالیه! اگه یکم بیشتر تلاش میکردیم الآن نام چلسی در مقابل بوروسيا دورتموند به چشم میخورد! :n02:
arashsard
20-12-2012, 21:02
قرعه کشی لیگ قهرمانان هم انجام شد. حیف که جای چلسی خالیه! اگه یکم بیشتر تلاش میکردیم الآن نام چلسی در مقابل بوروسيا دورتموند به چشم میخورد! :n02:
خدا رحم کرد پسسس :n02:
بنيتس: تري هنوز شرايط بازي کردن را ندارد
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، اعلام کرد جان تري، کاپيتان آبي ها، به تمرينات تيمش بازگشته اما احتمال حضور اين مدافع باتجربه در ديدار اين هفته مقابل استون ويلا را رد کرد.
تري در ديدار ماه گذشته تيمش مقابل ليورپول دچار مصدوميت شد و ديدارهاي اخير چلسي از جمله ديدارهاي تيمش در جام باشگاه هاي جهان را از دست داد.
بنيتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" جان تري به تمرين بازگشته؛ دويدن را آغاز کرده اما هنوز نمي تواند بازي کند. نمي توانيم پيش بيني کنيم که غيبت او چقدر طول مي کشد.
تري کاپيتان ماست زيرا يک رهبر است. او مي تواند به تيم کمک کند و تيم به او نياز دارد. همه بازيکنان براي ما مهم هستند اما جان تري کاپيتان ما در زمين است و به خاطر شخصيت اش مي تواند در زمين خوب کار کند. "
بنيتس همچنين اعلام کرد که دنيل استوريج در آستانه بازگشت به ميادين است :" استوريج هم به تمرينات بازگشته. او امروز خيلي خوب تمرين کرد."
او همچنين در مورد ديدار با استون ويلا گفت:" استون ويلا در 5 ديدار اخير شکست نخورده. آنها شرايط خوبي دارند و در ضد حملات خطرناک هستند.
کريستين بنته که بازيکن خوبي است؛ قدرتمند در هوا و تکنيکي روي زمين."
ورزش3
vahidgame
23-12-2012, 13:14
جالبه الان در رده هفتم هستیم ولی با دو بازی کمتر و در صورتی که این دو بازی رو ببریم دوباره به رده سوم میریم و با 4 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی رده دومی
اگه می خوایم به قهرمانی لیگ برتر امیدوار باشیم باید منچستر تو این دو تا بازی امتیاز از دست بده و ما هم همه امتیازها رو بگیریم که در اونصورت به نیمه بازی های که می رسیم اختلاف ما با منچستر کمتره و میشه جبران کرد ولی مثلا امتیاز 10 یا بیشتر دیگه قاعدتا قابل جبران نیست اونم وقتی که به مربی تیم نمیشه خیلی اعتماد کرد و خیلی درجه یک نیست!
جالبه امروز ساعت 19:30 شبک ورزش بازی چلسی و استون ویلا رو نشون میده
جدیدا من دقت کردم کلا شبکه سه و ورزش به بازی های چلسی بیشتر توجه می کنن و کلا اگه ترشی نخورن یه چی میشن :دی
arashsard
23-12-2012, 21:25
اوففففف... استون ویلا رو ترکوندیم.... قاطعترین نتیجه تاریخ لیگ برتره؟؟؟؟؟ باور نکردنیه.... ای حال کردم... این استون ویلا همیشه توو ویلا پارک موی دماغ بود... یه خورده باید ادب میشد....:n02:
واقعا عالی بود یه چیز فراتر از اون:n02: یه بار هم ویگان را 8 تایی کرده بودیم فکر کنم:n04: اما این یه چیز دیگه بود
گلهای فرانکی و لوییز هم که حرف نداشت کلا همه بازیکنامون گل زدن :n02:
Reza31001
23-12-2012, 21:49
برد ویگان که برد رویایی همراه با قهرمانی بود
امروزم کلا استون ویلا به هم ریخته بود جا داشت بچه ها دو رقمی میکردن
از بازی رامیرز خیلی خوشم اومد تو نیم ساعتی که بازی کرد مختصر و مفید بود و البته با تجربه در حالی که اسکار و پیازون علی رغم بازی خوبشون کم تجربگی هم داشتن رو چند صحنه
بچه ها دریم تیم هفته رو هم قبضه کردن :n02:
من هم این برد پر گل رو به همه ی هوادارا تبریک میگم. واقعاً برد دلچسبی بود. تساوی منچستر یونایتد هم شیرینی این برد رو دوچندان کرد. حالا با یک بازی کمتر سومیم. فقط امیدوارم این پیروزی ها تداوم داشته باشه.
arashsard
23-12-2012, 22:20
واقعا عالی بود یه چیز فراتر از اون:n02: یه بار هم ویگان را 8 تایی کرده بودیم فکر کنم:n04: اما این یه چیز دیگه بود
گلهای فرانکی و لوییز هم که حرف نداشت کلا همه بازیکنامون گل زدن :n02:
آره... با آنجلوتی ویگان رو 8 تایی کردیم و قهرمان شدیم... گل تورس هم معرکه بود... یاد ضربه سرهای دروگبا افتادم... از قبل نقطه پنالتی گلش کرد... فکرکنم از 14 متری زد....
گل تورس هم معرکه بود... یاد ضربه سرهای دروگبا افتادم... از قبل نقطه پنالتی گلش کرد... فکرکنم از 14 متری زد....
CHELSEA
8
0
ASTON VILLA
گل تورس خیلی عالی بود
vahidgame
24-12-2012, 00:32
تبریک میگم این برد شیرین و ارزشمند رو
حالا اگه چند تا بازی آینده رو هم همین جوری بازی کنیم خیلی راحت می تونیم به کورس قهرمانی برگردیم.
سوای نتیجه واقعا از بازی امروز لذت بردم و از همه نظر عالی بودیم.از سمت راست آزپیلیکوئتا و موسز زهردار نشون دادن و توی این چند بازی اخیر نشون دادن که میشه روی اونا حساب باز کرد. مخصوصا آزپیلیکوئتا که من قبلا هم بازی اونو دوس داشتم و کلا دفاع راست خوبیه که می تونه کم کم دیگه جزو بهترین های این پست بشه. اما سمت چپ اشلی کول که زیاد نفوذ نکرد و کلا روز آرومی داشت اما در مقابل هازارد مثل اکثر بازی های خودش عالی بود و با حرکت تکنیکی خودش بارها بازیکنای استون ویلا رو اذیت کرد. یه گل زد و روی گل دوم هم با گرفتن خطا تاثیرگذار بود و اگه بازی شرایطشون اینجوری نمیشد شاید دو تا پنالتی رو هم خودش می زد و به گل تبدیل می کرد چون لمپارد دیگه توی زمین نبود.
اما می رسیم به لمپارد عزیز که توی پانصدمین بازیش در لیگ برتر صدمین گل خودش توی لندن رو زد که از این لحاظ فقط تیری آنری بیشتر از اون گل زده. واقعا خوشحالم که لمپارد بعد از مدت ها یه دونه از اون شوت قشنگ هاشو زد . جالبه یکی از تماشگرا اونو به عنوان افسانه نوشته بود که واقعا این درسته و شاید حتی محبوبترین بازیکن تاریخ چلسی باشه.
در مورد بازیکنای برزیلی هم که کلا گل کاشتن. لوئیز نشون داد که توی پست هافبک وسط هم می تونه خیلی خوب کار کنه و این تو چند تا بازی اخیر اینو نشون داده مخصوصا بازی امروز که کلا من احساس کردم یه بازیکنه که از اول پست تخصصی اون هافبک وسط بوده! واقعا لوئیز یکی از پا به توپ ترین و تکنیکی ترین دفاع وسط ها ست و همچین بازیکنای کمییابن... اسکار و رمیرس و پیازون هم که سه بازیکن برزیلی بودن که به صورت تعویضی اومدن همگی تاثیرگذار بودن. رمیرس که دو تا گل زد. اسکار یه گل زد و یه پاس گل داد. پیازون هم همون موقعی که وارد بازی شد یه پاس گل زیبا به رمیرس داد. یه پنالتی هم گرفت که نتونست گل کنه ولی کلا این پیازون بازیکن خوبیه و توی سمت چپ می تونه عملکرد خیلی خوبی داشته باشه و با رفتن احتمالی بازیکنایی مثل استوریج و مارین ممکنه بیشتر هم بهش بازی برسه.
تورس هم که روزش خوبش بود و کلا انگار با بنیتز بهتر می تونه کار کنه و آمار گلزنیش نسبت به قبل بهتر شده. اگه همیشه اینقدر خوب و فرصت طلب باشه خط حمله مون مشکلی نداره ولی مشکل اینه که همیشه تورس اینجوری بازی نمی کنه و نمونش همین فینال جام باشگاه های جهان که موقعیت های صد در صدی رو گل نکرد. با رفتن استوریج به لیورپول دیگه تقریبا قطعیه که یه مهاجم می گیریم که احتمالا فالکائو هستش که با وجود تورس و فالکائو دیگه خط حمله هم کامل میشه که جالب توی خبرها می خوندم که قراره لوکاکو هم که الان داره قرضی بازی می کنه توی ژانویه برگردونده بشه!
بازیکنای دیگه مثل کیهیل و ایوانوویچ و چک هم خوب بودن و کلا روزی هم نبود که زیاد اذیت بشن و اونا هم روز آرومی رو داشتن.
خوشبختانه تعویض ها هم خوب بودن و لمپارد و ماتا و تورس یکمی استراحت کردن تا برای بازی چهارشنبه شب آماده بشن.
با اینکه استون ویلا کلا چیزی برای گفتن نداشت ولی تیم ضعیفی نبود و همیشه گربه سیاه یه سری تیما بوده و خود ما هم خیلی وقت ها دردسر ایجاد کرده و یه جورایی انتقام سختی هم از اون گرفتیم و میشه گفت سنگیترین شکست تاریخ لیگ برتر این باشگاه بودش.
جالبه لمپارد به جز رکورد صدمین گل لیگ برترش در لندن ، در مجموع هم تعداد گل هاشو به 130 رسوند که از این لحاظ برترین گلزن تاریخ باشگاه در لیگ برتر شدش که البته از نظر کلی اول نیست ولی همین آمار هم برای یه هافبک وسط خیلی ارزشمنده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالي لمپارد از شکستن رکورد در چلسي
فرانک لمپارد پس از شکستن رکورد گلزني چلسي در ليگ انگليس ابراز خوشحالي کرد و به طور ضمني از علاقه خود به ادامه حضور در اين تيم سخن گفت.
با تک گلي که فرانک لمپارد در بازي شب گذشته چلسي برابر آستون ويلا به ثمر رساند، وي رکود گلزني بابي تامبلينگ را شکست و به عنوان برترين گلزن تاريخ چلسي در ليگ انگليس معرفي شد.
فرانک لمپارد پس از پايان بازي با ابراز خوشحالي از شکستن رکورد گلزني در ليگ براي چلسي به شوخي گفت: اين نشان ميدهد که من پير شدهام. خيلي خوشحالم که در يک باشگاه بزرگ کار کردهام و از اين که رکورد گلزني در چلسي را شکستهام بينهايت خوشحالم؛ آن هم رکوردي که متعلق به شخص بزرگ و اسطوره بزرگي همچون بابي تامبلينگ بوده است.
هافبک 34 ساله چلسي در پايان فصل قراردادش با آبيهاي لندن به پايان ميرسد و شايعات زيادي درباره خروج او از چلسي به گوش رسيده است. لمپارد در اينباره گفت: خيلي به اين جور مسايل فکر نميکنم و سعي ميکنم بازي به بازي تمرکز داشته باشم. من از بازي کردن در اين تيم رضايت دارم اما فعلا تا پايان فصل بازيهاي زيادي باقي مانده است و من فعلا به آن فکر نميکنم.
ورزش 3
vahidgame
24-12-2012, 12:19
85 میلیون پوند برای فالکائو و ویلیان
رومان آبراموویچ می خواهد در ژانویه دست به کار بزرگی بزند و حدود 85 میلیون پوند برای خرید رادامل فالکائو و ویلیان پرداخت کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، با توجه به گزارشات دیلی اکسپرس، چلسی پیشنهادی 50 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن رادامل فالکائو به اتلتیکو مادرید تحویل خواهد داد و امیدوار است که بتواند با 35 میلیون پوند ویلیان را نیز از شاختار دونتسک به خدمت بگیرد.
گزارشات حاکی از این هستند که آبی ها روملو لوکاکو را نیز در ژانویه از انتقال قرضیش باز می گردانند تا خط حمله خود را تقویت کنند. لوکاکو درخشش خیره کننده ای در وست برومویچ داشته و تا اینجای کار موفق به زدن 6 گل شده است.
رادامل فالکائو در این فصل 20 گل به ثمر رسانده و ویلیان نیز با عملکرد خود در شاختار همه را تحت تاثیر قرار داده است. شایان ذکر است که فالکائو در این فصل لیگ اروپا برای اتلتیکو مادرید در هیچ یک از بازی هایش به میدان نرفته است! بنابرین در صورت پیوستن به چلسی می تواند در این رقابت ها آبی ها را همراهی کند.
رافا بنیتز نیز در روز گذشته به خریدهای زمستانی اشاره و عنوان کرد که فرناندو تورس باید آماده جنگیدن بر سر جایگاهش در چلسی باشد. این صحبت ها به اندازه کافی برای اوج گرفتن شایعات پیرامون نقل و انتقالات زمستانی چلسی کافیست. کاملا مشخص است که آبی ها در ژانویه نهایت تلاش خود را برای خرید مهاجمی در کلاس جهانی انجام خواهند داد.
.................
حالا خرید ویلیان خیلی حیانی نیست چون اون دقیقا هم پست بازیکنایی مثل هازارد ، ماتا ، موسز و اسکار هستش و با اومدنش بازیکنی مثل اسکار کلا دیگه نیمکت نشین میشه!
توی یه خط عقبتر یعنی هافبک دفاعی به مراتب بیشتر به بازیکن نیاز داریم و امیدوارم آبراموویچ اینو درک کنه که دائما تیم به مهره هجومی نیازه نداره و همین پست هافبک دفاعی یا هافبک وسط می تونه یه تیم رو کلا متحول کنه که متاسفانه توی این پست فقط لمپارد خیلی خوبه و تا حدودی هم رمیرس و بقیه درجه یک نیستن.
در مورد فالکائو هم با اومدنش جایگاه تورس رو به خطر می ندازه و ممکنه بیشتر بازی ها فقط با فالکائو بازی کنیم که البته اگه مربی باهوش باشه می تونه از جفتشون استفاده کافی رو ببره.
در مورد لوکاکو هم اگه قراره بیاد و همیشه نیمکت نشین باشه پس بهتره توی همون وست برومویچ فیکس بازی کنه تا پیشرفت کنه و در آینده می تونه برای ما بازی کنه...
Pessimist
24-12-2012, 19:27
وحید گیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید اعتراف کنم بعضی وقت ها پیش بینی هات به طرز عجیبی درست از آب در میان!:n01:
خب چه خبره چلسی جشنواره گل به راه انداخته؟؟؟:n02:
با وجود اینکه شبکه ورزش بازی رو پخش کرد من نتونستم بازی رو ببینم و فقط از طریق اخبار ورزشی گل ها رو دیدم! باید بگم که این نتیجه رو کمتر کسی پیش بینی میکرد. خیلی ها فکر میکردن چلسی بازی رو میبره اما نه دیگه با نتیجه 8 بر 0 . اصلا فکرش رو نمیکردم تیم آستون ویلا که تا چند سال پیش یکی از تیم های خوب لیگ برتری بود و مدام برای جام یوفا تلاش میکرد 8 تا گل بخوره هنوز که هنوزه باورش برام سخته اما خب باید قبول کرد ستاره های این تیم دیگه تو این تیم نیستن و استون ویلا خیلی هنر کنه بتونه خودشو تو لیگ نگه داره!
چلسی با این برد برگشت به رده سوم و البته با یه بازی کمتر!
این برد بعد از چند ناکامی برای این تیم لازم بود تا بتونه روحیه بگیره البته تفاضل گل تیم رو هم خیلی برد بالا که مطمئنا تو آخر فصل حسابی به دردش میخوره!
arashsard
25-12-2012, 03:30
دوستان واسه دیدن شبکه ورزش حتما باید گیرنده دیجیتال بگیرم؟؟؟؟
Reza31001
25-12-2012, 06:15
با وجود اینکه شبکه ورزش بازی رو پخش کرد من نتونستم بازی رو ببینم و فقط از طریق اخبار ورزشی گل ها رو دیدم! باید بگم که این نتیجه رو کمتر کسی پیش بینی میکرد. خیلی ها فکر میکردن چلسی بازی رو میبره اما نه دیگه با نتیجه 8 بر 0 . اصلا فکرش رو نمیکردم تیم آستون ویلا که تا چند سال پیش یکی از تیم های خوب لیگ برتری بود و مدام برای جام یوفا تلاش میکرد 8 تا گل بخوره هنوز که هنوزه باورش برام سخته اما خب باید قبول کرد ستاره های این تیم دیگه تو این تیم نیستن و استون ویلا خیلی هنر کنه بتونه خودشو تو لیگ نگه داره!
ویلا کلا با سه دفاع بازی میکرد برای همین از هر کدوم از حمله های چلسی یه موقعیت گل خوب در میومد!
تعویض های بنیتز هم -گوش شیطون کر!- خوب بودو جوونترهای باانگیزه رو فرستاد تو میدون که عطش گلزنی داشتن
بـــــــــــــــله
کاش اسین رو پس بگیریم تو ژانویه میکل رو جاش بفرستیم بره :n02:
اگر ----- HD داری تو عربست میتونی ببینی:n02:
کاش اسین رو پس بگیریم تو ژانویه میکل رو جاش بفرستیم بره :n02:
اسین دیگه اون اسین قبل نیست خیلی افت کرده چند شب پیش بازی رئال مالاگا را میدیدم اکثر توپ ها رو لو میداد و جا میموند
الان لوییز هر هر دوتاشون بهتر و جنگنده تره داره خوبم کار میکنه
arashsard
25-12-2012, 14:30
الان لوییز هر هر دوتاشون بهتر و جنگنده تره داره خوبم کار میکنه
لوویز با توجه به قدش تکنیک خیلی خوبی داره و توو توپ گیری از حریف کارش حرف نداره اما خدایی بعضی موقع هاا خیلی سوتی های بدی میده... اگه بتونه تمکرزش رو بیشتر کنه و دقت بیشتری به خرج بده توو این پست جدید خیلی خوب جا میوفته...
arashsard
25-12-2012, 14:38
آقا این تیکه از خبر ورزش 3 خیلی باحاله...
تيم منتخب هفته ليگ برتر انگليس
چلسي با پيروزي 8 بر صفر برابر استونويلا حاکم مطلق اين هفته لقب گرفت.
هفته هجدهم ليگ برتر انگليس برگزار شد. مهمترين رخداد اين هفته پيروزي پرگل 8 بر صفر چلسي برابر استون ويلا بود.
در زير به بهترين بازيکنان اين هفته اشاره ميشود.
دروازهبان:
برد گوزان - استون ويلا
ممکن است بپرسيد چرا دروازهباني که 8 گل دريافت کرده ميتواند عنوان بهترين دروازهبان هفته را بدست آورد؟ اگر او در ترکيب ويلا نميبود، اين تيم با نتيجه 20 بر صفر ميباخت.
با این خط حمله، دیگه چه نیازی به فالکائو هست!
vahidgame
26-12-2012, 10:48
به همون دلیلی که منچستر با وجود ون پرسی ، رونی ، هرناندز و ولبک ، هنوز هم دنبال مهاجم هایی مثل لواندوفسکی هست! :دی
در حال حاضر توی پست مهاجم نوک به جز تورس ، استوریج رو هم داریم که اونم داره به لیورپول میره
با این وجود چلسی حتما به یه مهاجم نوک دیگه نیاز داره و در صورتی که تورس مصدوم و محروم و یا آماده نباشه ممکنه چلسی به مشکل بخوره و اینکه چند تا بازی رو با نتایج پرگل برده دلیل نمیشه که با کمبود مهاجم دچار مشکل نشه...
arashsard
26-12-2012, 14:41
دیگه از منچستر سیتی کی بیشتر مهاجم تراز اول داره... توز آگوئرو بالوتلی ژکو... اونا هم دنبال فالکائو هستن....
بازی رو با نتیجه نزدیک یک بر صفر بردیم. بازی رو ندیدم و نمیدونم چلسی خوب بازی کرد یا نه. به هر حال بازی رو بردیم. در شبی که منچستر سیتی بازیشو باخت، به رده دوم نزدیکتر شدیم. منچستر یونایتد هم تونست بازیشو ببره. به هر حال باید به این روندِ موفقیت ادامه بدیم و البته باید منتظر لغزش منچستر یونایتد باشیم. از دست دادن امتیاز در اوایل فصل باعث این اختلاف یازده امتیازیِ چلسی با صدر جدول شده. به هر حال باز هم باید به آینده امیدوار بود.
arashsard
26-12-2012, 21:20
نتیجه خوبی میتونه باشه... شکست دادن تیمی مثل نوریچ که میانه جدول هست و توو زمین خودش بازی میکرد مشکل هست... به نظرم برد خیلی خوبی بود.. نیوکاسل هم فوق العاده مقابل منچستر بازی کرد و راحت میتونست یه مساوی بگیره و حتی شکست بده منچسترو اما حیف که یه اشتباه بچه گانه کردن اما سیتی باخت بازی خودشو...
بازی چلسی نوریچ رو شبکه ورزش با تاخیر فکر کنم ساعت 10/20 بخش میکنه...
vahidgame
27-12-2012, 00:55
بازی چلسی نوریچ رو شبکه ورزش با تاخیر فکر کنم ساعت 10/20 بخش میکنه...
تا حالا سابقه نداشته اینقدر از چلسی بازی نشون بدن. احساس می کنم این مدیر شبکه ورزش طرفدار چلسیه :دی
خب امروز خوبی انجام دادیم و سه امتیاز رو هم گرفتیم
امیدوارم همین جوری عادت کنیم به امتیاز جمع کردن تا بتونیم برای قهرمانی تا آخرین نفس بجنگیم
باید خیلی امتیاز جمع کنیم و نسبت به بازی های رفت عملکردمون بهتر باشه که در اونصورت رسیدن به صدر جدول چیزی دور از انتظار نیست و لیگ برتر هم سطحش اون قدر بالاست که حتی تیم های رده های پایین هم می تونن تیم های رده های بالا رو خیلی اذیت کنن و از اونا امتیاز بگیرن
بازی منچستر رو هم دیدم و واقعا حیف شد که نیوکاسل نتونست از گل هاش محافظت کنه و می تونست از منچستر امتیاز بگیره
بازی های چند هفته اخیر منچستر رو دیدم دو تا بازی سخت بین اونا دیده میشه یعنی بازی با تاتنهام و لیورپول که امیدوارم هر جفتشو ببازه :دی
ضمن اینکه بازی هفته بعد ما یکشنبه ست با اورتون که میهمان هم هستیم و واقعا بازی خیلی سختیه
+
جالبه بنیتز به فکر خرید داوید ویا افتاده!
یکمی ریسکش زیاده و معلوم نیست که توی چلسی جواب بده
فالکائو با اینکه قیمتش سه چهار برابر اونه ولی به مراتب خرید خیلی بهتریه
arashsard
28-12-2012, 18:28
تا حالا سابقه نداشته اینقدر از چلسی بازی نشون بدن. احساس می کنم این مدیر شبکه ورزش طرفدار چلسیه :دی
ضمن اینکه بازی هفته بعد ما یکشنبه ست با اورتون که میهمان هم هستیم و واقعا بازی خیلی سختیه
بازی این هفته با اورتون هم شبکه ورزش زنده پخش میکنه....:n02:
آره واقعا....بازی خیلی سختی داریم.... اورتون این فصل دندون تیز کرده واسه لیگ قهرمانان.... اگه بتونیم امتیاز کامل بگیریم خیلی امیدوار میشم به این تیم... کلا از تیم اورتون این فصل خیلی حساب میبرم:n01:دیگه این تیم استون ویلا نیست که 8 تا بکنیم توو پاچش...
چک: چلسي اکنون بهتر دفاع مي کند
دروازه بان چلسي، تقويت دفاع تيمي را عامل موفقيت اين تيم در دوره مربيگري رافائل بنيتز مربي مشهور اسپانيايي مي داند.
از زمان آمدن رافائل بنيتز، تيم فوتبال چلسي انگليس در ده مسابقه اي که انجام داده فقط هشت گل دريافت کرده است. اين در حالي است که آبي پوشان لندن در ده بازي آخر با هدايت روبرتو دي ماتئو، سرمربي سابق اين تيم، بيست و يک گل دريافت کرده بود. پيتر چک، دروازه بان چلسي در اين باره به سايت رسمي اين باشگاه مي گويد: «سازماندهي تيمي ما بهتر شده است. ما گلهاي زيادي مي خورديم و فضاي زيادي را در اختيار حريف قرار مي داديم اما اکنون دفاع تيمي ما بسيار بهتر شده است. اين کليد موفقيت ماست زيرا ما در گذشته به خوبي دفاع نمي کرديم. گل زدن به ما باز هم سخت شده است و اين کمک زيادي به ما مي کند. ما همچنين بازيکنان قابلي داريم که گل زدن را بلدند.»
چک افزود: «لازم است که کل تيم دفاع کند. اکنون کار پرس را به خوبي انجام مي دهيم و اين به ما کمک مي کند که وقت بيشتري براي سازماندهي مجدد خودمان داشته باشيم. به نظر من اين مشهودترين تغييري است که ايجاد شده است.»
پيتر چک روز يکشنبه آينده در زمين اورتون چهارصدمين بازي خود را براي چلسي انجام خواهد داد.
ورزش3
تلاش چلسي براي انتقال قرضي ويا از بارسلونا
باشگاه فوتبال چلسي انگليس براي انتقال مهاجم تيم بارسلونا به لندن تلاش مي کند.
روزنامه هاي سان و ديلي ميرر نوشتند ، مسئولان چلسي اميدوارند بتوانند رضايت مسئولان بارسا را براي انتقال قرضي داويد ويا گلزن ملي پوش اسپانيايي در نقل و انتقالات زمستاني و به مدت 6 ماه جلب کنند.
رافائل بنيتس که مي خواهد خط حمله چلسي را تقويت کند ، خريد قرضي ويا را در اولويت قرار داده است.ويا به علت نيمکت نشيني در بارسلونا مايل به جدايي از اين تيم است.
ديلي ميل نوشت ، انتقال قرضي ويا گزينه مناسبي براي چلسي خواهد بود زيرا رومن آبراموويچ مالک چلسي مي خواهد در تابستان رادامل فالکائو گلزن کلمبيايي آتلتيکومادريد را خريداري کند. در صورتي که انتقال ويا به استمفورد بريج محقق نشود ، خريد دمبا با مهاجم سنگالي تيم نيوکاسل و يا آندره شورل مهاجم تيم بايرلورکوزن آلمان ديگر گزينه هاي فهرست زمستاني چلسي خواهد بود.
اين در حاليست که آندوني زوبي زاره تا مديرفني بارسلونا اين هفته اعلام کرد باشگاه قصد فروش ويا را ندارد.
ورزش 3
Pessimist
30-12-2012, 13:16
سلام
این عکس رو میتونستم تو تاپیک آرسنال بذارم اما گفتم به خاطر وحید هم که شده هر چند وقت یه بار به این تاپیک هم یه سری بزنم!:n06:
استمفورد بریج ، سال 1935 ، رکورد 82000 تماشاگر در بازی آرسنال - چلسی
خدا وکیلی جمعیت رو داشته باشید بی خود نیست که اون سال ها یه عالمه انسان زیر دست و پا له میشدن! که البته وضعیت ورزشگاه های انگلیس الان دیگه خیلی عالی شده!
arashsard
30-12-2012, 13:36
این مدیر خبر های ورزشی شبکه 3 هم یه چیزیش میشه هااا.... اخبار NBA رو پخش میکنه اما اخبار لیگ انگلیس رو پخش نمیکنه.... نمیدونستیم ایران با انگلیس دشمنتره تا آمریکا :sq_2:
تبریک میگم 2-1 اورتونی را بردیم که واقعا به این راحتی ها امتیاز از دست نمیده اونم تو زمین خودش:n02:
من نیمه دوم بازی را دیدم نمیدونم چرا اول نیمه چک تعویض شد!؟ خدا کنه مصدوم نشده باشه :n03: قرار بود رکورد کلین شیت را ارتقا بده که نشد:n05:
خب یه برد فوق العاده ارزشمند جلوی اورتون در گودیسون پارک ... اونم با گلزنی اسطورمون فرانکی که من نمیتونم چلسی بدون لمپارد رو اصلآ تصور کنم و موندم چجوری روشون میشه به لمپارد بگن دنبال تیم جدید باش :(
این چهارمین برد پیاپی در لیگ بود ... تنها نکته منفی مصدومیت و تعویض چک بود که امیدوارم جدی نباشه :n13:
بازی بعدی چهارشنبه با QPR در استمفوردبریج
arashsard
30-12-2012, 21:05
تبریک میگم 2-1 اورتونی را بردیم که واقعا به این راحتی ها امتیاز از دست نمیده اونم تو زمین خودش:n02:
شدیدا موافقم.... اورتون به قول علیرضا علی فر از اون تیم های چغره :n02:.... تیم داره روی قلتک میوفته... الان دارم بازی کیو پی آر رو میبینم... خیلی ضعیف نشون میده.... 3 امتیاز کیو پی آر توو چنگمونه...
arashsard
30-12-2012, 21:18
این اورتونی که دیدم خیلی یهترو قویتر از کورینتیانس بود... کاش جام باشگاهای جهان جای اون موقع هفته آینده برگزار میشد... اینجوری با این روحیه حتما میبوردیمش...
گویا آسیب دیدگی چک جدی نیست و برای 4شنبه میرسه
اینم درخواست ما هواداران :n02:
سوپر فرانکی ....
دمبا با به چلسی نزدیک شد
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، دمبا با امروز عصر دیداری با نماینده باشگاه چلسی داشته تا پس از توافق ، راهی استمفوردبریج بشود.
مهاجم نیوکاسل یکی از گزینه های اصلی لیست خرید چلسی بوده که به نظر می رسد با توجه به قیمت 7.5 میلیون پوندی رضایت نامه اش ، بیش از 10 میلیون پوند برای چلسی هزینه داشته باشد.
دمبا با 27 ساله که از سوی دو باشگاه آرسنال و لیورپول نیز پیشنهاد دارد ، احتمالا چلسی را انتخاب خواهد کرد و به این تیم اضافه می شود.
به گفته اسکای اسپورت او امروز به لندن خواهد رفت تا 24 ساعت قبل از شروع نقل و انتقالات زمستانه با این تیم قراردادی امضا کند.
-------
پ.ن : به نظر من حالا که فالکائو موندنی شده تو اتلتیکو بهترین گزینه برای خط حملمون همین دمبا با میتونه باشه ... مهاجم زهر داری هست. قیمتش هم که مفته !!:n10:
vahidgame
31-12-2012, 00:53
خب از یکی از سخترین بازی این فصلمون تونستیم یه برد شیرین بدست بیاریم :n01:
بازی رو دیدم و واقعا لذت بردم چون واقعا پیشرفت در تیم دیده میشه. در زمینه دفاعی هنوز کامل نیستیم ولی با این حال نسبت به قبل بهتر شدیم. توی بازی مقابل اورتون فقط توی گوشه ها یکمی ضعف داشتیم که فکر می کنم نیمه اول از سمت چپ ما یعنی جایی که اشلی کول بودش ، اورتون خیلی حمله کرد و کلا سمت چپمون نیمه اول زیاد خوب نبود. شاید اگه هازارد یکمی در زمینه دفاعی بهتر بود می تونست به اشلی کول کمک کنه. ولی نیمه دوم فکر کنم دقیقا برعکس شد و از سمت راست ما یعنی جایی که آزپیلیکوئتا بازی می کرد اورتون بیشتر حمله می کرد و مغر متفکر اونم بینس بودش که سانترهای فوق العاده ای می کشید. خلاصه اگه این ضعف در گوشه ها رو فاکتور بگیریم دیگه در زمینه های دیگه خیلی خوب بودیم.
ماتا که کلا یه جورایی نقش مسی رو برای ما داره و به عنوان هافبک نفوذی پشت مهاجم یا مهاجم دوم ، همیشه بازیش عالیه. پاسکاری های دقیق اون خیلی از حمله ها رو شکل میده و با خلاقیت و تکنیکی که داره خیلی جاها دفاع تیم حریف رو ویران می کنه. حتی با وجود هازارد هم هنوزم ماتا بهترین بازیکن چلسیه...
بیشتر از برد هم از این خوشحالم که سوپر فرانکی نشون داد که هنوزم هم می تونه جزو مهره های خیلی تاثیرگذار باشه و من فکر کنم بهترین هافبک وسط ها رو هم بیاریم نمی تونن به این راحتی گل بزنن!
واقعا باید قدر اسطوره های خودمون رو بدونیم. اینکه لمپارد بعضی وقتا نیمکت باشه هم چیزی عجیبی نیست و طبیعیه و بالاخره خود بازیکن هم می دونه که به خاطر سن از نظر توانی بدنی دیگه مثل دورانی جوونیش نیست. الان مثلا منچستر رو نگاه کنید اسکولز و گیگز که از لمپارد سنشون بیشتره رو نگه داشتن و صد در صد این بازیکنا همون جا بازنشست میشن و بهترین کار برای لمپارد هم همینه.
حرف من اینه که جوون گرایی خوبه ولی نه اینکه مثلا یه قانون بذارن که بازیکنای بالای 30 سال کلا دیگه قراردادشون تمدید نشه حتی اگه جزو اسطوره های باشگاه باشن!
بهترین کار اینه که قرارداد لمپارد دو سال تمدید بشه و بعدش هم توی چلسی از فوتبال خداحافظی کنه....
این صحنه رو هنگام بازی دیدم :n28:
حاضرم فالکائو ، مسی ، رونالدو و کلا اینجور بازیکنا رو هیچ وقت نگیریم ولی لمپارد رو توی تیم نگه دارن :n28:
arashsard
31-12-2012, 01:49
دمبا با به چلسی نزدیک شد
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، دمبا با امروز عصر دیداری با نماینده باشگاه چلسی داشته تا پس از توافق ، راهی استمفوردبریج بشود.
مهاجم نیوکاسل یکی از گزینه های اصلی لیست خرید چلسی بوده که به نظر می رسد با توجه به قیمت 7.5 میلیون پوندی رضایت نامه اش ، بیش از 10 میلیون پوند برای چلسی هزینه داشته باشد.
دمبا با 27 ساله که از سوی دو باشگاه آرسنال و لیورپول نیز پیشنهاد دارد ، احتمالا چلسی را انتخاب خواهد کرد و به این تیم اضافه می شود.
به گفته اسکای اسپورت او امروز به لندن خواهد رفت تا 24 ساعت قبل از شروع نقل و انتقالات زمستانه با این تیم قراردادی امضا کند.
-------
پ.ن : به نظر من حالا که فالکائو موندنی شده تو اتلتیکو بهترین گزینه برای خط حملمون همین دمبا با میتونه باشه ... مهاجم زهر داری هست. قیمتش هم که که مفته !!:n10:
بازیشو با آرسنال دیدم... فیزیکش خوبه و قدرت سر زنیه خوبی داره و شوتای سرکشی میزنه... نسبت به قیمتش میتونه خوب باشه بخصوص اینکه مهاجم کم داریم و فالکائو هم حسابی طاقچه بالا میاد... حالا اینقد فالکائو ناز میکنه که آخرشم افت کنه و ترشیده بشه بمونه همون اتلتیکو:n02:...
لمپارد: هيچ نشانه اي از تمديد قرارداد نيست
فرانک لمپارد به رغم درخشش در چلسي مي گويد هنوز هيچ نشانه اي از تمديد قرارداد او با اين باشگاه مشاهده نمي شود.
قرارداد اين هافبک 34 ساله با چلسي در تابستان به پايان مي رسد و اين يعني او در ژانويه براي امضاي قرارداد مقدماتي با هر باشگاه خارجي آزاد خواهد بود.
لمپارد پس از ديدار با اورتون که با دو گل او و با نتيجه دو بر يک به سود چلسي تمام شد؛ گفت: ما در طول هفته هاي گذشته درباره قرارداد جديد هيچ صحبتي نکرده ايم. در حال حاضر هيچ حرفي زده نشده و قرارداد من تا تابستان به پايان مي رسد.
لمپارد به رغم آنکه آينده نامعلومي در چلسي دارد در بازي هاي اخير اين تيم درخشيده و در سه بازي آخر براي آبي پوشان لندن گلزني کرده است.
او تاکيد مي کند که از بودن در اين تيم و پيروزي درچهار ديدار اخير ليگ برتر با هدايت رافائل بنيتز خوشحال است.
لمپارد افزود: از بازي کردن لذت مي برم. در تمرين ها به سختي کار مي کنم و ثابت مي کنم بخشي از تيم هستم. همين براي من کافي است.
چلسي در يازده مسابقه ليگ برتر شکست نخورده، ضمن آن که لمپارد هم در اين فصل تاکنون 10 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
بنيتز که درماه نوامبر جانشين روبرتو دي ماتئو شد و سکان هدايت چلسي را به دست گرفت تاکنون هيچ پيشنهادي براي تمديد قرارداد لمپارد نداده است.
سرمربي چلسي گفت: کار من ، آماده نگهداشتن لمپارد است. او بازيکني خوب و پايبند به قراردادش هست و به سختي کار مي کند. نمي توانيم بيش از اين درباره اين موضوع صحبت کنيم.
اين مربي اسپانيايي در ماه نوامبر گفته بود فکر مي کند لمپارد و اشلي کول در پايان فصل چلسي را ترک کنند ولي اکنون مي گويد او تصميم گيرنده نهايي درباره پوستن يا ترک بازيکنان به تيم در ماه ژانويه نيست.
ورزش3
Pessimist
31-12-2012, 18:06
سلام سلام سلام
منم بازی اورتون و چلسی رو دیدم البته یه پنج دقیقه اول بازی رو از دست دادم اما بقیه بازی رو کامل دیدم واقعا بازی بسیار حساس و نفس گیری بود هر لحظه امکان داشت یکی از تیم ها به گل برسه! خیلی دوست داشتم چلسی برنده بازی باشه چون تیم اورتون این فصل خیلی خوب کار کرده و نتایجی که گرفته میتونه آرسنال رو تو دردسر بندازه اما خدا رو شکر که چلسی بازی رو برد هر چند که انصافا خیلی سخت به دست اومد!
بازی تقریبا میشه گفت متعادل بود البته تیم اورتون به خاطر میزبانی یه برتری جزئی داشت اما بازیکن های چلسی که با تجربه تر بودن تونستن از موقعیت ها خیلی خوب استفاده کنن و برنده بشن اونم با دو گلی که فرانک لمپارد زد و ثابت کرد که هنوز هم یه مهره ی تاثیر گذار تو تیم چلسی هست! واقعا این بازیکن یه فوق ستاره است و خیلی بعیده که چلسی بتونه به راحتی یه جانشین خوب واسش پیدا کنه!
arashsard
31-12-2012, 21:45
به افتخار سوپر فرانکی 10 گل برترشو ببینیمو حال کنیم.... اون گلش به ویکتور والدز بی نظیره... راستی توو یه نشریه خوندم آی کیو فرانکی حدود 140 هست که یه چیز توو مایه های انیشتین هست و توو فووتبالیستاا از همه بالاتره...
vahidgame
31-12-2012, 22:19
به افتخار سوپر فرانکی 10 گل برترشو ببینیمو حال کنیم.... اون گلش به ویکتور والدز بی نظیره... راستی توو یه نشریه خوندم آی کیو فرانکی حدود 140 هست که یه چیز توو مایه های انیشتین هست و توو فووتبالیستاا از همه بالاتره...
اکثر گل ها لمپارد قشنگه
یعنی حداقل دو برابر این گل ها ، گل هایی زده که شوت از راه دورهای زیبایی بودن
کلا من کلی خاطره با این شوت های لمپارد دارم و توی بازی های کامپیوتری هم از این شوت قشنگ ها با اون زیاد زدم :دی
امیدوارم حداقل توی ژانویه نره بعدش احتمال داره مثلا یه مربی دیگه بیاد یه جوری آبراموویچ رو هم راضی کنه اونو نگه داره
راستی چند روز پیش از همین ورزش 3 یه ویدئوی جالب دیدم که توصیه می کنم حتما ببینید:
خداییش خنده های لمپارد رو نگاه کنید آدم لذت می بره :دی
این ویدئو رو اگه آبراموویچ می دید دلش به رحم می اومد :دی
brad pitt
01-01-2013, 11:43
سلام
ببخشید جان تری از کی میتونه بازی کنه ؟
ممنون
سلام
ببخشید جان تری از کی میتونه بازی کنه ؟
ممنون
مصدومیتش برطرف شده اما هنوز به طور کامل آماده نیست
بنيتس: تورس نيمکت نشين است
سرمربي چلسي تاکيد کرد مهاجم تيمش را در ديدار مقابل کوئينزپارک رنجرز روي نيمکت خواهد نشاند.
به نقل از ساکرنت، چلسي در ديدار هفته بيست و يکم ليگ برتر انگليس با کويينز پارک رنجرز روبهرو خواهد شد.
فرناندو تورس در اين فصل از ليگ برتر در تمامي ديدارهاي چلسي بهطور ثابت به ميدان رفته ولي هرگز نتوانسته فرم خوبي از خود نشان دهد به شکلي که تاکنون تنها 7 گل در اين فصل به ثمر رسانده است.
رافا بنيتس در اين مورد گفت: ميخواهم چند تغيير در ترکيب تيم بدهم. اگر نياز باشد، تورس را نيز روي نيمکت مينشانم. بايد بتوانيم بيشترين استفاده را از کيفيت بازي او بکنيم، به همين دليل شايد نياز باشد او به ميدان نرود. او نيز مانند همه بازيکنان دوست دارد تيمش به پيروزي برسد. براي رسيدن به آن، شايد نياز باشد او روي نيمکت بنشيند. بايد اين را بپذيرد.
ويکتور موزز و جان اوبي ميکل پس از ديدار با کويينز پارک رنجرز براي شرکت در جام ملتهاي آفريقا، چلسي را ترک ميکنند. سرمربي آبيها ممکن است براي جانشيني آنها بازيکنان جديدي را در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه به خدمت بگيرد.
وي در ادامه عنوان کرد: ما بايد همواره خودمان را با شرايط وفق دهيم. ممکن است هميشه در ترکيب تيم برخي بازيکنان آسيب ديده باشند. اکنون نيز 2 بازيکن ما به جام ملتهاي آفريقا خواهند رفت. ممکن است همه فکر کنند که بايد بازيکنان جديدي را به تيم بياوريم ولي بايد بگويم که از همه بازيکنانم راضي هستم. آنها خوب تمرين ميکنند و تعهد بالايي به چلسي دارند. نيازي به هيچ بازيکني نداريم.
ورزش 3
brad pitt
03-01-2013, 00:11
پخش که نداشت هیچ کانالی
لطفا نتیجه یا لینگک گل ها را بذارید ممنون
vahidgame
03-01-2013, 00:41
پخش که نداشت هیچ کانالی
لطفا نتیجه یا لینگک گل ها را بذارید ممنون
شبکه سه الان داره با تاخیر نشون میده
متاسفانه هنوز نتونستیم گلی بزنیم و امیدوارم تا آخر بازی حتما به گل برسیم چون یه جورایی آسونترین بازیمونه توی خونه!
ماتا ، هازارد و رمیرس رو نیمکتن و این شاید یکمی تاثیر داشته در گل نزدن...
+
راستی استوریج به لیورپول رفت
دمبا با هم ظاهرا داره تست های پزشکی چلسی رو می گذرونه و به زودی دیگه قراردادش قطعی میشه
استوریج بازیکن جوون خوبی بود ولی شاید دمبا با بیشتر به دردمون بخوره و کلا گلزن خوبیه
خوب بازی که فکر میکردم پرگل می بریم 1-0 باختیم QPR از همه تیمها 3 - 4 تا میخورد اونم تو خونش اومد مارو تو استنفورد برد:n02: ردنپ یک اتوبوس دفاع چیده بود و رو یک موقعیت رایت فیلیپس دروازه را باز کرد و بازی را راحت بردند
ترکیب چلسی هم خیلی ایراد داشت ماتا و ازارد و کول بیرون بودن مارین خیلی ضعیف بود تورس مثل همیشه بی تفاوت و ... و اسکار و لمپارد هم زیاد در جریان بازی نبودند
brad pitt
03-01-2013, 01:13
اوه اوه
اگر این بازی و میبرد چلسی با توجه به یک بازی کمتر هنوز تو کورس میموند
رامیرس رو چرا گذاشته بود بیرون ؟
امیدوارم دمبا با که میاد تو ترکیب یکم تورس نیمکت نشینی بکشه از این بی تفاوتی بیاد بیرون
arashsard
03-01-2013, 01:15
شوک نتیجه گرفتتم... حرفی واسه گفتن نیست.... :n04:
چلسی واقعا یه مهاجم تراز اول کم داره...تورس هم که نگم بهتره..خیلی عصبی بازی میکنه اصلا جای گیری مناسبی نداره...کلا افت کرده...:n09:
brad pitt
03-01-2013, 01:31
فکر کنم تورس رو هم تاحالا چون هم وطنش بود بازی میداد
شما ببینید چند تا گل رو در این بازی های اخیر هافبک ها و هافبک های دفاعی زدن
واقعا توپهایی که تورس خراب میکنه فقط یاد دروگبا میوفتم
4 تا موقعیت اگر داشت حداقل 2 تاش گل بود
arashsard
03-01-2013, 02:10
چیزی که عوض داره گله نداره... همون بلایی که ما پارسال سره بارسا آوردیم امسال کیو پی آر سر ما آوردد....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا توو همون بازی هایی که باید نتیجه بگیریم نمیگیریم... سوپر کاپ - بازی با یوونتوس - فینال جام باشگاهای جهان - الان هم که این بازی مرگ و زندگی
امسال سال ما نیست
عجب باخت بدی دادیم !! دیگه به کل بای بای پریمیر لیگ :|
تورس هم بد رو اعصاب بود :| بازم شکر که دمبا با داره میاد ( قطعی شده تقریبآ ) وگرنه دق میکردیم از دست این تورس :|
brad pitt
03-01-2013, 12:43
عجب باخت بدی دادیم !! دیگه به کل بای بای پریمیر لیگ :|
تورس هم بد رو اعصاب بود :| بازم شکر که دمبا با داره میاد ( قطعی شده تقریبآ ) وگرنه دق میکردیم از دست این تورس :|
دمبا با فینیشینگ خیلی خوبی داره . درسته ؟
از کی اگر کامل قطعی بشه میتونه بازی کنه ؟
Pessimist
03-01-2013, 12:49
قبل از هر چیز بگم شکست چلسی در مقابل ضعیف ترین تیم لیگ برتر یعنی کوئینز پارک رنجرز اونم تو استمفورد بریج حسابی منو شوکه کرد! این تیم هفته قبل جلوی لیورپول وحشتناک ضعیف بود و موندم چرا چلسی نتونسته شکستش بده!
این برد دومین برد این تیم ته جدولی بوده:n29:
دانیل استوریج هم رسما به تیم لیورپول پیوست!
این همه باشگاه آخه چرا لیورپول:n27: شاید به خاطر اینه که لیورپول کلا جوانگرایی کرده و بیشتر به دنبال بازیکن های جوان هست تا تو چند سال آینده حسابی به دردش بخوره!
vahidgame
03-01-2013, 14:01
بازی دیشب به کلی اعصاب ما رو به هم ریخت!
اواقعا از این باخت ناراحتم و به خصوص از بنیتز
یعنی می تونم بگم که بدترین مربی این چند سال اخیر ما همین مربیه و همه مربی های این چند سال اخیر رو نگاه کنیم از اون خیلی بهتر بودن حتی ویلاس بواس
یادمه مورینیو اگه از سیستم چرخشی استفاده می کرد هم باز جواب می گرفت و بلد بود چه جوری استفاده کنه و این بنیتز سیستم چرخشیش این جوریه که وقتی توی بازی های مهم مثلا ماتا ، هازارد و رمیرس هستن و به جاشون فرضا موسز ، اسکار و مارین میان حالا توی بازی های نه چندان مهم و سخت این برعکس میشه و این فلسفه سیستم چرخشی اونه!
یعنی واقعا نمی دونم آبراموویچ چه فکری کرد که مربیی رو اورد که هیچ افتخار خاصی توی چند سال اخیر نداشته و تنها افتخاری هم که کسب کرده قهرمانی توی لیگ قهرمانان اروپا با لیورپول بوده اونم با برد مقابل چلسی در نیمه نهایی با داوری که به نفع اون بوده!
یعنی واقعا علی دایی رو می اورد از بنیتز بهتر بود :دی
توی این چند تا بازی اخیر هم فکر می کنم بیشتر بازیکنا تاثیر داشتن تا مربی
به نظرم مربیی که بلد نیست ترکیب بچینه کلا به درد نمی خوره!
حالا باید دید شرایط چه جوری میشه و کلا لیگ رو دیگه از دست دادیم و دیگه هیج جام مهمی باقی نمونده
از همین الان باید آبراموویچ به فکر یه مربی درجه یک برای فصل بعد باشه...
arashsard
03-01-2013, 14:11
حیف تورس لیورپول.... نابود شده.... تورسی که موقعیت 50% رو راحت گل میکرد الا موقعیت 100% رو راحت خراب میکنه... چه بر سر تورس اومده آخه؟؟؟ یادمه اون زمانی که توو لیورپول بود با ما که بازی میکرد وقتی حمله میکرد همیشه قلبمون توو شورتمون بود اما الان..... اصلا یه گل هایی میزد عجیب.... چه سر توپ هایی میزد... قشنگ 2 3 مدافع محو میشدن....چه استاتایی میزد.... اما الان سر توپ که چه عرض کنم با توپ نمیتونه 4 متر هم بره.... واقعا حیف......................
brad pitt
03-01-2013, 14:42
بازی دیشب به کلی اعصاب ما رو به هم ریخت!
اواقعا از این باخت ناراحتم و به خصوص از بنیتز
یعنی می تونم بگم که بدترین مربی این چند سال اخیر ما همین مربیه و همه مربی های این چند سال اخیر رو نگاه کنیم از اون خیلی بهتر بودن حتی ویلاس بواس
یادمه مورینیو اگه از سیستم چرخشی استفاده می کرد هم باز جواب می گرفت و بلد بود چه جوری استفاده کنه و این بنیتز سیستم چرخشیش این جوریه که وقتی توی بازی های مهم مثلا ماتا ، هازارد و رمیرس هستن و به جاشون فرضا موسز ، اسکار و مارین میان حالا توی بازی های نه چندان مهم و سخت این برعکس میشه و این فلسفه سیستم چرخشی اونه!
یعنی واقعا نمی دونم آبراموویچ چه فکری کرد که مربیی رو اورد که هیچ افتخار خاصی توی چند سال اخیر نداشته و تنها افتخاری هم که کسب کرده قهرمانی توی لیگ قهرمانان اروپا با لیورپول بوده اونم با برد مقابل چلسی در نیمه نهایی با داوری که به نفع اون بوده!
یعنی واقعا علی دایی رو می اورد از بنیتز بهتر بود :دی
توی این چند تا بازی اخیر هم فکر می کنم بیشتر بازیکنا تاثیر داشتن تا مربی
به نظرم مربیی که بلد نیست ترکیب بچینه کلا به درد نمی خوره!
حالا باید دید شرایط چه جوری میشه و کلا لیگ رو دیگه از دست دادیم و دیگه هیج جام مهمی باقی نمونده
سلام
حرف شما کاملا درست
اما سیر نزولی که یک لحظه نیست . یک مقطعی نزول داشته
اولین اشتباه اخراج دی متیو بود . آقا بفرض دی متیو لیگ قهرمانان رو از دست داد اما دیگه حداقل توی کورس قهرمانی میتونست بمونه که
اشتباهات آبرامویچ هم خیلی تاثیر گذار بوده
اشتباه بزرگتر از اخراج دی متیو آوردن بنیتز بود . خداوکیل استوریج بهتره تورس گل میزد اگر موقعیت داشت
اشتباه بعدی اینه که زیر پای اشلی کل و لمپارد رو هم که دارن میروفن
به نظر من فقط بازگشت مورینیو یا آنجلوتی فقط میتونه به تیم کمک کنه
یا اگر میخواد تورس هم بمونه باید سبک بازی رو به سبک بازی ویسنته دل بوسکه که توی اروپا استفاده میکرد انجام میدن
بیخود نبود که دل بوسگه اون سبکو انتخاب کرد چون از افت مهاجم اولش یعنی تورس آگاه بود
اصلا تورس شدیدا رو مخه . توپ ها رو که خراب میکنه . استارت هم نمیتونه بزنه . استارت هم فقط داره موقعی میزنه که تیم حریف پاس داده ه دروازه بانشون
بخدا دروگبا اگر 1 سال دیگه میذاشتن تمرین الان حداقل وضع این نبود
بیشتر عوامل اشتباهات خود آبرامویچ + حضور تورس + تفکرات خزعبلاتی بنیتز هست . از هازارد و موزس هم داره به یک نخو به صورت غیر مفید استفاده میکنه وگرنه تیم بازیکناش عالی هستن
بنيتس: چک براي دو-سه هفته غايب خواهد بود
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، تاييد کرد که پتر چک، دروازه بان تيمش، به دليل مصدوميت براي 2 تا 3 هفته غايب خواهد بود و در اين مدت، راس ترنبال جاي او را در درون دروازه يونايتدها خواهد گرفت.
چک از ابتدا فصل 09-2008، تنها 12 ديدار از رقابت هاي ليگ برتر را از دست داد که آخرين آن، ديدار شب گذشته آبي ها مقابل کوئينزپارک رنجرز بود.
بنيتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" کادر پزشکي اعلام کرده اند که او براي دو تا سه هفته از ميادين دور خواهد بود. من در اين مورد بسيار خوش بين هستم اما براي مشخص شدن زمان دقيق بازگشت چک به زمان نياز داريم.
چلسي در حالي شب گذشته با يک گل مغلوب تيم انتهاي جدول شد که در 7 ديدار قبلي اش در همه رقابت ها به پيروزي رسيده بود و بنيتس دليل اين شکست را خستگي بازيکنانش دانست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما به خودمان ايمان داريم و مي دانيم که مي توانيم خوب کار کنيم. ما بعضي از بازيکنان مان را تغير داديم و ديديد که بعضي از بازيکنان خسته بودند.
آنها خيلي دفاعي بازي کردند؛ ما در هنگام تصاحب توپ اصلا دقيق نبوديم. نتوانستيم با آن ضرباهنگي که انتظار مي رفت، پاسکاري کنيم. ما اشتباه کرديم و به آنها فرصت گلزني داديم. اتفاقات زيادي رخ داد که به نفع ما نبود."
Reza31001
03-01-2013, 18:10
من هنوزم میگم آبرامویچ همون اول فصل حساب این چیزا رو کرده بود
اخراج دی متئو با کوپکترین بهانه (که آخر فصل دردسر نشه) یه مربی کاملا موقت دیگه مثل گرانت و بعد فصل بعد کسی رو بیاره که دلش میخواد
قرارداد بنیتز نیم فصله و اصلا کوچکترین امیدی به موندنش نیست مگه اینکه 2-3 تا جام بیاره
حیف تورس لیورپول.... نابود شده.... تورسی که موقعیت 50% رو راحت گل میکرد الا موقعیت 100% رو راحت خراب میکنه... چه بر سر تورس اومده آخه؟؟؟ یادمه اون زمانی که توو لیورپول بود با ما که بازی میکرد وقتی حمله میکرد همیشه قلبمون توو شورتمون بود اما الان..... اصلا یه گل هایی میزد عجیب.... چه سر توپ هایی میزد... قشنگ 2 3 مدافع محو میشدن....چه استاتایی میزد.... اما الان سر توپ که چه عرض کنم با توپ نمیتونه 4 متر هم بره.... واقعا حیف......................
آخ گفتی!
اصلا وقتی با لیورپول بازی داشتیم فقط خداخدا میکردم تورس قبلش مصدوم بشه
بعد که اومد چلسی گفتم تمومه دیگه این و دروگبا نوک حمله آنلکا و کالو هم برای مواقع ضرور
تورس که با شیب 100% سقوط کرد بازیش، آنلکا و کالو هم پیشرفت خاصی نداشتن
بنيتس: چک براي دو-سه هفته غايب خواهد بود
گل بود و ...
vahidgame
03-01-2013, 20:35
دوستان من نمی دونم چرا وقتی ما باختیم بحث منچستر رو وسط می کشین!
اگه هم می خواید مقایسه کنید بهتره اینجوری مقایسه نکنید تا تاپیک به بی راهه نره
درسته چلسی از نظر مهره حداقل توی خط هافبک و دفاع از منچستر بهتره ولی از لحاظ مهاجم مقایسه کنیم چلسی تورس رو داره در مقابل منچستر ون پرسی ، رونی ، هرناندز و ولبک رو که حال فرض بگیریم که چند تا از اینا آماده نباشن با این حال مشخصه خط حمله اونا خیلی قویتره!
میشه گفت منچستر این فصل خط دفاع خوبی نداره ولی در مقابل اون قدر خط حملش عالیه که جور اونو می کشه و به خاطر همین صدره ولی در مقابل چلسی تورس رو داره که درسته بعضی بازی ها خیلی خوب کار می کنه ولی ثبات نداشته و بعضی وقتا به خاطر بد بودن اون چلسی نتونسته نتیجه بگیره...
بعدشم قاعدتا فرگوسن نسبت به بنیتز صد برابر بهتره و فکر می کنم رمز موفقیت اونا بیشتر همین مربی باشه...
البته حالا که دمبا با رو گرفتیم و احتمال بازم مهاجم بگیریم ، وضعیت خط حمله داره بهتر میشه
ولی مسلما با بنیتز به جایی نمی رسیم و فقط باید منتظر باشیم فصل تموم بشه و یه مربی درجه یک بیاد نه یه مربی درجه دو و متوسط!
راستی جالبه بنایون که قرضی به وست هام رفته بود دوباره به چلسی برگشت
احتمالا بنایون همراه با تورس یکی از مهره های مهم دیگه بنیتز باشه! :دی
arashsard
03-01-2013, 20:46
اما در مورد تیم خودمون بگم که مطمئناا هیچ کس به اندازه ابرا چلسی رو دوست نداره و دلش برای چلسی نمیسوزه اما متاسفانه تصمیم های عجولانه ای میگیره... من اول فصل هم گفتم مهاجم کم داریم و باید یه مهاجم تراز اول بگیریم اما متاسفانه نه تونستیم نه هالک و نه کاوانی و نه فالکائو رو جذب کنیم... الانم داریم چوبشو میخوریم...
دوست عزیز جناب atheistboy، هر وقت چلسی امتیاز از دست میده شما میای تو تاپیک چلسی و با بحث های بیهوده باعث ایجاد تنش میشی. من نمیدونم هدف از این کارت چیه و با این کارا چه چیزی رو می خوای ثابت کنی. خوب منچستر اوله مبارکت باشه ولی با چلسی چه مشکلی داری؟ چلسی چه هیزم تری بهت فروخته؟ وقتی چلسی قهرمان لیگ قهرمانان شد کجا بودی؟ اون اوایل فصل که چلسی اول بود چرا نمیومدی بحث کنی؟ اینو هم بدون که دنیا همیشه به کام شما نیست. به قول مرحوم ناصر حجازی عروسی به کوچه ما هم میرسه!
Soheil_Punisher
04-01-2013, 00:19
همین چلسی بدترین تیم لیگ بود که شما را از FA کاپ حذف کرد دیگه:n02:
البته جام اتحادیه یخورده با FA CUP فرق داره :n02:
CATALONIA
04-01-2013, 01:28
...
در این که این فصل منچستر از ما و از بقیه ی تیم های لیگ جزیره بهتر بوده شکی نیست ! که اگر این طوری نبود الان صدر نبودن ... شما خودتون مقایسه کنید .. سیتی بهتر بوده یا یونایتد ؟ تاتنهام و آرسنال یا یونایتد ؟ .. چلسی یا یونایتد ؟ .. خب منچستر از همه بهتر بوده که الان این اختلاف رو داره .. و چیزی که هست ثبات بهتری داشته !
ولی چیزی که هست اینه که نمیشه تیم رو با سال های قبلش مقایسه کرد .. چون هر سال شرایط خاص خودش رو داره ... برای همین نمیشه گفت منچستر امسال افت کرده .. چون شرایط امسال خیلی فرق داره و به نظر من تمام تیم های جزیره امسال افت محسوسی داشتن !
مثل اینه که بگیم بارسا خیلی به مسی وابسته است ... خب وابسته است ... بازیکن پرورش داده ، بزرگش کرده واسه همین روزا ..
منچستر هم شکی نیست که ون پرسی براش امتیاز های زیادی آورده .. از جمله بازی هفته ی دوم لیگ که هتریک کرد و منچستر 3 - 2 بازیش رو برد .. خب دیدشون باز بوده ، خرید خوب کردن الان دارن نتیجش رو میبینن !
چیزی که شاید توی منچستر دیده میشه اینه که توی خط هافبک شاید بازیکن ستاره ای نداشته باشن ولی تمام بازیکنای خط هافبکشون همیشه فرم خوب خودشون رو حفظ میکنن .. ولی توی چلسی اینطوری نیست .. یه روز ماتا عالی کار میکنه ، یه روز هیچ کاری نمیکنه .. یه روز هازارد دو تا گل میزنه و یه پاس گل میده ، یه روز انگار نه انگار .. و یکی از دلایلش هم تجربه ی بالاتر بازیکنان منچستره .. و حضور فرگوسن !
ما هم سال دیگه که هازارد و اسکار و ماتا و ... بیان رو فرم در کنار یه مربی بزرگ میتونیم از این که همچین خرید هایی کردیم لذت ببریم ...
البته قبل از رفتن دی متئو چلسی تیمی بود که میتونست حریف منچستر باشه ، ولی الان نیست ! حرفی هم نیست ..
برای همین به نظر من بی خود نباید درگیر این قضایا شد .. بلاخره یه روز منچستر بهتر از ماست ، یه روز ما بهتر از اوناییم .. ولی واقعیت رو در هر زمان باید قبول کرد !
چلسی الان دو ساله امیدش به جام قطع شده ! سال قبل هم غیر از یک مقطع کوتاه آخر فصل که فوق العاده کار کرد ، بقیه ی فصل خیلی خوب کار نمیکرد .. ( غیر از ابتدای فصل )
این تیم به یک تغییر و تحول بازیکن و مربی نیاز داشت .. که بازیکن صورت گرفت .. امیدوارم یک تفکر تاکتیکی جدید هم به تیم تزریق بشه تا چلسی زود تر به روند خوب گذشتش برگرده !
نقل و انتقالات ژانویه بهترین فرصته که خط فوروارد رو تقویت کنیم ... که خرید دمبا با بهترین انتخابه .. منو تا حدودی یاده دروگبا میندازه !
ولی نباید از خط هافبکمون غافل بشیم .. وسط زمین جایی که چلسی داره ضربه میخوره .. روی ضد حمله ها چلسی واقعا کم میاره .. رامیرس و لمپارد در مواقع حمله بسیار خوب کار میکنن ولی توی دفاع به یک بازیکن جنگنده نیاز داریم ! چیزی که الان تیم کم داره !
البته جای این بحث های داغ بین هواداران دو تیم ( :n02:) تا جایی که میدونم تو تاپیک فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2012 - 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
البته شروع بحث با پست یکی از طرفداران چلسی ( 30vil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ) بود ولی از شما جناب atheistboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کاربر فعال هم هستین بعید بود که همینجا بیاین جواب بدین . میتونستین همین پست دوستمون رو نقل قول بگیرین و داخل همین تاپیکی که اشاره کردم ادامه بدید ...:n01:
kasra_khan2003
04-01-2013, 08:45
سلام،
نمیدونم چندتا پست حذف/ویرایش شد. چه در تاپیک منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، و چه در تاپیک چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). تر و خشک هم با هم سوخت!
بحث درباره تیم حریف فقط در تاپیک مخصوص همان لیـــگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تا دو طرف بتونن شرکت کنن (با حفظ ادب و احترام)، مخصوصاً بحثی که امکان بوجود آوردن تنش داره.
با تشکر فراوان.
وقتی مهاجم نداری چرا استوریج را میفروشی!:n04: البته گویا 15 میلیون یورو از فروشش نصیب چلسی شده:n02:
بنيتس: تورس نياز به استراحت دارد
رافا بنيتس، مربي چلسي گفته شايد در هفتههاي آينده به فرناندو تورس و چند بازيکن ديگر استراحت بدهد.
اين مهاجم اسپانيايي در اين فصل 33 بار در تمامي رقابتها بازي کرده، از جمله در تمامي ديدارهاي چلسي در دوران جشنهاي زمستاني.
بنيتس ميگويد: «فرناندو يکي از بازيکناني است که نياز به استراحت دارد. دو، سه بازيکن در هفتهها و ماههاي اخير بيش از حد بازي کردهاند. اوضاع داشت خوب پيش ميرفت اما ديديم که مقابل کويينز پارک رنجرز به نتيجه نرسيديم. برخي از بازيکنان نتوانستند به حدي که انتظار داشتيم برسند.
بدون اين که نام بياورم، اگر يک مهاجم ديگر داشته باشيد در صورت نياز ميتوانيد با دو مهاجم به ميدان برويد. يا اگر ميخواهيد به يک مهاجم استراحت بدهيد ميتوانيد از مهاجم دوم استفاده کنيد. اما ما فعلا در اين پست بازيکن کم داريم.»
ورزش3
مدير برنامههاي لمپارد:
لمپارد در چلسي خواهد ماند
مدير برنامههاي لمپارد تاکيد کرده به نظر نميرسد وي چلسي را ترک کند.
به نقل از ساکرنت، فرانک لمپارد سال پاياني قرارداد خود با چلسي را ميگذراند ولي هنوز به وي پيشنهاد تمديد قراردادي ارائه نشده است.
اين موضوع گمانهزنيهاي خروج وي از چلسي را به وجود آورده و تيمهايي از ليگ چين، آمريکا و استراليا به همراه ابراز علاقه تيمهاي لاتزيو و اينترميلان ايتاليا موضوع انتقال او را به بحثي داغ تبديل کرده است.
استيو کوتنر، مدير برنامههاي لمپارد 34 ساله در گفتوگو با يکي از نشريههاي انگليس هرگونه خبر در مورد خروج وي از چلسي را رد کرد.
کوتنر گفته با اين حال که چلسي تاکنون هيچ پيشنهاد رسمي براي تمديد قرارداد به وي ارائه نکرده ولي فرانک روي تنها چيزي که تمرکز کرده ارائه بهترين بازيها در ترکيب چلسي است. اگر هم قرار باشد تيمش را تغيير دهد در پايان فصل اين اتفاق خواهد افتاد. من تصور ميکنم او در چلسي خواهد ماند.
ورزش3
brad pitt
04-01-2013, 13:34
این فالکایءو هم عجب بازیکن مرموزی هستا
میگن پنهانی با ریال قرارداد بسته
دیووانه قرارداد با چلسی رو نپذیرفت بره ریال
این فالکایءو هم عجب بازیکن مرموزی هستا
میگن پنهانی با ریال قرارداد بسته
دیووانه قرارداد با چلسی رو نپذیرفت بره ریال
نه دوست عزیز امروز مدیر عامل باشگاهش تکذیب کرد (سرزو: فروش فالکائو به رئال دروغ است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرزو:_فروش_فالکائو_به_رئ ل_دروغ_است))
دمبا با به چلسی پیوست
چلسی قراردادی سه سال و نیمه با دمبا با، مهاجم سابق نیوکاسل امضا کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، چلسی با مبلغی به صرفه که 7.5 میلیون پوند می باشد این مهاجم 27 ساله و با کیفیت را از نیوکاسل به خدمت گرفت.
مهاجم سنگالی که در 54 بازی برای نیوکاسل 29 گل زده است، شماره 29 را در استمفوردبریج بر تن خواهد کرد که می تواند جالب باشد.
با پس از امضای قراردادش با چلسی در گفتگو با وبسایت این باشگاه گفت :" احساس خوبی از بودن در اینجا دارم، بسیار خوش حالم و بازی کردن در چلسی باعث افتخار است. وقتی باشگاهی که توانسته در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا قهرمان شود تو را بخواهد، تصمیم گیری بسیار ساده است."
مهاجمی که همواره با شوت های زیبایی که می زند شناخته می شود در مورد جدایی خود از نیوکاسل گفت :" این برای من و نیوکاسل مهم بود که آینده را هرچه زود تر مشخص کنیم و هم اکنون می توانیم به حرکت خود ادامه دهیم. هم اکنون آن ها یک ماه فرصت دارند که بازیکنی دیگر به خدمت بگیرند. حالا من اینجا هستم و فقط نیاز دارم که مستقر شوم."
با که می تواند در بازی شنبه شب چلسی در جام حذفی مقابل ساوتهمپتون به میدان برود در پایان گفت :" چلسی باشگاه بزرگیست و این چیزیست که به تصمیم گیری من کمک زیادی کرد. پیوستن به چلسی هرگز تصمیم سختی برای من نبود. "
با هم اکنون در لیگ برتر 13 گله است و یکی از اصلی ترین نامزد های آقای گلی در این رقابت هاست، او می تواند از بازیسازی بازیکنانی همچون ادن هازارد،اسکار و خوان ماتا استفاده کرده و تعداد گل های خود را افزایش دهد تا هواداران پس از این که دیدیر دروگبا در فصل 10-2009 آقای گل شد، بار دیگر برترین گلزن لیگ را در لباس خوش رنگ چلسی ببیند.
منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
brad pitt
04-01-2013, 19:45
Welcome Demba ba
امیدوارم بتونه طرفدارو رو قانع کنه مثل دروگبا
خوب بالاخره با هم به چلسی پیوست مطمئنا مهاجم خوبیه که تا الان انقدر خوب گلزنی کرده البته فکر کنم در لیگ اروپا نتونه برای چلسی بازی کنه رافا باید یه فکری برای لیگ اروپا داشته باشه:n13:
arashsard
05-01-2013, 01:59
خوب بالاخره با هم به چلسی پیوست مطمئنا مهاجم خوبیه که تا الان انقدر خوب گلزنی کرده البته فکر کنم در لیگ اروپا نتونه برای چلسی بازی کنه رافا باید یه فکری برای لیگ اروپا داشته باشه:n13:
آره نمیتونه بازی کنه توو لیگ اروپا... نیوکاسل توو لیگ اروپا حضور داره... خفن شوت میزنه ها... امیدوارم زود جا بیوفته توو تیم...
CATALONIA
05-01-2013, 13:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3lV~VDw12QAd6zm6u9ViUi~GuFHx9LyKFmbiYKfbOy52ocVrPC ViYzJjsCl3PoFSRic5pzjDdu7R4kcEZMMvchucTwg_
خوب نیمه اول تموم شد و 2-1 جلو هستیم نکته جالب اینکه دمبا با اولین گلشو برای چلسی به ثمر رسوند:n02:
brad pitt
05-01-2013, 19:34
براوو دمبا با
به این میگن تمام کننده
خب بازی رو 5-1 بردیم و رفتیم دور بعد FA Cup
درخشش با در اولین بازی خودش واسه چلسی جالب توجه بود ...
بچه ها تا هفته بعد که بازی با استوک هست بازی نداریم دیگه ؟
بازی تموم شد و 5-1 بردیم به همه دوستان تبریک میگم
دمبا با هم 2 گل زد کارشناس کانال ورتیگو اسپورت هم خیلی از با تعریف میکرد :n02:
Pessimist
05-01-2013, 20:59
خب خریدن دمابا با رو به طرفدارن چلسی تبریک میگم!
اگه اون مصدومیت طولانی مدت تاثیری تو بازی های آیندش نداشته باشه مطمئنا میتونه به درد چلسی بخوره! قبل از پیوستن به چلسی تو تاپیک آرسنال هم گفته بودم که شانس چلسی از بقیه تیم ها برای خریدن این بازیکن بیشتره!
راستی یه چیز جالب اینکه این بازیکن تو نیم فصل اول بیشترین شوت داخل چهار چوب رو در بین تمامی بازیکن های لیگ برتری داشته!
به گمانم از همین الان باید لقب مسلسل رو بهش بدید!:دی:دی :دی
arashsard
05-01-2013, 21:43
دمه با گرم... نیومده 2 تا گل زد... عجب پای درازی داره هااا:n02: فقط 1/5 متر پا هست.... جون میده واسه پاس های رو به جلو....:n02: میبینمش یاده بابا لنگ دراز میوفتم....:n06:
سلام به دوستان. برد رو به همه هوادارا تبریک میگم. بازی رو ندیدم. سبک بازیه "با" چطوریه؟ شبیه دروگبا بازی میکنه؟ امیدوارم با اومدن "با" به چلسی انگیزه گلزنی "تورس" هم افزایش پیدا کنه.:n01:
بچه ها تا هفته بعد که بازی با استوک هست بازی نداریم دیگه ؟
آقا نیمه نهایی جام اتحادیه 4 روز دیگه با سوانسی در استمفورد(البته بازی رفت و برگشته):n02: انصافا چلسی این فصل خیلی بازی کرده از همه تیمها بیشتر امیدوارم با سوانسی خوب ریکاوری بشن و دوباره ترکیب اصلی را ببینیم
CATALONIA
05-01-2013, 23:32
گل اول تیم توسط دمبا با روی پاس گل ماتا
یک ضربه ی تمام کننده ی عالی ... گل دوم با روی پاس هازارد
فرناندو تورس .. 732 دقیقه طول کشید تا اولین گل خود را با پیراهن چلسی به ثمر رساند ... دمبا با فقط 35 دقیقه زمان میخواست !
و ... اسطوره !
گل اول تیم توسط دمبا با روی پاس گل ماتا
فرناندو تورس .. 732 دقیقه طول کشید تا اولین گل خود را با پیراهن چلسی به ثمر رساند ... دمبا با فقط 35 دقیقه زمان میخواست !
آقا گل اول را اگر تورس هم بود به راحتی می زد :n02: درسته تورس خیلی تو این چند ماه مارو زجر داده اما هیچ وقت گلی که در نیوکمپ به بارسا زد را فراموش نمی کنم:n06:
درسته تورس خیلی تو این چند ماه مارو زجر داده اما هیچ وقت گلی که در نیوکمپ به بارسا زد را فراموش نمی کنم:n06:
اون گل آخرین صحنه ای بود که تورس تورس همیشگی بود، هم اون فرارش، هم اون پا به توپ شدنش، هم اون تو سر توپش... از اون صحنه به بعد تورس دیگه تورس نشد
اول فصل صحبت میشد که تورس بازیکنی نیست که بتونه مثل دروگبا، کل فصل تیمو رو دوشش بکشه... الان تازه میفهمم منظورشون چی بود:sad:
بنيتس:
همکاري تورس و دمبا با عالي خواهد بود
سرمربي چلسي تاکيد کرد: همکاري مهاجمان تيمش ميتواند نتيجه خوبي براي آنها به همراه داشته باشد.
به نقل از اسکاي اسپورت، چلسي در ديدار دور سوم جام حذفي انگليس با نتيجه 5 بر يک در زمين ساوتهمپتون به پيروزي رسيد.
دمبا با، مهاجم جديد اين تيم که 2 روز پيش از نيوکاسل به اين تيم پيوست در نخستين ديدار خود 2 گل وارد دروازه حريف کرد و شروعي رويايي را در اين تيم داشت. اين در حالي است که فرناندو تورس روي نيمکت ذخيرهها بود و به ميدان نرفت.
رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: «با» در اين ديدار خيلي عالي بود. براي يک مهاجم همواره به ثمر رساندن گل خيلي مهم است ولي مهمتر از آن، همکاري او با ساير همتيميهايش است. با در نخستين بازي خود براي ما نمايشي دلپذير داشت. درک خوبي از همتيميهاي خود دارد و بسيار هوشمند است.
بنيتس در مورد همکاري مهاجمانش نيز گفت: مهاجمان خوبي در چلسي هستند که در کنار هم ميتوانند تيم را به شکلي خوب رو به جلو ببرند. آنها ميتوانند باهم رقابتي سازنده داشته باشند و گلهاي زيادي نيز براي ما وارد دروازه حريفان کنند. به عقيده من تورس و با ميتوانند خط حمله خوبي را براي ما بسازند.
ورزش 3
لمپارد دومين گلزن برتر تاريخ چلسي شد
هافبک کهنه کار تيم فوتبال چلسي با گلزني در ديدار ديشب تيمش برابر ساوتهمپتون در جام حذفي انگليس دومين گلزن برتر تاريخ باشگاه لقب گرفت.
به گزارش رويترز ، فرانک لمپارد در نيمه دوم از روي نقطه پنالتي گل پنجم تيم خود را به ثمر رساند
اکنون لمپارد با زدن 193 گل براي چلسي در کنار کري ديکسون در رده دوم گلزنان برتر تاريخ باشگاه قرار دارد.
در تاريخ باشگاه چلسي بابي تامبلينگ با زدن 202 گل رکورد دار است.
ورزش3
vahidgame
06-01-2013, 13:58
دمبا با واقعا مهاجم آماده و گلزنیه و خرید بسیار خوبی بود.
ولی خب اینکه بعضی جاها میگن دروگبا جدید اومده دیگه یکمی بزرگ نمایی هستش چون دروگبا دیگه از همه لحاظ کامل بود و میشه گفت بهترین مهاجم هدف یه دهه اخیره و هر بازیکنی نمی تونه مثل اون بشه!
دمبا با حداقلش فکر می کنم از تورس برای ما بیشتر سود داشته باشه و نسبت به تورس مسلما آماده تره و توی لیگ برتر جا افتاده...
قیمتش هم خیلی مناسب بود و جای امیدواری داره که آبراموویچ دیگه از اون پول های تخیلی الکی مثل تورس رو دیگه نمیده! :دی
حالا مثلا بازیکنایی مثل هازارد که قیمت اونا هم زیاده همین الانشم خیلی به درد تیم خوردن و مشخصه در آینده هم حتی می تونن بیشتر هم به درد بخورن ولی تورس رو میشه گفت باید اندازه یک سوم یا حتی یک چهارم اون پول رو براش خرج می کردن!
+
امیدوارم لمپارد بتونه رکورد بابی تامبلینگ رو هم بزنه و به عنوان یه هافبک به تنهایی به عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه بشه!
صحبت های ضد و نقیضی در مورد این میشه که لمپارد آخر فصل میره یا نمیره و هنوز هیچی مشخص نیست ولی کلا فکر کنم توی همین مقدار از امسال هم که باقی مونده می تونه این تعداد گل رو بزنه و رکورد رو بشکونه...
تلاش چلسي براي رسيدن به اولين جام فصل
دور رفت مرحله نيمه نهايي رقابت هاي فوتبال جام اتحاديه باشگاه هاي انگليس - ليگ کاپ - فردا آغاز مي شود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، برنامه اين ديدارها به شرح زير است :
* سه شنبه 19 دي :
برادفوردسيتي - آستون ويلا
- ديدار برگشت دو تيم 22 ژانويه برگزار مي شود.
* چهارشنبه 20 دي :
چلسي - سوآنزي سيتي
ديدار برگشت دو تيم 23 ژانويه برگزار خواهد شد.
قرعهکشي دور چهارم جامحذفي انگلستان
چلسي، مدافع عنوان قهرماني جام حذفي فوتبال انگلستان، در دور چهارم اين رقابتها با سوثاند يا برنتفورد ديدار ميکند.
* سوث اند يا برنتفورد - چلسي
مدير برنامههاي لمپارد: فرانک آخر فصل ميرود
مدير برنامههاي لمپارد تاکيد کرد وي در پايان فصل اين تيم را ترک خواهد کرد.
به نقل از ساکرنت، در حالي که فرانک لمپارد آخرين فصل از قرارداد خود در استمفورد بريج را پشت سر ميگذارد، هيچ پيشنهاد تمديد قراردادي به وي ارائه نشده است.
استيو کونتر در اين مورد گفت: مدير چلسي در جريان برگزاري جام باشگاههاي جهان در ژاپن به من گفت که هيچ برنامهاي براي تمديد قرارداد لمپارد نداريم. از آن زمان تاکنون نيز هيچ چيزي تغيير نکرده است. تنها کاري که فرانک ميتواند انجام دهد اين است که دوران فوتبال خود را همان طور که دوست دارد در چلسي به پايان ببرد.
وي افزود: اگر هم دوست داشت که به فوتبال خود ادامه دهد، ميتواند براي تيم ديگري بازي کند. چيزي که مشخص شده اين است که او در پايان فصل چلسي را ترک ميکند.
ورزش 3
چلسي به دنبال پديده جديد فوتبال اروپا
باشگاه چلسي در تلاش است ايسکو، مهاجم مالاگا را در تابستان به خدمت بگيرد.
ايسکو پديده فوتبال اروپا در سال 2012 که توانست جايزه پسر طلايي اروپا را به دست آورد توجه تيمهاي زيادي از جمله چلسي و منچسترسيتي را به خود جلب کرده است.
اگر چه باشگاه مالاگا در تلاش است، قرارداد مهاجم خود را تمديد کند اما با توجه به پايان قرارداد ايسکو در تابستان هر تيمي که بخواهد او را به خدمت بگيرد بايد 30 ميليون يورو به او بپردازد.
در این پست بر خودم واجب می دونم که از زحمات کاربران هوادار چلسیِ پی سی ورلد در ارائه اخبار و مطالب تیم چلسی، مخصوصاً جناب 30vil تشکر کنم. واقعاً ایشون باعث شدن که تاپیک چلسی از زمان بازگشایی در شروع فصل (با در نظر گرفتن اینکه چلسی طرفدار کمتری نسبت به دیگر تیم های مطرح داره) پیشرفت زیادی داشته باشه. تا اونجایی که می دونم ایشون اکثر بازی های چلسی رو دنبال میکنن و کاملاً به اخبار چلسی اشراف دارن و نظرات جامع و کارشناسانه ای بعد از هر بازی ارائه میدن. جا داره باز هم زحمات ایشون تشکر کنم.
در این پست بر خودم واجب می دونم که از زحمات کاربران هوادار چلسیِ پی سی ورلد در ارائه اخبار و مطالب تیم چلسی، مخصوصاً جناب 30vil تشکر کنم. واقعاً ایشون باعث شدن که تاپیک چلسی از زمان بازگشایی در شروع فصل (با در نظر گرفتن اینکه چلسی طرفدار کمتری نسبت به دیگر تیم های مطرح داره) پیشرفت زیادی داشته باشه. تا اونجایی که می دونم ایشون اکثر بازی های چلسی رو دنبال میکنن و کاملاً به اخبار چلسی اشراف دارن و نظرات جامع و کارشناسانه ای بعد از هر بازی ارائه میدن. جا داره باز هم زحمات ایشون تشکر کنم.
دوست عزیز جناب meyn با تشکر از شما از پست های شما و دیگر عزیزان بسیار استفاده میکنم و درس میگیرم امیدوارم همواره در کنار هم شاهد موفقیت های تیم محبوبمون باشیم:n16:
خوب میرسیم به خبر جالب امروز :n02:امیدوارم مسئولان چلسی با پیش اومدن این موضوع قرارداد سوپر فرانکی را تمدید کنند:n03:
فرانک لمپارد به منچستريونايتد ميرود
منچستريونايتد خواهان به خدمت گرفتن "فرانک لمپارد" شده و اين بازيکن هم براي حضور در اولدترافورد اعلام آمادگي کرده است.
مسئولان باشگاه چلسي اعلام کرده اند که قصد ندارند قرارداد لمپارد را تمديد کنند و از سويي "سرآلکس فرگوسن"، مربي منچستريوناتد معتقد است که اين بازيکن 34 ساله هنوز مي تواند در بالاترين سطح به فوتبال بپردازد.
فرگوسن از مدتها قبل يکي از تحسينکنندگان اين بازيکن بود و در نظر داشت قبل از اينکه به چلسي بپيوندد، او را به خدمت بگيرد. معلوم نيست که اين قرارداد در ماه ژانويه منعقد شود چون لمپارد مي خواهد تا پايان فصل در استمفوردبريج بماند و سپس به عنوان بازيکن آزاد از چلسي جدا شود.
بر پايه گزارش سان، منچستريونايتد قرارداد يک ساله اي را براي لمپارد آماده کرده با اين شرط که اگر اوضاع رو به راه بود، قراردادش را تمديد کند.
ورزش 3
brad pitt
08-01-2013, 10:39
آره شاید ابرامویچ بیاد حداقل جلوی یکی از اشتباهاتو بگیره
سوپر فرانک واقعا حضورش در هر تیمی یک وزنه ست
ایشالا تمدید کنه
vahidgame
08-01-2013, 11:17
لمپارد بره منچستر؟! شاید از تیم بره ولی بعیده به یه تیم لیگ برتری بره!
فعلا که این نیم فصل رو هست و باید دید تابستون چی میشه
ولی امیدوارم آبراموویچ به هواداران مخصوصا اونایی که تو ورزشگاه در مورد موندن لمپارد شعار میدن احترام بذاره و قرارداد اونو تمدید کنه...
لمپارد : از هواداران و کری دیکسون متشکرم
فرانک لمپارد معتقد است که وضعیت قراردادش با چلسی اندکی موجب مغشوش شدن افکارش می شود، ولی هم چنان از هر دقیقه بازی کردن برای چلسی لذت می برد و همچنین از طرفداران باشگاه فوتبال چلسی تشکر کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در دیدار جام حذفی مقابل ساوتهمپتون فرانک لمپارد نیمکت نشین بود، ولی در نیمه دوم به بازی آمد و توانست یک پنالتی برای چلسی به ثمر برساند تا به همراه بابی تامبلینگ با 25 گل زده در جام حذفی، بهترین گلزن باشگاه چلسی در این رقابت ها نامیده شود.
همچنین این پنالتی گل های او را با کری دیکسون در عدد 193 برابر کرد تا به دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه تبدیل شود و تنها 9 گل دیگر با رکورد بابی تامبلینگ فاصله دارد تا به برترین گلزن تاریخ چلسی تبدیل شود.
فرانکی در شادی گل خود رو به 4592 هوادار چلسی که به ورزشگاه ساوتهمتون سفر کرد، فریاد زد : " من عاشق شما هستم. "
در 25 دقیقه ای که لمپارد در میدان بود، هواداران چلسی شعار " با او تمدید کنید" را سر می دادند.
لمپارد هنوز با چلسی برای تمدید قراردادش به توافق نرسیده و قرارداد ملی پوش انگلیسی در پایان این فصل به اتمام می رسد. هرچند که برخی از خبرگزاری ها عنوان کردند که آبراموویچ می خواهد پیشنهادی 2 ساله برای تمدید قرارداد فرانکی بر روی میز او بگذارد.
همچنین گل انگلیسی امروز اعلام کرد که فرانکی پیشنهاد سه ساله اورتون را رد کرده است.
هافبک 34 ساله باشگاه چلسی در مورد هواداران گفت : " آن ها در طول زندگیم در چلسی همیشه و خصوصا این چند هفته اخیر از من حمایت کرده اند. آن ها از ابتدا با من بوده اند و در هفته های اخیر نیز اینگونه از من حمایت کرده و در کل دوران فوتبالم در کنارم بوده اند. من فقط می خواهم از آن ها تشکر کنم. "
فرانکی در مورد شایعات پیرامون قرارداد خود گفت : " من می دانم که صحبت های فراوانی پیرامون من وجود دارد، ولی واقعا از بازی کردن لذت می برم. این همه داستان است، وقتی که اینجا بازی می کنم و هواداران نیز از من حمایت می کنند، بنابرین حتی اگر چیزهایی در سر من باشد نمی توانند کمکی کنند، ولی اندکی شما را احساساتی می کند. "
لمپارد ادامه داد : " باید بگویم که از فوتبالم و این لحظات لذت می برم. "
فرانک لمپارد همچنین به کری دیکسون که هم اکنون به رکوردش رسیده ادای احترام کرد، فرانکی گفت : " من احترام زیادی برای کری قائلم. او دوستی خوب برای من است. از بدست آوردن هر نقطه اشتراکی با کری دیکسون مفتخرم. باید بگویم که کری به عنوان یکی از بازیکنان سابق، از کسانی بوده که در باشگاه بیشترین حمایت را از من کرده است. "
لمپارد در پایان گفت : " چیزی برای گفتن ندارم، ولی از او به خاطر کمک هایی که در راه رسیدن من به رکوردش انجام داد، تشکر می کنم. "
.........................
توافقات اولیه چلسی با تایسون
منابع اسکای اسپرتس به این خبرگزاری معتبر گزارش دادند که چلسی برای به خدمت گرفتن ستاره 24 ساله باشگاه متالیست خارکف به توافق رسیده ولی برای نهایی کردن این قرارداد باید با یک باشگاه انگلیسی دیگر رقابت کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، تایسون در هفته گذشته عنوان کرد که در ماه پیش به لندن آمده و با رومان آبراموویچ بر سر انتقال به این باشگاه مذاکراتی داشته و از استمفوردبریج دیدن کرده است.
تایسون دو سال و نیم پیش از اینترناسیونال، جایی که با اسکار در آن هم بازی بود جدا شد و به متالیست پیوست. اسکای اسپورتس گزارش داد که چلسی بر سر رضایت نامه تایسون با متالیست و همچنین بر سر دستمزد و مسائل شخصی قرارداد این بازیکن به توافق رسیده است.
با این حال، باشگاه دیگری از انگلستان که هنوز نام آن فاش نشده خواهان تایسون می باشد و باید بر سر این بازیکن با چلسی رقابت کند. آبی های لندن امیدوارند که بتوانند تایسون را نیز به خدمت بگیرند و دومین خرید خود در ژانویه سال 2013 را رقم بزنند.
..................
تایسون بازیکن خیلی خوبیه و توی چند تا پست از جمله هافبک نفوذی و وینگر و مهاجم نوک می تونه بازی کنه
یادم هم میاد که یکی از قشنگترین گل های پارسال رو هم زده بود
اونو بگیریم دیگه جمع برزیلی ها جمع میشه! :دی
دمبا با: تورس مهاجم اصلي تيم است
دمبا با، مهاجم جديد چلسي تاکيد کرد که حضور وي در اين تيم هيچ تاثيري بر جايگاه فرناندو تورس به عنوان مهاجم اصلي در استمفورد بريج ندارد.
دمبا با که با قراردادي به ارزش 7.5 ميليون يورو از نيوکاسل يونايتد به چلسي پيوست در اولين حضور خود در چلسي در رقابتهاي اف اي کاپ مقابل ساوتهمپتون دو گل از پنج گل تيمش را به ثمر رساند. در حاليکه تورس در اين ديدار روي نيمکت نشست.
اما اين مهاجم سنگالي تاکيد کرد که وي در تلاش براي تثبيت موقعيت خود در باشگاه جديد، تورس را هم تيمي ارشد خود ميداند.
با گفت: من فقط ميخواهم از فوتبال لذت ببرم.
مهاجم سابق نيوکاسل افزود: من اينجا هستم تا به اين تيم کمک کنم و اين کمک به معني گرفتن موقعيت شخص ديگري نيست. من ميدانم که فرناندو مهاجم اصلي است. من تازه رسيدهام و بايد از بازيکنان ديگر و همچنين تورس ياد بگيرم چرا که سابقه او بسيار بيشتر از من است.
وي افزود: در چلسي اين شانس را دارد که در کنار بازيسازهاي تيم قهرمان اروپا، از جمله خوان ماتا و فرانک لمپارد بازي کند.
دمبا گفت: اين باعث ميشود که فوتبال آسان به نظر برسد، من فقط سعي ميکنم پشت سر اين هافبکها بدوم و فضاسازي کنم، زيرا ميدانم زماني که آنها فضا در اختيار داشته باشند، خطرناک خواهند بود.
بازيکن جديد چلسي افزود: هنگاميکه شما بازيکناني اين چنيني که فوتبال را کاملا درک ميکنند در اختيار داريد، فقط بايد بدويد و توپ به شما خواهد رسيد و اين چيزي است که من سعي ميکنم انجام دهم.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، وي گفت: از حضور در چلسي بسيار خوشحال هستم. آنها بازيکناني در کلاس جهاني هستند و بازي در کنار آنها کاملا متفاوت است. آنها فضا ايجاد ميکنند، پاسهاي خوب ميدهند و در بازي بسيار باهوش هستند.
یونایتد یک هافبک می خواد و چلسی هم لمپارد رو نمی خواد.
دو جمله ی بالا کافیه تا بشه یه شایعه احمقانه و مسخره ساخت.
Reza31001
08-01-2013, 12:21
الان بحث لمپارد اینه که کلا باشگاه بهش هیچ پیشنهادی نمیده یا همون بحث قرارداد یه ساله هست؟
اشلی کول چه طور؟
الان بحث لمپارد اینه که کلا باشگاه بهش هیچ پیشنهادی نمیده یا همون بحث قرارداد یه ساله هست؟
اشلی کول چه طور؟
اونطور که یادمه کلا به بازیکنای بالای 30 قرداد یک ساله پیشنهاد شده که مثل اینکه به اشلی کول برخورده این موضوع
ولی لمپارد رو یادمه که نوشته بودن هیچ پیشنهادی از طرف باشگاه بهش نشده
لمپارد حیفه بخدا :n28:
پيرلو: لمپارد بازيکني جهاني است
آندره آ پيرلو ، فرانک لمپارد را بازيکني جهاني توصيف کرد و گفت مسئولان چلسي ديوانه اند که اجازه مي دهند چنين اسطوره اي از تيمشان برود.
به گزارش روزنامه هاي انگليس، هافبک يوونتوس در عين حال گفت اگر قرار است چلسي به لمپارد اجازه خروج بدهد ، شيفته آن است که اين بازيکن را در کنار خود در تيم يوونتوس ببيند.
هافبک ملي پوش انگليسي به دليل باشگاه چلسي حاضر به پيشنهاد تمديد قرارداد او نشد بايد پايان فصل اين تيم را ترک کند.
پيرلو 33 ساله در مصاحبه با يک شبکه تلويزيوني آمريکا گفت: من فقط بر اساس آنچه که مي بينم مي توانم اظهار نظر کنم. آنچه مي بينم اين است که لمپارد يکي از بهترين هافبک هاي مياني در سطح جهان است.
وي افزود: اگر او بخواهد در ايتاليا بازي کند ، مطمئنا من ورودش به يوونتوس را خوش آمد خواهم گفت. در ايتاليا فرانک مي تواند به سادگي تا چهار سال ديگر در بالاترين سطح باشد.
ورزش3
vahidgame
09-01-2013, 11:38
خب امشب توی دور رفت نیمه نهایی جام اتجادیه با سوانسی بازی دارم که میزبان هم هستیم
جالبه دیشب توی اون یکی بازی نیمه نهایی بردفورد تونسته استون ویلا 3 بر 1 ببره!
که در هر صورت فکر می کنم در صورتی که فینال بریم دیگه شکست هر کدوم از این دو تا تیم کار آسونی باشه
ولی در مقابل سوانسی تیم قدرتمندیه و این فصل حتی به تیم هایی مثل منچستر ، آرسنال و لیورپول در رقابت های مختلف نباخته و توی زمین آرسنال و لیورپول هم تونسته پیروز بشه!
البته در هر صورت این جام های کوچیک ما رو راضی نمی کنه :دی
پیش بازی چلسی - سوانسی :آبی ها یک گام تا جام قهرمانی لیگ کاپ
چلسی در حالی از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ به میزبانی سوانسی سخت کوش می رود که به دنبال سومین قهرمانی در این رقابت ها طی 9 سال اخیر است.
Turnbull
Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand
Lampard, Ramires
Mata, Oscar, Hazard
Ba
Vorm
Rangel, Chico, Williams, Davies
Britton, Ki
Dyer, De Guzman, Routledge
Graham
سایت گل-رافا بنیتس سرمربی موقت چلسی برای این بازی ظاهرا مجبور است بدون پتر چک مصدوم ,دروازه بان اصلی خود تیمش را برابر سوانسی به میدان بفرستد در حالی که یوسی بنایون شاگرد سابق رافا بتیس در لیورپول نیز نمی تواند در بازی چهارشنبه شب به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو چلسی را همراهی کند.
بسیار بعید است کهجان تری مدافع و کاپیتان چلسی به بازی چهارشنبه شب برابر سوانسی از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ برسد و اوریول رومئو نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو همچنان مصدوم و دسترس نیست.
ویکتور موسس و جان اوبی میکل از جمله بازیکنانی هستند که در این بازی حضور نخواهند داشت.این دو بازیکن نیجریه ای پس از شکست شنبه شب برابر ساوتهمپتون در آستانه جام ملت های آفریقا راهی اردوی تیم ملی کشورشان نیجریه شدند.
در سوی دیگر برای سوانسی نیل تیلور تنها بازیکن مصدوم این تیم در آستانه بازی برابر چلسی است. هر چند که مایکل لادروپ سرمربی قو ها در آستانه بازی حساس هفته آینده برابر اورتون ممکن است برای این بازی به میچو مهاجم کلیدی و اصلی تیمش استراحت بدهد.
آیا می دانستید؟
- چلسی از 13 بازی که تحت هدایت رافا بنیتس به میدان رفته تنها در یک بازی بیش از یک گل دریافت کرده.آنها همچنین 11 بار در 21 بازی تحت هدایت روبرتو دی متئو بیش از یک گل دریافت کرده بودند
- چلسی در چهار بازی اخیرش در جام های داخلی انگلیس ( اف ای کاپ و لیگ کاپ ) کمتر از 5 گل نزده و در مجموع این 4 بازی، آنها 21 گل به ثمر رسانده اند.
- آمار گلزنی سوانسی در بازی های لیگ کاپ این فصل شان قابل توجه بوده,آنها در تمامی سه بازی این رقابت ها میانگین زدن 2.5 گل در هر بازی را داشته اند.
- در حالی که 100 سال از تاسیس این باشگاه می گذرد این باشگاه ولزی هرگز پیش از این نتوانسته بود از دور چهارم لیگ کاپ به دور بعد کند اما در حال حاضر آنها در جمع چهار تیم پایانی این رقابت ها قرار گرفته اند و شانس رسیدن به فینال لیگ کاپ را نیز دارند.
- بالاترین رتبه ای که سوانسی در تاریخ باشگاه خود تجربه کرده قرار گرفتن در رده ششم جدول در سال 1982 بوده و در مقابل مایکل لادروپ مربی حال حاضر سوانسی سابقه هفت بار قرار گرفتن در رتبه اول در چهار کشور مختلف را دارد.
سوانسی در 5 بازی اخیرش در مجموع رقابت ها شکست نخورده و چلسی در 5 بازی اخیرش در مجموع رقابت ها تنها یک بار تن به شکست داده و اگر مجموع این بازی ها را در نظر بگیریم روی هم در 10 بازی اخیر این دو تیم تنها یک بار طعم شکست را تجربه کرده اند.
arashsard
09-01-2013, 14:30
جالبه دیشب توی اون یکی بازی نیمه نهایی بردفورد تونسته استون ویلا 3 بر 1 ببره!
چه بر سره ویلا اومده ؟؟؟ از زمانی که ما 8 تا بهش زدیم از همه داره 3 4 تا میخوره.... اگه بتونیم سوانسی رو بزنیم جام توو دستمونه... سوانسی یکه از تیم های خوب این فصله...
arashsard
10-01-2013, 01:13
توو لحظه های حساس که تیم باید نتیجه بگیره نمیگیره... کار خیلی سخت شد... 99% این جام هم از دست دادیم...
vahidgame
10-01-2013, 01:15
اصلا باورم نمیشه توی خونه دو بر صفر باختیم!
یکی از شاهکارهای دیگه آقای بنیتز اتفاق افتاد و واقعا توی سال 2013 دنبال رکورده اونم از نوع باخت های پشت سر هم توی خونه!
دقیقا توی همچین بازی های حساس که باید مربی کاری کنه که تیم نتیجه بگیره ، کار خاصی نمی تونه بکنه و این میشه فرق مربی های مختلف...
ترکیب هم جالبه:
Turnbull
Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand
Luiz, Ramires
Mata, Oscar, Hazard
Torres
لمپارد و دمبا با هم به ترتیب از دقایق 71 و 81 به بازی اومدن!
brad pitt
10-01-2013, 01:15
این بازی برگشت نداره ؟
آمو تورس اعصاب خرد کنه بخدا
یونایتد یک هافبک می خواد و چلسی هم لمپارد رو نمی خواد.
دو جمله ی بالا کافیه تا بشه یه شایعه احمقانه و مسخره ساخت.
گه لمپارد بازيكن آزاد بشه شايعه به حقيقت تبديل ميشه......
brad pitt
10-01-2013, 01:22
واقعا تیم به یک مربی بزرگ و یک مهاجم فوق کامل نیاز داره
یکی به این آبراموویچ نیست بگه تاوان یک باخت 3-0 و اخراج دی متیو الان بدتره یا این نتایج ؟
لمپارد و اشلی کل رو هم باهاشون تمدید نکن ببین تیم به کدوم مسیر میره
متاسفانه بازی را باختیم اونم 2-0 بازیکنان ها خیلی خسته به نظر می رسند ، تیمهای جلو چلسی هم جدیدا یه اتوبوس دفاع میچینن و تو ضد حمله میان گل میزنند و بازی را می برند مثل کاری که پارسال چلسی انجام میداد
دمبابا هم روی نیمکت بود که به نظر دلیل اصلیش خستگی این بازیکن میتونه باشه وگرنه باید بازی میکرد
جالبه 2روز و 16 ساعت دیگه با استوک در زمین اوناه بازی داریم:n02:
این بازی برگشت نداره ؟
آمو تورس اعصاب خرد کنه بخدا
داره دوست عزیز 13 روز دیگه در سوانسی سیتی
بازیهایی که در پیش داریم خیلی فشرده هستش
12 Sat
15:00 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stoke City
A
PREM
[*=center][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16 Wed
19:45 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Southampton
H
PREM
[*=center][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 Sun
13:30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arsenal
H
PREM
Sky
23 Wed
19:45 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Swansea City
A
LGCP
Sky
29 Tue
20:00 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reading
A
PREM
جناب رافائلِ عریض، ببخشید، عزیز، فرمودن مهاجمین رو باید مقصر دونست، نه ایوانوویچ رو
یکی نیست بگه نه مهاجما مقصرن، نه ایوانوویچ ، این خود تویی که مقصری برادر
وقتی در حد یه تیمی نیستی چرا مربیگریش رو قبول میکنی آخه....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رو شکر که (به لطف قوانینِ عجیب و غریبِ جام اتحادیه انگلیس!) بازی برگشتی هم وجود داره، وگرنه خیلی بد میشد به دست تیمی مثل سوانسی حذف میشدیم! هر چند که همین سوانسی تیم بزرگی مثل لیورپول رو حذف کرد. به هر حال آخرین شانسِ چلسی شکستِ سوانسی در بازی برگشته که در زمین حریف هم برگزار میشه. کار سختیه اما به قول معروف کار نشد نداره! خدا رو چه دیدی شاید همین سوانسی رو مثل استون ویلا هشتایی کردیم! این جور کارا از رافائل بنیتز بعید نیست!
arashsard
10-01-2013, 12:53
خدا رو شکر که (به لطف قوانینِ عجیب و غریبِ جام اتحادیه انگلیس!) بازی برگشتی هم وجود داره، وگرنه خیلی بد میشد به دست تیمی مثل سوانسی حذف میشدیم! هر چند که همین سوانسی تیم بزرگی مثل لیورپول رو حذف کرد. به هر حال آخرین شانسِ چلسی شکستِ سوانسی در بازی برگشته که در زمین حریف هم برگزار میشه. کار سختیه اما به قول معروف کار نشد نداره! خدا رو چه دیدی شاید همین سوانسی رو مثل استون ویلا هشتایی کردیم! این جور کارا از رافائل بنیتز بعید نیست!
دیگه بازی برگشت هر چی نیروی هجومی داریم باید بریزیم توو زمین... باید همزمان از تورس و دمبابا استفاده کنیم....
vahidgame
10-01-2013, 14:04
گل ها رو از اینحا نگاه کنید که مشخصه هر دو گل به خاطر اشتباه واضح ایوانوویج بودش!
درسته لوئیز چند تا بازی به عنوان هافبک دفاعی بازی کرد و جواب داد ولی به عنوان دفاع وسط مطمئنا بهتر کار می کنه و میشه گفت در حال حاضر بهترین دفاع وسط ما هم هست. واقعا عجیب نیست که لمپارد به عنوان هافبک وسط بیرون باشه و لوئیز جای اون بازی کنه؟!
برای بازی دیشب این دو تا ترکیب به نظرم ایده آل بودن:
ترنبال
کول - لوئیز - کیهیل - ایوانوویچ
لمپارد - رمیرس
ماتا ----- اسکار ------ هازارد
دمبا با
ترنبال
هازارد - لمپارد - رمیرس - ماتا
تورس - دمبا با
ولی بنیتز کلا همیشه به طور یکنواخت ترکیب می چینه و تعویض های اونم همیشه یه جوره!
سیستم اونم همیشه تقریبا همین 1-3-2-4 هستش که حتی اگه تیم عقب هم باشه سیستم رو عوض نکنه و فقط مثلا تورس رو می کشه بیرون و دمبا با رو میاره! در حالیه که مربی های بزرگ رو نگاه کنید اینجور موقع ها تیم رو کلا هجومی می کنن شاید نتیجه ای بگیرن...
کلا راضیم که قبل اینکه فصل تموم بشه هم بنیتز اخراج بشه و واقعا بهترین خبر همینه!
دی متئو حداقل قبلا برای چلسی بازی هم کرده بود و از جنس چلسی بود و به اون تعصب داشت ولی کسایی مثل بنیتز هیچی براشون مهم نیست و میان پولشون رو می گیرن و میرن و دوباره به عنوان یه مربی متوسط توی یه تیم دیگه مربیگری می کنن!
دی متئو حداقل قبلا برای چلسی بازی هم کرده بود و از جنس چلسی بود و به اون تعصب داشت ولی کسایی مثل بنیتز هیچی براشون مهم نیست و میان پولشون رو می گیرن و میرن و دوباره به عنوان یه مربی متوسط توی یه تیم دیگه مربیگری می کنن!
اگه بخوایم بحث کلیشه ای گاس هیدینک رو بذاریم کنار، اگه قرار بود مثل منچستریا یه مربی پایه ثابت واسه تیممون داشته باشیم، ترجیح میدادم اون یه نفر دی متئو باشه
حیف بخت (ابراموویچ) باهاش یار نبود،مطمئنن اینقدا بارش بود که اگه یه فصل کامل بهش فرصت میدادن تا با تیم شناخت پیدا کنه فصل بعدش چم و خم تیم اومده بوده دستش
Reza31001
10-01-2013, 18:21
یعنی بنیتز خوب یاد داره ضد حال بزنه ها :n02::n04:
فوتبال انگلیسم که عجیب سنگینه
تو همین 7-8 روز تعطیلی نیم فصل هم باز بازیهای جام های دیگه برگزار میشه
arashsard
10-01-2013, 21:16
گل ها رو از اینحا نگاه کنید که مشخصه هر دو گل به خاطر اشتباه واضح ایوانوویج بودش!
ترنبال
لمپارد - رمیرس
ماتا ----- اسکار ------ هازارد
دمبا با
ترنبال
هازارد - لمپارد - رمیرس - ماتا
تورس - دمبا با
الان حس ایوا رو درک میکنم... از روزهای خوب ایوا نبود... اما الان نباید کاسه کوزه ها رو سر ایوا خالی کرد... هیچ وقت گل هایی که به همین لیورپول بنیتز توو مرجله حذفی لیگ قرمانان زد فراموش نمیکنم... 2 تا ضربه سر فوق العاده زد... الان فقط باید یه فکری به حال بازی برگشت کرد
دومی بهتره... باید حتما از 2 تا مهاجم استفاده کنیم... با یه مهاجم به جایی نمیرسیم... توو همین بازی هم بنیتز باید نیمه دوم دمبابا رو میزاشت کنار تورس... خداییش اگه میثاقیان خودمون هم بود میفهمید باید نیمه دوم مهاجم بکشه تووو.... گذشته ها گذشته... دیگه باید بازی برگشت امونشون ندیم...
بواس: مديران چلسي برنامه اي ندارند
آندره ويلاس بواس، سرمربي تاتنهام، مديران چلسي را به دليل نداشتن برنامه بلند مدت مورد انتقاد قرار داد.
اين مربي جوان پرتغالي در ابتداي فصل گذشته هدايت چلسي را برعهده گرفت اما تنها بعد از 9 ماه، جاي خود را به روبرتو دي متئو داد.
دي متئو هم اگرچه توانست با چلسي قهرماني در جام حذفي و چمپيونزليگ را تجربه کند اما به سرنوشت مشابهي دچار شد و به همين دليل، ويلاس بواس مديران باشگاه لندني را مورد انتقاد قرار داد.
او در گفتگو با نشريه سان گفت:" هيچ برنامه اي در چلسي وجود ندارد. در اين باشگاه نتايج حکمراني مي کند. در فوتبال، گاهي اوقات شرايط طوري است که بهتر است مربي را عوض کنيد اما اگر به پروژه تان ايمان داشته باشيد، به مربي تان اعتماد مي کنيد.
آبراموويچ تعهدي داشت و قولي داده بود اما خيلي زود همکاري مان قطع شد."
در مقابل، او از شرايطش در باشگاه تاتنهام اظهار رضايت کرد و اعلام کرد که قصد دارد فصل موفقيت آميزي را پشت سر بگذارد.
" ما به چيزي که از مان خواسته شده بود، رسيديم. ما در ليگ برتر سوم هستيم و همچنان در ليگ اروپا نيز حضور داريم."
چلسي آماده پيشنهاد 30 ميليوني براي فلايني
باشگاه چلسي آماده است تا با پرداخت مبلغ در نظر گرفته شده براي مارونه فلايني، اين هافبک بلژيکي را از اورتون به خدمت بگيرد.
به نقل از سايت گل، براساس بند در نظر گرفته شده براي اين بازيکن، هر باشگاهي که قصد دارد او را به خدمت بگيرد، بايد بيش از 30 ميليون يورو بپردازد و چلسي قصد دارد با پرداخت اين مبلغ، فلايني را در ژانويه به خدمت بگيرد.
سايت گل چند ماه قبل اعلام کرده بود که مديران چلسي فلايني را به عنوان جانشين دراز مدت فرانک لمپارد در نظر دارند؛ قرارداد هافبک باتجربه انگليسي با چلسي در پايان فصل جاري به اتمام مي رسيد.
گفته مي شد که پيش از اين مبلغ فروش فلايني کمتر از 27 ميليون يورو اعلام شده بود و همين مسئله موجب شد تا باشگاه چلسي براي خريد او مشتاق تر باشد اما اکنون از مبلغي بالاتر از 30 ميليون يورو ياد مي شود.
البته در صورتي که آبراموويچ متقاعد شود که فلايني مي تواند جاي لمپارد را پر کند، مشکلي با پرداخت 30 ميليون يورو براي فلايني ندارد. چلسي به يک هافبک هجومي نياز دارد و فلايني نيز اين فصل در اورتون در اين فصل به کار گرفته شده، هرچند خود اعلام کرده که بيش از همه به بازي در پست هافبک دفاعي علاقه مند است.
اين در حالي است که آرسن ونگر نيز از مدت ها پيش به دنبال به خدمت اين بازيکن است و پيش از به خدمت گرفتن ميکل آرتتا، قصد خريد فلايني را داشت اما بعيد است توپچي ها اين بار هم بتوانند با رقيب همشهري براي خريد اين ملي پوش بلژيکي رقابت کنند.
ورزش3
brad pitt
11-01-2013, 00:53
لمپاردو نگه دار نمیخواد فلاوینی رو بخری
جدیدا آبراموویچ رو آورده به خریدای داخل لیگ جزیره
با این بازیکنا و مربی چجوری میخواد حداقل به 2 جام از 3 جام بیندیشد ؟؟؟
آخرین رنکینگ تیمهای باشگاهی جهان
سایت فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال ردهبندی بهترین تیمهای باشگاهی فوتبال جهان در سال 2012 (اول ژانویه 2012 تا 31 دسامبر 2012) را اعلام کرد که بر این اساس تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا با کسب 307 امتیاز همچنان در صدر این ردهبندی قرار دارد.
در این ردهبندی که 436 باشگاه دنیا مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، چلسی انگلستان با 279 امتیاز، آتلتیکومادرید اسپانیا با 278 امتیاز، بوکاجونیوز آرژانتین با 278 امتیاز، کورینتیانس سائوپائولوی برزیل با 272 امتیاز، بایرن مونیخ آلمان با 270 امتیاز، رئال مادرید اسپانیا با 259 امتیاز، یوونتوس ایتالیا با 231 امتیاز، بوریسیادورتموند آلمان با 226 امتیاز و المپیک لیون فرانسه با 224 امتیاز ردههای دوم تا دهم را به خود اختصاص دادند.
طبق این ردهبندی چلسی انگلستان قهرمان لیگ قهرمانان اروپا از رده چهارم به رده دوم رسید، یوونتوس با 6 پله صعود از رده چهاردهم به رده هشتم دست یافت و دورتموند هم با 8 پله صعود جایگاه نهم دنیا را از آن خود کرد.
مذاکره اشلی کول با بارسا و رئال
مدیربرنامه های کول به اسپانیا سفر کرده تا با سران باشگاه رئال و بارسا برای انتقال احتمالی این بازیکن از چلسی به یکی از این دو تیم مذاکره کند.
قرارداد اشلی کول در پایان فصل به اتمام می رسد و مانند فرانک لمپارد، سران چلسی به او گفته اند قراردادش را تمدید نخواهند کرد و باید به دنبال یک تیم جدید برای خود باشد.
کول با وجود پیشنهاد خوب از باشگاه پاری سن ژرمن ترجیح می دهد به یکی از دو تیم رئال یا بارسا بپیوندد و فوتبال خود را در لالیگا ادامه دهد.
رافا بنیتز: می دانم در پایان فصل باید از چلسی بروم
رافا بنیتز سرمربی موقت تیم فوتبال چلسی قبول کرد شانسی برای حضور بلند مدت در این تیم ندارد.
و به نوشته روزنامه سان بنیتز تا قبل از پایان قراردادش توسط رومن آبراموویچ از نیمکت چلسی اخراج نخواهد شد اما خود او هم قبول کرده شانسی برای بقا در استمفوردبریج ندارد.شکست دو بر صفر چلسی مقابل سوانزی در نیمه نهایی جام اتحادیه باشگاههای انگلیس باعث شد هواداران این تیم به شدت عصبانی شوند و علیه کادر فنی این تیم شعار دهند.بنتیز می گوید: می دانم از زمانی که هدایت چلسی را به عهده گرفته ام بعضی هواداران دیگر بازی های این تیم را تماشا نمی کنند. تجربه من می گوید این هواداران تا زمانی که مربی تیم عوض نشود دیگر از تیمشان حمایت نمی کنند. با این شرایط باید در پایان فصل از چلسی بروم.آبراموویچ هم می داند تنها راه آشتی دوباره هواداران با چلسی جذب پپ گواردیولاست. از طرفی باشگاه رئال مادرید آماده است در پایان فصل اگر ژوزه مورینیو این تیم را ترک کند بنیتز را به عنوان جانشین او به خدمت بگیرد.
mehrnews
arashsard
11-01-2013, 21:13
یه خبر داغ داغ
توني کاسکارينو:
تورس در مسير جدايي از چلسي قرار دارد
فرناندو تورس بازيکن تيم چلسي که در ماه ژانويه سال دو هزار و يازده ميلادي در ازاي قراردادي به مبلغ پنجاه ميليون پوند از باشگاه ليورپول انگليس به تيم چلسي پيوسته است، سخت ترين روزهاي حضور خود در اين تيم را سپري مي کند.
توني کاسکارينو مهاجم سابق تيم چلسي و ملي پوش سابق ايرلند روز پنج شنبه در گفتگو با شبکه اسکاي اسپورت اعلام کرد:« تورس ضعيف بازي مي کند.به نظر مي رسد که او با دلهره بازي مي کند اما نبايد اين طور باشد.»
کاسکارينو در ادامه تاکيد کرد ادامه اين روند مي تواند به جدايي تورس از تيم چلسي منجر شود.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، فرناندو تورس از زماني که به تيم چلسي پيوسته، به بازيکني ضعيف تبديل شده و مدتي است که هيچ گلي را به ثمر نرسانده است.وي که در ژانويه 2011 از ليورپول راهي چلسي شد هرگز نتوانست نقشي که در آنفيلد داشت را دوباره نشان دهد.
تورس در فصل اول حضور در تيم ليورپول سي و سه گل به ثمر رساند و در مجموع در يکصد و چهل و دو بازي توانست هشتاد و دو گل براي اين تيم به ثمر برساند.
اين در حاليست که دمبا با، مهاجم جديد تيم چلسي که هفته گذشته از تيم نيوکاسل انگليس خريداري شد ، در نخستين بازي در اين تيم مقابل ساوتهمپتون در جام حذفي انگليس که روز يکشنبه برگزار شد، توانست از پنج گل تيمش، دو گل را براي چلسي به ثمر برساند و اين بازي در پايان با نتيجه پنج بر يک به نفع تيم چلسي به پايان رسيد.
در بازي چهارشنبه تيم چلسي مقابل تيم فوتبال سوآنزي در نيمه نهايي جام اتحاديه که با نتيجه دو بر صفر به نفع تيم سوآنزي به پايان رسيد تماشاگران به طور مداوم نام دمبا با را فرياد مي زدند.
پيش از آنکه رافائل بنيتس سرمربي تيم چلسي در دقيقه هشتاد و يکم بازي دمبا با را جايگزين تورس کند، تماشاگران فرياد مي زدند:« ما مي خواهيم دمبا با بازي کند. »
بنيتس: تري مي تواند مقابل استوک بازي کند
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، تاييد کرد که جان تري، کاپيتان اين تيم، در فهرست آبي ها براي ديدار فردا مقابل استوک خواهد بود.
تري دو ماه قبل در ديدار با ليورپول، در برخورد با لوئيس سوارز از ناحيه ليگامنت زانو دچار مصدوميت شد اما روز گذشته براي تيم زير 21 ساله هاي چلسي بازي کرد و بنيتس قصد دارد او را در فهرست ديدار مقابل استوک قرار دهد.
سرمربي اسپانيايي در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او ديروز بازي کرد. شرايط او خوب است. او امروز تمرين کرد و در فهرست تيم در بازي فردا خواهد بود.
او در ترکيب اصلي نخواهد بود اما همين که مي تواند بازي کند، خبر خوبي براي ماست. او هفته هاي زيادي غايب بود."
سرمربي آبي ها همچنين تاييد کرد که پتر چک، دروازه بان تيمش که دچار مصدوميت شده بود، نيز مي تواند در ديدار مقابل استوک به ميدان برود.
varzesh3
Reza31001
12-01-2013, 00:18
تري مي تواند مقابل استوک بازي کند
چه عجب بابا :n04:
افتخار دادین:n02:
فکر میکنم مشکل خط دفاعی (نبود تری افت کیهیل و ایوا) بیشتر از جدایی دروگبا برامون مشکل ساز شده تو این چند وقت
چون به هر حال ماتا و هازارد هم گلزن هستن و اگه خیالمون از دفاع راحت میبود خیلی از امتیازها رو از دست نمیدادیم
فکر میکنم مشکل خط دفاعی (نبود تری افت کیهیل و ایوا) بیشتر از جدایی دروگبا برامون مشکل ساز شده تو این چند وقت
درسته تو این چند وقت تیم خیلی مشکل داشته اما باید یادمون باشه چلسی بهترین خط دفاع تو لیگ برتر را داره و کمترین گل خورده:n06:
arashsard
12-01-2013, 00:57
درسته تو این چند وقت تیم خیلی مشکل داشته اما باید یادمون باشه چلسی بهترین خط دفاع تو لیگ برتر را داره و کمترین گل خورده:n06:
از ترنبال خیلی خوشم میاد... میتونه جایگزینه خوبی واسه پیتر باشه... خداییش خیلی جسوره... گل هایی هم که خورده انصافا مقصر نبود...
پخش زنده استوک سیتی - چلسی
ساعت 18:30 از:
AD Sports HD3
AD Sports HD5
Idman TV
Sky Calcio 2 / HD
Sky Super Calcio / HD
پیشنهاد جنجالی آبراموویچ برای گواردیولا: 65 میلیون یورو برای 3 سال
مالک روس باشگاه چلسی پیشنهادی جنجالی را برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا آماده کرده است
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های انگلیسی و بازتاب این خبر در روزنامه آ.اس، رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی، خیلی روشن و شفاف اعلام کرده که قرارداد رافا بنیتس سرمربی موقت تیمش را تمدید نخواهد کرد و درنظر دارد تا پپ گواردیولا را به عنوان جانشین بنیتس به نیمکت مربیگری تیمش بیاورد.
روزنامه سان روز گذشته در گزارشی به این نکته اشاره کرد که بعد از باخت 0-2 چلسی مقابل سوانسی، بنیتس، در نظر رومن آبراموویچ یک «مرد مرده» است و درعین حال به تمایل او برای به خدمت گرفتن گواردیولا اشاره شده:« آبراموویچ آماده است تا برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا او را مبدل به برترین مربی با بالاترین دستمزد در دنیا نماید و با قرارداد هفته ای 362 هزار یورو در هفته او را به خدمت بگیرد.»
این درحالی است که گمانه زنی های موجود از احتمال حضور او برروی نیمکت مربیگری سیتی نیز خبر می دهند و رابطه خوب میان پپ و فران سوریانو و بگیرستاین را یکی از عوامل موثر در این میان می دانند
روزنامه دیلی اکسپرس هم در گزارش مشابهی نوشته:« آبراموویچ هنوز قرارداد به خدمت گرفتن گواردیولا را نهایی نکرده. او برای سه فصل، پیشنهاد 65 میلیون یورویی را به این مربی اسپانیایی ارائه کرده؛ دستمزدی دو برابر دستمزد فرگوسن در یونایتد که بالاترین دستمزد را در میان مربیان دنیا دارد.»
روزنامه سان هم در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که بنیتس تا پایان فصل روی نیمکت مربیگری چلسی خواهد ماند و هدفش قراردادن چلسی در جمع 4 تیم برتر لیگ برتر و کسب یک جام قهرمانی با این تیم است.
البته علاقه رومن آبراموویچ برای جذب گواردیولا، اتفاق تازه ای نیست. او در تابستان گذشته هم برای جذب پپ تلاش کرده بود و با دریافت پاسخ منفی از سوی پپ تصمیم به تمدید قرارداد روبرتو دی متئو گرفت. بعد از برکناری دی متئو، او دوباره به سراغ پپ رفت و دوباره به در بسته خورد تا بنیتس را به عنوان سرمربی موقت تیمش به خدمت بگیرد. با روی کار آمدن بنیتس اوضاع چلسی کمی بهتر شد ولی او هنوز هم نتوانسته دل هواداران چلسی را به دست بیاورد. اوکه تا به اینجا در 14 بازی هدایت چلسی را در دست داشته، بدترین مربی در دوران ریاست آبراموویچ در چلسی بوده و تیمش زیر نظر او به 8 برد، 2 تساوی و 4 باخت دست یافته. چلسی بنیتس در فینال جام باشگاه های جهان هم مغلوب کوریتنیانس شد تا از رسیدن به جام قهرمانی ناکام بماند و با دو شکست اخیر در لیگ برتر، شانس موفقیت این تیم در لیگ انگلیس هم کمرنگ شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A765-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-3
2013/1/12
brad pitt
12-01-2013, 13:21
یعنی میشه پپ بیاد چلسی ؟
اگر قبول کنه در این مدت اخیر فک نکنم بگذاره اشلی کول و لمپارد برند
بازگشت تری رو هم تبریک میگم
واقعا نبودش توی این مدت دفاع رو نابود کرد . درسته بهترین خط دفاعیم الان ولی اونجور BEST OF THE BEST میشدیم
Reza31001
12-01-2013, 13:34
دیگه آبرامویچ نیمکت چلسی رو خیلی لوث کرده
فکر میکنه با پول میتونه همه رو بخره ولی خیلی از مربیا بزرگ چون میدونن مربیگری چلسی ریسکش بالاس شاید حاضر به اومدن نباشن چون میدونن با چند نتیجه ضعیف ممکنه با یک اخراج اعتبارشون زیر سوال بره
arashsard
12-01-2013, 15:55
دیگه آبرامویچ نیمکت چلسی رو خیلی لوث کرده
فکر میکنه با پول میتونه همه رو بخره ولی خیلی از مربیا بزرگ چون میدونن مربیگری چلسی ریسکش بالاس شاید حاضر به اومدن نباشن چون میدونن با چند نتیجه ضعیف ممکنه با یک اخراج اعتبارشون زیر سوال بره
کاش یه خورده از برلوسکنی یاد میگرفت... نتایج آلگری رو ببینید ولی بازم به مربیش اعتماد داره... خدایی اگه آبراموویچ بود 6 طلاقش میکرد... همچین باواشو میسوزند دیگه هیپچجا کارش ندن :n02:... چی کارش میشه کرد زورش زیاده.... در اینکه فصل آینده یه مربی بزرگ میاره شکی نیست... فقط خدا کنه هر کی که میاره جواب بده توو تیم وگرنه هم باشگاهو نابود میکنه و هم مربیو....
arashsard
12-01-2013, 20:24
کاش همه بازی ها مهمون بودیم..... دست walters هم درد نکنه.... جیگرشو بخورم خام خام :n02:
دوستان تبریک میگم 4-0 استوک را در هم کوبیدیم:n02:
خیلی عالی بازی کردیم امروز دائما در حال حمله بودیم و استوک حرفی برای گفتن نداشت به جز چند دقیقه اول هازارد دقیقه 73 یک گل واقعا زیبا زد یک شوت بسیار زیبا:n06:
دقیقه 70 تورس به جای با اومد کار خاصی نکرد دقیقه 78 هم تری اومد خیلی انگیزه داشت اما یک پنالتی هم داد که بازیکن حریف توپ رو به آسمان زد
سوپر فرانکی هم یک گل دیگه از روی نقطه پنالتی زد یک توپ هم از 1 قدمی دروازه زد تو پای دروازه بان :n02:
درضمن 2تا از گلامون هم گل به خودی بود:n08:
CATALONIA
12-01-2013, 20:29
کاش یه خورده از برلوسکنی یاد میگرفت... نتایج آلگری رو ببینید ولی بازم به مربیش اعتماد داره... خدایی اگه آبراموویچ بود 6 طلاقش میکرد... همچین باواشو میسوزند دیگه هیپچجا کارش ندن :n02:... چی کارش میشه کرد زورش زیاده.... در اینکه فصل آینده یه مربی بزرگ میاره شکی نیست... فقط خدا کنه هر کی که میاره جواب بده توو تیم وگرنه هم باشگاهو نابود میکنه و هم مربیو....
در مورد برلوسکونی ... میلان الان از نظر اقتصادی خیلی داغونه .. وگرنه اونم فک نکنم چیزی از آبرامویچ کم داشته باشه :31:
واقعا آبرامویچ مثل شخصیت های بد فیلم ها میمونه که میخوان با پول همه چیز رو به دست بیارن :31:
امروز خبر هایی هم در مورد انتقال مودریچ بود به چلسی .. به نظرم خیلی میتونه به تیم کمک کنه !
+
استوک هم 4 - 0 بردیم ...
دو تا گل به خودی ( ! ) .. یک پنالتی از فرانکی و یک گل از هازارد ...
جالبه کسی که دو تا گل به خودی زده ( Walter) یک پنالتی هم خراب کرده .. کلا سنگ تموم گذاشته :31:
+
در کل با این روند سینوسی تیم اصلا حال نمیکنم !
vahidgame
12-01-2013, 20:32
استوک سیتی رو 4 بر 0 بردیم
جالبه گل ها رو هم لمپارد و هازارد یکبار و مدافع حریف دو بار زدن!
می تونم بگم که تقریبا این نتیجه برام قابل پیش بینی بود چون کلا از موقعی که بنیتز اومده یه دفعه توی همه بازی هایی که میهمان هستیم با نتایج پرگل پیروز میشیم و یه دفعه توی خونه به تیمهایی مثل کوئینز پارک رنجرز و سوانسی می بازیم! :دی
برعکس بازی سوانسی هم از ترکیب خوبی استفاده شد:
چک
کول - ایوانوویج - لوئیز - آزپیلیکوئتا
لمپارد - رمیرس
برتراند ------- ماتا ------- هازارد
دمبا با
جان تری هم از دقیقه 80 به جای آزپیلیکوئتا اومد و تقریبا 13 دقیقه بازی کرد.
بازی رو هم شبکه ورزش ساعت 11 امشب نشون میده...
چه بازیکنیه این والترز :n02:
اینجور بازیا رو نباید نشون بدن، میبینیم توقعمون از تیم میره بالا!
ایشالا پستامون همیشه اینقدر پر از شکلکای شاد و شنگول باشه:n20::n20::n20:
آقا میگم یه برنامه بریزیم این پولای ابرامو بدزدیم ببخشیم خیریه، بلکه دست از این خریدای بیخود و بیجهت دست برداره!
arashsard
12-01-2013, 21:21
آقا میگم یه برنامه بریزیم این پولای ابرامو بدزدیم ببخشیم خیریه، بلکه دست از این خریدای بیخود و بیجهت دست برداره!
به قول دکی صدر این پول های آبرامویچ از زمانی کومونیستی شوروی سابق هست و اصلا حلال نیست و برکت نداره :n02:فکر کنم پول هایی که به تورس داده زیادی در حلال بودنش شک هست :n02: پس بیچاره خیریه ای که بخواد با پول آبرامویچ بچرخه....
آقا این مرد انقدر ثروت منده که این پولها واقعا براش هیچه :n02: جز 5 نفر ثروتمند روسیه و 50 نفر ثروتمند دنیا هستش و ثروتش در سال 2012 چیزی حدود 8.4 میلیارد پوند تخمین زده شده:n04:
در مورد حلال بودن پول و این حرفها نمیشه حرف زد اما من زندگی نامشو میخوندم نوشته بود استارت پولدارشدندش از فروش بنزین دزدی به افسران در زمان سربازیش بوده :n02: کلا زندگی خیلی جالبی داره
arashsard
12-01-2013, 22:24
آقا این مرد انقدر ثروت منده که این پولها واقعا براش هیچه :n02: جز 5 نفر ثروتمند روسیه و 50 نفر ثروتمند دنیا هستش و ثروتش در سال 2012 چیزی حدود 8.4 میلیارد پوند تخمین زده شده:n04:
در مورد حلال بودن پول و این حرفها نمیشه حرف زد اما من زندگی نامشو میخوندم نوشته بود استارت پولدارشدندش از فروش بنزین دزدی به افسران در زمان سربازیش بوده :n02: کلا زندگی خیلی جالبی داره
آقا فردا بریم از مرجع تقلیدمون بپورسیم طرفدار چنین تیمی باشیم یه وقتی مکروه و از این حرفا نباشه :n02::sq_2: منم که حساسسسسسسسسسسسسسسسسسس :n02::sq_2:
arashsard
12-01-2013, 22:31
این یه بیوگرافی کوچولو از رئیس جوون... جوجه کشی راه انداخته... 6 تا هم بچه داره :n02: داغشون نبینه...
تورس بازی با Swansea چیکار کرده 0.50 گرفته؟ والترز مهاجم Stoke دو گل به خودی زده یک پنالتی خراب کرده نمره اش 2.00 هست. :n02:
vahidgame
13-01-2013, 00:40
تورس بازی با Swansea چیکار کرده 0.50 گرفته؟ والترز مهاجم Stoke دو گل به خودی زده یک پنالتی خراب کرده نمره اش 2.00 هست. :n02:
عجب سیستم امتیازدهی جالبی داره!
تورس بدبخت هم درسته بازی قبلی خیلی موقعیت خراب کرد و بد بود ولی دیگه از این والترز که بدتر نبود! :دی
بعدشم کلا این سیستم مشکل داره چون تورس الان توی بازی امروز امتیاز 3.00 رو گرفته در حالیه که شاید 20 دقیقه بازی کرد و کاری خاصی هم انجام نداد. این در حالیه که خوان ماتا خیلی خوب بازی کرد و روی سه تا گل تاثیر داشت و اونم 3.00 گرفته!
سیستم امتیازدهی بازی های ویدئویی فوتبال ظاهرا بهتره و مثلا من دیدم که بازیکنایی که 15-20 دقیقه بازی می کنن اصلا امتیازی بهشون تعلق نمی گیره...
+
راستی در مورد نقل و انتقالات تایسون رو که می خواستیم به شاختار رفت
ظاهرا هم بعد از انتقادهای ما باشگاه به فکر افتاده و دنبال گرفتن هافبک وسط افتاده و فعلا پیشنهاد های خیلی خوبی رو به فلینی و مودریچ داده
هر کدوم از اینا رو بگیریم می تونن خیلی به تیم کمک کنن و امیدوارم حتما توی همین ژانویه یه کدوم از اونا به چلسی بیان...
میکل و موسز رو هم به خاطر جام ملت های آفریقا در اختیار نداریم و برگشتن اونا به این بستگی داره که نیجریه کی از جام ملت های آفریقا حذف میشه
فقط یه شانسی که اوردیم اینه که سنگال توی جام ملت های آفریقا حضور نداره و Ba رو ما در اختیار داریم :دی
بنيتس:نميتوانم مسايل خارج از زمين را کنترل کنم
سرمربي چلسي با تاکيد بر اينکه جو بسيار خوبي بر تيمش حاکم است، گفت که نميتواند همه مسايلي که براي تيم اتفاق ميافتد را کنترل کند.
به نقل از ساکرنت، چلسي در هفته بيست و دوم ليگ برتر انگليس با نتيجه پر گل 4 بر صفر برابر ميزبان خود استوک سيتي به برتري دست يافت.
جاناتان والترز، مدافع استوک در دقيقههاي 45 و 63 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. در ادامه فرانک لمپارد 65 و ادن ازر 73 ديگر گلهاي چلسي را وارد دروازه ميزبان کردند. چلسي با اين نتيجه به رده سوم جدول رده بندي صعود کرد.
رافا بنيتس در مورد اين ديدار گفت: همواره در بازيهاي خارج از خانه فضاي بيشتري در اختيار داريم. اين اتفاق در ديدار با استوک نيز براي ما رخ داد، به خصوص وقتي به سمت دروازهشان حمله ميکرديم.
وي افزود: زماني که در ديدارهاي خانگي به ميدان ميرويم، همواره ميخواهيم بهترين نمايش را داشته باشيم. اين موضوع ميتواند به بازيکنان با کيفيت و تکنيکي شما کمک کرده تا خلاقانه بازي کنند و فرصتهاي زيادي روي دروازه حريف ايجاد کنند. با اين روش ميتوانيم حريف را بکشيم و بهترين نتيجه را بگيريم.
سرمربي اسپانيايي و موقت چلسي در ادامه به انتقادهايي که از زمان حضور در اين تيم به وي شده صحبت کرد. بسياري از هواداران هنوز هم عليه او شعار ميدهند و خواستار خروج وي از چلسي هستند. «همه بايد ببينند که تيم ما در حال نتيجهگيري است. بازيکنان خوشحال هستند و خيلي خوب تمرين ميکنند. همه چيز در چلسي خوب پيش ميرود و جو بسيار عالي حاکم شده است. ما به عنوان اعضاي باشگاه، نميتوانيم مسايلي که بيرون از زمين رخ ميدهد را کنترل کنيم.
پيشنهاد 26 ميليون پوندي آبراموويچ
چلسي به دنبال جذب مودريچ به جاي لمپارد
باشگاه چلسي در نظر دارد هافبک کروات رئال مادريد را براي فصل آينده به خدمت بگيرد.
رسانههاي انگليسي گزارش ميدهند که لوکا مودريچ که تابستان امسال به رئال پيوست، از سوي باشگاههاي ليگ برتري تحت نظر قرار دارد. هافبک کروات که هنوز براي تثبيت جايگاهش در رئال مادريد تلاش ميکند توجه رومن آبراموويچ را به خود جلب کرده است.
بر اساس گزارش سان، باشگاه لندني در نظر دارد با پيشنهاد 26 ميليون پوندي اين بازيکن را به خدمت بگيرد. اين در حالي است که رئال مادريد پس از مذاکرات فراوان با تاتنهام، مودريچ را به قيمت 40 ميليون پوند جذب کرد.
چلسي بر اين باور است که مودريچ جانشين ايدهآلي براي فرانک لمپارد خواهد بود که در پايان فصل پيشنهادي براي تمديد قراردادش دريافت نخواهد کرد. قرارداد لمپارد در ژوئن، هنگامي که اين بازيکن 35 ساله خواهد شد، به پايان ميرسد. مقصد احتمالي اين بازيکن لسآنجلس گلکسي خواهد بود.
مودريچ زمان زيادي براي بازي در ترکيب تيمش نداشته است و آنطور که باشگاه انتظار داشت، عمل نکرد. ژوزه مورينيو اين هافبک را در پستهاي مختلف به کار گرفت؛ اما بازيکن کروات نتوانست هيچ يک از پستها را تصاحب کند.
varzesh3
با موهای داوید لوئیز خداحافظی کنیم؟:n02:
اگر قدرت و مهارت های داوید لوئیز در موهای جادوییش نهفته باشد، بنابرین چلسی با مشکلی دیگر در کارهای تدافعی خود رو به رو خواهد شد!
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از شکست عجیب چلسی مقابل سوانسی در جام اتحادیه، مادر داوید لوئیز در صفحه توئیتر خود تصاویری از آن چه که بر سر موهای جالب پسرش آورده ارسال کرد.
در این فصل، داوید لوئیز زیر نظر رافا بنیتز به خط هافبک چلسی منتقل شد که خیلی سریع خود را با پست جدیدش وفق داد و هم اکنون یکی از بازیکنان درخشان چلسی می باشد. همانطور که به نظر می رسد لوئیز از پست جدیدش راضی است، به فکر تغییر در ظاهر خود نیز افتاده است.
داوید لوئیز از ژانویه سال 2011 که به چلسی پیوسته، یکی از مهره های کلیدی این تیم بوده و همیشه یکی از انتخاب های اول مربیان پیشین خود یعنی آنجلوتی،بواس،دیمتئو و بنیتز بوده است. شاید یکی از دلایل محبوبیت داوید لوئیز نزد هواداران چلسی، همین موهای جالبش باشد.
این که داوید لوئیز تا چه حد موهای خود را کوتاه کرده مشخص نیست، اما باید در هنگام سفر چلسی به ورزشگاه بریتانیا این را نیز متوجه شویم! اینطور که در عکس ها مشخص شده به نظر می رسد که باید منتظر یک سورپرایز از سوی لوئیز باشیم.
arashsard
15-01-2013, 22:38
روزنامه گاردين:احتمالبازگشت مورينيو به چلسي
طبق گزارش منتشره در روزنامه گاردين و بازتاب اين خبر در روزنامه آ.اس اين احتمال وجود دارد تا ژوزه مورينيو مجددا به استمفورد بريج و لندن بازگردد.
به نقل از سايت گل، دراين گزارش به اين نکته اشاره شده که در حالي که شرايط مورينيو در رئال مادريد بهتر نشده، شايعات براي بازگشت او به چلسي در حال افزايش است. در گزارش گاردين مي خوانيم که سران چلسي مي دانند که مورينيو ممکن است به ليگ برتر بازگشته و احتمال آشتي مجدد ميان او و سران چلسي در آينده اي نزديک چندان بعيد نيست.
منشا و منبع اصلي اين خبر صحبت هايي است که او در ويدئويي که به مناسبت صدو پنجاهمين سالگرد تاسيس اتحاديه فوتبال انگليس تهيه شده، برزبان آورده است. در اين ويدئومورينيو گفته:« نمي توانم يادگاري بهتري از فوتبال انگليس داشته باشم. اين اولين تجربه کاري من خارج از پرتغال بود و هيچ جايي بهتر از انگليس براي مربيگري نيست.فقط بحث عشق به باشگاه مطرح نيست بلکه عشق به فوتبال مطرح است. به خاطر جدايي ام از چلسي حسرت نمي خورم، چون تجربيات خوبي هم در ايتاليا و اسپانيا داشتم ولي مي دانم که روزي به انگليس بازخواهم گشت.»
همين صحبت ها بهانه خوبي بود که روزنامه گاردين به آناليز شرايط بحراني مورينيو در رئال مادريد بپردازد . دراين گزارش يادآوري شده که مشکلات مورينيو در رئال تقريبا غيرقابل بهبود است و به اين نکته اشاره شده که آبراموويچ يک مربي باثبات براي تيمش مي خواهد و با وجودي که نظر مثبتي نسبت به گوارديولا دارد، ممکن است براي بازگشت مورينيو نيز دست به کار شود.
ورزش 3
brad pitt
16-01-2013, 00:28
ESSIEN کی برمیگرده استنفورده ؟
برا ریال داره عالی بازی میکنه . دلمون براش تنگ شده
vahidgame
16-01-2013, 11:55
ESSIEN کی برمیگرده استنفورده ؟
برا ریال داره عالی بازی میکنه . دلمون براش تنگ شده
یکی فصل رو به طور قرضی رفته و آخر فصل برمی گرده
جالبه از موقعی هم که به رئال رفته فقط 8 تا بازی کرده!
کلا این انتقال اشتباه بود چون نه اسین توی رئال زیاد بازی کرد و نه این سودی برای چلسی داشت و برعکس اگه نمی رفت الان برای چلسی می تونست خیلی مفید باشه و کلا تیمی که هافبک وسط کم داره نباید هافبک وسط خودشو به طور قرضی به تیم دیگه ای بده!
راستی لوکاس پیازون تا آخر فصل به طور قرضی به مالاگا رفت که فکر می کنم برای خودش بهتره
لوکاکو هم که زمزمه برگشت اون توی ژانویه بود با توجه به اخبار بعیده بیاد و بینتز هم فعلا اونو نمی خواد
کلا برای بازیکنایی مثل لوکاکو و پیازون بهترین کار همینه که فعلا قرضی توی تیمای دیگه بازی کنن و حتی شاید اون جا خیلی از بازی ها فیکس باشن که در این صورت مطمئنا پیشرفت می کنن و وقتی برگردن به چلسی می تونن خیلی کمک کنن...
کلا من آینده خیلی خوبی برای چند تا بازیکن جوون چلسی می بینم مثل همین دو تا بازیکن و همین طور مک ایچران که الان به طور قرضی در میدلزبورو بازی می کنه و کاملا توی اون تیم جا افتاده...
در مورد تورس هم اخباری به گوش می رسه که اتلتیکو مادرید به طور جدی دنبال اونه و فقط شاید مبلغ رضایت نامه سنگین اون مانع این بشه که بتونه اونو بگیره و به خاطر همین دنبال اینه که فعلا توی نقل و انتقالات ژانویه اونو به طور قرضی بگیره!
فکر نکنم چلسی با این انتقال موافقت کنه مگر اینکه یه مهاجم تراز اول توی همین ژانویه بگیره که این یکمی سخته
کلا فکر می کنم اگه این اتفاق بیافته وضعیت بهتر میشه ولی مسئله اینه که الان مهاجم های تراز اول مثل فالکائو و کاوانی همش ناز می کنن! :دی
...................................
چلسی - ساوتهمپتون :یک بازی عقب افتاده لیگ برتری
پس از پیروزی 5-1 چلسی برابر شاگردان نایجل آدکینز در ورزشگاه سنت مری از سری رقابت های اف ای کاپ حالا پس از گذشت 11 روز این بار چهارشنبه شب در لیگ به مصاف هم خواهند رفت.
چلسی
Cech
Ivanovic, Terry, Luiz, Cole
Ramires, Lampard
Hazard, Mata, Bertrand
Ba
ساوتهمپتون
Boruc
Clyne, Yoshida, Hooiveld, Fox
Puncheon, Cork, Schneiderlin, Ramirez
Rodriguez
Lambert
سایت گل- جان تری حالا پس از گذشت دو ماه از مصدومیتش می تواند چهارشنبه شب بار دیگر به ترکیب اصلی چلسی بازگردد در حالی که دمبا با ظاهرا به جای فرناندو تورس در نوک خط حمله همچنان به کار خود ادامه خواهد داد.
یوسی بنایون و اوریول رومئو تنها بازیکنان مصدومی هستند که رافا بنیتس برای بازی چهارشنبه شب از هفته بیستم لیگ برتر جزیره در اختیار نخواهد داشت بنابراین بازگشت جان تری تنها تغییر بنیتس سرمربی چلسی در ترکیب تیمش نسبت به پیروزی 4-0 اخیر برابر استوک می باشد,در نتیجه تورس همچنان بر روی نیمکت ذخیره ها باقی می ماند.
در سوی دیگر نایجل آدکینز سرمربی ساوتهمپتون به احتمال فراوان برای این بازی از همان ترکیبی استفاده خواهد کرد که در پیروزی اخیر تیمش برابر استون ویلا به میدان فرستاد هر چند که لوک شاو به دلیل مصدومیت در جریان پیروزی 1-0 اخیر خارج از خانه برابر استون ویلا نمی تواند در بازی برابر چلسی تیمش را همراهی کند بنابراین دنی فوکس 26 ساله جای خالی این مدافع مصدوم 17 ساله را در ترکیب ساوتهمپتون پر خواهد کرد.
ژوزه فونته در جریان شکست 5-1 برابر چلسی در اف ای کاپ با مصدومیت از ناحیه زانو روبرو شد و در حال حاضر به این بازی نمی رسد,در نتیجه یوس هوولد هلندی می تواند همچنان در کنار مایا یوشیدا در قلب خط دفاعی به کارش ادامه دهد در حالی که آدام لالنا مصدوم و در دسترس نیست.
آیا می دانستید؟
پیروزی 5-1 چلسی در اف ای کاپ برابر ساوتهمپتون بزرگترین برد چلسی برابر این تیم در تاریخ رقابت های این دو تیم با یکدیگر بود.
آبی های لندن در پنج مصاف اخیرشان برابر ساوتهمپتون در مجموع رقابت ها به پیروزی رسیده اند و آخرین بازی که ساوتهمپتون موفق شد در خانه چلسی را شکست بدهد در روز سال نو 2002 میلادی بود.
آبی های لندن 20 بار موفق به شکست ساوتهمتون در خانه شده اند ,12 دیدار با نتیجه تساوی و 12 بازی نیر با پیروزی برای ساوتهمپتون به پایان رسیده.
فرانک لمپارد در پیروزی 4-0 اخیر تیمش برابر استوک صد و نود و چهارمین گل خود را برای چلسی به ثمر رساند تا با پشت سر گذاشتن کری دیکسون اسطوره ای به عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی شناخته شود.
شاگردان نایجل آدکینز از 33 امتیاز ممکن تنها 17 امتیاز کسب کرده اند در حالی که از 11 بازی اخیر خود در لیگ برتر جزیره تنها دو بار تن به شکست داده اند.
ریکی لمبرت با گل کردن پنالتی خود برابر استون ویلا نهمین گلش را در این فصل لیگ برتر جزیره برای ساوتهمپتون به ثمر رساند تا رکورد صددرصد گلزنی او از روی ضربات کاشته حفظ شود-او از 29 ضربه کاشته اخیر خود در طی دوران حضورش در این باشگاه 29 بار گلزنی کرده.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86/preview)
بواش:تصميم چلسي در اخراجم درست بود
سرمربي سابق چلسي اعتراف کرد که تصميم سران اين باشگاه در اخراج او به جا و درست بود.
فصل قبل چلسي با پيشنهادي بالا وياش بواش پرتغالي را به خدمت گرفت. اين مربي جوان که با پورتو در قاره سبز چهره شد و اين تيم را قهرمان ليگ اروپا کرد هرگز نتوانست در تيم آبيپوشان لندن موفق ظاهر شود و در نهايت از کار برکنار شد و جايش را به دي ماتئو داد.
بواش که در حال حاضر هدايت تاتنهام را بر عهده دارد اعتراف کرد که تصميم سران باشگاه چلسي در اخراج او درست بوده است.
وي که لقب مورينيوي دوم را يدک ميکشد در گفتوگو با مجله فرانس فوتبال گفت: معتقدم که سران باشگاه ميتوانستند فرصت بيشتري به من بدهند اما به خوبي ميدانم که تغيير مربي تنها راه براي تغيير سريع نتايج يک تيم است.
بواش افزود: در تاتنهام ميخواهم از اشتباههاي خود در چلسي درس بگيرم. همه تصميمها در چلسي اشتباه نبود. ميتوانستم در استمفوردبريج بهتر از اين نتيجه بگيرم اما متاسفانه موفق نشدم. اخراج از چلسي رويکرد و فلسفه فوتبالي مرا تغيير نداده است.
تاتنهام در فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر انگليس نتايج نسبتا خوبي با وياش بواش گرفته است و با 40 امتياز در رده چهارم جدول رده بندي قرار دارد و با تيم صدرنشين منچستر يونايتد 15 اميتاز اختلاف دارد.
بواش در پايان سخنان خود گفت: از بخت خوب من در تاتنهام به فوتبال زيبا بيشتر از نتيجه اهميت ميدهند.
isna
ليگ برتر انگلستــــــان...................... ............................ .......English Premier League
هفته هفدهم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلســــــــــی - ساوتهمپتــــون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:15 از :
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Gol Poland / HD
Nova Sports 1 / HD
SKY Calcio 1 / HD
SKY Sport 1 Italy / HD
SKY Super Calcio / HD
Tring Sport 1
شبکه ورزش سیما
arashsard
16-01-2013, 23:08
ليگ برتر انگلستــــــان...................... ............................ .......English Premier League
هفته هفدهم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلســــــــــی - ساوتهمپتــــون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:15 از :
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Gol Poland / HD
Nova Sports 1 / HD
SKY Calcio 1 / HD
SKY Sport 1 Italy / HD
SKY Super Calcio / HD
Tring Sport 1
شبکه ورزش سیما
نامردای بی وجدان... زدن زیر حرفشون... زیر نویس کردن بازی بارسا مالاگا رو میخوان پخش کنن :n21:...
نامردای بی وجدان... زدن زیر حرفشون... زیر نویس کردن بازی بارسا مالاگا رو میخوان پخش کنن :n21:...
نیمه اول تموم شد 2-0 با گلهای با و هازارد جلو هستیم
آقا اگر اینترنت پرسرعت داری از اینجا نگاه کن
brad pitt
17-01-2013, 01:00
با فوق العاده س و فرصت طلب
کاش تورس یکم یاد بگیره . البته فک کنم اگه خدا بخاد تورس رفتنیه
فاجعه !!!!
بازی 2-0 برده رو توی خونه خودت 2-2 کنی اونم جلوی تیم 15 جدول در حالی که هفته پیش تو جام حذفی توی خونه خودش 5-1 زدیش .. همچین کاری فقط از تیمهای بنتیز بر میاد
حرفی ندارم :|
vahidgame
17-01-2013, 01:28
این سوال پیش میاد که چرا توی سال 2013 بنیتز از سه بازی داخل خونه دو باخت و یک مساوی داشته؟! اونم مقابل تیم های نه چندان قدرتمند!
کلا باید قبول کرد که با بنیتز همین روند رو داریم یعنی مثلا یه هفته حریف رو توی خونش گلبارون می کنیم و یه هفته توی خونه خیلی راحت متوقف میشیم!
دو تا بازی آینده هم به شدت سخته یعنی یکشنبه میزبان آرسنال هستیم و چهارشنبه هم بازی برگشت نیمه نهایی جام اتحادیه رو توی خونه سوانسی داریم
کلا بنیتز در مقابل مربی های بزرگ و تیم های بزرگ خیلی کار خاصی نکرده و کلا من می ترسم مقابل آرسنال که مربی خیلی بزرگی مثل ونگر داره بازم نتیجه بدی بگیریم و از نظر تفکرات که مطمئنا بنیتز از همین الان از پیش باخته ست و فقط خود بازیکنا می تونن یه کاری کنن و از خلاقیتشون استفاده کنن!
در کل با نتایجی که توی سال 2013 گرفتیم تنها شانسی که برای قهرمانی لیگ داشتیم هم دیگه کلا از دست رفت...
arashsard
17-01-2013, 01:34
دیگه فقط باید فکر سهمیه باشیم... دیگه قهرمانی توو لیگ از دست رفته.... باید فقط فکر سه جام باقیمونده و سهمیه اروپا باشیم....
brad pitt
17-01-2013, 01:56
ته امیدهای لیگ از دست رفت با بازی امشب
فرق مربی تو همین چیزاست
باید فقط دیگه به فکر سهمیه بود
خوب بازی 2-0 برده را مساوی کردیم با این اوضاع و احوالی که برای تیم پیش اومده داریم به یه تیم معمولی مثل آرسنال و ... تبدیل میشیم
یه نکته که دوستمون اشاره کردند اینکه از 3 بازی داخل خونه 1 امتیاز گرفتیم نشون میده حرف بنیتز که تیم داخل خونه اصلا حمایت نمیشه را تایید کرد واقعا بازیکنها اصلا انگیزه ندارند
مشکل تماشاگرها با بنیتز کم کم داره به تیم آسیب میزنه نمیدونم باید صبر کنیم و بینیم چی میشه
Pessimist
17-01-2013, 12:12
به گمانم هر چقدر میگذره بیشتر به این نتیجه میرسیم که بنیتس مربی بزرگی نیست!!!
با این همه بازیکن بزرگ که تیم چلسی داره هیچ جوری نمیشه یه همچین نتایجی رو توجیه کرد این مربی دیگه اصلا تاریخ مصرفش گذشته بعد از لیورپول دیگه اصلا موفق نبود و تو هر تیمی که میره اخراج میشه! من که اصلا و ابدا از تفکر بنیتس خوشم نمیاد و به نظر من مسئولان چلسی با آوردنش اشتباه بزرگی کردن هر چند که موندنش دائمی نیست! واسه نیم فصل گزینه های بهتری هم بود دیگه نمیدونم چرا اومدن سراغ بنیتس!
CATALONIA
17-01-2013, 19:14
فقط باید از الان شمارش معکوس گذاشت برای پایان فصل !
این روند سینوسی تیم خیلی خیلی بد و اعصاب خورد کن شده ...
این تیم چیزی کم نداره ! فقط از لحاظ روحی خیلی ضعیفه ... و اون هم به خاطر مربی ضعیفه !
دمبا با واقعا خوب کار میکنه ... هازارد هم انگار داره به فرم عالیش توی اولا ی فصل بر میگرده ...
با رفتن پپ به بایرن هم حالا گزینه ها برای مربیگری فصل بعد محدود تر شده ...
امیدوارم از بین مورینیو و هیدینک یکیشون بیاد ...
brad pitt
17-01-2013, 19:43
به نظرتون اگر من سیتی مربیشو عوض کنه احتمال اینکه مانچینی بیاد چلسی نیست ؟
یا مورینیو بره پاری سن ژرمن آنجلوتی برگرده ؟
هر چند من که احساس میکنم که اگر با هیچکدوم توافق نکنند همون دی متیو رو برگردونه شرف داره به بنیتز
یه سه ساله با دی متیو ببنده تیم 2 سال آینده کولاک میشد . حیف
arashsard
17-01-2013, 22:04
به نظرم گواردیولا تصمیم خوبی گرفته... میومد چلسی اصلا موفق نمیشد.... توو دل خودش گفته اگه برم چلسی 2 تا باخت بیارم آبراموویچ شوتم میکنه بیرون اون فقط دیگه باید فقط زخم زبونای زلاتان رو بشنوم...:n02: طرز تفکرش توو بایرن خیلی بهتر جواب میده... به قول معروف ما باید دنبال مربی باشیم که بتون توو کوتاه مدت جام واسمون بیاره... باید بگردیم همچین مربی پیدا کنیم مثل مورینیو... متخصص این کاره... الان همه مربیا فهمیدن کار با آبراموویچ ریکسش بالاس :n02:
Reza31001
17-01-2013, 22:12
فقط باید از الان شمارش معکوس گذاشت برای پایان فصل !
فصل پیش همین حدودا بود (بعد بازی رفت 1/8 لیگ قهرمانان) که پیش خودم گفتم دندون این فصل رو باید کند و به فکر فصل بعد بود ولی یهو ورق برگشت اونم چه جور!
این فوتبال بدجوری عجیبه
هر چیزی رو میشه انتظار داشت
ولی با بنیتز ... ؟!
arashsard
18-01-2013, 04:03
من فقط با جام اروپایی راضی میشم... بنیتز باید حتما باید لیگ اروپا رو واسمون بیاره و گرنه :grrr::grrr:
vahidgame
19-01-2013, 12:21
توافق لمپارد و ال ای گلکسی برای انتقال در تابستان
این در حالی است که سخنگوی باشگاه ال ای گلکسی حاضر به تایید یا تکذیب این خبر نشد و تنها گفت که بروس آره نا، سرمربی این تیم، علاقه مند است تا لمپارد به خدمت بگیرد.
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، با لس آنجلس گلکسی برای انتقال به این باشگاه در پایان فصل به توافق رسید.
باشگاه چلسی ماه گذشته به لمپارد اعلام کرد قراردادش که در پایان فصل به اتمام می رسد، تمدید نخواهد شد وبه این ترتیب، دوران 12ساله حضورش در باشگاه لندنی در سال 2013 پایان خواهد پذیرفت.
گفته می شد باشگاه های منچستریونایتد و آرسنال نیز به دنبال به خدمت گرفتن این هافبک باتجربه هستند و حتی باشگاه اورتون نیز قراردادی سه ساله به لمپارد پیشنهاد داد اما او ترجیح داده راهی ام ال اس شود.
یک منبع نزدیک به باشگاه لس آنجلس گلکسی در گفتگو با سایت گل گفت:" همه توافقات صورت گرفته است."
این در حالی است که سخنگوی باشگاه ال ای گلکسی حاضر به تایید یا تکذیب این خبر نشد و تنها گفت که بروس آره نا، سرمربی این تیم، علاقه مند است تا لمپارد به خدمت بگیرد.
لمپارد که در حال حاضر با 194 گل زده، دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه چلسی است، با توجه به اتمام قراردادش با چلسی در پایان فصل، می تواند از همین حالا یک پیش قرارداد با یک باشگاه خارجی امضا کند.
او در تور پیش فصل چلسی در آمریکا هم ابراز علاقه کرده بود که روزی در ام ال اس بازی کند.
ویلکینز: چلسی تورس را در ازای فالکائو یا کاوانی میدهد
مربی سابق چلسی گفته دوران حضور این مهاجم اسپانیایی در چلسی عملا به پایان رسیده.
سایت گل – ری ویلکینز بر این باور است که چلسی از فرناندو تورس استفاده خواهد کرد تا اتلتیکو مادرید یا ناپولی را ترغیب به فروش رادامل فالکائو یا ادینسون کاوانی در تابستان کند.
تورس در سال 2011 با قیمت 58 میلیون یورو به چلسی پیوست اما در 68 بازی لیگ برتر تنها 14 گل برای آبیها زده.
رومن آبراموویچ اخیرا 8.6 میلیون یورو برای خرید دمبا با پرداخته و دستیار سابق مربیان چلسی در گفتگویی اختصاصی با سایت گل میگوید: «دوست داشتم بگویم تورس هنوز در باشگاه آینده دارد چون او زمانی سانترفورواردی متحرک بود. اما متاسفانه اینگونه نیست و برایش ناراحتم.
به نظرم چلسی فرناندو تورس را برای خرید فالکائو یا کاوانی به اتلتیکو و ناپولی پیشنهاد خواهد داد. امثال فالکائو و کاوانی بسیار بسیار گران هستند. اما احتمالا همین دو مهاجم هستند که میتوانند چلسی را یک گام دیگر به پیش ببرند. البته آمدن فالکائو نکته مثبتی دارد که بازگشت تورس به مادرید است. او به خانه برخواهد گشت و چلسی هم میتواند مهاجم میانی فوقالعاده درخشانی را به خدمت بگیرد.»
Reza31001
19-01-2013, 14:19
ویلکینز: چلسی تورس را در ازای فالکائو یا کاوانی میدهد
مربی سابق چلسی گفته دوران حضور این مهاجم اسپانیایی در چلسی عملا به پایان رسیده.
راست گفته آقا:n02:
به پایان رسیده بماند مانع پیشرفت امثال استوریچ هم شده
این استوریچ رو چند سال تو آب نمک خوابوندیم یه فصل هم قرضی رفت بولتون پیشرفت کرد حالا که موقع بهره برداری بود تو سایه تورس موند و آخرشم رفت
سیاست های باشگاه یکم مشکل دارن:n27:
تورس در سال 2011 با قیمت 58 میلیون یورو به چلسی پیوست اما در
68 بازی
لیگ برتر تنها
14 گل
برای آبیها زده.
:n29:
vahidgame
20-01-2013, 01:01
اصلا عامل همه بدبختی های تیم همین تورسه! :دی
نمی دونم آبراموویچ چه فکری کرد که اونو با این قیمت خرید. حتی تورس فوق العاده آماده هم اینقدر نمی ارزید و کلا همچین قیمت هایی برای یه سری بازیکنه که مشخصه که خلاقیتشون خیلی بالاست. به جای تورس مثلا همون دو سال پیش برای زلاتان همچین پولی رو می داد باز حداقل آدم می گفت که اون یه تکنیکی فوق العاده داره و بعضی وقتا حرکاتی می کنه که هیچ کی نمی تونه انجام بده! مسلما با همین پول دیگه میشد اونو خرید...
ولی تورس در بهترین شرایط اون چنان خصوصیات ویژه خاصی نداشت و فقط گلزن خیلی خوبی بود و کلا فقط یه دوره خیلی خوب داشت و بعد دیگه در حد تقریبا یه مهاجم معمولی بودش...
ولی مثلا همین ادن هازارد که پول نسبتا زیادی براش دادن حتی از این بیشتر هم حقشه و مطمئن باشید سه چهار سال دیگه میشه یه چیزی در سطح رونالدو و مسی چون واقعا توی 21 سالگی خیلی پخته بازی می کنه و مشخصه این بازیکن خلاقیتش بالاست و استعدادی فوق العاده داره.
در مورد استوریج هم موافقم و واقعا نمی دونم چرا اشتباه کردیم که بازیکن جوون انگلیسی خودمون رو فدای تورس کردیم که الان اتفاقا توی لیورپول داره می درخشه و هر بازی داره گل می زنه!
جالبه استوریچ با اینکه شاید بیشتر بازی ها برای چلسی به عنوان بازیکن تعویضی میومد ولی آمار اونم تقریبا شبیه تورسه یعنی 63 بازی و 13 گل!
یعنی استوریج با قیمت 3.5 میلیون پوند دقیقا کارایی تورس با قیمت 50 میلیون پوند رو داشته :n04:
این در حالیه که استوریج 5 سال هم از تورس کوچیکتره و تازه می تونه راه خودشو پیدا کنه و به بازیکن بزرگی تبدیل بشه...
کلا اینا به خاطر اینه که به طور کارشناسی تصمیم گرفته نمیشه و فکر می کنم خود آبراموویچ و خانوادش بیشتر توی همین نقل و انتقالات نقش دارن و هر بازیکن که عشقشون بکشه میارن و ظاهرا مربی در این قضیه کمتر نقش داره! به نظرم آبراموویچ اگه دو سری بازی ویدئویی معروف فوتبال رو یکمی بازی می کرد و توی کریر یا مسترلیگ پیشرفت بازیکنا بعد از چند سال رو می دید و بیشتر براساس اون خرید می کرد ، باور کنید خیلی بیشتر نتیجه می داد! :دی
eman619rv
20-01-2013, 01:51
ای بابا حالا تورس شد بازیکن معمولی؟؟
من از زمانی که در اتلتیکو بود دنبال میکردم بازی هاشو و واقعا دارید در حقش بی انصافی میکنین آدم وقعا از بازیش لذت میبرد اون موقع چشم نواز ترین بازی رو بین مهاجم نوک های جهان داشت... ولی خب روند اتفاقاتی که براش تو چلسی پیش اومد باعث تخریب اون شد...
همون مبلغ قرارداد و همون چند بازی اول هجمه سنگینی رو علیه اش راه انداخت ... قیمت اون موقع تورس یادمه 45-40 میلیون زده بود سایت ترانسفر مارکت ولی همون مقدار اضافه (باج سیبیل لیورپول) انتقاد ها رو زیاد کرد... انقدر فشار روحی بالا رفت که دیگه به نظرم هیچگونه قابل ترمیم شدن در چلسی نیست:n27:
کلا انگار مشاوران خوبی در کنارش نداره آبراموویچ به هر حال ادم هر چقدر هم فوتبالی باشه یا به عوامل مختلف اگاهی داشته باشه بلاخره یک نفره و نمیتونه در مورد همه مسائل تصمیمات جامعی بگیره.... خرد جمعی باید در مدیریت تیم باشه:n01:
Reza31001
20-01-2013, 08:00
eman619rv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست میگه ولی منظور وحید هم الان تورس هست نه گذشتۀ اون
وگرنه کدوم هوادار چلسی هست که موقع انتقال تورس به استمفوربریدج ناراحت بوده باشه؟:n02:
اصلا تازمانی که تورس تو لیورپول بود برای من به عنوان یه کابوس محسوب میشد چون تا لیورپول با چلسی بازی داشت همچین خوب و زهردار بازی میکرد که انواع و اقسام نفرینها رو براش روانه میکردم :n02:
ولی مشکل همین بود که تورس آبی پوش همچین بازیکن بزرگی نبود و نیست و هر چقدر هم باشگاه بهش وقت داد نشد که نشد
انلکا رفت کالو رفت و دیگه الان دروگبا و استوریچ هم رفتن و تورس رسما تک مهاجم تیمه ولی بازم نشد که نشد برای همین دیگه واقعا تاریخ انقضاش تموم شده برا چلسی
اشلي کول با چلسي تمديد کرد
اشلي کول مدافع چپ تيم فوتبال چلسي انگليس قرارداد خود را با اين باشگاه به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.
به گزارش ميرر، قرارداد اين بازيکن 32 ساله در پايان رقابت هاي فصل جاري به پايان مي رسيد و انتظار مي رفت او به يکي از دو تيم رئال مادريد يا پاري سن ژرمن برود.
فرانک لمپارد هم تيمي کول در چلسي نيز قراردادش با اين تيم در پايان فصل به پايان مي رسد اما ممکن است به لس آنجلس گالکسي آمريکا برود.
خبر تمديد قرارداد کول با چلسي تا حدي هواداران آبي هاي لندن را خوشحال خواهد کرد که آنها از ناکامي باشگاه براي امضاي قرارداد جديد با او ناراضي بودند.
کول اگرچه اواخر دوران بازيگري خود را سپري مي کند اما هنوز هم يکي از بهترين مدافعان چپ فوتبال دنيا به حساب مي آيد.
او 99 بازي ملي براي انگليس در کارنامه دارد و از زمان پيوستن به چلسي در سال 2006 تا کنون همواره يکي از بازيکنان ثابت اين تيم بوده است.
او در اين مدت يکبار به قهرماني در ليگ برتر، چهار بار به قهرماني در جام حذفي انگليس و يکبار به قهرماني در جام اتحاديه رسيده است و يکي از بازيکناني بود که چلسي را در هنگام شکست بايرن مونيخ در فينال سال گذشته ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا همراهي کرد.
varzesh 3
خب امروز دربی لندن ـه ...
قبلنا مخصوصآ زمان مورینیو وقتی میزبان بودیم مطمئن بودیم امتیاز نمیدیم تو استمفوردبریج الان برعکس شده :|
این هفته یه بازی خیلی سخت دیگه هم تو زمین سوانسی داریم که بازی برگشت نیمه نهایی لیگ کاپ ـه .
ببینیم چی میشه ... پارسال که نتیجه خیلی بدی گرفتیم تو خونه جلوی آرسنال ( 5-3 )
خب، واقعا از شبکه سه ممنونیم که وسط بازی حال و هوای بازی رو عرفانی کردن :angry:
بعد قرنی داره یه بازی نشون میده بعد میاد وسطش اذان پخش میکنه
17 دقیقه ابتدایی بازی رو از حق نگذریم میشه گفت عالی بودیم، تا این دقیقه یعنی حدود دقیقه 35 آرسنال یه موقعیت خطرناک بیشتر نداشت، اگه خدا بخواد و بچه ها همینجور بازی کنن احتمال بردمون زیاده، آرسنالیا هم که دارن بی جون بازی میکنن
چه کنیم دیگه، بنیتزه و فرازو نشیبهاش!
brad pitt
20-01-2013, 19:00
توپچی ها رو نیمه ی اول له کردن بودن
ادن هازارد عالی + لمپارد
با رو هم باید زودتر تعویض میکرد جای تورس
کیهیل و تمام دفاع هم توپ
خوب با توجه به نتایج سینوسی میشد حدس زد که این بازی را برنده هستیم و شدیم:n02:
به همه دوستان تبریک میگم بازی خیلی خوبی بود 20 دقیقه اول بازی چلسی در قد و قواره قهرمان اروپا ظاهر شد آرسنال هیچ حرفی برای گفتن نداشت اما رفته رفته بازی متعادل شد و 10 دقیقه آخر هم که خیلی حساس بود و نزدیک بود بازی مساوی بشه
اما در کل بازی خوبی بود ، نبود هافبک دفاعی امروز یه جورایی حس میشد لمپارد نیمه اول خوب بود اما نیمه دوم خسته به نظر میرسید
دفاع تیم هم امروز خیلی خوب بود مخصوصا کیهیل که اون توپ آخر را خیلی جالب دفع کرد
شاید اگر دمبا با به جای تورس بازی میکرد راحتر از اینا بازی را میبردیم
چلسی 2-1 آرسنال: ریتینگ بازیکنان
چلسی توانست در یک بازی زیبا حریف دیرینه خود را در خانه مغلوب کند و با 45 امتیاز جایگاه نامناسب خود در رده سوم جدول رده بندی لیگ برتر انگلیس را استحکام بخشد.
به نقل از سایت گل انگلیسی چلسی که در نیمه اول با نمایش خوان ماتا و رامیرس موفق شده بود حریف همشهری خود را مغلوب قدرت خود کند در نیمه دوم عملکرد نا امیدکننده ای داشت.
در اینجا ریتینگ بازیکنان دو تیم از نظر سایت گل انگلیسی را بربررسی میکنیم.
چلسی:
عملکرد کلی تیم: 2.96
پتر چک: 3/5
برانیسلاو ایوانویچ: 3/5
اشلی کول: 3/5
گری کیهیل: 3/5
سزار آزپلکوئتا: 3/5
رامیرس: 3.5/5
فرانک لمپارد: 3/5
اسکار: 3/5
ادن هازارد: 3.5/5
فرناندو تورس: 2.5/5
خوان ماتا: 4/5
رایان برتراند: 2.5/5
مارکو مارین: 2/5
دمبا با : 3/5
آرسنال:
عملکرد کلی تیم: 2.58
وویچج شزنی: 2/5
باکاری سانیا: 2/5
پر مرتساکر: 2.5/5
توماس فرمالن: 2.5/5
کریان گیبز: 2.5/5
آبو دیابی: 2/5
جک ویلشر: 3/5
سانتی کازورلا: 3.5/5
فرانسیس کاکویلین: 2.5/5
الویر زیرو: 2.5/5
تئو ولکات: 3/5
آرون رمزی: 3/5
آندری آرشاوین: 2.5/5
goal.com
بنيتس: داوري نقشي در پيروزي ما نداشت
سرمربي اسپانيايي چلسي بر خلاف آرسن ونگر معتقد است که عملکرد داوري در پيروزي تيمش تاثيري نداشت.
چلسي در هفته بيست و سوم ليگ برتر انگليس در حالي با نتيجه دو بر يک برابر آرسنال به پيروزي رسيد که ونگر سرمربي توپچيها به شدت از عملکرد داور انتقاد کرد.
رافا بنيتس، سرمربي آبي پوشان لندن بر خلاف همتاي فرانسوي خود معتقد است که پيروزي تيمش اصلا به خاطر اشتباهات داوري نبود.
سرمربي اسپانيايي چلسي پس از پايان بازي در گفت و گو با شبکه اسکاي اسپورت گفت: شايسته پيروزي بوديم. در نيمه اول بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم. آنهاي که بازي را ديدند حرفهاي مرا تاييد ميکنند. همه ديدند که چلسي در نيمه اول تيم برتر بازي بود. در نيمه دوم هم به خوبي دفاع کرديم. معتقدم که اين پيروزي اصلا با لطف داور به دست نيامد.
وي افزود: فرصتهاي زيادي را بر روي دروازه آرسنال خلق کرديم. پيروزي با مالکيت بيشتر توپ به دست نميآيد، بلکه فقط با زدن گل حاصل ميشود. در نيمه اول هر کاري را که ميخواستيم انجام داديم. در نيمه دوم حتي زماني که زير فشار بوديم از زدن گل تساوي توسط بازيکنان آرسنال نميترسيدم. دروازه چزني را با ضد حملات تهديد کرديم و نزديک بود گل سوم را هم به ثمر رسانيم.
سرمربي اسپانيايي چلسي درباره احتمال تمديد قرارداد اشلي کول گفت: از تمديد قرارداد کول خوشحال خواهيم شد. از عملکرد او راضي هستم و دوست دارم هر چه زودتر توافقات لازم صورت گيرد.
رسانههاي انگليسي در هفتههاي اخير از احتمال پيوستن کول به يکي از تيمهاي رئال مادريد يا پاري سن ژرمن خبر دادند.
چلسي با پيروزي برابر آرسنال 45 امتيازي شد و در همان رده سوم جدول ردهبندي باقي ماند.
varzesh3
داوری که واقعآ ضعیف بود دیروز ..
رامیرس خودش گفت که قبل گل اول روی کوکلین خطا کرده ... البته من روی صحنه های داوری ریز نشدم چون در واقع تو حالت نیمه خواب و بیدار بازی رو دیدم :دی
ولی به نظرم داور هم به ضرر آرسنال اشتباهاتی داشت هم به ضرر چلسی و شاید آرسنال بیشتر ضرر کرد تو این بازی
اگه کسی یه نقد کامل از داوری بازی دیروز پیدا کرد لطف کنه اینجا بزاره ببینیم چه اتفاقاتی افتاده ...
Pessimist
22-01-2013, 20:41
یه عکس بسیار زیبا و خاطر انگیز از مدل موهای فری تورس :n06:
من هیچوقت تو زندگیم طرفدار تورس نبودم اما این به این معنی نیست که بگم ازش بدم میاد و این حرف ها فقط اینکه هیچ حس خاصی نسبت بهش ندارم!
این عکس خیلی از خاطرات رو برای طرفداران فوتبال زنده میکنه و وقتی بهش نگاه میکنیم همش از خودمون میپرسیم اون مدل مو مال کی بود! من فقط یکیشو یادم میاد اونم مال زمانی بود که تو یورو 2004 بازی میکرد که کاملا موهاش رو تراشیده بود اون زمان خیلی جوون بود بقیه رو یادم نمیاد یکی بیاد یکی یکی توضیح بده!:n02:
پیام مورینیو به آبراموویچ، آقای خاص نزدیک شد
خوزه مورینیو پیامی متنی برای رومان آبراموویچ نوشته تا راه حضور دوباره خود در چلسی را هموار کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو پس از شکست بزرگی که در این فصل با رئال مادرید داشت و هر روز با یکی از ستارگان این تیم مشکل پیدا می کند، قرار است که در انتهای این فصل از مادرید جدا شده و بار دیگر به تیم محبوبش باز گردد. این احتمال هنگامی چند برابر شد که پپ گواردیولا، هدف اصلی رومان آبراموویچ راهی بایرن مونیخ شد.
خبرگزاری دیلی اکسپرس نیز عنوان کرد که خوزه مورینیو در روز های اخیر با رمان آبراموویچ، کارکنان باشگاه و بازیکنان ارشد چلسی در ارتباط بوده است.
یکی از نزدیکان رومان آبراموویچ گفت: "خوزه پیامی به کسانی که در باشگاه حضور دارند فرستاده است، نه تنها رومان ، به همه، تا مشکلات گذشته را حل و فصل کند."
چندین بازیکن از دوران طلایی مورینیو در چلسی باقی مانده اند، از جمله کاپیتان تری، فرانک لمپارد، پتر چک و اشلی کول و برخی از آن ها به طور مرتب با خوزه مورینیو در ارتباط هستند.
آبراموویچ و مورینیو در سال 2007 با یک دیگر قطع همکاری کردند، اما ارتباط دوستانه آن ها هنوز هم پا برجاست.
سرمربی موقت باشگاه، رافائل بنیتز به احتمال فراوان در پایان فصل با اتمام قراردادش جدا می شود و مورینیوی 49 ساله نیز چندی پپیش اعلام کرد که رابطه ای عاشقانه با فوتبال انگلستان دارد و روزی باز خواهد گشت. مورینیو همیشه با چلسی در ارتباط بوده و سال گذشته خانه ای در لندن که نزدیک به استمفوردبریج نیز می باشد خریداری کرد و دختر 16 ساله اش نیز در حال تحصیل در دانشگاه هنر کمبرول می باشد.
منچستر سیتی هم علاقه فراوانی به مورینیو دارد، اما چلسی جاییست که همیشه پیوند قوی و محکمی با مورینیو داشته است.
منــــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.