مشاهده نسخه کامل
: Resident Evil 6
ali_agha1981
15-04-2013, 21:35
واقعا این ژاپنی ها از سر سوزن رد میشن ، از درِ دروازه رد نمیشن..
اونجایی که تو چین برای اولین بار جک و شری همدیگه رو میبینن..
اصلا لباس شری اونقدر لختی نبود که جک بخواد این واکنش رو نشون بده و بعدش شری هم بره پشت کمد قایم بشه...!
به نظرم خیلی مسخره بود..جالبه بعدش که شری داره لباسش رو عوض میکنه جک زیرچشی داره نیگاش میکنه..:n10:
goldenmember
15-04-2013, 21:47
C:\ProgramData\Steam
RLD!
فولدر 221040
نکته:فولدر ProgramData مخفی یا hidden هست.
محض احتیاط میگم.اگه بلدی ببخشین:n02:
کلید alt رو بزن.
tools=>folder options=>view
dont show رو بزار رو show
اگه اون نشد این متنو تو قسمت آدرس کپی کن و enter
C:\ProgramData\Steam
حالا که تمومش کردم چرا نمیزاری؟از ظهر منتظرم.من فیگور ada رو میخوام:n28:
ashil1234
15-04-2013, 21:57
فیگورا رو باید از کجا دید ؟ :n13::n02:
شرمنده برادر امروز اعلام نتایج بود سرمون تو سنجش گرم بود:n02:
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها راستی اگه مشکلی داشت بگو درستش کنم:)
فیگورا رو باید از کجا دید ؟
برو تو اسپیشل فیچرز که توش هم کات سنسها رو داره هم عروسکها (فیگورها).
Daniel-Fire
16-04-2013, 09:00
دوستان من استیم ریختم و با اون بازی کردم...الان وقتی میخوام استیم رو باز کنم این ارور میاد :
دوستان اون مراحل لیون دیگه باگ نداره؟میتونم شروع کنم؟
ashil1234
16-04-2013, 19:22
دوستان من استیم ریختم و با اون بازی کردم...الان وقتی میخوام استیم رو باز کنم این ارور میاد :
قبل از اینکه نتونی استیم رو باز کنی مگه چیزی رو توی پوشه بازی یا توی پوشه ی استیم ریختی ؟:n29:
Daniel-Fire
17-04-2013, 09:25
قبل از اینکه نتونی استیم رو باز کنی مگه چیزی رو توی پوشه بازی یا توی پوشه ی استیم ریختی ؟:n29:
نه..استیم و ک نصبیدم بعد اون چیزای مخصوص مولتی رو تو پوشه ریختم.
ashil1234
17-04-2013, 12:22
نه..استیم و ک نصبیدم بعد اون چیزای مخصوص مولتی رو تو پوشه ریختم.
مطمئنم یه جایی اشتباه کردی :n13: خودت چیزی به نظرت مشکوک نمیرسه؟ :n29: نکنه کرک بازی رو توی استیم ریختی ؟ اصن Greenluma رو توی دوتاشون ریختی دیگه آره ؟:n13:
یا نکنه کرک آپدیت 1.03 رو هم ریختی ؟
ولی نگران نباش فوقش چیزی شد از اول با تمامی توضیحات و آپدیتا بازی و استیم رو نصب میکنی :n02:
ولی من مطمئنم یه جا رو یه اشتباهی کردی چون که واسه من همه چیزش الآن درست کار میکنه
ali_agha1981
17-04-2013, 21:50
سلام من 4 سناریو رو تموم کردم...
این لباس های دیگه اش فقط تو بخش بازمانده باز شده..نمیشه کاری کرد تو روند داستانی بازی هم لباست رو عوض کنی ؟
در ضمن تو شماره 5 یه بخش جالب داشت که ماکت سه بعدی 360 درجه از هر شخصیت تو بازی رو میشد تماشا کرد ..توی این نخسه چنین چیزی نیست ؟ گالری ای ؟ عکسی چیزی نداره..
afshin-434
17-04-2013, 22:04
تلاش نکن. درست نمیشه. همین الان به کل بازی رو پاک کن و قیدش رو بزن.
اینایی هم که میبینی نظر میدن، از خودشون همینجوری موهومی مینویسند. هیچ کدومشون نتونستن بازی رو اجرا کنند.
اگر میبینی عکس میزارند، اینترنت پر اسکرین شاته از سایتای دیگه بر میدارن.
در ضمن تو شماره 5 یه بخش جالب داشت که ماکت سه بعدی 360 درجه از هر شخصیت تو بازی رو میشد تماشا کرد ..توی این نخسه چنین چیزی نیست ؟ گالری ای ؟ عکسی چیزی نداره..
چرا دیگه، تو منو اول برو تو Special Features هم کات سنس داره هم اون ماکتها رو. منتهی برا باز کردنشون باید هر چهار تا لوح آبی هر مرحله رو پیدا و شکسته باشی که بتونی ببینیشون.
ali_agha1981
17-04-2013, 22:50
چرا دیگه، تو منو اول برو تو Special Features هم کات سنس داره هم اون ماکتها رو. منتهی برا باز کردنشون باید هر چهار تا لوح آبی هر مرحله رو پیدا و شکسته باشی که بتونی ببینیشون.
میشه سیو 100% بازی رو برام بذارید
من یه سیو دانلود کردم کامل کامل نیست..حالا سیو 100% هم نشد موردی نداره فقط همه آپشن هاش باز شده باشه..
در ضمن من توی بعضی منوها میرم میخواد به سرور و اینترنت وصل بشه ، و بازی قفل میشه مجبورم بازی رو close بکنم. اونجا رو چیکار کنم ؟
همچنین نگفتی تو روند داستانی بازی هم میشه لباسات رو عوض کنی...؟
ashil1234
17-04-2013, 23:34
اینایی هم که میبینی نظر میدن، از خودشون همینجوری موهومی مینویسند. هیچ کدومشون نتونستن بازی رو اجرا کنند.
اگه منظورتون اونایی که نظر میدن منم که باید بگم من اجراش کردم و کار کرده ولی نیاز به دقت داره واسه ی عمل کردن حتی یکم اشکال هم باعث ارور میشه:n02:
این دوست عزیزمون هم خودشون هم آنلاین بازی کردن ولی وقتی آپدیت 1.03 رو ریختن یه جایی رو اشتباه رفتن که ... دیگه استیم باز نمیشه :n27:
میشه سیو 100% بازی رو برام بذارید
من یه سیو دانلود کردم کامل کامل نیست..حالا سیو 100% هم نشد موردی نداره فقط همه آپشن هاش باز شده باشه..
در ضمن من توی بعضی منوها میرم میخواد به سرور و اینترنت وصل بشه ، و بازی قفل میشه مجبورم بازی رو close بکنم. اونجا رو چیکار کنم ؟
همچنین نگفتی تو روند داستانی بازی هم میشه لباسات رو عوض کنی...؟
سیوی که پستای قبلی گذاشتم توش همه لوحهای آبی رو شکستم و کل عروسکهاش باز شده. اما واسه اون منو هایی که گفتین (اکسترا کانتنت ها) که شامل ایجنت مود و ... اینا میشه، دسترسی بهش بصورت آنلاین هست اونم باید یا بازی ارجینال باشه یا با کرک بری. نمی دونم کرک مولتی که بچه زحمتشو کشیدن، اون قسمتو باز میکنه یا نه هنوز خودم امتحان نکردم. خوب اگه مثه منم کرک نداریو اونها رو میری تو اون قسمتها دنبال سرور و وصل شدن به اینترنت می گرده و همون دیگه باید بازی رو ببندی. گویا آزاد شدن لباسم به رفتن همون اکسترا کانتنشه که تو همون قسمت لباسا رو عوض میکنه نه خود بازی. البته اینطور که شنیدم. مخلص کلوم اینکه فعلا دسترسی به امکانات اضافه اش ناممکنه :n02:
ali_n2011
18-04-2013, 01:05
من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم بعنوان یه بازی اکشن خوب بود ولی فقط 20 درصد رزیدنت اویل بود. حتی نسخه 5 از این بیشتر به رزیدنت اویل شبیه تر بود ولی مراحل لیون و ایدا من یاد نسخه محبوب 4 انداخت که اگه رو گیم پلی کار می شد بهتر از 4 هم می شد اما 4 کجا این کجا. خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه. نکته مثبت بازی داستان نسبتا خوب بازی بود اما با این حال نقاط ضعف زیادی داشت. که بترتیب می گم
1-گفتم که داستان بازی نقظه قوت بازی بود اما به معنی این نیست که دارای ضعف نبود مثلا بعد از کشته شدن سیمون و ایدای تقلبی کی باس بازی بود کی دستور شلیک موشکو به شهر تاچی داد؟ واقعا این بخشش افتضاح بود اصلا کی ایدای تقلبی را ترور کرد؟ کلا معلوم نبود تو آخر بازی چی به چیه.باس آخر کریس مثل باس های معمولی نسخه 4 و 5 بود تا یه باس درستو حسابی برای آخر بازی(منظورم از نظر سختی نیست بلکه شخصیتی هست) همچنین دیگر شخصیتها بجز لیون و ایدا. افتضاح به تمام معنی در مقابل داستان خوب بود. مثل سریال لاست از نظر بعضی ها که اون داستان فوق العاده رو با پایان ضعیف خراب کردند.
2- گیم پلی بازی چنگی به دل نمی زد البته در مقابل 4 و 5 اون 2 بازی هم داستان منسجم تری داشتند هم گیم پلی بهتری داشتند
3- کنترل باری افتضاح و از اون بدتر دوربین بازی بود مخصوصا مرحله اخر کریس من کلا دوست دارم با گیم پد بازی کنم ولی کلا نصف ونیمه برای دسته تعریف شده بود و با دسته ایکس باکس هم سخت بود کاش مثل 4 و 5 بود کنترلش. بهر حال من مجبور شدم با کیبورد بازی کنم و کمی هم راه افتادم ولی بعید می دونم حتی یه گیمر حرفه ای با کیبورد بتونه از غول مرجله آخر در بره من خودم 69 بار مردم تا بلاخره بادسته ایکس باکس ردش کردم دوربین که افتضاح بود اصلا نمی دیدی کجا می دوی به نظرم باعث این همه موارد اضافه شدن شلیک تو حالت حرکت بود که باعث شده بود با دسته های معمولی بازی مچ نشه.
4- ریدنت اویل یعنی گنج های مخفی(منظورم نسخه 4 تا حدودی 5 هست که از نظر من بهترینه چون من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ) ، یعنی اسلحه های زیاد، یعنی آپگرید و خرید و فروش اسلحه و آپگرید یعنی آر پی جی. اصلا اینجا رو به تمام معنی گند زدند و هر کاراکترو محدود به 4 الی 5 اسلحه کردند آر پی جی هم که نیست حداقل باکس اسلحه ها رو شبیه 5 طراحی می کردند
5- بازی به نظرم با توجه به بند 4 یه کال آو دیوتی سوم شخص با دشمنای غیر معمول بود
6- یکی از نقاط قوتش اضافه شدن زامبی ها تو بخش لیون و ایدا و بعضی دشمنای و باس ها بود منتها بعضی دشمنا تو بخش کریس خنده دار بودند مثل جواوو هایی که پرواز می کردند ولی این بخشش خیلی ایراد نیست ولی اگه دشمنای کریس کمی شبیه نسخه 5 بود بهتر بود
7- کمی معماها که محدود به ایدا بیشتر شده بود البته از نطر بهتر از 5 و ضعیفتر از 4 بود
در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند من که با ایدا خیلی حال کردم مخصوصا اونجایی که لیون می گه شما دو تاتون مواظب باشید بر می گرده و با یه غرور خاصی می گه whach of for yourself
ashil1234
18-04-2013, 01:18
سیوی که پستای قبلی گذاشتم توش همه لوحهای آبی رو شکستم و کل عروسکهاش باز شده. اما واسه اون منو هایی که گفتین (اکسترا کانتنت ها) که شامل ایجنت مود و ... اینا میشه، دسترسی بهش بصورت آنلاین هست اونم باید یا بازی ارجینال باشه یا با کرک بری. نمی دونم کرک مولتی که بچه زحمتشو کشیدن، اون قسمتو باز میکنه یا نه هنوز خودم امتحان نکردم. خوب اگه مثه منم کرک نداریو اونها رو میری تو اون قسمتها دنبال سرور و وصل شدن به اینترنت می گرده و همون دیگه باید بازی رو ببندی. گویا آزاد شدن لباسم به رفتن همون اکسترا کانتنشه که تو همون قسمت لباسا رو عوض میکنه نه خود بازی. البته اینطور که شنیدم. مخلص کلوم اینکه فعلا دسترسی به امکانات اضافه اش ناممکنه :n02:
آره ! همونطور که گفتید آزاد شدن لباساش توی اکسترا کانته البته فقط واسه این بخش نه بخش های دیگه دسترسی هم به امکانات اضافش ممکنه فقط Mercenaries که باید کل بازیو تموم کنی تا بتونی بری توش:n02:
در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند من که با ایدا خیلی حال کردم مخصوصا اونجایی که لیون می گه شما دو تاتون مواظب باشید بر می گرده و با یه غرور خاصی می گه whach of for yourself
اون بخشش که میگه Watch out for yourself با حال بود ولی با حال تر از اون اون جاییی که ایدا با ضربه Simmons میخوره زمین و بعدش لیون میاد کمکشو بعد از چند ثانیه ایدا پامیشه میگه I was just resting my eyes :n08:
Daniel-Fire
18-04-2013, 09:22
:n02: داداش دیگه چه ربطی به بازی داره ک پاکش کنم ؟ مشکل از استیم بود .. میشه کرک آپدیت هارو بریزی تو فایل بازی که دیگه بدون استیم بیاد..
ولی یه کار کردم مشکل تا حدی بر طرف شد که پایین توضیح میدم :D
مطمئنم یه جایی اشتباه کردی :n13: خودت چیزی به نظرت مشکوک نمیرسه؟ :n29: نکنه کرک بازی رو توی استیم ریختی ؟ اصن Greenluma رو توی دوتاشون ریختی دیگه آره ؟:n13:
یا نکنه کرک آپدیت 1.03 رو هم ریختی ؟
ولی نگران نباش فوقش چیزی شد از اول با تمامی توضیحات و آپدیتا بازی و استیم رو نصب میکنی :n02:
ولی من مطمئنم یه جا رو یه اشتباهی کردی چون که واسه من همه چیزش الآن درست کار میکنه
نه بابا جایی رو اشتباه نکرده بودم.خود به خود اینجوری شد ..اون GreenLuma ام مگه نگفته بود فقط تو فایل استیم بریزیم ؟ من فقط اون تو ریختم اون فایل RE6.Steamworks.Fix-Royalgamer06 ام تو فولدر بازی ریختم.
حالا من یه کاری کردم..بم گفتی قبل از شروع بازیو اینا از فولدر استیم بعد از اینکه آپدیت شد یه بک آپ بگیرم..حالا اون بک آپرو ریختم باز به جای اون فولد استیم درست شد..الان تنها اشکال اینه که کانکت نمیشه به استیم ولی میشه آفلاین مود کرد و بعد بازی کرد...!
ali_agha1981
18-04-2013, 10:41
من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه
میشه لینک سالم کرک آنلاین رو بدید...مرسی
Daniel-Fire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز
این بازی خودش تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا داره..خواهشا سوالاتون رو اونجا مطرح کنید ..نه توی این تاپیک.
مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_n2011
18-04-2013, 11:42
میشه لینک سالم کرک آنلاین رو بدید...مرسی
Daniel-Fire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز
این بازی خودش تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا داره..خواهشا سوالاتون رو اونجا مطرح کنید ..نه توی این تاپیک.
مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از پست 986 استفاده کنید مشکلتون حل می شه من هم با راهنمایی و لینکی که دوست عزیز ashil1234 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادند استفاده کردم
اینم لینک:
آره ! همونطور که گفتید آزاد شدن لباساش توی اکسترا کانته البته فقط واسه این بخش نه بخش های دیگه دسترسی هم به امکانات اضافش ممکنه فقط Mercenaries که باید کل بازیو تموم کنی تا بتونی بری توش
منظورم بدون کرک بود :n02:
گفتم که داستان بازی نقظه قوت بازی بود اما به معنی این نیست که دارای ضعف نبود مثلا بعد از کشته شدن سیمون و ایدای تقلبی کی باس بازی بود کی دستور شلیک موشکو به شهر تاچی داد؟ واقعا این بخشش افتضاح بود اصلا کی ایدای تقلبی را ترور کرد؟
دستور شلیک از قبل توسط کارلا یا همون ایدا تقلبی صادر شده بود و قبل مرگش اینا رو به کریس گفت. HQ هم به کریس خبر داد که تو یه کشتی که از محل شما هم دور نیست موشکهای آماده پرتاب وجود داره و کریس با هواپیما میره که نابودشون کنه و ادامه ماجرا. کارلا رو هم Family کشت. سیمنز به دار و دسته اش می گفت خانواده. بعد اینکه کارلا رو حساب انتقام سیمنز رو به ویروس C (که با آنتی بادی جیک مولر قویتر هم شده بود) آلوده کرد سیمنز هم توسط همین Family کارلا رو میکشه. یعنی بلاخره یر به یر شدن:n02: بیشتر قسمتهای نا گفته داستان تو همون جایی که اون عروسکها هستن توضیح داده میشه. یعنی با شکستن لوحهای آبی که تو هر مرحله چهار تاست سه تا نت و یه عروسک باز میکنه. چیزای جالبی توش هست. مثلا جیک 20 سالشه و شری 26 ساله است :n02: و مثلا چی شد که سیمونز خواست یه ایدا تقلبی بسازه و اون HAOS یا همون غول ژله ای آخر کریس و مقر زیر دریایی نئو آمبرلا واسه چی ساخته شدن و ....
هر حال من مجبور شدم با کیبورد بازی کنم و کمی هم راه افتادم ولی بعید می دونم حتی یه گیمر حرفه ای با کیبورد بتونه از غول مرجله آخر در بره من خودم 69 بار مردم تا بلاخره بادسته ایکس باکس ردش کردم دوربین که افتضاح بود اصلا نمی دیدی کجا می دوی به نظرم باعث این همه موارد اضافه شدن شلیک تو حالت حرکت بود که باعث شده بود با دسته های معمولی بازی مچ نشه.
آخ گفتی، من 63 بار مردم. بعید میدونم بتونم بازم ردش کنم. بخش کریسو که اینقد دوسش دارم به اون بدو بدو میرسم دیگه ردش نمی کنم. تو این تاپیک سه بار گفتم افتضاحه بازم میگم:n08:
در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند
همیشه رابطه لیون و ایدا خیلی خاصه. تو فیلمش (جدیدترینش) هم هست. خیلی باحاله.:n10: اما در کل من کریس رو خیلی بیشتر دوس دارم. نمیدونستم بچه اینقد اور اموشنال و مسئولیت پذیره. :n02: رو نکرده بود:n09: از پرایسم خیلی خوشم اومد اما خوب :n03:
کاش یه نظر سنجی بزاریم تو تاپیک ببینیم کدوم یکی از شخصیتا تو این سریش بیشتر طرفدار داره.:n05:
ashil1234
18-04-2013, 12:51
دستور شلیک از قبل توسط کارلا یا همون ایدا تقلبی صادر شده بود و قبل مرگش اینا رو به کریس گفت. HQ هم به کریس خبر داد که تو یه کشتی که از محل شما هم دور نیست موشکهای آماده پرتاب وجود داره و کریس با هواپیما میره که نابودشون کنه و ادامه ماجرا. کارلا رو هم Family کشت. سیمنز به دار و دسته اش می گفت خانواده. بعد اینکه کارلا رو حساب انتقام سیمنز رو به ویروس C (که با آنتی بادی جیک مولر قویتر هم شده بود) آلوده کرد سیمنز هم توسط همین Family کارلا رو میکشه. یعنی بلاخره یر به یر شدن:n02: بیشتر قسمتهای نا گفته داستان تو همون جایی که اون عروسکها هستن توضیح داده میشه. یعنی با شکستن لوحهای آبی که تو هر مرحله چهار تاست سه تا نت و یه عروسک باز میکنه. چیزای جالبی توش هست. مثلا جیک 20 سالشه و شری 26 ساله است :n02: و مثلا چی شد که سیمونز خواست یه ایدا تقلبی بسازه و اون HAOS یا همون غول ژله ای آخر کریس و مقر زیر دریایی نئو آمبرلا واسه چی ساخته شدن و ....
آخ گفتی، من 63 بار مردم. بعید میدونم بتونم بازم ردش کنم. بخش کریسو که اینقد دوسش دارم به اون بدو بدو میرسم دیگه ردش نمی کنم. تو این تاپیک سه بار گفتم افتضاحه بازم میگم:n08:
همیشه رابطه لیون و ایدا خیلی خاصه. تو فیلمش (جدیدترینش) هم هست. خیلی باحاله.:n10: اما در کل من کریس رو خیلی بیشتر دوس دارم. نمیدونستم بچه اینقد اور اموشنال و مسئولیت پذیره. :n02: رو نکرده بود:n09: از پرایسم خیلی خوشم اومد اما خوب :n03:
کاش یه نظر سنجی بزاریم تو تاپیک ببینیم کدوم یکی از شخصیتا تو این سریش بیشتر طرفدار داره.:n05:
خب چجوری میشه نظر سنجی گذاشت ؟:sq_8:
ali_n2011
18-04-2013, 12:56
کسی می تونه روش بینهایت کردن اسلحه ها را توضیح بده من بعد خریدش برام کار نمی کنه تو اسکیل ها قرارش می دم تو بازی f1 را هم می زنم اتفاقی نمی افته یعنی همون روشی که دوستان تو پستای قبلی گفتن. یادم تو 5 بعد فول آپگرید اسلحه بینهایت می شد و خیلی راحت تو یه بخشی از منوها فعال می شد
goldenmember
18-04-2013, 13:42
سلام میشه یه نفر بخش های مختلف مرسنریس رو توضیح بده؟
بخش سولو ترافیکی که مصرف میکنه فقط برای فرستادن رکورد به سایته؟یعنی کمه(با کرک مولتی)
راستی فرق مرسنریس با مرسنریس نو مرسی چیه؟
ahmad rezaa
18-04-2013, 14:21
بازی ضعیف شده اما شبیه به شماره قدیمیاش شده جالبش کرده
خب چجوری میشه نظر سنجی گذاشت ؟:sq_8:
فک کنم باید پیشنهاد بدیم رئیس روءسا بزارن. بالای تاپیک قرار میگیره. با حال میشه. :n06:
کسی می تونه روش بینهایت کردن اسلحه ها را توضیح بده من بعد خریدش برام کار نمی کنه تو اسکیل ها قرارش می دم تو بازی f1 را هم می زنم اتفاقی نمی افته یعنی همون روشی که دوستان تو پستای قبلی گفتن. یادم تو 5 بعد فول آپگرید اسلحه بینهایت می شد و خیلی راحت تو یه بخشی از منوها فعال می شد
برو تو اسکیل منیجمنت یا همون جایی که اسکیل ها رو میخری. بی نهایت کردن مثلا شات گان رو خریدی. هشت تا هم گروه اسکیل انتخابی داری که تو هر کدوم میتونی سه تا اسکیل بزاری. رو یکی از گروها که میخوای کلیک کن تا تیک کنارش بخوره و فعال شه مثلا گروه یک، بعد از بین سه تا اسکیل گروه یک رو یکیش کلیک کن بعد برو رو اسکیل تیر بینهایت شات گان کلیک کن و R رو بزن تا وارد منو اسکیلای گروه یک بشه. قبل رفتن تو بازی هم گزینه infinite Ammo رو حالت Allow بزار. تو بازی که رفتی دیگه تیر هات بی نهایته. اما کلا هر اسکیلی رو که میخوای تو هر گروه بچین. اگه خواستی تو بازی یه گروه اسکیل دیگه ورد داری از تو خود منویی که با اسکیپ میاری کمک بگیر. همون علامت 5 ضلعی رو بزن و از هشت تا گروه اسکیلا یکی رو انتخاب کن. (از اف1 تا اف8 هم می تونی کمک بگیری ام اگه راحتتری با اسکیپ کار کن)
اتفاقا همون روزهایی که بازی منتشر شده بود برا این مورد یه نظر سنجی زدیم و برنده هم مشخص شد :دی
محبوب ترین شخصیت سری Resident Evil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتفاقا همون روزهایی که بازی منتشر شده بود برا این مورد یه نظر سنجی زدیم و برنده هم مشخص شد :دی
محبوب ترین شخصیت سری Resident Evil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ای بدجنسا. :n02: ما پی سی بازا اون موقع درست نمی تونستیم قضاوت کنیم.:n29: هنوز شری و جیکو ندیده بودیم + من فقط کلر رو تو فیلم و کارتونش دیدم. 4 و 5 شو کلا بازی کردم. تازه توش پرایس هم نیست. اصلا عادلانه نبوده.
ولی خوب در هر صورت معلومه که لیون از همه پر طرفدار تره. ولی من هنو سر حرفم هستم فقط کریس.
ali_n2011
18-04-2013, 16:08
ای بدجنسا. :n02: ما پی سی بازا اون موقع درست نمی تونستیم قضاوت کنیم.:n29: هنوز شری و جیکو ندیده بودیم + من فقط کلر رو تو فیلم و کارتونش دیدم. 4 و 5 شو کلا بازی کردم. تازه توش پرایس هم نیست. اصلا عادلانه نبوده.
ولی خوب در هر صورت معلومه که لیون از همه پر طرفدار تره. ولی من هنو سر حرفم هستم فقط کریس.
من که بیشتر از مرموز بودن و غرور ایدا خوشم می آد کلا تو تمام گیما تکه و بعد آن لیون
البته بگم بزرگترین اشتباه کپکام کشتن وسکر تو 5 بود حداقل امیدوارم بتونن تو نسخه های بعدی برش گردونن بهترین و جذابترین شخصیت منفی همین وسکره
ali_agha1981
18-04-2013, 18:49
من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه
از پست 986 استفاده کنید مشکلتون حل می شه من هم با راهنمایی و لینکی که دوست عزیز
ashil1234 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادند استفاده کردم
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی من اگه کرک آنلاین بریزم میتونم در بخش داستانی بازی لباسام رو عوض بکنم؟
یا اصلا نیازی به کرک آفلاین نیست...؟
راستش من اصلا نمیخوام آنلاین بازی کنم فقط میخوام در بخش داستانی بتونم لباس شخصیت ام رو عوض کنم و دوباره از اول بازی کنم..
ashil1234
18-04-2013, 19:44
یعنی من اگه کرک آنلاین بریزم میتونم در بخش داستانی بازی لباسام رو عوض بکنم؟
یا اصلا نیازی به کرک آفلاین نیست...؟
راستش من اصلا نمیخوام آنلاین بازی کنم فقط میخوام در بخش داستانی بتونم لباس شخصیت ام رو عوض کنم و دوباره از اول بازی کنم..
تو بخش داستانی متاسفانه نمیشه ... :n27:
ashil1234
19-04-2013, 00:20
منم بازی رو تموم کردمو بخش مرسناریس رو هم تمامی لباس هاشو حتی Costume 3 ها رو هم گرفتم (آپدیت 1.03) :sq_2:توی همه ی بخش ها هم ، هم Host شدم و هم join کردم هیچ مشکلی نداشت
پس خیالتون راحت باشه از اینکه این کرک کار میکنه :n02:
سلام
حیف که بازی تا الان زیاد حال نداده...
من این بازی رو به عشق اینکه کلی معما سر راهم قرار بگیره بازی میکردم نه اینکه همش اکشن باشه...
یادت بخیر نسخه های اول....یادت بخیر
mahyarSAMSUNG
19-04-2013, 11:06
چرا جدیدا هر بازی که میاد همه میگن ورژن های اولی بهتره بود .. ؟ :n27:
goldenmember
19-04-2013, 12:03
لباسای مرسنریس اینا تو فیگورا نیس؟
ashil1234
19-04-2013, 12:26
به هر حال نظر بقیست و باید احترام گذاشت ولی خداییش بازیای قدیمی یه چیز دیگه بودن:39: این گندایی هم که کپکام زده نظیره کشته شدن آلبرت وسکر بقیه ی شرکت ها هم زدن البته ما از نظر اینکه بازی اورجینال اون ها رو نمیخریم و ساپرتشون نمیکنیم نباید انتظاری از این شرکتای سازندشون داشته باشیم
لباسای مرسنریس اینا تو فیگورا نیس؟
نه اگه خواستید واستون تمامی عکس های لباساشونو آپلود کنم
ویرایش:
بفرمایید اینم عکساشون البته فقط قسمتیشونو نشون میده برای اینکه لباساشونو توی بازی ببینید باید برید فیلماشونو توی اینترنت ببینید .
goldenmember
19-04-2013, 15:39
به نظر خود من تموم ابتکارشونو تو نسخه های اول به خرج میدن.
حالا تا همین جا هم دووم آورده خودش خیلیه.
کمتر بازی این همه نسخه میده بیرون.
رزیدنت اویل اگه نسخه های فرعیشو حساب کنی از کال آف هم بیشتر میشه.
و سازنده مجبوره یکم تغییراتی ایجاد میکنه که معمولا به اصالت بازی لطمه میزنه اما بعضی از تغییرا مثبتن و طرفدارای بازی رو زیاد تر میکنن.(tomb raider)این یکی سلیقه ایه من خودم دوسش دارم اما بعضیا دوسش ندارن.
campuzlit
19-04-2013, 16:24
امروز بازی رو نصب کردم. ببینم چیه که یا می گن افتضاحه یا تعریف می کنن. یه مقدار از سناریوی لیون رو بازی کردم، فقط می تونم بگم هر کی گفته افتضاحه کاملا صحیح گفته. از 5 هم افتضاح تر بود. یعنی اصلا ایول نبود. ترس که در حد صفره و بیشتر آدم خندش می گیره. جالبش اینه که هر قسمت جدیدی که می سازن زامبی ها باهوش تر می شن. اکشنشم که اصلا مالی نبود خیلی بد بود. یعنی حتی به عنوان بازی اکشن هم افتضاحه. فقط همین حرکات کشتی کج توی بازی کم بود.
قسمت خرید اسلحه و فروش جنس و اینا هم که کلا نبود.
گرافیک هم کاملا تو آفساید بود در حد بازی های 3-4 سال پیش بود و حتی نتونست گرافیک نسخه قبلیش رو تکرار کنه.
اسم بازی رو عوض می کردن سنگین تر بودن. کلا ر**دن توی اسم و سابقه بازی.
123arash
19-04-2013, 18:43
سلام
من تو اویل 6 بخش ایدا گیر کردم..همون قسمتی که زیر دریایی غرق شده و با شنا کردن دستگاه پاور برق رو فعال میکنیم بعد دستگاه یه سوالایی میپرسه و مدام جوابش رو میدیم ولی اصلا رد نمیشم..لطفا کمک کنید.
ممنون
ashil1234
19-04-2013, 20:52
سلام
من تو اویل 6 بخش ایدا گیر کردم..همون قسمتی که زیر دریایی غرق شده و با شنا کردن دستگاه پاور برق رو فعال میکنیم بعد دستگاه یه سوالایی میپرسه و مدام جوابش رو میدیم ولی اصلا رد نمیشم..لطفا کمک کنید.
ممنون
هر وقت دستگاه ازت سوال بپرسید زود V(حرف لاتین) رو بزن بعدش که سوالاش تموم شدن سمت چپ دستگاه Space رو بزن بعدش ایدا میره بالا و...:n01:
دیشب تو Xbox خواستم بازی بکنم.ولی خیلی چرت و پرت بود.اصلا دیگه ادامه ندادم
تغییراتش زیاد بوده دیگه شبیه اویل نیست اصلاً کلا برام جذابیت نداشت
دوستان بگن این بازی فقط اولش اینطوریه یا کلا روند بازی همینطوریه تا آخر؟
Nariman H
21-04-2013, 16:25
بچه ها من این بازی رو با تمام شخصیت ها تمام کردم
گیم پلی عالی
پیشنهاد میکنم با دسته ایکس باکس بازی کنید چون با کیبرد و موس خیلی سخته
اما یه چیز من نسخه بلک باکس دارم
وقتی میخوام بازی روو انلاین بازی کنم
تو بخش CREAT GAME SEASSION ...
گیرمیکنه نت 1 مگ هست
سیستم هم بالا مشکل چیه؟
ashil1234
21-04-2013, 20:42
بچه ها من این بازی رو با تمام شخصیت ها تمام کردم
گیم پلی عالی
پیشنهاد میکنم با دسته ایکس باکس بازی کنید چون با کیبرد و موس خیلی سخته
اما یه چیز من نسخه بلک باکس دارم
وقتی میخوام بازی روو انلاین بازی کنم
تو بخش CREAT GAME SEASSION ...
گیرمیکنه نت 1 مگ هست
سیستم هم بالا مشکل چیه؟
مشکل اینه که یا کرک آنلاینرو که من گفتم رو درست نریختید و طبق اون پیش نرفتید یا به احتمال زیادم اینه که نسخه ی بلک باکستون قسمت آنلاین نداره که همین باعث گیرش میشه :n27:
(نسخه های بلک باکس بیشتریاشون برای کم حجم تر کردن بازی قسمت مالتی و یا زبان های اضافیشون رو بر میدارن)
saeid 22
23-04-2013, 01:10
سلام من تو قسمت زنگ کلیسا گیر کردم من فقط چهار تا رو دیدم با تیر زدم پس پنجمیش کجاست؟خواهشا" کمک کنید
saeid 22
23-04-2013, 01:19
سلام من تو قسمت زنگ کلیسا گیر کردم من فقط چهار تا رو دیدم با تیر زدم پس پنجمیش کجاست؟خواهشا" کمک کنید
پیدا کردم فکر کردم اون خروسی که هی بادحرکت میداد رو زدم :n02:
قسمتی که با اون دختره Ada هست ، مرحله2، اونجایی که جسد از سقف آویزون هست ، میگه پازل کشف کن !! چیکار باید کرد شدید گیر کردم اه ه ه
OMiD.1080p
23-04-2013, 19:47
به چه امیدی بازی میکنید اینو ؟!
من که موندم چرا الکی هزینه 4 دی وی دی الکی رو دادم به این بازی. خدا رو شکر اینجا بازی اورجینالی در کار نیست و الا اون موقع دیگه...
ashil1234
23-04-2013, 20:19
قسمتی که با اون دختره Ada هست ، مرحله2، اونجایی که جسد از سقف آویزون هست ، میگه پازل کشف کن !! چیکار باید کرد شدید گیر کردم اه ه ه
باید اون بری سمت چپ اون دسته و بکشونیش به طرف یه جسد بعدش یه jیر به جسده بالاش میزنی و جسده میوفته روی دسته و دسته میاد پایین بعدش میتونی بری پایین :n26:
ali_agha1981
23-04-2013, 20:22
منم بدجوری توش گیر کرده بودم
اون اهرم رو تا حدی بکش سمت راست..بعد بالای اهرم یه جسد آویزون هست با تیر بزن بیوفته روی اهرم تا در پایین باز بمونه...
..اون جسد های آویزون دیگه همه رد گم کنی هست... :jealous:
تشکر از دوستان
با این Ada تا آخرش همینه ؟ معما باید حل کنم!؟
اینجا که کف زمین باز میشه چیکار باید کنم؟!!؟
ashil1234
23-04-2013, 21:33
تشکر از دوستان
با این Ada تا آخرش همینه ؟ معما باید حل کنم!؟
اینجا که کف زمین باز میشه چیکار باید کنم؟!!؟
اسپویلر
:n02: اونجا باید صندلی هارو به شمت اونجایی که سیما قطع شده بکشونی بعد واسه سومین باید اون یارو که از بالا میوفته رو توی سومین جایگاه پرت کنی بعد ...:n02:
بخش ایدا هم از همه ی سناریوهاش معمایی تره
اسپویلر
:n02: اونجا باید صندلی هارو به شمت اونجایی که سیما قطع شده بکشونی بعد واسه سومین باید اون یارو که از بالا میوفته رو توی سومین جایگاه پرت کنی بعد ...:n02:
بخش ایدا هم از همه ی سناریوهاش معمایی تره
اینجا رو رفتم ، بعد این
ی جسد روی دیوار هست
3تا زامبی هم اونجا میچرخن ،میپرم سمت صندوق ، زمین دهن باز میکنه
هرچی هست باید با اون جسد روی دیوار ور رفت دیگه ، بیشتر از این نمدونم :D
ashil1234
23-04-2013, 22:29
اینجا رو رفتم ، بعد این
ی جسد روی دیوار هست
3تا زامبی هم اونجا میچرخن ،میپرم سمت صندوق ، زمین دهن باز میکنه
هرچی هست باید با اون جسد روی دیوار ور رفت دیگه ، بیشتر از این نمدونم :D
با تیر کمونت طوری بزنشون که 3تاشون به دیوار بچسبن بعد برو:n26:
golden_acorn
24-04-2013, 15:42
من تو Chapter4 کمپین لیان گیر کردم. همونجایی که میفتن دنبال Ada بعد کریس و لیان با هم روبرو میشن.
بعده تموم شدن دمو لیان میمیره و مینویسه Mission Failed.
اینم بگم که نتونستم قبل از کریس به آسانسور برسم اما قبل از اون از اون اتاقه خارج شدم.
باید چیکار کنم؟
من تو Chapter4 کمپین لیان گیر کردم. همونجایی که میفتن دنبال Ada بعد کریس و لیان با هم روبرو میشن.
اینم بگم که نتونستم قبل از کریس به آسانسور برسم اما قبل از اون از اون اتاقه خارج شدم.
باید چیکار کنم؟
باید تند قبل اینکه دست کریس به ایدا برسه بهش برسی تا کریس نکشتش.
اما خوب مگه نمیگی با کریس روبرو شده. پس رد کردی مرحله رو دیگه!!! :n13: چطوری می میره؟ سناریو رو قبلش با کریس تموم کردی که میدونی؟
آسانسور هم ربطی به قضیه نداره. اگه قبل کریس بهش برسی میره اتاق 1 که پشتش یه سری گنج داره. اگه زودتر از اونا هم خارج شی به گنجای اتاق کنترل میرسی.
ashil1234
24-04-2013, 19:32
باید چیکار کنم؟
اونجا واسه خیلیا باگه باید از قسمت Chapter select بعد از همون مکالمه رو بیاری و به بازی ادامه بدی :n01:
OMiD.1080p
24-04-2013, 20:38
باید چیکار کنم؟
شما باید از یه مسیر دیگه بری دنبال Ada.
کلا دوتا مسیر هست.
که اون مسیری که شما میری همش همون جوری میشه.
ولی یه مسیر دیگه هست که بری مشکلی واست پیش نمیاد.
ashil1234
24-04-2013, 23:20
فقط محض دونستن بگم اون کسی که دنبالش هستن ایدا نیست در واقع اون کارلا هستش (میدونم بعضی ها میدونن) فقط گفتم بعضی ها اشتباه نگیرن:n02:
راستی اون نظر سنجی که میخواستید بزارید چی شد؟:n01:
دوستان یه مشکل برام ایجاد شده .!
من تو chapter 4 انجا که یدفه لئون و کریس و اینا همیدگرو میبینن بد دختر لباس قرمزه در میره هستم .!
بعد از تموم شدن اون مرحله دیگه نمیره مرحله بعد . یدفه میگه مردی . آیا میخای ادامه بدی یا نه ؟
چی کار کنم ؟
مشکل از کجاست ؟
ali_agha1981
25-04-2013, 10:30
دوستان یه مشکل برام ایجاد شده .!
من تو chapter 4 انجا که یدفه لئون و کریس و اینا همیدگرو میبینن بد دختر لباس قرمزه در میره هستم .!
بعد از تموم شدن اون مرحله دیگه نمیره مرحله بعد . یدفه میگه مردی . آیا میخای ادامه بدی یا نه ؟
چی کار کنم ؟
مشکل از کجاست ؟
:weird::weird:
عزیزم من دو تا پست بالاتر رو میخوندی خوب....!!!
فقط محض دونستن بگم اون کسی که دنبالش هستن ایدا نیست در واقع اون کارلا هستش (میدونم بعضی ها میدونن) فقط گفتم بعضی ها اشتباه نگیرن:n02:
راستی اون نظر سنجی که میخواستید بزارید چی شد؟:n01:
هیچی دیگه فرمودند قبلا برگزار شده و برنده هم مشخص شده.:n03:
ashil1234
25-04-2013, 13:51
خب ما خو اونموقع نبودیم تازه اون برای کل شخصیت های رزیدنت بود ما میخوایم برای نسخه ی شیشش بزاریم :n02:
خب ما خو اونموقع نبودیم تازه اون برای کل شخصیت های رزیدنت بود ما میخوایم برای نسخه ی شیشش بزاریم :n02:
والا چی بگم روءسا باس موافقت اعلام کنن. بعیدم میدونم موافق باشن چون قبلا مشابهش بوده. البته نظر منم اینه که اصلا عادلانه برگزار نشده.:n09:
اما خوب یه نظر سنجی جدید واسه خود این تاپیک باشه اشکال نداره وا! یعنی همونطور که شما گفتین فقط واسه شخصیتای شیش باشه
و از لحاظ قدرت بدنی وجذابیت و چه میدونم نوع کمبو ها و شخصیتی ببینیم کدوم بییشتر حال داده هم جالبه.
:weird::weird:
عزیزم من دو تا پست بالاتر رو میخوندی خوب....!!!
کامنتارو خوندم .!
رفتم chapter 4 رو هم از اول تا آخر تو یوتوب دیدم .!
دقیقا همون کارای رو کردن که مام کردیم .!
ولی واسه اونا ارور نداد . یعنی لئون نمرد .!
درضمن بازی فقد ۱ مسیر داره که بری دنباله ada ..!
راهه ۲ومیش کجاس ؟
ashil1234
25-04-2013, 14:43
کامنتارو خوندم .!
رفتم chapter 4 رو هم از اول تا آخر تو یوتوب دیدم .!
دقیقا همون کارای رو کردن که مام کردیم .!
ولی واسه اونا ارور نداد . یعنی لئون نمرد .!
درضمن بازی فقد ۱ مسیر داره که بری دنباله ada ..!
راهه ۲ومیش کجاس ؟
میگم بد نبود یه دوتا بالاتر کامنت خودمم میخوندی البته شاید خوندی :n02: :
اونجا واسه خیلیا باگه باید از قسمت Chapter select بعد از همون مکالمه رو بیاری و به بازی ادامه بدی :n01:
میگم بد نبود یه دوتا بالاتر کامنت خودمم میخوندی البته شاید خوندی :n02: :
یعنی برم مرحله بعد از مکالمه کریس و لئون و انتخاب کنم ؟
(هنوز اون مرحله نرفته که قبله رسیدن به اون مرحله مورد دیگه )
حالا چجوری برم انتخابش کنم ؟
ashil1234
25-04-2013, 15:14
یعنی برم مرحله بعد از مکالمه کریس و لئون و انتخاب کنم ؟
(هنوز اون مرحله نرفته که قبله رسیدن به اون مرحله مورد دیگه )
حالا چجوری برم انتخابش کنم ؟
برو توی بازی:
Play Game ==> Campaign ==> Chapter Select ==> Leon
بعد برو روی Chapter 4 و قسمت Train رو انتخاب کن:n26:
البته با این کار یه بخش کوچیک رو نمیبینید که مربوطه با
ملاقات شری و سیمونز هست که یکی از Javo های کارلا میاد و سیمونز رو بهش ویروس C تزریق میکنه
اگه خواستید به قول خودتون اونجارو توی یوتیوب بینید :n02:
برو توی بازی:
Play Game ==> Campaign ==> Chapter Select ==> Leon
بعد برو روی Chapter 4 و قسمت Train رو انتخاب کن:n26:
البته با این کار یه بخش کوچیک رو نمیبینید که مربوطه با
ملاقات شری و سیمونز هست که یکی از Javo های کارلا میاد و سیمونز رو بهش ویروس C تزریق میکنه
اگه خواستید به قول خودتون اونجارو توی یوتیوب بینید :n02:
اها .!
رفتم . . بازی از تو یه ترن آغاز شد .!
اینجا دیگه مرحله بعد از مکالمه لئون و کریس هستش ؟
ali_agha1981
25-04-2013, 18:10
اها .!
رفتم . . بازی از تو یه ترن آغاز شد .!
اینجا دیگه مرحله بعد از مکالمه لئون و کریس هستش ؟
دوست من...
منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم..
شما باید اون چپتر رو از اول بازی کنی..اون اتفاق فقط و فقط باگ بازی هست و اکثرا این مشکل رو داشتن..
چپتر رو از اول بازی کن..
بعدش که میخوای دنبال ایدا بری، دو مسیر هست : از مسیر طبقه بالا دنبالش کن..یعنی از نردبان ها پایین نپر...به جاش از رو به روت بپر اونور برو دنبالش..
بعدش که دمو شد..دمو رو تا آخر ببین و ESC رو نزن..اگه این کارها رو بکنی اون باگ رفع میشه و میری ادامه بازی....
ashil1234
25-04-2013, 23:43
دوست من...
منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم..
شما باید اون چپتر رو از اول بازی کنی..اون اتفاق فقط و فقط باگ بازی هست و اکثر این مشکل رو داشتن..
چپتر رو از اول بازی کن..
بعدش که میخوای دنبال ایدا بری، دوم مسیر هست از مسیر طبقه بالا دنبالش کن..یعنی از نردبان ها پایین نپر...به جاش از رو به روت بپر اونور برو دنبالش..
بعدش که دمو شد..دمو رو تا آخر ببین و ESC رو نزن..اگه این کارها رو بکنی اون باگ رفع میشه و میری ادامه بازی....
ا پس یعنی من اشتباه راهنمایی کردم ؟ معذرت میخوام :37:
آخه من اولین دفعه اینکاریو که خودم کردمو کردم ولی بعدا با استیم روی Professional که رفتم مشکلی نبود فکر کردمم شاید بخاطر آپدیت هاییه که گرفتم و نسخه ی استیمی که دارم :n29:
دوستان سیو های بازی evil 6 کجا میره ؟
تو کدوم پوشه ؟
دوستان سیو های بازی evil 6 کجا میره ؟
تو کدوم پوشه ؟
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<steam id>\221040\remote (Steam)
من سیو گیم این بازی رو دانلود کردم . کجا بریزمش ؟
تو کدوم پوشه ؟
باید یک پوشه باشه بنام Savedata که محتویات فایل سیو رو توی اون کپی میکنین .
باید یک پوشه باشه بنام Savedata که محتویات فایل سیو رو توی اون کپی میکنین .
In Pooshe Kojas ?
goldenmember
29-04-2013, 23:01
In Pooshe Kojas ?
تو program data(فایلش مخفیه)
steam
shabnam1986
30-04-2013, 11:42
یخش لیون از همه بخشا جذاب تر بود
دوستان بازی باز گیر کرد .!
تو chapter 5 انجا که سیمنس و میکشی ... بعدش با همکارت سواره آسانسور میشی ..!
از انجا به بعد لودینگ میکنه .. دیگه مرحله بعدش نمیاد اصلا .!
چی کار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟
:|
منم همین مشکل رو پیدا کردم،مجبور شدم کپچر سلکت کنم!
منم همین مشکل رو پیدا کردم،مجبور شدم کپچر سلکت کنم!
یعنی چی ؟
یعنی کلا اون مرحلرو نرم ؟ :|
The Rover
01-05-2013, 00:24
اما اینا با آپدیت حل میشه، من که چیزیو رد نکردم.
+
قراره یه dlc جدید بیاد که یه همراه جدید داره ، درسته؟
A L I E N
03-05-2013, 08:13
آغا من چند وقته اینو نصب کردم ولی فکر میکردم خرابه
روش کلیک که میکنی صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد
یه بار الکی کلیک کردم بعد یه ده دقیقه تازه اومد بالا :|
لود اول بازی خیلی عذاب آوره
باید ده دقیقه صبر کنم تا بازی اجرا شه
ولی داخل بازی گرافیک بالائه و روون اجرا میشه (فکر نکنم مشکل از سخت افزارم باشه )
راهی داره ؟:n27:
ali_agha1981
03-05-2013, 11:01
آغا من چند وقته اینو نصب کردم ولی فکر میکردم خرابه
روش کلیک که میکنی صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد
یه بار الکی کلیک کردم بعد یه ده دقیقه تازه اومد بالا :|
لود اول بازی خیلی عذاب آوره
باید ده دقیقه صبر کنم تا بازی اجرا شه
ولی داخل بازی گرافیک بالائه و روون اجرا میشه (فکر نکنم مشکل از سخت افزارم باشه )
راهی داره ؟:n27:
کرک جدید بریز و کارت گرافیکت هم آپدیت کن
اینجا تاپیک خود بازی هست..
بقیه سوالات رو اینجا مطرح کن::
dashmojtaba
03-05-2013, 11:37
اینطور که معلومه تونستن با ترفند لو دادن راه مولتی رایگان و دادن dlc استقبال کم اولیه رو جبران کنن الحق که این جاپونیا بخوان همه کار میکنن :n10:
goldenmember
03-05-2013, 11:45
سلام دوستان
من این بازیو تموم و حذفش کردم.
کسی صدای دلنشین گوینده که اولش میگه resident evil رو داره؟ازش خوشم اومد
ashil1234
03-05-2013, 15:52
سلام دوستان
من این بازیو تموم و حذفش کردم.
کسی صدای دلنشین گوینده که اولش میگه resident evil رو داره؟ازش خوشم اومد
بفرمایید:
اینطور که معلومه تونستن با ترفند لو دادن راه مولتی رایگان و دادن dlc استقبال کم اولیه رو جبران کنن الحق که این جاپونیا بخوان همه کار میکنن :n10:
مطمئنی خودشون این ترفندو لو دادن ؟:n02:
ashil1234
03-05-2013, 16:14
کسایی که میخوان تو استیم Friend کنن ولی به دلیل محدودیت نمیتونن به این سایت برن و یک Key رایگان دریافت کنند البته بعد از ثبت نام :
عجله هم کنید چون 1500 تا بیشتر نمونده بعدش که Key رو دریافت کردید در استیمتون وارد کنید و بعد محدودیت برداشته میشه :n26:
یکی یه جواب کار ساز به ما بده .!
ashil1234
03-05-2013, 20:03
یکی یه جواب کار ساز به ما بده .!
خیلی با باگ مواجه شدی عزیز ، برا من یکی از این مشکلا هم نداشت ، چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ کرک سالم ریختی ؟ آپدیت کردی ؟:n13:
خیلی با باگ مواجه شدی عزیز ، برا من یکی از این مشکلا هم نداشت ، چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ کرک سالم ریختی ؟ آپدیت کردی ؟:n13:
نشد ما یگ گیم بازی کنیم و باگ نداشته باشه .! :n19:
نسخه Reloaded و دارم .!
نه آپدیت نکردم .!
لازمه ؟
dashmojtaba
03-05-2013, 20:41
بفرمایید:
مطمئنی خودشون این ترفندو لو دادن ؟:n02:
من اینطور فکر میکنم! اگر میخواستن میتونستن جلوشو بگیرن الانم دقت کنی به نفعشون شده استقبال به نظرم بیشتر شده البته من از این بابت خوشحالم چون به رزیدنت ایول ارادت خاصی داریم در کل :n09:
ashil1234
03-05-2013, 20:51
نشد ما یگ گیم بازی کنیم و باگ نداشته باشه .! :n19:
نسخه Reloaded و دارم .!
نه آپدیت نکردم .!
لازمه ؟
اختیار داری داداش ، آپدیت برا همین باگاست دیگه :n02:
میتونی برا رفع باگ ها از آپدیت سومی استفاده کنی البته تا آپدیت پنج اومده ولی چهار و پنج برا مالتین بیشتر:n26:
لینک آپدیت 3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-آپدیت-سوم-بازی-resident-evil-6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اینطور فکر میکنم! اگر میخواستن میتونستن جلوشو بگیرن الانم دقت کنی به نفعشون شده استقبال به نظرم بیشتر شده البته من از این بابت خوشحالم چون به رزیدنت ایول ارادت خاصی داریم در کل :n09:
منم باهات موافقم میتونن با یه آپدیت استیم جلوشو بگیرن ولی همینطور که شما گفتی ..... :n02:
اختیار داری داداش ، آپدیت برا همین باگاست دیگه :n02:
میتونی برا رفع باگ ها از آپدیت سومی استفاده کنی البته تا آپدیت پنج اومده ولی چهار و پنج برا مالتین بیشتر:n26:
لینک آپدیت 3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-آپدیت-سوم-بازی-resident-evil-6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داش من الان دارم آپدیت شماره ۵ رو دانلود میکنم ..!
Update 5 و نصب کنم حله دیگه ؟
ashil1234
03-05-2013, 21:01
داش من الان دارم آپدیت شماره ۵ رو دانلود میکنم ..!
Update 5 و نصب کنم حله دیگه ؟
آره داداش حله به احتمال زیاد:n02:
۴۵۵ ام بی آپدیت :|
نصب کردم . مپشکلم حل شد .!
ممنون بابت راهنمای .! (ashil1234 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ashil1234
03-05-2013, 23:57
آقا دیشب نصفه شب جاتون خالی یه مالتی 6 نفره با وروبچه خارجی زدیم یه کیفی داد ... :n02: نوبتی یکی میشد Unstanak (همون هیولایی که همش دنباله شری و جکه) بقیه باید از پا درش می آوردن و بخش Survivors هم رفتیم 3 نفر بر علیه 3 نفر میجنگیدیم خیلی حال داد من میگم شماهم آیدیای استیمتونو بدید ما هم باهم بزنیم برای وقتش هم یه تاپیک بزنیم تا با هم هماهنگی کنیم :n02:
آیدی استیم من : TiTiIR (تی تی آی آر)
برای این هم که با وجود محدودیت استیم چجوری friend کنید توی پست 1087 همین تاپیک گفتم
به نظرتون حرفام احمقانست یا عملیه ؟:n03:
کسی نظری نداره ؟:n01:
بخش لئون و تموم کردم .!
۵ تا chapter خیلی کم بود واقا .! :mellow:
الان دارم بخش کریس و بازی میکنم ... عجب باحاله . :n19:
از بخش لئون خفن تره به مولا ..:n09:
چه هیجان و ترس و اکشن بازاریه ..!:rambo:
saeed774
04-05-2013, 23:46
دوستان گلم سلام
من تو یه قسمت گیر کردم خواهشا راهنمایی فرمایید .
دقیقا نمیدونم فصل چند میشه ولی فک کنم آخرای بازی باید باشه ! همون جاییکه باید به هلی کوپتر روی سقف برسی ولی یه خرمگس بزرگ جلوت سبز میشه ! هر چقدر بمب آتش و تیر و شات گان و .... بهش میزنم انگار نه انگار . 5-6 بار هم روش رفتم و از نزدیک بمب آتش انداخته ولی لامصب نممیره !
چطوری میتونم از دست این خرمگش معرکه رهایی یابم !
دوستان گلم سلام
من تو یه قسمت گیر کردم خواهشا راهنمایی فرمایید .
دقیقا نمیدونم فصل چند میشه ولی فک کنم آخرای بازی باید باشه ! همون جاییکه باید به هلی کوپتر روی سقف برسی ولی یه خرمگس بزرگ جلوت سبز میشه ! هر چقدر بمب آتش و تیر و شات گان و .... بهش میزنم انگار نه انگار . 5-6 بار هم روش رفتم و از نزدیک بمب آتش انداخته ولی لامصب نممیره !
چطوری میتونم از دست این خرمگش معرکه رهایی یابم !
سلام .!
یعنی بد جور این مرحله اعصاب خورد کنه .!:mellow:
ببین ... تو همون حوالی یه میله هست که برق داره ... زرده رنگش ... اول تو تنه یکی از زامبی ها هستش ..!
برو زیره شکمه خرمگسه چنجا از بدنش زرده و گرده .. اونجاهارو شلیک کن تا بترکن ..!
وقتی میترکه میرس سراغه اون زامبی که تو بدنش یه میله برقی هست .. اون و میکشه به بدنش که برق میگیردش و میمیره ..!
باره اول که برق گرفتش ... دوباره زنده میشه .. ولی میله که برق داره میوفته رو زمین .. برو میله رو بر دار بزنش ..
تو تنه یک زامبی دیگه ..!
بعد از این کار برو زیره شکمش بازم به اون نقاط که گفتم شلیک کن ...خرمگسه باز میله رو بر میداره و برق میگیردش و میمیره .!
درمضن آره این مرحله آخره .!:n19:
چقد تایپ کردم .!:biggrin::rambo:
saeed774
05-05-2013, 13:01
آقا دمت گرم . آقایی کردی ، مرسی
DaRiOuShJh
05-05-2013, 14:29
یه مقدار خسته کننده میشه به نظرم این نسخه
چون طولانی هست من فقط ep آولش رو رفتم
به نظر من بخش کریس اصلا خسته کننده نیست .!
وقتی داری بازی میکنی اصلا نمیدونی کی مرحل تموم میشه .!
از بس هیجان داره .!:n19:
من تازه بعد عمری کلشون رو تموم کردم :| :n09:
میشه یکی داستان ایدا(Ada) رو توضیح بده؟:|
نفهمیدم اصلا
ashil1234
05-05-2013, 19:19
من تازه بعد عمری کلشون رو تموم کردم :| :n09:
میشه یکی داستان ایدا(Ada) رو توضیح بده؟:|
نفهمیدم اصلا
اونطور که من فهمیدم کارلا یک شبیه سازی ساخته شده از Ada هست که توسط سیمونز ساخته شده و اینطور هم که فهمیدم کارلا قبل از اینکه به شبیه سازی Ada تبدیل شه زن سیمونز بوده بعد از اینکه کارلا تبدیل میشه ، سیمونز و کارلا با هم لجاجت میکنن و کارلا نقشه های خودش رو داره (هدف های سیمونز رو داره ولی با فرق اینکه از راه های دیگه و به اضافه نابودی سیمونز)، تو بخش ایدا میفهمیم که هی همه کارلا رو با ایدا اشتباه میگیرن بعدشم ایدا توسط سیمونز میفهمه که یه شبیه سازی از خودش داره ،ایدا هم تصمیم میگیره بره ساختمان بخش تحقیقات کارلا رو نابود کنه و در این راه (مرحله آخر)به لیان و هلنا هم گام میشه و ...:n01:
ویرایش :
اشتباه گفتم ایدا اولین بار با سیمونز در رابطه شهر راکن سیتی ملاقات میکنه و سیمونز از ایدا چنتا کار میخواد که ایدا بکنه ، ایدا هم اون کارا رو به نحو احسنت انجام میده که سیمونز دهنش باز میمونه :n02: و از ایدا خوشش میاد ولی ایدا بهش خیانت میکنه :n09: سیمونز هم که میبینه نمیتونه ایدا رو پیشه خودش بیاره تصمیم به ساخت یک ایدا میکنه در همین حال ها بود که کارلا میاد و با سیمونز کار میکنه سیمونزم روی خیلیا چیزایه زیادیو امتحان میکنه تا بتونه کارلا رو به ایدا تبدیل کنه (توی چپتره سومه لیان هم میبینیم که چقد سیمونز در این راه قربانی گرفته)
بالاخره کارلا به ایدا تغییر قیافه میده و اخلاقش هم یکم شبیهش میشه ولی هنوز خصوصیاتی از کارلا توی خودش باقی میمونه و همین باعث میشه که از سیمونز بدش بیاد که این کارو باهاش کرده و میبینیم که سیمونزه بدبخت به ایداش که نمیرسه هیچ تازه باید با کارلا (ایدای خودش) مبارزه کنه اونم کارلایی که تخصص در ویروس C داره و ویروسی از C میسازه که توسط اون هر کس که بهش مبتلا میشه میتونه خودشو به هر شکله ویروس C که میخواد در بیاره که در آخر هم میبینیم کارلا یکی از Javoهاش رو میفرسته و این ویروس رو به سیمونز میزنه و میبینیم که سیمونز هر دفه به یه چیزه قدرتمند تبدیل میشه که خودش میخواد :n02:
samyar_red
07-05-2013, 01:31
سلام من مشکل سیو دارم اول بازی تا اون قسمتی که هلیکوتر سقوط میکنه رو اون سطح شیشه ای میفته بازی کردم ولی سیو نشده مشکل چیه کسی میدونه؟؟
ashil1234
07-05-2013, 02:00
سلام من مشکل سیو دارم اول بازی تا اون قسمتی که هلیکوتر سقوط میکنه رو اون سطح شیشه ای میفته بازی کردم ولی سیو نشده مشکل چیه کسی میدونه؟؟
تا تونجا هیچ سیوی نمیکنه اون مرحلرو کلا برید تازه یه بار سیو میشه :n02: یعنی این بازی هر checkpoint سیو نمیکنه هر قسمت یک چپتر سیو میکنه (هر چپتر از 3 تا 4 قسمته):n26:
Mr_100_dolari
07-05-2013, 17:24
سلام
دوستان ترینر این بازی چطوری فعال میشه توی بازی که میرم از 1 تا 10 و ... میزنم اما نه تیرش بی نهایت میشه نه جونش بی نهایت میشه باید چی کار کنم ؟
اینجا توی بازی رفتم و نوشته اکتیو هستش اما توی بازی که خبری از اکتیو بودنش نیستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا هم دوباره میخوام تکرارش کنم این طوری شده !!
ali_agha1981
07-05-2013, 18:12
سلام
دوستان ترینر این بازی چطوری فعال میشه توی بازی که میرم از 1 تا 10 و ... میزنم اما نه تیرش بی نهایت میشه نه جونش بی نهایت میشه باید چی کار کنم ؟
اینجا توی بازی رفتم و نوشته اکتیو هستش اما توی بازی که خبری از اکتیو بودنش نیستش
اول از همه بگم توی هر بازی که ترینر استفاده میکنی جونت رو بی نهایت نکن چون بازی قاطی میکنه و وقتی بمیری بعضی مواقع هنگ میکنه..
در ضمن شما باید دکمه های numpad رو بزنی و هر دکمه ای میزنی باید یه ثانیه فشار بدی تا یه صدای دیـد میاد یعنی فعال شد...:n09:
Mr_100_dolari
07-05-2013, 18:20
اول از همه بگم توی هر بازی که ترینر استفاده میکنی جونت رو بی نهایت نکن چون بازی قاطی میکنه و وقتی بمیری بعضی مواقع هنگ میکنه..
در ضمن شما باید دکمه های numpad رو بزنی و هر دکمه ای میزنی باید یه ثانیه فشار بدی تا یه صدای دیـد میاد یعنی فعال شد...:n09:
آخه بدون ترینر اصلا راه نداره خیلی سخته یعنی تیرم تموم میشه و میمیرم برای همین باید حتما ترینر استفاده کنم تو اویل 5 مشکلی نبود راحت ضد ضربه و ... میشد توی اویل 6 هم تمام عداد رو که میزنم صدای دید که شما گفتی میاد خوب اما توی بازی که میرم تیر بی نهایت نشده یعنی زودی تیر تموم میشه البته من هنوز ابتدای بازی هستم و وقتی تفنگ می افته دستش امتحان میکنم اما تیرهاش عادی هستش و ...
الان به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ashil1234
07-05-2013, 19:45
آخه بدون ترینر اصلا راه نداره خیلی سخته یعنی تیرم تموم میشه و میمیرم برای همین باید حتما ترینر استفاده کنم تو اویل 5 مشکلی نبود راحت ضد ضربه و ... میشد توی اویل 6 هم تمام عداد رو که میزنم صدای دید که شما گفتی میاد خوب اما توی بازی که میرم تیر بی نهایت نشده یعنی زودی تیر تموم میشه البته من هنوز ابتدای بازی هستم و وقتی تفنگ می افته دستش امتحان میکنم اما تیرهاش عادی هستش و ...
اگه اونجایید که زامبی سربازه میوفته روتون اونجا چه بخواید چه نخواید تیرتون تموم میشه و باید زامبی رو با استفاده از دست و پا بکشید :n01:
آدم تو بازی رسیدبت اول همیشه با کمبود تیر مواجه میشه ..!:mellow:
ashil1234
08-05-2013, 10:39
آدم تو بازی رسیدبت اول همیشه با کمبود تیر مواجه میشه ..!:mellow:
اون جعبه ها رو که همه جا پیدا میشن میشکونی ؟ اونا همشون یا تیرن یا Skill بعدشم نباید از رامبی ها ترسید و باید بری جلو و یکی بزنی تو دهنشون تا دیگه پا نشن :n02:(البته بعضی BOW ها بری جلوشون کارتو تموم میکنن:n24: ) اینجوری تیرات تموم نمیشه :n01:
ali_agha1981
08-05-2013, 10:50
آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
Mr_100_dolari
08-05-2013, 16:22
اگه اونجایید که زامبی سربازه میوفته روتون اونجا چه بخواید چه نخواید تیرتون تموم میشه و باید زامبی رو با استفاده از دست و پا بکشید :n01:
راستش این سربازه رو که کشتم بعدش تیر هام رو تموم کردم وارد شهر که شدم دیگه هیچی تیر نداشتش
آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .
یکی اینه که تو همه سایت ها هستش و کار نکرده
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer(Gamerfa.Ir)
اینم هستش که باید امتحانش کنم
ResidentE6-13+Tr-LNG
برای شما این یکی کار کرد ؟
ali_agha1981
08-05-2013, 17:43
پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .
بله حتما باید چند تا تیر داشته باشی تا ترینر تیر بینهایت فعال بشه..از من میشنوی فقط دکمه 3 رو بزن و تیرت رو بی نهایت بهتره...
شما برو تو همون سایت بالا ترینر plus 9 رو دانلود کن سالم هست...
ashil1234
08-05-2013, 19:39
بابا من رو Pro بازی رو تموم کردم به جز اون مرحله آخر کریس نیازی به تیر نداشتم ، دوستان توجه کنن اون جعبه ها همه جا هست بعدشم اون Skill ـی که تیرایی که توسط کشتن زامبی ها بدست میاد زیاد بشه رو بخرید (زیاد Skill نمیخواد تقریبا کمه)دیگه حله :n02:
اون جعبه ها رو که همه جا پیدا میشن میشکونی ؟ اونا همشون یا تیرن یا Skill بعدشم نباید از رامبی ها ترسید و باید بری جلو و یکی بزنی تو دهنشون تا دیگه پا نشن :n02:(البته بعضی BOW ها بری جلوشون کارتو تموم میکنن:n24: ) اینجوری تیرات تموم نمیشه :n01:
آره اون جعبه هارو میشکنم همه .!
بیشتر توش اسکیل هاست تا تیر و فشنگ .! :|
من کلا عادتمه . ۱ میلون تیر هم داشته باشم بازم تموم میشه زود .! :n09:
bia4beat
08-05-2013, 22:00
سلام من تو مرحله ای که با کریس باید با ماشین دنبال ایدا بکنی گیر کردم و حمش عقب می افتم ایا مشکل از بازی هست . اپدیت دو رو هم نصب کردم
ashil1234
08-05-2013, 22:35
سلام من تو مرحله ای که با کریس باید با ماشین دنبال ایدا بکنی گیر کردم و حمش عقب می افتم ایا مشکل از بازی هست . اپدیت دو رو هم نصب کردم
باید وقتی میرید کلیک چپو نگه دارید به چیزی هم برخورد نکنید هر چند ثانیه یکبار هم وقتی توربو پر شد Space رو بزنید :n01:
bia4beat
08-05-2013, 23:25
باید وقتی میرید کلیک چپو نگه دارید به چیزی هم برخورد نکنید هر چند ثانیه یکبار هم وقتی توربو پر شد Space رو بزنید :n01:
توربو میزنم به چیزی هم برخورد نمیکنم کلید شتاب رو هم نگه میدارم .
bia4beat
09-05-2013, 20:11
یکی نیست جواب مارو بده
ali_agha1981
09-05-2013, 20:27
یکی نیست جواب مارو بده
گزینه space رو بیخیال..اصلا کلیک چپ رو نگه میداری که گاز بده ؟:n13: اگه نگه نداری خیلی یواش یواش حرکت میکنه..
من خودم اولش فکر میکردم با W گاز میده..
در توربو هم باید مدیریت داشته باشی و هر جایی استفاده نکنی..
در غیر اینصورت امکان نداره باگ باشه..چون تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته...شما هم که بازیت و کرکت آپدیته..
یه trainer برای بازی resident evil 6 میخام
هر چی از اینترنت دانلود میکنم تو بازی عمل نمیکنه
کسی از دوستان ترینر سالم داره؟
ashil1234
11-05-2013, 19:28
بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا :n02:، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده :n26:.
مرسی دوست عزیز
من این دو فایل رو هم داشتم از قبل
ولی وقتی بازش میکنم یه برنامه باز میشه که نشون میده باید کلیدهای numpad رو بزنم و یه اهنگی هم میزنه
ولی وقتی بازش میکنم و وارد بازی میشم هر کاری میکنم دکمه ها عمل نمیکنه
احساس میکنم باید کلیدهای numpad در حین بازی غیر فعال باشن
ایا راهی هست کلیدها رو عوض کرد و یا ترینر دیگری سراغ دارید؟
در کنار همون ایکون اهنگ ترینر یه عکس مونیتور هم هست که خاموش هست ایا به اون ربطی نداره؟
و اینکه چرا وقتی ترینر رو باز میکنم میزنه
game is not running
mohammadi_4u
11-05-2013, 20:21
مرسی دوست عزیز
من این دو فایل رو هم داشتم از قبل
ولی وقتی بازش میکنم یه برنامه باز میشه که نشون میده باید کلیدهای numpad رو بزنم و یه اهنگی هم میزنه
ولی وقتی بازش میکنم و وارد بازی میشم هر کاری میکنم دکمه ها عمل نمیکنه
احساس میکنم باید کلیدهای numpad در حین بازی غیر فعال باشن
ایا راهی هست کلیدها رو عوض کرد و یا ترینر دیگری سراغ دارید؟
در کنار همون ایکون اهنگ ترینر یه عکس مونیتور هم هست که خاموش هست ایا به اون ربطی نداره؟
و اینکه چرا وقتی ترینر رو باز میکنم میزنه
game is not running
بازی اگه در حال اجرا باشه اون پیام میره و ضمنا کلید name lock رو روشن کنید تا گزینه ها فعال بشن با زدن کلید نیم لوک۱-۹
Sent from my GT-N7100
یعنی اول باید بازی رو اجرا کرد و از وسط بازی بیاییم بیرون و بعدش ترینر رو اجرا کنیم؟
من هر دو حالت رو میزنم کار نمیکنه
و در هر دو حالت میزنه
GAME IS NOT RUNNING WAITING
و هر کلیدی رو هم که در حالت روشن بودن نام لاک میزنم صدایی شنیده نمیشه و عمل نمیکنه
کلا احساس میکنم کلیدهای نام لاک من درست کار نمیکنن
یادمه قبلا کیبورد قدیمی که داشتم و براش برنامه مخصوص بود و با اون تو بازیها این مشکل رو نداشتم
M,ANGEL,N
12-05-2013, 16:39
واقعا یازی جالبی بود مخصوصا با لیون
m3hrdad.x
12-05-2013, 19:53
بچه ها من با لیون دارم میرم جلو..
اگه با یکی دیگه میرفتم قابلیتش فرق میکرد ؟ داستان عوض میشد ؟
Graham reaper
12-05-2013, 20:06
سلام بچه ها...تو سری های جدید خبری از جیل ولنتاین نیست؟
یعنی اول باید بازی رو اجرا کرد و از وسط بازی بیاییم بیرون و بعدش ترینر رو اجرا کنیم؟
و در هر دو حالت میزنه
و هر کلیدی رو هم که در حالت روشن بودن نام لاک میزنم صدایی شنیده نمیشه و عمل نمیکنه
یادمه قبلا کیبورد قدیمی که داشتم و براش برنامه مخصوص بود و با اون تو بازیها این مشکل رو نداشتم
ashil1234
12-05-2013, 22:27
بچه ها من با لیون دارم میرم جلو..
اگه با یکی دیگه میرفتم قابلیتش فرق میکرد ؟ داستان عوض میشد ؟
کلا چهار بخش داستان هر کدوم دو نفرن به جز ایدا که هر 4 تاشونم دنبال یه چیزین و یه جایی به هم پیوند میخورن ، قابلیتاشونم اگه منظورتون از نظر اسلحه هست بله فرق میکنه :n26:
سلام بچه ها...تو سری های جدید خبری از جیل ولنتاین نیست؟
البته ... توی Resident evil Revelations ، جیل ولنتاین هم هست :n02:
ashil1234
12-05-2013, 22:38
و در هر دو حالت میزنه
نه داداش باید قبل از بازی ترینر رو اجرا کنید اون عکس مانیتوره هم من خاموش میکنم نمیدونم حالا به اون ربطی داره یا نه ، اینطوری هم که شما میگید اگه وسط بازی بیاید بیرون و ترینر نوشته : Game is
not running... یعنی اینکه ترینر نتونسته بازی رو شناسایی کنه و اگه وقتی در حالت توی بازی ناملاکا رو میزنید و صدا نمیده یعنی عمل نکرده، پس اگه توی بازی اومدید بیرون و ترینر شناسایی نکرد که مشکل اینه ولی اگه شناسایی کرد و ناملاکارو زدید صدایی نیومد معلومه مشکل از کلیداتونه ، ولی از اینکه این ترینر کار میکنه یا نه مطمئن باشید درسته:n27:
دقیقا همینطور هست که میگید
به نظر میاد بازی نمیتونه ترینر رو شناسایی کنه
به نظرتون راهی هست بشه کاری کرد؟
من بازی رو با هر 7 شخصیت یه بار تموم کردم ولی میخام رو حالت No Hoper اونو تموم کنم و به این ترینر نیاز دارم
به نظرتون میشه برنامه ای نصب کرد برای کیبورد که دکمه های نام اک اون در بازی فعال بشن
و اینکه ایا بازی ورژن خاصی داره؟
من در اینترنت دیدم همه ترینر ها برای ورژن 1 هستند
ashil1234
12-05-2013, 23:39
دقیقا همینطور هست که میگید
به نظر میاد بازی نمیتونه ترینر رو شناسایی کنه
به نظرتون راهی هست بشه کاری کرد؟
من بازی رو با هر 7 شخصیت یه بار تموم کردم ولی میخام رو حالت No Hoper اونو تموم کنم و به این ترینر نیاز دارم
به نظرتون میشه برنامه ای نصب کرد برای کیبورد که دکمه های نام اک اون در بازی فعال بشن
و اینکه ایا بازی ورژن خاصی داره؟
من در اینترنت دیدم همه ترینر ها برای ورژن 1 هستند
ترینر حتی اگه برای ورژنه 1 باشه ولی شما ورژنه 1.04 رو هم داشته باشید میتونه شناسایی کنه ولی شاید عمل نکنه
به نظر من بازیتون ورژنه به خصوصی داره که روش دستکاری شده و شایعم نیست ولی من تا جایی که فکر میکنم ترینر ها از این طریق میتونن بفهمن چطور بازی در حال اجرایه یا نه که به قسمت processes تسک منیجر میرن و نام بازی رو پیدا میکنن که برای این بازی BH6 هست ، برید توی پوشه بازی ببینید فایل اجرایی بازی BH6 هست ؟:n27:
اگه هم مشکلتون با دکمه هاتون هست و ویندوز 7 دارید ، روی آیکونه Start کلیک کنید بعد on رو سرچ کنید و Enter رو بزنید بعد بر روی گزینه Options کلیک کنید و بعد گزینه دوم (Turn on numeric key pad) تیکش رو بزنید و ok کنید بعد روی NumLock کلیک کنید بعد ترینر رو اجرا و میرید توی بازی و بعد میاید بیرون و از همون کیبورد مجازیه از دکمه های سمت راستش (1،2،3،...) برای فعالسازی ترینر استفاده کنید:n01:
فایل اجرایی بازی به اسم رزیدنت اویل 6 هست
و جالبه تو بیشتر ترینر ها اسم بازی بیو هازارد 6 هست همونی که شما ذکر کردید
در مورد فعال کردن نام لاک هم مشکل من اینه که بعد از زدن استارت گزینه سرچ من عمل نمیکنه و چیزی پیدا نمیشه تا اونو فعال کنم
ایا راهی هست که گزینه سرچ من فعال بشه یا از طریق دیگری وارد شد
ashil1234
13-05-2013, 00:12
در مورد فعال کردن نام لاک هم مشکل من اینه که بعد از زدن استارت گزینه سرچ من عمل نمیکنه و چیزی پیدا نمیشه تا اونو فعال کنم
یعنی وقتی شما توی پوشه بازی میرید فایلی به نامه BH6 وجود نداره ؟:n04:
کسانی که این بازی رو از همون نسخه های اولیه میشناسند میدونند که اسم اصلی بازی بایوهازارد هستش و بعدا به خاطر اجازه فروش در آمریکا و اروپا به رزیدنت اویل تغییر نام داد .
ولی کماکان نسخه های ژاپنیش با نام بایوهازارد عرضه میشه .
به عبارت ساده تر :
وقتی اسم فایل اجرایی بازی رزیدنت اویل 6 هست بازی شما رلیز آمریکا و اروپا و استرالیاست .
وقتی اسم فایل اجرایی شما بایوهازارد 6 هست بازی شما رلیز ژاپن هست .
m3hrdad.x
13-05-2013, 10:18
اینو خودم استفاده میکنم . بازی رو اجرا میکنم داخل بازی که میرم بعد ترینر رو اجرا میکنم ..
مرسی از کمک دوستان
دیشب بعد از اینکه دوست خوبمون اشیل در مورد اسم بازی گفتن رفتم اسم بازی رو تغییر دادم و مشکلم حل شد
از کمک همه دوستان تشکر میکنم
فقط الان یه مشکل اساسی دارم
وقتی که مرحله مرسناریز رو بازی میکنم وقتی مرحله تموم میشه پیغام میاد که
Sending data
به عبارتی میخاد نتایج من رو در اینترنت سند بکنه و در همون حالت سند میمونه تا اینکه باید با کلید ALT f4 از بازی بیرون بیام
ایا راهی هست که بعد از تمام شدن مرحله مرسناریز این پیغام نیاد و بازی به عبارتی هنگ نکنه؟
کلا 3جا گیر کردم ، که این آخری خیلی سخت هست
با کریس فکر میکنم آخرها باشه،قسمت escape BOW ya COW! یک غول بی شاخ دم با دست میزنه پل خراب میکنه، اونجایی که تصویر برمیگرده ، کریس به کنار پل گیر میکنه ، نمیشه کاریش کرد!؟
آپدیت بازی چه کاری انجام میده!؟
RE6 Update 2-Repack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این آپدیت نصب کردم
ashil1234
13-05-2013, 21:39
مرسی از کمک دوستان
دیشب بعد از اینکه دوست خوبمون اشیل در مورد اسم بازی گفتن رفتم اسم بازی رو تغییر دادم و مشکلم حل شد
از کمک همه دوستان تشکر میکنم
فقط الان یه مشکل اساسی دارم
وقتی که مرحله مرسناریز رو بازی میکنم وقتی مرحله تموم میشه پیغام میاد که
Sending data
به عبارتی میخاد نتایج من رو در اینترنت سند بکنه و در همون حالت سند میمونه تا اینکه باید با کلید ALT f4 از بازی بیرون بیام
ایا راهی هست که بعد از تمام شدن مرحله مرسناریز این پیغام نیاد و بازی به عبارتی هنگ نکنه؟
سوال 1 : کرک مالتی پلیر رو ریختید؟
سوال 2 : استیم در حال اجرا بوده ؟
سوال 3 : چه نسخه ای استفاده میکنید ؟
والا دقیق یادم نیست که چه کرکی ریخته شده چون برادرم نصب کرده
در مورد استیم هم دقیق نمیدونم ولی موقع بازی چیزی به اسم استیم نمیبینم و یه راست با زدن فایل بازی وارد بازی میشم
نسخه ای هم که من دارم در بازی به اسم رزیدنت اویل 6 هست
و فکر میکنم نسخه 1 هست
ashil1234
14-05-2013, 01:00
والا دقیق یادم نیست که چه کرکی ریخته شده چون برادرم نصب کرده
در مورد استیم هم دقیق نمیدونم ولی موقع بازی چیزی به اسم استیم نمیبینم و یه راست با زدن فایل بازی وارد بازی میشم
نسخه ای هم که من دارم در بازی به اسم رزیدنت اویل 6 هست
و فکر میکنم نسخه 1 هست
برای این کار نیاز به کرک مالتی پلیر و استیم دارید (استیم یکم گیره ولی خب دواش همینه :n02:)
ashil1234
14-05-2013, 13:01
داشتم فکر میکردم چه قد بازی طولانی تر ، بهتر و جذاب تر میشد اگه Jake هم مثه باباش نقش منفی میداشت و راهش رو ادامه میداد و مشکلات بیشتری واسه همه بود که باید هر طور به زور Jake رو زنده بگیرن و Jake هم تو این راه اونارو به تله مینداخت یا با Carla یا Simmons هم دست میشد یا یه گروه مخوف راه مینداخت خلاصه چه داستانی میشد :n02:
نظر شما چیه ؟ :n26:
البته من هنوز احساس میکنم احتمال زنده موندن جیک هست
چون دقیق تصویر کشته شدن اون رو نشون ندادن
هر اتفاقی ممکنه در اون لحظه بیفته
شاید شری در اون لحظه به نجاتش بره و از انرزی بدنش استفاده کنه
در مورد اون گزینه سندی که گفتم راهی هست اونو برطرفش کنم و بتونم مرحله مرسناریز برم و دیگه نیازی به هنگ و بستن برنامه نباشه؟
در ضمن منظور من بای کردن انلاین نیستا
من منظورم بخش مرسناریز هست که بعد از تموم کردن یه مرحله پیغام میده که باید نتیجت در اینترنت سند بشه و روی همون پیغام میمونه و دیگه نمیره جلو تا باید از بازی بیای بیرون
ashil1234
14-05-2013, 15:27
در ضمن منظور من بای کردن انلاین نیستا
من منظورم بخش مرسناریز هست که بعد از تموم کردن یه مرحله پیغام میده که باید نتیجت در اینترنت سند بشه و روی همون پیغام میمونه و دیگه نمیره جلو تا باید از بازی بیای بیرون
این مشکل مربوطه به این هست که استیم اجرا نیست و به خاطر همین نمیتونه نتیجتون رو در اینترنت ثبت کنه بعدشم نیازی به خریدن آنلاین نیست کرکش اومده میتونید باهاش کاراتونو ردیف کنید
دوستان ترینر سالمی هست که میخوام تیر رو بینهایت کنه؟
ashil1234
15-05-2013, 19:55
بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا ، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده :n26:
ashil1234
03-06-2013, 21:06
این پسته من اشتباه بود ویرایشش کردم : :n26:
دوستان من با لئون تو چپتر هواپیما گیر کردم ! موقعی که باید با هواپیما فرود بیاییم جهت هایی که بازی میگه رو میزنم ولی باز هواپیما سقوط میکنه و به عظما میریم ! تو اون قسمت باید چیکار کنم ؟
ashil1234
03-06-2013, 22:28
دوستان من با لئون تو چپتر هواپیما گیر کردم ! موقعی که باید با هواپیما فرود بیاییم جهت هایی که بازی میگه رو میزنم ولی باز هواپیما سقوط میکنه و به عظما میریم ! تو اون قسمت باید چیکار کنم ؟
من یادمه اونجارو یه دفه هم نیفتادم از بس HAWX بازی کردم :n02:
خلاصه اونجا باید اول چند تا دکمه ی بالا رو نگاه کنی بعد بزنیشون در دفه ی اول بعد باید به دسته نگاه کنی و در دفه ی اول بکشیش بعد هم اون فرمونه جلوت نگاه کن و بکشش به سمت خودت همه ی این کارا رو در دفه ی اول کنی و زود انجام بدی سقوط نمیکنی :n26:
ویرایش : با دسته هم اگه انجام بدی که بهتر میتونی :n01:
سلام خدمت همه دوستان اینجا کسی سیو رزیدنت اویل 6 چپتر 5 کریس نداره اینجا بزاره یک جاش گیر کردم اصلن به هیچ نحوی نمیشه ردش کرد:n27:
سر چپتر اخر کریس گیر کردم اونجا که یک غول کریس دنبال میکنه اینقد زاویه دوربین عوض میشه میره روی اعصاب آدم همش میبازم:n29:
ashil1234
11-06-2013, 21:38
سلام خدمت همه دوستان اینجا کسی سیو رزیدنت اویل 6 چپتر 5 کریس نداره اینجا بزاره یک جاش گیر کردم اصلن به هیچ نحوی نمیشه ردش کرد:n27:
سر چپتر اخر کریس گیر کردم اونجا که یک غول کریس دنبال میکنه اینقد زاویه دوربین عوض میشه میره روی اعصاب آدم همش میبازم:n29:
اونجا همه باختن :n02: فقط از طریق Chapter select میتونید اونجارو رد کنید :n26:
mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 03:09
توروخدا اگه میشه یکی کمک من کنه .. اگه میشه یکی ترفندایی که توی بازی برای کشتن هست رو یاد بده . من هنوز همون اول بازی گیر کردم . یه جا که رو پشت بوم خونه ها داریم با دوستام میرم و یهو روی طناب که میام لیز بخورم برم رو اون یکی پشت بوم یکی یه آرپی جی بهمون میزنه منو از دوستام جدا میکنه حالا من تنها دارم میرم و اصلا هیچی خونی بهم از اول بازی نداده . یه مربع هم بیشتر خون ندارم سریع هم هی میمیرم .. چطوری باید رد کن. روی no hope دارم بازی میکن . یعنی 99 درصد بازی ها رو من همیشه سخت میرم ولی این نمیشه خداییش :n13:
The Jok3r
12-06-2013, 09:40
توروخدا اگه میشه یکی کمک من کنه .. اگه میشه یکی ترفندایی که توی بازی برای کشتن هست رو یاد بده . من هنوز همون اول بازی گیر کردم . یه جا که رو پشت بوم خونه ها داریم با دوستام میرم و یهو روی طناب که میام لیز بخورم برم رو اون یکی پشت بوم یکی یه آرپی جی بهمون میزنه منو از دوستام جدا میکنه حالا من تنها دارم میرم و اصلا هیچی خونی بهم از اول بازی نداده . یه مربع هم بیشتر خون ندارم سریع هم هی میمیرم .. چطوری باید رد کن. روی no hope دارم بازی میکن . یعنی 99 درصد بازی ها رو من همیشه سخت میرم ولی این نمیشه خداییش :n13:
خب اینجا رو با trainer میتونی رد کنی
gamecopyworld.com
mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 10:18
خب اینجا رو با trainer میتونی رد کنی
gamecopyworld.com
ولی آخه فایده نداره که ... دیگه عادت کنم به ترینتر تا آخر یهو دیدی رفتم .. من dead space رو هم رو حالت سخت تمامش کردم توی 1 هفته ... ولی اینو نمیشه .. این که اصلا خون نمیده خیلی عجیبه برام ... :n14:
ولی آخه فایده نداره که ... دیگه عادت کنم به ترینتر تا آخر یهو دیدی رفتم .. من dead space رو هم رو حالت سخت تمامش کردم توی 1 هفته ... ولی اینو نمیشه .. این که اصلا خون نمیده خیلی عجیبه برام ... :n14:
اگه دوست نداری از ترینر استفاده کنی باید بگردی دنبال اون گیاها تو بازی ازشون استفاده کنی تا وضعیتت به حالت طبیعی برگرده ولی تعدادشون خیلی هم زیاد نیست تو مراحل سخت به کار آدم نمیاد:n29:
اونجا همه باختن :n02: فقط از طریق Chapter select میتونید اونجارو رد کنید :n26:
از chapter selectهم اقدام کردم ولی فایده ای نداشت اینجا مسئله سختیش نیست لامصب اینقد این دوربین جهتش تغییر میکنه میره روی اعصاب
مثل اینکه باید یک دسته بگیرم این مرحله رد کنم با کیبورد نمیشه اصلن:n29:
اگه دوست نداری از ترینر استفاده کنی باید بگردی دنبال اون گیاها تو بازی ازشون استفاده کنی تا وضعیتت به حالت طبیعی برگرده ولی تعدادشون خیلی هم زیاد نیست تو مراحل سخت به کار آدم نمیاد:n29:
هرب ها (همون گیاه ها) با هم ترکیب میشند .
به صورت سنتی ترکیب سبز + قرمز میتونه جونتون رو کامل پر کنه .
ترکیب سه تا سبز هم همین کار رو میکنه .
در اویل 6 ترکیب سبز و قرمز بهتون قرص بیشتری میده به نسبت سبز خالی .
پس بگردید قرمز و سبز پیدا کنید و با هم ترکیب کنید .
مساله بعدی هم اینه زیاد در گیر زامبی ها نشید! تا وقتی مجبور نشدید بهشون شلیک نکنید و باهاشون درگیر نشید و از دستشون فرار کنید.
اسلحه قوی تر هم باعث میشه که کمتر به خطر بیوفتید برای همین سعی کنید اسلجه های قوی رو به دست بیارید، مثلا توی چپتر 3 سناریوی جیک و شری اونجا که میرید توی اون معبده با یه مجسمه بودای بزگ تمام مدالها رو جمع کتید و بریزید توی مجسمه تا در پشتی باز بشه و Bear Commander رو بگیرید (کلا 16 تا مدال هست) .
ilililililiili
16-06-2013, 00:12
قسمتی که Jake تو یه اتاق یخی هست، وقتی Sherry و میفرستی بالا و میره پشت غوله، بعدش هر کاری میکنم یارو یا منو میکشه یا دختررو، لطفا راهنمایی کنین.
mahyarSAMSUNG
16-06-2013, 21:14
این بازی انگار سیو کردنش مشکل داره من این همه رفتم جلو بعد خیلی نرمال خارج شدم از بازی و چند روز بعد وارد بازی شدم از 1 چک بوینت قبل اومد بازی .. حالا این هیچ این همه من با 1 مربع خون دارم میرم جلو بزور خیلی جاها رو رد کردم یهو برق رفت وقتی اومدم تو بازی دیدم وااااااااااای از همون جای اولی اومد ... بخدا اگه خون بهم بده ردش میکنم .. لامصب همش توی این جعبه ها تیر و مجمسه میزاره .. اصلا شما مطمئنید که گل سبزا روتو اون جعبه ها میزاره ؟دیگه دارم به این خزه های روی زمین گلدون بزرگای تزئیناتی تو سالونها هم شک میکنم که نکنه اینا خون هستن میرم هی کنارشون R میزنم به امید خون :n08:
آیا اصلا کسی مثل من رو no hope میره ؟ از همون اول بازی که یه گل سبز داده تا الان که فکر کنم 6....7 درصد بازی رو رفتم هیچ گل سبزی نداده و همش داره با یه مربع بزور میرم ... بازی خراب نیست؟
DaRiOuShJh
16-06-2013, 21:55
والا من که ورژن blackbox رو رفتم مشکلی نداشت
همون نرمالش رو رفتم به خودم سختی نمیدم
mahyarSAMSUNG
17-06-2013, 16:31
والا من که ورژن blackbox رو رفتم مشکلی نداشت
همون نرمالش رو رفتم به خودم سختی نمیدم
نرمال فایده نداره ک .زامبیه انگار رو نرمال میگه من کاریت ندارم بیا منو بکش.رو سخت میشه رفت ش ولی گیم پلی خوبی هم نداره.مثلا دارم فرار میکنم از دستشون یهو وسط راه ناخواسه از سکوی نزدیکش میره بالا خیلی وعصاب خورد میکنه.
برای من سیوش مشکل داره
DaRiOuShJh
17-06-2013, 17:17
سخت زامبی ها مشکل ندارن Bosss هاش رو مخ میرن
ورژن بلک باکس رو بگیر راحت کن خودتو
mosi2007
18-06-2013, 00:35
میشه یکی توضیح بده چطوری باید از هرب ها استفاده کنیم ؟؟
چند تا رو کامباین میکنم ولی بلد نیستم چطوری استفاده کنم
mahyarSAMSUNG
18-06-2013, 12:13
سخت زامبی ها مشکل ندارن Bosss هاش رو مخ میرن
ورژن بلک باکس رو بگیر راحت کن خودتو
همون بلک باکس رو منم دارم.یعنی همیشه بلک باکس دانلود میکنم..به کل بازی رو پاک کردم تاسر فرصت دوباره نصبش کنم.لامصب یه نیوگیم نذاشته براش تو بازی ک بخوایم سیو رو پاک کنیم.در هرصورت من گفتم از اول نصبش کنم بهتره.فعلا زدم تو کار مترو last light
DaRiOuShJh
18-06-2013, 12:52
مترو هم بازیه خوبیه یکی دو هفته پیش بازی کردم
عجیبه شاید تو نصبش مشکلی داشته
منم همون ورژن رو داشتم همه چی خوب کار میکرد
peyman-yasi
21-06-2013, 14:07
دوستان من تو یه جایی از ایدا گیر کردم
یه جایی هست که 3 تا زامبی هست .اونطرف صندوق کلید هست وقتی میپرم پیش اونا زمین باز میشه . میخوره زمین
میشه کمکم کنید بگین باید چیکار باید بکنم ؟
peyman-yasi
21-06-2013, 14:10
قسمتی که Jake تو یه اتاق یخی هست، وقتی Sherry و میفرستی بالا و میره پشت غوله، بعدش هر کاری میکنم یارو یا منو میکشه یا دختررو، لطفا راهنمایی کنین.
وقتی شری رو فرستادی بالا . باید بری به اطراف بمب بزاری . بمب رو بترکونی غول حواسش پرت بشه شری بیاد کلید رو برداره . بعد جای دیگه بمب بزاری بترکونی شری برگرده . برین درو باز کنین و فرار کنین :n06:
ashil1234
21-06-2013, 18:42
دوستان من تو یه جایی از ایدا گیر کردم
یه جایی هست که 3 تا زامبی هست .اونطرف صندوق کلید هست وقتی میپرم پیش اونا زمین باز میشه . میخوره زمین
میشه کمکم کنید بگین باید چیکار باید بکنم ؟
با تیرکمون طوری بزنشون که بچسبن به دیوار بعد برو ... :n26:
mf.designing
29-06-2013, 18:23
سلام
دوستان من چند مرحله از بازی رفته بودم و خارج شده بودم از بازی. وقتی خواستم دوباره بازی کنم ، هیچ گزینه ادامه ای پیدا نکردم و باز همون new game بود !! چجوریاست این ؟!
ashil1234
30-06-2013, 23:57
سلام
دوستان من چند مرحله از بازی رفته بودم و خارج شده بودم از بازی. وقتی خواستم دوباره بازی کنم ، هیچ گزینه ادامه ای پیدا نکردم و باز همون new game بود !! چجوریاست این ؟!
چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟
mf.designing
01-07-2013, 23:28
چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟
با چک پوینت فک کنم 3 4 تا بود ! نمیدونم چه مرگشه !
با چک پوینت فک کنم 3 4 تا بود ! نمیدونم چه مرگشه !
روی چک پوینت بازی رو سیو نمیکنه ! وقتی که بازی رو سیو میکنه عکس یک ماشین تایپ میاد مینویسه Saving .
اگر از روی چک پوینت بازی رو ببندید بعدش باید از آخرین جایی که سیو شده برید .
Dark Soul
04-07-2013, 12:06
کاشکی توی تیم سازنده بازی یکی دو نفر بودن که درس زیست شناسی خونده بودن.
اخه یعنی چه کله ی یه javo بترکونی بعد با اون سرعت جاش یه حشره در بیاد.
یا Rasklapanje ها که حتی یه منطق کودکانه هم نمیشه برای عملکرد و تولید مثلشون پیدا کرد.
یا مضحک تر از همه تبدیل سیمونز به دایناسور و سوسک و ... .
دیگه تقسیم سلولی هم حدی داره...
با هرچی این بازی میشه کنار اومد مثل اکشن شدن و ترس نداشتن و ... اما با داستان مضحک و هیولاهاش نه.
یا Rasklapanje ها که حتی یه منطق کودکانه هم نمیشه برای عملکرد و تولید مثلشون پیدا کرد.
با هرچی این بازی میشه کنار اومد مثل اکشن شدن و ترس نداشتن و ... اما با داستان مضحک و هیولاهاش نه.
این سنتی که همین طوری الکی همه گنده میشند از شماره 2 شروع شد !
توی شماره 1 همچین چیزی نداشتیم، توی 2 اولین بار برکینز این طوری شد و هی جلوی چشم ما گنده تر میشد - توی شماره 3 با اینکه دوزش کم شده بود ولی باز هم بود و نمسسی یک وقتهایی این طوری میشد . توی کد ورونیکا همچین چیزی نداشتیم تا رسید به شماره 4 که برای اولین بار دشمنان دو مرحله ای شدند و این داستان به اوج خودش رسید !!! یعنی وقتی میزدیشون از توشون یه چیز دیگه میزد بیرون . توی شماره های فرعی مثل 0 و دد ایم و آوت بریک هم من یادم نمیاد همچین مسخره بازی البته توی Revelations بود .
البته هر چی باشه باید در نظر گرفت که این یک بازیه و دلیلی نداره از واقعیت پیروی کنه کما اینکه در واقعیت اصلا ما زامبی و پلاگا و ماجینی و دژاوو و ... نداریم .
ولی به قول شما خیلی زیبا تر میشد اگر ریلیستیک تر میبود تقسیم سلولی در اون حد اگر به فرض هم سرعتش رو بگیم حالا اوکی ! تا اون اندازه های عجیب و غریب کلی مواد معدنی و آلی و ... میخواد این همه ماده یه دفعه از کجا میاد خدا میدونه :دی رسمن زده قانون بقای ماده و انرژی رو ترکونده :دی
ali_agha1981
04-07-2013, 16:45
.
پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟ :n09:
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء :n15:
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
peyman-yasi
04-07-2013, 20:41
سلام . دوستان بدبخت شدم :n28:
من هر سه شخصیت رو تموم کرده بودم ، آیدا رو هم تا نصفه رفته بودم. ویندوزم به مشکل برخورد . مجبود شدم ویندوز رو عوض بکنم
اما قبلش هرچی فولدر سیو داشت رو کپی کرده بودم . بعد ویندوز پیست کردم سرجاهاشون اما وقتی رفتم تو بازی . از نیو گیم اومد :n28::n14:
میشه بگین چیکار کنم سیو های بازیم برگرده ؟ :n16:
ali_agha1981
04-07-2013, 20:58
سلام . دوستان بدبخت شدم :n28:
من هر سه شخصیت رو تموم کرده بودم ، آیدا رو هم تا نصفه رفته بودم. ویندوزم به مشکل برخورد . مجبود شدم ویندوز رو عوض بکنم
اما قبلش هرچی فولدر سیو داشت رو کپی کرده بودم . بعد ویندوز پیست کردم سرجاهاشون اما وقتی رفتم تو بازی . از نیو گیم اومد :n28::n14:
میشه بگین چیکار کنم سیو های بازیم برگرده ؟ :n16:
باید سیو گیم کامل رو دانلود کنی از ادامه اش بری ::این سایت رو سرچ بزنی پیدا میکنی..منم از همینجا دانلود کردم سیو کامل رو..
peyman-yasi
04-07-2013, 21:03
باید سیو گیم کامل رو دانلود کنی از ادامه اش بری ::این سایت رو سرچ بزنی پیدا میکنی..منم از همینجا دانلود کردم سیو کامل رو..
کلی اسکیل خریده بودم . یعنی همش رفت ؟! :n03:
نمیشه واسه سیو خودم کاری کرد ؟ :n27:
ashil1234
05-07-2013, 09:19
کلی اسکیل خریده بودم . یعنی همش رفت ؟! :n03:
نمیشه واسه سیو خودم کاری کرد ؟ :n27:
با ترینر میشه هم Skill point اضافه کنی یا کلشونو باز کنی ، این راه هست :n26:
Dark Soul
05-07-2013, 22:47
پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
من هنوز Dead Space 3 رو شروع نکردم اما هر بازی چهارچوب خودشو داره ،مثلا وقتی DMC بازی می کنید دیدن هر نوع هیولایی تعجب اور نیست اما در رزیدنت اویل اساس کار امبرلا و شرکتهای مشابه ازمایشات ویروسی و ژنتیکیو این چیزهاست و داستانو اتفاقات هم کاملا جدی و از روی اصول دنبال میشه .
این سنتی که همین طوری الکی همه گنده میشند از شماره 2 شروع شد !
توی شماره 1 همچین چیزی نداشتیم، توی 2 اولین بار برکینز این طوری شد و هی جلوی چشم ما گنده تر میشد - توی شماره 3 با اینکه دوزش کم شده بود ولی باز هم بود و نمسسی یک وقتهایی این طوری میشد . توی کد ورونیکا همچین چیزی نداشتیم تا رسید به شماره 4 که برای اولین بار دشمنان دو مرحله ای شدند و این داستان به اوج خودش رسید !!! یعنی وقتی میزدیشون از توشون یه چیز دیگه میزد بیرون . توی شماره های فرعی مثل 0 و دد ایم و آوت بریک هم من یادم نمیاد همچین مسخره بازی البته توی Revelations بود .
البته هر چی باشه باید در نظر گرفت که این یک بازیه و دلیلی نداره از واقعیت پیروی کنه کما اینکه در واقعیت اصلا ما زامبی و پلاگا و ماجینی و دژاوو و ... نداریم .
ولی به قول شما خیلی زیبا تر میشد اگر ریلیستیک تر میبود تقسیم سلولی در اون حد اگر به فرض هم سرعتش رو بگیم حالا اوکی ! تا اون اندازه های عجیب و غریب کلی مواد معدنی و آلی و ... میخواد این همه ماده یه دفعه از کجا میاد خدا میدونه رسمن زده قانون بقای ماده و انرژی رو ترکونده
خب من نسخه های فرعی رو بازی نکردم و اصلیها رو هم از 3 شروع کردم اما تا اونجا که یادمه نمسیس به یکباره تغییر نمی کرد یا در نسخه 4 باز زیاد غیرمنطقی نبود که مثلا یه انگلی در بدن یه فرد باشه و بعد از مردنش بیاد بیرون ، همچین دور از ذهن هم نیست ولی در کل بالاخره به قول خودتون "بازین" ، زیاد گیری نیست روشون ولی با اینحال اصول و منطق خاص خودشو داره ...اما اینا دیگه به ته دیگ رسیدن و از چهارچوب منطق خود بازی هم زدند بیرون ... اینی که یه ادم توسط یک ویروس تبدیل به یک دایناسور غول آسا بشه و بعد دوباره بتونه به فرم انسانیش برگرده در تاریخ این سری بازی بی سابقه هست.
mansourfcb
06-07-2013, 23:29
چطوری میشه از اون بمبهایی که با اسلحه پرتاب میشه استفاده کرد؟
با لئون چطوری میشه با دو تا کلت شلیک کرد؟
هدف گیری میکنید بعدش دکمه مثلث توی PS3 و Y توی 360 رو میزنید سویچ میکنه روی حالت دوم .
روی PC نمیدونم کدوم دکمه هست .
mansourfcb
06-07-2013, 23:51
هدف گیری میکنید بعدش دکمه مثلث توی PS3 و Y توی 360 رو میزنید سویچ میکنه روی حالت دوم .
روی PC نمیدونم کدوم دکمه هست .
ممنون ولی من با pc دارم بازی میکنم.
کسی میدونه رو pc چطوری کار میکنه؟
Dark Soul
07-07-2013, 09:13
چطوری میشه از اون بمبهایی که با اسلحه پرتاب میشه استفاده کرد؟
با لئون چطوری میشه با دو تا کلت شلیک کرد؟
با E ...اول نشونه بگیر بعد e رو بزن.
بعصی اسلحه ها هم حالت تک تیر و 3 تیر دارن که زیر جاییکه تعداد فشنگهاتو داخل خشاب نشون می ده ،می تونی ببینی روی کدوم حالته.
سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
CRIS Joon CR7
08-07-2013, 13:29
سلام
نسخه revelation بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
اگر از 4 و 5 خصوصا 5 لذت بردید ، مشکل نداره احتمالا با این هم ارتباط برقرار میکنید:n27:
به نظرم اگه میتونید اول این بعد Revelation رو بازی کنید ...
ashil1234
12-07-2013, 20:59
من فک کنم دیگه Capcom قطیه شخصیت منفی آورده و با این رزیدنت مشخص شد که شخصیت منفیه خوب و جذابی در بازی نبود ... چه خوب بود اگه هنوز آلبرت زنده بود یا حداقل الکس وسکر میومد تو بازی تا ببینیم این شخصیت که هیچی ازش معلوم نیست کیه :n02: یا بازم حداقل جیک راهه پدرشو در میگرفت و میخواست انتقامشو بگیره و به همین علت هم حالا شخصیت مثبتا مجبور بودن تا اونو زنده بگیرن چون اگه نتونن ، واکسنی برایه ویروسه C نمیتونست ساخته شه :n09:
از نظره اینکه بیشتره شخصیتایه قبلی تو این بازی بودن خوبه ولی شخصیت منفیا چی ؟:n27:
به هر حال واسه بازی بعدی اگه الکسو بیارن به نظره من شاید بتونن اون میزان رضایتی رو که نسخه هایه قبله بازی داشتن پس بگیرن :n01: البته باید در نظر گرفت که خیلیا ناراضی بودنشون از سره شخصیتو داستانو اینجور چیزا نبود ...
goldenmember
13-07-2013, 23:09
یکی از بهترین بازی های عمرم بود
همش تو شهرن یا نه؟؟؟
هیچی 4 نمیشه واقعا قشنگ بود...یکمی باز کردم همش تکراریه
همش تو شهرن یا نه؟؟؟
هیچی 4 نمیشه واقعا قشنگ بود...یکمی باز کردم همش تکراریه
نه همش توی شهر نیستند ولی به طور کلی چیز مالی نیست .
شماره 5 از این بهتر بود ، 4 از 5 بهتر بود و 3 از 4 و 2 و از 3 و 1 از همشون :دی به خصوص ریمیک 1 شاهکار بود .
خلاصه هر چی اومده خراب تر شده .
shahrooz1222
18-07-2013, 21:51
خیلی باحاله دایی من بازی میکرد خیلی باحاله میخوام ازش بگیرم:n02:
rezadevilmaycry
20-07-2013, 09:34
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
همین الان آپلود شد
:wink:
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
ashil1234
28-07-2013, 02:53
دوستان حال و حواتون عوض شه یه عکس بزارم از منو دوستام تویه Steam داریم آنلاین بازی میکنیم :n02:
الآن حدودا 39 نفر ایرانی هست که از صب تا شب ریختن اونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گروپ زدیم با هم اونجاییم چت رومم داره با هم هماهنگی میکنیم :n26:
عکس بیشترم هست ولی همین از همشون با حال تره ژسته من (piers) با Ada (یه یازیکنه ایرانی) خوب افتاده ، Mental هم ایرانیه :n02:
سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم راهنماییم کنید
aminkaka5530
02-10-2013, 12:08
دوستان من تو قسمتع لئون بعد از کشتن این غول یه چشم وقتی از آسانسور میره بالا بعدش پلیز ویت میزنه و همینجوری میمونه !
چی کار کنم؟
htotti2006
03-10-2013, 20:26
سلام بچه ها خوب هستید.
آقا میتونید آخرین کرک این بازی رو بزام بزارید
ali_agha1981
03-10-2013, 23:02
سلام بچه ها خوب هستید.
آقا میتونید آخرین کرک این بازی رو بزام بزارید
تو تاپیک حل مشکلات بازی ها ، تاپیک اختصاصی اش هست اونجا پبرس احتمالا لینک دانلودش هم باشه...
mahyarSAMSUNG
15-02-2014, 21:36
من مشکل سیو دارم تو این بازی . یعنی یه عالمه جلو میرم از بازی خارج که میشم مثلا فردا روزی دوباره پاش میشیم از همون جای اول میاره :( مشکل چیه ؟
من مشکل سیو دارم تو این بازی . یعنی یه عالمه جلو میرم از بازی خارج که میشم مثلا فردا روزی دوباره پاش میشیم از همون جای اول میاره :( مشکل چیه ؟
با PC بازی می کنید؟
اگه اره نیاز هستش که برنامه game for windows live رو نصب کنید و یک اکانت بسازید که بعد دیگه بازی سیو میشه.
mahyarSAMSUNG
16-02-2014, 22:14
با PC بازی می کنید؟
اگه اره نیاز هستش که برنامه game for windows live رو نصب کنید و یک اکانت بسازید که بعد دیگه بازی سیو میشه.
با پی سی بازی میکنم . البته این بازی سیوش مشکلی نداشتا یعنی وقتی بازی میکردم تا یه جاهای رفتم و سیو هم کرد ولی دیگه از اونجا به بعد سیو نمیکرد و از همونجای قبل میورد :(
AKBARPARS
18-02-2014, 15:34
دو.ستان در قسمت chapter 4 که کریس با لیون درگیر میشن و ada فرار میکنه . بعد از تمام شدن فیلم لیون بی جهت رو زمین میوفته و میمیره .
2تا کرک مختلف رو امتحان کردم ولی درست نشد دوستان مشکل به نظرتون از کجاست ؟
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
goldenmember
19-02-2014, 16:25
دو.ستان در قسمت chapter 4 که کریس با لیون درگیر میشن و ada فرار میکنه . بعد از تمام شدن فیلم لیون بی جهت رو زمین میوفته و میمیره .
2تا کرک مختلف رو امتحان کردم ولی درست نشد دوستان مشکل به نظرتون از کجاست ؟
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
شما دو راه داری
یا آبدیت بازیو دانلود کنی.60 مگ(آبدیت اول بازی کافیه)بقیه لازمت نمیشه.یه سرچ ساده توی گوگل حله
یا تو قسمتی که مرحله رو انخاب میکنی واسه بازی
قسمت آخر chapter 4 رو انتخاب کن.(هر مرحله به چند قسمت تقسیم شده)اینطوری فقط یه دمو از دست میدی.
بیشنهاد میکنم آبدیتو بزن.
چون فک کنم یه جای دیگه هم این اتفاق می افته
kabotar66
24-02-2014, 19:57
سلام خدمت دوستان مشکل من در هنگام بازی با جواستیک هست که موقع نشانه گیری وشلیک فلش ها فقط پاها رو حرکت میده و با اونها نمیشه رو هدف نشون رفت به عبارتی دستها با فلش حرکت نمیکنه باید تو تنظیمات یه کاری کرد که من نمیونم تو 5 همین جور بود که باتنظیمات حل شد به کمکتون احنیاج دارم:n28:
kabotar66
25-02-2014, 13:28
سلام خدمت دوستان مشکل من در هنگام بازی با جواستیک هست که موقع نشانه گیری وشلیک فلش ها فقط پاها رو حرکت میده و با اونها نمیشه رو هدف نشون رفت به عبارتی دستها با فلش حرکت نمیکنه باید تو تنظیمات یه کاری کرد که من نمیونم تو 5 همین جور بود که باتنظیمات حل شد به کمکتون احنیاج دارم:n28:
کسی نیست کمکم کنه حالمو گرفته من 4 و 5 با جوی استیک بازی کردم خواهشا راهنمایی کنین
ali_n2011
25-02-2014, 17:22
کسی نیست کمکم کنه حالمو گرفته من 4 و 5 با جوی استیک بازی کردم خواهشا راهنمایی کنین
باید با جویستیک های x box بازی کنی با اونا تنظیم میشه ولی با اونا هم حال نمی ده و باید به کیبورد عادت کنی که اگه یکم بازی کنی می بینی بهتر از جویستیک های ایکس باکسه.
یه مشکلی من دارم من قبلا رو ویندوز 8 بازی کردم الان ویندوزم 8.1 هست و تازه نصب کردم و فایلهای بازی را که تو درایو غیر ویندوز نصب کردم پاک نکردم منتها وقتی استیمو نصب می کنم و بازی را اجرا می کنم بازی صدا نداره و سورس بازی هم ندارم چه طوری می شه مشکل صدا را حل کرد؟
mahyarSAMSUNG
25-02-2014, 21:15
یه مشکل عحیب بازی در pc
من وقتی دیدم بازی سیوش مشکل داره و سیو نمیکنه بازی رو پاک کرده بودم بعد 3 4 ماه دوباره نصبش کردم دیدم بازی از همون جایی که سیو کرده بود اورد . یه جورایی به نفعم شد ولی مشکل اینه که بازی حالت سخت نداره واسم . همش نوشته اماتور . روی گزینش هم که میرم اینتر رو میزنم گزینه و آنلاین و افلاین میاد که افلاینش میکنم استارت گیم رو میزنم . یادم قبل از اینکه پاکش کنم حالت سخت هم داشت ولی الان نداره
ali_n2011
26-02-2014, 12:44
باید با جویستیک های x box بازی کنی با اونا تنظیم میشه ولی با اونا هم حال نمی ده و باید به کیبورد عادت کنی که اگه یکم بازی کنی می بینی بهتر از جویستیک های ایکس باکسه.
یه مشکلی من دارم من قبلا رو ویندوز 8 بازی کردم الان ویندوزم 8.1 هست و تازه نصب کردم و فایلهای بازی را که تو درایو غیر ویندوز نصب کردم پاک نکردم منتها وقتی استیمو نصب می کنم و بازی را اجرا می کنم بازی صدا نداره و سورس بازی هم ندارم چه طوری می شه مشکل صدا را حل کرد؟
کسی راه حلی برای مشکل صدا که اشاره کردم داره؟
mahyarSAMSUNG
28-02-2014, 20:18
حداقل یکی بگه چطوری نیو گیم بازی کنم . الان سیو کرده سیو ها هم به هیچ طریقی پاک نمیشه که بخوام از اول برم :( :n14:
حداقل یکی بگه چطوری نیو گیم بازی کنم . الان سیو کرده سیو ها هم به هیچ طریقی پاک نمیشه که بخوام از اول برم :( :n14:
محل سیو بازی که میتونید پاکش کنید( تو ویندوز 7)
c:\ProgramData\Steam\RLD!\221040\storage
یا میتونید از منوی کمپین chapter select رو انتخاب کنید و مراحل ادامه بدید
mahyarSAMSUNG
01-03-2014, 11:51
محل سیو بازی که میتونید پاکش کنید( تو ویندوز 7)
c:\ProgramData\Steam\RLD!\221040\storage
یا میتونید از منوی کمپین chapter select رو انتخاب کنید و مراحل ادامه بدید
نه مشکلم اینه که بازی رو نمیتونم را حالت سخت بزارم .. یادمه پروفشنال هم داشت ولی وقتی پاکش کردم و دوباره نصبش کردم فقط اماتور داره که اونم خیلی آسونه .. مجبورم سیو ها رو پاک کنم از اول برم
mahyarSAMSUNG
17-03-2014, 20:40
یعنی همتون این بازی رو تا ته رفتید که اینجا اینقدر خلوته ؟ یا اصلا بازیش قشنگ نبوده ؟
گیم پلیش بعضی مواقع اعصاب آدمو خورد میکنه . مثلا میدوم برم پشت یه صندوق کاور بگیرم یهو از رو صندوق میپره جلوی دشمن :n27:
بچه ها یه مشکل برام پیش اومده. عاقا ما بازی رو نصبیدیم خوبم اجرا شد کیفشم بردیم. بعد که ویندوز عوض کردم و دوباره بازی رو نصبیدم که دیدم با یه گرافیک افتضاح بازی رو نشون میده و سر دوموهاش کلا صفحه قرمز میشه. دوباره ویندوز عوض کردم و بازی رو ریختم حالا یه مشکل دیگه پیش اومده. میرم تو بازی بدون مشکل گرافیکی اما به چک پوینت مرحله مقدمش نکشیده میپره بیرون. سیو کاملم ریختم بلکه مشکلش حل شه اما نشد هر مرحله رو که انتخاب میکنی نرفته توش از بازی می پره بیرون. آپدیتشم نصب کردم اما چیزی تغییر نکرد. میدونم بازی قدیمه اما خواهشا یکی بگه مشکل از کجاست.:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.