مشاهده نسخه کامل
: Resident Evil 6
خوب من هم بازی رو تموم کردم به طور کلی :
۱- سناریوی لیان به خصوص اولش من رو یاد Need For Speed : Run انداخت ! درست از روی اون اسکی رفته بود اون بخش زیر آبش هم که اسکی کامل از Metal Gear Solid بود . و طوریه که الان دوست ندارم دوباره بشینم بازیش کنم .
۲ - سناریوی کریس بیشتر من رو یاد COD انداخت و به شدت هم اعصاب میزد و دوست ندارم دوباره بازی کنمش .
۳ - سناریوی جیک ، بر خلاف نظر دوستان بیشتر شبیه رزیدنت اویل بود و جذابیت بیشتری برای من داشت البته از روی GTA اسکی رفته بود که میشه زیر سیبیلی رد کرد و شاید بتونم یه دور دیگه سناریوشو بازی کنم .
۴- سناریوی ایدا تنها نکته + اش معماهای آبکی ! و تنها بودنش بود . این سناریو هم در حقیقت یک تقلید ناشیانه از روی Metal Gear Solid بود .
به طور کلی گیم پلی بسیار ضعیف بود ، فیزیک انجین کمی برتر از افتضاح و تکست بازی و صحبتهای کاراکتر ها در حد بچه های دبستانی و شیوه ادا کردن صدا پیشه ها هم بسیار یخ ! مثلا اونجایی که هلنا به لیان میگه "بیا بریم اون حروم زاده رو بگیریم" . نه نفرتی نه خشمی نه هیچی ! انگار نه انگار طرف زده خواهرشو کشته !
مشکل بعدی وجود ویروس C بود ! ما نفهمیدیم بلاخره این ویروس چه اثری روی بدن قربانی میذاره . یکی میشد زامبی ! یکی هوش از سرش میپرید ! یکی در اوج هوشمندی قدرتمند میشد ! یکی کل کشتی رو میگرف (اسکی از اوروبورو) ! یکی دیگه نامیرا میشد ! انگار که انگل لاس پلاگا رو برداری با ویروس T و G قاطی کنی یه تف هم بکنی وسطش هم بزنی میشه ویروس C .
سیستم اسکیل پوینتها جالب بود ولی کافی نبود - حذف شدن گنجینه ها بسیار جای نا امیدی داره هر چند که اومدنشون هم ناامید کننده بود ولی بهتر از اینی که الان هست بود . سیستم نشانه گیری به شدت مزخرف . درست مثل بازی های شخص اول بود و وقتی که روی حالت کلاسیکش میذاشتی هدف گیری تقریبا غیر ممکن میشد .
درگیری فیزیکی با دشمنان خیلی ایده خوبی بود و باید خیلی وقت پیش به بازی اضافه میشد شاید از همون نسخه ۲ ! اینکه توی آنلاینش میتونی جای زامبی ها و جاوو ها بازی کنی و کریس و لیان و ... رو بکشی خیلی جالبه خوشم اومد ولی به طور کلی گیم پلی آنلاینش افتضاح بود و به شدت لگ داشت . البته خوبیش این بود که سایرین میتونستند جای دشمنان بازی کنند . یعنی کل محیط از پارتنرت بگیر تا دشمنان همه یک انسان داشت کنترلشون میکرد و هوش مصنوعی توی آنلاینش پشمک میشه که این مورد خیلی خوبه . مخصوصا که وقتی داری آنلاین بازی میکنی سناریو های مختلف به هم ربط دارند . یعنی اگر شما مشغول بازی با لیان باشید توی اتاقی که پروتوتایپها رو کارلا فعال میکنه توی اتاق کناری کریس و پیرز رو میبینید و اگر مشغول آنلاین بازی کردن باشید متوجه میشید که اون طرف هم دو نفر آدم دارند بازی مکنند و نه هوش مصنوعی - این برای من خیلی جالب بود .
فدای اون نقد کردنت کلا گیمر های حرفه ای مثل شما میفهمن این نسخه در کل آشغالی بیش نیست که فقط اسم رزیدنت اویل رو لکه دار کرده واقعا بازی ترکیبی از COD و اکشن مسخره آبکی و داستان سر هم بندی شده چرت هستش باور میکنید هر دفعه که بازی کردم اصلا نفهمیدم به خدا برای چی بازی میکنم فقط وقتمو هدر دادم.
goldenmember
25-10-2012, 19:49
فدای اون نقد کردنت کلا گیمر های حرفه ای مثل شما میفهمن این نسخه در کل آشغالی بیش نیست که فقط اسم رزیدنت اویل رو لکه دار کرده واقعا بازی ترکیبی از COD و اکشن مسخره آبکی و داستان سر هم بندی شده چرت هستش باور میکنید هر دفعه که بازی کردم اصلا نفهمیدم به خدا برای چی بازی میکنم فقط وقتمو هدر دادم.
دلیلش پولیه که بابتش سولفیدی
کمپانی کپکام به تازگی اعلام کرده است که آپدیتی برای بازی Resident Evil 6 عرضه خواهد کرد که به بازیکنان اجازه تنظیم دوربین را خواهد داد. این کمپانی اعلام کرد: " کپکام از بازخوردها و نظرات بازیکنان در مورد RE6 در Resident Evil.Net سپاس گذار است و در همین راستا برای بهبود تجربه این عنوان، به طور بی وقفه در حال کار بر روی این نسخه است." این آپدیت به صورت رایگان برای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد. لیست این تغییرات که به همراه این آپدیت عرضه خواهند شد به صورت زیر خواهند بود:
بازیکنان قادر خواهند بود برای داشتن فضای دید بهتر، بزرگتر و متناسب با سبک بازی خود، دوربین بازی را تنظیم نمایند. تصویر نشان داده شده در زیر، بیشترین و کمترین میدان دید را نمایش داده است. نکته حائز اهمیت این است که باید توجه داشت که این ویژگی همچنان در دست توسعه است، بنابراین امکان اعمال هرگونه تغییراتی تا زمان عرضه این آپدیت دور از ذهن نخواهد بود.
گزینه های مربوط به زیر نویس بازی بهبود یافته اند به گونه ای که زبان انگلیسی بازی به خوبی با زیرنویس های دیگر زبان ها ترکیب خواهد شد.
همان گونه که چندی پیش به تازگی اعلام شد، بخش داستانی Ada Wong از ابتدای بازی در دسترس خواهد بود و علاوه بر این نیز گزینه ای مربوط به داشتن یک پارتنر (همراه) که توسط یک بازیکن کنترل خواهد شد نیز به بازی اضافه شده است. پیش از این به پایان رساندن هر 3 بخش داستانی دیگر به منظور آزاد شدن بخش داستانی Ada الزامی بود.
درجه سختی ‘No Hope’ برای چالش برانگیز تر شدن بازی، به دیگر درجه سختی ها اضافه شده است.
منبع:
بازی سنتر
پ.ن:خاک تو سرشون چند سال رو بازی کار کردن تازه با کلی اعتراض و انتقاد فهمیدن دوربین اشکال داره...
Amir Hossein
26-10-2012, 01:50
سلام
برای ما pc باز ها که هنوز بازی نیومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین بازی حدودا چند ساعت گیم پلی داره
و حجمش ممکنه چقدر بشه
یعنی چی بازی رو تمام کردی ؟ این بازی که هنوز برای کامیپوتر هم نیومده شما تمامش کردی؟
برای کامپیوتر نیومده ولی برای PS3 و 360 خیلی وقته که اومده .
سلام
برای ما pc باز ها که هنوز بازی نیومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین بازی حدودا چند ساعت گیم پلی داره
و حجمش ممکنه چقدر بشه
شما ۴ تا ۲-۳ ساعت در نظر بگیر . یعنی حدود ۱۲ ساعت روی ۴ تا سناریو . البته این طوری که من بازی کردم چون هر سوراخی رو میگشتم و تا نفر آخر رو نمیکشتم نمیرفتم قسمت بعدی .
همین طوری تراکتوری بری جلو فکر کنم ۴ تا ۱ ساعت و نیم باشه .
شما ۴ تا ۲-۳ ساعت در نظر بگیر . یعنی حدود ۱۲ ساعت روی ۴ تا سناریو . البته این طوری که من بازی کردم چون هر سوراخی رو میگشتم و تا نفر آخر رو نمیکشتم نمیرفتم قسمت بعدی .
همین طوری تراکتوری بری جلو فکر کنم ۴ تا ۱ ساعت و نیم باشه .
دوست عزیز خیلی با این جملت حال کردم کل بازی روندش تراکتوریه :sq_2: دوستان عزیز pc باز هم زیاد غضه نخورن با بازی کردن یا نکردن این سری چیز زیاد مهمی رو از دست نمیدن برین فعلا بازیهای دیگه و صد البته اگه یک کم صبر کنید مثلا hitman - farcry رو وقت و انرژی ذخیره کنید برای بازی کردنشون جواب اون دوستمون رو هم غیر مستقیم میدم اگه متوجه بشه - گیمر محترم من خودم شخصا چیزی حدود 15 ساله که بازی میکنم و همه سری بازی های اویل رو رفتم هر کنسولی رو هم بگی داشتم و به عنوان اهل فن این بازی خیلی تعصب دارم روی این عنوان و در مرحله بعد بازی سایلنت هیل این ها بازیهای بودن که من به تمام معنا در موردشون فریک هستم حالا شما هم دیگه اسپم نزن بگو حرص پولشو میخوری بنده از این حرص میخورم که کلا گور این بازی کنده شد تیم بازی سازی خاک بر سر 700 نفرشون که در ساخت بازی نقش داشتن اینقدر ضعیف عمل کردن که من اصلا انتظار یک همچین گند کاری رو از کپ کام نداشتم :sq_10:
mostafa_gm
28-10-2012, 11:41
دوست عزیز خیلی با این جملت حال کردم کل بازی روندش تراکتوریه :sq_2: دوستان عزیز pc باز هم زیاد غضه نخورن با بازی کردن یا نکردن این سری چیز زیاد مهمی رو از دست نمیدن برین فعلا بازیهای دیگه و صد البته اگه یک کم صبر کنید مثلا hitman - farcry رو وقت و انرژی ذخیره کنید برای بازی کردنشون جواب اون دوستمون رو هم غیر مستقیم میدم اگه متوجه بشه - گیمر محترم من خودم شخصا چیزی حدود 15 ساله که بازی میکنم و همه سری بازی های اویل رو رفتم هر کنسولی رو هم بگی داشتم و به عنوان اهل فن این بازی خیلی تعصب دارم روی این عنوان و در مرحله بعد بازی سایلنت هیل این ها بازیهای بودن که من به تمام معنا در موردشون فریک هستم حالا شما هم دیگه اسپم نزن بگو حرص پولشو میخوری بنده از این حرص میخورم که کلا گور این بازی کنده شد تیم بازی سازی خاک بر سر 700 نفرشون که در ساخت بازی نقش داشتن اینقدر ضعیف عمل کردن که من اصلا انتظار یک همچین گند کاری رو از کپ کام نداشتم :sq_10:
ولی من انتظار داشتم.
تا نسخه 3 خوب بود ولی از 4 به بعد هر دفعه بدتر شد.
panther99
29-10-2012, 18:50
آقا این بازی اول شخصه ؟؟؟؟؟ مثل COD ؟؟؟؟؟؟؟
آقا این بازی اول شخصه ؟؟؟؟؟ مثل COD ؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز نیست ولی اگرم بود فکر کنم بهتر بود با اون دوربین مسخره هنگام زوم کردن :sq_2:
goldenmember
04-11-2012, 14:05
سلام خبری نشد واسه pc کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
123arash
04-11-2012, 18:22
تاریخ انتشارش هنوز مشخص نیست ولی طبق منابع کاپکم گفته شده فعلا خبری از نسخه پی سی نخواهد بود
منبع:
r-evil.blogfa.com
Angel Of Darkness
17-11-2012, 13:59
6 روز و 23 ساعت تا تاریخ انتشار برا کامپیوتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گفته دو مرجع بالا که یکیشون که حتی پیش فروش هم گزاشته تا 6 یا 7 روز آینده برا کامپیوتر میاد
اما طبق گفته استیم 2013 میاد :
کی راست میگه معلوم نیست !
حتی تو جاهای دیگم که من خوندم سر nov یا 2013 شک و تردید بود!!!
امیدوارم حق با ebay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه و تا چندروز آینده منتشر شه به هر حال اونا پیشفروش کردن!
goldenmember
24-11-2012, 19:51
ebay مسخره کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_10:
حالا میگه یه ماه دیگه.
Angel Of Darkness
24-11-2012, 20:23
حالا میگه یه ماه دیگه.
آره دروغ میگن با کمال پرویی
دیگه منتظرش نباش 90 %میمونه برا همون 2013
goldenmember
29-11-2012, 17:29
آره دروغ میگن با کمال پرویی
دیگه منتظرش نباش 90 %میمونه برا همون 2013
نشد کپکام یه بازه بده بیرون حرص آدمو در نیاره:sq_10:
حالا میگه یه ماه دیگه.
دارند میفروشند که !!! از 15 ژانویه هم میفرستند براتون :دی
ali_n2011
29-11-2012, 23:53
راستی کسایی که بازی کردند گنجینه ها و خرید و فروش تو این بازی حذف شده؟ اگه حذف شده باشه مفت نمی ارزه نصف جذابیت رزیدنت اویل به خریدو فروش و گنج ها بود. در ضمن باز باکس اسلحه 5 قابل تحمل بود هر چند به 4 نمی رسید به نظر می رسه تو 6 به اینم گند زدند درسته؟
MohammadT15
30-11-2012, 10:56
اینم RE6 با نقاشیه بنده:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان از نسخه پی سی خبری نیست؟
M,ANGEL,N
08-12-2012, 13:59
اینم RE6 با نقاشیه بنده:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید،جسارت نباشه،میشه یه توضیح درباره این نقاشیتون بدین،آخه هیچی جز نوشتن حروف resident evil اونم خیلی کوچیک نفهمیدم . . .
MohammadT15
09-12-2012, 22:50
ببخشید،جسارت نباشه،میشه یه توضیح درباره این نقاشیتون بدین،آخه هیچی جز نوشتن حروف resident evil اونم خیلی کوچیک نفهمیدم . . .
والا اگه دقت کنی مشخصه
خط بالا که نوشتم RESIDEN وسط T رو گذاشتم و خط آخر هم EVIL . جوری نوشتم که حتما باید دقت کنه طرف تا بتونه بخونه وگرنه ساده مینوشتم که حال نمیداد:n01:
behnmah66
09-12-2012, 22:56
هنوز خبری از نسخه پی سی نشد ؟:n28:
goldenmember
13-12-2012, 15:59
هنوز خبری از نسخه پی سی نشد ؟:n28:
اگه کپکام قرار باشه یه بازی بده بیرون نباید منتظر باشی وگرنه عذاب میکشی.کفر آدمو در میارن:n24:
فقط وقتی شنیدی اومد برو بخرش
goldenmember
18-12-2012, 17:59
الان تو پردیس گیم یه خبر خوندم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Resident Evil 6 : تاریخ انتشار نسخه pc به همراه سیستم مورد نیاز
Capcom سرانجام بعد از مدت ها تاریخ انتشار نسخه pc عنوان Resident Evil 6 را اعلام کرد.
بر طبق اعلام کپکام Resident Evil 6 برای pc در تاریخ جمعه 22 مارس 2013 به صورت دانلود از استیم یا عرضه به صورت فیزیکی در سرتاسر خرده فروشی ها در جهان عرضه خواهد شد و در صورت خرید بازی از استیم دارای ویژگی هایی مانند cloud saving و achievements می باشد. البته دو DLC بازی نیز که برای کنسول ها عرضه شده است به صورت رایگان همراه با نسخه pc خواهد بود .
ویژگی های بازی در استیم :
· Cloud saving
· Steam Achievements
· Friends support
· Game overlay
· Leader boards
همراه با اعلام این خبر کپکام سیستم مورد نیاز بازی را نیز منتشر کرده است :
حداقل مشخصات بازی :
· Processor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
· Memory: 2 GB RAM
· Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
· Video Card: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
· DirectX®: 9.0c or greater
· Sound: Standard audio device
سیستمی که توصیه می شود :
· Processor: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
· Memory: 4 GB RAM
· Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
· Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
· DirectX®: 9.0c or greater
· Sound: Standard audio device
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
goldenmember
20-12-2012, 17:16
میشه بگین steam چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که میدونم مفهوم steam یعنی اگه بخوای کرک کنی بیلاخ!!!!!!!یه چند ماهی طول میکشه
اگه کسی اطلاعاتی داشت دریغ نکنه
میشه بگین steam چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که میدونم مفهوم steam یعنی اگه بخوای کرک کنی بیلاخ!!!!!!!یه چند ماهی طول میکشه
اگه کسی اطلاعاتی داشت دریغ نکنه
steam یک سیستم خرید بازی ارجینال و دیجیتالیه و همچنین امکان برقراری ارتباط افراد توش هست و کلا قابلیتهای زیادی داره که اصلش همینه . مثل game for windows یا origin . قضیه استیم خیلی ربطی به کرک نداره .
دوستان از نسخه پی سی خبری نیست؟
3 روز پیش اعلام شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hassanmirabi
07-01-2013, 00:37
خدایی یکی از بهترین رزیدنت اویل های عمرم بود! کل بازی تو یه دیسک ایکس باکس ارائه شده ولی گیم پلی خیلی زیادی داره با 7 تا شخصیت هم میتونی بازی کنی که سناریو هر کدوم با اون یکی فرق داره! مثلا اگه با شری بازی کنی یه قسمت هست که از جیک جدا میشه ! برای این که بتونی قسمت های جیک رو هم بازی کنی باید یبار هم با جیک بری بازی رو!
خلاصه چند ماهی سرگرمتون میکنه!
سناریو کریس و پیرز از همه بد تره! بهترینشم سناریو لیون و هلناست که تقریبا حال و هوای رزیدنت های قدیمی (مخصوصا 3 ) رو داره!
آنلاینشم حرف نداره! سروراش عالین! با اینترنت 128 معمولی میتونید بدون لگ بازی کنید!!!
به نظر من یه بازی همه چی تمومه!!!!
goldenmember
20-03-2013, 10:42
دو روز تا انتشار نسخه PC
123arash
20-03-2013, 15:59
اقا من این خبر رو دیدم تعجب کردم..فکر کردم 15 فروردین میاد..واقعا خوشحال شدم..پیشاپیش تبریک میگم..
یه سوال به نظرتون با سی پی یو پنتیوم 4 intel pentum 4 میتونم اجراش کنم؟یا برم ارتقا بدم؟
goldenmember
21-03-2013, 13:33
یک روز تا انتشار نسخه PC
The Rover
21-03-2013, 21:03
یک روز تا انتشار نسخه PC
+
یکی از بهترین بازیای عمرم و یکی از امید های GOTY امسال
CRIS Joon CR7
21-03-2013, 21:13
+
یکی از بهترین بازیای عمرم و یکی از امید های GOTY امسال
چی؟ چه بازی ای رو میگید؟ Resident Evil 6 رو که مطمئنا نمی گید!
GOTY :n29: ؟!
این بازی 2012 منتشر شد و همه ی جوایز رو هم همون پارسال درو کرد .:n02:
italodance
22-03-2013, 08:00
Resident.Evil.6-RELOADED
11 دقیقه پیش وارد شبکه شد
امیدوارم کار باطل نشه من که دانلود نمیکنم تا نتیجه از شبکه بیاد
The Rover
22-03-2013, 14:35
چی؟ چه بازی ای رو میگید؟ Resident Evil 6 رو که مطمئنا نمی گید!
GOTY :n29: ؟!
این بازی 2012 منتشر شد و همه ی جوایز رو هم همون پارسال درو کرد .:n02:
اشتباه میکنی دوست عزیز
این بازی امسال منتشر شده، یکی از بازیای فقلاده هم هس.
خبرشم همین بالا ـه:
Resident.Evil.6-RELOADED
11 دقیقه پیش وارد شبکه شد
اشتباه میکنی دوست عزیز
خبرشم همین بالا ـه:
برای کنسول ها 2012 منتشر شد برای pc امروز ...
CRIS Joon CR7
22-03-2013, 14:59
اشتباه میکنی دوست عزیز
خبرشم همین بالا ـه:
بله ، بله حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی نسخه های کنسولیش پارسال عرضه شد و اگر قرار بود GOTY بگیره ، همون پارسال میگرفت ،
در ضمن چند ماه پیش ما یک نسخه از بازی رو گرفتیم و بازی آنقدر زیبا بود ، بازیش نکردیم :دی
این هم میانگین نمرات روی PS3 و Xbox 360 :
linuxx2011
22-03-2013, 18:52
نسخه pc اومده 18 گیگ هم حجم داره میخوام بدونم این که دیگه DX11 نمیخواد؟؟:n16:
OMiD.1080p
22-03-2013, 20:55
دوستان اطلاعات بیشتر راجع نسخه PC بدید.
نسخه بلک باکس نداره ؟
The Rover
22-03-2013, 22:26
بله ، بله حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی نسخه های کنسولیش پارسال عرضه شد و اگر قرار بود GOTY بگیره ، همون پارسال میگرفت ،
در ضمن چند ماه پیش ما یک نسخه از بازی رو گرفتیم و بازی آنقدر زیبا بود ، بازیش نکردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم میانگین نمرات روی PS3 و Xbox 360 :
خب این مشکل شماس
فک نکنم کسی بخواد همچین بازیه قشنگیو از دست بده
+
از همون اول هم معلوم بود برا تمسخر و توهین به احترام بقیه اون حرفو زدید
linuxx2011
23-03-2013, 00:06
دوستان اطلاعات بیشتر راجع نسخه PC بدید.
نسخه بلک باکس نداره ؟
نسخه بلک باکس هم اومد 6.3 گیگ حجمشه اما مساله اینه هیچ جا نزده که DX11 میخواد یا نه ممکنه الکی 18 گیگ مثل کرایسیس بزنیم دانلود آخر سر هم نتونیم بازی کنیم:n02:
اینجور بازیا که هر چند سال یه بار واسه pc میاد حیفه آدم بلک باکسشو بازی کنه:n16:
EngineeR EhsaN
23-03-2013, 08:47
امیدوارم گیم پلی و کنترل بازی مثل اون ORC نباشه!!
goldenmember
23-03-2013, 10:40
کسی بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عده میگن افتضاح یه عده هم میگن عالی
من اویل باز نیستم و از جواب ننگ برای سری اویل و این حرفا خوشم نمیاد.
من از 5 خیلی خوشم اومد(از گیم پلی خیلی نه چون حین حرکت تیراندازی نمیکرد ولی تو 6 این کارو میکنه) و تا آخرش رفتم اما از راکون سیتی حالم به هم خورد(از هر لحاظ آشغال بود)
گیمر کم تجربه ای هم نیستم و بازی خوب خیلی تجربه کردم و هر بازی دوست ندارم.کلا به سبک ترس اصلا علاقه ندارم و اکشن دوست دارم.
EngineeR EhsaN
23-03-2013, 16:51
دوستان یه سوال: نسبت به راکون سیتی چطوره؟ نسبت به اویل 5 چی؟
havas_1980
23-03-2013, 17:43
یه عده میگن افتضاح یه عده هم میگن عالیاون اولی ها قطعا یه اویل بازن ولی دومی ها نه.
و با توجه به این صحبتا:
من اویل باز نیستم.کلا به سبک ترس اصلا علاقه ندارم و اکشن دوست دارم.
بازی براتون باید عالی باشه. :whistle:
goldenmember
24-03-2013, 19:04
تو بازی کاراکتر ها فقط یه لباس دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی carla کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان محل سیو بازی کجاست؟
تو بازی کاراکتر ها فقط یه لباس دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی carla کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این شخص در بازی هست ولی اگه برات فاش بشه داستان بازی اسپویل میشه
در اسپویل جزئی اشاره میکنم تمایل داشتی بخون :
کارلا همون کلون شخصیت Ada هستش
سلام دوستان محل سیو بازی کجاست؟
امید جان فکر کنم این برنامه GWF نیازه رو سیستم باشه
mohsen_1363
25-03-2013, 02:32
یکی سیستم اپدیت ها رو توضیح بده
وقتی پایان هر چپتر اپگرید میکنی چی میشه ؟
مثلا چطوری جان یا تیر رو زیاد کنم ؟
من که همیشه با همه نسخه های Resident Evil حال کردم .!
به خصوص ۴ و پنجش ..!
نسخه ۶ رو هم دارم از تورنت دانلود میکنم با حجم ۱۶.۳ گیگ .!
بی صبرانه منتظر پایان دانلود ..! :n19:
سلام دوستان این بازی با resident evil operation raccoon city فرق داره ، درسته ؟؟
یعنی resident evil 6 از resident evil operation raccoon city جدید تره ، درسته ؟
ali_n2011
25-03-2013, 10:53
سلام
مثل نسخه 5 امکان بازی با جویستیک هست؟
goldenmember
25-03-2013, 11:29
سلام دوستان این بازی با resident evil operation raccoon city فرق داره ، درسته ؟؟
یعنی resident evil 6 از resident evil operation raccoon city جدید تره ، درسته ؟
بله اون تو بهار 91 اومد که خیلی آشغال بود.
اینو نمیدونم ولی امروز قراره بخرمش.
نسخه کنسولی این بازی مهر 91 اومد و نسخه کامپیوتری 2 روز پیش اومده
goldenmember
25-03-2013, 11:32
این شخص در بازی هست ولی اگه برات فاش بشه داستان بازی اسپویل میشه
در اسپویل جزئی اشاره میکنم تمایل داشتی بخون :
کارلا همون کلون شخصیت Ada هستش
امید جان فکر کنم این برنامه GWF نیازه رو سیستم باشه
نگفتی میشه لباسای دیگه ای هم کاراکترا دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
تو 5 داشتن ولی من پیداشون نکردم اما تو سیو کاملش میتونستی لباساشونو عوض کنی.
فک کنم 5 جور لباس داشت واسه هرکدوم.
ali_n2011
25-03-2013, 14:07
چرا نمی شه مثل 5 با دسته بازی کرد؟اینجوری گند زده می شه به بازی که. خیلی از کنترلها مثل کنترل اسلحه به چپ و راست یا بالا و پایین تو جویستیک تعریف نشده.
خدایش کنترل 5 عالی بود این خیلی مزخرفه
راه حلی برای بازی با گیم پد نیست؟
دسته چیه .!
فقد موس و کیبورد .! :n09:
mohsen_1363
25-03-2013, 21:55
چطور میشه ظرفیت خشاب اسلحه رو زیاد کرد ؟
ali_n2011
26-03-2013, 00:03
دسته چیه .!
فقد موس و کیبورد .! :n09:
اتفاقا رزیدنت اویل با دسته بیشتر حال می ده در ضمن من فقط از سری 4 این بازی رو بازی می کنم و با کیبورد اصلا نمی تونم بازی کنم.
دوستان اگه کسی می دونه چه جوری می شه با جویستیک مثل اویل 5 بازی کرد ممنون می شم راهنمایی کنند چون با تنظیمات پیش فرض روی دسته نمیشه بازی کرد و این شلیک تو حرکت مشکل جدی برای کنترل این بازی ایجاد کرده
EngineeR EhsaN
26-03-2013, 09:56
دوستان من این قسمت که باید دکمه مجسمهها رو بزنیم رو رد کردم از پلهها رفتم بالا اما در باز نمیشه!!
دوستان pc باز ، گرافیکش نسبت به نسخه 5 پیشرفت داشته ؟
گویا تو کنسول ها پسرفت داشته !
dverbame
26-03-2013, 12:55
یعنی حیف فضای کامپیوتر و اون ساعتی که کامپیوتر روشن بود که این بازی دانلود بشه
خاک بر سرشون ...
تمام اویل ها از 1 تا 5 رو چه تو پلی استیشن چه تو پی سی بازی کردم...
یعنی فاتحه خوندن به هر چی اویله... اصلا حالم بهم خورد ...
دوستان هیچ کس بازی رو نگیره که اصلا ارزش هیچی رو نداره این بازی ...
ali_n2011
26-03-2013, 15:37
یعنی حیف فضای کامپیوتر و اون ساعتی که کامپیوتر روشن بود که این بازی دانلود بشه
خاک بر سرشون ...
تمام اویل ها از 1 تا 5 رو چه تو پلی استیشن چه تو پی سی بازی کردم...
یعنی فاتحه خوندن به هر چی اویله... اصلا حالم بهم خورد ...
دوستان هیچ کس بازی رو نگیره که اصلا ارزش هیچی رو نداره این بازی ...
مشکل اینکه نه می شه با کیبورد راحت بازی کرد نه با جویستیک. مخصوصا اینکه اویل رو باید با دسته بازی کرد و کنترلش با دسته افتضاحه و حرکت اسلحه کلا تعریف نشده
linuxx2011
26-03-2013, 15:45
نمیدونید چجوری سیو میشه این بازی؟؟اصلا منوی خروج از بازی هم نداره.....
الکی 18 گیگ دانلود کردیم.
آقا من دارم دانلود میکنم بازی رو ،!
یعنی چی افتضاحه ؟
کجای بازی ایراد داره ؟
کسایی که بازی کردن توضیح بدن .!
goldenmember
26-03-2013, 20:46
آقا من دارم دانلود میکنم بازی رو ،!
یعنی چی افتضاحه ؟
کجای بازی ایراد داره ؟
کسایی که بازی کردن توضیح بدن .!
من همین الان بازی میکردم خیلی هم خوبه.
گرافیک تقریبا عالی
صداگذاری عالی
گیم پلی خوبه
فقط ژانرش اکشنه و از حالت ترس بیرون اومده.اگه اویل بازی شاید خوشت نیاد ولی من که فقط 5 رو بازی کردم خیلی از این خوشم اومد.من خودم اکشنو بیشتر دوست دارم
و مثل اینکه از گیم پد اصلا یا درست پشتیبانی نمیکنه اما من که با موس بازی میکنم از دوربین و کنترل راضیم.
اما اینو با راکون سیتی مقایسه نکن اون آشغال بود ولی این خیلی خوبه
من 8 یا 9 ساله گیمرم بهم اعتماد کن و دانلودتو بکن:n06:
goldenmember
26-03-2013, 21:20
راستی از کجا میشه لباساشونو عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
goldenmember
26-03-2013, 21:24
نمیدونید چجوری سیو میشه این بازی؟؟اصلا منوی خروج از بازی هم نداره.....
الکی 18 گیگ دانلود کردیم.
AutoSAve
Esc رو که زدی تو گوشی علامت power داره اونو بزن بعد منو بازی میاد.
دوستانی که درباره کیفیت بازی سوال دارن پیشنهاد میکنم این نقد رو بخونن
بر باد رفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی از کجا میشه لباساشونو عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که یادم مونده همون ابتدای بازی وقتی شخصیت هارو سوئیچ میکنیم میشه لباسشون هم تغییر داد ،
من همون یه دوری که اولش بازی کردمش بود و بس :دی تازه جزو نفرهای اولی هم بودم که خریدمش .
dverbame
27-03-2013, 00:54
مشکل اینکه نه می شه با کیبورد راحت بازی کرد نه با جویستیک. مخصوصا اینکه اویل رو باید با دسته بازی کرد و کنترلش با دسته افتضاحه و حرکت اسلحه کلا تعریف نشده
اصلا کنترل بازی کن هیچ جا به دست خود ادم نیست
هرجا کامپیوتر بخواد بازی کنت بدو میکنه.. هر جا بخواد باید راه بری.. کلا رو اعصابه...
در یه فاصله خاص باید به زامبی ها بزنی.. خوب یعنی چی ؟؟
اصلا سری اویل بردن زیر سوال
من همین الان بازی میکردم خیلی هم خوبه.
گرافیک تقریبا عالی
صداگذاری عالی
گیم پلی خوبه
فقط ژانرش اکشنه و از حالت ترس بیرون اومده.اگه اویل بازی شاید خوشت نیاد ولی من که فقط 5 رو بازی کردم خیلی از این خوشم اومد.من خودم اکشنو بیشتر دوست دارم
و مثل اینکه از گیم پد اصلا یا درست پشتیبانی نمیکنه اما من که با موس بازی میکنم از دوربین و کنترل راضیم.
اما اینو با راکون سیتی مقایسه نکن اون آشغال بود ولی این خیلی خوبه
من 8 یا 9 ساله گیمرم بهم اعتماد کن و دانلودتو بکن:n06:
شما اگه گیمری ... بازی نمره 4.5 گرته گیم اسپات ..
برای پی سی 6.5
چجوری جز بازی های خوب رده بندی میکنیش برادر من ؟
اویل بازی های قبلیش حتی سری پلی استیشنش نمره زیر 7.5 نداشت...
این یعنی افتضاح .. فاجعه
مگه داریم بازی فلش میکنیم که کنترل دویدون و راه رفتن اکتر دست کامپیوتر باشه.. یا اون دکمه در باز کردنش... تو کدوم اویل به این مسخره ای بوده ... ؟؟
زامبی رو باید حتما از فاصله مثلا 30 میلی متری بزنی
اگه بشه 29 یا 31 میخورنت... جالبه با 2 بار خوردن هم که کلا به فنا میری...
بازی هم هر بار از اول چک پوینت یا مرحله میاد که اصلا برا خودش فاجعه ای شده ...
گیم پلی خوب همیناست... چجور میگید گیم پلی خوبه ؟
شما زامبی ها رو یه مقایسه بکن با اویل قبل... در برابر اون افتضاح تر شد
تکسچر کلی بخاطر دو تا افکت نور میگید بهتره ؟ حالا نمیگم تکسچر بده .. اما تکسچر هم پشرفت زیادی نداشته
goldenmember
27-03-2013, 11:37
اصلا کنترل بازی کن هیچ جا به دست خود ادم نیست
هرجا کامپیوتر بخواد بازی کنت بدو میکنه.. هر جا بخواد باید راه بری.. کلا رو اعصابه...
در یه فاصله خاص باید به زامبی ها بزنی.. خوب یعنی چی ؟؟
اصلا سری اویل بردن زیر سوال
شما اگه گیمری ... بازی نمره 4.5 گرته گیم اسپات ..
برای پی سی 6.5
چجوری جز بازی های خوب رده بندی میکنیش برادر من ؟
اویل بازی های قبلیش حتی سری پلی استیشنش نمره زیر 7.5 نداشت...
این یعنی افتضاح .. فاجعه
مگه داریم بازی فلش میکنیم که کنترل دویدون و راه رفتن اکتر دست کامپیوتر باشه.. یا اون دکمه در باز کردنش... تو کدوم اویل به این مسخره ای بوده ... ؟؟
زامبی رو باید حتما از فاصله مثلا 30 میلی متری بزنی
اگه بشه 29 یا 31 میخورنت... جالبه با 2 بار خوردن هم که کلا به فنا میری...
بازی هم هر بار از اول چک پوینت یا مرحله میاد که اصلا برا خودش فاجعه ای شده ...
گیم پلی خوب همیناست... چجور میگید گیم پلی خوبه ؟
شما زامبی ها رو یه مقایسه بکن با اویل قبل... در برابر اون افتضاح تر شد
تکسچر کلی بخاطر دو تا افکت نور میگید بهتره ؟ حالا نمیگم تکسچر بده .. اما تکسچر هم پشرفت زیادی نداشته
من با اویلای قبلی کار ندارم.
از سبک ترس هم خوشم نمیاد.
همون بهتر که اکشن شده.
این بحث فاصله رو هم از خودت در نیار کذب محظه.خیلی هم بازی خوبه.
من با گیم اسپات کار ندارم من با پردیس گیم کار دارم که بهش داده 8.5 به کنسول البته حتما مال pc بیشتره.
italodance
27-03-2013, 14:28
chapter 4 leon
انجا که دنبال ادا میرند بعدش یعنی بعد فیلمش میمیرم ؟؟؟ چه باگی هست این؟
italodance
27-03-2013, 14:47
من با اویلای قبلی کار ندارم.
از سبک ترس هم خوشم نمیاد.
همون بهتر که اکشن شده.
این بحث فاصله رو هم از خودت در نیار کذب محظه.خیلی هم بازی خوبه.
من با گیم اسپات کار ندارم من با پردیس گیم کار دارم که بهش داده 8.5 به کنسول البته حتما مال pc بیشتره.
منم موافقم خیلی خوب شده
همه را با دست و پا میکشم خیلی حال میده اینقدر با دست و پا از زامبی بگیر تا گنده هاش کشتم که انگار وقتی منو میبینند از دستم در میرند :n08:
یادم اویل 2 برام ترسناک بود 3 هم یکم همین
اره اکشن بیشتر حال میده
گیم پلی هم با جوستیک خود کمپانی حال میده
italodance
27-03-2013, 14:55
chapter 4 leon
اره باگه لامعصب وی پی هم تعطیله نمیتونم بخونم واسه حلش چیکار کنم
Khan gholi
27-03-2013, 15:15
بازی اکشن شاید خوب باشه ولی وقتی شما یک بازی ترسناک بوده به اکشن تبدیل می کنید یک خیانت به طرفدارهای قدیمی بازی هست اونم فقط بخاطر اینکه مخاطب بیشتر بدست بیارید در نتیجه پول بیشتری به جیب بزنید.اگر میخواهید اکشن بسازید یک عنوان جدید تولید کنید چرا RE رو تغییر میدید.هر چند من هنوز اینو بازی نکردم ولی سر DS3 واقعا شاکی بودم
goldenmember
27-03-2013, 16:54
اره باگه لامعصب وی پی هم تعطیله نمیتونم بخونم واسه حلش چیکار کنم
کل گفتگوی اولین سایتی که گوگل با جستجوی تو پیدا کرد.
من انگلیسیم خوب نیست حوصله هم ندارم.
اگه چیزی فهمیدی به منم بگو
Dr.Nigg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 3:50pm
I had the bug in chapter 5, infinitely loading at the elevator. Found no way to fix it, so just went on with 5-5.
#1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NPC_LUKE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 3:51pm
If you mean dying after the Leon and Chris cutscene and the infinite loading screen glitch, yes, a lot of people have that issue. No known fixes besides skipping the part of the chapter the glitch is on.
#2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alphick ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 7:43pm
i have the same bug,infinite loading at the elevater!!
#3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xeon_Hybridzz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 7:54pm
Same here, no possible way to fix it known this time :(. Hope valve quickly fix it :D
#4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yomartin 10th ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 8:07pm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]™ Video: Resident Evil 6 PC Epic Fail + TF2 Style
Views: 183
Good one Capcom. Played on PC. The ending/game over did really happen in the game, I did not put it in there. Many people are also experiencing this in the PC version of Resident evil 6.
#5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alphick ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 8:21pm
just exit the game,and restart with chapter select menu.select 4-5 train..it fixed
#6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Psi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 9:04pm
well i finsihed Leon Chapter 3 last night... should i just not do chapters 4 & 5 for right now? i had read that i should have done Chris campaign first anyway.
#7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stevoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 9:11pm
Originally posted by Xeon_Hybridzz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Same here, no possible way to fix it known this time :(. Hope valve quickly fix it :D
Why would valve fix it?
That's like saying saying "I can't open youtube, I hope microsoft fix it"
#8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[-SoL-]YuriBrazilU2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Mar 24, 2013 @ 9:23pm
Originally posted by Stevoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Originally posted by Xeon_Hybridzz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Why would valve fix it?
That's like saying saying "I can't open youtube, I hope microsoft fix it"
so funny ahah
#9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 9:27pm
Originally posted by Alphick ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
just exit the game,and restart with chapter select menu.select 4-5 train..it fixed
But then you miss a huge story cutscene!
Maybe Capcom will adress this bug!! It is their game after all
#10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eclipse Wolfheart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 9:52pm
dont worry about missing the cutscene you see it when Chris gets to that part.
#11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stoshy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 10:06pm
i have the same bug... every time leon dies
#12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alphick ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 24, 2013 @ 11:00pm
Originally posted by Eclipse Wolfheart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
dont worry about missing the cutscene you see it when Chris gets to that part.
just go to youtube and watch it instead of waiting for the patch
Originally posted by Stoshy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
i have the same bug... every time leon dies
just exit the game,and restart with chapter select menu.select 4-5 train level and get used to read posts about problems instead of just typing it.
Last edited by Alphick ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Mar 24, 2013 @ 11:01pm
#13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rush Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 25, 2013 @ 9:29pm
I've restarted Leon's Chapter 4 and skipped the cutscene and that didn't fix anything. I also tried verifying the game cache of RE6. I think it's something wrong with Capcom. This is my first time playing through the game and I can't really skip to Chapter 5 because I haven't completed Chapter 4. :(
#14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mar 25, 2013 @ 11:00pm
somebody gave me this link
maybe it helps
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%29
OMiD.1080p
27-03-2013, 17:02
اویل فقط تا شماره 4 ش خوب. مخصوصا شماره ۲ و ۳.
به بعدش دیگه اسمش اصلا اویل نیست.
goldenmember
28-03-2013, 12:16
اه تاپیکو پر کردین از بس اومدین گفتین از 4 به بعد اویل مرد.
آقا اویل نمرده ترس مرده.
این بازی اکشنه ترسناک نیس.
اویل با ترسش زنده نیس با شخصیتاش زندس.
به عنوان یه بازی اکشن خیلی هم جذابه.
از این بعد هرکی اومد از این حرفا گفت با خودم طرفه.:n24:
Angel Of Darkness
28-03-2013, 16:31
لباسارو تو حالت داستانی نمیشه عوض کرد !!!!!!!!!!!!!
چقد مسخره
EngineeR EhsaN
28-03-2013, 17:08
نمیدونم چرا بازی یه جوریه آدم احساس میکنه بازی دست خودش نیست :n13: نمیدونم متای بازی چنده ولی اگه بالاتر از 50 باشه واقعا یه توهین به بازیای دیگست، حیف اویل چه حالی میکردیم باهاش :n28:
بازی خیلی زیبا و هیجان انگیزه.من خوشم اومد
The Rover
28-03-2013, 19:33
منم از بازی لذت بردم.با خیلی از نظرات متعصبانه و تند دوستان یا منتقد ها هم اصلا موافق نیستم.
درسته دیگه resident evil مثل قبلش نیس، اما این اتفاق از شماره های قبلی افتاده، نمیدونم چرا خیلیا عقده ـشونو رو این بازی خالی می کنن (در حالی که به فرض از RE 5 خوششون اومده بوده)
بازی می تونست خیلی خیلی بهتر از چیزی که هس باشه، میشه با چند دقیقه بازی کردن به کلی از ضعف ها و ایراداش پی برد، اما این باعث نمیشه بخوام بزارمش کنار یا بیخیالش بشم.
AMIR-AIRGUNNER
28-03-2013, 20:52
chapter 4 leon
منم این مشکل رو دارم !!
کسی راه حلی پیدا کرده ؟! کرک یا پچ جدیدی واسه حل این مشکل نیومده ؟
منم از بازی لذت بردم.با خیلی از نظرات متعصبانه و تند دوستان یا منتقد ها هم اصلا موافق نیستم.
درسته دیگه resident evil مثل قبلش نیس، اما این اتفاق از شماره های قبلی افتاده، نمیدونم چرا خیلیا عقده ـشونو رو این بازی خالی می کنن (در حالی که به فرض از RE 5 خوششون اومده بوده)
بازی می تونست خیلی خیلی بهتر از چیزی که هس باشه، میشه با چند دقیقه بازی کردن به کلی از ضعف ها و ایراداش پی برد، اما این باعث نمیشه بخوام بزارمش کنار یا بیخیالش بشم.
سلام نیما جان
تمامی حرفات قبول اما می خوام از یک دید دیگه باهات صحبت کنم
همون ابتدای کار این اویل مثل قبل نیست همین خودش یک بار سنگین هستش اصل موضوع همینه خب یک بازی دیگه بسازن چرا از نام اویل بهره میبرن
درواقع اویل از قسمت 4 به فنا رفت همون قسمت 4 که شاهکاریه بیشتر یک اکشنه تا اویل کاری ندارم چقدر بزرگه ولی اکشنش زیاد تره اویل 5 هم همچنین اما چون از دید شوتینگ و گیم پلی روان و جذاب بودن و ایرادی نداشتن بنابراین حتا اکشنش هم لذت بخش بود اما از دید اویلی به درد نمی خورن در این بین قسمت 6 نه تنها اکشنش هم خوب نیست بلکه ترسش هم خوب نیست
همون طور که گفتی این بازی طوری ساخته شده که از چیزی که هست میتونست خیلی بهتر باشه اما ریزه کاری و پولیش مناسبی نداشت و فقط کمی وقت نیاز داشت
اما از بابت بیخیال شدن باهات موافقم هر چی باشه ارزش یک بار تجربه رو داره :n11:
italodance
28-03-2013, 22:28
منم این مشکل رو دارم !!
کسی راه حلی پیدا کرده ؟! کرک یا پچ جدیدی واسه حل این مشکل نیومده ؟
باگ از CAPCOM هست باید واستی اپدیت بیاد یا فعلا با بقیه تموم کن
italodance
29-03-2013, 10:39
باگ از CAPCOM هست باید واستی اپدیت بیاد یا فعلا با بقیه تموم کن
البته یک را حلی هست و ان هم skip ان لحظه
خوب شما اگر به chapter list تون برید انجا میتونید chapter 4 section train که دقیقا بخش بعد از ان صحنه میشه رو انتخاب کنید البته با skip چند تیکه خیلی کوتاه قبلش
بله به نظر این 6 بهترین RE هست تا حالا دیدم فوق العاده هیجان انگیز و متنوع در محطیهای مختلف
هر چند 2 و یا 3 از نظر ترس خود بود ولی محیط بازی بسیار تکراری و کسل کننده بود البته انها خوب قدیمی بودند....
saeedblack
29-03-2013, 11:13
واقعا بازی وحشتناکه البته نه از نظر ترس بلکه از نظر باگ تو چپتر4 هر چی herb هارو کمباین میکنی وارد Store case نمیشن راهی براش بلد نیستین؟
italodance
29-03-2013, 11:51
بابا این چه وضعیه از باگ در امدیم دوباره افتادیم باگ
Leon Chapter 5
بعد از اینکه دکتر سیمونز غول پیکر را از پا در میاری بعد فیلمش خوب مثل معمول میره تو لودینگ بعدی اما متاسفانه دیگه نمیاد انگار تو لودینگ گیر کرده
:n21:
سلام اقا تو مرحله 2..ی جایی هست ک اهرمو رو میکشم او مجسمه های تیر انداز میا بعد غیر فعالشون میکنیم بعد ش ک از پله ها میریم بالا ی در هست ک باید باز بشه اما وقتی میرم پیش در عکس العملی نداره در نمیشه بازش کرد؟باگه یا...؟
bia4beat
29-03-2013, 13:39
سلام مشکلات بازی را کجا باید مطرح کرد
EngineeR EhsaN
29-03-2013, 13:48
سلام اقا تو مرحله 2..ی جایی هست ک اهرمو رو میکشم او مجسمه های تیر انداز میا بعد غیر فعالشون میکنیم بعد ش ک از پله ها میریم بالا ی در هست ک باید باز بشه اما وقتی میرم پیش در عکس العملی نداره در نمیشه بازش کرد؟باگه یا...؟
نه باگ نیست ... اگه نگاه کنی سمت دختره یه قسمتی هست که نرده کشیدن سمت تو هم یکی از اونا هست .... برو سمتش ، یه مجسمه میبینی سمتش نشونه بگیر تا روشن بشه و در باز بشه ...
سلام مشکلات بازی را کجا باید مطرح کرد
مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا باید داستان Leon-Helena رو بیخیال شد.2 تا باگ داره یکی تو Chapter 4 و دیگری تو 5
تو فروم استیم هم خیلی ها همین مشکل ها رو دارن
saeedblack
29-03-2013, 16:13
واقعا بازی وحشتناکه البته نه از نظر ترس بلکه از نظر باگ تو چپتر4 هر چی herb هارو کمباین میکنی وارد Store case نمیشن راهی براش بلد نیستین؟
کسی نبود جواب بده؟من اون مشکلاتی که شما میگین نداشتم ولی این مشکل حسابی رو اعصابه اون Herb ها تو Store Case نمیرن Inventoryپر میشه هیچ کاری نمیتونم بکنم خواهشا کمک کنید؟
با سلام
سيو كامل مراحل بازي رو بايد از كجا بگيرم؟
يك صفحه اي تو اينترنت پيدا كردم كه نميشه ازش دانلود كرد
راستي اگر مقدمه بازي ( زير قسمت Ada( رو بريم امتيازي خاص برامون منظور ميشه؟
من اون قسمت رو رفتم ولي موقع سقوط هواپيما نميشه فرار كرد بايد چه كليدهايي رو زد؟
س یوال دیگه ت. این بازی فروشگاه کجاس ک بشه اسلحه یا قرص خرید؟قبل از شروع بازیه؟
کسی نبود جواب بده؟من اون مشکلاتی که شما میگین نداشتم ولی این مشکل حسابی رو اعصابه اون Herb ها تو Store Case نمیرن Inventoryپر میشه هیچ کاری نمیتونم بکنم خواهشا کمک کنید؟
من دقیق یادم نمونده ولی وقتی سلامتی شما پر هستش و اینورتوری پر میشه بقیه تا تعدادی خاص در استور قرار میگیره این که میگید به استور وارد نمیشن من باهاش مواجه نشدم
البته من روی کنسول بازی کردم نمی دونم شاید باگ باشه
arjmand200
29-03-2013, 19:41
دوستان من بازی رو که میبندم دوباره باز میکنم از اول شروع میکنه ؟این مشکل رو چطوری حلش کنم خیلی ضایعس 3 ساعت بازی کرده بودم دوباره باید از اول شروع کنم
goldenmember
29-03-2013, 21:34
این سیو کردناش افتضاحه.
تو مرحله 2 لیان وقتی تو کلیسا اون هیولای سوراخ دار اومد یه مدت که در گیر شدم بازیو بیخیال شدم.
حالا ااز اول کلیسا اومد.حالا بیا کلیدارو پیدا کن:n27:
اونجاش کفرم در اومد تا پیداشون کردم.
italodance
30-03-2013, 06:12
[DOX] Resident.Evil.6.Update.1-RELOADED (6h 46m 37s) (2013-03-29) (16F/67.0MB) (NFO)
نزدیک به 7 ساعت پیش امد تو شبکه:
BUG FIXES:
~~~~~~~~~~
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game
:n01: و همگی مشکلات فوقمون را حل کرده
italodance
30-03-2013, 06:15
این سیو کردناش افتضاحه.
تو مرحله 2 لیان وقتی تو کلیسا اون هیولای سوراخ دار اومد یه مدت که در گیر شدم بازیو بیخیال شدم.
حالا ااز اول کلیسا اومد.حالا بیا کلیدارو پیدا کن:n27:
اونجاش کفرم در اومد تا پیداشون کردم.
نه همه چیش درسته شما هر وقت گزینه Saving را بالای صفحه دیدی یعنی تا انجا سیو شد پس تا ندیدی از بازی بیرون نیا
DJ POLESTAR
30-03-2013, 11:31
[DOX] Resident.Evil.6.Update.1-RELOADED (6h 46m 37s) (2013-03-29) (16F/67.0MB) (NFO)
نزدیک به 7 ساعت پیش امد تو شبکه:
:n01: و همگی مشکلات فوقمون را حل کرده
برادر لینک دانلود مرحمت فرما:42:
italodance
30-03-2013, 17:50
برادر لینک دانلود مرحمت فرما:42:
goldenmember
31-03-2013, 00:34
فروشگاهش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چطوری اسلحه بخرم؟؟؟؟؟؟؟
DJ POLESTAR
31-03-2013, 00:58
فروشگاهش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چطوری اسلحه بخرم؟؟؟؟؟؟؟
فروشگاهی نداره اسلحه رو باید بگردی. در بعضی مراحل تو کنار جسد ها پیدا میشه.
Mohammad Yek110
31-03-2013, 10:14
سلام ، من RE های قبلی رو بازی نکردم .... مشکلی برای بازی کردن RE6 ندارم ؟
italodance
31-03-2013, 10:31
من هم 2 یادمه 16 سالم بود 2 امد و خریدم
3 یکم
4 و 5 تو ایفون (نسخه مختصر اما داستان کامل بود)
:n19:
بازی بهت حال میده ! ولی نمیدونی لیون کیه ! کریس کیه ! آدا وانگ کیه ! وسکر کیه ! نمسیس کیه ! شیوا کیه !
اینا کجا بودن که تازه رسیدن به اینجا !
خلاصه یه پیشنهاد عالی برات دارم :
برو امولاتور ps1 نصب کن.. بشین همش رو بازی کن... بعد 4-بعد5-بعد برو دو تا انیمه داره یه نامهای : degeneration و damnation اونا رو ببین ...
بعد بیا سراغ 6...
--------------------------------------
Thor God
31-03-2013, 11:50
رزیدنت اویل بازیش چجوریاست ؟@ مثله دویل می کرای و خدای جنگه ؟
اصلا به پای اونها میرسه ؟! ارزش خریدن داره ؟
بازی بهت حال میده ! ولی نمیدونی لیون کیه ! کریس کیه ! آدا وانگ کیه ! وسکر کیه ! نمسیس کیه ! شیوا کیه !
اینا کجا بودن که تازه رسیدن به اینجا !
خلاصه یه پیشنهاد عالی برات دارم :
برو امولاتور ps1 نصب کن.. بشین همش رو بازی کن... بعد 4-بعد5-بعد برو دو تا انیمه داره یه نامهای : degeneration و damnation اونا رو ببین ...
بعد بیا سراغ 6...
--------------------------------------
البته اگر به این پیشنهاد عمل کنید احتمال داره تا بخواید اویل 6 رو بازی کنید نسخه 7 بازی هم بیاد ! :n02:
Mohammad Yek110
31-03-2013, 13:50
یه سوال دیگه هم داشتم ، با DX10 هم میشه بازی کرد ؟
Bobby Sands
31-03-2013, 14:26
تو قسمت Leon-Helena بعد از اونجایی که اون دایناسوره!:n02: رو میکشن میرن سوار آسانسور میشن و بعدش اسانسوره منفجر میشه، میره روی لود کردن ادامه بازه و Please wait میزنه و همینطوری میمونه! اینجا رو چیکار باید کرد؟ هچی صبر کردم بازی دیگه لود نشد.
یه سوال دیگه هم داشتم ، با DX10 هم میشه بازی کرد ؟
سیستم پیشنهادی :
Processor: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
DirectX®: ۹٫۰c or greater
Sound: Standard audio device
saeedblack
31-03-2013, 15:21
تو قسمت Leon-Helena بعد از اونجایی که اون دایناسوره!:n02: رو میکشن میرن سوار آسانسور میشن و بعدش اسانسوره منفجر میشه، میره روی لود کردن ادامه بازه و Please wait میزنه و همینطوری میمونه! اینجا رو چیکار باید کرد؟ هچی صبر کردم بازی دیگه لود نشد.
آپدیت رو با کرکش نصب کن درست میشه
ali_n2011
31-03-2013, 19:43
من که اویل ۴ و ۵ رو بازی کردم فقط به نظرم این یه کال آو دیوتیه تا اویل مسخره شو درآوردند نه می شه با جویستیک بازی کرد نه می شه اسلحه خرید و آپگرید کرد و یکی از جدابیت های اویل پیدا کردن گنج ها و پول بود که حذفش کردند. مثلا برای جویستیک هم تنظیم کردند ولی اینکارو نمی کردند بهتر بود چون می شد با نرم افزار برای گیم پد تنظیم کرد که با این اوضاع اونم نمی شه
من که اویل ۴ و ۵ رو بازی کردم فقط به نظرم این یه کال آو دیوتیه تا اویل مسخره شو درآوردند نه می شه با جویستیک بازی کرد نه می شه اسلحه خرید و آپگرید کرد و یکی از جدابیت های اویل پیدا کردن گنج ها و پول بود که حذفش کردند. مثلا برای جویستیک هم تنظیم کردند ولی اینکارو نمی کردند بهتر بود چون می شد با نرم افزار برای گیم پد تنظیم کرد که با این اوضاع اونم نمی شه
من با pc بازی میکنم و بازی با کنترلر x360 مشکلی نداره .
در رابطه با بازی هم من اویل 1 و 2 و 3 و کد ورونیکا و 4 و 5 رو هم تا آخر رفتم !
باید بگم فاتحه سری اویل از نسخه چهارم خونده شد !
ولی در کل مثل نسخه 4 و 5 ارزش بازی کردن رو داره هر چی باشه داره اسم رزیدنت اویل و یدک میکشه !
Amin4All
31-03-2013, 21:05
سوال در مورد نصب بازی .
کسی میدونه کمک کنه مشکل چندین نفر حل بشه .
کسی با کریس بازی کرده؟
تو چپتر 5 اونجایی که غوله رها میشه و میزنه هر چی دم و دست و پاش هست رو خراب میکنه از جمله پلهای زیر پای کریس رو. اونجا چی کار کنم؟ آخه اصلا نمیشه از دستش فرار کرد. یه دفعه که اینقدر سخت نمیشه, میشه؟
Bobby Sands
31-03-2013, 22:35
کسی با کریس بازی کرده؟
تو چپتر 5 اونجایی که غوله رها میشه و میزنه هر چی دم و دست و پاش هست رو خراب میکنه از جمله پلهای زیر پای کریس رو. اونجا چی کار کنم؟ آخه اصلا نمیشه از دستش فرار کرد. یه دفعه که اینقدر سخت نمیشه, میشه؟
منم همینجا 300 بار تا حالا افتادم! خیلی تخمی شد یهو بازی! اصلا نمیشه ردش کرد:n29:
فکر کنم باگ داره اونجا. آخه یه دفعه نمیشه اینقدر سخت بشه. شما ردش کردی اونجا رو؟
Bobby Sands
01-04-2013, 10:25
فکر کنم باگ داره اونجا. آخه یه دفعه نمیشه اینقدر سخت بشه. شما ردش کردی اونجا رو؟
نه . از بس افتادم پایین خسته شدم بازیو بستم . دیگه از دیروز بازی نکردم . یه جورایی دلمو زد .بازی نرمالی نست بنظرم .یه قسمتاییش انقدر اسونه که آدم خوابش میگیره اما به اینجا که میرسه انقدر سخت میشه آدم کفرش در میاد . هنوز که نرفتم سروقتش .
بنظرم زاویه دوربین و کنترل توی این بازی یکی از مزخرفترین بازی های تاریخ باشه
باگه حتما, آخه تو Walk-through هایی که برای PS3 و کنسولهای دیگه دیده بودم, مشکلی نداشتن و از یه همچین مشکلی حرف نزدن.
شما کجا گیر کردی؟ من بیشتر اونجایی که باید از زیر لوله ها سر بخوره گیر امیفتم. البته یکی دو بار موفق شدم که اون جا رو سر بخورم و نیفتم ولی باز هم جلو تر میندازه پایین.
همین الان فهمیدم چی کار کنم. مثل اینکه یه مشکل عمومیه. تو انجمن های کپکام هم یه نفر این رو پرسیده بود و در آخر یک نفر این راه حل رو داد و جواب داد:
وقتی کریس رو انتخاب میکنی تو قسمت Chapter Select چپتر 4 - 5 رو انتخاب کن. بازی دقیقا بعد از اونجا شروع میشه و اون غوله همچنان در تعقیب هست ولی این بار تو تونل ها.
DJ POLESTAR
01-04-2013, 12:03
منم همینجا 300 بار تا حالا افتادم! خیلی تخمی شد یهو بازی! اصلا نمیشه ردش کرد:n29:
نه باگ نیست!
اون قسمت برای منم وقت زیادی طلبید آخرش کشف کردم چطوری میشه از شرش خلاص شد.
باید طوری جای گیری کنید که به کبدهاش شلیک کنید یکی قسمت راست و یکی چپ بعدش میفته زمین فریز (منجمد) میشه بعدش دوست کریس با دستش برق میده بهش که منفجر میشه و فقط ستون فقراتش رو زمینه باید برید جلو با چاقو که خود بازی پیشنهاد میده بهش چاقو بزنین. دو بار این کار رو بکنید حله و میمیره البته در ظاهر بعدشم که نبرد تونل هستش که نسبتا ساده هستش.
اگر مهمات کم آوردین میتونین از ترینر استفاده کنید.
ولی در کل موافقم... بعضی جاها الکی سختش کردن آدم کفرش در میاد.
goldenmember
01-04-2013, 12:04
چطوری میشه اسلحه یه نفرو به همکارش داد؟
مثلا به هلنا چاقو داد یا شاتگان هلنا رو به لیان داد؟
تو مرحله اول با هلنا یه شاتگان پیدا کردم میخوام بدمش به لیان.
تو نسخه ۵ یه بخش مدیریت اسلحه وجود داشت واسه هر دو کاراکتر قبل از شروع مرحله و تو خود مرحله.
راستی از کجا اسلحه رو آپگرید میکنن؟
dashmojtaba
01-04-2013, 13:13
راستش ... :n21: یه کم کنترل بازی سخته و راهنمای بازیم ضعیفه من که ایول 4 رو بازی کردم حرف نداشت ایول5 هم تا حدودی میشناسم ولی خاصیت این بازی اینه که هر نسخش کلاً یه کنترل خاص خودشو داره مثل کالاف نیست که 10 سال ساختنو ساختن اما کنترلش زیاد تغییر نکرده :n12:
نه باگ نیست!
اون قسمت برای منم وقت زیادی طلبید آخرش کشف کردم چطوری میشه از شرش خلاص شد.
باید طوری جای گیری کنید که به کبدهاش شلیک کنید یکی قسمت راست و یکی چپ بعدش میفته زمین فریز (منجمد) میشه بعدش دوست کریس با دستش برق میده بهش که منفجر میشه و فقط ستون فقراتش رو زمینه باید برید جلو با چاقو که خود بازی پیشنهاد میده بهش چاقو بزنین. دو بار این کار رو بکنید حله و میمیره البته در ظاهر بعدشم که نبرد تونل هستش که نسبتا ساده هستش.
اگر مهمات کم آوردین میتونین از ترینر استفاده کنید.
ولی در کل موافقم... بعضی جاها الکی سختش کردن آدم کفرش در میاد.
نه,
شما مکانی رو که گفتم اشتباه گرفتی بازی تو ذهن شما یکم عقب جلو شده.
این جایی که شما گفتی بعد از اون جایی هست که اون غوله خودش رو نشون میده یعنی بعد از اینکه از تونل ها فرار میکنی اونجا باید به کلیه هاش بزنی و بعد هم با چاقو و...
اما وقتی برای اولین بار اون غوله رها میشه اونجا خیلی سخته و نمیشه رد کرد.
دوستان این آدا آخرش زنده میمونه یا نه؟
تو آخرین فیلمی که برای لیون نشون میده اون خانومه یه چیزی رو میده به لیون و میگه اگر دوباره اون دختر رو دیدی... منظورش آدا هست؟ اون چی بود که بهش داد؟
خب اینم تموم شد...
به نظرم داستان کریس از بقیه بهتر بود.اتفاقاتی که براش میفته غم انگیزه:n28:
EngineeR EhsaN
01-04-2013, 19:03
یکی از مزخرفترین بازیهای عمرم بود! دیگه نتونستم تحملش کنم آنیستالش کردم ... نسخه 5 به نظرم با اینکه اکشنش زیاد بود ولی اکشنشم دلچسب بود مثل این نسخه واسه خودش Tekken و Gears Of War نبود!! تو نسخه 4 یادم میاد (البته اون زمان که بچه بودیم شاید سه چهار سال پیش :n02: ) تو یکی از مراحل اونقدر ترسیده بودم صدای کامیپوترو قطع کردم و بعد یه مدت که دیدم نمیتونم برم بازی رو گذاشتم کنار و همین پارسال بود که رفتم طرفشو و تمومش کردم!! منم که عاشق استایل و تیپ کریس بودم، تو این بازی بدترین استایل و البته بدترین مراحل رو داشت:n27:
butch 12
01-04-2013, 19:51
سلام به همه دوستان من در مرحله 4 لیون دچار مشکل شدم پس از صحنه ای که کریس و لیون درگیر می شن و آیدا فرار می کنه بعدش وقتی دمو میره من هم می افتم رو زمین و می میرم مشکل از چی این دیوی دی من دوتا نسخه ناین و یکی فایو داره کرک سالم هم ریختم از باری یا مرحله مشکل داره ؟لطفا کمک کنید با تشکر
goldenmember
01-04-2013, 20:14
چطوری میشه اسلحه یه نفرو به همکارش داد؟
مثلا به هلنا چاقو داد یا شاتگان هلنا رو به لیان داد؟
تو مرحله اول با هلنا یه شاتگان پیدا کردم میخوام بدمش به لیان.
تو نسخه ۵ یه بخش مدیریت اسلحه وجود داشت واسه هر دو کاراکتر قبل از شروع مرحله و تو خود مرحله.
راستی از کجا اسلحه رو آپگرید میکنن؟
لطفا جواب بدین.
saeedblack
01-04-2013, 20:33
لطفا جواب بدین.
نمیشه دوست عزیز سلاح هر شخصی مربوط به خودشه.
goldenmember
01-04-2013, 21:05
نمیشه دوست عزیز سلاح هر شخصی مربوط به خودشه.
چه بد!!!!!!!!!!!!!!
آخه تو 5 میشد.
آپگرید هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
butch 12
01-04-2013, 21:08
سلام به همه دوستان من در مرحله 4 لیون دچار مشکل شدم پس از صحنه ای که کریس و لیون درگیر می شن و آیدا فرار می کنه بعدش وقتی دمو میره من هم می افتم رو زمین و می میرم مشکل از چی این دیوی دی من دوتا نسخه ناین و یکی فایو داره کرک سالم هم ریختم از باری یا مرحله مشکل داره ؟لطفا کمک کنید با تشکر
dashmojtaba
01-04-2013, 21:37
به نظر من از لحاظ گیم پلی وفقیتی نصیبش نمیشه البته من تازه
saeedblack
01-04-2013, 22:41
چه بد!!!!!!!!!!!!!!
آخه تو 5 میشد.
آپگرید هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپگرید نداره ولی یه سری Skill هست که تاثیر روی مسایلی از قبیل حمله,دفاع,تعداد گلوله در خشابها و غیره داره که میتونی بخری.
SevenCity
02-04-2013, 08:29
بازیها روز بروز بدتر میشن عوضش تبلیغاتشون روزبروز قشنگتر
DJ POLESTAR
02-04-2013, 10:32
نه,
شما مکانی رو که گفتم اشتباه گرفتی بازی تو ذهن شما یکم عقب جلو شده.
این جایی که شما گفتی بعد از اون جایی هست که اون غوله خودش رو نشون میده یعنی بعد از اینکه از تونل ها فرار میکنی اونجا باید به کلیه هاش بزنی و بعد هم با چاقو و...
اما وقتی برای اولین بار اون غوله رها میشه اونجا خیلی سخته و نمیشه رد کرد.
من اشتباه متوجه شدم. اما اونجایی که اشاره کردین خیلی راحت میشه رد کرد.
اونجا همونطور که خودتون میدونین باید با سرعت بدوید و از موانع با سرعت بپرین بعدش یه مانعی هست که باید زیری با چپ کلیک و اسپیس برین حتما بعدش هم چنتا مانع دیگه که سریع باید رد بشه و تمام. یه جایی هم هست که غول با دستش میزنه جلو پاتون که با چنتا شلیک دستشو بر میداره.
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
DJ POLESTAR
02-04-2013, 10:35
اون قسمت باگ داره باید از طریق select chapter مرحله بعد اون skip کنید.
Julia_de
02-04-2013, 14:15
سناریوی لیون بد نبود ولی سناریوی کریس حالمو بد کرد. کال اف دیوتی و نیدفوراسپید رو با هم مخلوط کرده بودند شده بود سناریوی کریس. کپکام همینطوری پیش بره همه طرفداراشو از دست میده. واقعا که جای تاسف داره :n03:
با سلام دوباره
اينجور كه تو اينرنت ديدم اين بازي داراي صحنه +18 هم هست . آيا ترفندي هست كه اون مرحله خانوم غوله رو كلا از بازي حذفش كرد ؟ چون پسرخالم سنش كمه و اين بازي رو از من گرفته ..
من اشتباه متوجه شدم. اما اونجایی که اشاره کردین خیلی راحت میشه رد کرد.
اونجا همونطور که خودتون میدونین باید با سرعت بدوید و از موانع با سرعت بپرین بعدش یه مانعی هست که باید زیری با چپ کلیک و اسپیس برین حتما بعدش هم چنتا مانع دیگه که سریع باید رد بشه و تمام. یه جایی هم هست که غول با دستش میزنه جلو پاتون که با چنتا شلیک دستشو بر میداره.
فکر کنم بعضی از نسخه ها کلا مشکل دارن.
آخه اصلا غیر ممکنه بشه اونجا رو رد کرد. این رو فقط من نمیگم, بلکه تو انجمن های کپکام هم یکی دو نفری رو دیدم همین مشکل رو داشتن و یکی از دوستان دیگه هم که تو همین تاپیک این مشکل رو داشت.
مهم نیست که ما با چه سرعتی از دست غوله فرار کنیم, غوله به هر حال میزنه زیر پا خراب میکنه. باگ داره فکر کنم. به هر حال من Select Chapter کردم و بازی رو تا آخر رفتم.
سناریوی لیون بد نبود ولی سناریوی کریس حالمو بد کرد. کال اف دیوتی و نیدفوراسپید رو با هم مخلوط کرده بودند شده بود سناریوی کریس. کپکام همینطوری پیش بره همه طرفداراشو از دست میده. واقعا که جای تاسف داره
رزیدنت که کلا از 4 به بعد گندیده شد رفت.
ولکن تو 6, من با لیون خیلی کم بازی کردم و داداشم بیشتر با لیون بازی میکرد ولی من شاهد پیشرفت بازی با لیون بودم. به هر حال نظر شخصی من اینه که بازی با کریس, خیلی خیلی عالی و جذاب تر و لذت بخش تر از لیون بود.
goldenmember
02-04-2013, 22:36
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
:دی
همون قرمزی ها :دی پاهاشو که میزنی ضغیف میشه بعدش یه میله اونجا هست برقی اونو باید ورداری بزنی تو سرش :دی
یه راه دیگه هم هست که میله رو فرو کنی تو زامبی بعد که ورمیداره برقش میگیره 3بار باید اینکارو بکنی البته رو نرمال : ):n06:
kingmohsen
02-04-2013, 23:45
با سلام دوباره
اينجور كه تو اينرنت ديدم اين بازي داراي صحنه +18 هم هست . آيا ترفندي هست كه اون مرحله خانوم غوله رو كلا از بازي حذفش كرد ؟ چون پسرخالم سنش كمه و اين بازي رو از من گرفته ..
خیر همچین چیزی مکان نداره
بهتره چنین بازیهایی رو به بچه های کم سن و سال ندیم
Bobby Sands
03-04-2013, 00:01
من که دوتا سناریو کریس و لیون رو بازی کردم و بعدش بازی رو کلا پاک کردم. تنها چیزی که از این عنوان توی این بازی مونده بود همون اسم کاراکتراش بود:n15:
کم کم دارم به اینکه میگن هر چیزی قدیمیش بهتره ایمان میارم!
Khan gholi
03-04-2013, 00:02
باز قسمت Leon یک گوشه هایی از رزیدنت اویل مخصوصا شماره 4 و5 داره ولی قسمت Chris که میگی داری Geow یا COD بازی می کنی.واقعا دستشون درد نکنه با این ایده ها نابی که دارند
خیر همچین چیزی مکان نداره
بهتره چنین بازیهایی رو به بچه های کم سن و سال ندیم
اين كه ضايعه كه . من اصلا خبر نداشتم همچين چيزي هم تو بازي داره وگرنه صد سال سياه نه بازيشو دانلود ميكردم و نه بهش ميدادم ....
italodance
03-04-2013, 07:22
فکر کنم بعضی از نسخه ها کلا مشکل دارن.
آخه اصلا غیر ممکنه بشه اونجا رو رد کرد. این رو فقط من نمیگم, بلکه تو انجمن های کپکام هم یکی دو نفری رو دیدم همین مشکل رو داشتن و یکی از دوستان دیگه هم که تو همین تاپیک این مشکل رو داشت.
مهم نیست که ما با چه سرعتی از دست غوله فرار کنیم, غوله به هر حال میزنه زیر پا خراب میکنه. باگ داره فکر کنم. به هر حال من Select Chapter کردم و بازی رو تا آخر رفتم.
رزیدنت که کلا از 4 به بعد گندیده شد رفت.
ولکن تو 6, من با لیون خیلی کم بازی کردم و داداشم بیشتر با لیون بازی میکرد ولی من شاهد پیشرفت بازی با لیون بودم. به هر حال نظر شخصی من اینه که بازی با کریس, خیلی خیلی عالی و جذاب تر و لذت بخش تر از لیون بود.
عزیز بازی هیچ باگی بعد فایل اپدیتش نداره جو نده :n09:
البته مشکل من خنده دار تر از شماهاست من این قسمت همیشه با کریس رد دارم میکنم ولی ان Piers یعنی کامپیوتر ان هست هی می افته
چقدر خنده داره از کامپیوتر زدیم جلو باز هم اینجوری
italodance
03-04-2013, 07:28
عزیز من لینک دانلود فایل اپلود رو گذاشته بودم واسه این باگها بگرد تو این تاپیک پیدا کن
ضمنا دوستانی که Resident Evil ترسناک و معمایی میخواند باید Ada را انتخاب و رد کنند
Graham reaper
03-04-2013, 11:26
سلام دوستان.میدونم برای اظهار نظر درباره ی بازی خیلی دیره.من یکی از طرفدارای بزرگ رزیدنت اویل(مخصوصا رزیدنت اویل 3)هستم.این بازی هنوز رو pc نیومده.ولی به قول یکی از دوستام:رزیدنت اویل 6 برای ما طرفدارای ترس و هیجان اویل 3زمانی قشنگه که اطلاعاتی که از اویلای 1و2و3و4 تو مغزمون هست شیفت دیلیت کنیم و بگیم بازیهایی به نام اویلای 1و2و3و4 اصلا تولید نشدن و این سری از اویل(اویل6)اولین سری از این بازیه.معما نداره.ترس نداره.هیجان در حد صفر.پس بگید با Call Of Duty چه فرقی داره؟اویل با معما های سخت و گیج کنندشه که اویله.اویل با غولای ترسناکشه که اویله.مخصوصا نمسیس که الانم وقتی اسمش میاد تن من میلرزه.اویل با فضای ترسناکشه که اویله.اویل به گرافیکشه که اویله.اویل به سناریوی جذابو پر معمایی که داره اویله.اگه شمام اویل سه رو بازی کرده باشید میدونید با تمام وحشت وهیجانی که داره ولی هر چی بازی کنی خسته نمیشی.
dashmojtaba
03-04-2013, 11:43
پدیده شوم NUDE تو گیمینگ رو به فضاحت رفته این چیه آخه :n04:
من که رزیدنت 5 رو فقط بازی کردم اونقدر خوشم اومد که 4 بار باهر درجه سختی و 1 بار دیگه هم فان با تیر همه ی اسلحه ها ultimate رفتم و تمام Achive های xboxش هم گرفتم
rpg رو تیرشو نامحدود کرده بودم غولاش با یه ضربه میمردنD:
ali_n2011
03-04-2013, 12:37
بازی با کیبورد برا من خیلی سخته کسی از دوستان راه حلی داره بشه با جویستیک معمولی اینو بازی کرد امکان خرید دسته ایکس باکس با توجه به گران بودنش نیست. ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند چون من 4 و 5 رو هم با گیم پد بازی کردم
ashil1234
03-04-2013, 17:21
عزیز من لینک دانلود فایل اپلود رو گذاشته بودم واسه این باگها بگرد تو این تاپیک پیدا کن
ضمنا دوستانی که Resident Evil ترسناک و معمایی میخواند باید Ada را انتخاب و رد کنند
والا ما که همون ایدا رو انتخاب کردیمو رفتیم بسمون بود اصن من فقط این بازی رو به خاطر ایدا و داستانش گرفتم مگرنه نمیگرفتم :n02:
goldenmember
03-04-2013, 21:31
این مثل نسخه 5(قبلیا رو نمیدونم)
یه بخش واسه تروفیه تری مدله چیه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی مثل این که کاراکتر ثابتو و از هر زاویه ببینی.
بچه ها این مراحل اکسترا ش (Mercenaries) رو چجوری میشه رفت؟ وقتی مراحلشو رد میکنم میخواد به اینترنت وصل شه. حتما باد بازی ارجنال باشه که بشه این قسمت و رفت؟
ashil1234
04-04-2013, 15:38
بچه ها این مراحل اکسترا ش (Mercenaries) رو چجوری میشه رفت؟ وقتی مراحلشو رد میکنم میخواد به اینترنت وصل شه. حتما باد بازی ارجنال باشه که بشه این قسمت و رفت؟
بله دیگه این بازی هم مثل بقیه ی بازی ها باید اورجینال باشه تا بتونی به قسمت مولتی بری . میگم کسی میدونه بهترین و کم دردسر ترین جا برای خرید اورجینال این بازی کجاست ؟:n01:
کسی لینک دانلود بازی رو سراغ داره، لینکی که کامل و سالم باشه
mhentezari
04-04-2013, 20:17
لینکش خراب شده
لینک دیگه ای دارید؟
Facon_Archi
04-04-2013, 20:20
همه ی لینک ها که واسه دانلود هست کپی هستند؟:n02:
منظورم این هست که نسخه ی اورجینال واسه دانلود نیس؟
goldenmember
04-04-2013, 20:27
کسی لینک دانلود بازی رو سراغ داره، لینکی که کامل و سالم باشهبرو دانلودها سرچ کن
goldenmember
04-04-2013, 20:32
همه ی لینک ها که واسه دانلود هست کپی هستند؟:n02:
منظورم این هست که نسخه ی اورجینال واسه دانلود نیس؟
نسخه کپی و اورجینال نداره.
کپی کرک شدس.ارجینال کرک نشده س باید یه کد مخصوص گرون داشته باشی تا بازش کنی.
تو نسخه کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد فقط قسمت داستانی و آفلاین
که ما ایرانیا با این اینترنت زغالی همون کرک شده بدردمون میخوره.
goldenmember
04-04-2013, 20:34
این مثل نسخه 5(قبلیا رو نمیدونم)
یه بخش واسه تروفیه تری مدله چیه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی مثل این که کاراکتر ثابتو و از هر زاویه ببینی.
لطفا جواب بدین.
کسی لینک دانلود بازی رو سراغ داره، لینکی که کامل و سالم باشه
از سایت p30day ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن .
بچه ها این آخرین قسمت این سری بود؟ یعنی دیگه رزیدنت اویلی در کار نیست؟:n14:
italodance
05-04-2013, 09:43
بچه ها این آخرین قسمت این سری بود؟ یعنی دیگه رزیدنت اویلی در کار نیست؟:n14:
خوب کامل با تمامی شخصیتها تموم کردم خیلی خوب بود
و انتهای کل بازی که با ادا وانگ تموم میشه اخرش میبینید که نسخه بعدی و 7 انگار تو افغانستان هستش
همین کم بود که طالبان C-Virus بگیرند :n19:
ولی خوب میشه این سری بازیها هم مثل تام رایدر که مجددا بازسازی شده بود از اول نیز مجددا بازسازی کنند چیزی که خیلی وقته هست تو صنعت هالیوود جا افتاده و کم کم به صنعت گیم هم رسیده
goldenmember
05-04-2013, 12:19
مدت هاست که سری بازی های رزیدنت اویل بعد از نسخه 5 دیگر برای ما جذابیت ندارند.
همونطور که در سری پنجم این بازی دیدیم ما شاهد مرگ یکی از بهترین نقشهای منفی این داستان
یعنی "آلبرت وسکر" بودیم.
کشته شدن وسکر به عقیده خیلی از طرفداران رزیدنت اویل بزرگترین اشتباه کپکام در این بازی بود
و باعث دلزدگی و کم شدن تعداد طرفداران این بازی شد.
در سری ششم این بازی ما شاهد وجود درک سیمونز بعنوان نقش اصلی منفی بودیم ولی سیمونز هم
نتوانست به بازی کمکی کند و طرفداران را راضی کند.
حال کپکام به فکری افتاده که برای خیلی ها میتواند عجیب باشد و عملی شدن آن میتواند
باعث پرطرفدار شدن دوباره رزیدنت اویل شود.
اولین چیزی که در این عکس سوال بر انگیز و دور از ذهن میشود این است
آیا وسکر قرار است زنده شود ؟
مسلما خیلی ها این رو خواهند گفت و این را رد میکنند ولی
درست است . رزیدنت اویل 7 بازگشتی برای وسکر است اما نه آلبرت وسکر.
بلکه الکس وسکر. برادر دو قلوی آلبرت قرار است به جای او به این داستان پا بگذارد.
اما حال الکس کیست ؟
الکس دوازدهمین نفر از سیزده گزینه ی نهایی پروژه کودکان وسکر است و او در جریان پروژه ی کودکان وسکر که توسط اوزول ای اسپنسر طراحی شده بود.
هدف این پروژه ساخت دنیایی با انسانهایی با ضریب هوشی بسیار بالاتر و اشتباهاتی بسیار کمتر بود که الکس هم از معدود افراد موفق در آزمایشات این پروژه بود. هرچند که خیانت های اسپنسر
باعث در پیش گرفتن راهی دیگر توسط الکس شد.
چیزی که عجیب است این است که چطور الکس تا کنون در این خط داستانی حضور نداشته
و اگر قدرتی به مانند برادرش آلبرت داشته باشد چگونه صاحب این قدرت شده ؟
جواب همه این سوالات فقط تا زمان انتشار بازی مشخص میشود.
نکته جالب و مثبت دیگر این است که ما باز شاهد حضور جیک مولر در این بازی خواهیم بود.
کپکام هنوز چیز زیادی از الکس و رزیدنت اویل 7 نگفته است ولی یه سوالی هم ذهنمو مشغول کردهکه
اسپنسر تو اویل 5 به آلبرت گفت فقط تو از بین بچه های پروژه wesker chilren زنده موندی.
ولی اینکه این خبر میتواند شایعه باشد
یا نه از طرفی با توجه به شکست رزیدنت اویل 6 دور از ذهن به نظر رسیده و از طرف دیگر هنوز
زمان زیادی تا انتشار سری هفتم مانده است.
بازی رو نصب کردم . اگه اشتباه نکنم موتور ساخت بازی مثل نسخه 5 بود . در کل من سناریوی کریس رو رفتم و خوب بود . گرافیک هم از 5 بهتر بود .
من تو PS3 دو نفره بازیش میکردم در مجموع میشه گفت برای من جذابیت چندانی نداشت
ali_n2011
05-04-2013, 16:43
سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
mhentezari
05-04-2013, 18:06
یک سوال
اونجا که ایدا یک voice تو چمدون پیدا میکنه و اینا که بحث از کارلا میشه، دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ سیمونز کارلا رو به ایدا تبدیل کرده؟ یا چی؟ چرا؟
سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
ازش جا نمون و بهش شلیک کن. می تونی از اسپیس استفاده کنی که سرعت بگیره ولی به در و دیوار نزن چون وقتتو می گیره.
dashmojtaba
05-04-2013, 22:14
بچه ها به نظرتون میشه بازی رو روی ویندوز ایکس پیم اجرا کرد ؟
ali_n2011
05-04-2013, 23:07
ازش جا نمون و بهش شلیک کن. می تونی از اسپیس استفاده کنی که سرعت بگیره ولی به در و دیوار نزن چون وقتتو می گیره.
من با کیبورد بازی نمی تونم بکنم یه دسته ایکس باکس به خاطر این بازی گرفتم ولی باز کنترل بازی مزخرفه کنترل 5 عالی بود تو اون قسمت هر کاری می کنم در می ره آپدیتم تو مسیر بازی کپی کردم ولی به طور مزخرفی اینجاش سخته.
من با کیبورد بازی نمی تونم بکنم یه دسته ایکس باکس به خاطر این بازی گرفتم ولی باز کنترل بازی مزخرفه کنترل 5 عالی بود تو اون قسمت هر کاری می کنم در می ره آپدیتم تو مسیر بازی کپی کردم ولی به طور مزخرفی اینجاش سخته.
گاز+دسته جلو:n02: دائم هم از بوستش استفاده کن که عقب نیوفتی.:n06:
حالا اینجاش خوبه. اون جاییش هست که تو همین داستان کریس از دست یه غول در میره دائم باس بدویی. اینقد تو دویدن گیج میزنه و کنترلش سخته که دادم یکی دیگه رد کرد :n09:. یا دوربین عوض میشه یا میری تو در و دیوار. اصن یه وضعیه این کنترلش.:n27:
123arash
06-04-2013, 11:15
نه متاسفانه روی ویندوز 7 اجراش کن
hosseincode2008
06-04-2013, 11:44
بله، بازي ويندوز XP رو هم پشتيباني ميكنه.
تا اون قسمتی شما نقش تیربارچی داری فقط راه باز کن با زدن جیب ها مزاحم . اون قسمتی که خودت راننده space+w اگه بزنی باعث میشه سریع تر بری . اگه بازم نتونستی یکم NFS بازی کن بعد دوباره برو Residnet evil 6
ali_n2011
06-04-2013, 13:43
تا اون قسمتی شما نقش تیربارچی داری فقط راه باز کن با زدن جیب ها مزاحم . اون قسمتی که خودت راننده space+w اگه بزنی باعث میشه سریع تر بری . اگه بازم نتونستی یکم NFS بازی کن بعد دوباره برو Residnet evil 6
اتفاقا NFS هم بازی کردم خیلی هم خوب رانندگی می کنم و به در و دیوار هم نمی زنم ولی بعد از سه پیچ در می ره در ضمن با دسته ایکس باکس بازی می کنم
italodance
06-04-2013, 14:56
اتفاقا NFS هم بازی کردم خیلی هم خوب رانندگی می کنم و به در و دیوار هم نمی زنم ولی بعد از سه پیچ در می ره در ضمن با دسته ایکس باکس بازی می کنم
RT همینجور بگیر ول نکن
و همینجور A را یکبار بزن تا سرعت بگیره یک نوار سرعت ان پایین میبینی واسته هی پربشه و A بزنی
DJ POLESTAR
06-04-2013, 15:23
تو چاپتر دوم Ada یجایی که 10، 11 تا جسد از سقف آویزونن وقتی میزنی میفتن بعد دوباره میان چکار باید بکنیم؟
italodance
06-04-2013, 15:25
تو چاپتر دوم Ada یجایی که 10، 11 تا جسد از سقف آویزونن وقتی میزنی میفتن بعد دوباره میان چکار باید بکنیم؟
ان اهرم را هل میدی به ان سمتی که جسد نزدیکتر هست بعد ان بالا قفل طنابش را با تیر میزنی تا جسد خودش بیوفته روی اهرم و دریچه باز یشه
arash_gartal
06-04-2013, 16:17
خیلی جالبه. تو تاپیک cod همه اعتراض میکنن که چرا بازی تغییر نمیکنه و تکراری شده تو این تاپیک هم همه اعتراض میکنن که چرا تغییر کرده!! من دارم بازی میکنم خیلی جالبه و خوبه. از نسخه 5 رزیدنت اویل خیلی بهتره
goldenmember
06-04-2013, 19:41
سلام
یه سوال
واسه آزاد کردن لباس کاراکترها باید یه سری مراحل خاصو باید تو مرسناریس با rank خوب بریم.
میخواستم بدونم این مراحل آنلاینن؟؟؟؟؟؟؟
من امروز نصب کردم بازی رو.چقدر سخته :n02: همون اولش که هواپیما میره تو ساختمون و ماشین حامل سوخت میترکه و باید فرار کنم همش میمیرم :n03:
mhentezari
07-04-2013, 00:19
یک سوال
اونجا که ایدا یک voice تو چمدون پیدا میکنه و اینا که بحث از کارلا میشه، دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ سیمونز کارلا رو به ایدا تبدیل کرده؟ یا چی؟ چرا؟
علاوه بر اینکه لطفا به سوال بالا جواب بدید!
یک سوال دیگه:
آقا رمزی، ترینری چیزی دارید؟
دو تا رو تا آخر رفتم، بقیه رو حوصله ندارم! میخوام ببینم داستانشون چیه.
ali_n2011
07-04-2013, 02:47
خیلی جالبه. تو تاپیک cod همه اعتراض میکنن که چرا بازی تغییر نمیکنه و تکراری شده تو این تاپیک هم همه اعتراض میکنن که چرا تغییر کرده!! من دارم بازی میکنم خیلی جالبه و خوبه. از نسخه 5 رزیدنت اویل خیلی بهتره
از ۵ بهتر هست منتها کنترلش افتضاحه و اینکه گنجها و پول و خرید اسلحه که حذف شده نصف جذایت بازی از بین رفته. کنترل 5 عالی بود
بهترین اویل همون نسخه 4 هست
italodance
07-04-2013, 08:11
علاوه بر اینکه لطفا به سوال بالا جواب بدید!
یک سوال دیگه:
آقا رمزی، ترینری چیزی دارید؟
دو تا رو تا آخر رفتم، بقیه رو حوصله ندارم! میخوام ببینم داستانشون چیه.
بله کارلا شده ادا تقلبی نباید اینارو بگم خودتون تا تهش برید دیگه
بابا برو زود تموم میشه حال میده واسا ادا که هر چپتر فقط 3 تا بخش داره
mhentezari
07-04-2013, 11:45
بله کارلا شده ادا تقلبی نباید اینارو بگم خودتون تا تهش برید دیگه
بابا برو زود تموم میشه حال میده واسا ادا که هر چپتر فقط 3 تا بخش داره
لیون و ایدا رو که رفتم
جک هم انصافا قشنگه بازیش. دارم اونم میرم
بیشتر واسه کریس میخوام
EngineeR EhsaN
07-04-2013, 11:50
من لیون و کریس رو رفتم دیگه حال نداشتم ادامه بدم!! کسی میتونه آخر داستان جیک و ادا چی میشه؟ جریان این ادا تقلبی چیه؟!
M e i s a m
07-04-2013, 19:51
من با وتران با همه شخصیت ها تموم کردم :دی :n10:
خدایی حال داد بعد از سالیان یه بار دیگه طعم اویل رو چشیدیم :n12:
OMiD.1080p
07-04-2013, 20:26
عجب بدبختی ایی.
من ویندوز ۸ دارم.
این Game For Windows واسه من اجرا نمیشه.
یعنی دکمه Home رو که میزنم اون منوی Live واسم نمیاد که بتونم اکانت آفلاین بسازم.
یه بازی دیگه هم هست که اونم باید همین کار رو بکنم . تو اونم نمیاد.
در کل کلا Game For Windows Offline واسه من نمیاد.
چاره چیه ؟
دوستان یه سوال فنی.من بازی رو تا یجاییش رفتم.ckeckpoint هم میزد ولی وقتی از بازی خارج شدم و باز رفتم تو بازی از اولش آورد و save نداره.قضیه چیه؟؟؟؟
بعد برای خارج شدن از بازی exit نداره!!!!! داستانش چیه؟؟!!
goldenmember
07-04-2013, 21:18
دوستان یه سوال فنی.من بازی رو تا یجاییش رفتم.ckeckpoint هم میزد ولی وقتی از بازی خارج شدم و باز رفتم تو بازی از اولش آورد و save نداره.قضیه چیه؟؟؟؟
بعد برای خارج شدن از بازی exit نداره!!!!! داستانش چیه؟؟!!
چک پوینت اونه که وقتی مردی از اونجا میاد.
بعد از چندتا چک پوینت
saving میاد یعنی اگه از بازی خارج شدی از سیوینگ میاد.
برای خارج شدن هم باید esc رو بزنی گوشیو در میاره علامت power رو بزن بعد yes
چک پوینت اونه که وقتی مردی از اونجا میاد.
بعد از چندتا چک پوینت
saving میاد یعنی اگه از بازی خارج شدی از سیوینگ میاد.
برای خارج شدن هم باید esc رو بزنی گوشیو در میاره علامت power رو بزن بعد yes
ای بابا من تا اونجایی که هواپیما میره تو ساختمون و میفته پایین و یه ماشین سوخت منفجر میشه و باید فرار کنی رفتم و هی باختم:n02: بعد خارج شدم.یعنی تا اونجا یه saving نداشت؟ اینجوری که خیلی سخته نمیشه با برنامه live چیزی همش سیو کرد؟(البته یه ترینر ازش دانلود کردم توش یه گزینه داره که میشه اینکار رو کرد ولی هنوز امتحانش نکردم)
OMiD.1080p
07-04-2013, 22:16
دوستان شما تو منوی اصلی بازی Home رو میزنید Game For Windows میاد ؟
EngineeR EhsaN
07-04-2013, 22:38
دوستان شما تو منوی اصلی بازی Home رو میزنید Game For Windows میاد ؟
والا تا اونجایی که یادمه بازی اصلا براساس Game for Windows نیست!!!
miladddd
07-04-2013, 23:19
دوستان من یک سوال دارم
من فقط evil 5 رو روی pc بازی کردم
به شدت هم خوشم اومد
آیا این بازی برای من خوشایند هست؟ چون خیلی تعاریف بدی ازش شنیدم
mhentezari
07-04-2013, 23:47
به نظر من که از 4 و 5 خیلی بهتر بود
خصوصا از جیک خوشم اومد به همراه اون نمسیسش
ایدا هم داستان خوبی داشت
کریس رو البته نرفتم
ولی فک کنم بی مزه ترینش همون لیون باشه!
OMiD.1080p
08-04-2013, 03:40
والا تا اونجایی که یادمه بازی اصلا براساس Game for Windows نیست!!!
شما اصلا بازی کردید ؟
اگه نداره پس چجوری بازی رو سیو میکنه ؟
همین الان هم یه ساعت بازی کردم.بعد هی مینوشت سیو ناموفق بود.از بازی هم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم از اول اومد.
با این حــال کسی تو ویندوز ۸ اینو بازی کـــرده ؟
اره من خودم تو ویندوز 8 بازی کردم..مشکلی هم نداشتم:n06:
italodance
08-04-2013, 14:59
اره ان تیم بهترینش بود خیلی حال داد
من همین الان نسخه 5 رو نصب کردم با DX10 گرافیکش از نسخه 6 بیشتره ! :n13:
ali_n2011
08-04-2013, 16:59
ایدا هم داستان خوبی داشت
کریس رو البته نرفتم
ولی فک کنم بی مزه ترینش همون لیون باشه!
عمرا اگه به 4 برسه ولی مقایسه اش با 5 به دلیل کنترل بد بازی 5 کمی بهتره
4 یه چیزه دیگه بود یادمه اولین بار بیش از یه ماه طول کشید تمومش کنم در صورتی می شه گفت از 4 بهتر بود که اولا کنترلش مثل 4 بود(البته با گیم پد منظورمه نه کیبورد)دوما مثل 4 گنجهای مخفی و خرید و فروش اسلحه و کلا این قسمتش حداقل مثل 4 بود و نقشه حدف نمی شد و سوما مرحله لیون مثل 4 طولانی تر بود و چند مورد دیگه که خاطرم نیست
4 تو زمان خودش بهترین گیم سال شد
EngineeR EhsaN
08-04-2013, 17:21
شما اصلا بازی کردید ؟
اگه نداره پس چجوری بازی رو سیو میکنه ؟
همین الان هم یه ساعت بازی کردم.بعد هی مینوشت سیو ناموفق بود.از بازی هم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم از اول اومد.
با این حــال کسی تو ویندوز ۸ اینو بازی کـــرده ؟
آره بازی کردم مطمئنم که Games For Windows نیست! خودش اول گفت میخوای اتوسیو کنه یا نه منم او.کی دادم یه اسلات باز کرد و سیو کردم و بعدش خودش سیو کرد!
123arash
08-04-2013, 18:17
عمرا اگه به 4 برسه ولی مقایسه اش با 5 به دلیل کنترل بد بازی 5 کمی بهتره
4 یه چیزه دیگه بود یادمه اولین بار بیش از یه ماه طول کشید تمومش کنم در صورتی می شه گفت از 4 بهتر بود که اولا کنترلش مثل 4 بود(البته با گیم پد منظورمه نه کیبورد)دوما مثل 4 گنجهای مخفی و خرید و فروش اسلحه و کلا این قسمتش حداقل مثل 4 بود و نقشه حدف نمی شد و سوما مرحله لیون مثل 4 طولانی تر بود و چند مورد دیگه که خاطرم نیست
4 تو زمان خودش بهترین گیم سال شد
من با شما دوست عزیز موافقم..اگر این مواردی که گفتید به سناریو لیون اضافه میشد و صد البته اگه این زامبی ها کمی سرعتشون پایینتر بود عالی میشد..
ولی الانم واقعا بعضی مراحل سناریوی لیون منو یاد اویل 4 میندازه مثلا همون قسمت کلیسا تو قبرستان واقعا زیبا بود یه لحظه حس کردم اویل 4 چه بسا از اون بهتره ولی باز با این زامبیها که پرش میکنن و اسلحه دارن خراب کردن بازی رو
من شخصا منکر تغییر نیستم ! ولی تغییر باید یه سری خصوصیات خوب به بازی اضافه کنه نه اینکه گند بزنه به همه چی !
الان توم ریدر 2013 با نسخه های قبلیش کلی فرق کرده اما خداییش از بازی کردنش لذت بردم !
امیدوارم نسخه بعدی این روند و ادامه نده ! من که فعلا بازی رو حذف کردم ! شاید یه مدت بی بازی موندم از سری اجبار ! بازی کردم :n15:...
من شخصا منکر تغییر نیستم ! ولی تغییر باید یه سری خصوصیات خوب به بازی اضافه کنه نه اینکه گند بزنه به همه چی !
الان توم ریدر 2013 با نسخه های قبلیش کلی فرق کرده اما خداییش از بازی کردنش لذت بردم !
امیدوارم نسخه بعدی این روند و ادامه نده ! من که فعلا بازی رو حذف کردم ! شاید یه مدت بی بازی موندم از سری اجبار ! بازی کردم :n15:...
من خودمم فقط 4 و 5 ش رو بازی کرده بودم. چـــــــــــقد دوسشون داشتم.
یادمه تو 4 و 5 ش حساب تک تک گوله هاتو داشتی آخه فضا محدود بود. بعد می تونستی تو اون کیفه بچینیشون و 5ش که محشر بود حتی میشد ذخیره کنی. اینجا هم تقربیا اونطوریه ولی کار و ساده تر کرده. از نظر من این بد نیست. تقریبا میشه گفت از هر لحاظ واسه بازی پیشرفت وجود داره، منتهی بحث سلیقه است. خیلیا زامبیای کند رو بیشتر می پسندن که در آرامش بتونن هد شات کنن. ولی در کل چیزی که بنظرم مزخرف شده کنترلشه که وقتایی که باید تند بدویی مثه غول آخر کریس این عیب خودشو خیلی نشون میده. چون با عوض شدن دوربین هی میره تو در و دیوار. نشانگر هدفشم چرت شده با اون چرخش بی خودش ولی در کل عالــــــــــی بود.
goldenmember
09-04-2013, 14:08
دوستان من یک سوال دارم
من فقط evil 5 رو روی pc بازی کردم
به شدت هم خوشم اومد
آیا این بازی برای من خوشایند هست؟ چون خیلی تعاریف بدی ازش شنیدم
اگه از 5 حوشت بیاد عاشق این میشی.
ashil1234
09-04-2013, 22:41
مهم
خب بچه ها اونجور که معلومه Multi این بازی هم کرک شد و میتونید به سایت زیر برید تا کرک و اموزش کاملش رو بگیرید :n02::n19::n20:
من فعلا چون نسخه ی کامل رو ندارم (blackbox دارم) نمیتونم امتحان کنم کسی اگه امتحان کرد لطف کنه نتیجرو اعلام کنه همچنین برای اطلاع برخی ها بگم میتونید دو تا دسته برای PC بگیرید و وصلشون کنید و قبل از انتخاب کاراکتر در این بازی Split رو انتخاب کنید حالا صفحه دو تایی میشه و مینونید دونفره با دسته ها بازی کنید :n26::n25:
بالاخره بعد از ۲ رو دانلود . تموم شد و نصبش کردم ..!
گرافیک و گیم پلی عالی داشت ..!
همه چش خوب بود ... منکه خیل خوشم اومد .!
ولی همیشه از یه چیزه این بازی بدم میاد .. اونم اینه که مراحلش خیلی طولانیه ... آدم خسته میشه دیگه ...!
تو بعضی بازی ها با ۱۰ تا تفنگم کم میاری واسه کشتن دشمنا ..!
ولی تو این بازی با ۱ کلت شهر و به فنا میدی ..! :rambo:
از اینش خوشم میاد ..!
خاطراته evil 4 زنده شد ولی .. دلم گرفت ..! :n27:
دوستان این بازی برای Xbox 360 کد تقلب داره ؟مثل بی نهایت کردن تیر
system1000
10-04-2013, 14:27
بازی رو تموم کردم. واقعا از اویل فقط اسمش باقی مونده. فکر میکردم بعد انتقادهای قبلی، این قسمتش خوب از آب در بیاد ولی واقعا این طور نشد.
داستان مزخرف و بی سر و ته که اگه میدادن دست من یه داستان بهتر براش مینوشتم. اول بازی صحنه ای از اواخر داستان رو نشون میده لیون و رفیقش افتادن رو زمین و حال رفیقش بده و هلیکوپتر قصد کشتن ما رو داره و ما باید رفیقمون رو ببریم یه جای امن. ولی بعدا که به اون جا میرسیم میبینیم که ایدا داخل هلیکوپتره و داره مارو نجات میده و رفیقمون هم سرحال و خودش سرپا هست و انگار صحنه های اول بازی خواب و رویا بوده!
یا مثلا وقتی که از فاضلاب میان بیرون و یه دفعه نشون میده داخل هواپیما هستن و معلوم نیست هواپیمای مسافربری بدون محافظ با چه قصدی داشته میرفته به چین بحران زده و اصلا خلبان چطور تبدیل به زامبی شد.یا دقیقا همونجایی که سقوط کردن ایدا منتظرشونه! مثل هزار جای دیگه ی بازی که اصلا لیون نمیدونه داره کجا میره ولی به هدفش میرسه بدون هیچ برنامه ای! اون همراهشم که اصلا معلوم نیست از کجا پیداش شده تقریبا بیشتر داستان اویل رو در دستش داره و جالبه لیون همش ازش میپرسه قضیه خواهرت چیه و اون قول میده بگه و تا آخر داستان اصلا حرفی نمیزنه و لیون هم مثل یه محافظ و نوکر شخصی در خدمت اون دختره هست بدون اینکه اصلا بپرسه چرا! در کل انقدر داستانش نقص داره و مبهم هست که مشخصه نویسنده با ماست مالی تمومش کرده.هرچقدر از داستان بدش بگیم بازم کمه.
زامبی ها هم تمومی ندارن حتی تو محیط های خیلی بسته هم نمیشد زیاد یه جا صبر کرد و هرچند تا میکشتی بازم چند ثانیه بعد چند تا زامبی سبز میشدن و این باعث شده روند بازی خیلی تند باشه و فقط به فکر این باشی که بدوی و فرار کنی. skill ها هم یه چیز مزخرفی بود که واقعا تعجب میکنم رو چه اساسی اونا رو گذاشتن که تقریبا تا ته بازی به کار نمیان اونم با همچین قیمتای بالایی که باید 10 20 بار بازی رو تموم کنی تا شاهکار کنی و بتونی همه رو باز کنی! خود من تا آخر داستان لیون فقط تونستم 4 تا رو باز کنم که اونا هم واقعا به درد نمیخوردن. در مورد سلامتی هم گیاه ها به جز در کشتن غول ها آنچنان کاربرد ندارن.چون بعد هر بار مردن خود به خود تمام سلامتیت پر میشه و بازی از همون چک پوینت ادامه پیدا میکنه.
تنوع دشمنا هم به قدری کم بود که مشخصه مدت زیادی روشون کار نشده. اکثر غول ها رو هم که میشد مخفی بشی و بزاری همراهات بکشنش مثل آب خوردن.
در کل میتونم بگم این بازی اگه اسمش resident evil نبود، در حد یه بازی خیلی معمولی شناخته میشد و مایی که از قسمت اول بازی تا الان ازش خاطره خوب داریم شاید به خاطر تعصبمون اگه قسمت 7 و الی آخر هم افتضاح باشه، بازم در عین ناامیدی دوستش داریم.
داداش خسته نباشی..دمت گرم اما دلیل نمیشه بیای داستانو لو بدی و بی مزه کنی بازیو...خیلیا هنوز میخوان شروع کن بازیو..ای بابا
ashil1234
10-04-2013, 17:30
بازی رو تموم کردم. واقعا از اویل فقط اسمش باقی مونده. فکر میکردم بعد انتقادهای قبلی، این قسمتش خوب از آب در بیاد ولی واقعا این طور نشد.
داستان مزخرف و بی سر و ته که اگه میدادن دست من یه داستان بهتر براش مینوشتم. اول بازی صحنه ای از اواخر داستان رو نشون میده لیون و رفیقش افتادن رو زمین و حال رفیقش بده و هلیکوپتر قصد کشتن ما رو داره و ما باید رفیقمون رو ببریم یه جای امن. ولی بعدا که به اون جا میرسیم میبینیم که ایدا داخل هلیکوپتره و داره مارو نجات میده و رفیقمون هم سرحال و خودش سرپا هست و انگار صحنه های اول بازی خواب و رویا بوده!
یا مثلا وقتی که از فاضلاب میان بیرون و یه دفعه نشون میده داخل هواپیما هستن و معلوم نیست هواپیمای مسافربری بدون محافظ با چه قصدی داشته میرفته به چین بحران زده و اصلا خلبان چطور تبدیل به زامبی شد.یا دقیقا همونجایی که سقوط کردن ایدا منتظرشونه! مثل هزار جای دیگه ی بازی که اصلا لیون نمیدونه داره کجا میره ولی به هدفش میرسه بدون هیچ برنامه ای! اون همراهشم که اصلا معلوم نیست از کجا پیداش شده تقریبا بیشتر داستان اویل رو در دستش داره و جالبه لیون همش ازش میپرسه قضیه خواهرت چیه و اون قول میده بگه و تا آخر داستان اصلا حرفی نمیزنه و لیون هم مثل یه محافظ و نوکر شخصی در خدمت اون دختره هست بدون اینکه اصلا بپرسه چرا! در کل انقدر داستانش نقص داره و مبهم هست که مشخصه نویسنده با ماست مالی تمومش کرده.هرچقدر از داستان بدش بگیم بازم کمه.
زامبی ها هم تمومی ندارن حتی تو محیط های خیلی بسته هم نمیشد زیاد یه جا صبر کرد و هرچند تا میکشتی بازم چند ثانیه بعد چند تا زامبی سبز میشدن و این باعث شده روند بازی خیلی تند باشه و فقط به فکر این باشی که بدوی و فرار کنی. skill ها هم یه چیز مزخرفی بود که واقعا تعجب میکنم رو چه اساسی اونا رو گذاشتن که تقریبا تا ته بازی به کار نمیان اونم با همچین قیمتای بالایی که باید 10 20 بار بازی رو تموم کنی تا شاهکار کنی و بتونی همه رو باز کنی! خود من تا آخر داستان لیون فقط تونستم 4 تا رو باز کنم که اونا هم واقعا به درد نمیخوردن. در مورد سلامتی هم گیاه ها به جز در کشتن غول ها آنچنان کاربرد ندارن.چون بعد هر بار مردن خود به خود تمام سلامتیت پر میشه و بازی از همون چک پوینت ادامه پیدا میکنه.
تنوع دشمنا هم به قدری کم بود که مشخصه مدت زیادی روشون کار نشده. اکثر غول ها رو هم که میشد مخفی بشی و بزاری همراهات بکشنش مثل آب خوردن.
در کل میتونم بگم این بازی اگه اسمش resident evil نبود، در حد یه بازی خیلی معمولی شناخته میشد و مایی که از قسمت اول بازی تا الان ازش خاطره خوب داریم شاید به خاطر تعصبمون اگه قسمت 7 و الی آخر هم افتضاح باشه، بازم در عین ناامیدی دوستش داریم.
کل مطلبتونو قبول دارم بجز بند دوم که مشخصه داستان رو به صورت کامل نفهمیدید یا حواستون نبوده یا جواب این سوالاتون توی بقیه داستان های کاراکتر ها بوده:n26: به هر حال منم فقط از قسمت
داستان از اونجاییش خوشم اومده که کارلا و ایدا رو با هم اشتباه میگیرن و این میشه یه موقعیت که کارلا از اون استفاده میکنه.:n02:
به هر حال باز هم جای امید به اویل هست در صورتیکه قابلیت های قبلیش بهش باز گردن و یه شخصیتی مثل آلبرت وسکر بهش اضافه شه که جدیدا هم شایعه شده که کپکام میخواد الکس وسکر رو
روی کار بیاره امیدوارم اویل بعدی که سال 2014 میاد دوباره بترکونه .:n27:
راستی کسی مثل اینکه نمیخواد مالتی بازی کنه :n02:دوستان کسی نتونست امتحان کنه ببینه کرکه کار میکنه یا نه ؟:n13:
دوستان این بازی برای Xbox 360 کد تقلب داره ؟مثل بی نهایت کردن تیر
تو خود بازی که بی نهایت کردن تیر قابل خریدنه. گرونه اما یه بار بازیو تموم کنی پولت میرسه.:n01:
M e i s a m
10-04-2013, 21:31
من امروز با همه کاراکتر ها رو وتران و پرفشنال هم کل چپترها رو رفتم یه بینهایت هم خریدم مال assault rifle ولی کار نمیکنه... موقع رفتن به بازی allow هم اپشن تیربینهایت رو ولی بازم تیرش که تموم میشه دیگه هیچی نمیکنه
چطور باید استفاده کرد ازش؟ assalut rifle مگه همون رگباری هاش نیست؟! گفتم اسلحه رگبار رو همه دارن بذار این رو بگیرم ولی کار نمیده! :n29:
یا اینکه لاکن باید نیوگیم برم تا فعال بشه؟! خیلی مسخره میشه که اینطوری... حالا به فرض وسط نیوگیم بود که یکی دیگه هم خریدم اونموقع بازم کار نمیده؟ :n27:
دوستان شفاف سازی کنید لطفا :n16:
دوستان یکی مارو تو این بخش SKILS کمک کنه .!
کودومارو بخرم خوبه ؟
یکم توضیح بدین .!
ashil1234
11-04-2013, 01:22
سلام
یه سوال
واسه آزاد کردن لباس کاراکترها باید یه سری مراحل خاصو باید تو مرسناریس با rank خوب بریم.
میخواستم بدونم این مراحل آنلاینن؟؟؟؟؟؟؟
بله کاملا درست گفتید:n05:
دوستان یکی مارو تو این بخش SKILS کمک کنه .!
کودومارو بخرم خوبه ؟
یکم توضیح بدین .!
هر کدوم یه قابلیتایی دارن مثلا یکیشون مبارزه کردن با زامبی ها رو آسون کرده یکی دیگه تیرها رو نامحدود میکنه یکی دیگه توی درجه ی بحرانی جون زودتر خوبت میکنه و ... ببخشید ولی تک تک نمیتونم نام ببرم :n02:
به نظر من هم اوناییی رو بخر که نقاط ضعفتو پوشش میدن اینجوری بهتر مبارزه میکنی :n01:
Daniel-Fire
11-04-2013, 09:02
دوستان بخش مولتی بازی رو بازی کردین ؟ چجوریاس ؟
من امروز با همه کاراکتر ها رو وتران و پرفشنال هم کل چپترها رو رفتم یه بینهایت هم خریدم مال assault rifle ولی کار نمیکنه... موقع رفتن به بازی allow هم اپشن تیربینهایت رو ولی بازم تیرش که تموم میشه دیگه هیچی نمیکنه
چطور باید استفاده کرد ازش؟ assalut rifle مگه همون رگباری هاش نیست؟! گفتم اسلحه رگبار رو همه دارن بذار این رو بگیرم ولی کار نمیده! :n29:
یا اینکه لاکن باید نیوگیم برم تا فعال بشه؟! خیلی مسخره میشه که اینطوری... حالا به فرض وسط نیوگیم بود که یکی دیگه هم خریدم اونموقع بازم کار نمیده؟ :n27:
دوستان شفاف سازی کنید لطفا :n16:
من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم باید رو اسکیلشم باشه. شما بینهایتش رو می خری تو اسکیلای 1 تا 8 هر کدوم که خواستی قرار میدی، به قول خودت هم Allow می کنی. توی بازی اون اسکیلی رو انتخاب کن که تیر بی نهایته. مثلا اگه تیر بینهایت رو بین سه تا اسکیلای گروه یک انتخاب کردی، با اف 1 یا از منو خودش اسکیل گروه یکو انتخاب کن تا فعال شه. :n02:
goldenmember
11-04-2013, 09:55
سلام
کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
آخه من انگلیسیم زیاد خوب نیس.
M e i s a m
11-04-2013, 11:01
من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم باید رو اسکیلشم باشه. شما بینهایتش رو می خری تو اسکیلای 1 تا 8 هر کدوم که خواستی قرار میدی، به قول خودت هم Allow می کنی. توی بازی اون اسکیلی رو انتخاب کن که تیر بی نهایته. مثلا اگه تیر بینهایت رو بین سه تا اسکیلای گروه یک انتخاب کردی، با اف 1 یا از منو خودش اسکیل گروه یکو انتخاب کن تا فعال شه. :n02:
جان؟ فعال شه؟ :n04: مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!
کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
خط سلامتی و خط نیروی مبارزه فک نکنم زیاد بشن اما اسکیل دفنس (Defence) دیرتر خونو کم میکنه و اسکیل ملی (Melee) شدت ضربه ها رو بیشتر میکنه.
جان؟ فعال شه؟ مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!
آره دیگه باید فعالشون کنی. همین که تو گروها چیدیشون بر حسب ضرورت نیگا می کنی کدوم گروه از اسکیلا رو بیشتر می خوای اونو بر میداری. حالا یا با دکمه که سریعتره. مثلا اسکیلای گروه 7 رو می خوای اف 7 رو میزنی. تو راهنمای آپشنش هست. اگه هم راحت نیستی اسکیپو بزن از اونجا برو تو آیکن 5 ضلعیه گروه اسکیلایی رو که می خوای انتخاب کن تا فعال بشن.
مثلا خودم گروه 1 رو با اسکیلای Defence، Melee و Recovery رو پر کردم. وقتایی که دشمنا سریع نزدیک میشن و مشت و لگد میرم سراغشون با اف 1 گروه یکو فعال میکنم که سریع بکشتشون و اگه کتک خوردم دیرتر بمیرم. اما جایی که به تیر اندازی میرسم گروه 2 رو فعال می کنم که فایر پاور و فست ریلود و قدرت نفوذ داره که قدرت شوتینگ و بالا ببره.
mhentezari
11-04-2013, 13:54
ایدا ظاهرا بعد از تموم شدن کردیت اش یک ویدئو دیگه هم داره
اما برای من نشون داده نشد
چرا؟
ashil1234
11-04-2013, 22:32
و بالاخره خودم کرک مالتی (آنلاین) بازی رو امتحان کردم کاملا کار کرد بدون هیچ گونه مشکلی :n02::n19::n20::n25::n05:
همونطور که در پست 961 این تاپیک گفتم به این سایت برید و راهنمایی ها و همه چیز لازم رو بگیرید
اگه هم مشکلی داشتید به من پخ بزنید:n02:
M e i s a m
11-04-2013, 23:18
به هزار بدبختی اون همه رو خریدم تازه فهمیدم سر کار بودم.... اگر میدونستم از اول یهو میزدم میرفتم واسه بینهایت ها...
assault rifle و grenade launcher بی نهایت گرفتم چه حالی میده :n19: بازی رو روی No mercy تموم کردم با کریس :n10:
ashil1234
12-04-2013, 01:27
کسی سیو کامل بازی رو نداره ؟ چون یادم رفته بود قبل از نصب دوباره از سیو بکآپ بگیرم :n02:
اسم یه چنتا SKILS توپ و بگین ، بخریم .!
ali_n2011
13-04-2013, 01:30
من بخش مرسنریزشو باز کردم منتها وقتی بازی می کنم بعد تموم کردن می خواد اطلاعاتو به نت بفرسته و رو همون جا گیر می کنه و مجبور می شی بازیو ببندی راهی برای آفلاین بازی کردن این بخش مثل نسخه 5 نیست در ضمن من هر ی من کنم اسلحه هام بی نهایت نمی شند ممنون می شم راهنمایی کنید
ashil1234
13-04-2013, 19:15
من بخش مرسنریزشو باز کردم منتها وقتی بازی می کنم بعد تموم کردن می خواد اطلاعاتو به نت بفرسته و رو همون جا گیر می کنه و مجبور می شی بازیو ببندی راهی برای آفلاین بازی کردن این بخش مثل نسخه 5 نیست در ضمن من هر ی من کنم اسلحه هام بی نهایت نمی شند ممنون می شم راهنمایی کنید
شما واسه ی رفتن به مرسناریس کرک رو که من گفتمو ریختید یا درست عمل کردید ؟:n18:
فکرم نکنم بشه این بخش رو آفلاین رفت چون که همونطور که میدونید باید به سرور وصل شه مگر اینکه یه شبیه ساز سرور واسش کرک کنن که اونم زمان میبره.:n05:
به هر حال بهترین راه واسه بی نهایت کردن تیرها رفتن بخش مرسناریس هست که امتیاز زیادی میده که هنوز من بخاطر اینکه سیوم پاک شد نتونستم برم توش ولی شما میتونید با رفتن مرحله ها رو هر سختی مقدار skill ـش رو بدست بیارید و بخریدش بعدش دفعه ی بعدی که خواستید بازی کنید Infinite Ammo رو روی Allow بگذارید :n02:
سلام دوستان
من خیلی وقته بازی رو گذاشتم کنار ولی چون با سری اویل خاطره دارم وسوسه شدم یه سیستم گیم بگیرم اینو بازی کنم
بنظرتون ارزش داره یا نه؟ این نسخه چیکاره بوده؟ ارزش داره واسش سیستم بگیرم یا نه؟
اویل بازاش جواب بدن لطفا
سلام دوستان
من خیلی وقته بازی رو گذاشتم کنار ولی چون با سری اویل خاطره دارم وسوسه شدم یه سیستم گیم بگیرم اینو بازی کنم
بنظرتون ارزش داره یا نه؟ این نسخه چیکاره بوده؟ ارزش داره واسش سیستم بگیرم یا نه؟
اویل بازاش جواب بدن لطفا
اگه منظورت اینه که تو مایه های اویل 1 و 2 و 3 هست که از نظر من در مقایسه با نسخه های اولیه 2 زار هم نمی ارزه !
از نظر من نسخه 4 از 5 بهتر بود ! نسخه 5 هم از این نسخه بهتره !
البته بعضی از دوستان که از نسخه 5 لذت بردن این نسخه رو تایید می کنن ولی من شخصا حذفش کردم !
ali_n2011
14-04-2013, 02:54
شما واسه ی رفتن به مرسناریس کرک رو که من گفتمو ریختید یا درست عمل کردید ؟:n18:
فکرم نکنم بشه این بخش رو آفلاین رفت چون که همونطور که میدونید باید به سرور وصل شه مگر اینکه یه شبیه ساز سرور واسش کرک کنن که اونم زمان میبره.:n05:
به هر حال بهترین راه واسه بی نهایت کردن تیرها رفتن بخش مرسناریس هست که امتیاز زیادی میده که هنوز من بخاطر اینکه سیوم پاک شد نتونستم برم توش ولی شما میتونید با رفتن مرحله ها رو هر سختی مقدار skill ـش رو بدست بیارید و بخریدش بعدش دفعه ی بعدی که خواستید بازی کنید Infinite Ammo رو روی Allow بگذارید :n02:
نه من از کرک استفاده نکردم برای این بخشش کرک جداگانه ای هست؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی در ضمن من نسخه black box رو دان کردم برای بینهایت هم از راهنمایی دوستان تو پستای قبلی استفاده کردم ولی نشد که نشد
ashil1234
14-04-2013, 10:02
نه من از کرک استفاده نکردم برای این بخشش کرک جداگانه ای هست؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی در ضمن من نسخه black box رو دان کردم برای بینهایت هم از راهنمایی دوستان تو پستای قبلی استفاده کردم ولی نشد که نشد
آره دیگه واسه بخش مولتی کرک جداگانه ای هم اومده
ولی بخاطره اینکه به Blackbox میگن Blackbox بخاطر همینه که یا فایلهای مولتی و یا زبان ها رو پاک میکنه تا بازی حجمش کمتر شه :n02:البته بعضی ها هم بودن که با کرک زیر با بلک باکس
تونستن برن (این کرک واسه ی همه ی نسخه هاست)
ولی خب اگه این کرک رو همراه با توضیحاتش انجام دادید باید از اول این بازی رو برید تا بتونید مرسناریس رو برید چون نه سیو قبلی و نه سیو های توی اینترنت رو هیچکدوم قبول
نمیکنه البته میشه بخش Story و بقیه ی بخش هایی که نیاز ندارن داستانو کامل بری رو ، بری
ببخشید ولی دیگه واقعیته :n01:
goldenmember
14-04-2013, 10:07
سلام دوستان سیو کامل بازیو کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکیل و این چیزا مهم نیس.
میخوام صاحب سیو تموم لوح های آبی رو پیدا کرده باشه.
goldenmember
14-04-2013, 12:34
راستی آخر سناریو کریس که باید از دست اون b.o.w فرار کنم چرا اینطوریه؟
دوربین هی این ور اونور میچرخه قاطی میکنم.
اعصابم خورد شد.
دوربین تنظیمی چیزی نداره؟
سلام دوستان سیو کامل بازیو کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکیل و این چیزا مهم نیس.
میخوام صاحب سیو تموم لوح های آبی رو پیدا کرده باشه.
لوحهای همه رو گرفتم جز ایدا. احتمالا امروز لوحهای اونم میگیرم. اگه خواستی صبر کن تا تمومش کنم :)
راستی آخر سناریو کریس که باید از دست اون b.o.w فرار کنم چرا اینطوریه؟
دوربین هی این ور اونور میچرخه قاطی میکنم.
اعصابم خورد شد.
دوربین تنظیمی چیزی نداره؟
واسه کریسم تو اون مرحله هیچ کاریش نمیشه کرد. جز گ.ه ترین قسمتاییی بود که میشد کنترلش کرد. دوربین عزیز خودش تشخیص میده کجا تشریف ببره.
اما در کل هیچ وقت از یارت عقب نمون. از اون که عقب بمونی مردی.:n15:
دوستان میشه این بازی رو با دسته بازی رد من نمیتونم از ماوس بازی کنم خوشم نمی یاد چطور میشه که فقط مثل کنسول با دسته بازی کرد مرسی
دوستان میشه این بازی رو با دسته بازی رد من نمیتونم از ماوس بازی کنم خوشم نمی یاد چطور میشه که فقط مثل کنسول با دسته بازی کرد مرسی
با کنترلرهای معمولی به احتمال زیاد نمیشه ! باید کنترلر Xbox 360 بگیری
ali_agha1981
14-04-2013, 19:55
به نظرم خیلی مسخرست که برای اینکه بازی رو یکبار تمام کنید..باید 4 بار credits آخر بازی ببنید...
خیلی بهتر میشد اگه همه شخصیت ها تو قالب یه سناریو پیش میرفتن ،
و حین بازی میشد شخصیت رو عوض کرد یا حتی روی پایان بازی تاثیر گذاشت.
الان شخصیت اصلی بازی کیه ؟ لیونه ؟ کریس ؟ ادا ؟ جک ؟ یا اون غول گندهه که همه جا هست..؟ :n09:
ashil1234
14-04-2013, 20:41
به نظرم خیلی مسخرست که برای اینکه بازی رو یکبار تمام کنید..باید 4 بار credits آخر بازی ببنید...
خیلی بهتر میشد اگه همه شخصیت ها تو قالب یه سناریو پیش میرفتن ،
و حین بازی میشد شخصیت رو عوض کرد یا حتی روی پایان بازی تاثیر گذاشت.
الان شخصیت اصلی بازی کیه ؟ لیونه ؟ کریس ؟ ادا ؟ جک ؟ یا اون غول گندهه که همه جا هست..؟ :n09:
منم باهات موافقم با اون سبکی که گفتی به نظر منم خیلی بهتر بود ولی خب بعضی جاها بقیه نیستشون و باید اینطوری میشد :n01:
شخصیت اصلی بازی هم کسی نیست ولی کلا فک کنم همون لیان یا به قول بعضی ها لیون هستش :n02:
goldenmember
14-04-2013, 21:14
لوحهای همه رو گرفتم جز ایدا. احتمالا امروز لوحهای اونم میگیرم. اگه خواستی صبر کن تا تمومش کنم :)
واسه کریسم تو اون مرحله هیچ کاریش نمیشه کرد. جز گ.ه ترین قسمتاییی بود که میشد کنترلش کرد. دوربین عزیز خودش تشخیص میده کجا تشریف ببره.
اما در کل هیچ وقت از یارت عقب نمون. از اون که عقب بمونی مردی.:n15:
لطفا وقتی تموم کردی بزار.
لطفا وقتی تموم کردی بزار.
تمومش کردم. سیواش کجان؟
saeedblack
14-04-2013, 23:32
اینرو هم چند روزه تموم کردم در آغاز یه توضیحی بدم بعد برم سراغ نمره دادن.به عنوان یه از علاقه مندان خیلی زیاد سری اویل که تمام اویلهای درست شده برای همه کنسول هارو بازی کردم باید بگم که اویل6 اونقدرها هم که دوستان میگن بد نیست و سازندگان سعی کردن خودشون رو با شرایط جدید بازیسازی تطبیق بدن.زمانی که اویل1و2و3 برای PS1 عرضه شد خیلی از ماها از جمله خودم این بازی جزو معدود بازیهای ترسناک بود و برامون تازگی داشت و حتی برای خیلی ها یازی کردن با PS1 تازگی داشت خوب معلومه این باعث شده یک خاطره نوستالوژیک از اون و اویلهای قبلش برامون به یاد بمونه و کمی هم توقعاتمون بالا بره.بعدش الان بیشتر فروش دنیا دست آمریکا و اروپاست و ذائقه اونها خواه ناخواه روند بازیسازی رو عوض میکنه باری مثال آمریکایی ها برای Star Wars میمیرن در حالی که من وقتی خودم چه فیلم هاشو دیدم چه اون دوتا بازیشو کردم حالم به هم خورد.به نظر شما چرا از سال 2005 به بعد بازیهای SCFI روند رو به رشدی داشته و در عوض بازیهای خلاقانه کاهش داشته یا اگه هم بوده فقط برای ژاپنی ها بوده چون اونی که تو آمریکا پول میده بازیرو میخره حوصله نداره بره اهرم از یه جا نفت رو از جای دیگه باتری رو از جای دیگه بیاره قطار روشن کنه بره(اویل3) اونا فقط دوست دارن بکشن برن جلو.خوب با این تفاسیر بازیهای با سابقه نیازمند تغییر هستن که به نظر من کپکام نتونسته نیاز بازیخورهای قدیمیشو برآورده کنه.
داستان:9 نقطه قوت این بازی مثل تمام بازیهای ژاپنی داستانش هست داستانی که تنها امید من که اویل رو از قبل بازی میکردم همین بود و البته وجود شخصیتها هم رو این موضوع تاثیرگذار بود.
گرافیک:8 گرافیک بازی کاملا عادی و حتی تو برخی از جاها از نسخه قبلی هم کمتر هست که البته بیشتر از این هم انتظار نمیرفت.
صداگذاری:7 نبود آهنگهای تاثیر گذار برای یک بازی پرچم دار سبک ترسناک و همچنین نبود آهنگهای ترسناک در جاهای ترسناک بازی با این حساب بازهم صداگذاری محیط و همچنین صداگذاری در Cutscene ها خیلی موثره.
گیم پلی:4.5وحشتناک ترین بخش بازی البته نه از نظر ترس بلکه باگهای متعدد از بین بردن سیستم خرید و ارتقا اسلحه که خود من تا الان هر چی به این مسئله فکر کردم دلیل عقلانی براش پیدا نکردم که چرا سازندگان این قسمت رو حذف و یه سری Skill مسخره جاش گذاشتن و همچنین سیستم Inventory ضعیف و همچنین وجود دشمنان تکراری در بخش 4 هر مرحله برای تمامی سناریوها(منظورم همونهایی که هرچی میزیشون نمیمیرن هست) عوض کردن سیستم Healing بازی و AI فوق العاده ضعیف که زامبی ده متر اون ور تر میپرید من از اینجا خونم نصف میشد و همچنین بخش فرار افراد مثل چپتر آخر کریس که نیازش فقط یه Joypad و با کیبورد به سختی رد میشه.
نمره کلی:7 به نظر من اگر سازندگان کمی بیشتر روی بازی وقت میذاشتن و بیشتر روی تمام جوانبش کار میکردن این بازی میتونست ایده خوبی باشه به خاطر وجود4 سناریو متفاوت با کمی فکر بیشتر میتونست یکی از بهترین اویل ها باشه که متاسفانه نشد و باید منتظر نسخه بعدی باشیم.البته من تا کمی به Revelation امیدوارم.
ali_n2011
15-04-2013, 01:51
آره دیگه واسه بخش مولتی کرک جداگانه ای هم اومده
ولی بخاطره اینکه به Blackbox میگن Blackbox بخاطر همینه که یا فایلهای مولتی و یا زبان ها رو پاک میکنه تا بازی حجمش کمتر شه :n02:البته بعضی ها هم بودن که با کرک زیر با بلک باکس
تونستن برن (این کرک واسه ی همه ی نسخه هاست)
ولی خب اگه این کرک رو همراه با توضیحاتش انجام دادید باید از اول این بازی رو برید تا بتونید مرسناریس رو برید چون نه سیو قبلی و نه سیو های توی اینترنت رو هیچکدوم قبول
نمیکنه البته میشه بخش Story و بقیه ی بخش هایی که نیاز ندارن داستانو کامل بری رو ، بری
ببخشید ولی دیگه واقعیته :n01:
من همه اینکارارو کردم بخش آنلاینش درست شد ولی مشکل بزرگتری بوجود اومده اونم اینکه بازی سیو نمیشه و می گه سیوهات damage شده حتی کمی از مرجله لیونو(منظورم مرحله اصلی لیونه) بازی کردم ولی باز سیو نمی شه
ashil1234
15-04-2013, 02:04
من همه اینکارارو کردم بخش آنلاینش درست شد ولی مشکل بزرگتری بوجود اومده اونم اینکه بازی سیو نمیشه و می گه سیوهات damage شده حتی کمی از مرجله لیونو(منظورم مرحله اصلی لیونه) بازی کردم ولی باز سیو نمی شه
خب بخاطر این میگه damage داره چون این کرکرو ریختی و نوع سیواش با بقیه فرق میکنه:n02:
حالا برای راه حلش برو تویه پوشه بازی و توی پوشه سیو بعد هر چی توش هست رو پاک کن اگه درست شد که هیچ اگه نشد معلومه تویه جایه دیگه سیوات ذخیره میشن که باید بازم بری و اونارو پاک کنی :n26:
OMiD.1080p
15-04-2013, 12:43
وای خدایا.
این چه بازی مخرفیه !:n04:
تازه دارم بازی میکنم و اصلا هیچ رقبتی هم به ادامه بازی ندارم.
نه گرافیک داره نه گیم پلی نه داستان و نه ...
الکی 7 ماه خودمون منتظر موندیم که مثلا این رو تجربه کنیم !
هر نسخه اش بدتر از قبلیش میشه.4 از 5 بهتر بود.5 هم از 6
goldenmember
15-04-2013, 13:35
تمومش کردم. سیواش کجان؟
C:\ProgramData\Steam
RLD!
فولدر 221040
نکته:فولدر ProgramData مخفی یا hidden هست.
محض احتیاط میگم.اگه بلدی ببخشین:n02:
کلید alt رو بزن.
tools=>folder options=>view
dont show رو بزار رو show
اگه اون نشد این متنو تو قسمت آدرس کپی کن و enter
C:\ProgramData\Steam
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.