ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Resident Evil 6

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

HORROR
14-04-2012, 17:05
سلام

تریلر خیلی باحالی بود. نکته هایی که برام جالب بود وجود اشلی تو بازی که قبلا هم حدسش زده شده بود. زامبی های کلاسیک و دوست داشتنی خودمون نه این لاس پلاگاس ها و یا ماجینی . حرکات رزمی تو بازی که البته جو اکشن داده ولی خوب جالبه.

اما یه چیزی کاراکتر منفی ما یه فرد مونثه ؟؟؟ دوستمون گفت آیدا . واقعا ایت آیدا ست؟ اگه اینطوری باشه که ته بازی احتمالا تبدیل به یه جک جونوری میشه ما هم باید بکشیم که. ( این قسمتشو اصلا دوست ندارم ).

در مورد زامبیهای کلاسیک! من هم با شما هم عقیده هستم ولی در مورد ایدا...!:46: تا اونجایی که یادمه هیچ وقت قهرمان ( نقش اصلی مثبت یا منفی) اصلی نبوده ونخواهد شد .همیشه واسطه بوده

Layken
14-04-2012, 20:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدئو بازی فوق العاده بود...با این ویدئو نتیجه میگیریم که..

مثبت..:

با یک سناریو خیلی قوی روبرو هستیم...
30 ساعت گیم پلی یعنی عالی و عالی....
زامبی ها برگشتن و مثل این که می تونیم با ترس گذشته ارتباط برقرار کنیم...
امکان شلیک هنگام حرکت...
حضور شخصیت شرلی بعد از بازی اویل 2...
سکانس رویایی روبرو شدن کریس با لیون صداگذاری لیون عمق خفنی داره...
کریس عصبانی...

منفی..:

در یکی از سکانس ها که Jake Muller (همون مرد تازه وارد) زیر پای یکی از غول بیابونی ها هستش نشون میده که اون غول بیابونی تحت کنترل هستش و شخصیت ادا با حضورش این رو میرسونه
بخش اکشن باز مثل این که پر رنگ تر خواهد بود

رویارویی لیون و کریس با این که فوق العاده بود اما تن به تن کردن این دو شخص محبوب زیاد به مزاج من ننشست.
جدالی ایجاد کرد و باعث میشه تا دلهره ایجاد بشه اینا نباید به هیچ وجه این طوری با هم برخورد کنن
مثل فکر کنید وقتی که لیون به کریس میگه اسلحتو بنداز اون یک کلید هستش و ما بهش نیازمندیم...اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!1

***اهداف و ایده ها و خبرهایی که در گوشه کنار به صورت شایعه هست..::

در این بازی پسر وسکر هم حضور داره که اسمش..Jake Muller هست
اون شخصیت مثل این که ادا نیستش و فقط کلونی شاخته شده از روی ادا خواهد بود

(خب به نظر من میتون یمنتطقی باشه چون ادا به هیچ وجه ادم کش نبود...و نمیشه..
تازه بیریخت هم هست این شخصیت ادا...

............نظریات خودم..
حتما و 100 درصد با یکی از 10 بازی برتر سال 2012 روبرو هستیم ...و کمی هم روی برخی موارد جزیی کار کنن با بهترین بازی سال و نامزد بهترین بازی سال از دید بسیاری از سایت ها و مجلات روبرو خواهیم شد....

از این ور تاریخ انتشار بازی در اکتبر هستش...تاریخ بسیار هراس اوری هستش..
دو غول صنعت گیم بایوشاک و اساسین کرید 3....نه تنها جدال فروش در جدول خاص خواهد بود بلکه ذائقه برای یک گیمر هم برای تغییرش از یک بازی به بازی دیگر به چالش خواهد رفت.....

شدیدا منتظر بازی هستم و شدیدا ..در انتظار اون صحنه رویارویی و رویایی لیون و کریس هستم...

Leon-117
14-04-2012, 20:45
اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!
خوب این که معلومه حامد!
چون لیون از هر لحاظ از کریس بهتره،مجبور میشه کریس رو بکشه و خودش یه تنه کل ماجرا رو رو به راه کنه ............:27::31:

marmolak kocholo
14-04-2012, 20:56
خوب این که معلومه حامد!
چون لیون از هر لحاظ از کریس بهتره،مجبور میشه کریس رو بکشه و خودش یه تنه کل ماجرا رو رو به راه کنه ............:27::31:
چنین اتفاقی اصولاً نخواهد افتاد، از اونجا که باری اتفاقات قبل از نسخه 5 رو بارگو میکنه، پس کشته شدن کریس به این شکل عملاً بی معنی میشه :31:
-----------
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.

Abolfazl3007
14-04-2012, 22:36
همه طرفدار لئون هستنا ! :31:

من خودم به شخصه حتی با اینکه کریس رو لاغر ترش کردن تا با فیزیک بدنی لئون یکی بشه با کریس بیشتر حال میکنم . ( وای اگه کریس اون هیکل خفنش رو تو اویل 5 اینجا هم داشت ! دیگه لئون جرات نمیکرد چپ نگاه کنه ! )

ولی خوب به هر حال لئون نوستالوژیک تره کلا !

صدای پیشگی Roger Craig Smith برای شخصیت کریس ردفیلد باز هم فوق العاده هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pcVGNqd9UBQ1r-wo7cL

ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .

Layken
14-04-2012, 22:51
لیون شخصیت فرعی هستش...همینطور کلیر...
از اون ور کریس و جیل از شخصیت های اصلی این سری محسوب میشن
(البته این که فرعی این که کریس و جیل در متن اصلی سری قرار دارن حتی براد و یک شخصیت دیگه بود نسبت به لیون و کلیر اصلی ترن...)

کلا هر دو شخصیت طرفداران زیادی دارن خودم شخصا بودم به سیستم و مدل دیگه ای این رو رو با هم اشنا میکردم

ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .

درسته ممکنه همون لحظه مثلا شرلی یا یکی برسه بگه بیارید پایین خجالت بکشین و این حرفا یا هر دو متفاعد بشن برا یک نتیجه مشترک در کل هیجانیه...

mjorh
14-04-2012, 22:56
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه!

منم همینطور...

جفت ویدئوهایی ک داده بیرون خیلی عالیو بی نقص میزنن... آدم شک میکنه :31:

+

کسی فهمید کریس و لیون چرا باهم درگیر شدن ؟

CRIS Joon CR7
14-04-2012, 23:08
منم همینطور...

جفت ویدئوهایی ک داده بیرون خیلی عالیو بی نقص میزنن... آدم شک میکنه :31:

+

کسی فهمید کریس و لیون چرا باهم درگیر شدن ؟
اینگار کریس میخواست آیدا رو بزنه لئون نذاشت بعد دعوا شد:31:

manuelcalavera
14-04-2012, 23:13
من که حس خوبی ندارم داستانش مال قبل از RE5 هست . نمیدونم چطوری بگم. احساس میکنم خیانت شده بهم.
مث ِ این فیلما که The Beginningش رو میسازن و هیچوقت حال نکردم .

CRIS Joon CR7
14-04-2012, 23:22
من که حس خوبی ندارم داستانش مال قبل از RE5 هست . نمیدونم چطوری بگم. احساس میکنم خیانت شده بهم.
مث ِ این فیلما که The Beginningش رو میسازن و هیچوقت حال نکردم .
باع
برعکس من خیلی به این امید دارم
از تریلر ها معلومه رو سناریو خیلی کار شده:20:
و هزار نکته مثبت دیگه ولی بازم مراحل اکشن به نظرم کلیدی تره:13:

Alireza.M67
14-04-2012, 23:34
حتما و 100 درصد با یکی از 10 بازی برتر سال 2012 روبرو هستیم ...و کمی هم روی برخی موارد جزیی کار کنن با بهترین بازی سال و نامزد بهترین بازی سال از دید بسیاری از سایت ها و مجلات روبرو خواهیم شد....

قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...
:20:

کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.

من که هایپ شدم در حد مرگ :31:

sonixax
14-04-2012, 23:41
چرا ایدا اینجوری شده! بدبختو چیکارش کردن!!

پیر پاتال شده دیگه :31:

manuelcalavera
14-04-2012, 23:43
باع
برعکس من خیلی به این امید دارم
از تریلر ها معلومه رو سناریو خیلی کار شده:20:
و هزار نکته مثبت دیگه ولی بازم مراحل اکشن به نظرم کلیدی تره:13:

اینکه معلومه صد شرف داره به 5.
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.

Layken
14-04-2012, 23:47
کاپشن لیون رو دوس داری باید کمی اون جیبرو شل کنی...: دی

کاپکام یک نسخه ای به نام Resident Evil 6 Premium Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Farticles%2F2012-04-11-resident-evil-6-premium-edition-costs-817) رو قراره منتشر کنه که در این نسخه همراه با کاورهای مختلف یک کاپشن چرم ..( کاپشنه دیگه..؟ ) در سه سایز با توجه به درخواست مشتری قرار داده میشه..

قیمت این بسته به دلار 1300 دلار و به ین ژاپن 105,000 yen میشه..که به قیمت الان ما میشه 2 میلیون و ششصد هزار تومن..

قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...خب علی منم همینو گفتم دیگه...:دی

نوشته شده توسط marmolak kocholo [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ارین چند روزه هایپ در هایپ شدیم ...سیستم زده ترکونده...: دی..... ولی کرایسیس جذب کرد ها..از من گفتن..از تو نشنیدن : دی

اینکه معلومه صد شرف داره به 5.
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.

اتفاقا منم همین حسو دارم ...بعضی وقتا فکر میکنم این شخصیت ها کار و زندگی ندارن ..همیشه تو جنگن..
مثلا میبینی میگه سه سال قبل از فلان قسمت یا 2 سال بعد از فلان قسمت...کلا دنیای بازی زیاد داره قبل و بعد میکنه....

sonixax
14-04-2012, 23:50
بعد از افتضاح ORC به نظر میرسه این یکی شاهکار باشه و برگشته به دوران اقتدار اویل - یعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی ها .
به خصوص که همون طوری که پیشتر درست حدس زده بودیم این یارو مو کوتاهه یکی از وسکر هاست که بازی رو چند برابر جذاب تر میکنه .
از اونجایی که داستان این بازی قبل از شماره ۵ هستش (ادای متال گیر رو در آوردند :دی) و ایدا برای وسکر کار میکنه امیدوارم بلایی سرش نیاد :20:

mjorh
15-04-2012, 00:13
حالا جدا از همه ی اینا ...
به نظرتون بازی اصن ترسناک هسش؟ منظورم اینه ک با یه SURVIVAL HORROR طرفیم یا نه؟

manuelcalavera
15-04-2012, 00:13
احتمالا توی همین 6 هست که وسکر جیل رو میگیره و فکر میکنن کشته شده که بعدا" توی 5 اونجوری میشه .
بازم میگم ، کارشون اصن جالب نیست . مث ِ این میمونه که قسمت N ام ِ یک سریال رو خیلی وقت پیش دیدی ، حالا بشینی ببینی قسمت ِ N-1 چی بوده :|

HORROR
15-04-2012, 00:27
احتمالا توی همین 6 هست که وسکر جیل رو میگیره و فکر میکنن کشته شده که بعدا" توی 5 اونجوری میشه .
بازم میگم ، کارشون اصن جالب نیست . مث ِ این میمونه که قسمت N ام ِ یک سریال رو خیلی وقت پیش دیدی ، حالا بشینی ببینی قسمت ِ N-1 چی بوده :|

اقا بهتره تو فکر کردن در مورد این شماره تجدید نظر کنی ( یه کمی خوشبین باش:31:):46:

sonixax

یعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی ها
آی گفتی عالی میشه. با حضور لیون همه چیز شدنیست:46: راستی این کاپشن لیون تو مولوی گیر نمیاد؟!!:31:

CRIS Joon CR7
15-04-2012, 09:15
با این قیمت های داغون دلار و یورور ما خیلی هنر کنیم نسخه اوریجینال بازی رو بگیریم کاپشن ماپشن بخوره تو سرمون:31:
ولی کاش لباس ایدا رو هم داشت اون قرمز منکراتیه:31:

Layken
15-04-2012, 09:45

تو این نسخه فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون که قبلا به خوبی در مورد اون صحنه توضیح داده شده...
در اواخر Resident Evil: Revelations میبینیم که وقتی کریس و جیل همدیگرو پیدا می کنن به اون عمارت وسکر میرن..
در نسخه Resident Evil 5 Gold Edition هم به خوبی حتی اون مراحل رو بازی میکنیم و به از داستان های داخل اون عمارت و اتفاقاتی که توش رخ داده مطلع میشیم پس اون موضوع فکر کنم منتفی باشه

Mohammad.7225
15-04-2012, 09:54
احتمالا Leon يه اشتباه كرده(كاري كه به اسمش تموم شده شاید کشتن رييس جمهور)
چون توي تريلر ميخواد كه مرگش جعل شه و آخر تريلر جلوي كريس رو ميگيره و میگه ادا شاهده و تو نباید اونو بکشی(احتمالا ادا شاهد بي گناهي Leon بوده)
توی تریلر میبینیم که در به در دنبال ادا میگرده :دی

manuelcalavera
15-04-2012, 12:20
تو این نسخه فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون که قبلا به خوبی در مورد اون صحنه توضیح داده شده...
در اواخر Resident Evil: Revelations میبینیم که وقتی کریس و جیل همدیگرو پیدا می کنن به اون عمارت وسکر میرن..
در نسخه Resident Evil 5 Gold Edition هم به خوبی حتی اون مراحل رو بازی میکنیم و به از داستان های داخل اون عمارت و اتفاقاتی که توش رخ داده مطلع میشیم پس اون موضوع فکر کنم منتفی باشه
توی 5 ما فکر میکنیم که جیل مرده - طی صحبت هایی که در حین بازی میشه که جیل، وسکر رو انداخته پایین و خودشم باهاش رفته و احتمالا مرده- اون صحنه رو یعنی در نسخه هایی که میگی ساخته شده ؟ صحنه ای که باعث میشه توی 5 کریس فکر کنه که جیل مرده/گم شده ؟

Killzone2
15-04-2012, 12:45
توی 5 ما فکر میکنیم که جیل مرده - طی صحبت هایی که در حین بازی میشه که جیل، وسکر رو انداخته پایین و خودشم باهاش رفته و احتمالا مرده- اون صحنه رو یعنی در نسخه هایی که میگی ساخته شده ؟ صحنه ای که باعث میشه توی 5 کریس فکر کنه که جیل مرده/گم شده ؟
دو نسخه از بازی که حامد جان اشاره کرد...
Resident Evil: Revelations که داستان کریس و جیل رو دنبال میکنه داستان بازی در سال 2005 اتفاق میافتد که بین دو سری عنوان Resident Evil 4 و Resident Evil 5 است که حوادثی در مدت کمی بعد از استقرار گروه Bioterrorism Security Assessment Alliance یا همون BSAA اتفاق میافتد. که همونطور که حامد جان گفت آخر بازی به قلعه یا همون عمارت میرسن.

Resident Evil 5 Gold Edition هم بعد از انتشار re5 بود که اشاره به ورود کریس و جیل به قلعه داشتند و جایی که در RE5 نشون داد کریس عنوان میکرد جیل با وسکر به پایین پرت شدن رو به طور کامل نشون میده که چی شده.

این دو نسخه در واقع صحبت ها و اتفاقات اون موارد رو هم بهش اشاره میکنه که چی شده :11:

manuelcalavera
15-04-2012, 12:50
پس قضیه منتفیست.
این که timeline بازی قبل از 5هست تایید شده است ؟ یا حدس و گمانه ؟

Alireza.M67
15-04-2012, 13:57
لیون شخصیت فرعی هستش...همینطور کلیر...
از اون ور کریس و جیل از شخصیت های اصلی این سری محسوب میشن
(البته این که فرعی این که کریس و جیل در متن اصلی سری قرار دارن حتی براد و یک شخصیت دیگه بود نسبت به لیون و کلیر اصلی ترن...)

کلا هر دو شخصیت طرفداران زیادی دارن خودم شخصا بودم به سیستم و مدل دیگه ای این رو رو با هم اشنا میکردم

نه بابا حامد ، چرا شخصیت فرعیه !؟
با توجه به نسخه 1 آره ولی دیگه در ادامه لیان و کلیر هم جزو شخصیت های اصلی شدن .
کلا من اکیپ لیان و کلیر و ایدا رو بیشتر از کریس و جیل و شوا دوست دارم :31:

Layken
15-04-2012, 16:01
اسم کلیر رو وسط نکش :13::31:
چند وقت پیش یکی از رفقا گفتش که کاش کلیر هم باشه تو این قسمت من دوسش دارم.
یه نگاه :20: کردم بهش الان فک کنم زیر خاک هستش خدا رحمتش کنه :31:
+
بذار کمی توضیح بدم...

لیون و کلیر چطورو وارد این ماجرا شدن..؟
لیون با جیپش داشت از شهر راکون سیتی رد میشد با رویدادهای اون شهر روبرو میشه..
کلیر هم همچنین.....

اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن

گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت

اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه

الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.

+

شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن

mosolim
15-04-2012, 18:26
+
بذار کمی توضیح بدم...

کلیر هم همچنین.....

اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن

گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت

اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه

الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.

+

شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن

سلام حامد

صحبتتو به نقد میزارم. یه تناقض بین حرفات اینجا و تو این شماره کل معادلات تو رو بهم زده تو این شماره هم کریس هست هم لیون و البته تخم و ترکه وسکر هم سرو کلش پیدا شده. تازه ادا و شرلی هم هستن یه جوری جمعمون جمعه گلامون کمه. احتمال حضور کلیر شاید به صفر برسه اما میتونه جیل بیاد تو بازی و علت نشون ندانش تا الان غافلگیری تو خوده بازی میتونه باشه مثل شماره 5.

من خیلی دوست دارم جیل بیاد کنار کریس و تیم خودشونو رو داشته باشن. و کلیر هم بیاد که میگم احتمالش خیلی کمه. شاید از جیل برای غافلگیری استفاده بشه اما از کلیر نه اگه باشه تا حالا تو تریلر ها نشون داده بودن. بعلاوه اینکه لیون خودش یه همراه داره.

با این تمام این حدسیات باید زده بشه و منتظر بمونیم تا بازی بیاد ببینیم چه سوپرایزی برامون تدارک دیده

این بازی با این تریلر هایی که من دیدم مستعد غافلگیری های بیشماریه.

Layken
15-04-2012, 20:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایز بزرگ کلیک کنید.

چند تا نکته بگم....

1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم

سلام حامد

سلام بر روی گل ماهت عزیز دل

مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...

اما در مورد کم بودن گلهامون....

مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...

ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال

sonixax
15-04-2012, 22:48
+
بذار کمی توضیح بدم...

کلیر هم همچنین.....

+

البته نمیشه گفت کلر و لیون فرعی هستند ! فرعی میشه همون ربکا به نظر من که توی شماره ۰ بودش .
جیل و کریس و وسکر و بری - کسانی بودند که از قسمت اول حضور داشتند . (البته قبل از اون هم توی سگا داشتیم ولی توی آمار نیست) .
همون طوری که کلر و لیون توی شماره یک یا توی شماره ۵ به حساب نمیاند - کریس و وسکر و ... هم توی راکون سیتی کاراکتر های جانبی هستند .
به طور کلی مردم اویل رو با لیون و کلر و ایدا شناختند نه با کریس و وسکر و ... دلیلش هم محبوبیت بی اندازه ی شماره ۲ این بازی بود . توی سری های اصلی تا حالا دو بار کریس حضور داشته - دو بار لیون - یک بار کلر - دو بار ایدا و دو بار هم وسکر - یعنی حضورشون برابر بوده :31:
توی قسمت های دیگه هم مثل کد ورونیکا - یک بار کلر بوده - یک بار کریس .
بیشترین حضور رو هم توی سری های اصلی تا اینجا جیل داشته - شماره های ۱ و ۳ و ۵ .
|OutBreak ها که افتضاح هستند - شماره ۰ خیلی قشنگه ولی به خط اصلی داستان ربطی نداره . این آخری که مزخرف بود . شماره ۵ هم بدک نیست . شماره ۴ هم که محشره :31:

mostafa_gm
16-04-2012, 08:32
البته نمیشه گفت کلر و لیون فرعی هستند ! فرعی میشه همون ربکا به نظر من که توی شماره ۰ بودش .
جیل و کریس و وسکر و بری - کسانی بودند که از قسمت اول حضور داشتند . (البته قبل از اون هم توی سگا داشتیم ولی توی آمار نیست) .
همون طوری که کلر و لیون توی شماره یک یا توی شماره ۵ به حساب نمیاند - کریس و وسکر و ... هم توی راکون سیتی کاراکتر های جانبی هستند .
به طور کلی مردم اویل رو با لیون و کلر و ایدا شناختند نه با کریس و وسکر و ... دلیلش هم محبوبیت بی اندازه ی شماره ۲ این بازی بود . توی سری های اصلی تا حالا دو بار کریس حضور داشته - دو بار لیون - یک بار کلر - دو بار ایدا و دو بار هم وسکر - یعنی حضورشون برابر بوده :31:
توی قسمت های دیگه هم مثل کد ورونیکا - یک بار کلر بوده - یک بار کریس .
بیشترین حضور رو هم توی سری های اصلی تا اینجا جیل داشته - شماره های ۱ و ۳ و ۵ .
|OutBreak ها که افتضاح هستند - شماره ۰ خیلی قشنگه ولی به خط اصلی داستان ربطی نداره . این آخری که مزخرف بود . شماره ۵ هم بدک نیست . شماره ۴ هم که محشره :31:
البته اونهايي كه سنشون كمتره بازي رو با نسخه دو و ---- و كلر شناختند.
داستان بازي و اصل قصه رزيدنت اويل با نسخه يك و شخصيت هاي كريس و جيل شروع شد. فيلم اول بازي، معرفي كاراكترها، جنگل راكون و اون عمارت معروف. اصلا طرح روي قاب سي دي نسخه يك بازي رزيدنت اويل يك من رو ياد خاطراتي ميندازه كه فراموش شدني نيست.
ضمنا كريس ردفيلد و جيل ولنتاين اعضاي اصلي گروه S.T.A.R.S بودند و ميشه گفت از كاراكتر هاي اصلي بازي رزيدنت اويل هستن و به نظر من شخصيت كلر، خواهر كريس قابل مقايسه با اين شخصيت ها نيست.
تازه كل نسخه سوم با معرفي nemesis تنها روي كاراكتر جيل ولنتاين مي چرخيد. نميدونم چطور شده كه حالا كلر معروف تر و محبوب تر از جيله!
اصلا من كه هيچ وقت با نسخه دو به اندازه شماره هاي اول و سوم حال نكردم.

mosolim
16-04-2012, 10:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایز بزرگ کلیک کنید.

چند تا نکته بگم....

1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم

سلام بر روی گل ماهت عزیز دل

مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...

اما در مورد کم بودن گلهامون....

مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...

ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال

سلام
من میگم میتونن حضور داشته باشن و حتی بازی هم کرد. درسته که شخصست های قابل بازی مشخص شدن اما مثل شماره 5 تو گلدن ادیشن یا تمام شماره هایی که گفتی بعدا این امر میسر بشه. مثلا خط داستانی لیون رو با کلیر بری. که البته من حال نمی کنم دوست دارم اختصاصا ومجزا باجیل یا کلیر تو این شماره بازی کنم. ببین به نظر من یه چیزی که میتونه این بازی رو شاهکارتر کنه وجود یکی از دو شخصیت فوق محبوب جیل یا کلیر تو بخش اصلی داستانی با قابلیت بازی ک،دن هست چون هم حس نوسنالژیک میده وهم جذابیت های خاص خودشو داره. من فکر کنم یکی از دلایر محبوبیت شماره های 123 وجود کاراکتر جیل وکلیر تو خط اصلی بازی بود. این بازی با این تریلر ها خیلی از فاکتور های اصلی اویل رو همراهش داره ولی اگه جیل و کلیر باشه بهترم میشه. فکر کنم بس باشه بازی کردن با لیون و کریس. نوبتی هم باشه نوبته کاراکترهای مونث بازیه.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

mjorh
16-04-2012, 12:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])dbazinews

mjorh
16-04-2012, 12:13

CRIS Joon CR7
16-04-2012, 12:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%3F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 605804.jpg)

عکس ها چقدر به چشم - م آشنا میاد:31:
مال زمانیه که سایت بسته بود.
ولی این هلنا عجب استایلی داره ... استغفرالله... :دی

sonixax
16-04-2012, 14:39
البته اونهايي كه سنشون كمتره بازي رو با نسخه دو و ---- و كلر شناختند.
داستان بازي و اصل قصه رزيدنت اويل با نسخه يك و شخصيت هاي كريس و جيل شروع شد. فيلم اول بازي، معرفي كاراكترها، جنگل راكون و اون عمارت معروف. اصلا طرح روي قاب سي دي نسخه يك بازي رزيدنت اويل يك من رو ياد خاطراتي ميندازه كه فراموش شدني نيست.
ضمنا كريس ردفيلد و جيل ولنتاين اعضاي اصلي گروه S.T.A.R.S بودند و ميشه گفت از كاراكتر هاي اصلي بازي رزيدنت اويل هستن و به نظر من شخصيت كلر، خواهر كريس قابل مقايسه با اين شخصيت ها نيست.
تازه كل نسخه سوم با معرفي nemesis تنها روي كاراكتر جيل ولنتاين مي چرخيد. نميدونم چطور شده كه حالا كلر معروف تر و محبوب تر از جيله!
اصلا من كه هيچ وقت با نسخه دو به اندازه شماره هاي اول و سوم حال نكردم.

بین ۱ و ۲ فقط ۲ سال فاصله زمانی هست - یعنی ۱ سال ۹۶ تولید شده و شماره ۲ سال ۹۸ . پس ربطی به سن افرادی که بازی رو با ۲ یا ۱ شناختند نداره .

شماره ۲ بازی در زمان خودش خیلی خیلی قوی تر از تمام بازی های اون زمان ارایه شد و شهرت این بازی هم از شماره ۲ شروع شد .

شماره ۱ بازی به قدری داستان و گیم پلی ضعیفی داشت که کپکام مجبور شد برای جا انداختن داستانش و تفهیم وقایع به پلیر ها چندین نسخه دیگه هم ازش بده بیرون از جمله نسخه های Directors Cut و Archive و Deadly Silence که دومی یک ریمیک ساخته شده از شماره ۱ هستش برای کنسول های گیم کیوب و ویی و سومی هم پورت شده این بازی از همون نسخه کلاسیک قبلی به کنسول DS هست ولی با تغیرات فراوون و معماها و مراحل و تغییرات چشم گیر از جمله معما های مکانیکی که از شماره ۳ بازی الگو برداری کردند و سیستم ریلود کردن به شیوه شماره ۴ بازی .

جیل و کریس هم همون طوری که گفتم که کسانی هستند که شروع داستان با معرفی اونها شروع میشه ولی تنها شخصیت های بازی نیستند . میشه گفت نقش اول هستند ولی نمیشه گفت فقط این دو تا نقش اصلی هستند !

اهمیت کلر و لیون در حدی هستش که توی انیمیشنی که از بازی ساختند هر دو در کنار هم حضور دارند و تمام داستان روی این دو تا میچرخه. در صورتی که کریس و جیل توی فیلمهای اویل نقش محوری ندارند .

کریس از همون اولش هم خیلی محبوبیت نداشت - محبوبیت جیل هم با اومدن شماره ۳ بیشتر شد .
دلیل محبوبیت نداشتن شخصیت های اویل ۱ هم لول دیزاین بسیار نا مناسب در شماره ۱ این بازی بود طوری که کاربر رو زده میکرد مگر اینکه طرف خیلی خوره بود . ساختن نسخه های مختلف از شماره ۱ بازی (Directors Cut یک سال بعد از ارایه شماره ۱ یعنی در سال ۹۷ روانه بازار شد و تقریبا ۴ سال بعد ریمیک بازی روانه بازار شد) موید حرف من در مورد گیم پلی ضعیف و لول دیزاین نامناسب هستش .

در صورتی که برای نسخه های بعدی نسخه های فت و فراوون با تغیررات چشمگیر و تعویض خط داستان و ... وجود نداره . حتی کد ورونیکا که اون همه نسخه داره کوچکترین تغییری در لول دیزاین یا دستکاری در خط بازی درش مشاهده نمیشه و فقط و فقط یک سری چیز ها مثل Arrange Mode ازش حذف شدند .

این در صورتیه که بین شماره ۱ و باز سازی شدش و Directors Cut تفاوت های چشمگیر هست و خیلی جاها سیر داستان به طور کلی عوض شده . اگر شما اون دو نسخه رو بازی کرده باشید متوجه حرف من میشید .

با این حال نمیشه منکر این قضیه شد که شماره ‍۱ بازی یکی از بهترین ها در نوع خودش بوده ولی در مقایسه با شماره های بعدیش ضعیف تر بود .

این وسط و تا اینجای کار افتضاح ترین نسخه ORC بوده (البته به نظر من) و امیدوارم کپکام این گندی که اینجا زده رو توی نسخه ۶ درست کنه و البته از سوتی های نسخه ۵ هم توش خبری نباشه .

تمام زیبایی سری اویل ها به این بود که یک فضایی داشتی که در اون فضا هم کلید ها - هم فیوز ها - هم تیر - هم اسلحه و دوا درمون و .... میذاشتی . نه اینکه یک فضای ۹ تایی برای اسلحه و تیر داشته باشی و کلید ها و ... هم معلوم نیست کجاش میکنه !

به نظر من بهترین شیوه برای حمل وسایل و تجهیزات و ... رو در سری های جدید که از حالت کلاسیک خارج شدند تا اینجای کار شماره ۴ داشته .

vahidreza2007
16-04-2012, 19:22

سایز بزرگ کلیک کنید.

بچه ها اگه این عکس رو با کیفیت HD و سایز بزرگ و با کیفیت بذارید ممنون میشم . عکس با کیفیت این جون میده برای پوستر بزرگ درست کردن .

sonixax
17-04-2012, 15:37
بچه ها اگه این عکس رو با کیفیت HD و سایز بزرگ و با کیفیت بذارید ممنون میشم . عکس با کیفیت این جون میده برای پوستر بزرگ درست کردن .

خدمت شما :

vahidreza2007
17-04-2012, 16:54
خدمت شما :

مرسی دوست عزیزم . دستت درد نکنه .

وای که این عکس رو هر وقت می بینم میگم ای کاش الان بازی رو سیستم نصب بود و بازی می کردم . واقعا واسه این دست بازی ها نمیشه زیاد صبر داشت و منظر موند . :31:

Alireza.M67
17-04-2012, 17:41
این وسط و تا اینجای کار افتضاح ترین نسخه ORC بوده (البته به نظر من) و امیدوارم کپکام این گندی که اینجا زده رو توی نسخه ۶ درست کنه و البته از سوتی های نسخه ۵ هم توش خبری نباشه .

تمام زیبایی سری اویل ها به این بود که یک فضایی داشتی که در اون فضا هم کلید ها - هم فیوز ها - هم تیر - هم اسلحه و دوا درمون و .... میذاشتی . نه اینکه یک فضای ۹ تایی برای اسلحه و تیر داشته باشی و کلید ها و ... هم معلوم نیست کجاش میکنه !

به نظر من بهترین شیوه برای حمل وسایل و تجهیزات و ... رو در سری های جدید که از حالت کلاسیک خارج شدند تا اینجای کار شماره ۴ داشته .

با همه حرفات موافقم مخصوصا این قسمت آخر ...
اول اینکه خواهشا کسی توی این تاپیک اسم ORC :2: رو نیاره ، بذارید اصلا خاطرش از ذهنمون پاک بشه .
دوم اینکه کپکام باید یه برگشت به عقب داشته باشه تا موفق بشه .
بجز همین قسمت کیف دستی که شما فرمودی یکسری چیزاهای دیگه که توی شماره 4 جلب توجه می کردن رو به نظرم برگردونه خیلی خوب میشه ...

1 - اون شخصیت آقای فروشنده ، یکی از نکات جالب بازی بود و خیلی قسمت خوبی به حساب می رفت . بهتر از آپگرید و خرید قبل از هر مرحله و بعد از هر بار مردن بود .

2 - مینی گیم : اون مینی گیم شماره 4 که باید شخصیت های چوبی رو می زدی و بعدش بهت در یطری می داد هم خیلی جالب بود . از این چیزا اگه توی بازی باشه استقبال میکنم :20:

3 - قابلیت ترکیب جواهرات : این کارشون توی 4 واقعا خلاقانه بود ، من که خیلی خوشم اومد .

و...

Mohammad.7225
18-04-2012, 19:15
Sherry توی هوا!!:31::22:
زنده میمونه؟؟؟؟؟؟:18::42:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CRIS Joon CR7
19-04-2012, 18:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در آستانه ی بازی حساس الکلاسیکو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CRIS Joon CR7
28-04-2012, 23:07
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

کاورهای بازی برای دو پلتفرم xbox 360 و pc مشخص شد :
البته این ها ساختگی است و کاور اصلی نیستند
360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7367221070%2Fresident_evil_6_2012_front_cov er_93840.jpg)

PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7367221391%2FResident_Evil_6_Front_Cover_65 605.jpg)

EngineeR EhsaN
29-04-2012, 08:54
مصاحبه با سازندگان Resident Evil 6

NG: اولین چیزی که در بازی دیدیم، تغییر HUD آن بود. می توانید در مورد آن صحبت کنید؟

ساساکی: نوار سلامتی شما آنجا است. می توانید سلاح هایتان را ببینید و همچنین ما نواری داریم به نام Physical Combat که در حقیقت همان Stamina است و هر وقت شما یک حرکت رزمی انجام می دهید، از آن کم می شود و شما باید حواستان به استفاده از آن باشد که در مواقع ضروری بسیار لازم می شود.

NG: با وجود 3 شخصیت مختلف، آیا این به معنی سیستم چندگانه داستان بازی است؟

هیرابایاشی: از آنجایی که ما 3 شخصیت و 3 داستان داشتیم، باید طوری آن ها را در داستان تأثیر می دادیم که اثر منفی نگذارند، ولی راجع به اینکه چه سیستمی در نحوه روایت داستان آن ها وجود دارد را فعلاً نمی توانیم بگوییم. اگر از قوه تخیل خودتان استفاده کنید، شاید متوجه شوید که این داستان ها چطور روایت خواهند شد. سعی می کنیم با نزدیک شدن به زمان عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را منتشر کنیم. این فقط داستان نیست. هر شخصیت Cut-Sceneهای اختصاصی خود را دارد.

NG: چقدر لازم است که بازیکنان در مورد داستان Resident Evilهای قبلی بدانند؟

هیرابایاشی: فکر کنم که طرفدارهای Resident Evil، لیان (Leon) و کریس (Chris) را در این بازی خیلی خواهند دید و اطلاعات زیادی از آن ها بدست خواهند آورد. آن ها این شخصیت ها را می شناسند و برایشان جذاب است که در نقش آن ها بازی کنند. ما این بازی را طوری ساختیم که شخصیت های جدید هم پیشینه داستانی در طول Resident Evil دارند. آن ها برای همه جدید خواهند بود. می خواهیم بازیکن های جدید به سمت این بازی بیایند. مثلاً در داستان لیان، شما مشاهده می کنید که او به رئیس جمهور شلیک می کند. بنا بر رابطه خوب او با رئیس جمهور، دیدن این صحنه، هم برای بازیکن های جدید و هم برای طرفداران قدیمی جالب است. پس اگر زیاد از گذشته کریس و لیان چیزی ندانید، باز هم قادر خواهید بود که آن ها را درک کنید. لازم نیست که در مورد داستان های قبلی بدانید تا از این بازی لذت ببرید.

کوبایاشی: اگر قرار باشد تمام این داستان ها را روایت کنیم، می خواهم که داستان ها طوری باشند که هر کسی بتواند از آن لذت ببرد. هر چند کسانی که بازی های قبلی را رفته اند، مسائل جالبی برای آن ها وجود خواهد داشت.

NG: ما جانورهای جدیدی مثل J’avo را دیده ایم. در مورد آن ها توضیح می دهید؟

هیرابایاشی: وقتی به بدن آن ها شلیک می کنید، آن تکه جدا شده و خودش به یک جانور دیگر تبدیل می شود. مثلاً یک بازو می تواند خارج شود و شما را بگیرد. ساخت اینطور جانورها برای بالا بردن سطح کیفی گیم پلی بود. بخش دیگر از نظر بصری بود. وقتی شما به آن ها شلیک می کنید، اصلاً نمی دانید که حالا به چه چیزی تبدیل خواهند شد. این موضوع، هم هیجانی و هم ترسناک است. آن ها می توانند از اسلحه هم استفاده کنند و با تفنگ به شما شلیک کنند، ولی اگر به دست آن ها شلیک کنید و آن را قطع کنید، دیگر توانایی این کار را ندارند. حالا همه چیز تغییر می کند. تا الان از فاصله دور به شما شلیک می کرد، حالا به سمت شما می دود تا از نزدیک به شما ضربه بزند. پس مبارزات تغییر پذیر هستند و اگر دسته ای به شما حمله کنند، بنا بر نوع ضربه زدن شما، مبارزه تغییر خواهد کرد.

NG: آیا داستان این سه شخصیت جدا است و یا به هم ربط دارد؟
ساساکی: در ابتدا آن ها داستان مخصوص خود را دارند و شما می توانید انتخاب کنید که داستان کدام یک را پیش ببرید. هر کدام از این شخصیت ها داستانی اندک تر از RE5 دارند، ولی وقتی آن ها را کنار هم قرار دهید، بسیار طولانی تر می شود. داستان تمام این شخصیت ها به یک منطقه ختم می شود: چین، و ممکن است به مکان های مشابهی هم بروند که البته مجبور نیستید تمام آن را بروید.

NG: از نظر گیم پلی، تفاوتی بین این شخصیت ها وجود دارد؟
هیرابایاشی: روش های زیادی هستند تا داستان ها را متفاوت کنیم. مثلاً ما می خواهیم ترس در تمام این داستان ها وجود داشته باشد، ولی ترس به سبک های مختلفی دسته بندی می شود، پس داستان لیان بیشتر Gothic Horror است، داستان کریس مبارزات ترسناک و داستان جیک (Jake) در مورد فرار از کشوری است که در آن بوده است. گیم پلی در هسته یکی است، ولی هر کدام مضامین خاص خود را دارد و وقتی با یک شخصیت بازی می کنید، کارهایی را می توانید انجام دهید که با دیگری قابلیت آن را نداشته اید.

منبع: پردیس گیم

MohammadT15
29-04-2012, 21:19
این بازی همچین دنیای گیم رو تکون بده که تو خوابتونم نبینید:31:
مطمئنا گیم پلی با لیون بیشتر لذت داره تا کریس پس امیدوارم بیشتر با لیون بازی کنیم
کاور بازی هم خیلی جالب طراحی شده اصلا از روی کاور میشه حدس زد توش چه عجوبه ایه

امیدوارم مثل بازیه رزیدنت اویل 3 وقتی دسته رو دستمون میگیریم و توی هر کوچه و خیابونی قدم میزنیم ضربان قلبمون تند شه و هر 5 دقیقه یه بار بازی رو استاپ کنیم و نفس عمیق بکشیم دوباره بازی رو شروع کنیم:40:

Abolfazl3007
30-04-2012, 13:41
اون باکس شات ها فیک هستن در حد چی ...

CRIS Joon CR7
30-04-2012, 13:50
اون باکس شات ها فیک هستن در حد چی ...
برادر تنهایی فرمودید؟:31:
خب تابلوئه دیگه
اصلا کریس که مال باکس شات RE5 هستش که کنار شوا وایستاده
لئون و هلنا هم که مال اون عکس هایی هستش که منتشر شده:20:

مطمئن باش ازینی که هست قشنگتر میشه:11:

Abolfazl3007
30-04-2012, 15:48
خوب اگه خودت میدونستی حداقل یه نیشخندی و فلانی چیزی بزار کنار پستت ...

اینجوری به این جدیت پست زدی ، کاورها هم بدک نیست ، مطمئن باش اشتباهات زیادی صورت میگیره ...

peace :40:

رعد
07-05-2012, 05:16
سلام دوباره .
نسخه 6 خلاصه كي براي pc منتشر ميشه و در ضمن
اين نسخش كه عكسشو گذاشتم به درد بخور هست؟
چند وقته اومده و داستانش مثله نسخه 6 هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ww w.khobdownload.com).jpg

CRIS Joon CR7
07-05-2012, 09:01
سلام دوباره .
نسخه 6 خلاصه كي براي pc منتشر ميشه و در ضمن

ایو وای هر جا میریم خو اینه:2:
اصن کی گفت عکس اینو بزارید تو تاپیک RE6 ? :19:
آقا جون هر سوالی از بازی دارید تو تاپیک خودش بپرس:20:
اصن این مگه رزیدنت اویله؟:13:
نسخه 6 هم دومین روز از دهمین ماه 2012 منتشر میشه.

تو تاپیک خود REORC جواب دادم. اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی نزدیکه :27:
اونقدر نزدیکه که هیچ ربطی پیدا نمیکنید شما:31:

CRIS Joon CR7
07-05-2012, 13:39
بچه ها این بازی دیروز منتشر شد و با کمال تعجب شرکت سرزمین رایانه به صورت کاور تقلبی برای رو نشدن دست خودش اقدام به انتشار ان کرده حال سوال من اینجاست که بازی هایی که با Windows Live Games هستند چطوری سیو میشن ؟ من اکانت دارم ولی شماره سریال هم میخواد ! :|

اینم عکس بازی که همین الان گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که دوستان نگن امکان نداره این بازی اومده باشه ! )

یعنی راکون سیتی رو به اسم 6 داره به ملت قالب میکنه؟:18:
واقعا هر کی به اندازه ی وثق خودش اینجا دزدی میکنه:27:
فقط تعداد رقم های دزدی متفاوته:31:

سوال من اینجاست که بازی هایی که با Windows Live Games هستند چطوری سیو میشن ؟
اکانت آفلاین بساز
یه متنی داره وسطاش یه لینکی هست آبیه با اون اکانت آفلاین بساز(اگه مشکلتو درست فهمیده باشم)

B3HZ@D
07-05-2012, 16:24
NG: آیا داستان این سه شخصیت جدا است و یا به هم ربط دارد؟
ساساکی: در ابتدا آن ها داستان مخصوص خود را دارند و شما می توانید انتخاب کنید که داستان کدام یک را پیش ببرید. هر کدام از این شخصیت ها داستانی اندک تر از RE5 دارند، ولی وقتی آن ها را کنار هم قرار دهید، بسیار طولانی تر می شود. داستان تمام این شخصیت ها به یک منطقه ختم می شود: چین، و ممکن است به مکان های مشابهی هم بروند که البته مجبور نیستید تمام آن را بروید.

یک سوال برای من پیش اومده.
اینجا گفته شده که کاربر میتونه شخصیت ها رو انتخاب کنه و و داستان رو پیش ببره. یعنی دز طول بازی و تا زمان اتمام بازی باید با همون کاراکتر پیش بری تا بازی به پایان برسه و دوباره با یک شخصیت جدید شروع کنی ؟! یا این که در طول بازی به شخصیت های دیگه هم سوئیچ میشه ؟!

Layken
07-05-2012, 20:49
یک سوال برای من پیش اومده.
اینجا گفته شده که کاربر میتونه شخصیت ها رو انتخاب کنه و و داستان رو پیش ببره. یعنی دز طول بازی و تا زمان اتمام بازی باید با همون کاراکتر پیش بری تا بازی به پایان برسه و دوباره با یک شخصیت جدید شروع کنی ؟! یا این که در طول بازی به شخصیت های دیگه هم سوئیچ میشه ؟!

بازی بین راه سوئیچ شخصیت نخواهد داشت
بازی رو با یکی از شخصیت ها شروع میکنیم و با اون هم تموم می کنیم بعد با شخصیت دیگه انتخاب میکنیم و همون رو در سناریو خاص اون شخص طی میکنه تا اینجا که این طور گفته شده و خارج از این هم نمیشه

اما اگر سوئیچی باشه به نظر من بین بازی یکی دو دقیقه یا سانس بین شخصیت همراه اون بخش روی میده که اونم به نظرم کمی دور باشه از گیم پلی بازی..

manuelcalavera
07-05-2012, 22:51
من فکر میکنم سوئیچ ها در یک Vantage Point هایی صورت میگیره. یعنی تا یک ونتج پوینت رو با یکی میریم ، از اونجا تا یکی دیگه رو با یکی دیگه میریم.

CRIS Joon CR7
10-05-2012, 12:31
اطلاعات و اسکرین شات های جدید

شرکت کپکام اطلاعات و اسکرین‌شات‌های جدیدی از بازی Resident Evil 6 منتشر کرد. این تصاویر و اطلاعات به نمایش گذاشته شده انتظار طرفداران را تا حدی بالاتر می‌برد. این شما و این هم جزییات اقامتگاه محبوبمان..:
.

.

در این شماره ویروس C به عنوان آخرین و نهایی‌ترین سلاح مرگ و زندگی با ساختاری جدید خواهد بود

.

این‌بار زامبی‌ها به خوبی از اسلحه‌ها استفاده می‌کنند و اگر به درستی خلع سلاح شوند می‌توان بر علیه‌شان به مبارزه رفت

.

زامبی‌ها هم‌اکنون می‌توانند بدوند، بپرند و بالا بروند

.

بازیکنان این توانایی را دارند که هم‌زمان راه بروند و شکلیک کنند. به سمت جایی برای کاورگیری بدوند، سنگر گرفته و به آن سوی دیگر درحالی که دیدکافی راهم ندارند تیراندازی نمایند

.

تمام قسمت‌های حالت “Mercenaries” از اولین روز قابل استفاده است و هیچ‌گونه DLC برای انجام آن درکار نخواهد بود

.

حالت “Mercenaries” پررنگ‌ترین و گسترده‌ترین قسمت بازی کپکام تا این لحظه می‌باشد

.

بخشی از بازی در طول زندگی شخصی کریس ردفلد و ماموریت‌اش در “لیان‌شانگ” کشور چین است. این اتفاقات حتی شخصیت کریس را مرموزتر و بدبین‌تر از پیش جلوه‌ می‌دهد

.

“آدا وانگ” به نوعی خود را مسئول حادثه‌ی غم‌انگیز اتفاق افتاده در چین می‌داند که موجب شده بعد از او کریس داد و بیداد کند و رفتار خشونت‌امیزی از خود نشان دهد

.

پسر آلبرت وسکر، جیک مولر (Jake Muller) نام دارد که هدفش مبارزه با مزدوران در اروپا به منظور به دست آوردن پول برای خودش و مادرش است

.

“جیک” نسبت به شیوع بیماری‌ای که توسط ویروس کنونی انتقال می‌یابد ایمن است و “شری برکین” با وی تماس می‌گیرد تا به او در راستای نجات دادن دنیا از این فاجعه‌ی اخیر کمک کند

.

در بازی “رزیدنت ایول ۶″ سه قسمت جدا از هم با یک داستان واحد وجود دارد که شامل مراحلی با: “جیک و شری برکین” و “لیان کندی” و “کریس ردفلد” می‌شوند

.

اولین ماموریت لیان در دانشگاه خواهد بود. جایی که می‌خواهد تداعی کننده‌ی ژانر وحشت رزیدنت ایول اصلی باشد

.

حالا که با خواندن این اطلاعات عطش انتظارتان برای تجربه‌ی ششمین نسخه از سری بازی “رزیدنت ایول” تحمل مدت زمان باقی مانده تا انتشار را از شما دریغ کرده است پیشنهاد می‌کنم به سه اسکرین شات جدید آن مشاهده نمایید. در آخر هم بازی Resident Evil 6 در تاریخ ۲ اکتبر (۱۱ مهر) برای سه پلتفرم PC و PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
.

.

.

DBAZINEWS

hormozan m
10-05-2012, 17:08
سلام . واقعا که ! زامبی های تیر انداز :18: سری قبل زامبی موتور سوار هم بود !:31: احتمالا تو شماره های بعد زامبی خلبان و... هم اضافه میکنن !!! :31:

goldenmember
21-05-2012, 23:04
کسی لینک دانلود تریلر دوم این بازیو داره؟هیچ جا پیداش نکردم.سایتا جیزتر شدن یا سرکاری ان اما نقد و بررسیش تو سایت رزیدنت اویل هست.

Mohammad.7225
21-05-2012, 23:36
کسی لینک دانلود تریلر دوم این بازیو داره؟هیچ جا پیداش نکردم.سایتا جیزتر شدن یا سرکاری ان اما نقد و بررسیش تو سایت رزیدنت اویل هست.
اینو جستجو کن بعد لینک یوتیوبش رو لیچ کن

Resident_Evil_6_Captivate_Trailer

Dav0od
22-05-2012, 21:24
سلام . واقعا که ! زامبی های تیر انداز :18: سری قبل زامبی موتور سوار هم بود !:31: احتمالا تو شماره های بعد زامبی خلبان و... هم اضافه میکنن !!! :31:

اویل 5 هم زامبی ها اسلحه دست می گرفتند ! ولی این نسخه کلا بنظر اکشنه ! evil mw6 :27:

Layken
23-05-2012, 13:38

طبق اطلاعاتی که اومده ...این بار زامبی ها نیستن که تیر اندازی می کنن بلکه بخشی از گیم پلی بازی شامل درگیری با ادم های معمولی هم میشه که شاید تو ویدئوها قیافه هاشون خوب نیست زامبی یا همون ماجین های ارتقا یافته رو میبینیم فک می کنیم زامبی هستن که تیر اندازی میکنن البته باز بعید نیست ممکنه باشه تو بازی

2lombe
01-06-2012, 15:57
اینم از gameplay بازی:

Rhodes
01-06-2012, 16:02
چرا کریس این شکلی شده ؟!؟!

وای خدا تا کی صبر کنیم این بیاد .... دارم میپوکم ...
این e3 هم شروع نمیشه یکم سرگرم بشیم ...

EngineeR EhsaN
01-06-2012, 19:19
اینم از gameplay بازی:

انصافا اصلا جالب نیست گیم پلیش :2: واقعا گیم پلی 4 یا 5 کجا این کجا ، کاملا مصنوعی بود بازی

sonixax
01-06-2012, 22:24
اینم از gameplay بازی:

به نظر میاد داره به دوران اوج خودش بر میگرده - ولی روح و جن و پری داشت ! یک مقداری یاد سایلنت هیل افتادم .

B.3.S.T
01-06-2012, 23:27
فیک نبود تریلر!؟
اون جن و پری رو نادید بگیریم محیط بازی و سبک قرار گیری دوربین عالی تر از چیزی بود که انتظار میرفت!

HORROR
02-06-2012, 00:38
این اویل 6 نیست...تابلو بود که! هر چی هست اویل 6 نیست

ali_agha1981
02-06-2012, 13:55
اینم از gameplay بازی:

:18:
اینکه Resident EVil 6 نیست....فکر کنم یه نسخه از RE برای 3DS یا Wii هست که نمیدونم منتشر شده یا میخواد منتشر بشه...
تصاویری که از گیم پلی RE6 منتشر شده اصلا اینجوری نیست...مثل این :::

fibonachi
02-06-2012, 14:02
نه بابا رزیدنت نیست

Alireza.M67
02-06-2012, 14:15
اینم از gameplay بازی:

منم بعید می دونم این بازی اصلی باشه .
احتمالا اون RE4 ی هست که برای Wii یه قسمتهایی اضافه کرده بودن و حذف شد .
یا اونی که کنسل شد !
ولی در نوع خودش چیز جالبی بود :31:

نیما ردفیلد
02-06-2012, 20:16
سلام به همه.من خیلی وقته که اینجا عضو شدم.ولی خودم همین الآن فهمیدم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند صفحه ی پیش پست های شما رو خوندم مبنی بر اصلی نبودن کلیر و لیون و از این حرف ها.خواستم نظر خودم رو هم بگم:
رزیدنت اویل کلا 2 تا خط داستانی داره:یکی که از عمارت اسپنسر شروع میشه،در رزیدنت اویل 3،کد ورونیکا،رزیدنت اویل 5 ،رولیشن و رزیدنت اویل 6 هم ادامه پیدا می کنه و شخصیت های اصلیش هم کریس و جیل هستند.داستان دوم هم که از واقعه ی راکون سیتی شروع میشه،در رزیدنت اویل:کد ورونیکا،رزیدنت اویل 4،دیجنریشن و رزیدنت اویل 6 هم ادامه پیدا می کنه و شخصیت های اصلیش هم کلیر و لیون هستند.وسکر هم که شخصیت منفی کل داستان است.ولی میشه گفت که بیشتر نقشش در داستان اول متمرکز بوده.بنابراین ما به هیچ عنوان نمی تونیم بگیم که کلیر و لیون فرعی هستند.میشه گفت نقش دوم،ولی نمیشه گفت فرعی و برخلاف اون چیزی که یکی از دوستان گفت،اونطور نیست که بگیم کلیر اصلا با کریس و جیل قابل مقایسه نبوده.چون همون قدر که کریس و جیل در داستان خودشون مهم هستند،کلیر و لیون هم در داستان خودشون مهم هستند!حتی من کلیر رو مهم تر از لیون می دونم.در رزیدنت اویل 2 داستان اصلی روی کلیر می چرخید!چون این کلیر بود که داستان رو به قسمت قبلی ربط می داد (چون خواهر کریس بود و به خاطر اون،وارد داستان شده بود) و تازه این کلیر بود که داستان رو ادامه داد و رسوند به کد ورونیکا.(کد ورونیکا جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه و داستانش هم به مراتب از داستان 3 و 4 مهم تر بود.چون وسکر کلا در این نسخه زنده میشه و ادامه ی اصلی داستان رزیدنت اویل 2 هم در این نسخه بود.در حالی که رزیدنت اویل 4 یک داستان جدید و مجزا بود.) علاوه بر اینکه اگه کلیر نبود و کریس به خاطر اون به جزیره ی راکفورت نمی رفت،هیچوقت ماجرای مرگ دروغین وسکر فاش نمیشد!حتی کلیر تنها شخصیتی بود که به طور مستقیم هم با تمام اعضای خانواده ی بیرکن (ویلیام،شری و آنت) و هم با تمام اعضای زنده ی خاندان آشفورد (الکساندر،آلفرد و الکسیا) در ارتباط بوده.در کل من 5 شخصیت وسکر،کریس،جیل،کلیر و لیون رو شخصیت های اصلی داستان می دونم.شخصیت های ثانویه (نه فرعی) هم میشن:ایدا،ربکا،اسپنسر،بیر ن،مارکوس،جیک،شری،بیلی،اس یو،هانک،کارلوس،بری،شوا،ک اوزر و....که هر کدوم به نوعی زیر مجموعه ی یکی از این 5 نفر هستند.شخصیت های فرعی هم افرادی مثل براد،میخائیل،انریکو،ماروی ن و.... هستند.
در مورد حضور جیل و کلیر هم من مطمئنم که یا توی RE6 و یا توی RE7،این 2 تا با هم هستند.شک نکنید!

2lombe
03-06-2012, 16:34
منم میدونستم نیست می خواستم اسپم بده تا پیک خاک تو سر نشه:31:

silent-assassin
05-06-2012, 05:16
تریلرE3 بازی هم اومد

دارم لینک هاش را جمع آوری میکنم بگذارم

silent-assassin
05-06-2012, 05:27
بالاخره سومین تریلر از عنوان Resident Evil 6 پس از نمایشش در کنفرانس مایکروسافت منتشر شد.لیون اس کندی در بدترین روزهای زندگیش به سر میبرد و شیوع ویروسی جدید کابوسی به مراتب بدتر از راکون سیتی را به ارمغان آورده است.در ادامه تریلر مهیج از Re6 را مشاهده کنید.این بازی در تاریخ ۲اکتبر برای دو کنسول Xbox360 و PS3 منتشر میشود.

دانلود با کیفیت SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود با کیفیت HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B3HZ@D
05-06-2012, 07:04
دوستان لطف کنند و لینک ها رو به صورت طبیعی و معمولی قرار بدن.
انجمن برای کاربران جایی برای درآمدزایی نیست که لینک ها به این صورت قرار بگیره.

EngineeR EhsaN
05-06-2012, 13:32
بازی به این میگن ته هیجان :40: ، یاد اویل 4 افتادم :37:

دانلود تریلر گیم پلی بازی (با تشکر از layken) :

SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1200_m30.mp4)

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _3500_m31.mp4)

Layken
05-06-2012, 16:22
من جایزه تمشک طلایی بدترین ویدئو رو به این بازی میدم...از همه جهات چون که کلا پر بود از ایراد...

انیمیشن های رفتاری لیون واقعا خیلی بی ریخت بود هیچ چیزیش دست نبود کاور گرفتنش و تعاملاش دویدنش و زاویه بد دوربین هم به این موضوع بیشتر کمک می کرد اون دختره کنارمون هم اصلا بود یا نبود احساس میکردم کلا اون تیکه نمایش بازی یک باگ بیشتر نبود....حتی خود بازی کننده تو شوک بود یهویی عمل می کرد ...
تا این که اون تیکه ای که تو راه رو لب پله ها لیون نارنجک میندازه دیگه کلا بازی برام افت پیدا کرد واقعا ...هیچی نگم بهتره...
دکمه زنی هاش هم که شکل خیلی بدی داشت...در کل خدا کنه بازی نهایی خیلی بهتر از این باشه ...

silent-assassin
05-06-2012, 17:09
دوستان لطف کنند و لینک ها رو به صورت طبیعی و معمولی قرار بدن.
انجمن برای کاربران جایی برای درآمدزایی نیست که لینک ها به این صورت قرار بگیره.

دوست عزیز یه سری به انجمن موسیقی بزن همه مدله لینکا به این صورت قرار میگیره و + تازه تو آپلودسنترهایی آپ میشن که برای دانلود کردن ازشون هم یه چیزی میدن!. اگه خلافه که اساسش اونجاست نه هر از چند گاهی 4تا تریلر که من میگذارم اونم حداقل با لینک مستقیم میگذارم

برای اینکه آف تاپیک نشه :

من نمیدونم چرا بازیها دارن کلا از اصل خودشون دور میشن و به یه چیزایی جدید تبدیل میشن. الان شرط میبندم یکی رزیدنت تا 3 بازی کرده باشه بعدش بیاد این نسخه را بازی کنه یا ORC را عمرا بفهمه اینا رزیدنتن!

فقط کاش بتونه تو نسخه نهایی خیلی بهتر از این چیزایی باشه که میبینیم

Killzone2
05-06-2012, 18:08
کلا کپکام نمیخواد ادم بشه! :31:

واقعا تریلر مسخره ای بود از مسخره هم اونور تر!
این بازی همه چی بود جز RE من تو این شبیه همه چی دیدم غیر از خود بازی! حالا اگر خوب اینا رو کاور میکرد خوب بود تو همینا هم افتضاحه!

کاور گیری مشکل دار ... سیستم تیر اندازی هم زیاد جالب نبود کلا دمو بازی به نظر من افتضاحی بود برای این شماره اگر بخواد کلا اینطوری باشه RE میره تو لیست بازی هایی که شاید نرم طرفش اینطوری بیشتر ادم زده میشه از بازی!

resident_evil
05-06-2012, 20:28
خیلی چرت بود همین : دی

CRIS Joon CR7
05-06-2012, 20:36
خب مثل اینکه بازتاب بسیار بد نمایش RE6 در E3 خلاصه تو فروم های فارسی نمیشه و فروم های انگلیسی هم ناراضی اند و البته نارضایتی شونو با الفاظ زشتی بیان میکنند که از بازگو کردنش عاجزم:31:

من هم یکی از Top 10 های 2012 رو RE6 میدونستم ولی بزور جزء Top 100 قرار بگیره:37:
همش باگ بود:41:
:31:
البته نظرمو به حساب ضدحال خوردن هم میشه گذاشت:20:

B3HZ@D
05-06-2012, 20:55
جالب اینجاست که قبل از این که تریلتر گیم پلی اون منتشر بشه همه از این بازی تعریف و تمجید میکردن
ولی وقتی در E3 به نمایش در اومد نظر همگان 180 درجه تغییر کرد و همه عصبی و ناراضی شدن!
بعد دیدن اون همه شخصیت معروف در این بازی همه منتظر شاهکار بودن که آخرش این شد.

B.3.S.T
05-06-2012, 23:51
داغون!!: دی
یارو چه مرگش بود,چرا اینجوری زامبیا رو نفله میکرد!یه بارم هدشات نکرد! مرتیکه چشم بادومی نیم کره ی بالای چشمش رو دید نداشت!: دی
در کل بازی اگر این باشه که هیچی دیگه ...

Alireza.M67
06-06-2012, 00:22
وااااااااای نه ! این چی بود دیگه :41:
این کپکام تا نزنه کل اصالت بازی رو نابود نکنه بیخیال نمیشه ! اون از ORC اینم از این که خیلی هم تفاوت با ORC نداشت .
عجب بدبختی ای گیر کردیما ... کلا دو تا بازی محبوب داشتیم RE & DMC که اینجوری داره بلا سرشون میاد :

این تریلر نا امید کننده بود :
با اینکه بازی لیان بود ولی اکشن و شوتر خیلی بالایی داشت و اون تم اصلی بازی توش اصلا دیده نمی شد .
حرکات لیان مثل دویدن و جای خالی دادن و ... خیلی بد طراحی شده بود .
اون سیستم هدف گیری دو شماره قبلی کجا رفت !!!؟ دلم می خواست به حای این نشانه ی روتین که توی اکثر بازیها هست ، همون رد نور لیزر رو ببینم .
بازی اون طور که فکر می کردم نبود ، حداقل امیدوار بودم اکشن بازی فقط برای کریس باشه .
چند روز پیش یکی از بچه ها یه فیلم فیک از بازی گذاشته بود ، کاشکی همون بازی اصلی بود و این نبود ، باز اون لااقل تم RE4 داشت . :41:

CRIS Joon CR7
06-06-2012, 00:36
این کپکام تا نزنه کل اصالت بازی رو نابود نکنه بیخیال نمیشه ! اون از ORC اینم از این که خیلی هم تفاوت با ORC نداشت .

جمله ی بولد: کاملا تایید میشه.:13:
چون من وقتی ORC رو بازی کردم پیش خودم گفتم RE6 میاد میتروکنه کولاک میکنه و فلان و بهمان:13:

معمولا واسه اینجور نمایش ها هر کی بهترین قسمت بازیش و اصطلاحا بهترین قسمتی که میتونه تماشاگران رو به وجد بیاره رو انتخاب میکنه تا مخاطبان و تماشاگران رو اینطوری :18:کنه.
کاری که سونی واقعا به طرز هنرمدانه ای انجام داد گرچه سونی نیازی به انتخاب نداشت چون از هرجاش انتخاب میکرد و واسه کنفرانس حاضر میکرد همه اینطوری:18: میشدند:27:
...

حالا کپکام اومد با نشون دادن یه تریلر با جرات میگم افتضاح مردم رو اینجوری کرد:2:..........:31:
خودتون قضاوت کنید.
واقعا کپکام استاد زیرپا گذاشتن احساسات هوادارای بازی هاشه:41:
دیگه امیدی ندارم:41:

HORROR
06-06-2012, 03:06
خراب کردن رفت دیگه . الکی دلمو خوش کرده بودم ...تویه صحنه اون دختره عین هویج میخوره به اون غوله بعد دختره ...شم حساب نمیکنه غوله رو همینجوری میره!بقیه افراد بماند!( هوش مصنوعی مزخرف- انیمیشن بد-حس ترس تبدیل به اکشن مزخرف شده-ورداشتن بازیرو شلوغ کردن مردمو ..گول گیر اوردن احمقا .یکی نیست بگه 700 نفر جمع کردی این مزخرفو بسازی...اگه بازی نهایی به این صورت باشه حقشه به طور کلی ورشکست بشه تا دیگر شرکتا نیان اینکارو بکنن...احمقا یه مدت سرکار گذاشتن مارو

osmaan
06-06-2012, 09:32
دوستان ببخشید میدونم بحثتون درباره تریلر جدید هست اما چون من در جریان این بازی نبودم میخواخستم بدونم برای pc هم میاد یا نه؟

CRIS Joon CR7
06-06-2012, 10:26
دوستان ببخشید میدونم بحثتون درباره تریلر جدید هست اما چون من در جریان این بازی نبودم میخواخستم بدونم برای pc هم میاد یا نه؟

بله
لطف میکنند شاهکارشون رو واسه PC هم عرضه میکنند:20:
البته با خورده تاخیر نسبت به نسخه ی کنسولی.

saeedblack
06-06-2012, 10:48
بعید میدونم اشخاص تو اونجا به این شدت که شما میگین ناراضی بودن خیلی ها تشویق کردن.البته در مورد بیشتر اکشن شدن بازی موافقم که کمی بازی رو از اصالتش دور کرده ولی با توجه به تریلر انصافا اونقدرها هم بد نبود شاید این قسمت از بازی اینجوری باشه و امکان داشته باشه قسمتهای دیگرش به سبک ترسناک نزدیکتر بشه مثلا بخشهایی که با Chris Redfield بازی میکنیم در کل اینقدر زود قضاوت نکنیم و ببینیم بازی که میاد چجوریه.

Alireza.M67
08-06-2012, 19:24
پست اول تاپیک ویرایش شد

- تاریخ انتشار جدید بازی (میلادی و شمسی)
- لینک تریلر دوم بازی با دو کیفیت
- لینک تریلر سوم بازی در نمایشگاه E3 2012 با دو کیفیت
- صفحه آرایی مجدد

swastika
09-06-2012, 17:25
کلا مثکه این بازیسازای ژاپنی با FR مشکل دارن. درسته نسخه کامل بازی نبود ولی اصلا گیم پلیش روون نبود به نظرم تو طراحی انیمیشن ها هم از تعداد فریم های بسیار کمی استفاده کردن.

EngineeR EhsaN
17-06-2012, 19:03
خدا کنه تو نسخه 6 بیان این کیف لئون رو که تو نسخه 4 بود به بازی اضافه کنن اینطوری آدم کنترل بیشتری به تجهیزاتش داره! تو این نسخه 5 واقعا نبود کیف رو اعصابه :4: این غول آخرم یه کاری بکنن که دیگه لازم نباشه هربار واسه رد کردن مرحله آخر از ترینر استفاده کنم!!

half life g.
19-06-2012, 09:49
نظرتون راجع به بازی چیه؟
به نظرم دیگه مثل رزیدنت اویل های قبلی رو دیگه نبینیم
:41:

CRIS Joon CR7
19-06-2012, 10:50
Resident Evil 6
داستاني به مراتب طولاني تر نسبت به
Resident Evil 5

يوشايکي هيرا باياشي:اگر همه ي 3 خط داستاني بازي را با 3 شخصيت بازي طي کنيد شما ميتوانيد داستان بازي را از هر طرف مورد بررسي قرار دهيد.
مسلما این همه صبر نسخه ای را در خور طرفداران این IP با داستان قوی را روانه ی بازار میکنیم.

عده ي زيادي از نمايش RE6 در E3 انتقاد کرده بودند و حتي افراد زيادي اين عنوان را عنواني نا اميد کننده ناميده بودند
اما او اعتقاد دارد : نسخه ي نمايش داده شده لزوما نشان دهنده ي تجربه و کار نهايي نيست و نسخه ي نهايي چيزي متفاوت از آن نمايش است.

همه ي ويژگي هاي درون بازي مطمئنا طوري عمل مي کنند که در شما حس ترس واقعي را القا کنند و
ما اميدواريم حس شما هنگام بازي کردن حس بازي کردن يک رزيدنت اويل واقعي باشد.

وي باز هم تکرار کرد : من تاکيد ميکنم نمايش E3 صرفا يک تريلر براي E3 بود و نه چيز بيشتر و مطمئنا کيفيت بازي چيزي متفاوت از آن است.

بازي در اکتبر براي سه پلتفرم عرضه ميشود.
منبع:VG247

Viren
19-06-2012, 22:59
من نمیدونم این همه انتقاد از کجا در میاد؟!
تریلر خیلی خوب بود.بازی هم عالی.مخصوصا حرکات Melee لیون

EngineeR EhsaN
20-06-2012, 13:07
تریلر جدید از گیم پلی کریس:

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Cipbits%2Citag%2Csource%2Cupn%2Cexpire&algorithm=throttle-factor&ms=au&mt=1340182512&source=youtube&ip=178.0.0.0&signature=AC32C8E98CBDF53C83E656654BBBBF2FAA8E497C .9D4A042A4F06DF7C6C8D78A5F55BBD6A9F27ECAB&ipbits=8&itag=34&burst=40&upn=qN3WZU3at-A&factor=1.25&fexp=914076%2C919803%2C907217%2C907335%2C921602%2C 919306%2C922600%2C919316%2C919804%2C920704%2C91280 4%2C913542%2C919324%2C907344%2C912706&expire=1340209618&cp=U0hTRVJLV19GUkNOM19KRUFHOnNJUjBZX1JDbFYw&id=9c2fa84ceacb8d36&key=yt1)

half life g.
20-06-2012, 16:29
من نمیدونم این همه انتقاد از کجا در میاد؟! تریلر خیلی خوب بود.بازی هم عالی.مخصوصا حرکات Melee لیونشما اگه فن واقعی اویل باشین باید از فیلمی که تو ای 3 پخش شد ناراحت بشین

EngineeR EhsaN
20-06-2012, 16:57
شما اگه فن واقعی اویل باشین باید از فیلمی که تو ای 3 پخش شد ناراحت بشین

مگه زوریه؟؟؟ من که فن اویلم نسخه 1،3،4 و 5 رو هم بازی کردم تمومشم کردم خیلیم خوشم اومده ازین 6 هم خوشم اومده :46:

half life g.
20-06-2012, 17:02
مگه زوریه؟؟؟ من که فن اویلم نسخه 1،3،4 و 5 رو هم بازی کردم تمومشم کردم خیلیم خوشم اومده ازین 6 هم خوشم اومده :46:

زوری نیست برو باش حال کن
:27:6 هم مزخرفی مثل 5 میشه
ببینید کی گفتم
:2:

CRIS Joon CR7
21-06-2012, 09:39
Resident Evil 6: 20 Minutes of Leon Gameplay, Not SCARY, more ACTION ORIENTED !

20 دقیقه از گیم پلی لئون|بدون هیچ حس ترس ، تمایل بازی بیشتر به سمت اکشن شدن !

در این تریلر که اطلاعات زیادی از گیم پلی این بازی را میتوان از آن دریافت
اطلاعاتی که می شود گفت این اطلاعات نا امید کننده می باشد .
همه ی ما ، سری Resident Evil را با عنوان ترس می شناسیم (میشناختیم) ولی در این ویدئو هیچ آثاری از این ترس نمی بینیم .
همینطور بیانیه ای از سوی طرفداران منتشر شده است که در آن ، اعلام شده است که این بازی ، یک Resident Evil نیست و به یک بازی اکشن خیلی نزدیک تر است .
After watching this entire video, i utter only one word "THIS IS NOT A RESIDENT EVIL GAME

منبع:

اینم لینک ویدئو هاشه که خودم پیداشون کردم:
دوقسمته : Part 1 ,2

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

half life g.
21-06-2012, 12:42

همه ی ما ، سری Resident Evil را با عنوان ترس می شناسیم (میشناختیم) ولی در این ویدئو هیچ آثاری از این ترس نمی بینیم .
همینطور بیانیه ای از سوی طرفداران منتشر شده است که در آن ، اعلام شده است که این بازی ، یک Resident Evil نیست و به یک بازی اکشن خیلی نزدیک تر است .
After watching this entire video, i utter only one word "THIS IS NOT A RESIDENT EVIL GAME

منبع:

دیدید گفتم
الان همه بازی ها دارن به سمت اکشن شدن میرن
اون از ME3 که کامل اکشن شده بود با اون داستانش و آخر داستانش
:2:
اونم از اویل 5
اینم اویل 6
کم کم فیفا هم میخواد اکشن شه و همه شرکت ها میخوان کال آو دیتی بسازن:41:

CRIS Joon CR7
21-06-2012, 16:18

منبع:

لینک های غیر فیل-تر این تریلر:
کد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتی از گیم پلی بازی رزیدنت اویل 6
وارد صفحه که شدي ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
روش کليک کن تا دانلودت شروع بشه.

sonixax
24-06-2012, 00:24
از این پارتنر داشتن تو اویل متنفرم :9:

2lombe
26-06-2012, 22:19
اینم کاور رسمی بازی::

Alireza.M67
29-06-2012, 20:31
من با دیدن قسمت اول این تریلر گیم پلی لیان ، کمی به بازی امیدوار تر شدم .
فکر می کردم اوضاع خیلی خراب تر از این حرفا باشه ، ولی ظاهرا اونقدرا هم اوضاع خراب نیست ...

Dark Soul
30-06-2012, 11:05
اگه منتظر یک رزیدنت اویل باشیدحسابی ناامید می شید اصلا این یک بازیه اکشنه اخه چطور توقع دارند با وجود این افراد حرفه ای (لیون .کریس و ...)با اون تکنیک ها و شیوه کشتن ادم بترسه(حتما دیدید که لیون با اسلحه یا چاقو چه طوری زامبی می کشه:31:)
با اودن زامبیهامی خواستن ترس رو برگدونند اما یکی از المنتهای بازیهای ترسناک به نظر من معمولی بودن کارکتر هست مثل اویل 3 که جیل یک پلیسه یا فضای مرده که ایزاک یک مهندسه و برای هردوشون یک شرایط جدید و غیر قابل پیش بینیه.
اویل زمانی برخواهد گشت که با تمام کارکترهای قبلی خودش خداحافظی کنه و داستان نویی را شروع کنه.
البته به نظرم اگه منتظر رزیدنت اویل های قبلی نباشیم با یک بازی قوق العاده طرف هستیم.

++++
از مصاحبه ی یکی از ژورنالیستهای گیم اسپات با میک!! یکی از عوامل بازی اینارو فهمیدم که ممکنه مقداری یا همش قبلا گفته شده باشه ...البته ممکنه کمی اسپویلر هم داشته باشه.

-بازی سه تا کمپین کاملا مجزا داره که دست خودتونه که کدومشو اول بازی کنید.
-هر کمپین به اندازه 70 درصد از RE5 هست یعنی بازی در مجموع دو برابر RE5 زمان می بره.
-کارکتر های هر کمپین عبارتند از: کریس ،لیون (همراش هلنا هارپر) و شخص جدید به نام جک میلر(به نظرم همراش دختر رئیس جمهور توی RE4 بود باتوجه به تریلر) هستند که طرف میگه چون طرفدارا از نمسیس که توی اویل 3 تعقیبشون می کرد خیلی خوششون می اومد جک هم توسط چنین موجودی تعقیب میشه.
-هر کارکتر و همراش یک یا چند ویژگی و کمبو مخصوص به خودشون دارند مثلا لیون و همراش از دوتا کلت هم زمان می تونند استفاده کنند ،کرییس و همراش از اسنایپر و جک هم نبرد هند تو هند.
-زمان بازی سال 2030 هست و بعد از اویل 5 اتفاق میوفته و مکان های بازی امریکا ،اروپای شرقی و چین هست.
-به غیر زامبیها چند موجود دیگه که سورپرایز هستند در بازی وجود داره و همچنین موجوداتی دیگه که با سی ویروس آلوده شدند.

halflife g
30-06-2012, 11:51
اگه منتظر یک رزیدنت اویل باشیدحسابی ناامید می شید اصلا این یک بازیه اکشنه اخه چطور توقع دارند با وجود این افراد حرفه ای (لیون .کریس و ...)با اون تکنیک ها و شیوه کشتن ادم بترسه
اویل زمانی برخواهد گشت که با تمام کارکترهای قبلی خودش خداحافظی کنه و داستان نویی را شروع کنه.
البته به نظرم اگه منتظر رزیدنت اویل های قبلی نباشیم با یک بازی قوق العاده طرف هستیم.

مساله اینجاس که طرفداران بازی که سالها با بازی خاطره داشتن نمی خوان قبول کنن که رزیدنت ایول دیگه تموم شده و اینایی که جدیدا دارن عرضه می کنن کلا یه چیز دیگس.....
یعنی اگه کسی طرفدار واقعی رزیدنت ایول و شخصیتهاش باشه اصلا سراغ نسخه های جدیدش نمیره.......شاید بگین به خاطر داستانش باید بازی کرد که اونم به نظر من یه چیز نادرست چون شخصیتها هم دیگه اون شخصیتها و اون روند رو ندارن....
مثلا برای خود من داستان و زندگی مکس پین تو همون پایان شماره 2 تموم شد و دیدن ادامه زندگیش یا داستانش بی معنی هست(چون اون فرد دیگه مکس پین نیس آرنولد)...یا به همین صورت ریو هایابوسا و....... .

جیب طرفدارای قدیمی بازی برای سازندگان تبدیل شده به یه گاو که تا میتونن با اوردن اسم چند تا شخصیت از بازی یا محیط قدیمی و.....میدوشنش.......اونایی هم که تازه با بازی آشنا شدن همشون یا کم سن هستن و یا خیلی با سری آشنا نیستن و در نتیجه از دیدن بازی و چند ساعت با دوستان مولتی زدن حال می کنن و اصلا فرقی واسشون نمی کنه تو بازی زامبی بکشن یا فضایی....محیط فلان جور باشه وفلان جور......... .

کلا باید قبول کرد رزیدنت ایول مرده(همینطور خیلی از بازیهای قدیمی که نتونستن درست نو بشن و مردن)....... .

.

2lombe
30-06-2012, 17:12
من سال ها با این سری زندگی کردم ولی نمیدونم چرا دیگه چرا از 5 به بعد شلوارم خیس نمی شه:31:

pcali
30-06-2012, 18:40
درسته دوستان منم به عنوان یگ گیمر قدیمی دیگه به هیچ عنوان با دیدن پیش نمایش این بازیها به هیچ عنوان به وجد نمیام برای من خیلی وقته که سری خیلی از بازیها مردن دیگه باهاشون حال نمیکنم :37:

CRIS Joon CR7
30-06-2012, 19:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Resident Evil: Damnation برای Comic-Con فرانسه تایید شد! انیمیشن جدید RE تایید شد.
Sony Picture فرانسه در تویتر خورد اعلام کرد Resident Evil Damnation برای Comic-Con فرانسه که در روزهای پنجم تا هشتم جولای در شهر پاریس فرانسه برگزار میشود تایید شده است.
اینکه کپکام و سونی پیکچر چه برنامه ای برای رزیدنت اویل دمنیشن دارند هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد تریلر جدیدی از این CG - Movie نمایش داده خواهد شد.

منبع:

B.3.S.T
30-06-2012, 23:54
حداقلش اگر هنوز به فکر رزیدنت اویل های سابق هستین یه وی یا 3ds بگیرین که نسخه های بازی بی شباهت به گذشتش نیس با اینکه گرافیک به روز تری دارن...
به قول مراد سریه رزیدنت اویل تو شماره ی 3 فاتحش خونده شد,حلواشم خوردیم دیگه..

Alireza.M67
02-07-2012, 17:19
یدونه ویدیوی جدید 5 دقیقه ای از گیم پلی لیان و هلنا اومده که توی متروئه .
به نظر بازی اونقدرا هم که فکر می کردیم ناامید کننده نیست . گرچه اوقدرا هم که قبلش فکر می کردیم فوق العاده به نظر نمیاد !
به هر حال این ویدیوی 18 مگابایتی رو می تونید از این لینک ببینید :

Resident Evil 6: new gameplay footage has torches, guns ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CRIS Joon CR7
02-07-2012, 17:24
یدونه ویدیوی جدید 5 دقیقه ای از گیم پلی لیان و هلنا اومده که توی متروئه .
به نظر بازی اونقدرا هم که فکر می کردیم ناامید کننده نیست . گرچه اوقدرا هم که قبلش فکر می کردیم فوق العاده به نظر نمیاد !
به هر حال این ویدیوی 18 مگابایتی رو می تونید از این لینک ببینید :

Resident Evil 6: new gameplay footage has torches, guns ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم HD ــش
80 مگ

Angel Of Darkness
03-07-2012, 12:59
من بعد 10 سال هنوز اویل 3 رو بازی میکنم از تو psp هم حتی هست اون خاطره دیگه تکرار نمیشه

Alireza.M67
04-07-2012, 01:34
دموی بازی هم منتشر شد که می تونید از اینجا دانلود کنید :

2lombe
04-07-2012, 06:18
برای PC هست دیگه

2lombe
04-07-2012, 09:45
فهمیدم که برای xbox 360 است باید از همون راه رایت بازی های xbox استاده کنم یا نه؟؟

CRIS Joon CR7
04-07-2012, 09:46
اون لینک هایی که گذاشتی مال چه پلتفرمیه؟

اینایی که من میزارم مال XBOX360 هست :

دانلود دمو Resident Evil 6 به صورت کامل :

Part 1 : resi6darklinky.part01.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 2 : resi6darklinky.part02.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 3 : resi6darklinky.part03.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 4 : resi6darklinky.part04.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 5 : resi6darklinky.part05.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 6 : resi6darklinky.part06.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 7 : resi6darklinky.part07.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 8 : resi6darklinky.part08.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 9 : resi6darklinky.part09.rar

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Resident Evil 6 Demo Now On Xbox Live

2lombe
04-07-2012, 09:52
دوست عزیز فقط برای xbox 360 منتشر شده و تا 2 ماه دیگر برای pS3 و اصلا برای PC منشر نمیشه به کوری چشم بعضی ها

2lombe
04-07-2012, 10:22
چطوری باید رایت کنم چون تا حالا رایت نکردم:11:

CRIS Joon CR7
04-07-2012, 10:30
چطوری باید رایت کنم چون تا حالا رایت نکردم:11:

من خودم از فلش و برنامه Horizon استفاده میکنم که نیاز به مسیر و پوشه و اینا نداره و وقتی فایل رو که اکسترکت میکنم خودش پوشه مسیر و فایل ها رو مرتب میکنه .

دوست عزیز فقط برای xbox 360 منتشر شده و تا 2 ماه دیگر برای pS3 و اصلا برای PC منشر نمیشه به کوری چشم بعضی ها
دیگه این چیه که باهاش بگی به کوری چشم بعضی ها؟:19:
بالاخره که واسه PS3 و PC هم میاد:27:

2lombe
04-07-2012, 10:34
حالا تا بیاد کی مرده کی زنده

من خودم از فلش و برنامه Horizon استفاده میکنم که نیاز به مسیر و پوشه و اینا نداره و وقتی فایل رو که اکسترکت میکنم خودش پوشه مسیر و فایل ها رو مرتب میکنه .

بعنی چه؟؟؟

CRIS Joon CR7
04-07-2012, 12:15
گویا این نسخه فقط برای جیتگ داران است و بقیه باید تا عرضه ی بازی اصلی سماق بمکند :دی

2lombe
04-07-2012, 12:19
ای بابا جیتگ از کجا بیارم به کوری چشم ...

خودت جتیگ داری یا باید بری سماق بمکی:31:

2lombe
04-07-2012, 12:32
ما اهل سماق نیستیم ولی میرم یه جایی جیتگ داشته باشه شاید فرج شد روی دستگاه ما جواب داد:8:

EngineeR EhsaN
04-07-2012, 13:24
خدا کنه اره برقی داشته باشه، 1000 تا ماجینی یه طرف یدونه اره برقی یه طرف :دی

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

2lombe
04-07-2012, 13:26
چطوری باید رایت بشه بگید لطفا؟؟؟

Alireza.M67
04-07-2012, 14:17
گویا این نسخه فقط برای جیتگ داران است و بقیه باید تا عرضه ی بازی اصلی سماق بمکند :دی

خیالی نیست داداش .
احتمالا تا فردا دانلود میشه ، بازی می کنم میام براتون تعریف می کنم :31:

2lombe
04-07-2012, 14:55
بدون JTAG شد ایول من:26:

Tak30
04-07-2012, 15:55
اقا چطوری رایت میشه دانلود کردم زورم میاد مدونم چطوری رایت میشه:31:

alipsp
04-07-2012, 17:19
خدا کنه اره برقی داشته باشه، 1000 تا ماجینی یه طرف یدونه اره برقی یه طرف :دی

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

ماجینی کجا بود برادر
دیگه تو آفریقا نیستن که
فقط کلته لیون

CRIS Joon CR7
04-07-2012, 22:35
کسی نتونسته دمو رو بگیره بازی کنه ببینیم چه جوریاست؟ :19:
خیلی از بازخورد ها نسبت به نمایش E3 تو دمو گویا بهتر شده:8:

CRIS Joon CR7
04-07-2012, 22:36
اولین تصاویر منتشر شده از دموی قابل بازی که بر روی پلتفرم Xbox360 عرضه شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alireza.M67
04-07-2012, 22:40
دمو رو بازی کردم ، حالا اول اخبار بد بدم یا خوب ؟

اول خبر بد رو می دم :
- گیم پلی کریس کاملا اکشنه و یک شیر تو شیریه که نگو ... همینجوری باید مسلسل رو بگیری به هیکل ملت .
- دشمنای قسمت کریس یه چیزی توی همون مایه های ماجینی و گانادو هستن ، یعنی زامبی نیست .
- کلا قسمت کریس نا امید کننده بود :41:

خبر خوب :
- گیم پلی لیان فــــــــــــوق العادست .
- واقعا سبک Horror بود خیلی چسبید ، یک رزیدنت اویل کلاسیک با گیم پلی مدرن بود .
- یه خبر خوب دیگه اینکه میشه اون نور لیزر قرمز رونگی که توی شماره های 4 و 5 بود رو به بازی برگردوند و به جای اون نشانه توی تریلر ها گذاشت.
- زامبی ها به زامبی های کلاسیک شبیه هستن.

خبر های دیگه :
- گیم پلی جیک که نفهمیدم دقیقا چی بود !!! امیدوارم که در کل چیز جالبی از آب در بیاد .
- فکر می کردم سیستم آپگرید اسلحه از توی موبایل باشه که ظاهرا این طور نیست . اون عکس اسلحه ای که توی موبایل لیان توی تریلر بود ، مربوط به تنظیمات بازیه .
- یه سیستمی گذاشتن که قدم زدن و راه رفتن رو خود بازی تعیین می کنه که یکم اعصاب خرد کن بود.

CRIS Joon CR7
05-07-2012, 10:21
من که هنوز دمو رو نگرفتم (شایدم نگیرم) ولی سخت منتظرم ببینم بعد از این همه انتظار کپکام چیکار کرده؟
این پست یه نفر هست تو یکی از فروم های فارسی بعد از بازی کردن دمو:
تا چقدر حرفاش درسته رو نمیدونم ولی خودم یه چیزایی شو قبول دارم:13:
البته نباید این رو هم فراموش کنیم که این صرفا یک دمو بوده و مسلما خیلی از بخش های آن مثل باگ هایی که تو ویدئو ها دیدم و ... شاید برطرف بشه...

دیشب دمو رو سریعا دانلود کردم و با برنامه Horizon ریختم رو فلش و بازی کردم.از قبل می دونستم نبای انتظار المانهای ترس در بازی رو مثل سابق داشته باشم اما به 3 چیز امیدوار بودم:

1 - وجود ترس در بخش مربوط به لیون
2 - زیبا ساخته شدن بازی حداقل در سبک اکشن!
3 - گیم پلی روان و نرم

متاسفانه باید بگم هیچ هیچ ! یه بازی پوچ و سرشار از باگ! صد رحمت به اویل 5 !! صد رحمت به اویل 4 !! بازی به طور کامل از حیطه Resident Evil خارج شده.بخش مربوط به لیون رو ابتدا بازی کردم حتی 1 درصد هم ترس تو بازی نبود.Waypoint مسخره داخل بازی به طور کامل قدرت فکر کردن رو از گیمر میگیره و ما دقیقا مانند یک بازی اکشن فقط باید مسیری که مشخص شده رو دنبال کنیم.به سبک بازی Dead Space2 هم یه مدل تعیین راهنمای مسیر در بازی هستش که به هیچ وجه برای این سبک بازی مناسب نیست.تیر اندازی بازی به شدت ضعیف هستش ،طراحی زامبی ها واقعا افتضاست و تفاوت زیادی با ORC نداره! حالا بیشتر دارم متوجه میشم چرا کپکام قبل از این بازی ORC رو روانه بازار کرد! یه چیزی بگم کمی بخندید! در حین بازی انتخاب اینکه آروم راه بروید یا اینکه بدوید در 80 درصد بازی بر عهده شما نیست و در بیشتر جاها خود بازی اجازه دویدن به شما نمیده!!!

و اما در مورد بخش کریس یه توضیح بدم. این بخش اشکم رو درآورد! بازی 100 درصد اکشن هستش و کریس به همراه یک تیم دقیقا مثل ORC به کشتن انسانها می پردازه! یه مسلسل دستشه و تنها هدفی که کپکام اینجا واسمون گذشته اینه:فقط تیر بزن!
جالب اینجاست دشمن هایی که اینجا باهاش سروکار داریم انسانهای خوش تیپی هستن که فقط زمانی که چند تا گلوله میخورن تبدیل به خفاش و موجودات عجیب میشن!! خیلی مصنوعی هستش من واقعا تاسف خوردم.
گیم پلی بازی حتی واسه این سبک اکشن هم چیزی در حد آشغال هستش و اون روانی Evil 5 رو نداره.در کل تنها نقطه قابل اتکای بازی گرافیک کات سین های بازی هستش و تا حدودی داستان بازی که شاید باعث بشه این بازی رو در آبان ماه تهیه کنم که البته اینم تازه در حاله ای از ابهام قرار داره!!!

در آخر به عنوان کسی که تا همین دیروز به این بازی حداقل در سبک اکشن امید داشتم نمرات خودم رو پس از بازی به دموی بازی میدم:

گیم پلی:5
گرافیک :7
موسیقی:6
داستان و شخصیت پردازی:8
جدابیت و هیجان:3
اتمسفر ترس:2

نمره کل: 5 از 10 !!

Alireza.M67
05-07-2012, 12:37
من یه سری نکته اضافه کنم :
- سرعت دویدن توی بازی خیلی بالاست . توی شماره های 4 و 5 وقتی که شروع به دویدن می کردی با این سرعت کاراکتر حرکت نمی کرد ... فکر کنم بهتر بود همون سرعت پایین رو می ذاشتن ، چون این ریتم حداقل به گیم پلی لیان نمیاد .
- گرافیک بازی بالاست ، خیلی طراحی هنری جالبی داره ، مثلا وقتی یک بشکه رو منفجر می کنی آتشی که پخش میشه خیلی طبیعی تر از سابق به نظر میاد . از نظر گرافیکی پیشرفت رو میشه دید .
- اینو یادم رفت بگم که شما می تونید انتخاب کنید که در هر گیم پلی با کدوم یک از دو نفر بازی کنید .
- با زدن دکمه RS کاراکتر به سمت چپ و راست صفحه میره (مثل بازی Army of two )
- دمو حالت Split Screen Co-op نداره ، امیدوارم که بازی اصلی داشته باشه .
- حالت HUD و Menu در سه تا گیم پلی فرق می کنه .
- سیستم هدف گیری تغییر چندانی نکرده (این نکته هم می تونه مثبت باشه هم منفی) فقط حالت راه رفتن هنگام تیر اندازی اضافه شده .
- گیم پلی کریس یه چیزی توی مایه های فیلم هندیه !!! کلا اصلا با این قسمت از دمو، یعنی قسمت کریس حال نکردم .
- حالت Melee به طور جداگانه اضافه شده ، مثلا توی شماره 4 باید با تیر می زدی توی صورت دشمن بعد که صورتشو میگرفت می تونستی با مشت و لگد بزنیش ولی اینجا به طور جداگانه اون مشت و لگد وجود داره .
- بازی یه نمه شلوغ پلوغه . اونایی که شماره های قبلی مخصوصا 1 تا 4 رو بازی کردن میدونن من چی میگم !

اما نقد پست بالایی :
- خیلی دیگه بدبینانه نگاه شده به بازی ، مخصوصا قسمت لیان .
- با Way Point موافقم ، باید حذف بشه ، هیچ کدوم از شماره های بازی این آیکون مسخره که باید کجا بری رو نداشته ، توی اینم نباید میذاشتن . با نگه داشتن دکمه RB مسیری که باید بری رو نشون میده ، اینم حتی به نظرم نباید باشه ، دیگه چه برسه به اون .
- گیم پلی خیلی با 5 تفاوت نداره و تازه یکم هم بهتر شده ، نمی دونم منظور از روانی گیم پلی توی شماره 5 چی بود !!!؟
- طراحی زامبی ها که خوبه به نظرم ، و اینکه زامبی فقط توی قسمت لیان وجود داره ... توی قسمت کریس که همون ماجینی و گانادو هستن که وقتی می کشیشون تبدیل به یه موجود عجیب دیگه میشن ، توی قسمت جیک هم آدم هست و غول ...
- این نقد برای وقتیه که بازی رو کامل بازی کرده باشی با دموی نیم ساعته که نمیشه این اظهار نظرات رو کرد .

در کل اوقدرا هم بد نبود ، ولی فکر می کنم در بازی شاهد نوآوری ها و صحنه های اکشن و جذاب زیادی باشیم .
به امید اینکه بازی خوبی از آب دربیاد.

من اگه بخوام به نقد نمره بدم :
گرافیک : 9
گیم پلی 8
داستان : 10
موسیقی: فعلا بهتره نمره ندم
جذابیت (میانگین هر سه تا گیم پلی) : 6

نمره کل : 8

CRIS Joon CR7
05-07-2012, 12:53
نمیدونم شاید این بستگی داره به انتظار ما از بازی و چیزی که ازش تو ذهنمون ساختیم.
میگم ما حرف شما (علیرضا ) رو قبول کنیم یا اون بنده خدا که میگی خیلی بد بین بوده نسبت به بازی؟

Alireza.M67
05-07-2012, 16:19
نمیدونم شاید این بستگی داره به انتظار ما از بازی و چیزی که ازش تو ذهنمون ساختیم.
میگم ما حرف شما (علیرضا ) رو قبول کنیم یا اون بنده خدا که میگی خیلی بد بین بوده نسبت به بازی؟

هیچکدوم ... تا خودت بازی نکنی نمیفهمی چطوره ...
البته من کلا لیان رو دیدن ذوق زده شدم :31:
البته منم نگفتم بازی کلا فوق العادست ...

B3HZ@D
05-07-2012, 16:45
ممنون از دوستان بابت اطلاع رسانی و توضیحات کامل و دقیق .
این دمو برای PC هم ارائه شده یا این که فقط برای کنسول ها اومده ؟!

HORROR
05-07-2012, 21:38
به نظرم کوچکترین ضعف و اشکال تو بازیای بزرگ میتونه تاثیر بدی رو مخاطباش بزاره...ولی این دیگه راه بدی رو رو داره میره..من رو این بازی خیلی حساب میکردم ولی الان خورده تو ذوقم ولی به هر حال 100% بازی رو تهیه میکنم . نمیدونم چرا بازی رو میبرن به سمت اکشن؟ خوب اگه طرفدارای سبک اکشن زیاد شده چرا اسم اینو میزارن horror?!

Malware
06-07-2012, 13:46
فایل‌هایی که به صورت مخفی در دموی قابل بازی عنوان Resident Evil 6 وجود داشت به حضور یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های سری RE در بخش تک نفره‌ی بازی اشاره می‌کنند: Ada Wong

اطلاعات مربوط به حضور Ada در بازی که به صورت مخفیانه در کدهای دمو وجود داشت، به صورت جداگانه توسط اعضای فروم‌های NeoGaf و GamesFaqs کشف شد.
Ada مانند گذشته به یک قلاب مسلح است و همکار او فقط "Helper" نامیده شده بود اما تحقیقات دیگری در این کدها از شخصیتی به نام Carla پرده برداری کرده بودند، زنی با موهای بلوند که در تریلر منتشر شده در E3، ایدا در حال بازیجویی از او بود.

با اضافه شدن Ada Wong به شخصیت‌های قابل بازی، تعداد کاراکترهای قابل کنترل به چهار عدد می‌رسد که شامل Leon S. Kennedy, Chris Redfield و Jake Muller پسر Wesker، می‌باشد.

Capcom این خبر را تایید نمی‌کند و فقط این بیانیه‌ی را منتشر می‌کند: "با اینکه ما حضور Ada Wong در RE6 را در E3 تایید کردیم اما هیچ صحبتی در مورد خبر اخیر نداریم."

اطلاعاتی از بخش چند نفره بازی نیز کشف شده است. بخش Mercenaries که پیش از این نیز تایید شده بود، بخش Slayer، بخش No Hope که با نام Last Stand نیز شناخته می‌شود و Ustanak که نام یکی از هیولاهای بازی است و هم‌چنین Agent Predator نیز نامیده می‌شود، جز بخش‌هایی هستند که پیدا شده‌اند.
لیست اعضای سازنده‌ی بازی نیز پیدا شده بود. به نظر می‌رسد Paul Mercier و Sally Cahill که به ترتیب صدا پیشه‌ی لیان و Ada بوده‌اند، اکنون جایگزین شده‌اند. صدا پیشه‌ی Jack Muller نیز Troy Baker است که به تازگی در عناوین BioShock Infinite و The Last of Us نیز صدا پیشگی کرده بود.

ویدیوی جدید نز از این بازی منتشر شده است را نیز می‌توانید در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید. RE6 در سال جاری باری سه پلتفورم اصلی منتشر می‌شود.
منبع:

Tak30
06-07-2012, 16:39
ببخشید من 2 نوشته دارم یکی درخواسته و دیگری سوال:

1.سوال: روش رایت بازی را می خواهم خواهشا:42:

2. این بازی روی xbox ارکید بالا میاد یا نه ؟

3. خواهشا به سوال اولی پاشخ دهید.

MR.CART
06-07-2012, 18:23
راستی چرا با وی پوینت مشکل دارید؟مگه ا نشون دادن مسیر مشکلی داره؟

halflife g
07-07-2012, 18:10
خوب من هم امروز دمو رو تجربه کردم.....نظر مو در چند بند میگم :

re5 در زمان خودش از لحاظ گرافیک یکی از بهترین ها بود ولی این شماره اصلا اینطور نیست.......مشکل کمبود تکسچر و بریده بریده شدن تصویر خیلی رو مخه.....مخصوصا بریده بریده شدن تصویر که فکر کنم اگه تا زمان عرضه رسمی بازی فکر به حالش نکنن به طرز فجیعی از امتیاز گرافیکی بازی کم می کنه در کل فکر کنم برش تصویر تا زمان عرضه تا حد قابل توجهی بهتر بشه ولی مشکل تکسچر رو فکر کنم باید سوخت و ساخت
نورپردازی هم در حد خوبیه و محشر واینا نیست
قیافه و کات سنس ها هم خوب کار شده و زیبان
یه چند مورد مثه waypoint اینا هم اضافه شده که دوستان گفتن(و به نظر من چیز بدی نیس چون استفاده ازش چیز اجباری نیس)
melee هایی هم که اضافه شده برای کارکترها تا حد زیادی خوبن ولی گاها زیاده روی میشه درشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی در کل خوبه.
یه بهبودایی هم در انتخاب سلاحها و inventory اینا بوده که اکثرا واسه زمان مبارزات اینا موثر واقع میشن.

قسمت کریس:
کاملا اکشن مثل شماره 5 ......البته مشکل دوربین و نداشتن توانایی برای کاور گرفتن در همه جا(یعنی کلا یه چیز تزیینیه کاور تو این بازی)همچنان مثل شماره 5 اذیت کنندس......

قسمت جیک :
تقریبا مثل قسمت کریس اکشن با این فرق که دشمناتون و نوع مبارزتون کمی فرق داره........

قسمت لین:
به نسبت اون یکی قسمتها خیلی خوبه....ولی مشکل راه رفتن و دویدن خودکار بازی در این قسمت یه جورایی خیلی نمودا پیدا می کنه و اعصاب خرد کنه.....در کل درسته قسمت لیان شاهکار نبود و در حد خوب بود ولی اگه بتونن همین ریتمو تا آخر قسمت لیان حفظ کنن به نظرم چیز خیلی خوبی میشه.

+

هیچ کدام از سه قسمت داستانی در حد بهترین فعلی بازار نیستن(از سناریوی کریس گرفته تا لیان بهترش رو میشه در بازیهای دیگه پیدا کرد)و در هیچ کدوم از 3 سناریو چیزی به نام ترس(از هیچ نوعش) وجو نداره و در کل با بازی کردن دمو من خودم به شخصه شاید بازی اصلی رو تهیه نکنم(چون فکر می کردم به ریشه ها برمی گردن که اینطوری نشده)
ولی اگه کسی بیس و پایه رو re5 و re4 قرار بده به نظرم خوب میتونه با بازی ارتباط برقرار کنه.
موفق باشید.................... .

.

ali_n2011
07-07-2012, 21:53
برای نسخه کامپیوتر کنترل بازی فقط با کیبورد خواهد بود یا مثل 5 می شه با جویستیک هم بازی کرد؟ اگه فقط کیبورد باشه به درد نمی خوره و به نظر می رسه براش امکان بازی با جویستیک نزارند. ممنون می شم اگه کسی در این مورد اطلاع داره توضیح بده.

kingmohsen
08-07-2012, 00:03
من از طرفداران اویل هستم. اما راستش گیم پلی بازی رو که توی e3 دیدم حسابی نا امید شدم. حرکات شخصیت بازی خیلی تند وسریع شده و کاملا اون حالت ترس توی راه رفتن ها از بین رفته. به یک سرعتی کاورش رو عوض میکنه که خنده داره. کلا اون طوری که من توی پیش نمایشش دیدم بسیاربسیار بسیار نا امید شدم.
خیلی هم فیلم هندی شده صحنه های اکشنش.
واقعا بهترین سری بازی 4 بود و 5هم بد نبود. حداقل گرافیکش آدم رو جذب میکرد

من که چشم آب نمی خوره چیز خوبی از آب دربیاد و فکر کنم بدترین سری بازیها باشه.

چون کاملا مشخصه اومدن تمامی کاراکترهای محبوب بازی رو کنار هم گذاشتم که طرفدارها رو بوسیله اونها جذب کنن نه با خود بازی.
تجربه این رو ثابت کرده که همیشه اینطور بازیها حسابی گند میزنن
ترس که دیگه توی بازیش نیست. فیفا یا پی اس ترسناکتره ازون چون حداقل میترسی که گل بخوری :41:

CRIS Joon CR7
08-07-2012, 12:02
تصاویری جدید از لوکیشن ها سه شخصیت بازی Chris ، Leon و جیک :

CHRIS:
JAKE:
LEON:

Alireza.M67
08-07-2012, 16:37
تصاویری جدید از لوکیشن ها سه شخصیت بازی Chris ، Leon و جیک :

این عکس عالی بود
کمی تا حدی همچنان به قسمت لیان امید داریم :31:

Layken
08-07-2012, 22:47
منم موفق شدم این دموی شکیل رو بازی کنم...

گفتنی هارو دوستان گفتن فقط با این وضعیت که دنیای گیم جلو میره انصافا من یکی که اصلا لذت نمی برم...همه چی تکراری شده من از طرفداران Capcom هستم ولی دیگه واقعیت اینه که نیازی نیست که Capcom این سری رو ادامه بده اقا مگه Valve الان یک نسله دیگه نیمه جان رو ادامه نمیده فکر میکنید برا چیه...؟ خب این دلیلش واضحه Valve هم از این اوضاع متشنج بازی ها ناراضیه نمی خواد عنوانشو الکی خراب کنه مثلا بده بیرون که چی بشه ...وقتی میبینه اشوبی این چنینی هست حتما ارزش های نیمه جان رو انقدر بالا میدونه که نسخه ای ازش منتشر نمیکنه دو نوع بازی با سبک های مختلف داد بیرون در این نسل که هر دو عالی بودن ...خب جیگر Capcom اقا کسی زور نکرده که نساز برادر نساز...این بازی ترس نداره نساز...چرا به زور باید این شخصیت های فوق العاده رو خراب کنی اقا به خدا همون evil 3 دیگه ته کارت بود ترسش تموم شد تو 4
چرا خاطراهای مارو می خوای خراب کنی...اقا من دوس دارم لیون رو مثل اویل 2 ببینم...میکامی رو هم که حساب نمیکنید باز اون برگرده میتونه کاری بکنه...
Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..

halflife g
08-07-2012, 23:59
Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..
آفرین اتفاقا دیروز با یکی از دوستان صحبت می کردیم که چجوری میشد re رو بعد شماره 4 اش ادامه داد که با هم به این تفاهم رسیدیم که the last of us جواب سوالمون بود......یعنی خیلی راحت میتونست با ساخت بازی به شکل "آخرین ما" اونم مثلا تو راکون سیتی هر طیفی رو راضی کنه و خوبم بفروشه... .

+

این دلیل کپکام برای تغییر سبک re برای فروش بیشتر هم ناشی از عدم توانایی و تبحر در ساخت بازی هستش.....چرا که بازی مثل portal 2 با اون سبک بسیار عجیب و غریبش(که خیلی هم از سبک re های اولیه کم فروشتر)تونسته نزدیک به 5 میلیون فروش داشته باشه...... .
پس این نشون میده میشه با ایجاد تحول در خور هر زمان هر سبک رو طوری ساخت که خوب فروش بکنه(نه اینکه بازی رو کن فیکون کنی و دست هر کارکتر یه مسلسل تمام خودکار بدی)

در کل امیدوارم the last of us بیاد و موفق بشه و فروش زیادی هم بکنه تا هم کپکام سرش به سنگ بخوره و هم بشه اونو به عنوان یه جانشین تپل واسه دنیای فرسوده re قرار داد....

.

mjorh
09-07-2012, 00:07
این سازنده ها به این سری COD نگا میکنن و باخودشون میگن : WOW !بعد شروع میکنن یه اکشن تماما خطی میسازن به امید فقط و فقط فروش بیشتر...

درکل به نظر من اگه امثال Naughty Dog نبودن فاتحه صنعت گیم خیلی وقت بود ک ...!

B.3.S.T
09-07-2012, 00:47
دنیای مبارزه با زامبیها دیگه زیادی از حد خودش فراتر رفته...چه تو سینما که همین رزیدنت اویل فاتحش بعد از قسمت 2 و 3 خونده شده هم تو گیم که اصلآ معلوم نی چه خبره...
به نظر من یکی از ترسناک ترین و بهترین کارکترهای صنعت گیم همین زامبیها بودن که به لطف یه سری سازنده ی بی عقل کلآ دارن از ذهن و خاطراتمون فراموش میشن.
بعد هی بیاین بگین بازیا چرا اکشن شدن...خو بلد نیستن دیگه بترسونن,دارن با میخ چوبی میکوبن رو آهن مجبورن از جنبه ی اکشنش جذب مخاطب کنن!الان re6 این بلا سرش اومده 2 روز دیگه هم نوبت ds3...

Alireza.M67
09-07-2012, 12:16
تو دنیای گیم فقط سیاست راکستار رو قبول دارم ! اگه کاپکام هم اویل و هر 4 الی 5 سال می داد بیرون مطمئنا هم روش بیشتر کار می شد ! هم طرفداران بازی رو تشنه ی این عنوان نگه می داشت و ...
ولی متاسفانه الان فقط دلار حرف اول و می زنه !

برادر ، شماره 5 ، حدود 4 سال بعد از 4 اومد و الآنم حدودا 4 سال از شماره 5 می گذره و 6 قراره بیاد .

گفتنی هارو دوستان گفتن فقط با این وضعیت که دنیای گیم جلو میره انصافا من یکی که اصلا لذت نمی برم...همه چی تکراری شده من از طرفداران Capcom هستم ولی دیگه واقعیت اینه که نیازی نیست که Capcom این سری رو ادامه بده اقا مگه Valve الان یک نسله دیگه نیمه جان رو ادامه نمیده فکر میکنید برا چیه...؟ خب این دلیلش واضحه Valve هم از این اوضاع متشنج بازی ها ناراضیه نمی خواد عنوانشو الکی خراب کنه مثلا بده بیرون که چی بشه ...وقتی میبینه اشوبی این چنینی هست حتما ارزش های نیمه جان رو انقدر بالا میدونه که نسخه ای ازش منتشر نمیکنه دو نوع بازی با سبک های مختلف داد بیرون در این نسل که هر دو عالی بودن ...خب جیگر Capcom اقا کسی زور نکرده که نساز برادر نساز...این بازی ترس نداره نساز...چرا به زور باید این شخصیت های فوق العاده رو خراب کنی اقا به خدا همون evil 3 دیگه ته کارت بود ترسش تموم شد تو 4
چرا خاطراهای مارو می خوای خراب کنی...اقا من دوس دارم لیون رو مثل اویل 2 ببینم...میکامی رو هم که حساب نمیکنید باز اون برگرده میتونه کاری بکنه...

در این مورد توجه شما رو به این حرف دیوید کیج جلب می کنم :

Cage: صنعت بازی یا باید نوآوری کند یا بمیرد

یعنی بی نهایت با این حرف موافقم . همه بازیها شدن مثل هم ، هر کی می خواد بازی خوب بسازه سریع میره دنبال سبک شوتر که فروش بیشتری داره ، دیگه واقعا این سبک خسته کننده شده ، حتی آخرین شماره COD رو من تموم نکردم ، اون که هیچ GEOW 3 رو هم تموم نکردم . همش تکرار پشت تکرار . سازندگان Resident Evil هم کاملا این عنوان رو تجاریش کردن و برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنن .
از نظر من همین الآنشم صنعت گیم مرده .
نمونش توی همین فروم ، سر زدن تاپیک COD دعوا میشه ، برای تاپیک Crysis دعوا میشه ، تاپیک های فعال واسه بازی های شوترن ، بعد یه بازی مثل Lollipop Chainsaw میاد ، من میام که از این بازی تعریف کنم بعد متوجه میشم که اصلا تاپیک نداره . بازی Anarchy reigns اومده ، اصلا انگار نه انگار . بازی های آر پی جی تاپیکشون خلوته و ...
می بینید ، حتی مردم هم دنبال نو آوری نیستن ، فقط دنبال اینن که یه اسلحه بگیرن دستشون راه بیفتن به این و اون شلیک کنن .
بازم به قول دوستان دم شرکت هایی مثل ND گرم یا انسانهایی مثل دیوید کیج .
البته من به شخصه Platinum * رو هم خیلی قبول دارم ، دم اونها هم گرم .

پ.ن :
آقا من نمیفهمم چرا انقدر به RE4 گیر میدین شما !؟ مگه بازی بهتر از اونم هست ؟ انتظار نداشتین که برای نسل جدید هم از همون سیستم نسل قبلیش استفاده کنن !؟ به نظر من RE4 همون در ادامه ی شماره های قبلی بود فقط با گرافیک و نوآوری های بسیار زیاد تر ولی خب کمی هم از ترسش و معماهاش کم شده بود .
من به شخصه نقطه تخریب این سری رو از شماره 5 می بینم .

alipsp
09-07-2012, 12:33
موافقم و به شخصه راه چاره رو برگشت میکامی میبینم
و البته یکم شل کردن سره کیسه از سوی شرکت گدای کپکام
تمام این افتضاحاتی که کپکام داره بالا میاره رو لباس ما فقط به خاطر پوله
که البته راهو خوب بلده
با این وضع گیمرهای امروزی که هیچ عقل و منطقی پشت بازی کردنشون نیست و فقط میخوان بکشن برن جلو/
به نظرم کپکام خوب شناخته این جماعت رو.اما اگه بخواد به اعتبار و جایگاه معنویش لطمه نخوره باید تجدید نظر کنه
من دمو رو بازی نکردم اما از فیلم و عکسها تا حدودی معلومه نسخه پس رفت کرده شمارههای گذشته هست از نظر داستانی و سبک وسیاق اصلی بازی
شاید هم روزی برسه که کاملا شاهد یه left for dead مضحک با اسم خاطره انگیز اویل باشیم.اما امیدوارم که اینطور نشه.
کاش به جای این شماره شماره کردن سریهای موفق و تجاری کردنشون شاهد یه بازسازی حتی در حد hd کردن از سه گانه اول بودیم.
شاید این راهی میشد برای کار آموزیه بازیسازان این دوره...
به هر حال من به احترام کارکترهایی که یه دورانی حتی توی خواب هم باهم ماجرایی رو پیش میبردیم بازی میکنم شماره های جدید رو اما با دله چرکین از سازنده
به امین بازگشت اون موزیک و روایت داستان و جو خفه کننده سه گانه اول

Killzone2
09-07-2012, 12:49
واقعا سازنده این بازی کپکامه؟ یا نه! سازندش کپکامه؟!

یه سازنده که میدونه عنوانش طرفدار زیادی داره و تم اصلی بازی رو ترسناک بودن و محیط تاریکش هست و تونسته با همون به موفقیت بی نظیر دست پیدا کنه باید رو همون جزئیات کار کنه یه سری هم نواوری جدید کنارش بیاره که شماره 4 این سری دقیقا اینطوری بود در کنار محیط های تاریک سری قبل و ترسناک بودنش اومد نواری گذاشت تو بازی...

حالا بیان و به اشتباه یه سوم شخص ترسناک رو با شوتر سوم شخص و البته اول شخص مثل cod اشتباه بگیرن! از یه مورد دیگه هم میشه گفت اینکه که اصولا کپکام توجهی به طرفدار های قدیمی دیگه نداره میخواد یه سری طرفدار جدید جذب کنه از هر طریق! حتی با از بین بردن عناصر اصلی بازی...

اینکه کالکشن بزرگی از شخصیت ها تو یه شماره باشن مثل RE6 اول به نظرم جالب میومد ولی میبینم انگار افتضاحه! واقعا خیلی راحت کپکام به شعور مخاطب های قدیمی توهین کرد! اگر بازی اکشن هست و کاور گیری چرا اسم بازی RE ؟؟؟؟ خب یا اینا اسم بازی رو نمیدونن چیه! یا اینکه واقعا.........

در کل چیزی که کپکام داره انجام میده نه فقط برای RE برای همه بازی هایی که قبلا به عنوان سبک ساز و شاهکار ازشون یاد میشد رو داره نابود میکنه هدفش اصلا مشخص نیست! تو این نسل کپکام گند زد به بازی هاش و البته به طرفدار ها!

الان یه بازی مثل dead space بهتر از re شده تو این سبک دلیلش استفاده درست از یک سبک و قرار دادن موراد خوب تو بازی هست کاری که کپکام خودش انجام داد بعد نخواست کاملش کنه و زد نابودش هم کرد!
+

یعنی بی نهایت با این حرف موافقم . همه بازیها شدن مثل هم ، هر کی می خواد بازی خوب بسازه سریع میره دنبال سبک شوتر که فروش بیشتری داره ، دیگه واقعا این سبک خسته کننده شده ، حتی آخرین شماره COD رو من تموم نکردم ، اون که هیچ GEOW 3 رو هم تموم نکردم . همش تکرار پشت تکرار . سازندگان Resident Evil هم کاملا این عنوان رو تجاریش کردن و برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنن .
اره دیگه یه عنوان رو که درامد داشته باشه براشون اینطوری میکنن cod که کلا هیچی داره میشه دقیقا مثل RE وضع جالبی نداره!
GEOW هم که میگن شوتر خوبیه البته هست ولی برای طرفدار هاش اینم دلیلش از نداشتن نواری سازندش هست که تو این نسل فقط بازی خشونت دار ساخت یکی همین یکی هم bs که بازی جالبی نبود...

می بینید ، حتی مردم هم دنبال نو آوری نیستن ، فقط دنبال اینن که یه اسلحه بگیرن دستشون راه بیفتن به این و اون شلیک کنن .
بازم به قول دوستان دم شرکت هایی مثل ND گرم یا انسانهایی مثل دیوید کیج .
البته من به شخصه Platinum * رو هم خیلی قبول دارم ، دم اونها هم گرم .
اره واقعا درسته! همه جا الان میگن cod در حالی که اصلا جذابیت نداره دیگه ولی این طرفدار ها همون گروه های جدید هستن نه گیمر قدیمی!
حالا یه سری شرکت مثل همین ناتی داگ که گفتی خب ناشر خوب دارن! مایکروسافت هم فقط میخواد پول در بیاره و البته که انحصاری خوب داشت که اونم از دست داد شاهکار رمدی این شرکت هم از اونایی هست که کارش نواوری هست چیزی مثل الن ویک!
اصولا اگر یه بازی ساخته بشه که مخاطب توش کشتار نبینه یا اکشن نباشه طرفش نمیره البته گروهی هستن که دیوانه این جور بازی ها هستن!
+
dark souls همینطور بود فقط شما بودی و چند تا از دوستان در حالی که چقدر از نظر منتقد ها بازی بزرگی بوده ولی کسی بهش زیاد توجه نکرد دلیل هم سخت بودن! اینا رو گیمر ها جدید خوششون نمیاد گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی

amin 2010
09-07-2012, 13:42
GEOW هم که میگن شوتر خوبیه البته هست ولی برای طرفدار هاش اینم دلیلش از نداشتن نواری سازندش هست که تو این نسل فقط بازی خشونت دار ساخت یکی همین یکی هم bs که بازی جالبی نبود.
سهیل اومدی نسازیا !!!
GEOW نواوری نداشت ؟ تقریبا کل شوتر های سوم شخص نسل تحت تاثیر این بازی بودن ، نوع کاور گیری ، بلایند شات و ... همه سوم شخص های نسل تقریبا تحت تاثیر این بازی بود اونوقت میگی نواوری نداشت ! BS هم میشه گفت نواوری داشت اما منم مثله خودت باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم .
+
بچه جان میشه تو یه جا بری این بحثا پیش نیاد !!:31:
+

گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی
سهیل اونوقت بازیی مثله انچارتد رو چرا بین مثال هات نیاوردی ؟ خوب سبک پلتفرمینگ بازی که بسیار شبیه ( کپی!) AC و TOMB RAIDER بود ، طی بازی هم بکش بکش به سبک GEOW به قوله تو !
برادر من از بازی های سونی هم مثال میزنی حداقل بازیی مثله HEAVY RAIN رو مثال بزن که همه قبولش دارن ! مو هم لای درزش نمیره !!!:31:
+

از بحث تاپیک دور نشیم :
دمو رو انجام دادم ! دوستان میدونن من کلا با نواوری تو بازی ها بخصوص بازی های ریشه دار موافقم و بنظرم یه ضرورته ( الان مراد سر MAX PAYNE 3 میاد سر منو میکنه D:) پس کلا نتیجه میگیریم دید مثبتی به تغییرات دارم :31:
.... اما انصافا تغییرات این نسخه همش منفی بوده !! اخه یه بازی ترسناک چه نیازی به کاور گیری داره !!! ( اونم بصورت کاملا محدود !) یا شیرجه زدن رو زمین به چه کار چنین بازیی میاد !
با نظر دوستمون علیرضا موافقم بنظر من هم قسمت leon هنوز جای امیدواری داره اما قسمت کریس بدون لحظه ای تردید میگم که فاجعست ! ( البته بنظر من خیلی خیلی کم میشه به بخش جیک هم امیدوار بود )
با مراد هم کاملا موافقم بخصوص بخش گرافیکی بازی رو (البته بخش گرافیکی بازی جزئ نقاط مثبت بازیه و بسیار خوب کار شده اما جزئ بهترین ها نیست بنظرم ).
البته من قطعا بازی به خاطر بخش leon هم که شده تهیه میکنم ولی بنظرم همون طور که NG دیگه اون بازی قدیم نمیشه ، RE هم دیگه کلا فاتحش خوندست !

+
.....

باز هم میگم من دارم با علیرضا جان بحث میکنم البته نظرات رو داریم میگیم.
بحث شخصی تو پروفایل ، تو تاپیک مطرح میکنی یعنی عموم در موردش نظر بدن

hackboter
09-07-2012, 14:07
کاش به جای این شماره شماره کردن سریهای موفق و تجاری کردنشون شاهد یه بازسازی حتی در حد hd کردن از سه گانه اول بودیم.

این سه گانه ای که شما میگید خیلی وقته که برای PS3 اونم به صورت HD منتشر شده :

Killzone2
09-07-2012, 14:53
...

الان هر کی با یکی بخواد بحث کنه طرفش شما هستین؟! اصلا شاید من بگم گیرز بازی چرتی هست باز حرفی هست؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتون دارین بحث درست میکنین!.... خودشون پایه بحث و و اینا هستن بعد به من میگن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمیشه نظر هم داد؟ البته این حرف من درباره چیز دیگه هست!

من با علیرضا جان دارم صحبت میکنم و نظر هم دیگه رو میگیم فکر نمیکنم موضوع زیاد عجیبی باشه الان تو داری تاپیک فیفا بحث میکنی من بیام بگم اومدی نسازی و هر جا تو باشی بحثه؟!
+
درباره اون مثال زدن خب همه بازی های سونی بزرگ هست آنچارتد هم کپی نبوده سر اون بحثی که داشتیم هم گفتم فعلا که جو طوری شده تهیه کننده tr میاد میگه بازی ما شبیه آنچارتد نیست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نواری در گیرز هم منظورم سازندش هست که کلا ایده ای به غیر از گیرز ساختن با اون تم نداره مثل شرکت های سونی ایده نداره که گیمر خوشش بیاد البته ایده هم داشته باشن بدردخودشون میخوره : دی

باز هم میگم من دارم با علیرضا جان بحث میکنم البته نظرات رو داریم میگیم....

بحث شخصی تو پروفایل ، تو تاپیک مطرح میکنی یعنی عموم در موردش نظر بدن
من از کسی نظر خواستم مگه؟! دو نفر دارن با هم بحث میکنن دیگه بقیه بیان نظر چی رو بگن؟!

Dark Soul
09-07-2012, 17:56
دنیای مبارزه با زامبیها دیگه زیادی از حد خودش فراتر رفته...چه تو سینما که همین رزیدنت اویل فاتحش بعد از قسمت 2 و 3 خونده شده هم تو گیم که اصلآ معلوم نی چه خبره...
موافق نیستم....
Wahking Dead در حال حاضر هم سریالش قشنگه هست و هم بازیش فوق العاده هست.
در مورد بازی اویل ،4و 5 که اصلا زامبی نداشتن .
در مورد فیلماش ،اونا هم بدک نبودن مثلا اخرینش 300 میلیون فروش جهانیش بوده .

mjorh
09-07-2012, 18:33
فک کنم اگه یه گروه بزنیم و این بحثارو اونجا ادامه بدیم خیلی بهتر میشه ....تاپیک ترکید !دی !
+

اگه RE5 فروشش اونقد بالا نمیرفت الان شاهد یه RE6 با طعم RE میشدیم !

halflife g
09-07-2012, 18:38
حالا بی خیال .....لازم نیست پدر همه بازیهای بازارو جلو چششون بیارین...تاپیک تاپیک re هست ...خیلی جدی نگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظر من همین الآنشم صنعت گیم مرده .
+
آقا من نمیفهمم چرا انقدر به RE4 گیر میدین شما !؟

البته به نظر من این جمله که میگن صنعت گیم مرده و فلان خیلی جمله احساسی هست.....چون ما تو همین نسل بازیهایی مثل :
portal 2
batman
limbo
journey
minecraft
bioshock
uncharted
unfinished swan
mass effect
dragon age
mw1
و دهها بازی دیگه دیدیم که کاملا بدیع و جالب بودن و هر کدومشون به تنهایی چندگام رو به جلو تو این صنعت بودن.......ولی چون بالطبع بازیسازی سازی شده یه صنعت در نتیجه تعداد بازیهایی که سالانه میاد بیرون خیلی خیلی بیشتر شده(شماره دار کردن بازیها هم در همین راستای صنعتی شدن) و در نتیجه باعث میشه تکرار هم توشون بیشتر باشه.
یعنی همین سینما هم اینطوری شده و میشه گفت سالی به جز چند تا فیلم سطح بالا همشون تکراری و یه جوراند.

+

خود شینجی میکامی تو مصاحبش مدتها بعد انتشار re4 گفت که ساخت این نسخه به اون فرم اشتباه بود.یعنی وقتی خالق یه چیزی خودش میگه غلط کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما خودت تا آخرش برو....(علتش از این حرف هم ایجاد تغییرات شدید و بیشتر اکشن تو بازی بود که شاید تو نسخه 4 خیلی آزار دهنده نبود ولی متاسفانه به زیبایی ایده های اکشن بسیاری داد دست کپکام)

.

Alireza.M67
09-07-2012, 20:24
البته من اینو بگم ، تا این RE6 نیاد و نشینیم بازی کنیم نظر دادن در موردش شاید کار درستی نباشه .
قسمت لیان واقعا پتانسیل بالایی داره ، اگه خرابش نکرده باشن احتمالا جذاب خواهد بود .

الان یه بازی مثل dead space بهتر از re شده تو این سبک دلیلش استفاده درست از یک سبک و قرار دادن موراد خوب تو بازی هست کاری که کپکام خودش انجام داد بعد نخواست کاملش کنه و زد نابودش هم کرد!
+
dark souls همینطور بود فقط شما بودی و چند تا از دوستان در حالی که چقدر از نظر منتقد ها بازی بزرگی بوده ولی کسی بهش زیاد توجه نکرد دلیل هم سخت بودن! اینا رو گیمر ها جدید خوششون نمیاد گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی

اینکه dead space بهتر از RE هست اصلا قبول ندارم ، شخصیت پردازی که RE داره رو عمرا Dead space نداره ضمن اینکه اونم در هر صورت اکشنش بالاست .
+
گفتی dark souls دیوانم کردی :31: یعنی از بعد از سال 2006 این بهترین بازی ای بود که بازی کردم ، زیر و بم بازی رو کشیدم بیرون انقدر که جذاب و نوآورانه و خلاقانه بود .
به نظرم سازندگان بازی های نقش آفرینی باید این بازی رو بازی کنن و ازش درس بگیرن .

GEOW نواوری نداشت ؟ تقریبا کل شوتر های سوم شخص نسل تحت تاثیر این بازی بودن ، نوع کاور گیری ، بلایند شات و ... همه سوم شخص های نسل تقریبا تحت تاثیر این بازی بود اونوقت میگی نواوری نداشت ! BS هم میشه گفت نواوری داشت اما منم مثله خودت باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم .

کسی نگفت Geow نو آوری نداشت ، ولی به شخصه اعتقاد دارم که GEOW 3 کلا هیچی نداشت (البته آنلاینشو بازی نکردم ، حتما در حالت آنلاین وضعیتش بهتره)

البته به نظر من این جمله که میگن صنعت گیم مرده و فلان خیلی جمله احساسی هست.....
+
خود شینجی میکامی تو مصاحبش مدتها بعد انتشار re4 گفت که ساخت این نسخه به اون فرم اشتباه بود.یعنی وقتی خالق یه چیزی خودش میگه غلط کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما خودت تا آخرش برو....(علتش از این حرف هم ایجاد تغییرات شدید و بیشتر اکشن تو بازی بود که شاید تو نسخه 4 خیلی آزار دهنده نبود ولی متاسفانه به زیبایی ایده های اکشن بسیاری داد دست کپکام)

نمرده ولی در حال مردنه ... تعداد بازی های خلاقانه انگشت شمار شده.
وقتی می بینی بازی های بزرگ از بین میرن و جانشین مناسبی هم پیدا نمی کنن یعنی چی ؟
جانشین RE چیه ؟ یا Commandos ؟چند وقته یک بازی معمایی P&C سطح بالا (بعد از RPG و H&S عاشق این سبکم) بازی نکردی ؟ و خیلی چیزای دیگه ...
+
اون منظورش این بود که باید از معماهای کلاسیک این سری بیشتر استفاده می کرده و به قول خودت اکشنش رو خیلی بالا نمی برده که به نظر من اکشنش چیز قابل قبولی بود .
من اون روزی نگران این سری شدم که میکامی از تیمش کنار رفت و گفت : "من RE5 رو بازی نمی کنم چون میترسم اتفاقات ناخوشایندی ببینم" .
حق داشت بیچاره ، بعید میدونم ORC و RE6 رو هم بازی کنه .:20:

Killzone2
09-07-2012, 20:51
اینکه dead space بهتر از RE هست اصلا قبول ندارم ، شخصیت پردازی که RE داره رو عمرا Dead space نداره ضمن اینکه اونم در هر صورت اکشنش بالاست .
+
گفتی dark souls دیوانم کردی :31: یعنی از بعد از سال 2006 این بهترین بازی ای بود که بازی کردم ، زیر و بم بازی رو کشیدم بیرون انقدر که جذاب و نوآورانه و خلاقانه بود .
به نظرم سازندگان بازی های نقش آفرینی باید این بازی رو بازی کنن و ازش درس بگیرن .
اون که کاملا درسته هیچ موقع نمیشه شخصیت پردازی خوب RE رو با DS مقایسه کرد منظور من بیشتر از نظر القای ترس و محیط های اونه که تونسته بهتر از RE 5 باشه و مخاطب های زیادی هم داشته بعد انتشار این بازی دلیل بیشترش همین ترسناک بودنش بود که RE5 نداشت از این نظر گفتم :11:

+
dark souls واقعا زیبا هست البته همون سخت بودنش رو باعث میشه خیلی ها بگن جالب نباشه اینم دلیلش همون بکش بکشه :31:

کسی نگفت Geow نو آوری نداشت ، ولی به شخصه اعتقاد دارم که GEOW 3 کلا هیچی نداشت (البته آنلاینشو بازی نکردم ، حتما در حالت آنلاین وضعیتش بهتره)
دقیقا!

حالا اینا که حرف نویسنده Dead Space گفته بود درباره گیرز که از نظر داستان و اینطور موارد واقعا ضعف داره یه جا مضحک هم گفته بود بهش رو نشون بدی میگن نه این چرت میگه! : دی

halflife g
09-07-2012, 21:13
نمرده ولی در حال مردنه ... تعداد بازی های خلاقانه انگشت شمار شده.
وقتی می بینی بازی های بزرگ از بین میرن و جانشین مناسبی هم پیدا نمی کنن یعنی چی ؟
جانشین RE چیه ؟ یا Commandos ؟چند وقته یک بازی معمایی P&C سطح بالا (بعد از RPG و H&S عاشق این سبکم) بازی نکردی ؟ و خیلی چیزای دیگه ...

مساله اینجاس که همه چیز داره تغییر می کنه و بعضی سبکا در طول زمان در سبکای دیگه حل میشن....اصلا هم قرار نیس حتما برای re جانشینی باشه مثل این میمونه که حتما باید برای god father تو سینما جانشینی باشه تا نگیم سینما مرده؟؟؟؟(گرچه جانشینی مثل tlos و چند تا دیگه داشته)

این نسل درسته تمرکز بیش از اتدازه ای روی شوتر شده ولی خیلی از سبکا و نوع روایت ها ابداع شدن و خلاقیتش هم اصلا کمتر از نسل قبل نبود........همون بازیهایی که تو پست قبلیم گفتم رو بخوونی می بینی که خلاقیتها انگشت شمار نبوده که هیچ بلکه چندین جریان جدید هم ایجاد شده که کاملا عالی بودن و تو نسل قبل نمیشد خوابشم دید...فقط فرمشون عوض شده....... .

+

در مورد میکامی و re4 هم که هم نظر و هم صحبتیم.......در کل این بحث خلاقیت و تکرار اینا رو به نظرم نمیشه با پست دادن به جایی رسوند و ادامه بحث در یاهو یا پروفایلی چیزی باشه بهتر به نتیجه میرسیم موفق باشید :11:

.

marmolak kocholo
09-07-2012, 21:47
آرمین جان، شرمنده من جُف پا میپرم وسط بحثتون، فقط میخواستم بگم ما چند سال قبل از GeOW ، بازی مثل Kill Switch رو داشتیم که در اون مکانیک کاورگیری و Blind fire به نحو احسن پیاده سازی شد! در واقع تمام این سوم شخص هایی که میبینیم سیستم کاورگیری دارن، از Kill Switch تقلید کردن
نه از GeOW ! بازی GeOW فقط به خاطر سر و صدا و موفقیت هایی که کسب کرد این مکانیک رو خیلی بهتر بین بازی ها جا انداخت.

amin 2010
09-07-2012, 22:06
ارین این بحث یادمه خیلی وقت پیش هم انجام شد .ببین این که میگیم از این بازی وام گرفته شده دلیلش اینه که بازی KILL SWITCH هیچ وقت موفقیت و تاثیر گذاری که GEOW رو داشت رو نداشته ، حالا هر چقدر هم که نوع اوری داشته تا زمانی که در سری GEOW از این مکانیزم استفاده نشده بود ، اصلا از این سبک استفاده نمیشد ( بیشتر بازی ها همون RUN & GUN بودن) اما بخاطر موفقیت سری GEOW بود که این سبک جدید کاور بیسد شوتینگ ابداع شد و اونقدر تاثیر گذار بود که حتی یکی از بزرگترین شوتر های نسل پیش (مکس پین ) هم از این مکانیزم بهره برد . (همین سیندیکیت مکانیزم تیر اندازی در حال دویدن رو در یه بازی اول شخص پیاده کرد اما چون بازی خیلی بزرگی نبود شاید خیلی تحویل گرفته نشد )
+
ولی حرفت کاملا درسته اولین بازی GEOW نبوده اما بازی که تاثیر گذارترین بود همین بازی هستش .

sonixax
09-07-2012, 23:20

من هنوز دمو رو بازی نکردم ، صبر کردم مال PS3 اش بیاد که راخت دانلودش کنم حوصله رایت و .. ندارم :31:
ولی دوستانی که سابقه اویل دارند وقتی نظر میدند که ر....ه لابد ر...ه دیگه !

بعد از اینکه من هم بازی کردم نظرم رو در مورد دموش میگم ، ولی در مورد سبک . دوستان نوشتند که اویل بعد از شماره 3 کارش تموم شد .
راستش من با این موضوع مخالفم . ما بعد از سه حد اقل سه شماره بسیار موفق داریم : CodeVeronica , Archive و صفر . ولی متاسفانه چون در زمان نا مناسب و روی کنسول نا مناسب عرضه شدند خیلی سر و صدا نکردند .

در مورد شماره 4 هم به نظر من خیلی موفق و خوب بود منتها ایرادش این بود که ما رو از زامبی ها برد توی پلاگاها و جنگیدن با یک سری موجود هوشمند در سری اویل لذت مبارزه با جک و جانور های قوی تر رو از بین میبره .

اگر به شخصه کارگردان سری اویل بودم از تمام شماره هایی که بعد از 3 ساخته شده اند وام میگرفتم و یک بازی جدید ایرایه میکردم که هم طرفداران پر و پا قرص رو راضی نگه داره و هم طرفداران جدید و اکشن پسند رو .

برای مثال :

1 - در سری های کلاسیک یک جعبه ی گنده برای جمع آوری آیتم ها وجود داشت - به نظر من وجود اون خیلی مسخره و غیر واقعی هستش . از طرفی سیستم حمل آیتم توی 5 افتضاحه ! بهترینش به نظر من سیستم 4 بود .
2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود - به هر حال دوران دو بعدی سر اومده بود ولی برای اینکه در دنیای سه بعدی سختی بازی از بین نره نیاز بود که دشمنان باهوش تر بشند و اینجا بود که سر و کله پلاگا ها پیدا شد ! خوب برادر من چه ایرادی داشت مثل همین ORC که ساختی زامبی هارو زیاد تر و تیز و بز تر میساختی ؟! ولی مثل همون سابق خنگ و خل بودند ؟! پس نتیجه میگیریم که بازی سه بعدی + زامبی های ORC ترکیب خوبی میشد که کپکام انجامش نداد .
3 - یکی از بهترین قسمتهای اویل 4 وجود مرچنتی بود که به شما اسلحه میفروخت و بهتره که استفاده بشه .
4 - توی Archve و CodeVeronica معما های خیلی خوبی وجود داشت - حالا یا در شهر یا در یک ساختمان متروکه که آخرش میرسه به آمبرلا شیوه خیلی خوبیه و برای اینکه روند تمام داستانها یکی نشه میشد پای سیاستمدارها و یا شرکتهای دیگه و دلال های اسلحه و تروریستها رو هم وسط کشید .
5 - همراهی که کمکت کنه گند ترین ایده ی ممکن بود ! حذف تایپ رایتر ها برای سیو از اون هم بد تر بود . ولی به جاش تنوع زیاد اسلحه ها خیلی بازی رو جذاب کرده بود منتها مشکل اینجاست که اسلحه نباید مثل نقل و نبات بیوفته دستت - بهتره که بگردی و پیداشون کنی و این خودش کلی بازی رو قشنگ تر میکنه .
6 - از اونجایی که اون آیتم باکس های مسخره رو حذف کردیم و سیستم حمل آیتم شماره 4 رو جایگزین کردیم - پس نمیتونیم هر چیزی در بازی به دست میاریم رو با خودمون همه جا داشته باشیم . اینجاست که خلاقیتی که در اویل صفر استفاده شد به کار میاد - یعنی هر چیزی رو هر جایی رها کنی روی نقشه جاش رو مشخص میکنه و میتونی بری و دوباره برش داری . از همه مهم تر اینه که در تمام بازی به تمام قسمتهای بازی دسترسی داری و اگر قراره به قسمتی بری که دیگه نمیتونی به اون قسمت برگردی یا باید قید یک سری از آیتم هات رو بزنی یا اسلحه های جدید رو از اون یارو مرچنته بخری . این سیستم توی Meta Gear 4 هم پیاده شده بود و خیلی باحال بود .

حالا شما با متصور شدن اینها کنار هم بازی رو در نظر بگیرید ببینید چه شود :دی

Alireza.M67
09-07-2012, 23:49
برای مثال :

1 - در سری های کلاسیک یک جعبه ی گنده برای جمع آوری آیتم ها وجود داشت - به نظر من وجود اون خیلی مسخره و غیر واقعی هستش . از طرفی سیستم حمل آیتم توی 5 افتضاحه ! بهترینش به نظر من سیستم 4 بود .
2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود - به هر حال دوران دو بعدی سر اومده بود ولی برای اینکه در دنیای سه بعدی سختی بازی از بین نره نیاز بود که دشمنان باهوش تر بشند و اینجا بود که سر و کله پلاگا ها پیدا شد ! خوب برادر من چه ایرادی داشت مثل همین ORC که ساختی زامبی هارو زیاد تر و تیز و بز تر میساختی ؟! ولی مثل همون سابق خنگ و خل بودند ؟! پس نتیجه میگیریم که بازی سه بعدی + زامبی های ORC ترکیب خوبی میشد که کپکام انجامش نداد .
3 - یکی از بهترین قسمتهای اویل 4 وجود مرچنتی بود که به شما اسلحه میفروخت و بهتره که استفاده بشه .
4 - توی Archve و CodeVeronica معما های خیلی خوبی وجود داشت - حالا یا در شهر یا در یک ساختمان متروکه که آخرش میرسه به آمبرلا شیوه خیلی خوبیه و برای اینکه روند تمام داستانها یکی نشه میشد پای سیاستمدارها و یا شرکتهای دیگه و دلال های اسلحه و تروریستها رو هم وسط کشید .
5 - همراهی که کمکت کنه گند ترین ایده ی ممکن بود ! حذف تایپ رایتر ها برای سیو از اون هم بد تر بود . ولی به جاش تنوع زیاد اسلحه ها خیلی بازی رو جذاب کرده بود منتها مشکل اینجاست که اسلحه نباید مثل نقل و نبات بیوفته دستت - بهتره که بگردی و پیداشون کنی و این خودش کلی بازی رو قشنگ تر میکنه .
6 - از اونجایی که اون آیتم باکس های مسخره رو حذف کردیم و سیستم حمل آیتم شماره 4 رو جایگزین کردیم - پس نمیتونیم هر چیزی در بازی به دست میاریم رو با خودمون همه جا داشته باشیم . اینجاست که خلاقیتی که در اویل صفر استفاده شد به کار میاد - یعنی هر چیزی رو هر جایی رها کنی روی نقشه جاش رو مشخص میکنه و میتونی بری و دوباره برش داری . از همه مهم تر اینه که در تمام بازی به تمام قسمتهای بازی دسترسی داری و اگر قراره به قسمتی بری که دیگه نمیتونی به اون قسمت برگردی یا باید قید یک سری از آیتم هات رو بزنی یا اسلحه های جدید رو از اون یارو مرچنته بخری . این سیستم توی Meta Gear 4 هم پیاده شده بود و خیلی باحال بود .

عالی بود ، دقیقا هم نظرم ، به جز اون قسمتی که گفتی وجود همراه گند ترین ایده ممکن بود . در حالت تک نفره کاملا حق با شماست ولی دو نفرش رو اگه امتحان نکردی امتحان کن ، خیلی می چسبه .:20:
من Code veronica رو وقتی بازی کردم متوجه شدم که چرا کپکام از این سبک دوربین ثابت در شماره 4 به بعد دست برداشت . واقعا دیگه کشش نداشت ...

Layken
10-07-2012, 01:01
من هنوز دمو رو بازی نکردم ، صبر کردم مال PS3 اش بیاد که راخت دانلودش کنم حوصله رایت و .. ندارم :31:
ولی دوستانی که سابقه اویل دارند وقتی نظر میدند که ر....ه لابد ر...ه دیگه !

بعد از اینکه من هم بازی کردم نظرم رو در مورد دموش میگم ، ولی در مورد سبک . دوستان نوشتند که اویل بعد از شماره 3 کارش تموم شد .
راستش من با این موضوع مخالفم . ما بعد از سه حد اقل سه شماره بسیار موفق داریم : CodeVeronica , Archive و صفر . ولی متاسفانه چون در زمان نا مناسب و روی کنسول نا مناسب عرضه شدند خیلی سر و صدا نکردند .

اوه مای گاد...: دی
اره میلاد اصلا حواسم نبود داخل پارانتز باید اشاره میکردم به اینا..CodeVeronica و مخصوصا Evil :Zero که برا خاطرش اون موقع به سختی یک دونه Game Cube تهیه کردم و بازیش کردم مگه میشه که یک ایول باز Rebeca یادش بره : دی

اما در مورد باقی توصیفاتت من به همشون واقفم و تایید میکنم حرفت رو مسائل گیم پلی هر طور میتونه تغییر کنه مثلا من با دوربین ، نمی دونم صندوق اسلحه مهمات هر چی باشه تغییر می خواد بکنه ، بکنه ولی خدا وکیلی بازی ترس داشته باشه خوبه ، من می خوام بترسم : دی ، اونم ترس ناب Evil که احساس میکنم RE : 6 اینو نتونه محقق کنه (حالا باز کوچولو امیدوارم) یعنی هایپی که شده بودم الان نزول کرده : دی
من اخرین بار که ترسیدم اونم در یک بازی برمیگرده به بازی Siren که دو سه سال پیش بود منتشر شد
در کل ترس رو بیارن هر کاری می خوان بکنن ، بکنن. چون ترس بیاد خود به خود باقی مسائلش هم اوکی میشه از گیم پلی بگیر تا گرافیک و صدا و رضایت گیمر

اینم یادم رفت بگم من طرفدار شدید R4 هستم R4 یک بازی فوق العاده عالی از همه جهات ولی مقداری ترس نداشت برا همین اکثریت ناراضین همین وگرنه خود بازی ایرادی بهش نیست

B.3.S.T
10-07-2012, 01:10
در مورد فیلماش ،اونا هم بدک نبودن مثلا اخرینش 300 میلیون فروش جهانیش بوده .

درسته ولی فروش که دلیل بر خوب بودن نیس...:)
مخصوصآ برای سری رزیدنت اویل(تو صنعت فیلم سازی جلوه های ویژه حکم فروش بالای گیشه ها رو داره)

+

2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود

کجا خوب بود!:دی کلآ شد تو مایه های شوتر دیگه!تـِــــر زد به اصالت سبک بازی!مطمئنآ اگر اون حالت 2 بعدی و ندیدن زامبیها پشت راهروها نبود الان هیچ بنی بشری این همه انتقاد از وضع به وجود اومده در سبک بازی نمی کرد.میکامی الان وقتی شماره ی 6 رو میبینه روزی هزار بار به خودش میگه خودت کردی که لعنت بر خودت باد!: دی

sonixax
10-07-2012, 01:36
عالی بود ، دقیقا هم نظرم ، به جز اون قسمتی که گفتی وجود همراه گند ترین ایده ممکن بود . در حالت تک نفره کاملا حق با شماست ولی دو نفرش رو اگه امتحان نکردی امتحان کن ، خیلی می چسبه .:20:
من Code veronica رو وقتی بازی کردم متوجه شدم که چرا کپکام از این سبک دوربین ثابت در شماره 4 به بعد دست برداشت . واقعا دیگه کشش نداشت ...

چرا مالتی زیاد بازی کردم ولی باز هم معتقدم دستیار زیبایی بازی رو از بین میبره .

کجا خوب بود!:دی کلآ شد تو مایه های شوتر دیگه!تـِــــر زد به اصالت سبک بازی!مطمئنآ اگر اون حالت 2 بعدی و ندیدن زامبیها پشت راهروها نبود الان هیچ بنی بشری این همه انتقاد از وضع به وجود اومده در سبک بازی نمی کرد.میکامی الان وقتی شماره ی 6 رو میبینه روزی هزار بار به خودش میگه خودت کردی که لعنت بر خودت باد!: دی

باید بازی سه بعدی میشد ، فکر کنید 10 تا اویل بیاد همش دو بعدی و به یک سبک ! خسته کننده میشه .
یکی از زیبایی های بازی اینه که بتونی هر جایی که دوست داری هدف بگیری و فیزیک انجین هر چی قوی تر باشه قشنگ تر هم میشه .
درسته که توی شماره های قبلی زامبی ها معلوم نبودند و این هیجان داشت ولی به جاش وقتی هدف میگرفتی خودش میچرخید روی زامبی ها و تیر میزد معلوم نبود به کجاشون میخوره !!!!

توی سه بعدی خیلی کارها میشه کرد که توی دو بعدی نمیشه از جمله اضافه کردن مخفی کاری به بازیه ستش . به هر حال زامبی ها رادار که ندارند :دی

اوه مای گاد...: دی
اره میلاد اصلا حواسم نبود داخل پارانتز باید اشاره میکردم به اینا..CodeVeronica و مخصوصا Evil :Zero که برا خاطرش اون موقع به سختی یک دونه Game Cube تهیه کردم و بازیش کردم مگه میشه که یک ایول باز Rebeca یادش بره : دی

اما در مورد باقی توصیفاتت من به همشون واقفم و تایید میکنم حرفت رو مسائل گیم پلی هر طور میتونه تغییر کنه مثلا من با دوربین ، نمی دونم صندوق اسلحه مهمات هر چی باشه تغییر می خواد بکنه ، بکنه ولی خدا وکیلی بازی ترس داشته باشه خوبه ، من می خوام بترسم : دی ، اونم ترس ناب Evil که احساس میکنم RE : 6 اینو نتونه محقق کنه (حالا باز کوچولو امیدوارم) یعنی هایپی که شده بودم الان نزول کرده : دی
من اخرین بار که ترسیدم اونم در یک بازی برمیگرده به بازی Siren که دو سه سال پیش بود منتشر شد
در کل ترس رو بیارن هر کاری می خوان بکنن ، بکنن. چون ترس بیاد خود به خود باقی مسائلش هم اوکی میشه از گیم پلی بگیر تا گرافیک و صدا و رضایت گیمر

اینم یادم رفت بگم من طرفدار شدید R4 هستم R4 یک بازی فوق العاده عالی از همه جهات ولی مقداری ترس نداشت برا همین اکثریت ناراضین همین وگرنه خود بازی ایرادی بهش نیست

دقیقا همین عدم استرس و ترس از 4 به بعد بازی رو خراب کرد . God Of War بیشتر ترس داره :31:

sonixax
13-07-2012, 17:29
بچه ها من هر چی تو لایو گشتم دموش رو ندیدم ! مطمئن هستید دمویی که اومده آفیشال هستش ؟!

CRIS Joon CR7
13-07-2012, 17:38
بچه ها من هر چی تو لایو گشتم دموش رو ندیدم ! مطمئن هستید دمویی که اومده آفیشال هستش ؟!

میلاد جان Official نیست...

این دمو فقط مختص کسانی هست که بازی dragon s dogma رو به صورت اورجینال تهیه کنند. بعد فکر کنم یه کدی تو اونه یا از طریق اون باید دانلودش کرد.

:11:

2lombe
14-07-2012, 12:08
سلام!

من به هزار بد بختی که 2 و 3 تا dvd s,c,knl بازی را رایت کردم و ایکون بازی امد ولی وقتی play game میزنم صفحه سیاه می شود و بعد از مدتی این پیغام را میده لطفا کمک کنید :

2lombe
14-07-2012, 13:54
یکی جواب بده مردم اینقدر صبر کردم.............

HORROR
14-07-2012, 14:21
یکی جواب بده مردم اینقدر صبر کردم.............

عزیز یکم خونسرد باش:31: xgd3 رایت میکنی؟یکم بیشتر توضیح بده چیکار کردی؟

2lombe
14-07-2012, 14:57
من از این اموزش رایت کردم:

و از این سایت دانلود کردم:

خونم مثل یخ سرده جوش نزن :5:

HORROR
14-07-2012, 16:29
از تو game library اجرا میکنین؟ چرا اینقدر خشن برخورد میکنی رفیق؟ اصلا بو گونلرده یاخچلق هچ کیمه گلمه ایب!:45:

2lombe
14-07-2012, 16:31
یعنی چی به خدا هیچی نفهمیدم چی گفتی ؟؟

HORROR
14-07-2012, 16:35
یعنی چی به خدا هیچی نفهمیدم چی گفتی ؟؟
کجاشو نفهمیدی! از تو game library اجرا میکنی یا مستقیم play میکنی؟ اگه طبق این آموزش انجام بدی مشکلی پیش نباید بیاد!

2lombe
14-07-2012, 16:38
از تو game library اجرا می کنم و بعد از طریق Game Demos and Trials بازی را اجرا می کنم .

راستی این مطلب شما را نفهمیدم:
اصلا بو گونلرده یاخچلق هچ کیمه گلمه ایب

HORROR
14-07-2012, 16:43
از تو game library اجرا می کنم و بعد از طریق Game Demos and Trials بازی را اجرا می کنم .

راستی این مطلب شما را نفهمیدم:
شاید فایلت خراب باشه, معنی این مطلب هم اینه که تازگیا به هیچ کس خوبی نیامده!

2lombe
14-07-2012, 16:47
راستی 2 سوال دارم:

1. دستگاه من جیتک نداره.

2.اگر ربطی به جیتگ نداره میشه یک سایت خوب برای دانلود بازی بزاری و هم اموزش ممنونت میشم به خدا

HORROR
14-07-2012, 16:51
راستی 2 سوال دارم:

1. دستگاه من جیتک نداره.

2.اگر ربطی به جیتگ نداره میشه یک سایت خوب برای دانلود بازی بزاری و هم اموزش ممنونت میشم به خدا
ببین من هنوز بازی رو نگرفتم ولی این سایت معتبر هست ولی بازم مطمعن نیستم:
این بازی رو خیلی ها بدون جیتک اجرا کردند ..من طی چند روز اینده حتما بازی رو میگرم و بهت توضیح میدم اگه نتونستی اجراش کنی

2lombe
14-07-2012, 16:54
دست درد نکنه این مطلب (این بازی رو خیلی ها بدون جیتک اجرا کردند»» خیلی خوش حالم کرد ولی منم از این سایت گرفتم که این مشکل سر امد

2lombe
14-07-2012, 17:03
این راست می گه::18:

2lombe
14-07-2012, 20:18
ببخشید در این روش گفته شده است که فلش خود را Sync کنید میشه یکی بگه چطوری البته خواهشا:

Killzone2
14-07-2012, 22:35

در Comic Con یه سری جزئیات جدید برای Resident Evil 6 منتشر شده که مربوط به صدا پیشه های بازی میشه.
در لیست زیر بازیگران و صدا پیشه های شخصیت های اصلی این شماره هست :

Ada Wong/Carla Radames: Michelle Lee (body) Courtenay Taylor (voice)
Chris Redfield: Reuben Langdon (body) Roger Craig Smith (voice)
Helena Harper: Katherine Randolph (body) Laura Bailey (voice)
Jake Muller: Troy Baker (body, Voice)
Leon S. Kennedy: Jason Faunt (body) Matthew Mercer (voice)
Piers Nivans: Kevin Dorman (body) Chris Emerson (voice)
Sherry Birkin: Sara Fletcher (body) Eden Riegel (voice)
Voice Over Director: Liam O’Brien

Resident Evil 6 برای PS3 and Xbox 360 در October منتشر میشود نسخه PC هم تاریخش در منبع خبر اعلام نشده( البته بیشتر سایت ها TBA هست)

VG247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HORROR
14-07-2012, 23:28
ببخشید در این روش گفته شده است که فلش خود را Sync کنید میشه یکی بگه چطوری البته خواهشا:

رفیق منظورش همون config یا custom کردن فلش هست که در بخش مموری 360 میتونی اینکارو انجام بدی.

2lombe
15-07-2012, 07:41
من این کار را انجام دادم ولی می خواستم بازی را بریزم دیگه جا نداشت

بالاخره ریختم ولی جواب نداد که نداد

HORROR
18-07-2012, 21:27
امروز من دمو رو با 3 شخصیت انجام دادم اصلا خوشم نیومد! شده بچه بازی , یه تفنگ بگیر دستت برو بکش همین! البته بازی با لیون کمی بهتر بود.. از نظر کیفیت بازی هم اگه همینطوری با وجود افت فریم و چند تا مسخره بازی دیگه بخوان بازی رو منتشر کنن اصلا ارزش بازی کردن رو نداره ! بازی با این همه سازنده و به قول خودشون متخصص کیفیت بسیار پایینی داره, درسته از لحاظ گرافیک کمی پیشرفت کرده ولی کیفیت تکسچرا افتضاح هست! بازی از فیزیک مناسبی برخورداره ولی مشکلات دیگه بازی ارزش این یکیو پایین اوردن.. از حرکات جدیدشون هم زیاد خوشم نیومد بازی رو از ریخت انداخته..

sonixax
19-07-2012, 01:20
امروز من دمو رو با 3 شخصیت انجام دادم اصلا خوشم نیومد! شده بچه بازی , یه تفنگ بگیر دستت برو بکش همین! البته بازی با لیون کمی بهتر بود.. از نظر کیفیت بازی هم اگه همینطوری با وجود افت فریم و چند تا مسخره بازی دیگه بخوان بازی رو منتشر کنن اصلا ارزش بازی کردن رو نداره ! بازی با این همه سازنده و به قول خودشون متخصص کیفیت بسیار پایینی داره, درسته از لحاظ گرافیک کمی پیشرفت کرده ولی کیفیت تکسچرا افتضاح هست! بازی از فیزیک مناسبی برخورداره ولی مشکلات دیگه بازی ارزش این یکیو پایین اوردن.. از حرکات جدیدشون هم زیاد خوشم نیومد بازی رو از ریخت انداخته..

آقا بشینید Metal Gear بازی کنید :)))))
من که نشستم دارم اویل 1 و 2 و 3 بازی میکنم ! خاک بر سر این کپکام کنند واقعا :13:

MohammadT15
19-07-2012, 19:54
ای بابا !

ما بعد راکون سیتی گفتیم کپکام یه دونه زیر سیبیلی رد کرد که بعدش با این سری جبران کنه اینم که هر کی بازی کرده دموشو میگه خوب نبوده !

من به تریلرها امیدوار بودم الانم البته خیلی امیدوارم اما دیگه نه از لحاظ گیم پلی از لحاظ داستانی

چون با نقدهایی که از بازی خوندیم و اون تریلرها نشون داد از لحاظ داستان بازی باید خط قویی داشته باشه و اینیم که اکثر شخصیت ها هستند خیلی جالبه برای من .

اینیم که با شخصیت های مختلف بازی میکنی جالب باید باشه حالا کاری به این ندارم که بعضیا میگن شده کال آف و این حرفا این چنینی هم باشه باز بازی با شخصیت های مختلف جالبه

امیدوارم این نقص ها رو هم تا اومدن نسخه ی کامل بازی درست کنن

HORROR
19-07-2012, 20:26
بازم دمه cod گرم!

CRIS Joon CR7
20-07-2012, 10:39
ویدئوی کوتاه منتشر شده از بازی در Comic con 2012 :

Killzone2
23-07-2012, 00:10
کلا ویدئو های بازی فان هست!

طرفدار ها به جا دست زدن داشتن میخندیدن برای این همه مسخره بازی تو بازی واقعا برای یه شرکت بزرگ مثل کپکام خوب نیست ولی انگار کپکام بعد از dmc4 نابودی خودش رو تایید کرد!

HORROR
23-07-2012, 02:52
خوب بایدم بخندن , اینا از رزیدنت اویل فقط مدل موی لیون رو یادشون مونده! من یه بار دیگه دمو رو اجرا کردم بخاطر گفته بعضی از دوستان به شک افتادم , گفتم شاید من اشتباه میکنم ولی به معنای واقعی حالم به هم خورد..

MR.CART
23-07-2012, 03:43
این بازی کاملش هست یا هنوز دموش هست؟

B3HZ@D
23-07-2012, 04:06
این دمو است و هنوز نسخه اصلی منتشر نشده که امیدواریم اصلا منتشر نشه :31:

Gregar
25-07-2012, 14:16
چقدر سطح انتظار ها بالا رفته . بابا یه اویله دیگه . من که واسه داستان و شخصیتش هم که شده باهاش حال میکنم همونطور که با 5 حال کردم .

Dark Soul
25-07-2012, 15:46
چقدر سطح انتظار ها بالا رفته . بابا یه اویله دیگه . من که واسه داستان و شخصیتش هم که شده باهاش حال میکنم همونطور که با 5 حال کردم .
مشکل تو اویل بودن نیست...
مسئله اینه طرفدارا Resident Evil می خوان اما این Call Of Evil هست!!! :31:

Dav0od
25-07-2012, 16:35
نظر من اینه که بازی هر چی باشه اکثرا می خرن و تا آخر می رن ! حالا شاید به عنوان یه رزیدنت اویل بازی خوبی نباشه ! ولی میشه ازش لذت برد ...

Gregar
25-07-2012, 23:03
مشکل تو اویل بودن نیست...
مسئله اینه طرفدارا Resident Evil می خوان اما این Call Of Evil هست!!! :31:

کپکام که عمرا به اون سبک برگرده . چون فکر میکنم از نظر سازندگان اون سبک قدیمی شده . اما همینش هم خوبه و میشه تحمل کرد یه جورایی چون هنوز کلی از عناصر رزیدنت توش مونده . مثل boss ها یا سلاح ها یا شخصیتها واقعا من هنوز باهاشون حال میکنم .

sonixax
25-07-2012, 23:23

سطح انتظار ها بالا نرفته ! کاربرها میگن چرا گند زدید به بازی ! یعنی نسخه های قدیمی از نظرشون بهتر بوده !

hackboter
25-07-2012, 23:32
سطح انتظار ها بالا نرفته ! کاربرها میگن چرا گند زدید به بازی ! یعنی نسخه های قدیمی از نظرشون بهتر بوده !

نسخه های قدیمی در زمان سبک بازیهای دو بعدی برای خودش اره واقعا عالی بوده....

ولی وقتی دست اندرکاران پروژه عوض میشه خب مسلما ایده ها فرق میکنه و دیگه نمیشه برگشت به عقب و زمان قدیم....

به نظره من یکی از دلایلی که دیگه خبری از ترس و حل اون معماها در نسخه های قدیمی نیست عوض شدن نسل بازیخورها هست....

در حال حاضر بیشتر قشر بازیخورها رو تینیجرهای سن 16 تا 20 سال تشکیل میدن . کمپکام هم وقتی میبینه میتونه از این فرصت سو استفاده کنه و سود خوبی بکنه بازی را به سبک جوونهای امروز که بیشتر شلیک و کشت و کشتار رو دوست دارن میسازه تا نسل قدیم بازیخورها که ترس و حل معماهای مختلف در بازی را دوست داشتن....

باید کم کم قبول کنیم که نسل جدید و سلیقه های امروز داره کمکم جای نسل قدیم بازیخورها و ایده های قدیم رو میگیره....

به عنوان مثال resident evil 5 وقتی منتشر شد همینجا خیلی از دوستان ایراد گرفتن و گفتند ما بازی رو نمیخریم این چه گندی بوده که کمپکام بالا اورده ولی در کمال ناباوری دیدیم که بازی فروش خوبی کرد چه ما بخریم چه نخریم و ایراد بگیریم....

کپکام هم دنبال سود و بازدهی زحمتی هست که کشیده حالا فرضا یک عده هم بیان عیب و ایراد بگیرن... بازی بخواد فروش کنه مطمئن باشید به این حرفا نیست....

sonixax
26-07-2012, 01:23
نسخه های قدیمی در زمان سبک بازیهای دو بعدی برای خودش اره واقعا عالی بوده....

ولی وقتی دست اندرکاران پروژه عوض میشه خب مسلما ایده ها فرق میکنه و دیگه نمیشه برگشت به عقب و زمان قدیم....

به نظره من یکی از دلایلی که دیگه خبری از ترس و حل اون معماها در نسخه های قدیمی نیست عوض شدن نسل بازیخورها هست....

در حال حاضر بیشتر قشر بازیخورها رو تینیجرهای سن 16 تا 20 سال تشکیل میدن . کمپکام هم وقتی میبینه میتونه از این فرصت سو استفاده کنه و سود خوبی بکنه بازی را به سبک جوونهای امروز که بیشتر شلیک و کشت و کشتار رو دوست دارن میسازه تا نسل قدیم بازیخورها که ترس و حل معماهای مختلف در بازی را دوست داشتن....

باید کم کم قبول کنیم که نسل جدید و سلیقه های امروز داره کمکم جای نسل قدیم بازیخورها و ایده های قدیم رو میگیره....

به عنوان مثال resident evil 5 وقتی منتشر شد همینجا خیلی از دوستان ایراد گرفتن و گفتند ما بازی رو نمیخریم این چه گندی بوده که کمپکام بالا اورده ولی در کمال ناباوری دیدیم که بازی فروش خوبی کرد چه ما بخریم چه نخریم و ایراد بگیریم....

کپکام هم دنبال سود و بازدهی زحمتی هست که کشیده حالا فرضا یک عده هم بیان عیب و ایراد بگیرن... بازی بخواد فروش کنه مطمئن باشید به این حرفا نیست....

بازی هایی مثل اویل بیشتر فروششون رو از روی سابقه شون دارند .
همون طور که خودتون هم گفتید نسل جدید سبک قدیم رو نمیپسنده - ولی بازی های قدیمی که به سبک جدید ساخته میشند به مرور زمان فراموش میشند . چرا که مخاطب هیچ حس خاصی باهاش نداره و قدیمی تر ها هم که ترکش کردند . این بلایی بوده که به سر خیلی از بازی ها اومده و سر باقی بازی ها هم میاد .
میشه بازی رو در عین حال که استاندارد های جدید درش رعایت میشه طوری درست کرد که کاربران قدیمی تر رو نگه داشت . این کار رو کوجیما در سری متال گیرش خیلی خوب انجام داد و در شماره ۴ دیدیم که باز از ۱۰ امتیاز ۱۰ گرفت و همه هم راضی بودند . یعنی سبک قدیم بازی رو با نو آوری ها و استاندارد های جدید ادقام کرد و اون شاهکار رو تحویل داد .
کپکام استعداد خیلی خوبی در شهید کردن محصولاتش داره . من DMC رو شماره یکش رو با رضایت کامل بازی کردم ، سر دو یک مقداری حالم گرفته شد و سر سومیش حالم به هم خورد طوری که الان دارند شماره چهارش رو ۵ یورو میفروشند و من نمیخرم !
یک حقیقتی هست و اون هم اینه که اگر کپکام میخواد مشتری هاش رو از دست نده باید به خواسته مخاطبینش احترام بذاره . شرکت سگا با اون عظمت مصرف کننده رو به چیزش هم حساب نکرد و اولین کنسول ۱۲۸ بیتیش شکست خورد و از بین رفت . در قبالش همین سونی با اینکه بعد از سگا کنسول داد بیرون و کنسولش چیزی از محصول سگا سر نداشت فقط و فقط به خاطر اینکه خواسته مخاطبین رو برآورده کرده بود شد پرفروش ترین کنسول زمان خودش .
در مورد اویل ۵ هم داستان به اون شکلی که شما فکر میکنید نیست . یک سری دموی گول زنک بیرون داده شد و همه ریختند و خریدند و بعدش نسخه طلاییش اومد و همه فکر کردند درستش کرده و باز خریدند و حال همه هم گرفته شد ! خود من این اویل آخری رو ۴ ماه قبل از ارایه پیش خرید کردم و نتیجه این شده که الان با اینکه دارند با تخفیف ویژه اویل ۶ رو پیش فروش میکنند طرفش هم نمیرم تا ببینم چی هست اگر خوشم اومد بهد میخرم . اگر هم نیاد نمیخرم . ساده تر بگم . کپکام احتمالا دست کم یک مشتری رو از دست داده ! مطمئن باشید مثل من خیلی ها هستند !

mostafa_gm
29-07-2012, 14:57
نظر من اینه که بازی هر چی باشه اکثرا می خرن و تا آخر می رن ! حالا شاید به عنوان یه رزیدنت اویل بازی خوبی نباشه ! ولی میشه ازش لذت برد ...
بازی میکنن ولی مثل قبل لذت نمی برن.
اکثرا تا آخرش میرن واسه اینکه نسخه های جدید رو هم بازی کرده باشن نه به این خاطر که خیلی باهاش حال میکنن.
دوست داران رزیدنت اویل نسخه های قدیمی رو شاید بیشتر از 10 بار بازی کردن ولی نسخه های جدید رو شاید یک بار هم زروکی تا آخرش رفتن نمونش خودم و خیلی های دیگه مثل من.

FULL HD
30-07-2012, 02:22
سلام
تاریخ منتشر شدن بازی کی هست؟
مرسی

moh3en_sh
30-07-2012, 10:08
فکر کنم دهم یازدهم مهر ماه بیاد

CRIS Joon CR7
01-08-2012, 14:45
Resident Evil 6 :
Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.
کپکام امروز خبر داد که شخصیت Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.
ولی این کاراکتر از اول باز نیست
و باید برای باز کردن آن هر 3 سناریوی لئون اسکات کندی و کریس ردفیلد و جیک رو تموم کنیم تا شخصیت Ada Wong باز شود.
طبق خبر فعلا این کاراکتر فقط در بخش تک نفره ی بازی حضور دارد.

خبر کوتاه :
حالت جدیدی در بخش چند نفره ی Resident Evil 6 اضافه شده که شما میتوانید اینبار بر خلاف همیشه کنترل هیولاهای بازی رو در اختیار بگیرید.
اطلاعات بیشتری منتشر نشده است...

CRIS Joon CR7
02-08-2012, 00:54
تریلر هایی از گیم پلی بخش کاراکتری که وجودش در بازی امروز تایید شد:
ADA WONG

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud hard
06-08-2012, 17:00
عرررررررررررررررررررررررر رر:18: اخر گرافیکه امروز گیم پلی یکی از مرحله هاش به اسم اندر گروند رو دیدم.خوش به حالتون سیستم من عاجز از اجرای این بازیه:37:
:46:موقع بازی کردن یادی از ما هم بکنید

IOG
06-08-2012, 20:26
اویل 5 که خیلی روون بود و با اینکه سیستمم ضعیف بود راحت اجرا کردم. انشاا... ایینم همینجوری باشه...غصه نخور مسعود جان:46:

masoud hard
07-08-2012, 09:13
اویل 5 که خیلی روون بود و با اینکه سیستمم ضعیف بود راحت اجرا کردم. انشاا... ایینم همینجوری باشه...غصه نخور مسعود جان:46:

داداش مشخصات سیستمت رو میزاری ببینم؟هیچ اویل 5 رو نصب نکردم ببینم اجرا میشه یا نه کلا بیخیال گیم شدم بی زحمت مشخصات سیستم رو بذار ببینم سیستم من مفنگی تره یا نه اگه نیست بریم اویل 5 رو تا 6 بیاد بازی کنیم :46:

Killzone2
07-08-2012, 20:10
バイオハザード6

یه سری اطلاعات بود از موتور بازی و همینطور اهنگ ساز این شماره که بد نیست یه اشاره ای بهشون داشته باشیم!

Akihiko Narita

آهنگ ساز Resident Evil 6 آقای Akihiko Narita آهنگ ساز ژاپنی که در شرکت کپکام استخدام شده. Narita روی عنوان های مختلفی در بخش موسیقی کار کرده که میشه به Monster Hunter franchise و Resident Evil 5 اشاره کرد و در 2012 ساخت موزیک Resident Evil 6 را بر عهده دارد.

لیست کار های این سازنده :

Monster Hunter Freedom (2005) – with Masato Kohda and Yuko Komiyama
Monster Hunter 2 (Dos) (2006) – with Masato Kohda, Yuko Komiyama, Shinya Okada and Hajime Hyakkoku
Lost Planet: Extreme Condition (2006) - with Shuji Uchiyama
Monster Hunter Freedom 2 (2007) – with Masato Kohda and Yuko Komiyama
Devil May Cry 4 (2008) - with Tetsuya Shibata, Kento Hasegawa, Masami Ueda, Shusaku Uchiyama, Kota Suzuki, Rei Kondoh, CHAMY.Ishi, Shinichiro Sato
Resident Evil 5 (2009) - with Kota Suzuki, Hideki Okugawa and Seiko Kobuchi
Resident Evil 6 (2012)

مشخصات موتور بازی

خب نیازی به معرفی این موتور نیست چون این انجین رو بیشتر بازی های کپکام استفاده شده این انجین که رو پلتفرم های مختلف مثل PS3 , X360 و NDS استفاده شده است! یک سری از بازی های مطرح که با این موتور توسعه یافته Dead Rising , Lost Planet , Devil May Cry 4 , و Resident Evil 5 هست.

این موتور بازیسازی مثل بقیه ورژن های مختلفی ازش منتشر شده که هر کدوم تو ساخت یه سری بازی کار شده لیست این نسخه های همراه با ساخت بازی ها را در زیر مشاهده میکنید :

Version 1.0
Dead Rising , Lost Planet , Devil May Cry 4 , و Resident Evil 5

Version 2.0
Lost Planet 2 , Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds , Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PS3 and Xbox 360) و Dragon's Dogma
به غیر از عنوان های بالا در نسخه 2 عنوان Resident Evil 6 هم در حال ساخت هست که از DX 11 هم پشتیبانی میکند!

Version Lite
Resident Evil: The Darkside Chronicles , Sengoku Basara: Samurai Heroes , Sengoku Basara 3 Utage

Version Mobile
Super Street Fighter IV 3D Edition , Resident Evil: The Mercenaries 3D , Monster Hunter Tri G , Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PS Vita) , Resident Evil Revelations

منبع
wikipedia , Capcam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تهیه و ترجمه توسط Killzone2
موفق باشید :)

ali_n2011
07-08-2012, 23:41
خبری در مورد کنترل بازی برای کامپیوتر نیست؟ مثل نسخه 5 قابلیت بازی با گیم پدو خواهد داشت؟(با توجه به حالت شلیک در حال حرکت) چون اصلا کیبورد برای کنترل بازی های سوم شخص خوب نیست.
مرحله جذاب مرسنریز هست یا نه؟ این مرحله تو 5 خیلی خیلی بهتر از نسخه 4 بود ولی داستان 4 خیلی بهتر بود

CRIS Joon CR7
08-08-2012, 14:15
لیست اچیومنت های بازی منتشر شد:

فک کنم اچیومنت ها کوچولو اسپویل دارن بهتره برن تو اسپویلر محسن ردیفشون کن...که لو رفت جریان
آره خداییش
همون بهتر که توضیحاتشو دیگه ترجمه نکردم...

The Longest Night (10) – Complete the tutorial.
Gone to Hell (15) – Complete Chapter 1 in Leon’s campaign.
Buried Secrets (15) – Complete Chapter 2 in Leon’s campaign.
Get on the Plane (15) – Complete Chapter 3 in Leon’s campaign.
Big Trouble in China (15) – Complete Chapter 4 in Leon’s campaign.
The Trouble with Women (15) – Complete Chapter 5 in Leon’s campaign.
Rescue the Hostages (15) – Complete Chapter 1 in Chris’ campaign.
Tragedy in Europe (15) – Complete Chapter 2 in Chris’ campaign.
After Her! (15) – Complete Chapter 3 in Chris’ campaign.
There’s Always Hope (15) – Complete Chapter 4 in Chris’ campaign.
Duty Calls (15) – Complete Chapter 5 in Chris’ campaign.
Money Talks (15) – Complete Chapter 1 in Jake’s campaign.
A Revolting Development (15) – Complete Chapter 2 in Jake’s campaign.
Let’s Blow This Joint (15) – Complete Chapter 3 in Jake’s campaign.
Still on the Run (15) – Complete Chapter 4 in Jake’s campaign.
See You Around (15) – Complete Chapter 5 in Jake’s campaign.
Green around the Ears (15) – Complete the entire game on Amateur.
Normal Is Good (30) – Complete the entire game on Normal.
Back in My Day (30) – Complete the entire game on Veteran.
Leave It to the Pro (90) – Complete the entire game on Professional.
Check Out My Dogs (15) – Customize your dog tags.
Titular Achievement (15) – Earn (10) different titles.
One Is Better Than None (15) – Purchase one skill.
Mad Skillz (90) – Max out all the skills that allow you to level up.
Silent Killer (15) – Use a stealth attack to take down five enemies.
Finish What You Start (15) – Perform a coup de grâce on ten enemies.
Bob and Weave (15) – Counter an enemy’s attack three times in row.
Down, Not Out (15) – Defeat an enemy while dying, then recover without any help.
Lifesaver (15) – Help or rescue your partner ten times.
Weapons Master (30) – Use all the weapons in the game and kill ten enemies with each of them.
Give a Little Push (15) – Knock ten enemies off a high place.
Rising Up (30) – Earn a level-four title.
They’re ACTION Figures! (15) – Collect 3 figures.
Stuntman (15) – Defeat 20 enemies with the Hydra using a quick shot.
Bring the Heat (15) – Take down an enemy from 50 meters away with a headshot using the thermal scope.
High Voltage (15) – Defeat ten enemies with a stun rod charge attack.
Zombie Massacre (15) – Defeat 500 zombies.
J’avo Genocide (15) – Defeat 500 J’avo.
B.O.W.s Are Ugly (30) – Defeat 100 enemies that have come out of a chrysalid.
I Prefer Them Alive (15) – Rescue two female survivors at the cathedral.
Flying Ace (15) – Pilot the VTOL without getting a scratch on it.
Hard Choice (15) – Shoot the helicopter pilot with a Magnum at point-blank range.
Covered in Brass (30) – Earn 150 different medals.
Heirlooms (30) – Collect all the serpent emblems.
I Spy (15) – Complete Chapter 1 in Ada’s campaign.
Counterintelligence (15) – Complete Chapter 2 in Ada’s campaign.
This Takes Me Back (15) – Complete Chapter 3 in Ada’s campaign.
Ada’s Demise (15) – Complete Chapter 4 in Ada’s campaign.
What’s Next? (15) – Complete Chapter 5 in Ada’s campaign.
Sneaking Around (15) – Get through the aircraft carrier’s bridge area without being noticed.

Reza31001
08-08-2012, 19:39
با اچیومنتهای اویل 4 خیلی حال کردم
رک رو راست بود 7 تا اچیومنت 1000 GS !
دیگه اینکه 10 تا به چپتر 1-2 بده 15 تا به 2-1 نداشت

ali_n2011
08-08-2012, 22:06
خبری در مورد کنترل بازی برای کامپیوتر نیست؟ مثل نسخه 5 قابلیت بازی با گیم پدو خواهد داشت؟(با توجه به حالت شلیک در حال حرکت) چون اصلا کیبورد برای کنترل بازی های سوم شخص خوب نیست.
مرحله جذاب مرسنریز هست یا نه؟ این مرحله تو 5 خیلی خیلی بهتر از نسخه 4 بود ولی داستان 4 خیلی بهتر بود
کسی خبری از کنترلر بازی برای pc نداره؟ فقط کیبورد خواهد بود یا امکان بازی مثل اویل 5 با جویستیک خواهد داشت؟

alipsp
09-08-2012, 00:34
این جالبه
Down, Not Out (15) – Defeat an enemy while dying, then recover without any help.
تو شماره 5 تقریبا با یه قطع نخایی هیچ فرقی نداشتی وقتی dying میشدی:31:
اما الان میتونی مبارزه کنی و خودتو ریکاوری کنی.
یه لحظه مرحله دو متال گیر 3 اومد جلو چشمم که از رودخونه میای بیرون.اما این کجا اون کجا.اصلا واسه چی یاده اون افتادم:31:

Layken
09-08-2012, 02:20
فک کنم اچیومنت ها کوچولو اسپویل دارن بهتره برن تو اسپویلر محسن ردیفشون کن...که لو رفت جریان
+

با توجه به حضور تجمعی شخصیت ها امروز من هم رسما اعلام می کنم بعد تموم کردن کل سناریو ها یک سناریو گل کوچیک بین شخصیت ها باز خواهد شد که خودش تروفی های خودشو داره : دی

+

یه لحظه مرحله دو متال گیر 3 اومد جلو چشمم که از رودخونه میای بیرون.اما این کجا اون کجا.اصلا واسه چی یاده اون افتادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پول گاز جدا پول برق جدا....تاپیک ایول جدا...اون جدا ....عشق جدا ..متال گیر کجا..اینجا کجا...
بــــــــــــه بـــــــــــــــه

ali_n2011
09-08-2012, 21:38
این قسمت leadgarfe نمی دونم درست نوشتم یا نه. تو قسمت مرسنریز اویل 5 چیه؟ چیکار کنیم باید آزاد شه کسی خبر داره.
خدایی اویل 5 که خوب بود درست به 4 نمی رسید ولی این قسمت مرسنریز ش خیلی باحال بود امیدوارم تو 6 هم باشه
این قسمت اسلحه ها بدتر از 5 شده که. من اصلا حال نکردم اگه باز مثل 5 بود قابل تحملتر بود در ضمن کسی خبری از کنترلر بازی برای pc نداره؟ فقط کیبورد خواهد بود یا امکان بازی مثل اویل 5 با جویستیک خواهد داشت؟

Killzone2
13-08-2012, 19:41
داشتم تریلر های بازی رو میدیم بخصوص اونایی که برای Ada بود... فکر میکنم با ارزش ترین بخش بازی همین بازی با ادا هست!
در کل بیشتر از گیم پلی بازی با ادا خوشم اومد تا بقیه...

الان سازنده مونده که بازی بکش بکش و اکشن باشه , یا ترسناک و معمایی!
من الان نمیام RE رو با فاکتور اکشن بشناسم بیشتر با معما ها و محیط های خوف ناکشه که میشناسم دیدم لیون تو جا های تاریکه گفتم خب حتما مثل گذشته میشه! دمو رو میبینم موندم برا این همه باگ بخندم یا از این همه باگ بترسم؟:31: همون نمایشی که تو کامیک کان داشت دمو دادن ملت داشتن میخندیدن همش لیون بین در و دیوار گیر بود بعد اون کسی که داشت بازی میکرد هی میخواست مبارزه از نزدیک باشه ولی کار ساز نبود! : دی

نوبت به کریس میرسه که دست هر چی اکشن رو بست! جالبه اون قسمت که پخش شد دیالوگ های کریس باعث خنده افراد در اونجا شد!!!
یه مورد مثلا...
یکی از افراد کریس اینطوری میگه " How are we supposed to drop this thing if we cant even see it! "
حالا کریس ببینید چی میگه " Shut up and keep moving "
:18::31:
خب حالا این باعث شد چند نفر اونجا بخندن! بعد در همین حال کریس و دوستان تیم دلتا خوردن به باگ! یعنی گیر کردن به هم دیگه جلو راه همو گرفتن... اینم باعث شد تا کل افرادی که اونجا بودن بخندن دیگه!! :31:

حالا اون یکی بماند : دی

میخوام اینطوری بگم... الان بازی ترسناک باید براش بخندیم؟ یا اینکه نه! فقط دلمون به معما ها و محیط های تاریک مثل قبل خوش باشه؟!

هر چقدر نظر مثبت بخوام بدم درباره بازی از اون طرف مشکلات بازی نمیزاره!

البته امیدوارم که بازی تو نسخه نهایی به شکل عالیی کار بشه چون اصلا نمیخوام یه چیزی بد تر از RE5 باشه دیگه! داستان بازی و موسیقی که عالیه حرفی نیست درش...

فقط همین مسائلی که عنوان کردم بشدت کیفیت رو میاره پایین ولی سازنده میگه همه این مشکلات تو نسخه اصلی رفع میشه و از اونجایی که سازنده کپکامه باید بگیم تو موقع عرضه بازی مشکلات بیشتر میشه!!!!

kingmohsen
13-08-2012, 23:54
داداش مشخصات سیستمت رو میزاری ببینم؟هیچ اویل 5 رو نصب نکردم ببینم اجرا میشه یا نه کلا بیخیال گیم شدم بی زحمت مشخصات سیستم رو بذار ببینم سیستم من مفنگی تره یا نه اگه نیست بریم اویل 5 رو تا 6 بیاد بازی کنیم :46:

من اویل 5 رو با این سیستم روی high راحت بازی کردم
cpu: amd sempron 2.8
ram: 1 gig ddr 1
vga: gforce 9800 gt 256 bit ddr 3
win xp

فقط گرافیکم خیلی عالی بود سیستمم اون زمان خیلی ضعیف بود. مخصوصا cpu و رم سیستمم

CRIS Joon CR7
21-08-2012, 09:54
ویدئوی جدید منتشر شده از بازی :
نبرد بین کریس ردفیلد با یکی از غول های بازی...:::...

Gregar
21-08-2012, 13:13
من اویل 5 رو با این سیستم روی high راحت بازی کردم
cpu: amd sempron 2.8
ram: 1 gig ddr 1
vga: gforce 9800 gt 256 bit ddr 3
win xp

فقط گرافیکم خیلی عالی بود سیستمم اون زمان خیلی ضعیف بود. مخصوصا cpu و رم سیستمم

خداییش اویل 5 یکی از معدود بازی هایی بود که با سیستم نه چندان بالا میشد روی high بازی کرد و عجب گرافیکی داشت و هنوز هم گرافیکش بالاست . خدا کنه این یکی هم بشه روی high بازی کرد و اینکه رو DX11 هم بشه روون بازیش کرد .

CRIS Joon CR7
23-08-2012, 12:24
تصاویر جدید منتشر شده از بازی:
بخش مولتی پلیر، اسپلیت اسکرین و...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2lombe
04-09-2012, 08:55
اقا نسخه دزدی لینک نشده! :31:

ali_n2011
04-09-2012, 10:10
ویدئوی جدید منتشر شده از بازی :
نبرد بین کریس ردفیلد با یکی از غول های بازی...:::...

برای نشانه گیری خط لیزر نداره؟ اینجوری خیلی بده نمی شه بازی کرد

Alireza.M67
04-09-2012, 13:40
برای نشانه گیری خط لیزر نداره؟ اینجوری خیلی بده نمی شه بازی کرد

توی Option میشه تغییرش داد و خط لیزری کرد

2lombe
04-09-2012, 19:39
دمو جدید Resident Evil 6 در تاریخ ۱۸ سپتامبر عرضه خواهد شد

CAPCOM اعلام کرد دمو جدیدی از Resident Evil 6 در تاریخ ۱۸ ماه سپتامبر روانه PSN و XBL می شود . کسانی که اکانت گلد ندارد در تاریخ ۲۵ سپتامبر می‌توانند این دمو را دانلود کنند. در این دمو نیز کریس، لئون و جیک حضور دارند و قابلیت co-op آنلاین نیز در این دمو وجود دارد. Resident Evil 6 در ماه اکتبر عرضه خواهد شد.

منبع:DBAZI

IOG
04-09-2012, 19:59
خود بازی کی قراره بیاد؟

2lombe
04-09-2012, 20:02
11 مهر ماه!!

ali_n2011
05-09-2012, 01:08
توی Option میشه تغییرش داد و خط لیزری کرد
یه سوال دیگه برای pc می شه مثل نسخه 5 با جویستیک بازی کرد؟ (برا نسخه ضعیف راکون سیتی امکان بازی با جویستیک نبود یا اگرم بود باید با دسته مخصوص مثل دسته ایکس باکس بازی می کردی)من به دلیل اینکه بازی های اول شخص جویستیک رو ساپورت نمی کنند بازی نمی کنم و فقط نسخه 4 و 5 اینو با جویستیک بازی کردم.اگه کسی در این مورد خبری داره ممنون می شم اینجا بزاره.

2lombe
05-09-2012, 07:59
اقا این بازی در فروشگاه های تهران برای فروش امده نسخه اصلی و کامل و لهستانی!

2lombe
05-09-2012, 10:36
ببخشید فقط ps3 این بازی دزدی شده!!؟؟؟ اخه در یک از فروم ها یک از کاربران گفته نسخه کامل ان بازی برای xbox در تهران امده!! با قیمت 40 هزارتومان!!!

rezapassword
05-09-2012, 11:08
فقط بشه با موس بازی کرد مثل 5 عالیه
من منتظر این بازی هستم

Layken
05-09-2012, 12:24

capcom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کرده که دمو دوم بازی در 18 سپتامبر ماه جاری منتشر خواهد شد و در شبکه های PSN و Xlive قرار خواهد گرفت.

ببخشید فقط ps3 این بازی دزدی شده!!؟؟؟ اخه در یک از فروم ها یک از کاربران گفته نسخه کامل ان بازی برای xbox در تهران امده!! با قیمت 40 هزارتومان!!!

بهتره که تا نسخه اصلی بازی که همون تاریخ اکتبر هستش 11 مهر صبر کنیم.
تجربه نشون داده حتا این مدل عناوین دزدی شده هم اون حس اصلی نسخه بازی رو نداده.

hessi19
10-09-2012, 19:10
مثله قسمت5 co-op میشه ؟

CRIS Joon CR7
11-09-2012, 11:43
تریلر جدید از بازی:
بازی قراره کمتر از یک ماه دیگر برای سه پلتفرم اصلی عرضه شود . (2 اکتبر )

2lombe
13-09-2012, 18:20
اولین نمره ی بازی Resident Evil 6 اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اولین نقد بازی ترسناک کپکام یعنی Resident Evil 6 ، توسط مجله ی رسمی پلی استیشن ایتالیا اعلام شد. نقد این بازی در شماره ی سپتامبر این مجله وجود دارد.

این مجله به بازی Resident Evil 6 نمره ی بسیار خوب ۹ را داده است و آن را اینگونه توصیف کرده است : ” بازگشت باشکوه این فرنچایز و بازی های ترسناک در این نسل ”
در ادامه می توانید چند صفحه از این مجله را مشاهده کنید :

مبع: DBAZI

Layken
13-09-2012, 22:46
نمرات بالا 9 ، 10 بهترین بازی سال بشه هر چی بشه یک طرف

اما مبحث ترس یک طرف
راستش حاضرم کمی از نمراتش کاسته بشه ولی ترسش برگرده این بهتره تا همش رو 10 بگیره و ترس نداشته باشه
ولی همش 10 بگیره ترس هم داشته باشه که دیگه دربست :دی

vahidgame
14-09-2012, 00:47
نمرات بالا 9 ، 10 بهترین بازی سال بشه هر چی بشه یک طرف

اما مبحث ترس یک طرف
راستش حاضرم کمی از نمراتش کاسته بشه ولی ترسش برگرده این بهتره تا همش رو 10 بگیره و ترس نداشته باشه
ولی همش 10 بگیره ترس هم داشته باشه که دیگه دربست :دی
نمی خوام نامیدانه فکر کنم ولی حامد به نظر من نه بازی زیاد ترسناک میشه نه امتیاز بالایی می گیره! :دی
فعلا با یه امتیاز نمیشه خیلی مطمئن بود که بازی امتیازش بالا میشه و ممکنه سایت ها و مجله های بزرگ به اون امتیاز پایینتری بدن
از لحاظ ترسناک بودن هم که فعلا توی نمایش های اون چیز خاصی دیده نشده که آدم امیدوار بشه و مثلا اگه بخوایم از این لحاظ اونو با بازی های بزرگ چند سال اخیر مثل Dead Space مقایسه کنیم فاصله اون خیلی زیاده!

2lombe
14-09-2012, 19:03
اینم از اولین نقد بازی از سایت teamcoco.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0k.mp4

منبع:VGA247 و teamcoco

ببینم چند تا تشکر میگیره!

2lombe
14-09-2012, 20:04
ببخشید هیچ سایت ایرانی بازیش روو برای xbox پیش فروش کرده!!

shahab_f
17-09-2012, 23:16
«کانن اوبرایان»، مجری امریکایی، یه برنامه داره که بازی ها رو به طنز، نقد میکنه. کپ کام نسخه ای از بازی رو در اختیارش گذاشته که نقد کنه که میتونید اینجا ببینید> یوتیوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا فردا (18 سپتامبر) یک دموی (قابل بازی) منتشر میشه

HORROR
18-09-2012, 12:56
«کانن اوبرایان»، مجری امریکایی، یه برنامه داره که بازی ها رو به طنز، نقد میکنه. کپ کام نسخه ای از بازی رو در اختیارش گذاشته که نقد کنه که میتونید اینجا ببینید> یوتیوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا فردا (18 سپتامبر) یک دموی (قابل بازی) منتشر میشه

همین تیکه فیلم دو پست بالاتر گذاشته شده. ولی واقعا حق داره مسخره کنه, هوش مصنوعی خیلی بدی داره حالا به غیر از بدیهای دیگش!

moh3en_sh
18-09-2012, 18:40
DEMO Size 889 Mb

EngineeR EhsaN
18-09-2012, 19:45
Demo 2 فقط واسه ایکس باکسه؟

moh3en_sh
19-09-2012, 01:17
Demo 2 فقط واسه ایکس باکسه؟

برای xbox360 و ps3

konami-pes
19-09-2012, 09:01
دموی جدید بازی رو دانلود کردم و واقعا ناراحت شدم.بازی کاملا فول اکشنه و اصلا حتی یک درصد المان ترس نداره! میشه در این دمو آنلاین بازی کرد به صورت Co-op با دوستانتان مراحل رو برید.من تنها چیزی که ندیدم ترس بود و باید بگم فاتحه اویل خوانده شده.به عنوان یک فن متاسفم

Shadow-Man
19-09-2012, 19:24
با توضیحاتی که دوستمون تو پست قبلی دادن من بیشتر تشنه ای بازی شدم امیدوارم زودتر بیاد برای پی سی :دی