ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Resident Evil 6

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

konami-pes
19-09-2012, 21:49
با توضیحاتی که دوستمون تو پست قبلی دادن من بیشتر تشنه ای بازی شدم امیدوارم زودتر بیاد برای پی سی :دی

خب عزیزم شما که بازی اکشن دوست داری چرا نمیری گیرز آف وار بازی کنی؟کال آف دیوتی؟ البته این بازی هم شدیدا بهت توصیه میکنم خوراک خودته اکشن اکشن:31:

ali_n2011
19-09-2012, 23:50
خب عزیزم شما که بازی اکشن دوست داری چرا نمیری گیرز آف وار بازی کنی؟کال آف دیوتی؟ البته این بازی هم شدیدا بهت توصیه میکنم خوراک خودته اکشن اکشن:31:
در حد نسخه 4 هست؟به نطرم نسخه 4 بهترین بود نسخه 5 هم به خاطر مرسنریزش عالی بود وگرنه داستان بازیش کوتاه و به جذابیت 4 نبود و داستان فرعی هم نداشت
به نظر باکس اسلحه ها تو 5 از 6 بهتر بود البته من از روی ودیو های گیم پلی 6 می گم البته تو نسخه 4 این بخش اسلحه ها خیلی عالی بود.
من امیدوارم تو نسخه 6 بخش مرسنریز حذف نشه و از 5 هم این بخشو بهتر بسازن در ضمن امیدوارم برای pc بخش کنترل با گیم پد یا جویستیکو حذف نککند چون اصلا با کیبورد حال نمی ده. و در نهایت مثل 4 داستانهای فرعی هم داشته باشه.
در ضمن تو ضمینه اکشن کال آو در مقابل این عددی نیست حال ترسناک بودنو کنار بگدار

konami-pes
20-09-2012, 11:25
در حد نسخه 4 هست؟به نطرم نسخه 4 بهترین بود نسخه 5 هم به خاطر مرسنریزش عالی بود وگرنه داستان بازیش کوتاه و به جذابیت 4 نبود و داستان فرعی هم نداشت
به نظر باکس اسلحه ها تو 5 از 6 بهتر بود البته من از روی ودیو های گیم پلی 6 می گم البته تو نسخه 4 این بخش اسلحه ها خیلی عالی بود.
من امیدوارم تو نسخه 6 بخش مرسنریز حذف نشه و از 5 هم این بخشو بهتر بسازن در ضمن امیدوارم برای pc بخش کنترل با گیم پد یا جویستیکو حذف نککند چون اصلا با کیبورد حال نمی ده. و در نهایت مثل 4 داستانهای فرعی هم داشته باشه.
در ضمن تو ضمینه اکشن کال آو در مقابل این عددی نیست حال ترسناک بودنو کنار بگدار

بابا صد رحمت به اویل 4 حداقل اونجا تنها بودی!! درسته اونجا هم بازی اکشن بود اما همون تنها بودن حس ترس رو به آدم تا حدودی القا می کرد.اینجا با هر کاراکتر بخوای بری بازم یکی کنارته البته با کریس اگه بخوای بری یه تیم گنده باهاته دقیقا مثل گیرز آف وار! بازم دارم میگم اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میاد چون بازی یک اکشن جذاب هستش اما ترس به هیچ وجه منفی هزار !!!!

ali_n2011
20-09-2012, 13:20
بابا صد رحمت به اویل 4 حداقل اونجا تنها بودی!! درسته اونجا هم بازی اکشن بود اما همون تنها بودن حس ترس رو به آدم تا حدودی القا می کرد.اینجا با هر کاراکتر بخوای بری بازم یکی کنارته البته با کریس اگه بخوای بری یه تیم گنده باهاته دقیقا مثل گیرز آف وار! بازم دارم میگم اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میاد چون بازی یک اکشن جذاب هستش اما ترس به هیچ وجه منفی هزار !!!!
تو نسخه دمو بخش مرسنریزو داشت؟
راستش من از 4 شروع به بازی کردم نسخه های پایینتر اصلا خوشم نیومدچون اولا گرافیک پایینی دارند دوما رو کامپیوتر نمی شه راحت بازی کرد چون شبیه سازی شدند. به این دلیل به نظرم نسخه 4 این بازی بهترینه حتی تو بازی های غیر اویل و ماشن سواری هیچ کدوم به جذابیت 4 نیستند. من به شخصه از بازی های اول شخص خوشم نمی آد.
راستی در مورد کنترل بازی برای کامپیوترخبر دارید؟ امکان با جویستیک مثل 5 و 4 خواهد بود؟ می ترسم مثل نسخه راکون سیتی فقط کی بورد باشه. در نهاین برای pc خبر دارید کی منتشر می شه.

Shadow-Man
20-09-2012, 13:35

خب اونا رو هم بازی میکنم.
من خودم طرف دار اویل هستم ولی متعصب نیستم به نظر من تغییر غیر قابل اجتناب هست. من شخصا ازش استقبال میکنم از شماره 5 خیلی خوشم امیدوارم شماره شش باز هم بهتر بشه

konami-pes
20-09-2012, 14:12
تو نسخه دمو بخش مرسنریزو داشت؟
راستش من از 4 شروع به بازی کردم نسخه های پایینتر اصلا خوشم نیومدچون اولا گرافیک پایینی دارند دوما رو کامپیوتر نمی شه راحت بازی کرد چون شبیه سازی شدند. به این دلیل به نظرم نسخه 4 این بازی بهترینه حتی تو بازی های غیر اویل و ماشن سواری هیچ کدوم به جذابیت 4 نیستند. من به شخصه از بازی های اول شخص خوشم نمی آد.
راستی در مورد کنترل بازی برای کامپیوترخبر دارید؟ امکان با جویستیک مثل 5 و 4 خواهد بود؟ می ترسم مثل نسخه راکون سیتی فقط کی بورد باشه. در نهاین برای pc خبر دارید کی منتشر می شه.

بخش چی چی؟!:31:
در مورد کنترل بازی خیر خبر ندارم .در مورد نسخه های قبل از 4 عزیزم به اون نسخه ها میگن نسخه های کلاسیک اویل که خب اون موقع در نسل خودشون بهترین گرافیک رو داشتند اما برای الان خب معلومه گرافیکشون خیلی پایینه.

konami-pes
20-09-2012, 14:13
خب اونا رو هم بازی میکنم.
من خودم طرف دار اویل هستم ولی متعصب نیستم به نظر من تغییر غیر قابل اجتناب هست. من شخصا ازش استقبال میکنم از شماره 5 خیلی خوشم امیدوارم شماره شش باز هم بهتر بشه

تغییر داریم تا تغییر .من نمیگم تغییر ندن فقط اینا نباید استخوان بندی بازی رو کاملا عوض کنند.باید به نسخه های کلاسیک بازی وفادار باشند باید به زانر بازی وفادار باشند که متاسفانه نیستند.

mr_khodaei2008
20-09-2012, 15:39
بلاخره این بازی اومد بازار یا نه ؟؟

mr_khodaei2008
20-09-2012, 15:45
یلاخره این بازی اومد تو بازار یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

ali_n2011
20-09-2012, 19:24
بخش چی چی؟!:31:
در مورد کنترل بازی خیر خبر ندارم .در مورد نسخه های قبل از 4 عزیزم به اون نسخه ها میگن نسخه های کلاسیک اویل که خب اون موقع در نسل خودشون بهترین گرافیک رو داشتند اما برای الان خب معلومه گرافیکشون خیلی پایینه.
وقتی تو 4 و 5 یه بار بازی رو تمام می کنی بخش های فرعی باز می شه که یکی از این بخش ها بخش مرسنریزه که بخش جذابیه و شما برای کاراکترهای مختلف تو زمان تعیین شده باید زامبیا رو از بین ببرید و امتیاز بگیرید اگه این بخشو تو 4 و 5 بازی نکردید برید بازی کنید که فوق العاده هیجانیه مخصوصا تو نسخه 5 که به حالت no mercy داره که از در و دیوار رو سرت می ریزند در ضمن اسلحه ها محدودند

vahidgame
20-09-2012, 21:55
خب امروز کپکام اعلام کرد که تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه و کلا پی سی گیمرها باید برای انتشار بازی یکمی بیشتر صبر کنن!
اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه

شاید بعضی ها بگن که این خبر بدیه ولی به شخصه من که خوشحال شدم :دی
چون الان موقعیه که بازی های بزرگ زیادی دارن منتشر میشن و با این همه بازی بزرگ شاید وقت برای اون نبودش...

Killzone2
20-09-2012, 22:49
خب امروز کپکام اعلام کرد که تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه و کلا پی سی گیمرها باید برای انتشار بازی یکمی بیشتر صبر کنن!
اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه
منبع حرف های قسمت بالا دقیقا چیه؟ یعنی که کی اینا رو گفته؟ "تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه" با توجه که گفتین امروز!!!

فقط جهت اطلاع بگم که.... طبق منبع خبری که در زیر قرار دادم عنوان شده بازی gold شده و اعلام شده توسعه بازی به پایان رسیده(برای نسخه کنسول) حالا تاریخ این خبر کی بوده؟ Aug 22, 2012 , که اگر به منبع خبر مراجعه کنید و چیزایی که گفته رو با دقت بخونید به حرف من میرسید! بعد شما گفتی ساخت نسخه کنسولی بطور کامل تموم نشده! پس اطلاعات اشتباه ندین لطفا!... البته اگر منظورت از بطور کامل تموم نشده, ساخت کاور بازی هست که اصلا ربطی به توسعه نداره!
چیزی که در منبع خبر اومده "Resident Evil 6 development has ended, as Capcom gears up for the game’s October 2 release."
منبع vg247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ادامه متن خبر بالا هم اشاره کنم غیر از اون خبر به یه سرویس جدید که Resident Evil.net معرفی شده اطلاعات داده و مربوط میشه به امتیاز های شما در بخش چند نفره که همه رو ثبت میکنه و یه سری جزئیات کامل که به منبع مراجعه کنید!

حالا قسمت بعدی پست شما! " اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه"

اینو کی گفته؟ چون سازنده حرفی از تاخیر زیاد نزده همینطور عنوان شده بزودی تاریخ انتشار رو اعلام میکنه... طبق خبری که امروز منتشر شده از کپکام عنوان شده که کپکام نسخه PC رو با تاخیر منتشر میکنه این درحالی هست که ساخت نسخه کنسول تموم شده ولی دلیل این تاخیر واسه پی سی هم اعلام شده واسه بالا بردن کیفیت خوب بازی هست و یکی از دلایل دیگه هم ساخته نشدن واسه این پلتفرم همراه به دو کنسول دیگه بوده که تو لیست کپکام از قبل عنوان شده که نسخه پی سی بعد از ساخت نسخه کنسول توسعه داده میشه! و درحال حاضر بازی در مراحل اول پورت شدنه همینطور در منبع خبر اشاره داشته به شماره 4 نسخه پی سی این بازی که باعث شد تا طرفدار ها از کیفیت کار راضی نباشن!
منبع این خبر vg247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و منبع دیگه Capcom Unity forum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

vahidgame
20-09-2012, 23:21
من براساس این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبر گیم اسپات گفتم که ظاهرا همون خبر دومیه
توی پستم هم اشاره کردم که اون طوری که از صحبت های اون برمیومد که مشخصه برداشتم رو از اون خبر نوشتم
دیگه نمی دونم اینجور موضع گرفتن برای چیه...

Killzone2
20-09-2012, 23:30
من براساس این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبر گیم اسپات گفتم که ظاهرا همون خبر دومیه
توی پستم هم اشاره کردم که اون طوری که از صحبت های اون برمیومد که مشخصه برداشتم رو از اون خبر نوشتم
دیگه نمی دونم اینجور موضع گرفتن برای چیه...
موضع؟! درست نیست این حرفا!

اون کیه؟! جایی اشاره کردین که اون کیه؟ "اون طوری که از صحبت های اون برمیومد "
شما میگی که الان مشخصه برداشتم از پست اون بوده شما فقط میدونی دیگه کسی اینجا میدونه اون کیه؟!
وقتی منبع خبری نیست! وقتی خبری هست که اشتباهه باید گفته بشه بار ها تایید هم شده این موضوع! اون خبر هم قرار دادم جدید نبوده همونطور که عنوان کردم, پس حرف شما تایید نمیشه! چیزی که در منبع اول قرار دادم کاملا ثابت میکنه حرفی که زدین و بدون منبع بود اشتباهه و من درستش رو با ذکر منبع عنوان کردم! اگر یه چیزی میگیم بد نیست منبع خبر هم بزاریم بعدش مجبور نشیم یه پست دیگه بدیم واسه گذاشتن لینک خبر!

+
الان اون پست من که منبع گذاشتم, بهش میگن موضع گیری :)

konami-pes
21-09-2012, 08:25
ببینید من اصلا به این ماجراهای شما کاری ندارم اما شخصا به هیچ وجه دوست ندارم اصلا بازی های این چنینی واسه PC ساخته بشه !! با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه! کنسولهای فعلی رو اگه بخوایم بذاریم کنار، شما فکر کنید کنسول نسل بعد بیاد قطعا هم گرون خواهد بود و طرف کلی هزینه میکنه بابت کنسولش پس انتظار هم داره شرکتهای سازنده گیم بخصوص مایکروسافت و سونی بیشتر بازیهای خوبشون رو واسه کنسولها ریلیز کنند نه اینکه بعد از چند ماه یه نسخه هم واسه PC پورت بشه!! خب این وسط منی که کنسول خریدم دیگه مغز خر خوردم؟خب همون کامپیوترم رو به روز کنم تموم !! در این مورد انصافا سونی خیلی داره خوب کار میکنه و بازیهای انحصاری خوبی ارائه میده اما متاسفانه مایکروسافت حتی بازیهای انحصاری مثل Alan wake رو هم بعد یه مدت واسه پی سی میده بیرون!! حالا از اینا گذشته حسابی تو کف نسل بعدم ! از الان دارم واسه PS4 و Xbox نسل بعد برنامه ریزی میکنم:3:

sir payman
21-09-2012, 12:46
دوست من یکم بیشتر فکر کن در مورد پستت,اگر شما کلا 500 تومن یا نمیدونم چقدر بابت کنسولتون هزینه میکنید خیلی از PC Gamerها فقط 1 میلیون تومن هزینه کارت گرافیکشون هست پس زیاد در مورد هزینه ای که پرداخت میکنی فکر نکن چون نسبت به PC خنده دار هست.
و این رو هم حتما در نظر بگیرید که خیلیا بازیایی مثل کرایسیس مترو 2033 رو دوست دارن با بالاتریتن جزئیات و از همه مهمتر با DX 11 در رزولوشن full HD اجرا کنن و با وجود کنسولهای کنونی غیر ممکنه,یه کم بیشتر فکر کنید و اینقدر تک بعدی نگاه نکنید

konami-pes
21-09-2012, 12:58
دوست من یکم بیشتر فکر کن در مورد پستت,اگر شما کلا 500 تومن یا نمیدونم چقدر بابت کنسولتون هزینه میکنید خیلی از PC Gamerها فقط 1 میلیون تومن هزینه کارت گرافیکشون هست پس زیاد در مورد هزینه ای که پرداخت میکنی فکر نکن چون نسبت به PC خنده دار هست.
و این رو هم حتما در نظر بگیرید که خیلیا بازیایی مثل کرایسیس مترو 2033 رو دوست دارن با بالاتریتن جزئیات و از همه مهمتر با DX 11 در رزولوشن full HD اجرا کنن و با وجود کنسولهای کنونی غیر ممکنه,یه کم بیشتر فکر کنید و اینقدر تک بعدی نگاه نکنید

شما رو رجوع مجدد میدم به این بخش از سخنانم

با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه!

سیستم من الان خیلی خوبه و تقریبا هر چند ماه یک بار به روزش میکنم با بهترین قطعات ممکن و واسش کلی هزینه میکنم اما نه واسه بازی! چون معتقدم تا وقتی کنسول وجود داره چرا با پی سی بازی کنم؟ آره حرف شما مبنی بر اینکه کنسولهای فعلی با توجه به اینکه اواخر عمرشون هست قدیمی شدند و شاید در اجرای با کیفیت بازیها نسبت به پی سی تا حدی کم بیارند درست اما عزیز دلم منتظر باش منتظر باش که کنسولهای نسل بعدی سونی و مایکروسافت به زودی رونمایی میشه و اون موقع هستش که از لحاظ قدرت چنان خود نمایی میکنه که اگر یک نفر بخواد واسه کامپیوترش پول خرج کنه که همون بازی کنسول نسل بعد رو اجرا کنه باید 5 تومن پیاده بشه!! اینجاست که به وضوح مشخص میشه چرا باید قدر کنسول رو بدونیم.ضمنا یه چیزی بهت بگم اینکه دیگه یک کنسولی مثل Xbox فقط یک کنسول ساده نیست بلکه خودش واسه خودش یک کامپیوتره!! همین الانش Xbox 360 هم اینترنت اکسپلولر ساپورت میکنه هم یوتیوب هم فیس بوک هم محیط چت هم وبگردی هم دانلود هم موزیک هم ماهواره و غیره و غیره حالا شما فکر کن کنسول نسل بعد مایکروسافت چه غولی میشه؟! من که با پی سی مشکلی ندارم کل وقت روزم رو پای پی سی هستم اما باید بپذیریم که هر چیزی جای خودشو داره

mjorh
21-09-2012, 13:39
ببینید من اصلا به این ماجراهای شما کاری ندارم اما شخصا به هیچ وجه دوست ندارم اصلا بازی های این چنینی واسه PC ساخته بشه !! با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه! کنسولهای فعلی رو اگه بخوایم بذاریم کنار، شما فکر کنید کنسول نسل بعد بیاد قطعا هم گرون خواهد بود و طرف کلی هزینه میکنه بابت کنسولش پس انتظار هم داره شرکتهای سازنده گیم بخصوص مایکروسافت و سونی بیشتر بازیهای خوبشون رو واسه کنسولها ریلیز کنند نه اینکه بعد از چند ماه یه نسخه هم واسه PC پورت بشه!! خب این وسط منی که کنسول خریدم دیگه مغز خر خوردم؟خب همون کامپیوترم رو به روز کنم تموم !! در این مورد انصافا سونی خیلی داره خوب کار میکنه و بازیهای انحصاری خوبی ارائه میده اما متاسفانه مایکروسافت

همونطور ک دوسمون اشاره کردن ...شما با PC فقط میتونی تو آخرین جزئیات یه گیم رو بزنی ، کنسولا فقط به خاطر انحصاریاشون موندن ..اونارو ازشون بگیری هیچی نیسن !

سیستم من الان خیلی خوبه و تقریبا هر چند ماه یک بار به روزش میکنم با بهترین قطعات ممکن و واسش کلی هزینه میکنم اما نه واسه بازی

یه خورده تناقض نداره به نظرتون ؟

konami-pes
21-09-2012, 13:43
همونطور ک دوسمون اشاره کردن ...شما با PC فقط میتونی تو آخرین جزئیات یه گیم رو بزنی ، کنسولا فقط به خاطر انحصاریاشون موندن ..اونارو ازشون بگیری هیچی نیسن !

یه خورده تناقض نداره به نظرتون ؟

انحصاری رو بگیری ازشون دیگه هیچی نیستند؟!! من کلی دارم داستان تعریف میکنم بعد شما میاین این پست رو میدیدن واقعا جالبه! تکرار نمی کنم مکررات دوباره مرور کنید در زیر:

یه چیزی بهت بگم اینکه دیگه یک کنسولی مثل Xbox فقط یک کنسول ساده نیست بلکه خودش واسه خودش یک کامپیوتره!! همین الانش Xbox 360 هم اینترنت اکسپلولر ساپورت میکنه هم یوتیوب هم فیس بوک هم محیط چت هم وبگردی هم دانلود هم موزیک هم ماهواره و غیره و غیره حالا شما فکر کن کنسول نسل بعد مایکروسافت چه غولی میشه؟! من که با پی سی مشکلی ندارم کل وقت روزم رو پای پی سی هستم اما باید بپذیریم که هر چیزی جای خودشو داره

خیر چه تناقضی داره؟!!

mjorh
21-09-2012, 14:05
انحصاری رو بگیری ازشون دیگه هیچی نیستند؟!! من کلی دارم داستان تعریف میکنم بعد شما میاین این پست رو میدیدن واقعا جالبه! تکرار نمی کنم مکررات دوباره مرور کنید در زیر:

کلی داستانتونو قبول دارم ! آره درسه ...ولی من دارم رو گیم مقایسه می کنم ! درضمن خود سونی ازین کار Microsoft انتقاد کرده بود ک داره از گیم دور میشه! محض اطلاع !

جواب این سئوالمو بدین مشخص میشه همه چی !دی!

فرض کنید انحصاریا وجود ندارن ....یعنی Uncharted مولتی پلتفرم هسش (دی!) همینطور Halo حالا PC انتخاب میکنید یا کنسول ؟

(تو پروفایل باشه بهتره ..تاپیک زد جاد خاکی!)

Layken
21-09-2012, 15:25
Gears of Evil

یکی دو سالی میشه که می خوام کلا بازی کردن رو بزارم کنار یک جورایی زده شدم اما تک توک عناوینی هستن که باعث میشن ادم بمونه تو این عرصه اول فکر می کردم این زدگی من از دنیای بازی فقط به خاطر برخی انسان ها هستش اما بعد بازی کردن این دمو فهمیدم که این سازنده ها هم مقصرا و به این نتیجه رسیدم که قضیه 50 ، 50 هستش که سنگینی بارش بیشتر روی همین ادم هایی هستش که میبینمشون

من یک ادم متعصبی هستم خیلی متعصبم روی اون چیزی که تعصب دارم همیشه هستم و حتی به خاطر پول هم سعی نمی کنم ایمان خودم رو از دست بدم الان حس میکنم میکامی گوشه ای از ویلای خودش نشسته و به ساحلی که اب اقیانوس ارام در اون موج میزنه نگاه میکنه و بخار فنجان قهوه ای که روبروش روی میز هستش دور بر کف فنجانش رو بخاری کرده و قطره قطره اب چیده شده و اینجا میکامی در سکوت فقط صدای موج رو داره تماشا میکنه
میکامی متعصب بود ، من هم متعصبم خیلی هامون متعصبیم ولی این تعصب رو در ازای چه چیزی باید از دست داد در ازای فدا کردن نامی مثل Resident Evil ..؟
کجای دنیا همچین مزخرفاتی تحویل ادم میدن از کی تا حالا روی یک زامبی حرکت کشتی کج انجام میدن ، اصلا از کی زامبی هوش داشته که بخواهیم در مورد هوش مصنوعیش حرف بزنیم
فدا کردن شخصیت های این بازی به بهای چه چیزی..؟ کریس ..تانک سواری کنه با کلی ارتش ...لیون هم فنون رزمی کاری خودش رو به ما نشون داد اون یکی هم جیکه پیکه کیه ..کلا دیگه افتضاح به تمام معنا
من شخصا نفهمیدم این دمویی که نتونستم کامل برمش چیه ...اصلا حالم هم به هم نخورد چون هنوز متوجه این دمو نشدم و هنوز گیجم
افسوسو می خورم برا اون ور ابی ها که چند صد دلار بابت این بازی خواهد پرداخت و افسوس می خورم ما که چند تومن ناقابل میدیم گله مندیم که به شدت تصمیم گرفتم تا خودم رو راضی کنم بلکه از بازی کردن این قسمت امتناع کنم ولی میدونم نمیتونم اما سعی خودمو میکنم. اگه قراره اکشن بازی کنم یمرم سراغ Geow با مارکوس نه با لیون سراغ لوکست ها...
قبر سری بازی های Resident Evil کنده شد ان هم به صورت دسته جمعی اجساد شخصیت هارو با هم خاک کردیم و من هنوز در فکر اون فنجان چای روبروی میکامی هستم.

جریان طوری شده که حتی Solid Snake هم از این قضیه به شدت ناراحت و پریشانه ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

56687

konami-pes
21-09-2012, 17:24
کاملا باهات موافقم.منم به عنوان یک فن متعصب این بازی واقعا متاسفم.متاسفم که بازی محبوبم به فنا رفت.من دیگه امیدی به این بازی ندارم.بازی کاملا فول اکشن شده.باز صد رحمت به سایلنت هیل و کونامی که حداقل بعد از اینکه وارد جاده خاکی شدند و فن های قدیمی بهشون اعتراض کردند اومدن و نسخه Downpour رو با رعایت پاره ای از اصول کلاسیک بازی ساختند و باعث شدند یک امیدواری خاصی به همه طرفدارای این مجموعه بیاد.اما اویل دیگه کامل به فنا رفته . آخه رزیدنت اویل رو چه به تانک و مسلسل.بخش کریس رو وقتی بازی می کنی بازی دقیقا طوری هستش که حتی یه ذره احساس نمی کنی این رزیدنت اویله! آخه خدا بگم چیکارت کنه کپکام با این بازی ساختنت

Layken
21-09-2012, 21:02
کاملا باهات موافقم.منم به عنوان یک فن متعصب این بازی واقعا متاسفم.متاسفم که بازی محبوبم به فنا رفت.من دیگه امیدی به این بازی ندارم.بازی کاملا فول اکشن شده.باز صد رحمت به سایلنت هیل و کونامی که حداقل بعد از اینکه وارد جاده خاکی شدند و فن های قدیمی بهشون اعتراض کردند اومدن و نسخه Downpour رو با رعایت پاره ای از اصول کلاسیک بازی ساختند و باعث شدند یک امیدواری خاصی به همه طرفدارای این مجموعه بیاد.اما اویل دیگه کامل به فنا رفته . آخه رزیدنت اویل رو چه به تانک و مسلسل.بخش کریس رو وقتی بازی می کنی بازی دقیقا طوری هستش که حتی یه ذره احساس نمی کنی این رزیدنت اویله! آخه خدا بگم چیکارت کنه کپکام با این بازی ساختنت

برای همین هستش که این نسل خیلی ها رو راضی نکرد
همون سایلنت هیل نمونش رفت زیر دست غربی ها و شد اون ، مگه سایلنت هیل های قدیمی از دید نمرات زیاد بودن نه مگه چقدر فروش داشتن زیاد نه...
یک نمونه مثال میزنم با رفیقت نشستی و میگی Downpour بازی کردم خیلی بازی خوش ساحتی بود و فلان سریع برمیگرده میگه ( ببین چقدر فروش کرده ...پس خوب نیست )
تا زمانی که این فروش تو دنیای گیم و ملاک قرار دادنش وجود داره اوضاع به همین منوال هم پیش خواهد رفت و تا زمانی که ژاپنی هایی مثل میکامی استین بالا نزنن همین اشوب دنیای گیم باقی میمونه (بدون نواوری ، بدون خلاقیت ، همش شوتر )
همین چند وقت پیش یک بازی تمام ژاپنی دیدم Dark Souls این باعث شد من هنوز به زنده بودن ژاپن امیدوار بمونم. زیادن ولی خیلی هامون دست رسی بهشون نداریم

CRIS Joon CR7
22-09-2012, 10:58
OMP : 90%

مجله ی رسمی پلی استیشن نمره ی 90 از 100 را به بازی بعد از نقد و بررسی دقیق بازی به آن داده است...
داشتن تنوع و محتوی نسبت به نسخه ی 5 و برخی موارد دیگر ، از دلائل انتخاب این نمره بوده است..
این بازی در اوایل اکتبر عرضه میشود...

Layken
22-09-2012, 14:22
حمید جان مطمئن باش به حرفت احترام میزارم فقط همون Wii با فاصله ای نزدیک دو برابر از X360 و PS3 از نظر فروش جلوتره و این نسل بالاترین فروش رو در دنیا به خودش اختصاص داده.
حالا اهمیتشو خودت در نظر بگیر
بهتره بحث رو بیخیال بشیم منتظر عرضه بازی بمونیم یک نمره جدید هم گرفته والا من تو دمویی که دیدم اصلا همچین نمرات بهش نمیاد : دی

B.3.S.T
22-09-2012, 23:16
داشتن تنوع و محتوی نسبت به نسخه ی 5 و برخی موارد دیگر ، از دلائل انتخاب این نمره بوده است..

خُب خودش داره جواب خودش رو میده دیگه!دلیلی واسه تعجب کردن از این نمره نیست

konami-pes
23-09-2012, 08:30

Insight Factor - 5/10
Resident Evil 6 - Recensione / Review - Insight Factor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این جمله این سایت بسیار زیباست
the Resident Evil we knew does not exist anymore, Capcom has definitely lost and all we have to do is live on memories.

رزیدنت اویلی که ما میشناختیم دیگه وجود ندارد .قطعا کپکام {رزیدنت اویل }رو از دست داده و تمام داشتهای ما فقط خاطرات {این بازی هست}

pcali
23-09-2012, 11:47
ببینید دوستان توقع ما گیمر های قدیمی از این بازی و خاطرات ما هرگز دیگه نمیتونه توسط کپ کام دوباره بوجود بیاد در کل تفکر و سیاستهای موجود و همچنین فیزیک ساخت بازی به طور کل متحول شده در این دوره و زمانه کلا عقاید در خصوص صنعت بازی با آمدن این چند سری از بازیهای مختلف تغییر کرده اما من با تمام این اوصاف چندین بار خواستم کلا بازی کردن رو بزارم کنار اما دیدم نمیشه :45:بازی توی خون ماست تا صد سالگی هم بازی میکنم به کوری چشم بعضی ها:12:حالا از اکشن و فضای این بازی لذت ببرید
زیاد سختش نگیرید من حداقل از کپ کام و تیم بازی انتظار داشتم حس تنهایی بازی رو حفظ کنن- بازی این طور نباشه که یک نفر همش دنبال سرت شما رو ساپورت کنه :44:

hackboter
23-09-2012, 11:48

پیشنهاد میکنم انیمیشن جدید Resident Evil Damnation رو ببینید که وقایع مربوط به اتفاقات اویل 5 و 6 رو روایت میکنه و خیلی بهتون کمک میکنه تا بفهمید چرا زامبی ها در اویل 6 این شکلی باهوش و پیشرفته شدن و چرا بازی از حالت ترس تبدیل به حالت اکشن شده.تمامیه سوالاتی که در ذهن دارید از نسخه 6 بازی در این انیمیشن بهش جواب داده شده.

Squall Leonhart
23-09-2012, 15:56
خیلی به این نسخه شش امیدوار بودم ولی اشتباه میکردم.
نسخه دمو که ماله چند ماه پیش هست رو روی ایکس باکس بازی کردم واقعا ناامید کننده بود
هنوز هم نصف صفحه رو بازیکن با اون هیکلش اشغال میکنه!
بازم جلوی پا رو نمیشه دید!
کلا FOV یا Field of view دوربین خیلی ضایع هست!
با اینکه روی ال ای دی 46 اینچ بازی کردم ولی محیط به جوری تاریک هست که چشم رو اذیت میکنه و اگه بخوایی سوراخ سمبه ها رو خوب بگردی چشم آدم از حدقه در میاد! ولی توی اویل سه همچین مشکلی رو نداشتم! شاید هم پیر شدم و چشمام ضعیف شدن!

goldenmember
23-09-2012, 19:44
اه شما دیگه چجور آدمایی هستین.اگه تو سبک قبلی بود میگفتین همشون عین همن تنوع نداره
حالا هم اینطوری میگین رزیدنت اویل مرده و این حرفا.تازه بازیو که درست و حسابی ندیدین تعریف بد ازش میکنین.
تازه با این موجودات عجیب و غریب که وقتی میزنی یه قسمت از بدنش می افته و به موجود دیگه ای تبدیل میشه یعنی حالت ترسو به شما نمیده.
کپکام چیکار کنه شما دیگه نمی ترسید و شجاع شدین.
بازی عالیه به کوری چشم اونایی که چشم ندارن این بازیه به این خوبیو ببینن

mjorh
23-09-2012, 20:57
اه شما دیگه چجور آدمایی هستین.اگه تو سبک قبلی بود میگفتین همشون عین همن تنوع نداره
حالا هم اینطوری میگین رزیدنت اویل مرده و این حرفا.تازه بازیو که درست و حسابی ندیدین تعریف بد ازش میکنین.
تازه با این موجودات عجیب و غریب که وقتی میزنی یه قسمت از بدنش می افته و به موجود دیگه ای تبدیل میشه یعنی حالت ترسو به شما نمیده.
کپکام چیکار کنه شما دیگه نمی ترسید و شجاع شدین.
بازی عالیه به کوری چشم اونایی که چشم ندارن این بازیه به این خوبیو ببینن

آخه عزیز بازی اصن ترس نداره ! نمیدونم شما به یه کات شدن میگید ترس؟ RE سبکش Survival Horror هسش (دروافع بود) ولی تو این نسخه هیچ کدوم از المانای این سبک دیده نمیشه !

B.3.S.T
24-09-2012, 00:49
کلآ زامبی ها دیگه جزء کرکترهای مسخره و خنده دار شدن چه تو سینما و چه گیم...این بدبختا یه روزی صداشون تو re3 از 10 متری میومد همه پشت کنسولشون موهای تنشون سیخ میشد حالا به عنوان مثال
تو بازی DR از دست شخصیتی که شما کنترلش می کنید فرار می کنن!: دی (مخصوصآ اگر با اره برقی دنبالش بیوفتین!: دی)
باید صنعت بازیهای ترسناک بزنه تو کار جِــــن و ارواح و ... والا !

Kamyar_AnathemA
24-09-2012, 01:27
آخه وفتی میدونین چیزی که دارین بازی بازی می کنین تخیله و واقعی نیست
بازم میترسین ؟
ماشا الله چه قدرت تلقین بالایی دارین شماها
ترس کیلو چنده بابا
دیگه بزرگ شدین شماها بابا این کارا و حرف ها از شما بعیده :46:

779
24-09-2012, 02:05
آخه وفتی میدونین چیزی که دارین بازی بازی می کنین تخیله و واقعی نیست
بازم میترسین ؟
ماشا الله چه قدرت تلقین بالایی دارین شماها
ترس کیلو چنده بابا
دیگه بزرگ شدین شماها بابا این کارا و حرف ها از شما بعیده :46:

شما برو نیم ساعت Amnesia بازی کن ، با هدست و تو اتاقه تنها و نصفه شب ، اگه اینو گفتی من همینجا اعلام میکنم که کارت درسته.

hackboter
24-09-2012, 12:32
مشکل از کپکام و سری بازیهای رزیدنت اویل نیست مشکل از بالا رفتن سن یوزرهای قدیمی هست که مثل قدیما که همگی بچه بودیم و از زامبی ها و اون باس های ترسناک رزدینت اویل میترسیدیم دیگه برامون خیلی عادیه و مسخره شده.... سری داستانهای رزدینت اویل هم بر پایه زامبی ها و ویروس امبرلا میچرخه و نمیتوننه ایده های جدیدی رو نشون بده چون اگر غیر از این باشه به کل دیگه اون بازی اسمش رزدینت اویل نیست.

پس در نتیجه این وسط نه رزدینت اویل مقصره نه ما که جزو یوزرهای قدیمیه این بازی هستیم.... مشکل اینه که سوژه اصلی و داستان این بازی برای ما دیگه اون ترس قدیم رو نداره. چون هم ما دیگه اون بچه کوچولوی قدیم نیستیم هم دیگه زامبی ها از ترس قدیم تبدیل به یک سوژه خنده دار برای الان ما شدن.

Kamyar_AnathemA
24-09-2012, 18:13
شما برو نیم ساعت Amnesia بازی کن ، با هدست و تو اتاقه تنها و نصفه شب ، اگه اینو گفتی من همینجا اعلام میکنم که کارت درسته.

شما تو اتاق تاریک و نصف شب اگه بازی هم نکنی و بابات بیاد یهو یک صدای بلند از خودش در بیاره امکان داره بترسی
منم همینطور
این ترس ترس از صدا هست و بخاطر اینه که یهو صدا میاد و اصلا مهم نیست که چجور صدایی باشه و مهم اینه که بلند باشه فقط
در اتاق هم محکم بسته بشه آدما میترسن
اما یک بازی که اسمش روشه و بازیه و مثلا در حین همون سر و صدا های موجودات یه ظاهر ترسناک یهو امکان داره مامان آدم بیاد بگه پسرم بیا آشغالارو بزار دم در و شما با زدن دکمه استارت همه اون موجودات ترسناکو فریز میکنی :31: دیگه این چه ترسی داره آخه :31:
این بازیا ترسش برای گروه سنی الف هست صرفا !!!!
نه شما که مثلا قراره مسولیت زن و زندگی و بچه به دوش بکشی خیر سرت :40:

Squall Leonhart
24-09-2012, 20:18
این مسئله ترس رو کی انداخت وسط؟ من هیچ وقت اویل سه رو واسه ترسیدن بازی نمیکردم. حس من بیشتر این بود که توی یه شهر داغون تنها و بی کس با یه کلت و 15 تا فشنگ دارم تقلا میکنم که ازش جون سالم به درد ببرم و موانع رو از سر راهم بر دارم و این نوع حس توی بازی اویل بیشتر واسم معنی داره تا ترس.
با اویل سه بیشتر از اویل دو حال میکردم دلیلش هست این هست که معماهای نابی داشت. الان دیگه چرا از این جور معماها توی اویل خبری نیست؟ معماهایی که توی SAW هست من دوست داشتم توی اویل ببینم.

konami-pes
24-09-2012, 22:19
چند نمره جدید:

Play Magazine - 8.8/10

------------------------------------------------------------
مجله ی آلمانی M! Games

PS3 - 8.8/10
8.5/10 - 360

360: More slowdowns, more ( and longer) loading screens
PS3: More details (hairs, shadows, sharpness)
---------------------------------------------------------------------------------------

LEVEL (یکی از معروف ترین مجله های گیم در سوئد):

+ 3x longer than the regular action game
+ The environment design is really good; caves, prisons, etc
+ The soundtrack is the best in the series
+ Ridiculously good atmosphere
+ More fluid controls than in previous series

- 3x longer than the regular action game (yes, this is also a negative thing)
- Resident Evil 6 is more quantity over quality
- Uninspiring puzzle-design
- The differences between the three characters isn't as big as Capcom wanted it to be

7/10

mjorh
24-09-2012, 22:27
مشکل از کپکام و سری بازیهای رزیدنت اویل نیست مشکل از بالا رفتن سن یوزرهای قدیمی هست که مثل قدیما که همگی بچه بودیم و از زامبی ها و اون باس های ترسناک رزدینت اویل میترسیدیم دیگه برامون خیلی عادیه و مسخره شده.... سری داستانهای رزدینت اویل هم بر پایه زامبی ها و ویروس امبرلا میچرخه و نمیتوننه ایده های جدیدی رو نشون بده چون اگر غیر از این باشه به کل دیگه اون بازی اسمش رزدینت اویل نیست.

پس در نتیجه این وسط نه رزدینت اویل مقصره نه ما که جزو یوزرهای قدیمیه این بازی هستیم.... مشکل اینه که سوژه اصلی و داستان این بازی برای ما دیگه اون ترس قدیم رو نداره. چون هم ما دیگه اون بچه کوچولوی قدیم نیستیم هم دیگه زامبی ها از ترس قدیم تبدیل به یک سوژه خنده دار برای الان ما شدن.

نه ربطی ب سنو اینا نداره ...سری Dead Space مثلا ...من ک 20 سالم هسش خفن میترسم وقتی بازیش میکنم ! چون واقعا SH هسش ! اما این RE6 از سبک خودش دور شده ....

نمره ها یه خورده بالا نیسن؟ نباید اینطور باشه !دی!

konami-pes
24-09-2012, 22:31
نمره ها یه خورده بالا نیسن؟ نباید اینطور باشه !دی!

یه خورده که چه عرض کنم! نباید اینطوری نمره بدن! این نمره 7 بدک نیست خوب نمره داده ولی اون یکی ها نمی دونم از روی چه حسابی 8.5 و 8.8 دادن؟!

779
24-09-2012, 23:26
شما تو اتاق تاریک و نصف شب اگه بازی هم نکنی و بابات بیاد یهو یک صدای بلند از خودش در بیاره امکان داره بترسی
منم همینطور
این ترس ترس از صدا هست و بخاطر اینه که یهو صدا میاد و اصلا مهم نیست که چجور صدایی باشه و مهم اینه که بلند باشه فقط
در اتاق هم محکم بسته بشه آدما میترسن
اما یک بازی که اسمش روشه و بازیه و مثلا در حین همون سر و صدا های موجودات یه ظاهر ترسناک یهو امکان داره مامان آدم بیاد بگه پسرم بیا آشغالارو بزار دم در و شما با زدن دکمه استارت همه اون موجودات ترسناکو فریز میکنی :31: دیگه این چه ترسی داره آخه :31:
این بازیا ترسش برای گروه سنی الف هست صرفا !!!!
نه شما که مثلا قراره مسولیت زن و زندگی و بچه به دوش بکشی خیر سرت :40:

ببین دوسته عزیز ، اون بازی یک حسی بهت میده ، که خودت به خودت میگی اگه الان یک موجودی چیزی بیاد ( تو اون شرایطی که گفتم ) چی میشه؟!! اصلا خودت برا خودت پیش بینی یک چیزی رو میکنی که خیلی ترسناکه! ( یک جورایی خودت برایه خودت ترس درست میکنی که امکان وقوعش هم احتمالا هست! ) مثله اینکه بری تو یک قبرستونی نصفه شبی ، بعد به خودت بگی اگه یک موجودی الان بیاد چه حسی میده؟این ترس از اتمسفر هست ، که تویه این نسل من فقط تویه Amnesia دیدم با اون صداگزاریه فوق العاده ، شما بشین بازی کن مطمئن باش راضی میشی :دی من خودم 24 سالمه ترسیدم.

konami-pes
25-09-2012, 13:02
NAG Magazine - 5.8/10

"This is more than just an average action game or a shameful Resident Evil; this is a prime example of what is so wrong with the big publisher, AAA mentality in this industry. RE6 does nothing but take the piss out of the customers who either expect it to be another excellent Resi game because of its title, or a sweet action game because of its visuals. Resident Evil 6 is neither.

+Looks incredible
+Leon's campaign is only half-bad
+Cool multiplayer Modes

-Lacking narrative
-Poorly implemented copycat game mechanics
-This is no Resident Evil"

halflife g
25-09-2012, 13:11
در تكميل حرفاي شايان بگم :
بازي مثل silent hill 4 رو فقط اگه يك ساعت اولش رو هم بازي كنيد(كه چندان جك و جونوري هم نداره اولاي كار)شديدا حس ارعاب و تنهايي و خفگي بهتون دست ميده.......خيلي جالبه نه چيز چندان ترسناكي اوايل بازي هست و نه جانور وحشتناكي ولي اتمسفر و فضا و محيط يه جوري شما رو مرعوب مي كنن.

من amnesia رو بازي نكردم ولي كلا اين گونه اتمسفر ترس و فضاي وهم آلود مختص بازيسازا و فيلمسازاي ژاپني هست كه اوجش رو در سايلنت هيل هاي گذشته يا همين رزيدنت هاي گذشته و سايرن و فتال فريم ديديم و جالب اينكه هنوز هم بعد اينهمه سال اون اگه اون نسخه ها رو بازي كنين دچار ترس ميشيد.

در صورتي كه بازيهاي ترسناك غربي مثل همين الن ويك و دد اسپيس يا شماره جديد سايلنت هيل اصلا اون حس ترس رو نداشتن و بيشتر شامل همون ترسهاي لحظه اي بودن كه بله ترس لحظه اي ديگه تو سنين ما جواب نميده.....ولي بازي مبتني بر ترس محيطي(كه بالا توضيح دادم) تو هر سني جواب ميده:31:

.

HOOSEIN 105
25-09-2012, 13:51
سلام
این بازی برای پی سی هم اومده؟؟؟

Gregar
25-09-2012, 14:10
نه کی گفته که ترس از بین رفته . کم شده اما هنوز بازی هایی هستن که باهاش بترسیم . همینطور که فیلمهای horror هنوز ساخته میشه و طرفدار هم داره بازی های این سبک هم هنوز میتونه اون حس ترس رو القا کنه .

من یکی که تا الان غیر از رزیدنت و dead space بازی ترسناک زیادی بازی نکردم . رزیدنت هم فقط همین نسخه 5 رو بازی کردم . اما واقعا dead space توی این مقوله توسنت به اندازه خودش اون ترس رو بیاره . رزیدنت هم میتونه این کار رو بکنه اما سبکش عوض شده .
اینکه نسخه های قبلی ترسناکتر بودن صرفا به خاطر این بود که تنهای تنها بودی . اکثر اوقات توی محیط شهر بودی و شهر خفقان خفنی داشت که مو به تنت سیخ میشد . من هنوز یادم نرفته اولین شبی که فقط دموی رزیدنت سه (یا دو بود یادم نیست) نگاه کردم و اون شب تا صبح خوابم نبرد . هر چند میشه گذاشت به حساب بچه بودن .
وای که تا زامبی میومد اولویتت این بود که دنبال راه فرار بگردی نه اینکه هدشات کنیشون و از ترکیدن سرشون لذت ببری . چون نه سلاح بینهایت داشتی یا پارتنری که نجاتت بده و نه زامبی هایی که درجا بمیرن .

کلا نکته زیادی راجع به تفاوتها هست که نشون از اینه که این خلا ترس توی بازی به خاطر تغییر سبک هست .

konami-pes
25-09-2012, 14:19
نمرات RE6 تا بدین لحظه

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
OPM NL/BE - 8/10
LEVEL Magazine - 7/10
NAG Magazine - 5.8/10
Insight Factor - 5/10

Alireza.M67
25-09-2012, 14:23
من amnesia رو بازي نكردم

همون بهتر که بازی نکردی، بازی بیخودی بود...

نمرات RE6 تا بدین لحظه

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine - 7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Insight Factor - 5/10

چرا نمرات انقدر تفاوت دارن !؟ 5!!!!؟ دیگه فکر کنم زیادی اغراق کرده ...

hackboter
25-09-2012, 14:47

نسخه xbox بازی در دو حلقه DVD عرضه میشه و این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .

به احتمال خیلی زیاد تا 5 شنبه بازی لیک میشه و شنبه در بازار ایران برای فروش موجوده .

779
25-09-2012, 15:02
نسخه xbox بازی در دو حلقه DVD عرضه میشه و این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .

به احتمال خیلی زیاد تا 5 شنبه بازی لیک میشه و شنبه در بازار ایران برای فروش موجوده .

Kidding Right?

Kamyar_AnathemA
25-09-2012, 15:10
اون اتمسفری که شماها ازش حرف میزنین مثل حضور در قبرستون یا سایلنت هیل و بقیه باید خودت در اون اتمسفر باشی تا احساس ترس بکنی و اون میشه احساس ترس واقعی !!!

اما شماها یک همچین شرایطیو دارین مقایسه میکنین با شرایطی که تو خونتون جای گرم و نرم نشستین و دارین اون شرایط رو بازی میکنن !!!!

اصلا مقایسه این دو تا صحیح نیست . این کجا و اون کجا

این بیشتر یک ترس کاذب هست که خودتون واسه خودتون میسازین و همونجور که گفتم دوستان از قدرت تلقین بالایی برخوردار هستن ماشالله :31: تو اون شرایط چون فضای بازی یکم ترسناکه شماها هم به خودتون تلقین میکنین که باید بترسین حتما :31:

marmolak kocholo
25-09-2012, 15:41
دوست عزیز، شما نه تنها ژانر ترس در بازی هارو زیر سوال بردید بلکه فلسفه وجودی عناوین ترسناک چه در سینما و چه در بازی ها رو به کل دگرگون کردید.
بهتون تــــــبریــــــــــک میگم!

Kamyar_AnathemA
25-09-2012, 16:44
دوست عزیز، شما نه تنها ژانر ترس در بازی هارو زیر سوال بردید بلکه فلسفه وجودی عناوین ترسناک چه در سینما و چه در بازی ها رو به کل دگرگون کردید.
بهتون تــــــبریــــــــــک میگم!

حالا بزار سن و سالت مثل من بره بالا خودت متوجه میشی چی میگم :46:

این شرایطیو که میگم در نظر بگیر : فرض کن خدای نکرده شما توی یک جنگل داری میدوی و از پشت سر هم چند تا آدم خوار یا مثلا یک خرس بزرگ در تعقیبت هستن و میخوان که شمارو واسه صبحانه یا ناهارشون نوش جان کنن . یا فرض میکنیم برای اینکه فضا رزیدنتی بشه پشت سرتون سه تا خون آشام در تعقیبتون هستن . این شرایط نه برای شما و برای هر انسانی پیش بیاد در زندگی واقعی خیلی ترسناکه

حالا اینو در نظر بگیر : شما توی اتاقت نشستی و یک گیم پد تو دستت گرفتی و توی تلوزیون یا مانیتور داری یک شخصیتیو کنترل میکنی و اون شخصیتی که داری کنترلش میکنی از پشت سر چند تا آدم خوار یا یک خرس گنده و یا واسه اینکه فضا رزیدنتی بشه چند تا خون آشام دارن تعقیبش میکنن که واسه صبحانه نوش جانش کنن

برداشتی که از صحبت های شما و بقیه از ترس میشه اینه که قصدتون اینه که این دو شرایطو یکسان قرار بدین !!!!!!! که اگه اینجوریه که بنده دیگه حرفی ندارم :31:

من منکر ژانر وحشت و Horror نیستم اما منکر این قضیه هستم که ترسی که از طریق فیلم یا بازی به آدم القا میشه یک ترس کاذب هست و خود انسان میخواد به خودش القا کنه ترس رو و کاملا بر میگرده به خود شخص که چجور آدمی هستو دیدش نسبت به اینجور چیزا که ساخته دسته یک عده انسان مثل خودش هست چیه !

واسه خودم و خیلی از آدم های دیگه دور و برم کلا ژانر وحشت به اون معنایی که بخواد انسان رو مثل شرایط واقعی بترسونه مفهومی نداره و صرفا فیلم ها میتونه جذاب باشه و نه ترسناک به اون معنایی که گفتم

halflife g
25-09-2012, 16:58
این بیشتر یک ترس کاذب هست که خودتون واسه خودتون میسازین و همونجور که گفتم دوستان از قدرت تلقین بالایی برخوردار هستن ماشالله :31:
بازي يه تجربه مجازي هست.....فكر مي كنيد مثلا وقتي شما cod بازي مي كني احساست نسبت به يك رزمنده بودن كاذب نيس؟يا وقتي فوتبال بازي مي كني احساست كاذب نيس؟يا وقتي nfs بازي مي كني احساس راننده بودنت كاذب نيس؟

تمامي اين احساسها كاذب ولي وقتي بازي بتونه تو سبكش اين احساس كاذب رو بيشتر و دايمي تر به بازيباز منتقل كنه موفقتر(اين مورد واسه تمامي هنرها و تفريحات تعاملي از موسيقي گرفته تا فيلم و نقاشي و .......هم صادقه...مثل همون حس كاذبي كه موسيقي به ما ميده)

+

منظور ما هم از ترس در همين حد "انتقال يه حس" نه اينكه ترسيدن در حد يه رخداد واقعي تو زندگي واقعي

چرا نمرات انقدر تفاوت دارن !؟ 5!!!!؟ دیگه فکر کنم زیادی اغراق کرده ...
سايتاي معتبر بازي رو بر اساس گذشتش بررسي نمي كنن و بيشتر شماره فعلي رو در نظر مي گيرن ولي اكثر سايتاي گمنام تغيير سبك بازي رو بر نمي تابن و كم ميدن بهش
در نتيجه فكر نكنم ميانگين امتيازاش از ٨ كمتر بشه و اكثر سايتاي معروف زير ٨ نميدن

.

CRIS Joon CR7
25-09-2012, 17:07
مجله ی Play طی نقدی از بازی و چاپ 6 صفحه از این شماره ی خود به این بازی , نمره 88 از 100 را به بازی اعطا فرمود ...
کمپین کریس را ضعیف ترین ، بخش لئون را دارای المان های ریشه ای بازی ، ایده های جدید کپکام در قسمت جیک و بخش آدا را به مراتب بهتر از بقیه خواند...
در آخر هم این عنوان را تا حدودی نا امید کننده خواند و اضافه کرد که بازی از حالت ترسناک گذشته کاملا به سمت اکشن رفته است...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin 2010
25-09-2012, 17:18
استاد كاميار سنتو ميگي !؟ من با ٢٦سال سن با نامزدم يا دوستام ميشينيم فيلم ترسناك ميبينيم هممون كاملا ميترسيم !!!با پدر بزرگم هم فيلم ترسناك ديدم اونم ترسيد اتفاقا! حالا شايد به سن شما( احتمالا سنتون ازپدربزرگ ٨٠ ساله من بيشتره) برسيم ترسمون از بين بره
+
اتفاقا ايبرت هم تو نقد فيلم the shining (اگه اشتباه نكنم ) گفته بود كه سر بعضي صحنه ها تا حد مرگ ميترسيده !احتمالا ايشون (و استنلي ) هم ديوونه هستن كه وقتي ميديدن جك نيكلسون در رو با تبر ميشكنه بياد تو (در حالي كه در خونه مارو نميشكونن!يه در تو فيلمو ميشكونن!!) ترسيدن!!

Kamyar_AnathemA
25-09-2012, 18:33
بازي يه تجربه مجازي هست.....فكر مي كنيد مثلا وقتي شما cod بازي مي كني احساست نسبت به يك رزمنده بودن كاذب نيس؟يا وقتي فوتبال بازي مي كني احساست كاذب نيس؟يا وقتي nfs بازي مي كني احساس راننده بودنت كاذب نيس؟

تمامي اين احساسها كاذب ولي وقتي بازي بتونه تو سبكش اين احساس كاذب رو بيشتر و دايمي تر به بازيباز منتقل كنه موفقتر(اين مورد واسه تمامي هنرها و تفريحات تعاملي از موسيقي گرفته تا فيلم و نقاشي و .......هم صادقه...مثل همون حس كاذبي كه موسيقي به ما ميده)

+

منظور ما هم از ترس در همين حد "انتقال يه حس" نه اينكه ترسيدن در حد يه رخداد واقعي تو زندگي واقعي

سايتاي معتبر بازي رو بر اساس گذشتش بررسي نمي كنن و بيشتر شماره فعلي رو در نظر مي گيرن ولي اكثر سايتاي گمنام تغيير سبك بازي رو بر نمي تابن و كم ميدن بهش
در نتيجه فكر نكنم ميانگين امتيازاش از ٨ كمتر بشه و اكثر سايتاي معروف زير ٨ نميدن

.

آخ زدی به هدف دمت گرم
من خیلی وقت هست با برخی از دوستام خارج از فضای نت هم همین بحثو دارم و میگم کلا مغوله بازی و واقعیت از هم جداست اما اونا همش می خوان بگن فلان بازی عین واقعیته فلان بازی خود واقعیت و ...
من این نظری که دارم در مورد تمامیه ژانر های بازی هست مثل NFS و FIFA و ...

مقایسه این دو قضیه به نظر من خنده داره . البته هر کسی یک نظری داره :46:

Kamyar_AnathemA
25-09-2012, 18:44
استاد كاميار سنتو ميگي !؟ من با ٢٦سال سن با نامزدم يا دوستام ميشينيم فيلم ترسناك ميبينيم هممون كاملا ميترسيم !!!با پدر بزرگم هم فيلم ترسناك ديدم اونم ترسيد اتفاقا! حالا شايد به سن شما( احتمالا سنتون ازپدربزرگ ٨٠ ساله من بيشتره) برسيم ترسمون از بين بره
+
اتفاقا ايبرت هم تو نقد فيلم the shining (اگه اشتباه نكنم ) گفته بود كه سر بعضي صحنه ها تا حد مرگ ميترسيده !احتمالا ايشون (و استنلي ) هم ديوونه هستن كه وقتي ميديدن جك نيكلسون در رو با تبر ميشكنه بياد تو (در حالي كه در خونه مارو نميشكونن!يه در تو فيلمو ميشكونن!!) ترسيدن!!

عزیزم من 28 سالمه . اما همونجور که من تو متن قبلیم نوشتم و شما درست حسابی نخوندی مهم تر از سن و سال خود اون شخص هست و دیدش نسبت به این مسایل میزان علاقه روحیات و احساسات و ...
حالا بحث فیلم که میشه یک مفداری روش مانور داد و یکم بهتر در موردش قضاوت کرد و بحث در مورد ترس در بازی و اون موجودات خنده دارو آدم بخواد ازش بترسه که کلا منتفیه :31:

در مورد فیلم درخشش و اون منتقد فیلم و از جمله کارگردان اون فیلم یاد این جمله مشهور میفتم که هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه !!!!
به نظرت کوبریک میاد یک فیلم میسازه و میاد میگه آره من یک فیلم ترسناک ساختم اما زیاد ترسناک نیست مردم !!! :31: باید اونجوری از فیلمش تعریف کنه
منم مثل شما درخشش و فیلم های ترسناک دیگه ای دیدم
اما به خودم تلقین نکردم که این فیلم ترسناکه و باید تا سر حد مرگ بترسم

شما با استفاده از فاکتور های مثل قدرت تلقین بالا . جو محیط . میزان علاقه و اینجور چیزا میتونی از فیلم های ترسناک ایرانی هم بترسی :46:

amin 2010
25-09-2012, 19:06
ببين اين مبحث تلقيني كه انجام مي دي منطقي نيست ! تمامي هنر ها درباره تلقينن و اون اثري موفق تره كه احساسي كه بهت تلقين ميكنه طبيعي تر و ماندگارتر باشه .از صحبتات اين طور بر مياد كه شما ترس ، هيجان و ... رو فقط در واقعيت ميبيني !احتمالا يه فيلم درام رو ميبيني متاثر نميشي چون اون اتفاق واقعي نبوده ! وقتي one flew over the cuckoo's nest رو ميبيني تحت تاثير قرار نميگيري چون داستان واقعي نبوده و شخصيت ها هم همه يه مشت بازيگرن ! وقتي the wall رو ميشنوي مفهوم ضد جنگو انسان دوستانشو نمي فهمي چون يه مشت موزيسين كه شايد تاحالا جنگ رو از نزديك نديدن اين موسيقي رو ساختن ! وقتي مزرعه حيوانات ميخوني كلا تحت تاثير قرار نميگيري چون شخصيت ها يه سري حيوان هستن كه حرف ميزنن و قطعا در جهان واقعي همچين چيزي رخ نميده !!!
ببين شما با پستات كلا دنياي فانتزي رو زير سوال بردي ! همه هنر هاي تجسمي رو زير سوال بردي! هنر رو (بجز هنر هاي مستند) زير سوال بردي !

Kamyar_AnathemA
25-09-2012, 20:00
ببين اين مبحث تلقيني كه انجام مي دي منطقي نيست ! تمامي هنر ها درباره تلقينن و اون اثري موفق تره كه احساسي كه بهت تلقين ميكنه طبيعي تر و ماندگارتر باشه .از صحبتات اين طور بر مياد كه شما ترس ، هيجان و ... رو فقط در واقعيت ميبيني !احتمالا يه فيلم درام رو ميبيني متاثر نميشي چون اون اتفاق واقعي نبوده ! وقتي one flew over the cuckoo's nest رو ميبيني تحت تاثير قرار نميگيري چون داستان واقعي نبوده و شخصيت ها هم همه يه مشت بازيگرن ! وقتي the wall رو ميشنوي مفهوم ضد جنگو انسان دوستانشو نمي فهمي چون يه مشت موزيسين كه شايد تاحالا جنگ رو از نزديك نديدن اين موسيقي رو ساختن ! وقتي مزرعه حيوانات ميخوني كلا تحت تاثير قرار نميگيري چون شخصيت ها يه سري حيوان هستن كه حرف ميزنن و قطعا در جهان واقعي همچين چيزي رخ نميده !!!
ببين شما با پستات كلا دنياي فانتزي رو زير سوال بردي ! همه هنر هاي تجسمي رو زير سوال بردي! هنر رو (بجز هنر هاي مستند) زير سوال بردي !

با احترام به حرف های شما اما من باز نظره دیگه ای دارم :20:
با اول حرف های شما کاملا موافقم تمامیه هنر ها قصدشون اینه که اون چیز هاییو که ما با پوست و گوشت خودمون تجربه نکردیمو برامون یه جورای ایجاد کنن اون شرایط رو که بتونیم درکشون کنیم و طبیعی هست که هر کدوم بهتر این کارو انجام بده موفق تر هست در این رده بندی من بازیو در اون آخرای رده بندی قرار میدم
بحث من اینه که جنسه ترسیو که ما در بازی های مثل رزیدنت اویل و فیلم هایی مثل درخشش حس میکنیم قابل مقایسه نیست با شرایطی که ما اون ترسو در واقعیت با پوست و گوشت خودمون احساس کنیم . نمیدونم چقدر میتونم منظورمو برسونم اما جنس احساسی که خودت تجربه کردی باشی بصورت واقعی زمین تا آسمون فرق میکنه با اینکه بخوان اون احساسات رو از طریق فیلم و موسیقی و بازی به آدم القا کنن

من برای تمامیه هنر ها ارزش قایلم . منم فیلم پیانیست رو که دیدم خب به اندازه خودش روی من تاثیر گذاشت یا مثلا فیلم مسیر سبز یا سینما پارادیزو اینا همه تاثیرات خودشونو در حد فیلم روی من گذاشتن
در موسیقی هم که من بیشتر و تخصصی تر از فیلم و بازی دنبال میکنم در سبک هایی که من گوش میکنم ( اکثرا راک و متال ) در زمینه ایجاد حس ترس و همچنین القا حس افسردگی و اهنگ های دپرسیوشون واقعا قوی کار میکنن اما در حد خودشون
من خاطرم هست چند تا آهنگ ترسناک در این سبکو که گوش دادم خب خیلی قوی کار کرده بودن و اونجا با خودم فکر کردم که اگه تو یک شرایط خاصی باشم این آهنگ ها چقدر میتونه در ترسناک تر کردن اون محیط روی من تاثیر بزاره
اما این احساساتی که از طریق این چیز ها به ادم القا میشه رو مقایسه کنین با اینکه خودتون بخواین حسش کنین

مثلا در مورد فیلم پیانیست که میخواست بگه چه بلا هایی سر یهودیان آورده شده رو اگه مثلا ما در اون زمان میبودیمو این وقایع هم مثلا واقعی بود و ما اونجا با چشم خودمون میدیدم تاثیرش میتونست تا حدی باشه که ما تا اخر عمرمون اون صحنه ها همیشه جلو چشمامون باشه و حتی دچار بیماری های روانی و جنون بشیم . این واقعا و جدا میتونه از تاثیرات دیدن اون وقایع بصورت واقعی باشه
اما کدوم فیلم یا کدوم موسیقی یا کدوم بازی میتونه در حد کلمه واقعیت اون وقایع رو برای ما ملموس کنه و همچین تاثیراتی روی آدم بزاره که ما بخوایم از عبارت "مثل واقعیت" در موردشون استفاده کنیم !؟

احساساتی که از طریق این جور چیزا به آدم منتقل میشه مقطعی و گذراست من برای همین اسمشو میزارم کاذب
مقولاتی از این دست تا حد زیادی برای من و شما سرگرمی محسوب میشه که بیشتر اینجا مقوله بازی مطرح هست . چیزیو که ما به عنوان سرگزمی ازش استفاده میکنیم و با این دید بهش نگاه می کنیم که وقتمونو پر کنه کار اشتباهیه که بیایم با واقعیت هم مقایسش کنیم و احساسی که به ما میده رو با واقعیت بسنجیم

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :12:

Turok-71
25-09-2012, 20:09
یکی از بچه ها یادم رفت کدومتون بود:دی تو صفحات قبل گفته من از Dead Space میترسم!!!ولی من حتی تو بازی یه بار هم جا نخوردم!!هرکی از یه چی میترسه.مثلا موش!!

یکی دیگه از بچه ها گفته اگه میخوای بترسی لامپو خاموش کن،نمیدونم فیوزو بزن :دی پتو بکش رو سرت،رو موزاییک بازی کنو از این صوبتا!!!ربطشو نفهمیدم.
اگه یه بازی واقعا ترسناک باشه خب دیگه قرار نیس براش شرایط فراهم کنیم.

قبلنا:
من دورانی که طفل بودم میرفتم کلوپ وقتی نمسیس رو تو RE میدیدم از کلوپ فرار میکردم!:دی یا یادمه فیلم کلبه وحشت(اااااااا یادش بخیر)
رو دیدم از شدت ترس جیغ میزدم و پسر عمم بهم میخندید!

الانا:

اما الان نه از نمسیس و از کلبه وحشت نمیترسم.به سنتون دقت کنید عزیزانم.مرد که از یه زامبی که خررررخرررر میکنه نمیترسه:دی

+
عمو آرمین(26 سال) خیلی باحالی با پدربزرگت نشستی فیلم ترسناک دیدی.:دی:دی
به قول کامیار مغوله :دی بازی از فیلم جداست!حسی که بازی میده که با فیلم یکی نیست برادر من.(از الان جوابتو حدس میزنم D)

بعدم این زامبیا تکراری شدن و به قول یه بزرگی "خز شدن".خو چیکا کنن؟؟

پس شد بالا رفتن سن و تکراری شدن زامبیا!(منظورم تو این بازیه)

پ.ن:هرکی هم دلش خیلی هوس ترس کرده:یه تاکسی دربس بره مناطق فقیرنشین،کمرش از شدت ترس مور مور میشه!!
ما که تو جامعه بیشتر از گیم و فیلمای ترسناک ترسیدیم!!!

آخه این کریس رونالدو شد بازیکن؟آخه PES بازیه که زدین پستای نازنازی مارو خراب کردین با تبلیغش؟؟؟؟
اقلا تبلیغ فیفا13 و مسی بود آدم فشارش بالا نمیرفت!!!

amin 2010
25-09-2012, 20:19
خوب پس هر دوي ما يه مفهومو داريم بيان ميكنيم . حرفتون درسته اگه من در شرايطي قرار بگيرم كه هالووين شخصا بياد خونمون :31: ترسي كه تجربه ميكنم به مراتب بيشتر از حالتي هست كه در فيلم تجربه ميكنم!
اما اين دليل نميشه بگيم من به هيچ وجه از دىدن سري هالووين نمي ترسم !
در مورد گذرا بودن باهاتون مخالفم . هستند اثاري كه اثرشون تا انتهاي عمر با شما خواهد بود ، بخاطر همين واژه كاذب رو نميتونم بهشون نسبت بدم .
+
ديدن فيلم يا گوش كردن به موسيقي هميشه جنبه پر كردن وقت ندارن ! ( دىدن فيلم براي من تجربه كردن تجربه اي هست كه برام در دنياي واقعي در دو ساعت ممكن نيست ، نه پر كردن وقت يا صرفا سرگرمي
)
+
بنظرم بحث منطقيه و خوب پيش ميره ، اگه از نظر تيم مديريت اشكال نداره همينجا ادامه بديم ، اگر هم مشكلي هست اعلام كنن ، تو گروه ميتونيم بحثو دنبال كنيم :46:
پ.ن : البرز كتك ميخواي:31: (اقا گفتي ترس من يادم افتاد اينو بگم ديروز پرواز ما هي ميفتاد تو چاله اقا ما مثله ، مثله يك انسان متشخص:31: ، در شرف سكته بوديم . ترسي كه اون لحظه ما تجربه كرديم از رواني هيچكاك هم وحشتناك تر بود !!:31:)
+
پدربزرگم با من فيلم ميديد نه من با اون (:

mjorh
25-09-2012, 20:53
دد اسپيس يا شماره جديد سايلنت هيل اصلا اون حس ترس رو نداشتن

تو صفحات قبل گفته من از Dead Space میترسم!

:18: ینی شما از DS نترسیدید ...باو ...چی بگم آخه ...باورنمی کنم !دی! DS احیا کننده ی این سبک هسش با تمجید فراوان هزاران سایت و مجله ...! تاحالام کسیو ندیدم از DS نترسیده باشه !

hackboter
25-09-2012, 21:15
Kidding Right?

نه شوخی نمیکنم خیلی هم جدیه....

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.

پی نوشت : بازی برای ورژن NTSC و کنسولهای جیتگ شده امروز لیک شد....نسخه PAL بازی هم برای فردا یا نهایتا پس فردا منتشر خواهد شد.

779
25-09-2012, 21:17
دوسته عزیز ، اصل هنر تلقین به خودت هست ، اصلا زندگی تلقین هست به خودت ، وگرنه شما که آخرش میمیری چه احتیاجی داری به زندگی کردن؟
یک سری چیزی رو برایه احساسی بهتر باید تلقین کرد ، مثلا من فیلم Midnight In Paris رو که دیدم ، بعضی شب ها که بارون میاد میرم بیرون ، و دلیلشم تاثیره این فیلم رو خودم میبینم که احساسی در من ایجاد کرده که بتونم ازش لذت ببرم! من حتی یاده با بازی کردن بازیه GTA IV شدیدا علاقه ی مزمنی داشتم برایه رفتن به NY و یا هر شهری که ساختموناش بلند باشه! خودمو تویه اون شرایط در نظر میگرفتم! اصلا خوشبختی ، عشق و ... همه ی اینا رو باید با احساسات شما گره داد و احساسات شما هم به همین تلقین کردن ها بستگی داره . در ضمن تاثیر بازی به مراطب بیشتر از فیلم هست ، اما چون بازی هایه با کیفیت در حده یک فیلمه با کیفیت ، خیلی خیلی خیلی کم بوده یا اصلا نبوده ( میتونم مثالشو MGS بزنم که مثله اینکه برایه حامد زیادی تاثیر گزار بوده :دی ) اون تاثیر رو شما نمیبینین.
هر گونه حس شما میتونه زمانشون کم و زیاد باشه. مثلا من Skyrim بازی میکردم تویه برف ها و شب یک Dragon میاد ، خوب با اون موسیقی فوق العاده حسه یک جنگجو بهم دست میده و میرم تویه بهر بازی! هیپنوتیزم میشم اصلا ، و اصلا به فکرمم راه نمیدم که این بازیه و ... و لذتشو میبرم ، وقتی که میتونم از یک همچین چیزه به این کوچیکی لذته آنچنانی ببرم ، چرا فکر منفی کنم و بگم که آره این بازی هست؟! وقتی پس فرداش برم جنگلی چیزی ، آهنگ هایه بازی تو سرم میچرخه و من تویه جنگل برا خودم میدوم! من فیلم the sound of Music رو که دیدم ( حدوده 5 سال پیش ) چنان تاثیری روم گزاشت که هر جا چمنزاری پیدا میکنم میرم توش میدوم برایه خودم ! حتی یک بار رفتیم یک روستا که شبیه LOTR بود و لذت منو چندین برابر کرد! حالا ترس هم قضیش همینه ، شما اگه هیچی ندونین ، از چی میخواین بترسین؟ شما وقتی نمیدونین که جن چیه یا مثلا هی چیزه دیگه ای ، وقتی برین تو جنگل تاریک و شب ( یا مثلا تویه کلبه ای تنها ) از کجا میخواین بترسین؟ به چه علت؟ وقتی مردم فیلم آرواره ها رو دیدن ، دیدگاهشون نسبت به کوسه ها خیلی بدتر شد! وقتی من بازیه Silent Hill رو کردم دیدگاهم به روستاهایه تاریک عوض شد ( مثال ) اینا همه تاثیراتی هست که انسان برایه یک زندگیه بهتر بهش نیاز داره. مخصوصا برایه خوشبختی ، لذت ، درک هنری و ... .
حالا اگه شما میخوای منفی گرا باشی و لذت نبری ، لازم نیست همه اینجوری باشن ! ( بنده هم آخر فیلمه Schindler List ، صحنه ی حساسی که باید گریه کنی ، یاده استیون اسپیلبرگ افتادمو گفتم این که پشته دوربین هست و خدمه ی فیلمبرداری هم دور و برش اونا هم همه بازیگر! بعد از اون به خودم فوش دادم که چرا همچین فکری کردم و لذتی که میتونستم ببرم رو نبردم )

نه شوخی نمیکنم خیلی هم جدیه....

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.

پی نوشت : بازی برای ورژن NTSC و کنسولهای جیتگ شده امروز لیک شد....نسخه PAL بازی هم برای فردا یا نهایتا پس فردا منتشر خواهد شد.

برایه این قسمت گفتم :

این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .

ما یک عالمه بازی داشتیم که گیم پلیشون بالایه 100 ساعت بوده...

Layken
25-09-2012, 21:56
ترس یکی از حواس چند گانه ادمیزاده مثل عشق ، دوست داشتن ، ناراحت شدن و اشک ریختن بغض کردن و خیلی موارد دیگه که کلا سن و هیکل نمیشناسه بستگی به باور ادمیزاد داره
من الان خودم شبونه به قبرستون میرم ، ساعت 2 شب به یک ساختمانه نیمه کاره میرم ترسی ندارم چون ترس تقسیم میشه در ذهن من به دو دلیل
1- وجود یک ادمیزادی مثل خودم که یا قصد کشتن منو داره یا از قصد ، قصد ترسوندن من که این یک امر کاملا طبیعی هستش
2- وجود موارد ماورای طبیعی مانند روح ، جن و این امثال که خب من باز هم این موارد نمی ترسم چون هیمشه تو ذهنم وجود یک پشتوانه قوی دارم که اونم خداوند هستش.

ترس طوریه که تهش در زندگی ادم باعث یمشه که ادم بترسه مرگ هستش که خب مثلا بر فرض در دنیای واقعی من با Nemesisi روبرو بشم از هیکل و قیافش نخواهم ترسید ، فرار میکنم چون می خواد جون منو بگیره که اونم وقتی دستش بهم برسه دیگه مهم نیست تهش مردنه در واقع وقتی ادم ترس از مرگ نداشته باشه از هیچی ترسی نداره

اما این مقوله در هنرهای مجازی یک دید متفاوت داره مثلا من در بازی از کله هرمی Sillent hill 2 که سرعتش 1 دهم سرعت Nemesis هستش 10 برابر از همون Nemesis بیشتر ترس دارم ازش چون واقعا موجود ترسناکی هستش
یا مثلا در یک راهرویی در سایلنت هیل 4 یک کلید ته راهرو هستش خب ما باید بریم اونو برداریم و تا بریم برگردیم هزار بار سکته کردیم در حالی که هیچ اتفاقی نیوفتاد اما درونمون از ترس تیکه تیکه شده خب اینها نشون میده جو و اتمسفر واقعا تاثیر گذاره و همون باور که تاثیر گذارتره ، باور ما در اون راهرو میگه که هر لحظه ممکنه بریزن سرت و این سیستم هستش که باعث ترس میشه.

بنظرم بحث منطقيه و خوب پيش ميره ، اگه از نظر تيم مديريت اشكال نداره همينجا ادامه بديم ، اگر هم مشكلي هست اعلام كنن ، تو گروه ميتونيم بحثو دنبال كنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث خوبیه ایرادی وارد نیست ، فقط اخرش به کتک کاری نکشه : دی

میتونم مثالشو MGS بزنم که مثله اینکه برایه حامد زیادی تاثیر گزار بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون تاثیر رو شما نمیبینین.

شایان ناموسی نکن قضیه رو :دی

:18: ینی شما از DS نترسیدید ...باو ...چی بگم آخه ...باورنمی کنم !دی! DS احیا کننده ی این سبک هسش با تمجید فراوان هزاران سایت و مجله ...! تاحالام کسیو ندیدم از DS نترسیده باشه !

باور کن عزیز دل.... نه تنها البز بلکه هر گیمر کهنه کاری من جمله خودم اصلا از DS نترسیدم ، همون فرداش یادم رفت ترسی داشتم
اون هزاران سایت هم با این دید اون حرف هارو زدن (( لنگه کفشی کهنه در بیابان نعمت است ))

HORROR
25-09-2012, 22:23
دیگه دوران ترس به پایان رسیده, بهتره کپکام یه بازی اجتماعی بسازه!خوب الان اگه ببینید بیشتر بازیها شده یه تفنگ بگیر برو بکش دیگه! از یه دید دیگه سازنده ها مسخرمون کردن! خوب اگه نمیتونی درست کنی خوب نکن چرا بدترش میکنی!دمه کوجیما با سالید اسنیک گرم!

Gregar
25-09-2012, 23:17
اقایون اینجا فکر کنم منظورشون از ترس دو چیزه متفاوته که با هم ابشون توی یک جوب نمیره .
ببینین الان من 22 سالمه . بچه که بودم مثل خیلی های دیگه از تاریکی و تنهایی میترسیدم . خوب اون اسمش ترس بود . حتی فیلم یا بازی ترسناک هم که میدیدم تا چندوقت حالم خوب نبود . یادمه بچه که بودم کلیپ بریدن سر یک نفر رو دیدم که تا چند وقت کلا بدخوابی داشتم .

اما بحثی که الان توی بازی های این دور و زمونه است بحث ترس نیست . چون ترس توی دنیای مجازی فسیل شده و خیلی کم همچین ترس مجازی پیش میاد . چیزی که الان روی این بازیها کار میشه اینه که بازی هر چه بیشتر دلهره اور تر باشه .

برای مثال ما دیگه انچنان از زامبی نمیترسیم . نه اینکه به اقتضای سنمون . حتی بچه های این دور و زمونه دیگه واسشون عادی شده این جور چیزا . وقتی بیان عامل اصلی ترس توی بازی ها رزیدنت رو توی یک بازی طنزگونه مثل گیاهان در برابر زامبی ها بیارن دیگه چی میخواد ترس بیاره .

پس مجبور میشن از عوامل دلهره اور استفاده بشه . دلهره چیه ؟ چه فرقی با ترس داره ؟ وقتی من شما رو از پشت میترسونم یه ترسیه که تموم میشه میره . اما دلهره چیزیه که شما رو اشفته میکنه و همینجور خیالتون ناراحت میمونه تا موقعی که اون عامل برطرف بشه .

پس دیگه چیزهایی مثل زامبی و ... ما رو نمیترسونه . ولی میتونه داستان یا گیم پلی ای بر پایه اونها ساخته بشه که شما رو دچار دلهره کنه .

کسایی که میگن ما نمیترسیم و ... . اولا شاید ادم خاصی هستن و خودشون خبر ندارن . و اینکه این بازی ها مثل dead space شما رو نمیترسونه شاید به خاطر این باشه که توی جو بازی نیستین . dead space واقعا من رو به فضایی مرده برد .
من از جک و جونورهای توی یک بازی نمیترسم اما اون حسی که بهم میده باعث میشه دلهره واسم بیاره . هنوز یادم نمیره توی dead space با اینکه فراوانی مهمات داشتیم ولی جاهایی طراحی شده بود طوریکه چنان مهمات کم میومد که واقعا دلت اشوبی میشد . مخصوصا حالت سختش .

B.3.S.T
26-09-2012, 02:21
DS1 خوب بود
DS2 خراب کرد
DS3 هم که فعلآ شاهکار افتضاحات شده با تریلر های اخیرش
این روند نزولی رو همین رزیدنت هم خیلی وقته پیش گرفته و شماره های اخیرش تو دیوار بوده!
+
درضمن دوستان,عزیزان...
.
.
.
الان فقط از قیمت ارز و طلا بترسین که داره همرو سکته میده !: دی

Kamyar_AnathemA
26-09-2012, 02:44
خوب پس هر دوي ما يه مفهومو داريم بيان ميكنيم . حرفتون درسته اگه من در شرايطي قرار بگيرم كه هالووين شخصا بياد خونمون :31: ترسي كه تجربه ميكنم به مراتب بيشتر از حالتي هست كه در فيلم تجربه ميكنم!
اما اين دليل نميشه بگيم من به هيچ وجه از دىدن سري هالووين نمي ترسم !
در مورد گذرا بودن باهاتون مخالفم . هستند اثاري كه اثرشون تا انتهاي عمر با شما خواهد بود ، بخاطر همين واژه كاذب رو نميتونم بهشون نسبت بدم .
+
ديدن فيلم يا گوش كردن به موسيقي هميشه جنبه پر كردن وقت ندارن ! ( دىدن فيلم براي من تجربه كردن تجربه اي هست كه برام در دنياي واقعي در دو ساعت ممكن نيست ، نه پر كردن وقت يا صرفا سرگرمي
)
+
بنظرم بحث منطقيه و خوب پيش ميره ، اگه از نظر تيم مديريت اشكال نداره همينجا ادامه بديم ، اگر هم مشكلي هست اعلام كنن ، تو گروه ميتونيم بحثو دنبال كنيم :46:
پ.ن : البرز كتك ميخواي:31: (اقا گفتي ترس من يادم افتاد اينو بگم ديروز پرواز ما هي ميفتاد تو چاله اقا ما مثله ، مثله يك انسان متشخص:31: ، در شرف سكته بوديم . ترسي كه اون لحظه ما تجربه كرديم از رواني هيچكاك هم وحشتناك تر بود !!:31:)
+
پدربزرگم با من فيلم ميديد نه من با اون (:

من از اولم حرفم این نیود که شما نترسین . دیگه بعضی ها میترسن و کاریش هم نمیشه کرد اما اینقدر با واقعیت نیاید مقایسه کرد این نوع ترسیدن هارو و جنسشو

دیگه این که اثرات یک فیلم یا یک بازی جوری بخواد باشه که تا آخر عمر روی یک فرد بمونه و زندگیشو به چالش بکشونه اون بخاطر نوع شخصیت اون فرد هست و بنظرم اون فرد مشکل داره مثل اینکه یک نفر مثلا شاهد کشته شدن شدن یک عده انسان بیگناه به فجیع ترین شکل ممکن باشه و کلی آثار بد روی اون شخص بزاره و در مقابل یک نفر هم تو یک فیلم ببینه که یک عده انسان رو بیکناه میکشن و اونم تا آخر عمرش تاثیرات بد روش بمونه از اون فیلم. این کجا و آن کجا...برای همین من میگم که گذرا هست :46:

در مورد مبحث سرگرمی هم من اونجا متذکر شدم که بیشتر بحثم روی بازی هست و فیلم و موسیقی کمی متفاوت هست با بازی . اما در مورد اینکه گفتی دیدن فیلم در دو ساعت باعث میشه شما چیز هاییو که شرایط تجربه کردنشو نداری در اون فیلم دو ساعته تجربه کنی در هر موضوعی که باشه شما بواسطه اون فیلم شاید 10 درصد از اون موضوع رو بتونی تجربه کنی

مثلا شما با دیدن فیلم 127 ساعت میخوای شرایط اون بنده خدارو که بین صخره ها گیر کرده و گشنه و تشنه هست و تازه درست و حسابی W.C :31: هم نرفته رو تجربه کنی . تازه آخرش میخوای دست خودتم قطع کنی که نجات پیدا کنی !!!
حالا بگوبینم این فیلم 2 ساعترو که مثلا با نامزدتون با هم میبینین چقدر از اون شرایط سخت رو تجربه میکنین ؟؟؟ به نظر من که 10 درصد بیشتر نیست

Kamyar_AnathemA
26-09-2012, 02:59
در جواب آقای 799 هم بگم که در مورد خط اول صحبت های شما که هنر تلقینه یا زندگی تلقینه این یعنی شما در تمامیه زندگی مکررا باید به خودت تلقین کنی !!!!!!!! این حرف عجیبیه ! این یعنی باید به خودت تلقین کنی که خوشبختی یا تلقین کنی که این فیلم که ژانر وحشت هست پس منم باید بترسم ! یا تلقین کنی که فلان موسیقی چه قشنکه !!!!
در صورتی که این چیز ها در صورتی برای آدم خوشایند هست که واقعا احساسش کنه نه که به خودش تلقین کنه

بقیه حرف هایی هم که زدین بیشتر در مورد تاثیر این جور مقولات در زندگی انسان بود که منم با اونا مخالفتی ندارم و انسان موجودی هست که از محیط تاثیر میگیره

من حرفم بیشتر در مورد مقایسه نکردن دنیای تخیل و احساسات اون با دنیای واقعی بود:20:

italodance
26-09-2012, 11:58
دیروز واسه Xbox:

Resident.Evil.6.JTAG-RGH.XBOX360-P2P_INTernal

امد

و تایید اجرا شد

Turok-71
26-09-2012, 13:24
ببینید عزیزانم،

اصلا سبک این بازی واقعا ترسناکه؟اصلا میشه به این بازی لقب Survival horror داد؟

یکی یکی المانهای این سبک رو با خصوصیات این نسخه مقایسه کنید:

تعریف تئوریک از سبک Survival horror:

شخصیت بازیکن آسیب پذیر است.
تاکید بر روی حل پازل و فرار از درگیر شدن میباشد.
این نوع از بازیها گیمر را برای مدیریت و سهمیه بندی آیتم ها از جمله مهمات به چالش میکشند.
از المان های مهم این سبک انزوای شخصیت اصلی میباشد.

RE6:

فکر نکنم دیگه تاثیرپذیر باشن.کریس و لئون واسه خودشون یه پا نمسیس شدن!

همین الان دست به بازی نزده میدونم که پازلای این بازی یه قرون نمی ارزه!(البته اگه داشته باشه)

اینجا که فقط باس دنبال زامبیا بگردی خشاب خالی کنی که از سنگینی مهماتت کم شه! Dمدیریتو سهمیه بندی مهمات سیخی چنده بابا(از طرف سازنده ها)D

انزوا؟؟؟دیگه موتور بازی اجازه نداده وگرنه سه چهارتا دختر پسر دیگه اضافه میکردنو یاد سریال عمرگل لاله میفتادیمD!!

خب لپ کلوم اینکه کلا یه پارادوکس گنده بین سبک فعلی این بازی و با چیزی که از این سبک میدونیم وجود داره!!!
شاید سازنده ها بخاطر اینکه طرفدارای قدیمی هنوز چششون دنبال بازی باشه سبک بازی رو ترسناک اعلام میکنن!!

+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویری از بازی "Sweet Home" که در سال 1989 منتشر شد و لقب پدر این سبک رو به دوش میکشه و بعدها الهام بخش بازی RE شد.

779
26-09-2012, 14:21
در جواب آقای 799 هم بگم که در مورد خط اول صحبت های شما که هنر تلقینه یا زندگی تلقینه این یعنی شما در تمامیه زندگی مکررا باید به خودت تلقین کنی !!!!!!!! این حرف عجیبیه ! این یعنی باید به خودت تلقین کنی که خوشبختی یا تلقین کنی که این فیلم که ژانر وحشت هست پس منم باید بترسم ! یا تلقین کنی که فلان موسیقی چه قشنکه !!!!
در صورتی که این چیز ها در صورتی برای آدم خوشایند هست که واقعا احساسش کنه نه که به خودش تلقین کنه

بقیه حرف هایی هم که زدین بیشتر در مورد تاثیر این جور مقولات در زندگی انسان بود که منم با اونا مخالفتی ندارم و انسان موجودی هست که از محیط تاثیر میگیره

من حرفم بیشتر در مورد مقایسه نکردن دنیای تخیل و احساسات اون با دنیای واقعی بود:20:

من اونو در جوابه شما گفتم! وگرنه من که مشکلی ندارم با احساسات. شما میگفتین باید تلقین کنیم ، منم در تعریف حرفه شما اونو از این راه اثبات کردم

Rogziel
26-09-2012, 16:38
تا چند روز ديگه بازيش مياد و شاهد يه فاجعه ديگه خواهيم بود! :|

Alireza.M67
26-09-2012, 20:02
و بلاخره، پس از سالها انتظار

RESIDENT EVIL 6

اینم لینک دانلودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط اینو بگم که این نسخه مخصوص کساییه که کنسول جی تگ دارن ...

italodance
26-09-2012, 23:22
Resident.Evil.6.XBOX360-COMPLEX

30 ثانیه پیش در شبکه منتشر شد

Viren
27-09-2012, 08:36
فقط یه خواهش.اگه بازی کردید لطف اسپویل نکنید

konami-pes
27-09-2012, 09:27
فقط یه خواهش.اگه بازی کردید لطف اسپویل نکنید

بازی خودش از سه ماه پیش تا حالا 40 درصد سناریو رو اسپویل کرده داداش کجای کاری:19:

Layken
27-09-2012, 14:21
امیدوارم لااقل بخش مرسناریس داشته باشه با اون هم کمی بگذرونیم...

انصافا باید بگم اگر قسمت 6 رو هم با این سیستم درست کنن عالی میشه
بازی واقعا یک Evil ترسناک هستش واقعا این موجودات چالش برانگیزن

اون موقع چقدر برا قسمت 6 هیجان داشتم .....باز دم RE:R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرم
کلا نفهمیدم چرا Capcom یک چیزی رو خیلی زیبا درست میکنه بعدش خرابش میکنه بعد باز بهینش میکنه.

pes1374
27-09-2012, 14:50
نسخه ی PC کی میاد؟

Angel Of Darkness
27-09-2012, 16:36
نسخه ی PC کی میاد؟
انگار اومده!!!!!!!

Leon-117
27-09-2012, 17:27
انگار اومده!!!!!!!
اون لینکی که گذاشتید پیشفروش کد اورجینال بازی هستش.
هنوز تاریخ انتشاری برای نسخه PC در نظر گرفته نشده.........

goldenmember
27-09-2012, 18:16
من تو یه مجله خوندم واسه همشون 2 اکتبر ولی xbox زودتر اومد

jr07
27-09-2012, 18:40
re:operation racon city رو بازی کردمآین چرا انینطوری بود؟
فقط می تونم بگم یه ننگ برای سری resident evil....
گیم پلی ضعیف،گرافیک افتضاح،داستان ضعیف...
جذابیت هم که اصلا نداشت
به حدی بد بود که از انتظار برای re6 زده شدم:45:

goldenmember
27-09-2012, 18:53
نکنه راکون سیتی رو بهت انداختن بجای 6!؟!؟!؟!؟!؟
راکون سیتی 6 نیس.نسخه فرعیه که خیلی وقت پیش اومده.اما اویل 6 تازگیا برای xbox 360 اومده.
اویل 6 واسه xbox دو تا dvd تقریبا 9 گیگابایت (dvd9) هستش.حدودا 18 گیگابایت
حالا بگو کدودو میگی؟؟؟؟؟؟

Gregar
27-09-2012, 19:46
re:operation racon city رو بازی کردم

آین چرا انینطوری بود؟
فقط می تونم بگم یه ننگ برای سری resident evil....
گیم پلی ضعیف،گرافیک افتضاح،داستان ضعیف...
جذابیت هم که اصلا نداشت
به حدی بد بود که از انتظار برای re6 زده شدم:45:

به هیچ وجه اون نسخه با نسخه های دیگه اش قابل مقایسه نیست . یه گیم پلی فوق افتضاح و مضخرف و داستان بدتر .
دیگه هر چی بشه تو سر نسخه های اخیر مثل 4 یا 5 زد دیگه این یکی بی انصافیه که راکون سیتی رو جزو رزیدنتهای دیگه حساب کرد . اون قضیه اش جداست . به نظرم از لحاظ لذت کسی که از نسخه 5 خوشش اومده از 6 هم خوشش میاد . خواهشا انتظار تحول خفن نداشته باشین .

sonixax
27-09-2012, 23:01
داستان چیه ؟! مال ۳۶۰ زودتر اومد ؟!!!!!

Amir Hossein
28-09-2012, 00:19
دوستان اگه برا pc اومده لینک بذارین حال کنیم:31:

Leon-117
28-09-2012, 07:22
داستان چیه ؟! مال ۳۶۰ زودتر اومد ؟!!!!!

[/QUOTE

بله،بازی 2 روز پیش برای xbox 360 لیک شد و فکرکنم الان توی فروشگاه ها موجود باشه.......

[QUOTE]
دوستان اگه برا pc اومده لینک بذارین حال کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تو یه مجله خوندم واسه همشون 2 اکتبر ولی xbox زودتر اومد

همونطور که توی پست قبلیم هم گفتم،نسخه PC با تاخیر منتشر میشه،
منبع :

Resident Evil 6 PC Details Won't be released for some time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LiverBarca
28-09-2012, 11:53
کسی میدونه این بازی رو میشه با LT2 و داشبورد 13602 بازی کرد یا نه؟
کلا میشه با LT2 بازیش کرد؟

milad_heartsick
28-09-2012, 16:33
اویل برا من فقط قسمت 1 2 3 از دو کنسول ps1 و ps2 تعریف شدس حیف اسم اینارو اویل بزاریم کپکوم جان مادرت به اصل و ریشه ات برگرد

2lombe
28-09-2012, 16:50
هیچگس بازی کرده ببینه چطوری!!

A/|\IR
28-09-2012, 21:53
اویل برا من فقط قسمت 1 2 3 از دو کنسول ps1 و ps2 تعریف شدس حیف اسم اینارو اویل بزاریم کپکوم جان مادرت به اصل و ریشه ات برگرد
نسخه 1 2 3 برای کنسول ps1 ـه اویل 4 برای کنسول ps2 بود!!! :|

Azhang
29-09-2012, 10:07
بابا یعنی کسی بازی نکرده!!!

Layken
29-09-2012, 13:01
موفق شدم بالاخره بازی رو شروع کنم
و ابتدا از سناریو لیون شروع کردم برا همین فعلا در این 2 ساعتی که بازی کردم به این نتایج رسیدم که....:

بازی تا الان از شروع کار همون حس و حال Evil 4 رو بهم داد ، همون دوربین همون استیل لیون و کلا همون گیم پلی
تا اینجا چیز مثبتی ندیدم که بیان کنم پس نقات منفیشو میگم باقی هر چی موند مثبته..

اولا که دوربین بازی خیلی نافرمه شدید روی اعصابه درواقع نیم ساعت از دوساعتی که رفتم درگیر دوربین بازی بودم این دوربین باعث شده کنترلش هم سخت باشه از اون ور باگ های موجود در بازی کلا شدید وارد گیم پلی شده در یکی از سکانس ها هلنا به یک صندلی خورد و صندلی تا چند متر رفت هوا و چند متر اونور تر افتاد واقعا تعجب برانگیز بود این در حالیه که اصلا هدف گیری و تیراندازی شدید روی مخه و اصلا قابل کنترل نیستش تازه تازه دارم عادت میکنم به این کنترل اونم به سختی
زامبی ها هم که کلا تعجب زیاد تری دارن زامبیه اول کار یک جوری پرید هوا که خودم هم سرم باهاش بلند شد و اسمون رو نگاه کردم. و موقعی که به ادم میرسن من انتظار داشتم گاز بگیرن ولی به شکل زیبایی حرکات رزمی روی ادم پیاده میکردن
پارنتر یا رفیقمون هلنا هم کلا به درد نمی خوره اصلا تا الان فقط نقش یک هم صحبت رو برا لیون داشته
گرافیک بازی هم در حد و اندازه های همون Evil 4 هستش بیشتر لوکیشن ها مثل یک عکس می مونن هم ابجکت ها هم تکسچرها همه چی در اوضاع خیلی نابسامانی قرار داره.

ولی وحشتناک ترین چیزی که رو اعصاب بود و من تو دمو زیاد بهش دقت نکردم حرکت کردن شخصیت بازی هستش اتوماتیک وار اروم حرکت میکنه و اتوماتیک تند می دوه این موضوع در یکی دو بازی مشهور بود ولی این سیستم اینجا خیلی بد کار شده در واقع لیون خودمختاره و عملا ما هیچ کاره ایم
تو یکی از صحنه ها وارد اسانسور شدیم کلا اسانسور حجمش 2 نفر بود اما لشکری از زامبی ها ریختن توش و فقط هدف به صورت یک نقطه وسط مانیتور باقی موندش که من فقط شلیک می کردم نمی فهمیدم لیون از کجا و چجوری داره شلیک میکنه

در کل من که به شخصه نتونستم ولی به دوستان Evil باز قدیمی میگم اگر می تونن این نسخه رو بازی نکنن و صرف نظر کنن
منتظر نمرات بازی هستم ولی با این چیزی که من دیدم اگر این بازی نمرات 9 و یا بالاتر بگیره واقعا در حق عناوینی که توشون به جزبه جز موارد رعایت میشه و دقت میشه تا به بهترین شکل ارائه بشه ظلم شده و نانصافی به تمام هستش که اینم 9 بگیره و در اینده مثلا بایوشاک هم 9 بگیره

این تیکه موسیقی رو هم به یاد دوران خوب قدیمی دانلود کنید.

aha2012
29-09-2012, 13:37
کپکام که کلا نابود شد رفت.
lost planet 3 رو هم گند بزنه دیگه پروندش بستس.
کلا علاقه خاصی به گند زدن داره این کپکام

jr07
29-09-2012, 14:07
موفق شدم بالاخره بازی رو شروع کنم
و ابتدا از سناریو لیون شروع کردم برا همین فعلا در این 2 ساعتی که بازی کردم به این نتایج رسیدم که....:

بازی تا الان از شروع کار همون حس و حال Evil 4 رو بهم داد ، همون دوربین همون استیل لیون و کلا همون گیم پلی
تا اینجا چیز مثبتی ندیدم که بیان کنم پس نقات منفیشو میگم باقی هر چی موند مثبته..

اولا که دوربین بازی خیلی نافرمه شدید روی اعصابه درواقع نیم ساعت از دوساعتی که رفتم درگیر دوربین بازی بودم این دوربین باعث شده کنترلش هم سخت باشه از اون ور باگ های موجود در بازی کلا شدید وارد گیم پلی شده در یکی از سکانس ها هلنا به یک صندلی خورد و صندلی تا چند متر رفت هوا و چند متر اونور تر افتاد واقعا تعجب برانگیز بود این در حالیه که اصلا هدف گیری و تیراندازی شدید روی مخه و اصلا قابل کنترل نیستش تازه تازه دارم عادت میکنم به این کنترل اونم به سختی
زامبی ها هم که کلا تعجب زیاد تری دارن زامبیه اول کار یک جوری پرید هوا که خودم هم سرم باهاش بلند شد و اسمون رو نگاه کردم. و موقعی که به ادم میرسن من انتظار داشتم گاز بگیرن ولی به شکل زیبایی حرکات رزمی روی ادم پیاده میکردن
پارنتر یا رفیقمون هلنا هم کلا به درد نمی خوره اصلا تا الان فقط نقش یک هم صحبت رو برا لیون داشته
گرافیک بازی هم در حد و اندازه های همون Evil 4 هستش بیشتر لوکیشن ها مثل یک عکس می مونن هم ابجکت ها هم تکسچرها همه چی در اوضاع خیلی نابسامانی قرار داره.

ولی وحشتناک ترین چیزی که رو اعصاب بود و من تو دمو زیاد بهش دقت نکردم حرکت کردن شخصیت بازی هستش اتوماتیک وار اروم حرکت میکنه و اتوماتیک تند می دوه این موضوع در یکی دو بازی مشهور بود ولی این سیستم اینجا خیلی بد کار شده در واقع لیون خودمختاره و عملا ما هیچ کاره ایم
تو یکی از صحنه ها وارد اسانسور شدیم کلا اسانسور حجمش 2 نفر بود اما لشکری از زامبی ها ریختن توش و فقط هدف به صورت یک نقطه وسط مانیتور باقی موندش که من فقط شلیک می کردم نمی فهمیدم لیون از کجا و چجوری داره شلیک میکنه

در کل من که به شخصه نتونستم ولی به دوستان Evil باز قدیمی میگم اگر می تونن این نسخه رو بازی نکنن و صرف نظر کنن
منتظر نمرات بازی هستم ولی با این چیزی که من دیدم اگر این بازی نمرات 9 و یا بالاتر بگیره واقعا در حق عناوینی که توشون به جزبه جز موارد رعایت میشه و دقت میشه تا به بهترین شکل ارائه بشه ظلم شده و نانصافی به تمام هستش که اینم 9 بگیره و در اینده مثلا بایوشاک هم 9 بگیره

اقا کلا که از بازی ناامیدمون کردی
یکی هم بیاد نقاط مثبتشو بگه!!!!!!!!

jr07
29-09-2012, 14:14
اینم بگم مجله ی رسمی پلی استیشن ایتالیا بهش امتیاز 9 داده و در توضیح گفته بازگشت پرشکوه یک فرنچایز قدرتمند

mosolim
29-09-2012, 14:50
سلام
منم بازی رو امروز بازی کردم . اول نکته ای که من دربدر دنبالش تو مغازه ها بودم این بود که چرا بازی تک دی وی دی هستش چون قرار بود دوتا باشه.
حالا یارو گفت کامله هرجا هم رفتیم گفتن همین تک دی وی دی ه
خوب بازی با یه سکانس کاملا هالیودی و اکشن شروع میشه بعد که بازی کردید تازه بازی شروع میشه.
آقا حقیقتش اینکه چنگی به دل نزد. من که نهایتا به عنوان یه فن بازی تا تهش میرم هر سه تا شو اما بازم کپکام نتونست اویل رو تکرار کنه. به نظر من بر خلاف نظر حامد بگیرید بازی کنید به هر حال اویله. حداقل از راکون سیتی بهتره اون که اصلا ویل نبود.

aha2012
29-09-2012, 15:03
سلام
منم بازی رو امروز بازی کردم . اول نکته ای که من دربدر دنبالش تو مغازه ها بودم این بود که چرا بازی تک دی وی دی هستش چون قرار بود دوتا باشه.
حالا یارو گفت کامله هرجا هم رفتیم گفتن همین تک دی وی دی ه
خوب بازی با یه سکانس کاملا هالیودی و اکشن شروع میشه بعد که بازی کردید تازه بازی شروع میشه.
آقا حقیقتش اینکه چنگی به دل نزد. من که نهایتا به عنوان یه فن بازی تا تهش میرم هر سه تا شو اما بازم کپکام نتونست اویل رو تکرار کنه. به نظر من بر خلاف نظر حامد بگیرید بازی کنید به هر حال اویله. حداقل از راکون سیتی بهتره اون که اصلا ویل نبود.

salam مسلم جان
شناختی ؟ :دی
دیسک دوم فقط توش زبونهای دیگس .الان همه دیسک اولو میفروشن و دیسک دوم به درد ماها نمیخوره.بازی هم تو دیسک اول کامله

halflife g
29-09-2012, 18:46
كسايي كه از ديرباز عاشق فضا و شخصيتا و داستان اين بازي هستن بازي رو انجام ندن.
اين بازي واسه يه طرفدار قديمي resident evil مرده چون علاوه بر كاملا اكشن شدن بازي بقيه مسايلش هم در حد متوسطي هست و يه tps نسبتا خوب ......همين.
حالا باز مكس پين درسته مكس پين نبود و بيشتر شبيه شعبان بي مخ بود ولي حداقل گيم پلي و گرافيك و كارگرداني خوبي داشت اين بازي اينارم نداره

كلا يه طرفدار قديمي اين بازي بهتر بره قاطي طرفداراي مكس پين و نينجا گايدن و سايلنت هيل و فاينال فانتزي بشه و شماره هاي قبلي بازي كنه

+

اگه ميانگين امتياز بازي(از سايت متا) بالاتر از ٨٥ باشه من تا يه ماه نميام سايت:31:

.

Killzone2
29-09-2012, 19:08
مرسی حامد برای نقدی که گذاشتی, من خودم بازی رو نگرفتم فعلا... ولی با این حال میگیرم ببینم کپکام چه شاهکاری ساخته :31:
این حس evil4 رو که بده خوبه ولی مشکلاتی که اشاره کردی مشخصا چیز جالبی نیسته باعث میشه همون چیزای خوبم از بین بره...

در کل انتظار هایی که بعد از انتشار شماره 5 طرفدار ها داشتن چیزی نبوده که باعث بشه بازیباز رو به خودش جذب کنه من یادمه همون دمو گیم پلی های این بازی رو که تو نمایشگاه گذاشته بودن واسه اون همه باگ میخندیدن... باگ ها رو هم درست نکردن!!! واقعا کپکام چیکار میکنه مشخص نیست!

+
حامد, مرحله لیون رو اینطوری گفتی وای به حال کریس و جیک! : دی

aha2012
29-09-2012, 20:53
خوبه خیر سرشون هم بازیو یه ماه زودتر دادن بیرون
ماها حاضر بودیم این یه ماه هم صبر کنیم ولی حداقل یه بازی بدون ایراد گیرمون بیاد

CRIS Joon CR7
29-09-2012, 21:07
من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم
یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)

mjorh
29-09-2012, 21:16
من کلا مخالف بازی نکردنم ! به هر حال اسم اویل روشه هرچقدم چرت باشه باس بازی کردو دید چ بلایی سر بازی آوردن !

sonixax
29-09-2012, 21:42
بنده که بعد از تجربه وحشتناکی که سر ORC داشتم و کلی پول بیزبون رو دادم و همون روز اول خریدمش . سر این صبر میکنم وقتی ارزون شد :27:

ali_agha1981
29-09-2012, 21:49
من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)

دههههه.. :weird:این لوس بازی ها رو بذارید کنار دیگه..:9:

هر بازی باشه به قول دوستمون اسم رزیدت اویل روش هست و پشتش یه شرکت بزرگ به اسم کپ کام.

اونو خودشون از من و شما بیشتر میدونن که یه بازی ، چقدر باید تغییر و تحول توش ایجاد بشه که بهتر بشه
این بازی هم هر چی باشه مطمئن هستم از شماره RE 5 که وسط آفتاب آفریقا بود بهتر هست...:46:

halflife g
29-09-2012, 22:05
من کلا مخالف بازی نکردنم ! به هر حال اسم اویل روشه هرچقدم چرت باشه باس بازی کردو دید چ بلایی سر بازی آوردن !
نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)
در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.

+

البته:

در مورد خود بازي هم بگم كه بازي رو ميشه resident evil 5 با گرافيك پايينتر تصور كرد كه البته جنگولك بازيهاي زامبي ها بيشترم شده......در نتيجه اگه كسي فرم شماره ٥ رو تحمل كرده باشه اين بازي هم واسش راضي كننده خواهد بود
(احتمالا هم امتيازاش كمي كمتر از همين 5 خواهد بود و به عنوان يه بازي ممفك از قبلي ها چيز خيلي خوبيه)

.

Gregar
29-09-2012, 23:21
واقعا چقدر سطح انتظارات بالا رفته . میدونین از همونی نشعت گرفته که اکثرا کسایی که میگن بازی نکنیم نسخه های قبلی رو بازی کردن و به خاطر تغییر سبک دیگه خوششون نمیاد .
من که فقط نسخه 5 رو بازی کردم و خداییش خوشم اومد و حتی یه 8 دوری رفتم تا اخرش . انلاینش هم جالب بود که دونفره میزدیم .

در کل به خاطر همونه که نسخه های قبلی رو بازی کردین و این نسخه دیگه نمیچسبه . کلا سبک اویل عوض شده . چه فیلماش چه بازیش . فیلم رزیدنت 1 و 2 رو اگه یادتون باشه لااقل یه کم عوامل ترس و هیجان توش بود . اما الان که دیگه به هم ریخته . دمنیشن رو هم که دیگه مثل بازیش ساخته بودن و کلا دیگه اون رزیدنت سابق نیست .

راستی این بازی الان گرافیکش از نسخه 5 پایینتره ؟ اخه چرا ؟ نسخه 5 که واقعا گرافیکش حرف اول رو میزد .

mjorh
29-09-2012, 23:42
نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)
در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.

حرفتونو قبول دارم ...اما اینجا ایرانه خریدن تاثیر نداره قیمتی هم نداره ..آره اگه میخواسم اوریج بگیرم ک عمرن!

+

اینجور ک معلومه گرافیکشم گوه شده ..امیدوارم رو PC یه کاری کنن حداقل !

halflife g
30-09-2012, 00:40
حرفتونو قبول دارم ...اما اینجا ایرانه خریدن تاثیر نداره قیمتی هم نداره ..آره اگه میخواسم اوریج بگیرم ک عمرن!

اين از لحاظ مادي هستش و كاملا درسته.
ولي يه جنبه ديگه مساله اينه كه وقتي شما چندين و چند سال طرفدار يك يونيورس و فضا و شخصيتهاي بازي ميشي سرنوشت اونا و زندگي اونا واستون مهم ميشه و زماني كه مي بيني سازنده به جاي ارج نهادن اين حس شما برميداره شخصيتها و فضا و... رو به كل متفاوت و وارونه و داغون مي كنه يه جورايي اين حس بهت دست ميده كه دارن از شما به عنوان يه ابزار استفاده مي كنن(يعني به قولي دارن خر فرضتون مي كنن)

در نتيجه من به شخصه ترجيح ميدم وقتي اين احساس بهم دست داد ديگه اون عنوان رو ادامه ندم(حالا هر چي باشه)

+

البته اين نظر شخصيه منه و شايد خيلي ها(چه گيمرها و چه بازيسازا) همچين نگرشي رو نداشته باشن (البته كسايي مثل كين لوين سازنده بايوشاك و سازندگان هاف لايف و يا كوجيما و ...... همچين نگرشي دارن و همين كارا باعث ميشه عظمت دنياي بازيشون و همينطور كاراكتراشون هميشه حفظ بشه)

.

Layken
30-09-2012, 02:06
تقریبا به اخرای سناریو لیون رسیدم (البته حدس میزنم اخراش باشه )

حرفام هنوز همون هایی هستش که قبلا گفتم
اما دیدم دوستان دنبال نکات مثبت هم بودن گفتم دقت کنم بگم اونارو هم...که اینا همش از دید خارج از یک Resident evil هستش

اول کار به برخی موارد باید عادت کنید اونارو حل کنیم و عادت بکنیم کم کم بازی تبدیل میشه به یک TPS نسبتا خوب ، کنترل مهمات (با این که انچنان کم نیست )
برخی سکانس های ترسناک ، محیط های تاریک و سایه ها هستن حرکاتشون خوبه
وقتی به گیم پلی عادت میکنی رون تر میشه و احساس می کنی که داری با لیون هستی و این خوب بود برام ، کلا چون لیون رو دوست دارم هر چقدر فکرمو غافل کنم باز از وجودش لذت می برم
کلا سطح گیم پلی زیاد چیز جدیدی نیست اما به عنوان یک TPS برخی اوقات عملکرد خوبی داره و ادمو نگه میداره
موسیقی بازی همراه با صداگذاری در سطح خوبی هستن معمولیه (به هر حال صدای لیون خودش یک نکته مثبته )

گرافیک بازی هم 50 ، 50 هستش اگه مثلا به بازی های دو سه ماه اخیر توجه کنیم که شبیه این باشه مثلا مکس پین 3 رو بیاریم وسط گرافیک مکس پین 3 یک سرو گردن از این عنوان بالاتر و پرجزییات تر هستش

در مورد داستان بازی چیزی نمیگم شاید ترکیب داستان و گیم پلی بازی و اگر منتقدین بازی رو به عنوان یک بازی TPS محسوب کنن بتونه در مبحث نمرات از منتقدین نمرات نسبتا خوبی بگیره
اما خب به گفته دوستم کلا دیگه evil مرد
من بعد بازی کردن RE:R پیش خودم گفتم خدا رو شکر که Capcom مثل این که داره میفهمه چیکار کنه چون اون بازی واقعا یک Evil اصیل بود ولی چرا این قسمت شماره دار این طوری شده هنوز نمی دونم

دیگه میرم نقد کلی م رو بعد تموم کردن بازی بنویسم اگر سناریو لیون که بهترین سناریو بود این بود باید یه فکری به حال اون یکی ها کرد

Layken
30-09-2012, 15:38

لیون این حرکت رو خیلی بهتر رو زامبی ها اجرا میکنه : ))

Alireza.M67
30-09-2012, 16:20
خب منم سناریو لیان رو یکی دو ساعتی بازی کردم

منفی :

- روند بازی تنده، خیلی تنده، طوری که در حالت عادی کاراکتر در حال دویدنه در صورتی که در تمام شماره های قبلی کاراکتر در حالت عادی راه می رفت و با نگه داشتن یه دکمه خاص می دوید. این ریتم تند اصلا مناسب این بازی نیست، کل اصالت بازی رو برده زیر سوال.
- زامبیا زیادن ، این نکته بعلاوه ی تند بودن روند بازی باعث شده که خیلی جاها رسما فرار کنیم . این اصلا خوب نیست.
- امیدوار بودم یه سری چیزا توی این شماره برگرده، مثل سیو با تایپ رایتر، فضای ساکت و ریتم خاص RE که متاسفانه خبری از این چیزا نبود .
- نه تنها چیزی بر نگشته بلکه یه سری چیزها اصلا رفته، اون Herb های کلاسیک یکی از این مواردن.
- منو های بازی اصلا خوب کار نشدن.
- کارگردانی روی اعصابه ، نمی دونم این ساساکی رو دیگه از کجا گیر اوردن !
- چهره ها خوب طراحی نشدن.
- سیستم دویدن و راه رفتن دست بازی کننده نیست ، هر جا دلش بخواد راه می ره هر جا بخواد می دوئه.
- زیادی دیگه تاریکه ، بعضی مواقع هیچی معلوم نیست، شورشو در اوردن.
- اون حس خوبی که در شماره های قبلی از پیدا کردن آیتم ها بهت دست می داد توی این نیست.
- بعید می دونم بازی بتونه رضایت طرفداران قدیمی رو جلب کنه، حداقل تا اینجا که اصلا راضی کننده نبوده.
- There is no Resident Evil :41:

مثبت :
- حرکات تمام کنندگی که اضافه شده به بازی بعضا جالب هستن .
- انیمیشن ها خوب کار شدن و اکشن خوبی دارن.
- QTE ها در نوع خودشون جالبن.

IOG
30-09-2012, 17:04
آقا این بازی الان اومده؟؟!!

jr07
30-09-2012, 17:50
آقا این بازی الان اومده؟؟!!
واسه xbox 360 و ps3 بله
برای pc هم تا یه مدتی میاد

milad_heartsick
30-09-2012, 20:03
نسخه 1 2 3 برای کنسول ps1 ـه اویل 4 برای کنسول ps2 بود!!! :|

دوست عزیز تا اونجایی که یادمه ps2 قبل از evil4 نسخه های دیگه ای به همون سبک و سیاق قدیمی داشت و ما بهش 1 و 2 میگفتیم و یادمه زبانش انگلیسی نبود و ژاپنی بود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان تو نت گشتم اویل به غیر از سری main series سه سری دیگه هم داره که هرکدوم 3 تا 4 بازی دارن ولی به دلیل زیاد بودن سری ها و زیر مجموعشون نتونستم اونی که تو ps2 بازی میکردم رو از بین اینها تشخیص بدم
outbreak
chronicles
gun survivor

A/|\IR
30-09-2012, 20:46
شخصیت هارو باید به ترتیب رفت یا انتخاب دست خودمونه؟

CRIS Joon CR7
30-09-2012, 21:57
شخصیت هارو باید به ترتیب رفت یا انتخاب دست خودمونه؟

دست خود بازیکن هستش...
خیلی ها اول لئون رو بازی کردند...
لئون ، کریس ، جیک از اول available یا در دسترس هستند و با تموم کردن کمپین این شخصیت ها ؛ شخصیت آدا باز میشود...
برو از بازی لذت ببر :blink:

moh3en_sh
01-10-2012, 19:30
امتیازات بازی:

Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۶/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 3/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۴/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])CVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])G4TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 2.5/5
Gametrailers – ۸٫۸
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ew) – ۴٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PlayFront.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۹٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Shopto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ‘Good’
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])GameInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸٫۷۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Strategy Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۷٫۹/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])OXM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Bloody Disgusting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۹/۱۰
Play Magazine – ۸۰/۱۰۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

goldenmember
01-10-2012, 19:41
سلام من بازی اکشن دوست دارم اما بازی ندیده هم نیستم.
از وقتی اینترنت خریدم هر بازی که میاد زود میرم میخرم.
اما بازی ترسناک اکثرا خوشم نمیاد.
فقط اویل 5 رو بازی کردم که خوشم اومد.
این چطوره واسه من؟؟؟

pcali
01-10-2012, 19:50
دوستان تعصبی مثل خودم توصیه میکنم خونسردی خودتون رو حفظ کنید و این بازی رو فقط برای این که یک مدت سرگرم بشید بازی کنید اصلا به این فکر نکنید که یک سری دیگه از بازی اویل اومده تسلیت به همه فن ها از جمله خودم :18::22::42::2::45::37: تسلیت

jr07
01-10-2012, 19:56
امتیازات بازی:

Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۶/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 3/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۴/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])CVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])G4TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 2.5/5
Gametrailers – ۸٫۸
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ew) – ۴٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PlayFront.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۹٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Shopto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ‘Good’
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])GameInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸٫۷۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Strategy Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸٫۵/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۷٫۹/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])OXM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۸/۱۰
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Bloody Disgusting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ۹/۱۰
Play Magazine – ۸۰/۱۰۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امتیاز گیم اسپات چقدر ضایع هست
از اون بعیده
درسته که بازی زیاد خوبی نبوده ولی نه در حد 4.5/10:18:
.................................................. .................................................. .......................
سایت متا هم برای ps3 و xbox 360 به ترتیب نمرات 78و70 رو داد:18:

jr07
01-10-2012, 20:00
سلام من بازی اکشن دوست دارم اما بازی ندیده هم نیستم.
از وقتی اینترنت خریدم هر بازی که میاد زود میرم میخرم.
اما بازی ترسناک اکثرا خوشم نمیاد.
فقط اویل 5 رو بازی کردم که خوشم اومد.
این چطوره واسه من؟؟؟

اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میاد
اما برای کسانی که با اویل 4 حال کردند این بازی چندان اون حس و حال 6 سال پیش رو نمی ده

Leon-117
01-10-2012, 20:09
تا اینجایی که بازی کردم به نظرم امتیاز 4.5 گیم اسپات برا بازی کمه،ولی امتیازهای 8 و 9 هم برا بازی زیادن.مناسبترین امتیاز برای بازی به نظرم 6 یا نهایتا 7 هستش.......

amirpers
01-10-2012, 21:18
آدم این امتیاز ها رو که می بینه و خصوصا به این توجه می کنه که چه کسانی پشت ساخت بازی بوده اند. از خود کوجیما گرفته تا کپ کام و میلیون ها دلار خرج برای بازی و پشتوانه غنی این بازی و فیلم های سینمایی که از روی این عنوان ساخته شده و ... تازه به عظمت کاری که ایرانی ها انجام دادند و دست خالی بازی ای مثل گرشاسپ رو تولید کردند با این همه مشکلات و تحریم ها و ... و بعد از سایتی مثل گیم اسپات نمره 5 میگیره ، پی می بره و این جاست که باید به ایرانی بودن خودمون ببالیم.

halflife g
01-10-2012, 21:23
آدم این امتیاز ها رو که می بینه و خصوصا به این توجه می کنه که چه کسانی پشت ساخت بازی بوده اند. از خود کوجیما گرفته تا کپ کام و میلیون ها دلار خرج برای بازی و پشتوانه غنی این بازی و فیلم های سینمایی که از روی این عنوان ساخته شده و ... تازه به عظمت کاری که ایرانی ها انجام دادند و دست خالی بازی ای مثل گرشاسپ رو تولید کردند با این همه مشکلات و تحریم ها و ... و بعد از سایتی مثل گیم اسپات نمره 5 میگیره ، پی می بره و این جاست که باید به ایرانی بودن خودمون ببالیم.

اولا كوجيما چيكارس اين وسط؟ايشون سازنده متال گير
دوما نحوه امتياز دادن به اون بازي رو با اين بازي مقايسه نكنيد......اون به عنوان يه بازي كوچيك و يا حتي indie و مستقل و ٤٠ دلاري نمره گرفته. و گرنه اگه اونم ٦٠دلاري بود و مستقل نبود ٢هم نمي گرفت.......

اين حس خود شيفتگي ما ايراني ها چرا هيچگاه تمومي نداره؟

.

Killzone2
01-10-2012, 21:24
این بازی حتما گوتی 2012 میشه من از اول گفتم lمنفجر میکنه, یعنی زد رو دست COJ the cartel اینو حال میده چند بار بازی کنی ارزش تکرار بالایی داره! : دی

این IGN (حامد : دی) نمره جالبی نداده هر کی به این بازی بیشتر از 7 بده واقعا....... :31:

+
سایت های معتبر فعلا بازی رو منفجر کردن!

imi imi
01-10-2012, 21:28
سلام
منم چند ساعتی بازی کردم. بازی خواسته به اصالت خودش برگرده مخصوصا با کاراکتر لیون ولی بازم اون طور که باید نشده. کم و بیش باگ داره گرافیک و تکسچر ها در سطح پایینی هستن ولی خب برای سرگرمی بد نیست!
بازی با 6 کاراکتر قابل بازیه
Chris
Piers
Leon
Helena
Jake
Sherry
که این کاراکتر ها دو دوتا با هم هستند وهر کدوم داستان جدایی رو روایت میکنن!
با Leon روند بازی کنده و در حالت عادی راه میره تقریبا مثل شماره 4 ولی با Chris یا Jake زامبیا مثل نیرو های نظامی میمونن و با اسلحه حمله میکنن:18::18:
نواوری که که تا اینجا داشت به نظرم شیرجه های کاراکتر و رفتن منو توی موبایل تاچ Leon (سه ساعت داشتم دنبال منو میگشتم :31:)و قابلیت عوض کردن رنگ لیزر اسلحه(که من صورتی انتخاب کردم:31:) وهمچنین یه گزینه داره که تیر های اسلحه نا محدود میشه:27:
نمره بازی از نظر من 7 . بی انصافیه 4.5

Layken
01-10-2012, 21:37
metacritic.....: 69

متا از 31 نقد تا الان با نمره 69

OPM UK ...: 7/10
Edge...: 6/10
destructoid...: 3/10

یعنی‌ اگه IGN به بازی نمره بالای 8 میداد خفش میکردم.
destructoid این سایت که به هر نخود و کیشمیشی 10 میده به این بازی 3 داده...

Gamespot با این که بی انصافی کرده ولی نمره ای که داده نشون داد که بازی فقط نامش نیست بازی باید اصالت داشته باشد.

در کل Resident Evil در سال 2012 در یک عنوان شماره دار خودش قسمت جدیدی از خنده بازار رو همراه با شخصیت های جدیش برای ملت دنیا به ارمغان اورد
دیگه کار به جایی رسیده که مجبورا نمرات 7 رو با رنگ سبز باید نشون بدیم

amirpers
01-10-2012, 22:50
اولا كوجيما چيكارس اين وسط؟ايشون سازنده متال گير
دوما نحوه امتياز دادن به اون بازي رو با اين بازي مقايسه نكنيد......اون به عنوان يه بازي كوچيك و يا حتي indie و مستقل و ٤٠ دلاري نمره گرفته. و گرنه اگه اونم ٦٠دلاري بود و مستقل نبود ٢هم نمي گرفت.......

اين حس خود شيفتگي ما ايراني ها چرا هيچگاه تمومي نداره؟

.

کوجیما اشتباه شد. قبول دارم
ضمنا به این نمیگن خود شیفتگی. ما اگه امکاناتش رو داشته باشیم می تونیم. چرا باید خودمون خودمون رو بکوبیم و بگیم نمی تونیم در حالی که می تونیم ؟!

halflife g
01-10-2012, 23:17
بعد خووندن نقد gamespot و ign بيشترين ايرادايي كه از بازي گرفتن رو اينطوري ميشه دسته بندي كرد :

دوربين ضعيف
دور شدن بازي از فرم اصلي و ارايه يك ادامه ضعيف
ست پيس بعدش كات سين دوباره سريعا كات سين و باز ست پيس و .....
طراحي نامناسب مراحل
Qte هاي زياد بازي

يعني كلا ميشه گفت بازي از لحاظ كارگرداني خيلي تو نقدا ضربه خورده.......

کوجیما اشتباه شد. قبول دارم
ضمنا به این نمیگن خود شیفتگی. ما اگه امکاناتش رو داشته باشیم می تونیم. چرا باید خودمون خودمون رو بکوبیم و بگیم نمی تونیم در حالی که می تونیم ؟!
تا حالا در هيچ بازي ايراني يه تيم درست و حسابي ننشستن تا بصورت پروژه اي بازي بسازن هر كي ساخته يا مثل همين تيم بازي گرساشب يه تيم خودموني جمع كرده يا مثلا از طرف بنياد خدا ميلون تومن پول گرفته و يه بازي مفت داده......
خود شفنگي هم تو خون ايراني هاس ....فكر مي كنيم بهترين iq هاي دنيا رو داريم از همه زرنگتريم دنيا به ما ستم مي كنه و.....در صورتي كه هميشه حقيقت چيز ديگه اي هس.

ما امكاناتشو داريم .....خيلي هم داريم . ولي تخصص و نگرش آزاد به اين صنعت نداريم و اينا چيزايي هست كه از طريق مديريت صحيح و نشستن در كنار متخصصين صنعت و ياد گرفتن از اونا بدست مياد.....

در اين مورد ديگه صحبتي نمي كنم چون خارج از تاپيك

.

alipsp
01-10-2012, 23:51
سلام منم 4-5 ساعت بازی کردم متاسفانه اصلا نتونست انتظارات منو بر آورده کنه
شاید به نظرم تنها پیشرفت و نکته مثبت بازی بالانس و تعریف درست هد شات بود.خیلی خوب آسیب میزنه به زامبی ها وقتی به سرشون شلیک میکنید
اما خب بازی در کل افتضاحه.وقتی منوی مذخرف و بچه بازیه اول رو دیدم دلم میخواست گریه کنم.احساس کردم دارم تنظیمات یه بازیه آنلاین رو انجام میدم
انواع و اقسام آپشنهایی که بیشتر برای بازیهای آنلاین هست گذاشتن تو بازی.اصلا من نمیدونم انتخاب کارکتر تو بخش داستان رزیدنت اویل چه معنی میده.ای تو روحت کپ کام
یه مشت بچه سوسول نشستن بازی ساختن.از قیافه احمقانه و جلف کارکترها خیلی بدم اومد.وقتی لیون درحال دویدنه به حرکت پاهاش دقت کنید یاده هنرپیشهای مامانیه کره ای میوفتید:31:
با کریس هم که انگار داری کیلزون بازی میکنی.اون احمق روسی(توله ی وسکر)(جیک):27:...با اونم که اصلا بازی نکردم.دیگه حوصلم نیومد.گرافیک بازی هم انگار از شماره 5 پس رفت کرده.داستان هم قربونش برم تا الان چیزی نفهمیدم
به نظرم بازی به طرز عجیبی داره به سمت اکشن بی مغز روان میشه.اصلا نیازی به فکر کردن نیست حتی برای انتخاب اسلحه و مسیر مناسب.وقتی مسیر مشخصه تو بازی یعنی سازنده کاملا تیر خلاص رو به ریشه ها زده
.................................................. ..................................
همیشه هممون وقتی اویل بازی میکردیم شاید 50 بار از یه مسیر عبور میکردیم تا راهی پیدا کنیم و وقتی موفق میشدیم قشنگترین احساس موفقیت ممکن بهمون دست میداد اما الان وقتی اویل 6 بازی میکردم انگار مرده بودم.
هیچ حسی نداشتم.واقعا هیچ حسی.فقط نا امید ادامه میدادم تا شاید یه چیزی ببینم که دلم گرم شه واسه ادامه اما هرچی بیشتر جلو رفتم بیشتر احساس غریبی با لیون بهم دست داد.
شاید اون 4 تا مستطیل که تو سونی1 شده بود لیونی که همه وجود آدمو فرا میگرفت دیگه تکرار نشه.واقعا واسه سازنده ها متاسفم.
نمیدونید چقدر از کپ کام بدم میاد.ازش متنفرم.داره خاطره های منو نابود میکنه.:44:

aramesh_61
01-10-2012, 23:53
حداقل اگه کپکام یکم روی گرافیک بازی کار میکرد باز قابل تحمل تر بود. واقعاً انتظار این گرافیکو برای همچین بازیه بزرگی که تو سال 2012 عرضه شده نداشتم.

moh3en_sh
02-10-2012, 00:46
میخواستم برم بازیرو بخرم این نقدها و امتیازاتو که دیدم بیخیالش شدم:31:

Gregar
02-10-2012, 01:55
اه اه اونجوری که از بازی تعریف میکنین دیگه حالم بهم خورد . بابا مگه چی داده بیرون این کپکام . حتما باید یه کم بازی کنم ببینم چی به چیه که اینقدر خشم گیمرها رو برانگیخته (خشم مقدس)

goldenmember
02-10-2012, 14:02
راکون سیتی که حالمو به هم زد!!!!!!!!!!
مثل اون نیس که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matrix_3s
02-10-2012, 17:03
من خودم بازی نکردم ولی یه جور بازی رو می کوبید که انگار 60 70 دلار پاش پول دادین!!!!!!!

Sajjad_Mabani
02-10-2012, 17:58
من خودم بازی نکردم ولی یه جور بازی رو می کوبید که انگار 60 70 دلار پاش پول دادین!!!!!!!
60-70 دلار نه دوست عزیز 200 هزار تومن!!
ضمنا میخوام در یک جمله Evil 6 رو تعریف کنم!!
بدو، بایست، بخند !!!
بطرز وهشتناکی گند زدن توش :18:

goldenmember
02-10-2012, 19:00
واسه pc چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Leon-117
02-10-2012, 20:31
دوستانی که از بازی بد میگن(سناریوی Leon هستند)یه سری به سناریوی chris بزنید مطمئنم نظرتون در مورد سناریوی Leon کلی عوض میشه!:27:
+
1-2 ساعت از سناریوی کریس رو بازی کردم،اول احساس کردم تو نسخه جدید CoD هستم،بعد کم کم حس GeoW بازی زیاد شد،بعدش با دیدن دشمن های جدید یه حس غریب از بازی prototype به درونم وارد شد.
تنها چیزی که توی اون 1-2 ساعت پیدا نکردم ذره ای از Resident Evil بود!(بحز شخصیت هاش البته!)
+
به امید سناریوی Ada کریس و جیک رو هم تحمل میکنیم.......

Layken
02-10-2012, 21:39

دوشا دوش هم کنار هم برای یک سناریو قوی و محکم

یعنی وقتی من این همه مدت صبر کرده بودم تا لیون و کریس کنار هم باشن و این همه تو ذهنم هیاهو بود که خدای من اینا قراره کنار هم باشن
چقدر ذوق کرده بودم اصلا تو پوست خودم نمی گنجیدم ، چقدر تو ذهنم هی گفتم که قراره این دو با هم بگن بخندن جنگ بشه لیون دست کریس رو مییگره کریس به لیون هلپ میده با هم کاور میگیرن با هم حرف میزنن اصلا نصف بازی رو اینا قرار بود با هم باشن و من از تک تک لحظات کنار هم بودن این دو نهایت لذت رو ببرم ، وقتی به اون موقع فکر میکنم و این بازی فقط و فقط تو همون تیکه چند ثانیه ای این دو نفر رو با هم روبرو میکنه
مثل ادمی که با کله از یک برج به زمین میوفته میشم

حیف واقعا حیف...:41:

1-2 ساعت از سناریوی کریس رو بازی کردم،اول احساس کردم تو نسخه جدید CoD هستم،بعد کم کم حس GeoW بازی زیاد شد،بعدش با دیدن دشمن های جدید یه حس غریب از بازی prototype به درونم وارد شد.

یعنی علی همچین آشی تا حالا ندیده بودم
شبیه اشی بود که چند وقت پیش همسایمون برامون داد ، نفهمیدیم چی بود

واقعا من هر چاپتر که میرم بیشتر تاسف میخورم و اونایی که از انجام بازی (فن هاش ) منصرف شدن رو واقعا ادم بزرگی تلقی میکنم افرین دارن

Alireza.M67
02-10-2012, 21:59
:41:

یعنی خدا نا امیدت کنه کپکام که هممونو نا امید کردی !
یکی نیست بره به این کپکام بگه :
سبک قدیمی شماره های 1 تا 3 کشش نداشت؟ قدیمی شده بود؟ توی نسل جدید جواب نمی داد؟ قبول ...
خب لااقل همون راه شماره 4 رو پیش بگیر لامصب، آخه این مزخرف چیه دادی دست مردم !!!؟
چرا فضای بازی انقدر اکشنه !؟ این همه زامبی این وسط چی می خوان !؟
این چه وضع کارگردانیه!؟ اونم واسه این سری محبوب !
آخه این چه منوی انتخاب اسلحه ایه!؟ میمردی مثل 4 درست می کردی اینو !؟
سیستم آپگرید اسلحه اون شماره عالی بود، چرا اینجوری کردی!؟ آخه این چه سیستم داغونیه ؟
پیدا کردن جواهرات و ترکیبشون و فروختنشونو چرا حذف کردی !؟
چرا اون مرد فروشنده رو از بازی حذف کردی !؟
آخه آدم چی بگه !!!؟
دلم می خواد از دست اینا سرم رو بکوبم توی دیوار !
دیگه واقعا به این یقین رسیدم که تا شینجی میکامی برنگرده هیچ چیز درست نمیشه!
خیلی وقته بازی درست و حسابی نیومده، اینم که مثل بقیه . به امید 24 اکتبر dark souls : artorias of abyss

AlexMercer
02-10-2012, 22:50
امتیازات بازی

Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 6/10
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 3/10
GamerZines ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 75/100
Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 4/10
GIGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 80/100
CVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
G4TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- 2.5/5
Gametrailers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.8
Joystiq ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 2.5/5
Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ew) – 4.5/10
Gram.pl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.8/10
PlayFront.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9.5/10
God Is A Geek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
Digital Spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 4/5
OPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 7/10
Shopto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – ‘Good’
GameInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.75/10
Strategy Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.5/10
IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 7.9/10
OXM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
Bloody Disgusting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
Play Magazine – 80/100

AlexMercer
02-10-2012, 22:51
جالبه که از گیمزپات ۵.۴ گرفته!

ali_n2011
02-10-2012, 23:16
:41:

یعنی خدا نا امیدت کنه کپکام که هممونو نا امید کردی !
یکی نیست بره به این کپکام بگه :
سبک قدیمی شماره های 1 تا 3 کشش نداشت؟ قدیمی شده بود؟ توی نسل جدید جواب نمی داد؟ قبول ...
خب لااقل همون راه شماره 4 رو پیش بگیر لامصب، آخه این مزخرف چیه دادی دست مردم !!!؟
چرا فضای بازی انقدر اکشنه !؟ این همه زامبی این وسط چی می خوان !؟
این چه وضع کارگردانیه!؟ اونم واسه این سری محبوب !
آخه این چه منوی انتخاب اسلحه ایه!؟ میمردی مثل 4 درست می کردی اینو !؟
سیستم آپگرید اسلحه اون شماره عالی بود، چرا اینجوری کردی!؟ آخه این چه سیستم داغونیه ؟
پیدا کردن جواهرات و ترکیبشون و فروختنشونو چرا حذف کردی !؟
چرا اون مرد فروشنده رو از بازی حذف کردی !؟
آخه آدم چی بگه !!!؟
دلم می خواد از دست اینا سرم رو بکوبم توی دیوار !
دیگه واقعا به این یقین رسیدم که تا شینجی میکامی برنگرده هیچ چیز درست نمیشه!
خیلی وقته بازی درست و حسابی نیومده، اینم که مثل بقیه . به امید 24 اکتبر dark souls : artorias of abyss
سیستم اسلحه هاش از 5 هم بدتره؟
می شه اسلحه خرید یا نه؟
اسلحه بینهایت داره؟
حالا اگه مثل 5 باشه با ز تحملش می کنیم من از 1 تا 3 خیلی خوشم نیومد ولی عاشق 4 بودم 5 هم بد نبود ولی 4 یه چیزه دیگه بود من منتظر نسخه pc هستم چون این آخرین بازیه که بازی می کنم البته به همراه nfs mw امیدوارم به اون دیگه گند نزنن چون بیشتز همه بازیا nfs تو این چند ساله گند زده.
به نظرتون برا نسخه pc کنترل بازی با کیبورد خواهد بود یا مثل 5 و 4 از جویستیک هم پشتیبانی می کنه چون اگه فقط کیبورد باشه من قیدشو می زنم.

mjorh
02-10-2012, 23:44
الان IGN Review رو دیدم ...

تو خوابم نمیدیم تو اویل سوار جت شم ! خدا عقل بده ب سازنده ها !

Great Enemies

Clever Storytelling

Uneven Design

Too much fuckin action !

7.9

Good!

aramesh_61
02-10-2012, 23:54
من دارم سناریوی لئون رو میرم، اولش خیلی خورد تو ذوقم از بازی ناامید شدم ولی ادامه که دادم بهتر شد، بد هم نیستا بچه ها! هر چند انتظارات از بازی خیلی زیاد بود ولی این هم زیاد بد نیست، فقط من دلم میسوزه که چرا گرافیک بازی اینطوریه باید خیلی بهتر از این می بود.

mInI_ClockEr
03-10-2012, 00:08
آقایون برای PC کی میاد کسی میتونه یه اشاره ایی کنه ؟؟؟؟
هم من هم بقی دوستان که این سوال رو دارن ممنون میشیم

Alireza.M67
03-10-2012, 00:17
سیستم اسلحه هاش از 5 هم بدتره؟
می شه اسلحه خرید یا نه؟
اسلحه بینهایت داره؟

سیستم اسلحه هاش یه چیزی توی مایه های افتضاحه .
اصلا چیزی به نام خرید و فروش توی این بازی نیست. اسلحه ها هم آپگرید نمیشن .
شما هر سلاحی که پیدا کنی خود به خود به منوی بازیت اضافه میشه .
برای اینکه اسلحه مورد نظر رو بیاری باید انقدر چپ و راست رو بزنی تا پیداش کنی. ضمن اینکه در این حین بازی رو نمیشه نگه داشت.
کلا پول توی این بازی نیست.
یه چیزی به اسم Skill Point هست که نقش پول رو بازی می کنه و شخصیتت رو می تونی آپگرید کنی مثلا ضرباتش محکم تر بشه یا آیتم بیشتر پیدا کنه یا ... .

خیلی حیف شد ... امید داشتم به بازی، ولی اصلا اون چیزی که فکر می کردم نشد.

ali_n2011
03-10-2012, 01:13
سیستم اسلحه هاش یه چیزی توی مایه های افتضاحه .
اصلا چیزی به نام خرید و فروش توی این بازی نیست. اسلحه ها هم آپگرید نمیشن .
شما هر سلاحی که پیدا کنی خود به خود به منوی بازیت اضافه میشه .
برای اینکه اسلحه مورد نظر رو بیاری باید انقدر چپ و راست رو بزنی تا پیداش کنی. ضمن اینکه در این حین بازی رو نمیشه نگه داشت.
کلا پول توی این بازی نیست.
یه چیزی به اسم Skill Point هست که نقش پول رو بازی می کنه و شخصیتت رو می تونی آپگرید کنی مثلا ضرباتش محکم تر بشه یا آیتم بیشتر پیدا کنه یا ... .

خیلی حیف شد ... امید داشتم به بازی، ولی اصلا اون چیزی که فکر می کردم نشد.
پس صد رحمت به 5 باز می شد تو اون اسلحه خرید. حذف آپشن پول بایو افتضاح می کنه هم تو 5 هم 4 پول و خریدن اسلحه های قویتر و آپگرید اونا جذابیت بازیو صد چندان می کرد. به هر حال ما که کنسول نداریم باید منتظر نسخه pc باشیم

imi imi
03-10-2012, 10:04
سناریوی جیک رو رفتم حالم به هم خورد دیگه ادامه ندادم:2:
باز سناریوی لیون قابل تحمل تره (امید وارم نظرم عوض نشه:41:)

Sajjad_Mabani
03-10-2012, 10:34
آقایون برای PC کی میاد کسی میتونه یه اشاره ایی کنه ؟؟؟؟
هم من هم بقی دوستان که این سوال رو دارن ممنون میشیم

ظاهرا تو نوامبره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sonixax
03-10-2012, 14:33
دوستان امتیاز بازی شد ۴.۵ ! یعنی دست گل کپکام درد نکنه با این تری که زده . چه خوب شد نخریدمش وگرنه باز ۷۰ یورو پاچم میشد .

یک خبر خوب هم برای طرفداران نسخه های قدیمی دارم ، یوشیکا هیرابایاشی گفته هیچ برنامه ای برای باز سازی شماره ۲ نداره ولی اگر طرفداران از کپکام بخواند میذارتش در دست تولید .
این معنیش اینه که خودشون فهمیدند چه گندی زدند دارند بهانه جور میکنند برای تولید ریمیک ۲ .

اصل خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonixax
03-10-2012, 14:40
عاشق 4 بودم 5 هم بد نبود ولی 4 یه چیزه دیگه بود من منتظر نسخه pc هستم چون این آخرین بازیه که ب

انصافا شماره ۴ بازی عالی کار شده بود . هم از اون حالت کلاسیک خارجش کرده بود و هم یک انقلابی در بازی شده بود . در عین حفظ مشخصه های کلاسیک قابلیت های جدید هم بهش اضافه شده بود . این احمقها باید همون رو ادامه میدادند و محیط و سبک شماره های قدیمی رو بیشتر باهاش ترکیب میکردند .

B3HZ@D
03-10-2012, 14:46
کلا وقتی زامبی مسلسل به دست بگیره و پشت تیربار بشینه و یا رانندگی بکنه دیگه اسمش زامبی و بازی ترسناک نیست . اصل سری Resident Evil به همون زامبی های آدمخوار بود که وقتی میگرفتنت تیکه تیکه ات میکردن و همین خودش ترس به همراه داشت.
حداقل میخواستن تنوع در زامبیها اینجاد کنن سرعتشون رو زیاد میکردن (مثل فیلم 28 روز بعد و 28 هفته بعد) اینطوری ترسش بیشتر میشد :31:
تریلرها رو دیدم همون زامبی های نسخه 5 توی این بازی هستن و با مسلسل به سمتت شلیک میکنن!

Alireza.M67
03-10-2012, 15:29
خب این همه گله کردیم و از بازی بد گفتیم، ولی یه چیز توی این بازی هنوزم Resident Evil ه .
شخصیتها و داستان بازی ...
فوق العادست.
من بازی رو دنبال می کنم فقط برای اینکه فیلمهاشو ببینم، سناریو لیان رو تموم کردم، چپتر آخرش عالی بود :
بقیش اسپویل :

اون قسمتی که کریس خبر کشته شدن ایدا رو میده به لیان، عکس العمل لیان رو واقعا قشنگ در اورده بودن.
اون قسمتی هم که لیان از ایدا محافظت می کنه که تیر بهش نخوره، عالی بود.

اصلا کلا از نظر داستانی عالیه.
شخصیتها زنده هستن، آدم واقعا لذت می بره.

sonixax
03-10-2012, 16:03
حالا ایدا واقعا میمیره ؟

Gregar
03-10-2012, 17:34
دوستان امتیاز بازی شد ۴.۵ ! یعنی دست گل کپکام درد نکنه با این تری که زده . چه خوب شد نخریدمش وگرنه باز ۷۰ یورو پاچم میشد .

یک خبر خوب هم برای طرفداران نسخه های قدیمی دارم ، یوشیکا هیرابایاشی گفته هیچ برنامه ای برای باز سازی شماره ۲ نداره ولی اگر طرفداران از کپکام بخواند میذارتش در دست تولید .
این معنیش اینه که خودشون فهمیدند چه گندی زدند دارند بهانه جور میکنند برای تولید ریمیک ۲ .

اصل خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخ که من دلم میخواد همه نسخه های قبلی تا قبل از 5 رو ریمیک کنن که نسل جدید با رزیدنت واقعی رو به رو بشه و ببینه یعنی چی . من خودم چون فقط بچه گی هام دیدمشون خیلی دوست دارم بازیش کنم اما گرافیک پایینش دیگه حال نمیده .
پسر الان من 22 سالمه و یادمه اینقدر کوچیک بودم که اولین بار با دیدن نمسیس شبا خوابم نمیبرد . فکر کنم یه 7 ،8 سالی داشتم . یعنی واقعا میشه نسخه های قبلی رو واسه همه پلتفرم ها ریمیک کنن ؟

B3HZ@D
03-10-2012, 18:06
اگه نسخه های دیگه رو Remake کنن من خودم شخصا میشینم Resident Evil 3 رو هزار بار تموم میکنم :31:
فکر کنم دو هفته پیش بود که نشستم برای بار دوم Resident Evil ZERO تموم کردم . اون هم با اعمال شاقه :20:

amiredge
03-10-2012, 18:41
كسي اينجا RE:Survivor رو بازي كرده؟

halflife g
03-10-2012, 18:44
كلا كارگرداني بازي خيلي ضعيفه :

تو بازيهايي كه كاراكتر حين مبارزه و بدون توفق بازي سلاحاشو انتخاب مي كنه هميشه طراح يه سيستم سريع براي انتخاب اسلحه انتخاب مي كنه نه اينكه هر بار وسط بازي يه منوي بزرگ جلوي ديد رو بگيره و نشه بازي رو هم متوقف كرد
همه بازيها يجورايي ميخوان سيستم آپگريد اسلحه رو اضافه كنن به بازيشون اونوقت كارگردان بازي لطف كرده اين سيستمو محو يا كاملا ضعيفش كرده و عوضش واسه حركات و ضربات skill گذاشته(مگه ما داريم fable يا dead island بازي مي كنيم؟؟؟؟
دوربين بازي بسيار رو مخه يعني اين دوربين ضعيف جزو مشكلات اوايل نسل .....خيلي تعجب انگيز واسه همچين بازي بزرگي اين مشكل
طراحي مراحل ضعيف....كات سينها خيلي پشت سر هم ميان به كاراكتر اجازه داده نميشه مثلا نيم ساعت خودش بازي كنه بعد فيلم ببينه هر چند دقيقه يه بار فيلم هست كه كلا ارتباط گيمرو با گيم پلي شديدا قطع مي كنه......بعضي مسايل مثل دكمه زني ها و فضاي حركات كاركتر هم هست

اينم كارنامه كارگردان بازي كه نشون ميده تقريبا ضعيف بوده و تعجب انگيز چرا با اين رزومه كاري به اين پست مهم(كارگرداني re6) گماشته شده:

دستيار كارگردان طراحي re orc بوده كه امتيازاش ميانگين 5.5 بوده
كارگردان بازي و قسمت موشن كپچر re outbreak file 2 بوده كه ميانگين امتياواش 7.1 بوده
كارگردان re outbreak كه ميانگين امتياز 8.1 داشته

علاوه بر مشكل كارگرداني مشكل گرافيكم هست :

وقتي دمو عرضه شد قول برطرف كردن نماي بد دوربين يا افت فريم و برش تصوير رو دادن ولي فقط برش تصوير حداقل براي من درست شده و افت فريم هنوز هست
اخه همچين بازي كه به شيشه شليك مي كني نمي شكنه يا دهها مورد(كه كلا نشون ميده اصلا كار زيادي از سيستم نمي شكه) مشابه چرا بايد افت فريمهاي محسوس داشته باشه

+

كلا من كاري با اينكه چرا سبكش عوض شده ندارم ولي اينا حتي نتونستن يه شوتر سوم شخص سطح بالا بدن بيرون و آدم احساس مي كنه يه تيم نسبتا كوچيك بازي رو ساخته تا شركتي بهعظمت كپكام كه به جرات ميشه گفت يكي از بهترين كمپانيهاي بازيسازي دنياس و بهترين ip اش هم همواره همين بازي بوده........

.

779
03-10-2012, 20:16
فرقه Boss Fight هایه RE هایه قدیم و RE6 :
RE قدیم : یا حضرت عباس! تیرام تموم شده! RPG ندارم! جونم هیچی ندارم!
RE6 : تیرام تموم شده؟ اشکال نداره ، " از اون بالا داره میاد یک دسته زامبی ، همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!:دی

اخه همچين بازي كه به شيشه شليك مي كني نمي شكنه

شیشه که میشکنه ، آینه نمیشکنه :دی فرق میکنن اینا

Layken
03-10-2012, 20:17
سناریو کریس رو تموم کردم...

واقعا زیبا بود یک سرو گردن از سناریو لیون بهتر بود یک شوتر اکشن زیبا بود

دوربین ،کنترل ، تنوع دشمن ها ، کلیت گیم پلی
داستانش ، شخصیت پردازیش ، یعنی بگم خیلی چسبید بهم مخصوصا شخصیت پردازیش کریس فوق العادست واقعا جذابه این شخصیت
گرافیک بازی هم یک سرو گردن از مال لیون بالاتر بود هم جزییات هم رنگ پردازیش ، طراحی صورت شخصیت ها ، واقعا دلچسب بود

نظر سنجی محبوب ترین شخصیت سری Resident Evil هم به زودی میزنم

خب این همه گله کردیم و از بازی بد گفتیم، ولی یه چیز توی این بازی هنوزم Resident Evil ه .
شخصیتها و داستان بازی ...
فوق العادست.
من بازی رو دنبال می کنم فقط برای اینکه فیلمهاشو ببینم، سناریو لیان رو تموم کردم، چپتر آخرش عالی بود :
بقیش اسپویل :

اون قسمتی که کریس خبر کشته شدن ایدا رو میده به لیان، عکس العمل لیان رو واقعا قشنگ در اورده بودن.
اون قسمتی هم که لیان از ایدا محافظت می کنه که تیر بهش نخوره، عالی بود.

اصلا کلا از نظر داستانی عالیه.
شخصیتها زنده هستن، آدم واقعا لذت می بره.

مخالفم علیرضا قول کات سین هارو نخور به اونا باشه من اشک تو چشام جم میشه 10 میدم به بازی
داستان بازی هم ضعیفه خیلی ضعیفه سناریو لیون که خیلی ضعیف بود باز سناریو کریس دیالوگ هاش مفهوم تر بودن

داستانی که هر بار یک نمونه جدید ویروس بهش اضافه میشه به درد نمی خوره ، پس فردا کلیه حروف انگلیسی A.B.C .D....برو تا اخر ویروس میزنن تنگ بازی
اتفاقا چپتر اخرش هم عالی نبود یک لحظه حس عشق به لیون رو بزار کنار (میدونم نمیشه ) ولی ببین ایا بازم عالیه :41:

حالا ایدا واقعا میمیره ؟

نه ....
یه ایراد دیگه هم همینه دیگه شخصیت های بازی از اسمون میوفتن زمین ، کله پا میشن ، اصلا مردن نمی فهمن تازه بلند میشه میگه من خوبم
دماغشون هم خون نمیاد

اخ که من دلم میخواد همه نسخه های قبلی تا قبل از 5 رو ریمیک کنن که نسل جدید با رزیدنت واقعی رو به رو بشه و ببینه یعنی چی . من خودم چون فقط بچه گی هام دیدمشون خیلی دوست دارم بازیش کنم اما گرافیک پایینش دیگه حال نمیده .
پسر الان من 22 سالمه و یادمه اینقدر کوچیک بودم که اولین بار با دیدن نمسیس شبا خوابم نمیبرد . فکر کنم یه 7 ،8 سالی داشتم . یعنی واقعا میشه نسخه های قبلی رو واسه همه پلتفرم ها ریمیک کنن ؟

حتی اگه دوباره بازسازی کنن باز مال این نسل محسوب نمیشن ، برو حتما بازی کن گرافیک چیزی نیست که باعث بشه ادم از تجربه Evil های قدیمی چشم پوشی کنه

اينم كارنامه كارگردان بازي كه نشون ميده تقريبا ضعيف بوده و تعجب انگيز چرا با اين رزومه كاري به اين پست مهم(كارگرداني re6) گماشته شده:

دستيار كارگردان طراحي re orc بوده كه امتيازاش ميانگين 5.5 بوده
كارگردان بازي و قسمت موشن كپچر re outbreak file 2 بوده كه ميانگين امتياواش 7.1 بوده
كارگردان re outbreak كه ميانگين امتياز 8.1 داشته

یعنی این ساساکی دستم بیوفته نوک تیز کنسول رو میکوبم تو فرق سرش با این سناریو پردازیش

Leon-117
03-10-2012, 20:57
دوربین ،کنترل ، تنوع دشمن ها ، کلیت گیم پلی
داستانش ، شخصیت پردازیش ، یعنی بگم خیلی چسبید بهم مخصوصا شخصیت پردازیش کریس فوق العادست واقعا جذابه این شخصیت
گرافیک بازی هم یک سرو گردن از مال لیون بالاتر بود هم جزییات هم رنگ پردازیش ، طراحی صورت شخصیت ها ، واقعا دلچسب بود
حامد جدی نمیگی که؟!
من هنوز سناریوی کریس رو تموم نکردم ولی تا ایمجا که بازی کردم چیز خاصی نداشته.....
+
یه مورد خیلی عجیب در مورد زامبی ها اینه که سرعت سینه خیز حرکت کردنشون 2-3 برابر سرعت حالت ایستادشون هست،هرچقدر فکر کردم دلیل منطقی برا این موضوع گیر نیوردم!

Azhang
03-10-2012, 21:11
یعنی تا اینجا که خوندم نظرات رو فک کنم اسم بازی رو میذاشتن تررریدنت اویل! خیلی بهتر میشد!!!

saeedblack
03-10-2012, 22:46
علی رغم اینکه خیلی ها ناراضی هستند به نظر من با توجه به امتیازات این بازی یکم سلیقه ای شده به خاطر اینکه تداخل تو امتیازات زیاده مثلا یه سایت 9.2 داده یه سایت 3 به نظر من دلیل این اختلاف نظر هم اینه که یه عده با این تغییرات کنار اومدن و یه عده باقی همون سری های قدیمی بازی تو ذهنشونه که باعث شده با این تغییرات کنار نیاین که به نظر من کاملا حق دارن از جمله خودم که با از این تغییرات ناراضیم چون هر چی باشه داره نام اویل رو یدک میکشه.شاید اگه این بازی رو با نام دیگه که البته نیازمند تغییر کاراکترها و بقیه مسایل بود عرضه میکردن بیشتر استقبال میشد و اویل6 رو روش بیشتر کار میکردن و برای نسل بعد عرضه میکردن.

campuzlit
03-10-2012, 23:08
دوستان ایول 5 خیلی ضایع و بد بود یعنی اصلا ایول نبود. حالا این 6 از اونم بدتره؟
این جوری که شماها می گین بازی تبدیل به یه شوتر سوم شخص با اشکالات زیاد شده.

aramesh_61
03-10-2012, 23:57
دوستان ایول 5 خیلی ضایع و بد بود یعنی اصلا ایول نبود. حالا این 6 از اونم بدتره؟
این جوری که شماها می گین بازی تبدیل به یه شوتر سوم شخص با اشکالات زیاد شده.
به نظر من که از شماره 5 بهتره، خودت امتحانش کن شاید به سلیقه ات بخوره خوشت بیاد، با این اختلافی که توی امتیاز سایتهاست نمیشه قطعی گفت که خوبه یا بد!

Gregar
04-10-2012, 00:50
دوستانی که تا الان بازی کردم میشه یه مقایسه کوچیکی رو راجع به فرق هایی که با نسخه 5 کرده بگن . نسخه 5 که خیلی خوشم اومد . یه 10 باری بازیش کردیم . اما این یکی اینجور که تعریف میکنن یعنی از 5 هم بدتره ؟

Layken
04-10-2012, 01:38
حامد جدی نمیگی که؟!
من هنوز سناریوی کریس رو تموم نکردم ولی تا ایمجا که بازی کردم چیز خاصی نداشته.....
+
یه مورد خیلی عجیب در مورد زامبی ها اینه که سرعت سینه خیز حرکت کردنشون 2-3 برابر سرعت حالت ایستادشون هست،هرچقدر فکر کردم دلیل منطقی برا این موضوع گیر نیوردم!

چرا علی جدی میگم
می دونی Evil رو بیخیال دیگه کلا اون اصالت رو پاک کن بعد بازی بکن سناریو کریس یه چیزی تو مایه های (از هیچی بهتر ، بین بد و بدتر ، ) اینطوری برداشت کن حرفمو
درواقع ایراداتش قابل تحمل بودن
همون مینی دشمنهایی که میان مدل عنکبوتی میشن و چند تای دیگه شبیه خرس گندن اینا خوبن یعنی ترتیبشون جالب چیده شده
داستانش هم بازی کن اخراش خیلی زیبا هستش
فقط چند قستمی که عذابم داد همون کات سین ابتدای سناریو کریس ....فکر کن یک شخصیت ، محبوب ، با اون وضع ...خیلی بده این کار از طرف سازنده

دوستانی که تا الان بازی کردم میشه یه مقایسه کوچیکی رو راجع به فرق هایی که با نسخه 5 کرده بگن . نسخه 5 که خیلی خوشم اومد . یه 10 باری بازیش کردیم . اما این یکی اینجور که تعریف میکنن یعنی از 5 هم بدتره ؟

چیلتر شکنم الان کار نمی کنه ولی تا اخرین چیزی که دیدم متای Evil 6 الان 67 بود
و متای Evil 5 رو 87
دیگه این خودش 99 درصد قضیه رو باید روشن بکنه

البته اینم بگم evil 5 هم همچین اش دهن سوزی نبود فقط اکشن چرب و چیلی داشت
اصالت سری اویل از همون قسمت 4 به فنا رفت

ali_n2011
04-10-2012, 03:05
چرا علی جدی میگم
می دونی Evil رو بیخیال دیگه کلا اون اصالت رو پاک کن بعد بازی بکن سناریو کریس یه چیزی تو مایه های (از هیچی بهتر ، بین بد و بدتر ، ) اینطوری برداشت کن حرفمو
همون مینی دشمنهایی که میان مدل عنکبوتی میشن و چند تای دیگه شبیه خرس گندن اینا خوبن یعنی ترتیبشون جالب چیده شده
فقط چند قستمی که عذابم داد همون کات سین ابتدای سناریو کریس ....فکر کن یک شخصیت ، محبوب ، با اون وضع ...خیلی بده این کار از طرف سازنده

و متای Evil 5 رو 87

اتفاقا بهترین نسخه 4 بود به دلیل دوربین و داستان طولانی و جذاب و همچنیب بخش های فرعی. من نسخه hd 1 رو نصب کردم به دلیل دوربین بد و عدم امکان بازی با جویستیک پاکش کردم . 2 و 3 همانطورند. 5 هم بد نیست مخصوصا بخش مرسنریزش. نمی دونم دوستان اویل باز چرا با این بخش نا آشنا هستند این بخش تو 5 خیلی خیلی بهتر از داستان خود بازی بود نمی دونم تو 6 هم هست یا نه اگه باشه باز قابل تحمل می شه. ما که منتظر نسخه pc هستیم

Gregar
04-10-2012, 11:18
چرا علی جدی میگم

و متای Evil 5 رو 87

اره لااقل اکشنش خوب بود و منم چند وقتی بود سوم شخص بازی نکرده بودم حالی داد بهم . البته به هیچ وجه به چشم رزیدنت نگاهش نکردم . تازه انلاینش هم جالب بود که با بچه ها بازی میکردیم . اما این یکی با توجه به صحبتهای دوستان مثل اینکه از لحاظ اکشن هم اش دهن سوزی هم نیست .

Alireza.M67
04-10-2012, 13:31
حالا ایدا واقعا میمیره ؟

کسایی که سناریو لیان رو تموم نکردن نخونن!
.
.
.
نخون برادر من، با تو ام :31:

نه در ادامه معلوم میشه که نمرده، کلا یه بو هایی میاد از ماجرا، داستانش خوبه خداییش، الآن منتظرم فرصت بشه برم قسمت کریس رو بازی کنم ببینم اونجا چی میشه؟ فکر کنم قسمت های مبهم داستان تا حدودی توی اون سناریو روشن بشه.

Alireza.M67
04-10-2012, 13:51
مخالفم علیرضا قول کات سین هارو نخور به اونا باشه من اشک تو چشام جم میشه 10 میدم به بازی
داستان بازی هم ضعیفه خیلی ضعیفه سناریو لیون که خیلی ضعیف بود باز سناریو کریس دیالوگ هاش مفهوم تر بودن

داستانی که هر بار یک نمونه جدید ویروس بهش اضافه میشه به درد نمی خوره ، پس فردا کلیه حروف انگلیسی A.B.C .D....برو تا اخر ویروس میزنن تنگ بازی
اتفاقا چپتر اخرش هم عالی نبود یک لحظه حس عشق به لیون رو بزار کنار (میدونم نمیشه ) ولی ببین ایا بازم عالیه :41:

ببین یه چیزی بگم،اگه لیان و ایدا توی این شماره نبودن شاید اصلا شاید اینو بازی نمی کردم .
ولی همین که هستن یعنی خوبه دیگه، واقعا دو تا کاراکتر دوست داشتنین. کلا کپکام به نظرم موفق ترین شرکت در ارائه کاراکتر بوده.
در مورد داستان ویروس هم، همیشه همین بوده، همیشه RE در مورد یه ویروس بوده که یه جا پخش شده. قبول دارم که داستان در حالت کلی تکراریه و باید یه فکری در مورد کلیت داستان بشه ولی ریزه کاری های داستان واقعا منو پای تلویزیون میشونه .
صدای شخصیتها ، دیالوگاشون، حرکاتشون، همش فوق العادست .
کات سین اول سناریوی کریس رو دیدی ؟ خداییش جالب نبود !؟
حتی دیالوگ های خیـــــــــلی ساده هم عالی کار شدن ، مثلا اون دیالوگ کریس که از توی هلیکوپتر داره با لیان صحبت می کنه ، داد می زنه :
Get the hell out of there
یا اون دیالوگ آخر هلنا و لیان
for next time you see her-
women-
حتی همینا!
صدای کاراکترا و لحن گفتارشون و رفتارشون به شدت با هم همخوانی داره و همینه که جذاب می کنه قضیه رو .

آهان راستی یه جایی توی بازی خیـــــــــلی ضد حال بود چون دیگه رسما تمام قوانین فیزیک رو بردن زیر سوال احمقا !
(این اسپویل چیزی از داستان رو لو نمیده ولی گذاشتمش که بعدا کسی گیر نده)

آخه روی سقف قطار با اون سرعت در حال حرکت میشه اونجوری جنگید !؟ کارگردان پیش خودش چه فکری می کنه !؟ کاش حداقل فیزیک پایه رو بلد بود!

aramesh_61
04-10-2012, 14:54
آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!
تو سناریوی لئون اونجایی که یه نوار ویدئویی واسه تولد ada ! رو میبینن، یه در هست که یه شماره روشه و قفله، نمیشه بازش کرد همه جارو هم گشتم ولی هیچ چیزی نیست که بشه بهش دست زد و کاری کرد، اینجا باید چکار کنم
کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون

Layken
04-10-2012, 15:56
RE 4 یک بازی فوق العاده بود شکی توش نیست
اون موقع اون زمان میکامی تفکراتی جدیدی رو به جامعه گیم تزریق کرد و یک قدم برد جلو در این موضوع شکی نیست اصلا

حتی Evil 4 قرار بود ترسناک ترین قسمت این سری بشه که کلا نقشه عوض شد درجه بندی سنی بازی اون موقع خیلی بالا می رفت چون میکامی قصد داشت تا ترسی جدید رو نشون بده
اما مجبور شد Evil 4 رو تغییراتی درش حاصل کنه که به گفته خودش هم من یادمه که چیزی نشد که باب میلش بود (از دید ترس )
بنابریان اکشن Evil 4 زیاد تر جلوه خودشو نشون داد

من به شخصه تا قبل از Evil 6 سکوت می کردم می گفتم مشکلی نیست درست میشه و این انتظار برای من در قسمت 6 به پایان رسید
من جزییات زیادی رو تو بازی میبینم که Capcom تلاش کرده تا نسخه قدیمی رو با مدل روز احیا کنه اما ناقص بوده کارش و ان هم برمیگرده مستقیم به کارگردان بازی که واقعا ادم کم تجربه ای بوده

یعنی من خودم این بازیو می ساختم حتما چند برابر بهتر از این بود و جلو این حتی نامزد گوتی امسال هم می کردم دیگه ببینید این کارگردان چقدر کم کاری کرده

ببین یه چیزی بگم،اگه لیان و ایدا توی این شماره نبودن شاید اصلا شاید اینو بازی نمی کردم .
ولی همین که هستن یعنی خوبه دیگه، واقعا دو تا کاراکتر دوست داشتنین. کلا کپکام به نظرم موفق ترین شرکت در ارائه کاراکتر بوده.
در مورد داستان ویروس هم، همیشه همین بوده، همیشه RE در مورد یه ویروس بوده که یه جا پخش شده. قبول دارم که داستان در حالت کلی تکراریه و باید یه فکری در مورد کلیت داستان بشه ولی ریزه کاری های داستان واقعا منو پای تلویزیون میشونه .
صدای شخصیتها ، دیالوگاشون، حرکاتشون، همش فوق العادست .
کات سین اول سناریوی کریس رو دیدی ؟ خداییش جالب نبود !؟
حتی دیالوگ های خیـــــــــلی ساده هم عالی کار شدن ، مثلا اون دیالوگ کریس که از توی هلیکوپتر داره با لیان صحبت می کنه ، داد می زنه :
Get the hell out of there
یا اون دیالوگ آخر هلنا و لیان
for next time you see her-
women-
حتی همینا!
صدای کاراکترا و لحن گفتارشون و رفتارشون به شدت با هم همخوانی داره و همینه که جذاب می کنه قضیه رو .

آهان راستی یه جایی توی بازی خیـــــــــلی ضد حال بود چون دیگه رسما تمام قوانین فیزیک رو بردن زیر سوال احمقا !
(این اسپویل چیزی از داستان رو لو نمیده ولی گذاشتمش که بعدا کسی گیر نده)

آخه روی سقف قطار با اون سرعت در حال حرکت میشه اونجوری جنگید !؟ کارگردان پیش خودش چه فکری می کنه !؟ کاش حداقل فیزیک پایه رو بلد بود!

علیرضا جون من قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه اویل همش لیون و ادا هستش...؟ مگه Evil Zero اونا نبودن ارزش کمی داشت..؟

کارکتر ها واقعا دوست داشتنین اما به این باشه که دیگه چرا بازی درست میکنه...یه انیمیشن بشینن درست کنن ببینیم همش از این دیالوگ ها بریزن توش دیگه چه کاریه بازی رو هم وارد این مدل میکنن

لیون...: کریس هر دوی ما برای یک هدف اینجا هستیم
کریس...: -----
کریس...: خب لیون تو میری دنبال سیمونوس و من برای BsAA به دنبال ادا
لیون...: اوکی

بعد لیون صدا میزنه ...: کریس .. من مطمئنم بهترین و درست ترین کار ممکن رو انجام میدی

مثلا همین تیکه خودش منو دیوانه میکنه.

اون ضد حالی هم که خوردی طبیعیه چون همه اونجا تعجب کردن :دی عجیب بود واقعا تازه لیون اینور اونور هم میپرید :دی

aramesh_61 آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!

همون جایی که ویدئو رو میبینی کنارش اون دستگاه وارد کردن رمز هستش اونجا وارد کنی اون در باز میشه

Alireza.M67
04-10-2012, 16:45
به نظرم فقط در دو صورته که این Evil نجات پیدا می کنه :

1 - شینجی میکامی بیاد و بازی رو ببره توی همون سبک دوست داشتنی سابق .

2 - دیوید کیج بیاد یه نسخه از بازی رو با سبک معروف خودش درست کنه که در این صورت با توجه به محبوبیت کاراکتر ها و کشش داستان، شرط می بندم بهترین بازی قرن میشه.

علیرضا جون من قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه اویل همش لیون و ادا هستش...؟ مگه Evil Zero اونا نبودن ارزش کمی داشت..؟

کارکتر ها واقعا دوست داشتنین اما به این باشه که دیگه چرا بازی درست میکنه...یه انیمیشن بشینن درست کنن ببینیم همش از این دیالوگ ها بریزن توش دیگه چه کاریه بازی رو هم وارد این مدل میکنن

لیون...: کریس هر دوی ما برای یک هدف اینجا هستیم
کریس...: -----
کریس...: خب لیون تو میری دنبال سیمونوس و من برای BsAA به دنبال ادا
لیون...: اوکی

بعد لیون صدا میزنه ...: کریس .. من مطمئنم بهترین و درست ترین کار ممکن رو انجام میدی

مثلا همین تیکه خودش منو دیوانه میکنه.

اون ضد حالی هم که خوردی طبیعیه چون همه اونجا تعجب کردن :دی عجیب بود واقعا تازه لیون اینور اونور هم میپرید :دی

من قربونت برم حامد جون، این حرفا چیه !؟ :31:
اون Zero رو آخرشم نتونستم بازی کنم ، همش گیر می کنه !
ولی این ایده ی خوبی بود که همش فیلم باشه بشینیم ببینیم، میشه مثل بازی های دیوید کیج .
اما حامد، صحبت من این نبود که بازی خوبه، خودت می دونی که چقدر طرفدار این ip هستم، انقدر که تنها تاپیک بازی ای که زدم واسه Evil ه ... الآنم بدجور از بازی شاکیم، از همه شاکی ترم . اونیم که گفتم فقط قسمت خوب ماجرا بود ، وگرنه سر تا پای بازی ایراده .
منظورم این بود که بین این همه بدی، حداقل میشه از کاراکتر ها و دیالوگ ها لذت برد، همین، وگرنه بازی چیز خاصی نداره !

اون تیکه ای که گفتی واقعا عالی بود، یکی از قشنگ ترین کات سین های بازی بود .
ولی بازم اگه از من بپرسی می گم اون تیکه ی بغض لیان از همش قشنگ تر بود ...

779
04-10-2012, 16:55
حامد میشه این قضیه ی RE4 و درجه سنی رو منبعشو بدی؟
امروز داشتم Wiki این RE4 رو میدیدم ، فکر کنم منظورت همون چیزی که بهش میگفتن Hook man باشه. چون خوده میکامی گفت Don't pee your pants! !
بعد چیزه جالبی که دیدم این بود که اولین ورژن رو داده بودن دسته کامیا!(RE4) یعنی همون اولی رو که داشتن میساختن رو کامیا داشت کارگردانی میکرد ( یعنی رابطه ی بینه میکامی و کامیا منو کشته :دی اصلا همدیگرو ول نمیکنن! ) بعد بازی هم مثله اینکه خیلی تخیلی میخواسته بشه ، جالبه خوده کامیا کنسلش کرد و جالب تر از اون اینکه از تویه همون RE4 ای که داشت میساخت Devil May Cry بیرون اومد!!!!!!!:دی اصلا این 2 نفر واقعا آدم رو دیوانه میکنند! فکر کن بازی رو کنسل کرده همینجوری الکی الکی از توش DMC یکی از بهترین H&S ها رو درآورده. بعد الان یک بازی کنسل میشه یا 9 سال روش کار میشه یک بازیه آشغال یا یک چیزه معمولی در میاد!

halflife g
04-10-2012, 18:35
!ولی این ایده ی خوبی بود که همش فیلم باشه بشینیم ببینیم، میشه مثل بازی های دیوید کیج خودت در حال تضاد با خودتي(ميخوام بازي كنم نه اينكه فيلم ببينم)
ديويد كيج فقط سبك دكمه زني مي سازه.......و غناي گيم پليش اصلا با يك بازي مثه re كه مفاهيم گيم پلي و تعمالش در بيشترين حد با گيمر هست قابل مقايسه نيست

در نتيجه اگه ميخوام فيلم ببينم ميرم فيلم ميببينم ديگه .....چرا يه فيلم مبتني بر دكمه زني ببينم؟(البته با خود بازيهاي كيج كاري ندارم چون جالب و خوب كار ميشن و سطح خوبي دارن ولي اينكه همچين ip به اين سبك كه فقط خود كيج ازشون استفاهده مي كنه و فقط بين طرفداراي خود كيج مناسب تبديل كني اصل جالب و مناسب براي اينده بازي نيس........به نظرم البته)

.

aramesh_61
04-10-2012, 20:48
آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!
تو سناریوی لئون اونجایی که یه نوار ویدئویی واسه تولد ada ! رو میبینن، یه در هست که یه شماره روشه و قفله، نمیشه بازش کرد همه جارو هم گشتم ولی هیچ چیزی نیست که بشه بهش دست زد و کاری کرد، اینجا باید چکار کنم
کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون
یکی جواب منو هم بده! ممنون

Alireza.M67
04-10-2012, 21:08
یکی جواب منو هم بده! ممنون

مگه حامد صفحه قبل جوابتو نداد ؟

همونجا سمت چپ تلویزیون یکم بیای عقب دستگاهشو پیدا می کنی .

Alireza.M67
04-10-2012, 21:12
خودت در حال تضاد با خودتي(ميخوام بازي كنم نه اينكه فيلم ببينم)
ديويد كيج فقط سبك دكمه زني مي سازه.......و غناي گيم پليش اصلا با يك بازي مثه re كه مفاهيم گيم پلي و تعمالش در بيشترين حد با گيمر هست قابل مقايسه نيست

در نتيجه اگه ميخوام فيلم ببينم ميرم فيلم ميببينم ديگه .....چرا يه فيلم مبتني بر دكمه زني ببينم؟(البته با خود بازيهاي كيج كاري ندارم چون جالب و خوب كار ميشن و سطح خوبي دارن ولي اينكه همچين ip به اين سبك كه فقط خود كيج ازشون استفاهده مي كنه و فقط بين طرفداراي خود كيج مناسب تبديل كني اصل جالب و مناسب براي اينده بازي نيس........به نظرم البته)

.

نه من منظورم از فیلم همون کات سین خودمونه ، کلا منظورم بازی های کیج بود .
نگفتم شماره 7 اینجوری باشه، اینا که انواع سبک ها رو امتحان کردن روی این بازی، خب یه بارم توی یه شماره فرعی سبک دیوید کیج رو برن، به نظر من که جواب میده !

Dav0od
04-10-2012, 22:04
کسایی که سناریو لیان رو تموم نکردن نخونن!
.
.
.
نخون برادر من، با تو ام :31:

نه در ادامه معلوم میشه که نمرده، کلا یه بو هایی میاد از ماجرا، داستانش خوبه خداییش، الآن منتظرم فرصت بشه برم قسمت کریس رو بازی کنم ببینم اونجا چی میشه؟ فکر کنم قسمت های مبهم داستان تا حدودی توی اون سناریو روشن بشه.

من هنوز بازی نکردم اما خوندمش :45:

Layken
05-10-2012, 00:03
حامد میشه این قضیه ی RE4 و درجه سنی رو منبعشو بدی؟
امروز داشتم Wiki این RE4 رو میدیدم ، فکر کنم منظورت همون چیزی که بهش میگفتن Hook man باشه. چون خوده میکامی گفت Don't pee your pants! !
بعد چیزه جالبی که دیدم این بود که اولین ورژن رو داده بودن دسته کامیا!(RE4) یعنی همون اولی رو که داشتن میساختن رو کامیا داشت کارگردانی میکرد ( یعنی رابطه ی بینه میکامی و کامیا منو کشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا همدیگرو ول نمیکنن! ) بعد بازی هم مثله اینکه خیلی تخیلی میخواسته بشه ، جالبه خوده کامیا کنسلش کرد و جالب تر از اون اینکه از تویه همون RE4 ای که داشت میساخت Devil May Cry بیرون اومد!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا این 2 نفر واقعا آدم رو دیوانه میکنند! فکر کن بازی رو کنسل کرده همینجوری الکی الکی از توش DMC یکی از بهترین H&S ها رو درآورده. بعد الان یک بازی کنسل میشه یا 9 سال روش کار میشه یک بازیه آشغال یا یک چیزه معمولی در میاد!

اره شایان میشه اما در جریانی خود این داستان نتم هنوز درست نشده باید برم مخابرات که اونم موند شنبه
این موضوع برا الان نیست برا موقعی هستش که اویل 5 رونمایی شدش و فهمیدیم که میکامی رفته و رو بازی تاثیری نداره من خبررسانی ها و اینارو دنبال می کردم
از نارضایتی میکامی از همون اویل 4 مطلب بود و مثل این که اینا تو همون اویل 4 بعد و حواشی اویل 5 من به این قضایا پی بردم و نکته اساسی تغییر روند ساخت بازی رو تو یه مجله خوندم که بعدش هم تو همین فروم ها ملت در موردش صحبت می کردن که باعث شد من این اطاعات از اون موقع درباره این موضوع تو ذهنم بمونه و جم اوری بشه

اما اون مبحث کامیا هم جالبه این کامیا خیلی بچه خوبیه ، اصلا تو ذهنش شخصیت های DMC رو پرورش میداده :دی
در واقع این دو ادم خودشون دیوانن که باعث میشن ادم دیوانه بشه : دی

من هنوز بازی نکردم اما خوندمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما کلا وقتی بازی کردی بیا این تاپیک :دی چون این طور پیش بری قبل بازی همه جاشو حفظ میکنی

779
05-10-2012, 00:38
اره شایان میشه اما در جریانی خود این داستان نتم هنوز درست نشده باید برم مخابرات که اونم موند شنبه
این موضوع برا الان نیست برا موقعی هستش که اویل 5 رونمایی شدش و فهمیدیم که میکامی رفته و رو بازی تاثیری نداره من خبررسانی ها و اینارو دنبال می کردم
از نارضایتی میکامی از همون اویل 4 مطلب بود و مثل این که اینا تو همون اویل 4 بعد و حواشی اویل 5 من به این قضایا پی بردم و نکته اساسی تغییر روند ساخت بازی رو تو یه مجله خوندم که بعدش هم تو همین فروم ها ملت در موردش صحبت می کردن که باعث شد من این اطاعات از اون موقع درباره این موضوع تو ذهنم بمونه و جم اوری بشه

اما اون مبحث کامیا هم جالبه این کامیا خیلی بچه خوبیه ، اصلا تو ذهنش شخصیت های DMC رو پرورش میداده :دی
در واقع این دو ادم خودشون دیوانن که باعث میشن ادم دیوانه بشه : دی

ناقلا! من که فکر نمیکنم تاثیره درجه سنی! رویه همچین چیزی اینقدر تاثیر داشته باشه. یک سری بازی هایه دیگه هم مثله Gears و ... تویه آلمان استرالیا ممنوع میشن.یک چیز دیگه هم هست اینکه کلا بالاترین درجه سنی تو ESRB فقط 18 سال هست. و نمیدونم چجوری آخه ترسناکیه یک بازی میتونه رویه درجه سنی تاثیر بگزاره ! ( شخصا ندیدم همچین چیزی بنویسن )
یک سواله دیگه که ذهنمو مشغول کرده اینکه RE4 خیلی فروش خوبی داشت حدود 7 یا 8 میلیون نسخه فروخت من نمیدونم چرا روند بازی عوض شد!
جالب اینجاست Kamya کارگردانیه نسخه ی 2 رو داشته که خیلی ها میگن بهترین RE هست و Game Design نسخه ی Zero و همچین System Planner نسخه ی اول هم بوده!

Layken
05-10-2012, 15:18
سناریو جیک ، یک سناریو حاج قلی خانی هستش :دی
همینطوری خودمونی ساخته شده برا دلخوشی و طولانی کردن بازی :دی

تا این جاش که به خیر گذشته خدا اخر عاقبتشو به خیر کنه : دی

moh3en_sh
05-10-2012, 16:35
به گزارش “سیلیکونرا” تا کنون ۴٫۵ میلیون نسخه از بازی RE6 در سرتاسر دنیا به فروش رسیده است که این آمار برای کپکام یک رکورد محسوب می‌شود چرا که چنین ارقامی در اولین مرحله و گام فروش یک بازی بی‌سابقه بوده است. البته این آمار و ارقام با همکاری خرده فروشان به‌دست آمده است لذا پیش‌بینی کپکام تا پایان سه ماهه‌ی اول ۲۰۱۳ فروشی معادل ۷ میلیون نسخه خواهد بود که با این خیل عظیم خریداران هیچ بعید به نظر نمی‌رسد. .

italodance
06-10-2012, 10:59
Resident_Evil_6_USA_PS3-HR

سه ساعت پیبش امد ببخشید سرکارم وقت نکردم

انگار تایید شده چون شبکه بش گیر نداده تا حالا

sonixax
06-10-2012, 14:58
به گزارش “سیلیکونرا” تا کنون ۴٫۵ میلیون نسخه از بازی RE6 در سرتاسر دنیا به فروش رسیده است که این آمار برای کپکام یک رکورد محسوب می‌شود چرا که چنین ارقامی در اولین مرحله و گام فروش یک بازی بی‌سابقه بوده است. البته این آمار و ارقام با همکاری خرده فروشان به‌دست آمده است لذا پیش‌بینی کپکام تا پایان سه ماهه‌ی اول ۲۰۱۳ فروشی معادل ۷ میلیون نسخه خواهد بود که با این خیل عظیم خریداران هیچ بعید به نظر نمی‌رسد. .

این فروش به خاطر موفقیت در عنواهای قبلی بوده . این طوری که همه شاکی هستند از این بازی من بعید میدونم نسخه بعدی فروش آنچنانی داشته باشه .
بنده که خیلی خوشحال میشوم پروژه اویل کپکام شکست کامل بخوره و ورشکست بشه کلا قطعش کنند دیگه تولید نکنند . هم به بازی گند نمیزنند هم شاید یک شرکت آدم حسابی پیدا شد خریدش این گند کاری رو جمع کرد .

فقط ۳ یا ۴ دقیقه سناریوی لیان رو بازی کردم بعدش کنسول رو خاموش کردم . این چی بود دیگه اه اه اه :sq_10:

aramesh_61
06-10-2012, 15:33
فقط ۳ یا ۴ دقیقه سناریوی لیان رو بازی کردم بعدش کنسول رو خاموش کردم . این چی بود دیگه اه اه اه
منم اول همین حسو داشتم ولی اگه ادامه بدی خوشت میاد

goldenmember
06-10-2012, 15:38
اه یه منبع درست و حسابی نبود بگه واسه pc کی میاد؟
فک کنم میخوان گندکاریاشونو تو نسخه pc جبران کنن.

Dav0od
06-10-2012, 16:17

خود کپکام گفته فعلا منتظر نسخه PC نباشید ! منبع از این درست حسابی تر !؟

MohammadT15
07-10-2012, 11:27
خوب دوستان نظراتو خوندم ما هم یه چیزی درباره ی بازی که هنوز انجام ندادم بگم . درباره ی حرف برخی دوستان

اینی که بازی رو انجام ندید و دورشو خط بکشید و ... یکم هندی بازیه ! بازی از خانواده ی RE هست و حتما باید تجربه بشه چه خوب چه بد . همیشه قرار نیست همه چیز وفق مراد باشه . توی زندگی هم پستی و بلندی هست میشه سختیاشو زندگی نکرد؟بازی و گیمری هم همینه وقتی شما اسم خودت رو میذاری گیمر باید با همه چیش بسازی . الان موقع افت کم کام و سری بازیهای RE کاریش نمیشه کرد . اما بازی نکردن کار غیر حرفه ای هست به نظر من

این از این .

بحث بعدی راجع به یکی از دوستانه که میگفت این فروش برای موفقیت نسخه های قبله سری بعد مطمئنا اینقدر فروش نمیکنه ...

با قسمت دوم این حرف هم کامل مخالفم . سال به سال علاقه ی مردم نسبت به گیم و کنسول داره بیشتر میشه این دلیله فروش بالای بازیهای جدیده و اینو که همه میدونن

اما اگه کپ کام 3 تا سری دیگه از این ناموفق تر بده بیرون دوباره برای بار بعد فروش ها از این 3 سری بیشترن . این یه حقیقتیه . اسم RE که میاد یعنی فروش . اسم MGS میاد یعنی فروش . اسم COD میاد یعنی فروش ...

بنا به فرض این نسخه افتضاح اما همینجا به شما قول میدم اگه نسخه ی بعدی در کار باشه آمار فروشش از این خیلی بالاتره . به هر حال وقتی نام RE سر زبون ها میاد یه نقطه ی روشنی توی ذهن همه ایجاد میشه . که آقا شایییییید این سری بتونن جبران کنن . شایدددد این سری بتونیم گذشته رو تکرار کنیم . شاییییید ... اینطور نیست؟یعنی وقتی اسم RE6 اومد شماها با خودتون این فکرها رو نکردید؟هر کی بگه نه من همینجا میگم به واضح داره دروغ میگه !

یه مثال میزنم . توی یه دربی فوتبال 30 بار تیم مورد علاقتون پشت سر هم شکست میخوره . 30 بارررررر . بار 31 شما امید به برد تیم ندارید؟نمیشه بگید نه بار 31 هم میبازه !

پس روند رو به رشد آمار فروش سری بازیهای RE ادامه خواهد داشت و از این بیشتر میشه . گیمر هر چقدر هم ناراضی باشه خبر اینکه RE 7 تو راهه فکر و ذهنشو مشغول میکنه که این سری شایدددد جبران کنه . پس این نارضایتیا برای الانه و اینکه خورده تو ذوق بعضیا اما اسم سری جدید بیاد همه امیدوارن و همه چیزو فراموش میکنن

من این بازی رو انجام ندادم بازم میگم . کاری به خوبو بدش ندارم . نظرمو راجع به نظر بعضی دوستان گفتم

779
07-10-2012, 12:55
خوب دوستان نظراتو خوندم ما هم یه چیزی درباره ی بازی که هنوز انجام ندادم بگم . درباره ی حرف برخی دوستان

اینی که بازی رو انجام ندید و دورشو خط بکشید و ... یکم هندی بازیه ! بازی از خانواده ی RE هست و حتما باید تجربه بشه چه خوب چه بد . همیشه قرار نیست همه چیز وفق مراد باشه . توی زندگی هم پستی و بلندی هست میشه سختیاشو زندگی نکرد؟بازی و گیمری هم همینه وقتی شما اسم خودت رو میذاری گیمر باید با همه چیش بسازی . الان موقع افت کم کام و سری بازیهای RE کاریش نمیشه کرد . اما بازی نکردن کار غیر حرفه ای هست به نظر من

این از این .

بحث بعدی راجع به یکی از دوستانه که میگفت این فروش برای موفقیت نسخه های قبله سری بعد مطمئنا اینقدر فروش نمیکنه ...

با قسمت دوم این حرف هم کامل مخالفم . سال به سال علاقه ی مردم نسبت به گیم و کنسول داره بیشتر میشه این دلیله فروش بالای بازیهای جدیده و اینو که همه میدونن

اما اگه کپ کام 3 تا سری دیگه از این ناموفق تر بده بیرون دوباره برای بار بعد فروش ها از این 3 سری بیشترن . این یه حقیقتیه . اسم RE که میاد یعنی فروش . اسم MGS میاد یعنی فروش . اسم COD میاد یعنی فروش ...

بنا به فرض این نسخه افتضاح اما همینجا به شما قول میدم اگه نسخه ی بعدی در کار باشه آمار فروشش از این خیلی بالاتره . به هر حال وقتی نام RE سر زبون ها میاد یه نقطه ی روشنی توی ذهن همه ایجاد میشه . که آقا شایییییید این سری بتونن جبران کنن . شایدددد این سری بتونیم گذشته رو تکرار کنیم . شاییییید ... اینطور نیست؟یعنی وقتی اسم RE6 اومد شماها با خودتون این فکرها رو نکردید؟هر کی بگه نه من همینجا میگم به واضح داره دروغ میگه !

یه مثال میزنم . توی یه دربی فوتبال 30 بار تیم مورد علاقتون پشت سر هم شکست میخوره . 30 بارررررر . بار 31 شما امید به برد تیم ندارید؟نمیشه بگید نه بار 31 هم میبازه !

پس روند رو به رشد آمار فروش سری بازیهای RE ادامه خواهد داشت و از این بیشتر میشه . گیمر هر چقدر هم ناراضی باشه خبر اینکه RE 7 تو راهه فکر و ذهنشو مشغول میکنه که این سری شایدددد جبران کنه . پس این نارضایتیا برای الانه و اینکه خورده تو ذوق بعضیا اما اسم سری جدید بیاد همه امیدوارن و همه چیزو فراموش میکنن

من این بازی رو انجام ندادم بازم میگم . کاری به خوبو بدش ندارم . نظرمو راجع به نظر بعضی دوستان گفتم

عزیزم همه که مثله ایران نمیان 3 تومن بدن بازی بگیرن. یک سری اونور دارن آمار فروش رو میبرن جلو و وقتی ببینن کیفیت پایینه نمیگیرن. غیر حرفه ای دیگه چه صیغه ایه! من مثلا COD MW3 رو نگرفتم چون دقیقا میدونستم با چی طرفم.
اون قضیه ی فوتبال و 30 بار باخت و ... رو بیخیال!!! بازی رو با فوتبال مقایسه میکنی؟؟؟؟ یک بازی که میخواد بیاد 100 تا تریلر و عکس و ... میاد بعدشم قبله بازی دموی بازی میاد + منتقد ها هم بعدش نمره میدن ، این چه ربطی داره آخه به فوتبال!!!!! شما دموی بازی رو بازی میکردی میفهمیدی با چه چیزی طرفی. ( وقتی رفتی 60$ دادی یک بازی گرفتی ، اونوقت درک میکنی که نامه IP و... هیچ چیزی برات معنی نداره. )

sonixax
07-10-2012, 16:44

دوست گرامی این پیش فرض شما ۱۰۰% اشتباهه .
شماره قبلی یک چیز مزخرفی بود که صدای همه رو درآورد . بعدش کپکام اومد و گفت اون از نسخه های اصلی نبوده و توی شماره ۶ تمام اون چیزی که از دست رفته رو جبران کردیم (دروغ گفت) و همین دروغش باعث شد که خیلی ها فریب بخوردند و برند بازی رو بخرند . برای همین آمار فروش یکباره رفت بالا . درست مثل زمانی که قراره برق منزل شما قطع بشه اولش ولتاژ یه هو میره بالا و بعدش .....
یکی از کسانی که بازی های اویل رو پیش خرید میکرد خود من بودم . ولی سر شماره ۶ نخریدمش و صبر میکنم تا قیمتش بشه ۱۰-۲۰ یورو و بعدش میخرمش . یعنی حدود ۵-۶ ماه دیگه ، شاید هم خیلی زودتر از این حرفها چون افت قیمتش رکورد زده توی تاریخ کپکام .

اینکه مردم فقط به خاطر RE بودنش میخرنش هم یک پیشفرض اشتباهه . شما در ایران هستید و میتونید با یکی دو یورو (۵-۶) تومان بازی رو بخرید . ولی اینجا طرف باید بره ۷۰ یورو پول بده !

وقتی اسم RE6 اومد بنده تنها فکری که با خودم کردم تجربه تلخ خرید ORC و اینکه ۱۰ یورو هم اضافه تر دادم اومد جلوی چشمم و این بار بازی رو با اینکه ۱۵ یورو هم ارزون تر به منی که قبلا ORC پیشخرید کرده بودم میفروختند سمتش نرفتم . گفتم بذار ببینم چی هست و بعدش میخرمش . پس بیخودی وقتی از چیزی خبر ندارید کسی رو متهم به دروغگویی نکنید اگر من میخواستم اون طوری فکر کنم الان رفته بودم و ۶ رو هم خریده بودم و نشسته بودم داشتم میزدم توی سرم گریه میکردم . بازی رو هم توی زاتورن بخش کپکام بازی کردم و ولش کردم اومدم این طرف طوری که خود مسئول فروش کپکام بهم گفت میدونیم چیز مزخرفیه حق داری !

در تاریخ بازیهای کامپیوتری بازیهای پرطرفدار زیادی بودند که فروششون از همین اویل هم بیشتر بود ولی ورشکست شدند و دیگه تولید نشدند و یا به شدت با افت فروش مواجه شدند . از اونهایی که با افت فروش مواجه شدند میشه به Mortal Kombat اشاره کرد و از اونهایی که به کل نابود شدند رفتند پی کارشون میشه به Crash Bandicoot اشاره کرد . هر دوی این بازی ها در زمان خودشون فروششون در دنیا مثال زدنی بود ولی الان کجای کارند ؟ پس فقط به اینکه اسم بازی اینه و طرفدار داره برای استدلالتون اتکا نکنید چونکه هزاران مثال نقض برای حرفتون میشه پیدا کرد .

به طور کلی رزیدنت اویل دیگه مُرده و این شماره ۶ سنگ قبرش رو هم گذاشت روش ، بازی هایی مثل Metal Gear که هنوز سرپا هستند رو همون کسی که روز اول برای اولین بار خلقش کرد داره کارگردانیش میکنه یعنی هیدئو کوجیما ولی اویل خیلی وقته که از خالقش جدا شده و برای همین محکوم به شکسته . شکستی که عقبتر خیلی از شرکتها تجربه اش کردند و میکنند .

شما محیط ایران رو با محیط حاکم بر دنیا مقایسه نکن - ایران یک چیز جدا از همه ی کره ی زمینه . در ایران وقتی سگا دریمکست اومده بود همه به به چه چه میکردند ولی ورشکست شد ! مردم اینجا به اندازه ی پولی که میدند توقع از بازی دارند . هیچ بنی بشری دوست نداره بره یک بازی رو بخره ۷۰ یورو و یک ماه بعدش ببینه GameStop گذاشته ۴۰ یورو و یک ماه بعد از اون شده ۳۰ و خلاصه توی کمتر از یک سال قیمتش شده ۲۰ یورو و بعد از یک مدتی ببینه که قیمت دست دومش از نو همون بازی بیشتره ! این هم یک نمونه برای اینکه متوجه بشی چی میگم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FSearchResult%2FQuickSearchAjax%3Fq%3Dresident%2Be vil%26typesorting%3D0%26sdirection%3Dascending%26s kippos%3D20%26takenum%3D10

قیمت آکبند رزیدنت اویل ۵ گلد ادیشن ۱۰ یورو هست ولی دست دومش ۱۵ یورو ! توی دنیایی که سازمان تجارت جهانی داره و همه چیزش روی حساب و کتابه مشتری دوست نداره چنین چیزی ببینه و همین باعث میشه دور اون محصول رو خط بکشه !

رزیدنت اویل ۶ هنوز یک ماه نشده که اومده ولی در مقابل آمار فروش زیادش ، آمار پس دادنش یا فروشش به عنوان جنس دست دو هم خیلی زیاده یعنی بیشتر کسانی که بازی رو خریدند یا بردند پس دادند یا بردند به عنوان بازی دست دو فروختند برای همین توی کمتر از یک ماه ۱۵ یورو خورده توی سر بازی این هم لینک فروش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hResult%2FQuickSearch%3Fq%3Dresident%2Bevil

خوب با این حساب در آینده نه چندان دور کدوم آدم عاقلی میره بازی ای رو میخره که توی کمتر از یک ماه ۱۵ یورو افت قیمت داره ؟

همه چیز رو از دید خودتون نسنجید یک مقداری هم به واقعیت ها نگاه کنید ، اگر به واقعیتها دسترسی ندارید سوال کنید ! ضرر نمیکنید .

موفق باشید

aramesh_61
07-10-2012, 21:00
نظر دوستان قابل احترامه ولی به نظر من بازیه خوبیه، هر چند در حد نام رزیدنت نیست ولی بازم قشنگه

sonixax
07-10-2012, 22:53
نظر دوستان قابل احترامه ولی به نظر من بازیه خوبیه، هر چند در حد نام رزیدنت نیست ولی بازم قشنگه

بد که نیست ، هر بازی ای قشنگه . تمام حرف (حداقل من) اینه که پسرفت داشته نه پیشرفت و برای همین حال آدم رو میگیره :(

Angel Of Darkness
07-10-2012, 23:54

MohammadT15
08-10-2012, 00:28
یا خداااا ! ما یه نظر دادیم گفتیم اگه روزی Re7 به بازار بیاد از این فروشش بیشتره وسلام ! الانم همینو میگم . از این حرف من کپی بگیرید سری بعدی Re اومد صفحه اول نمایش بدید ! ما که فرار نمیکنیم هستیم حالا حالا . منم اول رو حرفم فکر میکنم بعد میزنم . به واقعیت گیم هم دسترسی دارمو احتیاجی به سوال نیست اما با این چیزایی که شما گفتی به واقعیت اقتصادی اجتماعی بین المللی دسترسی پیدا کردم که جاش تو تاپیک اقتصاد جهان بود اما بازم ممنون استفاده کردیم .

بعضی از دوستان هم که فکر میکنن ما از پشت کوه اومدیم تو عمرمون نه یه بار بازی اورجینال خریدیم نه تا حالا بالای 100 تومن پول بازی دادیم نه میفهمیم سی دی اورجینال چیه ... در صورتی که من بخوام فقط پول Pes هایی که هر ساله میاد و روز اول توپخونم برای خرید اورجینالش رو حساب کنم چیزی بالای 700 هزار تومن میشه . فقط Pes کاری به بقیه بازیا ندارم . حالا بعضی از دوستان فکر کنن ما تا حالا 60$ پول بازی ندادیم و اصلا حالیمون نیست پول دادن پای بازی یعنی چی:sq_2:

در هر صورت نمیخوام کش داده شه . از همینجا هم با هر کی مخالفه شرط میبندم خصوصی بهم پیغام بده تا ایشاالله زمان خودش همه چیو حل میکنه میبینیم ما اشتباه کردیم یا شما

sonixax
08-10-2012, 03:21
یا خداااا ! ما یه نظر دادیم گفتیم اگه روزی Re7 به بازار بیاد از این فروشش بیشتره وسلام ! الانم همینو میگم . از این حرف من کپی بگیرید سری بعدی Re اومد صفحه اول نمایش بدید ! ما که فرار نمیکنیم هستیم حالا حالا . منم اول رو حرفم فکر میکنم بعد میزنم . به واقعیت گیم هم دسترسی دارمو احتیاجی به سوال نیست اما با این چیزایی که شما گفتی به واقعیت اقتصادی اجتماعی بین المللی دسترسی پیدا کردم که جاش تو تاپیک اقتصاد جهان بود اما بازم ممنون استفاده کردیم .

بعضی از دوستان هم که فکر میکنن ما از پشت کوه اومدیم تو عمرمون نه یه بار بازی اورجینال خریدیم نه تا حالا بالای 100 تومن پول بازی دادیم نه میفهمیم سی دی اورجینال چیه ... در صورتی که من بخوام فقط پول Pes هایی که هر ساله میاد و روز اول توپخونم برای خرید اورجینالش رو حساب کنم چیزی بالای 700 هزار تومن میشه . فقط Pes کاری به بقیه بازیا ندارم . حالا بعضی از دوستان فکر کنن ما تا حالا 60$ پول بازی ندادیم و اصلا حالیمون نیست پول دادن پای بازی یعنی چی:sq_2:

در هر صورت نمیخوام کش داده شه . از همینجا هم با هر کی مخالفه شرط میبندم خصوصی بهم پیغام بده تا ایشاالله زمان خودش همه چیو حل میکنه میبینیم ما اشتباه کردیم یا شما

دوست عزيز حالا چرا شاكي ميشي ؟
بنده چنين جسارتي نكردم كه خدايي ناكرده شما چيزي بارتون نيست :گل

ali_agha1981
08-10-2012, 11:43
بازی 57 روز دیگه برای PC ریلیز میشه...توی اواخر ماه نوامبر..:46:

MohammadT15
08-10-2012, 13:46
دوست عزيز حالا چرا شاكي ميشي ؟
بنده چنين جسارتي نكردم كه خدايي ناكرده شما چيزي بارتون نيست :گل

نه آقا از حرف شما که ناراحت نشدم اون بند اولو با شما بودم فقط . شما یه سری راهنمایی کردی و آمار و ارقام گذاشتی ناراحت شدن داره مگه؟ما هم دوستانه با هم شرط میبندیم البته خصوصی :31::11:

-----------------------------

متای بازی هم فعلا از 23 نقد 77 هست . بیشترین امتیازیو Digitial Chumps داده با اسکور 9.2 کمترین امتیاز هم که Game spote خودمون داده با اسکور 4.5 :31:

Layken
08-10-2012, 15:26
کلکسیونی از افتخارات بازی در سال 2012 با نام Resident Evil :(

NZGamer...:9.5
Cheat Code Central....:9.2
ZTGameDomain...: 9.2
Vandal Online...: 9
MondoXbox....:9
GameTrailers.......: 8.8
Game Informer.....:8.8
Videogameszone.de.......:8.7
3DJuegos...:8.6
Gaming Age...:8.3
Games.cz...:8
Planet Xbox 360...:8
Digital Spy...:8
SpazioGames...:8
Strategy Informer...:8
Worth Playing...:8
Official Xbox Magazine UK...:8
Official Xbox Magazine...:8
IGN...:7.9
Canadian Online Gamers...:77
Xbox360Achievements...:77
GRYOnline.pl...:7.5
Machinima...:7.5
Gamer Limit...:7
Game Revolution...:7
Eurogamer Germany...:7
DarkZero....:7
Gamer.nl...:7
Eurogamer Sweden...:7
JeuxActu...:7
Eurogamer Italy....:7
GamesBeat...:7
GamesRadar...:7
Gamereactor Sweden...:7
games(TM)...:7
AusGamers....:6.8
Armchair Empire...:6
The Escapist...:6
Gameblog.fr...:6
VideoGamer...:6
Edge...:6
Eurogamer...:6
BigPond GameArena...:5
IncGamers...:5
Joystiq...:5
Metro GameCentral...:5
G4 TV...:5
ActionTrip...:4.8
GameSpot...:4.5
Giant Bomb...:4
Polygon...:4
Destructoid...:3
Quarter to Three...:2

goldenmember
08-10-2012, 16:28

یعنی حدودا 10 آذر؟

Dav0od
09-10-2012, 13:12
دوستان کپکام هنوز تاریخ انتشار نسخه PC رو اعلام نکرده و این سایت هایی که تاریخ انتشار نسخه PC رو زدند معتبر نیستند .

mr_khodaei2008
09-10-2012, 16:47
سلام .

من از طرفدارای این بازی هستم البته قدیمیهاش ها . من نسخه های 2 و 3 و 4 را به قول قدیمیا فتح کردم . نسخه 5 را بازی نکردم و ندیدمش . نسخه 6 را هم یکی از دوستام با ایکس باکس بازی میکرد دیدم چطوری بود . به نظر من که البته قدیمیها وپیش کسوتهای بازی مث خودم قبولش دارم . بهترین سری این بازی نسخه 2 و 3 بود و نسخه های بعدی هر چی جولوتر میره به نظرم مسخره و مزخرفتر میشه مثلا همین نسخه 6 . البته این نظر من بود . ولی واقعا نسخه 2 و 3 محشر بودن چقدر باهاشون حال میکردیم . نسخه 2 که همش دنبال کرفتن کاراکتر هانک بودیم ووووووو .

بهرحال از ما کع گذشته بازی کینیم ولی یاد بازیهای قدیم با جذابیتهای بالاشون بخیر

goldenmember
09-10-2012, 18:00
دوستان کپکام هنوز تاریخ انتشار نسخه PC رو اعلام نکرده و این سایت هایی که تاریخ انتشار نسخه PC رو زدند معتبر نیستند .

تف تو روحت کپکام_یه بازی نشده بسازه حرص منو در نیاره با این تاخیرا و مسخره بازیاش:sq_10:

sonixax
09-10-2012, 18:44
دوستان تبریکات صمیمانه بنده رو پذیرا باشید . بازی توی کمتر از یک ماه افت قیمت روی آکبندش هم پیدا کرد !

۱۷ یورو روی نسخه ۳۶۰

و ۱۰ یورو روی نسخه Ps3 :27:

pcali
09-10-2012, 20:09
واقعا خاک بر سر تیم ساخت بازی با این شاهکارشون :sq_3: گند زدن به این IP اصلا هیچ بویی از سری بازی اویل نبرده فقط اسم بازی رو یدک میکشه این بازی به درد این نسل خوشحال که هیچی از بازی سرشون نمیشه میخوره البته قصد توهین به هیچ کس رو ندارم اما من شخصا به عنوان یک فن این نسخه رو در کل آشغالی که فقط برای وقت گذرونی هستش بیشتر نمیبینم باز هم از همه معذرت میخوام اما دلم خیلی پره

aramesh_61
10-10-2012, 00:32
دوستان چرا سناریوی کریس گرافیکش بالاتره؟!

Layken
10-10-2012, 14:37
کل 4 سناریو تموم شد
ADA زیبا ، جذاب و زیبا : دی
میگم چرا ملت دم از سناریو ADA میزنن نگو واقعا دلچسبه :دی
لوکیشن هایی هم که گذاشتن دقت سازنده هارو میرسونه :دی خاک تو سرشون با این دقتشون

خیلی دلم می خواد یه 5 ، 6 بچسبونم کنار بازی ولی حیف که یکی دو نکته جالب تو بازی بود
نقد در حال نوشتن : دی

B3HZ@D
11-10-2012, 20:46
این مشکل دویدن سرخود فقط مربوط به سناریوی Leon میشه یا این که همه کارکترها هر وقت بخوان میدون و هر وقت بخوان راه میرن ؟!

Layken
11-10-2012, 22:16
این مشکل دویدن سرخود فقط مربوط به سناریوی Leon میشه یا این که همه کارکترها هر وقت بخوان میدون و هر وقت بخوان راه میرن ؟!

نه فقط کمی اول سناریو لیون هستش بعدا درست میشه
میشه تند رفت و اروم رفت

Layken
12-10-2012, 14:43
نظر خواهي: محبوب ترین شخصیت سری Resident Evil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به مناسبت ششمین قسمت این سری در این نظر سنجی شرکت کنیم.

MILIN3M
12-10-2012, 15:55
باریش به نظر من قشنگه... من از اولین اویلو بازی کردم.. درسته حس ترس دیگه نیست ولی محیطش قشنگ کار شده .. مشکلاتی که داره نبود ترس و اینکه اکشنش زیاد شده و بای سرعتی شده

Leon-117
12-10-2012, 17:07
امروز 4 تا سناریوی اصلی رو تموم کردم..........
یه بازی خیلی خیلی معمولی بود،حتی اگه به چشم رزیدنت اویل هم بهش نگاه نکنیم به عنوان یه شوتر سوم شخص هم بازی حرف خاصی برای گفتن نداره،حداکثر امتیازی هم که میشه بهش داد 7 هستش....که اون 7 هم بیشتر بخاطر داستان نسبتا خوب و بخش های Leon و Ada هستش.
سناریوی کریس هم قابل تحمل بود ولی هدف از کنترل جت و ماشین و ..... رو واقعا نفهمیدم،کمعلوم نیست کارگردان بازی با خودش چه فکری میکرده که این بخش هارو گذاشته تو بازی..........
سناریوی جیک هم همینجوری برای دورهم بودن و خنده ساخته شده.......
+
این بازی ای که امروز تموم کردم با وعده های که کپکام در مورد Re6 داده بود خیلی خیلی متفاوت بود.......

sonixax
13-10-2012, 02:29
دوستم رفته برام اويل ٦ خريده آورده ميگه ميدونم خوره اين بازي هستي بگير بازي كن !
من :|

Killzone2
13-10-2012, 23:35
کپکام واقعا مسخره کرده خودشو در هر صورت گند بدتری از orc شده این....

MohammadT15
13-10-2012, 23:55
کپکام واقعا مسخره کرده خودشو در هر صورت گند بدتری از orc شده این....

سهیل جان خونسردیه خودتو حفظ کن . ریلکس باش:31:

البته بازی تا چند روز پیش متاش 78 بود کلا سبز رنگه یعنی خوب . به زیر 70 برسه میشه متوسط به 50 هم برسه که میشه این چیزی که دوستان میگن . اما فعلا حتی به متای متوسط هم نرسیده . نه تعاریف خارق العاده درسته نه دیگه خیلیم بی انصافی کردن .

من خودم به بازی از 10 بخوام نمره بدم 7 میدم و به نظرم خوب بود . یه چیزی بین متوسط و خوب . بازی خیلی بد و افتضاح و گند اینجور توصیفات رو به یه بازی مثل هری پارت 7 پارت 2 میگن که متاش 50 بود :31:

Layken
14-10-2012, 00:00
بر باد رفته

یک اتاق کوچک با چهار چوبی در یک خط مربعی که یک صندوق همراه با یک ماشین تایپ روبروت هست ، در این که چجوری خودت رو به اون اتاق رسوندی مهم نیست مهم اینه که چجوری خودت رو به همچین اتاق مشابهی در ادامه مسیر خواهی رساند چند برابر مهم تر هستش می خوای راهی بشی و مسیر خودت رو ادامه بدی اما از سکوت مرگ بار اتاقی توش هستی نمی تونی رها بشی چون تو و خودت و اون جوی که درش هستی به تو اطمینان میده که در این اتاق در امان هستی و تا مدتی می توانی نفس راحت بکشی ولی حسی در وجودت باعث میشه که مسیر رو ادامه بدی و مجابت می کنه تا هر خطری رو که پیش رو داری قبول کرده و خودت رو با اخر مسیر برسونی پس سلاح هاتو چک می کنی سروسامانی به وضعیت سلامتید میدی ، ترکیب می کنی و اونی که لازمت هست رو برمی داری و اون چیزی که لازمت نیست یا فعلا نیاز نداری میزاری داخل صندوق تصمیم می گیری و برای ادامه کار با توجه به اندوخته ای که داری بدون این که بدونی چه چیزی در انظتارت هست اماده پیش روی میشی اما نه قبلش با ماشین تایپ یک بار حضورت رو تثبیت می کنی این حس و این تایپ و اون صدای تاک تاک های ماشین تایپ همیشه و تا ابد در وجودت و فکرت رسوخ می کنه چون ضامن جان و سلامتی و زندگی تو هستش و سپس خودت رو به سرنوشت میسپری و راه رو ادامه میدی ...راهی که ترس کوچکترین مقوله ای هستش که در ان وجود دارد و حس روبرو نشدن با یک موجود عجیب و حس توانایی مقابله با اون بیش از بیش درونت را فشار داده و قلبت را از جا می کند
تمامی این احساس هایی که گفته شد فقط در یک اتاق سیو روی میده و وقتی این احساس چندین برابر میشه که وارد محیطی بزرگ تر و بدون ضمانت امنیت تری وارد میشیم و چه حس والایی هستش و این حس این دید و نگرش تماما یک نام رو در بر داره ان هم Resident Evil

پس همراه میشیم تا ببینیم ایا قسمت 6 این سری توانسته این حس رو برای ما بعد از چند سال به ارمغان بیاره یا نه...:

حتما هدف کریس این بار به جای مقابله با ویروس ، Capcom خواهد بود

گیم پلی...: هر چند شروع کار و توضیح در باب گیم پلی کار سختی نیست اما برای توصیف این بازی واقعا دشوار هستش عنوانی که با توجه به رویکرد دوران گذشته خود و دیدگاه های نسل امروزی ، گیمرهای امروزی در تلاش بود تا سطح توقعات هر قشری از جامعه دنیای بازیبازان رو تا حد مناسبی برسونه و خودش رو در دل این هوادارن برگردونه اما مهم ترین موضوعی که E6 در اجرای ان ناتوان بود این هست که نه تنها نتوانسته سطح گیم پلی خودش رو در بین گیم پلی های روز دنیا قرار بده بلکه حتی اون حس و حال گذشته رو به ترکیب بد و نابهنجار دنیای کنونی به کل به نابودی کشانده قسمت 6 سه سناریو پردازیی رو برای ما نمیاش می دهد که به قول سازندگان هر کدام توقعاتی رو جواب میدند که مهمترین سناریو ، سناریو شخصیت Leon محسوب میشد اما نه تنها این سناریو از عمق کافی برخوردار نیست بلکه جز بد ترین گیم پلی های سه سناریو بود ترکیب بسیار بد لوکیشن ها در یاداوری خاطرات باعث شده تا عمق مطلب این سناریو از بین بره ، در دید دیگر سناریو کریس کاملا قاب یک گیم پلی اکشن رو به خودش گرفته بود و این در حالیه که چندین و چند یار گرامی همیشه پیشمون بودند و یک عنوان شوتر ناقص رو د راختیارمون قرار داده بود ، سناریو سوم از افتضاح ترین سناریو های کل دنیای گیم باید حساب کرد ترکیبی از حرکات خاص شخصیت جیک همراه با موجودیت تعریف شده سلاح ها برای او و این که مجاب کردن گیمر برای استفاده کردن از قابلیت های وی اما موضوع اصلی اینجاست که قابلیت های جیک اصلا قابلیت محسوب نمیشن سیستمی که جیک داشت باید به عنوان یک سیستم قابل استفاده در وهله سوم و یا نهایت دوم مورد استفاده قرار می گیره حتی در عناوین دیگر ، طوری که سر اخر خود گیم پلی بازی در رویارویی با باس فایت پایانی سناریو جیک باز گیمر رو به اجبار در رفتار خاص او مجاب می کنه تنها نکته مثبت بخش این سناریو ها همون اکشن نسبتا خوب کریس بود که کلا بویی از نام اویل نداشت اما شوتر مناسبی رو ارائه داد
اما موارد بعدی که شامل حال کل سناریو ها یمشه و مهمترین موضوع QTE های بازی هستش یکی از بدترکیب ترین دکمه زنی های واقعا باید گفت نسل رو در اختیار گرفت این بازی بسیار نارفرم بسیار سریع بدون رعایت کردن هیچ کدام از رویکردهایی که در یک عنوان دکمه زنی باید رعایت بشه شده برخی اوقات وسط یک کات سین یهو یک دکمه درخواست میشه گیمر اصلا انتظار رویارویی با این وضع رو نداره چون بازی این اعلام رو به خوبی نمیده که بله اماده باش گیمر یا شده پشت سر هم دکمه زنی ها طوری پیش روی ما قرار می گیره که انگار همانند بخش TEST Lucky بازی مورتال کمبات هستیم یهو A یهو B یهو در یک بازه زمانی مثلا با LT روبرو می شدیم باز وقتی به این دکمه زنی ها عادت می کنیم نکته منفی دیگرش تعداد فراوان همین سیستم هستش که بازی کردن گیم پلی مدت دار رو از گیمر میگیره در کل نشد نیم ساعت به طور کامل از گیم پلی بازی استفاده کنم هی پشت سر هم دکمه ، کات سین ، صحبت کردن ، باز همون روند تکراری ..
از دکمه زنی که بگذریم بخش شوتینگ بازی بسیار نامناسب هستش اولا هیچ گونه احساس قدرتی از اسلحه ها و از تفاوتشون از این که بتونی با یک برنامه ریزی مناسب جلو بری نداری مثلا موقعی که با یک شاتگان به جمعی شلیک می کنی با دو حالت منفی روبرو میشیم 1- این که اثر تمجعی شات گان اصلا وجود نداره که به یک باره چند نفر رو پرت کنه و محیطی برات ایجاد کنه انگار یک تفنگ بادی شلیک شده 2- برخی دشمنان بازی هستند که موقعی که جان میدادن یا می مردن به گونه ای بود که من خودم شخصا فکر می کردم نمردن بعد باز یک یا دو گلوله حرومشون می کردم بعد متوجه میشدم مرده بوده نگو داشته جان میداده نکته دیگه ای که از عذاب اورترین موارد بازی میشد سرعت بازی بود ، بازی از سرعت روند خیلی بالایی برخرودار بود طوری که این سیستم تضاد کاملی با این سری داره سرعت عمل بازی طوری بود که سازندگان خودشون نیروهای کمکی برای سرعت بخشید به بازی رو هم فراهم کرده بودن حتی در میان دیالوگ ها که این مورد تو سناریو کریس شدید بیداد می کرد و باعث میشد اصلا حسی به نام Evil از بازی گرفته بشه ، چون که وقتی در یک بازی شوتر (نه Evil ) محل مقصد معلوم میشه توسط راهنما دیگه چه نیازی به تامل و تفکر برای ادامه کار نبود معماهای اصیل این سری ضربه دیگری بود که بر این بازی وارد شده واقعا برام عجیبه Capcom وقتی به اون خوبی سیستم احتیاط و معما گونه RE:R رو رعایت کرده بود چرا اینجا کم کاری کرده ...قسمت فوق العاده خنده دار این بخش موقعی بود که در بخش نشان گرهای بازی و راهنماهای بازی محل کلیدی که مثلا برای باز کردن یک در قفل احتیاج بود هم نشان داده میشه همراه با کیلومتر سنج عجیبه واقعا ، منوی بازی هم از ترکیب مناسبی برخوردار نبود که مهم تر از اون گنده بودن ان کنار تصویر بود که حالا سوای تحمل از بین رفتن نصف تصویر توسط شخصیت بازی این منو هم یک مشکل دیگه بود (البته من رگه هایی از رعایت اصول گذشته رو در منو دیدم که توضیح خواهم داد ) و بدر تر استفاده از این منو ایتم ها هستش سیستم اسلحه ها و بسته های سلامتی این بار به جای کیف جای خودشون رو دادن به یک نوار ، ترکیب بندی خانه های سلامتی نسبتا خوب کار شده و همراه شدن گیاه های سبز این بار به شکل قرص هم قابل قبول هستند اما وجود این خانه های سلامتی کنار نوار ضربان سلامتی همخوانی خوبی نداره وضعیت سلامتی بازی و ضربه خوردن هامون هم از قسمت های نافرم گیم پلی هستش که موقعی که اسیب میبینیم کل بازی به شکل عجیبی اشوب میشه و زخمی به زمین افتاده و منظتر یک یار کمکی میشینم سیستم حرکتی اینجا واقعا افتضاح کار شده و در مواقع شلوغ هیچ چیز مفهوم نیست که یک باره میبینیم از اسمون رفیقمون سر میرسه و با یک مشت به سینمون حالمون رو نسبتا جا میاره دوست و رفیقی که اصلا هیچ گونه حس خطری از سلامتی اون نخواهیم داشت یک فرد سوپر قهرمان که حتی Nemesis هم غورتشون بده باز اسیب نمیبینن و نیازی به کمک های ما و چالش ما ندارن طوری که هوش مصنوعی انچنان بالایی هم ندارن این هوش مصنوعی در یاران خودی در سناریو کریس بیش ار بیش نمایان میشه که در مثالی یاران خودی به پیش زامبی های تا دندان مسلح میرن بعد از کلی تفکر و نتیجه گیری و تشخیص هویت دشمن اقدام به تیراندازی های هوایی ، زمینی می کنن در اشاره ای کوچک به سیستم Skill این بازی می تونم باید گفت هیچ تاثیر انچنان مستقیم و مثبتی ندارن و چالشی برای دقت در این مورد رو اصلا به وجود نمیارن ، همه این مورادی که تضویح دادم در کنار کنترل بد بازی اوضاع وخیم تری رو به وجود میارن
گیم پلی نسخه 6 این سری نه تنها حس و حال این سری رو نداشت بلکه حس و حال یک شوتر نسبتا معمولی رو هم هیچ وقت نرسوند

امتیاز...: 6.9

موزیک و صدا...: ترکیب شدن این عنوان با بخش شوتر خالص و همراه شدن با ضرب اهنگ سریع گیم پلی باعث شده تا حتی موسیقی بازی به صورت برنامه ریزی شده عمل نکند و عملا تدوین این بخش به مشکلاتی روبرو بوده اولا که هر سناریو برای خودش یک موسیقی و تم خودش رو داشت که محسوس نبود چون بیشتر مواقع بازی به فرار و سرعت روبرو بودیم ضرب اهنگ موسیقی هم این روال رو پی گرفته بود هیچ گونه حس هیجان و یا حس ترس رو موسیقی در هر دو حالت اکشن و ترس گونش نتوانسته بود احیا کنه ، اصولا در یک بازی ترسناک سکوت حرف اول رو میزنه مخصوصا که تجربه قسمت های قبلی این سری و عناوین مشابهی در نسل گذشته نمایانگر این موضوع هستش اما از سوی دیگر بخش صداگذاری در روی شخصیت ها با وسواس خوبی اجرا شده و حس همذادپنداری خوبی با کاراکتر ها به وجود میاد (البته 90 درصد این قضیه شامل حال این میشه که شخصیت ها ادم های شناخته شده و دوست داشتنی هستند ) مثل همیشه لیون و کریس از صداپیشه گان خودشون بهره بردند و کار مورد قبولی رو ایفا کرده بودن در سوی دیگر همانند ناقص بودن شوتینگ صداگذاری اسلحه ها هم ناقص و سرسری انجام شده و شده برخی اوقات صدای هوای خالی شنیده میشد (اغراق)

امتیاز...: 7

گرافیکی پر ایراد

گرافیک...: اصلا باید نام این بازی میشد اویل ناقص - چون گرافیک بازی هم از نقص های زیادی رنج می برد و اگه به صورت سناریویی چیدمان کنیم از (لیون ، جیک ، کریس ) سیر صعودی در گرافیک وجود داشت چیزی که همون اول و برای اکثر گیمرها که رویت میشه اوضاع وحشتناک ابجکت ها ، تکسچر ها ، بافت ها ، (چیزی هم موند..؟ ) هستش انگار وضعیت گرافیک برا دو سال پیش هستش که باز هم برا اون موقع کار ناقصی هستش گوشه ها و لبه های پرتعداد روی اشیا از یک طرف کار بافت های بی کیفیت طوری شده که حتی در کات سین های بازی هم کم کاری موج میزد برخی لوکیشن ها بودن که اصلا هیچ گونه دقتی در حتی پولیش های اون هم نشده بود و انگار سرسری و همینجوری بازی رو ساختن این در حالیه که انمیشن های رفتاری هم به صورت خیلی اماتور طراحی شده در دوره زمانه فعلی وقتی عناوینی مثل انچارند حتی در دشمن درجه چندم نگذشته و برای او انمیشن هایی مرتب میچینن اینجا همراهانمون در ارائه یک حس رفتار خوب خیلی نارکاامد عمل کردن برخی سکانس های فوق العاده میشه گفت افتضاحی وجود داشت که به دلیل اسپویل نمیشه به خوبی توضیح داد اما اشاره به یکی از مراحل جیک که وضعیت محیط انقدر بود که یک قدمی جلو دیده نمیشد و وجود هوای نابسامان در محیط اصلا دلیل منطقی برای توجیه اون مورد قابل قبول نیست اما با این حال طراحی شخصیت های اصلی در حد خوب کار شده چهره ها و خوب و باورپذیر هستن و دقت خوبی روی چهر های شخصیت های اصلی شده تنوع طراحی زامبی ها هم نسبت به هر سناریو خوب ایجاد شده اما فقط خوب
برخی اوقات حتی گرافیک RE:R گرافیکش از این برام چرب تر بود.

حیف به این سکانس

داستان و هیجان ...: داستان این سری از ارکان فوق العاده عالیش محسوب میشد مخصوصا که هر بار در قسمت های جدیدش از ترقی هایی برخوردار میشد اما در قسمت 6 داستان به طور کلی ماهیت خودش رو از دست داده بود مهتوای کلی داستان یک دید چند خطی و بسیار ساده رو بیان میکنه طوری که سازنده سعی کرده تا با سناریو پردازی چند گانه این جای خالی رو پر کنه مهم اینه که ایا چند بعدی بودن دید داستان مهم هستش یا خود کلیت داستان...ایا Capcom قصد داشت تا با روند برخورد شخصیت های به صورت چند دقیقه ای در بین راه و با تداعی دوران خوب گذشته خلا داستان رو پر کنه یا واقعا داستان خوب بوده اما روایت بسیار نافرم اون باعث همچین موضوعی شده که گریبان گیر بازی شده سوای این مباحث روند حقیقت گونه بازی بسیار گنگ هستش کدام کشوری یا کدام قانون و وضعیتی حکم کرده که در هیاهویی از یک فرودگاه هواپیمایی بلند شده و به یک کشوری که وارد اشوب هستش بره این مساله همچین چیز ساده ای نیست و یکی از چندین و چند جز ساده بازی هستش که تصمیم کارکتر بازی برای سفر به راحتی ان هم د ران اوضاع وخیم ممکن میشه ، یا چطور یک ماشین یا اتوبوس در شاهرگ اصلی اتفاقات بازی داره جرکت میکنه عقب جلو میکنه (موضوع اینه که راننده ای هم نداشت ) در واقع سازندگان به طور خیلی هوایی یک چیزی رو سر هم کردن و تحویل دادن از انها گذشته قوانین فیزیک هم در بازی اصلا رعایت نشده قرار گرفتن در وضعیتی برای قهرمانان ما جلوه واقعا خنده داری رو ایجاد کرده بود طوری که نه ان تخیل دنیای زامبی گونه قابل پردازش هستش نه این فیزیکی که می خواد بر رویداد جامعه بازی دامنه حقیقی بده خیلی دلم می خواد خوب باز کنم این مبحث فیزیک رو ولی اسپویل اجازه نمیده
موضوع دیگه ای که در سال این بازیی که در سال 2012 منتشر میشه واقعا جای سوال داشت یک موضوع تامل برانگیز هستش که برمیگرده به قسمت های اول مثلا وقتی برخورد دو ماشین باعث جلوگیری از حرکت ما به جلو میشد اون قضیه اون موقع قابل حل بود اما امروز برای هر اتفاقی باید دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه دیگه زمان اون دوره گذشته که چون بین من و تو یک ماشین منفجر شده دیگه از غیرممکن ها هستش که بتونیم همدیگرو ببینیم و باید مراحلی رو طی کنیم یا حتی من یکی دو جا دیوار نامرئی دیدم که اصلا به مزاجم خوش نیومد با این حال و همه نکات منفی که گفتم هیجان درگیری ما باس فایت ها و مینی باس فایت های بازی قابل تامل بود تعداد مختلف این دشمنان و شیوه خاص کشتن هر کدومشون تجربه ای جدید برای ما ارمغان میاورد
اما در کل هنوز معلوم نیست این شخصیت ها ایا فرصتی هم برای زندگی پیدا خواهند کرد و تا کی به دنبال انواع ویروس های حروف الفبای انگلیسی خواهند گشت نامعلوم هستش

امتیاز...:6.9

در هر صورت Capcom بعد از چند سال جدید ترین عنوان شماره دار خودش رو برای ما گیمرها به ارمغان اورد ولی اروز می کردم کاش سنت پول و درامد رو کنار می ذاشت و اصالت رو با قرار گرفتن اشخاصی که این عناوین رو با عشق ساخته بودن برگردونه هر کسی در کاری خبره هستش و اگر میکامی ادامه نمیدهد پس نباید ادامه بازی هم ادامه می یافت چون عشق به ساخت این بازی در ذات میکامیه نه کس دیگر او نیروی درونیش را در بازی قرار میده نه نیروی کتابی خودش رو چون به نظر من نیازی به این همه شلوغ کاری های زیاد نبود یک IP جدید با نا جدید کفایت می کرد اگر پول مانع نمیشد

نکات مثبت..:

بازگشت شخصیت های محبوب ، روایتی داستانی و گیم پلی چند سناریویی
برخی باس فایت های جالب توجه ،

نکات منفی...:

وجود تعداد زیاد باگ در اکثر نقاط بازی ، گرافیکی پر ایراد ، کنترلی پر ایراد
کات سین هایی متعدد و ضعیف ، QTE های متعدد و پر تکرار ،
دور ماندن از اصالت سری Resident Evil

امتیاز کل...: 6.9

یک بازی متوسط

Resident Evil 6 باید 3 نکته رو شدیدا رعایت می کرد...:

1- اول که بازی باید تنها ادامه می یافت دیگه بعد از قسمت های 4 و5 که یک یار ، پارتنر همراهمون بود دیگه سازندگان باید به این نکته می رسیدند که برای بازگشت به اصالت این تنها بودن که از ارکان اصلی این سری هستش در بازی گنجانده میشد لذا در این قسمت نه تنها همیشه دو نفری نبودیم بلکه همراه با گیم پلی سریع بازی همیشه یک نفر غریبه یا چند نفر رهگذر وجود داشت که ما احساس تنهایی نمی کردیم این تنها بودن برابر میشد با کم شدن تعداد زامبی ها اما با تاثیر پذیری بالای انها روبرو میشدیم.

2- اتاق سیو و ماشین تایب باید بازمیگشت ، و به جای خط نوار خانه های سلامتی باز نوار خط ضربانی تنها عامل نشان دادن سلامتی ما میشد.

3- معماهای بازی برمیگشت که همانند قسمت های اول این سری گیمر رو به چالش میکشید ، از اصول این سری تقسیم لوکیشن های بازی به طوری که اولین اتاقی که در ان هستیم حاوی گاوصندوقی هستش که کلید اخرین دری که مار رو به چاپتر بعد میبرد میبود و این گاو صندوق و بازکردنش و رمز گشاییش چالشی بود که میتونست برگرده اما خب گیم پلی سریع و تند و سریع قسمت 6 این مجال رو از وجود این موضوع گرفته بود

تهیه و تنظیم..: L

55021
14-10-2012, 02:29
بازی کی میاد دیگه؟؟برای pc

sonixax
14-10-2012, 02:32
من از اونجایی که یک نسخه آکبند مفت گیرم اومده :دی دارم بازی میکنم . الان با لیونم و تازه رسیدم به جایی که اون آمبولانسه هستش و میترکه و اینا .
خوب میدونم هنوز خیلی خیلی اول بازی هستم و اینکه توی همین اول بازی نصف شهر رو پشت سر گذاشتم برام تهوع آوره ! سیستم نشانه گیری تبدیل شده به سیستم نشانه گیری در بازی های شخص اول که برای بازی هایی که قراره با جوی بازی بشند این یک فاجعه هستش ! چیزی که من رو بیشتر از همه اینها آزار میده وجود زامبی های مسلح ! هستش . از اسلحه های سرد بگیر تا مسلسل ! آخه این چه وضعیه ؟ T-Virus باعث مرگ میزبان میشه و فقط یک سری پالسهای عصبی و نیاز به غذا باعث حمله شون میشه . ولی اینکه یک زامبی با اسلحه بهت حمله میکنه خیلی مسخره هستش . اون قضیه ماشینها و عدم توانایی برای رد شدن از لابلای ماشینها یا چهارتا تیر و تخته که حامد هم بهش اشاره کرد که دیگه خیلی نافرم اعصاب میزنه ! فیزیک انجین بازی هم با کمال پوزش از دوستان ر.ی.د.ه !

من تا اینجا فقط از یه چیزش خوشم اومده و اون هم توانایی درگیری فیزیکی با زامبی هاست - چیزی که همیشه منتظرش بودم . در دنیای واقعی هم همین طوریه - شما یه زامبی ببینی فقط با کاتیوشا و شاتگان و راکت لانچر میزنیش ؟ :sq_2:

این هم که هر ور شهر چهار نفر هستند دارند میجنگند من رو یاد Left 4 Dead میندازه شدید !

به نظر میاد با چیزی فراتر از ORC سر و کار نداشته باشم :(

ali_n2011
14-10-2012, 02:56
بر باد رفته

یک اتاق کوچک با چهار چوبی در یک خط مربعی که یک صندوق همراه با یک ماشین تایپ روبروت هست ، در این که چجوری خودت رو به اون اتاق رسوندی مهم نیست مهم اینه که چجوری خودت رو به همچین اتاق مشابهی در ادامه مسیر خواهی رساند چند برابر مهم تر هستش می خوای راهی بشی و مسیر خودت رو ادامه بدی اما از سکوت مرگ بار اتاقی توش هستی نمی تونی رها بشی چون تو و خودت و اون جوی که درش هستی به تو اطمینان میده که در این اتاق در امان هستی و تا مدتی می توانی نفس راحت بکشی ولی حسی در وجودت باعث میشه که مسیر رو ادامه بدی و مجابت می کنه تا هر خطری رو که پیش رو داری قبول کرده و خودت رو با اخر مسیر برسونی پس سلاح هاتو چک می کنی سروسامانی به وضعیت سلامتید میدی ، ترکیب می کنی و اونی که لازمت هست رو برمی داری و اون چیزی که لازمت نیست یا فعلا نیاز نداری میزاری داخل صندوق تصمیم می گیری و برای ادامه کار با توجه به اندوخته ای که داری بدون این که بدونی چه چیزی در انظتارت هست اماده پیش روی میشی اما نه قبلش با ماشین تایپ یک بار حضورت رو تثبیت می کنی این حس و این تایپ و اون صدای تاک تاک های ماشین تایپ همیشه و تا ابد در وجودت و فکرت رسوخ می کنه چون ضامن جان و سلامتی و زندگی تو هستش و سپس خودت رو به سرنوشت میسپری و راه رو ادامه میدی ...راهی که ترس کوچکترین مقوله ای هستش که در ان وجود دارد و حس روبرو نشدن با یک موجود عجیب و حس توانایی مقابله با اون بیش از بیش درونت را فشار داده و قلبت را از جا می کند
تمامی این احساس هایی که گفته شد فقط در یک اتاق سیو روی میده و وقتی این احساس چندین برابر میشه که وارد محیطی بزرگ تر و بدون ضمانت امنیت تری وارد میشیم و چه حس والایی هستش و این حس این دید و نگرش تماما یک نام رو در بر داره ان هم Resident Evil

پس همراه میشیم تا ببینیم ایا قسمت 6 این سری توانسته این حس رو برای ما بعد از چند سال به ارمغان بیاره یا نه...:

حتما هدف کریس این بار به جای مقابله با ویروس ، Capcom خواهد بود

گیم پلی...: هر چند شروع کار و توضیح در باب گیم پلی کار سختی نیست اما برای توصیف این بازی واقعا دشوار هستش عنوانی که با توجه به رویکرد دوران گذشته خود و دیدگاه های نسل امروزی ، گیمرهای امروزی در تلاش بود تا سطح توقعات هر قشری از جامعه دنیای بازیبازان رو تا حد مناسبی برسونه و خودش رو در دل این هوادارن برگردونه اما مهم ترین موضوعی که E6 در اجرای ان ناتوان بود این هست که نه تنها نتوانسته سطح گیم پلی خودش رو در بین گیم پلی های روز دنیا قرار بده بلکه حتی اون حس و حال گذشته رو به ترکیب بد و نابهنجار دنیای کنونی به کل به نابودی کشانده قسمت 6 سه سناریو پردازیی رو برای ما نمیاش می دهد که به قول سازندگان هر کدام توقعاتی رو جواب میدند که مهمترین سناریو ، سناریو شخصیت Leon محسوب میشد اما نه تنها این سناریو از عمق کافی برخوردار نیست بلکه جز بد ترین گیم پلی های سه سناریو بود ترکیب بسیار بد لوکیشن ها در یاداوری خاطرات باعث شده تا عمق مطلب این سناریو از بین بره ، در دید دیگر سناریو کریس کاملا قاب یک گیم پلی اکشن رو به خودش گرفته بود و این در حالیه که چندین و چند یار گرامی همیشه پیشمون بودند و یک عنوان شوتر ناقص رو د راختیارمون قرار داده بود ، سناریو سوم از افتضاح ترین سناریو های کل دنیای گیم باید حساب کرد ترکیبی از حرکات خاص شخصیت جیک همراه با موجودیت تعریف شده سلاح ها برای او و این که مجاب کردن گیمر برای استفاده کردن از قابلیت های وی اما موضوع اصلی اینجاست که قابلیت های جیک اصلا قابلیت محسوب نمیشن سیستمی که جیک داشت باید به عنوان یک سیستم قابل استفاده در وهله سوم و یا نهایت دوم مورد استفاده قرار می گیره حتی در عناوین دیگر ، طوری که سر اخر خود گیم پلی بازی در رویارویی با باس فایت پایانی سناریو جیک باز گیمر رو به اجبار در رفتار خاص او مجاب می کنه تنها نکته مثبت بخش این سناریو ها همون اکشن نسبتا خوب کریس بود که کلا بویی از نام اویل نداشت اما شوتر مناسبی رو ارائه داد
اما موارد بعدی که شامل حال کل سناریو ها یمشه و مهمترین موضوع QTE های بازی هستش یکی از بدترکیب ترین دکمه زنی های واقعا باید گفت نسل رو در اختیار گرفت این بازی بسیار نارفرم بسیار سریع بدون رعایت کردن هیچ کدام از رویکردهایی که در یک عنوان دکمه زنی باید رعایت بشه شده برخی اوقات وسط یک کات سین یهو یک دکمه درخواست میشه گیمر اصلا انتظار رویارویی با این وضع رو نداره چون بازی این اعلام رو به خوبی نمیده که بله اماده باش گیمر یا شده پشت سر هم دکمه زنی ها طوری پیش روی ما قرار می گیره که انگار همانند بخش TEST Lucky بازی مورتال کمبات هستیم یهو A یهو B یهو در یک بازه زمانی مثلا با LT روبرو می شدیم باز وقتی به این دکمه زنی ها عادت می کنیم نکته منفی دیگرش تعداد فراوان همین سیستم هستش که بازی کردن گیم پلی مدت دار رو از گیمر میگیره در کل نشد نیم ساعت به طور کامل از گیم پلی بازی استفاده کنم هی پشت سر هم دکمه ، کات سین ، صحبت کردن ، باز همون روند تکراری ..
از دکمه زنی که بگذریم بخش شوتینگ بازی بسیار نامناسب هستش اولا هیچ گونه احساس قدرتی از اسلحه ها و از تفاوتشون از این که بتونی با یک برنامه ریزی مناسب جلو بری نداری مثلا موقعی که با یک شاتگان به جمعی شلیک می کنی با دو حات منفی رورو میشیم 1- این که اثر تمجعی شات گان اصلا وجود نداره که به یک باره چند نفر رو پرت کنه و محیطی برات ایجاد کنه انگار یک تفنگ بادی شلیک شده 2- برخی دشمنان بازی هستند که موقعی که جان میدادن یا می مردن به گونه ای بود که من خودم شخصا فکر می کردم نمردن بعد باز یک یا دو گلوله حرومشون می کردم بعد متوجه میشدم مرده بوده نگو داشته جان میداده نکته دیگه ای که از عذاب اورترین موارد بازی میشد سرعت بازی بود ، بازی از سرعت روند خیلی بالایی برخرودار بود طوری که این سیستم تضاد کاملی با این سری داره سرعت عمل بازی طوری بود که سازندگان خودشون نیروهای کمکی برای سرعت بخشید به بازی رو هم فراهم کرده بودن حتی در میان دیالوگ ها که این مورد تو سناریو کریس شدید بیداد می کرد و باعث میشد اصلا حسی به نام Evil از بازی گرفته بشه ، چون که وقتی در یک بازی شوتر (نه Evil ) محل مقصد معلوم میشه توسط راهنما دیگه چه نیازی به تامل و تفکر برای ادامه کار نبود معماهای اصیل این سری ضربه دیگری بود که بر این بازی وارد شده واقعا برام عجیبه Capcom وقتی به اون خوبی سیستم احتیاط و معما گونه RE:R رو رعایت کرده بود چرا اینجا کم کاری کرده ...قسمت فوق العاده خنده دار این بخش موقعی بود که در بخش نشان گرهای بازی و راهنماهای بازی محل کلیدی که مثلا برای باز کردن یک در قفل احتیاج بود هم نشان داده میشه همراه با کیلومتر سنج عجیبه واقعا ، منوی بازی هم از ترکیب مناسبی برخوردار نبود که مهم تر از اون گنده بودن ان کنار تصویر بود که حالا سوای تحمل از بین رفتن نصف تصویر توسط شخصیت بازی این منو هم یک مشکل دیگه بود (البته من رگه هایی از رعایت اصول گذشته رو در منو دیدم که توضیح خواهم داد ) و بدر تر استفاده از این منو ایتم ها هستش سیستم اسلحه ها و بسته های سلامتی این بار به جای کیف جای خودشون رو دادن به یک نوار ، ترکیب بندی خانه های سلامتی نسبتا خوب کار شده و همراه شدن گیاه های سبز این بار به شکل قرص هم قابل قبول هستند اما وجود این خانه های سلامتی کنار نوار ضربان سلامتی همخوانی خوبی نداره وضعیت سلامتی بازی و ضربه خوردن هامون هم از قسمت های نافرم گیم پلی هستش که موقعی که اسیب میبینیم کل بازی به شکل عجیبی اشوب میشه و زخمی به زمین افتاده و منظتر یک یار کمکی میشینم سیستم حرکتی اینجا واقعا افتضاح کار شده و در مواقع شلوغ هیچ چیز مفهوم نیست که یک باره میبینیم از اسمون رفیقمون سر میرسه و با یک مشت به سینمون حالمون رو نسبتا جا میاره دوست و رفیقی که اصلا هیچ گونه حس خطری از سلامتی اون نخواهیم داشت یک فرد سوپر قهرمان که حتی Nemesis هم غورتشون بده باز اسیب نمیبینن و نیازی به کمک های ما و چالش ما ندارن طوری که هوش مصنوعی انچنان بالایی هم ندارن این هوش مصنوعی در یاران خودی در سناریو لیون بیش ار بیش نمایان میشه که در مثالی یاران خودی به پیش زامبی های تا دندان مسلح میرن بعد از کلی تفکر و نتیجه گیری و تشخیص هویت دشمن اقدام به تیراندازی های هوایی ، زمینی می کنن در اشاره ای کوچک به سیستم Skill این بازی می تونم باید گفت هیچ تاثیر انچنان مستقیم و مثبتی ندارن و چالشی برای دقت در این مورد رو اصلا به وجود نمیارن ، همه این مورادی که تضویح دادم در کنار کنترل بد بازی اوضاع وخیم تری رو به وجود میارن
گیم پلی نسخه 6 این سری نه تنها حس و حال این سری رو نداشت بلکه حس و حال یک شوتر نسبتا معمولی رو هم هیچ وقت نرسوند

امتیاز...: 6.9

موزیک و صدا...: ترکیب شدن این عنوان با بخش شوتر خالص و همراه شدن با ضرب اهنگ سریع گیم پلی باعث شده تا حتی موسیقی بازی به صورت برنامه ریزی شده عمل نکند و عملا تدوین این بخش به مشکلاتی روبرو بوده اولا که هر سناریو برای خودش یک موسیقی و تم خودش رو داشت که محسوس نبود چون بیشتر مواقع بازی به فرار و سرعت روبرو بودیم ضرب اهنگ موسیقی هم این روال رو پی گرفته بود هیچ گونه حس هیجان و یا حس ترس رو موسیقی در هر دو حالت اکشن و ترس گونش نتوانسته بود احیا کنه ، اصولا در یک بازی ترسناک سکوت حرف اول رو میزنه مخصوصا که تجربه قسمت های قبلی این سری و عناوین مشابهی در نسل گذشته نمایانگر این موضوع هستش اما از سوی دیگر بخش صداگذاری در روی شخصیت ها با وسواس خوبی اجرا شده و حس همذادپنداری خوبی با کاراکتر ها به وجود میاد (البته 90 درصد این قضیه شامل حال این میشه که شخصیت ها ادم های شناخته شده و دوست داشتنی هستند ) مثل همیشه لیون و کریس از صداپیشه گان خودشون بهره بردند و کار مورد قبولی رو ایفا کرده بودن در سوی دیگر همانند ناقص بودن شوتینگ صداگذاری اسلحه ها هم ناقص و سرسری انجام شده و شده برخی اوقات صدای هوای خالی شنیده میشد (اغراق)

گرافیکی پر ایراد

گرافیک...: اصلا باید نام این بازی میشد اویل ناقص - چون گرافیک بازی هم از نقص های زیادی رنج می برد و اگه به صورت سناریویی چیدمان کنیم از (لیون ، جیک ، کریس ) سیر صعودی در گرافیک وجود داشت چیزی که همون اول و برای اکثر گیمرها که رویت میشه اوضاع وحشتناک ابجکت ها ، تکسچر ها ، بافت ها ، (چیزی هم موند..؟ ) هستش انگار وضعیت گرافیک برا دو سال پیش هستش که باز هم برا اون موقع کار ناقصی هستش گوشه ها و لبه های پرتعداد روی اشیا از یک طرف کار بافت های بی کیفیت طوری شده که حتی در کات سین های بازی هم کم کاری موج میزد برخی لوکیشن ها بودن که اصلا هیچ گونه دقتی در حتی پولیش های اون هم نشده بود و انگار سرسری و همینجوری بازی رو ساختن این در حالیه که انمیشن های رفتاری هم به صورت خیلی اماتور طراحی شده در دوره زمانه فعلی وقتی عناوینی مثل انچارند حتی در دشمن درجه چندم نگذشته و برای او انمیشن هایی مرتب میچینن اینجا همراهانمون در ارائه یک حس رفتار خوب خیلی نارکاامد عمل کردن برخی سکانس های فوق العاده میشه گفت افتضاحی وجود داشت که به دلیل اسپویل نمیشه به خوبی توضیح داد اما اشاره به یکی از مراحل جیک که وضعیت محیط انقدر بود که یک قدمی جلو دیده نمیشد و وجود هوای نابسامان در محیط اصلا دلیل منطقی برای توجیه اون مورد قابل قبول نیست اما با این حال طراحی شخصیت های اصلی در حد خوب کار شده چهره ها و خوب و باورپذیر هستن و دقت خوبی روی چهر های شخصیت های اصلی شده تنوع طراحی زامبی ها هم نسبت به هر سناریو خوب ایجاد شده اما فقط خوب
برخی اوقات حتی گرافیک RE:R گرافیکش از این برام چرب تر بود.

حیف به این سکانس

داستان و هیجان ...: داستان این سری از ارکان فوق العاده عالیش محسوب میشد مخصوصا که هر بار در قسمت های جدیدش از ترقی هایی برخوردار میشد اما در قسمت 6 داستان به طور کلی ماهیت خودش رو از دست داده بود مهتوای کلی داستان یک دید چند خطی و بسیار ساده رو بیان میکنه طوری که سازنده سعی کرده تا با سناریو پردازی چند گانه این جای خالی رو پر کنه مهم اینه که ایا چند بعدی بودن دید داستان مهم هستش یا خود کلیت داستان...ایا Capcom قصد داشت تا با روند برخورد شخصیت های به صورت چند دقیقه ای در بین راه و با تداعی دوران خوب گذشته خلا داستان رو پر کنه یا واقعا داستان خوب بوده اما روایت بسیار نافرم اون باعث همچین موضوعی شده که گریبان گیر بازی شده سوای این مباحث روند حقیقت گونه بازی بسیار گنگ هستش کدام کشوری یا کدام قانون و وضعیتی حکم کرده که در هیاهویی از یک فرودگاه هواپیمایی بلند شده و به یک کشوری که وارد اشوب هستش بره این مساله همچین چیز ساده ای نیست و یکی از چندین و چند جز ساده بازی هستش که تصمیم کارکتر بازی برای سفر به راحتی ان هم د ران اوضاع وخیم ممکن میشه ، یا چطور یک ماشین یا اتوبوس در شاهرگ اصلی اتفاقات بازی داره جرکت میکنه عقب جلو میکنه (موضوع اینه که راننده ای هم نداشت ) در واقع سازندگان به طور خیلی هوایی یک چیزی رو سر هم کردن و تحویل دادن از انها گذشته قوانین فیزیک هم در بازی اصلا رعایت نشده قرار گرفتن در وضعیتی برای قهرمانان ما جلوه واقعا خنده داری رو ایجاد کرده بود طوری که نه ان تخیل دنیای زامبی گونه قابل پردازش هستش نه این فیزیکی که می خواد بر رویداد جامعه بازی دامنه حقیقی بده خیلی دلم می خواد خوب باز کنم این مبحث فیزیک رو ولی اسپویل اجازه نمیده
موضوع دیگه ای که در سال این بازیی که در سال 2012 منتشر میشه واقعا جای سوال داشت یک موضوع تامل برانگیز هستش که برمیگرده به قسمت های اول مثلا وقتی برخورد دو ماشین باعث جلوگیری از حرکت ما به جلو میشد اون قضیه اون موقع قابل حل بود اما امروز برای هر اتفاقی باید دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه دیگه زمان اون دوره گذشته که چون بین من و تو یک ماشین منفجر شده دیگه از غیرممکن ها هستش که بتونیم همدیگرو ببینیم و باید مراحلی رو طی کنیم یا حتی من یکی دو جا دیوار نامرئی دیدم که اصلا به مزاجم خوش نیومد با این حال و همه نکات منفی که گفتم هیجان درگیری ما باس فایت ها و مینی باس فایت های بازی قابل تامل بود تعداد مختلف این دشمنان و شیوه خاص کشتن هر کدومشون تجربه ای جدید برای ما ارمغان میاورد
اما در کل هنوز معلوم نیست این شخصیت ها ایا فرصتی هم برای زندگی پیدا خواهند کرد و تا کی به دنبال انواع ویروس های حروف الفبای انگلیسی خواهند گشت نامعلوم هستش

امتیاز...:6.9

در هر صورت Capcom بعد از چند سال جدید ترین عنوان شماره دار خودش رو برای ما گیمرها به ارمغان اورد ولی اروز می کردم کاش سنت پول و درامد رو کنار می ذاشت و اصالت رو با قرار گرفتن اشخاصی که این عناوین رو با عشق ساخته بودن برگردونه هر کسی در کاری خبره هستش و اگر میکامی ادامه نمیدهد پس نباید ادامه بازی هم ادامه می یافت چون عشق به ساخت این بازی در ذات میکامیه نه کس دیگر او نیروی درونیش را در بازی قرار میده نه نیروی کتابی خودش رو چون به نظر من نیازی به این همه شلوغ کاری های زیاد نبود یک IP جدید با نا جدید کفایت می کرد اگر پول مانع نمیشد

نکات مثبت..:

بازگشت شخصیت های محبوب ، روایتی داستانی و گیم پلی چند سناریویی
برخی باس فایت های جالب توجه ،

نکات منفی...:

وجود تعداد زیاد باگ در اکثر نقاط بازی ، گرافیکی پر ایراد ، کنترلی پر ایراد
کات سین هایی متعدد و ضعیف ، QTE های متعدد و پر تکرار ،
دور ماندن از اصالت سری Resident Evil

امتیاز کل...: 6.9

یک بازی متوسط

Resident Evil 6 باید 3 نکته رو شدیدا رعایت می کرد...:

1- اول که بازی باید تنها ادامه می یافت دیگه بعد از قسمت های 4 و5 که یک یار ، پارتنر همراهمون بود دیگه سازندگان باید به این نکته می رسیدند که برای بازگشت به اصالت این تنها بودن که از ارکان اصلی این سری هستش در بازی گنجانده میشد لذا در این قسمت نه تنها همیشه دو نفری نبودیم بلکه همراه با گیم پلی سریع بازی همیشه یک نفر غریبه یا چند نفر رهگذر وجود داشت که ما احساس تنهایی نمی کردیم این تنها بودن برابر میشد با کم شدن تعداد زامبی ها اما با تاثیر پذیری بالای انها روبرو میشدیم.

2- اتاق سیو و ماشین تایب باید بازمیگشت ، و به جای خط نوار خانه های سلامتی باز نوار خط ضربانی تنها عامل نشان دادن سلامتی ما میشد.

3- معماهای بازی برمیگشت که همانند قسمت های اول این سری گیمر رو به چالش میکشید ، از اصول این سری تقسیم لوکیشن های بازی به طوری که اولین اتاقی که در ان هستیم حاوی گاوصندوقی هستش که کلید اخرین دری که مار رو به چاپتر بعد میبرد میبود و این گاو صندوق و بازکردنش و رمز گشاییش چالشی بود که میتونست برگرده اما خب گیم پلی سریع و تند و سریع قسمت 6 این مجال رو از وجود این موضوع گرفته بود

تهیه و تنظیم..: L
یکی از قسمتهای جالب 4 و 5پیدا کردن گنجها و فروش آنها و همچنین خرید اسلحه و آپگرید اسلحه ها بود من شنیدم این قسمتها حذف شده درسته؟اگه این طور باشه نصف جذابیت بازی از بین می ره همانطوری که این اتفاق برای سری های جدید nfs افتاد. کنترل بازی نسبت به 5 و 4 چطور شده؟
کلا به نظر شما 5 بهتره یا این؟ من خودم از 5 خوشم اومد مخصوصا از بخش فرعی مرسنریزش. تو این نسخه بخش فرعی مرسنریز هست؟
در آخر به نظر شما برای نسخه pcکنترل بازی فقط کیبورد خواهد بود یا امکان بازی کردن با گیم پد وجود داره؟

Alireza.M67
14-10-2012, 12:31
من به چپتر 4 سناریو جیک و شری رسیدم .
برعکس نظر برخی دوستان من معتقدم که این سناریو بهتر از سناریوی کریس بود .
حداقلش این بود که چند تا لوکیشن جالب داشت، از اون مسلسل بازی مزخرف هم خبری نبود ...

pcali
14-10-2012, 13:57
خیلی نقد جالبی بود جناب
layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونم بگم کلا حرف دل منو زدید همه چیز رو منصفانه بررسی کردید ولی در کل فکر میکنم دستتون رو توی امتیاز دهی بالا بردید مخصوصا گیم پلی بازی که بزرگترین ایراد بازی بود خیلی مشکل داشت کنترل بازی در خیلی از موارد از دست گیمر در میرفت و بسیار آزار دهنده بود شما نمیتونستید زمانی که چندین زامبی حمله میکنن روی همه کنترل خوبی داشته باشید و اینکه زاویه دوربین بازی هم خیلی به شخصیت بازی نزدیک بود . اما نکته دیگری رو میخواستم خاطر نشان کنم اینه که فکر نمیکنید بازی بیشتر حالت ادونچر به خودش گرفته و از حالت اصالت اصلی بازی بسیار فاصله گرفته من به عنوان فن خیلی از این مسئله ناراحت شدم کلا یک نا امیدی تمام عیار بود و در مورد معما های بازی باز هم میگم یک توهین به شعور همه گیمر ها بود چقدر مسخره بری چند محل از بازی چند تا کلید پیدا کنی بعدشم راحت دری رو بازی کنی و بعدشم روند خطی مسخره بازی رو بدون هیچ زحمتی ادامه بدی این نشون از ضعف بزرگ سازنده های بازی بود که شعورشون در حد ساختن همین چیزهای مسخره بود اصلا میتونستن یک خورده به خودشون زحمت بدن و مراحل بازی رو طوری طراحی کنن تا تنها بودن در بازی حفظ بشه نه اینکه یک نفر مثل یک ........! دنبالتون بدوه حالا توی نسخه پنج همش میگفت I OWE YOU چقدر از این کلمه تکراری حالم به هم میخورد خدا رو شکر اینجا شخصیت دوم خفه خون گرفته و فقط کریس کریس میکنه دیگه سرتون رو به درد نمیارم اما این نسخه ار بازی به هیچ عنوان لیاقت نام بزرگ رزیدنت اویل رو نداره به قول دوستمون بر باد رفته :sq_3:عمر ما هم بر باد رفت :sq_11:

sonixax
14-10-2012, 16:19
شرمنده دوستانی که نشستند از اولش رفتند ! من چون دیدم حس اینکه بشینم همه رو برم و همه چیز رو آزاد کنم نیست دست به چیت بردم :دی و الان دارم با تیر بینهایت بازی میکنم :دی
که تند تند تمومش کنم فقط داستانش دستم بیاد . خدا پدر و مادر این Xploder رو بیامرزه که سیو مفت و مجانی در اختیارمون میذاره ! آمین :دی

goldenmember
14-10-2012, 18:49
من از بازی اکشن خوشم میاد.ترس برام مهم نیس.از بازیای زامبی دار هم اکثرا بدم میاد مثل left 4 dead
اما اویل 5 رو بازی کردم ازش خیلی خوشم اومد.
اما ORC حالمو بهم زد.حالا من 2500 تومن از دستم رفت ولی آقای sonixax خیلی بابتش سولفید.
حالا اونا رو بیخیال.
من نظرمو درباره ی بازیای مثلن ترسناک گفتم.حالا این بازی بهم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه گرافیکش از 5 بدتره یا بهتره یا هونطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرافیک 5 خوب بود.

sonixax
14-10-2012, 20:15
من از بازی اکشن خوشم میاد.ترس برام مهم نیس.از بازیای زامبی دار هم اکثرا بدم میاد مثل left 4 dead
اما اویل 5 رو بازی کردم ازش خیلی خوشم اومد.
اما ORC حالمو بهم زد.حالا من 2500 تومن از دستم رفت ولی آقای sonixax خیلی بابتش سولفید.
حالا اونا رو بیخیال.
من نظرمو درباره ی بازیای مثلن ترسناک گفتم.حالا این بازی بهم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه گرافیکش از 5 بدتره یا بهتره یا هونطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرافیک 5 خوب بود.

در باره ORC حرف نزنید که جیگرم کباب میشه :( البته این شماره ۶ حسابی اون رو جبران کرد :دی

به نظر من گرافیکش یه جورایی از ۵ بهتره ولی گیم پلی و فیزیک انجین نه .
رگبار رو بستم به ویترین شیشه ای خراش هم بر نمیداره !!!!!! باز توی ۵ یا حتی ۴ میشکستند :دی

779
15-10-2012, 01:24
یک نکته ی افتضاح دیگه بزارین من در مورده Aim و کاور گیری و شوتینگ بازی بگم :
وقتی شما کاور گرفتین و Aim میکنین ، Focus تصویر خیلی نزدیکه! من یادمه سره سناریو کریس کاور گرفتم ، بعد Aim کردم اونایی که رو پشت بوم بودن رو Blur کرد!!!!!!!!! هر کاری هم کردم از Blur خارج نشد!:)) Blurش هم اینقدر چشمه آدم رو درد میاورد که ... یعنی واقعا رو اعصاب بود این

Layken
15-10-2012, 02:25
یکی از قسمتهای جالب 4 و 5پیدا کردن گنجها و فروش آنها و همچنین خرید اسلحه و آپگرید اسلحه ها بود من شنیدم این قسمتها حذف شده درسته؟اگه این طور باشه نصف جذابیت بازی از بین می ره همانطوری که این اتفاق برای سری های جدید nfs افتاد. کنترل بازی نسبت به 5 و 4 چطور شده؟
کلا به نظر شما 5 بهتره یا این؟ من خودم از 5 خوشم اومد مخصوصا از بخش فرعی مرسنریزش. تو این نسخه بخش فرعی مرسنریز هست؟
در آخر به نظر شما برای نسخه pcکنترل بازی فقط کیبورد خواهد بود یا امکان بازی کردن با گیم پد وجود داره؟

5 از این بهتره
بخش مرسنریز هم بله قسمت 6 داره

اما در مورد فروش و گنج و اینا نه من مخالفم از همون موقع اویل 4 مخالفش بودم
به نظرم معنی خوبی نداره در یک بازی RE وجود این سیستم ارتقا و خرید و فروش باشه این امر باید بعد از تموم کردن یک دور بازی یا یک دور روی درجه سختی بازی به وجود بیاد
سیستم خرید و فروش باعث میشه اون حس اصیل بازی کمی کاهش پیدا کنه حتی قرار دادن یک چالشی مثل زمان و رسوندن پول در یک زمان معین مثل بخشی که در قسمت سوم بود تا باعث ازاد شدن سلاح های سنگین و بی نهایت میشه از این سیستم خرید و فروش خیلی بهتر هستش

حامد جان گنده اون عكس اولي رو نداري ؟ مناسب جهت چاپ .

تهش همین قدر هستش میلاد...

ali_n2011
15-10-2012, 02:31
دوستانی که بازی کردند پیدا کردن گنج و فروش آن تو این نسخه هم هست خرید و آپگرید اسلحه چطور؟ امکان داره نسخه pc از کنسولها متفاوت یا بهتر باشه؟

ali_n2011
15-10-2012, 02:38
5 از این بهتره
بخش مرسنریز هم بله قسمت 6 داره

اما در مورد فروش و گنج و اینا نه من مخالفم از همون موقع اویل 4 مخالفش بودم
به نظرم معنی خوبی نداره در یک بازی RE وجود این سیستم ارتقا و خرید و فروش باشه این امر باید بعد از تموم کردن یک دور بازی یا یک دور روی درجه سختی بازی به وجود بیاد
سیستم خرید و فروش باعث میشه اون حس اصیل بازی کمی کاهش پیدا کنه حتی قرار دادن یک چالشی مثل زمان و رسوندن پول در یک زمان معین مثل بخشی که در قسمت سوم بود تا باعث ازاد شدن سلاح های سنگین و بی نهایت میشه از این سیستم خرید و فروش خیلی بهتر هستش

تهش همین قدر هستش میلاد...

من چون از 4 خیلی خوشم اومد 5 هم همینطور بنابراین این سیستم خریدو فروش اسلحه رو دوست داشتم قبلیا رو به دلیل گافیک پایین و همچنین نبود کنترل با جویستیک بازی نکردم آخه من اصلا با کیبورد نمی تونم بازی کنم و هیجان و کنترل با گیم پد راحتره و بهتره(برای بازی سوم شخص) آخرش نگفتید گنجها و خریدو فروش حذف شده یا نه؟
بخش مرسنریز این بهتره یا 5؟ 5 تو بخش مرسنریز یه بخش no mercy داشت که از درو دیوار رو سرت می ریختند و این حالت هیجان بسیاری به بازی می بخشید تو این هم این حالت وجود داره

sonixax
15-10-2012, 17:16
چرا اون اولش که یک مقداری از لیون رو نشون میده که هلنا رو داره میبره از دست هلیکوپتر نجات بده با آخرش فرق داشت ؟

goldenmember
15-10-2012, 21:30
این خبر تاریخ انتشار نسخه ی pc که میگفتن اواخر نوامبر بالاخره تایید شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

779
15-10-2012, 21:43
چرا اون اولش که یک مقداری از لیون رو نشون میده که هلنا رو داره میبره از دست هلیکوپتر نجات بده با آخرش فرق داشت ؟

یک فرق هایه کوچولو داشت مثلا آخرش تعداد زامبی ها بیشتر بودن و یک جاهایی زامبی میومد که اولش نمی اومد.

Alireza.M67
15-10-2012, 21:52
Chapter 1 سناریو ADA و قسمتی از چپتر دوم رو بازی کردم ...
چــــــــــــــــــــــه عجــــــــــــــــب ! چشممون به جمال دو تا دونه معما هم توی این بازی روشن شد ...
خب می مردن بقیه بازی رو هم مثل سناریو ایدا می ساختن !؟
حداقل یکم بیشتر بوی Resident Evil میده ... (فقط یکم سخت تر شده، من توی چپتر اول روی Veteran فکر کنم 13 بار مردم، همش هم تقصیر اون زنبورها بود)

Layken
15-10-2012, 22:35

بهش میگن نکته منفی حالا با سناریو ادا هم وقتی به اونجا میرسیم باز همون مدلی شد که اول سناریو لیون دیدیم : دی

این خبر تاریخ انتشار نسخه ی pc که میگفتن اواخر نوامبر بالاخره تایید شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز هر موقع این بازی برای PC منتشر شد من خودم بهتون پ خ می کنم.
بهتون پیشنهاد می کنم فعلا به جا یاین Dishonored رو بازی کنید که یک عنوان بسیار زیبا همراه با گیم پلی زیباتری هستش

Chapter 1 سناریو ADA و قسمتی از چپتر دوم رو بازی کردم ...
چــــــــــــــــــــــه عجــــــــــــــــب ! چشممون به جمال دو تا دونه معما هم توی این بازی روشن شد ...
خب می مردن بقیه بازی رو هم مثل سناریو ایدا می ساختن !؟
حداقل یکم بیشتر بوی Resident Evil میده ... (فقط یکم سخت تر شده، من توی چپتر اول روی Veteran فکر کنم 13 بار مردم، همش هم تقصیر اون زنبورها بود)

اره اون معما جالب بود
سختیش هم به خاطر اینه که چون تنهایی و می دونی اگه بمیری کسی نیست نجاتت بده برا همین حس دقت بیشتر میشه
ولی اخر سناریو ادا برس کات سین اخرش اولین بار بود تو عمرا ADA رو این طور عصبانی میدیدم ....اصلا اون حس بی تفاوتی خودش رو نداشت و فهمیدم که نه ادا هم دل داره

ArashNAM
16-10-2012, 19:20
آقا به ما هم پ خ بدین دستت درد نکنه

goldenmember
17-10-2012, 13:51
دوست عزیز هر موقع این بازی برای PC منتشر شد من خودم بهتون پ خ می کنم.
بهتون پیشنهاد می کنم فعلا به جا یاین Dishonored رو بازی کنید که یک عنوان بسیار زیبا همراه با گیم پلی زیباتری هستش

هر روز خودم میام اینجا یه سری میزنم.لازم به زحمت شما نیس.
از dishonored خوشم نمیاد

Reza31001
17-10-2012, 16:44
RE6 قسمت آخر سری RE بود؟
اگه آره میشه منتظر پک کل سری برای کنسول یا PC باشیم؟

ali_agha1981
17-10-2012, 20:02
چرا تاپیک از حالت استیکی خارج شد ؟ یک ماه نیست بازی اومده.تازه بازی هنوز برای pc نیومده..!
حداقل اگه برای pc اومد دوباره تایپک رو استیکی کنید ...

goldenmember
19-10-2012, 17:36
الو
کجایین
سه روزه هیشکی نیس دلم گرفت
هی میام این استیکو میبینم.

LiverBarca
19-10-2012, 23:44
خب منم الان پس از 3 روز بازی کردن تونستم با هر 3 بازیکن بازی رو تموم کنم و بالاخره مرحله ی ایدا:40::31: رو باز کنم!!!
سناریو لیون که خوب بود و چون دیوونه ی لیونم خیلی بهم چسبید(فقط ای کاش تنها بود و اون دختره رو باهاش نمیذاشتن!)،سناریو کریس هم بد نبود و با بعضی جاهاش حال کردم ولی بعضی جاهاش هم بدجوری رو مخ و اعصاب ادم راه میرفت!ولی مراحل این مرتیکه جیک رو به زور تموم کردم فقط برای اینکه مرحله ایدا باز بشه!
اصلا از تیپ و شخصیت جیک خوشم نیومد و اصلآ دلم نمیومد تو مراحلی که با لیون یا کریس یکجا بودیم جیک کاری بکنه و همش منتظر بودم cpu احمق با لیون و کریس یه کاری بکنه که نمیکرد و مجبورا من با جیک اکثر کارا رو میکردم،با ناراحتی!کلا خیلی زود بود این جوجه بیاد و با لیون و کریس هم بازی بشه!
مراحل ایدا رو هم که فعلآ نرفتم ولی همین که مرحله ی اول تو زیر دریاییه کلی تو ذوقم خورد!خدا کنه هر چه زودتر از این خراب شده بره یه محیط بازتر!
اما در مورد بازی باید بگم که گرافیکش خیلی جای کار داشت و اصلآ روی این مورد کار نکردن و به شخصه بعد از اویل 5 با اون گرافیک فوق العادش از این بازی انتظار خیلی بیشتری داشتم!6/10
گیم پلی هم که کلا پر از باگ و ایراد بود و بازم انتظار خیلی بیشتری ازش میرفت که متاسفانه خیلی ضعیف بود!6/10
از نقات قوت بازی صداگذاریش بود که ادمو تو بازی غرق میکرد!مخصوصا دیالوگهاش که عالی بودن!صداگذاری شخصیتهای اصلی بازی هم خیلی خوب بود!9/10
داستان بازی هم خوب بود ولی باز ایراد کم نداشت!8/10
ترس بازی رو هم که با گذاشتن پارتنر یا همون یار کمکی کلآ از بین بردن و اگه این پارتنرها مخصوصآ تو سناریو لیون نبود بازی خیلی بیشتر به اسمش شباهت داشت!
از بخش skill هم اصلآ خوشم نیومد...
امتیاز کل هم به نظرم بیشتر از 7 حقش نباشه...

sonixax
22-10-2012, 13:52
خوب من هم بازی رو تموم کردم به طور کلی :

۱- سناریوی لیان به خصوص اولش من رو یاد Need For Speed : Run انداخت ! درست از روی اون اسکی رفته بود اون بخش زیر آبش هم که اسکی کامل از Metal Gear Solid بود . و طوریه که الان دوست ندارم دوباره بشینم بازیش کنم .
۲ - سناریوی کریس بیشتر من رو یاد COD انداخت و به شدت هم اعصاب میزد و دوست ندارم دوباره بازی کنمش .
۳ - سناریوی جیک ، بر خلاف نظر دوستان بیشتر شبیه رزیدنت اویل بود و جذابیت بیشتری برای من داشت البته از روی GTA اسکی رفته بود که میشه زیر سیبیلی رد کرد و شاید بتونم یه دور دیگه سناریوشو بازی کنم .
۴- سناریوی ایدا تنها نکته + اش معماهای آبکی ! و تنها بودنش بود . این سناریو هم در حقیقت یک تقلید ناشیانه از روی Metal Gear Solid بود .

به طور کلی گیم پلی بسیار ضعیف بود ، فیزیک انجین کمی برتر از افتضاح و تکست بازی و صحبتهای کاراکتر ها در حد بچه های دبستانی و شیوه ادا کردن صدا پیشه ها هم بسیار یخ ! مثلا اونجایی که هلنا به لیان میگه "بیا بریم اون حروم زاده رو بگیریم" . نه نفرتی نه خشمی نه هیچی ! انگار نه انگار طرف زده خواهرشو کشته !

مشکل بعدی وجود ویروس C بود ! ما نفهمیدیم بلاخره این ویروس چه اثری روی بدن قربانی میذاره . یکی میشد زامبی ! یکی هوش از سرش میپرید ! یکی در اوج هوشمندی قدرتمند میشد ! یکی کل کشتی رو میگرف (اسکی از اوروبورو) ! یکی دیگه نامیرا میشد ! انگار که انگل لاس پلاگا رو برداری با ویروس T و G قاطی کنی یه تف هم بکنی وسطش هم بزنی میشه ویروس C .

سیستم اسکیل پوینتها جالب بود ولی کافی نبود - حذف شدن گنجینه ها بسیار جای نا امیدی داره هر چند که اومدنشون هم ناامید کننده بود ولی بهتر از اینی که الان هست بود . سیستم نشانه گیری به شدت مزخرف . درست مثل بازی های شخص اول بود و وقتی که روی حالت کلاسیکش میذاشتی هدف گیری تقریبا غیر ممکن میشد .

درگیری فیزیکی با دشمنان خیلی ایده خوبی بود و باید خیلی وقت پیش به بازی اضافه میشد شاید از همون نسخه ۲ ! اینکه توی آنلاینش میتونی جای زامبی ها و جاوو ها بازی کنی و کریس و لیان و ... رو بکشی خیلی جالبه خوشم اومد ولی به طور کلی گیم پلی آنلاینش افتضاح بود و به شدت لگ داشت . البته خوبیش این بود که سایرین میتونستند جای دشمنان بازی کنند . یعنی کل محیط از پارتنرت بگیر تا دشمنان همه یک انسان داشت کنترلشون میکرد و هوش مصنوعی توی آنلاینش پشمک میشه که این مورد خیلی خوبه . مخصوصا که وقتی داری آنلاین بازی میکنی سناریو های مختلف به هم ربط دارند . یعنی اگر شما مشغول بازی با لیان باشید توی اتاقی که پروتوتایپها رو کارلا فعال میکنه توی اتاق کناری کریس و پیرز رو میبینید و اگر مشغول آنلاین بازی کردن باشید متوجه میشید که اون طرف هم دو نفر آدم دارند بازی مکنند و نه هوش مصنوعی - این برای من خیلی جالب بود .

mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 15:42
یعنی چی بازی رو تمام کردی ؟ این بازی که هنوز برای کامیپوتر هم نیومده شما تمامش کردی؟

alipsp
22-10-2012, 17:35
دوست عزیز بازیها معمولا اول برای کنسولها میاد بعد با تاخیر برای کامپیوتر میاد
شما فکر کنم برعکس گرفتی این قضیه رو
بله این بازی 20 روزی هست واسه پی اس 3 و ایکس باکس 360 اومده

rima_11788
24-10-2012, 00:53
سلام. من با سیو بازی مشکل دارم. بازیو تا یجایی میرم بعد که میام بیرون مینویسه سیو درست ایست ولی وقتی دوباره میزم تو بازی از جای قبلی که خودش اتئماتیک سیو کرده میاد. من نسخه xbox بازی میکنم.لطفا کمک کنید

alipsp
24-10-2012, 01:03
سلام. من با سیو بازی مشکل دارم. بازیو تا یجایی میرم بعد که میام بیرون مینویسه سیو درست ایست ولی وقتی دوباره میزم تو بازی از جای قبلی که خودش اتئماتیک سیو کرده میاد. من نسخه xbox بازی میکنم.لطفا کمک کنید

دوست عزیز این سیستم سیو بازی هست.شما نمیتونید هرجا خواستید سیو کنید خارج بشید
اون سیوی که شما انجام میدید فقط رکوردهاتون رو سیو میکنه.شروع مجدد فقط از جایی امکانپذیر هست که خوده بازی سیو میشه
البته یه سیو هم داره زمانی که کارکتر میمیره اونم سیو رکورد هست و فقط یه چک پوینت هست.اگه خارج بشید دوباره میره اولین سیو اتوماتیک