PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

nits
24-09-2011, 16:50
من که دیگه خسته شدم . قبلا نامحدود بودم و الان 6 ماه محدود شدم . هیچ فرقی نکرده سرعت دانلود . فقط اینکه محدود خب نمیشه هیچی دانلود کرد و ادم میترســــــــــــــــــه . حالا ما که نمیدونیم چه کاری میخوان بکنن ولی سرعتها پایین میاد ولی بالا نمیره . بعضی اوقات به خودم میگم دیگه از دنیای مجازی خداحافظی کنم .

SaeedEminem2
24-09-2011, 17:02
شما مثل اینکه راحتی حجم بخری و باج بدی جون داداش ما این کاره نیستیم
شما اگر سرویس حجمی میخوای بخر اعتراض هم نکن
در ضمن 2 مگ حدود 200 کیلو بایت میشه نه 24

نابغه 2048 کیلو بیت تقسیم بر 8 می شه 240 کیلوبایت که بین 10 نفر تقسیم بشه می شه 24 کیلوبایت !
می خوای ماهی 70 تومان پول بدی واسه سرعت 24؟ مهمون من باش !

nits
24-09-2011, 17:16
نابغه 2048 کیلو بیت تقسیم بر 8 می شه 240 کیلوبایت که بین 10 نفر تقسیم بشه می شه 24 کیلوبایت !

یعنی اینترنت نرو

H-R-N
24-09-2011, 18:13
نابغه جان تند نرو 2048 بین 10 نفر شیر میشه 200
اینطور که شما میگی یعنی واسه 24 کیلو بایت 70 تومن بدی
خوب سرویس 256 نامحدود رو الان دارن میدن حدود 40 تومن پس تنظیم مقررات اون موقع تا حالا بیکار بوده و ابنطور که شما میگی میخواسته قیمت اینترنت رو گرون کنه
در ضمن اگر شما راست میگفتی که الان خوش به حال isp ها بود اینقدر واسه فروختن تعرفه نامحدود تفره نمیرفتن فورا شروع به فروش کرده بودن و سرویس ها رو اینطور که شما میگی 2 برابر میفروختن دیگه
حالا کی نابغه هست

SaeedEminem2
24-09-2011, 18:56
خوب سرویس 256 نامحدود رو الان دارن میدن حدود 40 تومن پس تنظیم مقررات اون موقع تا حالا بیکار بوده و ابنطور که شما میگی میخواسته قیمت اینترنت رو گرون کنه
در ضمن اگر شما راست میگفتی که الان خوش به حال isp ها بود اینقدر واسه فروختن تعرفه نامحدود تفره نمیرفتن فورا شروع به فروش کرده بودن و سرویس ها رو اینطور که شما میگی 2 برابر میفروختن دیگه
حالا کی نابغه هست

به کیلو بایت می شه 24 !
این مدل تعرفه های جدید واسه آی اس پی ها به صرفه نیست و به همین دلیله که دارن مقاومت می کنن، بعد از مجبور شدنشون میان حتما شیر می کنن و کیفیت رو پایین میارن که مردم بر گردن به سرویس های قبلی تا بتونن دوباره با فروختن گیگ سود قبلی رو بدست بیارن
مثل اینکه از قیمت های جدید خبر تداری که مثلا 2 مگ پارس آنلاین ماهی 400 تومانه
در ضمن این سرویسی که می گی اگه آش دهن سوزیه چرا نمی ری ازش بگیری؟

BursT
24-09-2011, 18:58
حالا کی نابغه هست
دفعه بیستمه که این قضیه مطرح می شه.
سرعت اینترنت برحسب بیت هست.سرعت دانلود بر حسب بایت:19:
سرعت دانلود اینترنت 2مگابیتی بر فرض استفاده 10 نفر همزمان میشه 24 کیلوبایت

یه سوال ، اشخاصی که تا قبل از این طرح از ISP های مختلف سرویس نامحدود داشتن ، معمولا سرعتشون چقدر بوده ؟ آیا مثلا اگه یه شرکتی ضریب 1 به 4 برای سرویس های نامحدود داشته ، یعنی سرعت اینها در اکثر مواقع یک چهارم سرعت اسمی که میگرفتن بوده ؟

این پست رو هم بی زحمت یه نگاهی بندازید !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم طبق قانون ضریب اشتراکشون 8 تا باشه ولی به خاطر گرانی و استقبال کم از اینترنت نامحدود نسبت به محدود ضریب اشتراکشون خیلی کمه.

اون پستتون هم خوندم.مسئله اینه که ضریب اشتراک اینترنت های محدود هم خیلی بیشتر از چیزی هست که باید باشه(اگه لیست قیمت پهنای باندی که گذاشتمو ببینید با دودوتا چهارتا متوجه می شید که با ضریب اشتراک 1به 8 نمی صرفه براشون).ولی چون سرویس ها محدود هست، تمام کسایی که سرویس بینشون share شده باهم دانلود نمی کنند و این مسئله نمود نمی کنه.ولی با نامحدود شدن سرویس ها این نگرانی برطرف می شه و اون وقت هست که سرویس ها همیشه در حالت مینیموم سرعت میمونن

mehdi_08
24-09-2011, 19:41
حالا کی نابغه هست

دوستان لطفا واحد های کیلو بیت و کیلوبایت رو قاطی نکنن:11:
2048 کیوبیت بر ثانیه که بین ده نفر شیر می شه و ازشون پول 2048 گرفته می شه پس به هر مشترک در صورت دانلود همزمان هر ده نفر (که با وجود وضع موجود امکانش زیاده )به هر مشترک سرعت 204.8 کیلوبیت می رسه که سرعت دانلودش بر حسب کیلوبایت می شه 24 !!!!!!!!
آی اس پی ها به خاطر این مقاومت می کنن که تا حالا داشتن سود خوبی رو از اشتراک حجمی و فروش حجم بدست می آوردن و از اون طرف سرویس های نامحدود رو با قیمت های خیلی بیشتر می فروختن

mr.dengo
24-09-2011, 22:41
بابا بچه ها صلوات بفرسید تموم شه بره
مثله خانوما باهم دعوا نکنید :31: هممون اومدیم از هم یه چیزایی یاد بگیرم همین

M e i s a m
24-09-2011, 23:01
یه نگاهی به طرفین مجادله و تشکر ها و... بندازید میبینید که مخالفت 2 گروه موافق و مخالف این طرح دامنه ی بیشتر تری داره! و فقط مربوط به این طرح نیست
اقا بیخیال شید دیگه
تنها چیزی که معلومه اینه که نه خوبی این طرح ثابت شده نه بدیش
محاسباتی هم که میکنید درسته ولی این که در عمل چه شرایطی داشته باشیم هنوز معلوم نیست
و اینکه تعرفه های قبلی حذف نمیشن و هستن (1000000 بار) ولی ممکنه سرعت یه سری کم شه و مال یه سری اضافه شه که عدالت رعایت شده و دوستان نباید فقط خودشون رو ببینند
تو صفحات قبلی صحبت از همدلی بود ولی الان به نتیجه مشترک نرسیدیم که هیچ دعوا هم شده!
میخوام 2 گروه رو به اشتی سوق بدم با این پستم :31: بزن تشکر رو تا موضع خودت رو در قبال اینترنت خراب ایران نشون بدی نه در مقابل کسایی که از طرح محدود استفاده میکنن یا نامحدود
و چیزی که معلومه اینه که همه میخوان اینترنت بهتر شه هم از لحاظ حجم هم سرعت هم اشتراک و کیفیت و پشتیبانی و هم سایر محدودیت ها
اوکی تا اینجا؟

zed2
25-09-2011, 00:02
دوستان عزیز
اول از همه لطفا ادب رو رعایت کنید همچنین قبل از پست زدن یکبار دیگر قوانین انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید
در صورت تکرار درگیری با کاربران برخورد خواهد شد.

pouria_br
25-09-2011, 00:05
بفرما همینو میخواستید؟
حتما باید ادمینن رو از خواب بیدار میکردید با سر و صداتون :31:
بابا چه فرقی میکنه حالا بیت و بایت
یه سرچ کنی میفهمی کدوم کدومه :31:

Ultimator
25-09-2011, 00:40
این بحث اشتراک یک به 10 رویای کاربراست گاهی :دی حد اقل من یه مدتی بود برام . صحبت یه به سی و یک به چهل بود منطقه ما ، الان بهتر شده . [پارس آنلاین]

nits
25-09-2011, 00:55
چه سرویسهایی هم میدن که بخواهیم سرش بحث کنیم و مخالفت و موافقت بکنیم . من سایتهای ای اس پی های دیگه نرفتم ولی واسه اندیشه سبز خزر گیلان که برید نوشته : با اینترنت پرسرعت بر عرصه اینترنت باقی بمانید !!!!!!!!!!!!!!!!! همین که نمیگن پرسرعت من وصل میشم به 220 ولت

M e i s a m
25-09-2011, 01:01
این بحث اشتراک یک به 10 رویای کاربراست گاهی :دی حد اقل من یه مدتی بود برام . صحبت یه به سی و یک به چهل بود منطقه ما ، الان بهتر شده . [پارس آنلاین]

اتفاقا یه بنده خدایی هم امروز به من همین حرفو زد اون میگفت برای شرکت ها (نمایندگی شرکت پارس) ابلاغیه زدن حداقل بین 10 نفر اشتراک بذارین من میگفتم نه حداکثر 10 نفر... :41:

M e i s a m
25-09-2011, 13:52
من یه نامحدود گرفتم امروز به زور
اون دوست مون هم درست میگه کلی زور زدن که نبرم من با پررویی گرفتم
512
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

spiky
25-09-2011, 13:57
512
آپلودش واقعیه؟ ماکسیمم سرعت آپلود چنده؟

Le0nard0
25-09-2011, 14:04
512
تهران؟
آپلودت واقعا همینه؟؟:18:

mehdi_08
25-09-2011, 14:06
512
سلام
محدودیت حجمی براتون گذاشتن یا نه؟؟؟
بعدیش مگه شما سرویس 512 نگرفتین؟ خوب باید حداکثر 512 سرعت دانلود داشته باشین نه 1.5 مگابیت؟؟؟
یعنی پارس آنلاین عمدا سرعت ها رو بالاتر می بنده

pcsoft
25-09-2011, 14:12
سلام
بعدیش مگه شما سرویس 512 نگرفتین؟ خوب باید حداکثر 512 سرعت دانلود داشته باشین نه 1.5 مگابیت؟؟؟

شاید هم بخاطر تازگی طرح هستش یا نبودن دیگر افراد در اشتراک.
به هر حال باید ببینیم در این مدتی که این سرویس رو دارن سرعت چه تفاوتی می کنه.
ولی سرعت آپلودش ناامیدکنندست.ببینیم چی میشه.
یه تست هم بکنین یه فایل آپلود کنین ببینین چطوریه سرعتش..

BursT
25-09-2011, 14:19
یعنی پارس آنلاین عمدا سرعت ها رو بالاتر می بنده این تکنیک این شرکت هاست برای درآمد بیشتر.همینکارو برای سرویس های محدود هم می کنن ولی فکر کنم برای سرویس های نامحدود دیر یا زود گندش در بیاد.
به جای اینکه 512 رو بین 10 نفر share کنند.می تونن 2 مگابیت رو بین 40 نفر share کنند.اینا با این فرض که احتمال دانلود همزمان این افراد باهم خیلی کم هست و گندش در نمیاد(!)میان 2 مگابیتو فرضا بین 60 نفر share می کنند و سود قبلی رو جبران می کنن.

سرعت آپلودش خیلی هم بد نیست!!!اگه زیر 0.025 باشه حق شکایت داره!!

SevenCity
25-09-2011, 14:28
من خیلی از صفحات رو نخوندم الان مشکل مخالفان این طرح چیه؟ چون سرویس های محدودشون که سرجاشه!؟ مثل شرکت ها دارن برای یوزرها دل میسوزونن که آقا این سرویس جدید رو نخر که خوب نیست؟ یا اینکه امکان میدن سرویس های جدید جایگزین بشه؟

mehdi_08
25-09-2011, 14:41

آخه اینا گفتن مثلا مشترک 512 با دخ نفر دیگه یه خط 512 رو شریکه این که الان می بینم سرعت دانلود این سرویس دوستمون روی 512 ست نشده
قضیه خیلی مشکوکه :31:

M e i s a m
25-09-2011, 14:46
آپلودش واقعیه؟ ماکسیمم سرعت آپلود چنده؟
ماکزیموم دان 2مگ و اپ رو نمیدونم
قبلا هم اپلودم پایین بود ولی راحت کارمو میکردم حالا شاید تو این ساعت یا سرور اینطوریه معلوم میشه بعدا...

تهران؟
آپلودت واقعا همینه؟؟:18:
فعلا بله البته تست نگرفتم دیگه ولی تو دانلود مشکل ندارم سرعتم الان 240 هست...

سلام
نه محدودیت حجمی نداره تو پنل نگاه کردم

درست میگید شاید بخاطر تازگیش باشه

M e i s a m
25-09-2011, 14:58
آخه اینا گفتن مثلا مشترک 512 با دخ نفر دیگه یه خط 512 رو شریکه این که الان می بینم سرعت دانلود این سرویس دوستمون روی 512 ست نشده
قضیه خیلی مشکوکه :31:

به من میگفت این خط ها بین 10 نفر تقسیم میشه من میگفتم شیر میشه اون میگفت نه شما نمیدونی تقسیم میشه اینا... خدا کنه سرعتم خوب بمونه
البته نمیخواستم اینو بگم تا مطمئن شم چون الان ویندوزم ایکس پیه و پینگ و سرعتش افتضاحه میخواستم تا 7 رو درست کنم صبر کنم ولی خب ولش این رو هم بگم که نوسان سرعت هم دارم ولی زیر 50 60 نمیره سرعتم
یه جورایی شاید هر 10 مین یه لگ بده بعدش رفع شه...

kamran987456
25-09-2011, 15:24
من خیلی از صفحات رو نخوندم الان مشکل مخالفان این طرح چیه؟ چون سرویس های محدودشون که سرجاشه!؟ مثل شرکت ها دارن برای یوزرها دل میسوزونن که آقا این سرویس جدید رو نخر که خوب نیست؟ یا اینکه امکان میدن سرویس های جدید جایگزین بشه؟
خب صفحات رو نخوندی مشکل رو نمیدونی !!!
اوایل تایپک چند تا خبر بود که فروش کیلویی اینترنت مونوع و از این حرفا ولی بعدش که که مشخص شد محدود ها هم باقی میمونن دیگه مخالفتی نیست

M e i s a m
25-09-2011, 16:41
با این وضعیت به نظرم تاپیک بسته شه بهتره؛ تو تاپیک قبلی دعوا ها کمتر بود :|

feizol65
25-09-2011, 19:28

یک به چهل ، شیر می کنن و 128 رو روی 2 مگ می بندن.
اما الان یک به ده شیر می کنن و 128 رو روی 128 می بندن.
این رویائه یا کابوس ! :31:

Babak
25-09-2011, 19:55
تاپیک مالامال از در فشانی. قفل شد تا رسیدگی مدیران.