مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟
سلام
پارس آنلاین از کی اجرا می کنه؟
SevenCity
03-09-2011, 21:08
این درنانت چند وقته قیمتاش تغییر کرده؟
تهران هم سرویس میده؟
قیمتاش درسته یا باز باید پایینتر بیاد؟
512 نامحدودش یه خورده گرونه
yashgin128
03-09-2011, 21:39
عزیز تورکسل این کارو نکرده، شرکتی که این کار رو کرده تورک تلکوم هست!
و در مورد شما هم باید بگم که:
ظاهرا با اسم ترکیه مشکل دارید؟؟؟؟؟
ترکیه یک کشور با شرایط مشابه ایران هست(البته بدون نفت و گاز!) که در زمینه اینترنت چند صد برابر پیشرفته تر از ایرانه! البته در بیشتر زمینه ها هم از ما پیشرفته تر هستند! بنظر شما نیابد زانوی غم بقل بگیریم؟
اهمیت این موضوع در این هست که تورک تلکوم تامین کننده پهنای باند فیبری هست که به ترکیه رفته!
وقتی از مسئولین شرکت زیرساخت پرسیده میشه که چرا پهنای باند نمیخرید میگن سعی میکنیم بخریم! داریم ارتقا میدیم! در 6 ماه آینده فلان میزان افزوده میشه!...
در حالی که اگه بخواهند خیلی راحت و کم هزینه میتونن از تورک تلکم پهنای باند خریداری کنند!(تورک تلکم در سراسر اروپا کابل نوری اختصاصی داره!)
جالب قیمت فروش تورک تلکم هست، اینترنت 20Mbps رو ماهانه 9.99 لیر میفروشه(چند ماه پیش اینطوری بود، حالا رو نمیدونم!) یعنی هر یک مگ پهنای باند فقط 350 تا تک تومنی!!!
حالا زانوی غم بغل بگیریم که چی بشه؟هان
همین ترکیه هم باید نسبت به یه کشوری مث کره زانوی غم بغل بگیره.
چیزی که مشخصه هیچ فایده ای برای ما نداره این حرف ها .مگه مسئولین خودشون خبر ندارند.
اصلا مگه افزایش سرعت اینترنت یه چیز خیلی غولیه که تو ایران نشه اجراش کرد؟نکنه شما فک میکنید ترک ها توانایی این کار رو دارند و لی ما نداریم از لحاظ امکانات و فناوری .
نه خیر مشکل در جای دیگر است.مشکل بر سر نتوانستن نیست مشکل بر سر نخواستن هست.
و به همبن دلیل براشون فرق نمیکنه که ترکیه اینترنت حتی 1 ترابایتی بده.
در ضمن یه نکته ای هم برای دوستانی میگم که پیش خودشون فک میکنند دیگه تموم شد و از هفته دیگه اینترنت نامحدود سر سفره هاشونه.مطمئن باشید این هم مث خیلی از طرح های دیگه میشه.
هیچ چیزی این وسط نصیب کاربر نهایی نمیشه.مطمئن باشید
M e i s a m
03-09-2011, 21:49
لاقل بذار دلمون رو صابون بزنیم و خوشحال باشیم از اینکه خدا نصیبمون کرد و تو کشور جمهوری اسلامی ایران چشم باز کردیم حداقلش اینجوری یکی دوسال در پیشرو رو سریعتر میگذرونیم :-((
SaeedEminem2
03-09-2011, 22:12
دقیقا مشکل سر نخواستنه و به همین دلیله که ما باید زانوی غم بزنیم تو سرمون !
amir200812
03-09-2011, 22:19
حالا زانوی غم بغل بگیریم که چی بشه؟هان
همین ترکیه هم باید نسبت به یه کشوری مث کره زانوی غم بغل بگیره.
چیزی که مشخصه هیچ فایده ای برای ما نداره این حرف ها .مگه مسئولین خودشون خبر ندارند.
اصلا مگه افزایش سرعت اینترنت یه چیز خیلی غولیه که تو ایران نشه اجراش کرد؟نکنه شما فک میکنید ترک ها توانایی این کار رو دارند و لی ما نداریم از لحاظ امکانات و فناوری .
نه خیر مشکل در جای دیگر است.مشکل بر سر نتوانستن نیست مشکل بر سر نخواستن هست.
و به همبن دلیل براشون فرق نمیکنه که ترکیه اینترنت حتی 1 ترابایتی بده.
در ضمن یه نکته ای هم برای دوستانی میگم که پیش خودشون فک میکنند دیگه تموم شد و از هفته دیگه اینترنت نامحدود سر سفره هاشونه.مطمئن باشید این هم مث خیلی از طرح های دیگه میشه.
هیچ چیزی این وسط نصیب کاربر نهایی نمیشه.مطمئن باشید
جناب باید ببینیم کشور های اطراف و هم شرایط با ما در چه سطحی هستند، در همان سطح و حتی بالاتر از اون سطح رو هدف بگیریم!
اگه جناب عالی بگی همین اینترنت 128 نا محدود برام کافیه، از سرمم زیاده، مگه میخوام چیکار کنم،... نتیجه این میشه که بجای 128 نامحدود ، اینترنت 128 با اشتراک 1 به 10 میدم بهت که بری بوق بزنی!!:27:
Extreme-Forces
03-09-2011, 22:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ساعت 11:15 هست. 2 ساعت قبل اینکه ترافیک رایگان بشه.(128 پارس انلاین).یادمه یه تاپیک یه کارشناس گفته بود اگه محدودیت حجمی برداشته بشه سرعت بشدت افت میکنه به خاطر دانلود همزمان کاربران.اخه یکی نیست بگه هر شب 2 ساعت قبل ترافیک رایگان ملت شروع مبکنن به دانلود؟ نه واقعا فرض کردن با چه موجودی طرف معامله هستن؟
مشکل ما فقط محدودیت هست که ISP سودش رو از ما میگیره . الان همین پیچ 10 دقیقه طول کشید بیاد.
اصلا ولش. من که نمیدونم چی بگم.:32:
چرا این قانون برای وایمکس اجرا نمیشه؟
اگه اجرا بشه خیلی خوبه چون پهنای باندش نجومیه و به این راحتی کم نمیاد و حتی تو ساعات رایگان هم افت سرعت نخواهیم داشت
افت سرعت = محدوديت آي اس پي
زنگ زدم شاتل ميگه فعلا قيمت رو نميخوايم كم كنيم
شيطونه ميگه زنگ بزنم رگلاتوري ... :دي
mhv_kntu
03-09-2011, 23:11
افت سرعت = محدوديت آي اس پي
زنگ زدم شاتل ميگه فعلا قيمت رو نميخوايم كم كنيم
شيطونه ميگه زنگ بزنم رگلاتوري ... :دي
نمایندگی شاتل شهر ما و خود مخابرات ما که سرویس با همون قیمت ها ولی با محدودیت حجمی میده کلا خبری از این مسائل و اطلاعیه ندارن !
فکر کنم فقط ما هستیم که داریم بحث الکی می کنیم ! سر یک اطلاعیه سازمان تنظیم مقررات که 10 تا ابلاغیش 1 دونش نصف و نیمه اجرا میشه ببین چه جنجال بیخودی بپا کردیم !
پ . ن : دوستان بیخیال بحث کره جنوبی و ترکیه و افغانستان و ... شین . کاملا مشخصه که بحث تونستن نیست و بحث خواستن و نخواستن هست. قبلا تو فروم ها و تاپیک های دیگه زیاد بحث شده و جاش این تاپیک نیست.
SaeedEminem2
04-09-2011, 00:14
البته اینطوری هم نیست که ما اینجا بحث کنیم و دور خودمون چرخیده باشیم چون قطعا تمام آی اس پی ها و حتی خود مخابرات مامورانی دارن که میان این تاپیک هارو می خونن
پس بهتره از الان راضی و مشتاق نباشین که هر بلایی دلشون خواست سرمون میارن
بهتره بدونن که ما به کم قانع نیستیم و نباید زیر بار طرحی بریم که از همین آشفته بازار فعلی بدتر باشه
p30world am
04-09-2011, 07:40
اینترنت با سرعت بسیاربالا بدون محدودیت حجمی رو همگی خواستاریم.اگه نامحدود بدن باید سرعت رو نیز بالا ببرن.در این صورت میشه گفت که تحولی صورت گرفته.
feizol65
04-09-2011, 10:11
خب الان ما چکار کنیم که ترکیه فیبر نوری 1000 مگابیتی داره ارائه میده؟
خب الان خبرش رسید که کره جنوبی برای کاربران خانگی اینترنت گیگابیتی می خواد راه اندازی کنه...
توی هر مملکتی زندگی می کنی باید شرایطش رو بشناسی و خودتو باهاش وفق بدی. نمی خوای، برو بیرون از ایران برو ترکیه. برو کره جنوبی.
ما باید زانوی غم بغل بگیریم؟
الان منظورت از این حرف چی بود کلا؟ که بگیم ای وای ما توی کیلوبیتش موندیم ببینید ترکیه رو!:18:
والا... ما داریم سعی می کنیم(سعی) که شرایط رو بهتر کنیم بعضی ها میان اینطور برخورد می کنن با قضیه..
موفق باشيد. سعي كنيد. كلاً سعي كردن ، كار خوبيه ! :21::31::31::31:
ولي من كه چشمم آب نميخوره !
چون مسئولان مملكت با اينترنت مخالفن و كاربر هيچ كاري نميتونه بكنه ! :19:
SevenCity
04-09-2011, 10:45
سرعت و کیفیت مهمه اما چیزی که روش مانور نکردیم و خیلی مهمه قیمته میدونید که نود درصد شرکت ها نامحدود دارن با کیفیت خوب ولی خیلی گرونه
مسئولان میدونند که ملت نفهم نیستند مسئولان بیسواد فکر نکنند میتونند قضیه رو سرهم بیارن و مردم هم ساکت بشینند
پس حواستون رو جمع کنید وسریعا قیمتها رو کاهش بدین تا افکار رادیکالی به سر مردم نزده...
مشکل اینه که تو ایران به مردم به شکل رعیت نگاه میکنند.مردم همیشه وظیفه دارند همه کاراشون رو مطابق میل مسئولین انجام بدن اما مسئولین کمترین حقوقی برای مردم قائل نیستند.وقتی با isp حرف میزنی انگار بدهکاری بهشون انگار نه انگار که اونا باید دنبال کاربر باشند.البته لابد مردم اونقدر توانایی دارند که پول سرویس 1000مگ اروپا رو به 128 بدن
samanqaz
04-09-2011, 12:53
آقا تا چند وقت دیگه میگن یه اینترنتی میخواد بیاد به نام اینترنت چمدانی که تمام اینترنت رو بدون محدودیت و سانسور در اختیار کاربرا میذاره، پس زیاد نگران حجم و سرعت ای دی اس التون نباشید.
اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد. سعي كنيد. كلاً سعي كردن ، كار خوبيه ! :21::31::31::31:
ولي من كه چشمم آب نميخوره !
چون مسئولان مملكت با اينترنت مخالفن و كاربر هيچ كاري نميتونه بكنه ! :19:
شما هم مثل اینکه سعی دوست دارین؟
منظورم از سعی اینه که به این مسئولین ... بفهمونیم ما هم آدمیم سرمون میشه فکر نکنن با نفهم طرفن.
همین. سعی مون برای اینه که حقمون رو بگیریم.
این ها رو متوجه میشی؟
mr.dengo
04-09-2011, 12:58
این کارا همش از ترس اینترنت چمدانی هستش اون دوستانی که میگن سرعت کم میشه باور کنید نمیشه این طرحو درست کردن که مردم نرن سراغ اینترنت چمدانی
خدا کنه زودتر این اینترنت چمدانی بیاد تا اینا یه تکونی به خودشون بدن.
قیمتش معلوم نشده؟
wordship
04-09-2011, 13:19
خدا کنه زودتر این اینترنت چمدانی بیاد تا اینا یه تکونی به خودشون بدن.
قیمتش معلوم نشده؟
مجانیه :دی
جالبه. میگم نرم افزارش رو خودشون طراحی کردن؟آخه می گفتن یه نرم افزار توی لپ تاپه هست
البته اطمینانی بهش نیست ولی همین که بیاد و شاهد خاک خوردن پورت های شرکت ها باشیم لذت بخشه :31:
wordship
04-09-2011, 13:52
جالبه. میگم نرم افزارش رو خودشون طراحی کردن؟آخه می گفتن یه نرم افزار توی لپ تاپه هست
البته اطمینانی بهش نیست ولی همین که بیاد و شاهد خاک خوردن پورت های شرکت ها باشیم لذت بخشه :31:
نرم افزارشم میاد 56 روز دیگه :
خودشم احتمالا تا فروردین امسال بیاد...
feizol65
04-09-2011, 14:27
شما هم مثل اینکه سعی دوست دارین؟
منظورم از سعی اینه که به این مسئولین ... بفهمونیم ما هم آدمیم سرمون میشه فکر نکنن با نفهم طرفن.
همین. سعی مون برای اینه که حقمون رو بگیریم.
این ها رو متوجه میشی؟
عزيزدل !
شما ، آدم ! 100 نفر ديگه هم مثل خودت پيدا كردي و اعتراض كرديد !
اتفاقي ميافته ؟!! محاله !
كدوم حق ؟!!!
از نظر مسئولين ... ، شما اصلا حقي به اسم اينترنت نداري ! اينترنت يه موجود خطرناكه !
من زنگ زدم ISP و اعتراض كردم. سرعتم كمتر شد ! به كي اعتراض كنم ؟! نتيجه اي داره ؟! عمراً جواب بده.
حالا هي سعي كن ! این ها رو متوجه میشی ؟
این کارا همش از ترس اینترنت چمدانی هستش اون دوستانی که میگن سرعت کم میشه باور کنید نمیشه این طرحو درست کردن که مردم نرن سراغ اینترنت چمدانی
اگه ميخوان حال بدن ، خب چرا ضريب اشتراك تعيين كردن ؟!!!!!!!!!!!!!
عزيزدل !
كدوم حق ؟!!!
از نظر مسئولين ... ، شما اصلا حقي به اسم اينترنت نداري ! اينترنت يه موجود خطرناكه !
من زنگ زدم ISP و اعتراض كردم. سرعتم كمتر شد ! به كي اعتراض كنم ؟! نتيجه اي داره ؟! عمراً جواب بده.
مشكل مملكت ما اينه كه خيلي ها همين تفكر شما توشون ايجاد شده و هر بلايي سرشون مياد ميگن اعتراض كنيم كه چي بشه اصلا حق اعتراض نداريم ، اعتراض كنيم همينم ازمون مي گيرن !! اعتراض كنيم فلان ميشه بهمان ميشه و همينه كه ما وضعمون اينه و بقيه دنيا وضعشون اونه !!!! قرار نيست فردي از اسمون بياد و بما حال بده مملكت و اوضاعمون رو درست كنه درست كردن اوضاع و پيشرفت از همين چيزهاي كوچيك شروع ميشه
عزيزدل !
كدوم حق ؟!!!
شما میگی اعتراض کنیم اتفاقی اصلا نمیافته!
خب به نظر شما اگه اعتراض نکنیم اتفاقی می اقته؟ وقتی اعتراضی نکنیم یعنی از این سرویس راضی هستیم.
pasargadd
04-09-2011, 15:10
توی فرم درخواست adsl شرکت پارس انلاین یک قسمتی داره به این شرح:
متقاضی بدین وسیله متعهد میگردد چنانچه در اینده به دلایل فنی امکان ارائه سرویس نبود و یا منجر به قطع سرویس شد حق هیچ گونه اعتراضی ندارم.
حالا با این شرایط اگر سرعت کم بشه یا هر چیزه دیگه و شما زنگ بزنین میگن مگه فرم تعهد نامرو امضا نکردی.
با این اوضاع چه اعتراضی میشه کرد وقتی دارن از ما امضا میگیرن مبنی بر نداشتن حق اعتراض.
kamran987456
04-09-2011, 15:22
میگم باید کم کم تاپک نظر سنجی اینترنت چمدانی رو بزنیم
فعلا که اینها خیال ندارن تغییری ایجاد بدن
نرم افزارشم میاد 56 روز دیگه
اگه تا 56 روز ديگه اوضاع اينترنت ADSL ما از اين چمدونيه بدتر باشه ، من ADSL رو جمع ميكنم و ميرم سراغ اين يكي !
خسته شدم بس كه پول مفت دادم .
الان پينگ من به 4.2.2.4 دوروبر 900 هست ، هيچي باز نميشه ، زنگ ميزنم آي اس پي ميگه حل ميشه
شب همش دي سي هست
ديگه تحمل ندارم ....
wordship
04-09-2011, 15:39
اگه تا 56 روز ديگه اوضاع اينترنت ADSL ما از اين چمدونيه بدتر باشه ، من ADSL رو جمع ميكنم و ميرم سراغ اين يكي !
خسته شدم بس كه پول مفت دادم .
الان پينگ من به 4.2.2.4 دوروبر 900 هست ، هيچي باز نميشه ، زنگ ميزنم آي اس پي ميگه حل ميشه
شب همش دي سي هست
ديگه تحمل ندارم ....
البته خودش تا به ایران راه پیدا کنه حدود 7 ماه دیگه وقت میخواد اونم اگر ....
میگم باید کم کم تاپک نظر سنجی اینترنت چمدانی رو بزنیم
فعلا که اینها خیال ندارن تغییری ایجاد بدن
تاپیک داره...:
samanqaz
04-09-2011, 17:04
اینترنت چمدانی یا اینترنت نامرئی یه طرح اینترنت کاملا رایگان، آزاد و غیرقابل کنترل و کشف از طرف دولت آ.م.ر.ی.ک.ا برای مبارزه با سانسور اینترنت در کشورهایی که به شدت اینترنت رو کنترل می کنند هست که به صورت یک چمدان با قابلیت بیسیم بطور پنهان از مرزهای کشورها عبور داده میشه
اینم لینک خبرش
feizol65
04-09-2011, 17:56
مشكل مملكت ما اينه كه خيلي ها همين تفكر شما توشون ايجاد شده و هر بلايي سرشون مياد ميگن اعتراض كنيم كه چي بشه اصلا حق اعتراض نداريم ، اعتراض كنيم همينم ازمون مي گيرن !! اعتراض كنيم فلان ميشه بهمان ميشه و همينه كه ما وضعمون اينه و بقيه دنيا وضعشون اونه !!!! قرار نيست فردي از اسمون بياد و بما حال بده مملكت و اوضاعمون رو درست كنه درست كردن اوضاع و پيشرفت از همين چيزهاي كوچيك شروع ميشه
شما میگی اعتراض کنیم اتفاقی اصلا نمیافته!
خب به نظر شما اگه اعتراض نکنیم اتفاقی می اقته؟ وقتی اعتراضی نکنیم یعنی از این سرویس راضی هستیم.
اعتراض ، پشتوانه میخواد. باید یه قدرتی پشتت باشه.
اگه یه آدم ضعیف به یه زورگو اعتراض کنه ، راه به جایی نمیبره ؛ چه بسا ضرر هم بکنه !
باید بقیه کاربرها باهات همراهی کنن (یعنی یه جور تحریم!) که (با شناختی که از مردم دارم) مسلماً همراهی نمی کنن .
حالا هر چقدر که میخواید شعارهای قشنگ بدید !
شما اعتراض کنید ، چند ماه دیگه نتیجه اش رو می بینیم !
SaeedEminem2
04-09-2011, 19:06
صفحه ی 54 باز نمی شه !
mhv_kntu
04-09-2011, 19:08
یعنی یکی از گرونترین سرویس های اینترنتی دنیا رو می خوان مجانی بدن ؟! من که باورم نمیشه !
البته به جاسوس ها حتما مجانی میدن ولی به مردم عادی عمرا :5:
szh_1367
04-09-2011, 19:44
من که فعلا با طرح اینترنت نامحدود موافقم
دلیل : اوضاع که بدتر از این که نمیشه یا کلا قطع میشه یا اوضاع بهتر از اینکه که هست میشه :31:
من که فعلا با طرح اینترنت نامحدود موافقم
دلیل : اوضاع که بدتر از این که نمیشه یا کلا قطع میشه یا اوضاع بهتر از اینکه که هست میشه :31:
چرا بدتر هم میشه پینگ بالای 1000ندیدی؟کسایی که از مخابرات نامحدود گرفتن میدونن
M e i s a m
04-09-2011, 23:13
من دو روزه به مخابرات شهرمون و پارس انلاین نامه دادم که لاقل بدونم کی تعرفه تغییر میدن ولی هنوز ج ندادن
دفعه های قبلی که به پارس نامه میدادم تو کمتر از یک روز جواب میدادن ولی الان دیگه
مخابرات که هیچی اینقدر حالشون خرابه تو قسمت تعرفه ها بجای اینکه جدول بکشن و اعداد و ارقام وارد کنن ورداشتن با موبایلشون از برگه های قرمز و زرد و سبز و... عکس انداختن و گذاشتن تو سایت/؟$%&X! شون
باور ندارین بگین لینک بدم...
اگه واقعا اجرا بشه و سرعتا تغییر نکنه چرا موافق نباشیم حاجی:3:
در ضمن یادتون نره اینجا ایرانه شاید این طرح واسه نوه هاتون اجرا بشه...بهتون قول میدم اونا هم Dial Up رو با این طرح تجربه میکنن
پس بهتره پیشاپیش قضاوت نکنیم صبر کنیم تا عملی بشه
چرا بدتر هم میشه پینگ بالای 1000ندیدی؟کسایی که از مخابرات نامحدود گرفتن میدونن
512 نامحدود - کرمانشاه
lucky_luke
05-09-2011, 01:59
512 نامحدود - کرمانشاه
حرکت بسیار زیبایی بود!!
تا حالا چندین نفراومدن و وضعیت سرویس نامحدودشون رو نشون دادن......ولی باز هم یه عده میان میگن سرعتتون میاد به فررش و پینگتون هم میره به عرش
ولی فعلا که خبری نشده......واسه خودشون یه چیزی گفتن مسئولین محترم......ما چرا جدی گرفتیم؟!!؟
V i r u s e r
05-09-2011, 08:09
حرکت بسیار زیبایی بود!!
تا حالا چندین نفراومدن و وضعیت سرویس نامحدودشون رو نشون دادن......ولی باز هم یه عده میان میگن سرعتتون میاد به فررش و پینگتون هم میره به عرش
ولی فعلا که خبری نشده......واسه خودشون یه چیزی گفتن مسئولین محترم......ما چرا جدی گرفتیم؟!!؟
خوب هنوز که طرح اجرا نشده.
به نظرم سرعت نامحدود قبل و بعد از اجرای طرح 180 درجه فرق می کنه
من خودم مشترک نامحدود هستم
512 نامحدود - کرمانشاه
آقا شما زمان های خوبشو نشون دادین چرا اینو نشون نمیدین؟
خود پشتیبانی مخابرات هم میگه از ما نگیرین باور نمیکنین لینک یکی از کاربراشو بدم
wordship
05-09-2011, 11:46
میگم امروز هم که دوشنبه هست و هنوز هیچ خبری نشده!
کسی هست که اطلاع دقیقی داشته باشه (خارج از نظر های شخصی )که ایا این طرح عملی میشه یا نه؟
عزیز این تستی که گذاشتی سرورشو دیدی کجاس؟
اینم یه تست وسط روز! که از محدود خیلی شرکتا بهتره
اون دوستیم گفته هنوز طرح اجرا نشده! باید بگم که دیگه بعضی از مراکز مخابراتی پورت خالی ندارن یعنی تقریبا قانون 1 به 8 داره اجرا میشه و وضعیتش اینجوریه
hadihoseynpur
05-09-2011, 11:49
من که اصلا متوجه نمیشم،بالاخره اینا میخوان کلا محدودها رو حذف کنن نامحدود بدن یا چی؟ آخه مگه الان همارا 128 39تومن میده محدودیت دانلود داره؟!!!!!!!!!!! یکی پاسخ بده
امید است که همینجوری به صورت حدس و گمان روزگار بگذره و نامحدود نشه :31:
نمیشه گفت خوبه و همینطور نمیشه گفت بده. باید وضعیت را همان موقع دید چطوره؟ و چطور عمل می کنند.
hadihoseynpur
05-09-2011, 11:53
تو خبر نوشته اینترنتی کیلویی ممنوع،یعنی محدود دیگه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه قیمت نامحدودها رو میخوان کم بیارن؟ آخه نامحدود که نامحدوده،این چه قانونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
آقا تابستان چطور باید بگذره؟باید یه حرفی بندازن وسط که سرگرمی ایجاد کنه دیگه.اگه میخواین بدونین نتیجه طرح چیه فکر کنین کدوم طرح بیشتر تیغتون میزنه همون رو اجرا میکنن
آقا تابستان چطور باید بگذره؟باید یه حرفی بندازن وسط که سرگرمی ایجاد کنه دیگه.اگه میخواین بدونین نتیجه طرح چیه فکر کنین کدوم طرح بیشتر تیغتون میزنه همون رو اجرا میکنن
فکر کنم همین صحبت شما درست باشه.
lucky_luke
05-09-2011, 13:52
خوب هنوز که طرح اجرا نشده.
به نظرم سرعت نامحدود قبل و بعد از اجرای طرح 180 درجه فرق می کنه
من خودم مشترک نامحدود هستم
ولی به نظر من نباید تفاوتی ایجاد بشه چون ضریب شیرینک که الان هم برای نا مدود ها اعمال میشه 10 هست
V i r u s e r
05-09-2011, 15:51
ولی به نظر من نباید تفاوتی ایجاد بشه چون ضریب شیرینک که الان هم برای نا مدود ها اعمال میشه 10 هست
کجا نوشته 1 به 10 هست؟
لینک از خود ISP دارید؟
فک نکنم 1 به 10!!! باشه
lucky_luke
05-09-2011, 16:08
کجا نوشته 1 به 10 هست؟
لینک از خود ISP دارید؟
فک نکنم 1 به 10!!! باشه
الان اکثرا 1 به 10 و یا 1 ب8 هستن......توی سایتشون معمولا نمینویسن آخه نکته ای نیست که بخوان بهش افتخار کنن
میتونید با ISP تماس بگیرید و بپرسید
V i r u s e r
05-09-2011, 16:19
زنگ زدم به ISP خودمون گفت 1به 1 هستش
حتی اگه 1 به 4 هم باشه فکر نکنم بگن
ولی خوب سرعت 30 (سرویس 128) تو خط های 1 به x یکم عجیبه:18:
lucky_luke
05-09-2011, 16:30
زنگ زدم به ISP خودمون گفت 1به 1 هستش
حتی اگه 1 به 4 هم باشه فکر نکنم بگن
ولی خوب سرعت 30 (سرویس 128) تو خط های 1 به x یکم عجیبه:18:
1 به 1 که میشه ددیکیت!!!!
قیمت 128 ددیکیت هم حداقل 40000 تومن تاز اگه برای رضای خدا کار کنن و سودی واسه خودشون نخوان!!
MASOUD_MW2
05-09-2011, 16:53
عبدالله فاتح، مدير عامل شركت پارسآنلاين
موضوع بحث جدید سازمان تنظیم مقررات که بصورت اطلاعیه درآمده پیرامون این است که سرویس ها همه باید نامحدود باشد.
به نظر مدیرعامل شرکت پارسآنلاین، این بحث ممکن و شدنی است و شرکتهای PAP میتوانند به کاربر سرویس نامحدود حجمی بدهند،اما مشکل بوجود آمده بر سر تعرفهها است.
عبدالله فاتح در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به سوابق موضوع اینترنت پرسرعت نامحدود گفت: «در ابتدا که اینترنت پرسرعت راهاندازی شد، سرویسها به صورت نامحدود بهوجود آمدند.»
وی ادامه داد: «اما زماني كه رقابت ایجاد شد و از آنجا كه شرکتها همه قصد داشتند که مصرف اینترنت را داخل سبد مصرفی خانوادهها بیاورند، و همه به دنبال این بودیم که بتوانیم به مصرف کننده سرویس اینترنت را به زیر قیمت ماهانه ۱۰هزار تومان ارائه بدهیم، کار به جایی رسید که بیاییم محدودیت حجمی بگذاریم که یک ظرفیت پهنای باند را به تعداد بیشتری از کاربران تقسیم نماییم.»
فاتح در مورد بحثهای جدید روز در مورد ارائه نامحدود حجمی اظهار داشت: «اتفاقی که اكنون افتاده این است که سازمان تنظیم مقررات، تعرفهها را همان تعرفههای ارزان قیمت در نظر گرفته ولی از طرفی فشار میآورند که سرویس نامحدود حجمی باشد.»
مدیرعامل پارسآنلاین با اشاره به تلاش شرکتهای PAP برای حل این موضوع با رگولاتوری به خبرنگار ایتنا گفت: «ما هفته پیش در سازمان تنظیم مقررات طی جلسهای که در دفتر دکتر صمیمی داشتیم همین موضوع را با سازمان بررسی کردیم.»
وی اضافه کرد: «ما با آنالیزی که در مورد همین قیمت خرید پهنای باند، انتقال به دیتاسنتر ، از دیتاسنتر تا مرکز مخابراتی و از مرکز مخابراتی تا کاربران، داشتیم به این نتیجه رسیدیم که اگر اينترنت به صورت نامحدود ارائه گردد، قیمتها بالاتر از این تعرفههایی که سازمان تنظیم مقررات تعیین نموده است، میرود.»
فاتح در پایان ضمن ابراز علاقهمندی به ارائه اینترنت پرسرعت نامحدود به كاربران خاطر نشان کرد:«فکر نميكنم هیچ یک از شرکتهای PAP با این موضوع که سرویسها را به صورت نامحدود ارائه بدهیم، مخالفتی داشته باشد. فقط باید به طریقی قیمتها و تعرفههایش تنظیم گردد.»
M e i s a m
05-09-2011, 17:09
انگار بلخره یه حرکاتی زدن ولی خدا میدونه بخوان چه تعرفه هایی بدن
به نظرتون قیمت ها در چه حدی خواهد بود؟
wordship
05-09-2011, 17:12
اونوقت ایشون که اینقدر ابراز رضایت مندی کردند از این قانون ؛ پارس انلاین از کی به این قانون عمل میکنه؟ حتی گرونتر؟ در این باره هم چیزی گفتن؟
V i r u s e r
05-09-2011, 17:30
1 به 1 که میشه ددیکیت!!!!
قیمت 128 ددیکیت هم حداقل 40000 تومن تاز اگه برای رضای خدا کار کنن و سودی واسه خودشون نخوان!!
خوب وقتی هی میگید سود کلان سود کلان خوب همینه دیگه. حجم میفروشن پهنای باند می خرن!!
از اول تاپیک دارم همینو میگم.
wordship
05-09-2011, 17:50
بعید نیست این طرح
هزینه تماس از تلفنهای ثابت شرکت مخابرات ایران با تغییر تعرفه پایه از پالس به دقیقه حداقل ۱۰ برابر افزایش مییابد.
به گزارش ايتنا از عصر ارتباط، شرکت مخابرات ایران در بسته پیشنهادی جدید خود که هماکنون در دستور کاری کمیسیون تنظیم مقررات قرار دارد علاوه بر محاسبه مکالمات به دقیقه، نرخ هر دقیقه مکالمه با تلفن ثابت شهری را حدود ۲۵۰ ریال پیشنهاد داده است که افزایش حداقل ۱۰ برابری را نسبت به تعرفههای فعلی نشان میدهد.
از سوی دیگر، تعرفه پیشنهادی شرکت مخابرات ایران درخصوص تعرفه یکسان مکالمات بین شهری و استانی رقم ۴۰۰ ریال به ازای هر دقیقه است.
این شرکت پس از خصوصی شدن در تعرفههای جدید خود به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طرح یکسانسازی تعرفه تماس بین شهری و استانی را بهصورت سراسری داده و در صورتی که رگولاتوری با تعرفههای پیشنهادی آن موافقت کند، تعرفه تماسهای بین شهری و استانی در سراسر کشور به صورت یکسان ۴۰۰ ریال خواهد شد.
شرکت مخابرات ایران مدتی است طرح یکسانسازی کدهای بین شهری را مطرح کرده که قرار بود نخستین فاز آن در استان تهران اجرا شود.
براساس این طرح، دولت متعهد شده است درصورت اجرای طرح یکسان سازی کدهای بین شهری چنانچه مخابرات با کاهش درآمد مواجه شود، نسبت به جبران درآمدهای آن برآید و چون تاکنون منبع مالی آن از سوی دولت در نظر گرفته نشده، اجرای آن بین شهرهای استان تهران هم به تعویق افتاده است و فعلا از اجرای آن خبری نیست.
شرکت مخابرات ایران در بستههای پیشنهادی خود به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص تغییر تعرفههای تلفن ثابت موضوع تغییر تعرفه از پالس به دقیقه را مطرح کرده است.
این درحالی است که اکنون واحد مکالمه با تلفن ثابت براساس پالس و برابر با معادل زمانی ۲ دقیقه و ۳۰ ثانیه است که براساس آن هزینه ۴۵ ریالی هر پالس تلفن شهری از مشترکین اخذ میشود.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در صورت تصویب بسته پیشنهادی شرکت مخابرات ایران که با عنوان عادلانه کردن تعرفههای مخابراتی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارایه داده است، پس از دیگر صورتحسابها، شوکی تازه را به خانوارها و مشاغل وارد میکند.
تعرفه کنونی تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران دومین تعرفه ارزان این خطوط سیمی تلفن در دنیا که شرکت مخابرات ایران را بر آن داشته است تا پس از خصوصی شدن نسبت به تغییر آنها براساس منافع یک شرکت خصوصی و نه دولتی اقدام کند.
تغییر نرخ مکالمات تلفن ثابت شهری و بین شهری مدتی است که از سوی شرکت مخابرات ایران مطرح شده و به دلیل اختلاف زیادی که با قیمتهای فعلی وجود دارد، سازمان تنظیم مقررات همچنان در حال بررسی آن است و از تصویب آن در کمیسیون تنظیم مقررات سر باز زده است.
لطفالله سبوحی، معاون صدور مجوز و بررسیهای فنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیش از این اعلام کرده بود که پیشنهادات پیشین مخابرات از سوی این سازمان بررسی شده و چندین مشکل در این زمینه وجود داشته که به مخابرات ارجاع شده تا اطلاعات بیشتری ارایه دهد و بتوان آن را در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بررسی کرد.
به گفته او، شرکت مخابرات براساس تحلیلها و بررسیهای کارشناسی خود قیمتهای جدیدی برای مکالمات تلفنی پیشنهاد داده که طبق آن سیستم تعرفهگذاری تغییر کرده است.
این تعرفههای پیشنهادی مخابرات درحالی است که صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بارها بسته پیشنهادی خود را عادلانه کردن تعرفهها توصیف کرده بود و علیرغم افزایش هنگفتی که در صورت تصویب این تعرفهها در صورتحساب مشترکان اعمال خواهد شد اما بر کاهش تعرفه در برخی نقاط کشور اصرار داشت.
او گفته بود که مخابرات در برخی از مواد این بسته پیشنهادی افزایش تعرفه تلفن ثابت را خواستار شده اما در بخش تلفن همراه سیاست کاهش تعرفه به ویژه در مکالمات بین استانی مدنظر است.
فیضی که از عدم بررسی و تعیین تکلیف تعرفههای پیشنهادی شرکت مخابرات ایران در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گلایهمند است، گفت: «تعرفهها در رگولاتوری گیر کرده و اجرایی نمیشوند.»
او با اشاره به اینکه این تعرفهها مرتب بهروز میشوند، افزود: «در تعرفههای پیشنهادی اصلا بحث افزایش تعرفه تماس از تلفن ثابت به تلفنهمراه و تلفنهمراه به تلفنهمراه وجود ندارد.»
به گفته او، موضوعی که شرکت مخابرات ایران بیشترین تاکید را روی آن دارد، بحث عادلانه کردن تعرفههای موجود است که بهطور کامل به شبکه تلفن ثابت کشور مربوط میشود.
فیضی با اشاره به اینکه در این بسته پیشنهادی در طرح عادلانه کردن تعرفهها هر دو موضوع افزایش و کاهش تعرفهها مطرح است، گفت: «نقاطی که هزینه تلفن ثابت آنها کاهش مییابد به مراتب بیشتر از نقاطی است که قرار است هزینههای آنها افزایش یابد.»
احتمال افزایش چند برابری و گرانی تعرفههای تلفن ثابت درحالی به میان آمده که شرکت مخابرات بارها از عدم تاثیر طرح هدفمندی یارانهها بر قیمت تمام شده خود خبر داده و گفته بود تعرفههای تلفنهای ثابت و همراه افزایش نخواهند داشت. اما اکنون در مواجهه با افزایش هزینههای سربار خود علیرغم سودزا بودن روند فعالیت این شرکت ناگزیر از افزایش شده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
همین فردا هم تصویب بشه اما یه طرحی مثله اینترنت نامحدود!! که از 10 مردادامسال مثلا پیگیر هستن!! هنوز یه قدم هم جلو نرفته!
IvIoI-IsEn
05-09-2011, 18:08
من از پارس انلاین اینترنت 128 3 ماهه با 9 GIG ترافیک داشتم که وقتی حجم اینترنتم تموم شد دیگه 1 گیگ همین طور شارژ کردم هی تموم میشد تا به 22 گیگ استفاده رسید :20: حالا دیروز کلا روز قراردادی تموم شد که دیگه نمی شد کاریش کرد از پارس انلاین زنگ زدن گفتن که می خواید شارژ کنید گفتم اره ولی هنوز نرفتم پول بریزم یکی بگیرم چون می خوام بدونم این اول وضعیتش چجور میشه البته از اونور تو فکرشم نیان یهو از رانژه خارجش کنن که باید 25 تومن الکی پول بدم براش 10 تومن بابت نصب زورکی 15 تومن بابت رانژه
وقتی حساب کردم دیدم من 91000 تومن خرجم شده ای ول به ولش :31: (36000 تومن هزینه 128 سه ماهه و 11 گیگ ترافیک هر گیگ 5000 تومن)
به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟
SevenCity
05-09-2011, 19:14
درصورت نامحدود من مخالف گرونتر شدن هستم تعرفه ها باید از تعرفه های مخابرات هم ارزونتر بشه
سلام خوب خدا روشکر یک حرکت خوب افتاد بلاخره برای اینترنت
الان دوستان از چه شرکتی شکایت انجام دادم لیست بدیدن ببینیم چی میشه
من خودم سپنتا کسی اینجا از سپنتا شکایتی کرده ؟!
The Dreadnaught
05-09-2011, 23:40
عبدالله فاتح در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به سوابق موضوع اینترنت پرسرعت نامحدود گفت: «در ابتدا که اینترنت پرسرعت راهاندازی شد، سرویسها به صورت نامحدود بهوجود آمدند.»
وی ادامه داد: «اما زماني كه رقابت ایجاد شد و از آنجا كه شرکتها همه قصد داشتند که مصرف اینترنت را داخل سبد مصرفی خانوادهها بیاورند، و همه به دنبال این بودیم که بتوانیم به مصرف کننده سرویس اینترنت را به زیر قیمت ماهانه ۱۰هزار تومان ارائه بدهیم، کار به جایی رسید که بیاییم محدودیت حجمی بگذاریم که یک ظرفیت پهنای باند را به تعداد بیشتری از کاربران تقسیم نماییم.»
آخی ...
بنده های خدا به فکر ماها بودن خودمون خبر نداشتیم ، میخواستن اینترنت "پرسرعت" بذارن داخل سبدمون !
من از پارس انلاین اینترنت 128 3 ماهه با 9 GIG ترافیک داشتم که وقتی حجم اینترنتم تموم شد دیگه 1 گیگ همین طور شارژ کردم هی تموم میشد تا به 22 گیگ استفاده رسید :20: حالا دیروز کلا روز قراردادی تموم شد که دیگه نمی شد کاریش کرد از پارس انلاین زنگ زدن گفتن که می خواید شارژ کنید گفتم اره ولی هنوز نرفتم پول بریزم یکی بگیرم چون می خوام بدونم این اول وضعیتش چجور میشه البته از اونور تو فکرشم نیان یهو از رانژه خارجش کنن که باید 25 تومن الکی پول بدم براش 10 تومن بابت نصب زورکی 15 تومن بابت رانژه
وقتی حساب کردم دیدم من 91000 تومن خرجم شده ای ول به ولش :31: (36000 تومن هزینه 128 سه ماهه و 11 گیگ ترافیک هر گیگ 5000 تومن)
:18:
واقعا نمیدونم چی بگم ، شرم آوره این قیمت ها و این وضعیت ...
به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟
خوب ما فقط باید قیمت آب و برق و بنزین و مواد خوراکی و این طور چیزهامون به قیمت جهانی باشه
سرعت اینترنتمون ، قیمت ماشین هامون ، تعرفه گمرکمون ، کیفیت کالاهامون و ... هیچ کدوم نباید هیچ هماهنگی با معیارهای جهانی داشته باشه ...
نامحدودشدن اینترنت خوبه ...چون چیزی به نام اینترنت محدود وجود نداره ولی وقتی بخواد اینقدر گرون بشه کمی سخت است ! که هر کسی از اینترنت استفاده کنه!
نامحدودشدن اینترنت خوبه ...چون چیزی به نام اینترنت محدود وجود نداره ولی وقتی بخواد اینقدر گرون بشه کمی سخت است ! که هر کسی از اینترنت استفاده کنه!
این نامحدود با اون نامحدودی که من و شما می شناسیم فرق داره...
V i r u s e r
06-09-2011, 09:28
شما اگه 3 گیگ یا 6 گیگ می خریدید بهتون 2 برابر حجم میداد! مثلا 3 گیگ بخرید 6 گیگ میده، 6 گیگ 12 گیگ میده
1 گیگ رو همون 1 گیگ میده
Ghasem.M
06-09-2011, 09:49
مقررات جديد ارايه ADSL به كاربران
مدیرکل نظارت بر سرویسهای IT رگولاتوری گفت: بنا بر دستوالمعل نحوه ارائه ADSL که از سوی رگولاتوری منتشر شده، در صورت توافق رگولاتوری، منعی برای ارائه سرویسهای حجمی و زمانی از سوی شرکت ها وجود ندارد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:13::13:
آخر هیچ فرقی نکرد! :31:
D o l f i n
06-09-2011, 09:56
درصورت نامحدود من مخالف گرونتر شدن هستم تعرفه ها باید از تعرفه های مخابرات هم ارزونتر بشه
هیچ شرکتی نمیتونه از مخابرات ارزونتر بده حتی نمی تونن قیمتهایی که مخابرات می گیره رو بگیرن
تا زمانی که اجازه بدن خود شرکتها وارد کننده باشن این یه رقابت ناسالم و نا برابر هست:2:
V i r u s e r
06-09-2011, 10:05
هیچ شرکتی نمیتونه از مخابرات ارزونتر بده حتی نمی تونن قیمتهایی که مخابرات می گیره رو بگیرن
تا زمانی که اجازه بدن خود شرکتها وارد کننده باشن این یه رقابت ناسالم و نا برابر هست:2:
تایید
ولی اگه اجازه بدن ISP ها خودشون پهنا وارد کتن اونوقت مخابرات Destroy میشه! :31::31:
اونوقت شرکت زیرساخت مجبور میشه پهنای باندو خیلی خیلی ارزون کنه که اونطوری سرعت اینترنت شدیدا زیاد میشه (رقابت! و پهنای باند ارزون)
ارزو بر جوانان عیب نیست!!
wordship
06-09-2011, 10:09
مقررات جديد ارايه ADSL به كاربران
مدیرکل نظارت بر سرویسهای IT رگولاتوری گفت: بنا بر دستوالمعل نحوه ارائه ADSL که از سوی رگولاتوری منتشر شده، در صورت توافق رگولاتوری، منعی برای ارائه سرویسهای حجمی و زمانی از سوی شرکت ها وجود ندارد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:13::13:
آخر هیچ فرقی نکرد! :31:
این دیگه جدید ترین خبر بود فکر کنم درسته؟
با این حساب پس شاهد هیچ گونه تغییری نیستیم !:13:
چقدر امید داشتیم به این طرح که اینم .. سروتهش رو به هم اوردن
دیدید نظر ما کمترین اهمیتی براشون نداشت؟احتمالا اون پشت یه زد و بندی بین ispها و رگولاتوری بوده که دو طرف راضی شدن.
خوب خیلی جالب شد دوباره برگشتن سر نقطه اول ولی هنوز وقت هست و به نظرم اروم نشینید اگر خود ریگلاتور این جوری میگه بریید
از خود همین به مراجع بالاتر شکایت بکنیم کلا هر جوری شده تا تغییر نشه خاموش نشینید این یک فرصت خیلی خوب تا تغییر بدن تا داغ همه چیز :31:
نگران نباش قبلا هم می دونستیم که حجمی ارائه خواهد شد.
خبر رو کامل بخون.
امیدواریم...
p30world am
06-09-2011, 12:43
منظوراینه که اگه شرکت ها خواستن،میتونن درکنار سرویس نامحدود که قراره داده بشه(همون طرح حجم نامحدود) سرویس حجمی فعلی که دارن میدن رو نیز ارائه بدن.یعنی دوسرویس:هم نامحدودحجمی وهم محدودحجمی.
wordship
06-09-2011, 12:51
این تاپیک هم اخرش به نفع دوستانی شد که طرفدار اینترنت با محدودیت حجمی بودن...
فقط اعصاب خودشون رو خورد کردن اینجا... ولی اخر هم شرایط هیچ تغییری نکرد. پس به نفعشون شد.
نگران نباش قبلا هم می دونستیم که حجمی ارائه خواهد شد.
خبر رو کامل بخون.
امیدواریم... امید وقتی الکی باشه... نداشتنش بهتره..
........................
این هم سرویس های پارس انلاین
:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون که مدیرش رضایت کامل داشت از طرح نامحدود!
............
خدا رو شکر که همین اینترنت حجمی رو هم که داریم ازمون نگرفتن
منظوراینه که اگه شرکت ها خواستن،میتونن درکنار سرویس نامحدود که قراره داده بشه(همون طرح حجم نامحدود) سرویس حجمی فعلی که دارن میدن رو نیز ارائه بدن.یعنی دوسرویس:هم نامحدودحجمی وهم محدودحجمی.
کمی دقت کنید به متن مصاحبه میفهمید که اصلا از طرح این قانون هم پشیمون هستن!!
به مسول همیارنت شیراز > گفتم قصد ارائه سرویس ها با توجه به قانون جدید رو ندارید! گفت اول به دستمون نرسیده
دوم > اگر برسه هم ما که به شدت مخالیم
ولی به زور از قانون اطاعت میکنیم!
یک بار هم که داشت یک قدمی برای اینترنت این کشور برداشته می شد خیلی ها مخالفت کردند.
امیدوارم همین دوستان فردا نیایند از اینترنت ایران ایراد بگیرند !
abbasjun
06-09-2011, 13:20
علیرضا اصغریان در گفتوگو با فارس تشریح شد:
دغدغههای کاربران از نامحدود شدن خدمات ADSL و پاسخ مسئولان رگولاتوری
خبرگزاری فارس: مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات با تشریح آخرین شرایط و ضوابط ارائه خدمات ADSL از سوی رگولاتوری به ایرادات و ابهامات کاربران در این زمینه پاسخ گفت.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، دستور رگولاتوری برای برداشته شدن محدودیت های حجمی و زمانی از سرویس های اینترنت پر سرعت (ADSL) ، تاکنون واکنشهایی مختلفی را در بر داشته است.
برخی با اعتقاد بر درستی اجرای این تصمیم، با بی اعتمادی نسبت به عزم مسئولان، سرنوشت این مصوبه را همانند مصوبات دیگر می پندارند؛ برخی در صحت و درستی این تصمیم تردید دارند و برخی نیز نسبت به تمایل و صداقت شرکتها در اجرای این طرح، بی اعتماد هستند.
در این رابطه، صرف نظر از عقیده مسئولان رگولاتوری و مدیران شرکتهای اینترنتی، در باب مزایا و معایب این تصمیم، نظر برخی از مشترکان شرکت های اینترنتی که هم اکنون از سرویسهای نامحدود ADSL ، استفاده می کنند را جویا شدهایم و به نیابت از آنها پاسخ سؤالهایشان را از مسئول مربوطه در رگولاتوری جویا شدیم.
گفتوگوی زیر، پاسخ علیرضا اصغریان، مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به سوالاتی است که با ابلاغ دستور تغییر سرویسهای ADSLفعلی به سرویسهای نامحدود، برای مشترکان فعلی سرویس های ADSL نامحدود ایجاد شده است.
* تکلیف کسانی که در گذشته ADSL نامحدود خریدهاند، چیست؟
اصغریان در پاسخ به خبرنگار فارس که پرسید "با این حساب تکلیف مشترکانی که در گذشته سرویس نامحدود خریداری کردهاند، چیست؟" گفت: بر اساس مصوبه جلسه 49 کمسیون تنظیم مقررات، نامحدود به این معنی است که زمانی که یک خط بین 10 نفر به اشتراک گذاشته شده باشد؛ چنانچه هر 10 مشترک گروه، پرمصرف بودند، باید هر کدام حداقل 4 گیگ را استفاده کنند (برای مثال در سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه).
وی ادامه داد: علاوه بر اینکه رگولاتوری با استفاده از سالنهای مانیتورینگ و دسترسی بر خط، بر فعالیت شرکتها نظارت و کنترل میکند تا اینطور نباشد که شرکتها خط مشترکان را روی 4 گیگ ببندند و به مشترک بگویند سایر هم گروههای شما پر مصرف هستند.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری اضافه کرد: بنابراین معنی نامحدود مصوبه 49 این است که رنج دانلود بین 4 گیگ تا 41 گیگ متغیر است و میزان ترافیک، با توجه به رفتار سایر هم گروهان، در اختیار مشترک قرار میگیرد.
اصغریان در پاسخ به این پرسش یک مشترک که" در صورت نامحدود شدن سرویسها، اگر یک مشترک قدیمی سرویس نامحدود، با 9 مشترک قدیمی سرویس محدود ( مشترک فعلی سرویس نامحدود) در یک گروه قرار گیرند، در صورتی که آن 9 نفر از حداکثر مقدار دانلود خود استفاده کنند، آیا حداکثر مقدار دانلود، برای 9 مشترکی که پول کمتر دادهاند و مشترکی که پول بیشتر دادهاند، یکسان خواهد بود؟" گفت: مشترک نباید پول بیشتری خارج از تعرفه مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به اپراتور پرداخت کند و تعرفه ها باید با مصوبه مطابقت داشته باشد.
* ضرر و زیان مشترکان سرویس نامحدود گذشته
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری، در پاسخ به یکی دیگر از سوالات مطرح شده مبنی بر اینکه "در این صورت کسانی که قبلا سرویس نامحدود خریداری کردهاند، متضرر میشوند"، گفت: کسانی که نیاز به مصرف بیشتر دارند و در گذشته سرویس نامحدود را برای پاسخگوی به نیاز خود انتخاب کردهاند، هم اکنون باید از بستههای دیگر استفاده کنند.
وی گفت: این قضیه که هر 10 مشترک قرار گرفته در یک در یگ گروه، همه پر مصرف باشند، کاملا شانسی نیست؛ بلکه اپراتور میتواند با توجه به رفتار مجموعههای خود، توزیع ترافیکی مناسبی را انجام دهد و با این کار همه مشترکان پر مصرف را در یک زون قرار ندهد.
وی خاطر نشان کرد: نتیجه افزایش رضایتمندی مشترکان از سرویس نامحدود، افزایش رغبت برای شرکت به دنبال دارد و اگر مشترک ببیند که شرکت دیگری به جای 4 گیگ، امکان 6 گیگ دانلود را برای مشترکان خود فراهم میکند، بالطبع مشترکان به سراغ شرکت بهتر خواهند رفت.
اصغریان گفت: در گذشته نیز سرویسهای نامحدودی که ارائه شده و شما اشاره میکنید، در همین شرایط بوده است؛ زیرا ما شرکتها را کنترل میکردیم.
* تغییر در قیمت و نوع خدمات نامحدود فعلی
یکی از مشترکان فعلی اینترنت پر سرعت که سرویس خود را با ترافیک نامحدود از یک شرکت pap تهیه کرده است، در صحبت با خبرنگار فارس، این سوال را مظرح کرد که " آیا با این تعاریف جدید، در قیمت و نوع سرویسهای فعلی تغییر ایجاد خواهد شد؟".
اصغریان در پاسخ به این گفته این طور جواب داد که: هماکنون شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت، باید نام بستههای خود را عوض کنند.
وی ادامه داد: اگر قبلا روی نرخ اشتراک 1 به 8 سرویسدهی کردهاند، اکنون باید روی نرخ اشتراک 1 به 10 سرویس دهند و روی همان مبلغ یا مبلغی که قبلا به سازمان اعلام کرده و تایید شده سرویس ارائه کنند.
* قانونی یا غیر قانونی بودن تعرفه 75 هزار تومانی برای ADSL نامحدود 256 در نرخ اشتراک 1 به 4
اصغریان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس که پرسید: "با توجه به اینکه طبق تعرفه اعلامی از سوی رگولاتوری، تعرفه سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10، نه هزار و 900 تومان است، آیا سرویس فعلی من با قیمت 75 هزار و 699 تومان برای سرعت 256 نامحدود در نرخ اشتراک 1 به 4، غیرقانونی است؟ گفت: طبق تعرفه مصوب 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10، نه هزار نفر و 900 تومان برای مخابرات و برای شرکتهای pap ارائه دهنده اینترنت پرسرعت و جاهایی که مخابرات به صورت مشارکتی با papها سرویس میدهد، میتواند 20 درصد ببشتر از 9 هزار و 900 تومان باشد.
وی ادامه داد: به عبارتی قیمت سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10بین 9 هزار تا 12 هزار تومان است؛ بنا بر این سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 8 با قیمت 25 هزار تومان مجاز نیست.
اصغریان گفت: به این ترتیب ارائه سرویس 256، با قیمت 75 هزار تومان حتی اگر نامحدود باشد، تخلف است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری اظهار داشت: هماکنون این دستورالعمل به شرکتها ابلاغ شده و اعمال آن برای مشترکان، باید از شرکتها خواسته شود و همکاران ما نیز در رگولاتوری در حال کنترل هستند؛ مگر در مورد شرکتهایی که بستهها و تعاریف خود با ارائه درخواست به رگولاتوری، اصلاح کرده باشند.
وی گفت: این هماهنگی به این دلیل است که باید تعاریف شرکـتها با تعاریف قانونی هماهنگ شود و شرکتهایی که درخواست ندادهاند، باید سریعتر وضعیت خود را مشخص کنند.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: در غیر این صورت، کار آنها تخلف محسوب میشود، متوقف خواهند شد و خدمات این شرکت را غیر مجاز خواهیم کرد؛ ضمن اینکه تاکنون چند شرکت برای این منظور اقدام کردهاند.
* مشکل افت سرعت چند روز گذشته، به دلیل نامحدود شدن سرویسها است؟
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری در پاسخ به ابهام یکی از مشترکان که پرسیده بود " طی چند روز گذشته سرویس اینترنت وی دچار افت سرعت شدید شده و شرکت ارائه دهنده خدمات ADSL وی، مدعی است که ابلاغیه نامحدود شدن سرویس های ADSL را اعمال کرده و این امر را دلیل این افت سرعت اعلام میکند" گفت: در صورتی که شرکتها نرخ اشتراک 1 به 10 را رعایت کنند، همه مشترکان از حداقل میزان دانلود استفاده خواهند کرد و در مصرف عمومی یا چیزی از شرایط فروش که ما خبر داریم، کم نخواهد شد.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری با بیان اینکه گاهی شرکتها گله میکنند که برخی از مشترکان، b2b میزنند، تاکید کرد: که از نظر من این صحبتها اصلا پذیرفته نیست؛ اگر میزان حداقلی برای استفاده عموم تعریف شود، تکلیف مشتری، اپراتور و نظارت کننده مشخص خواهد شد.
*انتقال ترافیک شبانه به روز با نامحدود شدن
اصغریان در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار فارس که پرسید " شنیده است که در صورت تغییر سرویسهای فعلی به سرویسهای نامحدود، ترافیک ساعات رایگان شبانه به ساعات روز کشیده خواهد شد و در نتیجه این تغییر، تمامی کاربران دچار افت سرعت اینترنت خواهند شد"، یادآور شد: در گذشته سرویسهای 128 کیلوبیت بر ثانیه با ترافیک تقریبا 3 گیگ یا 4 گیگ ارائه میشده است و برای مثال هیچ گاه سرویس 128 کیلو بیت 20 گیگ وجود نداشته است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: به عبارتی دیگر در گذشته نیز تمام اپراتورها، ترافیک سرویس خود را بین 3 تا 4 گیگ محدود کرده بودند.
وی در خصوص ساعات دانلود رایگان شبانه، گفت: زمانی که دانلود رایگان بود، باز هم محدودیت وجود داشت.
وی گفت: برخی تصور میکنند که در صورت نامحدود شدن سرویسها، مانند ساعات دانلود رایگان شبانه، مشترک صبح هنگام ترک منزل، نرمافزار دانلود را روشن میکند و تا عصر که به منزل باز میگردد، مدام در حال دانلود است.
اصغریان گفت: این کار حق مشترک است و هیچکس نمیتواند به مشترک بگوید که از نرمافزار دانلود استفاده نکند؛ شرکت نیز نمیتواند به مشترک بگوید که سرویسی را به شما فروختهام، اما دانلود نکنید تا سرعت مشترکان دیگر پایین نیاید.
*
وی در برابر انعکاس این نگرانی که "براساس جدول منتشر شده توسط رگولاتوری، نگرانیهایی از این بابت وجود دارد که شرکتها با این بهانه که سایر مشترکان گروه ( 10 مشترک قرار گرفته در یک زون) در حال استفاده از حداکثر مقدار دانلود هستند، سرعت مشترکان را روی حداقل تعیین شده از سوی رگولاتوری ببندند" این گونه توضیح داد: این اتفاق نخواهد افتاد؛ زیرا رگولاتوری سیستم نظارت در اختیار دارد و بر رفتار و عملکرد شرکتها را کنترل میکند.
wordship
06-09-2011, 13:40
ضمن اینکه تاکنون چند شرکت برای این منظور اقدام کردهاند.
شما ها تا حالا با این شرکت ها مواجه شدین؟
ما که به غیر از درنا نت هیچ جا ندیدیم تعرفه هاشونو تغییر داده باشن.
علیرضا اصغریان در گفتوگو با فارس تشریح شد:
اصغریان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس که پرسید: "با توجه به اینکه طبق تعرفه اعلامی از سوی رگولاتوری، تعرفه سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10، نه هزار و 900 تومان است، آیا سرویس فعلی من با قیمت 75 هزار و 699 تومان برای سرعت 256 نامحدود در نرخ اشتراک 1 به 4، غیرقانونی است؟ گفت: طبق تعرفه مصوب 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10، نه هزار نفر و 900 تومان برای مخابرات و برای شرکتهای pap ارائه دهنده اینترنت پرسرعت و جاهایی که مخابرات به صورت مشارکتی با papها سرویس میدهد، میتواند 20 درصد ببشتر از 9 هزار و 900 تومان باشد.
وی ادامه داد: به عبارتی قیمت سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 10بین 9 هزار تا 12 هزار تومان است؛ بنا بر این سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به 8 با قیمت 25 هزار تومان مجاز نیست.
اصغریان گفت: به این ترتیب ارائه سرویس 256، با قیمت 75 هزار تومان حتی اگر نامحدود باشد، تخلف است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری اظهار داشت: هماکنون این دستورالعمل به شرکتها ابلاغ شده و اعمال آن برای مشترکان، باید از شرکتها خواسته شود و همکاران ما نیز در رگولاتوری در حال کنترل هستند؛ مگر در مورد شرکتهایی که بستهها و تعاریف خود با ارائه درخواست به رگولاتوری، اصلاح کرده باشند.
وی گفت: این هماهنگی به این دلیل است که باید تعاریف شرکـتها با تعاریف قانونی هماهنگ شود و شرکتهایی که درخواست ندادهاند، باید سریعتر وضعیت خود را مشخص کنند.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: در غیر این صورت، کار آنها تخلف محسوب میشود، متوقف خواهند شد و خدمات این شرکت را غیر مجاز خواهیم کرد؛ ضمن اینکه تاکنون چند شرکت برای این منظور اقدام کردهاند.
* مشکل افت سرعت چند روز گذشته، به دلیل نامحدود شدن سرویسها است؟
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری در پاسخ به ابهام یکی از مشترکان که پرسیده بود " طی چند روز گذشته سرویس اینترنت وی دچار افت سرعت شدید شده و شرکت ارائه دهنده خدمات ADSL وی، مدعی است که ابلاغیه نامحدود شدن سرویس های ADSL را اعمال کرده و این امر را دلیل این افت سرعت اعلام میکند" گفت: در صورتی که شرکتها نرخ اشتراک 1 به 10 را رعایت کنند، همه مشترکان از حداقل میزان دانلود استفاده خواهند کرد و در مصرف عمومی یا چیزی از شرایط فروش که ما خبر داریم، کم نخواهد شد.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری با بیان اینکه گاهی شرکتها گله میکنند که برخی از مشترکان، b2b میزنند، تاکید کرد: که از نظر من این صحبتها اصلا پذیرفته نیست؛ اگر میزان حداقلی برای استفاده عموم تعریف شود، تکلیف مشتری، اپراتور و نظارت کننده مشخص خواهد شد.
*انتقال ترافیک شبانه به روز با نامحدود شدن
اصغریان در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار فارس که پرسید " شنیده است که در صورت تغییر سرویسهای فعلی به سرویسهای نامحدود، ترافیک ساعات رایگان شبانه به ساعات روز کشیده خواهد شد و در نتیجه این تغییر، تمامی کاربران دچار افت سرعت اینترنت خواهند شد"، یادآور شد: در گذشته سرویسهای 128 کیلوبیت بر ثانیه با ترافیک تقریبا 3 گیگ یا 4 گیگ ارائه میشده است و برای مثال هیچ گاه سرویس 128 کیلو بیت 20 گیگ وجود نداشته است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: به عبارتی دیگر در گذشته نیز تمام اپراتورها، ترافیک سرویس خود را بین 3 تا 4 گیگ محدود کرده بودند.
وی در خصوص ساعات دانلود رایگان شبانه، گفت: زمانی که دانلود رایگان بود، باز هم محدودیت وجود داشت.
وی گفت: برخی تصور میکنند که در صورت نامحدود شدن سرویسها، مانند ساعات دانلود رایگان شبانه، مشترک صبح هنگام ترک منزل، نرمافزار دانلود را روشن میکند و تا عصر که به منزل باز میگردد، مدام در حال دانلود است.
اصغریان گفت: این کار حق مشترک است و هیچکس نمیتواند به مشترک بگوید که از نرمافزار دانلود استفاده نکند؛ شرکت نیز نمیتواند به مشترک بگوید که سرویسی را به شما فروختهام، اما دانلود نکنید تا سرعت مشترکان دیگر پایین نیاید.
*
وی در برابر انعکاس این نگرانی که "براساس جدول منتشر شده توسط رگولاتوری، نگرانیهایی از این بابت وجود دارد که شرکتها با این بهانه که سایر مشترکان گروه ( 10 مشترک قرار گرفته در یک زون) در حال استفاده از حداکثر مقدار دانلود هستند، سرعت مشترکان را روی حداقل تعیین شده از سوی رگولاتوری ببندند" این گونه توضیح داد: این اتفاق نخواهد افتاد؛ زیرا رگولاتوری سیستم نظارت در اختیار دارد و بر رفتار و عملکرد شرکتها را کنترل میکند.
ببینیم چه می کنن!
فعلا که یه ثانیه ناامیدیم یه ثانیه امیدوار. به نظرم زودتر از این وضع بیایم بیرون از همه چیز بهتره.
جواب اون ایمیله اومد برام(که به مخابرات زده بودم) گفتش ایمیلتونو فوروارد دادیم به irantelecom به اونا هم ایمیل رو زدم همینطور دارن منو فوروارد می کنن!
فعلا که خبری نیست.
wordship
06-09-2011, 14:19
مدتی پیش بود که گفتم هر یه مگا پهنای باند حدود 300 هزار تومنه!
خب خدمتتون عرض کنم ارزون تر هست!
هر یه مگا پهنای باند حدود 238000 تومن در می یاد.
IvIoI-IsEn
06-09-2011, 14:52
شما اگه 3 گیگ یا 6 گیگ می خریدید بهتون 2 برابر حجم میداد! مثلا 3 گیگ بخرید 6 گیگ میده، 6 گیگ 12 گیگ میده
1 گیگ رو همون 1 گیگ میده
اینجوری خیلی پس خوب می شه چون اگه من مثلا 6 گیگ ترافیک بگیرم بهم 12 گیگ برسه و سرعت دانلودم هم که به جای 16 که سرعت 128 هست همون بین 120 تا 170 میشه همیشه خوب این خیلی عالیه دیگه اگر چیز دیگه ای هم بخوام شب واسه دانلود می زارم
V i r u s e r
06-09-2011, 15:03
اینجوری خیلی پس خوب می شه چون اگه من مثلا 6 گیگ ترافیک بگیرم بهم 12 گیگ برسه و سرعت دانلودم هم که به جای 16 که سرعت 128 هست همون بین 120 تا 170 میشه همیشه خوب این خیلی عالیه دیگه اگر چیز دیگه ای هم بخوام شب واسه دانلود می زارم
البته منظور ترافیک اضافه بود
ماله قدیم هم بود الان نمیدونم :31:
abbasjun
06-09-2011, 15:14
مثل اینکه تمام شرکت ها تعرفه هاشونو دادند به سازمان تنظیم و اونا دارن بررسی می کنن و اگر مشکل خاصی پیش نیاد به زودی طرح اجرا میشه
مدتی پیش بود که گفتم هر یه مگا پهنای باند حدود 300 هزار تومنه!
خب خدمتتون عرض کنم ارزون تر هست!
هر یه مگا پهنای باند حدود 238000 تومن در می یاد.
کمتر از اینا پاشون در می آد این قیمتیه که شرکت زیر ساخت داره به آی اس پی ها میفروشه و گرنه خودش خیلی خیلی ارزونتر از اینا می خره
IvIoI-IsEn
06-09-2011, 15:15
پارس انلاین هیچ وقت دست به سایتش نمیزنه :20: اخه کلی رنگ و وارنگی هست دلشون نمیاد خط خطیش کنن
البته منظور ترافیک اضافه بود
ماله قدیم هم بود الان نمیدونم :31:
arman haj اگر امکان داره درباره ی شعاری که گذاشتی یه توضیحی بده ( با ذکر مرجع)
چون من زیاد از گوگل استفاده میکنم (home page)ام هست. اگر اینجوری که میگی باشه(google is your enemy) و استفاده ی من از سایتش براش نفع داشته باشه(درآمدزایی یا چیز دیگه) من homepage-ام رو عوض کنم.
MASOUD_MW2
06-09-2011, 16:01
در کل ملت جالبی هستیم! جدیدا میگن ملت خوشحالی هستیم! یه خبر میاد همه خوشحال میشن و هورا میکشن و به به و چه چه! یه خبر دیگه میاد همه نا امید و آیه یآس تلاوت میکنن و میگن ما بدبختیم و همینو ازمون نگیرن خوبه و..
شما بدبختین چون خودتون خواستین بدبخت باشین! شما بدختین چون خودتون اجازه دادن بدبخت باشین! الان هر مملکت دیگه ای بود حتی بوتسوانای جنوبی اگه اینجوری سر ملت رو واسه اینترنت شیله میمالیدن کل وزارت خانه ارتباطات رو به آتیش میکشیدن اما همین شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید! بسه دیگه خجالت بکشید!
یا برای بهتر شدن اینرتنت این خراب شده همه با هم یه آستین بالا بزنید یا تا آخر عمرتون خفه خونبگیرین و حرف مفت نزنید و نگید این چه وضع مملکته چون این مسئولان و این دولت از سرتون هم زیاده!
SevenCity
06-09-2011, 16:09
در کل ملت جالبی هستیم! جدیدا میگن ملت خوشحالی هستیم! یه خبر میاد همه خوشحال میشن و هورا میکشن و به به و چه چه! یه خبر دیگه میاد همه نا امید و آیه یآس تلاوت میکنن و میگن ما بدبختیم و همینو ازمون نگیرن خوبه و..
شما بدبختین چون خودتون خواستین بدبخت باشین! شما بدختین چون خودتون اجازه دادن بدبخت باشین! الان هر مملکت دیگه ای بود حتی بوتسوانای جنوبی اگه اینجوری سر ملت رو واسه اینترنت شیله میمالیدن کل وزارت خانه ارتباطات رو به آتیش میکشیدن اما همین شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید! بسه دیگه خجالت بکشید!
یا برای بهتر شدن اینرتنت این خراب شده همه با هم یه آستین بالا بزنید یا تا آخر عمرتون خفه خونبگیرین و حرف مفت نزنید و نگید این چه وضع مملکته چون این مسئولان و این دولت از سرتون هم زیاده!
به دستِ ارباب نمیشود خانهیِ اربابی را خراب کرد. شاید بگذارند در بازیای که به راه انداخته اند، دستی از ایشان ببریم، اما هرگز نخواهند گذاشت چیزی را درست جا به جا کنیم.
D o l f i n
06-09-2011, 16:30
خدایی مثل خیلی از طرحهای دیگشون
مثل یارانه ها سهمیه بندی بنزین و خیلی کارهای دیگه بدون برنامه ریزی و بی برنامه عمل کردن کلا گیچ میزنن
طرف شب خوابیده صبح پا شده گفته این طرح رو اجرا کنیم
این تاپیک هم اخرش به نفع دوستانی شد که طرفدار اینترنت با محدودیت حجمی بودن...
همه کاربران از نامحدود استقبال می کنند تنها دلیل مخالفان اینکه نباید بعد این طرح از کیفیت کم بشه و به قیمت اضافه بشه دلیل مخالفت اینکه حداقل دلیل شخصی من اینکه من خودم یه مدت حجمی بودم سر ماه حساب کردم فقط 162 تومن داده بودم به شارژهایی که برام کرده بودن والله زوره این همه پول شهر ما هم فقط 2 تا isp داره یکی از پیشگامان هست اون یکی مخابرات من از پیشگامان داشتم رفتم گفتم یا نامحدود کنید یا سرویس منو قطع کنید میرم مخابرات که خوشبختانه نا محدود شدم
wordship
06-09-2011, 16:54
حاج مسعود
در مرحله اول فرض کن از من و امثال من کاری ساخته نیست
شمایی گه دم از اتیش زدن و ... میزنی تونستی کاری از پیش ببری؟
اگر نه یکی مثل بنده که خیلی مشتاق نامحدود شدنم و مثل خیلی ها هم بدبین نیستم به این طرح ولی وقتی کاری ازم ساخته نیست میگید چیکار کنم؟ از زنگ زدن و ایمیل دادن و... همه اینا انجام دادم! هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده:41:
ولی شمایی که میگی
شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید
شما جزو ما نیستی؟
V i r u s e r
06-09-2011, 17:01
arman haj اگر امکان داره درباره ی شعاری که گذاشتی یه توضیحی بده ( با ذکر مرجع)
چون من زیاد از گوگل استفاده میکنم (home page)ام هست. اگر اینجوری که میگی باشه(google is your enemy) و استفاده ی من از سایتش براش نفع داشته باشه(درآمدزایی یا چیز دیگه) من homepage-ام رو عوض کنم.
نه همینجوری گذاشتم :10: بخندیم :27:
استفاده ی شما از هر سایتی برای اون سایت نفع داره به غیر از (Non-profit Companies)
من خودم از بینگ استفاده می کنم :40:
MASOUD_MW2
06-09-2011, 18:50
حاج مسعود
در مرحله اول فرض کن از من و امثال من کاری ساخته نیست
شمایی گه دم از اتیش زدن و ... میزنی تونستی کاری از پیش ببری؟
اگر نه یکی مثل بنده که خیلی مشتاق نامحدود شدنم و مثل خیلی ها هم بدبین نیستم به این طرح ولی وقتی کاری ازم ساخته نیست میگید چیکار کنم؟ از زنگ زدن و ایمیل دادن و... همه اینا انجام دادم! هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده:41:
ولی شمایی که میگی
شما جزو ما نیستی؟
ّبرادر من اگه میگم آتیش منظورم این نیست یه چهار لیتری بنزین بردار بریز رو هیکل رضا تقی پور یه ته سیگارم بنداز روش رو بشین تماشاش کن!
من یک کاربر معمولی اینترنت هستم در یک شهر کوچیک در جنوب یکی از استان های مرزی! روزی که این خبر اومد بیرون کسی بهش توجه نکرد! اول اونو توی فیسبوک و یکی از گروه های اینترنتی گذاشتم و سپس اونو گذاشتم توی سایت بازی سنتر! با پیشنهاد دوستان برای بحث یه تاپیک جداگانه زدیم و تصمیم بر این شد در چند تا فروم از جمله اینجا هم تاپیکش رو بزنیم تا همه رو مطلع کنیم.
همون دقایق اول بعد از خبر به سازمالن زنگ زدم و دقیقا 8 بار تلفن منو به این و اون پاس دادن تا رسید دست آقای سهرابی! میدونی چی بهم گفت؟ گفت همچین مصوبه ای رو ندیدم! شما از کجا دیدیش؟!! یعنی هنوز خودش هم ازش بی اطلاع بود! همینطوری توی بازی سنتر به بچه ها فشار آوردم و صدها نفر به سازمان زنگ زدن و از اینجا هم صدها نفر زنگ زدن و نتیجه همین تلاش ها بود که مسئولین سازمان و شرکت های pap رو متوجه کرد که اینبار کاربران (شاید 300 نفر هم نباشیم) پیگیر قانون هستن! قانونی که چند سال پیش تصویب شده بود!
یه سوال از شما میپرسم! اگر چند سال پیش یکی مثل من بحث رو باز و گسترش میداد و چند سال پیش به اون قیمت های نامحدود رسیده بودیم امروز وضعمون بهتر نبود؟!!
پس بیاین از امروز شروع کنیم! اینها باید بدونن که مردم دیگه زله شدن از این وضعیت! اگر صدایی ازمون در نیاد همین رو هم قطع میکنن بهت این نوید رو میدم!
....
یه مثال ساده! اگر توی ارومیه و تبریز تظاهرات نمیشد برای کمک به دریاچه ارومیه 900 میلیارد بودجه اختصاص میدادن؟!!
جواب سادس! هرگز!!!!
IvIoI-IsEn
06-09-2011, 19:25
بعضی مواقع ادم تو فکر این میره که چرا مسؤلان و مدیران خودمون نمی خوان که یک همچین چیزی راه بیفته اصلا بحث سر اینترنت 128 یا 2 مگ اصلا نباید باشه وقتی میگن ما نمی توانیم برای همه پهنای باند 20 مگابایت بر ثانیه که بتونن به واسطه اش به اینترنت جهانی وصل بشن رو تامین کنیم ولی میتونیم همین پهنا رو برای اینترانت داخلی قرار بدیم اصلا یک بحث دیگه به وجود میاد اصلا بگن ما نمی توانیم پهنای باند پر سرعت را برای شما برای وصل شدن به اینترنت جهانی تامین کنیم اصلا حرفشون غیر منطقی میشه چرا ؟ چون امریکایی ها دارن میگن ما یک چمدان می دهیم دست یک نفر اون رو میاریم توی کشور شما و به شما همین اینترنت پر سرعت رو به صورت مجانی میدیم خوب خیلی حرف جالبی هست نیست ؟ مشکل سر این هست که مدیران و بالا سری ها هیچ کدامشون دل خوشی از این چیز ها ندارن و گرنه بحث اینترنت جای خودش رو داره
IvIoI-IsEn
06-09-2011, 19:28
واقعا به نضر شما بهترین کار چی هست ؟
ّبرادر من اگه میگم آتیش منظورم این نیست یه چهار لیتری بنزین بردار بریز رو هیکل رضا تقی پور یه ته سیگارم بنداز روش رو بشین تماشاش کن!
من یک کاربر معمولی اینترنت هستم در یک شهر کوچیک در جنوب یکی از استان های مرزی! روزی که این خبر اومد بیرون کسی بهش توجه نکرد! اول اونو توی فیسبوک و یکی از گروه های اینترنتی گذاشتم و سپس اونو گذاشتم توی سایت بازی سنتر! با پیشنهاد دوستان برای بحث یه تاپیک جداگانه زدیم و تصمیم بر این شد در چند تا فروم از جمله اینجا هم تاپیکش رو بزنیم تا همه رو مطلع کنیم.
همون دقایق اول بعد از خبر به سازمالن زنگ زدم و دقیقا 8 بار تلفن منو به این و اون پاس دادن تا رسید دست آقای سهرابی! میدونی چی بهم گفت؟ گفت همچین مصوبه ای رو ندیدم! شما از کجا دیدیش؟!! یعنی هنوز خودش هم ازش بی اطلاع بود! همینطوری توی بازی سنتر به بچه ها فشار آوردم و صدها نفر به سازمان زنگ زدن و از اینجا هم صدها نفر زنگ زدن و نتیجه همین تلاش ها بود که مسئولین سازمان و شرکت های pap رو متوجه کرد که اینبار کاربران (شاید 300 نفر هم نباشیم) پیگیر قانون هستن! قانونی که چند سال پیش تصویب شده بود!
یه سوال از شما میپرسم! اگر چند سال پیش یکی مثل من بحث رو باز و گسترش میداد و چند سال پیش به اون قیمت های نامحدود رسیده بودیم امروز وضعمون بهتر نبود؟!!
پس بیاین از امروز شروع کنیم! اینها باید بدونن که مردم دیگه زله شدن از این وضعیت! اگر صدایی ازمون در نیاد همین رو هم قطع میکنن بهت این نوید رو میدم!
....
یه مثال ساده! اگر توی ارومیه و تبریز تظاهرات نمیشد برای کمک به دریاچه ارومیه 900 میلیارد بودجه اختصاص میدادن؟!!
جواب سادس! هرگز!!!!
در تایید سخنان مسعودجان.
دوستی در این تاپیک می گفت: اگر اعتراض کنیم اتفاقی نمی افته. منم گفتم مگه اعتراض نکنیم اتفاقی می افته؟؟!
ایشون گفتن اعتراض پشتوانه می خواد فلان می خواد!
بفرما. 300 تا کاربر یه قانونی که دیروز آبکی بود رو دارن "قانون" می کنن...
انشاءالله قانون اجرا بشه و 100% مطمئن باشید اگر "درست" اجرا بشه به نفع من و شمای کاربر خواهد بود.
خب اينم يك pap (پيشگامان توسعه ارتباطات ) كه قيمتهاي جديد رو هم تو پايين اين صفحه اضافه كرده :
بزودي همشون مجبور ميشن و يا مجبورشون ميكنيم قانون جديد رو اجرا كنن !!:27:
M e i s a m
06-09-2011, 19:51
اما همین شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید!
تایید میکنم ولی میخ که تو سنگ نمیره حالا شما هی بگو وقتی طرف پرته از دور و اطرافش میخوای چی رو تو مخش کنی؟
نه تنها این قانون بلکه همه و همه چیز باید درست بشه اونم فقط وقتی اتفاق میفته که یک نظر و یک صدا باشیم و درک متقابل از شرایط همدیگه هم داشته باشیم که خیلی ها ندارند
p30world am
06-09-2011, 19:51
19شهریور حداکثرمهلت شرکت ها برای ارایه سرویس بدون محدودیت حجم.وایمکس ازاین قانون مستثنی هست.20و30همین الآن مصاحبه کرد.
M e i s a m
06-09-2011, 19:57
19 که دیره!! من ترافیکم رو به اتمامه!
شانس هم نداریم که
کلا تو شهر ما پارس انلاین هست با مخابرات
حالا اگه پارس انلاین با مدیر موافقش تعرفه دااااااااد....
porya_spy
06-09-2011, 20:03
اینم فیلم مصاحبه 20:30 با اصغریان :31:
پ ن: خیلی جالبه الان با شاتل صحبت کردم میگه هیچ بخشنامه ای ابلاغ نشده !! گفت هیچ تغییری توی سرویس ها قرار نیست بدیم !! حالا 19 مشخص میشه :46:
wordship
06-09-2011, 21:06
دوستانی که از پیشگامان دارن کسی نامحدود نکرد به این زودی :دی ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%86%20%D8%AA%D9%86%D8%B8% DB%8C%D9%85.jpg
یک چیز من متوجه نمیشم اگه 64 نامحدود 56 تومن باشه چه سرعتی بهم میده 6.4 بهم میده یا 64 بهم میده!!
wordship
06-09-2011, 21:24
یک چیز من متوجه نمیشم اگه 64 نامحدود 56 تومن باشه چه سرعتی بهم میده 6.4 بهم میده یا 64 بهم میده!!
عزیز به طور کلی خدمت شما عرض کنم
سرویس 512 نامحدود که الان با قیمتی معادل 20800 قراره عرضه بشه > 512 کیلو بیت هستش نه کیلوبایت!! به عبارتی میشه 52 کیلوبایت بین 10 نفر که در بهترین حالت ممکن شما میتونید با سرعتی معادل 52 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید و در بد ترین حالت ممکن سرعتتون میشه حدود 5 _ 6 کیلو بایت بر ثانیه
اما از اونجایی که قرار نیست بد ترین حالت و همچنین بهترین حالت نصیبمون بشه با یه 512 کیلوبیت میتونیم سرعتی معادل 30_35 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنیم :20:
سرویس 512 نامحدود که الان با قیمتی معادل 20800 قراره عرضه بشه > 512 کیلو بیت هستش نه کیلوبایت!! به عبارتی میشه 52 کیلوبایت بین 10 نفر که در بهترین حالت ممکن شما میتونید با سرعتی معادل 52 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید و در بد ترین حالت ممکن سرعتتون میشه حدود 5 _ 6 کیلو بایت بر ثانیه
اما از اونجایی که قرار نیست بد ترین حالت و همچنین بهترین حالت نصیبمون بشه با یه 512 کیلوبیت میتونیم سرعتی معادل 30_35 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنیم :20:
دوست عزیز منظورت همون 64کیلوبایته دیگه:31:
خوب الان 128 نامحدود 32 هزار تومن است فناوا اهواز سرعت 12 تا 15 میده برای دانلود خوب چرا الان اینقدر گرونش کردن و باز هم داره همون سرعت 12 تا 15 میده !!
wordship
06-09-2011, 21:49
دوست عزیز منظورت همون 64کیلوبایته دیگه:31:
خیر چون ضریب اشتراک 1 به 10 هست :11: میشه 52
دوستان یواش یواش دی وی بی ها رو از جعبه در بیارین بیشتر خاک نخوره : دی
دوست عزیز لطف میکنی چه جور حساب کردی که شده 52:11:
wordship
06-09-2011, 21:59
دوست عزیز لطف میکنی چه جور حساب کردی که شده 52:11:
aخب یه بار که گفتم
سرویس 512 کیلوبیت که میخوان بدن به ده نفر هر نفر 52 کیلوبیت :دی در مواقع بحرانی البته
aخب یه بار که گفتم
سرویس 512 کیلوبیت که میخوان بدن به ده نفر هر نفر 52 کیلوبیت :دی در مواقع بحرانی البته
شرمنده دوست عزیز آخه تو کامنت اولتون 52کیلو بایت گفتید بخاطر همین پرسیدم:27::40:
D o l f i n
06-09-2011, 22:46
من تازه فروختمش با این اوصاف باید برم یکی دیگه بخرم:19:
mhv_kntu
06-09-2011, 23:08
دوستانی که از پیشگامان دارن کسی نامحدود نکرد به این زودی :دی ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%86%20%D8%AA%D9%86%D8%B8% DB%8C%D9%85.jpg
جالبه درحالیکه تعرفه های قدیم خودش رو داره جدیدی ها رو هم فقط اضافه کرده !!؟
بالا نوشته 512 با محدودیت 20 گیگ 44 هزارتومن ! پایین نوشته نامحدود 12 هزارتومن :27:
الان امیدی دارن مشتری ها سرویس قدیمی رو بگیرن که اونا رو حذف نکردن ؟!
@ wordship
اون تقسیمی که به طور معمول بر 8 میکنند ربطی به شیرینگ نداره . برای تبدیل بیت با بایت هست ...
من یک سوال دارم چرا اینقدر گرون شدن مثلا الان 128 نامحدود 35تومن (همین حدود) ولی الان اینقدر شده این سرویس ها چه فرقی دارند ؟ به جز قیمتشون :D
SaeedEminem2
07-09-2011, 00:14
من یک سوال دارم چرا اینقدر گرون شدن مثلا الان 128 نامحدود 35تومن (همین حدود) ولی الان اینقدر شده این سرویس ها چه فرقی دارند ؟ به جز قیمتشون :D
هم لیست خدمات و نوع سرویس هاشون بیشتر شده هم قیمت ها پیشرفت داشته
خب همین خودش کلی پیشرفته دیگه
تو اصل طرح هم که نگفته با نامحدود شدن اینترنت چه کسی قراره پیشرفت کنه. همیشه یه طرح جدیدی ارائه می شه که زندگی مردم بهتر شه، حالا یه بار هم یه طرحی دادن که زندگی خودشون بهتر شه
خب گناه داشتن طفلکی ها
یه سفره ی نون و ماست و بوقلمونی هست، باهم می خورن دیگه
reza_3722
07-09-2011, 14:57
آخه عزیزهای دل
چرا از اینکه دارن یه آپشن رو ازتون میگیرن استفبال می کنید؟
سرویس OpenSky به اون عظمت داره با محدودیت حجمی سرویس میده، منتها با سرعت 2Mbps
پس شاید واسه عده زیادی سرعت مهمتر از حجم باشه
ispهای ایران پیش از این هم داشتن سرویس های نامحدود ارائه میکردن، اما در کنارش داشتن با سرویس های محدودشون، ممنوعیت ارائه سرعت بیشتر از 128Kbps رو دور میزدن
این قانون فقط ترفندیه تا دیگه یوزر خونگی نتونه اون سرعت های بالا رو تجربه کنه
Masoud-Susa
07-09-2011, 15:14
آخه عزیزهای دل
ispهای ایران پیش از این هم داشتن سرویس های نامحدود ارائه میکردن، اما در کنارش داشتن با سرویس های محدودشون، ممنوعیت ارائه سرعت بیشتر از 128Kbps رو دور میزدن
همین OpenSky که شما می فرمایید بعد از اینکه حجم سرویس شما تموم شد ، سرویستون رو به نامحدود با یک سرویس پایینتر تبدیل می کنه...(پس همچین هم محدودیت حجمی نداره...)
:11:
آخه عزیزهای دل
دقیقا همینطوره.
متاسفم برای اکثریت کاربران اینترنت که بدلیل کیفیت پایین اینترنت کشور، نا خواسته اسیر بازی های مقامات میشن.
دوستان! مشکل اینترنت ربطی به محدود بودن یا نبودن اینترنت( از دید جهان=لاکپشتی) 128 کیلوبیتی از طرف isp ها نداره. مشکل از جاهای بالاتری آب میخوره که متاسفانه کسی یا توجهی بهش نداره یا جرات توجه بهش رو نداره.
من مطمئنم که نامحدود شدن خطوط اینترنت با افت سرعت و کیفیت بعضا شدید اون میشه و بعد از مدتی کاربر به صرافت همون اینترنت محدود ولی با کیفیت و سرعت قابل قبولتر(نه قابل قبول) میندازه. مگر اینکه تحول(بخوانید معجزه)ی در سیستم کلی اینترنت و پهنای باند کشور اتفاق بیافته که بعید به نظر مییرسه.
reza_3722
07-09-2011, 15:45
این سرویس کجاست اینقدر گرونه!؟
من که دارم واسه 128 نامحدود با سرعت دانلود 30 ماهی نزدیک 16 تومن میدم
همین OpenSky که شما می فرمایید بعد از اینکه حجم سرویس شما تموم شد ، سرویستون رو به نامحدود با یک سرویس پایینتر تبدیل می کنه...(پس همچین هم محدودیت حجمی نداره...)
:11:
سرویس PayGo که واسه یوزر خونگی به حساب میاد اینطور نیست
سرویس های گرون قیمت Flat و FlatPro اینطوره. به اندازه ترافیکتون سرعت 2Mbps دارین، بعدش دیگه فقط Internet access
IvIoI-IsEn
07-09-2011, 15:53
چیزی که واقعا از الان باید مشخص بشه اینه که شرکت ها که قبل از اینکه این قوانین وتعرفه های جدید رو بخواستن اضافه کنن از لحاظ مالی و پیشرفت (زمانی که محدوده حجمی رو برای همه سرویس ها اعمال میکردن) چقدر این درامد ها بهشون کمک می کرده و حالا که این سرویس ها کلا تغییر کردن به چه صورت باهاش روبرو میشن و اینکه در اینده چه خواهد شد و چه خواهند کرد و با همه اینها چچجور کنار می ان خیلی مهمتر میشه
Dj_aghamajid
07-09-2011, 15:54
آخه عزیزهای دل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس شاید واسه عده زیادی سرعت مهمتر از حجم باشه
آی قربون دهنت!
دقیقا همینطوره!
اما تا دوستان بخوان موضوع رو متوجه بشن طرح اجرا شده و اون موقع خواهن فهمید که چه کلاهی بر سرشون رفته!
MASOUD_MW2
07-09-2011, 17:05
ای ملت فهمیده! قرار نیست سرویس های محدود حذف بشن! سرویس های محدود باقی موندن! تنها فرق با گذشته یکدست شدن و کاهش چشمگیر قیمت نامحدود ها است.
واقعا درک این 2 خط برای cpu شما اینقدر سخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینطور که معلومه فقط برای اینه که هر کسی دیگه نیاد توی اینترنت و یک طوری برای محدود کردن دسترسی افراد است ..کیفیت همون کیفیت ولی قیت رفته بالا
pouria_br
07-09-2011, 18:27
سلام به دوستان
اینا هر غلطی میخوان میکنن
اینم روش
فقط از این بیشتر تر نزنن تو اینترنت
---------------------------------------
خیر سرم رفتم 512 10محدود از پارس گرفتم واسه هفت پشتم بس بووود
قبلش 256 داشتم 8 گیگ بهتر از این بود
الان سرعت همش رو 20 یا 40
گند زده اساسی :2::19:
آی قربون دهنت!
دقیقا همینطوره!
اما تا دوستان بخوان موضوع رو متوجه بشن طرح اجرا شده و اون موقع خواهن فهمید که چه کلاهی بر سرشون رفته!
نمی دونم چرا ناقص خبر رو می خونین! یه نگاهی به تقویم بندازین ببینین چقدر زمان از شروع اعتراضات گذشته و شما هنوز...
پیشنهاد می کنم کامل کامل کامل کامل کامل کامل خبر رو بخونین!
با فونت درشت می نویسم همه ببینن:
با اجرای این طرح، سرویس های حجمی حذف نخواهند شد.
SaeedEminem2
07-09-2011, 19:40
نمی دونم چرا ناقص خبر رو می خونین! یه نگاهی به تقویم بندازین ببینین چقدر زمان از شروع اعتراضات گذشته و شما هنوز...
پیشنهاد می کنم کامل کامل کامل کامل کامل کامل خبر رو بخونین!
با فونت درشت می نویسم همه ببینن:
با اجرای این طرح، سرویس های حجمی حذف نخواهند شد.
اگه حذف شد چی؟
یا اگه گرون تر شد یا سرعتش کم شد چی؟
M e i s a m
07-09-2011, 20:01
اگه حذف شد چی؟
عجببببببببب!!!
همین الانش تو جاهایی که اجرا شده بقیه طرح ها حذف نشدن
تو همه خبر ها و صحبت ها و مصاحبه ها هم گفتن که باقی میمونن و حذف نمیشن و عقلا و شرعا و... حذف نمیشوند
حذف نمیشن :16:
اگر حقت رو میخوای :31: از صاحب حق بگیر نه از ملت
فحش هم نده و نگو لفظ بد و... خودت اوشکول و بچه بازی در میاری هی
اگه حذف شد چی؟
اگه زمین با یه سیاره برخورد کرد چی؟
اگه دنیا نابود شد چی؟
اگه...
قرار بود از این "اگه ها" بترسیم و کاری نکنیم الان آدما روی دو پا راه نمی رفتن.
شما مطمئن باش هیچ شرکت "عاقلی" نمیاد تمام سرمایه اش رو روی یه طرح "تجربه نشده" بگذاره و چنین ریسک بزرگی کنه! پس، محدود ها حذف نمیشن!
Jiraya_Sama
07-09-2011, 20:20
اونایی که یاید میفهمیدن فهمیدن همیشه یه چند نفر مخالف الکی پیدا میشه :31:
راسی یه سوال این طرح به مخابرات ابلاغ شد یا نه:20:
SaeedEminem2
07-09-2011, 20:57
چندتا آدم بی ادب و بی فرهنگ از یه چیزی دفاع کنن چه شود !
اعتبار طرح کلی رفت بالا و الان دیگه همه مطمئن شدیم !
pouria_br
07-09-2011, 21:11
دوستان یخورده آروم تر بابا
ما که جنگ و دعوا نداریم :31:
======================
اگه طرج اجرا شد سرعتا بدتر نشن
امیدی هست که سرعتا بره بالا؟ :31:
SevenCity
07-09-2011, 21:16
یا باید سرویس های حجمی حذف شه یا قید رقابت در سرویس های نامحدود رو میزنند با حذف نشدن سرویس های حجمی بحث رقابت دچار تناقضات بزرگی میشه!
چندتا آدم بی ادب و بی فرهنگ از یه چیزی دفاع کنن چه شود !
اعتبار طرح کلی رفت بالا و الان دیگه همه مطمئن شدیم !
دست شما درد نکنه. ما شدیم بی ادب و بی فرهنگ؟:41:
دوستان خبری از شرکت ها نشد؟کسی تغییر قیمت نداده؟
pouria_br
07-09-2011, 21:57
اگه بحث به بیراهه بره میان میبندن تایپکو
خواهشا توهین نکنید به همدیگه
رعایت کنید دوستان
samanqaz
07-09-2011, 22:14
اگر طرح اینترنت نامحدود اجرا بشه تغییرات زیر احتمالا بوجود میاد
قیمت ها میره بالا
سرعت ها و حجم های دانلود به دو حالت تغییر میکنه
حالت اول: میان اندازه میگیرن با اینترنت 128 کیلوبیت (سرعت دانلود 16 کیلوبایت درثانیه) اگر به طور ممتد 24 ساعته و شبانه روز دانلودکنید چقدر حجم دانلودتون میشه (که حدودا میشه 40 گیگ درماه)، بعد میان ضریب اشتراک 1 به 10 رو انجام میدن که میشه 4 گیگ در ماه، حالا به اسم اینترنت نامحدود 4 گیگ در ماه بهتون میدن با سرعت بالا که مثلا بتونین با 100 تا 200 تا دانلود کنید، وقتی هم 4 گیگتون درماه تموم شد دوباره باید پول بریزید. مثلا اگه برید از شاتل سرویس بگیرید با همین سرعت الانش 4 گیگ در ماه بهتون میده.
حالت دوم: میان همون 128 رو با ضریب 1 به 1 بهتون میدن ولی اینبار سرعت 128 واقعی بهتون میدن، یعنی شما میتونید 40 گیگ هم در ماه دانلود کنید ولی باسرعت افتضاح 16 کیلوبایت درثانیه به طور 24 دانلود. مثل سرویس 128 مخابرات
پس یا سرعت یا حجم
احتمالا اینترنت شبانه هم حذف خواهد شد.
قیمت ها میره بالا
حالت اول: میان اندازه میگیرن با اینترنت 128 کیلوبیت (سرعت دانلود 16 کیلوبایت درثانیه) اگر به طور ممتد 24 ساعته و شبانه روز دانلودکنید چقدر حجم دانلودتون میشه (که حدودا میشه 40 گیگ درماه)، بعد میان ضریب اشتراک 1 به 10 رو انجام میدن که میشه 4 گیگ در ماه، حالا به اسم اینترنت نامحدود 4 گیگ در ماه بهتون میدن با سرعت بالا که مثلا بتونین با 100 تا 200 تا دانلود کنید، وقتی هم 4 گیگتون درماه تموم شد دوباره باید پول بریزید. مثلا اگه برید از شاتل سرویس بگیرید با همین سرعت الانش 4 گیگ در ماه بهتون میده.
حالت دوم: میان همون 128 رو با ضریب 1 به 1 بهتون میدن ولی اینبار سرعت 128 واقعی بهتون میدن، یعنی شما میتونید 40 گیگ هم در ماه دانلود کنید ولی باسرعت افتضاح 16 کیلوبایت درثانیه به طور 24 دانلود. مثل سرویس 128 مخابرات
پس یا سرعت یا حجم
حداقل 4 گیگ هر کسی با 128 می تونه دانلود کنه نه حداکثر!
یعنی اگر افراد داخل اشتراک کم مصرف باشن خیلی بیشتر از 4 گیگ میشه دانلود کرد.
بالاخره این طرح به نفع شرکت ها تموم میشه و به ضرر کاربرا ..............
M e i s a m
07-09-2011, 23:12
قیمت ها میره بالا
پس یا سرعت یا حجم
تو یه خبری نوشته بود که باید این مقادیر حداقل و مقدار تضمین شده باشن مثلا حجم 4 گیگی که گفتید و سرعت 16 تضمین شده هستند و سیستمشون به طور خودکار افراد متناسب با هم رو تو یک گروه قرار میده مثلا نصفی کم مصرف و نصفی پر مصرف تا حقی از کسی ضایع نشه بخصوص کسایی که کم مصرف هستند حقشون خورده نشه
ali147852
08-09-2011, 00:02
100 درصد با نا محدود موافقم ، الان به غير يه عده خيلي كم كه تو دانلود شبانه مشكل ندارن اكثر كاربرا تو دانلود شبانه كه رايگانه سرعتشون ميشه در حد همون سرويسي كه دارن مثلا من الان از پارس سرويس ميگرم سرعتم روزا 130 هست و شبا كه رايگانه سرعت ميشه 10 تا 20 . به نظرم 24 ساعته سرعتم 16 باشه و سرويسم نامحدود خيلي بهتر از اينه كه فقط 6 ساعت سرعتم 16 باشه و نامحدود .
تو روز هم با 8 گيگ ترافيك نه ميشه چيزي دانلود كرد نه ميشه درست حسابي وب گردي كرد .
پس نامحدود خيلي بهتر از محدوده تو اين شرايط .
SaeedEminem2
08-09-2011, 01:09
بعد از کجا می خوان بفهمن کی کم مصرفه کی پر مصرف؟
به فرض کم مصرفی افتادی تو یه گروه پر مصرف، هر روز زنگ بزنی هر روز اعتراض کنی و هر روز اعصابت داغون بشه تا یکی بعد از شونصد و پنجاه و هشت بار پاس دادن پیدا شه جا به جات کنه که سرعتت از 2 به 6 کیلوبایت برسه !
بعد از کجا می خوان بفهمن کی کم مصرفه کی پر مصرف؟
بر اساس پهناي باند مصرفي !
سيستم اتوماتيك تغيير ميده
M e i s a m
08-09-2011, 05:44
نمی دونم شما سنت میرسه به کارتون های قدیمی یا نه ولی شبکه 2 یه کارتونی بود یه سنجاب بود که مهاجرت کردن و... یکیشون بود همیشه خواب بود یعد یه نفر که یه نظری میداد یهو از جا میپرید میگفت "مننننن مخالفم"!! بدون اینکه چیزی سرش بشه یا اصلا بفهمه ماجرا چیه و..... شده قضیه شما داری به هر چیزی الکی گیر میدی که شما قشر 1 درصد دانلود شبانتون رو بکنید بعدش 99 درصد افرادی که خودم دیدم ای دی اس ال دارن ناراضی باشن و حتی وبگردی هم نتونن بکنن چه برسه به دانلود با این هزینه های گرون و پول دراوردن سخت
به قول یکی از دوستان تو همین بحث ها گفت به شما باشه میگی همین هم زیاده...!
عزت زیاد ;-)
SaeedEminem2
08-09-2011, 06:28
نمی دونم شما سنت میرسه به کارتون های قدیمی یا نه ولی شبکه 2 یه کارتونی بود یه سنجاب بود که مهاجرت کردن و... یکیشون بود همیشه خواب بود یعد یه نفر که یه نظری میداد یهو از جا میپرید میگفت "مننننن مخالفم"!! بدون اینکه چیزی سرش بشه یا اصلا بفهمه ماجرا چیه و..... شده قضیه شما داری به هر چیزی الکی گیر میدی که شما قشر 1 درصد دانلود شبانتون رو بکنید بعدش 99 درصد افرادی که خودم دیدم ای دی اس ال دارن ناراضی باشن و حتی وبگردی هم نتونن بکنن چه برسه به دانلود با این هزینه های گرون و پول دراوردن سخت
به قول یکی از دوستان تو همین بحث ها گفت به شما باشه میگی همین هم زیاده...!
عزت زیاد ;-)
اگه منظورت با منه که این دفعه ی دومته داری بد صحبت می کنی، دفعه ی بعدی افاضات فضلت بی پاسخ نخواهد ماند آقای نا محترم !
اگه به قول شما یه درصد اهل دانلود شبانه باشن الان همون یه درصدن که موافق نامحدود شدنن که بتونن بیشتر دانلود کنن ! کسایی که الان از وضع فعلی ناراضین یا از سرعت پایین در ساعات رایگان شاکین یا از قیمت زیاد تعرفه ها یا از پینگ بالا در باز هم ساعات رایگان !
من و امثال من که مخالف این طرحیم فقط و فقط از این می ترسیم که سرعت الانمون تبدیل بشه به 16 یا کمتر که واسه سرعت بالاتر مجبور بشیم هزینه ی اضافی بدیم !
فقط و فقط بحث سر سرعته نه دانلود شبانه
وگرنه جمع مصرف روزانه و دانلود شبانه ی من در ماه به 30 گیگ هم نمی رسه و به فرض نامحدود شدن به راحتی می تونم در ماه این 30 گیگ رو دانلود کنم که الان بخوام نگران دانلودم باشم !
اگه لازم بود از مصرف کلی امسال عکس می گیرم که ببینی در هر ماه حدود 25 گیگ دانلود شبانه داشتم
اگر تعرفه های فعلی حذف نشد، سرعت ما هم تغییری نکرد و قیمت همین موند، تعرفه ی نامحدود هم اضافه بشه که مثلا شاتل از قبل همچین سرویسی داشته و بعید می دونم دوباره اضافه کنه، که فرقی به حال ما نداره و خوش به دل شما. اما اگه واقعا فکر می کنی این بعد از اجرا شدن این طرح هم از سرعت هم از پینگ هم از قیمت و هم از میزان دانلودت راضی خواهی بود، باید بگم که خوش به دل شیدات !
IvIoI-IsEn
08-09-2011, 07:15
یک نکته :
اول خبری اومد که می گفت
اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشودبعد از مدتی یک خبر دیگه اومد که میگفت
اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نمیشودبعد یک خبری اومد:
براساس مصوبه ۴۹ هیچ اپراتوری حق ارائه محدوده حجمی و یا زمانی برای سرویس هایای اینترنت پرسرعت رو نداره به هیچ وجح رفع محدودیت حجمی باعث افزایش قیمت نخواهد شد
و در جای دیگه تبصره میاد میگه :
براساس مصوبه ۴۹ سازمان، حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند بین ۱۰ نفر است یعنی اینترنت با سرعت ۱۲۸ نامحدود باید بین ۴ تا ۴۱ گیگ حجم دانلود داشته باشد که حجم ۴ گیک باید به صورت تضمینی بین ۱۰ کاربر حتما به اشتراک گذشته شود. در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکتهای اینترنتی نباید از حجم اشتراک ۱۰ کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنندو باز کاملتر :
براساس توضیحات اصغریان، مشترکان ADSL باید توجه داشته باشند سرعت اینترنت ۱۲۸نامحدود به معنای داشتن حجم دانلود بین ۴ تا ۴۱ گیگ است که نرخ اشتراک پهنای باند ۱ به ۱۰ به معنای استفاده همزمان حداکثر ۱۰ نفر از ظرفیت یک خط است و در این بین باید به صورت تضمینی حجم دانلود ۴ گیک به هر یک از کاربران برسد.
عموما ظرفیت خطوط اینترنت براساس کیلوبیت بر ثانیه (kbps) سنجیده و سرعت دانلود براساس کیلوبایت (kBps) اندازهگیری میشود که روش تبدیل آنها به یکدیگر با استفاده از فرمول ظرفیت تقسیم بر ۸ مساوی سرعت قابل حصول است و لازم است کاربران در زمان اندازه گیری ظرفیت خط یا سرعت دانلود خود به این واحدها توجه کنند.
اما در این میان شرکتهایی هستند که نهتنها ضریب اشتراک آنها پا را فراتر از اشتراک ۱۰ نفره گذاشته، بلکه حداقل حجم دانلود آنها با تلفیقی از دانلود و آپلود در کنار هم عدد حداقلی و حتی کمتر از آن را تشکیل میدهند و امکان دانلود آنها به مراتب کمتر از آن چیزی است که باید در واقعیت انجام شود. به گفته مسوولان سازمان تنظیم، این سازمان با این ابلاغیه به دنبال جلوگیری از این اتفاق است و اینکه در صورت نیاز مشتری به پهنای باند شرکتها موظف به خرید پهنای باند بیشتر باشند.
و در نهایت :
علی اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در توضیح این ابلاغیه میگوید: «آنطور که این خبر در رسانهها مطرح شده سازمان قصد توقف فروش حجمی اینترنت را ندارد. در پروانه شرکتهای PAP به صورت واضح ذکر شده است که اگر آنها بسته به نیاز مشتری تصمیم داشته باشند بستههای خاص شامل محدودیت حجمی و زمانی را به مشتریانشان ارائه کنند باید بسته پیشنهادی خود را قبل از ارائه برای تایید به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند تا سازمان هم در زمان مشخص این بسته پیشنهادی را بررسی و آن را تایید کند.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب سؤالی که پیش میاد اینه که ای که وگفتن یعنی چه ؟
mhv_kntu
08-09-2011, 08:32
قیمت ها میره بالا
پس یا سرعت یا حجم
من همون خط اول نظر شما رو خوندم بیخیال پست شما شدم.
شما طرح رو یکبار خوندی ؟ از کجاش فهمیدی که قراره قیمت ها بره بالا ؟؟؟؟
مگه N بار قیمت ها رو اعلام نکردن و ما تو این تاپیک نذاشتیم؟ ؟! مگه قیمت های نامحدود کمتر از یک سوم الان نبوده ؟
اگه منظورت با منه که این دفعه ی دومته داری بد صحبت می کنی، دفعه ی بعدی افاضات فضلت بی پاسخ نخواهد ماند آقای نا محترم !
اگه به قول شما یه درصد اهل دانلود شبانه باشن الان همون یه درصدن که موافق نامحدود شدنن که بتونن بیشتر دانلود کنن ! کسایی که الان از وضع فعلی ناراضین یا از سرعت پایین در ساعات رایگان شاکین یا از قیمت زیاد تعرفه ها یا از پینگ بالا در باز هم ساعات رایگان !
من و امثال من که مخالف این طرحیم فقط و فقط از این می ترسیم که سرعت الانمون تبدیل بشه به 16 یا کمتر که واسه سرعت بالاتر مجبور بشیم هزینه ی اضافی بدیم !
وگرنه جمع مصرف روزانه و دانلود شبانه ی من در ماه به 30 گیگ هم نمی رسه و به فرض نامحدود شدن به راحتی می تونم در ماه این 30 گیگ رو دانلود کنم که الان بخوام نگران دانلودم باشم !
اگه لازم بود از مصرف کلی امسال عکس می گیرم که ببینی در هر ماه حدود 25 گیگ دانلود شبانه داشتم
اگر تعرفه های فعلی حذف نشد، سرعت ما هم تغییری نکرد و قیمت همین موند، تعرفه ی نامحدود هم اضافه بشه که مثلا شاتل از قبل همچین سرویسی داشته و بعید می دونم دوباره اضافه کنه، که فرقی به حال ما نداره و خوش به دل شما. اما اگه واقعا فکر می کنی این بعد از اجرا شدن این طرح هم از سرعت هم از پینگ هم از قیمت و هم از میزان دانلودت راضی خواهی بود، باید بگم که خوش به دل شیدات !
قضیه داره جالب میشه. شما خودت به همه توهین می کنی بعد میای میگی اگه دفعه بعد فلان بشه...
شما نگران سرعتت نباش چون حجمی ها حذف نمیشن.
شما داری مشکلات خودت رو میاری وسط مشکلات ما! ما نامحدود میگیریم که دانلود کنیم حالا هر کی ناراضیه از پینگش سرویسش رو تمدید نکنه!
اینجا ما مشکل مشترک داریم اونم میزان دانلود هستش.بقیه موارد شخصیه چون مثلا شاید یکی بازی آنلاین نزنه و پینگ براش مهم نباشه.
pouria_br
08-09-2011, 09:21
حالا جالب اینجاست ما اینجا هی میزنیم توسر و کله همدیگه آخرش طرحه بمونه تو هوا :31:
================================================== =
یه نگاهی هم به این لینک بندازید :
================================================== =
یه بار دیگه لینک خبر رومیذارم تا کسایی هم که نمیدونستن چه خبره وجریان چیه مطلع بشن و رو هوا پست ندن :31:
feizol65
08-09-2011, 11:38
خوب خیلی جالب شد دوباره برگشتن سر نقطه اول ولی هنوز وقت هست و به نظرم اروم نشینید اگر خود ریگلاتور این جوری میگه بریید
از خود همین به مراجع بالاتر شکایت بکنیم کلا هر جوری شده تا تغییر نشه خاموش نشینید این یک فرصت خیلی خوب تا تغییر بدن تا داغ همه چیز :31:
به مراجع بالاتر شکایت کردید ، از مراجع بالاتر به مراجع بالاترش شکایت کردید ، آخرش چی ؟
مسئولان رده بالای مملکت ، با اینترنت مخالفن.
100 درصد با نا محدود موافقم ، الان به غير يه عده خيلي كم كه تو دانلود شبانه مشكل ندارن اكثر كاربرا تو دانلود شبانه كه رايگانه سرعتشون ميشه در حد همون سرويسي كه دارن مثلا من الان از پارس سرويس ميگرم سرعتم روزا 130 هست و شبا كه رايگانه سرعت ميشه 10 تا 20 . به نظرم 24 ساعته سرعتم 16 باشه و سرويسم نامحدود خيلي بهتر از اينه كه فقط 6 ساعت سرعتم 16 باشه و نامحدود .
تو روز هم با 8 گيگ ترافيك نه ميشه چيزي دانلود كرد نه ميشه درست حسابي وب گردي كرد .
پس نامحدود خيلي بهتر از محدوده تو اين شرايط .
کاملا باهات موافقم.به قول شما الان یه عده کمی دارن از دانلود شبانه کمال استفاده را میکنن اما عده خیلی زیادی هیچ استفاده ای نمیکنن به این که عدالت نمیگن.البته من سرعت روزانه هم پایینه دیگه شبا حرفشو نزنم بهتر.باید این طرح اجرا بشه تا عدالت هم برقرار بشه.سرعتا هم باید واقعی بشه نه اینکه کسی پول 1مگ میده اما سرعت شبانش درحد128 هم نیست.بلکه بایدسرعتش روز وشب120باشه نه اینکه الان کسی پول 128میده اما سرعتش 2مگه.کسی که سرویس 128 داره باید سرعت دانش16باشه نه بیشتر نه کمتر.به این میگن عدالت که مطمئنا همه توی این طرح سود خواهند کرد .البته ما نباید بهمین راضی باشیم که سرعت128روماهی9تومن میخوان بدن که منسوخ شده هست این سرعت و2مگ رو80تومن اونم بامنت بلکه سرعتای بالا و قیمتای واقعی.واین طرح سرآغازی برای رسیدن به این اهداف که همه ماباید تلاش کنیم بهش برسیم این جمله را همراه با جو گرفتگی تایپ کردم.الان کشورای دیگه دارن به سمت سرعتهای گیگ پیش میرن وما هنوز داریم روی کیلو بیت بحث میکنیم.با تشکر
Mostafa 3D
08-09-2011, 12:54
آقا یه سوالی
الان که من از مخابرات 256 نامحدود دارم و سرعتم رو 30
الان که دیگه میگن نامحدود ندارم
ولی اگه بعدا بخوام برم تمدید کنم و مثلا این قانون نامحدود شدن اجرا شده باشه اون وقت سرعتم چنده ؟
یعنی این یک به ده جریانش چیه ؟؟؟
یعنی سرعت اینترنت 256 من که 30 کیلو بود میشه 3 کیلو ؟؟؟؟؟!!!!!!
دوست عزیز بیخود خودت رو خسته نکن چون که اینا فکر میکنن این طرح که اجرا شد 128 نامحدود رو به اینا میدن حداکثر 12 تومن پینگ از 600 700 میاد زیر 100 سرعت هم به جای 128 به اینا 512 میدن برای رقابت
یعنی شرکت میاد ضرر میده که رقابت ایجاد کنه:39: یعنی آخر توهم
و در اینجاست که باید بگیم شتر در خواب بیند پنبه دانه:27:
ديشب يك شكايت ارسال كردم براي رگلاتوري :
ساعت 12 شب ارسال شد
الان كه ساعت 2 هست هنوز هيچ جوابي ندادن !
موضوع شكايت: قيمت بالا
كد رهگيري: :31:
متن شكايت: سلام . طبق اطلاعيه اي كه در سايت داده بوديد قرار بود تا روز شنبه قيمت آي اس پي ها كم بشه . اما برام جالبه كه وقتي با شاتل تماس ميگيرم با اطمينان كامل ميگن تغييري در كار نيست. اميدوارم كاهش قيمت ها و نامحدود شدن سرويس ها جدي باشه و هرچه زودتر عملي بشه با تشكر
وضعيت شكايت: بررسي نشده است
آقا یه سوالی
ولی اگه بعدا بخوام برم تمدید کنم و مثلا این قانون نامحدود شدن اجرا شده باشه اون وقت سرعتم چنده ؟
اگه تا این حد نوسان کنه قانونیه و حق اعتراض نداری.جالبه من یه موقع 128 نامحدود داشتم سرعتم 9 یا 10 بود زنگ زدم به شرکت گفت با دانلود منیجر دانلود کن.
feizol65
08-09-2011, 13:26
در تایید سخنان مسعودجان.
دوستی در این تاپیک می گفت: اگر اعتراض کنیم اتفاقی نمی افته. منم گفتم مگه اعتراض نکنیم اتفاقی می افته؟؟!
ایشون گفتن اعتراض پشتوانه می خواد فلان می خواد!
بفرما. 300 تا کاربر یه قانونی که دیروز آبکی بود رو دارن "قانون" می کنن...
انشاءالله قانون اجرا بشه و 100% مطمئن باشید اگر "درست" اجرا بشه به نفع من و شمای کاربر خواهد بود.
من این حرف رو زدم و هنوز هم روی حرفم هستم.
بر فرض که اعتراض کردید و مسئولا اهمیت ندادن.
و یا اینکه یه اینترنت بدتر از دیال-آپ رو (تحت عنوان "اینترنت نامحدود" !) بهمون دادن.
حالا نوبت اون پشتوانه است که خودش رو نشون بده : به نظرت کاربرها حاضر میشن اینترنت رو تحریم کنن ؟
به نظر من (با شناختی که از مردم دارم) این اتفاق نمیافته. :5:
وگرنه منم دوست دارم که اینترنت پرسرعت و نامحدود داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرحال چند وقت دیگه همه چی معلوم میشه . :8:
kamran987456
08-09-2011, 13:47
آقا یه سوالی
همیشه 3 کیلو نمیشه
این طرح میگه حداکثر سرعتت 32 و حداقلش 3.2 کیلو میشه
بستگی به او9 نفر دیگه داره
هر چه قدر تعداد افراد بیشتری از این 10 نفر از اینترنت استفاده کنن سرعتت پایینتر میاد و برعکس
pouria_br
08-09-2011, 14:04
حالا میگم که برای بالا تر از 128 بخوایم بگیریم مثه قبله ؟با کارت داشنجویی و اینا حله؟
V i r u s e r
08-09-2011, 14:26
حالا میگم که برای بالا تر از 128 بخوایم بگیریم مثه قبله ؟با کارت داشنجویی و اینا حله؟
امیدواریم.
mhv_kntu
08-09-2011, 14:47
آقا یه سوالی
شیرینگ 1 به 10 تا الان هم رو خط شما اجرا میشه.
برای شما شرایط فرقی به اون صورت نمیکنه.
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
یک کارشناس خدمات اینترنت گفت: کلا خبرایی که با این کلمه کارشناس (بی هویت) شروع میشه رو بیخیال شو. نصف بیشتر بچه های این فروم از این کارشناس ها بیشتر حالیشون هست.
نکته جالب اینکه خبر رو کامل بخونی میبینی این کارشناس بی هویت که اینقدر اظهار فضل کرد هنوز نمیدونه شرکت ها سرویس های محدود رو هم کنار نامحدود میتونن بدن.
Mostafa 3D
08-09-2011, 15:35
شیرینگ 1 به 10 تا الان هم رو خط شما اجرا میشده.
برای شما شرایط فرقی به اون صورت نمیکنه.
یعنی سرعت من همون 30 میمونه ؟؟
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه
چون همین سرعت 30 برای من کافیه
هم اكنون ساعت 4.39 ، بريم وضعيت شكايت رو ببينيم :
موضوع شكايت: قيمت بالا
كد رهگيري: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن شكايت: سلام . طبق اطلاعيه اي كه در سايت داده بوديد قرار بود تا روز شنبه قيمت آي اس پي ها كم بشه . اما برام جالبه كه وقتي با شاتل تماس ميگيرم با اطمينان كامل ميگن تغييري در كار نيست. اميدوارم كاهش قيمت ها و نامحدود شدن سرويس ها جدي باشه و هرچه زودتر عملي بشه با تشكر
وضعيت شكايت: بررسي نشده است
كي جواب ميدن ؟؟
feizol65
08-09-2011, 16:02
اونایی که یاید میفهمیدن فهمیدن همیشه یه چند نفر مخالف الکی پیدا میشه :31:
در عجبم از حماقت بعضی ها !
برو پایین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه طرج اجرا شد سرعتا بدتر نشن
امیدی هست که سرعتا بره بالا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جواب :
توی پست پایین ، یکی از دوستان گفته بود (البته الکی نیستش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که "قیمت خرید (بعنوان مثال) سرویس 512 کیلوبیت (توسط ISP از دولت) ، 8 برابر قیمت فروش سرویس 512 کیلوبیت (یعنی قانون جدید) هست."
دوستان گلم؛ اولش که راجب نامحدود شدن حجم دانلود شنیدم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:
چطور ممکنه مکانیزم تصمیم گیری که محدودیت 128 کیلو بیت از چنته ش بیرون اومده بود، به فکر دانلود نامحدود افتاده؟! شاید بگین هدف ارتقای سطح اینترنت در کشوره. حالا بیاد یکم عمیقتر به مسئله نگاه کنیم، چرا تا الان شرکت های اینترنتی (PAPها) قیمت گذاریشون علاوه بر سرعت، وابسته به حجم مصرف بوده؟ آیا با اعمال این قضیه نامحدودشدن، قیمت واگذاری پهنای باند به PAPها متناسب به این موضوع کاهش پیدا کرده؟ یا بدون افزایش هزینه، پهنای باندشون بیشتر شده؟ فراموش نکنیم که تو ایران PAPها عملا اینترنت رو از دولت می خرند وبه ما میدن، پس 100 درصد وابسته به دولت هستن (شرکت ارتباطات زیرساخت). حالا اگر کاهش قیمت از سوی دولت انجام نشه و این طرح به اجرا در بیاد چه اتفاقی می افته؟ اگر جدول قیمت های منتشر شده رو دیده باشید متوجه بحث نسبت share شدین که تا 1 به 10 مجاز اعلام شده! حالا شرکت PAP رو مجبورش کردن بدون هیچ کمکی اینترنت نامحدود بده! خوب اتفاقی که میافته یه خط 512 رو میدن به 10 نفر (کاملا قانونی) واگر از بخت بد این ده نفر همه مشترک پر مصرف باشن سرعت 60 کیلو بایت شما سرشکن میشه بین 10 نفر یعنی 6 کیلوبایت! یعنی شما عملا داری پول 512 میدی ولی بهت دایال آپ ارائه شده! شما نرخ واگذاری STM1 رو در نظر بگیرید، زیر ساخت STM1 رو که میشه mbps 155.52 بقمیمت تقریبا 50 میلیون تومن ارائه میکنه، که میشه حدودا 300 تا اشتراک 512 با نسبت 1به1 که میشه حدودا 167.000 تومن در ماه!!! حالا فکرشو بکنین گفتن 512 نامحدود 21 تومن! 167/21 میشه 8 !!! تازه بدون در نظر گرفتن سود شرکت. یعنی اگر شرکت هزینه و سودنخواد برای یر به یر شدن خریدش باید 512 رو حداقل به 8 نفر بده. خلاصه کلام، دوستان تجربه شبانه رایگان شرکت ها رو دیدید که سرعت چقدر پایین میومد، حالا کل روز اینجوری خواهد شد چون نامحدوده و همه که نه ولی خیلی ها میرن دنبال دانلود کردن....
منظور نهایی ؛ تا وفتی ترس از اینترنت دربین مدیران و مسئولین از بین نره اینترنت درست و درمون گیرمن و شما نمیاد ؛ این طرح همون طرح محدودیت 128 هستش با رنگ و لعاب جدید... البته یادتون هست که همین چند وقت قبل صحبت اینترانت ملی هم خیلی بالا گرفته بود، این موضوع بی ربط به اون هم نیست... حالا بماند...
یعنی ISP ها باید ضریب اشتراک 1 به 10 رو اجرا کنن (بخاطر اینکه ضرر نکنن!).
وقتی که ضریب اشتراک اعمال بشه ، سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود و بهمین نسبت برای سرویس های دیگر. (که احتمالا به 1.6 نزدیکتره:21:)
قیمت تمام شده اینترنت برای دولت ، ارزون تر از ISP هستش (چون ISP اینترنت رو از دولت میخره).
بخاطر همین ممکنه مخابرات دون بپاشه و نامحدودش رو با سرعت بالاتر بده ، ولی ISP ها اینطور نیستن.
اینم جواب :
توی پست پایین ، یکی از دوستان گفته بود (البته الکی نیستش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که "قیمت خرید (بعنوان مثال) سرویس 512 کیلوبیت (توسط ISP از دولت) ، 8 برابر قیمت فروش سرویس 512 کیلوبیت (یعنی قانون جدید) هست."
یعنی ISP ها باید ضریب اشتراک 1 به 10 رو اجرا کنن (بخاطر اینکه ضرر نکنن!).
وقتی که ضریب اشتراک اعمال بشه ، سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود و بهمین نسبت برای سرویس های دیگر. (که احتمالا به 1.6 نزدیکتره:21:)
قیمت تمام شده اینترنت برای دولت ، ارزون تر از ISP هستش (چون ISP اینترنت رو از دولت میخره).
بخاطر همین ممکنه مخابرات دون بپاشه و نامحدودش رو با سرعت بالاتر بده ، ولی ISP ها اینطور نیستن.
دوستان ما داریم یه بحث مفید میکنیم همیشه مخالف و موافق هست ولی توهین هیچ توجیهی نداره.
در مورد مطلبی که گذاشتید:
بله! قصه ی پر غصه ی اینترنت کشور حساب همین 2' 2 تا 4 تا هاست و نمیشه با حلوا حلوا کردن دهنمون رو شیرین کنیم.
همه ما دوست داریم که اینترنت پرسرعت واقعی(نه 128 کیلوبیت و حتی 512 خز شده در جهان) رو بصورت نامحدود و با کیفیت و پینگ عالی داشته باشیم ولی بین خواستن ما و اونچه که میتونیم و توان و زیرساختها اجازه میده فاصله هست از زمین تا ماه گردون!
هر کی میخاد نامحدود بگیره بیاد مخابرات و این همه یک کلاقع چهل کلاغ نکنه که سرعت 1.6 میشه سرعت 8 میشه.
من نامحدود دارم دیگه پس بیاید مخابرات و از این حرفا دیگه نزنید.
اصلا هر کی نامحدود میخاد بره مخابرات و هرکی حجمی میخاد بره pap
تو جدول بالا نوشته حداکثر سرعت برای اشتراک 1 به 10 :18:
اونوقت تو مصاحبه ها خودشون میگن حداقلش اینه :41:
می گم نکنه دارن یه کلاه گشاد از فرق سر تا نوک پا رو مون می پوشونن :19:
اگه حداکثرش این باشه که صد رحمت به دایل آپ :2:
abbasjun
08-09-2011, 19:11
هر کی میخاد نامحدود بگیره بیاد مخابرات و این همه یک کلاقع چهل کلاغ نکنه که سرعت 1.6 میشه سرعت 8 میشه.
من نامحدود دارم دیگه پس بیاید مخابرات و از این حرفا دیگه نزنید.
اصلا هر کی نامحدود میخاد بره مخابرات و هرکی حجمی میخاد بره pap
اونوقت ما که خطمون فیبره و فقط مخابرات بهمون اینترنت میده اونم حجمی، چیکار کنیم؟:angry::angry:
مخابرات اصفهان
SA.JJ.AD
08-09-2011, 19:16
اگه قراره سرعتم از اینی که هست حتی 2 کیلوبایت هم کمتر شه کاملا مخالفم با این طرح مزخرف :2:هر روز بدتر از دیروز :2:دوستان بیخود دلتون رو خوش نکنید که اینا یه کار خیر برا مردم انجام نمیدن :2:
M e i s a m
08-09-2011, 20:18
هنوز که این طرح اجرا نشده ولی اونایی که نامحدود دارن میگن که کم نمیشه و باید وایسیم تا ببینیم اوضاع چطور خواهد شد ولی چیزی که قطعیه اینه که حجمی ها برداشته نمیشند :9:
دوستی که میگه من 25 گیگ گرفتم فقط تو شب خب باید خدمتش بگم من هم بازی میکنم یعنی پینگ برام مهمه هم حجم مصرفی بازی و وبگردی هم سرعتش و مخالف سرعت بالا نیستم بخدا درک میکنم چه مصیبتیه 16 و 32 و 64 و... حالا بخواد بدتر هم بشه که وامصیبتا ولی خب من میرم اون نامحدود رو میگیرم و با سرعت 60 تو روز کار میکنم کسی هم که میتونه شبی یک گیگ بگیره شب دان میکنه و در عوضش شب که شد سرعت ما نمیشه 5 اونا نمی دونم چند... حالا اگه خواست اونم بیاد و شب و روز دانلود کنه کاری که نداره بنده خدا جز دانلود با همه احوال این ها دلیل بر مخالفت نیست بلکه همهمون یک چیز رو میخوایم و اون هم بهتر شدن در همه زمینه هاست و هممون حقوقی داریم که ازمون گرفتن...
مثلا من ماهی 2 گیگ میگیرم که به هیچی نمیرسه شب هم که تعطیله پس چی کنم؟ دانلود که نمیکنم بازی هم ماهی یکبار اونم کم مصرفترین بازی ها ولی هی باید برم پول بدم گیگ بخرم ولی کسی که 30 گیگ فقط شب میگیره دیگه خیالش راحته عشقشو هم میکنه باید هم بیاد اینجا داد و بیداد و مخالف با ملت، امثال من هم که هیچ حقی ندارن برن بمیرن که اقا حالشو ببره
اگر اشتباه متوجه شدم حرفای شما و مواضعتون رو بیاید و تصحیح کنید و تمام خواسته و اهداف و نظرات و کلا جبهه خودتون رو مشخص کنید یکبار که تکلیف ملت اینترنت باز ایران با شما ها معلوم شه لطفا
شما فقط داری از خودت حرف میزنی خب اگه موضوع شخصیه مشکل ملت رو هم حل کن برو از صفحه اول بیا تا اینجا 2 3 تا تاپیک دیگه هم هست اونارو هم مفتخر کن
عزت زیاد ;-)
MASOUD_MW2
08-09-2011, 20:56
البته اون دوستمون یه حرف من درآوردی زدن دیگه!
قیمت یک stm1 چیزی حدود 37 میلیون تومن هست بدون احتساب 20% تخفیف برای کسایی که از زیر ساخت میخرن. که همه شرکت های pap این تخفیف رو گرفتن! یعنی الان قیمت یک stm1 برای یک pap حدود 30 میلیون میشه که با قیمت اون دوستمون که گفتن 50 میلیون دقیقا 20 میلیون تفاوت داره که خیلی هست!
درضمن در خبر ها هم شاید خونده باشین از هفته آینده پهنای باند بین الملل ایران از33 گیگ به 42 گیگ افزایش خواهد یافت که چندان بی ربط به اجرای طرح نامحدود ها نیست.
اگه دقت کنین تو صحبت این مسئولان سازمان تنظیم مقررات دو چیز هست papها و خودشون تو هیچ حرفشون صحبت از تامین خواسته های کاربر نیست الان دیگه فهمیدم که همه به کشک ساب احتیاج داریم
ekhorasan
08-09-2011, 21:58
آقا یه سوالی
یک به ده یعنی یه خط اینترنت بیت ده نفر تسهیم یا بعبارتی share میشه تا برای مخابرات صرفه اقتصادی داشته باشه
اره دیگه
فقط خودشون باید سود کنن
ما های بد بخت هم که باید اینترنت کند تز از دایل آپ داشته باشیم
قیمت یک stm1 چیزی حدود 37 میلیون تومن هست بدون احتساب 20% تخفیف برای کسایی که از زیر ساخت میخرن. که همه شرکت های pap این تخفیف رو گرفتن! یعنی الان قیمت یک stm1 برای یک pap حدود 30 میلیون میشه که با قیمت اون دوستمون که گفتن 50 میلیون دقیقا 20 میلیون تفاوت داره که خیلی هست!
درضمن در خبر ها هم شاید خونده باشین از هفته آینده پهنای باند بین الملل ایران از33 گیگ به 42 گیگ افزایش خواهد یافت که چندان بی ربط به اجرای طرح نامحدود ها نیست.
این مبلغ برا یکساله یا همیشگی؟
بحرحال بایه ضرب و تقسیم ساده قیمت هر پورت 1 مگ بصورت اختصاصی 16.126 هزار تومن درمیاد ماهی با پهنای باند نا محدود
خوبه بریم پاپ بزنیم عجب پولی در میارنا:27:
ای ملت فهمیده! قرار نیست سرویس های محدود حذف بشن! سرویس های محدود باقی موندن! تنها فرق با گذشته یکدست شدن و کاهش چشمگیر قیمت نامحدود ها است.
واقعا درک این 2 خط برای cpu شما اینقدر سخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من اجرای این طرح باعث افزایش ترافیک می شه.
و این افزایش ترافیک روی تمام سرویس ها-چه محدود و چه نامحدود- تاثیر می زاره.
اما از اونجایی که قرار نیست بد ترین حالت و همچنین بهترین حالت نصیبمون بشه با یه 512 کیلوبیت میتونیم سرعتی معادل 30_35 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خواهشا... خواهشا...به بقیه اطلاعات غلط ندین.
512 Kbps برابر با 64 کیلو بایت هست که اگه بین 10 نفر share بشه می شه برابر با 6.4 کیلوبایت.
از اونجایی که متاسفانه ما انسان های اینترنت ندیده ای هستیم با اجرا شدن این طرح مطمئنا در 99% اوقات حداقل سرعتو داریم.چرا؟چون همه در حال دانلود کردن هستن.میگی نه؟وضعیت شبانه رو نگاه کن.
MASOUD_MW2
09-09-2011, 00:01
عزیز من اجرای این طرح باعث افزایش ترافیک می شه.
و این افزایش ترافیک روی تمام سرویس ها-چه محدود و چه نامحدود- تاثیر می زاره.
دوست عزیز خواهشا... خواهشا...به بقیه اطلاعات غلط ندین.
512 Kbps برابر با 64 کیلو بایت هست که اگه بین 10 نفر share بشه می شه برابر با 6.4 کیلوبایت.
از اونجایی که متاسفانه ما انسان های اینترنت ندیده ای هستیم با اجرا شدن این طرح مطمئنا در 99% اوقات حداقل سرعتو داریم.چرا؟چون همه در حال دانلود کردن هستن.میگی نه؟وضعیت شبانه رو نگاه کن.
مهندس جان که نگرانی اطلاعات غلط نیوفته دست مردم!
1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟
3. شما بجای تاسف خوردن برای جمع (ما) برای مفرد (خود) تاسف بخورید و اگر از خودتون فرهنگ سازی رو شروع کنید بقیه هم به مرور اصلاح میشن! اینم یادت باشه قبل از 32 سال پیش ما جز با فرهنگ ترین مردمان جهان بودیم.
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
یه چیزی رو بگم شاید بعضی ها ناراحت بشن اما حقیقتیه که نمیشه انکار کرد و علتش کمبود امکاناته.از اونجایی که ما ایرانی ها اصولا خودمون رو آدمای زرنگی میدونیم وقتی نامحدود بگیریم از صبح زود تا شب دانلود میکنیم و اصولا کسی که میاد نامحدود میگیره مشترک کم مصرف نیست اگه مصرفش کم بود می رفت محدود میگرفت در اینصورت گروه های 10 نفره پرمصرف خواهیم داشت و چون هیچکدوم هم حاضر نیستیم از حقمون کوتاه بیایم اونوقت سرعت ما خیلی بیشتر به مینیمم نزدیک میشه تا به ماکزیمم.
یه چیزی رو بگم شاید بعضی ها ناراحت بشن اما حقیقتیه که نمیشه انکار کرد و علتش کمبود امکاناته.از اونجایی که ما ایرانی ها اصولا خودمون رو آدمای زرنگی میدونیم وقتی نامحدود بگیریم از صبح زود تا شب دانلود میکنیم و اصولا کسی که میاد نامحدود میگیره مشترک کم مصرف نیست اگه مصرفش کم بود می رفت محدود میگرفت در اینصورت گروه های 10 نفره پرمصرف خواهیم داشت و چون هیچکدوم هم حاضر نیستیم از حقمون کوتاه بیایم اونوقت سرعت ما خیلی بیشتر به مینیمم نزدیک میشه تا به ماکزیمم.
اولا این بدترین حالت ممکنه که حتما براش فکری کردن(فکر می کنم توی مصاحبه هم گفته شد)
بعدشم این قضیه کلا 1 ماه بیشتر طول نمی کشه! چرا؟چون مردم هر وقت بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست!
نقل قول صحبت مسعودجان:
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟
3. شما بجای تاسف خوردن برای جمع (ما) برای مفرد (خود) تاسف بخورید و اگر از خودتون فرهنگ سازی رو شروع کنید بقیه هم به مرور اصلاح میشن! اینم یادت باشه قبل از 32 سال پیش ما جز با فرهنگ ترین مردمان جهان بودیم.
البته شبا را آی اس پی ها هم سرعت کاربرا را محدود می کنن وگرنه سرعت باید حداقل برابر مبلغ قرارداد باشه
البته اگه آی اس پی ها مثل آدم رفتار کنن می تونن مثلا اگه یه مرکز 100 تا مشترک پر مصرف داره را تو هر زون دوتا شونا بزارن و 8 تا هم کم مصرف اینطوری فکر نکنم مشکلی باشه
گرچه اینکارا نمی کنن ویکم که آبا از آسیاب افتاد همه پر مصرفا 10 تا 10 تا باهم می زارن و 50 تا کم مصرفم باهم نظارتم که تا الان کشک بوده حالا اگه بعد از این یه تکونی بخودشون بدن
گرچه من هموز مشکوکم تو اون جدول نوشته بود حداکثر سرعت
نه عزیز به گفته دوستان این تاپیک سرعت ها تغییر که نمیکنه هیچ با 512 کیلوبیت به شما 512 کیلوبایت سرعت دانلود میدن برای رقابت:27:
و اما در جواب شما جناب مسعودخان
وقتی که 300 کیلوبایت سرعت میده اون اگر بخواد حجم خودش رو هم تموم کنه حداکثر میتونه 3 ساعت دانلود کنه و برای حداکثر 3 ساعت سرعت بقیه میاد پایین ولی وقتی نامحدود باشه طرف میره 7/24 دانلود میکنه
من کسی رو نمیشناسم که 512 با 6 کیلوبایت دانلود کنه ولی از دوستای من هستن که از مخابرات سرویس گرفتن و سرعتشون حدود نصف سرعت هست یعنی اگر 512 گرفته به جای 64 کیلوبایت سرعتش میانگین حدود 30 کیلوبایت هست
همین وضعیت برای روزانه هم پیش میاد چون ملت ایران از دانلود سیری ندارن مثالش هم یکی از دوستای خود من هست که وضعیت دانلود شبانش خوبه ولی چون چیزی برای دانلود گیر نمیاره و در عین حال فکر میکنه که اگر استفاده نکنه سرش کلاه میره , تو شبانه چرت و پرت دانلود میکنه (چیزهایی رو که اصلا نه میبینه و نه گوش میکنه)
نه عزیز به گفته دوستان این تاپیک سرعت ها تغییر که نمیکنه هیچ با 512 کیلوبیت به شما 512 کیلوبایت سرعت دانلود میدن برای رقابت:27:
چه کسی گفته برای رقابت در 512 کیلوبیت 512 کیلوبایت میدن؟چرا اشتباه میگی؟ ما 100 بار نگفتیم که حداکثر سرعتی که واسه رقابت در 128 میدن همون 30-40 هستش اونم نه اولش بلکه بعد از مدتی؟(چون شرکت ها باید رویکرد کاربران رو ببینن)اونوقت شما چطور حساب کردی 512 کیلوبیت شد 512 کیلوبایت نمی دونم.
لطفا از کاه کوه نسازید. کل این تالار رو بگردید همچین چیزی پیدا نمی کنید.
چه کسی گفته برای رقابت در 512 کیلوبیت 512 کیلوبایت میدن؟چرا اشتباه میگی؟ ما 100 بار نگفتیم که حداکثر سرعتی که واسه رقابت در 128 میدن همون 30-40 هستش اونم نه اولش بلکه بعد از مدتی؟(چون شرکت ها باید رویکرد کاربران رو ببینن)اونوقت شما چطور حساب کردی 512 کیلوبیت شد 512 کیلوبایت نمی دونم.
لطفا از کاه کوه نسازید. کل این تالار رو بگردید همچین چیزی پیدا نمی کنید.
شما با چیزی به اسم مزاح آشنا هستی؟
منم به مسخره گفتم چون که اگر همون 16 کیلوبایت رو بدن باید کلاه رو انداخت هوا
مزاح اینجا اونم توی این تاپیک اونم توی این شرایط و موقعیت؟
شما با چیزی به اسم موقعیت آشنا هستی؟
MASOUD_MW2
09-09-2011, 12:29
وقتی که 300 کیلوبایت سرعت میده اون اگر بخواد حجم خودش رو هم تموم کنه حداکثر میتونه 3 ساعت دانلود کنه و برای حداکثر 3 ساعت سرعت بقیه میاد پایین ولی وقتی نامحدود باشه طرف میره 7/24 دانلود میکنه
مثل اینکه متوجه عرایض بنده نشدین.
بحث ما سر اشغال شدن پهنای باند که منجرب به افت سرعت کاربران و نوسان سرعت و همچنین افزایش پینگ میشه بود.
من گفتم اگر الان یک نفر که 512 داره دانلود کنه مثل این میمونه 5 نفر که 512 نامحدود دارن دانلود کنن! شما حساب این رو بکن که 2 نفر که 512 محدود دارن دانلود کنن همزمان کل پهنای باند اون گروه 10 نفری گرفته میشه! و وضعیت اینی میشه که الان داریم! من الان توی بازیسنتر از پینگ خودم عکس گذاشتم که اینجا هم میذارم:
ببینید دوست من تست اولی برای ساعت 11 صبح بود:
پینگ 109 میلی ثانیه:
دومی ماله دقایقی قبل هست که پینگم از 109 رسیده به 300 میلی ثانیه!:
...
مشتاقم بدونم شما چگونه این رو توجیه میکنید؟
آیا دلیلی جز اشغال پهنای باند و در نتیجه تغییر مسیر های ip داره؟
اگر هرکس به اندازه حق خودش از پهنای باند استفاده کنه آیا این مشکلات ایجاد میشه؟
کسی که خیلی دانلود میکنه چرا باید حق من رو بخوره که میخوام گیم آنلاین بازی کنم؟
از همینجا به همه میگم!!! هر کسی میخواد دانلود کنه و خیلی زیاد دانلود داره و سرعت براش حیاتی هست از اینترنت مونواره ای استفاده کنه که میتونه 5 مگ نامحدود رو با ماهی 20 تا 30 تومن بگیره!! دیگه حق دیگران رو چرا ضایع میکنید؟
IvIoI-IsEn
09-09-2011, 13:04
به نظر شما این عوامل میتونن تاثیر گزار باشن ؟
شرکتهاي ارائه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت از بدو تاسيس تا کنون مشکلات زيادي را تجربه کردهاند که در برخي موارد بازار آنها را تحتالشعاع قرار داده است.
به گزارش ایتنا به نقل از فناوران اطلاعات، ارائه نشدن امکانات لازم توسط شرکت مخابرات و همچنين عدم تخصيص پهناي باند مورد نياز آنها توسط شرکت زيرساخت از جمله مشکلاتي است که کماکان گريبانگير شرکتهاي PAP بوده و باعث شده بهرغم کشش شديد بازار براي بهرهگيري از خدمات اينترنت پرسرعت آنها در جذب مشترک جديد دست به عصا شوند تا کيفيت ارائه خدمات شان افت نکند.
در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکتهای اینترنتی نباید از حجم اشتراک ۱۰ کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند
عبدالله فاتح، مدير عامل شرکت پارس آنلاين در گفت و گو با فناوران به تشريح وضعيت کنوني شرکتهاي PAP پرداخته است که در ادامه ميخوانيد دوشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۷
در حال حاضر بازار شركتهاي ارائه دهنده اينترنت پرسرعت چگونه است. آيا در فضاي رقابتي سالم با شرکت مخابرات و زيرمجموعه آن فعاليت ميکنند؟
بازار شركتهاي PAP رقابتي بوده و امکاناتي که مخابرات در اختيار اين شرکتها ميگذارد در تهران موجب رقابت بيشتري ميشود که اين به نفع مشتري است.
از لحاظ قيمت در رقابت مشکلي وجود ندارد.
در تهران امکانات جديدي واگذار شده وشركتهاي ندا در حال انجام کار هستند.
اما در شهرستانها اینگونه نيست. در حاليکه در پروانه شركتهاي ندا مشخصا نوشته شده که امکانات بايد در اختيار شركتهاي ندا گذاشته شود و در مصوبه ۹۷ کميسيون تنظيم مقررات تعامل بين شرکت هاي ندا و مخابرات استاني تعريف شده است ولي همچنان براي گرفتن امکانات در برخي استانها با مشکل مواجهايم.
بسياري از مخابراتهاي استاني خود اقدام به ارائه اينترنت پرسرعت کردهاند و در مقابل ارائه امکانات به شركتهاي ندا مقاومت مي کنند. واقعيت اين است که آنها نميخواهند رقيب داشته باشند.
هرازگاهي يکي از مسوولان دولتي اعلام ميکنند که قيمت اينترنت پرسرعت کاهش خواهد يافت. آيا اين وعده تحقق پيدا ميکند؟
بحث کاهش قيمت اينترنت هفت تا هشت ماه پيش مطرح شد. يعني زماني که رگولاتوري مصوب کرد که تعرفههاي اينترنت ۲۰ درصد کاهش پيدا کند.اين در حالي است که اينترنت بخشي از کل هزينههاي شرکتهاي ندا را تشکيل ميدهد. شرکتها بايد اينترنت بينالملل را خريداري کنند از طرفي هزينه فضا، برق، پرسنل، شبکه انتقال داده و خريد اينترنت در واقع ۲۰درصد از کل هزينههاي شرکتهاست که زماني که تعرفه خريد اينترنت۲۰ درصد کاهش يافت به تبع آن در مجموع قيمت اينترنت پرسرعت ۴ تا ۵ در صد ارزان شد که به همين نسبت قيمتها را کاهش داده ويا خدمات بيشتري ارائه دادهايم.
چرا قيمت اينترنتي که توسط شرکتهاي ندا ارائه ميشود متفاوت است؟ مگر قيمت خدمات داراي قانون و ضابطه خاصي نيست؟
کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در چهل و نهمين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت را بر اساس پهنايباند و ضريب اشتراک حداکثر ده مصوب کرد. در موارديکه ضريب اشتراک، ميزان پهنايباند و حجم دانلود مشترک متفاوت با ديگر کاربران است. بنابراين قيمت سرويس ارائه شده به مشترک مذکور نيز متفاوت است و اين موضوع بر روي قيمت اينترنت پرسرعت تأثير ميگذارد. به همين دليل است که برخي از تعرفههاي اين شرکت حتي از تعرفههاي مصوب نيز ارزانتر است.
آيا تخفيف ۲۰ درصدي پهناي باند به شرکت هاي PAP ارائه شد؟
خير. متاسفانه بهرغم پيگيريهاي بسيار تاکنون تخفيف۲۰ درصدي پهناي باند موضوع مصوبه ۸۶ کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به هيچ يک از شرکتهاي PAP داده نشده است.(البته این خبر مربوط به خرداد ماه هست)
شركتهايPAP اعتراضي به اين امر کردهاند؟ توضيح رگولاتوري و مخابرات در اين مورد چه بوده است؟
هفته اي نيست که اين موضوع توسط شركتهاي PAP در شرکت زيرساخت و سازمان تنظيم مقررات وارتباطات پيگيري نشود. توضيح آنها اين است که تخفيف ۲۰ درصدي پهناي باند در تفسير آييننامه به طور شفاف مشخص نيست. شركتهاي ندا از يک تخفيف ۲۰ درصدي ديگر نيز برخوردارند که مربوط به قسمتي از پهناي باند است نه کل آن.سازمان تنظيم مقررات اعلام مي کند که اين تخفيف ۲۰ درصدي به اضافه تخفيف قبلي بوده و بايد اعمال شود اما شرکت زيرساخت ميگويد اين امر به طور شفاف مشخص نشده است.
تخفيف ۲۰ درصدي پهنايباند چه تاثيري بر قيمت اينترنت مي گذارد؟
حدود ۴ تا ۵ درصد قيمتها را کاهش خواهد داد. با توجه به اينکه هزينه جانبي شرکتهاي PAP به طور قابلتوجهي افزايش يافته و از طرف ديگر کاربران کماکان از ما انتظار کاهش قيمت را دارند، بنابراين براي اينکه بتوانيم تخفيف را به دست مشتري برسانيم، حجم ترافيک بيشتري در اختيار مشترک ميگذاريم.
کاربران اينترنت پرسرعت در کشور روز به روز در حال افزايش است. آيا اين يازده شرکت PAP جوابگوي اين حجم درخواست هستند؟
بله. قطعا جوابگو خواهند بود. ارائه سرويس اينترنت پرسرعت سه لازمه دارد. اول تامين پهناي باند که انحصارا در اختيار شرکت زيرساخت است ديگري ايجاد بستر انتقال است که بتوانيم پهناي باند را به مراکز مخابراتي برسانيم و شبکه Access و انتقال سيم مسي يکي ديگر از مواردي است که شرکتهاي PAP براي ارائه اينترنت پرسرعت به آن احتياج دارند. من باورم اين است که اگر شرکت مخابرات ايران امکانات لازم را در اختيار شرکتهاي PAP قرار دهد و شرکت زيرساخت پهناي باند مورد نياز را تامين کند، به طور قطع از لحاظ سرمايهگذاري و دانش فني هيچ مشکلي براي ارائه اينترنت نخواهيم داشت.
شرکتهاي PAP اکنون در اين خصوص مشکل جدي دارند. ماهانه بالغ به ۱۰ هزار مشترک به شبکه شرکت پارسانلين اضافه میشود که ميزان پهناي باند جوابگوي اين حجم کاربر نيست. ما مجبوريم براي حفظ کيفيت در بسياري از مراکز جلوي فروش را بگيريم. با آنکه در برخي از مراکز مخابراتي کشور، شرکتهاي مخابرات امکانات را در اختيار اين شرکت گذاشتهاند، ولي به دليل اينکه شبکه انتقال مخابرات پاسخگوي نياز ما نیست و يا شرکت زيرساخت پهناي باند مورد نياز را تامين نمیکند، فروش ADSL در مراکز فوق کاملاً متوقف شده است.
متاسفانه شرکتهاي PAP متهم به کمکاري ميشوند، در حاليکه همانگونه که اشاره کردم، در سه بخش ملزومات ارائه خدمات اينترنت پرسرعت، هيچگونه مشکلي در بخش Access وجود ندارد بلکه مشکل اصلي در شبکه انتقال است. بنابراين ارائه اينترنت پرسرعت به کاربران يک زنجيره به هم پيوسته است و تضمين ميکنيم اگر شرکت مخابرات امکانات لازم را بدهد و شرکت زيرساخت پهناي باند را تامين کند به اهدافمان خواهيم رسيد.
هرچه پهناي باند کشور بيشتر شود رقابت بيشتري نيز ايجاد خواهد شد
ر حال حاضر قيمت پهنايباند در کشورما نسبت به کشورهاي همسايه بسيار گران بوده و نياز به آن، روز به روز در حال افزايش است.آنچه مسلم است هرچه وروديهاي پهناي باند در کشور بيشتر باشد قيمتها کاهش مييابد.
يا مشکلات مربوط به خطوط E۱ کاملا حل شد؟
خير، متاسفانه مشکلات مربوط به تصميم يک جانبه شرکت مخابرات ايران مبني بر تبديل تعرفه وديعه به هزينه اتصال، همچنين نگهداري خطوط E۱ از ۲۵۰ هزار ريال به ۹۵۰ هزار ريال حل نشده است و بهرغم دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شرکت مخابرات ايران، مبني بر الزام رعايت تعرفههاي مصوب کميسيون تا زمان تصويب تعرفههاي جديد توسط کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات، همچنان با حجم زيادي از نامههاي برخي از شرکتهاي مخابرات مواجه هستیم که با تبديل تعرفه وديعه به هزينه اتصال و تغيير مبلغ آن از هر لينک ۳۰میلیون ريال به مبلغ ۱۵ میلیون و۶۰۰ هزار ريال درخواست اعلام شماره حساب جهت استرداد مابهالتفاوت مبلغ فوق را ميکنند و براي واگذاري لينکهاي E۱ جديد نيز بهجاي وديعه ۳۰ میلیون ريال، درخواست پرداخت هزينه اتصال به مبلغ ۱۵ میلیون و۶۰۰ هزار ریال را میکنند. (خبر مربوط به خرداد ماه هست)
feizol65
09-09-2011, 13:45
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟
...
مورد 2 و 4 شما ، با هم تناقض داره !
عزیزدل! حجم فایل دریافتی (دانلود!) ، ثابته !
به فرض کسی که با 300 کیلو (!) دانلود می کنه، نیم ساعت برای یه فایل وقت میذاره.
خب کسی که با 64 کیلو دانلود می کنه، باید 2.5 ساعت وقت بذاره.
یعنی مدت زمان دانلود ، افزایش پیدا می کنه و پخش میشه توی روز. که باعث میشه سرعتها به سرعت حداقل (ضریب اشتراک) نزدیکتر بشه.
حالا چند درصد احتمال داره که دانلود همزمان رخ بده ؟!!!!!! :31:
اگه ترافیک دانلود به شب منتقل بشه ، بهتره.
خب کمتر کسی هست که شب زنده داری کنه ! :31:
ملت اکثراً یا محصل هستن یا شاغل. بیکار که نیستن ! :46:
گذشته از این، من و خیلی ها علاقه ای نداریم 24 ساعت سیستم رو روشن بذاریم که (در حالت رویایی 128) 40 گیگ در ماه دانلود کنیم.
6 ساعت شبانه روشن میذاریم و همین قدر رو در ماه می گیریم.
اون دوستمون ، به نکته جالبی اشاره کردن.
بر فرض که حرف شما درست باشه (لطفا آدرس بده) ؛ پس باید 512 نامحدود رو بین 5 نفر به اشتراک بذارن تا پول خرید پهنای باند از مخابرات دربیاد.
مسلماً با در نظر گرفتن هزینه ها و سود شرکت ، بین 10 نفر شیر می کنن که باز هم معضلات سابق اتفاق میافته.
مورد دیگه اینکه ، مساله پهنای باند نیست.
مسئولان با اینترنت مخالفن و به این ترفند ، میخوان سرعتها رو بیارن پایین.
حالا هر چقدر که میخوان پهنای باند رو زیاد کنن !
اون دوستمون هم گفته بود که هدف مسئولان، استفاده نکردن مردم از اینترنته ، و نه استفاده کردن ! که بخواد رقابت پیش بیاد یا نیاد.
MASOUD_MW2
09-09-2011, 14:06
مورد 2 و 4 شما ، با هم تناقض داره !
عزیزدل! حجم فایل دریافتی (دانلود!) ، ثابته !
به فرض کسی که با 300 کیلو (!) دانلود می کنه، نیم ساعت برای یه فایل وقت میذاره.
خب کسی که با 64 کیلو دانلود می کنه، باید 2.5 ساعت وقت بذاره.
یعنی مدت زمان دانلود ، افزایش پیدا می کنه و پخش میشه توی روز. که باعث میشه سرعتها به سرعت حداقل (ضریب اشتراک) نزدیکتر بشه.
حالا چند درصد احتمال داره که دانلود همزمان رخ بده ؟!!!!!! :31:
اگه ترافیک دانلود به شب منتقل بشه ، بهتره.
خب کمتر کسی هست که شب زنده داری کنه ! :31:
ملت اکثراً یا محصل هستن یا شاغل. بیکار که نیستن ! :46:
گذشته از این، من و خیلی ها علاقه ای نداریم 24 ساعت سیستم رو روشن بذاریم که (در حالت رویایی 128) 40 گیگ در ماه دانلود کنیم.
6 ساعت شبانه روشن میذاریم و همین قدر رو در ماه می گیریم.
اون دوستمون ، به نکته جالبی اشاره کردن.
بر فرض که حرف شما درست باشه (لطفا آدرس بده) ؛ پس باید 512 نامحدود رو بین 5 نفر به اشتراک بذارن تا پول خرید پهنای باند از مخابرات دربیاد.
مسلماً با در نظر گرفتن هزینه ها و سود شرکت ، بین 10 نفر شیر می کنن که باز هم معضلات سابق اتفاق میافته.
مورد دیگه اینکه ، مساله پهنای باند نیست.
مسئولان با اینترنت مخالفن و به این ترفند ، میخوان سرعتها رو بیارن پایین.
حالا هر چقدر که میخوان پهنای باند رو زیاد کنن !
اون دوستمون هم گفته بود که هدف مسئولان، استفاده نکردن مردم از اینترنته ، و نه استفاده کردن ! که بخواد رقابت پیش بیاد یا نیاد.
تناقض رو نگفتین؟
بحث من با اون دوستمون سر اشغال شدن پهنای باند بود نه زمان دانلود! کسی که با 300 کیلو دانلود میکنه دقیقا داره در کل شبکه حق 50 نفر رو میخوره! تعجب نکنید! دقیقا 50 نفر!
یه سرویس 512 با سرعت دانلود 60 شیر شده بین 10 نفر! و سرعت ایشون 5 برابر 60 هست یعنی 5*10 که میشه 50 نفر! توی این 50 نفر هم همیشه در 24 ساعت چندین نفر هستن که دارن دانلود میکنن. درسته؟ پس وضعیت کنونی پیش میاد!
....
در مورد پاراگراف دوم گفته هاتون که گفتین: ( ترافیک بره شب بهتره چون کمتر کسی شب زنده داری میکنه)
باید بگم که اون دسته ای که شب نیمخوان سیستم رو روشن بذارن توی روز با سرعت های چندین برابر حق خودشون دانلود میکنن و در نتیجه در روز پهنای باند رو به هدر میدن. اون دسته ای که شب سیستم رو روشن میذارن و میخوابن هم اگر تعدادشون کم باشه باز هم کافیه تا کل پهنای باند رو بگیرن! چون بسیار بیشتر از حد معمول پهنای باند میگیرن!
لازم هم نیست برای دالنود جلوی مونیتور چشم هاتونو باز نگه دارین تا صبح بشینین! الان مانیتور رو هم خاموش میکنن و سیستم تا صبح دالنود میکنه خودشم خوابیده!
....
در مورد بحث بعدی در تاپیک قبلی آدرس داده بودم برای قیمت ها اگر بوده باشین که دیدین اگر نبوده باشین خودتون برین قیمت فروش یک stm1 رو سرچ کنید.
در مورد شیر شدن هم خدمتتون بگم همین الان خط من بین 20 نفر شیر شده! اینو دقیقا خود ماکسنت بهم گفت. خط شماهم الان اگه خیلی خوش شانس باشین بین 8 نفر شیر شده.
پس غم و غصه شیر 10 رو نخورین.
انگار که تا الان ددیکیت داشتن ملت!
مورد اینکه مسئولان با اینترنت مخافن باید بگم کاری ازمن برنمیاد.
پدر شما و پدر اون یکی و پدر های ماها انقلاب کردن و اگرناراضی هستید یخه اونهاروبگیرید نه من!
ماشالله نمیدونستم 600تا پست تو10روز زدین هر کدومم بالای 5خط...:18:
SaeedEminem2
09-09-2011, 17:09
آمار غلط ندین بابا
وقتی خود آی اس پی 128 رو از 512 تا 2 مگ می بنده دیگه کی میاد بره پول اضافه بده به 512؟
الان یه ساله شاتل 128 در میاد 93 تومان حالا بخواد بشه ماهی 25 هم نه بگیم 20 تومان می شه سالی 240 تومان که جای سرعت 2 مگ خیلی خیلی خیلی خوش بینانه بگیم سرعت همون 64 باشه
اما الان اون نامحدودهایی که می گید مثل آرت شاتل 128 که سرعتش از 16 بالاتر نمی ره قیمتش 28 هزارتومانه در ماه که سقف 18 گیگ دانلود هم داره و به خاطر همین قیمت بالاشه که تعداد مشترکش خیلی کمه و معلومه که سرعتش کم تر از 16 نمی شه !
حالا بگیم که مثلا 512 نامحدود چون قیمتش زیاده ترافیکش زیاد نمی شه، اول کل ترافیک دور و بر همون 128 و 256 محدود می شه، (به این دلیل که اکثریت نمی دونن سرعت قانونی الانشون نباید بیشتر از 16 باشه و رو همین حساب که الان از سرعت 128 راضین به همین هوا دوباره 128 می گیرن) بعد از یه مدتی تعداد ناراضی ها زیاد می شه و می بینن که سرعتشون خیلی کمه و دوباره همه می رن سمت 512. و خیلی ساده ست که چه بلایی سر سرعت و پینگ 512 میاد
اما اینکه بگیم اون 10 نفر هم زمان همه با هم نمی شینن به دانلود کردن جای کمی تامل داره که آیا واقعا نژاد ایرانی از طناب مفت می گذره که خودشو خفه نکنه؟
اینم بگم که واقعا خیلی ها هستن که زود تر از 1 می خوابن و بلد نیستن که تنظیم کنن خودش دانلود کنه و خودش خاموش شه، وقتی دانلود نامحدود باشه قطعا اینا هم به جمع دانلود کننده ها اضافه می شن
ArashMiniStar
09-09-2011, 17:12
از آخر چی کار شد!؟ ما موندیم و ابلاغیه هاشون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آخر چی کار شد!؟ ما موندیم و ابلاغیه هاشون؟
:13::19:
feizol65
09-09-2011, 18:12
تناقض رو نگفتین؟
بحث من با اون دوستمون سر اشغال شدن پهنای باند بود نه زمان دانلود! کسی که با 300 کیلو دانلود میکنه دقیقا داره در کل شبکه حق 50 نفر رو میخوره! تعجب نکنید! دقیقا 50 نفر!
یه سرویس 512 با سرعت دانلود 60 شیر شده بین 10 نفر! و سرعت ایشون 5 برابر 60 هست یعنی 5*10 که میشه 50 نفر! توی این 50 نفر هم همیشه در 24 ساعت چندین نفر هستن که دارن دانلود میکنن. درسته؟ پس وضعیت کنونی پیش میاد!
تناقض رو نگفتم ؟!!!!!!!!!!!!!
5 تا خط پایینی اش، تناقض بود دیگه :
شما در بند 4 گفتید "میتونن این دانلود رو توی 24 ساعت پخش کنن" و در بند 2 گفتید "چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست".
چون حجم دانلود ثابته، بنابراین با سرعت کمتر ، زمان بیشتری طول می کشه. پس مدت بیشتری در روز باید دانلود کنن. یعنی اون احتمال میره بالا. (در حالیکه شما منظورتون این بود که احتمالش کمه!)
در مورد پاراگراف دوم گفته هاتون که گفتین: ( ترافیک بره شب بهتره چون کمتر کسی شب زنده داری میکنه)
باید بگم که اون دسته ای که شب نیمخوان سیستم رو روشن بذارن توی روز با سرعت های چندین برابر حق خودشون دانلود میکنن و در نتیجه در روز پهنای باند رو به هدر میدن. اون دسته ای که شب سیستم رو روشن میذارن و میخوابن هم اگر تعدادشون کم باشه باز هم کافیه تا کل پهنای باند رو بگیرن! چون بسیار بیشتر از حد معمول پهنای باند میگیرن!
لازم هم نیست برای دالنود جلوی مونیتور چشم هاتونو باز نگه دارین تا صبح بشینین! الان مانیتور رو هم خاموش میکنن و سیستم تا صبح دالنود میکنه خودشم خوابیده!
خب اینا چه ارتباطی داشت به حرف من !
واضحتر (!) میگم، شب وقته خوابه (یعنی لالا لالایی .... خر پف خر پف ... جیش لالا ... امیدوارم افتاده باشه!) :31: وقت وبگردی و بازی نیست ! :31:
کسی که دانلود شبانه می کنه، میتونه بخوابه و سیستم دانلود کنه. (خودم این کارو می کنم و مشکل ندارم)
حالا که همه خوابن و ترافیک به سمت شب میره ، مشکلات حاد روزانه پیش نمیاد !
در مورد بحث بعدی در تاپیک قبلی آدرس داده بودم برای قیمت ها اگر بوده باشین که دیدین اگر نبوده باشین خودتون برین قیمت فروش یک stm1 رو سرچ کنید.
در مورد شیر شدن هم خدمتتون بگم همین الان خط من بین 20 نفر شیر شده! اینو دقیقا خود ماکسنت بهم گفت. خط شماهم الان اگه خیلی خوش شانس باشین بین 8 نفر شیر شده.
پس غم و غصه شیر 10 رو نخورین.
انگار که تا الان ددیکیت داشتن ملت!
مورد اینکه مسئولان با اینترنت مخافن باید بگم کاری ازمن برنمیاد.
پدر شما و پدر اون یکی و پدر های ماها انقلاب کردن و اگرناراضی هستید یخه اونهاروبگیرید نه من!
یه بار دیگه لینکش رو بذاری ، اتفاق خاصی میافته ؟!!!
من با سرعت کار دارم . محاسباتش رو هم قبلا ذکر کردم : شیر 10 (128)، با سرعت 1.6 تا 16 (احتمالا به 1.6 نزدیکتره). دوست داری ؟
از ددیکیت هم بهتره: سرعت 100 !
عرضه داشتن و انقلاب کردن. شما هم میتونی انقلاب کن : نامحدود 10 تومنی با سرعت واقعی از شاتل بگیر ! :31:
من با این شرایط مشکلی ندارم : وبگردی روزانه (8 گیگ ترافیک) ، دانلود شبانه و سرعت 30 تا 150 .
microsof
09-09-2011, 18:40
با هزار امید میایم این تاپیک ببینیم خبری شده یا نه!
همش شده بحث بین دوستان:41:
1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟ 512 محدود قیمتش 19 هزارتومنه.
تقریبا هفت ساله که اینترنت شبانه رایگان توسط بیشتر ISP ها به ملت داده می شه.شما به من بگو...فرهنگ ملت توی این زمینه چه قدر تغییر کرده؟طرف چون می بینه اینترنت مفته میاد فیلم سینمایی 5-6 گیگابایتی دانلود می کنه...
در مورد اشغال کردن هم مغالطه کردی.
شما زمانی که اینترنت محدود داری به فرض هم که یه نفر دانلود داشته باشه بازم پنهای باندی که به شما تعلق می گیره خیلی بیشتر از حالت نامحدود هست.به زبان ساده تر میگم.شما به جای اینکه ببینی طرف چه قدر پهنای باندو اشغال کرده باید ببینی که توی هر کدوم از حالت ها چه قدر پهنای باند به خودت میرسه.
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟شما چند نفرو میشناسی که از سرویس نامحدود استفاده می کنن؟
به جرات می شه گفت شاید 10% کاربران پر سرعت هم از سرویس های نامجدود استفاده نکنند.
3. شما بجای تاسف خوردن برای جمع (ما) برای مفرد (خود) تاسف بخورید و اگر از خودتون فرهنگ سازی رو شروع کنید بقیه هم به مرور اصلاح میشن! اینم یادت باشه قبل از 32 سال پیش ما جز با فرهنگ ترین مردمان جهان بودیم.32 سال پیش ما ایرانی ها با فرهنگ نبودیم.درسته که فرهنگمون خیلی بالاتر از الان بود ولی باز هم جهان سومی بودیم.
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.در حالتی که دانلود ها نامحدود باشه میزان دانلودی که فرد می کنه خیلی بیشتره.
من واقعا در عجبم چرا مسئله ی به این روشنیو قبول نمی کنی.
بیشتر کسایی که الان شبانه دانلود می کنند بیشتر فایل هاشون برای روز مباداست...
یعنی هیچ نیازی بهش ندارن فقط میگن الان دانلود کنیم شاید بعدا به دردمون بخوره!
من گفتم اگر الان یک نفر که 512 داره دانلود کنه مثل این میمونه 5 نفر که 512 نامحدود دارن دانلود کنن! شما حساب این رو بکن که 2 نفر که 512 محدود دارن دانلود کنن همزمان کل پهنای باند اون گروه 10 نفری گرفته میشه! و وضعیت اینی میشه که الان داریم! من الان توی بازیسنتر از پینگ خودم عکس گذاشتم که اینجا هم میذارم:گویا شما سرویس محدود داری فرض کنیم 128 محدود داری:
پهنای باندی که الان به شما تعلق میگیره 1 مگابیت هست.فرض کنیم در این حالت هر 10نفری که سرویس بینشون share شده با هم دانلود کنند.در این حالت به شما 100 کیلوبیت می رسه.
حالا فرض کنیم 128 نامحدود در سرویس آینده رو بگیرید.اگر هر 10 نفر باهم دانلود کنید بهتون 12.8 کیلوبیت پهنای باند می رسه.
حالا اگه فرض کنیم فقط یک نفر دانلود کنه اون یک نفر حداکثر می تونه حق 8 نفره دیگه رو بخوره و حق شما خورده نمی شه
در مورد بازی آنلاین هم من خودم توی سرور بلیزارد wow بازی می کنم.به همین دلیل خدا خدا می کنم که این سرویس نامحدود منتفی بشه چون اگه این قضیه به نتیجه برسه تنها ساعتی که می تونم بازی کنم(اگه بتونم!)از 2شب تا 7ه صبحه.
کسی که دنبال دانلود کردن نباشه اصلا ...اصلا با این طرح جدید موافق نیست.
شما تاحالا وقتی که اینترنت ها شبانه شده تونستی با VPN کانکت شی؟از youtube ویدئو ببینی؟
اگه اینا به فکر مردمن خود مخابرات بیاد اینترنت نامحدود بزاره هر کس می خواد بره از مخابرات بگیره هر کس هم نخواست از شرکت های دیگه بگیره.دلیل این اجبار چیه؟
الان از وقتی که این قضیه رو شده کل سرعت اینترنت من خوابیده.2 هفتس یه raid نتونستم برم.شما فکر می کنی این طرح راه بیوفته ISP ها میان همون سرویس قبلی رو در اختیارت میزارن؟
IvIoI-IsEn
09-09-2011, 20:58
الان از وقتی که این قضیه رو شده کل سرعت اینترنت من خوابیده.2 هفتس یه raid نتونستم برم.شما فکر می کنی این طرح راه بیوفته ISP ها میان همون سرویس قبلی رو در اختیارت میزارن؟
از وایمکس استفاده کنی جواب میده ؟ حایی رو نمیشناسی که بری اونجا و از اینترنت پر سرعتش وارد اکانتت بشی؟ یا اگه بتونی از یک برنامه استفاده کنی که بتونه پینگ بازی تو رو بیاره پایین ولی متاسفانه باز اگه توی بازی رد بدل اطلاعات و پهنای مورد نیاز بالا بره ممکنه که از اکانتت بیرون بیفتی پس ممکنه نرم افزار پایین اوردن پینگ هم اونموقه بدردت نخوره سرعت 128 هم بدرد اینکار نمی خوره :41: و فقط میمونه خود اینترنت که باید جایی رو پیدا کنی که بتونی از اونجا کانکت بشی :20:
دوستان از 31 شهریور دیگه باید مثل ابنکه قانون اجرا بشه...
اولین شرکت هم شروع کرد به اجرای این قانون...شرکت پیشگامان کویر که قیمت های جدید رو طبق قیمتهای مخابرات داده.حالا باید دید شرکت ها راهی برای دور زدن محدودیت 128 میکنند یا نه...
اینم ادرس گفته خودم
512
من واقعا در عجبم چرا مسئله ی به این روشنیو قبول نمی کنی.
بیشتر کسایی که الان شبانه دانلود می کنند بیشتر فایل هاشون برای روز مباداست...
یعنی هیچ نیازی بهش ندارن فقط میگن الان دانلود کنیم شاید بعدا به دردمون بخوره!
سلام
بله دقیقا همینطوره چون فکر می کنن حقی ازشون ضایع میشه اگه دانلود نکنن!
فقط هم بخاطر حرص دانلود هستش همین.
ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
اما....؟
شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
بعدشم حجمی ها هستند و حذف نخواهند شد. دلیل من:
چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
SaeedEminem2
09-09-2011, 21:51
الان شبی 2 تا 4 گیگ می شه دانلود کرد. یعنی سرعت بین 100 تا 200 کیلو بایت رو اکثریت دارن
وقتی سرعت مثلا بشه 16 و به فرض شیر هم نشده باشه، یه فایل 1 گیگی حدود 16 ساعت طول می کشه تا دانلود شه !
پس اکثریت مجبورن شبانه روز مشغول دانلود باشن تا بتونن یه فایل متوسط 1 گیگی رو دانلود کنن
الان شبی 2 تا 4 گیگ می شه دانلود کرد. یعنی سرعت بین 100 تا 200 کیلو بایت رو اکثریت دارن
وقتی سرعت مثلا بشه 16 و به فرض شیر هم نشده باشه، یه فایل 1 گیگی حدود 16 ساعت طول می کشه تا دانلود شه !
پس اکثریت مجبورن شبانه روز مشغول دانلود باشن تا بتونن یه فایل متوسط 1 گیگی رو دانلود کنن
شما از کجا سرویس دارید والا شاتل که این خبرا نیست؟:18:
کسی که اهل دانلوده دیگه با این قیمتا حداقل 512 می گیره اونایی هم که 128 می گیرن بیشتر برا گشت و گذار می گیرن و دانلودهای سنگین ندارن
Jiraya_Sama
09-09-2011, 22:28
سلام دوستان عزیز
اولا بخاطر اینکه اگه تندی کردم که منظوری نداشتم ببخشین
ولی مورد اصلی با حرف دوستان موافقم نه 100% درست میگن ولی نمیشه چون یه سری حالا کاری بقیه مساءل نداریم بقیه هم تا آخر به این وظعیت ادامه بدن
دوستان حتما بخونید
برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
Extreme-Forces
09-09-2011, 22:43
اینی که شما گفتید تو محدوده ساعت رایگان منظورتون هست؟
pouria_br
09-09-2011, 22:45
با هزار امید میایم این تاپیک ببینیم خبری شده یا نه!
همش شده بحث بین دوستان:41:
خو دادا وقتی نظر سنجی میزارن باید بحث بشه توش
اونطوری که بی فایده میشه خو :31:
SaeedEminem2
09-09-2011, 23:05
اینی که شما گفتید تو محدوده ساعت رایگان منظورتون هست؟
اون 2 تا 4 گیگ رو آره منظورم ساعات رایگان فعلی بود
که اگه بخواد نامحدود بشه حالت دوم پیش میاد، به فرض محال که اصلا شیر نشه !
pouria_br
09-09-2011, 23:08
بعد این 2 تا 4 گیگی که شما میگی واسه چه سرویسیه؟
من هم 128 و هم 256 و هم 512 امتحان کردم هیچ کدوم تو بهترین حالت رو 100 نرفت :13:(پارس انلاین)
یعنی اینجا همه شبی 2تا 4 گیگ دان میکنن؟:18:
Extreme-Forces
09-09-2011, 23:22
خوشبحالتون.
من 256 دارم کلا 4 گیگ تو ماهه. سرعتم هم تو روز از 50 بالاتر نمیره. شب که کلا بیخیال.از 4 بالاتر نمیره. اصلا از لحاظ برق مصرفی کامپیوتر نمی صرفه روشن بمونه برای دانلود.(isp فن اوا) البته پینگم برای بازی نسبتا خوبه.
128 پارس انلاین هم دارم تو روز سرعت دانلود 144 پایینتر نمیاد (3 گیگ ماهی) ولی شبانش از 6 بالاتر نمیره:41:
قبلا هم شاتل 128 داشتم 3 گیگ. سرعت روزانش 16.4 بود . شبانش که صفحه هم نمی اورد.
حتما منطقه شما خیلی خلوته؟ ؟؟؟؟
دوستان عزیز :
-7استفاده از رنگ های تند و فونت درشت مجاز نمی باشد و در صورت ارسال پست های بدین شکل با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
لطفا رعایت کنید.
IvIoI-IsEn
09-09-2011, 23:44
محمدرضا کریمی - مدیرعامل پیشگامان کویر
مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات درباره اعمال تخفیف ۲۰ درصد مصوبه رگولاتوری گفت:«۲ مورد ۲۰ درصد است. ۲۰ درصد اول مخصوص شرکتهای PAP و ۲۰ درصد دوم که برای همه ISDP ها باید اعمال شود.»
محمدرضا کریمی -مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات- در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به تحقق ۲۰ درصد اول فقط از طرف زیرساخت و عدم همکاری مخابرات گفت: «پس از چند ماه دوندگی ۲۰ درصد تخفیف مخصوص PAP ها را توانستیم اعمال نماییم آن هم نه برای تمام پورتها و باندلها بلکه رگولاتوری با شمارش تمام پورتها با اعمال ضریب اشتراک یک به دهی خودشان این تخفیف را اعمال نمودهاند.»
وی افزود: «تا کنون که با هم صحبت میکنیم هیچ وقت نتوانستیم این تخفیف را از شرکت مخابرات بگیریم و صرفاً از شرکت زیرساخت اگر نامه رگولاتوری را داشتیم و پهنای باند را مستقیم از زیر ساخت گرفته بودیم توانستیم ۲۰ درصد تخفیف را بگیریم.»
به گزارش ایتنا، کریمی در مورد ۲۰ درصد تخفیف همه ISDP ها برای شرکتهای PAP اظهار داشت: «به دلیل قیمتگذاری خدمات نهایی که سازمان تنظیم مقررات انجام داده ۲۰ درصد دوم برای تمام شرکتها باید اعمال میشد، علاوه بر آن ۲۰ درصد شرکتهای PAP که این محل مناقشه بین زیرساخت و شرکتهای PAP بود.»
وی اضافه کرد: «زیرساخت معتقد بود که آن ۲۰ درصد اعمال شده اولیه، ۲۰ درصد دوم را میپوشاند و بیش از یک ۲۰ درصد برای شرکتهای PAP وجود ندارد؛ اما سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که منظورش ۲۰ درصد دومی بوده که متأسفانه نتوانستیم آن ۲۰ درصد را بگیریم.»
مدیرعامل پیشگامان توسعه ارتباطات پیرامون تأثیر اعمال ۲۰ درصد ثانویه توسط زیرساخت و اعمال هر دو ۲۰ درصد توسط مخابرات بر هزینه اینترنت کاربران به خبرنگار ایتنا گفت: «۱۰۰ درصد مؤثر خواهد بود.»
کریمی ادامه داد: «در بازار رقابتی که ۱۱ شرکت PAP با هم رقابت دارند و رقابت واقعی است، اگر تخفیفی در سرویسها داده شود، رقابت ایجاب میکند که به کاربر نهایی نیز این تخفیف برسد.»
سلام
ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
اما....؟
شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
هرچند اعتراض مخالفین و تشویق موافقین راه به جایی نخواهد برد .
ولی دلمون رو خوش میکنیم به اعلام نظر شما بعد از 1 ماه (جالا فایدش چی میتونه باشه من که نمیدونم ولی ما که الکی تو این مملکت دلمون خوشه اینم مثل اون )
ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
به نظر شما بهتر نیست جای اینکه به یوزرها گیر بدید که چرا دانلود میکنن برید به شرکتهای خدمات دهنده گیر بدید که چرا کیفیتشون رو بهتر نمیکنن .
امیدوارم این طرح جدید برای شما سودمند باشه ما هم برای دانلودمون یه راه دیگه پیدا میکنیم .
هر چند که امیدی به بهبود نیست و روز به روز داره کیفیت افتضاج تر میشه .
از وایمکس استفاده کنی جواب میده ؟ حایی رو نمیشناسی که بری اونجا و از اینترنت پر سرعتش وارد اکانتت بشی؟ یا اگه بتونی از یک برنامه استفاده کنی که بتونه پینگ بازی تو رو بیاره پایین ولی متاسفانه باز اگه توی بازی رد بدل اطلاعات و پهنای مورد نیاز بالا بره ممکنه که از اکانتت بیرون بیفتی پس ممکنه نرم افزار پایین اوردن پینگ هم اونموقه بدردت نخوره سرعت 128 هم بدرد اینکار نمی خوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط میمونه خود اینترنت که باید جایی رو پیدا کنی که بتونی از اونجا کانکت بشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتم 2 مگابیت هست و می تونم لاگین شم فقط به خاطر latency نمی تونم توی progress HC شرکت کنم:(
برنامه برای کاهش پینگ هم از wowtunnels استفاده می کنم.
سلام
وقتی کاربر ببینه دانلود یک فیلم 7-8 ساعت طول می کشه براش با خودش میگه بزار الان دانلودش کنم که یه وقت بعدا معطلش نشم...و باز هم همان آش و همان کاسه اینترنت شبانه....
ببین اگه حجمی هارو حذف نکنند که دیگه بدتر هم می شه.میگی چرا؟
چون شرکت ها اینترنت بدون محدودیتو با کیفیت بد به کاربرا می دن تا خود کاربرا بیخیال اینترنت نامحدود بشن و برگردن به اینترنت محدود.در اینصورت هیچ پیشرفتی حاصل که نمیشه هیچ اینترنت کسانی که از قبل نامحدود داشتن هم بدتر از قبل می شه.
از طرف دیگه اگه فرض کنیم سرویس های محدود باشن هم به دلیل دانلود زیاد سرویس های نامجدود و ترافیک بالا کیفیت خطوط کاهش پیدا می کنه
تعداد نه چندان زیادی هستن که شب ها می تونند اینقدر دانلود کنند(یه جورایی ناخواسته حق بقیه ضایع می شه)
دلیلشم باگ داشتن سرور چندتا از مراکز مخابراتی هست که یه جوری می تونند محدودیت سرعتی که براشون اعمال شده را دور بزنن.
سلام دوستان عزیز
اولا بخاطر اینکه اگه تندی کردم که منظوری نداشتم ببخشین
ولی مورد اصلی با حرف دوستان موافقم نه 100% درست میگن ولی نمیشه چون یه سری حالا کاری بقیه مساءل نداریم بقیه هم تا آخر به این وظعیت ادامه بدن
دوستان حتما بخونید
برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
اگر فرض کنیم که کسانی که پهنای باند بینشون share هست بتونند با همدیگه ارتباط برقرار کنند(فرض محال)از کجا معلوم که تمام اون نفرات به قرارداد پایبند باشن و توی روز های دیگه دانلود نکنند؟حالا بازم فرض کنیم که پایبند باشند.چه طور می شه 7 روزه هفته را بین 8 نفر تقسیم کرد به طوری که عدالت برقرار بشه؟بارم فرض کنیم که اینکار هم شدنی باشه.اینکه فقط حق دانلود در یک روز مشخص رو داشته باشن خیلی سیستم مسخره ای هست.
در نتیجه این راه اصلا...اصلا ممکن نیست.
ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
دوست عزیز منظور ایشون کسایی هستن که فایل بدون استفاده ای رو دانلود می کنند.
نمونش دوست من،سریال هایی که سال پیش دانلود کرده رو هنوز ندیده!هر شب هم 2-3 گیگ دانلود می کنه.
pouria_br
10-09-2011, 01:12
فک کنم دانلود هامون هم باید هدفمند بشه :31:
D o l f i n
10-09-2011, 09:03
والا به همینش مونده که برای اینترنت و دانلود از این نظرات و تفکرات استفاده بشه مومن این شد نظر یعنی شما واقعا کارت به جایی رسیده که حاضری از این سیستم استفاده کنی جیره بندی که نیست
از این نظریات ندید بده یهو دیدی یه مسول اومد اینجا نظر رو دید یهو اعمال کردند
هرچند اعتراض مخالفین و تشویق موافقین راه به جایی نخواهد برد .
ولی دلمون رو خوش میکنیم به اعلام نظر شما بعد از 1 ماه (جالا فایدش چی میتونه باشه من که نمیدونم ولی ما که الکی تو این مملکت دلمون خوشه اینم مثل اون )
به نظر شما بهتر نیست جای اینکه به یوزرها گیر بدید که چرا دانلود میکنن برید به شرکتهای خدمات دهنده گیر بدید که چرا کیفیتشون رو بهتر نمیکنن .
امیدوارم این طرح جدید برای شما سودمند باشه ما هم برای دانلودمون یه راه دیگه پیدا میکنیم .
هر چند که امیدی به بهبود نیست و روز به روز داره کیفیت افتضاج تر میشه .
سلام
دوست عزیزم جناب saeed_devil گفتند دانلود برای روز مبادا. من هم تایید کردم. شما دو تا پست رو خوندین ترکیبی جواب میدین؟
من هم امیدوارم که هم شما دانلود کنی هم بقیه. من برای منافع یه فرد(خودم) نمیام که الکی دفاع کنم.
برای این میام که همگی با هم بتونیم وضعیت اینترنتمون رو یه کم بهترش کنیم(که البته باید از هفت خان رستم رد بشیم با این وضع)
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
دوست عزیز منظور ایشون کسایی هستن که فایل بدون استفاده ای رو دانلود می کنند.
نمونش دوست من،سریال هایی که سال پیش دانلود کرده رو هنوز ندیده!هر شب هم 2-3 گیگ دانلود می کنه.
هاردشون چند بوده 2-3 گیگ هر شب دانلود می کردن؟:31:
من که هاردم 640 هستش بعضی وقتا کم میارم واسه ذخیره اطلاعات.
در ضمن، از توضیح مجددتون ممنونم.
IvIoI-IsEn
10-09-2011, 10:12
به خاطر latency نمی تونم توی progress HC شرکت کنم
برای این مورد خود isp هم باید همکاری کنه و این همکاری میتونه برای شما کلی کمک باشه به اینصورت که با گرفتن tracert از سرور مورد نظر تون و فرستادن لیست مسیر های تهیه شده به isp از اونها بخواید برای رفع مشکل (وجود ستاره در مسیر یا همون packet lost) به شما کمک کنن اونها میتونن از طریق خود isp نسبت به رفع مشکل در این مسیر ها اقدام کنن
با وایمکس یک نمونه tracert از سایت battle.net گرفتم
با وی پی ان هم وصل شدم که واسه u s هست و بعد tracert گرفتم که همه مسر ها تغییر میکنه
یک چیزی که خیلی توی بازی مهم است share نبودن اینترنته چون اگر اینترنت شما share باشه همین کافی می شه که برای شما کلی دردسر درست کنه و وجود packet lost رو در مسیر در پی داره :20: که باز میتونید از isp بخواید که گروه شما رو عوض کنه ولی واقعا دردسر هست
Jiraya_Sama
10-09-2011, 10:30
عجب ای مومن چرا هر چیزی که گفته میشه رو درست نمیخونید یا بد برداشت میکنید مگه بنده گفتم همین راه یا گفتم تا ابد اصلا چی میخواید تازه بنده نگفتم خودومون اجرا کنیم سیستم isp این کار انجام میده .. خودتون میگید چند نفر بی جنبه شب و روز دانلود میکنند و سرعتمون کم میشه عجب اصلا خودتونم نمیدونید چی میخواید من که از خدام و از اول گفتم باید نامحدود نامحدود باشه این سیستمی که من گفتم با کمی اصلاحیه اکی میشه و برای اوایل هستش
مگه دوروز درهفته مثال نامحدود با سرعت بالا دانلود کردن بد تازه وقتی هم که روزتون نیست میتونید یک گیگ دانلود کنید که اونم مثلا گفتم
یه مسول اومد اینجا نظر رو دید یهو اعمال کردند
مگه مسئولین نشستن ببینند ما چی میگیم شما به خودت فشار نیار
خدا به همه عقل اعتا بفرما (منظورم به شخص خاصی نیست)
اینم پست اصلی من در مورد طرح البته به عنوان مثال گفتم
ali147852
10-09-2011, 10:50
مگه آخرين فرصتي كه به شركتا داده بودن پنج شنبه قبل نبود ؟؟ چي شد ؟؟؟
porya_spy
10-09-2011, 11:11
اقا شنبه شد و هیچ خبری نیست !!! هیچی اینا سر نظم نیست ! :13::19:
M e i s a m
10-09-2011, 11:11
فکر کنم امروز باید اخرین مهلت اعلام تعرفه ها باشه حالا یا به سازمان یا به مردم نمیدنم دقیق نمیدونم
شاید تا امشب تعرفه هاشون رو اعلام کنند...
IvIoI-IsEn
10-09-2011, 11:14
الان زنگ زدم به پشتیبانی اینترنت adsl پارس انلاین در تهران و در این مورد سوال کردم که متاسفانه گفتن هنوز چیزی به ما اطلاع داده نشده پس هنوز خبری نیست :41:
فکر کنم امروز باید اخرین مهلت اعلام تعرفه ها باشه حالا یا به سازمان یا به مردم نمیدنم دقیق نمیدونم
از حلقومشون می کشم بیرون این قانون رو. تنبل بازی بسه.
مثل اینکه نیاز به RPG هم داره احساس میشه:31:
ArashMiniStar
10-09-2011, 11:23
من الان 5300 برای 1 گیگ شارژ ریختم.از بین نره؟:13::31:
یک باگی داره صبا وقتی اعتبار حجمی تموم بشه تا وقتی دیسکانت نکنی همین طوری وصله.:8:
pouria_br
10-09-2011, 13:03
من الان 5300 برای 1 گیگ شارژ ریختم.از بین نره؟:13::31:
یک باگی داره صبا وقتی اعتبار حجمی تموم بشه تا وقتی دیسکانت نکنی همین طوری وصله.:8:
نه عزیز برادر چه ربطی به اکانت شما داره
حالا یه گیگ شارژ کرده باشی چه تازه سرویس جدیدشارژ کرده باشی
akharwarbaz
10-09-2011, 13:15
یک باگی داره صبا وقتی اعتبار حجمی تموم بشه تا وقتی دیسکانت نکنی همین طوری وصله.
اینو یه توضیح میدی ؟ :31: پس چرا هر وقت من شارژم تموم میشه دیسکانکتم میکنه ؟
آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
یه طوری حرف می زنین انگاز ما رفتیم این طرح رو سه سال پیش پیشنهاد دادیم؟
این طرح سه ساله عقب افتاده و فقط الان می خوان اجراش کنن همین.
بگذارید طرح اجرا بشه بعدش بیاید گله کنید.
یه طوری حرف می زنین انگاز ما رفتیم این طرح رو سه سال پیش پیشنهاد دادیم؟
این طرح سه ساله عقب افتاده و فقط الان می خوان اجراش کنن همین.
بگذارید طرح اجرا بشه بعدش بیاید گله کنید.
الان که مدت زیادیه از ابلاغ طرح میگذره پس چرا مخابرات قیمت هاش رو برده بالا؟
ArashMiniStar
10-09-2011, 15:01
اینو یه توضیح میدی ؟ :31: پس چرا هر وقت من شارژم تموم میشه دیسکانکتم میکنه ؟
نگاه کنین.مثلا 6 مگ مونده.شما به اینترنت وصلین.تا وقتی وصل باشید همینطوری میتونید استفاده کنید.اگر قطع کنین با بشه دیگه نمیتونین به ای دی دس ال وصل بشید.
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
الان که مدت زیادیه از ابلاغ طرح میگذره پس چرا مخابرات قیمت هاش رو برده بالا؟
بالا برده؟ 256 و 512 چقدر شده؟
bineshan
10-09-2011, 15:18
من می خوام desktop و laptop و xbox وmobil وreciever وtv رو به اینترنت وصل کنم با این محدودیت حجمی که باید هر 3 روز شارژ کنم این دزدای سر گردنه رو
نمی دونم شما چرا مخالفید؟ممکنه اولش پهنای باند بیاد پایین ولی بعدش مجبورن درست کنن وضعیت رو
شد مثل قضیه پیکان که می خواستن از دور خارج کنن مردم ما خیلیا مخالف بودن
به 5000 تومن یا 10000 تومنا توجه نکنید یکم دیدتون رو باز کنین لطفا
نگاه کنین.مثلا 6 مگ مونده.شما به اینترنت وصلین.تا وقتی وصل باشید همینطوری میتونید استفاده کنید.اگر قطع کنین با بشه دیگه نمیتونین به ای دی دس ال وصل بشید.
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
بالا برده؟ 256 و 512 چقدر شده؟
512شده 27تومن 256 هم 2تومن گرون شده
512شده 27تومن 256 هم 2تومن گرون شده
این تغییر قیمت ها ربطی به این قانون نداره. چون هنوز اجرا نشده.
pouria_br
10-09-2011, 15:57
مخابرات استان خوزستان یه قانون احمقانه گذاشته
اگه کسی بخواد ISP عوض کنه باید دوماه منتظر باشه.
حالا چرا میگن قانونه جدیده
بعد جالب تر اینجاست اگه بخوای بری مخابرات اکانت بگیری 2 روزه وصل میشی
شرمنده اگه ربط به تایپیک نداشت :31:
yashgin128
10-09-2011, 16:25
تا الان 318 نفر گفتن که اری و 120 نفر گفتن که نه.
من هنوز هم موندم که به کدوم گزینه رای بدم کاش یه گزینه خنثی هم میذاشتین.
فقط خداکنه بعد از اجرای کامل طرح(احتمالا سال ها به طول خواهد انجامید:31:) طوری نشه که بیاییم یه تاپیک بزنیم که ایا شما راضی هستید از این طرح و همه یه صدا بگن نه.
اخه هنوز که طرح اجرا نشده من امار دارم قیمت ها رو دارن میبرن بالا.
خدا کنه تجربه اینترنت edge ایرانسل تکرار نشه که طرح نامحدود داد همه اون طرح رو گرفتن و زدن رو دانلود .چنان سرعت پایین اومد که حتی سایت هم به زحمت باز میشد سرعت دانلود هم که کلی افت کرده بود .مهلت طرح که تموم شد دیگه نامحدود نداد.
فقط خداکنه بعد از اجرای کامل طرح(احتمالا سال ها به طول خواهد انجامید:31:) طوری نشه که بیاییم یه تاپیک بزنیم که ایا شما راضی هستید از این طرح و همه یه صدا بگن نه.
خدا کنه تجربه اینترنت edge ایرانسل تکرار نشه که طرح نامحدود داد همه اون طرح رو گرفتن و زدن رو دانلود .چنان سرعت پایین اومد که حتی سایت هم به زحمت باز میشد سرعت دانلود هم که کلی افت کرده بود .مهلت طرح که تموم شد دیگه نامحدود نداد.
قضیه ایرانسل فرق داره ربط زیادی به دانلودها نداره،ایرانسل چون می خواست وایمکسش فروش بره ، اینترنتش رو محدود کرد.(کار اشتباهی بود چون وایمکسش سراسری نبود که بخواد حرص بزنه)
البته هجوم کاربران برای استفاده هم کم تاثیر نبود ولی دلیل اصلی نبود.
V i r u s e r
10-09-2011, 17:22
من می خوام desktop و laptop و xbox وmobil وreciever وtv رو به اینترنت وصل کنم با این محدودیت حجمی که باید هر 3 روز شارژ کنم این دزدای سر گردنه رو
نمی دونم شما چرا مخالفید؟ممکنه اولش پهنای باند بیاد پایین ولی بعدش مجبورن درست کنن وضعیت رو
یعنی شما میخوای با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت همه ی اینارو باهم وصل کنی؟
نکنه می خوای Internet TV هم ببینی؟
شما برو خوش باش:27:
feizol65
10-09-2011, 18:19
شما هم دیدت رو بازتر کن :
The Dreadnaught
10-09-2011, 18:34
شما رای نده میشه همون خنثی ! :31:
وقتی که مردم خودشون رو کنار کشیدن و اجازه میدن هر چیزی بهشون تحمیل بشه ، چه با این طرح چه بدون این طرح وضعیت روز به روز بدتر میشه.
microsof
10-09-2011, 20:56
عزیز لطفا از چیزی که اطلاع نداری حرف نزن! دوم بجای اینکه بگی لینک بدم لینک رو بده بگو نگاه کنید!! چون خودتم میدونی چنین خبری نشده! :
clickestan
10-09-2011, 21:06
فکر کنم سیستم اینا هم مثله سیم کارته جایزه ایرانسله
هر دو هفته یه بار میگن دو هفته مهلت تمیدید شد:27:
yashgin128
10-09-2011, 21:23
شما رای نده میشه همون خنثی ! :31:
وقتی که مردم خودشون رو کنار کشیدن و اجازه میدن هر چیزی بهشون تحمیل بشه ، چه با این طرح چه بدون این طرح وضعیت روز به روز بدتر میشه.
نیازی نیست شما خیلی رو مخت فشار بیاری .با این استعداد میترسم تلف شی
یه طور پست دادی انگار که تو این مملکت زندگی نمی کنی.میشه بگب تو صحنه بودن یعنی چی؟
اگه قرار بود اینا به حرف امثال من و شما گوش بدن که الان لنگ اینترنت زغالیمون نبودیم کاش جای اینترنت لااقل بهمون زغال میدادن حداقل میشد باهاش یه قلیون ردیف کنی.
امیدوارم روزی نرسه که بگیم کاش همون محدود قبلی بود.میترسم از روزی که واسه دانلود 10 مگ یه ساعت وقت تلف بشه.
The Dreadnaught
10-09-2011, 22:18
نیازی نیست شما خیلی رو مخت فشار بیاری .با این استعداد میترسم تلف شی
یه طور پست دادی انگار که تو این مملکت زندگی نمی کنی.میشه بگب تو صحنه بودن یعنی چی؟
اگه قرار بود اینا به حرف امثال من و شما گوش بدن که الان لنگ اینترنت زغالیمون نبودیم کاش جای اینترنت لااقل بهمون زغال میدادن حداقل میشد باهاش یه قلیون ردیف کنی.
امیدوارم روزی نرسه که بگیم کاش همون محدود قبلی بود.میترسم از روزی که واسه دانلود 10 مگ یه ساعت وقت تلف بشه.
فعلا که شما داری این همه حرص میخوری ، نگران خودت باش نه من
این جا جای کل کل نیست من هم حوصله اش رو ندارم ، شما هم خیالت راحت باشه وقتی اینترنت ملی راه انداختن همون 10 مگ رو هم نمیتونی دانلود کنی ، پس اعصابت رو خرد نکن و برو قلیونت رو ردیف کن فعلا که چیزی که تو این مملکت زیاده انواع و اقسام دخانیات و غیره هست به همراه ذغال و سایر لوازم مربوطه :31:
Le0nard0
10-09-2011, 22:21
شنبه آخرین مهلت بود به isp ها . کدوم شنبه؟ همون شنبه که آخرین مهلت بود به isp ها !!!!
pouria_br
10-09-2011, 22:41
فعلا که شما داری این همه حرص میخوری ، نگران خودت باش نه من
این جا جای کل کل نیست من هم حوصله اش رو ندارم ، شما هم خیالت راحت باشه وقتی اینترنت ملی راه انداختن همون 10 مگ رو هم نمیتونی دانلود کنی ، پس اعصابت رو خرد نکن و برو قلیونت رو ردیف کن فعلا که چیزی که تو این مملکت زیاده انواع و اقسام دخانیات و غیره هست به همراه ذغال و سایر لوازم مربوطه :31:
یه جوری حرف از قلیون میزنی انگار مواد مخدره
دادا خوهشا کاری به قلیونی های محترم نداشته باش :31:
در ضمن نمیدونم چرا امروز به کل اینترنت داغون شده
بدتر از هر روز دیگه ای شده
اوضاع خیلی قمر در عقرب شده :31:
The Dreadnaught
10-09-2011, 22:59
یه جوری حرف از قلیون میزنی انگار مواد مخدره
دادا خوهشا کاری به قلیونی های محترم نداشته باش :31:
در ضمن نمیدونم چرا امروز به کل اینترنت داغون شده
بدتر از هر روز دیگه ای شده
اوضاع خیلی قمر در عقرب شده :31:
ما به قلیونی ها محترم کاری نداریم تا زمانیکه اونا کاری به ما نداشته باشن :31:
در ضمن بنده الزاما موافق این طرح نیستم ، از همون اول (تاپیک قبلی) هم گفتم که کسانی که از بابت این طرح نگران هستن خوب حمایت نکنن ، ولی میتونن نسبت به محدودیت 128 ، نسبت به ضریب 1 به 10 و ... اعتراض کنن که ، ولی الان یه جورایی انگار توپ تو زمین کاربرا افتاده ، بینشون دو دستگی شده .
در صورتیکه چرا همین اعتراضات و همین بحث ها خیلی زودتر از اینها اینجا انجام نشد ، نسبت به وضعیت اینترنت ؟ وقتی قانون محدودیت 128 اعمال شد ، وقتی وضعیت اسفناک پهنای باند کشور و قیمت های نجومی مخابرات و زیرساخت برای ISP ها ، روشن شد ، وقتی وضع دانلود شبانه اونقدر افتضاح شد و ...
مسلما سر این موضوعات اکثریت کاربرا توافق داشتن ، پس چرا همون موقع حرکت و اعتراضی رو شروع نکردن ؟
الان هم که یک چنین طرحی مطرح شده ، درستش به نظر من این هست که به جای دو دستگی و جر و بحث ، برای خواسته هایی که همه روی اونها توافق دارن اعتراض کرد مثل موارد بالا.
اگر میگید حرف ها و بحث ها هیچ فایده ای نداره و کسی گوش نمیکنه ، خیلی خوب قبول ، پس الان تو این تاپیک برای چی دارید با هم کل کل میکنید ؟!
M e i s a m
10-09-2011, 23:08
از حلقومشون می کشم بیرون این قانون رو. تنبل بازی بسه.
مثل اینکه نیاز به RPG هم داره احساس میشه:31:
RPG نفر زن لازم داریم :31:
pouria_br
10-09-2011, 23:11
RPG نفر زن لازم داریم :31:
هنوز خود مخابرات این طرح رو به ت..ماش هم حساب نکرده :31:
T E R M I N A T O R
11-09-2011, 01:20
بابا اینقدر دعوا نکنین یکی نیست بیاد این پست هارو پاک کنه؟ سر چیزی دعوا میکنین که اصلا معلوم نیست تهش چی میشه. خدا آخر این طرح را بخیر کنه.
SaeedEminem2
11-09-2011, 02:40
جدیدا دارن دانلود رو به یه شکل دیگه محدود می کنن
شاید می خوان جلوی دانلود رو بگیرن که بعدا اگه سرعت همه شد 16 دیگه افت سرعتی نباشه و کسی نشینه به دانلود کردن تا طرح بی نظیرشون به مشکل نخوره !
واقعا نمی فهمم بعضی ها چرا انقدر خوش خیالن که فکر می کنن با اجرای همچین طرحی اوضاع بهتر می شه !
اگه 128 مخابرات و آرت شاتل به کسی خیری رسوند این طرح هم می رسونه !
M e i s a m
11-09-2011, 04:56
شنبه هم گذشت خبری نشد که...
یکی زنگ بزنه از یه جایی بپرسه چی شد بلخره من بیلمیرم...!!
یک هفته از شکایت من گذشت.
هنوز هم میرم تو سایت رگلاتوری :
وضعیت شکایت : بررسی نشده !
همین کارارو کردن میگن مملکت قانون نداره دیگه !
M e i s a m
11-09-2011, 10:29
اگه داشت که هیچ وقت نمی گفتن نداره... از 10 روز دیگه ایشالا وایرلس دانشگاه :31:
IvIoI-IsEn
11-09-2011, 12:22
قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید :31:
خب وقتی این قانون اجرا نشه پیش بینی حملات مکرر دوستان رو که چرا گفتید نمی دونم مگه شماها نبودید که.. رو می کنیم.
خب یک پاسخ کلی به همگی دوستان میدم.
اولا ما این طرح رو پیشنهاد نکردیم لطفا سر ما داد نزنید این یه طرحی بود که سه ساله عقب افتاده ما دیدیم این مسئولین مثلا حالا به ظاهر می خوان یکم این اینترنت حجمی رو بهترش کنن که دیدیم نشد.
سر اون مسئولین زیربط فریادهای مبارکتان را بزنید نه سر ما بچه های فروم که خب می خواستیم یه کاری بشه که فعلا نشده..
لیست قیمت ها هم فعلا اکثر شرکت ها دستی بشون نخورده.
The Dreadnaught
11-09-2011, 15:00
این پست رو بخونید جالبه :
پست بعدیش رو هم بخونید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.