مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟
shahin_mp3
11-09-2011, 15:42
اخر سر معلوم نيست چه غلطي مي كنند خدا به خير كنه فقط خوب باشه :31:
yashgin128
11-09-2011, 22:23
شاید ان هفته بیاید شاید ....
اصلا من مبهوت شدم از این ترسی که مسئولان از کاربران اینترنت دارند .خیلی حساب میبرند از ما.
قدر خودتون رو بدونید.
چیزی که مشخصه اینه که تا چند هفته اینده این طرح اجرا نمیشه بعد میان میگن یه سری مشکلات فنی بوده انشاا.. تو دهه فجر و همزمان این طرح افتتاح خواهد شد.تو دهه فجر هم که 22 بهمن هست و احتمالا بازار اغتشاشات گرم میگن فعلا اینو اجرا نکنیم و خلاصه طرح می افته واسه سال بعد و .....
الان سال 98 هست و هنوز طرح افتتاح نشده و مسئول این طرح گفته که اعتبارات کافی دریافت شده و قراره که همین هفته اجرا بشه...
-------------------
اخه میخوام بدونم این دوستانی که دارن حسابی فشار میارن رو خودشون که اره ما اینجا داریم اعتراض میکنیم کسی هست که به حرف های ما گوش بده ؟
اصلا صنفی وجود داره که از ما یعنی کاربران اینترنت حمایت کنه؟خب پس تو جلسات مسئولین کی می خواد از کاربران حمایت کنه در صورتی که هیچ صنفی وجود نداره و اگه هم باشه از خودشون هستند؟
وقتی اقای مسئول میاد میگه اکثر کاربران از سرعت اینترنت خود راضی هستند به نظرتون چه اتفاق خوبی میتونه اتفاق بیفته؟
تازه کلی هم خوشحالند که یه رتبه صعود کردیم و از 150 تا مثلا 146 ام هستیم.
abbasjun
12-09-2011, 01:51
مسئولان سازمان تنظیم گفته بودند:
شرکت ها تا شنبه وقت دارند تا لیست قیمتاشون را به سازمان تنظیم مقررات بدهند و این قیمت ها پس از بررسی و اصلاح تا 31 شهریور در اختیار شرکت های pap قرار می گیره
pouria_br
12-09-2011, 02:31
مسئولان سازمان تنظیم گفته بودند:
شرکت ها تا شنبه وقت دارند تا لیست قیمتاشون را به سازمان تنظیم مقررات بدهند و این قیمت ها پس از بررسی و اصلاح تا 31 شهریور در اختیار شرکت های pap قرار می گیره
اینو کی گفته بودن؟
منبع این خبر کیه؟چیه؟:31:
هنوز این طرح اجرانشده سرعت ترکیده حالا خدارحم کنه به وقتی که اجرا بخواد بشه
تر زدن تو 512
Ghasem.M
12-09-2011, 09:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی متن خبر هیچ زمان یا تاریخی برای اعلام تعرفه ها اعلام نکرده! :|
با این طرح موافقم به شرطی که قیمتش مناسب باشه
kamran987456
12-09-2011, 14:59
همون بهتر که اجرا نشه
هنوز صف دانلود هام پره !!!
Ghasem.M
12-09-2011, 16:57
کار به شکایت و شکایت کشی رسیده! :D
شکایت شرکت های اینترنتی از زیر ساخت:
abbasjun
12-09-2011, 18:45
اینو کی گفته بودن؟
منبع این خبر کیه؟چیه؟:31:
هنوز این طرح اجرانشده سرعت ترکیده حالا خدارحم کنه به وقتی که اجرا بخواد بشه
تر زدن تو 512
دقیق یادم نیست ولی یادمه همون موقعی که این روز شنبه اعلام شد برای تحویل تعرفه ها از طرف شرکت ها به سازمان تنظیم بود
کار به شکایت و شکایت کشی رسیده! :D
شکایت شرکت های اینترنتی از زیر ساخت:
همین دیگه وقتی شرکت ها بهشون فشار بیاد از دزد بزرگ یعنی همون زیرساخت که پهنای باندی که به قیمت پایین میخره به چند برابر قیمت میفروشه شکایت می کنند
abbasjun
12-09-2011, 19:03
این که آقا مسعود میگه هر چی سرعت رو برای سرویس ها غیر واقعی ببندن پینگ بالا میره درست میگه برای اثبات:
من از مخابرات اصفهان (تاپیکش هست) اینترنت می گیرم چند وقتی بود سرعت همه رو روی 512 بسته بودند پینگ من با 4.2.2.4 حدود 109 تا 120 میلی ثانیه بود اما حالا بعد از اینکه سرعت همه رو روی 1 تا 2 مگ بستند پینگ من با همون آی پی شده 200 تا 210
این که آقا مسعود میگه هر چی سرعت رو برای سرویس ها غیر واقعی ببندن پینگ بالا میره درست میگه برای اثبات:
من از مخابرات اصفهان (تاپیکش هست) اینترنت می گیرم چند وقتی بود سرعت همه رو روی 512 بسته بودند پینگ من با 4.2.2.4 حدود 109 تا 120 میلی ثانیه بود اما حالا بعد از اینکه سرعت همه رو روی 1 تا 2 مگ بستند پینگ من با همون آی پی شده 200 تا 210
آره دیگه، چون وقتی با سرعت بیشتر از حالت عادی میدن پهنای باند کم میارن در نتیجه پینگ میره بالا و تایم اوت و . . . از این بدبختیا.
من قبول ندارم من سرویس 512 محدود داشتم که پینگش حدود 300 بود اما یه مدتی از 128 نامحدود استفاده میکردم که کمترین مقدار پینگش 800 بود و حتی یه بار تا 1095 هم رفت با اینکه سرعت 128 نامحدود واقعی بود کلا فکر کنم پینگ به مسائل دیگه ای ربط داره
اقایون تصمیم خودتونو بالاخره گرفتین تا به این مسئولین گزارش بدیم و اونا اجرا کنن؟!
بنده خداها منتظر دستورات و فرمایشات ما هستنا!!!!!!!!
:34::34::34::15::15::15::34::34::34:
تا حالا isp ها پهنای باند کم از زیرساخت میخریدن (به طوری که پهنای باندی که زیرساخت از خارج خریده بود روی دستش مونده بود) و isp ها برای مشتری بیچاره جیره بندی میکردن.
من با این طرح موافقم.
تا حالا توپ توی زمین کاربران نهایی بود. اما حالا اگر سرویس ها نامحدود بشه :
1- زیرساخت تمام پهنای باندی که خریده به isp ها میفروشه (کم هم میاره) . بعد باید پهنای باند بیشتری وارد کنه که پهنای باند بین الملل زیاد میشه = سرعت بیشتر برای کاربران
2- بخاطر قیمت زیادی که زیرساخت از isp ها میگیره بین خودشون شکایت و شکایت کشی میشه که باعث ارزان شدن قیمت ها میشه = نفع برای مشتری
فکر میکنم اینترنت ایران با این طرح به صورت اتوماتیک بهتر بشه - ما کاربر بدبخت ده سال تو سر و کله هم زدیم - شکایت کردیم-طوری نشد - روز به روز کم فروشی شرکت ها بیشتر میشه تا الان که به بدترین حالتش رسیده .
سرعت من روی دایل آپو سفید کرده
bineshan
13-09-2011, 15:32
یعنی شما میخوای با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت همه ی اینارو باهم وصل کنی؟
نکنه می خوای Internet TV هم ببینی؟
شما برو خوش باش:27:
خوب شما که از نت 128 استفاده میکنی باید سرعتت 10 باشه
من دارم از 1mb استفاده میکنم ولی میدونی با چه هزینه ای؟
V i r u s e r
13-09-2011, 15:50
خوب شما که از نت 128 استفاده میکنی باید سرعتت 10 باشه
من دارم از 1mb استفاده میکنم ولی میدونی با چه هزینه ای؟
1 مگابیت با اشتراک 1 به 10 میشه 100 کیلوبیت یا به عبارتی 12.5 کیلو بایت
1 مگابیت با اشتراک 1 به 10 میشه 100 کیلوبیت یا به عبارتی 12.5 کیلو بایت
چطوری حساب کردی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
12.5 نمیشه اشتراک 1 به 10 میشه 0 مگابایت:31:
چطوری حساب کردی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
12.5 نمیشه اشتراک 1 به 10 میشه 0 مگابایت:31:
درسته، سرعت دانلود سرویس 1مگابیت باید 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه. که با توجه به اشتراک 1 به 10 باید بشه 12.8 کیلوبایت. جوووووووووووووووووووون :8:
فعلا كه از اين مسئولان بي بنيه ، بخاري بلند نميشه !
يك هفته هست شكايت كردم
وضعيت : بررسي نشده !!!!!
واقعا بايد تبريك گفت
abbasjun
13-09-2011, 22:59
من قبول ندارم من سرویس 512 محدود داشتم که پینگش حدود 300 بود اما یه مدتی از 128 نامحدود استفاده میکردم که کمترین مقدار پینگش 800 بود و حتی یه بار تا 1095 هم رفت با اینکه سرعت 128 نامحدود واقعی بود کلا فکر کنم پینگ به مسائل دیگه ای ربط داره
خوب شما از شرکتی می گرفتید که سرعت های متفاوتی به کاربرا میداد و پهنای باندش اونجا استفاده میشد اما توی مخابرات اصفهان همه کاربرای اینترنت سرعتشون یکسان سازی!! شده است یعنی اونوقت همه (بدون استثنا) سرعت 512 داشتند و الان همه 1 مگ یا 2 مگ دارند
bineshan
14-09-2011, 08:00
پس از این به بعد 512 رو dialup صدا کنیم
امکان داره منبع رو ذکر کنی؟
bineshan
14-09-2011, 09:16
لطفا پاک شود
ArashMiniStar
14-09-2011, 09:44
هم بهتر که نشد! خدا میدونه چی میخوان سرمون بیارن با این مسخره بازی 1 به 10!!!:13:
bineshan
14-09-2011, 11:36
هم بهتر که نشد! خدا میدونه چی میخوان سرمون بیارن با این مسخره بازی 1 به 10!!!:13:
عزیز من این طرح اگه به نفع اینا بود خیلی وقت پیش انجامش داده بودن
این طرح یعنی راه دزدی از من شما رو بستن
حالا شما بگو سرعتمون میشه 2kb
فعلا كه از اين مسئولان بي بنيه ، بخاري بلند نميشه !
مسئولین کدوم مسئولین؟مسئولی که مرد نیست رو حرفش وایسه که مسئول نیست مفت خوره.دوستان از این به بعد اسم این مسئولین را باید با پیشوند سرکار بگیم.مشکل کشور نبود مرد همین. البته به خانومها بر نخوره.منظور از مرد بودن یه چیزه دیگس که الان خانومای مسئول نشون دادن خیلی از آقایون مردترن.
ArashMiniStar
14-09-2011, 13:09
عزیز من این طرح اگه به نفع اینا بود خیلی وقت پیش انجامش داده بودن
این طرح یعنی راه دزدی از من شما رو بستن
حالا شما بگو سرعتمون میشه 2kb
خوب بشه.مگه هزار تا قانون رعایت میشه؟ الان این ضریب 1 به 10 در اصل باید بیشتر از اون چیزی که میدن سرعت داشته باشیم.(اون 10 نفر که یک جا وصل نمیشن) ولی نمیدن.در جواب هم میگن که درسته برامون تقسیم میکنن.غیر از اینه؟
تا وقتی 128 با این قیمت های فضایی بدن هیچی درست نمیشه.رقابت؟ رقابت کجا بوده؟ وهست؟
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
مسئولین کدوم مسئولین؟مسئولی که مرد نیست رو حرفش وایسه که مسئول نیست مفت خوره.دوستان از این به بعد اسم این مسئولین را باید با پیشوند سرکار بگیم.مشکل کشور نبود مرد همین. البته به خانومها بر نخوره.منظور از مرد بودن یه چیزه دیگس که الان خانومای مسئول نشون دادن خیلی از آقایون مردترن.
بحث رو نمیخوام سیاسی کنم.ولی ببخشید وقتی که رییس جمهور یک ملت مردم رو با حرفاش سرکار میذاره و روز به روز بدبخت تر میکنه با مردمی که اصلا حاضر نیستن بخاطر حقشون از خودشون مایه بذارن انتظاری میشه داشت؟
خوب بشه.مگه هزار تا قانون رعایت میشه؟ الان این ضریب 1 به 10 در اصل باید بیشتر از اون چیزی که میدن سرعت داشته باشیم.(اون 10 نفر که یک جا وصل نمیشن) ولی نمیدن.در جواب هم میگن که درسته برامون تقسیم میکنن.غیر از اینه؟
تا وقتی 128 با این قیمت های فضایی بدن هیچی درست نمیشه.رقابت؟ رقابت کجا بوده؟ وهست؟
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
بحث رو نمیخوام سیاسی کنم.ولی ببخشید وقتی که رییس جمهور یک ملت مردم رو با حرفاش سرکار میذاره و روز به روز بدبخت تر میکنه با مردمی که اصلا حاضر نیستن بخاطر حقشون از خودشون مایه بذارن انتظاری میشه داشت؟
دقیقا.الان اخبار دیدم رفته اردبیل، به مردم گفت:مهمترین کار دولت تولید اشتغاله،بعد 8سال ریاست جمهوری هنوز نتوسته معضل بیکاری و فقر را بر طرف کنه هرسال همینو میگه اما اوضاع هیچ فرقی باقبل نکرده فقط تعداد بیکارا زیادتر میشه.والسلام
ArashMiniStar
14-09-2011, 13:23
دقیقا.الان اخبار دیدم رفته اردبیل، به مردم گفت:مهمترین کار دولت تولید اشتغاله،بعد 8سال ریاست جمهوری هنوز نتوسته معضل بیکاری و فقر را بر طرف کنه هرسال همینو میگه اما اوضاع هیچ فرقی باقبل نکرده فقط تعداد بیکارا زیادتر میشه.
ریشه اساس مشکله.الان تا کی میخوان این فیلترینگ لعنتی رو ادامه بدن؟ کلی هزینه داره همین.:13:
مردم هم که ساده.:27: هی.
ما همه از این وضع ناراحتیم. دوستان فقط قوانین رو رعایت کنند. بحث سیاسی ممنوع!
امروز رفتم مخابرات دیدم انگار نه انگار که یه قانون درست شده.. اصلا به روی خودش هم نمیاورد که قانونی چیزی ....
اینقدر ریلکس بود نشسه بود و قیمت ها رو هم 10% تخفیف برای "مشتریان تازه" گذاشته بودند.
گفتم الان بش بگم میگه به ما ابلاغ نشده ضایع میشم. 13 تومن شارژ 256 رو دادم اومدم بیرون.
البته دفعه بعد همینطوری ولشون نمی کنم.. امروز هم چون رگولاتوری 100 تا مهلت به اینا داده چیزی نگفتم، واقعا زور رگولاتوری رو امروز احساس کردم!:41:
من نمی دونم کی قراره این قانون ابلاغ بشه بالاخره!!!
گفتم این بحث رو نکن!!! 8 مگابیت میشه 1 مگابایت پس قیمت 8 مگابیت برابر با قیمت یه مگابایته دیگه مساله ای باقی میمونه؟؟
و قیمت 8 مگابیت چیزی حدود 300 تومن پس دیگه فکر کنم بحث من و شما تموم شد!
اشتباه نکنید من خودم الان دارم خدمات میدم همین 1 مگابیت رو دارم 300 میخرم ( 1مگابیت دریافت و 512 بیت ارسال) در صورتی که بخوام متقارن بگیرم یعنی هم ارسال و هم دریافت 1 مگابیت باشه باید 500 هزینه بدم. یعنی خود من برای 128 نامحدود باید تقریبا 38 هزار تومان هزینه بدم آیا به نظر شما میتونم 128 نامحدود رو بدم 10 هزار تومان و سرعتش هم 16 باشه
kamran987456
14-09-2011, 15:37
اشتباه نکنید من خودم الان دارم خدمات میدم همین 1 مگابیت رو دارم 300 میخرم ( 1مگابیت دریافت و 512 بیت ارسال) در صورتی که بخوام متقارن بگیرم یعنی هم ارسال و هم دریافت 1 مگابیت باشه باید 500 هزینه بدم. یعنی خود من برای 128 نامحدود باید تقریبا 38 هزار تومان هزینه بدم آیا به نظر شما میتونم 128 نامحدود رو بدم 10 هزار تومان و سرعتش هم 16 باشه
خب پس چجوری 128 نامحدود رو خیلی ها زیر 20 هزار ماهانه از شرکت های خصوصی می خرن ؟
به هیچ وجه موافق نیستم، چون باعث میشه قیمتها خیلی بره بالا یا سرعت خیلی بیاد پایین. ما همینجوری با محدودیت دانلود خیلی راحت تریم. این قانون ظاهرش خوبه ولی چیزی به جز ضرر نداره.
خب پس چجوری 128 نامحدود رو خیلی ها زیر 20 هزار ماهانه از شرکت های خصوصی می خرن ؟
لطف کنید ادرس نت بدین البته جز مخابرات
معمولا چنین شرکتهایی تعداد یوزر بالایی دارند و به همین خاطر پهنای باند بالایی هم دارند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی من رو تفهیم کنه این منظورش چیه؟
داره میگه سرعت 128 یک به یک باید 16 باشه که با یک به ده شدن میشه 1.6 !!!!!!! خودم رو پاره کنم از 4 تا 41 گیگ میتونم دانلود کنم!!!! من نمیفهمم این یعنی چی !!! یعنی اگه 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت روی 1.6 میاد اما اگه دونفر باشن روی هشت و...وای این جوری که افتضاحه!!!
من الان صبانت با حجم 5 گیگماهانه دارم که روز روی 120 بود که البته الان شده 70-80 و شبها قدیم ها ها 120 بود که الان شده متناو از 100 تا 50 !!!
من دیشب یک فیلم رو دانلود کردم اون هم با جحم یک گیگ حدود 2 ساعت طول کشید ... با این سرعت(سرعتم فیکس بود !! اما فقط توی اون دو ساعت بعد از اون سرعت معمولی شد ):
===========================
دوستان کسی از اینترنت ماهواره ای سررشته داره؟
دوستان یکی من رو تفهیم کنه این منظورش چیه؟
داره میگه سرعت 128 یک به یک باید 16 باشه که با یک به ده شدن میشه 1.6 !!!!!!! خودم رو پاره کنم از 4 تا 41 گیگ میتونم دانلود کنم!!!! من نمیفهمم این یعنی چی !!! یعنی اگه 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت روی 1.6 میاد اما اگه دونفر باشن روی هشت و...وای این جوری که افتضاحه!!!
من الان صبانت با حجم 5 گیگماهانه دارم که روز روی 120 بود که البته الان شده 70-80 و شبها قدیم ها ها 120 بود که الان شده متناو از 100 تا 50 !!!
من دیشب یک فیلم رو دانلود کردم اون هم با جحم یک گیگ حدود 2 ساعت طول کشید ... با این سرعت(سرعتم فیکس بود !! اما فقط توی اون دو ساعت بعد از اون سرعت معمولی شد ):
===========================
دوستان کسی از اینترنت ماهواره ای سررشته داره؟
سلام دوست عزیز.
کمی آرام تر،مودبانه تر
شما هم که بدترین حالت ممکن رو در نظر گرفتید که وقتی دانلودها توی روز پخش بشه این 10 نفر همزمان با هم دانلود کنند احتمالش کمه.
البته درباره این موضوع 79 صفحه بحث شده که تا زمانی که قانون اجرا نشه بی فایدس و باید ببینیم شرایط چطور خواهد شد.
شما مخالف این طرح هستید؟مشکلی نیست می تونید از سرویس های حجمی استفاده کنید.
جدولی هم که قرار دادید اشتباه است.
pouria_br
14-09-2011, 20:30
مگه جدوله که تو این عکس هستش همون جدولی نیست که اعلام کرده بودن؟:31:
مگه جدوله که تو این عکس هستش همون جدولی نیست که اعلام کرده بودن؟:31:
حداقل سرعت دانلود در(بطور مثال) 128 1.6 کیلوبایت هستش نه حداکثر!
pouria_br
14-09-2011, 20:46
حداقل سرعت دانلود در(بطور مثال) 128 1.6 کیلوبایت هستش نه حداکثر!
خو عزیز بردار این دوتا جدول چه فرقی دارن ؟
اینکه همون شد باز:31:
حداکثر هم اینور و هم اونور زده بری 128 1.6 برای 1به 10
SaeedEminem2
14-09-2011, 20:55
سلام دوست عزیز.
کمی آرام تر،مودبانه تر
شما هم که بدترین حالت ممکن رو در نظر گرفتید که وقتی دانلودها توی روز پخش بشه این 10 نفر همزمان با هم دانلود کنند احتمالش کمه.
البته درباره این موضوع 79 صفحه بحث شده که تا زمانی که قانون اجرا نشه بی فایدس و باید ببینیم شرایط چطور خواهد شد.
شما مخالف این طرح هستید؟مشکلی نیست می تونید از سرویس های حجمی استفاده کنید.
بعد می شه بفرمایید که وقتی سرعت بشه 16 کیلو بایت باشه و واسه دانلود 1 گیگ باید 16 ساعت پیوسته در حال دانلود باشیم چطوری حساب کردین که همه هم زمان استفاده نمی کنن؟
تازه این بر این اساسه که اصلا شیر نشه، یعنی اگه 2نفر هم زمان بخوان دانلود کنن باید 32 ساعت سیستم روشن باشه تا 1 گیگ دانلود بشه، بعد لابد همه هم زمان دانلود نمی کنن و ضریب اشتراک 1 به 10 هرگز اتفاق نمیوفته و این خیلی بد بینانه ست!!!
خو عزیز بردار این دوتا جدول چه فرقی دارن ؟
اینکه همون شد باز:31:
حداکثر هم اینور و هم اونور زده بری 128 1.6 برای 1به 10
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
بعد می شه بفرمایید که وقتی سرعت بشه 16 کیلو بایت باشه و واسه دانلود 1 گیگ باید 16 ساعت پیوسته در حال دانلود باشیم چطوری حساب کردین که همه هم زمان استفاده نمی کنن؟
تازه این بر این اساسه که اصلا شیر نشه، یعنی اگه 2نفر هم زمان بخوان دانلود کنن باید 32 ساعت سیستم روشن باشه تا 1 گیگ دانلود بشه، بعد لابد همه هم زمان دانلود نمی کنن و ضریب اشتراک 1 به 10 هرگز اتفاق نمیوفته و این خیلی بد بینانه ست!!!
فرضیه شما قبول. اونوقت برای سرعت 1.6 کیلوبایت کدوم کاربری میاد پول بده؟
pouria_br
14-09-2011, 21:32
عزیز برادر یا من نمیگیرم شما چه میگی یا شما نمیگیری من چی میگم:31:
یکی از دوستان یه عکس گذاشت شما گفتی اشتباهه
و شما یه عکس دیگه گذاشتی که مثه قبلی بود
عجب شیر تو شیریه :31:
حالا این وسط پیدا کن پرتقال فروش رو :31:
عزیز برادر یا من نمیگیرم شما چه میگی یا شما نمیگیری من چی میگم:31:
یکی از دوستان یه عکس گذاشت شما گفتی اشتباهه
و شما یه عکس دیگه گذاشتی که مثه قبلی بود
عجب شیر تو شیریه :31:
حالا این وسط پیدا کن پرتقال فروش رو :31:
دوست عزیز در قسمت "حداکثر سرعت دانلود" در عکسی که دوستمون گذاشتن اون قسمت اشتباهه!
اون "حداکثر" نیست حداقل هستش.
SaeedEminem2
15-09-2011, 03:48
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
فرضیه شما قبول. اونوقت برای سرعت 1.6 کیلوبایت کدوم کاربری میاد پول بده؟
به نظر شما خداییش چند نفر از 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال می دونن داون و آپ استریم چیه؟
حتی 10 درصد هم نمی دونن
الان اکثرا فکر می کنن سرعت 128 طبیعیه که حدود 50 باشه، و اگه تغییری ایجاد بشه با همین طرز فکر دوباره همه می رن 128 می گیرن
حالا بری اعتراض کنی، چی جواب می دن؟ طبق قانون مجازه که بین 10 نفر شیر بشه لطفا کمی شکیبایی کنید مشکل از مخابراته ترافیک مرکزتون بالاست اگه راضی نیستین از سرویس های ویژه استفاده کنید و کلی چرت و پرت دیگه
و قطعا اعتراض هیچ نتیجه ای نخواهد داشت چون قانون همینه !
به نظر شما خداییش چند نفر از 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال می دونن داون و آپ استریم چیه؟
حتی 10 درصد هم نمی دونن
الان اکثرا فکر می کنن سرعت 128 طبیعیه که حدود 50 باشه، و اگه تغییری ایجاد بشه با همین طرز فکر دوباره همه می رن 128 می گیرن
حالا بری اعتراض کنی، چی جواب می دن؟ طبق قانون مجازه که بین 10 نفر شیر بشه لطفا کمی شکیبایی کنید مشکل از مخابراته ترافیک مرکزتون بالاست اگه راضی نیستین از سرویس های ویژه استفاده کنید و کلی چرت و پرت دیگه
و قطعا اعتراض هیچ نتیجه ای نخواهد داشت چون قانون همینه !
قطعا بیشتر از 90 درصد کاربرا حداقل این رو می تونن بفهمن که سرعتی که داخل دانلود منیجرشون می زنه چنده!!!
وقتی سرعت 1.6 کیلوبایت باشه یعنی کمتر از نصف دیال آپ!
با دیال آپ که دیگه همه اکثرا داشتیم می دونید چطوری صفحه رو لود می کنه.
این زمان رو دوبرابرش کنید میشه 1.6 کیلوبایت! یه کاربر مبتدی کامپیوتر هم می فهمه که صفحه دیر بالا میاد!
hosseinboss
15-09-2011, 09:59
من متوجه نمی شم دوستان چی میگن
اگه بر سرعت بر اساس عرف جهانی باشه سرعت دانلود 128 باید 16 کیلو باشه ویا 512 باید بین 60 تا 64 متغییر باشه
حالا با تصویب این قانون مثلا شرکت مخابرات 512 روی چه سرعت تنظیم میکنه و حجم دانلود چقدر میشه(64 با حجم 16 گیگ)؟
اگه بر اساس جدولی که تو اخبار نشون دادن و یکی از دوستان تو صفحه قبل نشون دادن همون بهتر که اجراش نکنن(512 اشتراک 1 به 10 فقط 6.2!!!!!!!!! دیال آپ که به صرفه تره)
دوم این که شرکت ها کی این قانون رو اجرا میکنن
من متوجه نمی شم دوستان چی میگن
اگه بر سرعت بر اساس عرف جهانی باشه سرعت دانلود 128 باید 16 کیلو باشه ویا 512 باید بین 60 تا 64 متغییر باشه
حالا با تصویب این قانون مثلا شرکت مخابرات 512 روی چه سرعت تنظیم میکنه و حجم دانلود چقدر میشه(64 با حجم 16 گیگ)؟
اگه بر اساس جدولی که تو اخبار نشون دادن و یکی از دوستان تو صفحه قبل نشون دادن همون بهتر که اجراش نکنن(512 اشتراک 1 به 10 فقط 6.2!!!!!!!!! دیال آپ که به صرفه تره)
دوم این که شرکت ها کی این قانون رو اجرا میکنن
جدول صحیح:
من قبلا هم گفتم که این طرح باعث کاهش سرعت میشه ولی کاری ندارم فقط یه چیزی رو میخوام ببینم اونم قیافه صبانت هست وقتی که مجبور بشه نامحدود بذاره:21:
hosseinboss
15-09-2011, 12:51
جدول صحیح:
این ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی چی؟؟؟؟
یعنی این که isp حق داره یک خط با پهنای باند 512 رو به 10 نفر بفروشه یا به اشترک بگذاره؟؟؟
pouria_br
15-09-2011, 12:52
این ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی چی؟؟؟؟
یعنی این که isp حق داره یک خط با پهنای باند 512 رو به 10 نفر بفروشه یا به اشترک بگذاره؟؟؟
آورین :31:
بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه :46:
gnulinux
15-09-2011, 13:27
چه طوره اگه اجرا شد و راضی نبودیم یه کاری کنیم همه به مدت یک ماه کل سیستمهای خونه رو نامحدود روشن بذاریم اونوقت درست میکنن ====چطوره؟
با نا محدود شدن سرعت حتما میاد پایین؟
چه طوره اگه اجرا شد و راضی نبودیم یه کاری کنیم همه به مدت یک ماه کل سیستمهای خونه رو نامحدود روشن بذاریم اونوقت درست میکنن ====چطوره؟
فکر بسیار غلطیه. کل ماه رو سیستمتون در حال دانلود باشه فقط همون 4 گیگ رو می تونین دانلود کنین(اگر همه دانلود کنن هر نفر 4 گیگ حق دانلود داره)
فکر پول برق مصرفی هم باشید.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
با نا محدود شدن سرعت حتما میاد پایین؟
جدول کاملا گویاست. حداقل سرعت 128 سرعت 1.6 و حداکثر 16 کیلوبایت خواهد بود(طبق جدول البته)
که این سرعت رو باید ببینیم همین خواهد بود یا تغییر خواهد کرد.
چون اگر 10 نفر با هم دانلود کنند سرعت 1.6 میشه ولی اگر اینطور بشه دیگه کسی نمی ره بخره دقیقا مثل سرویس حجمی شرکت های خصوصی که 128 با 100 یا 200 و حتی 300 دانلود می کنه(برای جذب مشتری و زود تمام شدن حجم) این ها هم سرعت رو باید یکم بیارن بالا تا کسی بیاد بخره. وگرنه دیال آپ بهش می ارزه.
قانون اجرا بشه همه چیز مشخص میشه.
کاملا درسته...........
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
جدول کاملا گویاست. حداقل 128 سرعت 1.6 و حداکثر 16 کیلوبایت خواهد بود(طبق جدول البته)
که این سرعت رو باید ببینیم همین خواهد بود یا تغییر خواهد کرد.[/QUOTE]
خوب این میشه دیال اپ محض... حتی پایینتر...
چه سودی داره نا محدودم باشه........
جدول قیمت سرویس های نامحدود رو که رگولاتوری ابلاغ کرده میذارید لطفا؟
یه جا دیده بودمش حالا نمیتونم پیداش کنم
ممنون
paulprognosticator
15-09-2011, 15:46
برای من سرعت اهمیت داره
hosseinboss
15-09-2011, 16:11
آورین :31:
بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه :46:
این قانون با این وضعیت مفت نمیارزه
همه جای دنیا قوانینشون رو تغییر میدن تا جلوی سوء استفاده و دزدی کمتر بشه این جا قانون میگذارن تا دله دزدی بیشتر بشه
همه جای دنیا قوانینشون رو تغییر میدن تا جلوی سوء استفاده و دزدی کمتر بشه این جا قانون میگذارن تا دله دزدی بیشتر بشه
اتفاقا برعکس. الان با این سرویس های حجمی مثلا 128 یک شرکت خصوصی،کاربر با سرعت 300-100(متغیر) دانلود می کنه که این یعنی اشغال پهنای باند اون هم نه با سرعتی که براش پول داده بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده تا حجمش رو زودتر تموم کنه. یا قضیه دانلود شبانه. که عده ای کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه با سرعت کمتر از دیال آپ حتی 1 کیلوبایت! حالا کدوم دزدی هستش؟
چجوری؟دزدی میشه؟
SevenCity
15-09-2011, 17:07
فکر بسیار غلطیه. کل ماه رو سیستمتون در حال دانلود باشه فقط همون 4 گیگ رو می تونین دانلود کنین(اگر همه دانلود کنن هر نفر 4 گیگ حق دانلود داره)
.
اینکه شد همون حجمی کیلویی
چجوریاس؟ توضیح بیشتر بدین ...
اینکه شد همون حجمی کیلویی
چجوریاس؟ توضیح بیشتر بدین ...
البته من در جواب ایشون اون رو گفتم که یعنی اگر همه 10 نفر در یک اشتراک 4 گیگابایتشون رو مصرف کنند چون 4 ضرب 10 میشه 40 دیگه چیزی باقی نمی مونه.(در سرویس 128)
البته ممکنه کاربر توی یه اشتراکی بیوفته که مصرفشون بالا نیست (وبگردی)
و همینطور در 256. اگر کم مصرف توی گروه باشه کاربر می تونه بیشتر از 8 گیگابایت دانلود کنه.(به میزانی که بقیه کمتر مصرف کردند.)
feizol65
15-09-2011, 18:10
الان با این سرویس های حجمی مثلا 128 یک شرکت خصوصی، کاربر با سرعت 300-100(متغیر) دانلود می کنه که این یعنی اشغال پهنای باند اون هم نه با سرعتی که براش پول دادهبلکه با سرعتی که شرکت بهش داده تا حجمش رو زودتر تموم کنه. یا قضیه دانلود شبانه. که عده ای کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه با سرعت کمتر از دیال آپ حتی 1 کیلوبایت! حالا کدوم دزدی هستش؟
البته من در جواب ایشون اون رو گفتم که یعنی اگر همه 10 نفر در یک اشتراک 4 گیگابایتشون رو مصرف کنند چون 4 ضرب 10 میشه 40 دیگه چیزی باقی نمی مونه.(در سرویس 128)
البته ممکنه کاربر توی یه اشتراکی بیوفته که مصرفشون بالا نیست (وبگردی)
و همینطور در 256. اگر کم مصرف توی گروه باشه کاربر می تونه بیشتر از 8 گیگابایت دانلود کنه.(به میزانی که بقیه کمتر مصرف کردند.)
حرفهای متناقض میزنی !
توی پست اول میگی: در اینترنت حجمی (وضعیت فعلی) ، بعضی کاربرها حق بقیه رو میخورن و پهنای باند رو اشغال می کنن.
توی پست دوم میگی: اگه اینترنت نامحدود (وضعیت آتی) بشه ، هر کاربر یا باید 4 گیگ (!) دانلود کنه و یا پهنای باند بقیه رو اشغال کنه و مثلا 8 گیگ دانلود کنه !
پس طبق گفته شما : یا اینترنت نامحدود با ترافیک 4 گیگ در ماه خواهیم داشت و یا باید حق بقیه رو بخوریم (که عمراً به 40 گیگ برسه) ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟ حق بقیه رو بخوریم یا نه؟!!!!!!!!!!
صد رحمت به اینترنت حجمی فعلی.
در ضمن توی پستهات ، چقدر "اما و اگر" میاری؟!!!!!!!!!!!!
یکی هم از ما داشته باش :
اگه نامحدود (!) کردن و سرعتها در حد دیال-آپ شد ، چی ؟ شما وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!
حرفهای متناقض میزنی !
توی پست اول میگی: در اینترنت حجمی (وضعیت فعلی) ، بعضی کاربرها حق بقیه رو میخورن و پهنای باند رو اشغال می کنن.
توی پست دوم میگی: اگه اینترنت نامحدود (وضعیت آتی) بشه ، هر کاربر یا باید 4 گیگ (!) دانلود کنه و یا پهنای باند بقیه رو اشغال کنه و مثلا 8 گیگ دانلود کنه !
پس طبق گفته شما : یا اینترنت نامحدود با ترافیک 4 گیگ در ماه خواهیم داشت و یا باید حق بقیه رو بخوریم (که عمراً به 40 گیگ برسه) ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟ حق بقیه رو بخوریم یا نه؟!!!!!!!!!!
صد رحمت به اینترنت حجمی فعلی.
در ضمن چقدر "اما و اگر" میاری؟!!!!!!!!!!!!
یکی هم از ما داشته باش :
اگه نامحدود (!) کردن و سرعتها در حد دیال-آپ شد ، چی ؟ شما وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!
پست اول گفتم پهنای باند اشغال میشه اونم نه با سرعتی که پولش رو کاربر داده، بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده. منظورم از خوردن حق، دانلود شبانه هستش که وضعیتش مشخص هست که "عده ای" کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه سرعتشون میاد پایین تا سر حد 2-1 کیلوبایت! این از این.
پست دوم گفتم هر کاربر 128 حداقل می تونه 4 گیگ استفاده کنه اونم با سرعتی که اعلام شده و حتی یکم بیشتر . این 40 گیگ برای همه 10 نفر هستش، این خوردن حق نیست یعنی 40 گیگ شرکت به 10 نفر میده. که این 40 گیگ بین 10 نفر تقسیم میشه میشه 4 گیگ. وقتی کسی کمتر از میزان خودش دانلود کنه یعنی اینکه از خط(فرضی)استفاده نکرده همین.
اصلا معنای اشتراک یعنی همین، یعنی بصورت مشترک کاربرا استفاده کنند
ضمنا من اینجا نیستم با شما سر "اما و اگر" بحث کنم چون جایی در این تاپیک طبق قوانین نداره.
اگر نامحدود کردن و سرعت در حد 1.6 کیاوبایت شد اونوقت کسی میاد بخره؟
ArashMiniStar
15-09-2011, 18:31
خوب 4 5 گیگ رو شما چطوری حاضری استفاده کنی؟ با سرعت 15 کیلو / ثانیه!؟
SaeedEminem2
15-09-2011, 18:49
فعلا در دانلود روزانه که کسی حق کسی رو نمی خوره ! اما در دانلود شبانه، هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که چه تا بیت آخرش اشغال بشه چه حتی یه نفر هم ازش استفاده نکنه هیچ تاثیری روی سرعت مناطق دیگه نمی ذاره !
بعضی جاها که مثلا سرعت 128 رو تا 2 مگ می بندن به این دلیله که تو اون منطقه ی مخابراتی تعداد کاربر کم تر از ظرفیت کلی پهنای باند اون منطقه ست و اگه تعداد کاربر زیاد بشه خودشون سرعت رو کم تر می کنن کما اینکه الان بعضی مناطق تو تهران سرعت 128 رو روی 16 می بندن
پس کسی حق کسی رو نمی خوره !
اگر هم بعضی ها سرعت شبانه شون می شه مثل دایل آپ به این دلیله که زیاد دانلود کردن و خود آی اس پی سرعتشون رو محدود کرده
کلا 2 راه کار وجود داره که مانع از این بشن که سرعت به 1.6 کیلو بایت نرسه، یک اینکه برن پهنای باند اضافه بخرن که سرعت همه ثابت رو 16 باشه که خب اگه می خواستن همچین کاری کنن که دیگه اصلا شیر نمی کردن. دو اینکه قیمت نامحدود رو تا حدی زیاد بذارن که کمتر کسی بره سمتش، مثل سرویس های آرت شاتل که 128 با سرعت ثابت 16 و حجم مجاز 18 گیگ دانلود در ماه 28 تومان قیمت گذاری شده و مسلما کم تر کسی می ره سمتش
به فکر اعتراض هم نباشین چون گفتم وقتی قانون همینه اعتراض به هیچ جایی نخواهد رسید
فعلا در دانلود روزانه که کسی حق کسی رو نمی خوره ! اما در دانلود شبانه، هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که چه تا بیت آخرش اشغال بشه چه حتی یه نفر هم ازش استفاده نکنه هیچ تاثیری روی سرعت مناطق دیگه نمی ذاره !
بعضی جاها که مثلا سرعت 128 رو تا 2 مگ می بندن به این دلیله که تو اون منطقه ی مخابراتی تعداد کاربر کم تر از ظرفیت کلی پهنای باند اون منطقه ست و اگه تعداد کاربر زیاد بشه خودشون سرعت رو کم تر می کنن کما اینکه الان بعضی مناطق تو تهران سرعت 128 رو روی 16 می بندن
پس کسی حق کسی رو نمی خوره !
اگر هم بعضی ها سرعت شبانه شون می شه مثل دایل آپ به این دلیله که زیاد دانلود کردن و خود آی اس پی سرعتشون رو محدود کرده
کلا 2 راه کار وجود داره که مانع از این بشن که سرعت به 1.6 کیلو بایت نرسه، یک اینکه برن پهنای باند اضافه بخرن که سرعت همه ثابت رو 16 باشه که خب اگه می خواستن همچین کاری کنن که دیگه اصلا شیر نمی کردن. دو اینکه قیمت نامحدود رو تا حدی زیاد بذارن که کمتر کسی بره سمتش، مثل سرویس های آرت شاتل که 128 با سرعت ثابت 16 و حجم مجاز 18 گیگ دانلود در ماه 28 تومان قیمت گذاری شده و مسلما کم تر کسی می ره سمتش
به فکر اعتراض هم نباشین چون گفتم وقتی قانون همینه اعتراض به هیچ جایی نخواهد رسید
مسئله همینجاست. چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟
توی قرارداد مگه ذکر شده بوده که اگر شما بیش تر از 679 مگابایت دانلود شبانه کردید محدود می شید؟(منظورم قانون fair use نیست)
این کاربر feizol65 یطوری صحبت می کنن انگار من مسئول اجرایی این طرحم!. منم یه کاربر با نیازهای خودش.(دانلود،وبگردی،بازی آنلاین و...)
اگر این طرح خوب نشد خب مگه حجمی ها نیستند؟ طرح خوب نباشه ازش استقبال نمیشه با کمر می خوره زمین تمام. خودتون هم مثال زدین آرت 1 شاتل بخاطر نامحدود نبودن و سرعت 16 قیمت بالا.
با کلنجار رفتن ما ها نه این طرح اجرا میشه نه لغو! پس می بینید که ما "فعلا" فقط تماشاگریم همین.
gnulinux
15-09-2011, 19:40
فکر پول برق مصرفی هم باشید.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
منم منظورم همین مصرف برق بود دیگه اینترنت به درک حالا میگی چه کنیم اینم یه روش مبارزست دیگه
hosseinboss
15-09-2011, 19:47
چجوری؟دزدی میشه؟
همین گنگ بودن این قانون خودش باعث سوء استفاده و دزدی فراوان میشه
مثل این می مونه که یکی بیاد یه خونه رو به 10 نفر اون هم با سند قانونی بفروشه و هیچ کس هم نباشه که بتونه جلوش رو بگیره چون کارش قانونی بوده!!!!!!!!!
The Dreadnaught
15-09-2011, 19:51
ببین یه ضریب شیرینگ تعریف کردن چه وضعیتی درست شده !
بعد میگن تو کشورهای دیگه هم ضریب شیرینگ وجود داره ، یکی نیست بهشون بگه آخه آدمای حسابی تو کشورهای دیگه روی این سرعت ها ضریب شیرینگ دارن ؟
اومدن محدودیت 128 برای کاربر خانگی گذاشتن بعد تازه همون رو هم با ضریب 1 به 10 !
mohammad8711
15-09-2011, 20:22
اینا رسما خودشونو مسخره کردن ، خلاصه شده این قانون میشه این : " اینترنت محدود نامحدود !!!!"
SevenCity
15-09-2011, 20:52
پس این کلمه ی نامحدود رو برداریم 40 گیگ برای 10 نفر که اصلا نامحدود نیست همون اینترنت حجمیه دیگه
حالا اگر پی در پی در ماه دانلود بشه کلا میشه 40 گیگ یا اینکه 40 گیگ حجم داریم و امکان داره به ماه نکشیده تموم کنیم؟ و باید دوباره شارژ کنیم چجوریاس؟
SevenCity
15-09-2011, 21:01
ok طی 1 ماه اگر با سرویس 128 دانلود کنید 40 گیگ دانلود میکنید البته اگر او 9 نفر دیگه دانلود نکنند :31:
برای شروع بد نیست یعتی وقتی تعرفه ها عملی بشه تازه کار ما شروع میشه برای شکایت از این شیرینگ مسخره ...
pcsoft جان اگه این طرح اجرا بشه و 10 نفر با هم فایلیو دانلود کنند دلیل نمیشه که سرعتشون برابر باشه.
به احتمال زیاد سرعت یکی بسیار بیشتر از بقیه شون هست.
به عبارت دیگه فکر کن دانلود شبانه ی فعلی رو توی 24 ساعت شبانه روز بسط بدن.
یه نفر روزی 20-30 گیگ دانلود می کنه و بقیه سرعتی معادل 1-2 کیلوبایت دارن.
به نظر من جای حمایت از این طرح مسخره یه طرح مطرح کنید مثلا طرح محدودیت دانلود شبانه و درش fair use رو برای دانلود شبانه مطرح کنید.مثلا هر فرد حق داره در ماه 15 گیگ دانلود شبانه داشته باشه اگه بیشتر داشت سرعتش نصف بشه.یا یه چیزی شبیه به این
feizol65
15-09-2011, 21:45
پست اول گفتم پهنای باند اشغال میشه اونم نه با سرعتی که پولش رو کاربر داده، بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده. منظورم از خوردن حق، دانلود شبانه هستش که وضعیتش مشخص هست که "عده ای" کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه سرعتشون میاد پایین تا سر حد 2-1 کیلوبایت! این از این.
پست دوم گفتم هر کاربر 128 حداقل می تونه 4 گیگ استفاده کنه اونم با سرعتی که اعلام شده و حتی یکم بیشتر . این 40 گیگ برای همه 10 نفر هستش، این خوردن حق نیست یعنی 40 گیگ شرکت به 10 نفر میده. که این 40 گیگ بین 10 نفر تقسیم میشه میشه 4 گیگ. وقتی کسی کمتر از میزان خودش دانلود کنه یعنی اینکه از خط(فرضی)استفاده نکرده همین.
اصلا معنای اشتراک یعنی همین، یعنی بصورت مشترک کاربرا استفاده کنند
ضمنا من اینجا نیستم با شما سر "اما و اگر" بحث کنم چون جایی در این تاپیک طبق قوانین نداره.
اگر نامحدود کردن و سرعت در حد 1.6 کیاوبایت شد اونوقت کسی میاد بخره؟
چه ارتباطی داره به بحث مالی !
اینترنت محدود 128 (وضعیت فعلی) رو مثلا روی 1 مگ می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
اینترنت نامحدود 128 (وضعیت آتی) رو روی 128 می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
در هر 2 حالت ، مقدار مشخصی بین تعدادی کاربر ، شیر شده.
حالا (طبق گفته شما) اگه کسی بیشتر از حقش (حداکثر حجم تقسیم بر تعداد کاربر شیر شده) استفاده کنه، یعنی حق کاربر دیگه ای رو خورده.
بنابراین در اینترنت نامحدود (طبق گفته شما) یا باید حق کاربر دیگه ای رو خورد یا به 4 گیگ (!) حجم بسنده کرد.
بنابراین واضحه که اینترنت حجمی فعلی بهتره.
این که "پولش رو کاربر داده یا نه" رو شما مشخص نمی کنی.
شرکتی که این سرویس رو داده، مشخص می کنه.
و شما مختاری که استفاده کنی یا نه.
(در هر صورت، کاربر قیمت فوق العاده بالایی پرداخته.)
اگه نامحدود کردن و سرعت در حد دیال-آپ شد و کسی نخرید ، هم ما اینترنتمون رو از دست میدیم و هم مسئولین به خواسته شون میرسن.
اونوقت شما (بعنوان حامی این طرح! :31:)، وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!!!!!!!!!
مسئله همینجاست. چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟
توی قرارداد مگه ذکر شده بوده که اگر شما بیش تر از 679 مگابایت دانلود شبانه کردید محدود می شید؟(منظورم قانون fair use نیست)
این کاربر feizol65 یطوری صحبت می کنن انگار من مسئول اجرایی این طرحم!. منم یه کاربر با نیازهای خودش.(دانلود،وبگردی،بازی آنلاین و...)
اگر این طرح خوب نشد خب مگه حجمی ها نیستند؟ طرح خوب نباشه ازش استقبال نمیشه با کمر می خوره زمین تمام. خودتون هم مثال زدین آرت 1 شاتل بخاطر نامحدود نبودن و سرعت 16 قیمت بالا.
با کلنجار رفتن ما ها نه این طرح اجرا میشه نه لغو! پس می بینید که ما "فعلا" فقط تماشاگریم همین.
"چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟"
مگه این طرح جدید ، طبق قانون و به اسم "نامحدود" ، کاربرها رو محدود نمی کنه ؟!!!!!!!!!!!
وقتی بحث راه میندازی ، باید انتظار شنیدن جوابش رو هم داشته باشی ! :31:
در ضمن من طوری صحبت نمی کنم که شما مسئول اجرایی این طرحی.
شما موافق این طرح هستی و من مخالف. مسلماً اختلافاتی وجود خواهد داشت.
pcsoft جان اگه این طرح اجرا بشه و 10 نفر با هم فایلیو دانلود کنند دلیل نمیشه که سرعتشون برابر باشه.
به احتمال زیاد سرعت یکی بسیار بیشتر از بقیه شون هست.
به عبارت دیگه فکر کن دانلود شبانه ی فعلی رو توی 24 ساعت شبانه روز بسط بدن.
یه نفر روزی 20-30 گیگ دانلود می کنه و بقیه سرعتی معادل 1-2 کیلوبایت دارن.
به نظر من جای حمایت از این طرح مسخره یه طرح مطرح کنید مثلا طرح محدودیت دانلود شبانه و درش fair use رو برای دانلود شبانه مطرح کنید.مثلا هر فرد حق داره در ماه 15 گیگ دانلود شبانه داشته باشه اگه بیشتر داشت سرعتش نصف بشه.یا یه چیزی شبیه به این
سلام. می دونم مشکل همه مون این هستش. ولی هم من هم شما می دونیم اینا کار خودشون رو می کنن.
البته طرحی که گفتید هم به نظر من خیلی هم خوبه چون الان اگه شبانه محدودیتی داشته باشه دیگه طرف نمیاد یه فایل 5 گیگی رو بزاره برای دانلود و بره.
بالاخره باید یه محدودیتی باشه تا کاربرا درست از شبانه استفاده کنند.
من خودم راستش کامل به این طرح اطمینان ندارم ولی از اینکه میبینم شبانه رو محدود کردند ترجیح دادم موافق این طرح باشم.
سرویس من در حال حاضر:
256 مخابرات قم. 4 گیگابایت محدودیت دانلود!
دیگه خودتون حساب کنید ما مخابراتی های قم چی می کشیم از دست اینها. دانلود شبانه هم که نداره و تازگی گفتن 10 % تخفیف برای "مشتریان تازه" اعمال کردند(بچه گول زدن)
باید ببینیم چی میشه این طرح. این پیگیری 20:30 هم که خودشو کشت. فوری خبر داد پیگیری به نتیجه رسید! این همه کاربر گفتن پاشید برید شرکت ها و قیمت ها و حجم ها رو ببینید یه تکونی به خودشون ندادن سایت شرکت ها رو ببینن.
رضا
"چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟"
مگه این طرح جدید ، طبق قانون و به اسم "نامحدود" ، کاربرها رو محدود نمی کنه ؟!!!!!!!!!!!
وقتی بحث راه میندازی ، باید انتظار شنیدن جوابش رو هم داشته باشی ! :31:
در ضمن من طوری صحبت نمی کنم که شما مسئول اجرایی این طرحی.
شما موافق این طرح هستی و من مخالف. مسلماً اختلافاتی وجود خواهد داشت.
من منظورم این بود که محدودیتی که گذاشتند رو اعلام نکردند . حداقل اینها(رگولاتوری) از اول دارن میگن محدودیت داره.
ولی شرکتی مثل شاتل کجای قراردادش نوشته که این محدودیت وجود داره؟
اگه می نوشت مثلا 15 گیگ(مثالی که دوستمون زدن) خیلی بهتر بود تا اینکه ننویسند.
من منتظر شنیدن جواب بحث هستم برای همین هم هست که اینجام.:31:
وگرنه حرفم رو می زدم و می رفتم.
من موافق 100% نیستم. فعلا بین بد و بدتر گیر کردیم.
feizol65
15-09-2011, 22:41
من منظورم این بود که محدودیتی که گذاشتند رو اعلام نکردند . حداقل اینها(رگولاتوری) از اول دارن میگن محدودیت داره.
اسم "نامحدود" میزارن روی سرویس و میگن "محدوده" !!!!!!!!!!!
این که آخر حقه بازیه.
من با سرویس محدود فعلی ام، بیشتر میتونم دانلود کنم، تا این طرح جدید نامحدود !
پس همون بهتر که نگن محدودیت داره ! :31:
من منتظر شنیدن جواب بحث هستم برای همین هم هست که اینجام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه حرفم رو می زدم و می رفتم.
پس چرا جواب ندادی : :31:
و طرفدار بدتر هستی !!!!!!!!!!!!! :46:
سلام. می دونم مشکل همه مون این هستش. ولی هم من هم شما می دونیم اینا کار خودشون رو می کنن.
بله ولی وقتی گند طرح در میاد همون 20:30 میاد نظرسنجی های فروم های بزرگو(مثل اینجا)نشون می ده و میگه ببینید!خود ملت موافق این طرح بودن و هستن.4 تا منافق خود فروخته به دروغ گفتن طرح بد بوده و ملت راضی نیستن.
من خودم راستش کامل به این طرح اطمینان ندارم ولی از اینکه میبینم شبانه رو محدود کردند ترجیح دادم موافق این طرح باشم.
تا حالا اینترنتی با شبانه رایگان داشتی؟
من حدس میزنم نداشتی که دنبال اینترنت نامحدود هستی.
شبانه رو ISP محدود نمی کنه خود کاربرا همدیگه رو محدود می کنند.
دیگه خودتون حساب کنید ما مخابراتی های قم چی می کشیم از دست اینها. دانلود شبانه هم که نداره و تازگی گفتن 10 % تخفیف برای "مشتریان تازه" اعمال کردند(بچه گول زدن)
برو خدا رو شکر کن که شبانه رایگان نداری.
حداقلش اگه نیاز به فایلی توی شب داشتی 10 دقیقه ای دانلود می شه ولی اون کسی که شبانه رایگان داره اگه شانس بیاره اون فایل رو 7-8 ساعته بتونه دانلود کنه.
شاتل بی شک بهترین ISP ایران هست(البته ISP خوبی نیست ولی از بقیشون بهتره)
مطمئن باش طرفدار بدتری
M e i s a m
15-09-2011, 23:52
شکر تو کلامتون فقط چند تا چیز رو یاداوری کنم...
اولا با اجرای این طرح تعرفه های محدود حذف نمیشن و هر دو مورد سری تعرفه رو خواهیم داشت و برای افراد مختلف فرق میکنه که کدوم بد هست و کدوم بدتر، مثلا الان یه نفر تا خرخره لیست دانلودش پره و شبی چند گیگ دانلود رایگان داره یکی هم 100 مگ نمیتونه بگیره و چیزی که معلومه اینه که عدالت رعایت نشده و یه منطقه خلوته طرف هر شب با سرعت 300 دانلود میکنه و یه منطقه مصرفش بالاتره ولی پهنای باید متناسب رو نداره
ولی کل تاپیک شده اینکه من این طرح رو دوست ندارم چون دیگه نمیتونم مثل الانم دانلود داشته باشم و یا من دوست دارم این طرح رو چون شبی 100 مگ بزور دان دارم، بحث سر این نیست که شرایط هر نفر چطور میشه چون خود طرف اگر شعور داشته باشه میره تعرفه ای که دوست داره رو میگیره مجبورش که نمیکنن بحث سر اینه که چه گلی بگیریم سر این اینترنت کوفتی با این ادمای 3 نقطه صفت... اااااااااههههه :grrr: منتها ادم که میاد تو این تاپیک ناامیدتر از قبل میشه......
دوما مهم تر از اولا اینکه هممون دوست داریم شرایطمون بهتر شه ولی باید بعد کل رو نگاه کنیم نه نفر...
بقیه اش هم موقع تایپ همینا یادم رفت باشه بعد :41::31:
پ.ن: تازه فهمیدیم صاحاب این طرح هم یکی از دوستان خودمون هست :27::31:
شاتل بی شک بهترین ISP ایران هست(البته ISP خوبی نیست ولی از بقیشون بهتره)
مطمئن باش طرفدار بدتری
این آخرین پست من توی این تاپیک هستش.
وقتی شما شاتل رو بهترین شرکت ISP ایران بدونید دیگه جای من اینجا نیست.
خوش باشید با بهترین ISP ایران!
hosseinboss
16-09-2011, 11:02
اینا باید قانونی رو که الان گذاشتن رو اصلاح کنند حداقل
به این صورت که اگه یه شرکت داره اشترک 1 به 10 میده هزینه خط رو هم 1 به 10 کنه نه این که از همون هزینه کامل رو بگیره بعد بیاد اشتراک 1 به 10 کنه
این به معنای واقعی دزدی حساب میشه
vahidmir2000
16-09-2011, 14:33
من فرصت نکردم همه پستهای دوستان رو بخونم اما به نظر من برداشته شدن هرجور محدودیتی خوبه. البته قبول دارم که با توجه به ضریب یک به ده در بعضی مواقع سرعت خیلی پایین خواهد بود ولی توجه داشته باشید که اگر این طرح اجرا بشه همه کاربرا در همه ساعات شبانه روز مشغول دانلود نخواهند بود. پس در اکثر مواقع سرعت تقریبا خوبی خواهیم داشت( حدس و گمان خودم) الان با این محدودیت حجمی که وجود داره واقعا وبگردی هم با ترس و لرز انجام میشه اما در اون طرح اگر چه با محاسبات میشه فهمید که حجم مصرفی ماهانه باز هم محدوده ولی حداقل این ترس وجود نداره که در اواسط ماه حجممون تموم شه و با تمام مشکلات یک ماه کامل اینترنت خواهیم داشت.
یه چیزی رو توجه داشته باشید که تنها ایراد این طرح قیمت هاست نه اینکه همون اوضاع بد قبلی رو بخوایم
wichidika
16-09-2011, 18:02
باید بگم وضع فعلی واقعا ناجور هست .
الان شرکتهای ارائه کننده اینترنت isp ها و شرکتهای pap اصلاً هیچ چیزی را رعایت نمی کنند
ضریب اشتراک که معلوم نیست .
الان کاربرها فکر می کنند وضعیت خوبی هست .
ولی حتی بعضی وفتها ضریب اشتراک از 1 به 10 هم بیشتر هست کاربرا متوجه نمی شوند.
قیمتها که قربونش برم اصلاً رعایت نمیشه.
از این بعد شرکتها دیگر باید روی ضریب اشتراک مانور بدهند نه حجم دانلود و محدودیت فقط باید حداقل سرعت را تضمین کنند و ضریب اشتراک را .
ArashMiniStar
16-09-2011, 18:28
من فرصت نکردم همه پستهای دوستان رو بخونم اما به نظر من برداشته شدن هرجور محدودیتی خوبه. البته قبول دارم که با توجه به ضریب یک به ده در بعضی مواقع سرعت خیلی پایین خواهد بود ولی توجه داشته باشید که اگر این طرح اجرا بشه همه کاربرا در همه ساعات شبانه روز مشغول دانلود نخواهند بود. پس در اکثر مواقع سرعت تقریبا خوبی خواهیم داشت( حدس و گمان خودم) الان با این محدودیت حجمی که وجود داره واقعا وبگردی هم با ترس و لرز انجام میشه اما در اون طرح اگر چه با محاسبات میشه فهمید که حجم مصرفی ماهانه باز هم محدوده ولی حداقل این ترس وجود نداره که در اواسط ماه حجممون تموم شه و با تمام مشکلات یک ماه کامل اینترنت خواهیم داشت.
با عرض معذرت من فکر نمیکنم! چون ISP ها این 1 به 10 رو رعایت نمیکنند و باعث میشه رو همون حداقل بمونه.
با عرض معذرت من فکر نمیکنم! چون ISP ها این 1 به 10 رو رعایت نمیکنند و باعث میشه رو همون حداقل بمونه.
این نگرانی خیلی ها بوده برای همین با مسؤولان مصاحبه شده و رگولاتوری قول داده که نظارت آنلاین داشته باشه و اجازه نده که isp ها زیرآبی برن!
حالا نمیدونم چی بشه
Cheric1986
17-09-2011, 04:26
واقعا کسی هست با نامحدود مشکل دانلود پیدا کرده باشه
SaeedEminem2
17-09-2011, 04:32
وقتی شما شاتل رو بهترین شرکت ISP ایران بدونید دیگه جای من اینجا نیست.
خوش باشید با بهترین ISP ایران!
اول از طرفدارای تند روی این طرح بودی کم کم میانه رو شدی و دچار تردید شدی که این طرح واقعا خوبه یا نه تا چند روز دیگه از مخالفا می شی !
به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !
MASOUD_MW2
17-09-2011, 07:32
به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !
ببخشید ها!
شما چرا سرویس 9 هزار تومنی رو در نظر گرفتی؟!! میشه سرویس 20 تومنی (512 نامحدود) رو هم برام حساب کنی؟
ممنون. :20:
M e i s a m
17-09-2011, 09:30
کلید کردین سر 16 کیلوبایت با اشتراک 10 !!!!! از این بدتر هم پیدا کردید حساب کنید هاااا تعارف نکنید یه وقت... همون شرکتی که به شما با ماهی 9 تومن سرعت 200 300 داده سر این طرح هم شرایط خودش رو داره... بعدش شما که کلا نمیخوای تعرفت رو تغییر بدی دیگه چرا بیخودی غوغا کردی...؟! اگر هم سرعتت با همون محدود کم بشه فقط عدالت رعایت شده چون خودتم میدونی 9 تومن پول سرعت 300 و ماهی چند 10 گیگ نیست
akharwarbaz
17-09-2011, 10:39
ببخشید ها!
شما چرا سرویس 9 هزار تومنی رو در نظر گرفتی؟!! میشه سرویس 20 تومنی (512 نامحدود) رو هم برام حساب کنی؟
فک کنم به خاطر اینه که ما یه قانونی داریم به اسم قانون محدودیت 128 !
M e i s a m
17-09-2011, 13:07
والا هم شرکت ها و هم مخابرات شهر ما تا هر سرعتی بخوای بهت میده هیچ کارت یا نامه یا چیز دیگه ای هم نمیخوان و این قانون هم مثل بقیه قانون ها ابکیه یعنی الان طرف 128 داره سرعتش 200 هست یا... اینطور موقع ها قانون نداریم که طرف رو محدود کنه به سرعت 16 ـِش ؟؟! و کدوم مخابراته که با سرعت 128 200ک بهت بده؟؟ (شرکت ها هستند که الان باعث رضایت مندی بعضی دوستان از محدود شدند) وگرنه فقط بحث مخابرات باشه اونم با سرعت واقعی کی محدود رو به نامحدود ترجیح میده؟ در مورد تعرفه های نامحدود هم حتما همچین شرایطی رو بین مخابرات و شرکت های اینترنت خواهیم داشت
MASOUD_MW2
17-09-2011, 13:51
یاد اون کبکی افتادم که سرشو زیر برف کرده بود...
پس الان کل چند هزار نفری که توی این فروم هستن همه 128 دارن با سرعت 16 نه؟
SaeedEminem2
17-09-2011, 18:20
ببخشید ها!
چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شه
یاد اون کبکی افتادم که سرشو زیر برف کرده بود...
پس الان کل چند هزار نفری که توی این فروم هستن همه 128 دارن با سرعت 16 نه؟
چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟
MASOUD_MW2
17-09-2011, 20:30
چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شهاین لیست سرویس های نامحدود کنونی شرکت ما! (ماکسنت) شما یه لطفی بکن و اون سرویس 9 هزار تومنی رو نشونم بده فردا برم بگیرم!
چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟ شما دید بسیار محدودی داری!
فقط کسایی که اومدن توی این تاپیک توی یه گوشه یه فروم یه سایت ایرانی اینترنت دارن؟!!!!!!!
پس بقیه چی؟ ما نزدیک 1 میلیون نفر کاربر adsl داریم! و به جرات میگم بالای 70% سرعتشون بالای 16 هست!
(در ضمن من گفتم این فروم نگفتم این تاپیک!!! فرق فروم رو با تاپیک که انشالله میدونید!!)
SaeedEminem2
17-09-2011, 20:57
این لیست سرویس های نامحدود کنونی شرکت ما! (ماکسنت) شما یه لطفی بکن و اون سرویس 9 هزار تومنی رو نشونم بده فردا برم بگیرم!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما دید بسیار محدودی داری!
فقط کسایی که اومدن توی این تاپیک توی یه گوشه یه فروم یه سایت ایرانی اینترنت دارن؟!!!!!!!
پس بقیه چی؟ ما نزدیک 1 میلیون نفر کاربر adsl داریم! و به جرات میگم بالای 70% سرعتشون بالای 16 هست!
(در ضمن من گفتم این فروم نگفتم این تاپیک!!! فرق فروم رو با تاپیک که انشالله میدونید!!)
شاتل اکو 128 که حداقل رو 512 تا 2 مگ بسته می شه ماهی 9 تومانه ! با این دید وسیعت چطور پر مشترک ترین آی اس پی ایرانو ندیدی!
نزدیک به 2 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم که بیش از 70 درصد همون 128 دارن ولی اکثرا نمی فهمن که خود آی اس پی سرعت رو بالا بسته و فکر می کنن همیشه 128 همین سرعت رو داره
اما این که می گی همشون سرعتشون بالای 16 ه، چه ساعتی همچین وضعیتی هست؟ توی روز که باید با حساب کتاب مصرف کرد یا توی شب که خیلی ها می خوان دانلود کنن؟ درضمن اینا الان محدوده، وقتی نامحدود بشه بازم میان سرعت رو بالا ببندن؟
با این دید وسیع می دونی چرا قانون گذاشتن که به مصارف خونگی از 128 بیشتر ندن؟ بعد وقتی که قانون مخالف سرعت زیاده، الان میان اینترنت نامحدود و پر سرعت به همه بدن ؟
درخت هرچی پر بار تر افتاده تر !!!
V i r u s e r
17-09-2011, 21:16
شماها واقعا فكر كرديد كه اينها پهناي باند ندارن ؟
نه واقعا اينطوري فكر ميكنيد ؟؟؟؟
من سرور دانلود دارم ، روش هم نرم افزار مانيتورينگ نصب كردم
بعضي از آي پي ها رو ميبينم كه داخل ايران هستن و با سرعت بالاي 2 مگابايت ( 2 مگابيت نيست ، 2 مگابايته ) دانلود ميكنن !
اگه اينا پهناي باند نداشتن ، 100% اينترنت رو نامحدود نميكردن
بعد اينكه محدوديت پهناي باند فقط تو ايرانه !
اينكه محدوديت داره برداشته ميشه يه قدم بزرگ به سوي پيشرفته !
بازم حرف خودشونو میزنن :2:
لینک ISP اینگلیس دادم که اینترنت محدود عرضه می کنه
دیگه چی بگم که باور کنید فقط تو ایران محدود نمیدن
MASOUD_MW2
17-09-2011, 21:55
شاتل اکو 128 که حداقل رو 512 تا 2 مگ بسته می شه ماهی 9 تومانه ! با این دید وسیعت چطور پر مشترک ترین آی اس پی ایرانو ندیدی!
نزدیک به 2 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم که بیش از 70 درصد همون 128 دارن ولی اکثرا نمی فهمن که خود آی اس پی سرعت رو بالا بسته و فکر می کنن همیشه 128 همین سرعت رو داره
اما این که می گی همشون سرعتشون بالای 16 ه، چه ساعتی همچین وضعیتی هست؟ توی روز که باید با حساب کتاب مصرف کرد یا توی شب که خیلی ها می خوان دانلود کنن؟ درضمن اینا الان محدوده، وقتی نامحدود بشه بازم میان سرعت رو بالا ببندن؟
با این دید وسیع می دونی چرا قانون گذاشتن که به مصارف خونگی از 128 بیشتر ندن؟ بعد وقتی که قانون مخالف سرعت زیاده، الان میان اینترنت نامحدود و پر سرعت به همه بدن ؟
درخت هرچی پر بار تر افتاده تر !!! شما فکر کنم خودتونو به کوچه علی چپ زدین! این سرویس شاتل محدود هست نه نامحدود!!!!! گرفتی؟
ما 2 میلیون کاربر Adsl داریم؟!!!!!!!!!!! منبع؟!!!!
درضمن در مورد سرعت سرویس ها قبلا توضیح داده بودم و نکته مهم اینه که باز هم سرویس های محدود با سرعت چندین برابر خواهیم داشت پس این وسط مشکل شما چیه؟!!!
الان شرکت من داره 512 نامحدود رو میده 129 هزار تومن!!!! اگر این بشه 20 تومن بده؟!!!!!! چرا به شما بر میخوره؟ در حالی که باز هم سرویس های محدود موجود هست؟!!!
نه جدا میخوام بدونم دلیل قُر زدن شما این وسط چیه؟!! نگران چی هستی؟ خب رو سرویس محدود خودتو بگیر پسر جان!
بذار نامحدود ها هم قیمتشون یک ششم کم بشه! مشکلی دارین شما؟! این به سود هست یا زیان؟ لطفا با دلیل توضیح بدین نه داستان..
SaeedEminem2
17-09-2011, 22:04
نه این چیزایی که می گی بد نیست اما چرا فکر می کنی میان یهو قیمت رو 6 برابر کم می کنن؟
ارزون نمی شه که هیچ، چون اینا تنها قصدشون اینه که ما بیخیال اینترنت بشیم و یا اگر اینترنت داریم یه چیزی باشه که سرعتش کم باشه که نشه باهاش ویدوئوی آنلاین نگاه کرد، گرون تر هم می کنن که کم تر کسی وسع مالیش برسه که ماهی مثلا 50 تومان پول اینترنت بده
تازه ارزون هم که بشه شیر بودنش رو چه کار می کنی؟ فکر می کنی 512 بیست تومانی سرعت 64 بهت می ده؟ !!!!
MASOUD_MW2
17-09-2011, 22:29
نه این چیزایی که می گی بد نیست اما چرا فکر می کنی میان یهو قیمت رو 6 برابر کم می کنن؟
ارزون نمی شه که هیچ، چون اینا تنها قصدشون اینه که ما بیخیال اینترنت بشیم و یا اگر اینترنت داریم یه چیزی باشه که سرعتش کم باشه که نشه باهاش ویدوئوی آنلاین نگاه کرد، گرون تر هم می کنن که کم تر کسی وسع مالیش برسه که ماهی مثلا 50 تومان پول اینترنت بده
تازه ارزون هم که بشه شیر بودنش رو چه کار می کنی؟ فکر می کنی 512 بیست تومانی سرعت 64 بهت می ده؟ !!!!
دوست عزیز این کار به زیان شرکت ها نیست! فقط سود صدها میلیونی به دهها میلیونی تبدیل میشه! در عمل هیچ زیانی متوجه شرکت ها نیست! بعدشم به حول و قوه الهی 4 روز پیش به رتبه آخر دنیا در اینترنت رسیدیم پس چیزی برای از دست دادن نداریم دیگه! چون ازین بدتر ممکن نیست!
مطمئن باش وضعیت از این بدتر نمیشه! حتی اگر شده تعرفه زیر ساخت رو میارن پایین و نمیذارن وضعیت بدتر از این بشه چون مردم رو به طرف چیزهایی سوق میده که بسیار براشون بدتز از این اینترنت هست! مثل پروژه کوموشن که کسی نمیتونه جلوشو بگیره! تنها راه متوقف کردن کوموش رقابت با اونه!
درضمن شما نگفتی که تعرفه 129 هزار تومنی الان شده 19 هزار تومن چه زیانی متوجه چه کسی شده یا میشه؟!! باور کن این کاهش قیمت به سود هست نه زیان! خیلی سادست! تا الان شرکت ها روی حجم و سرعت رقابت داشتن اما ازین به بعد تمرکز فقط روی کیفیت و سرعت خواهد بود! این بد نیست!
البته با کلیات منظور شما که میگید اینها دوست دارن مردم از اینترنت زده بشن موافقم ولی الان اگر دقت کنیدقابت با پروژه کوموشن رو آغاز کردن.
شما میدونید که پهنای باند ما تا هفته پیش 32 گیگابیت بود و این هفته به تنهایی 9 گیگابیت رو افزایش دادن؟!!؟ چرا؟! آیا میدونید پروژه اینرتنت ملی که قرار بود 5 یا 6 سال دیگه به بهره برداری برسه چرا اینقدر زود شروع شد؟ و توی این ماه 20 هزار مدرسه به تنهایی بهش وصل میشن بجز نهاد های دولتی دیگه وبانک ها؟!
باور کنید دوست عزیز اگر رقیبی به نام کوموشن یا اینترنت چمدانی وجود نداشت منم به اهداف اینها شک میکردم! اما الان مجبورن بهبود وضعیت بدن کم کم!
hamed malekpour
17-09-2011, 22:57
امیدواریم قیمت اینترنت نا محدود کم بشه خیلی زیاده.
دوستان خبر خوش فعلا اولین ISP در کشور سرویس نامحدود با قیمت پایین ارائه داده اما من به این قضیه شک دارم
M e i s a m
17-09-2011, 23:57
دوستان خبر خوش فعلا اولین ISP در کشور سرویس نامحدود با قیمت پایین ارائه داده اما من به این قضیه شک دارم
به شک اعتنا نکن :31: باید تست کرد و دید کیفیت و کمیت ها چطورند...
hosseinboss
18-09-2011, 00:22
از شما با این همه سابقه توانجمن واقعا بعیده دوست عزیز اگه شما میگی با۲۰ تومن ۵۱۲ رو با سرعت ۶۴ نمی دن همین فردا برو مخابرات شهرتون ببین میشه یانه یا اصلا چرا راه دور بریم برو به تایپیک مخابرات مشهد تو همین انجمن و از همشهریات بپرس
SaeedEminem2
18-09-2011, 01:49
دوست عزیز این کار به زیان شرکت ها نیست! فقط سود صدها میلیونی به دهها میلیونی تبدیل میشه! در عمل هیچ زیانی متوجه شرکت ها نیست! بعدشم به حول و قوه الهی 4 روز پیش به رتبه آخر دنیا در اینترنت رسیدیم پس چیزی برای از دست دادن نداریم دیگه! چون ازین بدتر ممکن نیست!
مطمئن باش وضعیت از این بدتر نمیشه! حتی اگر شده تعرفه زیر ساخت رو میارن پایین و نمیذارن وضعیت بدتر از این بشه چون مردم رو به طرف چیزهایی سوق میده که بسیار براشون بدتز از این اینترنت هست! مثل پروژه کوموشن که کسی نمیتونه جلوشو بگیره! تنها راه متوقف کردن کوموش رقابت با اونه!
درضمن شما نگفتی که تعرفه 129 هزار تومنی الان شده 19 هزار تومن چه زیانی متوجه چه کسی شده یا میشه؟!! باور کن این کاهش قیمت به سود هست نه زیان! خیلی سادست! تا الان شرکت ها روی حجم و سرعت رقابت داشتن اما ازین به بعد تمرکز فقط روی کیفیت و سرعت خواهد بود! این بد نیست!
البته با کلیات منظور شما که میگید اینها دوست دارن مردم از اینترنت زده بشن موافقم ولی الان اگر دقت کنیدقابت با پروژه کوموشن رو آغاز کردن.
شما میدونید که پهنای باند ما تا هفته پیش 32 گیگابیت بود و این هفته به تنهایی 9 گیگابیت رو افزایش دادن؟!!؟ چرا؟! آیا میدونید پروژه اینرتنت ملی که قرار بود 5 یا 6 سال دیگه به بهره برداری برسه چرا اینقدر زود شروع شد؟ و توی این ماه 20 هزار مدرسه به تنهایی بهش وصل میشن بجز نهاد های دولتی دیگه وبانک ها؟!
باور کنید دوست عزیز اگر رقیبی به نام کوموشن یا اینترنت چمدانی وجود نداشت منم به اهداف اینها شک میکردم! اما الان مجبورن بهبود وضعیت بدن کم کم!
همین که سودشون کم بشه از نظر خودشون یعنی ضرر
اگه می خواستن به خاطر ما همچین از خود گذشتگی ای کنن الان واسه دانلود شبانه محدود نمی کردن
تعرفه ی زیر ساخت عمدا بالاست ! و خواست اون یه نفر که خواسته این تعرفه بالا بمونه به همه ی ما ارجحیت داره !
و یه نکته ی دیگه این وسط هست که اگه اینا بیان به تک تک مردم خط ای دی اس ال 2 مگ بدن با سرعت ثابت و نا محدود واقعی بدون شیر کردن و حتی بدون اینکه ریالی از کسی پول بگیرن، بازم اگه چمدونی بیاد با تمام خطراتش مردم می رن سمت اون. دلیلش رو هم که همه می دونیم دیگه ! (فرار مردم از ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ)
پس مطمئن باش به سال نکشیده راه از کار انداختن اون چمدون رو پیدا می کنن چون خیلی به صرفه تره و مشکل از ریشه می خشکه
به هر حال در ضمینه ی جنگ سایبری و -- و ایجاد انواع و اقسام محدودیت ها از اول چهارمیم. یه مثالش هم ویروس استاکس نت بود که با اینکه مسئول از بین بردنش ترور شد اما زیاد طولی نکشید که از کار انداختنش. پیش بینی امریکا این بود که ایران حداقل 3 سال از نظر اتمی عقب میوفته اما همین چند روز پیش افتتاح شد
در مورد خرید پهنای باند قبلا گفتم ما حدود 20 میلیون کاربر اینترنت داریم که بگیم 2 میلیونش پر سرعت داشته باشه بقیه هنوز دارن از دایل آپ استفاده می کنن. و مطمئنا از نظر مسئولین گسترش ای دی اس ال (البته فقط در حد 128) مهم تر از بهبود کیفیتشه. یعنی اون 18 میلیون نسبت به ما در اولویت قرار دارن و این پهنای باند اضافه بین اونا تقسیم می شه. نه اینکه بخوان سرعت مارو زیاد کنن
اینترانت ملی شاید هیچوقت به صورت عمومی اجرا نشه چون اگه قرار باشه اینترنت ایران کلا از دنیا جدا شه اتفاقاتی میوفته که به نفع اونا نیست !
hosein_artist
18-09-2011, 02:36
هر چه شود جلوی دزدی این شرکتها گرفته می شود .بابا 5 گیگ شارژ می کردیم آخر ماه 1 گیگ هم اضافی می موند الان 5 گیگ شارژ می کنی وسط ماه تمام هست این یعنی چه؟یعنی دزدی خوب این روزها دیگه جمله دزدی کلاس پیدا کرده می گویند اختلاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دوستان شرکتی هم خیلی این روزها ناراحت هستند:15: هر چند که isp ها برای دزدی راه جدیدتری پیدا می کنند.:46:
اين اولين نيست ، دومين pap هست كه اين كار رو ميكنه !!!
اولي اينه:
ArashMiniStar
18-09-2011, 10:48
اين اولين نيست ، دومين pap هست كه اين كار رو ميكنه !!!
اولي اينه:
من که نامحدودی نمیبینم! یکی میشه نشون بده؟
پیشگامان سومیه
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
من که نامحدودی نمیبینم! یکی میشه نشون بده؟
ته صفحه زده
siamak_mu
18-09-2011, 10:53
کوش پس؟ من که نمیبینم. زده 1 مگ نامحدود 219 هزار تومن (نه 21 تومن) 2مگ نامحدود 395 هزار تومن!
چرا زده.اما چون قیمتا رو به ریال زده بود ورش داشت تااصلاحش کنه .الان دوباره گذاشتتش
128 نامحدود رو زده بود ماهی1400تومن:31:
کوش پس؟ من که نمیبینم. زده 1 مگ نامحدود 219 هزار تومن (نه 21 تومن) 2مگ نامحدود 395 هزار تومن!
پارس انلاین نزده هنوز
واقعا هنوز ندیدید؟
ArashMiniStar
18-09-2011, 11:08
عزیز من خیلی کمه سرعت.چرا با این طرح موافقید؟ با 128 و 256 میریم هوا؟:13:
هیچ هرفی درباره اشتراک 1به 10 نزده...
and-roid2
18-09-2011, 11:41
دوستان بنظرتون نامحدود پارس افلاين رو بگيرم؟؟؟
من ميخوام ٢مگ نامحدودبگيرم...
بنظرتون سرعتش چقد بايد باشه؟؟
ايا اشتراكش ١ به ١٠ هست يا ١به٨؟؟
ArashMiniStar
18-09-2011, 11:42
هیچ هرفی درباره اشتراک 1به 10 نزده...
وقتی یک قانون به نفع اینا هست چرا رعایت نکنن؟ اگه 1 به 10 نباشه که خیلی عالی هست.
M e i s a m
18-09-2011, 14:14
دوستانی که پرسیدن میگن 8 خواهد بود بجای 10
سرویس های محدود هم 6 هستن
حالا مونده تا سرویس ها رو برای فروش بذارن تا ببینیم کیفیت ها در چه حدی هستن
hosein_artist
18-09-2011, 14:19
عزیز من خیلی کمه سرعت.چرا با این طرح موافقید؟ با 128 و 256 میریم هوا؟:13:
سرعت هر چه باشد جلوی دزدی سرویسهای حجمی گرفته می شود. و چیزی که الان باعث دل درد شرکتها شده همین موضوع هست.:27:
سرعت هر چه باشد جلوی دزدی سرویسهای حجمی گرفته می شود. و چیزی که الان باعث دل درد شرکتها شده همین موضوع هست.:27:
دوست عزیز من با پشتیبانی پارس که حرف زدم اگه بگم چقدر شنگول بود باور نمیکنی میگفت دستشون درد نکن این روال به نفع من وهمکارامونه گفتم از چه لحاظ گفت یارو سرویس محدود 128 تا 1 مگ گرفته سرعتش رفته رو 40 زنگ زده به ما فحش میده که چرا سرعت پایینه؟؟؟از این به بعد ما طبق تعهدمون عمل میکنیم نه بیشتر نه کمتر:13:
hosein_artist
18-09-2011, 14:42
دوست عزیز من با پشتیبانی پارس که حرف زدم اگه بگم چقدر شنگول بود باور نمیکنی میگفت دستشون درد نکن این روال به نفع من وهمکارامونه گفتم از چه لحاظ گفت یارو سرویس محدود 128 تا 1 مگ گرفته سرعتش رفته رو 40 زنگ زده به ما فحش میده که چرا سرعت پایینه؟؟؟از این به بعد ما طبق تعهدمون عمل میکنیم نه بیشتر نه کمتر:13:
همه حرفهای شما درست ولی موضوع دزدی حجمی هست که بنده مثلا قبلا 5 گیگ شارژ می کردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافه می موند الان 5 گیگ شارژ می کنم 1 ماه نشده تمام می شود.حالا ممکن هست افت سرعت وجود داشته باشد اما دیگر باید از دزدی از نوع حجمی آن خداحافظی کنند و برای دزدی به فکر روشهای دیگری باشند .
bineshan
18-09-2011, 14:43
مگه تا حالا تعهد هم داشتن؟؟
مگه تا حالا تعهد هم داشتن؟؟
والا نمیدونم باید صبر کنیم ببینیم عمل میکنن یا نه؟
اين مملكت فقط فقر رو تقسيم ميكنه :13:
wichidika
18-09-2011, 14:56
گریه کردن شرکتها شروع شده افتادن به مصاحبه کردن .:31:
دیگه نمی تونن سرملت کلاه بگذارن هر گیگ رو 5000 تومن بندازن به ملت .:5:
M e i s a m
18-09-2011, 15:09
بحث محدود ها جداست چون اون موقع اکثریت از محدود ها استفاده میکردند و کمتر کسی نامحدود میگرفت به همین خاطر رقابت باعث میشد که سرعت ها رو ببرن بالا و در عوض در حق یه سری بی عدالتی میشد
حالا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره و این باعث میشه کیفیت ها و پینگ ها بره بالا و در طول زمان سهم مساوی از پهنای باند به همه برسه نه فقط یک سری افراد خاص بخصوص که دیگه شبانه و رایگان و... هم نخواهیم داشت، و اگر محدود ها هم نزدیک به واقعی بشن شرایط بهتر میشه و این میتونه رو قیمت ها هم تأثیر بذاره و خودش باعث پیشرفت بشه
این طرح نامحدود شدن با همه اشکالاتش اولین قدم هست نباید که بیخیال بقیه محدودیت ها شد :)
ArashMiniStar
18-09-2011, 16:11
بحث محدود ها جداست چون اون موقع اکثریت از محدود ها استفاده میکردند و کمتر کسی نامحدود میگرفت به همین خاطر رقابت باعث میشد که سرعت ها رو ببرن بالا و در عوض در حق یه سری بی عدالتی میشد
حالا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره و این باعث میشه کیفیت ها و پینگ ها بره بالا و در طول زمان سهم مساوی از پهنای باند به همه برسه نه فقط یک سری افراد خاص بخصوص که دیگه شبانه و رایگان و... هم نخواهیم داشت، و اگر محدود ها هم نزدیک به واقعی بشن شرایط بهتر میشه و این میتونه رو قیمت ها هم تأثیر بذاره و خودش باعث پیشرفت بشه
این طرح نامحدود شدن با همه اشکالاتش اولین قدم هست نباید که بیخیال بقیه محدودیت ها شد :)
یک سوال دارم.
الا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره
ببخشید وقتی محدودیت حجمی هست حق کی رو میخوریم؟ یعنی چی؟ من 5 گیگ 3 ماهه دارم مثلا شما هم همین طور.حالا من میخوام تو 1 ماه تموم کنم شما تو 3 ماه!! خوب این کجاش ظلم شدنه؟ حجم من زودتر تموم میشه.
یک سوال دارم.
ببخشید وقتی محدودیت حجمی هست حق کی رو میخوریم؟ یعنی چی؟ من 5 گیگ 3 ماهه دارم مثلا شما هم همین طور.حالا من میخوام تو 1 ماه تموم کنم شما تو 3 ماه!! خوب این کجاش ظلم شدنه؟ حجم من زودتر تموم میشه.
صحبت ایشون برمیگرده به دانلودهای شبانه که یکی با 250 دانلود میکنه و خیلی خوشحال از طرح محدود. و خیلیها هم با سرعت 10-20 کیلوبایت به سختی دانلود میکنن و ناراضی از این وضعیت. بنظرتون این ظلم نیست!؟
and-roid2
18-09-2011, 17:10
دوستان اگر توجه كرده باشن پارس انلاين طرح نامحدود رو كنار طرح محدود ارايه داده..
من امروز زنگ زدم كه اشتراكم رو تمديد كنم و يه ٢مـــگ نامـــحدود بگيرم(٨٨تومن) مسعولش گفت اين طرح نامحدودي رو كه ما عرضه ميديم بخاطر اجبار هست و اصلا كيفيت خوبـــي نداره....
و سرعتت شايد فوقش به ١٢٨ برسه....
حالا من نميدونم دليل اين مسخره بازي هاي پارس افلاين چيه؟!
kamran987456
18-09-2011, 17:27
دوستان اگر توجه كرده باشن پارس انلاين طرح نامحدود رو كنار طرح محدود ارايه داده..
من امروز زنگ زدم كه اشتراكم رو تمديد كنم و يه ٢مـــگ نامـــحدود بگيرم(٨٨تومن) مسعولش گفت اين طرح نامحدودي رو كه ما عرضه ميديم بخاطر اجبار هست و اصلا كيفيت خوبـــي نداره....
مطمئنید اینو گفته ؟
یعنی سرویس نداده خودشون اعتراف کردن که حداکثر سرعت دانلود نصف سرعت اسمی خواهد بود ؟:18:
عجیییییییییییبه
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
تو سایت پارس انلاین قیمت قبلی 2 مگ نامحدود رو تقریبا 400 هزار تومن زده و با تعرفه جدید تقریبا 90 هزار و ظاهرا تنها تفاوتشون هم در دینامیک یا استاتیک بودن ای پی هست !!!
مطمئنا اون تفاوت 300 هزاری بین این دو سرویس تنها نوع ای پی نخواهد بود !!!!!!!!!!
((شایدم اون لیست قیمت قبلی هست و هنوز از سایت برنداشتن ))
من از جاي ديگه اي اشتراك دارم و ميخواستم بيام پارس انلاين 2 مگ بگيرم ، اگه سرعتش اينجوري كه شما ميگيد باشه كه خب نميگرم ولي بعيد ميدونم اينجوري كم باشه !!!
ArashMiniStar
18-09-2011, 17:35
صحبت ایشون برمیگرده به دانلودهای شبانه که یکی با 250 دانلود میکنه و خیلی خوشحال از طرح محدود. و خیلیها هم با سرعت 10-20 کیلوبایت به سختی دانلود میکنن و ناراضی از این وضعیت. بنظرتون این ظلم نیست!؟
این موضوع بر میگرده به مرکز مخابراتی و POP که ای دی اس ال گرفته.
در هر حال من قبلا موفق بودم الان مخالفم.حتی اگه شبانه نداشته باشم.:13:
با این 128 و 256 چی کار میشه کرد؟ همون وبگردیش هم به زور هست.:27:
M e i s a m
18-09-2011, 17:36
یک سوال دارم.
حرف شما درست حجم هممون محدوده و مقدار مشخصیه در ماه به همین دلیل تو روز ها سرعت بالاست و شب ها خراب ولی فرض کنید همه سرویس ها بشه نا محدود اون موقع همین پهنای باند رو به تعداد بیشتری مشتری و با قیمت پایینتر و با سرعت بالاتر (برای جذب مشتری بیشتر) میدن
اینکه الان میگن اصلا کیفیت نداره هم به نظرم به دلیل مخالفتشون با این طرحه چون سودشون رو کم میکنه... در هر صورت در طول زمان باید بهتر شه شرایط
فعلا نمیشه نظر قطعی داد
دروغ میگه.میخوان شمارا منصرف کنن.مطمئننا از سر عمد سرعتا را میارن پایین تا مشتریا اعتراض کنن و بگن طرح محدود را دوباره اجرا کنن تا اونا سود خیلی خیلی کلان را به جیب بزنن.مطمئنا سازمان تنظیم مقررات واسه این نوع کلاهبرداریای papمخصوصا پارس آفلاین برنامه داره تا جلوی کلاه برداریشونو بگیرن.قبلا گفتم موفقیت این طرح بستگی به یک نظارت بسیار قوی و هوشمندانه داره تا شرکتهایی مثه پارس آنلاین نتونن کلاهبرداری ودزدی کنن اینوع کلاهبرداری را بهش میگن کم فروشی سرعت.باید جریمه های خیلی زیاد وسختی واسه همچین شرکتهایی بذارن تا این شرکتا از سر عمد سرعتا را نیارن پایین.پورتهای خیلی کم را واسه نامحدود بزارن وهر خط را به 10نفر یا بیشتر بفرشن ومابقی پورتها که تعداد زیادی را شامل میشن بذارن واسه سرویسهای محدودشون که اونا باسرعت خیلی زیاد بتونن دان کنن.سازمان مربوطه باید جلوی همچین شرکتهایی بایسته.والسلام
M e i s a m
18-09-2011, 17:38
مطمئنید اینو گفته ؟
یعنی سرویس نداده خودشون اعتراف کردن که حداکثر سرعت دانلود نصف سرعت اسمی خواهد بود ؟:18:
عجیییییییییییبه
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
تو سایت پارس انلاین قیمت قبلی 2 مگ نامحدود رو تقریبا 400 هزار تومن زده و با تعرفه جدید تقریبا 90 هزار و ظاهرا تنها تفاوتشون هم در دینامیک یا استاتیک بودن ای پی هست !!!
مطمئنا اون تفاوت 300 هزاری بین این دو سرویس تنها نوع ای پی نخواهد بود !!!!!!!!!!
نه دیگه اون 400ه اختصاصیه ولی این شیر شدست
بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور مین بهترش کنن
باید بریم تو نخ اعتراض به همین نرخ اشتراک ها
من از جاي ديگه اي اشتراك دارم و ميخواستم بيام پارس انلاين 2 مگ بگيرم ، اگه سرعتش اينجوري كه شما ميگيد باشه كه خب نميگرم ولي بعيد ميدونم اينجوري كم باشه !!!
اگر هم از کاربر زیاد سرعت کم نشه مطمئن باش که خودشون عمدی سرعت رو میارن پایین
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور میشن بهترش کنن
میبخشید اون وقت کی مجبورشون میکنه؟ حتما شما!!!!!
توی این قانونی که تصویب کردن نگفته که شرکت ها باید به همین قیمت بدن و سرعتش هم حتما 2 مگابیت یا همون 256 کیلوبایت باشه فرض کن که 2 مگ رو گرفتی و سرعتت به جای 256 کیلوبایت 25 کیلوبایت بود و زنگ زدی به شرکت و اعتراض , اونا هم به سادگی میگن اون 9 نفر دیگه دارن دانلود میکنن اون وقت از کجا میخوای ثابت کنی که اون 9 نفر در حال دانلود نیستن و خود شرکت سرعت رو محدود کرده؟
M e i s a m
18-09-2011, 17:43
دروغ میگه.میخوان شمارا منصرف کنن.مطمئننا از سر عمد سرعتا را میارن پایین تا مشتریا اعتراض کنن و بگن طرح محدود را دوباره اجرا کنن تا اونا سود خیلی خیلی کلان را به جیب بزنن.مطمئنا سازمان تنظیم مقررات واسه این نوع کلاهبرداریای papمخصوصا پارس آفلاین برنامه داره تا جلوی کلاه برداریشونو بگیرن.قبلا گفتم موفقیت این طرح بستگی به یک نظارت بسیار قوی و هوشمندانه داره تا شرکتهایی مثه پارس آنلاین نتونن کلاهبرداری ودزدی کنن اینوع کلاهبرداری را بهش میگن کم فروشی سرعت.باید جریمه های خیلی زیاد وسختی واسه همچین شرکتهایی بذارن تا این شرکتا از سر عمد سرعتا را نیارن پایین.پورتهای خیلی کم را واسه نامحدود بزارن وهر خط را به 10نفر یا بیشتر بفرشن ومابقی پورتها که تعداد زیادی را شامل میشن بذارن واسه سرویسهای محدودشون که اونا باسرعت خیلی زیاد بتونن دان کنن.سازمان مربوطه باید جلوی همچین شرکتهایی بایسته.والسلام
اخه قانون میگه میشه یه خط 128 بیت رو بین 10 نفر شیر کرد و این وسط سرعت تا حداقل ممکن هم بره باز هم قانونیه متأسفانه و واسه یه کاربر خیلی فرقی نمیکنه که اینترنت مصرفیش بین 10 نفر شیر باشه یا 11 نفر و شرکت ها هم نمیان ریسک کنن که بخاطر یه کم دزدی بیشتر کلی جریمه بدن
kamran987456
18-09-2011, 17:45
بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور مین بهترش کنن
چه فرقی داره ؟؟؟
مگه نمیگید صد در صد سرعت سرویس ها از سرعت اسمی کمتر نخواهد بود و ممکنه واسه رقابت بیشتر هم کنن ؟
((مثلا واسه 128 بیان 256 و بالاتر ببندن ))
طبق این گفته تنها تفاوت این 2 سرویس فقط مربوط به ثابت ماندن و اختصاصی بودن ای پی هست که بیشتر ای اس پی ها با ماهی 10 -20 هزار اضافه ای پی رو استاتیک میکنن
M e i s a m
18-09-2011, 17:48
توی این قانونی که تصویب کردن نگفته که شرکت ها باید به همین قیمت بدن و سرعتش هم حتما 2 مگابیت یا همون 256 کیلوبایت باشه فرض کن که 2 مگ رو گرفتی و سرعتت به جای 256 کیلوبایت 25 کیلوبایت بود و زنگ زدی به شرکت و اعتراض , اونا هم به سادگی میگن اون 9 نفر دیگه دارن دانلود میکنن اون وقت از کجا میخوای ثابت کنی که اون 9 نفر در حال دانلود نیستن و خود شرکت سرعت رو محدود کرده؟
نه عزیز رمن هیچ کارم از اون موقع pcsoft صاحاب طرح بود حالا هم من...؟!
من میگم امیدواریم که در طول زمان که استفاده ها بیشتر شه و عموما ببینن که کیفیت ها خرابه و... این ها باعث میشه بازم به سمت بهتر شدن شرایط حرکت کنیم
لاقل همین ها رو بفهمیم بهتره از اینکه با هرکی حرف درست زد بجنگیم :41:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
نه عزیز من هیچ کارم از اون موقع pcsoft صاحاب طرح بود حالا هم من...؟!
من میگم امیدواریم که در طول زمان که استفاده ها بیشتر میشه و عموم استفاده کنندگان ببینن که کیفیت ها خرابه و... این ها باعث شه بازم به سمت بهتر شدن شرایط حرکت کنیم
در بدترین شرایط (که توش هستیم همیشه) لاقل همین ها رو بفهمیم و بدونیم خیلی بهتره از اینکه با هرکی حرف درست زد بجنگیم :41:
اگر هم از کاربر زیاد سرعت کم نشه مطمئن باش که خودشون عمدی سرعت رو میارن پایین
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
این دیگه ربط داره به سازمان مربوطه که سازمان تنظیم ومقررات که دقیقا این شرکتا را زیر نظر بگیره و هرموقع دید که شرکتی مثه پارس آنلاین داره سرعت کم میده به مشتری باهاش شدیدا برخورد کنه تا دیگه جرعت نکنه سرعت کم بده و به دروغ بگه که مابقی مشتریای هم دارن دان میکنن.
M e i s a m
18-09-2011, 17:54
چه فرقی داره ؟؟؟
مگه نمیگید صد در صد سرعت سرویس ها از سرعت اسمی کمتر نخواهد بود و ممکنه واسه رقابت بیشتر هم کنن ؟
((مثلا واسه 128 بیان 256 و بالاتر ببندن ))
طبق این گفته تنها تفاوت این 2 سرویس فقط مربوط به ثابت ماندن و اختصاصی بودن ای پی هست که بیشتر ای اس پی ها با ماهی 10 -20 هزار اضافه ای پی رو استاتیک میکنن
آیپی به جای خودش ولی اونجوری که من اطلاع دارم فکر میکنم اون 400 تومنی کامل در اختیار خودته و کس دیگه ای ازش استفاده نمیکنه (اختصاصیه) ولی این جدید ها همون 400 تومنی رو برای 10 نفر شیر کردن با قیمت کمتر (40 تومن کجا و 90 تومن کجا!) و خب سرعت ها کمتر از مقدار اسمی خواهد بود ولی در چه حدودی هنوز دقیقا معلوم نیست...
ولی قیمت ایپی رو فکر میکردم در حد 3 4 تومن باشه اخه دنبالشم یه ایپی ثابت بگیرم واسه خودم...
and-roid2
18-09-2011, 17:55
مطمئنید اینو گفته ؟
عجیییییییییییبه
بله مطمينم....!!
چون وقتي اينو ديدم:
انقد كف كرده بودم وقتي زنگ زدم تمديد اشتراك كنم و به ٢مگ نامحدود تغيير بدم تا همون لحظه گفتم به مسعولش طوري گفت كه اگه نگيرم سنگين ترم....
فقط بهم گفت ما اينو بخاطر اجبار و فشار مخابرات گذوشتيم...و دقيقا اون سرعتي رو كه بايد دريافت كنيد رو اصلا نداريد...
من بهش گفتم(با اصرار زياد) اين سرعت ٢مگ شما نهايت سرعتش چنده؟؟گفت: نهايتش برسه به ١٢٨
بازم قبلش به نمايندگي شهر خودمون(دانافجر قم) زنگ زدم اونا اصلا از نامحــــــدود طرح جديد اطلاعي نداشتند...
حالا خودتون زنگ بزنيد به شما چي ميگن!!!؟؟
ولي اينو بگم طوري باهام حرف زد كه بگيري ضرر كردي...
قضاوت با خودتان...
ArashMiniStar
18-09-2011, 18:00
بچه ها چرا تو دیتاسنتر های خارجی ای پی 2 تومان هست؟:31: تازه به پول ما.:31:
اخه قانون میگه میشه یه خط 128 بیت رو بین 10 نفر شیر کرد و این وسط سرعت تا حداقل ممکن هم بره باز هم قانونیه متأسفانه و واسه یه کاربر خیلی فرقی نمیکنه که اینترنت مصرفیش بین 10 نفر شیر باشه یا 11 نفر و شرکت ها هم نمیان ریسک کنن که بخاطر یه کم دزدی بیشتر کلی جریمه بدن
قانون باید عوض بشه.قانونی که باعث خسارت دیدن مشتریا میشه این قانون باید عوض و به روز بشه .قانونی باید تصویب بشه که باعث پیشرفت بشه نه باعث پسرفت جامعه مملکت کشور و....مثه قانون خودور که باعث ضربه دیدن هم صنعت خوروسازی شده و هم باعث ضربه دیدن ملت بشه.ماشینی که 15تومن بیشتر قیمت نداره را به قیمت70تومن دارن به ملت میفروشن یا همین پراید که قیمت2تومن نیست الان نزدیک 9تومن به ملت میفروشن این قانونها باعث پسرفت کشوره .البته ببخشید بحث بی ربط خوردو را وسط کشیدم.والسلام
mr.dengo
18-09-2011, 18:06
با حرف شما موافقم ولی همون شرکت زیر ساختم دستشون با این شرکتا توی یک کاسه هست حالا یه سفره ای پهنه چرا جمعش کنن ؟ اگه واقعا قصدشون خیر بود و دلشون برای کاربرا سوخته بود کلا برنامه ی حجمی نت رو کنسل میکردن اینا کلا با اینترنت مشکل دارن
من نمیدونم اینا چطوری با این همه فحشو نعلتو دعا شب خوابشون میبره:46:
ArashMiniStar
18-09-2011, 18:12
حرف شما درست حجم هممون محدوده و مقدار مشخصیه در ماه به همین دلیل تو روز ها سرعت بالاست و شب ها خراب ولی فرض کنید همه سرویس ها بشه نا محدود اون موقع همین پهنای باند رو به تعداد بیشتری مشتری و با قیمت پایینتر و با سرعت بالاتر (برای جذب مشتری بیشتر) میدن
اینکه الان میگن اصلا کیفیت نداره هم به نظرم به دلیل مخالفتشون با این طرحه چون سودشون رو کم میکنه... در هر صورت در طول زمان باید بهتر شه شرایط
فعلا نمیشه نظر قطعی داد
عزیز من وقتی قانون و مجری درست حسابی نداریم چطور میشه اطمینان داشت؟
الان اگه همه دست به یکی کنند سرعت بالاتر ندند باید چی کار کرد؟:13::41:
wichidika
18-09-2011, 18:20
نرخ اشتراک جداکثر 10 زیاد مهم نیست تو سرعتهای پایین نرخ اشتراک خودش را نشان می دهد
از این به بعد باید به سرعت پایین اعتراض کنیم .
چون وقتی سرعت از یک حدی بالاتر باشد حتی اگر پهنای باند بین 10 نفر تقسیم بشود هر 10 نفر می توانند کارهای معمولشون را انجام بدهند. راحت وبگردی بکنند و دانلود بکنند.
سرعت مساله اصلی هست الان کجا سرعت بالای 2مگابیت بر ثانیه می دن؟
ای پی استاتیک 1000 تومن مخابرات میده شرکت های دیگه رو نمیدونم.
kamran987456
18-09-2011, 18:30
عزیز من وقتی قانون و مجری درست حسابی نداریم چطور میشه اطمینان داشت؟
الان اگه همه دست به یکی کنند سرعت بالاتر ندند باید چی کار کرد؟:13::41:
اتفاقا الان یه ذره به جنبه مثبت این طرح((هر چند که جنبه مثبتش خیلی کمه ))فکر کردم به نتیجه رسیدم که اگه فرضیه ها درست از اب در بیان وضعیت اینترنت واسه خیلی ها بهتر میشه و واسه تعداد معدودی بدتر میشه :31:
نتیجه گیری من 2 حالت داره :
1-اگه طبق گفته دوستان چون شرکت از دادن این سرویس ها سود کمتری میکنن در نتیجه میان کیفیتشو کم میکنن
و یه کارایی می کنن که مشتری ها به سمت محدود ها کشیده بشن و هم مشتری راضی بشه و هم اونها مثله سابق
سود خودشون رو بکنن
2- یا اینکه میان کیفیت اینها رو خیلی بهتر میکنن و و کاربران محدود ها کلا کم میشن و همه میان دنبال سرویس های نامحدود که اونوقت من هم میشم طرفدار این طرح !
که در نتیجه 2 همه سود میکنن ولی در نتیجه 1 کسانی که هم حالا دانلود ندارن و هم اونوقت نامحدود درست و حسابی ندارن ضرر میکنن !!!
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
ای پی استاتیک 1000 تومن مخابرات میده شرکت های دیگه رو نمیدونم.
:18::18:
ای اس پی ما که تو سایتش نوشته 10 هزار تومن تو ماه میگره تا استاتیک بده
SaeedEminem2
18-09-2011, 19:27
به نظر من یا مثل آرت شاتل میان انقدر گرونش می کنن یا اگه قیمت رو بالا قرار ندن کیفیت رو میارن پایین و صد در صد بین 10 نفر شیر می کنن که مردم خودشون برگردن سمت سرویس های محدود و اونا بتونن سود قبلی رو دوباره داشته باشن
مسئولین فقط می خوان ما اینترنت نداشته باشیم آی اس پی ها هم فقط به فکر سود خودشونن. این وسط تنها چیزی که هیچ اهمیتی نداره مصرف کننده ست وگرنه وضع اینترنت کشور این جوری نبود
بی کیفیت با محدودیت دانلود جمعا 5 تا سایت باز و قابل دسترسی و قیمت بالا !
fanoos_talaei
18-09-2011, 20:27
بابا اصلا اینترنت محدود که معنی نداره
تو اینترنت محدود هر کسی به هر اندازه ای که نیاز داشته باشه تو روز استفاده میکنه و دیگه تو شب این همه فشار به سرورهای سایتهای دانلود و isp ها نمیاد
ArashMiniStar
18-09-2011, 21:39
بابا اصلا اینترنت محدود که معنی نداره
تو اینترنت محدود هر کسی به هر اندازه ای که نیاز داشته باشه تو روز استفاده میکنه و دیگه تو شب این همه فشار به سرورهای سایتهای دانلود و isp ها نمیاد
بله.ولی اینترنت 128 256 اشتراکی بین 10 نفر تو هیچ کجا نداریم!!! :13:
mohsen_rkh
18-09-2011, 23:21
اساس طرح خوبه ولی نه با این زیرساخت! مثل بقیه ی امکانات ایران، باید اول زیرساختش به طور کامل فراهم بشه بعد اجرا بشه. با این پهنای باند و ضریب اشتراک کشور انجام همچین کاری عاقلانه نیست.
M e i s a m
18-09-2011, 23:44
پهنای باند هم دست خودشونه خیالت راحت... هر وقت لازم باشه یهویی زیرساختش یافت میشه :41:
SaeedEminem2
19-09-2011, 05:58
بله.ولی اینترنت 128 256 اشتراکی بین 10 نفر تو هیچ کجا نداریم!!! :13:
قراره افتخارش واسه اولین و آخرین بار در تاریخ به اسم ایران ثبت بشه !
MASOUD_MW2
19-09-2011, 08:14
دوستان در مورد پهنای باند کشور بگم که تا دو هفته پیش کل پهنای باند ایران 32 گیگابیت بود که این هفته 9 گیگ به تنهایی اضافه شد و هفته آینده نیز کارهای اضافه شدن 9 گیگ دیگه تموم میشه! یعنی توی 2 هفته تقریبا 53% افزایش کل پهنای باند رو داشتیم که این روند کماکان طی خواهد شد و منتظر ارزان شدن پهنای باند باشید!
به زبون ساده تر توی این 2 هفته 128 تا stm1 به شبکه اضافه شده که معادل 19840 مگابیت بر ثانیه هست!
siamak_mu
19-09-2011, 10:23
دوستان در مورد پهنای باند کشور بگم که تا دو هفته پیش کل پهنای باند ایران 32 گیگابیت بود که این هفته 9 گیگ به تنهایی اضافه شد و هفته آینده نیز کارهای اضافه شدن 9 گیگ دیگه تموم میشه! یعنی توی 2 هفته تقریبا 53% افزایش کل پهنای باند رو داشتیم که این روند کماکان طی خواهد شد و منتظر ارزان شدن پهنای باند باشید!
به زبون ساده تر توی این 2 هفته 128 تا stm1 به شبکه اضافه شده که معادل 19840 مگابیت بر ثانیه هست!
منـــــبع ؟
and-roid2
19-09-2011, 10:57
اينهم جديدترين خبر از سايت وايمكس نيوز..
وایمکس نیوز - مسعود ریاضیات در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: وقتی پهنای باند اینترنت برای کاربر خاگی 128 کیلوبایت است به صورت مستقیم گیگ نیز محدود می شود و محدویت دانلود برای مشترک وجود دارد.
وی ادامه داد: واگذاری اینترنت نامحدود تاثیر چندانی نخواهد داشت بلکه مهم این است که پهنای باند افزایش پیدا کند و به اندازه کافی در اختیار شرکت های اینترنتی قرار بگیرد.
وی افزود: در شرایط حاضر شرکت های ISP برای اینکه بتوانند خود با یکدیگر رقابت داشته باشند نرخ واگذاری پهنای باند را بسیار پایین آورده اند.
ریاضیات گفت: چنانچه وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات قصد دارد اقدامی برای ساماندهی اینترنت پرسرعت کشور کند لازم است نرخ واگذاری پهنای باند را به شرکت های اینترنتی کاهش دهد و به اندازه تقاضای موجود حجم اینترنت به متقاضی ارایه دهد.
رییس انجمن شرکت های اینترنتی گفت: واگذاری اینترنت نامحدود با تعرفه یکسان سبب از بین رفتن رقابت و حذف بخش خصوصی می شود.
ریاضیات پیشنهاد داد که بهتر است سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی به عنوان یک رگولاتور در این حوزه ها دخالت نکند چراکه جایگاه این سازمان بسیار بالاتر از این موضوعات است.
MASOUD_MW2
19-09-2011, 11:07
منـــــبع ؟
Jiraya_Sama
19-09-2011, 11:17
رییس انجمن شرکت های اینترنتی گفت: واگذاری اینترنت نامحدود با تعرفه یکسان سبب از بین رفتن رقابت و حذف بخش خصوصی می شود.
ریاضیات پیشنهاد داد که بهتر است سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی به عنوان یک رگولاتور در این حوزه ها دخالت نکند چراکه جایگاه این سازمان بسیار بالاتر از این موضوعات است.
عجب سروکله ی دزد(خبشون)اصلی پیدا شد:21:
من 4روز پیش با سازمان...رادیویی صحبت کردم گفتن اهرام فشارو نداریم و معلوم نیست کی اجرایی بشه مخابرات وشرکتهای ispزیر بار نمیرن
این طور که بوش میاد حالا حالا باید دوید( کار بالا ممده اباده(اصفهانیا میدنند کجا رو میگم):31:
V i r u s e r
19-09-2011, 11:51
خوب دوستان تبریک میگم
مثل اینکه ISP ها کم کم دارن نامحدود میارن
امیدوارم هم شما به ارزوتون رسیده باشید و هم کیفیت سرویس های محدود پایین نیاد
pouria_br
19-09-2011, 11:57
خوب دوستان تبریک میگم
مثل اینکه ISP ها کم کم دارن نامحدود میارن
امیدوارم هم شما به ارزوتون رسیده باشید و هم کیفیت سرویس های محدود پایین نیاد
میگم خسته نباشی واقعا
ساعت خواب عزیز برار :31:
الان 3 روزه که نامحدود شده
یه نگاه به پستهای قبلی مینداخیتن :31:
ArashMiniStar
19-09-2011, 12:37
مسوول دبیرخانه گروه شرکت های ندا از برگزاری چندین جلسه میان شرکت های PAP و سازمان تنظیم مقررات برای رفع سوء تعبیر در مورد ممنوعیت فروش حجمی اینترنت پرسرعت خبرداد و گفـت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که سال گذشته در این زمینه ابلاغ شد به طور کامل شفاف سازی شده است.
عبدالمحمد بیدختی نژاد با اشاره به سوء تعبیر به وجود آمده از انتشار اخباری مبنی بر شفاف سازی نرخ ADSL و ممنوعیت فروش حجمی اینترنت پرسرعت که چندی پیش از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عنوان شد، گفت: طی دو هفته گذشته گروه شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت در کشور چندین جلسه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این زمینه داشته اند و تمامی تلاش براین بود که مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات که شرایط و چگونگی فروش اینترنت پرسرعت را اعلام کرده شفاف سازی شود.
وی با بیان اینکه در این مصوبه ارایه سرویس اینترنت با ضریب اشتراک یک به ده ذکر شده است، ادامه داد: ممنوعیت فروش حجمی اینترنت با آنچه که از آن تعبیر شده است تفاوتهایی دارد و براساس مذاکرات صورت گرفته تمامی تلاش برای شفاف سازی این مصوبه بوده است.
بیدختی نژاد با بیان اینکه شرکت های PAP تاکنون طبق مصوبه 49 عمل می کردند و به همین دلیل شفاف سازی این مصوبه تفاوتی در ارایه سرویس های این شرکت ها به وجود نمی آورد، گفت: هم اکنون با توجه به ضریب اشتراک و میزان پهنای باند در نظر گرفته شده برای مشترکان حجم دانلود تعیین می شود و از این پس نیز این موضوع تغییری نخواهد داشت.
مسوول دبیرخانه گروه شرکت های PAP با بیان اینکه اگر به همه مشترکان دانلود آزاد و بدون محدودیت ارایه شود باید ظرفیت پهنای باند اینترنت و ظرفیت شبکه انتقال را چندین برابر فعلی کنیم، گفت: در این صورت عده ای تمامی حجم پهنای باند را اشغال کرده و مابقی مشترکان حتی دسترسی ابتدایی به شبکه را هم نخواهند داشت.
وی گفت: هیچگونه تغییری در ارایه خدمات شرکت های اینترنت پرسرعت به وجود نیامده و این شرکت ها با همان شرایط گذشته سرویس های خود را عرضه می کنند.
وی افزود: با تعامل به وجود آمده با رگولاتوری، به زودی برای شفاف سازی موضوع در رسانه ها نیز اقدام خواهد شد.
mohsen_rkh
19-09-2011, 12:41
این مقدار برای یه کشور اصلاً خنده داره ولی به هر حال بهتر از قبل میشه.
SaeedEminem2
20-09-2011, 04:36
این پهنای باند اضافه واسه اون 18 میلیون دایل آپیه که اونا هم بتونن اینترنت پر سرعت بگیرن نه ما ای دی اس الی ها !
عجب دل خوشی دارین شماها
بعضی نرم افزارها هستن که کنتر ترافیک isp هارو از کار میندازه . اسم چند تا شون رو میدونم . ولی پولیه میخری برای ا سال میتونی استفاده کنی+اپدیت. وب سایت خاصی ندارن. چون تو خارج از ایران فکر نکنم کشوری باشه که حجمی سرویس بده. 10 سال پیش شاید میدادن. البته اگه به برنامه نویسی isp.net اشنا باشید میتونید خودتون یه کارایی بکنید.
نظرم چطور بود؟؟؟؟
ArashMiniStar
20-09-2011, 13:24
بعضی نرم افزارها هستن که کنتر ترافیک isp هارو از کار میندازه . اسم چند تا شون رو میدونم . ولی پولیه میخری برای ا سال میتونی استفاده کنی+اپدیت. وب سایت خاصی ندارن. چون تو خارج از ایران فکر نکنم کشوری باشه که حجمی سرویس بده. 10 سال پیش شاید میدادن. البته اگه به برنامه نویسی isp.net اشنا باشید میتونید خودتون یه کارایی بکنید.
نظرم چطور بود؟؟؟؟
کجا میفروشن حالا؟:20:
کجا میفروشن حالا؟:20:
نمیدونم ولی اسم2 تا رو میدونم:31:
نمیدونم ولی اسم2 تا رو میدونم:31:
خوب اسمشون چیه؟:31:
nct1000 و micd دو تا شرکت مجزا
اسم اصلی
dsl connector
Masoud-Susa
20-09-2011, 14:28
البته اگه به برنامه نویسی isp.net اشنا باشید میتونید خودتون یه کارایی بکنید.
نظرم چطور بود؟؟؟؟
ببخشید! از این زبان جدید کی رو نمایی شده؟! :31:
بعدشم اگه منظورتون asp.net هست که فکر نکنم با اون بشه همچین کاری کرد.چون اون فقط واسه طراحی صفحات وب هست ! :20:
ArashMiniStar
20-09-2011, 14:29
بعدشم اگه منظورتون asp.net هست که فکر نکنم با اون بشه همچین کاری کرد.چون اون فقط واسه طراحی صفحات وب هست ! :20:
شاید منظوشون یک باگ خاصی هست.ولی اینم عجیبه در هر حال!:31:
pouria_br
20-09-2011, 14:41
حالا اون یه طرف
از یه طرف هم اگه میگفت #Cویا C یه چیزی :31:
داریم از بحث اصلی تایپیک منحرف میشیم :31:
Le0nard0
20-09-2011, 15:23
با آسیاتک صحبت کردم گفت که این سرویسهای نامحدود جدید شیرش شاید از 1 به 10 هم بیشتر باشه و سرعتهاش خیلی پایینه و کیفیتی نداره.
من هیچ وقت زبونم خوب نبوده asp.net همون.
نه فقط واسه طراحی صفحات وب نیست (هست) ولی به من تو فروم اشیانه که بودم گفتن با asp.net
با آسیاتک صحبت کردم گفت که این سرویسهای نامحدود جدید شیرش شاید از 1 به 10 هم بیشتر باشه و سرعتهاش خیلی پایینه و کیفیتی نداره.
اشتباه كرده گفته از 1 به 10 هم ممكنه شير بشتر بشه ، حداكثر شير همون 1 به 10 است.:31:
Le0nard0
20-09-2011, 15:48
اشتباه كرده گفته از 1 به 10 هم ممكنه شير بشتر بشه ، حداكثر شير همون 1 به 10 است.:31:
اول و آخر حرفش این بود که این سرویسها نگرفتنش بهتر از گرفتنشه .
باز تا کسی نگیره نمیشه فهمید کیفیت چجوریه. فعلا هم که توی این چهارتا شرکت هیچ کسی این سرویسها رو نگرفته که یه اعلام وضعیتی بکنه .
انگار همه فقط دنبال این بودن که این تعرفه ها توی سایت های isp ها قرار بگیره!!:27:
pouria_br
20-09-2011, 15:51
من هیچ وقت زبونم خوب نبوده asp.net همون.
نه فقط واسه طراحی صفحات وب نیست (هست) ولی به من تو فروم اشیانه که بودم گفتن با asp.net
هر از گاهی تو آشیانه از این چیزا رخ میده
یکی میاد فیلم میزاره میگه طرف از 128 رسونده به 2 مگ
یا اینی که شما میگید
و خیلی چیزای دیگه
به نظر من این چیزا شلغمه اگه هم باشه که رو نمیکنه کسی :31:
=====================================
این شرکتا خیلی بد میگن از این نامحدودا که کسی طرف اینا نره
امشب میرم پارس و پیشگامان ببینم نامحدود میده یا نه:46:
hosseinboss
20-09-2011, 15:52
یکی از دوستانم که تازه از سفر عتبات(عراق)اومده میگفت که کافی نت های اون جا سرعت خیلی خوبی داره و صفحات وب رو با تاخیر بسیار کمی باز میکنه!!!!!
در ضمن این بنده خدا خودش از پارس آنلاین 256 داره و سرعت دانش معمولا روی 130 هست
این از وضع اینترنتون اون هم از ارزش پولمون که توی عراق هر 1200 تومن رو 1000 دینار می دن
مملکته داریم
اول و آخر حرفش این بود که این سرویسها نگرفتنش بهتر از گرفتنشه .
باز تا کسی نگیره نمیشه فهمید کیفیت چجوریه. فعلا هم که توی این چهارتا شرکت هیچ کسی این سرویسها رو نگرفته که یه اعلام وضعیتی بکنه .
انگار همه فقط دنبال این بودن که این تعرفه ها توی سایت های isp ها قرار بگیره!!:27:
نه دوست عزيز ، دو روز پيش با نمايندگي پارس آنلاين تماس گرفتم بابت قيمتهاي جديد اما گفتن كه فعلا نميفروشن.
هر وقت شروع به فروش كردن مطمئن باش خيلي ها ميخرن.:31:
ArashMiniStar
20-09-2011, 16:35
لطفا اونایی با اجرا شدن این قانون موافق بودن جواب بدن.
1.چرا اینقدر گرون هست؟ 256 15 تومان!؟
2.چرا سرعت ها تقسیم شده هست و اشتراک گذاری شده نیست؟ الان صبانت میگه سرعت 256 25.6 هست و به این محدود شده و بیشتر هم نمیشه!!:41:
لطفا اونایی با اجرا شدن این قانون موافق بودن جواب بدن.
1.چرا اینقدر گرون هست؟ 256 15 تومان!؟
2.چرا سرعت ها تقسیم شده هست و اشتراک گذاری شده نیست؟ الان صبانت میگه سرعت 256 25.6 هست و به این محدود شده و بیشتر هم نمیشه!!:41:
خب صبا نت هنوز فرق اشتراك بين 10 نفر رو با تقسيم بين 10 نفر رو نفهميده !!!
فقط فكر ميكنم يك راه ميمونه و اون هم شكايت دوباره از صبانته كه سرعتهاش رو تقسيم نكنه و فقط به اشتراك بذاره !!!
ArashMiniStar
20-09-2011, 18:03
فقط فكر ميكنم يك راه ميمونه و اون هم شكايت دوباره از صبانته كه سرعتهاش رو تقسيم نكنه و فقط به اشتراك بذاره !!!
به اشتراک بذاره سرعت ها خیلی بهتر میشه.شما فرض کن از 10 نفر 7 نفر آنلاین هستن.حالا 5 نفر دارن با حداکثر تواناییشون :31: دانلود میکنن.(همه که دانلود نمیکنن وبگردی هم هست بعد میبینی صفحه لود شده داره طرف اون رو میخوانه پس دانلود نمیکنه!) در نهایت از 10 نفر 5 نفر در حال دانلود هستن.سرعت اینجا 2 برابر میشه!:8::46:
به اشتراک بذاره سرعت ها خیلی بهتر میشه.شما فرض کن از 10 نفر 7 نفر آنلاین هستن.حالا 5 نفر دارن با حداکثر تواناییشون :31: دانلود میکنن.(همه که دانلود نمیکنن وبگردی هم هست بعد میبینی صفحه لود شده داره طرف اون رو میخوانه پس دانلود نمیکنه!) در نهایت از 10 نفر 5 نفر در حال دانلود هستن.سرعت اینجا 2 برابر میشه!:8::46:
اگه از یه سرویس 128 همزمان 5نفر استفاده کنن سرعت میشه 3.2 کیلوبایت. و سرویس 512 اگه همزمان 5 نفر دانلود کنن سرعت باید 12.8 کیلوبایت باشه. :13:
اشتباه میکنم؟
------------------------
ببینید اون سرعت 25.6 که شما میفرمایید کیلوبیت هست نه کیلوبایت.
هر 8 کیلوبیت هم برابر با 1 کیلوبایت هست. پس 25.6 کیلوبیت تقسیم به 8 میشه سرعت دانلود که برابر با 3.2 کیلوبایت هست
ArashMiniStar
20-09-2011, 18:22
اگه از یه سرویس 128 همزمان 5نفر استفاده کنن سرعت میشه 3.2 کیلوبایت. و سرویس 512 اگه همزمان 5 نفر دانلود کنن سرعت باید 12.8 کیلوبایت باشه. :13:
اشتباه میکنم؟
------------------------
ببینید اون سرعت 25.6 که شما میفرمایید کیلوبیت هست نه کیلوبایت.
هر 8 کیلوبیت هم برابر با 1 کیلوبایت هست. پس 25.6 کیلوبیت تقسیم به 8 میشه سرعت دانلود که برابر با 3.2 کیلوبایت هست
نه شما اشتباه میکنید.آخه ای دی اس ال و 3.2 کیلوبایت بر ثانیه؟ امکان نداره.
البته از آقابون عزیز امکانش هست.
akharwarbaz
20-09-2011, 20:00
خوب اینم از داتک
اگه اینطور باشه من میرم داتک 1 مگ 39 تومن
and-roid2
20-09-2011, 20:16
دوستان امروز من تعرفه هاي نامحدود صبا رو توي سايت ديدم و بلافاصله زنگ زدم نمايندگي شهرمون....
بهش گفتم تعرفه هاي نامحدود اومده؟؟گفت نه!!و هنوز بهمون ابلاغ نكردند...
اصلا از به من به شما نصيحت:اين تعرفه هاي نامحدود اصلا وجود نداره و اگر هم شايد بياد سرعتي بسيار پايين بهتون ميدن و وقتي بهشون ميگي چرا انقد سرعت. پايينه ميگن:
خب نامحدوده ديگه و شبكه شلوغه...
و ايني هم كه تو سايت گذاشتن بخاطر سازمان فناوري اطلاعاته كه جريمشون نكنن قانونو زير پا گذاشتن...و نامحدود ندادن
پارس افلاين هم كه همين حرفا رو ميزد و اصلا تو باغ نبودن:31:
M e i s a m
20-09-2011, 20:19
وبگردی قسمت 28
دقیقا همین مواردی رو که شرکت ها میگن ما اصلا خبر نداریم و ابلاغ نشده و... رو پیگیری کرده
and-roid2
20-09-2011, 20:25
اينم به صحبت هام اضافه كنم:
يه وقت فكر نكنيد من مخالف نامحدودم..!!
با اين وضعيتي كه اين شركتا درست كردن نامحدود فايده نداره....!!ولي اينو بگم تا كسي از اين سرويس هاي نامحدود نگيره و اعلام نتيجه نده نظر قطعي نميشه داد...
بخدا همه كشورا دنبال اينن وظعيت اينترنتشون رو خوب كنن اونوقت كشور ما پس از چندسال سرعتي بالاتر از ٢مگ نداده..و يه نامحدود ميخوان بدن شركتا همش ميگن با اين قيمت كم شركت ضرر ميكنه..
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
وبگردی قسمت 28
دقیقا همین مواردی رو که شرکت ها میگن ما اصلا خبر نداریم و ابلاغ نشده و... رو پیگیری کرده
منم ديدم..
ولي تا وقتي كه درست حسابي پيگيري نكنن فايده اي نداره...
فقط ميگن اين شدو اون نشد..
بجاي اين كه برن از يه مسعول درست حسابي سوال بپرسن و بگن چرا وارد عمل نميشويد، فقط اين كارارو ميكنن..
hosein_artist
20-09-2011, 20:25
دوست عزیز شکایتی لازم نیست صبانت اگر بخواهد گردن کلفتی کند مشتری خودش را از دست خواهد داد چون الان دیگه موضوع صبانت نیست که هر سازی خواست بزند و کابران هم به ساز او برقصند .به فرض صبانت بخواهد سرعت را تقسیم کند وقتی هزاران isp دیگر برای جلب مشتری سرعت را به اشتراک بگذارند کم کم کابران صبانت کم می شوند چون طرف وقتی ببیند فلان isp سرعت را تقسیم نکرده و به اشتراک گذاشته خیلی زود قراداد خود را با صبانت فسخ خواهد کرد پس در نتیجه اینها همه حرف مفت هست که صبانت می زند .اتفاقا این طرح خوبی هست روی این isp ها مخصوصا صبانت پرو کم می شود .:27:
hamed malekpour
20-09-2011, 20:29
آیا این حرف ها نتیجه ای خواهد داشت؟
sima_6600
20-09-2011, 20:46
لطفا این رو بخوانید و نظر بدین من نمیدونم چرا حرف من کشکه ولی این هم مدرک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت-اینترنت-افت-پیدا-خواهد-کرد
mhv_kntu
20-09-2011, 20:49
آیا این حرف ها نتیجه ای خواهد داشت؟
تا الان بنظرتون تغییرات ایجاد نشده ؟! و نتیجه نداشت ؟ اصلا تاپیک و خبرها رو کامل می خونین ؟
خوب قیمت ها که اعلام شد تو سایت ها هم رفت فقط مونده یکی بگیره بیاد بگه عالی بعد همه بریزن نامحدود بگیرن و اون وقت کاهش سرعت ! فک کردید مثلا الان پارس چرا هم نامحدود هارو گذاشته هم محدود چون قرار هست که نامجدود افتضاح باشه و کسی طرفش نره !
tiyam 01
20-09-2011, 20:59
من قبلاً 128 محدود پیشگامان داشتم ماهی 13.5 هزار تومان مصرفم بیشتر از 3 گیگ میشد، بابت هر گیگ هم باید 5000 تومان میدادم (میشد 19000 تومان). الان 128 نامحدود مخابرات دارم 10300 تومان، سرعت هر دو مرخرفه
خسته نشدید اینقدر دانلود میکنید:2:
روی چند گیگ دنلود !!!! یه کم واسه بقیه برارین
arashpour
20-09-2011, 21:04
در حال حاضر آی اس پی ها بیشترین سود رو از فروش گیگ اضافه میبرن. یکی از دوستان من که توی یکی از این آی اس پی ها کار میکنه میگه دارن خودشون رو به در و دیوار میزنن که این طرح رو اجرا نکنن. بنابراین به نظر من وقتی هم که طرح اجرا بشه حتی اگر شده از روی قصد کیفیت رو بقدری پایین میارن که کاربران خودشون درخواست کنن دوباره سرویس محدود اجرا بشه.
اصولا اینترنت در ایران از بالا تا پایین مافیا بازی و انحصاری هست. رقابتی وجود نداره. اگر شرکتی کیفیت رو پایین بیاره بقیه شرکتها هم همینکار رو میکنن تا یکصدا باشن و کاربر راه فراری نداشته باشه (نمونش قیمتهاشون هست که همیشه در یک رده بوده). در ایران چون تقاضا برای اینترنت پر سرعت خیلی خیلی زیاد هست و عرضه هیچ ربطی به تقاضا نداره، عملا کاربر نهایی قربانی هر تصمیم هست که بالاترش بگیره.
این مشکلات هرگز برطرف نخواهد شد مگر اینکه "شرکت" (!!!) مخابرات به عنوان تنها وارد کننده اینترنت در ایران کنار بره (فک کن 1 درصد!)
ضمنا یادآوری میکنم که زمانی کلا همه سرویسها نامحدود بود. چیزی به عنوان دانلود حجمی نداشتیم! سرویسها خیلی بهتر از الان بود. اون زمانی که من 256 نامحدود آسیاتک داشتم چون کامپیوترم همیشه روشن بود هرگز دیسکانکت نمیشدم (شاید ماهی یک دفعه برای دو الی 3 دقیقه). الان همون پول رو میدم برای 512 حجم 10 گیگ هم دیسکانکتی دارم هم نوسان سرعت و غیره. منت هم سرم هست که شبانه دانلود رایگان دارم!
موافقم یا نه؟ بله موافقم. اگر قراره همینطور به عقب برگردیم شاید یک روزی هم طرح برداشتن ماموتِر رو اجرا کردن!
این شرکت چندین ساله که داره نامحدود میده اونم باسرعت فوق الاده 128 مگن تا 32 میره 256 تا 64 قیمت خیلی خوبی هم داره خودتون برید نگاه کنید
mr.dengo
20-09-2011, 22:37
بچه ها بریزید اینجا
شما که این همه تلاش کردید اینجام یه کامنت بذارید
پیشاپیش مرسی
SaeedEminem2
20-09-2011, 23:09
تو سایت وبگردی یکی یه کامنتی گذاشته به نظرم جالب بود و شاید بهترین راه حل باشه
نوشته قیمت هر گیگ رو از 5 به 2 تومان کاهش بدن که به نظرم 2 هم زیاده و اگه به 1000 تومان برسوننش خیلی عالی می شه
مثلا هر نفر ماهی 20 تومان بده 20 گیگ اضافه بخره، هم اونا سودشون پا برجا می مونه هم نیاز دانلود ما رفع می شه
درسته ترافیک بالا می ره و معایبی خواهد داشت، اما اگه با معایب نامحدود شدن و سنگ اندازی هایی که قطعا از طرف آی اس پی ها خواهد بود مقایسه بشه به نظرم هنوز محاسنش بیشتره و معایبش کم تر و قابل قبول تر
mr.dengo
20-09-2011, 23:25
تو سایت وبگردی یکی یه کامنتی گذاشته به نظرم جالب بود و شاید بهترین راه حل باشه
نوشته قیمت هر گیگ رو از 5 به 2 تومان کاهش بدن که به نظرم 2 هم زیاده و اگه به 1000 تومان برسوننش خیلی عالی می شه
مثلا هر نفر ماهی 20 تومان بده 20 گیگ اضافه بخره، هم اونا سودشون پا برجا می مونه هم نیاز دانلود ما رفع می شه
درسته ترافیک بالا می ره و معایبی خواهد داشت، اما اگه با معایب نامحدود شدن و سنگ اندازی هایی که قطعا از طرف آی اس پی ها خواهد بود مقایسه بشه به نظرم هنوز محاسنش بیشتره و معایبش کم تر و قابل قبول تر
خوب دوسته من چه کاریه که به این جماعت پول بدیم ؟ انقدر سود کردن بسشونه دیگه
باید همه یه طوری فشار بیارن که همون سرعت رو بدن و نامحدود باشه به هرحال 20 تومنم 20 تومنه
Kaptian Black
20-09-2011, 23:27
چه قدر ساده هستین که فک میکنین 20:30 به فکرتونه ! اگه اینجوری بود تا الان درش تخته شده بود این کارا رو واسه اسکل کردنه ماها و وفت تلف کردن و .. مملکتمون به چه روزی افتاده خدا ... :41:
SaeedEminem2
20-09-2011, 23:33
خوب دوسته من چه کاریه که به این جماعت پول بدیم ؟ انقدر سود کردن بسشونه دیگه
باید همه یه طوری فشار بیارن که همون سرعت رو بدن و نامحدود باشه به هرحال 20 تومنم 20 تومنه
مشکل سر اینه که فعلا زور دست اوناست و پول رو می گیرن، ما اگه خیلی زور بزنیم نهایت 1000 نفر بشیم که مثلا بیایم اینترنت رو تحریم کنیم، به نظرتون تاثیری داره؟ فکر می کنین می شه به یه هم دلی کلی برسیم که تمام 2 میلیون ای دی اس الی بیان تحریم کنن؟
اصلا این اتفاق بیوفته، این دقیقا می شه خواست اولیه ی اونا که تو ایران کسی اینترنت چه پر سرعت چه کم سرعت نداشته باشه که مردم در جاهلیت بمونن
نامحدود هم که بدن مطمئن باش اون چیزی که به نفع ما باشه نمی دن و پیشرفتی حاصل نخواهد شد چون تنها هدف اونا سود خودشونه که با این طرح از بین می ره و قطعا نمیان از سودشون بگذرن
پس بهتره یه راه وسطی ایجاد بشه که هم سرعت بالا بمونه هم دانلود راحت تر باشه هم سود حرام اونا از بین نره
mr.dengo
20-09-2011, 23:58
مشکل سر اینه که فعلا زور دست اوناست و پول رو می گیرن، ما اگه خیلی زور بزنیم نهایت 1000 نفر بشیم که مثلا بیایم اینترنت رو تحریم کنیم، به نظرتون تاثیری داره؟ فکر می کنین می شه به یه هم دلی کلی برسیم که تمام 2 میلیون ای دی اس الی بیان تحریم کنن؟
اصلا این اتفاق بیوفته، این دقیقا می شه خواست اولیه ی اونا که تو ایران کسی اینترنت چه پر سرعت چه کم سرعت نداشته باشه که مردم در جاهلیت بمونن
نامحدود هم که بدن مطمئن باش اون چیزی که به نفع ما باشه نمی دن و پیشرفتی حاصل نخواهد شد چون تنها هدف اونا سود خودشونه که با این طرح از بین می ره و قطعا نمیان از سودشون بگذرن
پس بهتره یه راه وسطی ایجاد بشه که هم سرعت بالا بمونه هم دانلود راحت تر باشه هم سود حرام اونا از بین نره
حرف حق جواب نداره
متاسفم برای وطنم:41:
gtairani
21-09-2011, 00:08
دوست عزیز من هم همین حرف رو می زنم!میگم تحریم کنیم تا به خودشون یه تکونی بدن.وقتی همینجور میلیونی پول میره تو جیبشون چه اینترنت بد بدن چه اینترنت خوب بدن چیکار می کنن؟کدوم راه رو انتخاب می کنن؟معلومه اینترنت بد میدن!
شما استارت این تحریم رو بزن همه تحریم می کنند!چون خبر همینجور به سایت های دیگه راه پیدا می کنه!همه ی رسانه ها اعلام می کنند!همه ی کاربر ها به هم دیگه اطلاع می دن!
برای مثال یه کاری که میشه کرد این هست که وقتی کسی وارد این سایت شد به صفحه ی تحریم اینترنت Forward بشه.تنها راهش تحریم هست!
M e i s a m
21-09-2011, 00:17
هم دلی کلی
خب دقیقا خیلی ها اصلا نمیدونن چی میخوان و چی بهتر یا بدتره... و البته همونطور که امار این تاپیک نشون میده خیلی ها هم مخالفند چون به شب بیداری و چند گیگ نا قابل راضی ان یا وضع مالیشون خوبه و تعرفه های بالا میگیرن و از اونجایی که این طرح احتمالا رو محدود ها هم تأثیر میذاره مخالفند...
به نظر خودمم مشکل ما در درجه اول عدم اطلاع همگانی و هم کلامیه ولی وقتی تو یه تاپیک با این تعداد کم مخاطب همه متفق النظر نیستن در مقیاس بزرگتر هم همین مشکلات رو خواهیم داشت...
تحریم کردن مقولش با محدود کردن جدائه
به نظرم اگه شدنی باشه تأثیرش واقعا خوب خوهد بود البته این ملتی که من میبینم باید واسه هر کدومشون خدا ساعت کلاس بذاری تا اصول پایه ای رو بهشون بفهمونی تا بعدش بریم سر مبحث اصلی :31:
همین طرح محدود هم به ضرر ماست ولی شاید با این طرح شاید کمی به نفع مشتری شد در نهایت...
وقتی شرایط همه یکسان نیست چطور میشه همچین حرفی رو زد...؟
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
دوست عزیز من هم همین حرف رو می زنم!میگم تحریم کنیم تا به خودشون یه تکونی بدن.وقتی همینجور میلیونی پول میره تو جیبشون چه اینترنت بد بدن چه اینترنت خوب بدن چیکار می کنن؟کدوم راه رو انتخاب می کنن؟معلومه اینترنت بد میدن!
شما استارت این تحریم رو بزن همه تحریم می کنند!چون خبر همینجور به سایت های دیگه راه پیدا می کنه!همه ی رسانه ها اعلام می کنند!همه ی کاربر ها به هم دیگه اطلاع می دن!
برای مثال یه کاری که میشه کرد این هست که وقتی کسی وارد این سایت شد به صفحه ی تحریم اینترنت Forward بشه.تنها راهش تحریم هست!
تحریم یعنی کلا تعطیل کردن همه جا... کلا بحثش جداست با شخص و اخلاقی که ما همه داریم اینه که تو خیابون هر چی اشغال دستمون بیاد میریزیم بعدش میگیم همه میریزن دیگه من چرا فلان و بهمان...^^
چشمم اب نمیخوره کسی به خاطر خودش لاقل یه هفته بخواد دست بکشه از اینترنت و کامپیوتر... حتی شده میرن تو که فقط ببینن چه خبره!
هیچ کس حق خودش رو نمیخواد بگیره
SaeedEminem2
21-09-2011, 00:20
ببخشید یه کم خندم می گیره
خیلی مشکلات بزرگ تر و جدی تر از اینترنت داریم کسی تکونی به خودش نمی ده که مشکل از ریشه حل بشه حالا این مردم بی خیال واسه اینترنت هم دل بشن و بیان تحریم کنن؟
hosein_artist
21-09-2011, 00:38
دوستان مسئله سرعت و اینکه کیفیت سرویسهای نا محدود به چه صورت خواهد بود مشخص نیست اما موضوع این هست که با این کار جلوی دزدی و و سود کلان isp ها گرفته می شود چرا؟پاسخ ساده هست چون تو اینترنت حجمی حساب و کتابی نیست و راه دزدی باز هست مثلا من بارها تست کردم شما 100 مگ دانلود می کنید 130 مگ حجم شما کم می شود خوب 30 مگ شاید حجمی نباشد اما وقتی این 30 مگها را ضرب در هراران کنید آن وقت حجم قابل توجهی خواهد شد .اما الان با ثابت شدن قیمتها جلوی این دزید ها گرفته شده و مشخص هست isp ها و یکسری از دوستان که از همین isp ها در سایت هستند خیلی از این مسئله ناراحت هستند و به قول یکی از دوستان خود را به در و دیوار می کوبند تا این طرح اجرا نشود ولی دوستان اجرا خواهد شد چون رقیب آنها مخابرات هست و مخابرات هم رقیبی نیست که به این راحتی از میدان به در شود.
در مورد سرعت هم سازمان مقررات ضریب به اشتراک گذاری 1 به 10 را مشخص کرده که اگر isp ها برای اذیت کردن کاربران بخواهند سرعت را کم کنند آن وقت دیگر وظیفه ما کاربران هست که از هر isp که سرویس می گیریم شکایت کنیم .
SaeedEminem2
21-09-2011, 00:48
دوستان مسئله سرعت و اینکه کیفیت سرویسهای نا محدود به چه صورت خواهد بود مشخص نیست اما موضوع این هست که با این کار جلوی دزدی و و سود کلان isp ها گرفته می شود چرا؟پاسخ ساده هست چون تو اینترنت حجمی حساب و کتابی نیست و راه دزدی باز هست مثلا من بارها تست کردم شما 100 مگ دانلود می کنید 130 مگ حجم شما کم می شود خوب 30 مگ شاید حجمی نباشد اما وقتی این 30 مگها را ضرب در هراران کنید آن وقت حجم قابل توجهی خواهد شد .اما الان با ثابت شدن قیمتها جلوی این دزید ها گرفته شده و مشخص هست isp ها و یکسری از دوستان که از همین isp ها در سایت هستند خیلی از این مسئله ناراحت هستند و به قول یکی از دوستان خود را به در و دیوار می کوبند تا این طرح اجرا نشود ولی دوستان اجرا خواهد شد چون رقیب آنها مخابرات هست و مخابرات هم رقیبی نیست که به این راحتی از میدان به در شود.
اون 30 مگی که می گی خود آی اس پی اضافه نمی کنه، یه مقداریش از سمت سیستم شما ارسال می شه و یه مقداری هم در حین ارسال ضایعات داره که پکت ها از بین می ره و باید دوباره ارسال بشه
ربطی به آی اس پی نداره اما شاید اگه سیستم سخت افزاریشون به روز تر باشه و ترافیکشون کم تر باشه این هدر رفت هم کم تر بشه ولی عمدی نیست
hosein_artist
21-09-2011, 00:53
اون 30 مگی که می گی خود آی اس پی اضافه نمی کنه، یه مقداریش از سمت سیستم شما ارسال می شه و یه مقداری هم در حین ارسال ضایعات داره که پکت ها از بین می ره و باید دوباره ارسال بشه
ربطی به آی اس پی نداره اما شاید اگه سیستم سخت افزاریشون به روز تر باشه و ترافیکشون کم تر باشه این هدر رفت هم کم تر بشه ولی عمدی نیست
دوست عزیز اصلا همه حرفهای شما دزست اما بنده که مثلا قبلا 5 گیگ شارژ می کردم و آخر ماه هم 1 گیگ اضافه داشتم الان 5 گیگ شارژ می کنم وسط ماه تمام هست و وقتی هم که زنگ می زنید اعتراض می کنید می گویند سیستم شما ویروس دارد و فلان.......... دیگه ما بعد از 10 سال با کامپیوتر کار کردن فکر کنم سواد بیشتری نسبت به پشتیبانی بی سواد و حقه باز این isp ها داشته باشیم .خود شما هم بهتر از من می دانید که در سیستم حجمی چه دزدی هایی می شود :27:
Jiraya_Sama
21-09-2011, 11:10
صبح که با آقای سهرابی صحبت کردم انگار یه چندتا گوشمالیش دادن کلا زد زیر همه(شوخی) نفسش بالا نمیومد حرف بزنه سرما خورده بود
گفت که این طرج یکی از طرحاست اگه 1به10 دادن این طرح لازمو اجراست(پس هیچی به هیچی)
خوب با بررسی این طرح میشه فهمید که به خودی خود مناسب نیست و تغییرات اساسی لازم داره انشالا با برداشتن قدم اول قدم های بعدی برداشته میشود
برای مثال همه ی 10 نفر اگه شب روز دانلود کنند زورکی 40میشه که واقعا افتضاح یا باید سرعت بره بالا یا قیمت بیاد پایین البته هر دوش باشه که
در طرح اينترنت محدود كاربر عملا حق اعتراض نداره چون سرعتها رو خيلي بيشتر از سرعت اسمي تنظيم ميكنن مثلا 128 رو 2مگ ميبندن و حالا اگه يهو خوششون اومد 2مگ رو 1مگ ببندن كاربر حق اعتراض نداره چون طبق قانون پهناي 128 خريده و نميتونه شركت تحت فشار بذاره كه من 128 خريدم ولي بايد به من پهناي 1 يا 2 مگ بدين!!!
شبانه هم كه بد تر از روزانه س چون طبق قانون isp فقط موظفه پهناي باند خريداري شده رو روزها تامين كنه نه شبها
اما وقتي سرويس نامحدود باشه شركت پاشو كج بذاره كاربر حق داره ازش شكايت كنه چون در طرح نامحدود شركت دقيقا همون پهناي باندي كه ميفروشه رو تامين خواهد كرد نه بيشتر كه اگه كمتر بشه راحت ميشه شكايت كرد
از اين نظر طرح نامحدود واقعا خوبه چون دوران زورگويي و يكه تازي شركتها به سر ميرسه و اين شركته كه بايد به كاربر التماس كنه نه اينكه كاربر بياد يه پولي اضافه به شركت بده تا خطشو به جاي 1مگ رو 2 مگ ببندن مثل پارس آنلاين اروميه
ضمن اينكه در طرح سرويسهاي نامحدود رگولاتوري اكيدا دستور داده به شركتها كه مبلغي بغير از هزينه سرويس از كاربر گرفته نشه يعني شركتها ديگه حق ندارن مبلغي تحت عنوان هزينه راه اندازي و حق رانژه و... بگيرن
اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
در طرح اينترنت محدود كاربر عملا حق اعتراض نداره چون سرعتها رو خيلي بيشتر از سرعت اسمي تنظيم ميكنن مثلا 128 رو 2مگ ميبندن و حالا اگه يهو خوششون اومد 2مگ رو 1مگ ببندن كاربر حق اعتراض نداره چون طبق قانون پهناي 128 خريده و نميتونه شركت تحت فشار بذاره كه من 128 خريدم ولي بايد به من پهناي 1 يا 2 مگ بدين!!!
شبانه هم كه بد تر از روزانه س چون طبق قانون isp فقط موظفه پهناي باند خريداري شده رو روزها تامين كنه نه شبها
اما وقتي سرويس نامحدود باشه شركت پاشو كج بذاره كاربر حق داره ازش شكايت كنه چون در طرح نامحدود شركت دقيقا همون پهناي باندي كه ميفروشه رو تامين خواهد كرد نه بيشتر كه اگه كمتر بشه راحت ميشه شكايت كرد
از اين نظر طرح نامحدود واقعا خوبه چون دوران زورگويي و يكه تازي شركتها به سر ميرسه و اين شركته كه بايد به كاربر التماس كنه نه اينكه كاربر بياد يه پولي اضافه به شركت بده تا خطشو به جاي 1مگ رو 2 مگ ببندن مثل پارس آنلاين اروميه
ضمن اينكه در طرح سرويسهاي نامحدود رگولاتوري اكيدا دستور داده به شركتها كه مبلغي بغير از هزينه سرويس از كاربر گرفته نشه يعني شركتها ديگه حق ندارن مبلغي تحت عنوان هزينه راه اندازي و حق رانژه و... بگيرن
اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
عزیز من ISP می تونه توی سرویس های نامحدود سرویسو بین 10 نفر شیر کنه و کاربر هم حق اعتراض نداره.یعنی سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت هست.حالا کجای این قضیه خوبه؟؟:18:
لطف کن منبع ِ اون قسمت از صحبت هات که قرمز کردمو بده.
دو تا فرضی هم که بنفششون کردم،فرض محال هستن:27:
SaeedEminem2
22-09-2011, 06:05
]اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
در اینترنت محدود خب لاقل از نظر سرعت دارن بیشتر از پولی که دادیم از نظر سرعت می دن، دیگه اعتراض به چی؟ مثلا کسی که سرعت 128 گرفته سرعتش به 30 برسه شاکی می شه در حالی که تا 16 هم برسه چیزی از حقش کم نشده
شکایت به چی؟ وقتی قانون اجازه داده بین 10 نفر شیر بشه سرعت تا 1.6 کیلو بایت پایین بیاد حق هیچ اعتراضی در کار نیست
مگر اینکه سرعت به بایت برسه که بتونی اعتراض کنی !
با سرعت 16 واسه دانلود 1 گیگ فایل باید 16 ساعت پیوسته دانلود کنی تا تموم بشه، حالا اگه این 16 فقط بین 2 نفر تقسیم بشه می شه 32 ساعت ! و اگه هم زمان هر 10 نفر دانلود کنن می شه 160 ساعت دانلود فقط واسه 1 گیگ
بعد از یه مدتی خودتون بگید بدرود دانلود ! پینگ هم که خدا بیامرزش
------------
وقتی آی اس پی سود فروش حجم رو از دست بده به نظرتون چه کار می کنه؟
میاد از جای دیگه جبرانش می کنه، با کم کردن هزینه ی های خودش. یعنی اگه الان مثلا یه خط 2 مگ بین 5 نفر شیر می شه و در خیلی از مناطق اصلا شیر نمی شه، بعدا میاد هر 10 نفر رو روی یه خط شیر می کنه که خودش پهنای باند کمتری بخره و در هزینه صرفه جویی کنه
یعنی دقیقا بر عکس چیزی که خیلی ها فکر می کنن که آی اس پی ها میان پهنای باند بیشتری می خرن و قیمت ها پایین میاد و فلان می شه
البته احتمالا در کنارش کیفیت طرح های محدود بهتر می شه که مردم بیشتر به این سمت بیان تا آی اس پی ها بتونن دوباره با فروش گیگ سود کنن و این به نفع ما می شه!
پس من نظرم عوض شد این طرح خیلی خوبه منم باهاش موافقم ! البته از دور !
البته احتمالا در کنارش کیفیت طرح های محدود بهتر می شه که مردم بیشتر به این سمت بیان تا آی اس پی ها بتونن دوباره با فروش گیگ سود کنن و این به نفع ما می شه!
اول از طرفدارای تند روی این طرح بودی کم کم میانه رو شدی و دچار تردید شدی که این طرح واقعا خوبه یا نه تا چند روز دیگه از مخالفا می شی !
می بینم که برعکس حرف خودت رو داری درباره خودت اجرا می کنی:27:
خودت هم موافق شدی(از دور!)... حداقل من مخالف نشدم...:27:
البته با توجه به این پست، به نظر میومد مخالف می موندی...
SaeedEminem2
22-09-2011, 06:57
می بینم که برعکس حرف خودت رو داری درباره خودت اجرا می کنی:27:
خودت هم موافق شدی(از دور!)... حداقل من مخالف نشدم...:27:
البته با توجه به این پست، به نظر میومد مخالف می موندی...
اولا قرار بود دیگه تو این تاپیک نیای؟ دوما من از اول هم گفتم موافق این طرحم و تو نظر سنجی هم موافق رو زدم
موافق نامحدود شدنم اما نه به این شکلی که قراره اجرا بشه
تو پست قبلی گفتم که آی اس پی ها کیفیت نامحدود رو پایین میارن و محدود ها رو بهتر می کنن که مردم به سمت محدود کشیده بشن و سود اونا سر جاش بمونه
پس منی که همون محدود رو دارم اینجا کیفیت سرویسم بهتر می شه و به نفعم می شه
با این شرایط گفتم موافقم. نگفتم که خودم می رم نامحدود می گیرم (گفتم با این طرح موافقم فقط از دور)
اولا قرار بود دیگه تو این تاپیک نیای؟ دوما من از اول هم گفتم موافق این طرحم و تو نظر سنجی هم موافق رو زدم
تو پست قبلی گفتم که آی اس پی ها کیفیت نامحدود رو پایین میارن و محدود ها رو بهتر می کنن که مردم به سمت محدود کشیده بشن و سود اونا سر جاش بمونه
با این شرایط گفتم موافقم. نگفتم که خودم می رم نامحدود می گیرم (گفتم با این طرح موافقم فقط از دور)
حالا چرا اینقدر ناراحتی که من اومدم؟ من قبلا گفتم نمیام بله. الان میگم نه، میام. دست خودمه دست شما نیست.
من هم داخل پرانتز نوشتم از دور! مثل اینکه شما ندیدی... بالاخره چون به سود شماست(و امثال شما) با این طرح موافقید و من با لفظ موافق کار دارم نه با اینکه با چی این طرح موافقین.
کسی قبل از این، از رای شما خبر نداشت(البته اگر نگفته باشید) با یک نگاه کلی روی پستهای شما میشه فهمید که 100% مخالف این طرح هستید. و الان شدید موافق از راه دور!
این عین جمله شماست.
منتظر جوابت درباره اون پستی که لینک دادم هستم.
SaeedEminem2
22-09-2011, 07:19
حالا چرا اینقدر ناراحتی که من اومدم؟ من قبلا گفتم نمیام بله. الان میگم نه، میام. دست خودمه دست شما نیست.
من هم داخل پرانتز نوشتم از دور! مثل اینکه شما ندیدی... بالاخره چون به سود شماست(و امثال شما) با این طرح موافقید و من با لفظ موافق کار دارم نه با اینکه با چی این طرح موافقین.
منتظر جوابت درباره اون پستی که لینک دادم هستم.
چیز خاصی از اون پست نفهمیدم
من و خیلی های دیگه از مشکلات و ایرادهایی که این طرح خواهد داشت گفتیم اینم یه چیزی بود مثل بقیه ی حرف ها که منم باهاش موافقم
و قطعا سرعتش اونی که راضی کننده باشه نخواهد بود
پست کاملا روشن هست. منظور اون پست این هستش نتیجه این نامحدود شدن روی محدود ها هم تاثیر خواهد داشت.
SaeedEminem2
22-09-2011, 07:32
پست کاملا روشن هست. منظور اون پست این هستش نتیجه این نامحدود شدن روی محدود ها هم تاثیر خواهد داشت.
بله صد در صد
اما به منطقه هم هست
یعنی هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که حتی اگه تا بیت آخرش اشغال بشه تاثیری رو بقیه نمی ذاره
خوشبختانه منطقه ی مخابراتی من خیلی خلوته و هرکی اینجا 128 می گیره بهش 2 مگ می دن
تازه به فرض که تاثیر بذاره سرعت نصف بشه بازم 120 کیلوبایت خیلی بهتر از 1.6 کیلوبایته
من خودم حرص دانلود ندارم و هر شب به 2 ساعت 1 گیگمو می گیرم و 6 ساعت دیگه ی رایگان رو استفاده نمی کنم با اینکه می تونم راحت تا 4 گیگ بگیرم
سرعت نصف بشه 2 ساعت می شه 4 ساعت
سرعت 1 چهارم بشه باز هم در 8 ساعت می تونم 1 گیگ رو دانلود کنم
8 ساعت کو تا 160 ساعت !
البته بستگی داره چقدر از این نامحدود استقبال بشه ولی خب هر کسی با توجه به نیازش از یه سرویس استفاده می کنه
یه نفر وبگردی می کنه یا یه نفر دیگه مثل اون دوستمون توی اون یکی تاپیک شبی 6 گیگ دانلود نیاز(!) داره.
ولی اگر سرعت این سرویس برای 256 همین دور و بر 30 باشه برای "من" کافی هستش.
الان من مخابرات 256 4 گیگ دارم، مثلا محدوده! سرعتش خیلی بالا باشه تا 70!(اونم فقط صبح ها) پس زیاد برای من تفاوتی نمی کنه.
اگر سرعت محدود من هم مثل شما 240 بود و مخابرات شبانه داشت من نیازی به نامحدود نداشتم ولی چون هر مرکز مخابراتی وضعیتش فرق می کنه نیازها هم فرق می کنه.
روزی 2.6 گیگ هم بشه دانلود کرد برای "من" راضی کننده است البته پینگ هم برام مهم هست.
به هر حال بعد از تمام شدن این سرویس 1 ماهه مخابراتم، من نامحدود از پارس آنلاین اگر پشتیبانی کنه منطقه رو 1 ماهه می گیرم برای تست. اگر خوب نبود عوض می کنم.
M e i s a m
22-09-2011, 13:09
در اینترنت محدود خب لاقل از نظر سرعت دارن بیشتر از پولی که دادیم از نظر سرعت می دن، دیگه اعتراض به چی؟ مثلا کسی که سرعت 128 گرفته سرعتش به 30 برسه شاکی می شه در حالی که تا 16 هم برسه چیزی از حقش کم نشده
شکایت به چی؟ وقتی قانون اجازه داده بین 10 نفر شیر بشه سرعت تا 1.6 کیلو بایت پایین بیاد حق هیچ اعتراضی در کار نیست
مگر اینکه سرعت به بایت برسه که بتونی اعتراض کنی !
با سرعت 16 واسه دانلود 1 گیگ فایل باید 16 ساعت پیوسته دانلود کنی تا تموم بشه، حالا اگه این 16 فقط بین 2 نفر تقسیم بشه می شه 32 ساعت ! و اگه هم زمان هر 10 نفر دانلود کنن می شه 160 ساعت دانلود فقط واسه 1 گیگ
بعد از یه مدتی خودتون بگید بدرود دانلود ! پینگ هم که خدا بیامرزش
------------
وقتی آی اس پی سود فروش حجم رو از دست بده به نظرتون چه کار می کنه؟
میاد از جای دیگه جبرانش می کنه، با کم کردن هزینه ی های خودش. یعنی اگه الان مثلا یه خط 2 مگ بین 5 نفر شیر می شه و در خیلی از مناطق اصلا شیر نمی شه، بعدا میاد هر 10 نفر رو روی یه خط شیر می کنه که خودش پهنای باند کمتری بخره و در هزینه صرفه جویی کنه
یعنی دقیقا بر عکس چیزی که خیلی ها فکر می کنن که آی اس پی ها میان پهنای باند بیشتری می خرن و قیمت ها پایین میاد و فلان می شه
از کی تا حالا سرعت 16 واسه دانلود استفاده میشه؟
البته بستگی داره چقدر از این نامحدود استقبال بشه ولی خب هر کسی با توجه به نیازش از یه سرویس استفاده می کنه
یه نفر وبگردی می کنه یا یه نفر دیگه مثل اون دوستمون توی اون یکی تاپیک شبی 6 گیگ دانلود نیاز(!) داره.
ولی اگر سرعت این سرویس برای 256 همین دور و بر 30 باشه برای "من" کافی هستش.
الان من مخابرات 4 گیگ دارم، مثلا محدوده! سرعتش خیلی بالا باشه تا 70!(اونم فقط صبح ها) پس زیاد برای من تفاوتی نمی کنه.
اگر سرعت محدود من هم مثل شما 240 بود و مخابرات شبانه داشت من نیازی به نامحدود نداشتم ولی چون هر مرکز مخابراتی وضعیتش فرق می کنه نیازها هم فرق می کنه.
روزی 2.6 گیگ هم بشه دانلود کرد برای "من" راضی کننده است البته پینگ هم برام مهم هست.
به هر حال بعد از تمام شدن این سرویس 1 ماهه مخابراتم، من نامحدود از پارس آنلاین اگر پشتیبانی کنه منطقه رو 1 ماهه می گیرم برای تست. اگر خوب نبود عوض می کنم.
دقیقا منم میخوام یه 512 نامحدود بگیرم ببینم چطوره اگه خوب بود بمونم چون از محدود هم خیری ندیدیم لاقل با نامحدود دیگه حرص نمیزنم که شارژم تموم نشه
من الان 256 سه ماهه پارس میگیرم 25 تومن کلا 6 گیگ ولی اندازه پول خودش یا بیشتر توی هر ماه پول شارژ میدم سرعتمم 200ک هست ولی سرعت 60 رو ترجیج میدم چون دیگه استرس وبگردی هم ندارم چه برسه به دانلود البته اگر خیلی حراب باشه که باید برگردم به همین محدود و سگ خورد ما که مثل بقیه خر شانس نیستیم که بیایم اینجا سر نامحدود شدن با ملت بجنگیم میرم همون محدود ... میگیرم و میسازم باهاش؛
مملکته داریم؟ :2:
feizol65
22-09-2011, 17:50
می بینم که برعکس حرف خودت رو داری درباره خودت اجرا می کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
:31::31::31::31::31:
حالا که برگشتی و به بحث هم علاقه داری ! ، جواب بده : :31:
:31::31::31::31::31:
حالا که برگشتی و به بحث هم علاقه داری ! ، جواب بده : :31:
سلام.
می بینم که لحظه به لحظه منتظر اومدن من بودی:31:
ببین فعلا وضعیت این هستش و منم قبول کردم که بیشتر از 4 گیگ(در 128) استفاده کردن در این طرح، خوردن حق دیگری است.
تا اینجاش قبول.
ولی (توی 256) 8 گیگ هم 8 گیگه. الان 256 مخابرات که 4 گیگ حجم داره یه چشم کاربر به حجم هستش یه چشمش به دانلود. سرعتش هم همچین 240 نیست خودشو بکشه 70، پس زیاد فرقی نداره.
ولی اقلا 8 گیگ قانع کنندست برای وبگردی و کمی دانلود.
اگر سرعت ها خوب باشه(مثلا 256 حدود 30 باشه) طرح خوبی هست و من استفاده خواهم کرد وگرنه مفت گرونه.
حالا این وسط کسی اهل دانلود شبانه هستش کسی مجبورش نکرده بیاد این رو بخره. همون سرویس خودش رو تمدید کنه و داشته باشه خلاص.
feizol65
23-09-2011, 09:38
سلام.
می بینم که لحظه به لحظه منتظر اومدن من بودی:31:
ببین فعلا وضعیت این هستش و منم قبول کردم که بیشتر از 4 گیگ(در 128) استفاده کردن در این طرح، خوردن حق دیگری است.
تا اینجاش قبول.
ولی (توی 256) 8 گیگ هم 8 گیگه. الان 256 مخابرات که 4 گیگ حجم داره یه چشم کاربر به حجم هستش یه چشمش به دانلود. سرعتش هم همچین 240 نیست خودشو بکشه 70، پس زیاد فرقی نداره.
ولی اقلا 8 گیگ قانع کنندست برای وبگردی و کمی دانلود.
اگر سرعت ها خوب باشه(مثلا 256 حدود 30 باشه) طرح خوبی هست و من استفاده خواهم کرد وگرنه مفت گرونه.
حالا این وسط کسی اهل دانلود شبانه هستش کسی مجبورش نکرده بیاد این رو بخره. همون سرویس خودش رو تمدید کنه و داشته باشه خلاص.
علیک سلام.
یهو گذاشتی رفتی، تنها گذاشتی رفتی ... گفتیم نکنه اتفاقی افتاده باشه ! :31:
بحث سر این بود که اگه در اینترنت حجمی فعلی ، حق یکسری کاربرها خورده میشه ، در اینترنت نامحدود آتی هم یا حق کاربرها خورده میشه یا سرعت میتونه (بدتر از) دیال-آپ بشه.
که شما الان گفتی که این رو قبول کردی.
منم قبول دارم که اینترنت فعلی مزخرفه. ولی با این طرح جدیدشون ، میتونه وضعیت بدتر هم بشه.
اگه سرعت اینترنت نامحدود ، خوب باشه ، مسلماً منم با این طرح موافق خواهم بود.
ولی قانونی نوشتن که دهن کاربر رو می بنده و حق اعتراض نداره.
hamed malekpour
23-09-2011, 10:13
قیمت 128 نامحدود تو شهرستان ما 57 هزار تومانه به نظرتون چه طوره؟البته سه ماهه
boylabooo
23-09-2011, 11:10
ممکنه اول سرعتها افت کنه ولی رقابت بهترین امتیاز برای کاربراست...رقابت بین کل شرکتها چه ADSL و Wimax به خصوص شرکت طماعی مثل ایرانسل که دندون تیز کرده ...کافیه Adsl ها نامردی کنن و بخوان مثلا قانون 1 به 10 رو اعمال کنن مطمئن باشید باریزش شدید مشتری مواجه خواهد شد...از نظر این شرکتا کاربران برده هاشونن که هر بلایی میخوان سرشون میارن ،ازحجمشون بدزدند،سرعت کم کنن و لی برده داری سایبری داره تموم میشه...در ضمن تبریک میگم ایران سرعت اینترنتش حتی از افغانستان و بورکینافاسو...پایینتره...یعن ی آخره ...اینم لینکش
یه سوالی که مطرح می شه اینه که مطمئنی کیفیت سرویس های مجدود بهتر می شه؟
به نظرم خواسته یا ناخواسته به خاطر ترافیکی که سرویس های نامحدود (با فرض افزایش تعدادشون)ایجاد می کنند کیفیت سرویس های محدود هم پایین میاد.
یه سوالی،مطمئنین شرکت های PAP خیلی سود می برن؟البته من نه به شرکتی وابسته هستم و نه کارمند هیچ کدام از این شرکت ها.
SaeedEminem2
23-09-2011, 20:43
یه سوالی که مطرح می شه اینه که مطمئنی کیفیت سرویس های مجدود بهتر می شه؟
به نظرم خواسته یا ناخواسته به خاطر ترافیکی که سرویس های نامحدود (با فرض افزایش تعدادشون)ایجاد می کنند کیفیت سرویس های محدود هم پایین میاد.
یه سوالی،مطمئنین شرکت های PAP خیلی سود می برن؟البته من نه به شرکتی وابسته هستم و نه کارمند هیچ کدام از این شرکت ها.
بله صد در صد رو محدودها هم تاثیر می ذاره اما توضیح دادم که حتی اگه سرعت تا یک چهارم هم پایین بیاد از نظر حجم دانلودی واسه من هیچ فرقی نداره و شبی یک گیگ دانلودم سر جاش می مونه، جدا از اینکه واسه سوق دادن مردم به سمت سرویس های محدود و خریده شدن حجم و در نتیجه حفظ سود فعلی یه سری امتیازهایی به طرح های محدود اضافه خواهند کرد مثل بالا نگه داشتن سرعت یا دادن بسته های هدیه در اعیاد و مناسبت ها
در مورد سئوال دوم، 10 تا آی اس پی می گن داریم و 2 میلیون کاربر ای دی اس ال که با حساب حداقل هزینه واسه هر مشترک یعنی 10 هزار تومان در ماه می شه 20 میلیارد تومان درآمد ماهیانه که بین این 10 آی اس پی تقسیم می شه. یعنی میانگین حداقل ماهی 2 میلیارد تومان درآمد. حالا بماند که خیلی ها هزینه ی ماهیانه ی سرویسشون بیش از 10 تومانه و خریدن هر ماه حجم تقریبا واسه همه یه چیز اجتناب ناپذیره
با این حساب بازم فکر می کنی چندان سود نمی کنن؟
در مورد سئوال دوم، 10 تا آی اس پی می گن داریم و 2 میلیون کاربر ای دی اس ال که با حساب حداقل هزینه واسه هر مشترک یعنی 10 هزار تومان در ماه می شه 20 میلیارد تومان درآمد ماهیانه که بین این 10 آی اس پی تقسیم می شه. یعنی میانگین حداقل ماهی 2 میلیارد تومان درآمد. حالا بماند که خیلی ها هزینه ی ماهیانه ی سرویسشون بیش از 10 تومانه و خریدن هر ماه حجم تقریبا واسه همه یه چیز اجتناب ناپذیره
با این حساب بازم فکر می کنی چندان سود نمی کنن؟
ببین اینکه حتی مسئولین کشوری هم سر قضیه ی اینترنت نامحدود کوتاه اومدن برای چی می تونه باشه؟؟؟
تو خودت یه دودوتا چهارتا بکن.
ببین 1مگابیت رو مگه بین چند نفر می تونن share کنن که از پس هزینه هاش بر بیان؟
در مورد اینترنت محدود هم توی کوتاه مدت 100% حق با تو هست ولی در بلند مدت چون همه بر میگردن به اینترنت محدود قبلی نتیجه خوب نخواهد بود
SaeedEminem2
24-09-2011, 00:55
ببین اینکه حتی مسئولین کشوری هم سر قضیه ی اینترنت نامحدود کوتاه اومدن برای چی می تونه باشه؟؟؟
در مورد اینترنت محدود هم توی کوتاه مدت 100% حق با تو هست ولی در بلند مدت چون همه بر میگردن به اینترنت محدود قبلی نتیجه خوب نخواهد بود
خب اگه بخواد اینجوری حساب بشه یعنی دارن یه چیزی هم از جیب می دن، یه چیزی هم نه و خیلی چیزها. عاشق چشم و ابروی ما بودن یا واسه رشد اینترنت و بالا بردن دانش و فرهنگ و آگاهی جامعه حاضر شدن به خاطر ما ضرر کنن؟
اینا منطقی به نظر میاد یا اینکه چون فکر می کنن اینترنت جیزه و باعث می شه ما کارای بد بد ازمون سر بزنه و یکی کج شه کاری می کنن که اینترنت به راحتی در اختیار عموم نباشه و اگرم بود یه چیز بی کیفیت و گرون و با سرعت کم باشه؟
قبلا یه بار گفتم به نظرم این قیمت ها واقعی نیست و کاملا همانگ شده ست و لاقل واسه من اصلا قابل قبول نیست
خب وقتی همه بر گردن به محدود می شه همینی که الان هست و قسمت منفیش شامل حال اونایی می شه که به این طرح دل خوش کردن و به اعتمادشون جوابی که باید داده نشده
غیر از این خیلی خوش بینانه ست و من یکی که اصلا نمی تونم باور کنم که یهو یه چیزهایی عوض شده و قانون منع بیش از 128 برداشته و شده و....
دقیقا مثل طلاق دادن و انعطاف پذیریه !
نه.قیمت ها واقعی هست فقط مسئله تعداد share ای هست که اعلام می کنند و خیلی بیشتر از چیزی هست که گفته می شه
SaeedEminem2
24-09-2011, 01:41
نه.قیمت ها واقعی هست فقط مسئله تعداد share ای هست که اعلام می کنند و خیلی بیشتر از چیزی هست که گفته می شه
خب الان که 1 به 8 یا 10 رو رعایت نمی کنن فردا که سرعت واقعی بشه چه توقعی می شه داشت؟
دقیقا بحث منم همینه که اینا از بس دروغ گفتن که حسابش از دست حتی خودشون در رفته، دروغ هم پدر تمام گناه هاست، دزدی و گرون فروشی هم می کنن، پس به چی اینا دل خوش کردین و چرا حرف یه مشت دروغگو باورتون شده؟
T_L_O_T_D
24-09-2011, 01:42
این جدول یعنی یک isp بابت پهنای باند این قدر ماهیانه بده؟ فکر نکنم!
خب الان که 1 به 8 یا 10 رو رعایت نمی کنن فردا که سرعت واقعی بشه چه توقعی می شه داشت؟
دقیقا بحث منم همینه که اینا از بس دروغ گفتن که حسابش از دست حتی خودشون در رفته، دروغ هم پدر تمام گناه هاست، دزدی و گرون فروشی هم می کنن، پس به چی اینا دل خوش کردین و چرا حرف یه مشت دروغگو باورتون شده؟
دقیقا همینو میگم.شرکت ها اگه بخوان با شرایط واقعی نامحدود بدن شدیدا ضرر میدن.به همین دلیل پهنای باند بالارو بین تعداد زیادی کاربر share می کنن.دقیقا کاری که الان برای سرویس های محدود می کنن.با این تفاوت که چون سرویس ها نامحدود هس ملت فول دانلود می کنند و ناخودآگاه همدیگه رو برای پینگ خوب یا دیدن فیلم از youtube و... محدود می کنن.
این جدول یعنی یک isp بابت پهنای باند این قدر ماهیانه بده؟ فکر نکنم!
من توی گوگل سرچ کردم به این قیمت ها رسیدم.منبع:
M e i s a m
24-09-2011, 03:45
تو یه خبری یکی از مسئولان مخابرات گفته بود اگه همه سرویس های مخابرات شامل موبایل و تلفن ثابت و... بخوان با هم یکباره فعال شن فقط 20% شون میتونن تماس برقرار کنن و الزاما به هر تعداد خاص مشتری مخابرات یه قسمت مشخصی داده نشده یعنی همونطوری که یه خط ای دی اس ال رو شیر میکنن واسه چند نفر ولی با این تفاوت که لازم نیست حتما یه خط 1 مگی و برای 10 نفر خاص (با گروه بندی متناسب که از قبل مشخص شده نه رندم) شیر کنن مثلا میتونن 2 تا خط 1 مگی رو برای 30 نفر که تو یه منطقه قرار دارن (بجای 20 نفر) شیر کنن و در موقع لازم پهنای باند خالی هر گروه رو به دیگری بدن
در واقع اینطوری به همه یه سهم مشخص و با مقدار حداقل مشخص از کل پهنای باند میرسه (نه اون حداقل 1 2 کیلوبایت البته)
اینطوری هزینه هم کمتر میشه به فرض اینکه این اعداد و ارقام واقعا هم درست باشن البته به کاربر ها و پهنای باند کل شرکتش هم بستگی داره
من اینترنت نامحدود گرفتم خیلی خوبه...
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
خب عزیز من 1/10 که سرعت می شه ماکسیموم 16!!!
این برات کافیه؟یا فکر می کنی الان همین رو بهت می ده؟
فکر می کنی این ISP ها اینقدر علافن که بیان برای توجیح کردن اینو اون پست بزنن؟
hami2007
24-09-2011, 13:55
حالا شما چرا اینقدر ناراحتی
این همه شرکت ملت میرن یه ماه تست میکنند بد بود خودشون رو محدود میکنند:13:
حالا شما چرا اینقدر ناراحتی
این همه شرکت ملت میرن یه ماه تست میکنند بد بود خودشون رو محدود میکنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ناراحت نیستم.
فقط برام تضاد جمله هاشون جالبه:
اره همون سرعت واقعی بدن خوبه خوب شما 16 برات کم هست سرویس 1 مگ بگیر 100 یا 110 بهت سرعت میده
مطمئن باش isp اینجا رو میخونه
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
من ناراحت نیستم.
فقط برام تضاد جمله هاشون جالبه:
تو رو خدا نمیخواد ادبی صحبت کنی
اصلا خودت هم فهمیدی چی نوشتی
SaeedEminem2
24-09-2011, 14:35
اره همون سرعت واقعی بدن خوبه خوب شما 16 برات کم هست سرویس 1 مگ بگیر 100 یا 110 بهت سرعت میده
مطمئن باش isp اینجا رو میخونه
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
تو رو خدا نمیخواد ادبی صحبت کنی
اصلا خودت هم فهمیدی چی نوشتی
کجا بودی این همه وقت تاپیک رو از گمراهی نجات بدی؟
وقتی طبق قانون!!!!! حق دارن بین 10 نفر شیر کنن دیگه چه 128 بگیری چه 2 مگ وقتی سرعتت به 10 تقسیم بشه چی ازش می مونه؟
پول 2 مگ بدی و سرعتت 24 کیلوبایت باشه؟ داری همینو تائید می کنی؟
یا وقتی قانون !!!! این حق رو بهشون داده به چی می خوای اعتراض کنی؟
M e i s a m
24-09-2011, 14:44
وقتی طبق قانون!!!!! حق دارن بین 10 نفر شیر کنن دیگه چه 128 بگیری چه 2 مگ وقتی سرعتت به 10 تقسیم بشه چی ازش می مونه؟
اونقدرا هم که شما میگی بد نخواهد بود...
شما مثل اینکه راحتی حجم بخری و باج بدی جون داداش ما این کاره نیستیم
شما اگر سرویس حجمی میخوای بخر اعتراض هم نکن
در ضمن 2 مگ حدود 200 کیلو بایت میشه نه 24
The Dreadnaught
24-09-2011, 15:07
یه سوال ، اشخاصی که تا قبل از این طرح از ISP های مختلف سرویس نامحدود داشتن ، معمولا سرعتشون چقدر بوده ؟ آیا مثلا اگه یه شرکتی ضریب 1 به 4 برای سرویس های نامحدود داشته ، یعنی سرعت اینها در اکثر مواقع یک چهارم سرعت اسمی که میگرفتن بوده ؟
این پست رو هم بی زحمت یه نگاهی بندازید !
mehdi_08
24-09-2011, 15:34
شما مثل اینکه راحتی حجم بخری و باج بدی جون داداش ما این کاره نیستیم
شما اگر سرویس حجمی میخوای بخر اعتراض هم نکن
در ضمن 2 مگ حدود 200 کیلو بایت میشه نه 24
سلام
خوب دوستان دارن بر اساس این قانون جدید حرف می زنن
طبق قانون اشتراک 1 به 10 مجازه یعنی همون سرویس دو مگی که مثال زدی اگه با سرعت 20 دانلود کنه (فرض سرعت دانلود ماگزیمم 200) کاربر حق هیچ گونه اعتراضی نداره چرا چون خطش بین ده نفر شیر شده و بقیه در حال استفاده هستن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.