PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

T_L_O_T_D
31-08-2011, 15:57
چیزی که مسلمه برداشتن محدودیت چهره اصلی اینترنت ایران رو واضح تر می کنه. توی speedtest اگر رتبه ما اگر 5 تا مونده به آخره باید دید در حالت کلی چه قدر می شه! تخم 2 زرده گذاشتند با محدودیت تازه از آخر هم 5 هستیم. فکر کنم آخر شیم . من موافق این طرحم چون صد در صد مجبور می شند یک فکری کنند. دیگه می فهمند گول زدن الکی فایده نداره.

masa_1379
31-08-2011, 15:57
مثال واضح ناکارآمد بودن سرویس نامحدود در ایران و فرهنگ ایرانی وضعیت شرکت مبین نت است این شرکت روزهای جمعه دانلودش کاملا رایگان بود در این روزها فرقی نداشت 128 باشی یا یک مگ سرعت فوق پایین و پینگ بالا...مبین نت نمونه آماری کوچکی از کل ایران بود تازه این وضع فقط در یک روز بود.از وقتی میزان دانلود نا محدود را به نصف روز تقلیل داد وضع بهتر شد باورتان نمیشه بروید و پست ها تاپیک مبین نت را مطالعه فرمایید.

lucky_luke
31-08-2011, 16:06
همین الان که بـــله سرعت 128 نامحدود اگه روی 50کیلوبایت هم باشه تعجبی نیست من منظورم کاهش سرعت بعد از نامحدود کردن همه سرویسا هست .
و یه سوال دیگه اینکه نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن اون موقع فضای رقابت بوجود میاد (بعد از نامحدود کردن) الان هم می تونه رقابت باشه ولی نیست اون موقع هم نیست چون سرمایه گذارای متفاوتی حضور ندارن توی بخش اینترنت
وقتی تمام میوه فروش های شهر صاحبشون یکی باشه رقابتی نیست دیگه

الان رقابت نیست؟ پس چون چشمامون قشنگه 128 رو برامون تا دو مگ هم میبندن

الان سرویسهای نامحدودمون گرون هستن و کاربرانشون کم و رقابتی در ارایه این سرویسها نیست ولی بعد از اجرای قانون رقابت به این سرویسها هم کشیده میشه

افت سرعت درحالتی بوجود میاد که پهنای باند کم داشته باشیم
نگران پهنای باند هم نباشید ........تا چند ماه پیش کلا 20 گیگابیت پهنای باند کشور بود ولی توی ماه قیل تو این مقدار دوبربر شده البته جناب وزیر میگن 50 گیگ داریم الان ولی اون 10 گیگ رو نمیدونم ار کجا اومده

و غیر از اینها خبرهایی هم در مورد همکاری با چند شرکت از کشورهای همسایه برای پهنای باند 500 گیگابیتی شنیدم که اون رو نمیدونم چقدرش به ایران میرسه ولی قطعا در مقایسه با چیزی که الان داریم مقدار قابل توجهی میشه!!!!!!!!!!

wordship
31-08-2011, 16:14
بابا ول کنید این مسائلو و با هم دعوا نکنید چون هیچ فایده ای نداره و چیزی درست نخواهد شد ، خیالتون راحت راحت ..
فقط اینترنت چمدانی رو عشق است
آی دارم کیف میکنم چون اون بالا بالایی ها دارن میسوزن از شدت نگرانی و ترس

عزیز 20 بار این پست رو دادی!!
:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:
:
:

از این جمله منظور خاصی دارید؟
عنایت بفرمایید.. همین الان هم هستن که با سرعت 8 مگ دانلود میکنن! صفحات قبل رو بخون! ولی این موضوع هیچ ربطی به برداشتن محدودیت توسط isp ها نداره

mhv_kntu
31-08-2011, 16:15
دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنید بزودی اینترنت ملی میاد در خونه همتون هم حجم دانلودتون نامحدود میشه و هم سرعتتون به 2 مگابیت بر ثانیه میرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بحث تاپیک رو بیخودی منحرف نکنین و اسپم در نکنین لطفا.

یه سوال دیگه اینکه نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن اون موقع فضای رقابت بوجود میاد (بعد از نامحدود کردن) الان هم می تونه رقابت باشه ولی نیست اون موقع هم نیست چون سرمایه گذارای متفاوتی حضور ندارن توی بخش اینترنت
وقتی تمام میوه فروش های شهر صاحبشون یکی باشه رقابتی نیست دیگهالان چی شد ؟؟ قبل و بعد طرح یکی شد که ؟ در چه صورت رقابتی میشه ؟

پ.ن : دوستان زیادی که از مخابرات سرویس نامحدود گرفتن سرعتشون 2 یا 3 بوده ؟ مخابرات به 128 همه اونها رو محدود کرده ؟
شرایط بعد نامحدود شدن میشه تقریبا شبیه شرایط اینترنت مخابرات که داره بعضی استان ها نامحدود میده.

V i r u s e r
31-08-2011, 16:15

الان سرویسهای نامحدودمون گرون هستن و کاربرانشون کم و رقابتی در ارایه این سرویسها نیست ولی بعد از اجرای قانون رقابت به این سرویسها هم کشیده میشه

نگران پهنای باند هم نباشید ........تا چند ماه پیش کلا 20 گیگابیت پهنای باند کشور بود ولی توی ماه قیل تو این مقدار دوبربر شده البته جناب وزیر میگن 50 گیگ داریم الان ولی اون 10 گیگ رو نمیدونم ار کجا اومده

و غیر از اینها خبرهایی هم در مورد همکاری با چند شرکت از کشورهای همسایه برای پهنای باند 500 گیگابیتی شنیدم که اون رو نمیدونم چقدرش به ایران میرسه ولی قطعا در مقایسه با چیزی که الان داریم مقدار قابل توجهی میشه!!!!!!!!!!
خوب عزیزم ISP که پهنای باندو از ارث باباش نمیاره که
از حجم هایی که ملت می خرن بدست میاره دیگه
وقتی کسی حجم نخره ISP از کجا بیاره؟

hermione
31-08-2011, 16:17

شما از رقابت بعد از نا محدود کردن جوری حرف میزنید که همه فکر می کنن ثانیه ای قیمتا میاد پایین و سرعتا میره بالا وقتی من میگم الان هم پس باید رقابت باشه میگی 2مگ میبندن این یعنی رقابت
برادر من 2ساله دارم سرویس 128 میگیرم سرعتم همینه هزینش هم شاید با 2سال پیش 4تومن توی ماه فرق داشته باشه .این رقابت نیست .
و در آخر بگم
دوست عزیز فکر کردی ما سرعت بالا و قیمت پایین نمی خوایم ؟ چرا انقدر با تعصب حرف میزنید ؟ آخه کی بدش میاد؟؟؟
اینجا انگار همه با هم دعوا دارن . خیلی ببخشیدا در مورد هیچی ندونم اینو می دونم تا موقعی که مثل ... به هم می پرید و نظرات خودتونو با تعصب به همه تحمیل می کنید به هیچ جایی نمی رسید (شک نکنید)

hasanoooooooo
31-08-2011, 16:18
بابا ما اگه سرعت واقعی نامحدود رو نخوایم باید چه کسی رو ببینیم!
بابا به خانگ که بالای 128 رو نمیدن . من با سرعت 18 اهنگ هم نمیتونم دانلود کنم! خدا رحم کنه بهمون چند تا از بچه های اجنه ریختن تو تاپیک خیلی هم پافشاری میکنن که این طرح اقلاب به پا میکنه!

رقابت کجا بود! این شرکتا برشکست نشن خیلیه! این مخابرات هم همینو میخواد. میخواد خودش به همه سرویس بده زیر نظر خودش باشیم .. همین الان مخابران سرویسهای نامحدودش مگه چه کیفیتی داره؟ سرعتا همشون واقعی هست!

SaeedEminem2
31-08-2011, 16:19
خب به فرض پهنای باند کشور بشه 500 گیگ، چرا فکر کردی میان همشو بین یه عده ای که الان ای دی اس ال دارن تقسیم کنن؟
از نظر اونا همون 128 از سرمونم زیاده
و هر چقدر که پهنای باند بیشتر تهیه کنن واسه اینه که بدن به اونایی که الان ای دی اس ال ندارن و با دایل آپ کار می کنن
الان طبق آمار حدود 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم و تا وقتی که بیس استفاده از اینترنت در کشور از دایل آپ به ای دی اس ال تغییر نکنه به فکر ارتقاء و بهبود کیفیتش نمیوفتن
حساب کن از نظر اونا الان اون 20 میلیون دایل آپی در اولویتن که بتونن ای دی اس ال داشته باشن یا بهبودکیفیت ما که الان اینترنت پر سرعت تر از دایل آپ داریم

wordship
31-08-2011, 16:23

ایا در پهنای باند چیری هم به نام ترافیک و حجم موجوده؟ مثلا میگن پهنای باند 1 مگ با حداکثر دانلود 100 گیگ؟ اگر اینطوری هست لطف کنید و بگید شاید ما هم فهمیدیم!
همونطوری که در پهنای باند چیری به نام حجم وحود نداره در سرویس های اینا هم نباید چیزی به نام حجم ماهانه و.. وجود داشته باشه
وقتی همه پول نامحدود بدن! به نسبت معقولانه! نه اینطوری که الان هست isp هم پهنای باند میخره به جاش ؛ نمیخواد که مجانی در اختیار ما بزاره! میتونه با سود کمتری هم قانع باشه! که نیست:19:

hasanoooooooo
31-08-2011, 16:29
خب به فرض پهنای باند کشور بشه 500 گیگ، چرا فکر کردی میان همشو بین یه عده ای که الان ای دی اس ال دارن تقسیم کنن؟
از نظر اونا همون 128 از سرمونم زیاده
و هر چقدر که پهنای باند بیشتر تهیه کنن واسه اینه که بدن به اونایی که الان ای دی اس ال ندارن و با دایل آپ کار می کنن
الان طبق آمار حدود 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم و تا وقتی که بیس استفاده از اینترنت در کشور از دایل آپ به ای دی اس ال تغییر نکنه به فکر ارتقاء و بهبود کیفیتش نمیوفتن
حساب کن از نظر اونا الان اون 20 میلیون دایل آپی در اولویتن که بتونن ای دی اس ال داشته باشن یا بهبودکیفیت ما که الان اینترنت پر سرعت تر از دایل آپ داریم

داداش کاملا پستت رو قبول دارم . تازه اینو هم بگم که این شرکتها کل درامدشون از روی فروش پهنای باند 1 گیگ 5000 تومن بوده! اینجوری نه تنها منبع درامدشون از بین میره بلکه تلاششون برای بقا به ضرر مشتری تموم میشه از اونجایی که برای سود کردن تنها راهش محدود کردن سرویسها هست! :2:

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

ایا در پهنای باند چیری هم به نام ترافیک و حجم موجوده؟ مثلا میگن پهنای باند 1 مگ با حداکثر دانلود 100 گیگ؟ اگر اینطوری هست لطف کنید و بگید شاید ما هم فهمیدیم!
همونطوری که در پهنای باند چیری به نام حجم وحود نداره در سرویس های اینا هم نباید چیزی به نام حجم ماهانه و.. وجود داشته باشه
وقتی همه پول نامحدود بدن! به نسبت معقولانه! نه اینطوری که الان هست isp هم پهنای باند میخره به جاش ؛ نمیخواد که مجانی در اختیار ما بزاره! میتونه با سود کمتری هم قانع باشه! که نیست:19:

اینو هم در نظر بگیر که این شرکتا ممکنه یک سقف قرار بدن . مثلا بگن 128 اگه بالای 20 گیگ دانلود کرد سرعتش محدود میهش . ... مثل الان شاتل . داداش چرا این همه اصرار؟ قبول کن که درامد این شرکتها از روی فروش پهنای باند بوده.

wordship
31-08-2011, 16:30
بابا به خانگ که بالای 128 رو نمیدن . من با سرعت 18 اهنگ هم نمیتونم دانلود کنم! خدا رحم کنه بهمون چند تا از بچه های اجنه ریختن تو تاپیک خیلی هم پافشاری میکنن که این طرح اقلاب به پا میکنه!

رقابت کجا بود! این شرکتا برشکست نشن خیلیه! این مخابرات هم همینو میخواد. میخواد خودش به همه سرویس بده زیر نظر خودش باشیم .. همین الان مخابران سرویسهای نامحدودش مگه چه کیفیتی داره؟ سرعتا همشون واقعی هست!

عزیز همچین میگی مخابرات میخواد زیر نظر خودش باشیم که .. هر کی ندونه فکر میکنه میخوایم چیکار کنیم! فکر کردی همین الان نمیدونن داریم چیکار میکنیم تو نت؟ یا میدونی و فکر میکنی بقیه نمیدونن؟
هموم روز ارم نت بودم با اجازت دو دقیقه دیگه وایساده بودم اب میشدم میرفتم زیر زمین! ! جلو همون طرف پس فکر نکنن نمیدونن داریم چیکار میکنیم و خودش هم گفت هز از ماهی یا 15 روزی یه بار تمام ریز کارکرد ها و.. برای سازمان تنظیم مقررات رادیو ارسال میشه! حالا اگر به نظر شما کد گزاری میشه این اطلاعات و .. وی پی ان استفاده کنی دیگه تحت نظر نیستی.. برو دفتز پارس انلاین تا بفهمی چه خبره! . علاوه بر اینکه خودشون میدونن ارسال هم میکنن!

lucky_luke
31-08-2011, 16:37

مگه کسی به isp حجم میفروشه؟؟؟
پهنای باند رو میخره و با یه حاشیه سود به ما میفروشه......همین
محدودیت حجمی هم تنها یه روشه برای بالا بردن ضریب شیرینگ به اعدادی مثل 20 و 30 اونم بدون کاهش سرعت.

شما از رقابت بعد از نا محدود کردن جوری حرف میزنید که همه فکر می کنن ثانیه ای قیمتا میاد پایین و سرعتا میره بالا وقتی من میگم الان هم پس باید رقابت باشه میگی 2مگ میبندن این یعنی رقابت
برادر من 2ساله دارم سرویس 128 میگیرم سرعتم همینه هزینش هم شاید با 2سال پیش 4تومن توی ماه فرق داشته باشه .این رقابت نیست .
و در آخر بگم
دوست عزیز فکر کردی ما سرعت بالا و قیمت پایین نمی خوایم ؟ چرا انقدر با تعصب حرف میزنید ؟ آخه کی بدش میاد؟؟؟
اینجا انگار همه با هم دعوا دارن . خیلی ببخشیدا در مورد هیچی ندونم اینو می دونم تا موقعی که مثل ... به هم می پرید و نظرات خودتونو با تعصب به همه تحمیل می کنید به هیچ جایی نمی رسید (شک نکنید)

من از صبح تا حالا دارم بحث میکنم و با دلیل و استفاده از اطلاعاتم اینکارو کردم
تعصبی هم درکار نبوده و توهین هم نکردم به کسی هرچند که توهین شنیدم....

شما رو نمیدونم ولی شهر ما اول 128 و 128 بود با کیفیت پایین بعد کم کم بعضی شرکتا بهتر شدن و ما هم هی از این isp به اون یکی کوچ کردیم و حالا دیگه هیچ 128ی 128 نیست و تا 200 کیلوبایت هم دانلود داریم توی روز..........

ویرایش: هیچ کس نگفته که یک شبه درست میشه........
ولی به نظر من یک ماه هم طول نمیکشه ....... به همون دلایلی که در مورد پهنای باند گفتم (در حال توسعه پهنای باند هستند) و در ضمن زمزمه هایی شنیده میشن مبنی بر رفع محدودیت 128(از طرف وزارت )

یکی از نماینده های مجلس هم تو یه مصاحبه اعلام کرده بود که میخوان وضعیت اینترنت کشور و نحوه تامین پهنای باند و دلایل انحصاری بودنش رو بررسی کنن

من و شما هم میتونیم این فرایند رو تسریع کنیم نه اینکه بشینیم یه گوشه بگیم :همین خوبه دست بهش نزنید خراب نشه

lucky_luke
31-08-2011, 16:43

حداقل همین چند صفحه آخر رو میخوندی

برای بار 100 دارم میگم:
خودم با سازمان تنظیم مقررات صحبت کردم....قرار نیست سرویس های حجمی برداشته بشه....

amir200812
31-08-2011, 16:50

جناب، موضوع اینه که هیچ ISP نمیتونه اینترنت 1Mbps رو به قیمت 37 تومن به ظریب 1 به 10 بده!
چون اینطوری هزینه ها از قیمت فروش بالاتر میشه! حالا هزینه های خود شرکت هم باید بیای روش!
علاوه بر این هزینه ها هزینه انتقال پهنای باند بین مراکز مخابراتی هم باید حساب بشه!
یعنی باید دور اینترنت بالای 128 رو خط بکشید با این طرح!

درضمن برای اطلاع دوستان میگم، همین حالا در ترکیه هم اینترنت حجمی داره فروخته میشه!

wordship
31-08-2011, 16:58
جناب، موضوع اینه که هیچ ISP نمیتونه اینترنت 1Mbps رو به قیمت 37 تومن به ظریب 1 به 10 بده!
چون اینطوری هزینه ها از قیمت فروش بالاتر میشه! حالا هزینه های خود شرکت هم باید بیای روش!
علاوه بر این هزینه ها هزینه انتقال پهنای باند بین مراکز مخابراتی هم باید حساب بشه!

درضمن برای اطلاع دوستان میگم، همین حالا در ترکیه هم اینترنت حجمی داره فروخته میشه!

عزیز یکی مثل من با همون سرعت 16kb/s هم رازی هستم! و این حرف اخرمه فقط نامحدود باشه! شاید طریقه دانلود شما با من فرق داشته باشه!!
شمایی که میگی برشکست میشن و..
پس توی تهران که سرعت 512 نامحدود حدود 60 kb/s هست وقیمتی برابر با 20800 داره هر ماه > باید مخابرات برشکست شده باشه چون نامحدوده! ...
حالا بازم حرف خودتون رو بزنید!

mhv_kntu
31-08-2011, 17:46

مخابرات داره این کار رو تو خیلی از استان ها می کنه . کجا برشکست شد ؟!
اینجوری ISP ها هستن که بهشون فشار میاد ولی مخابرات توپ هم تکونش نمیده و این 37 تومن هم واسشون زیاده.

SaeedEminem2
31-08-2011, 17:54
عزیز یکی مثل من با همون سرعت 16kb/s هم رازی هستم! و این حرف اخرمه فقط نامحدود باشه! شاید طریقه دانلود شما با من فرق داشته باشه!!
شمایی که میگی برشکست میشن و..
پس توی تهران که سرعت 512 نامحدود حدود 60 kb/s هست وقیمتی برابر با 20800 داره هر ماه > باید مخابرات برشکست شده باشه چون نامحدوده! ...
حالا بازم حرف خودتون رو بزنید!

دوستانه می گم شاید شما تا حالا به صورت دائمی با اینترنت 2 مگ کار نکردی که می گی به 16 راضی هستی
منم وقتی می خواستم ای دی اس ال بگیرم خودم گفتم خوبه سرعتش 16 باشه که یه کم پیج باز کردنش طول بکشه و آدم بتونه وقت بیشتری با کامپیوتر مشغول باشه
وقتی که خواستم از صبانت به شاتل تغییر بدم، اون موقع سر از داون استریم و این حرف ها در نمیاوردم، فکر می کردم سرعتم همون 16 کیلو بایته ولی بی دلیل وقت دانلود تا 240 هم می رسه !
اما بعدا که با این اصطلاحات بیشتر آشنا شدم و رفتم تو کنسول مودم دیدم داون استریمم 2044 بسته شده فهمیدم چرا اون یک ماهی که طول کشید از صبا به شاتل کوچ کنم، با دایل آپ موهام سفید شد و 50 سال پیر شدم !
قبول بفرمایید که واسه کسی که با سرعت بالا وب گردی کرده باشه خود مرگه که یهو بخواد با مثلا 16 یا حتی 50 کیلو بایت کار کنه

251251
31-08-2011, 17:59
کلا یوزرهای جالبی تو انجمن داریم !

یه سری میان میگن من دیروز با خود داش عباس حرف زدم گفتن سرویس حجمی از بین نمیره فقط نامحدود میاد کنارش !! خب پس این بحث شما با ما که موافق حجمی هستیم چیه !! چرا مدام میگید که نامحدود بهتره !! این نظرسنجی ها پس برا چیه ! خب شما برید دنبال کار خودتون نامحدودتون در کنار حجمی بگیرید !

یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده .

akharwarbaz
31-08-2011, 18:11
دوستان انگار یه خبرایی شده ..

amir200812
31-08-2011, 18:14
مخابرات داره این کار رو تو خیلی از استان ها می کنه . کجا برشکست شد ؟!
اینجوری ISP ها هستن که بهشون فشار میاد ولی مخابرات توپ هم تکونش نمیده و این 37 تومن هم واسشون زیاده.

عزیز خوندی من چی نوشتم؟
منم میگم اینطوری ISP امکان دادن اینترنت سرعت بالا رو دیگه نخواهند داشت و عملا از اینترنت ADSL با سرعت دیال آپ استفاده خواهیم کرد!

wordship
31-08-2011, 18:19
دوستانه می گم شاید شما تا حالا به صورت دائمی با اینترنت 2 مگ کار نکردی که می گی به 16 راضی هستی
منم وقتی می خواستم ای دی اس ال بگیرم خودم گفتم خوبه سرعتش 16 باشه که یه کم پیج باز کردنش طول بکشه و آدم بتونه وقت بیشتری با کامپیوتر مشغول باشه
وقتی که خواستم از صبانت به شاتل تغییر بدم، اون موقع سر از داون استریم و این حرف ها در نمیاوردم، فکر می کردم سرعتم همون 16 کیلو بایته ولی بی دلیل وقت دانلود تا 240 هم می رسه !
اما بعدا که با این اصطلاحات بیشتر آشنا شدم و رفتم تو کنسول مودم دیدم داون استریمم 2044 بسته شده فهمیدم چرا اون یک ماهی که طول کشید از صبا به شاتل کوچ کنم، با دایل آپ موهام سفید شد و 50 سال پیر شدم !
قبول بفرمایید که واسه کسی که با سرعت بالا وب گردی کرده باشه خود مرگه که یهو بخواد با مثلا 16 یا حتی 50 کیلو بایت کار کنه
میگم که اهمیتی نداره برام سرعت وبگردیش
این دانلود استریم من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عدد اگر 500 هم بشه برای من ارزشمنده

دوستان خدا کنه این روند ادامه پیدا کنه... به شخصه خیلی خوشحال شدم
عکس

:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از دوست عزیزمون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر اطلاع رسانی

lucky_luke
31-08-2011, 18:21
من که توی همون پست بالای پست شما و چندبار قبل از اون گفتم بحثی بینمون نیست و حرف ما فقط سر سرویسهای نامحدوده.....
ولی شما یه پست زدی و توش با الفظی مثل "جردادن" و "بی منطق"و "جلبک" مارو مزین فرمودی و حرفت هم این بود که سرعت کم میشه........

منم توضیح دادم که سرعت شما سر جاش میمونه نگران نباش و سرعت ماهم به این وضعیتی که شما میگی نمیفته .......همین

حالا هم اومد با همون لحن شیرینت به یه چیز دیگه متهممون میکنی.......

reza_p
31-08-2011, 18:59
من که توی همون پست بالای پست شما و چندبار قبل از اون گفتم بحثی بینمون نیست و حرف ما فقط سر سرویسهای نامحدوده.....
ولی شما یه پست زدی و توش با الفظی مثل "جردادن" و "بی منطق"و "جلبک" مارو مزین فرمودی و حرفت هم این بود که سرعت کم میشه........

منم توضیح دادم که سرعت شما سر جاش میمونه نگران نباش و سرعت ماهم به این وضعیتی که شما میگی نمیفته .......همین

حالا هم اومد با همون لحن شیرینت به یه چیز دیگه متهممون میکنی.......

همچین با اظمینان صجبت میکنی که انگار سیاست کلان شرکت زیر ساخت رو شما تعیین میکنی .
عزیز من شما به عنوان یوزر خانگی جق استفاده از سرویس بالاتر از 128 کیلوبایت نداری ISP ها برای چلب مشتری و زودتر تمام شدن ترافیک میان Down Stream رو بالا میبندن ما هم داریم ازش استفاده میکنیم .
شما به قیمتهای مخابرات نگاه نکن خودشون همه چیز رو در اختیار دارن و میتونن با قیمتهای غیر قابل رقابت سرویس بدن
من به شخصه به هیچ کدوم از آقایون که سیاست گذاری میکنن اعتماد ندارم و میدونم که هیچوقت در جهت منفعت من حرکت نمیکنن .
چه بخوایم و چه نخوایم دید آقایون به مقوله اینترنت امنیتی هست و تا این دید درست نشه همینه .

F R E E M A N
31-08-2011, 19:03
من با اینکه مخالف 100% اینترنت حجمی هستم ولی نسبت به اجرای قانون جدید بسیار بدبینم (مثل هر چیز دیگر این مملکت)
فکر میکنم اینها همه نقشه حکومت برای محدود کردن کاربران اینترنت هستش و گر نه اینها هرگز دلشان به حال ملت نسوخته.

alivw71
31-08-2011, 19:21
[/COLOR]دوستان خدا کنه این روند ادامه پیدا کنه... به شخصه خیلی خوشحال شدم
عکس

:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از دوست عزیزمون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر اطلاع رسانی

اینترانت 128 کیلوبیت 18 هزار تومن:18:

wordship
31-08-2011, 19:23
نه هزارو نهصدو بیست تومان
درست بخونید
ولی درست میگید اینترانت خیلی گرونتره..

mhv_kntu
31-08-2011, 19:26
یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده . بنظر شما این عده چه هدف شومی رو دنبال می کنن ؟

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

چه جالب اینترانت یا همون اینترنت پاک گرونتر از اینترت اعلام شده !!؟

kamran987456
31-08-2011, 19:53
نه هزارو نهصدو بیست تومان
درست بخونید
ولی درست میگید اینترانت خیلی گرونتره..

دوست عزیز یه بار میشه خودتون درست بخونید ؟؟
نوشته که اینترانت 128 کیلوبیت 179000 ریال

تا حالا فکر کنم 5 بار تو این تایپک شده که ایراد گرفتید ولی دیدید که خودتون درست نمیخونید
همون قیمت پهنای 1 مگابایت که شد 1 مگابیت و ........

farzan311
31-08-2011, 19:58
اقا چه خبره اینجا:31:
یه نفر گفت من فکر کردم داره شوخی میکنه:31:
یه نفر منو روشن بکنه:19:

kamran987456
31-08-2011, 19:59
خب اون لیست قیمت صفحه مبهمه !!!
یعنی چی اینترنت پرسرعت حجمی 2 گیگ در ماه !!
پس سرعتش چی میشه ؟
اینترانت هم که خیلی جالبه !!!
حالا مثلا چه کاری میشه با اینترانت کرد که با اینترنت نشه کرد که در ازاش 2 برابر قیمت داشته باشه ؟
فکر نکنم واسه کاربرای خانگی باشه

در اخر هم یه مناسبت نابود شدن اینترنت کشور باید به همه یه تسلیت بگم

lucky_luke
31-08-2011, 20:01
همچین با اظمینان صجبت میکنی که انگار سیاست کلان شرکت زیر ساخت رو شما تعیین میکنی .
عزیز من شما به عنوان یوزر خانگی جق استفاده از سرویس بالاتر از 128 کیلوبایت نداری ISP ها برای چلب مشتری و زودتر تمام شدن ترافیک میان Down Stream رو بالا میبندن ما هم داریم ازش استفاده میکنیم .
شما به قیمتهای مخابرات نگاه نکن خودشون همه چیز رو در اختیار دارن و میتونن با قیمتهای غیر قابل رقابت سرویس بدن
من به شخصه به هیچ کدوم از آقایون که سیاست گذاری میکنن اعتماد ندارم و میدونم که هیچوقت در جهت منفعت من حرکت نمیکنن .
چه بخوایم و چه نخوایم دید آقایون به مقوله اینترنت امنیتی هست و تا این دید درست نشه همینه .

اولا اگه زیر ساخت سیاست کلان داشت اوضاع منو شما خیلی بهتر ازین بود

کلا منظورتون رو که نگرفتم ولی در مورد 128 که دیگه کسی جدیش نمیگیره!!! حتی خود شرکت ها!!!

منم کاربر خونگی نیستم:31: یه نامه سر برگ دار خودم درست کردم یه مهر بی ربط هم زدم زیرش:21: الان شرکتی حساب میشم!!(البته دانشجو هم بودم ولی این روش کمتر وقت میگرفت!)
برا دو تا دیگه از دوستام هم همین کارو کردم البته یکیشون نامه رو نداد و قرار شد بعدن ایمیل کنه....ولی هیچوقت ایمل رو نفرستاد.:20:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی توی تعرفه هایی هم که الان دوستان گذاشتن دقت کنید:
اینترنت پرسرعت با محدودیت حجمی......
اسمی هم از 128 توش نیست .....فکر کنم همین سرویس های محدود فعلی باشه با پهنای باند بالا

minime
31-08-2011, 20:03
X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X
من حالا از سرویس 1Mbps محدود استفاده میکنم!
نسبت اشتراک حداقل 1 به 40 هست! (به گفته مدیر فنی ISP!)
حتی نسبت اشتراک 1 به 100 هم باشه باز از همین سرویس استفاده میکنم!
چون روز ها محدودیت دانلود وجود داره و کسی در طول روز دانلود انجام نمیده و همین باعث میشه ترافیک شبکه بیاد پایین.
و وقتی دارم وبگردی میکنم از سرعت اینترنت 1Mbps بدون مشکل استفاده کنم! چون اگه این 40 کاربر همزمان آنلاین باشند هم ترافیک شبکه در سطح پایینی باقی میمونه چون دیتای سنگینی دریافت نیمشه و حداکثر همون صفحه وب لود میشه!

ولی فرض کنید اینترنت 1Mbps با نسبت اشتراک 1 به 10 باشه و محدودیتی در دانلود نباشه! تصور کنید از این 10 نفر، یکی بخواد 24ساعته دانلود کنه 9 نفر دیگه عملا امکان وبگردی نخواهند داشت!

و اینکه میگند اینترنت 1Mbps برابر با سرعت 128KBps هست! و اگه 10 کاربر داشته باشه به هر کاربر 12.8KBps میرسه، کاملا چرند هست!
چون در شبکه های کامپیوتری موضوعی هست به نام اولویت مکانی، یعنی اگه 10 تا کاربر به صورت هم زمان شروع به دانلود کنند، ممکنه از 128KBps که قراره بین کاربر ها تقسیم بشه، 90 تاش به کاربری برسه که خیلی نزدیک مرکز مخابراتی هست، 30 تا به نفری برسه که کمی دورتر هست! و 8KBps هم باقی بمونه تا 8 نفر دیگه از اون استفاده کنند.

حالا بماند که ISP ها امکان نداره اینترنت 1Mbps رو با نسبت 1 به 10 بدن! چون قیمتی که تایین شده فکر کنم حدود 30 هزار تومن هست، ولی هزینهای که ISP برای یک پهنای باند 1Mbps باید بپردازه بیشتر از 300 400 هزار تومن در ماه هست! یعنی اگه ISP بخواد اینترنت 1 مگ بده باید ضرر کنه!

در کل نظر من اینه که با این کار عملا ISP هارو از دادن سرعت های بالا عاجز میکنند! و احتمالا هدف این طرح هم همین موضوع هست!

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
اینترنت شیلنگ آب نیست که ول کنی تو باغچه هر جا خاکش نرمتر و پست تر بود آب بیشتر بخوره که!
شبکه لایه بندی داره! پروتکل داره! پورت داره! هزار و یک پلیسی میشه روش اجرا کرد.
هویجوری نیست که نسبت 1 به 10 بدن اونی که زودتر دانلود رو زد خط پر بشه بقیه نتونن کار کنن!
ای بابا! نوب بازی در نیارید جان بچتون!

wordship
31-08-2011, 20:04

تا حالا فکر کنم 5 بار تو این تایپک شده که ایراد گرفتید ولی دیدید که خودتون درست نمیخونید

عزیز اول من اون مساله رو شفاف سازی کردم! اما اینجا خوندم جمله ایشون رو ولی اشتباه خوندم یه (ا) رو اشتباه خوندم

lucky_luke
31-08-2011, 20:07
خب اون لیست قیمت صفحه مبهمه !!!
یعنی چی اینترنت پرسرعت حجمی 2 گیگ در ماه !!
پس سرعتش چی میشه ؟
اینترانت هم که خیلی جالبه !!!
حالا مثلا چه کاری میشه با اینترانت کرد که با اینترنت نشه کرد که در ازاش 2 برابر قیمت داشته باشه ؟
فکر نکنم واسه کاربرای خانگی باشه

در اخر هم یه مناسبت نابود شدن اینترنت کشور باید به همه یه تسلیت بگم

همین دیگه سرعتش رو نگفتن خودشونو راحت کردن........فکر نکنم 128 باشه ........احتمالا مثل سرویسهای محدود فعلی باشه......بزودی معلوم میشه

در مورد اینترانت هم که اگه همونی باشه که م فکر میکنم ...فعلا خالیه ولی تا دو ماه دیگه میتونی کلیه قسمت های زلال احکام رو توش پیدا کنی ..دیگه چی میخوای از زندگی؟:8:

minime
31-08-2011, 20:21
من این اطمینانو به شما میدم با توجه ظرفیت اینترنتی کشورمون و ظرفیت مردم اگه همه نامحدود بشه با 128 بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه توی ثانیه دانلود کرد ( در بهترین حالت)
و چون امیدی هم به پیشرفته شدن تجهیزات نیست و شما هم عملاَ نمیتونید شکایت کنید که چرا 128 منو روی 2مگ نبستین !!!!
وضع همینطور میمونه
به خدا فکر هم خوب چیزیه کل اینترنت ایران به یه کابل که از خلیج فارس رد میشه بنده (تا ابد هم همین می مونه)!! انتظار دارید 70میلیون اینترنت 2مگ نا محدود داشته باشن؟؟؟؟؟؟

اینترنت ایران در حال حاضر 6 درگاه داره.

minime
31-08-2011, 20:27
عزیز عجب ذهن فعالی داری!! خداوکیلی زشته برات که این فکر رو میکنی!! اینترنت با کابل وصله؟؟ یعنی ماهواره و ارتباط ماهواره هیچی !! پارس انلاین و... همه دارن برای شرکت ها اینترنت ماهواره ای میبندن اونوقت شما میگی با کابل زیر خلیج فارس وصلیم.. بخدا خجالت بر انگیزه اینو نمیگفتی خیلی سنگین تر بود!
تجیهزات هم این قدری هست که بتونن به حدود 8 تا 10 میلیون ضریب نفوذ اینترنت در ایران سرعتی معادل حداقل 1 مگ در ثانیه بدن! 1mb/s ولی نمیدن!! حالا از چی ترس دارن خدا میدونه..
شما میگی کابل > در صورتی که همه دیتا های ارسالی و دریافتی ای اس پی ها توسط ماهواره صورت میگیره نه اون کابلی که مد نظر شماست!
ضریب نفوذ اینترنت در ایران از کی تا الان شده 70 میلیون؟؟ الله و اعلم.. حتی اگرم بشه به همون نسبتی که پول میگیرن میتونند تجهیزات بیارن! کم سود میکنن؟

اخوی شما یه تحقیقی بکنی بدک نیستا :دی
هیچ سرویس دهنده ای در ایران از سیستم ماهواره ای استفاده نمیکنه چون نقض صریح قانون هست. در ثانی وقتی اینترنت رو میشه روی فیبر با قیمت کمتر تهیه کرد کدوم عقل سلیمی حکم میکنه اینترنت ماهواره ای گرون و با لتنسی بالا خرید که تازه نامتقارن هم هست!
حتی مرکز فیزیک نظری که سالها از سیستم ماهواره ای استفاده میکرد رو مجبور کردن بیاد رو بستر فیبر نوری.

minime
31-08-2011, 20:33
بابا ول کنید این مسائلو و با هم دعوا نکنید چون هیچ فایده ای نداره و چیزی درست نخواهد شد ، خیالتون راحت راحت ..
فقط اینترنت چمدانی رو عشق است
آی دارم کیف میکنم چون اون بالا بالایی ها دارن میسوزن از شدت نگرانی و ترس

دوست عزیز
یکم در مورد این اینترنت چمدونی برامون توضیح میدی ؟
با چمدون میارن ؟ چی چی هست ؟ امکانات دیگه ای هم تو چمدون هست یا نه ؟
چه رنگیه ؟ چند ماه حبس داره ؟ شرایطی هم میدن ؟

moz
31-08-2011, 20:34
یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده .

دقت كنيد اكثر كسايي كه مخالف هستن 128 يا 256 محدود دارن‌. نهايتش ماهي 30 تومن دارن پول نت ميدن مخالف اين طرح هستن !

اما من كه ماهيانه 100 تومن دارم براي 512 نامحدود ميدم چه گناهي كردم كه حق من بايد ضايع بشه ؟
سرعت دانلودم 80 هست ، اما چون با يوزرهاي حجمي Share هستم ، شبها دانلود ميذارن و اينترنت من ميتركه !
سرعت من كه بايد شبانه روز 80 باشه ، روزها 80 هست و شبها 4 !
چون كاربران محترم حجمي 128 ، شبها با سرعت 200 دانلود ميكنن و حق من ضايع ميشه
پس بهتره كه هركس هرچقدر پول ميده همونقدر اينترنت بخوره !

feizol65
31-08-2011, 20:41
دوستان خدا کنه این روند ادامه پیدا کنه... به شخصه خیلی خوشحال شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحظه تحویل سال 0001 ! :31:
آغاز عصر سنگی رو به دوستان تبریک میگم. :5:

اگه منظور همون اینترنت ملی باشه، که من مفت هم باشه، استفاده نمی کنم ! :31:

minime
31-08-2011, 20:43

اون نوشته اینترانت!
ولی منظورش V,.,.,.,P,.,.,.,N هست.
به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.

maklaren
31-08-2011, 20:45
من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!

moz
31-08-2011, 20:48
من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!

خوب 512 بگيريد ماهيانه 20 تومان !
1024 بگيريد ماهيانه 38 تومان !

feizol65
31-08-2011, 21:00
عزیز اول من اون مساله رو شفاف سازی کردم! اما اینجا خوندم جمله ایشون رو ولی اشتباه خوندم یه (ا) رو اشتباه خوندم
امیدوارم (0) ها رو اشتباه نخونده باشی ! :31:

reza_p
31-08-2011, 21:08
دقت كنيد اكثر كسايي كه مخالف هستن 128 يا 256 محدود دارن‌. نهايتش ماهي 30 تومن دارن پول نت ميدن مخالف اين طرح هستن !

اما من كه ماهيانه 100 تومن دارم براي 512 نامحدود ميدم چه گناهي كردم كه حق من بايد ضايع بشه ؟
سرعت دانلودم 80 هست ، اما چون با يوزرهاي حجمي Share هستم ، شبها دانلود ميذارن و اينترنت من ميتركه !
سرعت من كه بايد شبانه روز 80 باشه ، روزها 80 هست و شبها 4 !
چون كاربران محترم حجمي 128 ، شبها با سرعت 200 دانلود ميكنن و حق من ضايع ميشه
پس بهتره كه هركس هرچقدر پول ميده همونقدر اينترنت بخوره !

واقعا لذت برم از منطق درخشان شما ( چون شما از سرویست راضی نیستی بقیه هم باید به پای شما بسوزن در ضمن سرویس من 2 مگ هست) هر چی سر این ملت بیاد حقشه با خودمون دعوا داریم .
یه مقدار اطلاعاتتون رو آپدیت کنی هم بد نیست شما اگه 512 داری جدکثر سرعتت باید 62 باشه نه 80 دل انگیز .
جیگر وقتی قیمتها بیاد پایین و بازار رقابتی نباشه و فقط نور چشمی های آقایون بتونن سرویس بدن بهت میگم .اونوقت هم ببینم میتونی سنگ طرح مسخره آقایون رو به سینه بزنی .

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

اولا اگه زیر ساخت سیاست کلان داشت اوضاع منو شما خیلی بهتر ازین بود

کلا منظورتون رو که نگرفتم ولی در مورد 128 که دیگه کسی جدیش نمیگیره!!! حتی خود شرکت ها!!!

منم کاربر خونگی نیستم:31: یه نامه سر برگ دار خودم درست کردم یه مهر بی ربط هم زدم زیرش:21: الان شرکتی حساب میشم!!(البته دانشجو هم بودم ولی این روش کمتر وقت میگرفت!)
برا دو تا دیگه از دوستام هم همین کارو کردم البته یکیشون نامه رو نداد و قرار شد بعدن ایمیل کنه....ولی هیچوقت ایمل رو نفرستاد.:20:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی توی تعرفه هایی هم که الان دوستان گذاشتن دقت کنید:
اینترنت پرسرعت با محدودیت حجمی......
اسمی هم از 128 توش نیست .....فکر کنم همین سرویس های محدود فعلی باشه با پهنای باند بالا

سیاست داره و خوبش رو هم داره . همچین دارن بازیمون میدن که خودمون خبر نداریم .
برای شما این امکان هست همه که این امکان رو ندارن که با مدرک جعلی سرویس سرعت بالاتر بگیرن .
دردشون اینه که ما داریم مجدودیت رو دور میزنیم و نباید بتونیم هیچ سایتی که مورد علاقه آقایون نیست رو باز کنیم . چه معنی داره وقتی در چنگ نرم هستیم و تحاچم فرهنگیه شما بتونی قیلم یا سریالی بجز سینمای جاج عزت رو ببینی .
به شخصه دارم جدی رو اینترنت نامتقارن ماهواره ای فکر میکنم اگه چند نفر رو پیدا کنم با هم شریکی میگیریم و شبانه دانلود میزنیم .

wordship
31-08-2011, 21:09
امیدوارم (0) ها رو اشتباه نخونده باشی ! :31:

حالا یه صفر تو روند کار زیاد تاثیری نداره! :دی
نه بابا یکی دیگه هم که گفت پهنا هر مگا حدود 400 هست
حالا راستو روغش با مخابرات و این شرکتا

kamran987456
31-08-2011, 21:13
همین دیگه سرعتش رو نگفتن خودشونو راحت کردن........فکر نکنم 128 باشه ........احتمالا مثل سرویسهای محدود فعلی باشه......بزودی معلوم میشه

در مورد اینترانت هم که اگه همونی باشه که م فکر میکنم ...فعلا خالیه ولی تا دو ماه دیگه میتونی کلیه قسمت های زلال احکام رو توش پیدا کنی ..دیگه چی میخوای از زندگی؟:8:
حالا فرضا اگه مثل محدود های فعلی نباشه چی ؟

pcsoft
31-08-2011, 21:15
اگه از اول سرعت ها رو واقعی می دادن و نه فضایی. الان وضعمون این نبود!
که طرف 128 می گیره با 200 دانلود می کنه . اینقدر از این به اون کردن که خودشون هم سر از کار خودشون در نمی ارن.

251251
31-08-2011, 21:19
حالا فرضا اگه مثل محدود های فعلی نباشه چی ؟

هیچی من و شما باید چوب بقیه رو بخوریم :10:
تازه اگر همین سرعت خودمون باشه هم رایگان شبانه ساعتش تقریبا نصف میشه تازه ماهیانه 2000 تومان میفته رو پول سرویس !!

mhv_kntu
31-08-2011, 21:25
اگه از اول سرعت ها رو واقعی می دادن و نه فضایی. الان وضعمون این نبود!
که طرف 128 می گیره با 200 دانلود می کنه . اینقدر از این به اون کردن که خودشون هم سر از کار خودشون در نمی ارن.
نه مشکل اینترنت رایگان شبانست.

اگه ساعات رایگان دانلود وجود نداشت 99درصد کاربرها به 3 گیگ و 5 گیگ در ماه رضایت نمیداد حتی اگه 1 ترابیت سرعت داشت.

به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه. اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !

251251
31-08-2011, 21:33
یه قانون طبیعت هست که میگه انسان برعکس ایرانی همیشه در حال پیشرفته !
دیگه از ملتی که ساعت 5:30 صبح میرن تو صف بانک که یارانه هاشون رو بگیرن نمیشه انتظار بیشتری داشت !
به عصر حجر خوش آمدید !

mr-dion
31-08-2011, 21:39
فکر نکنم اینجوری بشه
128 سرعت دانلودش میشه 1.6 کیلوبایت
اینجوری کسی اینترنت نمیگیره دیگه
یه اهنگ سال 90 میاد, بزاری دانلود سال 91 تموم میشه :31:

blacktiger
31-08-2011, 21:50
من حدود دو ساله از اینترنت مخابرات استفاده میکنم . 128 نامحدود با اشتراک 1 به 10 و قیمت حدود 10 تومن ماهیانه .ولی هیچوقت سرعت دانلودم زیر 15 نبوده. بعد 256 گرفتم با قیمت حدود 13 تومن و هیچوقت سرعت دانلودم زیر 32 نبود. علتش رو دقیق نمیدونم ولی محاسبه شرکتها اینطوری نیست که دقیقا یه لینک 128 رو بین 10 نفر تقسیم کنند . معمولا کل پهنای باند رو تقسیم بر یوزرها میکنند منتهی اونایی که نامحدودن سرعتشون بالاتر از سرویس که خریدن نمیره و اونایی که محدودن سرعت خوبی رو دریافت میکنند تا هرچه زودتر بیان گیگی 5 تومن بسلفن.
علت اینهم که میگم کل پهنای باندشون رو تقسیم میکنند اینه که این مثل یه جریان رودخانه اس و پولش رو چه یوزرها استفاده بکنن چه نکنن قبلا ای اس پی داده پس معمولا سعی میکنن یوزر راضی باشه.

MASOUD_MW2
31-08-2011, 21:59
دوستمون آقای 251251 در نقل قول پست بنده فرموندن شما خوش خیال هستین که فکر میکنید برای 128 نامحدود میان 2 مگ میبندن!!!
اول دوست من خوش خیال شما هستین که همچین فکری کردین بنده هیچوقت اینو نگفتم.
ثانیا در تاپیک قبلی که زده بودم در این مورد بارها اشاره کردم فوقش در اوج رقابت برای پورت 128 کیلوبیت بجای 16 کیلو تا 40 یا 50 کیلو میبندن. یعنی برات 384 یا 512 کیلوبیت میبندن.
ثالثا سرویس های محدود در صورت تصویب توسط رگولاتوری باز هم ارائه خواهند شد فقط این سرویس ها بسیار تفاوت خواهند کرد چون وقتی سرویس 512 نامحدود با 20 تومن ارائه میشه باید سرویس محدود خیلی با کیفیت تر از اون چیزی که امروز هست ارائه باشه.
به هر حال این طرح خیلی به سود خواهد بود.

pcsoft
31-08-2011, 22:05
نه مشکل اینترنت رایگان شبانست.

اگه ساعات رایگان دانلود وجود نداشت 99درصد کاربرها به 3 گیگ و 5 گیگ در ماه رضایت نمیداد حتی اگه 1 ترابیت سرعت داشت.

اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !

اون که بله از اساسی ترین مشکل هاست.
منظورم این بود که این سرعت فضایی دادن هم مشکل برای بقیه کاربرا درست می کنه.
وگرنه در مشکل ها شبانه در راس هستش با اون سرعت افتضاحش.
گفتم شبانه یاد مخابرات قم افتادم شبانه نداره.
الان 1700 مگ از شارژ 4 گیگم مونده موندم من با این تا 20 روز دیگه چطوری سر کنم...!:31:

minime
31-08-2011, 22:11
اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !

مثال بزنم بهتره
مثلا شما یه شرکت داری با چند تا شعبه و یه دفتر مرکزی و سیستم های دبیرخونه , حسابداری , انبارداری تحت شبکه داری و تو همه شعب دوربین مداربسته داری و به دلایل امنیتی نمیخوای از اینترنت برای اتصال اینها استفاده کنی. از این روش استفاده میکنی , یعنی برای خودت یک LAN خصوصی یا یک Virtual Private Network درست میکنی.
نمونش مثلا دفاتر بیمه , دفاتر خدمات تلفنی , بانک ها و ...

reza_p
31-08-2011, 22:18
نمیدونم هر جور فکر میکنم نمیتونم مثل دوستان به این طرح آقایون اعتماد کنم .
امیدوارم حق با دوستان باشه ولی تو این مملکت دیروزت از امروز بهتره .

hadihoseynpur
31-08-2011, 22:37
خدمتتون عرص کنم که اینترنت حجمی تو همه جا هست مختص ایران نیست اما با چنین سرعتو قیمتی نارواست،ولی در کل فعلا حجمی ها خیلی بهتر از نامحدودی است که میخوان بدن ماهانه 10 تومن.چرا بخاطر اینکه با سرعت 16 کیلوبایت برای دانلود یه فایل 700 مگی باید کامپیوترتون 11 ساعت روشن بمونه.بنظر من اینا بیان یه لطفی کنن 4 گیگ ماهیانه بدن با همین سرعت دو مگابیتی صبانت به قیمت 10 تومن.ولی اصل هدف اینه که سرعتو کم کنن که نتونیم دانلود کنیم.

reza_p
31-08-2011, 23:22
دوستمون آقای 251251 در نقل قول پست بنده فرموندن شما خوش خیال هستین که فکر میکنید برای 128 نامحدود میان 2 مگ میبندن!!!
اول دوست من خوش خیال شما هستین که همچین فکری کردین بنده هیچوقت اینو نگفتم.
ثانیا در تاپیک قبلی که زده بودم در این مورد بارها اشاره کردم فوقش در اوج رقابت برای پورت 128 کیلوبیت بجای 16 کیلو تا 40 یا 50 کیلو میبندن. یعنی برات 384 یا 512 کیلوبیت میبندن.
ثالثا سرویس های محدود در صورت تصویب توسط رگولاتوری باز هم ارائه خواهند شد فقط این سرویس ها بسیار تفاوت خواهند کرد چون وقتی سرویس 512 نامحدود با 20 تومن ارائه میشه باید سرویس محدود خیلی با کیفیت تر از اون چیزی که امروز هست ارائه باشه.
به هر حال این طرح خیلی به سود خواهد بود.

خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم

minime
31-08-2011, 23:55
دوست عزیز reza_p همونطور که بر نظر خودتون محق هستین و از اون دفاع میکنید برای نظر دیگران هم ارزش قائل بشید و از بی احترامی به "مخالفین نظر خودتون" پرهیز کنید.
آمار این نظرسنجی در بالای همین صفحه بهترین گواه هست.

موفق باشید

MASOUD_MW2
01-09-2011, 00:04
خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم
آدم بسیار بی ادپ و بی نزاکتی هستی پسر جان.
اینجا فضای مجازی هست وگرنه در دنیای واقعی هرکی روبه روم اینجوری باهام حرف بزنه (در صورتی که من احترامشو نگه داشتم) 2 تا میخوابونم دم گوشش تا عمر داره یادش نره.
اما جواب حرفت:
میشه برای جلب نظر کسانی که سرعت بالا لازم دارن مثلا یه سرویس بذارن با سرعت 4 یا 5 مگ و محدودیت مثلا 20 یا 30 گیگ در ماه. با هر گیگ اضافه 2 یا 3هزار تومان! االبته اینو همینجوری مثال زدم.
در ضمن شما فرموندین حرف هایی که در تخیلات ذهنی بنده میگدره!!! میشه بگید کدوم یک از حرف های من تخیلی بوده تا در موردش مردونه قانعتون کنم؟ در کمال احترام مثل 2 تا مرد میخوام باهاتون حرف بزنم نه مثل بچه های دبستان کل کل و فحش بازی و...

amir200812
01-09-2011, 00:35
آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
اینترنت شیلنگ آب نیست که ول کنی تو باغچه هر جا خاکش نرمتر و پست تر بود آب بیشتر بخوره که!
شبکه لایه بندی داره! پروتکل داره! پورت داره! هزار و یک پلیسی میشه روش اجرا کرد.
هویجوری نیست که نسبت 1 به 10 بدن اونی که زودتر دانلود رو زد خط پر بشه بقیه نتونن کار کنن!
ای بابا! نوب بازی در نیارید جان بچتون!

جنااااااااااااااااااااااا اااااااااب
چیزی به نام اولویت مکانی شنیدی تا حالا!!!!
یه نگاه به داخل مودم ADSL بنداز! میبینی که کیفیت سیگنال دریافتی از مرکز مخابراتی رو نوشته! هر چه فاصله بیشتر باشه این کیفیت میاد پایین و کسی که کیفیت سیگنال بالاتری داره اولویت بیشتری در مصرف پهنای باند خواهد داشت!

درضمن لازم نیست توضیح بدید که شبکه از چه چیز هایی تشکیل شده، خودم 3 ساله دانشجوی IT هستم و خوب به این چیزا آشنایی دارم!

Kaptian Black
01-09-2011, 00:58
تا این تفرقه ها بین مردم هست و همه یک هدف مشخص نداریم نون اون بالایی ها تو روغنه ! کارشون درسته مردمو با این چرت و پرتا میندازن جون هم خودشون حالشو میبرن !!

moz
01-09-2011, 01:01
درضمن لازم نیست توضیح بدید که شبکه از چه چیز هایی تشکیل شده، خودم 3 ساله دانشجوی IT هستم و خوب به این چیزا آشنایی دارم!
ما نيز سيسكو داريم :دي

امروز زنگ زدم شاتل ، در مورد سرعتها پرسيدم در جواب اينو بهم گقتن :
سرعت ها به صورت واقعي ارائه ميشه

نظر من : اينطوري حداقل براي كساني مثل من كه نامحدود دارن خيلي بهتره ، براي بار 1000 ام ميگم ، من ماهيانه دارم 93 تومن ميدم ، 512 نامحدود دارم ،‌512 نامحدود سرعت 60 بايد داشته باشه كه با سرعت تشويقي ، سرعتم 80 ، 90 هست
اگه سرعت واقعي بشه ، من با 73 تومن ، سرعت 200 به بالا دارم !

در مورد ضريب اشتراك پرسيدم ، گفتن اين ضريب براي كاربراني هست كه قوانينشون ، fair نميدونم چي چي ، رو نقض ميكنن ، اينها 1 به 10 ميشن !

spiky
01-09-2011, 01:02
دوست عزیز reza_p همونطور که بر نظر خودتون محق هستین و از اون دفاع میکنید برای نظر دیگران هم ارزش قائل بشید و از بی احترامی به "مخالفین نظر خودتون" پرهیز کنید.

موفق باشید
من هم معتقدم که reza_p درست میگه و این نظرسنجی هم پشیزی ارزش نداره چون ثابت شده که ملت ایران همه کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن در این مورد هم زیاد توضیح دادم ولی "نرود میخ آهنین در سنگ"

alireza20202003
01-09-2011, 01:25
چرا دوستان هنوز به جر و بحث ادامه ميدين ، يكم صبر كنين تا ببينيم نتيجه اين خبر چيه چون اونطور كه اين خبر ميگه شنبه صبح بايد شاهد باشيم كه مثلا داتك 128 نامحدود 30 تومنيشو بده 10 تومن:

بعدش می‌تونيم در تاپيكی كه به احتمال زياد با عنوان "از نتايج قانون نامحدودی اينترنت راضی هستين يا نه؟" خواهد بود به بحث بپردازيم.

minime
01-09-2011, 02:35
جنااااااااااااااااااااااا اااااااااب
چیزی به نام اولویت مکانی شنیدی تا حالا!!!!
یه نگاه به داخل مودم ADSL بنداز! میبینی که کیفیت سیگنال دریافتی از مرکز مخابراتی رو نوشته! هر چه فاصله بیشتر باشه این کیفیت میاد پایین و کسی که کیفیت سیگنال بالاتری داره اولویت بیشتری در مصرف پهنای باند خواهد داشت!

این اولویت خدادادیه ؟

واقعا ؟ IT ? پس بحثی نداریم , شما درست میگی :دی

minime
01-09-2011, 02:56
من هم معتقدم که reza_p درست میگه و این نظرسنجی هم پشیزی ارزش نداره چون ثابت شده که ملت ایران همه کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن در این مورد هم زیاد توضیح دادم ولی "نرود میخ آهنین در سنگ"

شاید درست بگه! شاید هم نه! ولی این راه ابراز عقیده نیست!
"ملت ایران" ؟؟ کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن؟! معذرت میخوام شما جزو کدوم ملتین احیانا" ؟ یا شما جزو خواص هستین که میخوان میخ آهنی رو بزور فرو کنن تو سر سنگی "ملت ایران"!؟
بیا پائین یکم از دید ما سطحی اندیشان بی خرد به قضیه نگاه کن...
من بابت سرویس 256 محدود پول میدم , سرعتم حدود 1 مگابیت هست در طول روز , که اگر سرعت واقعیم هم باشه یعنی همون حدود 30 کیلوبایت در ثانیه برام کاملا خوب هست.
کارم با اینترنت وبگردی و بازی آنلاین هست
حجمم رو تا حالا نشده تموم کنم و برم حجم دوباره بخرم
ولی
شب مثلا میخوام برم رو یه سرور خارجی بازی کنم! ساعت 1 شب باید کامپیوتر رو ببوسم و بزارم کنار چون پینگم به شدت میره بالا و عملا نمیتونم بازی کنم , میدونی چرا ؟ حتما میدونی ! چون اون ساعت دانلود مجانی میشه و پهنای باند سرویس دهنده پر میشه و من که انتظار دارم به من هم به اندازه بقیه کاربرا اهمیت داده بشه سرخورده میشم.
واسه من که احتیاجی به سرعت زیاد ندارم و در عوض پینگ و لتنسی مهمه بهترین راه حل اینه که اون بازه زمانی 1 شب تا 6-7 صبح دانلود کمتری صورت بگیره , با اینترنت نامحدود و واقعی شدن سرعتها دیگه 24 ساعت شبانه روز میشه دانلود مجانی , دیگه فشاری روی اون ساعتها نیست دیگه ساعت پیک شبکه 1 شب تا 6-7 صبح نیست , این 5-6 ساعت پخش میشه رو کل روز و شب و لتنسی میاد پائین که خواسته من و خیلیهای دیگه ست.
همونطور که شما غصه خودت رو میخوری که میخوای همه چیز برات پرفکت باشه من هم سنگ خودم رو به سینه میزنم!
این به نظر شما اشکالی داره ؟ آیا این دلیل میشه که کسی من و امثال من رو احمق و سنگ سرخطاب کنه ؟

B.J.U
01-09-2011, 03:47
منم موافقم اگر نا محدود بکنن قطعا سرعت و پینگ پیادار میمونه و هرکسی سرعت واقعی داره نه اینکه من برای 512 ماهی 45 تومن میدم برای 60 کیلو ولی طرف ماهی 20 تومن میده برای 128 که 240 کیلو سرعت داشته باشه

nitro
01-09-2011, 04:02
اصلا قابل هضم نیست واسم این قضیه
نمیفهمم این کار کجاس در راستای کمک به حقوق مشتریه؟
یعنی واقعا سرعت ها اینقدر کاهش پیدا میکنه ؟ یا فقط یه فرضیست؟
منطق ماجرا که اینو میگه اما در عمل چطور میشه الله اعلم

Atusa 021
01-09-2011, 05:24
نامحدود بكنن ، سرعت رو هم افزايش بدن ، گيرالكي هم ندن .
اين ميشه كمك به حقوق مشتري

M e i s a m
01-09-2011, 06:07
اونایی که دارن و از این ضریب اشتراک هم دارن استفاده میکنن میگن که نه کم نمیشه
و اصلا عقلانی هم نیست اخه نمیشه که سرعت 1.6 و امثالهم...

در کل نظرات خیلی مختلفه و هر کی به هر نحوی میاد کل اسلام و مسلمین و خدا و قوانین اعداد و مملکت و نظر سنجی و همه چی رو یک تنه رو انگشت کوچیکش میبره بالا میزنه زمین و فقط حرف خودشو قبول داره

راحت بگم فرهنگ ها خیلی با هم فاصله دارن اگر چه عموما دیگه از سن بچگی درومدن ولی جا افتادن یه سری چیزا زمان میبره از جمله همین اینترنت و مسائلی که داره

اگه تو صفحات تاپیک هم بگریدید میبینید که یه سری پی دانلود های کوچیک هستن و یه سری بزرگ و یه سری هم وبگردی و بازی خب وقتی همه مجبور باشیم یه نوع خاص تعرفه استفاده کنیم معلومه نارضایتی هم توش زیاده کسی این رو نقض نمیکنه ولی با اضافه شدن تعرفه های نا محدود یه قدم به سمت بهبود شرایط فعلی میریم و به نفع هممونه ولی این که بیایم با توجه به استفاده ای که داریم فقط سنگ خودمون رو به سینه بزنیم یعنی همین که از 100 چیز استفاده میکنیم که مثلا امشب 100 مگ بیشتر بگیریم... خب این بدی تعرفه محدود نیست؟ و اینکه از ساعت 10 باید رو سیستم رو بفرستیم خواب 7 پادشاه رو ببینه؟
و از طرفی کسی که کارش دانلود 4 تا اهنگه و به اندازه ی ماهی ناچارا چند گیگ دریافت میکنه و نمی خواد سرعتش بجای 200 بشه 20 خب این اشکال تعرفه نا محدود نیست؟
کل تاپیک شده اثرات و نتایج تغییرات در راه برای اقشار مختلف و نتیجه گیری

ولله هممون اینها رو قبول داریم ولی وایسید تا ببینیم چی پیش میاد تو یک هفته پیش رو
و اینم بگم که طبق اعلام خودشون اگر قرار باشه نا محدودی داشته باشیم محدودی هم خواهیم داشت خیالتون راحت و ترو قران دیگه نگید 128 تقسیم بر 8 میشه 16 حالا تقسیم بر 10 1.6 ای وای بد بخت شدیم و... من دَ بیلیرم دو 2 تا 4 تا شمایی که این حرفو میزنی گوش نمی کنی که چی دارن جوابت رو میدن و فکر نمی کنی که ایا امکان داره همچین چیزی یا نه؟ ایشالا خیلی سرو کارت با عقل زیاده دیگه خب یکم فکر کن و امید به بهبود اوضاع هم داشته باش عزیزم... یا اینکه الانم داری کارهایی قبل از عروجت رو میکنی...؟!

اخه یکی هم نیست بگه برادران از کل کشور جمع شدید اینجا با سرعت ها و حجم ها و شرایط مختلف مکانی درامد های مختلف شرایط محیطی و خانوادگی مختلف و... فقط و فقط هم میخواید حرف خودتونو به کرسی بنشونید؟

اگر محدود میخواید خب تعرفه هاش چه سازمان نمی دونم چی چی بگه چه نگه حذف نخواهند شد و مطمئنا برای این که یه سری برن تعرفه ی محدود با گیگی 5 تومن بگیرن مزایای خاصی براشون میذارن مثلا سرعت همه رو میکنن 250ک یا... و همچنین در مورد محدود ها.

بخوام مثال بزنم از خودم کارم دانلودی زیاد نیست و دارم ماهی 9 تومن میدم اینترنت 240 ک میگیرم و ماهی 2 گیگ ولی بازم به وب گردی نمیرسه چه برسه به بازی و دانلود و امثالهم و کلی سر شارژ پیاده میشم و از همه چیز میزنم چون نمیتونم نا محدود داشته باشم با اینکه تا حالا هیچ یکدونه فیلم هم از اینترنت نگرفتم و پرونده افتخاراتم خالیه حالا منم باید بیام یه گوشه دعوا رو بگیرم و کاسه منم منم بگیرم دستم یا بیام این جا 200 بار بگم 128 تقسیم بر 8 دوباره بر 10... یا بیام بگم هم باید نا محدود شه هم مفت شه هم سرعت بشه 100 مگ هم شب که شد سرعت بشه 500 مگ و اصلا منننن مخالفم با همتون هم دعوا دارم :d یا اینکه به فکر بهبود و پیگیری باشم؟

والا لاقل هیچی هم که از دستم نیاد این چیزایی که گفتم رو قبول دارم و درک میکنم تا جایی که بتونم

یک سریتونم که یه تنه میاید و میگید اقا برو از اشتراک شکایت کن ما هم هواتو داریم فقط سرعت رو زیاد کن و فقط بده به خود خود خود خود خودم که دانلود کنم خب این یعنی فرهنگ لازم رو نداریم و قسمت اعظمش تقصیر خودمون نیست متأسفانه...

ببخشید طولانی شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم عریضه خالی نباشه!

hamed_totally
01-09-2011, 08:20
دوستان عزیزی که در موافقت با این طرح رای میدن لطفا به حداقل و حداکثر سرعت ها هم توجه داشته باشن

سرعت 128 تا 16 !!!!!!!

من همین الان با نامحدود 128 ، سرعت دانلودم 30kb
سرویس های حجمی هم بین 50 تا 60

ولی طبق بخشنامه سازمان تنظیم مقررات برای سرویس های 128 حداکثر 16kb در نظر گرفته شده

هدف اصلی از این طرح باز هم کند کردن اینترنت ایرانه
چون خود شرکت های isp هم براشون به صرفه نیست که سرویس نامحدود رو با سرعت بالا بدن

wordship
01-09-2011, 08:41
با سلام

خب دوستان بهتره جرو بحث رو در این زمینه تموم کنیم چون مثل اینکه واقعا این طرح در دستو کار قرار داره و مخابرات و سازمان رگلاتوری هم سفت و سخت ازش حمایت کردن .

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.
-------------------------------علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
منبع معتبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...

حالا یا سرعت کم میشه و یا زیاد میشه و شایدم دست نخوره این طرح داره اجرا میشه ... و به امید خدا که هر چه زود تر به شیراز هم برسه.

moz
01-09-2011, 09:34
سايت شاتل داون شد
مثل اينكه شاتل هم داره تغيير ميده

MASOUD_MW2
01-09-2011, 09:40
آیا میدونستین سر ما چند سال کلاه کذاشتن؟!!! طبق این قانون که 2 یا 3 سال از ابلاغش میگذره شرکت ها برای سرویس محدود باید فقط حجم دانلود رو در نظر میگرفتن نه دانلود + آپلود!!!!

SevenCity
01-09-2011, 09:40
اینجا فضای مجازی هست وگرنه در دنیای واقعی هرکی روبه روم اینجوری باهام حرف بزنه (در صورتی که من احترامشو نگه داشتم) 2 تا میخوابونم دم گوشش تا عمر داره یادش نره.
اما جواب حرفت:
میشه برای جلب نظر کسانی که سرعت بالا لازم دارن مثلا یه سرویس بذارن با سرعت 4 یا 5 مگ و محدودیت مثلا 20 یا 30 گیگ در ماه. با هر گیگ اضافه 2 یا 3هزار تومان! االبته اینو همینجوری مثال زدم.
در ضمن شما فرموندین حرف هایی که در تخیلات ذهنی بنده میگدره!!! میشه بگید کدوم یک از حرف های من تخیلی بوده تا در موردش مردونه قانعتون کنم؟ در کمال احترام مثل 2 تا مرد میخوام باهاتون حرف بزنم نه مثل بچه های دبستان کل کل و فحش بازی و...

با بعضی ها نباید اصلا حرف زد ایشون تو تایپیک های ISPهای دزد باتوم به دست میفتن به جون یوزرهای معترض، شعبان بی مخ که میگن همینه دیگه، فقط باید ignore کرد اینارو
این آمار نظرسنجی هم سوز داره برای بعضیا

wordship
01-09-2011, 09:55
سايت شاتل داون شد
مثل اينكه شاتل هم داره تغيير ميده
سالمه که سایتش.. قیمت هاشم هنوز تغییری نکرده ولی باید تغییر بده...

Miss P30WORLD
01-09-2011, 09:56
اينترنت که فقط دانلود نيست
بريد فيلماي چرندتونو که تو ساعات شبانه دانلود ميکنيد و مزاحم ديگران ميشيد بدين بعضيا دانلود ميکنن با ارزونترين قيمت فقط لينک بدين بهشون براتون دانلود ميکنن

مرگ بر اينترنت کيلويي حجمي

4Charkh
01-09-2011, 09:58
منم با اینرنت نا محدود موافقم
اصلا چه معنی داره اینترنت محدود باشه ؟
مخابرات هم شورشو درآورده این داداها چیه دیگه

golmohammadi
01-09-2011, 09:59
شاید درست بگه! شاید هم نه! ولی این راه ابراز عقیده نیست!
"ملت ایران" ؟؟ کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن؟! معذرت میخوام شما جزو کدوم ملتین احیانا" ؟ یا شما جزو خواص هستین که میخوان میخ آهنی رو بزور فرو کنن تو سر سنگی "ملت ایران"!؟
بیا پائین یکم از دید ما سطحی اندیشان بی خرد به قضیه نگاه کن...
من بابت سرویس 256 محدود پول میدم , سرعتم حدود 1 مگابیت هست در طول روز , که اگر سرعت واقعیم هم باشه یعنی همون حدود 30 کیلوبایت در ثانیه برام کاملا خوب هست.
کارم با اینترنت وبگردی و بازی آنلاین هست
حجمم رو تا حالا نشده تموم کنم و برم حجم دوباره بخرم
ولی
شب مثلا میخوام برم رو یه سرور خارجی بازی کنم! ساعت 1 شب باید کامپیوتر رو ببوسم و بزارم کنار چون پینگم به شدت میره بالا و عملا نمیتونم بازی کنم , میدونی چرا ؟ حتما میدونی ! چون اون ساعت دانلود مجانی میشه و پهنای باند سرویس دهنده پر میشه و من که انتظار دارم به من هم به اندازه بقیه کاربرا اهمیت داده بشه سرخورده میشم.
واسه من که احتیاجی به سرعت زیاد ندارم و در عوض پینگ و لتنسی مهمه بهترین راه حل اینه که اون بازه زمانی 1 شب تا 6-7 صبح دانلود کمتری صورت بگیره , با اینترنت نامحدود و واقعی شدن سرعتها دیگه 24 ساعت شبانه روز میشه دانلود مجانی , دیگه فشاری روی اون ساعتها نیست دیگه ساعت پیک شبکه 1 شب تا 6-7 صبح نیست , این 5-6 ساعت پخش میشه رو کل روز و شب و لتنسی میاد پائین که خواسته من و خیلیهای دیگه ست.
همونطور که شما غصه خودت رو میخوری که میخوای همه چیز برات پرفکت باشه من هم سنگ خودم رو به سینه میزنم!
این به نظر شما اشکالی داره ؟ آیا این دلیل میشه که کسی من و امثال من رو احمق و سنگ سرخطاب کنه ؟

این بالا سر منم میاد
منم گاها با دوستام از تورکیه گیم میزنم
اونا هم ساعتشون 1.5 ساعت عقبتر از ایران هست
یعنی اونا مثلا شب ساعت 12 یا 1 اینا ان میشند که تقریبا میشه شروع دانلود شبانه ما
و ساعت 2 سرعت و پینگ به شدت افت میکنه
طوری که میگم بابا دانلود نخواستیم حداقل از وبگردیمون نمونیم و ....
دیشب یکی بهم گفت سیستمو ریست کنم کمی لگ دارم
نتونستم بگم حدود 1 ماه هست سرعتها خراب شده
تازه باور کردنش هم براشون سختی وقتی سرعت اینترنت گوشیشون 8 مگ هست و از سرعت اینترنت اکثر دانشگاههای ما بیشتره ...

reza_p
01-09-2011, 10:04
با بعضی ها نباید اصلا حرف زد ایشون تو تایپیک های ISPهای دزد باتوم به دست میفتن به جون یوزرهای معترض، شعبان بی مخ که میگن همینه دیگه، فقط باید ignore کرد اینارو
این آمار نظرسنجی هم سوز داره برای بعضیا

کجا من بدون مدرک حرف زدم .
هروقت در مورد آسیا تک صحبت کردم با تست سرعت SpeedTest بوده و یا گزارش حجم دانلود . هر برچسبی که میخوای بزن برام اصلا مهم نیست شما و دوستانتون فقط اونیکه دوست دارید رو میشنوید . تجربه نشون داده بحث کردن با شما بی نتیجس .
اینم گزارش مصرف حجم من از تاریخ 5/12
حتما این ساختگیه یا من حقوق بگیر اسیاتک هستم .
سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ در 1 ماه گذشته 121 گیگ دانلود رایگان داشتم . قابل توجه اونهائیکه میگن برن از بقالی یا هر جائی بگیرم اینها همه فیلم HD هستش . شما به من آدرس بده فیلمهای قبل از سال 2000 رو از کجا HD شو پیدا کنم من برم با قیمت مناسب بخرم برای دانلود این فیلمها بجز هزینه استهلاک کامپیوتر و برق 30 هزار تومان فقط برای مستقیم کردن لینکها مصرف شده .
وقتی پولش رو میدم حق دارم هرجور دوست دارم از سرویس استفاده کنم و به کسی ارتباط نداره که چی دانلود میکنم و کی دانلود میکنم .
isp باید بستر مناسب رو فراهم کنه اونهائیکه ناراضین عوض اینکه یقه من یا امثال من رو بگیرن که چرا شبانه دانلود میکنی برن یقه isp رو بگیرن

reza_p
01-09-2011, 10:13
اما جواب حرفت:
نمیدونم کدوم قسمت حرف من رو شما به عنوان بی احترامی در نظر گرفتید شاید نقل قول از انیشتن باشه ولی واقعیتیه که برای همه ما ( خودم رو هم دارم میگم ) صادقه بهتره اون کشیده آبدار رو به موقعش خرج کرده باشه و نگه داری برای مسائل مهمتر ازش استفاده کنی .
دوتا مثال براتون از گفته هاتون رو میارم :
در مورد نوع سرویسم هم متاسفانه نقل قولی که بهش جواب دادم توی پست نیومد .
بحث من و شما یا با هرکسی بیفایدس و کاری که دوست داشته باشن انجام میدن .
شما میگی بهش امیدواری و من میگم نه گذر زمان نشون میده نظر کدوممون درستره .

F R E E M A N
01-09-2011, 11:08
ای کسانی که فقط نگران دانلود شبانه رایگان هستید تا میتونید دانلود کنید که روزهای خوشتان رو به پایان است!

mhv_kntu
01-09-2011, 11:20
اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.
-------------------------------علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.چه خبر باحالی !!
خوب این دستور رو که 3 سال پیش هم دادن به ISP ها و هیچ اتفاقی نیفتاد چه ضمانتی هست که الان بیفته ؟؟! جالبه دستورات دولتی رو اگه شرکت ها اجرا نکنن بعد 3 سال تازه ابلاغیه دوم که یکم سفت و سخت تر هست رو میگیرن احتمالا بعد 2 سال دیگه ابلاغیه سوم بعد یک دو سال بعد هم اخطاریه اول و .... n سال بعد دستور نصفه نیمه اجرا میشه ! قانونمندی رو عشق است.

ISP ها عمرا تو چند روز نمی تونن تغییرات گسترده بدن . فقط باید منتظر موند ببنیم جواب ISP ها برای پیچوندن چی هست.

SaeedEminem2
01-09-2011, 13:41
یه سئوال
دقیقه 80 روز پیش با شاتل 1 ساله تمدید کردم، اما سرعتم 2مگه، حالا این 9 ماهی که مونده اگه بخواد سرعت بشه 16 تکلیف چیه؟
یعنی به قرار دادهای قبلی چطور می خوان متعهد بمونن؟
البته تعهد کلا واژه ی غریبیه در این وادی، اما...
البته اگه دست های پشت پرده بذاره و به آی اس پی ها فشار نیارن که حتما باید سرعت قانونی بشه، فکر می کنم امکانش باشه در مناطقی که ترافیک کم تره و پهنای باند خالی دارن، همچنان سرعت رو بالاتر ارائه کنن
اما اگه بخواد همه جا مثل مخابرات بشه که باید فاتحه ی اینترنتو خوند

amir200812
01-09-2011, 13:41
من ماهيانه دارم 93 تومن ميدم ، 512 نامحدود دارم ،‌512 نامحدود سرعت 60 بايد داشته باشه كه با سرعت تشويقي ، سرعتم 80 ، 90 هست
اگه سرعت واقعي بشه ، من با 73 تومن ، سرعت 200 به بالا دارم !
!

عزیز حداکثر سرعت رو در نظر نگیر، ممکنه سرعتت همون حداقل باشه ها! 73 تومن بدی و با سرعت 25.6 دانلود کنی! اینم ممکنه نه؟

این اولویت خدادادیه ؟

واقعا ؟ IT ? پس بحثی نداریم , شما درست میگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی چی خدادادیه؟ دارم میگم هر چه فاصله بیشتر باشه از مرکز مخابراتی اولویت کمتر میشه، و کسی که نزدیکتر هست کیفیت سیگنالش بیشتره و اولویت بالاتری نسبت به بقیه خواهد داشت!

clickestan
01-09-2011, 13:59
مسئله اصلی دانلود نیست سرعته
سرعت کم بشه نه میتونی بازی آنلاین کنی / هم وقتت گرفته میشه / هم هزینه اشتراک رو به خاطر نامحدود بودن میبرن بالا/

mr-dion
01-09-2011, 14:09
اینجوری که اینا گفتن با 2مگ باید سرعت دانلود بشه 25
خوب فاتحه اینترنت خونده میشه که

wordship
01-09-2011, 14:09
چه خبر باحالی !!
خوب این دستور رو که 3 سال پیش هم دادن به ISP ها و هیچ اتفاقی نیفتاد چه ضمانتی هست که الان بیفته ؟؟! جالبه دستورات دولتی رو اگه شرکت ها اجرا نکنن بعد 3 سال تازه ابلاغیه دوم که یکم سفت و سخت تر هست رو میگیرن احتمالا بعد 2 سال دیگه ابلاغیه سوم بعد یک دو سال بعد هم اخطاریه اول و .... n سال بعد دستور نصفه نیمه اجرا میشه ! قانونمندی رو عشق است.

ISP ها عمرا تو چند روز نمی تونن تغییرات گسترده بدن . فقط باید منتظر موند ببنیم جواب ISP ها برای پیچوندن چی هست.

از این خبرای با حال که زیاد داریم... ولی این بار مسئله رو شفاف سازی هم کردن :دی
یکی از شرکت ها هم که توی صفحه قبل دوستان گزاشته بودن به این قانون احترام گزاشته و عملیش کرده
این هم ادرس سایتش":
حالا این فقط یکی هست اما به مرور زیاد تر میشن احتمالا تا هفته دیگه شرکت های بزرگی مثل شاتل و پارس و اسیا هم یه کاری بکنن

amirkalak6
01-09-2011, 14:19
این شرکتی که شما گذاشتی برای شهرستانه منکه چشمم اب نمیخوره شاتل همچین کاری کنه

wordship
01-09-2011, 14:22
این شرکتی که شما گذاشتی برای شهرستانه منکه چشمم اب نمیخوره شاتل همچین کاری کنه

رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.
حالا یا نامحدود میکنن یا زورشون میچربه و نمیکنن

golmohammadi
01-09-2011, 14:23
کجا من بدون مدرک حرف زدم .
هروقت در مورد آسیا تک صحبت کردم با تست سرعت SpeedTest بوده و یا گزارش حجم دانلود . هر برچسبی که میخوای بزن برام اصلا مهم نیست شما و دوستانتون فقط اونیکه دوست دارید رو میشنوید . تجربه نشون داده بحث کردن با شما بی نتیجس .
اینم گزارش مصرف حجم من از تاریخ 5/12
حتما این ساختگیه یا من حقوق بگیر اسیاتک هستم .
سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ در 1 ماه گذشته 121 گیگ دانلود رایگان داشتم . قابل توجه اونهائیکه میگن برن از بقالی یا هر جائی بگیرم اینها همه فیلم HD هستش . شما به من آدرس بده فیلمهای قبل از سال 2000 رو از کجا HD شو پیدا کنم من برم با قیمت مناسب بخرم برای دانلود این فیلمها بجز هزینه استهلاک کامپیوتر و برق 30 هزار تومان فقط برای مستقیم کردن لینکها مصرف شده .
وقتی پولش رو میدم حق دارم هرجور دوست دارم از سرویس استفاده کنم و به کسی ارتباط نداره که چی دانلود میکنم و کی دانلود میکنم .
isp باید بستر مناسب رو فراهم کنه اونهائیکه ناراضین عوض اینکه یقه من یا امثال من رو بگیرن که چرا شبانه دانلود میکنی برن یقه isp رو بگیرن
خوش به حالت(حال فعلی) که انقدر دانلود میکنی
یعنی شما هر شب 4 گیگ دانلود کردین ؟
هرچند کمی بعیده به هر حال اینطور باشه عالیه
ما نصف اینم نمیتونیم

مسئله اصلی دانلود نیست سرعته
سرعت کم بشه نه میتونی بازی آنلاین کنی / هم وقتت گرفته میشه / هم هزینه اشتراک رو به خاطر نامحدود بودن میبرن بالا/
البته تا جایی که من میدونم برای اکثر بازیهای آنلاین پینگ مهمه تا سرعت (البته نه همه)

اگر سرعتها نامحدود بشه و هنوز اون قانون مضخرف که میگه بالای 128 برای کاربر خانگی کافیه اونم عوض نشه از بدخبتی هم رد میشه
پس پیشاپیش من یک عدد فاتحه الان میخونم :41:
غم آخرمون باشه :41:

alivw71
01-09-2011, 14:29
از این خبرای با حال که زیاد داریم... ولی این بار مسئله رو شفاف سازی هم کردن :دی
یکی از شرکت ها هم که توی صفحه قبل دوستان گزاشته بودن به این قانون احترام گزاشته و عملیش کرده
این هم ادرس سایتش":
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا این فقط یکی هست اما به مرور زیاد تر میشن احتمالا تا هفته دیگه شرکت های بزرگی مثل شاتل و پارس و اسیا هم یه کاری بکنن
مخابرات ما رو هم پوشش میده خیلیلی خوبه. عاللللللللللللللللللیه.
همون قیمت های مخابراته نه بیشتر نه کمتر.

alivw71
01-09-2011, 14:36
درکنار سرویس های نا محدود سرویس های محدود هم میده

amir h1999
01-09-2011, 14:44
اصلا من نمیدونم چرا باید اینقدر گرون باشه
وقتی هرجای دنیای که میری با همین ماهی 10 تومن 128 میتونی یه چز درست و حسابی بیگری
یا اینکه با خونگی بیشتر از 128 نمیدن
من یه جا خوندم نمیدونم زیر ساخت یا مخبارات گفته سرعت دایل آپ یا حد اکثر 128 برای چک کردن ایمل و کارای روز مره کافیه
آخه من نمیدونم مگه انترنت فقط چک کردن ایمله
آدم بالاخره یا Video call میخواد بکنه با کسی که خارج از کشوره میخواد آنلاین بازی کنه شاید دلش بخواد هر شب دانلود کنه
آاخه من نمیدونم کجای دنیا همچین قیمت و همین سرعت و حجمی وجود داره

S@nti@go_s&k
01-09-2011, 14:46
منم موافقم

mr-dion
01-09-2011, 14:52
اگه بخواد طبق اون جدول اینترنت بدن شیر 1به10 ...خیلی افتضاح میشه اوضاع
2مگ سرعت دانلودش میشه 25
256 میشه یه چیزایی تو مایه های دایال اپ :31:

pcsoft
01-09-2011, 14:58
فعلا که از مخابرات قم خبری نیست. از رو هم نمیرن. وقتی قانون رو خودشون اجرا نکنن وای به حال بقیه.

الان من 256 دارم 4 گیگ. موندم این 1.79 گیگ باقی مونده رو چطوری 20 روز نگه دارم!!!!
پینگ هم که اکثرا روی 360 هستش.
اینم از تست الان:

alivw71
01-09-2011, 15:29
اگه بخواد طبق اون جدول اینترنت بدن شیر 1به10 ...خیلی افتضاح میشه اوضاع
2مگ سرعت دانلودش میشه 25
256 میشه یه چیزایی تو مایه های دایال اپ :31:
سرعت پایین نمیاد بابا
من از مخابرات دارم چرا سرعتش پایین نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
از یه لینک dsl ده نفر استفاده میکنن.
نترس سرعتش خوبه

feizol65
01-09-2011, 15:34
موفق باشید
اون بنده خداها، گول کلمه "نامحدود" رو خوردن !
اگه میدونستن "این احتمال وجود داره که سرویس نامحدودشون کُندتر از دیال-آپ بشه (طبق قانون)" ، باز هم این نتیجه نظرسنجی میشد ؟!!!!!!!!!!
بهتر نیست جمله بالا رو در پست اول اضافه کنید (تا ملت با دید بازتری نظر بدن) ؟!!

سرعت پایین نمیاد بابا
نترس سرعتش خوبه
اگه قرار نیست این کارو بکنن ، چرا این قانون رو میزارن ؟!!!!!!!!!!
خب ضریب اشتراک 1 به 10 رو از قانون حذف کنن ، تا من نوعی هم (که adsl محدود دارم) راضی باشم !!!!!!!!!
چه ضمانت اجرایی ای وجود داره که سرعت من در حد دیال-آپ نباشه ؟!!!!!!!!!!!!

mr-dion
01-09-2011, 15:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت پایین نمیاد بابا
نترس سرعتش خوبه[/QUOTE]

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت پایین نمیاد بابا
نترس سرعتش خوبه[/QUOTE]
اینم در جواب دوست عزیزمون

hermione
01-09-2011, 18:00
سرعت پایین نمیاد بابا
نترس سرعتش خوبه[COLOR="Silver"]

خسته نباشید ، یعنی ماکسیموم دانلود سرعت 512 ، 16گیگ میتونه باشه (اشتراک 1 به 10 هم هست همون که قیمتاش مناسبه )؟:41::41: این که فاجعست !!!
من با 128 قبل از تابستون ماهی 60گیگ دانلود شبانه داشتم (ماهی 14تومن هم هزینه خود سرویسم میشد)
این که از 100 تا محدود بدتره !!!!
در ضمن همین الان 256 نامحدود( نا محدود واقعی نه اینجوری) 43 تومن هست سرعت دانلود هم خوبه شما اگه نا محدود دوست دارید از اینا استفاده کنید .

alivw71
01-09-2011, 18:17
[COLOR="Silver"]

خسته نباشید ، یعنی ماکسیموم دانلود سرعت 512 ، 16گیگ میتونه باشه (اشتراک 1 به 10 هم هست همون که قیمتاش مناسبه )؟:41::41: این که فاجعست !!!
من با 128 قبل از تابستون ماهی 60گیگ دانلود شبانه داشتم (ماهی 14تومن هم هزینه خود سرویسم میشد)
این که از 100 تا محدود بدتره !!!!
در ضمن همین الان 256 نامحدود( نا محدود واقعی نه اینجوری) 43 تومن هست سرعت دانلود هم خوبه شما اگه نا محدود دوست دارید از اینا استفاده کنید .

اههههههههه
دارم میگم سرعتا واقعیه میشه .
یعنی 128 = 16 نه مثل سرویس حمجمی 2 مگا بیت ببندن.
زنگ بزن 1899 بپرس . سرویساتون چطوریه.

نامحدوده نامحدوده به خدا.

hermione
01-09-2011, 18:38
اههههههههه

من چی میگم شما چی میگی اول پستمو کامل بخون ...
من کاری به سرعتش ندارم طبق این جدول نوشته ماکسیموم حجم دانلودی مثلا سرعت 512 ، 16 گیگه
میگم این خیلی پایینه همین الان با این سرویس های حجمیه محدود شبانه دانلود بذارید بیشتر از 16 گیگ توی 1 ماه در میاد .
این طرح جدید محدوده به اسم نامحدود .

minime
01-09-2011, 18:46
چند سال مفتی دانلود کردین دیگه بستونه برید پول بیشتر بدید حال بیشتر ببرید , همین رو میخواستین بشنوید ؟ :دی

در جواب دوستمون که در مورد فاصله در خدمات ADSL و اولویت فرمودن , اگر الویتی وجود داشته باشه که نداره , اون اولویت توسط سوپروایزر شبکه قابل تغییر هست.
در مورد الباقی هم که فرمودین خودتون آی تی میخونید و تحصیلات شما برام قابل احترام هست و دیگه حرفی نمیزنم :دی

در مورد اون دوستی هم که گفتن گیم بازی میکنن و ساعتی 700 مگابایت ترافیک ایجاد میکنه عرض کنم که یه بازبینی در سیستمشون مبذول بفرمایند چون این حجم ترافیک برای گیم آنلاین فوق العاده بالاست!

در جواب دوستمون که فرمودن تو کار HD هستن و فیلمهای قدیمیتر از 2000 مورد علاقشون هست , کار بسیار خوبی میکنید دوست من , اتفاقا من هم علاقه زیادی به فیلم اونهم از نوع HD دارم اگر دانلوداتون واسه فروش هست یه پخ بدید و شرایط رو بفرمائید خوشحال میشم از مجموعه فیلمهاتون یه لیست داشته باشم.

alivw71
01-09-2011, 19:23
من چی میگم شما چی میگی اول پستمو کامل بخون ...
من کاری به سرعتش ندارم طبق این جدول نوشته ماکسیموم حجم دانلودی مثلا سرعت 512 ، 16 گیگه
میگم این خیلی پایینه همین الان با این سرویس های حجمیه محدود شبانه دانلود بذارید بیشتر از 16 گیگ توی 1 ماه در میاد .
این طرح جدید محدوده به اسم نامحدود .
وقتی اسم نامحدود که میاد دیگه نباید از محدودیت نگران شد..
اونجا گفته حداکثر دانلود در یک ماه= کامپیوتر 30 روز کامل همینطور دانلود کنه میشه 16 گیگ . اشتراک 1به 10 یا 1به 1 نمیدنم. من تا الان بیشتر از 18 گیگ دانلود کردم .5 گیگ وب گردی. 3 گیگ بازی انلاین. الباقی هم دانلود

behrooz3229
01-09-2011, 19:28
مثل اینکه قراره دیال آپ از نوع adsl برامون راه بندازند!!:21:
به نظر من وضع از اینی که هست بدتر خواهد شد شک نکنید.
الان از یه طرف میگن: سرعت 128 بستونه مگه میخواید چکار کنید!!!
از طرفی دیگه میگن ترافیک نامحدود میشه با تعرفه اعلام شده که نسبتا پایینه .
البته قبلش باید تعریف اونا از اینترنت نامحدود را هم بدونیم که از دوستان عزیز اگه کسی میدونه بگه...

از همین حالا هم که میگن ضریب اشتراک 1 به 10 است یعنی اگه گاهی اوقات یا اینکه همیشه :27: سرعتتان 10 برابر پایینتر بود قانونیه و مشکلی نداره چون هر 10 نفر دارن همزمان استفاده میکنند.

اگه اینجوری بشه و سرعت هم در حد قابل قبول باقی بمونه و زیاد افت نکنه یعنی نسبت به قبل داریم پول کمتری برای اینترنت میدیم پس اینترنت ارزون میشه :18:
در ضمن تا حالا چیو دیدید تو ایران ارزون بشه که ترافیک اینترنت دومیش باشه!!!!!!!!!!!

دوستان عزیز بیخود به دلتون صابون نزنید و کمیت فدای کیفیت نکنید.

amir200812
01-09-2011, 19:36
اههههههههه

اره سرعت واقعی میشه!

دقت کنی نوشته اگه هر ماه 70 تومن بدی و اینترنت 2مگ بخری، حداکثر سرعت دانلودت میشه 25.6KB/s حالا با این حال باز بنظرت سرعت واقعی میشه؟ ولمون کن بابا حالت خوشه!

MoH_@_MaD
01-09-2011, 19:52
پاک شود ...

B.J.U
01-09-2011, 20:02
چند سال مفتی دانلود کردین دیگه بستونه برید پول بیشتر بدید حال بیشتر ببرید , همین رو میخواستین بشنوید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واللا به خدا اگه ما 1 ریال مفت دانلود کرده باشیم
همه میدونن بیشتر شرکتا هم شبنانه رو یه مقداری حصاب میکنن و وقتی زنگ میزنی میشنه برات یه لیست میخونه که اینکار کرید اونکارو نکردی و اینو دانلود کردی و . blah blah blah

دقت کنی نوشته اگه هر ماه 70 تومن بدی و اینترنت 2مگ بخری، حداکثر سرعت دانلودت میشه 25.6KB/s حالا با این حال باز بنظرت سرعت واقعی میشه؟ ولمون کن بابا حالت خوشه!
موافم اگر اینترنت 2 مگ با ماهی 70 تومن بهش 25.6 دیگه چه فایده ای داره؟
اصلا به چه دردون میخوره؟پینگ هم که دیگه حتما بالای 1000 میره
خدا عاقبت مارو بخیر کنه

alivw71
01-09-2011, 20:02

اره سرعت واقعی میشه!

یه سر به تایپیک مخابرات تهران بنداز ببین بچه ها با چه سرعت و چقدر دانلود میکنن.سرویش اشتراک 10 هم هست.

B.J.U
01-09-2011, 20:05
فقط خداکنه مدیرا اینجارو نبندن که بحث داره جالب میشه
ما باید بالاخره بهه یه نتیجه برسیم این طوری نمیشه

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

یه سر به تایپیک مخابرات تهران بنداز ببین بچه ها با چه سرعت و چقدر دانلود میکنن.سرویش اشتراک 10 هم هست.
دیگه این رو خود مخابرات نوشته مگه میشه الکی باشه؟

M e i s a m
01-09-2011, 20:07
اههههههههه

عزیز جان اگر الان شما 128 میگیری ولی سرعتش 200 کیلوبایته اون دیگه 128 نیست و 1.5 مگابیت هست پس خودتون رو گول نزنید که 128 200ک سرعت داره نخیر اون 128 نیست

وقتی هم که میگن مثلا 256 نا محدود یعنی که 256 نامحدود این که دیگه بحث نداره میخوای بهترشو بگیری باید بری تعرفه بالاتر بگیری و البته کسی هم به سرعت و پینگ فعلی راضی نیست...

والا همین الانش مخابرات منطقه ما تا 1 هم میده چه برسه به شرکت ها که بالاتر از 2 هم سرعت دارن
ابن که نباید بیشتر از 128 داد همه جا رعایت نمیشه همونطوری که ما شبی 100 مگ میگیریم و شما 6 گیگ :18::31: (مثال میگم)

تعرفه های نامحدود هم سر جاش خواهد موند به احتمالا بسیار زیاد ولی به نظرم باید محدود بشن به اینکه شب شد به علت خلوتی خدا گیگ دانلود نکنن مثل الان ساعت 12 سیستم رو خاموش کنیم و بیخیال اینترنت شیم چون ممکنه با هجوم یکباره همه به سمت نا محدود شاهد چند ماه افت شدید در سرعت ها باشیم

طبق گفته دوستان هم سرعت با ضریب اشتراک کم نمیشه به اون صورت فقط اون پهنای باند 200 رو میکنن 20 در عوض نامحدودش میکنن که به نفع اکثریت استفاده کنندگان هم هست

تا دو روز به خودتون سرعت دیدید جو نگیرتتون اگه همین 200 کیلوبایت رو نمی دادن بجاش 128 کیلوبیت رو میدادن الان واسه اینکه نا محدود بشه سر و کله میشکستین ولی الان از یه طرف میگین 128 بیشتر نمی دن از طرف دیگه میگید ای وای سرعت 200مون میخواد بشه 20 و فلان و بهمان

این که سرعت بشه در حد دایال اپ خیلی وقته تو منطقه ما اتفاق افتاده لاقل از یک سال پیش که من ای دی اس ال مصرف میکردم خودم دیدم و همینطوری بوده و همین الانشم هست که در اثر کمبود کیفیت هست چون ظاهرا کمیت برای همه یکسانه اگر چه نیست

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

دیگه این رو خود مخابرات نوشته مگه میشه الکی باشه؟

خود اون عزیزان هم از مخابرات گرفتن مگه میشه الکی سرعت داده باشه بهشون؟

B.J.U
01-09-2011, 20:28
پس مثل اینکه به هیچ جا نمیشه اعتماد کرد
حالا خوبه بهترش میکنه نه اینکه بد تر بده

alivw71
01-09-2011, 20:34
عزیز جان اگر الان شما 128 میگیری ولی سرعتش 200 کیلوبایته اون دیگه 128 نیست و 1.5 مگابیت هست پس خودتون رو گول نزنید که 128 200ک سرعت داره نخیر اون 128 نیست

من کی گفتم 128 دارم.
من کی گفتم سرعت بیشتر داده بهمون
گفتم سرعت واقعی رو داده .256=32 ...... 512=64

airmaxwisp
01-09-2011, 20:41
نترس سرعتش خوبه

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

اشتراک ا به 10 دیگه چیه؟:18::18::18::18:

مخابرات هم که دیگه آخرت کلاه برداره!!! یعنی چی اشتراک 1 به 10؟؟ اگه منظورشون اشتراک Share هست که انصافا باید 1 به 3 باشه....

توی بقیه کشور ها به یه آدم شبکه کار بگی اشتراک اینترنت 1 به 10 داریم بهت میخنده!!!:27:

ما خودمون WiSP داریم .. به طور مثال گراف یک یوزر 1024kb/s در ماه حدود 850GB دانلود هست!!!! ماشا الله مخابرات توی سریس های اختصاصیش هم داره کم میزاره!!!

mr-dion
01-09-2011, 20:50
دوست عزیز این عکس بعد از اجرای این قانون هست

logos
01-09-2011, 21:04
من واقعا عاشق نوع بحث كردن شما هستم
هيشكي كلا هيچ اطلاعاتي نداره ، هركي يه چيزي همين جوري شنيده ، از رو شنيده هاي توي بقالي و فكر هاي .... مياين يه چيزي هم اينجا مي نويسيد و همديگرو ميخوايد قانع كنيد در مورد اتفاقي كه نمي دونيد دقيقا چيه !!!!
به هر حال موفق باشيد با اين بحث تون

پي نوشت : فقط يه چيزي بگم در مورد اون دوستاني كه خيلي در مورد ضريب شيرينگ دارن حرف ميزنن !! الان اكثر اينترنت هاي نامحدودي كه مي دن ضريبشون به 8 هست من فكر كنم حدود 4 يا 5 سال 128 و 256 نا محدود داشتم كه يك به 8 شير شده بود ميانگين سرعتم هم 14 و 30 بوده شايت بعضي وقتهاي ، اونم خيلي كم سرعتم به زير 10 هم ميرسيده اما خيلي اتفاق نادري بوده واسه من !!! دقت كنيد ضريب اشتراك من 1 به 8 بوده !!!

پي نوشت 2 : مي تونيد يه كم صبر كنيد حداقل ببينيد قراره بهتون چي بدن بعد بياين بحث كنيد

airmaxwisp
01-09-2011, 21:19
هيشكي كلا هيچ اطلاعاتي نداره ، هركي يه چيزي همين جوري شنيده ، از رو شنيده هاي توي بقالي و فكر هاي .... مياين يه چيزي هم اينجا مي نويسيد و همديگرو ميخوايد قانع كنيد در مورد اتفاقي كه نمي دونيد دقيقا چيه !!!!

پي نوشت : فقط يه چيزي بگم در مورد اون دوستاني كه خيلي در مورد ضريب شيرينگ دارن حرف ميزنن !! الان اكثر اينترنت هاي نامحدودي كه مي دن ضريبشون به 8 هست من فكر كنم حدود 4 يا 5 سال 128 و 256 نا محدود داشتم كه يك به 8 شير شده بود ميانگين سرعتم هم 14 و 30 بوده شايت بعضي وقتهاي ، اونم خيلي كم سرعتم به زير 10 هم ميرسيده اما خيلي اتفاق نادري بوده واسه من !!! دقت كنيد ضريب اشتراك من 1 به 8 بوده !!!

پي نوشت 2 : مي تونيد يه كم صبر كنيد حداقل ببينيد قراره بهتون چي بدن بعد بياين بحث كنيد

دوست عزیز ... ما که اصلا سرویس Share نداریم... اگه کمی با عقل خودتون محاسبه کنید میفهمید که اصلا تقسیم کردن 256 بین 10 نفر غیر قابل توجیه هست!!! اصولا سرویس Share بین 2 الی نهایتا 3 نفر هست..

در مورد پی نوشت 2 : مخابرات میخاد با اینکارش اولا بیشتر سود اینترنت رو خودش ببره ... دوما نظارت دقیق تری بر کاربر ها داشته باشه..

در پناه حق تعالی باشید.

SaeedEminem2
01-09-2011, 21:30
یه بحثی هست که بعضی ها در نظر نمی گیرن
الان ساعت رایگان شبه و واقعا خیلی ها هم هستن که اهل دانلود نیستن و شب که می شه وضع سرعت اینه
حالا وقتی شبانه روز رایگان بشه آیا کسی هست که به اینترنت رحم کنه و نخواد بی وقفه دانلود کنه؟
هرکی هم که می گه نه من نیستم دروغ می گه
در ضمن چون مخابرات سرعت رو واقعی می ده و خیلی ها سرعت بالا تر می خوان پس معلومه که مشترک مخابرات سبت به شاتل یا پارس آنلاین کم تره
پس اگه قرار باشه بین 10 نفر شیر بشه خیلی خوش بینانه در آن واحد 5 نفر دائم در حال استفاده اند و حالا نگیم 2 کیلو بیت اما سرعت از 4 . 5 بالا تر نخواهد بود
البته این در مورد سرویس های بین 128 تا 512 خواهد بود و 1 یا 2 مگ به خاطر قیمت بالاترش ترافیک کم تری خواهد داشت
و یه نکته ی دیگه که این وسط گم شده، وقتی می گن قانونش 1 به 10 ه، به نظرتون به همون قانون خودشون عمل می کنن و مثلا بین 13 یا 14 نفر و یا حتی بیشتر شیر نمی کنن؟
اینا همه فقط نظر شخصیه منه شاید هم این طوری نشه. اما در نظر بگیرین اگه اینطوری بشه بازم این طرح قابل دفاع خواهد بود؟
البته می دونم الان بعضی ها با یه ژست منطقی می گن خب برو مثلا 70 و اندی پول بده 2 مگ بگیر اما نمی گن که واقعا هر کسی همچین توان مالی ای داره یا نه و از اون بدتر اگه همه برن 2 مگ بگیرن که خب فاتحه ی اونم خونده می شه

logos
01-09-2011, 21:39
دوست عزیز ... ما که اصلا سرویس Share نداریم... اگه کمی با عقل خودتون محاسبه کنید میفهمید که اصلا تقسیم کردن 256 بین 10 نفر غیر قابل توجیه هست!!! اصولا سرویس Share بین 2 الی نهایتا 3 نفر هست..

در مورد پی نوشت 2 : مخابرات میخاد با اینکارش اولا بیشتر سود اینترنت رو خودش ببره ... دوما نظارت دقیق تری بر کاربر ها داشته باشه..

در پناه حق تعالی باشید.

دوست عزيز براي تكميل اطلاعاتتون يك تماس با شركت داتك بگيريد بگيد سرويس هاي نا محدودتون بين چند نفر شير ميشه (من زماني كه داشتم بين 8 نفر شير ميشد البته فكر كنم يه زماني شد 6 اما دوباره برگشت به شير كردن بين 8 نفر)

در مورد جواب به پي نوشت 2 : اگه يه روزي مخابرات اينترنت با سرعت 10000 مگابايت با قيمت 1 ريال به ماها بده مطمئن باشيد باز هم ادمهايي ميان اين بحث شمارو پيش ميكشن و همين حرف هارو ميزنن

پي نوشت در مورد حساب كتاب و اين حرفا : بهتر هست اگه از چيزي خبر موثق نداريد يا از روي شنيده ها فقط نتيجه مي گيريد در مورد صحبتي نكنيم نه اينكه بر اين اساس كه محاسبه بر اساس عقلتون هست كل مسائل رو زير سوال ببريد . مهم تو حرف زدن مدرك و سند موثق و درست هست نه اونچيزي كه ادم حس ميكنه درسته (يا به قول شما حساب كتاب عقلش ميگه درسته)

`پينوشت 2 : يه اصل خيلي ساده هست كه وقتي چيزي محدود باشه ادم بيشتر حرص ميزنه و سعي ميكنه از اون بيشتر استفاده كنه ، قضيه دانلود شبانه هم همينه ، اكثر ماها به دانلود شبانه به همين شكل نگاه ميكنيم اما وقتي اين محدوديت برداشته بشه كم كم وضع ما هم درست ميشه و اين حالت نادرست از بين ميره
موفق و مويد باشيد دوست گرامي

airmaxwisp
01-09-2011, 21:47
یه بحثی هست که بعضی ها در نظر نمی گیرن
الان ساعت رایگان شبه و واقعا خیلی ها هم هستن که اهل دانلود نیستن و شب که می شه وضع سرعت اینه
حالا وقتی شبانه روز رایگان بشه آیا کسی هست که به اینترنت رحم کنه و نخواد بی وقفه دانلود کنه؟
هرکی هم که می گه نه من نیستم دروغ می گه
در ضمن چون مخابرات سرعت رو واقعی می ده و خیلی ها سرعت بالا تر می خوان پس معلومه که مشترک مخابرات سبت به شاتل یا پارس آنلاین کم تره
پس اگه قرار باشه بین 10 نفر شیر بشه خیلی خوش بینانه در آن واحد 5 نفر دائم در حال استفاده اند و حالا نگیم 2 کیلو بیت اما سرعت از 4 . 5 بالا تر نخواهد بود
البته این در مورد سرویس های بین 128 تا 512 خواهد بود و 1 یا 2 مگ به خاطر قیمت بالاترش ترافیک کم تری خواهد داشت
و یه نکته ی دیگه که این وسط گم شده، وقتی می گن قانونش 1 به 10 ه، به نظرتون به همون قانون خودشون عمل می کنن و مثلا بین 13 یا 14 نفر و یا حتی بیشتر شیر نمی کنن؟
اینا همه فقط نظر شخصیه منه شاید هم این طوری نشه. اما در نظر بگیرین اگه اینطوری بشه بازم این طرح قابل دفاع خواهد بود؟
البته می دونم الان بعضی ها با یه ژست منطقی می گن خب برو مثلا 70 و اندی پول بده 2 مگ بگیر اما نمی گن که واقعا هر کسی همچین توان مالی ای داره یا نه و از اون بدتر اگه همه برن 2 مگ بگیرن که خب فاتحه ی اونم خونده می شه

سلام دوست عزیز.. صحبت هاتون کاملا تایید میشه...

البته باید اینو اضافه کنم که مخابرات از همون اول نشسته پهنای باند مصرفی و تعداد مشترک هایی که قراره اضافه بشن رو محاسبه کرده ... پس اگه میبینید نوشته اشتراک 1 به 10 زیاد تعجب نکنید!!

در مورد اشتراک اختصاصی هم زیاد ضرر نمیکنه .. خود مخابرات هر مگ دیتا رو به صورت اختصاصی به ISP ها 140 تومن میفروشه!!! پس حتما برای خودش مفت درمیاد که داره 2مگ رو 70 تومن میده... در ثانی اینقدر کش سرور داره که هر 150مگ دیتا رو حدود 220مگ میفروشه...

هر جور حساب بکنی این طرح فقط سرعت کمتر برای مشترکین و سود بیشتر برای مخابرات رو فراهم میکنه..

M e i s a m
01-09-2011, 21:50
من کی گفتم 128 دارم.
من کی گفتم سرعت بیشتر داده بهمون
گفتم سرعت واقعی رو داده .256=32 ...... 512=64

خب منم حرفم با اونایی هست که میگن سرعتمون کم میشه
خب اگه 256 گرفتن باید سرعتشون 256 باشه ولی چون قراره سرعت ها واقعی شه ناراضی ان چون سرعت بالاشون کم میشه بعدش میگن که به خونه 128 بیشتر نمیدن در حالیکه همین الان هم باید 128 بیشتر کسی سرعت نداشته باشه

هم خدا رو میخوان هم خرما

M e i s a m
01-09-2011, 22:01

دوست عزيز براي تكميل اطلاعاتتون يك تماس با شركت داتك بگيريد بگيد سرويس هاي نا محدودتون بين چند نفر شير ميشه (من زماني كه داشتم بين 8 نفر شير ميشد البته فكر كنم يه زماني شد 6 اما دوباره برگشت به شير كردن بين 8 نفر)

در مورد جواب به پي نوشت 2 : اگه يه روزي مخابرات اينترنت با سرعت 10000 مگابايت با قيمت 1 ريال به ماها بده مطمئن باشيد باز هم ادمهايي ميان اين بحث شمارو پيش ميكشن و همين حرف هارو ميزنن

پي نوشت در مورد حساب كتاب و اين حرفا : بهتر هست اگه از چيزي خبر موثق نداريد يا از روي شنيده ها فقط نتيجه مي گيريد در مورد صحبتي نكنيم نه اينكه بر اين اساس كه محاسبه بر اساس عقلتون هست كل مسائل رو زير سوال ببريد . مهم تو حرف زدن مدرك و سند موثق و درست هست نه اونچيزي كه ادم حس ميكنه درسته (يا به قول شما حساب كتاب عقلش ميگه درسته)

`پينوشت 2 : يه اصل خيلي ساده هست كه وقتي چيزي محدود باشه ادم بيشتر حرص ميزنه و سعي ميكنه از اون بيشتر استفاده كنه ، قضيه دانلود شبانه هم همينه ، اكثر ماها به دانلود شبانه به همين شكل نگاه ميكنيم اما وقتي اين محدوديت برداشته بشه كم كم وضع ما هم درست ميشه و اين حالت نادرست از بين ميره
موفق و مويد باشيد دوست گرامي

این عزیز داره همین جا میگه که در اشتباهید ولی بازم پشت بندش بیاید بگید باید 10 بشه 3 یا میکننش 13 یا تأیید میکنم و فلان و بهمان... =)))))))

دیگه وقتی اینجوری باشه کاری نمیتونم بکنم جز اینکه بگم:

موفق باشید.

SaeedEminem2
01-09-2011, 22:24
خب اگه 256 گرفتن باید سرعتشون 256 باشه ولی چون قراره سرعت ها واقعی شه ناراضی ان چون سرعت بالاشون کم میشه بعدش میگن که به خونه 128 بیشتر نمیدن در حالیکه همین الان هم باید 128 بیشتر کسی سرعت نداشته باشه

هم خدا رو میخوان هم خرما

حق شمارو خوردیم یا جاتو تنگ کردیم؟

این عزیز داره همین جا میگه که در اشتباهید ولی بازم پشت بندش بیاید بگید باید 10 بشه 3 یا میکننش 13 یا تأیید میکنم و فلان و بهمان... =)))))))

موفق باشید.

این عزیزی که می گی مگه صحبتش وحی منزله که اینجوری می گی چون اون گفته حتما همون طوری خواهد بود و بقیه همه در اشتباهند؟
ر ج مملکت علنی دروغ می گه و وعده ی تو خالی می ده، حالا رو حرف وزیر و زیردستش حساب کنیم؟
خارج زندگی می کنی، مگه نه؟

amir200812
01-09-2011, 22:26

هم خدا رو میخوان هم خرما

موفق باشید.

واقعا از طرز فکر شما متاسفم!!!!
همون بهتر که شما اینترنت 128Kbps بگیرید با اشتراک 1 به 10 که با حداکثر با سرعت 1.6KBps دانلود کنید! بیشتر از این برای شما زیادی هست!

alivw71
01-09-2011, 22:50
واقعا از طرز فکر شما متاسفم!!!!
همون بهتر که شما اینترنت 128Kbps بگیرید با اشتراک 1 به 10 که با حداکثر با سرعت 1.6KBps دانلود کنید! بیشتر از این برای شما زیادی هست!
شایعه درست نکنید 1 به 10 دیگه چیه. اخه با عقل جور در نمیاد که با 1.6کیلوبایت دانلود کنیم. با دایال اپ 6 تا دانلود داره بعد adsl 1.6؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. ...............................

زیاد حاشیه نریم تو تایپیک تا بسته بشه.

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

حالا هر کی ندونه فکر میکنه 1 به 10 اینه که یه 128 رو 10 تیکه میکنن به هر نفر یه تیکه میدن:31:

far2009
01-09-2011, 22:51
پس بعضی دوستان با ارزون شدن اینترنت هم مخالف هستند چون این طوری کاربر هاش زیاد میشه سرعتش میاد پایین .

تا بحث قیمت و محدودیت اینترنت میشه بعضی ها سریعا خارج را یادآوری می کنند حالا که می خواهد یکی از این محدودیت ها برداشته بشه همون ها مخالف هستند.

MR.CART
01-09-2011, 22:58
بابا دوروز بیشتر نیس این تاپیک زدن اون وقت شده 38صفحه!!!!!!!!!چقدر اسپمر داره اینجاااااااا
کلا منم موافق نیستم با این طرح:41: اگه سرعت همون بمونه و کم نشه خوبه:31:

SaeedEminem2
01-09-2011, 23:03
پس بعضی دوستان با ارزون شدن اینترنت هم مخالف هستند چون این طوری کاربر هاش زیاد میشه سرعتش میاد پایین .

تا بحث قیمت و محدودیت اینترنت میشه بعضی ها سریعا خارج را یادآوری می کنند حالا که می خواهد یکی از این محدودیت ها برداشته بشه همون ها مخالف هستند.

کسی موافق نا محدود شدن نیست
ما از این می ترسیم که نا محدود شدن برابر باشه با محدودتر شدن

M A T I N
01-09-2011, 23:12
کسی موافق نا محدود شدن نیست
ما از این می ترسیم که نا محدود شدن برابر باشه با محدودتر شدن

خب این یه احتماله .
و اینکه با ترسیدن چیزی درست نمیشه !

MR.CART
01-09-2011, 23:21
اسسسسسسسسسسسسسسسسپم!!!!

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

راستی به نظر شما،این نظرسنجی که گذاشته شده ایا دولت یا اصلا شرکتا بهش توجهی میکنن؟معلومه نه!!!

amir200812
01-09-2011, 23:47
شایعه درست نکنید 1 به 10 دیگه چیه. اخه با عقل جور در نمیاد که با 1.6کیلوبایت دانلود کنیم. با دایال اپ 6 تا دانلود داره بعد adsl 1.6؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوبه این عکس از سایت خود مخابرات هست! بازم میگید شایعه هست؟
با عقل جور درنمیاد؟ 100% اینطور هست! به هیمن دلیل هست دارم سعی میکنم توضیح بدم که این طرح اشتباه هست!

lucky_luke
02-09-2011, 04:15
با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
30*1024**1024*8/(30*24*60*60)=97kbps
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت با این شرط که تمام مدت درحال دانلود باشید !! تا اینجا رو داشته باشید
قیمت لینک اس تی ام 1 از طرف زیر ساخت اینجا اعلام شده:

که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند

من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه

خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)

B.J.U
02-09-2011, 04:39
کسانی که ISP سرعت 128 رو براشون روی 2 مگ تنظیم کرده معلومه نمیخوان نا محدود بشه چون این طوری سرعتشون میاد روی 16
ولی کسانی که دارن ماهی 40-50 تومن میدن واسه 512 که سرعتش 60-65 هتسش دلشون میخواد نا محدود بشه تا دیگه نگران تموم شدن حجم نباشن ودلشون میخواد یه روز بتونن با آرامش بازی انلاین با پینگ 2 رفمی و voice call ّدون گیر کردن و ... داشته باشن

wordship
02-09-2011, 05:15
کسانی که ISP سرعت 128 رو براشون روی 2 مگ تنظیم کرده معلومه نمیخوان نا محدود بشه چون این طوری سرعتشون میاد روی 16
ولی کسانی که دارن ماهی 40-50 تومن میدن واسه 512 که سرعتش 60-65 هتسش دلشون میخواد نا محدود بشه تا دیگه نگران تموم شدن حجم نباشن ودلشون میخواد یه روز بتونن با آرامش بازی انلاین با پینگ 2 رفمی و voice call ّدون گیر کردن و ... داشته باشن

بنده هم سرویسم 128 هست و روی دو مگ بسته شده اما با طرح نامحدود موافقم
و ایراد رو از خود isp ها میدونم که سرویس 128 رو روی 2 مگ میبندن تا 4 نفر که اینو اون رو هم بی منطق میدونن خوشی بزنه زیر دلشون و بگن که همین سرویس برامون عالیه...

SaeedEminem2
02-09-2011, 05:30
با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت با این شرط که تمام مدت درحال دانلود باشید !! تا اینجا رو داشته باشید

که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند

من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه

خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)

خودت می فهمی چی داری می گی؟
اون دانلودی که گفتی فکر کنم در ساعات رایگانه ها!!
کسی هم جلوی شمارو نگرفته که دانلود کنی که بیشتر از این احساس نکنی یه حق و دین عظیم به گردن تمام دانلود کننده ها داری
قیمت هر گیگ رو 5 هزار گذاشتن، در حالی که میانگین بگیم شبی هر نفر 2 گیگ دانلود کنه می شه ماهی 300 هزار تومان
تعداد دانلود کننده ها هم از دانلود نکن ها بیشتره. یعنی یه حالت مساوی هم نمی رسن که بگی نیمه ی دانلود نکننده داره هزینه ی دانلود کن هارو می ده
اینکه ماهیانه 300 هزار تومان رو به ازای هر نفر مجانی می دن یه سئوالاتی رو تو ذهنت ایجاد نمی کنه؟
که در واقع اون ترافیکی که می فروشن ماهی 5 تومان قیمتش واسه خودشون خیلی کم تر از این حرف هاست و خیلی بی سر و صدا یه گاو بندی بین مخابرات و آی اس پی ها صورت گرفته که مخابرات قیمت اون چیزی که واسش 300 دلار تموم می شه رو عمدا بزنه 4 میلیون تومان تا زیر دست هاش راحت بتونن واسه هر گیگ 5 هزار تومان تیغ بزنن
در غیر این صورت طبق استدلال شما هر آی اس پی باید به ازای هر 1000 نفر که بگیم 500 نفرش اهل دانلود شبانه باشن و هر نفر شبی 2 گیگ دانلود کنه که جمعا بشه شبی هزار گیگ و در 30 هزار گیگ هر ماه مبلغی حدود 150 میلیون ضرر کنه
150 میلیون به ازای هر 1000 نفر
حدود 2 میلیون کاربر ای دی اس داریم که باز بگیم 1 میلیونش شبی 2 گیگ دانلود کنه که بشه شبی 2 میلیون گیگ و در ماه بشه 60 میلیون گیگ، ضرب در 5 هزار تومان بشه، بازم به استدلال شما می شه 300 میلیارد تومان ضرر در ماه !
بد نیست قبل از اظهار نظر های پروفسورانه یه کم بیشتر فکر کنیم

Masoud.Neshat
02-09-2011, 08:47
دوستان گلم؛ اولش که راجب نامحدود شدن حجم دانلود شنیدم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:
چطور ممکنه مکانیزم تصمیم گیری که محدودیت 128 کیلو بیت از چنته ش بیرون اومده بود، به فکر دانلود نامحدود افتاده؟! شاید بگین هدف ارتقای سطح اینترنت در کشوره. حالا بیاد یکم عمیقتر به مسئله نگاه کنیم، چرا تا الان شرکت های اینترنتی (PAPها) قیمت گذاریشون علاوه بر سرعت، وابسته به حجم مصرف بوده؟ آیا با اعمال این قضیه نامحدودشدن، قیمت واگذاری پهنای باند به PAPها متناسب به این موضوع کاهش پیدا کرده؟ یا بدون افزایش هزینه، پهنای باندشون بیشتر شده؟ فراموش نکنیم که تو ایران PAPها عملا اینترنت رو از دولت می خرند وبه ما میدن، پس 100 درصد وابسته به دولت هستن (شرکت ارتباطات زیرساخت). حالا اگر کاهش قیمت از سوی دولت انجام نشه و این طرح به اجرا در بیاد چه اتفاقی می افته؟ اگر جدول قیمت های منتشر شده رو دیده باشید متوجه بحث نسبت share شدین که تا 1 به 10 مجاز اعلام شده! حالا شرکت PAP رو مجبورش کردن بدون هیچ کمکی اینترنت نامحدود بده! خوب اتفاقی که میافته یه خط 512 رو میدن به 10 نفر (کاملا قانونی) واگر از بخت بد این ده نفر همه مشترک پر مصرف باشن سرعت 60 کیلو بایت شما سرشکن میشه بین 10 نفر یعنی 6 کیلوبایت! یعنی شما عملا داری پول 512 میدی ولی بهت دایال آپ ارائه شده! شما نرخ واگذاری STM1 رو در نظر بگیرید، زیر ساخت STM1 رو که میشه mbps 155.52 بقمیمت تقریبا 50 میلیون تومن ارائه میکنه، که میشه حدودا 300 تا اشتراک 512 با نسبت 1به1 که میشه حدودا 167.000 تومن در ماه!!! حالا فکرشو بکنین گفتن 512 نامحدود 21 تومن! 167/21 میشه 8 !!! تازه بدون در نظر گرفتن سود شرکت. یعنی اگر شرکت هزینه و سودنخواد برای یر به یر شدن خریدش باید 512 رو حداقل به 8 نفر بده. خلاصه کلام، دوستان تجربه شبانه رایگان شرکت ها رو دیدید که سرعت چقدر پایین میومد، حالا کل روز اینجوری خواهد شد چون نامحدوده و همه که نه ولی خیلی ها میرن دنبال دانلود کردن....
منظور نهایی ؛ تا وفتی ترس از اینترنت دربین مدیران و مسئولین از بین نره اینترنت درست و درمون گیرمن و شما نمیاد ؛ این طرح همون طرح محدودیت 128 هستش با رنگ و لعاب جدید... البته یادتون هست که همین چند وقت قبل صحبت اینترانت ملی هم خیلی بالا گرفته بود، این موضوع بی ربط به اون هم نیست... حالا بماند...

pcsoft
02-09-2011, 09:07
دوستان گلم؛ اولش که راجب نامحدود شدن حجم دانلود شنیدم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:
چطور ممکنه مکانیزم تصمیم گیری که محدودیت 128 کیلو بیت از چنته ش بیرون اومده بود، به فکر دانلود نامحدود افتاده؟! شاید بگین هدف ارتقای سطح اینترنت در کشوره. حالا بیاد یکم عمیقتر به مسئله نگاه کنیم، چرا تا الان شرکت های اینترنتی (PAPها) قیمت گذاریشون علاوه بر سرعت، وابسته به حجم مصرف بوده؟ آیا با اعمال این قضیه نامحدودشدن، قیمت واگذاری پهنای باند به PAPها متناسب به این موضوع کاهش پیدا کرده؟ یا بدون افزایش هزینه، پهنای باندشون بیشتر شده؟ فراموش نکنیم که تو ایران PAPها عملا اینترنت رو از دولت می خرند وبه ما میدن، پس 100 درصد وابسته به دولت هستن (شرکت ارتباطات زیرساخت). حالا اگر کاهش قیمت از سوی دولت انجام نشه و این طرح به اجرا در بیاد چه اتفاقی می افته؟ اگر جدول قیمت های منتشر شده رو دیده باشید متوجه بحث نسبت share شدین که تا 1 به 10 مجاز اعلام شده! حالا شرکت PAP رو مجبورش کردن بدون هیچ کمکی اینترنت نامحدود بده! خوب اتفاقی که میافته یه خط 512 رو میدن به 10 نفر (کاملا قانونی) واگر از بخت بد این ده نفر همه مشترک پر مصرف باشن سرعت 60 کیلو بایت شما سرشکن میشه بین 10 نفر یعنی 6 کیلوبایت! یعنی شما عملا داری پول 512 میدی ولی بهت دایال آپ ارائه شده! شما نرخ واگذاری STM1 رو در نظر بگیرید، زیر ساخت STM1 رو که میشه mbps 155.52 بقمیمت تقریبا 50 میلیون تومن ارائه میکنه، که میشه حدودا 300 تا اشتراک 512 با نسبت 1به1 که میشه حدودا 167.000 تومن در ماه!!! حالا فکرشو بکنین گفتن 512 نامحدود 21 تومن! 167/21 میشه 8 !!! تازه بدون در نظر گرفتن سود شرکت. یعنی اگر شرکت هزینه و سودنخواد برای یر به یر شدن خریدش باید 512 رو حداقل به 8 نفر بده. خلاصه کلام، دوستان تجربه شبانه رایگان شرکت ها رو دیدید که سرعت چقدر پایین میومد، حالا کل روز اینجوری خواهد شد چون نامحدوده و همه که نه ولی خیلی ها میرن دنبال دانلود کردن....
منظور نهایی ؛ تا وفتی ترس از اینترنت دربین مدیران و مسئولین از بین نره اینترنت درست و درمون گیرمن و شما نمیاد ؛ این طرح همون طرح محدودیت 128 هستش با رنگ و لعاب جدید... البته یادتون هست که همین چند وقت قبل صحبت اینترانت ملی هم خیلی بالا گرفته بود، این موضوع بی ربط به اون هم نیست... حالا بماند...

حرف حق جواب نداره.
ولی دوست من آخه ما چیکار کنیم؟ هر شرکتی میریم بگیریم فقط می خوان جیبمون رو بزنن.
اینترنت شبانه هم فقط یه حقه تبلیغاتیه(به قول خودشون تشویقی) و به جز یه عده کم بقیه سرعتشون افتضاحه.
الان من مخابرات دارم قم. سرویس 256 4 گیگ حجم داره!!! خب من اینو چطوری 30 روز نگه دارم؟
الان 10 روز گذشته و 1.7 گیگ مونده فقط! بتونم تا آخر ماه وبگردی کنم با این خیلیه!!
خب منم می خوام بازی آنلاین بزنم دانلود کنم و.. اما نمیشه! پینگش هم 360
یه چشمم به نت هستش یه چشمم هم به شارژم.

feizol65
02-09-2011, 09:22
خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400

بنده هم سرویسم 128 هست و روی دو مگ بسته شده اما با طرح نامحدود موافقم
و ایراد رو از خود isp ها میدونم که سرویس 128 رو روی 2 مگ میبندن تا 4 نفر که اینو اون رو هم بی منطق میدونن خوشی بزنه زیر دلشون و بگن که همین سرویس برامون عالیه...

بعضی ها طوری صحبت می کنن ، انگار نماینده مخابرات و یا ISP و ... هستن !
یه جوری حساب کتاب می کنن (درست و غلط بودنش رو نمیدونم) ، انگار این مملکت حساب کتاب داره .
اینترنت رو با 10 برابر ، 100 برابر قیمت بهمون میدن ، اون وقت شما دنبال 25 تومن می گردی !
یا اینکه اعتقاد دارید دیال-آپ برای ملت کافیه !
قانون نامحدود (!) رو دیدی ؟ سرعتهای 1 به 10 رو دیدی؟ اگه قرار نیست اجرا بشه ، چرا توی قانون میارن ؟
داداش ! حق شما ، توی جیب من نوعی (که اینترنت محدود دارم) نیست. حق شما ، جای دیگه ایه !

گذشته از این ، اون دان استریم 2 مگ مربوط به روزه. شبها که ما این سرعتها رو ندیدیم !

logos
02-09-2011, 09:24
نمي خواستم در ادامه اين بحث شركتي داشت باشم اما چند نكته رو بايد متذكر ميشدم
دوستان خيلي از شما (توهين نباشه خداي نكرده) فقط نوك دماغتون رو مي بينيد منظورم اينه يه كم ديدتون رو وسيع تر كنيد
بر فرض تمام حالت هاي بدي كه گفتيد رخ بده !! كدوم ادم عاقلي براي اينترنت با سرعت دانلود 6 مياد ماهي 40 تومن بده ؟؟؟ شما ميديد ؟؟؟ نه !!! اگه واقعا اين حالت ايجاد شه خيلي ها ديگه اينترنت نمي گيرند و شركت ها براي اينكه بازار رو درست كنند مجبور ميشن كه سرعت رو بالا ببرند تا بتونن مشتري جذب كنند و كلي مسايل ديگه كه حوصله تايپش رو ندارم
پس نگراني اينكه اينترنت داغون با سرعت 1.6 فرضا به شما ميرسه كه نگراني بيهوده اي هست (سرعت 1.6 اصلا ديگه اخر حرف مسخره هست)
كلا به جاي اينهمه حرص خوردن و دعوا بزاريد اينترنت بدن ببينيد چه جوري هست ! بعد دعوا كنيد كه اين بده يا خوبه ! از روي يه صفحه نوشته تو سايت مخابرات كه نمي تونيد بفهميد دقيقا قراره چه اتفاقي بيفته !!!!!

Masoud.Neshat
02-09-2011, 09:37
... اگه واقعا اين حالت ايجاد شه خيلي ها ديگه اينترنت نمي گيرند ...
دوست عزیز اساسا هدف کلی همینه!

...شركت ها براي اينكه بازار رو درست كنند مجبور ميشن كه سرعت رو بالا ببرند تا بتونن مشتري جذب كنند...
شما تا دخل و خرجت جور نباشه نمیتونه ازین مانورا بدی

amir200812
02-09-2011, 09:38
نمي خواستم در ادامه اين بحث شركتي داشت باشم اما چند نكته رو بايد متذكر ميشدم
دوستان خيلي از شما (توهين نباشه خداي نكرده) فقط نوك دماغتون رو مي بينيد منظورم اينه يه كم ديدتون رو وسيع تر كنيد
بر فرض تمام حالت هاي بدي كه گفتيد رخ بده !! كدوم ادم عاقلي براي اينترنت با سرعت دانلود 6 مياد ماهي 40 تومن بده ؟؟؟ شما ميديد ؟؟؟ نه !!! اگه واقعا اين حالت ايجاد شه خيلي ها ديگه اينترنت نمي گيرند و شركت ها براي اينكه بازار رو درست كنند مجبور ميشن كه سرعت رو بالا ببرند تا بتونن مشتري جذب كنند و كلي مسايل ديگه كه حوصله تايپش رو ندارم
پس نگراني اينكه اينترنت داغون با سرعت 1.6 فرضا به شما ميرسه كه نگراني بيهوده اي هست (سرعت 1.6 اصلا ديگه اخر حرف مسخره هست)
كلا به جاي اينهمه حرص خوردن و دعوا بزاريد اينترنت بدن ببينيد چه جوري هست ! بعد دعوا كنيد كه اين بده يا خوبه ! از روي يه صفحه نوشته تو سايت مخابرات كه نمي تونيد بفهميد دقيقا قراره چه اتفاقي بيفته !!!!!

ظاهرا شما همون نوک دماغ مبارک رو هم نمی بینی!:31:

داخل کادر قرمز دوم و سوم چی نوشته؟؟؟؟ حداکثر سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت در ثانیه! معنی این جمله رو متوجه میشد یا توضیح بدم؟؟؟

درضمن حرف شما در مورد کسایی که برای تفریح اینترنت میگیرن شاید درست باشه، ولی کسایی که کارشون با اینترنت هست نمیتونن نگیرن!

hp980
02-09-2011, 09:57

داخل کادر قرمز دوم و سوم چی نوشته؟؟؟؟ حداکثر سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت در ثانیه! معنی این جمله رو متوجه میشد یا توضیح بدم؟؟؟

درضمن حرف شما در مورد کسایی که برای تفریح اینترنت میگیرن شاید درست باشه، ولی کسایی که کارشون با اینترنت هست نمیتونن نگیرن!

ميشه بگي اين جدول رو از كجا برداشتي ؟
اين دستكاري شده است اون كه ميگيد حداقل سرعت دانلود 1.6 هست نه حداكثر
اينم لينك اصلي از سازمان تنظيم مقررات:

Masoud.Neshat
02-09-2011, 10:02
...حداقل سرعت دانلود 1.6 هست نه حداكثر

حالا حداقل اینقدر ، شما به حداقل 1.6 راضی هستی؟ خوبه برات؟

hermione
02-09-2011, 10:08
والا به خدا یه سریا جوری حرف میزنن که بعد از این طرح مخابرات مجبوره فلان کنه رقابت میشه مجبورن قیمتا بیارن پایین یکم چشماتونو باز کنید !! لطفا!! هنوز قانون محدودیت 128 برداشته نشده !! اگه خیلی به فکرن اول یه فکری به حال این بکنن ... ... تجربه ایرانسل یادتون رفته ؟ سری اول ماهانه نامحدود 10 تومن سری بعدی 2/5گیگ ، 10 تومن ... نه رقابتی هست نه کسی مجبوره قانونو رعایت کنه
این طرح محدود ه به اسم نامحدود اشتراک 1 به 10 دیگه چه کوفتیه ؟ 128 کیلوبیت خانگی مجاز بگیریم با اشتراک 1 به 10 یعنی 1/6 کیلوبایت دانلود کنیم خب دایال آپم محدودیت دانلود نداشت !!!! سرعت به کنار اصلا 512 کیلوبیتش دانلودشو روی 10مگ ببندن باز هم محدودیت دانلود هست میگه 16 گیگ حجم برای 512 کیلوبیت شرم آوره فکر کنید فکر .

hp980
02-09-2011, 10:14
حالا حداقل اینقدر ، شما به حداقل 1.6 راضی هستی؟ خوبه برات؟

من حالت كلي موافق اين طرحم !!!
همين الان واسه 512 اشتراكي نامحدود 95000 تومن ميدم با اين طرح قيمت خيلي پايين تر از اين حرفاست!!!
سرعت دانلودم هم حداكثر به 50 ميرسه !!!

Masoud.Neshat
02-09-2011, 10:19
من حالت كلي موافق اين طرحم !!!
همين الان واسه 512 اشتراكي نامحدود 95000 تومن ميدم با اين طرح قيمت خيلي پايين تر از اين حرفاست!!!
سرعت دانلودم هم حداكثر به 50 ميرسه !!!

این برنامه رو نصب کن و ببین متوسط دانلودت در 24 ساعت چقدره:

این برنامه رایگان و فوق العاده قویه، به همه پیشنهادش میکنم./

feizol65
02-09-2011, 10:36
ميشه بگي اين جدول رو از كجا برداشتي ؟
اين دستكاري شده است اون كه ميگيد حداقل سرعت دانلود 1.6 هست نه حداكثر
اينم لينك اصلي از سازمان تنظيم مقررات:

مثل اینکه دوستان تنظیم مقرراتی به اینجا سر میزنن !
تا دیروز که حداکثر بود !
بهرحال درستش "حداکثر" هست !
وقتی بصورت 1 به 1 ، حداکثر 8 هست ؛ با ضریب 1 به 10 ، حداکثر 0.8 میشه !
باز هم یک فریبکاری دیگر !

والا به خدا یه سریا جوری حرف میزنن که بعد از این طرح مخابرات مجبوره فلان کنه رقابت میشه مجبورن قیمتا بیارن پایین یکم چشماتونو باز کنید !! لطفا!! هنوز قانون محدودیت 128 برداشته نشده !! اگه خیلی به فکرن اول یه فکری به حال این بکنن ... ... تجربه ایرانسل یادتون رفته ؟ سری اول ماهانه نامحدود 10 تومن سری بعدی 2/5گیگ ، 10 تومن ... نه رقابتی هست نه کسی مجبوره قانونو رعایت کنه
این طرح محدود ه به اسم نامحدود اشتراک 1 به 10 دیگه چه کوفتیه ؟ 128 کیلوبیت خانگی مجاز بگیریم با اشتراک 1 به 10 یعنی 1/6 کیلوبایت دانلود کنیم خب دایال آپم محدودیت دانلود نداشت !!!! سرعت به کنار اصلا 512 کیلوبیتش دانلودشو روی 10مگ ببندن باز هم محدودیت دانلود هست میگه 16 گیگ حجم برای 512 کیلوبیت شرم آوره فکر کنید فکر .

نامحدود ایرانسل ، اسماً نامحدود بود.
محدودیت 10 گیگ داشت !
مخابرات هم مثل ایرانسل فریبکاره.

hermione
02-09-2011, 10:40

شمایی که خیلی دور اندیشی و مثل ماها فقط نوک دماغتو نمیبینی میشه بگی چجوری اینترنت نمیگیرن ؟ هنوز خیلیا هستن از دایل آپ استفاده می کنن نا راضی هم نیستن !!!!
اینجور مواردو نمیشه تحرییم کرد !! به قول یه دوستی توی همین فروم میشه به علت اعتراض به هوای تهران به همه بگیم 5 دقیقه نفس نکشن ؟
سرعت پایین هم باشه به اسم نامحدود هیچکسم صداش در نمیاد رقابتی هم نیست ، شک نکن

hp980
02-09-2011, 11:12
مثل اینکه دوستان تنظیم مقرراتی به اینجا سر میزنن !
تا دیروز که حداکثر بود !
بهرحال درستش "حداکثر" هست !
وقتی بصورت 1 به 1 ، حداکثر 8 هست ؛ با ضریب 1 به 10 ، حداکثر 0.8 میشه !
باز هم یک فریبکاری دیگر !

نامحدود ایرانسل ، اسماً نامحدود بود.
محدودیت 10 گیگ داشت !
مخابرات هم مثل ایرانسل فریبکاره.

نه دوست عزيز ، چند روز پيش هم تو يكي از تاپيكهاي همين انجمن اين عكس جعلي رو گذاشته بودن كه من لينك اصلي رو اونجا هم پست كردم.:46:
در ضمن سايت tct ماله سازمان تنظيم مقررات نيست ، فكر ميكنم ماله مخابراته و ربطي به سازمان تنظيم مقررات نداره!!

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

اينم سايت سازمان تنظيم مقررات:

Masoud.Neshat
02-09-2011, 11:13
این کلمه حداقل و حداکثر در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه، پس اینقدر بیخودی در موردش بحث نکنید خواهشا

moz
02-09-2011, 11:13
اون جدولش كه چيز خاصي نداره
گفته 1 به 10 بشه حداكثر سرعت دانلود اونقدر ، يك به 1 هم اينقدر . . . ( خودمم نفهميدم چي گفتم) :31:
شماهايي كه تازه اومدين فكر كنم بازم بايد براتون توضيح بدم !
دوستان يك به 1 و يك به 10 بر اساس قانوني هست
هيچ چيز نامحدود نيست
كساني كه 24 ساعته دانلود كنن ، نرخ سرعتشون 1 به 10 ميشه
و كساني كه دانلود كمتري داشته باشن سرعت بالاتري دارن....
اميدوارم منظور منو گرفته باشيد كه اينقدر بدبين نباشيد و حداقل سرعت رو ملاك نگيريد !

reza_p
02-09-2011, 11:35
اون جدولش كه چيز خاصي نداره
گفته 1 به 10 بشه حداكثر سرعت دانلود اونقدر ، يك به 1 هم اينقدر . . . ( خودمم نفهميدم چي گفتم) :31:
شماهايي كه تازه اومدين فكر كنم بازم بايد براتون توضيح بدم !
دوستان يك به 1 و يك به 10 بر اساس قانوني هست
هيچ چيز نامحدود نيست
كساني كه 24 ساعته دانلود كنن ، نرخ سرعتشون 1 به 10 ميشه
و كساني كه دانلود كمتري داشته باشن سرعت بالاتري دارن....
اميدوارم منظور منو گرفته باشيد كه اينقدر بدبين نباشيد و حداقل سرعت رو ملاك نگيريد !

آقا قبول ظاهرا شما اطلاعاتت کامله میشه بفرمائید برای من که میخوام سرویس 2 مگ بگیرم به طور متوسط Isp چه سرعتی رو باید گارانتی کنه .
اصلا کاربرد اینترنت چیه بازی . وبگردی . دانلود یا هیپکدام
ما میتونیم دانلود کنیم یا نه شاید کفره دانلود کردن . من که سرویسم 2 مگ بود و به اندازه سرعتم Download کردم خوش به حال اونهائیکه با 128 تونستن دانلود اساسی بزنن
دوستانی هم که میگن این جدول ماله سایت رگولاتوری نیست اینم عکس از سایت :

شما وقتی داری توی مسیری جرکت میکنی که جلوت چاله هست سعی میکنی قبلش درباره عبور تصمیم بگیری یا میری تا برسی به چاله بعد تصمیم میگیری
بزودی با چندتا از دوستان یه سرویس نامتقارت راه میندازیم و خیالمون راجت میشه میریم روی 20 گیگ در روز شما هم بشینید جساب کتاب کنید کی حقتون رو خورده عوض اینکه یقه ISP رو بگیرید یقه یوزر رو بگیرید که چرا من نمیتونم دانلود بکنم شما دانلود میکنید . اصلا چه معنی میده باید بیایید از من اجازه بگیرید که دارید چکار میکنید .
میگن خلایق هرچی لایق طرف میشنه قر میزنه چرا اوضاع اینجوریه بعد که ازش میپرسیم چه کردی برای بهبود اوضاع میگه من چکار میتونم بکنم اصلا به من چه .

lucky_luke
02-09-2011, 11:51
خودت می فهمی چی داری می گی؟
اون دانلودی که گفتی فکر کنم در ساعات رایگانه ها!!
کسی هم جلوی شمارو نگرفته که دانلود کنی که بیشتر از این احساس نکنی یه حق و دین عظیم به گردن تمام دانلود کننده ها داری
قیمت هر گیگ رو 5 هزار گذاشتن، در حالی که میانگین بگیم شبی هر نفر 2 گیگ دانلود کنه می شه ماهی 300 هزار تومان
تعداد دانلود کننده ها هم از دانلود نکن ها بیشتره. یعنی یه حالت مساوی هم نمی رسن که بگی نیمه ی دانلود نکننده داره هزینه ی دانلود کن هارو می ده
اینکه ماهیانه 300 هزار تومان رو به ازای هر نفر مجانی می دن یه سئوالاتی رو تو ذهنت ایجاد نمی کنه؟
که در واقع اون ترافیکی که می فروشن ماهی 5 تومان قیمتش واسه خودشون خیلی کم تر از این حرف هاست و خیلی بی سر و صدا یه گاو بندی بین مخابرات و آی اس پی ها صورت گرفته که مخابرات قیمت اون چیزی که واسش 300 دلار تموم می شه رو عمدا بزنه 4 میلیون تومان تا زیر دست هاش راحت بتونن واسه هر گیگ 5 هزار تومان تیغ بزنن
در غیر این صورت طبق استدلال شما هر آی اس پی باید به ازای هر 1000 نفر که بگیم 500 نفرش اهل دانلود شبانه باشن و هر نفر شبی 2 گیگ دانلود کنه که جمعا بشه شبی هزار گیگ و در 30 هزار گیگ هر ماه مبلغی حدود 150 میلیون ضرر کنه
150 میلیون به ازای هر 1000 نفر
حدود 2 میلیون کاربر ای دی اس داریم که باز بگیم 1 میلیونش شبی 2 گیگ دانلود کنه که بشه شبی 2 میلیون گیگ و در ماه بشه 60 میلیون گیگ، ضرب در 5 هزار تومان بشه، بازم به استدلال شما می شه 300 میلیارد تومان ضرر در ماه !
بد نیست قبل از اظهار نظر های پروفسورانه یه کم بیشتر فکر کنیم

ساعت رایگان دیگه چیه؟ شرکتها پهنای باند میخرن نه حجم...اونم هر مگ 300 تومن ...کسی بهشون حجم نمیفروشه که اینا بخوان پولش رو از مردم بگیرن
اون پولی هم که بابت حجم میگیرن برا سرکیسه کردن ملته
من هم هزینه حداقل پهنای باند مصرفی رو حساب کردم چیزی که شرکت باید تامین کنه و هزینش رو بده تا سرعت به حدی برسه که بشه 30 گیگ در ماه دانلود کرد.

در ضمن تامین پهنای باند کشور بطور انحصاری در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخن هست و همه حتی مخابرات از اون پهنای باند میخرن و شرکتی نمیاد از مخابرات پهنای باند بخره مگر اینکه زیر مجموعه اش باشه و احتیاجی به گاوبندی با مخابرات نیست(چطور اینو نمیدونستی؟)

بعضی ها طوری صحبت می کنن ، انگار نماینده مخابرات و یا ISP و ... هستن !
یه جوری حساب کتاب می کنن (درست و غلط بودنش رو نمیدونم) ، انگار این مملکت حساب کتاب داره .
اینترنت رو با 10 برابر ، 100 برابر قیمت بهمون میدن ، اون وقت شما دنبال 25 تومن می گردی !
یا اینکه اعتقاد دارید دیال-آپ برای ملت کافیه !
قانون نامحدود (!) رو دیدی ؟ سرعتهای 1 به 10 رو دیدی؟ اگه قرار نیست اجرا بشه ، چرا توی قانون میارن ؟
داداش ! حق شما ، توی جیب من نوعی (که اینترنت محدود دارم) نیست. حق شما ، جای دیگه ایه !

گذشته از این ، اون دان استریم 2 مگ مربوط به روزه. شبها که ما این سرعتها رو ندیدیم !

آدم لازم نیست ISP داشته باشه که قیمت پهنای باند رو بدونه....توی سایت زیر ساخت زده و بقیه محاسبات هم که در حد ریاضی دبستان هست

قبول دارم اینترنت رو گرون میفروشند........ولی من بابت همین گرون هم دارم بیشتر از استفادم میپردازم و اونی که دانلود زیاد داره کمتر از اونی که باید میپردازه.....درسته که پول زور میگیرن ولی پول زوری که دانلود کننده باید بده رو از کسی که مصرفش توی روز زیاده میگیرن!!!

من از سرعت دو مگ حرفی زدم؟؟ حجم دانلود رو بحث کردم وکاری نداشتم با چه سرعتی

شما این جمله رو با فونت بزرگ و قرمز چند بار تا حالا نوشتی
آخه عزیز من هر کس تعریف شیرنیگ رو بدونه میدونه حداقل اینقدر هست و نه حداکثر
حداقلش هم وقتی پیش میاد که همه مشترکین یه ISP با هم بشینن پشت سیستموشون به نظر شما چقدر همچنین چیزی ممکنه؟
در ضمن همین الان نامحدود با ضریب شیرینگ 10 ارائه میشه و سرعتش هم در اکثر مواقع بالاست حتی تا 30 کبلوبایت در ثانیه هم میره و دلیلش هم چیزی جر رقابت نیست حالا بازم بیا بگو میشه 1.6 کیلوبایت

Ebhaam
02-09-2011, 12:09
با نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن :grrr:و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه و دیگه حتی نمی تونید صفحه ی همین انجمن رو باز کنید:42::sad: چه برسه به دانلود! نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!:angry:

kamran987456
02-09-2011, 12:17
من نمیدونم که چطور میگید الان ضریب شرینگ 1 به 10 هست ؟
الان 128 نامحدود تو شهر ما واسه یه ای اس پی همارا سیستم بین 14 تا 16 هست ((شبانه روز))
مطمئنا بین 10 نفر هم شیر شده باشه حتما سرعت رو بالاتر بستن ((1 مگ و ..))و بعد شیر کردن که همیشه سرعت بین 14-16 میچرخه

ولی تو این طرح جدید با جزیئات ذکر کردن همون 128 رو شیر میکنن

پس شیرینگ الان با شیرینگ این طرح فرق داره

pcsoft
02-09-2011, 12:17
با نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن :grrr:و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه و دیگه حتی نمی تونید صفحه ی همین انجمن رو باز کنید:42::sad: چه برسه به دانلود! نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!:angry:

GPRS همراه اول!!!!
چه ربطی داره آخه. همراه اول زورش نمی رسه یا نمی خواد Edge بده چه دخلی به مصرف داره؟
همراه اول از اول سرعتش 4-5 بود.
بعدشم شما هم که نامحدود اون ها رو رو به اشتباه نامحدود خوندی!!
نامحدود با اشتراک 1 به 10 میشه این:

یعنی هر قدر که در یک ماه قابل دانلود باشه با اون سرویس، تقسیم 10 میشه و اون نتیجه تقسیم میشه نامحدود سرویس 1 به 10!
یکم مطالعه کنید بد نیس.

reza_p
02-09-2011, 12:20

امیدوارم از همین شنبه این اتفاق بیوفته و این تاپیک همچنان بالا باشه هفته بعد بیام به خوش خیالی دوستان بخندیم .
آحه دل انگیزان وقتی به پهنای باند کشور اضافه نشده دیگه نامحدود بدن کلهم اجمعین میپوکه اینها هم زرنگن همین بهانه شبانه رو روزانه میارن .

kamran987456
02-09-2011, 12:21
[QUOTE=lucky_luke;6425670]
حداقلش هم وقتی پیش میاد که همه مشترکین یه ISP با هم بشینن پشت سیستموشون به نظر شما چقدر همچنین چیزی ممکنه؟
/QUOTE]
احتمال اینکه هیچ کدوم از اون 9 نفر دیگه هم همزمان با ما کار نکنن ممکن نیست ((پس احتمال حداقل سرعت و حداکثر سرعت ناچیزه ))
اما خیلی طبیعی که نصف سرعت رو در نظر بگیرم
یعنی همیشه 2 نفر از اون 10 نفر با هم کار کنن که باز هم در این حالت حداکثر سرعت دانلود 128 میاد روی 8 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!!!

moz
02-09-2011, 12:23
ا نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن :grrr:و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه

همچين اتفاقي نميافته ، چون ايران ظرفيت پهناي باندش كم نيست كه بخواد كند بشه !

نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!
GPRS همراه اول از همون اولش كند بود :دي
واقعا فكر ميكني به خاطر اينكه نامحدوده كند شده ؟‌

reza_p
02-09-2011, 12:31
این فانون سایت رگولاتوری هم که باد میده .
Isp میاد میگه من با ظریب 1 به 5 سرویس میدم به راحتی قیمت رو جابجا میکنه .
اونهائی هم که میگن کشور از نظر پهنای باند محدودیت نداره پس دلیل اینکه اینترنت شبانه به ترتر میوفته چیه ؟
اصلا چند درصد یوزرهای یک ISP شبانه دانلود میکنن . من که میگم در خوشبینانه ترین جالت 30 درصد .

MASOUD_MW2
02-09-2011, 12:34
احتمال اینکه هیچ کدوم از اون 9 نفر دیگه هم همزمان با ما کار نکنن ممکن نیست ((پس احتمال حداقل سرعت و حداکثر سرعت ناچیزه ))
اما خیلی طبیعی که نصف سرعت رو در نظر بگیرم
یعنی همیشه 2 نفر از اون 10 نفر با هم کار کنن که باز هم در این حالت حداکثر سرعت دانلود 128 میاد روی 8 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!!!

سوالی مشابه این در سایت ---------- رود که جواب دادم اونجا:

ببینید یه دیدگاه غلطی از شیر شدن بین 10 نفر وجود داره! ببینید اینگونه نیست که یک حط 1 مگابیت رو روی یه سیم جداگانه میکشن به isp و بعد این سیم رو به 10 قسمت تقسیم میکنن! خیر اینگونه نیست!
پهنای باند کل isp ملاک هست که چقدر اشغال میشه.
البته با تنظیماتی که انجام میشه تعیین میکنن که حداکثر چند نفر از این 1 مگابیت بتونن همزمان استفاده کنن.
همونطور که گفتم الان با سرویس 128 کیلوبیت دارید 200 کیلو دانلود میکنید یعنی 16 برابر بیشتر پهنای باند کل isp رو اشغال میکنید و باعث افت سرعت هرچه بیشتر و پینگ هرچه بالاتر باشید.
بهتونقول میدم اگه توی خود کره جنوبی هم یه isp بیاد پورت های 100 مگ رو 200 مگ ببنده پینگش میره بالا! چه برسه (مطابق وضعیت کنونی ایران) این 100 مگ رو 1600 مگ ببنده!!! اونوقت افت سرعت و پینگشون مثل ایران میشه.
امیدوارم ساده توضیح داده باشم.

lucky_luke
02-09-2011, 12:37
من نمیدونم که چطور میگید الان ضریب شرینگ 1 به 10 هست ؟
الان 128 نامحدود تو شهر ما واسه یه ای اس پی همارا سیستم بین 14 تا 16 هست ((شبانه روز))
مطمئنا بین 10 نفر هم شیر شده باشه حتما سرعت رو بالاتر بستن ((1 مگ و ..))و بعد شیر کردن که همیشه سرعت بین 14-16 میچرخه

الان هم اسمش اینه که 128 شیر شده هست ولی بازم یه مگ میبندن.........سرویس هاس حجمی جدید رو هم به احتمال زیاد همین کار رو میکنن ...... بزودی اوضاع مشخص میشه

امیدوارم از همین شنبه این اتفاق بیوفته و این تاپیک همچنان بالا باشه هفته بعد بیام به خوش خیالی دوستان بخندیم .
آحه دل انگیزان وقتی به پهنای باند کشور اضافه نشده دیگه نامحدود بدن کلهم اجمعین میپوکه اینها هم زرنگن همین بهانه شبانه رو روزانه میارن .

اضافه شده....ولی بازم کمه و اضافه میکنن
بعدش هم ضریب شیرینگ مشخصه....اگه با همین ضریب پهنای باند کم بیارن fair policy استفاده میکنن و اگه کسی به دانلود بالا نیاز داره باید دنبال سرویس های باضریب متفاوت و یا ددیکیت بگرده و هزینه دانلودی که میخوتد بکنه بپردازه.......

moz
02-09-2011, 12:40
اونهائی هم که میگن کشور از نظر پهنای باند محدودیت نداره پس دلیل اینکه اینترنت شبانه به ترتر میوفته چیه ؟

1 . خود ISP ليميت ميكنه !

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

بعدش هم ضریب شیرینگ مشخصه....اگه با همین ضریب پهنای باند کم بیارن fair policy استفاده میکنن و اگه کسی به دانلود بالا نیاز داره باید دنبال سرویس های باضریب متفاوت و یا ددیکیت بگرده و هزینه دانلودی که میخوتد بکنه بپردازه.....

چرا دكمه تشكر نداري :دي

kamran987456
02-09-2011, 12:44
خب الان فرضا 128 کیلو بیت رو بین 10 نفر شیر کردیم ((بحث رقابت و اینها هم نیست که به جای 128 بیان 512 و اینها ببندن ))
ساعت 8 عصر به بعد 5 نفرشون اومدن با سیستم کار کنن
سرعتشون چقدر میشه ؟
خیلی ساده تو جدول توضیح داده که هر چند نفر کار کنن سرعت حداکثر رو باید به اون تعداد تقسیم کرد

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

[QUOTE=lucky_luke;6425812]الان هم اسمش اینه که 128 شیر شده هست ولی بازم یه مگ میبندن.........سرویس هاس حجمی جدید رو هم به احتمال زیاد همین کار رو میکنن ...... بزودی اوضاع مشخص میشه
/QUOTE]
بحث اینجاست که اینها تو ابلاغ اولیه گفتن همون 128 میبندن
و اگه 1 مگ نبستن چیکار باید کرد ؟

blacktiger
02-09-2011, 12:47
تا اونجا که یادمه توی اون اطلاعیه گفته شده بود تا الان فقط مخابرات از بخشنامه تخطی نکرده و کارش درست بوده.
اما الان سرویس محدود داره میده همین طرحهای برنزی و نقره ای و طلایی . داستان این چیه؟

wordship
02-09-2011, 12:48

کسی منتظر نمیمونه تا شما بهش بخندین .
احترام خودتون رو نگه دارید و نظرتون رو بدید و کسی رو مصخره نکنید .
هر چی که میگیم مخابرات تهرون داره نامحدود 512 ارائه میده ماهی 20800 وسرعت هم بین 55تا 60 متغیره و معمولا کمتر نمیشه شما حرف خودتون رو بزنید...

reza_p
02-09-2011, 13:03
کسی منتظر نمیمونه تا شما بهش بخندین .
احترام خودتون رو نگه دارید و نظرتون رو بدید و کسی رو مصخره نکنید .
هر چی که میگیم مخابرات تهرون داره نامحدود 512 ارائه میده ماهی 20800 وسرعت هم بین 55تا 60 متغیره و معمولا کمتر نمیشه شما حرف خودتون رو بزنید...

عزیز من چرا ترش میکنی
مخابرات قضیش جداس . جساب این جیب به اون جیبه من هم دوست دارم 20 تومن بدم با 60 دانلود کنم .
ابهتر شدن سرویس شما به من ضرر نمیزنه اصلا هر چی اینترنت گسترش پیدا کنه و تولید محتوای فارسی توی اینترنت بشه خوشحالتر میشم .
ولی عزیز من اگه قرار به نفع یوزر حرکت کنن چرا اول محدودیت 128 کیلو بایت رو برنمیدارن تا مچبور نشیم عملیات ژانگولر بازی دربیاریم .
من نه کارمند ISP خاصی هستم ونه نفعی دارم ولی شما به وضعیت قیمتهای سرویسهای نامحدود شرکتها نگاه کن کدومشون تونستن به قیمتهای مخابرات برسن . یا مخابرات داره به یوزرها حال میده یا همه ISP ها دزدن .
اگه قیمت پهنای باند معقول بود منم به این طرج امید داشتم ولی وقتی قیمت معقول نیست و انجصاریه خوب ISP میاد شیطنت میکنه میگه خود سازمان تنظیم مقررات گفته تو میتونی سرویس رو بین 10 نفر شیر کنی پس منم این کار رو میکنم و برای سرعت 2 مگ پهنای باندت رو 256 میبندم .
این حرفها در بازار رقابتی درسته نه در بازار انحصاری ایران .
باشه بعد از اجرای قانون با هم میخندیم شما میخندی که به سرویس 128 مورد نیازت رسیدی منم میخندم که پول 2 مگ میدم ولی با 256 دانلود مینم اینطوری قکر میکنم راضی میشی :31:

lucky_luke
02-09-2011, 13:08
خب الان فرضا 128 کیلو بیت رو بین 10 نفر شیر کردیم ((بحث رقابت و اینها هم نیست که به جای 128 بیان 512 و اینها ببندن ))
......
بحث اینجاست که اینها تو ابلاغ اولیه گفتن همون 128 میبندن
و اگه 1 مگ نبستن چیکار باید کرد ؟

جواب شما در مورد افت سرعت:

برای 256 هم دوستان دیگه همینو گفتن.....

واینکه شما رقابت رو در نظرنمیگیری.......عامل به این مهمی رو حذف میکنی انتظار داری چطور بحث کنیم پس

یک مگ هم بزودی معلوم میشه میدن یا نه....به احتمال زیاد میدن....چون نمیخوان سود خودشونون رو از دست بدن و کاربرانی مثل شما هستند که سرویس کنونی رو میپسندن و اوناهم میخوان راضی باشی و مشتریشون باقی بمونی

minime
02-09-2011, 13:11
خوبه این عکس از سایت خود مخابرات هست! بازم میگید شایعه هست؟
با عقل جور درنمیاد؟ 100% اینطور هست! به هیمن دلیل هست دارم سعی میکنم توضیح بدم که این طرح اشتباه هست!

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :دی

حرف شما کاملا درسته , این حساب کتابها هم درسته ولی در واقعیت یه جور دیگه اتفاق میوفته.
سرویس 128 کبیت اشتراک 1 به 10 حداقل (اون نوشته حداکثر که اشتباهه) سرعت دانلود 1.6
جمله به ما میگه که اگر اشتراک 1 به 10 بشه و اگر همه اون 10 نفر هم زمان با هم شروع به فول دانلود کنند سرعتی که به هر کدوم میرسه میشه 1.6 کبایت
آیا اون 10 نفر همزمان فول دانلود میکنند ؟ نه شما میدونی و نه من , شاید بکنند شاید نکنند.
در خارجه وقتی سرویس رو به شما میفروشند , مثلا سرویس 10 مگابیت , میگند Up to 10Mbit , یعنی تا 10 مگابیت یعنی الزاما سرعت شما همیشه 10 مگابیت نیست بلکه سرویس به اشتراک گذاشته شده است و بر حسب ضریب اشتراک و مقدار مصرف بقیه مشترکین سرعت شما تعیین میشه , پس نفس عمل اشکالی نداره چون از اولش هم میدونی داری چیو میخری و قبولش کردی. ولی اونجا یه فرق اساسی با کشور ما داره و اون هم قانون کپی رایت و دانلود اقلام دارای کپی رایت هست که جز معدودی کاربر اینترنتی اکثرا تین ایجر کسی ریسک زندان و جریمه های سنگین رو نمیکنه و تقریبا 90% یوزرهای غیر دانلودی هستن واسه همین حتی با ضرایب 1 به 10 90% مواقع اونها از حداکثر سرعتشون استفاده میکنن.

حالا در کشور عزیز ما از اونجائی که زیرساخت "ترکیده" یا اصلا بگیم که زیرساخت نداریم و هنوز رو سیم مسی به مردم سرویس اینترنت میدن و وضع اینترنت خود مملکت "داغونه" و پهنای باند به ده برابر قیمت به سرویس دهنده ها فروخته میشه (نمیدونم چرا؟) پس شرکت سرویس دهنده دستش تو حناست (به قول آقای مرفاوی در برنامه نود البته منظورش پوست گردو بود) و کاری نمیتونه بکنه مجبوره گرون بخره و گرونتر بفروشه.

خانه از پایبست ویرانه , باز دمشون گرم این چند سال حال دادن پول 128 گرفتن 2 مگ دادن , از حالا (شاید) اوضاع عوض بشه که من بعید میدونم.

پس به قول اون دوست خوبمون اگه قراره اتفاقی بیوفته صبر کنیم ببینیم چی میشه بعد بشینیم یه نقد درست حسابی دال بر مدارک و شواهد بنویسیم تا ببینیم چه خاکی بر سرمون کنیم.

پ.ن: بفرمائید نهار

wordship
02-09-2011, 13:33
آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :دی

حرف شما کاملا درسته , این حساب کتابها هم درسته ولی در واقعیت یه جور دیگه اتفاق میوفته.
سرویس 128 کبیت اشتراک 1 به 10 حداقل (اون نوشته حداکثر که اشتباهه) سرعت دانلود 1.6
جمله به ما میگه که اگر اشتراک 1 به 10 بشه و اگر همه اون 10 نفر هم زمان با هم شروع به فول دانلود کنند سرعتی که به هر کدوم میرسه میشه 1.6 کبایت
آیا اون 10 نفر همزمان فول دانلود میکنند ؟ نه شما میدونی و نه من , شاید بکنند شاید نکنند.
در خارجه وقتی سرویس رو به شما میفروشند , مثلا سرویس 10 مگابیت , میگند Up to 10Mbit , یعنی تا 10 مگابیت یعنی الزاما سرعت شما همیشه 10 مگابیت نیست بلکه سرویس به اشتراک گذاشته شده است و بر حسب ضریب اشتراک و مقدار مصرف بقیه مشترکین سرعت شما تعیین میشه , پس نفس عمل اشکالی نداره چون از اولش هم میدونی داری چیو میخری و قبولش کردی. ولی اونجا یه فرق اساسی با کشور ما داره و اون هم قانون کپی رایت و دانلود اقلام دارای کپی رایت هست که جز معدودی کاربر اینترنتی اکثرا تین ایجر کسی ریسک زندان و جریمه های سنگین رو نمیکنه و تقریبا 90% یوزرهای غیر دانلودی هستن واسه همین حتی با ضرایب 1 به 10 90% مواقع اونها از حداکثر سرعتشون استفاده میکنن.

حالا در کشور عزیز ما از اونجائی که زیرساخت "ترکیده" یا اصلا بگیم که زیرساخت نداریم و هنوز رو سیم مسی به مردم سرویس اینترنت میدن و وضع اینترنت خود مملکت "داغونه" و پهنای باند به ده برابر قیمت به سرویس دهنده ها فروخته میشه (نمیدونم چرا؟) پس شرکت سرویس دهنده دستش تو حناست (به قول آقای مرفاوی در برنامه نود البته منظورش پوست گردو بود) و کاری نمیتونه بکنه مجبوره گرون بخره و گرونتر بفروشه.

خانه از پایبست ویرانه , باز دمشون گرم این چند سال حال دادن پول 128 گرفتن 2 مگ دادن , از حالا (شاید) اوضاع عوض بشه که من بعید میدونم.

پس به قول اون دوست خوبمون اگه قراره اتفاقی بیوفته صبر کنیم ببینیم چی میشه بعد بشینیم یه نقد درست حسابی دال بر مدارک و شواهد بنویسیم تا ببینیم چه خاکی بر سرمون کنیم.

پ.ن: بفرمائید نهار

همه حرف هاتون درست
اما در رابطه با کپی رایت این رتبه رو در الکسا ببینید :
شاید نظرتون در رابطه با کپی رایت هم عوض شه . چون توی سایت های تورنت معمولا از شیر مرغ تا جون ادمی زاد به راحتی در دسترسه و این رتبه نشون میده که توی خارج هم کم دانلودر نداریم...

بفرمائید نهار
نوش جان:20:

kamran987456
02-09-2011, 13:36
جواب شما در مورد افت سرعت:

برای 256 هم دوستان دیگه همینو گفتن.....

واینکه شما رقابت رو در نظرنمیگیری.......عامل به این مهمی رو حذف میکنی انتظار داری چطور بحث کنیم پس

یک مگ هم بزودی معلوم میشه میدن یا نه....به احتمال زیاد میدن....چون نمیخوان سود خودشونون رو از دست بدن و کاربرانی مثل شما هستند که سرویس کنونی رو میپسندن و اوناهم میخوان راضی باشی و مشتریشون باقی بمونی

جواب شما در مورد سرعت

شما اصلا اون جدول رو در نظر نمیگیری !!!!!
اگه اینجوری که شما میگید بود
خب اینها می نوشتن
سرعت 128 = فیکس 16
سرعت 256 =فیکس 32
.
.
.

هم همه با کله می رفتن ای دی اس ال می خریدن و مشتری میشدن و هم خودشون سود میکردن و افراد هم راضی میشدن

شما فقط یک دلیل بگید که چرا اومدن حداقل و حداکثر سرعت تعیین کردن ؟؟؟؟

در مورد رقابت هم بهتره به فکر امروز باشیم و نه فردا .

همین محدود شبانه چند سال طول کشید تا رقابت به اینجا رسید که واسه 128 سرعت 2 مگ ببندن

minime
02-09-2011, 13:55
همه حرف هاتون درست
اما در رابطه با کپی رایت این رتبه رو در الکسا ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید نظرتون در رابطه با کپی رایت هم عوض شه . چون توی سایت های تورنت معمولا از شیر مرغ تا جون ادمی زاد به راحتی در دسترسه و این رتبه نشون میده که توی خارج هم کم دانلودر نداریم...

نوش جان:20:

از اون سایت چیزی متوجه نشدم :دی
یکم بیشتر توضیح بده لطفا

alivw71
02-09-2011, 14:02
جواب شما در مورد سرعت

خب اینها می نوشتن
سرعت 128 = فیکس 16
سرعت 256 =فیکس 32
.
.
.

هم همه با کله می رفتن ای دی اس ال می خریدن و مشتری میشدن و هم خودشون سود میکردن و افراد هم راضی میشدن

همین محدود شبانه چند سال طول کشید تا رقابت به اینجا رسید که واسه 128 سرعت 2 مگ ببندن
مخابرات ما دیگه پورت خالی ندارههمه از مخابرات سرویس گرفتن . پورت شرکتای خصوصی داره خاک میخوره.
دقیقا همه با کله رفتن گرفتن (یکیش خود من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون نامحدود هستش.

maziarb
02-09-2011, 14:07
مخابرات ما دیگه پورت خالی ندارههمه از مخابرات سرویس گرفتن . پورت شرکتای خصوصی داره خاک میخوره.
دقیقا همه با کله رفتن گرفتن (یکیش خود من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون نامحدود هستش.

چه سرعتی گرفتین و سرعت دانلودتون توی دانلود منیجر چنده؟! :11:

Scary Feelings
02-09-2011, 14:07
میتونم 20 تومن بدم , برای سرویس 512 , تو بدترین شرایط سرعتم 64 هست , میتونم ماهی 16گیم دانلود کنم بدون افت سرعتم.
البته با همین 128 شاتل ماهی 20 گیگ رو راحت دانلود میکنم.

alivw71
02-09-2011, 14:16
512 اینم 2 تا از فایل هایی که دانلود کردم البته یه برنامه 400 مگابایتی و یه فیلم اموزشی 700 مگاباییتی و چند تا چیز دیگه هم دانلود کردم.
سرعتم متوسط 55 . خوبش 60

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

البته حدود 2 گیگ هم واسه اپدیت بازی دانلود شده

lucky_luke
02-09-2011, 14:21
جواب شما در مورد سرعت

خب اینها می نوشتن
سرعت 128 = فیکس 16
سرعت 256 =فیکس 32
.
.
.

شیر کردن راهیه برا کاهش قیمت اگه میخواستن پهنای باند رو تضمین کنن قیمت 128 نامحدود میشد چیزی توی این حدود:

300/8*1.3=4750 تومان!!

ولی فعلا پهنای باند تضمینی نیست و ممکنه افت سرعت پیش بیاد
به هر حال من و اون 70 درصد موافقدیگه ، این شرایط رو (بین بد و بدتر ) بیشتر میپسندیم

امیدوارم (خیلی هم امیدوارم:31:) برای شما هم سرویسی ارایه بشه که مثل الان راضیتون کنه

من که اگه این وضع عوض نشه جمع میکنم نتم رو!!.........خلاص
بحث من و شما هم فایده نداره بهتره انرژیمون رو برای اعلام نارضایتی از این محدودیت ها( چه حجم و چه سرعت) به مسئولین صرف کنیم شاید گوش مبارکشون بشنوه و به روی مبارک بیارن!!!

ویرایش: 200 مین پستمه!!!!!!! دو ستاره شدم!!!!!!:7::22::thumbsup:!!

wordship
02-09-2011, 15:05
از اون سایت چیزی متوجه نشدم :دی
یکم بیشتر توضیح بده لطفا
عجیبه:18: پس چطوری دم از کپی رایت اونور میزنی :دی بزرگ ترین سایت در زمینه تورنت هستا:46: هر چی بخوای توش پیدا میشه اعم از فیلم - موزیک -برنامه و...
به صورت کاملا رایگان در اختیاره و لینک الکسا رو اگر دقت کنید متوجه میشید این سایت در رتبه 87 بازدید در سطح دنیا قرار داره
یعنی هیچکس از بازی و نرم افزار و و.. مجانی بدش نمیاد :دی البته تورنت هم که میدونید چیه یعنی دانلود از کامپیوتر دیگران یعنی اونا میخواستن فایلی رو که دارن شیر کنن به صورت مجانی کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره:20:

wordship
02-09-2011, 15:25

اونقت ما برای چند تا فیلم باید چقدر صدای فن و شب زنده داری و.. بکشیم :دی

pcsoft
02-09-2011, 15:38
بنازم به مخابرات قم که از رو نمیره. دقایقی را به تماشای ظلم بنشینید:31:

mr-dion
02-09-2011, 15:43
بنازم به مخابرات قم که از رو نمیره. دقایقی را به تماشای ظلم بنشینید:31:

بجاش 128رو براتون رو 1مگ بستن

pcsoft
02-09-2011, 15:50

من 256 دارم نهایت سرعتش 70 هستش.
128 هم دوستم داره سرعتش تازگی ها زیاد شده رسیده به 40-50. قبلا که به 20 به زور می رسید.
جالبه 128 یکماهه 4 گیگ حجم داره، 1 مگ یکماهه هم 4 گیگ!!!
کپی پیست کردن حجم هارو.
اصلا 128 رو 4 مگ ببندن 4 گیگ رو چطوری 20 روز مصرف کنه کاربر!! مهم حجم هستش که 4 گیگ هستش دیگه فرقی نداره 1 مگ ببندن یا 4 مگ.
واسه وبگردی شاید شاید مناسب باشه. ولی واسه دانلود و بازی آنلاین 4 گیگ اصلا نمی ارزه. منم مجبوری گرفتم.
الان من حجمم 1.7 گیگ برام مونده باید 20 روز جیره بندیش کنم.

wordship
02-09-2011, 15:58
حالا جالب اینجاست که من وقتی وارد سایت مخابرات استان فارس میشم فکر میکنم وارد سایت رجانیوز شدم!!
نه هیچ خبر مخاراتی و نه مربوط به اون ..
این عکس رو ببنید :

اینم سایتش :

lucky_luke
02-09-2011, 15:58

اگه 1 مگ میخواست خو میرفت اونو میخرید!!:20:

pcsoft
02-09-2011, 16:02
اگه 1 مگ میخواست خو میرفت اونو میخرید!!:20:

جالبترین قسمتش می دونی کجاست؟
اینه که شرکت ها همیشه برای اینکه مشتری بیاد و اون سرویس گرونتره رو بخره یه تخفیف هایی حتی کم قائل میشن.
که مشتری به خرید سرویس گرون تر جذب بشه.
ولی مخابراتی های قم اینقدر باهوش هستند که یک ماهه رو 4 گیگ گذاشتن و سه ماهه رو 8 گیگ!!!
خب کاربر با یه حساب دبستانی می فهمه که اگر سه تا یک ماهه بخره، چون میشه 3 تا 4 گیگ. سود می کنه و سه ماهه 8 گیگ هستش پس به ضرر کاربره.
هر گیگ اضافه هم: 2500 تومان(فقط برای جذب مشتری برای خرید گیگ اضافه)

minime
02-09-2011, 17:03
عجیبه:18: پس چطوری دم از کپی رایت اونور میزنی :دی بزرگ ترین سایت در زمینه تورنت هستا:46: هر چی بخوای توش پیدا میشه اعم از فیلم - موزیک -برنامه و...
به صورت کاملا رایگان در اختیاره و لینک الکسا رو اگر دقت کنید متوجه میشید این سایت در رتبه 87 بازدید در سطح دنیا قرار داره
یعنی هیچکس از بازی و نرم افزار و و.. مجانی بدش نمیاد :دی البته تورنت هم که میدونید چیه یعنی دانلود از کامپیوتر دیگران یعنی اونا میخواستن فایلی رو که دارن شیر کنن به صورت مجانی کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره:20:

بله اون قسمت رو فهمیدم
ولی در اونجا آماری نیست که نشون بده دسترسی ها به این سایت از کدوم کشورها بوده.

wordship
02-09-2011, 17:12
بله اون قسمت رو فهمیدم
ولی در اونجا آماری نیست که نشون بده دسترسی ها به این سایت از کدوم کشورها بوده.

کمی دقت میکردید اونم میدید
:

moz
02-09-2011, 17:42
شاتل تا ذره آخر ميخواد از ملت پول بگيره :))
هنوز تعرفه هاش رو تغيير نداده
فكر كنم منتظر به محض اينكه ساعت 12 شد تغيير بده :31:

wordship
02-09-2011, 17:49
شاتل تا ذره آخر ميخواد از ملت پول بگيره :))
هنوز تعرفه هاش رو تغيير نداده
فكر كنم منتظر به محض اينكه ساعت 12 شد تغيير بده :31:

خدا از زبون شما بشنوه :دی

alivw71
02-09-2011, 19:08
اینجا هم نامحدود با قیمت خوب میده 256 با قیمت 15 هزار تومن.

moz
02-09-2011, 19:23
ميگم GPRS ايرانسل هم نامحدود ميشه ؟‌:D

Extreme-Forces
02-09-2011, 19:38
من 256 دارم نهایت سرعتش 70 هستش.
128 هم دوستم داره سرعتش تازگی ها زیاد شده رسیده به 40-50. قبلا که به 20 به زور می رسید.
جالبه 128 یکماهه 4 گیگ حجم داره، 1 مگ یکماهه هم 4 گیگ!!!
کپی پیست کردن حجم هارو.
اصلا 128 رو 4 مگ ببندن 4 گیگ رو چطوری 20 روز مصرف کنه کاربر!! مهم حجم هستش که 4 گیگ هستش دیگه فرقی نداره 1 مگ ببندن یا 4 مگ.
واسه وبگردی شاید شاید مناسب باشه. ولی واسه دانلود و بازی آنلاین 4 گیگ اصلا نمی ارزه. منم مجبوری گرفتم.
الان من حجمم 1.7 گیگ برام مونده باید 20 روز جیره بندیش کنم.
منم 256 دارم 4 گیگ. دانلود که نمیکنم فقط وبگردی و بازی انلاین. الان 20 روزه بازی نکردم.همون 10 روز اول تموم میشه.:41:امیدوارم یه فکری برای این محدودیت بشه. باز تو بازی انلاین سرعت خیلی تاثیر نداره. اوضاع نتمون که خرابه. اگه میخواد درست شه باید محدودیت رو بردارن و هر چقدر هم افت سرعت داشت (که همش هم دست خودشونه) و کیفیت اومد پایین بازم انجام بشه تا یا درست بشه یا کلا قیدشو بزنیم.:13:

urumchi
02-09-2011, 21:27
سرويس 512 مخابرات اروميه 1 ماهه با 3گيگ حجم با پهناي باند 1 مگ ، 17000 تومن، تنها ايرادي كه داره اينه كه شبها پينگ خيلي زياد ميشه ولي روزها همه چيز فوق العاده ست مثلا روزها براي گوگل پينگ بطور متوسط حدود 180 - 150 قرار داره ولي شبها به يكباره به 800 - 700 ميلي ثانيه ميرسه

minime
02-09-2011, 22:23
کمی دقت میکردید اونم میدید
:

آها! اوکی ولی بازم چیزیو ثابت نمیکنه :دی

M e i s a m
02-09-2011, 22:25
به نظر میاد یه سری از دوستان فقط گوینده اند متأسفانه... حالا هر چی هم بگن 1 رو شیر میکنن بین 10 نفر نه 128 رو... خوشبختانه کسایی که الان نامحدود دارن اعلام کردن و خیالمون رو راحت تر کردن از همون اول

والا به عقل هیچکش درست در نمیاد که 128 سرعتش بشه 1ک :هِرهِرهِر

اینطور که من متوجه شدم در نهایت میان همین اینترنت 200ک من رو میان مثلا بین 7 نفر شیر میکنن که اگه همه بودن من سرعت 30 (256 کیلوبیت) رو داشته باشم و اگر هیچکی نبود 200 و البته نامحدود... (نا محدود بودنش رو درست متوجه نشدم...)

اگه اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید و بگید که مطلع شم

ممنونم

================================================== ==========

یک چیز دیگه رو هم بگید
طبق اون جدول معروفه! محدودیت هایی که الان هست اینطوریه که اگر با سرعت 128 شب و روز دانلود کنی سر ماه بشه مثلا xx گیگ دیگه اونجا ظرفیتمون تموم میشه یا کلا نامحدوده؟
چون الان همونطوری که گفتن سرعت 128 در حد 256 و 256 در حد 512 هم هست یعنی ممکنه سرعت بیشتر از اینها هم بشه بسته به شیر شدنش
حالا اگه با سرویس 128 با سرعت 256 دانلود کردیم که از مقدار دانلودی 128 مسلما بیشتر میشه اون موقع دچار محدودیت میشیم؟

M e i s a m
02-09-2011, 22:33
جالبترین قسمتش می دونی کجاست؟
اینه که شرکت ها همیشه برای اینکه مشتری بیاد و اون سرویس گرونتره رو بخره یه تخفیف هایی حتی کم قائل میشن.
که مشتری به خرید سرویس گرون تر جذب بشه.
ولی مخابراتی های قم اینقدر باهوش هستند که یک ماهه رو 4 گیگ گذاشتن و سه ماهه رو 8 گیگ!!!
خب کاربر با یه حساب دبستانی می فهمه که اگر سه تا یک ماهه بخره، چون میشه 3 تا 4 گیگ. سود می کنه و سه ماهه 8 گیگ هستش پس به ضرر کاربره.
هر گیگ اضافه هم: 2500 تومان(فقط برای جذب مشتری برای خرید گیگ اضافه)

این رو درست میگی مثل پارس انلاین
من همیشه سرویسم رو کامل نو میکنم چون با 9 تومن 2 گیگ میگیرم و یک ماه ای دی اس ال
حالا 3 ماهه میشه 25 تومن و 6 گیگ که اگه 5 گیگ رو جدا بخری هم میشه 25 تومن :31:

البته گیگ شما که ارزونتره ولی ما دوبرابر پول میدیم و زود هم تمومش میکنیم...

T_L_O_T_D
02-09-2011, 23:41
خوره پهنای باند تورنته! که خوشبختانه به دلیل محدودیت توی ایران کمتر ازش استفاده می شه.

SaeedEminem2
03-09-2011, 00:17
ظاهرا شاتل هم داره آماده ی یه سری تغییرات می شه که واسه عید فطر 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر نذاشت
حالا چطور می خوان قراردادهای بسته شده ی قبلی رو تغییر بدن خدا می دونه
اگه بخوان سرعت هارو واقعی کنن خب خیلی ها که به خاطر سرعت بالای فعلی با مثلا شاتل قرارداد بستن می رن فسخ می کنن و این به ضرر شاتل تموم می شه
کلی به در و دیوار زدن که مشترک جمع کنن حالا باید دید واسه حفظشون چکار می کنن و چه طرحی دارن

SaeedEminem2
03-09-2011, 00:32
ساعت رایگان دیگه چیه؟ شرکتها پهنای باند میخرن نه حجم...اونم هر مگ 300 تومن ...کسی بهشون حجم نمیفروشه که اینا بخوان پولش رو از مردم بگیرن
اون پولی هم که بابت حجم میگیرن برا سرکیسه کردن ملته
من هم هزینه حداقل پهنای باند مصرفی رو حساب کردم چیزی که شرکت باید تامین کنه و هزینش رو بده تا سرعت به حدی برسه که بشه 30 گیگ در ماه دانلود کرد.

در ضمن تامین پهنای باند کشور بطور انحصاری در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخن هست و همه حتی مخابرات از اون پهنای باند میخرن و شرکتی نمیاد از مخابرات پهنای باند بخره مگر اینکه زیر مجموعه اش باشه و احتیاجی به گاوبندی با مخابرات نیست(چطور اینو نمیدونستی؟)

مثل اینکه اصلا نخوندی من چی گفتم
با یه حساب ساده منم توضیح دادم که اینا پولی واسه حجم نمی دن که یکی بیاد بگه ما داریم پول حجمی که شماها مصرف می کنین رو می دیم و از کیسه ی دیگران خوردن بسه و برید رو پای خودتون وایسین و از این حرف ها
منظور منم همون شرکت ارتباطات زیر ساخت بود
اگه تونستی از اصل صحبت ایراد بگیر نه از غلط املایی
حالا بماند که این نهاد دولتی و اون نهاد دولتی نداره و وقتی همش زیر مجموعه ی دولته چندان فرقی نداره که از کجا تامین می شه

lucky_luke
03-09-2011, 02:12
مثل اینکه اصلا نخوندی من چی گفتم
با یه حساب ساده منم توضیح دادم که اینا پولی واسه حجم نمی دن که یکی بیاد بگه ما داریم پول حجمی که شماها مصرف می کنین رو می دیم و از کیسه ی دیگران خوردن بسه و برید رو پای خودتون وایسین و از این حرف ها
منظور منم همون شرکت ارتباطات زیر ساخت بود
اگه تونستی از اصل صحبت ایراد بگیر نه از غلط املایی
حالا بماند که این نهاد دولتی و اون نهاد دولتی نداره و وقتی همش زیر مجموعه ی دولته چندان فرقی نداره که از کجا تامین می شه

برداشت من از اصل صحبت شما اینه:
کسی پول حجم ازISP نمیگیره و شرکت ها تنها پهنای باند میخرند اونم به قیمت مشخص

و حرف من هم اینه:

شما برای اینکه یه حجمی رو دانلود کنید به یک حداقل پهنای باندی نیاز دارید .....و هزینه این پهنای باند رو هم محاسبه کردم خدمتتون

خیلی واضحه که!!!!چیزی که محاسبه کردم قیمت پهنای باند بود که شرکت بابتش هزینه پرداخت میکنه و نه حجمی که خودشون یه قیمت کذایی رو ش گذاشتن!!!!

meghdad.67
03-09-2011, 05:04
کاملا موافقم

shabkard
03-09-2011, 06:12
درود
من هم موافقم هم مخالفم ؟؟؟
چون موقعی که ایرانسل اینترنت نامحدود داشت من به شخصه اعتراف میکنم که دایما فیلم میزاشتم دانلود وهیچکدام هم نگاه نمیکردم؟
یا صدتا نرم افزار بی خودی گرفتم که هنوز نصب نکردم؟
ولی در کل اگر فرهنگ استفاده از اینترنت بالا برود حق همه ماست که نامحدود بشود تا علم در جامعه ضریب نفوذش بالا برود
ولی اگر برای دانلود الکی موزیک وفیلم باشه بهتره نامحدود باشه!!!
اینترنت باید برای علم وتفریح باشه
نه برای بی خودی ول گشتن ودانلود بی خودی دیتا که بعدا دلیتش کنیم؟؟

من خودم اوایل جوانی دنبال سایتهای پرنو بودم بعد امدم چت بازی بعدش فروم بازی یک مدت دانلود بازی وبعد پای فیس بوک نشستن"
الان هم نمیدونم دنبال چیم هفت ساله مشتری نتم ولی خودم نمیدونم برای چه!!!!
خدا من رو شفا بده بعد انهایی که مثل من هستن

wordship
03-09-2011, 08:40
دانلود آزاد با تعرفه سابق، مژدگاني كاربران ADSL
برداشته شدن محدوديت دانلود در سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت مخابرات و شركت‌هاي اينترنتي طبق مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، موضوعي است كه از دو جنبه قابل بررسي است؛ اينكه آيا امتيازي در جهت ارتقاي ميل كاربران ايراني به استفاده از ADSL خواد شد و يا تهديدي در جهت افزايش مجدد تعرفه‌ها توسط شركت‌هاي اينترنتي براي كاربران است؟
به گزارش ايسنا، نرخ رو به رشد تقاضاي كاربران رايانه در جهت راه‌اندازي سرويس اينترنت پرسرعت برخي شركت‌ها و ارائه‌دهندگان خطوط پرسرعت منفعت‌طلب را در توهم سودزايي به هر قيمتي فرو برده است.
مدت زمان بسياري است كه به نظر مي‌رسد قيمت واگذاري و يا به عبارتي بهتر راه‌اندازي خطوط اينترنت پرسرعت چندان نظارت جدي را به دنبال خود ندارد و اين بي‌نظمي به اندازه‌اي بوده است كه در برخي مواقع شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات خودشان را مرجعي براي اتخاذ تصميم تلقي كنند و به گونه‌اي با كاربران خود و يا مشتريان جديد برخورد كنند تا به‌اجبار سرويسي را برگزينند.
اصل موضوع از اين قرار است كه شركت‌هاي بزرگ و متكي به نام جاافتاده‌ي خود، بيش‌تر از اين رويه بهره مي‌برند و چون با پيشينه خود پشتيباني كاربران بسياري را در دست دارند، بحث سود براي‌شان بيشتر مورد توجه است تا شركت نوپا و يا جديدي كه تازه وارد عرصه رقابت با كهنه‌كاران شده و به هر نحوي حاضر است مشتري جذب كند.
البته بماند كه ترس از جريمه سازمان تنظيم مقررات ارتباطات و قوانين در نظر گرفته شده براي ISP و ISDPهاي متخلف باعث شده كه ارائه‌دهندگان سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت از شيوه‌هاي فرعي و پشت‌پرده‌ بهره ببرند كه در نهايت نرخ تعرفه در حالت عادي و تحت ضابطه درآيد اما كيفيت سرويس واگذاري به اندازه‌اي كم و يا محدوديت در دانلود آنقدر پايين است كه كاربران حاضرند پول بيش‌تري پرداخت كنند اما در عوض سرويس مرغوب‌تري دريافت كنند.
خوشبختانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي جلوگيري از اين تخلف‌ها آستين‌ بالا زده و مدير كل دفتر نظارت بر سرويس‌هاي فن‌آوري اطلاعات اين سازمان اعلام كرده است: بر اساس مصوبه شماره 49 هيچ كدام از شركت‌هاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات ايران مجاز به اعمال محدويت دانلود براي مشتركين نيستند.
اصغريان تنها به اين موضوع اكتفا نكرده است و شرايط اختصاص سرويس‌هاي پرسرعت اينترنت را به كاربران با بيان مثالي عنوان كرده است و براساس گفته وي شركت مخابرات استاني يك خط اينترنت پرسرعت 128كيلوبيتي با نرخ اشتراك حداكثر 10، را با قيمت 9920 تومان ارايه مي‌كند كه اين نرخ براي شركت مخابرات استاني است و شركت‌هاي ندا مي‌توانند 20 درصد بيش‌تر از اين قيمت را به كاربران بدهند كه قيمت آن 11 هزار و 904 تومان مي‌شود.
در حاليكه هم‌اكنون سرويس 128kbps توسط بخش خصوصي حداقل با همين نرخ 11 هزار و 904 تومان اعمال مي‌شود اما اين در حاليست كه محدوديت دانلود 2 گيگابايت را نيز براي كاربران اعمال مي‌كنند به گونه‌اي كه كاربر يا به صورت ماهانه بايد سرويس خود را شارژ كند و يا با اتمام حجم دانلود خود بايد نسبت به اين موضوع اقدام كند.
اين در حالي است كه به گفته اصغريان، اپراتورها نبايد هيچ‌گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند و مشتري مي‌تواند از چهار گيگ تا حداكثر 41 گيگ از سرعت را دانلود داشته باشد.
حال اگر اين مصوبه به قطعيت اجرا شود، كاربران با همين رقم ماهانه، محدوديتي در حجم دانلود نخواهند داشت اما اين سوال وجود دارد كه آيا اين موضوع به صرفه ارائه‌دهندگان اينترنت پرسرعت نيز هست؟ و آيا با اعمال اين مصوبه و نظارت جدي بر اجراي آن، باز هم ارائه‌دهندگان براي جبران كاهش سود خود، كيفيت سرويس‌ها را پايين مي‌آورند و يا با برداشت محدوديت حجم دانلود نرخ اشتراك خطوط پرسرعت بيش‌تر خواهد شد و يا به نسبت 1 به 10 باقي خواهد ماند؟
شايد يك پاسخ مناسب براي تمامي سؤالات فوق اين است كه ورودي و دريافت پهناي باند براي شركت‌هاي خصوصي ارزان‌تر تمام شود تا به واسطه آن، آن‌ها نيز بتوانند حداقل سرويس‌هاي در دست كاربر خود را با تمام خصلت‌هاي قبلي حفظ كنند.
در اين زمينه اصغريان به اپراتورها توصيه كرده است كه براي ارائه ساير بسته‌هاي اينترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه‌هاي مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات نظير سرويس‌هايي با محدوديت‌هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت، موظفند تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام كنند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس‌ها را ارائه كنند.
اما بسياري از فعالان اين حوزه و از جمله كارشناسان فروش سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت معتقدند كه نرخ بالاي انتقال پهناي باند كه به موجب انحصار در شبكه زيرساخت مخابرات است، موجب مي‌شود كه شركت‌ها نيز به سمتي حركت كنند كه قادر به جبران هزينه‌هايشان باشند.
گذشته از اين موضوع كه خود مخابرات به عنوان مجري در ارائه خطوط پرسرعت اينترنت نيز دل فعالان بخش خصوصي را پرگلايه كرده است.
به عنوان نمونه مسعود بماني‌پور- مدير فروش يك شركت اينترنتي - در اين رابطه گفت: رقابت سالمي ميان شركت مخابرات با اين شركت‌ها وجود ندارد و حتي تمامي آن‌ها در حوزه زيرساخت‌ها از قبيل سيم مسي به نوعي بايد خدمات خود را از شركت مخابرات دريافت كنند.
وي درباره قيمت و شيوه قيمت‌گذاري پهناي باند‌ نيز تصريح كرد: هزينه انتقال پهناي باند از شركت‌ها به مشتركان بسيار تعيين كننده قيمت است كه شايد در حال حاضر تنها در انحصار شركت مخابرات قرار دارد و تنوعي در انتقال برروي اين مسير وجود ندارد كه اين موضوع بسيار بر شكل‌گيري عدم رقابت در بازار تاثير گذار است.
اين كارشناس اينترنتي راهكاري را براي جبران و حتي كاهش اين هزينه‌ها ارائه داده است كه شايد با سرمايه‌گذاري اوليه‌اي بر روي آن بتوانيم شاهد پايان دغدغه ميان فعالان اين بخش با مخابرات باشيم، او معتقد است كه اگر انتقال پهناي باند به صورت بي‌سيم و مبتني بر وايرلس بين مراكز مخابراتي صورت گيرد قادر خواهد بود هزينه‌هاي اين حوزه را كاهش دهد.
منبع:

hadihoseynpur
03-09-2011, 09:13
سلام،این مطلبی که تو رجانیوز نوشته خیلی مبهمه،این نامردها اصلا نمیخوان شفاف صحبت کنن،منظور از اینکه محدودیت دانلود نداشته باشیم چیه؟ این سرویسی که صبانت به ما میده ظاهرا 128 کیلوبیته ولی رو دو مگابیت میبندند یعنی انا از این به بعد با همین سرعت میخوان سرویس نامحدود بدن!!!!!!!!!!!!!!! این هم بدونین که سرویس های محدود خیلی پرطرفدارند،عمرا اینا بتونن محدودها رو حذف کنن،فقط میخوان قیمت نامحدودها رو کم کنن.

mr-dion
03-09-2011, 09:53
پس چرا به هر شرکتی زنگ میزنم اعلام بی خبری میکنه :8:

pcsoft
03-09-2011, 10:11
سلام،این مطلبی که تو رجانیوز نوشته خیلی مبهمه،این نامردها اصلا نمیخوان شفاف صحبت کنن،منظور از اینکه محدودیت دانلود نداشته باشیم چیه؟ این سرویسی که صبانت به ما میده ظاهرا 128 کیلوبیته ولی رو دو مگابیت میبندند یعنی انا از این به بعد با همین سرعت میخوان سرویس نامحدود بدن!!!!!!!!!!!!!!! این هم بدونین که سرویس های محدود خیلی پرطرفدارند،عمرا اینا بتونن محدودها رو حذف کنن،فقط میخوان قیمت نامحدودها رو کم کنن.

قرار نیست محدود ها حذف بشن و این نامحدود ها هم شما هم مثل بقیه کاربران اشتباه متوحه نامحدود شدید.
در تاپیک پی گیری شکایت مفصل بحث کردیم.

wordship
03-09-2011, 10:11
هنوز هیچ شرکتی تعرفه هاش رو تغییر نداده!
اگر هم به این صورت پیش بره گرونتر میشه که ارزونتر نمیشه!
آرزوی اینترنت نامحدود به دل ما میمونه اخر
خدا نیست و نابودشون کنه :19:

pcsoft
03-09-2011, 10:12
پس چرا به هر شرکتی زنگ میزنم اعلام بی خبری میکنه :8:

به قول دوستمون تا 11:59 آخرین روز مهلت میگن اطلاع نداریم! بعد 12:00 مطلع میشن:31:

wordship
03-09-2011, 10:19
به قول دوستمون تا 11:59 آخرین روز مهلت میگن اطلاع نداریم! بعد 12:00 مطلع میشن:31:

حالا ما که شرکت خصوصی هستیم بحثش جدا
ولی مخابرات قم داره حجمی ارائه میده! دیگه خیلی ظلمه

تا الن هم هیچ یک از شرکت های خصوصی قیمت هاشونو تغییر ندادن!
:
:
اسیا تک نامحدود داره! ولی قیمتش رو تغییر نداده!
داتک هم خیلی گرونه! :
و...
حالا شکایت هم کنیم هیچ فرقی نداره به حالمون فقط خودمون رو سبک کردیم همین .

pcsoft
03-09-2011, 10:52
حالا ما که شرکت خصوصی هستیم بحثش جدا
ولی مخابرات قم داره حجمی ارائه میده! دیگه خیلی ظلمه

تا الن هم هیچ یک از شرکت های خصوصی قیمت هاشونو تغییر ندادن!
:
:
اسیا تک نامحدود داره! ولی قیمتش رو تغییر نداده!
داتک هم خیلی گرونه! :
و...
حالا شکایت هم کنیم هیچ فرقی نداره به حالمون فقط خودمون رو سبک کردیم همین .

خیر سرشون باید اول از خودشون شروع کنن که قیمت های مخابرات قم رو داریم می بینیم.
وقتی مخابرات به خودش تکون نده دیگه از بقیه چه انتظاره.
جالبه اولا که این بحث راه افتاده بود و توی تاپیک قبلی بودیم ایمیل زدم به مخابرات تهران.
ایمیل زدم بهشون گفتم ببینید وضعیت مخابرات قم رو.
جوابشون رو:

منم 1 ایمیل دیگه براشون زدم:

1 ماه دیگه جواب میدن:31:

mr-dion
03-09-2011, 11:01
جواب شاتل درباره ی قانون جدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هنوزبخشنام ای به شرکت شاتل اعلام نشده است

kamran987456
03-09-2011, 11:03
مگه تا اخر ماه رمضون ضرب العجل تعیین نکرده بودند ؟

فعلا که من امیدوارم همین وضعیت فعلی بمونه !!:8:
هر چه دیرتر عملی کنن بهتره !

wordship
03-09-2011, 11:09
کاش حداقل یکی از این شرکت ها برای قشنگی هم که شده بود توی سایتش تعرفه های جدید رومینوشت:دی ! وقتی که سفارش میدادیم مینوشت در دست احداث هست :دی هنوز ارائه نمیدیم! ولی حتی این کارو هم نمیکنن تا یکمی امیدوار بشیم! :دی

مگه تا اخر ماه رمضون ضرب العجل تعیین نکرده بودند ؟

فعلا که من امیدوارم همین وضعیت فعلی بمونه !!:8:
هر چه دیرتر عملی کنن بهتره !

البته شما چه امیدوار باشید چه نباشید این وضعیت تا سال های آتی هم باقی میمونه!
ما هم علکی دل خودمون رو خوش کردیم به نامحدود اینا تا حالا کدوم قانونشون درست و راست عملی شده که این دومیش باشه .

pcsoft
03-09-2011, 11:20
کاش حداقل یکی از این شرکت ها برای قشنگی هم که شده بود توی سایتش تعرفه های جدید رومینوشت:دی ! وقتی که سفارش میدادیم مینوشت در دست احداث هست :دی هنوز ارائه نمیدیم! ولی حتی این کارو هم نمیکنن تا یکمی امیدوار بشیم! :دی

البته شما چه امیدوار باشید چه نباشید این وضعیت تا سال های آتی هم باقی میمونه!
ما هم علکی دل خودمون رو خوش کردیم به نامحدود اینا تا حالا کدوم قانونشون درست و راست عملی شده که این دومیش باشه .

فعلا از این کلمات استفاده می کنیم
شاید...
اما...
اگر...
در آینده نزدیک...
و کلا:
تیری در تاریکی...

holyboy
03-09-2011, 11:53
الان نماینده داتک تو شهر ما نامحدود با همین تعرفه ها میده اما در قالب طرح تابستانه

feizol65
03-09-2011, 12:14
....
موقعی که ایرانسل اینترنت نامحدود داشت من به شخصه اعتراف میکنم که دایما فیلم میزاشتم دانلود وهیچکدام هم نگاه نمیکردم؟
یا صدتا نرم افزار بی خودی گرفتم که هنوز نصب نکردم؟
...

يه راهنمايي مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چرا علامت سوال گذاشتي؟)

...
من خودم اوایل جوانی دنبال سایتهای پرنو بودم بعد امدم چت بازی بعدش فروم بازی یک مدت دانلود بازی وبعد پای فیس بوک نشستن"
...

استغفرالله !
حالا چيكار مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordship
03-09-2011, 12:18
:

.کرمانشاه.

mr-dion
03-09-2011, 12:20

:

.کرمانشاه.

دوست عزیز این شرکت از قبل عید نوروز تعرفه هاش همینطور بود

wordship
03-09-2011, 12:29
دوست عزیز این شرکت از قبل عید نوروز تعرفه هاش همینطور بود

این نمایندگی داتک هست در کرمانشاه اما نمیدونم چرا خود داتک تعرفه هاشو تغییر نداده

minime
03-09-2011, 12:52
شرکت سرویس دهنده من هم هیچ اطلاعی از این اتفاقات و خبرها ندارن. چیزی ابلاغ نشده

moz
03-09-2011, 13:17
ولی همه شرکت ها منکرش میشن نمیدونم چرا!!

شركت ها قيمت رو براي رگلاتوري ارسال كردن ، فقط بايد تاييد بشه و در سايت قرار بگيره !

MASOUD_MW2
03-09-2011, 13:17
صبر هم خوب چیزیه! نه؟!!!
اولا تا آخره این هفته فرصت دارن که قیمت هاشونو به سازمان تنظیم مقررات ارائه کنن (لازم نیست بذارن روی سایت) بعد از تایید از سازمان قیمت هارو میذارن برای مردم روی سایت!!
افتاد؟!!!!
الان به سازمان زنگ بزنید بهتون میگن تعداد زیادی از شرکت ها سرویس های پیشنهادی رو ارسال کردن.

mhv_kntu
03-09-2011, 13:26
صبر هم خوب چیزیه! نه؟!!!
اولا تا آخره این هفته فرصت دارن که قیمت هاشونو به سازمان تنظیم مقررات ارائه کنن (لازم نیست بذارن روی سایت) بعد از تایید از سازمان قیمت هارو میذارن برای مردم روی سایت!!
افتاد؟!!!!
الان به سازمان زنگ بزنید بهتون میگن تعداد زیادی از شرکت ها سرویس های پیشنهادی رو ارسال کردن.
خوب تاییدش مگه چقدر طول میکشه ؟!

مگه آنالیز شبیه سازی نرم افزاری مسائل عددی محاسباتی هست ؟! با یک نگاه میشه فهمید و تایید یا رد کرد دیگه .

چرا تو تایید یا عدم تایید تاخیر می کنن ؟ این فقط یه معنی داره منتظر زد و بند هستن و تنظیم قرارهای پشت پرده.

پ .ن : فونت بزرگ =داد زدن ! نیازی بود تو این پست داد بزنید ؟

wordship
03-09-2011, 13:36
صبر هم خوب چیزیه! نه؟!!!
افتاد؟!!!!

ممنون اما
اگر اینجا رو میخوندین :
متوجه میشدین که شرکت های خصوصی حق دارن تا 20 درصد گرونتر از تعرفه های تعیین شده خدماتشون رو ارائه بدن
.....
پس فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه ...

Masoud.Neshat
03-09-2011, 13:37
دوستان از نظر مکاتبات اداری، درمورد مسئله تعرفه های جدید باید کتبا از مرجع مربوطه به شرکتها ابلاغ بشه، صرف توبوق کردن در رسانه ها هیچ الزامی برای شرکتهای PAP ایجاد نمی نمایدد. یادتون میاد چند ماه پیش گفتن اینترنت 20 درصد ارزون شد! شما چیزی حس کردین؟!

holyboy
03-09-2011, 13:47
آقا یه چیزی گفتن اینترنت باید نامحدود شه اما شرکت ها می تونن سرویس های دیگه هم ارائه بدن.خب الان isp من داره همین کارو میکنه حالا این قانون چه دردی رو میخواد دوا کنه؟

amir200812
03-09-2011, 14:06
من امروز با مدیر فروش ISP خودم صحبت کردم، میگه هنوز هیچ ابلاغیه ای به دستشون نرسیده!
و هرچی میدونند همونایی هست که در اخبار شنیدند!

wordship
03-09-2011, 14:25
من امروز با مدیر فروش ISP خودم صحبت کردم، میگه هنوز هیچ ابلاغیه ای به دستشون نرسیده!
و هرچی میدونند همونایی هست که در اخبار شنیدند!

دوست عزیز قرار هم نیست که به همه نمایندگی ها این خبر اعلام بشه! به عنوان مثال شرکتی که شما ازش سرویس Adsl میگیرید نمایندگی شاتل هست در شهر خودتون.
همچنین اگر اینطوری بخواید حساب کنید میدونید باید به چند تا شرکت این قانون ابلاغ بشه؟
همین امروز هم که من تماسی با نمایندگی شیراز یکی از شرکت ها داشتم گفتن چنین قانونی هنوز به ما ابلاغ نشده و در کل ما هم مخالف چنین قانونی هستیم اما > پیرو قانون هستیم و در اولین فرصتی که این قانون به ما ابلاغ شد سریعا بهش عمل میکنیم
...
این طرح فقط برای شرکت های بزرگ و پایه مثل > شاتل >پارس انلاین > صبانت > اسیا تک > داتک و از این قبیل شرکت ها ارسال شده
که اونا باید سرویس های خودشون رو هر چه سریعتر به این طرح نزدیک کنن و نهایتا هم میتونن 20 درصد گرون تر از قیمت های مشخص شده توسط سازمان رگلاتوری خدماتشون رو ارائه بدن
هر وقت که این شرکت ها این قانون رو عملی کردن به نمایندگی هاشون در شهرستان هم تعرفه های جدید رو ارسال میکنن .

mr-dion
03-09-2011, 14:31
این نمایندگی داتک هست در کرمانشاه اما نمیدونم چرا خود داتک تعرفه هاشو تغییر نداده
من خودم قبلا از این شرکت سرویس داشتم تو کرمانشاه :8:

pasargadd
03-09-2011, 14:45
من هم با پارس صحبت کردم و گفتن هیچ تغییری داده نخواهد شد حتی تا اخر هفته.

mr-dion
03-09-2011, 14:50
من هم با پارس صحبت کردم و گفتن هیچ تغییری داده نخواهد شد حتی تا اخر هفته.
خدایا این مسولین زحمت کش رو از ما نگیر

blacktiger
03-09-2011, 15:35
چند روز پیش هم که من با مسئول یه ای اس پی صحبت میکردم . گفت برای تامین نظرشون این نامحدود ها رو میدن . منتهی سرویسهای محدودشون رو هم حفظ خواهند کرد و انتخاب با مشتریه

holyboy
03-09-2011, 15:46
آقا کسی یه فروم که به طور تخصصی مشکلات adsl رو بررسی کنه میشناسه؟؟؟

wordship
03-09-2011, 16:10
آقا کسی یه فروم که به طور تخصصی مشکلات adsl رو بررسی کنه میشناسه؟؟؟

مثلا الان شما چه مشکلی دارید؟
تاپیک بزنید جواب میگیرید.
......
شاید ندونی ولی قسمت بازی فروم پی سی ورد بازدیدش از خیلی از سایت های بازی مثل دی بازی و حتی فروم های تخصصی بازی بیشتره و اگر هم توی هر بخشی سوالی داشته باشین و بپرسین خیلی زود تر از فروم های تخصصی در یه زمینه به جواب میرسین:20:

mohammadrm
03-09-2011, 16:26
شرکت ترکسل ترکیه تازگیا از طریق فیبر نوری سرویس 1000 مگابیتی به خونه ها ارائه داده ! حالا هی شما در مورد نامحدود بودن سرویس آشغال اینترنت شرکت ها دعوا کنین ...

hp980
03-09-2011, 16:29
وب سايت مخابرات تهران تو قسمت تعرفه ها قيمتهاي تصويب شده رو زده ، كسي از مخابرات تهران adsl گرفته جديدا ؟

holyboy
03-09-2011, 16:38
مثلا الان شما چه مشکلی دارید؟
تاپیک بزنید جواب میگیرید.
......
شاید ندونی ولی قسمت بازی فروم پی سی ورد بازدیدش از خیلی از سایت های بازی مثل دی بازی و حتی فروم های تخصصی بازی بیشتره و اگر هم توی هر بخشی سوالی داشته باشین و بپرسین خیلی زود تر از فروم های تخصصی در یه زمینه به جواب میرسین:20:
اگه جواب ندادی مجازات میشی ها:31:
خب گاهی اوقات وقتی کانکت میشم پیج باز نمیکنه مینویسه server not found اما همینکه دیسکانکت میکنم دوباره کانکت میشم پیج باز میشه.لطفا اگه میدونید جواب بدید الکی گمراه نشم

pcsoft
03-09-2011, 16:39
شرکت ترکسل ترکیه تازگیا از طریق فیبر نوری سرویس 1000 مگابیتی به خونه ها ارائه داده ! حالا هی شما در مورد نامحدود بودن سرویس آشغال اینترنت شرکت ها دعوا کنین ...

خب الان ما چکار کنیم که ترکیه فیبر نوری 1000 مگابیتی داره ارائه میده؟
خب الان خبرش رسید که کره جنوبی برای کاربران خانگی اینترنت گیگابیتی می خواد راه اندازی کنه...
توی هر مملکتی زندگی می کنی باید شرایطش رو بشناسی و خودتو باهاش وفق بدی. نمی خوای، برو بیرون از ایران برو ترکیه. برو کره جنوبی.
ما باید زانوی غم بغل بگیریم؟
الان منظورت از این حرف چی بود کلا؟ که بگیم ای وای ما توی کیلوبیتش موندیم ببینید ترکیه رو!:18:
والا... ما داریم سعی می کنیم(سعی) که شرایط رو بهتر کنیم بعضی ها میان اینطور برخورد می کنن با قضیه..

wordship
03-09-2011, 17:21
اگه جواب ندادی مجازات میشی ها:31:
خب گاهی اوقات وقتی کانکت میشم پیج باز نمیکنه مینویسه server not found اما همینکه دیسکانکت میکنم دوباره کانکت میشم پیج باز میشه.لطفا اگه میدونید جواب بدید الکی گمراه نشم

خب عزیز من گفتم در جای مناسب تاپیک بزن نگفتم که بنده جوابگو هستم...:46:
کلا این مشکل خیلی وقت ها برای خود من هم پیش میاد که از isp هست چون حتی پینگ هم نمیتونم بگیرم
ولی اگر جای مناسبی بپرسید بهتر به جواب میرسید

holyboy
03-09-2011, 17:28
خب عزیز من گفتم در جای مناسب تاپیک بزن نگفتم که بنده جوابگو هستم...:46:
کلا این مشکل خیلی وقت ها برای خود من هم پیش میاد که از isp هست چون حتی پینگ هم نمیتونم بگیرم
ولی اگر جای مناسبی بپرسید بهتر به جواب میرسید
خب منم پرسیدم جای تخصصیش کجاست شما گفتی تاپیک بزن!!!!

SevenCity
03-09-2011, 18:05
اصغری الان تو صفرویک گفت از این هفته اقدام میکنیم! همه باید طبق تعرفه های سازمان سرویس بدن و هیچ محدودیتی هم نباشه!

ولی میگفت پیگیر شرکت هایی هستند که غیرمجاز سرویس میدن
ما که نفهمیدیم چی شد اخرش مثلا این پارس افلاین رو پیگیر نیستن؟ چون مجاز سرویس میده؟

wordship
03-09-2011, 19:19
اصغری الان تو صفرویک گفت از این هفته اقدام میکنیم! همه باید طبق تعرفه های سازمان سرویس بدن و هیچ محدودیتی هم نباشه!

ولی میگفت پیگیر شرکت هایی هستند که غیرمجاز سرویس میدن
ما که نفهمیدیم چی شد اخرش مثلا این پارس افلاین رو پیگیر نیستن؟ چون مجاز سرویس میده؟

خب اول و اخر هم شاتل و هم پارس و هم ... همشون مجوز دارن!
پس سرویس دهنده غیر مجاز نداریم
! نمیدونم منظور اینا چی بوده! حتما گفتن برای دلخوشی یه چیزی میگیم ولی دیدن ملت مرتبا پیگیر هستن! حالا خودشون هم توش موندن

hadihoseynpur
03-09-2011, 19:37
از آقایون کسی اطلاع داره که آیا قیمتهای سرویسهای محدود هم کاهش می یابه یا نه؟ آخه من میخوام با صبا تمدید کنم.

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

جواب بدین لطفا:11:

szh_1367
03-09-2011, 20:06
اخرین خبر در مورد طرح قانون اینترنت نامحدود چی ؟

اصلا این طرح جایی اجرا شده ؟ یا فقط در حد یک حرف ( .... ) هست

wordship
03-09-2011, 20:11
اخرین خبر در مورد طرح قانون اینترنت نامحدود چی ؟

اصلا این طرح جایی اجرا شده ؟ یا فقط در حد یک حرف ( .... ) هست

:

holyboy
03-09-2011, 20:21
به نظرم یه سرویس بی کیفیت میذارن کنار سرویس های محدود سر و ته قضیه رو هم میارن مثل همین سرویس مخابرات الان کسایی که تو شهر ما گرفتن سرعتشون خیلی نوسان داره مثلا 512 با 30 دانلود میکنه

amir200812
03-09-2011, 21:00

عزیز تورکسل این کارو نکرده، شرکتی که این کار رو کرده تورک تلکوم هست!

خب الان ما چکار کنیم که ترکیه فیبر نوری 1000 مگابیتی داره ارائه میده؟
خب الان خبرش رسید که کره جنوبی برای کاربران خانگی اینترنت گیگابیتی می خواد راه اندازی کنه...
توی هر مملکتی زندگی می کنی باید شرایطش رو بشناسی و خودتو باهاش وفق بدی. نمی خوای، برو بیرون از ایران برو ترکیه. برو کره جنوبی.
ما باید زانوی غم بغل بگیریم؟
الان منظورت از این حرف چی بود کلا؟ که بگیم ای وای ما توی کیلوبیتش موندیم ببینید ترکیه رو![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا... ما داریم سعی می کنیم(سعی) که شرایط رو بهتر کنیم بعضی ها میان اینطور برخورد می کنن با قضیه..

و در مورد شما هم باید بگم که:
ظاهرا با اسم ترکیه مشکل دارید؟؟؟؟؟
ترکیه یک کشور با شرایط مشابه ایران هست(البته بدون نفت و گاز!) که در زمینه اینترنت چند صد برابر پیشرفته تر از ایرانه! البته در بیشتر زمینه ها هم از ما پیشرفته تر هستند! بنظر شما نیابد زانوی غم بقل بگیریم؟

اهمیت این موضوع در این هست که تورک تلکوم تامین کننده پهنای باند فیبری هست که به ترکیه رفته!
وقتی از مسئولین شرکت زیرساخت پرسیده میشه که چرا پهنای باند نمیخرید میگن سعی میکنیم بخریم! داریم ارتقا میدیم! در 6 ماه آینده فلان میزان افزوده میشه!...
در حالی که اگه بخواهند خیلی راحت و کم هزینه میتونن از تورک تلکم پهنای باند خریداری کنند!(تورک تلکم در سراسر اروپا کابل نوری اختصاصی داره!)

جالب قیمت فروش تورک تلکم هست، اینترنت 20Mbps رو ماهانه 9.99 لیر میفروشه(چند ماه پیش اینطوری بود، حالا رو نمیدونم!) یعنی هر یک مگ پهنای باند فقط 350 تا تک تومنی!!!