ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

zr1
19-01-2012, 16:04
این جای سیم کارت زیر لبتاب برای چیه؟من که توش گذاشتم چیزی نشد.

tranceyou
21-01-2012, 14:26
دوستان من میخوام یک هارد اینترنال به لپ تاپم وصل کنم از چه طریق و کابلی و چیزی میشه این کارو کرد؟؟

m.prodigy
21-01-2012, 14:50
یه پورت esata سمت راست لپ تاپ هست.فکر کنم این کابل به هارد داخلی وصل میشه و میشه باهاش تبادل داده کرد.
البته بازم تحقیق کنید چون امتحان نکردم

tranceyou
21-01-2012, 15:41
یه پورت esata سمت راست لپ تاپ هست.فکر کنم این کابل به هارد داخلی وصل میشه و میشه باهاش تبادل داده کرد.
البته بازم تحقیق کنید چون امتحان نکردم

ممنون فقط یه سوال برای کابل برق هارد چیکار باید کرد یا اگه همین کابل رو به هارد و لپ تاپ وصل کنیم
هارد میاد بالا؟؟؟؟

m.prodigy
21-01-2012, 20:59
ممنون فقط یه سوال برای کابل برق هارد چیکار باید کرد یا اگه همین کابل رو به هارد و لپ تاپ وصل کنیم
هارد میاد بالا؟؟؟؟

اگه قرار باشه بیاد بالا با همین میاد یعنی برقشو احتمالا از همون لپ تاپ از طریق پورت میگیره.

dvd2org
21-01-2012, 22:06
هیچ ربطی نداره ویندوزی که روی این لپ تاپ هست برای کارهای معمولی کافی هست و برنامه های کرک شده هم کار میکنه روش
وبکم من هم یاهو کار نمیکرد یه بار درایورش رو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه ولی فلش پلیر نمیدونم چرا قاطی میکنه

سعی کنید برنامه های ارجینال بریزید مخصوصا آنتی ویروس رو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tranceyou
22-01-2012, 12:59
سوال دیگه ای که داشتم در مورد آپدیت دستگاه هست من تا الان فقط کارت گرافیک NVIDIA رو آپدیت کردم ایا قسمت های

دیگه هم آپدیت دارن و لازم هست که بشن؟؟؟ و به چه صورت و در چه سایتی میتونم و از کدوم قسمتش میتونم دریافت کنم؟؟

Ario Varjavand
23-01-2012, 00:31
دردو بر همگی:
مشکل هنگ بازی در XPS
من چندتا مطلب در مورد هنگ کردن لپ تاپم گذاشته بودم تو اینجا و دوستان هم کمک کردن با اینکه مشکل لپ تاپ من حل نشد!!!ولی واقعا از همشون ممنونم.:11:
مشکل این بود که توی بازی ها لپ تاپ من هنگ میکرد(همه کاری که میشد انجام دادم:از خنک کننده بگیر تا گذاشتن روی حالت High Performance):41:
الان مشکل رو فهمیدم و اینه که وقتی با باتری بازی میکنم روی بالاترین حالت گرافیک بازی اجرا میشه ولی با برق روی پایین ترین گرافیک هم بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه!!!!!
حالا میخوام بدونم علت چیه؟؟؟ میشه درستش کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
3تا تبدیل شارژر هم امتحان کردم ولی بازم درس نشد!!1
فکر میکنم مشکل بقیه دوستان هم که مثه من بودن همین مشکل کار با برق باشه....

rasoulsamadi
23-01-2012, 11:28
دردو بر همگی:
مشکل هنگ بازی در XPS
من چندتا مطلب در مورد هنگ کردن لپ تاپم گذاشته بودم تو اینجا و دوستان هم کمک کردن با اینکه مشکل لپ تاپ من حل نشد!!!ولی واقعا از همشون ممنونم.:11:
مشکل این بود که توی بازی ها لپ تاپ من هنگ میکرد(همه کاری که میشد انجام دادم:از خنک کننده بگیر تا گذاشتن روی حالت High Performance):41:
الان مشکل رو فهمیدم و اینه که وقتی با باتری بازی میکنم روی بالاترین حالت گرافیک بازی اجرا میشه ولی با برق روی پایین ترین گرافیک هم بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه!!!!!

سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم البته با Asus N55Sf که گرافیکش Geforce 555 2GB هست که با باتری بازی میکنم گیر میکنه ولی میزنم به برق خوب میشه.
یعنی فکر میکنم واسه همه لپ تاپ ها اینجوری باشه البته ناجور هم هست.

Farshid72
23-01-2012, 12:17
سعی کنید برنامه های ارجینال بریزید مخصوصا آنتی ویروس رو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنتی ویروس ارجینال ؟؟؟؟
دوسته عزیز میدونی چی داری میگی ؟؟؟
LISCENSE MCAFEE
رو شرکت نفت خریده 100 میلیون بعد شما میگی....

سوال دیگه ای که داشتم در مورد آپدیت دستگاه هست من تا الان فقط کارت گرافیک NVIDIA رو آپدیت کردم ایا قسمت های

دیگه هم آپدیت دارن و لازم هست که بشن؟؟؟ و به چه صورت و در چه سایتی میتونم و از کدوم قسمتش میتونم دریافت کنم؟؟
بله..بلوتوث..وایرلس..و ....
شما وارد سایت سازنده لپ تاپ خودتون بشید و از قسمت دانلود درایور های مورد نظر و مناسب با سیستم خودتونو دانلود کنید

دردو بر همگی:
مشکل هنگ بازی در XPS
فک میکنم برعکس گفتی و با برق بهتر عمل می کنه ولی با باتری افت فریم دارید
دوسته عزیز باتری برای بازی و کارهای سنگین نیست

سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم البته با Asus N55Sf که گرافیکش Geforce 555 2GB هست که با باتری بازی میکنم گیر میکنه ولی میزنم به برق خوب میشه.
یعنی فکر میکنم واسه همه لپ تاپ ها اینجوری باشه البته ناجور هم هست.
خب معلومه..اصلا وقتی رو باتری باشه TURBO شما اونطور که باید فعال باشه فعال نیست و همینطور گرافیک

zr1
23-01-2012, 16:42
یکی بگه این جای سیمکارت برای چیه؟اصلا کاربردی داره؟ممنون:11:

Ario Varjavand
23-01-2012, 17:50
دوست عزیز لپ تاپه من الان دقیقا این طوری شده.من خودم هم تعجب کردم ولی تمام بازی هایی که هنگ میکرد الان با باطری (بدون برق) عالی اجرا میشه رو بالاترین گرافیک!
به نظر شما از شارژر میتونه باشه؟؟؟؟:question:
با چندتا پریز و محافظ هم امتحان کردم ، درست نشد.
دوسته عزیز خودم هم اینو میدونم که باطری واسه کارایه سنگین نیست و 6ماه با برق مستقیم داشتم بازی میکردم که این نتیجه رو گرفتم.
ولی خیلی متشکرم از اینکه وقت گذاشتی برای مشکل من.:11::11::11::11:

Farshid72
23-01-2012, 20:43
دوست عزیز لپ تاپه من الان دقیقا این طوری شده.من خودم هم تعجب کردم ولی تمام بازی هایی که هنگ میکرد الان با باطری (بدون برق) عالی اجرا میشه رو بالاترین گرافیک!
دوسته عزیز خودم هم اینو میدونم که باطری واسه کارایه سنگین نیست و 6ماه با برق مستقیم داشتم بازی میکردم که این نتیجه رو گرفتم.
بنظر من تنظیمات دستکاری شدهشما یه سر به تنظیمات بزن

ALI_METALL
28-01-2012, 23:59
یکی بگه این جای سیمکارت برای چیه؟اصلا کاربردی داره؟ممنون:11:

تو ایران کاربردی نداره

ALI_METALL
30-01-2012, 13:30
Dell XPS L502X System BIOS

Release Date: 1/19/2012
Version: A09

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zr1
31-01-2012, 19:21

این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟

zr1
31-01-2012, 19:28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟

Farshid72
01-02-2012, 13:42
این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟
برای
آپدیت بایوس اگه شما بلد نیستید و قبلا این کارو نکردید بهتره که این کارو نکنید

zr1
01-02-2012, 15:46
برای
آپدیت بایوس اگه شما بلد نیستید و قبلا این کارو نکردید بهتره که این کارو نکنید
پس با این اوصاف چرا لبتاب انقد دردسر داره!؟چه کار کنم مبتدی نمونم؟چیز زیادی از لبتاب نمدونم.برای اپدیت های درایور های لبتابم از چه لینکی برم دانلود کنم و نصبشون کنم؟ممنون میشم کمکم کنی:11:

Farshid72
01-02-2012, 16:09
پس با این اوصاف چرا لبتاب انقد دردسر داره!؟چه کار کنم مبتدی نمونم؟چیز زیادی از لبتاب نمدونم.برای اپدیت های درایور های لبتابم از چه لینکی برم دانلود کنم و نصبشون کنم؟ممنون میشم کمکم کنی:11:
دردسر نداره تجربه میخواد
بهتره کنار یه وارد باشید تا یاد بگیرید
تو همین انجمن اگه بگردید و بخونید خوب یاد میگیرید
در مورد درایور وارد سایت سازنده لپ تاپ بشید و لپ تاپ خودتونو سرچ کنید و بیاریدش یه قسمت داره به اسم درایور اونو نصب کنید
هر وقت دیدید مثلا گرافیکتون خوب نیست و اینا درایورشو آپدیت کنید اگه مشکل رفع نشد سخت افزاریه و همینطور در مورد وایرلس و سایر موارد
یه نرم افزار هست به اسم :
TEST Deive Geniun که فقط اجراش کنید خودش میگرده تو نت درایور هارو براتون پیدا میکنه برنامه خوبیه ولی توصیه من اینه خودتون برید تو سایت سازنده و دانلودشون کنید تا از اخبار و تکنولوژی های جدیدش هم با خبر باشید
یه چیز مهم تو زمینه سیستم ها بروز بودن شماست

zr1
01-02-2012, 17:15
ممنون از راهمنایی هاتون:11:.اینطور که شنیدم درایورایی که خود سایت دل میزاره قدیمه هستش.و باید از جای دیگه دانلودش کرد.چون تازه کارم شاید سردرگم شده باشم.
تو صفحه های اول در مورد refurb بودن لبتاب توضیح داده شده اما من هنوز موندم که ابا لبتاتم ریفارب هستش یا نه.ممنون میشم کمکم کنید.

Farshid72
01-02-2012, 23:50
ممنون از راهمنایی هاتون:11:.اینطور که شنیدم درایورایی که خود سایت دل میزاره قدیمه هستش.و باید از جای دیگه دانلودش کرد.چون تازه کارم شاید سردرگم شده باشم.
تو صفحه های اول در مورد refurb بودن لبتاب توضیح داده شده اما من هنوز موندم که ابا لبتاتم ریفارب هستش یا نه.ممنون میشم کمکم کنید.
ریفر به این معنی هستش که یک لپ تاپ رو بر میدارن اون قطعه خراب رو با یک سالمش عوض میکنن و میفرستن به بازار
مهم نیست اگه گارانتی داره فوقش اینه خراب شده دیگه!!! میرید درستش میکنید

ALI_METALL
02-02-2012, 23:24

بله برای آپدیت بایوس به ورژن 9 هست .برنامه رو از لینک سایت دل دانلود کنید و اجرا کنید خودش تمام مراحل رو خودکار انجام میده و مشکلی پیش نمیاد.من خودم آپدیت کردم.

بعضی از آپدیت های دل به روز هست بعضی ها هم قدیمی!
وایر لس و بایوس معمولا به روز هستند.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اگه وقت بزاری صفحات قبل رو بخونی کامل متوجه میشی باید چه کار هایی رو برای لپ تاپ انجام بدی.

zr1
04-02-2012, 14:16
از عزیزان یه لینکی بدین بریم گرافیکمونو اپدیت کنیم.لینکای قبلی رو پاک کردن یا به اون لینک نمیره.
ویندوز هم 64 بیتی هستش.در ضمن تو مسنجر وب کم نمیشناسه این دیگه دلیلش چیه؟ممنون:11:

ALI_METALL
08-02-2012, 18:31
از عزیزان یه لینکی بدین بریم گرافیکمونو اپدیت کنیم.لینکای قبلی رو پاک کردن یا به اون لینک نمیره.
ویندوز هم 64 بیتی هستش.در ضمن تو مسنجر وب کم نمیشناسه این دیگه دلیلش چیه؟ممنون:11:

Armagedon
12-02-2012, 12:49
من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
امروز که لپتاپو روشن کردم با پیغام زیر روبرو شدم :
کد:
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart

سلام.
همون کار رو روی درایو C که ویندوز روشه تکرار کن. احتمالا پارتیشن غیر سیستمی رو اکتیو کردی.
اگر حل نشد در خدمتم.

ولی مثل اینکه حل شده... پست بعدیتونو نخونده بودم.:31:

Armagedon
12-02-2012, 13:25

سلام.
مشکل شما یخورده خنده داره چون تنظیمات پاور لپتاپ بصورت دیفالت طوری هستش که در صورت عدم اتصال به جریان برق شهری، بصورت بهینه کار میکنه. به این معنی که از تمام منابع و قدرت سیستم استفاده نمیشه تا مصرف باطری کم بشه. البته بازم میگم که این، تنظیم پیش فرضه و با توجه به مشکل شما، احتمالاً این تنظیمات دستکاری شده.
بهتره که تنظیمات پاور رو از کنترل پنل و گزینه power option به حالت دیفالت برگردونین. هر سه تا پلن رو انتخاب کنین و گزینه restore default setting رو بزنین.
در مورد اینکه بفهمین شارژرتون مشکل داره یا نه، یه روش وجود داره. موقع وصل کردن شارژر به سیستم، پیغامی مبنی بر عدم سازگاری شارژر دریافت میکنین؟ یا اینکه موقع بوت شدن سیستم در حالی که به برق وصله، سیستم بدون هیچ پیغام و خطایی بالا میاد؟ اگه در هر کدوم از این حالتها پیغامی رو گرفتین، پس مطمئناً یا شارژر یا سوکت روی سیستم مشکل داره.
به هر حال اگر سوالی بود، در خدمتم...

Armagedon
12-02-2012, 14:19
اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم:41:
نه به نت وصل میشه
دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنه:41:اول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟:41:
اقای m.prodigy
این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا:41:
هر چی بدیه سر ما دخترا میاد:41:
اقا مشکل از چیه؟

سلام!
دخترا همیشه مشکل درست میکنن و پسرا همیشه اونو حل میکنن!!!:31::31::31:
در مورد مشکلاتتون فکر میکنم بتونم چند تا راهنمایی کنم (البته اگه تا الان حل نشده باشه:31:)!
در مورد وصل نشدن به اینترنت، اول مطمئن بشین که مودمتون به اینترنت وصله. مودم ADSL یه سری کانفیگ داره که اگه مستقیماً بهش متصل باشین، از طریق اینترنت اکسپلورر و آدرس 192.168.1.1 قابل دسترسیه. یوزر و پسورد هم اگر خواست، معمولا admin برای هر دو مورد هستش. اونجا رو چک کنین که تنظیمات درست باشه. میتونین وارد این آدرس بشین و بعد از طریق پشتیبانی تلفنی شرکت خدمات دهنده، تنظیمات درست رو ست کنین.
اگر این تنظیمات درست بود ولی مودم به اینترنت وصل نبود(میتونین با یه دستگاه دیگه غیر از همین لپ تاپ، کانکت بودن به اینترنتو چک کنین)، اتصالات مودم به تلفنتون باید چک بشه. ولی اگر مودم به اینترنت وصل بود و سیستم از طریق وایرلس نمیتونست وصل بشه، یه سری مراحل رو باید انجام بدین:
چک کنین که وایرلس لپ تاپ روشنه.
چک کنین که وایرلستون میتونه اکسس پوینت مودم رو پیدا کنه.
اگر پیدا کرد، مشکلتون راحت حل میشه ولی اگر پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکل درایور دارین. البته این احتمال خیلی قویه چون شما حتی درایور صدای لپ تاپ رو هم نصب نکردین. درسته که صدا دارین(از آیکون بلندگوی کنار ساعت فهمیدم!!!) ولی از درایور جنریک ویندوز استفاده شده یعنی یه سری درایور در حد کار راه انداختن و نه کارکرد کامل! این دقیقاً علت کار نکردن دکمه به قول شما w هستش. دکمه سالمه چون چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه چون درایور مناسبی نداره.
پس حتماً تمامی درایورای مورد نیاز سیستمتونو از روی سیدی همراه لپ تاپ نصب کنین. این رو هم بگم که آپدیت بودن درایور هم اونقدرها که فکر میکنین اهمیتی ندارن چون این آپدیتها مینور هستن و فقط به رفع اشکالاتی که در شرایط خیلی خاصی رخ میدن، بکار میان و درایورهای روی سیدی لپ تاپ کاملا میتونن کارایی مورد نظرتونو داشته باشن.
مورد دیگه اینکه اگر میتونین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال سیستم نصب کنین چون ویندوز سیستم از نوع Home هستش و کارایی حرفه ای نداره. من خودم نسخه Ultimate رو ترجیح میدم که خدا رو شکر نسخه کرک شده و قابل آپدیتش توی بازار زیاده... این رو هم که میگن ویندوز اورجینال کیفیت و کارایی بالاتری داره، پایه و اساس آنچنانی نداره. چون تنها مزیت ویندوز اورجینال به ویندوز کرک شده، پشتیبانی فنی هستش که توی ایران کاربرد نداره(البته بجز آپدیتش). البته این حرفا در صورتی مصداق داره که ویندوز کرک شده، صرفاً کرک شده باشه و در بقیه منابعش دستکاری انجام نشده باشه.
برگردیم سر موضوع اصلی و اینکه مودم وایرلستون توسط سیستم شناخته شده باشه. در این صورت کارتون خیلی راحته. اکسس پوینت رو از لیست کانکشنها انتخاب کنین و دکمه کانکت رو بزنین. اگه رمز عبور تعریف شده باشه، اینجا ازتون خواسته میشه که واردش کنین و بعد، به اینترنت وصلین.
اگه باز نتونستین وصل بشین(!!!) یه سری به تنظیمات آداپتر وایرلستون بزنین. به این طریق که روی آیکون وایرلس کلیک کنین و گزینه Network & Sharing Center رو انتخاب کنین. گزینه change Adapter Setting رو از سمت چپ انتخاب کنین و تنظیمات آداپتر وایرلس رو با راست کلیک و انتخاب گزینه Properties باز کنین. از لیست وسط کادر، گزینه Internet Protocol Version 4 رو با دابل کلیک باز کنین. تنظیمات رو به حالت اتوماتیک بذارین بصورتیکه باید گزینه های Obtain IP Address Automatically و Obtain DNS Server Address Automatically انتخاب شده باشه. توی تب دوم هم گزینه Automatic Private IP Address رو انتخاب کنین. همه پنجره ها رو با OK کردن ببندین. باید به اینترنت وصل شده باشین.
اگر مشکل حل نشد، دقیقا بگین توی کدوم مرحله تا راهنمایی کنم...
در مورد برنامه ای که عکسشو گذاشتین، پیشنهاد میکنم که با درست کردن یه سیدی بوت با همین برنامه، دوباره امتحان کنین. نباید مشکلی پیدا کنین. اگه موفق به اجرای برنامه بصورت بوتیبل شدین و هاردتون توی لیست اومد، بگین تا در مورد پارتیشن بندی هم راهنماییتون کنم تا مبادا اطلاعاتتونو از دست بدین.
موفق باشید.:11:

baranlmd
13-02-2012, 22:04
سلام!
دخترا همیشه مشکل درست میکنن و پسرا همیشه اونو حل میکنن!!!:31::31::31:
در مورد مشکلاتتون فکر میکنم بتونم چند تا راهنمایی کنم (البته اگه تا الان حل نشده باشه:31:)!
در مورد وصل نشدن به اینترنت، اول مطمئن بشین که مودمتون به اینترنت وصله. مودم ADSL یه سری کانفیگ داره که اگه مستقیماً بهش متصل باشین، از طریق اینترنت اکسپلورر و آدرس 192.168.1.1 قابل دسترسیه. یوزر و پسورد هم اگر خواست، معمولا admin برای هر دو مورد هستش. اونجا رو چک کنین که تنظیمات درست باشه. میتونین وارد این آدرس بشین و بعد از طریق پشتیبانی تلفنی شرکت خدمات دهنده، تنظیمات درست رو ست کنین.
اگر این تنظیمات درست بود ولی مودم به اینترنت وصل نبود(میتونین با یه دستگاه دیگه غیر از همین لپ تاپ، کانکت بودن به اینترنتو چک کنین)، اتصالات مودم به تلفنتون باید چک بشه. ولی اگر مودم به اینترنت وصل بود و سیستم از طریق وایرلس نمیتونست وصل بشه، یه سری مراحل رو باید انجام بدین:
چک کنین که وایرلس لپ تاپ روشنه.
چک کنین که وایرلستون میتونه اکسس پوینت مودم رو پیدا کنه.
اگر پیدا کرد، مشکلتون راحت حل میشه ولی اگر پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکل درایور دارین. البته این احتمال خیلی قویه چون شما حتی درایور صدای لپ تاپ رو هم نصب نکردین. درسته که صدا دارین(از آیکون بلندگوی کنار ساعت فهمیدم!!!) ولی از درایور جنریک ویندوز استفاده شده یعنی یه سری درایور در حد کار راه انداختن و نه کارکرد کامل! این دقیقاً علت کار نکردن دکمه به قول شما w هستش. دکمه سالمه چون چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه چون درایور مناسبی نداره.
پس حتماً تمامی درایورای مورد نیاز سیستمتونو از روی سیدی همراه لپ تاپ نصب کنین. این رو هم بگم که آپدیت بودن درایور هم اونقدرها که فکر میکنین اهمیتی ندارن چون این آپدیتها مینور هستن و فقط به رفع اشکالاتی که در شرایط خیلی خاصی رخ میدن، بکار میان و درایورهای روی سیدی لپ تاپ کاملا میتونن کارایی مورد نظرتونو داشته باشن.
مورد دیگه اینکه اگر میتونین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال سیستم نصب کنین چون ویندوز سیستم از نوع Home هستش و کارایی حرفه ای نداره. من خودم نسخه Ultimate رو ترجیح میدم که خدا رو شکر نسخه کرک شده و قابل آپدیتش توی بازار زیاده... این رو هم که میگن ویندوز اورجینال کیفیت و کارایی بالاتری داره، پایه و اساس آنچنانی نداره. چون تنها مزیت ویندوز اورجینال به ویندوز کرک شده، پشتیبانی فنی هستش که توی ایران کاربرد نداره(البته بجز آپدیتش). البته این حرفا در صورتی مصداق داره که ویندوز کرک شده، صرفاً کرک شده باشه و در بقیه منابعش دستکاری انجام نشده باشه.
برگردیم سر موضوع اصلی و اینکه مودم وایرلستون توسط سیستم شناخته شده باشه. در این صورت کارتون خیلی راحته. اکسس پوینت رو از لیست کانکشنها انتخاب کنین و دکمه کانکت رو بزنین. اگه رمز عبور تعریف شده باشه، اینجا ازتون خواسته میشه که واردش کنین و بعد، به اینترنت وصلین.
اگه باز نتونستین وصل بشین(!!!) یه سری به تنظیمات آداپتر وایرلستون بزنین. به این طریق که روی آیکون وایرلس کلیک کنین و گزینه Network & Sharing Center رو انتخاب کنین. گزینه change Adapter Setting رو از سمت چپ انتخاب کنین و تنظیمات آداپتر وایرلس رو با راست کلیک و انتخاب گزینه Properties باز کنین. از لیست وسط کادر، گزینه Internet Protocol Version 4 رو با دابل کلیک باز کنین. تنظیمات رو به حالت اتوماتیک بذارین بصورتیکه باید گزینه های Obtain IP Address Automatically و Obtain DNS Server Address Automatically انتخاب شده باشه. توی تب دوم هم گزینه Automatic Private IP Address رو انتخاب کنین. همه پنجره ها رو با OK کردن ببندین. باید به اینترنت وصل شده باشین.
اگر مشکل حل نشد، دقیقا بگین توی کدوم مرحله تا راهنمایی کنم...
در مورد برنامه ای که عکسشو گذاشتین، پیشنهاد میکنم که با درست کردن یه سیدی بوت با همین برنامه، دوباره امتحان کنین. نباید مشکلی پیدا کنین. اگه موفق به اجرای برنامه بصورت بوتیبل شدین و هاردتون توی لیست اومد، بگین تا در مورد پارتیشن بندی هم راهنماییتون کنم تا مبادا اطلاعاتتونو از دست بدین.

سلام
مرسی بابت راهنمایی
ولی از زمانی که من لپتاپمو خریدم هنوز به نت وصل ندم و همش ارور میده که سیستم رو به روز کن:41:
اگه اشکال نداره میشه ایدیتو نو بدین؟

Armagedon
14-02-2012, 11:16
سلام
مرسی بابت راهنمایی
ولی از زمانی که من لپتاپمو خریدم هنوز به نت وصل ندم و همش ارور میده که سیستم رو به روز کن:41:
اگه اشکال نداره میشه ایدیتو نو بدین؟
سلام.
براتون فرستادم ولی سعی کنین مشکلتونو اینجا حل کنین تا بقیه هم در صورتی که مشکل شما رو داشته باشن، بتونن از راهنماییهای ارائه شده استفاده کنن.
ایمیل من:
m.maazi@gmail.com
m.maazi@yahoo.com

moh3en_6886
16-02-2012, 22:35
سلام دوست عزیز جانم چه کمکی ازم بر میاد ؟؟؟Zr1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد شما دوست عزیز pelika ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خرید دل به هیچ وجه توصیه نمیشه من خودم در حال خریدلپ تاپم از 1000 نفر پرسیدم میگن دل اشغاله چه 5110 چه 502 شما HP بگیری سگش شرف داره به دل من 1000 بار اومدم گفتم دل گرافیک اب میکنه در گرمای بالا هیچ کی گوش نداد.دل بگیری 1 ماهه مثل اینکه پولتو دور انداختی.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و شما جناب Ario Varjavand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد دل و مدل لپ تاپ شما این لپ تاپ معروف به گرافیک اب کردنه شما اگه 100 بار دیگه اون قطعتو عوض کنی بازم افتابه خرجه لحیمه بهتر که بفروشیش.

من خودم میخوام Sony Vayo F224FX/B بخرم قیمتش 1800 ولی خدایی عایه به دوستان هم پیشنهاد میدم
هر کی سوالی داشت در خدمتم.:20::11:
سلام دوست عزیز
منم 5 ماه پیش که خواستم این لپ تاپو بخرم همه بهم میگفتن دل مارک مزخرفیه
ولی تو این 5 ماه کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم.
از کار باهاش لذت میبرم:8:.از همه چیشم راضیم.:20:
پس الکی نگین بدرد نخوره!:13:

zr1
17-02-2012, 16:49
علی متال ممنون از کمکت.فایلو دانلود کردم ولی تو مرحله نصب ارور میده و نصب نمیشه!درایور290 هم که دانلود کرده بودم هم اینطور شد.یکی کمکم کنه.

ALI_METALL
17-02-2012, 23:19
علی متال ممنون از کمکت.فایلو دانلود کردم ولی تو مرحله نصب ارور میده و نصب نمیشه!درایور290 هم که دانلود کرده بودم هم اینطور شد.یکی کمکم کنه.

والا من همیشه از این سایت دانلود میکنم تا حالا نشده ارور بده!

ویندوز رو که عوض نکردی؟

باید ویندوز7 نسخه 64 بیت باشه.

ارور چی میده؟

zr1
18-02-2012, 14:04
ویندوز که همون ویندوز روی خودشه.64 بیت.یه عکس هم بزارم ببین چی میفهمی.
خلاصه کلافه شدم.مشکل از چی هستش؟winrar ام قبلا 32 بیتی بود الال 64 کردمش گفتم شاید مشکل از این باشه که نیست.دلیل از چی میتونه باشه

arash3400
18-02-2012, 14:19
درود
دوستان که تجربه خرید این لپتاپ رو دارند
به نظر شما سری تاچ بهتره یا معمولی
ممنون

Armagedon
18-02-2012, 14:37
خلاصه کلافه شدم.مشکل از چی هستش؟winrar ام قبلا 32 بیتی بود الال 64 کردمش گفتم شاید مشکل از این باشه که نیست.دلیل از چی میتونه باشه

سلام.
چرا میخواین گرافیکتونو آپدیت کنین؟ مشکلتون چیه؟
راستش حوصلم نکشید پستای صفحه های قبل رو بخونم!:21: شرمنده!!!:19:
عکسایی که گذاشتین رو هم نشون نمیده...

zr1
18-02-2012, 16:16
والا ندیدن عکس میتونه از سرعت اینترنت شما باشه.من که همه عکسارو میبینم.خوب گرافیک اپدیت بشه کاراییش میره بالا دیگه:31:.ممنون میشم کسی در این باره کمکم کنه.تو موقع نصب مرحله چهارم که همون اینیستال هست ارور میده و تو همون صفحه خودش مینویسه nvidia installer failed

Armagedon
18-02-2012, 21:39
سلام.
من سوالم جدی بود!
آپدیت درایور باعث افزایش سرعت نمیشه. فقط بدرد رفع اشکال میخوره. در کل اگر مشکلی در کار گرافیک الانتون وجود نداره، نیازی به آپدیتش ندارین. ولی اگر مشکلی هست بگین تا تو حلش کمکتون کنیم.
پستای صفحات قبلتون رو هم خوندم. چیزی متوجه نشدم.

zr1
18-02-2012, 23:21
الان تنها مشکل من با این لبتاب اینه که تو یاهو مسنجر وب کم نمیشناسه و یکی هم همین اپدیت گرافیک هستش:44:.البته الان تو لبتابم بازی نصب نکردم.خوب اگه گرافیک اپدیت نمیشه مشکلش چی هستش:23:؟اگه زمونی خاستم اپدیت کنم باز همینطوری ارور بده دلیلش چیه:9:؟ممنون میشم کمکم کنی.:11:

ALI_METALL
20-02-2012, 01:52
آنتی ویروس عکس ها رو فیلتر میکنه برای همین نمیاد!

zr1
20-02-2012, 16:01
اگه عکسارو نشون نمیده برین به این لینک

aminbadiee
21-02-2012, 00:57
با سلام. گزینه custom را بزنید. تیک clean setup (فکر کنیم این بود. مهم اینه که اولش clean داشت) رابزنید. سپس نصب کنید.
موفق باشید.

aminbadiee
21-02-2012, 01:10
سلام دوستان. به یک مشکل بزرگ برخورد که دیوونم کرده!
چند روز پیش یک هارد اکسترنال یک ترابایت وسترن دیجیتال(western digital) که usb3 بود خرید.
وقتی به پورت usb 3 لپ تاپ وصل میکنم این ارور را نشان میدهد
this USB Mass Storage Device can transfer information faster if you connect it to a super speed USB 3.0 port
هارد را بر روی سیستم های دیگر امتحان کردم ولی مشکلی نداشت یعنی به عنوان usb3 میشناخت. یعنی مشکل از هارد نیست.
لپ تاپ را بردم گارانتی زیگورات گفت مشکلی نداره آخرین درایور- usb3-renesans A03 نصب است. پورتها سالم است. ولی معلوم نیست چرا به عنوان usb2 میشناسه!!! و با سرعت usb2 یعنی 30mgb/sec یعنی 30 مگابایت در ثانیه ترانسفر میکنه.
خلاصه دست از پا درازتر برگشتم خانه.
خواهش میکنم بچه هایی که میتوانند تست کنند و کمکم کنید.

ALI_METALL
21-02-2012, 13:47
سلام دوستان. به یک مشکل بزرگ برخورد که دیوونم کرده!
چند روز پیش یک هارد اکسترنال یک ترابایت وسترن دیجیتال(western digital) که usb3 بود خرید.
وقتی به پورت usb 3 لپ تاپ وصل میکنم این ارور را نشان میدهد
this USB Mass Storage Device can transfer information faster if you connect it to a super speed USB 3.0 port
هارد را بر روی سیستم های دیگر امتحان کردم ولی مشکلی نداشت یعنی به عنوان usb3 میشناخت. یعنی مشکل از هارد نیست.
لپ تاپ را بردم گارانتی زیگورات گفت مشکلی نداره آخرین درایور- usb3-renesans A03 نصب است. پورتها سالم است. ولی معلوم نیست چرا به عنوان usb2 میشناسه!!! و با سرعت usb2 یعنی 30mgb/sec یعنی 30 مگابایت در ثانیه ترانسفر میکنه.
خلاصه دست از پا درازتر برگشتم خانه.
خواهش میکنم بچه هایی که میتوانند تست کنند و کمکم کنید.

من همین هار یک ترابایت وسترن دیجیتال رو دارم درست کار می کنه سرعتشم واقعا بالاست.

به همه پورت های usb که وصل میکنی همچین ایرادی میگیره؟!

Firmware هم ویندوز هم هارد رو آپدیت کن از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از خود وسترن دیجیتال بگیر.

zr1
21-02-2012, 14:56
و باز هم مشکل!دیگه از چی میتونه باشه!

:18:کمک!

aminbadiee
21-02-2012, 23:53
من همین هار یک ترابایت وسترن دیجیتال رو دارم درست کار می کنه سرعتشم واقعا بالاست.

Firmware هم ویندوز هم هارد رو آپدیت کن از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product%2Fdownload.asp%3Fwdc_lang%3Den)

آره دوست عزیز نصبه.همش. آخرین ورژن. نمیدونم چه مرگشه
ویندوز هم عوض کردم
کاملا هم آپدیته
بایاس هم آپدیته

Armagedon
22-02-2012, 00:11
و باز هم مشکل!دیگه از چی میتونه باشه!

:18:کمک!
سلام.
عکس منظره اتاقتو گذاشتی یا ارور سیستمتو؟!؟:31:
سعی کن اول درایور گرافیک انویدیا و اینتل رو از روی سیستم حذف کنی. بعد ورژن جدید درایور اینتل و بعد از اون، درایور انویدیا رو بصورت کلین نصب کنی. باید مشکل حل بشه.

mohsenmas
23-02-2012, 20:35
من امروز به مشکل برخوردم اونم نداشتن خروجی برای ویدئو پروژکتور.راه حلش چیه.چرا خروجی VGA نداره این لپتاپ.چی کار کنم؟

Armagedon
23-02-2012, 23:07
من امروز به مشکل برخوردم اونم نداشتن خروجی برای ویدئو پروژکتور.راه حلش چیه.چرا خروجی VGA نداره این لپتاپ.چی کار کنم؟

سلام.
دکمه Fn رو نگه دارین و F1 رو بزنین. اینطوری بین حالتهای خروجی تصویرتون سوئیچ میشه.

aminbadiee
24-02-2012, 02:25
سلام دوستان. ازتون یک خواهش داشتم که یک موضوعی را در لپ تاپتون تست کنید.
با برنامه ی dell support center در قسمت pc check up (در منوی start کلمه pc check up را بزنید) میاورد. سپس run default scan را بزنید تا در 10 دقیقه یک تست کامل از سیستم بگیرد. سپس نتیجه را save کنید و نتیجه را که به صورت فایل html است را باز کرده و در قسمت USB Devices نگاه کنید ببینید ورژن usb آن 2 است یا 3. خواهش میکنم تست کنید. آخه مال من 2 زده است. طبق عکس زیر.پس لطفا هر چه سریع تر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
ممنون

Armagedon
24-02-2012, 14:11
سلام دوستان. ازتون یک خواهش داشتم که یک موضوعی را در لپ تاپتون تست کنید.
با برنامه ی dell support center در قسمت pc check up (در منوی start کلمه pc check up را بزنید) میاورد. سپس run default scan را بزنید تا در 10 دقیقه یک تست کامل از سیستم بگیرد. سپس نتیجه را save کنید و نتیجه را که به صورت فایل html است را باز کرده و در قسمت USB Devices نگاه کنید ببینید ورژن usb آن 2 است یا 3. خواهش میکنم تست کنید. آخه مال من 2 زده است. طبق عکس زیر.پس لطفا هر چه سریع تر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
ممنون

سلام.
من ویندوز اورجینالشو پاک کردم و این برنامه رو ندارم. توی سیدی درایورهاشم این برنامه نبود. درایور مربوط به USB3 رو که به اسم Renesas USB3 Host Controller توی سیدی درایورتون هست رو نصب کنین و ببینین تغییری پیدا میشه یا نه. بازم اگر برنامه رو پیدا کردم، نتیجه تستشو براتون میذارم.

nima.dn2
25-02-2012, 19:25
من همچنان مشکل هنگ کردن رو دارم!!!!!!!!!!!!:41:
کارت گرافیکمم آپدیت هست دیروز آپدیتش کردم از سایت nvidia چی کار کنم!!!!!!!!!!!!!!؟!!!!!! بعضی وقتا خیلی رو نروه..........لطفا کمکم کنید

aminbadiee
25-02-2012, 21:21
سلام.
من ویندوز اورجینالشو پاک کردم و این برنامه رو ندارم. توی سیدی درایورهاشم این برنامه نبود. درایور مربوط به USB3 رو که به اسم Renesas USB3 Host Controller توی سیدی درایورتون هست رو نصب کنین و ببینین تغییری پیدا میشه یا نه. بازم اگر برنامه رو پیدا کردم، نتیجه تستشو براتون میذارم.
دوست عزیز renesans آخرین ورژن نصبه.

sami-z
25-02-2012, 23:02
بنده چک کردم و usb3 بود

Armagedon
26-02-2012, 09:20
دوست عزیز renesans آخرین ورژن نصبه.
سلام.
تمام درایورای هاست کنترلر و چیپستتون رو از اول نصب کنین.
باید مشکل حل بشه.

nima.dn2
26-02-2012, 11:03
من باید با این مشکل هنگ کردن چه کار کنم؟!!!!

aminbadiee
26-02-2012, 15:11
سلام.
تمام درایورای هاست کنترلر و چیپستتون رو از اول نصب کنین.
باید مشکل حل بشه.
سلام. دوست عزیز ممنون. من تمام این موارد را چک کردم. مشکلی نیست. حتی تو device maneger هم یک usb3 هست. من هدفم چک شدن با آن نرم افزار dell support center است. ممنون میشم شما هم تست کنید و نتیجش را اعلام کنید بهم. میخواهم ببینم مال همه این گونه است یا فقط مال من.

ALI_METALL
26-02-2012, 16:22
سلام. دوست عزیز ممنون. من تمام این موارد را چک کردم. مشکلی نیست. حتی تو device maneger هم یک usb3 هست. من هدفم چک شدن با آن نرم افزار dell support center است. ممنون میشم شما هم تست کنید و نتیجش را اعلام کنید بهم. میخواهم ببینم مال همه این گونه است یا فقط مال من.

aminbadiee
26-02-2012, 16:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F71415055055411366208.png)

طبق عکسی که گذاشتید پس مال شما هم گزینه ای به عنوان usb3 در dell check up ننوشته و همه را تحت عنوان هاب usb2 میشناسد. درست است؟

nima.dn2
26-02-2012, 17:12
برای منم همین usb 2 رو می زنه..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13:
اما این مشکل هنگ کردن وسط بازی رو دیگه کجای دلم بزارم..............یکی لطفا کمک کنه دیگه!!!!!مرسی:11:

Armagedon
27-02-2012, 16:26
برای منم همین usb 2 رو می زنه..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13:
اما این مشکل هنگ کردن وسط بازی رو دیگه کجای دلم بزارم..............یکی لطفا کمک کنه دیگه!!!!!مرسی:11:
سلام.
چرا توی دلتون میریزین؟!؟ دور هم جمع شدیم که مشکلات همدیگه رو حل کنیم دیگه...

دقیقاً مشکلتون چیه؟ تمام بازیها هنگ میکنن یا یه بازی خاص؟

این تنظیماتو انجام بدین، احتمالاً مشکلتون حل بشه:
کلیک راست روی دسکتاپ>nVidia Control Panel
از لیست سمت راست گزینه Manage 3D settings رو انتخاب کنین و مقدار prefered graphic processor رو روی high performance nvidia processor بذارین.
از لیست سمت راست گزینه Set PhysX configuration رو انتخاب کنین و مقدار select a physX processor رو روی GeForce GT 540M بذارین.
قاعدتاً باید مشکلتون حل بشه.

بازم اگه بیشتر توضیح بدین، بهتر راهنمایی میشین.

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

سلام.
مثل اینکه دوستان تست کردن و نتیجه مشابه شما رو گرفتن ولی چشم، منم تست میکنم و نتیجه رو میذارم همینجا.

ALI_METALL
27-02-2012, 20:59
طبق عکسی که گذاشتید پس مال شما هم گزینه ای به عنوان usb3 در dell check up ننوشته و همه را تحت عنوان هاب usb2 میشناسد. درست است؟

Dell Renesas USB 3.0 Host Controller

این برنامه جدید رو نصب کنید .

nima.dn2
27-02-2012, 23:51
سلام.
چرا توی دلتون میریزین؟!؟ دور هم جمع شدیم که مشکلات همدیگه رو حل کنیم دیگه...

دقیقاً مشکلتون چیه؟ تمام بازیها هنگ میکنن یا یه بازی خاص؟

این تنظیماتو انجام بدین، احتمالاً مشکلتون حل بشه:
کلیک راست روی دسکتاپ>nVidia Control Panel
از لیست سمت راست گزینه Manage 3D settings رو انتخاب کنین و مقدار prefered graphic processor رو روی high performance nvidia processor بذارین.
از لیست سمت راست گزینه Set PhysX configuration رو انتخاب کنین و مقدار select a physX processor رو روی GeForce GT 540M بذارین.
قاعدتاً باید مشکلتون حل بشه.

بازم اگه بیشتر توضیح بدین، بهتر راهنمایی میشین.

موفق باشید.
فعلا که این دلمون خراب شده:31:
آره فقط روی بازی های call of duty...وسط بازی یک دفعه هنگ می کنه و اگه end now بزنم هم ازش بیرون نمی آد و حتی دیگه shut down هم نمی شه......گرافیک روی high performance هست آپدیت هم کردم........و این مشکل هم وقتی پیش میاد که به برق وصل هست با باتری هیچ مشکلی نداره اما خب واسه باتری سم هست...........قبلا هم مثل اینکه دوستان مشکل مشابهی داشتن.........نمی دونم کسی هست که مشکلش درست شده باشه؟!!!!

2d2d2d
29-02-2012, 13:43
بله برای آپدیت بایوس به ورژن 9 هست .برنامه رو از لینک سایت دل دانلود کنید و اجرا کنید خودش تمام مراحل رو خودکار انجام میده و مشکلی پیش نمیاد.من خودم آپدیت کردم.

بعضی از آپدیت های دل به روز هست بعضی ها هم قدیمی!
وایر لس و بایوس معمولا به روز هستند.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اگه وقت بزاری صفحات قبل رو بخونی کامل متوجه میشی باید چه کار هایی رو برای لپ تاپ انجام بدی.

من از Ver 6 بیشتر راضی بودم .موقع بالا امدن سریعتر بود

2d2d2d
29-02-2012, 13:57
تا به حال کسی با دیر بالا امدن سیستم روبه رو شده ؟
من زیاد جدی نگرفتم ولی الان سرویس کرده !
tune up و saluto ریختم یه عالمه از برنامهاشو موقع بالا امدن بستم و تنظیم کردم بعدا لود بشه ,
اما بازم 2 min و بعضی اوقات 3 و 4 دقیقه طول می کشه ! با نرم افزارهای مختلف پاک کردم اشغالای registery و ویندوز و.....
بازم فرقی آنچنانی نکرد و tupe up هم بستم یه سری از اضافیجات ولی ................
با bios ver 6 خیلی سریعتر بالا می امد اما این مشکل داشت بازم .
windows orginal - hard 640 -1 drive -
کسی این مشکل داره !؟
چند ثانیه طول می کشه تا بیاد بالا ؟

ALI_METALL
29-02-2012, 19:33
تا به حال کسی با دیر بالا امدن سیستم روبه رو شده ؟
من زیاد جدی نگرفتم ولی الان سرویس کرده !
tune up و saluto ریختم یه عالمه از برنامهاشو موقع بالا امدن بستم و تنظیم کردم بعدا لود بشه ,
اما بازم 2 min و بعضی اوقات 3 و 4 دقیقه طول می کشه ! با نرم افزارهای مختلف پاک کردم اشغالای registery و ویندوز و.....
بازم فرقی آنچنانی نکرد و tupe up هم بستم یه سری از اضافیجات ولی ................
با bios ver 6 خیلی سریعتر بالا می امد اما این مشکل داشت بازم .
windows orginal - hard 640 -1 drive -
کسی این مشکل داره !؟
چند ثانیه طول می کشه تا بیاد بالا ؟

run windows رو باز کنید بنویس msconfig بعد ok گزینه ی diagnostig startup بزنید بعد سیستم رو ریستارت کنید
اگه زود امد بالا مشکل :نرم افزارهایی هست که نصب کردی اگه مثل قبل بود مشکل جایی دیگه هست.

بایوس رو هم روباره آپدیت کنید هفته ی پیش ورژن جدید A09 امد.

Armagedon
01-03-2012, 13:20
فعلا که این دلمون خراب شده:31:
آره فقط روی بازی های call of duty...وسط بازی یک دفعه هنگ می کنه و اگه end now بزنم هم ازش بیرون نمی آد و حتی دیگه shut down هم نمی شه......گرافیک روی high performance هست آپدیت هم کردم........و این مشکل هم وقتی پیش میاد که به برق وصل هست با باتری هیچ مشکلی نداره اما خب واسه باتری سم هست...........قبلا هم مثل اینکه دوستان مشکل مشابهی داشتن.........نمی دونم کسی هست که مشکلش درست شده باشه؟!!!!

سلام.

اگه دقیقاً تو یه نقط خاص از بازی هنگ میکنه، پس حتماً مشکل از بازیه. در غیر این صورت مشکل از سیستمتونه.
در مورد اینکه سیستم موقع اتصال به برق شهری مشکل پیدا میکنه، راه حلی ندارم ولی پیشنهاد میکنم این تنظیماتو توی پاور آپشن انجام بدین.
از سمت راست پاور ستینگز گزینه dell battery meter رو انتخاب کنین و تیک قسمت باتری لایف رو بردارین.
پلن high performance رو انتخاب کنین و change plan setting رو بزنین. گزینه restore default رو بزنین و تایید کنین.
از این به بعد سیستمتون چه در حالت باتری و چه در حالت شارژ، با بالاترین قدرت ممکن کار میکنه.
اگر مشکلتون حل شد که هیچ، وگرنه آپدیت بایوس رو هم پیشنهاد میکنم.
بازم اگه حل نشد، احتمال میدم که مشکل از شارژرتون باشه.
اگه سیستمتون موقع هنگ کردن ارور خاصی میده، اینجا بذارین.
یادتون باشه که بازی وقتی هنگ میکنه، اونو از task manager ببندین تا سیستمتون به حالت عادیش برگرده. اگه موفق به باز کردن تسک منیجر نشدین، با لاگ آف کردن سیستم، بازی هم بسته میشه.

بازم اگر سوالی بود، در خدمتم.

nima.dn2
01-03-2012, 15:16
تمام کارهایی رو که می گید رو انجام دادم آپدیت بایوس و .... نه ارور خاصی نمی ده و جاهای یکسانی هم هنگ نمی کنه......از task manager هم وقتی از برنامه بیرون می آم و end now رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته.............!!!!

2d2d2d
01-03-2012, 15:54
مرسی
تست کردم قبلا diagnos اوکی هست , اخه computer های دیگه این مشکل ندارن .
bios 09 یک ماه و نیم پیش امده بود تو site دل ,من 06 که استفاده میکردم خیلی سریعتر می امد بالا .
من همون موقع update کردم .
ویندوز اورجینال مزخرفه !

M.Amorous
01-03-2012, 20:19
سلام. بچه ها میگم کالیبره کردن باتری واقعا wear level رو کم میکنه؟ آخه هر بار من باتریم خالی میشه نزدیک 3 درصد بهش اضاف میشه! این دیگه چطوریه!

ALI_METALL
01-03-2012, 22:14
مرسی
تست کردم قبلا diagnos اوکی هست , اخه computer های دیگه این مشکل ندارن .
bios 09 یک ماه و نیم پیش امده بود تو site دل ,من 06 که استفاده میکردم خیلی سریعتر می امد بالا .
من همون موقع update کردم .
ویندوز اورجینال مزخرفه !

هفته پیش دوباره آپدیت شده شما دوباره دانلود کن.
مشکل شما نرم افزاری است ارتباطی زیاد به لپ تاپ نداره.

ویندوز اورجینال برنامه اضافه زیاد داره که باید موقع بالا امدن جلوشون رو گرفت با برنامه ای مثل تون آپ.

farvahar_farvahar
02-03-2012, 15:20
سلام به تمامی دوستان.لپ تاب من یه مشکلی داره (بعضی از مواقع این حالت ایجاد میشه)که بد رفته رو اعصابم تا جایی که خواستم بفروشمش لطفا اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه.
مدل لپ تاب XPS L502 فول(یعنی با تیونر) هست.فرض کنید دارید وب گردی میکنید یه موزیک هم در حال پخشه.وقتی یه صفحه جدید لود میشه یا یه برنامه نسبتا سنگین باز میشه صدای خواننده ریپ میزنه و واسه یه لحظه اینگار کم میاره.بعضی مواقع هم بدون اینکه برنامه ای بالا باشه موقع فقط پخش موزیک یا فیلم این اتفاق واسش میوفته همراه ریپ زدن یه صدای ناهنجار نسبتا بلند از اسپیکر شنیده میشه.موقع بازی هم بعضی از مواقع این حالت واسش پیش میاد.تو این جور مواقع موس کاملا در اختیار نیست و موقع حرکت دادن به جای جابجایی نرم پرش داره.اگه همون موقع دمای CPU چک بشه شده 65 تا 80 (یعنی این لپ تاب ما خیلی گرمایی هست تا یه کوچولو دما میره بالا قاطی میکنه میگه تا کولر گازی واسم نخری کار نمیکنم.لول).یه سری اطلاعات میدم شاید کمک کنه.
1-موقع بالا اومدن همون موقع که صدای شروع ویندوز میاد تو اون صدا هم ریپ میزنه.(بعضی از مواقع این اتفاق میوفته)
2-تنظیمات ویندوز را زیاد دستکاری کردم اون اولش مثلا سرعت بره بالا شاید تو خرابی بی تاثیر نبوده باشه
3-حس میکنم موقع بالا اومدن یه سری نرم افزار بیخود که من نمیشناسمشون تو استارت آپ هستن که چون نمیدونم چی به چی هست نمیتونم دست بزنم(البته یکی از دوستان اومد ظاهرا درستش کرد)
4-ویندوز اورجینال خودش هست
5-هیچ ضربه ای نخورده
6-همیشه اینطوری نیست مثلا از 100% تقریبا 10% مواقع اینجوریه
بابت طولانی بودن پستم خیلی خیلی معذرت میخوام.

2d2d2d
03-03-2012, 01:00
هفته پیش دوباره آپدیت شده شما دوباره دانلود کن.
مشکل شما نرم افزاری است ارتباطی زیاد به لپ تاپ نداره.

ویندوز اورجینال برنامه اضافه زیاد داره که باید موقع بالا امدن جلوشون رو گرفت با برنامه ای مثل تون آپ.

مرسی عزیزم

2d2d2d
03-03-2012, 15:16
gerphic card version 295.75
plus
hdmi audio
and
enable 3D vision
enjoy it !

2d2d2d
03-03-2012, 16:46
Wireless Driver/LabelNo Wireless Software/Label RequestedAdditional SoftwareAdditional SoftwareEnergy StarENERGY STAR® qualified/EPEA registeredPowerCordPowerCord 125V 1M C5Shippring MaterialShipping Material ClearFGA ModuleXPS1302_021/BTS/C2FGA LabelFGA Label L321X 021XPS 13XPS 13PROCESSORIntel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, EnglishHD DISPLAYSilver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD WebcamMEMORY4GB Dual Channel DDR3 1333MHzHARD DRIVE256GB Solid State DriveGRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000BATTERY OPTIONS47 WHr 6-Cell BatteryWIRELESS CARDIntel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0DocumentationEnglish DocumentationSOUND OPTIONSWaves Maxx Audio 4.0ADOBE READERAdobe® ReaderKEYBOARDBacklit Keyboard - EnglishADOBE & ENTERTAINMENTAdobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0Wireless Driver/LabelNo Wireless Software/Label RequestedAdditional SoftwareAdditional SoftwareEnergy StarENERGY STAR® qualified/EPEA registeredPowerCordPowerCord 125V 1M C5Shippring MaterialShipping Material ClearFGA ModuleXPS1302_021/BTS/C2FGA LabelFGA Label L321X 021XPS 13XPS 13PROCESSORIntel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, EnglishHD DISPLAYSilver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD WebcamMEMORY4GB Dual Channel DDR3 1333MHzHARD DRIVE256GB Solid State DriveGRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000BATTERY OPTIONS47 WHr 6-Cell BatteryWIRELESS CARDIntel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0DocumentationEnglish DocumentationSOUND OPTIONSWaves Maxx Audio 4.0ADOBE READERAdobe® ReaderKEYBOARDBacklit Keyboard - EnglishADOBE & ENTERTAINMENTAdobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0

Wireless Driver/Label No Wireless Software/Label Requested
Additional Software Additional Software
Energy Star ENERGY STAR® qualified/EPEA registered
PowerCord PowerCord 125V 1M C5
Shippring Material Shipping Material Clear
FGA Module XPS1302_021/BTS/C2
FGA Label FGA Label L321X 021
XPS 13 XPS 13
PROCESSOR Intel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)
Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
HD DISPLAY Silver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD Webcam
MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 1333MHz
HARD DRIVE 256GB Solid State Drive
GRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000
BATTERY OPTIONS 47 WHr 6-Cell Battery
WIRELESS CARD Intel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0
Documentation English Documentation
SOUND OPTIONS Waves Maxx Audio 4.0
ADOBE READER Adobe® Reader
KEYBOARD Backlit Keyboard - English
ADOBE & ENTERTAINMENT Adobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0

یعنی دیوانس !

nima.dn2
03-03-2012, 23:45
کسایی که بایوس رو آپدیت کردن تا الان با مشکلی بر نخوردن؟!!!! کلا دما سیستم شدید بالا رفته....الان که فقط مسنجر بازه و firefox و روی power saver هست دما 70 هست و فنش همش روشه.........در ضمن علامتهایی رو که با زدن دکمه Fn , و مثلا زیاد کردن صدا روی مانیتور ظاهر می شد دیگه نمی آن!!!!!

nima.dn2
05-03-2012, 11:07
کسی هست اینجا جواب ما رو بده!؟!!!!

فن سیستم من تا سیستم روشنه داره کار می کنه و بسیار داغ می شه.....هیچ برنامه ای هم باز نیست!!!!!!!!!!!!!!!

2d2d2d
05-03-2012, 14:58
کسی هست اینجا جواب ما رو بده!؟!!!!

فن سیستم من تا سیستم روشنه داره کار می کنه و بسیار داغ می شه.....هیچ برنامه ای هم باز نیست!!!!!!!!!!!!!!!

ctrl+alt+del
start task manager
process
ببین کدوم proce مشغول کرده
احتمال داره virus باشه

blackninja
07-03-2012, 23:00
رفته بودم ولیعصر پاساژ ایران اصلا xps l502 پیدا نمیشه. فقط یه جا داشت که اونم میگفت بدون باطری و گارانتی میشه یک و هشتصد.
یه برگه کانفیگ هم دست یکی دیدم که از پایتخت میومد توی اون قیمتو زده بوده دو میلیون و پنجاه. اینجوری یعنی ما که قبلا خریدیم کلی سود کردیم با خریدن این لپ تاپ نه؟:دی
البته مشکل هنگ کردن وسط سری بازی های کال آو دیوتی همچنان پابرجاست و من هر کاری کردم بدون باطری با باطری با درایور جدید بی درایور جدید خلاصه هرکاری کردم درست نشد این مشکلش متاسفانه:دی

sorena6680
08-03-2012, 01:39
سلام
دوستان فونت تله تکست فارسی رو چطوری میشه حل کرد؟
تو برخی سایتایه فونت بود اعمال کردم جواب نداد

mohsenmas
08-03-2012, 12:34

سلام.
دکمه Fn رو نگه دارین و F1 رو بزنین. اینطوری بین حالتهای خروجی تصویرتون سوئیچ میشه.

نه مشکل اینه که خروجی برای اتصال کابل ویدئو پرژکتور به لپتاپ نداره.
یعنی کسی تا حالا این لپتاپو به ویدئو پرژکتور وصل نکرده بگه چه جوری میشه؟

ehsan.1994
08-03-2012, 21:55
سلام میخواستم بدونم چه بازی های جدیدی و اه چه وضوحی اجرا میشه
رو این لپ تاب

blackninja
09-03-2012, 00:07
اوووم دیگه راهی نبوده ما امتحان نکرده باشیم:دی
تست کردم دیدم وقتی به جای resume از mission select وارد مراحل بازی های call of duty میشی حالا چه modern warfare ها چه black ops خیلی کمتر پیش میاد که وسط بازی هنگ کنه لپ تاپ. شمام یه تست بکنید.

سلام میخواستم بدونم چه بازی های جدیدی و اه چه وضوحی اجرا میشه
رو این لپ تاب

من modern warfare 3 و battle field 3 و Assassin's Creed Revelations رو روش ران کردم. رزولیشنم که 1366/768

nima.dn2
09-03-2012, 16:07
چه جالب.................روی single player هم اصلا هنگ نمی کنه!!!!

sami-z
11-03-2012, 02:22
نه مشکل اینه که خروجی برای اتصال کابل ویدئو پرژکتور به لپتاپ نداره.
یعنی کسی تا حالا این لپتاپو به ویدئو پرژکتور وصل نکرده بگه چه جوری میشه؟

رفیق این مشکلت با یه کابل تبدیل 10 یا 12 هزار تومنی حل میشه..توی بازار هم فراوونه

sami-z
11-03-2012, 02:29
البته مشکل هنگ کردن وسط سری بازی های کال آو دیوتی همچنان پابرجاست و من هر کاری کردم بدون باطری با باطری با درایور جدید بی درایور جدید خلاصه هرکاری کردم درست نشد این مشکلش متاسفانه:دی

من کال آو رو تموم کردم روی بالاترین حالت گرافیک و هیچ مشگلی هم پیش نیومد...حتی یک بار:20:

blackninja
11-03-2012, 08:24
سامی جان شما کار خاصی کردی؟ مثلا نصب درایور خاصی یا تفییر تنظیمات؟

sami-z
12-03-2012, 11:22
سامی جان شما کار خاصی کردی؟ مثلا نصب درایور خاصی یا تفییر تنظیمات؟
درایور گرافیکم همیشه آپ دیت هست و توی nvidia control panel گرافیک پیش فرض رو روی geforce 540 گذاشتم...همین

hooman jorsh
12-03-2012, 22:21
سلام دوستان من تا حدودی مطالب این تاپیک رو دنبال کردم اما جوابی که می خواستم نگرفتم لپ تاپم XPS L502.ممنون می شم این 2 تا سوال منو جواب بدین (یه خواهشی که دارم اگه میشه به همدیگه تو جواب دادن سوالا و قانع کردن همدیگه بی احترامی نکیند)

1.از این TV لپ تاپ چطوری میشه استفاده کرد؟اصن تو ایران پوشش داره؟

2.من GTA IV liberity city رو نصب کردم ولی lag داره بازی.کارت گرافیکمم کامل شناخته.شندیده بودم یه سری patch هایی هست که خود nvidia واسه این بازی گذاشته.بقیه بازی ها رووون بالا میاد.چی کار باید بکنم؟

sami-z
13-03-2012, 13:59
سلام دوستان من تا حدودی مطالب این تاپیک رو دنبال کردم اما جوابی که می خواستم نگرفتم لپ تاپم XPS L502.ممنون می شم این 2 تا سوال منو جواب بدین (یه خواهشی که دارم اگه میشه به همدیگه تو جواب دادن سوالا و قانع کردن همدیگه بی احترامی نکیند)

1.از این TV لپ تاپ چطوری میشه استفاده کرد؟اصن تو ایران پوشش داره؟

2.من GTA IV liberity city رو نصب کردم ولی lag داره بازی.کارت گرافیکمم کامل شناخته.شندیده بودم یه سری patch هایی هست که خود nvidia واسه این بازی گذاشته.بقیه بازی ها رووون بالا میاد.چی کار باید بکنم؟

سلام...واسه راه اندازی tv باید از windows media center استفاده کنی و توی قسمت sething تی وی رو انتخاب کنی و تنظیمش کنی..(آسونه)...90 % شهرهای ایران این قابلیت رو دارن که تی وی دیجیتال رو پخش کنن..

واسه بازی هم کارت گرافیکت رو حتما" آپدیت کن و نرم افزارهای بازی رو هم کامل نصب کن ..من خودم gta رو بدون لگ بازی کردم

farvahar_farvahar
13-03-2012, 22:37
سلام کسی جواب ما رو نداد تو صفحات قبل سوال جدید مطرح میکنم لپ تاب 14 اینچ با بهترین کانفیگ با هر مارکی چی
پیشنهاد میکنید؟

jjbaji
14-03-2012, 21:12
بچه ها من تازه این لپ تاپ رو گرفتم پشتش جای یه سیمکارت رو داره اون به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omidrasool
15-03-2012, 12:57
دوستان شنیدم لپ تاپ خاموش باشه موبایل هم شارژ میشه.درسته؟؟

aminbadiee
16-03-2012, 20:21
سلام کسی جواب ما رو نداد تو صفحات قبل سوال جدید مطرح میکنم لپ تاب 14 اینچ با بهترین کانفیگ با هر مارکی چی
پیشنهاد میکنید؟
اگر میخواهید حتما 14 اینچ باشد بهترین گزینه asus n43 است. شک نکنید که تو سایز 14 بهترین است و گزینه خرید خودم هم بود اگر میخواستم 14 اینچ بگیرم.. کانفیگ همین است و در 2 مدل با (بلوری و ویندوز)و (بدون بلوری و بدون ویندوز) توسط سازگار ارقام اراعه شده است.
موفق باشید.

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

دوستان شنیدم لپ تاپ خاموش باشه موبایل هم شارژ میشه.درسته؟؟
بله پورت usb2 در این لپ تاپ هنگام خاموشی هم کار میکند و بسیار مفید است.
موفق باشید.

aminbadiee
16-03-2012, 20:36
با سلام
قابل توجه دوستان عزیز:
آپدیت جدید بایوس سیتم توسط شرکت دل برای لپ تاپ XPS L502 آمده است.
سیستم فن بسیار بهینه شده است و بسیاری تغییرات دیگر که کاملا به چشم میاید.
به دوستان توصیه میکنم که زودتر بر روی سیستمشان بایوس را آپدیت کنند.
لینکش را هم در زیر قرار میدهم.
موفق باشی

aminbadiee
16-03-2012, 21:23

Firmware هم ویندوز هم هارد رو آپدیت کن از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product%2Fdownload.asp%3Fwdc_lang%3Den)

سلام علی جان.یه سوال داشتم. درایور usb3 تون کدوم ورژن نصبه؟A02 یا A03؟ من چون به A03 آپدیت کرده بودم به مشکل برخورد ولی وقتی A02 را ریختم درست شد. درایور نصب شده بر روی ویندوز اورجینال هم A02 بود.
شما هم میشه بگید کدوم نصبه.
همچنین توی add and remove program هم روی renesas کلیک کنیددر پایین صفحه شماره درایور را نوشته است(البته نه بصورت A02وA03 بلکه ورژن خود درایور renesas) ممنون میشم این عدد را هم بهم بگید چنده.
آخه تنها کسی که در اینجا هارد وسترن داره تست کرده شمایی.
ممنون

jjbaji
16-03-2012, 23:26
بچه ها من تازه این لپ تاپ رو گرفتم پشتش جای یه سیمکارت رو داره اون به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aminbadiee
16-03-2012, 23:28
آقا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.دوست عزیز در ایران ساپورت نمیشه. فراموشش کن.

nima-htm
17-03-2012, 00:56
سلام به همه دوستان عزیز مدل l502 x رو من خرداد خریدم
من از لپ تاپم می خوام برنامه های تلویزیونو ببینم حتما باید یه گیرنده دیجیتالی داشته باشم؟
چون شنیدم این لپ تاپ تی وی کارت داره :41:

ALI_METALL
18-03-2012, 00:01
سلام علی جان.یه سوال داشتم. درایور usb3 تون کدوم ورژن نصبه؟A02 یا A03؟ من چون به A03 آپدیت کرده بودم به مشکل برخورد ولی وقتی A02 را ریختم درست شد. درایور نصب شده بر روی ویندوز اورجینال هم A02 بود.
شما هم میشه بگید کدوم نصبه.
همچنین توی add and remove program هم روی renesas کلیک کنیددر پایین صفحه شماره درایور را نوشته است(البته نه بصورت A02وA03 بلکه ورژن خود درایور renesas) ممنون میشم این عدد را هم بهم بگید چنده.
آخه تنها کسی که در اینجا هارد وسترن داره تست کرده شمایی.
ممنون

پیغام خصوصی دادم.

---------- Post added 18-03-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 17-03-2012 at 11:58 PM ----------

کسی حوصله گشتن آپدیت درایوها رو نداره این برنامه رو استفاده کنه.

(سافت گذر)

Tunder
18-03-2012, 13:59
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟

Farshid72
18-03-2012, 14:16
اونجا مکانی هستش که سیستم شما هارد رو باید انتخاب کنه و همینطور درایو ویندوز رو برای بالا اوردن ویندوز
دقت داشته باشید که شما باید هاردتون اگه بدسمتور داره با برنامه های مرتبط مانند HDD REGENERATOR وانارو از بین ببرید
برای تصریح در انتخاب هارد شما وارد تنظیمات بایوس خودتون بشید و از اونجا 1ST BOOT DEVICE رو روی هارد خودتون تنظیم کنید
کار بعدی که لازم هست شما انجام بدید اینه که شما SET SATA DEVICE AS رو روی AHCI یا موارد مشابه تنظیم کنید و اونو روی حالت IDE قرار دید البته این مورد چندان هم تاثیر گذار نیست
مورد بعدی اینه که ویندوز شما روی کدوم درایو قرار داره چون سیستم اول درایو C بعد D و .... رو چک میکنه

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

التبته نکته ی دیگه ای که اهمیت داره چون شما دارید میگید چند دقیقه طول میکشه توصیه من به شما اینه :
بایوس خودتونو حتما به اخرین ورژن آپدیت کنید

Tunder
18-03-2012, 15:05
ممنون،آخه من قبلا همه این مواردو تست کرده بودم ولی جواب نداده بود،زمانش هم متغیر هستش.... ولی در مورد بدسکتور هنوز این مورد رو بررسی نکردم،وامیدوارم این مورد نباشه...
تو سایت های خارجی هم خیلی گشتم،اونجا هم کسی به نتیجه نرسیده بود

cabire92
19-03-2012, 16:46
من در هنگام نصب درایور جدید بلوتوث با این پیغام روبهرو میشم چی کار باید بکنم؟
there is a problem with this windows installer package
windows 7 64 bit

Farshid72
20-03-2012, 00:40
شما دوسته عزیز از یه دیسک ویندوز دیگه استفاده کنید
دقت کنید که ویندوز مورد نظر مناسب برای لپ تاپ باشه

cabire92
21-03-2012, 22:07
دسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر

benydiniho7
21-03-2012, 23:59
salam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?

Farshid72
22-03-2012, 14:06
دسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر
دوسته عزیز من جوابم با شما نبود :دی
من فک میکنم درایورتون مشکل داره و شما باید نسخه مناسب ویندوز 7 رو پیدا کنید

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

salam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?
لطفا فارسی بنویسید
شما باید اول ببینید قیمت نو اون دستگاه چقدر هستش

Tunder
22-03-2012, 23:28
با سلام درایو لپ تاپ من توسط سیستم شناخته نمیشه

Farshid72
22-03-2012, 23:51
منظورتونو از اینکه میگید درایور توسط سیستم شناسایی نمیشه رو متوجه نمیشم

Tunder
24-03-2012, 13:57
منظورتونو از اینکه میگید درایور توسط سیستم شناسایی نمیشه رو متوجه نمیشم
داخل device Manager روی درایو لپ تاپ علامت تعجب داره،و کلا درایو BD-Rom حذف شده

Farshid72
25-03-2012, 00:27
شما وارد تنظیمات بایوس شید و از اونجا چکش کنید
در ضمن توی قسمت آپدیت یا properties اون برید ببینید توضیحی نداده ؟

Tunder
27-03-2012, 21:54
در قسمت بایوس شناخته شده،من با مینی ویندوز xp هم سیستم رو بالا آوردم در اونجا شناخته شده و کار میکنه،ولی در سیف مود و داخل ویندوز 7 شناخته نشده و وجود نداره.... اینم اروری که در قسمت پروپرتیز
(Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52))

farvahar_farvahar
28-03-2012, 13:37
سلام به همه دوستان با عرض تبریک سال نو
من لپ تاب L502 حدود 6 ماه دارم از همه چیزش راضی هستم جر اینکه هنگ میکنه تو بازی یا موقع کار ،همین باعث شده که بخوام ردش کنم بره.یکی از دوستام فروشگاه داره ازم میخره و پیشنهادش asus n43 هست.میخوام دوستان یه مقایسه در مورد dell l502 و asus n43 بکنن که بتونم تصمیم بهتری بگیرم.
با تشکر

Farshid72
29-03-2012, 14:41
بهتره شما یه تایپک جداگونه بزنید

mypdf
31-03-2012, 01:05
سلام دوستان من تاپیک بهتری پیدا نکردم
میخواستم برای Dell XPS L401-A کول پد بخرم بهترین کول پد ممکن تا 50 تومان پیشنهاد شما چی هست؟

farvahar_farvahar
01-04-2012, 11:36
مژده مژده
مژده مژده
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم.راستش همه مشکلاتی را که دوستان گفته بودن (هنگ کردن-کم آوردن-داغ کردن-روشن شدن فن و ...... )لپ تاب من هم داشت هر کاری کردم درست نشد که نشد تا این حد که رفتم واسه تعویضش تو پایتخت.همون موقع که میخواستم ببا یه asus n43 آکبند عوضش کنم(البته 150 هم سر بدم)دوستم(صاحب مغازه)گفت حیفه بزار درستش کنم واست این پولا خوردن نداره.....باورتو ن نمیشه ویندوز اصلی خودش رو عوض کرد و گفت مطمئن باش درست میشه (مثل اینکه بارها و بارها واسه مشتری های xps l502 این کار رو کرده بود)باورتون نمیشه بعد از عوض کردن ویندوز هر چی بازی مشکل دار بود نصب کردم همزمان هرچی دم دستم بود باز کردم آقا هنگ نمیکنه که نمیکنه.3 تا بازی خیلی سنگین همزمان run هست دارم این مطلب رو مینویسم موزیک هم داره پخش میشه هر کاری میکنم کم نمیاره الان 4 روزه هر چی کاری میکنم که به خودم ثابت کنم مشکل سخت افزاری داره و ردش کنم بره مشکلی نداره که نداره دیگه خسته شدم از بس برنامه همزمان باز کردم و شروع کردم به بازی.بچه ها اگه دوست داشتید اون ویندوز اورجینال آشغالشو عوض کنید و نتیجه را ببینید.

tranceyou
01-04-2012, 18:30
من هنوز این سوال رو دارم که من در حال حاضر یک درایو دیگه هم درست کردم اگر بکاپ رو برگردونم درایو هم از بین میره و اضافه میشه به همون درایو C یا اتفاق دیگه ای میافته؟؟؟

blackninja
02-04-2012, 01:08
farvahar_farvahar عزیز

خیلی عالیه که تجربیاتتو به ما هم منتقل میکنی و ممنونم. راستش من هنوز حوصله نکردم هاردو فرمت کنم و ویندوز جدید بریزم ولی یادمه میگفتن توی پایتخت میگن لپ تاپو بیارید چیپ ست کارت گرافیکو عوض کنیم درست میشه پس حتما اونا میخواستن بپیچونن و پول اضافی بگیرن. من هر موقع ویندوز جدید ریختم نتیجه شو همینجا میگم. تستشم آسونه من یادمه تو بعضی مراحل کال آف دیوتی گیر میکرد اگه اونارو رد کنه پس حله.

wikndows 7 ultimate 64 bit بریزم دیگه درسته؟

a.r.mehri
02-04-2012, 13:47
مشکل اتصال به ویدئو پروژکتور l502 با یه کابل کوچیک یک وجبی حل میشه که پورت مینی کنار htmi رو به vga تبدیل میکنه همین . قیمتش 30 - 35 تومنه . اگه کمتر بود یا چیز دیگه قالب داره میکنه یا خرابه . ضمنا حتما بگین جولوتون با لپ تاپ تست کنه چون سر خودم یه بار کلاه رفت .

farvahar_farvahar
03-04-2012, 21:17
سلام blackninja عزیز.
واهش میکنم .بله همین ورژن از ویندوز را ریختم.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

aminbadiee
04-04-2012, 00:41

سلام علی جان. یک سوال داشتم.سرعت write اطلاعات در هارد اکسترنالتون با usb3 به طور میانگین چقدر است؟

sorena6680
04-04-2012, 15:58
سلام دوستان
من به همین زودیا باید در کلاس مقاله ارایه بدم و شوربختانه با مشکل پورت ویدئو پروژکتو روبرو شدم
دوستان مهربونی کنن بگن
آیا کابل ویژه ی اپل به دل میخوره؟ البته، من در چند جا دیدم که معمولا کارنمیکنه
دوم اینکه، بر فرض که بخوره چون قیمت ویژه اپل گرونه از کجا میشه ارزونشون یافت ، دوستانی که تهراننند یاری کنن
با سپاس

A100000000000000A
05-04-2012, 12:27
سلام دوستان
کسی قیمت جدید رو داره؟>
مرسی

blackninja
05-04-2012, 19:50
یادمه چند هفته پیش پایتخت بودم دور و بر یک و نهصد تا دو میلیون تومان بود اونم بدون گارانتی و باطری البته!

blackninja
06-04-2012, 15:35
من win7 ultimate 64x هم ریختم ولی بازم وسطای call of duty هنگ میکنه لپ تاپ. ولی در کل میذارم همین ویندوز باشه. بنظرم بهتر از ویندوز اورجینال خود لپ تاپه. فقط مساله ای که هست توی device manager که میرم نشون میده که وب کم integrated لپ تاپ شناخته شده و داره درست کار میکنه. هر چی درایور هم روی اون دی وی دی ای که همراه لپ تاپ میدن نصب کردم و از خود سایت دلم جدیدترین درایورارو گرفته بودم اما بازم وب کم کار نمیکنه. میگه درایورشو نصب کن ولی هر چی درایور بود دانلود کردم درست نمیشه. از خود سایت دل هم با service tag درایورارو دانلود کردم ولی بازم درست نمیشه. یادمه روی ویندوز اورجینالش یه برنامه به اسم dell webcam central بود. ولی اون روی نت هر چی سرچ کردم پیدا نشد. کسی راه حلی داره یا میتونه کمکی کنه؟
ممنون میشم.

blackninja
06-04-2012, 19:51
اوووووف. بالاخره درست شد وبکمشم. هر کس همچین مشکلی داشت درایور زیر رو دانلود کنه مشکلش حل میشه. شصت تا درایور دانلود کردم هیچکدومش کار نکرد غیر این:

ALI_METALL
07-04-2012, 15:05
سلام علی جان. یک سوال داشتم.سرعت write اطلاعات در هارد اکسترنالتون با usb3 به طور میانگین چقدر است؟

سلام.
بستگی به فایلی داره که می خوای کپی کنی تو هارد اکسترنال.مثلا فایل های تیکه تیکه رو مثل عکس با سرعت 30-40 کپی میکنه.ولی فایل یک سره رو مثل فایل ایمج رو میانگین 80-90 کپی میکنه.

azaban
18-04-2012, 17:38
سلام من این لپ تاپ رو دیروز خریدم فقط مشکل کوچیک دارم یکی این بالای صفحه در حالت فول اسکرین یه نیم سانت خالیه ومشکل دوم اینه که وقتی هردو کلیک تاچ پد رو همزمان میزنم حالت کلیک وسط اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

ALI_METALL
20-04-2012, 01:09
سلام من این لپ تاپ رو دیروز خریدم فقط مشکل کوچیک دارم یکی این بالای صفحه در حالت فول اسکرین یه نیم سانت خالیه ومشکل دوم اینه که وقتی هردو کلیک تاچ پد رو همزمان میزنم حالت کلیک وسط اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

با اپدیت ویندوز و گرافیک حل میشه نیم سانت خالیه.

azaban
20-04-2012, 03:55
با اپدیت ویندوز و گرافیک حل میشه نیم سانت خالیه.
مرسی آقا ولی حل نشد با آپدیت.کسی نمیدونه middle click چطور فعال میشه:19::19:

M.Amorous
20-04-2012, 14:09
سلام. دوستان من امروز متوجه شدم که الکی سرعت فن لپ تاپم بالا میره و دما هم میره روی 65 درجه! بدون اینکه کار خاصی انجام بدم. دیگه مجبور شدم گذاشتمش رو حالت power saver و درصد استفاده از سی پی یو رو گذاشتم روی 20درصد. به نظر شما چرا داغ می کنه؟!

2d2d2d
21-04-2012, 11:31
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد

من این مشکل چند ماه پیش مطرح کردم و اما نتیجه نگرفتم جز اینکه با tune up و solotu برنامه رو بستم و گفتم بش دیر تر لود کنه .
و startup selection روی نرمال بوت گذاشتم , چون برنامها رو بستم 1 تا 1:30 کامل لود میکنه و 1 دقیقه ای میاره بالا .
قبلا 3 تا 4 دقیقه طول میداد .(البته visual stadio - sql server و ...... سنگینن و نیاز به تایم داره برا لود )
خیلی مهمه چه Version از بایوس باشه ! من با A06 از همه سریعتر جواب گرفتم 43 ثانیه .
system configuration - diagnose startup bezan age sari load kard bedone service hato , bedon moshkel
az barnamehaee ast ke rikhti , albate begam man ye drive be name C bishtar nadaram !

دوستی که گفت بود :

azaban
21-04-2012, 14:24
ببخشید کسی دیگه هم هست که middle click نداره یا کلا این لپتاپ اینطوریه

azaban
22-04-2012, 03:45
مشکل فن این لپتاپ رو کسی حل نکرد

aminbadiee
22-04-2012, 12:56
سلام.
دوستان عزیز، من مدتها پیش موضوع مشکل فن این لپ تاپ را بیان کردم ولی در کمال ناباوری تقریبا تمام دوستان این مشکل را نداشتند.
مشکل اینه که بعضی وقتها به عنوان مثال بعد از شروع پردازش cpu که فن شروع به کار میکنه بعد از خوابیدن cpu فن از آن حالت خود خارج شده ولی همچنان با دور البته پایینتر روشن است و به حالت قطع و وصلی البته نه قطع و وصل کامل بلکه شدت و ضعف تقریبا هر 4 ثانیه تا مدتی کار میکنه(که بین یک دقیقه تا حتی نیم ساعت متغیر است) که البته این موضوع کاملا رندوم هست و بعضی وقتا میشه و بعضی وقتا نمیشه.
گاهی اوقات این مساله برای روزهای متوالی اتفاق می افتد و گاهی اوقات حتی چند روز نمیشود. در برابر کارهای یکسان با لپ تاپ.
به ویندوز هم ربطی ندارد چون هنگام نصب ویندوز هم برایم 2بار این اتفاق افتاد که متوجه شدم اشکال از درون محیط ویندوز نیست.
البته مهم است بدانید که اگر در داخل ویندوز حالت cooling را برای proccesor در حالت passive قرار داده شود این اتقاق نمی افتد.
تمام ورژن های بایاس هم تست شده و الان بر روی آپدیت 10 که آخری است قرار دارد.
البته ورژن 10 بایاس به گفته خود دل برای رفع fan noise است که میبینیم رفع نشده است.
حال میخواهم بدانم دوستان واقعا این مشکل را ندارند؟
البته باید روی صدای فن دقیق بشوید و دقت کنید تا متوجه این موضوع شوید.
اگر انگلیسی fan problem xps l502 on off را سرچ کنید هم کلیپهایش در youtube می آید و هم کلی فروم خارجی از جمله فروم های خود dell که خیلی افراد این مشکل را دارند و خود شرکت دل هم نتوانسته حل کنه.
با تشکر

moh3en_6886
25-04-2012, 16:32
کسایی که بایوس رو آپدیت کردن تا الان با مشکلی بر نخوردن؟!!!! کلا دما سیستم شدید بالا رفته....الان که فقط مسنجر بازه و firefox و روی power saver هست دما 70 هست و فنش همش روشه.........در ضمن علامتهایی رو که با زدن دکمه Fn , و مثلا زیاد کردن صدا روی مانیتور ظاهر می شد دیگه نمی آن!!!!!
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
:20:

moh3en_6886
25-04-2012, 16:50
مشکل فن این لپتاپ رو کسی حل نکرد
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

E.G_band
26-04-2012, 18:21
آقا فارسی بده........... بر خلاف قوانینه

M.Amorous
27-04-2012, 15:52
برادران چه کاریه می کنید. چقدر خودتونو اذیت می کنید.
بابا برید توی Power options بعد یه حالت براش تعریف کنید که حداکثر پردازش CPU 20درصد باشه. برای کارای معمولی کافیه. وقتی خواستین بازی کنید یا برنامه سنگید اجرا کنید بزارید رو حالت High performance و لذت ببرین از پردازش.
هم دمای پردازنده میاد پایین هم دیگه صدای فن رو مختون نیست. :31:

starpars
27-04-2012, 16:17
دوستان قیمت این لپتاپ با گرافیک gt540 و cpu ci5 الان تو بازار چقدره؟

pm505
30-04-2012, 10:46
ببخشید کسی دیگه هم هست که middle click نداره یا کلا این لپتاپ اینطوریه

سلام
چرا داره علاوه بر این تاچ سه انگشتی هم داره و کلی قابلیت دیگه بهتره درایور تاچ پد رو آپدیت کنید از سایت خود سازنده تاچ پد تا کلی امکانات دیگه به تاچ پدش اضاف شه. چون درایورم رو آپدیت کردم آموزش تصویریش فایده نداره فعلا.برا میدل کلیک به کنترل پنل برید،ماوس را باز کنید تب دیوایس سیتینگ رو بزنید سیتینگ رو کلیک کنید.
اونجا باید یه Buttons رو پیدا کنید چهار تا دکمه مجازی چهار طرف تاچ پد هست میتونید هر جوری خواستید تنظیمشون کنید من میدل کلیک رو گذاشتم رو دکمه پایینی سمت چپ
از این جا هم می تونید یروز کنید درایورتون رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eeeeeeehsan
07-05-2012, 00:25
سلام

خسته شدم از بس گشتم،

درایور usb3 موجود روی سی دی لپ تاپم رو نصب کردم ولی اصلا فلش usb3 ای که دارم کار نمیکنه، یعنی کار میکنه ولی سرعت همون usb2 رو داره، مشکل از چیه؟

M.Amorous
08-05-2012, 18:54
middle click چیه ؟ :31:
دوستان میشه با موس این لپ تاپ کاری کرد که وقتی میخوایم یه صفحه جدید توی یه تب باز کنیم به جای کلیک راست روی لینک و زدن open in new tab و یا گرفتن کلید کنترل با یه shortcut روی خود موس تعریف کنیم که صفحه رو باز کنه؟

eeeeeeehsan
08-05-2012, 19:46
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟!

arash boss
09-05-2012, 19:10
pm505 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بیشتر توضیح بدید من نتونستم جایی که میگید رو پیدا کنم .. بعد یعنی تو تاچ پد 4 ترفش قابل برنامه ریزی و دگمه می شه ؟ باید قبلش آپدیت شه ؟؟ لینک میزارید ؟ درباره middle east هم توضیح دهید خیلی ممنون .. این موضوع جالب و خیلی مفیدیه

eeeeeeehsan
09-05-2012, 23:37
سلام

خسته شدم از بس گشتم،

درایور usb3 موجود روی سی دی لپ تاپم رو نصب کردم ولی اصلا فلش usb3 ای که دارم کار نمیکنه، یعنی کار میکنه ولی سرعت همون usb2 رو داره، مشکل از چیه؟

تورو خدا یکی جواب بده...

sorena6680
10-05-2012, 13:12
دوست گرامی هر رو یو اس بی مورد استفاده باید 3 باشه
دوم اینکه، سرعت جابجایی داده خیلی زور بزنه 100 مگه

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

دوستان هر کی تبدیل کننده ی mini vga رو خریده لطف کنه بگه از کجای تهران گرفته و ازش خشنود بوده یا نه
بسی نیاز دارم
قیمتم لگه
ممنون

eeeeeeehsan
11-05-2012, 00:42
دوست گرامی هر رو یو اس بی مورد استفاده باید 3 باشه
دوم اینکه، سرعت جابجایی داده خیلی زور بزنه 100 مگه

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

دوستان هر کی تبدیل کننده ی mini vga رو خریده لطف کنه بگه از کجای تهران گرفته و ازش خشنود بوده یا نه
بسی نیاز دارم
قیمتم لگه
ممنون

آخ قربون دهنت، مال منم usb3 هست، ولی سرعتم رایت 5 رید 30 هست. چه کنم؟

مارک پتریوت 8 گیگ ، سایتش زده 30 و 100.

pm505
13-05-2012, 12:49
pm505 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بیشتر توضیح بدید من نتونستم جایی که میگید رو پیدا کنم .. بعد یعنی تو تاچ پد 4 ترفش قابل برنامه ریزی و دگمه می شه ؟ باید قبلش آپدیت شه ؟؟ لینک میزارید ؟ درباره middle east هم توضیح دهید خیلی ممنون .. این موضوع جالب و خیلی مفیدیه
سلام
شرمنده دیر جوابتون رو دادم
آره،دقیقا چهار طرف تاچ پد قابل برنامه ریزی هست.توصیه می کنم درایورتون رو آپدیت کنید از همون آدرسی که بالا گذاشتم.اما اگه آپدیت هم نکنید باز این چهارتا دکمه رو میشه برنامه ریزی کرد ولی یه سری قابلیت جدید و مفید رو از دست می دید.لینک دانلود تو همون آدرسی که نوشته بودم هست برید تو سایت همه چی دستگیرتون میشه.
برا پیدا کردن دکمه ها کافیه به عکس های زیر توجه کنید:

اگه به همون سایتی که گفتم برید متوجه تغییرات بعد از آپدیت می شید

kambadena
16-05-2012, 08:02
درود
دوستان من مجبور شدم درایو سی رو فرمت کنم
حالا ویندوز سون هاوم پریمیوم نصب کردم و با کد زیر لب تاپ هم خوشبختانه اکتیو شد
اما درایور ها رو ندارم و خیلی دیگه از برنامه هایی که روز اول رو سیستم نصب بود مثلا roxio یا درایور های صوتی که با دکمه های تاچ بالای صفحه کار می کرد حتی dell stage و کلا خیلی چیزهای دیگه
میشه بگید این نرم افزارهارو از کجا میتونم بگیرم؟

diesel66
17-05-2012, 20:43
سلام
میخواستم بدونم این پایین آوردن درصد استفاده از cpu(مثلا 15 %) که حالت turbo boost رو غیر فعال میکنه برای سیستم ضرر نداره

blackninja
17-05-2012, 20:48
سلام
از اینجا دوست عزیز:

فقط سرویس تگ لپ تاپتو بزن

mehdi_tah
17-05-2012, 21:21
درود
دوستان من مجبور شدم درایو سی رو فرمت کنم
حالا ویندوز سون هاوم پریمیوم نصب کردم و با کد زیر لب تاپ هم خوشبختانه اکتیو شد
اما درایور ها رو ندارم و خیلی دیگه از برنامه هایی که روز اول رو سیستم نصب بود مثلا roxio یا درایور های صوتی که با دکمه های تاچ بالای صفحه کار می کرد حتی dell stage و کلا خیلی چیزهای دیگه
میشه بگید این نرم افزارهارو از کجا میتونم بگیرم؟

سلام دوست عزیز
به آدرس زیر مراجعه کنید.

اگر اکانت dell ندارید یه اکانت ایجاد کنید.
البته بهتره از نسخه 32 بیتی مرورگر internet explorer استفاده کنید.
مرورگر 32 بیتی internet explorer تو آدرس زیر در سیستم شما هست.
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer

ابتدا سیستم شما بررسی میشه و بعد لیست برنامه ها رو به شما ارایه میده.

arash boss
18-05-2012, 15:57
دوست من pm505 خیلی متشکر .

به دوستان دیگه هم توصیه میکنم این درایو تاچ رو آپدیت کنن از سازنده اون و از قابلیت scrybe لذت ببرن . خیلی کاربردیه ..
اینم لینکش برا دانلود راحت تر

اینم سایت سازنده تاچ این مدل xps و آپدیت و توضیحاتش علاوه بر سایتی که دوستمون pm505 گذاشتن .
synaptics.com

یادتون باشه برای استفاده از scrybe گزینه tree finger pres رو از device settinh mouse تیک نزنید ...
حیفم اومد دیگران از این قابلیت استفاده نکنن .

arash boss
18-05-2012, 16:15
از دوستان کسی هست که اون کیت استفاده از اینترنت سیم کارت رو واسه این xps 502 راه انداخته باشه ؟
من پرسیدم میگفتن این قابلیت رو داره ! ولی بایستی یه چیزی بش اضافه بشه میگفتن قطعه رو پیدا کن وصلش کنیم ولی گرون تر از این مودم های سیمکارتی یو اس بی در میاد ...
چون من لپ تاپ رو از دیجی کالا گرفتم از اونا پرسیدم گفتن قطعه موجود نیس . من فکر میکنم قابلیت عالی باشه که همیشه داخلی به اینترنت بدون حتی یو اس بی دسترسی باشه برا نرم افزارایی مس mini lyrics یا Weather و ...
اگه کسی این قطعه رو جایی پیدا کرد یا اطلا عاتی از این موضوع داره لطفا بگه ..

diesel66
18-05-2012, 19:22
سلام به عزیزان
ویندوز اورجینال روی لپ تاپو عوض کنید واقعا تاثیر زیادی داره من امروز یه ultimate 64 bit ریختم فن لپ تاپ الان دیگه تو 90 درصد زمان استفاده از لپ تاپ خاموشه :33:اما قبل از عوض کردن ویندوز یسره برای خودش روشن خاموش میشد :13:
شکر خدا حل شد خیلی ناراحت این قضیه بودم:26:

tranceyou
21-05-2012, 17:35
دوستان من میخوام یه مانیتور بگیرم ایا با کابل HDMI وصلش کنم به لپ تاپ اندازه تصویر بهم که نمیخوره؟؟؟؟ چون میخوام با برنامه کار کنم واسه همین

sorena6680
24-05-2012, 18:06
دوستانی که کابل تبدیل کننده برای پراژکتور از تهران گرفتن لطف کنن بگن از کجا و با چه قیمت خریدن و خوب بوده یا نه
نیازی آنی هست
سپاس

sami-z
28-05-2012, 14:21
کسی از بچه ها تا حالا پشت لپ تاپ رو باز کرده؟؟اگه کسی تجربه داره میتونه یه کمک کوچولو به بنده بکنه؟

diesel66
30-05-2012, 12:12
سلام به عزیزان
لیبل کاتن لپ تاپ من یه قسمتیش با تیغ بریده شده:41:
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست از قسمت لیبل لپ تاپش یه عکس بگیره بذاره ببینم این قسمتی که بریده شده چی بوده؟
با تشکر :11:
اینم عکس لیبل کارتن لپتاپم

tranceyou
01-06-2012, 15:53
سلام به عزیزان
لیبل کاتن لپ تاپ من یه قسمتیش با تیغ بریده شده:41:
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست از قسمت لیبل لپ تاپش یه عکس بگیره بذاره ببینم این قسمتی که بریده شده چی بوده؟
با تشکر :11:
اینم عکس لیبل کارتن لپتاپم

دوست عزیز واسه همه همینطوری هست

tranceyou
01-06-2012, 15:55
به اطلاع دوستان می رسونم که آپدیت جدید واسه گرافیک این لپ تاپ اومده حتما دانلود کنید از سایت nVidia بسیار کارایی رو بالاتر می بره

eeeeeeehsan
01-06-2012, 22:12
مشکل usb3 حل نشده؟

کسی خبر داره؟

tranceyou
04-06-2012, 00:23
8 ماه منتظر جواب این سوالم که کسی میدونه الان که لپ تاپ رو یه پارتیش اضافه کردم اگه ری استور کنمش اون پارتیشن هم میره یا نه؟؟!!

javadk123
04-06-2012, 00:46
ریستور کردن چند حالت داره.شما فقط درایو c رو انتخاب کن و بقیه درایوهات حفظ میشه

tranceyou
04-06-2012, 11:42
ریستور کردن چند حالت داره.شما فقط درایو c رو انتخاب کن و بقیه درایوهات حفظ میشه

درسته حق با شماست اما من از طریق خود برنامه dell datasafe میخوام این کارو کنم یعنی فایل factory رو دوباره خونی کنم توی سیستم این برام مهم که بدونم اون پارتیشن چی
میشه

Sky_Jet
04-06-2012, 14:36
سلام به دوستان !
یکی کمک کنهههههههههههههههه !!! :blink::ohno::exclamati
که لپتاپم داره ذوب میشه از وقتی لپ تاپ رو روشنش میکنم فنش یک سره روشنه با سرعت بالا حرارته زیادی هم بیرون میاره تازه این در شرایطیه که از کول پد هم استفاده میکنم همونطور که تو عکس نشون دادم نه usage رم بالاِه نه CPU هیچ برنامه ای هم جز opera باز نیست . ورژن بایاس ام هم A9 هست (آپدیتش کردم)
لطفا تا کار دستم نداده یکی یه راه حلی چیزی بم بده دیگه نمیدونم چکار کنم !!!!! :9::9::19::45:
مدل لپ تاپ : DELL XPS L502 full (DVD RW)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tranceyou
04-06-2012, 15:14
سلام به دوستان !
یکی کمک کنهههههههههههههههه !!! :blink::ohno::exclamati
که لپتاپم داره ذوب میشه از وقتی لپ تاپ رو روشنش میکنم فنش یک سره روشنه با سرعت بالا حرارته زیادی هم بیرون میاره تازه این در شرایطیه که از کول پد هم استفاده میکنم همونطور که تو عکس نشون دادم نه usage رم بالاِه نه CPU هیچ برنامه ای هم جز opera باز نیست . ورژن بایاس ام هم A9 هست (آپدیتش کردم)
لطفا تا کار دستم نداده یکی یه راه حلی چیزی بم بده دیگه نمیدونم چکار کنم !!!!! :9::9::19::45:
مدل لپ تاپ : DELL XPS L502 full (DVD RW)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز یه بار باید سیستم رو ریستور کنی به حالت کارخونه حتما چیزی نصب کردی که این بلا سرش اومده من احتمال میدم با این کار درست بشه

Sky_Jet
04-06-2012, 21:46
دوست عزیز یه بار باید سیستم رو ریستور کنی به حالت کارخونه حتما چیزی نصب کردی که این بلا سرش اومده من احتمال میدم با این کار درست بشه

دمت گرم ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد الحمد الله :8:
فقط خدا کنه این همه مدت با این دما باش کار میکردم بلایی سر CPU نیومده باشه :24:

starpars
05-06-2012, 17:55
این لپ تاپ i5ش تو بازار هست؟قیمت؟
و الان اینا که شما دارین صفحش تاچه یا نه؟
کسی میدونه تاچش تو بازار هست ؟

Sky_Jet
05-06-2012, 22:25
اینم یه لینک برای ورژن جدید کارت گرافیک این لپ تاپ

درایور کارت گرافیک DELL XPS L502 nVIDIA GeForce Driver 301.42 WHQL x86/x64 GeForce 600 series:

GTX 690, GTX 680, GTX 670, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 500 series:

GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510

GeForce 400 series:

GTX 480, GTX 465, GT 430, GTX 460 SE, GT 440, GTX 470, GTS 450, GT 420, GTX 460

GeForce 300 series:

GT 330, GT 320, 310, GT 340, 315

GeForce 200 series:

GT 240, GTX 275, GTX 295, G210, GTX 280, GTX 285, 210, GTS 250, GT 230, 205, GTX 260, GT 220, GTS 240

GeForce 100 series:

G 100, GT 140, GT 130, GT 120

GeForce 9 series:

9300, 9400 GT, 9600 GT, 9300 GS, 9200, 9800 GX2, 9400, 9500 GS, 9600 GSO, 9800 GT, 9300 GE, 9600 GS, 9800 GTX/GTX+, 9500 GT

GeForce 8 series:

8800 GTS 512, 8200, 8400 GS, 8800 GS, 8600 GS, 8800 GT, 8400, 8800 Ultra, 8800 GTS, 8100 / nForce 720a, 8300 GS, 8600 GT, 8500 GT, 8400 SE, 8800 GTX, 8300, 8600 GTS

GeForce 7 series:

7800 GS, 7600 GS, 7900 GT/GTO, 7100 GS, 7550 LE, 7500 LE, 7050 PV / NVIDIA nForce 630a, 7600 LE, 7600 GT, 7300 LE, 7800 GTX, 7900 GTX, 7350 LE, 7300 GT, 7950 GX2, 7100 / NVIDIA nForce 630i, 7300 GS, 7050 / NVIDIA nForce 610i, 7300 SE / 7200 GS, 7950 GT, 7650 GS, 7025 / NVIDIA nForce 630a, 7100 / NVIDIA nForce 620i, 7050 / NVIDIA nForce 630i, 7150 / NVIDIA nForce 630i, 7900 GS, 7800 SLI

GeForce 6 series:

6500, 6100 nForce 405, 6200, 6600 VE, 6150SE nForce 430, 6100, 6700 XL, 6600 LE, 6610 XL, 6800 GS/XT, 6600 GT, 6200 LE, 6800 GT, 6150LE / Quadro NVS 210S, 6800 XT, 6800 Ultra, 6800 GS, 6200 A-LE, 6150 LE, 6150, 6100 nForce 400, 6200SE TurboCache, 6250, 6800 XE, 6800, 6200 TurboCache, 6800 LE, 6100 nForce 420, 6600

ION series:
ION LE, ION

از اونجا که نمیشه مستقیم از سایت NVIDIA دانلود کرد این لینک ممکنه به درد بخوره :12:

دانلود نسخه 64 بيتي براي ويندوز 7 ، ويستا با لینک مستقیم و حجم 211 مگابایت ( لپ تاپ ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بيتي براي ويندوز 8 با لینک مستقیم و حجم 210 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منب ------ .ir

ALI_METALL
14-06-2012, 13:08
درسته حق با شماست اما من از طریق خود برنامه dell datasafe میخوام این کارو کنم یعنی فایل factory رو دوباره خونی کنم توی سیستم این برام مهم که بدونم اون پارتیشن چی
میشه

فقط درایو c فرمت میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.پارتیشن ها هم سر جاشونن.

nima.dn2
20-06-2012, 23:49
منم وینوز رو عوض کردم ولی باز توی بازی هنگ می کنه..............آخه مگه می شه هیچ راهی نباشه واسه درست کردنش؟!!!!! اشکال سخت افزاریه یا نرم افزاری؟!!!!

nima.dn2
21-06-2012, 21:29
بلاخره موفق شدم:21: :31:خیلی وقت بود که لپ تاپم توی بازی هایی مثل کال آف دیوتی هنگ می کرد و هیچ کاری نمی شد کرد....آپدیتهای معمولی بایوس خود سایت دل هم جواب نمی داد......گشتم توی یکی از فروم های انگلیسی توضیح داده بود که ولتاژی که به کارت گرافیک میده نا مناسب هست و چندتایی آپدیت بایوس رو گذاشته بود که جز ولتاژ گرافیک بقیه چیزاش مثل آپدیت خود سایت دل بود........البته من بعد از کلی بازی کردن کال به مشکل بر نخوردم....فقط یه بار فریز شد بازی( نه به صورت قبل که دیگه هیچ کاری نمی شد انجام داد و تنها راه خاموش کردن با دکمه پاور بود) که به راحتی تونستم از بازی بیام بیرون.......لینک سایت رو می زارم.......فقط لطف کنید چندتاشو امتحان کنید و بگید توی کدوم حالت بهترین عملکرد رو داره.......!!! راستی در مورد خطرناک بودن این روش آیا کسی اطلاع داره؟!!!:13:

nima.dn2
21-06-2012, 21:33

zahrajigar
22-06-2012, 13:53
سلام من قبل از اینکه بک آپ بگیرم تو پارتیشن بندی بوت منیجر خورد برنامه وبکمش پرید از کجا گیر بیارم؟

Armagedon
03-07-2012, 16:06
سلام.
کسی قصد فروش l502 فول نداره؟ (ترجیحاً تاچ و با تیونر)
مال منو دزدیدن. میخوام یکی دیگه بگیرم ولی گرونه. دنبال دست دومش میگردم.
پیشنهادمم طبق عرف بازار، 30 درصد کمتر از قیمت نوی دستگاه هستش. اگه کسی قصد فروش داره، پیام خصوصی بده.
ممنون

Armagedon
03-07-2012, 16:12
بلاخره موفق شدم:21: :31:خیلی وقت بود که لپ تاپم توی بازی هایی مثل کال آف دیوتی هنگ می کرد و هیچ کاری نمی شد کرد....آپدیتهای معمولی بایوس خود سایت دل هم جواب نمی داد......گشتم توی یکی از فروم های انگلیسی توضیح داده بود که ولتاژی که به کارت گرافیک میده نا مناسب هست و چندتایی آپدیت بایوس رو گذاشته بود که جز ولتاژ گرافیک بقیه چیزاش مثل آپدیت خود سایت دل بود........البته من بعد از کلی بازی کردن کال به مشکل بر نخوردم....فقط یه بار فریز شد بازی( نه به صورت قبل که دیگه هیچ کاری نمی شد انجام داد و تنها راه خاموش کردن با دکمه پاور بود) که به راحتی تونستم از بازی بیام بیرون.......لینک سایت رو می زارم.......فقط لطف کنید چندتاشو امتحان کنید و بگید توی کدوم حالت بهترین عملکرد رو داره.......!!! راستی در مورد خطرناک بودن این روش آیا کسی اطلاع داره؟!!!:13:

سلام.
راه حلتون رو از سایت معتبری بدست آوردین ولی مسئله اینه که تمامی بایوسای ارائه شده توی اون سایت، مد شده (دستکاری شده) هستن و ورژن رسمی نیستن... به همین دلیل احتمال آسیب رسوندن به دستگاهتون وجود داره. مخصوصاً که مد روی ولتاژ انجام شده...
به نظرم اگر این روش منطقی بود و عوارضی برای دستگاه نداشت، حتماً شرکت دل آپدیتشو منتشر میکرد.

nima.dn2
04-07-2012, 21:45
سلام.
راه حلتون رو از سایت معتبری بدست آوردین ولی مسئله اینه که تمامی بایوسای ارائه شده توی اون سایت، مد شده (دستکاری شده) هستن و ورژن رسمی نیستن... به همین دلیل احتمال آسیب رسوندن به دستگاهتون وجود داره. مخصوصاً که مد روی ولتاژ انجام شده...
به نظرم اگر این روش منطقی بود و عوارضی برای دستگاه نداشت، حتماً شرکت دل آپدیتشو منتشر میکرد.
موفق باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
من الان تمام مدت با این آپدیت دارم کار می کنم و کوچکترین مشکلی هم پیش نیومده........دمای لپتاپ حتی با کار های سنگین هم دیگه بالا نمیره.........این که چرا شرکت دل این کار رو نمی کنه واقعا نمیدونم اما من بقیه صفحات این سایت رو هم که خوندم هیچ کس با این آپدیت مشکلی نداشت!!!

aqaehsan
12-07-2012, 07:48
سلام به همه
من اين مدل رو پاييز 1390 به قيمت 1350000 تومان پول رايج مملکت خريدم.
بعد از يک ماه که کلي ازش کار کشيدم و بهش سختي دادم توبعضي از بازيها و رندر گيريها کم آورد و راستش دلم رو زد و قصد فروشش رو داشتم ولي . . .
بعد از تغيير ويندوز از پريميوم به آلتيميت اوضاع کلا تغيير کرد و نه تنها تو هيچ زمينه ايي کم نياورد بلکه کلي از فضاي سي پي يو هشت هسته ايش و رمش خالي بود براي انجام کلي کار ديگه :))
در ضمن الان هم دارم مکس پين 3 بازي ميکنم با بالاترين گرافيگ ممکن و همه افکتها حتي يه گير کوچيک هم براي خوشي دل دشمنان نداره ،
يکي از باکيفيت ترين مدلهاي دل هم از لحاظ ظاهري به واسطه بدنه آلومينيومي ، صفحه نمايش قابل قبول ، کيبورد نرم وحساس و تاچ موس فوق العاده حساس و با کلي کارايي که رسما استفاده از موس اکسترنال رو به فراموشي مي سپاره و هم سخت افزاري بسيار قدرتمند ، من که از خريدش کاملا راضي هستم .
از نقاط ضعفش هم من فقط ميتونم به گرماي توليد شده از سي پي يو اشاره کنم که اونم با يه کول پد حرفه ايي قابل رفعه و ديگه واقعا جاي هيچ حرفي نداره .
اينو يادم رفته بود بگم که داخل جعبه لبي من يک دي وي دي درايورهاي سيستم هم بود که بعد از تغيير ويندوز خيلي کاربرد داره .

eeeeeeehsan
16-07-2012, 20:02
سلام فراوان

مژده مژده مژده . ..

من تونستم بدون حتی یه بار هنگی بازی Battle Field 3 رو بازی کنم، لپ تاپ هم کاملا متصل به برق بود. راه حلش هم آپدیت بایوس بود، طبق این فرومی که این دوست عزیز معرفی کرده :

ورژن آپدیت بایوس لپ تاپم که از سایت دل گرفتم A10 بود، (البته A11 هم اومده). با توجه به همین و اینکه مدل گرافیکم 540 m بود بایوس مناسبم رو دانلود کرده و نصب و اجراش کردم. (از 3تا بایوس ارائه شده واسه ورژن A10، اولیش که پایینش نوشته recomended)

تغییراتی که اعمال شده اینه که هنگی تو بازی نداره و راحت بازی رو با برق و با اجرا کردن مستقیم با گرفیک 2G و آخرین رزولیشن می تونید اجرا کنید.
دمای لپ تاپ هم طبق گفته ی اون یارو کم میشه ولی من چیزی حس نکردم، تقریبا همون داغی رو داره. (مال من بایوسی که قبلا لپ تاپم فابریکی داشت، بعد آپدیتش کردم شد A10، این A10 دمای کمتری تولید می کرد ولی الآن نمی تونم خوب تشخیص بدم تو این بایوس دستکاری شده که مشکل گرافیک رفع شده، نسبت به بایوس خود سایت دل آیا تغییر دمایی احساس میشه یا خیر، شاید به این خاطره که من میزم جلو باد کولره!)...
(پیشنهاد می کنم واسه اینکه گرافیک و لپ تاپتون صدمه نبینه 2 ساعت مداوم بیشتر بازی نکنید، ظاهرا دیده شده که گرافیک به علت داغی زیاد از روی مادربورد بلند میشه و خرج بر میداره...)

البته کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم، ورژن 301.42 اومده..
.
.
.
قبلا طبق یه سری تحقیقاتی که کردم فهمیدم که تو فروم مربوط یه این لپ تاپ تو خود سایت دل بکش بکشه که دل گند کاشته با این کانفیگ و اینا...
پارسال همون موقعه ها بود که متوجه شدم باید لپ تاپ رو با باطری اجرا کرد تا بازی هنگ نکنه ولی یه مدت بعد یه نفر تو سایت دل اعلام کرده بود که لپ تاپش به گارانتی خود دل تو کانادا فرستاده و مادربوردش رو عوض کردن واسش، اونوقت مشکلش حل شده. ولی در حال حاظر به دلیل تحریم فراوان و اینکه دیگه یه نفر هم پیدا نمیشه که بگه دل خوبه نمیشه تو ایران همچین کاری کرد و مادربورد رو با اطمینان تعویض کرد، دیگه خودمون رو میشناسیم دیگه...!!
پس در حال حاظر ای ای اونایی که L502 دارین، لپ تاپتون رو نفروشین چون با این ورژن بایوس میشه از هنگی بازی جلوگیری کرد، به لپ تاپم صدمه نمیرسه، مطمئن باشید.

ولی یه عده هستند که مشکلشون بازی نیست، مشکلشون سرعت و کندی لپ تاپه که اینم راه حل داره مثل هلو..

تو قسمت power option تنظیم رو بذارید رو High performance، بعد تو تنظیمات همین قسمت برید تو change advanced power settings و در Processor power management مینیمش رو بذارید رو 100% .
اینطوری وقتی تو خونه دارید با برق از لپ تاپتون استفاده می کنید از تمامی قدرت cpu دارید استفاده می کنید.
وقتی هم که میخواید بخوابید اگه لپ تاپتون روشنه بذارید رو power savar تا صدای فن اذیتتون نکنه.
اینطوری سرعتتون خیلی خیلی محسوس افزایش پیدا می کنه، تازه رو بایوس رسمی دل. در صورتی که من حالا که این بایوس دستکاری شده رو ریختم سرعتم حس می کنم یخورده بیشتر هم شده..
cpu مال من همون سری اولشه، فرکانس هر هستش 2Ghz هست در صورتی که کانفیگ های جدیدترش 2.1Ghz هست که اینم یخورده تو سرعت تاثیر داره.

توصیه هایی هم که دوستانه میتونم بهتون بکنم اینه، البته اکثریت اینارو میدونین:

1- همگی که فکر می کنم زدید دهن باطری رو سرویس کردین ولی اونایی که تازه کارن حتما از بطریشون محافظت کنن؛ تو برق نباشه، کامل خالی بشه بعد شارژ بشه و اینا...
2- چون یکم داغ میشه کیبورد، همچنین تابستونم هست، حتما یه رو کیبوردی بخرید تا کلیدای کیبوردتون در دراز مدت کم رنگ و بی رنگ نشه. همچنین اگه مثل من خوره بازی هستید موقع بازی تو اون فضای زیر دست چپتون زیر کلید پنجره یه دستمالی پارچه ای چیزی بذارید، چون کلیدای W,A,S,D تو بازیا واسه حرکتند، کف و ساعد دستتون مداوم روی اون فضا داره مالیده میشه و چون داغ هم میشه باعث میشه بعد 1سال سفید بشه، اینه که آینده نگر باشید، چون مال من دقت کردم یخورده سفیدتر شده.
3-به هیچ وجه صدای لپ تاپ رو از 70% بیشتر نکنید، یکی از دوستام به خاطر پز ول کردن و قیافه گرفتن صدای اسپیکراشو تا ته می کرد همش، بعد یه مدت پیش JBL لپ تاپش خراب شد و نمیدونم، فکر کنم 120 تومن خرجش شد.
4- لپ تاپتون رو دست کسی ندید، حیفه واقعا.
5- usb3ش سالمه ولی نمی دونم چرا فقط بعضی از هاردای اکسترنال رو جواب میده!
6- حتما یه کول پد بذارید زیرش. کول پد اسمش کول پده، کارش چیز دیگست، چون اگه دست بذارید روش میبینید باد آنچنانی تولید نمی کنه. کارش اینه که هوایی پاکیزه و تمیزی رو میده به زیر لپ تاپتون تا باعث بشه اون زغال های مربوط به cpu آشغال نگیره. (اگه اشتباه نگفته باشم!)... چون اگه رو میز، رو پا، یا بدتر رو فرش بذارین و استفاده بکنید فن هوای خاک آلود و پرزدار رو میکشه تو و بعد یه مدت باید 4تا 35000 تومن پول زغال cpu بدید و در لپ تاپ الکی باز بشه.

اگه بیکار شدم بایوس های دیگه ای رو هم تست می کنم و تغییراتش رو میگم.
هر کسی هم تجربه ای، توصیه ای چیزی داره حتما بگه بقیه استفاده کنن...

خلاصه نه جوگیرم نه خیلی خوشحال، فقط میخوام بگم نوت بوک خوبی خریدین و قابلیت های خیلی خوبی داره، نفروشینش.

موفق باشین...

aqaehsan
18-07-2012, 15:57
سلام دوست من
من Battle Field 3 رو اون اوایل که اومد بدون هیچ مشکلی بازی کردم نمیدونم مشکله شما چی بوده ولی به نظره من لپ تاپیه که نمیشه بهش ایراد گرفت
نظره منه

eeeeeeehsan
19-07-2012, 00:00
سلام دوست من
من Battle Field 3 رو اون اوایل که اومد بدون هیچ مشکلی بازی کردم نمیدونم مشکله شما چی بوده ولی به نظره من لپ تاپیه که نمیشه بهش ایراد گرفت
نظره منه

منم موافقم با نظرت ولی وقتی بازی رو مستقیم با گرافیک 2 گیگ اجرا کنی می بینی که بازی فریز میشه، حالا چه بازی مارو پله باشه، چه BF3.

شما یحتمل با حالت گرافیک اینتل داخلی بازی رو اجرا کردی، خب طبیعتا فن آوری اپتیموسش میاد مقداری از گرافیک رو که کم داره رو از 2 گیگه بر می داره، اینطوری بازی فریز نمیشه ولی نمی تونی با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی رو بازی کنی. ولی وقتی مستقیم بیای با 2 گیگ بازی رو اجرا کنی می بینی که تو آخرین تنظیمات گرافیکی کم نمیاره ولی چیزی نگذشته از بازی بازی فریز میشه، هنگ می کنه، که مجبور میشی نوت بوکت رو خاموش کنی.

M.Amorous
19-07-2012, 14:20
ببخشید دوستان من مدتی هست که بحث شما رو دنبال می کنم.
من توی تنظیمات Nvidia قسمت انتخاب کارت گرافیک گزینه ی Auto Select رو انتخاب کرده بودم که خودش اینتل رو انتخاب میکرد و گرافیک بازی ها هم قابل قبول بود. یعنی اگر من این گزینه رو بزارم روی Geforce GT 540M گرافیک بازی ها رو میتونم بیشتر کنم؟

arash boss
19-07-2012, 15:40
من از طریق بک آپ گرفته ام همیشه ویندوز خود را ریستور میکنم و قید ultimate win 7 را هم زدم . اما همانطور که میدانید این نرم افزار فقط قادر است ویندوز را به شرایط کارخانه برگرداند و برای حالتی که من میخواهم نیاز به activation code دارد .
من با توجه به این که بعد هر بار نصب آن هم برای دو سیستم با زمان ۳ ماهه مجبورم کلی نرم افزار مهندسی و گرافیکی و سرسام آور را دوباره نصب کنم و این زمان زیادی میطلبد با وجود این که خیلی گشتم اما نه در وب غیر فارسی هم راهی پیدا نکردم تا بتوانم بعد همه نصب نرم افزار ها و تغییرات بک آپ مناسب بگیرم …
از شما میخوام یا راه کرک این نرم افزار یا نرم افزاری که بتواند از سیستم c با همه نرم افزارها و تغییرات سیستمی بک آپی قابل استفاده بگیرم معرفی کنید
اگه لینک آموزش حتی انگلیسی هم بدید ممنون میشم

arash boss
19-07-2012, 15:41
ببخشید دوستان من مدتی هست که بحث شما رو دنبال می کنم.
من توی تنظیمات Nvidia قسمت انتخاب کارت گرافیک گزینه ی Auto Select رو انتخاب کرده بودم که خودش اینتل رو انتخاب میکرد و گرافیک بازی ها هم قابل قبول بود. یعنی اگر من این گزینه رو بزارم روی Geforce GT 540M گرافیک بازی ها رو میتونم بیشتر کنم؟

بله دوست من حتما همین کارو کنید ..

arash boss
20-07-2012, 01:34
آقا کسی activation code این dell datasafe local backup رو نداره ؟؟ الان دیدم قیمتش 39 دلاره که خیلی گرونه نمی ارزه خریدش ..
نرم افزار دیگه ای نیست با کرکش که از تمام تغییرات کاربر و نرم افزار های نصب شده بک آپ کامل بگیره یعنی کل رجیستری ویندوز در c drive ؟؟
چقدر این تاپیک راکت شده کسی دیگه بش سر نمیزنه :(

mohamad.karobi
21-07-2012, 16:33
سلام :44:من تازه xps l502خریدم نمیدونم مسیر روشن کردن وبکمش کجاست لطفا کسی که میدونه بهم بگه. مرسی

dell100
21-07-2012, 19:34
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
میدونم خیلی ها همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی کنید

اگه میتونید برام ایمیل بزنید sina.art100@gmail.com

dell100
22-07-2012, 22:05
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم

dell100
22-07-2012, 22:08
کمک

M.Amorous
24-07-2012, 09:25
سلام.
دوست عزیز اگر لپ تاپ شما آپشن کارت تلویزیون رو داره برید توی windows media center و از اونجا گزینه watch TV رو انتخاب کنید. بقیه چیزا مربوط به نحوه کانال یابی فکر میکنم وضح باشه و نیازی به توضیح نداره.

موفق باشید.

dell100
24-07-2012, 16:10
دوست عزیز من این گزینه watch TV پیدا نکردم اگر لطفا کنی و کمک کنی آموزش رو به صورت تصویری قرار بده خیلی ها رو دیدم که همچین مشکلی دارن با سپاس فراوان از کمک شما:7:

nima.dn2
27-07-2012, 12:09
دوست عزیز شما اول باید مطمئن شی اصلا این لپ تاپ و این کانفیگی که داری tv tunner داره یا نه.
اگه داشت اول مطمئن شو که درایورشون نصب هست یا نه اگه نبود از توی dvd خود لپ تاپ یا سایت دل برو دانلودش کن....مابقی کار رو دوستان گفتند.

سلام فراوان

مژده مژده مژده . ..

من تونستم بدون حتی یه بار هنگی بازی Battle Field 3 رو بازی کنم، لپ تاپ هم کاملا متصل به برق بود. راه حلش هم آپدیت بایوس بود، طبق این فرومی که این دوست عزیز معرفی کرده :

منم به کلی مشکلم حل شد و حتی به طور خیلی محسوسی دمای لپ تاپم پایین اومده...اما متاسفانه همچنان توی برنامه فتوشاپ cs6 مشکل دارم خیلی وقتا هنگ می کنه و کلی از کارام و به باد می ده!!!!

dell100
27-07-2012, 13:56
دوست عزیز شما اول باید مطمئن شی اصلا این لپ تاپ و این کانفیگی که داری tv tunner داره یا نه.
اگه داشت اول مطمئن شو که درایورشون نصب هست یا نه اگه نبود از توی dvd خود لپ تاپ یا سایت دل برو دانلودش کن....مابقی کار رو دوستان گفتند.

دوست عزیز بله tV داره چون قبلا کار میکرد از جایی به جای دیگه میرم کار نمیکنه باید دوباره سرچ کرد ولی یادم نیست از خیلی ها که این لب تاپ رو دارم هم میپرسم اونها هم مشکل منو دارن برای همین از دوستان خواش میکنم یکی طریقه صحیح و کامل رو بگه برای همه اگر بتونه به صورت تصویری هم آموش بده که خیلی عالی هست و سپاس گذارش هستیم
چطور بفهمم درایورشون نصب هست ؟؟چطور از سایت دانلود کنم؟

M.Amorous
27-07-2012, 20:17
دوستان محترم یعنی شما گرافیک BF3 همه گزینه ها رو میزارید روی Ultra بازی میکنید؟!
من با High بازی میکردم فریمش زیاد چنگی به دل نمیزد ولی تمومش کردم.

sam720
28-07-2012, 02:25
سلام دوستان اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم
سیستمم رو روشن کردم توی محیط ویندوز که رفت یک دفعه یه صفحه آبی اومد مجبور شدم لپ تاپ رو دستی خاموش کنم بعد که روشن کردم گفت سیستم عامل نداری اومدم با دی وی دی ریستورش کنم ولی ارور میده میگه هارد رو نمیتونه ساپورت کنه و باید سایز هارد گیگابایت باشه یعنی چی آخه؟؟؟؟؟ نمیدونم چیکارش کنم:((((((
خواهش میکنم کمکم کنید

forexet
04-08-2012, 05:58
با سلام

دوستانی که این لپ تاپ قدرتمند رو دارند

میشه لطف کنید از این مسیر مدل و سازنده مانیتور رو بگذارید ممنون میشم

در ویندوز 7 کلیک راست در دسکتاپ کنید بعد:
Screen Resolution > Advanced Settings > Monitor > Properties > Details > Hardware Ids

زیرش مینویسه (مثلا برای بنده)
MONITOR\AUO2177
که خوب ساخت شرکت AUO هست

با تشکر

forexet
04-08-2012, 06:06
سلام دوستان اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم
سیستمم رو روشن کردم توی محیط ویندوز که رفت یک دفعه یه صفحه آبی اومد مجبور شدم لپ تاپ رو دستی خاموش کنم بعد که روشن کردم گفت سیستم عامل نداری اومدم با دی وی دی ریستورش کنم ولی ارور میده میگه هارد رو نمیتونه ساپورت کنه و باید سایز هارد گیگابایت باشه یعنی چی آخه؟؟؟؟؟ نمیدونم چیکارش کنم:((((((
خواهش میکنم کمکم کنید

سلام دوست گلم ، من تا حالا همچین اتفاقی ندیدم اما اینجور که شما میگی گفته هارد باید گیگابایت باشه احتمالا برای هاردت مشکل پیش اومده اگر توش اطلاعات خاصی نداری ببر بده تعمیر یا حتی نو بخر نگران نباش قیمت چندانی نداره اما اول مطمئن شو ایراد از هارده
میتونی رو فلش مموری لینوکس مثل Ubunto بیاری بالا مثلا

MASOUD48
08-08-2012, 08:00
سلام من ديروز يه 502 اينترنتي خريدم با اين مشخصات :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 8 GB DDR3 هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

حالا هر جا كه تو لپ تاپ ميرم ميبينم زده CPU 2.00 Gz 2.00 Gz در حالي كه بايد 2.93 باشه .نميدونم دارم اشتباه ميكنم يا نه لطفآ سريع جواب بدهيد كه اگر اشتباه شده تا زوده برم عوض كنم.البته با شركت تماس گرفتم گفتن ببين turbo boost چند نشون ميده , ديدم ماكزيمم 2.7 نشون ميده حالا نميدونم راست ميگن يا نه .لطفآ راهنماييم كنيد.ممنون

diesel66
08-08-2012, 19:18
با سلام
ضمن تبریک
باید عرض کنم که دوست عزیز در اصل میزان قدرت cpu 2630QM همان 2.00ghz است و برنامه turbo bust بسته به نیاز پردازشی cpu وسنگینی برنامه ها به صورت خودکار میزان قدرت cpu را تا 2.9 تغییر میده
بنابراین جای نگرانی نیست و سیستم شما ایرادی نداره:10:

tavassoli.farfani
12-08-2012, 17:41
من یه l502x دارم
8 ماهه گرفتمش خیلی ازش راضیم.

اگه مشتریش باشه میفروشمش .
یا با s III یا new ipad عوضش میکنم

solidadeva
15-08-2012, 04:13
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با ابراز تاسف ضایعه ی دردناک زلزله ی آذربایجان
و ابراز همدردی با هموطنان آذری زبان
:45:
امیدوارم مشکل دوستان حل شه ...

برای راه اندازی شما نیاز به درایور TV TUNER دارین که براتون آپلود کردم ... اینم لینک :
R283293.rar - 4.9 Mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از نصب درایور شما اگه میخواین کیفیت تصاویر دیجیتال دریافتیتون خوب باشه باید برنامه ی PLAY READY رو آپدیت کنین ... ( اگه اپدیت نکردین هم همه چی کار میکنه خیلی مهم نیییس) از داخل برنامه ویندوز مدیا سنتر ... پّس هرجا گزینه ی آپدیت اومد اگه اینترنت دارین اجازه بدین آپدیت کنه
میرسیم به مهمترین جا بعد از آپدیت از برنامه خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین :
بعد وارد برنامه بشین برین از مسیر زیر اینترنت برنامرو غیر فعال کنین :
1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2

3

4

5
6 : سپس به مسیر قبل برگشته و طبق عکسها مسیر را ادامه دهید :
6-1
6-2
6-3
6-4
6-5
6-6
6-7
6-8
6-9
6-10
6-11
6-12
6-13
6-14
6-15
6-16
6-17
6تمام شد

نثار فاتحه برای شادی در گذشتگان زلزله ی آذربایجان...

solidadeva
15-08-2012, 04:19
کمک

جواب براتون بصورت پست ارسال شد ...

M.Amorous
15-08-2012, 09:37
میگم شما از چه آنتنی استفاده میکنید؟
من هر کاری کردم نتونستم سیگنال تلویزیون دیجیتال رو دریافت کنم!

solidadeva
15-08-2012, 14:36
دوست عزیز فک نمیکنم ربطی به آنتی ویروس داشته باشه من از esset استفاده میکردم هم روی nod32 هم روی smart security هم روی avira هم تست کردم الانم از microsoft essential استفاده میکنم
اما لازمه بگم اتصالات خودتونو چک کنین اون کابل مخصوص ده سانتی رو که ماده هم هست به سر آنتن هوایی که نره اتصال بدین که مطمین باشه با انتن سرخود دیجیتال که سهله شما تلویزیون آنالوگ رو هم نمیتونی بگیری...

M.Amorous
15-08-2012, 17:45
دوست عزیز فک نمیکنم ربطی به آنتی ویروس داشته باشه من از esset استفاده میکردم هم روی nod32 هم روی smart security هم روی avira هم تست کردم الانم از microsoft essential استفاده میکنم
اما لازمه بگم اتصالات خودتونو چک کنین اون کابل مخصوص ده سانتی رو که ماده هم هست به سر آنتن هوایی که نره اتصال بدین که مطمین باشه با انتن سرخود دیجیتال که سهله شما تلویزیون آنالوگ رو هم نمیتونی بگیری...
ممنون دوست عزیز.
ولی من اسمی از آنتی ویروس نبردما :31: گفتم آنتن !

موفق باشید.

solidadeva
18-08-2012, 14:43
ممنون دوست عزیز.
ولی من اسمی از آنتی ویروس نبردما :31: گفتم آنتن !

موفق باشید.

شرمندم من اونو انتنی رو آنتی خونده بودم ...:31: ویرایش هم کردم اما وسطش اینترنت قطع شد شانسه دیگه ... عزیز تونستین نتیجه بگیرین؟ اگه آنتن مطمئنی ندارین اونجایی که digital antenna (--- t) رو انتخاب میکنین analog رو بجاش انتخاب کنید ... میشه تلوزیون معمولی ... دیگه دیجیتالارو نمیگیرین اونوقت اما شانسه دریافت کانال میره بالا...
تست کنید ... در ضمن درایور رو نصب کردید؟
اونهم مشکل سازه ها با ورژنهای قدیمی نمیشه... موفق باشییییییید عیدتونم پیشاپیش مبارک

((((((((((((((((اللهم عجل لولیک الفرج)))))))))))))))))

aminbadiee
18-08-2012, 15:25
بچه ها کسی مشکل فن را که در این تاپیک مطرح کرده بودم داره؟

ceasar
24-08-2012, 13:25
سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟

M.Amorous
24-08-2012, 19:25
سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟
آره مشکلی نداره. ولی یکم گیر داره.

ceasar
25-08-2012, 13:15
آره مشکلی نداره. ولی یکم گیر داره.

خوب خدا خیرت بده .... گیرشو بگو .... تو تست یاهو هم مشکلی نداره و کم رو نشون میده ولی بعد فینیش کردن باز هم نمی تونه وب کم رو پیدا کنه .... حتب وقتی وب کم روشن هست هم نتونست پیدا کنه ... اصلا تو سورس یاهو وبکم نیست ...

sorena6680
27-08-2012, 12:02
سلام
دو روزی هست هنگامی که لپو روشن میکنم دمای برخی از هسته ها تا 70 میره بالا و دمای کلی نزدیک 6 میرسه. فن هم به گونه ی متناوب کار می کنه مثلا هر دو سه ثانیه یک بار در حالی که هیچ کار سنگینی نمی کنم. پس از حدود نیم ساعت دما میاد پاییین
جز گوگل کروم چیزی باز نیست. آنتی ویروسم نورتن 2012 است در کنار malwarebyte

arira
03-09-2012, 18:41
خوب خدا خیرت بده .... گیرشو بگو .... تو تست یاهو هم مشکلی نداره و کم رو نشون میده ولی بعد فینیش کردن باز هم نمی تونه وب کم رو پیدا کنه .... حتب وقتی وب کم روشن هست هم نتونست پیدا کنه ... اصلا تو سورس یاهو وبکم نیست ...

منم این مشکل رو دارم قبلا یادم نیست راهش انداختم ولی بعدا دوباره این ایراد پیداش شد
کسی میدونه راه حلشو لطفا بگه

dell100
04-09-2012, 13:26
یک مشکل دارم و کارمو خیلی لنگ گذاشته
میخوام برنامه نصب کنم گیر میده و همچین پیغامی میده و نمیشه برنامه رو نصب کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتابرنامه هم امتحان کردم باز همچین پیغامی میاد
چه کار کنم؟ مشکلش چیه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unable to open archive file

M.Amorous
04-09-2012, 19:20
یک مشکل دارم و کارمو خیلی لنگ گذاشته
میخوام برنامه نصب کنم گیر میده و همچین پیغامی میده و نمیشه برنامه رو نصب کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتابرنامه هم امتحان کردم باز همچین پیغامی میاد
چه کار کنم؟ مشکلش چیه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unable to open archive file

:31:
منم اولش که لپ تاپو گرفتم همین مشکلو داشتم.
شما برنامه Winrar رو نصب کن مشکل برطرف میشه.

موفق باشید.

tranceyou
05-09-2012, 13:26
دوستان بالاخره یکی پیدانشد به ما بگه من چطوری میتونم ویندوزم رو عوض کنم درواقع از اون بکاپی که توی هارد هست استفاده کنم با ذکر این نکته

که من یک پارتیشن دیگه هم درست کردم درواقع میخوام یه حالی به سیستم بدم تا از این کندی دربیاد نزدیک 1 سال و نیم ویندوزشو دست نزدم یکی

بیاد یه راهنمایی درست درمون کنه ما کارمون راه بیافته.

تشکرات

benydiniho7
09-09-2012, 20:37
slam bacheha man az windosam back up nagereftam va roze 2vom draive majazimva win7 man pak shod tavasote kharab kariye pesar khalam kheili zed hal khordam :41::41:
1 soual : dvd back up ye l502x be male man mikhore?hame joziyate lap tapemonam yekiye.
man hich kari nemitonam bokonam ? wine aslamo gheidesho bezanam?

tranceyou
14-09-2012, 12:18
تو این تاپیک چرا جواب سوالات داده نمیشه؟؟!!!!

از دوستان میخوام در مورد این عوض کردن ویندوز این دستگاه راهنمایی کنن واقعا الان 3 ماه که من هی مشکلم رو اینجا مطرح میکنم اما دریغ از یک جواب درست حسابی!!!!!!

amir-2012
24-09-2012, 21:45
با سلام و خسته نباشید ,دوستان معذرت از اینکه اینجا سوالمو مطرح میکنم,اما واقعا ضروریه و شاید برای شما هم که L502دارید گفتم به وجود اومده باشه:

کمک کمک

دوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

ممنون از لطفتون:40:

blackninja
25-09-2012, 10:12
مهـــــــــــــــــــــم
حل مشکل هنگ کردن لپ تاپ هنگام اجرای بعضی بازی ها

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من از یک سال پیش که لپ تاپ dell xps l502 رو خریدم مدام این تاپیک رو دنبال میکنم تا ببینم راه حلی برای هنگ نکردن لپ تاپ وسط اجرای بعضی بازی های خاص مثل call of duty ها یا همین اواخر dark siders II پیدا میشه یا نه. همه راهکارهای دوستان دیگه از جمله دانلدو آخرین درایور گرافیک از خود سایت انویدیا یا فرمت ویندوز اورجینال لپ تاپ و ریختن win 7 ultimate
رو هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد. دیگه چند وقت بود بیخیال شده بودم و گفتم مهم نیست خب این چند تا بازی رو بازی نمیکنم ولی کلا رو مخ بود چون میدونید آدم چیزی که میخره دوست نداره هیچ عیب و ایرادی داشته باشی بخصوص که این هنگ کردن محدود به بازی cod نموند و حتی DS II هم اینجوری شد.

حالا چند روزه اگه خدا بخواد و گوش شیطون کر این مشکل حل شده هم توی بازی modern warfare 3 هم توی Dark Siders II. بعضی دوستان بودن که میگفتن فقط با دانلود آخرین درایور گرافیک انویدیا مشکلشون حل شده اگه واقعا اینطوریه که فبها ولی اگه دوستانی هستند که مثل من حتی با اون و ریختن ویندوز جدیدم مشکلشون حل نشده من پارامترهایی که هنگام اجرای بازی روی سیستمم لحاظ میکنم رو اینجا دقیق مینویسم ببینید شاید مشکل شما هم حل شد:

- من باطری لپ تاپمو درآوردم و شارژر رو مستقیم به پریز برق میزنم و به سه راهی یا محافظ نمیزنم. فقط یه مبدل سه به دو سرش داره.
- power plan روی high performance باشه
- بازی رو توی درایوی غیر از c مثلا درایو d بریزید و در درایو d هم در پوشه ( program files (x86 که مخصوص اجرای برنامه ها به صورت سی و دو بیتی هست.
- آنتی ویروس من الان microsoft securety essentials هست که قبل اجرای بازی کامل از منوی setting ، اونو disable میکنم.
- قبل اجرای بازی نت رو کامل دیسکانکت میکنم.
- برای اجرای بازی به محلی که بازی رو ریختم میرم و مستقیم روی فایل اجرایی کلیک راست میکنم و high performance رو انتخاب میکنم.
- ویندوزم الان win 7 ultimate هست که همه آپدیتاشم به روز انجام دادم
_ آخرین درایور مناسب کارت گرافیک لپ تاپ هم از خود سایت انویدیا و نه از سایت های فارسی یا انگلیسی دانلود کردم

این شرایط کلی ایه که موقع اجرای بازی من انجام میدم. بعضی از این موارد رو دوستان قبلا گذاشته بودن و من فقط چند ورزه با انجام همه این کارا کنار هم تونستم مشکلو بالخاره حل کنم. البته امیدوارم دوباره مشکل پیدا نکنه. شما هم تست کنید امیدوارم مشکلتون حل شه.

Behzad-pax
02-10-2012, 14:21
بله بنده هم همین مشکلو دارم حل نشده . . .

Behzad-pax
02-10-2012, 15:24
برنامه DELL DATASAFE لپ تاپ من رجیستر میخواد اولا مال شما هم اینجوریه یا نه؟
و اینکه اگه این رجیستر نشد چطور میتونم ویندوزمو از روی درایو ریکاوری که رو هارد هس برگردونم؟
با برنامه دیگه ای میشه رستورش کرد؟

blackninja
03-10-2012, 01:15
امممم من مشکلم یه مدت حل شد ولی دوباره همونجوری میشه!! وسط بازی ها هنگ میکنه. هر کاری که بوده و نبوده از اونموقع که اینو خریدم کردم ولی حل نشد که نشد. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه نه نرم افزاری. حتما هم مشکل از کارت گرافیکه چون فقط موقع اجرای بازی ها با کارت گرافیک انویدیا اینجوری میشه. در آخر به این نتیجه میرسیم که لپ تاپ برای نت رفتن و فیلم و موزیک و درس و دانشگاه و مطالعه و اینا خوبه. گیم فقط با پی سی. هم از لحاظ جسمی راحت تریم هم روحی!

blackninja
03-10-2012, 13:14
من یه چیزی یادم رفت بگم: تا حالا نسخه های blackbox و کم حجم بازی هارو دانلود کردید؟ من هر چی بلک باکس دانلود کردم گیر نکرده. شمام اگه خواستید یه تست بکنید نتیجه شو اینجا بگید.

blackninja
04-10-2012, 02:40
بهترین کاری که تا حالا کردم و نتیجه گرفتم اینه که power option رو گذاشتم رو balance و بعد از کلیک کردن روی change advanced power setting از قسمت processor power management ، ماگزیمم رو روی 75% گذاشتم. فکر میکنم همه مشکل بخاطر داغ کردن بیش از حد لپ تاپ و اختلال توی پاورش باشه. اگه اینجوری و با غیرفعال کردن بعضی برنامه ها و کارای دیگه که خودتون بهتر میدونید بار سیستمو سبک کنیم فکر میکنم مشکل حل شه بالاخره. من که چند ساعت امشب گیر شدم و چند تا بازی رو بازی کردم هنگ نکرد دیگه.

Behzad-pax
05-10-2012, 11:33
بچه ها لطفا در مورد سوالم کمک کنید:44:

arira
08-10-2012, 15:56
من با battery care نگاه کردم دیدم wear level روی 23 درصد هست
یک سال پیش خریدم لپ تاپ رو
به نظرم زیاده
چطوری میتونم کمش کنم؟

dell100
12-10-2012, 18:17
کمک
:sq_3:

dell100
12-10-2012, 18:18
کمک

:41: :sq_11: :sq_3:

amirkalak6
14-10-2012, 20:04
سلام

دوستان لپتاپه من بعده اینکه ویندوزو عوض کردم فقط با گرافیک اینتل داره کار میکنه گرافیکnvidia هم نصبه حالا چیکار کنم گرافیک اصلی nvidia رو انتخاب کنه...

ceasar
17-10-2012, 22:16
من روز اول با برنامه دل دیتا سیف بک پاپ تهیه کردم و حالا می خوام ازش استفاده کنم
قبل از بک آپ هم پارتیشن یندی کرده بودم
حالا می خوام بدونم اگر موقع بوت از دی وی دی های بک آپ استفاده کنم محتویات درایو " دی " هم از دست می ره یا ریکاوری فقط مخصوص درایو ویندوز یا همون " سی " میشه ؟

tranceyou
19-10-2012, 13:57
سلام

دوستان لپتاپه من بعده اینکه ویندوزو عوض کردم فقط با گرافیک اینتل داره کار میکنه گرافیکnvidia هم نصبه حالا چیکار کنم گرافیک اصلی nvidia رو انتخاب کنه...

دوست عزیز شما حتما برو تو سایت NVIDIA و نسخه مربوط به لپتاپتو دانلود و نصب کن حتما باید اخرین ورژن باشه وگرنه فایده ای نداره اگه خواستی عکساشو بذارم

که چطوری باید دانلود کنی خواستی بگو بذارم همینجا

amirkalak6
19-10-2012, 18:52
دوست عزیز شما حتما برو تو سایت NVIDIA و نسخه مربوط به لپتاپتو دانلود و نصب کن حتما باید اخرین ورژن باشه وگرنه فایده ای نداره اگه خواستی عکساشو بذارم

که چطوری باید دانلود کنی خواستی بگو بذارم همینجا

salam

آره داداش اگه بزاری ممنون میشم

tranceyou
19-10-2012, 22:11
salam

آره داداش اگه بزاری ممنون میشم

دوست عزیز طبق عکسهای زیر برو و دانلود کن موفق باشی

blackninja
25-10-2012, 19:37
اووووم سلام مجدد

من قبلا چند تا پست زدم و کارایی که انجام میدادم تا هنگ لپ تاپ وسط اجرای بازی ها به حداقل برسه رو گفتم البته متاسفانه هیچکدوم قطعی جواب ندادن و بگیر نگیر دارن. یکی از کسانی هم که تو پاساژ ایران لپ تاپ تعمیر میکنه و کارش درسته رو دیدم و گفت بیار اتحتمالا میتونم درستش کنم. اول میخواستم ببرم چون به احتمال قوی مشکل سخت افزاریه وگرنه از بعد نرم افزاری هر کاری بگید ما کردیم درست نشد. ولی با چند نفر دیگه صحبت کردم گفتن بش دست نزنی بهتره، بدتر میشه که بهتر نمیشه! در هر صورت الان خریدن پی سی هم اصلا به صلاح نیست با این قیمت ها من ترجیح میدم تا سال بعد یا معقول شدن قیمت قطعه ها صبر کنم. اما پست زدم که غیر از اینا بگم مثلا در مورد بازی "ghost recon future soldier" وقتی قبل ران کردن بازی تم ویندوز رو روی windows 7 basic میذارم و power mode رو هم روی power saver میذارم خیلی کمتر گیر میکنه یا اصلا گیر نمیکنه اگه خواستید شمام امتحان کنید. در کل لپ تاپ خوبیه همه کاراتو میتونی باش انجام بدی و کانفیگشم خوب و در سطح بالاییه فقط همین یه مشکلو داره که باید اینجوری باش ساخت گویا.

blackninja
28-10-2012, 12:24
من medal of honor warfighter یعنی جدیدترین بازی اکشن دنیارو البته با رزولیشن 1280/720 تونستم ران کنم و گیرم نکرد وسط بازی فقط تنها کاری که کردم power mode روی balance (در ویندوز 7 ultimate) یا همون dell (در ویندوز اورجینال لپ تاپ) بود و تم ویندوزم قبل ران کردن بازی win 7 basic بود. البته میتونید رزولیشن رو هم روی 1366/768 بذارید منتها اونوقت باید v sync رو غیرفعال کنید که فریم بازی بطور نامحسوس نیاد پایین.

tranceyou
02-11-2012, 14:20
دوستان باطری من پیغام داده که ممکنه سیستم خاموش بشه فکر کنم عمر باطری تموم شده از کجا میتونم یه باطری نو براش بگیرم؟

mpeg
09-11-2012, 05:56
کمک

:41: :sq_11: :sq_3:
اگه میتونید برام ایمیل بزنید sina.art100@gmail.comالان گیرنده تلویزیوندیجیتال میخوام
دوستان کسی اینو تو ضیح نمیده این مشکل منم هست این انتنه چیه با نوت بوک هست اگه گیرنده دیجیتاله یکی بگه من ایران نیستم از دارم اینجا دانشجوم اگه کسی میدونه بگه تو این اوضاع گرونی ارز اینجا خرج نکنم برم گیرنده دیجیتال بگیرم اینجا حداقل 25 یورو باید پیاده شم

tranceyou
09-11-2012, 12:40
الان گیرنده تلویزیوندیجیتال میخوام
دوستان کسی اینو تو ضیح نمیده این مشکل منم هست این انتنه چیه با نوت بوک هست اگه گیرنده دیجیتاله یکی بگه من ایران نیستم از دارم اینجا دانشجوم اگه کسی میدونه بگه تو این اوضاع گرونی ارز اینجا خرج نکنم برم گیرنده دیجیتال بگیرم اینجا حداقل 25 یورو باید پیاده شم

ای بابا دوست عزیز اینجا یه زمانی جواب میدادن الان دیگه انگار ببندن این تاپیک و آبرومندانه تره

SayeyeZohor
10-11-2012, 01:42
هر كس درايور XPS L502 رو خواست پيام خصوصي بده

SayeyeZohor
10-11-2012, 01:46
الان گیرنده تلویزیوندیجیتال میخوام

بله گيرنده ديجيتاله ديگه

SayeyeZohor
10-11-2012, 01:57
تو این تاپیک چرا جواب سوالات داده نمیشه؟؟!!!!

از دوستان میخوام در مورد این عوض کردن ویندوز این دستگاه راهنمایی کنن واقعا الان 3 ماه که من هی مشکلم رو اینجا مطرح میکنم اما دریغ از یک جواب درست حسابی!!!!!!

با اين شماره تماس بگير تا راهنمايي كنم
09132675400

hussein1
05-12-2012, 02:55
سلام به همه بچه های انجمن

لپ تاپ ام چند روزه وقتی که روشن می کنمش صدای تک تک از داخلش میاد ویندوزش رو هم حتی عوض کردم فایده ای نداشت از قسمت سمت چپ صدا میاد کسی میدونه دلیلش چیه خیلی ممنون میشم جواب بهم بدید.

hasanoooooooo
05-12-2012, 13:34
صداي تيک تيک هارد هست. ميشه گفت که طبيعي است. بهش زياد توجه نکن /

hussein1
05-12-2012, 22:02
سلام دوست من خیلی ممنون از جواب تون

اما خیلی صدا می کنه قبلا" اینطور نبود حدودا" 4 روزه این صدا رو میده پارتیشن بندی هم کردم اما فایده ای نداشت به نظر شما باید بفروشمش ؟ یا نگه دارمش مشکلی براش پیش نمیاد.

کسایی دیگه هم بودن این مشکل رو داشته باشن؟

hamed_aa
17-12-2012, 02:58
این مشکل گرافیک همچنان پابرجاست؟
من که آخرین درایور هارو نصب کردم نشد

ضمنا سایت دل درایور های گرافیک رو برداشته از دانلوداش!:n13:

arira
22-12-2012, 22:12
مدتی هست که یه چیزهای گردی شبیه بلبرینگ پلاستیکی میبینم که قسمت سمت چپ لپ تاپ در بین حائل فن گیر کردن
چند تاشون رو هم در آوردم
کسی میدونه اینا چی هستن؟
برام جالبه

hussein1
23-12-2012, 03:41
لپ تاپ ام چند روزه وقتی که روشن می کنمش صدای تک تک از داخلش میاد و هر 3 ثانیه 1 ثانیه هنگ میکنه ویندوزش رو هم حتی عوض کردم فایده ای نداشت از قسمت سمت چپش هم صدای تک تک میاد. بایوس رو حدود 1 هفته قبل از این که براش این اتفاق بیفته آپدیت کردم ممکن که از بایوس باشه؟ در ضمن می تونم به ورژن های قبلی بایوس برگردم؟ از شما دوستان عزیزم که مهارت دارید خواهشم می کنم جواب بدید. در ضمن فرستادمش نمایندگی دل گفت مشکل سخت افزاری نداره.... نمی دونم مشکلش از کجاست خواهشن کمکم کنید.