مشاهده نسخه کامل
: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502
M.Amorous
24-10-2011, 20:30
سلام دوستان. یه سوال دارم.
اگه روی ویندوز Original این لپ تاپ آنتی ویروس کرک شده نصب کنم ویندوزو خراب میکنه؟
aminbadiee
24-10-2011, 23:27
سلام. بچه ها این موضوعه بد رو مخمه. دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده. همش حواسم به صدای این فنس.
اینکه چند ضرب میزنه. دیگه حیلی چند ضرب میزنه.
"نوشته شده توسط aminbadiee [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است."
سلام. بچه ها این موضوعه بد رو مخمه. دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده. همش حواسم به صدای این فنس.
"نوشته شده توسط aminbadiee [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است."
این تا حدودی به نوع پردازش اون لحظه لپ تاپ شما داره...شاید یه برنامه داره توی بک گروند اجرا میشه که باعث بالا رفتن دمای سی پی یو میشه...البته به نظر من شما حساس شدی چون برای من هم این اتفاق افتاده 6 یا 7 بار رو یادم هست...وبگردی پردازش بالاتری رو طلب میکنه نسبت به موزیک
M.Amorous
25-10-2011, 08:11
جواب ما هم بدین !
aminbadiee
25-10-2011, 17:33
سلام دوستان. یه سوال دارم.
اگه روی ویندوز Original این لپ تاپ آنتی ویروس کرک شده نصب کنم ویندوزو خراب میکنه؟
سلام دوست عزیز. خیر به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیکند. برای آنتی ویروس حتما به سایت ---------.com بروید.
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
سلام دوستان. یک مرجع عالی پیدا کردم برای آنتی ویروس. خودم 3ماه دارم از این مرجع استفاده میکنم و به نظر معتبر ترین و قابل اعتماد ترین است در ایران.(چه ارجیتال چه عیر ارجینال)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Amorous
25-10-2011, 19:32
من الان از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم. می خواستم Avast نصب کنم چون Trojan ها رو بهتر میگیره. به نظر شما همین که دارم خوبه یا آواستو بگیرم؟
aminbadiee
25-10-2011, 20:45
من الان از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم. می خواستم Avast نصب کنم چون Trojan ها رو بهتر میگیره. به نظر شما همین که دارم خوبه یا آواستو بگیرم؟
من رو کامپیوتر خونم چون سرعتش کمه و ضعیفه تود32 ریختم ولی رو لپ تاپ avast نصبه و خودم هم avast را پیشنهاد میکنم.
آنتی ویروس خوده مایکروسافت خیلی خوبه البته ویندوزتون اورجینال باشه بهتره Microsoft Secuirity Essentials ...
درایور جدید nvidia 285
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aminbadiee
26-10-2011, 11:07
لینک دانلود ورژن حدید درایور nvidia برای وین7 64بیتی
sorena6680
26-10-2011, 22:32
سلام دوستان
من Dell XPS L502X دارم و شدیدا دنبال یک خنک کننده هستم براش. پس از چندی جستجو کول پد N8 چیز خوبیه البته N8Ultra که جدیدا شرکت فون ایران وارد کرده البته باقیمت 50 تومن را پسندیدم. با این حال چون دانشحو هستم و کار با لپم زیاده نیاز به یه میزم دارم. حالا اگه میزی باشه که خنک کننده هم باشه چه بهتر. این میزها رو دیدم. البته اندازه فن ها 8 در 8 است درحالی که ان هشت 14 در 14. این میزا از قرار زیرند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
حالا با توجه به اینکه بعضی وقتا از بازی به ویژه فیفا 2012 بهره می گیریم و کانفیگ این لپ تاپ بالاست و من نیاز به میزهم دارم آیا میز بگیرم یا پدو و آیا فن میز پاسحگو هست یا تنها فوت میکنن؟
ALI_METALL
27-10-2011, 16:05
سلام دوستان
من Dell XPS L502X دارم و شدیدا دنبال یک خنک کننده هستم براش. پس از چندی جستجو کول پد N8 چیز خوبیه البته N8Ultra که جدیدا شرکت فون ایران وارد کرده البته باقیمت 50 تومن را پسندیدم. با این حال چون دانشحو هستم و کار با لپم زیاده نیاز به یه میزم دارم. حالا اگه میزی باشه که خنک کننده هم باشه چه بهتر. این میزها رو دیدم. البته اندازه فن ها 8 در 8 است درحالی که ان هشت 14 در 14. این میزا از قرار زیرند:
کد:
کد:
حالا با توجه به اینکه بعضی وقتا از بازی به ویژه فیفا 2012 بهره می گیریم و کانفیگ این لپ تاپ بالاست و من نیاز به میزهم دارم آیا میز بگیرم یا پدو و آیا فن میز پاسحگو هست یا تنها فوت میکنن؟
پیشنهاد من برای خرید میز این مدل هست.خودم گرفتم خیلی راضیم ازش.
برای لپتاپ هم باید یک خنک کننده جدا بخری چون فنی که با میز لپتاپ ارایه میشه ضعیف.
فعلا که تو این سرمای هوا خنک کننده لازم نیست!
ALI_METALL
27-10-2011, 16:16
سلام
آقا wear level فرقی نکرد:41:.فقط یه چیزی وقتی خاموش شد بعد 9 ساعت زدمش تو شارژ.موقع شارژ شدنم خاموش بود روشن نکردم.یه 7 ساعتیم تو شارژ بود.همه مراحلم درست رفتم.نمیدونم مشکل چیه.از بایوسه؟بیخیال کالیبره شم، هم؟:13:
wear level باتری من همیشه ثابت نیست یک بار میشه 2 یک بار میشه 4 ولی دیگه بالاتر نمیره .
بایوس رو اپدیت کن .
اگه باتری خوب شارژ میده 4-5 ساعت راحت میتونی باهاش کار کنی .باتریت عالی نمی خواد کاره دیگه ای انجام بدی
ALI_METALL
27-10-2011, 16:21
برای منم اینطوری هست.ولی الان که هوا سرد شده دیگه شدت قبل رو نداره.
فقط چیزی که منو اذیت میکنه صدای فنش موقع سکوت مطلق هست!
مثلا 3 صبح که دارم با لپتاپ کار میکنم فنش در حالت دور پایین صدای عجیبی از خودش در میاره انگار داره به چیزی سابیده میشه!نمیدونم برای شما هم اینجوری یا نه؟
moh3en_6886
29-10-2011, 18:11
wear level باتری من همیشه ثابت نیست یک بار میشه 2 یک بار میشه 4 ولی دیگه بالاتر نمیره .
بایوس رو اپدیت کن .
اگه باتری خوب شارژ میده 4-5 ساعت راحت میتونی باهاش کار کنی .باتریت عالی نمی خواد کاره دیگه ای انجام بدی
سلام
ممنون دوست عزیز.آره بابا،4-5 ساعت که راحت کار میده:20:
لینک آپدیت بایوسو ندارم،اگه محبت کنین واسم لینکو بذارین ممنون میشم.
M.etallic.A
30-10-2011, 03:19
قیمت این مدل الان چنده...رم 8 با درایو بلوری و گیرنده تلویزیون و بک لایت...کلا فول آپشنش...
farhad moradi
30-10-2011, 09:02
قیمت این مدل الان چنده...رم 8 با درایو بلوری و گیرنده تلویزیون و بک لایت...کلا فول آپشنش...
با گارانتی زیگورات 1.660.000 - دوسال : 1.730.000
ALI_METALL
30-10-2011, 13:25
سلام
ممنون دوست عزیز.آره بابا،4-5 ساعت که راحت کار میده:20:
لینک آپدیت بایوسو ندارم،اگه محبت کنین واسم لینکو بذارین ممنون میشم.
sepehr_x50
30-10-2011, 20:34
سلام. لینک کامل برنامه ی Dell FastAccess facial recognition رو کسی از دوستان داره؟
ممنون
سلام من مشکلم با لپ تاپ xps l 502 اینه هر بازی که بخوام باهاش بازی کنم پس از یک دقیقه تا 5 دقیقه بازی بازی بصورت اسلوموشن انجام میشه و باید بیای بیرون کارت گرافیکشو اپدیت کردم نشد حتی سوییچ بین کارت گرافیکا رو هم انجام دادم اما بازم همینه پیش ده نفر هم بردم هیچکی نتونست کاری واسم انجام بده دیگه خسته شدم یکی کمکم کنه....sarve_suzani@yahoo.com
hamidrezavictor
01-11-2011, 15:04
سلام من مشکلم با لپ تاپ xps l 502 اینه هر بازی که بخوام باهاش بازی کنم پس از یک دقیقه تا 5 دقیقه بازی بازی بصورت اسلوموشن انجام میشه و باید بیای بیرون کارت گرافیکشو اپدیت کردم نشد حتی سوییچ بین کارت گرافیکا رو هم انجام دادم اما بازم همینه پیش ده نفر هم بردم هیچکی نتونست کاری واسم انجام بده دیگه خسته شدم یکی کمکم کنه....sarve_suzani@yahoo.com
منم وقتي رو حالت باتري بازي ميكنم همينجوريه.... 2 تا كار انجام بده اول اينكه باتري و جدا كن و با برق مستقيم روشن كن دوم اينكه يك قسمت هست تو كنترل بنل به نام power option بعد select a power plan از اونجا حالت كارت كرافيكتو رو ماكزيمم قرار بده ... براي من درست شد :20:
moh3en_6886
02-11-2011, 20:01
سلام دوست عزیز
ممنونم
وقتی از این ادرسی که دادین بایوسو دانلود کردم،چطور متوجه بشم بایوس آپدیت شده؟
این آدرس که دادین همون سایت دله،درایوارو از همین جا میشه آپدیت کرد یا هر چیز دیگه ای رو؟چطور چکشون کنم؟
ALI_METALL
03-11-2011, 02:40
سلام دوست عزیز
ممنونم
وقتی از این ادرسی که دادین بایوسو دانلود کردم،چطور متوجه بشم بایوس آپدیت شده؟
این آدرس که دادین همون سایت دله،درایوارو از همین جا میشه آپدیت کرد یا هر چیز دیگه ای رو؟چطور چکشون کنم؟
سلام
این لینک سایت دل هست و مخصوص ال 502 .خودتونم سرویس تگ لپ تاپتون رو هم بزنید به راحتی میتونید دانلود کنید .
از طریق برنامه Dell Support Center میتونید ورژن بایوس لپ تاپتون رو ببینید که باید به ورژن A06 ارتقا پیدا کرده باشه.
hamidrezavictor
03-11-2011, 12:03
سلام بك لايت نوت بوكم روشن نميشه جي كار كنم؟ :41: تنظيمات خاصي داره
M.Amorous
05-11-2011, 09:58
سلام بك لايت نوت بوكم روشن نميشه جي كار كنم؟ :41: تنظيمات خاصي داره
همون Fn+F6 هست دیگه !
Behzad-pax
06-11-2011, 10:46
salam bacheha kasi dar morede drive recovery ke ru systeme khabar dare?
ke chetor mishe bahash windowso recovery kard?ye file image tush has taqriban 7.3 gige vali nemidunam chetor mishe bahsh kar kard.akhe windowse originale man pak shode.age momkene komakam konid
Behzad-pax
06-11-2011, 11:24
bebakhshid man baz poste tekrari midam khahesh mikonam har kodum etela dashtin dar jarian bezarin kheili forie:41:
aminbadiee
06-11-2011, 15:04
سلام دوست عزیز. من که قبلا راجع به این موضوع مفصل توضیح دادم!مطالعه میکردید میفهمیدید
ببینید برنامه dell data safe local bachup زا باز کرده و از منوی سمت چپ restore را بزنید. بقیش هم خیلی راحته و استپ بای استپ خودش میگه و ویندوز به راحتی به همان حالت روز اول برمیگردد.
موفق باشید
benydiniho7
06-11-2011, 15:04
sallam bacheha komakam konin
yeki az dostam imege recovery sistemamo pak kard manam hich kopi ya chizi dige nadaram va windowamam paride
yani dige hich jor nemitonam window zamo bargardonam?
aminbadiee
07-11-2011, 09:32
sallam bacheha komakam konin
yeki az dostam imege recovery sistemamo pak kard manam hich kopi ya chizi dige nadaram va windowamam paride
yani dige hich jor nemitonam window zamo bargardonam?
سلام. متاسفانه ویندوز اروجینالتان را خیر
Behzad-pax
08-11-2011, 01:03
سلام دوست عزیز. من که قبلا راجع به این موضوع مفصل توضیح دادم!مطالعه میکردید میفهمیدید
ببینید برنامه dell data safe local bachup زا باز کرده و از منوی سمت چپ restore را بزنید. بقیش هم خیلی راحته و استپ بای استپ خودش میگه و ویندوز به راحتی به همان حالت روز اول برمیگردد.
موفق باشید
مشکل اینحاس که من این برنامه رو ندارم و اونایی که تو اینترنته نسخه کامل نیست اون گزینه که شما گفتین توش غیرفعاله
من چیکار باید بکنم؟؟:41:
خواهش میکنم کمکم کنید:37:
M.Amorous
08-11-2011, 16:54
دوستان من وقتی بازی های سنگین مثل Battlefield 3 رو اجرا می کنم CPU خیلی داغ میکنه حتی تا 90 درجه هم میرسه ! به نظر شما طبیعیه؟!
M.etallic.A
09-11-2011, 01:26
باطری نه سلولی کارکرده بهتره یا باطری 6 سلولی نو...؟؟
benydiniho7
09-11-2011, 17:36
سلام. متاسفانه ویندوز اروجینالتان را خیر
benazare shoma miarze man ye windowz orginal begiram ؟
ba in laptap ba windowz orginal kare kasi mishe kard ke arzeshesho dashte bashe man 250 toman hazine konam?
ba tashakor:46:
kambadena
09-11-2011, 19:33
سلام
آقا امین یه سوال
من نمیتونم از لب تابم سره کلاس استفاده کنم منظورم اینه که به ویدئو پروژکشن وصل نمیشه چون کابلش بهش نمی خوره
آیا تبدیل خاصی هست واسه این کار؟؟
در مورد فن هم گفته بودید واسه من هم تقریبا همینطوره
ممنون
a.r.mehri
10-11-2011, 12:34
سلام
آقا امین یه سوال
من نمیتونم از لب تابم سره کلاس استفاده کنم منظورم اینه که به ویدئو پروژکشن وصل نمیشه چون کابلش بهش نمی خوره
ممنون
salam chon moshkele khodamam bood soali k khatab be yeki digast ro javab midama
donbale htmi naro k aslan in tabdil az sakhtar eshtebahe va kar bkon nist
saret bikhod kolah nare
ye port mini display kenar htmi l502 hast mitoni tabdil ono b vga bgiiri
man az paytakh 29.000 kharidam vali khobish ine k kar mikone
tabdile htmi k polesho dadam hata aksolamalam nadare
kambadena
10-11-2011, 15:43
salam chon moshkele khodamam bood soali k khatab be yeki digast ro javab midama
donbale htmi naro k aslan in tabdil az sakhtar eshtebahe va kar bkon nist
saret bikhod kolah nare
ye port mini display kenar htmi l502 hast mitoni tabdil ono b vga bgiiri
man az paytakh 29.000 kharidam vali khobish ine k kar mikone
tabdile htmi k polesho dadam hata aksolamalam nadare
ممنونم دوست من
من پرسیدم میگفتن htmi تبدیل داره ولی اینکه حالا شما میگی کار نمی کنه بهتره که برم سراغ همون تبدیل مینی که گفتید.
به نظرتون این عیب بزرگی نیست که همچین مشکلی وجود داره؟
شاید هم ابزارهای ما قدیمی هستند و به امکانات روز دنیا مجهز نیستند
مثلا ویدئو پروژکشنی که بتونه کابل htmi بخوره!:13:
دقیقا فرمایش شما صحیحه ...
اول از همه اینکه ابزار های ما قدیمی هستند ... بعد هم اینکه یادتون میاد اوایل مینی یو اس بی بود بعد همه تبدیل به میکرو یو اس بی شد ... استاندارد ها به مرور زمان تغییر میکنه ...
نسل آینده لپتاپ ها به جای VGA oOut از پورت Mini DisplayPort استفاده می کنند ... تا بخواین هم براش کابل و تبدیل وجود داره ... این یه ضعف واسه این لپتاپ نیست
موفق باشید
ALI_METALL
11-11-2011, 01:10
دوستان من وقتی بازی های سنگین مثل Battlefield 3 رو اجرا می کنم CPU خیلی داغ میکنه حتی تا 90 درجه هم میرسه ! به نظر شما طبیعیه؟!
طبیعیه مشکلی نیست.حتما از کول پد استفاده کن.
Ario Varjavand
11-11-2011, 12:26
مشکل اجرای بازی:
درود بر همگی.
من لپ تاپم رو از اردیبهشت ماه خریداری کردم و تقریبا از همان زمان با بازی های بخصوصی مشکل اجرا دارم.یعنی وقتی که چنر دقیقه از اجرای بازی میگذره لپ تاپ هنگ میکنه. جالب اینجاست که بازه زمانی مشخصی هم نداره(یه دفه بعد از 5دقیقه بازی یه دفه بعد از 20دقیقه بازی!!!) من حتی دیشب از سایت Nvidia نرم افزار برای اجرای بهتر رو دانلود کردم و در حالت High Performance نیز اجرا کردم اما باز همین آش و همین کاسه!!!
اگر کسی هم با این مشکل برخورد کرده بگه خیلی ممنون میشم.در پایین اسم بازی هایی که مشکل داشته رو مینویسم:
Battle field3-Call of Duty Black ops-Mafia 2-Crysis 2-
با تشکر
aminbadiee
11-11-2011, 13:51
مشکل اینحاس که من این برنامه رو ندارم و اونایی که تو اینترنته نسخه کامل نیست اون گزینه که شما گفتین توش غیرفعاله
احتمالا دستتون خورده و پاك شده. چون اين برنامه مهمترين برنامه ايه كه شركت دل رو لپ تاپش ميريزه.
شما تو قسمت ديسك پارتيشنتون بريد اونجا ببينيد درايو مخفي ريكاوري تون را نمايش ميده يا اصلا وجود نداره؟(البته از disk defragment هم ميتوانيد اين را بفهميد.)
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
بله طبيعي است.
اابته به نظر من از كول پد حتما استفداده كنيد.
توصيه من اگر ميخواهيد وزنش كم باشد كه قابل حمل باشد همه جا كول پد ماكروسافت بگيريد كه وزنش 700 گرم است و عالي است
ولي اگر ميخواهيد قابليت هاي بيشتري داشته باشد مثل 4تا هاب و همچنين تغيير سرعت فن و فن هاي قوي تر n8 ultra را ژيشنهاد ميكنم كه البته هم گرانتر است و هم اين كه وزنش 2برابر اين است فك كنم 1400 گرم بود ولي خب از نظر خنك كردن بهترين است
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
باطری نه سلولی کارکرده بهتره یا باطری 6 سلولی نو...؟؟
سلام. اين گونه نميتوانيد قضاوت كنيد.
كاملا بستگي دارد.
بهترين كار اين است كه با برنامه يbattery care ظرفيت باقيمانده جفتش را نگاه كنيد و اينگونه ميتوانيد قضاوت كنيد
ولي اين را بدانيد كه باطري 9 سل نو ظرفيتش حدود 90000 است باطري حدود 60000 است. حال بايد ببينيد باطري 9 سل كاركرده ظرفيتش زير 60000 نيامده باشد
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
benazare shoma miarze man ye windowz orginal begiram ؟
ba in laptap ba windowz orginal kare kasi mishe kard ke arzeshesho dashte bashe man 250 toman hazine konam?
ba tashakor:46:
خير اصلا ارزش ندارد. دليل من براي اينكه ميگفتم ويندوز اورجينالش حيف است اين بود كه شما هنگام حريد حدود 100 تا 1500 دلار به خاطر ويندوز اورجينال home premium اجبارا هزينه كرده ايد!!! براي همين ميگفتم
ولي اينكه بخواهيد الان خودتان همچين هزينه اي كنيد اصلا معقول نيست.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
سلام
آقا امین یه سوال
ممنون
سلام. فرمابشات تمام دوستان درست است. من هم اين مشكل را قبل از خريد شنيده بود كه پرت خروجي vga ندارد. راه حلش هم همان است كه دوستان گفتنند و با يك تبديل كوچك راحت حل ميشود. (البته خودم هنوز نياز نداشتم كه استفاده كنم)
nima.dn2
11-11-2011, 14:49
سلام دوستان......جدیدا لپ تاپم مشکلی پیدا کرده که هیجایی نمی تونم راهشو پبدا کنم!!!
اصولا وقتی با لپ تاپ کار سنگین یا گیم بازی می کنم سریع هنگ می کنه مگه اینکه کلا از برق بکشمش و فقط با باطری کار کنه!!!!
یکی بهم گفت به خاطره نداشتن سیم ارث هست این مشکل.....آیا مشکل از شارژر می تونه باشه!!!؟؟؟ شارژرم هم بعضی وقبا 1 صدای ضعیفی می ده!!!!
aminbadiee
11-11-2011, 15:33
مشکل اجرای بازی:
درود بر همگی.
من لپ تاپم رو از اردیبهشت ماه خریداری کردم و تقریبا از همان زمان با بازی های بخصوصی مشکل اجرا دارم.یعنی وقتی که چنر دقیقه از اجرای بازی میگذره لپ تاپ هنگ میکنه. جالب اینجاست که بازه زمانی مشخصی هم نداره(یه دفه بعد از 5دقیقه بازی یه دفه بعد از 20دقیقه بازی!!!) من حتی دیشب از سایت Nvidia نرم افزار برای اجرای بهتر رو دانلود کردم و در حالت High Performance نیز اجرا کردم اما باز همین آش و همین کاسه!!!
اگر کسی هم با این مشکل برخورد کرده بگه خیلی ممنون میشم.در پایین اسم بازی هایی که مشکل داشته رو مینویسم:
Battle field3-Call of Duty Black ops-Mafia 2-Crysis 2-
با تشکر
سلام.سوال اول اينكه لپ تاپ شما l501 است يا l502؟ چون l501 بعضي كارت گرافيكا به مشكل برخورده
شما آخرين درايور گرافيك M 540 را از سايت دانلود كرديد يا با همان درايوري است كه از ابتدا نصب لوده؟ اگر با هماني است كه از ابتدا نصب بوده دليل همين است. درايور جديد را دانلود كنيد و نصب كنيد مشكل برطرف ميشود.
(راستي اين درايور جديدي كه 2 هفته است كه براي اين كارت گرافيك در سايت nvidia آمده است مختص آمدن بازي call of duty 3 و battle field 3 ميباشد)
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
سلام دوستان......جدیدا لپ تاپم مشکلی پیدا کرده که هیجایی نمی تونم راهشو پبدا کنم!!!
اصولا وقتی با لپ تاپ کار سنگین یا گیم بازی می کنم سریع هنگ می کنه مگه اینکه کلا از برق بکشمش و فقط با باطری کار کنه!!!!
یکی بهم گفت به خاطره نداشتن سیم ارث هست این مشکل.....آیا مشکل از شارژر می تونه باشه!!!؟؟؟ شارژرم هم بعضی وقبا 1 صدای ضعیفی می ده!!!!
راستش تا حالا به اين مشكل بر نخورده ام و نشنيده ام. بايد فكر كنم و تحقيقكنم كه ببينم مشكل احتمالا از كجا است. ولي دو مورد يكي اينكه ميدانم مشكل از سيم ارث نيست و ديگر اينكه آن صداي خفيف كه حتي گاهي بسيار شديد ميشود(در شارر) طبيعي است براي شار l502 و اين صدا اصلا مشكلي ندارد.
nima.dn2
11-11-2011, 16:08
چیزی هست که به عنوان شارژر به صورت مستقیم به باتری وصل کنم؟! یه چیزی بو مایه ی شارژر های مستقیم دوربین ها که شبیه باتری هستن ولی سیم بهشون وصل هست!!!! یکم تخیلی شد ولی خیلی داره اعصابمو خورد می کنه!!!!
kambadena
11-11-2011, 16:36
سلام
صدای شارژر طبیعی هستش
حتی ممکنه کلی داغ هم بکنه:5:
aminbadiee
11-11-2011, 19:57
چیزی هست که به عنوان شارژر به صورت مستقیم به باتری وصل کنم؟! یه چیزی بو مایه ی شارژر های مستقیم دوربین ها که شبیه باتری هستن ولی سیم بهشون وصل هست!!!! یکم تخیلی شد ولی خیلی داره اعصابمو خورد می کنه!!!!
من تا حالا همچین چیری نشنیدم!!
nima.dn2
11-11-2011, 20:58
ممنون می شم پس اگه فهمیدید به منم بگید:)
M.etallic.A
12-11-2011, 00:59
منم با l501 این مشکل رو داشتم که وسط اکثر بازی هایی که یه خورده سنگین بودن یهو هنگ میکرد و خارج میشد.دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ خیلی ضدحاله.
nima.dn2
12-11-2011, 10:35
البته فقط توی بعضی بازی ها اینجوری میشه.....کلا روی call of duty اما میبینم روی برنامه ها این مشکل رو نداره!!!!
Ario Varjavand
13-11-2011, 12:44
سلام.سوال اول اينكه لپ تاپ شما l501 است يا l502؟ چون l501 بعضي كارت گرافيكا به مشكل برخورده
شما آخرين درايور گرافيك M 540 را از سايت دانلود كرديد يا با همان درايوري است كه از ابتدا نصب لوده؟ اگر با هماني است كه از ابتدا نصب بوده دليل همين است. درايور جديد را دانلود كنيد و نصب كنيد مشكل برطرف ميشود.
(راستي اين درايور جديدي كه 2 هفته است كه براي اين كارت گرافيك در سايت nvidia آمده است مختص آمدن بازي call of duty 3 و battle field 3 ميباشد)
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
راستش تا حالا به اين مشكل بر نخورده ام و نشنيده ام. بايد فكر كنم و تحقيقكنم كه ببينم مشكل احتمالا از كجا است. ولي دو مورد يكي اينكه ميدانم مشكل از سيم ارث نيست و ديگر اينكه آن صداي خفيف كه حتي گاهي بسيار شديد ميشود(در شارر) طبيعي است براي شار l502 و اين صدا اصلا مشكلي ندارد.
سلام.L502 هستش.من درایور رو هم دانلود کردم ولی بازم هنگ میکنه.نمی دونم مشکل از چیه چون نه داغ می کنه و نه چیز دیگه ای.دستگاه تا یکمی بازی می کنم هنگ می کنه
M.etallic.A
13-11-2011, 15:43
جالبه این هنگ کردن قابل پیش بینی نیست. یه بار میبینی بعد یک ساعت بازی هنگ میکنه بعضی وقتها هم چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و کلا زمان خاصی نداره. من اول فکر کردم مشکل از بازی باشه اما وقتی این مشکل رو تو بازی های دیگه هم دیدم فهمیدم یه چیزی هست.
ALI_METALL
13-11-2011, 16:42
سلام.L502 هستش.من درایور رو هم دانلود کردم ولی بازم هنگ میکنه.نمی دونم مشکل از چیه چون نه داغ می کنه و نه چیز دیگه ای.دستگاه تا یکمی بازی می کنم هنگ می کنه
شاید مشکل از ویندوزت باشه این برنامه رو نصب کن اگه ویندوز ایراد داشته باشه حل میشه .شاید دیگه هنگ نکنه
ALI_METALL
13-11-2011, 16:48
ALI_METALL
13-11-2011, 16:55
nVIDIA GeForce NoteBook Drivers 285.62 WHQL
نسخهی 285.62
ویندوز ویستا و 7 - 64 بیتی
Ario Varjavand
15-11-2011, 19:50
با درود:
دوست عزیز من برنامه ای رو که گفتی رو دانلود کردم و نصب هم کردم.بعد از گذشت 3 ساعت و 20 دقیقه که کل سیستم رو روش کار انجام داد بازم همون حالت قبلیو داره.به عبارتی دیگه یعنی کلا همونجوریه و بازم هنگ میکنه...!!!
نمیدونم چی کار کنم و واقعا داره رو اعصابم راهپیمائی میکنه!
هرکی میتونه کمک کنه..............
سلام دوستان
آپدیت gt540 رو میخاستم
ساین انویدیا هم باز نمیشه
اگه بزارین ممنون میشم
منم با ال 502 و بازی باتلفیلد مشکل هنگ کردن رو دارم
ALI_METALL
17-11-2011, 23:57
سلام دوستان
آپدیت gt540 رو میخاستم
ساین انویدیا هم باز نمیشه
اگه بزارین ممنون میشم
2تا پست بالا لینک دانلود هست.میتونید دانلود کنید
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
منم با ال 502 و بازی باتلفیلد مشکل هنگ کردن رو دارم
اگه مشکلت فقط بازی باتلفیلد هست این درایو بتا رو دانلود کن احتمال زیاد حل میشه (یه گفته کمپانی Nvidia)
دانلود درایور گرافیک نسخه بتا GeForce 285.79 Driver Beta
ALI_METALL
18-11-2011, 00:06
با درود:
دوست عزیز من برنامه ای رو که گفتی رو دانلود کردم و نصب هم کردم.بعد از گذشت 3 ساعت و 20 دقیقه که کل سیستم رو روش کار انجام داد بازم همون حالت قبلیو داره.به عبارتی دیگه یعنی کلا همونجوریه و بازم هنگ میکنه...!!!
منم یک هفته ای هست تقریبا مشکل شما رو دارم مثلا میرم داخل بازی وسط بازی در حد 15 ثانیه سیستم گیر میکنه ولی بازی رو ادامه میده برای شما هم همین طوره؟.
تو بازی ممکن چند بار همچین داستانی پیش بیاد من خودم احتمال میدم نرم افزاری باشه چون قبلا خیلی عالی و درست کار میکرد.احتمالا یکی از نرم افزار ها با سیستم به خوبی کار نمیکنه.اگه یک بار restor factory انجام بدی کامل درست میشه!
ALI_METALL
18-11-2011, 01:28
با درود:
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شد
ALI_METALL
18-11-2011, 02:26
با درود:
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شد
ALI_METALL
18-11-2011, 12:18
به نقل از کاربران سایت:
برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!
و اما مشکل PES :
الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
حالا راه حل:
به همون آدرس که بالا دادم برید
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
merci ali jan felan ke behtar shode
aminbadiee
18-11-2011, 16:08
سلام دوستان عزیز.
این مشکل هنگ کردن در این 2 بازی به دلیل مشکل درایور کارت گرافیک است که با این بازی ها مشکل و دارای باگ میباشد.
ورژن جدید درایور nvidia هم فقط و فقط برای رفع مشکل این بازی اراعه شده است و در اخبار خود nvidia خواندمش.
پس حتما نسخه 285.62 را دانلود کنید. همجنین بایدارت گرافیک را در nvidia cotrol panel برای این بازی روی high peformance nvidia proccesor قرار دهید.
نکته بسیار مهم: مشکل pes 2012 که باگش در درایور قبلی درست شده بود در این درایور ودباره خرابش کردند!!!!!!!!! پس این را مد نظر بگیرید که آپدیت درایور جدید دوباره pes را نمیتوان روی کارت گرافیک اصلیبا رزولوژن بالا بازی کرد.(دستشو درست کردن ولی زدن چشمشو کور کردن!)
aminbadiee
18-11-2011, 16:14
سلام دوست عزیز. بالاخره برنامه را برایتان پیدا کردم. از اینجا دانلود و نصب کنید. ببینید مشکل حل میشود یا خیر.
سلام من نزدیک یه هفتس که این لپ تاپ رو خریدم.مدل l502x صفحه تاچ.تو سایت دل چک کردم ریفوربیش نبود.مشکلی که دارم اینه که بعداز اینکه ویندوز بالا میاد نزدیک 30ثانیه هنگی و کند هستش.بعدش خوب میشه.ایا این مشکل برا بقیه هم هستش؟
M.Amorous
19-11-2011, 10:41
سلام من نزدیک یه هفتس که این لپ تاپ رو خریدم.مدل l502x صفحه تاچ.تو سایت دل چک کردم ریفوربیش نبود.مشکلی که دارم اینه که بعداز اینکه ویندوز بالا میاد نزدیک 30دقیقه هنگی و کند هستش.بعدش خوب میشه.ایا این مشکل برا بقیه هم هستش؟
آره مال منم اولش یکم کنده اما بعد درست میشه :40::20:
M.etallic.A
19-11-2011, 16:31
سلام من نزدیک یه هفتس که این لپ تاپ رو خریدم.مدل l502x صفحه تاچ.تو سایت دل چک کردم ریفوربیش نبود.مشکلی که دارم اینه که بعداز اینکه ویندوز بالا میاد نزدیک 30دقیقه هنگی و کند هستش.بعدش خوب میشه.ایا این مشکل برا بقیه هم هستش؟
چطوره ؟؟ باطریش اذیت نمیکنه ؟ آخه 6 سلولیه...
چطوره ؟؟ باطریش اذیت نمیکنه ؟ آخه 6 سلولیه...
آره باطریش خیلی زود شارژ خالی میکنه.بخصوص که صفحشم تاچه خیلی شارژ میبره.اما در کل خیلی ازش راضیم.بخصوص اسپیکرای قدرتمند jbl خیلی حال میده.من اول میخواستم asus n53sv بگیرم ولی چون دلار گرون شد قیمت اون خیلی بالارفت(خیلی بیشتر از بقیه مدلا آخه ایسوس واسه ا س ر ائ ی ل ه) منم dell xps رو انتخاب کردم و الانم خیلی از انتخابم راضیم.ضمنا اینم بگم که این کانفیکش تی وی کارت و بلوری نداره.اما در عوض سرعت سی پی یوش 2.2هست.ضمنا اینطور که متوجه شدم درایور کارت گرافیکشو باید اپدیت کنم.میشه بگید چجوری باید این کارو بکنم؟
nima.dn2
20-11-2011, 11:49
دوستان این مشکل هنگ کردن دیگه داره خیلی اذیتم می کنه........جالبه موسم رو به usb3 که وصل کردم یه مدت درست شد!!!!:31:
من اون نسخه بتا رو دانلود کنم؟!!!! مشکل کسی حل شده با این نسخه؟!!!!!
mamal_hiv
21-11-2011, 13:19
دوستان به همه چی اشاره کردین جز اکتیو کردن Office2010 که تو صفحهات قبل نبود
ضمنا اگه میشه اشاره ای به عملکرد سیمکارت ریدر هم بفرمایید
Ario Varjavand
21-11-2011, 20:50
دوستان این مشکل هنگ کردن دیگه داره خیلی اذیتم می کنه........جالبه موسم رو به usb3 که وصل کردم یه مدت درست شد!!!!:31:
من اون نسخه بتا رو دانلود کنم؟!!!! مشکل کسی حل شده با این نسخه؟!!!!!
من دانلود کردم.دوست عزیز هیچ فرقی نکرده!!!!!!!!!!!!
واقعا میخوام بفروشمش.دلمو زده......
هیچ بازی درست اجرا نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
nima.dn2
22-11-2011, 19:37
آقا من بیشتر بازی هایی رو که هنگ می کرد رو باش الان راحت بازی می کنم.....فقط موس رو به usb3 زدم...........در ضمن وقتی به باتری فقط وصل هست هم هنگ نمی کنه..........
این سیم کارت ریدرش چجوری کار می کنه؟!!!! من همچنان نتونستم با tv tunner کار کنم.......تمام کارهایی رو هم که نوشتن دوستان انجام دادم........توی سایت هم که اطلاعات لپ تاپ رو گرفتم tvtunner هم بود...........!!!!
به نقل از کاربران سایت:
برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!
و اما مشکل PES :
الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
حالا راه حل:
به همون آدرس که بالا دادم برید
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
این مشکل حل نمی کنه . مال من با update graphic card
حل شد ! 5 ماه پیش
Ario Varjavand
24-11-2011, 12:52
با درود،
من همه این آپدیت ها و درایور هارو دانلود کردم.هیچ کدومش حتی طبق گفته خود سایت انویدیا درست نشد!!!
تو بقیه فروم های خارجی هم جمع کثیری همین مشکل رو دارن.من راه حلی پیدا نکردم:41:
Ario Varjavand
24-11-2011, 13:02
با درود بر همگی دوستان دل باز :)
من آپدیت انویدیا جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد!
با بخش پشتیبانی دل هم آن لاین چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم.کمکشون در حدی بود که فقط گفتن:
"متاسفیم،کاری از دست ما بر نمیآدش!!!!"
پشتیبانی در حد لالیگا موثر بودش:33:
ولی چون کمی هم انگلیسی میدنم به چند تا فوروم انگلیسی زبان هم سر زدم.اونا هم همین مشکل رو دارن!!!
کلا داره به جائی میرسه که بگم در کمپانیه دل رو گل بگیرن اشالااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا:42:
بازم اگه کسی از دوستان چیزی به نظرش میرسه بنده به شدت استقبال میکنم :biggrin:
ممنون از همه دوستان.
blackninja
25-11-2011, 00:40
بچه ها اگه همه کارایی که گفته شد رو انجام دادید یعنی تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا و همینطور ریختن آخرین درایور whql انویدیا و گذاشتن پاور رو حالت high performance موقع بازی کردن و اینکه موقع بازی لپ تاپ به برق وصل باشه تنها راهی که میمونه اونه که من هر موقع گیر میکنم استفاده میکنم. مثلا موقع بازی کردن black ops یادمه فقط چند جای بازی و تو دو تا مرحله خاص این مشکل پیش میومد. من اون دو جا رو با استفاده از گرافیک ضعیفتر سی پی یو رفتم و و دوباره ادامه بازی رو با گرافیک انویدیا انجام دادم و مشکلی پیش نیومد. جاهایی که گیر میکنید تنظیمات گرافیک بازی رو تا ته بیارید پایین و رو شورتکات بازی کلیک کنید و run with integrated graphycs رو انتخاب کنید.
من که درایور کارت گرافیکو با نسخه 285.62 آپدیت کردم الان بتلفیلد3 رو راحت روی HIGH بازی میکنم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم این PES2012 رو نمیشه رو HIGH گذاشت.همه کار کردم حتی کارایی که دوستان اینجا گفتن ولی نشد که نشد.این کارت گرافیک دومش بجای اینکه بدرد بخوره و منفعت داشته باشه همش موجب عذاب و اعصاب خوردکنی هستش.
Ocellatus
28-11-2011, 01:12
دوستان من امروز به قصد بازی L502 رو توسط کابل HDMI به تلویزیون 51 اینچ سامسونگ پلاسما 3D وصل کردم، تصویر و صدا بدون نیاز به هیچ تنظیماتی به بهترین نحو منتقل شد، اما داخل بازی PES2011 هر از گاهی (یکی دو بار در دقیقه) یک موج روی تصویر تلویزیون میفته! (نه روی تصویر لپتاپ) تقریباً وسط صفحه هست جاش. خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟
البته در حدی نیست که زیاد اذیت کنه و میشه عادت کرد ولی ضدحال بود به هر حال.
بازی های دیگه را امتحان نکردم ...
درایور گرافیکم هنوز همان 275.33 هست و مشکلی نداشتم باهاش.
M.Amorous
28-11-2011, 19:01
سلام دوستان. شما تاحالا با این لپ تاپ به صفحه آبی مرگ ( :31: ) برخوردین؟ علتش رو کسی میدونه؟ امروز یه بار این طوری شد اعصابم خورد شد. این اتفاق 2 ماه پیش هم افتاده بود؟ مشکل کجاست؟!
sorena6680
29-11-2011, 20:44
سلام دوستان
مدتیه که وایرلس لپم قاطی میکنه و روشن نمیشه
یه بار دراورشو آپدیت کردم درست شد ولی بازم هنگامی که روشنش میکنم روشن نمیشه
hasanalex
01-12-2011, 18:52
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم
1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم مخصوص آموزش نصب رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات نمیاید .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید
وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حهلت حرفهای در بیاد و پولی هست آیا بدون آ÷گرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
آیا این لپ تاپ تی وی تیونر هم داره؟ tv tuner
نحوه نصب به تلویزیون hdmi رو میشه توضیح بدین؟
با تشکر
hasanalex
01-12-2011, 19:16
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم
1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی این فروم رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه می تونم برنامه رو ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل datasafe می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید
وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حالت حرفه ای در بیاد و پولی هست آیا بدون آپگرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و3 تا گزینه داره که دوم و سومو رو باید آپگرید کرد
1- create recovery
2- full system backup
3- file fider local backup
باید کدومو انتخاب کنم و اولی مقدار رو 7.41gb نشون می ده ... یعنی 2 تا دی وی دی آیا باید بیشتر ازاین مقدار باشد
و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم
HDTV در برابر شماست
اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.
arash3400
03-12-2011, 01:28
سلام
سری 502 یا سری 501 xps بهتره
؟؟؟
چه تفاوتی با هم دارند
ممنون
دوستان این تی وی تیونر چه طور نصب میشه؟ از سی درایور ها درایور رو که نصب میکنی ولی هیچ جای ویندوز اثری ازش دیده نمیشه
fokahi110
03-12-2011, 17:31
دوستان من قصدم خرید لپ تاپه ولی دل وجدانن از هر کی پرسیدم ریده کلا چه این مدل چه 5110 خدایی یا نخری یا یه سونی یا ایسوس بخری من خودم نظرم روی سونی F224FX هستش از کرمانشاه هستم رفتم پرسیدم از بازار هیچ کی از دل دل خوشی نداشت امیدوارم اونایی که دل دارن ناراحت نشده باشن من فقط چیزی که دیدمو پرس و جو کردم و دارم میگم فقط وفقط .یا حق.همتون انشالا موفق باشید.یه لینکی هم میزارم امیدوارم مشکل گرافیکتون لااقل حل بشه من که خودم فعلا لپ تاپ ندارم .یا علی.اینم لینک>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-1123
m.prodigy
03-12-2011, 19:09
خدمت شما دوست عزیز
من که تونستم شبکه ها رو بگیرم اونم با کیفیت قابل قبول
دوستان این تی وی تیونر چه طور نصب میشه؟ از سی درایور ها درایور رو که نصب میکنی ولی هیچ جای ویندوز اثری ازش دیده نمیشه
باید با windows media center ازش استفاده کنی...توی مدیاسنتر میری به قسمت sething و بعد هم توی قسمت tv ویزاردشو برو جلو واضح هست
ALI_METALL
06-12-2011, 14:31
دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه بتا GeForce 290.36 Driver Beta
کسایی که با بازی های جدید مشکل دارن این درایو رو نصب کنن خیلی عالی.
ALI_METALL
06-12-2011, 14:31
دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه بتا GeForce 290.36 Driver Beta
کسایی که با بازی های جدید مشکل دارن این درایو رو نصب کنن خیلی عالی.
ALI_METALL
07-12-2011, 02:00
سلام دوستان. شما تاحالا با این لپ تاپ به صفحه آبی مرگ ( :31: ) برخوردین؟ علتش رو کسی میدونه؟ امروز یه بار این طوری شد اعصابم خورد شد. این اتفاق 2 ماه پیش هم افتاده بود؟ مشکل کجاست؟!
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها
ALI_METALL
07-12-2011, 13:34
دوستان من امروز به قصد بازی L502 رو توسط کابل HDMI به تلویزیون 51 اینچ سامسونگ پلاسما 3D وصل کردم، تصویر و صدا بدون نیاز به هیچ تنظیماتی به بهترین نحو منتقل شد، اما داخل بازی PES2011 هر از گاهی (یکی دو بار در دقیقه) یک موج روی تصویر تلویزیون میفته! (نه روی تصویر لپتاپ) تقریباً وسط صفحه هست جاش. خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟
البته در حدی نیست که زیاد اذیت کنه و میشه عادت کرد ولی ضدحال بود به هر حال.
بازی های دیگه را امتحان نکردم ...
درایور گرافیکم هنوز همان 275.33 هست و مشکلی نداشتم باهاش.
منم به lcd وصل کردم مشکلی نداشت همین pes هم بازی کردم .احتمالا این درایو کارت گرافیک رو آپدیت کنید حل میشه.
ورژن 285 به بالا.
با سلام خدمت دوستان مشکل را اعلام می کنم لطفا کمک کنید
The drivers for this device are not installed. (Code 28)
tranceyou
09-12-2011, 14:07
دوستان عزیز سلام
سوال مهمی داشتم لطفا کسی میتونه راهنمایی کامل کنه بهم ممنونش میشم
مدتی هست که ویندوزم کند شده همه چیز یعنی بعد الان من یه درایو دیگه هم ساختم و کلی هم ویندوز رو اپدیت کردم و اینا
و حالا نمیدونم ویندوز نصب کنم یا بکاپ رو ریکاوری کنم و اگه ویندوز باید نصب کنم کدوم سی دی لپ تاپ رو باید استفاده کنم
و اگه قرار باشه ریکاوری کنم بکاپ خود شرکت رو اطلاعات چه بلایی سرشون میاد اطلاعاتی که توی درایو ساخته شده دارم!!!!
ALI_METALL
10-12-2011, 02:33
دوستان عزیز سلام
مدتی هست که ویندوزم کند شده همه چیز یعنی بعد الان من یه درایو دیگه هم ساختم و کلی هم ویندوز رو اپدیت کردم و اینا
و حالا نمیدونم ویندوز نصب کنم یا بکاپ رو ریکاوری کنم و اگه ویندوز باید نصب کنم کدوم سی دی لپ تاپ رو باید استفاده کنم
و اگه قرار باشه ریکاوری کنم بکاپ خود شرکت رو اطلاعات چه بلایی سرشون میاد اطلاعاتی که توی درایو ساخته شده دارم!!!!
بهینه کردن ویندوز
سافت گذر
---------
tranceyou
10-12-2011, 10:38
بهینه کردن ویندوز
سافت گذر
---------
قربونت برم ممنون اما این برنامه ها رو ما خیلی وقته پیش تست زدیم من برنامه نمیخوام
ALI_METALL
11-12-2011, 04:13
قربونت برم ممنون اما این برنامه ها رو ما خیلی وقته پیش تست زدیم من برنامه نمیخوام
restore factory کل تنظیمات بر میگرده به حالت قبل درایو c هم فرمت میشه.آپدیت های جدید هم همینطور پاک میشه.فکر نمیکنم ارزش داشته باشه.
restore factory انگار یک ویندوز جدید ریختین.
arash3400
11-12-2011, 16:04
سلام
دوستانی که این لپتاپ رو گرفتند راضی هستند زود خراب نمیشه مشکل خاصی نداره؟
502 بهتره یا 501 و با چه کانفیگی زیز 1600
ممنون
M.Amorous
11-12-2011, 18:06
سلام
دوستانی که این لپتاپ رو گرفتند راضی هستند زود خراب نمیشه مشکل خاصی نداره؟
502 بهتره یا 501 و با چه کانفیگی زیز 1600
ممنون
سلام دوست عزیز. من تو 3 4 ماهی که دارمش هیچ مشکلی باهاش نداشتم. من کانفیگ فول آپشن رو انتخاب کردم با گارانتی زیگورات. 1590 در اومد به شما هم توصیه می کنم از زیگورات بگیرین.
کانفیگ لپ تاپ من :
و این هم کانفیگ XPS L502
CPU : Core i7 2630QM (2.0GHz/6MB cache
RAM : 6 GB DDR3
H.D.D : 640 GB Or 750 GB
O.D.D : Blu-Ray Rom
VGA : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
Display : 15.6" - Bright LED
Other : 9 Cell Batery - Mini Display Port - 2 * USB 3.0 - 1 * (USB 2.0 /eSATA) -RJ45 - HDMI 1.4 - Web Cam 2.0 - 1 * Microphone - 2 * Headphone Withe SPID/F - Bluetoothe V 3.0 - 9 in 1 Card Reader -TV Tuner (optional integrated) - Backlight Keyboard
موفق و پیروز باشید.
لپ تاپم با نصب یه نارسیسه آشغال به هم ریخته! می خوام با این 3 تا دی وی دی ریکاوری که بعد از خرید لپ تاپ گرفتم به همون حالت اول بر گردونم و هر چی دارم پاک شه! چی کار کنم؟!
پس از ریکاوری ویندوز میشه فایلهایی رو که پاک شده رو با نرم افزارهای ریکاوری برگردوند؟
یه مشکلی هست !
از وقتی کالیبر کردم یک دور ! فک کنم باتری به **** رفته !
کافیه یه بار full discharge نشه !
و وسط کار خاموش کنم یا sleep. بعد +2 به wear level اضافه میشه هر دفه که full discharge نکنم !
الان من باید چیکار کنم ؟
M.etallic.A
14-12-2011, 04:10
سلام دوست عزیز. من تو 3 4 ماهی که دارمش هیچ مشکلی باهاش نداشتم. من کانفیگ فول آپشن رو انتخاب کردم با گارانتی زیگورات. 1590 در اومد به شما هم توصیه می کنم از زیگورات بگیرین.
کانفیگ لپ تاپ من :
و این هم کانفیگ XPS L502
CPU : Core i7 2630QM (2.0GHz/6MB cache
RAM : 6 GB DDR3
H.D.D : 640 GB Or 750 GB
O.D.D : Blu-Ray Rom
VGA : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
Display : 15.6" - Bright LED
Other : 9 Cell Batery - Mini Display Port - 2 * USB 3.0 - 1 * (USB 2.0 /eSATA) -RJ45 - HDMI 1.4 - Web Cam 2.0 - 1 * Microphone - 2 * Headphone Withe SPID/F - Bluetoothe V 3.0 - 9 in 1 Card Reader -TV Tuner (optional integrated) - Backlight Keyboard
موفق و پیروز باشید.
فول آپشن رمش 8 گیگ دوست عزیز...
saeed2vfx
14-12-2011, 09:35
سلام. من دیشب این لپتاپو (مدل فول آبشن!) خریدم.
دوتا مشکل پیش اومده :
1. من این لپتاپو به عنوان کامپیوتر رو میزی خریدم ولی مانیتور LED من فقط کابل VGA میخوره. در صورتی که XPS L502 فقط خروجی HDMI داره !!!!
در ضمن من بازی GTA IV رو الان روش نصب کردم و در کمال ناباوری دارم میبینم که نتونسته این بازی رو اجرا بکنه... (احتمالاً نتونسته گرافیک اصلی رو شناسائی بکنه)
2. این مدل دوتا کارت گرافیک داره که گویا موقع اجرای بازی باید خودش بصورت اتوماتیک از کارت گرافیک قویتر استفاده بکنه. سوال اینجاست که موقع کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی سنگین، از کدوم کارت استفاده میکنه؟؟؟؟ و چطور میشه کاری کرد که حتماً از کارت قویتر استفاده بکنه؟؟؟
تورو خدا کمک کنید!!!!!! از ناراحتی در حد انفجارم!!!!! :(((((((
در ضمن من بازی GTA IV رو الان روش نصب کردم و در کمال ناباوری دارم میبینم که نتونسته این بازی رو اجرا بکنه... (احتمالاً نتونسته گرافیک اصلی رو شناسائی بکنه)
2. این مدل دوتا کارت گرافیک داره که گویا موقع اجرای بازی باید خودش بصورت اتوماتیک از کارت گرافیک قویتر استفاده بکنه. سوال اینجاست که موقع کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی سنگین، از کدوم کارت استفاده میکنه؟؟؟؟ و چطور میشه کاری کرد که حتماً از کارت قویتر استفاده بکنه؟؟؟
تورو خدا کمک کنید!!!!!! از ناراحتی در حد انفجارم!!!!! :(((((((
دوست عزیز در مورد بازی اگه از ویندوز7 مخصوصا 64 بیتی استفاده میکنین باید برای رفع این مشکل اخرین پچ ارائه شده رو بریزین(تو همین سایت قسمت مشکلات بازی ها - gta iv ادرس و توضیحات هست)
در مورد گرافیک کلا وقتی می خاین لپتاپ از گرافیک اصلی استفاده کنه روی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون راست کلیک کنین و run whit graphics processor رو انتخاب بعد از منو باز شده high performance ...رو انتخاب کنین .
m.prodigy
14-12-2011, 16:29
واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
M.Amorous
14-12-2011, 18:38
فول آپشن رمش 8 گیگ دوست عزیز...
از جای کپی کرده بودم :31: درسته رمش 8 هست من حواسم نبود تصحیح کنم.
shiapics
14-12-2011, 20:36
دوستان من لپتاپ l502 حدود 11 ماه پیش خریدم..
اول خواستم بپرسم که این لپتاپ قابلیت فینگر پرینت هم داره؟! (که فقط با اثر انگشت وارد ویندوز بشه)
بعد اینکه چند روزیه قسمت تاچ لپتاپ مشکل پیدا کرده و اشاره گر ماوس موقع کار کردن باهاش جابه جا میشه
اعصاب آدم به هم میریزه
saeed2vfx
14-12-2011, 21:14
دوست عزیز در مورد بازی اگه از ویندوز7 مخصوصا 64 بیتی استفاده میکنین باید برای رفع این مشکل اخرین پچ ارائه شده رو بریزین(تو همین سایت قسمت مشکلات بازی ها - gta iv ادرس و توضیحات هست)
در مورد گرافیک کلا وقتی می خاین لپتاپ از گرافیک اصلی استفاده کنه روی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون راست کلیک کنین و run whit graphics processor رو انتخاب بعد از منو باز شده high performance ...رو انتخاب کنین .
واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
خیییییییییلی ممنونم دوستان عزیز.
از توی تنظیمات nVidia هم میشه چنین کاری کرد و من از اون طریق اینکارو کرده بودم...... و توی نرم افزارهای گرافیکی، تغییر بخصوصی احساس نکردم!
در مورد مشکل اولم هیچ ایده ای ندارید ؟؟؟
امروز از توی بازار دوتا کابل تبدیل HDMI -> VGA خریدم که روی بسته یکی از کابل ها دقیقاً توشته شده HDMI to VGA ! ولی متاسفانه هیچکدومش کار ساز نبودند! :41:
تورو خدا یه کاری بکنید... دارم از زندگی نا امید میشم!!!!!! :37:
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدتیه که دارم برای خرید لپ تاپ تحقیق میکنم. L502x رو که دیدم، واقعا ازش خوشم اومد.هم از طراحیش و هم از امکانات جانبی که داره.(Speaker فوقالعاده، LED Backlight Keyboard ، HD Webcam و...)
یه چند روزی تحقیق کردم...به هر حال هر لپتاپی یه سری مشکلات داره و نمیتونید لپتاپ بدون مشکل پیدا کنید...ولی انگار چیزی که توی این مدل قطعیه(البته شاید به نظر خیلی ها مشکل نباشه) طرز کار Fan این لپتاپه...که با کارهای کوچیک هم سرعت حرکتش میره بالا و دوباره میاد پایین، بالا..پایین،بالا پایین...طوری که میره رو اعصاب آدم
هرچی گشتم راه حل قطعی برای این مشکل پیدا نکردم...همین قضیه دودلم کرده...البته بازم نمیتونم ازش بگذرم...هر گزینه دیگه ای که پیدا می کنم، طولی نمیکشه که دوباره برمیگردم سراغ همین لپتاپ
کسی این مشکل رو حل کرده؟
و یه سؤال دیگه : شنیدم سری XPS تو ایران معمولا ساخت مالزی هست...درسته؟
لطفا کمک کنید...
ali_n2011
15-12-2011, 02:32
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدتیه که دارم برای خرید لپ تاپ تحقیق میکنم. L502x رو که دیدم، واقعا ازش خوشم اومد.هم از طراحیش و هم از امکانات جانبی که داره.(Speaker فوقالعاده، LED Backlight Keyboard ، HD Webcam و...)
یه چند روزی تحقیق کردم...به هر حال هر لپتاپی یه سری مشکلات داره و نمیتونید لپتاپ بدون مشکل پیدا کنید...ولی انگار چیزی که توی این مدل قطعیه(البته شاید به نظر خیلی ها مشکل نباشه) طرز کار Fan این لپتاپه...که با کارهای کوچیک هم سرعت حرکتش میره بالا و دوباره میاد پایین، بالا..پایین،بالا پایین...طوری که میره رو اعصاب آدم
هرچی گشتم راه حل قطعی برای این مشکل پیدا نکردم...همین قضیه دودلم کرده...البته بازم نمیتونم ازش بگذرم...هر گزینه دیگه ای که پیدا می کنم، طولی نمیکشه که دوباره برمیگردم سراغ همین لپتاپ
کسی این مشکل رو حل کرده؟
و یه سؤال دیگه : شنیدم سری XPS تو ایران معمولا ساخت مالزی هست...درسته؟
لطفا کمک کنید...
مطمئن باش n55 خیلی سرتر از اینه مخصوصا اگه فول اچ دی پیدا کنی
fokahi110
15-12-2011, 08:31
سلام کاربر عزیزH.AH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.:20::11::11:
برای اتصال لپ تاپ به پروژکتورهای قدیمی ( وی جی ای ) نیاز به تبدیل زیر هست که راهکار لپ تاپ های اپل هم هست :
miniDisplay to VGA
music007
15-12-2011, 15:23
منم با خودندن این مطالب فهمیدم که بهترین لبتاب فعلا همین l502 هست که پس از تحقیقات زیاد میخوام بگیرمش..
saeed2vfx
15-12-2011, 16:07
برای اتصال لپ تاپ به پروژکتورهای قدیمی ( وی جی ای ) نیاز به تبدیل زیر هست که راهکار لپ تاپ های اپل هم هست :
miniDisplay to VGA
خییییلی ممنونم.
میدونید قیمتش چقدر هست و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
ویرایش:
آقا سره mini display با HDMI فرق داره که!!
تازه شنیدم mini display های چینی توی بازار ایران هست که فریم ریت نمایش تصویرو کاهش میده و باعث میشه تصویر با تاخیر به مانیتور برسه! :(
چاره چیه ؟؟؟
منم با خودندن این مطالب فهمیدم که بهترین لبتاب فعلا همین l502 هست که پس از تحقیقات زیاد میخوام بگیرمش..
من این Dell XPS L502 الان 2 روزه خریدم. عین چشام مواظبش بودم. فقط چندتا بازی روش نصب کردم.
اگر دوست داشتی بیا من زیر قیمت بازار بهت میدم.
( تصمیم دارم PC بخرم! )
شما مثکه تا حالا پشت لپ تاپتو ندیدی !!!
این لپ تاپ هم اچ دی ام آی داره هم مینی دیسپلی . این کابلم هر جا وسایل اپل داشته باشه هست . مارک های متفرقه هم هست حتما ....
سلام کاربر عزیزH.AH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.:20::11::11:
تشکر به خاطر راهنماییت دوست عزیز...:40::40::40:
من این Dell XPS L502 الان 2 روزه خریدم. عین چشام مواظبش بودم. فقط چندتا بازی روش نصب کردم.
اگر دوست داشتی بیا من زیر قیمت بازار بهت میدم.
( تصمیم دارم PC بخرم! )
دوست عزیز میشه لطفا بگید ساخت چه کشوری هست؟چین یا جای دیگه؟
با صدا و طرز کار FAN مشکلی داشتین یا نه ؟
music007
16-12-2011, 11:23
میشه قیمت کامل با گارانتی هاشو بگین این سیستم
ram;8gb
گرافیک;2gb 540gfx
i7
از زیگورات
saeed2vfx
17-12-2011, 00:50
شما مثکه تا حالا پشت لپ تاپتو ندیدی !!!
این لپ تاپ هم اچ دی ام آی داره هم مینی دیسپلی . این کابلم هر جا وسایل اپل داشته باشه هست . مارک های متفرقه هم هست حتما ....
شرمنده... تابحال پرت mini display ندیده بودم ! :31:
دوست عزیز میشه لطفا بگید ساخت چه کشوری هست؟چین یا جای دیگه؟
با صدا و طرز کار FAN مشکلی داشتین یا نه ؟
فکر نمیکنم دیگه توی ایران وسیله برقی پیدا بشه که ساخت جائی بجز چین باشه !
ولی به گمونم این لپتاپی که دست منه، به سفارش canada باشه. چون وقتی ویندوزش اومد بالا، پیشفرضش روی کشور canada بود.
فنش هم مشکلی نداره. چطور مگه؟
میشه قیمت کامل با گارانتی هاشو بگین این سیستم
ram;8gb
گرافیک;2gb 540gfx
i7
از زیگورات
با گارانتی یک ساله 1,620,000
من همین کانفیگو با گارانتی یک ساله و کابل تبدیل HDMI به VGA (که 10,000 تومن خریدم) میتونم بهتون بدم با تخفیف عالی.
در ضمن مال من کارت TV داخلی هم داره که توی سایت Digikala ننوشته!
فکر نمیکنم دیگه توی ایران وسیله برقی پیدا بشه که ساخت جائی بجز چین باشه !
ولی به گمونم این لپتاپی که دست منه، به سفارش canada باشه. چون وقتی ویندوزش اومد بالا، پیشفرضش روی کشور canada بود.
فنش هم مشکلی نداره. چطور مگه؟
آخه خیلی ها مخصوصا تو فروم های انگلیسی زبان از مشکل فن L502x گفتن
مشکلش اینطوریه که با کارهای کوچیک(مثلا اجرای Browser) سرعت فن میره بالا میره پایین...همینطور بالا..پایین
خیلی شاکی بودن از اینکه بد جور میره رو اعصاب آدم
بعضی ها یک کارایی کرده بودن مشکل برطرف شده بود...ولی راه حل ها خیلی به نظر منطقی نمیومد و برای همه اعضای فروم هم جواب نداده بود...مثلا یکیش کم کردن درصد استفاده از CPU بود که البته باعث غیر فعال شدن حالت Turbo هم میشه
اگه تو Google عبارت dell xps l502x fan noise problem رو سرچ کنین ویدئوی این مشکل هم می تونین ببینین
tranceyou
17-12-2011, 14:20
دوستان عزیز سلام
کسی یه راهنمایی نداره بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
m.prodigy
17-12-2011, 16:07
البته حرفت صحیحه که بالاخره سونی یه چیز دیگه است اما باید توجه کنیم که سونی مقدار زیادی داره پول اسمش رو میخوره و اکاناتی که l502 داره اون نداره مثلا سیم کارت خوردن یا تی وی تیونر یا کانفیگ خوبش.هرچند معیایب کمی هم داره اما به قیمتش به نظر من می ارزه.
من که ازش راضی ام.لپ تاپ ایسوز و سونی هم داشتم اما زیاد فرقی نمی کنن.همشون یه کار رو انجام میدن.
music007
17-12-2011, 17:42
اطلاعات کامل تری ندارید....با اقای saeed2vfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستم...
music007
17-12-2011, 17:48
کسی نیست ....
saeed2vfx
17-12-2011, 19:02
اطلاعات کامل تری ندارید....با اقای saeed2vfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستم...
اطلاعات کاملتر در مورد چه چیزی میخواید؟
مشکلش اینطوریه که با کارهای کوچیک(مثلا اجرای Browser) سرعت فن میره بالا میره پایین...همینطور بالا..پایین
بعضی ها یک کارایی کرده بودن مشکل برطرف شده بود...ولی راه حل ها خیلی به نظر منطقی نمیومد و برای همه اعضای فروم هم جواب نداده بود...مثلا یکیش کم کردن درصد استفاده از CPU بود که البته باعث غیر فعال شدن حالت Turbo هم میشه
اگه تو Google عبارت dell xps l502x fan noise problem رو سرچ کنین ویدئوی این مشکل هم می تونین ببینین
این چیزی که میگید من توی بیشتر لپتاپ ها ، حتی لپتاپ سونی (اصل آمریکایی) دیدم. چیزی نیست که مختص این لپتاپ باشه!
حتی PC خودمم بخاطر اینکه CPUش AMD هست، موقعی که دارم باهاش کار سنگین میکنم، دور فنش زیاد میشه.
لپ تاب های دل سری وسترو و لاتیتود مرگ ندارن
خر کار هستن و خیلی خنک کار میکنن
دل و ای بی ام یک شرکت مادر در تولید لپ تا هستند
M.etallic.A
17-12-2011, 21:39
من l501 داشتم و کاملا ازش راضی بودم.کیفیت ساختش هم بسیار عالی بود.مخصوصا بدنه آلومینیومی.حتی قسمت داخلیش هم از جنس آلومینیوم مشکی طرحداره که خیلی جلوه قشنگی داره.تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که وسط بازی های سنگین یهو هنگ میکرد و خارج میشد که تا اونجا که فهمیدم بخاطر آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک بود. تو بقیه موارد هیچ مشکلی نداشت.اینکه میگن سونی بهتره واقعا با این کانفیگ قیمت یه لپ تاپ سونی میره بالای دو میلیون. به هر حال قیمت هم یه فاکتور مهمیه.من لپ تاپمو فروختم و اگه بخوام دوباره بخرم حتما l502 میخرم با توجه به تجربه خوبی که با l501 داشتم.
خوب دیگه من تصمیم گرفتم L502x بخرم
فقط میمونه سؤال از قیمت و گارانتی و این چیزا که اگه دوستان لطف کنن یک کم اطلاعات به من بدن ممنون میشم
اول کانفیگ مورد نظرم :
Cpu : I7 2630
Ram : 8G
Graphic : 2G GT540M
Display : 1366*768
HDD : 256GB SSD
Optical Drive : DVD RW
Battery : 6Cell
1-به نظرتون Optical Drive بلوری باشه یا نه؟(با توجه به اینکه صفحه نمایش HD هست نه Full HD )
2-با باتری 6Cell 'گیرم میاد یا نه؟
3-این لپتاپ یه رنگ مایل به طلایی هم داره...میتونم پیدا کنم؟
4-میگن گارانتی تو ایران کشکه...گارانتی معتبر(مثلا زیگورات) هم خیلی گرونه...خیلی هم تعریفشو نمکینن...درباره گارانتی نظرتون چیه؟
5-با هارد SSD پیدا میشه یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین...منتظرم...:20:
سلام دوست من.
من این مدل و دارم. همین الان که دارم تایپ میکنم کمی صدای فنش میاد , ولی اصلا چیز مهمی به نظر نمیاد :13:راستش تا قبل اینکه این تاپیک و بخونم اصلا برام مهمم نبود , چه برسه آزار دهنده باشه.
اطلاعات کامل تری ندارید...
اطلاعات کاملتر از معایبش بخوام بگم اینکه :
چرا , بدنش یکم داغ میکنه که برای تمام core i7 ها کاملا طبیعیه , تو اجرای فقط یه بازی اونم PES 2010 مشکل داشتم که تحقیقاتی که کردم متوجه شدم با نوع گرافیک این بازی همخونی نداره و کلا گرافیک لپتاپ و 128 میشناسه:5:
و مشکل بعدیم تا اینجا نبود پورت VGA برای اتصال به ویدیو پروژکتورهاست که باید براش یه تبدیل بگیرم !
تا الان مشکل دیگه ازش ندیدم جز...
با صدای فوق العادش زندگی میکنم!!!!
هیچ لپ دیگه ای هم ندیدم تاحالا که به پای این برسه... اگرم باشه با امتیاز قیمت مناسبش مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی است.:27:
خوش باشید
صدای فن اینقدر ها هم که فکر میکنید بزرگ و آزار دهنده نیست...با سوئچ کردن بین حالت های balance و power save توی اون لحظه مثله اینکه لپ تاپ ریفرش میشه و سرعت فنش میاد پایین ولی زیاد چیزه خاصی نیست...الان 8 ماه هست که دارمش و واقعا" عالیه
کسی یه راهنمایی نداره بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
توی همچین موقع های اول کارهای ابتدایی رو امتحان کن اگه جواب نگرفتی بعد به کارهای اساسی تر مثله عوض کردن ویندوز و... دست بزن...
به نظر من اول کله هاردت رو با Disk defragmenter یه نظم کلی بده و بعد برنامه های غیره ضروری رو پاک کن و بعد هم با نرم افزاره cccleaner سعی کن که ریجستری و هاردتو از فایل های مضر و ریجستری های بدون استفاده تمیز کنی..خوده برنامه این کارو واست میکنه...سعی کن دسکتاپت خلوت باشه چون دسکتاپ شلوغ cpu رو درگیر میکنه...برنامه ccleaner رو هم یه سرچ تو نت بزنی واسه دانلود هست
با سلام
دوستان من لپ تاب DELL XPS 502X خریدم سرویس تگم : 72N92S1 هستش ولی مشخصات سیستمم این هستش:
CPU:intel i7-2670QM 2.20GHz
RAM:8G
HARD:750
گرافیک:
intel ghraphics family 3000 -geforce GT 540M
چرا مدل cpu فرق داره انگار قویتره ولی با سرویس تگم جور نیست . با تشکر
فقط میمونه سؤال از قیمت و گارانتی و این چیزا که اگه دوستان لطف کنن یک کم اطلاعات به من بدن ممنون میشم
اول کانفیگ مورد نظرم :
1-به نظرتون Optical Drive بلوری باشه یا نه؟(با توجه به اینکه صفحه نمایش HD هست نه Full HD )
4-میگن گارانتی تو ایران کشکه...گارانتی معتبر(مثلا زیگورات) هم خیلی گرونه...خیلی هم تعریفشو نمکینن...درباره گارانتی نظرتون چیه؟
Help Meeeeeeeeeeeee:19:
saeed2vfx
19-12-2011, 22:14
سلام.
من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
امروز که لپتاپو روشن کردم با پیغام زیر روبرو شدم :
Help Meeeeeeeeeeeee:19:
با این کانفیگ میتونی دورو وره 1,500,000 خرید کنی.
blueray هم اگر استفاده نداری بهت پیشنهاد میکنم نخری.
چون هر موقع بهش نیاز داشته باشی، فوقش یدون external شو میتونی بخری.
با این کانفیگ میتونی دورو وره 1,500,000 خرید کنی.
blueray هم اگر استفاده نداری بهت پیشنهاد میکنم نخری.
چون هر موقع بهش نیاز داشته باشی، فوقش یدون external شو میتونی بخری.
ممنون بابت راهنماییت مشتی:11:
اگه ممکنه بقیه سؤالا هم جواب بدین...آخه فاکتورهای مهی هستن برام
ممنون میشم
با سلام
دوستان من لپ تاب DELL XPS 502X خریدم سرویس تگم : 72N92S1 هستش ولی مشخصات سیستمم این هستش:
CPU:intel i7-2670QM 2.20GHz
RAM:8G
HARD:750
گرافیک:
intel ghraphics family 3000 -geforce GT 540M
چرا مدل cpu فرق داره انگار قویتره ولی با سرویس تگم جور نیست . با تشکر
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
من الان چک کردم , درسته , شما مدل cpu تون با من فرق داره , هم مدلش هم قدرتش, چون واسه من 2 GH هست که از سی پی یو لپتاپ شما پایینتره.
دلیلش و نمیدونم دقیقا ولی فکر نمیکنم جای نگرانی زیادی داشته باشه , منتظر نظر دوستان بمونید شاید به جوابت برسی.
miniDisplay to VGA
من یه تبدیل mini display to VGA خریدم که قیمتش 38 هزار تومن بود:19: :13:
از یارو فروشنده پرسیدم چرا مینی دیسپلی داره , گفت برای اینکه بشه برای هر خروجی براش یه تبدیل گرفت :23:
Behzad-pax
21-12-2011, 00:54
سلام کسی میدونه جطور میتونم برنامه dell datasafe local backup رو آپ گرید کنم؟بعد از اینکه ریکاوری کردم غیرفعال شده
سلام دوست من.
من این مدل و دارم. همین الان که دارم تایپ میکنم کمی صدای فنش میاد , ولی اصلا چیز مهمی به نظر نمیاد :13:راستش تا قبل اینکه این تاپیک و بخونم اصلا برام مهمم نبود , چه برسه آزار دهنده باشه.
اطلاعات کاملتر از معایبش بخوام بگم اینکه :
چرا , بدنش یکم داغ میکنه که برای تمام core i7 ها کاملا طبیعیه , تو اجرای فقط یه بازی اونم PES 2010 مشکل داشتم که تحقیقاتی که کردم متوجه شدم با نوع گرافیک این بازی همخونی نداره و کلا گرافیک لپتاپ و 128 میشناسه:5:
و مشکل بعدیم تا اینجا نبود پورت VGA برای اتصال به ویدیو پروژکتورهاست که باید براش یه تبدیل بگیرم !
تا الان مشکل دیگه ازش ندیدم جز...
با صدای فوق العادش زندگی میکنم!!!!
هیچ لپ دیگه ای هم ندیدم تاحالا که به پای این برسه... اگرم باشه با امتیاز قیمت مناسبش مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی است.:27:
خوش باشید
آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
mamal_hiv
21-12-2011, 02:09
من پنج ماهه دارم و ومشکلی نبود و بسیار راضیم ازش (جز اجرای برخی از بازی ها که با آپدیت درایور گرافیک درست شد)
سوال :
1- سیمکارت ریدرش تو ایران کاربردی نداره؟ واسه اینترنت همراه یا اس ام اس دادن؟
2- آفیس استارتر داره که اکسس نیست روش، اکتیو نمیشه؟ یا اینکه اگه آفیس با سریال تقلبی نصب کنم مشکل ساز نمیشه؟
M.etallic.A
21-12-2011, 22:15
آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
واسه اینکه نرم افزارهای جانبی زیادی موقع بالا اومدن ویندوز استارت آپ میشن که خیلی هاشون رو میشه از استارت آپ برداشت.
قضیه این تی وی دیجتیالش چیه؟
Ali Delkhosh
22-12-2011, 01:38
قضیه این تی وی دیجتیالش چیه؟
قضیه خاصی نیست دوست عزیز، به نوعی همون Setup Box هستش که باهاش می تونی شبکه های دیجیتال رو بگیری.البته به شرطی که توی اون شهری که زندگی میکنی شبکه های دیجیتال ساپورت بشه
قضیه خاصی نیست دوست عزیز، به نوعی همون Setup Box هستش که باهاش می تونی شبکه های دیجیتال رو بگیری.البته به شرطی که توی اون شهری که زندگی میکنی شبکه های دیجیتال ساپورت بشه
یعنی قبلش باید کابل انتن رو به لپ تاب وصل کنی تا بشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
میتونین از اون قسمت عکس بذارین؟
اگر کارت دی وی بی داشتن حرف نداشت:10:
دل دوست من است
m.prodigy
22-12-2011, 09:59
یعنی قبلش باید کابل انتن رو به لپ تاب وصل کنی تا بشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
میتونین از اون قسمت عکس بذارین؟
اگر کارت دی وی بی داشتن حرف نداشت:10:
دل دوست من است
سلام.اینم اموزش کامل خدمت شما
تازه همین امکان رو هم بسیاری از لپ تاپ ها ندارن حتی بالای 2 میلیونی ها! شما از --- حرف میزنی؟
--- = Digital Video Broadcasting
این لپ تاپ همین گیرنده رو داره دیگه !! ( در کنار آنالوگ )
m.prodigy
22-12-2011, 11:15
منظور دوستمون از --- اون کارتی هست که میشه باهاش از طریق ----- شبکه های ماهاره ای رو گرفت! اما این فقط واسه TV هست!و نمیشه اونو به ----- وصل کرد.خودشم که گفته TV tuner
اول کانفیگ مورد نظرم :
یه نفر یه نظر به ما بندازه...این سؤالا رو جواب بدین لطفا...فوریه
mamal_hiv
22-12-2011, 13:30
کسی جواب پست 643رو نمیده؟
میتونم آفیس 2010 نصب کنم؟ به تقلبی بودنش گیر نمیده؟
M.etallic.A
22-12-2011, 13:39
خوب این لپ تاپ دی وی بی داره دیگه :) اون کارتی که باهاش شبکه های ماهواره رو میشه گرفت بهش میگن sat card و باید دیش و ال ان بی بهش وصل کنی.فکر نکنم واسه لپ تاپ زیاد کاربردی باشه.
کسی جواب پست 643رو نمیده؟
میتونم آفیس 2010 نصب کنم؟ به تقلبی بودنش گیر نمیده؟
میتونی نصب کنی.مشکلی نیست.قبلی پاک کن
saeed2vfx
22-12-2011, 18:27
من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
کد:
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
m.prodigy
22-12-2011, 19:22
احتمالا یکی از فایلهای ویندوزت پریده! و ویندوز خراب شده..
ویندوز عوض کن همه چیز حل میشه
saeed2vfx
22-12-2011, 21:30
احتمالا یکی از فایلهای ویندوزت پریده! و ویندوز خراب شده..
ویندوز عوض کن همه چیز حل میشه
یعنی هیچ راهی نداره که ویندوز ارجینالشو نجاب بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
m.prodigy
22-12-2011, 21:39
می بایست قبلا بک اپ می گرفتی.
الانم شاید بتونی repair یه restore کنی.امتحان کن.با یه سی دی ویندوز!
اگه راهی دیگه هم هست دوستان معرفی کنن
saeed2vfx
22-12-2011, 21:46
Backup گرفتم روی هارد اکسترنالم.
ولی توو این وضعیت که ویندوز بالا نمیاد، چطور از backup استفاده کنم؟؟؟؟
نمیخوام ویندوز دیگه ای نصب بکنم، به ویندوز ارجینالش احتیاج دارم :41:
E.G_band
22-12-2011, 23:31
این لپ تاپ چند شده؟
کد:
BOOTMGR is missing
دوست عزیز نیازی به دوباره ریختن ویندوز نیست.فایل بوت ویندوز شما پاک شده.راه حل:
شما همون اولیو انجام بده - Startup Repair
موفق باشی:8:
mhadishirani
22-12-2011, 23:47
کد:
BOOTMGR is missing
برای بوت کردن اولیه میتونی یه سی دی هیرنز بوت جور کنی و با اون بوت کنی !
ولی اگه اینکارو بکنی تا ویندوز عوض نکنی مجبوری با همین سی دی بوت کنی !
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
دوست عزیز نیازی به دوباره ریختن ویندوز نیست.فایل بوت ویندوز شما پاک شده.راه حل:
شما همون اولیو انجام بده - Startup Repair
موفق باشی:8:
من که با این روش خودم رو کشتم درست نشد !
حداقل 1 هفته روش های مختلف رو تست کردک هیچکدوم جواب نداد !
blueworm777
23-12-2011, 01:08
از دوستان کسی با وبکم در یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
blueworm777
23-12-2011, 01:14
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
من که با این روش خودم رو کشتم درست نشد !
حداقل 1 هفته روش های مختلف رو تست کردک هیچکدوم جواب نداد !
این روش تست شده است . جوابم داده.....:10:
saeed2vfx
23-12-2011, 12:09
بک آپ گرفتم روی هارد اکسترنال، ولی با این وضعیت که ویندوز بالا نمیاد، چجوری ازش استفاده کنم؟؟؟
الان بیخیال ویندوز ارجینالش شدم و میخواستم ویندوز روش نصب کنم، ولی توی نصب ویندوز ، هارد لپتاپو نمیشناسه !!!!!
یعنی چی؟؟؟؟؟
m.prodigy
23-12-2011, 13:41
به نظر مشکل از هاردت هست.با یه سی دی ویندوز xp بوت کن و ویندوز xp رو نصب کن و بعد از اون دوباره 7 رو نصب کن.
یا اینکه بیخیال اطلاعات همه درایو هات شو و با نرم افزار acronis disk direct از اول پارتیشن بندی کن.و چون بک اپ گرفتی میتونی بعد از همه این کارا ویندوز اورجینالت رو برگردونی.(گفتی بک اپ روی هارد اکسترنالت هست)
من واسه خودم این مشکل پیش اومده بود راه دومی رو انتخاب کردم.ولی از اونجایی که با acronis کار نکرده بودم دادم یکی واسم انجام داد!!:41:
saeed2vfx
23-12-2011, 14:47
به نظر مشکل از هاردت هست.با یه سی دی ویندوز xp بوت کن و ویندوز xp رو نصب کن و بعد از اون دوباره 7 رو نصب کن.
یا اینکه بیخیال اطلاعات همه درایو هات شو و با نرم افزار acronis disk direct از اول پارتیشن بندی کن.و چون بک اپ گرفتی میتونی بعد از همه این کارا ویندوز اورجینالت رو برگردونی.(گفتی بک اپ روی هارد اکسترنالت هست)
من واسه خودم این مشکل پیش اومده بود راه دومی رو انتخاب کردم.ولی از اونجایی که با acronis کار نکرده بودم دادم یکی واسم انجام داد!!:41:
آقا خییییییییلی مرسی!
یه dvd ویندوز 7 بوتیبل از دوستم گرفتم و روش یه برنامه برای پارتیشن بندی بود که توش 750 گیگ هارد مفقود شدمو شناخت و تونستم فورمتش کنم...
هرچند که اطلاعاتم و ویندوز ارجینالم پرید، ولی از این سرگردونی نجات پیدا کردم !
(یه درایو هم هست به اسم recovery که دستش نزدم! شاید ویندوز ارجینالم روش باشه)
بازم تشکر :11:
(یه درایو هم هست به اسم recovery که دستش نزدم! شاید ویندوز ارجینالم روش باشه)
بازم تشکر :11:
ببین حجمش چقده . اگه پره با همین درایو ریکاوری کنی ویندوز اورجینالت برمیگرده
یه کار دیگه کن.ویندوز جدیدو با سریال پشت لپتاپ که مایکروسافت داده اکتیو کن به اینترنت هم وصل باش ویندوزت میشه اورجینال
m.prodigy
23-12-2011, 17:16
ببین حجمش چقده . اگه پره با همین درایو ریکاوری کنی ویندوز اورجینالت برمیگرده
یه کار دیگه کن.ویندوز جدیدو با سریال پشت لپتاپ که مایکروسافت داده اکتیو کن به اینترنت هم وصل باش ویندوزت میشه اورجینال
سلام.اگه با نرم افزار پارتیشن بندی افتاده باشه به جونش وین اورجینالش دیگه قابل برگشت نیست.اما اگه دست کاریش نکرده باشه و فقط ویندوز عوض کرده باشه؛اره میشه!
baranlmd
23-12-2011, 23:46
ببخشین من این لپ تاپ رو خریدم ولی نمیتونم به نت وصل شم یعنی ارور میده.
از DNS اشکال میگیره.
مشکل از درایوره یعنی باید درایورشو نصب کرد؟!
من هر چی بوده نصب کردم ولی باز ارور میده...:41:
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن لطف کنن بگن باید چیکار کنم:41:
سلام.اگه با نرم افزار پارتیشن بندی افتاده باشه به جونش وین اورجینالش دیگه قابل برگشت نیست.اما اگه دست کاریش نکرده باشه و فقط ویندوز عوض کرده باشه؛اره میشه!
این برا وقتی که شما بخایی ویندوز اورجینالو بر گردونی اما منظور من این بود که ویندوز غیر اورجینال بریزه بعد با سریال اختصاصی مایکروسافت برای لپتاپ های با ویندوز اورجینال ویندوزشو قانونی و اورجینال کنه(چون تنها فرق ویندوز اورجینال و غیر اورجینال همین شماره سریال هست نه چیز دیگه:5:)
baranlmd
24-12-2011, 00:06
من نمیتونم با این لپ تاپ به نت وصل شم مشکل از چیه؟
E.G_band
24-12-2011, 13:48
قیمت نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:28:
این برا وقتی که شما بخایی ویندوز اورجینالو بر گردونی اما منظور من این بود که ویندوز غیر اورجینال بریزه بعد با سریال اختصاصی مایکروسافت برای لپتاپ های با ویندوز اورجینال ویندوزشو قانونی و اورجینال کنه(چون تنها فرق ویندوز اورجینال و غیر اورجینال همین شماره سریال هست نه چیز دیگه:5:)
واقعا؟
یعنی هر ویندوزی که نصب کنم با اون سریال اکتیو و اورجینال میشه؟ هر چند بار که انجام بدم بازم عمل میکنه این روش؟:18:
واقعا؟
یعنی هر ویندوزی که نصب کنم با اون سریال اکتیو و اورجینال میشه؟ هر چند بار که انجام بدم بازم عمل میکنه این روش؟:18:
بله.با اون سریال اکتیو و اورجینال میشه البته باید به اینترنت وصل باشی - در مورد چندبار جواب دادن نمیدونم
baranlmd
25-12-2011, 18:33
یکی جواب منو هم بده دیگه...
m.prodigy
25-12-2011, 19:48
یکی جواب منو هم بده دیگه...
بعضی از مودم ها رو باید با مرور گر (ست ) کرد که این کار رو با استفاده از راهنمای مودم با انجام بدی.به این صورت که یه IP رو وارد میکنی و بعد بقیه مراحل نصب.اگه به این روش عمل کنی دیگه موقع بالا اومدن ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشی.
اما بعضی از ممودم ها رو باید با نصب درایورشون نصب کنی.در این حالت باید کانکشن بسازی و یوزر و پسورد وارد کنی
شما دقیق تر بگو چه erorr میده؟چکارا کردی که به نتیجه نرسیدی؟اصلا اون ایکن شبکه تغییری میکنه یا نه؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
منم همین مشکل و دارم , کسی هست راهنمایی کنه؟:19:
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
منم همین مشکل و دارم, کسی هست کمک کنه؟؟؟:19:
baranlmd
26-12-2011, 01:49
بعضی از مودم ها رو باید با مرور گر (ست ) کرد که این کار رو با استفاده از راهنمای مودم با انجام بدی.به این صورت که یه IP رو وارد میکنی و بعد بقیه مراحل نصب.اگه به این روش عمل کنی دیگه موقع بالا اومدن ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشی.
اما بعضی از ممودم ها رو باید با نصب درایورشون نصب کنی.در این حالت باید کانکشن بسازی و یوزر و پسورد وارد کنی
شما دقیق تر بگو چه erorr میده؟چکارا کردی که به نتیجه نرسیدی؟اصلا اون ایکن شبکه تغییری میکنه یا نه؟
این از عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصلا وصل نمیشه نمیدونم چشه تازه خریدم لپ تاپمو و تا حالا با لپ تاپم وصل نشدم:41:
خواهشا راهنمایی کنید...
m.prodigy
26-12-2011, 10:25
سلام
مسیر زیر روبرو ببین وصل میشه یا نه.
توی اولین تصویری که گذاشتی سمت چپ نگاه کن.بعد مسیر زیر رو برو:
change adaptor setting>lockal area connection>right click>disable >right click>enable
روی ایکن راست کلیک میکنی و disable رو انتخاب میکنی.دوباره راست کلیک و enable.
خبرش رو بده
وقتی توی تصویر اولی علامت تعجب از بین رفت اون وقت وصل هستی.یا علامت ضربدر که بین home و internet از بین بره یعنی وصل شدی
baranlmd
26-12-2011, 11:01
سلام
مسیر زیر روبرو ببین وصل میشه یا نه.
توی اولین تصویری که گذاشتی سمت چپ نگاه کن.بعد مسیر زیر رو برو:
change adaptor setting>lockal area connection>right click>disable >right click>enable
روی ایکن راست کلیک میکنی و disable رو انتخاب میکنی.دوباره راست کلیک و enable.
خبرش رو بده
وقتی توی تصویر اولی علامت تعجب از بین رفت اون وقت وصل هستی.یا علامت ضربدر که بین home و internet از بین بره یعنی وصل شدی
سلام
نه باز همونجوره علامته سر جاشه:41:
چجور میتونم بفهمم وایرلسم یا مودمم از چه مارکیه و چه نسخه ای تا درایورشو باز نصب کنم در حالی که من همشونو نصب کردم:41:
سیستمم یک هفته نیست خریدم همش هنگ میکنه نمیدونم چش شده میخوام قید ویندوز اصلی خودشو بزنم....:41:
m.prodigy
26-12-2011, 19:31
یه سوال!!مگه مودم خارجی نداری؟
اتصال به اینترنت از طریق این لپ تاپ از طریق کارت شبکه است نه مودم داخلیش!یعنی باید مودم خارجی بگیری بعد از طریق کارت شبکه لپ تاپ وصل شی(اینو واسه این گفتم که فرمودی :از کجا بفهمم مودمم چیه!)
و اگر داری و مشکل حل نمیشه ببرش همون جایی که ازش سرویس ADSL می گیری.چون ممکنه با وارد کردنه 2 تا IP از شرکت به راحتی مشکلت حل شه
baranlmd
27-12-2011, 13:34
یه سوال!!مگه مودم خارجی نداری؟
اتصال به اینترنت از طریق این لپ تاپ از طریق کارت شبکه است نه مودم داخلیش!یعنی باید مودم خارجی بگیری بعد از طریق کارت شبکه لپ تاپ وصل شی(اینو واسه این گفتم که فرمودی :از کجا بفهمم مودمم چیه!)
و اگر داری و مشکل حل نمیشه ببرش همون جایی که ازش سرویس ADSL می گیری.چون ممکنه با وارد کردنه 2 تا IP از شرکت به راحتی مشکلت حل شه
چرا مودم خارجی دارم:41:
مرسی اره دیگه باید ببرنش پیش اونا فک کنم:40:
mahdi_911turbo
28-12-2011, 13:35
چرا مودم خارجی دارم:41:
مرسی اره دیگه باید ببرنش پیش اونا فک کنم:40:
شما باید مودم تون رو کانفیگ کنید(ببرید شرکت خدمات ADSL تون بهتره)
چون برای وصل شدن به شبکه وایرلس مودم یوزر و پسوردی غیر از کانکشن ADSL تون احتیاج دارید.
arash3400
30-12-2011, 01:03
ایا Dell XPS L502 مدل مولتی تاچ و 3 بعدی داره
در خبرها خوندم
این لپ تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اثر انگشت روی آن باقی نمي ماند. این لپ تاپ همچنین دارای ویژگی هايي چون، تجهیز به پردازنده ، رم شش گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.این لپ تاپ قدرتمند همچنین به اسپیکرهای JBL که بسیار قدرتمند هستند مجهز است. نمایشگر براق این دستگاه با رزولوشن 768 × 1366 پیکسل، تصاویری بسیار با کیفیت را ارائه میدهد، حتی در زاویه 45 درجه افقی نسبت به خط عمود هم رنگها بسیار روشن و با کیفیت هستند. هرچند که این نوت بوک نمایشگر و یا فرستنده 3D ندارد، اما این لپ تاپ به کمک کارت گرافیکی قدرتمند، نرم افزار Nvidia's 3DTV Play و پورت HDMI توانایی اتصال به تلويزیونهای 3D و پخش سه بعدی روی آنها را نیز دارد.
این نوت بوک همچنین به یک کارت خوان 9 کاره، پورتهای هدفون، میکروفن، یک پورت eSATA که با USB مشترک است مجهز است. در قسمت پشت دستگاه نیز میتوانیم شاهد پورتهای HDMI, Ethernet, Mini Display، شیارKensington Lock و پورت USB 3.0 (پورت USB نسخه 3) باشیم و در سمت چپ نیز یک پورت USB دیگر نیز وجود دارد. تجهیز به وب کم 2 مگاپیکسلی از سایر ویژگی هاي این نوت بوک است. کارت گرافیک این لپ تاپ هم Nvidia GeForce GT435M است. این کارت گرافیک بسیار قدرتمند است. باید گفت که اگر به دنبال یک لپ تاپ همه کاره با قیمت مناسب می گردید که برای انجام کارهای سنگین گرافیکی، پردازشی و بازیهای گرافیکی مناسب باشد Dell XPS جدید گزینه مناسبی برای شما است به طور کلی عملکرد قدرتمند، تجهیز به صفحه نمایش لمسی Multi Touch، مجهز به پورت USB نسخه 3، تجهیز به نخستین وب کم Skype HD در نوت بوک ها و... از نکات مثبت و وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنه آلومینیومی) از نقاط ضعف این لپ تاپ است.این لپ تاپ 2.78 کیلوگرمی در رنگ های مشکی و نقره اي و با قیمت یک میلیون و 570 تا یک میلیون و 600 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
ایا این مدل لپتاپ در ایران هست اگه ممکنه مدل و قیمت بگین
ممنون
در خبرها خوندم
این لپ تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اثر انگشت روی آن باقی نمي ماند. این لپ تاپ همچنین دارای ویژگی هايي چون، تجهیز به پردازنده ، رم شش گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.این لپ تاپ قدرتمند همچنین به اسپیکرهای JBL که بسیار قدرتمند هستند مجهز است. نمایشگر براق این دستگاه با رزولوشن 768 × 1366 پیکسل، تصاویری بسیار با کیفیت را ارائه میدهد، حتی در زاویه 45 درجه افقی نسبت به خط عمود هم رنگها بسیار روشن و با کیفیت هستند. هرچند که این نوت بوک نمایشگر و یا فرستنده 3D ندارد، اما این لپ تاپ به کمک کارت گرافیکی قدرتمند، نرم افزار Nvidia's 3DTV Play و پورت HDMI توانایی اتصال به تلويزیونهای 3D و پخش سه بعدی روی آنها را نیز دارد.
این نوت بوک همچنین به یک کارت خوان 9 کاره، پورتهای هدفون، میکروفن، یک پورت eSATA که با USB مشترک است مجهز است. در قسمت پشت دستگاه نیز میتوانیم شاهد پورتهای HDMI, Ethernet, Mini Display، شیارKensington Lock و پورت USB 3.0 (پورت USB نسخه 3) باشیم و در سمت چپ نیز یک پورت USB دیگر نیز وجود دارد. تجهیز به وب کم 2 مگاپیکسلی از سایر ویژگی هاي این نوت بوک است. کارت گرافیک این لپ تاپ هم Nvidia GeForce GT435M است. این کارت گرافیک بسیار قدرتمند است. باید گفت که اگر به دنبال یک لپ تاپ همه کاره با قیمت مناسب می گردید که برای انجام کارهای سنگین گرافیکی، پردازشی و بازیهای گرافیکی مناسب باشد Dell XPS جدید گزینه مناسبی برای شما است به طور کلی عملکرد قدرتمند، تجهیز به صفحه نمایش لمسی Multi Touch، مجهز به پورت USB نسخه 3، تجهیز به نخستین وب کم Skype HD در نوت بوک ها و... از نکات مثبت و وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنه آلومینیومی) از نقاط ضعف این لپ تاپ است.این لپ تاپ 2.78 کیلوگرمی در رنگ های مشکی و نقره اي و با قیمت یک میلیون و 570 تا یک میلیون و 600 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
ممنون
گرفتی ما رو عزیزم؟
خب همین لپتاپیه که همه داریم اینجا راجع بهش اینهمه حرف میزنیمه دیگه !
قیمت لپتاپ هم با توجه به نوسانات اخیر نرخ دلار هر روز که خوبه , جدیدا روزی 2 بار هم عوض میشه !
برای گرفتن قیمتش یه سرچ کوچیک تو گوگل انجام بدی به نتیحه میرسی...
در ضمن گارانتی زیگورات هم تا جایی که میدونستم از بقیه گرونتره , اما تقریبا هم قیمت همین خبریه که نقل قول کردی.
برای گرفتن سایر اطلاعات به صورت دقیقتر و منظم به سایت زیر یه سر بزن کمکت میکنه !
موفق باشی , یا علی
سلام
نه باز همونجوره علامته سر جاشه:41:
چجور میتونم بفهمم وایرلسم یا مودمم از چه مارکیه و چه نسخه ای تا درایورشو باز نصب کنم در حالی که من همشونو نصب کردم:41:
سیستمم یک هفته نیست خریدم همش هنگ میکنه نمیدونم چش شده میخوام قید ویندوز اصلی خودشو بزنم....:41:
سلام دوست عزیز.
مودم که نصبه , فکر میکنم مودم رو شناخته چون نگفته مودم رو وصل کن حتی تو یکی از پیغام ها میگفت Restart کن مودم رو.
مشکل از همون پسوورد شماست. فکر میکنم اون یوزرنیم و پسوردی که موقع کانفیگ مودم انتخاب کردی رو اشتباه وارد کردی, البته اگه user و pass ای برای مودمت گذاشته باشی.
اگه خودت مودم رو کانفیگ کردی , یعنی IP و باقی تنظیماتش رو انجام دادی پس میدونی کجا براش رمز تعیین کرده بودی , اگه میتونی رمزش و تغییر بده , البته من خودم همون شرکت برام کانفیگ کرد , نمیتونم ریزتر از این راهنمایی کنم , اگر که مثل من شمام براتون شرکت ADSL کانفیگ کرده ببرین همونجا , فکر میکنم تنظیماتش و ریست میکنن.
در نهایت منم یکم با استفاده از کابل شبکه برای استفاده از اینترنت مشکل داشتم یکم , اگه در توانتون هست از وایرلس استفاده کنی خیلی راحتتره.
ایشالله مشکلتون حل یشه.:20:
گرفتی ما رو عزیزم؟
قیمت لپتاپ هم با توجه به نوسانات اخیر نرخ دلار هر روز که خوبه , جدیدا روزی 2 بار هم عوض میشه !
در ضمن گارانتی زیگورات هم تا جایی که میدونستم از بقیه گرونتره , اما تقریبا هم قیمت همین خبریه که نقل قول کردی.
برای گرفتن سایر اطلاعات به صورت دقیقتر و منظم به سایت زیر یه سر بزن کمکت میکنه !
موفق باشی , یا علی
با توجه به اینکه گزینه ویرایش پست رو نتونستم پیدا کنم تو یه پست جدا لینک و قرار میدم.
arash3400
01-01-2012, 00:41
در خبرها خوندم
ممنون
گرفتی ما رو عزیزم؟
موفق باشی , یا علی
دوستان یعنی این مدل Dell XPS L502 لمسی و تاچ اسکریسنه
ممنون
m.prodigy
01-01-2012, 09:23
سلام
هم مدل معمولی داره هم مدل تاچ اسکرین(فکر کنم این مدل تاچ اسکرین سه بعدی هم باشه)
کانفیک این مدل مثل همون معمولی هاست اما قیمتش بالا تره
من یه مشکلی با این لپتاب دارم.این افیس 2010 از من سریال میخاد تا را بیفته چیکار کنم؟
من یه مشکلی با این لپتاب دارم.این افیس 2010 از من سریال میخاد تا را بیفته چیکار کنم؟
معمولا افیس های نصب شده روی ویندوز اورجینال نسخه استارتر هستن که به درد نمی خورن پاکش کن نسخه کاملشو بریز هیچ مشکلی هم پیش نمی اد
baranlmd
01-01-2012, 16:11
بچه ها شما چجور لپ تاپتون رو پارتیشن بندی کردید تورو خدا راهنمایی کنین.
الان 1 ماه خریدم ولی هنوز همون 1 پارتیشن(c) رو داره:41:
بهترین نحوه پارتیشن بندی چیه؟!:41:
2تا سوالم برام پیش اومده.یکی راجب انتن که از پشت به لپتاب وصل میشه.چطوری فعال میشه انتنش تا یه چیزی نشون بده؟
و اینکه راجب ریفورب بودن دستگاه.والا صفحه های اول رو خوندم سرم درد گرفت نفهمیدم .چطوری میشه فهمید.اینو ساده و مفید توضیح بدید ممنون میشم.
m.prodigy
01-01-2012, 16:31
بچه ها شما چجور لپ تاپتون رو پارتیشن بندی کردید تورو خدا راهنمایی کنین.
الان 1 ماه خریدم ولی هنوز همون 1 پارتیشن(c) رو داره:41:
بهترین نحوه پارتیشن بندی چیه؟!:41:
سلام.اولش بهت توصیه میکنم که یک بک اپ از ویندوز اصلیت بگیری.یا با استفاده از نرم افزار های جانبی(Acronis true image) یک Image بگیری
و بعد هم با نرم افزار Acronis disc director پارتیشن بندیش کن.!
2تا سوالم برام پیش اومده.یکی راجب انتن که از پشت به لپتاب وصل میشه.چطوری فعال میشه انتنش تا یه چیزی نشون بده؟
.
اول سیم انتن تلویزیونت رو وصل کن به تبدیل و تبدیل رو بزن به لپ تاپ.یا اینکه با همون انتنی که همراهشه سیگنالها رو بگیر که البته ضعیفه و بعید میدونم بتونی کاری باهاش بکنی.بعد هم از اموزش زیر استفاده کن:
سلام.اولش بهت توصیه میکنم که یک بک اپ از ویندوز اصلیت بگیری.یا با استفاده از نرم افزار های جانبی(Acronis true image) یک Image بگیری
و بعد هم با نرم افزار Acronis disc director پارتیشن بندیش کن.!
درسته , من برام یه مشکلی پیش اومده بود, همون روزی که لپتاپ و خریدم وقتی رفتم خونه تا ویندوز و درایورهاش رو درست کنم , وقتی روشنش کردم خواستم اسم ویندوز و اسم اکانتم رو عوض کنم که بعد از تغییر ازم خواست Restart کنمش...
ری استارت کردن همانا و پریدن ویندوز اورجینال در همون اول بسم الله همانا !!!!
هیچ کسی هم تو 2 دقیقه اول خرید لپتاپش بک آپ نمیگیره!! خلاصه حتما بک آپ رو بگیر که مثل من تو هچل نیفتی!
حالا کسی میدونه چرا همچین مشکلی پیش اومده؟:13:
m.prodigy
01-01-2012, 20:16
درسته , من برام یه مشکلی پیش اومده بود, همون روزی که لپتاپ و خریدم وقتی رفتم خونه تا ویندوز و درایورهاش رو درست کنم , وقتی روشنش کردم خواستم اسم ویندوز و اسم اکانتم رو عوض کنم که بعد از تغییر ازم خواست Restart کنمش...
ری استارت کردن همانا و پریدن ویندوز اورجینال در همون اول بسم الله همانا !!!!
هیچ کسی هم تو 2 دقیقه اول خرید لپتاپش بک آپ نمیگیره!! خلاصه حتما بک آپ رو بگیر که مثل من تو هچل نیفتی!
حالا کسی میدونه چرا همچین مشکلی پیش اومده؟:13:
نمیدونم که چه مشکلی پیش اومده اما به نظر من همون بهتر که پریده!!بیخودی سنگینه و بعد ار مدت کوتاهی خیلی کند میشه.یه ویندوز معمولی بریزی روش که Active بشه و قابل اپدیت کردن باشه خیلی بهتر از اورجینالشون هست.
baranlmd
02-01-2012, 02:40
اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم:41:
نه به نت وصل میشه
دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنه:41:اول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟:41:
اقای m.prodigy
این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:
1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا:41:
هر چی بدیه سر ما دخترا میاد:41:
اقا مشکل از چیه؟
fokahi110
02-01-2012, 08:51
سلام کاربر عزیزbaranlmd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من 2 هزار بار امدم اینجا گفتم کلا محصولات دل افتضاح شده کسی گوش نکرد اون از 5110 اینم از این خدا رحم کرد من میخوام تو بهمن ماه بخرم اول نظرم رو این مدل بود که خدا رو شکر دوستان کامپیوتریم اگاهم کردن من از این مدل یعنی کلا دل نخرم الانم یه مدل انتخواب کردم سونی سری F224FX/B بهترین لپ تاپ الانم 8 ماهه گوشیمم سونی Xperia Arc واقعا هم موشکه هم عالی هم از کارش راضیم میتونی بری سایت سونی قسمت موبایلش ببینی در مورد لپ تاپ سونی همین عقیده رو دارم که بهترینه تو همه مارکا.یا علی.
m.prodigy
02-01-2012, 11:18
نه به نت وصل میشه
دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنه:41:اول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟:41:
اقای m.prodigy
اقا مشکل از چیه؟
سلام دوست عزیز
چقدر گلایه؟:18:
این طور مشخصه هاردت رو شناسایی نمیکنه!!من تا به حال با این مشکل روبرو نشدم.به نظرم یه کار رو انجام بدی از شر همه مشکلات رها میشی:11:
لپ تاپت رو بده از اول پارتیشن بندی کنن!با استفاده از نرم افزار هایی که بدون نیاز به محیط ویندوز این کارو میکنن.(مثل همین Acronis)البته همه اطلاعاتت می پره پس یه دی وی دی از اطلاعات مهمت رایت کن بعد این کار رو انجام بده.
بعد هم همه DVD درایورهات رو نصب کن.
یه سری مراقبت هایی هم باید از لپ تاپ به عمل بیاد چون کلا لپ تاپ ها حساس هستند.مثلا باید هر حدود 10 روزی یه بار درایو ها رو Dfrag کنی.انتی ویروس Update داشته باشی.و... که بگردی نکات لازم توی سایت هست.
نحوه استفاده کاربر در سلامتی لپ تاپ خیلی مهمه.
در باره نت هم باید شرکتی که ازش خدمات ADSL میگیری کارت رو راه بنداز و مودمت رو وواست ست کنه
سلام کاربر عزیزbaranlmd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من 2 هزار بار امدم اینجا گفتم کلا محصولات دل افتضاح شده کسی گوش نکرد اون از 5110 اینم از این خدا رحم کرد من میخوام تو بهمن ماه بخرم اول نظرم رو این مدل بود که خدا رو شکر دوستان کامپیوتریم اگاهم کردن من از این مدل یعنی کلا دل نخرم الانم یه مدل انتخواب کردم سونی سری F224FX/B بهترین لپ تاپ الانم 8 ماهه گوشیمم سونی Xperia Arc واقعا هم موشکه هم عالی هم از کارش راضیم میتونی بری سایت سونی قسمت موبایلش ببینی در مورد لپ تاپ سونی همین عقیده رو دارم که بهترینه تو همه مارکا.یا علی.
درسته که سونی یه چیز دیگه است و از همه مارکها بهتره اما مقدار زیادی از هزینه پرداختی صرفا به خاطر اسم کمپانی هست.(حدود300 تومن)که پول کمی نیست.
این مدل هم که شما فرمودین مدل خوبیه اما بیشتر از 300 تومن با DELL XPS تفاوت قیمت داره!!کانفیگش هم کمتره.امکانات جانبیش هم کمتره
در ضمن همه لپ تاپ ها مشکل دارن.یه جستجو داخل بخش لپ تاپ بزن.از همه برندها چه سونی چه اچ پی چه ایسوس و.... همه مشکلاتی رو دارن
baranlmd
02-01-2012, 13:22
اخه یکی از دوستام هم این لپتاپو داره ولی عالی داره کارمیکنه ولی شانس من اینجور شده:41:
nima-htm
02-01-2012, 13:23
salam man in laptopo huduan 7 8 mahie daram shadidan ba karte gerafikesh b moshkel barkhordam
2ta kart dare nvidia va intel nemidunam chera ruye nvidia switch nemishe
lotfan komakam konid man 3d max kar mikonam tu render kheili zayife ..game haraam k dg nagid man bahash game bazi nakradam ta hala..masaln pes 2011 va 12 kar nakardan
game anno k strategie ham ziad khub kar nakard grafik in game payine ama....fek mikonam graficam switch mikone ru intel chetori mikonam fagat az nvidia estefade konam??
:24:mamnun
baranlmd
02-01-2012, 13:24
سلام دوست عزیز
چقدر گلایه؟:18:
این طور مشخصه هاردت رو شناسایی نمیکنه!!من تا به حال با این مشکل روبرو نشدم.به نظرم یه کار رو انجام بدی از شر همه مشکلات رها میشی:11:
لپ تاپت رو بده از اول پارتیشن بندی کنن!با استفاده از نرم افزار هایی که بدون نیاز به محیط ویندوز این کارو میکنن.(مثل همین Acronis)البته همه اطلاعاتت می پره پس یه دی وی دی از اطلاعات مهمت رایت کن بعد این کار رو انجام بده.
بعد هم همه DVD درایورهات رو نصب کن.
یه سری مراقبت هایی هم باید از لپ تاپ به عمل بیاد چون کلا لپ تاپ ها حساس هستند.مثلا باید هر حدود 10 روزی یه بار درایو ها رو Dfrag کنی.انتی ویروس Update داشته باشی.و... که بگردی نکات لازم توی سایت هست.
نحوه استفاده کاربر در سلامتی لپ تاپ خیلی مهمه.
در باره نت هم باید شرکتی که ازش خدمات ADSL میگیری کارت رو راه بنداز و مودمت رو وواست ست کنه
میگم اون نرم افزاری که گفتین شاید واسه نسخه 32 بیتی شو من دانلود کردم!؟
راستی چجور میشه از ویندوز اورجینالم یه بک اپ درست بگیرم اخه وقتی dvd میزارم واسه بک اپ ارور میده اخه حجم ویندوز c من 34 'گیگ هستش:41:
m.prodigy
02-01-2012, 15:22
salam man in laptopo huduan 7 8 mahie daram shadidan ba karte gerafikesh b moshkel barkhordam
lotfan komakam konid man 3d max kar mikonam tu render kheili zayife ..game haraam k dg nagid man bahash game bazi nakradam ta hala..masaln pes 2011 va 12 kar nakardan
game anno k strategie ham ziad khub kar nakard grafik in game payine ama....fek mikonam graficam switch mikone ru intel chetori mikonam fagat az nvidia estefade konam??
اولا که دوست عزیر لطفا فارسی بنویسید.
دوما واسه مشکل بازی ها از لینک زیر بخش video اپ دیت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید.من با همین کار PES 2012 رو نصب کردم و به خوبی هم اجرا میشد.
سوما من هم این لپ تاپو دارم و 4 ماهه روزی 13-14 ساعت روشنه و تا به حال مشکلی هم نداشته.
و واسه اینکه برنامه های سنگین با گرافیک قوی تر اجرا بشن روی ایکن بازی کلیک راست کن و مسیر زیر رو برو:
Run with graphics prossesor>change default graphics prossesor>manage 3D setting
سمت راست روی تب Programe setting کلیک کنید و با زدن گزینه ADD برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کرده و سپس از منوی کشویی پایین گرافیک NVIDIA رو انتخاب کن و OK.
بعد بیا روی ایکن برنامه کلیک راست کن و Run with graphics prossesor رو انتخاب کن ببین جلوی NVIDIA نوشته باشه Defualt دیگه درسته. وگرنه تنظیمات رو به درستی اعمال نکردی
میگم اون نرم افزاری که گفتین شاید واسه نسخه 32 بیتی شو من دانلود کردم!؟
راستی چجور میشه از ویندوز اورجینالم یه بک اپ درست بگیرم اخه وقتی dvd میزارم واسه بک اپ ارور میده اخه حجم ویندوز c من 34 'گیگ هستش:41:
ممکنه که واسه 32 بیتی بوده باشه.اما به نظر من هاردت رو نمیشناسه.تاپیک زیر رو دنبال کن واسه بک اپ گرفتن
البته چون روی ویندوزت برنامه نصب کردی بک اپ همراه با سایر نرم افزار هاست و نمی تونی از ویندوزت به تنهایی بک اپ بگیری.به نظر من بیخیال همه چیز(ویندوز و بقیه برنامه ها) شو و یه ویندوز 4000 تومنی(دستکاری نشده) بگیر
نصب کن و خودتو راحت کنن.پارتیشن بندی یادت نره
fokahi110
02-01-2012, 17:19
دوست عزیز نگران نباش nima-htm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما این مطلب رو بخون مشکلت حل میشه انشالا اخرین درایور شرکت Nvidia رو هم برات میزارم مخصوص لپ تاپت دانلود کن نصب کن رو لپ تاپت مشکلت حل میشه 100 درصد>>>>>>>
این لینک مطلب رو خوب بخون دوست من>>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D1123)
اینم لینک اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26Title%3DnVIDIA-GeForce-Desktop-%26-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL)
دوست من فایل 8 رو دانلود کن برای لپ تاپت از بالا بشمار هشتمی رو دانلود کن جدیدترین اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت.به جای نقطه ها بنویس سافت گذر
نه به نت وصل میشه
اقای m.prodigy
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fviewer.php%3Ffile%3Dnvg5o6j4msl6hy72mm.jpg)
اقا مشکل از چیه؟
خانوم baran من از خود دی وی دی ویندوز استفاده کردم برای پارتیشن بندی , مطمئن نیستم ولی فکر میکنم برای پارتیشن بندی ویندوزتونم پاک میشه احتمالا که 2 حالت داره :
اول اینکه بعد از پارتیشن بندی اگه ویندوز پرید Restore میکنی که نمیدونم بازم پارتیشن جدید سرجاش میمونه یا نه.. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه تا مشکل ایشون حل شه
دوم اینکه اگرم پرید همون دی وی دی ویندوزی که داری رو نصب کن , به قول دوستمون هم مثل ویندوز اورجینال سنگین و کند نیست هم اینکه یه بار برای همیشه پارتیشن بندی میشه و خیالت راحت میشه.
در ضمن تو صفحات قبل گفته بودن با سریال ویندوزی که زیر لپ تاپ نوشته شده میتونی ویندوز جدید و به صورت اورجینال اکتیو کنی. اگرم نشد هیچ فرقی نداره , الان خودم 6 ماهه دارم از نسخه غیر اورجینال که با سریال نامبر خود ویندوزی که 5 تومن خریدم استفاده میکتم عین موتور بنز داره کار میکنه :27:
اگر میخواید با خود ویندوز پارتیشن بندی کنی حتما از کسی که قبلا چندبار سون نصب کرده یا پارتیشن بندی کرده کمک بگیر تا مشکلی از طرف خودت پیش نیاد.
در ضمن مشکل اینترنتش چی شد؟ بردین شرکت سرویس دهنده که کانفیگ کنه؟:)
m.prodigy
02-01-2012, 22:35
من از خود دی وی دی ویندوز استفاده کردم برای پارتیشن بندی , مطمئن نیستم ولی فکر میکنم برای پارتیشن بندی ویندوزتونم پاک میشه احتمالا
اگه از خودویندوز استفاده کنه اره ویندوزشم پاک میشه.
البته من نظرم اینه که هارد ایشون شناسایی نخواهد شد که بتونه خودش با ویندوز پارتیشن بندی کنه!!!:18:
و بهتره که با اکرونیس boot این ککارو براش انجام بدن!!!
همونطور که دوستم گفت منم به مشکل برنخوردم باهاش. زیاد بازی نمیکنم باهاش ولی برای تست call of duty black ops رو بازی کردم که کانفیگ بالایی میخواد ولی از بس ردیف نشون میداد بازیش و نشستم تا آخر روزی 4 ساعت مداوم بازی کردم :27::21: البته جایی خوندم این لپتاپ گرافیکش با بازی PES همخونی نداره , نمیدونم رو چه حسابی گفته بود ولی منطقی ترین توضیحی بود که پیدا کردم بعد از سرچ فراوان از ترس اینکه نکنه گرافیکم مشکل داشته باشه.
دوست عزیز نگران نباش nima-htm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما این مطلب رو بخون مشکلت حل میشه انشالا اخرین درایور شرکت Nvidia رو هم برات میزارم مخصوص لپ تاپت دانلود کن نصب کن رو لپ تاپت مشکلت حل میشه 100 درصد>>>>>>>
این لینک مطلب رو خوب بخون دوست من>>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D1123)
اینم لینک اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26Title%3DnVIDIA-GeForce-Desktop-%26-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL)
دوست من فایل 8 رو دانلود کن برای لپ تاپت از بالا بشمار هشتمی رو دانلود کن جدیدترین اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت.به جای نقطه ها بنویس سافت گذر
این آپدیت با آپدیت زیر تفاوت داره؟ چه فرقی میکنه؟ من تاحالا آپدیت نکردم هیچکدوم از درایورام و , باید چیکار کنم؟
واسه مشکل بازی ها از لینک زیر بخش video اپ دیت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید.من با همین کار PES 2012 رو نصب کردم و به خوبی هم اجرا میشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] port%2Fdrivers%2Fus%2Fen%2F19)
اساسا تو این زمینه هیچی نمیدونم:31: , لطفا بهترین راه و بهم معرفی کنید:11:
m.prodigy
02-01-2012, 22:59
اساسا تو این زمینه هیچی نمیدونم:31: , لطفا بهترین راه و بهم معرفی کنید:11:
من با این استدلال که سایت DELL سایت مرجع هست دانلود کردم و به نظرم اپ دیتی که خودش میده معتبر تر از بقیه است.(حجم 156 mb)(ورژن 268.3)
من ویندوزم 64 بیتی بود.توی سایتهای ایرانی که لینک دادن 64 بیتی رو از 32 بیتی جدا کردن.اما توی سایت دل فقط یه لینک بود که منم همون رو دانلود کردم
البته این به این معنی نیست که لینک های دوستون موردی دارن.اما من یه جا دانلود کردم که نصب نشد(ورژن 290.31)
هر کدوم رو که فکر میکنی بهتره دانلود کن.
من با این استدلال که سایت DELL سایت مرجع هست دانلود کردم و به نظرم اپ دیتی که خودش میده معتبر تر از بقیه است.(حجم 156 mb)(ورژن 268.3)
البته این به این معنی نیست که لینک های دوستون موردی دارن.اما من یه جا دانلود کردم که نصب نشد(ورژن 290.31)
هر کدوم رو که فکر میکنی بهتره دانلود کن.
منظور من راحتتر و بی دردسرترین هست مثل لینک مستقیم و دانلود آسون چون تاحالا آپدیت نکردم!
به سایت دل سر زدم برای قسمت گرافیک 5تا آپدیت قرار داده , همه رو باید دانلود کنم؟
بعد از دانلود چیکار کنم؟
الان چک کردم , ورژن گرافیک من (265.94) هست , آپدیت جدیدتری اومده بعد از این ورژن؟ همون 268.3 آخرین ورژنشه؟:13:
m.prodigy
02-01-2012, 23:43
الان چک کردم , ورژن گرافیک من (265.94) هست , آپدیت جدیدتری اومده بعد از این ورژن؟ همون 268.3 آخرین ورژنشه؟:13:
285 و 290 هم اومده اما من ورژنی که گفتم رو نتونستم نصب کنم.:13:
شما میخوای کارت راه بیوفته دیگه.از سایت دل دانلود کن و حالشو ببر.و تنظیماتی هم که گفتم رو انجام بده وتمام
ALI_METALL
03-01-2012, 01:20
آخرین نسخه 290.53 هست.زیر 280 هم با بازی ها مشکل داره.
درایو 263 برای 1سال پیش!!
دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه GeForce 290.53 Driver
حتما این ورژن رو دانلود کنید تا نصب بشه.
نسخه Laptop :
دانلود درایور GeForce 290.53 ویندوز Vista و ۷ نسخه ۶۴ بیت
کینگز دانلود
kings download
fokahi110
03-01-2012, 09:05
سلام دوستان توجه کنن معمولا اپدیتهای کارت گرافیکی که تو سایت سازنده های لپ تاپ هستش قدیمیه اپدیت کارت گرافیکتون رو فقط از سایتهای به روز لحظه ای یا با فیلتر شکن از سایت Nvidia یا Ati بسته به نوع و مدل کارت گرافیکتون بگیرید این اپدیتی که من گذاشتم اخرین اپدیت شرکت Nvidia برای هم کامپیوترها هم لپ تاپهاست.شما میتونید به سایت سافتگذر دات کام برید و قسمت درایور جدیدترین اپدیت کارت گرافیکتون رو بسته به نوع مدل و شرکت سازنده دانلود کنید بنده خودم کامپیوتر رومیزی دارم و تصمیم دارم اگه خدا قسمت کنه بهمن ماه یه لپ تاپ Sony Vayo F224FX/B بخرم که 1800 درمیاد ولی مطمئنه.حالا هر سوالی بود بنده در خدمتم 2 سال مغازه داشتم کامپیوتر فروشی و لپ تاپ فروشی تو موبایلم واردم.یا علی.:20::11:
سلام دوستان توجه کنن معمولا اپدیتهای کارت گرافیکی که تو سایت سازنده های لپ تاپ هستش قدیمیه اپدیت کارت گرافیکتون رو فقط از سایتهای به روز لحظه ای یا با فیلتر شکن از سایت Nvidia یا Ati بسته به نوع و مدل کارت گرافیکتون بگیرید این اپدیتی که من گذاشتم اخرین اپدیت شرکت Nvidia برای هم کامپیوترها هم لپ تاپهاست.شما میتونید به سایت سافتگذر دات کام برید و قسمت درایور جدیدترین اپدیت کارت گرافیکتون رو بسته به نوع مدل و شرکت سازنده دانلود کنید بنده خودم کامپیوتر رومیزی دارم و تصمیم دارم اگه خدا قسمت کنه بهمن ماه یه لپ تاپ Sony Vayo F224FX/B بخرم که 1800 درمیاد ولی مطمئنه.حالا هر سوالی بود بنده در خدمتم 2 سال مغازه داشتم کامپیوتر فروشی و لپ تاپ فروشی تو موبایلم واردم.یا علی.:20::11:
داداشی دمت بابت اطلاعات واقعا گرم :11: این سونی شما دیگه کشت ما رو :31: مشتریها رو نپرون داداش:27:
یه سوال : من دیشب درایور 268.3 رو دانلود کردم , هنوز نصب نکردم , بهتره نصبش کنم بعد اون درایور جدید و دانلود و نصب کنم , یا کلا فقط همون 290 رو دانلود و نصب کنم؟ :9:
m.prodigy
03-01-2012, 21:56
یه سوال : من دیشب درایور 268.3 رو دانلود کردم , هنوز نصب نکردم , بهتره نصبش کنم بعد اون درایور جدید و دانلود و نصب کنم , یا کلا فقط همون 290 رو دانلود و نصب کنم؟ :9:
فعلا همینو نصب کن.بعدا وقتی اون رو هم دانلود کردی قبلی رو پاک میکنی و جدیدی رو نصب میکنی.مشکلی پیش نمیاد.
من برام 2تا سوال پیش اومده.من وقتی لپتابم رو خریدم فروشنده از تو خود لپتابم فایل driver رو از تو درایو ویندوز برام تو دسکتاپ کپی کرد و گفت اینا درایوراته ومن اونارو رو سی دی رایت کردم.حالا اگه زمونی ویندوزم مشکل پیدا کرد این درایورا که رایت کردم کامله؟یعنی نیازی به دانلودی چیزی نیست؟
سوال بعدیم راجب اینه که من بک اپم رو تو یکی از درایو ها ریختم چون هارد اکسترنال ندارم.اگه زمونی ویندوزم خرابی چیزی شد از اون بک اپه میشه استفاده کرد.ممنون میشم کمکم کنید.
من برام 2تا سوال پیش اومده.من وقتی لپتابم رو خریدم فروشنده از تو خود لپتابم فایل dell drivers رو برام تو دسکتاپ کپی کرد و گفت اینا درایوراته ومن اونارو رو سی دی رایت کردم.حالا اگه زمونی ویندوزم مشکل پیدا کرد این درایورا که رایت کردم کامله؟یعنی نیازی به دانلودی چیزی نیست؟
سوال بعدیم راجب اینه که من بک اپم رو تو یکی از درایو ها ریختم چون هارد اکسترنال ندارم.اگه زمونی ویندوزم خرابی چیزی شد از اون بک اپه میشه استفاده کرد.ممنون میشم کمکم کنید.
ما که محتوی CDرو ندیدیم بدونیم کامل هست یا نه !!!!
میشه از سایت دل تمامی درایور ها رو راحت دانلود کرد.
اگر منظورتون از بکاپ ، ریکاوری هست که در یکی از درایو های قرار دادین ، مشکلی نیست و میشه راحت استفاده کرد
ولی بهتر هست همیشه ریکاوری روی DVD باشه
ممنون biostar این زیر رو یه نگا بنداز
یه سر به سایت دل زدم و درایور برای گرافیکم تو قسمت videos 2تا فایل یکی برای 525 و یکی دیگه برای 540 بود و همین 540 رو که مال گرافیکمه باز کردم اینو دیدم nVidia N12E-GE-B(LP)-GT 550M.دانلودش کنم؟ویندوزم 64 هستش.ایا درایورش اتومات اپدیت شده یا باید خودم دانلودش کنم نصبش کنم؟
ممنون biostar این زیر رو یه نگا بنداز
یه سر به سایت دل زدم و درایور برای گرافیکم تو قسمت videos 2تا فایل یکی برای 525 و یکی دیگه برای 540 بود و همین 540 رو که مال گرافیکمه باز کردم اینو دیدم nVidia N12E-GE-B(LP)-GT 550M.دانلودش کنم؟ویندوزم 64 هستش.ایا درایورش اتومات اپدیت شده یا باید خودم دانلودش کنم نصبش کنم؟
دوست من آپدیت درایور ویدئو سایت دل قدیمیه , من جدیدترین درایوری که ازش دیدم برای 6 ماه پیش بود!! و با ورژن 268 که الان تا 290 هم بیرون اومده.
برو چند صفحه قبل جاهایی که دوستان معرفی کردن و از اونجا دانلود کن.
نه خودش آپدیت نمیشه , وقتی دانلود کردی باید نصبش کنی.:11:
دوست عزیز ***** تو هرچی سونی که کفیت LCD به 502 نمی رسه فقط پول مارک می گیره
یه مقدار دوستان اطلاعات computer بالا ببرن نمی گن 502 یا دل بده ! برن یاد بگیرن اول بعد نظر بدن
دوست من آپدیت درایور ویدئو سایت دل قدیمیه , من جدیدترین درایوری که ازش دیدم برای 6 ماه پیش بود!! و با ورژن 268 که الان تا 290 هم بیرون اومده.
برو چند صفحه قبل جاهایی که دوستان معرفی کردن و از اونجا دانلود کن.
نه خودش آپدیت نمیشه , وقتی دانلود کردی باید نصبش کنی.:11:
لینکشو بی زحمت میخاستم!ممنون
ALI_METALL
05-01-2012, 01:13
لینکشو بی زحمت میخاستم!ممنون
link مستقیم dl:
nima-htm
05-01-2012, 12:56
salam man sharmande laptopo restore kardam natunetsam farsi benvisam..
dustan tu urmia nemayndegie zigurat tatil shode shahsan raftam tehran..moshkelamo hal karadan..
ye soal dige ham daram ruye kartone laptop eshare shode ram 4g..bara xps l502 vali laptop khodesh 6g mide?/???inam nokteye jalebie.....va tv kart hame mesle inke daran chera bara man nadasht khob ba garantie zigorat???
dar zemn pes ro ham setting in bazi ham add konid tu setting nvidia va halesho bebarid:20:
nima-htm
05-01-2012, 13:07
fk mikonam ta hadi mosheklam hal shode mersi
mersi az hameye dustaaan:10:
ali metall ممنون ازت:11:.فایلو دانلود کردم اینو چجوری نصب کنم؟فایله رار هستش.سوالام مبتدی هستش ولی کم کم را میفتیم:31:
یه مشکلی دارم موندم راه حلش چیه!من زیاد با لپتابم کار میکنم و چون صفحه اش براقه نور بازتابش منو اذیت میکنه مجبور میشم از پی سی استفاده کنم.یه روکش مات برای صفحه نمایش یا چیزی شبیه این هست که رو صفحه بچسبونم؟یه سوالم برام از اول پیش اومده که وقتی لپتاب به برق شهری وصله بدنه اش جریان داره.مال عزیزان اینطوریه؟راه حل برای این هست یا نه؟البته اگه کاریش هم نشه کرد برام مهم نیست.ممنون
سلام ...دوستان عزیز.... من بین این دو مدل نمیدونم کدوم و انتخاب کنم واقعا گیج شدم..لطفا کمکم کنید:
HP Pavilion DV6-6190 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1600000 تومان
Dell XPS L502-K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
1550000 تومان
Ario Varjavand
06-01-2012, 14:51
درود.....
آقا من نمیدونم لپ تاپم چه مرگشه؟؟؟؟بازم درست نشد....بازم سره هر بازی هنگ میکنه....
قبلا کهMafi2-battlefield-black ops....
حالا هم که MW3-Need for Speed The Run!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان چه پیشنهادی میدن؟؟؟؟؟
بردم پایتخت میگن باید چیپ گرافیکش عوض شه قیمتش هم 180,000 تومان!!!:41:
بقروشمش؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه خسته شدم همه آپدیتاش رو هم دانلود کردم.......
ممنون میشم که با نظر دوستانم رو بدونم......
:40:
سلام ...دوستان عزیز.... من بین این دو مدل نمیدونم کدوم و انتخاب کنم واقعا گیج شدم..لطفا کمکم کنید:
HP Pavilion DV6-6190 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
1600000 تومان
Dell XPS L502-K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
1550000 تومان
fokahi110
07-01-2012, 09:28
سلام دوست عزیز جانم چه کمکی ازم بر میاد ؟؟؟Zr1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد شما دوست عزیز pelika ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خرید دل به هیچ وجه توصیه نمیشه من خودم در حال خریدلپ تاپم از 1000 نفر پرسیدم میگن دل اشغاله چه 5110 چه 502 شما HP بگیری سگش شرف داره به دل من 1000 بار اومدم گفتم دل گرافیک اب میکنه در گرمای بالا هیچ کی گوش نداد.دل بگیری 1 ماهه مثل اینکه پولتو دور انداختی.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و شما جناب Ario Varjavand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد دل و مدل لپ تاپ شما این لپ تاپ معروف به گرافیک اب کردنه شما اگه 100 بار دیگه اون قطعتو عوض کنی بازم افتابه خرجه لحیمه بهتر که بفروشیش.
من خودم میخوام Sony Vayo F224FX/B بخرم قیمتش 1800 ولی خدایی عایه به دوستان هم پیشنهاد میدم
هر کی سوالی داشت در خدمتم.:20::11:
fokahi110
07-01-2012, 19:44
سلام من متن بلندی تایپ کردم برای شما که منتظر جوابین متاسفانه مدیر سایت نمیدونم چرا قرار نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
به هر حال جانم چه کمکی از من ساختس؟؟؟؟
ذر مورد دل هم باید بگم محصولاتش افتضاح شده الان چند ساله
دوست عزیز 6190 100 برابر ارزشش از 502 بالاتره.قطعا 6190 بردار عالیه.
1600000 تومان
1550000 تومان
مسلما 6190 گرافیک بهتر و سی پی یو قویتر:27:
1600000 تومان
1550000 تومان
سلام دوست من , از چند لحاظ میشه بررسیش کرد
اول اینکه به نظر میرسه مدل پردازنده اچ پی مورد نظر شما کمی بالاتر از این مدل دل هست
دوما کارت گرافیک اچ پی ATI هست که تو این زمینه همه اشاره دارن به اینکه GeForce خیلی سرتر از ATI هست میتونی از افراد اهل فن مورد اطمینانت بپرسی
مورد سوم اینه که باتری 9 سلولی دل قدرت بیشتری داره و جدیدا اکثر لپتاپ های قوی از این باتری استفاده میکنن و باید دقت کنی که با یه CPU core i7 و Ram 8 و گراف 2 احتمالا یه باتری 9 خیلی به دردت میخوره
اگه دانشجویی و برای پروژه و ویدئو پروژکشن خیلی از لپتاپت استفاده میکنی باید بدونی که پورت VGA نداره و باید براش یه تبدیل بگیری که قیمتش 40 تومن بود وقتی گرفتم , پس به این دلیل اگه استفاده داری ازش رو تفاوت قیمتش خیلی حساب باز نکن.
فکر میکنم باز هم Dell xps L502 سرتر از اون باشه:11:
سلام دوست من , از چند لحاظ میشه بررسیش کرد
اول اینکه به نظر میرسه مدل پردازنده اچ پی مورد نظر شما کمی بالاتر از این مدل دل هست
دوما کارت گرافیک اچ پی ATI هست که تو این زمینه همه اشاره دارن به اینکه GeForce خیلی سرتر از ATI هست میتونی از افراد اهل فن مورد اطمینانت بپرسی
مورد سوم اینه که باتری 9 سلولی دل قدرت بیشتری داره و جدیدا اکثر لپتاپ های قوی از این باتری استفاده میکنن و باید دقت کنی که با یه CPU core i7 و Ram 8 و گراف 2 احتمالا یه باتری 9 خیلی به دردت میخوره
اگه دانشجویی و برای پروژه و ویدئو پروژکشن خیلی از لپتاپت استفاده میکنی باید بدونی که پورت VGA نداره و باید براش یه تبدیل بگیری که قیمتش 40 تومن بود وقتی گرفتم , پس به این دلیل اگه استفاده داری ازش رو تفاوت قیمتش خیلی حساب باز نکن.
فکر میکنم باز هم Dell xps L502 سرتر از اون باشه:11:
در مورد پردازنده 2670 قویتر از 2630 هست و این قدرت محسوسه
در مورد گرافیک کلی گویی نمیشه کرد و باید مدل به مدل بررسی کرد ،چیپستهای ati تو بازی بهتر عمل میکنن و انویدیا تو نرم افزار(+ بازی هایی که براساس چیپ انویدیا طراحی شده)چیپ های ati مصرف انرژی کمتری دارن و گرمای کمتری تولید میکنن و خنک ترن. در مورد 540 و 6770 بطور محسوس 6770 قدرتمند تره و یه سروگردن بالاتر از 540 کلاس دو(متوسط) و تو بازی هم قابل مشاهده
در مورد باتری هم رم و گرافیک تاثیری مستقیم ندارن(رم بیشتر مصرف کمتر) و cpu نقش پررنگی داره که i7 هم مصرف بالا (45 وات )(نسبت به i5(35 وات)) هر دو cpu از لحاظ مصرف برابر
در کل از لحاظ کیفیت و طراحی hp از dell بهتره
سلام دوست عزیز جانم چه کمکی ازم بر میاد ؟؟؟Zr1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد شما دوست عزیز pelika ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خرید دل به هیچ وجه توصیه نمیشه من خودم در حال خریدلپ تاپم از 1000 نفر پرسیدم میگن دل اشغاله چه 5110 چه 502 شما HP بگیری سگش شرف داره به دل من 1000 بار اومدم گفتم دل گرافیک اب میکنه در گرمای بالا هیچ کی گوش نداد.دل بگیری 1 ماهه مثل اینکه پولتو دور انداختی.
و شما جناب Ario Varjavand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد دل و مدل لپ تاپ شما این لپ تاپ معروف به گرافیک اب کردنه شما اگه 100 بار دیگه اون قطعتو عوض کنی بازم افتابه خرجه لحیمه بهتر که بفروشیش.
من خودم میخوام Sony Vayo F224FX/B بخرم قیمتش 1800 ولی خدایی عایه به دوستان هم پیشنهاد میدم
هر کی سوالی داشت در خدمتم.:20::11:
چقدر خوبه که واسه حرفامون دلیل بیاریم
چقدر بهتره که یکم عفت کلام داشته باشیم:20:
ادب مرد به ز دولت اوست دوست من.
ببین عزیزم , کسی دستت و نگرفته به زور بیارتت تو این تاپیک که انگار با خود آقای دل پدرکشتگی داری و کم مونده محصولاتش و ببندی فحش خواهر و مادر !!!
من که الان تقریبا 6 ماهه که دارمش و جیکشم در نیومده و حتی به جز شخص شما نشنیدم که کسی که این لپتاپ و داشته باشه گرافیک آب کرده باشه چه برسه به اینکه معروف باشه
اگر مقداری از مسائل آماری سر در بیارید , متوجه این امر میشین که همیشه درصدی از یک تولید انبوه ممکنه دچار مشکل بشه و قطعا هیچ وقت هیچ چیزی بی نقص نبوده.
ما هم اینجا سعیمون بر اینه که به دیگران کمک کنیم یا راهنمایی, اگه از دستمون بر بیاد , نه تخریب مدلهای دیگه:20: شما هم میتونی فعالیت سازنده ای رو تو تاپیک همین مدل داشته باشی عزیز:20:
حالا اگه اینقدر مشتاقید یه بررسی کلی میتونیم داشته باشیم این مدل رو :
Sony VAIO F224FX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی: وزن 3.2 کیلوگرم
INTEL Core i7 - 2630QM / 2.9 GHz / CACHE: 6.0 MB:پردازنده
6 GB DDR3 :حافظه
640+ GB SATA2 :هارد دیسک
GeForce GT540 - 1GB :کارت گرافیک
16.4" - Bright LED ( Full HD ) :صفحه نمایش
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - USB3 - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
1850000 تومان
1550000 تومان
الان چیزی هم مونده که من بگم؟
پردازنده یکسان
حافظه ی دل که بیشتره
گرافیکم که همینطور
هارد دیسک هم همینطور
صفحه ی نمایش سونی قویتره , امکانات هم برابره , در ضمن xps هم بلوتوث نسخه 3 داره و همینطور پورت eSATA
و البته برتری قیمتی هم داره:5:
بازم حرفی میمونه؟
امیدوارم از این به بعد اگه چیزی میگی بنا بر دلیل و مستدل باشه تا بتونیم ازتون استفاده ی مفید داشته باشیم:10:
همگی پایدار و پیروز باشید:11:
پست شماره 728 و 729 رو یه نگاه بنداز fokahi110 مال صفحه قبله.
گه گاهی شده که وقتی صفحه لپتابو میبندم لبتاب اوتومات میره اسلیپ مود ولی بعد که میام صفحه رو باز کنم میبینم لبتابم خاموش شده!نه اینکه تنظیم کرده باشم مثلا رو 5 دقیقه ای شات دان شه.بعد که لبتابو دوباره روشن میکنم صفحه بوت که مینویسه start windows normaly که بالای اونم نوشته که ویندوز به طور صحیح شات دان نشده مشکل از چیه؟برای کسی همچین چیزی پیش اومده؟
mehrdadsharifi
09-01-2012, 00:26
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
سلام مغازه دار هم اجهزه مده همه ای کاررو انجام بدی !!!!
گه گاهی شده که وقتی صفحه لپتابو میبندم لبتاب اوتومات میره اسلیپ مود ولی بعد که میام صفحه رو باز کنم میبینم لبتابم خاموش شده!نه اینکه تنظیم کرده باشم مثلا رو 5 دقیقه ای شات دان شه.بعد که لبتابو دوباره روشن میکنم صفحه بوت که مینویسه start windows normaly که بالای اونم نوشته که ویندوز به طور صحیح شات دان نشده مشکل از چیه؟برای کسی همچین چیزی پیش اومده؟
سلام , برای من همچنین شرایطی پیش نیومده تاحالا , وقتی میبندمش اسلیپ میشه , اگرهم یه مدت خیلی طولانی بمونه ؛ هایبرنیت میشه که بعد از روشن کردن به همون حالت قبل از بستن برمیگرده مشکل شما رو نداشتم تاحالا...:41:
saeed386
12-01-2012, 13:30
کلید insert را چطور باید فعال کرد؟
کار نمی کنه!
ALI_METALL
14-01-2012, 16:01
ali metall ممنون ازت:11:.فایلو دانلود کردم اینو چجوری نصب کنم؟فایله رار هستش.سوالام مبتدی هستش ولی کم کم را میفتیم:31:
برای باز کردن فایل ها از برنامه winrar استفاده کنید
saeed386
15-01-2012, 13:14
کلید insert را چطور باید فعال کرد؟
کار نمی کنه!
لطفا راهنمایی فرمایید!
من اپدیت گرافیکمو دانلود کردم ولی تو مرحله سوم نصب failed میشه.اشکال از چیه؟راست میگن که ویندوز اورجینال به این برنامه هایی که دانلود میکنیم نمیخوره.؟من شاید ویندوز اصلیمو پاک کنم
M.Amorous
15-01-2012, 20:00
من اپدیت گرافیکمو دانلود کردم ولی تو مرحله سوم نصب failed میشه.اشکال از چیه؟راست میگن که ویندوز اورجینال به این برنامه هایی که دانلود میکنیم نمیخوره.؟من شاید ویندوز اصلیمو پاک کنم
شاید مال کارت گرافیک خودت نبوده. شایدم نسخه 32 بیتی رو دانلود کردی :21:
سعی کن ویندوزتو نگه داری چون واقعا حیفه !
من سر اینکه ویندوزمو پاک کنم یا نکنم موندم.دوستم که سر از کامپیوتر در میاره میگه چون برنامه هایی که ما دانلود میکنیم کرک شده هست و اورجینال نیست سازگاری نداره.برای مثال یاهو مسنجرم وب کم نمیشناسه یا ریدکال نصب نمیشه یا فلش پلیرو که نصب میکنم اکسپلورر باز نمیشه.کسی میتونه یه توضیحی بده.ممنون
من سر اینکه ویندوزمو پاک کنم یا نکنم موندم.دوستم که سر از کامپیوتر در میاره میگه چون برنامه هایی که ما دانلود میکنیم کرک شده هست و اورجینال نیست سازگاری نداره.برای مثال یاهو مسنجرم وب کم نمیشناسه یا ریدکال نصب نمیشه یا فلش پلیرو که نصب میکنم اکسپلورر باز نمیشه.کسی میتونه یه توضیحی بده.ممنون
هیچ ربطی نداره ویندوزی که روی این لپ تاپ هست برای کارهای معمولی کافی هست و برنامه های کرک شده هم کار میکنه روش
وبکم من هم یاهو کار نمیکرد یه بار درایورش رو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه ولی فلش پلیر نمیدونم چرا قاطی میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.