مشاهده نسخه کامل
: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502
blackninja
02-01-2013, 13:22
بایوس ورژن جدید اومده. از سایت دل دانلود کنید.
blackninja
05-01-2013, 03:12
این بایوس ورژن A12 هم باعث نشد لپ تاپ موقع اجرای گیم هنگ نکنه ولی بایوسی که دوست عزیز nima.dn2 معرفی کرده رو دانلود کردم و تا الان توی بازی ای گیر نکرده یا مشکل خاصی برای لپ تاپ بوجود نیومده دوستان دیگه هم امتحان کنن و اگه میتونن اینجا نتیجه شو بگن.
hamed_aa
13-01-2013, 03:03
دوستان من بالاخره و بعد از تست تمامی بایوس ها و ... مشکل کارت گرافیک رو تونستم حل کنم
حل مشکل فریز شدن در بازی :
آخرین بایوس رو از سایت دل بگیرید (A12) و بعد از نصب ، برنامه MSI AFTER BURNER رو نصب کنید
روی پروفایل 1 اعدادی رو که میگم اعمال کنید :
CORE CLOCK : 652
MEMORY CLOCK : 849
پروفایل 1 رو سیو و لاک کنید و APPLY
نیاز به هیچ دستکاری دیگه نیست!تمام:n19:
حالا بشینید صبح تا شب بازی کنید :n25:
تست کند و نتیجه رو اعمال کنید
با این کار در حقیقت کارت رو اندر کلاک میکنید.حالا با توجه به معماری کارت یا لپ تاپ ، کلاک اصلی روی لپ تاپ جوابگو نیست و باید پایین بیاد، حتما به اعدادی که گفتم باید تغییر بدید.حتی 1 دونه هم اینور اونور مخصوصا بیشتر نباشه!
خیلی کلی گفتم ، اگه نیاز باشه براش تاپیک میزنم
ضمنا هم با باتری تست شد و هم با برق!
hamed_aa
21-01-2013, 02:29
کسی تست نکرده هتوز؟
solidadeva
21-01-2013, 20:18
برای هرگونه ایراد در لپتاپ 502 dell مشکل نرم افزاری و آخرین درایور ها و آخرین نرم افزارها برای لپتاپ و نصب ویندوز بر روی سیستم dvd اورجینال درایور ها برای فروش و دانلود ( مطمئنم این dvd رو ندارین ) افزایش سرعت سیستم و غیره ... با این ایمیل تماس بگیرید ... در ضمن ابتدا مشکلتنو در اینجا بنویسید سپس لینک این صفحرو برام ارسال کنید بسرعت جواب داده میشه ... بنده یکسال هست این لپتاپ رو دارم تمام سوراخ سمبه هاشو درآوردم خوشحال میشم کمکتون کنم : solidadeva@yahoo.com:n19:
sorena6680
28-01-2013, 19:22
سرانجام پس از چندی جستجو و آزمون سیم کارت ایرانسل و رایتل، دلیل کار نکردن سیم کارت رو فهمیدم؛
پاسخ ساده است؛ سخت افزارش درسیستم قرار داده نشده
اگر این دوستان دقت کنن می بینن گزینه ای با نام Mobile Broadband در سیستم اون ها نیست چون سخت افزارش در سیستمشون قرار نگرفته
برای اینکه مطمئنشید، Service Tag رو که زیر لپ تاپتون هست، یادداشت ودر این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بخشی که ازتون خواسته وارد کرده و بر روی submit کلیک کنید. سپس، می بینید که مدل سیستمتون نمایش داده میشه. اکنون، به پایین صفحه نگاه کرده رو روی گزینه ی system Configuration کلیک کنید و شکیبا باشید تا بارگذاری شه. سپس، روی دکمه ی کشویی کنار Components کلیک کنید تا بخش های سیستمونو نشون بده. اکنون، اگر شما گزینه ای به نام Integrated Mobile Broadband رو ندیدید این یعنی، سخت افزارش در سیستمون نیست پس بی خود تلاش نکنید!
Esmaeil_es
30-01-2013, 21:02
مشکل فن با تمامی راه حل هایی که گفتید حل نشد.
فن من دو تا مشکل داره:
گاهی اوقات با سرعت بسیار زیادی شروع به چرخیدن کرده و صدای زیادی تولید میکنه.
اما مشکل مهمتر اینه که گاهی اوقات بدون این که کار سنگینی انجام بشه فن شروع به کار میکنه بعد از 2 تا 3 ثانیه صداش قطع میشه دوباره مجددا شروع به کار مجددا خاموش و این سیکل تکرار میشه. بد جوری رو اعصابه
راه حلی به ویژه برا مشکل دوم سراغ دارید؟
solidadeva
02-02-2013, 01:42
مشکل فن با تمامی راه حل هایی که گفتید حل نشد.
فن من دو تا مشکل داره:
گاهی اوقات با سرعت بسیار زیادی شروع به چرخیدن کرده و صدای زیادی تولید میکنه.
اما مشکل مهمتر اینه که گاهی اوقات بدون این که کار سنگینی انجام بشه فن شروع به کار میکنه بعد از 2 تا 3 ثانیه صداش قطع میشه دوباره مجددا شروع به کار مجددا خاموش و این سیکل تکرار میشه. بد جوری رو اعصابه
راه حلی به ویژه برا مشکل دوم سراغ دارید؟
با سلام دوست عزیز ... این مسئله خرابی فن نیست لپتاپ شما حتی زمانی که باهاش کار سنگینی هم انجام نمیدید در حال پردازش هست . سرویس ها در پیش زمینه در حال اجرا هستند ... مثل آپدیت ها برای برنامه ها و ویندوز یا عملیاتی که آنتی ویروس در حال چک کردن فایلهاست ...
بله راه حل هایی هست که باعث انجام کارهایی میشه : 1. آپدیت بایوس
2 . کنسل کردن برنامه ها که در بک گراند کار میکنند ... که هم سرعت استارتاپ سیستم بصورت باور نکردنی افزایش پیدا میکنه و سرویسها در زمینه اجرا نمیشوند و هم cpu بیخودی زور نمیزنه که فن کار کنه ... در ضمن آخرین کارت گرافیکی روو هم از nvidia بگیرین چون در بعضی مواقع اون هم باعث فعالیت فن میشه ... حالا راه حلی که باعث میشه سرعت سیستم زیاد بشه و سرویسها بسته بشن :
دکمه ویندوز+R را بزنید پنجره RUN باز خواهد شد عبارت : msconfig را تایپ کرده وارد آن شوید در تب general گزینه دوم را بزنید APPLY و سپس OK را بزنید سیستم ریستارت خواهد شد ... مطمئن شوید که عملیات دیگری انجام نمیدهید و بایوس را هم آپدیت کنید کارت گرافیکی هم فراموش نشه ... نتیجه رو اطلاع بدید ... اگه نشد بریم دنبال راه دیگه ای . امیدوارم حل شه.
سلام به بروبکس گل
من از ویندوز 8 استفاده میکم،ولی media center نداره، اگه بخوام از TV استفاده کنم،باید media center داشته باشم یا نرم افزاری هست که جایگزین اون باشه ؟؟
solidadeva
10-02-2013, 12:27
سلام به بروبکس گل
من از ویندوز 8 استفاده میکم،ولی media center نداره، اگه بخوام از TV استفاده کنم،باید media center داشته باشم یا نرم افزاری هست که جایگزین اون باشه ؟؟
باید گزینه ی windows 8 with media center رو در هنگام نصب ویندوز انتخاب میکردی برای سازگاری تیونرت با نرم افزار فقط مدیا سنتر جواب میده
parsicola
12-02-2013, 16:58
ماشا... 101 صفحه متن و راهنمائی . دست همه درد نکنه اگه همه لپ تاپا اینجور همکاری و همدلی داشتن گارانتی ها خلوت تر میشد.
یه مشکل بزرگ دارم و خواستم ببینم تو این 101 صفحه درموردش صحبت شده که بگردم (یا ابوالفضل..) یا اولین باره
هارد دیسک لپ تاپ برادرم ارور داد و دیگه ویندوزش بالا نیومد که نیومد.
تو فروم های خارجی گشتیم و ارور کد رو گشتیم ظاهرا مشکل سخت افزاری بود و باید هارد دیسکش عوض میشد! نمیدونم چقدر صحت داشت!
چون کلی عکس و فیلم خانوادگی رو درایو E داشتیم و به گارانتی هم هیچ اعتمادی نیست تصمیم گرفتیم ویندوزشو از نو نصب کنیم اما به جای رRESTORE کردن (برادر ما خبر نداشت ویندوزش اورجیناله و روی یه درایو مخفی هارد بکاپش موجوده!) زارچ ... درایو بکاپ ویندوز رو فورمت کردیم ! همون درایو 20 گیگابایتی رو میگم. حالا ویندوز اورجینال پریده ، ویندوز قبلی هم که کلا بالا نمیومد . تازه فهمیده بودیم که درایو 20 گیگی واسه ویندوز نبوده و برداشتیم درایو C ویندوز رو فرمت کردیم تا ویندوز جدید نصب کنیم!! کم مونده بود خودمون رو هم فرمت کنیم. :n24: جالب اینکه ویندوز هم روش نصب نمیشه و 3 مدل ویندوز 7 و 8 نصب میکنیم اما وسطش ارور میده و خیلی هم کند نصب میشه و مشخصه که هاردش احتمالا ایراد داره. حدود 2 ساعت لفت میده
هارددیسکش هم که دسترسی بهش وجود نداره و ظاهرا باید بدنه باز بشه ! خواستم از خشاب مخصوص هارد دیسک لپ تاپ که اونو تبدیل به یه فلش USB میکنه استفاده کنم و فایلها و عکس هارو از رو هارد برداریم اما نمیدونم هاردشو چجوری دربیارم که گارانتی هم باطل نشه.
حالا چه خاکی تو سرمون بریزیم و دیگه کجامونو فرمت کنیم؟ :n26::n13: :n24:
آخه اینهمه سوتی ؟! ... اینهمه ناشی بازی؟!! پت و مت برن جلو لنگ بندازن.
parsicola
12-02-2013, 18:16
با سلام و خسته نباشید ,دوستان معذرت از اینکه اینجا سوالمو مطرح میکنم,اما واقعا ضروریه و شاید برای شما هم که L502دارید گفتم به وجود اومده باشه:
کمک کمک
دوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون از لطفتون:40:
ظاهرا این مشکلو قبلا بقیه هم تجربه کردند ولی جوابی نداشته ! :n28:
عرض کنم دوست من ظاهرا هارد لپ تاپتون مثل من مشکل سخت افزاری پیدا کرده و راهی نداره! اگه به جائی رسیدی مارو هم بیخبر نذار
amir-2012
12-02-2013, 23:34
با سلام خدمت دوستان
میدونم اینجا تاپیک L502 ولی گفتم شاید برای شما هم مشکلی که برای من پیش اومده اتفاق افتاده باشه..
من دو سال پیش لپ تاب xps l501 dell رو که ویندوز اورجینالم داشت خریدم.تا اینکه بعد دو سال (همین تابستونی که گذشت) هارد لپتابم سوخت و مجبور شدم هاردشو عوض کنم .بعد عوض کردن هارد ,وقتی که ریکاوریش کردم متوجه شدم که ویندوز آپدیتش کار نمیکنه و موقع زدن آپدیت پیغام زیرو میده:
نوع اخطارشم از نوع informationWindows Update can not Currently check for updates,because service is not running.you may need to restart your computer
OK
نوع اخطارشم از نوع information
حالا نمیدونم باید چه "سرویسی "رو فعال کنم تا ویندوز آپدیتم فعال بشه.از دوستان اگه کسی میدونه بگه ممنونش میشم.
مسآله دیگه اینکه microsoft . net framwork 4 و visual studio 2010 هم احتمالا به خاطر فعال نبودن همون سرویس یا سرویس دیگه ای نصب نمیشه.درحالی که قبل خرابی هارد نصب میشد.
هاردمم الان وسترن بلو هستش.حالا موندم چیکا کنم.کارم خیلی ضروریه و نیازمند اینه که مشکلم زود حل بشه.
واسه همین از دوستان و متخصصان تو این زمینه درخواست کمک دارم تا مشکلم حل بشه.
مرسی:n01:
parsicola
15-02-2013, 00:43
با سلام خدمت دوستان میدونم اینجا تاپیک L502 ولی گفتم شاید برای شما هم مشکلی که برای من پیش اومده اتفاق افتاده باشه.. من دو سال پیش لپ تاب xps l501 dell رو که ویندوز اورجینالم داشت خریدم.تا اینکه بعد دو سال (همین تابستونی که گذشت) هارد لپتابم سوخت و مجبور شدم هاردشو عوض کنم .بعد عوض کردن هارد ,وقتی که ریکاوریش کردم متوجه شدم که ویندوز آپدیتش کار نمیکنه و موقع زدن آپدیت پیغام زیرو میده: نوع اخطارشم از نوع informationWindows Update can not Currently check for updates,because service is not running.you may need to restart your computer OK نوع اخطارشم از نوع information حالا نمیدونم باید چه "سرویسی "رو فعال کنم تا ویندوز آپدیتم فعال بشه.از دوستان اگه کسی میدونه بگه ممنونش میشم. مسآله دیگه اینکه microsoft . net framwork 4 و visual studio 2010 هم احتمالا به خاطر فعال نبودن همون سرویس یا سرویس دیگه ای نصب نمیشه.درحالی که قبل خرابی هارد نصب میشد. هاردمم الان وسترن بلو هستش.حالا موندم چیکا کنم.کارم خیلی ضروریه و نیازمند اینه که مشکلم زود حل بشه. واسه همین از دوستان و متخصصان تو این زمینه درخواست کمک دارم تا مشکلم حل بشه. مرسی
سلام من این مشکلت رو سرچ کردم و جوابهای زیر رو پیدا کردم . شاید یکیش برات کار کنه. من هم مشکل تورو دارم و باید هارد لپ تاپمو عوض کنم و شاید به مشکل تو برخورد کنم. ظاهرا این مشکل زمانی که ایمیج ویندوز روی هارد جدید نصب میشه اتفاق میفته که چندید دلیل داره که باید راههای مختلف رو امتحان کنی:
1- به مسیر c:\windows\softwaredistribution\datastore\logs\edb .log برو و log رو پاک کن . بعد از ریستارت دوباره امکان داره مشکلت حل شده باشه
درغیر اینصورت ابتدا ویندوز آپدیت رو غیرفعال کن بعد تو مسیر c:\windows\softwaredistribution همه فایلهارو پاک کن و بعد سیستم رو ریستارت کن احتمالا مشکلت حل شده باشه اگه این راه اول نشد بهم بگو . یکی دوتا راه دیگه هم هست که میتونی امتحان کنی.
eeeeeeehsan
16-02-2013, 23:15
سرانجام پس از چندی جستجو و آزمون سیم کارت ایرانسل و رایتل، دلیل کار نکردن سیم کارت رو فهمیدم؛
پاسخ ساده است؛ سخت افزارش درسیستم قرار داده نشده
اگر این دوستان دقت کنن می بینن گزینه ای با نام Mobile Broadband در سیستم اون ها نیست چون سخت افزارش در سیستمشون قرار نگرفته
برای اینکه مطمئنشید، Service Tag رو که زیر لپ تاپتون هست، یادداشت ودر این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بخشی که ازتون خواسته وارد کرده و بر روی submit کلیک کنید. سپس، می بینید که مدل سیستمتون نمایش داده میشه. اکنون، به پایین صفحه نگاه کرده رو روی گزینه ی system Configuration کلیک کنید و شکیبا باشید تا بارگذاری شه. سپس، روی دکمه ی کشویی کنار Components کلیک کنید تا بخش های سیستمونو نشون بده. اکنون، اگر شما گزینه ای به نام Integrated Mobile Broadband رو ندیدید این یعنی، سخت افزارش در سیستمون نیست پس بی خود تلاش نکنید!
دوست من، یعنی میگی سایت دل بیماره که آخرین آپدیت اپلیکیشن mobile broadband manager رو تو سایت خودش گذاشته؟؟
eeeeeeehsan
16-02-2013, 23:51
دوستان خواهشن اگه کسی راه حلی به غیر از بستن برنامه های اضافی و گذاشتن رو حالت power saver و اینا برای برطرف کردن صدای فن بلده بگه، بعضی از ماها اعصابمون خیلی ضعیفه داریم اذیت میشیم بخدا، مخصوصاً اینکه میایم لپ تاپمونو با بقیه لپ تاپا مقایسه می کنیم می بینیم هیچ کدومشون صدای فنشون در نمیاد الا مال ما!
خواهشن اگه کسی راهشو پیدا کرده بگه.
ممنون.
solidadeva
17-02-2013, 01:45
دوستان خواهشن اگه کسی راه حلی به غیر از بستن برنامه های اضافی و گذاشتن رو حالت power saver و اینا برای برطرف کردن صدای فن بلده بگه، بعضی از ماها اعصابمون خیلی ضعیفه داریم اذیت میشیم بخدا، مخصوصاً اینکه میایم لپ تاپمونو با بقیه لپ تاپا مقایسه می کنیم می بینیم هیچ کدومشون صدای فنشون در نمیاد الا مال ما!
خواهشن اگه کسی راهشو پیدا کرده بگه.
ممنون.
سلام دوستان لطف کن از صدای فنشون ی فایل صوتی ضبط کنن ... من تا حالا همچین مشکلی نداشتم ... لطفا صدا بدین ازش بدونم چیه برام سوال شداااااا این صدای فن ...:[:n27:
solidadeva
17-02-2013, 01:57
با سلام خدمت دوستان
میدونم اینجا تاپیک L502 ولی گفتم شاید برای شما هم مشکلی که برای من پیش اومده اتفاق افتاده باشه..
من دو سال پیش لپ تاب xps l501 dell رو که ویندوز اورجینالم داشت خریدم.تا اینکه بعد دو سال (همین تابستونی که گذشت) هارد لپتابم سوخت و مجبور شدم هاردشو عوض کنم .بعد عوض کردن هارد ,وقتی که ریکاوریش کردم متوجه شدم که ویندوز آپدیتش کار نمیکنه و موقع زدن آپدیت پیغام زیرو میده:
نوع اخطارشم از نوع informationWindows Update can not Currently check for updates,because service is not running.you may need to restart your computer
OK
حالا نمیدونم باید چه "سرویسی "رو فعال کنم تا ویندوز آپدیتم فعال بشه.از دوستان اگه کسی میدونه بگه ممنونش میشم.
مسآله دیگه اینکه microsoft . net framwork 4 و visual studio 2010 هم احتمالا به خاطر فعال نبودن همون سرویس یا سرویس دیگه ای نصب نمیشه.درحالی که قبل خرابی هارد نصب میشد.
هاردمم الان وسترن بلو هستش.حالا موندم چیکا کنم.کارم خیلی ضروریه و نیازمند اینه که مشکلم زود حل بشه.
اگه هنوز مشکلت پا برجاست با ایمیل من در ارتباط باش بلدم فقط نمیدونم کار کنه یا نه ... اگه جواب داد میزاریم تو سایت ... ایمیل من : solidadeva@yahoo.com
eeeeeeehsan
18-02-2013, 14:46
سلام دوستان لطف کن از صدای فنشون ی فایل صوتی ضبط کنن ... من تا حالا همچین مشکلی نداشتم ... لطفا صدا بدین ازش بدونم چیه برام سوال شداااااا این صدای فن ...:[:n27:
ببین این صدای آنچنانی نمیده که بشه ضبطش کرد، فقط در حالت عادی بغیر از حالت پاورسیور فن همش داره کار می کنه، اینه که خیلی رو مخه!!
lordsaber
18-02-2013, 15:47
با سلام خدمت دوستان
OK
توی سرویسهای سیتمت windows update رو چک کردی؟ این سرویسو یه بار stop و دوباره start کن شاید درست شه مشکل آپدیت
lordsaber
18-02-2013, 15:50
ببین این صدای آنچنانی نمیده که بشه ضبطش کرد، فقط در حالت عادی بغیر از حالت پاورسیور فن همش داره کار می کنه، اینه که خیلی رو مخه!!
خوب سیستمت وفتی رو power saver نیست قطعات با performance بالا دارند کار می کنند و گرم می شند. سیستم بیچاره هم نیاز به خنک شدن داره دیگه عزیز دل برادر!
یه کول پد بزار زیرش ببین شاید درست شد. کول پدا خیلی تو خنک شدن سیستم کمک می کنند.
solidadeva
19-02-2013, 17:15
منم با نظر آقا صابر موافقم ببینید این یک لپتاپ حرفه ای هستش حتی برای این مدل باتری 9 سل رو طوری طراحی کردن که پایه برای فن باشه ... من این لپتاپ رو یکسال هسش که دارم شاید باورتون نشه ولی با اینترنت 128 ببا دانلود 30 k در ثانیه هر ماه 40 گیگ دانلود دارم با همین لپتاپ اگه طراحی فن به این مدل نبود سیستمم منفجر میشد من از کول پد هم استفاده میکنم که خیلی به سیستم کمک میکنه توصیه میکنم شما هم استفاده کنید در ضمن میخواین ببینین اگه این فن کار نکنه چه اتفاقی میفته؟ هاردتون میسوزه دماش میره به 65 تا 70 درجه اونوقت :n30: هاردتون بای بای... لطفا این غول core i7 رو با اینتل pentium مقایسه نکنید واقعا نیاز به کووولر داره نه فن ... در ضمن انگار یادتون رفته این لپتاپ مجهز به باندهای jbl هسش که صدای این لپتاپو تبدیل به خدا میکنه ... پایین لپتاپ یه ساب ووفر داره که باید خنک شه ها ... خنک ... :n08:
تا حالا سرکار بودین یه راه هست که احتمال نمیدم صد در صد جواب بده اما امتحانش کنین : علامت باتریرو از task bar پایین بزنین گزینه more power option رو انتخاب کنین اگه از high performance استفاده میکنین جلوش change plan setting رو انتخاب کنین بعد change advanced power setting رو انتخاب کنین بیای processor power management رو انتخاب کنین در وسط گزینه system cooling policy رو انتخاب کنید هردو رو در حالت active قرار بدین ... یادتون باشه رو باتری مصرف زیاد میشه ... این باعث میشه فن یکسره با سرعت کم کار کنه ... تا رو مختون نباشه با کم یا زساد شدن ناگهانی و بی دلیل یهویی ... اما باید بدونین که اگه کار سنگین انجام بدین سرعت فن زیاد میشه ... این دیگه اجتناب ناپذیره البته ضرووریم هست موفق باشید یا علی ...
sorena6680
19-02-2013, 19:43
دوست من، یعنی میگی سایت دل بیماره که آخرین آپدیت اپلیکیشن mobile broadband manager رو تو سایت خودش گذاشته؟؟
بیمار نیست جانم
به روز رسانی برای سیستم هایی که این سخت افزار رو دارن
به دیگر سخن، این قطعه اختیاریه و قیمتش از 40 دلار به بالاست
parsicola
02-03-2013, 13:21
درکل فارغ از تعصب های بیمورد خطاب به دوستانی که قصد خرید لپ تاپ dell xps l502x و مدلهای مشابه این سری رودارند باید بگم که متاسفانه این مدل با اینکه جزو سری xps هست و کانفیگ خیلی خوبی داره اما به 3 دلیل خرید اونو توصیه نمی کنم:
اولا میزان خرابی اون بالاست که بیشترین مورد خرابی هم مربوط به صفحه کلید و هارد دیسکشه که دومی دیگه خیلی ستمه و همه فایلهاتوت برای همیشه میپره و اگه بخواین از گارانتی استفاده کنین درصورت قبول خرابی از طرف گارانتی !! هاردتونو برمیدارند و یه هارد جدید میزارن و کل اطلاعاتتون رو باید فراموش کنین چون اجازه ریکاوری نمی دند و مهمتر از اون هارددیسک این لپ تاپ جوری داخل کامپیوتر قرار گرفته که بدون پاره کردن هولوگرام گارانتی امکان دسترسی به اون وجود نداره!!
دوما اگه با توجه به کانفیگ اون بخواین ازش انتظار عملکردی متناسب با اون داشته باشین باید بگم کمی نا امیدتون میکنه ! درکل از کانفیگ اسمی خودش کمی خنگتر و کندتره! اینو درمقایسه با لپ تاپ های مشابه عرض میکنم.
سوما از لحاظ طراحی خیلی سنگین و ضخیمه مخصوصا با اون باطری بیرون زده اون که نسبت به لپ تاپ های مشابه خودش خیلی طراحی کت و کلفتی داره و نمیشه به عنوان لپ تاپی که با خودتون مدام اینور و اونور ببرین روش حساب کنید. به نظرم این لپ تاپ برای سال 2012 هم حرفی جدی برای گفتن نداشت چه برسه به 2013 .
blackninja
05-03-2013, 14:18
پارسی کولای عزیز
_مشکل کیبرد و هارد دیسک که گفتی برای من که تا حالا بوجود نیومده و اصلا اطلاعات درستی ارائه ندادی. این چیزی که گفتی فراگیر نیست وگرنه تو همین تاپیک بچه ها میگفتن که من نمونه شو ندیدم و نخوندم تا حالا و شما معلومه با این مدل لپ تاپ دل کار نکردی. باید خودت مثل من داشته باشیش و باهاش سر و کله بزنی تا بتونی درباره ش اظهار نظر کنی.
_ در مورد کانفیگ هم به نظرم واقعا خوب عمل میکنه. کانفیک اسمی و واقعیش در یه سطحن و مثلا اگه ملاک اجرا کردن بازی ها باشه من آخرین بازی هایی که اومده مثل dead space 3 رو خیلی راحت و روان روش ران کردم و دارم بازی میکنم.
_ در مورد طراحی حرفت درسته. لپ تاپ زیاد جمع و جور و سبکی نیست اما چیزی که در مورد باطریش گفتی به چشم من نیومده و مشکل زا نبوده.
در کل یه سری مشکلات داشت مثل هنگ کردن وسط بازی ها که با دانلود یکی از نسخه های بایوس که یکی از دوستامون تو همین تاپیک گذاشته بود مشکل من کامل حل شد. مشکل دیگه ای که اذیت میکرد بالا رفتن دور فن و سر و صداش بود مثلا وقتی خوابید و میخواین بذارید چیزی دانلود شه که اونم با پایین آوردن درصد استفاده از سی پی یو خیلی راحت قابل حله. بنظر من لپ تاپ خوبیه واقعا.
m.prodigy
05-03-2013, 15:55
والا منم یکسال و نیمه دارمش ولی تا به حال مشکلی نداشته.مال من صدای فن هم نداره.
ظاهرش هم خوبه و از لحاظ بد دست بودن در مقایسه با بعضی لپ تاپ ها مثلا سونی f23 که دو برابر این پول میدی ،خیلی مشکلی نداره.الان اکثر لپ تاپ های جدید همین حدود هستن و تقریبا 2.8 کیلوگرم هستن.
اسیبهای هارد هم بستگی به طرز استفادتون داره.مثلا من همون هفته اول که خریدمش 400 گیگ اطلاعات ریختم روش و به علت عدم دانش کافی در کار با برخی نرم افزار ها ،همش (اطلاعات +ویندوز اورجینال )پرید.ولی مشکل از هارد لپ تاپ نبود و خودم با کنجکاوی های بی مورد و استفاده از نرم افزار های خطرناک باعث شدم.
اگه درایو هاتون رو چند وقت یکبار defrag کنی و با نرم افزارهای پارتیشن بندی الکی ور نری ،هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
parsicola
05-03-2013, 16:17
پارسی کولای عزیز
_مشکل کیبرد و هارد دیسک که گفتی برای من که تا حالا بوجود نیومده و اصلا اطلاعات درستی ارائه ندادی. این چیزی که گفتی فراگیر نیست وگرنه تو همین تاپیک بچه ها میگفتن که من نمونه شو ندیدم و نخوندم تا حالا و شما معلومه با این مدل لپ تاپ دل کار نکردی. باید خودت مثل من داشته باشیش و باهاش سر و کله بزنی تا بتونی درباره ش اظهار نظر کنی.
_ در مورد کانفیگ هم به نظرم واقعا خوب عمل میکنه. کانفیک اسمی و واقعیش در یه سطحن و مثلا اگه ملاک اجرا کردن بازی ها باشه من آخرین بازی هایی که اومده مثل dead space 3 رو خیلی راحت و روان روش ران کردم و دارم بازی میکنم.
_ در مورد طراحی حرفت درسته. لپ تاپ زیاد جمع و جور و سبکی نیست اما چیزی که در مورد باطریش گفتی به چشم من نیومده و مشکل زا نبوده.
در کل یه سری مشکلات داشت مثل هنگ کردن وسط بازی ها که با دانلود یکی از نسخه های بایوس که یکی از دوستامون تو همین تاپیک گذاشته بود مشکل من کامل حل شد. مشکل دیگه ای که اذیت میکرد بالا رفتن دور فن و سر و صداش بود مثلا وقتی خوابید و میخواین بذارید چیزی دانلود شه که اونم با پایین آوردن درصد استفاده از سی پی یو خیلی راحت قابل حله. بنظر من لپ تاپ خوبیه واقعا.
والا منم یکسال و نیمه دارمش ولی تا به حال مشکلی نداشته.مال من صدای فن هم نداره.
ظاهرش هم خوبه و از لحاظ بد دست بودن در مقایسه با بعضی لپ تاپ ها مثلا سونی f23 که دو برابر این پول میدی ،خیلی مشکلی نداره.الان اکثر لپ تاپ های جدید همین حدود هستن و تقریبا 2.8 کیلوگرم هستن.
اسیبهای هارد هم بستگی به طرز استفادتون داره.مثلا من همون هفته اول که خریدمش 400 گیگ اطلاعات ریختم روش و به علت عدم دانش کافی در کار با برخی نرم افزار ها ،همش (اطلاعات +ویندوز اورجینال )پرید.ولی مشکل از هارد لپ تاپ نبود و خودم با کنجکاوی های بی مورد و استفاده از نرم افزار های خطرناک باعث شدم.
اگه درایو هاتون رو چند وقت یکبار defrag کنی و با نرم افزارهای پارتیشن بندی الکی ور نری ،هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
سلام به شما بزرگوارا.
دوست عزیز چطور به این نتیجه رسیدی که بدون تجربه کار کردن با این لپ تاپ در موردش اظهار نظر کردم؟! مگر بین هزاران مدل و سری لپ تاپ با این لپ تاپ پدرکشتگی دارم؟ برادرم یکیشو داره و حسابی پدرمونو درآورده. درخصوص هارددیسک این ایراد کاملا فراگیره و تو سایتهای خارجی هم زیاد در این خصوص شکایت شده. حالا اگه توی این تاپیک عنوان نشده دلیل بر نبودنش که نیست!. امیدوارم لپ تاپ شما هیچوقت دچارش نشه اما تجربه من و دیگران رو به کار ببرید و از اطلاعات مهم هارددیسکتون بکاپ داشته باشین. ایرادش هم به دلیل ضربه و حرارت و اینجور چیزها نیست و خود به خود ممکنه هاردتون بسوزه. و تو خارج از ایران با قبول این ضعف در این سری از لپ تاپ بدون هیچ بهانه ای به رایگان هاردتونو تعویض میکنند اما در ایران گارانتی ها خیلی پر رو تشریف دارند و باید از جیب بدین.
البته دلیل رنجش خاطر شما رو میفهمم اما چون ما خودمون یکیشو داریم نباید طرفداریشو بکنیم. ایشا... اونهائی که دارند مبارکشون باشه و بدون ایرادی براشون سالها کار کنه .
نظر شما هم محترمه.
blackninja
05-03-2013, 19:37
منم مثل دوستمون تقریبا یه سال و نیمه دارمش و البته نمیگم مشکلی نداشته. مثلا همین که پارسی جان میگه پدرشو درآورده در یه مورد برای من صادق بود اونم ران کردن بازی ها بود که البته گفتم با دانلود اون نسخه بایوس مشکلم حل شد کامل وگرنه مشکل خاصی دیگه ای نداشته و البته واقعا پدرمو درآوردا! چون حساس شده بودم روش و هر راه و شیوه و ویندوز و نرم افزاری بگید تست کردم که درست نمیشد مگر همین نسخه دستکاری شده بایوس که حلش کرد بالاخره. نمیدونم دقیقا منظورت از اذیت کردن چیه پارسی جان؟ مثلا همین موردو میگی؟
بک آپ هم که صد در صد پایه م! سوپرکامپیوتر خود آی بی ام هم داشته باشی باید بک آپ داشته باشی از اطلاعاتت چه برسه یه لپ تاپ ولی منم مثل شما امیدوارم مشکلی برای هاردامون پیش نیاد دم عیدی:دی
parsicola
06-03-2013, 11:20
منم مثل دوستمون تقریبا یه سال و نیمه دارمش و البته نمیگم مشکلی نداشته. مثلا همین که پارسی جان میگه پدرشو درآورده در یه مورد برای من صادق بود اونم ران کردن بازی ها بود که البته گفتم با دانلود اون نسخه بایوس مشکلم حل شد کامل وگرنه مشکل خاصی دیگه ای نداشته و البته واقعا پدرمو درآوردا! چون حساس شده بودم روش و هر راه و شیوه و ویندوز و نرم افزاری بگید تست کردم که درست نمیشد مگر همین نسخه دستکاری شده بایوس که حلش کرد بالاخره. نمیدونم دقیقا منظورت از اذیت کردن چیه پارسی جان؟ مثلا همین موردو میگی؟
بک آپ هم که صد در صد پایه م! سوپرکامپیوتر خود آی بی ام هم داشته باشی باید بک آپ داشته باشی از اطلاعاتت چه برسه یه لپ تاپ ولی منم مثل شما امیدوارم مشکلی برای هاردامون پیش نیاد دم عیدی:دی
سلام
والا اون مساله ران کردن که جای خود داره و پدر هر کیو به اندازه کافی دراورده. اما این لپ تاپ یکی از بد قلق ترین لپ تاپ هائی بود که تاحالا سراغ دارم. خرابی سخت افزاری مداوم اون هم مزید بر علت شده و عدم پذیرفتن خرابی محرز و بدیهی داخلی از طرف گارانتی هم بهش اضافه کن. به نظرت دیگه حس و حال و ذوقی نسبت به لپ تاپ تون باقی میمونه؟! بیخود نیست دل رتبه اول خرابی لپ تاپ رو در 5 سال گذشته به خودش اختصاص داده. مطمئنا 2011 و 2012 رو با سری l502 نصیب خودش کرده :n02:
blackninja
07-03-2013, 21:04
همین الان تست کردم crysis 3 رو هم راحت اجرا میکنه. البته نه روی high روی medium بذارید راحت میتونید بازی کنید. اصلا فکر نمیکردم روان و راحت این بازی رو بشه با این لپ تاپ ران کرد. اگه خواستید نسخه بلک باکسشو بگیرید راحت اجرا میکنه و خیلی بازی قشنگیه.
سلام دوستان
من چند روز پیش فن لپ تاپ l502 عوض کردم به علت صدای قرقر
حالا متوجه شدم رم همون 8 گیگه ولی 7.90 قابل استفاده است
که 106 مگ توسط سخت افزار رزرو شده
علت چیه ؟
باتشکر
tranceyou
05-04-2013, 12:05
سلام دوستان
من چند روز پیش فن لپ تاپ l502 عوض کردم به علت صدای قرقر
حالا متوجه شدم رم همون 8 گیگه ولی 7.90 قابل استفاده است
که 106 مگ توسط سخت افزار رزرو شده
علت چیه ؟
باتشکر
دوست عزیز قانونش همینه چه تو pc چه تو لپ تاپ همینجوره مثل هارد
سلام
من l502x دارم ... وقتی هر بازی ای نصب میکنم ... با گرافیک ultra اجرا میشه ولی وقتی 2 یا 3 مین از اجرای بازی میگذره یهو کله سیستم هنگ میکنه و فقط باید سیستمو از دکمه پاور خاموش کنم ... لطفا اگر کسی راه حل این مشکلو میدونه راهنمایی کنه
دوست عزیز قانونش همینه چه تو pc چه تو لپ تاپ همینجوره مثل هارد
نه
قبلا 8 گیگ کامل بود
رم ها را هم جدا جدا تست کردم میشه ۳٫۹۰ در نتیجه ایراد از رم ها هم نیست
سلام دوستان .
من این لپ تاپ رو دارم ، ولی Tv Tuner نداره . فن لپ تاپ هم خیلی کار میکنه .
مواقعی که با لپ تاپ کار نداریم ( لحضات کوتاه ) تنظیم کنیم صفحه مونیتور بره روی اسکرین سیور بهتره یا زود خاموش بشه ، این خاموش و روشن شدنها مونیتور رو خراب نمیکنه ؟
با تشکر
M.Amorous
24-04-2013, 08:54
سلام دوستان. خسته نباشید.
ببخشید دوستان من حس می کنم لپ تاپم کلا با گرافیک اینتل کار می کنه و بازی ها رو با گرافیک Nvidia نمیاره بالا. با این که توی کنترل پنل هم بازی ها رو براش معرفی می کنم بازم حس می کنم از کارت گرافیک اصلی استفاده نمی کنه! البته وقتی توی بازی هستم و Alt Tab می کنم می بینم که GPU Usage روی 99درصد هست. ولی بیشتر دوستام خیلی از بازیا رو روی همین لپ تاپ روی حداکثر گرافیک بازی کردن و مشکلی نداشتن ولی برای من نمیشه گذاشت روی حداکثر گرافیک. اگر میشه یه راهنمایی کنید ما رو که باید چیکار کنیم.
مرسی از دوستان.
tonio_m2000
24-04-2013, 09:55
بچه ها یه سئوال مبتدیانه می پرسم فقط نخندین تو رو خدا ...
آقا من یه کول پد خریدم مدل n8 از دیپ کول، حالا برام سئوال من لپتاپ رو چطوری بزارم روش که درست باشه؟ منظورم اینه پایه باتری روی سینی کول پد باشه (اینجوری فن کول پد بهش نمی چسبه و با فاصله است) یا یکجوری لپتاپ و بزارم که پایه باتری بیوفته انتهای کول پد و صفحه کول پد بچسبه به کف لپتاپ؟ :n16:
M.Amorous
24-04-2013, 14:39
آقا من یه کول پد خریدم مدل n8 از دیپ کول، حالا برام سئوال من لپتاپ رو چطوری بزارم روش که درست باشه؟ منظورم اینه پایه باتری روی سینی کول پد باشه (اینجوری فن کول پد بهش نمی چسبه و با فاصله است) یا یکجوری لپتاپ و بزارم که پایه باتری بیوفته انتهای کول پد و صفحه کول پد بچسبه به کف لپتاپ؟ :n16:
منم همین کول پدو دارم وقتی میخوای لپ تاپو بزاری روی کول پد باتریتو در بیار.
hasanalex
09-06-2013, 11:46
دمای نرمال سی پی یو باید چقدر باشه ؟( تا به اجزای لپ تب اسیب نرسه )
و همچنین دما ی آن با کول پد؟
آیا برنامه هست که سرعت فن لپ تاپ را تنظیم کرد؟؟؟؟؟؟
همچنین فعال بودن فن رو نشون بده؟؟؟؟
برنامه برای جلوگیری از استفاده ای بعضی برنامه ها از سی پی یو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش اپدیت بایوس؟
با تشکر
farvahar_farvahar
16-06-2013, 21:37
سلام به همه دوستان
لطفا کمک کنید.لپ تابم وبکم رو نمیشناسه(مثلا تو یاهو مسنجر) چند تا درایور هم نصب کردم اما فایده ای نداشت.ویندوز سون 64 بیتی دارم تو device manager هم مثل اینکه 2 تا از سخت افزارهام شناسایی نشده لطفا دوستان کمک کنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farvahar_farvahar
18-06-2013, 07:54
سلام به همه دوستان
چرا یکی جواب ما رو نمیده؟
یه مشکل دیگه دارم من کلا نمیتونم بلوتوث دستگاه رو فعال کنم یعنی هرچی سرچ میکنه دستگاهی رو پیدا نمیکنه.لطفا کمک کنید اگر لینک دانلود درایوری هم میخواد لطف کنید لینکش رو بزارید.مرسی
سلام
ببخشید یه سوال داشتم.
باتری لبتاپ من بعد از چند وقت چراغش نارنجی چشمک زن شد و دیگه شارژ نمیشه!یعنی همون وقتی که این اتفاق افتاد شارژش پر بود و تا 0% هم باهاش کار کردم در حالی که چراغ روشن بود ولی دیگه شارژ نشد و خراب شد.
شما راه حلی برای حل این مشکل ندارید؟
ممنون
mohsenmas
05-07-2013, 17:33
مشخصات لپتاپ DELL xps l502 و نتایج بنچمارک از سیستم با نرم افزار Performance Test 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوسان هر مشکل و سوالی که دارند حتما مطرح کنند تا با کمک همدیگر آنها را رفع کنیم.
من هم تمام اطلاعاتم را در اختیارتان میگذارم امیدوارم که مفید باشد.
سلام
منم L502 دارم
لپ تاپ مشکل شبکه وایرلس با چنتا لپ تاپ دیگه داره
تا یه کانکشن درست میکنم یا به یه کانکشن دیگه میخوام وصل بشم لپ تاپ هنگ میکنه و باید پاور رو نگه داری تا سیستم reboot بشه.
راهنماییم بکنید چیکار کنم
تمام درایور هام هم آپدیت هستن.
ممنون
Abdolreza2012
09-07-2013, 17:02
دوستان این مشکلاتی که لپ تاپ های دل دارن چیه؟
هرجا میرم میگه دل نخر قضیش چیه؟
Behzad-pax
22-07-2013, 17:48
با سلام
من 2 سالی هست که این لپ تاپو دارم خیلیم ازش راضیم و مشکل هنگیم تو هیچ بازی نداشتم فقط مشکلی که من دارم اینه که نمیدونم چطور باید از درایو ریکاوری استفاده کنم تا ویندوز اورجینالم برگرده.هنون اولا از ویندوز ریکاوری نگرفم بعد ویندورم پرید.
حالا چطور از این درایو استفاده کنم؟!!!!
لطفا کمک کنین:confused:
Hitman67
23-07-2013, 20:25
دوستان من یه مشکلی با این لپ تاپ دارم.جدیدا ماوس گیر میکنه.یعنی وقتی اشاره گر ماوس رو تو دسکتاپ میچرخونی یه لحظه گیر میکنه و دوباره حرکت میکنه.این به طور مداوم هست.بعضی وقتا هم که موزیک میزارم صدای موزیک ریپ میزنه.ویندوز عوض کردم نشد.با تاچ پد خود لپ تاپ هم اینجوریه.مشکل از چی میتونه باشه؟
Hitman67
24-07-2013, 13:25
دوستان من یه مشکلی با این لپ تاپ دارم.جدیدا ماوس گیر میکنه.یعنی وقتی اشاره گر ماوس رو تو دسکتاپ میچرخونی یه لحظه گیر میکنه و دوباره حرکت میکنه.این به طور مداوم هست.بعضی وقتا هم که موزیک میزارم صدای موزیک ریپ میزنه.ویندوز عوض کردم نشد.با تاچ پد خود لپ تاپ هم اینجوریه.مشکل از چی میتونه باشه؟
کسی نیست به داد ما برسه؟
m.prodigy
24-07-2013, 19:03
مواقعی که با لپ تاپ کار نداریم ( لحضات کوتاه ) تنظیم کنیم صفحه مونیتور بره روی اسکرین سیور بهتره یا زود خاموش بشه ، این خاموش و روشن شدنها مونیتور رو خراب نمیکنه ؟
با تشکر
نمیدونم خاموش روشن شدنها باعث اسیب میشششه یا نه.ولی میدونم روشن موندن برای لحظات کوتاه (نیم ساعت؛ یا کمی بیشتر یا کمتر )آسیبی نمیزنه.من خودم که کلا روشن میذارم و خوشم نمیاد هی خاموش و روشن شه و دو ساله دارم و مشکلی هم پیش نیومده.
یه جوری بذار که پایه باتری رو سینی باشه.اینکه نمی چسبه اشکاله نداره.اگه باتری رو در بیاری و با برق مستقیم کار کنی ؛ ممکنه هنگام انجام یه کار سنگین(یا شاید هم سبک ) برق بره و باعث اسیب به لپ تاپ بشه
سلام به همه دوستان
چرا یکی جواب ما رو نمیده؟
یه مشکل دیگه دارم من کلا نمیتونم بلوتوث دستگاه رو فعال کنم یعنی هرچی سرچ میکنه دستگاهی رو پیدا نمیکنه.لطفا کمک کنید اگر لینک دانلود درایوری هم میخواد لطف کنید لینکش رو بزارید.مرسی
آیا بقیه دستگاهها شما رو شناسایی میکنن؟
1- احتمالا توجه دارین که این روزا اکثر دستگاهها باید Discoverable باشن تا بلوتوثشون شناسایی بشه.اگه توجه داشتید مورد دوم رو انجام بدید
2- به آدرس زیر برین و از زیر لپ تاپ service tag دستگاهتون رو وارد کادر موجود در ان صفحه کنید و به بخش درایور ها رفته و بعدشم بلوتوث رو پیدا کرده و....
Hitman67
24-07-2013, 22:39
کسی نیست به داد ما برسه؟واقعا این مشکل اعصابمو خورد کرده.یکی راهنماییم کنه.
m.prodigy
25-07-2013, 09:40
واقعا این مشکل اعصابمو خورد کرده.یکی راهنماییم کنه.
توی اون یکی تاپیک ها گفتن که مربوط به سخت افزاره .
حالا من میگم یا یه انتی ویروس اپدیت ؛سیستم رو اسکن کن ببین مشکل حل میشه؟اگه نشد بعد برو سراغ سخت افزار
soroushna
22-08-2013, 12:45
سلام به همه دوستان
دوتا سوال ؟
کسی میدونه آیا لپ تاپ و باز کنم هارد و در بیارم ( البته فقط برای تمیز کردن فن این کار رو میخوام انجام بدم ) دوباره که جا بزنم ،ویندوز روی هارد مشکلی براش پیش نمیاد ؟
و کسی از دوستان تا حالا بایوس رو آپدیت کرده ؟ الان ورژن A12 اومده، میگن عالیه و مشکلات فن به کلی حل شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
mechanicali
27-08-2013, 23:19
سلام
ازمن میشنوی باز نکن من تو شهر خودم بردم دو جا تعمیرات لپ تاپ گفتم میخوام باد بگیرم برا گردوخاکش و تمیز کردن
برگشت گفت ارزش نداره یکیم لپ تاپ انچنان گردوخاکی به خودش نمیگیره که بخوای بدی سرویس
نمیدونم شاید ماها وسواس زیادی داریم:n13:
از من اگه میشنوید سعی کنید ویندوز درست حسابی بگیرید که خیالتون راحت باشه التیمت باشه دست ایرانی بهش نخوره برات کار میکنه
soroushna
27-08-2013, 23:41
سلام دوست عزیز
اتفاقا بازش کردم ، خودم هم این کار رو کردم هم گرد گیری حسابی شد هم اینکه الکی کلی پول ندادم
الان هم مشکلم حل شده
بایوس رو هم آپدیت کردم ، دیگه عالیه عالی شد
توی اولین فرصت آموزش کامل باز و بسته کردن این لپ تاپ و توی سایت قرار میدم
با تشکر
بچه ها کسی میدونه از کجا میتونم keyboar backlit واسه لپ تاپ پیدا کنم؟ قیمتش چنده؟
مال خودم خراب شده
eeeeeeehsan
18-09-2013, 17:37
سلام بچه ها
من تو مترو بودم لپتاپم دوبار خورد زمین، الآن فن لپ تاپم غر غر می کنه، فنش رو قراره بخرم خودم عوضش کنم، طریقه باز و بسته کردنش هم یه فیلم هست آپ می کنم میزارم تو سایت، فقط حالا که می خوام این غول رو بازش کنم اگه میشه کسی اطلاع داره راهنمایی کنید دیگه چیکاراش بکنم؟ مثلاً باد بگیرم تو قطعاتش؟ رمم 6ـه، ارزش داره به 2 دیگه بذارم روش بشه 8 یا فرقی نمی کنه؟ این یه ماده هست میمالن رو cpu اسمش فکر کنم سیلیکون بود، این نیاز هست استفاده کنم؟؟
soroushsa
22-09-2013, 11:53
سلام دوست عزیز
من این لپ تاپ و باز کردم ، عکس های کامل باز کردنش و کامل گرفتم و دارم اگه مایل باشی واست میفرستم
اتفاقا 2 تا پست قبلی خودم گذاشته بودم و به بقیه دوستان هم قول داده بودم که عکس ها رو میذارم روی سایت اما به خاطر گرفتاری تا الان نتونستم و همینجا از همه دوستان عذر میخوام
سعی میکنم هر چی سریع تر عکس ها رو بفرستم
دوست عزیز کاش اول فن لپ تاپت و سرویس میکردی بعد اگر میدیدی جواب نمیده اقدام به خرید میکردی چون معمولن با یک سرویس ساده ردیف میشه
اطمینان داشته باش که خیلی خاک نگرفته و با یک فوت میشه خاک گیری کرد
فقط یک سوال مگه برای cpu هم اتفاقی افتاده ؟ به خاطر اون چسب سیلیکون گفتم
eeeeeeehsan
22-09-2013, 22:59
سلام دوست عزیز
من این لپ تاپ و باز کردم ، عکس های کامل باز کردنش و کامل گرفتم و دارم اگه مایل باشی واست میفرستم
اتفاقا 2 تا پست قبلی خودم گذاشته بودم و به بقیه دوستان هم قول داده بودم که عکس ها رو میذارم روی سایت اما به خاطر گرفتاری تا الان نتونستم و همینجا از همه دوستان عذر میخوام
سعی میکنم هر چی سریع تر عکس ها رو بفرستم
دوست عزیز کاش اول فن لپ تاپت و سرویس میکردی بعد اگر میدیدی جواب نمیده اقدام به خرید میکردی چون معمولن با یک سرویس ساده ردیف میشه
اطمینان داشته باش که خیلی خاک نگرفته و با یک فوت میشه خاک گیری کرد
فقط یک سوال مگه برای cpu هم اتفاقی افتاده ؟ به خاطر اون چسب سیلیکون گفتم
مرسی داداش، مهندسی که پیشش بردم گفت سرویس فن جواب نمیده، فنش رو عوض کردم. بعدم چون گفتم حالا دارم در لپ تاپو باز می کنم یباره سرویسش هم بکنم و خمیر نقره هم بزنم. دیگه همش رو گذاشتم به عهده خود همون تعمیر کار، ففنش شد 95 تومن، خمیر سیلیکون هم 15، اجرت هم 15 گرفت، جمعاً 125 پیاده شدم ولی الآن گوش شیطون کر صدا فنش کمتر بیرون میاد. حالا دیگه گذشت ولی مرسی از جوابت :n06:
اين لپتاپ از لحاظ زاويه ديد و بازتاب نور چطوره؟ضمانتش چيه؟
sorena6680
30-09-2013, 13:14
شما آخرین درایور ماوس پد رو بارگذاری و نصب کن ببین پاسخ میده
eeeeeeehsan
22-10-2013, 17:04
بچه ها چرا هاردم که 750 گیگه رو جمع سه تا درایوم 690 نشون میده؟ اون 60 گیگ کجاست پس؟؟؟
NimoOol.HD2
22-10-2013, 23:08
سلام دوستای گلم
ببخشید چند تا سوال داشتم
1- من کلا باتری رو سیستممه و وقتی داره شارژ میشه کار سنگین باش نمیکنم ، اگرم فول شارژ باشه یا 10% تیک قطع کردن شارژ رو داخل تنظیمات باتری فعال میکنم ... و الان احساس میکنم باتریش خیلی ضعیف شده ... درسته یا حساس شدم ؟ حدودا 3ساعت ، 3.5 س شارژ نگه میداره ... . دیگه درست نمیشه ؟
2. آیا پر بودن لپتاپ و قرار دادن 350 گیگ روی درایو c با پایین اومدن سرعت لپتاپ رابطه داره یا نه ؟
3. آپدیت کردن ویندوز اصلی خودش رو توصیه میکنید یا نه ؟
eeeeeeehsan
23-10-2013, 01:47
سلام دوستای گلم
ببخشید چند تا سوال داشتم
1- من کلا باتری رو سیستممه و وقتی داره شارژ میشه کار سنگین باش نمیکنم ، اگرم فول شارژ باشه یا 10% تیک قطع کردن شارژ رو داخل تنظیمات باتری فعال میکنم ... و الان احساس میکنم باتریش خیلی ضعیف شده ... درسته یا حساس شدم ؟ حدودا 3ساعت ، 3.5 س شارژ نگه میداره ... . دیگه درست نمیشه ؟
2. آیا پر بودن لپتاپ و قرار دادن 350 گیگ روی درایو c با پایین اومدن سرعت لپتاپ رابطه داره یا نه ؟
3. آپدیت کردن ویندوز اصلی خودش رو توصیه میکنید یا نه ؟
1) چقدر پر توقعی تو!! برو خدارو شکر کن، من باطریم نیم ساعتم با هزارتا التماس درخواست میره، کلاً خواص باتری اینطوره که بعد چند مدت ضعیف میشه.
2) بله 100 درصد، ولی من جایی نشنیدم حجم درایو C زیاد باشه سرعت میاد پایین، ولی اگه پر باشه سرعت میاد پایین، همینطور اگه زیاد درایو داشته باشی، برنامه هاتم رو تو c نصب کنی سرعت هم به مراتب میاد پایین.
3) ما که از بس این ویندوز اصلیش حجیم و شلوغ بود همون روز اول یه بک آپ گرفتم و فورمت کردم یه ultimate نصب کردم، در مورد آپدیتش خبر ندارم.
لپ تاپتو بذار رو high performance و یه کول پد خر واسش بگیر از سرعتش لذت ببر.
soroushsa
23-10-2013, 22:54
درسته دوست عزیز
همه درایور های حافظه سخت افزاری همین جوری هستند
یک مقدار از فضا غیر قابل دسترسه
و توی مارک های مختلف هم فرق داره مثلا من یک هارد یا حتی فلش با مارک x دارم فضای غیر قابل دسترسش با مثلا مارک y فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر باشه
پس نگران نباش، جایی نرفته
موفق باشی
soroushsa
23-10-2013, 23:02
سلام دوست عزیز
من با لپ تاپم تو اینترنت چرخ میزنم ، دانلود میکنم ، آهنگ هم با صدای 40 میذارم ، خلاصه کار های معمول حدودا 8 ساعت و نیم شارژ نگه میداره
البته قبلا بیش از 9 ساعت بود، اما هیچ موقع زمانی که با باتری کاری ندارم توی لپ تاپ نذاشتم بمونه
الان هم شما نگران نباش، از این به بعد یکم کمتر بهش سخت بگیر، ولی همون جوری که دوستمون هم گفتن این خواص باتری هست که عمرش کم میشه
در مورد ویندوز هم اینکه من خودم با ویندوز اصلی لپ تاپم بر خلاف همه دوستان که پست گذاشتن هیچ مشکلی نداشتم الان این ماه که بیاد میشه 3 سال که من این لپ تاپ و خریدم و تا چند ماه پیش ویندوز اصلی خودش بود و مرتب آپدیت میکردم
یکی از دوستانم گولم زد گفت ویندوز 8 نصب کن
البته اگر باتری لپ تاپ شما 6 سلولی باشه این زمان کاملا طبیعی هست
eeeeeeehsan
24-10-2013, 18:37
سلام دوست عزیز
من با لپ تاپم تو اینترنت چرخ میزنم ، دانلود میکنم ، آهنگ هم با صدای 40 میذارم ، خلاصه کار های معمول حدودا 8 ساعت و نیم شارژ نگه میداره
البته قبلا بیش از 9 ساعت بود، اما هیچ موقع زمانی که با باتری کاری ندارم توی لپ تاپ نذاشتم بمونه
الان هم شما نگران نباش، از این به بعد یکم کمتر بهش سخت بگیر، ولی همون جوری که دوستمون هم گفتن این خواص باتری هست که عمرش کم میشه
در مورد ویندوز هم اینکه من خودم با ویندوز اصلی لپ تاپم بر خلاف همه دوستان که پست گذاشتن هیچ مشکلی نداشتم الان این ماه که بیاد میشه 3 سال که من این لپ تاپ و خریدم و تا چند ماه پیش ویندوز اصلی خودش بود و مرتب آپدیت میکردم
یکی از دوستانم گولم زد گفت ویندوز 8 نصب کن
البته اگر باتری لپ تاپ شما 6 سلولی باشه این زمان کاملا طبیعی هست
لپ تاپت مگه 12 سله؟؟
مال من 9 سله، روزی که خریدم روی حالت بالانس 7.5 ساعت شارژ نگه داشت، این زمانی که گفتی یا یحتمل روی حالت پاورسیور داری کار می کنی یا 12سله باتریت که فکر نکنم یا احتمالاً زمان واست دیر میگذره، وگرنه 8.5 ساعت محاله من فکر می کنم!! من چون خودم اوایل چون حالیم نبود با باتری بازی می کردم، این شد که 2سال نشده باتریش به این وضع افتاد، نهایتش اگه بره 1 ساعت!! ولی ایشالا.. تا یه مدت دیگه یه باتری خوب واسش می گیرم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل خوش به حالت، موفق باشی.
soroushsa
24-10-2013, 23:55
سلام
نه دوست عزیز 9 سلولی هست، بله روی حالت پاور سیور هست
و دقیقا این زمان و بهم میده، چون شما با باتری که نیازی به انجام کار سنگین نداری که، آره واسه خودم پیش اومد با باتری مجبور شدم روی حالت High Performance بگذارم و بیش تر از 4 ساعت جواب نداد
البته همیگی این ها به فاکتور های مختلفی بستگی داره که در چه حالتی چه کاری از لپ تاپ بکشی، اینو که دیگه شما خودتم استادی و میدونی
پس هیچ وقت نمیشه مقدار دقیق داد، که مثلا من بگم این کار و با لپ تاپم میکنم مدت زمان شارژم اینقدره بعد قرار باشه این مدت زمان برای شما توی یه کار دیگه مشابه همین باشه
موفق باشی
NimoOol.HD2
29-10-2013, 18:39
نه باتریم 9cell هست ... کسی در مورد کالیبره کردن باتری اطلاعی نداره ؟؟؟ خوبه ؟ بده ؟
soroushsa
02-11-2013, 01:44
سلام
دوست عزیز شما از نرم افزار Battery Care استفاده کن
NimoOol.HD2
03-11-2013, 03:55
دارم ، اما این باتری مگه چه کار مفیدی میکنه ؟؟؟
soroushsa
03-11-2013, 09:06
دارم ، اما این باتری مگه چه کار مفیدی میکنه ؟؟؟
منظورتون خود باتری لپ تاپه ؟ یا اون نرم افزار ؟
soroushsa
03-11-2013, 09:08
سلام دوستان عزیز
بالاخره تونستم عکس های باز کردن این لپ تاپ و واستون بذارم
واسه آپلودش خیلی مشکل داشتم، در آخر مجبور شدم مدیا فایر آپلود کنم
اگر جایی به مشکل خوردید خوشحال میشم بتونم کمکی کنم...
eeeeeeehsan
11-11-2013, 12:52
فیلمش هم هست، تحت عنوان Dell XPS L501X _ L502X Complete Disassembly and Reassembly Guide ، تو یوتیوب سرچ کنید میاد، با کیفیت 480p حجمش 269 مگه، نتونستین بگین من آپ کنم واستون.
بچه ها کسی نمی دونه چندتا رم میشه رو این لپ تاپ گذاشت؟؟ میخوام رمش رو ارتقا بدم، رمم 6 گیگه، خواهشن اگه کسی اطلاع داره بگه.. ممنون
soroushsa
16-11-2013, 08:43
سلام eeeeeeehsan جان، بله فیلم این آموزش توی سایت های دیگه نه تنها یوتوب موجود هست، خود منم روزی که میخواستم لپ تاپم و باز کنم از همین فیلم آموزشی استفاده کردم
منم قصد جسارت به اساتید سایت و نداشتم
اما به سه دلیل این کار و کردم
1. حجم دانلود حتی به نسبت فیلم های بی کیفیت این آموزش خیلی کمتره
2. توضیحات به زبان فارسی هست
3. اگر خدایی نکرده از دوستان اگر به مشکلی بر خوردن میتونند همینجا سوالشون و مطرح کنند...
western1
19-01-2014, 20:07
تصاویر زیر نحوه باز کردن سیستم جهت تعمیر یا تمیز کردن سیستم می تواند مفید باشد. در ضمن یک لینک فیلم عالی 35 دقیقه ای از آموزش باز کردن کامل سیستم و بستن سیتستم در یوتوب هست لینکش در زیر قرار داده شده است. امیدوارم مفید باشد و هیچوقت مسیرتون به تعمیرگاه نیفتد.:n18:
How to disassemble Dell XPS 15 L502X laptop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In this tutorial I explain how to disassemble a Dell XPS 15 L502X laptop. My goal is removing and replacing broken DC jack.I’ll go though the following major laptop disassembly steps:STEP 1-4: Accessing laptop memory and wireless card. Removing the DVD drive.
STEP 5–9: Disconnecting and removing the palmrest assembly.
STEP 10-12: Removing laptop hard drive.
STEP 13-17: Disconnecting and removing the keyboard.
STEP 18-21: Removing laptop screen assembly.
STEP 22-27: Removing laptop bottom cover. Accessing the cooling fan.
STEP 28- 29: Disconnecting and removing DC jack cable.UPDATE: all disassembly steps should be the same for a Dell XPS L501X laptop.STEP 1.Before you start, make sure the laptop is turned off.Remove the battery.
STEP 2.Loosen/remove three screws securing the memory and wireless card cover.Lift up and remove the cover.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 3.Under the cover you can access both memory modules and wireless card.It’s not necessary to remove memory modules for the purpose of my tutorial. I’ll leave them connected to the motherboard.We’ll disconnect wireless card antenna cables later (step 19) when we remove the display panel.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 4.Remove one screw securing the DVD optical drive.Pull DVD drive from the laptop and remove it.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 5.Remove one screw securing the palmrest assembly. This screw located in the battery compartment.Release two latches securing the palmrest assembly.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 6.Turn the laptop over and start lifting up the palmrest assembly from the laptop.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 7.I’m using the guitar pick to separate the palmrest assembly from the laptop base.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 8.Be careful while removing the palmrest assembly, it’s still connected to the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 9.Turn the palmrest upside down so you can access the touch pad cable (left arrow) and power button cable (right arrow).In the following two steps I explain how to unlock connectors and release cables.
Very carefully lift up the left side of the
locking tab with your fingernail. The locking tab will open up at a 90 degree angle.The locking tab must remain attached to the connector base.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
On the following picture both connectors shown in the unlocked position.Now you can pull cables.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 10.When the palmrest removed you can access the hard drive and CMOS battery.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 11.Remove four screws securing the hard drive mounting bracket to the laptop base.Slide the hard drive assembly to the left to disconnect it from the motherboard.
STEP 12.Lift up and remove the hard drive from the laptop.
STEP 13.There are two small plastic tabs securing the keyboard on the top.
STEP 14.Lift up the upper side of the keyboard and move towards the screen
STEP 15.Turn the keyboard upside down.Now you can access the main keyboard cable connector (1) and keyboard backlight cable connector (2).
STEP 16.Disconnect both cables as I explained in the step 9.
STEP 17.Remove keyboard from the laptop.
STEP 18.Remove two screws securing display hinges on the bottom of the laptop.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 19.Disconnect white and black antenna cables from the wireless card.
STEP 20.Pull both wireless card antenna cables though the opening.Remove four screws securing display hinges.Disconnect video cable from the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here’s how to disconnect the video cable. Simply pull the connector by the black belt attached to it.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 21.Lift up and remove the display (LCD screen) assembly.
STEP 22.Remove six screws from the bottom of the laptop.Disconnect the subwoofer cable (left arrow) and cooling fan cable (right arrow).[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 23.Remove three more screws located in the DVD drive bay.
Here’s how to unplug the subwoofer and fan cable from the motherboard.It’s a regular male-female type connector.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 24.Remove all screws securing the top and bottom covers together.
STEP 25.Start separating the top cover assembly from the bottom cover.
STEP 26.In Dell XPS 15 L502X laptop the motherboard is attached to the top cover assembly.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 27.The cooling fan attached to the bottom cover.
Here’s the bottom side of the top cover assembly.As I mentioned before, the motherboard is attached to the top cover.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 28.Remove one screw securing the DC jack to the laptop cover.Disconnect DC jack cable from the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here’s how to unplug the DC jack cable connector from the motherboard.
STEP 29.Finally lift up and remove the DC jack cable. It’s ready for the replacement.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash boss
05-02-2014, 02:08
سلام مجدد بعد کلی که نیومدم اینجا ..
من سیستم خودم یعنی همین l502x رو از وین 7 به 8.1 ارتقا دادم البته دل کندن از وین 7 اورجینال بعد 3 سال یکمی سخت بود اینو میگم که دوستان قر نزنن به اورجینال بودن و سنگین بودن باش درست برخورد کنین خیلی هم عالیه تا یه چی میشد زرتی میزدم بکاپ و مثل روز اولش میشد راستی اونایی که بکاپ نگرفتن یاد آوری میکنم یه درایو مخفی درایو و محتویات بکاپ رو داره اگه دخلشو در نیاورده باشید ووو
با توجه به این که این لب تاپ دگمه های لمسی با کارایی مشخص و تیونر تی وی و بک لایت و .. داشت نگران بودم با وین 8.1 به مشکل بخورم و ساپورت نکنه وین 8.1 از اینا ...
نتیجه بعد از نصب عالیه واقعا تا چند روز آدم گیجه و سخت به نظر میاد ولی سرآخر این وین جدید و لبتاپ واقعا برازنده هم میشن ..
تونستم بکلایت ، دل وبکم و عملکرد دگمه لمسی اول که تونستم سیستم محشر همون تنظیم ریل تک کنترل آدیو صدا ی لب تاپ رو روش سوار کنم و لمسی دوم که من اون رو به خاموش کردن lcd تنظیمش کردم و برای کنترل لمسی سوم نتونستم عملکرد مشابه پیدا کنم اینجاست که اگه کسی میدونه به مام بگه اما اون رو هم مجاب!! به باز کردن استارت وین 8.1 کردم به هر حال که بی کار نمونه ...
در مورد تاج پد دوستان من نمیتونم کیفیت و راحتی اون رو با تاچ پد لب تاپ دیگه ای مقایسه کنم من که ندیدم کمتر به موس نیاز پیدا کردم یه قابلیتی رو که رو 7 فعالش کرده بودم رو رو این 8.1 هم راه انداختم و خیلی کمک کرد و جواب داد رو این وین جدید همون آپدیت سیناپتیک تاچ مثلا من وقتی رو گوشه تاچ میزنم کنترل پنل یا هر چی میخواین ظاهر میشه یا با گذاشتن سه انگشت روی تاچ پد صفحه ای میاد که مثلا با تنظیم وقتی با انگشت بنویسین رو تاچ m مدیا پلیر باز شه مثل نقاشی هر چی با انگشت بکشین یه لحظه رو صفجه ظاهر میشه و با توجه به تنظیم میتونه میانبری باشه برای کپی پیج نکس ترک و هر چی .. اسم کاملش و سایتی که میتونین بگیریدش رو مینویسم ... بعد نصب میرید تو دیوایس تاچ اسکرین و موس از تو تسک بار دسکتاپتون یا کنترل پنل تو سربرگ آخر device setting -- setting --- application gestures رو و بقیه رو تنظیم میکنید راهنمای تصویری ام داره ..
Synaptics Synaptics_v17_0_19_C_XP32_Vista32_Win7-32_XP64_Vista64_Win7-64_Acme_Inc
کلا میخواستم بگم بروز باشید و از آپدیت های تک تک قطعات لب تاپ مثل بلوتوس و بایوس و آپدیت های خود انویدیا بتا نگذرید تا هم مشکلاتون کمتر شه هم این قول پیسی لب تاپ نما !! دلتون رو نزنه ....
arash boss
05-02-2014, 02:18
در ادامه مشکلی که با نسخه وین 8.1 داشتم اینه که با اینکه پرو بود مدیا سنتر روش نبود !!! واسه تی وی تیونر میگم .. خیلی راه هارم امتحان کردم نشد جواب نمیدن ... اگه کسی به 8.1 آپگرید شده و این مشکل رو حل کرده بگه .. تنها گزینه فکر کنم بمونه استفاده از یه نرم افزاری شبیه اون مدیا سنتر که پیدا شه و بشه تی وی دیجیتال رو روش دید :((
درمورد تعویض lcd این کسی اطلاعی نداره ؟ بعیده ولی یه جا خوندم میشه با یه تاج ال سی دی تعویض کرد !!! راستی کسی نتونست قطعه سیمکارت داخلی این لب تاپو پیدا کنه و وصل کنه که زیر باطریشه ؟؟؟؟
کلا اگه کسی به وین 8.1 اومده خوبه اینجا از تجربش بگه تا همه استفاده کنن .....
mechanicali
06-02-2014, 14:05
سلام
بعد نصب ویندوز 8.1 اومدم از درایورهای خود لپ تاپ استفاده کنم صفحه مرگ ابی پیداش شد.
کلا از اول این ویندوز 8 با ما روی خوشی نداره
مثلا کارت گرافیک اینتل خوده درایور ارجینالشو که نصب میکنی کلا دیگه سیستم بالا نمیادش هنگ میکنه.
arash boss
07-02-2014, 06:18
میتونی از صفحه زیر سرویس تگت رو وارد کنی یا مدل لب تاب دلت رو بدی و بعد وارد صفحه ساپورت میشی قسمت get drives and download رو میزنی بعد All drive s بعد تو یه کشوی انتخاب ویندوز رو وین 8 انتخاب میکنی بعد تو All related drivers for your Product تو 22 آپدیت داری که یه سریشو باس بگیری هر چند خود دل کنده تو آپدیتا اما اینو توصیه میکنم مشکل ساز نیست . درایو intel هم خود ویندوز آپدیت میکنه از دیوایس منیجر هم بعضی آپدیت ها رو میشه انجام داد . آپدیت realteck audio controll رو هم از خود سایت اینتل بگیر . خدا رو شکر برای همه درایور ها مثل 7 واسه این لبتاپ هم هست بگردی ..
برای من وین 8.1 خیلی لذت بخشه مخصوصن اگه تحریم مایکروسافتو دور بزنی از همه امکانات قسمت متروش استفاده کنی .
mechanicali
07-02-2014, 11:53
داداش مرسی از راهنماییت ولی وقتی وارد سایت میشم میخوام سرویس تگ شو وارد کنم یا مشخصاتو بدم چیزی نمیاره
برا شما هم اینطوریه؟
20 دقیقه هستش که اینطوری نگه داشته
داداش حل شدش
lifedreamy
12-02-2014, 12:35
دوستانی که با گیم در این لپ تاپ مشکل دارن راه حل های اضافی رو امتحان نکنن، راهش خیلی سادست، این لپ تاپ به دلیل قدرت بالاش در هنگام گیم چرخش فنش رو خیلی بالا میبره یعنی تا حد اکثر به همین دلیل دچار همون مشکلی که همتون میگید میشه، تنها کافیست نرم افزار NVidia inspector رو که حجم زیادی نداره بگیرید و بعد از آپدیت درایور گرافیکتون تاکید میکنم بعد از آپدیت این نرم افزار رو اجرا کنید و در پایین نرم افزار دکمه show overcockig رو بزنید، یه یغاممیاد که yes رو انتخاب میکنید، بعد پنجره کامل باز میشه در قسمت باز شده shader clock رو روی 999 قرار بدین و apply clock & voltage رو بزنید، حالا میتوانید از سنگین ترین بازی های توی بازار بدون هنگ کردن لذت ببرید.:n12:
و
arash boss
13-02-2014, 04:13
امتحان میکنم ببینم خبرشو میدم همینجا..
mechanicali
15-02-2014, 16:13
سلام داداش arash boss ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقا تونستی مدیا سنتر برا ویندوز ۸.۱ پیدا کنی؟
oOomid.M
15-02-2014, 16:27
سلام داداش arash boss ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقا تونستی مدیا سنتر برا ویندوز ۸.۱ پیدا کنی؟
آقا این مدیا سنتر چیه ؟ الان من ویندوز 8.1 انترپرایز دارم روش مدیا سنتر نداره ؟
mechanicali
15-02-2014, 16:35
آقا این مدیا سنتر چیه ؟ الان من ویندوز 8.1 انترپرایز دارم روش مدیا سنتر نداره ؟
از مدیا سنتر برای استفاده از گیرنده دیجیتال که xps داره ازش استفاده بکنیم بخاطر اونه
oOomid.M
15-02-2014, 16:44
از مدیا سنتر برای استفاده از گیرنده دیجیتال که xps داره ازش استفاده بکنیم بخاطر اونه
آقا ممنون آگاهم کردی
فقط به درد همون قضیه گیرنده دیجیتال میخوره یا کاربردای دیگه هم داره ؟:n13:
mechanicali
15-02-2014, 17:20
آقا ممنون آگاهم کردی
فقط به درد همون قضیه گیرنده دیجیتال میخوره یا کاربردای دیگه هم داره ؟:n13:
قوربانت
فقط کارایشو اونجا دونستم بعد اون نیازی نداشتم بهش
درضمن الان ویندوزی نصب کردم برا دوستم 8.1 که توش مدیا سنتر گذاشتن پس مشکلی نداره
arash boss
16-02-2014, 05:40
بله ولی تمام نسخه های ویندوز دارای مدیا سنتر نیست ...
من از این جا تونستم مدیا سنتر نصب کنم البته کمی مراحل سخت و زمان بره ...
اگه ویندوزی که دارید از شرکتی دی وی دی گرفتین ممکنه به علت دستکاری نتونین مدیا سنتر ش رو فعال کنین بهتره از همون آدرس که میدم دانلود کنید ویندوز رو .. 64 بیت پرو wmc با مدیا سنتر رو نصب کنید و حتما هم باید با روش اسکایپ اول فعال سازی بشه تا باقی مراحل ....
البته نمیدونم پی سی ورد اجازه نمایش این لینک انجمن رو میده یا نه اینم لینک !! :
به جای جا خالی بزارید s o f t 98 . i r بدون فاصله .
arash boss
16-02-2014, 05:46
قوربانت
درضمن الان ویندوزی نصب کردم برا دوستم 8.1 که توش مدیا سنتر گذاشتن پس مشکلی نداره
آقای mechanical شما از چه راهی مدیا سنتر نصب کردید از کجا دی و ی دی خریدید یا دان کردید و چه نسخه ای رو از وین نصب کردید ؟؟؟
خودش مدیا سنتر گذاشتن یعنی پیش فرض نصب بوووود ! چون واسه من یه هفته بیشتر زمان برد کد های پروداکت مدیا سنتر برای فعال کردنش به راحتی گیر نمیاد ...
mechanicali
16-02-2014, 20:01
آقای mechanical شما از چه راهی مدیا سنتر نصب کردید از کجا دی و ی دی خریدید یا دان کردید و چه نسخه ای رو از وین نصب کردید ؟؟؟
خودش مدیا سنتر گذاشتن یعنی پیش فرض نصب بوووود ! چون واسه من یه هفته بیشتر زمان برد کد های پروداکت مدیا سنتر برای فعال کردنش به راحتی گیر نمیاد ...
هیچی دو هفته پیش از بسته های king خریداری کردم داخلش بود.
زنگ زدم از واحد پشتیبانی پرسیدم دستکاری نکردید ویندوزهارو البته برا ویندوز 7 ازشون پرسیدم پشتیبان برگشت گفت به هیچ عنوان برنامه هارو دستکاری نکردیم
دیروزم برای دوستم ویندوز 8.1 32bit نصب کردم تو قسمت انتخاب نوع ویندوز pro مدیا سنتر وجود داشت اونو انتخاب کردم ولی نکشید پاک کردم 7 زدم حالا نمیدونم دستکاری شده یا اینجوری هستش.
گفتم بگم چون خواسته بودی.
hamedhosseini72
04-04-2014, 22:23
با سلام
من یک لپتاپ xps l502 دارم و مشکل هنگ لپتاپ در هنگام بازی و در هنگام اتصال آداپتور همانند همه دوستان برایم پیش می آید.
از راه حل هایی که دادین من چندتایی را امتحان کردم اما همچنان مشکل باقیست . در ضمن اورکلاک کردن باعث کاهش یا افزایش کارکرد کارت گرافیک میشود و این مشکل را رفع نمیکند چرا که مشکل از برقی است که به صورت مازاد در مادربورد در اثر اتصال به برق به وجود می آید ، است.
از دوستانی که در تهران ساکنند درخواست دارم به زیگورات که خود را نمایندگی رسمی دل میداند بروند.ظاهرا قطعه ای توسط شرکت دل ارائه شده که این مشکل را حل میکند. مشکل اصلی هم مربوط به رسیدن برق به مادربورد هست. من حتی با خود شرکت دل نیز تماس گرفتم و آنها گفتند که به نمایندگی مراجعه کنم. از آنجا که ایران تحریم است و شرکت دل آمریکایی ، در نتیجه نمایندگی رسمی و واقعی در ایران ندارد.
اگر دوستان به این شرکت رفتند لطفا حتما نتیجه را بگویند و قیمت تمام شده و صحت این خبر را به اطلاع دیگران برسانند.
اگر مشکل از سوی شرکت زیگورات حل نشد من راه حل دیگری دارم که شاید بتواند مشکلمان را حل کند.تنها از همه دوستان خواهشمندم زودتر خبرم کنند.
در مراجعه به شرکت یادتان باشد حتما این موارد را به آنها بگویند :
1- لپتاپ در هنگام اتصال آداپتور و اجرای بازی با گرافیک nvidia دچار مشکل میشود
2- یدنه لپتاپ در هنگام اتصال آداپتور دارای برق میشود مخصوصا در قسمت کنار دکمه پاور جایی که jbl نوشته شده است
3- این مشکلات حتی با آپدیت بایوس به a12 و کارت گرافیک به آخرین ورژن همچنان باقیست
4- شرکت دل رسما جهت رفع این مشکل اطلاعیه داده و لپتاپ های خارج از ایران و چند کشور دیگر در صورت بازگردانی درست و تعمیر شده اند
5- مشکل شاید از وجود دو بلندگو با این قدرت باشد ( یکی از اقوام که مهندس الکترونیک هست ؛گفت که وجود آهنربا در بلندگوها هم از عواملی است که در این مشکل نقش مهمی دارد- وجود آهنربا در میدان الکتریکی باعث ... )
6- تشکر یادتون نره! ( از زیگورات ها)!!!
راستی جون همه xps ها هرکی تهران هست زودتر بره.
نشد بهتون قول میدم با هم میتونیم حلش کنیم.
به قولی :
ما میتوانیم !!!
منم متشکرم از همه دوستانی که پیگیر مشکل هستند.
مخلص همتون ...
به امید حل اساسی این مشکل...
سلام دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم راستش تصمیم گرفتم همه راه حل ها رو با هم انجام بدم.یعنی اول ویندوزم رو عوض کردم بعد بایوس 12 رو از سایتی که دوستمون nima.dn2 (در صفحه 94 ) معرفی کرد دانلود کردم البته همونی که اون سایت توصیه کرده رو دانلود کردم.گرافیکمم اپدیت کردم.همچنین هنگام بازی تو تنظیمات گرافیم قسمت set physx configuration و قسمت select physx processor رو روی geforce gt 540m گذاشتم الان خدا رو شکر چند روزی هست که دیگه هنگ نمیکنه
hamedhosseini72
05-04-2014, 22:29
سلام دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم راستش تصمیم گرفتم همه راه حل ها رو با هم انجام بدم.یعنی اول ویندوزم رو عوض کردم بعد بایوس 12 رو از سایتی که دوستمون nima.dn2 (در صفحه 94 ) معرفی کرد دانلود کردم البته همونی که اون سایت توصیه کرده رو دانلود کردم.گرافیکمم اپدیت کردم.همچنین هنگام بازی تو تنظیمات گرافیم قسمت set physx configuration و قسمت select physx processor رو روی geforce gt 540m گذاشتم الان خدا رو شکر چند روزی هست که دیگه هنگ نمیکنه
سلام دوست عزیز. متشکرم.
ولی یه مشکلی من دارم با دانلودش.اصلا دانلود نمیشن برام هیچ کدومشون.
نه با میرورش و نه با لینک اصلیش.
میشه برام آپلودش کنید و یا راه حل دانلود بدین.
متشکرم .
سلام دوست عزیز. متشکرم.
ولی یه مشکلی من دارم با دانلودش.اصلا دانلود نمیشن برام هیچ کدومشون.
نه با میرورش و نه با لینک اصلیش.
میشه برام آپلودش کنید و یا راه حل دانلود بدین.
متشکرم .
شما میتونی به راحتی از سایت سافتگذار دانلود کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد سایت بشید و اون بالا سرچ کنید nvidia بعدم توضیحات رو بخونید و به راحتی دانلود کنید.و در مورد هنگ بگم که به نظر من اورکلاک کردنم باعث شده که دیگه هن نکنه موفق باشید
hamedhosseini72
05-04-2014, 23:09
من با گرفتن بایوس مشکل دارم .
از همون سایتی که معرفی کردن. بایوس دستکاری شده پیشنهادی رو میگم.
من با گرفتن بایوس مشکل دارم .
از همون سایتی که معرفی کردن. بایوس دستکاری شده پیشنهادی رو میگم.
دوست عزیز شما برنامه nvidiaInspector رو گرفتی؟شما این برنامه رو دانلود کن بعد show overclocking رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد shader clock رو روی 999 قرار بدید به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه
لطفا این کار رو انجام بدید بعد نتیجه رو بگید ممنون
sorena6680
27-04-2014, 22:26
با سلام
من یک لپتاپ xps l502 دارم و مشکل هنگ لپتاپ در هنگام بازی و در هنگام اتصال آداپتور همانند همه دوستان برایم پیش می آید.
از راه حل هایی که دادین من چندتایی را امتحان کردم اما همچنان مشکل باقیست . در ضمن اورکلاک کردن باعث کاهش یا افزایش کارکرد کارت گرافیک میشود و این مشکل را رفع نمیکند چرا که مشکل از برقی است که به صورت مازاد در مادربورد در اثر اتصال به برق به وجود می آید ، است.
از دوستانی که در تهران ساکنند درخواست دارم به زیگورات که خود را نمایندگی رسمی دل میداند بروند.ظاهرا قطعه ای توسط شرکت دل ارائه شده که این مشکل را حل میکند. مشکل اصلی هم مربوط به رسیدن برق به مادربورد هست. من حتی با خود شرکت دل نیز تماس گرفتم و آنها گفتند که به نمایندگی مراجعه کنم. از آنجا که ایران تحریم است و شرکت دل آمریکایی ، در نتیجه نمایندگی رسمی و واقعی در ایران ندارد.
اگر دوستان به این شرکت رفتند لطفا حتما نتیجه را بگویند و قیمت تمام شده و صحت این خبر را به اطلاع دیگران برسانند.
اگر مشکل از سوی شرکت زیگورات حل نشد من راه حل دیگری دارم که شاید بتواند مشکلمان را حل کند.تنها از همه دوستان خواهشمندم زودتر خبرم کنند.
در مراجعه به شرکت یادتان باشد حتما این موارد را به آنها بگویند :
1- لپتاپ در هنگام اتصال آداپتور و اجرای بازی با گرافیک nvidia دچار مشکل میشود
2- یدنه لپتاپ در هنگام اتصال آداپتور دارای برق میشود مخصوصا در قسمت کنار دکمه پاور جایی که jbl نوشته شده است
3- این مشکلات حتی با آپدیت بایوس به a12 و کارت گرافیک به آخرین ورژن همچنان باقیست
4- شرکت دل رسما جهت رفع این مشکل اطلاعیه داده و لپتاپ های خارج از ایران و چند کشور دیگر در صورت بازگردانی درست و تعمیر شده اند
5- مشکل شاید از وجود دو بلندگو با این قدرت باشد ( یکی از اقوام که مهندس الکترونیک هست ؛گفت که وجود آهنربا در بلندگوها هم از عواملی است که در این مشکل نقش مهمی دارد- وجود آهنربا در میدان الکتریکی باعث ... )
6- تشکر یادتون نره! ( از زیگورات ها)!!!
راستی جون همه xps ها هرکی تهران هست زودتر بره.
نشد بهتون قول میدم با هم میتونیم حلش کنیم.
به قولی :
ما میتوانیم !!!
منم متشکرم از همه دوستانی که پیگیر مشکل هستند.
مخلص همتون ...
به امید حل اساسی این مشکل...
پس از جستجویی در اینترنت دیدم که برخیا راهکار از میون رفتن این مشکل رو در غیرفعال کردن قابلیّت hyperthreading بایوس دونستن. این قابلیت پیرامون هسته های مجازیه یعنی، به هر هسته امکان میده که به دو هسته تبدیل بشه که این کار برای بهبود کارآیی بازی ها و نرم افزارهای سنگینه. البته گفته شده که سنگین ترین بازی ها بیش از 2 هسته نمیخوان چه برسه به 8 هسته.
این قابلیّت باید در بایوس غیرفعال بشه که البته هنوز خودم نیازمودمش
western1
27-04-2014, 23:05
پس از جستجویی در اینترنت دیدم که برخیا راهکار از میون رفتن این مشکل رو در غیرفعال کردن قابلیّت hyperthreading بایوس دونستن. این قابلیت پیرامون هسته های مجازیه یعنی، به هر هسته امکان میده که به دو هسته تبدیل بشه که این کار برای بهبود کارآیی بازی ها و نرم افزارهای سنگینه. البته گفته شده که سنگین ترین بازی ها بیش از 2 هسته نمیخوان چه برسه به 8 هسته.
این قابلیّت باید در بایوس غیرفعال بشه که البته هنوز خودم نیازمودمش
بنده تنها راهکار برای جلوگیری از هنگ کردن سیستم رو باز کرد کامل سیستم و گردگیری و تعویض خمیر دونستم. اما باز هم اونجور که می خواستم نشد مخصوصا هنگام بازی! این راهی که شما می فرمایید میشه آموزش بدی؟ ممنون
hamed_aa
01-05-2014, 01:32
دوستان من چند صفحه پیش توضیح دادم
تنها راه درست شدن این مشکل که من یک سال هست ازش استفاده میکنم و مشکلم کاملا حل شده ، آندر کلاک کردن کارت گرافیک با نرم افزار MSI AfterBurner هست
سرعت GPU و مموری رو حدود 30 تا پایین بیارید دیگه این مشکل رو ندارید
ضمنا ، من دارم مودم 3G واسه سیم کارت میخرم
اگر کسی تونسته سیم کارت رو توی این لپ تاپ فعال کنه راهنمایی کنه تا اگر نیازی به خرید مودم جداگانه نیست نخرم
ضمن اینکه ، کانفیگ لپ تاپ من مودم رو نداره و باید براش بخرم
اگر کسی میدونه کارت WWAN که برای همون سیم کارت و تی وی هست قیمتش چنده و کجا میفروشن هم لطفا راهنمایی کنه
ممنون
western1
01-05-2014, 22:00
دوستان من چند صفحه پیش توضیح دادم
تنها راه درست شدن این مشکل که من یک سال هست ازش استفاده میکنم و مشکلم کاملا حل شده ، آندر کلاک کردن کارت گرافیک با نرم افزار MSI AfterBurner هست
سرعت GPU و مموری رو حدود 30 تا پایین بیارید دیگه این مشکل رو ندارید
...
دوسته عزیز من این روش رو امتحان کردم اما روش مطمئن و معقولانه ای برای این سیستم به نظر نمی رسد(من روش بهتری سراغ دارم). بنده روش های مختلفی رو امتحان کردم. بهترین و کارآمد ترین روش که در حال حاضر با این روش دمای سیستمم به شدت کاهش یافته این شامل 2 مرحله می شود:
1- باز کردن سیستم و تمیز کردن قطعات و فن و تعویض خمیر سیلیکون سیستم.
2- (مهم) دانلود درایورهای NETWORK از بخش درایورهای سایت دل بر اساس سرویس تگ و مدل سیستم- پاک کردن و unistall کردن Network adapter های موجود در device maneger و ریستارت کردن سیستم و install کردن درایورهای نتورک دانلود شده(توجه کنید که با بالا آمدن سیستم خوده سیستم شروع به نصب می کند اما حتما شما خود اقدام به نصب فایل های دانلود شده کنید) ! با این کار به طور چشمگیری دمای سیستم کاهش می یابد! امتحان کنید
3- مر حله آخر هم ریستارت کنید و قبل از بالا آمدن ویندوز با فشردن F12 و راه اندازی Diagnostic یک چک آپ هم بکنید
برای چک کردن دیاگنوستیک یک روش حرفه ای هم اینجا هست! کافی است کلیک کنید run diagnostic را اجرا کنید!
:n06:
hamed_aa
03-05-2014, 02:20
من معمولا توی چیزی اظهار نظر نمیکنم تا زمانی که مطمئن باشم درست هست . درست بودن هم همیشه علمی اثبات میکنم نه فقط از روی شنیده ها و حدسیات
این مورد هم مطمئن هستم تنها راهش همینه و راههای دیگه از نظر من ارتباطی با مشکل هنگ و کرش نداره . به چند دلیل :
1. اول اینکه الان با این روش یک سالی هست که به هیچ عنوان هنگ نداشتم
2. مهمترین دلیل برای صحت این روش :
چیپست گرافیک GT 540M همان چیپست گرافیک GT 525M هست و هر دو از یک معماری استفاده شدند و در حقیقت هیچ فرقی با هم ندارند :
تنها فرق این دو این هست که ، 540 نسبت به 525 سرعت پیکسل و ... اورکلاک شده و به وات مصرفی بالاتری نیاز داره
مشکلی که در این کارت هست ، اورکلاک کردنش از طرف کارخانه سازنده هستش که باعث میشه پردازشش با اختلال مواجه بشه و کرش کنه ( حالا به هر دلیلی ، شاید به دلیل اینکه توان مصرفی بیشتری نیاز داره و نمیتونه تامین کنه )
حالا اگر شما مقادیر سرعت اورکلاک شده رو ، به مقادیر اصلی آندر کلاک کنید ، دیگه مشکل کرش منطقا نخواهید داشت . چون همه چیز ( از توان مصرفی تا سرعت طراحی شده برای پردازنده و ... ) به حالت نرمال بر میگرده و دیگه چیزی برای کرش کاردن باقی نمیمونه.
یک مثال برای اینکه بدونید تنها دلیل هنگ کردن همین اورکلاک هست هم میزنم تا براتون راحتتر قابل درک باشه :
شما اگر کامپیوتر رو از بایوس با مقادیر غیر معقول اورکلاک کنید ( حالا چه سی پی یو چه رم و چه ... ) سیستم یا بالا نمیاد یا ریست میشه یا هزار تا داستان دیگه پیش میاد و حتی میسوزه !
این راهنمایی هایی هم که دوستان میکنن به نظر من اول در موردش فکر کنید بعد اجراییش کنید ، حتی راهنمایی خودم رو . چون باز کردن لپ تاپ و تعویض خمیر سیلیکون و ... هم هزینه بر هست و هم هیچ ارتباطی با اصل داستان نداره
البته این نظر من هست ، هر کسی مخالف هست میتونه تست کنه شاید نتیجه داد !
hamed_aa
03-05-2014, 02:24
دوستان ضمنا ، کسی هنوز نتونسته از درگاه سیم کارت این لپ تاپ برای اینترنت و وایمکس استفاده کنه ؟
western1
03-05-2014, 09:24
اگر روزه اولی که لپ تاپ را خریداری می کردید و با این مشکل فریز کردن مواجه بودید شاید حق باشما بود! اما شما بعد از مدت ها استفاده با این لپ تاپ به این مشکل بر خوردی!
لذا برای روشن شدن موضوع 2 نمونه عکس از داخل همین لپ تاپ و تصاویر CPU و کارت گرافیکی برای شما می گذارم که موضوع روشن شود.
کاری که شما با لپ تاپ می کنید مثله این می ماند که یک بیماره قلبی اورژانسی داریم به جای اینکه جراحی شود شما مرتب بهش تنفس مصنوعی می دهید!!!!
همان طور که می بینی لایه های قبلی مثله یک پتو CPu ,GPU را فرا گرفته و باید با روش ها معمول تمیز و تعویض شود!
در ضمن دوستان راه دیگری که کمک می کند به متعادل نگه داشتن دمای سیستم به این آدرس بروید:
more power option/change plane setting/change advance power setting/proccess power manegmanet
و گزینه ماکریمم را بزنید و از 100 درصد به 80 درصد یا کمتر کاهش دهید.
مختصر توضیح دادم در صورتی که سوال بود مطرح کنید پاسخ داده می شود. موفق باشید.
hamed_aa
03-05-2014, 12:37
من که از روز اول همین مشکل رو داشتم + اگر مشکل دما بود حد اقل باید چند ثانیه پردازش میشد تا دما بالا بره و کرش کنه
اما توی تست هایی که انجام دادم ، با نرم افزار های بنچ مارک حتی همون لحظه استارت تست هم گاهی اوقات کرش میکنه
به هر حال این راهی بود که به ذهن من میومد و ازش جواب گرفتم، دوستان جفتش رو میتونن تست کنن و ایشالا که نتیجه برسن و دیگه هنگ نداشته باشن
hamed_aa
05-05-2014, 00:48
دوستان بی زحمت این سوال مهم رو اگر کسی جوابی براش داره پاسخ بده :
بالاخره کسی تونسته سیم کارت رو توی لپ تاپ 502 استفاده کنه و بره اینترنت ؟
تا جایی که متوجه شدم ، این کارت های WWAN هم مثل ایفون لاک میشن روی یه اپراتور خاص و دیگه نمیشه با سیم کارت دیگه باهاش کار کرد
کسی اطلاعات دقیق داره بگه بی زحمت که دنبال خریدش نباشم اگه راه نمیفته
sorena6680
08-05-2014, 15:54
دوستان بی زحمت این سوال مهم رو اگر کسی جوابی براش داره پاسخ بده :
بالاخره کسی تونسته سیم کارت رو توی لپ تاپ 502 استفاده کنه و بره اینترنت ؟
تا جایی که متوجه شدم ، این کارت های WWAN هم مثل ایفون لاک میشن روی یه اپراتور خاص و دیگه نمیشه با سیم کارت دیگه باهاش کار کرد
کسی اطلاعات دقیق داره بگه بی زحمت که دنبال خریدش نباشم اگه راه نمیفته
پیشتر این مورد رو بررسی کردم. پشتبانی از سیم کارت وابسته به بودن سخت افزارش بر روی رایانه ی شماست.
شما میتونید در سایت شرکت دل با بهره گیری از Service tag سیستمتون، فهرست سخت افزارهای لپ تاپتون رو ببینید. اگر نتونستید سخت افزاری با این نام(Mobile Broadband ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو ببینید، یعنی، چیپ لازم برای بهره گیری از این بخش در سیستمون فراهم نشده.
hamed_aa
08-05-2014, 17:00
مرسی از پاسخ
ولی دقیق متوجه سوال من نشدید
من چک کردم و حتی پشت لپ تاپ رو باز کردم و دیدم جای سخت افزارش خالیه
الان میخوام بدونم کسی که این سخت افزار رو داره تونسته ازش استفاده کنه با سیم کارت های ایران یا خیر ؟
sorena6680
09-05-2014, 10:24
مرسی از پاسخ
ولی دقیق متوجه سوال من نشدید
من چک کردم و حتی پشت لپ تاپ رو باز کردم و دیدم جای سخت افزارش خالیه
الان میخوام بدونم کسی که این سخت افزار رو داره تونسته ازش استفاده کنه با سیم کارت های ایران یا خیر ؟
کجا این قطعه رو میفروشن؟
در بخش ارتقاء سیستم در سایت دل قیمت این قطعه
Dell AT&T Wireless 5540 HSPA Mobile Broadband Mini-Card
179 دلار اعلام شده که میشه نزدیک به 600 هزار تومن که خریدش اصلا به صرفه نیست
البته هم چنان که از نامش بر میاد، گویا تنها سیم کارت های At& t قابل بهره برداری هستن.
در این لینک می تونید قطعات همسان با قیمت کمتر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x%20Wireless%20Mobile%20Broadband%20GPS%20Card%20D W5540&_itemId=121063504279
همون گونه که در توضیح های این قطعه امده، این قطعه آنلاک هست و در xps 15 نصب میشه: قیمت 53 یورو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces&hash=item3f112d6969
این هم قطعه ی خوبیه
همه چی داره حتی جی پی اس: قیمت 24 یورو
hamed_aa
09-05-2014, 11:24
ممنون
با تمام این تفاسیر کسی هست توی ایران از این قطعه ها استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
sorena6680
09-05-2014, 11:37
ممنون
با تمام این تفاسیر کسی هست توی ایران از این قطعه ها استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
هیچ پاسخی به پرسش شما نمیشه داد چون اصلا این قطعات در ایران یافت نمیشه. کافیه یه جستجویی در اینترنت بکنید.
یا باید 300 تومن- با برآورد هزینه ی خرید از امازون و انتقالش به ایران- و ریسک کار کردن یا نکردنشو بپذیریا کلا بی خیالش بشید.
NimoOol.HD2
06-09-2014, 21:41
سلام
یه سوال ساده داشتم
رفتم توی MSCONFIG و همه چی رو غیر فعال کردم
وقتی دکمه های ترکیبی FN+ ... رو میزنی یه چیز گرافیکی رو صفحه نشون میده ، اون غیرفعال شده
اسمش نمیدونید چیه که دوباره فعالش کنم ؟!
fazllollah
27-10-2014, 10:48
سلام
ضمن تشکر از عضای انجمن که طریقه باز کردن لب تاب برای استفاد گذاشتن
می خواستم قیمت ماژور USP 3 این لب تاپ بدونم
لب تاب من افتاد و فیش usp چون فلش داخلش بود شکست حالا قیمت ماژوررو می خواستم اگر کسی هم مشخصات مکان فروش رو داره خواهشا" اطلاع رسانی کنه ممنون میشم
fazllollah
27-10-2014, 11:12
این هم عکسش
hamid625
21-11-2014, 19:58
سلام دوستان دیروز لپ تاپم روصندلیم بودوداخل یواس بی اون فلش گذاشته بودم متاسفانه افتادودرگاه یو اس بی لپ تاپم که ابی رنگ بودشکست وتوی لپ تاپم مونده ولپ تاپوتکون میدم نمیادبیرون.اول میخواستم ببینم که چطورمیشه بازش کردتاببینم میشه درستش کردوگرنه ببرم بیرون.راستی بیرون چقدرمیگیرن درستش کنن
western1
21-11-2014, 22:19
سلام دوستان دیروز لپ تاپم روصندلیم بودوداخل یواس بی اون فلش گذاشته بودم متاسفانه افتادودرگاه یو اس بی لپ تاپم که ابی رنگ بودشکست وتوی لپ تاپم مونده ولپ تاپوتکون میدم نمیادبیرون.اول میخواستم ببینم که چطورمیشه بازش کردتاببینم میشه درستش کردوگرنه ببرم بیرون.راستی بیرون چقدرمیگیرن درستش کنن
سلام عزیز. مشکلی نداره می توانی خودت باز کنی . باید وقت بزاری فقط.آموزش در این لینک هست
کمکی خواستی در خدمتم. موفق باشی
saeed_ka
29-11-2014, 20:26
سلام
آقا ما آخرش نفهمیدیم xps l502 گیرنده دیجیتال داره یا نه؟
اگه میشه جواب بدین
جواب کامل با روش نصب
لطفا به پستهای قبلی هم منو نفرستید
ahmadolad
17-12-2014, 16:06
سلام
آقا ما آخرش نفهمیدیم xps l502 گیرنده دیجیتال داره یا نه؟
اگه میشه جواب بدین
جواب کامل با روش نصب
لطفا به پستهای قبلی هم منو نفرستید
بله گیرنده دیجیتال داره بسیار هم قدرستمنده اما مشکلات فراوونی هست که بخوای استفاده کنی توی ویندوز مدیا سنتر یه تیک داره که میگه میخوای سیگنال های دیجیتال هم داشته باشی. شما اونو YES میزنی و میتونی استفاده کنی:n37:
B e h n a
12-09-2015, 21:40
سلام
من این لب تابو تازه گرفتم.
قبل این 5520 کافیگ corei7 داشتم
تو بازی هایی مثل cod Ghost لب تاب قبلیم گرافیکش زور میزد اینو گرفتم.
با این لب تاب گرافیکش اصلا فشار نمیاد بهش (در مقایسه با قبلی ککشم نمیگزه و میتونه بازی رو hi اجرا کنه به نظرم )
تو لبتاب قبلیم اصلا سی پی یو زور نمیزد و حداکثر از 50 درصد بالاتر نمیرفت تو بازی
تو لبتاب 502 گرافیک مشکل ندارم سی پی یو میره رو 97 درصد و زور الکی میزنه و بازی رو کلا لگ اجرا میکنه
رم رو همون اول 8 کردم (یهتر از مال خودش هم باس بالاتر هم برند بهتر ) هارد هم 1 ترا انداختم (wd 5400 دور )
مابقی برنامه ها مصرف سی پی یو در حد 2-3 درصد دارن
الان چیکار کنم سی پی یو الکی پر نشه و کم نیاره ؟ یا کلا سی پی یوش ضعیفه و تعویض میخواد ؟:n34:
Ali Delkhosh
27-12-2015, 14:42
سلام
دوستان قطعات L502 رو از کجا میشه تهیه کرد .. یا اصلا کجا بدم برای تعمیر که مطمئن باشه ؟
در لپتاپم از لولا شکسته ولی مانیتورم سالمه
دوست عزیز شما برنامه nvidiaInspector رو گرفتی؟شما این برنامه رو دانلود کن بعد show overclocking رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد shader clock رو روی 999 قرار بدید به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه
لطفا این کار رو انجام بدید بعد نتیجه رو بگید ممنون
سلام من همین مشکل رو داشتم بردم تعمیرگاه که به اشتباه تشخیص داد خرابی چیپست گرافیکه و تعویضش کرد . قبل از تعویض 20 دقیقه بازی میکردم تا هنگ میکرد ولی بعد از تعمیر به 5 دقیقه هم نمیرسید که هنگ میکرد.:n04::n04: این کاری که گفتین رو کردم و مشکلم حل شد.:n18: 4 ماه بدون مشکل بازی کردم ولی الان دوباره این مشکل برگشته.:n41: درایور گرافیک اپدیته و shader clock رو 999 ولی بعد از 10 دقیقه فریز میشه و یا گاهی اوقات ارور صفحه آبی ox116 میده.:n03:البته من این لپتاب رو حدود 6 ساله دارم. مشکل هنگ و اینچیزا نداره و سرعتش هم همچنان بالاست ولی تو بازی مشکل فریز داره. انگار دیگه عمرش تموم شده :n27::n27:
دوستان من دوبار باتری این لپ تاپ را خریدم و هر دو بار حدود 2 تا 5 دقیقه بیشتر شارژ رو نگه نمی داشت و علی غم اینکه هنوز شارژ داشت برق سیستم رو قطع می کرد. فرق این باتری ها جدید خیلی با باتری اورجینال خودش زیاده. ظاهرشون کاملا چینی هست و پلاستیک بی ارزشی در اون استفاده شده. پایه هاشون هم در عرض 1 دقیقه از بدنه جدا می شه. من هر دو بار باتری و پس دادم.
سوال: دوستان کسی فروشگاهی سراغ داره که باتری اورجینال dell xps l502 داشته باشه؟ :n34:
farasysem
01-12-2017, 12:38
دوست عزیز من دنبال این سیم کارت رفتم در طبقه 3 یا 4 علاالدین یه کامپیوتر فروشی استوک داره که این قطعه رو لب تاپ سوار میکنه و قابل استفاده میشه اما دیه دانگلای ایرانسل اومده و این قابلیت رو مهیا می کنه دیگه
shahrad8383
04-01-2020, 19:15
سلا کسی ویندو 10 نصب کرده نمیدونه چجوری باید مشکل تابیدن فن را حل کرد
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ALI_METALL
15-04-2023, 15:51
من رو این لپ تاپ هارد ssd اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل EVO 870 ظرفیت 1 ترابایت انداختم.2 تا رم 8 گیگ Crucial 8GB DDR3L-1600 SODIMM انداختم ،از این رو به اون رو شد .ویندوز 10 هم خیلی راحت نصب شد،تمام درایو ها رو شناخت.الان فوق العاده راضی هستم-پیشنهاد میکنم انجام بدید
- - - Updated - - -
من رو این لپ تاپ هارد ssd اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل EVO 870 ظرفیت 1 ترابایت انداختم.2 تا رم 8 گیگ Crucial 8GB DDR3L-1600 SODIMM انداختم ،از این رو به اون رو شد .ویندوز 10 هم خیلی راحت نصب شد،تمام درایو ها رو شناخت.الان فوق العاده راضی هستم-پیشنهاد میکنم انجام بدید
ALI_METALL
15-04-2023, 16:00
---
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.