مشاهده نسخه کامل
: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502
aminbadiee
09-09-2011, 20:07
خوب دوستان مشكلی با USB3 ندارين ؟ من میخواستم اين لپتاپ رو بگيرم كه اين تاپيك رو ديدم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كه توش نوشته شده با usb3 ها مشكل دارن يعنی مثلا بعد 4 5 ساعت متصل بودن يك دستگاه مثلا موس به اين پورتها ، پورت usb خاموش ميشه كه برای رفع مشكل بايد سيستم رو ريست كرد. چنين مشكلی رو هيچ كس نداشته ؟ چون تاپيكش تو دل 46 صفحست !
سلام. من تا کنون به مشکل بر نخوردم با usb3. موس همیشه وصل است. کی برد اکسترنال را هم زیاد استفاده میکنم. فلش مموری هم که جای خود دارد.
mohsenmas
09-09-2011, 21:12
مارک قطعات اصلی مثله هارد و رم این مدل دل چی هست؟
goodarz_online
09-09-2011, 21:23
بچه های مطلع داستان این لبتابهای کانادا رو بررسی کنن
گویا داره تو بازار هم زیاد میشه و کلاه سر بچه ها نره
فعلا که یکیشون گویا با استناد به کلمه R ریفوربیش از اب در اومد
بخش گارانتیشون هم یه سطر اضافه داره که یکم شک برانگیزه
خودمم قراره خرید کنم و میخوام تمام ابهامات برطرف بشه.همه کلاهبردار شدن از نمایندگی رسمی تا خرده فروشها
ممنون بابت زحماتتون
M.Amorous
10-09-2011, 09:56
دوستان من می خوام از یک فرئشگاه خرید کنم که گارانتی زیگورات نیست. چون می خواستم قسطی بگیرم و زیگورات قسطی نمیده!
قیمت این لپ تاپ با رم 6 گیگ 1.390.000 تومان بود. البته من میخوام رو 8 بگیرم که 30 40 تومنی بیشتره. ولی با این وجود کمی دلم شور میزنه که ریفورب باشه. چیکار کنم به نظرتون؟!
من از گارانتی آراس یا آراکس .... یه همچین چیزی خرید کردم که هم نزدیک 80 - 90 تومن ارزون تر بود و هم اینکه موکدا می گفتن سفارش یو کی هست و من هم که تست کردم بود .
اینو برای کسایی گفتم که به سفارش کجا بودن حساس شدن و قصد خرید هم دارن ....
سلام به همه ی دوستان.
من دنبال 1لپ تاب برای دیدن فیلمو کارای مولتی مدیا وگاه گداری هم بازی میخوام آیا بنظر شما xps l502 گزینه ی مناسبی هست؟
اگر گزینه ی مناسب تری تا سقف 1.600 سراغ دارید معرفی کنید
پیشاپیش سپاس:11:
سلام بنده هم میخوام یکی از این مدل بخرم بهترین مارکش گارانتی و مال کددوم کشور باشه ؟
من از گارانتی آراس یا آراکس .... یه همچین چیزی خرید کردم که هم نزدیک 80 - 90 تومن ارزون تر بود و هم اینکه موکدا می گفتن سفارش یو کی هست و من هم که تست کردم بود .
اینو برای کسایی گفتم که به سفارش کجا بودن حساس شدن و قصد خرید هم دارن ....
من هم از همین آراکس 4 ماه پیش وقتی که زیگورات 1600 میداد خریدم 1460...و uk هم هست....ازش راضیم و تا الان هیچ مشکلی نداشته...دوستان همون نمونه های رو هم که زیگورات میاره ممکن هست که ریفورب باشن..زیگورات هم با بقیه تفاوت چندانی نداره و بنده به گارانتی توی ایران اعتقادی ندارم چون این موضوع رو زیاد تجربه کردم....
منم فردا میخرم گارانتی زیگورات نیست ولی
رم 6 گیگ 1570 خریدم
ALI_METALL
12-09-2011, 14:42
مارک قطعات اصلی مثله هارد و رم این مدل دل چی هست؟
هاردم WD بود.رم رو نمیدونم.الان دستگاه پیشم نیست بهت بگم.
ولی دستگاه ارجینال بود.
میتونی از سرویس تگ ببینی مارک قطعات رو.
59mlqq1
mohsenmas
13-09-2011, 06:40
می خوام رو دستگاهم XPS l502 ویندوز XP بریزم.چند تا سوال داشتم.
1- برای رفع مشکل درایور SATA تو نصب ویندوز XP ،چه مارکی از ویندوز XP تو بازار هست که درایور این سری لب تاپ ساپورت کنه که برم بخرم؟اگه نیست برای اضافه کردنه درایور به ویندوز XP مقاله هست ولی من درایورشو تو سایت دل پیدا نکردم لینک میدید.
2- پس از نصب درایور قطعات رو ویندوز XP میشناسه اگه نه درایورهای روی هارد به درد میخوره اگه اونم نه درایور نصب قطعات هست واسه دانلود اگه نه از کجا تهیه کنم.
aminbadiee
13-09-2011, 15:04
می خوام رو دستگاهم XPS l502 ویندوز XP بریزم.چند تا سوال داشتم.
1- برای رفع مشکل درایور SATA تو نصب ویندوز XP ،چه مارکی از ویندوز XP تو بازار هست که درایور این سری لب تاپ ساپورت کنه که برم بخرم؟اگه نیست برای اضافه کردنه درایور به ویندوز XP مقاله هست ولی من درایورشو تو سایت دل پیدا نکردم لینک میدید.
2- پس از نصب درایور قطعات رو ویندوز XP میشناسه اگه نه درایورهای روی هارد به درد میخوره اگه اونم نه درایور نصب قطعات هست واسه دانلود اگه نه از کجا تهیه کنم.
سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
موفق باشید
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
سلام بنده هم میخوام یکی از این مدل بخرم بهترین مارکش گارانتی و مال کددوم کشور باشه ؟
سلام. بهترین گارانتی اول زیگورات و بعد از آن ایراندل است. ولی بهترین قطعا زیگورات است و خوب قیمتش بالاتر است.
کشور UK(united kindgom انگلستان
M.Amorous
13-09-2011, 19:15
سلام. من دیروز از نمایندگی زیگورات گرفتم 1580 خیلی هم ازش راضیم. توی سایت هم چک کردم سفارش UK بود MODi چیزی هم توش نبود:31::8:
ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردند که این لپ تاپو بگیرم :11::40:
M.Amorous
13-09-2011, 20:22
دوستان من کارت تی وی لپ تاپم نصبه ولی وقتی میرم تو Windows Media Center اصلا گزینه ی Live TC نیست! آنتن هم وصله.
مشکل کجاست؟! :19:
mohsenmas
13-09-2011, 21:48
[QUOTE=aminbadiee;6460375]سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
موفق باشید
دقیقا 90 درصد کارهای من با نرم افزارهایه که روی win 7 درست کار نمیکنند یا نصب نمیشن.الان پشیمون شدم این لپتاپ گرفتم. اگه میشه win xp نصب کرد روش و درست کارکنه اما بلوتوث یا بخشهای جانبیش کارنکنه مهم نیست win 7 کنارش نصب میکنم با اون حل میشه.
مشکلم اینه win xp نصب میشه یا تلاش نکنم؟
aminbadiee
13-09-2011, 23:03
[QUOTE=aminbadiee;6460375]سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
موفق باشید
دقیقا 90 درصد کارهای من با نرم افزارهایه که روی win 7 درست کار نمیکنند یا نصب نمیشن.الان پشیمون شدم این لپتاپ گرفتم. اگه میشه win xp نصب کرد روش و درست کارکنه اما بلوتوث یا بخشهای جانبیش کارنکنه مهم نیست win 7 کنارش نصب میکنم با اون حل میشه.
سلام. بهترین کار همان نصب ویندوز مجازی است. شما این کار را بکنی تمام نرم افزار ها رویش نصب میشود. روش نصب را خودم بلد نیستم تا به شما بگویم. ولی اکثرا را دیدم که این روزها این کار را میکنند.
من رو لپ تاپ اکثر دوستان خودم(دانشجو) دیدم نصب هست. به عنوان مثال نرم افزار STEP7 برای PLC مهندسی برق روی ویندوز 7 اجرا نمیشود و تمام دوستانم از طریق ویندوز مجازی xp این نرم افزار و نرم افزارهای مشکل دار دیگر را نصب کرده اند. توصیه من به شما این است که در اینترنت سرچ و روش نصب را پیدا کنید یا اگر حوصله و وقتش را ندارید به گارانتی یا مغازه های خدمات کامپیوتر برده تا با هزینه ی کمی این کار را برایتان انجام دهند.
موفق باشید
aminbadiee
13-09-2011, 23:52
سلام. من دیروز از نمایندگی زیگورات گرفتم 1580 خیلی هم ازش راضیم. توی سایت هم چک کردم سفارش UK بود MODi چیزی هم توش نبود:31::8:
ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردند که این لپ تاپو بگیرم :11::40:
سلام. دوست عزیز مبارک باشد. به قول معروف ایشالا سالهای سال فنش برایتان بچرخد.
فقط یک سوال شما از کجا گرفتید؟ چون نمایندگی تهران قیمتش این چند روز 1550 بود.البته اگر از شهرستان خریدید که خب بله قیمتش فرق میکند. باز هم مبارک باشد خیلی زیاد.
هر گونه سوال و مشکلی داشتید من و دوستان دیگر در این تاپیک جوابگوی شما هستیم.
به جمع دارندگان لپ تاپ قدرتمند XPS L502 خوش آمدید.
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
منم فردا میخرم گارانتی زیگورات نیست ولی
رم 6 گیگ 1570 خریدم
سلام. این قیمت برای غیر گارانتی زیگورات با رم 6 خیلی بالا است!!!!!!!!!!!1
با گارانتی های غیر زیگورات و با رم 6 قیمت حدود 1400 است دوست عزیز!! بسیار دقت کنید که بالاتر از قیمت اصلی به شما ندهند!!!!!
goodarz_online
14-09-2011, 12:56
موفق باشید
از یرنامه vmware یا virtual box استفاده کن.
توی دل همون ویندوز 7 یه xp نصب کن و همزمان داخل جفتشون میتونی کار کنی.به فرض نصب شدن ویندوز xp اصلا نمیصرفه بخوای زرت زرت ریستارت کنی و بری روی 7
این لپتاپ رم بالایی داره و مثل کره میتونه حتی 4 تا سیستم عامل رو به صورت همزمان اجرات کنی
این کار بیشتر توسط دانشجویان شبکه و مدارک مایکروسافت و سیسکو انجام میشه و براحتی میتونن توسط این نرم افزارها توی لب تابشون یه اداره رو با چند تا کامپیوتر شبیه سازی کنند.شبکه کنند و....
حتی اگر هکر باشی این بهترین روش تست کردن نفوذ روی سیستم هاست
باید بروز باشی.الان ویندوز 8 داره میاد شما هنوز دنبال xp هستی؟
این بهترین راهه.از انتخاب لپتاپ هم ناراضی نباش چون خیلی قویه از نظر قدرتی
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
این لپتاپ توی رایان صبا 50 تومن ارزون شده.نمیدونم چرا زیگورات قیمتو بالا برده.خیلی داره بی انصافی میکنه
چقدر دیگه سود میخواد
M.Amorous
14-09-2011, 16:24
سلام دوستان. من میخواستم دوباره کانال ها رو اسکن کنم هر کاری کردم نفهمیدم چجوریه!
لطفا برام توضیح بدین چطوریه !
hamedmn1987
14-09-2011, 17:46
من هم از همین آراکس 4 ماه پیش وقتی که زیگورات 1600 میداد خریدم 1460...و uk هم هست....ازش راضیم و تا الان هیچ مشکلی نداشته...دوستان همون نمونه های رو هم که زیگورات میاره ممکن هست که ریفورب باشن..زیگورات هم با بقیه تفاوت چندانی نداره و بنده به گارانتی توی ایران اعتقادی ندارم چون این موضوع رو زیاد تجربه کردم....
دوست عزیز از کدوم فروشگاه تو کدوم پاساژ خرید کردین ؟ ؟ تو تهران ؟؟
قبل از هر چیز یک سوال,شما پارتیشن بندی را با همون shrink انجام دادید یا با نرم افزار؟چون شرینک بیشتر از نصف نمیذاره از درایو Cکم بشه. با نرم افزار هم بعضی ها میگفتند درایو ریکاوری ممکنه پاک شه.برای همین من شرینک کردم.میخوام بدونم شما هم شرینک کردید یا با نرم افزار پارتیشن بندی کردید و اگر با نرم افزاره با چه نرم افزاری؟
من نتونستم با شرینک بیشتر از 350 گیگ از درایو C بردارم!!!
آیا باید از برنامه پارتیشن بندی استفاده کنم؟ یا میشه با شرینک یه کاریش کرد؟
aminbadiee
14-09-2011, 23:35
من مشکل این را داشتم که ویندوز اجاره نمیداد بیشتر از 350 شرینک کنم گارانتی هم بردم گفت همینه محدودیت ویندوزه! حتی به رایانه کمک هم زنگ زدم گفت فقط نصف میشه تقریبا
با نرم افزار های paragon و acronis هم بچه ها زده بودن درایو ریکاوریو پاک کرده بود.
اما بالاخره روش را پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید یک بار با DVD ریکاوری فول ریکاوری کرده و کل پارتیشن ها پاک و فرمت شود که همه را DVD ریکاوری خودش انجام میدهد.
یعنی دیسک اول ریکاوری که با برنامه dell dat safe bach upتهیه کرده بودید را درون درایو گذاشته و ری استارت کنید هنگام روشن شدن سیستم سریع چند مرتبه F12 را بزنید تا منوی بوت باز شود و سپس دیسک بوت را بزنید. برنامه اجرا میشود.سپس شما باید گزینه ی از طریق دیسک ریکاوری را بزنید(نه از طریق هارد دیسک). سپس گزینه فکتوری و فرمت درایو را بزنید. هیچ اطلاعات را preserve نکنید تا کل هارد کامل فرمت شود.
بعد ریکاوری الان 666 گیگ اجازه داد شرینک کنم. یعنی فقط 33 گیگ هم میشد برای درایو C گذاشت!!!!! یعنی یک پارتیشن بندی فول و کامل!
که من 250 گیگ برای C گذاشتم و بقیه را شرینک کردم
فقط این نکنه مهم است که ریکاوری باید از روی DVD ریکاوری باشدو کل پارتیشنها فرمت شود(ریکاوری از روی هارد فایده ندارد3،4 بار کردم)
این خیلی عالیه. چون بدون نرم افزار به به safe ترین روش ممکن است! همچنین درایو ریکاوری پاک نمیشود و خود دیسک ریکاوری بعد ریکاوری ویندوز درایو را مجددا میسازد.
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید
aminbadiee
15-09-2011, 00:13
سلام دوستان. من میخواستم دوباره کانال ها رو اسکن کنم هر کاری کردم نفهمیدم چجوریه!
لطفا برام توضیح بدین چطوریه !
سلام دوست عزیز
windows media center>tasks>setings>TV>TV signal
موفق باشید
دوست عزیز از کدوم فروشگاه تو کدوم پاساژ خرید کردین ؟ ؟ تو تهران ؟؟
از پایتخت برج B طبقه 7 ...پلاکش یادم نیست...شرکت آراکس
M.Amorous
17-09-2011, 09:20
سلام. دوستان لپ تاپ من یه مشکل بزرگی که داره خیلی از دی وی دی هارو کامل نمی خونه. مثلا autorun بازی رو میاره ولی وقتی میرم برا نصب انگار دی وی دی درست خونده نمیشه و یه صدایی از تو درایو در میاد (تلق تلق تلق). درایوم هم بلو ری هست!
لطفا راهنمایی کنین از لپ تاپه از چیه !!! ممنون !
aminbadiee
18-09-2011, 12:44
سلام. دوستان لپ تاپ من یه مشکل بزرگی که داره خیلی از دی وی دی هارو کامل نمی خونه. مثلا autorun بازی رو میاره ولی وقتی میرم برا نصب انگار دی وی دی درست خونده نمیشه و یه صدایی از تو درایو در میاد (تلق تلق تلق). درایوم هم بلو ری هست!
لطفا راهنمایی کنین از لپ تاپه از چیه !!! ممنون !
سلام. اطمینان دارید که دی وی دیهاتون سالمه؟ رو سیستم دیگر اجراش کردید؟
چون صداش که طبیعیه و احتمالا حساس شدید چون مال من هم اگر یکم خط دار باشه یا بد رایت شده باشه خیلی پر صدا و بطور شدید صدادار کار میکنه. ولی از لحاظ اجرا ببینید اون دیوی دی هارو سیستم دیگر هم اجرا نمیکند؟
اگر مشکل صدا دار بودن است که طبیعیه ولی اگر نمیخونه رو سیستمه دیگر امتحان کنید.
اگر هم فقط یکی 2تا دی وی دیو نمیخونه اشکال نداره چون بعضی وقتا دی وی دی ها با بعضی از درایوها سازگار نیست.ولی اگر با اکثر دیویوی ها مشکل داره جای بحث داره. به نظر من فعلا کمی تامل کنید و دی وی دی های بیشتری تست کنید سپس نتیجه بگیرید.
موفق باشید
desirehd
18-09-2011, 12:55
چرا اینقد قیمتش نسبت به کانفیگش بایینه
Farshid72
18-09-2011, 13:38
اگه تونستی محتویات اونو کپی کنید روی لپ تاپ پس بدونید که مشکل از aurorun هست اگه نشد با یه دیسک جدید و سالم تست کنید و اجرا کنید و کپی هم کنید اگه شد که دیسک قبلیتون مشکل داشته اگه نشد دستگاه بلوری شما مشکل داره
عماد 2011
18-09-2011, 16:43
سلام اگه میشه راهنمایی کنید
من در سایت رسمی dell که رفتم لب تاب xps l502x رو با نام xps 15 نشون دادن بعد هم یک سری دیگه به نام xps 17 وجود داشت ...... خواستم بدونم تفاوت های این دو چیه؟:20:
aminbadiee
18-09-2011, 17:42
چرا اینقد قیمتش نسبت به کانفیگش بایینه
سلام دوست عزیز. قیمتش نصبت به کانفیگ آنقدر هم پایین نیست و از نظر من بالاتر است.
بالا بودنش هم به خاطر کیفیت و اینکه تمام موارد را در کنار هم یک جا دارد که فعلا لپ تاپی نیست که تمام این حسن ها را با هم داشته باشد.
مطمعن باید از خخریدتان پشیمان نمیشید.
موفق اشید
mohsenmas
18-09-2011, 19:57
سلام.بالاخره مشکل نصب win xp روی لپتاپم حل شد. cd جدید یکی از شزکتها اومده به بازار که روی لپتاپهای جدید نصب میشه.البته من از روشهای توضیح داده شده نتونسته بودم cd با driver ساتا بسازم.
مشکلم تو درایورهای XP که کامل پیدا نکردم.اگه راه حلی هست بگید یا لینک دانلود درایورهارو بدید مخصوصا گرافیک GT540 ممنون.
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
سلام دوست عزیز. قیمتش نصبت به کانفیگ آنقدر هم پایین نیست و از نظر من بالاتر است.
بالا بودنش هم به خاطر کیفیت و اینکه تمام موارد را در کنار هم یک جا دارد که فعلا لپ تاپی نیست که تمام این حسن ها را با هم داشته باشد.
مطمعن باید از خخریدتان پشیمان نمیشید.
موفق اشید
با همین کانفینگ با یه خورده تفاوت ASUS هست با قیمت 300 پایینتر اما به نظر من این لپتاپ به قیمتش می ارزه.
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
سلام.بالاخره مشکل نصب win xp روی لپتاپم حل شد. cd جدید یکی از شزکتها اومده به بازار که روی لپتاپهای جدید نصب میشه.البته من از روشهای توضیح داده شده نتونسته بودم cd با driver ساتا بسازم.
مشکلم تو درایورهای XP که کامل پیدا نکردم.اگه راه حلی هست بگید یا لینک دانلود درایورهارو بدید مخصوصا گرافیک GT540 ممنون.
hamedmn1987
18-09-2011, 22:01
اضطراری !!!!!!!!!!!
سلام بچه ها ، بالاخره امروز رفتم که بخرمش . رفتم زیگورات گفتش قیمت شده 1580 !!! :18: :18: :18:
بعدم گفت که تازه منم ندارم ، فقط 1 دونه تو نمایندگی جمهوری مون هست ، اگه می خوای پیک کنه بیاد اینجا پول پیکم با تو
اصلا 1 لحظه زده شدم از زیگورات رفتم مغازه آدمیرال تو همون طبقه پلاک 275 . با گارانتی آراکس گرفتم 1.490 . وقت چک کردن سرویس تگ زیر لپ تاپ با بایوس یکی بود همه چی رو هم تست کردم اوکی بود ، ولی واسه تست وایرلس وقتی سرچ وایرلس کردم و لیست سیگنالا اومد ، به یارو گفتم کدومه وایرلست ؟ گفت ما وایرلس نداریم ولی اگه بردی خونه تست کردی موردی بود بیار من عوض میکنم . رفتم تو سایت دل ، این خط و تو قسمت orginal system configuration داره :
MEMORY : 6144MB (1X2048 + 1X4096) 1333MH
ولی تو ویندوز زده 8 منم به اسم 8 گرفتم ، یعنی این سیستم اصلش با رم 6 بوده اینا اصلا رو ورداشتن رم 8 گذاشتن ؟؟
اینم سرویس تگم : FYKYZP1
aminbadiee
18-09-2011, 22:08
سلام اگه میشه راهنمایی کنید
من در سایت رسمی dell که رفتم لب تاب xps l502x رو با نام xps 15 نشون دادن بعد هم یک سری دیگه به نام xps 17 وجود داشت ...... خواستم بدونم تفاوت های این دو چیه؟:20:
تفاوت اصلی در سایز اسکیرین(17 اینچ بودنش) است. همچنین در کارت گرافیک تفاوت دارند. بعضی سری هاش قابلیت پخش 3 بعدی با عینک دارند. و موارد دیگر که در سایت دل در قسمت spec. آن مدل نمایش داده شده است.
ولی نکته ای که مهم است این است که مدل 17 اینچ هیچ وقت وارد ایران نمیشود. ازین رو اگر قصد خرید در ایران دارید نباید به این مدل فکر کنید و فقط حق اتخاب XPS 15 (L502x) را دارید.
موفق باشید
aminbadiee
18-09-2011, 22:17
اضطراری !!!!!!!!!!!
سلام بچه ها ، بالاخره امروز رفتم که بخرمش . رفتم زیگورات گفتش قیمت شده 1580 !!! :18: :18: :18:
بعدم گفت که تازه منم ندارم ، فقط 1 دونه تو نمایندگی جمهوری مون هست ، اگه می خوای پیک کنه بیاد اینجا پول پیکم با تو
اصلا 1 لحظه زده شدم از زیگورات رفتم مغازه آدمیرال تو همون طبقه پلاک 275 . با گارانتی آراکس گرفتم 1.490 . وقت چک کردن سرویس تگ زیر لپ تاپ با بایوس یکی بود همه چی رو هم تست کردم اوکی بود ، ولی واسه تست وایرلس وقتی سرچ وایرلس کردم و لیست سیگنالا اومد ، به یارو گفتم کدومه وایرلست ؟ گفت ما وایرلس نداریم ولی اگه بردی خونه تست کردی موردی بود بیار من عوض میکنم . رفتم تو سایت دل ، این خط و تو قسمت orginal system configuration داره :
MEMORY : 6144MB (1X2048 + 1X4096) 1333MH
ولی تو ویندوز زده 8 منم به اسم 8 گرفتم ، یعنی این سیستم اصلش با رم 6 بوده اینا اصلا رو ورداشتن رم 8 گذاشتن ؟؟
اینم سرویس تگم : FYKYZP1
سلام دوست عزیز. مبارکه. به سلامتی و خوشی استفاده کنی.
اصلا نگران نباش. دلیل را الان برایت توضیح میدهم.
L502 هایی که وارد ایران میشوند با رم 6 وارد میشود. چون اختلاف رم 6 و 8 از طرف دل بسیار زیاد است. تا اونجا که یادمه تو سایتش زده بود 50 دلار(شاید هم 60 دلار). ازین رو با رم 6 وارد ایران میکنند و در اینجا رم 2 را برداشته و یک رم 4 جاش میذارند که در مجموع میشود 8.(این کار در ایران حدود 35 هزار تومن تمام میشود) معمولا هم سامسونگ میذارند. این کار را تمام وارد کننده ها در ایران انجام میدهند. حتی زیگورات هم اینگونه است.
پس اصلا جای نگرانی نداره و دلیلش این موضوع میباشد..
باز هم مبارکتان باشد.
hamedmn1987
18-09-2011, 22:20
سلام دوست عزیز. مبارکه. به سلامتی و خوشی استفاده کنی.
اصلا نگران نباش. دلیل را الان برایت توضیح میدهم.
L502 هایی که وارد ایران میشوند با رم 6 وارد میشود. چون اختلاف رم 6 و 8 از طرف دل بسیار زیاد است. تا اونجا که یادمه تو سایتش زده بود 50 دلار(شاید هم 60 دلار). ازین رو با رم 6 وارد ایران میکنند و در اینجا رم 2 را برداشته و یک رم 4 جاش میذارند که در مجموع میشود 8.(این کار در ایران حدود 35 هزار تومن تمام میشود) معمولا هم سامسونگ میذارند. این کار را تمام وارد کننده ها در ایران انجام میدهند. حتی زیگورات هم اینگونه است.
پس اصلا جای نگرانی نداره و دلیلش این موضوع میباشد..
باز هم مبارکتان باشد.
مرسی امین جون ! :10:
یه چک می کنی با سرویس تگم ، ببینی مشکل رفرشی چیزی نباشه ؟
aminbadiee
18-09-2011, 22:30
مرسی امین جون ! :10:
یه چک می کنی با سرویس تگم ، ببینی مشکل رفرشی چیزی نباشه ؟
چک کردم. نه مشکلی نداره.:46:
hamedmn1987
18-09-2011, 22:34
دمت گرم ! :11:
داداش چون این اولین لپ تاپمه , اگه یه کم در مورده کارایی که الان باید بکنم ، مثل image گرفتن از ویندوز و بک آپ گرفتن و ... کارایی که الان لازمه توضیح بدی کلی ممنونت می شم و از همیت راه دور می بوسمت :46:
aminbadiee
18-09-2011, 23:16
دمت گرم ! :11:
داداش چون این اولین لپ تاپمه , اگه یه کم در مورده کارایی که الان باید بکنم ، مثل image گرفتن از ویندوز و بک آپ گرفتن و ... کارایی که الان لازمه توضیح بدی کلی ممنونت می شم و از همیت راه دور می بوسمت :46:
برنامه dell data safe local back up رو باز کن. بزن بکاپ. ازت 3تا DVD خام میخواد. بتهره که 3تا DVD پایونیر یا سونی حتما هم قاب دار باشه چون اونایی که فله ایه و جداس(مثلا پک 10 تایی) بعضی هاشون تاریخ انقضا داره که به ریسکش نیارزه ولی این قابدارا اینجور نیست.
قیمتش حدود 2تومن هر DVD .
با این کار یک بک آپ بگیر.
کارت گرافیکتم درایورشو عوض کن. تو همین تاپیک یکی از دوستان لینک آپدیتشو تا اونجا که یادمه فکر کنم گذاشته بود.
سوالی بود در خدمتم
hamedmn1987
18-09-2011, 23:43
برنامه dell data safe local back up رو باز کن. بزن بکاپ. ازت 3تا DVD خام میخواد. بتهره که 3تا DVD پایونیر یا سونی حتما هم قاب دار باشه چون اونایی که فله ایه و جداس(مثلا پک 10 تایی) بعضی هاشون تاریخ انقضا داره که به ریسکش نیارزه ولی این قابدارا اینجور نیست.
قیمتش حدود 2تومن هر DVD .
با این کار یک بک آپ بگیر.
کارت گرافیکتم درایورشو عوض کن. تو همین تاپیک یکی از دوستان لینک آپدیتشو تا اونجا که یادمه فکر کنم گذاشته بود.
سوالی بود در خدمتم
:12: دمت گرم ، این تبدیل شارژر برای پیریزو یادم رفت اونجا ها بخرم ، فردا اینو DvD ها رو می خرم واسه بک آپ ، بعدش چه کنم ؟ اول بک آپ بگیرم بعد برم تو داستان درایو ساختن و شرینک اینا ؟؟ اول بک آپ بگیرم بعد درایور کارت گرافیک و عوض کنم ؟؟؟ هر نکته ی دیگه ای خودت به ذهنت می رسه واسه کارای اولیه ی لپ تاپ بگو که من 1 سر سوزنم از لپ تاپ سر در نمی یارم :11:
aminbadiee
19-09-2011, 09:26
:12: دمت گرم ، این تبدیل شارژر برای پیریزو یادم رفت اونجا ها بخرم ، فردا اینو DvD ها رو می خرم واسه بک آپ ، بعدش چه کنم ؟ اول بک آپ بگیرم بعد برم تو داستان درایو ساختن و شرینک اینا ؟؟ اول بک آپ بگیرم بعد درایور کارت گرافیک و عوض کنم ؟؟؟ هر نکته ی دیگه ای خودت به ذهنت می رسه واسه کارای اولیه ی لپ تاپ بگو که من 1 سر سوزنم از لپ تاپ سر در نمی یارم :11:
سلام. آره داداش اول بکاپ بگیرکه مهمترییییییین کاره. بعد هر بلایی دیگه میتونی سرش در بیاری:46:
بهدش واسه پارتیشن بندی ازین لینک استفاده کن روش را توضیح داده با عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. روشش خیلی راحته.
Paradise_human
19-09-2011, 12:56
سلام دوستان.
توی تاپیک 501 پرسیدم کسی جوابی نداد.
من 501 دارم...
من دوتا مشکل دارم.
یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
یه مشکل دیگه هم دارم.
بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
چکار باید بکنم ...
گوشیم هم xperia x8 ..
یه چیز دیگه هم هست :
توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
درسته ؟
M.Amorous
19-09-2011, 13:25
دوستان درایوم هیچ مشکلی نداشت اشتباه از من بود برنامه winrar نصب نبود که بتونه فایل های بازی رو extract کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم خیلی خوب همه دی وی دی هارو میخونه بهتره دی وی دی رام کامپیوتر Desktop ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aminbadiee
19-09-2011, 13:37
سلام دوستان.
توی تاپیک 501 پرسیدم کسی جوابی نداد.
من 501 دارم...
من دوتا مشکل دارم.
یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
یه مشکل دیگه هم دارم.
بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
چکار باید بکنم ...
گوشیم هم xperia x8 ..
یه چیز دیگه هم هست :
توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
درسته ؟
سلام دوست عزیز
1- در مورد مشکل هاربرنیت خب مسلم است بعد از مدتی از اسلیپ رفتن هایبرنیت میشود. برای خاموش کردنش به قسمت change adanvced power seting بروید. در آنجا میتوانید تنضیماتش را غیر فعال کنی. من چون الان جلوی لپ تاپم نیس و سیستم جلوم xp است نمیتوانم گزینه دقیق را بهتان بگویم. خودتان در آنجا امتحان کنید اگر نشد بگویید که بعدن رو لپ تاپم دنبال گزینه دقیقش بگردم.
2- متاسفانه این مشکل در بلوتوث ورژن 3 که در لپ تاپ ها قرار داده شده است وجود دارد که با بعضی گوشیها مچ نمیشود. مال من هم رو تمام گوشیها امتحان کردم و سالم بود ولی گوشی خودم که p990 است نمیتواند اطلاعات رد و بدل کند. این مشکل در بلوتوث های ورژن 3 لپ تاپ وجود دارد و کاریش نمیشود کرد. من درایورهای جدید بلوتوث 3 اینتل را نصب کردم ولی باز نشد و فقط با گوشی خودم مشکل داشت. متاسفانه نمیشود کاریش کرد
اما در مورد bluetooth peripheral device بگویم من هم فکر میکرد مشکل مربوط به این موضوع باشد با آپدیت سرویس پک ویندوز به سرویس پک یک این گزینه دیگر نمایش داده نمیشود و مشکل bluetooth peripheral device حل میشود ولی این موضوع به مشکل بلوتوث با موبایلمان ربط ندارد و بعد از این موضوع هم درست نمیشود و فهمیدم مشکل از این نیست.
سلام من 2 3 صفحه این تاپیکو خوندم گیج ویج شدم
آقا یکی توی تهران یجایی که معتبر باشه و ریفوربیش نباشه ه و همه چیش ردیف باشه میتونه بگه؟
این زیگورات که اصفهانه
اینم تو خیابون بهاره قیمتشم خوبه معتبره برم بگیرم؟ بابا خیلی پیجیدش کردین من که مخم ....ید :18:
Paradise_human
20-09-2011, 01:21
سلام دوست عزیز
1- در مورد مشکل هاربرنیت خب مسلم است بعد از مدتی از اسلیپ رفتن هایبرنیت میشود. برای خاموش کردنش به قسمت change adanvced power seting بروید. در آنجا میتوانید تنضیماتش را غیر فعال کنی. من چون الان جلوی لپ تاپم نیس و سیستم جلوم xp است نمیتوانم گزینه دقیق را بهتان بگویم. خودتان در آنجا امتحان کنید اگر نشد بگویید که بعدن رو لپ تاپم دنبال گزینه دقیقش بگردم.
2- متاسفانه این مشکل در بلوتوث ورژن 3 که در لپ تاپ ها قرار داده شده است وجود دارد که با بعضی گوشیها مچ نمیشود. مال من هم رو تمام گوشیها امتحان کردم و سالم بود ولی گوشی خودم که p990 است نمیتواند اطلاعات رد و بدل کند. این مشکل در بلوتوث های ورژن 3 لپ تاپ وجود دارد و کاریش نمیشود کرد. من درایورهای جدید بلوتوث 3 اینتل را نصب کردم ولی باز نشد و فقط با گوشی خودم مشکل داشت. متاسفانه نمیشود کاریش کرد
اما در مورد bluetooth peripheral device بگویم من هم فکر میکرد مشکل مربوط به این موضوع باشد با آپدیت سرویس پک ویندوز به سرویس پک یک این گزینه دیگر نمایش داده نمیشود و مشکل bluetooth peripheral device حل میشود ولی این موضوع به مشکل بلوتوث با موبایلمان ربط ندارد و بعد از این موضوع هم درست نمیشود و فهمیدم مشکل از این نیست.
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحاتتون ...
اگه میشه اون قضیه ی sleep کامل توضیح بدید.
اون مشکل bluetooth peripheral device رو توی device manager حل کردم ولی اون unknown device رو نمی دونم چطوری حلش کنم !
لب تاپ به هیچ چیز خارجی اتصال نداره!
اون برای چیه ؟!
یه مورد جالب
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگه لب تاپ ها سفارش اروپاس قیمت اصفهان 1490
زنگ زدم نمایندگی تهران میگه سفارش چینه قیمت نمایندگی تهران 1550
قیمت آر جی نی 1375 بدون گارانتی با گارانتی 1395
nدلی ایران هم 1500 یکسال گارانتی کیف و موس اشانت
چکنم؟
ALI_METALL
20-09-2011, 13:15
دیروز درایو جدید bluetooth امده برید سایت دل دانلود کنید احتمالا مشکل حل میشه...
aminbadiee
20-09-2011, 14:04
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحاتتون ...
اگه میشه اون قضیه ی sleep کامل توضیح بدید.
اون مشکل bluetooth peripheral device رو توی device manager حل کردم ولی اون unknown device رو نمی دونم چطوری حلش کنم !
لب تاپ به هیچ چیز خارجی اتصال نداره!
اون برای چیه ؟!
در قسمت change advanced power power option در قسمت سر فصل sleep بروید و سر فصل hibernate after را باز کنید. در آنجا never را انتخاب کنید.
در مورد unknown device من نمیتونم اظهار نظری کنم چون سیستمتون را از نزدیک ندیدم! ممکن است در زمانی چیزی خارجی وصل کردید و نشناخته و آیکونش مونده.
aminbadiee
20-09-2011, 14:14
یه مورد جالب
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگه لب تاپ ها سفارش اروپاس قیمت اصفهان 1490
زنگ زدم نمایندگی تهران میگه سفارش چینه قیمت نمایندگی تهران 1550
قیمت آر جی نی 1375 بدون گارانتی با گارانتی 1395
nدلی ایران هم 1500 یکسال گارانتی کیف و موس اشانت
چکنم؟
n دلی فک کنم منظورتون ایراندل است. ایراندل 1500 بدون بلوری است. این را توجه کنید.
در مورد زیگورات که میگه چین منظورش ساخته چینه و سفارش کجا بودنشو نمیگه مگر اینکه حضوری برید براتون چک کنه چون به منم گقت سفارش کجابودنش را تلفنی نمیگیم فقط اینکه ساخته چینه که خب اینو همه میدونیم. آر جی نی هم که اصلا معروف نیست و متفرقه است. در مورد زیگورات اصفهان هم امروز زنگ زدم پرس و جو کننم که همش اشغال بود.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
سلام من 2 3 صفحه این تاپیکو خوندم گیج ویج شدم
آقا یکی توی تهران یجایی که معتبر باشه و ریفوربیش نباشه ه و همه چیش ردیف باشه میتونه بگه؟
این زیگورات که اصفهانه
اینم تو خیابون بهاره قیمتشم خوبه معتبره برم بگیرم؟ بابا خیلی پیجیدش کردین من که مخم ....ید :18:
این مواردی است که خودتان باید چک کنید. میدونید که این روزا به هیچ چی نمیشه اعتماد کرد
rgno.ir متفرقه است و اصلا توصیه نمیکنم.
نظر من اول زیگورات.مگر به دلیل مالی که مجبور شید متفرقه بخرید مثل دلیران یا دل سرویس
aminbadiee
20-09-2011, 14:25
دیروز درایو جدید bluetooth امده برید سایت دل دانلود کنید احتمالا مشکل حل میشه...
سلام دوست غزیز ممنون از پیگیریتون ولی این درایور برای ماه 7 میلادی حدود 2ماه پیش است و موضوع دیگر اینکه امتحانش کرده بودم.
hamedmn1987
20-09-2011, 18:36
آقا چند تا سوال !!!
1. این درایو C دیفالتش 683 GB هستش ؟ یعنی 67 GB رفته واسه بک آپ و این چیزا ؟؟
2.وقتی شارژر وصله به لپ تاپ حس می کنم صفحه آلمینیومیه که دور تا دور موس و کیبورده یه کم برق داره !!! :18: داستان چیه ؟
3. با شرینک میشه تا چند تا درایو ساخت ؟ (بدون اینکه هارد داینامیک شه و بالا نیادا ) می خوام غیر درایو c ، سه تا دیگه بسازم .میشه؟
4.الان که سیستم نو هست باطری رو کالیبره کنم یا بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن ؟
5. کد درایور گرافیک 280.26 هست ؟ با سرچ تو سایت nvidia دانلود کردم ، (با انتخاب مدل کارت گرافیک) اینه دیگه ؟ یعنی درایور خاص دیگه ای واسه xps نیومده که ؟
6.غیر از دانلود درایور کارت گرافیک بقیه ی درایور ها رو هم از سایت دل دانلود کنم ؟ (مثلا BIOS) اینا هم آپدیت شدن یا همون دی وی دی همراه لپ تاپ آخرین ورژن اشونه ؟
7. این بلوری رو رایت هم میکنه ؟ چون واسه من نوشته bd-rom . تو ی سایت دل هم تو بخش مشخصات
سیستمم واسه بلو ری این خط و داره : OPTICAL DRIVE : TRAY LOAD BLU-RAY DISC B
مرسی که این همه سوالو جواب میدید ! :11::40:
aminbadiee
20-09-2011, 19:42
آقا چند تا سوال !!!
1. این درایو C دیفالتش 683 GB هستش ؟ یعنی 67 GB رفته واسه بک آپ و این چیزا ؟؟
2.وقتی شارژر وصله به لپ تاپ حس می کنم صفحه آلمینیومیه که دور تا دور موس و کیبورده یه کم برق داره !!! :18: داستان چیه ؟
3. با شرینک میشه تا چند تا درایو ساخت ؟ (بدون اینکه هارد داینامیک شه و بالا نیادا ) می خوام غیر درایو c ، سه تا دیگه بسازم .میشه؟
4.الان که سیستم نو هست باطری رو کالیبره کنم یا بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن ؟
5. کد درایور گرافیک 280.26 هست ؟ با سرچ تو سایت nvidia دانلود کردم ، (با انتخاب مدل کارت گرافیک) اینه دیگه ؟ یعنی درایور خاص دیگه ای واسه xps نیومده که ؟
6.غیر از دانلود درایور کارت گرافیک بقیه ی درایور ها رو هم از سایت دل دانلود کنم ؟ (مثلا BIOS) اینا هم آپدیت شدن یا همون دی وی دی همراه لپ تاپ آخرین ورژن اشونه ؟
7. این بلوری رو رایت هم میکنه ؟ چون واسه من نوشته bd-rom . تو ی سایت دل هم تو بخش مشخصات
سیستمم واسه بلو ری این خط و داره : OPTICAL DRIVE : TRAY LOAD BLU-RAY DISC B
مرسی که این همه سوالو جواب میدید ! :11::40:
1-هارد اسما 750 گیگ است ولی 750 که نیست!تمام هاردها همین گونه اند. همان طور که فلش مموری ها اینطورند. مثلا یک فلش مموری 16 گیگ حدود 14.8 فضا دارد.راجع به ریکاوری درایوش حدود 20 گیگ است و مابقیش میشود همان چیزی که الان نمایش داده شده است برایتان در سیستم.
2-بله کمی برق دارد و اون هم به همان دلیلی است که فرمودید یعنی بدنه آلمینیومی. این هم به این دلیل است که در ایران اکثر پیریز ها اتصال به زمین ندارند. خطر هم ندارد چه برای بدن انسان چه برای دستگاه.
3-توصیه من این است که فقط یک درایو به غیر از درایو C بسازید. حتی توصیه خود ماکروسافت این است که با همان دریو C باشد فقط. ولی چون اگر ویندوز به هم بریزد درایو C برای نصب ویندوز پاک میشود لازم است یک درایو دیگر بسازید تااطلاعاتان مثل فیلم و آهنگ و اطلاعات ضروری روی آن باشد تا پاک نشود.
دلیل اینکه بیشتر از یکی به جز C ساخته نشود این است که تعدد درایوها سرعت سیستم را میاورد پایین و از آن مهمتر باعث استهلاک درایو میشود و عمر هارد را کاهش میدهد. چون با پارتیشن های زیاد سیستم هی باید از این ناحیه به آن ناحیه بپرد و این کار هم سرعت را کاهش میدهد و هم عمر هارد را.
4-کالیبره حتما باید یک بار در ابتدا انجام شود. پس حتما الان دست به کار شوید. روش را بطور کامل در پست های اول نوشتم. بعد از اولین بار کالیبره کردن،از آن پس باید هر 30 سیکل دشارژ این عمل تکرار شود که همان نرم افزاری که توی اون پست ها نوشتم خودش نشان میدهد.
5-بله آخرین درایور همین 280.26 است.
6- نه درایو دیگری نیاز نیست. آپدیت بایاس را هم خودتان انجام ندهید. چون باید فردی که کاملا وارد است انجام دهد وگرنه ممکن است دیگه سیستم روشن نشود. آپدیت بایاس نیاز هم نیست مثلا من خودم هم نیاز ندیدم که انجام بدم. فقط درایور کارت گرافیک آپدیتش کفایت میکند.
7-نه بلوری رایت نمیکند. سیتمهای ما combo است یعنی تمام حالات را میخواند از جمه بلوری ولی فقط CDو DVD رایت میکند. مدل بلوری رایتر دارش در ایران بسیار کم است و البته حدود 100 تومان هم اختلاف دارد.
موفق باشید.
kambadena
20-09-2011, 22:01
سلام آقا 502 من امروز یه مشکلی پیدا کرد
یه کیبورد یو اس بی خریدم وصل کردم کلید پاور کیبورد جدید رو امتحان کردم سیستم ری استارت شد
از اون موقع اصلا نمیتونم سیستم رو شات داون کنم
وقتی شات داون می کنم
سیستم ری استارت میشه!!!
نمیدونم چرا
مجبور میشم دستی خاموش کنم
حتی کیبورد جدید رو جدا کردم و فایل هایی که به عنوان درایور تو سیستم بودند رو پاک و آنیستال کردم اما باز هم مشکل حل نشد
لود دیفالت ست آپ هم کردم باز هم تغییری نکرد
الان نمیشه شات داون کنم لطفا راهنمایی کنید
aminbadiee
20-09-2011, 22:50
سلام آقا 502 من امروز یه مشکلی پیدا کرد
یه کیبورد یو اس بی خریدم وصل کردم کلید پاور کیبورد جدید رو امتحان کردم سیستم ری استارت شد
از اون موقع اصلا نمیتونم سیستم رو شات داون کنم
وقتی شات داون می کنم
سیستم ری استارت میشه!!!
نمیدونم چرا
مجبور میشم دستی خاموش کنم
حتی کیبورد جدید رو جدا کردم و فایل هایی که به عنوان درایور تو سیستم بودند رو پاک و آنیستال کردم اما باز هم مشکل حل نشد
لود دیفالت ست آپ هم کردم باز هم تغییری نکرد
الان نمیشه شات داون کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام. متوجه نمیشم "مجبور میشم دستی خاموش کنم" یعنی چی؟ مگه شما جز از منوی اسنارت خاموش میکنید؟ شات دان منوی استارت که میزنید ری استارت میشه؟!! اصلا متوجه منظورتون نمیشم.
kambadena
20-09-2011, 23:03
بله از منوی استارت میزنم شات داون بشه سیستم ری استارت میشه
دستی منظورم گرفتن دکمه پاور با دسته حدود چند ثانیه
امروز اینطور شده
aminbadiee
20-09-2011, 23:38
امروز اینطور شده
خیلی عجیبه. تا جالا به چنین مشکلی بر نخوردم!
اگر دیدید درست نشد ریکاوری کنید
kambadena
20-09-2011, 23:43
احتمالا از همون کی بورد اکسترنال باشه که زده بودم
راه حلی به زحنتون نمیرسه؟؟
خودمم گیج شدم والا
aminbadiee
21-09-2011, 00:02
امروز اینطور شده
یک new user بسازید و حتما admin باشد. با ان وارد شوید. ببینید درست میشود؟ احتمالش هست. اگر درست شد یوزر قبلی را پاک کنید.
kambadena
21-09-2011, 00:02
خیلی عجیبه. تا جالا به چنین مشکلی بر نخوردم!
اگر دیدید درست نشد ریکاوری کنید
یعنی چیکار کنم میشه راهنماییی کنی دوست من؟؟ ممنونت میشم
kambadena
21-09-2011, 00:23
آقا دیسک دفراگ کردم درست شد
ببخشید دیر جواب میدم باید پست هام تایید شن تا برسه
ممنونم
بازم میگم خیلی از سیستمم راضی ام.
دلو زدم به دریا رفتم 1370 گرفتم همه چیشم درسته تاا الان به مشکلی بر نخوردم ریفوربیش نیست وقتی لب تاپ رو روشن کرد تازه سیستمش کانفیگ شد معلوم بود دست نخورده 2 تا دی وی دی هم بک آپ شد
فقط باید یه تبدیل برای شارژر بگیرم چون تو پریز نمیره:5:
aminbadiee
21-09-2011, 12:45
دلو زدم به دریا رفتم 1370 گرفتم همه چیشم درسته تاا الان به مشکلی بر نخوردم ریفوربیش نیست وقتی لب تاپ رو روشن کرد تازه سیستمش کانفیگ شد معلوم بود دست نخورده 2 تا دی وی دی هم بک آپ شد
فقط باید یه تبدیل برای شارژر بگیرم چون تو پریز نمیره:5:
مبارکه دوت=ست عزیز. فقط یک سوال؟ 2تا دیوی دی معمولی شد یا دی وی دی 9 گیگ؟
چون اگر دی وی دی معمولی باشه باید 3 تا بشه!!
مبارکه دوت=ست عزیز. فقط یک سوال؟ 2تا دیوی دی معمولی شد یا دی وی دی 9 گیگ؟
چون اگر دی وی دی معمولی باشه باید 3 تا بشه!!
2 تا معمولی تقریبا میه گفت 8 گیگ
یعنی مشکلی وجود داره؟؟
ویندوزش 7 Home pre
aminbadiee
21-09-2011, 13:18
2 تا معمولی تقریبا میه گفت 8 گیگ
یعنی مشکلی وجود داره؟؟
ویندوزش 7 Home pre
فکر میکنم باید 8.43 باشه. چون مال من رو 3تا DVD رایت کرد.
Ocellatus
21-09-2011, 14:57
برای من هم 2 تا دیویدی شد.
اگه درست یادم باشه خودش اولش میگه 2 تا دیویدی یا یک فلش مموری 8 گیگ لازمه.
دوستان من آخر نتونستم تلویزیون دیجیتالش رو راه بندازم! پوشش دیجیتال هم داریم. تیوی خونه دیجیتال هست.
دیجیتال رو که انتخاب میکنم کشور و کد پستی رو میپرسه، بعد میره یه چیزهایی دانلود کنه که چیزی پیدا نمیکنه و میره مرحله بعد، یه چیزهایی راجع به Set top box میگه و میزنی بره مرحله بعد پیغام میده که تیونر شما از کابل s-video و کامپوزیت پشتیبانی نمیکنه. و هیچی به هیچی! جای دیگه هم تست کردم همین شد.
این تستها رو با همون آنتن کوچک خودش انجام دادم، آیا شما همینجوری دیجیتال رو گرفتید؟ یا مثلاً دفعه اول باید به آنتن درست حسابی وصل کرد؟ این فیش تبدیل آنتنی که همراهش هست درست به آنتن های ما نمیخوره، آیا تبدیل دیگه ای لازم داره؟
aminbadiee
21-09-2011, 15:06
برای من هم 2 تا دیویدی شد.
اگه درست یادم باشه خودش اولش میگه 2 تا دیویدی یا یک فلش مموری 8 گیگ لازمه.
دوستان من آخر نتونستم تلویزیون دیجیتالش رو راه بندازم! پوشش دیجیتال هم داریم. تیوی خونه دیجیتال هست.
دیجیتال رو که انتخاب میکنم کشور و کد پستی رو میپرسه، بعد میره یه چیزهایی دانلود کنه که چیزی پیدا نمیکنه و میره مرحله بعد، یه چیزهایی راجع به Set top box میگه و میزنی بره مرحله بعد پیغام میده که تیونر شما از کابل s-video و کامپوزیت پشتیبانی نمیکنه. و هیچی به هیچی! جای دیگه هم تست کردم همین شد.
این تستها رو با همون آنتن کوچک خودش انجام دادم، آیا شما همینجوری دیجیتال رو گرفتید؟ یا مثلاً دفعه اول باید به آنتن درست حسابی وصل کرد؟ این فیش تبدیل آنتنی که همراهش هست درست به آنتن های ما نمیخوره، آیا تبدیل دیگه ای لازم داره؟
آخه مال من گفت 3تا DvD یا فلش 14 گیگ
آنتن کوچک را به شیشه پنجره وصل کن. قبلا هم توضیح دادم.
اینتر نتم قطع کن که چیزی دانلود نکنه. ستاپ باکسم no بزن. antena را انتخاب کن و DVBرا.
kambadena
21-09-2011, 17:10
سلام واسه منم 3 تا دی وی دی خواست
فکر کنم حدود 8.43 بود
kambadena
21-09-2011, 17:21
واسه نصب تی وی دوستان اینجا زحمت کشدند
ALI_METALL
21-09-2011, 19:42
سلام دوست غزیز ممنون از پیگیریتون ولی این درایور برای ماه 7 میلادی حدود 2ماه پیش است و موضوع دیگر اینکه امتحانش کرده بودم.
قسمت network اولین گزینه رو نگاه کنید
تاریخ 2011/09/19 زده.این درایو برای 1-2 روز پیش هست.
aminbadiee
21-09-2011, 21:33
قسمت network اولین گزینه رو نگاه کنید
تاریخ 2011/09/19 زده.این درایو برای 1-2 روز پیش هست.
اون درایو برای بلووس با وایرلس intel 6230 است!اینطور نیست؟ این کارت رو هیچ کودوم از l502 های ایران ندیدم. مال 1030که فکر کنمما شما هم همین مدل باشد درایورش برای تاریخ 7/14 است.
Behzad-pax
21-09-2011, 21:56
اون تایپیکو خوندم این موضوع کاملتر توضیح داده گفته برای سفارش آمریکا که در سریال TAG حرف R وجود داره نشانه ریفوربش بودنه دستگاهه. دستگاهه من سفارش کاناداست.
کسی از دوستانی که اینجا هستن لب تاپشون سفارش کانادا هست؟
دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!:45::23:
aminbadiee
21-09-2011, 22:09
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!:45::23:
بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:
"اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."
Behzad-pax
21-09-2011, 22:27
بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:
"اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."
یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟
آخه من MOD ندیدم اونجا
یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم:13:
آخه مال من گفت 3تا DvD یا فلش 14 گیگ
آنتن کوچک را به شیشه پنجره وصل کن. قبلا هم توضیح دادم.
اینتر نتم قطع کن که چیزی دانلود نکنه. ستاپ باکسم no بزن. antena را انتخاب کن و DVBرا.
آره اول که سیستم اومد بالا گفت دیسک یا فلش من دیسک زدم
شاید چون ویندوزم Home Premume اینجوره ولی خدایی همه چیش اوکیه آر هم نداره پشتش :40:
فقط یسوال راه فهمیدن باطری 6 سل از 9 سل چیه؟
Behzad-pax
21-09-2011, 22:43
سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟
hamedmn1987
21-09-2011, 23:00
شاید چون ویندوزم Home Premume اینجوره ولی خدایی همه چیش اوکیه آر هم نداره پشتش :40:
یکی از راهاش قیافیه تابلوی 9 سله ! :31: چون پایه داره ، زیر لپتاپ.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
من مشکل این را داشتم که ویندوز اجاره نمیداد بیشتر از 350 شرینک کنم گارانتی هم بردم گفت همینه محدودیت ویندوزه! حتی به رایانه کمک هم زنگ زدم گفت فقط نصف میشه تقریبا
با نرم افزار های paragon و acronis هم بچه ها زده بودن درایو ریکاوریو پاک کرده بود.
باید یک بار با DVD ریکاوری فول ریکاوری کرده و کل پارتیشن ها پاک و فرمت شود که همه را DVD ریکاوری خودش انجام میدهد.
یعنی دیسک اول ریکاوری که با برنامه dell dat safe bach upتهیه کرده بودید را درون درایو گذاشته و ری استارت کنید هنگام روشن شدن سیستم سریع چند مرتبه F12 را بزنید تا منوی بوت باز شود و سپس دیسک بوت را بزنید. برنامه اجرا میشود.سپس شما باید گزینه ی از طریق دیسک ریکاوری را بزنید(نه از طریق هارد دیسک). سپس گزینه فکتوری و فرمت درایو را بزنید. هیچ اطلاعات را preserve نکنید تا کل هارد کامل فرمت شود.
بعد ریکاوری الان 666 گیگ اجازه داد شرینک کنم. یعنی فقط 33 گیگ هم میشد برای درایو C گذاشت!!!!! یعنی یک پارتیشن بندی فول و کامل!
فقط این نکنه مهم است که ریکاوری باید از روی DVD ریکاوری باشدو کل پارتیشنها فرمت شود(ریکاوری از روی هارد فایده ندارد3،4 بار کردم)
این خیلی عالیه. چون بدون نرم افزار به به safe ترین روش ممکن است! همچنین درایو ریکاوری پاک نمیشود و خود دیسک ریکاوری بعد ریکاوری ویندوز درایو را مجددا میسازد.
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید
آقا منم این کارو کردم جواب داد :11: 80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟
aminbadiee
22-09-2011, 00:41
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
آقا منم این کارو کردم جواب داد :11: 80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟
از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟
خیلی عجیبه. شما ریکاوری گرفتید در همان ابتدا؟ اگر آره که ریکاوریش کنیدو به روز اوول برگردانید. اگر نه ویندوزش را دستی عوض کنید.
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
البته برای منم home premium است ولی بگذریم فکرش نا نکنیم مهم نیست
همان طور که دوستمان هم گفت باطری 9سل پایه دار است و وقتی در لپ تاپ است لپ تاپ به صورت شیب دار است. ولی 6 سل هم سطح خود لپ تاپ است. این راه تشخیص است.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟
آخه من MOD ندیدم اونجا
یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم:13:
همان طور که بارها در این تاپیک گفتم موضوع ریفوربیشد مطرح شده در صفحه اول نقل از کسی است که خود را متخصص در این امر میداند. شما میتوانید به تاپیک او مراجعه و با از خودش بحث را کامل جویا شوید.
یه چیز جالب بچه ها
با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد:10:
عماد 2011
22-09-2011, 09:48
امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرم:11: من تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم:20:
lvlagnet
22-09-2011, 10:59
سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون
Behzad-pax
22-09-2011, 12:12
آقا امین من ریکاوری نګرفته بودم ویندوز اوریجینالمم برید حالا کار به اینش ندارم مشکل اینه که ویندوزم عوض کردم باز همون مشکلی که ګفتمو داره
تو اون صفحه ارور که میاد نوشته سیدی ویندوزو بزار بوت کن سیستم ریبیر رو انتخاب کن منم اینکارو میکنم میګه یه مشکل تو استارت آب بود ریبیر شد ولی دوباره همون صفحه ی ارور میاد
به نظرتون مشکل من سخت افزاریه؟به همچین چیزی برخوردین شما؟:41:
من که راضیی ام البته اهل بازی نیستم که اجراشو در مورد بازی بگم
تنها چیززیش که اذیتم میکنه کیبوردشه چون فارسی نداره:13:
hamedmn1987
22-09-2011, 13:06
من که راضیی ام البته اهل بازی نیستم که اجراشو در مورد بازی بگم
تنها چیززیش که اذیتم میکنه کیبوردشه چون فارسی نداره:13:
دوست عزیز اگه منظورت دکمه های کیبورد ه که چارش یه برچسبه ، خشگلو شیک .
اگه منظورت تایپ فارسیه که خیلی راحت تو بخش language کنترل پنل ادد میکنیش .
hamedmn1987
22-09-2011, 13:18
از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:
حالا اگه بازی و برنامه های سنگین رو رو اون یکی درایو بریزم خیلی رو سرعتشون تاثیر می ذاره ؟
فقط رو سرعت اجرای اولیه شون تاثیر می ذاره یا کلن رو کل سرعت شون ؟
هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:
حالا اگه بازی و برنامه های سنگین رو رو اون یکی درایو بریزم خیلی رو سرعتشون تاثیر می ذاره ؟
من کل دیروز نشستم برنامه ریختم چون برنامه نویسی کار میکنم و طراحی کلی وقتمو گرفت ولی ویندوز آپیدتش 20 درصد بیشتر نشد منم قطعش کردم من که بیخیال فضا شدم شد 300 تا درایو C بقیشم یه درایو دیگه
راستی چرا دی وی دی ویندوز جداگانه روش ندادن؟
ALI_METALL
22-09-2011, 15:28
Service Tag: 8YLQRQ1
برای منم یکی داره ولی کل سیستم رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت همش ok بود.
ولی 2تا خیلی مشکوک!
طبق نوشته اول صفحه وقتی 2تا rداره ریفورب هست و دیگه به بقیه مطلب نگاه نکن همین جا کار تموم میشه.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اون درایو برای بلووس با وایرلس intel 6230 است!اینطور نیست؟ این کارت رو هیچ کودوم از l502 های ایران ندیدم. مال 1030که فکر کنمما شما هم همین مدل باشد درایورش برای تاریخ 7/14 است.
یعنی من اشتباه نصب کردم!!!
دقیقا میگی کدوم رو دانلود کنم؟
هم بلوتوس هم وایر لس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
یه چیز جالب بچه ها
با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد:10:
برای من رو تا 21-10-2012 :13:
aminbadiee
22-09-2011, 15:55
آقا امین من ریکاوری نګرفته بودم ویندوز اوریجینالمم برید حالا کار به اینش ندارم مشکل اینه که ویندوزم عوض کردم باز همون مشکلی که ګفتمو داره
تو اون صفحه ارور که میاد نوشته سیدی ویندوزو بزار بوت کن سیستم ریبیر رو انتخاب کن منم اینکارو میکنم میګه یه مشکل تو استارت آب بود ریبیر شد ولی دوباره همون صفحه ی ارور میاد
به نظرتون مشکل من سخت افزاریه؟به همچین چیزی برخوردین شما؟:41:
اگه این مشکل در ویندوز اورجینال هم بوده (قبل از پاک شدنش) 2تا احتمال داره:
اول اینکه شما در همان ابتدا نرم افزاری رو نصب کردید (چه در ویندوز قبلی چه در ویندوز جدید) که آن برناه مشکل دار بوده و با نصبش این مشکل را به وجود آورده. که نظرم اینه که نرم افزارهای که تا قبل این مشکل نصب کردید را شناسایی کنید و بعدش یک بار ویندوز را تعویض(یک ویندوز ultimate به غیر از قبلی که ریختید تهیه کنید) و پس از نصب اون برنامه هارو دیگر نصب نکنید و بگذارید مدتی بگذرد ببینید باز آن مشکل پیش میاید یا خیر.
اگر این دلیلش نبود، پس قطعا سخت افزاری است.
aminbadiee
22-09-2011, 16:09
ببینید درایوی که ما از داخل ویندوز میسازیم logical است ولیدرایو C primary است. این دو با هم خیلی تفاوت دارند. یکی از دلایل تفاوتسرعت در همین است.
نه چون درایو جدید را ساختید دیگه نمیتوانید درایو C را گسترش داده و حجم قبلی را برگردانید.باید ریکاوری کنید تا همه چی به روز اول برگرددو دوباره پارتیشن بندی کنید.
نظر من هم این است که حتما بکنید چون جدای از تفاوت سرعت درایو C و بقیه قطعا با این 80 گیگ به مشکل برمیخورید.این حجم برای درایو C حاوی ویندوز 7 بسیار بسیار کم است. کاش قبل این کار مشورت میکردید. نظر من بین 200 تا 250 است. مثلا خودم 229 گذاشتم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
هم بلوتوس هم وایر لس
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
به اشتباه نصب کردید. درایو قبلی را پاک کنید و درایو اول را که نوشته برای 1030(blue tooth v3+ high speed) را نصب کنید. البته موقع اکستراک اولیه احتمالا مینویسد 6230 ولی اشکال ندارد. این را باید نصب کنید.
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
من کل دیروز نشستم برنامه ریختم چون برنامه نویسی کار میکنم و طراحی کلی وقتمو گرفت ولی ویندوز آپیدتش 20 درصد بیشتر نشد منم قطعش کردم من که بیخیال فضا شدم شد 300 تا درایو C بقیشم یه درایو دیگه
راستی چرا دی وی دی ویندوز جداگانه روش ندادن؟
برای هیچ لپ تاپی دی وی دی ویندوز جدا گانه نمیدهند. فقط روی سیستم میریزند و شما بک آپ میگیرید تا فقط بتوانید روی همان سیستم نصب کنید. جدا نمیدهند که روی سیستم های دیگر نصب کنید. دلیل این است.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون
من در پست های ابتدایی راجع به این دو مدل در کنار هم صحبت کردم(البته 6070). چون خودم اول میخواستم 6070 بگیرم. و دلیل منصرف شدنم را گفتم. شما مطالعه کنید همه چیز را میفهمید. البته طولانی است متنش. در مورد بازی هم بگویم من تا کنون بازی هایی که اجرا کردم مشکل نداشتم. مثل pes 2011 fifa 2011 ،crysis 2و چیزهای دیگر
واقعا عالی بود
حتما اون پست ها را بخوانید
aminbadiee
22-09-2011, 16:14
امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرم:11: من تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم:20:
در مورد خارج تهران اطلاع ندارم. ولی شاید زیگورات در آنجا نمایندگی داشته باشد. به دفتر تهرانش زنگ بزنید و جویا شوید.
در مورد ریفوربیشد هم شما به جز کمپانی دل از هرجای دیگر بخرید احتمال این موضوع هست پس باید خودتان شخصا تست کنید موارد را.
در مورد پست ریفوربیشد هم راستش خودم بار 2 بار خوندم تا کامل متوجه شدم. درست است مطلب سنگین است ولی چون جامع است باید با دقت خوانده شود تا موضوع کامل دست آدم بیاد. ساده تر نمیشود بیان کرد چون همان است. شما کمی وقت بذارید و مطالعه کنید کامل متوجه میشوید.
mohsenmas
22-09-2011, 18:59
درایور کارت گرافیک GT540 برای win xp میخوام راهنمایی کنید.
E.G_band
22-09-2011, 19:07
قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
aminbadiee
22-09-2011, 21:06
قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560
arash boss
23-09-2011, 06:01
به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج
اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.
اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [
با عرض معضرت
لینک ناصحیح بود و حذف شد .....
arash boss
23-09-2011, 06:15
[QUOTE=hamedmn1987;6487003]هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:
Partition Wizard Professional Edition 5.2
نام یک نرم افزار پارتیشن بندی رایگان درایو می باشد که با پشتیبانی از سیستم عامل های ۳۲ و ۶۴ بیتی شامل اکس پی ، ویستا و سون ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی هرچه تمام تر هارد درایو های مورد نظر خود را بسازید و یا تغییر دهید . از قابلیت های مهم و اساسی این نرم افزار می توان به تبدیل پارتیشن ها ، کپی کردن ، فرمت ، تبدیل ، مخفی کردن و حذف آنها اشاره نمود .
با استفاده از Partition Wizard Home Edition دیگر هیچ نگرانی بابت از بین رفتن فایلهای در هنگام پارتیشن بندی هارددیسک خود نخواهید داشت و به طور مثال می توانید تنها با چند کلیک فضای یک درایو خود که دیگر جایی برای انباشته کردن اطلاعات را ندارد ، افزایش دهید بدون آنکه نیازی به تهیه بک آپ داشته باشید .
بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560
1375 با گارانتی 3 روزه گرفتم
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.
اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [
کسی نصب کردهخ؟ من دارم دانلود میکنم 85 مگه مشکلی پیش نیاره با سیستم؟
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
در مورد خارج تهران اطلاع ندارم. ولی شاید زیگورات در آنجا نمایندگی داشته باشد. به دفتر تهرانش زنگ بزنید و جویا شوید.
در مورد ریفوربیشد هم شما به جز کمپانی دل از هرجای دیگر بخرید احتمال این موضوع هست پس باید خودتان شخصا تست کنید موارد را.
در مورد پست ریفوربیشد هم راستش خودم بار 2 بار خوندم تا کامل متوجه شدم. درست است مطلب سنگین است ولی چون جامع است باید با دقت خوانده شود تا موضوع کامل دست آدم بیاد. ساده تر نمیشود بیان کرد چون همان است. شما کمی وقت بذارید و مطالعه کنید کامل متوجه میشوید.
کسانی که تهران هستند به من بزنگن خودم از جایی که خریدم رو معرفی میکنم 09127684935
همون جا تست میشه قسمت فنی شرکت
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
برای منم یکی داره ولی کل سیستم رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت همش ok بود.
ولی 2تا خیلی مشکوک!
طبق نوشته اول صفحه وقتی 2تا rداره ریفورب هست و دیگه به بقیه مطلب نگاه نکن همین جا کار تموم میشه.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
هم بلوتوس هم وایر لس
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه
کلا تا الان راضی بودم از این لپ تاپ خیلی خوشگلو با کلاسه و قوی
a.r.mehri
23-09-2011, 15:05
سلام به همه خوبایی که انقد باحال رو 502 بحث کردن تا من دبروز خریدمش . دمتون گرم لپ تاپه خوبیه . فقط من یه مشکل دارم . موقعی که بالا میاد بعد یکم استفاده یهو متوجه میشم یچیزی حدود نیم سانت از بالای دسکتاپ غیر قابل استفادس .. خوده دسکتاپ کامل هست . اگه چیزیم فول اسکرین کنی کامل کل صفحه رو میرگه ولی اگه پنجره هارو از اون دکمه ی ماکزیمایزشون بزنی کل صفحرو بگیرن اون نیم سانت گرفته نمیشه . اونجا والپیپر پشتش معلومه .
این دیگه چیه ؟؟؟
لوگ آفم میکنی درس میشه ولی نمی فهمی چی میشه که دو باره همین طوریه .
واسه شماها که اینطوری نیست ؟؟؟؟
اینگار مثلا یه نرم افزاره که یه چیز هیدن شده اون بالا میزاره .... نمیدونم والا این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟:41:
M.Amorous
23-09-2011, 15:31
بچه ها بازی The Witcher 2 کمر لپ تاپمو شکست !
رو Ultra افت فریم شدید دارم. تا driver cpu رو دانلود کنم نتیجه بهتون بدم.
ALI_METALL
23-09-2011, 17:24
[/COLOR]
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه[/QUOTE]
منم با وی پی وصل شدم ولی 1ماه بیشتر فعال نکرد!!
2011/10/22 :13:
البته انتی ویروس خوبی هم نیست عوض کنم بهتره.
M.Amorous
23-09-2011, 17:43
این درایور روی لپ تاپ من اجرا نشد! میگه فرق داره GPUت با این درایور
دوسته عزیز نصب نمی شه !
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
کسی هست ver 280 nvidiaro استفاده کنه ؟
من مشکل بر خوردم . وسط کار گفت drive stop working !!!!!!
پاک کردم 275 ریختم
منم رو لب تاپم امتحان کردم نصب نشد
دوستان یه کاری نکنید سیستم به اف بره :31:
hamedmn1987
23-09-2011, 23:25
امین جون ، بازم چند تا سوال :31:
1. من که اکثر اوقات لپ تاپم به برق وصله ، وقتی چند درصد شارژ داره باطری رو جدا کنم که عمرش پایین نیاد ؟
2. می شه شارژ شدن باطری رو مثلا وقتی 70-80 درصده disable کرد که لازم نباشه باطری رو جدا کنی ؟
3. اگه شارژ شدن disable نمیشه و باید باطری رو جدا کرد ، واسه جای باطری دری نمی فروشن که همین جوری باز نمونه ؟
4. چرا انقد تو اطلاعاتت کامله و انقد گلی که وقت می ذاری و اونا رو Share می کنی ؟
ALI_METALL
24-09-2011, 00:43
دوسته عزیز نصب نمی شه !
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
پاک کردم 275 ریختم
نصب نمیشه باید درایو مخصوص خودشو از سایت دل نصب کنی که اونم قدیمی!!!
-------------------------------------------
ver 280 nvidiaro من نصب کردم مشکلی نداره.
arash boss
24-09-2011, 02:27
دوسته عزیز نصب نمی شه !
پاک کردم 275 ریختم
شرمنده ! نمیدونم ایراد چیه هنوز ستاپ نکرده بودم مشکلشو ببینم.. :41:
گول گویا آیتی رو خوردم . پست رو حذف میکنم تا اصلشو پیدا کنم .
a.r.mehri
24-09-2011, 13:01
دیروز - البته فک کنم یکم گرون - گرفتم 1580 -
فقط پنجره ها فقطی فول باز میشن یه نوار نیم سانتی متری بالای مانیتور خالی میمونه - این طبیعیه ؟؟ مال همه هست اگه مشکلیه لطفا زود بگید - پیگیر بشم برم پس بدم یا هر چی ؟!!!!!!
البته مثلا تو دسکتاپو فیلم فول اسکرین از کله مانیتور استفاده میشه
a.r.mehri
24-09-2011, 13:03
حالا خودمونیم - منم همینو دارم ولی زیاد رو خوشگل بودنش تاکید نکن !!!
ولی واقعا قوی - هم امکانات جانبی مثه وبو اسپیکر هم کانفیگ باحال
ALI_METALL
24-09-2011, 17:21
فقط پنجره ها فقطی فول باز میشن یه نوار نیم سانتی متری بالای مانیتور خالی میمونه - این طبیعیه ؟؟ مال همه هست اگه مشکلیه لطفا زود بگید - پیگیر بشم برم پس بدم یا هر چی ؟!!!!!!
برای من همچین مشکلی نداره!!!
من 1375 گرفتم رفتی 1580 گرفتی؟
خوب میگفتی راهنماییت کنم پسر:7:
lvlagnet
24-09-2011, 19:52
سلام دادش dvd2org شما از کجا با این قیمت گرفتی . از ریفور نبودنش مطمئنی من می خوام بگیرم ولی یکم می ترسم . زیگورات هم فک کنم تمام کرده . آخه زنگ زدم گفت فعلا موجود نیست. ممنون می شم اگه کمک کنی
سلام دادش dvd2org شما از کجا با این قیمت گرفتی . از ریفور نبودنش مطمئنی من می خوام بگیرم ولی یکم می ترسم . زیگورات هم فک کنم تمام کرده . آخه زنگ زدم گفت فعلا موجود نیست. ممنون می شم اگه کمک کنی
از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1:8:
باسلام میخواستم بدونم آیا این لپ تاپ با رزلوشن 1080*1920 گیر میاد آیا نمایندگی های زیگورات اینو دارن یا نه اگه میشه جدید ترین قیمت هاش رو هم بگذارین
کسانی که کرج هستن و لب تاپ میخان بخرن یا تعمیر کنن یه شرکتی هستی به اسم کارانت پاسارگاد کارش عالیه میتونن به اونجا مراجعه کنن شمارشو یادم نیست
lvlagnet
25-09-2011, 12:37
از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1:8:
خوب داداش آدرسی نداری که بتونم منم از همینجای که میگی تهیه کنم .ممنوم می شم
با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حافظه ی اختصاصی گرافیک یعنی چی؟ گرافیک nvidia gt540 با یک گیگ حافظه اختصاصی چه فرقی با دو گیگ حافظه ی اختصاصی داره؟ قویتره؟اصلا حافظه ی اختصاصی مفهومی داره؟
a.r.mehri
25-09-2011, 18:56
من 1375 گرفتم رفتی 1580 گرفتی؟
خوب میگفتی راهنماییت کنم پسر:7:
آخه من از شهرستان خریدم هزار دست چرخیده حتما هرکیم کلی روش خورده !!
امروز یه کوله گرفتن 50 پیاده شدم
ماشالللله انقد سنگینه کیف دستی داش کمرمو میشکوند
من الان لازمه باطریشو کالیبره کنم ؟؟؟
راستی به سوالم در مورد بالای مانیتور چرا هیچ کس جواب نمیده ؟؟؟
یجورایی داره میره رو اعصابم - یکی لینک درایور جدید ان وید آ رو بزاره من دانلود کنم ازش بنصبم شاید درست شد ؟!!!
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
فرق که میکنه
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حافظه ی اختصاصی گرافیک یعنی چی؟ گرافیک nvidia gt540 با یک گیگ حافظه اختصاصی چه فرقی با دو گیگ حافظه ی اختصاصی داره؟ قویتره؟اصلا حافظه ی اختصاصی مفهومی داره؟
فرق که میکنه
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
ALI_METALL
25-09-2011, 23:14
همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
nVIDIA GeForce NoteBook Drivers 280.26 WHQL
l502:
ALI_METALL
25-09-2011, 23:27
برای دیدن دمای cpu لب تاپ
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
موقعی که تازه سیستم بالا میاد: حدود 50 درجه.س
وقتی کارای معمولی انجام میدی: حدود 65 درجه.س
موقع باری با کول پد (n8) حدود 95 درجه
دما برای سیستم من اینجوری برای شما چطور؟
کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
M.Amorous
26-09-2011, 07:06
بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما :31:
می خواستم بدونم ربطی به این داره ؟ یا حتما باید hibernate بشه؟
a.r.mehri
26-09-2011, 10:52
[QUOTE=ALI_METALL;6498056]همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.[COLOR="Silver"]
دقت کنین این موضوع فقط تا وقتیه که سیستمو نخریدیو روشن نشده - بعد اینکه تو دست گرفتی روشن شد دیگه نباید دنبالش رفت . چون فقط اعصاب رو بهم میریزه - اگه مهمه ، تا موقع خرید مهمه - وقتی گرفتی بعد بیای رو رو ریفر بودن سرچ کنی اگرم کاملا مطمئن بشی که 100% ریفر دیگه تو ایران نمیشه کاری کرد . هیچ راهی برای ثابت کردن حقت نداری و این مثه قضیه ی کسایی میمونه که سرطان دارن ولی نمی دونن و سالها زندگی میکنن - در حالی که بهمونا اگه بگی ممکنه به یک سال هم نرسن - پس
یا قبل از این که لپ تاپ رو بخرین بگین کد رو براتون بخونه و اول برین دنبال ریفر بودن و شرط کنین که در همه جای اون همین کد باید باشه - بایس و تمام چیزای دیگه...... ---- ازون کد که مطمئن شدید برین لپتاپه اون کد رو بخرین
یا اگه این کارو موقع خرید نکردین دیگه دنبالش نرین - اگه ریفر باشه که وا ویلا خودت حالت گرفته میشه - اگه 10 سالم توپ واست کار بکنه بازم ته ذهنت نوشته ریفر - حالا هم که خیلی سر در گمی داره - در صد زیادی شون بین زمینو هوان نه درست معلومه اصلن نه درست معلومه ریفر که این ازون که ریفر باشه هم بدتره ..
M.Amorous
26-09-2011, 14:26
بچه ها چطوری میشه بلوتوث این لپ تاپو خاموش کرد؟:31:
ALI_METALL
26-09-2011, 14:55
من تو ویترین یکی از مغازه ها دیدم تو بازار رضا نوشته بود فول اچ دی ولی کلا نایاب نگردی بهتره!
farhad moradi
26-09-2011, 14:59
دوست عزیز من با زیگورات که صحبت کردم گفت که هزینه ی این lcd تو رنج 250 هست و میشه روش زد
ALI_METALL
26-09-2011, 14:59
بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما :31:
تو صفحه 11 کامل توضیح داده شده اگه کامل و دقیق انجام بدید wear level میاد زیر 2%
ALI_METALL
26-09-2011, 15:06
[QUOTE=ALI_METALL;6498056]همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.[COLOR="Silver"]
دقت کنین این موضوع فقط تا وقتیه که سیستمو نخریدیو روشن نشده - بعد اینکه تو دست گرفتی روشن شد دیگه نباید دنبالش رفت . چون فقط اعصاب رو بهم میریزه - اگه مهمه ، تا موقع خرید مهمه - وقتی گرفتی بعد بیای رو رو ریفر بودن سرچ کنی اگرم کاملا مطمئن بشی که 100% ریفر دیگه تو ایران نمیشه کاری کرد . هیچ راهی برای ثابت کردن حقت نداری و این مثه قضیه ی کسایی میمونه که سرطان دارن ولی نمی دونن و سالها زندگی میکنن - در حالی که بهمونا اگه بگی ممکنه به یک سال هم نرسن - پس
یا قبل از این که لپ تاپ رو بخرین بگین کد رو براتون بخونه و اول برین دنبال ریفر بودن و شرط کنین که در همه جای اون همین کد باید باشه - بایس و تمام چیزای دیگه...... ---- ازون کد که مطمئن شدید برین لپتاپه اون کد رو بخرین
یا اگه این کارو موقع خرید نکردین دیگه دنبالش نرین - اگه ریفر باشه که وا ویلا خودت حالت گرفته میشه - اگه 10 سالم توپ واست کار بکنه بازم ته ذهنت نوشته ریفر - حالا هم که خیلی سر در گمی داره - در صد زیادی شون بین زمینو هوان نه درست معلومه اصلن نه درست معلومه ریفر که این ازون که ریفر باشه هم بدتره ..
موافقم. چون یکبار سر خودمم همین جوری کلاه رفت!
برای همین قبل از خریدن کامل توجه ودقت کنید و از تجربه های ادام های دیگه استفاده کنید البته غیر از فروشنده ها!!
من تو ویترین یکی از مغازه ها دیدم تو بازار رضا نوشته بود فول اچ دی ولی کلا نایاب نگردی بهتره!
اگرم باشه دقت کنین که تو این سایز با اون رزولیشن اصولا چیزی از چشم باقی نمیمونه . با اینکه تعریف اون ال سی دی رو زیاد شنیدم و بلو-ری هم زیاد تماشا می کنم ( اون رزو لیشن فقط انگه همین کاره ) خیلی بهش فکر نمی کنم چون حتما برای چشم مشکل ساز میشه ....
با سلام، می خواستم بدونم تا حالا کسی از خارج این لب تاپ رو خریده؟آیا امکان داره خرید از خارج هم ریفرب باشه؟
mamal_hiv
27-09-2011, 12:33
سلام دوستان
راستش وقت نمیکنم 38 صفحه قبل رو مرور کنم 2ماهی میشه این لپ تاپ رو دارم تنها چیزی که اذیتم کرده USB3 بوده
با زدن هر فلش مموری جدید دستور فرمت میده و اطلاعات رو نفله میکنه، ضمنا رم ریدر و... هم نصب میکنم سرعتش نصف USB2 هم نمیشه... واقعا مساله فرمت عصبیم کرده... منتظر راهنمایی دوستان هستم...
moh3en_6886
27-09-2011, 22:50
سلام به همگی
من سه هفته است که دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم.دفعه اولم هست که میخوام لپ تاپ بخرم.اینقدر تحقیق کردم تا رسیدم به l502 یکی دو روزیم هست که با شما آشنا شدم.ازین بابت خوشحالم.بحثایی که کردین خیلی بهم کمک کردن.چون من میخوام این لپ تاپو از یه فروشگاه بخرم که 1420 بهم میده.میترسیدم چون قیمتش از جاهای دیگه 80 90 تومان پایینتره.ولی چک کردن تگ بهم کمک میکنه. واقعا ممنونم.میشه لطف کنین توضیح بدین واسه چک کردن تگ بعد از وصل شدن به اینترنت با لپ تاپم چه مسیریو باید طی کنم؟آخه تو توضیحاتتون با عکس توضیح دادین که عکسا واسه من باز نمیشن!احتمالا هفته آینده میخرمش.امیدوارم با توضیحاتی که میدین بتونم لپ تاپ سالمی بخرم.راستی من اصفهانم.پیش پیش سپاسگزارم.
ALI_METALL
27-09-2011, 23:51
یک مشکل جدید پیدا کردم با شارژر لپ تاپ! وقتی شارژ باطری داره تموم میشه. آخراشه. مثلا 10% .وقتی برق رو به لپ تاپ وصل میکنم شارژ نمیکنه هی چراغ باطر روی لپ تاپ زرد و سفید میشه .بایدیه چند بار ریست یا خاموش روشن کنم تا درست بشه!!! همچین چیزی ندیده بودم این مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم؟
farhad moradi
28-09-2011, 09:50
یک مشکل جدید پیدا کردم با شارژر لپ تاپ! وقتی شارژ باطری داره تموم میشه. آخراشه. مثلا 10% .وقتی برق رو به لپ تاپ وصل میکنم شارژ نمیکنه هی چراغ باطر روی لپ تاپ زرد و سفید میشه .بایدیه چند بار ریست یا خاموش روشن کنم تا درست بشه!!! همچین چیزی ندیده بودم این مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم؟
مشکلی نیست . لازم هم نیست ریست کنی بعد چند دقیقه درست میشه. شما مثلا در حین بازی یا فیلم نگا کردن که شارژ باتری رو به اتمام است این مشکل براتون پیش میاد . درسته ؟
mamal_hiv
28-09-2011, 12:48
دوستان office 2010 رو چطور اکتیو کنم؟
دوست عزیز این مشکل به دلیل این هست که باطری 9 سل این لپ تاپ وقتی دماش به یه حدی میرسه (فکر کنم 65 درجه.پشت باطری زده) دیگه چون گرم شده شارژ نمیشه و باید خاموش کرد تا خنک بشه...این مشکل بیشتر تو بازی ها ایجاد میشه...سعی کن بازی میخوای کنی با شارژر باشه...اصلا" هم نگران نباش چون این 100% طبیعی هست
ALI_METALL
28-09-2011, 16:57
مشکلی نیست . لازم هم نیست ریست کنی بعد چند دقیقه درست میشه. شما مثلا در حین بازی یا فیلم نگا کردن که شارژ باتری رو به اتمام است این مشکل براتون پیش میاد . درسته ؟
بله دقیقا همین موقع ها همچین مشکلی پیش میاد . دیگه شارژ نمیکنه.
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
دوست عزیز این مشکل به دلیل این هست که باطری 9 سل این لپ تاپ وقتی دماش به یه حدی میرسه (فکر کنم 65 درجه.پشت باطری زده) دیگه چون گرم شده شارژ نمیشه و باید خاموش کرد تا خنک بشه...این مشکل بیشتر تو بازی ها ایجاد میشه...سعی کن بازی میخوای کنی با شارژر باشه...اصلا" هم نگران نباش چون این 100% طبیعی هست
دستت درد نکنه. پس بخاطر گرما هست .فکر کردم مشکل داره باتری و شارژر.خیالم راحت شد:20:
M.Amorous
28-09-2011, 20:04
سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟
farhad moradi
28-09-2011, 22:25
سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟
مشکلی نیست . تو دمای عادی حدود 60 هست ولی سعی کن از یه خنک کننده خوب استفاده کنی.
سلام اگه لطف کنید آخرین قیمت بهترین کانفیگ زیگورات رو بدید چون نه تو سایتش زده نه با تلفون درست جواب میدن گفتن باهاتون تماس میگیریم ولی خبری نشد:41::13:
M.Amorous
29-09-2011, 10:33
مشکلی نیست . تو دمای عادی حدود 60 هست ولی سعی کن از یه خنک کننده خوب استفاده کنی.
ممنون. عادی منظورتون همه کار غیر بازیه دیگه؟:31:
چرا یهو قیمتا گرون شد؟ زیگورات1660 میده .........2هفته پیش گفت طرفای 1500
جای قابل اطمینان کسی سراغ داره که همین کانفیگ رو ارزونتر بده؟
moh3en_6886
30-09-2011, 09:52
سلام،کسی راهنمایی نمیکنه؟لطفا بگین چجوری کد تگشو چک کنم. ممنون:20:
a.r.mehri
30-09-2011, 10:26
بازم یک مشکل جدید ؟؟؟
:45:
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
a.r.mehri
30-09-2011, 10:27
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
farhad moradi
30-09-2011, 12:41
چرا یهو قیمتا گرون شد؟ زیگورات1660 میده .........2هفته پیش گفت طرفای 1500
جای قابل اطمینان کسی سراغ داره که همین کانفیگ رو ارزونتر بده؟
مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
.
دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.
a.r.mehri
30-09-2011, 17:59
مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.
از چی مطمئن شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا راحتتون کنم من یکم دیر از ویندوز تو دی وی دی بک آپ گرفتم هیچ راهی نیست خودش برگرده به لحظه ی اولی که ویندوز واسه اولین بار بالا اومد
توی ریستور تا زمان نصب اولین برنامه رو داره
help :9::44:
moh3en_6886
30-09-2011, 18:28
بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره:45:
پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن:20:
ممنون از پاسخی که میدین:40:
Behzad-pax
30-09-2011, 18:58
اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟:11:
farhad moradi
30-09-2011, 19:54
اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟:11:
شما موقع بالا اومدن سیستم f9رو میزنید وارد محیط ریکاوری نمیشید؟
farhad moradi
30-09-2011, 20:08
اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن:20:
این چه حرفیه داداش.
ببین داداش اول اینکه با گارانتی اصلی بگیر. کسی که میگه گارانتی خودم بهش بگو گارانتی خودت واسه خودت. یه شرکت معتبر که تو کل کشور نماینده و خدمات پس از فروش داشته باشه.
بعد اینکه سرویس تگو حتما چک کن. هم تو سایت و هم تو بایوس سیستم. سرویس تگو که وارد سایت کردی ببین دقیقا همون مشخصاته. چون بارها بوده که با گارانتی متفرقه دیدم که کانفیگ اصلی رو دست کاری کردن و مشخصات با سایت نمیخورد.
پیشنهاد من اینه که با گارانتی زیگورات بگیر و خیالت بابت همه چیز راحت باشه. حتی نوسانات برق رو شامل گارانتی قرار داده.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن.
سلام
یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:
دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم:11:
nima.dn2
30-09-2011, 22:55
سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفا:11:SIZE="5"][/SIZE]
nima.dn2
30-09-2011, 23:33
از کجا بفهمم که tv tuner داره یا نه......!!!!؟
Behzad-pax
01-10-2011, 00:04
شما موقع بالا اومدن سیستم f9رو میزنید وارد محیط ریکاوری نمیشید؟
میشه یه توضیح کوتاه بدین که بعد از اینکه f9 زدم چیکار کنم؟:44::
farhad moradi
01-10-2011, 09:46
میشه یه توضیح کوتاه بدین که بعد از اینکه f9 زدم چیکار کنم؟:44::
وارد محیط ریکاوری ویندوز میشید . اگه با کلید F9وارد نشدین کلید F8 رو بزن و گزینه ای هست که FACTORY داخلشه
farhad moradi
01-10-2011, 13:33
از کجا بفهمم که tv tuner داره یا نه......!!!!؟
بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.
nima.dn2
01-10-2011, 15:53
بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.
ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:
9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....
moh3en_6886
01-10-2011, 20:58
سلام بچه ها
من امشب رفتم L502 رو بخرم فروشنده گفت الان ندارم باید از تهران سفارش بدم
بعد زنگ زد تهران سرویس تگ لپ تاپی که قراره واسم بیاره رو گرفت
واسه انگلستانه بنظره شما ریفروبه؟:13:
کسی هست واسم چک کنه تا اگه مشکلی داره نخرمش؟
سرویس تگش اینه :8cnyzp1
میبینین R هم نداره.ممنون
nima.dn2
01-10-2011, 22:03
گسی جواب ما رو نمی ده؟!!!!
ALI_METALL
02-10-2011, 02:46
ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:
9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....
a.r.mehri
02-10-2011, 12:06
دمش گرم ...
دیسکای ریکاوری رو گذاشتم باهمون دیسک اول گفت کار تمومه ریست شد ولی دیسک دوم نخواست منم نزاشتم - برگشت بهمون حالت روز اول
عین اون روز اون صفحه ی سیاه و زمانو زبانو اینارو خواست
خوب شد باحال بود فقط 2 تا چیز هست
1 - چرا دیسک 2 کاره ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 - حالا که اینطوره پس فروشنده ها هم یکی ازین دیسکا درس می تونن بکنن لپ تاپ روشن شده رو ریکاوری کنن بعد که داره بالا میاد بعد ریست خاموشش کنن - کی میخواد بفهمه
یکی از راه ها همین بود که ببینیم ویندوز اولین بارشه بالا میاد یا نه - حالا چی ؟
.
ولی مشکل خودم - با این که ریکاوری شد . ولی باز هم اون نوار بالای مانیتور داره اذیتم میکنه ها !!!!
چه کنم - یکی کمک برسونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح =-
همه چی سخت افزاری سالمه - تو دیسکتاپ همه چی طبیعیه - فقط وقتی پنجره های ویندوز رو ماکزیمایز میکنی . ازهمه طرف تا آخر باز میشن ولی از بالا نیم سانت مونده به آخر وایمیستن یجوری که از پشتش دسکتاپ یا هرچی که باشه دیده میشه اون بالا
وقتی لوگ آف کنی مشکل حل میشه ولی دوباره میبینی که هست . انگار وقتی مشکله دوباره میاد که گرافیک یه تغییری میخواد بده . اینطوری حس میکنم .
اعصابمو داره بهم میریزه ؟!!!
گرافیک
فک میکردم گرافیکش بیشتر از این حرفا باشه ... این دیگه چه مسخره بازیه . تو بالا آوردن pes که مشکل داره - یه ارور وارنینگ میده که گرافیک کافی نیست 128 میخوامو 64 هستشو ازین حرفا ..
شما هم دیدید اینو؟؟؟؟ اینکه حد اقل بازیه - حالم گرفته شد . چیزی مشکل داره - مثلا گرافیک کامل نصب نیست -
فک نکنم گرافیکش دیگه انقد معمولی باشه ها ؟؟
farhad moradi
02-10-2011, 12:57
سلام بچه ها
من امشب رفتم L502 رو بخرم فروشنده گفت الان ندارم باید از تهران سفارش بدم
بعد زنگ زد تهران سرویس تگ لپ تاپی که قراره واسم بیاره رو گرفت
واسه انگلستانه بنظره شما ریفروبه؟:13:
کسی هست واسم چک کنه تا اگه مشکلی داره نخرمش؟
سرویس تگش اینه :8cnyzp1
میبینین R هم نداره.ممنون
مشکلی که از اون لحاظ نداره. مشخصاتی که بهت گفتن چی هست؟ با کدوم گارانتی گرفتی؟ قیمت؟
moh3en_6886
02-10-2011, 13:18
1530 با موس ، کیف ، کول پد ، گارانتی خودشون
البته رفتم سایت گارانتیش بنظرم مشکلی نداشت این آدرسشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
میگه تمام کارای لپ تاپتو انجام میدیم یعنی بک آپ ، نصب ویندوز ،نصب تمامی نرم افزارای 2012 که یکیش آنتی ویروس نده که میگفت لایسنسش یسالس و قیمتش 56 تومان و چیزای دیگه
در مورد گارانتیش میگفت 3 دوره تو یه سال نرم افزاری لپ تاپو چک میکنه 2 دوره هم سخت افزاری اگه مشکل داشته باشه عوض میکنه
همه چیو گارانتی میکنه جز ضربه و ازینجور چیزا
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگفت با گارانتی 1 ساله 1680 با گارانتی 2 ساله 1740 :18:
شما تگشو چک کردین؟مشکلی نداشت؟ممنون:40:
ja_ghaedi
02-10-2011, 13:41
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
nima.dn2
02-10-2011, 13:57
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
با vpn برو به سایت nvidia درایور حدید بگیر....بعدم باید بری از nvidia control panel کارت گرافیکت رو برای این برانامه بزاری high perfomance.....برای gta هم این مشکل پیش می آد....
ja_ghaedi
02-10-2011, 14:19
بابت پاسختون دستتون درد نکنه...
ولی این کارهایی رو که گفتید انجام داده بودم کارم راه نیوفتاده بود...
پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
farhad moradi
02-10-2011, 15:13
1530 با موس ، کیف ، کول پد ، گارانتی خودشون
البته رفتم سایت گارانتیش بنظرم مشکلی نداشت این آدرسشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
میگه تمام کارای لپ تاپتو انجام میدیم یعنی بک آپ ، نصب ویندوز ،نصب تمامی نرم افزارای 2012 که یکیش آنتی ویروس نده که میگفت لایسنسش یسالس و قیمتش 56 تومان و چیزای دیگه
در مورد گارانتیش میگفت 3 دوره تو یه سال نرم افزاری لپ تاپو چک میکنه 2 دوره هم سخت افزاری اگه مشکل داشته باشه عوض میکنه
همه چیو گارانتی میکنه جز ضربه و ازینجور چیزا
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگفت با گارانتی 1 ساله 1680 با گارانتی 2 ساله 1740 :18:
شما تگشو چک کردین؟مشکلی نداشت؟ممنون:40:
دوست عزیز پیشنهاد من اینه با همون گارانتی رسمی بگیر. گارانتی یه فروشنده برا خودش خوبه . منم میتونم از دبی بخرم و خودم گارانتی کنم. اگه هم مشکل پیدا کن بدم یه تعمییر کار. خرابی بالای دل رو که میبینی بخاطر همینه که دست زیاد داخلشه. من خودم اتفاقا الان اصفهان هستم و با نماینده اصفهان رابطه دارم.
مشخصاتتو نگفتی؟
پست 697 این تایپیکو بخون.
Ocellatus
02-10-2011, 15:49
بابت پاسختون دستتون درد نکنه...
ولی این کارهایی رو که گفتید انجام داده بودم کارم راه نیوفتاده بود...
پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
درایور انویدیا که باید آپدیت شده باشه. ( درایور اینتل هم از سایت خود دل میتونید آپدیت کنید )
توی اون کنترل پنل انویدیا علاوه بر اینکه فایل اجرایی بازی PES رو انتخاب میکنید و میذارید روی high performance ، فایل setting بازی رو هم همینکار باهاش بکنید.
moh3en_6886
02-10-2011, 16:29
خوندمش.حق با شماست.قبول دارم ولی این فروشگاه چندین ساله داره کار میکنه و آشناست، واسم غریبه نیست
معتبره.نمیخوام توجیه کنم ولی زیگورات میگه 1700 ترجیح میدم نخرم چون اینقدر پول ندارم که بخرم:41:
واسه گارانتی دفتر مرکزی داره،چهار راه توحید،رفتم دیدمش.بنظر شما جمع میکنه میره؟:13:نمیدونستم خرید لپ تاپ اینقدر دنگ و فنگ داره!
بعدشم اصفهان قیمت صبحش با شبش 30 40 تومان فرق میکنه یعنی روز به روز داره گرون میشه چه خبره؟چرا اینقدر داره گرون میشه؟همه جا همینجوره؟میگن واسه دلاره.
امیدوارم اصلا مشکل پیدا نکنه که بخواد کارش به گارانتی بکشه:20:
راستی مشخصات چی بدم؟اگه منظورتون لپ تاپه خوب فول آپشنشه.فقط رمش 6 مگاست .بهم گفت واست یه 2 اضافه میکنم.
ممنون که کمکم میکنی.خدا خیرت بده:46:
ja_ghaedi
02-10-2011, 17:22
این هم لینک مستقیم گرافیک انویدیا که میگید ...
حالا دارم دانلودش میکنم ... ( با حجم 180 mb )
امیدوارم که مشکل حل بشه ...
از صبح تا حالا فقط 1 گیگ درایور گرافیک گرفتم ...
farhad moradi
02-10-2011, 22:08
خوندمش.حق با شماست.قبول دارم ولی این فروشگاه چندین ساله داره کار میکنه و آشناست، واسم غریبه نیست
معتبره.نمیخوام توجیه کنم ولی زیگورات میگه 1700 ترجیح میدم نخرم چون اینقدر پول ندارم که بخرم:41:
واسه گارانتی دفتر مرکزی داره،چهار راه توحید،رفتم دیدمش.بنظر شما جمع میکنه میره؟:13:نمیدونستم خرید لپ تاپ اینقدر دنگ و فنگ داره!
بعدشم اصفهان قیمت صبحش با شبش 30 40 تومان فرق میکنه یعنی روز به روز داره گرون میشه چه خبره؟چرا اینقدر داره گرون میشه؟همه جا همینجوره؟میگن واسه دلاره.
امیدوارم اصلا مشکل پیدا نکنه که بخواد کارش به گارانتی بکشه:20:
راستی مشخصات چی بدم؟اگه منظورتون لپ تاپه خوب فول آپشنشه.فقط رمش 6 مگاست .بهم گفت واست یه 2 اضافه میکنم.
ممنون که کمکم میکنی.خدا خیرت بده:46:
بحث سر جمع کردنش نیست . البته اینم هست ولی توی نوع خدمات پس از فروش و اطمینان از عوض نشدن قطعه ها هم هست.قیمتای گارانتی زیگورات رو خود زیگورات تعیین میکنه و کل نماینده ها هم با همین قیمت میدن. نوسانات دلار باعث افزایش قیمتا شده. الان قیمتا رو شدیدا باید بروز داشته باشی.
ببینید شرکتی که کل کشور نماینده داره با یه شرکت که فقط تو محدوده خودش هست فرق میکنه. 1530 که شما گفتید قیمت خرید من هم نیست و سراغ این قیمتا نمیرم چون میدونم فرقی هست. وگرنه منم می اومدم همینی که شما گرفتید با این قیمت رو 1400 میگرفت و سودم هم بالاتر می شد . میتونم از دبی بگیرم و خودم گارانتی کنم .
راستی مال زیگورات 8 گیگ رم هست
باز دست خودتونه و انتخاب با شماست.
goodarz_online
03-10-2011, 21:38
زیگورات خیلی قیمتو برده بالا.بقیه جاها نهایت 50 رفته روش.
در عرض یک ماه 1550رو برده برای 1660 خیلیه.نامردیه
E.G_band
03-10-2011, 21:49
به خاطر دلاره اما خوش بختانه دلار سریع پایین اومد تا این شرکتای.... پر رو نشن.
moh3en_6886
04-10-2011, 16:37
سلام،حالتون خوبه؟
بالاخره دیروز خریدمش.همه چیش اکیه:20:
از صدای اسپیکراش که هرچی بگم کم گفتم:8:.واقعا صدای قویی داره.LCD شم خیلی خوبه
از همه جالپتر دکمه های لمسیشه.فکر کنم 4 ساعتی بهش ور رفتم الانم نزدیکه 3 ساعت دیگه شارژ داره:31:
به عنوان اولین خرید لپ تاپم خیلی راضیم.یه فایل 550 مگابایتیو تو 60 ثانیه کپی کردم.کفم برید:24:
aminbadiee
05-10-2011, 20:32
از تمام دوستان به خاطر غیبت طولانی ام پوزش می طلبم.
این دو هفته به خاطر مساله پروژم که یک دفعه پیش آمد مجبور شدم از تهران برم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم.
الان تمام پستهایی که در این مدت نبودم را میخوانم و در حد توانم جواب میدم.
aminbadiee
05-10-2011, 20:39
آخرین درایور کارت گرافیکی اینتل همانی است که در سایت دل قرار دارد. سایر درایور های جدید موجود در سایت رسمی intel با این کارت گرافیک سازگاری ندارند و نصب نمیشوند.
این در مورد موضوعی بود که در پستهای قبل در مورد درایور کارت گرافیک intel بیان شده بود.
aminbadiee
05-10-2011, 21:06
امین جون ، بازم چند تا سوال :31:
1. من که اکثر اوقات لپ تاپم به برق وصله ، وقتی چند درصد شارژ داره باطری رو جدا کنم که عمرش پایین نیاد ؟
2. می شه شارژ شدن باطری رو مثلا وقتی 70-80 درصده disable کرد که لازم نباشه باطری رو جدا کنی ؟
3. اگه شارژ شدن disable نمیشه و باید باطری رو جدا کرد ، واسه جای باطری دری نمی فروشن که همین جوری باز نمونه ؟
4. چرا انقد تو اطلاعاتت کامله و انقد گلی که وقت می ذاری و اونا رو Share می کنی ؟
سلام دوست عزیز. از اینکه انقدر دیر شد واقعا ببخشید. درگیر پروژه دانشگام بودم.
خیر در برای جای باطری وجود ندارد. با این روش که توضح میدهم نیازی هم نیست به در برای باطری.
برای باطری، در هنگامی که بازی و کار گرافیکی که رندر میکشد میکنید حتما باطری را جدا کنید چون علاوه بر جریان زیادی که از باطری میکشد و فشار بهش میاید دما مهمترین قاتل باطری است و افزایش دما باعث کاهش شدید عمر باطری میشود.
در زمان های دیگر غیر از بازی و کار گرافیکی باطری به لپ تاپ وصل باشد.
باید بدانید باطری های لیتیومی جدید قادر به 500 سیکل شارژ و دشارژ هستند. این یعنی اینکه اگر شارژ باطری مثلا 95 درصد باشد و به شارژ بزنید با اینکه 2درصد باشد و به شارژ بزنید هر دو حالت یکی از آن 500 تا را سوخت میکنند. حال راه حل چیست!
راه حل این است که شما همیشه لپ تاپ را با باطری روشن کنید. سپس بر روی علامت باطری در پایین سمت راست کلیک راست کرده و dell battery metter را باز کرده.سپس گزینه آخر را که turn off battery chargingاست را انتخاب کنید و سپس شارژ را وصل کنید. با این کار دیگر سیکل کم نمیشود. بریا خاموش کردن هم بگذارید کامل شات دان شود و سپس از برق بکشید.
فقط حواستان باشد که این گزینه هر بار که لپ تاپ را خاموش میکنید غیر فعال میشود. پس حواستان باشد که این کار را باید هر بار انجام دهید و حواستان باشد که قبل از روشن کردن به برق وصل نکیند چون به همان دلیل یکی از سیکل ها کم میشود.
پس همیشه ابتدا با باطری روشن کرده و پس از قطع کردن شارژ مستقیم شارژر را به لپ تاپ وصل کنید تا بدون از بین رفتن ظرفیت باطری بتوانید از برق مستقیم استفاده کنید.
قابلتون را ندارد دوست عزیز
aminbadiee
05-10-2011, 21:16
باسلام میخواستم بدونم آیا این لپ تاپ با رزلوشن 1080*1920 گیر میاد آیا نمایندگی های زیگورات اینو دارن یا نه اگه میشه جدید ترین قیمت هاش رو هم بگذارین
سلام. خیر دوست عزیز. گشتم نبود نگرد نیست.
full HD اش وارد ایران نمیشود.
aminbadiee
05-10-2011, 21:41
سلام. حافظه اختصاصی یعنی حافظه ای که در خودش تعبیه شده است dectated. یعنی مال خود کارت گرافیک است. الان با وجود شیر شدن کارت گذافیک و رم عملا حافظه اختصاصی معنایی ندارد. به عنوان مثال GT540 1gig با 2gig فقط حدود 2 درصد در عمل کرد تفاوت دارند که عملا هیچ است. فقط تنها حسنش این است که اگر زمانی برنامه یا بازی ای بود که تمام حافظه رم را اشغال کند آن موقع است که خب کارت گرافیکی با حافظه اختصاصی بیشتر قطعا بهتر است. ولی تا الن بازی ای نیومده که بشتر از رم 3 گیگ نیازداشته باشد
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خیر دوست عزیز در ایران وارد نمیشود.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
در مورد کالیبره شما اولا باید بذارید ویندوز هایبرنیت شود. شما با اون کار باطری را داغون میکنید دوست عزیز.
یک بار دیگر انجام دهید و تمام مراحل را کامل انجام دهید و عجله نکنید. اول در حالت خاموشس فول شارژ کنید. سپس 2ساعت خنک شود. بعد لز 100 درصد تا زمانی که هایبرنیت شود ازش کار بکشید و سپس بگذارید 5 ساعت تا 6ساعت خاموش بماند.(همچنین برای خالی کردن این شارژ اصلا بازی نکنید باهاش فقط موزیک و فیلم و وب گردی که به باطری در حین عمل کالیبراسیون فشار جدی وارد نشود.) لام دوست عزیز.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
سلام به همگی
من سه هفته است که دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم.دفعه اولم هست که میخوام لپ تاپ بخرم.اینقدر تحقیق کردم تا رسیدم به l502 یکی دو روزیم هست که با شما آشنا شدم.ازین بابت خوشحالم.بحثایی که کردین خیلی بهم کمک کردن.چون من میخوام این لپ تاپو از یه فروشگاه بخرم که 1420 بهم میده.میترسیدم چون قیمتش از جاهای دیگه 80 90 تومان پایینتره.ولی چک کردن تگ بهم کمک میکنه. واقعا ممنونم.میشه لطف کنین توضیح بدین واسه چک کردن تگ بعد از وصل شدن به اینترنت با لپ تاپم چه مسیریو باید طی کنم؟آخه تو توضیحاتتون با عکس توضیح دادین که عکسا واسه من باز نمیشن!احتمالا هفته آینده میخرمش.امیدوارم با توضیحاتی که میدین بتونم لپ تاپ سالمی بخرم.راستی من اصفهانم.پیش پیش سپاسگزارم.
در صفحه اول درست است بعضی عکسا نشان داده نمیشود. ولی نیازی هم نیست. شما متن فارسی را بخوانید کامل توضیح داده شده است.
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
در هنگام بازی از کول پد استفاده کن. این دما طبیعی است i7 sandy bridge این گونه است.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
بازم یک مشکل جدید ؟؟؟
:45:
.
برای هایبرنیت: به change advance power setting بروید. به قسمت قسمت speel رفته. allow wake timer را زده. سپس disable کنید هر دو گزینه را. درست میشود.
در مورد لنگویج بار از اینجا نمیتوانم راهنمایی کنم. چون نمیتوانم ازینجا تنظیمات را چک کنم چون سیستمتون جلوم نیست.
بله هر وقت خواستید میتوانید با دیسک ریکاوری سیستم را برگردانید. ولی این را بدانید ویندوز اورجینال سیستمتان از ویندوزهای رایتی ultimate موجود در بازار هم بهتر است.
من خیلی از برنامه ها را تست کردم برای ریکاوری. بهترین و مطمعن ترین فقط و فقط dell data safe است که در ویندوزتان نصب ات.
aminbadiee
05-10-2011, 21:55
من تمام مواردی را که باید قبل از خرید چک شود به طور کامل در صفحه اول توضیح دادم دوست عزیز"مواردی که باید قبل از خرید چک شود". آن را مطالعه و هنگام خرید چک کنید و خیالتان راحت باشد.
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
شما برنامه ی dell data safe local back up راباز کرده.restore را از چپ کلیک کنید. گزینه اول را کلیک کنید(factory image) سیستم ری استارت میشود. بعد از بالا آمدن گزینه هایی را که preserve دارد را انتخاب نکنید.فقط factory image with out preserv را انتخاب کنید تا کامل درایو C فرمت شود. سپس خودش همه کارها را انجام میدهد و عین روز اول میشود.
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
سلام
یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:
دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم:11:
درایورش مشکلی ندارد دوست عزیز همین است. نگران نباشد.روش سرچ کردن را قبلا توضیح دادم کامل. مطالعه کنید.
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفا:11:SIZE="5"][/SIZE]
من در پست های ابتدایی کامل توضیح دادم دوست عزیز.مطالعه فرمایید.
aminbadiee
05-10-2011, 22:40
علت افزایش ناگهانی قیمت لپ تاپ های دل افزایش یورو(لپ تاپ های سفارش انگلستان UK و همچنین افزایش قابل ملاحظه قیمت لپ تاپ های دل نمایندگی انگلستان است!!
قیمت XPS L502 با همین کانفیگ 1110 یورو است هم اکنون مه این قیمت به یورو در ایران برابر 1830 میباشد!
پس این افزایش قیمت در این 3 هقته نوسط گارانتی زیگورات دلیلش طبیعی است.
aminbadiee
06-10-2011, 01:17
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
Ocellatus
06-10-2011, 13:15
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالن های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
میخواستم شما تست کنید ببینید مال شما هم همین گونه است یا خیر.
سلام
برای من هم همینجوریه. یعنی همین تازگی پی بردم نمیدونم حساس شدیم یا از اول همینطور بوده!
البته در حالت های مختلف تست نکردم ولی موقعی که وایرلس روشن و سیستم فقط مشغول دانلود هست، صفحه نمایش هم خاموش، فن 5 ثانیه وصله 5 ثانیه قطع، و چندین ساعت همینطور ادامه میده! چون محیط ساکت بود متوجه صدای کم و زیاد شدن فن شدم.
a.r.mehri
06-10-2011, 13:23
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالن های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
خب میشه بگی هر چند وقت خاموش میشه ؟؟
الان دارم بهش دقت میکنم با کار نعنولی یی که دارم می کنم اول خاموش بود بعد یه 20 - 30 ثانیه روشن بود الانم داره با یه دوره خیلی خیلی آروم کار میکنه ......
تو اون 30 ثانیه هی قط و وصل میشه ؟؟؟؟
Immunology
06-10-2011, 14:05
کسی اینجا خودش از لب تابش عکس گرفته ببینیم خوشکله یا نه؟؟؟البته منظورم خودش هست نه عکس های خود سایت سازنده.
ممنون
moh3en_6886
06-10-2011, 14:39
سلام آقا امین
راستش واسه من اتفاق نیفتاده،کار سنگینم باهاش انجام ندادم ولی وقتی فن روشن میشه اولش با سرعت بالا کار میکنه بعدش تو 10 12 ثانیه یواش یواش سرعتش کم میشه و با سرعت خیلی کم کار میکنه.ولی تا حالا نشده به صورت متناوب خاموش روشن بشه.
البته من 3 4 روزه خریدما شاید هنوز نوه:31:
راستی من با نرم افزارایی که گفتین باطریمو چک کردم هردوشون 8400 نشون میدن.اما وقتی باطری فول میشه میگه 7 تا8 ساعت کارمیده خیلیم طبیعی و منظم شارژش کم میشه،مشکلی که نداره؟
moh3en_6886
06-10-2011, 15:38
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید
سلام
این قضیه امیج و ریکاوری چیه؟منظور همون بک آپه؟درایو ریکاوری که میگین پاک میشه چیه؟کجاست؟واسه چی پاک میشه؟
من که خریدم فروشنده خودش همه کاراشو کرد تمام نرم افزارای 2012 رم نصب کرد.فقط بهش گفته بودم پارتیشن بندی کنه که یادش رفته بود.100 تا c بقیشم d .بهش که گفتم 7 8 دقیقه بعدش پارتیشن بندی کرد.اینجوری که شما بحث کردین باید سخت باشه تازه گفته بودین درایو ریکاوری پاک شده و ازینجور حرفا.این فروشنده چیکار کرده پس؟
میشه توضیح بدین قضیه چیه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه واسه اولین باره لپ تاپ خریدم:31:
ممنون از پاسخی که میدین:11:
moh3en_6886
06-10-2011, 16:26
آقا امین قضیه نصب کارت گرافیک چیه؟یا نصب درایورای دیگه که بحثشو کردین؟
منم باید چیزیو نصب یا دانلود کنم؟
ممنووووووووونم:40:
aminbadiee
06-10-2011, 22:47
آقا امین قضیه نصب کارت گرافیک چیه؟یا نصب درایورای دیگه که بحثشو کردین؟
منم باید چیزیو نصب یا دانلود کنم؟
ممنووووووووونم:40:
سلام. درایور موجود در لپ تاپ برای کارت ورژن قدیمی است که با بعضی بازی ها مثل pes 2011 یا gta سازگاری ندارد
برای همین باید ورژن جدید را دانلود و نصب نمایید
آدرس لینک دانلود ورژن جدید در همین تاپیک قرار داده شده است. که میتوانید دانلود کنید.
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
سلام
این قضیه امیج و ریکاوری چیه؟منظور همون بک آپه؟درایو ریکاوری که میگین پاک میشه چیه؟کجاست؟واسه چی پاک میشه؟
من که خریدم فروشنده خودش همه کاراشو کرد تمام نرم افزارای 2012 رم نصب کرد.فقط بهش گفته بودم پارتیشن بندی کنه که یادش رفته بود.100 تا c بقیشم d .بهش که گفتم 7 8 دقیقه بعدش پارتیشن بندی کرد.اینجوری که شما بحث کردین باید سخت باشه تازه گفته بودین درایو ریکاوری پاک شده و ازینجور حرفا.این فروشنده چیکار کرده پس؟
میشه توضیح بدین قضیه چیه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه واسه اولین باره لپ تاپ خریدم:31:
ممنون از پاسخی که میدین:11:
شما باید با برنامه dell data safe ocal backup دیسک ریکاوری تهیه کنید تا اگر زمانی مشکلی پیش آمد بنوانید لپ تاپ را به روز اول باز گردانید
اگر مغازه دار shrink کرده باشد درایو ریکاوری پاک نشده و شما میتوانید دی وی دی ریکاوری را تهیه کنید اما اگر ناوارد بوده و با نرم افزار پارتیشن بندی کرده باشد احتمال دارد که پاک شده باشد. اگر با برنامه dell data safe توانستید دیسک ریکاوری تهیه کنید پس مشکلی نیست.
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
سلام آقا امین
راستش واسه من اتفاق نیفتاده،کار سنگینم باهاش انجام ندادم ولی وقتی فن روشن میشه اولش با سرعت بالا کار میکنه بعدش تو 10 12 ثانیه یواش یواش سرعتش کم میشه و با سرعت خیلی کم کار میکنه.ولی تا حالا نشده به صورت متناوب خاموش روشن بشه.
البته من 3 4 روزه خریدما شاید هنوز نوه:31:
راستی من با نرم افزارایی که گفتین باطریمو چک کردم هردوشون 8400 نشون میدن.اما وقتی باطری فول میشه میگه 7 تا8 ساعت کارمیده خیلیم طبیعی و منظم شارژش کم میشه،مشکلی که نداره؟
مشکلی نیست. اشکال از باگ موجود در بایاس است. با آپدیت بایاس این عدد صحیح نشان داده میشود.
باطری شما هم اکنون عالی کار میکند.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
خب میشه بگی هر چند وقت خاموش میشه ؟؟
الان دارم بهش دقت میکنم با کار نعنولی یی که دارم می کنم اول خاموش بود بعد یه 20 - 30 ثانیه روشن بود الانم داره با یه دوره خیلی خیلی آروم کار میکنه ......
تو اون 30 ثانیه هی قط و وصل میشه ؟؟؟؟
موقعی که با دور آروم روشن میشود معمولی کار میکند ولی اگر به صدایش گوش دهم صدایش احساس قطع و وصل دارد یعنی اوج و فرود دارد به طور متناوب.
aminbadiee
06-10-2011, 23:22
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
hamedmn1987
07-10-2011, 00:01
نه امین جون . حساس شدی . منم دقت کردم بعضی موقع ها 1 بار زیاد و کم میشه ، بعضی موقع ها چند بار ، فک کنم سیستمشه که با دماهای مختلف واکنش متفاوت ( تایم روشن و خاموش بودن ) داشته باشه .
a.r.mehri
07-10-2011, 12:25
aminbadiee جان
بحرفت گوش دادم ریکاوری کردم رو ویندوز اورجینال
ولی مشکل بالای مانیتور برگشت
الان دارم درایورای جدید گرافیکو دوباره لود می کنم نصب کنم شاید درست شد
ولی میشه یفکری بحال منو این لپ تاپ بکنی
داره خستم میکنه
یکاریش بکن -- ممنون :11:
aminbadiee
07-10-2011, 13:46
aminbadiee جان
بحرفت گوش دادم ریکاوری کردم رو ویندوز اورجینال
ولی مشکل بالای مانیتور برگشت
الان دارم درایورای جدید گرافیکو دوباره لود می کنم نصب کنم شاید درست شد
ولی میشه یفکری بحال منو این لپ تاپ بکنی
داره خستم میکنه
یکاریش بکن -- ممنون :11:
سلام. درایور گرافیک اینتل را هم آپدیت کن. تو سایت خود دل هست.
دوست عزیز از تمام اون حالات برام عکس بگیر و برام بذار تو همین تاپیک تا کاملا ببینم به چه صورت است. (prntscr را روی کیبردت فشار بده بعد paint را باز کن و paste کن و save و تو یکی از سایتها آپلود کن و برام بذار تو همین تاپیک) از نمام حالتها عکس بذار. هم زمانهایی که هست و هم زمان هایی که نیست.
a.r.mehri
07-10-2011, 18:42
سلام. درایور گرافیک اینتل را هم آپدیت کن. تو سایت خود دل هست.
دوست عزیز از تمام اون حالات برام عکس بگیر و برام بذار تو همین تاپیک تا کاملا ببینم به چه صورت است. (prntscr را روی کیبردت فشار بده بعد paint را باز کن و paste کن و save و تو یکی از سایتها آپلود کن و برام بذار تو همین تاپیک) از نمام حالتها عکس بذار. هم زمانهایی که هست و هم زمان هایی که نیست.
آره اونم نصب کرده بودم
این عکس حالتی که هست - با علامت مشخص کردمش
موقعی که نیستم خوب مثه همه سیستمای سالم - همه چی عادیو طبیعیه و پنجره ها کامل همه صفحه رو میگیرن
moh3en_6886
07-10-2011, 18:56
سلام به همه دوستان:20:
امروز بازی shift 2 رو نصب کردم و حدود 20 دقیقه بازی کردم.بعد که از بازی خارج شدم دمای سی پی یو 76 درجه بود،طبیعیه؟
یکی دوستام میگفت رو آیکن بازی راست کلیک کن و بعد از گزینه run with graphics processor گزینه high-performance INVIDIA processor(default) رو انتخاب کنم یسری توضیح هم داد که این بهتره چراشو نمیدونم:13:
از دوستان کسی توضیح میده فرق high-performance INVIDIA processor(default با integrated graphics در چیه؟
ممنون:11:
aminbadiee
07-10-2011, 20:47
آره اونم نصب کرده بودم
موقعی که نیستم خوب مثه همه سیستمای سالم - همه چی عادیو طبیعیه و پنجره ها کامل همه صفحه رو میگیرن
سلام. یک احتمال دارد که ویندوز اورجینال سیستمتان مشکل دارد و چون در ریکاوری هم همان را میریزد فرق نمیکند. چون تا آنجا که یادمه شما گقته بودید کلا 2تا DVD ریکاوری بوده که تازه موقع ریستور فقط با همان اولی سیستم ریکاوری شده که این خودش خیلی عجیب است! چون مال من 3تا DVD رایت کرد و موقع ریستور هر 3تا را پشت هم ازم خواست!
نظر من این است که یک windows 7 ultimate که کاملا از سالم بودنش مطمعن هستید را به طور صحیح نصب کنید به احتمال زیاد درست میشود چون اینه سیستمتون با همان DVD اول ریکاوری شد خود نشان از مشکل دار بود ویندوز ارجینالتان است. پس این کار را یک بار بکنید و ویندوز را عوض کنید انشاالله که درست میشود. اما اگر با این کار هم درست نشد پس قطعا لپ تاپ مشکل دارد وباید ببرید گارانتی.
فقط قبل از نصب ویندوز جدید کل هارد را کامل فرمت کنید.
aminbadiee
07-10-2011, 20:53
سلام به همه دوستان:20:
امروز بازی shift 2 رو نصب کردم و حدود 20 دقیقه بازی کردم.بعد که از بازی خارج شدم دمای سی پی یو 76 درجه بود،طبیعیه؟
یکی دوستام میگفت رو آیکن بازی راست کلیک کن و بعد از گزینه run with graphics processor گزینه high-performance INVIDIA processor(default) رو انتخاب کنم یسری توضیح هم داد که این بهتره چراشو نمیدونم:13:
از دوستان کسی توضیح میده فرق high-performance INVIDIA processor(default با integrated graphics در چیه؟
این کارت گرافیک قابلیت سوییچ اوتوماتیک دارد که در محیط عادی ویندوز روی کارت اینتل است و در بازی روی nvidia سوییچ میکند. شما بازی را نباید هیچ وقت روی integrated graphics بذارید و همیشه باشید روی high preformace nvidia باشد که همان طور که میبینید خود کارت گرافیک همان طور که گفتم اوتوماتیک سوعیج کرده و برای همین مقابل nvidia نوشته شده difault.
موفق باشید
moh3en_6886
07-10-2011, 21:10
این کارت گرافیک قابلیت سوییچ اوتوماتیک دارد که در محیط عادی ویندوز روی کارت اینتل است و در بازی روی nvidia سوییچ میکند. شما بازی را نباید هیچ وقت روی integrated graphics بذارید و همیشه باشید روی high preformace nvidia باشد که همان طور که میبینید خود کارت گرافیک همان طور که گفتم اوتوماتیک سوعیج کرده و برای همین مقابل nvidia نوشته شده difault.
موفق باشید
ممنون داداش
کاملا متوجه شدم،توضیحات خیلی واضح و روشنه دمت گرم:11:
فقط درمورد دمای سی پی یو چیزی نگفتی،تا چند درجه طبیعیه؟یه چیز دیگه
وقتی به اینترنت وصل شدم متوجه شدم ویندوز داره یه چیزایی دانلود میکنه.بعدم که خاموش کردم گفت اجازه بده اینستال کنم.
الانم که دوباره کانکت شدم داره دانلود میکنه فکر کنم حجم فایلاییم که دانلود میکنه زیاد باشن.مشکلی نیست؟
aminbadiee
07-10-2011, 21:20
ممنون داداش
کاملا متوجه شدم،توضیحات خیلی واضح و روشنه دمت گرم:11:
فقط درمورد دمای سی پی یو چیزی نگفتی،تا چند درجه طبیعیه؟یه چیز دیگه
وقتی به اینترنت وصل شدم متوجه شدم ویندوز داره یه چیزایی دانلود میکنه.بعدم که خاموش کردم گفت اجازه بده اینستال کنم.
الانم که دوباره کانکت شدم داره دانلود میکنه فکر کنم حجم فایلاییم که دانلود میکنه زیاد باشن.مشکلی نیست؟
آره حواسم نبود بگم. در مورد دما نگران نباشید. سی پی یو های نسل دوم sandy bridge ها i7 این دمای بالاشون طبیعی است و اصلا جای نگرانی نیست. هنگام بازی سیستم از حدااکثر توان خود دارد استفاده میکند سی پی یو کارن گرافیک و ... که این باعث افزایش شدید دما میشود که طبیعی است.
فقط موقع بازی سعی کنید از کول پد قوی استفاده کنید که طول عمر لپ تاپتان ا افزایش دهد.
در مورد اون موضوع مربوط به آپدیت ویندوز است. بهتر است که ویندوز را آپدیت کنید تا سرویس پک 1 نهایتا نصب شود. ولی اگر نمیخواهید در منوی استارت windows udate را نوشته و باز کنید و در قسمت ستینگ اپدیت اتوماتیک را خاموش کنید.
mehditect
07-10-2011, 21:31
سلام به همه
دست همتون درد نكنه
واقعا از زحمتاتون تشكر ميكنم
و از ته دل واستون آرزوي موفقيت دارم.
يه سوال داشتم
لب تاپ هاي دل با گارانتي پاژنگ معتبر هست؟
aminbadiee
07-10-2011, 21:45
سلام به همه
دست همتون درد نكنه
واقعا از زحمتاتون تشكر ميكنم
و از ته دل واستون آرزوي موفقيت دارم.
يه سوال داشتم
لب تاپ هاي دل با گارانتي پاژنگ معتبر هست؟
سلام. من تا کنون این اسم را نشنیده ام و قطعا معتبر نمیباشد و احتمالا گارانتی فروشگاهی است.
mehditect
07-10-2011, 22:23
سلام. من تا کنون این اسم را نشنیده ام و قطعا معتبر نمیباشد و احتمالا گارانتی فروشگاهی است.
منم جاي ديگه اي نشنيدم. اما سرويس تگ رو داد، چك كردم، سفارش كانادا بود و مشكلي نداشت. ميگفت كه باتري و شارژر هم تا سه ماه گارانتيه
aminbadiee
07-10-2011, 23:28
منم جاي ديگه اي نشنيدم. اما سرويس تگ رو داد، چك كردم، سفارش كانادا بود و مشكلي نداشت. ميگفت كه باتري و شارژر هم تا سه ماه گارانتيه
تا حد مکان سعی کنید سفارش کانادا نگیرید و سفارش انگلستان باشد. ولی اگر اختلاف قیمت زیاد است وتوانایی اش را ندارید فرق میکند.
aminbadiee
08-10-2011, 00:06
سلام دوستان.
باطریتان (9سل) از 100 تا 0درصد با استفاده معمول(بدون بازی gaming) با درجه نور وسط ،چند ساعت کار میکند؟ استفاده وب گردی و فیلم و موزیک و ایجورچیزا(بدون بازی)
چون دیدم رنج شارژ نگه داشتن باطری های 9 سل این لپ تاپ بسیار متفاوت است.
از تمام دوستان خواهش دارم که این پست را پاسخ دهند
با تشکر
arash boss
08-10-2011, 08:49
سلام دوستان.
باطریتان (9سل) از 100 تا 0درصد با استفاده معمول(بدون بازی gaming) با درجه نور وسط ،چند ساعت کار میکند؟ استفاده وب گردی و فیلم و موزیک و ایجورچیزا(بدون بازی)
با تشکر
واسه من تقریبا 5 ساعت .
منم یک سوال دارم ازت اگه مطمئنی جواب بده ::46:
من با شرینگ 2 تا درایو غیر از c درست کردم . تو اون دو تا درایو اطلاعات ریختم . حالا من اگه از دی وی دی بکاپم استفاده کنم و سیستم رو برگردونم اطلاعات دو تا درایوام میپره ؟ اینم بگم که بعد ریکاوری شرینگ کردم. بعد ریکاوری اطلاعات درایو سی فقط پاک میشه یا نه ...
و اینکه اگه بعداین کار دوباره بعد نصب یه سری نرمافزار و پارتیشن کردن دوباره بکاپ بگیرم بعد اون بکاپ منو میبره به همین حالت با نرم افزارا و تغییرات دیگه ؟
راستی تو رو سیستمت فقط 7 . آخه من میخوام همزمان مک و اوبونوتو رو هم نصب کنم :27: میکشه؟
sepehr_x50
08-10-2011, 12:24
سلام. دوستان میدونید برای رفع این مشکل چکار باید کرد؟!
ممنون
aminbadiee
08-10-2011, 14:32
واسه من تقریبا 5 ساعت .
منم یک سوال دارم ازت اگه مطمئنی جواب بده ::46:
من با شرینگ 2 تا درایو غیر از c درست کردم . تو اون دو تا درایو اطلاعات ریختم . حالا من اگه از دی وی دی بکاپم استفاده کنم و سیستم رو برگردونم اطلاعات دو تا درایوام میپره ؟ اینم بگم که بعد ریکاوری شرینگ کردم. بعد ریکاوری اطلاعات درایو سی فقط پاک میشه یا نه ...
و اینکه اگه بعداین کار دوباره بعد نصب یه سری نرمافزار و پارتیشن کردن دوباره بکاپ بگیرم بعد اون بکاپ منو میبره به همین حالت با نرم افزارا و تغییرات دیگه ؟
راستی تو رو سیستمت فقط 7 . آخه من میخوام همزمان مک و اوبونوتو رو هم نصب کنم :27: میکشه؟
سلام آقای arash boss. "اگه مطمئنی جواب بده "این حرفتون واقعا بهم بر خورد. نه اینکه بگم علامه دهر هستم و اینحرفا. ولی دارم تمام اطلاعاتی که خودم دارم به طور کامل در اختیار بقیه میذارم. مسلما من بیکار نیستم که بیام چند بار در روز تاپیک را چک کنم و سوالات دیگران را به طور کامل وقت بذارم و تایپ کنم. ولی به خاطر اعتقاداتی که دارم، این کار را میکنم. حال اینکه شما بیاید و اینگونه بیان کنید و بهم بگید واقعا زشته.
سوالتون را جواب میدم آقای arash boss ولی این گونه حرف زدن جواب خوبی برای زحمتی که برای تاپیک میکشم نیست.
2را ه برای ریکاوری سیستم است. یکی با استفاده از درایو ریکاوری موجود در هارد که با این روش فقط درایو C پاک میشود و از اطلاعات موجود در آن استفاده میکند(که این اطلاعات عینا همانی است که در DVD ریکاوری ذخیره شده است)
راه دیگر استفاده از DVD ریکاوری است که با DVD شما میتوانید کل هارد را فرمت و و از نوع درایوها ساخته میشود و درایو ریکاوری هم ری رایت میشود.
اگر میخواهید درایوهای جدیدتان پاک نشود و فقط دریو C فرمت بشود از ریکاوری موجود در هاردتان استفاده کنید که باید وارد Dell data safe local backup بشوید.
در مورد سوال بعدیتان بک آپی که با برنامه ی dell data safe local backup گرفته میشود فقط ایمج فکتوری است و برنامه ها و کارهایی که نصب کرده اید را شامل نمیشود. پس فرق نمیکند بعد نصب برنامه ها هم بکاپ بگیرید چون شامل چیزهایی که ریختید نمیشود. اگر بخواهید شامل شود باید برنامه را آپگرید کنید که خب رایگان نیست و البته لینک آپگرید در خود نرم افزار صفحه اصلیش نشان داده شده.
در مورد مک و اوبونتو اطلاعاتی ندارم.
موفق باشید
aminbadiee
08-10-2011, 14:38
سلام. دوستان میدونید برای رفع این مشکل چکار باید کرد؟!
ممنون
سلام دوست عزیز.من چند بار در این تاپیک توضیح دادم و همچنین در پستی اختصاصی مربوط به این مشکل در pes 2011 گفتم.
باید درایور کارت گرافیک nvidia را آپدیت کنید به ورژن 280.26 درست میشود.
moh3en_6886
08-10-2011, 19:26
سلام دوستان.
با تشکر
سلام آقا امین
اول جا داره بابت اینکه وقت میذاری و به دوستانی که سوال دارند یا به مشکل بر میخورند(یکیشون خود من:46:) بی منت جواب میدی صمیمانه تشکر کنم:40::11:.اجرت با آقا امام رضا(ع):31:
در مورد باطری هم واسه من 4.5 ساعت کارکرد وقتی که خواستم باطریمو کالیبره کنم.البته بعد از کالیبره wear level هیچ فرقی نکرد:41:
تمام مدت موزیک گوش دادم،نور صفحه 70 یا 80 درصد بود.3بار TV سرچ کردم،یه کول پد معمولیم روشن بود،یه سری نرم افزار نصب کردم،وکارای معمولیه دیگه...
راستی بعد از کالیبره و شارژ مجدد، تو خونه فقط از برق مستقیم استفاده میکنم و باطریو جدا کردم مشکلی واسه لپ تاپ پیش نمیاد؟
aminbadiee
08-10-2011, 21:08
سلام آقا امین
اول جا داره بابت اینکه وقت میذاری و به دوستانی که سوال دارند یا به مشکل بر میخورند(یکیشون خود من:46:) بی منت جواب میدی صمیمانه تشکر کنم:40::11:.اجرت با آقا امام رضا(ع):31:
در مورد باطری هم واسه من 4.5 ساعت کارکرد وقتی که خواستم باطریمو کالیبره کنم.البته بعد از کالیبره wear level هیچ فرقی نکرد:41:
تمام مدت موزیک گوش دادم،نور صفحه 70 یا 80 درصد بود.3بار TV سرچ کردم،یه کول پد معمولیم روشن بود،یه سری نرم افزار نصب کردم،وکارای معمولیه دیگه...
راستی بعد از کالیبره و شارژ مجدد، تو خونه فقط از برق مستقیم استفاده میکنم و باطریو جدا کردم مشکلی واسه لپ تاپ پیش نمیاد؟
سلام دوست عزیز خواهش میکنم این چه حرفیه.
در مورد کالیبره اگر wear level زیر دو است که مشکل ندارد. اینکه بعد کالیبره زیاد تغییر نکرده ممکن است که چون مدت زیادی از شارژ شدن باطرینان توسط کمپانی تا استفاده شما از آن نگذشته باشد. چون مثلا مال من قبل کالیبره 10 در صد بود!!!
نه مشکلی ندارد که در آورده و از برق مستقیم استفاده میکنید. فقط هر 3،4روز یک بار حداقل حدود 6 در صد از شارژ باطری را استفاده کنید.
moh3en_6886
08-10-2011, 21:15
سلام دوست عزیز خواهش میکنم این چه حرفیه.
در مورد کالیبره اگر wear level زیر دو است که مشکل ندارد. اینکه بعد کالیبره زیاد تغییر نکرده ممکن است که چون مدت زیادی از شارژ شدن باطرینان توسط کمپانی تا استفاده شما از آن نگذشته باشد. چون مثلا مال من قبل کالیبره 10 در صد بود!!!
نه مشکلی ندارد که در آورده و از برق مستقیم استفاده میکنید. فقط هر 3،4روز یک بار حداقل حدود 6 در صد از شارژ باطری را استفاده کنید.
نه زیر 2 نیست،4.8
اصلا تغییر نکرد.وقتی هایبرنیت شد بعد چند دقیقه خاموش شد.یادمه شما گفته بودی تو همون حالت هایبر 5 ساعت یا بیشتر میمونه،ولی...
moh3en_6886
08-10-2011, 21:20
نه زیر 2 نیست،4.8
اصلا تغییر نکرد.وقتی هایبرنیت شد بعد چند دقیقه خاموش شد.یادمه شما گفته بودی تو همون حالت هایبر 5 ساعت یا بیشتر میمونه،ولی...
بعد از هایبرنت یه صفحه سیاه اومد که نوشته بود شارژباطری پایینه درست یادم نیست نوشته بود 5 یا 4 درصده.منم کاری نکردم تا کامل خاموش شد!
arash boss
08-10-2011, 22:53
سلام آقای arash boss. "اگه مطمئنی جواب بده "این حرفتون واقعا بهم بر خورد. نه اینکه بگم علامه دهر هستم و اینحرفا. ولی دارم تمام اطلاعاتی که خودم دارم به طور کامل در اختیار بقیه میذارم. مسلما من بیکار نیستم که بیام چند بار در روز تاپیک را چک کنم و سوالات دیگران را به طور کامل وقت بذارم و تایپ کنم. ولی به خاطر اعتقاداتی که دارم، این کار را میکنم. حال اینکه شما بیاید و اینگونه بیان کنید و بهم بگید واقعا زشته.
سوالتون را جواب میدم آقای arash boss ولی این گونه حرف زدن جواب خوبی برای زحمتی که برای تاپیک میکشم نیست.
2را ه برای ریکاوری سیستم است. یکی با استفاده از درایو ریکاوری موجود در هارد که با این روش فقط درایو C پاک میشود و از اطلاعات موجود در آن استفاده میکند(که این اطلاعات عینا همانی است که در DVD ریکاوری ذخیره شده است)
راه دیگر استفاده از DVD ریکاوری است که با DVD شما میتوانید کل هارد را فرمت و و از نوع درایوها ساخته میشود و درایو ریکاوری هم ری رایت میشود.
اگر میخواهید درایوهای جدیدتان پاک نشود و فقط دریو C فرمت بشود از ریکاوری موجود در هاردتان استفاده کنید که باید وارد Dell data safe local backup بشوید.
در مورد سوال بعدیتان بک آپی که با برنامه ی dell data safe local backup گرفته میشود فقط ایمج فکتوری است و برنامه ها و کارهایی که نصب کرده اید را شامل نمیشود. پس فرق نمیکند بعد نصب برنامه ها هم بکاپ بگیرید چون شامل چیزهایی که ریختید نمیشود. اگر بخواهید شامل شود باید برنامه را آپگرید کنید که خب رایگان نیست و البته لینک آپگرید در خود نرم افزار صفحه اصلیش نشان داده شده.
در مورد مک و اوبونتو اطلاعاتی ندارم.
موفق باشید
شرمنده حرفم باعث حساسیت شد :31: درک میکنم که بهت برخورد ولی منظوری نداشتم . چون در مذیقه وقت هستم نمیتونم خودم دنبال جوابم بگردم و از طرفی چون فایلام خیلی مهم و مربوط به کارم بود اینطوری خواستم مطمئن بشم . در کاردرستی تو هم شکی ندارم وگرنه تصمیممو به جوابت بسط نمیدادم .
متاسفانه با عجله و به لحن بدی ازت پرسیدم . بازم ممعذرت و ازت تشکر میکنم بلا میسر :31:
:10:
سلام
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم --- دریافت کنم با کارت تی ویم.تو منطقه ای هم هستم که پوشش میده دیجیتال رو.به جای انتخاب آنتن DVBاین صفحه میاد.این رو هم که انتحاب می کنم فقط آنالوگا رو پیدا میکنه،ممنون میشم راهنماییم کنید
aminbadiee
09-10-2011, 20:45
شرمنده حرفم باعث حساسیت شد :31: درک میکنم که بهت برخورد ولی منظوری نداشتم . چون در مذیقه وقت هستم نمیتونم خودم دنبال جوابم بگردم و از طرفی چون فایلام خیلی مهم و مربوط به کارم بود اینطوری خواستم مطمئن بشم . در کاردرستی تو هم شکی ندارم وگرنه تصمیممو به جوابت بسط نمیدادم .
متاسفانه با عجله و به لحن بدی ازت پرسیدم . بازم ممعذرت و ازت تشکر میکنم بلا میسر :31:
:10:
خواهش میکنم. اشناالله کارتون راه افتاده باشد.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
سلام
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم --- دریافت کنم با کارت تی ویم.تو منطقه ای هم هستم که پوشش میده دیجیتال رو.به جای انتخاب آنتن DVBاین صفحه میاد.این رو هم که انتحاب می کنم فقط آنالوگا رو پیدا میکنه،ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز. من در یکی از پستهای این تاپیک مراحل سرچ جدید از ابتدا را توضیح دادم. آن را مطالعه و مرحله به مرحله اجرا کنید. احتمالا درست میشود. اگر نشد تصاویر را مرحله به مرحله از زمانی که وترد media center میشوید بگیرید و در تاپیک بگدارید ببینم.
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
بعد از هایبرنت یه صفحه سیاه اومد که نوشته بود شارژباطری پایینه درست یادم نیست نوشته بود 5 یا 4 درصده.منم کاری نکردم تا کامل خاموش شد!
در قسمت power options رفته و به change plan setting بروید و سپس به change advanced power setting رفته
سپس سربرگ sleep را باز کرده.در قسمت allow wake timers هر دو را disable کنید.
حال عمل کالیبره را کامل مطابق آنچه گفتم دقیقا انجام دهید. نتیجه را به من اطلاع دهید.
mehditect
09-10-2011, 21:44
tranceyou
10-10-2011, 11:29
از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن که من چطوری حالا که سایت NVIDIA در حال حاضر برای ما ایرانی ها بسته هست
و وی پ ن ها هم وصل نمیشن میتونم آپدیت جدید گرافیک رو که این ورژن هست 280.26 رو بگیرم؟؟؟؟؟
aminbadiee
11-10-2011, 21:56
از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن که من چطوری حالا که سایت NVIDIA در حال حاضر برای ما ایرانی ها بسته هست
و وی پ ن ها هم وصل نمیشن میتونم آپدیت جدید گرافیک رو که اینورژن هست 280.26 رو بگیرم؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز. لینک دانلود بدون فیلتر در یکی از پستهای همین تاپیک قرار داده شده است که به راحتی میتوانید از آن لینک دانلود کنید.
شماره پست را یادم نیست که دقیقا راهنماییتان کنم.با جست و جویی کوتاه پیدایش میکنید.
موفق باشید.
goodarz_online
12-10-2011, 02:07
و وی پ ن ها هم وصل نمیشن میتونم آپدیت جدید گرافیک رو که این ورژن هست 280.26 رو بگیرم؟؟؟؟؟
فکر کنم این سایت هم بزاره
w w w . s o f t g o z a r . c o m
lvlagnet
12-10-2011, 16:40
این هم درایور گرافیک nvidia geforce
گرفتن این درایو جدید لازمه ؟
من که وارد سایت ان ویدیا می شدم و می ذاشتم اتوماتیک چک کنه می گفت به سایت دل مراجعه کنید . اونجا هم که این نسخه نیست .....
مال من الآن 268.30 هست درایورم .....
با سپاس ...
lvlagnet
12-10-2011, 18:50
گرفتن این درایو جدید لازمه ؟
من که وارد سایت ان ویدیا می شدم و می ذاشتم اتوماتیک چک کنه می گفت به سایت دل مراجعه کنید . اونجا هم که این نسخه نیست .....
مال من الآن 268.30 هست درایورم .....
با سپاس ...
سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:
280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.
سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:
280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.
بله متوجه شدم ولی خب چرا این آپدیت تو سایت دل نیست ؟ چون اونجا هم پیشنهاد شده بود از سایت دل برای بروز رسانی استفاده بشه .
ممنون .
M.Amorous
12-10-2011, 20:41
دوستان منو یه رانمایی کنین لطفا. من وقتی خواستم لپ تاپم رو بگیرم مرده گفت باید آنتی ویروس اصل بخری. گفت Bit Defender خوبه منم حواس نبود فایروال نداره. یه ورژن فارسیه مسخره بود. چند روز پیش آپدیت کردم به 2012. اما یه روز بعد متوجه شدم بعضی سایت ها رو با تاخیر 3 4 دقیقه به بالا لود میکه ! خلاصه پاکش کردم و الام هیچ آنتی ویروسی نصب نیست. خواستم بدونم میشه Licence اینو به Internet Security آپدیت کرد ( که نمیشه فکر کنم).
یه سوال دیگه. شنیدم ویندوز های اصل با آنتی ویروس های کرک شده مشکل دارن و ویندوز رو خراب میکنن. خواستم بدونم درسته؟!
این موضوع در مورد NOD 32 هم درسته ؟! ( که فقط User pw میخواد و کرک نداره).
یه سوال دیگه :21:
حدود یک ماه هست این لپ تاپو دارم. یه بک آپ گرفتم ازش اول کار ولی رو هارد اکسترناله. می خواستم اگه بشه یکی دیگه بگیرم میشه؟ میترسم تنظیمات رجیستری یکم بهم خورده باشه. لطفا کمکم کنین . ممنون :40:
moh3en_6886
12-10-2011, 20:42
خواهش میکنم. اشناالله کارتون راه افتاده باشد.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
سلام دوست عزیز. من در یکی از پستهای این تاپیک مراحل سرچ جدید از ابتدا را توضیح دادم. آن را مطالعه و مرحله به مرحله اجرا کنید. احتمالا درست میشود. اگر نشد تصاویر را مرحله به مرحله از زمانی که وترد media center میشوید بگیرید و در تاپیک بگدارید ببینم.
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
در قسمت power options رفته و به change plan setting بروید و سپس به change advanced power setting رفته
سپس سربرگ sleep را باز کرده.در قسمت allow wake timers هر دو را disable کنید.
حال عمل کالیبره را کامل مطابق آنچه گفتم دقیقا انجام دهید. نتیجه را به من اطلاع دهید.
سلام
آقا امین فرقی نکرد.بازم رو 5 ثانیه خاموش شد.بعدشم که روشن کردم پیغام F1 F2 ازین جور چیزا!
بعد 5 دقیقم تو همون حالت خاموش شد.نمیدونم اون حالتی که گفتین بعد از هایبرنت 5 ساعت طول میکشه چیه؟
.همه چیزم چک کرده بودم قبل از 5 درصد.طبق دستور بود.
الانم زدم دوباره شارژ بشه.مشکل چیه؟
miladsence
12-10-2011, 22:38
سلام دوستان
من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
farhad moradi
13-10-2011, 00:33
سلام دوستان
من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار dell quickset رو نصب کن
tranceyou
13-10-2011, 10:14
سلام دوست عزیز. لینک دانلود بدون فیلتر در یکی از پستهای همین تاپیک قرار داده شده است که به راحتی میتوانید از آن لینک دانلود کنید.
شماره پست را یادم نیست که دقیقا راهنماییتان کنم.با جست و جویی کوتاه پیدایش میکنید.
موفق باشید.
سلام من که لینکو پیدا نکردم ولی با یه سختی دانلود کردم
چرا توی این تاپیک هر هفته یا هر زمان که آپدیت جدید میاد یه پست ویژه نمیذارین؟؟؟؟
اینجوری یه ارشیوی هم میشه از اپدیت ها
ALI_METALL
13-10-2011, 15:21
سلام. یک احتمال دارد که ویندوز اورجینال سیستمتان مشکل دارد و چون در ریکاوری هم همان را میریزد فرق نمیکند. چون تا آنجا که یادمه شما گقته بودید کلا 2تا DVD ریکاوری بوده که تازه موقع ریستور فقط با همان اولی سیستم ریکاوری شده که این خودش خیلی عجیب است! چون مال من 3تا DVD رایت کرد و موقع ریستور هر 3تا را پشت هم ازم خواست!
نظر من این است که یک windows 7 ultimate که کاملا از سالم بودنش مطمعن هستید را به طور صحیح نصب کنید به احتمال زیاد درست میشود چون اینه سیستمتون با همان DVD اول ریکاوری شد خود نشان از مشکل دار بود ویندوز ارجینالتان است. پس این کار را یک بار بکنید و ویندوز را عوض کنید انشاالله که درست میشود. اما اگر با این کار هم درست نشد پس قطعا لپ تاپ مشکل دارد وباید ببرید گارانتی.
فقط قبل از نصب ویندوز جدید کل هارد را کامل فرمت کنید.
منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.
تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
آره اونم نصب کرده بودم
منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.
تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...
ALI_METALL
13-10-2011, 15:28
سلام
آقا امین فرقی نکرد.بازم رو 5 ثانیه خاموش شد.بعدشم که روشن کردم پیغام F1 F2 ازین جور چیزا!
بعد 5 دقیقم تو همون حالت خاموش شد.نمیدونم اون حالتی که گفتین بعد از هایبرنت 5 ساعت طول میکشه چیه؟
.همه چیزم چک کرده بودم قبل از 5 درصد.طبق دستور بود.
الانم زدم دوباره شارژ بشه.مشکل چیه؟
وقتی رو 5% خاموش میشه 5 ساعت بهش دست نمیزنی میزاری همونجوری خاموش بمونه بعد 5ساعت میزنی به برق سیستم رو روشن میکنی.یه 7-8 ساعتی میزاری شارژ بشه.
سلام دوستان
من درایور جدید کارت گرافیک nVidia geforce Gt540M 280.26 رو نصب کردم ...
بهبودی حاصل نشد ... احساس کردم افت کیفیتی داشت و کلا سرعت پردازش کار های گرافیکی هم یه نمه پایین اومده بود ... در ضمن حتی آیکون GPU Activity هم تو این ورژنش از بین رفته بود ... دوباره داونگرید کردم به ورژن قبلیم که این بود : Nvidia Geforce GT 540M Driver Update - Ver. 275.33
اگر با درایور های لبتاپتون مشکلی ندارین بهش دست نزنین ... بعضی وقت ها هم بعضی آپگرید ها ممکنه با بعضی از نرم افزار های نصب شده از قبل کانفلیکت ایجاد کنه ...
موفق باشید.
ALI_METALL
13-10-2011, 16:10
من کول پد مدل n8 خریدم خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی انگار کارشو برعکس انجام میده وقتی بازی میکنم بدون کول پد دما 80 وقتی کول پد رو روشن میکنم دما به 90 میرسه !
کسی میدونه چرا اینجوری؟
E.G_band
13-10-2011, 16:13
دوستان عزیز:لطفا مزایا و معایب این لپ تاپ رو از نظر خودتون _نه از نظر دیگران_ برای راهنمایی به من بنویسید.با سپاس فراوان:20:
moh3en_6886
13-10-2011, 20:26
دوستان عزیز:لطفا مزایا و معایب این لپ تاپ رو از نظر خودتون _نه از نظر دیگران_ برای راهنمایی به من بنویسید.با سپاس فراوان:20:
سلام دوست عزیز
بنظر من هیچ عیبی نداره.من که از کار باهاش لذت میبرم.همه چیش خوبه:8:
البته اگرم مشکل یا عیبی داره من تا حالا بهش بر نخوردم!
سلام
بازم امتحان کردم اما نشد
اینم مراحل کارم
به اینجا هم که میرسم وقتی کابل رو انتخاب می کنم هم باز کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه
khashayar313
14-10-2011, 19:41
سلام خدمت دوستان عزیز;
من 2روزه این لپ تاپ گرفتم ، الان که باهاش کار می کنم یه دفعه ویندوز قفل می کنه وبعد از چند ثانیه دوباره به حالت طبیعی بر می گرده دقت که کردم متوجه شدم زمانی که cpu به 2.6 به بالا میره برای پردازش این اتفاق می افته ، اولش اینطوری نبود بعد که ریکاوری کردم و نرم افزار ریختم اینظوری شد می خواستم بدونم الان مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ و باید چی کار کنم.
مرسی
sorena6680
14-10-2011, 22:25
سلام
یه پرسش
چجوری میشه تله تکست فارسی با این لپ تاپ دریافت کرد؟
XPS L502x
دریافت میکنه ولی فارسی رو بهم ریخته نشون میده
من وقتی رو تختم میزارم یا رو پتو یا چیزی شبیه اینا این اتفاق می افته
ALI_METALL
14-10-2011, 23:32
برای منم فنش اینطوری .مثلا تو 30 ثانیه 10 بار کم و زیاد میشه سرعت یکسانی نداره.
ولی فنش تو دور پایین صدای عجیب غریبی از خودش در میاره!!!
سلام دوستان
من درایور جدید کارت گرافیک nVidia geforce Gt540M 280.26 رو نصب کردم ...
بهبودی حاصل نشد ... احساس کردم افت کیفیتی داشت و کلا سرعت پردازش کار های گرافیکی هم یه نمه پایین اومده بود ... در ضمن حتی آیکون GPU Activity هم تو این ورژنش از بین رفته بود ... دوباره داونگرید کردم به ورژن قبلیم که این بود : Nvidia Geforce GT 540M Driver Update - Ver. 275.33
اگر با درایور های لبتاپتون مشکلی ندارین بهش دست نزنین ... بعضی وقت ها هم بعضی آپگرید ها ممکنه با بعضی از نرم افزار های نصب شده از قبل کانفلیکت ایجاد کنه ...
موفق باشید.
من 2 هفته پیش همین اتفاق افتاد .
275 نصبیدم اما من بر عکس حس کردم کیفیت بهتر شده .
در حین کار ارور داد مجبور شدم برگردونمش
a.r.mehri
15-10-2011, 11:32
دوستان منو یه رانمایی کنین لطفا. من وقتی خواستم لپ تاپم رو بگیرم مرده گفت باید آنتی ویروس اصل بخری. گفت Bit Defender خوبه منم حواس نبود فایروال نداره. یه ورژن فارسیه مسخره بود. چند روز پیش آپدیت کردم به 2012. اما یه روز بعد متوجه شدم بعضی سایت ها رو با تاخیر 3 4 دقیقه به بالا لود میکه ! خلاصه پاکش کردم و الام هیچ آنتی ویروسی نصب نیست. خواستم بدونم میشه Licence اینو به Internet Security آپدیت کرد ( که نمیشه فکر کنم).
یه سوال دیگه. شنیدم ویندوز های اصل با آنتی ویروس های کرک شده مشکل دارن و ویندوز رو خراب میکنن. خواستم بدونم درسته؟!
این موضوع در مورد NOD 32 هم درسته ؟! ( که فقط User pw میخواد و کرک نداره).
یه سوال دیگه :21:
حدود یک ماه هست این لپ تاپو دارم. یه بک آپ گرفتم ازش اول کار ولی رو هارد اکسترناله. می خواستم اگه بشه یکی دیگه بگیرم میشه؟ میترسم تنظیمات رجیستری یکم بهم خورده باشه. لطفا کمکم کنین . ممنون :40:
ویندوزت که اورجیناله
من چن وقته از آنتی ویروسه مایکروسافت دارم استفاده میکنم
خیلی خوب داره جواب میده .راحتم آپدیت میشه . تو مقایسه رو دو تا سیستم با نود بهتر جواب داد .
a.r.mehri
15-10-2011, 11:53
آقایون یه اینترمت همراه لازم دارم - از سیم کارت خان زیر لپ تاپ که فعلا تا اپراتور سوم نمیشه استفاده کرد .
یه راه حل خوب با سرعت بالا جلو پام بزارید
.
moh3en_6886
15-10-2011, 16:01
وقتی رو 5% خاموش میشه 5 ساعت بهش دست نمیزنی میزاری همونجوری خاموش بمونه بعد 5ساعت میزنی به برق سیستم رو روشن میکنی.یه 7-8 ساعتی میزاری شارژ بشه.
سلام
آقا wear level فرقی نکرد:41:.فقط یه چیزی وقتی خاموش شد بعد 9 ساعت زدمش تو شارژ.موقع شارژ شدنم خاموش بود روشن نکردم.یه 7 ساعتیم تو شارژ بود.همه مراحلم درست رفتم.نمیدونم مشکل چیه.از بایوسه؟بیخیال کالیبره شم، هم؟:13:
دوستان آپدیت جدید واسه گرافیک جی فورس اومده...دانلود کنید.. ورژن280.26
سلام من نميتونم برم اینترنت(dial up ) با مودم اکسترنال امتحان کردم نميره
ارور 678 ميده مودم اکسترنالمم دله مودم نصب هست ولی اینترنت نميره هم با کارت
امتحان کردم هم با هوشمند ولی فايده نداره
با edge modem امتحان کردم هم با ایرانسل هم همراه اول انتن پره ولی نميره فقط
بعضی وقتا يه گوگل باز ميکنه در این حد...
چکار بايد بکنم?
ممنون...
دوستان آپدیت جدید واسه گرافیک جی فورس اومده...دانلود کنید.. ورژن280.26
من آپدیت کردم و بر خلاف بعضی از دوستان مشکله خاصی پیش نیومد...حتی وقتی که با برنامه speed fan دمای کارت گرافیک رو نگا کردم چند بار احساس کردم بهتر از قبل شده!!! چند تا بازی رو هم تست کردم و مشکلی پیش نیومد
mehditect
20-10-2011, 20:47
معذرت، همراه لپ تاپتون كابل مانيتور بود؟
يه كابل حدودا 10 سانتيمتريه
معذرت، همراه لپ تاپتون كابل مانيتور بود؟
يه كابل حدودا 10 سانتيمتريه
سلام..نه ماله من که این کابل رو نداشت...
mehditect
22-10-2011, 20:24
سلام..نه ماله من که این کابل رو نداشت...
مال منم نداشت
فكر كنم اين كابل همراه مدلهاي بدون تيونر و بلو ري ارائه ميشه
يه نكته ديگه، Ware level باتري من 0.0 رو نشون ميده
اطلاعات خود باتري هم همون اطلاعات استاندارد واسه باتري 9 سلوليه
مال منم نداشت
فكر كنم اين كابل همراه مدلهاي بدون تيونر و بلو ري ارائه ميشه
يه نكته ديگه، Ware level باتري من 0.0 رو نشون ميده
اطلاعات خود باتري هم همون اطلاعات استاندارد واسه باتري 9 سلوليه
تبریک میگم باتری لپ تاپتون فوق العاده هست...باتری لپ تاپ من الان wear levelesh 19 هست و خیلی نپرانم البته من 6 ماه هست این لپ تاپ رو دارم ...میشه اطلاعات باتریتون رو بگید؟؟و اینکه با چه برنامه ای تست گرفتین؟
mehditect
23-10-2011, 19:16
inam tasvire narmafzar va etela'ate batrie man
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.