PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Darksiders II

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

Advanced Ali-001
06-12-2012, 13:38
آلبوم موسیقی بازی دارک سایدرز 2 / در رکاب تاریکی 2 (Darksiders 2)، اثری بی نظیر از جسپر کید (Jesper Kyd)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مستقیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
06-12-2012, 22:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

بالاخره این آخرین اکسپنشن دیت شده هم اومد فکر می کنم باید از اول بازی کنم چون وقتی دی ال سی رو می ریزم سیو کمپین رو قبول نمی کنه عیبی نداره فدای سرم واسه دارکسایدرز هرچی وقت بذاری جا داره اونقدر که عشقی و خفنه این گیم. اینم بریزم دیگه می تونم با خیال راحت بازی کنم چون نگران از دست دادن سیو نمی شم

لینکک دانلود برای XBOX360 RGH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Spaniuly
07-12-2012, 11:39
خوب برید حال کنید PC Gamer ها واسه PC هم منتشر شد...

Darksiders 2 Demon Lord Belial DLC Pack Cracked-P2P

حجم فایل : 408.59 مگابایت
تاریخ انتشار رسمی : 5 دسامبر

مدتی پس از اتفاقاتی که در زمین رخ داد و مبارزات و درگیری ها به پایان رسید٫ شورای ذغال (Charred Council) اذعان می کند که انسان هایی در حال ناپدید شدن هستند. آیا این ادعا و داستان حقیقت دارد؟ طبق شایعاتی که پخش شده به نظر می رسد پادشاهی سوم هنوز به طور کامل از بین نرفته. چراکه بقایایی از آن دیده شده. در این میان مرگ برای پیدا کردن واقعیات پنهان در مورد برادرش جنگ چالش جدیدی را آغاز می کند. شاید جواب ها در نزد لردی شیطانی به نام بلیال باشد.

[لینک دانلود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] یا [لینک دانلود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Advanced Ali-001
07-12-2012, 15:01
خوب برید حال کنید PC Gamer ها واسه PC هم منتشر شد...

Darksiders 2 Demon Lord Belial DLC Pack Cracked-P2P

حجم فایل : 408.59 مگابایت
تاریخ انتشار رسمی : 5 دسامبر

مدتی پس از اتفاقاتی که در زمین رخ داد و مبارزات و درگیری ها به پایان رسید٫ شورای ذغال (Charred Council) اذعان می کند که انسان هایی در حال ناپدید شدن هستند. آیا این ادعا و داستان حقیقت دارد؟ طبق شایعاتی که پخش شده به نظر می رسد پادشاهی سوم هنوز به طور کامل از بین نرفته. چراکه بقایایی از آن دیده شده. در این میان مرگ برای پیدا کردن واقعیات پنهان در مورد برادرش جنگ چالش جدیدی را آغاز می کند. شاید جواب ها در نزد لردی شیطانی به نام بلیال باشد.

[لینک دانلود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] یا [لینک دانلود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

آیدین جان سلام کجا واسه PC اومد باس اورجینالشو داشته باشی اینو قبلی رو که نمیشه بگیری همون Abyssal forge تازگیا اولی که Argul tomb بود رو پی سی دانلود گزاشتع:»

Spaniuly
07-12-2012, 15:36
بله دیگه علی جون 3 تا اکسپنشن هست
آرگول رو آنلاک کردن آبیسال و این دیمون لرد بلیال هنو آنلاک نشده واسه اکس باکس هم مفت نیست که من چون RGH هست می تونم بریزم بازی کنم یا پایریسی رو تا ته باید رفت توی این دوره زمونه یا رفت توی خط اورجینال خوری

mahyarSAMSUNG
07-12-2012, 23:02
حالا این چی هست ؟ 380 مگه .. یعنی باید چکارش کنیم ؟ روی بازی باید نصب کنیم ؟ کجای بازی تغییر میکنه؟

mahyarSAMSUNG
08-12-2012, 12:18
آلبوم موسیقی بازی دارک سایدرز 2 / در رکاب تاریکی 2 (Darksiders 2)، اثری بی نظیر از جسپر کید (Jesper Kyd)

لینک مستقیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اون آهنگی که میخواستم توش نبود .. حیف .. یکی از مراحلش که اولین روح رو گیر میاری یه اهنگ خیلی قشنگی داشت ..

اون آهنگ رو دقیقا تو همین مرحله میزد

Ali_p30
08-12-2012, 13:56
سلام
یکی لینک تمام DLC هایی که برای این بازی اومده رو یکجا میذاره ؟؟؟
ممنون

Spaniuly
08-12-2012, 22:48
برای PC فقط دی ال سی شماره 1 به دردت می خوره آرگول تامب چون دو تای دیگه یعنی آبیسال فورج و دیمون لرد بلیال آنلاک و قابل استفاده به صورت پایریسی نیستند الان من دیمون لرد بلیال رو دارم می ریزم روی اکس باکس ببینم چه طوره

mahyarSAMSUNG
08-12-2012, 23:56
برای PC فقط دی ال سی شماره 1 به دردت می خوره آرگول تامب چون دو تای دیگه یعنی آبیسال فورج و دیمون لرد بلیال آنلاک و قابل استفاده به صورت پایریسی نیستند الان من دیمون لرد بلیال رو دارم می ریزم روی اکس باکس ببینم چه طوره

میشه بگی دقیقا دی ال سی چیه؟یعنی الان بازی رو نصب کنم و این دی ال سی رو نصب کنم؟ کجای بازی رو تغییر میده؟

Spaniuly
09-12-2012, 19:49
اکسپنشن پک یه مرحله جدید اضافه می کنه یه تامب جدید به اسم آرگول یه بوس جدید هست که می ری و باهاش می جنگی

daren
14-12-2012, 12:07
خوردم به ساموئل دیگه نرفتم، حسش نبود. خیلی مونده تموم شه؟

am_merman01
14-12-2012, 21:31
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جایی گیرکردم و نمی دونم چی کار باید بکنم:n28:
یه کم توضیح میدم شاید متوجه بشید :
بعد از اینکه دومین آدم سبز رنگ رو گرفتم ( همون هایی که رویه یه دایره میاستید و از زیمین بیرون میان و در ها رو باز میکنن) از داخل صحرا عبور کردم و وارد یه جایی شدم که کلی راهرو تو در تو داشت که باید بیشترش رو به کمک همون دوتا آدم سبز رنگ باز میکردم. در نهایت انقدر جلو رفتم تا وارد یه غار تاریک شدم و با یکی دیگه از اون موجودات سبز رنگ مبارزه کردم که در طول مبارزه سوار یه عنکبوت بزرگ میشد . در نهایت بعد از کشتن اون عنکبوت بزرگ اون آدمه هم تسلیم شد و رفت توی زمین ولی حالا نمی دونم باید کجا برم ؟:n28: مسیر برگشتم رو دنبال کردم تا به همون نقطه اولیه برسم ولی اونجا با یه در بسته شده که فقط به کمک آدمهای سبز میشه بازش کرد ولی مشکل اینه قبل از اون در آدم های سبز رنگ نمی تونن دنبالم بیان چون از روی خط سبز عبور میکنم و اونا ناپدید میشن.
دیگه خسته شدم انقدر توی این راهرو های گشتم و نتونستم راهی پیدا کنم . لطفا یکی کمکم کنه دارم دیونه میشم.

Spaniuly
14-12-2012, 22:12
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جایی گیرکردم و نمی دونم چی کار باید بکنم:n28:
یه کم توضیح میدم شاید متوجه بشید :
بعد از اینکه دومین آدم سبز رنگ رو گرفتم ( همون هایی که رویه یه دایره میاستید و از زیمین بیرون میان و در ها رو باز میکنن) از داخل صحرا عبور کردم و وارد یه جایی شدم که کلی راهرو تو در تو داشت که باید بیشترش رو به کمک همون دوتا آدم سبز رنگ باز میکردم. در نهایت انقدر جلو رفتم تا وارد یه غار تاریک شدم و با یکی دیگه از اون موجودات سبز رنگ مبارزه کردم که در طول مبارزه سوار یه عنکبوت بزرگ میشد . در نهایت بعد از کشتن اون عنکبوت بزرگ اون آدمه هم تسلیم شد و رفت توی زمین ولی حالا نمی دونم باید کجا برم ؟:n28: مسیر برگشتم رو دنبال کردم تا به همون نقطه اولیه برسم ولی اونجا با یه در بسته شده که فقط به کمک آدمهای سبز میشه بازش کرد ولی مشکل اینه قبل از اون در آدم های سبز رنگ نمی تونن دنبالم بیان چون از روی خط سبز عبور میکنم و اونا ناپدید میشن.
دیگه خسته شدم انقدر توی این راهرو های گشتم و نتونستم راهی پیدا کنم . لطفا یکی کمکم کنه دارم دیونه میشم.

توی این جور مواقع Fast Travel کنید کافیه نقشه رو بیارید و به محلی که با پوینتر زرد مشخص شده برید معمولا پوینتر جایی هست که کنارش آیکن هایی مثل شاپ هست مثلا به اون آیکن شاپ که در مجاورت پوینتر هست فست تراول کنید بعد برید به سمت پوینتر

mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 14:22
من سیو هایی رو که داشتم تو همون پوشه ریختم ولی هیچ سیوم رو نخوند .. به نظر شما مشکل پس چیه ؟ :n03:

Azhang
15-12-2012, 15:12
من سیو هایی رو که داشتم تو همون پوشه ریختم ولی هیچ سیوم رو نخوند .. به نظر شما مشکل پس چیه ؟ :n03:

نمیدونم مشکلش کجاست ولی منم بعد عوض کردن ویندوز نتونستم سیوهام رو ادامه بدم!

mahyarSAMSUNG
16-12-2012, 03:06
اگه میشه یکی اون دی ال سی رو با لینک مستقیم بزاره ..:n03:

goldenmember
22-12-2012, 15:35
بفرما اگه بازیش خوب بود THQ ورشکسته نمیشد

orochi
27-12-2012, 14:27
سلام.

دوستان من در اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید.

Spaniuly
28-12-2012, 13:37
سلام.

دوستان من در اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید.

شما فانوس رو گذاشتید روی پلتفورم اهرمی بنابراین ورودی سمت راست شما الان باز شده از این وروی وارد بشید و مسیر رو طوری دور بزنید که دریچه سمت راست برسید توی این عکسی که گذاشتید هم مشخصه بالا اون تخته ای که میشه ازش آویزون شد رو ببینید بالای انجا دریچه هست وقتی اونجا رسیدید فونوس رو توسط طناب قلاب دار بردارید و به مجسمه ای که سر راهتون دیدن برگردید و فانوس رو بدید دستش

mahyarSAMSUNG
28-12-2012, 22:07
کسی نبود dlc رو با لینک مستقیم بزاره .حداقل یه لینک دیگه بده

jack426
29-12-2012, 01:58
کسی نبود dlc رو با لینک مستقیم بزاره .حداقل یه لینک دیگه بده
این لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و

mahyarSAMSUNG
29-12-2012, 22:39
اولیه که میگه 400 مگ در حالت عادی میشه دانلود کرد که این برنامه 406تاست پس اکونت باید داشته باشیم ... دومی هم مستقیم نیست ولی بهتر از هیچیه :n27:

jack426
30-12-2012, 01:08
اولیه که میگه 400 مگ در حالت عادی میشه دانلود کرد که این برنامه 406تاست پس اکونت باید داشته باشیم ... دومی هم مستقیم نیست ولی بهتر از هیچیه :n27:
سه تا لینکه :n13: دو تا نیست

این لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و

Spaniuly
01-01-2013, 19:27
لرد بلیال باز بهتر از دو تای قبلی هست پسندیدم معماهاشم نسبتا جالبه و محیط Earth هست که واقعا محیط جالبیه توی دارکسایدرز

Azhang
01-01-2013, 21:46
لرد بلیال باز بهتر از دو تای قبلی هست پسندیدم معماهاشم نسبتا جالبه و محیط Earth هست که واقعا محیط جالبیه توی دارکسایدرز

خوش به حالت،ماکه تو حسرت دی ال سی موندیم!!!

Khan gholi
01-01-2013, 21:56
با توجه به سیل بازی هایی که هست و دیگه وقتم ندارم مثل قدیما این DLC هاش ارزش دانلود کردن و بازی کردن رو داره.چون تا حالا DLC های Deus EX .HR و Mafia II رو دانلود کردم زیاد ارزش نداشت مخصوصا DE:HR که حجم 2 گیگ برای 20 دقیقه.اگه واقعا ارزش داره بگید برم چون هنوز خیلی از بازی رو نرفتم مثل Crysis 2 ,mass effect 2,3 ,....

Spaniuly
02-01-2013, 00:37
از نظر من دی ال سی های سه گانه ای که تا حالا اومده واسه دارکسایدرز اونقدرا هم هیجان انگیز نیستند کالکتیبل خاصی هم ندارن نه اچیومنت جدیدی هیچی همون فایتینگ ها فقط محیط جدید یکی دو تا هم شخصیت و انمی جدید والسلام

Advanced Ali-001
04-01-2013, 16:04
بفرما اگه بازیش خوب بود THQ ورشکسته نمیشد

ببخشید جناب thq کجا ورشکسته شد!!!!!!

mahyarSAMSUNG
04-01-2013, 16:48
ببخشید بازی رو من دوباره نصب کردم که دی ال سی رو نصب کنم .... دی ال سی رو باید کجا نصب کنم؟

Advanced Ali-001
04-01-2013, 20:04
از نظر من دی ال سی های سه گانه ای که تا حالا اومده واسه دارکسایدرز اونقدرا هم هیجان انگیز نیستند کالکتیبل خاصی هم ندارن نه اچیومنت جدیدی هیچی همون فایتینگ ها فقط محیط جدید یکی دو تا هم شخصیت و انمی جدید والسلام

فقط برا من ارور داره همین دیگه هیچی ندیدم ازش.

Spaniuly
05-01-2013, 10:11
والا داخل این دی ال سی ها یه چیزی مثل Gnomad's Gnom تعبیه میشه که مثلاً با پیدا کردن چند چیز بخصوص یا تیکه هایی از یک سلاح می شد اون رو هدیه دریافت کرد ایده خوبی می شد. وجود داستان جالب برای دی ال سی ها کافی نیست چون داستانشون هرچقدرم جالب باشه از داستان کمپین اصلی که سرتر نمی تونه باشه پس باید یه فکر دیگه می کردن برای دی ال سی ها یه چیزی که ایجاد انگیزه کنه اکثر بازی ها وقتی اکسپنشن پک می دن معمولا یک سری اچیومنت جدید بواسطه اون اکسپنشن به بازی اضافه میشه... چطوریه که این بازی این انگیزه ها رو ایجاد نکرده؟

orochi
05-01-2013, 16:42

............................

Azhang
05-01-2013, 18:16

............................

باید با دست بگیریش!!! وقتی صورتشو آورد جلو با دست بنفشه بگیرش

littlebigplanet
06-01-2013, 14:29
سلام دوستان... کسی اینجا راهنمای گام به گام مراحل بازی Darksiders2 رو داره؟؟ اگه کسی داره ممنون میشم لینک بده یا واسم آپلود کنه...بازم ممنون :n06:

orochi
08-01-2013, 21:43
سلام دوستان... کسی اینجا راهنمای گام به گام مراحل بازی Darksiders2 رو داره؟؟ اگه کسی داره ممنون میشم لینک بده یا واسم آپلود کنه...بازم ممنون :n06:

سلام.

اموزش که داره اما انگلیسه هست.

فارسی شو تاحالا من ندیدم.

اگه انگلیسیت خوبه تا واست بزارم.

ممنـــــ:n12:ـــــون

حسین

daren
08-01-2013, 23:45
بچه ها، آخرش چقد تاثر برانگیز بود!
می گم یعنی واقعا وقتی وار مهره هفتم رو شکوند دٍث هم همراه دو سوار دیگه به وار ملحق شد؟ پس اینجا در حقیقت دث نمرده که بعدا به وار ملحق میشه، البته خود بازی در یک هاله ای از ابهام تموم کرد قضیه رو. یعنی مرگ! مرد؟ یا مرگ نامیرا است؟ از طرفی مگه اینجا مرگ با قربانی کردن نفلییم و برگردوندن نسل بشر به وار کمک نکرد؟ پس چرا تو داستان 1 وار همچنان گناه کاره و وقتی بر میگرده نسل بشر همچنان همونطوری نابوده؟ مگه مرگ از قبل گناه برادرشو پاک نکرد؟
چرا عوض این داستان، ادامه بازی قبل رو نساختن؟ من خیلی دوس داشتم بدونم بعد اینکه 4 سوار به زمین میان چی میشه.

راستی یه چیز دیگه، می دونم یه سری مبارزات هس که بازی با رد کردن باس های سخت بهت هدیه میده که به کمک اون مجسمه های ماری سبز باز میشه. یهنی یه جایی رو نقشه ات باز می کنه با فست ترول میری اونجا. جالبه من اون داس جایزه Gnomad's Gnom رو گرفتم ولی هر وقت می خوام برم مبارزات و شروع کنم میگه نمی تونی این قسمت فقط در جدیدترین نسخه قابل اجرا است. چرا؟ مشکل از وصل بودن به اینترنته یا نسخه ام جدید نیس؟ تا حالا سه تا هدیه ازش گرفتم ولی چه سود؟

mahyarSAMSUNG
09-01-2013, 15:15
دی ال سی رو دانلود کردم ولی هرچی رو آیکونش کلیک میکنم نصبش کنم چیزی باز نمیشه .. چکار کنم ؟:n13:

daren
10-01-2013, 21:53
بچه ها! معلوم نشد 3ش رو می سازن یا نه؟
حالا یه بازی اومد انحصاری نبود که اونم دیگه نمی خوان بقیه اش رو بسازن:n28:

Spaniuly
10-01-2013, 22:17
دوست عزیز شما از کجا می‌دونی نمی خوان بسازن هنوز 6 ماه نشده که بازی ریلیز شده! دارکسایدرز 1 دقیقا 3 سال پیش در چنین روزی ریلیز شد!
یعنی یک سال پیش تازه تازه خبرهای اومدن نسخه دوم بازی منتشر می شد فعلاً واسه اینکه بدونیم شماره سومی در کار هست یا نه باید منتظر موند هیچی معلوم نیست... ورشکسته شدن ناشر و ... رو هم بذارید کنار یه بازی بخواد عرضه بشه میشه نهایتاً با ساپورت مالی یک کمپانی پرقدرت دیگه میاد دیگه مرگ که نیست چاره نداشته باشه... فعلاً در مورد وجود نسخه سوم هیچ پیش داوری نمیشه کرد

Khan gholi
11-01-2013, 05:52
دوست عزیز شما از کجا می‌دونی نمی خوان بسازن هنوز 6 ماه نشده که بازی ریلیز شده! دارکسایدرز 1 دقیقا 3 سال پیش در چنین روزی ریلیز شد!
یعنی یک سال پیش تازه تازه خبرهای اومدن نسخه دوم بازی منتشر می شد فعلاً واسه اینکه بدونیم شماره سومی در کار هست یا نه باید منتظر موند هیچی معلوم نیست... ورشکسته شدن ناشر و ... رو هم بذارید کنار یه بازی بخواد عرضه بشه میشه نهایتاً با ساپورت مالی یک کمپانی پرقدرت دیگه میاد دیگه مرگ که نیست چاره نداشته باشه... فعلاً در مورد وجود نسخه سوم هیچ پیش داوری نمیشه کرد
معمولا اگر فروش بازی خوب و قانع کننده باشه(که بخوان شماره بعدی رو بسازند) ,سازندگان یک اماری از فروش بازی اعلام می کنند شما خبری درباره این موضوع نداری؟

Spaniuly
11-01-2013, 11:36
دارکسایدرز 2 یکی از موفق ترین گیم های سال 2012 بود که خیلی ها رو سورپرایز کرد مثل خیلی از شماره دوئی ها نبود که از موفقیت نسخه یکشون سو استفاده می کنن دارکسایدرز 2 یک تحول مثبت نسبت به نسخه قبلش ایجاد کرد و با اضافه کردن المان های RPG شوکمثبتی به بازی داد... موضوعش هم خیلی باحاله انصافاً... مشکل اینجاست THQ ناشر با بنیه ای نیست تنها چیزی که امکان ساخته شدن نسخه سوم رو توی سایه می‌بره همین قضیه اس که THQ هر از گاهی در مسیر ورشکستگی قرار می‌گیره امسال شاید با فروش مترو لست نایت و کامپنی اف هیروز 2 بتونن از بحران خارج کنن... البته به عقیده من قضیه بحران شایعه ای بی اساسه!

اما اگه فروش رو در نظر بگیریم آگوست امسال یعنی در همون ماه که ریلیز شد این بازی در آمریکا فقط 247 هزار یونیت فروخت که پرفروش ترین بازی ماه آکوست بود و تا همین 2 ماه پیش هم این روند فروش ادامه داشت به فروش رفتن یک و نیم میلیون کپی از بازی آمار بدی نیست گرجه ناشر بازی اداعا کرده که این مقدار کمتر از حد انتظار خودشون بوده که از من بپرسید می‌گم دارن افه میان... ویگیل گیمز از دو تا بازی که ساخته هر دو درجه یک هستند پس همه چیز مهیاست که این سری ادامه پیدا کنه... پس نا امید از نیومدن بازی نباشید... میشه که امیدوار بود این داستان ادامه داشته باشه

daren
11-01-2013, 12:25
آخرین اخبار فروش واسه نوامبر یوده (دو ماه پیش) که همچنان THQ اعلام کرده فروش مطلوبشون نبوده و از این حرفا. مثه اینکه دنبال ارقام بالای 1.5 میلیون نسخه برای دارک سایدرز هستن.
اونم بیشترین دلیلش رو بر می گردونن به اینکه بازی انحصاری نیست. خیلیا مثه ما بازی رو غیر مجاز تهیه می کنن. :n09: (البته ما که دلایل خودمون رو داریم! :n06:) و چیزی گیر کمپانی سازنده و ناشر نمیاد.

اما امیدوارم به حرفای شما. خدایی بازی با اصالتیه. آدم کیف میکنه رو سیستمشه.:n12:

marmolak kocholo
12-01-2013, 03:59
بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، چند روز پیش با تمام DLCـهاش از استیم خریدم D:
بازی رو به امید خوردنش شروع کردم و الان 20 ساعت میشه که بازی کردم و تو لوکشن Earth هستم...
اوایل بازی به نظرم اومد که بازی یکم گنگ شروع شد! ولی خوشبختانه رفته رفته بازی جذاب تر شد به اوجش رسید...
گیم پلی بازی و سیستم مبارزات بازی خیلی برام جذاب و لذت بخشه! با یادگیری حرکات جدید هم خیلی روون تر و جذاب تر هم میشه! حرکات و کلاً مبارزات Death نسبت به War خیلی سریع تر هستش. Death چابک تر از War هست و همین باعث شده تا شاهد یه گیم پلی متفاوت نسبت نسخه قبل باشیم
باس فایت های بازی به نظرم خیلی متنوع و خوب کار شدن که فکر میکنم یکی از نقاط قوت بازی هم به حساب میاد
پازل های بازی خیلی روون و متعادل و یکم هم زیرکانه طراحی شدن و نه تنها اعصاب آدم رو خورد نمیکنن بلکه جذابیت بازی رو 2 چندان کردن.
از المان های نقش آفرینی که به بازی اضافه شده، خوشم اومده و همون طور که پیشبینی میکردم خیلی خوب از آب در اومده.
موسیقی بازی فوق العادست! Jesper Kyd دوباره شاهکار خلق کرده! تو یه سری از صحنه ها فقط دوست دارم مکث کنم و به آهنگی که در حال پخش هست گوش بدم...
گرافیک هنری و فانتزی بازی هم خیلی خوبه و برام راضی کنندست.
از داستان بازی هم تا به اینجای کار خیلی راضیم! کشش و پتانسیل خوبی داره، آدم به هیچ وجه خسته نمیشه، خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه اتفاقی میفته! ماموریت های جانبی هم برای من که دوست دارم ته بازی رو در بیارم خوب و سرگرم کننده بوده...
از کالکتیبل ها و آیتم های مخفی که تو بازی هستش خیلی خوشم میاد! تو نسخه اول هم همینطور بود و کلی دنبالشون میرفتم! قابلیت New Game + هم برای این بازی خیلی مناسب هست و موقعیت خوبیه تا هم اچیومنت هارو آدم بگیره هم با حوصله آیتم هارو جمع آوری کنه!
خلاصه اینکه از بازی خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستم بوده! تو این 3 روز که بازی رو تهیه کردم، به کوپ دارم بازی رو انجام میدم، یه ذره هم خسته نشدم! ( الانم که ساعت تقریباً 4ـه میخوام زود صبح بشه که بشینم ادامشو برم!)
فقط یک نکته! به نظر من هم شخصیت War یه ابهت و جذابیت خاصی داشت! با اینکه Death شخصیت و استایل خاص خودش رو داره ولی War به دل من بیشتر نشست...

اگر کسی بازی رو از استیم خریده بگه که من یه گیفت براش ارسال کنم تا یه اچیومنت بگیرم D: ( به این خارجی ها متوصل نشیم! )

halflife g
12-01-2013, 09:27
البته به عقیده من قضیه بحران شایعه ای بی اساسه!كمپاني THQ طي خبر رسمي ورشكستگي كامل خودشو اعلام كرده و قرار خيلي از IP هاش در روز ٢٢ ژانويه به مزايده گذاشته بشه كه داركسايدرز هم يكي از اونهاس......

كلا كمپاني هاي بازيسازي براي سرپا موندن و درآمدزايي به Ip هايي نياز دارن كه بتونن به يه فرانچايز تبديل كننش وحداقل بتونن رو سه تا پلتفرم 4...5 ميليوني بفروشن كه متاسفانه THQ همچين بازي پرفروشي نداره.....
اين بازي طي چند ماه رو سه تا پلتفرم 1.5 ميليون فروخت كه خداييش رقم جالبي نبود(يعني حداقل بايد 3 ميليون اينا ميزد تا حالا كه بشه بهش اميدوار شد)در نهايت خواستم بگم THQ پوكيده و درماههاي آينده اسم بازيهاشو دست بقيه شركتها خواهيم شنيد

Spaniuly
12-01-2013, 10:23
بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، چند روز پیش با تمام DLCـهاش از استیم خریدم D:
بازی رو به امید خوردنش شروع کردم و الان 20 ساعت میشه که بازی کردم و تو لوکشن Earth هستم...
اوایل بازی به نظرم اومد که بازی یکم گنگ شروع شد! ولی خوشبختانه رفته رفته بازی جذاب تر شد به اوجش رسید...
گیم پلی بازی و سیستم مبارزات بازی خیلی برام جذاب و لذت بخشه! با یادگیری حرکات جدید هم خیلی روون تر و جذاب تر هم میشه! حرکات و کلاً مبارزات Death نسبت به War خیلی سریع تر هستش. Death چابک تر از War هست و همین باعث شده تا شاهد یه گیم پلی متفاوت نسبت نسخه قبل باشیم
باس فایت های بازی به نظرم خیلی متنوع و خوب کار شدن که فکر میکنم یکی از نقاط قوت بازی هم به حساب میاد
پازل های بازی خیلی روون و متعادل و یکم هم زیرکانه طراحی شدن و نه تنها اعصاب آدم رو خورد نمیکنن بلکه جذابیت بازی رو 2 چندان کردن.
از المان های نقش آفرینی که به بازی اضافه شده، خوشم اومده و همون طور که پیشبینی میکردم خیلی خوب از آب در اومده.
موسیقی بازی فوق العادست! Jesper Kyd دوباره شاهکار خلق کرده! تو یه سری از صحنه ها فقط دوست دارم مکث کنم و به آهنگی که در حال پخش هست گوش بدم...
گرافیک هنری و فانتزی بازی هم خیلی خوبه و برام راضی کنندست.
از داستان بازی هم تا به اینجای کار خیلی راضیم! کشش و پتانسیل خوبی داره، آدم به هیچ وجه خسته نمیشه، خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه اتفاقی میفته! ماموریت های جانبی هم برای من که دوست دارم ته بازی رو در بیارم خوب و سرگرم کننده بوده...
از کالکتیبل ها و آیتم های مخفی که تو بازی هستش خیلی خوشم میاد! تو نسخه اول هم همینطور بود و کلی دنبالشون میرفتم! قابلیت New Game + هم برای این بازی خیلی مناسب هست و موقعیت خوبیه تا هم اچیومنت هارو آدم بگیره هم با حوصله آیتم هارو جمع آوری کنه!
خلاصه اینکه از بازی خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستم بوده! تو این 3 روز که بازی رو تهیه کردم، به کوپ دارم بازی رو انجام میدم، یه ذره هم خسته نشدم! ( الانم که ساعت تقریباً 4ـه میخوام زود صبح بشه که بشینم ادامشو برم!)
فقط یک نکته! به نظر من هم شخصیت War یه ابهت و جذابیت خاصی داشت! با اینکه Death شخصیت و استایل خاص خودش رو داره ولی War به دل من بیشتر نشست...

اگر کسی بازی رو از استیم خریده بگه که من یه گیفت براش ارسال کنم تا یه اچیومنت بگیرم D: ( به این خارجی ها متوصل نشیم! )
مرسی آرین عزیز:n12:
اگه این خط اول رو نمی نوشتی فکر می کردم این پست رو خودم زدم دی:
کلمه به کلمه این پستت بی نهایت درجه حرفای خودمه... واقعاً عالیه...
فعلا تا نرسیدی به گیم پلاس هیچ کالکتیبلی جمع نکن و با سرعت بازی رو تموم کن و گیم پلاس رو شروع کن اصلا شک نکن اگه زودتر می گفتی که بازی رو شروع کردی می گفتم وقتی بار اول شروع می کنه کسی بهتره روی درجه آسون بره و با سرعت تمام بازی رو بدون انجام کوئست های فرعی و جمع کردن کالکتیبل تموم کنه و گیم پلاس رو با درجه سخت تر و توی گیم پلاس می تونی با جمع کردن کالکیبل ها و انجام ماموریت های فرعی قویتر و قویتر بشی... بعدش می تونی دی ال سی های آرگول تامب - ابیسال فورج - لرد دیمون بلیال رو با لول 30 بازی کنی و بترکونی... موفق باشی

كمپاني THQ طي خبر رسمي ورشكستگي كامل خودشو اعلام كرده و قرار خيلي از IP هاش در روز ٢٢ ژانويه به مزايده گذاشته بشه كه داركسايدرز هم يكي از اونهاس......

كلا كمپاني هاي بازيسازي براي سرپا موندن و درآمدزايي به Ip هايي نياز دارن كه بتونن به يه فرانچايز تبديل كننش وحداقل بتونن رو سه تا پلتفرم 4...5 ميليوني بفروشن كه متاسفانه THQ همچين بازي پرفروشي نداره.....
اين بازي طي چند ماه رو سه تا پلتفرم 1.5 ميليون فروخت كه خداييش رقم جالبي نبود(يعني حداقل بايد 3 ميليون اينا ميزد تا حالا كه بشه بهش اميدوار شد)در نهايت خواستم بگم THQ پوكيده و درماههاي آينده اسم بازيهاشو دست بقيه شركتها خواهيم شنيد
ممنونم مراد جان
این خبر رو شنیده بودم ولی قبولش برام یکم سخته مراد جان نمی دونم چرا ولی امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیافته! ویگیل گیمز دیویلوپر انحصاری THQ هست اگه THQ منحل بشه چی به سر ویگیل میاد به قول تو شاید یه ناشر دیگه Owner جدید این استدیوی بازی سازی بشه ولی... نمی دونم فکر کردن در موردش باعث میشه زیاد هم به اومدن DS3 امیدوار نباشم

در مورد آی پی های THQ هم آره موافقم بازی های بدی نیستن سری های وارهمر یا هومفرانت ولی اونقدرام موندگار نیستن هیچوقت نتونستم با بازی هایی که توسط THQ منتشر شدن ارتباط برقرار کنم... فقط این دارکسایدرز ها رو تائید کردم ا تائید که چه عرض کنم عاشقشونم... من ممنون ویگیل گیمز هستم نه THQ چون این اثر محصول ویگیل گیمزه از اونجایی که ویگیل کاملا زیرمجموعه THQ هست. متعلق به این کمپانی هست باعث میشه که نگران بشم وگرنه دلیل دیگه ای نداره

Advanced Ali-001
13-01-2013, 01:26
یعنی چی THQ تموم شد همش تقصیر این کرک های عوضیه من بازی اورجینالشو خریدم دارم حالشو میبرم تو رنتینگش نوشته نفر آخر42500 خب این یعنی اونقدر نفر فروخته کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا فقط هکر ها نبودن.... نمیدونی همه چیشو -- کردن....!!!!!!!!!!
حالا تکلیف سه نسخه بعدی چی میشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

marmolak kocholo
13-01-2013, 12:47
آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
ولی الان میبینم خداییش خیلی سخته D: ! کالکتیبل ها پدر در میاره!
دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!

یعنی چی THQ تموم شد همش تقصیر این کرک های عوضیه من بازی اورجینالشو خریدم دارم حالشو میبرم تو رنتینگش نوشته نفر آخر42500 خب این یعنی اونقدر نفر فروخته کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا فقط هکر ها نبودن.... نمیدونی همه چیشو -- کردن....!!!!!!!!!!
حالا تکلیف سه نسخه بعدی چی میشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آقا شما اگه برای PC اورجینال گرفتی مارو تو استیم اد کن!! (آیدیم تو امضا هست)

daren
13-01-2013, 13:26
آقا من بازیو با آپوکالپسی رفتم نیو گیم پلاس برام باز کرد مد نایتمیر نداشت انتخاب کنم. سختترین مدش همون آپوکالپسی بود! باید نیو گیم پلاسم یه دور با آپوکالپسی تموم کنم تا نایتمیرُ باز کنه؟
همین جوری نیو گیم می زنم نایتمیر رو میاره.

Spaniuly
13-01-2013, 17:53
آقا من بازیو با آپوکالپسی رفتم نیو گیم پلاس برام باز کرد مد نایتمیر نداشت انتخاب کنم. سختترین مدش همون آپوکالپسی بود! باید نیو گیم پلاسم یه دور با آپوکالپسی تموم کنم تا نایتمیرُ باز کنه؟
همین جوری نیو گیم می زنم نایتمیر رو میاره.

بله حتی در صورتی که آپوکالیپس تموم می کنی نیوگیم پلاس رو نایتمیر نمیده... البته دیوانگیه نایتمیر... چون اگه بمیره برم میگردی به ابتدای بازی حتی اگه مرحله آخر باشی درست بری.میگرده به صفر درصد... یعنی فاجعه یعنی وحشتناک! من دو بار این بلا سرم اومد... حتی یه مرحله هست می ری به جنگ گارن البته اختیاری هست این مرحله همون جا که از دست آتیسی که سطحش میاد بالا فرار می کنی و دیواره بالا می ری اونجا اگه آتیش بگیری مرگ محیطی محسوب نمی کنه من که هر 1 ساعت یک ساعت از سیوم بک آپ می گرفتم بارها با مردن به صفر رسیدم ولی سریع لود می کردم... نایتمیر هیچ حسنی نداره خودمم نمی دونم چرا لج بازی می کردم که روی نایتمیر تموم کنم بیفایده اس واقعا

آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!

بله کاکتیبل ها رو جمع کن ولی این کار رو روی نیو گیم پلاس انجام بده دیگه ادم یه جوری میشه! به هر حال که می خوای نیو گیم پلاس رو بری کالکتیبل ها از نیو گیم به نیو گیم پلاس منتقل نمیشه ناقص هم پیدا کنی ولی بری نیو گیم پلاس فقط وسایل و لولت منتقل میشه... نیو گیم عادی ارزش هیچ گونه اضافه کاری نداره باید سریع تمومش کنی بره بعد که نیو گیم پلاس میاد می تونی بری دنبال خیلی از کوئست ها چون موندگاره

daren
13-01-2013, 20:51
بله حتی در صورتی که آپوکالیپس تموم می کنی نیوگیم پلاس رو نایتمیر نمیده... البته دیوانگیه نایتمیر... چون اگه بمیره برم میگردی به ابتدای بازی حتی اگه مرحله آخر باشی درست بری.میگرده به صفر درصد... یعنی فاجعه یعنی وحشتناک! من دو بار این بلا سرم اومد... حتی یه مرحله هست می ری به جنگ گارن البته اختیاری هست این مرحله همون جا که از دست آتیسی که سطحش میاد بالا فرار می کنی و دیواره بالا می ری اونجا اگه آتیش بگیری مرگ محیطی محسوب نمی کنه من که هر 1 ساعت یک ساعت از سیوم بک آپ می گرفتم بارها با مردن به صفر رسیدم ولی سریع لود می کردم... نایتمیر هیچ حسنی نداره خودمم نمی دونم چرا لج بازی می کردم که روی نایتمیر تموم کنم بیفایده اس واقعا

خدا نشون نده. یادمه قدیما بازیای سگا اونطوری بود. واقعا نایتمیره دیگه. عجب پشتکاری:n16: عاقا راستی یه چیزی...
متوجه شدم خیلی از کوئستایی که شماها در موردش حرف می زنین واسه من نیس! مثل چیزایی که واسه Karn پیدا می کنی (قطب نما وسپر و ...) و این crucible ها روهم برام باز نمی کنه. مشکل از چیه؟ از آپدیته بازیه که باید جدیدش رو بریزم یا از چیز دیگه ایه؟:n13:

Spaniuly
13-01-2013, 22:07
شاید ولی شک دارم به این دوتا که گفتی وسایل گمشده کارن توی همون مرحله و تامبی که اول بازی هست پیداشون می کنی 4 تا هستن... اتفاقا فوق العاده سر راه هستن و مشخص یکیشون درست روی اون چیز چاه مانند هست اواخر تامب یکیشون اونجاست فوق العاده راحت و دم دست هستند همه اشون... اگه ازت می خواد وقتی حرف می زنی مطمئنم که هستند... کروشبل هم اواخر بازی به طور کامل مراحلش آنلاک میشه... مطمئنم که اگه نسخه بازیتون درست باشه باید بتونید به هر دوتا دسترسی داشته باشید...

daren
13-01-2013, 23:06
شاید ولی شک دارم به این دوتا که گفتی وسایل گمشده کارن توی همون مرحله و تامبی که اول بازی هست پیداشون می کنی 4 تا هستن... اتفاقا فوق العاده سر راه هستن و مشخص یکیشون درست روی اون چیز چاه مانند هست اواخر تامب یکیشون اونجاست فوق العاده راحت و دم دست هستند همه اشون... اگه ازت می خواد وقتی حرف می زنی مطمئنم که هستند... کروشبل هم اواخر بازی به طور کامل مراحلش آنلاک میشه... مطمئنم که اگه نسخه بازیتون درست باشه باید بتونید به هر دوتا دسترسی داشته باشید...

نه هر چی با کارن حرف می زنم بهم ماموریت نمیده. وقتی تو گاید بازی خوندم خیلی از ماموریتها رو برام باز نمی کنه.:n13:
کروشیل هارم برام باز نمی کنه. رو مجسمه های سبز که میرم مراحل رو برام نشون می ده ولی وقتی می خوام فست ترول کنم میگه دسترسی به این قسمت در جدیدترین نسخه بازیه. مشکل از اینکه آنلاین بودم یا مشکل از نسخه بازیمه؟

marmolak kocholo
13-01-2013, 23:35
بازی رو تموم کردم چند ساعت پیش...
باس فایت آخر خیلی راحت بود، انتظار داشتم یکم بیشتر درگیر کننده باشه!
در کل خیلی از بازی لذت بردم! کلی کیف داد!
4 تا آیتم مربوط به GnoMAD's Gnomes هم جمع کردم و یه scythe بهم داد که زیاد هم قوی نیست! بیشتر جنبه فان داره.

الان فقط درگیر Relicـهای Ostegoth هستم! خیلیاشو گرفتم ولی چندتا موندن!! احتمالاً اینارو تو پلاس بگیرم، چون اینجا دیگه خیلی کار سخته...!

Advanced Ali-001
13-01-2013, 23:50

داداش حله فقط رکوردامو به پای خودت نزنی!!!!

اینم آی دی من فقط بگو اد کنن هرکیو میشناسی داداش:

rayman1991ali

Advanced Ali-001
13-01-2013, 23:57
بازی رو تموم کردم چند ساعت پیش...
باس فایت آخر خیلی راحت بود، انتظار داشتم یکم بیشتر درگیر کننده باشه!
در کل خیلی از بازی لذت بردم! کلی کیف داد!
4 تا آیتم مربوط به GnoMAD's Gnomes هم جمع کردم و یه scythe بهم داد که زیاد هم قوی نیست! بیشتر جنبه فان داره.

الان فقط درگیر Relicـهای Ostegoth هستم! خیلیاشو گرفتم ولی چندتا موندن!! احتمالاً اینارو تو پلاس بگیرم، چون اینجا دیگه خیلی کار سخته...!

نه نه نه بازی رو تموم کن بعد برو پلاس همرو باس پیدا کنی.
یکی سایت گزاشته بودم چندین صفحه قبل بازی رو 100 درصد کن بعد برو سراغ پلاس.

marmolak kocholo
14-01-2013, 00:03
خدا به خیر کنه این ترم مشروط نشیم واسه این بازی خوبه! لامصب انقدر جذابه آدم دلش نمیاد از بازی بیاد بیرون!!
علی جان، من شماره ادد کردم، بیا یه گیفت بدم، یه گیفت بدی که اچیو رو بگیریم D:

آخه لامصب یه سری هاش تو دانجن ـاس!! دوباره آدم بخواد به دانجنا برگرده گیج میشه!! نمیدونم والا! ببینیم چی میشه حالا

Spaniuly
14-01-2013, 10:48
daren عزیز به بهتره دی ال سی های 16 گانه رو بریزی فکر کنم حل میشه مشکلت
ببین این فایل ها رو داری یا نه اگه نداری کپی کن توی مسیر مشخص شده پیوست کردم

شماره یک کروشبل پس هستش...

15 مال آرگول تامب هست
16 آبیسال فورج
17 شادو آف دیث shadow of death
18 هم دیمون لرد بلیال

این چها تا مثل پاکت خالی هستند 1 - 14 فعال می شن ولی برای فعال شدن اینا باید خرید کنی حتی داخل اینها رو نگا کنی یه فایل به اسم PERSISTENT وجود داره این یعنی باید دی ال سی کامل نصب بشه در آیند البته هر 4 تا دی ال سی رسما عرضه شدن و آخریشم دیمون لرد بلیال بود که حدود یکی دو ماه پیش اومد

+
و اما میریم سراغ آرین و می کشونیمش پای میز محاکمه که خیلی شلوغی می کنه و زده رو دست من و علی :n02:

آرین جان علی راست میگه حالا که پیدا کردی بقیه اش رو هم پیدا کن بره دوباره که رفتی نیو گیم پلاس عمرا اگه حوصله ات بکشه که اینهمه کالکتیبل رو پیدا کنی دوباره

پیدا کردن آیتم های Rare و همینطور GnoMAD's Gnome جاس فور فانه در مقابل یه سری از آیتم هایی که توی لول بالا گیر میاری چیزی نیستند... گرچه من همه آیتم های Rare رو نگه می دارم و نمیفروشم یا قربانی نمی کنم گرچه بعضی ها اصلا قابل قربانی کردن نیستند

Advanced Ali-001
14-01-2013, 12:15
چی میگی آرمین من13 دور بازی کردم هر دور هم همرو گیر آوردم نزار عکس بزارم آرمین آی دی من تو استیم مشخصه دوست عزیزمون مارمولک رکوردای منو دیده.

Spaniuly
14-01-2013, 13:10
علی تو که زدی جد آباد بازی رو درآوردی پسر دی:
کارت درسته بخدا...

این بازی واقعا شیرین و دلچسبه... کم پیش میاد یه بازی رو اینطور بچسبم و ول نکنم

daren
14-01-2013, 13:18
daren عزیز به بهتره دی ال سی های 16 گانه رو بریزی فکر کنم حل میشه مشکلت
ببین این فایل ها رو داری یا نه اگه نداری کپی کن توی مسیر مشخص شده پیوست کردم

شماره یک کروشبل پس هستش...

15 مال آرگول تامب هست
16 آبیسال فورج
17 شادو آف دیث shadow of death
18 هم دیمون لرد بلیال

این چها تا مثل پاکت خالی هستند 1 - 14 فعال می شن ولی برای فعال شدن اینا باید خرید کنی حتی داخل اینها رو نگا کنی یه فایل به اسم PERSISTENT وجود داره این یعنی باید دی ال سی کامل نصب بشه در آیند البته هر 4 تا دی ال سی رسما عرضه شدن و آخریشم دیمون لرد بلیال بود که حدود یکی دو ماه پیش اومد

خیلی عسیسی داداش. اما داشتم تا 14 شو. بقیشم که فرمودین باسه فعال شدنش باس خرید کنی که نسخم اورجینال نیس:n28:
اعصابم خورده. من دوس دارم اسلحه جدیدی که ساختمو امتحان کنم رو تن این غولا. :n24:
Warth و Health stealth اش رفته رو 21 درصد!
ببین کار خدا رو...
ولش کن دیگه بازیش نمی کنم. برم واسه کنکور بخونم. دو ماه دیگه امتحان دارم.

Advanced Ali-001
14-01-2013, 14:02
آرمین شما بازی اورجینال گرفتی؟؟؟؟؟؟
اولش یوزر وارد کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با ایکس باکس لایو؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدی....

Spaniuly
14-01-2013, 15:36
نه علی جان آخرین بازی که بالاش پول دادم فیفا 11 بود دی:

D o l f i n
18-01-2013, 20:51
این تاپیک داره میره پایین من دوباره بیارمش بالا:n02:
خب اول اینکه میشه از سیو گیم استفاده کرد تا تا جایی که بازی کردیم بعد ادامه بدیم یا نه؟ اگه جواب منفیه ادامه اش رو نخونید دیگه:n02:
من 2باره بازی رو تا نصفه ها میبرم ولی بنا به دلایلی امکان ادمه ندارم این سری سیستم رو فروختم و لپتاپ گرفتم و سیو گیم رو هم نگهداشتم حالا امتحانات تموم شده میخوام ادامه اش رو برم بازی رو نصب کردم و سیو گیم رو هم کپی کردم متاسفانه قبول نمیکنه و میگه فایل خرابه و امکان اجرا نداره حالا یا فایل من خوابه یا واقعا امکان استفاده از سیو گیم رو نداره
نکته:من تا اون قسمتی که باید بری مسیر ابها رو باز کنی که جریان پیدا کنه و برسه جای اون غول سنگی تا اونجا رسوندمش
ممنون

marmolak kocholo
18-01-2013, 21:05
بدون شرح D:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kocholo/Darksiders2.jpg

Spaniuly
19-01-2013, 01:54
آرین ایول بابا ایول... من به دلایلی از جمله عدم دسترسیم به لایو نتونستم اچیومنتای این بازی رو 100 درصد کنم ولی دارکسایدرز 1 رو 100 درصد اچیومنتاش رو گرفتم اون همه اچیومنتاش آفلاین بود

این تاپیک داره میره پایین من دوباره بیارمش بالا:n02:
خب اول اینکه میشه از سیو گیم استفاده کرد تا تا جایی که بازی کردیم بعد ادامه بدیم یا نه؟ اگه جواب منفیه ادامه اش رو نخونید دیگه:n02:
من 2باره بازی رو تا نصفه ها میبرم ولی بنا به دلایلی امکان ادمه ندارم این سری سیستم رو فروختم و لپتاپ گرفتم و سیو گیم رو هم نگهداشتم حالا امتحانات تموم شده میخوام ادامه اش رو برم بازی رو نصب کردم و سیو گیم رو هم کپی کردم متاسفانه قبول نمیکنه و میگه فایل خرابه و امکان اجرا نداره حالا یا فایل من خوابه یا واقعا امکان استفاده از سیو گیم رو نداره
نکته:من تا اون قسمتی که باید بری مسیر ابها رو باز کنی که جریان پیدا کنه و برسه جای اون غول سنگی تا اونجا رسوندمش
ممنون

شما بار اولی که نصب کردید به یاد میارید که دی ال سی یا پچ آپدیتی چیزی نصب کرده باشید؟
اینکه قبول نمی کنه به دلیل دانگرید (Downgrade) شدن ورژن سیو شماست شما ببینید کرک یا پچ آپدیت یا دی ال سی خاصی هست که نصب نکردید... همه چیزای جدید رو نصب کنید و تا حد ممکن آپگرید کنید بازی آپگرید سیو ورن پائین رو قبول می کنه ولی برعکس نه

D o l f i n
19-01-2013, 21:18
متاسفانه بازم درست نشد تمام چیزهایی که به ذهنم رسید رو نصب کردم ولی درست نشد

Spaniuly
19-01-2013, 22:03
ولی من کاملا مطمئن هستم بار اول خواسته یا ناخواسته چیزی نصب کردید که بار دوم نصب نکردید یه دی ال سی چیزی... حالا دیگه چاره چیه یه بار روی آسون ترین درجه برای اولین بار شروع کن برو تموم کن بعد وارد نیو گیم پلاس شو هم قوی هستی و هم می تونی کالکتیبل اینا رو قشنگ جمع کنی

D o l f i n
20-01-2013, 09:49
اوه این میشه برای سومین بار:n02:
خدا کنه این بار بتونم تمومش کنم
ممنون لطف کردید

Advanced Ali-001
22-01-2013, 11:29
آر مین من دارکسایدرز 1 رو 14000 نفر کشته بودم همه چی رو هم ماکزیمم کرده بودمش این گیم رو هم بزودی عکسهایی میزارم از رکورد های نجومیم که دوست عزیزمون مارمولک کوچولو میتونه تو رکورد ها ببینه 7 تا رکورد تک رقمی دارم 30هزار نفر کشتم CRUCUBLE رو هم 15 دور تموم کردم از انواع سلاح هم ساخته شده ماکزیمم Damage دارم بیا فرند شو برات Send کنم.

halflife g
24-01-2013, 12:37
خب ديروز شركت thq كه ورشكست شده بازيها و استوديوهاي زيرمجموعشو به فروش گذاشت كه جزيياتش رو ميتونيد تو تاپيك اخبار بخوونيد

ولي مساله اي كه مربط به اين تاپيك ميشه اينه كه متاسفانه بازي داركسايدرز و استوديوي سازندش يعني vigil خريدار و ناشري پيدا نكردن و كي تمايلي به خريدشون نداشت و اين يعني اينكه اين بازي و استوديوش در حال از هم پاشيدن
البته پلاتينوم گيمز كه سازنده بازيهاي همچون بايونتا هستش ابراز علاقه كرده كه ميخواد حقوق اين بازي رو بخره كه بايد ديد چي ميشه:n13:

.

mahyarSAMSUNG
25-01-2013, 20:10
واااااااااااای نگو .. :n03: خیلی این بازی رو دوست دارم ... این بازی و dead space بهترین بازی هایی بود که کردم :n28:

Gregar
26-01-2013, 08:29
واااااااااااای نگو .. :n03: خیلی این بازی رو دوست دارم ... این بازی و dead space بهترین بازی هایی بود که کردم :n28:

نگران نباش حتما یه راهی پیدا میشه واسه این بازی . بازی خوب رو زمین نمیمونه . من بدم هم نمیاد شرکت دیگه ای این بازی رو بسازه . البته یه شرکت بهتر نه بدتر .

halflife g
29-01-2013, 11:50
امروز كمپاني كرايتك 36 تن از افراد استوديوي ويجيل رو(اكثر افراد) رو به استخدام خودش در آورد و يك استوديو در آمريكا براشون تاسيس كرد تا اين افراد در اونجا مشغول به كار بشن

در مورد حقوق بازي داركسايدرز هم كرايتك گفته ميلي به خريد اين بازي نداره و استوديوي ويجيلي كه استخدام كرده بر روي بازيهاي ديگه تمركز خواهند كرد
.

Spaniuly
29-01-2013, 17:30
امروز كمپاني كرايتك 36 تن از افراد استوديوي ويجيل رو(اكثر افراد) رو به استخدام خودش در آورد و يك استوديو در آمريكا براشون تاسيس كرد تا اين افراد در اونجا مشغول به كار بشن

در مورد حقوق بازي داركسايدرز هم كرايتك گفته ميلي به خريد اين بازي نداره و استوديوي ويجيلي كه استخدام كرده بر روي بازيهاي ديگه تمركز خواهند كرد
.
به احتمال قریب به یقین اینا فهمیدن دارکسایدرز اینجا محبوبیت داره تصمیم گرفتن بچزونن مارو! واقعا که کارشون مسخره اس! من میگم این غربیا بد سلیقه هستن میگید نه!
مراد جان ممنون بابت خبر ایشالا که ویگیل گیمز در آینده دارکسایدرز 3 رو بسازه... مسئله موضوع و روند بازیه وگرنه خسب بازی گرافیک خاصی نداره... خود بازی مشدی و خفنه داستانش اجزاش کاراکترهاش واقعا باحالن ایناش آدم رو جذب می کنه... منتقدا به این جزئیات توجه نمی کنن ظاهراً وگرنه دارکسایدرز اینقدرر مورد بی مهری قرار نمی گرفت

Layken
30-01-2013, 00:08
از این طرف چند تن از کارمندان استدیو نیز راهی استدیو Retro از کمپانی Nintendo شدن

2 تن از طراحان مهم استدیو Vigil که روی DS2 کار می کردن نیز به این استدیو Retro پیوستن

البته استدیو Retro فقط از ویجیل نفرات نیاورده و طراح محیط و مراحل انچارتد 3 از استدیو ND و یک انیماتور از بایوور را نیز به خدمت گرفته
کلا نینتندو می خواد دست پر وارد رقابت بشه

چند وقت پیش هم استدیو سانتامونیکا خالق سری god of war نیز خواستار جذب چند تن از کارمندان ویجیل شده بود که هنوز خبری نشده

Khan gholi
30-01-2013, 01:18
اینجاست باید بگی شادی روحه Darksiders بلند صلوات.اگر این IP فروش برسه و دوباره تولیدش رو از سر بگیرند فکر نکنم مثل اولش بشه چون تمام اعضای تیم تیکه پاره شد رفت.خدایش بیامرزد

Spaniuly
30-01-2013, 11:56
ظاهرا قراره که کسلونیا لرد آف شادوز 2 واسه پی سی بیاد اون دوربین ایناش فرق داره ولی مثه این دارکسایدرز محیط خفنی داره رفته رفته با یادگیری اسکیل ها قدرتمند تر میشه گابریل بلمونت داستان باستانی و حماسی داره و بوس فایتینگای باحالی داره من 2 بار تموم کردم البته بار دوم که ته دیگشو در آوردم اگه بیاد اون واسه پی سی اون رو امتحان کنید... کسانی که دارکسایدرز رو دوست دارن از اون هم خیلی خوششون میاد از طرفی گرافیکش به صورت خیره کننده ای خفنه البته کسانی هم که PS3 دارن دیگه گاد آف وار می ترکونن و اصلا به این عناوین فکر هم نمی کنن ولی غیر PS3 ها منتظر لرد آف شادوز 2 باشن نسخه اولش برای کنسولا بود ولی اونطور که دیدم انگاری برای پی سی قراره بیاد نسخه دومش

mahyarSAMSUNG
31-01-2013, 19:07
حالا این dlc یه بازی جداست یا باید روی همون ورژن فبلی نصبش کنیم ؟ :n27:

Advanced Ali-001
01-02-2013, 23:39
یعنی چی تازه میخواستم تفنگ بازی کنم Strife چیشد ای بابا ضد حال.....
یعنی از هم جدا شدن نخود نخود هر کی رود استدیو دگر؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا نمیشه که....
کمپانی کرایتک فرق بین pc و غیره رو فهمیده اینجا کلا به نفع pc بازهای گرامی شد که سالینی بس حقشونو میخوردن:دئ
کسی لینکی خبر دقیق ندارهکه بالاخره نسخه بعدی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazynazy
05-02-2013, 12:11
من فقط و فقط میگم دارک سایدر و همیشه خدا همین بازی را برای صبحانه و شام صرف میکنم بهترین بازی که کردم
حالا به نظر شما این بازی 4تا horsman داره اولیش که war بود دومی هم همین بنده خدایی که تو قسمت دوم بود:n20:
حالا شخصیت سوم این بازی کدوم یکی از horsman ها است؟؟؟؟ هان
من که میگم دختره است که یک شلاق داره

mazynazy
05-02-2013, 12:18
ضدحال خوردم که ای وای خاک بر سرم شدیم مگه میشه دارک سایدر نباشه من این همه نقشه کشیدم:n28: برای شماره 3 این بازی
اه چقدر بی جنبه ان این شرکته سازنده اش:n22: خوب مثل بچه ادم دوباره برای ساختش تلاش کنند وگرنه خودم میرم خفه اشون میکنم:n24:

satanic_soulful
11-02-2013, 01:57
سلام من تو اینجا گیر کردم
گوی رو تو جاش میندازم سکو پایین میاد ولی چه جوری خودم برم بالا
تویی عکس از اون رو به رو وسط دو تا چرخ دنده میره بالا ولی سر میخوره میاد پایین دوباره

Spaniuly
11-02-2013, 09:56
سلام من تو اینجا گیر کردم
گوی رو تو جاش میندازم سکو پایین میاد ولی چه جوری خودم برم بالا
تویی عکس از اون رو به رو وسط دو تا چرخ دنده میره بالا ولی سر میخوره میاد پایین دوباره

عکست لود نشد ببینم ولی می دونم کجایی روی گوی یه دونه گوی آتشین بچسبون اون گوشه بالا هست روبروی سکویی که بالا پائین میره بعد اینکه چسبوندی برو روی سکو وایسا به تفنگ شلیک کن به گوی آتشین منفجر که شد گوی بزرگ از جاش درمیاد و سکو میره بالا والسلام

wrath of god
28-06-2013, 14:26
این بازی خیای توپه من دارمش.Death انقدر حرکتاش اکروباتیکیه که کسایی که میگن گرافیک یکش بد بود و این حرفا با این نسخه ی جدید حال میکنن.در ضمن گرافیکش از قبلی خیلی خیلی خیلی توپ تره.:n12::n12::n12::n12:

mahyarSAMSUNG
28-06-2013, 23:24
واقعا این بازی و dead space بهترین بازی هاییه که انجام دادم ... :n18:

Spaniuly
08-07-2013, 14:51
دوستان PC باز چند نفر DLC های سه گانه رو بازی کردن من هر 3 DLC رو برای PC دانلود کردم البته همون موقع ریلیز DLC ها برای اکس باکس گرفتم و بازی کردم حسابی چسبید درسته هیچ اچیومنتی چیزی نمیده ولی خیلی فکری و پیچیده اس بخصوص DLC آبیسیال فورج که کلا معماس

Azhang
08-07-2013, 16:11
دوستان PC باز چند نفر DLC های سه گانه رو بازی کردن من هر 3 DLC رو برای PC دانلود کردم البته همون موقع ریلیز DLC ها برای اکس باکس گرفتم و بازی کردم حسابی چسبید درسته هیچ اچیومنتی چیزی نمیده ولی خیلی فکری و پیچیده اس بخصوص DLC آبیسیال فورج که کلا معماس

وا... من یکی رو دانلود کردم اما مثل اینکه کل بازی رو باید آپدیت می کردی واسه همین بیخیال شدم!

Spaniuly
08-07-2013, 22:33
بله آپدیت 4 اسکیدرو نیاز هست ولی هر شب با سرعت 512 میشه 1.5 گیگ دانلود کرد حالا 2 شب میذاشتی از تورنت دانلود بشه مشکل حل بود هر سه تا دی ال سی هم حجمشون کمتر از 800 مگ هست سر جمع در کمتر از 3 شب شما می تونید هم بازیتون رو اپدیت کنید هم دی ال سی ها رو دانلود کنید شبا هم که رایگانه تورنت هم که کار دانلود رو کاملا راحت کرده من توصیه می کنم بازی کنید... ولی ای کاش جای اسلحه ثانویه رو بیشتر می ذاشتن الان من مجبور شدم تا2 از شمشیر های زرد رو که فقط میشه فروختشون رو بفروشم که من اصلا شمشیر های یادگاری و یکتا رو نمی فروشم منظورم از شمشیر های یادگاری همونهایی هست که با کشتن غول هایی مثل دیپازیت کینگ به دست میاریم ولی الان که دی ال سی ها رو بازی کردم کلی شمشیر یکتا جایزه گرفتم ولی جایی نمونده حتی مجبور شدم شمشیری رو که آپگرید کرده بودم و خیلی هم خفن شده بود رو Drop کنم و از دستش دادم

Azhang
09-07-2013, 14:10
به نظرم میتونستن یه صندوق تو بازی تعبیه کنن تا گیمر بین سلاحها مجبور به انتخاب نشه!
در مورد دانلود هم دانلود شبانه رو بسته بودن بس که دانلود کرده بودم!!!

Spaniuly
12-07-2013, 10:03
اینم مرگ من بعد از اتمام کل بازی + دی ال سی های سه گانهLevel : 30
Experience : 0/123633
Health : 4172
Wrath : 979
Strength : 444
Defence : 1146
Arcane : 294
Resistance : 204
Primary Weapon : 1597
Secondary Weapon : 4172

Primary Weapon
Damage Per Second : 6098
Critical chance : 24%
Critical Damage : +100%

Secondary Weapon
Damage Per Second : 6922

Arcane Critical chance : 3%
Arcane Critical Damage : +100%
Execution Chance : 10%
Gilt Found : +37%

City 17
12-07-2013, 16:32
اینم مرگ من بعد از اتمام کل بازی + دی ال سی های سه گانه
...

من از طرف انجمن همینجا درجه دکتری DS رو به آرمین اهدا می کنم.
you've earned it : دی

poria-m
30-07-2013, 12:25
salam دوستان.
میشه کسی بگه که darksiders 3 بالاخره درست میشه یانه؟:n01:

Layken
30-07-2013, 18:00
salam دوستان.
میشه کسی بگه که darksiders 3 بالاخره درست میشه یانه؟:n01:

احتمالا دیگه هیچ وقت شماره 3 یی ساخته نشه

Bobby Sands
30-07-2013, 18:54
احتمالا دیگه هیچ وقت شماره 3 یی ساخته نشه

مطمئن باشیذ که شماره بعدی هم ساخته خواهد شد . این داستان اونقدر جای پرداخت هنوز داره که چندیین بازی ناب دیگه میشه از توش در آرود .فعلا فقط تا اینجا از 2 شخصیت کتاب مکاشفات یوحنا حرف زده شده و 2 تای دیگه کاملا در پرده ابهام مونده و چیزی ازشون گفته نشده . فقط با منحل شدنTHQ پراکنده شدن تیم Vigil اینکه کی ادامه این سری ساخته بشه و اینکه کی اونو بسازه هنوز مشخص نیست.

poria-m
30-07-2013, 20:25
ن تو یکی از سایت ها خواندم که نسخه ی 3 در سال 2015 به بیرون میاد.:n02:

Dark Soul
30-07-2013, 22:57
منحل شدنTHQ پراکنده شدن تیم Vigil
مشکلم سر همینه .

morteza252
01-08-2013, 08:40
سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنید تو نصب دمون لرد بلیال وقتی کرک رو اجرا میکنم windows has stoped working میزنه:n27:

poria-m
01-08-2013, 10:34
Level : 30

Primary Weapon

Secondary Weapon

من فکر نکن این مرده.مرده این جوری باشه تو زندرو برو.:n02: death/lives

poria-m
15-11-2013, 15:08
دوستان یک سوالی هست که همیشه مغز منو گرفته.تو بازی اون پرتال 4 رم کی باز میشه ؟منظورم اون دایره ها هستن که اگه بریم توشون می ره یک شهر دیگه.یکیشون باز نیست.باید حتما دی ال سی بخریم تا باز بشه.من تا حالا هیچ دی ال سی نخریدم ولی تو بازی خیلی حرفه ایم.خواستم ببینم اگه اون با دی ال سی باز میشه بگیرم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Advanced Ali-001
21-11-2013, 21:52
Level : 30

Primary Weapon

Secondary Weapon

آرمین خان بدک نیست:دئ

mahyarSAMSUNG
29-07-2014, 15:24
من دی ال سی بلد نیستم نصب کنم . کسی میتونه بگه چطوریه ؟
اول بازی رو نصب کردم و بعد دی ال سی 200 و خورده ای مگابایت رو تو یه پوشه کنارش نصب کردم ولی اجرا نشد بعد اومدم دی ال سی رو دقیقا رو بازی نصب کردم و بازی رو اجرا کردم و از اول شروع کردم به بازی ولی هیچ فرقی نکرده بود ....