مشاهده نسخه کامل
: Darksiders II
دوستان من اون قسمت داستان که میرسیم به درخت زندگی رو خوب متوجه نشدم،اگه اشتب نکنم در مورد چگونه مرگ شدنه مرگ بود!!!
ممنون میشم اگه کسی فهمید ما رو هم مستفیض کنه!
تو یک جای بازی گیر کردم(The ivory citadel) حالا تو اینترنت برای walkthrough سرچ میکنم می بینم هنوز کسی نرسیده
برای این قسمت walkthrough رو بنویسه.
================================================== ============================= Act 3, Part 3 - The Ivory Citadel [ACT3C] ================================================== ============================= Coming soon!
توی my documents یک فولدر به اسم my games هست که سیو بازی اونجاست.( ویندوز 7 )
مطمئنی هنوز نیومده ؟ من Walkthrough رو از سایت ign دیدم خیلی خوب بود . نمیدونم کامل بود یا نه چون نمیخواستم اسپویل بشه لیست کاملش رو نخوندم . ولی همینجوری به لیستش که یه نگاه کردم دیدم اون دنیای مردگان دقیقا وسط بازیه .
دوستان من اون قسمت داستان که میرسیم به درخت زندگی رو خوب متوجه نشدم،اگه اشتب نکنم در مورد چگونه مرگ شدنه مرگ بود!!!
ممنون میشم اگه کسی فهمید ما رو هم مستفیض کنه!
موافقم . کلا نمیدونم چرا هیچ وقت Darksiders رو که برای دور اول بازی میکنم داستانش رو خوب متوجه نمیشم . باید دوباره برم تا ببینم چی به چیه . اخه اینا توی بسته بازیشون کمیکش رو هم میزارن و به این خیالن که همه میخونن کمیکهاشون رو . ما که نمیخونیم باید یکی داستان بازی رو برامون بگه . حالا اگه کسی تا اینجای داستان رو فهمیده یه توضیحی بده . مثلا اینکه این یارو نفله یا همون nephelim کیه و چی بوده .
تو یک جای بازی گیر کردم(The ivory citadel) حالا تو اینترنت برای walkthrough سرچ میکنم می بینم هنوز کسی نرسیده
برای این قسمت walkthrough رو بنویسه.
================================================== ============================= Act 3, Part 3 - The Ivory Citadel [ACT3C] ================================================== ============================= Coming soon!
خوب من همین الان ردش کردم و تموم شد . اگه میخوای بگو کجاش گیر کردی تا واست بگم .
بعد از رد کردن این مرحله باید به لیست اون بازی هایی که ازشون تقلید کرده پرتال رو هم اضافه کرد . هر چند توی نسخه قبلی هم بود اما فکر نمیکردم اینبار هم داشته باشه .
dlc
بچه ها امروز فهمیدم این بازی علاوه بر تقلید از prince of persia و god of war و devil may cry از یه بازی دیگه هم تقلید کرده . Dead Space . برسین به مرحله اش خودتون میفهمین . پسر انگار داشتم خود Dead Space بازی میکردم .
اگه halo بازی کرده باشی شباهتش بیشتر شبیه halo میشه در اون قسمت تا Dead spase : دی
یعنی وقتی اسلحرو دستم گرفتم یهو فکر کردم که Halo دارم بازی میکنم...تازه جونورهای اون مرحله هم برام حس جونورهای resistance رو داشت
به هر حال من با چند تا از دوستانم هم که گفتگو داشتم حضور عناوین ( Gad of war ، Legend of zelda ، Prince of persia ، Overlord ، Devil may cry ، Halo ، و حتی قسمت اول این بازی تایید شده ) : دی
Advanced Ali-001
21-08-2012, 15:28
ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
اگه halo بازی کرده باشی شباهتش بیشتر شبیه halo میشه در اون قسمت تا Dead spase : دی
یعنی وقتی اسلحرو دستم گرفتم یهو فکر کردم که Halo دارم بازی میکنم...تازه جونورهای اون مرحله هم برام حس جونورهای resistance رو داشت
به هر حال من با چند تا از دوستانم هم که گفتگو داشتم حضور عناوین ( Gad of war ، Legend of zelda ، Prince of persia ، Overlord ، Devil may cry ، Halo ، و حتی قسمت اول این بازی تایید شده ) : دی
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .
ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .
اره اول شخصه اما در Halo موقعی که یک Mashin Gun برمی داریم میره رو حالت سوم شخص درست عین چیزی که دیدی فقط شخصیت رو عوض کن مثلا مستر چیف رو بزار
بعد ترسناک ترسناک هم نبود کلا مرحله زمین جالب نبود
Advanced Ali-001
22-08-2012, 09:17
علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
آره ویندوز عوض کنی میپره چیکار کنم شاید بخاطر نسخه بازیم هستش شما امتحان کردین؟
این DLC هارو از کجا باید بگیرم؟لینک دانلود دارن؟
ما سرچ کردم همش پولی بودش.
از نسخه سوم خبری هست؟:دئ
Mammad Prince
22-08-2012, 16:34
بازی باحالیه !
و با توجه به اینکه 50% بازی و چیزی نزدیک 80% پلتفرمر بازی ها اسکی از روی پرنس است ، خیلی حال می ده ...
کلا از هرجایی یه چیزی کش رفتن انداختن توش !!! و خیلی بد نشده خدایی !
تا این جایی که من رفتم فقط مرحله زمین بود که خیلی تو ذوق می زد و کلا ضایع بود !!! :31: بقیش با ریتم کلی بازی می خونه !
ولی نمی دونم سازنده ها چه علاقه ی وافری به این یارو Death دارند !!! که به این راحتی ها دست از سرش بر نمی دارند !
تا الان بدون رفتن ماموریت های فرعی یه چیزی حدود 16 ساعت وقت صرف بازی کردم ولی هنوز تموم نشده ... !!!! ( اونجاییم که بازی یه چیز جدید از prince of persia 2008 کش رفته !!!! همون پورتال های آبی رنگ رو می گم !!! )
چه قدر دیگه مونده تموم شه ؟؟؟!!!!!!!! :18::31:
Mohammad Yek110
22-08-2012, 16:44
بازی باحالیه !
و با توجه به اینکه 50% بازی و چیزی نزدیک 80% پلتفرمر بازی ها اسکی از روی پرنس است ، خیلی حال می ده ...
کلا از هرجایی یه چیزی کش رفتن انداختن توش !!! و خیلی بد نشده خدایی !
تا این جایی که من رفتم فقط مرحله زمین بود که خیلی تو ذوق می زد و کلا ضایع بود !!! :31: بقیش با ریتم کلی بازی می خونه !
ولی نمی دونم سازنده ها چه علاقه ی وافری به این یارو Death دارند !!! که به این راحتی ها دست از سرش بر نمی دارند !
تا الان بدون رفتن ماموریت های فرعی یه چیزی حدود 16 ساعت وقت صرف بازی کردم ولی هنوز تموم نشده ... !!!! ( اونجاییم که بازی یه چیز جدید از prince of persia 2008 کش رفته !!!! همون پورتال های آبی رنگ رو می گم !!! )
چه قدر دیگه مونده تموم شه ؟؟؟!!!!!!!! :18::31:
من از همه POP ها خوشم اومد هنوزم دوسشون دارم
اگه شبیهش هست برم بگیرم.
دوستانی که بازی می کنن دوتا سوال داشتم :
1.ارزش پر کردن شهریورو داره؟:دی
2.چند تا دی وی دیه ؟(پی سی)
Mammad Prince
22-08-2012, 17:02
من از همه POP ها خوشم اومد هنوزم دوسشون دارم
اگه شبیهش هست برم بگیرم.
دوستانی که بازی می کنن دوتا سوال داشتم :
1.ارزش پر کردن شهریورو داره؟:دی
2.چند تا دی وی دیه ؟
قطعا برو بگیر !
البته یه چیزی در حد پرنس رو اصلا انتظار نداشته باش هاااااااا ! مثلا فکر کن بخوای شخصیت پردازی پرنس در 3 گانه ی شن های زمان رو با این یارو مقایسه کنیییییی !!!!!!!!!!!
1. 100% ارزش بازی کردن رو داره .
2. با توجه به طولانی بودن بازی راحت می تونی روش برای شهریورت حساب کنی !!! ( البته اگه مثل من بازی کنی ، فقط می تونی برای هفته ی اول شهریور روش حساب باز کنی !!!! )
موفق باشی !:12:
بازی رو تموم کردم.(البته کوئست های جانبیش مونده). خط اصلی داستان 23 ساعت طول کشید.
آخرش هم جالب تموم شد. میشه گفت که ته داستان رو یکجوری گذاشتن که بشه براش ادامه هم ساخت.(امیدوارم این اتفاق بیفته)
به نظرم از دو جنبه نسبت به شماره یک بازی پیشرفت داشت. یکی اینکه سبک RPG هم بهش اضافه شده( که البته اگه از این سبک خوشتون نماید پیشرفت محسوب نمیشه)
یکی هم طولانی تر بودن داستان و بزرگتر بودن نقشه بازیه(حدودا 4 برابر بزرگتر)
این مود crucible هم خیلی باحاله. من یک باری که رفتم تونستم تا مرحله 25 برم که البته تا آخرش 100 مرحله داره.
آهنگ بازی هم بعضی جاها آدم رو یاد assassin's creed میندازه. بالاخره آهنگ سازش یکیه.
خوبه که هیچکی هم کوئست های جانبیش رو نرفته . من تا اینجا تقریبا همه اش رو رفتم و فقط یکی مونده که باید یک غولی به نام نمیدونم چی بود Behatier بود نمیدونم دقیقا یادم نیست . جزو اون 4 غولی بود که باید میکشتم .
الان لول 21 شدم و تقریبا 26 ساعت از بازی گذشته و تازه رفتم به قلمرو جهنمیان . یعنی کاملا نظرم راجع به بازی عوض شد . قبلا بهش 7.5 داده بودم خودم اما حالا همون 8 یا حتی میشه 8.5 داد .
الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره .
نمیدونم کدومتون soul abiter maze رو رفتین . یکی از سخترین کوئستهای جانبیه که تقریبا باید 10 طبقه رو برید و تو هر طبقه یه چند دوری بجنگید . طبقه اخر تمام غول هایی که تا حالا باهاشون جنگیدیدن میان جلو چشمتون . و با این داسم پدرشون رو در اوردم . تقریبا یه 15 باری با 4 تا غول تو همون طبقه دهم جنگیدم . غول اخرش هم که سخترین غول بازیم بود تا الان .
اون crucible هم یه جورایی یه مود survival هستش که توی هر سرزمین تقریبا 50 مرحله داره و به زور میشه به مرحله اخر رسید . هر کدوم از این دور های 50 تایی رو تموم کنین یه تکه از اون زره abyssal رو بهتون میده . البته من فعلا دور اول رو رفتم و برگزار کننده اش گفت که اگه بقیه ی زره رو میخوای باید مسابقات دیگه رو هم ببری و اگه ست کاملش رو جور کنی bonus خفنی بهت میده .
پیشنهادم واسه کسایی که تازه بازی رو شروع کردن یا میخوان شروع کنن اینه که هر چه زودتر یه possessed scythe جور کنین که دمیج خوبی داره . بعد همینجور اپگریدش کنین . این جور اسلحه ها واسه اپگرید احتیاج به فدا کردن یک سلاح دیگه دارن که وقتی اون سلاحتون لول گرفت میتونین یک قابلیت از اون سلاح هایی که فداش کردین براش در نظر بگیرین .
مثلا یک سلاح که دیدین health per kill داره منتهی نه دمیج خوبی داره و نه قبلیت خوب دیگه داره نگهش دارین واسه فید کردن به یک سلاح possessed .
یک سوال فنی :31:
وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
چون امکان Fast Travel هم نداره.
Leon-117
22-08-2012, 22:47
الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره .
در ادامه بحث شیرین سلاح ها (:31:)منم چند نکته و تجربیات خودم رو اضافه کنم :
من بیشتر سعی کردم critical chance و critical Damage رو بالا ببرم . الان واقعا راضی هستم!اگه یه سلاح خوب و critical chance بالا داشته باشید میتونید دشمن های رده بالای بازی رو خیلی راحت تر بکشید.همونطور هم که دوستمون Gregear گفتن حتما سعی کنید یکی از 2 سلاحتون قابلیت health steal,health per kill داشته باشه که واقعا توی بازی و توی باس فایت ها کمکتون میکن،اگرم critical chance بالا + health on critical روی یک سلاح داشته باشید توی مبارزه ها راحت healthـتون پر میشه و نیازی به potion پیدا نمیکنید!(البته همیشه 2-3 تا potion همراهتون باشه بهتره!)
Lightning Damage و Ice Damage هم خوب هستن،مخصوصا برای دشمن های بزرگ و با health بالا که میتونن دشمن رو برای مدتی فلج کنند و توی این مدت زمان میتونید یه کمبوی قوی روی دشمنتون اجرا کنید.
من خودم اسلحه دومم ice damage بالایی داره و معمولا با این اسلحه دشمن ها رو یخ میزنم بعد روشون هرچی کمبو بلد باشم اجرا میکنم!
وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
چون امکان Fast Travel هم نداره.
راهی رو که اومدی باید برگردی...........
.
در ادامه بحث شیرین سلاح ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منم چند نکته و تجربیات خودم رو اضافه کنم :
من بیشتر سعی کردم critical chance و critical Damage رو بالا ببرم . الان واقعا راضی هستم!اگه یه سلاح خوب و critical chance بالا داشته باشید میتونید دشمن های رده بالای بازی رو خیلی راحت تر بکشید.همونطور هم که دوستمون Gregear گفتن حتما سعی کنید یکی از 2 سلاحتون قابلیت health steal,health per kill داشته باشه که واقعا توی بازی و توی باس فایت ها کمکتون میکن،اگرم critical chance بالا + health on critical روی یک سلاح داشته باشید توی مبارزه ها راحت healthـتون پر میشه و نیازی به potion پیدا نمیکنید!(البته همیشه 2-3 تا potion همراهتون باشه بهتره!)
Lightning Damage و Ice Damage هم خوب هستن،مخصوصا برای دشمن های بزرگ و با health بالا که میتونن دشمن رو برای مدتی فلج کنند و توی این مدت زمان میتونید یه کمبوی قوی روی دشمنتون اجرا کنید.
من خودم اسلحه دومم ice damage بالایی داره و معمولا با این اسلحه دشمن ها رو یخ میزنم بعد روشون هرچی کمبو بلد باشم اجرا میکنم!
راهی رو که اومدی باید برگردی...........
اره critical chance و critical damage هم واقعا خوبه . بدجور پدر دشمنا رو در میاره . و مخصوصا وقتی با اسکیل unsopable ترکیب بشه واقعا این اسم رو برای این اسکیل محقق میکنه . در واقع برای 13 ثانیه تمام ضرباتت critical میشه که دیوانه واره . health on crit هم خوبه .
یه چیز دیگه هست توی amulet ها که اگه من بزارم کلا بازی حالت God واسم پیدا میکنه . اونم health on execute = 440 هست . که کلا کافیه یه اسکلت مردنی رو execute کنی و 440 تا خون بگیری . منم که نصف دشمن هام رو execute میکنم .
کلا خیلی attribute خفنیه این execution chance . خفنیش به اینه که بازی رو جذاب میکنه . واقعا قدرت و ابهت و جبروت این موجود با قیافه مردنی توی ضربات نهاییشه یا همون execution هاش که خیلی باحال میکشه . انگار واقعا عزراییل میاد سراغشون .
توی بازی قبلی خود war اتوماتیک اکثر دشمنها رو execute میکرد و بازی قشنگ تر میشد اما اینجا چون درصدش اول روی 10 هستش خیلی این کار رو نمیکنه .
وای که توی این crucible و soul abitor چقدر حرکات خفنی زدیم به همه . تمام دشمن ها رو execute میکردم . ابهتی بود که از داس و چنگال های مرگ بلند میشد .
گفتم چنگال هایش . راستی من کلا با خودم قرار گذاشتم توی این دور بازی از سلاح سنگین استفاده نکنم و فقط داس و میلی . بازیم بهتر شد چون روش سرعتی رو در پیش گرفتم و تغییر روش ندادم . ولی مطمئنم این سلاح های سنگین خیلی بهترن . مخصوصا گلیوهاش که مثل نیزه ان .
یه نکته ای راجع به damage ها هم بگم که خیلی ها اشتباه نکنن .
توی بازی از هر دمیجی دو نوع داریم . مثلا ice و frost . یا fire و inferno . یا lighting و shock
اولشون واسم سوال بود فرقشون چیه . فکر میکردم دومی قوی تره از اولیه . ولی دیدم برعکس فرقشون اینه که مثلا ice و frost هر دو دمیج سرما وارد میکنن اما ice بهتره چون با احتمال کمی وجود داره که دشمن رو منجمد کنه .
fire و inferno هم فرقشون اینه که هر دو دمیج اتش وارد میکنن ولی fire یه دمیجی در یه مدت زمان کوتاهی وارد میکنه . مثلا 6 دمیج در ثانیه .
lighting و shock هم فرقشون اینه که هر دو دمیج الکتریسیته وارد میکنن اما lighting با احتمال زیادی ممکنه طرف رو Stun کنه . نمونه اش موقعی که اون غول ها که سپر برقی دارن بهتون ضربه بزنن برای مدت کوتاهی تا میاین ضربه بزنین کنسل میشه .
همین lighting و ice از همه بهتره .
کلا بازی یه جورایی شده تو سبک دوتا .
نابود شدم رفت...
بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم. :ohno:
فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول :hmm:
یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ...:44:
هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..
Leon-117
23-08-2012, 08:55
نابود شدم رفت...
بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم. :ohno:
فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول :hmm:
یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..
خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!
با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!
خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!
با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!
نه بابا حق داره بنده خدا!!!
فک کن همه ی کوئست ها دم دست بود راحت میتونست همشون رو یره ولی الان باید اول خود بازی رم بره تا برسه به کوئست ها!!!
آقا تسلیت میگم :دی
اگه کسی فهمید داستان از چه قراره تو اون قسمتی که به درخت زندگی میرسه بگه ما هم بدونیم!!!
3 روزه مهمون اومده نمیتونم بازی کنم برام دعا کنید گیم خونم بدجوری اومده پایین به زور خودمو با سر زدن به اینجا و خوندن پست های شما سر پا نگه داشتم نذارید تاپیک بخوابه که من نفله میشم!!!
آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم دوستان؟
حالا دوباره از اول شروع میکنم ببینم تا لول چند میشه رفت جلو..
در کل نظرم در مورد این بزای مختصر به این صورت هستش ...:
گیم پلی..:
با این که در کل بازی دلچسبی بود...ولی هیچ وقت قسمت اول نشد یک مزیتی که قسمت اول داشت H&S های ترو تمیزی داشت و موقع اجرای حرکات مفهوم بود چی به چیه ، به کی ضربه یمزنی و کی دفاع باید بکنی و کی جا خالی بدی از نکات منفی این قسمت همین بود که وقتی نفرات زیاد میشد شیر تو شیر میشد و الکی جان ادم یهو میرفت حتی نبود یک دکمه دفاع هم جای تفکر داشت
دشمنا هم بعضا قشنگ رو ادم کمبو میزدن اونم چند ضربه ، قاتی کردن RPG از خیلی جهات خوب و خیلی جهات هم بد بود بد که نتونسته بودن اون طور که باید و شاید به نظرم توازنی بین ایتم ها و میزان لول هایی که میگیری برقرار کنن خیلی جاها damage کم میاورد خیلی جاها resistance و باقی به صورت ملموس کارایی کلیشون فوق العاده نبود اما با این حال این حس رو ایجاد می کرد که در روند کار دقت بشه و برای هر چه بهتر چیدن این ایتم ها کنار هم بازیباز وسواس به خرج بده
یک ایراد بزرگ که منو ازار میداد سیستم سلامتیش و نوع چیدمان باس فایت ها بود یکی وارد یک مرحله یا مکان جدید که میشدیم با یک دشمن مدل جدید روبرو میشدیم که در نوع خودش سخت بود بعد پشت سرش یک باس فایت عظیم میومد یعنی ترتیب شناساندن و نوع کار رو در بازیی که داره H&S رو یدک میکشه درست نبود حتی جونورهای ریزی که کنار باس فایت ها میومدن به طور نادرستی قرار داشتند و عملا برای عذاب بودن مثلا ما در خدای جنگ با کشتن تعدادی از انها میدونستیم که ازشون هورب های سلامتی به دست میومد ولی اینجا نه
موقع تیر اندازیو استفاده از اسلحه هم موقع پر کردن گلوله ها چند ثانیه مرگ با اسله به دست اروم حرکت میکنه و این خیلی عذاب ور بود که باید یک شیرجه یا یک حرکت میکردی تا روال کار برگرده
پخش پلتفرمینگ بازی هم مثل شاهزاده بود که اشنا بود فقط برخی اوقات الکی کار نمی کرد نمی دونم چرا میوفتادم ته دره ، لوکیشن های بازی هم گاهن برای طولانی شدن بیش از حد بازی بود و دلچسب نبود از جمله مرحله زمین
جم اوری پول و امتیازات هم در اواخر بازی حس چالش برانگیز جستجو کردن رو کم می کرد چون تئوری تکراری درشون خیلی زیاد میشد
با این حال من نمره 8 رو به گیم پلی بازی میدم.
موسیقی و موزیک..:
از کارهای خوب بازی بود خیلی جاها حس اساسین رو میداد خب معلوم هست چرا..
در کل موزیک و موسیقی از کیفیت خوبی برخوردار بودن اما تنوع شنیداریشون به نظرم کم بود من الان هم حس میکنم فقط یک یا دو موزیک در کل بازی شنیدم در حالی که تعدد ترک هاشون زیاده
صداگذاری بازی هم مثل نسخه قبلی خیلی زیبا بود صدای خود مرگ هم با توجه به شخصیتش درست و به جا بود..
با این حال نمره 8.5 برا این بخش میدم
گرافیک..:
از کارهای هنری بسیار زیبایی بود که دیدم....لوکیشن ها بزرگ و پر از توجهاتی که سازنده کم نذاشته یک نقاشی زیبا با تمام رنگ های به کار رفته پر از جزییات و چیدمان های ریز
هوای مه الود ، زرق و برق های ضربات ، جزییات باس فایت ها ، شخصیت ها ، همگی خیلی زیبا و قابل تحسین کار شدن که جایتعریف و تمجید داره
حالا سوای نقات ضعف فنیش که چشم پوشی از اون نکات ضعف در مقابل این همه ذوق کار گرافیست ها و طراح ها لازم هستش به نظرم.
برای گرافیک هم نمره 8 رو در نظر میگیرم
داستان..:
تنها چیزی که خیلی زیاد عذابم داد این بخش بود...چون واقعا نسبت به قسمت اول افت داشت اولا که شخصیت پردازی مرگ در اوج عالی بودنش نتونست جای جنگ رو بگیره
قبلش باید بگم توجهات و انتظارات ما از این قسمت به حدی بود که چیزی فرای قسمت اول رو انتظار داشیم اما در کل قسمت دوم انچنان پیشرفت نداشت مخصوصا در داستان و اثبات بی گناهی جنگ برای ما توسط مرگ چیزی بود که در پایان قسمت اول و اشاره جنگ به سوار های باقی مانده طوری شده بود که انتظار یک درگیری و شورای حل اختلافی در حد همین اسمان ها داشتیم
سازنده میتونست طوری روایت رو پیش ببره که حماسی بودن داستان خیلی زیبا و در خور توجه باشه و شاخ و برگ های خوبی میشد بهش اضافه کنه که در یکی دو خط و در مقابل باس فایت ضعیف قسمت اخر بازی تموم میشه و این که کار مرگ هنوز تمام نشده..!!! مرگ هیچ وقت اون حس قدرتی که جنگ همراه داشت رو نتونست ایجاد کنه و احساس میشد الانه که بمیره...
نکات کمی گنگ هم باقی گذاشت که نیازی به این کارها نبود...خیلی بهتر میشد پی برد داستان رو ولی خب شاید هدفشون چیز دیگه ای بود..
برا این قسمت هم نمره 7.5 رو در نظرمیگیرم
=====
با این حال بازی و گیم پلی بازی خیلی زیبا بود معماهاش و حل کردن اونها بعد مدت ها عناوین خطی ساده باعث شد تا کمی فسفر بسوزونیم و لذت ببریم از حل کردنشون و این که کمی باستیم و تامیل کنیم برای ادامه بازی خودش جای تحسین داره...
من نمره کل بازی 8 رو به نظرم براش در نظر بگیریم شایسته تر باشه برای بازی
اینجا هم نقد قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نوشتم که گفتم شاید خوندنش خالی از لطف نباشه برا دوستان
آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:
شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!
الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش
Mohammad Yek110
23-08-2012, 15:42
سبکش بالاخره اکشن ادونچره یا رول پلی؟
چکار کنم دوستان؟
اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
Mohammad Yek110
23-08-2012, 18:59
سلام
بازی خیلی عالیه و ازش خوشم اومد
فقط اسکی از POP هست خیلی جاهاش
یه سوال :
سوالایی که در طول بازی از دیگران می پرسیم توی داستان و روند بازی تغییر ایجاد می کنه؟
ممنون:11:
اینم یک سلاح باحال با ظاهر بامزه. برای گرفتنش باید 4 تا آیتم به اسم Gnomes رو پیدا کنید.
سلاحش دمیج بالایی نداره ولی جالبیش اینه که وقتی ضربه میزنی به طور رندوم دمیجهای مختلف مثل fire و ice و ... میده
سلام
بازی خیلی عالیه و ازش خوشم اومد
فقط اسکی از POP هست خیلی جاهاش
یه سوال :
سوالایی که در طول بازی از دیگران می پرسیم توی داستان و روند بازی تغییر ایجاد می کنه؟
ممنون:11:
تو روند داستان تغییری ایجاد نمیشه ولی ممکنه کوئست های جانبی بهت بده
هرچقد بازی پیش میره بهتر میشه ...،روایت داستان گیم پلی و مخصوصا صداگزاری و موسیقی خیلی خوبن ولی گرافیکش چنگی ب دل نمیزنه !دی ! از نظر Texture البته
اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!
الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش
:18:
بابا من چه میدونستم این بابا اینقد کله گندس!
من یه راهی پیدا کردم رفتم. آخه من ساید کوئستی رو انتخاب نکرده بودم....
- حالا راستی این یارو چاق و چله هم میشه اصلا؟! :31::46: -
خلاصه ممنون!
Leon-117
23-08-2012, 23:23
در مورد پایان بازی :
اصلا فکر نمیکردم باس فایت آخر بازی اینقدر راحت باشه،تقریبا فقط 30 یا 40% خونم کم شد....مبارزه با Samael یکم سخت تر بود به نظرم.
+
فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....:31:
+
در کل بازی برای من خیلی لدت بخش بود،واقعا از بازی راضی بودم و خوب تونست منو سرگرم کنه.
+
یکی از نکاتی که خیلی ناراحتم کرد این بود که برای قسمت crucible باید کد بخریم که باعث میشه نتونیم اچیومنت و Avatar Award مربوط به اون بخشو بگیریم.حتی برای فرستادن یه آیتم به دوستامون هم باید کد وارد کنیم!:41:
peyman-yasi
23-08-2012, 23:36
بچه ها تو یه جاییش گیر کردم
نمیدونم باید کجا برم
یه غول هست که باید 3 تا قلب سنگی براش پیدا بکنی . همونی که با رفیقش میره . اون 3 قلب رو چسبوندیم بهش بعد زنده شد حرکت کرد و رفت
بعد اون نمیدونم باید کجا برم !
اون دیوث کلاغه هم درست نشون نمیده !
باو این درخته بد جایی سبز شده ملت همه میخورن به تورش!!!:31:
بچه ها تو یه جاییش گیر کردم
نمیدونم باید کجا برم
یه غول هست که باید 3 تا قلب سنگی براش پیدا بکنی . همونی که با رفیقش میره . اون 3 قلب رو چسبوندیم بهش بعد زنده شد حرکت کرد و رفت
بعد اون نمیدونم باید کجا برم !
اون دیوث کلاغه هم درست نشون نمیده !
برگرد به محوطه ای که بعد از تری استون اولین بار میری،همونی که به چشم گنده راه رفتن به درخت زندگی رو بسته!(عمرا اگه با این ادرس دادن من پیداش کنی :31: )
حالا دوباره از اول شروع میکنم ببینم تا لول چند میشه رفت جلو..
در کل نظرم در مورد این بزای مختصر به این صورت هستش ...:
گیم پلی..:
با این که در کل بازی دلچسبی بود...ولی هیچ وقت قسمت اول نشد یک مزیتی که قسمت اول داشت H&S های ترو تمیزی داشت و موقع اجرای حرکات مفهوم بود چی به چیه ، به کی ضربه یمزنی و کی دفاع باید بکنی و کی جا خالی بدی از نکات منفی این قسمت همین بود که وقتی نفرات زیاد میشد شیر تو شیر میشد و الکی جان ادم یهو میرفت حتی نبود یک دکمه دفاع هم جای تفکر داشت
دشمنا هم بعضا قشنگ رو ادم کمبو میزدن اونم چند ضربه ، قاتی کردن RPG از خیلی جهات خوب و خیلی جهات هم بد بود بد که نتونسته بودن اون طور که باید و شاید به نظرم توازنی بین ایتم ها و میزان لول هایی که میگیری برقرار کنن خیلی جاها damage کم میاورد خیلی جاها resistance و باقی به صورت ملموس کارایی کلیشون فوق العاده نبود اما با این حال این حس رو ایجاد می کرد که در روند کار دقت بشه و برای هر چه بهتر چیدن این ایتم ها کنار هم بازیباز وسواس به خرج بده
یک ایراد بزرگ که منو ازار میداد سیستم سلامتیش و نوع چیدمان باس فایت ها بود یکی وارد یک مرحله یا مکان جدید که میشدیم با یک دشمن مدل جدید روبرو میشدیم که در نوع خودش سخت بود بعد پشت سرش یک باس فایت عظیم میومد یعنی ترتیب شناساندن و نوع کار رو در بازیی که داره H&S رو یدک میکشه درست نبود حتی جونورهای ریزی که کنار باس فایت ها میومدن به طور نادرستی قرار داشتند و عملا برای عذاب بودن مثلا ما در خدای جنگ با کشتن تعدادی از انها میدونستیم که ازشون هورب های سلامتی به دست میومد ولی اینجا نه
موقع تیر اندازیو استفاده از اسلحه هم موقع پر کردن گلوله ها چند ثانیه مرگ با اسله به دست اروم حرکت میکنه و این خیلی عذاب ور بود که باید یک شیرجه یا یک حرکت میکردی تا روال کار برگرده
پخش پلتفرمینگ بازی هم مثل شاهزاده بود که اشنا بود فقط برخی اوقات الکی کار نمی کرد نمی دونم چرا میوفتادم ته دره ، لوکیشن های بازی هم گاهن برای طولانی شدن بیش از حد بازی بود و دلچسب نبود از جمله مرحله زمین
جم اوری پول و امتیازات هم در اواخر بازی حس چالش برانگیز جستجو کردن رو کم می کرد چون تئوری تکراری درشون خیلی زیاد میشد
با این حال من نمره 8 رو به گیم پلی بازی میدم.
موسیقی و موزیک..:
از کارهای خوب بازی بود خیلی جاها حس اساسین رو میداد خب معلوم هست چرا..
در کل موزیک و موسیقی از کیفیت خوبی برخوردار بودن اما تنوع شنیداریشون به نظرم کم بود من الان هم حس میکنم فقط یک یا دو موزیک در کل بازی شنیدم در حالی که تعدد ترک هاشون زیاده
صداگذاری بازی هم مثل نسخه قبلی خیلی زیبا بود صدای خود مرگ هم با توجه به شخصیتش درست و به جا بود..
با این حال نمره 8.5 برا این بخش میدم
گرافیک..:
از کارهای هنری بسیار زیبایی بود که دیدم....لوکیشن ها بزرگ و پر از توجهاتی که سازنده کم نذاشته یک نقاشی زیبا با تمام رنگ های به کار رفته پر از جزییات و چیدمان های ریز
هوای مه الود ، زرق و برق های ضربات ، جزییات باس فایت ها ، شخصیت ها ، همگی خیلی زیبا و قابل تحسین کار شدن که جایتعریف و تمجید داره
حالا سوای نقات ضعف فنیش که چشم پوشی از اون نکات ضعف در مقابل این همه ذوق کار گرافیست ها و طراح ها لازم هستش به نظرم.
برای گرافیک هم نمره 8 رو در نظر میگیرم
داستان..:
تنها چیزی که خیلی زیاد عذابم داد این بخش بود...چون واقعا نسبت به قسمت اول افت داشت اولا که شخصیت پردازی مرگ در اوج عالی بودنش نتونست جای جنگ رو بگیره
قبلش باید بگم توجهات و انتظارات ما از این قسمت به حدی بود که چیزی فرای قسمت اول رو انتظار داشیم اما در کل قسمت دوم انچنان پیشرفت نداشت مخصوصا در داستان و اثبات بی گناهی جنگ برای ما توسط مرگ چیزی بود که در پایان قسمت اول و اشاره جنگ به سوار های باقی مانده طوری شده بود که انتظار یک درگیری و شورای حل اختلافی در حد همین اسمان ها داشتیم
سازنده میتونست طوری روایت رو پیش ببره که حماسی بودن داستان خیلی زیبا و در خور توجه باشه و شاخ و برگ های خوبی میشد بهش اضافه کنه که در یکی دو خط و در مقابل باس فایت ضعیف قسمت اخر بازی تموم میشه و این که کار مرگ هنوز تمام نشده..!!! مرگ هیچ وقت اون حس قدرتی که جنگ همراه داشت رو نتونست ایجاد کنه و احساس میشد الانه که بمیره...
نکات کمی گنگ هم باقی گذاشت که نیازی به این کارها نبود...خیلی بهتر میشد پی برد داستان رو ولی خب شاید هدفشون چیز دیگه ای بود..
برا این قسمت هم نمره 7.5 رو در نظرمیگیرم
=====
با این حال بازی و گیم پلی بازی خیلی زیبا بود معماهاش و حل کردن اونها بعد مدت ها عناوین خطی ساده باعث شد تا کمی فسفر بسوزونیم و لذت ببریم از حل کردنشون و این که کمی باستیم و تامیل کنیم برای ادامه بازی خودش جای تحسین داره...
من نمره کل بازی 8 رو به نظرم براش در نظر بگیریم شایسته تر باشه برای بازی
اینجا هم نقد قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نوشتم که گفتم شاید خوندنش خالی از لطف نباشه برا دوستان
خوب منم همین الان بازی رو به طور غیر منتظره ای مثل همه شما تموم کردم .
همه چیزی که میخوام بگم توی همین نقد نوشته شده و با این نقدت 99 درصد موافقم . اون 1 درصد هم به خاطر اینه که من یکی عمرا موسیقی این بازی رو در حد AC ندیدم . حتی صداگذاری هم در حد نسخه یک نبود . البته ضعیف هم نبود . مواقعی بود که موسیقی اصلا با جو بازی یکسان نبود . مثلا توی crucible یه اهنگ ملایم داشت پخش میشد حین مبارزه که اصلا خوب نبود .
در مورد پایان بازی :
اصلا فکر نمیکردم باس فایت آخر بازی اینقدر راحت باشه،تقریبا فقط 30 یا 40% خونم کم شد....مبارزه با Samael یکم سخت تر بود به نظرم.
+
فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....:31:
+
در کل بازی برای من خیلی لدت بخش بود،واقعا از بازی راضی بودم و خوب تونست منو سرگرم کنه.
+
یکی از نکاتی که خیلی ناراحتم کرد این بود که برای قسمت crucible باید کد بخریم که باعث میشه نتونیم اچیومنت و Avatar Award مربوط به اون بخشو بگیریم.حتی برای فرستادن یه آیتم به دوستامون هم باید کد وارد کنیم!:41:
نمیدونم چحوریه ولی توی پی سی که باز بود crucible اش . فکر کنم چون dlc حساب میشه واسه همینه .
جاده اسپویل دارد :
منم بازی رو تموم کردم . اخرش واقعا زد تو حالم با این باس ضعیفش . تقریبا مرحله well of souls با همه دموهاش و ... یه 10 دقیقه ای بیشتر نشد که واقعا استثنایی بود توی تمام بازی ها .یه پایان گنگی هم به نظرم داشت . حالا نمیدونم شما چی فهمیدید از اون اخرش . من حدس میزنم قبل از اینکه مرگ خودش رو توی چاه بندازه و انسان ها رو بخواد زنده کنه و خودش رو فدا کنه war قفل رو میشکنه و سریعا سوارکارهای دیگه احضار میشن و death هم نمیمیره . یعنی کلا تمام بازی یه جورایی سر کار بودیم . ولی خوشم اومد دوباره یه War ای دیدیم اخرش .
جالب بود که یه صحنه سایه ی دو سوار کار دیگه رو هم نشون داد .یکیشون به نظرم یه نیزه داشت و کچل هم بود . البته اگه یادم باشه . سوار کار دیگه که اصلا انتظارشو نداشتم . زن بود . زن سوارکار . باید بهش گفت horsewoman . فکر کنم یه شلاق هم دستش بود .
انتهای محدوده اسپویل
کلا به نظرم بازی و داستانش هیچ نقطه ضعفی ندارن . فقط به خاطر تقلیدهای زیاد از اثار معروف دیگه و غرق شدن بیش از حد در سبک RPG این بازی نتونست بازدهی خودش رو نشون بده . مخصوصا داستانش که واقعا جای مانور بیشتری رو داشت . یه جورایی بازیش مثل سریال های ماه رمضون بود که یه دفعه قسمت سی ام همه چی درست و رو به راه میشه و سریال با بدترین پایان تموم میشه .
sinadeath
24-08-2012, 05:50
سلام دوستان من توی یکی از کوئست های فرعی این بازی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
کوئست spark of life وقتی که با اون غولی که از تو مواد مذاب در میاد مبارزه میکنم خونش تموم میشه و به صفر میرسه ولی نمیمیره تا دو دقه بعدش هم میزنمش اما نمیمیره . باگه؟
Leon-117
24-08-2012, 09:25
منم بازی رو تموم کردم . اخرش واقعا زد تو حالم با این باس ضعیفش . تقریبا مرحله well of souls با همه دموهاش و ... یه 10 دقیقه ای بیشتر نشد که واقعا استثنایی بود توی تمام بازی ها .یه پایان گنگی هم به نظرم داشت . حالا نمیدونم شما چی فهمیدید از اون اخرش . من حدس میزنم قبل از اینکه مرگ خودش رو توی چاه بندازه و انسان ها رو بخواد زنده کنه و خودش رو فدا کنه war قفل رو میشکنه و سریعا سوارکارهای دیگه احضار میشن و death هم نمیمیره . یعنی کلا تمام بازی یه جورایی سر کار بودیم . ولی خوشم اومد دوباره یه War ای دیدیم اخرش .
جالب بود که یه صحنه سایه ی دو سوار کار دیگه رو هم نشون داد .یکیشون به نظرم یه نیزه داشت و کچل هم بود . البته اگه یادم باشه . سوار کار دیگه که اصلا انتظارشو نداشتم . زن بود . زن سوارکار . باید بهش گفت horsewoman . فکر کنم یه شلاق هم دستش بود .
کلا به نظرم بازی و داستانش هیچ نقطه ضعفی ندارن . فقط به خاطر تقلیدهای زیاد از اثار معروف دیگه و غرق شدن بیش از حد در سبک RPG این بازی نتونست بازدهی خودش رو نشون بده . مخصوصا داستانش که واقعا جای مانور بیشتری رو داشت . یه جورایی بازیش مثل سریال های ماه رمضون بود که یه دفعه قسمت سی ام همه چی درست و رو به راه میشه و سریال با بدترین پایان تموم میشه .
بهتره این جور متن هارو توی اسپویلر بزارید تا داستان برای دوستانی که بازی رو تموم نکردن لو نره.
آخر بازی به نظر من هم همونطور که گفتی میشه،یعنی وقتی مرگ خودش رو پرت کرد پایین ، بعدش( یا هم زمان)جنگ توی زمین The Destroyer رو نابود میکنه و با شکستن قفل هفتم (7th Seal) هر 4 سوار رو احضار میکنه.
خود crow father هم اون آخر میگه که journey مرگ هنوز تموم نشده............
در مورد 4 سوار هم باید بگم که در اصل War,Pestilence/Conquest,Famine و Death هستند که توی سری Darksiders بجای قحطی و مریضی،Fury و Strife رو قرار دادن،البته کار بجایی بوده چون قحطی و مریضی به جو این سبک بازی نمیخورن.
طبق داستان Darksiders ـ،Fury زن هستش و یه شلاق داره........
Strife هم 2 تا کُلت داره به اسم های Mercy و Redemption که این Redemption رو توی نسخه دوم بدست میاریم. + طبق comic های بازی strife کچل نیست،شبیه مرگ یه ماسک داره.
+
به نظرم تقلید های بازی(بر عکس بقیه بازی ها که معمولا یه تقلید ناشیانه از بازی های بهتر سبک خودشون هستن) حداقل مثبت و لذت بخش بودن و آدم ررو خسته نمیکردن،استفاده از المان های RPG توی بازی هم (به نظر من) خیلی خوب بودند به پیشرفت بازی واقعا کمک کردن...
دوستان وقتی اخر بازی موقعی که مرگ خودش رو پرت کرد و این امر قرار باشه همزمان با احضار جنگ و شکستن اون لوحه باشه خب کمی بازه زمانی دو بازی جور در نمیاد
چون مرگ امده بود تا بی گناهی جنگ و این که علت زودتر امدن او رو ثابت کنه و خب این یعنی جنگ قبلا اومده بوده و رو زمین بوده
چون حتی وقتی مرگ با اون فرشته اسمش یادم رفت حرف میزد در مورد جنگ صحبت هایی هم داشتند که خب این کمی اوضاع رو قاتی میکنه
چون پس یعنی مرگ درست همزمان با ظهور جنگ برای اثبات بی گناهی جنگ میاد وسط ..؟ به این زودی..؟
به قول دوستمون مثل این که سر کار وبدیم شاید.
یک مورد دیگه ای که منو خیلی ناراحت کرد وقتی بود که روح سومی رو ازاد کردیم..
به نظرتون اونا خیلی به صورت چرت نابود نشدن..؟ یعنی این همه تلاش ما برای نجات دادن و در اختیار خودمون قرار دادن با یک اشاره امپراطور دنیای مردگان دود شد رفت هوا ...؟ اصلا اونجارو نتونستم هضم کنم ناسلامتی این همه زحمت حتی حتی این اجازه رو ندادن که انها برا همیشه پیش ما بمونن
تازه یک خوبی که داشت میشد از اونها در مبارزات استفاده کرد ولی من دقت کردم دیدم مراحل طوری طراحی شدن که مثلا خط تعیین شده اونها تا جایی بود که دشمنی نبود و عملا اونها به درد نمی خوردن
سازندگان در به کار بردن اونها خوب کار نکردن و خیلی هم چرت از بین رفتن...فکر کنم شما هم با من هم نظر باشین در این مورد
فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلی صندوق و ایتم بود که خوردنشون رو گذاشته بودم برا بعد تموم کردن بخش داستانی جاهای بودن که نیاز به پورتال داشتن ولی نشد که اشتباه کردم.
تو هم به جای این که عبرت بگیری رفتی جا پای من گذاشتی ..تسلیت :27:
بهتره این جور متن هارو توی اسپویلر بزارید تا داستان برای دوستانی که بازی رو تموم نکردن لو نره.
آخر بازی به نظر من هم همونطور که گفتی میشه،یعنی وقتی مرگ خودش رو پرت کرد پایین ، بعدش( یا هم زمان)جنگ توی زمین The Destroyer رو نابود میکنه و با شکستن قفل هفتم (7th Seal) هر 4 سوار رو احضار میکنه.
در مورد 4 سوار هم باید بگم که در اصل War,Pestilence/Conquest,Famine و Death هستند که توی سری Darksiders بجای قحطی و مریضی،Fury و Strife رو قرار دادن،البته کار بجایی بوده چون قحطی و مریضی به جو این سبک بازی نمیخورن.
Strife هم 2 تا کُلت داره به اسم های Mercy و Redemption که این Redemption رو توی نسخه دوم بدست میاریم. + طبق comic های بازی strife کچل نیست،شبیه مرگ یه ماسک داره.
+
به نظرم تقلید های بازی(بر عکس بقیه بازی ها که معمولا یه تقلید ناشیانه از بازی های بهتر سبک خودشون هستن) حداقل مثبت و لذت بخش بودن و آدم ررو خسته نمیکردن،استفاده از المان های RPG توی بازی هم (به نظر من) خیلی خوب بودند به پیشرفت بازی واقعا کمک کردن...
شرمنده اون قسمت رو یادم رفت اسپویلر بزارم . البته حالا قرمزش کردم .
میگم خوب اطلاعات داری ها . افرین خوشم اومد . اخه چرا قحطی و مریضی نباشن . مگه اونا چشونه . یعنی جنگجو نیستن یا چی که بدرد این نوع بازی نمیخورن . یه توضیح میدی راجع به اون دوتا ؟
+
و یه سوال دیگه . ایا تو به این بازی بیشتر از نسخه یکش امتیاز میدی ؟ اینجور که توی اون خط نوشتی فکر کنم نظرت اینه که بازی یه سرو گردن از نسخه قبل بالاتره . درسته ؟
راجع به تقلید ها هم بگم که بعضی هاش خوب و بعضی هاش بد بودند . مثلا تقلید حرکات پرنس بد نبود و کلی به معماگونه کردن بازی کمک میکرد . اما از یه لحاظ که به نظرم این حرکات در حد یه سوارکار به نام مرگ باشه نیست .
تقلید از پورتال هم خوب کار شده . هم توی این نسخه و هم نسخه قبل . چون المان شدت رو به پورتال ها اضافه کرده و همچنین توی این نسخه المان مسافرت در زمان .
توی قسمت earth هم که کاملا یه تقلید کوکورانه از بازی هیلو (به قول یکی از دوستان) شده که همه هم میگن لذت بخش نبود .
ضعف قسمت RPG بازی رو هم من توی استفاده از ایتم و .. نمیدونم . بلکه توی قسمت صحبت ها و دیالوگهای بازی میدونم . به هیچ وجه بازی ای که داستانش داینامیک نیست و قابلیت تغییر داستان با انتخاب دیالوگهای مختلف وجود نداره هیچ لزومی نداره که موقع صحبت با کسی توی بازی دیالوگ رو خودمون انتخاب کنیم که این از هیجان بازی کم میکرد .
Leon-117
24-08-2012, 12:50
دوستان وقتی اخر بازی موقعی که مرگ خودش رو پرت کرد و این امر قرار باشه همزمان با احضار جنگ و شکستن اون لوحه باشه خب کمی بازه زمانی دو بازی جور در نمیاد
چون مرگ امده بود تا بی گناهی جنگ و این که علت زودتر امدن او رو ثابت کنه و خب این یعنی جنگ قبلا اومده بوده و رو زمین بوده
چون حتی وقتی مرگ با اون فرشته اسمش یادم رفت حرف میزد در مورد جنگ صحبت هایی هم داشتند که خب این کمی اوضاع رو قاتی میکنه
چون پس یعنی مرگ درست همزمان با ظهور جنگ برای اثبات بی گناهی جنگ میاد وسط ..؟ به این زودی..؟
به قول دوستمون مثل این که سر کار وبدیم شاید.
یک مورد دیگه ای که منو خیلی ناراحت کرد وقتی بود که روح سومی رو ازاد کردیم..
به نظرتون اونا خیلی به صورت چرت نابود نشدن..؟ یعنی این همه تلاش ما برای نجات دادن و در اختیار خودمون قرار دادن با یک اشاره امپراطور دنیای مردگان دود شد رفت هوا ...؟ اصلا اونجارو نتونستم هضم کنم ناسلامتی این همه زحمت حتی حتی این اجازه رو ندادن که انها برا همیشه پیش ما بمونن
تازه یک خوبی که داشت میشد از اونها در مبارزات استفاده کرد ولی من دقت کردم دیدم مراحل طوری طراحی شدن که مثلا خط تعیین شده اونها تا جایی بود که دشمنی نبود و عملا اونها به درد نمی خوردن
سازندگان در به کار بردن اونها خوب کار نکردن و خیلی هم چرت از بین رفتن...فکر کنم شما هم با من هم نظر باشین در این مورد
حامد من اینجور برداشت کردم :
اون جایی که مرگ اومد توی زمین،بعد از زمانی بود که جنگ اومده بود و خسارت وارد کرده بود(و با اون فرشته ـه که اسمش Uriel بود هم برخورد داشته) و قبل از برگشتن دوباره جنگ به زمین....فقط اینجوری با عقل جور در میاد.
مرگ هم وقتی متوجه میشه جنگ به council ـه ...(اسمش یادم رفت!)احضار شده میره تا بی گناهیشو ثابت کنه،و توی یه بازه ی زمانی که مرگ داشته اینور و اونور میرفته جنگ هم پیش council بوده.
و برای اینکه این حرفمو ثابت کنم همین کافیه که وقتی جنگ به زمین برگشت همه چی نابود شده بود...........
+
در مورد اون 3 تا روحه هم باهات موافقم ولی اگه میتونستیم اونا رو نگه داریم اونوقت خیلی خیلی قوی میشدیم!چون اون 3 تا روحه نمیمردن!
+
اینم یه مطلبی بود که صفحه قبل در مورد 4 سوار گذاشتم،توی این پستم هم میزارم تا ابهامی برای دوستان پیش نیاد(!) :
+
مگه اونا چشونه . یعنی جنگجو نیستن یا چی که بدرد این نوع بازی نمیخورن . یه توضیح میدی راجع به اون دوتا ؟
گفته شده که وقتی قحطی میاد طمع هر فردی برای چیزی(مثلا غذا،پول و ....) خیلی خیلی زیاد میشه و با اون چیز بالاخره خودش رو میکشه.
و با اومدن مریضی بیماری های مختلف به شدت بین مردم شیوع پیدا میکنن که در نهایت باعث مرگ و میر خیلی زیاد میشه.
خوب اگه مثلا مریضی رو میذاشتن توی بازی،زیاد جالب نمیشد که یه غول بزرگ رو با بیماری سرماخوردگی بکشیم!:27:
و یه سوال دیگه . ایا تو به این بازی بیشتر از نسخه یکش امتیاز میدی ؟ اینجور که توی اون خط نوشتی فکر کنم نظرت اینه که بازی یه سرو گردن از نسخه قبل بالاتره . درسته ؟
بله.اگه به شماره قبل امتیاز 8 یا 8.5 بدم به این شماره حتما 0.5 نمره بیشتر امتیاز میدم،به نظرم بازی نسبت به قبل پیشرفت های خیلی خوبی داشته.......
راجع به تقلید ها هم بگم که بعضی هاش خوب و بعضی هاش بد بودند . مثلا تقلید حرکات پرنس بد نبود و کلی به معماگونه کردن بازی کمک میکرد . اما از یه لحاظ که به نظرم این حرکات در حد یه سوارکار به نام مرگ باشه نیست .
تقلید از پورتال هم خوب کار شده . هم توی این نسخه و هم نسخه قبل . چون المان شدت رو به پورتال ها اضافه کرده و همچنین توی این نسخه المان مسافرت در زمان .
توی قسمت earth هم که کاملا یه تقلید کوکورانه از بازی هیلو (به قول یکی از دوستان) شده که همه هم میگن لذت بخش نبود .
در مورد مرحله زمین کاملا موافقم که اصلا جالب نبود!تلفیقی از Halo,Rage,Dead Space و چندتا بازی دیگه بود و اصلا با بقیه بازی همخونی نداشت!
ضعف قسمت RPG بازی رو هم من توی استفاده از ایتم و .. نمیدونم . بلکه توی قسمت صحبت ها و دیالوگهای بازی میدونم . به هیچ وجه بازی ای که داستانش داینامیک نیست و قابلیت تغییر داستان با انتخاب دیالوگهای مختلف وجود نداره هیچ لزومی نداره که موقع صحبت با کسی توی بازی دیالوگ رو خودمون انتخاب کنیم که این از هیجان بازی کم میکرد .
این رو سازنده های بازی هم در موردش گفته بودن،بازی به هیچ وجه RPG نیست،فقط تعدادی از خصوصیات بازی های RPG رو به این بازی وارد کردن.انتخاب دیالوگ ها هم برای درک بیشتر داستان و آشنایی با مکان ها و کاراکتر های بازی هستش....
حضور جنگ و مرگ و باقی شخصیت ها یک علت میتونه داشته باشه که خب سازنده ها می تونن با هر شخصیت یک نسخه جدید بدن بیرون رو کش بدن بازی رو...
اما در کل قوی ترین شخصیت بین این ها جنگ هستش و بعد مرگ
مریضیو ، طمع اصولا در قائده فلسفه امدنشون به صورت درگیری حضور ندارن و بیشتر مجیکال رفتار می کنن مثلا تو بازی همه دیگه مرضو طاعون زده هستن نیاز به حضورشون چندان پر رنگ نبود.
موافقم این هم برداشت خوبیه...میشه استنباط کرد بهش
بله.اگه به شماره قبل امتیاز 8 یا 8.5 بدم به این شماره حتما 0.5 نمره بیشتر امتیاز میدم،به نظرم بازی نسبت به قبل پیشرفت های خیلی خوبی داشته.......
چرا علی ..؟
قسمت دوم داستانش قوی تر بود یا گیم پلی بازی..؟ چی بیشتر از قسمت اول داشت که باعث میشه پیشرفت رو درش ببینی..؟
یک لحظه باس فایت اخری قسمت اول و دوم رو مقایسه بکن در قسمت دوم این همه تلاش و لول بالا بردن برای اون بود..؟ : دی
حکم اول این بازی داستانش بود...که خب هممون موافقیم که داستان نسبت به قسمت اول اصلا دل چسب نبود.
به نظرم چون از گیم پلی بازی لذت بردی باعث این دیدگاه شده برات..
+
اقا من الان فهمیدم وقتی از new game plus شروع می کنیم quest item ها رو هم دوباره باید از اول جم کنیم که این وحشتناکه برا من چون وجب به وجب این نقشه رو گشته بودم برا تک تکشون
برا همین بازی دیگه برا من تمومه کی میره این همه راهو دوباره اونارو جم کنه .، رفت تو ارشیو : دی
+
تو عکس ابهت رو ببینید ، اصلا شمشیرو رو گذاشته رو دوشش یک جور با غرور حرکت میکرد
من که کلی با این صحنه کیف کردم ، مطئمنم سازنده ها هم فهمیدن که جنگ بد جوری تو دل ملت گیمر جا باز کرده
55202
نظر من
این بازی شبیه بازی هایwarriors هست به خاطر همین ازش خوشم امده.:8:
Mammad Prince
24-08-2012, 15:08
خب من هم به سلامتی و میمنت ! بازی رو در زمان 19 ساعت تموم کردم !!!!!!!!!!! ( البته هیچی از فرعی ها رو نرفتم ! )
واقا بازی جذاب و فوق العاده ای بود !
این همه وقت گذاشتن برای گیم پلی و طراحی این همه مرحله و جزییات ( هرچند اسکی از روی همه بازی های دنیا و الخصوص پرنس باشه !!!!!! ) واقعا جای تحسین داره ...
من از ابتدای بازی مرحله به مرحله ، به بازی علاقه مندتر شدم ! ( راستش اون اوایل بازی می خواستم ولش کنم ! چون اصلا با این یارو Death نتونستم ارتباط برقرار کنم ! )
طراحی مراحل به قدری هوشنمدانه بود ( به جز مرحله ی تیراندازی زمین !!!!! ) که نمی شد به این راحتی ها بازی رو ول کرد !!!
این بازی رو به همه گیمرها توصیه شدید می کنم !!
موفق باشید
راستی غول آخر این بازی چرا این قدر راحت بود ؟؟؟ مرحله قبل از آخر باید با غولی می جنگیدیم ( اسمش رو یادم نیست ! ) که واقعا حرفه ای بود و باید
کاملا به حرکاتش مسلط می شدی تا می تونستی شکستش بدی ! ولی غول آخر .... ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------
آقا یه سوال ... این ماموریت های فرعی رو از کجا می شه رو نقشه دید ؟؟!!!!!!!! آخه من tab رو که روی نقشه می زنم ، کلی ماموریت فرعی دارم ولی وقتی Accept شون می کنم ، هیچی رو نقشه نمی یاد !
یعنی من هیچ علامت آبی رنگ ( مخصوص Side Quest ) رو نقشه ندارم !
اون جایی که مرگ اومد توی زمین،بعد از زمانی بود که جنگ اومده بود و خسارت وارد کرده بود(و با اون فرشته ـه که اسمش Uriel بود هم برخورد داشته) و قبل از برگشتن دوباره جنگ به زمین....فقط اینجوری با عقل جور در میاد.
مرگ هم وقتی متوجه میشه جنگ به council ـه ...(اسمش یادم رفت!)احضار شده میره تا بی گناهیشو ثابت کنه،و توی یه بازه ی زمانی که مرگ داشته اینور و اونور میرفته جنگ هم پیش council بوده.
و برای اینکه این حرفمو ثابت کنم همین کافیه که وقتی جنگ به زمین برگشت همه چی نابود شده بود...........
+
در مورد اون 3 تا روحه هم باهات موافقم ولی اگه میتونستیم اونا رو نگه داریم اونوقت خیلی خیلی قوی میشدیم!چون اون 3 تا روحه نمیمردن!
+
اینم یه مطلبی بود که صفحه قبل در مورد 4 سوار گذاشتم،توی این پستم هم میزارم تا ابهامی برای دوستان پیش نیاد(!) :
+
گفته شده که وقتی قحطی میاد طمع هر فردی برای چیزی(مثلا غذا،پول و ....) خیلی خیلی زیاد میشه و با اون چیز بالاخره خودش رو میکشه.
و با اومدن مریضی بیماری های مختلف به شدت بین مردم شیوع پیدا میکنن که در نهایت باعث مرگ و میر خیلی زیاد میشه.
خوب اگه مثلا مریضی رو میذاشتن توی بازی،زیاد جالب نمیشد که یه غول بزرگ رو با بیماری سرماخوردگی بکشیم!:27:
در مورد مرحله زمین کاملا موافقم که اصلا جالب نبود!تلفیقی از Halo,Rage,Dead Space و چندتا بازی دیگه بود و اصلا با بقیه بازی همخونی نداشت!
این رو سازنده های بازی هم در موردش گفته بودن،بازی به هیچ وجه RPG نیست،فقط تعدادی از خصوصیات بازی های RPG رو به این بازی وارد کردن.انتخاب دیالوگ ها هم برای درک بیشتر داستان و آشنایی با مکان ها و کاراکتر های بازی هستش....
البته معلوم نیست از لحاظ بازه زمانی کجا قرار داره . ولی احتمالاتی که هست اینه :
چون موقعی که مرگ پیش مادرش رفت و خواست ساموئل رو ببینه . مجبور شد بره به گذشته . چون همینجوری که میدونیم ساموئل بعد از اتفاقات مربوط به قیامت زودهنگام ساموئل توی زمین زندانی شده بود و جنگ ساموئل رو توی زمین ازاد کرد . پس موقعی که مرگ رفت پیش مادرش و قلعه ساموئل زمانی بوده که هنوز ساموئل زندانی بوده.
البته اخر بازی یه جورایی گنگ بود و تا داستان بازی معلوم نشه نمیشه نظر داد . نمیدونم ایا سازنده ها چیزی راجع به داستان بازی منتشر کردن یا نه .
سوال هایی که واسه من پیش اومده توی بازی اینا هستن ؟
nephilim کیه که مرگ بهش میگفت برادر و در حالی که قبلا کشته بودش و دوباره اخر بازی میکشش (ایا اونی که اخر بازی کشت nephilim بود یا ...؟)
اون جنگی که همش توی بازی ازش یاد میشد که قبل از تمام این ماجراها بوده و شکل گیری 4 سوار رو نشون میداد چه جنگی بود؟
ایا مرگ به هدفش که زنده کردن انسان ها بود زسید؟
اون صحنه ای که اخر بازی نشون داد که 3 سوار دیگه به جنگ ملحق میشن ایا دقیقا در ادامه پریدن مرگ به Well of souls بود ؟ یا تصویری از اینده یا وعده ای برای بازی یک سوارکار دیگه توی نسخه بعدی ؟
صحنه ای که بعد از credit نشون داد چی ؟ اگه credits رو رد نمیکردین مادر مرگ رو نشون میده که میره پیش کسی که ملکه یا همون مادر مرگ بهش گفت پرنس من (احتمالا پسرش از ساموئل) و بعد از کلی صحبت و خواهش و تمنا از اخر زد ملکه رو کشت ؟ این صحنه کسی چیزی فهمید؟
خب من هم به سلامتی و میمنت ! بازی رو در زمان 19 ساعت تموم کردم !!!!!!!!!!! ( البته هیچی از فرعی ها رو نرفتم ! )
واقا بازی جذاب و فوق العاده ای بود !
این همه وقت گذاشتن برای گیم پلی و طراحی این همه مرحله و جزییات ( هرچند اسکی از روی همه بازی های دنیا و الخصوص پرنس باشه !!!!!! ) واقعا جای تحسین داره ...
من از ابتدای بازی مرحله به مرحله ، به بازی علاقه مندتر شدم ! ( راستش اون اوایل بازی می خواستم ولش کنم ! چون اصلا با این یارو Death نتونستم ارتباط برقرار کنم ! )
طراحی مراحل به قدری هوشنمدانه بود ( به جز مرحله ی تیراندازی زمین !!!!! ) که نمی شد به این راحتی ها بازی رو ول کرد !!!
این بازی رو به همه گیمرها توصیه شدید می کنم !!
موفق باشید
راستی غول آخر این بازی چرا این قدر راحت بود ؟؟؟ مرحله قبل از آخر باید با غولی می جنگیدیم ( اسمش رو یادم نیست ! ) که واقعا حرفه ای بود و باید
کاملا به حرکاتش مسلط می شدی تا می تونستی شکستش بدی ! ولی غول آخر .... ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------
آقا یه سوال ... این ماموریت های فرعی رو از کجا می شه رو نقشه دید ؟؟!!!!!!!! آخه من tab رو که روی نقشه می زنم ، کلی ماموریت فرعی دارم ولی وقتی Accept شون می کنم ، هیچی رو نقشه نمی یاد !
یعنی من هیچ علامت آبی رنگ ( مخصوص Side Quest ) رو نقشه ندارم !
فکر کنم اول باید اکتیوشون کنی . البته من همینجوری رد کردم . فکر کنم همه ساید کوئست ها رو انجام دادم . سختترینش هم soul abiter maze بود .
darab sur
24-08-2012, 17:03
سلام دوستان من توی یکی از کوئست های فرعی این بازی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
کوئست spark of life وقتی که با اون غولی که از تو مواد مذاب در میاد مبارزه میکنم خونش تموم میشه و به صفر میرسه ولی نمیمیره تا دو دقه بعدش هم میزنمش اما نمیمیره . باگه؟
کسی راه حلی در این مورد داره ...دریغ نکنه
باگه؟
takeromid
24-08-2012, 18:19
من تو مرحله psychameron این گیر کردم راهنمای کنید تازه levelam 15 هست فقط نمیدونم از کجا برم بیرن.؟
peyman-yasi
24-08-2012, 20:56
بچه ها یه غول مادرق... هست تو یه دستش گرز هست،اون دستشو قلم کردم
با اونیکی دستش توپ پرتاب میکنه، توپ یکم میچرخه و ...
اون دستشو چطوری قلم بکنم ؟
اعصابمو بدجور خورد کرده
من تو مرحله psychameron این گیر کردم راهنمای کنید تازه levelam 15 هست فقط نمیدونم از کجا برم بیرن.؟
اگه منظورت اینه که اون مرحله رو تموم کردی و حالا دنبال راه خروجی هستی باید بگم سر کاری . یعنی راه خروجی نیست . این جور جاها باید fast travel کنی .
بچه ها یه غول مادرق... هست تو یه دستش گرز هست،اون دستشو قلم کردم
با اونیکی دستش توپ پرتاب میکنه، توپ یکم میچرخه و ...
اون دستشو چطوری قلم بکنم ؟
اعصابمو بدجور خورد کرده
اگه تو هم منظورت همون غول سنگیه یا همون واردن هستش این طوریه که بعد از نابودی دست اولش باید اون دستش که توپ پرتاب میکنه هم بزنی که روشش اینجوریه .
وقتی توپ پرتاب میکنه توپه دنبالت میاد و تو باید همینجور با تفنگت بزنیش . تا خون توپه تموم شه . خونش که تموم شد نمیترکه و سر جاش یه مدتی ثابت میمونه . بعد یه مدت (تقریبا فکر کنم 8 ثانیه بود) با سرعت زیاد میاد میخوره بهت و منفجر میشه . تو باید توی اون تایمی که توپه ثابت میمونه سریع بری پشت پای غوله . یعنی غوله مابین تو و توپه باشه . اینجوری بعد از اون تایم توپه که خواست محکم بیاد بخوره به تو سر راه میخوره به خود غوله اونوقت میفته و میتونی بزنیش .
sinadeath
24-08-2012, 23:46
سلام دوستان کسی نبود کمک کنه ؟ اسم غولش ghorn هست و اون زنه که چشماش بستس و جادوگره کوئستو بهت میده فک کنم .
بد جوری رو اعصابه
kkain-blood
24-08-2012, 23:55
من چرا تا حالا کوئست فرعی ندیدم پس؟؟؟!!! الان مرحله آزاد کردن دومین DEAD LORD هستم !!!
سلام دوستان کسی نبود کمک کنه ؟ اسم غولش ghorn هست و اون زنه که چشماش بستس و جادوگره کوئستو بهت میده فک کنم .
بد جوری رو اعصابه
احتمالا باگه . چون من به صورت معمولی کشتمش و مرحله اش رو رد کردم . چرا دوباره نمیری غوله رو .
سلام دوستان اینو برای دوستانی میزارم که از جریان بازی مطلع نشدن سفید می نویسم
در مورد زمان بازی باید بگم دقیقا بهد از کشته شدن war هستش یعنی همون 100 سال غیبت war که توی 1 دیدیم. توی 1 میگن که war از مرگ نجات پیدا کرد ولی در صورت اینکه death نجاتش داده. بعد council محکوم به مرگش میکنه ولی war درخواست شانسی دوباره میکنه.
death که می دونه war پر افتخارترین و قویترین اسب سوار هستش حاضر میشه برای نجاتش از جونه خودش بگذره
برای اینکه میدونه war هیچ کار اشتباهی نکرده در صورتی که council با همکاری abaddon آخرزمان رو زود شروع کردن و گفتن میندازیم گردن war که خودتون تو 1 دیدین
این داستان darksiders 2 هستش
در مورد Nephilim هم بگم که یه نوع نژاد هستش که horsemen ها از این نژاد هستن که قویترین دنیا هستش که فرمانده این نژاد هم Absalom هستش و تنها دلیلی که برادر صداش میکنه همینه پس خواهشن با شخص اشتباه نگیرین
+
بله حرف شما بیش ترش درسته death نمیمیره ولی من با همزمان بودنش با زمانی که war داره the destroyer رو میکشه مخالفم
Leon-117
25-08-2012, 07:50
بله حرف شما بیش ترش درسته death نمیمیره ولی من با همزمان بودنش با زمانی که war داره the destroyer رو میکشه مخالفم
آخه سازنده ها قبلا گفته بودند داستان شماره دوم همزمان و موازی با شماره اول اتفاق میفته!برا همین سر داستان این همه بحث وجود داره!
اگه همزمان نبودن خیلی چیزا بیشتر قابل درک بودن!
آخه سازنده ها قبلا گفته بودنداستان شماره دوم همزمان و موازی با شماره اول اتفاق میفته!برا همین سر داستان این همه بحث وجود داره!
اگه همزمان نبودن خیلی چیزا بیشتر قابل درک بودن!
داداش, من از بازی اینجوری فهمیدم.شاید من اشتباه میکنم. من چیزیو که از این دو سری فهمیدم مهمشو نوشتم شایدم اشتباه باشه شما به بزرگی خودت ببخش
takeromid
25-08-2012, 10:16
اگه منظورت اینه که اون مرحله رو تموم کردی و حالا دنبال راه خروجی هستی باید بگم سر کاری . یعنی راه خروجی نیست . این جور جاها باید fast travel کنی .
اگه تو هم منظورت همون غول سنگیه یا همون واردن هستش این طوریه که بعد از نابودی دست اولش باید اون دستش که توپ پرتاب میکنه هم بزنی که روشش اینجوریه .
وقتی توپ پرتاب میکنه توپه دنبالت میاد و تو باید همینجور با تفنگت بزنیش . تا خون توپه تموم شه . خونش که تموم شد نمیترکه و سر جاش یه مدتی ثابت میمونه . بعد یه مدت (تقریبا فکر کنم 8 ثانیه بود) با سرعت زیاد میاد میخوره بهت و منفجر میشه . تو باید توی اون تایمی که توپه ثابت میمونه سریع بری پشت پای غوله . یعنی غوله مابین تو و توپه باشه . اینجوری بعد از اون تایم توپه که خواست محکم بیاد بخوره به تو سر راه میخوره به خود غوله اونوقت میفته و میتونی بزنیش .
fast travel چی هست و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
باهاش میتونی سریع از جای به جای دیگه بری
باید بری تو قسمت quest هات بعد toggle world map رو بزنی بعد میتونی به هر gateیی که خواستی fast travel کنی
milad dante
25-08-2012, 13:05
من یه جاش گیر کردم اونجایی که سومین روح رو ازاد میکنه وقتی می خوام برگردم یه سری نیزه سر راهمو گرفته نمی زاره برگردم
کمکم کنید
هر جا که عکس دروازه بود میشه روش Enter زد و فست تراول میکنه. البته من تازه یه بار استفاده کردم. شاید جور دیگه ای هم باشه!
من معنی این ها رو نفهمیدم.
health on crit و critical damage و critical chance و arcane
کسی بلده توضیح بده؟
کسی بلده توضیح بده؟
سلام
دوست عزیز معنیش اینه:
سلامت در crit و بحرانی آسیب و فرصت حیاتی و محرمانه
Mohammad Yek110
25-08-2012, 14:33
سلام
دوست عزیز معنیش اینه:
گوگل ترنسلیت آیا؟:دی
---------------
خیلی خوشم اومده از این بازی
سبکشو دوست دارم
ولی از کارهای فرعیش خوشم نمیاد.اگه همشون جزو قسمتای اصلی بازی بودن بهتر بود
سلام
دوست عزیز معنیش اینه:
از این که توی google translate زدی و معنیش رو اینجا نوشتی ممنون ولی منظور من این نبود.
منظورم اینه که توی این بازی دقیقا به چه معنی هستند و چه کار می کنند؟
Mohammad Yek110
25-08-2012, 15:52
کسی بلده توضیح بده؟
critical damage رو من هنوز توی دارکسایدرز بهش نرسیدم:دی ولی این جمله وقتی میاد که آسیبی که بهتون رسیده زیاد باشه ( خونتون کم باشه )
یعنی آسیب وخیم
health on crit هم تقریبا همین معنی رو میده
باهاش میتونی سریع از جای به جای دیگه بری
باید بری تو قسمت quest هات بعد toggle world map رو بزنی بعد میتونی به هر gateیی که خواستی fast travel کنی
در ادامه راهنمایی های بای عزیز راجع به Fast Travel بگم که توی نقشه های world که تموم اون سرزمین رو نشون میده روی اکثر جاها حتی غیر از گیت ها که برین (واسه دسته ایکس باکس میگم) دکمه X رو یا همون attack رو که بزنین میتونین سریع و انی به اونجا برین که لازم نباشه این همه راه رو روی اسب برین . توی جاهای بسته مثل قلعه ها یا زیرزمین و ... که نقشه خود اون ساختمون رو به جای world map نشون میده واسه اوردن نقشه World وقتی توی نقشه ساختمون هستین از دکمه LS استفاده کنین . همون دکمه ای که باهاش کلاغتون رو احضار میکنین .
داداش, من از بازی اینجوری فهمیدم.شاید من اشتباه میکنم. من چیزیو که از این دو سری فهمیدم مهمشو نوشتم شایدم اشتباه باشه شما به بزرگی خودت ببخش
احتمالش هست که همزمان باشه . اما توی نسخه قبل اگه دقت کنین وقتی اول بازی موقعی که قیامت میشه و جنگ اخر اون مرحله بیهوش میشه 100 سال بعد که نسل انسان منقرض شده از خواب بیدار میشه و میره دنبال اثبات بی گناهی خودش و احتمالا مرگ هم همزمان با اون داره این تلاش رو میکنه . این احتمال هم هست که کمی قبل تر از به هوش امدن جنگ باشه .
من یه جاش گیر کردم اونجایی که سومین روح رو ازاد میکنه وقتی می خوام برگردم یه سری نیزه سر راهمو گرفته نمی زاره برگردم
کمکم کنید
صفحه قبل هم گفتم این رو . خیلی ها اینجا رو مشکل دارن . کاش یه جور باشه همه ببینن .
کلا توی بازی یه سری جاها هست که هیچ راه خروجی نداره . تنها راهش همینه که Fast Travel کنین . روشش رو هم بالا تو همین پست گفتم .
کسی بلده توضیح بده؟
کلا تو اکثر بازی های RPG تمام ضربات معمولی یه شانس خیلی کمی (همون critical chance) دارن که ضربه critical بشن که در این صورت Critical Damage برابر Damage اصلی از طرف خون کم میشه . یعنی اگه شما damage تون 200 باشه و critical damage تون 150 درصد باشه و اون وقت اگه ضربه تون critical بشه 500 دمیج وارد میکنه (200 تا خود دمیجتون و 300 تا میشه 200x150%)
Health on Crit هم یعنی اگه یه ضربه critical وارد کنین اونوقت اونقدر خون بهتون میرسه .
Arcane هم در واقع یه نوع دمیج توی بازیه . مثل ice و fire و lighting و ... . منتهی این نوع دمیج ، دمیج فرم Reaper شما هست که اون داس بزرگه رو دستش میگیره . بعضی مواقع هم بعضی کمبوهای شما به دمیج arcane ختم میشه چون ضربه اخر رو با اون داس بزرگه میزنه .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
کلا تو اکثر بازی های RPG تمام ضربات معمولی یه شانس خیلی کمی (همون critical chance) دارن که ضربه critical بشن که در این صورت Critical Damage برابر Damage اصلی از طرف خون کم میشه . یعنی اگه شما damage تون 200 باشه و critical damage تون 150 درصد باشه و اون وقت اگه ضربه تون critical بشه 500 دمیج وارد میکنه (200 تا خود دمیجتون و 300 تا میشه 200x150%)
Health on Crit هم یعنی اگه یه ضربه critical وارد کنین اونوقت اونقدر خون بهتون میرسه .
Arcane هم در واقع یه نوع دمیج توی بازیه . مثل ice و fire و lighting و ... . منتهی این نوع دمیج ، دمیج فرم Reaper شما هست که اون داس بزرگه رو دستش میگیره . بعضی مواقع هم بعضی کمبوهای شما به دمیج arcane ختم میشه چون ضربه اخر رو با اون داس بزرگه میزنه .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
ممنون
یک چیزی هست فقط. توی execution (اونی که طرف رو یک جور باحالی میکشه) میفهمی که execute شده. برای critical damage هم (از نظر ظاهری) میشه بفهمی که الان این ضربت critical شده؟
من درباره داستان بازی گشتم تو ویکی پدیا زده این اتفاقات در زمانی هستش که war توسط straga کشته میشه
در darksiders 1 اگه دقت کرده باشین وقتی war بر میگرده زمین میفهمه 100 سال از اون میگذره
در این زمان بوده که death به war کمک میکنه بدونه این که خود war متوجه شه
البته نمیشه به ویکی پدیا 100% اطمینان کرد لینک رو میزارم خودتون قضاوت کنین
<^SIleNT^>
25-08-2012, 19:22
کسی بلده توضیح بده؟
arcane کمک میکنه که جادو های بهتری ازتون در بیاد. به حالت ریپر و مهارت های نکرومنسری کمک میکنه.
critical chance یعنی شانس اجرای حملات critical، گاهی بعضی از حملات بیشتر از حالت معمولی به حریف صدمه وارد میکنن. به این گونه حملات میگن critical که توی تمام بازی های RPG هست.
critical damage یعنی وقتی که حملات critical اجرا میشن، صدمه ای که به حریف میزنه بیشتر بشه، یعنی بیشتر از حالات critical معمولی به دشمن صدمه میزنه.
health on critical هم وقتیه که شما یه حرکت critical اجرا میکنید و به ازای هر crit به شما HP (سلامتی) میده. یعنی جونتون رو زیاد میکنه.
یک چیزی هست فقط. توی execution (اونی که طرف رو یک جور باحالی میکشه) میفهمی که execute شده. برای critical damage هم (از نظر ظاهری) میشه بفهمی که الان این ضربت critical شده؟
هر ضربه ای که وارد میشه یه عدد روی صفحه میاد که میزان damage (صدمه) ی وارده به دشمن رو نشون میده، اگه اون عدد با فونت بزرگتر نوشته بشه و به رنگ زرد در بیاد این یعنی که شما critical اجرا کردی.
Killzone2
25-08-2012, 19:47
بازی بسیار زیبایی بود...
کلا وقتی بازی رو تموم کردم بدم نمیاد یه بار دیگه هم که شده برم بازی رو اونم فقط برای شخصیت اصلی (مرگ:31:) و همینطور باس ها و محیط هاش!
از نظر داستان از شماره اول بهتر ولی یه شاهکار یا یه روایت عالی رو ندیدم! نقاط مبهم زیادی تو بازیه و همینطور یه سری اشاره ها و گفته هایی که شخصیت ها میگفتن اصلا نشون داده نشدن یا اینکه اگر هم گفته شد خیلی کم درموردش حرف زدن یعنی یه چیزایی اصلا گفته نشد که اونم برمیگرده به کامیک بازی که باید خوندش... بنظرم کار جالبی نیست سازنده بیاد خود بازی رو ول کنه بره کامیک رو بچسبه اینطوری بازی صدمه میبینه مثل چیزی که این شماره کیفیت داستانش میشد خیلی بالا باشه و حتی بره تو لیست بهترین داستان ها تو بازی های 2012...
گیم پلی از عناصر بسیار خوبه اگر کپی برداری هر چند کم به نوع درستی استفاده شده به نظرم اصلا مشکل نیست همچین چیزی چون فقط کپی کاری نبود! باس ها و موجودات تنوع خوبی داشتن چالش برانگیز و همینطور استفاده از قدرت هایی که به شما داده میشه تا هر قسمت به عنوان چالش رو رد کنین. سیستم ارتقا لول و دسترسی به ایتم ها هم خوب کار شده به نظرم برا این بازی در حد بسیار خوبیه.
گرافیک از نظر هنری شاهکار از نظر کلی و تکنیکی نچندان جالب! برای این بازی بخش هنری واقعا یه شاهکار هست از نظر طراحی و اینطور موارد, ولی اون یکی بخش مشکلات و حتی باگ باعث میشه کمی از کیفیت بازی کم کنه ولی در کنار اینا زیاد هم این مشکل باعث نمیشه از بازی زده بشین اونم فقط برای یه چند تا باگ و تکسچر ضعیف که بخاطر کم کاری سازنده هست.
موسیقی کاری از جسپر کید بود ولی کارش در حد عالی نیست اصلا! من خوشم نیومد به عنوان یه بازی با این سبک و تم موزیک بازی تو خیلی از محیط ها یه جوری بود یعنی نمیشد باهاش ارتباط برقرار کرد! یه جایی که کلا اهنگ میرفت سمت AC و کلا برداشت کلی از موسیقی فقط یه چیز خوب هست نه عالی!
نظر کلی درباره این بازی... یه بازی خوب در شماره دوم از هر نظر بهتر و زیبا. جزئیات زیادی تو بازی هست که باعث میشه سمت این بازی برین از نوع سلاح ها و ایتم های مختلفی که در محیط بازی وجود داره تا بالا بردن لول و ماموریت های فرعی بازی...
نمره کلی به بازی : 8.5 از 10
موفق باشید.
devilboys
25-08-2012, 20:53
بچه ها ماموریت اولی که نوشته Find a way save war چه جوری باید رفت؟
بچه ها ماموریت اولی که نوشته Find a way save war چه جوری باید رفت؟
کلا darksiders 2 درباره همینه بازیو تموم کن اونم complete میشه
dostan in bazi bara pc omade........ba tashakor
saeedblack
25-08-2012, 23:23
یکی کمک کنه من وقتی میرم لولهای بالاتر فقط اون Skill dodge attack کار میکنه بقیه اسکیل هارو باز کردم ولی فایده ای نداره و نمیشه ازشون استفاده کرد یعنی نمیتونم اونجا بزارمش که مثلا LT+A میزنی حرکت Dodge Attack میزنه برا بقیشون نمیشه این کار رو کرد کسی راهی بلده بشه از بقیه اسکیل ها هم استفاده کرد؟ممنون.
یکی کمک کنه من وقتی میرم لولهای بالاتر فقط اون Skill dodge attack کار میکنه بقیه اسکیل هارو باز کردم ولی فایده ای نداره و نمیشه ازشون استفاده کرد یعنی نمیتونم اونجا بزارمش که مثلا LT+A میزنی حرکت Dodge Attack میزنه برا بقیشون نمیشه این کار رو کرد کسی راهی بلده بشه از بقیه اسکیل ها هم استفاده کرد؟ممنون.
میشه خودت بگی این DODGE ATTACK چیه اونوقت . ما که اسکیلی به این نام ندیدیم . در ضمن اسکیل ها رو میشه با LB به اضافه یک دکمه دیگه زد نه LT .
دستت درد نکنه داداش جون همین که گفتی بود چند تا برنامه ها رو باید نصب میکردم.:11:
خب نظر من در مورد این بازی:
این بازی بسیار بازی فوقعلاده ی است و با این که شناخته درست حسابی هنوز با این بازی ندارم بازم میگم عالیه.:20:
خب مقاسیه بازی اروچی و این بازی از نظر من::5:
من میتونم بگم که این بازی از بازی اروچی بهتره صد درصد سلاح این یارو که اسمش رو نمیدونم همین که باهاش بازی میکنیم مثل سلاح اروچی هست تقریبا. اروچی نارحت نشو تو رو هم هنوز دوست دارم ولی دیگه کم کم قدیمی میشی.:31:
از نظر من این بازی از بازی سامورایی هم بهتره حتا از موسو اروچی.:5:
من این بازی رو خیلی دوست دارم انشاالله که با بازی اشنا بشیم و هرجا که گیر کردیم بیایم سوال کنیم.:12::11::20:
و هرجا که شما گیر کردین اگه تونستیم کمک و راهنمایی میکنیم.:46::5:
باید برم 1 این بازی رو هم نصب کنم ببینم چه جوریاست.:20:
خب حالا سوال من از شما این برادر اتیشی با این برادر یخی دشمنی داره؟:13:
دستت درد نکنه داداش جون همین که گفتی بود چند تا برنامه ها رو باید نصب میکردم.:11:
خب نظر من در مورد این بازی:
این بازی بسیار بازی فوقعلاده ی است و با این که شناخته درست حسابی هنوز با این بازی ندارم بازم میگم عالیه.:20:
خب مقاسیه بازی اروچی و این بازی از نظر من::5:
من میتونم بگم که این بازی از بازی اروچی بهتره صد درصد سلاح این یارو که اسمش رو نمیدونم همین که باهاش بازی میکنیم مثل سلاح اروچی هست تقریبا. اروچی نارحت نشو تو رو هم هنوز دوست دارم ولی دیگه کم کم قدیمی میشی.:31:
از نظر من این بازی از بازی سامورایی هم بهتره حتا از موسو اروچی.:5:
من این بازی رو خیلی دوست دارم انشاالله که با بازی اشنا بشیم و هرجا که گیر کردیم بیایم سوال کنیم.:12::11::20:
و هرجا که شما گیر کردین اگه تونستیم کمک و راهنمایی میکنیم.:46::5:
باید برم 1 این بازی رو هم نصب کنم ببینم چه جوریاست.:20:
خب حالا سوال من از شما این برادر اتیشی با این برادر یخی دشمنی داره؟:13:
یه پیشنهاد .
بازی رو تا هر جا رفتی دیگه نرو و به جاش برو نسخه یک رو بازی کن . چون واقعا اشتباه میکنن کسایی که مستقیما میان سراغ نسخه دو .
اون هم به دو دلیل : 1. اینکه داستان رو کامل متوجه بشی . چون اگه یکش رو بازی نکنی اصلا نمیفهمی این یارو واسه چی داره میجنگه . 2.کلا نسخه یک لذت دیگه ای داشت به خاطر شخصیت محبوب ترش . شما که میخوای یکش رو بعدا بازی کنی خوب همین الان بازی کن . پشت سر هم هست و میتونی خیلی چیزا رو بفهمی . گیم پلیش هم تقریبا نصف نسخه دو هست و سریعتر تموم میشه .
Mohammad Yek110
26-08-2012, 08:14
یه پیشنهاد .
بازی رو تا هر جا رفتی دیگه نرو و به جاش برو نسخه یک رو بازی کن . چون واقعا اشتباه میکنن کسایی که مستقیما میان سراغ نسخه دو .
اون هم به دو دلیل : 1. اینکه داستان رو کامل متوجه بشی . چون اگه یکش رو بازی نکنی اصلا نمیفهمی این یارو واسه چی داره میجنگه . 2.کلا نسخه یک لذت دیگه ای داشت به خاطر شخصیت محبوب ترش . شما که میخوای یکش رو بعدا بازی کنی خوب همین الان بازی کن . پشت سر هم هست و میتونی خیلی چیزا رو بفهمی . گیم پلیش هم تقریبا نصف نسخه دو هست و سریعتر تموم میشه .
شنیدم نسخه 2 یه شاخه های Role Playing توش هست.مثلا همین که توی این تاپیک خوندم برای مبارزه با فلان غول باید بری قدرتمند بشی و برگردی باهاش مبارزه کنی.تا اینجا که خودم بازی کردم چیز خیلی مهمی توش نبوده و ژانر غالب بازی اکشن سوم شخص بوده
نسخه یک هم اینطوریه؟( رول پلیه ) آخه یکو هنوز بازی نکردم.همینطور که شما میگین ظاهرا باید بازی کنم
اگه فقط Action Adventure هست میرم می گیرمش.اگه رول پلی داره هم هیچی ، همینو بازی می کنیم بعدشم مدرسست گور بابای داستان:دی
شنیدم نسخه 2 یه شاخه های Role Playing توش هست.مثلا همین که توی این تاپیک خوندم برای مبارزه با فلان غول باید بری قدرتمند بشی و برگردی باهاش مبارزه کنی.تا اینجا که خودم بازی کردم چیز خیلی مهمی توش نبوده و ژانر غالب بازی اکشن سوم شخص بوده
نسخه یک هم اینطوریه؟( رول پلیه ) آخه یکو هنوز بازی نکردم.همینطور که شما میگین ظاهرا باید بازی کنم
اگه فقط Action Adventure هست میرم می گیرمش.اگه رول پلی داره هم هیچی ، همینو بازی می کنیم بعدشم مدرسست گور بابای داستان:دی
نسخه یک هیچ المان Role playing نداره و فقط action adventure هست.
saeedblack
26-08-2012, 11:03
میشه خودت بگی این DODGE ATTACK چیه اونوقت . ما که اسکیلی به این نام ندیدیم . در ضمن اسکیل ها رو میشه با LB به اضافه یک دکمه دیگه زد نه LT .
چرا حمله میکنی من منظورم همون teleport slash بود منتها چون یکم با عجله نوشتم بد نوشتم بعد هم خودم میدونم چجوری میشه اسکیل رو انجام داد منتها میخواستم بدونم بقیه اسکیلها مثل Exhume یا Harvest رو چطور میشه استفاده کرد مثلا من میخوام اسکیل Exhume رو با استفاده از LB+X بزنم باید چیکار کنم که مشکلم حل شد باید آنالوگ پایین رو میزدم شما هم اگه خیلی ناراحت میشی کسی پست اشتباه میده اصلا جوابشو نده کسی که مجبورت نکرده جواب بدی.
چرا حمله میکنی من منظورم همون teleport slash بود منتها چون یکم با عجله نوشتم بد نوشتم بعد هم خودم میدونم چجوری میشه اسکیل رو انجام داد منتها میخواستم بدونم بقیه اسکیلها مثل Exhume یا Harvest رو چطور میشه استفاده کرد مثلا من میخوام اسکیل Exhume رو با استفاده از LB+X بزنم باید چیکار کنم که مشکلم حل شد باید آنالوگ پایین رو میزدم شما هم اگه خیلی ناراحت میشی کسی پست اشتباه میده اصلا جوابشو نده کسی که مجبورت نکرده جواب بدی.
توی کیبرد نمیدونم ولی با دسته ایکس باکس pad-down رو که بزنی یه لیست میاد که اسکیلهات هم اونجاست . فکر کنم اینا رو بدونی چون گفتی teleport slash رو میتونی بزنی . توی لیست اسکیل هات مثلا برو روی harvest و بعدش LB رو بگیر به اضافه یه دکمه مثلا X و اونوقت اون دکمه رو اختصاص میده به اون اسکیل که با LB میتوی بزنیش .
لیست اسکیل های من اینان .
راجع به اسکیل ها هم پیشنهاد میکنم اینا رو بگیرین .
هاروست رو حتما بگیرین که مواقع شلوغی بدجور به درد بخوره و همه شاخه هاشو تا سه درجه بگیرین و اخری رو فقط یک درجه بگیرین .
اون جادوی کلاغ ها هم خیلی خوبه . چون کلی کلاغ میریزن سر دشمنا و هم سرشون رو گرم میکنن و هم با هر ضربه شون واسه تو خون میفرستن . این رو هم همه شاخه شو سه درجه کنین یکی اخریشو فقط یکی بگیرین .
دو تا اسکیل دیگه رو هر چی خواستین بگیرین . از بین Aegis و unstoppable هم حتما یکیشون بگیرین . ولی Aegis بهتره .
این darksiders 2 هست یا prince of persia 2008 ؟
گرافیک و گیم پلیاین دوتا بازی خیلی بهم نزدیکن . صداگذاری ،موزیک بازی و حرکات شخصیت ها زیاد جالب نیست .
یه پیشنهاد .
سلام
دوست عزیز بیخیال یکش رو بعدا بازی میکنم گور پدر داستان.:39::11:
ولی میدونم تقریبا این بازی داره چی میشه.:20:
من از این یارو dearth خوشم امده حالا نمیدونم اسمش رو درست نوشتم.:46::31:
ولی یه چیزیش بده این بازی یکی این که من بیشتر ضربه هایی که به دشمن میزنم اصابت میکنه ولی در حینی که دارم ضربه میزنم اونم ضربه میزنه و کلی عمرمو کم میکنه.:13::41:
سلام
من از این یارو dearth خوشم امده حالا نمیدونم اسمش رو درست نوشتم.:46::31:
Death یعنی مرگ
سلام دوستان خب من یه جای بازی گیر کردم و بلد نیستم عکس بزارم.
من همون جاییم که یه چشم بزرگ جلوی راهمو صد کرده و نمیزاره رد بشم پرنده ی راهنمام پشت اونه و میگه بیا اونجا ولی من نمیتونم برم.
و یه علامت زرد رنگه تو نقشه اونم میگه برو یه جای دیگه حالا نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
سریعتر
Mohammad Yek110
26-08-2012, 15:29
من همون جاییم که یه چشم بزرگ جلوی راهمو صد کرده و نمیزاره رد بشم پرنده ی راهنمام پشت اونه و میگه بیا اونجا ولی من نمیتونم برم.
و یه علامت زرد رنگه تو نقشه اونم میگه برو یه جای دیگه حالا نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
سریعتر
علامت زرد رنگ کوئست اصلی یا همون Primary Quest هست
باید سمت اون برین
wild_dragon
26-08-2012, 15:51
سلام
من یه جایی گیر کردم اگه کسی رفته کمک کنه
بد اینکه از رفتم پیش dead lord بهم interdiction رو داد بدش الان تو primary quest نوشته برم قبره phrisser رو پیدا کنم ولی هرجا رو می گردم نیستش :'(
علامت زرد رنگ کوئست اصلی یا همون Primary Quest هست
باید سمت اون برین
دستت دردنکنه ولی وقتی به علامت زرد رنگ میرسم غیب میشه و دیگه نمیدونم چیکار کنم.
علامت زرد رنگ اونجایی هست که پر اتش و مواد مذاب هست.
اونجا تمام کار هارو انجام دادام ولی فکر کنم یه دری رو باز نکردم و نمیدونم چطور باز کنم راهنمایی کنید لطفا
دستت دردنکنه ولی وقتی به علامت زرد رنگ میرسم غیب میشه و دیگه نمیدونم چیکار کنم.
علامت زرد رنگ اونجایی هست که پر اتش و مواد مذاب هست.
اونجا تمام کار هارو انجام دادام ولی فکر کنم یه دری رو باز نکردم و نمیدونم چطور باز کنم راهنمایی کنید لطفا
احتمالا مرحله fire of mountain هستی . منتهی نمیدونم کدوم در رو میگی . هزار تا در داره تو هر مرحله . اگه عکس بگیری یا بهتر بگی کجاش گیر کردی میشه راهنمایی کرد .
با Fraps عکس بگیر - یه جا آپلود کن بعدش بیا لینکو بذار اینجا. اینجوری من که نفهمیدم کجایی!
با Fraps عکس بگیر - یه جا آپلود کن بعدش بیا لینکو بذار اینجا. اینجوری من که نفهمیدم کجایی!
دوست عزیز اگه بلد بودم که خودم همین کارو میکردم من اپلود کردن بلد نیستم.
دوستان خواهش میکنم زودی کمک کنید بابا من از صبح تا حالا تو این مرحله ی لعنتی گیر کردم.
Arrowtic
26-08-2012, 19:25
برای آپلود برو سایت زیر:
عکستو انتخاب کن Uploado بزن.
یه لینک بهت میده.کپیش کن.توی صفحه ی پست دادن P30world یه آیکون هست اسمش Insert Image.بزرنش.لینکتو بذار.OK کن.
دوست عزیز اگه بلد بودم که خودم همین کارو میکردم من اپلود کردن بلد نیستم.
دوستان خواهش میکنم زودی کمک کنید بابا من از صبح تا حالا تو این مرحله ی لعنتی گیر کردم.
بگو ببینم با karn صحبت کردی؟
خب اینم عکس این در با یه در دیگه بسته نمیدونم چطور بازش کنم.خب این عکس اول مربوط به در اول بسته.
C:\Users\Hosein\Desktop\New Microsoft Office Word Document.docx
خب اینم عکس دوم مربوط به در بسته ی دوم.
خدا کنه بتونید راهنمایی کنید.
دوست عزیز karen دیگه کیه؟
چی گذاشتی؟
یعنی چی من که امتحان کردم درست جواب میده تستش کردم.
باید لینک عکسی که آپلود کردی رو بزاری برای این کار باید گزینه Insert Image انتخاب کنی و بعد لینک رو توی اون کپی کنی مثل همین عکس که لینک عکس توی اون قسمت بالایی گذاشته شده :
بعد از انتخاب عکس توی اون سایت و زدن گزینه Upload این صفحه میاد.
باید لینک عکسی که آپلود کردی رو بزاری برای این کار باید گزینه Insert Image انتخاب کنی و بعد لینک رو توی اون کپی کنی مثل همین عکس که لینک عکس توی اون قسمت بالایی گذاشته شده :
بعد از انتخاب عکس توی اون سایت و زدن گزینه Upload این صفحه میاد.
بابا اصن این چیزی که شما عکسشو گذاشتی نیست.
خدا چه گیری کردم این مرحلرو چطور رد کنم.
بابا تو دوستان کسی نیست که یه راهنمایی درست حسابی کنه
hamed6687
26-08-2012, 22:13
سلام و بچه ها وقتی 3 تا لردو آزاد کردم به اون یارو هم تحویل دادم میگه باید بری شهر مرده ها !
میرم ولی درش قفله ! رفتم خوندم ماموریتو نوشته باید با یه چیزه پرنده که الان یادم نیست بری اونجا ! کلا گیرم !!! کسی میدووووووووونه !؟!؟!
من یه عالمه پول دادم واسه Train ولی هیچ فرقی نکرد کامبتاش ! ... چرا ؟:41:
سلام و بچه ها وقتی 3 تا لردو آزاد کردم به اون یارو هم تحویل دادم میگه باید بری شهر مرده ها !
میرم ولی درش قفله ! رفتم خوندم ماموریتو نوشته باید با یه چیزه پرنده که الان یادم نیست بری اونجا ! کلا گیرم !!! کسی میدووووووووونه !؟!؟!
نه بابا پرنده چیه ته پرنده های بازی همون زاغ سیاه خودته که ته شومپت هاست،بهش میگی راه رو نشون بده دور خودش میچرخه!!!:31:
شما باید بری به شهر مرده ها که هم پیاده میشه رفت هم با فست ترول،تو نقشه سمت راست پایین هست،اونجا با قدرت جدیدت(همون دو تا شدن) میتونی در رو باز کنی.
کم مونده بازی رو تموم کنم(البته اگه اشتب نزنم!)رسیدم به سامویل،ولی قبل از اون گقتم این ماموریت Soul Arbiter's Maze رو برم،خیلی حال داد اولش فک میکردم خیلی سخت باشه چون یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفته بود با تمام باس هایی که تا حالا مبارزه کردی باید مبارزه کنی،ولی در کل خود اون بی خاصیت،منظورم Soul Arbiter's Maze هست خیلی سخت تر از 10 مرحله اوش بود.تو کل اون 10 تا مرحله کلا خون مصرف نکردم ولی تو باس دفعه اول 3 تا رو رفتم بالا!!!
کلا اون دستکشایی که بعد از کشتن اون عنکبوته میده با یکم critical damage و critical chanceیه چیز دیگه میشه!نه خونت کم میشه هم پدر دشمنو در میاره:31:
خب اینم عکس این در با یه در دیگه بسته نمیدونم چطور بازش کنم.خب این عکس اول مربوط به در اول بسته.
خب اینم عکس دوم مربوط به در بسته ی دوم.
خدا کنه بتونید راهنمایی کنید.
دوست عزیز karen دیگه کیه؟
اینا که لینک نیستن!!!
باید اول آپلود کنی.
///////////////////////////////////////////////////////////|||||||||||||||||||||\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
تو این صفحه بعد اینکه آپلود کردی همون آدرس مستقیم عکسو بیا اینجا بنویس ما خودمون میریم میبینیم!
wild_dragon
27-08-2012, 12:35
کسی نبود به من کمک کنه ؟ این interdiction چیه ؟ باید باش چیکار کنم ؟
کسی نبود به من کمک کنه ؟ این interdiction چیه ؟ باید باش چیکار کنم ؟
برادر عکس بذار...
devilboys
27-08-2012, 14:37
خوب یه نفر میتونه توضیح بده آخرش چی شد من که نفهمیدم؟
خوب یه نفر میتونه توضیح بده آخرش چی شد من که نفهمیدم؟
اخرش که نسبتا گنگ بود که چی شد ولی تقریبا با بچه ها چندصفحه قبلتر راجع به اخر بازی توی اسپولر نظر دادیم . فعلا ما هم نمیدونیم دقیقا اخرش چه اتفاقی میفته . اصلا ایا مرگ همزمان با جنگ دارن برای نجات جنگ تلاش میکنه یا قبل از اونه .
یه سوال وقتی از اول شروع میکنی همه زره ها و اسلحه ها تو داری؟
دوستان من عکسم رو که میگیرم میریزم تو word وقتی میخوام اپلودش کنم میگه نمیشه.
عکس رو باید تو چه برنامه ی بریزم. راهنمایی کنید بابا 2 روزه تو همین مرحله گیر کردم.
بچه ها کسی داستان بازی رو میدونه؟
کلا میخوام ببینم چی به چیه با اینکه بازی میکنم اما بعضی جاها سردر نمیارم چه خبره
afshinaghasi
27-08-2012, 20:51
سلام
آقا من یه جای بازی گیر کردم هر کاریش میکنم بعد از کشتن قول انر اون مرحله راه خروجو پیدا نمیکنم فکر کنم موقعی که قولو کشتم بهم یه نیروی خاص یا یک کلیدی رو بهم نداده . مرحله ای که گردم اونجایی هست که دو روحو دنبال خودش میبره و کمکش میکنن که در ها و پلها رو براش باز کنن روح سومی رو که سوار یک جونور شبیه به عنکبوت هست رو شکست دادم ولی بعدش هیچ اتفقی نیفتاد هیچی بهم نداد خودشم که نیومد جزء اون دوتا روح دیگه راه برگشتی هم پکه ازش وارد این مرحله شده پشت درش نیزه هست رد نمیشه یه حایی هم تو همین مرحله هست که دو تا دایره آبی کمرنگ تو دیواراش هست که به نظر اگر از یکیش رد بشم ازون یکی دیگه در میاد منتها من اون نیروی خاص رو برای این کار ندارم . ممنون میشم کمکم کنید
ترو خدا رعایت کنید ....عجب Spoil بازاریه اینجا !
دیگه وقتی نوشته میشه : خطر اسپویلر !بعد زیرش مهمترین قسمت داستان گقته میشه ...خب این چه فرقی میکنه ! اینو باس بزارید تو Spoiler ! نه این که بگید !
+
یه خورده راجب این Train توضیح میدید ؟
Mohammad Yek110
27-08-2012, 20:56
دوستان من عکسم رو که میگیرم میریزم تو word وقتی میخوام اپلودش کنم میگه نمیشه.
عکس رو باید تو چه برنامه ی بریزم. راهنمایی کنید بابا 2 روزه تو همین مرحله گیر کردم.
عکسو باید خودشو آپ کنین
ورد چیه دیگه؟:دی
توی این سایت :
img4up.com
عکسو باید خودشو آپ کنین
ورد چیه دیگه؟:دی
توی این سایت :
img4up.com
خب دوست عزیز میدونم باید عکس رو اپ کنیم.
میگم عکسی رو که با دکمه ی print sc... گرفتم رو کجا بزارم که بتونم اپ کنم
سلام
آقا من یه جای بازی گیر کردم هر کاریش میکنم بعد از کشتن قول انر اون مرحله راه خروجو پیدا نمیکنم فکر کنم موقعی که قولو کشتم بهم یه نیروی خاص یا یک کلیدی رو بهم نداده . مرحله ای که گردم اونجایی هست که دو روحو دنبال خودش میبره و کمکش میکنن که در ها و پلها رو براش باز کنن روح سومی رو که سوار یک جونور شبیه به عنکبوت هست رو شکست دادم ولی بعدش هیچ اتفقی نیفتاد هیچی بهم نداد خودشم که نیومد جزء اون دوتا روح دیگه راه برگشتی هم پکه ازش وارد این مرحله شده پشت درش نیزه هست رد نمیشه یه حایی هم تو همین مرحله هست که دو تا دایره آبی کمرنگ تو دیواراش هست که به نظر اگر از یکیش رد بشم ازون یکی دیگه در میاد منتها من اون نیروی خاص رو برای این کار ندارم . ممنون میشم کمکم کنید
شما چند صفحه قبل رو می خوندی می فهمیدی،اینجا باید با فست ترول برگردی!
ترو خدا رعایت کنید ....عجب Spoil بازاریه اینجا !
دیگه وقتی نوشته میشه : خطر اسپویلر !بعد زیرش مهمترین قسمت داستان گقته میشه ...خب این چه فرقی میکنه ! اینو باس بزارید تو Spoiler ! نه این که بگید !
+
یه خورده راجب این Train توضیح میدید ؟
شرمنده سفیدش کردم!
خوب Train دیگه توضیح نداره که پول میدی حرکت ازاد میکنی!البته به جز یکی دوتاش بقیه چرت و پرتن!
ولی من credit رد کردم و صحنه آخر ندیدم حالا چی کار کنم؟
اگه سیوت هنوز هست میتونی یه بار دیگه آبسولوم رو بکشی و فیلم اخرش رو ببینی و اگه نه که هیچی دیگه یه 10 15 ساعت گیم میزنی!:31:
خب دوست عزیز میدونم باید عکس رو اپ کنیم.
میگم عکسی رو که با دکمه ی print sc... گرفتم رو کجا بزارم که بتونم اپ کنم
اون عکسو خو Save میکنید رو PC تون ! Paint رو باز کنید بعد رو Paste کلیک کنید بعدش رو Save یا Save as !
+
شما میخوای یه عکس آپ کنی باس اولی تو یه سرور دیگه آپ کنی ،تو گوگل یه سرچ بزنید : آپلود عکس ! سایتارو میاره واستون
بعد میارید تو خود سرور سایت لینکی رو ک آپ کردینو قرار میدید ....رو Insert Image کلیک میکنید و آدرس سایتی رو که عکسو آپ کردید میدید بش
خوب Train دیگه توضیح نداره که پول میدی حرکت ازاد میکنی!البته به جز یکی دوتاش بقیه چرت و پرتن!
اینو ک همه میدونن ...!منظورم اینه ک این Train ارو ک میزنم هیچ حرکت خاصی واسم نمیاد ..
اون عکسو خو Save میکنید رو PC تون ! Paint رو باز کنید بعد رو Paste کلیک کنید بعدش رو Save یا Save as !
+
شما میخوای یه عکس آپ کنی باس اولی تو یه سرور دیگه آپ کنی ،تو گوگل یه سرچ بزنید : آپلود عکس ! سایتارو میاره واستون
بعد میارید تو خود سرور سایت لینکی رو ک آپ کردینو قرار میدید ....رو Insert Image کلیک میکنید و آدرس سایتی رو که عکسو آپ کردید میدید بش
دستت درد نکته ولی paint م پاک شده چجوری دوباره بیرمش
Arrowtic
27-08-2012, 22:54
Azhang جان دستت درد نکنه مزه کل بازیو بردی!اومده بودم ببینم نظرات چطوره اگه PCبازا راضین بخرمش که آخر داستان لو رفت برام و کلا مزه بازی رفت!
پیش به سوی Sleeping Dogs
mobin_eshghe pro
27-08-2012, 23:31
چندتا سوال
راهی هست که ساید کوئست ها توی نقشه نشون داده بشن؟!
اینجوری که از کامنت ها متوجه شدم برعکس همه بازی ها باید اول کوئست های اصلیو تموم کنی بعد فرعی اینجوریه واقعا؟!
کلید میانبر برای باز کردن نقشه وجود نداره(مثلا M بزنی نقشه باز بشه)؟!
دستت درد نکته ولی paint م پاک شده چجوری دوباره بیرمش
والا من همچین چیزی تاحالا ندیدم ..ک Paint پاک شه ! نمیدونم
devilboys
28-08-2012, 01:33
شما چند صفحه قبل رو می خوندی می فهمیدی،اینجا باید با فست ترول برگردی!
شرمنده سفیدش کردم!
اگه سیوت هنوز هست میتونی یه بار دیگه آبسولوم رو بکشی و فیلم اخرش رو ببینی و اگه نه که هیچی دیگه یه 10 15 ساعت گیم میزنی!:31:
راستشو بخوای من بعد تموم کردن بازی یه سوال کرد که من اونو yes زدم و بازی از اول اومد دیگه هم برنمیگرده
sinadeath
28-08-2012, 07:59
چندتا سوال
راهی هست که ساید کوئست ها توی نقشه نشون داده بشن؟!
اینجوری که از کامنت ها متوجه شدم برعکس همه بازی ها باید اول کوئست های اصلیو تموم کنی بعد فرعی اینجوریه واقعا؟!
کلید میانبر برای باز کردن نقشه وجود نداره(مثلا M بزنی نقشه باز بشه)؟!
نیازی نیست که حتما بازی رو تموم کنی تا بتونی فرعی ها رو بری
کلا آبجکتیو های بازی و کوئست ها و مپ بازی همه با O روی کیبورد هست
روی کوئست های فرعی اینتر بزنی همون اکتیو میشه و تو نقشه به شکل دایره ی آبی رنگ نشون داده میشن وقتی تو نقشه هستی بازدن کلید tab کوئست ها میان
sinadeath
28-08-2012, 08:05
اینو ک همه میدونن ...!منظورم اینه ک این Train ارو ک میزنم هیچ حرکت خاصی واسم نمیاد ..
train ها رو که آزاد میکنی کلید o رو میزنی بعد گزینه ی آخره فک کنم که شبیه دسته بازی هست اونو میزنی اونجا نوشته که این ترین هایی که آزاد کردیو چجوری بری کلا همه ی حرکت هاش اونجاست .
راستشو بخوای من بعد تموم کردن بازی یه سوال کرد که من اونو yes زدم و بازی از اول اومد دیگه هم برنمیگرده
پس سیوت پریده!!!
سوال:این مرحله 75تا 100 قسمت مبارزات آزاد! چه جوری ازاد میشه؟
کسی تونسته همه قسمت های ابیسال ارمور رو پیدا کنه؟
پس سیوت پریده!!!
سوال:این مرحله 75تا 100 قسمت مبارزات آزاد! چه جوری ازاد میشه؟
کسی تونسته همه قسمت های ابیسال ارمور رو پیدا کنه؟
یه روز نبودیم چه همه پست اومده .
نه راستش من تا 50 که رفتم فقط بهم پاشو داد :31:
اومدم تا 75 هم برم مرحله 70 مردم . البته چون خیلی زود رفتمش . گفتم ولش کن یه کم قویتر میشم بعد میرمش . یه دفعه نفهمیدم چی شد اون یارو ابسولوم اومد و دو دقیقه ای کارم باهش تموم شد بعدش هم دیگه هیچی . ولی تو دور دوم حتما میرم . الان فعلا رسیدم به مرحله ازاد کردن Guardian .
ولی دهن سرویس این غول هایی که توی جهنم میومدن عجب چیزی بودن . یه دونه با شلاق میزد نصف خونم میرفت . خیلی بد بودن . اون یارو هم هی اتیش میفرستاد مگه میشد بهش نزدیک شد . ترکیب بدی بود . دوربین بازی هم که ناجور بود یه دفعه از اون اتیش ها میخوردی . فقط باید همون اول اون یارو رو بزنی .
اومدم تا 75 هم برم مرحله 70 مردم . البته چون خیلی زود رفتمش . گفتم ولش کن یه کم قویتر میشم بعد میرمش . یه دفعه نفهمیدم چی شد اون یارو ابسولوم اومد و دو دقیقه ای کارم باهش تموم شد بعدش هم دیگه هیچی . ولی تو دور دوم حتما میرم . الان فعلا رسیدم به مرحله ازاد کردن Guardian .
ولی دهن سرویس این غول هایی که توی جهنم میومدن عجب چیزی بودن . یه دونه با شلاق میزد نصف خونم میرفت . خیلی بد بودن . اون یارو هم هی اتیش میفرستاد مگه میشد بهش نزدیک شد . ترکیب بدی بود . دوربین بازی هم که ناجور بود یه دفعه از اون اتیش ها میخوردی . فقط باید همون اول اون یارو رو بزنی .
من هم اول که وارد جهنم شدم یه صداهایی اومد با خودم گفتم اینجا جای من نیست! در رفتم!!!
والا من همچین چیزی تاحالا ندیدم ..ک Paint پاک شه ! نمیدونم
یعنی چی اقا من چیکار کنم؟
یعنی هیچکس تو این تایپک پیدا نمیشه که درست حسابی جواب مارو بده.
اقا اصن این بازی منو دیونه کرده 3 روزه درگیره همین مرحله هستم؟
یعنی چی اقا من چیکار کنم؟
یعنی هیچکس تو این تایپک پیدا نمیشه که درست حسابی جواب مارو بده.
اقا اصن این بازی منو دیونه کرده 3 روزه درگیره همین مرحله هستم؟
برادر شما چه مشکلی داری؟ یه عکس بذار تا بگیم!!!
برادر شما چه مشکلی داری؟ یه عکس بذار تا بگیم!!!
داداش رفیق دوست عزیز.
من دیگه نمیدونم چی بگم خب میگم عکسم اپلود نمیشه.
Arrowtic
28-08-2012, 12:22
orouchi جان همه بهتون گفتن چی کار کنید.
عکس بگیرید و اینجا بذارید.
شما که آپلود بلد نیستی هم چندین نفر بهتون آموزش آپلود رو گفتن!!!!!!!
من بعد از تموم کردن بازی رفتم ولی اون تیکشو یکم ترینریدم!!!:31:
ولی باحال بود بعد از اون ده طبقه این یکیم خیلی حال داد.به نظرم سخت ترین باس بازی همون باس مرحله دهم ماموریت فرعی بود. من که واسه کشتن پدر کیبورد در اوردم!
من مشکلم اینجاست که مراحل 75 تا 100 ازاد نیستن نمیدونمم چه جوری ازاد میشه؟؟؟
هی سوالهای من زیاد میشن:الان که بازی تموم شده وقتی میرم اینونتوری تو صفحه که مشخصات مرگ رو مینویسه جای دو تا از توانایی ها خالی پس اونا رو کی پیدا میکنیم؟؟:mellow::eh:
نکنه گذاشتن واسه قسمت بعد!!!
من هم اول که وارد جهنم شدم یه صداهایی اومد با خودم گفتم اینجا جای من نیست! در رفتم!!!
جهنم کدوم قسمته؟؟؟
orouchi جان همه بهتون گفتن چی کار کنید.
عکس بگیرید و اینجا بذارید.
شما که آپلود بلد نیستی هم چندین نفر بهتون آموزش آپلود رو گفتن!!!!!!!
خب قربونت برم من اینکارو انجام دادم اپلود نمیشه.
ای بابا چیکار کنم.
شیطونه میگه برم این بازیو از بیخ پاک کنم.
Mohammad Yek110
28-08-2012, 12:34
ای بابا چیکار کنم.
کاری به print screen نداشته باش
نرم افزار fraps یا snagit رو دانلود کن کارت حله
جهنم کدوم قسمته؟؟؟
تا جایی که من میدونم یه جایی بود پله میخورد میرفت پایین همش مواد مذاب و آتیش و اینجور چیزا بود.
ای بابا چیکار کنم.
برای چی آپلود نشه. شاید فرمتش بده. برو تو Axgig
axgig.com
سایت آپلود عکس.
اینجا باید عکسو آپلود کنی. بعد یه لینک میده بیا بذارش اینجا...
اینم عکس چطور درو باز کنم؟
ااگه بازم عکس لازم بود میزارم اگه چیزی نفهمیدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-چطوری میشه این اعدادو که به دشمن ضربه میزنیم میادو از بین ببریم؟؟؟
2-یکی بیاد قشنگ در مورد این skill ها توضیح بده.این همه اسکیل خریدم ولی هیچکدومشو نمیتونم استفاده کنم.میرم پیش اون مردک همشو صفر میکنم و باز اسکیل میخرم ولی فقط اون 4 تای اولی که بودو میتونم استفاده کنم.یکی کامل توضیح بده
اینم عکس چطور درو باز کنم؟
ااگه بازم عکس لازم بود میزارم اگه چیزی نفهمیدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من چیزی یادم نمیاد. نقشه برام آشناست ولی یادم نمیاد دقیقا کجاس.:9:
عکس دیگه؟
راستش من چیزی یادم نمیاد. نقشه برام آشناست ولی یادم نمیاد دقیقا کجاس.:9:
عکس دیگه؟
بابا تو دیگه کی هستی؟
اینم یه عکسی دیگه.ورودی اونجاست.(ورودی کامل).شما علامت زرد رنگ رو تو این نقشه میبینید. ولی وقتی وارد میشم غیب میشه.
اینم یه عکس دیگه که یه دری هست اونم بسته است.
شما فکر نمیکنید تو این عکس این چیزه دایره مانند بزرگ که جلومه نباید کاریش کنیم.
takeromid
28-08-2012, 18:31
به تموم سختیهای که بازی داشت تموم شد
یه اثر بی نظیر.
good luck
rezadevilmaycry
28-08-2012, 18:52
سلام
بله دوست عزیز اون چیزی که شما در این عکس میبینید
بعدا برداشته میشه ولی فعلا شما باید در سمت راست تصویر داخل در بشوید و کارهایی را که ازتون میخواهد انجام بدهید بعد دوباره برمیگردید و به سمت چپ میروید (وقتی که در باز شد) و اون سرپوش مواد مذاب را برمیدارید
میدونی اروچی جان. تو این بازی بعضی وقتا باید یه مسیر دیگه رو بری تا مسیر اصلی باز شه و دوباره برگردی. همونطور که دوستمون گفت برو سمت راست ببین چی میشه...
میدونی اروچی جان. تو این بازی بعضی وقتا باید یه مسیر دیگه رو بری تا مسیر اصلی باز شه و دوباره برگردی. همونطور که دوستمون گفت برو سمت راست ببین چی میشه...
ولی من در سمت راست هرکاری که باید انجام میدادم دادم و تموم شده.
میشه یه راهنمایی کنید.
درزم اسم من حسین هست.
دوستان کسی نمیدونه دو تا توانایی!(ability )دیگه چیا هستن؟
sinadeath
28-08-2012, 19:47
میشه یه راهنمایی کنید.
کلید z رو بگیر ببین کلاغه کدوم طرف میره توهم همون جا برو
نمیشه که حتما یه کاری مونده
میشه یه راهنمایی کنید.
ببین کلا هر جا گیر میکنی و به در بسته میخوری نقشه رو یه نگاه بنداز . کلا هر جایی که در سبز داره یعنی باز و در قرمز یعنی بسته . پس اگه جایی درش سبزه و تا حالا ورد نشدی (یعنی توی نقشه مکان سیاهه) باید بری اونجا تا شاید چیزی داشته که باید انجام بدی .
دوستان کسی نمیدونه دو تا توانایی!(ability )دیگه چیا هستن؟
منظورت چیه . این Ability اصلا چی هست . منظورت اسکیل هست یا نه .
[QUOTE=Gregar;7186205]ببین کلا هر جا گیر میکنی و به در بسته میخوری نقشه رو یه نگاه بنداز . کلا هر جایی که در سبز داره یعنی باز و در قرمز یعنی بسته . پس اگه جایی درش سبزه و تا حالا ورد نشدی (یعنی توی نقشه مکان سیاهه) باید بری اونجا تا شاید چیزی داشته که باید انجام بدی .
خیلی ممنون دوست عزیز وی تمام در های سبز رو رفتم داخلش الان به گفتهی دوستمون سینا عمل میکنم ببینم چی مشه.
ولی من فکر میکنم باید کلا برگردم عقب و چند تا کار هایی رو انجام بدم.
یه چند تا عکسی هم هست که بعدا میزارم شاید بتونید راهنمای کنید.
انشاالله.
سلام
دوستان من امروز این بازی رو گرفتم
حتما باید دکمه Q رو بزنی تا بتونی زاویه دوربین رو با موس عوض کنی؟؟؟
سلام
دوستان من امروز این بازی رو گرفتم
حتما باید دکمه Q رو بزنی تا بتونی زاویه دوربین رو با موس عوض کنی؟؟؟
موس رو خودش خود به خود میتونی استفاده کنی.
اگه Q رو هم بگیری بازم چرخ میخوره.
rezadevilmaycry
28-08-2012, 20:15
میشه یه راهنمایی کنید.
درزم اسم من حسین هست.
خیر حسین جان
انجام ندادین وارد درب سمت راست بشوید و به آخرین محل همون جایی که یک گوی آبی رنگ را داخل یک محل رو زمین میگذارید اونجا فکر کنم باشه برو اونجا بعد لبه دیوار رو گرفتی سمت راست دیوار رو بگیر (یک لبه خیلی باریکی داره که بعد میتونی بری به اون طرف و درب سمت چپ را باز کنی)
البته اگر اشتباه نکنم ولی به احتمال 90 درصد همینطوره
خیر حسین جان
انجام ندادین وارد درب سمت راست بشوید و به آخرین محل همون جایی که یک گوی آبی رنگ را داخل یک محل رو زمین میگذارید اونجا فکر کنم باشه برو اونجا بعد لبه دیوار رو گرفتی سمت راست دیوار رو بگیر (یک لبه خیلی باریکی داره که بعد میتونی بری به اون طرف و درب سمت چپ را باز کنی)
البته اگر اشتباه نکنم ولی به احتمال 90 درصد همینطوره
خیلی ممنون دوست عزیز ولی فکر نمیکنم اینطور باشه .
ولی میرم بعدا یه امتحان مکنم.
بازم ممنون.
منظورم توانایی دیگه،ببین اون کلاغ و اسب جزی تونایی هات هست.برو تو اینونتوریبعد تو قسمتی که مشخصات مرگ هست(بغل اسلحه ها)اونجا نیگا کنی میبینی که و تا از توانایی ها بعد از تموم شدن بازی هنوز جاشون خالیه.من احتمال میدم که یکیش مال ابیسال ارمور باشه(درست مثل شماره 1)،اون یکی رو نمیدونم!
منظورم توانایی دیگه،ببین اون کلاغ و اسب جزی تونایی هات هست.برو تو اینونتوریبعد تو قسمتی که مشخصات مرگ هست(بغل اسلحه ها)اونجا نیگا کنی میبینی که و تا از توانایی ها بعد از تموم شدن بازی هنوز جاشون خالیه.من احتمال میدم که یکیش مال ابیسال ارمور باشه(درست مثل شماره 1)،اون یکی رو نمیدونم!
اها اونا رو میگی . صددرصد که یکیش مال زره ابیسال باید باشه . اون یکی دیگه رو هم معلوم نیست . ببینم چیزی پیدا میشه تو گوگل .
vahidgame
29-08-2012, 08:40
چیزی که توی این تاپیک گاها رعایت نمیشه استفاده نکردن از دکمه اسپویلر در مواردیه که صحبت از داستان بازی میشه
اگه پستتون قسمتی از داستان بازی و به خصوص پایان اونو لو میده صد در صد از دکمه اسپویلر استفاده کنید
اینکه اول پست اشاره کنید که خطر لو رفتن داستان بازی هست یا نوشته پست رو سفید کنید هم اصلا پذیرفته نیست
فرض کنید اون نوشته سفید رو یه نفر نقل قول بگیره به نظرتون در اینصورت داستان بازی برای بقیه روشن نمیشه؟!
mohsentanha
29-08-2012, 12:41
سلام من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم؟
بالای پله هم نمیره :|
حجم ۸۰k
حجم ۸۰k
داداش شما چند تا عکس از سمت راست و چپش بزار جوابتو میدم.
sinadeath
29-08-2012, 12:50
حجم ۸۰k
اگه اشتباه نکنم و اینجا همون جایی که فکر میکنم باشه شما باید یه دونه از اون توپ هایی که منفجر میشن رو پیدا کنی بعد بری پایین پله ها وایسی و بعد توپو بندازی رو همین گوله ای که تو عکسه وقتی منفجر شد و گوله از جاش در اومد شما میری بالا
حجم ۸۰k
شما باید از اون بمب ها بذاری رو گلوله سنگی. بعد بری رو اون سکویی که بالا و پایین میشه (جلوی پله ها). بعد با تفنگ بزن بمب رو منفجر کن. گلوله از جاش در میاد و میری بالا.
Bobby Sands
29-08-2012, 13:31
سلام
این مرحله رو چطوری باید رد کرد؟
سلام
این مرحله رو چطوری باید رد کرد؟
باید با اسانسور بری طبقات پایین تر.یه مجسمه هست که از طبقه اول میاری میذاری زیر اسانسور تا تو تو طبقه دو وایسه.اگه اشتبا نکنم اول کارهای طبقه سوم رو انجام میدی بعد اول بعد دوم و در آخر طبقه 4.
راستی همین الان دیدم دانلودها یک اپدیت 4 گیگی واسه بازی گذاشته نسخه اسکیدرو . اگه راست باشه این تغییرایته که با این اپدیت صورت میگیره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک صفحه دانلود
سلام دوستان با کمک های که به من کردین بلاخره تونست اون مرحله رو رد کنم ممنون.
خب دوستان من اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور این توپ، گوگولی مگولی رو خارج کنم در بسته است. ممنون میشم اگه کمک کنید. اینم عکس:
گفتم دوباره پست رو بدم بیاد بالای صفحه
همین الان دیدم دانلودها یک اپدیت 4 گیگی واسه بازی گذاشته نسخه اسکیدرو . اگه راست باشه این تغییراتیه که با این اپدیت صورت میگیره .
اینم لینک صفحه دانلود (به جای خطچین دانلودها رو بزارین)
گفتم دوباره پست رو بدم بیاد بالای صفحه
همین الان دیدم دانلودها یک اپدیت 4 گیگی واسه بازی گذاشته نسخه اسکیدرو . اگه راست باشه این تغییراتیه که با این اپدیت صورت میگیره .
اینم لینک صفحه دانلود (به جای خطچین دانلودها رو بزارین)
دوست عزیز این صفحه ی که گذاشتی باز نمیشه.
سلام دوستان با کمک های که به من کردین بلاخره تونست اون مرحله رو رد کنم ممنون.
خب دوستان من اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور این توپ، گوگولی مگولی رو خارج کنم در بسته است. ممنون میشم اگه کمک کنید. اینم عکس:
برو یکی از اون گوی های اتشی بگیر پرت کن رو توپ و خودت هم برو بالا سکو تا در باز شه بعد با تفنگت گوی رو بترکون و توپ پرت میشه اون طرف در
حجم ۸۰k
شما هم یه دونه از اون گوی هایی که منفجر میشن وردار و برو بالا سکو واستا و پرتش کن رو توپ و با تنفگت بترکون
ولی من چیزی که دیدم تو این بازی باگ زیاد داره و گاهی واقعا این باگهاش ادم رو گیج میکنه و فکر میکنی تو بازی گیر کردی .
مثلا من خودم امروز تو قسمت moutaion of heartstone رو heartstone سوم گیر کردم و قبل اینکه karn هم منو پرت کونه او طرف در دیدم که یه گوی پشت در هست و بعدا به کارم میاد بعدش که اهرم رو کشیدم امدم دیدم توپ نیستش یعنی باگ شده بود و 4 ساعت دقیق الاف شدم
برو یکی از اون گوی های اتشی بگیر پرت کن رو توپ و خودت هم برو بالا سکو تا در باز شه بعد با تفنگت گوی رو بترکون و توپ پرت میشه اون طرف در
داداش حرفا میزنیا من که این کارو کردم نشد.
شما اصن میدونی منظور من کدوم توپه؟
من توپ ابی رنگ رو میگم چطور از در ردش کنم در که باز نمیشه.
تو همون عکسی که گذاشتی سمت راست یه سکو هست از همون قسمتی که تو عکس دیده میشه
برو بالا و بایست روش گوی رو بزار جلوی در وقتی نرده ها پایین امدن گوی اتشی که رو گوی گذاشتی رو بترکون که گوی میره اون ور....
آقا یک سوتی با حال. اینجا آسانسور داشت میرفت پایین بعد ضربه محکم زدم سنگ بوجود اومد و در هوا معلق موند ( Mind Freak ) !!!!!!
اگه رو آب هم ضربه محکم بزنید سوتی میده!!!
آقا یک سوتی با حال. اینجا آسانسور داشت میرفت پایین بعد ضربه محکم زدم سنگ بوجود اومد و در هوا معلق موند ( Mind Freak ) !!!!!!
اگه رو آب هم ضربه محکم بزنید سوتی میده!!!
از این اشکالات که دیگه توی این بازی که حتی تنظیم گرافیکی هم نداره زیاده و نباید بهش توجه کرد .
aramesh_61
29-08-2012, 19:59
سلام، دوستان این Sacrifice Itemها به چه درد میخوره؟ چکار میشه باهاشون کرد؟
ممنون
اگه کسی این اپدیتی رو که دوستمون گذاشته تست کرد یه خبری بده ببینیم چه جوریاست؟
سلام، دوستان این Sacrifice Itemها به چه درد میخوره؟ چکار میشه باهاشون کرد؟
ممنون
سلاحهای possessed اینجوریه که اپگرید میشن اون هم تا 5 بار . البته لول مورد نیازش برای استفاده تغییر نمیکنه .
شما میتونی اون ایتم رو بهش ایتم های دیگه بخورونی (این اپدیت جدید که اومده یک باگ مربوط به این بخش رو درست میکنه که ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو نمیشد بهش داد) . با اینکار اون سلاحت یه xp میگیره و وقتی که به اندازه کافی خورد و xp گرفت میتونه اپگرید بشه .
خوبیش اینه که موقع اپگرید میتونی یه توانایی رو برای سلاحت از بین تمام توانایی هایی که سلاحهای فدا شده داشتن انتخاب کنی و اون سلاحت اون توانایی رو میگیره . موقع اپگرید شدن یه کم دمیجش هم زیاد میشه .
مثلا برای این سلاح یه سلاح فدا کردی که توش یه critical chance 20% داره . اونوقت میتونی موقع اپگرید اون سلاح possessed ات انتخاب کنی که Critical chance داشته باشه . بعد از هر اپگریدی هم کمی به توانایی های سلاحت به طور خودکار زیاد میشه .
کلا شاید بتونی 3 یا 4 تا توانایی به سلاحت بدی .
مثلا من یه scythe داشتم که بهترین ایتم ها رو بهش دادم و این شده بودش .
execution chance 35%
health on hit 95
life steal 19%
lighting damage 35
دیگه هیچکی اونجوری حرفم نبود . کلا خونم از 50 درصد کمتر نمیشد و همه رو Execute میکردم . واقعا عالیه این سلاح های possessed
اگه کسی این اپدیتی رو که دوستمون گذاشته تست کرد یه خبری بده ببینیم چه جوریاست؟
اره منم میخوام ببینم چجوریاست . ایا درسته (که احتمالا درسته) . من خودم نگرفتم چون فعلا نمیرم بازی رو .
ویرایش :
الان هوس کردم بازی رو ادامه بدم که هنوز اولای بازیم . فکر میکنم فهمیدم که اون ability اخر چی باشه . یادتون هست توی نسخه قبل بعضی جاها یه صندوق یا یه چیز دیگه بود ولی نامرئی بود یا بهتر بگم سایه بود . که بعد از گرفتن اون ماسک اخر بازی میتونستین دنیای سایه ها رو هم ببینین .
داشتم تو جنگل میرفتم چندتا موجود سایه ای رو دیدم شبیه ببر یا پلنگ بودن . واسم عجیبه دور اول بازی هم اینا رو دیده بودم اما بهم این ماسکه رو تا اخر بازی نداد . احتمال میدم یا توی new game plus اینو بده یا تو درجه سختی بالا . چون الان توی new game plus غول اول رو که کشتم یه ایتم داد که توی دور اول بهم نداده بود .
احتمال میدم یه سری چیز ها توی دور دوم بازی باشه . باید حتما برم .
دیگه از این دقیق تر راه نداره بهت بگم
دیگه از این دقیق تر راه نداره بهت بگم
داداش قربونت برم اولا من نمیتونم بالای این سکو برم. که شما رفتی.
دومن این در رو چطور باز کردی بهت گفتم که در بسته است شما در عکسی که گذاشتی در باز است.
داداش قربونت برم اولا من نمیتونم بالای این سکو برم. که شما رفتی.
دومن این در رو چطور باز کردی بهت گفتم که در بسته است شما در عکسی که گذاشتی در باز است.
سکو بغلش راه داره دیگه. بالاشم کلیده که درو باز میکنه. بمب رو که بترکونی گلوله پرت میشه اونطرف.
سکو بغلش راه داره دیگه. بالاشم کلیده که درو باز میکنه. بمب رو که بترکونی گلوله پرت میشه اونطرف.
من نگاه کردم راه نداشت شما اگه میشه از اون جایی که راه داره یه عکس بزار.
باتشکر
دوستان اونجا رو رد کردم منون از راهنمایتون.
خب حالا اینجا گیرکردم رفتم آبشار رو آزاد کردم دوباره برگشتم جای اولم خودم. پرنده ی راهنمام میره اون بالا چطور برم.
اینم عکس:
این اپدیت جدید که اومده یک باگ مربوط به این بخش رو درست میکنه که ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو نمیشد بهش داد
پس باگ بوده من با اسپیس میزدم کار نمیکرد اما با دابل کلیک موس میشد که ایتم مورد نظر رو به اسلحه مورد نظر خوروند :دی(مشترک مورد نظر!!!)
مثلا من یه scythe داشتم که بهترین ایتم ها رو بهش دادم و این شده بودش .
execution chance 35%
health on hit 95
life steal 19%
lighting damage 35
دیگه هیچکی اونجوری حرفم نبود . کلا خونم از 50 درصد کمتر نمیشد و همه رو Execute میکردم . واقعا عالیه این سلاح های possessed
من کلا روی کریتیکال ها کار کردم (اعم از دمیج و شانس و خون) کلا به کسی امون نمیداد!!!
ولی به نظر من کاش داسش یه تیکه بود و ثابت.مثل شمشیر ((وار)) که فقط تقویت میشد.اینجوری خیلی بهتر میشد.
الان هوس کردم بازی رو ادامه بدم که هنوز اولای بازیم . فکر میکنم فهمیدم که اون ability اخر چی باشه . یادتون هست توی نسخه قبل بعضی جاها یه صندوق یا یه چیز دیگه بود ولی نامرئی بود یا بهتر بگم سایه بود . که بعد از گرفتن اون ماسک اخر بازی میتونستین دنیای سایه ها رو هم ببینین .
داشتم تو جنگل میرفتم چندتا موجود سایه ای رو دیدم شبیه ببر یا پلنگ بودن . واسم عجیبه دور اول بازی هم اینا رو دیده بودم اما بهم این ماسکه رو تا اخر بازی نداد . احتمال میدم یا توی new game plus اینو بده یا تو درجه سختی بالا . چون الان توی new game plus غول اول رو که کشتم یه ایتم داد که توی دور اول بهم نداده بود .
احتمال میدم یه سری چیز ها توی دور دوم بازی باشه . باید حتما برم .
نه بابا اون نیست.اون موجودات رو که اون یارو روحه(اونی که تو دد لند ازش حرکت میخری بهت ماموریت فرعی میده وبا هاش یه طلسم میده (اگه اشتباه نکنم اسم طلسمه بلاد لس بود).وقتی اکیپش کنی اون موجودات نا مرئی ظاهر میشن.بعد از تموم شدن ماموریت ازت میگیره!
نگفتی وقتی از اول شروع کردی کدوم ایتم ها رو بهت داده بود(تو نیو گیم پلاس)؟؟؟
دوستان اونجا رو رد کردم منون از راهنمایتون.
خب حالا اینجا گیرکردم رفتم آبشار رو آزاد کردم دوباره برگشتم جای اولم خودم. پرنده ی راهنمام میره اون بالا چطور برم.
اینم عکس:
دادش لینک عکس رو چرا این شکلی گذاشتی:44:؟!؟!؟
دادش لینک عکس رو چرا این شکلی گذاشتی:44:؟!؟!؟
تو ایمیج گذاشتم ولی نیومد گفتم اینطوری بزارم ولی مثل این که خرابه.
حالا درستش میکنم .
پس باگ بوده من با اسپیس میزدم کار نمیکرد اما با دابل کلیک موس میشد که ایتم مورد نظر رو به اسلحه مورد نظر خوروند :دی(مشترک مورد نظر!!!)
من کلا روی کریتیکال ها کار کردم (اعم از دمیج و شانس و خون) کلا به کسی امون نمیداد!!!
ولی به نظر من کاش داسش یه تیکه بود و ثابت.مثل شمشیر ((وار)) که فقط تقویت میشد.اینجوری خیلی بهتر میشد.
نه بابا اون نیست.اون موجودات رو که اون یارو روحه(اونی که تو دد لند ازش حرکت میخری بهت ماموریت فرعی میده وبا هاش یه طلسم میده (اگه اشتباه نکنم اسم طلسمه بلاد لس بود).وقتی اکیپش کنی اون موجودات نا مرئی ظاهر میشن.بعد از تموم شدن ماموریت ازت میگیره!
نگفتی وقتی از اول شروع کردی کدوم ایتم ها رو بهت داده بود(تو نیو گیم پلاس)؟؟؟
عجبه من اون ماموریت فرعی ها رو تقریبا همش رو رفتم اما همچین چیزی ندیدم .
از اول که بازی رو رفتم همون غول اول بازی رو که کشتم یه داس خفن داد . بعد توی tomb هم یه ایتم جدید اومده بود . همون تبر ابسولوم .
نه همین طوریه که گفتم
ای بابا نگفنی موقع شروع دوباره دقیقا چیا پیشته؟؟؟:44:
راستی اون تبر ابسولوم چه جوریه؟فک نکنم چیزه درست حسابی باشه!اخخه اگه بود که خیلی آ نمیذاشتنش به عنوان باس پس آخر!!!
من فعلا دارم سعی میکنم قبل از شروع دوباره زره ابیسال رو جمع کنم.از سنگ آ 8 تاش مونده.باید کل نقسه ها رو مو به مو بگردم.فعلا اولین منطقه تموم شده رفتم دو دومی!
mohsentanha
31-08-2012, 11:20
سلام
کسی سیو بعد مرحله psychameron رو میتونه آپلود کنه برام؟
یه جایی گیر کردم هیچ جایی هم نیس که نرفته باشم :((
دوستان این آپدیت رو نصب کردین؟ چه جوری نصب میشه بعد نصب سیو ها هم پاک میشن؟
نه همین طوریه که گفتم
ای بابا نگفنی موقع شروع دوباره دقیقا چیا پیشته؟؟؟:44:
راستی اون تبر ابسولوم چه جوریه؟فک نکنم چیزه درست حسابی باشه!اخخه اگه بود که خیلی آ نمیذاشتنش به عنوان باس پس آخر!!!
من فعلا دارم سعی میکنم قبل از شروع دوباره زره ابیسال رو جمع کنم.از سنگ آ 8 تاش مونده.باید کل نقسه ها رو مو به مو بگردم.فعلا اولین منطقه تموم شده رفتم دو دومی!
یعنی چی چیا پیشته . همون ایتمها که باهاش بازی رو تموم کردم دیگه . چیز دیگه ای توی اینتونتوری نمیاد . فقط تبر ابسولوم بود که حتی از تبری که خودم ساختمش ضعیفتر بود . حرکات طرف رو کند میکنه . خوبیش همینه .
زره ابیسال و ... همه اش میمونه واست . کلا هیچ چیز جز ability ها و gear هات ریست نمیشه . حتی حرکتهات . ولی بازی سختتر میشه . یعنی من اومدم دوباره بازی رو از یه سیو دیگه روی Apocalypse رفتم و روی new game plus هم روی همین درجه رفتم اما دشمنها بسته به لولت سخت هستن . یعنی چه توی new game plus و چه توی بازی عادی سختیش یکیه . نه اینکه روی new game plus بازی اسون و بی مزه بشه .
دوستان این آپدیت رو نصب کردین؟ چه جوری نصب میشه بعد نصب سیو ها هم پاک میشن؟
فکر نکنم . اپدیت های اسکیدرو معمولا بدون نصب هستش و همین جوری کپی میکنی توی پوشه بازی . سیوهات هم به احتمال 99 درصد پاک نمیشن .
. یعنی چه توی new game plus و چه توی بازی عادی سختیش یکیه . نه اینکه روی new game plus بازی اسون و بی مزه بشه .
به نظرت این کار خوب بوده..؟
بعدش باس فایت ها هیچ تغییری نمی کردن انگار لولشون همون طور مونده بود فقط ریزه میزه ها بودن که لولشون زیاد میشه
nazila20
31-08-2012, 16:34
دوستان مشکل در اجرای بازی دارم با این ارور
the proceduere entry point CreateInterface could not be located in
the dynemic link library D:\program Files\ DarkSiders II\steam_api.dll
D:\Capture.PNG
Hashem 289
31-08-2012, 16:47
سلام ، من بازی رو که اجرا میکنم داخل بازی بعد از 30 ثانیه قفل میکنه بعد سیستم ریست میشه کسی میدونه مشکل چیه ؟
گرافیکم amd 6950
یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
babak2002
31-08-2012, 19:03
من هم چند تا سوال داشتم !!! :31:
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
بعد اینکه یک سوم خونش رفت باید اونقدر بزنی تا یکم چند لحظه گیج بزنه،اونوقت میتونی با دستت(همون بنفشه که پرتاب میکنه)میگیریش!
من هم چند تا سوال داشتم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
منم چندتا جواب دارم!!! :دی
وا... ماله منم رو 22 گیر کرده،جواب رو پیدا کردی بی نصیب نذار!!!:31:
دقیقا تو همین شرایط گیر کردم،و شدیدا هم به راه حل نیاز دارم اخه واسه باز کردن تمام قسمت های ابیسال ارمور باید مراحل 75 تا 100 ش باز باشه ولی نیست!!!اره بابا تا 101 میره ولی نمیدونم چه جوری!!!
این رو هم پرس و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم،احتمالا یکیش ماله ابیسال ارمور باشه،اون یکی رو نمیدونم!!!پیدا کردی به ما هم بگو!
امیدوارم جواب سوال ها تو گرفته باشی!اگه سوال دیگه ای بود بپرس تا راهنمایی کنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه یک سوم خونش رفت باید اونقدر بزنی تا یکم چند لحظه گیج بزنه،اونوقت میتونی با دستت(همون بنفشه که پرتاب میکنه)میگیریش!
منم چندتا جواب دارم!!! :دی
وا... ماله منم رو 22 گیر کرده،جواب رو پیدا کردی بی نصیب نذار!!!:31:
دقیقا تو همین شرایط گیر کردم،و شدیدا هم به راه حل نیاز دارم اخه واسه باز کردن تمام قسمت های ابیسال ارمور باید مراحل 75 تا 100 ش باز باشه ولی نیست!!!اره بابا تا 101 میره ولی نمیدونم چه جوری!!!
این رو هم پرس و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم،احتمالا یکیش ماله ابیسال ارمور باشه،اون یکی رو نمیدونم!!!پیدا کردی به ما هم بگو!
امیدوارم جواب سوال ها تو گرفته باشی!اگه سوال دیگه ای بود بپرس تا راهنمایی کنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا کلا توی کروسیبل هر چقدر بجنگی Xp بهت نمیده که لول بگیری . دوما منم فکر میکنم از 22 بالاتر نره . چون منم بازی رو با همون لول تموم کردم و الان که new game plus رو دارم میرم لول 26 شدم .
M-N-2007
01-09-2012, 06:24
سلام
دوستان مثل این که واسه بازی 2 تا نسخه هست متاسفانه من 5 پارت بازیو از نسخه ی Limited Edition گرفتم .و لی پارت یکشو از نسخه ی SKIDROW گرفتم.
سوال اولم اینه که تفاوت این 2 نسخه در چیه؟؟
و اینکه آیا دوباره باید پارت یکو از نسخه ی لیمیت بگیرم آخه حجمشون برابره گفتم شاید محتویاتشون یکی باشه؟؟
babak2002
01-09-2012, 08:57
سلام
دوستان مثل این که واسه بازی 2 تا نسخه هست متاسفانه من 5 پارت بازیو از نسخه ی Limited Edition گرفتم .و لی پارت یکشو از نسخه ی SKIDROW گرفتم.
سوال اولم اینه که تفاوت این 2 نسخه در چیه؟؟
و اینکه آیا دوباره باید پارت یکو از نسخه ی لیمیت بگیرم آخه حجمشون برابره گفتم شاید محتویاتشون یکی باشه؟؟
من نسخه Limited رو گرفتم.
و فک کنم ویژگی خاصی که داشت اولین بار که سراغ Serpent Tome رفتم 10 - 12 تا نامه به صورت افلاین داشتم که تو هر کدومش اسلحه و زره بود با ویژگی های خاص
mohsentanha
01-09-2012, 11:06
کسی سیو بعد مرحله psychameron رو نداره ؟:(
M-N-2007
01-09-2012, 12:02
دوستان میشه آپدیتiهای نسخه ی Limited Edition رو بذارید؟؟؟و کرکشو
میگم این اپدیتی که که ما داریم میگیریم از سایت دانلودها زده مال نسخه اسکیدرو . اونوقت من limited رو دارم . ایا فرقی میکنه ؟ با توجه به اینکه فقط یه کپی پیست هستش .
دوستان من اینجا گیر کردم. چطور برم بالای پله ها.
اینم عکس:
sirchicco
01-09-2012, 16:23
دوستان من اینجا گیر کردم. چطور برم بالای پله ها.
اینم عکس:
برو روی آسانسور وایسا یکی از اون توپ هایی که بهشون شلیک می کنی منفجر میشه بنداز روی اون گوی بزرگ آبی بعد وقتی رو آسانسور وایسادی به توپ شلیک کن گوی آبی از جاش میاد بیرون و میری بالا
دوستا با کمک هایی که به من کردین تونستم مراحل رو پشت سر بزارم. ممنون.
خب حالا اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور برم اونور در بسته است کلید رو که بالا هست هم میزنم در باز نمیشه. کلا اینجا باید چیکار کنم کمک.
اینم عکس:
دوستا با کمک هایی که به من کردین تونستم مراحل رو پشت سر بزارم. ممنون.
خب حالا اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور برم اونور در بسته است کلید رو که بالا هست هم میزنم در باز نمیشه. کلا اینجا باید چیکار کنم کمک.
اینم عکس:
ویرایش:
عکست خیلی معلوم نیست چی به چیه و کجاست . اما فکر میکنم سمت چپ دره یه راه باشه .
سلام
دوستان میشه بگید چطوری باید از اینا استفاده کرد؟
جلوتر که بری بهت توانایی استفاده از این ها رو میده
دوستان گل من اینجا گیر کردم نیازی به عکس نیست که بزارم خودتون میفهمید.
من اونجاییم که باید با سنگ بزنی تا یک غول بیاد بیرون.
غول که میاد بیرون من هرچی با سنگ میزنمش و کار های دیگه میکنم عمرش کم نمیشه.
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
عکس بذار...
به این جا خالی بده هی بپر اینور اونور این یه level میرنه چندتا سنگ میوفته با سنگ بزنش(با E سنگ رو بگیر با اسکرول موس پرتش کن) چپ میشه بعد برو پشت سرش (زیرش) شروع کن به زدن و هی تکرار کن
برای اینکه زود برسی بهش از دستت استفاده کن از دور بگیرش زودتر برسی بش
جلوتر که بری بهت توانایی استفاده از این ها رو میده
خب دقیقا کجا باید رفت چون من ورودی تری اف لایف رو باز کردم و حتی میتون به تری اف دد برم
M-N-2007
03-09-2012, 10:48
سلام دوستان من نسخه ی (DARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED)شو از سایت میهن دانلود دان کردم میگن که نیاز به نصب نداره کرک رو کپی کنید و بازی کنید.ولی من بعد از این از زیپ خارجش میکنم و کرکشو(کرکش واسه خودشه ARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED-crack ِِِ)میریزم تو فولدر بازی این ارورو میده:This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.یعنی مشکل از چیه؟؟؟
چیکار کنم؟
باید جاخالی بدی. بعد یارو میخوره به دیوار از تخماش میفته پایین. باید پرت کنی به سمتش. کله پا که شد برو بزنش...
خب دقیقا کجا باید رفت چون من ورودی تری اف لایف رو باز کردم و حتی میتون به تری اف دد برم
دقیقش یاد م نیست!!!ولی مونده هنوز برو جلوتر،تا جایی که یادمه بعد از شهر مرده هاست.
کله پاک شد یعنی چی؟
یعنی وقتی جای پاهاش با کلش عوض شد!!!:31:
کاری رو که گفتن انجام بده خودت میبینی
دقیقش یاد م نیست!!!ولی مونده هنوز برو جلوتر،تا جایی که یادمه بعد از شهر مرده هاست.
یعنی وقتی جای پاهاش با کلش عوض شد!!!:31:
کاری رو که گفتن انجام بده خودت میبینی
داداش خب این سنگا زود تبدیل به جونه ور میشن نمیشه که؟
داداش خب این سنگا زود تبدیل به جونه ور میشن نمیشه که؟
سریع کار کن. برو جاشون E بزن. بعدش با F قفل کن رو غوله بعد با کلیک وسط موس پرتش کن.
آقایون اینجا چکار کنم؟:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+ ویرایش
آقا فهمیدم. راستش عکسو که گذاشتم اینجا دیدم جلوی دهنش آبیه بعد فهمیدم باید بگیرم بکِشَمِش. وقتی بازی میکردم نفهمیدم! :دی
به این جا خالی بده هی بپر اینور اونور این یه level میرنه چندتا سنگ میوفته با سنگ بزنش(با E سنگ رو بگیر با اسکرول موس پرتش کن) چپ میشه بعد برو پشت سرش (زیرش) شروع کن به زدن و هی تکرار کن
برای اینکه زود برسی بهش از دستت استفاده کن از دور بگیرش زودتر برسی بش
میگم این که با دست ازش بگیری تا زودتر برسی رو همینجوری رو هوا گفتی یا خودت هم امتحانش کردی ؟ :31:
اون دست رو که توی مرحله ای که میخوان guardian رو ازاد کنن میگیره . این مرحله که همون اولای بازی جاییه که میخواد tears of mountain رو ازاد کنه است .
اگه نسخه قبل رو بازی کرده باشی اینا همون پورتال های نسخه قبل هستن که اون تفنگ مخصوصش رو اخرای بازی میگیری . فعلا غیر قابل استفاده است .
بازی جوریه که بعضی وقتها باید اخر بازی که رسیدی و همه چیز رو داری برگردی به جاهایی که از اول بازی تا حالا رد کردی و اون چیزایی که غیر قابل دسترس بوده رو ازاد کنی .
راستی کسی روی روشی غیر از زدن و جاخالی دادن برای کشتن این غوله behatier سراغ نداره ؟ کشتمش اما پدرم در اومد .
در ضمن یک باگ سلاح تو بازی پیدا کردم . اگه واسه سلاحتون health per kill میزارین حواستون باشه health on crit یا health on execute رو کنارش نزارین . چون فقط یکیش فعاله و درست کار میکنه .
کله پاک شد یعنی چی؟
خداییش چه سوالهای باحالی میپرسی . مردم از خنده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاک شد یعنی بعد از اینکه غوله رو قصابیش کردی کله اش رو بکن ببر بده به یکی واست پاکش کنه . بعد به همراه 4 عدد پاچه بنداز تو قابلمه تا ظهر یه ابگوشت چرب و چیلی با اون یارو maker ها بزنین تو رگ (البته احتمالا میخواستی بنویسی "کله پا که شد" نوشتی "کله پاک شد")
خداییش چه سوالهای باحالی میپرسی . مردم از خنده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاک شد یعنی بعد از اینکه غوله رو قصابیش کردی کله اش رو بکن ببر بده به یکی واست پاکش کنه . بعد به همراه 4 عدد پاچه بنداز تو قابلمه تا ظهر یه ابگوشت چرب و چیلی با اون یارو maker ها بزنین تو رگ (البته احتمالا میخواستی بنویسی "کله پا که شد" نوشتی "کله پاک شد")
حتما بعد اینکارا یه پیاز توپ باید بذاری وسط سفره همه حال کنن.:16:
میگم این که با دست ازش بگیری تا زودتر برسی رو همینجوری رو هوا گفتی یا خودت هم امتحانش کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دست رو که توی مرحله ای که میخوان guardian رو ازاد کنن میگیره . این مرحله که همون اولای بازی جاییه که میخواد tears of mountain رو ازاد کنه است .
ببینم نشستی اینجا سوتی های مردم رو میگیری؟!؟!؟!:31:
ولی خدایش این بالایی خیلی باحال بود کلی خندیدم:16:
داداش خداییش سوتی دادی ها :دی
ولی خدایش این بالایی خیلی باحال بود کلی خندیدم:16:
نه اخه این دوست خوبمون اروچی خیلی بامزه است . بعضی مواقع سوال های باحال و بامزه ای میپرسه . مثلا اینکه "کله پا شد" رو خونده "کله پاک شد"
Spaniuly
04-09-2012, 08:01
عجب بازی طولانی شد دی:
دیفیکالتی آپوکالیپس هم که شوخی با آدم نداره خیر سرم دیفنسم رفته روی 507 ولی با یه هیت سنگین جون آدم رو نصف می کنه بابا خیلی سخت کردن این آخراشو حالا باز خوبه اون دم و دستگاه اسکیل ها هست وگرنه آدم کله پاک میشد:31:
معما حل کردناشم که واقعا کار روطولانی کرده من موندم حامد چطوری اینقدر زود تموم کرده الان برام 31 ساعت گیم پلی تایم زده! تازه اونجایی هستم که با لیلیث ملاقات می کنیم
اقا من اونجارو نتونستم رد کنم یه راهنمایی درست حسابی کنید الان 7 ساعته دارم میرم ولی تازه مرحله 3 یا 4 هستم.:19:
اقا نشتین اینجا سوتی میگیرین به قول اقای Azhang بزار من یه چیزی ببینم سوتیتونو میگیرم.:21:
ولی با اجزاتون خیلی خوشمزه بود کلش دم این یارو deth گرم اقا من اسم اینو یاد نمیگیرم چیکار کنم فکر کنم اشتباه نوشتم.:12:
به قول اقای Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این اقا حامد داداشمون(laken) حالا اینم نمیدونم اسمشو به انگلیسی درست نوشتم یا نه ولی خودتون بفهمین.:27:
چطور تونست بازی رو به این زودی تموم کنه. آقا بیا روششو بهمون یاد بده از رمزی ترینری چیزی استفاده نمیکنی؟:ohno::18:
(کله پاک شد) ولی خداییش سوتی دادم بدجور.:39::31:
برم ویرایشش کنم.:5:
حالا که صحبت از رمز شد این بازی کد تقلبی رمزی ترینری چیزی نداره؟:23:
عجب بازی طولانی شد دی:
دیفیکالتی آپوکالیپس هم که شوخی با آدم نداره خیر سرم دیفنسم رفته روی 507 ولی با یه هیت سنگین جون آدم رو نصف می کنه بابا خیلی سخت کردن این آخراشو حالا باز خوبه اون دم و دستگاه اسکیل ها هست وگرنه آدم کله پاک میشد:31:
معما حل کردناشم که واقعا کار روطولانی کرده من موندم حامد چطوری اینقدر زود تموم کرده الان برام 31 ساعت گیم پلی تایم زده! تازه اونجایی هستم که با لیلیث ملاقات می کنیم
حامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!
اقا من اونجارو نتونستم رد کنم یه راهنمایی درست حسابی کنید الان 7 ساعته دارم میرم ولی تازه مرحله 3 یا 4 هستم.:19:
کجا رو موندی؟؟؟ عکس؟
arashpr9
04-09-2012, 13:25
عجب بازی طولانی شد دی:
آپوکالیپس سخته ولی با توجه توضیحاتت فعلا با سامائل درگیر نشدی , هر وقت میبینی چه critical هایی میزنه این بد مصب کلا با یه ضربه پوف میشی هیچی health واست نمیزاره . البته من دارم رو nightmare میرم به حدی بازی رو سخت کردن که اگه یه بار بمیری از اول مرحله شروع میشه چکپوینتی در کار نیست و اینش عین dark souls هستش . ولی در کل لذت خاصی تو این بازی وجود داره که تو بقیه H&S ها وجود نداره
حامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!
کجا رو موندی؟؟؟ عکس؟
داداش گلم همین غول رو میگم نمیشه کشتش یه زره هم عمرش کم نمیشه.
ببین باید سریع کار کنی اصلا معطل نکن. همینکه داشت میدوید طرفت جاخالی بده و برو کناره ها که از اون تخما بیفته پایین. بعد سریع E بزن تا بگیرش بعدش F بزن تا به غوله هدف بگیره بعد ما کلیک وسط موس پرتابش کن. کله پا که شد {:دی} برو قسمت قرمزی شکمشو بزن تا خونش کن شه.
ببین باید سریع کار کنی اصلا معطل نکن. همینکه داشت میدوید طرفت جاخالی بده و برو کناره ها که از اون تخما بیفته پایین. بعد سریع E بزن تا بگیرش بعدش F بزن تا به غوله هدف بگیره بعد ما کلیک وسط موس پرتابش کن. کله پا که شد {:دی} برو قسمت قرمزی شکمشو بزن تا خونش کن شه.
دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم.:31:
عجب بازی طولانی شد دی:
حتما ماموریت فرعی هارو هم دونه دونه میری من 23 ساعته تموم کردم ولی اصلا سختیی نداشت برا من یعنی خیلی اسون بود وسطها شک می کردم که نکنه بازی رو روی easy شروع کردم.
ولی خب ارمین دست رو دلم نزار که خونه اون داستان new game plus نذاشت فرعی هارو هم برم...فکرم تا اخر عمر میمونه سر اون صندوق هایی که مارکسون کردم تا برگردم بازشون کنیم : دی
البته دیروز با یکی از رفقا حرف می زدم بهش گفتم که موقع تموم شدن بازی سوال کرد نه رو بزنه اون هم زده بود می گفت که بازی یک چک پوینت قبل از اخرین باس فایت برمیگردونه یعنی بازی تموم نیمشه تا ول بگردی خب دقیق بحث رو باهاش ادامه ندادم ولی اون طوری باشه که خب حرفی دیگر داره.
نه بابا این طورها هم طول نمیکشه ...زود تموم کن کلی بازی تو راهه ....واساونا هم باید وقت بزاریم..: دی
دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه واضح ترین مدلی بود که دوستمون گفتن چرا موندی اخه....
جا خالی بده با سر که خورد به دیوار موند زمین سریع یدونه از اون توپ هارو پرت کن طرفش بعد ولو میشه رو زمین برو نزدیک و اون ماده غلیظ مانندی که از بدنش میاد بیرون رو بزن
کاری نداره ...
نه بابا این طورها هم طول نمیکشه ...زود تموم کن کلی بازی تو راهه ....واساونا هم باید وقت بزاریم..: دی
درست میگی همه بازیای خوب به نظرم پاییز میاد!
آقا من الان جاییم که باید 3 تا روح آزاد کنم هیچی معجون سلامتی ندارم پدرم دراومده.هیج جاهم پیدا نمیشه... چکار کنم؟!!!
دوستان همین الان رفتم بازی کردم ولی وقتی با توپ میزنم بهش تاثیر نداری یعنی هیچ فایده ای نداره.
تا میخواد روشو بکنه اونور تا من زربه بزن توپ تبدیل میشه به جونه ور. چیکار کنم؟
کمکم کنید.
دوستان کسایی که new game plus رو نرفتن بگم که چیز جالبیه ها . کلا ایتمها فرق میکنه و اون ایتمهای تکراری قبل نیست . چون لولت همینجور بالا میره . وای که عجب مرگ خفنی ساختم . از زرهش نمیگم چون سلاح مهمتره .
یه داس درست کردم که 40 درصد Execution داره در کل با بقیه ایتمها شده 70 درصد Execution . هیچ بنی بشری نیست که به دست مرگ اعدام نشه .
یه Health on Execute گذاشتم که 400 تا تقریبا خون میده اگه Execute کنی .
یدونه هم Health on Kill گذاشتم که 90 تا خون بده (منتهی فکر کنم اینجاش به خاطر اون health on execute ای قبلش گذاشتم باگ داره . چون با هیچ کشتنی دیگه خون نمیگیرم و فقط Execute )
ice damage هم که داره و همه رو یخ میزنه .
البته توی ساخت این داس اشتباه کردم . پس یه دور و نصفی بازی فهمیدم که بهترین عنصر واسه اسلحه که باعث نشه بمیری یه چیزه . Heath Steal . توی درجه سختی خیلی بالا و لول های بالا دیگه این Health on crit یا Health on execute یا health on crit جواب گو نیست . چون خونت رفته بالا و دمیج حریف هم رفته بالا . اما خون کمی میگیری که تاثیر زیادی نداره . یعنی من موندم اخرای بازی رو چجوری برم . مگه اینکه health steal بزارم که به دمیج خودم مربوطه .
تبرم رو هم که نگو . کلا Critical اش با بقیه ایتمها شده 60 درصد . موندم که یه Health steal روی این بزارم ایا با زدم دمیج 9000 تایی 1500 تا خون مثلا بهم میده ؟ طرز کار این health steal رو نمیدونم چجوریاست .
در ضمن Crucible هم نا جور سخت شده . چون هم new game plus هست و هم apocalypse . یعنی توی دور اول تا 75 میتونستم برم که نشد و بازی تموم شد . اما اینجا به زور رسیدم به 50 . و روی 55 گیر کردم . واقعا سخت شده بازی . بعضی فکر میکنن new game plus بازی رو اسون میکنه . اما دیدم برعکس سخت تر هم شده . موندم ایا مود nightmare رو میشه تموم کرد . دارم فعلا اینو میرم که ایتم بسازم مخصوص اون مود .
دوستان همین الان رفتم بازی کردم ولی وقتی با توپ میزنم بهش تاثیر نداری یعنی هیچ فایده ای نداره.
تا میخواد روشو بکنه اونور تا من زربه بزن توپ تبدیل میشه به جونه ور. چیکار کنم؟
کمکم کنید.
چرا اینقدر سخت میگیری . این که جزو غول های اسون بازیه .
غوله وقتی ایستاده سریع میاد به سمتت . یه جاخالی بده تا بخوره به دیوار بعد گیج میشه . منتهی اون ضربه اش به دیوار باعث میشه یه چندتایی از تخم هاش بیفته روی زمین .
بعد سریع . خیلی سریع (برای تشخیص سریع محل تخم وقتی میفته به صداش گوش بده که از کدوم اسپیکر میاد بیرون) سریع برو پشت تخمه و تخمه رو بگیر بعد بچرخونش و نشونه گیری کن به سمت یارو که گیجه و بعد محکم شلیکش کن .
طرف دیگه میفته روی زمین . جوری که ما تحتش (برای اطمینان معنیش رو میگم . میشه زیر شکمش) معلوم میشه . سریع میری طرفش تا دوباره بلند نشده . تخمه البته میشکنه و بچش میاد بیرون . تو کار به اون نگیر . فقط ضربه هاش رو جاخالی بده . در عوض فقط زیر شکم یارو رو بزن .
تا خواست بلند شه بیا عقب . چون همین که بلند شد یه پرش میزنه که زمین لرزه درست کنه . موقع ایجاد زمین لرزه فقط بپر چون اگه روی زمین باشی ازت خون کم میکنه .
بعد از اینکه نصف خونش رفت میره سر جای اولش یعنی روی زمین میخوابه . یه ریشه هایی از خودش در میکنه که میان دنبالت . فقط جاخالی بده . نمیخواد بری یارو رو بزنی . بعد از یه مدت جاخالی دادن خودش دوباره پا میشه و بعد همون کارای قبلی رو میکنه . این قدر بزنش که نفله بشه .
:19:
Spaniuly
04-09-2012, 18:55
من خنگ بازی در آوردم از اول گذاشتم روی آپوکالیپس حساب دارکسایدرز یک رو رفتم الان واقعا کم آوردم گرچه میشه دیفیکالتی رو کاهش داد ولی پیغام میده کاهش بدی اچیومنت اینا به فنا می ره تنها دلخوشیم اینه که یه کم لول بگیرم دم و دستگاه جور کنم با این وضع خیلی سخته به خدا یه پا پیش اونم بزغاله معجون فروشه :31:
من خنگ بازی در آوردم از اول گذاشتم روی آپوکالیپس حساب دارکسایدرز یک رو رفتم الان واقعا کم آوردم گرچه میشه دیفیکالتی رو کاهش داد ولی پیغام میده کاهش بدی اچیومنت اینا به فنا می ره تنها دلخوشیم اینه که یه کم لول بگیرم دم و دستگاه جور کنم با این وضع خیلی سخته به خدا یه پا پیش اونم بزغاله معجون فروشه :31:
اگه بگم بهترین کارو کردی بیرا نگفتم ..اصل Challenging رو Apo هسش..رو نرمال خیلی حال نمیده!
درست میگی همه بازیای خوب به نظرم پاییز میاد!
آقا من الان جاییم که باید 3 تا روح آزاد کنم هیچی معجون سلامتی ندارم پدرم دراومده.هیج جاهم پیدا نمیشه... چکار کنم؟!!!
یعنی اونجایی هستی که داری با سومین روح مبارزه میکنی..؟ و اون عنکبوته.
خب کله ایتم هایی که میشه بشکنیش و از توشون ممکنه سلامتی بیاد بیرون اوکی نشد
یک راه اینه که Fast Traveling کنی بری به جایی که بتونی ایتم بخری (پیش اون لرد مرگ یدونه فروشنده هست) بعد برگرد به مبارزه با سومین روح
+
راستی بچه ها فقط دست به دعا هم ببرید تا اوروچی اونجای که مونده رد بشه.فعلا مدتی رفت اون ور اب : دی :دی :دی
یعنی اونجایی هستی که داری با سومین روح مبارزه میکنی..؟ و اون عنکبوته.
خب کله ایتم هایی که میشه بشکنیش و از توشون ممکنه سلامتی بیاد بیرون اوکی نشد
یک راه اینه که Fast Traveling کنی بری به جایی که بتونی ایتم بخری (پیش اون لرد مرگ یدونه فروشنده هست) بعد برگرد به مبارزه با سومین روح
+
راستی بچه ها فقط دست به دعا هم ببرید تا اوروچی اونجای که مونده رد بشه.فعلا مدتی رفت اون ور اب : دی :دی :دی
چه بلایی سر بچه اوردین :31:
نه جدا . اکانتش رو زده تعلیق عضویت . تازه داشتیم بهش عادت میکردیم .
wild_dragon
05-09-2012, 11:42
آقا من ی هفتس اینجا گیر کردم کسی هست کمک کنه ؟
A L I E N
05-09-2012, 17:40
آقا این غول سنگی بزرگه هست که سه تا تیکه سنگ باید پیدا کنی زنده بشه بعد میره کل منطقه رو به ...... میده :31:
چجوری باید کشتش ؟
حیرون شدیم رفت:41:
ویرایش :
آقا زدمش ممنون از زحماتتون :31:
آقا من ی هفتس اینجا گیر کردم کسی هست کمک کنه ؟
من نمیدونم الان کجاش رو گیر کردی . الان اینجا که زده توی ارنایی . یعد ماموریتت هم هست که فاریسیر رو پیدا کنی . اگه توی نقشه دنیای مردگان نگاه کنی جنوب شرقی نقشه یه جا هست نوشته Phariseer tomb که باید بری اونجا . از اینجا قضیه سه تا روح شروع میشه .
آقا این غول سنگی بزرگه هست که سه تا تیکه سنگ باید پیدا کنی زنده بشه بعد میره کل منطقه رو به ...... میده :31:
چجوری باید کشتش ؟
حیرون شدیم رفت:41:
ویرایش :
آقا زدمش ممنون از زحماتتون :31:
تازه اومدیم راهنمایی کنیم . حیف شد .
wild_dragon
05-09-2012, 20:50
من نمیدونم الان کجاش رو گیر کردی . الان اینجا که زده توی ارنایی . یعد ماموریتت هم هست که فاریسیر رو پیدا کنی . اگه توی نقشه دنیای مردگان نگاه کنی جنوب شرقی نقشه یه جا هست نوشته Phariseer tomb که باید بری اونجا . از اینجا قضیه سه تا روح شروع میشه .
تازه اومدیم راهنمایی کنیم . حیف شد .
مرسی
نقشه دنیای مردگان کجاست ؟
چطوری باید برم ؟ من تو نقشه دنبال علامت میرم ولی به جایی نمی رسم :(
شـیـفــو
05-09-2012, 20:57
این بازیو برای ایکس باکس گرفتم ، تو خریدش شک داشتم یارو گفت اگه نخواستی فردا میتونی بیای عوضش کنی با یه بازی دیگه ، بدبختی اینه که جاموند دسته دوستم فردا هم نمیبینمش ، مجبورم بازی کنم .
خداکنه خوب باشه .
مرسی
نقشه دنیای مردگان کجاست ؟
چطوری باید برم ؟ من تو نقشه دنبال علامت میرم ولی به جایی نمی رسم :(
همین نقشه هه که تو عکست هست دیگه . کلا بازی چندتا دنیا داره . اینجایی که الان هستی و همه اسکلت و ... داره دنیای مردگانه . تو همین نقشه هه که عکسش رو گذاشتی جنوب شرقی یه جا هست که نوشته phaiseer tomb . اونجا باید بری .
آقا تو اینجا باید چیکار کنم؟
دو تا Void درست کردم ولی وقتی میپرم تو یکیشون اون دومی به اندازه کافی بالا نمیام و بر میگردم سر جای خودم.
نمیدونم دیگه چیکار کنم.
این عکس هم از YouTube هست :31:
wild_dragon
05-09-2012, 21:33
همین نقشه هه که تو عکست هست دیگه . کلا بازی چندتا دنیا داره . اینجایی که الان هستی و همه اسکلت و ... داره دنیای مردگانه . تو همین نقشه هه که عکسش رو گذاشتی جنوب شرقی یه جا هست که نوشته phaiseer tomb . اونجا باید بری .
آقا من توی ارنا گیر کردم از کجا باید خارج شم ؟ از سقف افتادم پایین ولی دیگه نمی تونم بر گردم از کجا خارج شم ؟
hashem 021
05-09-2012, 21:39
سلام
بچه ها اقا این قلاب رو چجوری میگیره من یه جا رسیدم که یه دره ماننده باید یه قلاب که بالا نصب شده رو بگیریم بعد رد شیم بریم در روبرویی :24:
amir_2015
05-09-2012, 21:50
سلام
بچه ها اقا این قلاب رو چجوری میگیره من یه جا رسیدم که یه دره ماننده باید یه قلاب که بالا نصب شده رو بگیریم بعد رد شیم بریم در روبرویی :24:
دوست من عکس بزار تا همه بفهمیم چی میگی.
king_darkness
05-09-2012, 21:52
آقا تو اینجا باید چیکار کنم؟
دو تا Void درست کردم ولی وقتی میپرم تو یکیشون اون دومی به اندازه کافی بالا نمیام و بر میگردم سر جای خودم.
نمیدونم دیگه چیکار کنم.
این عکس هم از YouTube هست :31:
void دومی که رو زمینه باید شارژش کنی یعنی دکمه وسط موس نگه دار تا اون قسمت آبی که تو دست مرگ هست بزرگ بشه بعد به طرف void دوم ولش کن
من درست کمی جلو تر از این قسمت گیر کردم دوتا void هست یکی طبقه پایین هست که جلوش یکی از اون گوی ها نورانی قرار داره یه void هم بالاترش هست این قسمت باید چی کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
void دومی که رو زمینه باید شارژش کنی یعنی دکمه وسط موس نگه دار تا اون قسمت آبی که تو دست مرگ هست بزرگ بشه بعد به طرف void دوم ولش کن
من درست کمی جلو تر از این قسمت گیر کردم دوتا void هست یکی طبقه پایین هست که جلوش یکی از اون گوی ها نورانی قرار داره یه void هم بالاترش هست این قسمت باید چی کار کنم ؟
کردم اینکارو.
از اون یکی وارد میشه و از اون خارج میشه.
ولی مشکل اینه که باید خیلی برم بالا و فقط یکم میرم و دوباره بر میگردم جای خودم.
void
در عکس دومی اون ته اون اهرم که هست بعد تبدیل شدن به دو نفر موقعی که با یکی میکشی در جلوییت باز میشه برو داخل یک تیکه سنگ هستش که اونو بکش بیرون بعد بعد دوباره بیا حالت عادیت
برو روی اون سکو و روی اون تبدیل به دو نفر بشو بعد باز اهرم رو باز کن با نفر دومی هول بده داخل دریچه که اون موقع تو خود اصلیت که تبدیل به سنگ شده رو میبری داخل بعد دوباره تبدیل بشو به حالت عادی که میری به قسمت بعدی (امیدوارم تونسته باشم شفاف توضیح بدم)
کردم اینکارو.
از اون یکی وارد میشه و از اون خارج میشه.
ولی مشکل اینه که باید خیلی برم بالا و فقط یکم میرم و دوباره بر میگردم جای خودم.
ایجاد پورتال ها دو مدلی هستش یکی عادیه یکی هم با نگه داشتن گردون ماوس به مدت چند ثانیه میتونی پورتالی با شتاب بالا ایجاد کنی تو اون قسمت برا void دومی که رو به بالا هستش رو باید شتابشو بیشتر کنی تا بلند تر پرتت کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.